مشاهده نسخه کامل
: تجربه خرید Dell Inspiron N5010
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
hossein_gorgan
19-11-2010, 10:53
سلام
منم از این لبتاپ خیلی خوشم امد و چند تا سوال دارم که امیدوارم جواب بدید :
1 : دلیل ارزون بودن این لب تاپ چیه ؟ سیستم های از این ضعیف تر هم هستند که خیلی گرون ترند.
2 : من می خوام با نرم افزار های بزرگ جلوه بصری مثل افتر افکت ، پری مایر و تری دی مکس کار کنم ، کدوم کانفیگ را پیشنهاد می کنید؟
3: در جلوی گرافیک نوشته : Up to 2048 Mb ، ایا این معنیش اینه که میشه بعدش تا 2 گیگ ارتقا داد ؟ اگه اره ، ایا این کار سخته و باید پیش متخصص ها فرستاده بشه و خرج زیاد بر می داره ؟
4: یکی می تونه یه لیست از بازی هایی که روش تست شده بزاره ؟
5: ایا کیفیت صدا مثل خیلی از لب تاپای دیگه بده ؟ وایا کیفیت مانیتور که شنیده بودم از بعضی زاویه ها خوب نیست برای کانفیگ های گرون تر هم همین طوره ؟
6:و در اخر اینکه من قبلا که تو تاپیک می امدم مشکل درایورها ، خیلی مطرح می شد ، ایا مشکل حل شد و یا این هنوز یک ضعف بزرگ در این لب تاپه ؟
از اینکه زیاد سوال پرسید ، ببخشید.
1.هر چی سیستمی جدیدتر بیاد بدلیل فناوری جدیدتر ارزونتره(خودم دارم راضیم)
2.اره میشه.اولین کانفیگ
3.فکر کنم منظورش این باشه قدرت تا2 گیگ میتونه ساپورت کنه
4.pes2010 and2011من فقظ اینارو ست کردم
5.هر دو کیفیت بسیار بالاست
6.مشکلی نداره.بیشتر به خود شخص مربوطه
mortal kombat 2008
19-11-2010, 11:45
1.هر چی سیستمی جدیدتر بیاد بدلیل فناوری جدیدتر ارزونتره(خودم دارم راضیم)
2.اره میشه.اولین کانفیگ
3.فکر کنم منظورش این باشه قدرت تا2 گیگ میتونه ساپورت کنه
4.pes2010 and2011من فقظ اینارو ست کردم
5.هر دو کیفیت بسیار بالاست
6.مشکلی نداره.بیشتر به خود شخص مربوطه
سلام
ممنون به خاطر جوابت
در مورد اخرین جواب ، یه خرده بیشتر توضیح بده . یعنی اگه من این لب تاپ رو بخوام بخرم ، و به اینترنت پر سرعت برای دانلود درایورا دسترسی نداشته باشم ، باید چیکار کنم ؟
یه سواله دیگه هم اینکه ، ایا خرید این لب تاپ از سایت دی جی کالا عاقلانه هست ؟
با سلام خدمت دوستان من رم چک کردم هردو 1333 بود ، فقط چرا مال هرکی یک مارکه ؟ مال من رم کینگستون بود.
در ضمن ویندوز 7 ، 64bit نصب کردم چرخش فن واقعا بهینه شده فقط توی Device Manger یک درایور هنوز نشناخته که خودم هم نمی دونم مال کدوم قطعه ، می شه راهنمایی کنید و لینک دریاو بدید .
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
naseresmaeily
19-11-2010, 15:43
باسلام
دوست عزیز برای حل این مشکل باید intel pci management را با کد R272193 از سایت support.dell.com دریافت و نصب کنید...
------------------------------------------
در ضمن برای حل مشکل درایور وب کم:
و سپس جستجوی عبارت : R230103 ودانلود فایل مورد نظر.
-------------------------------------------
اگر هم مشکل نشناختن کانکشن های وایرلس را داشتید درایور Half Mini Card را با کد R258276 دریافت و نصب کنید و حتما کلید Fn را با F2 بزنید تا وایرلس فعال بشه...
موفق باشید
sheytoon001
19-11-2010, 16:37
سلام
منم از این لبتاپ خیلی خوشم امد و چند تا سوال دارم که امیدوارم جواب بدید :
1 : دلیل ارزون بودن این لب تاپ چیه ؟ سیستم های از این ضعیف تر هم هستند که خیلی گرون ترند.
2 : من می خوام با نرم افزار های بزرگ جلوه بصری مثل افتر افکت ، پری مایر و تری دی مکس کار کنم ، کدوم کانفیگ را پیشنهاد می کنید؟
3: در جلوی گرافیک نوشته : Up to 2048 Mb ، ایا این معنیش اینه که میشه بعدش تا 2 گیگ ارتقا داد ؟ اگه اره ، ایا این کار سخته و باید پیش متخصص ها فرستاده بشه و خرج زیاد بر می داره ؟
4: یکی می تونه یه لیست از بازی هایی که روش تست شده بزاره ؟
5: ایا کیفیت صدا مثل خیلی از لب تاپای دیگه بده ؟ وایا کیفیت مانیتور که شنیده بودم از بعضی زاویه ها خوب نیست برای کانفیگ های گرون تر هم همین طوره ؟
6:و در اخر اینکه من قبلا که تو تاپیک می امدم مشکل درایورها ، خیلی مطرح می شد ، ایا مشکل حل شد و یا این هنوز یک ضعف بزرگ در این لب تاپه ؟
از اینکه زیاد سوال پرسید ، ببخشید.
1.احتمالا شرکت dell بخاطر رقابت و بدست آوردن محبوبیت بیشتر لپ تاپ هاش رو با قیمت ارزونتری ارائه میکنه(البته شرکت های دیگه ای هم مثل dell هستن)
2.شما بهتره کانفیگ i5 رو بگیری (من i3 دارم و واقها ازش راضیم ،البته کارم برنامه نویسیه و گاهی هم بازی میکنم)
3.فکر میکنم این یعنی درصورت نیاز میتونه از 2 گیگ رم لپ تاپ هم برا گرافیک استفاده کنه
4.به صفحه اول مراجعه کن
5.کیفیت صدای این لپ تاپ از نظر من عالیه، کیفیت مانیتور برا همه کانفیگ ها یکیه(درسته زاویه دیدش عالی نیست! اما از خیلی لپ تاپ ها بهتره و از زاویه مقابل خیلی خوبه)
6.برا کانفیگ هایی که ویندوز اورجینال ندارن یا باید از فروشنده بگیری یا دانلود کنی یا از یکی بچه ها بخوای برات بفرسته(اتفاقا یکی از بچه ها در اواسط تاپیک اعلام کرده بود هرکس خواست براش میفرسته اما متاسفانه اسمشون یادم نیست)، نمیشه به این گفت ضعف چون اکثر فروشنده ها درایور هارو دارن و بهت میدن:46:
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
سلام
ممنون به خاطر جوابت
در مورد اخرین جواب ، یه خرده بیشتر توضیح بده . یعنی اگه من این لب تاپ رو بخوام بخرم ، و به اینترنت پر سرعت برای دانلود درایورا دسترسی نداشته باشم ، باید چیکار کنم ؟
یه سواله دیگه هم اینکه ، ایا خرید این لب تاپ از سایت دی جی کالا عاقلانه هست ؟
از نظر من چیزهای گرون رو از سایت یا بدون گارانتی نخر، اگه مشکلی پیش بیاد اونوقت..:13::46:
sheytoon001
19-11-2010, 16:45
با سلام خدمت دوستان من رم چک کردم هردو 1333 بود ، فقط چرا مال هرکی یک مارکه ؟ مال من رم کینگستون بود.
در ضمن ویندوز 7 ، 64bit نصب کردم چرخش فن واقعا بهینه شده فقط توی Device Manger یک درایور هنوز نشناخته که خودم هم نمی دونم مال کدوم قطعه ، می شه راهنمایی کنید و لینک دریاو بدید .
اینم عکس:
با تشکر
این درایور مخصوص مشکل شماست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم دوستمون درایور اشتباهی رو معرفی کردن:46:
من 32 بیت دارم و چرخش فن در اون بهینست:46:
در مورد مارک های مختلف هم اطلاعی ندارم، برا من هیوندای الکترونیکه:31:
naseresmaeily
19-11-2010, 17:29
این درایور مخصوص مشکل شماست
فکر میکنم دوستمون درایور اشتباهی رو معرفی کردن:46:
من 32 بیت دارم و چرخش فن در اون بهینست:46:
باسلام
من همین درایوری که گفتم را نصب کردم مشکل حل شد دیگه نمیدونم...!
راستی دوست عزیز من درایورهای سایت دل را وقتی توی ویندوز 32 بیت نصب کردم با کمی مشکل مواجه بودم البته بعدا فهمیدم که به نرم افزارهایی مثل internet download manager هم حساسه . می خواستم ببینم شما درایور هاتون را از سایت dell گرفتید یا...؟چون درایورهای موجود در سایت دل برای ویندوز 64 بیت هستند...
ممنون
باسلام
دوست عزیز برای حل این مشکل باید intel pci management را با کد R272193 از سایت support.dell.com دریافت و نصب کنید...
------------------------------------------
در ضمن برای حل مشکل درایور وب کم:
اگر هم مشکل نشناختن کانکشن های وایرلس را داشتید درایور Half Mini Card را با کد R258276 دریافت و نصب کنید و حتما کلید Fn را با F2 بزنید تا وایرلس فعال بشه...
موفق باشید
ممنون فقط لینک دوم اشتباه لطفا تصصیح شود.
با تشکر...
sheytoon001
19-11-2010, 18:17
باسلام
من همین درایوری که گفتم را نصب کردم مشکل حل شد دیگه نمیدونم...!
راستی دوست عزیز من درایورهای سایت دل را وقتی توی ویندوز 32 بیت نصب کردم با کمی مشکل مواجه بودم البته بعدا فهمیدم که به نرم افزارهایی مثل internet download manager هم حساسه . می خواستم ببینم شما درایور هاتون را از سایت dell گرفتید یا...؟چون درایورهای موجود در سایت دل برای ویندوز 64 بیت هستند...
ممنون
این درایوری که معرفی کردید برا 5010 هست؟ اگه در بخش 5010 بوده که هیچ وگرنه شمام بهتره اون درایوری که آدرسش رو گذاشتم دانلود و نصب کنید:46: منم همین مشکل رو داشتم و اون درایور نم برای 5010 هست:20:
نخیر مشکلی نیست، تنها مشکل هم از دانلود با فایرفاکس هست که دچار مشکل میشه و بهتره یا ie صفحه رو باز و روی لینک دانلود کلیک کنید و راه دیگه هم اینه با فایرفاکس روی دکمه دانلود راست کلیک کنید و گزینه copy link location رو بزنید و لینک کپی شده رو در notepad وارد و لینک دانلود رو از داخلش پیدا و در نرم افزار دانلود منیجر وارد کنید:46:
اکثر درایور ها 32 بیتی رو هم ساپورت میکنن ، اگه در بخش compatibility درایور مورد نظر ببینید نوشته با چه سیستم عامل هایی سازگاره:46:
naseresmaeily
19-11-2010, 18:17
خواهش می کنم
وارد آدرس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بشید و عبارت R230103 را سرچ کنید. بعد از پیدا کردن فایل مورد نظر را دانلود کنید..
موفق باشید
rezaya1110
19-11-2010, 18:36
سلام بچه ها من تازه این لپ تاپو خریدم (5010)دوتا موضوع هست :
1-وقتی میرم تو بازی بعد از اینکه از بازی میام بیرون صفحه خیلی کم نور میشه....که مجبور میشم برم تو رزولوشن و تغیر بدم که نورش درست بشه...کاتالیست هم اپدیت کردم باز همینه....خیلی خوزده تو ذوقم اول کاری.......
2: اینکه باطریش سفت و محکم نیست و یکم شله..خواستم بدونم این ایراده یا همهی این مدل لپ تلپ هل همینن....منتظر راهنمایی استادان هستم....ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بایوس جدید
برایه بهینه کردن کارت ریدر
naseresmaeily
19-11-2010, 19:09
این درایوری که معرفی کردید برا 5010 هست؟ اگه در بخش 5010 بوده که هیچ وگرنه شمام بهتره اون درایوری که آدرسش رو گذاشتم دانلود و نصب کنید:46: منم همین مشکل رو داشتم و اون درایور نم برای 5010 هست:20:
نخیر مشکلی نیست، تنها مشکل هم از دانلود با فایرفاکس هست که دچار مشکل میشه و بهتره یا ie صفحه رو باز و روی لینک دانلود کلیک کنید و راه دیگه هم اینه با فایرفاکس روی دکمه دانلود راست کلیک کنید و گزینه copy link location رو بزنید و لینک کپی شده رو در notepad وارد و لینک دانلود رو از داخلش پیدا و در نرم افزار دانلود منیجر وارد کنید:46:
اکثر درایور ها 32 بیتی رو هم ساپورت میکنن ، اگه در بخش compatibility درایور مورد نظر ببینید نوشته با چه سیستم عامل هایی سازگاره:46:
بله برای 5010 هست.البته فکر کنم از همین فروم دانلود کردم...البته مشکل من در دانلود نبود.موقعی که IDM را نصب می کردم سیستم هی هنگ می کرد...:2:ولی موقعی که پاکش کردم و ویندوز 64بیت نصب کردم کل مشکلات هنگ حل شد....:27:
R272193 ورژن A01 و R283061 ورژن A02 برایهIntel Management Engine Interface هستند
سلام
بچه ها این 1333" اگه اشتباه نکنم توی عدد" که دوستان در باره رم گفتن این توی سایت دل برای تگ لب تاپ من هم همین هست حالا میخوام مطمئن بشم که لب تاپم هم همین هست یا اینکه دستکاری شده!مطمئن شم بهتره
پس لطف کنید یه توضیح در مورد عدد و یه توضیح مختصر در مورد اینکه از کجا میشه این عدد رو دریابم رو بهم بگید ممنون میشم
آخ ببخشید انقد میپرسم من یه جائی شنیدم که میگن باطری رو وقتی که بهش نیاز نداری باید از لب تاپ جدا کنی که بهش فشار نیاد من بیشتر از برق شهری استفاده میکنم در نتیجه از باطری فقط 1 بار در هفته برای آسیب نرسیدن بهش ازش استفاده میکنم حالا که باطری رو توی جاش ندارم جای خالیشو با چی پر کنم چون اگه پرز بره داخل دستگاه خودتون بهتر میدونید ... حالا خواستم بدونم دوستانی که مثل من زیاد از باطری استفاده نمیکنن چی کار میکنن برای جای خالی باطری؟؟؟
و آخرین سوالم:31:اینکه قیمت باطری لب تابامون چنده؟؟؟
یا حق
hossein_gorgan
19-11-2010, 21:50
من بایوس رو به ورژن ao9 ارتقا دادم اما برعکس دوستان که میگن سرعت فن بهتر میشه برای من مثل قبلش مونده.یعنی گاهی خوب تند میچرخه.
چرا؟
sheytoon001
19-11-2010, 22:28
سلام بچه ها من تازه این لپ تاپو خریدم (5010)دوتا موضوع هست :
1-وقتی میرم تو بازی بعد از اینکه از بازی میام بیرون صفحه خیلی کم نور میشه....که مجبور میشم برم تو رزولوشن و تغیر بدم که نورش درست بشه...کاتالیست هم اپدیت کردم باز همینه....خیلی خوزده تو ذوقم اول کاری.......
2: اینکه باطریش سفت و محکم نیست و یکم شله..خواستم بدونم این ایراده یا همهی این مدل لپ تلپ هل همینن....منتظر راهنمایی استادان هستم....ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد سوال اولت چون تجربش رو نداشتم نمیدونم اما اگه بچه های دیگه بدونن جواب میدن، همه درایورها رو نصب کردی؟
باتری که دیگه از این محکمتر نمیشه! اگه بشه دراوردن و جا گذاشتنش باعث خوردگی بدنه میشه:46: اون به خورده لقی مشکلی نداره، دوتا گیره محکم نگهش داشتن
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
بله برای 5010 هست.البته فکر کنم از همین فروم دانلود کردم...البته مشکل من در دانلود نبود.موقعی که IDM را نصب می کردم سیستم هی هنگ می کرد...:2:ولی موقعی که پاکش کردم و ویندوز 64بیت نصب کردم کل مشکلات هنگ حل شد....:27:
مشکل از idm نباید باشه چون من خیلی وقته ازش استفاده میکنم، البته ورژن جدیدش
خوب خدارو شکر که حل شد:46:
sheytoon001
19-11-2010, 22:38
سلام
بچه ها این 1333" اگه اشتباه نکنم توی عدد" که دوستان در باره رم گفتن این توی سایت دل برای تگ لب تاپ من هم همین هست حالا میخوام مطمئن بشم که لب تاپم هم همین هست یا اینکه دستکاری شده!مطمئن شم بهتره
پس لطف کنید یه توضیح در مورد عدد و یه توضیح مختصر در مورد اینکه از کجا میشه این عدد رو دریابم رو بهم بگید ممنون میشم
آخ ببخشید انقد میپرسم من یه جائی شنیدم که میگن باطری رو وقتی که بهش نیاز نداری باید از لب تاپ جدا کنی که بهش فشار نیاد من بیشتر از برق شهری استفاده میکنم در نتیجه از باطری فقط 1 بار در هفته برای آسیب نرسیدن بهش ازش استفاده میکنم حالا که باطری رو توی جاش ندارم جای خالیشو با چی پر کنم چون اگه پرز بره داخل دستگاه خودتون بهتر میدونید ... حالا خواستم بدونم دوستانی که مثل من زیاد از باطری استفاده نمیکنن چی کار میکنن برای جای خالی باطری؟؟؟
و آخرین سوالم:31:اینکه قیمت باطری لب تابامون چنده؟؟؟
یا حق
فونتت خیلی بزرگه:31:
از داخل برنامه support center میتونی ببینی در قسمت about your system>system information>memory
چنتا برنامه هم در صفحه اول لینکش گذاشته شده برا دیدن مشخصات سیستمه
اون عدد هم سرعت باس رم هست
خوب در مورد اینکه جای باتری چیکار میکنن اطلاع ندارم اما اطلاع دارم یکی وقتی بدون باتری کار میکرد برقش رفت و هاردش سوخت:31:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
من بایوس رو به ورژن ao9 ارتقا دادم اما برعکس دوستان که میگن سرعت فن بهتر میشه برای من مثل قبلش مونده.یعنی گاهی خوب تند میچرخه.
چرا؟
خوب احتمالا بایوس شما ورژنش زیاد قدیمی نبوده
شاید دمای لپ تاپت بالا میره و برا همین فن با سرعت میچرخه:46:
سلام.چطوری میشه touch pad رو غیر فعال کرد؟ یک دکمه کنار insert هست که ظاهرا touch pad را غیر فعال میکنه ولی کار نمیده.در ضمن درایورها رو چطوری میشه از سایت دل دانلود کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
asemanekavir38
20-11-2010, 00:53
سلام.چطوری میشه touch pad رو غیر فعال کرد؟ یک دکمه کنار insert هست که ظاهرا touch pad را غیر فعال میکنه ولی کار نمیده.در ضمن درایورها رو چطوری میشه از سایت دل دانلود کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
درایورش نصب نیست! بخاطر همین کار نمیکنه!
