ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 11 - نسخه Console

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

smallfrank
11-09-2010, 13:35
یکی نمی تونه این لینک رو مستقیم کنه؟
ممنون میشیم

خودش مستقیمه.......

فیفا 11 رو حتما میگیرم اما طمع واقعی فوتبال رو با PES 2011 خواهیم چشید . :27: فقط گیر ندین به این پست من ها

خودتون میاید به تاپیک ما اون همه پست میدین چیزی میگیم :31: پس پیش به سوی بازگشت پادشاه :26::26::26:

شما باید همین طمع (:39:) رو با PES 2011 بچشید و طعم واقعی فوتبال رو با FIFa 11...............:31::31:

Lamanta
11-09-2010, 15:05
من ویدئو رو کامل دیدم
به نظر من که یه PES بازم ؛گیم پلی عالی بود ولی بیشتر مسائل حاشیه ای بازی رو مصنوعی جلوه میداد
مثلا :
1-اول بازی کمک داور میره تور رو چک می کنه ، ولی توی فیفا پرچم دست داور نبود
2-وقتی گل اول و دوم آرسنال زده میشه دوربین خیلی غیر طبیعی تغییر جهت میده
3-وقتی می خواد تعویض شه چرا باید سقف استادیوم رو ببینیم ؟؟؟!!!
4-اول بازی که داور رو نشون میده ، داور رو ویبره است ! انگار تشنج گرفته.....
5-داور دستش رو برای دروازبان ها بالا میبره در حالی که باید براشون شصت بگیره
6-من کلا با شادی گل هاش مشکل دارم.......خیلی غیر طبیعی هستن.....

AlexMercer
11-09-2010, 16:42
خوب این هم قیافه لیونل مسی در فیفا 11 و پس 11. از نظر من که تو هیچ کدوم خوب کار نشده ولی فیفا بازم قابل تحمل تره.

فیفا 11

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پس11

night lord
11-09-2010, 16:57
خوب این هم قیافه لیونل مسی در فیفا 11 و پس 11. از نظر من که تو هیچ کدوم خوب کار نشده ولی فیفا بازم قابل تحمل تره.

فیفا 11

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پس11

به نظر من اصلا این دو تا عکس نمیشه با هم مقایسه کرد . چون یکیش اسکرین شاته(فیفا). و دیگری نمیدونم چی اسمشو بزارم ولی برای تبلیغات بازی هستش که گرافیکش خیلی فرق داره .

Spaniuly
11-09-2010, 18:29
به نظر من اصلا این دو تا عکس نمیشه با هم مقایسه کرد . چون یکیش اسکرین شاته(فیفا). و دیگری نمیدونم چی اسمشو بزارم ولی برای تبلیغات بازی هستش که گرافیکش خیلی فرق داره .
دوست عزیز مطمئنم که اولی که از نزدک هست برای فیفا 10 هست

ولی در کل فیس ها با تمام اینکه شکل خاصی دارن توی فیفا واقعا خیلی میشه برای مدت طولانی اونها رو تحمل کرد یه مثال می زنم

شما فیس ها رو برای کسی که اصلا فوتبال گیم بازی نمی کنه و اکثر بازیکنان حرفه ای فوتبال رو می شناسه نشون بده... خواهی دید که میگه PES بهتر عمل کرده و ادعا می کنه که PES فیس ها رو شبیه تر ساخته حق داره برای اینکه کاملا یک عکس بخصوص از قیافه اون بازیکن گرفته شده ولی توی فیفا جریان متفاوت هست فیس سازی فیفا خیلی سیستم پیشرفته تری داره و همین باعث میشه توی طولانی مدت از جریان بر عکس بشه وقتی شما هر بار قیافه مسی رو توی PES می بینید همون قیافه ثابت و مثل قاب عکسی مات و مبهوتی رو می بینید که مجبورید به همون شکل تحملش کنید. بازیکنان به دلیل اینکه قیاف شون وارث تنها عکسی از قیافه صاحبشون هستند خیلی غیر واقعی به نظر می رسند. گرچه فقط در یک نگاه شما رو یاد صاحبشون می ندازن ولی کلا روی اعصابتون هستند بخصوص اگه زیاد فوتبال تماشا کنید. و ببینید که بازیکنان حتی توی مدت یک بازی هم قیافه شون به همون ترتمیزی ابتدای بازی نیست. من از شباهت فیس گورکاف توی PES 2010 خیلی ذوق زده شده بودم ولی بعد یه مدت که قیافه اش برام عادی شد توی فیفا دقت زیادی کردم و دیدم واقعا توی فیفا خیلی روح و شادابی داره چهره گورکاف در حالیکه توی PES فقط شبیه یکی از حالت های چهره گورکاف بود. به نظرم فیس های فیفا یه مشکل تا الان داشت و اون این بود که یه جورایی تناسب جزئیات نداشت مثلا لبها کمی بزرگ تر به نظر میان یا چشم ها کمی ریز تر هستند و اگه اینها اصلاح بشه که تا حدود زیادی توی فیفا 11 شده فیس ها کپی برابر اصل میشه.

پی نوشت مسی وقتی فریاد میزنه دهنش عین دهن بزغاله نمیشه مثل اون عکسی که توی PES 2011 گذاشته دوستمون دقیقا این شکلی میشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Masoud King
11-09-2010, 20:57
سلام دوستان

تمام بحث های مقایسه ای فقط و فقط اینجا:
تاپیک مقایسه سری بازیهای فیفا و PES ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از این به بعد تمام پست های مقایسه ای از تو تاپیک پاک می شوند!

khelane
12-09-2010, 11:49
دمو پمج شنبه ساعت چند ریلیز میشه

4039
12-09-2010, 12:12
من ویدئو رو کامل دیدم
به نظر من که یه PES بازم ؛گیم پلی عالی بود ولی بیشتر مسائل حاشیه ای بازی رو مصنوعی جلوه میداد
مثلا :
1-اول بازی کمک داور میره تور رو چک می کنه ، ولی توی فیفا پرچم دست داور نبود
2-وقتی گل اول و دوم آرسنال زده میشه دوربین خیلی غیر طبیعی تغییر جهت میده
3-وقتی می خواد تعویض شه چرا باید سقف استادیوم رو ببینیم ؟؟؟!!!
4-اول بازی که داور رو نشون میده ، داور رو ویبره است ! انگار تشنج گرفته.....
5-داور دستش رو برای دروازبان ها بالا میبره در حالی که باید براشون شصت بگیره
6-من کلا با شادی گل هاش مشکل دارم.......خیلی غیر طبیعی هستن.....

1- پدرام جان من متوجه این مورد نشدم بیشتر میشه توضیح بدی ؟
2- کلا توی سری نکست تا الان فیفا در زمینه صحنه های بعد از گل خیلی خوب کار نکرده ( برعکسش که pes خیلی خوب بوده ) اما خوشبختانه امسال برای فیفا 11 کنسولی لحظات بعد از به ثمر رسیدن گل دیگه بصورت سن کات نیست و ریل تایم شده بنابراین زاویه دوربین مثل نسخه های قبل نیست . فکر میکنم شما ویدئوی نسخه پی سی رو دیدی متاسفانه pc دارها باید یکسال صبر کنند تا نسخه بعدی که این مورد هم به نسخه پی سی اضافه بشه .
3- این مورد هم توی نسخه 11 کنسولی تغییر کرده و دیگه آسمون و سقف استادیوم نشون داده نمیشه بازم متاسفانه پی سی دارها باید یکسال صبر کنن .
4- دقیقا چه ثانیه و دقایقی از ویدئو رو میگید ؟
5- من تا الان متوجه این موضوع نبودم یعنی باید رسما توی فوتبال شصتشونو به عنوان علامت اوکی بالا ببرن ؟
6- این هم توی نسخه 11 کنسولی کاملا تغییر کرده منم مثل شما اصلا از شادی بعد از گل این سبکی خوشم نمیاد . همونطوریکه گفتم تا نسخه 11 کنسولی متاسفانه روی این نوع صحنه ها فیفا اصلا خوب کار نکرده بودن اما امسال توی نسخه های کنسولی روی این چیزا کار شده .

konami-pes
12-09-2010, 12:18
6- این هم توی نسخه 11 کنسولی کاملا تغییر کرده منم مثل شما اصلا از شادی بعد از گل این سبکی خوشم نمیاد . همونطوریکه گفتم تا نسخه 11 کنسولی متاسفانه روی این نوع صحنه ها فیفا اصلا خوب کار نکرده بود .

حسین جان یعنی در فیفا 11 کنسولی ، خوش حالی پس از گل از اون حالتی که خودمون باید انجام بدیم در اومده؟! اگه اینطوری شده باشه که عالیه چون منم اصلا از این نوع سک خوشم نمیاد. خوشحالی پس از گل در PES خیلی بهتره

Lamanta
12-09-2010, 14:34
1- پدرام جان من متوجه این مورد نشدم بیشتر میشه توضیح بدی ؟

4- دقیقا چه ثانیه و دقایقی از ویدئو رو میگید ؟
5- من تا الان متوجه این موضوع نبودم یعنی باید رسما توی فوتبال شصتشونو به عنوان علامت اوکی بالا ببرن ؟

1-دوتا کمک داور میرن تور هارو چک می کنن نه داور البته تا اونجا که من میدونم
4-ثانیه 10 تا 15
5-رسما نیست...ولی شصت یه علامت بین المللی برای تائیده ، داور وقتی دستشو بالا میبره من یاد اجازه گرفتن توی ژیمناستیک میوفتم......:31:

Mehdi.ss
12-09-2010, 14:37
به نظر شما دقیقه 55 بازی ( ویدئوی رسمی ) این صحنه پنالتی نبود ؟

Yi Yi
12-09-2010, 14:57
تو FIFA یا PES نمیشه با بازیکن، دنده عقب حرکت کرد؟!!
منظورم اینه که مثلا در نزدیکی های پرچم کرنر، 2 تا بازیکن من رو احاطه کردند. من می‌خوام در حالی توپ رو در اختیارمه و صورت و بدنم به سمت جلوئه، به سمت عقب حرکت کنم بدون اینکه صورت و بدنم به سمت عقب تغییر جهت بده.

hobgoblin
12-09-2010, 15:20
منظورم اینه که مثلا در نزدیکی های پرچم کرنر، 2 تا بازیکن من رو احاطه کردند. من می‌خوام در حالی توپ رو در اختیارمه و صورت و بدنم به سمت جلوئه، به سمت عقب حرکت کنم بدون اینکه صورت و بدنم به سمت عقب تغییر جهت بده.

مگه تو واقعيت همچين حركتي تو فوتبال ديدي كه اينجا ببيني؟

Spaniuly
12-09-2010, 15:45
اینجا تاپیک فیفا 11 هست بهتر بود توی تاپیک های 2010 مطرح میشد این سوال... ولی توی هر دو این امکان هست
توی پس کافیه به جهت عقب فقط تپ بزنید و توی فیفا L2 رو بگیرید و جهت رو عقب ببرید

Lamanta
12-09-2010, 15:47
دمو حتما 15 ام میاد ؟

Damian
12-09-2010, 16:40
فکر کنم 16 سپتامبر (4 روز دیگه) میاد

Abas1100
12-09-2010, 17:58
دمو حتما 15 ام میاد ؟

سلام
واسه XBOX 360 و PS3 15 سپتامبر میاد (دقیقا 3 روز دیگه روز چهارشنبه)

فکر کنم 16 سپتامبر (4 روز دیگه) میاد

واسه PC روز 16 سپتامبر میاد( روز پنجشنبه 4 روز دیگه )

راستی اینو یادم رفت بگم:
به همه دوستانی که توسط دانشگاه های دولتی پذیرفته شدن آرزوی موفقیت دارم
من که دیگه کلا بیخیال کامپیوتر شدم باید برم شدید سراغ درسو بگیرم ببخشید از اینکه اینجا اینو مطرح میکنم ولی امیدوارم دوستان بجای من لذت وافر ببرن انشا الله

Lamanta
12-09-2010, 22:23
نه بابا من آزاد قبول شدم !
فیفا رو عشقه ، ولی درسم به موقش.....

Abas1100
12-09-2010, 23:31
سلام
این ویدئو رو نمی دونم حسین عزیز گذاشته یا نه من تازه دارم دانلودش می کنم 1 دقیقه و 15 ثانیه است مال FIFA 11 PC هستش ارزش دانلود رو داره با فرمت FLV تقریبا 7 مگ شده

این هم مال FIFA11 PC هست دیگه اینو دانلود نکردم نظری دربارش ندارم

دوستان هرکس این ویدئو دوم رو دانلود کرد جزئیاتش رو بگه تا مام بهره ببریم

نه بابا من آزاد قبول شدم !
فیفا رو عشقه ، ولی درسم به موقش.....

من روزانه بابلسر قبول شدم واسه گرفتن انتقالی باید این ترم معدلمو بالای 17 ببرم تا بیام مشهد
مشهد راحت ترم

از دوستان خواهش میکنم بحث قبولی دانشگاه رو به تاپیک وارد نکنن که دردسر بزرگی برام میشه
من فقط به دوستان پذیرفته شده تبریک گفتم

B3HZ@D
13-09-2010, 01:21
ویدئو اولی جدید بود...یا این که من تا حالا ندیده بودمش
ولی دومی رو حسین عزیز زحمتش رو کشیده و گذاشته بود
در کل ممنون

sajjad kharrazi
13-09-2010, 09:06
ما که از سال سوم FIFA بازی نکردیم که شاید دانشگاه قبول شیم
آخرشم کامپیوتر روزانه همدان قبول شدیم
امسال می خوام فیفا رو بترکونم

don mohsen
13-09-2010, 10:02
دوستان بهتره مسئله دانشگاه همین جا ختم شه چون برای دوستمون اقا عباس بد میشه...

hosiyar
13-09-2010, 13:40
آقایون ، گزارشگر نسخه xbox کیه ؟ Clive Tyldesley یا Martin Tyler ؟ من خیلی دوست دارم اولیه باشه ؟؟؟!!!

shakerifar
13-09-2010, 13:53
آقایون ، گزارشگر نسخه xbox کیه ؟ Clive Tyldesley یا Martin Tyler ؟ من خیلی دوست دارم اولیه باشه ؟؟؟!!!
کاشکی گزارشگر WC تو بازی بود (andy townsend) گزارشش فوق العاده بود

dr_shahrooz
13-09-2010, 14:19
گزارشگر همون مارتین جونه !

dr_shahrooz
13-09-2010, 14:28
به نظر شما دقیقه 55 بازی ( ویدئوی رسمی ) این صحنه پنالتی نبود ؟

من که میگم نه،درسته خطا بود ولی اونقدر خطا نبود !!!!

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------

فکر میکنم تو PES میشه،حداقل اون موقع ها که ما PES باز بودیم،میشد!

