PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 11 - نسخه Console

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13

Spaniuly
09-12-2010, 23:01
شما فقط VP را در ترکیب جابجا می کنی یا میری در قسمت ادیت VP و پستش را مثلاً از AM میذاری CD؟
من در قسمت ادیت VP تغییر پست می دم و بازی های Be a Pro بازی می کنم و اکامپلیشمنت ها رو انجام میدم موقعی هم که دروازبان می ذاشتم پستم رو مود Be a Goalkeeper بازی می کردم... یه جورایی دارم تهدیگه فیفا 11 رو در میارم :31: ای خدا خیلی وقت بود دلم برای فیفا تنگ شده بود پدر بی کنسولی بسوزه که ما رو 2 سال از فیفا که عشقمون بود تا 2008 دور کرد فیفا های 09 و 10 واسه PC به قدری افتضاح بود که گذاشتمش کنار و با PES سر کردم دو سالی رو البته از حق نگذریم نسخه های 2009 , 2010 PES قشنگ بودن...

البته من هنوز هم مشکلم با ضربه آزاد حل نشده تمامی اکامپلیشمنت های مربوط به ضربه آزاد مونده چون هر کاری می کنم لمش دستم نمیاد:41:

masoud93
09-12-2010, 23:58
راستی این فیفا چرا Be a Pro نداره ؟

قبلی یه چیزی داشت که با یه بازیکن ضعیف شروع میکردی و کم کم قویش میکردی (یه پوینت هایی بعد از بازی میگرفتی که با اونا پیشرفت میکرد)

این فیفا همچین چیزی نداره.

از اول میتونی یارو رو همه مشخصاتش رو بکنی 99

Spaniuly
13-12-2010, 11:47
کلا یه چیزایی رو حذف کردند که من خیلی باهاشون حال می کردم...

سرچ قوی رو کلا بداشتند شما نه می تونی بازیکن سرچ کنی درست حسابی نه می تونی مربی برای استعداد یابی اختصاص بدی و خیلی چیزای دیگه... البته کاملا مشخصه که قسمت Career رو چرا لینقدر پر ایراد درست کردن... برای اینکه علاقمندان برن و محصول فیفا منیجر رو بخرن ولی ایکاش اینطوری نمی شد من با فیفا 08 چه تیمی که نمی ساختم چه تجارت ها که نمی کردم استعداد یابی می کردم رشد می دادم... تازه آدم می دونست بازیکن چقدر رشد می کنه ولی اینجا دیگه از این خبرا نیست البته واقع گرایانه اس ولی اون عشق و حالشو برده دیگه...

Spaniuly
14-12-2010, 20:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:31: خیلی چیز جالبیست

آموزش گرفتن 50 گیم اسکور (اچیومنت Established Keeper)
خمونطور که توی توضیح این اچیومنت هم هست

Established Keeper Play a season as a Goalkeeper in

خوب این اچیومنت مشخصه چیه و شما برای به دست آوردنش نیاز دارید که بازیکن VP تون رو روی پست GK قرار بدید و مثلا توی یک فصل از Career مربیگری یا پلیر منیجری پست دروازبان ازش استفاده کنید. یک مسئله اینه که کافیه توی تیم باشه و این پست رو داشته باشه اصلا نیاز نیست که در طول فصل حتی یک دقیقه دروازبان باشه البته این مسئله رو زمانی متوجه شدم که خیلی اتفاقی قصد انجام این کار رو داشتم. بگذریم می خوام آموزش بدست آوردن این تروفی رو بهتون بگم بدون اینکه نیاز داشته باشید یک فصل vp خودتون رو به عنوان یه بازیکن غیر دروازبان از دست بدید

شما طبق معمول یک فصل رو شروع می کنید و بازیهای رو هم انجام میدید. فقط آخر فصل بعد از اتمام کلیه بازی ها سیو می کنید و خارج میشید می رید و پست vp رو در قسمت Edit VP روی GK می ذارید حالا سیو Craeer پلیر منیجر یا پلیر رو لود می کنید. و چند روز باقی مانده فصل رو که مسابقه ای وجود نداره به اتمام می رسوند به محض اومدن پیغام پایان فصل تروفی 50 امتیازی مذکور آزاد میشه :31: به همین سادگی :46:

+

یکی می گفت پیشنهاد از تیم های بزرگ نمیاد ولی فصل قبل منچستر سیتی + بوردو + آ.اس رم + ... و همین فصل که الان تموم کردم تیم هایی مثل آرسنال و آ.ث میلان پیشنهاد دادن بهم :10: ولی کماکان بوری رو عشق است :21:

:31: Viva Bury

راستیتش تیم خوبی ساختم به مراتب بهتر از آرسنال یا میلانی بود که ستاره هاش پا به سن گذاشتن توی سال 2018 درسته پر ستاره هستن تیم های جدید ولی انصافا تیم من پر از بازیکنان جوان و آینده دار هست :40: زحمت کشیدم برای رشد دادنشون. جدیدا یه بازیکن 17 ساله گیرم اومده به اسم S.Messi که آرژانتینی هست. آینده خوبی براش پیش بینی میشه امسال بهش میدان دادم و جواب اعتمادم رو با آقای گلی فصل داد :31: کارش درسته یه هافبک فول هست و تقریبا تمامی پست های هافبک رو داره.

موفق و گیمر و فیفا خور باشید:10:

Spaniuly
15-12-2010, 12:07
بله.ب........له. بگید بله....:31:

آقا تبریک فراوان به خودم:46:
ضربه آزاد زدن نیز فراگرفته شد... البته به لطف مطلبی بود که توی سایت خارجی خوندم اکامپلیشمنت های مربوط به ضربه آزاد باقی مونده بود دیگه عزمم رو جزم کردن مه ضربه آزاد رو یاد بگیرم دیشب خیلی سعی کردم ولی واقعا نشد چند تایی رو شانسی زدم ولی دیگه امروز صبح کلید واژه های how to score free kick fifa 11 رو جستجو کردم و بالاخره از لابلای متون انگلیسی تمام چم و خم و اصطلاحات مربوطه رو یاد گرفتم حالا دیگه می دونم bend in a free kick چیه من هی ضربه آزاد می زدم گل میشد ولی این اکامپلیشمنت باز نمیشد ولی با یه سرچ مصمم تونستم جریان رو بفهمم این هم بگم توی تیوتریال بازی خبری از این آموزش نیست به زودی یه آموزش تکمیل از ضربه آزاد زدن رو با تمام ترفندهاش می ذارم تا برید حالشو ببرید گرچه انگار تعداد کسانی که فیفا کنسولی بازی می کنن انگار کمه... حداقل این تاپیک که خیلی سوت و کوره

Hamid Hamid
15-12-2010, 12:22
سلام.
گاهي وقتا با خودم فكر ميكنم اصلا چرا من كنسول خريدم؟!
چون 24 ساعته دارم فيفا 11 بازي ميكنم.نميدونم فكر كنم مرض فوتبال گرفتم از نوع فيفا:31:.
الان با تيم ناپولي دارم ميرم جلو تو جدول دوم هستم...

hessi19
15-12-2010, 20:32
من یه گل عجیب غریب زدم . که فک نکنم تا حالا مثلش زده باشین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نمیدونم توی fifa 10 ya 9 این قابلیت بوده یا نه..

Squall Leonhart
16-12-2010, 14:30
آموزش تصویری ضربه آزاد چرخشی برای اکامپلیشمت :

Score 10 Curled Free Kicks During The Course Of Your Career

Spaniuly
16-12-2010, 15:29

گل جالبی بود... گفتید عجیب غریب که به نظرم عجیب غریب نبود... گرچه قبلا به این شک به توپ ضربه نزده بودم ولی انیمیشن این حرکت توی بازی موجود هست همون انیمیشن دریبل Rainbow دو مرحله ای هست...
ببینید توی فیفا بازیکن تحت شرایط خاصی که قرار می گیره در صدد ضربه زدن برمیاد اینجا وین رونی کمی از توپ جلوتر هست و توپ پشت پاش فرود میاد و به همین دلیل به این شکل به توپ ضربه میزنه البته به صورت شیرجه ای این انیمیشن شکل دیگه ای از همون انیمیشن دریبل دو مرحله ای Rainbow هست پس رخ دادنش غیر طبیعی نیست از اونجایی که توی 09 و 10 هم این انیمیشن بود امکان رخ دادن چنین حرکتی هست. به هر حال ممنون از فیلمی که از گل زیبا و دیدنی تون گذاشتید.
راستی دیروز یک ضربه آزاد از فاصله 37 متری دروازه زدمو توپ به شکل درایو وارد دروازه شد... خوشبختانه غیر از یک مورد تمام اکامپلیشنمت های ضربه ازاد انجام شد

hessi19
16-12-2010, 18:24
گل جالبی بود... گفتید عجیب غریب که به نظرم عجیب غریب نبود... گرچه قبلا به این شک به توپ ضربه نزده بودم ولی انیمیشن این حرکت توی بازی موجود هست همون انیمیشن دریبل Rainbow دو مرحله ای هست...
ببینید توی فیفا بازیکن تحت شرایط خاصی که قرار می گیره در صدد ضربه زدن برمیاد اینجا وین رونی کمی از توپ جلوتر هست و توپ پشت پاش فرود میاد و به همین دلیل به این شکل به توپ ضربه میزنه البته به صورت شیرجه ای این انیمیشن شکل دیگه ای از همون انیمیشن دریبل دو مرحله ای Rainbow هست پس رخ دادنش غیر طبیعی نیست از اونجایی که توی 09 و 10 هم این انیمیشن بود امکان رخ دادن چنین حرکتی هست. به هر حال ممنون از فیلمی که از گل زیبا و دیدنی تون گذاشتید.
راستی دیروز یک ضربه آزاد از فاصله 37 متری دروازه زدمو توپ به شکل درایو وارد دروازه شد... خوشبختانه غیر از یک مورد تمام اکامپلیشنمت های ضربه ازاد انجام شد
fifa واسه همین چیزاست که یه سرو گردن از pes بالا تره...
اونی که گل میزنه برباتو بود نه رونی :31:
آموزش ضربه آزادو بزاردیگه ..مردیم بابا..:31:

وین رونی
17-12-2010, 18:24
بله.ب........له. بگید بله....:31:

آقا تبریک فراوان به خودم:46:
ضربه آزاد زدن نیز فراگرفته شد... البته به لطف مطلبی بود که توی سایت خارجی خوندم اکامپلیشمنت های مربوط به ضربه آزاد باقی مونده بود دیگه عزمم رو جزم کردن مه ضربه آزاد رو یاد بگیرم دیشب خیلی سعی کردم ولی واقعا نشد چند تایی رو شانسی زدم ولی دیگه امروز صبح کلید واژه های how to score free kick fifa 11 رو جستجو کردم و بالاخره از لابلای متون انگلیسی تمام چم و خم و اصطلاحات مربوطه رو یاد گرفتم حالا دیگه می دونم bend in a free kick چیه من هی ضربه آزاد می زدم گل میشد ولی این اکامپلیشمنت باز نمیشد ولی با یه سرچ مصمم تونستم جریان رو بفهمم این هم بگم توی تیوتریال بازی خبری از این آموزش نیست به زودی یه آموزش تکمیل از ضربه آزاد زدن رو با تمام ترفندهاش می ذارم تا برید حالشو ببرید گرچه انگار تعداد کسانی که فیفا کنسولی بازی می کنن انگار کمه... حداقل این تاپیک که خیلی سوت و کوره
خوب به ما هم یاد بده دیگه چی میشه؟

Spaniuly
19-12-2010, 16:44
سلام امروز برای من روز خوبیه بالاخره امروز اکامپلیشمنت به 100٪ رسید باورش برام سخت بود اولش که بتونم خواسته های نسبتا سخت و عجیب و غریب رو انجام بدم ولی با صبر و حوصله گاماس گاماس این مسیر به خوبی پیموده شد و تمامی قدرتهای افزایشی ممکن کسب شد حالا بازیکن VP من در بالاترین سطح رشدش قرار گرفته. قولی هم داده بودم که امروز به اون عمل می کنم... در نظر دارم آموزشی رو برای ضربه آزاد قرار بدم که چند منظوره باشه.

اما همونطور که قول داده بودم آموزش ضربه آزاد رو نوشتم و این فایل رو تقدیم می کنم به همه فیفا خور های عزیز... امیدوارم که بتونید ازش به خوبی استفاده کنید.

Hamid Hamid
19-12-2010, 16:58
آرمین جان پست بازیکنت چیه؟
چه تواناهیاش کمه.فقط 2 تا بالای 80 داره.
البته ممکنه فوروار باشه و این قسمت مربوط به تواناییهایه دفاع باشه.
چند فصل بازی کردی آرمین؟
من یه فصل بازی کردم الان اورالم 74 هست.پستم هافبک وسط

Spaniuly
19-12-2010, 17:47
پستم توی این عکس دروازبان هست لباس سبز رنگ دروازبانی رئال رو هم که می بینی تنمه البته همینجوری روی رئال قرار دادم (می بینی که اورال دروازبانی هم روی 89 هست البته وقتی این عکس رو گرفتم دروازبان آکروباتیک بودم برای همین روی 89 هست) همین الان تیم VP رو گذاشتم روی Free Agent و لباس کرم قهوه ای رنگ تیم Classic XI تنمه و پستم رو به ST تغییر دادم. اورالم روی 89 هست و پست هایی که برام تعریف کرده به شرح زیر هست

ST : 89
CF : 89

جالبه بدونید در صورت گذاشتن پست روی مدافع آخر CB : 93 میشه! که باز هم کم هست چون پارامتر های دفاعیم اعدادی مثل 100 , 99 , 98 و ... هست کمترینش 97 میشه

به هر حال جثه هم روی این اعداد تاثیر میذاره. این هم Attributes های موثر من در حال حاضر

Ball Skills Attributes

Ball Control : 85
Curve : 90
Dribbling : 87
Skill Moves : 5/5

Mental

Aggression : 80
Positioning : 89
Tactical Awareness : 40
Vision : 85

Passing

Crossing : 85
Long Passing : 75
Short Passing : 84

Physical Attributes

Acceleration : 96
Agility : 98
Balance : 94
Jumping : 66
Reaction : 90
Sprint Speed : 94
Stamina : 93
Strength : 58
Weak Foot : 5/5

Shooting

Finishing : 96
Free Kick Accuracy : 90
Heading Accuracy : 85
Long Shots : 87
Penalties : 88
Shot Power : 91
Volleys : 93

معدل توانایی های دفاع و دروازبانیم هم به ترتیب روی اعداد 40 و 39 هست که دگه جزئیات اینها رو نذاشتم ولی وقتی پستم رو به دفاع یا دروازبان تغییر میدم اعداد واقعا دیدنی میشه که برای دفاع اعداد

Marking : 100
Sliding Tackle : 98
Standing Tackle : 100

میشه!

باز هم اگه خواستید بگید تا اطلاعات بذارم در اختیارتون :46:

Hamid Hamid
19-12-2010, 18:57
آرمین جان.میدونی چرا اورال دفاع وسط بودنت 93 هست؟
چون 2 .3 تا فاکتوری که داری کمی پایینه.یکی اون Strength هست که الان 58 هستی.من دقت کردم تو تمام مدافع های خوب این شاخصه خیلی بالا هست.مثلا برای پویول و پیکه یا ریچاردز تا 90 هم میرسه.اما مثلا جیمی کرگر تو لیورپول این موردش پایین هست.حدود 70.اما یارگیری و تکل های ایستاده و تکل زمینیش خوبه که این موارد اورالش رو به 81 میرسونه.
یه مورد دیگه که فکر کنم تاثیر داره این مورد پرش هست که من دیدم واسه شما الان 66 هست.
آرمین قد بازیکنت چقدره؟
راستی پست CAM هم امتحان کن فکر کنم اورالت اونجا خوب باشه.
اما نمیدونم این موردت چرا انقدر پایین هست؟! Tactical Awareness

hessi19
19-12-2010, 19:11
سلام امروز برای من روز خوبیه بالاخره امروز اکامپلیشمنت به 100٪ رسید باورش برام سخت بود اولش که بتونم خواسته های نسبتا سخت و عجیب و غریب رو انجام بدم ولی با صبر و حوصله گاماس گاماس این مسیر به خوبی پیموده شد و تمامی قدرتهای افزایشی ممکن کسب شد حالا بازیکن VP من در بالاترین سطح رشدش قرار گرفته. قولی هم داده بودم که امروز به اون عمل می کنم... در نظر دارم آموزشی رو برای ضربه آزاد قرار بدم که چند منظوره باشه.

اما همونطور که قول داده بودم آموزش ضربه آزاد رو نوشتم و این فایل رو تقدیم می کنم به همه فیفا خور های عزیز... امیدوارم که بتونید ازش به خوبی استفاده کنید.

میشه ضربه آزاد Bend بیشتر توضیح بدی؟؟

Spaniuly
19-12-2010, 19:13
آرمین جان.میدونی چرا اورال دفاع وسط بودنت 93 هست؟
چون 2 .3 تا فاکتوری که داری کمی پایینه.یکی اون Strength هست که الان 58 هستی.من دقت کردم تو تمام مدافع های خوب این شاخصه خیلی بالا هست.مثلا برای پویول و پیکه یا ریچاردز تا 90 هم میرسه.اما مثلا جیمی کرگر تو لیورپول این موردش پایین هست.حدود 70.اما یارگیری و تکل های ایستاده و تکل زمینیش خوبه که این موارد اورالش رو به 81 میرسونه.
یه مورد دیگه که فکر کنم تاثیر داره این مورد پرش هست که من دیدم واسه شما الان 66 هست.
آرمین قد بازیکنت چقدره؟
راستی پست CAM هم امتحان کن فکر کنم اورالت اونجا خوب باشه.
اما نمیدونم این موردت چرا انقدر پایین هست؟! Tactical Awareness
البته حمید جان به یک موضوع باید دقت کنی من وقتی پستم رو به دفاع یا دروازبان تغییر میدم بلافاصله جثه رو به بالاترین تغییر می دم. در واقع زمانی که CB روی 93 قرار میگیره قدرت بندنی یا همون استرنگس روی 97 قرار می گیره به علت قد و وزن ماکزیمم من وقتی پستم رو تغییر میدم بلافاصله جثه ام رو متناسب می کنم.

راستی یک سوال فکر می کنم قبلا تیم های کلاسیک ورلد و منتخب جهان برام باز نبود ولی الان هر دوتاشون هستند. احساس می کنم جدیدا آنلاک شده... اشتباه می کنم؟

حتی من می تونم با یه ترفند ساده VP م رو عضو این تیم ها بکنم

میشه ضربه آزاد Bend بیشتر توضیح بدی؟؟
گفتم که Bend به معنای پیچ خیلی تند هست و شما کافیه که RB رو نگه داری حتی شما می تونی هیچ دکمه ای رو نگه نداری و با جهت ها این پیچ رو به توپ بدی دقت کن که در به ثمر رسوندن Bend نباید دکمه LB رو بزنید

وین رونی
19-12-2010, 19:17
من یه چیزی رو متوجه نمیشم.چه فرقی می کنه بازیکن VP را هنگام بازی یعنی قبل اون تغییر پست بدی یا بری در ادیت VP و پستش را تغییر بدی؟

Hamid Hamid
19-12-2010, 19:24
راستی یک سوال فکر می کنم قبلا تیم های کلاسیک ورلد و منتخب جهان برام باز نبود ولی الان هر دوتاشون هستند. احساس می کنم جدیدا آنلاک شده... اشتباه می کنم؟

نه درست میگی آرمین جان.چون من الان این تیم هایی که میگی رو ندارم.
یعنی با کامل کردن این موارد Be a Pro این تیم ها باز شدن برات؟

Spaniuly
19-12-2010, 21:00
نه درست میگی آرمین جان.چون من الان این تیم هایی که میگی رو ندارم.
یعنی با کامل کردن این موارد Be a Pro این تیم ها باز شدن برات؟

والا نمیدونم چطوری باز شدن این تیم ها و دقیقا از کی این اتفاق افتاده اصلا دقت نکردم ولی مطمئنم به خاطر 100٪ شدن نیست چون چند روز پیش دیدم که هستند این دو تیم و من تازه امروز ظهر به 100٪ رسیدم. پس 100٪ شدن دلیلش نیست. کاش می دونستم چی باعث شده که تیم های منتخب و کلاسیک انلاک بشه... البته طبق سالهای قبل لیست تیم منتخب شانسی هست یعنی لیست ثابتی نداره و هر بار که میرم داخل بازی با بازیکنان نتفاوتی روبرو میشم به طوری بعضی وقت ها رونالدو کلا توی لیست تیم نیست یا می بینی و همینطور مسی گاه هست گاه نیست...

من یه چیزی رو متوجه نمیشم.چه فرقی می کنه بازیکن VP را هنگام بازی یعنی قبل اون تغییر پست بدی یا بری در ادیت VP و پستش را تغییر بدی؟
واقعا؟ چطور فیفا بازی هستی؟ فکر کن کاسیاس رو بذارن توی نوک حمله آیا توانایی های هجومیش به اندازه توانایی های دروازبانیش خواهد بود و می تونه به اندازه یه فوروارد که معدل توانایی هاش بالای 85 هست جواب بده؟ وقتی بازیکن توی پست غیر تخصصی قرار بگیره کمتر میشه اورالش... چطور به این نکته مهم توجه نکردی و متوجه نیستی... جای دیگه نگی ها ابرومون میره :31:

وین رونی
19-12-2010, 21:03
واقعا؟ چطور فیفا بازی هستی؟ فکر کن کاسیاس رو بذارن توی نوک حمله آیا توانایی های هجومیش به اندازه توانایی های دروازبانیش خواهد بود و می تونه به اندازه یه فوروارد که معدل توانایی هاش بالای 85 هست جواب بده؟ وقتی بازیکن توی پست غیر تخصصی قرار بگیره کمتر میشه اورالش... چطور به این نکته مهم توجه نکردی و متوجه نیستی... جای دیگه نگی ها ابرومون میره :31:
بابا آبرومونو نبر دیگه.البته خودم می دونستم اما می خواستم ببینم شما هم بلدین؟ :31:
راستی چطور میشه یکی از سیو های بازی رو پاک کرد؟من الآن دوتا خط سیو دارم میخوام یکیش را پاک کنم

Hamid Hamid
19-12-2010, 23:31
آرمین جان بی زحمت ترکیب تیم کلاسیک رو میشه کامل بنویسی.
ممنون
چند تا بازیکن داره؟ کلا تیمش با احیانا 23 بازیکن بنویس به همراه اورالشون.

vahidami
20-12-2010, 12:47
سلام
بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم
و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد
در ضمن در هنگام نصب بازی بعد از زدن کلید finish پیغام زیر آمد

که بعد از زدن کلید Remind me in 14 days صفح رفت و بعد از اجرای بازی و پیغام اولی را میدهد حتی بعد قرار دادن کرک آن باز هم آن پیغام اولی را می دهد

Big-Boss
20-12-2010, 12:53

من درست مثل همین مشکل رو دیدم یکی باهاش کلنجار می رفت زنگ زده به من میگه یه تیم درست کردم از بس ستاره داره کاکا رو گذاشتم دفاع ولی نمیدونم چرا همش میبازم!

وین رونی
20-12-2010, 13:09
من درست مثل همین مشکل رو دیدم یکی باهاش کلنجار می رفت زنگ زده به من میگه یه تیم درست کردم از بس ستاره داره کاکا رو گذاشتم دفاع ولی نمیدونم چرا همش میبازم!
دکی نه بابا من دیگه اینقدر هم بیغ نیستم
اصلاً حالا که دارید منو مسخره می کنید میرم تو تیمم(آرسنال)آرشاوین رو می ذارم دروازه بان،نصری رو هم میذارم دفاع و آخر و ...برای همین عمل شنیع مسخره کردن من،میرم بارسا رو آبکش می کنم البته رو لجندری :31:

Big-Boss
20-12-2010, 13:30
دکی نه بابا من دیگه اینقدر هم بیغ نیستم
اصلاً حالا که دارید منو مسخره می کنید میرم تو تیمم(آرسنال)آرشاوین رو می ذارم دروازه بان،نصری رو هم میذارم دفاع و آخر و ...برای همین عمل شنیع مسخره کردن من،میرم بارسا رو آبکش می کنم البته رو لجندری :31:

ببخشید سوئتفاهم شد ظاهرا.
من این قسمت از پست اون دوستمون رو دیدم این پست رو فرستادم الان پست نقل قولش رو خوندم فهمیدم ماجرا رو.
منظورم اصلا با کسی نبود. اون که گفتم رو دیدم یه خاطره ای هست میاد به اینجا.
شما که دیگه یوزرتون داره میگه فوتبالی هستید. :40:
به هر حال بازم پوزش می خوام اگه اینجوری برداشت شد. :10:

Big-Boss
20-12-2010, 13:37

خیلی جالبه برام خود من تو نسخه psp بازی fifa 10 یه همچین گلی تو شرایط خیلی عجیب زدم بازیکن اصلا رو زمین و هوا بود.
این از یه طرف 360 درجه واقعی رو میرسونه از یه طرف این ازادی عملی رو که تو برنامه نویسی بازی شده (و اصلا هم کار راحتی نیست) که باعث میشه چنین حرکاتی رو شاهد باشیم.
این فرق بزرگ FIFA هست که از تکراری شدن اجتناب میکنه.

Spaniuly
20-12-2010, 17:29
می خواستم انگلیسی بنویسم ولی خیلی وقت گیر میشه من لیست رو سریع فارسی می نویسم

کلودیو تافارل

فرناندو هیه رو
ویکتور اونوپکو
کارلوس آلبرتو
جیووانی فاکتی
زیکو
لوتهار ماتئوس
ره وه لینیو
چا (B.Cha) کره ای هست این بازیکن نمی دونم کیه
بوتراگینیو
روژه میلا

توماس راولی
اریک کانتونا
هوگو سانچز
عابدی پله
گئورگی هاگی
رونالد کومان
جیووانی ریوه را
میشل پرود هوم
رودی فولر
تره زور
کرانکل

فرانس بکن بائور
کونتی
روفر
لئوناردو
امانسیو
ژان پیر پاپن
پیتر شیلتون
پل گسکوئین
فرانکو باره سی
بونیک
آلن شیه رر
خورخه کامپوس
آندره بره مه

شرمنده دیگه زیاد بود اورالشون همگی بین 87 و 92 هست البته تنها بازیکن 92 بکن بائور هست. سعی می کنم اگه شد اطلاعات هر کدوم رو بشتر و بهتر بذارم ولی خیلی جالبه که هیچ اشاره ای به این موضوع نشده که میشه این تیم ها رو آنلاک کرد

+

یه ترفند هم برای دو تا از تروفی های بازی یاد گرفتم که بعدا می ذارم ;)

man war
20-12-2010, 17:55
سلام به دوستان

یه سوال

چرا داوریش اینطوریه؟؟؟؟طوریه که میخوان تیمت بزیو ببازه { مثلا من تکل میزنم خطا میگیره ولی تیم حریف تکل میزنه خطا نمیگیره}{ یا توپ میخوره تو دست بازیکن حریف بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نمیگیره و تا یه جای نوپ میخورع بعه نوک انگشت بازیکن من هند میگیره} { من با cpu{

Spaniuly
20-12-2010, 18:01
سلام به دوستان

یه سوال

چرا داوریش اینطوریه؟؟؟؟طوریه که میخوان تیمت بزیو ببازه { مثلا من تکل میزنم خطا میگیره ولی تیم حریف تکل میزنه خطا نمیگیره}{ یا توپ میخوره تو دست بازیکن حریف بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نمیگیره و تا یه جای نوپ میخورع بعه نوک انگشت بازیکن من هند میگیره} { من با cpu{
بله یکی از نقات ضعف بازی ناداوریشه که کلا به ضرر هوش انسانی و به نفع AI هست. جدیدا اینطور شده نسخه های کنسولی قبلی رو نمی دونم ولی توی هیچ کدوم از نسخه های PC قبلی این مشکل به این شکل نبود. ولی خوب به اون شدت هم نیست که قبلا توی PES 2010 شاهدش بودیم

Hamid Hamid
20-12-2010, 19:36
خب میگفتی میزاشتش تو دروازه.خوب جواب میده:31:
به نظرم هی بازیکن بزرگ خریدن اصلا جالب نیست.کلا تیمت باید بالانس باشه.
مثلا اگه 2تا هافبک نفوذی با اورال بالای 80 داری خب این دیگه کافیه و بازیکن ذخیرت برای این پست میتونه یه جوون با اورال 75 باشه یا حتی 72! مثالش هم کوتینیو بازیکن 18 ساله ی اینتر میلان که به خوبیه اشنایدر و استانکوویچ نیست اما شما با بازی دادن بهش و دیدن پیشرفتش لذت میبری...

---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

بله یکی از نقات ضعف بازی ناداوریشه که کلا به ضرر هوش انسانی و به نفع AI هست. جدیدا اینطور شده نسخه های کنسولی قبلی رو نمی دونم ولی توی هیچ کدوم از نسخه های PC قبلی این مشکل به این شکل نبود. ولی خوب به اون شدت هم نیست که قبلا توی PES 2010 شاهدش بودیم
آرمین جان باز این مشکل فیفا خیلی شدید نیست.اما همونطور که اشاره کردی PES 2010 به شدت مشکل داشت.تا جایی که اگه با تانک از روت رد میشدن داور خطا نمیگرفت:13:

Hamid Hamid
20-12-2010, 22:45
چا (B.Cha) کره ای هست این بازیکن نمی دونم کیه

آرمین جان این بازیکن پدر CHA DOORI بازیکن تیم ملی کره تو جام های جهانی 2002 و 2010 هست که سابقه ی بازی تو تیم اینتراخت فرانکفورت رو هم داره.
اما B.CHA ی بزرگ یکی از بهترین بازیکن های آسیا تو دهه ی 80 میلادی بوده.
راستی این تیم کلاسیک رو که گفتی واسه من هم آزاد بود تو قسمت تیم های Rest of the World بود.
چه بازیکن هایی داره اما جای خیلی ها خالی بود.مثل پله.مارادونا.رود گلیت.دنیس برکمپ.یاپ استام.یورگن کلینزمن.فرانک رایکارد.کرایوف.ریوالدو.ببت و ...

Big-Boss
20-12-2010, 23:12
تیم کلاسیک که از همون ابتدا هست کنار تیم منتخب جهان.
تیم های کلاسیک دیگه ای هم هست (آنلاک شدنی)؟یا همونه؟

underworld
20-12-2010, 23:46
به نظرم یکی از دلایلی که گل زدن توی این بازی سختتر شده اینه که با کمی نگه داشتن دکمه شوت زدن, شوتها یا ضربات سر خیلی پر قدرت زده میشن
من بارها شده موقعیت گل بوجود بیارم ولی سر همین قضیه نتونستم توپ رو گل کنم
یا شوت خیلی بالا میزنن یا ضربه سر رو زیاد محکم میزنن

Masoud King
21-12-2010, 11:04
چه بازیکن هایی داره اما جای خیلی ها خالی بود.مثل پله.مارادونا.رود گلیت.دنیس برکمپ.یاپ استام.یورگن کلینزمن.فرانک رایکارد.کرایوف.ریوالدو.ببت � و ...
آره بازیکنای دیگه هم می تونستن باشن ولی من خودم با بودن مارادونا و پله اصلا موافق نیستم.
مثلا مسی دریبلش هست 97 یا 98 اونوقت دریبل مارادونا یا پله باید چند باشه؟

اگه مثه تیم منتخب جهان ترکیب متغیری می داشت خوب میشد اینطوری بازیکنای بیشتری رو متونستن قرار بدن.
فکر کنم آلمان از همه بیشتر بازیکن داره تو تیم کلاسیک.. 5 یا 6 بازیکن آلمانی توش هست ...بازم ژرمنی : دی

ولی خیلی جالبه که هیچ اشاره ای به این موضوع نشده که میشه این تیم ها رو آنلاک کرد
آخه اونایی که دمو رو بازی کردن فکر کنم چنتا بازی کخ تو دمو ببیری این تیم ها تو نسخه اصلی برات باز میشن

Spaniuly
21-12-2010, 20:46
5 بازیکن از برزیل
4 بازیکن از آلمان
4 بازیکن از ایتالیا
3 بازیکن از فرانسه
3 بازیکن از اسپانیا
3 بازیکن از انگلستان
2 بازیکن از مکزیک

بقیه کشور ها : روسیه - کره - کامرون - سوئد - غنا - رومانی - هلند - بلژیک - اتریش - نیوزلند - لهستان هر کدوم یک بازیکن دارن...

آمار الکی نده مسعود... ببین الان هم اروپا رو فتح کردیم هم قهرمان جام جهانی شدیم توی نیمه نهایی هم بردیم آلمان رو بازم از رو نمی ره این بچه... خدایا من چی کار کنم از دست این ژرمنی :31:

ماتادورو بچسب اصلا اینو بچسب که که توی ترکیب اصلی فرناندو هیه رو و بوتراگینیو هست ولی برا آلمان فقط ماتئوس توی ترکیبه اونم به خاطر اینه که آمانسیو مصدوه وگرنه اونم می رفت تو زمین :31:
اصلا شما وقتی تیم ها رو مرتب کنی بر اساس ستاره خواهی دید بالاترین معدل Overal مال اسپانیاست یعنی اسپانیا توی فیفا 11 اوله چرا؟ چون ذاتا اسپانیا همه جا توی رنکینگ هم اوله اروپا رو فتح کرده جهان رو فتح کرده توی فوتبال اگه غیر از اینیستا یا ژاوی امسال بازیکن دیگه ای بهترین بازیکن جهان بشه من می رم پدر پدر سوخته فیفا رو در میارم حالا اگه الگواخه رو هم انتخاب کردن مشکلی نیست

Hamid Hamid
21-12-2010, 23:11
5
توی فوتبال اگه غیر از اینیستا یا ژاوی امسال بازیکن دیگه ای بهترین بازیکن جهان بشه من می رم پدر پدر سوخته فیفا رو در میارم حالا اگه الگواخه رو هم انتخاب کردن مشکلی نیست
آرمین جان از اون حرفا زدیا برادر! من قبول دارم که Xavi و اینیستا خیلی عالی هستن اما باید قبول کرد که امسال عنوان بهترین بازیکن باید به اشنایدر هلندی میرسید که هم با اینتر میلان قهرمان اروپا شد و هم با هلند نایب قهرمان جهان.
اما امسال مسی و Xavi و اینیستا رو نامزد کردن! که خیلی نامردی بود.عنوان های اشنایدر بهتر بود...
حتی صدای ایراهیموویچ و خود Xavi هم درومد و گفتن اشنایدر برای این عنوان شایسته بود...

بگذریم.راستی فیفا 11 چرا جام حهانی نداره؟! یا من ندیدم.

سیستم جانشینی بازیکن های بازنشسته:
در بازی فیفا 11 بعد از بازنشستگی یک بازیکن.یک بازیکن 17 ساله جای او رو میگیره با این مشخصات:
1_اون بازیکن هموطن بازیکن بازنشسته هست.
2_ بازیکن جوان تمام پست های بازیکن بازنشسته رو بازی میکند.
3_اورال بازیکن جوان دقیقا 10 عدد از بازیکن بازنشسته به وقت خداحافظی کمتر هست.
4_خصوصیات فیزیکی بازیکن جوان کاملا مشابه با بازیکن بازنشسته است.
5_این مورد در قسمت Career بازی مشاهده میشه.
6_و سن بازنشستگی بازیکن هر زمان که برسه به قرارداد اون بازیکن با باشگاه مربوط نمیشه.مثلا اگه والتر ساموئل تا سال 2015 قرارداد داشته باشه این بازیکن در سال 2013 خداحافطی خواهد کرد.
7_سن بازنشستگی در پست های مختلف متفاوت هست.مثلا متوسط یک مهاجم تا 34 سالگی بازی میکنه و یک مدافع تا 35 سالگی.
8_استثناهایی هم وجود داره مثل خاویر الدمار زانتی(کاپیتان اینتر میلان) که تا 40 سالگی بازی میکنه و...