از لینک زیر که زحمتشو یکی از بچه ها کشیده استفاده کن: درایور تاچ پد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](TouchPad).exe
asemanekavir38
20-11-2010, 01:01
امتیازی که ویندوز 7 64 بیت به سخت افزار من داد:
naseresmaeily
20-11-2010, 11:09
ببخشید دوستان یک سوال داشتم
موقع خرید به من گفته بودن که گرافیک 5470 هست ولی الان که درایورش را نصب می کنم توی هرویندوزی
550v نشون میده.الان باید من درایور 550v رانصب کنم؟
نه کارت گرافیک شما 550 هست و از 5470 هم خیلی بهتره
asemanekavir38
20-11-2010, 12:46
سلام. زنگ زدم زیگورات. در کمال وقاحت و بی شرمی مسئول فروشش( داخلی 106 آقای پور .....) برگشته به من میگه بله این 2 گیگ رو خود زیگورات:2: گذاشته. این درحالیه که توی تمام این مدتی که من زنگ میزدم دائما تاکید میکردن که زیگورات هیچگونه دستکاری ای روی این لپتاپ ها نداره!!! اما حالا خیلی راحت میگه بله خودمون گذاشتیم این 2 گیگ رو! بی شرمانه ترین قسمت حرفش اینه که به منی که حداقل 5 . 6 بار فقط راجع به این موضوع با خودش صحبت کردمو میگه من دفعه ی اول که صداتو میشنوم!:19:
فقط ازین آتیش میگیرم که چرا 60 -70 هزارتومن پول اضافه دادم به این نامردا.همش به من میگه اصل گارانتیه که ما ردش نکردیمو هستیم.آخه این حرف چه معنی داره؟ مثل این می مونه بری یه ماشین مثلا پراید بخری بعد ببینی موتورش موتور ژیانه!! اونوقت به فروشنده بگی . اونم بگه ما گارانتیش کردیم ما پراید بهتون فروختیم.شما برو استفادتو بکن.ماکه ضمانت نکردیم که حتما موتورش پراید باشه:2:
آقا ماکه گول خوردیم لااقل شما چشموگوشتونوباز کنید گول زیگورات رو با این تبلیغات دروغ و کذبش نخورید.واقعا حرف اون دوستمون حق بود(( گارانتی توی ایران یه چیزه بی اساسه))
دوستان این یعنی چی؟
Slot Load 8X DVD+/-RW Drive with DVD+R double layer write capability
توی مشخصات لپتاپم نوشته.
naseresmaeily
20-11-2010, 13:00
سلام. زنگ زدم زیگورات. در کمال وقاحت و بی شرمی مسئول فروشش( داخلی 106 آقای پور .....) برگشته به من میگه بله این 2 گیگ رو خود زیگورات:2: گذاشته. این درحالیه که توی تمام این مدتی که من زنگ میزدم دائما تاکید میکردن که زیگورات هیچگونه دستکاری ای روی این لپتاپ ها نداره!!! اما حالا خیلی راحت میگه بله خودمون گذاشتیم این 2 گیگ رو! بی شرمانه ترین قسمت حرفش اینه که به منی که حداقل 5 . 6 بار فقط راجع به این موضوع با خودش صحبت کردمو میگه من دفعه ی اول که صداتو میشنوم!:19:
دوست عزیز نارحت نباش .این مساله ای که شما باهاش مواجه شدید معنای واقعی گارانتی در ایران هست...
نه کارت گرافیک شما 550 هست و از 5470 هم خیلی بهتره
:31: خوشحالم... راستی هر دو درایوری که در سایت دل برای 550v و 5470 گذاشته شده حجمشون و کدشون یکی هست.فرقی نمی کنه کدومشون نصب بشه؟( اگه فرق نداره دیگه چرا دوباره برم 550 v را دانلود کنم...)
سلام به همگي دوستان
من عضو جديد سايت هستم وسوال دارم اگه5010بخرم از نمايندگي شهرستان باشه بهتره يا تهران و موقع خريد با توجه به نداشتن سيستم عامل سخت افزار رو درجا نميشه چك كرد ميشه ازشون بخوام در صورت دسنكاري در كانفيگ تعويضش كنند
با تشكر از همه اساتيد
sheytoon001
20-11-2010, 16:44
امتیازی که ویندوز 7 64 بیت به سخت افزار من داد:
چرا گرافیکت رو 4650 زده؟:31: 5010 که 4650 نداره (البته میدونم 550v همون 4650 با کمی تغییره اما اینکه ویندوز 4650 شناختش عجیبه)
البته احتمالا برا ویندوز 64 بیتیه ، چون الان امتیاز 32 بیتیه لپ تاپت رو دیدم که زده 550V
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
ببخشید دوستان یک سوال داشتم
موقع خرید به من گفته بودن که گرافیک 5470 هست ولی الان که درایورش را نصب می کنم توی هرویندوزی
550v نشون میده.الان باید من درایور 550v رانصب کنم؟
550v در اجزای بازی ها قویتر هست اما از نظر تکنولوژی قدیمیتره
درایورهای هرسه گرافیک 5470 و 550v و 5650 برای 5010 یکی هست و دوستمون اشتباها چندباز آپلودشون کرده:46:
sheytoon001
20-11-2010, 16:56
فقط ازین آتیش میگیرم که چرا 60 -70 هزارتومن پول اضافه دادم به این نامردا.همش به من میگه اصل گارانتیه که ما ردش نکردیمو هستیم.آخه این حرف چه معنی داره؟ مثل این می مونه بری یه ماشین مثلا پراید بخری بعد ببینی موتورش موتور ژیانه!! اونوقت به فروشنده بگی . اونم بگه ما گارانتیش کردیم ما پراید بهتون فروختیم.شما برو استفادتو بکن.ماکه ضمانت نکردیم که حتما موتورش پراید باشه:2:
آقا ماکه گول خوردیم لااقل شما چشموگوشتونوباز کنید گول زیگورات رو با این تبلیغات دروغ و کذبش نخورید.واقعا حرف اون دوستمون حق بود(( گارانتی توی ایران یه چیزه بی اساسه))
دوستان این یعنی چی؟
Slot Load 8X DVD+/-RW Drive with DVD+R double layer write capability
توی مشخصات لپتاپم نوشته.
عجب نامردی هستن، اینکه زیگورات در حق شما نامردی کرده کاملا مشخصه
اما دوست من اینو هم در نظر داشته باش که ما نمیدونیم گارانتی های دیگه بهتر از این باشن ، و به نظر من خرید یه وسیله گرون قیمت بدون گارانتی اشتباست
امیدوارم لااقل زیگورات به چیزایی که به قول خودش توافق کرده پایبند باشه(البته خدا روزی رو نیاره که کارمون به گارانتی بکشه:31:)
شمام دیگه اعصابت رو خورد نکن ، ایشالا هرچی زیگورات نامردی کرده 5010 برات جبران کنه:5::8:
در صفحه اول هم نوشتم همه قبل خرید این موارد رو چک کنن:10:
راستی فکر میکنم منظورش اینه که میتونه روی dvd های 9 گیگ هم رایت کنه:5:
sheytoon001
20-11-2010, 17:06
سلام به همگي دوستان
من عضو جديد سايت هستم وسوال دارم اگه5010بخرم از نمايندگي شهرستان باشه بهتره يا تهران و موقع خريد با توجه به نداشتن سيستم عامل سخت افزار رو درجا نميشه چك كرد ميشه ازشون بخوام در صورت دسنكاري در كانفيگ تعويضش كنند
با تشكر از همه اساتيد
راستش ما قبلا میگفتیم همه از زیگورات بخرن اما امروز فهمیدیم به زیگورات هم نمیشه اعتماد کرد
پس اینکه با کدوم گارانتی بخرید با خودتون در ضمن فرقی نمیکنه از کدوم نمایندگی بخرید، با توجه به گارانتی شرایطشون یکیه، اگه همم احساس کردید نمایندگی تخلفی کرده با نمایندگی اصلی تماس بگیرید تا از موضوع مطلع شید
به مواردی که در صفحه اول نوشتم دقت کن(سرویس تگ ، رم و هارد)
سلام خدمت دوستان عزیز
از اطلاعات خوبتون ممنونم
من یه سوالی داشتم
در مورد این لپتاب میخواستم ببینم اهمیت حافظه رم بالاتره یا گرافیک؟
یعنی با فرض یکسان بودن سی پی یو ( ( Cpu corei3
بین رم 2 گیگ و کارت گرافیک ATI
و رم 4 گیگ و گرافیک Intel
کدوم یکی ارجحیت دارن؟
من برای برنامه نویسی نرم افزارهای متداول گرافیکی و بازیهای معمولی نیاز به لپتاپ دارم
sheytoon001
20-11-2010, 18:21
سلام خدمت دوستان عزیز
از اطلاعات خوبتون ممنونم
من یه سوالی داشتم
کدوم یکی ارجحیت دارن؟
من برای برنامه نویسی نرم افزارهای متداول گرافیکی و بازیهای معمولی نیاز به لپتاپ دارم
اگه بودجت محدود نیست رم 4 با گرافیم ati بگیر اما در غیر اینصورت به نظرم رم 2 با گرافیک ati برا شما مناسبتره(به هر حال رم رو بعدا هم میتونی ارتقا بدی گرچه هزینش زیاد میشه اما گرافیک رو نمیشه ارتقا داد و گرافیک intel هم که بدرد بازی نمیخوره:46:)
سوال سوال سوال
دوستان اینکه گرافیکو نوشته up to 2.8 چیه قضیه اش چون گرافیک من که 5470 هست آخرش نوشته dedicated اگه اشتباه نکنم پس نمیتونه از رم استفاده کنه پس چه جوریه این؟؟؟
و یه سوال دیگه من وقتی میخواستم لب تاپو بخرم از فروشگاه نیرو انتظامی مسئول فروش از یه قسمتی که فکر کنم دایرکت ایکس بود مشخصات سیستم رو آورد (روی ویندوز سون) بعد توی اونجا نوشته بود گرافیک 2048 مگابایت من همینجوری موندم ولی حالا که میبینم آخرش نوشته اینجوری خلاصه کامله کامل گیج شدم رفت اگه یه توضیح بدید ممنون میشم(در ضمن من زیاد با ویندوز 7 آشنائی ندارم کلا" 2 ماه هست که دارم باهاش کار کنم!)
asemanekavir38
20-11-2010, 23:14
سلام خدمت دوستان عزیز
از اطلاعات خوبتون ممنونم
من یه سوالی داشتم
کدوم یکی ارجحیت دارن؟
به نظر منم رم 2 با کارت گرافیک ATI بهتره. حق با شیطونه.
گرافیک اینتل:2:.
soroush20
21-11-2010, 11:02
آقا ماکه گول خوردیم لااقل شما چشموگوشتونوباز کنید گول زیگورات رو با این تبلیغات دروغ و کذبش نخوریدراستي رو اون قيمت هايي كه تو سايتش زده 3درصد ماليات مياد روش.
من حضورن رفتم زيگورات.همين كه وارد شدم مردك گفت ميخواي نوت بوك بخري(نگذاشت سلام كنم).
گفتم امروزه رو قيمت ميگيرم. ايشالله فردا ميخرم.نوت بوكهارو چيده بود رو پارتيشن.
رفتم 5010 رو ديدم.
قيمتاشم ديدم.
اما 3درصد ماليات وعوارض رو نميدونستم.
تا يكي زنگ زد اونجا(ازاين شركت هاي كله گنده)6 تا نوت بوك ميخواست.
اونجا بود كه ديدم تازه 3در صد هم بايد علاوه بر قيمتش بهشون بديم.
soroush20
21-11-2010, 11:17
1سوال و1راهنمايي.
بنده هنوز در صدد خريدن دل هستم.
يكي از دوستام كه آشنا هست بهم 880 قيمت داده.
در صورتي كه اگه از زيگورات بگير با3 در صدي كه گفتم در مياد886 هزار.
حالا به نظر شما من كدو مو بگيرم؟
از گارانتي زيگورات راضي نيستم.يه جورايي كلاه بردارن.
اخه دوستم خريد 2ماه بعد مينش سوخت بخاطر حرارت بيش از اندازه دستگاه.مشكل از خود دستگاه بود.
بلاخره420 پياده شد.جلو چشم خودم!!!!!!
خلاصه گارانتيشم مورد اعتماد نيست.
فقط موقعي كه ميخواي بخري ميگم گارانتيش اينجوريه،اونجوريه!!
وقتي خريدي....
در اينكه اين نوت بوك خوبه شكي نيست اما مفت خوري اونا زياده!!!
soroush20
21-11-2010, 11:28
راستي يادم رفت بگم.اون دوستم كه880 ميده كيف و موس و كول پد هم ميده.ولي زيگورات هيچي نميده!!
asemanekavir38
21-11-2010, 12:21
1سوال و1راهنمايي.
اخه دوستم خريد 2ماه بعد مينش سوخت بخاطر حرارت بيش از اندازه دستگاه.مشكل از خود دستگاه بود.
وقتي خريدي....
ببین دوست من، منکه ازین زیگورات نامرد همین اولش پا خوردم.الکی پول اضافه نده.اون لااقل دوستته مطمئن باش فردا نمیگه من دفعه اولیه که صداتو میشنوم.قطعا بیشتر واست میتونه کار بکنه تا اون زیگورات ..........
دوستان اگه امکانش هست از دی وی دی رایترتون یه عکس بزارید؟
soroush20
21-11-2010, 12:31
من هم همين فكرو كردم.
چون رفيقم كه رفت اونجا مين نوت بوكشو عوض كنه هزار بهانه برا اينكه ازش پول بچاپن آووردن.آخرش هم بنده خدا420 هزار پياده شد!!!!!!!!!!!!!
david .jones
21-11-2010, 13:15
راستي يادم رفت بگم.اون دوستم كه880 ميده كيف و موس و كول پد هم ميده.ولي زيگورات هيچي نميده!!
دوست من اگر لپ تاپت گرافیکش 5470 هست 880 تومن زیاده من جای تو بودم کل بازار رو میگشتم برو بازار رضا ،پاساژ ایران و سر آخر هم پاساژ پایتخت رو برو قیمتا رو بپرس مطمین باش یه چیز خوب گیرت میاد توی پایتخت آرتاک از همه ارزونتر میداد من خودم از اونجا خریدم و همه چیش خوب بوده تا الان
sheytoon001
21-11-2010, 16:44
سوال سوال سوال
دوستان اینکه گرافیکو نوشته up to 2.8 چیه قضیه اش چون گرافیک من که 5470 هست آخرش نوشته dedicated اگه اشتباه نکنم پس نمیتونه از رم استفاده کنه پس چه جوریه این؟؟؟
و یه سوال دیگه من وقتی میخواستم لب تاپو بخرم از فروشگاه نیرو انتظامی مسئول فروش از یه قسمتی که فکر کنم دایرکت ایکس بود مشخصات سیستم رو آورد (روی ویندوز سون) بعد توی اونجا نوشته بود گرافیک 2048 مگابایت من همینجوری موندم ولی حالا که میبینم آخرش نوشته اینجوری خلاصه کامله کامل گیج شدم رفت اگه یه توضیح بدید ممنون میشم(در ضمن من زیاد با ویندوز 7 آشنائی ندارم کلا" 2 ماه هست که دارم باهاش کار کنم!)
اونی که به شما نشون داد total memory بوده و فکر میکنم گرافیک در صورت نیاز میتونه یه مقدار از رم لپ تاپ برا خودش قرض بگیره و به همین خاطر نوشته up to 2.8 و گرنه dedicate 1GB هست(البته 512 هم داریم) شما به قسمت display resolution برو و advanced setting رو بزن، بهت همه مشخصات گرافیک رو نشون میده:46:
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
1سوال و1راهنمايي.
وقتي خريدي....
زیاد این حرف هاشون رو جدی نگیر، 3 درصد کدومه
من از نمایندگی زیگورات خریدم و 15 هزار تخفیف + یه کیف گرفتم:46:
asemanekavir38
21-11-2010, 18:12
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
زیاد این حرف هاشون رو جدی نگیر، 3 درصد کدومه
من از نمایندگی زیگورات خریدم و 15 هزار تخفیف + یه کیف گرفتم:46:
داداشم اون 3 درصدی رو که دوستمون میگه قبلا رو قیمت لپتاپ کشیدن!!!
fisheries65
21-11-2010, 19:55
داداشم اون 3 درصدی رو که دوستمون میگه قبلا رو قیمت لپتاپ کشیدن!!!
این دوستمون درست میگه 3% به اسم مالیات بر ارزش افزوده اضافه میکشن روش (اضافه بر مبلغی که توی سایتشون اعلام کردن)
توی فاکتور هم قید میشه
ولی چیزی که من فهمیدم اینه که این 3% مالیات فقط تو ساختمان مرکزی خ آفریقا از ملت گرفته میشه
و ظاهرا نمایندگی ها این مبلغ و نمیگیرن
اونی که به شما نشون داد total memory بوده و فکر میکنم گرافیک در صورت نیاز میتونه یه مقدار از رم لپ تاپ برا خودش قرض بگیره و به همین خاطر نوشته up to 2.8 و گرنه dedicate 1GB هست(البته 512 هم داریم) شما به قسمت display resolution برو و advanced setting رو بزن، بهت همه مشخصات گرافیک رو نشون میده:46:
ممنون ولی من کامل گیج شدم اگه dedicated هست چه جوری از سیستم رم میگیره اگه رم میگیره پس چه جوری dedicated هستش؟؟؟تازه چرا شده 2299 ؟؟؟مگه تا 2.8 نیست؟؟؟از نظر رم که کم نداره؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه آیا این سیستم ممورد که نوشته همون رم سیستم هست دیگه نه؟؟؟
karnavaleroos
21-11-2010, 21:17
خوب منم به جمع 5010 دارا پیوستم 1545 رو فروختم اینو امروز خریدم خیلی خگشل تر از 1545 ه
sheytoon001
21-11-2010, 21:35
ممنون ولی من کامل گیج شدم اگه dedicated هست چه جوری از سیستم رم میگیره اگه رم میگیره پس چه جوری dedicated هستش؟؟؟تازه چرا شده 2299 ؟؟؟مگه تا 2.8 نیست؟؟؟از نظر رم که کم نداره؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه آیا این سیستم ممورد که نوشته همون رم سیستم هست دیگه نه؟؟؟
والا در مورد اینکه چرا 2299 هست و 2.8 نیست اطلاعی ندارم
خوب دوست من خود گرافیک 1 گیگ مموری داره و یه مقدار هم از رم قرض میگیره دیگه، الان مشکل کجاست؟
شاید بشه اون shared memory رو تغییر داد اما نمیدونم چجوری
بله دیگه باید رم باشه:46:
این سوالات رو در بخش گرافیک بپرسید جواب بهتر و درستتری میگیرید:10:
سلام درایورها رو چطوری میشه از سایت دل دانلود کنم؟ لطفا راهنمایی کنید
خوب دوست من خود گرافیک 1 گیگ مموری داره و یه مقدار هم از رم قرض میگیره دیگه، الان مشکل کجاست؟
خب ببین من شنیدم که عبارت dedicated رو برای گرافیکهائی مینویسن که دیگه از رم فضا قرض نمیگیرن !!!ولی این چیزی که میبینم و گفته های شما!!!!چی بگم والله بسم الله فوت فوت فوت....
راستی دوستان گل یه خبر مسرت بخش هم بدم به گیمرهای گل:امروز nfsph 2010 رو گرفتم رو سیستم نمیدونید چه گرافیکی داره واقعا همچین بازی ای لایق 5010 هست هرکی گیمره تئلل نکنه که از دستش رفته
در ضمن تمامی مشخصه های گرافیکی در بالاترین کیفیت خود قرار گرفتن و به روونیه هرچه تمام تر اجرا گردید
یا حق
برو به این لینک توی قسمت drivers & downloads:
asemanekavir38
22-11-2010, 09:03
دوستان اگه امکانش هست از دی وی دی رایترتون یه عکس بزارید؟ :11:
salar_khan
22-11-2010, 09:39
سلام به همه
حدود 4 یا 5 ماه پیش برا یکی از مشتریا 5010 آوردم دیروز اومده میگه هاردش خراب شده طرف گرفته لپ تاپ برده ناکجا بازش کرده و بدون هارد برام آورده منم فرستادم گارانتی البته نه برای گارانتی بلکه برای نصب هارد جدید.