Elendil1
13-09-2010, 14:55
به استاد مارتین تایلر بزرگترین مفسر فوتبال توهین کردی ؟!؟ :دی
استاد تایلر این کلایو رو می خوره ، البته کلایو هم کارش درسته ، کاشکی میشد هر دوباشن که یکم از یک نواختی گزارشگر در بیاد بازی

baharshiraz
13-09-2010, 15:31
به نظر شما میشه با گرافیک آنبرد ati 785g /128 mb dedicate روی رزولوشن 1280 *800 فیفا 11 رو روون بازی کرد؟

یا دنبال خرید یه کارت باشیم واسه این بازی؟

Abas1100
13-09-2010, 15:37
به نظر شما میشه با گرافیک آنبرد ati 785g /128 mb dedicate روی رزولوشن 1280 *800 فیفا 11 رو روون بازی کرد؟

یا دنبال خرید یه کارت باشیم واسه این بازی؟

سلام
فکر کنم کمی بد اجرا بشه یا حداقل اذیتت کنه ولی توصیه اینه که حداقل از آنبرد بیاریش بیرون برویه کارت خوب بگیر حداقل تا دو سال بتونی بازیای جدید رو راحت بازی کنی

baharshiraz
13-09-2010, 15:46
سلام
فکر کنم کمی بد اجرا بشه یا حداقل اذیتت کنه ولی توصیه اینه که حداقل از آنبرد بیاریش بیرون برویه کارت خوب بگیر حداقل تا دو سال بتونی بازیای جدید رو راحت بازی کنی
من فقط میخوام فیفا بازی کنم و 4 گیگ هم رم با باس 1333 دارم .

اگر به جز 128 خودش 512 هم شیر کنم بهتر میشه؟ اگه روون باشه کفایت میکنه برام

Abas1100
13-09-2010, 18:00
من فقط میخوام فیفا بازی کنم و 4 گیگ هم رم با باس 1333 دارم .

اگر به جز 128 خودش 512 هم شیر کنم بهتر میشه؟ اگه روون باشه کفایت میکنه برام

سلام
آره تابلوست که 512 راحت ساپورت میکنه

Lamanta
13-09-2010, 18:28
همچین تابلو هم نیست !
دوست من گرافیک آنبرد واسه ی بازی نیست.......

baharshiraz
13-09-2010, 21:14
بدبختی هیچ بنچی هم از فبفا رو وب نیست آدم بتونه قضاوت کنه باید فیفا 10 نصب کنم ببینم چی جواب میده.

آیا گرافیک 11 بالاتره؟

smallfrank
13-09-2010, 21:30
آیا گرافیک 11 بالاتره؟

بله
موتورش کلا عوض شده..........

djmd
13-09-2010, 22:55
سلام

دوست عزیز گرافیک شما Radeon 4200 هست یه سرچ کوچیک تو نت بزنی .. نتایج جالبی واسش میبینی قدرت مناسبی داره ... حداقل تو نت COD رو حالت medium در رزولشن 720-1280 حدود 30 fps اجرا کرده ...
اینم چند تا تست دیگه از بازی های دیگه :
لازم به ذکر هست تست پایینی واسه یه بازیه کاملا کامپلکس هست :

البته با وجود این نمودارها دوستانی که گرافیک آنبرد داشته باشن هم می تونن تقریبا قدرت آنبردشون (که تو نمودارهای بالا باشه) رو حدس بزنن ...
به نظر نباید رو گرافیک Low در فیفا 11 مشکلی خاصی باشه .. البته تو رزلوشن های پایین ...

4039
14-09-2010, 10:30
اونایی که اکانت آسیایی x 360 دارن امروز بعد از ظهر نهایتا شب هم میتونن این دمو رو بگیرن ( یک روز زودتر از اروپا ) .
اینم روش ایجادش :

یک اکانت هاتمیل ژاپنی و یک اکانت 360 live جدید .

ع.ص
14-09-2010, 11:45
اونایی که اکانت آسیایی x 360 دارن امروز بعد از ظهر نهایتا شب هم میتونن این دمو رو بگیرن ( یک روز زودتر از اروپا ) .
اینم روش ایجادش :

یک اکانت هاتمیل ژاپنی و یک اکانت 360 live جدید .

توی games for windows هم میاد؟pes چطور؟اونم اون تو میاد؟

hosiyar
14-09-2010, 12:37
کاشکی گزارشگر WC تو بازی بود (andy townsend) گزارشش فوق العاده بود

گزارشگر wc کلایو بود . نه اندی . اندی کارشناسه .
تا fifa10 گزارشگر pc کلایو و برا کنسول مارتین بود . wc که برا کنسول شد کلایو ، من گفتم شاید fifa11 هم بشه کلایو . من کلا با کلایو بیشتر حال میکنم !

shakerifar
14-09-2010, 13:24
گزارشگر wc کلایو بود . نه اندی . اندی کارشناسه .
تا fifa10 گزارشگر pc کلایو و برا کنسول مارتین بود . wc که برا کنسول شد کلایو ، من گفتم شاید fifa11 هم بشه کلایو . من کلا با کلایو بیشتر حال میکنم !
منظورم همون بود :31:صحبت هایی که می کرد و نکاتی که می گفت واقعا جالب بود

Alex * Delpiero
14-09-2010, 20:03
سلام
پس این دمو کی قرار بیاد
مال pes فردا میاد
کسی خبری داره؟
بی صبرانه منتظریم که بالاخره فیفا رو روی pc تست کنیم و ما هم از فوتبال واقعی لذت ببریم

Download Master
14-09-2010, 20:46
آقا این دمو کی میاد ؟

امشب که نمیتونم Download کنم چون دموی PES میاد

ولی فردا شب میتونم. تا فردا میاد دیگه ایششششششششششششششششششششششا ...؟

B3HZ@D
14-09-2010, 21:08
آقا این دمو کی میاد ؟

دوستان خواهشا پست های صفحه های قبل رو بخونین بعد سوالتون رو مطرح کنین
دمو هم 16 سپتامبر منتشر میشه که به تاریخ خودمون میشه پنج شنبه
:8:

khelane
14-09-2010, 21:09
لطفا"
حذف شود

MCSE MAN
14-09-2010, 21:37
يه چيزي كه تو سري هاي قبل خيلي رو اعصابم بود هوش مصنوعي خيلي ضعيف دفاع تو سانتر از كنار بود كه جاگيريشون خيلي بد بود و بعضي وقتها توپ از رو سرشون د ميشد و نميپريدن تا هد بزنن،تو فيفا09 كه بعضي وقتا مهاجم با پا رو سر يه دفاع توپ رو ميزد!!!!
اميدوار بودم تو اين نسخه اينو درست كنن ولي تو ويدئويي كه از گيم پلي بازي چلسي -آرسنال ديدم در دقيقه 1:30 ويدئو،بازيكن چلسي از سمت چپ سانتر كرد و بازيكن آرسنال توپ از نزديكش ردشد و هيچ كاري براي دفعش نكرد!!!
هرچند كه تيم آرسنال رو يه انسان هدايت ميكرد ولي اون بازيكن هدايتش تو دست CPU بود
اميدوارم اين عملكرد كامپيوتر دليلي داشته باشه و من متوجهش نشده باشم
يه مورد ديگه هم اين بود كه دروگبا تقريبا همه هدها رو زد،من قبول دارم كه دروگبا هم قدرت بدنيش و هم توانايي هدزنيش خيلي بالا هست ولي اينجوري هم نيست كه دفاع نتونه در مقابل درگبا هيچ هدي بزنه

يه سوال بي ربط:
ببخشيد اون تست پست 1035 رو چجوري ميشه گرفت؟

dr_shahrooz
15-09-2010, 12:31
آقا این دمو کی میاد ؟

دوستان عزیز دمو اومده و من الان دارم دانلودش میکنم ولی مال ps3 شو! مال پی سی ش هم فردا یعنی 5شنبه میاد VIVA LA FIFA

hasani2008
15-09-2010, 15:29
من از pes بازان دو آتيشه هستم و هر سال مستر و ليگ بازي ميكنم(pes) ،ولي امسال ميخوام فقط و فقط به خاطر fifa
(xbox) بگيرم ،خداوكيلي و بدون تعصب بگيد ارزش داره اين كارو كنم يا نه؟؟؟؟؟!!!

smallfrank
15-09-2010, 15:41
سلام
کسی ساعت دقیق عرضه دمو رو میدونه¿

bahador2009
15-09-2010, 15:48
من از pes بازان دو آتيشه هستم و هر سال مستر و ليگ بازي ميكنم(pes) ،ولي امسال ميخوام فقط و فقط به خاطر fifa
(xbox) بگيرم ،خداوكيلي و بدون تعصب بگيد ارزش داره اين كارو كنم يا نه؟؟؟؟؟!!!
امسال قراره FIFA 11 در کامپیوتر مانند XBOX360 به صورت نکست باشه یعنی هرچی توی کنسول هست با همون کیفیت توی PC هم باشه که به همین دلیل میشه گفت که اصلا لازم نیست که XBOX داشته باشی تا بتونی بازیرو با کیفیت بازی کنی ، بلکه با یه PC خوب هم میشه خوب بازی کرد .
البته اگه میخوای تجربه ی جدیدی رو تجربه کنی پیشنهاد میکنم XBOX رو بگیری چون قراره دو ماه دیگه کینکت هم بیاد.

hasani2008
15-09-2010, 15:59
<کینکت هم بیاد.>
اين تيكه رو متوجه نشدم!!!!

dr_shahrooz
15-09-2010, 16:09
امسال قراره FIFA 11 در کامپیوتر مانند XBOX360 به صورت نکست باشه یعنی هرچی توی کنسول هست با همون کیفیت توی PC هم باشه که به همین دلیل میشه گفت که اصلا لازم نیست که XBOX داشته باشی تا بتونی بازیرو با کیفیت بازی کنی ، بلکه با یه PC خوب هم میشه خوب بازی کرد .
البته اگه میخوای تجربه ی جدیدی رو تجربه کنی پیشنهاد میکنم XBOX رو بگیری چون قراره دو ماه دیگه کینکت هم بیاد.

اولا درسته که قراره واسه پی سی هم نکست بیاد ولی این معنیش این نیست که عینا بازی پی سی مثل کنسوله ! فیفا11 تو کنسول ویژگی ای داره به نام Personality + که این ویژگی اصلا تو مال پی سی نیست

من پیشنهاد میکنم اگه میخوای چیزی هم بخری،ps3 بخر البته اگه بودجت میرسه

danyal2006
15-09-2010, 16:13
دوستان عزيز پس دموي pc كي مياد صبح تا الان منتظرم ساعتش معلوم نيست؟
كسي خبري نداره بابا تو كفيم ها :13:

shakerifar
15-09-2010, 16:40
دموی نسخه 360 لینکش اومد

danyal2006
15-09-2010, 17:10
مجبورم اينجا بنويسم:
p30world منتظريم مثل هميشه زدوتر اصل بازي بدستمون برسه
:46:

zadis
15-09-2010, 17:22
دموی نسخه 360 لینکش اومد

لینک مشکل داره . من نتونستم دانلود کنم .

Masoud King
15-09-2010, 17:25
لینکا رو من تست کردم سالمه... فقط تنها مشکلش اینه که با اکانتش رو داشته باشی تا قابلیت resume رو داسته باشه.... در غیر اینصورت خیلی ریسکه دانلودش : دی
در ضمن این مگا فلتر هست
در ضمن معلوم نیست حالا دموی فیفا 11 باشه شاید فیک باشه

alibararsani8
15-09-2010, 17:41
<کینکت هم بیاد.>
اين تيكه رو متوجه نشدم!!!!
کینکت یا همون پرژه ناتال سابق یکی از طرح های جدید مایکروسافت که خیلی سروصدا کرده واستقبا شده ازش.یه چیزی مثل کنترلر کنسول وی هست.

اولا درسته که قراره واسه پی سی هم نکست بیاد ولی این معنیش این نیست که عینا بازی پی سی مثل کنسوله ! فیفا11 تو کنسول ویژگی ای داره به نام Personality + که این ویژگی اصلا تو مال پی سی نیست

من پیشنهاد میکنم اگه میخوای چیزی هم بخری،ps3 بخر البته اگه بودجت میرسه
دوستان میشه یکم از این ویژگی +personalityبیشتر توضیح بدید که ما که کنسول نداریم چه چیزی رو از دست میدیم؟

shakerifar
15-09-2010, 17:55
لینکا رو من تست کردم سالمه... فقط تنها مشکلش اینه که با اکانتش رو داشته باشی تا قابلیت resume رو داسته باشه.... در غیر اینصورت خیلی ریسکه دانلودش : دی
در ضمن این مگا فلتر هست
در ضمن معلوم نیست حالا دموی فیفا 11 باشه شاید فیک باشه
منبعش اینجا هستش

من خودم دارم دانلود میکنم قسمت اولش 35 در صد شده تا حالا تموم شد خبرشو می دم

pouyaabiboy
15-09-2010, 18:18
دوستان واسه 360 دانلود کنیم یا نه ؟ درسته ؟
یه سوال . بعد دانلود باید چطوری ازش استفاده کرد ؟(اولین باره که میخوام دمو دان کنم)
راستی حجمش ؟

pouyaabiboy
15-09-2010, 18:23
اینو ببینید

m_h_hadavi
15-09-2010, 18:50
لینک دموی نسخه PC:

zadis
15-09-2010, 19:00
لینک دموی نسخه PC:

خبری ار نسخه 360 نیست /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

shakerifar
15-09-2010, 19:05
دوستان واسه 360 دانلود کنیم یا نه ؟ درسته ؟
یه سوال . بعد دانلود باید چطوری ازش استفاده کرد ؟(اولین باره که میخوام دمو دان کنم)
راستی حجمش ؟
خودم دارم دانلود میکنم ببینم درسته یا نه ولی 80 درصد درست هستش
روی یه DVD باید رایت کنی به این ترتیب
یه همچین فولدر هایی می سازی دقیقا با همین نام ها
Content/0000000000000000/45418933/00080000
فایلی که دانلود کردی رو تو اخرین فولدر قرار می دی رو DVD رایت می کنی
دیسکو تو کنسول قرار می دی و از قسمت Games library دمو رو اجرا می کنی
موفق باشی

خبری ار نسخه 360 نیست /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دموی 360 رو نمی تونید از سایت Ea دریافت کنید و باید از LIVE دمو رو دانلود کنید
دو تا لینک هستش که لینک دانلود دمو از مگا اپلود هستش و احتمالا درست هست لینکش صفحه قبل هست

4039
15-09-2010, 19:24
دموی نسخه 360 لینکش اومد

خب به مبارکی سر این پست منو از تالار گفتگوی EA بن کردن . بنابراین باید درست باشه این لینک .

pouyaabiboy
15-09-2010, 19:32
جناب shakerifar لطفا اگه دانلود تموم شد . به مام خبر بدید که دان کنیم یا نه
بی صبرانه منتطر بهترین بازی فوتبال تاریخ هستیم

m_h_hadavi
15-09-2010, 19:43
برای دانلود راحت تر دوستان این لینک دموی پی سی رو به پارت های 100 مگی تبدیل کردم:

smallfrank
15-09-2010, 19:57
سلام
من تا فردا مشهدم اگه یکی لطف کنه و دموی pc ‎‏ رو برام بفرسته ممنونش میشم
هزینشم هیچ مشکلی نداره

dr_shahrooz
15-09-2010, 20:11
دوستان عزيز پس دموي pc كي مياد صبح تا الان منتظرم ساعتش معلوم نيست؟
كسي خبري نداره بابا تو كفيم ها :13:

قربون شکلت،ایشالا دموی فیفای پی سی فردا یعنی جمعه حوالی ساعت 8 9 صبح میاد،شایدم زودتر شایدم دیرتر،ولی تجربه میگه این ساعتی که گفتم میاد

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

کینکت یا همون پرژه ناتال سابق یکی از طرح های جدید مایکروسافت که خیلی سروصدا کرده واستقبا شده ازش.یه چیزی مثل کنترلر کنسول وی هست.