Spaniuly
21-12-2010, 23:29
الان برای من جای مسعود شجاعی توی اوساسونا بازیکنی با همون مشخصات ظاهر شده اسمش رو نوشتع .B فقط همین! .B
درست Clone شده مسعود شجاعی هست. شیطونه میگه بخرم ببینم چه شکلیه چون مینی فیس ندارن بازیکنان Newcomer
حتما باید از تیم اوساسونا بخرمش فقط یه چیز عجیب بود این بازیکن .B وقطی ظاهر شد 21 سال داشت! من چک می کنم هر فصل و توی سرچ بازیکن ملیت ایران رو سرچ می کنم تا فصل پیش فقط 3 بازیکن نکونام - شجاعی - طیبی (این نمی دونم کیه لوگوی تیمش هم نا آشناست)
اینم بگم یه چیز مضخرفی که داره اینه که بازیکنی رو که سرچ می کنی باید از روی لوگو تشخیص بدی که مال کدوم تیمه! البته من لوگوی تیم ها رو می شناسم ولی خوب شاید یکی نشناسه یا بازیکنی که می خوای بخری توی یه تیم خیلی نا آشناست. همین طیبی من از کجا بدون توی کدوم تیم بازی می کنه یه لوگو خیلی نا آشنا داره تیمی که توشه. کلا توی بعضی موارد خیلی سهل انگاری کرده امیدوارم سال بعد بهتر بشه

یه اطلاعات عمومی هم بدم : الان که من کلا اکامپلیشمنت رو به 100 درصد رسوندم بالاترین اورال رو توی این شرایط می گیرم

قد : ماکسیمم
وزن : ماکسیمم
معدل توانایی ها : 94

یعنی بالاترین اورال 94 می تونه باشه اونم توی شرایط بالا فکر کنم یه درجه کمتر برای پست هافبک هجومی باشه که با متناسب کردن جثه بشه بالاترین اورال رو گرفت بعد اونم برای دروازبانی هست 92 میشم وقتی دروازبان میذارم پستم رو

کلا شدیدا توصیه می کنم این اکامپلیشمنت ها رو انجام بدید.

Hamid Hamid
22-12-2010, 11:34
Andy Gray گزارشگر بازی فیفا 11:لیونل مسی به اندازه ی کافی خوب نیست!
برترین کارشناس لیگ برتر انگلیس آقای اندی گری در مقاله ی اخیر خود گفت اگر بهترین بازیکن سال یعنی لیونل مسی از بارسلونا در تیم لیگ برتری استوک سیتی(برای مثال) بازی میکرد برای دست و پنجه نرم کردن با مسائل لیگ برتر به مشکل میخورد و نمیتوانست در لیگ برتر دوام بیارد.
اندی گری میهمان شبکه ی Sky sport که سابقه ی بازی در استون ویلا و اورتون رو در کارنامش داره در این برنامه راجب نامزد های دریافت عنوان بهترین بازیکن بحث و گفتگو داشت.
وقتی که هم صحبتی او یعنی ریچاردز از اندی گری راجب کریستین رونالدو و حریفش مسی و توانایی اونها در گلزنی در لیگ برتر پرسید.اندی پاسخ داد:مسی کار سختی در لیگ برتر خواهد داشت.
و بارسلونا اگر در شرایط استوک سیتی بازی کند به مشکل خواهد خورد.
این مرد 55 ساله(اندی گری) ادعا کرد که لالیگا در مقایسه با لیگ برتر انگلیس از کیفیت پایینتری برخوردار است. و ادعا کرد که مسی و رونالدو برای گلزنی متوالی به مشکل خواهند خورد.این حرف او در حالی است که رونالدو در سال 2007-2008 .31 گل در 34 بازی برای منچستر به ثمر رساند.
او راجب نامزد نشدن رونالدو برای بهترین بازیکن سال به این جمله اکتفا کرد:رونالدو اگر در لیگ برتر توپ نزده بود هرگز به کیفیتی که الان دارد نمیرسید.
صحبت های اندی گری باعث ایجاد بحث و اختلاف نظر در سایت های مختلف ورزشی و ف.ی.س.بوک و تویتر شده است.
منبع:
Goal.com

MJ assassins creed
22-12-2010, 17:12
Andy Gray گزارشگر بازی فیفا 11:لیونل مسی به اندازه ی کافی خوب نیست!
برترین کارشناس لیگ برتر انگلیس آقای اندی گری در مقاله ی اخیر خود گفت اگر بهترین بازیکن سال یعنی لیونل مسی از بارسلونا در تیم لیگ برتری استوک سیتی(برای مثال) بازی میکرد برای دست و پنجه نرم کردن با مسائل لیگ برتر به مشکل میخورد و نمیتوانست در لیگ برتر دوام بیارد.
اندی گری میهمان شبکه ی Sky sport که سابقه ی بازی در استون ویلا و اورتون رو در کارنامش داره در این برنامه راجب نامزد های دریافت عنوان بهترین بازیکن بحث و گفتگو داشت.
وقتی که هم صحبتی او یعنی ریچاردز از اندی گری راجب کریستین رونالدو و حریفش مسی و توانایی اونها در گلزنی در لیگ برتر پرسید.اندی پاسخ داد:مسی کار سختی در لیگ برتر خواهد داشت.
و بارسلونا اگر در شرایط استوک سیتی بازی کند به مشکل خواهد خورد.
این مرد 55 ساله(اندی گری) ادعا کرد که لالیگا در مقایسه با لیگ برتر انگلیس از کیفیت پایینتری برخوردار است. و ادعا کرد که مسی و رونالدو برای گلزنی متوالی به مشکل خواهند خورد.این حرف او در حالی است که رونالدو در سال 2007-2008 .31 گل در 34 بازی برای منچستر به ثمر رساند.
او راجب نامزد نشدن رونالدو برای بهترین بازیکن سال به این جمله اکتفا کرد:رونالدو اگر در لیگ برتر توپ نزده بود هرگز به کیفیتی که الان دارد نمیرسید.
صحبت های اندی گری باعث ایجاد بحث و اختلاف نظر در سایت های مختلف ورزشی و ف.ی.س.بوک و تویتر شده است.
منبع:
Goal.com
خیلی ببخشید ولی هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه.اندی گری هم نمیاد بگه که لیگ برتر انگلیس بدتر از لالیگا هست.بعد هم ناسلامتی رونالدو توی انگلیس به اوج رسید و هرگز نمیان بگن که مسی بهتر از اونه.کلا به نظر من نباید خیلی از به حرف این کارشناسا گوش بدی.هرکدوم یه حرفی میزنن.
جمله آخر اینکه یکی از اقوام ما دانشگاه تهرانه و معلم تربیت بدنی شون دادکانه.میگفت که دادکان گفته که همین آقای رضایی کارشناس داوری حرف مفت میزنه(نقل قول حرف اون).اون فقط نگران lcd شه که بگیره و
خلاصه اگه تند حرف زدم از محضر اساتید عذر میخوام.بره.

Hamid Hamid
22-12-2010, 19:55
زندگی نامه ی اندی گری(کارشناس بازی فیفا 11):
اندی گری با نام کامل Andrew Mullen Gray اسکاتلندی بازیکن سابق فوتبال است و هم اکنون کارشناس فوتبالی شبکه ی Sky Sport است.او متولد 30 نوامبر 1955 است و در گلاسکو به دنیا آمده است.
این مهاجم کار کشته کارش را با دندی یونایتد آغاز کرد و در62 بازی برای این تیم 46 گل به ثمر رسوند.در سال 1975 و در 20 سالگی رهسپار آستون ویلا شد که به تازگی به دسته ی اول آمده بود.و کفش طلا رو در سال 77 برد با زدن 25 گل برای آستون ویلا.و در همون سال عنوان بهترین بازیکن جوان رو برد.عنوانی که 30 سال بعد نصیب کریستین رونالدو گردید.
او در سال 1979 به تیم رغیب آستون ویلا یعنی ولورهمپتون پیوست با مبلغی که آن زمان در جزیره رکورد بود یعنی 1.5 میلیون پوند!
در سال 1980 گل برتری این تیم در لیگ کاپ رو به ثمر رسوند و تا 2 سال دیگر علی رغم پیشنهاد منچستر یونایتد در ولور ماند.
در سال 1983 به اورتون پیوست و با اورتون قهرمان لیگ شد و جام حذفی رو برد.او کاپ جام در جام باشگاه هی اروپا را نیز در اورتون فتح کرد. و چند فصل برای آستون ویلا و وست برومویچ بازی کرد.
او در سال 1990 در رنجرز اسکاتلند بازنشسته شد.
او 20 بازی ملی برای تیم ملی اسکاتلند انجام داده است و در این بازی ها 7 گل به ثمر رسانده است.و کسب عنوان بهترین بازیکن جوان جزیره در سال 1977 نتوانست مربی وقت تیم ملی اسکاتلند رو برای دعوت از او قانع کند.برای جام جهانی 1978!
افتخارات:
لیگ کاپ_آستون ویلا 1977
لیگ کاپ_ولورهمپتون 1980
فتح لیگ دسته اول انگلیس(برتر کنونی).جام حذفی و جام در جام باشگاه های اروپا_اورتون 1985-1984
لیگ برتر اسکاتلند_لیگ کاپ اسکاتلند_گلاسکو رنجرز 1988_1989
حرفه ی گزارشگری:
در جام جهانی 2002 او کارشناس bbc بود.
در یورو 2004 در تلویزیون Sky Sport فعالیت داشت.
در یورو 2008 در تلویزیون ESPN بود.
در سری بازی های فیفا و EA Sports نیز فعالیت میکند.
این بود زندگی نامه ی اندی گری که 20 سال در لیگ اول انگلیس بازی کرد و 5 سال هم در دسته اول اسکاتلند.
منبع:ویکی پدیا و سایت Sky sport
مترجم:حمید

vahidami
23-12-2010, 13:13
سلام
بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم
و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد
در ضمن در هنگام نصب بازی بعد از زدن کلید finish پیغام زیر آمد

که بعد از زدن کلید Remind me in 14 days صفح رفت و بعد از اجرای بازی و پیغام اولی را میدهد حتی بعد قرار دادن کرک آن باز هم آن پیغام اولی را می دهد

بابا یکی نیست جواب من رو بده

Big-Boss
23-12-2010, 13:14
بابا یکی نیست جواب من رو بده

حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

FIFA 11 - نسخه PC

Spaniuly
23-12-2010, 13:17
امروز رفتم یه چرخی توی لایو زدم و اسکواد رو هم آپگرید کردم... دیگه بویان شماره 11 نیست و شماره 9 هست جفرن هم 11 هست کلا تغییرات اعمال شده... راستی اون اولتیمیت تیم هم بود 140 مگ بود دانلود نکردم. ولی پچ رسمی و اسکواد رو دانلود کردم بهتر شد الان

Big-Boss
23-12-2010, 13:19
امروز رفتم یه چرخی توی لایو زدم و اسکواد رو هم آپگرید کردم... دیگه بویان شماره 11 نیست و شماره 9 هست جفرن هم 11 هست کلا تغییرات اعمال شده... راستی اون اولتیمیت تیم هم بود 140 مگ بود دانلود نکردم. ولی پچ رسمی و اسکواد رو دانلود کردم بهتر شد الان

تو پچ چه چیزی اضافه شده؟منحصر به ترکیب و شماره ها هست؟
قضیه این تیم اولتمات چیه؟

Spaniuly
23-12-2010, 14:10
تو پچ چه چیزی اضافه شده؟منحصر به ترکیب و شماره ها هست؟
قضیه این تیم اولتمات چیه؟
من به محض وارد شدن به محیط لایو گفت یه محتوای قابل دانلود هست که ظاهرا همون پچی بود که روی تایتلبازی تاثیر میذاره... برای چک کردن این باید کمی بازی کنم ببینم توی گیم پلی تغییری اعمال شده یا نه ولی اسکواد رو خودم رفتم دستی اپدیت کردم اونم شروع کرد به آپدیت...
این تیم اولتیمات رو هم تا حالا تجربه نکردم فقط توضیحش نوشته بود می تونی یه تیم دلخواه بسازی هر بازیکنی بخوای بیاری توی اون تیم حالا باید دید منظورش چیه چون با ترانسفر عادی و آفلاین هم این کار امکان پذیره دیگه... بدون شک تفاوتی هست شاید شب گذاشتم دانلود بشه

Spaniuly
23-12-2010, 18:58
5 امتیاز تا تروفی برای اینه که وارد EA Store بشید

و

25 امتیاز برای دانلود گیم فیس!

شما کافیه یه عکس از روبرو از خودتون بگیرید بعد وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بشید.
از قسمت گیم فیس می تونید کار ایجاد فیس رو آغاز کنید فقط کافیه وارد اکانت EA بشید من این اکانت رو از سال 2009 دارم اتفاقا از داخل بازی فیفا 09 هم ساخته بودمش همه جا به دردم می خوره توی فروم EA هم می تونید با همین اکانت ساین این بشید.

کار ساخت فیس ظریف هست باید با حوصله عمل کنید خروجی کار چنانچه خوب عمل کنید خوب از آب در میاد این هم کار آزمایشی منه. درست بعد ایجاد و سیو فیس می تونید برید و دستگاه ایکس باکس رو روشن و وقتی به لایو متصل بشید همون فیس رو مستقیم براتون دانلود می کنه خیلی جالب هست. این هم کار تمرینی من بود فقط عکسی که گرفتم از خودم در حالت جالبی نبود و ریشو سبیل دارم وگرنه فکر کنم خروجی بهتری می گرفتم. ولی به نظر خودم کار EA خوبه.

Hamid Hamid
24-12-2010, 21:47
سلام به برو بچ عشق فیفا!! بله.
امروز منم گفتم بزار این Be a Pro رو بازی کنم.فصل دوم هستم.الان اومدم تو ترکیب ثابت و اگه خسته نباشم هر مسابقه بازی میکنم.
تا اینجا هم از وقتی ثابت شدم 4 تا بازی کردم که 5 تا گل زدم(حالت لجندری) پستم هم هافبک وسط هست.این فصل هم اومدم آرسنال.
به قول آرمین جان این اکامپلیشمنت ها خیلی لذت بخشه.
اورالم 75 شده.
فقط چند مشکل:
1_شما حتما تا آخر مسابقه هستید و اگر بی توان هم بشید باز بازی میکنید.
2_تو مسابقه هایی که نیستید.حتی رو نیمکت هم نیستید!

Hamid Hamid
26-12-2010, 15:07
بیوگرافی مارتین تیلر(MartinTyler) گزارشگر بازی فیفا 11:
برخلاف تصور ما بازی کننده های فیفا 11 این جناب آقای مارتین تیلر فردی حدود 30 ساله نیست و او بر خلاف صداش 65 سال سن! داره و متولد 14 سپتامر 1945 هست!
کسی که با رای روزنامه نگاران و خبرنگاران لیگ برتر به عنوان بهترین گزارشگر دهه ی اخیر انتخاب شده و هم اکنون به عنوان کمک مربی تیم Kingston در Isthmian League Premier division کار میکند(علاوه بر گزارشگری).
او در دانشگاه سلطنتی(Royal) مدرکش را در رشته ی مطالعات اجتمایی بدست آورد و به مدت 4 سال در تیم دانشگاهش فوتبال بازی میکرد .مدتی هم به عنوان مهاجم وسط به تیم Corinthian casuals رفت و در Isthmian League مشغول بازی حرفه ای فوتبال شد. تا جایی که به تلویزیون LWT لندن رفت و به کار نیمه حرفه ایش در فوتبال خاتمه داد.
در مدت حضورش در این شبکه یک گزارشگر معمولی بود که در بازی های خیریه هم بازی میکرد.او یکی از افتخاراتش را گل زدن توپی میداند که اندی گری(کارشناس فیفا 11 و مرد افسانه ای فوتبال جزیره) برای او ارسال کرد.
او بعد از فارغ التحصیل شدنش در روزنامه ی The Times گزارش هایی از بازی ها مینوشت که با اسم خودش به چاپ میرسید.
او در سال 1974 اولین گزارش خودش رو در دسته ی دوم انگلیس و در دیداری بین 2 تیم مطرح Southampton و Sheffield Wednesday انجام داد.که یک موفقیت خوب بود و 6 ماه بعد از او رسما دعوت شد برای ادامه ی فعالیتش در گزارشگری و او یک گزارشگر معمولی شد.
او در سال 1976 به تلویزیون یورکشایر رفت و توانست مدیران تلویزیون ITV Sport رو مجاب کند که او جزو تیم گزارشگری جام جهانی 1978 باشد.و نظر اون ها رو جلب کرد.
و بعد از این رویداد او در لیگ قهرمانان سال 1984 هم گزارش کرد و در جام جهانی 1986 هم گزارش بازی ها رو به عهدع داشت البته به جز بازی فینال!
او در سال 2003 به عنوان گزارشگر دهه ی لیگ برتر انتخاب شد.
او از سال 2006 به عنوان گزارشگر در سری بازی های فیفا برای کنسول های PS3 و Xbox 360 فعالیت میکند و در سال 2011 از صدای او در نسخع ی کامپیوتری فیفا 11 هم استفاده گردید.
مارتین تیلر در 2 فیلم فوتبالی هم گزارش کرده است.یکی فیلمی از Sean Penn به نام When Saturday comes و فیلمی از مایک بست به نام England Manager.
مارتین تیلر تیم آرسنال در فصل 2003/2004 را که بدون باخت بود را به عنوان بزرگترین اتفاق دهه اخیر لقب داد و گفت این واقعه تکرار نشدنی است.
تلویزیون ها:
SBS
ESPN
BBC
LWT
ITV
SKY SPORT
منبع:ویکی پدیا
مترجم:حمید

Big-Boss
26-12-2010, 19:50
حمید بابت این دوتا بیوگرافی دستت نکنه عالی بود.

یه نکته جالب باهاش مواجه شدم:
تو فصل که بازی F.A Cup بود تو ترکیب از اوون استفاده کرده بودم جای رونی وقتی گل زدم گزارشگر ورزشگاه (نه خود گزارش اصلی بازی که فکر کنم بازم خود تیلر باشه) گفت وین رونی گل زده که بعدش خودش اصلاح کرد گفت در حقیقت اوون بوده.EA به چه نکات ریزی واقعا دقت کرده.

Spaniuly
26-12-2010, 20:38
من تازه متوجه بازی هایی شدم که بازی رفت و برگشت با هم بدون فاصله هستند قبلا یکی گفته بود که این اتفاق می افته ولی دلیلی براش نیاورده بود که چرا اینطوریه.
دلیلش بسیار ساده اس بازی های لیگ برتر بعد از نیم فصل به صورت آینه برگزار میشن یعنی آخرین بازی نیم فصل تیم ها اولین بازی دور نیم فصل هست... فکر کنم متوجه منظورم شده باشید یعنی نیم فصل دوم به صورت برعکس و آینه نیم فصل اول هست

Hamid Hamid
26-12-2010, 22:00
سلام دوستان.
خوبه ادامه بدید و تاپیک رو بالا نگه دارید.ممنون
اما چند تا باگ:
1_گاهی اوقات وقتی شما تعویض میکنید اگه دقت کرده باشید قبل تعویض یه تیکه فیلم نشون میده که بازیکن ها دارن میرن عقب یا جلو.یه باگ اینجاس که همیشه بازیکن های یک تیم با پست های مختلف در کنار هم قرار میگیرن.مثلا تیم رم ایتالیا رو در نظر بگیرد.وقت تعویض شما نزدیک خط دفاعتون تادی(هافبک).ووچینیچ(فوروارد ) و مکسس رو درست کنار هم میبینید!
حالا یه باگ دیگه:من یه وقتایی تو همین فیلمی که گفتم خدمتتون بازیکنی رو میبینم که تازه می خوام بیارمش داخل(یعنی هنوز تعویض انجام نشده!) و بعد از این فیلم اون بازیکن میاد داخل!
2_یه سوتی هم تو گزارش یافتم.وقتی شما گل میزنید و بازیکنتون تا نزدیک و یا داخل گل حرف میره جناب اندی گری میفرمایند:It is a goal kick

Spaniuly
29-12-2010, 15:11
خوب دیشب موفق شدم تیم بوری رو به حدی برسونم که الان تیم شده 5 ستاره اگه اشتباه نکنم باید میانگین اورال کل بازیکنان تیم 80 به بالا باشه. ترکیب یک دست و تیم جوونی ساختم... بودجه باشگاه فوق العاده اس... سال 2021 هست و تیم بوری بر قله موفقیت هاست :31:

خوب دیگه خود نمایی بسته بریم سر اصل مطلب

من چند روز پیش نسخه PC فیفا 11 رو که در واقع فیفا10 هست بازی می کردم چند تا چیز جالب دیدم توی اون نسخه شما می تونید Trait مخصوصی به اسم Flair رو آنلاک کنید. من قبل از هر چیزی توصیه می کنم اگه منیجر مود بازی می کنید سعی کنید بازیکن جوان که می خواهید بخرید چک کنید ببینید Trait فلایر رو داره یا نه... اما خدمت اون دسته از عزیزانی که ممکنه ندونن حسن این تریت چی هست عارض بشم که اگه این تریت فعال باشه بازیکن کلا تبدیل میشه به یه بازیکن که فقط حرکات نمایشی انجام میده شما مثلا بایرن رو بردارید می بینید فرانک ریبری همه اش حرکات نمایشی انجام میده و توی پاس دادن ها انواع و اقسام حرکات جالب و تفننی انجام میده پاس دادنی رابونا می زنه پاس زمینی باشه گاها پاش رو میزاره روی توپ و قل میده به سمتت کلا ته نمایشی میشه بازیکنی که دارای تریت Flair باشه خیلی جالب هست بدونید ایت تریت از فیفا 10 به ارث رفته به بازیکنان و اصولا شما نمی تونید این تریت رو ببینید فعالش کنید یا غیر فعال!
توی قسمت ادیت یا خلق بازکن که ابدا نمیتونید تریت اضافه کنید به بازیکن... این به کنار... می مونه VP شما قبلش باید اکامپلیشمنت هایی رو انجام بدید که اون تریت ها آنلاک بشه... حالا من به 100 درصد رسوندم و همه اش انلاک شده... خوب الان اونجا 2 تا تریت هست به اسم های
Fancy Passes و Fancy Flicks
اولا بگم دکور ترین و بی اثرترین تریت هایی که می تونید برای VP فعال کنید همین دوتان البته یه تریت هم هست به اسم Skilled Dribbling این هم خیلی دکو و بی اثر هست و به هیچ عنوان باعث نمیشه که شما دریبل هاتون ماهرانه بشه شما اگه اسکیل موتون 5 ستاره باشه هر دریبلی رو که اراده کنید می تونید بزنید حالا اینکه دریبلتون بگیره به تایمینگ و مهارت خود شما بستگی داره که کی و کجا و در چه لحظه ای و چه نوعی دریبل بزنید! این که دیگه تریت نمی خواد و تریت هیچ کمکی به مهارت دستی شما نداره...
حالا بحث ما سر این دو تا Fancy ها هست که دست ما نیست اینه وقتی می خواهیم پاس تک ضرب بدیم بازیکنمون حرکت نمایشی انجام بده یه وقتی می خواهیم سانتر کوتاه بزنیم داخل محوطه و بازیکنمون رابونا بزنه دیگه اصلا دست ما نیست بنابراین انتظار میره که با فعال کردن این دو تا تریت این اتفاق بیفته... من امتحان کردم بارها این دوتا رو هم فعال کردم به هیچ وجه من الوجوه فعال یا غیر فعال بودن این دوتا تاثیر روی نحوه بازی VP توی پاس دادن ها نداره و اصلا شیرین کاری نمی کنه یعنی کاری که تریت غیر قابل دسترس Flair هست که مجموع این دو تا هست و این تریت به صورت ذاتی روی برخی بازیکنان هست و در واقع اون بازیکنان هستند که این کارهای به اصطلاحی Fancy رو انجام میدن. حتی می تونید امتحان کنید بازیکنانی که دارای تریت Flair هستند رو توی یک تیم جمع کنید بعد برید اون تیم رو بردارید و مثل همیشه بازی کنید درجه سختی رو روی دیفیکالتی آسون بذارید تا بتونید یه مقدار بیشتر پاسکاری کنید... خواهید دید بازیکنانتون انگار دارن بازی خیریه انجام میدن و پاسکاری کردنی همش پاس های نمایش می دن! این رو هم بگم بازیکنی که دارای تریت Flair هست حتما یه دریبلر خوب هم هست.

به هر حال چیزی که این وسط اهمیت داره اینه که یا عمدا یا به اشتباه EA Sports توی فیفا 11 خراب کرده و این تریت Flair رو برداشته و جاش 2 تا تریت گذاشته که اتفاقا عمل هم نمی کنن!

موفق باشید!

Layken
29-12-2010, 15:33
ارمین دمت گرم میشه کمی بیشتر توضیح بدی..؟
اگه همه اون بازیکن هارو جمع کنیم و درجه سختی رو روی اخرین یعنی سختی بزاریم..
باز اون پاس ها به صورت خیریه میشه..
اخه منم این مواردی رو دیدم جالا که توضیح دادی به اصل ماجرا پی بردم..

Spaniuly
29-12-2010, 15:41
نه اینکه به درجه سختی ربط داشته باشه این که می گم روی درجه آسون بذارید به این دلیل که موقعیت تصاحب توپ بیشتری داشته باشید و توپ رو به سادگی از دست ندید... توی فیفا وقتی درجه سختی رو بالا ببرید و بخصوص مقابل تیم قوی بازی کنید دیگه نمی تونید به این راحتی ها حرکات نمایشی انجام بدید ولی اگر به قدری مهارت دارید که می تونید هیچ مشکلی نیست و می تونید توی هر درجه سختی این کار رو بکنید فقط کافیه بازیکنان زمین همگی دارای تریت Flair باشن

راستی من الان توی فروم خود فیفا هم چک کردم خیلی ها این موضوع رو گفتن که تریت های Fancy هیچ تاثیری ندارن و شاهدش نبودن... البته ممکنه لمی داشته باشه ولی چیزی که مشخصه اینه که شما بدون اینکه بخواهید بازیکنان فلایر کارای نمایشی انجام میدن به دلخواه خودشون

من توی پست قبلیم هم همون اولش اشاره کردم که توی نسخه 10 بود این رو از اونجایی می گم که نسخه PC یکی از اکامپلیشمنت هاش آنلاک کردن تریت Flair هست ولی توی نسخه کنسولی نیست. یعنی اصلا شما نمی تونید دخالتی در این تریت خاص بکنید نه می تونید اون رو به بازیکنی اضافه کنید نه حذف کنید و نه به VP اضافه کنید!

Layken
31-12-2010, 06:06
ساعت 6 صبح....
بعد از 18 ساعت فیفا بازی می رویم بخوابیم....
دو نفری زدیم حال کردیم نوشته شد بر زندگیمان...

Spaniuly
31-12-2010, 14:26
خوب دیشب بالاخره موفق شدم این مود رو دانلود کنم و کمی آنلاین بازی کنم!

اما خدمت دوستانی که اطلاعاتی رو می خوان در موردش داشته باشن عارض بشم که اصولا این پک یه مود هست شما این پک 140 مگی رو از لایو می گیرید (Free هست) همونطور هم آنلاین باید بازی کنید.

نکته : حتما قبل از دانلود این پک اولتیمیت تیم در صورتی که آپدیت 3 مگابایتی اسکواد رو از لایو گرفتید یه بک آپ ازش بگیرید چون بعد استفاده و بازی این اولتیمیت تیم اسکواد شما تغییر پیدا می کنه و دفعه بعدی که می خواهید وارد بشید دستگاهتون هنگ می کنه بنابراین دقت کنید که یه اسکواد (حتی قدیمی) زاپاس داشته باشید که وقتی بعد از وارد شدن به این مود و خارج شدن این اسکواد رو پاک و بدون اسکواد وارد بشید... کلا یه مقدار قاطی می کنه اسکواد رو برای من که اسکواد آپدیت شده ام پرید و مجبورم دوباره دانلود کنم.

اما جریان این مود چیه:

شما یه تیم می سازید تیمی که اصلا ربطی به جهان فوتبال نداره بازیکنان واقعی رو که در باشگاه های سرتاسر جهان شاغل هستند رو می تونید به صورت صوری به تیمتون بیارید. شما برای هر موفقیتی سکه به دست میارید با این سکه ها می تونید تیم بازیکنان باشگاه کادر مربیگری ورزشگاه و ... رو آپگرید کنید... جالبه که اگه Game Point مایکروسافت داشته باشید می تونید جای سکه از اونا خرج کنید که یه مقدار بی عقلیه این کار مگه اینکه مثل آب خوردن بتونید Microsoft Point بخرید که بخواهید واسه یه مود نه چندان جذاب خرج کنید. من به صورت خلاصه اینو بگم شما با شروع این مود در واقع دارید یه حالت خاصی از مود مربیگری فیفا رو بازی کنید چیزی که قبلا توی فیفا های 07 08 و... شاهدش بودیم یه پروژه جدیدی و جالبی هست ولی من به اون شدت شیفته اش نشدم ولی ممکنه برای کسانی که علاقه دارن جذاب باشه.

Hamid Hamid
31-12-2010, 15:41
سلام به دوستان عاشق فوتبال و گیم فیفا 11.
دیشب با تیم ساندرلند یک گل زدم در حد تیم ملی(تیم ملی خودمون نه ها.تیم ملی هلند(اسپانیا هم نه:دئ)
تو Career بودم که با ایوان راکیتیچ یک کاشته از 44 یاردی گل کردم(یه جوری بود که فقط 2 تا دفاع وایساده بودن!).اصلا هم فکر نمیکردم از اون فاصله گل بشه اما راکیتیچ شوت زد و توپ خیلی نرم رفت کنج دروازه به طوری که دم خط خورد زمین و رفت کنج گل!
راستی دوستان اگه خواستید بازیکن بخرید تو Career من همه ی بازیکن های جوون و با آینده رو میشناسم چون تو این چند تا کریر در به در دنبال بازیکن گشتم.همین راکیتیچ اورالش 79 هست و 21 سال داره.خیلی بازیکن خوبیه دریبل و کنترل توپش و شوت و پنالتی زدنش و ضربه کاشتش و پاس دادنش بالای 80 هست.سانترش هم 78 هست.خوش هیکل هم هست 182.5 سانتی متر هست(6 فوت).

Layken
31-12-2010, 20:34
یکی بگه چطوری پنالتی ها رو گل می کنیم..؟
من که از شدت عصبانیت پنالتی هایی که به بیرون رفته دارم مانیتور رو می کوبم به دیوار..؟
بعد هیچ راهی نداره بازیکنانی که خودمون ایجادشون کردیم در ترکیبات با تصاویری که ایجاد کردیم براشون وجود داشته باشن.؟
یعنی به صورت سیاه نباشن عکسشون وجود داشته باشه..؟

Spaniuly
31-12-2010, 21:58
یکی بگه چطوری پنالتی ها رو گل می کنیم..؟
من که از شدت عصبانیت پنالتی هایی که به بیرون رفته دارم مانیتور رو می کوبم به دیوار..؟
بعد هیچ راهی نداره بازیکنانی که خودمون ایجادشون کردیم در ترکیبات با تصاویری که ایجاد کردیم براشون وجود داشته باشن.؟
یعنی به صورت سیاه نباشن عکسشون وجود داشته باشه..؟

توی آرنا تمرین کنی می فهمی جریانش چیه تو وقتی از لحظه ای که شوت رو پر می کنی یه دایره هدف باید فرض کنی که با سرعت ثابتی می تونی به گوشه ها حرکتش بدی این دایره فرضی رو توی ارنا می تونی ببینی با زدن کلید LT این واسه اینه که بتونی سرعت حرکت این هدف رو درک کنی تا بدونی چه قدر نگهش داری توی مسابقه تا توپ به بیرون نره سیستم پنالتی زنی درست مثل PES2010 شده که به نظرم تقلید خوبی کرده EA
اگه می خوای به گوشه بزنی باید بعد از شوت پر کردن به اندازه یک ثانیه جهت بدی و بعد دستت رو برداری نگه داشتن روی جهت یعنی به بیرون زدن توپ

+

نه فکر نمی کنم راهی برای وارد کردن مینی فیس باشه

Layken
01-01-2011, 23:48
نمی دونم چرا فیفا تو این همه سال سعی نمی کنه که انمیشن های و رفتارهای بازیکنان رو در حالات مختلف تغییر اساسی بده.
رفتارها همون ماله چند سال پیش هستش و سخت رفتار جددی دیده میشه..
کارت می گیری ، پنالتی، خطاهایی که مثلا دارن دعوا می کنن...تغییر انچنانی نکرده...و هیجانش اضافه نشده.
ترکیب ها و انجام ترکیبات گسترده تر شده ولی باز کنده خیلی کنده..
وسط بازی ادم م یخواد تعویضی منه پشیمون میشه..اتفاقات ترکیب در منو با سرعت عمل روبرو نیستن و گاهی اوقات ادم بیخیال ترکیب میشه و به این نتیجه می رسه که ارزش نداره وقت رو ترکیب بزارم.

Spaniuly
02-01-2011, 14:28
البته حامد تا حدودی موافقم ولی با برخی ها موافق نیستم...
انصافا انیمیشن ها خیلی بیشتر شدن اصلا انیمیشن های محدود و تکراری فیفا 07 و 08 کارنت کجا و این کجا... گیم پلی فیفا 11 فوق العاده اس
در مورد ترکیب هم تنها مشکلش اون نشون دادن گیج زدن بازیکنان هست توی تعویض 2 تا مرحله انیمیشن گذاشته که مرحله اول رو باید نگاه کنی و هیچ جور نمی ره بدبختی اون مرحله دوم که دیدنش خالی از لطف نیست رو اجباری نکرده لحظه ای که دو بازیکن باهم تعویض میشن که خیلی بهتره دیدنش ولی اونیکی که یه بازیکن رو شانسی نشون میده و یهو غیب و ظاهر میشن یا یه دفعه تبدیل به یه بازیکن میشن رو اومده اجباری کرده... به نظرم گیج بازیایی EA زیاده توی این موارد ریز و واقعا باید قبل انتشار بیاد شب و روز روی این مسائل کار کنه و یه چیز بی نقص بده بیرون

Layken
02-01-2011, 15:03
درسته...
منظورم از ترکیبات خودشه نه انمیشنش...
مثلا وسط بازی میبینی یه بازیکن مسدوم شده...یا می خوای تیم رو هجومی کنی..یا دفاعی..
عملیات در ترکیب با کندی خاصی روبرو هستش..احساس سرعت عمل واقعا نداره.
مثلا وقتی دو نفری بازی می کنیم هر دو اول بازی ترکیباتی رو انجام میدیم ولی کمبود اطلاعات و کند عمل کردن عملیات انجامی حرص ایجاد م یکنه. البته نسبت به نسخه های قبلی خیلی بهتر شده..
باز مثلا محدوده تغییر پوزیشن بازیکنان کم هستش..می خوام یه هافبک رو بیارم هجومی کنم. یا پشت مهاجمان بزارمش.
بعد کلی مکافات و رد کندی اعمال ترکیب میبینی اون Overal بازیکن ات م یکنه و تغییر پست رو حاصل نمی کنه.