من بعد 5010 لپ تاپ ایسر 5741g هم فروختم خداییش خیلی چیز با حالیه البته نمی خوام بگم 5010 بده و... ولی این ایسر به نظر من از 5010 بهتره ( کیفیت lcd - بی صدا بودن - خنک بودن - همراه داشتن درایورها - گرافیک قویتر 320m ) و خدمت اون دسته از دوستانی که می گن 5741 ظاهرش خیلی جلب نیست باید بگم در زیبا بودن این لپ تاپ شک نکنید.( البته سلیقه ایه)
سوال:
چرا باید هارد لپ تاپ یهو خراب شه؟
هارد جدید با چه مارکی بخرم؟( الان وسترن640 گیگ 100 قیمت دارم):5:
soroush20
22-11-2010, 10:55
دوست من اگر لپ تاپت گرافیکش 5470 هست 880 تومن زیاده من جای تو بودم کل بازار رو میگشتم برو بازار رضا ،پاساژ ایران و سر آخر هم پاساژ پایتخت رو برو قیمتا رو بپرس مطمین باش یه چیز خوب گیرت میاد توی پایتخت آرتاک از همه ارزونتر میداد من خودم از اونجا خریدم و همه چیش خوب بوده تا الان
لوازم جانبي چيزي نداره؟
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
آخه اون آقايي كه دندوناشو سيم بسته بود و مرتب هم لب خند ميزد بهم گفت بايد زحمت كيف وموس زو خودت بكشي.
شما كي خريدين؟
soroush20
22-11-2010, 11:01
ین دوستمون درست میگه 3% به اسم مالیات بر ارزش افزوده اضافه میکشن روش (اضافه بر مبلغی که توی سایتشون اعلام کردن)
توی فاکتور هم قید میشه
ولی چیزی که من فهمیدم اینه که این 3% مالیات فقط تو ساختمان مرکزی خ آفریقا از ملت گرفته میشه
و ظاهرا نمایندگی ها این مبلغ و نمیگیرن
دقيقا درسته
لازم نيست از ائنجا دانلود كني.
دوستاي خودمون لينك هاي درايو رو در اختيارتو گذاشتن.
البته تو همين كلوپ.
به اين آدرس مراجعه كن:
پست شماره1338
Xx Hossein xX
22-11-2010, 12:45
سلام ...
دوستان من یک مشکل عجیب دارم .
این قسمت پشت باتری لپتاپ که جای سیم کارت داره ، برای من هیچی توی اوون قسمت نیست که بخواد سیم کارت رو بگیره و اگه سیم کارت رو بزارم توش کاملا رها میشه داخل دستگاه ! شانس اوردم .
این طبیعیه ؟! یا رفت تو پاچم ؟! :31::45:
asemanekavir38
22-11-2010, 12:55
سلام ...
این قسمت پشت باتری لپتاپ که جای سیم کارت داره ، برای من هیچی توی اوون قسمت نیست که بخواد سیم کارت رو بگیره و اگه سیم کارت رو بزارم توش کاملا رها میشه داخل دستگاه ! شانس اوردم .
فکر کنم ماله همه ی بچه ها همینطور باشه.فقط جای خالیشو داره. یه نیگاه میندازم ببینم لپتاپ منم هنینطوره یا نه؟؟:8:
sin2x=2sinxcosx
22-11-2010, 14:38
سلام .
دی وی دی ویندوز رو هم همراه این میدن ؟ یا فقط یه بار نصب شده روش هست ؟
من که اوردم دیدم نیس .
راستی این برقشو چجوری وصل می کنین ؟ :دی چجوریه این ؟ ما همچین پریزی نداریم .
amir--khan
22-11-2010, 14:52
سلام.اسپیناس 5010 با مشخصات زیر رو نوشته 949 تومن. به نظر شما قیمتش خوبه؟
i5-450M 2.4
ATI HD 5470
naseresmaeily
22-11-2010, 15:01
سلام .
دی وی دی ویندوز رو هم همراه این میدن ؟ یا فقط یه بار نصب شده روش هست ؟
من که اوردم دیدم نیس .
راستی این برقشو چجوری وصل می کنین ؟ :دی چجوریه این ؟ ما همچین پریزی نداریم .
سلام
دوست عزیز ویندوزی در کار نیست.فقط روی بعضی کانفیگها لینوکس اوبونتو ارایه میشه که نصبش نکنید بهتره...ترجیحا ویندوز 7 از نوع 32 یا 64 بیت نصب کنید
برای پریز هم یک تبدیل باید تهیه کنید که مارک خارجی باشه بهتره...
i5-450M 2.4
ATI HD 5470
بعید می دونم 2.4 باشه..؟ .البته بهتره در مورد گارانتی کسانی نظر بدن که تجربه ی خرید از اون شرکت را داشتن...شما هم زیاد به گارانتی اکتفا نکن و البته فریب قیمت های کذایی را هم نخور.بهتره بجای گارانتی خوب دنبال یک فروشگاه خوب و مطمین بگردی و از اونجا خرید کنی...
دوستان اگر دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارید درایور های این لپ تاپ را موقع خرید از فروشنده بخواهید..:11:
موفق باشید
sin2x=2sinxcosx
22-11-2010, 15:23
سلام
دوست عزیز ویندوزی در کار نیست.فقط روی بعضی کانفیگها لینوکس اوبونتو ارایه میشه که نصبش نکنید بهتره...ترجیحا ویندوز 7 از نوع 32 یا 64 بیت نصب کنید
برای پریز هم یک تبدیل باید تهیه کنید که مارک خارجی باشه بهتره...
نه این کانفیگ ویندوز داره :
core i5
500 GB hard
4 GB DDr3
یعنی پاکش کنم خودم یه ultimate نصب کنم ؟
ضمنا تو پست اول گفته شده بود سرویس تگ رو نیگا کنین . اونو باید چیکار کنیم ؟
naseresmaeily
22-11-2010, 15:47
core i5
500 GB hard
4 GB DDr3
میدونم دوست عزیز.کانفیگ خود من هم همین هست...منظورم این بود که سی دی یا دی وی دی ویندوز در کار نیست...معمولا شرکتها این ویندوز نصب شده را برای را حتی کارشون بصورت ریکاوری نصب می کنن..حالا شما خودت نگاه کن اگه بی عیب و نقص بود که هیچی وگرنه خودت یه ویندوز جدید نصب کن...
روی جعبه چند تا برچسب سریال و ... هست اونجا نوشته service tag:.... شما اون سرویس تگ را اگه تو سایت support.dell.com بزنی باید مستقیم شما را به صفحه ی درایورهای n5010 ببره.در غیر اینصورت با شرکت گارنتی دهنده تماس بگیرید و پیگیر مشکل بشید...
----------------------------------------------------
راستی , بایوس ورژن A10:
ftp://143.166.170.10/bios/N5010A10.EXE
موفق باشید
gharibe_25
22-11-2010, 16:07
منم ميخوام يه 5010 cori3 با كرافيك 5470 بخرم قيمتش اينجا (زاهدان) 840 هزار تومانه به نظرتون قيمتش جطوره؟ اكه زياده لطفا بفرمائيد بكيد الان جقدر خوبه بخرم؟ ممنون!
amir69_k
22-11-2010, 16:09
سلام به خاطر کمک هایی که بچه ها به من در رابطه با این لپ تاپ کردنت منم تصمیم دارم یکی سری اطلاعات از بازی هایی که تا الان کردم براتون بزارم
cori5 2.53
320 hard
4ddr3 ram
Windows 7 64bit
گرافیک 550v
با آخرین آپدیت ها ی چه ویندوز چه سخت افزار
در ابتدا باید بگم که این لبتاپ واقعا در زمینه اجرای بازی قوی هست , این حرف را به خاطر تجربه 10 سالم میگم و از اونجایی که بازی خورم و همواره دنیای بازی را دونبال کردم فکر کنم دیگه یه چیزایی بدونم ,به طور یقین میگم این لپ تاپ میتونه تمام بازی هایی که تا به امروز اومده را با کیفیت high اجرا کنه البته نگید آیا Crysis هم آره چون در جواب باید بگم خیلی از دسکتاب ها در اجرا اون بازی موندن چه برسه البته من اون را چک نکردم در اولین فرصت نتیجه اون را هم براتون میگم
اما بریم سر اصل مطلب:
Call of Duty - Black Ops
که در حال حاظر خفن ترین بازی بازار هست و بیشترین فروش را بین تمام بازی های داشته را با آخرین گرافیک اجرا کردم بدون کوچکترین افت فریم البته در چند قسمت گیر های کوچکی کرد که من اون را به پای سخت افزار نمیزارم و از اونجایی که این بازی تازه اومده باگ زیاد داره میزارم پای باگش ولی چون نسخه 360 را هم دارم به راحتی میگم از اون تا حدودی هم بالاتر هست
The Sims 3
این بازی را هم بدون کوچکترین افت فریم با بالاترین تنظیمات اجرا کرد
Ruse
این بازی بر روی high به خوبی اجرا میشه ولی روی حالت بالا تری که incane هست با افت فریم همراه هست که البته باید گفت که این بازی از محیط بزرگی برخوردار هست و همون high هم کم چیزی نیست
StarCraft II
این بازی که به نظرم با جزئییاترین بازی استراتژیک هست هم روی high اجرا شد و افت فریم نداره البته حالت Ultra هم دارد که به علت وجود Dx11 در حالت ultra و عدم پشتیبانی این کارت گرافیک از Dx11 با افت فریم روبرو میشید البته اگر گرافیک را به کمی گیر ترجیح بدید میتونید در اون حالت هم بازی کنید
Empire Total War - Special Forces Edition
این بازی هم دقیقا همون مشکل بازی Ruse را دارد یعنی گرافیکش زیاد نیست بلکه محیط بسیار وسیع و هوش مصنوعی زیادی در صحنه ها به کار رفته و اگر توجه کرده باشید هر سه بازی آخری که معرفی کردم استراتژیک بودن و میدونید که محیط این بازی ها بسیار بزرگ هست ولی در کل این بازی هم با کمی دستکاری shader و sha dow حالت high به خوبی اجرا میشه البته بگم medium این بازی هم کم چیزی نیست
خوب فعلا همین ها را داشته باشید تا بعد
gharibe_25
22-11-2010, 16:12
منم ميخوام يه 5010 cori3 با كرافيك 5470 بخرم قيمتش اينجا (زاهدان) 840 هزار تومانه به نظرتون قيمتش جطوره؟ اكه زياده لطفا بفرمائيد بكيد الان جقدر خوبه بخرم؟ ممنون!!
asemanekavir38
22-11-2010, 16:20
i5-450M 2.4
ATI HD 5470
چه خبره؟خیلی گرونه!!!! زده رو دست بعضیا:31:.
بگردی ارزونترم پیدا میکنی.:8:
amir--khan
22-11-2010, 17:48
فرق ATI 5470 با ATI 550 v چیه؟
بابا شما که همه 5010 دارید و استاد سوال به این راحتی رو چرا کسی جواب نمیده؟
آیا تاچ پد لپ تاپ شما scroll داره و میشه باهاش zoom کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sheytoon001
22-11-2010, 21:54
سلام به همه
حدود 4 یا 5 ماه پیش برا یکی از مشتریا 5010 آوردم دیروز اومده میگه هاردش خراب شده طرف گرفته لپ تاپ برده ناکجا بازش کرده و بدون هارد برام آورده منم فرستادم گارانتی البته نه برای گارانتی بلکه برای نصب هارد جدید.
من بعد 5010 لپ تاپ ایسر 5741g هم فروختم خداییش خیلی چیز با حالیه البته نمی خوام بگم 5010 بده و... ولی این ایسر به نظر من از 5010 بهتره ( کیفیت lcd - بی صدا بودن - خنک بودن - همراه داشتن درایورها - گرافیک قویتر 320m ) و خدمت اون دسته از دوستانی که می گن 5741 ظاهرش خیلی جلب نیست باید بگم در زیبا بودن این لپ تاپ شک نکنید.( البته سلیقه ایه)
سوال:
چرا باید هارد لپ تاپ یهو خراب شه؟
هارد جدید با چه مارکی بخرم؟( الان وسترن640 گیگ 100 قیمت دارم):5:
به نظر من مشکل هارد به لپ تاپ چندان بستگی نداره
البته به نظرم 5741 هم لااقل از نظر سخت افزاری خیلی خوبه، باید ببینیم از نظر کاربردی و مخصوصا رضایت کسایی که ازش استفاده میکنن در چه حدیه
فکر میکنم 3تا دلیل میتونه داشته باشه
یا اینکه لپ تاپ در شرایط نامناسبی استفاده میشده(ضربه،...)
یا باتری لپ تاپ رو برداشته بودن و با رفتن برق دچار چنین مشکلی شده
یا اون هارد از اول معیوب بوده:46:
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
سلام ...
برا همه همینه و سخت افزارش تعبیه نشده:46:
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
core i5
500 GB hard
4 GB DDr3
اگه ویندوز اورجیناله پاکش نکن و حتما ازش بک آپ بگیر چون براش هزینه پرداخت کردی
قبل خرید بهتر بود چک میکردی که فعال هست یا نه
بیشتر برا این گفتم که بتونی سخت افزار رو چک کنی که تعویض نشده باشه
sheytoon001
22-11-2010, 22:05
منم ميخوام يه 5010 cori3 با كرافيك 5470 بخرم قيمتش اينجا (زاهدان) 840 هزار تومانه به نظرتون قيمتش جطوره؟ اكه زياده لطفا بفرمائيد بكيد الان جقدر خوبه بخرم؟ ممنون!
خیلی گرونه
زیگورات با تمام ادعاش 800 تومن همین کانفیگ رو میفروشه، با گارانتی های دیگه ارزونتر هم باید باشه
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
سلام به خاطر کمک هایی که بچه ها به من در رابطه با این لپ تاپ کردنت منم تصمیم دارم یکی سری اطلاعات از بازی هایی که تا الان کردم براتون بزارم
cori5 2.53
320 hard
4ddr3 ram
Windows 7 64bit
با آخرین آپدیت ها ی چه ویندوز چه سخت افزار
در ابتدا باید بگم که این لبتاپ واقعا در زمینه اجرای بازی قوی هست , این حرف را به خاطر تجربه 10 سالم میگم و از اونجایی که بازی خورم و همواره دنیای بازی را دونبال کردم فکر کنم دیگه یه چیزایی بدونم ,به طور یقین میگم این لپ تاپ میتونه تمام بازی هایی که تا به امروز اومده را با کیفیت high اجرا کنه البته نگید آیا Crysis هم آره چون در جواب باید بگم خیلی از دسکتاب ها در اجرا اون بازی موندن چه برسه البته من اون را چک نکردم در اولین فرصت نتیجه اون را هم براتون میگم
اما بریم سر اصل مطلب:
Call of Duty - Black Ops
که در حال حاظر خفن ترین بازی بازار هست و بیشترین فروش را بین تمام بازی های داشته را با آخرین گرافیک اجرا کردم بدون کوچکترین افت فریم البته در چند قسمت گیر های کوچکی کرد که من اون را به پای سخت افزار نمیزارم و از اونجایی که این بازی تازه اومده باگ زیاد داره میزارم پای باگش ولی چون نسخه 360 را هم دارم به راحتی میگم از اون تا حدودی هم بالاتر هست
The Sims 3
این بازی را هم بدون کوچکترین افت فریم با بالاترین تنظیمات اجرا کرد
Ruse
این بازی بر روی high به خوبی اجرا میشه ولی روی حالت بالا تری که incane هست با افت فریم همراه هست که البته باید گفت که این بازی از محیط بزرگی برخوردار هست و همون high هم کم چیزی نیست
StarCraft II
این بازی که به نظرم با جزئییاترین بازی استراتژیک هست هم روی high اجرا شد و افت فریم نداره البته حالت Ultra هم دارد که به علت وجود Dx11 در حالت ultra و عدم پشتیبانی این کارت گرافیک از Dx11 با افت فریم روبرو میشید البته اگر گرافیک را به کمی گیر ترجیح بدید میتونید در اون حالت هم بازی کنید
Empire Total War - Special Forces Edition
این بازی هم دقیقا همون مشکل بازی Ruse را دارد یعنی گرافیکش زیاد نیست بلکه محیط بسیار وسیع و هوش مصنوعی زیادی در صحنه ها به کار رفته و اگر توجه کرده باشید هر سه بازی آخری که معرفی کردم استراتژیک بودن و میدونید که محیط این بازی ها بسیار بزرگ هست ولی در کل این بازی هم با کمی دستکاری shader و sha dow حالت high به خوبی اجرا میشه البته بگم medium این بازی هم کم چیزی نیست
خوب فعلا همین ها را داشته باشید تا بعد
ممنون از اطلاعتتون:10:
اما گرافیک رو معرفی نکردین ، احتمال میدم 550v هست چون 5470 از directx11 پشتیبانی میکنه
اگه بازی های دیگه هم امتحان کردین ، خوشحال میشیم به ما هم اطلاع بدین
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
آقا سوال: من میخوام در حالت safe mode بالا بیام ولی وقتی f12 رو میزنم یه صفحه ای میاد که میگه سیستم به طور کامل بالا نیومده، حالا میتونم انتخاب کنم که ویندوزو در حالت معمول اجرا کنم یا عیب یابی بکنم. من گزینه دومو زدم و پس از مدت زیادی که مشغول عیب یابی شد کارش تموم شد و سیستم ریستارت شد. ولی بازم با زدن f12 همون داستان پیش میاد. چه کنیم؟
sheytoon001
22-11-2010, 23:36
آقا سوال: من میخوام در حالت safe mode بالا بیام ولی وقتی f12 رو میزنم یه صفحه ای میاد که میگه سیستم به طور کامل بالا نیومده، حالا میتونم انتخاب کنم که ویندوزو در حالت معمول اجرا کنم یا عیب یابی بکنم. من گزینه دومو زدم و پس از مدت زیادی که مشغول عیب یابی شد کارش تموم شد و سیستم ریستارت شد. ولی بازم با زدن f12 همون داستان پیش میاد. چه کنیم؟
اگه میخوای از safe mode استفاده کنی ، این کار رو انجام بده
کلید windos+R رو بزن تا پنجره Run بیاد و داخل کادر بنویس msconfig و اینتر بزن
در پنجره ای که باز میشه به سربرگ boot برو و اون پایین تیک safe mode رو بزن و ok کن
با ریست کردن لپ تاپ بجای win 7 وارد حالت safe mode میشی و کارت با safe mode که تموم شد تنظیمات رو از داخل safe mode دوباره به حالت اول برگردون (بعنی تیک safe mode رو بردار و ok کن)
MeHrDaD-91
23-11-2010, 00:19
آقایون من می خوام این لپ تاپ را تهیه کنم.
به نظرتون چه کانفیگی بخرم بهتره.
بودجه هم یک میلیون.
بیشتر برای وبگردی، کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و Dreamweaver و یکی دیگه هم خیلی با برنامه Nero کار می کنم.
بازی زیاد مد نظرم نیست چون X360 دارم ولی دوست دارم بازی هایی مثل SHANK و... را بتونم به راحتی مثل آب خوردن اجرا کنم.
در ضمن گارانتی هم برام مهمه فقط داخل جعبه ی لپ تاپ چه چیزهایی داخل جعبه لپ تاپ هست (منظورم اینه که WIN 7 ارجینال داخل جعبه هست یا نه) و یکی دیگه که خیلی برام مهمه دمای لپ تاپ هست.
اگر این لپ تاپ ر ا بخرم می شه دومین لپ تاپی که تا حالا خرید اولیش هم :
DELL INSPIRON 1300 بوده!!!
با تشکر.
david .jones
23-11-2010, 00:51
لوازم جانبي چيزي نداره؟
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
آخه اون آقايي كه دندوناشو سيم بسته بود و مرتب هم لب خند ميزد بهم گفت بايد زحمت كيف وموس زو خودت بكشي.