دوستان میشه یکم از این ویژگی +personalityبیشتر توضیح بدید که ما که کنسول نداریم چه چیزی رو از دست میدیم؟

این ویژگی یکی از شاهکار های EA هست و این ویژگی باعث میشه،هر بازیکنی شخصیت خودشو داشته باشه،مثل خودش بدوه،مثل خودش شوت بزنه،دریبل کنه و ... حتی اید ویژگی توی تیم ها هم هست! یعنی مثلا اگه شخصی،تیم آلمان رو برمیداره،باید با سبک همون آلمان(یعنی بازی هجومی و ضد حمله9بازی کنه تا نتیجه بگیره! یا مثلا اگه کسی تیم ملی اسپانیا رو بر میداره،باید به همون روش اسپانیا یعنی بازی منطقی و با حوصله،پاس هاس کوتاه و .... بازی کنه تا نتیجه بگیره.... خلاصش که : WE ARE 11 :31:

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------

دوستان،من الان دارم دمو رو بازی میکنم منتها اولین چیزی که به چشمم اومد اینه که مسعود اوزیل تو رئال مادرید نیست !!!! عوضش خوان فران که فکر میکنم بازیکن ثابت اوساسوناس،تو رئاله!!!!
وای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا ، بچه ها یه دست دارم با CPU بازی میکنم،چه دریبلی میکنههههههههه !!!!! خداس خدا ! عجب فوتبالی.....
ViVa La FiFa !!!!
موقع بازیکن با بازیکن بازی کردن،موقع load شدن قبل از بازی،یک بازیکن میشه دروازبان یکی میشه مهاجم!!!!!!
موقعی که یک بازیکن پا به توپ میشه،دیگه اونطوری نیست که یه دفاع پیشش اومد،3 سوت توپ بگیره! و فرد دارنده توپ،با قدرت بدنی مقاومت میکنه !
موقعی که یکی گل میزنه،دیگه مثل فیفا 10 نیست که طرف آروم بدوه و خوشحالی کنه!!! اینجا گل بزنی،گل زن همچون اسبی میتازه!!!! فیزیک بازی واقعا جهش عجیبی پیدا کرده، Personality+ رو هم که نگین دیگه!!!!!!
جدا No.1
شوت های پشت محوطه که تو حین بازی زده میشه،واقعا پیشرفت کرده و میشه ازشون انتظار گل شدن داشت،ضمنا حرکت های مایل تو محوطه و شوت زدن(که تو فیفا 10 در اکثر موارد نه تنها گل نمیشد،بلکه دروازبان توپ رو به طور کامل جمع میکرد!)خیلی پیشرفت کرده و مثل فوتبال Real ، ضربه زده میشه و احتمال گل شدنش بالاتر رفته

JUSTIN11
15-09-2010, 20:18
عوضش خوان فران که فکر میکنم بازیکن ثابت اوساسوناس،تو رئاله!!!!یه بازیکن با همین نام تو تیم رئال مادرید هست که به ندرت ازش استفاده میشه.

شما از این لینک دمو رو دانلود کردی؟؟

khelane
15-09-2010, 20:22
برای دانلود راحت تر دوستان این لینک دموی پی سی رو به پارت های 100 مگی تبدیل کردم:

این درسته که مال نسخه pc هست یا نه معتبره؟

hamidkabiri6270
15-09-2010, 20:25
لینک دموی نسخه PC:

بچه ها دمو برای پی سی اومده؟یکی از بچه ها گفت جمعه میاد پس این چیه؟

4039
15-09-2010, 20:29
دوستان،من الان دارم دمو رو بازی میکنم منتها اولین چیزی که به چشمم اومد اینه که مسعود اوزیل تو رئال مادرید نیست !!!! عوضش خوان فران که فکر میکنم بازیکن ثابت اوساسوناس،تو رئاله!!!!
وای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا ، بچه ها یه دست دارم با CPU بازی میکنم،چه دریبلی میکنههههههههه !!!!! خداس خدا ! عجب فوتبالی.....
ViVa La FiFa !!!!
موقع بازیکن با بازیکن بازی کردن،موقع load شدن قبل از بازی،یک بازیکن میشه دروازبان یکی میشه مهاجم!!!!!!
موقعی که یک بازیکن پا به توپ میشه،دیگه اونطوری نیست که یه دفاع پیشش اومد،3 سوت توپ بگیره! و فرد دارنده توپ،با قدرت بدنی مقاومت میکنه !
موقعی که یکی گل میزنه،دیگه مثل فیفا 10 نیست که طرف آروم بدوه و خوشحالی کنه!!! اینجا گل بزنی،گل زن همچون اسبی میتازه!!!! فیزیک بازی واقعا جهش عجیبی پیدا کرده، Personality+ رو هم که نگین دیگه!!!!!!
جدا No.1
شوت های پشت محوطه که تو حین بازی زده میشه،واقعا پیشرفت کرده و میشه ازشون انتظار گل شدن داشت،ضمنا حرکت های مایل تو محوطه و شوت زدن(که تو فیفا 10 در اکثر موارد نه تنها گل نمیشد،بلکه دروازبان توپ رو به طور کامل جمع میکرد!)خیلی پیشرفت کرده و مثل فوتبال Real ، ضربه زده میشه و احتمال گل شدنش بالاتر رفته

شما از رپید شیر گرفتین یا مگا آپلود ؟ چون روی هر دوش اومده . در ضمن چه نسخه ای رو گرفتین پی سی یا 360 یا ps3 ؟

مصطفی کجایی اینا رو بی زحمت ببر روی سرورت .

Mehdi.ss
15-09-2010, 20:31
آقایون هر کی دموی فیفا رو دانلود کرد و امتحانش کرد خبر بده تا ماهم دانلود کنیم :19:

B3HZ@D
15-09-2010, 20:35
خواهشا یکی صحت این لینکها رو تائید کنه
نذاریم دانلود بشه بعد ببینیم که لینک ها فیک هستن
کسی از این لینک ها دانلود کرده؟!

یک زمانی یک قسمتی جدا برای دانلود توی فروم داشتیم که خدا رو شکر تعطیلش کردن :13:

وین رونی
15-09-2010, 20:40
ببخشید نسخه نهایی چه فرقی با این نسخه دمو خواهد داشت؟از نظر گیم پلی و گرافیک تغییر می کنه؟

m_h_hadavi
15-09-2010, 20:43
این درسته که مال نسخه pc هست یا نه معتبره؟

همین لینک هست که Split کردم بعد از دانلود با HJ Split متصل کنید:

pouyaabiboy
15-09-2010, 20:47
دوستان این لینک 360 چی شد ؟ معتبره یا نه

جناب dr shahrooz که کلی از بازی تعریف کردید میشه لینکه 360 رو بزاری ما هم فیض ببریم

dr_shahrooz
15-09-2010, 20:53
یه بازیکن با همین نام تو تیم رئال مادرید هست که به ندرت ازش استفاده میشه.

شما از این لینک دمو رو دانلود کردی؟؟

نه عزیزم،من با PS3 گرفتم
مال پی سی ش هنوز نیومده

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------

دوستان این لینک 360 چی شد ؟ معتبره یا نه

جناب dr shahrooz که کلی از بازی تعریف کردید میشه لینکه 360 رو بزاری ما هم فیض ببریم

من واسه 360 رو اطلاع ندارم،من با ps3 گرفتم

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

ببخشید نسخه نهایی چه فرقی با این نسخه دمو خواهد داشت؟از نظر گیم پلی و گرافیک تغییر می کنه؟

در این 2 زمینه ای که شما گفتی،هیچ فرقی نخواهد داشت ولی خب تو بقیه ی زمینه ها مسلما تفاوت وجود خواهد داشت

hadishi
15-09-2010, 20:55
دوستان لینک دمو بازی برای pc همین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید است یا نه؟

OSEN
15-09-2010, 20:57
ای بابا بالاخره دموی pc اومده یا نه ؟؟؟!!! اگه اومده بگین از الآن بزاریم دانلود که تا فردا بعد از ظهر که میرسیم خونه تکمیل شه و بزنیم به بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..

m_h_hadavi
15-09-2010, 20:59
دموی نسخه PC 2 ساعت پیش امد این هم چند اسکرین شات که توسط کسانی که دمو رو تست کردن

shakerifar
15-09-2010, 21:00
پارت 1 دموی 360 از مگا اپلود دانلود شد دارم پارت 2 رو دانلود می کنم ایشالا تا 12.30 تموم می شه خبرشو بهتون می دم

hasani2008
15-09-2010, 21:03
يه سوال(فرق اصلي fifaي 2011 با نسخه هاي قبليش چيه كه ميگين نكست هست (راستش من متوجه نميشم)

Elendil1
15-09-2010, 21:09
پارت 1 دموی 360 از مگا اپلود دانلود شد دارم پارت 2 رو دانلود می کنم ایشالا تا 12.30 تموم می شه خبرشو بهتون می دم

منم امشب دانلود می کنم ، اگه Fake نبود ، فردا رو سرور های دیگه هم میزارم ... :)

Mostafa NBA
15-09-2010, 21:10
لطفا لینک هایی که باید ببرم روی سرورم رو بگید تا کاراشو انجام بدم

4039
15-09-2010, 21:15
لطفا لینک هایی که باید ببرم روی سرورم رو بگید تا کاراشو انجام بدم

دستت درد نکنه مصطفی جان ایشالا توی لیگ ان بی ای ببینیمت .
ببین توی سایت بازی سنتر یک لینک دیگه هم برای 360 گذاشتن اینم هست :

Mostafa NBA
15-09-2010, 21:20
دستت درد نکنه مصطفی جان ایشالا توی لیگ ان بی ای ببینیمت .
ببین توی سایت بازی سنتر یک لینک دیگه هم برای 360 گذاشتن اینم هست :

اگر مطمئنی من ترنسفر کنم ؟؟ نمیخوای منتظر باشی تا اون دوستمون دانلود کنه و خبر بده ؟

AlexMercer
15-09-2010, 21:21
لینکی که برای پی سی اومده بود درست بود من گذاشتم برای دانلد.کسی تو فروم های خارجی هم دانلد نکرده بگه؟

pouyaabiboy
15-09-2010, 21:23
ای کاش یکی به داد ما 360 ایها میرسید

مردیم از انتطار.................:20:

OSEN
15-09-2010, 21:26
من که گذوشتم برا دانلود و رفتم . ایشالا که فیک نباشه . تا فردا ...

.

4039
15-09-2010, 21:28
اگر مطمئنی من ترنسفر کنم ؟؟ نمیخوای منتظر باشی تا اون دوستمون دانلود کنه و خبر بده ؟

از الانم میشه گرفت بعد هر وقت این دوستمون اومد گفت که درسته ادامش میدیم و اگرم گفت که فیکه دانلودمون رو قطع میکنیم .

لینکی که برای پی سی اومده بود درست بود من گذاشتم برای دانلد.کسی تو فروم های خارجی هم دانلد نکرده بگه؟

شما پی سی رو میگی یا کنسول ؟ من متوجه قسمت دوم حرفتون نشدم .
یکی بی زحمت بره یک سر فروم ea ببینه درسته یا نه راستش همین امشب منو اونجا بن کردن و اصلا الان حتی نمیتونم log out کنم تا بخوام بعنوان حتی مهمان برم توی سایتشون یکی زحمتشو بکشه .

djmd
15-09-2010, 21:41
لینک های خود EA برای آمریکای شمالی و اروپا :

4039
15-09-2010, 21:42
این لینک pc بدون شک معتبره مصطفی اگه خواستی ببر روی سرورت :

AlexMercer
15-09-2010, 21:49
شما پی سی رو میگی یا کنسول ؟ من متوجه قسمت دوم حرفتون نشدم .
یکی بی زحمت بره یک سر فروم ea ببینه درسته یا نه راستش همین امشب منو اونجا بن کردن و اصلا الان حتی نمیتونم log out کنم تا بخوام بعنوان حتی مهمان برم توی سایتشون یکی زحمتشو بکشه .

منظورم پی سی بود.

ادرس فروم رو بدین من برم:11:

در ضمن کوکی های مرورگرت رو برای فروم رو از حافظه مرورگرت پاک کن بعد دیگه راحت به عنوان مهمان نیتونی وارد شی.

bahador2009
15-09-2010, 21:50

آره همین لینک معتبره من توی زمان رایگان میزارم برای دانلود .

pouyaabiboy
15-09-2010, 21:52
نتونستم چیزی از فروم ea راجع به 360 پیدا کنم
این یه Review از دموی کنسوله
زحمت ترجمش با..............

AlexMercer
15-09-2010, 21:53
اینم لینکهای دیگر دمو:

یا

یا

Mostafa NBA
15-09-2010, 21:59

تا ساعت 11.30 یا 12 نمیتونم این کا رو انجام بدم. اما لینک ها رو حتما ً در 5 با 6 پارت میذارم :46:

AlexMercer
15-09-2010, 22:05
چندتا ایراد داشته دمو تا اینجا:

بعضی از کاربران با فریم پایین روبرو شدن

و مهمترین مشکل بازی اینه که دکمه های بازی برای کیبورد تعریف نشده کامل و تو دمو نمیتونید دکمه ها رو عوض کنید.!

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

درجه سختی دمو فقط اماتور هست و نمیشه بالاتر بردش

یکی که دمو رو روی pc و ps3 بازی کرده میگه که نسخه pc هیچ تغییری نسبت با نسخه فیفا 10 پارسل کنسول ها ندشاته و تغییری نکرده.!

4039
15-09-2010, 22:12
تا ساعت 11.30 یا 12 نمیتونم این کا رو انجام بدم. اما لینک ها رو حتما ً در 5 با 6 پارت میذارم :46:

پس بی زحمت اون دو تا بخش نسخه 360 رو هم که مال سایت مگا آپلوده رو هم بر 6 بخش تقسیم کن . میتونی ؟ چون ف ی ل ت ر ه ؟

hasani2008
15-09-2010, 22:24
<يکی که دمو رو روی pc و ps3 بازی کرده میگه که نسخه pc هیچ تغییری نسبت با نسخه فیفا 10 پارسل کنسول ها ندشاته و تغییری نکرده>
واقعا اينطور هست؟؟؟؟!!!!!!

AlexMercer
15-09-2010, 22:32
<يکی که دمو رو روی pc و ps3 بازی کرده میگه که نسخه pc هیچ تغییری نسبت با نسخه فیفا 10 پارسل کنسول ها ندشاته و تغییری نکرده>
واقعا اينطور هست؟؟؟؟!!!!!!