JUSTIN11
02-01-2011, 21:08
درسته...
منظورم از ترکیبات خودشه نه انمیشنش...
مثلا وسط بازی میبینی یه بازیکن مسدوم شده...یا می خوای تیم رو هجومی کنی..یا دفاعی..
عملیات در ترکیب با کندی خاصی روبرو هستش..احساس سرعت عمل واقعا نداره.
مثلا وقتی دو نفری بازی می کنیم هر دو اول بازی ترکیباتی رو انجام میدیم ولی کمبود اطلاعات و کند عمل کردن عملیات انجامی حرص ایجاد م یکنه. البته نسبت به نسخه های قبلی خیلی بهتر شده..
باز مثلا محدوده تغییر پوزیشن بازیکنان کم هستش..می خوام یه هافبک رو بیارم هجومی کنم. یا پشت مهاجمان بزارمش.
بعد کلی مکافات و رد کندی اعمال ترکیب میبینی اون Overal بازیکن ات م یکنه و تغییر پست رو حاصل نمی کنه. *
کاملا درسته .موافقم.....عملیات در چیدن ترکیب خیلی کنده .pes در این مورد عالی کار کرده.آدم دوست داره وسط بازی بره تاکتیک تیمش رو عوض کنه.این انگیزه چینش به عوامل مختلفی وابستست..... از طراحی منو گرفته تا save و لود کردن ترکیب ها و ......
*

Layken
03-01-2011, 00:11
کاملا درسته .موافقم.....عملیات در چیدن ترکیب خیلی کنده .pes در این مورد عالی کار کرده.آدم دوست داره وسط بازی بره تاکتیک تیمش رو عوض کنه.این انگیزه چینش به عوامل مختلفی وابستست..... از طراحی منو گرفته تا save و لود کردن ترکیب ها و ......
*
بله PES تا قبل 2011 خوب بود..ولی این این بار ترکیبات رو خراب کرده..
اصلا منو ترکیبات رو قاطی پاتی کرده...مثلا یکی ار بازیکنان در پست میانی مسدوم میشه و می خوای تعویض کنی..
اورال بازیکن رو نشون نمیده..و اگر پستش صحیح نباشه که کمی بازی مشکل میشه..

Hamid Hamid
03-01-2011, 02:00
سلام دوستان.
تو چند پست قبلی دوستان این قضیه رو مطرح کردند که منوی بازی فیفا از PES سخت تر و وقت گیر تر هست.من یه نظری دارم راجب این قضیه نمیدونم شاید درست باشه و شاید اشتباه.من سخت بودن منوی فیفا رو به این دلیل میدونم:
دوستان همه ی ما میدونیم که مربیگری کاری بسیار مشکل و با استرس هست و در طول بازی فوتبال فراز و نشیب های زیادی وجود داره که کار یک مربی رو خیلی خیلی سخت میکنه و در خیلی از موارد قدرت تصمیم گیری رو از مربی صلب میکنه و همین عدم تصمیم گیری و یا تاخیر در این کار برای تعویض بازیکن و یا تغییر سیستم تیم گاهی اوقات باعث نتیجه نگرفتن یک تیم میشه ...
حالا منظور من چی بود:منظورم اینه که شاید کارگردان بازی فیفا 11 یعنی آقای Gary Paterson خواسته با کند بودن و یا سخت بودن منوی ترکیب و سیستم تیم این منظور رو برسونه که تغییر سیستم و تعویض بازیکن کاری بسیار حساس هست و با این کارش شما رو در جای یک مربی قرار بده...
من شخصا به این مورد با دید مثبت نگاه میکنم.
فواید نوع ترکیبچینی در فیفا 11:
1_از اونجایی که شما بازیکن های محدودی دارید ضریب اشتباه شما برای انتخاب بازیکن پایین اومده.(من بارها تو گیم PES بازیکن ها رو اشتباه تعویض کردم)
2_محدودیت شما برای داشتن تنها 7 بازیکن باعث طبیعیتر شدن بازی شده مساله ای که ما در فوتبال جزیره اون رو حس میکنیم.(تو PES شما 12-13 بازیکن ذخیره دارید! آخه اصلا اینا رو نیمکت جا میشن؟!)
3_انتخاب های شما برای دخیره هاتون خیلی حساس و سخت هست و شما از هر پست فقط میتونید 2 بازیکن داشته باشید اون هم با کارایی مختلف مثلا یک دفاع میانی یا یک دفاع کنار.یک هافبک وسط و یک هافبک نفوذی.یک مهاجم تارگت(Target) و یک مهاجم کاذب(Second Striker) و خب یک گلر.

راجب انیمیشن ها دوستان صحبت کردن که درست گفتن من فکر میکنم سال آینده اگر مسئولان سازنده ی گیم وقت بیشتری روی این انیمیشن ها بگذارند واقعا این گیم خیلی بی نقص خواهد بود و البته کمی تغییر گیم پلی بازی نسخه ی آینده ی فیفا رو به کاملترین و برترین گیم فوتبال تاریخ مبدل میکنه.
یادم میاد تو نسخه ی 2005 و حتی نسخه های 98 و 2000 انیمیشن های خوبی کار شده بود.اما تو این نسخه جای تعجب هست که انقدر باگ مشاهده میشه.

We are 11

Spaniuly
03-01-2011, 14:57
راستی من هم بالاخره بنا به یک اتفاق از Player Manageri افتادم :31:
سال 2021 بود تیم پنج ستاره و قدرتمندم رو گذاشتم تا انتهای فصل سیمولیشن خودکار بشه انتهای فصل این تیم بدون بردن هیچ کاپی اعم از FA Cup یا League Cup یا Champions Cup و قرار گرفتن در رده ششم لیگ برتر به کارش پایان داد بدون من... و در نهایت از اونجایی که تیم همیشه عادت کرده بود توی این 5 - 6 سال اخیر همش رتبه اول بدست بیاره و همه کاپ های ممکن رو جارو کنه آخر فصل من از تیم اخراج شدم :31:
از اونجایی که اصولا مربی بزرگی هستم (این بزرگی دقیقا به مبلغ اون پولی هست که به مربی تعلق داره بالای اون Reputation نوشته شده بستگی داره هر چی اون پول افزایش پیدا می کنه شما هر فصل می بینید غول های دنیا به شما پیشنهاد مربیگری می دن)
تیم لیورپول جزو مشتری های من بود که من هم با ناراحتی تمام از اخراج شدن و خارجج شدن از تیمی که با جون و دل ساخته بودم و بازیکنانش دست چین شده بود به این تیم رفتم این سال رو هم سیمولیشن اتوماتیک گذاشتم و داشتم به این فکر می کردم که آیا سیوی چیزی از این منیجر مود نگه داشتم یا نه به هر حال اگه 10 درصد ناراحتیم از این بود که Player Manager ای رو از دست دادم 90 درصد ناراحتیم از دست دادن تیم بوری بود که بازیکنانش فوق العاده بودن و یه تیم پنج ستاره توی 2022 رو از دست دادم... این هم بگم الان خبری از هیچ ستاره بزرگی نیست بازیکنانی مثل مسی الان 35 - 36 ساله شدن دیگه چه برسه با بازیکنانی مثل رونالدو و رونی و لمپارد و جرارد و تورس و اینیستا و ژاوی و ...که کلا بازنشست شدن و نیستند... شما تصور کن که الان بارسا 3.5 ستاره اس! به هر حال توی این فکرا بودم و فصل در حال سیمولیشن اتوماتیک بود که دیدم فصل به پایان رسید و رفتم جدول رو دیدم که تیم ضعیف لیورپول (3 ستاره اس الان!) در رده 5 قرار گرفته و تیم همیشه قهرمان بوری حتی از رتبه پارسالی ششم هم پائین تر رفته و شده هشتم! کلی تعجب کردم و رفتم ببینم الان چه تیم هایی پیشنهاد میدن در کمال ناباوری دیدم تیم بوری دوباره درخواست داده که مربیش بشم!
من هم زود رفتم توی تیم و تحویلش گرفتم و متاسفانه دیدم که با بی عقلی فابیو دوس سانتوس که پیستون راست تیم بود و اورالش 84 بود رو دادن به بارسا! این تنها خسارتی بود که دیده بود تیم... و خوشبختانه بقیه بازیکنان سر جاشون بودن... دو تا بازیکن جوان و بااستعداد رو هم به صورت آزاد (Free Agent) به خدمت گرفتم که فوق العاده قوی هستند و دوباره تیم رو به شرایط سابق برگردوندم با این تفاوت که دیگه VP من توی تیم نیست... ولی به قدری بازیکن فوق ستاره توی هر پست تربیت کردم که دیگه نیازی به حضور VP نیست در ضمن اگه مثل سابق منیجر مود 15 ساله باشه دیگه 3 سال دیگه قصه تموم میشه...

راستی کسی می دونه چند ساله اس؟ نکنه مثل مستر لیگ PES بی پایان باشه؟

Layken
03-01-2011, 15:30
راستی کسی می دونه چند ساله اس؟ نکنه مثل مستر لیگ PES بی پایان باشه؟
ارمین جان یه ضرب داری فصل هارو میری دیگه...
بابا من هنوز تو سال دوم هستم..:31: کلی فک و فامیل اهل و عیال ایجاد کردیم ریختیم تو میدان..
خودم هم رو بلکبرن ریختم...سنشون رو هم کم دادم تا زود بازنشسته نشن...
من تو منجیر های قبلی 7 فصلی رفتم ولی به 15 نرسیدم اینو دیگه نم یدونم چند سال هستش...
راستی به نظرت همون منجر مود خوب نبود این کریر مود جدید حال نمیده..؟

Spaniuly
03-01-2011, 16:46
اره خیلی یخه من عاشق منیجر مود فیفا 07 و 08 بودم بخصوص 08 ته منیجر بود یعنی رسما ته دیگشو در آوردم

+

از کارای من می کنیا... در مورد شبیه سازی فک و فامیل :31: منم توی 06 این کارو کرده بودم... ولی کلا اخیرا با دستکاریه چیزهای پیشفرض مخالفم یعنی از نظر من تیم بلکبورن تو دیگه بلبورن نیست چون بازیکنانش تغییر پیدا کردن... ولی حالا سوالم اینه...
اورال های فک و فامیل در چه حده نکنه همه اش رو گذاشتی 99 با قد و جثه ماکسیمم؟

Soap MacTavish
03-01-2011, 17:34
اما به نظر من بازی خیلی خوبیه، تمام حرکات بازیکنا طبیعیه
به سبک امروزی طراحی شده یعنی مثل fifa های قبلی نیست که از تو زمین خودت توپ برداری بری جلو و گل بزنی!
برای بازی کردن نیاز به پاس کاریهای مداوم هستش که این باعث شده بازی کردن جذاب تر بشه.

Layken
03-01-2011, 18:25
از کارای من می کنیا... در مورد شبیه سازی فک و فامیل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم توی 06 این کارو کرده بودم... ولی کلا اخیرا با دستکاریه چیزهای پیشفرض مخالفم یعنی از نظر من تیم بلکبورن تو دیگه بلبورن نیست چون بازیکنانش تغییر پیدا کردن... ولی حالا سوالم اینه...
اورال های فک و فامیل در چه حده نکنه همه اش رو گذاشتی 99 با قد و جثه ماکسیمم؟ یادش بخیر فیفا 06 یکی از پر خاطره ترین بازی هام بود..عالی بود..
در مورد اورال های فک و فامیل ها....مثلا بازی کن هایی مثل (دروگبا یا تورس .) رو میارم میرم کلیه مواردشون رو از جمله
( خصوصیات هجومی ، دفاعی ، میانی و...) رو یادداشت کردم بعد از روی اونها به بازیکن ایجاد شده خودم تاثیر میزارم..
مثلا Finisher تورس روی 88 هستش...ماله مهاجم ایجاد شده خودم رو 90 می کنم...
یا مثلا برای دفاع جان تری یا پویول رو میارم از رو اونها با کمی افزایش یا کاهش میزارم واسه خصوصیات افراد دفاعیی خودم
چثه هم که با هیکل و اورال های Stamina و Streng رابطه مستقیمی داره..که اگر بی مورد زیادشون کنم احتمال زیاد اون کارایی لازم رو در بازی نخواهند داشت...البته این موضوع رو تو کل پستهای بازیکنان ایجاد شده ترتیب دادم.
البته خودم مهاجم نوک هستم با شماره 10 و اورالم هست 88...... :31: اما خودم دیگه نهایتشو دارم باقی بین 80 تا 86 هستش..

اما به نظر من بازی خیلی خوبیه، تمام حرکات بازیکنا طبیعیه
به سبک امروزی طراحی شده یعنی مثل fifa های قبلی نیست که از تو زمین خودت توپ برداری بری جلو و گل بزنی!
برای بازی کردن نیاز به پاس کاریهای مداوم هستش که این باعث شده بازی کردن جذاب تر بشه. 100 درصد.....

Spaniuly
03-01-2011, 21:19
من کلا دو فصلم مونده اگه اونم تموم بشه من قصد دارم لیستی از بازیکنانی رو که خوب پیشرفت می کنن رو معرفی کنم و بگم که در چه سالی متولد میشن و شما می تونید اونها رو بخرید.

JUSTIN11
03-01-2011, 21:36
آرمین توی لایو به غیر از اولتیمیت تیم که توضیح دادی دیگه چه مودهایی داره؟ من تابحال لایو نرفتم

بعد برای نقل و انتقالات زمستانی و اسکواد جدید و کفش و..... آپدیت جدید نیومده؟ آخرین آپدیت کی عرضه شد؟ شامل چه مواردی بود؟

Layken
03-01-2011, 22:23
تو قسمت ایجاد بازیکنان...
من می خوام که در پست هافبک یا میانی...از CM به کار بگیرم وی یا CAm میشه یا CDM چطور میشه این مورد رو درست کنم که CM باشن..؟

Spaniuly
03-01-2011, 23:39
آرمین توی لایو به غیر از اولتیمیت تیم که توضیح دادی دیگه چه مودهایی داره؟ من تابحال لایو نرفتم

بعد برای نقل و انتقالات زمستانی و اسکواد جدید و کفش و..... آپدیت جدید نیومده؟ آخرین آپدیت کی عرضه شد؟ شامل چه مواردی بود؟

امین جان وقتی میری لایو یه تایتل اپدیت داره یکی دو مگ هست که اون رو خودش میریزه بعد می تونی بری به اشکواد و اون رو اپدیت کنی کاملا به روز میشه اسکواد ها فعلا که آخرینش همینه احتمالا بعد پنجره زمستانی اپدیت جدید اسکواد بیاد در مورد Fifa Store هم دو مورد رایگان واسه دانلود هست یکی لایو سیزن هست که دانلودش رایگانه ولی بازی کردنش پولی تنها موردی که هم دانلود و هم بازی کردنش با اکانت رایگان امکان پذیره همین اولتیمات تیم هست... من نه اکانتم گولد هست و نه پوینت داره کلا از امکانات رایگان لایو استفاده می کنم...

تو قسمت ایجاد بازیکنان...
من می خوام که در پست هافبک یا میانی...از CM به کار بگیرم وی یا CAm میشه یا CDM چطور میشه این مورد رو درست کنم که CM باشن..؟

وقتی هافبک وسط میسازی CM رو خودش اضافه میکنه وقتی CAM یا CDM میذاری علاوه بر این CM رو در هر دو حالت میده بهت حالا اگه CAM بذاری و خصوصیات تدافعیت رو افزایش بدی با تغییر دادن جثه CM بهینه تر از CAM میشه گرچه تخصصیش CAM هست... و بدین ترتیب اگر روی CDM بذاری پستت رو و خصوصیات تهاجمی تر رو افزایش بدی با تغییر جثه CM بهینه تر میشه تا CDM.

Layken
04-01-2011, 23:54
فینال رو با بشیکتاش ترکیه افتادم...:31:
------
بدونه بازیکن میانی و یدونه از مهاجمانم...زود میافتن زمین تو اولین برخورد دراز روی زمن هستند..
مشکل کجاست..از لحاظ قدرت و جثه همه جور امتحان کردم ولی باز له میشن.؟

Hamid Hamid
05-01-2011, 12:42
فینال رو با بشیکتاش ترکیه افتادم...:31:
------
بدونه بازیکن میانی و یدونه از مهاجمانم...زود میافتن زمین تو اولین برخورد دراز روی زمن هستند..
مشکل کجاست..از لحاظ قدرت و جثه همه جور امتحان کردم ولی باز له میشن.؟
سلام دوست عزيز.مشكل اينجاس كه فيفا خيلي طبيعي شده.حالا چرا؟! چون هر بازيكن يه Personality خاص خودش رو داره.كه اين مصدوم شدن پياپي هم يكي از همين ويژگي ها براي بعضي از بازيكن ها است.مثلا من دو فصل كريستين رونالدو رو داشتم و اين بازيكن حتي يك بار هم مصدوم نشد! اما در عوض 2 فصل رابين فن پرسي رو داشتم اصلا نفهميدم اين برا ما بازي ميكرد يا نقش مصدوم رو به عهده داشت.
و دليلش هم اصلا به جثه وئ قدرت بدني نيست.يك سري بازيكن ها ذاتا زياد مصدوم ميشن.مثلا شما ژاوي رو در نظر بگير جثه ي كوچيكي داره اما به ندرت مصدوم ميشه اما برعكس رابين فن پرسي 185 سانت قد داره و هيكل گنده اي هم داره اما زود مصدوم ميشه چون اين شاخصه تو ذاتش هست.
اين Personality هم موردي هست كه فيفا تو همون دموي اول بهش تاكيد ميكنه.

Layken
05-01-2011, 14:40
ای وای خدا دیشب بشیکتاش ترکیه برئ..وای نه کاپ اروپا رو از دست دادم.
یک بر یک مساوی بودیم که روی یک کرنر ضد حمله زد لامصب از پشت تکل رو رفتم توپ از پای مهاجمش جدا شد ولی دارو اوانتاژ داد
رفت تک به تک شد زد تو مرکز دروازه...نه اصلا نمی تونم باور کنم.

Layken
06-01-2011, 00:04
کلا این دارو ها خوب قضاوت نمی کنن...اعصابمو ریختن بهم.

Hamid Hamid
06-01-2011, 00:54
................

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

کلا این دارو ها خوب قضاوت نمی کنن...اعصابمو ریختن بهم.
آره يه وقتايي ميرن رو اعصاب به اين صورت كه روي تو خطا ميكنن شديد نميگيره اما تو توپ رو از حريف ميگيري الكي خطا ميگيره... اما خيلي بازم از PES 2010 بهتره اون كه نابود بود

وین رونی
06-01-2011, 09:47
................

---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

آره يه وقتايي ميرن رو اعصاب به اين صورت كه روي تو خطا ميكنن شديد نميگيره اما تو توپ رو از حريف ميگيري الكي خطا ميگيره... اما خيلي بازم از PES 2010 بهتره اون كه نابود بود
البته این هم به نوعی طبیعی بودن بازی رو نشون میده
من دیروز وسط زمین رو پای حریف از پشت یه تکل بد رفتم که در ادامه به بازیکن خودم هم برخورد کردم.داور بلافاصله اخراجم کرد اما جالب بود تو همون بازی یه تکل از کنار رفتم رو پای حریف که حداقل کارت زرد داشت اما داور آوانتاژ داد به حریف

rouzbeh_ziafati
06-01-2011, 12:06
سلام
من بازي فيفا 11 PC رو بازي كردم ،‌ يه چيزي كه براي خيلي عجيب و ناراحت كننده بود اين بودكه وقتي كه موقعيت خطرناك توي بازي بدست مياد اصلا نميشه احساس كرد هيجان تماشاچيا رو !
فقط وقتي كه گل مي زني يا وقتي كه شوت رو زدي و دروازه بان دفع كرده تازه يه صداي هيجاني از تماشاچيا در مياد
شما هم اين مشكل رو داريد؟
همه چيش حرف نداره اما اين مورد تو ذوقم خورد حسابيييييييييييي
لطفا از روي تجربه خودتون در بازي راهنمايي كنيد نه مقالات نوشته شده
در ضمن دسته بازي رو هم ميشناخت اما نمي دونم چي شد ديگه نميشناسه ... مشكل هم از دسته نيست تو بازي هاي ديگه كار ميكنه

Layken
06-01-2011, 14:27
درسته این مشکل هستش ..حالا نزدیک دروازه هیچ گل رو هم که میزنی باز میبینی انگار هالی به حولی خبری نیست.
تماشگران..، داوری..، انمیشن های بعد گل ، امار خطاها این ها عذاب اور هستش.

Amir M.ohAma.D
07-01-2011, 15:23
این چمن چرا انقد تخته؟تو ps3 اینجوریه فقط؟یا کلا همینه؟

Hamid Hamid
07-01-2011, 20:10
این چمن چرا انقد تخته؟تو ps3 اینجوریه فقط؟یا کلا همینه؟
نه دوست عزيز كلا همينجوري هسن.تو 360 هم اينجوريه.متاسفانه تو اين قسمت خيلي ضعيف كار كردن.فقط تو بعضي صحنه هاي آهسته ما شاهد چمن برجسته هستيم.

Spaniuly
08-01-2011, 22:33
اقا سلام کنسول جدید انگار به ما ساخت :31:
آوردم قبل از هر کاری و قبل از ایجاد پروفایل لایو رفتم لایو دیدم... داد دارا داااااا....:31: اکانت گلد 1 ماهه رایگان رو داد بهم...
منم نامردی نکردم دیسک استلث پچ شده رو گذاشتم رفتم یه چند دست Head to Head Ranked Match زدم توی رگ 2 تا بازی کردم که البته جفتشون نیکمه تموم بود بازی اول رو طرفم (تیمش آرژانتین بود) 3-0 برده بودم که گرخید دیسکانکت کرد:31:
بازی دوم با یکی زدم بازیش خوب بود گل اول رو زدم بعد دو تا گل خوردم نیمه دوم شروع شد بابام اومد گیر داد بیا شام ... دیگه نشد نیمه دوم روی اون رو هم کم کنم... حالا اونم پیش خودش گفته من گرخیدم :31:

خیلی حال داد از امروز فقط 7 روز وقت دارم آنلاین بازی کنم فیفا 11 رو چون یا باید آنلاین Pass بگیری که واسه خودش پوینت می خواد که من ندارم یه 7 روز رایگان داره که از اون استفاده می کنم یحتمل تا آخر این ماه که گلد رایگان دارم تمدید کنم و بگیرم یک ماهه

یه چیزی هم خوب شده الان دیگه 2 تا دسته اوریجینال دارم... خدا حفظ کنه بگید ماشالله کنسول قبلیم که خدا بیامرز 3 ماه بیشتر عمر نکرد... چشمش زدن حالا باید واسه این اسفند دود کنم:27:

چرا من امروز چرت و پرت می گم اینقدر :20:

موفق باشید بچه ها... اگه کسی تا حالا لایو نرفته قبلش با من در میون بذاره... تجربیاتم رو میذارم در اختیارش

JUSTIN11
08-01-2011, 23:04
خدا حفظ کنه بگید ماشالله کنسول قبلیم که خدا بیامرز 3 ماه بیشتر عمر نکرد... چشمش زدن حالا باید واسه این اسفند دود کنم

واا ..... فقط 3 ماه ! چرا مگه چیکارش کردی؟

اگه کسی تا حالا لایو نرفته قبلش با من در میون بذاره... تجربیاتم رو میذارم در اختیارش

خوب شد گفتی.ایشالا منم بعد از اتمام قرارداد adsl برم 6 ماهه 256 تمدید کنم برم لایو که تا حالا نرفتم. زشته به خدا.یه سرمایه گذاری برای بازیهای لایو بکنیم که دیگه انگار آفلاین حال نمیده.هرچند که هنوز ال تی پلاس نکردم.امسال خیلی از قافله عقب افتادیم.....

Spaniuly
09-01-2011, 00:10
هیچی مثلا خواستیم مهندس بازی در بیاریم خودمون ال تی پلاس بریزیم که نشد و چون نشد اعصاب معصاب بهم ریخت زدم فریمور درایو رو پاک کردم نگو این کار زدن شاهرگ کل دستگاه بود... کلا آدم بدشانسی هستم... شانسی انگشت میذارم روی نقاط بحرانی... این 310 تومن جریمه شاید باعث بشه یه تجدید نظری در مورد این اعصاب گند و ضعیفم بکنم :31: حیفم میاد که نمیشه سیو های پروفایل قبلی رو به پروفایل جدیدتر انتقال داد الان من دوتا پروفایل با گیمرتگ های جداگانه دارم فکر کنم باید با گیمر تگ قبلی هم خدافظی کنم...

گیمر تگ جدیدم از این به بعد: Spaniuly

هم یاهو آیدیمه هم یوزرم توی این فروم و هم گیمر تگم:31:

Hamid Hamid
09-01-2011, 00:17
این 310 تومن جریمه شاید باعث بشه یه تجدید نظری در مورد این اعصاب گند و ضعیفم بکنم :31:
آرمين شايدم باعث بشه ديگه جو مهندسي نگيرتت:31: ريسك كردي در حد تيم ملي هلند:دي
به اعصاب چه ربطي داره! بابا دست نزن به كنسول! حساسه ديگه:31:
واي الان چه حس بدي داري.
راستي منم ديسك فيفا 11 رو گم كردم! اما اين مصيبت من كجا و اون مصيبت تو كجا:31:

وین رونی
09-01-2011, 10:17
کسی می دونه شوتی که رونالدو موقع حرکت میزنه به سمت دروازه چجوریه؟دیروز تو لایو چندبار نزدیک بود اینجوری گل بخورم
راستی استاد آرمین جان خان چندتا سوال در مورد فبفا لایو داشتم:
1-چه طور میشه اسم کاربر را از روی بازیکن برداشت؟
2-چرا لیگ راه نمیندازید؟
3-چیز بدرد بخور چیه بریم برای دانلود؟
4-ماکروسافت پوینت چیه؟
متشکر

Spaniuly
09-01-2011, 10:53
موقع شوت آنالوگ راست رو یه نیمدایره از بالا به پایین میاری
1- والا نمی دونم فکر نکنم بشه این اصلا واسه اینه که طرفت ببینه گیمر تگت رو و باهات ارتباط برقرار کنه مسیج بده و ... من دیشب بعد از راه چند بازی کلی طرفدار پیدا کردم البته معلوم بود ضعیف بودن حریفام
2- بذارید ببینیم چند نفر می تونند بیان لایو اگه 11 نفرمون جور شد یه تیم می سازیم میریم با خارجکیا بازی می کنیم
3- به نظرم فیفا اولتیمیت تیم که رایگانه خوبه دانلود کنی 140 مگ هست جای منیجر مود رو میگیره واسه آدم (آنلاین)
4- پول مجازی لایو هست دیگه چیزای پولی رو با اون پوینت ها می خری از نکست جن فکر کنم بتونی تهیه کنی این پوینت ها رو فکر کنم حتی اکانت گلد هم می فروشن... حال شماها که تهران تشریف دارین دسترسی تون خوبه البته فکر کنم آقای میثم صیام هم بتونه این کارها رو انجام بده

وین رونی
09-01-2011, 11:56
آهان دوتا سوال دیگه:
هربار تو لایو که بخوای با کسی بازی کنی باید بری ترکیب تیم رو ارنج کنی.مثلاً من که اکثراً آرسنال رو می گیرم و اصلاً از ترکیب پیش فرضش خوشم نمیاد مجبور تو 40 ثانیه هربار برم ترکیب را حول حولکی بچینم.
بعد هم اینکه نمیشه تو لایو VP خودمونو بندازیم تو ترکیب تیم؟

Spaniuly
09-01-2011, 13:22
چرا میشه حتی اچیومنت خاص خودش رو داره این کار

rouzbeh_ziafati
11-01-2011, 09:04
بازي fifa 11 كه كرك شده است هم امكان بازي لايو داره؟

وین رونی
11-01-2011, 09:46
بهترین حالت تو لایو زمانیه که با VP تون دسته جمعی با بقیه میرید تو یه تیم.خیلی جالبه البته اگه دو تا بازیکن خوره تو تیم باشه دیگه فقط تکروی می کنن اما جالبیش به بعد از گلشه.هرکی یه حرکت و یه نوع شادی انجام میده.یکی تکنو می زنه یکی می رقصه ...
البته من نمی دونم چرا میشه VP دیگران را هم کنترل کرد؟به نظر من اینجوری زیاد جالب نیست.

rouzbeh_ziafati
12-01-2011, 08:09
من توي be pro یه بازیکن ساختم بعد رفتم توی season
داشتم اطلاعات بازيكن رو ويرايش مي كردم حواسم نشد ok زدم تنظیمات شکل بازیکنم نصفه کاره موند خارج شد ، هر کاری کردم نتونستم برگردم به جایی که بازیکن رو دوباره edit کنم ، راهی داره یا نه؟
حالا جدا از این 3 تا بازی کردم با بازیکنی که ساخته بودم 4 تا گل زدم و 3تا بازی هم بردم
اما تیمی که انتخاب کرده بودم تو جدول 18 ام بود با 3 تا مساوی ! بازی کنی که ساخته بودم هیچ گلی به اسمش توی جدول گلزنان ثبت نشده بود اما توی قسمتی که خود بازیکنم رو نشون میداد 4 تاگل ثبت شده بود
تصویر بازیکنم هم فقط توی بازی نشون میداد توی menu ها صورت بازیکن سایه روشن بود بدون اینکه مشخص باشه چیزی
چیه داستان ؟؟؟؟
اینم بگم که این مشکل فقط وقتی هست که بازیکن رو خودم می سازم ، اگر در be a pro یک بازیکن از بازکنان موجود انتخاب کنم این مشکلات اصلا وجود نداره

Layken
12-01-2011, 21:42
من توي be pro یه بازیکن ساختم بعد رفتم توی season
داشتم اطلاعات بازيكن رو ويرايش مي كردم حواسم نشد ok زدم تنظیمات شکل بازیکنم نصفه کاره موند خارج شد ، هر کاری کردم نتونستم برگردم به جایی که بازیکن رو دوباره edit کنم ، راهی داره یا نه؟
حالا جدا از این 3 تا بازی کردم با بازیکنی که ساخته بودم 4 تا گل زدم و 3تا بازی هم بردم
اما تیمی که انتخاب کرده بودم تو جدول 18 ام بود با 3 تا مساوی ! بازی کنی که ساخته بودم هیچ گلی به اسمش توی جدول گلزنان ثبت نشده بود اما توی قسمتی که خود بازیکنم رو نشون میداد 4 تاگل ثبت شده بود
تصویر بازیکنم هم فقط توی بازی نشون میداد توی menu ها صورت بازیکن سایه روشن بود بدون اینکه مشخص باشه چیزی
چیه داستان ؟؟؟؟
اینم بگم که این مشکل فقط وقتی هست که بازیکن رو خودم می سازم ، اگر در be a pro یک بازیکن از بازکنان موجود انتخاب کنم این مشکلات اصلا وجود نداره
اون قسمت هایی که قرمز کردم جواب میدم..
بازیکنی که خودمون میسازیم...خب تصویرش نمیاد همیشه سیاه هستش. از اول فیفا این طوری بود..
اما بازیکن دومی صورتش میاد اینبار این طوریه..
در موارد فوقش منم دقیقا مثل شما SAVE رو زدم اصلا رو اورال بازیکن کار نکرده بودم که دیگه رفت و نتونستم درستش کنم و هنوز دنبال راه حلی هستم.

rouzbeh_ziafati
13-01-2011, 08:36
اون قسمت هایی که قرمز کردم جواب میدم..
بازیکنی که خودمون میسازیم...خب تصویرش نمیاد همیشه سیاه هستش. از اول فیفا این طوری بود..
اما بازیکن دومی صورتش میاد اینبار این طوریه..
در موارد فوقش منم دقیقا مثل شما SAVE رو زدم اصلا رو اورال بازیکن کار نکرده بودم که دیگه رفت و نتونستم درستش کنم و هنوز دنبال راه حلی هستم.

يعني شما وقتي بازيكن رو خود ميسازي و ميري قسمت Season be a pro
بازي مي كني گل ميزني توي جدول گل زنان و جدول ليگ ،‌ تيمي كه باهاش بازي كردي و بازيكني كه باهاش بازي كردي اطلاعات درست نشون داده ميشه؟
واسه من اطلاعات اشتباه نشون داده ميشه
توي جدول گلزنان هرچي گل بزنم با بازيكن خودم 0 نشون ميده
توي جدول ليگ هم نتايجي غير از اون چيزي كه خودم كسب ميكنم رو نشون ميده
يعني بازي من مشكل داره؟

Layken
20-01-2011, 00:31
امروز بعد از چند روز دیگر دوباره دوستان دور هم شدیم تا فوتبالی بزنیم
چی بگم از دل لامصب...واقعا شانس حرف اول رو میزنه....
نتایج رو بگم.. من البته همش اینتر بودم...یا لیورپول...
بازی اول...
مال من...
موقعیت گل 38 تا که 22 تاش در چهار چوب بود...در کنار تک به تک هاش..
دوستم...
موقعیت گل..10 تا که 2 تاش در چهار چوب بود...
نتیجه 2 بر 1 باختم.
حریف رئال مادرید بود
بازی دوم...
مال من..:
موقعیت گل...28 تا که 16 تاش در چهار چوب بود با یک پنالتی...
مال دوستم..: 7 تا که یکیش د رچهار چوب بود...
نتیجه...1 بر صفر باختم.
حریف اسپانیا بود
بازی سوم...
مال من
موقعیت گل... 17 تا 12 تاش درچهار چوب...
مال دوستم
12 تا 3 تاش درچهار چوب...
نتیجه 3 بر صفر باختم...
به نظرتون من باید به کدوم کشور سفر کنم...؟؟

ارمین اینم چند تا ترکیب...

eto با میلیتو در حمله...
از بالا...
اشنایدر..
استانکویچ.
کامبیاسو
دیاگو موتا
---
دفاع..
از بالا..
زانتی
ساموئل
لوسیو
مایکون
..............دروازبان هم که ...

اگه نهایتا بخوام هجومیش کنم...
این طوری میکنم...

دیگه با اینتر این طوری عمل میکنم..
ولی با لیورپول...
دفاع ضعیفی داره...
هم با رئال مادرید و لیورپول این ترکیب میزنم...

رونالدو...و کریم مهاجم...
کاکا پشتشون...
الونسو بالا..
گوتی رو هم پایین میزارم...
باقی همون نفرات هستن...
یه نگاهی بکن.

Spaniuly
20-01-2011, 17:51
خوب ترکیب پیشنهادی من اینه:

سیستم : 2-4-4 عادی (1)

خولیو سزار (GK)

مایکون (RB)
لوسیو (RCB)
ساموئل (LCB)
چیوو (LB)

اسنیدر (RM)
استانکوویچ (RCM)
زانه تی (LCM)
کمبیاسو (LM)

اتوئو (RS)
میلیتو (LS)

توی ذخیره ها حتما این بازیکنان رو داشته باش اگه توی لیست ذخیره ها هستند بیارشون رو نیمکت تعویض ها

پاندو
ثیاگو موتا
مونتاری
سانتون
بیابیانی
کوردوبا
ماتراتزی

ممکنه مجبور باشی تعویض کنی که می تونی از بین اینها انتخاب کنی حتی اگه حریفت در ادامه در جناحین کم سرعت نشون داد می تونی به جای کامبیاسو از بیابیانی و یا سانتون بهره ببری امتحان کن نتیجه رو بهم بگو

MJ assassins creed
21-01-2011, 07:51
خوب ترکیب پیشنهادی من اینه:

خولیو سزار (GK)

مایکون (RB)
لوسیو (RCB)
ساموئل (LCB)
چیوو (LB)

اسنیدر (RM)
استانکوویچ (RCM)
زانه تی (LCM)
کمبیاسو (LM)

اتوئو (RS)
میلیتو (LS)

توی ذخیره ها حتما این بازیکنان رو داشته باش اگه توی لیست ذخیره ها هستند بیارشون رو نیمکت تعویض ها

پاندو
ثیاگو موتا
مونتاری
سانتون
بیابیانی
کوردوبا
ماتراتزی

ممکنه مجبور باشی تعویض کنی که می تونی از بین اینها انتخاب کنی حتی اگه حریفت در ادامه در جناحین کم سرعت نشون داد می تونی به جای کامبیاسو از بیابیانی و یا سانتون بهره ببری امتحان کن نتیجه رو بهم بگو
کوتینیو هم بازیکنه جوان و سریعی هست اون نمبخواد تو ترکیب بزاری؟نیازی نیست؟منظورم ذخیره هاست

Spaniuly
21-01-2011, 10:16
والا این ترکیبم بر اساس اسکواد آپدیت نشده هست فکر کنم ندارمش... فعلا دارم یه بار دیگه رو اکامپلیشمنت ها کار می کنم متاسفانه سیو های قبلیم به پروفایل جدید انتقال پیدا نکرد نمی دونم راهی هست یا نه ولی من نتونستم سیو های بازی یک گیمر تگ رو به گیمر تگ دیگه منتقل کنم... اگه تموم بشه اسکواد رو آپ می کنم احتمالا تا یکی دو هفته دیگه اسکواد جدیدتر و اعمال شده پنجره ترانسفر زمستانی بیاد

Masoud King
22-01-2011, 14:16
من اصلا با سیستم های دو مهاجمه اصلا حال نمیکنم...
یک مهاجم با دوتا هافبک تهاجمی خیلی بهتره به نظر من... اینطوری هم تو حمله میشه سه تا مهاجم داشت و دو دفاع 5 تا هافبک که وسط زمین کلی شلوغا میشه و حریف نمیتونه نفس بکشه... مخصوصا اگه دو هافبک وسط قوی هم داشته باشی که دیگه حرف نداره.
کلا من خودم با سیستم هایی بازی میکنم که هافبک زیاد دارن... اینطوری میشه بازی رو کنترل کرد.