شما كي خريدين؟
من روز یکشنبه دو هفته پیش
توی پاساژ پایتخت بود طبقه 3 بود گارانتی آرتاک داشت چند تا مغازه بود که آرتاک بودند یکیشون یه پسره جوون بود کامپیوتری ببین تو کاری نداشته باش به این کارا من یه الگوریتم بهت میدم اجرا کن یه چیز خوب گیر بیاری
برو مرکز کامپیوتر ایران ،رضا و پایتخت همه جا رو بگرد ارزونترینها رو پیدا کن بعد ببین تو اینا کدوم یکی فروش زیاد دارن از اون بگیر همین جایی که من خریدم تو اون لحظه ای که من میخواستم بخرم یکی دیگه قبل من اومده بود و یکی خریده بود
آخه اگه یه مغازه مشتریش زیاد باشه وقت نمیکنه دیگه کارای شیطانی مثل تعویض قطعه و ... برا سود بیشتر فکر کنه معمولا جاهایی که ارزونتر میدن مشتری بیشتری دارن و این خودش یه فیدبک مثبته که بباعث میشه احتمال تقلبی بودن جنس بیاد پایین
naseresmaeily
23-11-2010, 00:57
بودجه هم یک میلیون.
بیشتر برای وبگردی، کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و Dreamweaver و یکی دیگه هم خیلی با برنامه Nero کار می کنم.
بازی زیاد مد نظرم نیست چون X360 دارم ولی دوست دارم بازی هایی مثل SHANK و... را بتونم به راحتی مثل آب خوردن اجرا کنم.
در ضمن گارانتی هم برام مهمه فقط داخل جعبه ی لپ تاپ چه چیزهایی داخل جعبه لپ تاپ هست (منظورم اینه که WIN 7 ارجینال داخل جعبه هست یا نه) و یکی دیگه که خیلی برام مهمه دمای لپ تاپ هست.
با تشکر.
باسلام
دوست عزیز ویندوز اورجینال که توی جعبه نیست.غیر از یک نسخه لینوکس .فقط کابل برق و شارژر و اگه شانس بیاری تبدیل پریز تو جعبه است.گارانتی هم شاید برای شما مهم باشه ولی برای اون شرکت گارنتی کننده خیلی مهم نیست.:31: ولی در کل به نظرم دیجی کالا با گارانتی طلایی گزینه ی خوبی هست.کارهایی که شما می خواهید انجام بدید را
CI3 - 4G Ram - 320 hard جواب میده ولی میل خودتونه - امکانات کمتر هزینه ی کمتر و امکانات بیشتر هزینه ی بیشتر:20:.
در مورد دما و .. باید بگم این لپ تاپ عملکرد خوبی داره و برای بازی ها اگه گرافیکش از نوع ATI باشه هیچ مشکلی نخواهید داشت...
موفق باشید
david .jones
23-11-2010, 01:11
i5-450M 2.4
ATI HD 5470
به طرز افتضاحی گرونه زیگورات که خدای گرون فروشیه داره مدل بهتر از اینو 935میده
behrooztv3
23-11-2010, 01:54
سلام بچه ها
ديشب خواستم بايوس رو ابديت كنم كه لب تاب هنگ كرد و فن به سرعت وحرارت زياد كار ميكرد منم باطري لب تابو در اوردم الان وقتي power رو ميزنم هيچي نمي ياره و بوق ممتد ميزنه لطفا كمك كنيد كه مشكل از چيه
ممنون ميشم پاسخ بدين
david .jones
23-11-2010, 04:17
فرقش که تو سرشه
اما تو این صفحه میتونی یه چیزایی ببینی
و به قدرت 550 در برابر 5470 ایمان بیاری
در جواب دوستانی که در مورد گیم میپرسن اینجا یه چیزای زیادی در مورد گیم هست فقط اگه گیم مورد نطر تو این صفحه نبود ببینید ار کدوم گیم تو این صفحه گرافیک بالاتری داره و نسبت به کدوم یکی کمتره خلاصه از قضیه ساندویچ استفاه کرده و تشخیص بدین میکشه یا نه
---------- Post added at 04:17 AM ---------- Previous post was at 04:15 AM ----------
یه نفر عکس Dvd میخواست
MeHrDaD-91
23-11-2010, 10:13
باسلام
دوست عزیز ویندوز اورجینال که توی جعبه نیست.غیر از یک نسخه لینوکس .فقط کابل برق و شارژر و اگه شانس بیاری تبدیل پریز تو جعبه است.گارانتی هم شاید برای شما مهم باشه ولی برای اون شرکت گارنتی کننده خیلی مهم نیست.:31: ولی در کل به نظرم دیجی کالا با گارانتی طلایی گزینه ی خوبی هست.کارهایی که شما می خواهید انجام بدید را
CI3 - 4G Ram - 320 hard جواب میده ولی میل خودتونه - امکانات کمتر هزینه ی کمتر و امکانات بیشتر هزینه ی بیشتر:20:.
در مورد دما و .. باید بگم این لپ تاپ عملکرد خوبی داره و برای بازی ها اگه گرافیکش از نوع ATI باشه هیچ مشکلی نخواهید داشت...
موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز که جواب دادید.
حالا ببینم با بودجه یک میلیون چه کانفیگی بگیرم بهتر هست. (می خوام CPU لپ تاپ i5 باشه.)
اصلا این مدل لپ تاپ تا چه قیمتی در بازار موجوده فکر کنم آخرین مدلش بین 1.100.000 تا 1.200.000 باشه.
naseresmaeily
23-11-2010, 10:18
سلام بچه ها
ديشب خواستم بايوس رو ابديت كنم كه لب تاب هنگ كرد و فن به سرعت وحرارت زياد كار ميكرد منم باطري لب تابو در اوردم الان وقتي power رو ميزنم هيچي نمي ياره و بوق ممتد ميزنه لطفا كمك كنيد كه مشكل از چيه
ممنون ميشم پاسخ بدين
باسلام
دوست عزیز منظورتون از هنگ چی هست.چون موقعی که بایوس آپدیت میشه ماوس و کیبورد غیرفعال میشه..اینطوری بود یا کاملا هنگ کرده بود؟در هر حال نباید باطری را در میاوردید...:41:
راستی برای اون دوستمون که عکس DRIVE را می خواستن:
sokut2004
23-11-2010, 10:56
من دیروز مدل core i3 با گرافیک 5470 رو خریدم ولی دمای کارت گرافیک در حالت عادی هم از 55 درجه کمتر نمیشه این طبیعیه؟
ولی وقتی برنامه ای باز می کنم فنش شروع به چرخش می کنه چند لحظه ای که می چرخه دما به 47 درجه کاهش پیدا می کنه اما بلافاصله بعد خاموش شدن فن حتی اگه هیچ برنامه ای باز نباشه دما دوباره به 55 و بالاتر برمیگرده
حالا ببینم با بودجه یک میلیون چه کانفیگی بگیرم بهتر هست. (می خوام CPU لپ تاپ i5 باشه.)
اصلا این مدل لپ تاپ تا چه قیمتی در بازار موجوده فکر کنم آخرین مدلش بین 1.100.000 تا 1.200.000 باشه.
سلام
من 5010 با cpu i5 رو 945000 خریدم حدود 3 هفته پیش.ازش راضیم:5:
MeHrDaD-91
23-11-2010, 15:40
توجّه(مهم): اگه قصد خرید 5010 رو دارید قبل خرید از فروشنده فرصت بخواید که سرویس تگ لپ تاپ رو در سایت DELL چک کنید در صورتی که در سایت گفته میشه سرویس تگ اشتباست اون لپ تاپ رو نخرید حتی اگه فروشنده بگه یه مقدار زمان میبره تا فعال شه (چون نمیتونید سخت افزار اصلیش رو چک کنید، اگه زمان میبره بهتره صبر کنید تا فعال شه بعد بخرید)
ببینید سخت افزار همونی باشه که در سایت DELL نوشته شده و حتما قبل خرید از بایوس لپ تاپ رم و هارد رو چک کنید ، سرعت باس رم باید 1333 باشه در غیر این صورت اون 5010 رو نخرید، احتمال تعویض یا اضافه شدن رم های با باس کمتر از 1333 هست
موفق باشید:11:
می شه در مورد قسمت اول یکم بیشتر توضیح بدید که کجای سایت DELL باید سرویس تگ را چک کنم.
در مرود نکته دوم در مورد RAM و HDD توضیح بدید.
ببخشید که سوالم مبتدیانه هست بالاخره تازه کارم.
با تشکر.
amir--khan
23-11-2010, 15:47
سلام.بالاخره واسه حدودا 900 تومن چی پیشنهاد میکنید؟:20:
لطفا مشخصاتش رو کامل بنویسید.
naseresmaeily
23-11-2010, 15:53
می شه در مورد قسمت اول یکم بیشتر توضیح بدید که کجای سایت DELL باید سرویس تگ را چک کنم.
در مرود نکته دوم در مورد RAM و HDD توضیح بدید.
ببخشید که سوالم مبتدیانه هست بالاخره تازه کارم.
با تشکر.
باسلام
دوستانی که با سرویس تگ مشکل دارند,ابتدا وارد این آدرس بشید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد گزینه ی مشخص شده در عکس را بزنید:
و بعد سرویس تگ مربوطه را که روی جعبه لپ تاپ نوشته در قسمت مربوطه وارد کنید و نتیجه را مشاهده کنید...
در مورد رم و هارد نیز می تونید با نصب support center اطلاعات کاملی کسب کنید..
درود
این چیزایی که سایته دل واسه دانلود گذاشته چیه؟
حتما باید دانلود کنم؟
sheytoon001
23-11-2010, 17:21
بودجه هم یک میلیون.
با تشکر.
از نظر من بهتره کانفیگ i5 رو بخری ولی اینکه گرافیک 5470 رو انتخاب کنی یا 550v با خودت، من فقط این اطلاعات رو بهت میدم، جستجو و انتخاب با شما
550v برا اجرای بازی ها از نظر قدرت قویتره اما 5470 ضعیفتره (نه خیلی) ولی از تکنولوژیه جدیدتر استفاده میکنه
یه مورد که شاید برا شما در آینده مهم بشه اینه که 5470 از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه اما 550v نه و فکر کنم ار ورژن 10 پشتیبانی کنه
سی دی ویندوز همراهش نیست اما گمونم بعضی کانفیگ ها ویندوز اورجینال روشون نصب باشه که حتما باید ازش بک آپ بگیری
در مورد دماش هم بعدا اطلاعات بیشتری میذارم اما فعلا یه عکس در حالت عادی(جستجو در وب و بعد از حدود 3 ساعت) قرار میدم
به مدل cpu وگرافیک توجه کن
از بچه هام میخام دمای لپ تاپ شونو قرار بدن:10:
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
باسلام
موفق باشید
شما تا حالا تجربه ای در مورد گارانتیه دی جی کالا داشتید؟
بنده چیزایی شنیدم که مثل بعضی گارانتی های دیگه در این مواقع جون خریدار رو میگیرن:31::46:
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
سلام بچه ها
ممنون ميشم پاسخ بدين
چیکار کردی پسر:18: بدترین کار ممکن رو انجام دادی، خوب معلومه که نباید چیزی نشون بده، چون بایوس مشکل پیدا کرده، امیدوارم به سخت افزار صدمه ای نرسیده باشه
اگه فقط از بایوس باشه راحت باید درست شه
ببر گارانتی:10:
قبل آپدیت بایوس تمام برنامه ها از جمله آنتی ویروس رو غیرفعال کنید و در هنگام آپدیت هم بهتره کاری انجام نیدید تا آپدیت تموم شه(حواستون باشه لپ تاپ به حالت sleep نره:31: البته فکر نکم چون در حال کاره این اتفاق بیفته)
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
کانفیگ i7 هم هست اما با قیمت 1,380 و گارانتی زیگورات
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
من دیروز مدل core i3 با گرافیک 5470 رو خریدم ولی دمای کارت گرافیک در حالت عادی هم از 55 درجه کمتر نمیشه این طبیعیه؟
ولی وقتی برنامه ای باز می کنم فنش شروع به چرخش می کنه چند لحظه ای که می چرخه دما به 47 درجه کاهش پیدا می کنه اما بلافاصله بعد خاموش شدن فن حتی اگه هیچ برنامه ای باز نباشه دما دوباره به 55 و بالاتر برمیگرده
از کول پد هم استفاده میکنی؟
من بدون کول پد دماشو گذاشتم ، فکر نمیکنم مشکلی باشه:46:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
سلام.بالاخره واسه حدودا 900 تومن چی پیشنهاد میکنید؟:20:
لطفا مشخصاتش رو کامل بنویسید.
کانفیگ i5
انتخاب گرافیک و گارانتی با خودت، اطلاعات لازم درباره گرافیک گفته شده:46:
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
بابا شما که همه 5010 دارید و استاد سوال به این راحتی رو چرا کسی جواب نمیده؟
آیا تاچ پد لپ تاپ شما scroll داره و میشه باهاش zoom کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من جواب شما قبلا داده شده
بله داره
برا استفاده از این قابلیت ها باید درایور تاچ پد رو نصب کنی
sheytoon001
23-11-2010, 17:29
درود
این چیزایی که سایته دل واسه دانلود گذاشته چیه؟
حتما باید دانلود کنم؟
اگه منظورتون درایوراست ، اگه از فروشنده نگرفتید ، بله باید دانلود کنید:46:
omid_egh
23-11-2010, 17:36
ci3 بدون گارانتی 680 (پاساژ علاءدین )
naseresmaeily
23-11-2010, 20:05
شما تا حالا تجربه ای در مورد گارانتیه دی جی کالا داشتید؟
بنده چیزایی شنیدم که مثل بعضی گارانتی های دیگه در این مواقع جون خریدار رو میگیرن:31::46:
باسلام
دوست عزیز اون قضیه ی جون گرفتن که دیگه واسه همه ی ماها عادی شده...:31: بله من خرید های زیادی از دیجی کالا داشتم.اولش اینه که واقعا کالای مطمینی دست مردم میدن .دوم هم اینکه اگه خودتون صدمه ای به جنس خریداری شده نزده باشید و خرابی در چهارچوب موارد گارانتیشون باشه واقعا پاسخگو هستند..:20:
موفق باشید
asemanekavir38
23-11-2010, 20:49
باسلام
دوست عزیز اون قضیه ی جون گرفتن که دیگه واسه همه ی ماها عادی شده...:31: بله من خرید های زیادی از دیجی کالا داشتم.اولش اینه که واقعا کالای مطمینی دست مردم میدن .دوم هم اینکه اگه خودتون صدمه ای به جنس خریداری شده نزده باشید و خرابی در چهارچوب موارد گارانتیشون باشه واقعا پاسخگو هستند..:20:
موفق باشید
دوست عزیز تموم گارانتیا اگه همچین شرایطی که شما فرمودید رو رعایت کنید جوابگو هستند.حالا تک و توک هستند(زیگورات:2:) که هیچ جوره جوابگو نیستند!
sheytoon001
23-11-2010, 21:33
دوست عزیز تموم گارانتیا اگه همچین شرایطی که شما فرمودید رو رعایت کنید جوابگو هستند.حالا تک و توک هستند(زیگورات:2:) که هیچ جوره جوابگو نیستند!
اتفاقا تو گوگل سرچ کنی همین دیجی کالا هم از این موارد داشته، من اول میخواستم از اونا لپ تاپ بخرم اما با خوندن نظر چند نفر که دچار مشکل شده بودن تصمیمم عوض شد، به قول میلاد کلا گارانتی در این کشور یعنی کشک:31: خدا نیاره اون روز رو که کارمون به اونجا برسه:19:
نگران نباش ، اگه بچه ها به مطالبی که مینویسیم توجه کنن، گارانتی هایی مثل زیگورات نمیتونن بهشون کلک بزنن:10:
naseresmaeily
23-11-2010, 21:37
باسلام
خب دوست عزیز مشکل ما هم با همین تک و توک هاست دیگه....:20:
در کل من ترجیح میدم وارد بحث گارنتی نشم.چون هر شرکت گارانتی کننده ای توی شرایط زمانی خاص ممکنه عملکردش و قیمت هاش و کلا سرویس دهیش تغییر پیدا کنه...
موفق باشید
در ویندوز 32 بیتی کارت گرافیک 1.3 گیگابایت و در ویندوز 64 بیتی 1.8 گیگابایت شیر میکنه یعنی در ویندوز 64 بیتی حدودا 500 مگابایت بیشتر شیر میکنه
کل رم در وین 32 بیتی 2.3 گیگا بایت ودر 64 بیتی 2.8 گیگا بایت میباشد
سلام
دوستان برا من از سرویس تگش که نگاه کردم نوشته 1333 برای رمش ولی رمم 1066 هست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم بگم نمیتونم لب تاپو ببرم پیش فروشنده چون از فروشگاه گرفتم و گارانتیش جای دیگه هستش
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟کانفیگم i3 هست به نظرتون این اختلاف ارزش درگیر شدنشو داره؟؟؟
اگه منظورتون درایوراست ، اگه از فروشنده نگرفتید ، بله باید دانلود کنید:46:
ممنون دوست من
ده چیزایی غیر از درایورم هست منطورم اونه:15:
sheytoon001
24-11-2010, 00:47
سلام
دوستان برا من از سرویس تگش که نگاه کردم نوشته 1333 برای رمش ولی رمم 1066 هست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم بگم نمیتونم لب تاپو ببرم پیش فروشنده چون از فروشگاه گرفتم و گارانتیش جای دیگه هستش
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟کانفیگم i3 هست به نظرتون این اختلاف ارزش درگیر شدنشو داره؟؟؟
تو سایت نوشته چند گیگ رم باید داشته یاشه؟
اگه توشته 2 گیگ و برا شما 4 گیگ داره یعنی 2 گیک بهش اضافه کردن
گارانتیه لپ تاپت چیه؟
Makan_noor
24-11-2010, 11:27
این باطری های شما تو وضعیت های مختلف power plan حدودا چقدر دووم میاره؟اگه من بخوام یه 9 سلولی بندازم روش حدودا این مدت چقدر زیاد میشه؟وزن لپ تاپ رو چقدر میکشه بالا؟بعدشم قیمت حدودا چقدره تا ببینم ارزششو داره یا نه(با بیریخت شدن لپ تاپ مشکلی ندارم)!!
neda_k99
24-11-2010, 11:37
سلام
ميخواستم بدونم مانيتور اين لپ تاپ LCD هست يا LED ?
چرا وقتي دست ميزني به مانيتورش حالت LCD داره يا از بعضي زاويه ها سياهه تصوير؟
در ضمن فكر ميكنم وقتي سرويس تگ رو زدم توي مشخصاتش نوشته بود LCD
دوستان اگه كسي اطلاعات دقيق داره بگه . ممنون ميشم .
تو سایت نوشته چند گیگ رم باید داشته یاشه؟
اگه توشته 2 گیگ و برا شما 4 گیگ داره یعنی 2 گیک بهش اضافه کردن
گارانتیه لپ تاپت چیه؟
توی تگش نوشته دو تا 2گیگ 1333 مگاهرتز ولی از بایوس که نیگاه میکنم فقط 1066 نوشته رمش هم همون 4 گیگ هست!گارانتیش هم رسا پردازش هست!
راستی میشه از یه جائی با نرم افزار یا بدون نرم افزار باطری رو که روی سیستم نصب کردی رو وقتی که نخوای ازش استفاده کنی غیر فعالش کنی؟؟؟؟منظورم اینه که باطری سر جاش بمونه فقط غیر فعال بشه مثل اینکه باطری نداره؟؟؟
david .jones
24-11-2010, 14:26
توی تگش نوشته دو تا 2گیگ 1333 مگاهرتز ولی از بایوس که نیگاه میکنم فقط 1066 نوشته رمش هم همون 4 گیگ هست!گارانتیش هم رسا پردازش هست!
راستی میشه از یه جائی با نرم افزار یا بدون نرم افزار باطری رو که روی سیستم نصب کردی رو وقتی که نخوای ازش استفاده کنی غیر فعالش کنی؟؟؟؟منظورم اینه که باطری سر جاش بمونه فقط غیر فعال بشه مثل اینکه باطری نداره؟؟؟
آره میشه
یکی از درایورها مخصوص باتریه دقیقا نمیدونمکدوم اما وقتی نصبش کردی f3 رو که بزنی میاد بالا تو تب وسطی یه گزینه هست به اسم dont charge battry در این حالت وقتی با آداپتور کار میکنی باتری شارژ نمیشه اما اگه آداپتور رو در آوردی یا برق بره باتری سریعا جایگزین میشه
pedramch
24-11-2010, 16:32
سلام..