اون طور که اون میگه اره هیچ تفاوتی نداشته. البته باقی کسایی که خوب پارسال نسخه کنسولی رو بازی نکرده بودن بدجور از بازی تعریف میکنند

MicrosoftH
15-09-2010, 22:37
هل بله شل مه وشی
شیش
بلبی

میدونید این چیه آواز خوشی اینکه دیمو فیفا اومد تا صبح دیه ترانه میخونم هله وله :46:

hasani2008
15-09-2010, 22:42
وقتي ميگن هيچ فرقي نداشته ديگه اميدي نيست (بايد يه كنسول تهيه كنم)

AlexMercer
15-09-2010, 22:46
وقتي ميگن هيچ فرقي نداشته ديگه اميدي نيست (بايد يه كنسول تهيه كنم)

دوسته من مگه شما نسخه کنسولی پارسال رو بازی کردین؟ نه نکردین احتمالا و اون نسخه الان برای پی سی اومده در ضمن این دمو هست نه نسخه کامل نمیشه الان تصمیم گرفت بعد شما یک هفته وایسا 2 تومن بده بخر اگر خوشت نیومد 350 هزار تومن بده کنسول بخر.

کلی هم تعریف شده اونها رو که نمینویسم

ع.ص
15-09-2010, 22:52
یکی که دمو رو روی pc و ps3 بازی کرده میگه که نسخه pc هیچ تغییری نسبت با نسخه فیفا 10 پارسل کنسول ها ندشاته و تغییری نکرده.!

من متوجه نشدم.یعنی همون نسخه فیفا 10 کنسول هست؟

راستی تو این دمو کدوم تیم ها و چندتا ورزشگاه وجود داره؟

Mostafa NBA
15-09-2010, 22:59
دموی نسخه PC تا چند دقیقه ی دیگه آماده میشه اما نسخه ی کنسولی با توجه به اینکه از مگاآپلود ه طول میکشه. شاید تا همون ساعت 1 طول بکشه مگر اینکه کسی پارت دوم اون لینک رو برام مستقیم کنه تا من بتونم نسخه ی کنسولی رو هم در 6 پارت بدم.

این لینک پارت دوم هست:

AlexMercer
15-09-2010, 23:13
من متوجه نشدم.یعنی همون نسخه فیفا 10 کنسول هست؟

راستی تو این دمو کدوم تیم ها و چندتا ورزشگاه وجود داره؟

این متن اون اقا بود:

Just to warn people, I have just played both the ps3 demo and the pc demo, and regretfully I can confirm that the PC version is FIFA 10. I mean, they didn't upload the wrong file or anything, they've simply ported fifa 10 to pc. It looks really good, since I can run it on my way-better-than-the-ps3 computer, but it's fifa 10. Same old commentary, no personality+ etc, all of which I instantly noticed on the ps3 version. I am very disappointed. I thought I finally might be able to play fifa on the pc this year, but it turns out the pc version is a year behind. Get the word out. No-one should buy the Pc version, unless it's their only way of playing the game.

اینم جوابهایی که بهش داده شده:

I'm guessing you didn't read any of the announcements that were put out? It's actually a combination of FIFA 10 Console + WC Console with a few additions specifically for PC. It was already announced it wouldn't have Personality +, Pro-Passing or Career Mode as those things are all new to FIFA 11 Console this year whilst the time on the PC version was spent optimising given the new engine.

Sorry to burst your moment of epiphany but they said in the game reviews that the base template for the game is the fifa 10 next-gen (which was only available for Xbox and PS3) ... so nothing new but yes thanks for the reminder

Also most games who want to play on the pc will naturally tend to compare to fifa 10 the PC version which in all honesty doesnt even compare to even this DEMO in terms of gameplay and interface. This is definetly a big step towards improving gameplay for PC users and I guess all that speculation about "EA forgetting its PC customers" seems absurd now!

Besides this only means the PC version of the game is catching up to the PS3/Xbox ... this only gives birth to hopes that one day we too will enjoy the exact same versions of the game at the exact same year

P.S. No hard feelings ... I respect your opinion ... but just voicing mine as well

اینم انتقاد یک نفر دیگه از دمو:

It is true I had not seen the announcements, mostly I am just glad to know I'm not insane, cause I was doubting my sanity for a bit there. Sure, of course it's an improvement, but both earlier PC versions and this version grossly fail to meet my expectations, so in the end it's just various degrees of failure. But, yeah, let's hope for next year.

As an aside, I find it funny so much time was spent optimizing the engine. I got quite sluggish performance on my rig. A lot better than on my ps3, of course, but not what you'd come to expect from a PC game. (for reference Phenom II X4 965 and ATI HD5850)

Mehdi.ss
15-09-2010, 23:13
دموی نسخه PC تا چند دقیقه ی دیگه آماده میشه اما نسخه ی کنسولی با توجه به اینکه از مگاآپلود ه طول میکشه. شاید تا همون ساعت 1 طول بکشه مگر اینکه کسی پارت دوم اون لینک رو برام مستقیم کنه تا من بتونم نسخه ی کنسولی رو هم در 6 پارت بدم.

این لینک پارت دوم هست:

لینک مستقیم این پارت از rapidbaz با قابلیت رزیوم

Download Master
15-09-2010, 23:19
خوبه باز PES یه حال اساسی بهمون داد وگرنه با خوندن این خبرا نا امید میشدم.
اگه این خبر درست باشه پس باز EA تو PC سهمی نداره چون فکر کنم PES 11 از FIFA 10 بهتر باشه و کسی زیاد نره سراغ FIFA 10 بعدشم نمیدونم چش میشه این EA که یکم دیرتر بازی رو بده ولی کامل واسه PC بده. اصلا انگار با PC مشکل داره.
هر کاری کنه این EA نتیجشم خودش میبینه. با این روندی که PES در پیش گرفته دور از انتظار نیست که سال آینده بتونه تو کنسول هم جایی واسه خودش باز کنه.
امان از دست این EA امان :41:

AlexMercer
15-09-2010, 23:23
خوبه باز PES یه حال اساسی بهمون داد وگرنه با خوندن این خبرا نا امید میشدم.
اگه این خبر درست باشه پس باز EA تو PC سهمی نداره چون فکر کنم PES 11 از FIFA 10 بهتر باشه و کسی زیاد نره سراغ FIFA 10 بعدشم نمیدونم چش میشه این EA که یکم دیرتر بازی رو بده ولی کامل واسه PC بده. اصلا انگار با PC مشکل داره.
هر کاری کنه این EA نتیجشم خودش میبینه. با این روندی که PES در پیش گرفته دور از انتظار نیست که سال آینده بتونه تو کنسول هم جایی واسه خودش باز کنه.
امان از دست این EA امان :41:

خبر نا امید کننده؟ برادر بازی کنسولی فیفا 10 برای پی سی پورت شده وخیلی ها هم لذت بردن و بعضی هم اونو بهتر از پس 11 دونستن.

در ضمن سال بعد نسخه کنسولی و پی سی یکی خواهد بود:46:

pouyaabiboy
15-09-2010, 23:47
مصطفی خان منتظر لینکای 360 ایم
آقا دمت گرم بابت زحماتی که میکشی. دیشب واسه pes خیلی حال دادی
حسین خان خبری نشد از درست یا فیک بودن ای لینکها ؟
همه منتظر شماییم
اون دوست عزیزمونم که دیکه خبری نشد ازش که ببینیم لینکها درست بوده یا نه ؟!

AlexMercer
15-09-2010, 23:49
مصطفی خان منتظر لینکای 360 ایم
آقا دمت گرم بابت زحماتی که میکشی. دیشب واسه pes خیلی حال دادی
حسین خان خبری نشد از درست یا فیک بودن ای لینکها ؟
همه منتظر شماییم
اون دوست عزیزمونم که دیکه خبری نشد ازش که ببینیم لینکها درست بوده یا نه ؟!

اگه منظئرت لینکه پی سی هست که نه سالمه و فیک نیست:11:

pouyaabiboy
15-09-2010, 23:59
نه واسه xbox 360 میخوام ولی ظاهرا کسی نیست که................

عجیبه بازی به این مهمی امشب کسی نیست!!!!!!!!!!!!!!

shakerifar
16-09-2010, 00:01
دوستان دانلود تموم شد امتحان کردم لینک های 360 روی سرور مگا اپلود سالم هستند و فیک نیستند
حجم دمو
1.4 GB

Mostafa NBA
16-09-2010, 00:07
لینک مستقیم و پرسرعت دموی نسخه ی PC با قابلیت رزیوم

4 لینک اول 255 مگابایت و لینک آخر 134 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:

از دوستان خواهش دارم که این لینک ها به انجمن های دیگه و سایت های دیگه درز نکنه ! من سایت خودم رو کمی تحت فشار قرار میدم تا بتونم این لینک ها رو آماده کنم.

Mostafa NBA
16-09-2010, 00:14
تا دقایقی دیگر هم لینک های 360 رو میذارم.

مرسی از دوستمون gholi110 که باعث تسریع در کار شد.

Mostafa NBA
16-09-2010, 00:51
لینک مستقیم دانلود دمو ی نسخه ی ایکس باکس 360 با قابلیت رزیوم

5 لینک اول 250 مگابایت و لینک آخر 148 مگابایت حجم دارد:

از دوستان خواهش دارم که این لینک ها به انجمن ها و سایت های دیگه درز نکنه ! من سایت خودم رو کمی تحت فشار قرار میدم تا بتونم این لینک ها رو آماده کنم.

به دلیل پهنای باند ه زیادی که مصرف شده مجبورم تمامی لینک های مستقیم رو در روز شنبه از سرور پاک کنم.

:11:

Mostafa NBA
16-09-2010, 00:52
به دلیل مشکل باز شدن ه انجمن, دو تا پست تکراری ارسال شد. لطفاً پاک شود

Lamanta
16-09-2010, 01:35
مصطفی جان قربونت فقط یه کاری کن که لینک ها مثل لینک های PES به مشکل بر نخوره واسه ماها....

Mostafa NBA
16-09-2010, 01:38
مصطفی جان قربونت فقط یه کاری کن که لینک ها مثل لینک های PES به مشکل بر نخوره واسه ماها....

اون مشکل مربوط میشه به ISP های شما. معمولاً به ندرت اون مشکل پیش میاد برای ISP ها :46:

cazador
16-09-2010, 01:59
هر کاری میکنم این اررور رو میده چرا؟

Mostafa NBA
16-09-2010, 02:08
متاسفانه نمیدونم چرا سرور خوابید. باید چک کنم ببینم مشکل چیه.

cazador
16-09-2010, 02:20
متاسفانه نمیدونم چرا سرور خوابید. باید چک کنم ببینم مشکل چیه.
خبرشو بده :46:
6 دقیقه ی بعد :25:

Mostafa NBA
16-09-2010, 02:34
فعلاً درست نمیشه. یعنی اینقدر جمعیت کاربران دانلود کننده ی دمو زیاده که منابع سرور تا خرخره پر شده :19:

فعلاً کاری از دستم ساخته نیست. اما الان کسانی هستند که دارن دانلود میکنن.

cazador
16-09-2010, 02:36
فعلاً درست نمیشه. یعنی اینقدر جمعیت کاربران دانلود کننده ی دمو زیاده که منابع سرور تا خرخره پر شده :19:

فعلاً کاری از دستم ساخته نیست. اما الان کسانی هستند که دارن دانلود میکنن.
اشکال نداره ممنون از پیگیریت :31:
یا فردا شب یا نسخه ی اصلی :5:

Lamanta
16-09-2010, 02:57
من الان پارت 1 رو دارم دانلود می کنم
اگه مشکلی هست
مصطفی جان پارت ها رو یه جای دیگه هم آپ کن ، یا یه کار دیگه کن می ترسم واسه ی منم پیش بیادش.....:11:
ویرایش شد : ای خدا همین الان واسه ی منم همون ارور رو داد 200Mb دانلود کردم
حالا چیکار کنم........؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AlexMercer
16-09-2010, 03:07
من الان پارت 1 رو دارم دانلود می کنم
اگه مشکلی هست
مصطفی جان پارت ها رو یه جای دیگه هم آپ کن ، یا یه کار دیگه کن می ترسم واسه ی منم پیش بیادش.....:11:
ویرایش شد : ای خدا همین الان واسه ی منم همون ارور رو داد 200Mb دانلود کردم
حالا چیکار کنم........؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچی فردا رزیوم کن:46:

Lamanta
16-09-2010, 03:10
این لینک ها فکر کنم کلا با من مشکل دارن
من اون اصلی رو دارم می گیرم
اون رزیوم داره ؟

Mostafa NBA
16-09-2010, 03:15
من مطمئنم, افرادی خارج از این انجمن هم دارن دانلود میکنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا فردا هم اگه دیدم همینطوریه مجبورم لینک های PES رو پاک کنم. در هر صورت این سروری که بنده دارم با این تعداد کاربر انجمن گیم و دانلود های اونها, منابعش پر نمیشه.

B3HZ@D
16-09-2010, 03:40
من هم همین مشکل رو دارم....
دوتا از پارتها رو دانلود کردم...ولی از پارت سه به این طرف دیگه دانلود نمیشه
خیلی حال گیری بود

AlexMercer
16-09-2010, 03:46
این لینک ها فکر کنم کلا با من مشکل دارن
من اون اصلی رو دارم می گیرم
اون رزیوم داره ؟

بله تمامی لینکهای ea رزیوم داره:46:

بهترین روش برای شما اینه که فردا در حالت روزانتون بزارین دانلد شه که خوب حجمتون هم میره.چون همه دران از سرویس شبانه استفاده میکنند سرور دوستمون شلوغ شده:46:

Lamanta
16-09-2010, 03:56
بابا ما مخابراتی ایم ! :31:
از سرور فیفا دارم دانلود می کنم.......الانم 6 % هستش
فردا بعد از ظهر اگه خدا بخواد می تونم بازی کنم.....:5:

AlexMercer
16-09-2010, 04:03
این ارور ها اگر اومد راه حل اینهاست:

1- E0001 error message :راه حلی نداره. کارت گرافیکی شما بازی رو ساپورت نمیکنه.

2- “Insert CD / DVD” error message : برای حل این مشکل بهتره که فیابل های نصب رو از فایل زیپی که گرفتین رو توی یک فولدر جداگانه انپک کنید و اگر روی دسکتاپ ان پک کنید این ارور میاد!

---------- Post added at 05:03 AM ---------- Previous post was at 05:00 AM ----------

بابا ما مخابراتی ایم ! :31:
از سرور فیفا دارم دانلود می کنم.......الانم 6 % هستش
فردا بعد از ظهر اگه خدا بخواد می تونم بازی کنم.....:5:

اگه کرجی برای فردا میتونی بیای بگیری.به یک جایی سپردم تا فردا بعد از ظهر بهم میده.:46:

B3HZ@D
16-09-2010, 04:51
این مشکل هنوز برطرف نشده....
یه فیفایی خواستیم دانلود کنیم ببین چه زجری داریم میکشیم
تا صبح بیدار موندیم فقط دو پارت از اون رو دانلود کردم
فقط بفهمم که این پارتها رو روی بقیه سایتها گذاشته.....:13:

Lamanta
16-09-2010, 04:57
از همون سرور اصلی فیفا بگیری بهتره.......حداقل میدونی قطع نمیشه.......من از سرور می گیرم الان 15 %

B3HZ@D
16-09-2010, 05:02
حداکثر دریافتی ات از سرور فیفا چقدره؟!
آخه بدبختی اینه که تا حالا دو پارت که میشه 500 مگ رو دانلود کردم...خیلی ستمه بذارم از اول بره
لینک خود EA که رزیوم داره؟!

