مشاهده نسخه کامل
: FIFA 11 - نسخه Console
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
آقا یکی بیاد این مشکل گیم پد رو حل کنه..........
Alex * Delpiero
16-09-2010, 23:54
آقا یکی بیاد این مشکل گیم پد رو حل کنه..........
گیم پدت شوک داره؟
اگه اره پس شوکت رو روشن کن بعد اونوقت جهت های دسته رو تنظیم کن درست میشه
منم اول ایتطور بودم
بعد وقتی رفتی تو بازی دیگه شوکت خاموش کن
Google Spider
17-09-2010, 01:47
بابا اینا حل میشه مشکل اینه گیم پد پیش فرض بازی که XBOX360 Controller هست با گیم پدی که خودمون وصل می کنیم کنتاکت میکنه یه جهت رو میزنی جفتشون عمل می کنه یا دکمه ها رو نمی تونم بازی کنم
عزیز خوبی... منو که یادت هست....:31:
داداش اول در مورد بازی بگم که دیوونه شدم ...:8: دمش گرم خدایش... باید اعتراف کرد دیگه ...
من مشکل گیم پد اصلا تداشتم . یعنی با اون همه مشکلات سال های قبل و پست تو ، فک کردم که دیگه بد بخت شدیم...
خیلی خوب راحت بازی می کنم.دسته هم از همین معمولی های بازازه که 4 تومن قیمتشه...
چراغ شوک رو روشن کن و این تنظیمات رو مثل من بزار ..(تنظیمات رو مثل pes درست کردم و همه چی مثل اونه که بخواهیم بریم اونو بازی کنیم قاطی نکنیم مثلا شوت روی دایره میرفت که الان روی مربعه و...)
به این عکس توجه کن...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو بدون که خیلی مخلصیم ... از راهنمایی ها و پست های خوبت تشکر ...
فقط یچیزی می خواستم توی پ . خ بگم ولی همینجا می گم...
با دوستان صحبت کن 2 تا تاپیک بزنیم و پچ های fifa و pes رو بذاریم...که اینجا شلوغ نشه...
پارسال اگه اشتباه نکنم گلی بود گل محمدی بود ... نه ؟ که این چنین تاپیکیی رو درست کرده بود .. اگه اشتباه می کنم از دوستمون عذرخواهی می کنم.
موفق باشی...
پچی نیومده که یک سری تیم دیگه هم به این دمو اضافه بشه
میلان رو نداره زیاد حال نمیده :31:
از هیچ کدوم تیمهاش خوشم نمیاد...یعنی در کل بغیر از میلان از هیچ تیم دیگه ای خوشم نمیاد
ولی بس که تو کف بودیم دمو رو دانلود کردم
ولی ارزشش رو داشت
حالا پچی اومده؟!
Spaniuly
17-09-2010, 08:01
عزیز خوبی... منو که یادت هست....:31:
داداش اول در مورد بازی بگم که دیوونه شدم ...:8: دمش گرم خدایش... باید اعتراف کرد دیگه ...
من مشکل گیم پد اصلا تداشتم . یعنی با اون همه مشکلات سال های قبل و پست تو ، فک کردم که دیگه بد بخت شدیم...
خیلی خوب راحت بازی می کنم.دسته هم از همین معمولی های بازازه که 4 تومن قیمتشه...
چراغ شوک رو روشن کن و این تنظیمات رو مثل من بزار ..(تنظیمات رو مثل pes درست کردم و همه چی مثل اونه که بخواهیم بریم اونو بازی کنیم قاطی نکنیم مثلا شوت روی دایره میرفت که الان روی مربعه و...)
به این عکس توجه کن...
اینو بدون که خیلی مخلصیم ... از راهنمایی ها و پست های خوبت تشکر ...
فقط یچیزی می خواستم توی پ . خ بگم ولی همینجا می گم...
با دوستان صحبت کن 2 تا تاپیک بزنیم و پچ های fifa و pes رو بذاریم...که اینجا شلوغ نشه...
پارسال اگه اشتباه نکنم گلی بود گل محمدی بود ... نه ؟ که این چنین تاپیکیی رو درست کرده بود .. اگه اشتباه می کنم از دوستمون عذرخواهی می کنم.
موفق باشی...
بله یادمه عزیزم ارادتم کامله
این راهنمایی بود کردی:31:
اینارو که خودم می دونم مشکل من این نیست که نتونم فعال کنم مشکل دوتا پریدن جهت هاست وقتی با آنالوگ ها کار می کنم داخل بازی دوبل عمل می کنه یه بار بالا رو می زنم 2 تا میپره من اینو می خوام حل کنم نمیشه. راهی برای این پیدا کردی بگو وگرنه من با گیم پد که مشکلی ندارم. تنها مشکل من همون 2 تایی عمل کردن آنالوگ های چپ و راست هست شک ندارم برای تو هم این مشکل وجود داره ... فقط دقت نمی کنین احتمالا به این قضیه واسه همین هیچ کس فکر نمی کنه که مشکلی هست.. واقعیتش هست
ای بابا.............مثل این که قسمت نبود ما فیفا رو بازی کنیم ! دیشب گذاشتم دانلود ولی 500 مگ رفته بود که قطع شده....فردا هم میخوام برم سفر! حالا امشب هم یه زوری میزنم ببینم چی میشه.
دوستان این طور که من فهمیدم این بازی فقط با گیم پد xbox 360 controller for windows سازگاری داره.درسته؟
خدارو شکر.من این دسته رو دارم!:31:
Retired User
17-09-2010, 09:08
من که اصلا نتونستم با کیبورد بازی کنم
دریبلینگ و skill moves عملا با کیبورد غیر ممکنه
تا اینجائی که بازی کردم چند تا نکته واسم جالب بود:
چند بار توپ به داور خورد
رونالدو قبل از ضرباتش همون تنفس همیشگیش رو انجام میده
سبک دویدن کاکا عین خودشه
این گیم پد 360 به کامپیوتر میخوره؟
قیمتش چنده؟
Abas1100
17-09-2010, 09:44
سلام
دوستانی که دمو رو دارن لطف کنن شماره حساب یا شماره تلفنی چیزی بدن تا مام بتونیم بخریمش
آیا با این سیستم بازی جواب میده
رم 2 گیگ
گرافیک 512 ge force 8500 gt
سی پی یو DUAL CPU 2.00 GHz
دوستان کسی جواب منو نداد
Alex * Delpiero
17-09-2010, 10:01
سلام
پس چرا اینقدر گل زدن راحته ؟
من رو professional به حریف تا دقیقه 55 پنج تا گل زدم ( دو تا تیم هم مثل هم هر دو رئال )
چطوریاس؟
با رونالدو راحت میشه گل زد با سرعت
یه توضیحی بدید ممنون میشم
:18::41:
کسی نیست جواب بده؟
بازی رو طبق بازی دوستان professional کردم
ولی خیلی راحت گل میزنم مثل اب خوردن
من که اصلا نتونستم با کیبورد بازی کنم
دریبلینگ و skill moves عملا با کیبورد غیر ممکنه
این گیم پد 360 به کامپیوتر میخوره؟
قیمتش چنده؟
بله . منم با گیم پد ۳۶۰ بازی میکنم و عالی هست . هر بازی هم که گیم ید روش کار کنه رو بدون تنظیم خاصی ساپورت میکنه . قیمت دسته ی سیم دارش هم ۳۵ تومن هست .
اصلاعات بیشتر رو ازینجا بگیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
smallfrank
17-09-2010, 10:32
یه مسلمونی این Xpadder رو نصب کنه ببینه مشکل گیم پد حل میشه یا نه ........
امير موسر
17-09-2010, 10:37
من با گیم پد بدون مشکل بازی میکنم ! اول همه دکمه ها رو تنظیم کرده بود اصلا کار نمیکیرد ! الان اینجوری کردم درست شد ! همچیش اوکیه !
ولی انصافا خیلی قشنگه ! هم از نظر گرافیک و صدا گزارشگر و تماشاگرا و ... !
من قبلا فقط PES بازی میکردم ولی امسال مطمئنا هر دو رو کنار هم بازی میکنم !
dani.la10
17-09-2010, 10:37
کسی تو تهران جایی رو سراغ داره که demo این دو بازی رو بیاره ؟:19:
pintoricio
17-09-2010, 10:51
الان شما رو چه رزولیشنی بازی می کنید ؟ برای من اولاش خوبه بعد یه دفعه افت فریم پیدا می کنه ؟ مشکل کارت گرافیکیه ؟ یا مشکل دموی و تو نسخه اصلی درست میشه ؟ میشه یکی توضیح دقیق بده ؟
امير موسر
17-09-2010, 10:52
الان شما رو چه رزولیشنی بازی می کنید ؟ برای من اولاش خوبه بعد یه دفعه افت فریم پیدا می کنه ؟ مشکل کارت گرافیکیه ؟ یا مشکل دموی و تو نسخه اصلی درست میشه ؟ میشه یکی توضیح دقیق بده ؟
من با آخرین تنظیمات و رزولوشن 1080*1920 افت فریم ندارم ! شما مشخصات سیستمت چیه !؟
samyar_red
17-09-2010, 11:03
دوستانی که دموی این بازی رو بازی کردن یه سوال دارم:
فیفا 11 هم مثل فیفا10 موتور بازیش چرته یا واقعا تحول اساسی داده؟؟چون به جرات میگم هیچ فرقی بین فیفا 98 و فیفا10 تو گرافیک و موتور بازی ندیدم!! مثل آتاریه
pintoricio
17-09-2010, 11:12
من با آخرین تنظیمات و رزولوشن 1080*1920 افت فریم ندارم ! شما مشخصات سیستمت چیه !؟
vga :1gig 9500gt
ram: 2
من فکر کنم مشکل cpu باشه intel 2200
ولی برام این سوال که تا یه جاهایی بازی هوبه رونه ولی یه دفعه مشکل پیدا می کنه !
ebinem173
17-09-2010, 11:23
برای درست شدن مشکل گیم پد
از این تنظیمات برای دکمه های جهت استفاده کنید
امير موسر
17-09-2010, 11:25
vga :1gig 9500gt
ram: 2
من فکر کنم مشکل cpu باشه intel 2200
ولی برام این سوال که تا یه جاهایی بازی هوبه رونه ولی یه دفعه مشکل پیدا می کنه !
هم CPU و هم گرافیک !
Elendil1
17-09-2010, 12:21
سلام ،
دوستان کسی با دموی X360 مشکل نداشت !؟؟
این مسیر فایلی هست که write زدم :
Content\0000000000000000\45418933\00080000\A93C811 06B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945
تو فلش هم ریختم
اما بازم تو game library چیزی نیومد ، مشکل از چیه ؟! :-؟
amin 2010
17-09-2010, 12:24
سلام ،
Content\0000000000000000\45418933\00080000\A93C811 06B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945
تو فلش هم ریختم
تو فلش نمیشه باید روی DVD رایت بزنید .مسیر رایت زدنتون هم درسته .(نوع DVD مهم نیست و نیازی نیست که DVD مخصوص بازی های 360 باشه)
سلام ،
تو فلش هم ریختم
درست نریختی توی فلش وگرنه باید اجرا میشد من خودم روی فلش ریختم . شما بگو دقیقا چیکار کردی تا من راهنماییت کنم .
بازی ( کنسولی ) نسبت به نسخه قبلش تفاوتهای زیادی پیدا کرده دیگه قدرت بدنی حرف اول رو نمیزنه . ما همش از pes ایراد میگرفتیم که میشه با یک بازیکن یک تنه کل زمینو طی کرد حالا توی این نسخه فیفا همینطوری شده با یک بازیکن مثل آلوز یا مسی میشه مسافت زیادیو طی کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
amin 2010
17-09-2010, 12:29
درست نریختی توی فلش وگرنه باید اجرا میشد من خودم روی فلش ریختم . شما بگو دقیقا چیکار کردی تا من راهنماییت کنم .
بازی ( کنسولی ) نسبت به نسخه قبلش تفاوتهای زیادی پیدا کرده دیگه قدرت بدنی حرف اول رو نمیزنه . ما همش از pes ایراد میگرفتیم که میشه با یک بازیکن یک تنه کل زمینو طی کرد حالا توی این نسخه فیفا همینطوری شده با یک بازیکن مثل آلوز یا مسی میشه مسافت زیادیو طی کرد :20: .
حسین جان مسیر کپیش که درسته منم دیروز هر کاری کردم روی فلش نشد (البته فلش توش برنامه دیگه ای هم بود ، شاید فلش خالی باشه قضیه فرق کنه)
راستی بازی بسیار زیبا شده تنها مشکل الان کم بودن زمان دمو هستش و گرنه من مشکل دیگه ای ندیدم
+
شکل شوت زدن عوض شده و سنگینی توپ بسیار عالی کار شده
حسین جان مسیر کپیش که درسته منم دیروز هر کاری کردم روی فلش نشد (البته فلش توش برنامه دیگه ای هم بود ، شاید فلش خالی باشه قضیه فرق کنه)
راستی بازی بسیار زیبا شده تنها مشکل الان کم بودن زمان دمو هستش و گرنه من مشکل دیگه ای ندیدم
+
شکل شوت زدن عوض شده و سنگینی توپ بسیار عالی کار شده
این جریان ریختن بازی روی فلش دیشب منو تا 3 نصف شب معطل خودش کرد آخرش فهمیدم راهش چیه باید فایل دمو دستی ریخته بشه اصلا هم کاری نداره فقط یک کم وقت میبره .
شما با چه برنامه ای سعی کردی دمو رو روی فلش بریزی ؟
در مورد بازی تغییرات زیادی توش اعمال شده که باید حداقل 10-15 ساعتی بشینیم تمام جزئیات رو در بیاریم . یکی از تغییرات بسیار ملموس بازی که واقعا خیلی روش خوب کار شده تعاملات و کنش و واکنش بازیکنان در جنگها و درگیریهای داخل زمینه که بازیو خیلی در این زمینه به فوتبال واقعی شبیه کرده . یک مورد دیگه استفاده cpu از تکنیک برای جا گذاشتن حریفه که اینم واقعا قشنگ و دیدنیه .
ali_santori
17-09-2010, 12:37
با توجه به این که منم الان دمو رو بازی کردم فقط میتونم بگم درست هست که پیشرفت های زیادی داشته
ولی بازیکن با بازی فیفا نمیتونه ارتباط برقرار کنه و صمیمی بشه.
این در حالی هست که وقتی PES بازی میکنیم احساس میکنی با بازی صمیمی هستی و یه احساس آرامش خاصی داری.
konami-pes
17-09-2010, 12:51
با توجه به این که منم الان دمو رو بازی کردم فقط میتونم بگم درست هست که پیشرفت های زیادی داشته
این در حالی هست که وقتی PES بازی میکنیم احساس میکنی با بازی صمیمی هستی و یه احساس آرامش خاصی داری.
این واسه اینه که شما تازه با یه سیستم جدید آشنا شدی... تازه با یه فوتبال شبیه سازی واقعی آشنا شدی! شما مدت بیشتری بازی کن اون موقع با بازی بیشتر صمیمی میشی:31: ضمنا از طرف همه حرف نزن ! شما نتونستی با فیفا درست ارتباط برقرار کنی نه همه !!
dr_shahrooz
17-09-2010, 13:01
قرار نبود این خوشحالی بعد از گل دیوانه وار رو تو PC درست کنن؟ همه دنبال هم میرن تو دروازه هنوز :13:
lol مال نسخه ی کنسولش درست شده و طرف به جای آروم دویدن،تند میدوه و اگرم به سمت دروازه هدایتش کنی،شعورش میرسه و خوشحالی میکنه قبلش !
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
دوستان نگفتید کدوم ورزشگاه ها و کدوم تیم ها تو دمو وجود داره؟!
یه سوال دیگه:این arena که یه بازیکن و یه دروازه بانه به چه درد میخوره؟اصلا چی هست؟
معلومه که تازه فیفا باز شده!!!
ورزشگاه آرنا،ورزشگاه آفریقای جنوبی هست و ورزشگاه بازی ها ورزشگاه سانتیاگو برنابئو! تیم ها هم : لیون بارسلونا رئال یوونتوس چلسی و لورکوزن !
آرنا مثل Training مال بازی PES هست و تو میتونی توش تمرین کنی و تو این نسخه جدید فیفا،هم میتونی به عنوان یه دروازبان تمریت کنی هم به عنوان یه مهاجم،نکته دیگه اینگه هنگام لود شدن بازی،میتونی تو آرنا یه خرده تمرین کنی تا موقع لود بازی،حوصلت سر نره!
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
ممنونم دوست عزیز خوشبختم که میبینم در مورد فیفا با هم هم عقیده هستیم معلومه که شما هم به سبک شبیه ساز بیشتر علاقه داری .
راستش من 360 دارم وگرنه خوشحال میشدم افتخار بازی کردن با شما رو داشتم احتمالا ما امسال یک لیگ توی PC راه میندازیم اونجا میشه یک دست و پنجه ای نرم کرد . :8:
نه این توی نسخه PC هستش که خیلی هم مسخرست انگار مثل واگنهای لوکوموتیو همه پشت سر هم حرکت میکنن اما میشه با استفاده از آنالوگ راست و به همراه دکمه های دیگه شادیهای بعد از گل بسیار متنوعی رو دید تا بازیکنان این حرکات مسخره رو انجام ندن .
به امید خدا میبینمت پس،من بچه تهرانم،امیدوارم تو این مورد دیگه با هم شباهت داشته باشیم(البته سوای نظراتمون در مورد گیم که به هم شباهت داره ! )
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
ما نهمیدیم اخر این بازی مثل کنسول است یا نه اخه امسال قرار بود با pc خیلی فرق نداشته باشه یکی می گه 360 , Ps3 چیز دیگری است یکی میگه نه مثل کنسول یکی میگه مثل 2010 کنسول اخر این بازی مثل کنسول 2011 است یا نه؟
خوب عزیزم،بزا کاملا روشنت کنم تا از سردرگمی در بیای، نسخه ی کنسول فیفا 11 یه چیز کاملا جدیده و آخرش هم هست ( به نظر خودم البته ! ) نسخه ی پی سی همون نسخه فیفا 10 کنسوله
لطفی که EA GAMES به طرفداران فیفای خودش کرده همینه که امسال،نسخه ی پی سی هم نکسته همین ! اگه توضیح بیشتری هم خواستی بگو کمکت کنم !
Alex * Delpiero
17-09-2010, 13:03
این واسه اینه که شما تازه با یه سیستم جدید آشنا شدی... تازه با یه فوتبال شبیه سازی واقعی آشنا شدی! شما مدت بیشتری بازی کن اون موقع با بازی بیشتر صمیمی میشی:31: ضمنا از طرف همه حرف نزن ! شما نتونستی با فیفا درست ارتباط برقرار کنی نه همه !!
شما که معتقدی که یه فیفا باز قدیمی هستی به من بگو چرا من ایتقدر راحت گل میزنم
بازی طبق چند صفحه قبل professional کردم
با دوستم 2 نفره یه بازی کردیم تو 90 دقیقه من 5 گل زدم اون هم 5 گل
تلزه به راحتی یعنی خیلی مسخره با رونالدو توپ رو میگرفتیم با سرعت کل زمین رو میشه با یه ادم سرعتی دور زد
با cpu هم یه بازی امتحانی رو professional کردم تا دقیقه 50 بازی 5 بر 0 جلو بودم
مسخرست واقعا
dr_shahrooz
17-09-2010, 13:09
واااااااااااااای فوق العادس پسر . خدا بابای EA رو بیامرزه با این فیفاش . جیگرم حال اومد خدایی . شاهکاره .
ولی متاسفانه منم مشکل تیک داشتن رو دارم . اولش خیلی زیاد بود و الآن کمتر شده ولی بازم هست . ایشالا تو نسخه ی اصلی درست میشه .
۲ تا اسکرین شات :
لامصب نماهای سینماییش خیلی قشنگ شده :40:.
:40:
همین با تیکش رو هم باس خدا رو شکر کنی !!!! فیفا 10 پی سی رو ببین ! بعد بگو خدایا شکرت از این همه نعمتو فراوانی ! من بیچاره به خاطر فیفا 11 پلس استیشن 3 خریدم و تا الان نزدیک 700 اینا پیاده شدم!
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
آقا یکی به ما بگه چطور میشه سختی بازی رو بیشتر کرد
میخوام بقیه گزینه هاش رو هم دستی کنم نمیشه...کلا قفله
توی هر بازی 7 یا 8 گل میتونم بزنم...درجه سختی بازی رو خیلی کم کردن....بعد هم اون رو قفل کردن که نمیشه تغییرش داد
اگه کسی تونسته تغییرش بده به ما هم بگه ممنون میشم
درجه سختی قفل نیست قربونت برم،قبل بازی برو تو Settings و LEVEL DIFFICULTY رو بزار رو Legendary
بعدش اگه بیشتر از 2 تا گل زدی بیا اینجا تا من خودم جلوت تعظیم کنم !!!!
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
استارت بزن بعدش گزینه kick off یه همچین چیزی ( گزینه اوله ) انتخاب کن بعد دیگه بقیه اش پیداست
1 سوال از دوستان فیفا باز قدیمی :
سرعت بازی رو کدوم حالت بهتر جواب میده ؟ normal? slow? fast?
یه دست با fast زدم خوب بود
باز شما حرفه ای ترید تو نکست یه کمکی کنید
مرسی
ترجیه میدم حتی آب خوردنت هم از نوع Default باشه! به همون چیز هایی که هس عادت کن که فردا روز خواستی با کسی بازی کنی ، نگه که من با این سرعت نمیتونم و از این حرفا!
konami-pes
17-09-2010, 13:09
تلزه به راحتی یعنی خیلی مسخره با رونالدو توپ رو میگرفتیم با سرعت کل زمین رو میشه با یه ادم سرعتی دور زد
مسخرست واقعا
دوست عزیز
من دمو رو هنوز دانلود نکردم و از مشکلاتش خبر ندارم
اما چیزی که مشخصه اینه که فیفا اصلا اینطوری نیست که روی درجات سخت بتونی راحت گل بزنی. تازه این درجه professional درجه متوسط بازی هست و دو درجه سخت تر از این درجه هم هست که بالاترین درجه سختی درجه " Legendary" هست که واقعا واقعا سخته!! ضمنا اگر بازی رو در حالت تنظیمات دستی قرار بدی که دیگه خیلی سخت تر میشه !! شما الان داری روی پایین ترین درجه بازی می کنی واسه همینه که 5 تا زدی شکی نداشته باش
dr_shahrooz
17-09-2010, 13:19
به نظرت کاملا احترام میزارم و البته با اجازت یه کوچولو هم خندم گرفت! شاید اگه یه خرده بیشتر فیفا بازی کنی و حس واقعی یک بازی شبیه ساز رو دزک کنی،همچون من بگی : PES عزیز،دیدار تا قیامت !
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
خدا پدر و مادرتو بیامرزه! با اینکه آی دی ت بوی PES میده ولی خوشحالم که به حقیقت رسیدی !
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
مسخرست واقعا
شما اگه رو درجه سختی Legendary تو یه بازی،3 گل بیشتر زدی،من هم رسما فیفا رو میزارم کنار هم میام همینجا جلو همه میگم غلط کردم!
مسخرست واقعا بذار نسخه اصلی بیاد رو درجه آخر با تنظیمات دستی بازی کن اون وقت شما 5 تا 5 تا گل میخوری معلومه رو پروفشنال که گزینه سختی معمولی هستش 5 تا زدی تازه تو حالت اتوماتیک . همین درجه برو گزینه ها رو دستی کن ببین چقدر سخت میشه بازی EA تنظیمات دستی رو برای تماشا نذاشته برای گیمر های حرفه ای گذاشته عزیز FIFA باز های حرفه ای اکثرا از تنظیمات دستی استفاده میکنن .
Alex * Delpiero
17-09-2010, 13:38
شما اگه رو درجه سختی Legendary تو یه بازی،3 گل بیشتر زدی،من هم رسما فیفا رو میزارم کنار هم میام همینجا جلو همه میگم غلط کردم!
خوب این درجه سختی قفله
راهی هست سخت ترش کنیم؟
الان مال من professional هست
اگه راهی هست راهنمایی کنید
طوری که بوش میاد باید کسایی که تازی نسخه نکست رو دارن بازی میکنن تا اومدن نسخه اصلی صبر کنن
که حالت دستی هم فعال بشه چون با حالت اتوماتیک به ادم حال نمیده
ممنون
Elendil1
17-09-2010, 13:41
بازی ( کنسولی ) نسبت به نسخه قبلش تفاوتهای زیادی پیدا کرده دیگه قدرت بدنی حرف اول رو نمیزنه . ما همش از pes ایراد میگرفتیم که میشه با یک بازیکن یک تنه کل زمینو طی کرد حالا توی این نسخه فیفا همینطوری شده با یک بازیکن مثل آلوز یا مسی میشه مسافت زیادیو طی کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ok شد...