ما هم بالاخره خریدیمش:دی
من که راضیم...خدا راضی باشه!
فقط خیلی زود شارژ خالی میکنه!
شما هم همین مشکلو دارین؟:دی
ممنون/:5:
sheytoon001
24-11-2010, 16:34
اگه تو سایت نوشته 1x2 یعنی فقط یک رم 2گیگ داره و اگه برا شما 4 هست پس اضافه شده اما اگه میخای ببینی سرعت رم هات چند هستن
ظاهرا تو بایوس چیز دیگه ای نشون میده، منم الان دیدم 1066 نشون میده:31:
شما با support center یا نرم افزازایی که در صفحه اول در پست 7 معرفی شدن تست کن البته من از ساپورت سنتر برا خودم رو دیدم و فکر میکم طریقه خوندن باس رم در اون نرم افزارا اینه مه عددی که مقابل max bandwitdth در داخل پرانتز نوشته رو باید در 2 ضرب کنی
برا من نوشته (667)
از بچه هام میخام دمای لپ تاپ شونو قرار بدن
خدمت شما.
اینجا من دستگاهم غیر از دانلود مشغول کار دیگه ای نیست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Uploaded with ImageShack.us ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من دیروز کانفیگ i5 با هارد 500 و گرافیک 5470 رو قیمت کردم 900 تومن قیمتش خوبه؟ با گارانتی که اسمشو دقیق یادم نیست ولی زیگورات نبود و سرویس تگ هم داد که وقتی وارد کردم به صورت زیر جواب داد
ممنون میشم راهنمایی کنید
sheytoon001
24-11-2010, 17:11
این پست هم به دمای لپ تاپ اختصاص میدم و هرکدوم از بچه ها عکس از برنامه CPUID میذاره رو تو این پست اضافه میکنم
لینک این پست رو در صفحه اول قرار میدم
بدون کول پد در حالت معمولی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با کول پد در حالت معمولی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بدون کول پد در حال بازی
با کول پد در حال بازی
sheytoon001
24-11-2010, 17:25
سلام
من دیروز کانفیگ i5 با هارد 500 و گرافیک 5470 رو قیمت کردم 900 تومن قیمتش خوبه؟ با گارانتی که اسمشو دقیق یادم نیست ولی زیگورات نبود و سرویس تگ هم داد که وقتی وارد کردم به صورت زیر جواب داد
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما در سمت چپ این صفحه system configuration رو بزن و سخت افزارش رو ببین که با چیزی که میخری یکی باشه
مخصوصا رم ببین چند گیگ و با چه باسی نوشته که تا حالا همه 1333 بوده (بعضی شرکت ها 2 گیگ رم خودشون اضافه میکنن و لپ تاپ رو به عنوان باز نشده و دست نخورده میفروشن و چند مورد تا حالا با رم 1066 داشتیم) بعد اینکه مشخصات رو دیدی با فروشنده شرط کن درصورتی که رم هاش مثل هم نبودن اون لپ تاپ رو نمیخوای که باید با نرم افزارای خاصی ببینی ، البته فکر نمیکنم هیچ فروشنده ای قبول کنه:31:
.
بچه ها من تاحالا توجه نکرده بودم اما برا منم تو بایوس memory speed رو 1066 نشون میده:31: اما هردو رمم رو با نرم افزارای دیگه 1333 نشون داده
بنا بر ابن قبل خرید نمیشه فهمید رم ها فرق میکنن یا نه
درایور بلوتوث آپدیت شد:
asemanekavir38
24-11-2010, 18:16
شما در سمت چپ این صفحه system configuration رو بزن و سخت افزارش رو ببین که با چیزی که میخری یکی باشه
مخصوصا رم ببین چند گیگ و با چه باسی نوشته که تا حالا همه 1333 بوده (بعضی شرکت ها 2 گیگ رم خودشون اضافه میکنن و لپ تاپ رو به عنوان باز نشده و دست نخورده میفروشن و چند مورد تا حالا با رم 1066 داشتیم) بعد اینکه مشخصات رو دیدی با فروشنده شرط کن درصورتی که رم هاش مثل هم نبودن اون لپ تاپ رو نمیخوای که باید با نرم افزارای خاصی ببینی ، البته فکر نمیکنم هیچ فروشنده ای قبول کنه:31:
.
بچه ها من تاحالا توجه نکرده بودم اما برا منم تو بایوس memory speed رو 1066 نشون میده:31: اما هردو رمم رو با نرم افزارای دیگه 1333 نشون داده
بنا بر ابن قبل خرید نمیشه فهمید رم ها فرق میکنن یا نه
قضیه ی این رمها که توی setup 1066 دیده میشه اینه که cpu های ما فقط از این باس پشتیبانی میکنه نه بیشتر!!!!:8:
sheytoon001
24-11-2010, 18:17
درایور بلوتوث آپدیت شد:
فکر نمیکنم آپدیت شده باشه
تاریخش برا چند ماه پیشه، ظاهرا همون قبلیه
سلام
من سرویس تگ رو وارد کردم به نظر شما مشکلی نداره قیمت 900
System Summary
Service Tag: 2N8W5N1 Change Service Tag
System Type: Inspiron N5010
Ship Date: 9/14/2010
Dell IBU: Europe
Quantity Parts # Part Description
132 INSPIRON N5010 : N-SERIES INTEL I5-460M(
132 DISPLAY : 15.6IN HIGH DEFINITION (1366X7
132 CAMERA : INTEGRATED 1.3 MEGA PIXEL CAMER
132 LCD BACK COVER : MARS BLACK
132 SHIP ACCESSORY : ENGLISH DOCS
132 MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU
132 HARD DRIVE : 500GB SERIAL ATA (5400RPM)
132 OPTICAL DRIVE : 8X DVD+/-RW DRIVE INCLUD
132 POWER CORD : UK 1M
132 POWER SUPPLY : INSPIRON 90W AC ADAPTER
132 BATTERY : PRIMARY 6-CELL 48W/HR LI-ION
132 NO CARRYCASE REQUIRED
132 GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54
132 WIRELESS : DELL WIRELESS 1501 (802.11G/N
132 WIRELESS : EUROPE DELL BLUETOOTH 365 CAR
132 KEYBOARD : INTERNAL ARABIC QWERTY KEYBOA
132 OPERATING SYSTEM : UBUNTU EDITION VERSIO
132 NOT INCLUDED SOFTWARE APPLICATION
132 1Y PARTS ONLY WARRANTY
132 BASE WARRANTY
132 HUB COUNTRIES ONLY -CARRY IN SERVICE 1Y
132 FUTURISTIC ORDER FLAG SKU(N)
132 INSPIRON N5010 ORDER - EDB
132 CONSOLIDATION FEE
132 FREIGHT - ODM DIRECT DELIVERY, AIR, DUBA
فکر نمیکنم آپدیت شده باشه
تاریخش برا چند ماه پیشه، ظاهرا همون قبلیه
راستش همین امروز dell support centre به من پیغام داد که ورژن جدید این برنامه + ورژن جدید درایور بلوتوث آماده آپدیت هستن. نمیدونم به نظر خودم که همه درایورام به روز بوده. در هر حال...
اگه تو سایت نوشته 1x2 یعنی فقط یک رم 2گیگ داره و اگه برا شما 4 هست پس اضافه شده اما اگه میخای ببینی سرعت رم هات چند هستن
ظاهرا تو بایوس چیز دیگه ای نشون میده، منم الان دیدم 1066 نشون میده:31:
شما با support center یا نرم افزازایی که در صفحه اول در پست 7 معرفی شدن تست کن البته من از ساپورت سنتر برا خودم رو دیدم و فکر میکم طریقه خوندن باس رم در اون نرم افزارا اینه مه عددی که مقابل max bandwitdth در داخل پرانتز نوشته رو باید در 2 ضرب کنی
برا من نوشته (667)
خب اگه اینجوریه پس برای منم همون 1066 نشون میده ولی توی نرم افزار 1334 البته به گفته یکی از دوستان سی پی یو های ما از باس بیشتر از 1066 پشتیبانی نمیکنه اگه نمیکنه چرا پس این رمو گذاشتن؟؟؟
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
آره میشه
یکی از درایورها مخصوص باتریه دقیقا نمیدونمکدوم اما وقتی نصبش کردی f3 رو که بزنی میاد بالا تو تب وسطی یه گزینه هست به اسم dont charge battry در این حالت وقتی با آداپتور کار میکنی باتری شارژ نمیشه اما اگه آداپتور رو در آوردی یا برق بره باتری سریعا جایگزین میشه
در این حالت فقط شارج باطری قطع میشه یا اینکه کامل ارتباط باطری قطع میشه تورو خدا جواب بدید که از هر چیزی برای من حیاتی تره
چون الان من مجبورم برای فشار نیومدن به لب تاپ باطریشو در بیارم که هم پرز میره داخل دستگاه و هم اینکه خلاصه نمای جالبی نداره ممنون زود جواب میدین
david .jones
24-11-2010, 20:40
خب اگه اینجوریه پس برای منم همون 1066 نشون میده ولی توی نرم افزار 1334 البته به گفته یکی از دوستان سی پی یو های ما از باس بیشتر از 1066 پشتیبانی نمیکنه اگه نمیکنه چرا پس این رمو گذاشتن؟؟؟
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
در این حالت فقط شارج باطری قطع میشه یا اینکه کامل ارتباط باطری قطع میشه تورو خدا جواب بدید که از هر چیزی برای من حیاتی تره
چون الان من مجبورم برای فشار نیومدن به لب تاپ باطریشو در بیارم که هم پرز میره داخل دستگاه و هم اینکه خلاصه نمای جالبی نداره ممنون زود جواب میدین
شارژ باتری قطع میشه ولی ارتباطش رو با دستگاه هنوز داره
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
قضیه ی این رمها که توی setup 1066 دیده میشه اینه که cpu های ما فقط از این باس پشتیبانی میکنه نه بیشتر!!!!:8:
شما اینو کجا خوندی؟
آخه برام یه ذره این حرف سنگین میاد
ببخشید انقد سوال میکنم خب چه فایده ای داره چون من برای اینکه به باطری فشار نیاد باطری رو از لب تاپ بیرون میارم
اگه این گزینه فعال باشه به باطری فشار میاره مثل قبل؟؟؟منظورم اینه که عمر باطری کم نمیشه مثل وقتی که بدون استفاده به لب تاپ وصله؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه این قطع شارج فقط در محیط ویندوز انجام میشه؟؟؟یعنی با بیرون اومدن از ویندوز غیر فعال میشه؟؟؟؟
sheytoon001
24-11-2010, 22:28
راستش همین امروز dell support centre به من پیغام داد که ورژن جدید این برنامه + ورژن جدید درایور بلوتوث آماده آپدیت هستن. نمیدونم به نظر خودم که همه درایورام به روز بوده. در هر حال...
آقا این support center لپ تاپ من enable نمیشه، از اولم نمیشد، شما نمیدونی دلیلش چیه؟
Enable رو که میزنم بعد چند ثانیه دوباره مثل اول میشه
sheytoon001
24-11-2010, 22:38
ببخشید انقد سوال میکنم خب چه فایده ای داره چون من برای اینکه به باطری فشار نیاد باطری رو از لب تاپ بیرون میارم
اگه این گزینه فعال باشه به باطری فشار میاره مثل قبل؟؟؟منظورم اینه که عمر باطری کم نمیشه مثل وقتی که بدون استفاده به لب تاپ وصله؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه این قطع شارج فقط در محیط ویندوز انجام میشه؟؟؟یعنی با بیرون اومدن از ویندوز غیر فعال میشه؟؟؟؟
شما چرا گیر دادی به باتری؟ برادر باتری رو برداری با این وضع برق کشور اونوقت ممکنه عمر یه چیزای دیگه کم شه ها:31:، چه فشاری آخه به باتری میاد؟ فکر میکنم مهمترین دلیلی که میگن باتری رو درارین دماست که میتونه در عمرش تاثیر بزاره ، به نظرم باتری رو برندار:46: و خیلی حساسی یه کولپد بزار زیرش:46:
شما چرا گیر دادی به باتری؟ برادر باتری رو برداری با این وضع برق کشور اونوقت ممکنه عمر یه چیزای دیگه کم شه ها:31:، چه فشاری آخه به باتری میاد؟ فکر میکنم مهمترین دلیلی که میگن باتری رو درارین دماست که میتونه در عمرش تاثیر بزاره ، به نظرم باتری رو برندار:46: و خیلی حساسی یه کولپد بزار زیرش:46:
چرا میزنی جیگر خب دیگه سوال نمیکنم:41:
والا منکه نفهمیدم فروشنده گفت باطری رو برای اینکه عمرش نیاد پائین دربیارین چون همش در معرض شارج و دشارج قرار میگیره عمرش میاد پائین شما میگی بزار بمونه بعدشم که میزنی مارو!!! نمیدونم چی بگم والا
والا منکه نفهمیدم فروشنده گفت باطری رو برای اینکه عمرش نیاد پائین دربیارین چون همش در معرض شارج و دشارج قرار میگیره عمرش میاد پائین شما میگی بزار بمونه بعدشم که میزنی مارو!!! نمیدونم چی بگم والا
سلام
اینقدر حساس نباش عزیز
منم بیشتر باتری رو در میارم ولی اگه برق قطع شه به سیستم آسیب میرسونه:14:
ولی همیشه هم بدون باتری کار نکن
naseresmaeily
25-11-2010, 00:06
آقا این support center لپ تاپ من enable نمیشه، از اولم نمیشد، شما نمیدونی دلیلش چیه؟
Enable رو که میزنم بعد چند ثانیه دوباره مثل اول میشه
باسلام
دوست عزیز خب واضحه تو تصویر دومی نگاه کنید شما گزینه ی اول را فعال نکردید که به معنی موافقت با گرفتن آپدیت و ... است..:11:
دوست عزیز خیلی هم به این حرف ها توجه نکن.من 2سال و نیم یه لپتاپ را فقط با برق استفاده کردم نه خودش خراب شد نه باطریش.فوقش 5-6 بار از باطریش استفاده کردم همیشه هم باطری روی لپ تاپ بود..خیلی حساس نباشید:11:
sheytoon001
25-11-2010, 00:27
جاااان؟؟:31:
میزنی چیه عزیز من، ببخشید اگه لحن صحبتم خشن شد:31::11:
فقط خاستم بگم داشتیم کسایی که با برداشتن باتری دچار مشکل شدن، مسلما دوست ندارم شما دچار این مشکل بشین وگرنه نمیگفتم که
دوست من هرچی سوال داری بپرس ، من معمولا هر روز به اینجا سر میزنم و جواب هر سوالی رو بدونم حتما جواب میدم:10:
سلام دوستان
بخدا گيج شدم هر سري يه تصميم ميگيرم كه چي بگيرم
الان تو مخم افتاده 5010 رو بگيرم قيمتشم خوبه با سيپيو cor i5.
حالا خدا وكيلي خودتون راضي هستين مشكلي پيش نيومد براتون؟
يكي از دلايلش كه منو سست كرده نداشتن ويندوز و شارژ كمشه:41:
بنظرتون بگيرم پشيمون ميشم؟:(
توروخدا جواب درستي بدين تعصبي نباشه...
sheytoon001
25-11-2010, 03:12
باسلام
دوست عزیز خب واضحه تو تصویر دومی نگاه کنید شما گزینه ی اول را فعال نکردید که به معنی موافقت با گرفتن آپدیت و ... است..:11:
خوب منم که گفتم این کار رو میکنم اما بعد چند ثانیه خود بخود مثل اول میشه،علاوه بر این دکمه enable هم میزنم همین اتفاق میوفته:13:
Makan_noor
25-11-2010, 10:34
آقا کسی جواب ما رو واسه باتری 9 سلولی نداد!بعدشم چجوری میتونم این مدت زمان باقی مونده ی باتری رو که لپ تاپ نشون میده کالیبره کنم چون احساس میکنم باتری خیلی سریعتر از اون زمانی که لپ تاپ میگه خالی میشه!!!
naseresmaeily
25-11-2010, 10:43
خوب منم که گفتم این کار رو میکنم اما بعد چند ثانیه خود بخود مثل اول میشه،علاوه بر این دکمه enable هم میزنم همین اتفاق میوفته:13:
با سلام
پیشنهاد می کنم این برنامه رو دوباره نصب کنید...من که نصب کردم اصلا کاری به تنظیماتش نداشتم و همه چی اش فعاله...
موفق باشید
جاااان؟؟:31:
میزنی چیه عزیز من، ببخشید اگه لحن صحبتم خشن شد:31::11:
فقط خاستم بگم داشتیم کسایی که با برداشتن باتری دچار مشکل شدن، مسلما دوست ندارم شما دچار این مشکل بشین وگرنه نمیگفتم که
دوست من هرچی سوال داری بپرس ، من معمولا هر روز به اینجا سر میزنم و جواب هر سوالی رو بدونم حتما جواب میدم:10:
به شخصه مخلص شما و دیگر عزیزان پی سی وورد هستم شوخی کردم باهاتون:10::11:
یه سوال بپرسم؟:27:
اینکه اون سوراخی که کنار پورت esata هستش برای چی هست؟؟؟که توی اسمش لاک هم داره؟؟؟منظورم کاربردشه!
بازم ممنون از دوستان:40:
درود
نظرتون درباره گارانتی ایران زمین چیه؟ من چند سالی هست مغازشو توی بازار رضا می بینم.
sheytoon001
25-11-2010, 16:06
سلام دوستان
بخدا گيج شدم هر سري يه تصميم ميگيرم كه چي بگيرم
الان تو مخم افتاده 5010 رو بگيرم قيمتشم خوبه با سيپيو cor i5.
حالا خدا وكيلي خودتون راضي هستين مشكلي پيش نيومد براتون؟
يكي از دلايلش كه منو سست كرده نداشتن ويندوز و شارژ كمشه:41:
بنظرتون بگيرم پشيمون ميشم؟:(
توروخدا جواب درستي بدين تعصبي نباشه...
خوب شما باید ببینی آیا عمر تقریبیه 2:30 باترب، براتون کمه؟(البته من در حداقل مصرف تا 3:40 هم استفاده کردم :31:)
اگه آره خوب باید دنبال یه مدل دیگه باشید
ویندوز نداشتن که خیلی هم خوبه:31: تو ایران چه فرقی میکنه این مسئله؟
من به شخصه کاملا راضی هستم:8:
sheytoon001
25-11-2010, 16:15
به شخصه مخلص شما و دیگر عزیزان پی سی وورد هستم شوخی کردم باهاتون:10::11:
یه سوال بپرسم؟:27:
اینکه اون سوراخی که کنار پورت esata هستش برای چی هست؟؟؟که توی اسمش لاک هم داره؟؟؟منظورم کاربردشه!
بازم ممنون از دوستان:40:
اون قسمت برا قفل کردن لپ تاپه که دزدیده نشه، یه کابل مخصوص هم داره:46: متاسفانه اسمش رو یادم نیست اما تو دفترچه حتما نوشته
sheytoon001
25-11-2010, 16:53
با سلام
پیشنهاد می کنم این برنامه رو دوباره نصب کنید...من که نصب کردم اصلا کاری به تنظیماتش نداشتم و همه چی اش فعاله...