Hamid Hamid
22-01-2011, 17:17
5 تا هافبکدر واقع يه چيز تو مايه هاي تركيب ليورپول.
منتها من اصلا نميتونم اينجوري بازي كنم.چون تو حمله تعداد خيلي كم هست.مهاجم كه تنها باشه فرصت يك-دو و پاسكاري خيلي كم پيش مياد.
مسعود جان براي اين حالتي كه شما گفتي من طرح بهتري بلدم.شيوه اي كه هم به قول شما مركز زمين كنترل ميشه و هم تو حمله كم تعداد نيستي.
2-4-4 به اين صورت كه 2 تا هافبك دفاعي داشته باشي و 2 تا هافبك كنار نفوذي.اينطوري وسط زمين رو تصاحب شدي در حالي كه هم از كنار حمله مي كني و هم از عمق(با 2 مهاجم).

Masoud King
22-01-2011, 19:09
در واقع يه چيز تو مايه هاي تركيب ليورپول.
منتها من اصلا نميتونم اينجوري بازي كنم.چون تو حمله تعداد خيلي كم هست.مهاجم كه تنها باشه فرصت يك-دو و پاسكاري خيلي كم پيش مياد.
مسعود جان براي اين حالتي كه شما گفتي من طرح بهتري بلدم.شيوه اي كه هم به قول شما مركز زمين كنترل ميشه و هم تو حمله كم تعداد نيستي.
2-4-4 به اين صورت كه 2 تا هافبك دفاعي داشته باشي و 2 تا هافبك كنار نفوذي.اينطوري وسط زمين رو تصاحب شدي در حالي كه هم از كنار حمله مي كني و هم از عمق(با 2 مهاجم).
اون سیستمی که میگی رو حمید جان امتحان کردم... ولی نبود هافبک وسط یکم آزار دهنده هست.
تو سیستم 5 هافبکه که تو AM هستن شما میتونی باز زدن دکمه LB ( تو نسخه کنسولی) به بازیکن جلویی دستور بدی که فرار کنه. مثلا وقتی این کار رو که توپ دست هافبک وسطت یا دفاعی هست انجام بدی میبینی که حداقل سه تا مهاجم داری یه جورایی میشه 4-3-3 و تو دفاع هم میشه 4-5-1
اون تک مهاجم خیلی مهمه که قدرتی باشه... چون با حفظ توپش میتونه باعث بشه دو بازیکن دیگه فضای خوبی بدست بیارند. این سیستم یکم احتیاج به حوصله داره ولی تو ضده حمله ها خیلی خوبه... میتونی با انتقال سریع توپ و پاس های بلند خیلی خطرناک کار کنی. کلا اگه بتونی توانایی هات رو تو دادن پاس های قطری و بلند افزایش بدی خیلی میتونی موفق تر باشی تو بازی و همچنین بلد بشی با این دکمه LB کار کنی دیگه عالی میشه.

Layken
23-01-2011, 00:00
موافقم مسعود یعنی این سیستم خیلی خوبه..
من خودم به هیچ وجه هجومی کار نمی کنم و حتی دوستام هم از ترکیب های من اعتراض دارن
این ترکیبی که گفتی میشه گفت تو همچین مایه های خواهد بود که خب من اکثرا اگر لیوپول رو بردارم با این ترکیب هستم.

Spaniuly
23-01-2011, 00:54
توی این ترکیب باید مهاجم خیلی آس باشه یه چیزی تو مایه های تورس - اتوئو - زلاتان قدرت بدنی بالایی لازمه که بخوای تک مهاجم وسط بازی کنی به این شکل

Masoud King
23-01-2011, 12:40
موافقم مسعود یعنی این سیستم خیلی خوبه..
من خودم به هیچ وجه هجومی کار نمی کنم و حتی دوستام هم از ترکیب های من اعتراض دارن
این ترکیبی که گفتی میشه گفت تو همچین مایه های خواهد بود که خب من اکثرا اگر لیوپول رو بردارم با این ترکیب هستم.
آره همچی چیزی حامد فقط با این تفاوت که من با یک هفابک دفاعی بازی میکنم و دو تا CM و دو AM . و اون دوتای کناری هم زیاد نقش بال گوش رو بازی نمیکنن.
یه چیزی تو این مایه ها:

توی این ترکیب باید مهاجم خیلی آس باشه یه چیزی تو مایه های تورس - اتوئو - زلاتان قدرت بدنی بالایی لازمه که بخوای تک مهاجم وسط بازی کنی به این شکل
خیلی هم تراز اول نباشه مهم نیست.
من چون بایرن رو بر می دارم ماریو گومز با فیزیک و قدرت بدنی ای که داره خیلی خوب می تونه اونجا بازی کنه. پشت سرش هم ریبری و روبن و دوتا هفابک وسط هم تونی کروس و شواینی . اون هافبک دفاعی هم فن بومل هست.

اما وقتی آلمان رو بر می دارم همون ترکیب حامد رو بازی میکنم... بالاک و خدیرا تو هافبک دفاعی خیلی عالی بازی میکنن کنار هم

Hamid Hamid
23-01-2011, 12:44
ولي جدا نميدونم مسعود چطور با اين شيوه بازي ميكنه:دي
من كه با سيستم تك مهاجم اگه مهاجمي مثل Patrick Mboma هم با اون قدرت بدني(تو فوتبال 99:دي) داشته باشم اصلا شوت هم نميتونم بزنم.البته تو لجندري اينطوريه.اصلا امان نميدن به اون تك مهاجم.تا توپ رو ميگيري 2 دور دور خودت ميزنيو مدافع حريف...بله.
حالا مسعود جان شما بيا راجب تاكتيك هات و طرفندات براي گل زدن و حمله كردن تو اين سيستم صحبت كن.
چجوري كار ميكني؟ از عمق... با سنتر از جناحين ... با يك-دو ...با پاسهاي پي در پي ...
ممنون:11:

vahidgame
23-01-2011, 12:48
این 1-3-2-4 حال نمیده خیلی دفاعیه
من که 3-3-4 رو بیشتر دوس دارم اونم به صورتی که بارسا بازی می کنه
الان یه نفر بارسا رو برداره و با بایرن با اون سیستم مسعود بازی کنه شک نکنید که بارسا می بره :31:

Hamid Hamid
23-01-2011, 13:00
الان یه نفر بارسا رو برداره و با بایرن با اون سیستم مسعود بازی کنه شک نکنید که بارسا می بره :31:
خدا از دهنت بشنوه.به اين ميگن سيستم:دي
حالا اگه 3 تا هم نبود حداقل 2 تا مهاجم كه باشه.
من تو لجندري با 2 مهاجم با تيم اساسونا كه مهاجماش والتر پاندياني و آراندا هستند راحت 3 تا به رئال ميزنم.اما اگه رو همين لجندري با ليورپول با 1-5-4 بازي كنم با رئال.اصلا شوت هم نميتونم بزنم:31:

Masoud King
23-01-2011, 13:08
من كه با سيستم تك مهاجم اگه مهاجمي مثل Patrick Mboma هم با اون قدرت بدني(تو فوتبال 99:دي) داشته باشم اصلا شوت هم نميتونم بزنم.البته تو لجندري اينطوريه.اصلا امان نميدن به اون تك مهاجم.تا توپ رو ميگيري 2 دور دور خودت ميزنيو مدافع حريف...بله.
وقتی تو حمله از این دکمه LB استفاده میکنی میتونی چنتا بازیکن دیگه هم به مهاجم اضافه کنی.. اینطوری دیگه اون طرف هم تنها نیست.
من خودم بیشتر از حرکت تو عمق و پاس پشت دفاع و سانتر از گوشه ها استفاده میکنم. مخصوصا بیشتر از گوشه ها کار میکنم و همیشه اگه تیمی بتونه گوشه ها رو ببنده خیلی برام سخت میشه و نمیتونم اصلا بازی کنم .
معمولا توپ رو میدم به مهاجمم و از اون به بازیکنای گوش و آخر سر هم دوباره میرسه به مهاجم.. یعنی معمولا این مسیر رو همیشه طی می کنم.
کلا از من بهت توصیه اگه می خوای حمله کردنت خوب بشه برو با این دکمه LB خیلی تمرین کن تا بتونی قشنگ ازش استفاده کنی. واقعا مزیت خیلی عالی ای هست. هر وقت اراده کنی میتونی با زدن این دکمه به بازیکن جلو دستور بدی که تو عمق فرار کنه.
تو دفاع هم حرکت جوکی خیلی موثر هست. یعنی گرفتن دکمه LT ... با این کار مدافع به راحتی دریبل نمی خوره.

PES بازا اکثر وقتی میان سمت فیفا همین سیستم رو بر میدارن... چون تو PES اکثرا همین سیستم استفاده میشه
وحید تو برو همون PES ت رو بازی کن : دی

Hamid Hamid
23-01-2011, 13:12
وحید تو برو همون PES ت رو بازی کن
خداييش درست گفتي مسعود جان.ماها عادت به PES داريم.
اما من ديگه فقط فيفا بازي ميكنم.ديگه سراغ اون يكي نميرم خيلي سطحيه

Layken
23-01-2011, 13:20
مسعود اون ترکیبت که خیلی یه جوریه چطوری دفاع میکنی...
من اگه لیورپول رو بردارم و تو بایرن با اون ترکیبت میبرمت..
یعنی 442 بکنم بردمت...جلوی دفات خالیه..اون بازیکن وسطی هم که هم عقب رو داره هم جلو به قول ارمین خیلی باید اس باشه
تا زود خسته نشه.

وحید تو برو همون PES ت رو بازی کن : دی
وحید من هم حرف مسعود رو تایید میکنم. :31:
تو محله ما پیدات بشه...خودت میدونی.

Masoud King
23-01-2011, 15:41
من اگه لیورپول رو بردارم و تو بایرن با اون ترکیبت میبرمت..
یعنی 442 بکنم بردمت...جلوی دفات خالیه..اون بازیکن وسطی هم که هم عقب رو داره هم جلو به قول ارمین خیلی باید اس باشه
تا زود خسته نشه.
ون شواینی هست.. هافبک باکس تو باکس هست... خسته نمیشه... خیلی تستش کردم.
این هافبک بیشتر دفاعی هست تا تهاجمی.
برو این سیستم رو تست کن ببین خیلی خوب جواب میده.

Masoud King
24-01-2011, 23:21
امروز با یکی از دوستان عزیز رفتیم گیم سنتر تا فیفا بازی کنیم

این سیستم رو جلوش پیاده کردم و واقعا از خودم خوشم اومد : دی

حامد تو دفاع حرف نداشت
مخصوصا اگه طرف توپ رو از دروازه خودش شروع میکرد به آوردن تو زمین من میدیدم که خط هافبک خیلی قشنگ همه فضا ها رو میبستن و طرف میموند چکار کنه.
مخصوصا تو بازی آخر که آلمان رو برداشتم تو کل بازی تونست فقط یه شوت بزنه سمت دروازم
تنها مشکلم بعضی وقتا تو انتقال توپ از دفاع به حمله بود
اما در کل اگه دنبال سیستم های دفاعی هستی اینی که گذاشتم رو یه تستی بکن ..

Layken
24-01-2011, 23:27
منم از ترکیب ارمین استفاده کردم خیلی خوبه خیلی کم توپ در دست مهاج میمونه.

مراد تو دفاع حرف نداشت
منظورت مراد خودمونه.....:31:

Masoud King
25-01-2011, 19:33
منظورت مراد خودمونه.....
نه می خواستم بگم حامد گفتم مراد : دی

واستا این نت لعنتی رو درست کنم میام live رو همتون رو کم میکنم :دی

JUSTIN11
28-01-2011, 21:24
چند بار save کری یر مودم crash شد که مجبور شدم پاکشون کنم..... مثلا تو ترکیب جای بازیکنا جابجا میشد و بازی هنگ میکرد..

مشکل کجاست ؟ برای شما هم اتفاق افتاده؟

Spaniuly
28-01-2011, 21:58
چند بار save کری یر مودم crash شد که مجبور شدم پاکشون کنم..... مثلا تو ترکیب جای بازیکنا جابجا میشد و بازی هنگ میکرد..

مشکل کجاست ؟ برای شما هم اتفاق افتاده؟
آره ولی راه نجاتش اینه که بعد لود کردن سیو اولین بازی رو اسکیپ کنی یا همون سیمولیشن بزنی... این تنها راه نجات سیو هست

JUSTIN11
29-01-2011, 16:07
آره ولی راه نجاتش اینه که بعد لود کردن سیو اولین بازی رو اسکیپ کنی یا همون سیمولیشن بزنی... این تنها راه نجات سیو هست

آرمین چرا زودتر نگفتی؟ (-:

حالا دلیلش چیه؟
من فکر کنم هر وقت میرم خارج از کری یر مود ترنسفر انجام میدم اینطوری بازی قاطی میکنه.....
.
.
.
یه بار با یکی از بچه داشتیم بازی میکردیم اون رئال رو برداشته بود ، دقیقه 15-16 بازی بودیم گفت من رونالدوم کجاست؟ هرچی گشتیم و ریپلی زدیم تو زمین پیداش نکردیم در حالی که توی ترکیب اصلی تیم بود ما هم کلی خندیدیم و البته مجبور شدم هر چی سیو داشتم پاک کنم چون بازی هنگ میکرد !

Spaniuly
29-01-2011, 21:33
آرمین چرا زودتر نگفتی؟ (-:

حالا دلیلش چیه؟
من فکر کنم هر وقت میرم خارج از کری یر مود ترنسفر انجام میدم اینطوری بازی قاطی میکنه.....
.
.
.
یه بار با یکی از بچه داشتیم بازی میکردیم اون رئال رو برداشته بود ، دقیقه 15-16 بازی بودیم گفت من رونالدوم کجاست؟ هرچی گشتیم و ریپلی زدیم تو زمین پیداش نکردیم در حالی که توی ترکیب اصلی تیم بود ما هم کلی خندیدیم و البته مجبور شدم هر چی سیو داشتم پاک کنم چون بازی هنگ میکرد !

خوب تو زود تر نپرسیدی آخه فدات شم دی:
آره دلیلش همونه حدست درسته برای همون من موقع کریر دستکاری نمی کنم اسکواد رو

aramesh_61
29-01-2011, 21:33
سیستم فقط 2-3-1-4 :31:، من هم تو PES و هم تو فیفا از این استفاده میکنم!

ashlee_m20
30-01-2011, 11:22
تو رو خدا جواب بدين
اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
ممنون
اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم

Layken
30-01-2011, 12:22
این همه تیم اورال می خوای چه کارکنی..؟

ashlee_m20
30-01-2011, 18:51
بابا بگيد ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد

تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد
بابا چند تا عكس واسه اونايكه adsl دارن كه كاري نداره اپ كردنش

JUSTIN11
01-02-2011, 04:14
! My God
چلسی روز آخر نقل و انتقالات تورس و داوید لوئیز رو خرید....
لیورپول هم کارول و سوارز رو گرفت !

پس این نقل و انتقالات فیفا نیومد ؟
پارسال کسی یادش نیست که آپدیت ترنسفر ها کی منتشر شد ؟

B3HZ@D
01-02-2011, 04:48
یک سوال داشتم:
تاپیک های نسخه های PC و کنسول فیفا 11 ادغام شده؟!
من هر چی میگردم تاپیک نسخه PC رو پیدا نمیکنم!!!

vahidgame
01-02-2011, 04:56
! My God

ایول این عکسو خیلی خوب اومدی :31:
از این به بعد در مقابل چلسی به جز دروگبا مواظب تورس هم خیلی باشید! :31:

یک سوال داشتم:
تاپیک های نسخه های PC و کنسول فیفا 11 ادغام شده؟!
من هر چی میگردم تاپیک نسخه PC رو پیدا نمیکنم!!!
نه ادغام نشده. این آدرس تاپیکه:

Layken
01-02-2011, 14:33
! My God

عجب پس لیورپول موند بدون مهاجم....

Masoud King
01-02-2011, 15:06
آره دیگه نمیتونی برش داری :27:
ولی دروگبا و تورس چه خط حمله وحشتناکیه
+
علی کریمی هم رفت شالکه : دی

vahidgame
01-02-2011, 15:11

بابا کجا بدون مهاجم موندش! پس این سوارز و کارول که با قیمت های نجومی به لیورپول اومدن الکین؟! :31:
کارول رو فکر نکنم توی فیفا قوی باشه ولی سوارز قویه

ولی دروگبا و تورس چه خط حمله وحشتناکیه
آره دیگه به هیچ تیمی دیگه رحم نمی کنیم :31:
توی فیفا این چند ساله همیشه این دو تا بازیکن خیلی خوب درست شدن. یعنی در کنار هم باشن دیگه واقعا ترسناک میشن!

ashlee_m20
04-02-2011, 21:04
تو رو خدا جواب بدين
اگه ميشه rating يا همون overall بازيكنان تيم هاي Man.utd _barcelona_chelsea_R.madrid_ac ac.milan_inter milan_arsenal رو بديد
ممنون
اخه هرچي تو گوگل سرچ كردم كير نياوردم
اگه سخته واستون . از كليد print screen از squad تيم عكس بگيريد (لطفا از كل تيم .يعني هم صفحه اول تيم هم صفحه دوم ......)
و روي همين forum يا 4shared اپ كنيد
تو رو خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا ديگه سوال نكنيد . عمل كنيييييييييييييييد
بابا چند تا عكس واسه اونايكه adsl دارن كه كاري نداره اپ كردنش

Spaniuly
04-02-2011, 23:00
توی تاپیک نسخه PC درخواست بشه واسه کنسول که پرینت اسکرین معنی نداره!

sarukhan
05-02-2011, 00:10
درود
امروز داشتم توی مود کرییر بازی می کردم، هر چی زور می زدم یه حمله هم نمی تونستم بکنم، بعد از چند دقیقه متوجه شدم تعداد بازیکن هام انگار کمه، توی instant replay بازیکن ها مو شمردم دیدم دو نفر (مهاجم ها ) توی زمین نیستن ولی توی اسکواد که می رفتم اسمشون بود، اومدم اون دو نفری که نبودن رو تعویض کنم، توی انیمشن تعویض شدن هم بازیکن رو نشون داد ولی یهو کنسول هنگ کرد
توی بازی های بعد متوجه شدم که اخرای بازی (تقریبا از دقیقه ۸۰ به بعد‌) اون دو تا بازیکن یهویی ظاهر میشن و دوباره تیمم یازده نفره میشه
الان اخرای فصل هستم و واقعا واسه این تیم زحمت کشیدم تا تونستم به اینجا برسونمش ولی تمام بازی هام رو باید ۹ نفره بازی کنم که به همین خاطر بیشتر بازی هامو واگذار کردم
به نظرتون ایراد از چیه ؟
من اصلا اسکواد ها رو دستکاری نکردم و دی وی دیم هم سالمه، چند تا بازی رو هم سیمولیت کردم ولی مشکل همچنان پا برجاست
یعنی این می تونه یه باگ باشه ؟ (اگه این جوری باشه که واقعا از فیفا حالم به هم می خوره)

ashlee_m20
05-02-2011, 08:46
توی تاپیک نسخه PC درخواست بشه واسه کنسول که پرینت اسکرین معنی نداره!

سلام اقاي ناظر بازي!
يعني واقعا نمي توني چيزي كه خواستم رو انجام بدي!!!

لطفا ادرس نسخه pc رو بنويس ممنون
شايد اونجا جواب بدن

CAPITAN MAC
05-02-2011, 22:29
ابن هم ادرس نسخه pc
[SPOILER="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][/SPOILER

hosiyar
05-02-2011, 23:29
سلام. یکی لطف میکنه بگه بهترین ترکیب و فورم رئال مادرید چیه . چند وقته نتیجه نمی گیرم . (Fabregas ، Elia ، Chielini ، Fellaini رو دارم ، M.Diarra ، Di Maria ، Canales و همه ی بازیکن جوونا جز Morata رو ندارم !)
ممنون .

Layken
05-02-2011, 23:33
به نظر من که این خوبه...

وین رونی
06-02-2011, 08:04
دیشب تو لایو با یه ایرانی بازی کردم نیمه اول 3 تا زد و چندتا نزد.سیستم 2-4-4 بود.دیدم نمیشه اینجوری آبکش میشم با فرمیشن زیر بازی کردم گل که نخوردم 2 تا هم زدم حیف که وقت تموم شد
بنده خدا نمی دونست دیگه چطور از این همه بازیکن بگذره
1-4-5 بود که کمی دستکاریش کردم
راستی من منچستر بودم اونم اینتر بود

p3yman_xl
07-02-2011, 18:13
دوستان خبر خـوب؛ با توجه به سایت fifasoccerblog.com آپدیت نقل و انتقـالات ژانویـه در 23 فـوریـه منتشر میشـه! :40:

mohammad_twe
08-02-2011, 12:13
سایت Fifaplayنظر سنجی راه انداخته برای اضافه شدن چند لیگ جدید در فیفا 12 که ایران هم در این نظر سنجی هست
من 2 سال پیش هم از همین سایت که نظر سنجی ایران و لیگ ایران رو قرار داده بود شرکت کردم اما ایران اون سال اول نشد !
اما تا الان 88% به ایران رای دادن که خیلی از 3 کشور دیگه یعنی عربستان , رومانی , هلند جلوتره
امیدوارم در Fifa12 لیگ ایران هم اضافه بشه ..
برای رای دادن و شرکت در نظر سنجی برین به این سایت :

من رو مجبورم کردن که خبر رو اینجا هم بزارم : دی ( الان میاد من رو خفه میکنه :41:) : دی

Hamid Hamid
08-02-2011, 12:28
هلند
ممنون از دوست عزيز و خوبي كه اين مطلب رو گذاشتند...:11:
برام خيلي جالبه يعني ليگ ما انتخاب ميشه؟!
من بدجور طرفدار ليگ هلند هستم و فكر ميكنم بعد از ليگ هاي اسپانيا / انگليس / ايتاليا / آلمان و فرانسه ليگ خيلي خوبي هست تو جهان و هميشه هم تيم هاي تاپي در سطح اول اروپا داشته مثل آژاكس و Psv و فاينورد و اترخت و ويلم و ويتس آرنهم و ...
من اميدوارم ليگي كه بهتره انتخاب بشه ... اين رو هم بايد در نظر بگيريم اگه ليگ ما انتخاب بشه ميتونه كمكي به شناسوندن فوتبالمون كنه( تا حدودي) ... البته الان كه خيلي ضعيفيم ...

mohammad_twe
08-02-2011, 13:53
برام خيلي جالبه يعني ليگ ما انتخاب ميشه؟!
اگه رای بیاریم و نزنن تو خط تحریم و اینکه قانون کپی رایت حتما لیگ ما هم انتخاب میشه ...

humanaga
08-02-2011, 14:09
دوستان من یک کد از بازی دارم هرکی بخواد بخره پیغام بده

Big-Boss
09-02-2011, 10:47
دوستان خبر خـوب؛ با توجه به سایت fifasoccerblog.com آپدیت نقل و انتقـالات ژانویـه در 23 فـوریـه منتشر میشـه! :40:

از دوسستان میتونن واسه کسانی که دستی آپدیت میکنند هم جایی معرفی کنند که تمام نقل و انتقالات نیم فصل رو نوشته باشه؟
مرسی.

Hamid Hamid
09-02-2011, 11:49
از دوسستان میتونن واسه کسانی که دستی آپدیت میکنند هم جایی معرفی کنند که تمام نقل و انتقالات نیم فصل رو نوشته باشه؟
مرسی.
سلام دوست عزيز...
به اين قسمت بريد سايت گل انگليسي هست تمام نقل و انتقالات مهم رو نوشته كه چه بازيكني از چه تيمي به چه تيمي رفته:

vahidgame
09-02-2011, 12:38
اون آپدیتی که برای نقل و انتقالات میاد فقط برای کنسوله یا برای پی سی هم میاد؟!

Hamid Hamid
09-02-2011, 13:02

:31:
دوست عزيز من شما رو اصلا نميشناسما :31: اما جوابتونو ميدم:31:
1: اولا كه اينجا تاپيك كنسوله:31:(ديدي يه سري ها هي گير ميدن:31:) سوالتون رو بايد اينجا ميپرسيدي در تاپيك نسخه ي كامپيوتري اونجا يكي از دوستان عزيز تاپيكش رو ايجاد كرده به اسم وحيد:دي آخه فرق دارن با هم و تازه دلت بسوزه آقا ! نسخه ي كنسول خيلي بهتره :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2_ دوما كه برات تحقيق كردم آقاي ناشناس :دي ... وحيد انگار بايد به لايو وصل بشي و اونجوري آپديت كني ...
:11:

Spaniuly
09-02-2011, 13:05
برا PC هم میاد فقط چون لعنتی از داخل بازی آپدیت میشه باید سریال نامبر اورجینال داشته باشی البته خیلی کار چرتیه واسه ایکس باکس حتی لازم نیست اکانت گلد و یا سیلور داشته باشی با ممبرشیب رایگان هم میتونی وقتی لایو میری بزنی آپدیت بشه. حالا باید منتظر بمونیم شاید EA دلش به رحم بیاد فایل اسکواد جدید رو واسه PC به صورت پچ نصبی ارائه بده.

Layken
12-02-2011, 13:59
این Rosicky چه فوتبالیستسه...
لامصب همه ضربات ایستگاهیش توی گله...خسته نمیشه و پاسهاش دقیقه دقیق...
از قدیم من واسه خرید این بازیکن خوشحال بودم برای ارسنال

ansari1404
12-02-2011, 18:40
به نظرتون بهترین بازیکن فیفا کیه؟

Layken
12-02-2011, 22:11
عجب سوال خوبی...:20:
والا زیادن...من خودم شخصا به
Van Persiy
rosicky
Torres
ronaldo
Poyol
eto
Zelatan
Lampart
Viia
فعلا حضور ذهنم اینا خوبن....(البته به املا گیر ندید تندی نوشتم):31:

Hamid Hamid
12-02-2011, 22:27
من نظرم رو تو هر پست ميگم:

Goal Keepers:

Edwin Van Der Sar

Julio Crsar

Buffun

Casillas

Central Defenders :

Vidic

Pique

D . Agger

E . Abidal

Side Backs:

P .Evra

G . Johnson

M . Richards

Maicon

Defensive Midfielder :
Mascherano

John Obi Mikel

Central Midfoelders :
Xavi

A . Pirlo

Lampard

Gerrard

D . Fletcher

Side Midfielders :

A .Robben

Maggio

Mata( Valencia)

F.Maluda

Attacking Midfielders :

Sneijder(Holland)

Kaka

Iniesta

C.Fabregas

Second Striker :
Christian .R

Messi

Rooney

N . Anelka

Forwards:

D. Drogba

M.Gomez

Z.Ibrahimovich

G.Milito

اين ليست نظر من بود ...
البته 2 ماهي هست فيفا بازي نكردم و شايد خيلي ها رو يادم رفت و خيلي ها هم ميتونستند باشن تو ليست مثل Farfan ... lucio ... , ....
موارد بولد بازيكن هاي مورد علاقم هستند...

Spaniuly
13-02-2011, 09:42
پشت کارو برم من برای بار دوم که از صفر شروع کردم تونستم اکامپلیشمنت ها رو انجام بدم و الان فقط 3 تا اکامپلیشمنت ساده مونده که دو تاش مربوط به بازی کردن مسابقه هست 100 تا مسابقه در سطح ورلد کلاس که 80 تاش انجام شده مونده 20 تاش و 50 بازی در قالب دروازبان در سطح نیمه حرفه ای که 36 تاش انجام شده و یه اکامپلیشمنت که می خواد 25 بازی به عنوان مدافع بازی کنم و 50 درصد تکل اسلاید برم که کار ساده ای هست 2 تا از اول تا آخر مسابقه تکل اسلاید باید بزنم کافیه یکیش صحیح باشه اینم از 25 فقط 6 تا مسابقه مونده

فیفا 11 بهترین فوتبالیه کا تا به حال تجربه کردم... :40:

Layken
13-02-2011, 12:01
فیفا 11 بهترین فوتبالیه کا تا به حال تجربه کردم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا گیم پلی بازی خیلی اعتیاد اوره..
ادم هی میگه این دستم بازی کنم بعد....

Hamid Hamid
13-02-2011, 22:25
سلام دوستان ...
انقدر اين گيم واسم جذابه كه بعد از گم كردن اون ديسك قبليم امروز رفتم يكي ديگه گرفتم از بس برام با ارزش اين بازي ...
آخرين باري كه همچين حركتي كردم و چند بار يه بازي رو خريدم(به دلايلي مثل خراب شدن ديسك قبلي و ...) برميگرده به بازي Wining Eleven 3 يا همون فوتبال 99 PS1 ...
فيفا 11 برام مثل اون بازي ارزش داره ...

Spaniuly
14-02-2011, 09:34
سلام دوستان ...
انقدر اين گيم واسم جذابه كه بعد از گم كردن اون ديسك قبليم امروز رفتم يكي ديگه گرفتم از بس برام با ارزش اين بازي ...
آخرين باري كه همچين حركتي كردم و چند بار يه بازي رو خريدم(به دلايلي مثل خراب شدن ديسك قبلي و ...) برميگرده به بازي Wining Eleven 3 يا همون فوتبال 99 PS1 ...
فيفا 11 برام مثل اون بازي ارزش داره ...
تازه منو بگو اون که یه دیسک رایت کردم از روی دیسک اصلیش با اون بازی می کردم چند روز پیش گل خوردم احساساتی شدم با مشت زدم روی میز. نگو در اثر تکان دیسک داخل دستگاه کج شده یهو دیدم بعد چند دقیقه از بازی اومد بیرون گفت دیسکت خرابه در آوردم دیدم روی دیسک حلقه های خش افتاده فهمیدم که چی شده... برداشتم از روی دیسک اصلی یه ایمیج با الکل 120 برداشتم با ایمیج بورن رایت کردم گذاشتم دیدم میکسد مدیا داد دیسک به هدر رفت برداشتم یه بار دیگه با همون ایمیج بورن ایمیج گرفتم با همونم رایت کردم هم Read و هم Write رو با سرعت 1x کردم

Hamid Hamid
14-02-2011, 10:35
با مشت زدم روی میز
آرمين جان ... باز انگار مي خواي بري پول كنسول بدي؟‌ :دي ... اگه كنسولت 3 چراغه ميشد چي؟ :دي
ميدونم ... دركت ميكنم فيفا خيلي هيجان ميده به گيمر ... من ديشب ساعت 2 نصفه شب يه گل زدم ... تيمم ساندرلنده‌ !!! دقيقه 90 بود منچستر رو بردم ... 2 متر پريدم رو هوا :دي

راستي بازي كردن وقتي شما يه تيم ضعيف هستي خيلي لذت بخشه ... من الان ساندرلند رو دارم ...
اورال خط دفاعم 73 هست ... هافبكم 71 و خط حمله 76 ... تازه ماريو گومز رو از بايرن خريدم ... به جز گومز درن بنت رو هم دارم ... اما مهاجم سومم Odonkor هست بازيكن آلماني سابق رئال زاراگوزا كه اورالش 70 هست اما عين موشك ميدوئه !! يه مهاجم ديگه هم دارم اورالش 73 هست ...

Layken
14-02-2011, 17:15
از اون روز دارم د رمورد بازیکن های خوب فکر میکنم ولی خدایی بازیکن نمونده تو دنیا بچه ها.
من اینارو نمی خوام من فوتبالیت های قدیمی رو می خوام من زمانی رو می خوام که روبرتو باجو پنالتی فینال 1994 رو به اسمون زد
من نقل و انتقال هیجانی سال 2000 که فیگو از بارسا به رئال اومد رو میخوام من گل پای چپ زیدان به لورکوزن در فینال جام باشگاه های اروپا رو می خوام در سال 2001 رو می خوام
یادش بخیر وقتی رئال مادرید با رونالدو ، رائول ، فیگو:40: ، بکهام ، مورینتس ، زیدان ، مک منه من، کونسیسائو ، سالگادو ،کاسیاس، کارلوس من اینارو می خوام
من فرناندو هییرو رو میخوام با اون دفاع مستحکم خودش الکلاسیکو های پرهیجان سال های ذشته
توتی ، دل پیروه. دیوید سیمن کپکه اشمایکل ....کانتونا..وای خدای من اینا بازیکن بودن....ندود ..
این روزها فوتبال خیلی سرد شده و میشه گفت بعد سال 2005 دیگع فوتبال اون هیجان رو نداره واسم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حساساتی شدم با مشت زدم روی میز. اوه اوه ارمین یکی بخواد باهات بازی کنه دو نفری حتما باید محافظ و ضد گلوله بر تن داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ادم یهو دیدی وسط بازی یه مشت خورد چی بود چی نبود ارمین بود حالا رفته چماق و چوب و باقی وسایل بیاره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وین رونی
14-02-2011, 19:04
کسی این یکی دو روزه با بازی مشکل نداشته؟من دیروز وصل شدم به لایو اومدم یه دست لایو بازی کنم دیدم اسم بازیکنان منچستر همه بهم خورده و عجیب غریب شده.بعد از بازی دیدم همه تیمها همینطوری شدن.اسکواد جدیدی هم نیومده بود که دانلود کنم

Spaniuly
14-02-2011, 21:46
از اون روز دارم د رمورد بازیکن های خوب فکر میکنم ولی خدایی بازیکن نمونده تو دنیا بچه ها.
من اینارو نمی خوام من فوتبالیت های قدیمی رو می خوام من زمانی رو می خوام که روبرتو باجو پنالتی فینال 1994 رو به اسمون زد
من نقل و انتقال هیجانی سال 2000 که فیگو از بارسا به رئال اومد رو میخوام من گل پای چپ زیدان به لورکوزن در فینال جام باشگاه های اروپا رو می خوام در سال 2001 رو می خوام
یادش بخیر وقتی رئال مادرید با رونالدو ، رائول ، فیگو:40: ، بکهام ، مورینتس ، زیدان ، مک منه من، کونسیسائو ، سالگادو ،کاسیاس، کارلوس من اینارو می خوام
من فرناندو هییرو رو میخوام با اون دفاع مستحکم خودش الکلاسیکو های پرهیجان سال های ذشته
توتی ، دل پیروه. دیوید سیمن کپکه اشمایکل ....کانتونا..وای خدای من اینا بازیکن بودن....ندود ..
این روزها فوتبال خیلی سرد شده و میشه گفت بعد سال 2005 دیگع فوتبال اون هیجان رو نداره واسم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوه اوه ارمین یکی بخواد باهات بازی کنه دو نفری حتما باید محافظ و ضد گلوله بر تن داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ادم یهو دیدی وسط بازی یه مشت خورد چی بود چی نبود ارمین بود حالا رفته چماق و چوب و باقی وسایل بیاره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته بارسا و تیم ملی اسپانیا اصولا تیم هایی هستند که فوتبال زیبا ارائه میدن ولی خوب قبول دارم در مقایسه با سال های قبل این خیلی کمه ما فقط 2 تا تیم داشته باشیم که بتونیم تمجیدش کنیم... قبلا بهتر بود اوضاع فوتبال و به نظر من بازیکنی به بزرگی زیدان ظهور نکرده و زیدان یک پدیده تکرار نشدنی توی فوتبال هست حتی ژاوی که بازیکن مورد علاقه من هست و پستی مشابه زیدان رو داره کیفیت زیدان رو نداره ولی خوب یه بازیکنی هست که بیتر از اینکه به بیننده حال بده به تیمی که توش بازی می کنه حال میده و این نقطه قوت بارسا و اسپانیاست.