تو فلش نمیشه باید روی DVD رایت بزنید .مسیر رایت زدنتون هم درسته .(نوع DVD مهم نیست و نیازی نیست که DVD مخصوص بازی های 360 باشه)
رو dvd هم ریختم بازم نشد :-o
آخرین بار یادمه demo dirt 2 رو دانلود کردم + فیفا 10 که راحت اجرا کردم ، اما این داره اذیت می کنه...
یه برنامه هم برای ریختن روی فلش که هرکاری کردم نشد باز ...
Abas1100
17-09-2010, 13:56
برای چندمین بار کسی نیست جواب منوبده
رم 2 گیگ
amin 2010
17-09-2010, 14:00
فایل دمو رو توی ای پوشه کپی کردم :
flash:\Content\0000000000000000\45418933\00080000
کاره دیگه ای باید بکنم !؟ فلش باید چند گیگ باشه !؟
فقط باید یک فایلو کپی کنی . اکسترکت که می کنی چند تا فایل میاد یکیش که 1.4 گیگ هستو کپی کن . من دیروز دقیقا همین مسیری که می گیو رو یDVD رایت زدم اجرا شد .(با نرم افزار رایت نزدم، کپی ، پیست بعدشم رایت دیس فایلز تو سی دی !!!
pintoricio
17-09-2010, 14:06
برای چندمین بار کسی نیست جواب منوبده
رم 2 گیگ
ببین سیستم منم مثل سیستم شماست ولی کارتم 9500gt هست ، من با رزولیشن 1440x900 رو high از آرنا گرفته تا حدود یه دقیقه از بازی همه چیز عالیه بعد یه دفعه افت فریم پیدا می کنه و کند میشه روی medium و low هم وضع همینه ولی رو very low با همون رزولیشن بالا همه چیز خوبه ، حال دوستان میگن مشک از کارت و cpu هست اما اگه اینجوره اون دقایقی که بازی رونه علتش چیه ؟ تو آرنا که همه چیز از نزدیکه دیگه افت فریم باید خیلی بیشتر از این حرفا باشه ولی نداره ! من فعلا ارتقا نمی دم تا نسخه اصلی باد ببینم چی میشه .
Elendil1
17-09-2010, 14:14
فقط باید یک فایلو کپی کنی . اکسترکت که می کنی چند تا فایل میاد یکیش که 1.4 گیگ هستو کپی کن . من دیروز دقیقا همین مسیری که می گیو رو یDVD رایت زدم اجرا شد .(با نرم افزار رایت نزدم، کپی ، پیست بعدشم رایت دیس فایلز تو سی دی !!!
همین کارا رو کردم داداش ، به احتمال سرعت رایت رو بد زدم ،
رو فلش ریختم ok شد :)
h_13691990
17-09-2010, 14:22
دوستان یه سوال دارم....هر دفعه که تو دمو میرم باید از اول همه چی رو تنظیم کنم......(نسخه pc)
میخاستم بدونم شما هم همین مشکلو دارین؟؟؟؟
دوربین و تنظیمات بازی و اینا همه برمیگرده به حالت اول....راهی نیست که سیو بشه؟؟
vahidreza2007
17-09-2010, 14:24
امروز دمو فیفا رو هم بازی کردن به نظر خیلی خوب و جالب اومد . من که تا حالا از فیفا خوشم نمیومد با یه بازی که تو دمو بین چلسی و بارسلونا بازی کردم واقعا به دلم نشست .
خوشحالم از این که امسال دو تا بازی خوب داریم برای پی سی .
فقط چند تا سوال این بازیکنا مثل پس وقتی ار 1 رو میگیریم سرعت نمی دوند ؟ و اینکه چطور باید رودسته طوری تنظیم کرد که درست مثل پس باشه دکمه ها یعنی سرعت و کلید انتخاب بازیکن درست مثل همون بازی باشه ؟
و سوال دوم در مورد دوربین بازی هستش که به نظرم خوب نیومد و باید کمی بیشتر واید بشه ولی جایی و گزینه ای برای تنظیم دوربین پیدا نکردم از کجا میشه دوربین رو هم تنظیم کرد ؟
و سوال اخر اینکه نسخه نهایی فیفا 11 برای پی سی از نسخه دمو پیشرفته تر خواهد بود یا دیگه همین نسخه نهایی بود برای امسال ؟
دوستان من تا دیروز فیفا بازی می کردم اجرا می شد بعد سیستم گذاشتم روی LCD بزرگ بازی کردم بعد که از دوباره گذاشتم روی LCD کوچیک داره ارور میده دیگه اجرا نمی شه >>> Error E0001 وقتی هم می خوام برم توی گیم ستینگ اونجا هم یک ارور دیگه میده چه کار باید کرد؟ من بازی رو یک بار پاک کردو بعد نصب اما باز نشد
امروز دمو فیفا رو هم بازی کردن به نظر خیلی خوب و جالب اومد . من که تا حالا از فیفا خوشم نمیومد با یه بازی که تو دمو بین چلسی و بارسلونا بازی کردم واقعا به دلم نشست .
خوشحالم از این که امسال دو تا بازی خوب داریم برای پی سی .
فقط چند تا سوال این بازیکنا مثل پس وقتی ار 1 رو میگیریم سرعت نمی دوند ؟ و اینکه چطور باید رودسته طوری تنظیم کرد که درست مثل پس باشه دکمه ها یعنی سرعت و کلید انتخاب بازیکن درست مثل همون بازی باشه ؟
و سوال دوم در مورد دوربین بازی هستش که به نظرم خوب نیومد و باید کمی بیشتر واید بشه ولی جایی و گزینه ای برای تنظیم دوربین پیدا نکردم از کجا میشه دوربین رو هم تنظیم کرد ؟
و سوال اخر اینکه نسخه نهایی فیفا 11 برای پی سی از نسخه دمو پیشرفته تر خواهد بود یا دیگه همین نسخه نهایی بود برای امسال ؟
وحید جان باید جای دکمه R1 با R2 عوض کنی این موردش با PES فرق میکنه اگه اشتباه نکنم بقیه دکمه ها دقیقا مثل PES هستش . دکمه تغییر بازیکن هم همینطور .
یک نکته رو هم بگم توی فیفا وقتی صاحب توپ هستین با فشار دادن دکمه L1 میتونید بازیکن جلوتر رو وادار به حرکت کنید تا توی عمق فرار کنه این حرکت بسیار موثری توی فیفاست و سبب میشه گیمر کنترل روی دو بازیکن کنترل داشته باشه . دوربین رو هم بزار روی BROADCAST و ارتفاعشو ببر بالا خیلی قشنگو واقعی میشه .
Retired User
17-09-2010, 15:01
این بازیکنا همش میخورن به هم
من حریف رو تکل میزنم بازیکن خودمو میزنه دی:
---
سیستم داوریش هم هنوز رو اعصابه
موقعیت 100% گل خطا نمیگیره
بعد تو هر بازی 2 تا بازیکن منو اخراج میکنه
---
به نظرم بازیکنا یکم زیادی لاغز و کشیده هستند
به استیل کاکا یا آلونسو دقت کنید تا متوجه شید
---
تماشاگرا حرکتشون خیلی مصنوعیه
مثلا تو پنالتی
قبل و بعد زدن پنالتی میزبان با مهمان هیچ تفاوتی وجود نداره
----
با اینکه رو حداکثر تنظیمات گرافیکی گذاشتم چمن اصلا جالب نیست
تکسچر ها هم بعضی وقتها ناقص لود میشن
----
یه سری باگهای دیگه هم هست
مثلا بازیکنا یه دفعه توپ رو رها میکنن
---
امیدوارم تو نسخه اصلی این ایرادات رفع بشه
vahidreza2007
17-09-2010, 15:09
وحید جان باید جای دکمه R1 با R2 عوض کنی این موردش با PES فرق میکنه اگه اشتباه نکنم بقیه دکمه ها دقیقا مثل PES هستش . دکمه تغییر بازیکن هم همینطور .
یک نکته رو هم بگم توی فیفا وقتی صاحب توپ هستین با فشار دادن دکمه L1 میتونید بازیکن جلوتر رو وادار به حرکت کنید تا توی عمق فرار کنه این حرکت بسیار موثری توی فیفاست و سبب میشه گیمر کنترل روی دو بازیکن کنترل داشته باشه . دوربین رو هم بزار روی BROADCAST و ارتفاعشو ببر بالا خیلی قشنگو واقعی میشه .
ممنون حسین جان
اون دکمه ها رو الان ردیفش میکنم اما والا منوی تنظیم دوربین رو پیدا نمیکنم ؟:19:
کجاست دقیقا ؟
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
راستی حسین جان خبری داری نسخه نهایی برای پی سی پیشرفتی خواهد داشت نسبت به دمو یا نه ؟
ممنون حسین جان
اون دکمه ها رو الان ردیفش میکنم اما والا منوی تنظیم دوربین رو پیدا نمیکنم ؟:19:
کجاست دقیقا ؟
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
راستی حسین جان خبری داری نسخه نهایی برای پی سی پیشرفتی خواهد داشت نسبت به دمو یا نه ؟
شاید توی نسخه دموی پی سی گزینه تنظیمات دوربین رو نذاشتن من دموی پی سی رو نگرفتم .
از چه لحاظ میگی وحید جان منظورت چه پیشرفتیه نسبت به دمو ؟
من مطمئنم هر چقدر بچه ها بیشتر این نسخه رو که الان نکست شده بازی کنن روز به روز اعتقادشون به این مساله بیشتر میشه که واقعا فیفای نکست بازی بسیار قشنگ و کم نقصیه من این پستو یک ماه دیگه هم بالا میارم تا ببینیم همینطور خواهد بود یا نه .
فقط خوب به جزئیات بازی نگاه کنید تا متوجه بشید یک بازی کامپیوتری فوتبال در زمان ما باید چه استانداردهایی داشته باشه . اگه خوب دقت کنید متوجه خیلی چیزها حتی توی همین دمو میشد .
vahidreza2007
17-09-2010, 15:31
شاید توی نسخه دموی پی سی گزینه تنظیمات دوربین رو نذاشتن من دموی پی سی رو نگرفتم .
من مطمئنم هر چقدر بچه ها بیشتر این نسخه رو که الان نکست شده بازی کنن روز به روز اعتقادشون به این مساله بیشتر میشه که واقعا فیفای نکست بازی بسیار قشنگ و کم نقصیه من این پستو یک ماه دیگه هم بالا میارم تا ببینیم همینطور خواهد بود یا نه .
فقط خوب به جزئیات بازی نگاه کنید تا متوجه بشید یک بازی کامپیوتری فوتبال در زمان ما باید چه استانداردهایی داشته باشه . اگه خوب دقت کنید متوجه خیلی چیزها حتی توی همین دمو میشد .
پیدا کردم تنظیمات رو حسین جان هم دوربین رو درست کردم هم کنترل ها رو . :40:
منظورم از لحاظ گرافیک و جزئیات بیشتر تو بازی و مسائل کوچیک تو بازی هستش
الان سومین بازی رو انجام دادم با چلسی مقابل بارسلونا که 3-0 زدمش .
انصافا نباید از انصاف خارج شد بازی خیلی خوب و زیبایی هستش و دارم از بازی کردنش لذت میبرم .
نمی خواستم این حرف رو بزنم ولی باید با واقعیت ها کنار اومد دموی فیفا خیلی بیشتر از دموی پرو به من حال داد بازی کردنش و لذتی که از بازی کردن فیفا میبرم رو تو بازی دموی پرو ندیدم .
البته میگم این حرفم محدود به دمو بازی ها هستش و به احتمال زیاد کونامی مشکلات دمو رو تو نسخه نهایی حل میکنه و اینطوری دو تا بازی توپ و زیبا برای یکسال داریم . :40:
vahidreza2007
17-09-2010, 15:37
راستی بچه ها سختی بازی رو از کجا میشه زیادش کرد ؟
اخه اینجوری خیلی راحت هستش میشه هر بازی بدون اینکه گلی بخوری 3-4 تا گل زد .
این مثل پس گزینه تاپ پلیر یا معادلش رو داره یا نه ؟ اگه اره از کجا ردیفش کنم ؟
امير موسر
17-09-2010, 15:53
راستی بچه ها سختی بازی رو از کجا میشه زیادش کرد ؟
اخه اینجوری خیلی راحت هستش میشه هر بازی بدون اینکه گلی بخوری 3-4 تا گل زد .
این مثل پس گزینه تاپ پلیر یا معادلش رو داره یا نه ؟ اگه اره از کجا ردیفش کنم ؟
تو تنظیماتش هست ولی چون نسخه دمو هست نمیتونی تغیرش بدی !
یکی پیدا نمیشه کمک کنه من باید چه کار کنم تا دیروز اجرا می شد الان داره ارور میده روس ستینگ بازی هم که میرم ارور >> Unhandled exception has occured in your application. If you click continue the application will ignore this error and attempt to continue. If you click quit, the application will close immediately
konami-pes
17-09-2010, 16:14
---
---
---
مثلا تو پنالتی
----
----
---
من هنوز نسخه دمو فیفا 11 پی سی رو بازی نکردم اما با توجه به نظرات سایر دوستان متوجه شدم که گرافیک ، گیم پلی و سایر جزئیات بازی دقیقا شبیه فیفا 10 کنسولیه و علاوه بر اینکه بازی به صورت نکست ارائه شده باگها و مشکلات فیفا 10 کنسولی هم برطرف شده!
اما به طور کلی با تمام حرفات مخالفم ... واسم جالبه که این ایرادات رو شما از کجای بازی در آوردین؟؟؟! شاید الان فکر کنید من روی فیفا تعصب دارم اما اصلا اینطور نیست و من خودم از ایرادات جزئی فیفا همیشه گله میکنم اما این دیگه خیلی بی انصافیه که به بازی به این زیبایی که همیشه نمره بین 9.5 تا 10 می گیره چنین ایراداتی که اصلا وجود نداره گرفت.
Arrowtic
17-09-2010, 16:25
نمی دونم اینو گذاشتن یا نه ولی من میذارم:
امروز به یه فایل در حین وبگریدی برخوردم.این فایل برای بالا بردن درجه سختی بازی و زمان بازی هست و بعد از نصبش میتونید در Professional و 6 دقیقه ای بازی کنید.
فایل رو در پوشه ی Game بریزید.
MicrosoftH
17-09-2010, 16:29
lمن با سرعت 7 کیلو بایت در ثانیه حرکت میکنم به سوی فیفا 11 پس با امید زیاد تا فردا تموم میشه ما هم بی نصیب نمیشیم و تا شنبه هم یه گرافیک جی تی 240 سفارش دادم
با تشکر
بیته زهری مارو سه گی پیس
بیته زهری مارو سه گی پیس
:18:
عذر میخوام بنده متوجه نشدم !
میشه یه خورده شمرده تر صحبت کنین .
سپاسگذارم.
Konami_Pc
17-09-2010, 17:39
---
---
مثلا تو پنالتی
----
----
دقیقا با اینا موافقم بخصوص گرافیک چمن خیلی مات هستش تو ذوق میزنه نمیدونم چرا تنظیمات گرافیکی نداره :13:
FCBarcelona.ir
17-09-2010, 18:17
واقعا بازی زیبا و هیجان انگیزیه، ولی به نظر من هنوزم کیلومترها با استانداردی که گفتی فاصله داره.
نواقصی که داره کم نیست، به خصوص ضعف دروازبان ها روی سانتر که مهاجم روی سرشون هد می زنه، ضعفشون در گرفتن توپ های قوس دار، که اگه یکی وسط زمین با تمام قدرت بزنه زیر توپ و توپ درست زیر تیرک دروازه فرود بیاد، دروازبان گرچه 10 ثانیه س داره مسیر توپ رو دنبال می کنه، ولی هیچ کاری نمی کنه تا گل شه. (دو تا گل اینطوری خوردم.) به علاوه دروازبان روی تیر 2 ش خیلی کوره، انقدر که یه بار رونالدو از گوشه محوطه جریمه با فاصله حدود 1 متر از خط عرضی (تقریبا از زاویه 10 درجه)، با چیپ بهم گل زد!
داور هم تصمیمات عجیبی می گیره گاهی، یه صحنه در حالی که من کاملا توپ رو با تکل زدم و تو صحنه آهسته هیچ برخوردی با بازیکن حریف نبود، داور پنالتی اخراج گرفت!
ضعیف ترین بخش فیفا هم گرافیک چهره و لباس و کلا بازیکناس که حس یه انسان رو به سختی منتقل می کنن.
البته من در بازی فیفا چندان قدیمی نیستم (بعد از دوران فیفا 94 و 96 و 98 و 99 دیگه PES بازی کردم فقط) و فیفا 2010 کنسول رو در حد 30-40 تا بازی با اقوام بازی کردم و الان اولین باره که با CPU بازی می کنم، به همین جهت یه چیزایی می بینم که قبلا ندیدم.
یه نکته هم هست که البته کمی سلیقه ای، ولی به نظر جنب و جوش بازیکنای فیفا زیادی زیاده! یعنی یه بازیکن معمولی، تو چند ثانیه می تونه چندین و چند بار تو سر توپ بزنه و جهت عوض کنه و با توپ بازی کنه. به نظرم این خصوصیت باید منحصر به بازیکنان بزرگی مثل مسی می شد!
در هر حال فیفا یک بازی عالیه و از دوران فجیع 2000 تا 2007 ش خروج باشکوهی داشته، و من بسیار خوشحالم که می تونم روی سیستمش بازیش کنم، ولی واقعا انقدر که شما میگید بازی کامل و بی نقصی نیست و به نظر من شاید یک دهه هم برای کار کردن روش برای رسیدن به یه فوتبال بی نقص کم باشه.
Retired User
17-09-2010, 18:30
من هنوز نسخه دمو فیفا 11 پی سی رو بازی نکردم اما با توجه به نظرات سایر دوستان متوجه شدم که گرافیک ، گیم پلی و سایر جزئیات بازی دقیقا شبیه فیفا 10 کنسولیه و علاوه بر اینکه بازی به صورت نکست ارائه شده باگها و مشکلات فیفا 10 کنسولی هم برطرف شده!
اما به طور کلی با تمام حرفات مخالفم ... واسم جالبه که این ایرادات رو شما از کجای بازی در آوردین؟؟؟! شاید الان فکر کنید من روی فیفا تعصب دارم اما اصلا اینطور نیست و من خودم از ایرادات جزئی فیفا همیشه گله میکنم اما این دیگه خیلی بی انصافیه که به بازی به این زیبایی که همیشه نمره بین 9.5 تا 10 می گیره چنین ایراداتی که اصلا وجود نداره گرفت.
خوب شما که هنوز بازی نکردی چه جوری اینقدر مطمئن میگی؟
قبلا هم فیفا 10 xbox و هم ps3 رو بازی کردم
این نسخه دمو از اونا ضعیفتره
----
من خودم از 98 دارم فیفا میزنم
حتی رو پی سی تا حالا pes رو نصبم نکردم چه برسه که بخوام فنش باشم
پس موضوع تعصب و اینا زیاد منطقی نیست
----
اما اشکالاتی که رو که گفتم تو نسخه دمو وجود داره
کافیه چند ساعت بازی کنید تا همرو ببینید
اما امیدوارم تو اصلی برطرف شه
konami-pes
17-09-2010, 18:38
----
----
واقعا دمو فیفا 11 روی کنسول اینقدر اشکالات داره؟! سایر دوستان هم که بازی کردن تایید می کنند؟ من درسته که فیفا فن هستم اما اصلا تعصب ندارم و اگر قرار باشه فیفا امسال گند بزنه کلی از EA نا امید میشم. نمی دونم والا هر کی یه چیز میگه بعضی ها تعریف می کنند بعضی ها هم انتقاد !! فکر کنم باید خودم بازی کنم و یه نقد حسابی از بازی بذارم.
Retired User
17-09-2010, 18:48
واقعا دمو فیفا 11 روی کنسول اینقدر اشکالات داره؟! سایر دوستان هم که بازی کردن تایید می کنند؟ من درسته که فیفا فن هستم اما اصلا تعصب ندارم و اگر قرار باشه فیفا امسال گند بزنه کلی از EA نا امید میشم. نمی دونم والا هر کی یه چیز میگه بعضی ها تعریف می کنند بعضی ها هم انتقاد !! فکر کنم باید خودم بازی کنم و یه نقد حسابی از بازی بذارم.
اشتباه نشه ها
من پی سی دارم
ولی تو گیم نت فیفا رو کنسول میزدیم
Download Master
17-09-2010, 19:07
سلام
مگه این فیفا میذاره به زندگی و P30WORLD برسیم :13:
این یکی دو روزه بیشتر از موس و کیبرد دسته دستم بوده. به نظر من فیفا دقیقا همونیه که من میخواستم . یه بازی PRO که هر چه بیشتر بازی کنی میفهمی تا الان خیلی چیزی بلد نبودی (عین DOTA ) که Reflex بالایی میخواد (البته نه حیلی بالا) و توش کاملا بازیکن Newb از Pro متمایزند.
گرافیکش اصلا واسم مهم نیست. البته از نظر گرافیک هم کارش مشکلی نداره ولی فوق العاده هم نیست. اگر PES یه برتری و فقط یه برتری نسبت به فیفا داشته باشه همین گرافیکشه که اونم تو بازی مثل فوتبال که هر چیزی رو قراره N بار دیگه آدم ببینه واسش تکراری میشه و فاکتور مهمی به حساب نمیاد.(مثل اینکه بگی DOTA چرا گرافیک نداره :41:)
تو این چند روزه فهمیدم چه اشتباهی کردم PES 2010 بازی کردم.علاوه بر اینکه کلی اعصابم رو خورد کرد تو این چند وقته به کنترلم هم تو بازی ضربه زد. حالا باید بشینم از اول فیفا یاد بگیرم و وسطش اشتباهی کنترل PES رو بزنم (مثل R2 بجای L1 که همش اشتباه میکنم :31:)
فیفا آنقدر بازی بزرگ و حرفه ای که نمیشه نکات مثبتش رو گفت و به گفتن نکات منفیش باید بسنده کرد.
حالا از این بحثا بگذریم چون فقط وقت تلف کردن و فکر میکنم اکثر PES بازها میدونن فیفا حداقل طبیعی تره و بعضیاشون خیلی علاقه دارن که PES رو هم در کنار فیفا بگنجونن. ما امسال دو بازی خوب رو P30 نداریم . یه بازی عالی داریم و یک بازی که در مسیر تکامل برای رسیدن به بازی اولی هست "
خوب برای فیفا بازای عزیز یه فایل اوردم (که ناقصش در پست های قبل هم بود) دقیقا این فیال رو تو پوشه ای بریزید که FIFA.EXE هم تو همون پوشست.این فایل باعث میشه بازی 12 دقیقه ای شه و سختیش هم World Class میشه (یکی قبل Legendry که فعلا مثل اینکه طراحیش تکمیل نشده و تو نسخه اصلیش میاد)
تو این زمان و Difficulty و رو حالت Manual (البته من فعلا همه چیز رو SEMI کردم و چیزایی که SEMI نداشت Manual گذاشتم ) میتونین بازیتون رو مثل من پیشرفت بدید . من هر بازی که میکنم یه نکته ای یاد میگیرم. حتی 2-3 تا از این نکته ها رو تو یه کاغذ بغل دستم اشاره میکنم (جدی مثل یه کلاس درس)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب یه چیز دیگه هم اینکه یه 2 تا فیلم از بازی گرفتم قرار میدم (البته بازی اولم تو این Difficulty هست و جو گیر شدم چیز خاصی نیست ) اگه کسی محدودیت حجمی نداره دانلود کنه نظرشو بده (مخصوصا دوستان FIFA باز حرفه ای )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه خواهشی دارم از کسانی که قبلا FIFA-Next بازی کردن بپرسم شما از چه راهی بازیتون رو پیشرفت میدین (بازی رو به روی Diff بالا - Manual - بازی با Human - تمرین در Arena - ...؟)
در ضمن این پست در بخش FIFA زده شده و من رعایت PES بازها رو کردم لطفا تو تاپیک PES از این بحثا نکنید ناراحت میشن
shakerifar
17-09-2010, 19:43
اصلا از این اشکال ها نداره
منظورم این نیست که بازی بدون اشکال هستش ولی خیلی کم هستن اشکالاش
تنها اشکالی که من دیدم تو نسخه کنسول داوری بود که هنوز هم یه ذره مشکل داره ولی قابل تحمل هستش
اونم انشالله بر طرف می شه
---
خوب این یک چیز مشخصه...معمولا بازیکن حریف به غیر از شما از طریق بازیکن دیگه ای هم تعقیب میشه
وقتی کنار هم باشین و تکل کنین بین بازیکنان خودی هم برخورد بوجود میاد
شما قبلش یک زمان بندی مناسب انجام بدین بعد اقدام به تکل کنین
من فقط یک بار همچین مشکلی داشتم که مقصر هم خودم بودم
---
اینو تا حدودی در بعضی قسمتها موافقم
ولی به نظر من توی بعضی قسمت ها اشتباه کارت میده...ولی توی داوری من هنوز مشکل خاصی ندیدم
مخصوصا توی افسایدها که تا حالا یک اشتباه هم نداشته...چندین و چندبار اقدام به افساید گیری کردم تا قدرت داوری در بازی رو بسنجم ولی هنوز که هنوزه اشتباهی صورت نگرفته.