موفق باشید
نه با دوباره نصب کردن هم فعال نشد:13:
hosseintdk775
25-11-2010, 19:51
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چطوری می شه از دکمه های این F ها استفاده کرد؟
مثلا f3 رو که می زنیم بجای عملکرد خود f3 این باطریش رو نشون می ده که مثلا چطور می شه کاری کرد بجای باطری از عملگرد خود f3 استفاده کرد
خوب شما باید ببینی آیا عمر تقریبیه 2:30 باترب، براتون کمه؟(البته من در حداقل مصرف تا 3:40 هم استفاده کردم :31:)
اگه آره خوب باید دنبال یه مدل دیگه باشید
ویندوز نداشتن که خیلی هم خوبه:31: تو ایران چه فرقی میکنه این مسئله؟
من به شخصه کاملا راضی هستم:8:
آقا خيلي ممنون كه جواب دادي:11:
شما از چه نظر ميگين نداشتن ويندوز خوبه؟من ازين نظر ميگم كه هم ويندوزه اصله هم وقتي آپ كنيم دچار مشكل نشه يا بعضي از دوستانو ميبينم كه تو نصب بعضي از كارايي ها يا نصب صدا يا بلوتوث يا نصب درايورها... دچار مشكل هستن.به نظر شما اين مشكلات مشكلاتي هستن كه ارزش چشم پوشيو داشته باشه؟اگه آره دلايلي بيارين كه يجورايي قانع بشم و بيشتر جذبش بشم:31:
حالا آيا اصلا ويندوز دارشم پيدا ميشه؟من تو سايت ديجي كالا ويندوز دارشو پيدا كردم.آيا داشتن ويندوز اونم كه تو يك جا ديده باشي حقيقت داره؟
در مورد گرافيكشم اينكه بازي هارو جواب ميده امتحان كردين؟(بازيي هايي مثل call of duty يا pes با گرافيك5470)
sheytoon001
25-11-2010, 20:07
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چطوری می شه از دکمه های این F ها استفاده کرد؟
مثلا f3 رو که می زنیم بجای عملکرد خود f3 این باطریش رو نشون می ده که مثلا چطور می شه کاری کرد بجای باطری از عملگرد خود f3 استفاده کرد
دوستان معذرت می خوام بخوام کلا هارد فورمت کنم باید چی کار کنم:31:
اون قسمت برا قفل کردن لپ تاپه که دزدیده نشه، یه کابل مخصوص هم داره:46: متاسفانه اسمش رو یادم نیست اما تو دفترچه حتما نوشته
این سوراخ کجا هست:11:
دوستان معذرت می خوام بخوام کلا هارد فورمت کنم باید چی کار کنم:31:
دوست من اگه میخوای یکی از درایوا به غیر از c رو فرمت کنی باید روی درایو راست کلیک کنی و format رو بزنی بعد روی دکمه فرمت کلیک کنی بعد روی yes و فرمت!ولی اگه میخوای درایو c رو فرمت کنی به یه سی دی بوتیبل نیاز داری البته وقتی که میخوای ویندوز نصب کنی هم میشه درایور c و بقیه درایوا رو فرمت کنی
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
این سوراخ کجا هست:11:
کنار پورت esata از بقل که نگاه کنی سمت راست
[QUOTE=rasaaam;5644164]دوست من اگه میخوای یکی از درایوا به غیر از c رو فرمت کنی باید روی درایو راست کلیک کنی و format رو بزنی بعد روی دکمه فرمت کلیک کنی بعد روی yes و فرمت!ولی اگه میخوای درایو c رو فرمت کنی به یه سی دی بوتیبل نیاز داری البته وقتی که میخوای ویندوز نصب کنی هم میشه درایور c و بقیه درایوا رو فرمت کنی[COLOR="Silver"]
دوست عزیز اولین بار ویندوز عوض کردم پاک شد ولی بار دوم نشد:41::41:
sheytoon001
25-11-2010, 22:05
آقا خيلي ممنون كه جواب دادي:11:
شما از چه نظر ميگين نداشتن ويندوز خوبه؟من ازين نظر ميگم كه هم ويندوزه اصله هم وقتي آپ كنيم دچار مشكل نشه يا بعضي از دوستانو ميبينم كه تو نصب بعضي از كارايي ها يا نصب صدا يا بلوتوث يا نصب درايورها... دچار مشكل هستن.به نظر شما اين مشكلات مشكلاتي هستن كه ارزش چشم پوشيو داشته باشه؟اگه آره دلايلي بيارين كه يجورايي قانع بشم و بيشتر جذبش بشم:31:
حالا آيا اصلا ويندوز دارشم پيدا ميشه؟من تو سايت ديجي كالا ويندوز دارشو پيدا كردم.آيا داشتن ويندوز اونم كه تو يك جا ديده باشي حقيقت داره؟
در مورد گرافيكشم اينكه بازي هارو جواب ميده امتحان كردين؟(بازيي هايي مثل call of duty يا pes با گرافيك5470)
از این نظز که 40-50 تومن از قیمت لپ تاپ کم میشه، دوست من داشتن ویندوز اصل تقریبا در ایران فایده نداره چون ویندوز های کرک شده همون کار رو انجام میدن و هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنن، آپدیت کردن ویندوز هم اونقدر مهم نیست که اینهمه پول بابتش پرداخت کنیم، اگرچه همین کرک شده ها هم فقط گاهی با آپدیت مشکل پیدا میکنن
از نظر بنده بدون ویندوز بخرید و یه ویندوز خوب(از شرکت یا سایت معتبر) بگیرید نصب و کرک کنید و آپدیت رو غیرفعال کنید و لذت ببرید:8: من خودم ویندوز 7 (32 بیت) آپدیت شده ی سپتامبر رو دانلود و نصب کردم و تا امروز حتی یک بار هم مشکلی باهاش نداشتم:8: اون مشکلاتی هم که میگید تا امروز کسی با 5010 نداشته(لااقل من یادم نیست:31:)
بله ویندوز دارشم هست:46:
گمونم صفحه اول رو مشاهده نکردین، لیست بازی هایی که دوستان امتحان کردن در صفحه اول قرار داده شده ، call of duty MW2 رو شخصا در بهترین کیفیت بازی کردم:10: (گرافیک 5470 1گیگ)
داداش دمت گرم يه جورايي دارم بيشتر جذبش ميشم:31:
تونصب بلوتوث يا وايرلس يا درايوراش مشكلي نداشتين وقتي ويندوزو خودتون نصب كردين؟
يعني الان بخرم ديگه؟خيالم جمع باشه ؟الان چند وقته دارين؟من شخصا مخصوصا تو دي وي دي يا مادربورد ديدم كه مارك دل خرابي زياد داره آيا اينم جزوي ازوناست؟ :41:
يا سوال ديگه هم داشتم با عرض پوزش.من تو بعضي از پست ها صحبت از باس رم ها يا چيزاي ديگست كه رم عوض شدست يا باسش انقدره و بهت انداختنو ازين جور حرفا تو بخش قطعات سخت افزاريش.ميخواستم بدونم چطور ميشه تشخيص داد اون كانفيكي كه خريديم همون باشه يعني نرم افزاري يا چيزي ميخواد واسه چك كردن قطعات؟
ببخشيد من همش سوال ميكنم اميد وارم اذيت نشده باشين بالاخره يجورايي حق بدين:31::11:
sayanermia
26-11-2010, 09:11
داداش دمت گرم يه جورايي دارم بيشتر جذبش ميشم:31:
تونصب بلوتوث يا وايرلس يا درايوراش مشكلي نداشتين وقتي ويندوزو خودتون نصب كردين؟
يعني الان بخرم ديگه؟خيالم جمع باشه ؟الان چند وقته دارين؟من شخصا مخصوصا تو دي وي دي يا مادربورد ديدم كه مارك دل خرابي زياد داره آيا اينم جزوي ازوناست؟ :41:
يا سوال ديگه هم داشتم با عرض پوزش.من تو بعضي از پست ها صحبت از باس رم ها يا چيزاي ديگست كه رم عوض شدست يا باسش انقدره و بهت انداختنو ازين جور حرفا تو بخش قطعات سخت افزاريش.ميخواستم بدونم چطور ميشه تشخيص داد اون كانفيكي كه خريديم همون باشه يعني نرم افزاري يا چيزي ميخواد واسه چك كردن قطعات؟
ببخشيد من همش سوال ميكنم اميد وارم اذيت نشده باشين بالاخره يجورايي حق بدين:31::11:
آره عزیز دل شک نکن که لپتاپ عالی ای هست!!
نه بلوتوث نه وایرلس هیچ کدوم مشکل ساز نیست و براحتی نصب و راه اندازی میشه
من خودم به شخصه داره میشه ماه دوم که این دستگاه و خریدم واقعا عالیه!! ازش راضی ام در حد تیم ملی!!
در مورد رم بهتره لپتاپ و از هرجایی غیر از زیگورات بخری چون انگار گند کاراش در اومده!! اینم فراموش نکنید هنگام خرید با فروشنده شرط کنید که باید کانفیگ فعلی با کانفیگ داخل سایت دل یکی باشه وگرنه لپتاپ و مرجوع می کنید تا اینطوری دست و بال فروشنده در آوردن بهانه بسته باشه!!
به شخصه میگم من یه باطری 9 سل که همه جا قیمت کردم 75 تومان زیگورات مدل متفرقه و غیراورجینالشو بهم 110 تومن قیمت داد:18: به نظرم زیگورات جز خوردن پول اسمش و پول مردم کاری نمی کنه!!
آره عزیز دل شک نکن که لپتاپ عالی ای هست!!
نه بلوتوث نه وایرلس هیچ کدوم مشکل ساز نیست و براحتی نصب و راه اندازی میشه
من خودم به شخصه داره میشه ماه دوم که این دستگاه و خریدم واقعا عالیه!! ازش راضی ام در حد تیم ملی!!
در مورد رم بهتره لپتاپ و از هرجایی غیر از زیگورات بخری چون انگار گند کاراش در اومده!! اینم فراموش نکنید هنگام خرید با فروشنده شرط کنید که باید کانفیگ فعلی با کانفیگ داخل سایت دل یکی باشه وگرنه لپتاپ و مرجوع می کنید تا اینطوری دست و بال فروشنده در آوردن بهانه بسته باشه!!
به شخصه میگم من یه باطری 9 سل که همه جا قیمت کردم 75 تومان زیگورات مدل متفرقه و غیراورجینالشو بهم 110 تومن قیمت داد:18: به نظرم زیگورات جز خوردن پول اسمش و پول مردم کاری نمی کنه!!
يعني الان شما ميفرماييد بعد اينكه گرفتم برم تو سايت دل شماره سريالشو(همون سمت راست بالا؟) بدم بعد كانفيكشو با اون چيزي كه به دستم دادن تطبيق بدم يا چيزه ديگه ايي منظورتون بود؟
درود
نظرتون درباره گارانتی ایران زمین چیه؟ من چند سالی هست مغازشو توی بازار رضا می بینم.
:19: کسی نظری نداره؟
سلام دوستان
من شنیدم به 5010 با cpu cori5 سیم کارتم میشه وصل کرد! ولی من گشتم پیدا نکردم!!!:31:
شما اینو شنیدید؟ اگه همچین قابلیتی داره کجای لپ تاپه؟
sayanermia
26-11-2010, 12:50
يعني الان شما ميفرماييد بعد اينكه گرفتم برم تو سايت دل شماره سريالشو(همون سمت راست بالا؟) بدم بعد كانفيكشو با اون چيزي كه به دستم دادن تطبيق بدم يا چيزه ديگه ايي منظورتون بود؟
منظورم سرویس تگ است که در زیر لپتاپ (کف دستگاه) درج شده و می تونید اونو در سایت دل وارد کنید تا کانفیگ اصلی دستگاه و نشونتون بده!! ولی حتما قبل از خرید و دادن پول با فروشنده شرط کنید باید تطابق کنه. وقتی از یک فروشگاه معتبر و درست حسابی بخرید مطمئن باشید همه چی آروم میشه شمام خوشحال می مونی!!:8:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
:19: کسی نظری نداره؟
به نظر میاد یکی از شرکت های سطح متوسط باشه!! تا به حال اسمشو نشنیده بودم!!
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
سلام دوستان
من شنیدم به 5010 با cpu cori5 سیم کارتم میشه وصل کرد! ولی من گشتم پیدا نکردم!!!:31:
شما اینو شنیدید؟ اگه همچین قابلیتی داره کجای لپ تاپه؟
والا از این آپشن های شاخ دار زیاد خوندیم و شنیدیم ولی هیچ کدومشو من تا به امروز ندیدم!!
مثلا توی دفترچه اش واسه من نوشته کیبورد back light داره ولی نداره!! یا همون جای سیم کارت!!
حتی دستگاه های cor i5 هم دیدم نداشتند!
من دیشب همه جاشو گشتم ولی نبود!:13:
من دیشب همه جاشو گشتم ولی نبود!:13:
باطری رو در بیار و زیرش رو نگاه کن. فقط یک وقت هوس نکنی سیم کارت داخلش بذاری. چون ماژولش نصب نشده و اگه سیم کارت بذاری میره داخل و درآوردنش با کرام الکاتبینه.
در مورد ماژول مربوطه هم بگم که فرق قیمت لپ تاپی که ماژول را داشته باشه با نمونه مشابه ولی بدون ماژول در حدود 700-800 است.:5:
Senator_Offline
26-11-2010, 15:39
دوستان کسی این مدل رو با cpu i7 گرفته؟ راجع بهش اطلاعاتی دارید؟
مرسی!
CPU i7-740QM
ATI Radeon 5650
باطری رو در بیار و زیرش رو نگاه کن. فقط یک وقت هوس نکنی سیم کارت داخلش بذاری. چون ماژولش نصب نشده و اگه سیم کارت بذاری میره داخل و درآوردنش با کرام الکاتبینه.
در مورد ماژول مربوطه هم بگم که فرق قیمت لپ تاپی که ماژول را داشته باشه با نمونه مشابه ولی بدون ماژول در حدود 700-800 است.:5:
اختلاف قیمتش که کمه!!!:27:
اتفاقا باتریو در آوردم ولی چیزی پیدا نکردم:13:
asemanekavir38
26-11-2010, 16:59
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
شما اینو کجا خوندی؟
آخه برام یه ذره این حرف سنگین میاد
اون چندروزی که گرفتار زیگورات خراب شده بودم با خیلی ها مشورت کردمو صحبت و مشاوره ، هم با اهل فن هم یه سری از این نمایندگی های فروش.اونا گفتن.
درود
بین گرافیک 5470 و 550V کدو رو پیشنهاد می کنید.
من تمامی بحث هایی مطرح شده رو خوندم اما به نتیجه نرسیدم.
یک پرسش: کدام یک شیر هم میشه؟ این شیر شدن به نظر خیلی مهم باشه!
asemanekavir38
26-11-2010, 17:50
دوستان اینم از دمای 5010 من در دو حالت گیم و عادی البته با فن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اقا چرا من نمیتونم مثل بعضی از دوستان خود عکسو بزارم؟؟؟ همش باید لینک بدم
درود
بین گرافیک 5470 و 550V کدو رو پیشنهاد می کنید.
من تمامی بحث هایی مطرح شده رو خوندم اما به نتیجه نرسیدم.
یک پرسش: کدام یک شیر هم میشه؟ این شیر شدن به نظر خیلی مهم باشه!
در مورد گرافيك اونجوري كه من دستگيرم شد تو فروم ها ديدم ميگن 550v خيلي بهتر جديدتره و قوي تر هم هست در مورد شير هم فكر كنم هر دو يا اكثرا انجام ميدن كه وقتي كم آورد شير كنه يجورايي خاصيت لپ تاپ ها به اينه كه در حالت عادي شير ميكنه كه كمتر باتري مصرف بشه و براي كارهاي سنگين يا بازي از كارت گرافيك استفاده ميكنه.
الته بگم من با طي مطالبي خوندم ميدونم حالا باز اساتيد بيشتر از من ميدونن
5010 با باس 1333 يا گرافيك 550v اصلا وجود داره؟
من كه اصلا نديدمو پيدا نكردم
asemanekavir38
26-11-2010, 19:48
5010 با باس 1333 يا گرافيك 550v اصلا وجود داره؟
من كه اصلا نديدمو پيدا نكردم
عزیز اگه نبود پس من چی خریدم؟؟؟ 5010 من: VGA: 1 G-550 V HDD:500 WD RAM: 4G( 2G=1333 /// 2G=1066) این 2 گیگم که میبینی 1066 هست چون بعدن بهش اضافه شده وگرنه اصل کاریش باسش 1333 بوده.
kaveh000kaveh
26-11-2010, 20:05
دوستان این سری جدید دل 5010 corei5 اش با گرافیک 550v به بازار عرضه شدند خواستم ببینم برای بازی گرافیک 5470 بهتره یا 550v ؟؟
ممنون
سلام
دوست عزیز
شک نکن که کارت گرافیک 550 از 5470 قوی تر هست و در اجرای بازی ها موفق تر
چون 128 بیت هستش و 5470 64 بیت
sheytoon001
26-11-2010, 20:40
در مورد گرافيك اونجوري كه من دستگيرم شد تو فروم ها ديدم ميگن 550v خيلي بهتر جديدتره و قوي تر هم هست در مورد شير هم فكر كنم هر دو يا اكثرا انجام ميدن كه وقتي كم آورد شير كنه يجورايي خاصيت لپ تاپ ها به اينه كه در حالت عادي شير ميكنه كه كمتر باتري مصرف بشه و براي كارهاي سنگين يا بازي از كارت گرافيك استفاده ميكنه.
الته بگم من با طي مطالبي خوندم ميدونم حالا باز اساتيد بيشتر از من ميدونن
550v قویتر به نظر میرسه اما جدیدتر نیست، چون هم تکنولوژیش قدیمیتره و هم از directx 11 پشتیبانی نمیکنه:46:
عزیز اگه نبود پس من چی خریدم؟؟؟ 5010 من: VGA: 1 G-550 V HDD:500 WD RAM: 4G( 2G=1333 /// 2G=1066) این 2 گیگم که میبینی 1066 هست چون بعدن بهش اضافه شده وگرنه اصل کاریش باسش 1333 بوده.
راستش من هنوز نخريدم اونجوري كه گشتم تو بازار اكثرا 5470 و باس 1066 بودش واسه همين تعجب كردم
5010 با سيپيو cor i5 با گرافيك 550v باس 1333 جقدر در مياد قيمتش؟
sheytoon001
26-11-2010, 22:15
راستش من هنوز نخريدم اونجوري كه گشتم تو بازار اكثرا 5470 و باس 1066 بودش واسه همين تعجب كردم
اگه از تو بایوس memory speed رو چک کردید و 1066 بود باید بگم این مورد ربطی به رم نداره و شما برای فهمیدن bus speed باید نرم افزار خاصی نصب کنید(بعد نصب ویندوز) یا اینکه سرویس تگ رو در سایت dell چک کنید..:46:
david .jones
27-11-2010, 05:46
عزیز من یه وقت نری 1066 رو بخریا
اینم عکس
neda_k99
27-11-2010, 10:24
سلام ...
بر اثر آپدیت ویندوز 7 ، 64بیت جینیو ویندوز پرید !
میتونید کمکم کنید که چی کار کنم ؟!
چند مورد لودر و کرک رو هم استفاده کردم .
ممنون .
به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) يه سر بزنيد و يه پچ داره دانلود كنيد تا مشكل رفع بشه .
neda_k99
27-11-2010, 10:37
اين خط توي مشخصات اصلي لب تاپ ميگه كه صفحه نمايش آن LCD هست پس چرا همه جا ميگن LED??!!!
Assembly,Bracket,R,Liquid Crystal Display,Notebook,5010
mohamad_reza72
27-11-2010, 11:17
سلام لپ تاپ من امتیاز گرافیکش 3.3 هستش میخوام زیادش کنم
چطوری به این صفحه برم؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
neda_k99
27-11-2010, 12:03
LCD يا LED ?
سلام
توي سايت خودش كه نوشته Liquid Crystal Display,15.6HDF,Light Emitting Diode,True Life,V1,Au Optronics Corp يعني LCD
در ضمن چرا انقدر DVD-RW صدا ميده و ضعيفه؟! من پرسيدم ميگن مال همه لپ تاپ ها اينطوريه و نبايد زيادباهاشون كار كرد؟!!
asemanekavir38
27-11-2010, 13:15
بهترین کار اینه که قبل از خرید سرویس تگ لپ تاپو که روی جعبشم زده از توی سایت دل چک کنید اونوقت با فروشنده شرط کنید که اگه یه موقع مغایرتی توی مشخصات لپ تاپ بعد از نصب ویندوز مشاهده شد، لپتاپو پس میدید و فروشنده مسئوله!