نه حامد جون نیازی به پوشیدن زره نداری چون عمرا اگه بتونی باعث بشی کفرم دربیاد :31:

sadeghbb
14-02-2011, 21:51
تازه منو بگو اون که یه دیسک رایت کردم از روی دیسک اصلیش با اون بازی می کردم چند روز پیش گل خوردم احساساتی شدم با مشت زدم روی میز. نگو در اثر تکان دیسک داخل دستگاه کج شده یهو دیدم بعد چند دقیقه از بازی اومد بیرون گفت دیسکت خرابه در آوردم دیدم روی دیسک حلقه های خش افتاده فهمیدم که چی شده... برداشتم از روی دیسک اصلی یه ایمیج با الکل 120 برداشتم با ایمیج بورن رایت کردم گذاشتم دیدم میکسد مدیا داد دیسک به هدر رفت برداشتم یه بار دیگه با همون ایمیج بورن ایمیج گرفتم با همونم رایت کردم هم Read و هم Write رو با سرعت 1x کردم

درود بر برادر آرمین!
برادر دیسک ارجینال از کجا گیر آوردی !!!:41: من که هر جا میرم هر سایتی میرم هیچ کس هیچ جا نداره!!!
راستی خواستی اسلیم بگیری گرفتی؟ یا پشیمون شدی؟!:21:

Hamid Hamid
15-02-2011, 00:10
از اون روز دارم د رمورد بازیکن های خوب فکر میکنم ولی خدایی بازیکن نمونده تو دنیا بچه ها.حامد جان خيلي بحث خوبي رو مطرح كردي ... من نظرم رو ميگم ...
اول خيلي كوتاه ميگم دليل اين صحبت رو كه از يه جنبه درسته : ارتباط برقرار نكردن ما و نسل ما با بازيكن هاي خوب نسل جديد ...
يه جنبه ي صحبت شما اينه حامد جان ... نسل ما هنوز نتونسته خداحافظي بازيكن هاي مورد علاقش رو فراموش كنه ... من به شخصه هنوز تو تركيب تيم ها يه هافبك وسط جنگنده كم ميبينم مثل Edgar Davids / Patrick Vieira/ Carlos Donga/ D.Deshan / Mark Fish(south Africa و خوب هاي نسل ما ...

هنوز كه هنوزه نميتونم هافبك حجومي مثل Rivaldo / Zidane / C.Valderama /M.Hadji ديگه نميبينم و نميتونم براي خودم جايگزين كنم ... اون بهترين تو ذهن من اين ها هست ... نميبينم ...
هنوز نميبينم هافبك گوش مثل R.Pires / Mark Overmars / L .Figo / Denilson ... پيدا كنم
ديگه مهاجم كاذب مثل R.Baggio / Denis Begkamp / Bebeto / Klinzman / وجود نداره!
دفاع وسط هاي الان رو اصلا نميتونم جايگزين كسايي مثل Jaap.Stam/ Paolo Maldini / A.Nesta / F.Couto / Aldaier / F.Debuer / M.Desalli / F.Hierro /L.Thuram و ... بدونم ...
هنوز بازي زيباي دفاع هاي كنار سال هاي دور مثل R.Carlos / Cafu / g.Vanbronckhors / Toricceli / Lombardo / Javier Aldemar Zaneetti / از يادم نرفته ...

هنوز بازي Ronaldo / patrick Mboma(Cameroon) / G . Battistotta / L.Hernandez/ Romario / P.Klaivert / A.Delpiero/Vialli / Ravanelli /N .kanu تو ذهنمون هست ...

يا دروازبان هاي نسل ما G.Palliuca / F.Toldo / E. Van der sar / Chilavert / Monderagon / O.Cordona / Higuitta / Tafarell /F.Bartez A.Kopkeh /
و ده ها نفر ديگه كه از اين نسل بودن ... از نسل جام هاي جهاني 94 و 98 ... نسلي كه آخرين اونها جيواني فنبرونكهورس هلندي بود در جام جهاني 2010 !! و افسانه به پايان رسيد و ما بي قهرمان مونديم ...

علت اصلي اينكه نسل ما قبول نميكنه الان هم بازيكن خوب هست اينه كه نمي خواد قبول كنه كه ديگه قهرمان هاش نيستن ... نمي خواد قبول كنه كه همه پير شدن و 98 درصد بازنشسته شدن و حتي مربي شدن ... نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)

Layken
15-02-2011, 00:49
شدن و حتي مربي شدن ... نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
بله صحبت از رونالدو شد این بازیکن هم امروز از دنیای فوتبال کناره گیری کرد...
یه بار یکی از کارشناسها میگفتم فقط کافیه این بازیکن برگرده به طف چهار چوب دروازه و اگر به اندازه یک اجر جای خالی باشه میزنه گل.
من خودم شخصا نمی تونم برای پست لوییز فیگو شخصیتی رو پیدا کنم عجوبه ای بود
نزدیگ 400 تا ازش عکس دارم رویای دوران هستش این فوتبالیست واسم طوری شده بود تو دبیرستان معلم ها تو لیست اسم هاشون فیگو نوشته بودن اسم منو..هی هی...
موافقم حمید جان نسل جدید دنیای جدید...فوتبال جدید...

Masoud King
15-02-2011, 12:01
هیچ هافبک وسطی مثه ماتئوس نمیشه.
لامصب مثه تانک می موند...
کلا دهه 90 آلمان نسلی بود که همشون ستاره بودن.
یا دروازه بانی مثه اولیور کان...
+
یه صحنه از ریوالدو بود که ازش بدم اومد کمی... بازیکن شوت کرد خورد به پاش ( جای زانو) بعد الکی صورتش رو گرفت و خودشو انداخت رو زمین تا بازیکن حریف اخراج بشه که شد!!
+
من خودم اصلا با مسی یا کریس رونالدو حال نمیکنم... یه جور احساس میکنم بازیکنای فانتزی هستن...مخصوصا رونالدو.
بازیکن باید مثه قیصر کتفش هم شکشت بازم بازی کنه...

نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
مهاجم فقط گرد مولر... تو 62 تا بازی ملی 68 گل زده !!
تو دوتا جام جهانی 14 گل زده
+
خودتون رو گرم کنید که تا چند وقت دیگه بساط LIVE رو جور میکنم و میام سراغتون : دی

Layken
15-02-2011, 14:26
اره واقعا یه چیزی هم که بازیکن های امروزی دارن فانتزی شدن..
فوتبالیست هاق دیمی با چاقو قمه چماق ...میومدن خط موهای سرشون همشون قیصری لوتی گری می کردن.
الان سوسول شدن انتخاب برترین بازیکن های سال و جهان هم خیلی اسونه اخه به غیر از مسی کی دیگه هست اونم دیگه نم یتونه جواب بده خیلی مرده میامد جلو دفاع کارلوس یا هییرو وایمیساد
یا فردینانت یا تری یا همین فیلیپ لام المانی یه دفاعی هستش که توپ بره بازیکن نمیزاره بره

Niloofar_Hot69
16-02-2011, 21:46
امروز از وسط زمین با لمپارد به وندرسار گل زدم:31:خیلی مسخرست:13:وندرسار بفهمه از ea شکایت میکنه:46:راستی چرا انقدر چلسی رو تخیلی درست کردن؟از همه تیمها توی لیگ قویتره:13:الان پنجم لیگها!چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟

Hamid Hamid
17-02-2011, 01:08
امروز از وسط زمین با لمپارد به وندرسار گل زدم:31:خیلی مسخرست:13:وندرسار بفهمه از ea شکایت میکنه:46:راستی چرا انقدر چلسی رو تخیلی درست کردن؟از همه تیمها توی لیگ قویتره:13:الان پنجم لیگها!چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟
خب اينكه شما از اون فاصله به ون درسار بزرگ گل زديد ... گاهي پيش مياد ... بر اثر جاگيري اشتباه يا مسدود شدن ديد گلر .. . يا ليز خوردن گلر(تو فوتبال واقعي)

چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟دوست عزيز خب نميتونن صبر كنن تا اين فصل تموم شه و بعد تازه گيم رو ريليز كنن...
اون پيش بيني هايي هست كه با توجه به وضعيت هر بازيكن و تيم در فصل گذشته روي بازي اعمال ميشه ... با كمي تغييرات در تركيب(طبق نقل و انتقالات) و احيانا با تغيير سيستم بازي تيم در فصل جديد ... مثلا ميان چند بازي ابتدايي لاليگا رو ميبينن تا تغييرات فصل جديد رو هم در تيم ها اعمال كنند اما قدرت بازيكن ها بر اساس كارنامه و عملكردشون در فصل گذشته خواهد بود كه طبيعي هست...

وین رونی
17-02-2011, 08:30
دیشب تمام زحمتی که تو این چهار پنج ماه کشیده بودم دود شد رفت هوا
چند روزی بود اسامی تمام بازیکنان بهم خورده بود.البته فقط اسامی بازیکنان.اسم تیمها یا قیافه ها درست بود.دیشب دیدم در قسمت LOAD/SAVE با یه پروفایل عجیب غریب(انگار یه اسم آلمانی بود)اسکواد لود میشه.هرچی حذفش می کردم دوباره ساخته میشد.حتی از خود مدیریت حافظه هم این را پاک کردم اما وارد بازی که می شدم دوباره ساخته میشد(البته آنلاین بودم)حتی یه بار فقط بازی را پاک کردم و نصب کردم اما نشد که نشد
تا مجبور شدم کل بازی را همراه با سیوها و VP :41: اسکواد های دانلود شده پاک کنم و دوباره نصب کنم که درست شد اینبار
خیلی برای این VP و التیمیت تیمم زحمت کشیده بودم...

A.N.A.P
17-02-2011, 09:39
اتفاقا چلسی تنها تیمی هست که من به راحتی با هر تیمی میتونم ببرمش !:31:

Niloofar_Hot69
17-02-2011, 14:59
اتفاقا چلسی تنها تیمی هست که من به راحتی با هر تیمی میتونم ببرمش !:31:
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب روش شکسته دفایه چلسی چیه با اون دروازبان غولش؟:46:دروگبا خیلی تخیلیه شده کاکرویوگا:13:اصلا تیم چلسی قدرت بدنی و سرعتش از همه تیمها بالاتره:13:

Layken
17-02-2011, 15:26
والا اگه رو لجن بزارید سخت میشه ولی خب باز راحت میشه گل زد
این چک کمی شوتهارو بد میگیره ولی تو سانترها ضعیفه....زود گل می خوره

Elendil1
17-02-2011, 23:05
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب روش شکسته دفایه چلسی چیه با اون دروازبان غولش؟:46:دروگبا خیلی تخیلیه شده کاکرویوگا:13:اصلا تیم چلسی قدرت بدنی و سرعتش از همه تیمها بالاتره:13:

والا اگه رو لجن بزارید سخت میشه ولی خب باز راحت میشه گل زد
این چک کمی شوتهارو بد میگیره ولی تو سانترها ضعیفه....زود گل می خوره

از جمله تیم هایی که خیلی راحت می برمش چلسی هست :دی (رو لجن) کلآ تیم های بزرگ رو توی manager mode راحت تر می برم

یه چک با وین رونی از بیرون از محوطه ی 18 قدم خوب بهش گل میزنم :دی

A.N.A.P
18-02-2011, 01:01
من تقریبا با هر تیمی از جمله Hull City چلسی رو بردم ! بیچاره چلسی !:31:

amin 2010
19-02-2011, 16:51
من تقریبا با هر تیمی از جمله Hull City چلسی رو بردم ! بیچاره چلسی !:31:

اگه فرد کاربلدی مقابلتون چلسی برداره امکان نداره به این راحتی ها بتونید ببریدش
3 تا دلیل اساسی هم داره
1) دفاع بسیار غول و قوی ! تری و الکس رو به هیچ وجه نمی تونید با هیچ مهاجمی کنار بزنید هر موقع هم بخواید هد بزنید به راحتی پرتتون می کنن کنار !
2) بازکن های به زبون خودمونی بسیار مفت خور !! انلکا بعضی توپ ها رو میتونه گل کنه که شما فکرشم نمی کنید !
3) دروگبا !! کلا این بازیکن غول ترین بازیکن بازیه که هم دفاع ها رو به راحتی به کناری پرت می کنه ، بسیار محکم شوت میزنه ، فوق العاده مفت خوره ( انلکا پیش ای هیچه !!) با دقت بسیار عجیبی هد میزنه ، یعنی تقریبا تمام هد هایی که روی سرش باشن گلن و ...
چلسی بددست ترین تیم بازی هستش در صورتی که یک نفر کاربلد هدایتشو در دست بگیره و ترکیب دفاعی بزاره بردن بازی بیشتر شبیه معجزه میشه !

Spaniuly
19-02-2011, 20:44
3 تا دلیل اساسی هم داره
1) دفاع بسیار غول و قوی ! تری و الکس رو به هیچ وجه نمی تونید با هیچ مهاجمی کنار بزنید هر موقع هم بخواید هد بزنید به راحتی پرتتون می کنن کنار !
2) بازکن های به زبون خودمونی بسیار مفت خور !! انلکا بعضی توپ ها رو میتونه گل کنه که شما فکرشم نمی کنید !
3) دروگبا !! کلا این بازیکن غول ترین بازیکن بازیه که هم دفاع ها رو به راحتی به کناری پرت می کنه ، بسیار محکم شوت میزنه ، فوق العاده مفت خوره ( انلکا پیش ای هیچه !!) با دقت بسیار عجیبی هد میزنه ، یعنی تقریبا تمام هد هایی که روی سرش باشن گلن و ...
چلسی بددست ترین تیم بازی هستش در صورتی که یک نفر کاربلد هدایتشو در دست بگیره و ترکیب دفاعی بزاره بردن بازی بیشتر شبیه معجزه میشه !
100 درصد تائید میشه
با تمام احترامی که به دوستان طرفدار چلسی قائلم باید بگم چلسی هیچ وقت برام دوست داشتنی نبوده ولی کلا توی بازی های کامپیوتری شاخ هست من یادمه توی PES2010 هم با چلسی شکست ناپذیر بودم

با آرمین موافقم تیم های خوبی هستند که اگه کنترلشون رو هوش انسانی در دسترس بگیره خیلی منظم بازی می کنن والنسیا هم جزو تیم های یکدست و کم اشتباه هست و اگه کنترل خوبی روی بازی داشته باشید با تیم والنسیا خیلی راحت می تونید نرم ترین تاکتیک های تیمی و فردی رو به نمایش بگذارید

4039
21-02-2011, 14:59
3 تا دلیل اساسی هم داره

100 درصد تائید میشه
با تمام احترامی که به دوستان طرفدار چلسی قائلم باید بگم چلسی هیچ وقت برام دوست داشتنی نبوده ولی کلا توی بازی های کامپیوتری شاخ هست من یادمه توی PES2010 هم با چلسی شکست ناپذیر بودم

با آرمین موافقم تیم های خوبی هستند که اگه کنترلشون رو هوش انسانی در دسترس بگیره خیلی منظم بازی می کنن والنسیا هم جزو تیم های یکدست و کم اشتباه هست و اگه کنترل خوبی روی بازی داشته باشید با تیم والنسیا خیلی راحت می تونید نرم ترین تاکتیک های تیمی و فردی رو به نمایش بگذارید

سلام
بچه ها توی گیم رنجر میگن 4030 باگ این بازیه اینقدر که قدرت بدنی بالایی دارن بازیکناش .
من وقتی میخوام توی بازیهای آنلاین از حریفا مساوی بگیرم معمولا این تیمو بر میدارم البته با یک سیستم دفاعی به این شکل که 5 تا دفاع میچینم سه تا سوویپر که دفاع پوششی وسط کاملا متمایل به عقب بازی میکنه دو تا دفاع گوش یارکوب اون دو تا سوویپر دیگه هم منتها الیه منطقه دفاعی . دو تا هافبک دفاعی چسبیده به خط دفاعی و یک هافبک وسط توی قوس میانی زمین .خط حمله هم آنلکا و دروگبای قدرتی در منتهی الیه پیشانی حمله و با دامنه حرکتی کاملا متمایل به جلو برای ضد حمله .
با این سیستم تقریبا گل خوردن غیر ممکن میشه مگر اینکه روی اتفاقات مثلا یک شوت برخورد کنه به یک بازیکن و کمونه کنه توی دروازه یا مثلا توی شلوغی توی 18 قدم گلی به ثمر برسه . البته این سیستم توی قوانین مسابقات اروپایی ممنوع اعلام شده .

هرچند این تیم قدرت بدنی بسیار بالایی داره اما یک نقص بزرگ هم داره و اونم سرعت عکس العمل و واکنش کم بازیکناشه ( دقیقا نقطه مقابل این تیم در زمینه سرعت عمل تیم بارساست ) .

به نظر من که چند ماهه دارم اکثر شبا با بچه ها فیفا آنلاین بازی میکنم باید با توجه به تیم مقابل و مهمتر از اون سبک بازی حریف تیم مورد نظرو انتخاب کرد . بعضی جاها کارایی بارسا خیلی بیشتر از همین چلسیه یا بعضی مواقع رئال میتونه مفید تر باشه . اینتر و منچستر هم ویژگی های منحصر به فردی دارن .

خدا رو شکر بواسطه پرسنالدی پلاس و ویژگیهای فردی بازیکنان توی نسخه کنسولی تفاوت در قدرت بدنی , سرعت عکس العمل و بقیه موارد بین بازیکنا نسبت به نسخه قبل خیلی کم شده که حقیقتا بازیو خیلی به واقعیت شبیه کرده و دیگه اینجور نیست که قدرت بدنی مهمترین فاکتور در بازی باشه ( مثل بازی PES یه وقتی ایشالا توی یک پست ویژگیهای منحصر به فرد هر بازیکنو با ویدئوهای مربوطه توی تاپیک میذارم ) .

p3yman_xl
21-02-2011, 15:04
لـوانتـه 4 - رئـال مـادریـد 3 :31:
لــالیگا
درجه سختی : Legendary
عـجـب بـازی قشـنگی بود؛ خـودم هم از حرکـات زیبا و قشـنگی که در زمیـن می کـردم تعجـب کرده بـودم!
نکته: من ریال نبودم!

راستی آپـدیت نقـل و انتـقالات 2 روز دیـگه میـادش..

وین رونی
22-02-2011, 11:09
تو لایو با سیستم 2-3-5 جز یه بازی تا به حال به هیچکی نباختم.خیلی سیستم خوبیه برای مقابله با اشخاصی که می دونید قویتر از شما هستن

A.N.A.P
22-02-2011, 13:42
حرفتون درست ولی اگه همین جوری باخودت بخوای بازی کنی تیم خنگی هست !:31:

Spaniuly
23-02-2011, 00:42
پیمان ما رو به چالش کشیدی:31:

والنسیا 3
بارسلونا 1

Legendary

والنسیا منم :46:
البته قبول دارم کار تو باارزش تره رئال خیلی وحشتناک بازی میکنه ولی این بارسا هم واقعا تیم شاخی هست توی درجه Legendary واقعا مسی جادو میکنه و پویول از دو تا دروازبان هم بیشتر می ارزه اصلا ریموت کنترل میکنه مهاجم رو

Spaniuly
23-02-2011, 14:29
امروز که باید بازار این تاپیک خیلی گرم باشه ناسلامتی آپدیت اسکواد اومده کسی آپدیت نکرده؟ پلی استیشن 3 خورها و ایکس باکس خورها معطل چی هستید؟ من توی شرکت نشستم دارم جوش می زنم برم خونه آپدیت کنم شماها چی کار می کنید. اولین کارم بعد آپدیت چک کردن ترکیب شالکه 04 هست :31:

p3yman_xl
23-02-2011, 15:08
امروز که باید بازار این تاپیک خیلی گرم باشه ناسلامتی آپدیت اسکواد اومده کسی آپدیت نکرده؟ پلی استیشن 3 خورها و ایکس باکس خورها معطل چی هستید؟ من توی شرکت نشستم دارم جوش می زنم برم خونه آپدیت کنم شماها چی کار می کنید. اولین کارم بعد آپدیت چک کردن ترکیب شالکه 04 هست :31:
مـن وصـل شدم یه آپـدیت 5 مـگی گـرفت ولی ربطی به ترنسـفر نداشـت..
دوباره چک میکنم ببینم چجوریاست.

B3HZ@D
23-02-2011, 15:39
این روستر آپدیت قرار نیست برای PC هم منتشر بشه؟!

underali
23-02-2011, 17:31
دوستان من ایکس باکس و ps3 دارم به اینترنت وصل نمیشم بخوام آپدیت کنم چکار کنم

Layken
23-02-2011, 17:52
باید به لیو یا psn وصل بشی..

underali
23-02-2011, 19:21
باید به لیو یا psn وصل بشی..
میدونم آیا روشی دیگه هم هست
مثلا یکی دانلود کنه بعد سیوش رو بریزه واسه من
یا مثلا شما بزاری روی سایت تا ما هم دانلود کنیم

Spaniuly
23-02-2011, 20:55
میدونم آیا روشی دیگه هم هست
مثلا یکی دانلود کنه بعد سیوش رو بریزه واسه من
یا مثلا شما بزاری روی سایت تا ما هم دانلود کنیم
خیر این امکان وجود نداره چون فایل اسکواد فیفا جزو سیو فایل پروفایلی محسوب میشه حتی شما این فایل اسکواد رو نمی تونی از یک پروفایل به پروفایل دیگه حتی روی یک کنسول واحد منتقل کنی...
این رو هم بگم دقایقی پیش چک کردم ولی خبری از آپدیت اسکواد نبود:41:

خاک بر سر گروه که مسئولیت ساخت این فایل آپدیت رو بر عهده گرفتن با این Date دادناشون خوب هر موقع آماده شد بگید دیگه چرا سر کار میذارید مردمو یه ماه منتظر 23 فوریه هستیم الانم که داره تموم میشه هنوز خبری از آپدیت نیست

بهزاد جان ظاهرا قراره پچ اکسترنال بیاد برای PC چون از داخل بازی بخوای آپدیت کنی CD Key اورجینال می خواد که واقعا مسخره اس واسه یه آپدیت ساده حتی توی ایکس باکس لازم نیست اکانت سیلور داشته باشی با ممبرشیپ رایگان هم میتونی از لایو دانلود کنی چون این سرویس آپدیت رایگان هست... واسه همین در قالب یک پچ گفتن که برای PC میاد این آپدیت ترانسفر زمستانی

B3HZ@D
23-02-2011, 21:28
ممنون آرمین جان
حالا این پچ چه زمانی قراره منتشر بشه؟!
خودم یک سری نقل و انتقالات رو با Creation Master انجام دادم
ولی واقعا خسته کننده است و دست تنها خیلی سخته...گفتم همون پچ رو بگیرم خیلی بهتره که متاسفانه هنوز منتشر نشده
اگه تاریخ انتشارش رو میدونی بگو تا روزشمار ما هم راه بیفته :31:

Masoud King
23-02-2011, 21:56
بازی امشب رو یه شبیه سازی کردم و یک بر صفر زدم اینتر رو
گل رو هم توماس مولر زد :40:

چند وقتی بود رو حالت manual بازی نکرده بودم و خیلی سخت بود.

پ.ن: حسین مردی بیا بریم گیم سنتر بزنم لولت کنم : دی

LiverBarca
23-02-2011, 22:23
دوستان یکیتون برین ترکیب لیورپول و قدرت کارول و مارتین کلی رو نگاه کنید و بگید بهم،نمیتونم منتظر پچ فیفا واسه پی سی باشم...........
بینهایت ممنون میشم:11:

Spaniuly
23-02-2011, 22:49
سلام

بهزاد جون پست قبلیم رو کامل نخوندیا شیطون...:31:
توی پست قبلیم قبل جوابم خطاب به تو داشتم در مورد همین پچ ترانسفر صحبت می کردم... تاریخش که برای 23 فوریه Dta شده بود یعنی دقیقا امروز منم از دیشب هی دارم چک می کنم ولی هیچ خبری از اپدیت اسکواد نیست! برای PC هم احتمالا همین روزا منتشر بشه... مثلا قرار بود برای کل فیفا 11 چه کنسولی چه کامپیوتری 23 فوریه که امروز باشه اپدیت اسکواد بیاد.

راستی اگه با کریشن مستر فیفات رو دستکاری کردی احتمال این هست که پچ رسمی جواب نده شرمنده این تیکه به تاپیک ربط نداشت.:31: ببخشید....

راستی بلای دیشب رو که به سر بارسا آوردم امروزم سر رئال آوردم

والنسیا 3
رئال مادرید 1

Legendary
ولی به نظرم دیشب بارسا خیلی محکم بازی کرد فقط دقایق پایانی بنزما اذیتم کرد واقعا مهار نشدنیه پدرسوخته :31:

هر 4 گل این مسابقه با ضربه سر به ثمر رسید که گل ویسنته که در دقیقه 90 وارد دروازه کاسیاس کردم بهترین بود و تنها گلی که روی سانتر بود نه کرنر 3 گل دیگه این مسابقه از ضربه کرنر به دست اومد.

Viva Valencia

این پابلو هرناندز اعجوبه اس من وقتی PES 2009 بازی می کردم هم این بازیکن رو عجیب می دیدم با اینکه توانایی هاش زیاد هم نبود توی PES 2009 ولی به محض اینکه صاحب توپ میشد یه چند تا دریبل کار درست می کرد بازیکنانم رو :31:

آقا بریم دوباره چک کنیم ببینیم چی شد این آپدیت لعنتی خبری شد میگم... فعلا

Hamid Hamid
23-02-2011, 23:06
Viva Valencia
آرمين جان تو اين والنسا از اين 3 تا بازيكن هم خيلي استفاده كن ... هم جوونن! و هم خوب :

Jordi Alba

Pablo.Fernandez

Foghouli

Spaniuly
24-02-2011, 09:53
آرمين جان تو اين والنسا از اين 3 تا بازيكن هم خيلي استفاده كن ... هم جوونن! و هم خوب :

Jordi Alba

Pablo.Fernandez

Foghouli

پابلو هرناندز رو که میذارم کنار خط بابای همه رو در میاره

خوردی آلابا وفغولی برای بازی های سنگین جواب نمیدن به اون صورت خوآکین و ویسنته و ماتا فوق العاده محکم و قدرتی و کم اشتباهن... من تعویض طلائیم دومینیگز هست که به محض اومدن به بازی یک گل حتما میزنه قیچی برگردون زدناش هم که زبان زد عام و خاصه این پدرسوخته :31: خیلی دوسش دارم پدرسوخته رو و همیشه به بازی میاد در نیمه دوم اصلا انگار وقتی در نیمه دوم میاد فرق داره با بقیه از ابتدا هم آدوریز رو میارم میدان چون با دو مهاجم بازی می کنم و سولدادو واقعا عضو ثابت خط حمله اس چون اعجوبه اس!

کسی چک نکرده ببینه اومده آپدیت؟ من تو شرکتم برم خونه ببینم چیکار می تونم بکنم

underali
24-02-2011, 10:53
دوستان یکی میتونه روش وصل شدن به اینترنت با ایکس باکس و ps3 cfw 3.55 به من پ.خ کنه ممنون میشم

Masoud King
24-02-2011, 11:36
حال کردین شبیه سازی رو

فقط زننده گل اشتباه بود : دی

Spaniuly
24-02-2011, 14:40
خبر خبر داغ داغ جای اعلی حضرت سرد سرد چایی اعلی حضرت گرم گرم :31: کجاست این مستشار:31:

آقا این آپدیت پدرسوخته هم اومد بالاخره... آخ جون اول از همه علی کریمی:

مشخصات فنی علی کریمی در فیفا 11

Positions : CAM/RM/LM/CM

Traits : Flair

Attacking Work Rate : Medium

Weak Foot 4/5

Skill Moves 4/5

Ball Control 82

Dribbling 83

Overall 73

واقعا ضد حال خورد 73 خیلی کمه! البته بازیش حرف نداشت 3 بر صفر توی Legendary بردم منتخب جهان رو با همین شالکه سیستم رو به هافبک هجومی تکی تغییر دادم تا کریمی تک بازیکن CAM باشه و جالب اینجاست که به صورت پیش فرض کریمی توی لیست ذخیره هاست به هر حال من به این بازیکن اعتماد کردم و بازی خوبی انجام داد خودشم که Flair هست و شیرین کاری می کنه... ولی کلا شالکه تیم شاخیصت! شدید شاخ بازیکنای فوق العاده ای داره رائول گونزالز - هونته لار - فارفان - دروازبانشم که مانوئل نوئر جون خودمه:40: خیلی دوسش دارم من از فیفا 07 عاشق این پدرسوخته هستم اون موقع همیشه منیجر مود که بازی می کردم نوئر رو می خریدم و اونم رشد میکرد تا 91

خوب اینم از آپدیت وقتشه که دیگه تا اومدن فیفا 12 بریم سراغ کریر مود می خوام از بازیکنی شروع کنم چون کاملا شروع از صفر محسوب میشه

اول بازیکن هستی بعد مربی بازیکنی بهت پیشنهاد میشه و وقتی از بازیکنی کناره گیری میکنی فقط مربی میشی می خوام این مسیر رو طی کنم به امید خدا فقط با :40:فیفا 11:40:

فیفا می خوریه ام :8: چه نقاشی بکشیه ام از این فیفا :31:

آقا ملخصیم... موفق باشید... فعلا...

Layken
24-02-2011, 16:02
ارمین گفتم که همین مقدارمیشه....علی کریمی تو دوران اوجش چی بود کلا که بخواد حالا تو یه تیم اور امتیاز انتظار داشت.:31:

فیفا می خوریه ام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه نقاشی بکشیه ام از این فیفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیه....

B3HZ@D
24-02-2011, 16:24
این اپدیت نقل و انتقالات کامله دیگه؟!
منظورم اینه که همه نقل و انتقالات تا روز آخر رو داره؟!
امیدوارم برای PC هم منتشر بشه ( هر چه زودتر)...مردیم از خماری :31:
بدون روستر آپدیت منیجر مود اصلا حال نمیداد

p3yman_xl
24-02-2011, 16:48
مـنم گرفتـــم.. هـــم ترکیب تیــم ها و هـــــم ترنسفـرها و هم قدرت ها آپدیت شدن ( قدرت رونــالدیــنیو شده 82 ! یا مثــلاً پــدرو شده 83 ... )

دمـشون گرم

این اپدیت نقل و انتقالات کامله دیگه؟!
منظورم اینه که همه نقل و انتقالات تا روز آخر رو داره؟!

آره؛ کامــله. تمــام نقــل و انتقال هـــایی که تو ژانــویه انجــام شد رو داره..

Spaniuly
24-02-2011, 18:17
دقیقا موافقم با بهزاد منم به همین دلیل کریر قبلیم رو بیخیال شدم و تا الانم شروع نکردم منتظر آپدیت بودم... بودن آپدیت خیلی جالب نیست نه به خاطر ترانسفر هاش بلکه منتظر بازیکنانی بودم که توی فصل ترانسفر جدیدا از تیم های گمنام میان به جهان فوتبال مثل همین علی کریمی یا مثلا دیگه رونالدو (برزیلی) وجود نداره! چون کناره گیری کرد از فوتبال چند هفته پیش... به لحاظ کامل بودن هم بله دیگه همین بیانیه چند وقت پیش هم همین رو بیان کرده بود که : ما از این بابت متاسفیم که آپدیت خیلی دیر میاد ولی قصد ما این بود که این آپدیت کامل و بی نقص باشه و اینکه ما بتونیم دیتابیس این همه تیم کوچیک و بزرگ رو برسی کنیم و ترانسفر ها رو ریز و درشت اعمال کنیم کار سنگین و زمان بری هست
متن بالا رو 22 فوریه منتشر شده بود که فکر کنم پیمان انگلیسیش رو گذاشته بود صفحه قبل شایدم توی تاپیک PC دیدم این متن انگلیسی رو...
توی PES2010 یادم نمیره که آپدیت ترانسفر زود اومده بود و با اینکه تعداد تیم ها و بازیکنان موجود در اون یک دهم فیفا هم نبود تقریبا نصف ترانسفر ها و تغییرات اعمال نشده بود که واقعا مضحک بود!

در مورد اضافه شدن و آپدیت قدرت ها هم بیان شده بود که به روز رسانی میشه قدرت بازیکنانی که توی همین مدت کم رشد واقعی داشتن در جهان فوتبال مثل مسی پدرو و حتی کریس رونالدو که بهتر از فصل پیش بازی می کنه این فصل و دقیقا واسه همین آپدیت شده البته خودم چک نکردم ولی اونجا به نام رونالدو هم اشاره شده بود.... حالا لذت فیفا 11 بیشتر میشود:5:

LiverBarca
24-02-2011, 20:27
دوستان یکیتون برین ترکیب لیورپول و قدرت کارول و مارتین کلی رو نگاه کنید و بگید بهم،نمیتونم منتظر پچ فیفا واسه پی سی باشم...........
بینهایت ممنون میشم:11:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

Spaniuly
24-02-2011, 21:03
کلی 73
کارول 79

4039
24-02-2011, 21:19
بازی امشب رو یه شبیه سازی کردم و یک بر صفر زدم اینتر رو
گل رو هم توماس مولر زد :40:

چند وقتی بود رو حالت manual بازی نکرده بودم و خیلی سخت بود.

پ.ن: حسین مردی بیا بریم گیم سنتر بزنم لولت کنم : دی

اتفاقا این روزا من دارم حسابی MANUAL تمرین میکنم . کریر مودو با تیم ویارئال شروع کردم و دارم با همین حالت دستی بازیهامو انجام میدم الان هم که هفته سی و یکمه و من در رتبه ششم قرار دارم ( از خدا که پنهون نیست از شمام نباشه با جون کندن فعلا تیمو توی این رتبه نگه داشتم دی: ) . خلاصه فعلا هوس بازی کردن با من به سرت نزنه که این روزا حسابی روی فرمم .
با بچه های گیم رنجر هم بصورت موقتی خداحافظی کردم تا تمرکزم روی حالت منوال و فیفا 11 کنسولی باشه تا هم مجدد مهارت سانتر و پاسکاریمو بالا ببرم و هم اینکه کم کم خودمو آماده کنم برای مسابقات آنلاین نسخه 12 پی سی که همین نسخه 11 کنسولیه به هر حال باید از الان روی گیم پلی نسخه کنسولی کار کنم تا بعدا نسخه 12 پی سی اومد جلو بچه ها کم نیارم .

......................

صحبت از کنترلهای دستی شد به نظرم رسید در مورد این کنترلها مواردیو اینجا بنویسم تا بچه ها بیشتر متوجه جذابیت این بخش بشن .
من نمیدونم اینجا چند درصد از گیمرها دستی بازن اما حدس میزنم تعداد این گیمرها خیلی کم باشه . من خودم از نسخه 10 به این طرف که کنترل 360 درجه به گیم پلی بازی اضافه شد بازیو با کنترلهای دستی اجرا میکنم . علتهای زیادی باعث شد تا من بسمت این کنترلها کشیده بشم که بعضی از اونا رو اینجا مینویسم امیدوارم شما هم با خوندن این موارد بیشتر به این نحوه بازی علاقمند بشید .