Lamanta
16-09-2010, 05:07
آره داره
سرعتم حداکثر 40 میره که عالیه

B3HZ@D
16-09-2010, 05:16
تاره همین 40 بالا پایین هم میشه....و کم و زیاد میشه
الان نرم افزار دانلود کردم 150 تا 160 میگرفتم...ولی این لینک های که مصطفی جان گذاشته بود زیر 10 تا بود
ظهر احتمالا از سرور فیفا میذارم بره برای دانلود
البته اگه لینکهای مصطفی درست نشده بود

Download Master
16-09-2010, 05:28
چرا از اول نمیذارید از سرور EA بگیره . خود EA پیش بینی میکنه چقدر دانلود میکنن و یه سرور خیلی قوی گذاشته واسه این کار. من از دیشب ساعت 11 گذاشتم الان 90 درصده. حداکثر تا 1 ساعت دیگه اولین برخوردم رو با FIFA Next Gen در میون میذارم

با تشکر از برو بچه های P30world

Lamanta
16-09-2010, 06:22
خوش به حالت من الان 23 % ام 8 ساعت دیگه مونده.....
PES هم نتونستم بگیرم ، گول مصطفی رو خوردم باز ! :31:

Download Master
16-09-2010, 06:31
خوب دانلود تموم شد.
الان بریم ببینیم این فیفا Next Gen که میگن چیه که ما یه دو سالیه تو کفشیم.
ببینم از PES 11 هم بهتره یا فعلا باید باز PES بزنیم.

Amin.P30
16-09-2010, 07:04
برا کسایی که دانلود نکردن:

or

Download Master
16-09-2010, 07:48
بنده به عنوان کسی که سالها PES بازی کردم (از Winning Eleven 3 تا PES 11 DEMO ) در این پست باید اعتراف کنم فیفا یه چیز دیگست لا مصب
خیلی خیلی حال داد. یعنی واقعا دست EA درد نکنه بابت بازی.اول که دمو PES اومد فکر میکردم عجب چیزیه ولی فیفا چند مرحله بالاتره و PES تازه داره تو راه FIFA میاد ولی حداقل 2-3 سال دیگه طول میکشه که این دو بازی رو با هم مقایسه کنیم.
از خوبیهای فیفا اگر Manual بودنش رو فقط در نظر بگیریم بیشتر از PES می ارزه. :18:

دوستان PES باز حتما FIFA رو امتحان کنن.بنده تا 2 ساعت پیش نظرم یه چیز دیگه بود ولی حالا دیگه میفهمم NEXT GEN یعنی چی و اصلا هم خجالت نمیکشم از اینکه بگم تا الان اشتباه فکر میکردم.
:40::40:WE ARE 11:40::40:

smallfrank
16-09-2010, 08:17
سلام
تو مشهد جایی دمو رو نمیفروشه ¿

Lt.Ali
16-09-2010, 08:41
اگـر این فیفـا باشـه که هست پس در برابـر PES حداقـل برای امسال ، بدرد نخـور هست !

شما اینطور فکـر نمیکنید ¿

sadeghbb
16-09-2010, 08:52
دوستان!
بالاخره سیستمم کم اورد!:41: آخه لعنتی الان وقتشه!:19:
بازی کند اجرا میشه دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل از کدوم قطعه هست عوضش کنم!
VGA: 1GIG GFORCE 9500GT
RAM:2GIG
CPU:3.4 2MBCACH
بنظر شما کدوم قطعه کم آورده؟!
!!!
فیفا 11 رو بخوام رو High بازی کنم شما چه گرافی رو پیشنهاد میدین!ممنون

B3HZ@D
16-09-2010, 08:57
برای این بازی بعضی جاها خوندم که کارتهای HD پیشنهاد شده بود
فکر کنم کمترین مدل مال سری 3000 HD بود
در ضمن شما بهتره بگین از چه سیستم عاملی استفاده می کنین...چون ویستا و Se7en تقریبا رم زیادی رو می طلبند
تازه شما نرم افزارهایی که در بک گراند ویندوز مشغول هستن رو هم در نظر بگیرید

Download Master
16-09-2010, 08:59
من برای PES احترام خاصی قائلم و PES هم بازیکنای خودشو داره ولی از لحاظ فوتبال حرفه ای و واقعی FIFA رو دست نداره.

PES به مقدار Arcade تره و به درد بازیکنای نیمه حرفه ای میخوره. بازیکنای معمولی هم بهتره همون PES 2010 بازی کنن.

---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

من با این سیستم رو High اجراش کردم (1280*720 )
CPU = 2.53 COre 2 Dou
VGA = 4650
RAM = 4GB
البته همه از نوع لپتاپی

shakerifar
16-09-2010, 09:02
خوب دموی 360 رو بازی کردم خداییش بازی خیلی پیشرفت کرده نسبت نسخه قبل همون اول که میری تو دمو و بعدش میری
تو Arena یه لحظه تعجب می کنی !!!!کیفیت چمن خیلی بالا رفته و به واقعیت نزدیک شدهدیگه مثل سری های قبل کدر نیست
شوت ها هم سخت تر شدند و به راحتی تبدیل به گل نمی شند .
بازی اول رو انجام دادم سانتیاگو برنابئو استادیوم دمو هستشکه خیلی خوب درست شده به خصوص چمنش:31:(همش از چمن تعریف کردم)
فایتینگ 360 درجه هم خوب کار شده و دیگه همیشه مهاجم تو زمین حریف بر اثر یه تکل توپ از دست نمی ده یا تو درگیری همیشه بازنده نیست بعضی مواقع مدافع رو رد می کنه
انیمیشن ها هم بهتر شده او بازی بازیکنا با همدیگه دست می دن وهمینطور هم با داور
موقع تعویض دیگه الکی استادیوم رو نشون نمی ده یه ویژگی جدیدی که اضافه شده اینه که تو بازی امار رو نشون می ده گاهی اوقات مثل درصد مالکیت توپ یا موقع تعویض روی بازیکن زوم می کنه و امارش رو نشون می ده مثل مسافتی که دویده یا درصد پاس های صحیحش
سیستم پنالتی ها هم دقیقا عین WC2010 هستش
پرسنالیتی همون طور که وعده داده شده هستش و مثلا دروگبا هرتوپی توی محوطه دستش بیاد 80% گل می شه
در ضمن توی Arena میتونید تو بازی یک به یک دروازه بان بشید که خیلی جالب هستش ولی باید ببینیم تو خود بازی چجوری از اب در میاد.
ولی بدیش اینه که بازی ها3 دقیقه ای هستش و خیی زود تموم می شه تا میای دو تا گل بزنی بازی تموم می شه
یادم رفت شادی بازیکنا بعد از گل هم روون شده و واقعی تر به نظرمیاد ولی دوییدنش تو شادی پس از گل یه ذره عجیب هستش
بازیکن استارت می زنه بعدش همون جوری به دوییدنش ادامه میده که یه خورده بد هستش اینوحتما باید ببینید تا متوجه بشید چی می گم
در کل می شه گفت
WE ARE 11
واقعا شاهکار هستش

smallfrank
16-09-2010, 09:02
به نظرتون رو ati ‎4670‎ ddr3‎ ‎‏ خوب اجرا میشه ¿

Download Master
16-09-2010, 09:15
به نظرتون رو ati ‎4670‎ ddr3‎ ‎‏ خوب اجرا میشه ¿
آره من با 4650 لپتاپ اجراش کردم بدون مشکل . اجرا میشه فقط شاید تو 1080*1920 خوب اجرا نشه (خودم امتحان نکردم.)

B3HZ@D
16-09-2010, 09:16
آره دوست عزیز اجرا میشه
دیگه بعضی قطعات و سیستم ها مشخصه که بازی رو ساپورت میکنن
شما هم خیالت راحت

hasani2008
16-09-2010, 09:30
دوسته من مگه شما نسخه کنسولی پارسال رو بازی کردین؟ نه نکردین احتمالا و اون نسخه الان برای پی سی اومده در ضمن این دمو هست نه نسخه کامل نمیشه الان تصمیم گرفت بعد شما یک هفته وایسا 2 تومن بده بخر اگر خوشت نیومد 350 هزار تومن بده کنسول بخر.

کلی هم تعریف شده اونها رو که نمینویسم
ببخشید من اصلا حواسم به کلمه (کنسول) نبود فکر کردم با فیفای pc سال قبل فرقی نداشته و نکست نیست الان خیلی خوشحالم

konami-pes
16-09-2010, 09:32
از دوستان اگر بازم کسی دموی نسخه کنسولی رو بازی کرده بیاد یه نقدی بنویسه .از shakerifar نیز ممنونم

konami-pes
16-09-2010, 09:40
خوب دموی 360 رو بازی کردم خداییش بازی خیلی پیشرفت کرده نسبت نسخه قبل .......................

داداش قربون دستت یه توضیح میدی چطوری باید دموی 360 رو دانلود کرد؟ از همون داخل لایو یا از لینک دانلود؟ اگر میشه کامل توضیح بده. من اکانت Gold ام تموم شده و الان Silver هستم می تونم دانلود کنم؟

alibararsani8
16-09-2010, 09:43
سلام
تو مشهد جایی دمو رو نمیفروشه ¿
چرا نيلوفر ابي قاسم آباد و سعدی هم فک میکنم بعضی جاها از بعد از ظهر بیارن.
میگم که نیلوفر آبی تو قاسم آبا د حتما آورده .سعدی هم دقیق نمیدونم ولی من پارسال از یه جا گرفتم که یادم نیست.

sadeghbb
16-09-2010, 09:53
برای این بازی بعضی جاها خوندم که کارتهای HD پیشنهاد شده بود
فکر کنم کمترین مدل مال سری 3000 HD بود
در ضمن شما بهتره بگین از چه سیستم عاملی استفاده می کنین...چون ویستا و Se7en تقریبا رم زیادی رو می طلبند
تازه شما نرم افزارهایی که در بک گراند ویندوز مشغول هستن رو هم در نظر بگیرید
من از ویندوز XP SP3 استفاده میکنم!
فک نکنم رم مشکلی داشته باشه بین CPU و VGA موندم کدومش کم آوردن!

Spaniuly
16-09-2010, 10:05
سلام... من قبلا چند بار روی ایکس باکس فیفا 10 و WC2010 رو بازی کرده بودم این بازی کپی اوناست. دیگه بازی که نمره اش 10 هست و دهها نقد مثبت براش نوشته شده دیگه ما چی کاره هستیم بیاییم براش نقد بنویسیم. دانلود 3 دقیقه بعد اتمام بازی رئال و آژاکس تموم شد نصبش کردم از اینکه دارای تنظیمات اکسترنال مثل PES داشت حسابی ذوق زده شدم ولی یه مشکل وجود داره اونم گیم پد هست من هنوز نتونستم حلش کنم وقتی یک گیم پد وصل می کنیم دکمه ها دوبل عمل می کنن... باید یه جوری حل کنم این مشکل رو مطمئنم راهی هست پارسال هم اینطوری بود دموی فیفا 10 با یه تغییر در فایل های ini میشه این رو برطرف کرد گیم پلی بازی که معرف حضور همه فیفا نکست باز ها هست خودم که بینشون تازه کار محسوب میشم دیگه حسین مسعود و سایرین خودشون فیفا 10 خور بودن و بیشتر بچه ها هم همینطور خوشحالم که فیفاامسال نکست هست و یک گرافیک و گیم پلی کم نقص رو به PC گیمر ها عرضه کرده کسانی که برای خودشون تجربه کردن فیفا رو روی کنسول قدغن کردن امسال متوجه خواهند شد که فوتبال حرفه ای به چی میگن. من تنها 3 یا چهار بازی تونستم انجام بدم 2 تاشو شب ساعت 2 بازی کردم 2 تا هم قبل اینکه بیام شرکت. خوشبختانه بعد از ظهر تعطیلیم و من فرصت کافی برای بازی خواهم داشت. جزئیات و نقدهای بعدی رو هم خواهم گذاشت. به کمک سایرین هم نیاز دارم بخصوص در مورد مشکل گیم پد. فقط من نمی دونم اون تنظیمات اکسترنال چه اون تنظیمات داخل بازی چیه چون اصلا ربطی نداره... در ضمن من یه مشکلی هم دارم من همیشه عادت کردم با دایره تکل بزنم و سانتر کنم ولی حالا این تغییر پیدا کرده یه جا نمی افتن اینا با دکمه شوت تکل میزنه که من اصلا عادت ندارم به این. امیدوارم یه چیزی بیاد که کل اینها رو بشه کاستومایز کرد

موفق باشید... امسال سال فوتبال گیمه

sadeghbb
16-09-2010, 10:08
من از ویندوز XP SP3 استفاده میکنم!
فک نکنم رم مشکلی داشته باشه بین CPU و VGA موندم کدومش کم آوردن!
بوووووووووق

smallfrank
16-09-2010, 10:12
چرا نيلوفر ابي قاسم آباد و سعدی هم فک میکنم بعضی جاها از بعد از ظهر بیارن.

شما جایی رو سراغ دارین که حتما آورده باشه ¿

B3HZ@D
16-09-2010, 10:12
یک فایل کانفیگ خودش جدا داره که میشه بیرون از بازی تنظیمات کیبورد رو انجام داد
من از اون قسمت تنظیم کردم مشکلی نداشتم
ولی یک چیزی که اعصابم رو خورد کرده اینه که هر دفعه که میری داخل بازی باید زبان بازی - تیم مورد علاقه و این که اکانت EA داری ای نه رو تنظیم کنی
اصلا سیو نمیشه...

AlexMercer
16-09-2010, 10:13
دوستان!
بالاخره سیستمم کم اورد!:41: آخه لعنتی الان وقتشه!:19:
بازی کند اجرا میشه دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل از کدوم قطعه هست عوضش کنم!
VGA: 1GIG GFORCE 9500GT
RAM:2GIG
CPU:3.4 2MBCACH
بنظر شما کدوم قطعه کم آورده؟!
!!!
فیفا 11 رو بخوام رو High بازی کنم شما چه گرافی رو پیشنهاد میدین!ممنون

ram رو ببر بالا در ضمن خیلی ها با دمو مشکل افت فریم داشتن باید وایسی تا نسخه کامل بیاد اگر مشکلت حل نشد بعد بخر:46:

FCBarcelona.ir
16-09-2010, 10:28
دوستان من یه مشکلی دارم.

وقتی دمو رو نصب می کنم و اجرا، اون صفحه که عکس کاکا میاد، اما صفحه بعدی بازی کرش می کنه و ارور FIFA 11 has stopped working میده (تو ویندوز 7)، تو ویندوز xp هم ارور مشابهش رو میده و میاد بیرون.