اینجوری دیگه گرفتار دردسرهای پیوست نمیشید.:11:
ضمنا:
need for speed hot pursuit * call of duty 7 با بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا شدند.
VGA : 550V:5:
LCD يا LED ?
سلام
توي سايت خودش كه نوشته Liquid Crystal Display,15.6HDF,Light Emitting Diode,True Life,V1,Au Optronics Corp يعني LCD
در ضمن چرا انقدر DVD-RW صدا ميده و ضعيفه؟! من پرسيدم ميگن مال همه لپ تاپ ها اينطوريه و نبايد زيادباهاشون كار كرد؟!!
سلام میگن LED ولی به نظر منم LED نیست:13:
dvd-rw هم خوبه ضعیف نیست.من که راضیم
Dell 5010
CORE I5 2.5-2.8 (460)
4GIG DDR3 1333
ATI 550V 1GIG
500++
قیمت بازار 830
با گارانتی زیگورات 935
masoud45
27-11-2010, 15:32
سلام
من وقتی dell touchpad driver رو نصب می کنم این ارور رو میده کسی می تونه کمک کنه؟
چجوری نصبش کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sheytoon001
27-11-2010, 17:47
سلام
من وقتی dell touchpad driver رو نصب می کنم این ارور رو میده کسی می تونه کمک کنه؟
چجوری نصبش کنم؟
این کار رو انجام بده شاید درست شه
sheytoon001
27-11-2010, 17:58
سلام لپ تاپ من امتیاز گرافیکش 3.3 هستش میخوام زیادش کنم
چطوری به این صفحه برم؟؟؟؟
رو صفحه راست کلیک کن و گزینه catalyst(TM.. رو بزن
در صفحه ای که میاد روی next کلیک کن
در صفحه جدید سربرگ quick setting رو انتخاب کن و گزینه ی 3D quality رو انتخاب و دکمه go رو بزن
sheytoon001
27-11-2010, 18:15
LCD يا LED ?
سلام
فکر میکنم صفحه نمایشش از نوع LED Backlight باشه
asemanekavir38
27-11-2010, 19:29
فکر میکنم صفحه نمایشش از نوع LED Backlight باشه
برای من توی سرویس تگ برای صفحه نمایشش این مشخصات رو زده:
15.6 Widescreen HD WLED Glossy Display with TrueLifeâ¿¢ (1366x768)
masoud45
27-11-2010, 19:31
این کار رو انجام بده شاید درست شه
نصب نمیشه بازم همون ارور قبلی رو میده
من synaptic touchpad driver رو میگم. شیطون خودت نصب کردی یا نه؟ امکانات زیادی رو به تاچ اضافه میکنه تو ویدئو هاش نشون میده .اگه خودت نصبیدی میشه مال خودت رو واسم آپلود کنی تا ببینم میشه نصب کرد یا نه؟
roozbeh2000
27-11-2010, 20:04
اقا دستت درد نکنه . کیف کردم وقتی خوندم کامل و مفید توضیح دادی . من خودم بین این دو مدل گیر کرده بودم . و 550 رو بخاطر 128 بیتی بودنش انتخاب کردم و حالا می بینم درست بوده انتخابم
ممنون
lسلام
من 5010 با هارد 640 و رم 6 دارم میگیرم
با گارانتی قیمتش چقدر هست؟
با چه گارانتي بگيرم بهتره بنظرتون؟
رو صفحه راست کلیک کن و گزینه catalyst(TM.. رو بزن
در صفحه ای که میاد روی next کلیک کن
در صفحه جدید سربرگ quick setting رو انتخاب کن و گزینه ی 3D quality رو انتخاب و دکمه go رو بزن
سلام
امتیاز گرافیک و سی پیو رو چه جوری بدست بیارم؟
sardareghalbha
28-11-2010, 09:37
قیمتها شکست فقط 860 هزار تومن
Corei5 2.53 4Gb 500Gb Ati 550v با گارانتی سریر سرویس
قبل از خرید سرویس تگ میدم تست کنید
4114446054 9141090755
بتا سیستم (صدیق پور)
sheytoon001
28-11-2010, 16:41
نصب نمیشه بازم همون ارور قبلی رو میده
من synaptic touchpad driver رو میگم. شیطون خودت نصب کردی یا نه؟ امکانات زیادی رو به تاچ اضافه میکنه تو ویدئو هاش نشون میده .اگه خودت نصبیدی میشه مال خودت رو واسم آپلود کنی تا ببینم میشه نصب کرد یا نه؟
بله همون درایور برا منم نصب شد
مشکل باید از ویندوز باشه وگرنه منم خوب همون که تو سایت هست رو دانلود کردم
توجه کن اگه نصب نباشه دکمه غیر فعال کردن تاچ پد کار نمیکنه
درباره آپلود، متاسفانه من الان نمیتونم آپلود کنم اما بکی از بچه ها قبلا زحمتش رو کشیده و من اطلاع دارم که نصب هم کرده ، اینم لینکش
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
سلام
امتیاز گرافیک و سی پیو رو چه جوری بدست بیارم؟
روی my computer راست کلیک کن و properties رو بزن
در صفحه جدید، تقریبا وسط صفحه گزینه ، روبروی عبارت rating یه جمله ای windows.. نوشته که باید روش کلیک کنی تا امتیاز ها رو ببینی:46:
sheytoon001
28-11-2010, 17:19
بچه ها برنامه support center برای شما فعاله؟
من از وقتی که نصب کردم فعال نمیشه کسی دلیلش رو نمیدونه؟
قبلا هم توضیح داده بودم که بعد از زدن دکمه enable it یا زدن اون تیک که میگه فعال میکنه ، فعال نمیشه و هیچ ارروری هم نمیده:13:
در ضمن برنامه هم چند باری نصب کردم اما بازم نشد
asemanekavir38
28-11-2010, 19:29
قبلا هم توضیح داده بودم که بعد از زدن دکمه enable it یا زدن اون تیک که میگه فعال میکنه ، فعال نمیشه و هیچ ارروری هم نمیده:13:
شیطون جان این همون نرم افزار dell support center هستش که توی سایت دل هستش.اینو دابل کلیک کن از روی نت شروع میکنه به نصب.هیچ مشکلی هم نداره!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
منم امروز خریدم با گارانتی دل سرویس (نماینده رسمی دل) (ایران زمین)
core I5 2.5.3 up to 2.9
4gig ddr 3
550V ATI
HDD 500
890 تومان
sheytoon001
28-11-2010, 21:48
شیطون جان این همون نرم افزار dell support center هستش که توی سایت دل هستش.اینو دابل کلیک کن از روی نت شروع میکنه به نصب.هیچ مشکلی هم نداره!
نخیر، این ساپورت سنتر به لپ تاپ ما نیومده:31:
فکر نمیکنم مشکل از برنامه باشه، اگه کسی دلیل فعال نشدنش رو فهمید به من اطلاع بده ، ممنون میشم:10:
sheytoon001
28-11-2010, 22:50
برنامه رو آپدیت کردی؟
با این برنامه که دوستمون گذاشت آپدیت زدم اما گفت آپدیت وجود نداره
با سلام دوباره خدمت دوستان ، یک سئوال بسیار مهم من روز اولی که لپ تاپ گرفتم چرخش فن بسیار خوب بود یعنی وقتی گرم می شد فن می چرخید و وقتی که خنک می شد فن خاموش می شد ولی الان دیگه اونجوری نیست ویندوز 64 بیت هم نصب کردم ولی فقط سرعت چرخش تغیرر می کنه ، نباید برنامه ای یا از توی ستاپ بایوس دستکاری کنم؟
با تشکر...
درود
core I5 2.5.3 up to 2.9
4gig ddr 3
550V ATI
HDD 500
890 تومان
آقا مباركه.كجا گرفتي؟پايتخت؟
چيزي هم همراش دادن؟
sheytoon001
29-11-2010, 00:41
با سلام دوباره خدمت دوستان ، یک سئوال بسیار مهم من روز اولی که لپ تاپ گرفتم چرخش فن بسیار خوب بود یعنی وقتی گرم می شد فن می چرخید و وقتی که خنک می شد فن خاموش می شد ولی الان دیگه اونجوری نیست ویندوز 64 بیت هم نصب کردم ولی فقط سرعت چرخش تغیرر می کنه ، نباید برنامه ای یا از توی ستاپ بایوس دستکاری کنم؟
با تشکر...
شما دماش رو تست کردی ببینی دمای قطعات چند میشه؟یه عکس از دمای سخت افزارت بذار، نرم افزارشم در صفحه اول در پست 7 لینکش هست
درود
core I5 2.5.3 up to 2.9
4gig ddr 3
550V ATI
HDD 500
890 تومان
:41:ای وای کاش یه کم صبر میکردم یه هو قیمت اومد پایین:13:
مبارکت باشه عزیز
آقا مباركه.كجا گرفتي؟پايتخت؟
چيزي هم همراش دادن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ای وای کاش یه کم صبر میکردم یه هو قیمت اومد پایین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکت باشه عزیز
درود،
سپاس فراوان از دوستان،
چیزی همراهش ندادن ولی یک کیف ازشون گرفتم.
بدون گارانتی همین مدل 840 بود تازه کیفو موس هم می دادن. ولی دیگه گفتم مطمئن باشه.
مدل core i3 هم با رم 4 گیگ با گارانتی اصلی دل سرویس 790 تومان
امتیازی که ویندوز داد:
پروسسور 6.8
مموری 5.9
گرافیک 5.9
بازی 6.6
هارد 5.8
کل 5.8
asemanekavir38
29-11-2010, 10:18
درود
core I5 2.5.3 up to 2.9
4gig ddr 3
550V ATI
HDD 500
890 تومان
مبارک باشه:11: به قول یکی از دوستان ، فنش واست بچرخه ایشاالله. ماکه تو اوج گرونی خریدیم ولی خب خداروشکر ازش راضیم. راستی میگم مطمئنی up to 2.9 ???? آخه تا 2.8 بیشتر نیست این کانفیگش هاااااا:8:
یه سوالم از اهل فن داشتم: این پورت e-sata که داره موارد کاربرد و استفادش چیه؟به چه دردی میخوره؟
MeHrDaD-91
29-11-2010, 10:19
درود
core I5 2.5.3 up to 2.9
4gig ddr 3
550V ATI
HDD 500
890 تومان
آقا مبارکتون باشه.
ولی خوش به حال تهرانی ها من اصفهان را زیر پا گذاشتم ولی لپ تاپ 5010 با این کانفیگ هنوز پیدا نکردم. :41:
neda_k99
29-11-2010, 13:32
برای من توی سرویس تگ برای صفحه نمایشش این مشخصات رو زده:
15.6 Widescreen HD WLED Glossy Display with TrueLifeâ¿¢ (1366x768)
براي شما 5010 با كانفيگ i5 با vga 550V و HDD 500 هست؟ ياi7 ?
در ضمن ميشه يه مدل لپ تاپ با LCD و LED توليد بشه؟
يعني بعضي LCD هستن و بعضي LED ?!!!
asemanekavir38
29-11-2010, 15:55
براي شما 5010 با كانفيگ i5 با vga 550V و HDD 500 هست؟ ياi7 ?
در ضمن ميشه يه مدل لپ تاپ با LCD و LED توليد بشه؟
يعني بعضي LCD هستن و بعضي LED ?!!!
کانفیگ 5010 من :
CPU: intel core i 5 - 460 M ( 2.5 - 2.8
RAM: 4 G -DDR3
VGA : 1 G - 550 V - ATI
HDD: 500 G - WD - 7200
LED 15.6 INCH
راجع به اون سوالم فکر نکنم اینطور باشه.
این پورت e-sata که داره موارد کاربرد و استفادش چیه؟به چه دردی میخوره؟
sheytoon001
29-11-2010, 16:08
یه سوالم از اهل فن داشتم: این پورت e-sata که داره موارد کاربرد و استفادش چیه؟به چه دردی میخوره؟
پورت e sata برای تبادل اطلاعات در بعضی دستگاهاست ، مثلا بعضی هارد های اکسترنال و سرعتش از USB 2 خیلی بیشتره:46:
Makan_noor
29-11-2010, 18:35
منم امروز برای اولین بار اومدم آپدیت ساپورت سنتر رو فعال کنم دیدم دقیقا مورد شما واسه منم پیش میاد.هر چی تیک آپدیت رو میزنم اتفاقی نمیفته و برمیگرده سر جای اولش!!!:41:
ما تو شهرستان هستيم اين كانفيك كه پيدا نميشه (البته گرافيك 550v) هيچ. قيمتشم با اين قيمتايي كه شما ميگين خيلي فرق داره
5010 با گرافيك 5470 در مياد 980 تومان!
ليست قيمت يوزر با خريد خوشونو ديدم خريدشون 930 بود (اكثر جاها كه رفته بودم)
واقعا عجيبه.آخه چرا؟
ميخوام از تهران بخرم كه قيمتا منصفانه باشه همون پايتخت برم يا جاهاي ديگه هم هست ؟
ما تو شهرستان هستيم اين كانفيك كه پيدا نميشه (البته گرافيك 550v) هيچ. قيمتشم با اين قيمتايي كه شما ميگين خيلي فرق داره
5010 با گرافيك 5470 در مياد 980 تومان!
ليست قيمت يوزر با خريد خوشونو ديدم خريدشون 930 بود (اكثر جاها كه رفته بودم)
واقعا عجيبه.آخه چرا؟
ميخوام از تهران بخرم كه قيمتا منصفانه باشه همون پايتخت برم يا جاهاي ديگه هم هست ؟
همشون نوشته گرافیک 5470 این بعد تصب ویندوزه که معلوم میشه چیپستش چیه.
من از بازار رضا خریدم. مرکز خرید دل (ایران زمین) گارانتی دل سرویس (نماینده رسمی هست)
راهروی دوم بازار رضا از سمت خیابون ولیعصر دومین مغازه میشه.
sheytoon001
29-11-2010, 20:33
منم امروز برای اولین بار اومدم آپدیت ساپورت سنتر رو فعال کنم دیدم دقیقا مورد شما واسه منم پیش میاد.هر چی تیک آپدیت رو میزنم اتفاقی نمیفته و برمیگرده سر جای اولش!!!:41:
من این چند روزه خیلی سعی کردم فعالش کنم اما نشد
اما امروز یه چیز جالب دیدم که تو قسمت سیستم عامل هایی که این برنامه ساپورتشون میکنه فقط 64 بیتی نوشته بود
حالا سوال من از بچه ها اینه که کسی با ویندوز 32بیتی ساپورت سنترش فعال هست؟:20:
تست دمای CPU ولی خیلی بلای همش فن روشنه ، چیکار کنم؟
asemanekavir38
29-11-2010, 20:53
میگم پس چرا من همون فایلی رو که به شیطون داده بودم خودم میزارم شروع میکنه از نت به دانلود و نصب؟؟؟:13:
ویندوزمم 32 سون 32 بیت
همشون نوشته گرافیک 5470 این بعد تصب ویندوزه که معلوم میشه چیپستش چیه.
من از بازار رضا خریدم. مرکز خرید دل (ایران زمین) گارانتی دل سرویس (نماینده رسمی هست)
راهروی دوم بازار رضا از سمت خیابون ولیعصر دومین مغازه میشه.
داداش دمت گرم.
من زنگ زدم دوتا از مغازه هاي همون بازار رضا قيمتشون باگارانتي دل سرويس 930 تومان ميدادن.
اگه لطف كني آدرس دقيقو بدي خيلي ممنون ميشم كه يوقت اين قيمت 890 به پستم نخورد برم از همونجايي بگيرم كه شما گرفتين
شماره پلاك يا اسم مغازه رو بدين خيلي خوب ميشه واسه پيدا كردن
داداش دمت گرم.
من زنگ زدم دوتا از مغازه هاي همون بازار رضا قيمتشون باگارانتي دل سرويس 930 تومان ميدادن.
اگه لطف كني آدرس دقيقو بدي خيلي ممنون ميشم كه يوقت اين قيمت 890 به پستم نخورد برم از همونجايي بگيرم كه شما گرفتين
شماره پلاك يا اسم مغازه رو بدين خيلي خوب ميشه واسه پيدا كردن
بازار رضا، راهروی شمالی، شماره 16
توی لیستشون زدن 950 ولی گفتم آخر چند گفت 900 من 890 گرفتم.
البته خودشون با گارانتی بین الملل هم می دادن که 30 تومان می شد و 860 می شد. این 30 تومان هزینه گارانتی ایران دل سرویس هست.
اینم تلفن 66480059
اینم سایت irzamin.com
اینم نمره من با ویندوز 64
sheytoon001
29-11-2010, 23:30
اره اگه برنامه خاصی در حال اجرا نیست، دماش بالاست ، میتونی با این تست ها مقایسه کنی
شما در این حالت از برنامه خاصی استفاده میکردید؟ یا زیر لپ تاپ(مخصوصا قسمت فن) پوشیده که نبود؟(این خیلی مهمه که زیر لپ تاپ یه مقدار با سطح فاصله باشه و اگه رو پات هم میذاری حواست باشه جلو فن گرفته نشه)
اگه نه باید از task manager چک کنید ببینید برنامه ای از cpu استفاده ناخواسته انجام نده در قسمت process در task manager میتونید ببینید چه برنامه ای در حال اجراست، حتی ممکنه ویروس یا کرم بدون اجازه cpu رو وادار به فعالیت کنن:46:
sheytoon001
29-11-2010, 23:35
میگم پس چرا من همون فایلی رو که به شیطون داده بودم خودم میزارم شروع میکنه از نت به دانلود و نصب؟؟؟:13:
ویندوزمم 32 سون 32 بیت
اون فایله در واقع چک میکنه اگه ساپورت سنتر نیاز به آپدیت داشت، آپدیتش میکنه و اگه نصب نباشه ، آخرین ورژنش رو نصب میکنه
من یه بار دیگه هم ساپورت سنتر رو دانلود کردم اما بازم غیر فعاله
ببخشید اگه ممکنه یه عکس از نرم افزار ساپورت سنترتون بذارید که ببینم فعالش چه شکلیه:31:
اره اگه برنامه خاصی در حال اجرا نیست، دماش بالاست ، میتونی با این تست ها مقایسه کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما در این حالت از برنامه خاصی استفاده میکردید؟ یا زیر لپ تاپ(مخصوصا قسمت فن) پوشیده که نبود؟(این خیلی مهمه که زیر لپ تاپ یه مقدار با سطح فاصله باشه و اگه رو پات هم میذاری حواست باشه جلو فن گرفته نشه)
اگه نه باید از task manager چک کنید ببینید برنامه ای از cpu استفاده ناخواسته انجام نده در قسمت process در task manager میتونید ببینید چه برنامه ای در حال اجراست، حتی ممکنه ویروس یا کرم بدون اجازه cpu رو وادار به فعالیت کنن:46:
بله من لب تاپ رو میز میزارم و زیرش اصلا جای هوا نداره ، به نظر شما یک کول پد بخرم حل می شه؟
sheytoon001
30-11-2010, 00:33
بله من لب تاپ رو میز میزارم و زیرش اصلا جای هوا نداره ، به نظر شما یک کول پد بخرم حل می شه؟
اگه اینطوره باید با استفاده از کولپد مشکلش حل شه:46:
اگه میخوای متوجه شی مشکل از پوشیده شدن محل ورود هواست ، دوتا کتاب زیرش بذار بعد از چند دقیقه باید دماش پایینتر بیاد، البته همونطورکه گفتم جلو دریچه هوا(چه ورودی زیر لپ تاپ چه خروجی سمت راست لپ تاپ) نباید گرفته شه(کتابارم میذاری به این مورد توجه کن)
سلام این برنامه واسه چیه دوستان؟
سلام به دوستان
یه سوال پیش اومده اینکه وقتی میخوام با برنامه ای مثل jetaudio صدا رو از محیط ویندوز ضبط کنم تنها گزینه ای که میاره فقط ضبط به وسیله میکروفن داخلی لب تاپ هست ولی با سیستم دسکتاپ خونه که میخوام این کارو انجام بدم گزینه های دیگه ای مثل مونو و استریو و ... هم وجود داره باید چیکارش کنم؟؟؟
"R E Z A"
30-11-2010, 15:38
سلام . منم که نگاه کردم دماش مثل شماست البته با 3 ،4 درجه اختلاف و همین نرم افزار . عکسی که سیامک گذاشته بود ، از کانفیگ i3 , 5470 بود . برای منم کانفیگش مثل شماست و طبیعیه که دمای یه سی پی یو i5 بیشتر از i3 باشه همچنین گرافیک 5470 , 550
kambiz18
30-11-2010, 18:22
سلام
من تو کیک راستم سند با بلوتوس رفته و نیست
اما بلوتوس کار می کنه
و از صفحه اصلی بلوتوس می تونم ارسال کنم اما می خوام تو کلیک راستم هم ارسال با بلوتوس باشه
خوب بالاخره کول پد خریدم ، دما بهتر شده اینم نتیجش:
سیامک جان اگه می شه این تو اون پست بذار.