در صورتی که این مشکل توی PES بارها منو عذاب داد و گلهایی میخوردم که به جرات میتونم بگم طرف 5 متر توی افساید بود ولی گرفته نمیشد...ولی اینجا عالی بوده...البته فعلا
---
اینم قبول دارم...ولی مثل این که توی نسخه کنسول این مشکل برطرف شده یا به این شدت نیست
ولی جدا از حرکت بازیکنان موشن مختص به هر بازیکن خیلی عالی کار شده...مثل همین حرکات رونالدو که توی دویدن - راه رفتن و شوت زدن و دریبل هاش به شدت احساس میشه...
مثلا تو پنالتی
فعلا که هنوز پنالتی نه من زدم و نه تیم حریف و نظری ندارم
ولی چینش تماشاچی ها خیلی بهتره و تنوع توی اونا دیده میشه
شما مثلا همین مسئله رو توی PES نگاه کنین...4 تا 5 تماشاچی ساخته شده و همونا پشت سر هم تکرار شدن و بعضی قسمت ها دیده میشه که یک قسمت همه تماشاچیان لباس یکدست به تن کردن.
در ضمن همه اونا به یک سبک نشستن و عکس العمل همشون مثل همدیگست و کل ورزشگاه یک واکنش رو نشون میده
توی جشن قهرمانی هم که دیگه آخر سوتیه...شما مثلا بازی آخر لیگ رو توی ورزشگاه تیم دیگه ای انجام میدی و قهرمان لیگ میشی ولی در آخر و در جشن قهرمانی کل ورزشگاه خوشحالی میکنن که کاملا غیر طبیعیه.
من که همچین مشکلی با تکسچرها نداشتم و همه چیز عالی بوده
چمن از نزدیک زیاد جالب نیست و بعضی قسمت ها به حالت بلور درمیاد ولی از دور خیلی خوبه
همچین مشکلی هم نداشتم...شاید اینا مربوط به اشتباه در کنترل توپ یا بازیکن توسط شما باشه
ولی من همچین مشکلی نداشتم
من هم امیدوارم مشکلات باقی مونده در سری نهایی برطرف بشه یا این که کمتر بشه
Download Master
17-09-2010, 20:01
مثل همین حرکات رونالدو که توی دویدن - راه رفتن و شوت زدن و دریبل هاش به شدت احساس میشه...
این تیکه از فیفا واقعا خیره کنندست :18::18:
شما با کریس هر حرکتی کنید عین واقعیته. اگه گرافیکش بالا بود من شک میکردم این کریسه یا اونی که بعضی شبا میبینیم (آخه تلویزیون رو هم تو مانیتورم میبینم :31:)
فقط برای امتحان دوستان یه بار با کریس روپایی بزنید و ببینید چه جوری توپو از زمین بلند میکنه (جدی انجام بدید یه بار)
این دستور رو پایی :
L2 رو بگیرید R1 رو بعدش بگیرید (البته من R2 رو میگیرم چون دکمه هاشون رو عوض کردم) بعدشم میتونید بالا یا پایین رو بزنید
shakerifar
17-09-2010, 20:05
این تیکه از فیفا واقعا خیره کنندست :18::18:
شما با کریس هر حرکتی کنید عین واقعیته. اگه گرافیکش بالا بود من شک میکردم این کریسه یا اونی که بعضی شبا میبینیم (آخه تلویزیون رو هم تو مانیتورم میبینم :31:)
فقط برای امتحان دوستان یه بار با کریس روپایی بزنید و ببینید چه جوری توپو از زمین بلند میکنه (جدی انجام بدید یه بار)
این دستور رو پایی :
L2 رو بگیرید R1 رو بعدش بگیرید (البته من R2 رو میگیرم چون دکمه هاشون رو عوض کردم) بعدشم میتونید بالا یا پایین رو بزنید
ایشون هم همین رو گفتن دیگه:31:
استیل بازیکنا خیلی شبیه خودشون هستش
واقعا بازی زیبا و هیجان انگیزیه، ولی به نظر من هنوزم کیلومترها با استانداردی که گفتی فاصله داره.
با توجه به محدودیتهای مختلف مثل سودآوری در برابر هزینه ساخت بازی , محدودیتهای سخت افزاری و غیره در حال حاضر این بازی از نظر کیفی از استاندارد بسیاری بالایی برخورداره .
نواقصی که داره کم نیست، به خصوص ضعف دروازبان ها روی سانتر که مهاجم روی سرشون هد می زنه،
مطمئنم شما یا خیلی کم بازی کردین یا خوب به عملکرد دروازه بانها توی این بازی دقت نکردین . میشه چند نمونه برای من بیارین که مهاجم روی سر دروازه بان هد زده ؟ مگه دروازه بان دست نداره که مهاجم بیاد روی سرش هد بزنه ؟
ضعفشون در گرفتن توپ های قوس دار، که اگه یکی وسط زمین با تمام قدرت بزنه زیر توپ و توپ درست زیر تیرک دروازه فرود بیاد، دروازبان گرچه 10 ثانیه س داره مسیر توپ رو دنبال می کنه، ولی هیچ کاری نمی کنه تا گل شه. (دو تا گل اینطوری خوردم.)
من دقیقا متوجه این جملتون نشدم اگه یکی زیر توپ شوت بزنه و اون توپ مستقیم بیاد بخوره زیر تیرک دروازه بان کاری نمیکنه ؟ میشه اینو بیشتر توضیح بدین من فکر میکنم منظور شما شوتهای فنی باشه درسته ؟ اگه منظورتون همینه که حق با شماست اما اگه شوتها رو دستی کنید دیگه از این اتفاقات نمیبینید .
به علاوه دروازبان روی تیر 2 ش خیلی کوره، انقدر که یه بار رونالدو از گوشه محوطه جریمه با فاصله حدود 1 متر از خط عرضی (تقریبا از زاویه 10 درجه)، با چیپ بهم گل زد!
کلا نسخه 10 در زمینه شوتهای چیپ یک فاجعست و این از ایرادات بزرگ این نسخه هستش که توی نسخه های بعدی درستش کردن اما همینم توی نسخه راه حل داره شما اگه شوتها رو در حالت دستی قرار بدی احتمال گل زدن از طریق شوت چیپ خیلی کمتر میشه چون خطای جهت گیری این شوتها خیلی بالا میره .
داور هم تصمیمات عجیبی می گیره گاهی، یه صحنه در حالی که من کاملا توپ رو با تکل زدم و تو صحنه آهسته هیچ برخوردی با بازیکن حریف نبود، داور پنالتی اخراج گرفت!
به هر حال یکی دو موردی هر داوری اشتباه داره البته اشتباهات داوری توی بازی بیشتر از این چیزیه که شما گفتی اما در مجموع داور میشه گفت عملکرد خوبی داره مثلا اکثرا آوانتاژهای به موقعی میده , کارتهای قرمز و زردی که میده معمولا بجا و درسته و سوتهایی که میزنه در کل کم اشتباه و کم نقصه شاید بشه گفت از هر 10 سوتی که میزنه 7 یا 8 تاش درسته .
ضعیف ترین بخش فیفا هم گرافیک چهره و لباس و کلا بازیکناس که حس یه انسان رو به سختی منتقل می کنن.
این بیشتر سلیقه ای هستش هر کسی یک چیزی میگه اما منم با شما تا حد خیلی زیادی موافقم .
یه نکته هم هست که البته کمی سلیقه ای، ولی به نظر جنب و جوش بازیکنای فیفا زیادی زیاده! یعنی یه بازیکن معمولی، تو چند ثانیه می تونه چندین و چند بار تو سر توپ بزنه و جهت عوض کنه و با توپ بازی کنه. به نظرم این خصوصیت باید منحصر به بازیکنان بزرگی مثل مسی می شد!
اینم من با شما کاملا موافقم علاوه بر این پرسینگ توی این بازی خیلی زیاده و این هم از نواقص عمده این بازی محسوب میشه .
این مواردی که شما گفتی بخشی از نواقص این بازی هستن من به موقع تمام نواقص ریز و درشت این بازیو توی همین تاپیک مینویسم . ما که سهامدار عمده EA نیستیم که بخوایم همش ازش طرفداری کنیم همیشه و در همه حال انسان باید حقیقت رو بگه هر چند که به ضررش تموم بشه .
من فقط امیدوارم دوستان از انتقاداتی که میکنم دلگیر نشن .
vahidreza2007
17-09-2010, 20:26
سلام
تو این زمان و Difficulty و رو حالت Manual (البته من فعلا همه چیز رو SEMI کردم و چیزایی که SEMI نداشت Manual گذاشتم ) میتونین بازیتون رو مثل من پیشرفت بدید . من هر بازی که میکنم یه نکته ای یاد میگیرم. حتی 2-3 تا از این نکته ها رو تو یه کاغذ بغل دستم اشاره میکنم (جدی مثل یه کلاس درس)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب یه چیز دیگه هم اینکه یه 2 تا فیلم از بازی گرفتم قرار میدم (البته بازی اولم تو این Difficulty هست و جو گیر شدم چیز خاصی نیست ) اگه کسی محدودیت حجمی نداره دانلود کنه نظرشو بده (مخصوصا دوستان FIFA باز حرفه ای )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه خواهشی دارم از کسانی که قبلا FIFA-Next بازی کردن بپرسم شما از چه راهی بازیتون رو پیشرفت میدین (بازی رو به روی Diff بالا - Manual - بازی با Human - تمرین در Arena - ...؟)
در ضمن این پست در بخش FIFA زده شده و من رعایت PES بازها رو کردم لطفا تو تاپیک PES از این بحثا نکنید ناراحت میشن
دوست عزیز این که دانلود نمیشه لطفا یه جا درست حسابی اپلود کن
و در ضمن فایل رو به اسم اصلی خودش اپلود کن دیگه . به اسم اصلی نباشه که تو بازی جواب نمیده
رو این یکی که ایدی یاهو خودتون رو به عنوان اسم رو فایل گذاشتی که اونم دانلود نمیشه .
تو 4شیر اپلود کن
چطوری میشه این سیستم پاس رو منوال کرد توی دموی PC همونجوری که تعریف می کردین !؟
Alex * Delpiero
17-09-2010, 20:42
من حرف چند صفحه قبلمو پس میگیرم که گفتم راحت 4 5 گل میزنم
الان بازی رو دارم world class بازی میکنم و همه چیز رو دستی کردم بازی مساوی شد
وقتی بازی دستی میشه انگار نشستی پا تلویزیون بازی زنده فوتبال داری نگاه میکنی
انصافا عجب بازی این فیفا
از همه لحاظ سره
من از موقعی یادم میاد pes بازی کردم ولی از امسال به بعد گزینه اولم فیفا هست بعد pes
کیف کردم از این فوتبال واقعی
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
چطوری میشه این سیستم پاس رو منوال کرد توی دموی PC همونجوری که تعریف می کردین !؟
قبل از اینکه بازی رو شروع کنی برو تو قسمت controller setting همه رو بکن manuel بعد ببین بازی چقدر دلچسب میشه و کیف میکنی
Download Master
دوست عزیز این که دانلود نمیشه لطفا یه جا درست حسابی اپلود کن
و در ضمن فایل رو به اسم اصلی خودش اپلود کن دیگه . به اسم اصلی نباشه که تو بازی جواب نمیده
رو این یکی که ایدی یاهو خودتون رو به عنوان اسم رو فایل گذاشتی که اونم دانلود نمیشه .
تو 4شیر اپلود کن
ببخشید من دفعه اولمه Upload میکتم (آخه همش Download میکنم :31:)
این اون فایلی که باید بریزید.
اون یکی هم ولش چیز باحالی نبود
Alex * Delpiero
لطفا پاک شود
ali_santori
17-09-2010, 20:52
دوستان عزیز
بازی که ماست هست،من هیچ کدوم از دکمه ها رو بلد نیستم هر بازی راحت با کریس دفاع رو دور میزنم و 5-6 تا گل میزنم.
حالا اگه با دسته بازی کنم که 10 تا رو شاخش هست.
چطوری سختش کنم؟
فکر کنم هر بازی 95% توپ دست من هست و 5% دست حریف.
تیم مقابل 1 حمله هم نمیکنه.
بازی ضایع به این میگن. تازه من اصلا ترکیب چیدن هم بلد نیستم و همینجوری میرم تو بازی.
خواستین از یه بازیم فیلم هم میگیرم.
FCBarcelona.ir
17-09-2010, 20:52
با توجه به محدودیتهای مختلف مثل سودآوری در برابر هزینه ساخت بازی , محدودیتهای سخت افزاری و غیره در حال حاضر این بازی از نظر کیفی از استاندارد بسیاری بالایی برخورداره .
بله درسته.
مطمئنم شما یا خیلی کم بازی کردین یا خوب به عملکرد دروازه بانها توی این بازی دقت نکردین . میشه چند نمونه برای من بیارین که مهاجم روی سر دروازه بان هد زده ؟ مگه دروازه بان دست نداره که مهاجم بیاد روی سرش هد بزنه ؟
بله من خیلی کم بازی کردم. گفتم حدود 30-40 بازی با Xbox نسخه 2010 انجام دادم و بعد از سالها این اولین باره که با CPU بازی می کنم. اون گلها که از ضعف دروازبان گفتم رو هم همش رو CPU به من زده، خودم رو هیچ کدوم نزدم، ولی این مورد واقعا چند بار پیش اومد که سانتر میاد به دهانه دروازه و مهاجم توی دست دروازبان گل می زنه. اینکه زودتر از دروازبان برسه نه، اون در واقعیت پیش میاد، درست زمانی که با هم روی هوا بلند میشن که باید قدرت فیزیکی و دستای دروازبان به بازیکن بچربه.
من دقیقا متوجه این جملتون نشدم اگه یکی زیر توپ شوت بزنه و اون توپ مستقیم بیاد بخوره زیر تیرک دروازه بان کاری نمیکنه ؟ میشه اینو بیشتر توضیح بدین من فکر میکنم منظور شما شوتهای فنی باشه درسته ؟ اگه منظورتون همینه که حق با شماست اما اگه شوتها رو دستی کنید دیگه از این اتفاقات نمیبینید .
نه منظورم شوت های فنی نیست. فکر کنید وسط زمین با تمام قدرت بزنی زیر توپ، توپ یه خط منحنی رو طی می کنه تا برسه به زمین. اگه در انتهاش درست زیر تیر دروازه فرود بیاد گل میشه. درست 2 تا گل اینطوری از CPU خوردم، یعنی توپ هایی که انتظار داری دروازبان حتی با یه دست هم بگیره.
به هر حال یکی دو موردی هر داوری اشتباه داره البته اشتباهات داوری توی بازی بیشتر از این چیزیه که شما گفتی اما در مجموع داور میشه گفت عملکرد خوبی داره مثلا اکثرا آوانتاژهای به موقعی میده , کارتهای قرمز و زردی که میده معمولا بجا و درسته و سوتهایی که میزنه در کل کم اشتباه و کم نقصه شاید بشه گفت از هر 10 سوتی که میزنه 7 یا 8 تاش درسته .
قبول دارم داوری خیلی خوبه. اصلا اگر داور مطلقا اشتباه نکنه از حالت واقعی خارج میشه.
ما که سهامدار عمده EA نیستیم که بخوایم همش ازش طرفداری کنیم همیشه و در همه حال انسان باید حقیقت رو بگه هر چند که به ضررش تموم بشه .
دقیقا همین طوره :20:
amin 2010
17-09-2010, 21:01
یه نکته (امیدوارم تکراری نباشه ):
در نسخه دمو کنسول شما با 5 بار بردن میتونید تیم ارسنالو برای دمو ازاد کنید
+
با 10 بار بازی کردن ورزشگاه امارات هم برای دمو باز میشه
vahidreza2007
17-09-2010, 21:08
ببخشید من دفعه اولمه Upload میکتم (آخه همش Download میکنم :31:)
این اون فایلی که باید بریزید.
اون یکی هم ولش چیز باحالی نبود
داداش ممنون ازت ولی بازم نمیشه دانلود کرد جان من این رپید رو بی خیال شو بیا اینجا خود فایل رو اپلود کن تا هم مستقیم باشه هم راحت بشه دانلودش کرد .
humanaga
17-09-2010, 21:11
کلا تو این سال های که دمو FIFA برای کنسول اومده هرچی مشکل داشته تو نسخه کامل برطرف شده
Alex * Delpiero
17-09-2010, 21:14
دوستان عزیز
بازی که ماست هست،من هیچ کدوم از دکمه ها رو بلد نیستم هر بازی راحت با کریس دفاع رو دور میزنم و 5-6 تا گل میزنم.
حالا اگه با دسته بازی کنم که 10 تا رو شاخش هست.
چطوری سختش کنم؟
فکر کنم هر بازی 95% توپ دست من هست و 5% دست حریف.
تیم مقابل 1 حمله هم نمیکنه.
بازی ضایع به این میگن. تازه من اصلا ترکیب چیدن هم بلد نیستم و همینجوری میرم تو بازی.
خواستین از یه بازیم فیلم هم میگیرم.
منم اول حرف شما رو میزدم راحت 5 6 گل میزدم
بازی رو world class بکن و همه چیز رو دستی کن اونوقت اگه بردی درسته
حتما یه تست بکن اونوقت میفهمی فوتبال به چی میگن
amin 2010
17-09-2010, 21:14
یه سوال برام پیش اومد .نسخه دمو سیو نمی کنه بازی هاتو .یعنی اگه 5 تا بازی رو انجام بدی و ارسنال ازاد شه بعد از خاموش کردن دستگاه دفعه بعدی هم دوباره باید 5 بازی برید تا ارسنال ازاد شه؟؟؟اینجوری باشه واقعا ظلمه !!!
+
کاش می گفتن50 بازی رو ببر زمان بازی 10 دقیق میشه !!دی:
+
بازی ضایع به این میگن. تازه من اصلا ترکیب چیدن هم بلد نیستم و همینجوری میرم تو بازی
شما چون روی درجه ساده تونستی 10 تاگل بزنی بازی سادست !!!؟؟؟؟؟ استدلال جالبی بود !!!
Download Master
17-09-2010, 21:15
دوستان همه مشکل دارن یا فقط شما مشکل داری ؟
اینم لینک از 2Shared :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان P30 باز فایل بالا رو دانلود کنید (1 کیلو بایته ) بعد کپی کنید تو پوشه ای که FIFA.EXE اونجاس. بعد بازی 12 دیقه میشه و درجه Proffessional
خودتون فایل رو میتونید با NotePad باز کنید. یه جایی دقیقه داره (الان 6 هست) میتونید هر عدد زوج دیگه ای رو بجاش بزارید (مثلا 10 واسه بازی 20 دیقه ای ) یی جای دیگه ای هم Difficulty هست که بذارید رو 3 بازی World Class میشه
FCBarcelona.ir
17-09-2010, 21:17
منم اول حرف شما رو میزدم راحت 5 6 گل میزدم
بازی رو world class بکن و همه چیز رو دستی کن اونوقت اگه بردی درسته
حتما یه تست بکن اونوقت میفهمی فوتبال به چی میگن
مگه بالاتر از Professional میشه گذاشت سختی بازیو؟
amin 2010
17-09-2010, 21:22
بله توی بازی اصلی درجه های world class و legendary هم هستن بازی با لجندری در حالت دستی خیلی سخته و واقعا بردن بازی با این درجه مهارت زیادی رو می طلبه
Alex * Delpiero
17-09-2010, 21:24
اره
همین چند صفحه قبل یکی از دوستان فایلشو گذاشت به اسم rna.ini
منم اول گفتم عجب بازی مزخرفی ولی الان نظرم عوض شد
ضمنا بازی رو هم دستی بکن از قسمت controller settings همه رو manuel کن
اونوقت میبینی تا حالا فوتبال بازی نکردی و از این به بعد داری فوتبال واقعی رو تجربه میکنی
Download Master
17-09-2010, 21:48
بله
0 = Amatur
1 = Semi - Proffessional
2 = Prefessional
3 = World Class
Legendary هم تو نسخه اصلی میاد
واقعا این بازی محشره من خودم pes باز بودم سری جدید pes هم خوبه من نمی خوام مقایسه کنم فقط دید خودم از فیفا 11 رو میگم پاس ها و داوری و صدا تماشاگران و داوری .... عالی هیجان رو به بازی منتقل می کند سیستم دستی من چون اولین بار با این سیستم اشنا شدم شاهکاره بازی رو سخت می کنه مهارت بازیکن بیشتر میشه حرکت بازکن های مشهور مثل واقعیت است البته نقص هایی هم داره که دوستان که بیشتر فیفا بازی کردن بهتر میتونند نقد کنند بازی رو موفق باشید
ali_santori
17-09-2010, 22:13
دوستان من دسته رو تنظیم میکنم ولی تو بازی خودش رو گزینه ها بالا پایین میشه وقتی دسته رو میکشم درست میشه
dr_shahrooz
17-09-2010, 22:21
دوستان یه سوال دارم....هر دفعه که تو دمو میرم باید از اول همه چی رو تنظیم کنم......(نسخه pc)
میخاستم بدونم شما هم همین مشکلو دارین؟؟؟؟
دوربین و تنظیمات بازی و اینا همه برمیگرده به حالت اول....راهی نیست که سیو بشه؟؟
عزیز دلم،یک قرون دادی میخوای خانم جمیله براتون نانای کنن !؟ بابا دموس دیگه،save نمیشه ،باس تحمل کنی تا اون نسخه اصلی قشنگه بیاد ! :31:
smallfrank
17-09-2010, 22:22
میشه کسانی که بازی رو اجرا کردند سیستمشون رو هم بگن تا بقیه مطلع بشن...
ممنون
dr_shahrooz
17-09-2010, 22:24
---
---
---
مثلا تو پنالتی
----
----
---
خب شما اگه اینقدر با این بازی خدا مشکل داری،خیلی ساده میتونی پاکش کنی و جاش PES 2011 یازی کنی تا قدرشناس بشی !:31:
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
تو تنظیماتش هست ولی چون نسخه دمو هست نمیتونی تغیرش بدی !
من که نسخه ی پلس استیشنشو دانلود کردم،میشه تغییر داد،مال پی سی رو نمیدونم
من منوال بازی کردم یه دست
در مورد جهت پاس ها یه توضیحی میدین ؟ اگه با شوک بازی نکنم چطوری میشه زاویه پاس ها نسبت به بازیکن مبدا برسه به مقصد ؟
نمیشه یه پچی چیزی بیاد برای بازی اصلی ما هی این سقف استادیوم رو موقع تعویض نبینیم ؟ خیلی ستــــــــمه به خدا !
بازی 13 روز دیگه میاد تو این 13 روز چه کاری از دستشون ساختست ؟
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
دوستان من دسته رو تنظیم میکنم ولی تو بازی خودش رو گزینه ها بالا پایین میشه وقتی دسته رو میکشم درست میشه
اینجوری تنظیم کن تا بشه مثل pes و درست هم بشه :
dr_shahrooz
17-09-2010, 22:30
نواقصی که داره کم نیست، به خصوص ضعف دروازبان ها روی سانتر که مهاجم روی سرشون هد می زنه، ضعفشون در گرفتن توپ های قوس دار، که اگه یکی وسط زمین با تمام قدرت بزنه زیر توپ و توپ درست زیر تیرک دروازه فرود بیاد، دروازبان گرچه 10 ثانیه س داره مسیر توپ رو دنبال می کنه، ولی هیچ کاری نمی کنه تا گل شه. (دو تا گل اینطوری خوردم.) به علاوه دروازبان روی تیر 2 ش خیلی کوره، انقدر که یه بار رونالدو از گوشه محوطه جریمه با فاصله حدود 1 متر از خط عرضی (تقریبا از زاویه 10 درجه)، با چیپ بهم گل زد!
البته من در بازی فیفا چندان قدیمی نیستم (بعد از دوران فیفا 94 و 96 و 98 و 99 دیگه PES بازی کردم فقط) و فیفا 2010 کنسول رو در حد 30-40 تا بازی با اقوام بازی کردم و الان اولین باره که با CPU بازی می کنم، به همین جهت یه چیزایی می بینم که قبلا ندیدم.
در هر حال فیفا یک بازی عالیه و از دوران فجیع 2000 تا 2007 ش خروج باشکوهی داشته، و من بسیار خوشحالم که می تونم روی سیستمش بازیش کنم، ولی واقعا انقدر که شما میگید بازی کامل و بی نقصی نیست و به نظر من شاید یک دهه هم برای کار کردن روش برای رسیدن به یه فوتبال بی نقص کم باشه.
ولی من نظرم اینه که کامل ترین فوتبال کل تاریخ گیم،همین فیفا 11 س اگرچه یک سری باگ های فوق العاده جزئی داره که مایی که میخوام نسخه ارجینالشو بخریم،با یه پچ که خود شرکت میده،این باگ های ریز هم درست میشه
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
----
----
عزیز دلم،اگه همون اول بازی که داره میاد بالا انگلیسی ها رو بخونی نوشته که این بازی اصلا به این معنی نیست که نسخه اصلی هم همینه
اگه این بازی زیر 9 نمره گرفت،من دیگه گیم بازی نمیکنم
h_13691990
17-09-2010, 22:34
عزیز دلم،یک قرون دادی میخوای خانم جمیله براتون نانای کنن !؟ بابا دموس دیگه،save نمیشه ،باس تحمل کنی تا اون نسخه اصلی قشنگه بیاد ! :31:
اقا این حرفای مستهجن و ..چیه میزنین اینجا....زشته:31:
جمیله کیه..... نانای چیه :18::18::31:
ولی خوب گفتم شاید راهی داشته باشه که سیو کرد..... ولی در کل مهم نیست.... من گرافیکم ضعیفه برای این بازی...
فعلا ایکس باکس دارم.....2 بار 3 چراغ شده درستش کردم:21: الان هم نگه داشتم برای فیفا 11....... تا وقتی اون هست باهاش بازی میکنم....بعدش که ترکید:13: میرم یه کارت گرافیک خفن میگیرم تا با پی سی بازی کنیم....
فعلا فیفا 11 ایکس باکسو عشقه.....من دموی ایکس باکسو دانلود نکردم....
کسی میدونه نسخه کامل ایکس باکس کی میاد؟؟ پارسال یادمه چند روز زودتر از اون زمانی که اعلام شده بود اومد......احتمال داره امسال هم این اتفاق بیفته؟؟؟:46:
این فیفا 11 کنسولی همه چیزش عالیه الا اینکه متاسفانه امسال توی این نسخه با بازیکنان سرعتی میشه یک مسافت زیادیو یک تنه طی کرد .
خدا کنه توی نسخه نهایی سیستم جدید نفس بازیکن رو اعمال کنن تا نشه هر وقت خواستیم یک تنه خودمونو به یک سوم حریف برسونیم . در غیر اینصورت دیگه بیلد آپ و بازی سازی تا رسیدن به یک سوم حریف کلا تعطیل میشه چون دیگه لزومی به این کار نیست . من عاشق بازی سازی و انتقال تدریجی توپ با حرکات ترکیبی و پاسهای زیاد به منطقه دفاعی حریف هستم اگه این مورد درست نشه من امسال نسخه PC رو بازی میکنم .
انصافا روی این نسخه 11 کنسولی خیلی کار کردن من خیلی چیزای جدیدی دارم میبینم که بازیو واقعی تر و جذاب تر کرده . ایکاش فقط همین مورد سرعت درست بشه .
این فیفا 11 کنسولی همه چیزش عالیه الا اینکه متاسفانه امسال توی این نسخه با بازیکنان سرعتی میشه یک مسافت زیادیو یک تنه طی کرد .
اره ایم موضوع رو خدا کنه رعایت کنن از جمله مواردی که تو کار تیمی تاثیر گذاره
Download Master
17-09-2010, 22:51
خدا کنه توی نسخه نهایی سیستم جدید نفس بازیکن رو اعمال کنن تا نشه هر وقت خواستیم یک تنه خودمونو به یک سوم حریف برسونیم . در غیر اینصورت دیگه بیلد آپ و بازی سازی تا رسیدن به یک سوم حریف کلا تعطیل میشه چون دیگه لزومی به این کار نیست . من عاشق بازی سازی و انتقال تدریجی توپ با حرکات ترکیبی و پاسهای زیاد به منطقه دفاعی حریف هستم اگه این مورد درست نشه من امسال نسخه PC رو بازی میکنم .
انصافا روی این نسخه 11 کنسولی خیلی کار کردن من خیلی چیزای جدیدی دارم میبینم که بازیو واقعی تر و جذاب تر کرده . ایکاش فقط همین مورد سرعت درست بشه .
شما دعا کن نسخه PC پیشرفت کنه ما هم عناصر 2011 رو ببینیم. بعد شما بشین پای PC چون ما که نیمتونیم بشینیم پای کنسول.:31:
پس دعا کنیم رو کنسول بدتر بشه. ای خدا سرعت بازیکنای خفن رو زیاد کنن که بتونن یه تنه همرو رد کنن :27:
اره ایم موضوع رو خدا کنه رعایت کنن از جمله مواردی که تو کار تیمی تاثیر گذاره
شما اینو ببین ( البته همیشه به این رسوائیت نیست اما بازم غیر قابل تحمله ) :
دیگه از یک فوتبال چی میمونه آخه .
من منوال بازی کردم یه دست
در مورد جهت پاس ها یه توضیحی میدین ؟ اگه با شوک بازی نکنم چطوری میشه زاویه پاس ها نسبت به بازیکن مبدا برسه به مقصد ؟
نمیشه یه پچی چیزی بیاد برای بازی اصلی ما هی این سقف استادیوم رو موقع تعویض نبینیم ؟ خیلی ستــــــــمه به خدا !
بازی 13 روز دیگه میاد تو این 13 روز چه کاری از دستشون ساختست !
جواب منم بدین......!
FCBarcelona.ir
17-09-2010, 22:59
بله
0 = Amatur
1 = Semi - Proffessional
2 = Prefessional
3 = World Class
Legendary هم تو نسخه اصلی میاد
من این عدد رو روی 3 و 4 و 5 گذاشتم، ولی هر بار تو بازی رفتم نوشته بود Professional! :13:
جواب منم بدین......!
پدرام جان اگه با صفحه کلید بازی میکنی فقط بهت بگم نصف لذت بازیو از دست دادی ( انگار داری فیفا 8 یا 9 رو بازی میکنی ) چون با این حرکت 360 درجه کلی کارای مختلف میشه انجام داد از دریبلهای ریز گرفته تا ارسال پاس به هر زاویه دلخواه تا هدف گیری دقیق نقطه مورد نظر دروازه حریف و ...
با صفحه کلید نمیشه اینکارو کرد .
سلاممیشه یکی دموشو برای ps3 بزاره
پدرام جان اگه با صفحه کلید بازی میکنی فقط بهت بگم نصف لذت بازیو از دست دادی ( انگار داری فیفا 8 یا 9 رو بازی میکنی ) چون با این حرکت 360 درجه کلی کارای مختلف میشه انجام داد از دریبلهای ریز گرفته تا ارسال پاس به هر زاویه دلخواه تا هدف گیری دقیق نقطه مورد نظر دروازه حریف و ...
با صفحه کلید نمیشه اینکارو کرد .
نه با جوی استیک بازی می کنم ولی نه با شوک هاش.......در مورد سقف هم بگو کلا رو اعصابمه !
نه با جوی استیک بازی می کنم ولی نه با شوک هاش.......در مورد سقف هم بگو کلا رو اعصابمه !
متاسفانه سقف وجود داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Elendil1
17-09-2010, 23:34
تو این ویدیو 2 حالت ممکنه داشته باشه :
+درجه ی سختی رو سخت ترین حالت نباشه.
+دفاع لیون خیلی بد باشه
من توی این 10-12 بازیی که انجام دادم ، با رونالدو و مسی فقط چندبار تونستم اینجوری برم ، که موقعیت مناسب هم بوجود نیومد، مثله این ویدیو موقعیت نداشتم ...
در ضمن اگر یکی دوبار این کار رو انجام بدی خیلی بد خسته میشه که اونم علت داره...
در هر حال یه نقده کامل از دموی X360 مینویسم که سعی می کنم همه چیزش رو بگم.
این مشکل چطوری میشه حل کرد ؟
black.assassin
18-09-2010, 00:03
آقا من شاکیم بد جور . مگه دموی بازی نیومده . بزارینش تو پست 2 دیگه . یادتون رفته پست رزرو کردی داداش . من 8 ساعته دارم صفحه ها رو می گردم لینک دانلود نیس که نیس
دوستان یکی لینک بده . ساعت 1 دانلود رایگان شروع میشه . مرسی
black.assassin
18-09-2010, 00:18
حالا دیگه بیشتر شاکیم . بابا یه لینک بده دیگه .
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
m1o2o3o4, amirakhavan, balloon, Behnam_o2, FCBarcelona.ir, hossein6599, smallfrank, swamp, Vah!d
AlexMercer
18-09-2010, 00:23
آقا من شاکیم بد جور . مگه دموی بازی نیومده . بزارینش تو پست 2 دیگه . یادتون رفته پست رزرو کردی داداش . من 8 ساعته دارم صفحه ها رو می گردم لینک دانلود نیس که نیس
دوستان یکی لینک بده . ساعت 1 دانلود رایگان شروع میشه . مرسی
:11:
AlexMercer
18-09-2010, 00:28
اگه منظورت اینه که این جا گذاشتن همه توسط بازیکن ارسنال غیر طبیعی هست خوب یک جلوش خالی بود و 2 اگر اون بازیکن والکات باشه که این کارا از پسش بر میاد و مگه شما کریستین رونالدو رو یادتون رفته که همش از اینکارا میکنه؟:31:
اگه منظورت اینه که این جا گذاشتن همه توسط بازیکن ارسنال غیر طبیعی هست خوب یک جلوش خالی بود و 2 اگر اون بازیکن والکات باشه که این کارا از پسش بر میاد و مگه شما کریستین رونالدو رو یادتون رفته که همش از اینکارا میکنه؟:31:
در مورد این ویدئو و این صحنه حق با شماست اما میشه با یک بازیکن مثل مثلا آلوز و حتی یک بازیکن معمولی از نظر سرعت چند نفرو جا گذاشت و حداقل یک نیمه پیشروی کرد و این اصلا طبیعی نیست .
توی این نسخه دموی کنسولی بازی واقعا راحت شده اگه توی نسخه نهایی هم همین باشه من بدون هیچ تردیدی میرم نسخه پی سی یازده رو میخرم و کنسولی بازی نمیکنم .
Masoud King
18-09-2010, 01:08
والا حسین جان من با رونالدو خیلی کم تونستم همچین کاری کنم و یه تنه این همه مسافت رو برم.
تو نسخه 2010 با دروگبا راحت میشد مدافعین رو با قدرت بدنی رد کرد ولی الان از په په نمیشه رد شد ...
+
این درگیری های 360 درجه چقدر جالبا...از عقب که تنه میزنه بازیکن جلوی بعضی وقتا تعدلش رو از دست میده و می خوره زمین و گاهی اوقات هم خودش رو نگه میداره و زمین نمی خوره..... بازی واقعا فیزیکی تر شده.
+
این انیمیشن های جدید استپ کردن توپ و یا تکل زدن هم خیلی قشنگن.
+
پرسنالیتی هم تو بازی واقعا احساس میشه... تو استپ کردن توپ ها یا تکل ها و ....
+
االبته دموش مشکل هم زیاد داره...نمیدونم چرا اینطوریه...
تو آرنای قبل بازی یهو بازیکن گم میشه و بعد ظاهر میشه... یه جا بازیکنم از توی تور رد شد و از این قبیل موارد...
ali_santori
18-09-2010, 01:52
دوستان الان میشه انلاین هم بازی کرد؟
ali_santori
18-09-2010, 01:52
دوستان الان میشه انلاین هم بازی کرد؟
smallfrank
18-09-2010, 10:18
خب دوستان من هم دمو رو دانلود کردم و بازی کردم......
بازی که واقعا قشنگه....
برای گیم پد هم من تونستم با نرم افزار XPadder از همین گیمپدهای معمولی تو بازی استفاده کنم....
تمام آنالوگها هم کار میکنه و تمام Skill Move ها رو هم میتونم برم....
اینم لینکش.......
با تشکر از FerineFast عزیز.
آقا یکی میگه چطور میشه پنالتی ها رو به کناره ها زد؟!
هر چی پنالتی میزنم همش میره وسط دورازه...هر چقدر هم جهت ها رو نگه میدارم فایده نداره!
کسی میدونه چطوریاست؟
Alex * Delpiero
18-09-2010, 10:46
آقا یکی میگه چطور میشه پنالتی ها رو به کناره ها زد؟!
هر چی پنالتی میزنم همش میره وسط دورازه...هر چقدر هم جهت ها رو نگه میدارم فایده نداره!
کسی میدونه چطوریاست؟
من شوک دسته رو روشن میکنم بعد با شوک میزنم هر جهتی که میخوام میره
البنه تو pc
منظور من با Keyboard بود دوست عزیز...
الان توی خونه دو نفره بازی میکنیم ...من با کیبور بازی میکنم و بقیه با جوی استیک
ولی من هر چی پنالتی میزنم میام وسط دروازه!!!
خودم نمیدونم دلیلش چیه؟!....حالا قلق خاصی داره یا نه؟!
smallfrank
18-09-2010, 11:15
برای پنالتی RB رو بگیر تا فنی بزنه....
جهت ها رو از همون اول تا بعد از ضربه بگیر و ول نکن...
آقا این Skill Move ها خیلی حال میده میتونی دو نفر رو جا بزاری ولی باید خیلی وارد باشی.....
pintoricio
18-09-2010, 11:55
برای پنالتی RB رو بگیر تا فنی بزنه....
جهت ها رو از همون اول تا بعد از ضربه بگیر و ول نکن...
آقا این Skill Move ها خیلی حال میده میتونی دو نفر رو جا بزاری ولی باید خیلی وارد باشی.....
میشه کار با نرم افزاررو بگی دوست عزیز ؟ منم الان تنها مشکم اینه که دریبلا روی آنالوگ راست نیست .
از دوستانی که در تهران بازی رو گرفتن خواهشا آدرس مغازه رو پخ کنن!
hasani2008
18-09-2010, 12:01
من دموي pes رو دان كردم (با هزار زحمت) به نظرتون ارزش داره fifa رو هم دان كنم؟(واقعا ؟)
Download Master
18-09-2010, 12:08
من دموي pes رو دان كردم (با هزار زحمت) به نظرتون ارزش داره fifa رو هم دان كنم؟(واقعا ؟)
بله واقعا ارزش داره ولی اگه صبر کنی 10 روزه دیگه نسخه نهایی میاد . حالا اگه ترافیک داری دانلود کن وگرنه ارزش نداره
black.assassin
18-09-2010, 12:55
دوستان منم بالاخره دانلود کردم . ترافیکم ته کشید :دی ولی ارزششو داشت . خیلی بهتر از pes هست از هر نظر به جز گرافیک . pes یه جورایی شفافیت بیشتری داره و طراحی کاراکتراش بهتره . تو فیفا از دور همه بازیکنای بارسا مثل همن جز آلوز که دیگه خیلی تابلو و اینیستا که کچله :دی در ضمن فیفا راحت تر کرده بازی رو که به نظرم این باعث میشه طرفداراش بیشتر شه . ولی یه چیزیش خیلی اعصابمو خورد کرد . از 2002 که دیگه فیفا رو ول کردم و pes زدم ، می بینم که تو دوربین و چمن هیچ تغییری نکرده . موتور بازی عوض شده اصلا ؟ ما PC بازا باید چه خاکی به سرمون بریزیم ؟
دوست عزیز اولا که مشخصه که گرافیک فیفا از PES بالاتره...شما شفافیت تصویر رو نگاه کن
توی PES رنگ های استفاده شده حالت کدر دارن و نور پردازی بازی اصلا قابل قبول نیست..مخصوصا در بازی هایی که در روز برگزار میشه پدر چشم ادم درمیاد.
این رو هم قبول ندارم که همه بازیکنان بارسا از دور مثل هم هستن...چون که خودم هم بازی رو تست کردم.دیگه هر بازیکنی از فاصله دور هم اگه خیلی مشخص نباشه ولی دیگه اینطوری که میگین نیست.
شما هر بازیکن رو میتونی از طریق موشنی که به اون اختصاص داده شده و وارد بازی شده شناسایی کنی...شما نوع راه رفتن بازیکنا رو هم نگاه کنی میبینی که با هم فرق داره.
از 2002 که دیگه فیفا رو ول کردم و pes زدم ، می بینم که تو دوربین و چمن هیچ تغییری نکرده . موتور بازی عوض شده اصلا ؟ ما PC بازا باید چه خاکی به سرمون بریزیم ؟
اینم که دیگه از اون حرف ها بود :13:
شما برو با دقت بیشتری یک نگاه به وضعیت کلی بازی بنداز بعد بیا دوباره نظرت رو بگو
راستی دوستان هیچ توجه کردین وقتی که شوت میزنین چمن زیر پای بازیکنان کنده میشه !! :8:
خیلی جالبه...وقتی شوت میکنین ذره ها و تکه های چمن زیر پای بازیکن بعد از ضربه زدن به هوا بلند میشه
دوستان چند تا تکنیک بگین ما هم یاد بگیریم ما تازی فیفا باز شدیم بازی جذابه اما اگر تکنیک هم بزنی جذاب تر میشه
با سلام من هم دموی 360 رو بار ها بازی کردم اول این که باید توجه داشته باشیم این فقط یک نسخه دمو هستش و همیشه هر سال که ما نسخه دمو رو بازی کردیم هوش مصنوعی بازی از نسخه اصلی پایین تره و در ضمن نسخه تکمیل شده هم نیست ولی در مورد این که گفته میشه با یک بازیک یک تنه میشه مسافتی رو طی کرد کاملا نظرم مخالف این حرفه به نظرم امسال حتی از سال قبل هم طی کردن یک مسافت سخت تر شده و در ضمن چون این دمو زمانش که خستکی بازیکن ها رو نمیشه کاملا احساس کرد تا میخوای ببینی چه خبره بازی تمومه واقعا مدافعین و کلا دفاع تیمی CPU بهتر شده بازیکن های تکل زن واقعا در این نسخه عالی تکل های کشیده میزنن سیستم 360 درجه فیزیک هم بازی رو کاملا جذاب تر کرده واز همه مهمتر بازیک های دریبل زن واقعا در این نسخه مهار کردنشون سخته کلا پرسنالیتی رو هر چی بیشتر بازی کنیم بیشتر حسش میکنیم انیمشن های هد زدن جدید . استپ . پاس . افتادن . تکل رفتن و..... اضافه شده گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی کرده و در کل به بخش گرافیک بازی بهتره بگیم صیقل داده شده و من در مجموع از این نسخه دمو راضیم و باز هم امسال با یک بازی با کیفیت از هر لحاظ روبرو هستیم ولی خوب بازی ورزشی پیدا میشه که بدون اشکال باشه مسلما نه ولی مهم اینه که اون اشکالات به بازی ضربه شدیدی نزنه و تبدیل به با گ نشه .
بچه ها نسخه pc نهایی تغییراتی توش صورت میگیره؟؟ یا دمو کد نهایی بازی هست؟
smallfrank
18-09-2010, 14:42
دوستان چند تا تکنیک بگین ما هم یاد بگیریم ما تازی فیفا باز شدیم بازی جذابه اما اگر تکنیک هم بزنی جذاب تر میشه
برو تو قسمت Help>Skill Move اونجا همه چی داره....فقط بستگی به تعداد ستاره های بازیکن داره....
=========================================
دقت کردین با زدن چپ و راست روی D-Pad در حین بازی میتونین سیستم رو حمله ای یا دفاعی کنید....
بعد از زدن گل هم LT+ RS رو بگیرین یه حرکت روبوتیک قشنگ میره......یا LT+RB یه نوع رقصه.......
Retired User
18-09-2010, 14:59
از انتقاد هام چه قدر استقبال شد
دعوتم کردن به پی ای اس بازی کردن
واقعا ممنون
----
تو کییبورد هم میشه دریبل کرد؟
من اصن نمیتونم از بازیکن مقابلم رد شم
پ.ن:اگه بلدید به ما هم ییاموزید دی:
smallfrank
18-09-2010, 15:09
فقط با آنالوگ میشه دریبل کرد....
با سلام من هم دموی 360 رو بار ها بازی کردم اول این که باید توجه داشته باشیم این فقط یک نسخه دمو هستش و همیشه هر سال که ما نسخه دمو رو بازی کردیم هوش مصنوعی بازی از نسخه اصلی پایین تره و در ضمن نسخه تکمیل شده هم نیست ولی در مورد این که گفته میشه با یک بازیک یک تنه میشه مسافتی رو طی کرد کاملا نظرم مخالف این حرفه به نظرم امسال حتی از سال قبل هم طی کردن یک مسافت سخت تر شده و در ضمن چون این دمو زمانش که خستکی بازیکن ها رو نمیشه کاملا احساس کرد تا میخوای ببینی چه خبره بازی تمومه واقعا مدافعین و کلا دفاع تیمی CPU بهتر شده بازیکن های تکل زن واقعا در این نسخه عالی تکل های کشیده میزنن سیستم 360 درجه فیزیک هم بازی رو کاملا جذاب تر کرده واز همه مهمتر بازیک های دریبل زن واقعا در این نسخه مهار کردنشون سخته کلا پرسنالیتی رو هر چی بیشتر بازی کنیم بیشتر حسش میکنیم انیمشن های هد زدن جدید . استپ . پاس . افتادن . تکل رفتن و..... اضافه شده گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی کرده و در کل به بخش گرافیک بازی بهتره بگیم صیقل داده شده و من در مجموع از این نسخه دمو راضیم و باز هم امسال با یک بازی با کیفیت از هر لحاظ روبرو هستیم ولی خوب بازی ورزشی پیدا میشه که بدون اشکال باشه مسلما نه ولی مهم اینه که اون اشکالات به بازی ضربه شدیدی نزنه و تبدیل به با گ نشه .
امین جان من تقریبا با تمام صحبتهای شما موافقم . اما این دمو نسبت به فیفا 10 خیلی آسونتر شده علت آسونیش اینه که AI فشار کافی روی دروازه ما نمیاره . در مورد دفاع کاملا شما درست میگی من صبح یک تاپیک توی تالار گفتگوی EA باز کردم و در مورد همین مساله داریم بحث میکنیم تقریبا همه متفق القول هستن که دفاع خیلی بهتر و کم نقص تر شده اما AI در زمان حمله نمیتونه فشار کافیو بیاره .
اگه شما دقت کنید توی فیفا 10 AI دائما پاسکاری میکنه و دنبال روزنه ای برای رسیدن به دروازه و باز کردن دروازست اما اینجا اینطور نیست . توی فیفا 10 AI خیلی بیشتر تکل میزنه و توپو از ما میگیره اما اینجا میشه با یک نفر مسافت بیشتری رو طی کرد و AI کمتر توپو از ما میگیره ( کمتر تکل میزنه ) . توی فیفا 10 بخاطر قدرت بدنی حریف ( بازیکنان بدون توپ نسبت به بازیکن صاحب توپ ) ما توپو خیلی سریع تر از دست میدادیم اما اینجا اینطور نیست هر چند که من قبول دارم شکل واقعیش همینه اما همین مساله بازیو آسون کرده .
توی فیفا 10 AI هوشمندانه تر و سریعتر توپو توی زمین به گردش در میاورد و سرعت بالاتری در پاسکاری داشت ( که البته کمی این مورد غیر طبیعی بود ) اما اینجا اینطور نیست .
توی فیفا 10 AI بیشتر اقدام به شوت زنی میکرد اما اینجا اینطور نیست .
توی این دمو AI زیاد اقدام به تکل روی و دریبل زنی میکنه و بخاطر آزادی عمل بیشتر ما توی این دمو راحت تر میشه توپو با تکل کشیده یا تکل معمولی گرفت .
تمام این موارد دست به دست هم دادن تا این دمو آسون تر بشه الان من در حالت LEGENDARY و در حالت تمام دستی در مقابل CPU شکست نمیخورم در صورتیکه با همین وضعیت توی فیفا 10 حداقل 2 تا گلو میخوردم .
امین جان پارسال شما دموی کنسولی فیفا 10 رو هم بازی کردی ؟ درجه سختی اون چطور بود یادت میاد ؟ چون من اونو بازی نکردم .
ali_santori
18-09-2010, 15:33
چرا کاکا تو رئال نیست؟
بعد این که شما فیفا رو بهتر از PES میدونین فقط بخاطر این هست که امکان دستی کردن وجود داره؟!!!
اگه میگین PES رویایی هست و با کریس همه رو میشه جاگزاشت این که خیلی خیلی بدتره
Retired User
18-09-2010, 15:35
چرا کاکا تو رئال نیست؟
بعد این که شما فیفا رو بهتر از PES میدونین فقط بخاطر این هست که امکان دستی کردن وجود داره؟!!!
اگه میگین PES رویایی هست و با کریس همه رو میشه جاگزاشت این که خیلی خیلی بدتره
هست فقط چون مصدومیت طولانی مدت داشته فیکس نیستش
از رئال اوزیل نیست و در عوضش ون در وارت تو رئاله
ali_santori
18-09-2010, 15:38
من حرفه ای نیستم و نمیدونم شما بازی رو با چه دوربینی انجام میدین.
مثلا PES بازها اکثرا از دوربین واید استفاده میکنن
Masoud King
18-09-2010, 15:57
امین جان من تقریبا با تمام صحبتهای شما موافقم . اما این دمو نسبت به فیفا 10 خیلی آسونتر شده علت آسونیش اینه که AI فشار کافی روی دروازه ما نمیاره . در مورد دفاع کاملا شما درست میگی من صبح یک تاپیک توی تالار گفتگوی EA باز کردم و در مورد همین مساله داریم بحث میکنیم تقریبا همه متفق القول هستن که دفاع خیلی بهتر و کم نقص تر شده اما AI در زمان حمله نمیتونه فشار کافیو بیاره .
آره منم کملکرد بد CPU رو در حمله قبول دارم ولی تو دفاع خیلی خوب عمل میکنند... در کل من اکثر بازیهام تو این نسخه دمو بدون گل تموم شده یعنی 0-0 . دلیلش هم ضعف CPU تو حمله + دفاع خوبشون + زمان کم بازی هست. البته من تمام پاس ها و شوت ها رو روی حالت دستی میزارم.
من یادمه تو نسخه 2010 حریفم بارسلون بود.. این نامردا اینقدر پشت 18 داشتن پاسکاری تک ضرب می کردن که من از آخر گیج شدم و بازی ول کردم...اما تو این دمو همچین چیزی نیست و CPU خیلی کم حملات همه جانبه میکنه ...
اگه این موضوع CPU حل بشه وقعا عالی میشه.
من حرفه ای نیستم و نمیدونم شما بازی رو با چه دوربینی انجام میدین.
من که خودم از دوربین Tele استفاده میکنم و مشکلی هم با اون ندارم
شما هم که یک کم بازی کنی عادت میکنی
آقا کسی مارو راهنمایی نکرد چطور پنالتی ها رو به کناره بزنیم...البته با کیبورد ,نه جوی استیک!
مشکل خیلی عجیبیه و تا حالا یک پنالتی هم نتونستم به گوشه دروازه بزنم
از موقعی که میخوام ضربه بزنم دستم روی کلید جهته تا وقعی که ضربه زده میشه ولی آخرش توپ میاد وسط دورازه!!! :13:
حالا کسی میدونه ایراد کار از کجاست؟
با سلام ممنون از توضیحات 4039 من با حرف شما موافقم و دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی پارسال نسخه دمو FIFA 10 هم به همین منوال بود که خیلی آسون تر از نسخه اصلی بود چون یک موضوع کاملا روشنه که EA تمام قدرت هوش مصنوعی رو در نسخه دمو قرار نمیده به خاطر فروش نسخه اصلی و ...... همیشه همین جوری بوده که من میگم هیچ چیزی رو صد در صد نمیشه گفت ولی با توجه به تجربیات چند سال گذشته همیشه همین جوری بوده .
hamidkabiri6270
18-09-2010, 17:01
برو تو قسمت Help>Skill Move اونجا همه چی داره....فقط بستگی به تعداد ستاره های بازیکن داره....
=========================================
دقت کردین با زدن چپ و راست روی D-Pad در حین بازی میتونین سیستم رو حمله ای یا دفاعی کنید....
بعد از زدن گل هم LT+ RS رو بگیرین یه حرکت روبوتیک قشنگ میره......یا LT+RB یه نوع رقصه.......
این را هم من به گفته های دوستمون اضافه کنم که معادل این حرکت یعنی تغییر از حالت دفاعی به حمله و بر عکس برای کسانی که از کیبورد استفاده میکنند با این دو تا دکمه انجام میشه:delete v page down
که شامل چهار حالت مختلف هست.
hamidkabiri6270
18-09-2010, 17:11
من این عدد رو روی 3 و 4 و 5 گذاشتم، ولی هر بار تو بازی رفتم نوشته بود Professional! :13:
برای من هم همین طوره .
Retired User
18-09-2010, 17:15
برای من هم همین طوره .
بازی سیو نمیشه
یعنی هر تغییراتی رو که بدین با اجرای دوباره به حالت دیفالت برمیگرده
Masoud King
18-09-2010, 17:41
با سلام ممنون از توضیحات 4039 من با حرف شما موافقم و دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی پارسال نسخه دمو FIFA 10 هم به همین منوال بود که خیلی آسون تر از نسخه اصلی بود چون یک موضوع کاملا روشنه که EA تمام قدرت هوش مصنوعی رو در نسخه دمو قرار نمیده به خاطر فروش نسخه اصلی و ...... همیشه همین جوری بوده که من میگم هیچ چیزی رو صد در صد نمیشه گفت ولی با توجه به تجربیات چند سال گذشته همیشه همین جوری بوده .
واقعا خداکنه همینطور که شما میگید باشه....
+
Fifa 11 New Skills Tutorial
smallfrank
18-09-2010, 17:57
این New Skill ها تو نسخه PC هست ؟
مثلا یکیشو بگین من انجام بدم ببینم هست یا نه ....آخه ویدیو رو ندیدم...
Download Master
18-09-2010, 18:28
من که خودم از دوربین Tele استفاده میکنم و مشکلی هم با اون ندارم
شما هم که یک کم بازی کنی عادت میکنی
آقا کسی مارو راهنمایی نکرد چطور پنالتی ها رو به کناره بزنیم...البته با کیبورد ,نه جوی استیک!
مشکل خیلی عجیبیه و تا حالا یک پنالتی هم نتونستم به گوشه دروازه بزنم
از موقعی که میخوام ضربه بزنم دستم روی کلید جهته تا وقعی که ضربه زده میشه ولی آخرش توپ میاد وسط دورازه!!! :13:
حالا کسی میدونه ایراد کار از کجاست؟
پنالتی ها با آنالوگ راست هستن. شما با کیبرد چه جوری کارهای آنالوگ راست رو میکنید. پنالتی ها رو هم با همون بکنید.
یکی از دوستای منم عشقه کیبرده . تا الانم هیچ بازی با جوی استیک بازی نکرده ولی دیگه مجبور شد یه حوری استیک درست حسابی بخره. شمام بهتره همین الان عادت کنی تا بعدا .:20:
بچه ها نسخه pc نهایی تغییراتی توش صورت میگیره؟؟ یا دمو کد نهایی بازی هست؟
آقا شاکی نشین ولی کسی جواب نداد؟؟؟
خوب دوست عزیز من هم تا حالا همینو میگفتم
این کلیدهای جهت موقع پنالتی زدن اصلا عمل نمیکنه و همه توپ ها وسط دروازه است
Retired User
18-09-2010, 18:44
خوب دوست عزیز من هم تا حالا همینو میگفتم
این کلیدهای جهت موقع پنالتی زدن اصلا عمل نمیکنه و همه توپ ها وسط دروازه است
من با کیبوردمشکل ندارم
صربات ایستگاهی میتونی بزنی؟
یا شروع مجددهای دروازه ؟
pintoricio
18-09-2010, 18:47
الان اونایی که با گیم پد بازی می کنن با آنالوگ راست دقیقا چی کار می کنن ؟ دریبل می تونن بزنن ؟ برای من همه جوره مثل شیفت تو سرعت می مونه که بازیکن استارت می زد قبلا ، خواهشا اونایی که با گیم پد مشکل ندارن یه توضیح بدن ، ممنون .
من با کیبوردمشکل ندارم
صربات ایستگاهی میتونی بزنی؟
یا شروع مجددهای دروازه ؟
اره..همه این ضربات رو میزنم...
دریبل میکنم...هر کاری بخوام میتونم بکنم
حتی ضربات پشت محوطه رو کات هم میدم ولی موقع پنالتی بلا استثنا همه توپ ها وسطه
دهنم سرویس شد ولی یک بار هم گوشه نتونستم بزنم
smallfrank
18-09-2010, 20:00
الان اونایی که با گیم پد بازی می کنن با آنالوگ راست دقیقا چی کار می کنن ؟ دریبل می تونن بزنن ؟ برای من همه جوره مثل شیفت تو سرعت می مونه که بازیکن استارت می زد قبلا ، خواهشا اونایی که با گیم پد مشکل ندارن یه توضیح بدن ، ممنون .
باید اول LT رو بگیری.....
ره..همه این ضربات رو میزنم...
دریبل میکنم...هر کاری بخوام میتونم بکنم
حتی ضربات پشت محوطه رو کات هم میدم ولی موقع پنالتی بلا استثنا همه توپ ها وسطه
دهنم سرویس شد ولی یک بار هم گوشه نتونستم بزنم
گزینه L Stick رو روی جهت ها تنظیم کردی یا D-Pad رو ؟
Spaniuly
18-09-2010, 21:20
Ladies & Gentelmen now the big moment for fifa 11 . . . WE ARE 11... Forever
بعله تازه من برای اولین بار گیم پلی فیفا نکست رو روی کامپیوتر عزیزم لمس کردم... وای خداوندا... عجب فوتبال نابی... چه فازی خواهم گرفت... مشکل گیم پد کلافه ام کرده بود نمی تونستم حرکت کنم و این باعث میشد نتونم گل بزنم و دریبل کنم... عجب چسبید خدائیش.
ولی امروز یه خبر توپ برای اونهایی دارم که هرچی با گیم پد ور میرن نمی تونن حلش کنن.
طریقه اصلاح کامل گیم پد:
1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
AddController "My XBox 360 Controller"
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد
.
.
.
AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
AddAlias ""
AddAlias "XBOX 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "XBox 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "Controller (XBOX 360 For Windows)"
AddAlias "Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)"
AddAlias "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows"
AddAlias "XInput Controller"
AddController "Controller_039"
AddAlias "SL-6535-SBK"
AddAlias "SL-6535-SSV"
.
.
.
همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon
اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.
حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.
از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.
:10: دوست دارم فرید:40:
دوستان نسخه ی کنسولی رو کسی گرفته ؟ چجوریاس ؟ همه دارن روی PC بازی میکنن فعلاً...
میترسم نسخه ی PC از کنسولی بزنه بالا یه وقت. :31:
Arrowtic
18-09-2010, 21:49
Squall داداش شماست؟!مدتی بود به شباهت های بینتون پی برده بودم!!!!!
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
یه سوال پد حتما باید از این پد های شبیه دسته Xbox باشه؟
Mehdi.ss
18-09-2010, 21:53
Ladies & Gentelmen now the big moment for fifa 11 . . . WE ARE 11... Forever
بعله تازه من برای اولین بار گیم پلی فیفا نکست رو روی کامپیوتر عزیزم لمس کردم... وای خداوندا... عجب فوتبال نابی... چه فازی خواهم گرفت... مشکل گیم پد کلافه ام کرده بود نمی تونستم حرکت کنم و این باعث میشد نتونم گل بزنم و دریبل کنم... عجب چسبید خدائیش.
ولی امروز یه خبر توپ برای اونهایی دارم که هرچی با گیم پد ور میرن نمی تونن حلش کنن.
طریقه اصلاح کامل گیم پد:
1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد
همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon
اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.
حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.
از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.
:10: دوست دارم فرید:40:
دست جفتتون درد نکنه
آرمین یه عکس از تنظیمات گیم پدت میذاری
karnavaleroos
18-09-2010, 22:02
من بعد سه روز که هم فیفا و هم Pes رو بازی کردم نظرم اینه که فیفا خیلی فوتبال خوبیه اما امسال Pesواقعا بدجور خودشو تکون داده و خودشو تا حدودی به فیفا رسونده
PES چند ایراد داره که مانع از این میشه از فیفا جلو بزنه یکی صداگذاریشه و دیگری یه عیبی هست در این نسخه که اگه برطرف بشه عالی میشه و اون هم اینه که بازیکن صاحب توپ خیلی کند حرکت میکنن البته با این کار دفاع کردن آسونتر میشه اما حمله کردن سخت
از لحاظ هوش مصنوعی در Pes دفاع بسیار عالی کار میکنه اما در مورد دروازبان این حرف درست برعکسه اما در فیفا دفاع نسبت به Pes هوش مصنوعیه کمتری دارن اما در دروازه مشکلی نداره
از لحاظ گرافیکی این دو بازی هیچ برتری به هم ندارن خوشبختانه هر دو بازی گرافیکی دارن که به دل آدم میشینه
فیفا بازیه روونتریه یعنی حرکت کردن با بازیکن راحت تره اما PES امسال با تغییری که در گیم پلی داده و به حق لازم هم بود طوری شده که حتما با پاسکاری باید از سد مدافعین رد شد البته به نظرم یه کمی افراط کرده تا حدودی حرکت انفرادی رو کشته
فیفا انیمیشن های بیشتری نسبت به PESداره اما نه خیلی زیاد چون امسال کنامی هم انیمیشن های زیادی تو بازی گذاشته که از این لحاظ میشه گفت فیفا کمی بیشتر انیمیشن داره
اما صداگزاری و بخصوص گزارشگری فیفا خیلی سرتره چیزی که من ضعف pes رو در این میبینم
در کل من بر این عقیده ام که امسال هم فیفا نمره بالاتری از pes میگیره اما این اختلاف امسال بسیار کم شده اما اگر یک توصیه از من بخواین که کدوم رو باید امسال برا بازی انتخاب کرد باید عرض کنم اگر فن Pes هستید حتما PES رو بازی کنین چون اونم بسیار تمیز امسال کار شده , اگر فن فیفا هستید بهتون حتما پیشنهاد میدم از فیفا دور نشید و اگر بیطرفید و برای اولین بار دنبال بازی کردن فوتبال هستید فیفا گزینه اول برا شما خواهد بود
امیدوارم تونسته باشم بیطرفانه این نقد رو نوشته باشم ضمن اینکه اعتراف میکنم فن PES هستم و امسال هم Pes بازی خواهم کرد
ضمن اینکه نقد بالا در مورد دو بازی در پی سی بود
والسلام
Spaniuly
18-09-2010, 22:13
Squall داداش شماست؟!مدتی بود به شباهت های بینتون پی برده بودم!!!!!
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
یه سوال پد حتما باید از این پد های شبیه دسته Xbox باشه؟
آره دیگه میگم داداشمه دیگه
نه هیچ فرقی نداره هر چی می خواد باشه
دست جفتتون درد نکنه
آرمین یه عکس از تنظیمات گیم پدت میذاری
تنظیماتش همون مال PES هست دیگه کلاسیک همونی که واسه فیفا 07 08 و ... استفاده می کردیم...
از تنظیمات اکسترنال یا داخلی؟
smallfrank
18-09-2010, 22:16
دقت کردین تو نسخه PC چهره بازیکنا در قسمت Player Bio در Team Mnagment با چهره اونها در داخل بازی 178 درجه فرق میکنه....
میتونین تو Replay ها ببینین.....
امیدوارم این مشکل حل بشه تو نسخه اصلی.....
==============================
ممنون آرمین جان ولی من بدون هیچ نرم افزاری تونستم از همین دسته های معمولی تو بازی استفاده کنم....با تمام آنالوگ هاش......
Mehdi.ss
18-09-2010, 23:04
آره دیگه میگم داداشمه دیگه
نه هیچ فرقی نداره هر چی می خواد باشه
تنظیماتش همون مال PES هست دیگه کلاسیک همونی که واسه فیفا 07 08 و ... استفاده می کردیم...
از تنظیمات اکسترنال یا داخلی؟
اکسترنال
من وقتی می خوام تنظیمات انالوگ چپ رو وارد کنم ، تنظیمات چهار جهت، چپ ،راست ،بالا ،پایین میپره
Google Spider
18-09-2010, 23:05
دوستان خواهشا کمک کنید ...
نمی دونم چرا اجرا نمیشه دیروز داشتم بازی میکردم.....
این پیغام رو وقتی می خوام برم توی ستیگ میده
وقتی بازی رو هم اجرا می خوام کنم این پیغام رو میده...
دارم دیوونه میشم.
یکی از بچه ها هم همین مشکل رو داشت نمی دونم کی بود اگه حل شده بیاد به منم کمک کنه ....
MCSE MAN
18-09-2010, 23:06
دوستان منم دمو PC رو بازي كردم هم اماتور و هم پروفشنال
2-3 دست تو مانيتور معمولي بازي كردم گفتم چه بازي قشنگي ولي آقا رفتم تو lcd بازي كردم،آقا كفم بريد.انگار داشتم از نيم متري فوتبال تماشا ميكردم:31:
بيشترين چيزي كه نظرمو جلب كرد و خيلي باهاش حال كردم برخوردهاي تنه به تنه بود كه عالي كار شده.مخصوصا اين برخوردا تو پروفشنال بيشتر تو چشم مياد.با مسي چندبار فرار كردم ولي مدافعين با قدرت بدنيشون نميذاشتن به توپ برسم
2 تا اتفاق جالب برام تو بازي افتاد كه خيلي توپ بود(البته نميدونم قبلا هم بوده و من متوجه نشده بودم يا نبوده):
1.من بارسا بودم و حرفيم رئال،توپ رو اومدن پاس بدن ولي وسط راه خورد با داور
2.من يه خطا كردم ولي داور بهم اخطار نداد بعد بازيكن رئال اعتراض كرد بهش بابت اعتراض اخطار داد.اين مورد اگه دستي باشه خيلي عالي ميشه يعني هروقت خواستيم يه اعتراض خفن بكنبم به داوري و همچنني اميدوارم دست كامپيتر نباشه كه يهو سر بازي مهم از اين نوع اخطارا بگيريم!!!
فقط يه موردي داشت،اونم اينكه با بنزما بهم گل زد بعد به سبك توتي خوشحالي كرد ولي انگشتش تو دهنش نبود!!
smallfrank
18-09-2010, 23:29
دوستان خواهشا کمک کنید ...
نمی دونم چرا اجرا نمیشه دیروز داشتم بازی میکردم.....
این پیغام رو وقتی می خوام برم توی ستیگ میده
وقتی بازی رو هم اجرا می خوام کنم این پیغام رو میده...
دارم دیوونه میشم.
یکی از بچه ها هم همین مشکل رو داشت نمی دونم کی بود اگه حل شده بیاد به منم کمک کنه ....
بازیو پاک که کردی فولدرش توی my document رو هم پاک کن بعد توی یه درایو دیگه نصب کن خوب میشه ....
Download Master
18-09-2010, 23:36
آقا یه ضربه کاشته با رونالدو زدم از 42 یاردی به والدز. واسه ضربه کاشته با رونالدو کلید LB رو بگیرید به سبک خود رونالدو میزنه و انیمشنش خیلی زیبا کار شده. اگه بشه ویدئوش رو میذارم
یه چندتا نکته جالب دیدم شاید واسه شمام اتفاق افتاده باشه
1 . تو یه ضد حمله بودم با رئال جلو بارسا . 3 تا بازیکن بودیم در برابر 2 (والدز و پویول ) بعد با اینکه رونالدو از چپ فرار کرده بود و راحت میشد بهش پاس بدم با Higuain رفتم و پویول ازم توپو گرفت . دیدم رونالدو داره میزنه تو سرش و افسوس میخوره که توپو بهش ندادم (مثل بازیهای واقعی که Higuain بمیره پاس نمیده و رونالدو شاکی میشه )
2 . به گزارش بازی الکلاسیکو دقت کنید ببینید چه چیزایی راجبه رئال و بارسا و گذشتشون میگه ! خیلی خوب کار شده (مثلا میگه بارسا مثل یه تیم ملی بازی میکنه و اینکه رئال برای بار اول Champions League رو را انداخته و ...)
3 . بعضی موقعا که آفساید نیست ولی مشکوک به آفسایده مدافعا دستشونو بالا میبرن و به کمک داور نگا میکنن ولی آفساید نمیگیره
4. چلسی عین خودش بازی میکنه و تمام گلایی که به من زده فقط رو قدرت بدنی بازیکناشه . مثل دروگبا و انلکا و لمپارد و اسین که مثل تانک میمونن
یه چیز دیگه : عجب دوربینیه این دوربین Pro فقط منتظرم Be a Pro تو بازی اصلی اضافه بشه خدا میدونه چند ساعت بشینم بازی کنم
دوستان حرفه ای : تونستم بالاخره همه چیز رو Manual بذارم ولی Shoot رو هر کاری میکنم نمیشه یعنی اصلا نمیتونم تو Manual گل بزنم و شوت رو باید بذارم Semi . تو بازی های حرفه ای همه میذارن رو Manual یا نه ؟
بعد یه چیز دیگه تو بازیهای Multiplayer اگه تنظیمات رو بذاری رو Semi که آسون تر میشه . یعنی دو نفر یه چیز میذارن یا اگه نه که نامردیه یکی راحت تره یکی سخت تر ؟
Google Spider
18-09-2010, 23:36
بازیو پاک که کردی فولدرش توی my document رو هم پاک کن بعد توی یه درایو دیگه نصب کن خوب میشه ....
اقا مرسی که جواب دادی...
همین الان اومدم همین راه حل رو بگم (از فروم خارجی فهمیدم) که دیدم شما لطف کردی و راهنمایی کردی ...
به هر حال ممنون عزیز..:11:
hamidkabiri6270
19-09-2010, 00:33
بچه ها معادل این دکمه ها در کیبورد چیه:این پازل را کی میتونه تکمیل کنه؟
LB=?
RB=?
L=?
R=?
LT=?
E=RT
X=A
A=B
W=Y
D=X
یک چیز جالبی که توی بازی وجود داره اینه که وقتی از جناحین سانتر میشه و توپ توی شش قدم میاد وقتی دروازه بان رو بیرون میاریم تا توپو دفع کنه دقیقا به سمت توپ میره.
ولی من توی PES این کار رو بارها انجام دادم ولی دروازه بان همه خروج هاش ناموفق بود.
بعضی صحنه ها هم که داور آوانتاژ میده ولی خطا شدید باشه در صورتی که بازی متوقف بشه میاد به بازیکن خاطی اخطار میده.
البته همچین چیزی توی PES 6 هم وجود داشت که کونامی در یک اقدام دل انگیز این قسمت رو برای همیشه حذف کرد.
در هنگام تک به تک شدن هم با یک تو سر توپ ساده نمیشه دروازه بانان رو جا گذاشت و سریع فریب نمیخورن...برای این کار باید فاصله خیلی کمی با دروازه بان داشته باشی که البته به ریسکش نمی ارزه.
با تیم های فیزیکی هم خیلی خوب میشه مقابل تیم های سرعتی و تکنیکی مقابله کرد...مثلا من الان با لورکوزن که توی نسخه دمو حضور داره فعلا هنوز به هیچ کدوم از اون تیم ها نباختم.
با کسایی که بازی میکنم همه تیم ها رو مقابل من یا همون لورکوزن تست کردن ولی واقعا از این ویژگی به خوبی میشه استفاده کرد.نمیذاشتم رونالدو تکون بخوره.با مدافعانی همچون هیپیا و فردریش که قد بلند و فیزیک خوبی دارن میشه جلوی رونالدو و هیگوین رو گرفت...کلا توی دفاع کردن دستمون خیلی بازه.
مثلا مدافعین لیدر تیم رو در آفسایدگیری بخوبی همراهی میکنن و فعلا که آفسایدگیری ها بی نقص انجام شده.
الان تیم های محبوب من در نسخه دمو شده بایر لورکوزن و لیون :31:...تیم های خیلی خوبین. :46:
با تیم های معمولی هم میشه جلوی تیم های کله گنده دووم آورد فقط باید کمی حوصله داشته باشی و توی تک موقعیت ها دقت به خرج بدی.این چیزیه که من رو به بازی علاقه مند کرده.بازی ستاره محور نیست.
در کل با این که شش تا تیم بیشتر نداره سه چهار نفری هستیم که بیشتر وقتمون رو به این بازی اختصاص دادیم...اتفاقا هر سه اون عزیزان PES باز سفت و سخت بودن و عاشق این بازی شدن و رفتن تو کف :31:
به شدت منتظر نسخه نهایی و حضور میلان هستیم :8:
آقا یه ضربه کاشته با رونالدو زدم از 42 یاردی به والدز. واسه ضربه کاشته با رونالدو کلید LB رو بگیرید به سبک خود رونالدو میزنه و انیمشنش خیلی زیبا کار شده. اگه بشه ویدئوش رو میذارم
یه چندتا نکته جالب دیدم شاید واسه شمام اتفاق افتاده باشه
1 . تو یه ضد حمله بودم با رئال جلو بارسا . 3 تا بازیکن بودیم در برابر 2 (والدز و پویول ) بعد با اینکه رونالدو از چپ فرار کرده بود و راحت میشد بهش پاس بدم با Higuain رفتم و پویول ازم توپو گرفت . دیدم رونالدو داره میزنه تو سرش و افسوس میخوره که توپو بهش ندادم (مثل بازیهای واقعی که Higuain بمیره پاس نمیده و رونالدو شاکی میشه )
2 . به گزارش بازی الکلاسیکو دقت کنید ببینید چه چیزایی راجبه رئال و بارسا و گذشتشون میگه ! خیلی خوب کار شده (مثلا میگه بارسا مثل یه تیم ملی بازی میکنه و اینکه رئال برای بار اول Champions League رو را انداخته و ...)
3 . بعضی موقعا که آفساید نیست ولی مشکوک به آفسایده مدافعا دستشونو بالا میبرن و به کمک داور نگا میکنن ولی آفساید نمیگیره
4. چلسی عین خودش بازی میکنه و تمام گلایی که به من زده فقط رو قدرت بدنی بازیکناشه . مثل دروگبا و انلکا و لمپارد و اسین که مثل تانک میمونن
یه چیز دیگه : عجب دوربینیه این دوربین Pro فقط منتظرم Be a Pro تو بازی اصلی اضافه بشه خدا میدونه چند ساعت بشینم بازی کنم
دوستان حرفه ای : تونستم بالاخره همه چیز رو Manual بذارم ولی Shoot رو هر کاری میکنم نمیشه یعنی اصلا نمیتونم تو Manual گل بزنم و شوت رو باید بذارم Semi . تو بازی های حرفه ای همه میذارن رو Manual یا نه ؟
بعد یه چیز دیگه تو بازیهای Multiplayer اگه تنظیمات رو بذاری رو Semi که آسون تر میشه . یعنی دو نفر یه چیز میذارن یا اگه نه که نامردیه یکی راحت تره یکی سخت تر ؟
خوشحالم که از این بازی خوشتون اومده بهتون تبریک میگم که اینقدر با دقت به بازی نگاه میکنید از این دست جزئیات توی بازی زیاده کم کم که بهشون برخورد کنید میبینید .
من چند مورد دیگه هم اضافه کنم من اینا رو قبلا توی هیچ فوتبال کامپیوتری ندیده بودم .
- بازیکنان با هوش بالای بازی اگه ببینن به توپی که داره میره اوت نمیرسن دیگه دنبالش نمیرن تا بی جهت خودشون خسته نکنن .
- intercept ها و برش توپها و پاسهای بازیکنان حریف توسط بازیکنان تیم مقابل به شکل بسیار خوب و مطلوبی انجام میشه که حکایت از هوش خوب بازیکنان میده .
- بازیکنان با هوش مصنوعی بازی خودشونو در مسیر شوتهای بازیکنان حریف قرار میدن و باعث بلوکه شدن شوتها میشن . البته مواردی که نزدیک به زننده شوت هستن .
- بازیکنان با هوش بسیار خوب خودشون مانع از به اوت رفتن هر توپی نمیشن . مثلا اگه با خودشون این استنباطو بکنن که اگه بزارن این توپ حریف به اوت بره و بعد از پرتاب اوت بهتر میشه استفاده کرد اجازه میدن توپ به اوت بره هر چند که راحت میتونستن اون توپو مال خود کنن یا مثلا اگه احساس کنن که اگه الان توپو بگیرن توی پرس بازیکنان حریف قرار میگیرن مانع از به اوت رفتن یا کرنر شدن توپها نمیشن همین مساله در میانه زمین به شکل دیگه به اجرا در میاد که چند وقت پیش واقعا منو متعجب کرد .
- موارد زیاد دیگه ای هم هست که فکر میکنم کم کم خودتون متوجش میشین .
در مورد سوالتون امسال EA دو تا لیدربرد جداگانه برای بازیکنان دستی باز و کمکی اختصاص داده که سبب خوشحالی بسیاری از گیمرهای آنلاینی شد یعنی اونجا توی لیدربرد دستی همه گزینها باید دستی باشه تا بتونید وارد انجمن اونا بشید وگرنه این اجازه بهتون داده نمیشه .
شوتها رو هم کم کم دستتون میاد اما هیچ وقت نمیشه کامل مسلط شد همونطوریکه توی دنیای واقعی فوتبال هم این کار امکان پذیر نیست . خوبی دستی بودن پاسها و شوتها همینه که به تلاش و دقت خود گیمر بستگی داره و آدم هیچ وقت نمیتونه کاملا روشون مسلط بشه تا بازی براش یکنواخت بشه . و اینکه این دستی بودن آدمو طی 90 دقیقه به تکاپو وادار میکنه و مثل حالت دستی نیست که آدم یکجا لم بده و فقط دکمه پاسو هی فشار بده تا به محوطه جریمه حریف برسه .
pouya_99999
19-09-2010, 01:30
سلام دوستان می خواستم بدونم نسخه ی pc هم مثل نسخه ی کنسولی be a goalkeeper و pro passing و خوشحالی بعد گل داره ؟
konami-pes
19-09-2010, 01:39
سلام دوستان می خواستم بدونم نسخه ی pc هم مثل نسخه ی کنسولی be a goalkeeper و pro passing و خوشحالی بعد گل داره ؟
خیر - این موارد تنها در نسخه کنسولی هست.البته خوشحالی بعد از گل در فیفا 11 پی سی مانند نسخه فیفا10 کنسولیه
Spaniuly
19-09-2010, 01:41
دقت کردین تو نسخه PC چهره بازیکنا در قسمت Player Bio در Team Mnagment با چهره اونها در داخل بازی 178 درجه فرق میکنه....
میتونین تو Replay ها ببینین.....
امیدوارم این مشکل حل بشه تو نسخه اصلی.....
==============================
ممنون آرمین جان ولی من بدون هیچ نرم افزاری تونستم از همین دسته های معمولی تو بازی استفاده کنم....با تمام آنالوگ هاش......
یعنی وقتی میری داخل بازی اونجا که باید زبان انتخاب کنی خود به خود حرکت نمی کنه زبان ها؟
وقتی از آنالوگ استفاده می کنی 2 تا 2 تا نمی پره؟ فکر نکنم با روشی غیر از این بتونی این دو تا معزل رو حل کنی چون تا وقتی مپ گیم پد دیفالت که زنون هست باقی مونده روی گیم پد اضافه شده تاثیر میذاره تنها راهشم پاک کردن مپ کلیدهاش هست.
اکسترنال
من وقتی می خوام تنظیمات انالوگ چپ رو وارد کنم ، تنظیمات چهار جهت، چپ ،راست ،بالا ،پایین میپره
به پریدنش اهمیت نده تو کاری که من کردم رو انجام بده کلا درست میشه
آرمین جان واسه ی تنظیم دسته ی دوم چیکار کنیم ؟
Google Spider
19-09-2010, 02:21
من هر کاری می کنم نمی تونم بازی رو ببرم رو world class .تونستم تبلیغات اول بازی رو بردارم ولی روی world class نمی ره.
اگه کسی تنظیماتش درسته اپلود کنه بقیه هم استفاده کنیم....
AlexMercer
19-09-2010, 02:47
بچه ها معادل این دکمه ها در کیبورد چیه:این پازل را کی میتونه تکمیل کنه؟
LB=?
RB=?
L=?
R=?
LT=?
E=RT
X=A
A=B
W=Y
D=X
RT====E
RB====C
LT====Q
LB====Z
:46:
فقط می تونم بگم فوق العاده هستش !
بعد از 7 سال PES بازی کردن بهترین فوتبالی هست که میبینم چون انعطاف پذیریه بالایی داره
توی همه ی زمینه ها از PES بهتره ولی از لحاظ فیس ها و لباس ها باید روش کار بشه !
بزرگترین مشکلش سقفه !!!
میشه در مورد ترکیب و تاکتیک ها توضیح بدید !؟
konami-pes
19-09-2010, 07:46
فقط می تونم بگم فوق العاده هستش !
بعد از 7 سال PES بازی کردن بهترین فوتبالی هست که میبینم چون انعطاف پذیریه بالایی داره
من می دونستم بعد از اینکه فیفا روی PC نکست بشه خیلی از PES بازهای ایرانی هم به برتری کلی فیفا پی می برند. چون گیمرهای ایرانی بیشتر PC باز هستند و فیفای نکست رو تجربه نکردند.خوشحالم که این مدت که دمو ارائه شده این اتفاق افتاده و قطعا با ریلیز نسخه کامل بازی، فیفا بیشتر خودشو در قلوب گیمرهای ایرانی جا میده:20:
BIJAN5759
19-09-2010, 08:39
دوستان کسی تو تهران دموی بازیرو داره ازش بگیرم...
shakerifar
19-09-2010, 09:08
بازی یه باگ هایی هم داره تو نسخه کنسول مثلا بازی رئال و بارسا بود و هیگواین مصدوم شد اما تو انیمیشنی که بازیکن کنار زمین دراز کشیده بود به جای هیگواین کاروالیو!!!!!!!افتاده بود زمین یه بار دیگه هم این مشکلو دیده بودم امیدوارم بر طرف بشه
نه دیگه این جوری نیست HOST تنظیمات روقرار می ده یعنی اگه HOST داره Manual بازی می کنه شما هم باید Manual بازی کنی
ولی اکثرا رو manual قرار نمی دن و فقط اونایی که خیلی حرفه ای هستند از این حالت استفاده میکند
سلام . چون زیاد فیفا رو دنبال نمیکردم و تقریبآ ازش ناامید شده بودم زیاد اینجا نمیومدم . ولی یه نکته ای خوندم که فیفا برای pc هم نکست شده !!! :20: واقعیت داره ؟ یعنی فیفا رو مثل کنسول بازی میکنیم ؟ همه چیز مثل کنسول ؟
Alex * Delpiero
19-09-2010, 09:44
انصافا بهترین فوتبالیه که تو این همه مدت بازی کردم
میدونید چرا هنوز بعضی از pes بازها نمیخوان قبول کنن ؟
چون حساب کنید از سال 98 به اینور که play station 1 بود تا حالا همش کونامی بازی کردن و به سبک ارکید بودن اون عادت کردن
فکر کنید مثلا واسه پاس دادن فقط دکمه ضربدر رو میزدن ( نه جهتی میخواستن بدن نه قدرتی )
واسه همینه که اون فوتبال رو ترجیح میدن
من خودم کسی بودم که از موقعی یادم میاد چه تو کلوپ چه تو خونه کونامی بازی میکردیم
حالا اگه همون افراد بیان فقط بازی رو روی حالت دستی ( manuel ) بازی کنن اونوقت 100 برابر لذت میبرن
چون در این حالت ادم باید با فکر و هوش خودش جلو بره و دیگه اونطوری نیست که با چند تا دکمه زدن الکی برسی در دروازه و با یک مربع الکی بکنیش تو گل
تو حالت دستی من الان یه حمله ترتیب دادم بعد تک به تک رو زدم بیرون خدایی کیف کردم وقتی با کار تیمی و بوسیله دست خودم رفتم تا اونجا
1 سوال از قدیمی ها :
واسه بهتر بازی کردن این بازی باید دسته xbox داشت؟ اخه دسته های من داسه play 2 هستن ( تبدیل کامپیوتر )
اگه دسته xbox لازم بگین تا تهیه کنم فقط زود مرسی
Arrowtic
19-09-2010, 09:48
آره...........
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
ماجرا manual که میگید چیه؟
Alex * Delpiero
19-09-2010, 09:50
آره...........
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
تو قسمت contoroller settings همه ی اونهایی که assisted هست رو بکن manuel
smallfrank
19-09-2010, 10:01
یعنی وقتی میری داخل بازی اونجا که باید زبان انتخاب کنی خود به خود حرکت نمی کنه زبان ها؟
وقتی از آنالوگ استفاده می کنی 2 تا 2 تا نمی پره؟ فکر نکنم با روشی غیر از این بتونی این دو تا معزل رو حل کنی چون تا وقتی مپ گیم پد دیفالت که زنون هست باقی مونده روی گیم پد اضافه شده تاثیر میذاره تنها راهشم پاک کردن مپ کلیدهاش هست.
نه آرمین جان اصلا دوتا دوتا نمیپره خیلی عادی انگار دسته XBox داری بازی میکنی...البته طرح دسته های من Xbox هست ولی از اونا نیست....
یکی از دوستان مشکل سیو داشتند که بازی سیو نمیشد....ولی نسخه ای که من دانلود کردم بازی سیو میشه و بعد از هر باز ورود به بازی نمیخاد تیم مورد علاقتو انتخاب کنی....
وین رونی
19-09-2010, 11:02
کسانی که Fifa10 را روی xbox بازی کردن بگن چقدر تفاوت بین fifa10 کنسولی و fifa11 کنسولی دیدن؟البته در دمو
Alex * Delpiero
19-09-2010, 12:08
کسی جواب منو نداد
باید دسته xbox داشت که بهتر بازی کرد ؟ اخه دسته های من واسه play 2 هستن ( dual shock )
اگه فرقی نداره میشه چندتا تکنیک بگید اخه من هر چی میکنم به جز روپایی چیزه دیگه ای نمیتونم بزنم ؟ یا نکنه تکنیک ها تو نسخه اصلی فعال میشن ؟
Retired User
19-09-2010, 12:44
کسانی که Fifa10 را روی xbox بازی کردن بگن چقدر تفاوت بین fifa10 کنسولی و fifa11 کنسولی دیدن؟البته در دمو
از لحاظ گرافیکی اگر دمو برتر نباشه ضعیفترم نیست
سیستم پاس دهی و شوتزنی بهتر شده
دفاع و حمله کردن هم کامل تر شدن
اما هنوز تو نسخه دمو ضعفهایی وجود داره
مثله چمن
Abas1100
19-09-2010, 12:47
سلام . چون زیاد فیفا رو دنبال نمیکردم و تقریبآ ازش ناامید شده بودم زیاد اینجا نمیومدم . ولی یه نکته ای خوندم که فیفا برای pc هم نکست شده !!! :20: واقعیت داره ؟ یعنی فیفا رو مثل کنسول بازی میکنیم ؟ همه چیز مثل کنسول ؟
سلام
آره عزیز دقیق مثل کنسول هست اما نه مثل کنسول امسال
مثل سال قبله
hamidkabiri6270
19-09-2010, 12:47
RT====E
RB====C
LT====Q
LB====Z
سلام
Q=LB
LT معادل یه کلید دیگه است.
کسی میدونه برای حرکت 360 درجه در کیبورد از چه کلیدی باید استفاده بشه و همین طور معادل این کلیدZ کدوم دکمه است؟
hasani2008
19-09-2010, 12:49
تاريخ دقيق انتشار نسخه نهايي بازي fifa11 براي pc كي هست؟؟؟!
dr_shahrooz
19-09-2010, 13:50
به امید خدا 4 مهر ! ولی شاید زودتر هم در بیاد و فروش بره
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
چون حساب کنید از سال 98 به اینور که play station 1 بود تا حالا همش کونامی بازی کردن و به سبک ارکید بودن اون عادت کردن
فکر کنید مثلا واسه پاس دادن فقط دکمه ضربدر رو میزدن ( نه جهتی میخواستن بدن نه قدرتی )
من خودم کسی بودم که از موقعی یادم میاد چه تو کلوپ چه تو خونه کونامی بازی میکردیم
حالا اگه همون افراد بیان فقط بازی رو روی حالت دستی ( manuel ) بازی کنن اونوقت 100 برابر لذت میبرن
چون در این حالت ادم باید با فکر و هوش خودش جلو بره و دیگه اونطوری نیست که با چند تا دکمه زدن الکی برسی در دروازه و با یک مربع الکی بکنیش تو گل
تو حالت دستی من الان یه حمله ترتیب دادم بعد تک به تک رو زدم بیرون خدایی کیف کردم وقتی با کار تیمی و بوسیله دست خودم رفتم تا اونجا
[COLOR="Red"]1 سوال از قدیمی ها :
واسه بهتر بازی کردن این بازی باید دسته xbox داشت؟ اخه دسته های من داسه play 2 هستن ( تبدیل کامپیوتر )
عزیز،با تشکر از مطلب مفید شما،باید بگم از اونجایی که دسته پلس استیشن 2 مثل پلی استیشن 3 س ،پس لازم نیست که دسته ایکس باکس بخری
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
آره...........
ماجرای manual به این صورته که در حقیقت همه چی دست شماس ! مثلا دیگه مثل کونامی نیس که سمت یکی شدی کلید پاس رو فشار دادی،پاش بده، بلکه اندازه،جهت و راستای پاش همش در دسته شما میشه و اینجاس که هنر شما سنجیده میشه که چند تا مرد رو میتونی بحلاجی !!!!
اتفاقا دسته x360 با پلی 2 خیلی متفاوته
شما L2 رو با LT و R2 رو با RT مقایسه کن در 360 و PS3 این دکمه ها حالت تدریجی دارن ولی دسته پلی 2 به هیچ عنوان چنین قابلیتی ندارد
Google Spider
19-09-2010, 15:15
من هر کاری می کنم نمی تونم بازی رو ببرم رو world class .تونستم تبلیغات اول بازی رو بردارم ولی روی world class نمی ره.
اگه کسی تنظیماتش درسته اپلود کنه بقیه هم استفاده کنیم....
هرچی فایل rna.ini رو دست کاری کردم نشد....
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟؟
نه world class میشه ... نه زمان تغییری می کنه...:13:
hasani2008
19-09-2010, 15:32
لطفا يه ويدئو از يازي pc فيفا11 (لينك مستقيم )بزاريد ،با اين شرايط كه pes داره شايد فيفا باز شديم:20:ممنون
MCSE MAN
19-09-2010, 15:58
هرچی فایل rna.ini رو دست کاری کردم نشد....
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟؟
نه world class میشه ... نه زمان تغییری می کنه...:13:
منم همين مشكل رو دارم.نه world class ميشه و نه ميشه زمان رو تغيير داد
لطفا يه ويدئو از يازي pc فيفا11 (لينك مستقيم )بزاريد ،با اين شرايط كه pes داره شايد فيفا باز شديم:20:ممنون
smallfrank
19-09-2010, 16:14
دوستان نکته جالب
امروز آلوز یه تکل رفت رو پای رونالدو بعد از سوت داور رونالدو داشت پاشو به داور نشون میداد...
ما که چیزی ندیدیم...
اصلا عکسی نیست :31:
ولی شما مطمئنی همچین چیزی توی بازی تعریف شده؟!
تحریک تماشاگر و اعتراض به داور و بعدش دریافت کارت زرد.چون که من هنوز همچین چیزی ندیدم
البته نمیگم همچین چیزی وجود نداره ولی یک کم عجیب میزنه :46:
حالا اگه عکسش رو بذاری خیلی بهتر میشه و امیدوارم که من اشتباه کرده باشم
shadow666
19-09-2010, 16:36
دوستان دو نکته جالب
امروز آلوز یه تکل رفت رو پای رونالدو بعد از سوت داور رونالدو داشت پاشو به داور نشون میداد...
اگه بعد از زدن گل به این شیوه خوشحالی کنید داور به دلیل تحریک تماشاگرا بهت کارت زرد میده...
آقا اینو از کجا آوردی؟ جایی هست لیست همه خوشحالی ها رو داشته باشه؟
کسی جواب من:41: رو نداد ؟
Arrowtic
19-09-2010, 17:43
گفتم بله که .......
smallfrank
19-09-2010, 18:00
MY Fifa 11> HELP> Celebrations
همه چی اونجا هست..
hamidkabiri6270
19-09-2010, 18:08
سلام
Q=LB
LT معادل یه کلید دیگه است.
کسی میدونه برای حرکت 360 درجه در کیبورد از چه کلیدی باید استفاده بشه و همین طور معادل این کلیدZ کدوم دکمه است؟
کسی با کیبورد بازی نکرده جواب بده؟
Masoud King
19-09-2010, 18:27
EA تبلیغات تلوزیونی برای FIFA 11 منتشر کرده که از لینک زیر میتونید دانلودش کنین. شامل یکمی ااز گیم پلی بازی هم هست و توش ستاره هایی مثه کاکا و رونی و اوزیل و.. هستن:
Google Spider
19-09-2010, 18:44
ما که چیزی ندیدیم...
تحریک تماشاگر و اعتراض به داور و بعدش دریافت کارت زرد.چون که من هنوز همچین چیزی ندیدم
من انجام دادم...
میره گوش می ده ببینه تماشاگران که سکوت کردن صدایی ازشون در می یاد....:31::21:
ولی کارت زرد نداد...:27::5:
sadeghbb
19-09-2010, 18:54
ای دنیا! سال پیش ما داشتیم فیفا10 رو رو پی سی میزدیم حالمون بهم میخورد ولی سیستم جواب میداد!ولی الان که Ea تکونی به خودش داده سیستم نمیکشه!:19:
آقا کسی هست که این دمو را دانلود کرده باشه وتو اصفهانم زندگی کنه ما بیایم ازش بخریم ؟
smallfrank
19-09-2010, 19:20
کسی میدونه چه جوری ضربه آزاد قدرتی بزنیم...
من همش با داخل پا میزنم....
shakerifar
19-09-2010, 19:54
کسی میدونه چه جوری ضربه آزاد قدرتی بزنیم...
من همش با داخل پا میزنم....
LB رو نگه دار و ضربه رو بزن
smallfrank
19-09-2010, 20:00
LB رو نگه دار و ضربه رو بزن
این که زمینی میزنه...
Spaniuly
19-09-2010, 20:49
آرمین جان واسه ی تنظیم دسته ی دوم چیکار کنیم ؟
فعلا که نتونستم کاری کنم باید یه طوری این گیم پد دیفالت زنون رو حذف کرد به طور کامل فعلا امتحان نکردم تا آخر شب یه تلاشی می کنم ببینم چی میشه
آره جیگر PES امسال باس بره بوق که سهله Vuvuzella بزنه جلوی فیفا... مگه اینکه پچی چیزی بده که گیم پلی رو بهبود بده. چون واقعا گند زده توی گیم پلی اون بازی در حالی که با نکست شدن فیفا روی PC گیم پلی بازی شدیدا بهتر شده نسبت به نسخه قبل.. واین یعنی موفقیت محض
1 سوال از قدیمی ها :
هر دسته ای داشته باشی میشه حالا کاری به لحاظ کیفیش ندارم ولی مشکلی نخواهی داشت البته اگه از گیم پد اورجینال XBOX360Controller for Windows استفاده کنی که دیگه نونت تو روغنه و نیازی به هیچ تنظیمات خاصی نداری... به قول معروف آفیشلی ساپورتی:46:
نه آرمین جان اصلا دوتا دوتا نمیپره خیلی عادی انگار دسته XBox داری بازی میکنی...البته طرح دسته های من Xbox هست ولی از اونا نیست....
یکی از دوستان مشکل سیو داشتند که بازی سیو نمیشد....ولی نسخه ای که من دانلود کردم بازی سیو میشه و بعد از هر باز ورود به بازی نمیخاد تیم مورد علاقتو انتخاب کنی....
یحتمل نسخه کامل رو گرفتی :31:... بابا بیخیال فکر نکنم اینطور باشه ها... مطمئنی؟
کسی جواب منو نداد
باید دسته xbox داشت که بهتر بازی کرد ؟ اخه دسته های من واسه play 2 هستن ( dual shock )
اگه فرقی نداره میشه چندتا تکنیک بگید اخه من هر چی میکنم به جز روپایی چیزه دیگه ای نمیتونم بزنم ؟ یا نکنه تکنیک ها تو نسخه اصلی فعال میشن ؟
نه عزیز کلید LT یا همونی که روی Jockey تعریف شده رو نگه میداری و انالوگ راست رو تکون میدی
ما که چیزی ندیدیم...
لابد منظور دوستمون نسخه ایکس باکسه... چون منم ندیدم البته کارهای عجیب بعضا دیده میشه
ای دنیا! سال پیش ما داشتیم فیفا10 رو رو پی سی میزدیم حالمون بهم میخورد ولی سیستم جواب میداد!ولی الان که Ea تکونی به خودش داده سیستم نمیکشه!:19:
صادق جون تو هم سیستمت فسیل شده دست از سر کچلش بردار دیگه فدات شم خوبه اونجا تو بندر همه چیز ارزونه بخصوص قطعات PC مایه تیله کن... خسیس بازی در نیار... یا هم برو یه ایکس باکس بگیر خلاص کن خودت رو... دفعه بعد سیستمم چیزی رو نکشه عمرا بخوام روش خرج بذارم یحتمل برم یه کنسول بگیرم... کلا از موندن تو کف یه بازی به خاطر اینکه سیستمم ضعیفه یا کنسول ندارم بدم میاد فیفا ورلد کاپ اخرین باری بود که موندم تو کف چیزی... دفعه بعد از این خبرا نیست.. مایه می ذاریم گیم می خوریم:46:
این که زمینی میزنه...
یه کمی زیاد پر کن توی تمرین هم می تونی از هرجا که خواستی با کاکا ضربه آزاد بزنه بعضا همچین خوب میزنه آدم حال می کنه حیف که دیوار دفاعی نمیشه جلوش گذاشت... ولی واسه تمرین خوبه
میشه بگین این بازی کی منتشر میشه؟میخوام برای اولین بار تو عمرم فیفا بازی کنم ببینم چجوریاس؟اخه دفعه های قبل تا نصبش میکردیم همون لحظه پاکش میکردیم.
konami-pes
19-09-2010, 21:07
میشه بگین این بازی کی منتشر میشه؟میخوام برای اولین بار تو عمرم فیفا بازی کنم ببینم چجوریاس؟اخه دفعه های قبل تا نصبش میکردیم همون لحظه پاکش میکردیم.
فکر کنم اول اکتبر ...امسال از این خبرا نیست به محض اینکه نصبش کنی عاشقش میشی و PES رو طلاق میدی:31:
sadeghbb
19-09-2010, 21:19
آره جون داداش!الان مجبورم 400ت خرج کنم! تازه گرافیک رو هم نمیخوام عوض کنم! :دی
ولی دارم یه حالی بهش میدم! خدایی ناکرده اگر رو بازی یکم لنگ بزنه میفرستمش سینه قبرستون! خدایی پول قرض کردم خدا لعنت کنه Ea رو 12ساله مارو معتاد خودش کرده!:31:
ایشالا با هم آنلاین میزنم بعد پشیمون میشی چرا گفتی پی سی رو عوض کن :21:
MCSE MAN
19-09-2010, 21:36
من كه با رئال و چلسي خيلي بهتر ميتونم بازي كنم تا با بارسا
مسي هم بازيش زياد حال نميده.نه من تونستم باهاش كار خاصي انجام بدم و نه وقتي ديت كامپيوتر بود گذاشتم كاري بكنه.به جاش رونالدو و هيگواينو دروگبا خيلي قوي ساخته شدن.رو سر دروگبا كه اصلا به اين راحتيا نميشه سر زد!!!
تو اين short keyهايي كه براي خوشحاليا گذاشته، RS يعني چي؟
dani.la10
19-09-2010, 21:41
10
TO FIFA 11
underali
19-09-2010, 21:51
یعنی right stick
یا آنالوگ سمت راست
smallfrank
19-09-2010, 21:52
ینی آنالوگ راست...Right Stick
underali
19-09-2010, 22:05
این که زمینی میزنه...
شما موقع ضربه چند چیز را دقت
1 بازیکن مناسب برای فاصله مناسب (مثلا در بارسا ژآوی یا اینیستا یا داوید ویا )
2 انتخاب درست محل ضربه مثلا ( شما اگه ضربه پشت 18 است دوربین رو جوری تنظیم کن که تیرک بین توپ و بازیکن باشه)
3 برای ضربه های باقدرت و فنی جهت بالا و درون دوازه رو بگیرید مثلا اگه ضربه سمت راست هست و بازیکنت راست پاست جهت را بالا و چپ نگه دار
4 قدرت مناسب برای شوت ( شما اگه دقیقا پشت 18 هستی ضربه هات کمتر از نصف قدرت داشته باشند
5 یکم هم استعداد که البته درون همتون هست ماشاا...:31:
و یک ضربه زیبا و توی .................
آرمین اگه تونستی این دسته ی دوم رو زودتر کشف کن شدیدا امشب نیاز دارم !!! :31:
underali
19-09-2010, 23:02
دوستان این کار رو انجام بدین فکر کنم مشکل سیو شدن و یکسری چیزا حل بشه
برین به این مسیر
EA SPORTS\FIFA 11 Demo\Game
یک New Text Document.txt درست کنید اسمشو به rna.ini تغییر بدید
بعد اون فایل رو باز کنید درون اون متن پایین رو کپی کنید
// Extra RNA settings..
//Skip intro movies 0 = off , 1 = on
SKIP_BOOTFLOW=1
//Old FIFA
//==========
// Amateur
// Semi-Pro
// Pro
// World-Class
// Uber
// DIFFICULTY LEVEL
// 0 = AMATEUR
// 1 = SEMI-PRO
// 2 = PRO
// 3 = WORLDCLASS
//MM_DEFAULT_DIFFICULTY_LEVEL = 0
DIFFICULTY=2
//even number
HALF_LENGTH=10
[]
// Rendering (Obviously this slows down everything
// ———————————————— ———
// remove the “//” to activate the options
//DISABLE_VSYNC=0 // speeds up the frame rate
//DISABLE_MOTION_TRAIL=0
//DISABLE_FLAGS=0
//DISABLE_FLASHES = 0
//DISABLE_FLOORREFLECTIONS=0
//DISABLE_PARTICLES = 0
//DISABLE_VOLUME_LIGHTS = 0
[]
//windowed = 0, fullscreen = 1
FULLSCREEN=1
//1 = on, 0 = off. Extra speed boost
ENABLE_REFEREE=1
ENABLE_LINESMAN=1
ENABLE_LINESMAN_FLAGS=1
//DISABLE_NIS_PLAYBACK=1 // speed boost
//ENABLE_EMOTIONAL_ENGINE=1
//PRE_MATCH_ATMOSPHERE=0 // speed boost
//ENABLE_CHOREOGRAPHIES_CAMERA=0 //celebrations??
[]
//louder crowds
CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_THRESHOLD = 0.15
CROWD_TUNE_SECTIONS_HOME_MIX_THRESHOLD = 0.60
CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_THRESHOLD = 0.05
CROWD_TUNE_SECTIONS_AWAY_MIX_THRESHOLD = 0.40
CROWD_TUNE_BEHAVIOR_HOME_IN_NEUTRAL = 0.50
CROWD_TUNE_BEHAVIOR_NEUTRAL_IN_HOME = 0.164
بعد فایل رو ذخیره کنید و بازی رو اجرا کنید
اگه خوب که هیچی اگه نه ما رو ببخشید
آره جیگر PES امسال باس بره بوق که سهله Vuvuzella بزنه جلوی فیفا... مگه اینکه پچی چیزی بده که گیم پلی رو بهبود بده. چون واقعا گند زده توی گیم پلی اون بازی در حالی که با نکست شدن فیفا روی PC گیم پلی بازی شدیدا بهتر شده نسبت به نسخه قبل.. واین یعنی موفقیت محض
آقا آرمین (krauser) یعنی حرفهایی رو که در مورد PES 2011 زدید قبول ندارید !
پست شما در مورد PES 2011 :
وای وای عجب چیزی شده عاشقان PES از بازی خوششون نخواهد اومد... دیگه بازی اون سبک آرکید رو نداره نمی تونی یه تنه هر کاری که خواستی انجام بدی دیگه اون حرکات پا به توپ روباتیک وجود نداره حتما باید از تکنیک های مختلف استفاده کنی کاملا متفاوت شده مثل فیفاست... کاملا استایل بازیکنان دقیقا مثل فیفا شده و از پشت کپی برابر اصل شده باسن بازیکنان هم کوچیکتر شده البته شورتشون دیگه مثل قبل واسه بسکتبال نیست... گرافیک 100٪ بهبود پیدا کرده ...
ساده بگم با یه چیز کاملا متفاوت روبرو هستید... شدیدا منتظرم تا شب بیاد و دموی فیفا رو دانلود کنم ولی احتمال می دم این PES باز هم خوراک امسالم باشه
AlexMercer
19-09-2010, 23:35
آقا آرمین یعنی حرفهایی رو که در مورد PES 2011 زدید قبول ندارید !
پست شما در مورد PES 2011 :
خوب تهش رو دقت میکردی نوشته شب میخواد دموی فیفا رو دانلد کنه بعد دانلد دموی فیفا نظرش عوض شده:46:
خوب تهش رو دقت میکردی نوشته شب میخواد دموی فیفا رو دانلد کنه بعد دانلد دموی فیفا نظرش عوض شده:46:
من منظورم بیشتر این بود که چرا در مورد PES 2011 اینقدر متناقض صحبت کرده ، یه جا از بازی تعریف میکنه میگه شده مثل فیفا ، یک جای دیگه میگه کونامی به گیم پلی گند زده و ...
البته من نمیخوام بحث راه بیوفته ، این سوال رو از خود آرمین پرسیدم .
Spaniuly
20-09-2010, 00:06
من منظورم بیشتر این بود که چرا در مورد PES 2011 اینقدر متناقض صحبت کرده ، یه جا از بازی تعریف میکنه میگه شده مثل فیفا ، یک جای دیگه میگه کونامی به گیم پلی گند زده و ...
البته من نمیخوام بحث راه بیوفته ، این سوال رو از خود آرمین پرسیدم .
نه اصلا هیچ تناقضی وجود نداره خوب شد که نقل قول کردی حرفام رو از همه یه بار دیگه دعوت می کنم حرفام رو بخونن همه تعاریف من از بازی ظاهرش بود و ظاهر هم توی اویل هر چیزی به چشم میاد یعنی نگاه اول... توی نگاه اول دموی PES 2011 بسیار جالب تغییر یافته و خوب هست من هنوز هم معتقدم به اون حرفام که گفتم:
1- عاشقان آرکید پسند PES از بازی خوششون نخواهد اومد : حاضرم دستم بذارم روی قران قسم بخورم که کسانی که سبک آرکید PES رو دوست داشتند نا امید شدند... بعضیا فعلا دارن خود فریبی می کنن اونم دیگه همه می دونن کسانی که از PES واسه خودشون اسطوره ساختن چه طرز تفکراتی دارن دیگه نمی خوام بیشتر توضیح بدم چون دیگه همه می دونن چی می گم من
2- نمی تونی یه تنه جلو بری : باز هم تصدیق می کنم دقیقا همینطوریه که باعث خوشحالی هست ولی وقتی بیشتر بازی کردم دیدم نه نمی تونی که سهل اونقدر افراط شده که دیگه بازیکنی مثل تورس از حد مسعود شجاعی هم پاین تر اومده توی تصمیم گیری ها و چالاکی حتی داوید ویا و سایر ستاره ها... و این در نتیجه بیشتر بازی کردن بود.
3- استایل ها و گرافیک بهتر شده : خوب دیگه شکی توی اون نیست...
دوست عزیز همونطور که می بینی و پستی که از من نقل قول کردی توی هیچ قسمتی از گیم پلی و جزئیاتش حرفی نزدم چون نمی تونستم بزنم چون فقط 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم که اون پست رو نوشتم و قبل دانلود دموی فیفا بود...
نقل قولی که از تاپیک PES آوردی هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه. شما می تونی از چیزی تعریف کنی ولی وقتی با چیز بهتری مواجه می شی همون چیزی که قبلا خوب بود در نظرت از چشم میافته و این برمیگرده به جذابیت بی حد و اندازه شاهکاری به اسم فیفا. هرچی فیفا بازی می کنم عشقم 100 تا 100 تا بیشتر می شه و وقتی این دموی PES 2011 رو بازی می کنم یاد تمامی غم و غصه های زندگی روز مره ام می افتم این جمله ام رو جدی گفتم بدون هیچ طعنه ای واقعا آزار میده اعصابم رو بازی کردن دموی PES 2011 ولی کماکان منتظر نسخه نهاییش هستم...
نمی دونم چرا می خوان مچ گیری کنن ولی خوب این مچ گیری از کسی که خودش ... بیخیال...
بچسب به ته عشق و حال : Fifa 11 ... مطمئن نیستم ولی احتمالش هست XBOX360 بگیرم... فقط به عشق فیفا... وقتی آدم فیفا نکست بازی می کنه احساس گناه می کنه که بخواد با محصول حقیری به اسم PES مقایسه اش کنه... آره می کوبم PES رو چون کوبیدنی هست... PES توی نکست جنریشن یک حقیر شکست خورده اس جلوی فیفا هر چقدر که توی کارنت برتریش رو نشون داد توی نکست کاملا قضیه برعکس شد فقط عادت به گیم پلی و چیزهای دیگه خیلی ها رو عشق PES نگه داشته و البته تجربه نکردن محصولی به اسم فیفا نکست!
نه اصلا هیچ تناقضی وجود نداره خوب شد که نقل قول کردی حرفام رو از همه یه بار دیگه دعوت می کنم حرفام رو بخونن همه تعاریف من از بازی ظاهرش بود و ظاهر هم توی اویل هر چیزی به چشم میاد یعنی نگاه اول... توی نگاه اول دموی PES 2011 بسیار جالب تغییر یافته و خوب هست من هنوز هم معتقدم به اون حرفام که گفتم:
1- عاشقان آرکید پسند PES از بازی خوششون نخواهد اومد : حاضرم دستم بذارم روی قران قسم بخورم که کسانی که سبک آرکید PES رو دوست داشتند نا امید شدند... بعضیا فعلا دارن خود فریبی می کنن اونم دیگه همه می دونن کسانی که از PES واسه خودشون اسطوره ساختن چه طرز تفکراتی دارن دیگه نمی خوام بیشتر توضیح بدم چون دیگه همه می دونن چی می گم من
2- نمی تونی یه تنه جلو بری : باز هم تصدیق می کنم دقیقا همینطوریه که باعث خوشحالی هست ولی وقتی بیشتر بازی کردم دیدم نه نمی تونی که سهل اونقدر افراط شده که دیگه بازیکنی مثل تورس از حد مسعود شجاعی هم پاین تر اومده توی تصمیم گیری ها و چالاکی حتی داوید ویا و سایر ستاره ها... و این در نتیجه بیشتر بازی کردن بود.
دوست عزیز همونطور که می بینی و پستی که از من نقل قول کردی توی هیچ قسمتی از گیم پلی و جزئیاتش حرفی نزدم چون نمی تونستم بزنم چون فقط 5 دقیقه بیشتر بازی نکردم که اون پست رو نوشتم و قبل دانلود دموی فیفا بود...
نقل قولی که از تاپیک PES آوردی هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه. شما می تونی از چیزی تعریف کنی ولی وقتی با چیز بهتری مواجه می شی همون چیزی که قبلا خوب بود در نظرت از چشم میافته و این برمیگرده به جذابیت بی حد و اندازه شاهکاری به اسم فیفا. هرچی فیفا بازی می کنم عشقم 100 تا 100 تا بیشتر می شه و وقتی این دموی PES 2011 رو بازی می کنم یاد تمامی غم و غصه های زندگی روز مره ام می افتم این جمله ام رو جدی گفتم بدون هیچ طعنه ای واقعا آزار میده اعصابم رو بازی کردن دموی PES 2011 ولی کماکان منتظر نسخه نهاییش هستم...
نمی دونم چرا می خوان مچ گیری کنن ولی خوب این مچ گیری از کسی که خودش ... بیخیال...
بچسب به ته عشق و حال : Fifa 11 ... مطمئن نیستم ولی احتمالش هست XBOX360 بگیرم... فقط به عشق فیفا... وقتی آدم فیفا نکست بازی می کنه احساس گناه می کنه که بخواد با محصول حقیری به اسم PES مقایسه اش کنه... آره می کوبم PES رو چون کوبیدنی هست... PES توی نکست جنریشن یک حقیر شکست خورده اس جلوی فیفا هر چقدر که توی کارنت برتریش رو نشون داد توی نکست کاملا قضیه برعکس شد فقط عادت به گیم پلی و چیزهای دیگه خیلی ها رو عشق PES نگه داشته و البته تجربه نکردن محصولی به اسم فیفا نکست!
همه رو گفتی غیر از :
مثل فیفاست...
حرفهای آخرت هم در مورد PES اصلا جالب نیست !
البته اینجا جاش نیست ، این کلام آخرم بود !
Elendil1
20-09-2010, 00:41
آفرین پسر جان :دی تو هم قلت سره جاش اومد ارمین خان ، ولی بازم این فیفا11 کنسول یه چیز دیگست ، من دیگه نمی تونم فیفا10 بازی کنم :دی
جزئیاتی داره که ...محشره ! وقتی دیگه رو کله بازی مسلط شدم یه توضیفی از بازی رو میذارم :) حتمآ یه 360 بخر.
حسین جان _اگه اشتباه نگفته باشم اسمتو_(4039 :دی) من هر کاری کردم ، توی سطح Legendary نتوسنتم جلوی هیچ تیمی با رونالدو و مسی مثله اون ویدیویی که از بازی لیون و آرسنال(ویدیوی همین دوتا بود دیگه ؟!) گذاشتی از بازیکنا عبور کنم ، میشد ، اما خیلی کم ... تو فیفا 10 خیلی راحت تر بود :13:
همه رو گفتی غیر از :
مثل فیفاست...
حرفهای آخرت هم در مورد PES اصلا جالب نیست !
البته اینجا جاش نیست ، این کلام آخرم بود !
چیش جالب نیست .. جالبه که :دی
این تیمایی که واسه دمو میذارن جریانش چیه ؟!!؟ تو این چند سال توی دمو ها اصلآ من یونایتد رو نذاشتن :| البته الان آقا مسعود بیشتر عصبین ، بایرن لورکوزن رو گذاشته ، بایرن مونیخ نذاشته ... =)) lol
Spaniuly
20-09-2010, 00:52
همه رو گفتی غیر از :
مثل فیفاست...
حرفهای آخرتم در مورد PES اصلا جالب نیست !
البته چون اینجا جاش نیست ، این کلام آخرم بود !
آره دیگه حرکاتش که نمی تونی با مسی یتنه کل میدان رو دور بزنی مثل فیفاست با دقت نمی خونیا...
حرفهای آخرتم در مورد PES اصلا جالب نیست !
خوب دیگه همیشه حقیقت تلخه... کاریشم نمیشه کرد... من به شخص و به عنوان کسی که شدیدا ژاپنی ها رو دوست داره امیدوارم PES بتونه محصول بهتری رو به خورد ملت بده متاسفانه محصول کنونی یه مضخرف بی ارزش هست البته دستش طلا ما که پولی نمی دیم ولی اون هایی که پول می دن گناه دارن خدائیش انصاف نیست...
چیش جالب نیست .. جالبه که :دی
بی خیال ...
منظورم اینه که می تونست از ادبیات مناسبتری در مورد PES استفاده کنه !
عاشقان آرکید پسند PES از بازی خوششون نخواهد اومد : حاضرم دستم بذارم روی قران قسم بخورم که کسانی که سبک آرکید PES رو دوست داشتند نا امید شدند... بعضیا فعلا دارن خود فریبی می کنن اونم دیگه همه می دونن کسانی که از PES واسه خودشون اسطوره ساختن چه طرز تفکراتی دارن دیگه نمی خوام بیشتر توضیح بدم چون دیگه همه می دونن چی می گم من
راستی اگه گفته شما محقق بشه باید از این به بعد در کلوپ ها شاهد FIFA 11 باشیم نه PES ، البته من بعید میدونم چون عاشقای PES دست از سر این بازی برنمی دارن:31:
حسین جان _اگه اشتباه نگفته باشم اسمتو_(4039 :دی) من هر کاری کردم ، توی سطح Legendary نتوسنتم جلوی هیچ تیمی با رونالدو و مسی مثله اون ویدیویی که از بازی لیون و آرسنال(ویدیوی همین دوتا بود دیگه ؟!) گذاشتی از بازیکنا عبور کنم ، میشد ، اما خیلی کم ... تو فیفا 10 خیلی راحت تر بود :13:
=)) lol
در مورد سرعت بازیکن صاحب توپ حق با شماست اما اگه خوب دقت کنید میبینید توی فیفا 10 توی سطح legendary وقتی میخواید یک تنه از مدافع رد بشید در حالت تنه به تنه اگه مدافع نتونه توپو ازتون بگیره اقدام به تکل زنی میکنه و خیلی از مواقع تکلشون هم موثره اما توی این دمو بندرت پیش میاد مدافع تکل بزنه . حالا این مساله هم شاید خیلی مهم نباشه مساله مهم و اصلی اینه که AI توی حمله نسبت به فیفا 10 خیلی ضعیف عمل میکنه من اینو قبول دارم که دفاع AI خیلی بهتر شده اما حمله خیلی ضعیف تر شده .
توی حمله AI فشار لازمه رو مثل فیفا 10 نمیاره من وقتی فیفا 10 رو توی سخترین درجش در حالت کاملا دستی بازی میکنم معمولا کمتر از 3 تا از تیم مقابل نمیخورم اما اینجا توی این دمو واقعا بندرت دروازم باز میشه چون AI فشار لازمه رو نمیاره رو دروازم .
بعضیا میگن این بخاطر اینه که این دمو هستش و توی نسخه اصلی فرق میکنه .
راستی میدونستید این دمو مربوط میشه به کد 6-7 هفته پیش یعنی تقریبا نسخه گیمزکام راتر هم توی یک مصاحبه گفته این 80 درصده . هنوز سیستم جدید نفس و خستگی بازیکنان به بازی اضافه نشده و همچنین درصد خطای بیشتر در پاسها که پترسن گفته بود توی بازی نهایی این درصدو توی پرو پاسینگ بالاتر میبریم .
Behnam_o2
20-09-2010, 01:15
برو بچ شمارش معکوس رو آغاز کنیم دیگه ، 10 روز مانده به 1 اکتبر و ریلیز شدن بازی :
Spaniuly
20-09-2010, 01:18
بی خیال ...
منظورم اینه که می تونست از ادبیات مناسبتری در مورد PES استفاده کنه !
راستی اگه گفته شما محقق بشه باید از این به بعد در کلوپ ها شاهد FIFA 11 باشیم نه PES ، البته من بعید میدونم چون عاشقای PES دست از سر این بازی برنمی دارن:31:
اره باهات موافقم چون ما ایرونیا به چیز عادت کنیم خیلی سخت ترکش می کنیم حتی اگه نا امیدمون کنه کلا اینطوریه یه بار رفته بودم کلوپ آوردم فیفا ورلد کاپ بازی کردم اونیکی دو نفر که کنار من بودن داشتن PES می زدن تو رگ دهنشونم ا دیدن فیفا ورلد کاپ باز مونده بود اما چرا فکر می کردن براشون بازی کردن و تجربه کردن این شاهکار قدغن هست من نمی دونم... واقعا به عقل و هوششون شک کردم... البته کلا اهمیتی نداره که توی کلوپ ها چی بازی کنن می دونی من دیگه متوجه شدم ارزش نداره به یکی یه چیز خوب تعارف کنی چون بهت 100 تا اسم می ذاره...
فعلا تا اطلاع ثانوی از بدترین ادبیات استفاده می کنم در موردش چون گند زده به اعصاب و روحیات شکننده ام :31: بازی نسخه اصلیش بیاد بهتر میشه غصه نخور بابا می خواییم پچ بدیم براش لایسنسر :46: ولی دمو برام عذاب آور بود. اصلا نمی خوام بازی کنم و مدتی هم هست بازی نکردم دمو PES رو چون می دونم اعصابم رو خراب می کنه و ذهنیتم رو بیش از پیش خراب می کنه و دوست ندارم اینطور بشه چون با PES نون و نمک خوردیم پچ ها ساختیم...
خوب بالاخره موفق شدم پنالتی ها رو به کناره ها بزنم...
ولی این پنالتی ها اصلا توی اوت نمیره کلا تا حالا شده کسی پنالتی اش به بیرون بره؟!
من که هر چی زدم توی دروازه بود..
حالا چطور میشه به این ضربات پنالتی ارتفاع داد؟!
خیلی پایین میزنن...بیشتر ضربات زمینیه....مثل این که ضربات پنالتی چیپ رو هم فقط میشه به وسط دروازه زد
کلا یک کلاس فشرده برای این قسمت بذارید...چون مثل این که ضربات پنالتی با سری های قبل که بازی کردم کمی فرق کرده
ولی هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر میرم تو کف...
با بچه ها بازی که میکنم لیون رو برمیدارم و اونها هم تیم های مثل چلسی - یووه و رئال.
توی دو تا بازی پشت سر هم نذاشتم حتی یک شوت به سمت دروازه ام زده بشه...خودم حال کردم...واقعا دفاع کردن توی این بازی به ادم لذت میده.
چیزی که مدت ها بود دلم میخواست در سری PES بتونم انجام بدم ولی بخاطر ضعف مفرط و هوش پایین مدافعین انجام نمیشد
ولی به لطف فیفا داره انجام میشه...واقعا کیفیت کارهای دفاعی بالاست.
راستی توی منیجر مود وقتی در پایان لیگ بین رتبه های اول تا چهارم قرار بگیری به مسابقات CL راه پیدا میکنی؟!
کلا اصلا همچین چیزی توی این بازی وجود داره یا این که کلا منیجر مود فقط به بازی های لیگ خلاصه میشه؟!
AlexMercer
20-09-2010, 02:10
خوب بالاخره موفق شدم پنالتی ها رو به کناره ها بزنم...
ولی این پنالتی ها اصلا توی اوت نمیره کلا تا حالا شده کسی پنالتی اش به بیرون بره؟!
من که هر چی زدم توی دروازه بود..
حالا چطور میشه به این ضربات پنالتی ارتفاع داد؟!
خیلی پایین میزنن...بیشتر ضربات زمینیه....مثل این که ضربات پنالتی چیپ رو هم فقط میشه به وسط دروازه زد
کلا یک کلاس فشرده برای این قسمت بذارید...چون مثل این که ضربات پنالتی با سری های قبل که بازی کردم کمی فرق کرده
ولی هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر میرم تو کف...
با بچه ها بازی که میکنم لیون رو برمیدارم و اونها هم تیم های مثل چلسی - یووه و رئال.
توی دو تا بازی پشت سر هم نذاشتم حتی یک شوت به سمت دروازه ام زده بشه...خودم حال کردم...واقعا دفاع کردن توی این بازی به ادم لذت میده.
چیزی که مدت ها بود دلم میخواست در سری PES بتونم انجام بدم ولی بخاطر ضعف مفرط و هوش پایین مدافعین انجام نمیشد
ولی به لطف فیفا داره انجام میشه...واقعا کیفیت کارهای دفاعی بالاست.
راستی توی منیجر مود وقتی در پایان لیگ بین رتبه های اول تا چهارم قرار بگیری به مسابقات CL راه پیدا میکنی؟!
کلا اصلا همچین چیزی توی این بازی وجود داره یا این که کلا منیجر مود فقط به بازی های لیگ خلاصه میشه؟!
بله به جام باشگاه ها میری ولی مثل پس لایسنس شده نیست!
یک سوال این نقل و انتقالاتی که انجام نشده در نسخه اصلی درست میشه؟
اوزیل تو رئال نیست ون در وارت هنوز تو رئاله-ماسچرانو تو بارسا نیست ولی ابراهیمویچ و هانری نوز هستند. ترزگه و کامورانزی هنوز تو یوونتوس هستند. جو کول هنوز تو چلسی هست و فکر کنم رامیرز به چلسی اضافه نشده.
امیدوارم اینم درست شه تا با بهترین فوتبال عمرمون امسال رو بگزرونیم!
در ضمن بهترین جای بازی اونجاست که وقتی گل میزنی و یا تعویض میکنی تو بلند گوی ورزشگاه اعلام میشه. یا حتی اول بازی ترکیب تیما گفته میشه. اگر مثلا من مسی رو بیارم متچستر و بهش شماره 13 بدم هم تغییر میکنه دیگه به جای پارک بگه مسی؟
متاسفانه قیافه پدرو و باسکت از بارسلونا رو نساختن امیدوارم حداقل مولر رو ساخته باشه.
گذارش هم خیلی جالب شده و مثل سالهای پیش خشک نیست و گهگاه گذارشگر و کارشناس بازی با هم شوخی میکنن و میخندن:31:
یک سوال این نقل و انتقالاتی که انجام نشده در نسخه اصلی درست میشه؟
آره درست میشه
چون اگه شما دقت کنی میبینی که اکثر این نقل و انتقالات انجام شده و اون نقل و انتقالات روزهای آخر توی این بازی دیده نمیشه
فکر نکنم مشکلی از این بابت وجود داشته باشه
در ضمن بهترین جای بازی اونجاست که وقتی گل میزنی و یا تعویض میکنی تو بلند گوی ورزشگاه اعلام میشه.
مطمئنی؟!
یعنی اسم بازیکن زننده گل گفته میشه؟!
تا حالا دقت نکردم...بریم گل بزنیم و چندتا تعویض کنیم ببینیم چطوریاست
گذارش هم خیلی جالب شده و مثل سالهای پیش خشک نیست و گهگاه گذارشگر و کارشناس بازی با هم شوخی میکنن و میخندن
گزارشگر که محشره ...هم کیفیت گزارش ها خوبه هم این هیجانی که توی گزارش هست
بحث های کارشناسی و اشاراتی که به یک سری مسائل هم میشه خیلی جالبه
AlexMercer
20-09-2010, 02:25
آره درست میشه
چون اگه شما دقت کنی میبینی که اکثر این نقل و انتقالات انجام شده و اون نقل و انتقالات روزهای آخر توی این بازی دیده نمیشه
فکر نکنم مشکلی از این بابت وجود داشته باشه
مطمئنی؟!
یعنی اسم بازیکن زننده گل گفته میشه؟!
تا حالا دقت نکردم...بریم گل بزنیم و چندتا تعویض کنیم ببینیم چطوریاست
گزارشگر که محشره ...هم کیفیت گزارش ها خوبه هم این هیجانی که توی گزارش هست
بحث های کارشناسی و اشاراتی که به یک سری مسائل هم میشه خیلی جالبه
اره برای اینکه بهتر بشنوی قبل از شروع بازی برو تو game option و در قسمت صدا ها به غیر از PA همه رو کم کن بعد متوجه میشی.
مثلا میگه
GOAL SCORED BY: NUMBER 7- DAVID VILLA
AlexMercer
20-09-2010, 02:45
خیلی جالبه از بلند گوهای استادیوم اسم تیمی که گل زده و نام بازیکن گفته میشه یا مثلا میگه یک تعویض برای بارسلونا بعد میگه کی جای کی میاد. زمان تلف شده رو اعلام میکنه و بین دو نیمه به تماشاچیان خسته نباشید میگه:31: ولی متاسفانه اگر 2 تا تعویض با هم انجام شه اعلام نمیکنه کی جای کی میاد.
قیافه های خیلی شبیه.یک پنالتی لوچانو لوپز بهم زد گل شد تو قیافش موندم خیلی خیلی به واقعیت شبیه.
فقط دروازه بان موقع گرفتن پنالتی بد میپره و البته استیل دروازه بانان یجوری ناقصه
Behnam_o2
20-09-2010, 02:49
آره نام گل زن و تعویض ها از بلند گوی ورزشگاه اعلام میشه . اول بازی هم که اسم همه رو تک تک میخونه. از تشویق خوب تماشاچیا هم نباید گذشت. این تایلر هم انقد تمیز گزارش میکنه که آدم حال میکنه. حالا همه اینا با گیم پلی و انیمیشنهای زیبا و طبیعی وقتی باهم تو این بازی جمع شدند . خودتون بگین این بازی روح داره و حس فوتبالو تو آدم به وجود میاره یا اون یکی بازیه که خیلیا میگن روح داره:31: ؟؟ البته اون بازیه هم خوبه ما هردورو بازی میکنیمو امسال یک حالی به خودمون میدیم.
FIFA PC 11 Demo Ball Selector
عکسی از محیط نرم افزار
لینک دانلود:
فاصله های بین حروف لینک فایل فرونت رو هنگام استفاده از لینک حذف کنین
======INSTALLATION
- Install to FIFA 11 PC Folder
- Click on “DEMO Ball Selector” icon on desktop to launch.
======HOW TO USE ?
+ Launch TOOL, assign FIFA 11 PC DEMO PATH
+ Before playing game, launch TOOL
+ Select BALL ID with preview
+ Click SAVE then playing GAME
+ NOT support CHANGE while playing GAME
+ NOT support ADD more ID
سایت سازنده
SevenCity
20-09-2010, 05:17
1-لینک دانلود دمو؟
2-با کیبورد نمیشه تکنیک زد؟
3-سیستمم: geforce 8600 gt
core 2 dou e4500
ram 3gig
فکر مکنید بتونم در بالاترین تنظیمات اجرا کنم؟ (فیفا و pes 10 رو در بهترین تنظیمات اجرا میکنم)
AlexMercer
20-09-2010, 05:29
1-لینک دانلود دمو؟
2-با کیبورد نمیشه تکنیک زد؟
3-سیستمم: geforce 8600 gt
core 2 dou e4500
ram 3gig
فکر مکنید بتونم در بالاترین تنظیمات اجرا کنم؟ (فیفا و pes 10 رو در بهترین تنظیمات اجرا میکنم)
من با مشخصات پایین تر از شما هم در سیستم دوستانم اجرا کردم در بالاترین حد:46:
pouya_99999
20-09-2010, 07:47
سلام دوستان من نمی دونم چرا لرزش تصویر دارم حتی در پایین ترین رزولیشن ؟
konami-pes
20-09-2010, 08:02
در ضمن بهترین جای بازی اونجاست که وقتی گل میزنی و یا تعویض میکنی تو بلند گوی ورزشگاه اعلام میشه. یا حتی اول بازی ترکیب تیما گفته میشه. اگر مثلا من مسی رو بیارم متچستر و بهش شماره 13 بدم هم تغییر میکنه دیگه به جای پارک بگه مسی؟
:31:
آره - تو فیفا 10 که من منیجر مود بازی می کردم اینطوری بود کلا سیستم بسیار قوی در این زمینه فیفا استفاده کرده من همیشه اول بازی رو به خاطر اعلام اسامی بازیکنان تماشا می کردم و همیشه لدت می بردم! نکته جالب تر اینه که وقتی تیم میزبان گل می زنه بلندگوی ورزشگاه نام گلزن رو میگه اما وقتی تیم مهمان گل میزنه از این خبرا نیست!!خداییش من موندم PES اصلا می تونه با همین یک قابلیت فیفا هم مبارزه کنه؟:31:
یه نکته دیگه جو بسیار عالی حاکم بر تماشاگراست که واقعا یه سروگردن بالاتر از PES هست طوری که اصلا جای هیچ مقایسه ای نمیذاره.
وووووووووووووای فیزیک بازی رو یادم رفت بگم چیزی که به هیچ وجه قابل مقایسه باPES نیست! برخورد های فیزیکی بازیکنان و درگیری برای تصاحب توپ و ... خود به تنهایی شاهکاری از EA است.
داوری که دیگه خیلی خیلی بهتر از PES است هرچند که نقص هایی دارد اما این بخش هم به نظر من خیلی از PES برتر است. نمی دونم جزئیات داوری رو دقت کردید؟؟ وقتی توپ ناخوداگاه میخواد با داور برخورد کنه داور جاخالی میده یا از روی توپ می پره یا خودش رو لوله میکنه:31: خلاصه هر کاری میکنه تا توپ بهش برخورد نکنه !! یا مثلا بعضی اوقات کمک داور آفساید می گیره و پرچمش بالاست اما داور تصمیم کمک رو قبول نمی کنه و کمک هم مجبور میشه پرچم رو پایین بیاره ... من چنین چیزی رو وقتی دیدم زوم کردم روی تصویر آهسته دیدم چون داور به صحنه نزدیک تر بوده تصمیم درست تر رو گرفته ! واقعا زبانم بند اومده بود از این کار زیبای EA . شخصا یه چند باری این مورد رو دیدم و یا بعضی اوقات مدافعین دستشون رو به نشانه آفساید بالا می برن اما این بار کمک داور آفساید اعلام نمی کنه و مدافعین نگاه سرد و معنی داری به کمک داور میندازن!
واقعا PES کدوم یکی از موارد فوق رو داره؟؟ تازه اینایی که من گفتم مربوط میشه به فیفا 10 و امروز فردا دمو فیفا 11 کنسولی هم دستم برسه یه نقد درست و حسابی میکنم.از 360shop دمو رو سفارش دادم:5:
جزئیات بازی فیفا خیلی زیاده هر سوالی در مورد فیفا 10 کنسولی و مودهای بازیش داشتین می تونین از من بپرسین چون من از وقتیکه پارسال کنسول گرفتم 5 شش فصل منیجر مود و سایر مودهای بازی رو بازی کردم و با زیر و بم های فیفا آشنا شدم... تو لایو هم همیشه این اجنبی ها رو لوله می کردم:31:
حرف آخر : فیفا 11 امسال هم نمره به مراتب بیشتری از PES می گیره و اگر گیم اسپات نمره 10 از 10 رو به فیفا 11 داد و برعکس نمره PES فقط 6.5 بود اصلا تعجب نکنید چون حقیقت محض است!
SIMON137
20-09-2010, 08:59
صحنه را دیدم ، گرخیدم :دی
بالاخره ea هم کم آورد ، و نسخه کنسولی رو برای pc داد !
Spaniuly
20-09-2010, 09:22
خیلی جالبه از بلند گوهای استادیوم اسم تیمی که گل زده و نام بازیکن گفته میشه یا مثلا میگه یک تعویض برای بارسلونا بعد میگه کی جای کی میاد. زمان تلف شده رو اعلام میکنه و بین دو نیمه به تماشاچیان خسته نباشید میگه:31: ولی متاسفانه اگر 2 تا تعویض با هم انجام شه اعلام نمیکنه کی جای کی میاد.
قیافه های خیلی شبیه.یک پنالتی لوچانو لوپز بهم زد گل شد تو قیافش موندم خیلی خیلی به واقعیت شبیه.
فقط دروازه بان موقع گرفتن پنالتی بد میپره و البته استیل دروازه بانان یجوری ناقصه
آره کلا صحبت های مارتین تیلر خیلی فاز میده... وقتی دریبل های تکنیکی می زنی میگه اوه جمعیت با این کار خیلی حال می کنن... بعضی موقع ها هم که با بازیکنان تکنیکی مثل رونالدو یا مسی میای شهرت می کنی میگه که مثلا فلانی کارهای تکنیکی خودش رو به نمایش می ذاره
سلام دوستان من نمی دونم چرا لرزش تصویر دارم حتی در پایین ترین رزولیشن ؟
سیستم بالاتری می خواد فیفا 11 هرچی باشه از روی ایکس باکس 360 پورت شده... ولی این پورت فوق العاده موفقیت آمیز و تمیز از آب در اومد.
وای خدا دیگه نمی تونم تحمل کنم من از بچگی pes بازی می کردم ولی امسال فکر کنم باید نظرمو عوض کنم آخه این نکات ریزی که بروبچ می گن آدم کف می کنه نمی دونم صدای بلنگو و گفتن گلزننده و....... .البته fifa به خودش تکون دادها از همه لحاظ ولی این جزیات ریز به نظر من (علی دایی):31:خیلی واسه من جالب تره
FIFA 11 Demo Stadium Changer
دانلود:
HOW TO INSTALL
Install this mod in your FIFA 11 DEMO main folder
Installer should automatically find FIFA 11 DEMO main folder
!!!!START FIFA 11 Demo Stadium Changer from Desktop Icon
حرف آخر : فیفا 11 امسال هم نمره به مراتب بیشتری از PES می گیره و اگر گیم اسپات نمره 10 از 10 رو به فیفا 11 داد و برعکس نمره PES فقط 6.5 بود اصلا تعجب نکنید چون حقیقت محض است!
اتفاقا اگه گیم اسپات به فیفا 6.5 بده به PES 10 بده اون وقت معلوم میشه که فیفا چه قدر شاخ تر از pes هست.
گیم اسپات دو سه ساله داره لطیفه میگه.
Elendil1
20-09-2010, 10:39
در مورد سرعت بازیکن صاحب توپ حق با شماست اما اگه خوب دقت کنید میبینید توی فیفا 10 توی سطح legendary وقتی میخواید یک تنه از مدافع رد بشید در حالت تنه به تنه اگه مدافع نتونه توپو ازتون بگیره اقدام به تکل زنی میکنه و خیلی از مواقع تکلشون هم موثره اما توی این دمو بندرت پیش میاد مدافع تکل بزنه . حالا این مساله هم شاید خیلی مهم نباشه مساله مهم و اصلی اینه که AI توی حمله نسبت به فیفا 10 خیلی ضعیف عمل میکنه من اینو قبول دارم که دفاع AI خیلی بهتر شده اما حمله خیلی ضعیف تر شده .
توی حمله AI فشار لازمه رو مثل فیفا 10 نمیاره من وقتی فیفا 10 رو توی سخترین درجش در حالت کاملا دستی بازی میکنم معمولا کمتر از 3 تا از تیم مقابل نمیخورم اما اینجا توی این دمو واقعا بندرت دروازم باز میشه چون AI فشار لازمه رو نمیاره رو دروازم .
بعضیا میگن این بخاطر اینه که این دمو هستش و توی نسخه اصلی فرق میکنه .
راستی میدونستید این دمو مربوط میشه به کد 6-7 هفته پیش یعنی تقریبا نسخه گیمزکام راتر هم توی یک مصاحبه گفته این 80 درصده . هنوز سیستم جدید نفس و خستگی بازیکنان به بازی اضافه نشده و همچنین درصد خطای بیشتر در پاسها که پترسن گفته بود توی بازی نهایی این درصدو توی پرو پاسینگ بالاتر میبریم .
نمیدونم والا من دقیقآ با عکس این چیزی که گفتی روبرو شدم ، تو این فیفا خیلی AI تکل میزنه ، خیلی توپ گیریش بیشتر شده ، برای مثال یه صحنه 3 تا از بازیکنای من بودن با 3 تا AI تو ضدحمله ، توپ رو دادم به رونالدو سمت چپ که جلوش خالی بود ، یکم که رفت جلو یه بازیکن بهش نزدیک شد ، وقتی ازش زد جلو ، دفاعش یه تکل سالم زد که فکم افتاد :دی
تو فیفا 10 من خیلی تکل میزدم (تکل های صحیح) حتی با دوستام هم که بازی می کردم اعصابشون از تکل زدن من خورد میشد ، اینقدر عصبی میشدن که می گفتن این باگه فیفاست lol ، اما تو این نسخه ... یه بادی به بازیکن حریف بخوره خطا می گیره ، خیلی سخت گیر شده ، اصلآ نمیشه دیگه مثه فیفا10 فرت فرت تکل زد ...
-------------------------------------
در مورد سیستم passing جدید (هم سانتر و هم پاس) هم باید بگم که این منو یاده فیفا06 و 07 نسخه ی PC میندازه ، من خیلی این نوع پاس ها رو دوست داشتم ، تقریبآ توپ رو به هر قسمتی که می خوام میندازم ، خیلی جالب تر از فیفا 10 شده ، به نظره من دیگه نیاز به manual و semi نیست ... البته هنوز اونا رو تست نکردم.و البته اونا هم جذابیته خاصه خودشون رو دارند.
------------------------------------
نمیدونم بگم بازی سخت تر شده یا آسون تر ، تو این بازی مالکیت توپ با توجه به سیستم passing جدید و سیستم دفاعیه جدید AI سخت تر شده ، اما گل خوردن هم سخت تر شده :دی
واقعآ خیلی کم فشار میاره تیم حریف ، اگه تو این بازی حواست جمع باشه اصلآ گل نمی خوری
------------------------------------
+قانون مکس در پنالتی رو حذف کردن ، اما بازیکنا هنوز بعضیاشون موقع پنالتی مکس می کنن و بعد ضربه رو میزنن.
+مو های هیگواین هنوز بلنده، حوصلشون نشده یه قیچی بگیرن دست موهاشو بزنن... :دی
+خدا را شکر این مشکل گل های چیپ هم بر طرف شد ، دیگه فرت فرت چیپ نمیشه زد.
+تو فیفا 10 تاکتیک اصلیه هر تیمی (مخصوصآ هوش مصنوعی) پیدا کردن کردن تک به تک بود ، یا پاس تو عمق یا سانتر به عمق به پشت مدافعین که دیگه فضای فیفا11 جوریه که کم میشه از این روش استفاده کرد (در حد معمول)
+تو فیفا 10 ، AI وقتی موقعیت دو به تک گیر میورد (مخصوصآ از گوشه ها) ، 90 درصد پاس میداد ، اما تو فیفا11 معمول شده.
-----------------------------------
گزارشگر فیفا 11 ، کامل تر شده ...
+اسم داور رو میگه !
+ اول بازی دو تیمی رو که با هم بازی می کنن رو هم همینطور (تو فیفا 10 دربی و بازی ها سنتی رو میگفت فقط)
+ چیزای جالب اضاف شده ، برای مثال با رونالدو داشتم تو محوطه جریمه کار میکردم ، مدافعان هم پشت سرش :دی که مارتین تایلر گفت : رونالدو تحت فشار هنوز توپ رو حفظ می کنه ...
-----
صداگزاری توپ هم عوش شده ، و در برخورد با پا ، تیر و تور دروازه دوباره صدای واقعی تر و بهتری رو میشنویم...
UP-SNAKE
20-09-2010, 11:11
اتفاقا اگه گیم اسپات به فیفا 6.5 بده به PES 10 بده اون وقت معلوم میشه که فیفا چه قدر شاخ تر از pes هست.
گیم اسپات دو سه ساله داره لطیفه میگه.
دوست عزيز اين سايت يکی از بزرگترين و بهترين سايت های game توی دنيا هستش و برای امتياز دادن چندين کارشناس بازی رو نقد ميکنن الکی که امتياز نميدن دليل و منطق دارن
AlexMercer
20-09-2010, 11:20
دوست عزيز اين سايت يکی از بزرگترين و بهترين سايت های game توی دنيا هستش و برای امتياز دادن چندين کارشناس بازی رو نقد ميکنن الکی که امتياز نميدن دليل و منطق دارن
نه باور کن الکی نمره میده.بازی ماریو نیومده بهش 10 میده اخه این شد امتیاز؟ نمره های گیم اسپات سلیقه ای هست و اصلا بدی های بازی رو نمیبینه و فقط تعریف میکنه:41:
pouya_99999
20-09-2010, 11:40
سیستم بالاتری می خواد فیفا 11 هرچی باشه از روی ایکس باکس 360 پورت شده... ولی این پورت فوق العاده موفقیت آمیز و تمیز از آب در اومد.
یعنی سیستم من این بازی رو نمی کشه :
cpu : amd x4 955 - 3.2
ram : 4gig - ddr3
vga : ati 5670 - 1 gig
AlexMercer
20-09-2010, 11:46
یعنی سیستم من این بازی رو نمی کشه :
cpu : amd x4 955 - 3.2
ram : 4gig - ddr3
vga : ati 5670 - 1 gig
برادر برای شما فیفا 15 رو هم میکشه:31:
دوستان
یه پچ ، چیزی نیست بشه درجه سختی بازی رو افزایش داد! الان خیلی راجت 10-11 گل میزنم
pouya_99999
20-09-2010, 12:09
برادر برای شما فیفا 15 رو هم میکشه:31:
برای همینه که تعجب کردم . واسه من الان توی بازی یک لرزش خفیفی داره مثلا پاس می دم تا به یارم برسه تصویر لرزش پیدا می کنه . برای شما اینطوری نیست ؟
AlexMercer
20-09-2010, 12:23
دوستان
یه پچ ، چیزی نیست بشه درجه سختی بازی رو افزایش داد! الان خیلی راجت 10-11 گل میزنم
Download Master
20-09-2010, 12:24
خیلی چیزا تو فیفا آدم رو اینجوری میکنه :18: و مجبور میشه نسبت به Ea اینجوری کنه:42:
ولی یه سوال خیلی مهمی دارم از دوستان MANUAL باز :
آقا من هرچی سعی کردم با این شوت Manual فقط تونستم یه گل بزنم . اونم زاویه نزدیک از 6 قدمی
هر چی زدم میره بیرون یا تو دست دروازه بانه . از لحاظ جهت گیری به نظر خودم خیلی خوبه (چون پاس و سانتر و ... Manaul هست و اصلا همچین مشکلی ندارم و خیلی هم دقیق پاس ، پاس تو در و LT سانتر میکنم )
نکته خاصی نداره پیر شدم بخدا :19:. وقتی Shoot رو میزارم رو Semi حداقل به بارسا 4-5 تا میزنم (رو Proffessional و 6 دقیقه ) ولی وقتی میذارم رو Manual همش یا صفر صفر میشه یا 1-0 میبازم.
حتی تو Arena هم با کاکا نمیتونم شوت گل بزنم حتما باید تک به تک بشم و از اطراف نقطه پنالتی با RT یواش بندازم که یه وقت اوت نشه :19:
راستی اینم یه فایل برای کسائیکه نمیخوان اون فایل Rna رو بریزن . کار باهاش راحتتره فقط پوشه ای رو که ریختین از توش انتخاب میکنین بعدش میتونین با یه تیک بازی رو با دو حالت (3 دیقه و Amature یا 6 دیقه و Professional ) بازی کنید . توپ رو هم میتونید انتخاب کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.