کسی می دونه مشکل از چیه؟

alibararsani8
16-09-2010, 10:32
شما جایی رو سراغ دارین که حتما آورده باشه ¿
گفتم که نیلوفر آبی که حتما آورده سعدی هم من پارسال از یه جا گرفتم که دقیق نمیدونم کجا بود.

Yi Yi
16-09-2010, 10:34
فیفا 11 رو بخوام رو High بازی کنم شما چه گرافی رو پیشنهاد میدین!ممنونگرافیکی که توسط EA Sports توصیه شده، nVidia 8800 GT هستش که دیگه تولید نمی‌شه. به جاش 9800 GT تولید میشه.
پس حداقل دنبال کارت های زیر باشید :

nVidia 9800 GT
nVidia GTS 250
ATI/AMD HD 4830
ATI/AMD HD 4770
ATI/AMD HD 5670
ATI/AMD HD 5750
ATI/AMD HD 4850

در ضمن اگه تو رزولویشن Full HD ( مانیتورهای 21.5 اینچ به بالا ) می خواید بازی کنید، احتمالش وجود داره که بعضی از کارت های بالا، فریم ریت پایینی ارائه بدند. پس در هنگام خرید کارت گرافیک حتما رزولویشن مانیتورتون رو هم در نظر بگیرید.

teraktor2003
16-09-2010, 10:34
سلام
لینک های رپیدشر سالم دمو 2011 فیفا اومده؟!

AlexMercer
16-09-2010, 10:37
سلام
لینک های رپیدشر سالم دمو 2011 فیفا اومده؟!

لینک مستقیمش هست نیازی به رپید شر نیست!

BIJAN5759
16-09-2010, 10:38
سلام دوستان - بچه های تهران کسی دمورو داره ؟

4039
16-09-2010, 11:28
سلام... من قبلا چند بار روی ایکس باکس فیفا 10 و WC2010 رو بازی کرده بودم این بازی کپی اوناست. دیگه بازی که نمره اش 10 هست و دهها نقد مثبت براش نوشته شده دیگه ما چی کاره هستیم بیاییم براش نقد بنویسیم. دانلود 3 دقیقه بعد اتمام بازی رئال و آژاکس تموم شد نصبش کردم از اینکه دارای تنظیمات اکسترنال مثل PES داشت حسابی ذوق زده شدم ولی یه مشکل وجود داره اونم گیم پد هست من هنوز نتونستم حلش کنم وقتی یک گیم پد وصل می کنیم دکمه ها دوبل عمل می کنن... باید یه جوری حل کنم این مشکل رو مطمئنم راهی هست پارسال هم اینطوری بود دموی فیفا 10 با یه تغییر در فایل های ini میشه این رو برطرف کرد گیم پلی بازی که معرف حضور همه فیفا نکست باز ها هست خودم که بینشون تازه کار محسوب میشم دیگه حسین مسعود و سایرین خودشون فیفا 10 خور بودن و بیشتر بچه ها هم همینطور خوشحالم که فیفاامسال نکست هست و یک گرافیک و گیم پلی کم نقص رو به PC گیمر ها عرضه کرده کسانی که برای خودشون تجربه کردن فیفا رو روی کنسول قدغن کردن امسال متوجه خواهند شد که فوتبال حرفه ای به چی میگن. من تنها 3 یا چهار بازی تونستم انجام بدم 2 تاشو شب ساعت 2 بازی کردم 2 تا هم قبل اینکه بیام شرکت. خوشبختانه بعد از ظهر تعطیلیم و من فرصت کافی برای بازی خواهم داشت. جزئیات و نقدهای بعدی رو هم خواهم گذاشت. به کمک سایرین هم نیاز دارم بخصوص در مورد مشکل گیم پد. فقط من نمی دونم اون تنظیمات اکسترنال چه اون تنظیمات داخل بازی چیه چون اصلا ربطی نداره... در ضمن من یه مشکلی هم دارم من همیشه عادت کردم با دایره تکل بزنم و سانتر کنم ولی حالا این تغییر پیدا کرده یه جا نمی افتن اینا با دکمه شوت تکل میزنه که من اصلا عادت ندارم به این. امیدوارم یه چیزی بیاد که کل اینها رو بشه کاستومایز کرد

موفق باشید... امسال سال فوتبال گیمه

آرمین جان خیلی خوشحالم که میشنوم تایید میکنی نسخه pc کاملا نکسته چون میدونم خودت فیفا نکستو زیاد بازی کردی و از جزئیاتش اطلاع داری . همش این شکو داشتم که نکنه EA امسالم بازیو صد در صد نکست نزنه اما الان خیالم راحت شد چون میدونم الان تمام دوستان خوبم در اینجا امسال فیفا رو میتونن نکست بازی کنن .
من پارسال چون کنسول نداشتم همیشه در حسرت بازی کردن این بازی بصورت نکست بودم اما الان که میبینم همه میتونن فیفا نکستو تجربه کنن حقیقتا خیلی خوشحالم . امیدوارم همه دوستان گلم از این بازی لذت ببرن .

......................................

در ضمن من و مسعود ( همکار انجمن ) و مصطفی ( NBA ) امروز عصر قراره هم دیگه رو ببینیم و نسخه دموی 360 رو بگیریم هر کسی از بچه های مشهد این دمو رو میخواد پیام خصوصی بده تا هماهنگیهای لازم برای ساعت و محل قرار انجام بشه .

khelane
16-09-2010, 12:06
lمن با سرعت 7 کیلو بایت در ثانیه حرکت میکنم به سوی فیفا 11 پس با امید زیاد تا فردا تموم میشه ما هم بی نصیب نمیشیم و تا شنبه هم یه گرافیک جی تی 240 سفارش دادم
با تشکر

Lamanta
16-09-2010, 12:16
من از 4 صبح زدم الان 70 % هستش با سرعت 30
بچه ها این مشکل گیم پد رو یکی توضیح بده

hacliii
16-09-2010, 12:30
این تیم هایی که باهاش بازی می کنیم چرا اینقدر ضعیفن؟ من بارسا رو برداشتم و تو هر بازی 5-6 تا زدم. با ویا هر چی می زنم میره تو گل!
کسی می دونه از کجا میشه قدرتشو برد بالا؟

hadishi
16-09-2010, 12:30
دوستان من دمو بازی رو دانلود کردم کلا گرافیک فیفا این همه پایین است یا میشه درست کرد؟ مثل عروسک اخه گفتین امسال مثل کنسول این حرفا من 360 که چند بار 2010 بازی کردم اصلا این جور نبود خیلی بهتر بود اگر راهی است که گرافیک بازی رو برد بالا بگین دوستان ممنون

Spaniuly
16-09-2010, 12:33
دوستان من دمو بازی رو دانلود کردم کلا گرافیک فیفا این همه پایین است یا میشه درست کرد؟ مثل عروسک اخه گفتین امسال مثل کنسول این حرفا من 360 که چند بار 2010 بازی کردم اصلا این جور نبود خیلی بهتر بود اگر راهی است که گرافیک بازی رو برد بالا بگین دوستان ممنون
توی تنظیمات اکسترنال باید رزولیشن و سایر پارامتر ها رو افزایش بدی البته اینجوری باید سیستم خوبی داشته باشی وگرنه احتمالا افت فریم خواهی داشت

Lamanta
16-09-2010, 12:42
من با این سیستم به مشکل بر می خورم ؟؟
Intel E5300 2.66Ghz
Ram : 2GB OCZ FSB 800
VGA : EVGA GTS 250 1GB
ویندوزم هم Se7en هستش......

AlexMercer
16-09-2010, 12:46
این تیم هایی که باهاش بازی می کنیم چرا اینقدر ضعیفن؟ من بارسا رو برداشتم و تو هر بازی 5-6 تا زدم. با ویا هر چی می زنم میره تو گل!

درجه سختی دمو اماتوره و تو نسخه اصی بالاتر میره.گرافیک هم تو ورژن اصلی بهبود پیدا میکنه.

hadishi
16-09-2010, 13:09
توی تنظیمات اکسترنال باید رزولیشن و سایر پارامتر ها رو افزایش بدی البته اینجوری باید سیستم خوبی داشته باشی وگرنه احتمالا افت فریم خواهی داشت
عزیز کدوم قسمت بازی برم من هر جاش میرم نیست قسمت تنظیم ویدیو داره اما تنظیم رزولیشن نیست الن دیدم مرسی داداش بابت راهنمایی

Retired User
16-09-2010, 13:21
این کلیدهارو چه جوری تنظیم کنم؟
خیلی پیچیده تر شده
توضیحی هم جلوش نیست

AlexMercer
16-09-2010, 13:30
X - A ong pass

A - S short pass

B - D shoot

RT - E sprint

Y - W through ball

4039
16-09-2010, 13:33

درجه سختی دمو اماتوره و تو نسخه اصی بالاتر میره.گرافیک هم تو ورژن اصلی بهبود پیدا میکنه.

یعنی توی نسخه دمو درجه سختی بالاتر از آماتور رو نذاشتن ؟
خب اگه اینطوریه که چه بهتر از الان گزینه های مختلفو بزارین روی دستی تا هم بازی سخت تر بشه و هم اینکه از الان به حالت دستی عادت کنید تا زمانیکه بازی اومد روش مسلط شده باشید .

A.N.A.P
16-09-2010, 13:37
خب اگه اینطوریه که چه بهتر از الان گزینه های مختلفو بزارین روی دستی تا هم بازی سخت تر بشه و هم اینکه از الان به حالت دستی عادت کنید تا زمانیکه بازی اومد روش مسلط شده باشید .
بابا یه بار گفته بودی توی FWC گذاشتیم نمیتونستیم 2 تا پاس بدیم !!!

4039
16-09-2010, 13:43
بابا یه بار گفته بودی توی FWC گذاشتیم نمیتونستیم 2 تا پاس بدیم !!!

خب اول کار که نباید همه گزینه ها رو دستی کرد اول فقط بعضیاشو نیمه کمکی کنید SEMI ASSISTED بعد که کم کم مهارت پیدا کردین به مرور زمان یکی یکی به سمت کاملا دستی برید . همون اولش هیچ کسی نمیتونه کاملا دستی بازی کنه . این که بهتر از اینه که این دوستمون میگه درجه سختی بازی الان آماتوره و به هر تیم میشه 5-6 تا زد .

Lamanta
16-09-2010, 13:49
کسایی که بازی کردن بهم بگن من با این سیستم به مشکل بر می خورم ؟؟
Intel E5300 2.66Ghz
Ram : 2GB OCZ FSB 800
VGA : EVGA GTS 250 1GB
ویندوزم هم Se7en هستش......

AlexMercer
16-09-2010, 13:52

توی دمو کامپیوتر که این طوره و البته میشه تغییرش داد و دست کاری کرد تا ورد کلاس برد ولی من خودم باید تستش کنم بعد در اخیتار عموم بزارم:46:

shakerifar
16-09-2010, 14:02
داداش قربون دستت یه توضیح میدی چطوری باید دموی 360 رو دانلود کرد؟ از همون داخل لایو یا از لینک دانلود؟ اگر میشه کامل توضیح بده. من اکانت Gold ام تموم شده و الان Silver هستم می تونم دانلود کنم؟
شما چون اکانتت سیلور هستش از لایو تا 23 سپتامبر نمی تونی دانلود کنی
میتونی از لینک های دانلود دمو رو دانلود کنی بعد روی یک دی وی دی یا روی فلش میریزی و وصل می کنی به کنسول از قسمت Game'sLibrary دمورو اجرا می کنی
مسیر کپی:
Content/0000000000000000/45418933/00080000

hadishi
16-09-2010, 14:05
دوستان من تازه کارم در فیفا الان که بازی خیلی اسونه هر بازی 4 تا 5تا این جریان دستی چیه کجا باید این کار کنم یک خورده تکنیک های فیفا هم بزارین اون های که این بازی رو کردن که از بازی لذت ببریم بعدش من با دسته بازی می کنم هر کاری می کنم دکمه ها اون جور که می خوام تنظیم نمیشه چه کار کنم

hacliii
16-09-2010, 14:10
آقا من آخرین بازی که فیفا بازی کردم 2004 بود بعد اون یه 3 سالی فوتبال بازی نکردم بعد اون با PES بازی می کردم..
خیلی دوست داشتم که فبفا یه نسخه ی خوب بده واسه پی سی تا برگردم دوباره به EA . الان که این نسخه رو داده دیگه فکر کنم بیخیال بازی توهم انگیز PES بشم :8:
فقط من نفهمیدم منظورتون از کنترل دستی و این حرفا چیه من با دسته بازی می کنم و قدرت این نسخه ی دمو خیلی پایینه. هر بازی 5-6 تا می زنم به کامپیوتر

hamidkabiri6270
16-09-2010, 14:13
این کلیدهارو چه جوری تنظیم کنم؟
خیلی پیچیده تر شده
توضیحی هم جلوش نیست

X - A ong pass

A - S short pass

B - D shoot

RT - E sprint

Y - W through ball

بقیه کلیدها را کسی میتونه معادلش را بگه تا جایگزین کنیم؟

یه اسکرین شات از دموی بازی.این دوربین پرو هم جالبه..

Lamanta
16-09-2010, 14:15
یکی از بچه ها تنظیم گیم پد رو توضیح بده (دانلود دمو : 84 %)

m_h_hadavi
16-09-2010, 14:33
برای تغییر سختی و زمان بازی این کار رو انجام بدید:
یه فایل به نام rna.ini در پوشه FIFA 11 Demo\Game ایجاد کنید و داخل فایل این متن رو قرار بدید:

4039
16-09-2010, 14:40
آقا من آخرین بازی که فیفا بازی کردم 2004 بود بعد اون یه 3 سالی فوتبال بازی نکردم بعد اون با PES بازی می کردم..
خیلی دوست داشتم که فبفا یه نسخه ی خوب بده واسه پی سی تا برگردم دوباره به EA . الان که این نسخه رو داده دیگه فکر کنم بیخیال بازی توهم انگیز PES بشم :8:
فقط من نفهمیدم منظورتون از کنترل دستی و این حرفا چیه من با دسته بازی می کنم و قدرت این نسخه ی دمو خیلی پایینه. هر بازی 5-6 تا می زنم به کامپیوتر

توی بخش ستینگ یکسری آپشن و گزینه وجود داره که سه وضعیت کمکی یا ASSISTED و نیمه کمکی SEMI-ASSISTED و دستی یا MANUAL داره و این سه وضعیت برای کارهای مختلف طراحی شده که شامل پاس معمولی ( پاسهای زمینی ) , سانترها , پاس تودر , شوتهای معمولی و شوتهای چیپ طراحی شده . توی ستینگ خود بازی بگرد پیداشون میکنی .