قبل از هر چیزی این مطلبو بگم که حالت دستی فقط برای افرادی جذابیت خواهد داشت که بیشتر به فوتبال شبیه سازی شده علاقه داشته باشن . همونطوریکه که میدونید شرکت EA توی نسل نکست سری فیفا اصول ساخت بازیو بر اساس مدلسازی و الگو برداری از واقعیت قرار داده و اساس کارشو بر مبنای شبیه سازی بنا کرده و در نقطه مقابل شرکت کونامی عمدا سیاست ساخت بازی فوتبال بصورت فان و سرگرمی رو انتخاب کرده چون بازار هدف این دو شرکت یعنی گیمرها , دو دسته میشن یک عده بیشتر دوست دارن بازی بسیار ساده باشه و راحت بتونن به تمام رویاهای خودشون توی فوتبال برسن و یک عده بیشتر از خود بازی و جزئیات شبیه سازی شده اون لذت میبرن و کمتر بدنبال خیال پردازی و مسائل فان هستن .
خب من به خاطر موارد زیر علاقه مند به کنترلهای دستی شدم
1- به چالش کشیده شدن مهارت گیمر و همچنین رقم خوردن نتیجه بازی بر اساس مهارت گیمر .
یکی از مهمترین موارد در این کنترلها اینه که در حالت دستی این گیمره که با مهارت خودش نتیجه بازیو رقم میزنه و در درجه بعدی تواناییهای بازیکنان داخل زمین قرار داره در صورتیکه در حالت کمکی مهارت خود گیمر نقش بسیار کمتری در کسب نتایج داره . شاید بشه گفت در حالت دستی بیش از 80 درصد از موفقیت یا ناکامی در کسب نتیجه به مهارت خود گیمر بر میگرده و در حالت کمکی شاید مهارت خود گیمر نهایتا 50 درصد در کسب نتیجه موثر باشه چون در حالت کمکی شما کافیه فقط دکمه پاسو دائم فشار بدید تا توپ براحتی به بازیکن هم تیمیتون برسه .
2- واقعی تر شدن بازی .
حالت دستی بازیو از جهات مختلف بشدت به واقعیت نزدیک میکنه . از جمله این موارد میشه به درصد اشتباهات بازیکنان اشاره کرد . بدلیل اینکه در حالت کمکی خطای پاس گیمرو کامپیوتر تصحیح میکنه درصد پاسهای اشتباه در بازی بشدت کمه . اگه به آمار درصد پاسهای درست در پایان بازی نگاه کنید میبینید در هر بازی چیزی نزدیک به 90 درصد پاسهاتون درست بوده در صورتیکه آمار درصد پاس درست بهترین تیمهای دنیا چیزی در حدود 65 تا 83 درصده . در حالت دستی بدلیل اینکه خطای پاسها رو کامپیوتر تصحیح نمیکنه این ضریب در بهترین حالت به 80 الی 85 درصد میرسه ( این آمار حد بالای درصد پاسهای درستیه که من معمولا در بهترین حالت دارم ) . در حالت دستی درصد دقت پاسهای من که یکساله دارم دستی بازی میکنم بین 65 تا 85 درصد متغیره اما در حالت کمکی این درصد به بالای 90 هم میرسه که اصلا طبیعی نیست .
علاوه بر واقعی تر شدن درصد پاسهای درست , بازی از جهت مالکیت توپ هم متعادل تر میشه . در حالت کمکی یک گیمر با مهارت متوسط به بالا معمولا بیش از 65 درصد از مالکیت توپو در یک بازی به خودش اختصاص میده در صورتیکه در فوتبال واقعی این درصد متعادل تره . در حالت دستی درصد مالکیت توپ به آمارهای واقعی فوتبال بسیار نزدیک میشه . علاوه بر مساله عدد و رقمیه درصد مالکیت , همین که مالکیت توپ بین گیمر و حریف کامپیوتری خودش متعادل تر میشه بازی جذابیت تر بیشتری پیدا میکنه . در حالت کمکی بیشتر زمانهای بازی توپ در اختیار گیمره و مدت زمان کوتاهی کامپیوتر صاحب توپه که این مساله موجب میشه کم کم از جذابیت بازی کم بشه چون بازی به قول معروف یک گله میشه .

یکی دیگه از مواردی که موجب طبیعی تر شدن بازی میشه اشتباهات فردی گیمر بخاطر سهل انگاری شخصیه گیمره . در فوتبال واقعی میبینیم بعضی وقتا بازیکنان اشتباهات بسیار عجیب و ساده میکنن مثلا مدافع در حالتی که اصلا تحت فشار نیست تصمیم میگیره یک پاس رو به عقب به دروازه بانیا یکی از بازیکنان خودی بده که بعضی وقتها در کمال تعجب میبینیم توپو بقدری آروم پاس میده که مهاجم حریف توپو میگیره و یک موقعیت خطرناک بوجود میاد در حالت دستی این اتفاقات بارها برای من پیش اومده که میخواستم یک پاس ساده بدم اما در عین ناباوری با سهل انگاری قدرت پاسو به حدی کم میگیرم که توپ به راحتی در اختیار حریف قرار گرفته و بعضی وقتها موقعیتهای بسیار خطرناکی هم بوجود اومده . این اشتباهات در حالت استرس و فشار زیاد هم خیلی اتفاق میفته همونطوریکه در فوتبال واقعی رخ میده . مثلا در دقایق پایانی که در یک بازی حساس یک گل از حریف جلو هستیم بخاطر فشار زیاد حریف و استرسی که روی گیمر وارد میشه درصد اشتباهات در منطقه دفاعی خودی بشدت بالا میره که خود این مساله استرس مضاعفی بر گیمر وارد میکنه . این حالت واقعا هیجان انگیزه باید خودتون تجربه کنید تا متوجه حرفم بشید ( بدلیل اینکه در حالت دستی احتمال لو رفتن توپ وجود داره بر خلاف حالت کمکی که خیال گیمر برای به مقصد رسیدن توپ در منطقه دفاعی راحته ) .
از موارد دیگه میشه به وادار کردن بازیکنان به حرکت در مسیر دلخواه اشاره کرد . در فوتبال واقعی اگه دقت کنید میبینید که بسیاری از پاسهای بازیکنان با زوایای مختلف نسبت به یار مورد نظر و یا با قدرت کمتر و یا بیشتر داده میشه که موجب میشه یاری که توپ براش فرستاده میشه به حرکت در بیاد ( علت اینکه پاسها با زاویه های مختلف و یا قدرت کمتر و یا بیشتر داده میشه اینه که دهنده پاس تشخیص میده اگر توپ در یک نقطه مشخصی به یار خودی برسه اون بازیکن در موقعیت بهتری صاحب توپ خواهد شد ) . در حالت دستی اینکارو بصورت کامل میشه در بازی به اجرا گذاشت . این مساله برای گیمرهای خلاق میتونه بسیار کارا و مفید باشه همونطوریکه که پلی میکرهای خلاق دنیای واقعی فوتبال هم از این مساله به بهترین نحو در پاسهای کوتاه و بلند و سانترها استفاده میکنند در صورتیکه در حالت کمکی پاسها بصورت مستقیم و با قدرتی مناسب برای نقطه ای که یار خودی در اونجا قرار داره به یار خودی داده میشه هر چند که با پاس تودر تا حدودی میشه این نقصیه رو بر طرف کرد اما به هیچ وجه آزادی عمل پاسهای دستی رو نمیشه با پاسهای تودر تجربه کرد .
توی تصاویر زیر مواردی از این مساله رو میشه مشاهده کرد :

در تصویر بالا میبینید که بازیکن صاحب توپ با چه زاویه ای اقدام به دادن پاس میکنه

در این تصویر میبینید که مسی پس از دریافت یک از اینیستا , در چه زاویه , با چه میزان قدرتی
و در چه نقطه ای مجددا اینیستا رو صاحب توپ میکنه

از جمله موارد دیگه ای که موجب واقعی تر شدن بازی میشه تعداد گلها در یک بازیه . در حالت کمکی یگ گیمر با مهارت متوسط به بالا در یک زمان 10-15 دقیقه ای تعداد زیادی گل میتونه به ثمر برسونه که چندان طبیعی نیست اما در در حالت دستی آمار تعداد گلهای به ثمر رسیده کاهش چشمگیری پیدا میکنه .
توی تصویر زیر درصد مالکیت چند تیم مختلف و همینطور تعداد گلهای به ثمر رسیده اونها رو در فوتبال واقعی میتونید ببینید :

3- جذابیت بیشتر بازیها بدلیل سخت تر شدن بازی .
هر نسخه از فوتبال کامپیوتری که منتشر میشه بعد از چند وقت گیمرها روی گیم پلی اون نسخه مسلط میشن و کم و کم این تسلط به حدی میرسه که گیمر میتونه حتی با تیمهای ضعیف تیمهای بزرگ دنیا رو هم با گلهای زیاد شکست بده و این شکست ناپذیری کم کم جذابیت بازیو برای گیمر از بین میبره . حالت دستی یک ویژگی بسیار خوبش همینه که هیچ وقت نمیشه روی این کنترلها بصورت کامل مسلط شد و علی رغم تمرینات بسیار زیاد باز هم درصد خطا وجود خواهد داشت دقیقا مثل فوتبال واقعی که بهترین پاسورهای دنیا هم در یک بازی مرتکب اشتباه در پاس و ارسال سانتر میشن .
سخت تر شدن بازی بدلایل مختلف بازیو بشدت جذاب میکنه که بعضی از این دلایل میشه به این موارد اشاره کرد :
الف - در حالت کمکی بازی به حدی برای گیمر راحته که دنبال راههای بهینه کردن بازی خودش نمیره چون احتیاجی به این کار نداره چون شکیت دادن حریفان کار مشکلی نیست اما در حالت دستی به خاطر اینکه نتیجه گرفتن بسیار مشکله گیمر مجبوره برای نتیجه گیری از تاکتیکها و استراتژیهای موجود در گیم پلی بازی استفاده کنه . همچنین در کریر مود و منیجر مود در کوران مسابقات لیگ و باشگاههای اروپا برای تقویت تیمش مجبور به جذب بازیکنان بهتر میشه که این مساله خودش موجب جذابیت بیشتر این مود بازی میشه . در صورتیکه در در حالت کمکی با بازیکنان عادی و بدون استفاده از تاکتیکها و استراتژیهای مختلف هم میشه عناوین قهرمانیو بدست آورد .
در حالت دستی بازی کردن در مقابل تیمهای بزرگ واقعا سخته به حدی که اگر در یک بازی مثلا یک گل جلو افتادید بدون تردید ترغیب میشد که سیستم تیمو دفاعی تر کنید و بازیکنانی با خصوصیات دفاعی بیشتری رو با بازیکنان داخل زمین تعویض کنید این مساله واقعا برای من جالب به نظر اومد , قبل از اینکه به حالت دستی سوویچ کنم بدلیل اینکه شکست حریفان برام خیلی راحت بود اصلا این کارها رو نمیکردم اما الان بدون استثناء در تمام بازیهام بسیاری از اصول فوتبال واقعی رو در بازی به اجرا میذارم چون در غیر اینصورت به احتمال بسیار زیاد نمیتونم نتیجه لازمو از بازی بگیرم .
ب- در حالت کمکی بدلیل راحت بودن بازی گیمر میتونه تقریبا تمام عناوین قهرمانی همینطور آقای گل و عنوان بهترین پاسور لیگهای مختلف و همینطور بهترین بازیکن رو به راحتی کسب کنه و این مساله بعد از یکی دو فصل جذابیت خودشو از دست میده چون حالت عادی پیدا میکنه اما در حالت دستی بدلیل سخت بودن شرایط کسب هر کدوم از این عناوین بشدت سخت و مشکله و این مساله سبب میشه یک انگیزه بسیار خوب برای چلنج و مبارزه طلبی در جهت کسب عناوین مختلف در گیمر ایجاد بشه .
ج- نامشخص بودن نتیجه بازی و استرس گیمر برای گرفتن امتیازات بازی رو هم میشه از جذابیتهای حالت دستی بازی قلمداد کرد . در صورتیکه در حالت کمکی نتیجه بازیها ار قبل معلومه . این یکنواختی و عدم فراز و نشیب در کسب امتیازات بازیها هم از معایب حالت کمکیه .

اینها تجربیات من در طول یکسال بازی کردن در حالت دستی بود . اگر شما هم تصمیم دارید به حالت دستی سوویچ کنید اینکارو کم کم و به مرور انجام بدید تا براتون خیلی سخت نباشه . مشکلترین بخش کنترلهای دستی پاسهای دستی هستن و بعد از اون سانترها و شوتها . به نظر من کسی که میخواد به حالت فول منوال لول آپ کنه حداقل دو ماهی فقط پاسهای عادیو دستی کنه و بقیه کنترلها همون حالت کمکی باشند .

Hamid Hamid
24-02-2011, 23:09
عجب ضد حاليه واسه من ...
با اين توصيفايي كه دوستان از آپديت جديد دارن ...
من كه لايو ندارم كه آپديت كنم

Masoud King
25-02-2011, 00:02
ممنون حسین جان بابت مطلب خیلی خوبت.

من یکی دو بازی اول پاس ها رو گذاشتم رو حالت کمکی اصلا احساس کردم یه محدودیتی تو بازی اعمال شده...اونطور که می خواستم پاس نمی داد..کلا اصلا حال نداد بهم و زودی رفتم رو دستی گذاشتم.
من خودم تو حالت دستی وقتی پاس بلند از دفاع میدم توی عمق و میرسه مثلا به ریبری خیلی حال میکنم. یه جور احساس میکنی که واقعا خودت اون پاس رو دادی.
+
همین بالا رفتن اشتباهات هم خودش بازی رو خیلی واقعی میکنه.
به هزار زحمت یه موقعیت میسازی و وقتی خراب میکنی واقعا حالت گرفته میشه ولی اگه گل بشه اندازه 100 تا گل که رو حالت کمکی بزنی خوشحال میشی.
کلا کسائیکه دنبال شبیه ساز فوتبال هستند بازی کردن رو حالت کمکی یه جور وقت تلف کردنه.

JUSTIN11
25-02-2011, 01:39
آقا اینجا کی بود قبلا میگفت فیفا 11 آسون تر از فیفا 10 شده؟ حسین تو بودی؟ :31:

من یه آمار از کری یر مودم با آرسنال بذارم حال کنی..

فصل 2010/2011 :
42 بازی -- 20 برد -- 13 مساوی -- 9 باخت .توی لیگ ششم شدم که باید دوم میشدم.توی FA کاپ و لیگ کاپ هم حذف شدم.

فصل 2011/2012 تا به اینجا:
17 بازی -- 10 برد -- 2 مساوی -- 5 باخت .توی لیگ چهارم هستم که باید دوم بشم.توی FA کاپ و لیگ کاپ هم حذف شدم.در مسابقات یورو لیگ در مرحله گروهی در چهار بازی ، 2مساوی و 2 باخت ،آخر هستم.

سیستم بازی در حالت کمکی !
وقت هر بازی 7 دقیقه
درجه سختی بازی روی لجندری

تازه من فیفا 10 رو هیچ وقت کمکی نمیرفتم چون ساده بود.و همینطور فیفا جام جهانی رو

ولی جالبه اگه یه بازی دوستانه مثلا با بارسا بذارم در حالت کمکی حتما با اختلاف شکستش میدم ولی توی کری یر مود عجیب بازی سخت میشه اونم در لیگ انگلیس که مدعی زیاد داره.

همه اینا باعث شده امسال روی حالت دستی تمرکز نکنم چون واقعا درجه سختی بازی خیلی خوبه.

یادش بخیر یه زمانی دنبال یه پچ برای کم کردن سرعت بازی در PES میگشتیم تا بلکه بازی سخت تر شه.حالا ببین فیفا چطوری تونسته توانایی های گیمر رو به چالش بکشه.....

Spaniuly
25-02-2011, 15:18

فصل 2010/2011 :
42 بازی -- 20 برد -- 13 مساوی -- 9 باخت .توی لیگ ششم شدم که باید دوم میشدم.توی FA کاپ و لیگ کاپ هم حذف شدم.

17 بازی -- 10 برد -- 2 مساوی -- 5 باخت .توی لیگ چهارم هستم که باید دوم بشم.توی FA کاپ و لیگ کاپ هم حذف شدم.در مسابقات یورو لیگ در مرحله گروهی در چهار بازی ، 2مساوی و 2 باخت ،آخر هستم.

وقت هر بازی 7 دقیقه

تازه من فیفا 10 رو هیچ وقت کمکی نمیرفتم چون ساده بود.و همینطور فیفا جام جهانی رو

ولی جالبه اگه یه بازی دوستانه مثلا با بارسا بذارم در حالت کمکی حتما با اختلاف شکستش میدم ولی توی کری یر مود عجیب بازی سخت میشه اونم در لیگ انگلیس که مدعی زیاد داره.

همه اینا باعث شده امسال روی حالت دستی تمرکز نکنم چون واقعا درجه سختی بازی خیلی خوبه.

یادش بخیر یه زمانی دنبال یه پچ برای کم کردن سرعت بازی در PES میگشتیم تا بلکه بازی سخت تر شه.حالا ببین فیفا چطوری تونسته توانایی های گیمر رو به چالش بکشه.....

بله توی کریر مود شدیدا بازی سخت تر از بازی دوستانه هست من الان با والنسیا میرم بابام در میاد هر بازی جون می کنم تا بتونم برنده بازی بشم هنوز با هیچ کدوم از بارسا یا رئال هم مسابقه ندادم

4039
25-02-2011, 15:27

فصل 2010/2011 :

وقت هر بازی 7 دقیقه

سلام امین جان خوبی ؟
وقتی دموی بازی اومد من گفتم این نسخه روی دفاعش خیلی کار شده اما در زمینه حمله نسبت به نسخه قبل ضعیف تر شده الانم نظرم همینه واقعیتشم همینه .
توی این نسخه گل زدن خیلی سخت تر شده اما نسبت به نسخه قبل کامپیوتر کمتر میتونه دروازه ما رو باز کنه به چند دلیل .
اول اینکه روی ساختار دفاعی توی این نسخه خیلی کار شده که موجب میشه گل کمتری به ثمر برسه ( حتی در حالتی که دو نفر انسان رو در رو با هم بازی میکنن ) .
دوم اینکه بخش حمله نسبت به نسخه قبل ضعیف تر شده به چند دلیل :
- توی نسخه قبل کامپیوتر خیلی زیاد پاسکاری میکرد و پاسها و سانترهای کامپیوتر خیلی دقیق بود به همین خاطر راه نفوذ بیشتری برای گلزنی بوجود میومد . دقت پاسها و سانترها و همینطور میزان پاسکاری توی نسخه قبل از حالت طبیعی یک فوتبال واقعی خیلی بیشتر بود که یک نقص محسوب میشد چون در این زمینه افراط شده بود اما در این نسخه باز از اون طرف افتادن به این شکل که تعداد پاسها و میزان پاسکاریها بشدت کم شده و بازیکنا خیلی تکروی میکنن که این مساله بازیو تا حد زیادی غیر طبیعی کرده و البته مقابله با این سبک هم قلق داره و راهش استفاده از پرس دو نفرس دکمه های پرس دو نفره زمانیکه در برابر کامپیوتر بازی میکنیم خیلی بازیو آسون میکنه چون در این حالت بیشتر مواقع توپو از بازیکنانی که همش سعی در دریبل زنی دارن راحت میشه گرفت و به این شکل درصد تملک ما نسبت به سی پی یو بشدت بالا میره که این مساله هم طبیعی نیست ( من به شخصه یک قرار با خودم گذاشتم که اصلا از دکمه های پرس دو نفر توی این نسخه استفاده نکنم ) .
- دقت شوتهای کامپیوتر توی نسخه قبل بشدت بالا و تا حد زیادی غیر طبیعی بود به شکلی که تقریبا 90 درصد تک به تکا گل میشد و شوتها و هدهایی که زده میشد خیلی دقیق بود اما توی این نسخه در این زمینه بشدت تفریط شده و خیلی از تک به تکا گل نمیشه حتی خیلی از مواقع دیده میشه که توی ریباندها مهاجمین دروازه خالیو نمیتونن باز کنن که خیلی این مساله آزار دهندس . علاوه بر اینها کلا سیستم شوتزنی هم فرق کرده که به نظر من خیلی طبیعی شده یعنی مثل فوتبال واقعی خیلی از شوتهای راه دور در حالتی که مهاجم تحت پرس مدافعینه یا زاویه خوبی نسبت به دروازه نداره یا با پای غیر تخصصی شوت میکنه شوتش در چارچوب دروازه قرار نمیگیره که خیلی خوب روی این مورد کار کردن .
این دو مورد اخیر بزرگترین نقصهای این نسخه به شمار میان (1- دقت کم مهاجمین در محوطه 18 قدم , تک به تکها و ریباندها 2- تکروی بیش از حد بازیکنان حتی مدافعین , استفاده از انواع دریبلها که خیلی از بازیکنان عادی هم استفاده میکنن و میزان پارسکاری بسیار کم بازیکنان ) در مقابل دهها نکته مثبتی که به این نسخه اضافه شده .

راستی امین تو چطوری با آرسنال فصل اول ششم شدی و اخراجت نکردن چون باید با آرسنال اول یا دوم بشی و حد نهایی اخراج نشدن رتبه چهارمه ( من متوجه شدم میشه تا دوبرابر اون رتبه ای که از مربی خواسته شده توی لیگ قرار گرفت بیشتر از این حد مربی از تیم اخراج میشه مثلا اگه ازت خواسته شده اول تا چهارم بشی تا رتبه هشتم جا داری تا اخراجت نکنن تجربه شما در این زمینه چیه ؟ آیا این نظر درسته ؟ )

اینکه الان در رتبه چهارمی با آرسنال و در حالت کمکی شاید از این باشه که مهارت کافی توی این بازی پیدا نکردی وگرنه من الان با تیمهای ضعیف تر از آرسنال و در حالت دستی ( البته بجز شوت که کمکی گذاشتم ) در رتبه های پنجم تا هفتم قرار میگیرم . و با تیمهایی مثلا همین آرسنال مطمئنا رتبم بهتر هم میشه البته شاید مهارت من در حد بالایی قرار گرفته چون سه چار ماهی میشه هر شب دو سه ساعتی با بچه ها فیفا 11 پی سی رو بازی میکنم و در کنارش کری یر موده کنسولی رو هم بازی میکنم ( حریف میطلبیم نفس کش :33: دی: ) .

JUSTIN11
25-02-2011, 21:27
راستی امین تو چطوری با آرسنال فصل اول ششم شدی و اخراجت نکردن چون باید با آرسنال اول یا دوم بشی و حد نهایی اخراج نشدن رتبه چهارمه ( من متوجه شدم میشه تا دوبرابر اون رتبه ای که از مربی خواسته شده توی لیگ قرار گرفت بیشتر از این حد مربی از تیم اخراج میشه مثلا اگه ازت خواسته شده اول تا چهارم بشی تا رتبه هشتم جا داری تا اخراجت نکنن تجربه شما در این زمینه چیه ؟ آیا این نظر درسته ؟ ) منم در تعجبم که چرا تا بحال اخراج نشدم.اخیرا هم مورد ارزیابی قرار گرفتم که پاسخ همه در مورد ادامه کارم مثبت بوده.نمیدونم شاید از تیپم خوششون اومده دی:
یا اینکه فصل قبل که ششم شدم یه نتیجه جالب کسب کردم و تونستم چلسی رو 6 بر 1 در هم بکوبم که سالهای سال در خاطر طرفداران و مدیران باشگاه بمونه.

حریف میطلبیم نفس کش :34: بله در مورد توانایی های شما هیچ شکی نیست:27:

در کل چیزی که برای من اثبات شده اینه که کری یر مود فیفا11 سخت تر از میجر مود فیفا10 شده. و اینکه درجه سختیی بازی فوق العاده عالیه.
راستی حسین اگه تو تیمی مثل چلسی یا من سیتی رو برداری میتونی توی لجندری و حالت دستی در لیگ اول بشی؟

+
این آپدیت نقل و انتقالات که اومده کفش ها رو آپدیت نمیکنه؟ مثل pes ؟

4039
26-02-2011, 01:04
منم در تعجبم که چرا تا بحال اخراج نشدم.اخیرا هم مورد ارزیابی قرار گرفتم که پاسخ همه در مورد ادامه کارم مثبت بوده.نمیدونم شاید از تیپم خوششون اومده دی:
یا اینکه فصل قبل که ششم شدم یه نتیجه جالب کسب کردم و تونستم چلسی رو 6 بر 1 در هم بکوبم که سالهای سال در خاطر طرفداران و مدیران باشگاه بمونه.

بله در مورد توانایی های شما هیچ شکی نیست:27:

در کل چیزی که برای من اثبات شده اینه که کری یر مود فیفا11 سخت تر از میجر مود فیفا10 شده. و اینکه درجه سختیی بازی فوق العاده عالیه.
راستی حسین اگه تو تیمی مثل چلسی یا من سیتی رو برداری میتونی توی لجندری و حالت دستی در لیگ اول بشی؟

+
این آپدیت نقل و انتقالات که اومده کفش ها رو آپدیت نمیکنه؟ مثل pes ؟

اگه فول منوال بازی کنم که با بهترین تیمهای دنیا هم حتی چهارم هم نمیتونم بشم اما اگه بجز شوت بقیه کنترلها رو دستی کنم با توجه به اینکه با تیمی مثل ویا رئال بعد از 30 بازی در لیگ تونستم رتبه ششم جدول باشم فکر میکنم با تیمهای قویتر بتونم یکی از چهار سهمیه جام باشگاههای اروپا رو کسب کنم . حالا چرا گفتی من سیتی ؟
توی نسخه قبل درجه سختی پروفشنال هم خیلی سخت بود اما توی این نسخه نمیدونم چرا این درجه رو اینقدر آسون طراحی کردن . یک بازی در این درجه بکن متوجه میشی چی میگم . درجه سختی لجندری هم با ورلد کلس خیلی تفاوت نداره . یعنی در واقع ما دو در جه سختی داریم درجه سختی لجندری و ورلد کلس در یک رده هستن و اون سه درجه دیگه در یک رده . ایکاش این موردو هم بهش دست نمیزدن چون پارسال توی نسخه قبل من وقتی در برابر تیمهای بزرگ دنیا بازی میکردم برای اینکه قدرت اون تیمها بیشتر ملموس باشه درجه سختی بازیو روی لجندی میذاشتم و در برابر تیمهای درجه دو سطح ورلد کلس و در برابر تیمهای معمولی پروفشنال بازی میکردم تا شبیه سازی بیشتر و ملموس تر باشه اما توی این نسخه مجبورم تیمها رو به دو دسته تقسیم کنم در برابر تیهای درجه یک دنیا لجندری و در برابر بقیه تیمها ورلد کلس بازی میکنم .
یک نکته هم بگم شاید جالب باشه . از اونجایی که توی فیفا و در مود کری یر بازیکنان مسن کم کم بازنشست میشن و کم کم تمام تیمها پر میشن از بازیکنای ناشناخته که موجب بی مزه شدن بازی میشه من تصمیم گرفتم بازیکنان معروف و بزرگ دنیا رو که حدود 600 تایی میشن همه رو به یک نسبت و به میزان 5 سال سنشونو کم کنم ( بقیه بازیکنا اینقدر ناشناخته هستن که بازنشست شدنشون چندان اهمیتی نداره ) این کار در واقع مثل این میمونه که ما بازیو از سال 2005 شروع میکنیم, بازیکنان هم که بصورت طبیعی به یک نسبت با هم رشد میکنن . با این کار میشه حدود 10-15 سال کری یر مودو با بازیکنان شناخته شده و فعلی دنیا بازی کرد . با این کار علاوه بر اینکه میشه کریر مودو حدود 10-15 سالی با بازیکنان شناخته شده بازی کرد یک مزیت دیگه هم داره و اونم اینه که تیمهای مطرح و بزرگ فعلی دنیا حدود 10-15 سال دیگه هم قوی باقی خواهند موند چون بازیکنان این تیمها حتی بازیکنان جوونشون 5 سال کوچیک تر شدن و با توجه به اینکه در سنین کم قدرتهای نسبتا زیادی دارن ( نسبت به بازیکنان جوون سایر تیمها ) وقتی به سنین بالا میرسن با توجه به رشد تواناییهاشون جزء بهترین بازیکنان دنیا میشن بنابراین در 10-15 آینده هم این تیمها جزء تیمهای بزرگ دنیا باقی خواهند موند . متاسفانه در این زمینه فیفا برعکس pes خیلی خوب کار نکرده .
راستی توی روز روشن در ملا عام شکلک منو عوض کردیا تحریف گر متقلب !

Masoud King
26-02-2011, 12:50
حسین یکم از دیشب هم میگفتی که سه ساعت داشتیم بازی می کردیم فقط یه بازی بردی : دی

JUSTIN11
26-02-2011, 13:00
حالا چرا گفتی من سیتی ؟من سیتی با بازیکنانی که به خدمت گرفته خیلی قوی شده دیگه ، با من یونایتد و چلسی هم سطحه.

یک نکته هم بگم شاید جالب باشه . از اونجایی که توی فیفا و در مود کری یر بازیکنان مسن کم کم بازنشست میشن و کم کم تمام تیمها پر میشن از بازیکنای ناشناخته که موجب بی مزه شدن بازی میشه من تصمیم گرفتم بازیکنان معروف و بزرگ دنیا رو که حدود 600 تایی میشن همه رو به یک نسبت و به میزان 5 سال سنشونو کم کنم ( بقیه بازیکنا اینقدر ناشناخته هستن که بازنشست شدنشون چندان اهمیتی نداره ) این کار در واقع مثل این میمونه که ما بازیو از سال 2005 شروع میکنیم, بازیکنان هم که بصورت طبیعی به یک نسبت با هم رشد میکنن . با این کار میشه حدود 10-15 سال کری یر مودو با بازیکنان شناخته شده و فعلی دنیا بازی کرد .میگیم حسین شد یه بار یه بازی فوتبال رو بدون دستکاری بازی کنی؟ یادته چه بلایی سر pes آوردی قدرت همه بقازیکنا رو زدی نابود کردی حالا زورت به فیفا رسیده میخوای مثلا مسی رو 13 سالش کن که دیگه پیر نشه :31: (شوخی)

ولی فکر خوبی کردی :دی

حسین یکم از دیشب هم میگفتی که سه ساعت داشتیم بازی می کردیم فقط یه بازی بردی : دی یعنی تو سه ساعت بازی حسین یه بار برد؟ همش میباخت؟ یعنی در کل فقط یه بار تونست بایرن رو شکست بده؟ :31:

ببین حسین داره تقلب میکنه سن بازیکناش رو تو شناسنامه تغییر میده.ای تحریف گر متقلب!

4039
26-02-2011, 14:16
حسین یکم از دیشب هم میگفتی که سه ساعت داشتیم بازی می کردیم فقط یه بازی بردی : دی

ای کم جنبه
5-6 تا بازی کردیم یکیشو من بردم یکیش مساوی شد اما بزار بگم بازیها به چه شکلی بود و چطوری میبردی اون چند تا بازی که بردی بیشترش فقط با اختلاف یک گل تموم شد .یک بازیو هم که روی باگ بازی بازیکن من گل بخودی زدی جوری که خودتم از تعجب خندت گرفت و اینجوری بردی .
وقتی به آمار بازی نگاه میکردیم چند درصد بازی دست من بود چند درصد دست تو ؟ بیشتر بازی دست من نبود ؟ گلای تو چطوری به ثمر میرسید غیر از این بود که بیشترشو روی ضد حمله میزدی ؟ بعد که من بهت میگفتم بیشتر روی ضد حمله گل میزنی از این روشت دفاع میکردی .
بازی آخر بهت گفتم اگه میتونی با شیوه دفاعی که توی این بازی اجرا میکنم فقط یک گل بهم بزن خودتو کشتی توی 16 دقیقه بازی فقط دو تا موقعیت اونم نصف و نیمه گیرت اومد دیگه نتونستی حتی وارد 18 قدمم بشی .
حالا که اینو گفتی مجبورم بگم همین چند وقت پیش که یک تورنمت برگزار کردیم بین بچه های انجمن بازی بین چار نفر چندم شدی عزیزم ؟ من چندم شدم ؟
همین چند وقت پیش 5 گلت نکردم ؟ " 5-1 "

من الان 3-4 ماهی میشه فیفا کنسولی خیلی کم بازی میکنم اجازه بده این هفته یک مقدار کنسولی بازی کنم تا گیم پلی بازی مجدد دستم بیاد دوباره میریم مسابقه , تا بفهمی یک من شیر چقدر کره داره تا بفهمی بر خلاف عقیدت که همه رو آماتور میدونی و خودتو حرفه ای و روی این عقیدت اصرار هم داری از منی که بازیم متوسطه میبری یا میبازی همین جا مجددا آمار بازیهامونو میذارم :20: .

Masoud King
26-02-2011, 16:35
ای کم جنبه
5-6 تا بازی کردیم یکیشو من بردم یکیش مساوی شد اما بزار بگم بازیها به چه شکلی بود و چطوری میبردی اون چند تا بازی که بردی بیشترش فقط با اختلاف یک گل تموم شد .یک بازیو هم که روی باگ بازی بازیکن من گل بخودی زدی جوری که خودتم از تعجب خندت گرفت و اینجوری بردی .
بازی اول که سه بر هیچ باختی
بازی دوم رفتی بارسلون رو برداشتی و منم آرسنال که 4 بر 3 بردی
بازی سوم رفتی رئال رو برداشتی که 3 بر یک باختی
بازی چهارم رفتی بارسلون رو باز برداشتی که دو بر یک باختی
بازی پنجم که نیمه اول دو بر هیچ عقب بودی گفتی ریست کن بازی رو
بازی آخر هم من منچستر بودم و تو بارسلون که مساوی شد.

بازی آخر بهت گفتم اگه میتونی با شیوه دفاعی که توی این بازی اجرا میکنم فقط یک گل بهم بزن خودتو کشتی توی 16 دقیقه بازی فقط دو تا موقعیت اونم نصف و نیمه گیرت اومد دیگه نتونستی حتی وارد 18 قدمم بشی .
اونکه همون اول گفتم منچستر تیمش یه جوریه نمیشه بازی کردن باهاش... اصلا هافبک های گوش خوبی نداره ( در مقابل روبن و ریبری)

حالا که اینو گفتی مجبورم بگم همین چند وقت پیش که یک تورنمت برگزار کردیم بین بچه های انجمن بازی بین چار نفر چندم شدی عزیزم ؟ من چندم شدم ؟
همین چند وقت پیش 5 گلت نکردم ؟ " 5-1 "
تیم ملی آلمان تو تو یورو 2004 تو گروهش آخر شد... اینکه دلیل نمیشه... مهم اینه که تو تورنومنت بعدیش حتی همه بازیهام رو بردم.

بابا دفه قبل این سری هم که رفتیم بازی کردیم بازم همش رو باختی... این پنج بر یک مال زمان شاه هست حتما : دی
با اینکه یادم نمیاد ولی باز هم آلمان از انگلیس تو مقدماتی 5 بر یک باخت ...
این نتیجه که میگی اگرم بوده شانسی بوده چون سالی یه بار اتفاق میوفته.

جون حسین کلا تو هر دفه که رفتیم بازی کنیم مجموعا 5 تا گل بهم زدی؟! : دی

من الان 3-4 ماهی میشه فیفا کنسولی خیلی کم بازی میکنم اجازه بده این هفته یک مقدار کنسولی بازی کنم تا گیم پلی بازی مجدد دستم بیاد دوباره میریم مسابقه , تا بفهمی یک من شیر چقدر کره داره تا بفهمی بر خلاف عقیدت که همه رو آماتور میدونی و خودتو حرفه ای و روی این عقیدت اصرار هم داری از منی که بازیم متوسطه میبری یا میبازی همین جا مجددا آمار بازیهامونو میذارم .
خوب من از یه ماه قبل امتحانا ( دی) تا همین دیشب سر هم 10 ساعت هم فیفا رو بازی نکرده بودم.
نگفتم همه بازیشون متوسطه ولی اکثرا اینطورین...

تمرین میکنی پاس ها رو هم رو دستی بزار که دفه دیگه یه جدال کاملا حرفه ای داشته باشیم. اینطوری پاس ها رو کمکی باشه افز نمیده...
+

حالا جدا از این حرفا گل های منتخب این هفته ی FIFA 11 رو ببینید یکم حال کنید:

بعضیاشون خوب قشنگ بودن
+
راستی اونا که آپدیت کردن اورال Gareth Bale چند شده؟

4039
26-02-2011, 17:11
بابا دفه قبل این سری هم که رفتیم بازی کردیم بازم همش رو باختی... این پنج بر یک مال زمان شاه هست حتما : دی

مسعود جان انگار حافظت یک مقدار ضعیف شده . دفه قبل که رفتیم فیفا زدیم همین کلوپ طبقه پایینش بود اون شب کلا 5 تا بازی کردیم بازی اوی صفر صفر مساوی شد از چار تا بازی بعدی دو تاشو تو بردی دو تاشو من حتی شرایط بازی یادمه که پاسها هم بصورت کمکی بود .
اون 5-1 هم زمان شاه نبود چون فیفا 11 کلا 5 ماه بیشتر نیست اومده این شکست سنگینو دوماه و نیم یا نهایتا سه ماه پیش از خودت به یادگار گذاشتی .
توی اون تورنمتو هم که رفت و برگشتش ازم باختی اونجا پاسها رو بصورت دستی گذاشته بودیم و سهراب با چلسی هم کمکی بازی میکرد .