rezaya1110
30-11-2010, 22:02
بچه من با این لپ تاپ یه مشکل دارم ...دو هفته هست خریدمش و این بار دومه که ارور بلو اسکرین میده...یه بار تو بازی بودم اومدم بیرون خواستم نوره صفحه رو زیاد کنم ارور اومد و ریست شد و یه بارم همین امشب ویندوز داشت استارت میزد اومد تورو خدا کمک مشکلم ماله چیه ؟؟؟؟؟؟
sheytoon001
01-12-2010, 01:10
بچه من با این لپ تاپ یه مشکل دارم ...دو هفته هست خریدمش و این بار دومه که ارور بلو اسکرین میده...یه بار تو بازی بودم اومدم بیرون خواستم نوره صفحه رو زیاد کنم ارور اومد و ریست شد و یه بارم همین امشب ویندوز داشت استارت میزد اومد تورو خدا کمک مشکلم ماله چیه ؟؟؟؟؟؟
اولا همه درایورارو نصب کردی؟
شما یه ویندوزه دیگه جای اینی که نصبه نصب کن، اگه بازم این صفحه رو دیدی اونوقت مشکل باید از سخت افزار باشه
اما من بیشتر احتمال میدم مشکل از ویندوز باشه
ترجیحا ویندوزت رو از شرکت یا سایت معتبر بگیر:46:
rezaya1110
01-12-2010, 11:55
یدونه درایورو نصب نکرده بودم به اسم intel managment ingine اونو نصب کردم ..این مشکل هم یکبار در وینذوزی که گارانتی نصب کرده بود اومد و هم در این ویندوز خوذم نصب کردم .... تو جاهای مثل photoshp cs 4 که خیلی سنگینه نیومد یا تو بازیا اما این دوجای که بالا گفتم اومد ! لازمه دوباره ببرم گارانتی اساتتید محترم ؟
rezaya1110
01-12-2010, 15:58
راستی بایوسمم اپدیت نبو اپدیت کردم الان...تو اون صفحه ابیه که اومد دیشب فقط تونستم یه تیکشو بخونم که نوشته بود update the bios و از این حرفا ممکنه ماله بایوس بوده ؟؟؟
sheytoon001
01-12-2010, 16:49
راستی بایوسمم اپدیت نبو اپدیت کردم الان...تو اون صفحه ابیه که اومد دیشب فقط تونستم یه تیکشو بخونم که نوشته بود update the bios و از این حرفا ممکنه ماله بایوس بوده ؟؟؟
ایشالا از همون بایوس باشه و دیگه تکرار نشه
نمی تونم الان بگم ببر گارانتی چون اگه مشکلی نداشته باشه احتمال داره با بردن به گارانتب مشکل دار تر شه:31: نیست اینا خیلی متخصصن میزنن جای دیگش رو خراب میکنن:27:
شما فعلا صبر کن ببین این مشکل بازم پیش میاد یا نه، ایشالا که دیگه پیش نمیاد:46:
با سلام مجدد به دوستان و اساتید محترم .
من کول پد خریدم دمای لب تاپ خیلی اومد پایین ولی متاسفانه هنوز فن روشنه و خاموش نمی کنه ، مال شما ها هم همینطوری هست؟ اگه نیست نمی دونید چه طوری می شه درستش کرد؟
راستی این شیلد واسه لپ تاب ببنید ، تو ایران می شه پیدا کرد؟
sheytoon001
02-12-2010, 00:06
من کول پد خریدم دمای لب تاپ خیلی اومد پایین ولی متاسفانه هنوز فن روشنه و خاموش نمی کنه ، مال شما ها هم همینطوری هست؟ اگه نیست نمی دونید چه طوری می شه درستش کرد؟
فکر کنم اگه فن با سرعت کم میچرخه طبیعیه
برا خودمم دقت کردم ، اکثرا فنش روشنه
اما درباره اون شیلد من شنیدم هست اما ندیدم:31:
asemanekavir38
02-12-2010, 09:00
شیطون جان این یه عکس کلی از dell support center .
شیلد رو منم تا بحال ندیدم ولی من خودم ازین نایلون های میوه هست که خیلی خیلی نازکه و روی بعضی ازین وسایلای برقی هم میکشن و توی بازار هست( فکر کنم اسمس سلفون) ازونا پشت LED 5010 کشیدم.
naseresmaeily
02-12-2010, 13:07
فروش آخرین آپدیت کلیه درایورهای لیتاب n5010
با این "پک نرم افزاری" کلیه مشکلات سیستم نرم افزاری (هنگ-زود خالی شدن باطری لبتاپ و...) لبتاپ شما حل می شود
ویندوز xp را در کنار ویندوز 7 داشته باشید
با پایین ترین قیمت ممکن
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبلاگ زیر مراجعه نمایید
سلام
دوست عزیز ویندوز xp که شما ارایه میدید سرویس پک چند هست و اینکه هارد ساتا را موقع نصب میشناسه یا باید از بایوس هارد را تغییر بدیم؟
2- درایور های xp کامل هست؟چون من در ارومیه هستم وو در بازار اینجا هیچ جایی نبود که درایور وایرلس را برای ایکس پی داشته باشه..!
3- خودتون درایور ها را روی n5010 CI5 - VGA 550V تست کردین؟
اگه فقط ویندوز ایکس پی را با درایورهاش بخواهیم قیمتش چقدر میشه؟
با تشکر
rezaya1110
02-12-2010, 13:16
اقا به یه مشکل جدید بر خوردم دیشب بعد از 7 -8 ساعت کار با لپتاپم وقتی داشتم ویندوزو شات دان میکردم اونجا که داره شات دان میکونه هنگ کرد لپتاپ....ماله چی هست یعنی اساتید محترم؟؟؟؟
سلام
بچه ها بلو توس لب تابه من بعضی وقت ها میفرسته
گوشیم بیداش میکنه ولی وقتی میفرستم لب تاب چیزی نشون نمیده
احتمالا شما به ویروس دردسر ساز استاکس نت دچار شدید
متاسفانه مایکروسافت هیچ اهمیتی برای ایرانیها نمیده و روز به روز سیستمهای ایرانی بیشتر در معرض خطر قرار دارن .. مدتهاست این ویروس داره سیستمهای ایرانی رو هدف میده و شرکت سیمانتک هم نتونسته هیچ کاری انجام بده و فقط داره تلاش میکنه جلوش رو بگیره ...
هدف این ویروس گرفتن اطلاعات شرکت زیمنس در ایران و شرکتهای صنعتیه که از طریق فلشها انتشار پیدا میکنه .
پیشنهاد میکنم آنتی ویروس comodo رو سریعا پس از پاک کردن کلی ویندوز نصب کنید و از طریق تنظیمات پیشرفتش فعالیت ویروس رو از بین ببرید :11:
hossien535
02-12-2010, 16:14
سلام
دوست عزیز ویندوز xp که شما ارایه میدید سرویس پک چند هست و اینکه هارد ساتا را موقع نصب میشناسه یا باید از بایوس هارد را تغییر بدیم؟
2- درایور های xp کامل هست؟چون من در ارومیه هستم وو در بازار اینجا هیچ جایی نبود که درایور وایرلس را برای ایکس پی داشته باشه..!
3- خودتون درایور ها را روی n5010 CI5 - VGA 550V تست کردین؟
اگه فقط ویندوز ایکس پی را با درایورهاش بخواهیم قیمتش چقدر میشه؟
با تشکر
سلام دوست من-لطفا از طریق وبلاگی که آدرس دادم سوالاتون را بپرسید-اینجا مکان مناسبی برای ارائه قیمت و... نیست-با تشکر از شما دوست من
naseresmaeily
02-12-2010, 16:53
سلام دوست من-لطفا از طریق وبلاگی که آدرس دادم سوالاتون را بپرسید-اینجا مکان مناسبی برای ارائه قیمت و... نیست-با تشکر از شما دوست من
باسلام
دوست عزیز من با آیدی داخل وبلاگ تماس گرفتم و چون جوابی نگرفتم اینجا پست زدم.
چشم با آیدی یا شماره تماس می گیرم..:20:
موفق باشید
sheytoon001
02-12-2010, 16:58
شیطون جان این یه عکس کلی از dell support center .
شیلد رو منم تا بحال ندیدم ولی من خودم ازین نایلون های میوه هست که خیلی خیلی نازکه و روی بعضی ازین وسایلای برقی هم میکشن و توی بازار هست( فکر کنم اسمس سلفون) ازونا پشت LED 5010 کشیدم.
آقا دمت گرم:10:
جالبه، ساپورت سنتر لپ تاپ من کلاً یه شکل دیگست:31:
Makan_noor
02-12-2010, 17:37
آره.مال منم فرق داره.چجوریاست؟نکنه ورژن برنامه های ما یه چیز دیگست؟شما از کجا این برنامه رو گرفتین؟از خود سایت دل؟(که ورژنش فکر کنم A04 بود)
"R E Z A"
02-12-2010, 17:51
سلام .
حداکثر دمایی که به cpu و کارت گرافیک آسیب نمیرسونه ، چه دماییه ؟
ممنون
asemanekavir38
02-12-2010, 18:13
آره.مال منم فرق داره.چجوریاست؟نکنه ورژن برنامه های ما یه چیز دیگست؟شما از کجا این برنامه رو گرفتین؟از خود سایت دل؟(که ورژنش فکر کنم A04 بود)
از سایت دل گرفتم.اینم لینکش:
:11:
واسه منم قبل از آپدیت کردنش حالت ساده تری داشت ولی آخرین نسخش بعد از آپدیت این ریختیه.
MobinN5010
03-12-2010, 10:30
سلام دوستان
خلاصه من هم N5010 رو از بازار رضا و از فروشگاه ایران زمین با گارانتی دل سرویس گرفتم :21:
اینم مشخصات :
Dell Inspiron N5010
Processor : 2.4 Core i3 M370
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 320 GB SATA
Graphic : ATI HD 5470 1 GB - Up To 2.8 GB
واقعا عالیه ...:20:
ابزار همراه : گارانتی دل سرویس / سی دی درایور ها / مودم اکسترنال
سرویس تگ : تست شد .
هزینه : 800 هزار تومان
سلام
چطور میشه فهمید باس رم چقدره؟
همون که جلوش نوشته Mhz؟با نرم افزار speccy میگم
باس رم برحسب مگاهرتزه؟
ببخشید سوال مبتدی پرسیدم
sheytoon001
03-12-2010, 16:33
سلام
چطور میشه فهمید باس رم چقدره؟
همون که جلوش نوشته Mhz؟با نرم افزار speccy میگم
باس رم برحسب مگاهرتزه؟
ببخشید سوال مبتدی پرسیدم
در مقابل max bandwidth عبارتی که در داخل پرانتزه رو در 2 ضرب کن میشه باس رم:46:
MeHrDaD-91
03-12-2010, 17:11
سلام دوستان
خلاصه من هم N5010 رو از بازار رضا و از فروشگاه ایران زمین با گارانتی دل سرویس گرفتم :21:
اینم مشخصات :
Dell Inspiron N5010
Processor : 2.4 Core i3 M370
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 320 GB SATA
Graphic : ATI HD 5470 1 GB - Up To 2.8 GB
واقعا عالیه ...:20:
ابزار همراه : گارانتی دل سرویس / سی دی درایور ها / مودم اکسترنال
سرویس تگ : تست شد .
هزینه : 800 هزار تومان
مبارکت باشه.
فقط در مورد گرافیک من تا حالا ندیده بودم گرافیک لپ تاپ ها قابل ارتقاء باشه!
sayanermia
03-12-2010, 23:35
مبارکت باشه.
فقط در مورد گرافیک من تا حالا ندیده بودم گرافیک لپ تاپ ها قابل ارتقاء باشه!
ارتقا داده نمیشه فقط share میگیرن !!
roozbeh2000
04-12-2010, 12:58
سلام دوستان . من 5010 گرفتم با گرافیکه 550v ولی تو همه سایت ها نوشته سرعت هسته اش 450 هست در صورتی که cpuz داره میگه سرعتش 1200 هست چجوریاست؟
اینم مشخصات کاملی که میده
sina.belyad
04-12-2010, 13:12
سلام عزیزان.
منم 5010 گرفتم.با این کانفیگ:
cpu core i5 460M
RAM 4
Graphic 5470
با انواع برنامه ها هم تستش کردم.همه چیش درسته.سرویس تگشو هم چک کردم اطلاعاتی که اومد رو چک کردم.اونم درست بود.
از انتخابم خیلی راضیم.از راهنمایی شما عزیزا هم خیلی ممنونم.خصوصا sheytoon عزیز و Gilopa عزیز:11:
لپ تاپ فوق العاده ای یه.:8:
amir--khan
04-12-2010, 13:49
سلام عزیزان.
منم 5010 گرفتم.با این کانفیگ:
cpu core i5 460M
RAM 4
Graphic 5470
با انواع برنامه ها هم تستش کردم.همه چیش درسته.سرویس تگشو هم چک کردم اطلاعاتی که اومد رو چک کردم.اونم درست بود.
از انتخابم خیلی راضیم.از راهنمایی شما عزیزا هم خیلی ممنونم.خصوصا sheytoon عزیز و Gilopa عزیز:11:
لپ تاپ فوق العاده ای یه.:8:
مبارکت باشه.
از کجا و چند خریدی؟ گارانتیش چیه؟
MobinN5010
04-12-2010, 17:28
:21: Dell Inspiron N5010 : این لپتاپ به شما پیشنهاد میشه :31:... واقعا عالیه :46:
سلام
با 5010 میشه با نرم افزارهای میکس مثل EDIUS یا PINNACLE STUDIO کار کرد ؟
مرسی
سلام
دوستان عزيز ميخواستم ببينم الان اين مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium تو بازار هست ؟ نظرم رو جلب كرده ميخواهم بخرم . (اگه هست شما كجا رو براي خريد پيشنهاد ميكنيد)
سوال بعدي اينكه : مشخصاتي كه براي اين مدل در زيگورات ارائه شده با مشخصاتي كه در سايت ديجي كالا هست فرق داره . كدومش درسته ؟ كانفيك كامل و درست اين مدل جديد رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
تشكر
برای چی سونی اینقدر با برند های دیگر اختلاف قیمت داره
مثلا همین 5010 دل با اون مشخصات خوب 900 تومان ولی با همون مشخصات سونی 1300
یعنی تنها تفاوت صفحه نمایش عالی سونی می باشد ؟
king_james
04-12-2010, 21:11
سلام به اهل دل !
میخوام این مدل رو بگیرم....هنوز دو دلم
میتونید معایب و مزایاشو بگید (مخصوصا معایب بدون تعصب خواهشا)
Dell inspiron n5010 aluminum
CPU (i7-740QM
6GB ddr3
500gb HD
15.6" HD LED
ATI Radeon™ 5650 1G
سلام
دوستان عزيز ميخواستم ببينم الان اين مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium تو بازار هست ؟ نظرم رو جلب كرده ميخواهم بخرم . (اگه هست شما كجا رو براي خريد پيشنهاد ميكنيد)
سوال بعدي اينكه : مشخصاتي كه براي اين مدل در زيگورات ارائه شده با مشخصاتي كه در سايت ديجي كالا هست فرق داره . كدومش درسته ؟ كانفيك كامل و درست اين مدل جديد رو اگه لطف كنيد ممنون ميشم .
تشكر
برای چی سونی اینقدر با برند های دیگر اختلاف قیمت داره
مثلا همین 5010 دل با اون مشخصات خوب 900 تومان ولی با همون مشخصات سونی 1300
یعنی تنها تفاوت صفحه نمایش عالی سونی می باشد ؟
عزیز جان اون نون برندو میخوره.
توی بازار بهترین کیفیت پلاسما رو پاناسونیک داره اما سونی از همه گرون تره (تقریبا دو برابر پانا)
ولی کیفیت پانا خیلی بیشتر از سونی هست.
پس فکر نکن سونی کیفیتش بالاست.
roozbeh2000
05-12-2010, 11:34
سلام دوستان . من 5010 گرفتم با گرافیکه 550v ولی تو همه سایت ها نوشته سرعت هسته اش 450 هست در صورتی که cpuz داره میگه سرعتش 1200 هست چجوریاست؟
اینم مشخصات کاملی که میده
کسی نبود جواب منو بده؟
sokut2004
05-12-2010, 13:36
من دو هفته ای میشه خریدم موقع بالا اومدن سیستم با f12 رفتم تو قسمت diagnostic سیستم چک
کردم ارور 142-2000 میده یعنی هاردم داره خراب میشه ؟
با hdd regenerator یه بد سکتور داشت تعمیر شد ولی الان بازم همون ارورو می ده موندم چکار کنم
کسی با این مشکل آشناست؟
sina.belyad
05-12-2010, 13:49
مبارکت باشه.
از کجا و چند خریدی؟ گارانتیش چیه؟
من از شرکت کادوس تو رشت خریدم.
واسم حساب کرد 930 تومن با موس.
گارانتیش معروف نبود الانم اسمش یادم نیست ولی به اصرار بابام که می گفت باید با گارانتی باشه 30 تمن هم اضافه تر دادیم واسه گارانتیش.
hamid_377
05-12-2010, 14:20
با سلام
چند روزی میشه 5010 ای3 رو خریدم اما به یه مشکل خوردم که نمی دونم طبیعیه یا نه!!:13:
وقتی دارم باهاش کار معمولی میکنم یدفعه صفحه نمایش سیاه میشه و کاری نمیشه کرد مگه اینکه خاموشش کنم!!:18:
گارانتی هم داره اگه مشکل سخت افزاریه بگید تا سریعتر اقدام کنم!؟ آخه تا 1 ماه گارانتی تعویضه!!
MeHrDaD-91
05-12-2010, 17:17
با سلام
چند روزی میشه 5010 ای3 رو خریدم اما به یه مشکل خوردم که نمی دونم طبیعیه یا نه!!:13:
وقتی دارم باهاش کار معمولی میکنم یدفعه صفحه نمایش سیاه میشه و کاری نمیشه کرد مگه اینکه خاموشش کنم!!:18:
گارانتی هم داره اگه مشکل سخت افزاریه بگید تا سریعتر اقدام کنم!؟ آخه تا 1 ماه گارانتی تعویضه!!
به نظر من ایراد سخت افزاری.
من هم همین ایراد را در لپ تاپ قبلیم داشتم (Inspiron 1300) یک دفعه صفحه سیاه می شد و... فقط هم باید خاموشش می کردی تا درست می شد.
حالا بگذار بقیه اهل فن هم جواب بدند شاید هم ایراد نرم افزاری باشه
sayanermia
05-12-2010, 17:23
با سلام
مبارکتون باشه:11:
بهتره اول راه حل های ساده رو امتحان کنیم! با نصب یه ویندوز دیگه از یه شرکت دیگه لپتاپ و تست بزنید ببینید بازم این مشکل وجود داره یا خیر؟؟!!
آیا نرم افزار خاصی روی لپتاپ نصب کردید که بعدش این اتفاق براتون بیافته؟؟
درود
بچه ها این اسکرول گوشه موس برای بالا پایین کردن صفحه سایت دیگه کار نمی کنه؟
مشکل چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.