یه فایل به نام rna.ini در پوشه FIFA 11 Demo\Game ایجاد کنید و داخل فایل این متن رو قرار بدید:

اینجا چرا درجه سختی LEGENDRY که سخت ترین درجه بازیه رو نداره ؟

hacliii
16-09-2010, 14:57
توی بخش ستینگ یکسری آپشن و گزینه وجود داره که سه وضعیت کمکی یا ASSISTED و نیمه کمکی SEMI-ASSISTED و دستی یا MANUAL داره و این سه وضعیت برای کارهای مختلف طراحی شده که شامل پاس معمولی ( پاسهای زمینی ) , سانترها , پاس تودر , شوتهای معمولی و شوتهای چیپ طراحی شده . توی ستینگ خود بازی بگرد پیداشون میکنی .

اینجا چرا درجه سختی LEGENDRY که سخت ترین درجه بازیه رو نداره ؟

مرسی دوست عزیز ممنون :11:

h_13691990
16-09-2010, 15:06

دوست عزیز میشه بگی فایل ini رو چه جوری باید بسازیم؟؟؟

دوستان من سیستمم اینه:
cpu:amd athlon x4 quad core 2.99 ghz
ram:2*2 drr3
vga:geforce 210 1gb ddr2

وارد بازی که میشم یه ذره تیکه تیکه میشه....میدونم گرافیکم ضعیفه ولی تنظیم خاصی نداره که بتونم این یه ذره فریز رو از بین ببرم؟؟؟
مخصوصا موقع نشون دادی شادیهای بعد از گل و انیمیشن ها کند میشه....اگه نشه کاریش کرد میرم یه گرافیک دیگه میگیرم!!!!

m_h_hadavi
16-09-2010, 15:12
می تونید فایل buttonData.ini که در پوشه هست رو کپی کنید بعد با نوت پد تغییرش بدید

ali_santori
16-09-2010, 15:57
با اجازتون منم رفتم تو کار دانلود فیفا(9% تا حالا)

با توجه به این که دانلود رو با مشقت انجام میدم به نظرتون ارزش داره ادامه راه رو هم برم یا نه؟

FCBarcelona.ir
16-09-2010, 15:57
دوستان من یه مشکلی دارم.

وقتی دمو رو نصب می کنم و اجرا، اون صفحه که عکس کاکا میاد، اما صفحه بعدی بازی کرش می کنه و ارور FIFA 11 has stopped working میده (تو ویندوز 7)، تو ویندوز xp هم ارور مشابهش رو میده و میاد بیرون.

کسی می دونه مشکل از چیه؟
کسی که جواب من رو نداد، ولی بعد از کلی گشت و گذار تو فروم EA که خیلی ها مبتلا به این مشکل بودن، راه حلش رو پیدا کردم که اینجا می نویسم شاید به درد کسی خورد.

اگر بیش از 2 گیم پد به سیستم وصل باشه، بازی موقع بالا اومدن کرش می کنه! مال من هم به همین راحتی مشکل حل شد، یکی از گیم پد ها رو در آوردم!

h_13691990
16-09-2010, 16:01
با اجازتون منم رفتم تو کار دانلود فیفا(9% تا حالا)

با توجه به این که دانلود رو با مشقت انجام میدم به نظرتون ارزش داره ادامه راه رو هم برم یا نه؟

به نظر من که ارزش داره..... من خودم ایکس باکس دارم.... ولی برای اینکه میخاستم کارت گرافیک پی سی مو تست کنم فیفا رو دیشب دانلود کردم..... به نظرم عالیه..... اگه دانلود کنی پشیمون نمیشی.....
دقیقا همون فیفا 10 کنسوله....ولی یه ذره به نظرم نرم تر شده!!! تو بازی به اون شکل با فیفا 10 کنسول فرق نداره...باید وایستیم اصل بازی بیاد تا بفهمیم به جزئیات بازی چیزی اضافه شده یا همونه...
ولی پی سی بازها ناشکری نکنید..... امسال دارین بهترین بازی ورزشی سال قبل رو بازی میکنین.....خوبه یادتون بیاد تا سالهای قبل چه فیفایی بازی میکردین.....

من با دسته ایکس باکس تو کامپیوتر بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم....گیم پد های معمولی رو نمیدونم تنظیمتش مشکل پیدا میکنه یا نه!!!

Google Spider
16-09-2010, 16:08
کسانی که فایل ini رو درست کردن و جواب داده بیان اپلود کنن خیال همه رو راحت کنن...

m_h_hadavi
16-09-2010, 16:11
کسانی که فایل ini رو درست کردن و جواب داده بیان اپلود کنن خیال همه رو راحت کنن...

Abas1100
16-09-2010, 16:19
سلام
دوستانی که دمو رو دارن لطف کنن شماره حساب یا شماره تلفنی چیزی بدن تا مام بتونیم بخریمش

آیا با این سیستم بازی جواب میده
رم 2 گیگ
گرافیک 512 ge force 8500 gt
سی پی یو DUAL CPU 2.00 GHz

pouyaabiboy
16-09-2010, 16:20
فقط می تونم بگم دم EA گرم
نسخه X360 محشره
تو این سری گرافیک دیگه حرف نداره(حتی روی حرکات و عکس العمل های چهره بازیکنان کار شده) . گیم پلی روانتر و شناور تر از همیشه
وزن و سنگینی بازیکن و توپ رو میشه کامل حس کرد
شوتها فوق العاده طبیعی و دیدنی
اضافه شدن تعداد بی شماری انیمیشن(بازیکنای معروف تمام حرکاتشون شبیه سازی شده)
pro passing کاملا موثر
عکس العمل های دیدنی دروازبانان( همراه با اضافه شدن انیمیشن های دیدنی)
داوری مثل همیشه بی نقص
تغییرات زیاد در حاشیه های مسابقه(ورود به زمین . خوشحالی بعد از گل . زمان انتظار واسه تعویض و.........)
تنها نکته منفی
personality اونطور که فکر میکردم نبود (البته نیاز به زمان داره تا کامل بفهمیم)
انصافا دیگه نکته منفی پیدا نکردم
در نتیجه . بدون تعصب << بهترین و شبیه ساز ترین فوتبال تاریخ >>
تبریک به همه هواداران بازی
لذت ببرید از این سری

hadishi
16-09-2010, 16:29
دوستان یعنی ما که داریم با pc بازی میکنیم با شما که 360 بازی می کنید تو دمو فرق داره؟ یعنی ما داریم بازی سال قبل رو بازی می کنیم ولی 360 این جور نیست؟

4039
16-09-2010, 16:41
دوستان یعنی ما که داریم با pc بازی میکنیم با شما که 360 بازی می کنید تو دمو فرق داره؟ یعنی ما داریم بازی سال قبل رو بازی می کنیم ولی 360 این جور نیست؟

از شوخی گذشته این بازی که شما دارین بازی میکنید بهترین بازی ورزشی سال شده و کلی جایزه برده پس همچنین عنوان کوچیکی هم نیست . علاوه بر این گرافیک بازی هم شبیه نسخه کنسولیه و چیزی در حدود 60-70 باگ که توی نسخه قبل توی منیجر مد بوده رو هم درست کردن و یکسری تغییرات جزئی دیگه .

hamidkabiri6270
16-09-2010, 16:50
بچه ها برای شما هم بازی تو بعضی صحنه ها گیر میکنه؟بیشتر برای من آخر بازی که تموم میشه و بعضی صحنه ها بازی گیر میکنه یه 10 ثانیه ای متوقف میشه و بعد دوباره راه میفته؟کسی این مشکل را داره؟

سیستمم اینه:

cpu:2160 core2dou intel

vga:9500gt=1gig

ram:2 ddr2

main bord:giga p31 ds3l

hasani2008
16-09-2010, 17:14
اگر امكانش هست چندتا عكس از نسخه pc دمو fifa11 از داخل بازي بزاريد ممنون

Lamanta
16-09-2010, 17:26
من دسته ام از این 5-6 تومنی ها طرح PS-2 هستش
تورو خدا یکی آموزش مچ کردنش رو با فیفا بزاری
وقتی از گیم ستینگ خارجی تنظیم می کنم توی بازی خودش الکی میره بالا فقط انگار دکمه ی بالاش گیر کرده باشه اونجوری

dr_shahrooz
16-09-2010, 17:26

از شوخی گذشته این بازی که شما دارین بازی میکنید بهترین بازی ورزشی سال شده و کلی جایزه برده پس همچنین عنوان کوچیکی هم نیست . علاوه بر این گرافیک بازی هم شبیه نسخه کنسولیه و چیزی در حدود 60-70 باگ که توی نسخه قبل توی منیجر مد بوده رو هم درست کردن و یکسری تغییرات جزئی دیگه .

دقیقا با 4039 عزیز موافقم ولی از این حرفها گذشته،مسلما بازی کنسول با پی سی متفاوته،من که فکر نمیکنم تو کل تاریخ کره زمین از این فیفا 11 بهتر هم بیاد،بیچاره بکس فیفا،چون واقعا این بازی بی نقص و 1 !

4039 اینطور که بوش میاد شما هم پلس استیشن داری ! اگه میشه PSN ت رو بگو تا با هم آنلاین بزنیم

h_13691990
16-09-2010, 17:29
دوستان کسی سایتی میشناسه که اگه چیز جدیدی برای دمو اومد بذاره؟؟؟

اگه آره به ما معرفی کنین....یا لینک فایل های جدید رو اینجا قرار بدین...ممنون:46:

FCBarcelona.ir
16-09-2010, 17:40
قرار نبود این خوشحالی بعد از گل دیوانه وار رو تو PC درست کنن؟ همه دنبال هم میرن تو دروازه هنوز :13:

ع.ص
16-09-2010, 17:46
دوستان نگفتید کدوم ورزشگاه ها و کدوم تیم ها تو دمو وجود داره؟!

یه سوال دیگه:این arena که یه بازیکن و یه دروازه بانه به چه درد میخوره؟اصلا چی هست؟

4039
16-09-2010, 17:53
دقیقا با 4039 عزیز موافقم ولی از این حرفها گذشته،مسلما بازی کنسول با پی سی متفاوته،من که فکر نمیکنم تو کل تاریخ کره زمین از این فیفا 11 بهتر هم بیاد،بیچاره بکس فیفا،چون واقعا این بازی بی نقص و 1 !

4039 اینطور که بوش میاد شما هم پلس استیشن داری ! اگه میشه PSN ت رو بگو تا با هم آنلاین بزنیم

ممنونم دوست عزیز خوشبختم که میبینم در مورد فیفا با هم هم عقیده هستیم معلومه که شما هم به سبک شبیه ساز بیشتر علاقه داری .
راستش من 360 دارم وگرنه خوشحال میشدم افتخار بازی کردن با شما رو داشتم احتمالا ما امسال یک لیگ توی PC راه میندازیم اونجا میشه یک دست و پنجه ای نرم کرد . :8:

قرار نبود این خوشحالی بعد از گل دیوانه وار رو تو PC درست کنن؟ همه دنبال هم میرن تو دروازه هنوز :13:

نه این توی نسخه PC هستش که خیلی هم مسخرست انگار مثل واگنهای لوکوموتیو همه پشت سر هم حرکت میکنن اما میشه با استفاده از آنالوگ راست و به همراه دکمه های دیگه شادیهای بعد از گل بسیار متنوعی رو دید تا بازیکنان این حرکات مسخره رو انجام ندن .

hadishi
16-09-2010, 17:57
ما نهمیدیم اخر این بازی مثل کنسول است یا نه اخه امسال قرار بود با pc خیلی فرق نداشته باشه یکی می گه 360 , Ps3 چیز دیگری است یکی میگه نه مثل کنسول یکی میگه مثل 2010 کنسول اخر این بازی مثل کنسول 2011 است یا نه؟

Arrowtic
16-09-2010, 18:11
تا اونجايي كه ميدونم نصخه 11 PC مثل كنسول هستش.

Behnam_o2
16-09-2010, 18:13
آقا یعنی با 9600gt 1gb نمیتونم high بازی کنم؟ رزولیشن 1024*768 بیشتر نمیخوام. جون من نگین نمیشه:41:
cpu:core 2 dou e7500
ram:4

hamidkabiri6270
16-09-2010, 18:18
دوستان نگفتید کدوم ورزشگاه ها و کدوم تیم ها تو دمو وجود داره؟!

یه سوال دیگه:این arena که یه بازیکن و یه دروازه بانه به چه درد میخوره؟اصلا چی هست؟

بارسلونا/رئال مادرید/چلسی/یوونتوس/لورکوزن/یوونتوس این 6 تا تیم توی این بازی هست.استادیوم هم سانتیاگو برنابئو همین یه استادیومه

آرنا هم برای تمرینه .شوت زنی به سمت دروازه .خیلی حال میده.

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

بچه ها برای شما هم بازی تو بعضی صحنه ها گیر میکنه؟بیشتر برای من آخر بازی که تموم میشه و بعضی صحنه ها بازی گیر میکنه یه 10 ثانیه ای متوقف میشه و بعد دوباره راه میفته؟کسی این مشکل را داره؟

سیستمم اینه:

cpu:2160 core2dou intel

vga:9500gt=1gig

ram:2 ddr2

main bord:giga p31 ds3l

بچه ها کسی به سوال من جواب نداد؟

hossein6599
16-09-2010, 18:23
آقا یعنی با 9600gt 1gb نمیتونم high بازی کنم؟ رزولیشن 1024*768 بیشتر نمیخوام. جون من نگین نمیشه:41:
cpu:core 2 dou e7500
ram:4

گرافیکت که یقینا مشکلی نداره ولی سی پی یو رو نمیدونم من با همین گرافیک و دو گیگ رم دی دی آر 3 و سی پی یو athlon ii x4 630 رزولوشن 1080p ماکسیمم دیتیل روون روون بازی میکنم:20:

Damian
16-09-2010, 18:24
آرنا هم برای تمرینه .شوت زنی به سمت دروازه .خیلی حال میده.
و البته Arena برای تمرین بازیکن VP و ارتقا قابلیتها هم کاربرد زیادی داره

sadeghbb
16-09-2010, 18:58
پایه ام شدید!!!

OSEN
16-09-2010, 19:11
واااااااااااااای فوق العادس پسر . خدا بابای EA رو بیامرزه با این فیفاش . جیگرم حال اومد خدایی . شاهکاره .

ولی متاسفانه منم مشکل تیک داشتن رو دارم . اولش خیلی زیاد بود و الآن کمتر شده ولی بازم هست . ایشالا تو نسخه ی اصلی درست میشه .

۲ تا اسکرین شات :

لامصب نماهای سینماییش خیلی قشنگ شده :40:.