به هر حال بازیه دیگه یک روز آدم میبازه یک روز میبره . خدا نکنه تو یک روز از یکی ببری :31:.
بهت میگم بیا گیم رنجر اونجا بعضی از بچه ها خیلی بازیشون خوبه که میگی نه هیچ کی بازی بلد نیست واقعا عجیبه که فکر میکنی بازیت از همه بهتره اگه بهتر بود توی اون تورنمت اون افتضاحو رقم نمیزدی . گیمر هم خاکیش خوبه :20:.

Masoud King
26-02-2011, 20:38
منکه گفتم آلمان هم میاد تو تورنومنت تو گروهش آخر میشه..خوب الان آلمان با این نتیجش ضعیف شد؟!
چرا بقیه تورنومنت ها رو نمیگی که اول شدم.. چسبیدی به همون؟
+
آخه میدونی چیه.
تو هر بازی که همون اول دو سه تا می خوری میزنی ریست میکنی ولی من تا آخرش بازی میکنم چه 10 تا بخورم و چه 10 تا بزنم

City 17
26-02-2011, 21:32
بهت میگم بیا گیم رنجر اونجا بعضی از بچه ها خیلی بازیشون خوبه که میگی نه هیچ کی بازی بلد نیست واقعا عجیبه که فکر میکنی بازیت از همه بهتره... گیمر هم خاکیش خوبه :20:.

سلام به 2 دوست عزیز!
البته من که شاهد این اتفاقاتی که بین شما افتاده نبودم ولی حق با حسینه :31:

آقا مسعود شما هم بیای گیم رنجر بد نیستا. درسته که نسخه کنسولی نیست ولی یه نون و بوقلمونی هست دور هم می زنیم :31:

حسین جدیدا یه ساعتای میای که کمتر می بینیمت. دیگه این شد که گفتم حضوری خدمت برسم!

Spaniuly
26-02-2011, 22:55
چه کری بازاریه اینجا :31:
البته کلا من یه چیزی رو بگم توی فیفا یه بدی وجود داره توی حالت Versus بین دو تا هوش انسانی و اون اینه که تیمی که کلا به یک بازی دیدنی و کم اشتباه و منطقی می پردازه و سعی نمی کنه از باگ ها بهره ببره معمولا جلو کسی که میاد و از سوراخ سمبه ها نتیجه می گیره کم میاره! دقیقا مثل من و پسر خالم... شما یه بازی بذار اون مقابل AI بازی کنه یه بازی رو بذار من مقابل AI بازی کنم مثلا توی Legendary و تیم های ثابت یا اصلا یه نیمه یکی بازی کنه یه نیمه اون یکی هرکسی که بازی هر دوی ما رو ببینه میگه که من بهتر و حرفه ای تر و چشم نواز تر بازی می کنم و بهتر فوتبال خوب رو ارائه می کنم و اتفاقا می تونم با بازی منطقی AI رو اسیر تفکرات پویا و ابتکاری خودم بکنم ولی پسرخالم که فقط سعی می کنه از سوراخ سمبه ها و روش های به اصطلاح N00B به AI ضربه بزنه کم میاره در حالیکه وقتی میاییم مقابل هم بازی می کنیم اون بعضا می تونه برای من شاخ بشه گرچه تا حالا سابقه نداشته که بتونه من رو شکست بده ولی تا مرز پیروزی میره بعضا... حالا واقعا نمیشه توی فوتبال مقابل هم بخصوص فیفا رقابت بین دو نفر رو دید و با نگاه کردن به نتیجه گیمر حرفه ای تر رو مشخص کرد! من به شخصه اگه بخوام پارتنر انتخاب کنم بین چند نفر ازشون می خوام تا در بالاترین درجه سختی مقابل AI بازی کنن کسی که از روش های مختلف و مبتکرانه استفاده کنه و متکی به قدرت بخشی از تیمش نباشه رو انتخاب می کنم و می پسندم! کتاسفانه توی فوتبال ها ما شاهد بهره گیری گیمرها از باگ ها و سوراخ سمبه های کشف شده N00B هستیم برای همین زیاد توی نخش نمیرم چون ممکنه باعث بشه بازیم ضعیف بشه و نتونم از بازی کردن لذت ببرم کماهی اینکه این اتفاق در PES2010 افتاد توی کلوپ می رفتم PES 2010 بازی می کردم یا خیلی تازه کار بودن که اصلا حرفی برای گفتن نداشتن یا کسانی بودن که از بس بازی کرده بودن مقابل هم کاملا مشکلات و باگ های حالت Versus رو می دونستن و خیلی N00B معابانه گل می زدن و بازی بیشتر از اینکه شبیه فوتبال بشه شبیه هاکی روی یخ میشد!

من بخوام بین مسعود و حسین قضاوت کنم ترجیح میدم بازی هرکدوم رو مقابل AI ببینم توی لجندری چون محک بهتری هست... مشکل با گیم پد غریب نحوه نشستن - دید - اعصاب راحت نمرکز و ... همگی می تونن روی هوش انسانی تاثیر بذارن و باعث بشن هوش انسانی نتونی بازی واقعیش رو به نمایش بذاره حتی می تونه این عوامل یا عوامل مشابه حتی خروجی رو بهتر هم بکنن... شرایط ممکنه گیمر رو حتی بهتر از اونی که هست جلوه بده! پس زیاد روی بازی متقابل حساب نکنید.

+

راستی مسعود... گریت بیل LM و 84 هست قبلا ها این بازیکن LB بود جدیدا پیشرفت کرده؟:31:
یادش بخیر توی فیفا 07 منیجر مود این بازیکن رو میخریدم اونم همچین پیشرفت می کرد عین دینامیت

Masoud King
26-02-2011, 23:10
من بخوام بین مسعود و حسین قضاوت کنم ترجیح میدم بازی هرکدوم رو مقابل AI ببینم توی لجندری چون محک بهتری هست... مشکل با گیم پد غریب نحوه نشستن - دید - اعصاب راحت نمرکز و ... همگی می تونن روی هوش انسانی تاثیر بذارن و باعث بشن هوش انسانی نتونی بازی واقعیش رو به نمایش بذاره حتی می تونه این عوامل یا عوامل مشابه حتی خروجی رو بهتر هم بکنن... شرایط ممکنه گیمر رو حتی بهتر از اونی که هست جلوه بده! پس زیاد روی بازی متقابل حساب نکنید.
اتفاقا آرمین من خیلی کم از باگ های بازی استفاده میکنم هرچند این نسخه 11 باگ خیلی کمی داره و در ضمن ما شوت ها رو روی حالت دستی میزاریم و هر شوتی زده میشه رو مهارت خود گیمر هست.

آقا مسعود شما هم بیای گیم رنجر بد نیستا. درسته که نسخه کنسولی نیست ولی یه نون و بوقلمونی هست دور هم می زنیم
سیستم ضعیفی دارم
سیستم ناقصی دارم
: دی

راستی مسعود... گریت بیل LM و 84 هست قبلا ها این بازیکن LB بود جدیدا پیشرفت کرده؟
آره فکر کنم 81 اینا بود... خیلی خوبه که به یشرفت بازیکنا توجه دارن
باید دروگبا هم دچار تغییراتی شده باشه

Spaniuly
26-02-2011, 23:28
تمرکز خیلی بالایی می خواد حالت دستی که من به اون صورت نمی تونم تمرکز کنم البته مشخصا اگه زیاد بازی کنم عادت می کنم ولی خوب در مورد فیفالی نکست من تازه کار محسوب میشم بعد از فیفا 08 کارنت من اصلا فیفا بازی نکردم 09 و 10 در حد تفنن بود برام اونم نسخه کارنتشون که حال به هم زن بودن جفتشون و PES گزینه بهتری بود ولی با خریدن ایکس باکس حسابی خوب شد و خیلی به موقع بود چون PES کلا دچار مرگ مغزی شد امسال و بازی طوریه که انگار ملت دارن بازی استوپ هوایی بازی می کنن... کلا به همه چیز شباهت داره جو بازی غیر از فوتبال! و واقعا خوب شد برام تجربه فیفا 11 حقیقتا بازی جذاب و تر تمیزی از آب در اومده با تمام کاستی ها و باگ های ریز و درشتش حال عجیبی به آدم میده که واقعا نمی تونم توصیفش کنم

4039
26-02-2011, 23:37
سلام به 2 دوست عزیز!
البته من که شاهد این اتفاقاتی که بین شما افتاده نبودم ولی حق با حسینه :31:

آقا مسعود شما هم بیای گیم رنجر بد نیستا. درسته که نسخه کنسولی نیست ولی یه نون و بوقلمونی هست دور هم می زنیم :31:

حسین جدیدا یه ساعتای میای که کمتر می بینیمت. دیگه این شد که گفتم حضوری خدمت برسم!

به به آقا معراج این ورا ؟ پسر مگه تو کار رو زندگی نداری برو روی پروژهات کار کن .
معراج جان یکی دو هفته ای میشه خیلی بندرت میام گیم رنجر راستش تصمیم دارم نسخه کنسولی رو شروع کنم تا گیم پلی این نسخه دستم بیاد توی این چند ماهه که هر شب میومدم گیم رنجر کلا گیم پلی نسخه کنسولی از دستم در رفته و این میشه که آقا مسعود گل ما واسمون شاخ میشه .
یک مقدار گیم پلی کنسولی دستم اومد مجددا حتما میام گیم رنجر .

چه کری بازاریه اینجا :31:
البته کلا من یه چیزی رو بگم توی فیفا یه بدی وجود داره توی حالت Versus بین دو تا هوش انسانی و اون اینه که تیمی که کلا به یک بازی دیدنی و کم اشتباه و منطقی می پردازه و سعی نمی کنه از باگ ها بهره ببره معمولا جلو کسی که میاد و از سوراخ سمبه ها نتیجه می گیره کم میاره! دقیقا مثل من و پسر خالم... شما یه بازی بذار اون مقابل AI بازی کنه یه بازی رو بذار من مقابل AI بازی کنم مثلا توی Legendary و تیم های ثابت یا اصلا یه نیمه یکی بازی کنه یه نیمه اون یکی هرکسی که بازی هر دوی ما رو ببینه میگه که من بهتر و حرفه ای تر و چشم نواز تر بازی می کنم و بهتر فوتبال خوب رو ارائه می کنم و اتفاقا می تونم با بازی منطقی AI رو اسیر تفکرات پویا و ابتکاری خودم بکنم ولی پسرخالم که فقط سعی می کنه از سوراخ سمبه ها و روش های به اصطلاح N00B به AI ضربه بزنه کم میاره در حالیکه وقتی میاییم مقابل هم بازی می کنیم اون بعضا می تونه برای من شاخ بشه گرچه تا حالا سابقه نداشته که بتونه من رو شکست بده ولی تا مرز پیروزی میره بعضا... حالا واقعا نمیشه توی فوتبال مقابل هم بخصوص فیفا رقابت بین دو نفر رو دید و با نگاه کردن به نتیجه گیمر حرفه ای تر رو مشخص کرد! من به شخصه اگه بخوام پارتنر انتخاب کنم بین چند نفر ازشون می خوام تا در بالاترین درجه سختی مقابل AI بازی کنن کسی که از روش های مختلف و مبتکرانه استفاده کنه و متکی به قدرت بخشی از تیمش نباشه رو انتخاب می کنم و می پسندم! کتاسفانه توی فوتبال ها ما شاهد بهره گیری گیمرها از باگ ها و سوراخ سمبه های کشف شده N00B هستیم برای همین زیاد توی نخش نمیرم چون ممکنه باعث بشه بازیم ضعیف بشه و نتونم از بازی کردن لذت ببرم کماهی اینکه این اتفاق در PES2010 افتاد توی کلوپ می رفتم PES 2010 بازی می کردم یا خیلی تازه کار بودن که اصلا حرفی برای گفتن نداشتن یا کسانی بودن که از بس بازی کرده بودن مقابل هم کاملا مشکلات و باگ های حالت Versus رو می دونستن و خیلی N00B معابانه گل می زدن و بازی بیشتر از اینکه شبیه فوتبال بشه شبیه هاکی روی یخ میشد!

+

راستی مسعود... گریت بیل LM و 84 هست قبلا ها این بازیکن LB بود جدیدا پیشرفت کرده؟:31:
یادش بخیر توی فیفا 07 منیجر مود این بازیکن رو میخریدم اونم همچین پیشرفت می کرد عین دینامیت

آرمین جان منم دقیقا همین روش تو رو میپسندم یعنی بازی زیبا و استفاده از تمام قابیتهای بازی مثل استفاده از سانترهای عادی و درایون در طول و عرض زمین , پاسکاری های کوتاه و بلند , سانترهای تودر هوایی , یک و دو مخصوصا با وینگها , استفاده از دکمه ال بی برای به حرکت در آوردن مهاجم , استفاده بسیار زیاد از پاس تودر در نقاط مختلف زمین بخصوی برای حرکات عرضی , استفاده از همین دکمه برای پاسهای عمقی , استفاده از دریبلهای مختلف بخصوص بصورت عرضی در پشت 18 قدم حریف , استفاده از حرکات مختلف جاکی در برابر بازیکنان تکنیکی و ... اینها هستن که بازیو لذت بخش و چشم نواز میکنن . خوشحالم که تو هم به این سبک از بازی تا نتیجه گرایی صرف به هر قیمتی بیشتر علاقه داری . من خودم وقتی در برابر سی پی یو بازی میکنم تقریبا از تمام این حرکات استفاده میکنم اما در برابر حریف انسانی متاسفانه بخشی از اینها رو کمتر میشه بکار بست چون حریفان انسانی فقط دنبال گرفتن نتیجه هستن . با این وجود خیلی از همین حرکات مثل فوتبال واقعی در بعضی از موقعیتها میتونه بسیار کارگشا و مفید واقع بشه .

..................

یک مساله
دیشب که ما رفته بودیم کلوپ من و مسعود احساس کردیم بازی تاخیر نسبتا زیادی داره ( حدود 0.5 تا یک ثانیه ) اما من امشب که با کنسول خودم بازی کردم این تاخیر بشدت کم بود و تقریبا میشه گفت اصلا تاخیری نداشتم حالا میخواستم بدونم بازی شما توی کنسولتون چطوره تاخیر دارید یا نه ؟ و اینکه این تاخیری که ما دیشب داشتیم بخاطر تلویزیون طرف بوده یا کنسولش ( من میگم شاید کنسولش اینقدر کار کرده که پردازندش یک مقدار مستهلک شده و کاراییش کمتر شده بنابراین قدرت قبلیو برای اجرای بازی نداره ) . در ضمن تلویزیون طرف هم 32 سونی بود .

مشکل با گیم پد غریب نحوه نشستن - دید - اعصاب راحت نمرکز و ... همگی می تونن روی هوش انسانی تاثیر بذارن و باعث بشن هوش انسانی نتونی بازی واقعیش رو به نمایش بذاره حتی می تونه این عوامل یا عوامل مشابه حتی خروجی رو بهتر هم بکنن... شرایط ممکنه گیمر رو حتی بهتر از اونی که هست جلوه بده! پس زیاد روی بازی متقابل حساب نکنید.

آفرین آرمین به نکات ظریفی اشاره کردی
با اجازت من یکی دو مورد دیگه رو هم اضافه کنم که خیلی مهمه یکی تفاوت در میزان تاخیر کنسول گیمر در قیاس با اون کنسولی که توی کلوپ بازی میکنه و دوم سرعت بازی .
ما با چند تا از بچه های انجمن مثل سهراب و محمود ( google_boy ) و مصطفی ( مصطفی ان بی ای ) و مسعود کلوپها و گیم سنترهای مختلفی و تجربه کردیم . جالبه بدونی با هر کنسولی که بازی میکنیم گیم پلی بازی کمی با یکی دیگه متفاوته مثلا توی یکی سرعت بازی خیلی کمه توی یکی سرعت متوسطه و توی یکی زیاده . توی یکی تاخیر بسیار زیاده ( حدود نیم تا یک ثانیه که انصافا برای من که زیاده ) توی یکی تاخیر بشدت کمه و توی یکی بین ایناست . اصلا سانترها توی کنسولهای مختلف با هم فرق میکنه مثلا توی یک کنسول اگه سانترو تا آخر بگیری فرضا 40 دورتر توپ فرود میاد اما توی یکی این مقدار کمتر یا بیشتره ( با شرایط یکسان در سانتر کردن یعنی سانتر کننده و موقعیت سانتر یکی باشه ) .
حالا این برای من یک معما شده که علت این تفاوتها چیه ؟ بخاطر تفاوت در تلویزیونها و ال سی دی هاست یا اینکه علت کنسولهای مختلف و میزان استهلاک پردازنده های اوناست .
به هر حال دو تا گیمر اگه بخوان قابلیتهای خودشونو بروز بدن دست کم باید چند ساعتی با کنسولی که میخوان مسابقه بدن بازی کنن تا تمام این عوامل تا حدی دستشون بیاد و بتونن تا حدی ( و نه تمام ) قابلیتهایی که دارن رو ارائه بدن .

JUSTIN11
27-02-2011, 02:56
حالا این برای من یک معما شده که علت این تفاوتها چیه ؟ بخاطر تفاوت در تلویزیونها و ال سی دی هاست یا اینکه علت کنسولهای مختلف و میزان استهلاک پردازنده های اوناست .

من که میگم بخاطر تفاوت در تلوزیونها و ال سی دی هاست.چون من کنسول خودمو تا بحال به دوتا مانیتور و یک تلوزیون وصل کردم هر کدوم سرعت و زمان پاسخ گویی های مختلفی داشت.دلیلشم نمیدونم

وین رونی
27-02-2011, 08:18
مقابل یک تیم مثل رئال مادرید که یکی مثل رونالدو داره با اون سرعت افسانه ایش چکار باید بکنیم؟من حتی از سیستم 2-3-5 هم استفاده می کنم اما لوله میشم.البته اینو بگم مقابل CPU نه فقط مقابل human هست که مشکل دارم.طرف رونالدو را می فرسته جلو و یه پاس بلند میندازه برای رونالدو و تک به تک=گل

Layken
27-02-2011, 10:50
با اجازت من یکی دو مورد دیگه رو هم اضافه کنم که خیلی مهمه یکی تفاوت در میزان تاخیر کنسول گیمر در قیاس با اون کنسولی که توی کلوپ بازی میکنه و دوم سرعت بازی .
ما با چند تا از بچه های انجمن مثل سهراب و محمود ( google_boy ) و مصطفی ( مصطفی ان بی ای ) و مسعود کلوپها و گیم سنترهای مختلفی و تجربه کردیم . جالبه بدونی با هر کنسولی که بازی میکنیم گیم پلی بازی کمی با یکی دیگه متفاوته مثلا توی یکی سرعت بازی خیلی کمه توی یکی سرعت متوسطه و توی یکی زیاده . توی یکی تاخیر بسیار زیاده ( حدود نیم تا یک ثانیه که انصافا برای من که زیاده ) توی یکی تاخیر بشدت کمه و توی یکی بین ایناست . اصلا سانترها توی کنسولهای مختلف با هم فرق میکنه مثلا توی یک کنسول اگه سانترو تا آخر بگیری فرضا 40 دورتر توپ فرود میاد اما توی یکی این مقدار کمتر یا بیشتره ( با شرایط یکسان در سانتر کردن یعنی سانتر کننده و موقعیت سانتر یکی باشه ) .
به هر حال دو تا گیمر اگه بخوان قابلیتهای خودشونو بروز بدن دست کم باید چند ساعتی با کنسولی که میخوان مسابقه بدن بازی کنن تا تمام این عوامل تا حدی دستشون بیاد و بتونن تا حدی ( و نه تمام ) قابلیتهایی که دارن رو ارائه بدن . این که tv یا lcd ها متفاوت باشند و تاثیر گذار میشه گفت هست تاثیر همون یکیا نیم ثانیه ای رو خواهد داشت مخصوصا روی tv های معمولی امام باز خیلی کم دیده میشه ی ااصلا دیدیه نمیشه..
و این که اصطحلاک کنسول ، همچین چیزی نداریم...کنسول ps2 سالهاست میکوبه مستحلک نشده و کنسو لهای جدید هم این روال رو دارند. اما من دیدم اکثر گیم هایی که با تاخیر مواجه میشن بیشتر چون روی هارد بازی نشدن یعنی نسب نیستن و از روی درایو بازی میشه این تاخیر رو دارند و به وضوح دیدم حتی بعضا گرافیک رو هم به چالش میکشن (البته روی ایکس باکس)
در یک بازی مثل فوتبال هم خیلی مهمه این موضوع بازی از روی درایو اجرا بشه کمی تاخیرهایی ایجاد خواهد شد مخصوصا در موقعیت های خطر...اما نه اگر روی هارد نسب بشه و اجرا بشه هر مشکلی به وجود بیاد برمیگرده به خود بازی و این که سازندگان کم لطفی کردند.

underali
27-02-2011, 11:43
مقابل یک تیم مثل رئال مادرید که یکی مثل رونالدو داره با اون سرعت افسانه ایش چکار باید بکنیم؟من حتی از سیستم 2-3-5 هم استفاده می کنم اما لوله میشم.البته اینو بگم مقابل CPU نه فقط مقابل human هست که مشکل دارم.طرف رونالدو را می فرسته جلو و یه پاس بلند میندازه برای رونالدو و تک به تک=گل

شما باید همیشه پیش بینی کنید که با رونالدو میخواد چیکار کنه بعدش راستش رو بخواین اونقدر افسانه ای نیست جلوی مدافعهایی مثل پویل - الکس - تری-ویدیچ - پیکه و خیلی های دیگه نمیتونه حرف بزنه شما فقط جلوی رونالدو دوتا کار انجام بده یکی خلاقیت در پیش بینی از حرکت بعدی - بعدش گرفتن دکمه pace control اگه درست نوشته باشم با این کار مدافع خودش رو به حالت اماده باش برای مقابله با مهاجم مکینه
برای مشکل پاسهای هوایی شما یکنفر رو برای گرفت رونالدو بفرست اون کسی که توپ دستشه رو با دکمه مربع ( مربع مال من شوت میزنه )هواشو داشته باش مربع رو نگه دار یکی از یارات میره دنبال اونیکه توپ دستشه بعد اون یکی دیگه بازیکنت رو بصورت دستی بفرست سراغ رونالدو

4039
27-02-2011, 12:15
من که میگم بخاطر تفاوت در تلوزیونها و ال سی دی هاست.چون من کنسول خودمو تا بحال به دوتا مانیتور و یک تلوزیون وصل کردم هر کدوم سرعت و زمان پاسخ گویی های مختلفی داشت.دلیلشم نمیدونم

پس این جریان تاخیر هم مثل سرعت بازی مربوط میشه به نوع تلویزیون و ال سی ها . ما پریشب با تی وی بازی میکردیم که تاخیر زیاد بود و خودم ال سی دی دارم پس میشه گفت تاخیر توی ال سی دیها کمتر از تی ویهاست ؟
امین نتیجه تستهای خودت چطوری بوده توی تی وی نسبت به ال سی دی تاخیر بیشتری داشتی ؟ سرعت بازی چی توی ال سی دی سرعت بازی هم بیشتر بود ؟

برای مشکل پاسهای هوایی شما یکنفر رو برای گرفت رونالدو بفرست اون کسی که توپ دستشه رو با دکمه مربع ( مربع مال من شوت میزنه )هواشو داشته باش مربع رو نگه دار یکی از یارات میره دنبال اونیکه توپ دستشه بعد اون یکی دیگه بازیکنت رو بصورت دستی بفرست سراغ رونالدو

این روش در مقابل سی پی یو تا حدی جواب میده اما در برابر حریفان انسانی که مهاجمو به حرکت در میارن این سبک دفاعی خیلی ریسک داره من بارها شده با اینکار جا موندنم . توی این شرایط همون روش اولی که گفتی یعنی جاکی خیلی موثرتره . با اجازه من روش اولی که توضیح دادی رو برای ایشون بازتر کنم .

رونالدو توی فیفا نه تنها سرعتش خیلی زیاده دقت شوتهاش هم بسیار بالاست ( ایکاش مسی رو هم کمی قویتر از اینی که هست میساختن ) .
منم اوایل در برابر کسانی که با رئال بازی میکردن همین مشکل شما رو داشتم طرف دکمه ال بی رو فشار میداد تا رونالدو رو به جلو حرکت کنه بعد با یک پاس تودر صاحب توپش میکرد ( و یا اینکار رو با سانترهای تودر هوایی انجام میداد ) و این بازیکن علارغم اینکه عقب تر از مدافعین بود راحت از مدافعین رد میشد و با دقتی که توی شوت زنی داشت تقریبا 90 درصد موارد دروازه رو باز میکرد . اگر کسی با این روش با رونالدو بازی کنه واقعا مهار این بازیکن برای کسی که در برابرش بازی میکنه کار سختیه . اما میشه این بازیکنو هم مهار کرد من یک روش موثر برای مهار این دست بازیکنا رو توضیح میدم .
شما باید حتما از دفاع پوششی استفاده کنی . توی عمق دفاعت ( متهی الیه منطقه دفاعیت ) یک مدافع پوششی یا دو تا سوییپر با قدرت بدنی و standing takle بالا قرار بده و دامنه حرکتیشو بزار روی حرکت رو به جلوی low و حرکت رو به عقب high و تا دیدی توپی برای رونالدو در اون منطقه داره ارسال میشه سریعا روی سوویپر ها سوویچ کن و اونا رو بکش به سمت عقب تا فاصله خوبی بین مدافع پوششیت و رونالدو ایجاد بشه . در مرحله بعد اگه طرف خواست با قدرت بدنی و سرعت ازت رد بشه به هیچ وجه مدافع رو بهش نزدیک نکن اینجا باید از حرکات ساده و ترکیبی جاکی استفاده کنی . یادت باشه در حالت جاکی فاصلت از این بازیکن کمتر از نیم متر نشه که با یک حرکت انفجاری ممکنه ازت عبور کنه . با این حرکت کنترلش کن تا بقیه مدافعینت سر برسن در این حالت طرف چاره ای نداره بجز اینکه توپو به یک بازیکن دیگه بسپره .
تصویر زیر حرکت جاکی پویول رو در برابر رونالدو به تصویر میکشه :

در مورد مدافع پوششی این نکته رو هم بگم که حتی الامکان از مدافعینی استفاده کن که ویژگی تکل ایستاده رو داشته باشن . این دسته از مدافعین که البته تعدادشون هم خیلی کمه خیلی راحت تر میتونن توپو از مهاجمینی مثل رونالدو بگیرن . از جمله این بازیکنان میشه به خوان مدافع تیم برزیلی روم , نستا , هاینزه آرژانتینی , پویول و ... اشاره کرد .باید ببینی توی تیمی که داری کدوم مدافعت این ویژگی رو داره .

City 17
27-02-2011, 12:59
معراج جان یکی دو هفته ای میشه خیلی بندرت میام گیم رنجر راستش تصمیم دارم نسخه کنسولی رو شروع کنم تا گیم پلی این نسخه دستم بیاد توی این چند ماهه که هر شب میومدم گیم رنجر کلا گیم پلی نسخه کنسولی از دستم در رفته و این میشه که آقا مسعود گل ما واسمون شاخ میشه .
یک مقدار گیم پلی کنسولی دستم اومد مجددا حتما میام گیم رنجر .
ببین حسین اومدیم و بر فرض محال تاکید می کنم محال اینایی که گفتی کافی نبود
بهتره یه Plan B هم داشته باشی اونم اینه که این آقا مسعود گل رو هم موتاد... ببخشید گیم رنجریش کنیم تا بدونه که چی گذشته بهت و درد فراق نسخه کنسولی رو به عینه بکشه!
اینجوری هر دومون زودتر به مقاصد انسان دوستانمون می رسیم :20:

بی صبرانه منتظر بازگشت پادشاه هستیم :19:

City 17
27-02-2011, 13:21
اتفاقا من خیلی کم از باگ های بازی استفاده میکنم ...
گفتی باگ ... واجب شد یکیشونو که همین 2 روز پیش سرمون آوردن رو ...سریع میرم سر بخش حساس ماجرا که وقت دوستان گرفته نشه:

نقطه کرنر را داشته باشید 30 متر در امتداد خط طولی زمین به سمت مرکز زمین برید . حریف گل ما خیر ببینه از همون جا درست چسبیده به خط طولی با لمپارد شوتید و توپ از روی سر کاسیاس وارد دروازه اینجانب شد :18:
منم اینجوری گنگ شده بودم د.......ه....

4039
27-02-2011, 16:13
ببین حسین اومدیم و بر فرض محال تاکید می کنم محال اینایی که گفتی کافی نبود
بهتره یه Plan B هم داشته باشی اونم اینه که این آقا مسعود گل رو هم موتاد... ببخشید گیم رنجریش کنیم تا بدونه که چی گذشته بهت و درد فراق نسخه کنسولی رو به عینه بکشه!
اینجوری هر دومون زودتر به مقاصد انسان دوستانمون می رسیم :20:

بی صبرانه منتظر بازگشت پادشاه هستیم :19:

من مطمئنم اگه مسعود بیاد گیم رنجر چند هفته اول بچه ها لولش میکنن خلاصه تا بازی دستش بیاد زنگ تفریح بچه هاست چون خیلی وقته دیگه نسخه 11 pc رو بازی نمیکنه . حیف که سیستمش ضعیفه وگرنه طعم اعتیاد به بازی آنلاینو بهش میچشوندیم هرچند که خودش یک زمانی با کنسول آنلاین زیاد بازی میکرده . یک شب خونشون بودم رفتیم توی گیم رنجر چون سیستمش ضعیف بود لگ زیادی داشت بنده خدا .
اما اینو بگم مسعود تقریبا اکثر مهارتهای بازیو بلده فقط توی چند مورد یک کم مقدار ضعف داره یکی سانترهاش در حد متوسطه . دریبل زنیش هم همینطور اما توی چند مورد تسلط خیلی خوبی داره یک مورد گلزنی از طریق سانتر روی دروازه و از طریق هد زدن دوم اینکه چیپهای بی نظیری داره . حقیقتا من توی گیم رنجر با اون همه کاربر زیادی که داره تا بحال کسیو ندیدم چیپهای اینقدر بی نقص و ظریف باشه . دروازهبانو هم خیلی خوب میتونه جا بزاره یعنی اگه بیاد گیم رنجر توی تک به تکا بیچارمون میکنه چون خودت که میدونی ما با بیرون آوردن دروازه بان خیلی از تک به تکا رو خنثی میکنیم اما در برابر مسعود توی تک به تکا حقیقتا نمیشه کار زیادی کرد و بیشتر موارد کار خودشون میکنه . در زمینه استفاده از دکمه ال بی برای یک و دو کردن و همینطور به حرکت در آوردن مهاجم هم کارش خیلی عالیه . شوتهای فنیش هم خیلی بی نقصه . در مجموع با توجه به شناختی که از بازیش دارم بجز چند هفته اول که زنگ تفریح میشه بعدش میتونه یکی از شاخهای گیم رنجر بشه .
من یک لیست بزرگ توی یک کاغذ دارم که با هر کی که بازی میکردم توی گیم رنجر به بازیش نمره میدادم . الان بخوام به مسعود نمره بدم از 5 راحت 3.5 یا حتی 4 رو میگیره اینو هم بگم فقط 3-4 نفر توی این لیست 100-150 نفرم نمره 4.5 رو گرفتن و حدودا 10 نفری هم نمره 4 رو گرفتن . یعنی با این تسلطی که توی بازی داره میتونه جزء 20-30 نفر اول بچه ها باشه .
درمورد برگشت به گیم رنجر ( که داری مثل شیطون وسوسم میکنی که دوباره آلودش بشم ) ایشالا سعی میکنم شبا سر بزنم اما دیگه مثل قبل شبی چند ساعت بازی نمیکنم چون همه حقیقتا خیلی وقت میگیره و هم اینکه یک مقدار هم دارم کنسولی تمرین میکنم چون چند ماهی میشه اون نسخه رو کنار گذاشتم گیم پلی اون نسخه از دستم در رفته .

Masoud King
27-02-2011, 16:51
من مطمئنم اگه مسعود بیاد گیم رنجر چند هفته اول بچه ها لولش میکنن خلاصه تا بازی دستش بیاد زنگ تفریح بچه هاست چون خیلی وقته دیگه نسخه 11 pc رو بازی نمیکنه . حیف که سیستمش ضعیفه وگرنه طعم اعتیاد به بازی آنلاینو بهش میچشوندیم هرچند که خودش یک زمانی با کنسول آنلاین زیاد بازی میکرده . یک شب خونشون بودم رفتیم توی گیم رنجر چون سیستمش ضعیف بود لگ زیادی داشت بنده خدا .
اما اینو بگم مسعود تقریبا اکثر مهارتهای بازیو بلده فقط توی چند مورد یک کم مقدار ضعف داره یکی سانترهاش در حد متوسطه . دریبل زنیش هم همینطور اما توی چند مورد تسلط خیلی خوبی داره یک مورد گلزنی از طریق سانتر روی دروازه و از طریق هد زدن دوم اینکه چیپهای بی نظیری داره . حقیقتا من توی گیم رنجر با اون همه کاربر زیادی که داره تا بحال کسیو ندیدم چیپهای اینقدر بی نقص و ظریف باشه . دروازهبانو هم خیلی خوب میتونه جا بزاره یعنی اگه بیاد گیم رنجر توی تک به تکا بیچارمون میکنه چون خودت که میدونی ما با بیرون آوردن دروازه بان خیلی از تک به تکا رو خنثی میکنیم اما در برابر مسعود توی تک به تکا حقیقتا نمیشه کار زیادی کرد و بیشتر موارد کار خودشون میکنه . در زمینه استفاده از دکمه ال بی برای یک و دو کردن و همینطور به حرکت در آوردن مهاجم هم کارش خیلی عالیه . شوتهای فنیش هم خیلی بی نقصه . در مجموع با توجه به شناختی که از بازیش دارم بجز چند هفته اول که زنگ تفریح میشه بعدش میتونه یکی از شاخهای گیم رنجر بشه .

ضده حمله رو یادت رفت : دی
+
دارم بازی رو نصب میکنم.
یوزرمم همین Masoud King هست اونجا.

City 17
27-02-2011, 17:12
درمورد برگشت به گیم رنجر ( که داری مثل شیطون وسوسم میکنی که دوباره آلودش بشم ) ایشالا سعی میکنم شبا سر بزنم

پس بالاخره این حرفا یکم قلقلکت داد!

دارم بازی رو نصب میکنم.
یوزرمم همین Masoud King هست اونجا.

رخصت پهلوون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این اوصاف حسنه ای که حسین از شما برشمرد ما که از همین الآن سپر انداخته ایم.:41:

h_13691990
27-02-2011, 18:14
بچه ها ..

اونایی که با ps3 بازی میکنن....

بازی فیفا رو که اجرا میکنم تصویر از 1080p به 720p تغییر میکنه ..

برای همه همین جوریه؟! نمیشه رو 1080 بازی کرد؟ آخه اینجوری کیفیت میاد پایین ! :13:

4039
02-03-2011, 02:12
نتایج 11 بازی اخیر من من در کری یر مود ( انتهای فصل 2009-2010 و ابتدای فصل 2010-2011 )
درجه سختی بازی: ورلد کلس و لجندری
کنترلها : پاسها دستی سانتر نیمه کمکی و شوت کمکی
تیم : فصل 2009-2010 ویارئال و فصل بعد سویا ( با خرید باستوس هافبک برزیلی لیون و مرته ساکر مدافع ولفسبورگ )

جالبه EA بقدری امسال قدرت تیمها رو ( بخصوص با اضافه کردن پرسنالدی پلاس و تواناییهای فردی بازیکنان ) خوب شبیه سازی کرده که در عمل هم میشه تفاوتها رو حس کرد نتایج بازیهای من توی جدول بالا هم این مساله رو اثبات میکنه . در صورتیکه توی نسخه قبل قدرت تیمها خیلی با هم اختلاف نداشت و فقط چند مورد مثل قدرت و سرعت بازیکنان تیمها رو از هم متمایز میکرد اما توی این نسخه تفاوتها خیلی بیشتر شده .
امیدوارم امسال EA روی تفاوت در سبک بازی تیمها هم کار کنه تا شبیه سازی باز هم بیشتر بشه .

این کنترلهای دستی واقعا بازیو خیلی جذاب کرده . میبینید درصد پاسهای درست من در بازیهای مختلف متفاوت و در عین حال خیلی به واقعیت نزدیکه . این کنترلها بخاطر وجود اشتباهات انسانی در بازیهای مختلف متفاوت شدن و علاوه بر اینکه درصد اشتباهات رو بالا بردن , درصد مالکیت توپ هم به فوتبال واقعی بسیار شبیه شده . و همچنین اینکه تعداد گلهای به ثمر رسیده در هر بازیو هم بشدت کاهش داده . در حالت کنترلهای کمکی تعداد گلهایی که میشه به در یک بازی به ثمر رسوند خیلی بالا و غیر طبیعیه ( در فوتبال واقعی در هر بازی بطور میانگین 2.6 تا 3 گل به ثمر میرسه ) .
آمارهای دیگه ای هم وجود داشت ( من اینجا نذاشتم ) که موید این مسالست که کنترلهای دستی میتونه بازیو چقدر به فوتبال واقعی شبیه کنه و در نتیجه سبب غیر قابل پیش بینی شدن نتیجه بازیها میشه که در نهایت این مساله لذت بازی یک فوتبال کامپیوتریو صد چندان میکنه .

HORROR
02-03-2011, 03:33
سلام

آقا ما هر کاری کردیم از این فیفا خوشمون بیاد نشد! میخوام بدونم این بازی چی داره که این همه ازش تعریف میکنین؟ من از هر کی پرسیدم میگن فیفا حال نمیده فقط ساکر!

Hamid Hamid
02-03-2011, 09:26
سلام

آقا ما هر کاری کردیم از این فیفا خوشمون بیاد نشد! میخوام بدونم این بازی چی داره که این همه ازش تعریف میکنین؟ من از هر کی پرسیدم میگن فیفا حال نمیده فقط ساکر!

سلام عزيز جان ...
ببينيد براي اينكه به طور كامل از اين بازي خوشتون بياد لازم هست چند تا كار رو انجام بديد:

1_ فكر بازي PES رو به طور كامل از ذهنتون بيرون كنيد و تعصب به اين بازي رو كنار بذاريد ...

2_ براي اينكه شما مدت زيادي مشغول بازي با اون گيم ساكر بوديد در نتيجه فضاي بازي فيفا براتون خيلي غريب و ناآشنا هست ... پس لازمه ي اينكه بتونيد از گيم لذت ببريد اينه كه مدتي رو براي آشنايي با فضاي بازي زمان بگذاريد و چندين روز پشت سر هم بازي كنيد ...

3_ زماني هم طول خواهد كشيد كه با نحوه ي كنترل بازي آشنايي پيدا كنيد كه اين كنترل در كنسول 360 كمي متفاوت هست با ساكر !

4_ دليل اينكه ما گيمر هاي فوتبال شايد اوايل بازي با فيفا زياد راحت نيستيم اين هست كه مدت زيادي رو ببخشيد وقتمون رو تلف كرديم با بازي غير واقعي PES ...

دوست من ... بنده خودم از سال 94 دارم فوتبال بازي ميكنم(البته همون سال فوتبال 92 رو هم بازي كردم!) ... با كنسول هاي مختلف و با گيم ها و سري هاي مختلف فوتبال ... از جمله فيفا و ساكر ... من در اين مدت به هيچ كدوم از اين بازي ها تعصب نداشتن ... طوري كه تا فهميدم مثلا فيفا ضعيف شده PES رو بازي كردم و يا برعكس ... سال قبل هم بعد از بازي فوق الغاده خيال پردازانه ي PES تصميم گرفتم كه درسال 2011 ...فيفا رو امتحان كنم و به اين نتيجه رسيدم كه در حال حاضر فيفا نسخه ي قويتر و طبيعي تري رو ساخته ...

من در طول اين سال ها بارها مسير رو عوض كردم بين فيفا و ساكر ... از سال 2000 تا 2005 فيفا بازي ميكردم با كامپيوتر اما وقتي ديدم خيلي طبيعي نيست ساكر رو امتحان كردم ... و چند سال ساكر بازي كردم و اصلا سراغ فيفا نرفتم تا اينكه امسال نوبت به فيفا رسيد ...

نكته ي پاياني: دوست من تعصب به هرچيزي به صورت تك بعدي موجب عدم پيشرفت انسان ميشه ... كمي تعصب رو اگه كنار بذاريم مسائل و شگفتي هاي بهتري رو خواهيم ديد ...

پ.ن: من خودم چند سال بود منتظر تحولي عظيم در ساكر بودم ... تحولي مثل سري 2006 كه خيلي عالي و زيبا شده بود در زمان خودش ... اما متاسفانه سال به سال فقط پسرفت ديدم از ساكر ...

ببينيد يه مثال براتون ميزنم:
در نسخه ي فيفا شما با يه بازيكن 30 متر نهايت بتونيد دريبل كنيد و بدويد ... چون بعد از اين 30 متر بازيكنتون توانش رو از دست ميده و حريف به راحتي توپ رو ازتون ميگيره ... مساله اي كه در فوتبال طبيعي هم شاهدش هستيم ... اما برخلاف اين موضوع گيم ساكر 2010 رو در نظر بگير دوست من ... با بازيكني كه فقط توان دويدن داره مثل OBI مهاجم جوان اينترميلان شما راحت 2 دور ميتونيد از اول تا آخر زمين رو دريبل بزنيد و بريد و بيايد !! چيزي كه اصلا و ابدا طبيعي نيست ... حتي از جانب كريستين و ليونل مسي !
به نظرم دوستان اگه طرفدار فوتبال شبيه سازي شده باشند قطعا فيفا 11 رو بهترين نسخه ي تاريخ فوتبال ميدونن( البته بعد از فوتبال 94 و 96 سگا ! و 99 PS1 :دي)

underali
02-03-2011, 10:18
دوستان من با game face یک مشکلی دارم
من چهره ام رو داخل وب میسازم و ذخیرش میکنم ولی وقتی داخل ایکس باکس میرم و دانلودش میکنم چهره دانلودی با چهره ای که ساختم توی وب خیلی فرق میکنه بنظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

HORROR
02-03-2011, 12:00
سلام عزيز جان ...
ببينيد براي اينكه به طور كامل از اين بازي خوشتون بياد لازم هست چند تا كار رو انجام بديد:

1_ فكر بازي PES رو به طور كامل از ذهنتون بيرون كنيد و تعصب به اين بازي رو كنار بذاريد ...

2_ براي اينكه شما مدت زيادي مشغول بازي با اون گيم ساكر بوديد در نتيجه فضاي بازي فيفا براتون خيلي غريب و ناآشنا هست ... پس لازمه ي اينكه بتونيد از گيم لذت ببريد اينه كه مدتي رو براي آشنايي با فضاي بازي زمان بگذاريد و چندين روز پشت سر هم بازي كنيد ...

3_ زماني هم طول خواهد كشيد كه با نحوه ي كنترل بازي آشنايي پيدا كنيد كه اين كنترل در كنسول 360 كمي متفاوت هست با ساكر !

4_ دليل اينكه ما گيمر هاي فوتبال شايد اوايل بازي با فيفا زياد راحت نيستيم اين هست كه مدت زيادي رو ببخشيد وقتمون رو تلف كرديم با بازي غير واقعي PES ...

دوست من ... بنده خودم از سال 94 دارم فوتبال بازي ميكنم(البته همون سال فوتبال 92 رو هم بازي كردم!) ... با كنسول هاي مختلف و با گيم ها و سري هاي مختلف فوتبال ... از جمله فيفا و ساكر ... من در اين مدت به هيچ كدوم از اين بازي ها تعصب نداشتن ... طوري كه تا فهميدم مثلا فيفا ضعيف شده PES رو بازي كردم و يا برعكس ... سال قبل هم بعد از بازي فوق الغاده خيال پردازانه ي PES تصميم گرفتم كه درسال 2011 ...فيفا رو امتحان كنم و به اين نتيجه رسيدم كه در حال حاضر فيفا نسخه ي قويتر و طبيعي تري رو ساخته ...

من در طول اين سال ها بارها مسير رو عوض كردم بين فيفا و ساكر ... از سال 2000 تا 2005 فيفا بازي ميكردم با كامپيوتر اما وقتي ديدم خيلي طبيعي نيست ساكر رو امتحان كردم ... و چند سال ساكر بازي كردم و اصلا سراغ فيفا نرفتم تا اينكه امسال نوبت به فيفا رسيد ...

نكته ي پاياني: دوست من تعصب به هرچيزي به صورت تك بعدي موجب عدم پيشرفت انسان ميشه ... كمي تعصب رو اگه كنار بذاريم مسائل و شگفتي هاي بهتري رو خواهيم ديد ...

پ.ن: من خودم چند سال بود منتظر تحولي عظيم در ساكر بودم ... تحولي مثل سري 2006 كه خيلي عالي و زيبا شده بود در زمان خودش ... اما متاسفانه سال به سال فقط پسرفت ديدم از ساكر ...

ببينيد يه مثال براتون ميزنم:
در نسخه ي فيفا شما با يه بازيكن 30 متر نهايت بتونيد دريبل كنيد و بدويد ... چون بعد از اين 30 متر بازيكنتون توانش رو از دست ميده و حريف به راحتي توپ رو ازتون ميگيره ... مساله اي كه در فوتبال طبيعي هم شاهدش هستيم ... اما برخلاف اين موضوع گيم ساكر 2010 رو در نظر بگير دوست من ... با بازيكني كه فقط توان دويدن داره مثل OBI مهاجم جوان اينترميلان شما راحت 2 دور ميتونيد از اول تا آخر زمين رو دريبل بزنيد و بريد و بيايد !! چيزي كه اصلا و ابدا طبيعي نيست ... حتي از جانب كريستين و ليونل مسي !
به نظرم دوستان اگه طرفدار فوتبال شبيه سازي شده باشند قطعا فيفا 11 رو بهترين نسخه ي تاريخ فوتبال ميدونن( البته بعد از فوتبال 94 و 96 سگا ! و 99 PS1 :دي)

تعصب ندارم که:31: بازیش یه جورایی خشکه ( از لحاظ انیمیشن و حرکات بازیکنا) گرافیک بازی پایین تره.....حتی مادرم موقعی که فیفا میزارم میگه اون قبلیه رو بزار!!!!!( دیگه مادرم که تعصب نداره!!!؟:31:) .... ولی از بقیه جهات خوبه به قول شما.....از لحاظ تکنیکی قویتره بازی و به واقعیت نزدیک تره

Hamid Hamid
02-03-2011, 13:39
تعصب ندارم که:31: بازیش یه جورایی خشکه ( از لحاظ انیمیشن و حرکات بازیکنا) گرافیک بازی پایین تره.....حتی مادرم موقعی که فیفا میزارم میگه اون قبلیه رو بزار!!!!!( دیگه مادرم که تعصب نداره!!!؟:31:) .... ولی از بقیه جهات خوبه به قول شما.....از لحاظ تکنیکی قویتره بازی و به واقعیت نزدیک تره

درسته دوست عزيز ... فيفا امسال هم از لحاظ گرافيك و هم لحاظ گزارشگري خيلي باگ و اشتباه داره... نمونه هاي زيادي هم از چندين ماه قبل دوستان مطرح كردند ...
مثلا يه باگ كه من در گزارش ديدم اينه كه وقتي شما در طول بازي دروازبانتون رو تعويض ميكنيد گزارشگر ميگه : حالا مجبور ميشن يه بازيكن رو بيرون بيارن و دروازبان رو جايگيزين كنن !
اين تيكه رو طوري ميگه كه انگار دروازبان شما اخراج شده يا مصدوم شده و شما مجبوريد يه بازيكن ( دفاع / هافبك / فوروارد بيرون بياريد) ... در حالي كه من فقط دروازباني كه باهاش بازي رو شروع كردم رو تعويض كردم ...

حتي بازي يه مقدار تو گيم پلي هم نقص داره و 100% كامل نيست ... دوستاني كه خيلي فيفا بازي ميكنند متوجه منظورم هستند ... اما اين نقص در گيم پلي خيلي كم هست ...

اميدوارم سال آينده با برطرف كردن باگ هاي گرافيكي و گزارشگري شاهد بهترين و كامل ترين فوتبال از نظر گرافيك و گيم پلي باشيم ...

4039
02-03-2011, 15:45
درسته دوست عزيز ... فيفا امسال هم از لحاظ گرافيك و هم لحاظ گزارشگري خيلي باگ و اشتباه داره... نمونه هاي زيادي هم از چندين ماه قبل دوستان مطرح كردند ...
مثلا يه باگ كه من در گزارش ديدم اينه كه وقتي شما در طول بازي دروازبانتون رو تعويض ميكنيد گزارشگر ميگه : حالا مجبور ميشن يه بازيكن رو بيرون بيارن و دروازبان رو جايگيزين كنن !
اين تيكه رو طوري ميگه كه انگار دروازبان شما اخراج شده يا مصدوم شده و شما مجبوريد يه بازيكن ( دفاع / هافبك / فوروارد بيرون بياريد) ... در حالي كه من فقط دروازباني كه باهاش بازي رو شروع كردم رو تعويض كردم ...

حتي بازي يه مقدار تو گيم پلي هم نقص داره و 100% كامل نيست ... دوستاني كه خيلي فيفا بازي ميكنند متوجه منظورم هستند ... اما اين نقص در گيم پلي خيلي كم هست ...

اميدوارم سال آينده با برطرف كردن باگ هاي گرافيكي و گزارشگري شاهد بهترين و كامل ترين فوتبال از نظر گرافيك و گيم پلي باشيم ...

باگها همیشه توی بازیهای کامپیوتری وجود داره مهم اینه که تعداد ( فراوانی ) و همچنین تنوعشون کم باشه . اشتباهات گزارشگری توی این بازی خیلی زیاد نیست غیر از این موردی که شما اشاره کردین من چند مورد دیگه هم از گزارشگر شنیدم یک مورد اینکه وقتی خطایی پشت 18 قدم خودی به نفع تیم خودی اتفاق میفته گزارشگر بعضی وقتا میگه داور اعلام خطا میکنه در یک موقعیت خطرناک برای تیم حریف در صورتیکه خطا به نفع حریف نیست . یا یک مورد دیگه تعویضها رو جابجا میگه و یکی دو مورد دیگه که خیلی کم اتفاق میفته . در مجموع اشتباهات گزارشگری بیشترش در زمینه جابجا گفتن هاست که احتمالا توی کد نویسی اینکار درست انجام نشده .
توی pes هم اشتباهات گزارشگری وجود داره یک نمونه خیلی جالب و در عین حال خنده دارشو بگم .

توی یک صحنه از بازی " من داشتم آماده میشدم که کرنر رو روی دروازه بفرستم که یک دفه Jon Champion ( لحن صداشو توی ذهنتون بیارید ) با صدای بلند داد زد " خودشه “ "ITS HIM "! انگار میخواست یک قاتل مظنون رو به پلیس نشون بده " :31:

مهمترین اشتباه انیمیشنی توی فیفا 11 کنسولی هم صحنه انجام تعویض هاست که در زمان تعویض یک بازیکن , دوربین یک بازیکن دیگه رو نشون میده و آمار یک بازیکن دیگه رو به نمایش در میاره که خیلی تو ذوق میزنه .

Elendil1
02-03-2011, 16:47
باگها همیشه توی بازیهای کامپیوتری وجود داره مهم اینه که تعداد ( فراوانی ) و همچنین تنوعشون کم باشه . اشتباهات گزارشگری توی این بازی خیلی زیاد نیست غیر از این موردی که شما اشاره کردین من چند مورد دیگه هم از گزارشگر شنیدم یک مورد اینکه وقتی خطایی پشت 18 قدم خودی به نفع تیم خودی اتفاق میفته گزارشگر بعضی وقتا میگه داور اعلام خطا میکنه در یک موقعیت خطرناک برای تیم حریف در صورتیکه خطا به نفع حریف نیست . یا یک مورد دیگه تعویضها رو جابجا میگه و یکی دو مورد دیگه که خیلی کم اتفاق میفته . در مجموع اشتباهات گزارشگری بیشترش در زمینه جابجا گفتن هاست که احتمالا توی کد نویسی اینکار درست انجام نشده .
توی pes هم اشتباهات گزارشگری وجود داره یک نمونه خیلی جالب و در عین حال خنده دارشو بگم .

توی یک صحنه از بازی " من داشتم آماده میشدم که کرنر رو روی دروازه بفرستم که یک دفه Jon Champion ( لحن صداشو توی ذهنتون بیارید ) با صدای بلند داد زد " خودشه “ "ITS HIM "! انگار میخواست یک قاتل مظنون رو به پلیس نشون بده " :31:

مهمترین اشتباه انیمیشنی توی فیفا 11 کنسولی هم صحنه انجام تعویض هاست که در زمان تعویض یک بازیکن , دوربین یک بازیکن دیگه رو نشون میده و آمار یک بازیکن دیگه رو به نمایش در میاره که خیلی تو ذوق میزنه .

جالبيش اينه كه واسه هر تعويض هم همين كار رو مي كنه :دي رو اعصابه شديد :دي

نتایج 11 بازی اخیر من من در کری یر مود ( انتهای فصل 2009-2010 و ابتدای فصل 2010-2011 )
درجه سختی بازی: ورلد کلس و لجندری
کنترلها : پاسها دستی سانتر نیمه کمکی و شوت کمکی
تیم : فصل 2009-2010 ویارئال و فصل بعد سویا ( با خرید باستوس هافبک برزیلی لیون و مرته ساکر مدافع ولفسبورگ )

جالبه EA بقدری امسال قدرت تیمها رو ( بخصوص با اضافه کردن پرسنالدی پلاس و تواناییهای فردی بازیکنان ) خوب شبیه سازی کرده که در عمل هم میشه تفاوتها رو حس کرد نتایج بازیهای من توی جدول بالا هم این مساله رو اثبات میکنه . در صورتیکه توی نسخه قبل قدرت تیمها خیلی با هم اختلاف نداشت و فقط چند مورد مثل قدرت و سرعت بازیکنان تیمها رو از هم متمایز میکرد اما توی این نسخه تفاوتها خیلی بیشتر شده .
امیدوارم امسال EA روی تفاوت در سبک بازی تیمها هم کار کنه تا شبیه سازی باز هم بیشتر بشه .

این کنترلهای دستی واقعا بازیو خیلی جذاب کرده . میبینید درصد پاسهای درست من در بازیهای مختلف متفاوت و در عین حال خیلی به واقعیت نزدیکه . این کنترلها بخاطر وجود اشتباهات انسانی در بازیهای مختلف متفاوت شدن و علاوه بر اینکه درصد اشتباهات رو بالا بردن , درصد مالکیت توپ هم به فوتبال واقعی بسیار شبیه شده . و همچنین اینکه تعداد گلهای به ثمر رسیده در هر بازیو هم بشدت کاهش داده . در حالت کنترلهای کمکی تعداد گلهایی که میشه به در یک بازی به ثمر رسوند خیلی بالا و غیر طبیعیه ( در فوتبال واقعی در هر بازی بطور میانگین 2.6 تا 3 گل به ثمر میرسه ) .
آمارهای دیگه ای هم وجود داشت ( من اینجا نذاشتم ) که موید این مسالست که کنترلهای دستی میتونه بازیو چقدر به فوتبال واقعی شبیه کنه و در نتیجه سبب غیر قابل پیش بینی شدن نتیجه بازیها میشه که در نهایت این مساله لذت بازی یک فوتبال کامپیوتریو صد چندان میکنه .

اين كار خيلي بازي رو سخت كرده ... الان بعد از اينكه يه فصل رو ، روي لجنري تمام كردم ،‌به اين نتيجه رسيدم ،كه تمام توپ ها رو بايد بدم اسكولز كه به بقيه پاس بده وگرنه توپ از دست ميره !!

City 17
02-03-2011, 19:03
الان بعد از اينكه يه فصل رو ، روي لجنري تمام كردم ،‌به اين نتيجه رسيدم ،كه تمام توپ ها رو بايد بدم اسكولز كه به بقيه پاس بده وگرنه توپ از دست ميره !!

سوالی که برام پیش اومده اینه که کی توپو می رسونه به اسکولز؟
در عین پارادکس با نظرتون موافقم!

فيفا امسال هم از لحاظ گرافيك و هم لحاظ گزارشگري خيلي باگ و اشتباه داره...

گرافیک مخصوصا چهره ها خیلی تو ذوق می زنه ولی گزارش در عین اشتباهات خصوصا توی بازی های آنلاین بیشتر از دو نفره( مشاهدات شخصی ) رضایت بخشه...

اگه PES امسال را دیده باشید همکار جدید جان چمپیون وقتی صحبت می کنه درست مثله اینه که توی یه استدیو مجزا صداشون را ضبط کردن : دی و علاوه بر اون لهجه ای نه چندان مناسب برای یک گزارشگر داره
برداشت شخصی من اینه که اصالتا ژاپونیه و به طرز عجیبی من را به یاد فوتبالیستا میندازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
02-03-2011, 22:17
دوستان من با game face یک مشکلی دارم
من چهره ام رو داخل وب میسازم و ذخیرش میکنم ولی وقتی داخل ایکس باکس میرم و دانلودش میکنم چهره دانلودی با چهره ای که ساختم توی وب خیلی فرق میکنه بنظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به خاطر کیفیت پئینی هست که بعد از اعمال فیس میشه منم داخل وب ساختم خیلی تمیز باحال و شبیه بود حتی عکس هم گذاشتم ولی بعد اینکه دانلود کردم دیدم شبیه معتادهاست و فوق العاده کیفیت فیس پائینه شاید بهتره از یه عکس با رزولیشن و وضوح بیشتر استفاده کنیم من فقط روی یک عکس امتحان کردم که اونم کیفیتش خیلی بالا نبود ولی دیگه اونقدر هم پائین نبود که توی بازیه... من که دستی طراحی کردم بیشتر شبیهم شده

بله این طبیعی هست که مادر گرامی شما از وضوح و کیفیت خوب PES لذت ببره چون شفافیت و وضوح و زنده بودن ترکیب رنگ ها توی PES بالا هست و دقیقا مشکل کار همینجاست فوتبال برای ما معنی دیدنش از TV هست چیزی که فیفا بیشتر این حالت رو داره نوع تصویری که شما در فیفا می بینید از جنس فوتبالی هست که از TV می بینید ولی PES نه حالات کاملا واقعی داره نه TV یه جوری شبیه بازی های کامپیوتری کلاسیکی هست که روی کارتونی بودنشون تمرکز میشه اصلا نوع نشون دادن لوگو تیمها و شروع بازی توی PES رو به ذهن بیارید یه حالت آهسته و نوستالژیک داره انگار داره خاطره به روایت تصویر نشون میده! آخه توی کدوم فوتبال ما شاهد این نوع فیلمبرداری و کارگردانی تلوزیونی فوتبال هستیم؟ شاید مسابقات J League این مدلی هست نوع کارگردانیش و من نه توی مسابقات بزرگ اروپایی و بین المللی این مدلیش رو دیدم نه توی همین لیگ برتر کیلویی خودمون. مخلص کلام PES واسه کسانی جالب و باحال به نظر میاد که صرفا فوتبال ببین نیستن از توی TV

اونم مطمئن باش اگه فیفا رو خوب بازی کنی و حرکات ریز و قشنگ تکنیکی رو بتونی به نحو احسن اجرا کنی کسی که پیشت نشسته قند توی دلش آب میشه...:46:

JUSTIN11
03-03-2011, 13:53
اين كار خيلي بازي رو سخت كرده ... الان بعد از اينكه يه فصل رو ، روي لجنري تمام كردم ،‌به اين نتيجه رسيدم ،كه تمام توپ ها رو بايد بدم اسكولز كه به بقيه پاس بده وگرنه توپ از دست ميره !!

واقعا تا این حد درصد پاس ها در حالت دستی بین بازیکنان مختلف متفاوته ؟
یعنی تفاوت دقت پاس اسکولز با بازیکنانی مثل اندرسون یا گیبسون تا این حد متمایزه؟

شفافیت و وضوح و زنده بودن ترکیب رنگ ها توی PES بالا هست و دقیقا مشکل کار همینجاست فوتبال برای ما معنی دیدنش از TV هست چیزی که فیفا بیشتر این حالت رو داره نوع تصویری که شما در فیفا می بینید از جنس فوتبالی هست که از TV می بینید ولی PES نه حالات کاملا واقعی داره نه TV

همه چیز pes یه ور اون دوربین پیش فرض بازی یه ور دیگه... من که خیلی با نحوه قرار گرفتن دوربین بازی حال میکنم هر کار کردم روی فیفا دقیقا اون حالت در نمیاد روی برادکست نمای بازی خیلی دور میشه حتی اگه ارتفاع رو کم و خیلی زوم کنی بازم خوب در نمیاد.
حالت پیش فرض دوربین در فیفا خیلی دیگه قدیمی شده.در بقیه موارد هم آزادی عمل دلخواه رو برای تنظیم دوربین به گیمر نمیده من که اون حالتی که میخوام رو نمیتونم در بیارم

Spaniuly
03-03-2011, 14:38
واقعا تا این حد درصد پاس ها در حالت دستی بین بازیکنان مختلف متفاوته ؟
یعنی تفاوت دقت پاس اسکولز با بازیکنانی مثل اندرسون یا گیبسون تا این حد متمایزه؟

همه چیز pes یه ور اون دوربین پیش فرض بازی یه ور دیگه... من که خیلی با نحوه قرار گرفتن دوربین بازی حال میکنم هر کار کردم روی فیفا دقیقا اون حالت در نمیاد روی برادکست نمای بازی خیلی دور میشه حتی اگه ارتفاع رو کم و خیلی زوم کنی بازم خوب در نمیاد.
حالت پیش فرض دوربین در فیفا خیلی دیگه قدیمی شده.در بقیه موارد هم آزادی عمل دلخواه رو برای تنظیم دوربین به گیمر نمیده من که اون حالتی که میخوام رو نمیتونم در بیارم
خیلی جالبه تفاوت سلیقه چه قدر زیاده من دقیقا PES2011 رو به خاطر همون دوربینش بازی نمی کنم در واقعا بدم اومد از دوربینش چون کج بودن زاویه دوربین باعث شده کلا جهت ها متمایل بشن توی محوطه جریمه که واقعا سوژه خوبی نیست حالا اگه به خاطر نوع دوربین باشه که بله واسه کسی که بازی نمی کنه شاید جالب باشه ولی اونی که بازی می کنه معذب میشه وسط زمین جهت راست رو بگیری دقیقا توی همون جهت پاس میده ولی وارد محوطه جریمه که میشی همون جهت رو بگیری توپ یا به بیرون میره یا کلا به پشت محوطه جریمه می ره من اصلا نتونستم با PES2011 ارتباط برقرار کنم

City 17
03-03-2011, 15:48
خیلی جالبه تفاوت سلیقه چه قدر زیاده من دقیقا PES2011 رو به خاطر همون دوربینش بازی نمی کنم در واقعا بدم اومد از دوربینش چون کج بودن زاویه دوربین باعث شده کلا جهت ها متمایل بشن توی محوطه جریمه که واقعا سوژه خوبی نیست حالا اگه به خاطر نوع دوربین باشه که بله واسه کسی که بازی نمی کنه شاید جالب باشه ولی اونی که بازی می کنه معذب میشه وسط زمین جهت راست رو بگیری دقیقا توی همون جهت پاس میده ولی وارد محوطه جریمه که میشی همون جهت رو بگیری توپ یا به بیرون میره یا کلا به پشت محوطه جریمه می ره من اصلا نتونستم با PES2011 ارتباط برقرار کنم

کاملا تایید میشه. البته برای حل این مشکل چند ماه پیش یرای PC یه برنامه اومد که دوربین بازی رو تبدیل می کرد به دوربین PES 2010 و دیگه از این نظر مشکلی نبود ولی مشکل اصلی همون شاه بیت آخریه که ارتباط برفرار کردن با PES 2011 بر عکس نسخه های قبل برای من واقعا سخت شده و انیمیشن های بازی خصوصا موقع پا به توپ شدن و کاهش شدید سرعت بازیکنان موقع دویدن با توپ نسبت به دویدن بدون توپ به شخصه برام قابل تحمل نیست.
گذشته از اینها وفتی هوش مصنوعی به گونه ای هست که انگار بازیکنان درک درستی از حضور یا عدم حضور توپ در کنارشون ندارن و این باعث میشه در بعضی مواقع سر جاشون بایستن تا بالاخره یکی از راه بسه و صاحب توپ شه نمود اون هم در کنار رفتن مدافع ها یکی پس از دیگری وقتی پاس توی عمقی داده شده دیده میشه.
در ضمن گزینه ای جز حالت دستی برای اون تعریف نشده که حق انتخاب را از مخاطب گرفته و به نوعی مخاطب را محدود کرده.

JUSTIN11
03-03-2011, 16:00
بله واسه کسی که بازی نمی کنه شاید جالب باشه ولی اونی که بازی می کنه معذب میشه وسط زمین جهت راست رو بگیری دقیقا توی همون جهت پاس میده ولی وارد محوطه جریمه که میشی همون جهت رو بگیری توپ یا به بیرون میره یا کلا به پشت محوطه جریمه می ره من خیلی کم pes بازی میکنم ولی مشکلی با دوربیبن ندارم سریع با کنترل بازی ارتباط برقرار میکنم بنظرم اون نوع دوربین خیلی به واقعی جلوه دادن بازی کمک میکنه راحت میتونی دوربین ورزشگاههای تیمهای بزرگ رو شبیه سازی کنی مثل ورزشگاه تاتنهام چلسی آرسنال و ..... ارتفاع و نزدیکی دوربین در حالت پیش فرضش بنظر من مناسبه و مشکلی ایجاد نمیکنه.

توی فیفا دوربین پیش فرضش زیادی قدیمی شده میدونی آدم دوست داره فوتبال رو مشابه چیزی که در tv میبینه همونطور بازی کنه حالت دوربینی که کارگردان pes بوجود آورده مناسبه.حالا شما حالت های دوربین های فیفا رو ببین برادکستش که خیلی دوره و حتی خیلی سخت تر pes میشه با کنترل بازی ارتباط برقرار کرد آزادی عمل کمی هم برای تنظیم ارتفاع و نزدیکی به گیمر میده بقیه دوربینهاشم که تقریبا بی استفادست.

گذشته از اینها وفتی هوش مصنوعی به گونه ای هست که انگار بازیکنان درک درستی از حضور یا عدم حضور توپ در کنارشون ندارن و این باعث میشه در بعضی مواقع سر جاشون بایستن تا بالاخره یکی از راه بسه و صاحب توپ شه نمود اون هم در کنار رفتن مدافع ها یکی پس از دیگری وقتی پاس توی عمقی داده شده دیده میشه.
در ضمن گزینه ای جز حالت دستی برای اون تعریف نشده که حق انتخاب را از مخاطب گرفته و به نوعی مخاطب را محدود کرده.

این که بله pes پر است از این نوع مشکلات ریز و درشت که حالا حالا ها درست بشو نیست.جالب ترین ویژگی که pes2011 داشت یکی قابلیت انتخاب سرعت بازی در حین بازی بود و دیگری دوربین بازی.

4039
03-03-2011, 16:25
من pes خیلی وقته بازی نمیکنم و حالت دوربینش دقیقا توی ذهنم نیست اما به نظرم دوربین بردکست فیفا خیلی عالیه . این دوربین بسیار مناسب دستی بازهاست من وقتی با این دوربین بازی میکنم دقت پاسهای دستیم خیلی بالا میره این دوربین نمای خیلی خوبی هم داره چرخش این دوربین و همچنین زاویه اون نسبت به دروازه ها که میشه مسیر شوتها و همینطور زیبایی جهش دروازه بانو دید از نکات مثبت این دوربینه .
البته دوربین بردکست دو ایراد هم داره ایراد اول که البته در طول 90 دقیقه فقط چند بار این مورد پیش میاد اینکه در زمان ارسال توپ از نقطه کرنرسمت راست توسط حریف , بخش عمده ای از منطقه جریمه دیده نمیشه و ایراد دوم اینه که دوربین بردکست زوم اتوماتیک نداره در حالیکه دوربین تله دائما بصورت اتوماتیک زوم این و زوم اوت میکنه بنابراین همیشه بازیکنان و توپ به یک اندازه و بزرگ دیده میشن اما در حالت دوربین بردکست بدلیل عدم زوم اتوماتیک وقتی توپ در نزدیکهای خط طولی زمین قرار داره ( خط طولی دورتر ) بازیکنان و توپ خیلی ریز دیده میشن .
توی فوتبال واقعی چون با دوربینهای مختلف فیلمبرداری صورت میگیره نمای بازی خیلی جالب تر از کار در میاد . من دقت کردم توی فوتبال واقعی بیشتر بازی با دوربینی که تلفیقی از دوربین تله و بردکسته توی تلویزیون به نمایش گذاشته میشه . اگه توی فیفا هم این نوع دوربین اضافه بشه خیلی عالیه هر چند که بدلیل اینکه گیمر باید بازیو کنترل کنه سازندگان با محدودیتهایی برای طراحی دوربین مواجه هستن .

امین به نظر من دوربین بردکست در حالتی که کاملا زومش کنیم خیلی دور نیست به هر حال نباید یک مقدار دوربین واید باشه تا بشه بخشی از بازیکنان داخل زمینو دید ؟ البته این درسته که میشه با رادار تمام زمین زیر نظر داشت اما باز هم با رادار نمیشه موقعیت دقیق بازیکنا رو دید . این مساله بخصوص برای کسانی که دستی بازی میکنن خیلی مهمه که بخشی از زمین رو توی دوربین داشته باشن وگرنه کار خیلی مشکل میشه .
راستی این تغییر سرعت توی pes رو میشه یک مقدار توضیح بدی که چطوریه ؟ کاملا ملموسه ؟ و اینکه با تغییر سرعت بازی آهنگ حرکتی بازیکنان و build up ( بردن تدریجی توپ با پاسکاریهای کوتاه و کار تیمی به زمین حریف ) تغییر میکنه یا اصلا موضوع این تغییر سرعت چیز دیگست ؟ 6 ماه پیش که کونامی نوید این جریانو داد کنجکاو شدم بدونم دقیقا سازکار این تغییر سرعت چیه .

JUSTIN11
03-03-2011, 16:39
حسین منوی تنظیمات دوربین بازیتو اگه تونستی با گوشیت یه عکس ازش بگیر ببینم چطوریه

راستی این تغییر سرعت توی pes رو میشه یک مقدار توضیح بدی که چطوریه ؟ کاملا ملموسه ؟ موضوع خاصی نیست :31:. فقط اینکه وسط بازی میتونی game speed رو تغییر بدی که درست یادم نیست فکر کنم 4 نوع سرعت برای بازی تعریف شده بود. مثل فیفا که سه حالت داشت...
و تغییر سرعت بازی کاملا ملموسه

ینکه با تغییر سرعت بازی آهنگ حرکتی بازیکنان و build up ( بردن تدریجی توپ با پاسکاریهای کوتاه و کار تیمی به زمین حریف ) تغییر میکنه خب وقتی سرعت بازی بیشتر میشه به نسبت build up هم بیشتر میشه دیگه

راستی حسین اینو تو تایید میکنی؟

لان بعد از اينكه يه فصل رو ، روي لجنري تمام كردم ،‌به اين نتيجه رسيدم ،كه تمام توپ ها رو بايد بدم اسكولز كه به بقيه پاس بده وگرنه توپ از دست ميره !!

یعنی تفاوت دقت پاس اسکولز با گیبسون در حالت منوال اینقدر آشکاره؟