:40:

Spaniuly
16-09-2010, 19:15
عجیبه این همه آدم مشکل گیم پد ندارن؟ یعنی هیچ کس مشکل دوبل بودن گیم پد رو نداره ؟

hadishi
16-09-2010, 19:22
عجیبه این همه آدم مشکل گیم پد ندارن؟ یعنی هیچ کس مشکل دوبل بودن گیم پد رو نداره ؟
من مشکل گیم پد دارم اصلا نمی تونم دکمه ها رو اون جور که می خوام تنظیم کنم نمیشه دکمه سرعت یک چیز دیگه است شوت ........... خلاصه درگیریم:31:

Spaniuly
16-09-2010, 19:31
من مشکل گیم پد دارم اصلا نمی تونم دکمه ها رو اون جور که می خوام تنظیم کنم نمیشه دکمه سرعت یک چیز دیگه است شوت ........... خلاصه درگیریم:31:
بابا اینا حل میشه مشکل اینه گیم پد پیش فرض بازی که XBOX360 Controller هست با گیم پدی که خودمون وصل می کنیم کنتاکت میکنه یه جهت رو میزنی جفتشون عمل می کنه یا دکمه ها رو نمی تونم بازی کنم

pintoricio
16-09-2010, 19:45
سلام من خیلی وقته اینجا پست ندادم . من الان یه مشکلی دارم که بعید می دونم مال قطعات و مشکلات سخت افزاری باشه ريال الن وقتی می رم تو بازی بازی تو آرنایی که قبل از منوی اصلی میاد رونه و افت فریم اصلا نداره ، اما وقتی می رم تو بازی هم آرنا افت فریم داره هم خود بازی ، محیط همونه نمی تونه مشکل سخت افزار باشه ، به نظرتون مشکل چیه ؟

shakerifar
16-09-2010, 19:54
تو 360 ارسنال رو انلاک کردم:20:
رفتم تو کار استادیوم EMIRATES

B3HZ@D
16-09-2010, 20:00
آقا یکی به ما بگه چطور میشه سختی بازی رو بیشتر کرد
میخوام بقیه گزینه هاش رو هم دستی کنم نمیشه...کلا قفله
توی هر بازی 7 یا 8 گل میتونم بزنم...درجه سختی بازی رو خیلی کم کردن....بعد هم اون رو قفل کردن که نمیشه تغییرش داد
اگه کسی تونسته تغییرش بده به ما هم بگه ممنون میشم

hamidkabiri6270
16-09-2010, 20:10
توی هر بازی 7 یا 8 گل میتونم بزنم...درجه سختی بازی رو خیلی کم کردن....بعد هم اون رو قفل کردن که نمیشه تغییرش داد

به این روش عمل کن:

اینم فایلش که برای سهولت کار یکی از دوستان آپلود کرده:

نقل قول:
کسانی که فایل ini رو درست کردن و جواب داده بیان اپلود کنن خیال همه رو راحت کنن... :

khelane
16-09-2010, 20:16
بابا اینا حل میشه مشکل اینه گیم پد پیش فرض بازی که XBOX360 Controller هست با گیم پدی که خودمون وصل می کنیم کنتاکت میکنه یه جهت رو میزنی جفتشون عمل می کنه یا دکمه ها رو نمی تونم بازی کنم
کروزر جان ببین در مای دیکومن مثل فیفا های قبل یه devdata میزاره در سیو فایلت اگه درست کرد ه بود مال نسخه فیفا 10 رو توش ککپی کن ببین درست میشه یا نه من برای فیفا 10 مال 09 رو گذاشتم درست شد من هنوز درگیر دانلودم تا بتونم اجراش کنم الان 25 درصدم شاید تا فردا مغرب تموم شه با سرعت نعلتی 7 کیولبایت در ثاینه :18::18::18:

Lamanta
16-09-2010, 20:26
آقا یکی به من بگه چطوری دسته ام رو درست کنم ؟
هر کاری می کنم درست نمیشه
تنظیمشم که می کنم میرم توی بازی هی میره بالا خود به خود......

AlexMercer
16-09-2010, 20:31
لطفا چندتا عکس بزارید به دست ما که نرسید:41:

hamidkabiri6270
16-09-2010, 20:35
به این روش عمل کن:

اینم فایلش که برای سهولت کار یکی از دوستان آپلود کرده:

نقل قول:
کسانی که فایل ini رو درست کردن و جواب داده بیان اپلود کنن خیال همه رو راحت کنن... :

من خودم با این روش تست کردم سختی بازی افزایش پیدا کرد ولی زمان بازی همون 3 دقیقه باقی مونده و تغیر نکرد.

Spaniuly
16-09-2010, 20:39

بهزاد داری با گیم پد بازی می کنی یا با کیبورد؟

کروزر جان ببین در مای دیکومن مثل فیفا های قبل یه devdata میزاره در سیو فایلت اگه درست کرد ه بود مال نسخه فیفا 10 رو توش ککپی کن ببین درست میشه یا نه من برای فیفا 10 مال 09 رو گذاشتم درست شد من هنوز درگیر دانلودم تا بتونم اجراش کنم الان 25 درصدم شاید تا فردا مغرب تموم شه با سرعت نعلتی 7 کیولبایت در ثاینه :18::18::18:

نه بابا اصلا از این چیزا نداره سیستم گیم پدش فرق کرده:41:

آقا یکی به من بگه چطوری دسته ام رو درست کنم ؟
هر کاری می کنم درست نمیشه
تنظیمشم که می کنم میرم توی بازی هی میره بالا خود به خود......
هم دردیم شدید:41:
دارم دیوانه میشم

smallfrank
16-09-2010, 20:45
یکی xpadder‏ رو دانلود کنه ببینه با اون نمیشه کاری کرد ¿

hamidkabiri6270
16-09-2010, 20:45
لطفا چندتا عکس بزارید به دست ما که نرسید:41:

عکس از دموی بازی در پی سی:

Alex * Delpiero
16-09-2010, 20:47
سلام
عجب چیزیه این فیفا نکست جن
انصافا 2 3 سالی از pes جلوتر
واقعا خوشم اومد از این به بعد فقط فیفا

امير موسر
16-09-2010, 20:50
آقا من بازی رو گرفتم ولی نمیدونم چرا همش میره یه جایی که فقط کاکا و پیتر چک هستن دو نفری باید بازی کرد تو حالت تمرینه مث اینکه ! چیکار کنم !؟

FCBarcelona.ir
16-09-2010, 20:50
من که با گیم پد بازی می کنم مشکلی ندارم!

راستی تو نسخه کنسول این وضع فاجعه شماره و اسم پشت پیرهن بازیکنا درست شده؟ چقدر تو PC کج و کوله و بد قواره س!

AlexMercer
16-09-2010, 20:54
چرا واقعا لباسا اینطوریه؟

در ضمن اینجا که اصلا مالودا قیافش شبیه وتقعیت نیست.مگه قرار نبود فیس 2011 کنسول رو رو کامپیوتر هم بزارن[COLOR="Silver"]

B3HZ@D
16-09-2010, 20:55
بهزاد داری با گیم پد بازی می کنی یا با کیبورد؟

نه آرمین جان...با کیبورد بازی میکنم
جوی استیک که وصل میکنم قاطی میکنه و بازیکن تحت کنترلم هی اینطرف و اونطرف میره

ولی این فایل ma.ini رو که ریختم خیلی بهتر شد...به سلامتی اولین دست رو باختیم
حیف میلان رو نداره...با بقیه تیم ها نمیتونم خوب بازی کنم...حالا حالاها باید با این تیما تمرین کنم
ولی عجب چیزی شده این فیفا...

Alex * Delpiero
16-09-2010, 21:11
آقا من بازی رو گرفتم ولی نمیدونم چرا همش میره یه جایی که فقط کاکا و پیتر چک هستن دو نفری باید بازی کرد تو حالت تمرینه مث اینکه ! چیکار کنم !؟

استارت بزن بعدش گزینه kick off یه همچین چیزی ( گزینه اوله ) انتخاب کن بعد دیگه بقیه اش پیداست

1 سوال از دوستان فیفا باز قدیمی :
سرعت بازی رو کدوم حالت بهتر جواب میده ؟ normal? slow? fast?
یه دست با fast زدم خوب بود
باز شما حرفه ای ترید تو نکست یه کمکی کنید
مرسی

shakerifar
16-09-2010, 21:56
استارت بزن بعدش گزینه kick off یه همچین چیزی ( گزینه اوله ) انتخاب کن بعد دیگه بقیه اش پیداست

1 سوال از دوستان فیفا باز قدیمی :
سرعت بازی رو کدوم حالت بهتر جواب میده ؟ normal? slow? fast?
یه دست با fast زدم خوب بود
باز شما حرفه ای ترید تو نکست یه کمکی کنید
مرسی
والا اکثرا نرمال بازی میکنند ولی کسایی هم هستند که با Fast بازی کنند ولی slow اصلا نیست:10:

dani.la10
16-09-2010, 22:01
کسی تو تهران جایی رو سراغ داره که این دو بازی رو بیاره ؟:19:

Retired User
16-09-2010, 22:14
از کنسول بازها کسی میتونه بیاد این کمبت هارو توضیح بده؟
من شوت معمولی که میزنم همش میره هوا
مجبورم با L بزنم تا گل شه

وین رونی
16-09-2010, 22:21
منکه صبر می کنم نسخه نهایی بازی بیاد.اونجوری بیشتر کیف میده

pouyaabiboy
16-09-2010, 22:29
تو 360 ارسنال رو انلاک کردم:20:
رفتم تو کار استادیوم EMIRATES

چطوری این کارو کردی ؟!!!!

ebinem173
16-09-2010, 23:00
برای منم دسته هی بالا پایین میره راهی نداره درست بشه؟
گرافیکشم که تو حالت 1080 هم خیلی زایس بازکنها هم زیاد شبیه نیستن
من خیلی به این فیفا امیدوار بودم ولی فکر کنم بازم باید برم سراغ pes

djmd
16-09-2010, 23:01
خوب این نظر من بعد از 20 دقیقه بازی کردن !
- خوب مشخصا این همون FIFA 10 نسخه کنسول هست که منتقل شده به PC .. فرق خاصی نداره با نسخه 10 کنسول !
- مزیت گرافیکی که PC داره اینه که شما برای اولین این FIFA Next-GEN رو میتونی با pc در رزلوشن 1080p بازی کنید ! چیزی که کنسولی ها ندارن :دی و رزلوشن کنسول در همون 720p فعلا (در نسل حاضر کنسول ها) خواهند ماند !
- اگر گرافیک Geforce داشته باشید می تونید از 3d vision هم استفاده کنید که واقعا من با همین عینک های آناگلیف (قرمز/آبی) امتحان کردم خیلی باحال شد مخصوصا قسمت ها سینمایی (دیگه با 3d vision چه شود !)
- به نظر من برای قضیه گیم پد بالاخره باید سر کیسه رو شل کرد و یه گیم پد استاندارد واسه بازی گرفت (ترجیحا گیم پد 360) من با این گیم پد بازی کردم هیچ مشکلی نداشت و خیلی روون و مرتب اجرا شد ...
- سرعت لودهای PC واقعا سریعتر هست , من یادم هست تو نسخه PS3 شما وقتی بازی رو لود می کردی و می خواستی وارد یه مسابقه بشی .. ابتدا دوباره برمیگردید به Arena و سپس ورزشگاه که Load شد سریع به نمایش در میاد و می تونید با استارت زدن مسابقه رو شروع کنید ... این مراحل در PS3 حدود مثلا 8 ثانیه طول می کشید ولی با این نسخه PC که تست کردم تقریبا 1 ثانیه ای لود می کنه ورزشگاه رو :18: !!!! و کفمان قیچی شد :دی
- خدارو شکر PC ها از شر اون نسخه قدیمی راحت شدند و اصلا نگران و ناراحت نباشند که با 11 کنسول فرق داره - به این فکر کنید(ـم) که دیگه اون نسخه مسخره current رو بازی نمی کنیم !!!
- جالبه واسه بچه ها فروم بگم : یه چیزه جالب شنیدم که شاخ در آوردم اون دسته از هموطنانی که کلا نسخه کنسولی فیفا رو ندیده بودن ! و امسال نسخه demo 11 رو واسه pc به دستشون رسیده , باز ازون اسم ها عجیب غریب ایرانی روش گذاشتن و فیفا 11 PC رو .. فیفاپس !!!!!! نامیدند (یه چیزی تو مایه های GTA10 ازین سبک اسماس)
دیگه دوستانی که با گیم پلی نسخه 10 کنسولی آشنان می دونن دیگه چطوریاس , چون تو گیم پلی مطلب خاصی ندیدم توضیحی در این مورد ندارم که بدم و البته دوستان هم در پست ها قبلی اشاراتی داشتند !
- آنتی آلایس هم که روی این نسخه وجود داره تا 4x میشه بالابرد که کیفیت لبه های اشیاء رو خیلی بالاتر میبره !
- در نهایت نسخه PS3 فیفا 10 رو (که طبیعتا LCD TV اجرا کردم) که در 720p و آپ اسکیل شده به 1080p بود , رو با FIFA 11 PC که رسما در 1080p با 4xAA , 16xAF (در همون LCD TV) مقایسه کردم .. دیگه FIFA 10 کنسول رو بوسیدم گزاشتم کنار ! کیفیت فوق العاده بالاتری رو PC از همان 2 یا 3 سال پیش می تونستیم شاهد باشیم که متاسفانه به خاطر سیاست های شرکت , ازمون دریغ شد !
- منتظر نسخه اصلی می مونیم ببینیم این جام جهانی هم اگر یه جوری توش بگونجونن باحال میشه (نه اینکه قبلا گفته بودن فقط اصلاحات جام جهانی رو بهش اضافه می کنیم) ...
- خدا می دونه چه MODهای برای این بسازن !!! احتمالا چمن رو عوض کنن واقعا چمن از دور خوبه ولی از نزدیک اصلا تکسچر جالبی نداره ! توپ هم که توپه جام جهانیه ....

-- این نکته رو هم اضافه کنم , دوستانی که در مشهد هستند اگر خواستند من هفته دیگه کلا مجتمع کامپیوتر تک - واحد 502 هستم واگر خواستند می تونن با به همراه آوردن یک عدد فلش حداقل 2 گیگ یه کپی از این دمو رو از آن خود کنن ...
روزا از ساعت 10 تا 14 و 18 تا 21:30 در محل شرکت به آدرسی که دادم در خدمت همه ی همشهری ها عزیزم هستم ...

Alex * Delpiero
16-09-2010, 23:16
سلام
پس چرا اینقدر گل زدن راحته ؟
من رو professional به حریف تا دقیقه 55 پنج تا گل زدم ( دو تا تیم هم مثل هم هر دو رئال )
چطوریاس؟
با رونالدو راحت میشه گل زد با سرعت
یه توضیحی بدید ممنون میشم
:18::41:

djmd
16-09-2010, 23:28
سلام
پس چرا اینقدر گل زدن راحته ؟
من رو professional به حریف تا دقیقه 55 پنج تا گل زدم ( دو تا تیم هم مثل هم هر دو رئال )
چطوریاس؟
با رونالدو راحت میشه گل زد با سرعت
یه توضیحی بدید ممنون میشم
:18::41:

بازی رو آسون ترین درجه هستش ... شما چند صفحه ی قبل رو مطالعه بفرمائید .. دوستان نحوه سخت تر کردن بازی رو توضیح دادن , دوستان ....

Alex * Delpiero
16-09-2010, 23:35
بازی رو آسون ترین درجه هستش ... شما چند صفحه ی قبل رو مطالعه بفرمائید .. دوستان نحوه سخت تر کردن بازی رو توضیح دادن , دوستان ....

طبق همون روش professional کردم
با professional هم اینجوری گل زدم
یعنی بازم اسونه؟

hamidkabiri6270
16-09-2010, 23:43
چند تا عکس دیگه از دموی بازی: