PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 11 - نسخه Console

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13

halflife g
24-09-2010, 23:23
امتیازهای بازی فوق العادن..برای بازی ورزشی این امتیازا غوغا هستن:

Eurogamer Italy به بازی امتیاز 100 داده است.

Gameblog.fr که برای فرانسه است به بازی امتیاز 100 داده است.

SpazioGames به بازی امتیاز 93 داده است.

3DJuegos که امتیاز 89 رو به بازی داده است(با اینکه این سایت به این بازی 89 داده ولی گفته :FIFA 11 لیاقت برترین بازی امسال را دارد و تاج این سبک به او اختصاص دارد.

eurogamer گفته بازی اینقدر در داخل زمین فوتبال طبیعی و واقعی طراحی شده است، اگر خودتون رو یک طرفدار واقعی فوتبال میدونید امکان نداره بتونید این نسخه از FIFA رو از دست بدین.

amin 2010
24-09-2010, 23:32
امتیازهای بازی فوق العادن..برای بازی ورزشی این امتیازا غوغا هستن:

Eurogamer Italy به بازی امتیاز 100 داده است.

Gameblog.fr که برای فرانسه است به بازی امتیاز 100 داده است.

SpazioGames به بازی امتیاز 93 داده است.

3DJuegos که امتیاز 89 رو به بازی داده است(با اینکه این سایت به این بازی 89 داده ولی گفته :FIFA 11 لیاقت برترین بازی امسال را دارد و تاج این سبک به او اختصاص دارد.

eurogamer گفته بازی اینقدر در داخل زمین فوتبال طبیعی و واقعی طراحی شده است، اگر خودتون رو یک طرفدار واقعی فوتبال میدونید امکان نداره بتونید این نسخه از FIFA رو از دست بدین.

مراد جان بنظر میرسه این نسخه بتونه از نمرات بی نظیر نسخه قبلی هم عبور کنه و نمره ای بالغ بر 90 رو در متا کسب کنه.
+
Eurogamer Italy نسخه قبل رو هم لایق 100 دونسته بود
3DJuegos به نسخه قبلی 93 داده بود
SpazioGames نسخه قبلی رو 92 داده بود بهش
IGN و گیم اسپات به نسخه قبلی 90 داده بودن . احتمالا نمره این نسخه باید بهتر شده باشه .(پیش بینی می کنم IGN نمره 95 رو به بازی بده)

B3HZ@D
24-09-2010, 23:51
خدائیش هم حق داره همچین نمراتی بگیره...من که دارم نسخه PC و بعبارتی نسخه 10 آپیدت شده رو بازی میکنم اینطوری به اون علاقمند شدم.
دیگه دوستانی که نسخه کنسول رو دارن بهتر میدونن بازی چه کیفیت بالایی در اون نسخه داره.
واقعا از کیفیت بالای بازی نمیشه چشم پوشی کرد...بیاین توی محل ما ببینید چند نفر تا حالا بخاطر دموی فیفایی که بهشون دادم PES رو ول کردن و فیفا باز شدن.
کمتر هم از خونه بیرون میان...مثلا زنگ میزنم با هم یا با بقیه بچه ها بریم بیرون به زور از خونه میان.میگن داریم فیفا بازی میکنیم :31:

halflife g
25-09-2010, 00:00
مراد جان بنظر میرسه این نسخه بتونه از نمرات بی نظیر نسخه قبلی هم عبور کنه و نمره ای بالغ بر 90 رو در متا کسب کنه.
)

بله مطمینا میانگینش از سال پیش بالاتر خواهد بود.......پیشرفت بازی تحسین برانگیزه.

راستی نمرات pes رو هم اینجا میذارم چون نه میخوام اونجا به خاطر پست من دعوا بشه و هم اینکه مثه اینکه اونجا به نمره و نقد و بررسی و اینجور چیزا عقیده ای ندارن بعضی دوستان:

Meristation:7.5\10

Gameblog.fr :8\10

Videogameszone.de : 8.6\10

همونطر که می بینید نمرات pes نسبت به دو سه نسخه اخیرش پیشرفت داشته ولی باز هم فاصله محسوسی با fifa داره (فاصله 15 نمره ای سال پیش مثه اینکه امسال به 10 نمره رسیده)

البته خیلی مونده تا بقیه نمرات بیاد ....دیگه بقیه نمره ها رو نمیذارم تا تاپیک بیش از این آشفته نشه ...عوضش در آخر میانگین امتیارات هر دو بازی رو واستون قرار میدم........... .

ممنون...... .

JUSTIN11
25-09-2010, 00:15
بازی باگ های جالبی داره:
قبل از شروع بازی در محیط تمرین بازیکن نامرئی میشه
رونالدو تو بازی مصدوم میشه کاروالیو رو نشون میده افتاده رو زمین
یه بار ویا بهم گل زد موقع شادی پس از گل دوید به طرف دروازه از تور رد شد و داشت همینطور به حرکتش ادامه میداد که دیگه نفهمیدم چی شد:31:

پیشنهاد میکنم حتما خطای هند رو در بازی فعال کنید خیلی جالب میشه.تور دروازه رو هم که میشه تغییر داد.
یه بار با چلسی داشتم بازی میکردم در حین بازی تو ورزشگاه موزیک پخش شد.البته فقط یه بار واسم اتفاق افتاد.
هنوزم سرعت بازی بالاست حتی روی SLOW
CPU کار تیمی کمتر انجام میده ولی بیشتر دریبل میزنه

من به این بازی امتیاز 9.5/10 میدم.

B3HZ@D
25-09-2010, 00:24
داداش شما نسخه کنسول رو میگی یا PC ؟
من که تا حالا هر بازیکنی که مصدوم کردم یا از بازیکنان خودم که مصدوم شدن همون نفر مورد نظر رو نشون داده.
تا حالا کس دیگه ای رو ندیدم جای اون بذاره.

در ضمن شما چطور این تنظیمات رو تغییر دادی؟!
من نه میتونم سرعت بازی رو کم و زیاد کنم و نه خطای هند رو تونستم خاموش یا روشن کنم

ولی یک چیزی که برام عجیبه اینه که موقعی که گل میزنی اکثرا بازیکنان خط دفاعی برای انجام مراسم خوشحالی به زننده گل ملحق میشن.
یا این که یک سره بعد از زدن گل مستقیم میرن توی دروازه... :31:

Behnam_o2
25-09-2010, 00:30
ایشون فکر کنم کنسول رو میگن. چون گفتن هند رو فعال کنید جالب میشه، pc هند نداره.

خوشحالی بعد گل که اندکی ضایع تشریف داره ولی خیلی مهم نیست.

dr_shahrooz
25-09-2010, 00:49
ایشالا همه ی این باگ ها تو نسخه ی اصلی درست میشن من مطمئنم

JUSTIN11
25-09-2010, 00:55
داداش شما نسخه کنسول رو میگی یا PC ؟
من که تا حالا هر بازیکنی که مصدوم کردم یا از بازیکنان خودم که مصدوم شدن همون نفر مورد نظر رو نشون داده.
تا حالا کس دیگه ای رو ندیدم جای اون بذاره.

در ضمن شما چطور این تنظیمات رو تغییر دادی؟!
من نه میتونم سرعت بازی رو کم و زیاد کنم و نه خطای هند رو تونستم خاموش یا روشن کنم

ولی یک چیزی که برام عجیبه اینه که موقعی که گل میزنی اکثرا بازیکنان خط دفاعی برای انجام مراسم خوشحالی به زننده گل ملحق میشن.
یا این که یک سره بعد از زدن گل مستقیم میرن توی دروازه... :31:

نسخه کنسولی رو گفتم.
البته در فیفا 11 شادی پس از گل خیلی بهتر از نسخه قبلی شده.

MESUT OZIL

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamidkabiri6270
25-09-2010, 01:37
سلام دوستان
من فوتبال pc رو با fifa 2002 شروع کردم. تا 2006 هم فقط فیفا بازی می کردم. از 2008 تا الآن هم فقط pes بازی کردم.کلا هم آدمی نیستم که روی یه بازی تعصب داشته باشم.هربازی که با سلیقم جور در بیاد رو بازی می کنم.حالا سال 2010 شنیدم که fifa از این رو به اون رو شده و خیلی جذاب شده. ولی وقتی بازی رو گرفتم گرافیک بازی خصوصا چمنش خیلی زد تو ذوقم که نتیجش این شد که سال 2010 هم با pes سپری شد. حالا از دوستانی که دموی fifa 2011 رو بازی کردن چند تا سوال دارم که ممنون می شم اگه راهنمایی کنن:
1-گرافیک بازی خصوصا چمنش نسبت به نسخه قبل بهتر شده؟
2-خطاهای داوری مثل آفساید اشتباه و خطای الکی و غیره تو این بازی وجو داره؟
3-کلا چه چیزهایی تو ذوق می زنه؟
4-خواهشا بی طرفانه بگید بین این بازی و pes کدوم مورد پسندتون واقع شد و دلایلش چی بود؟
فقط از دوستان خواهش می کنم تعصبی جواب ندن.
باز هم ممنون

من چند ساله pes را بازی میکنم.ولی شک نکن با نسخه ایی که امسال فیفا بیرون داده(دمو)اصلا دور و بر pes نمی ری.فقط کافیه یک بار دموی بازی را بازی کنی.

konami-pes
25-09-2010, 06:54
بازی باگ های جالبی داره:
یه بار ویا بهم گل زد موقع شادی پس از گل دوید به طرف دروازه از تور رد شد و داشت همینطور به حرکتش ادامه میداد که دیگه نفهمیدم چی شد:31:

پیشنهاد میکنم حتما خطای هند رو در بازی فعال کنید خیلی جالب میشه.تور دروازه رو هم که میشه تغییر داد.
یه بار با چلسی داشتم بازی میکردم در حین بازی تو ورزشگاه موزیک پخش شد.البته فقط یه بار واسم اتفاق افتاد.

اینا مشکلات نسخه دمو بازی هست و شکی نداشته باش که در نسخه نهایی این مشکلات اصلا وجود نداره

AlexMercer
25-09-2010, 09:15
چند نکته جالب:

اگر دقت کرده باشین وقتی خطایی صورت میگیره بعضی مواقع بازیکنان به تصمیم داور مبنی بر اعلام خطا یا نشان دادن کارت اعتراض میکنند. داور به بازیکنی که اعتراض میکنه هم یک کارت میده.من داشتم با یوونتوس بازی میکردم که روی پای بازیکن این تیم تکلی رفتم و خطا شد و داور کارت زرد داد. بعد محمد سیسوکو اعتراض کرد که چرا کارت زرد باید داور قرمز میداد که داور به اون هم کارت داد.

توی یک بازی بود که خطایی اعلام شد و پنالتی شد زاویه دوربین از سمت زمین به اسمون بود برای همین شد من نمایشگر ورزشگاه یا همون اسکوربرد رو ببینم.دیدم درست همون اتفاقاتی که در زمین میفته داخل اون نشون داده میشه و مثل سابق یک تصویر ساده نیست.

اگر دقت کرده باشین تیم حریف در صورتی که بازیکنیش کارت قرمز بگیره به سرعت یک بازیکن جاینشین میاره و تغییر تاکتیک میده.یا مثلا در زمانی که عقب هستند و یا جلو با اواردن بازیکنان تهاجمی یا تدافعی و با تغییر تاکتیک تلاش در تغییر و یا حفظ نتیجه میکنند. بهترین جاش اینجاست که مثلا وقتی بارسا عقب باشه و ابراهیموویچ رو جای ابیدال بیاره . ابراهیموویچ دفاع بازی نکمیکنه بلکه میره مهاجم وایمیسه و تیم تغییر تاکتیکی میده. در فوتبال های سابق من یادم نیست که اینطوری بوده باشه.

و خوب داور ها هر چقدر خوب افساید میگیرن بعضی مواقع اشتباه هم میکنند و اشتباه در افساید گیری هم داریم بعضی مواقع افساید رو رد میکنیم و بعضی مواقع به اشتباه درش قرار میگیریم.

danyal2006
25-09-2010, 09:20
28 سپتامبر مصادف با 6 مهر ماه تاریخ عرضه فیفا و تاریخ 30 سپتامبر مصادف با 8 مهر ماه PES عرضه خواهد شد.:31:

امروز 3 مهر و فروشگاه سايت مثل سالهاي قبل براي فروش بازي عمل نكرده. هرسال چند روز زودتر بازي روي سايت براي فروش ميومد.
مديران عزيز فروشگاه چه خبر!؟:46:

mehdi30nema
25-09-2010, 10:02
لینک نسخه 360 بازی ( پال ) اومده . اما مثل اینکه میگن زبان بازی انگلیسی نیست . کسی در این زمینه اطلاعی داری ؟

konami-pes
25-09-2010, 10:06
فکر کنم همشون فیک باشن تا تایید نشدن اصلا دانلود نکنید.هنوز به زمان انتشار بازی وقت باقی مونده!!!

mehdi30nema
25-09-2010, 10:28
فکر کنم همشون فیک باشن تا تایید نشدن اصلا دانلود نکنید.هنوز به زمان انتشار بازی وقت باقی مونده!!!

فیک نیست کاملا درسته .
همچین زمانی هم تا انتشار بازی نمونده . فقط سه روز !! اصولا نسخه 360 خیلی زودتر از این حرف ها میاد .
نسخه 360 بازی Dead Rising2 قراره با فیفا 11 منتشر بشه ولی از یک هفته پیش لینک هاش اومده

اینم لینک :

konami-pes
25-09-2010, 10:30
فیک نیست کاملا درسته .
همچین زمانی هم تا انتشار بازی نمونده . فقط سه روز !! اصولا نسخه 360 خیلی زودتر از این حرف ها میاد .
نسخه 360 بازی Dead Rising2 قراره با فیفا 11 منتشر بشه ولی از یک هفته پیش لینک هاش اومده

اینم لینک :

اگه اینطوره که چه بهتر :20: بالاخره انتظارات داره به سر می رسه ... به زودی شاهد بهترین بازی ورزشی تاریخ خواهیم بود:8:

We Are 11
We Are 11
We Are 11
We Are 11
We Are 11

4039
25-09-2010, 10:51
بچه ها تا بحال دقت کردین ؟ سرعت بازی توی تلویزیون نسبت به مانیتور خیلی کمتره . همینطور زمان پاسخ دهی مثلا اگه شما دکمه پاسو فشار بدین بازیکن دیرتر اقدام به پاس دادن میکنه . من هم روی مانیتور امتحان کردم و هم تلویزیون . به نظر من سرعت بازی توی مانیتور خیلی زیاد و غیر واقعیه حتی اگه سرعت بازیو روی slow قرار داده باشیم .
به نظر شما میشه مانیتور رو طوری تنظیم کرد که زمان پاسخ دهی توی بازی مثل تلویزیون بشه ؟ من فکر میکنم علت اینکه سرعت بازی توی تلویزیون کمتره اینه که تلویزیون رفرش ریت کمتری داره . حالا اگه ما رفرش ریت مانیتور رو کم کنیم به چشم آسیب نمیزنه ؟
در ضمن کسی میدونه رفرش ریت تلویزیون چقدره ؟

Mr.Vahid
25-09-2010, 12:41
راستی تورنت xbox 360 pal multi هم اومده:31:

JUSTIN11
25-09-2010, 13:06
سرعت بازی اصلا برای من ایده آل نیست
من دوست دارم بازیکن زمان بیشتری پا به توپ باشه.در اینجا پرسینگ خیلی زیاد و غیر طبیعی صورت میگیره که باعث میشه بازیکنا بسرعت توپو لو بدن.در عرض چند ثانیه هم میشه از دروازه خودی به زمین حریف نزدیک شد.انگار زمین کوچک بنظر میاد.
البته این روی مانیتور بیشتر به چشم میاد.میشد در قسمت تنظیمات درجه های بیشتری برای تنظیم سرعت بازی میذاشتن.مثلا 4 نوع سرعت بازی تعریف میشد.
مانیتور من LG 2261VP

halflife g
25-09-2010, 13:31
دوستان این نسخه که واسه x360 امده متاسفانه زبان انگلیسی درش موجود نمی باشد و گرنه از بقیه لحاظ نسخه امن و درستی محسوب میشه........ .

در نتیجه وایمیسم تا نسخه انگلیسیم هم لیک بشه:31:

4039
25-09-2010, 13:49
سرعت بازی اصلا برای من ایده آل نیست
من دوست دارم بازیکن زمان بیشتری پا به توپ باشه.در اینجا پرسینگ خیلی زیاد و غیر طبیعی صورت میگیره که باعث میشه بازیکنا بسرعت توپو لو بدن.در عرض چند ثانیه هم میشه از دروازه خودی به زمین حریف نزدیک شد.انگار زمین کوچک بنظر میاد.
البته این روی مانیتور بیشتر به چشم میاد.میشد در قسمت تنظیمات درجه های بیشتری برای تنظیم سرعت بازی میذاشتن.مثلا 4 نوع سرعت بازی تعریف میشد.
مانیتور من LG 2261VP

این مساله پرسینگ زیاد یکی از معایب این بازیه که بارها و بارها گیمرها ازش شکایت داشتن . با توجه به اینکه سیستم جدید نفس و همینطور خستگی بازیکنان قراره توی نسخه نهایی ( کنسولی ) اعمال بشه احتمالا کمی فشار پرسینگ کمتر بشه چون بازیکنان اینجوری نفس کم میارن .
درمورد اندازه زمین هفته پیش همین بحث بود یکی از مسئولین فیفا اومد گفت از فیفا 8 به این ور توی هیچ نسخه ای اندازه زمین تغییر داده نشده و اندازه زمین توی بازی فیفا بر اساس میانگین اندازه زمینهای فوتباله . اما امین جان درمورد اینکه میگی راحت میشه ظرف چند ثانیه به دروازه حریف نزدیک شد میشه بیشتر توضیح بدی چون سیستم دفاعی توی این نسخه بهتر از نسخه قبل شده اما AI توی حمله فشار و قدرت نسخه قبلو نداره که خیلیا میگن بخاطر اینه که این دمو هستش . شاید علت این حرفت این باشه که مثل نسخه های قبل فشار زیادی روی بازیکنات وارد نمیشه . یک مقدار اینو بیشتر توضیح بده .
علت اینکه میگی این توی مانیتور بیشتر به چشم میاد اینه که توی مانیتور من امتحان کردم زمان پاسخ دهی نسبت به تلویزیون خیلی کمتره یعنی وقتی پاس میدی بازیکن زودتر پاس میده بنابراین بازی راحتر میشه و سریع تر میشه به دروازه حریف نزدیک شد .
اگه راهی وجود داشته باشه که بشه سرعت بازیو توی مانتیور به سرعت تلویزیون نزدیک کرد عالی میشد چون به این شکل هم سرعت بازی واقعی میشد و هم زمان پاسخ دهی مانیتور رو داشتیم . من فکر میکنم این کار شدنی باشه .

JUSTIN11
25-09-2010, 14:08
اما امین جان درمورد اینکه میگی راحت میشه ظرف چند ثانیه به دروازه حریف نزدیک شد میشه بیشتر توضیح بدی

حسین این مورد در ادامه همون بحث سرعت زیاد بازی و کوچک بودن زمین هستش که آدم حس میکنه راحت به زمین حریف نزدیک میشه وگر نه CPU ماشالا با اون پرسینگی که میکنه به سختی اجازه نفوذ رو میده.همچنین فضای خالی کمتری نسبت به نسخه قبل به ما میده.
تو این نسخه میشه با تغییر جهت هم دریبل کرد که بنظر من طبیعی تر شده مثلا در فیفا10 برای جا گذاشتن حریف حتما باید حرکات فریبنده انجام داد که در واقعیت همیشه اینطور نیست.ولی اینکه این موضوع باعث راحت تر شدن بازی میشه یا نه رو هنوز نمیبتونم نظر بدم چون وقت بازیها خیلی کمه.

راستی به غیر از اعمال سیستم خستگی بازیکنا در نسخه نهایی چه چیزهای دیگری به نسخه نهایی اضافه میشه یا بهبود پیدا میکنه؟

4039
25-09-2010, 14:34
حسین این مورد در ادامه همون بحث سرعت زیاد بازی و کوچک بودن زمین هستش که آدم حس میکنه راحت به زمین حریف نزدیک میشه وگر نه CPU ماشالا با اون پرسینگی که میکنه به سختی اجازه نفوذ رو میده.همچنین فضای خالی کمتری نسبت به نسخه قبل به ما میده.
تو این نسخه میشه با تغییر جهت هم دریبل کرد که بنظر من طبیعی تر شده مثلا در فیفا10 برای جا گذاشتن حریف حتما باید حرکات فریبنده انجام داد که در واقعیت همیشه اینطور نیست.ولی اینکه این موضوع باعث راحت تر شدن بازی میشه یا نه رو هنوز نمیبتونم نظر بدم چون وقت بازیها خیلی کمه.

راستی به غیر از اعمال سیستم خستگی بازیکنا در نسخه نهایی چه چیزهای دیگری به نسخه نهایی اضافه میشه یا بهبود پیدا میکنه؟

یعنی شما میگی سرعت زیاد بازی این حسو به آدم القاء میکنه که زمین کوچیکه ؟
پرسینگ بازی که نسبت به نسخه قبل زیادتر نشده !

در مورد تغییر جهت برای دریبل کردن کاملا باهات موافقم علتش میدونی چیه ؟ علتش اینه که امسال سیستم درگیری و حرکت 360 درجه رو به بازی اضافه کردن و به این شکل بازیو به فوتبال واقعی نزدیک تر کردن . با این سیستم راحت تر میشه توی زمین مانور داد و از لابلای بازیکنان عبور کرد . منم زیاد با نوع دریبلینگ نسخه قبل موافق نبودم چون توی فوتبال واقعی بازیکنان اکثرا با حرکات ساده و تغییر جهت دادن از بازیکن حریف عبور میکنن و کمتر میشه دید یک بازیکن با استفاده از یک مهارت تکنیکی اقدام به دریبل زنی کنه . شاید این نسبت 90 به 10 باشه یعنی در 90 درصد حرکات بازیکنان حرکات ساده و تغییر جهت به چشم میخوره و فقط در 10 درصد موارد ما میبینیم بازیکنان از مهارت تکنیکی خاصی استفاده میکنند .

غیر از مساله Stamina و همینطور Fatigue قراره یک مقدار تاثیر عواملی زمینه ای رو توی دقت پاسها بیشتر کنن اما پترسن میگفت نباید انتظار یک تحول اساسی رو توی این مورد داشته باشید .

cazador
25-09-2010, 14:39
میخوام برم دستگیره ها رو تنظیم کنم fifaconfig رو باز میکنم این ارور رو میده باید چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش یکی کمک میکرد حداقل این همه زحمت کشیدم با دمو ی بازی میکردم :31:
دیگه بازی میاد دق میخورما :31:

Mostafa NBA
25-09-2010, 15:07
بازی باگ های جالبی داره:

دقیقا برای من هم این اتفاق افتاد. بادمه دوبار پشت سر هم Start رو زدم طوری که یک لحظه ی خیلی کوتاه منوی بازی اومد و رفت ولی توی بازی همچنان اون موزیک ه منو پخش میشد. یک بار دیگه که Start رو زدم و رفتم داخل بازی درست شد :31:

Mehdi-HTC
25-09-2010, 15:50
کی این بازی میاد تو ایران مردیم تو کفی......

Armin 7
25-09-2010, 16:12
کی این بازی میاد تو ایران مردیم تو کفی......

با سلام.
28 سپتامبر مصادف با 6 مهر ماه تاریخ عرضه فیفا و تاریخ 30 سپتامبر مصادف با 8 مهر ماه PES عرضه خواهد شد.
به نقل از Mostafa NBA عزیز
سپاسگذارم.

Google Spider
25-09-2010, 16:14
کاش یکی کمک میکرد حداقل این همه زحمت کشیدم با دمو ی بازی میکردم :31:
دیگه بازی میاد دق میخورما :31:

شما توی doucument پوشه fifa11 رو پاک کن درست می شه.
اگه درست نشد .بازی رو پاک کن و پوشه fifa11 توی doucument رو هم پاک کن 100 % اوکی میشه.
من پستت رو ندیدم وگرنه زود تر کمکت می کردم...

Alex * Delpiero
25-09-2010, 16:21
سلام
من بازی رو روی کامپیوتر روی high روون بازی می کنم ولی رو لپ تاپ روی low هم میزارم بازم روون نیست
اطلاعات لپ تاپ :
processor : intel core i3 cpu m350 @ 2.27GHz 2.26 GHz
Ram: 4 Gig
Graphic : ATI mobility radeon HD 5470
تازه واسه کامپیوترم از اینا کمتره مثلا رم 2 گیگ هست
مشکل از کجاست ؟
راهی هست ؟
مرسی

cazador
25-09-2010, 16:24
شما توی doucument پوشه fifa11 رو پاک کن درست می شه.
اگه درست نشد .بازی رو پاک کن و پوشه fifa11 توی doucument رو هم پاک کن 100 % اوکی میشه.
من پستت رو ندیدم وگرنه زود تر کمکت می کردم...
یه بار پوشهFIFA رو پاک کردم نشد
منظورتون رو از بازی پاک کردن نمیفهمم ینی دوباره نصب کنم؟

J.F.K
25-09-2010, 16:36
اومد بازی برم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

xeNociDe
25-09-2010, 16:39
یه بار پوشهFIFA رو پاک کردم نشد
منظورتون رو از بازی پاک کردن نمیفهمم ینی دوباره نصب کنم؟
نه داخل پوشه داکیومنت فایل سیوم Fifa 11 هست اونارو پاک کن.

Damian
25-09-2010, 16:39
سلام
من بازی رو روی کامپیوتر روی high روون بازی می کنم ولی رو لپ تاپ روی low هم میزارم بازم روون نیست
اطلاعات لپ تاپ :
مشکل از کجاست ؟
راهی هست ؟
مرسی
من این مشکل رو فقط در یک صورت دارم اونم وقتی که باتری بدون شارژر باشه

Alex * Delpiero
25-09-2010, 16:43
من این مشکل رو فقط در یک صورت دارم اونم وقتی که باتری بدون شارژر باشه

نه من موقعی هم که به شارژ هست همینطوریه

Armin 7
25-09-2010, 16:44
اومد بازی برم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

نه برادره من .
اگه 3-4 تا پست عقب تر رو میخوندی متوجه میشدی که اومده یا نیومده !
28 سپتامبر انشاا...
سپاسگذارم.

cazador
25-09-2010, 16:52
نه داخل پوشه داکیومنت فایل سیوم Fifa 11 هست اونارو پاک کن.
This folder is empty
کلا از اول هیچی توش نیست
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم ...

AlexMercer
25-09-2010, 17:54
This folder is empty
کلا از اول هیچی توش نیست
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم ...

این برای خودمه. اکسترکت کن بازر تو فولدر مای داکیومنت:11:

omid07
25-09-2010, 18:02
نه برادره من .
اگه 3-4 تا پست عقب تر رو میخوندی متوجه میشدی که اومده یا نیومده !
28 سپتامبر انشاا...
سپاسگذارم.
بی صبرانه منتظره این بازی شاهکار هستم اول روی pc بازی می کنم.بعد که یه tv full hd خریدم می رم روی ps3 بازی میکنم.خیلی ذوق زدم :8::27:

Download Master
25-09-2010, 18:15
سلام
اطلاعات لپ تاپ :
مشکل از کجاست ؟
راهی هست ؟
مرسی

مشکل CPU و Ram نیست مشکل لپتاپ شما گرافیکتونه که ضعیفه .گرافیک شما از جمله گرافیکای درجه 3 لپتاپ هاست که بازیها رو رو Low خوب اجرا میکنه ولی تو Med و High قدرتش به شدت افت میکنه . اینم لینک :

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

بی صبرانه منتظره این بازی شاهکار هستم اول روی pc بازی می کنم.بعد که یه tv full hd خریدم می رم روی ps3 بازی میکنم.خیلی ذوق زدم :8::27:
دوست عزیز نیاز به تلوزیون Full HD هم نیست چون تصاویر PS3 و XBOX360 کیفیت 720 دارن و اگه تلوزیون HD Ready هم باشه کافیه

راستی نسخه PC که با نسخه کنسول فرقشون زیاده و تقریبا همون FIFA 10 شمام اگه FIFA 10 بازی کردی دیگه نیازی به این نیست.

یه سوال مهم داشتم

کسی فیفا آنلاین بازی کرده ؟ چه اینترنتی میخواد ؟ پینگ باید زیر چند باشه ؟ حتما باید ارجینال باشه یا نه ؟ خیلی دلم تنگ شده واسه یه چند دست کل کل حسابی فوتبالی با طعم FIFA

gta6767
25-09-2010, 18:23
سلام تو این فیفا تیم ملی ایرن هست یا نه؟

omid07
25-09-2010, 18:42
دوست عزیز نیاز به تلوزیون Full HD هم نیست چون تصاویر PS3 و XBOX360 کیفیت 720 دارن و اگه تلوزیون HD Ready هم باشه کافیه

راستی نسخه PC که با نسخه کنسول فرقشون زیاده و تقریبا همون FIFA 10 شمام اگه FIFA 10 بازی کردی دیگه نیازی به این نیست.

tv من الان av داره .گفتم حالا که می خوام بگیرم بزار full hd بگیرم.بعدشم من fifa 10 بازی نکردم آخه خیر سرم من فقط pes میزدم امسالم تغییر عقیده دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidkabiri6270
25-09-2010, 19:09
بچه ها من با گرافیک 9500 gt یک گیگ مجبورم بازی را روی حالت low بازی کنم؟به نظرتون مشکل از گرافیکمه؟من تمام بازی های جدید و با گرافیک سنگین را تا الان بدون مشکل بازی کرده و میکنم؟به نظرتون مشکل از کجاست؟

vga:1gig9500gt

ram:2gig ddr2

cpu:1.80 core2 dou intel e2160

cazador
25-09-2010, 19:30

این برای خودمه. اکسترکت کن بازر تو فولدر مای داکیومنت:11:
نشد اررور میده
این فایل ها رو که ریختم بازی هم بالا نمیاد. دو تا فایل هم که آرمین تو 100 پست قبل گفته بود رو هم پاک کردم بازم نشد. در کل اولین باره من تو یه بازی گیر میزنم. حداقل با دو پست حل میشد. من تمام پست ها رو تو این تاپیک میخونم ولی کسی مشکل من رو نداشته تا حالا
کاش کنسولی رو میگرفتم :دی ولی دیگه خودش میاد اگه مثل لول آپ بازی خوش قول باشن. حسرت این دمو هم موند به دل من تا یه روز به سر گری پترسون بیارمش نامرد :دی

وین رونی
25-09-2010, 19:51
حسین جان چون نزدیک انتشار بازی هست لطف کنید با توجه به فرقهای عدیده نسخه کنسول با PC تاپیک مجزایی برای این دو ایجاد کنید.

B3HZ@D
25-09-2010, 20:24
بچه ها من با گرافیک 9500 gt یک گیگ مجبورم بازی را روی حالت low بازی کنم؟به نظرتون مشکل از گرافیکمه؟من تمام بازی های جدید و با گرافیک سنگین را تا الان بدون مشکل بازی کرده و میکنم؟به نظرتون مشکل از کجاست؟

نه دوست عزیز ایراد از گرافیک شما نیست
من با کارت 256 بازی رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم
مطمئن باش از گرافیک نیست

Google Spider
25-09-2010, 21:03
سلام
اطلاعات لپ تاپ :
مشکل از کجاست ؟
راهی هست ؟
مرسی

این فایل رو دانلود کن...

کپی کن توی محل نصب بازی پوشه Game.... پوشه ی :

FIFA 11 Demo\Game

یه سری مشکلات مربوط به کارت گرافیگ ATI رو بر طرف می کنه....

halflife g
25-09-2010, 21:49
مقادیری عکس از قیافه بازکنان در بازی:(حتما حتما حتما نگاه کنید زیبان...البته شاید برای بعضی ها تکراری باشه)

4039
25-09-2010, 22:06
یه سوال مهم داشتم

کسی فیفا آنلاین بازی کرده ؟ چه اینترنتی میخواد ؟ پینگ باید زیر چند باشه ؟ حتما باید ارجینال باشه یا نه ؟ خیلی دلم تنگ شده واسه یه چند دست کل کل حسابی فوتبالی با طعم FIFA

خوشبختانه فیفا توی بخش آنلاین خیلی خوب کار کرده و اگه کانکشن متوسطی هم داشته باشید میشه آنلاین بازی کرد بعنوان مثال توی ایکس باکس اگه پینگی حدود 200-240 داشته باشین هیچ مشکل و لگی توی بازی نخواهید داشت .
در مورد pc نمیدونم چون هنوز نیومده اما ایکس باکس احتیاج به بازی اریجینال نیست فقط باید از امسال 800 پوینت بپردازین برای بخش آنلاین که فکر میکنم حدود 8 تا 10 هزار تومن میشه . علتشم تصمیم EA برای بازار دیسکهای دسته دومه . امسال این شرکت تصمیم گرفته برای هر بازی یک کد اختصاص بده که این کد میره رو گیمر تک و یکبار مصرفه بنابراین یکی دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه مگر اینکه اون پوینتها رو داشته باشه .

حسین جان چون نزدیک انتشار بازی هست لطف کنید با توجه به فرقهای عدیده نسخه کنسول با PC تاپیک مجزایی برای این دو ایجاد کنید.

فکر نکنم مدیر انجمن اجازه بده . نمیدونم بنظرتون این کار لازمه ؟

Lamanta
25-09-2010, 22:10
100 % لازمه.......

alibararsani8
25-09-2010, 22:10
مقادیری عکس از قیافه بازکنان در بازی:(حتما حتما حتما نگاه کنید زیبان...البته شاید برای بعضی ها تکراری باشه)

اینا نسخه pc که نبود درسته؟

Mostafa NBA
25-09-2010, 22:12

به نظر من به شدت لازمه. بازی مافیا 2 که نسخه ی کنسول با PC تفاوتی نداشت , دو تاپیکش کردند. فیفا که کلی فرق داره به نظرم باید جدا بشه. چون بحث هایی که در مورد نسخه ی کنسول میشه فرق داره

:11:

4039
25-09-2010, 22:26
باشه من الان یک پیغام در مورد دو تاپیک مجزا برای هومان میذارم .

Google Spider
25-09-2010, 22:44
خوشبختانه فیفا توی بخش آنلاین خیلی خوب کار کرده و اگه کانکشن متوسطی هم داشته باشید میشه آنلاین بازی کرد بعنوان مثال توی ایکس باکس اگه پینگی حدود 200-240 داشته باشین هیچ مشکل و لگی توی بازی نخواهید داشت .
در مورد pc نمیدونم چون هنوز نیومده اما ایکس باکس احتیاج به بازی اریجینال نیست فقط باید از امسال 800 پوینت بپردازین برای بخش آنلاین که فکر میکنم حدود 8 تا 10 هزار تومن میشه . علتشم تصمیم EA برای بازار دیسکهای دسته دومه . امسال این شرکت تصمیم گرفته برای هر بازی یک کد اختصاص بده که این کد میره رو گیمر تک و یکبار مصرفه بنابراین یکی دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه مگر اینکه اون پوینتها رو داشته باشه .

من پارسال با یکی از بچه ها روی PC تست کردم ...

سرعت اینترنت 256 بود...
پینگ رو تست نکردیم...

تنظیمات بازی سرعتش خوب بود ...توی بازی به زور رفت و به سرعت ارتباط قطع شد...:13:

توی تنظیمات FIFA 11 demo دیدم که برای انلاین اینترنت 512 توصیه کرده بود....

black.assassin
25-09-2010, 23:11

سرعت اینترنت 256 بود...
پینگ رو تست نکردیم...

تنظیمات بازی سرعتش خوب بود ...توی بازی به زور رفت و به سرعت ارتباط قطع شد...:13:

بهتری بره بازی با دوستان ایرانی بازی کنین . چون سرعت ما قد نمیده که با خارجیا با پینگ زیر 200 بازی کنیم . با سرعت 512 می تونین پینگ 90-150 بگیرین .

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

به نظر من به شدت لازمه. بازی مافیا 2 که نسخه ی کنسول با PC تفاوتی نداشت , دو تاپیکش کردند. فیفا که کلی فرق داره به نظرم باید جدا بشه. چون بحث هایی که در مورد نسخه ی کنسول میشه فرق داره

:11:

به شدت موافقم . وقتی میای میگی چمن مثه موکته فکر می کنن دارم نسخه کنسول و میگم 3-4 تا بار آدم می کنن که شما برو دنبال تیله بازی .

4039
25-09-2010, 23:34

سرعت اینترنت 256 بود...
پینگ رو تست نکردیم...

توی تنظیمات FIFA 11 demo دیدم که برای انلاین اینترنت 512 توصیه کرده بود....

من PC رو نمیدونم اما در مورد ایکس باکس از چند نفر که با سرعت 128 و پینگ حدود 200 تا 250 بازی کرده بودن سوال کردم متفق القول میگفتن هیچ مشکلی نداشتن .
علت این مساله اینه که ایکس باکس بر خلاف PC و PS3 یک بخش بنام لایو داره که درست و حسابی از بخش آنلاین حمایت میکنن و البته برای این حمایتهاشون در سال چیزی حدود 60 هزار تومن از کاربران میگیرن اما توی PC و PS3 کاربران بدون پرداخت هیچ هزینه ای آنلاین بازی میکنن اما در عوض کیفیتش همونطوریکه شما گفتی پایین تره .

halflife g
25-09-2010, 23:42
من PC رو نمیدونم اما در مورد ایکس باکس از چند نفر که با سرعت 128 و پینگ حدود 200 تا 250 بازی کرده بودن سوال کردم متفق القول میگفتن هیچ مشکلی نداشتن .
علت این مساله اینه که ایکس باکس بر خلاف PC و PS3 یک بخش بنام لایو داره که درست و حسابی از بخش آنلاین حمایت میکنن و البته برای این حمایتهاشون در سال چیزی حدود 60 هزار تومن از کاربران میگیرن اما توی PC و PS3 کاربران بدون پرداخت هیچ هزینه ای آنلاین بازی میکنن اما در عوض کیفیتش همونطوریکه شما گفتی پایین تره .

درسته من تو لایو ایکس باکس fifa بازی کردم ....خیلی خیلی روونه و هیچ نوع مشکلی نداره........ .

اینا نسخه pc که نبود درسته؟

مثه اینکه بله ماله کنسول هستن... .

امير موسر
25-09-2010, 23:44
به نظر من تنها مشکلی که با فیفا مونده هنوز برطرف نکردن مشکل کرنرا و سانتراس ! اصلا به هیچ عنوان نمیشه ازشون استفاده کرد برای گل زدن ! حداقل من که تا حالا نتونستم !

djmd
25-09-2010, 23:47
آقا ما کلا نفهمیدیم چی شد ... یه زمانی (همین چند صفحه/پست قبل تر) مگر قرار نشد که حداقل چهره های نسخه کنسولی با PC یکی باشه ؟ گفتن ما پرسونالیتی و قد و هیکل رو اضافه نکردیم به Pc ولی فقط سر بازیکنا (head درواقع) بین کنسول و PC یکی هست .. آیا به نظر شما در محصول نهایی به این قضیه عمل خواهند کرد یا خیر ؟ نسخه دمو یکی بود ؟!

- عنوان بنفش هم جالب به نظر میرسه , تازه به فروم اضافه شده ؟

AlexMercer
26-09-2010, 00:03
:8:
آقا ما کلا نفهمیدیم چی شد ... یه زمانی (همین چند صفحه/پست قبل تر) مگر قرار نشد که حداقل چهره های نسخه کنسولی با PC یکی باشه ؟ گفتن ما پرسونالیتی و قد و هیکل رو اضافه نکردیم به Pc ولی فقط سر بازیکنا (head درواقع) بین کنسول و PC یکی هست .. آیا به نظر شما در محصول نهایی به این قضیه عمل خواهند کرد یا خیر ؟ نسخه دمو یکی بود ؟!

تمامی اون چهره ها در نسخه کامپیتور هم وجود داره.من خودم بازی میکنم تایید میکنم:46:

B3HZ@D
26-09-2010, 00:20
به نظر من تنها مشکلی که با فیفا مونده هنوز برطرف نکردن مشکل کرنرا و سانتراس ! اصلا به هیچ عنوان نمیشه ازشون استفاده کرد برای گل زدن ! حداقل من که تا حالا نتونستم !

دوست عزیز هم روی کرنر میشه گل زد و هم از روی سانترهای از جناحین
شما موقعی که میخواین از جناحین سانتر بکشین خیلی به سمت داخل نرین و یک زمان بندی مناسب با حرکت مهاجمتون انجام بدین که توپ رو تقریبا باید کجا بفرستین.
بسته به فاصله مهاجمتون با بازیکنی که میخواد سانتر بکشه شما پاور رو پر کنید و سانتر کنید.
فقط کمی دقت و زمان بندی لازمه تا بتونین از این حرکات استفاده کنین.

برای کرنر هم بیشتر توپ رو به سمت بیرون بفرستین...چون که تجمع دفاعی بیشتر نردیک دروازه و محوطه شش قدمه و سانترهایی که به دروازه نزدیک باشه رو دروازه بان میتونه دور کنه یا مهارش کنه.

4039
26-09-2010, 00:28
یکی دیگه از مواردی که به نسخه کنسولی امسال اضافه شده فردیت گرایی در رفتار داورانه توی نسخه کنسولی داورا با هم فرق میکنن بعضی سخت گیر ترن و بعضیا کمتر کارت میدن و کمتر سوت میزنن. جالبه همون اول بازی گزارشگر بازی بعد از معرفی داور بازی اشاره میکنه که این داور توی کارش چقدر سخت گیری میکنه .

چرا دیگه خود کارگردان نسخه pc اومد گفت سر بازیکنان ( چهره و کلا سر بازیکن ) توی هر دو نسخه یکیه .

شما موقعی که میخواین از جناحین سانتر بکشین خیلی به سمت داخل نرین و یک زمان بندی مناسب با حرکت مهاجمتون انجام بدین که توپ رو تقریبا باید کجا بفرستین.
بسته به فاصله مهاجمتون با بازیکنی که میخواد سانتر بکشه شما پاور رو پر کنید و سانتر کنید.

برای کرنر هم بیشتر توپ رو به سمت بیرون بفرستین...چون که تجمع دفاعی بیشتر نردیک دروازه و محوطه شش قدمه و سانترهایی که به دروازه نزدیک باشه رو دروازه بان میتونه دور کنه یا مهارش کنه.

علاوه بر اینها شما در زمان کرنر و یا سانتر روی دروازه حتما به توپ کات بدین تا مسیر منحنی شکل توپ سبب بشه مدافعین و دروازه بان نتونن به خوبی توپو دفع کنن . علاوه بر اینکه این مساله موجب اشتباه خط دفاعی میشه توپ میتونه با قوس و کاتی مناسب روی سر مهاجمین جفت و جور بشه .

JUSTIN11
26-09-2010, 00:51
یعنی شما میگی سرعت زیاد بازی این حسو به آدم القاء میکنه که زمین کوچیکه ؟ درسته من اینجور احساس میکنم.

پرسینگ بازی که نسبت به نسخه قبل زیادتر نشده !بیشتر نشده ولی در نسخه قبل هم پرسینگ شدید بود+ الان مدافعان فضای خالی رو به خوبی پر میکنن که این خیلی خوبه

مشکل من تنها سرعت بالای بازیه که این باعث میشه فردیت گرایی و تفاوت بازیکنا به چشم نیاد چون همه چیز به سرعت اتفاق می افته.تازه امسال در pes سرعت بازی طبیعی تر شده

4039
26-09-2010, 01:07
درسته من اینجور احساس میکنم.

بیشتر نشده ولی در نسخه قبل هم پرسینگ شدید بود+ الان مدافعان فضای خالی رو به خوبی پر میکنن که این خیلی خوبه

مشکل من تنها سرعت بالای بازیه که این باعث میشه فردیت گرایی و تفاوت بازیکنا به چشم نیاد چون همه چیز به سرعت اتفاق می افته.تازه امسال در pes سرعت بازی طبیعی تر شده
خب امین جان این یک احساسه دیگه خودت که داری میگی احساس میکنی واقعیت که نیست :20: واقعیت اینه که اندازه زمین تغییری نکرده .

این مساله برای من خیلی بغرنج شده که چرا سرعت بازی توی تلویزیون ها و مانیتورهای مختلف متفاوته .
مثلا دیشب با دو تا از بچه ها رفته بودیم کلوپ , فیفا 11 رو روی یک تلویزیون 32 اینچ hd سونی بازی کردیم جالبه اینقدر سرعت بازی کم بود که من پیشنهاد دادم سرعت بازی رو روی نرمال و یا حتی روی fast بازی کنیم چون واقعا سرعت بازی شدیدا کم بود . باز امشب رفتیم یک کلوپ دیگه اونجا هم دقیقا همین تلویزونو داشتن اما سرعت بازی خیلی زیاد بود سوال اینجاست که چرا باید سرعت بازی توی دو تا تلویزیون دقیقا مثل هم اینقدر متفاوت باشه از اینجا میشه نتیجه گرفت که با تنظیم مانیتور و تلویزیون و یا تنظیمات کنسول سرعت بازیو میشه کم یا زیاد کرد اما چطوری من تا الان نفهمیدم . از هر کسی هم که میپرسم علت دقیقشو نمیدونه حتی اینو توی تالار گفتگوی پر جمعیت EA هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .
به نظر میرسه اینو باید از یک متخصص سخت افزار و آشنا به مانیتور و تلویزیون سوال کنیم .

من تصمیم دارم اینبار رفتم کلوپ اولیه تنظیمات تلوزیونشو یادداشت کنم و اونو توی تلویزیون کلوپ دوم پیاده کنم اگه سرعت بازی توی تلویزیون دوم هم کم شد جواب سوالمونو گرفتیم و راه کم کردن سرعت بازیو بدست آوردیم .

در ضمن من امشب با دستکاری تنظیمات کنسول این کلوپی که رفته بودیم متوجه یک مساله شدم و اونم اینه که اگه شما وضوح تصویر رو تغییر بدی تغییراتی در گیم پلی بوجود میاد مثلا کات سانترها متفاوت میشه یا میزان فشار دادن دکمه پاس و شوت متفاوت میشه علاوه بر اینها من جواب یکی از سوالاتمو گرفتم , با تغییر وضوح تصویر حتی بعضی از آیتمهای بازی هم عوض میشن مثلا در حالت 1360*720 و بالاتر از اون توی رادار بازی بازیکنی که صاحب توپه به شکل بعلاوه نشون داده میشه .

Mehdi.ss
26-09-2010, 01:16
تو بازی گزینه ای به نام Anti aliasing هست ؟ اگه هست کجاست ؟
بعضی وقتها وسط بازی یهو بازی به تیک میفته بعضی وقتها هم هنگ میکنه ، برای شما هم اتفاق افتاده ؟

JUSTIN11
26-09-2010, 01:32
سوال اینجاست که چرا باید سرعت بازی توی دو تا تلویزیون دقیقا مثل هم اینقدر متفاوت باشه از اینجا میشه نتیجه گرفت که با تنظیم مانیتور و تلویزیون و یا تنظیمات کنسول سرعت بازیو میشه کم یا زیاد کرد اما چطوری من تا الان نفهمیدم . از هر کسی هم که میپرسم علت دقیقشو نمیدونه حتی اینو توی تالار گفتگوی پر جمعیت EA هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .

حسین جان حتما پیگیرش باش منم سعی میکنم علتش رو بفهمم.
در فیفا 10 هم سرعت بازی در مودهای مختلف متفاوت بود.در بازیهای دوستانه من همیشه بازی رو روی slow میذارم ولی در منیجر مود سرعت بازی رو روی normal و حتی بعضی مواقع روی fast میذاشتم.اینو چندبار امتحان کردم شما هم امتحان کن

4039
26-09-2010, 01:34
چند روز پیش یکی از بچه ها گفته بود موقع نصب این ارور ظاهر میشه : Insert CD / DVD” error message

اینم جوابش که مربوط میشه به بد UNZIP شدن فایل دمو :

This demo is delivered in a way that is different from the main game in the sense that it forces users to unpack / unzip files themselves. Some people have reported seeing “Insert CD / DVD” error messages and this is related to not unzipping the files properly first. What you want to do is unzip them to a temp folder (not on your desktop). This will not place an extra 1.16GB of files on your desktop which could slow things down for you. Once you’ve unzipped the files to a folder, select the Autorun.exe file and go from there. As mentioned, for the full game, you won’t have to worry about manually unzipping files.

و اینم جواب این ارور E0001 error message :

If you receive this message it means that the shader modder that your card has does not meet the min spec. To run FIFA 11 PC you will need at least Shader Model 3.0

بعضی وقتها وسط بازی یهو بازی به تیک میفته بعضی وقتها هم هنگ میکنه ، برای شما هم اتفاق افتاده ؟

مهدی جان من که چند صفحه قبل نوشتم کارگردان بازی گفته برای این تیکها anti-aliasing رو به 0x کاهش بدین .

حسین جان حتما پیگیرش باش منم سعی میکنم علتش رو بفهمم.
در فیفا 10 هم سرعت بازی در مودهای مختلف متفاوت بود.در بازیهای دوستانه من همیشه بازی رو روی slow میذارم ولی در منیجر مود سرعت بازی رو روی normal و حتی بعضی مواقع روی fast میذاشتم.اینو چندبار امتحان کردم شما هم امتحان کن

باشه امین جان توی پست بالا توی ویرایش نوشتم که به نظر میرسه باید ستینگ تلویزیونهای مختلفو بدست بیارم .

pouyaabiboy
26-09-2010, 01:41
خب امین جان این یک احساسه دیگه خودت که داری میگی احساس میکنی واقعیت که نیست :20: واقعیت اینه که اندازه زمین تغییری نکرده .

این مساله برای من خیلی بغرنج شده که چرا سرعت بازی توی تلویزیون ها و مانیتورهای مختلف متفاوته .
مثلا دیشب با دو تا از بچه ها رفته بودیم کلوپ , فیفا 11 رو روی یک تلویزیون 32 اینچ hd سونی بازی کردیم جالبه اینقدر سرعت بازی کم بود که من پیشنهاد دادم سرعت بازی رو روی نرمال و یا حتی روی fast بازی کنیم چون واقعا سرعت بازی شدیدا کم بود . باز امشب رفتیم یک کلوپ دیگه اونجا هم دقیقا همین تلویزونو داشتن اما سرعت بازی خیلی زیاد بود سوال اینجاست که چرا باید سرعت بازی توی دو تا تلویزیون دقیقا مثل هم اینقدر متفاوت باشه از اینجا میشه نتیجه گرفت که با تنظیم مانیتور و تلویزیون و یا تنظیمات کنسول سرعت بازیو میشه کم یا زیاد کرد اما چطوری من تا الان نفهمیدم . از هر کسی هم که میپرسم علت دقیقشو نمیدونه حتی اینو توی تالار گفتگوی پر جمعیت EA هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .
به نظر میرسه اینو باید از یک متخصص سخت افزار و آشنا به مانیتور و تلویزیون سوال کنیم .

من تصمیم دارم اینبار رفتم کلوپ اولیه تنظیمات تلوزیونشو یادداشت کنم و اونو توی تلویزیون کلوپ دوم پیاده کنم اگه سرعت بازی توی تلویزیون دوم هم کم شد جواب سوالمونو گرفتیم و راه کم کردن سرعت بازیو بدست آوردیم .

در ضمن من امشب با دستکاری تنظیمات کنسول این کلوپی که رفته بودیم متوجه یک مساله شدم و اونم اینه که اگه شما وضوح تصویر رو تغییر بدی تغییراتی در گیم پلی بوجود میاد مثلا کات سانترها متفاوت میشه یا میزان فشار دادن دکمه پاس و شوت متفاوت میشه علاوه بر اینها من جواب یکی از سوالاتمو گرفتم , با تغییر وضوح تصویر حتی بعضی از آیتمهای بازی هم عوض میشن مثلا در حالت 1360*720 و بالاتر از اون توی رادار بازی بازیکنی که صاحب توپه به شکل بعلاوه نشون داده میشه .

حسین جان این سوالم زیاد بی ربط نیست
میشه بگی بهترین تنظیمات کنسول واسه ای بازی چیه ( تو display sitting کنسول 360 ) تا بهترین خروجی تصویر رو داشته باشیم ؟
من با کابل hd به مانیتور 23 اینچ asus m236h وصلیدمش

Mehdi.ss
26-09-2010, 01:45
[QUOTE=4039;5455224]
مهدی جان من که چند صفحه قبل نوشتم کارگردان بازی گفته برای این تیکها anti-aliasing رو به 0x کاهش بدین .
QUOTE]
درسته حسین جان من نخوندم
مشکل اینه که anti-aliasing رو off کردم ، بازهم اینجوریه
مگه داخل بازی هم anti-aliasing داره

4039
26-09-2010, 01:54
حسین جان این سوالم زیاد بی ربط نیست
میشه بگی بهترین تنظیمات کنسول واسه ای بازی چیه ( تو display sitting کنسول 360 ) تا بهترین خروجی تصویر رو داشته باشیم ؟
من با کابل hd به مانیتور 23 اینچ asus m236h وصلیدمش

پویا جان این سوالو باید از بچه های انجمن کنسول بپرسی مسلما اونا بهتر میتونن جوابتو بدن اما توی اسکرین ستینگ 360 توی بخش رزولوشن یک قسمت داره که میشه وضوح تصویر رو تعیین کرد همونجا اولین گزینش مربوط میشه به تنظیم اتوماتیک بهترین حالت , دقیق عنوانش یادم نیست یک چیزی مثل OPTIMAL OPTION یا OPTIMAL RESOLUTION هستش اونو انتخاب کنی بهترین حالتو برات تنظیم میکنه .

[QUOTE=4039;5455224]
QUOTE]
درسته حسین جان من نخوندم

راستش مهدی جان من دموی PC رو دانلود نکردم اینو باید بقیه بچه ها بگن که این گزینه هست یا نه .

B3HZ@D
26-09-2010, 02:14
[QUOTE=4039;5455224]
QUOTE]
درسته حسین جان من نخوندم

بله Anti Aliasing هم داره

H:\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup

شما این مسیر رو دنبال کن و فایل فیفا کانفیگ رو اجرا کن توی و به قسمت ستینگ برین و از تب Display Configuration میتونین Anti Aliasing رو فعال یا غیر فعال کنین

Mehdi.ss
26-09-2010, 02:27
[QUOTE=gholi110;5455237]

بله Anti Aliasing هم داره

H:\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup

شما این مسیر رو دنبال کن و فایل فیفا کانفیگ رو اجرا کن توی و به قسمت ستینگ برین و از تب Display Configuration میتونین Anti Aliasing رو فعال یا غیر فعال کنین
منظورت اینه ؟

اینو که من آف کردم ولی بازم همونجوره

B3HZ@D
26-09-2010, 02:51
آره منظورم همین بود...
کارت گرافیکت چیه؟! یکی از دوستان فکر کنم جناب امیر موسر یک سری درایور معرفی کرده بود و لینک داده بود تا درایور گرافیک ها رو آپدیت کنید
از اونا استفاده کردی؟!
کلا خیلی گیر میکنه یا این که بعضی مواقع برای یک لحظه گیر میکنه؟!
اگه مدتش خیلی کمه مثلا بعضی وقت ها 2 یا 3 ثانیه بازی اسلوموشن میشه که من هم این مشکل رو دارم و از هر 20 تا بازی ممکنه یکی از اونا همچین مشکلی داشته باشه.
ولی فکر کنم مشکلیه که توی نسخه دمو وجود داره و توی نسخه اصلی برطرف بشه
ولی اگه بیشتر گیر میکنه بگو شاید تونستیم کمکی بکنیم

Google Spider
26-09-2010, 03:36
[QUOTE=x_fashist_x;5455274]
منظورت اینه ؟

اینو که من آف کردم ولی بازم همونجوره

تیک wait for Vysnc رو بردار فک کنم درست بشه ...

hasani2008
26-09-2010, 11:05
لطفا در مورد carrerMode بازي توضيح بدبد (من زياد فيفا باز نيستم)

FCBarcelona.ir
26-09-2010, 11:14
دوستان متخصص میشه یه توضیحی در مورد این گزینه Rendering Quality بدن؟ من حتی بین حالت های High و Very Low تغییر چندانی در بازی نمی بینم، جز اینکه این مشکل افت فریم حل میشه.

اصلا این برای چی هست؟ با روی Very Low بودنش چی در بازی کم میشه؟

hasani2008
26-09-2010, 11:18
[QUOTE=4039;5455224]چند روز پیش یکی از بچه ها گفته بود موقع نصب این ارور ظاهر میشه : Insert CD / DVD” error message

اینم جوابش که مربوط میشه به بد UNZIP شدن فایل دمو :

This demo is delivered in a way that is different from the main game in the sense that it forces users to unpack / unzip files themselves. Some people have reported seeing “Insert CD / DVD” error messages and this is related to not unzipping the files properly first. What you want to do is unzip them to a temp folder (not on your desktop). This will not place an extra 1.16GB of files on your desktop which could slow things down for you. Once you’ve unzipped the files to a folder, select the Autorun.exe file and go from there. As mentioned, for the full game, you won’t have to worry about manually unzipping files.

ميشه بيشتر توضيح بدي،‌ممنون

omid07
26-09-2010, 11:40
با توجه به شرایط و قراین و گفته دوستان فکر وکنم که 3 شنبه یا 4 شنبه بازی دستمون برسهههههههههه.yeeeeeeeeeeeeesssssssss sss:27::8:

4039
26-09-2010, 12:09
ميشه بيشتر توضيح بدي،‌ممنون

اول بگم که این مطالب رو کارگردان بازی نوشته و من از ایشون نقل قول کردم .
ایشون میگه این دمو به شکلی متفاوت از نسخه اصلی بازی عرضه شده توی این دمو شما مجبورید فایلها رو unzip کنید . بعضی از کاربرا گزارش دادن که موقع نصب بازی با ارور “Insert CD / DVD” مواجه شدن که این مساله بخاطر اینه که ابتدا فایل دمو رو درست unzip نکردن . شما باید اون فایلها رو توی یک پوشه موقت ( البته نه توی دسکتاپ کامپیوتر چون اینکار احتمالا سرعت بعضی چیزا رو کاهش میده ) unzip کنید و از حالت فشرده خارجشون کنید . وقتی فایلها رو توی یک پوشه unzip کردین فایل Autorun.exe رو اجرا کنید .
همونطوریکه اول صحبتم اشاره کردم توی بازی اصلی نگران unzip کردن دستی فایلها نباشید .

Damian
26-09-2010, 12:23
دوستان شرمنده ازین پست
ولی واقعا به حرف وین رونی کاربر رسیدم که تاپیک کنسول و PC باید جدا بشه مثلا توی همین صفحه بعضی از پستها رو من واقعا متوجه نشدم که مربوط به کنسوله یا PC ؟

khelane
26-09-2010, 12:23
خدا وکیلی بازی رو حالت دستی خبیلی حال میده ولی شوتها انقدر تمرین کردم نیمشه من دستم یه دسته اصل سونی همراه با مبدیل هست حالم گرفته شد

SevenCity
26-09-2010, 12:46
آقا کسی با کیبورد بازی نمیکنه اینجا؟
اصلا این skill move modifier که توی فیفا 10 بود کجاست؟
چجوری دستی میکنید با کیبورد شوت و سانترو
کی میتونه دقیقا این تنظیماتو واسم درست کنه؟
عکس:

dr_shahrooz
26-09-2010, 13:32
با اجازه بزرگترا،اولین کسی هستم که فیفا 11 رو خرید و الان داره بازی میکنه ! البته نسخه ی ps3 ش منظورمه !
WE ARE 11

3

2

1

....

START !

4039
26-09-2010, 13:40
با اجازه بزرگترا،اولین کسی هستم که فیفا 11 رو خرید و الان داره بازی میکنه ! البته نسخه ی ps3 ش منظورمه !
WE ARE 11

!

مبارک باشه !
شهروز جان میگفتن نسخه ای که برای ps3 منتشر شده زبانهایی غیر از انگلیسی داره .

ببین توی درجه سختی legendary سی پی یو مثل نسخه دمو فشار کمی روی دروازت میاره یا نه مثل نسخه 10 فشار حملات cpu زیاده .

Amin.P30
26-09-2010, 13:40
WE ARE 11

3

2

1

....

START !
هر دیسک ps3 رو چقدر میدن؟
یعنی قیمتش چنده؟

omid07
26-09-2010, 13:53
خدا وکیلی بازی رو حالت دستی خبیلی حال میده ولی شوتها انقدر تمرین کردم نیمشه من دستم یه دسته اصل سونی همراه با مبدیل هست حالم گرفته شد
من منظوره شمارو نگرفتم .یه سوال دارم برای حالت دستی از آنالوگ ها استفاده کرد نمیشه از 4 جهت استفاده کرد؟برای حالت دستی گیم پد خاصی باید داشت؟؟؟؟

Spaniuly
26-09-2010, 14:01
یعنی قیمتش چنده؟

بسته به بازی های مختلف تغییر می کنه ایشون حتما یه 70 - 80 تومنی مایه تیله کرده

WE ARE 11

3

2

1

....

START !

ایول مبارکت باشه ایشالا برا ایکس باکس هم میاد ماهم ازش فیض می بریم:10: We Are 11

halflife g
26-09-2010, 14:04
ایول مبارکت باشه ایشالا برا ایکس باکس هم میاد ماهم ازش فیض می بریم:10: We Are 11

بهتر........واقعا خرید یه بازی مولتی پلتفرم واسه ps3 ارزش نداره......خودشم چون یه روز اومده حتما 60...70...پیاده شده ایشون.

Mehdi.ss
26-09-2010, 14:05
آره منظورم همین بود...
کارت گرافیکت چیه؟! یکی از دوستان فکر کنم جناب امیر موسر یک سری درایور معرفی کرده بود و لینک داده بود تا درایور گرافیک ها رو آپدیت کنید
از اونا استفاده کردی؟!
کلا خیلی گیر میکنه یا این که بعضی مواقع برای یک لحظه گیر میکنه؟!
اگه مدتش خیلی کمه مثلا بعضی وقت ها 2 یا 3 ثانیه بازی اسلوموشن میشه که من هم این مشکل رو دارم و از هر 20 تا بازی ممکنه یکی از اونا همچین مشکلی داشته باشه.
ولی فکر کنم مشکلیه که توی نسخه دمو وجود داره و توی نسخه اصلی برطرف بشه
ولی اگه بیشتر گیر میکنه بگو شاید تونستیم کمکی بکنیم
فقط وقتی دوربین حرکت می کنه اینجوری میشه ، حتی وقتی بازی رو روی low هم میزارم درست نمیشه
با هیچ بازی مشکل ندارم فقط همین فیفا
سی پی یو 4 دوهسته ای
گرافیک gts 250
رم 2 تا یک گیگ
آخرین آپدیتی هم که نصب کردم PhysX_9.10.0129 هست
QUOTE=Google Spider;5455319]

تیک wait for Vysnc رو بردار فک کنم درست بشه ...
این کارو هم کردم باز هم درست نمیشه

UP-SNAKE
26-09-2010, 14:06
75 تومان خريده منم دارم ميرم پيشش بازی کنيم و اينکه انگليسی هم هست

JUSTIN11
26-09-2010, 14:08
ایول مبارکت باشه ایشالا برا ایکس باکس هم میاد ماهم ازش فیض می بریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] We Are 11 نسخه کامل دیگه فوقش تا چهارشنبه همه جا گیر میاد.فکر کنم nba 2k 2011 هم لینک دانلودش اومده.

4039
26-09-2010, 14:15

آرمین جان مثل اینکه شما هم بله ! مبارک باشه .
اگه با هاردشو خریدی که هیچی وگرنه حتما یک فلش برای کنسولت بخر و بازیها رو روی فلش بریز تا هم درایوت ضعیف نشه و هم صدا نداشته باشه و هم اینکه گرمای اضافه تولید نکنه . علاوه بر اینها لود بازی هم برات سریع تر انجام بشه .
میگم دو ماه گلد رایگانتو نگه دار بعدا یک لایوی بزنیم :20:

B3HZ@D
26-09-2010, 14:30
دوستان متخصص میشه یه توضیحی در مورد این گزینه Rendering Quality بدن؟ من حتی بین حالت های High و Very Low تغییر چندانی در بازی نمی بینم، جز اینکه این مشکل افت فریم حل میشه.

اصلا این برای چی هست؟ با روی Very Low بودنش چی در بازی کم میشه؟

مگه میشه فرقی با هم نداشته باشن
شما یعنی بین این دو حالت فرقی بین کیفیت بهتر تصاویر و آبجکت های بازی ندیدین؟!
میخوای دو تا عکس بذارم و فرقشون رو نشون بدم :13:

pintoricio
26-09-2010, 15:13
خوب من الان برگشتم به از 7 به xp sp3 همه مشکلات حل شد ! سیستمم قبلا گفته بودم
cpu intel dual core 2200
vga : 9500 gt 1gig
ram : 2

الان رو high و رزولیشن 1440*990 بازی روون میاد فقط گاهی اوقات احساس میکنم توپ که رو هواست کند حرکت می کنه ولی لرزشی هم نداره رو زمینم که خیلی روونه برای شما هم اینجوریه ؟

dr_shahrooz
26-09-2010, 15:22
مبارک باشه !
شهروز جان میگفتن نسخه ای که برای ps3 منتشر شده زبانهایی غیر از انگلیسی داره .

ببین توی درجه سختی legendary سی پی یو مثل نسخه دمو فشار کمی روی دروازت میاره یا نه مثل نسخه 10 فشار حملات cpu زیاده .

دقیقا این همون Personality + هستش و بسته به اینکه تیم مقابلت چه تیمیه،همونطور بازی میکنه

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

یعنی قیمتش چنده؟

هر دیسک ؟ lol من 75 تومن گرفتم

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

75 تومان خريده منم دارم ميرم پيشش بازی کنيم و اينکه انگليسی هم هست

البته یه چند تا گزارشگر مختلف هم داره و شما میتونی گزارشگر اسپانیایی،مکزیکی و .... ر. انتخاب کنی و لذت ببری

4039
26-09-2010, 15:43
دقیقا این همون Personality + هستش و بسته به اینکه تیم مقابلت چه تیمیه،همونطور بازی میکنه

این درست , اما من منظورم این بود که توی نسخه 10 و توی درجه legendary تیمی که cpu کنترلش میکرد سرعت بازیسازی بیشتری داشت , پاسکاریهای سریع تری داشتن , منطقه بازیو بیشتر عوض میکردن , از فرصتهای گلزنی بیشتر استفاده میکردن و ... بنابراین فشار بیشتری روی دروازمون میومد اما توی دمو این موارد وجود نداشت و توی این درجه میشد از cpu راحت مساوی گرفت در صورتیکه خود من توی نسخه 10 و در همین مقدار زمان معمولا 2 یا سه تا گلو از بیشتر تیما میخوردم ( البته در حالت کاملا دستی ) .
از صحبت شما بر میاد این مورد توی نسخه نهایی فرقی با نسخه دمو نکرده . به هر حال ممنون

hobgoblin
26-09-2010, 15:57
FIFA Soccer 11 NTSC XBOX360-COMPLEX

اگه كسي خواست دانلود كنه لينك دانلود تو قسمت Comments هست

زبان انگليسيه ولي متاسفانه NTSC

اون نسخه اي كه قبلا اومده بود پال بود ولي انگليسي نداشت.

عجب گيري كرديما!!!

peymansh
26-09-2010, 16:22

عجب گيري كرديما!!!

مرسی ! بازی اصلی کی میاد ؟

Behnam_o2
26-09-2010, 16:44

فکر کنم مشکل از سی پیوتون باشه داداش

Amin.P30
26-09-2010, 17:14
بسته به بازی های مختلف تغییر می کنه ایشون حتما یه 70 - 80 تومنی مایه تیله کرده

چقدر گرونه .
اونوقت بازی های x360 چنده؟
و اینکه بازی های ps3 و 360 رایتی هم فروخته میشه؟

B3HZ@D
26-09-2010, 17:24

عجب گيري كرديما!!!

NTSC که بهتره...
کیفیت تصویرش خیلی بهتره
راستی چطوریاست که نسخه های کنسول زودتر منتشر شدن؟!

Damian
26-09-2010, 17:34
NTSC که بهتره...
کیفیت تصویرش خیلی بهتره
راستی چطوریاست که نسخه های کنسول زودتر منتشر شدن؟!
ببخشید ولی فکر نمیکنم ریجیون به کیفیت مرتبط باشه

Hirad HRD
26-09-2010, 17:45
دوستان من بازی رو گرفتم نسخه ایکس باکس پال واقعاً خوشحالم

حالم بده حالم بده :8:اها بیا:8::5:
WE ARE 11

B3HZ@D
26-09-2010, 17:49
آها اینجا منظور Region بود...!
شرمنده
ولی NTSC و PAL از نظر کیفیتی با هم فرق دارن
مثلا همین کار رو که توی PES هم انجام بدی کیفیت تصویر به نظر من خیلی بهتر میشه
یا مثلا فیلمهای NTSC و PAL رو نگاه کنین متوجه میشین
در کل شرمنده...اشتباه از من بود

hamidkabiri6270
26-09-2010, 17:49

اینم یه نمونه اش.با کمی دقت خیلی راحت میشه گل زد.

4039
26-09-2010, 17:54

WE ARE 11

مبارک باشه .
نسخه pal رو از کجا گرفتی این ریجن که هنوز نیومده ! فکر کنم شما نسخه غیر انگلیسیشو گرفتی .
خب تعریف کن چه تغییری نسبت به دمو کرده ؟ سرعت بازی , درجه سختی بازی و...

معلوم نیست چرا نسخه pc نمیاد ؟؟؟؟

Hirad HRD
26-09-2010, 18:09
مبارک باشه .
نسخه pal رو از کجا گرفتی این ریجن که هنوز نیومده ! فکر کنم شما نسخه غیر انگلیسیشو گرفتی .
خب تعریف کن چه تغییری نسبت به دمو کرده ؟ سرعت بازی , درجه سختی بازی و...

معلوم نیست چرا نسخه pc نمیاد ؟؟؟؟
ممنون دوست عزیز نه این نسخه انگلیسی و پال هست تا ساعت 8 شب همه رو میگم

h_13691990
26-09-2010, 18:12
دوستان فیفا 11 برای ایکس باکس ریجن جی اومده؟؟؟؟؟

اگه آره یکی بگه از کجا میشه تهیه کرد....(ترجیحا تو کرج) ولی اگه نشد حاضرم برای 2-3 روز زودتر بازی کردن تا تهران هم برم:31:

mosolim
26-09-2010, 18:33
سلام
بالاخره امروز یه ایکس باکس گرفتم اتفاقا منم کرجیم ولی امروز رفتم توپخونه کنسول گرفتم اگه میدونستم فیفا اومده حتما با کنسول میگرفتمش. البته فکر نکنم تهران باشه چون اون توپخونه ها تو بوق میکردن.

hamidkabiri6270
26-09-2010, 18:39
آقا کسی با کیبورد بازی نمیکنه اینجا؟
اصلا این skill move modifier که توی فیفا 10 بود کجاست؟
چجوری دستی میکنید با کیبورد شوت و سانترو
کی میتونه دقیقا این تنظیماتو واسم درست کنه؟
عکس:

من تنظیماتم رو اینه:

اینم یه خلاصه ای از عملکرد کلید ها با کیبورد:

e+z=حرکات نمایشی

e و z=حرکت دادن دفاع به سمت چپ یا راست هنگام ضربات ایستگاهی

q+x=حرکت یک و دو

z= skill move طبق تنظیمات من با نگه داشتن کلید z

C+z=روپایی زدن=نگه داشتن دکمه z در حالت توقف و همزمان روپایی زدن با دکمه c

hadishi
26-09-2010, 18:46
برای کنسول امده برای pc هنوز خبری نیست ادم وسوسه می شه بره یک Xbox 360 بخره من دمو نسخه pc رو روی TV 40 inch بازی می کنم واقعا بازی حرف نداره و خودم یک عمر pes باز بودم حالا افسوس که چرا زودتر کنسول نگرفتم که از نسخه های قبل بازی هم لذت ببرم واقعا با واقعیت نزدیک است چه داور چه بازیکن تماشاگر چه حرکات بازیکن حالت دستی هم خیلی هیجان داره بازی رو خیلی سخت می کنه بعد یک سوال خدمت دوستانی که کنسول دارن خیلی این نسخه pc با کنسول فرق داره ارزش داره کنسول بخرم من اینترنت سرعت بالا با پینگ 175 150 متغیر دارم pc انلاین میشه زد یا فقط مخصوص کنسول ؟ بعد یک مورد دیگر که دوستان گفتن دقیقا درسته من روی TV که بازی می کنم سرعت کمتر بازی سختر به نظر می رسه چون طبیعی تر نشون میده پاس ها یک خورده با مکث و بقیه موارد اما وقتی با مانیتور بازی می کنم پاس خیلی راحت تر بازی سرعت بالا تر پاس ها پینگ پنگی می شه داد و یک خورده از واقعیت بازی کاسته میشه اگر راحی پیدا کردین ما رو هم در اطلاع بزارید

UP-SNAKE
26-09-2010, 18:47
ما که برای ps3 شو از توپخونه گرفتيم ، نسبت به دمو ميشه گفت ايراد هاش کمتر شده تا به کلی برطرف شده من که تو 10 دست بازی کردن هيچ ايراد يا bug ای نديدم ، سرعت بازی خيلی کمتر شده و واقعاً هم بازی سخت شده بود اين personality+ هم واقعاً مشهود بود در آخر هم بايد از شهروز جان تشکر کنم که اجازه داد برم پيشش و با هم بازی کرديم

FCBarcelona.ir
26-09-2010, 19:00
اینم یه نمونه اش.با کمی دقت خیلی راحت میشه گل زد.

دقیقا! به خصوص CPU اینطوری خیلی گل می زنه. رو اعصابه که دروازبان هیچ تلاشی نمی کنه و مهاجم حریف پشت سرش راحت می زنه تو گل! :41:

B3HZ@D
26-09-2010, 19:14
اگه شما زیاد گل خوردی دلیل نمیشه که بقیه هم زیاد با این روش گل خورده باشن
اتفاقا من روی این حرکات خیلی کم گل خوردم
اگه درست دفاع کنیم کمتر گل میخوریم...مثل PES نیست که برای دور کردن توپ فقط دکمه مربع رو بزنیم
باید مدافعین خودتون رو به سمت توپی که سانتر شده حرکت بدین تا توپ رو دفع کنن
چیزی که بارها توی فوتبال واقعی هم دیده شده.

hamidkabiri6270
26-09-2010, 19:32
دقیقا! به خصوص CPU اینطوری خیلی گل می زنه. رو اعصابه که دروازبان هیچ تلاشی نمی کنه و مهاجم حریف پشت سرش راحت می زنه تو گل! :41:

دوستمون گفته بودند روی سانتر از جناحین و کرنر نمیشه گل زد من هم این نمونه را گذاشتم برای مثال .حالا اینطوری نیست که هر چی سانتر بکنی بره تو گل.گل زدن روی سانتر از کناره ها سخته ولی با کمی دقت شدنیه.:46:

4039
26-09-2010, 19:32

سعید جان ما کلی نسخه 10 کنسولی رو بازی کردیم تازه روی درجه legendary که توی این دمو نیست اما اینجوری که شما میگی دروازه بان ضعیف نیست من نمیدونم شما داری در مورد چی صحبت میکنی آخه خیلیا ایراد میگیرن دروازه بان فیفا از حد معمول قوی تره . چطوره آدرس اونا رو بهت بدم من که نتونستم اونا رو قانع کنم که دروازه بان از حد نرمال خیلی قویتر نیست شاید شما بتونی متقاعدشون کنی یکیش همین آدام سایت wenb هستش که همش از این شاکیه که توی فیفا دروازه بانها به سختی گل میخورن امسال کلی خوشحال بود که توی نسخه 11 کنسولی یک کم راحت تر دروازشون باز میشه .

h_13691990
26-09-2010, 19:39
دوستان یکی نیست به ما بگه ریجن جی ایکس باکسو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟ من تو کفم!!! کمک plz :دی

khelane
26-09-2010, 19:58
بازی برای نسخه پی سی عرضه شده؟؟؟؟؟؟؟

وین رونی
26-09-2010, 20:01
منکه دیگه 10 رو تعطیل کردم هرچند که دوست داشتم با تیم موفقیتهای بزرگ کسب کنم اما می خوام یه هفته ای فیفا بازی نکنم تا تشنه تشنه 11 این بازی بشم

JUSTIN11
26-09-2010, 20:42
دروازبانا تو فیفا11 کنسول از هر لحاظ خیلی واقعی تر شده هم انیمیشنهای متنوعی بهش اضافه شده و هم از لحاظ مهار توپهای مشکل واقعی تر عمل میکنن.تو فیفا 10 بیشتر حرکات تکراری بود و خیلی کم انیمیشن داشت ولی در این نسخه واقعا انیمیشن های زیادی اضافه شده و دیگه حرکات تکراری نیستن.
باید بگم این بهترین دروازبانی هست که تا بحال در تمام نسخه های فوتبالی تجربه کردم.

اگر سرعت بازی کمتر بشه + عملکرد cpu در حمله هوشمندانه تر بشه من سالها فیفا 11 رو بازی خواهم کرد.

B3HZ@D
26-09-2010, 20:50
بازی برای نسخه پی سی عرضه شده؟؟؟؟؟؟؟

نه هنوز منتشر نشده
یک چند روز دیگه باید صبر کنین تا انتشار نسخه PC

تاریخ انتشار : 28 سپتامبر برای آمریکای شمالی و 1 اکتبر برای اروپا و آسیا

محمد ه ف
26-09-2010, 20:59
ما که برای ps3 شو از توپخونه گرفتيم ، نسبت به دمو ميشه گفت ايراد هاش کمتر شده تا به کلی برطرف شده من که تو 10 دست بازی کردن هيچ ايراد يا bug ای نديدم ، سرعت بازی خيلی کمتر شده و واقعاً هم بازی سخت شده بود اين personality+ هم واقعاً مشهود بود در آخر هم بايد از شهروز جان تشکر کنم که اجازه داد برم پيشش و با هم بازی کرديم
دوست خوبم میشه لطف کنی بگی چند خریدی؟
:10:

UP-SNAKE
26-09-2010, 21:08
تو پست های قبلی گفتم که 75 تومان :40::40: منم نخريدم دکتر شهروز خريده :11::11::11:

4039
26-09-2010, 21:27
پوریا تو نسخه دموی کنسولی رو هم بازی کرده بودی ؟ اگه بازی کرده بوده فشار حملات cpu نسبت به نسخه دمو تغییری کرده ؟ توی دمو cpu زیاد فشار نمیاورد.

دروازبانا تو فیفا11 کنسول از هر لحاظ خیلی واقعی تر شده هم انیمیشنهای متنوعی بهش اضافه شده و هم از لحاظ مهار توپهای مشکل واقعی تر عمل میکنن.تو فیفا 10 بیشتر حرکات تکراری بود و خیلی کم انیمیشن داشت ولی در این نسخه واقعا انیمیشن های زیادی اضافه شده و دیگه حرکات تکراری نیستن.
باید بگم این بهترین دروازبانی هست که تا بحال در تمام نسخه های فوتبالی تجربه کردم.

اگر سرعت بازی کمتر بشه + عملکرد cpu در حمله هوشمندانه تر بشه من سالها فیفا 11 رو بازی خواهم کرد.

منم تصمیم داشتم نسخه 10 بازیو سالها بازی کنم اما الان که دموی فیفا 11 رو دیدم نظرم عوض شد :31:

hessi19
26-09-2010, 21:36
منم بازی رو گرفتم (360) . روی کاور بازی نوشته sports game of the year awards premios juego deportivo del ano ..
زبون english نداره !! بازی اصلیش کی میات؟؟
WE ARE 11 :10:

UP-SNAKE
26-09-2010, 21:57
پوریا تو نسخه دموی کنسولی رو هم بازی کرده بودی ؟ اگه بازی کرده بوده فشار حملات cpu نسبت به نسخه دمو تغییری کرده ؟ توی دمو cpu زیاد فشار نمیاورد.

منم تصمیم داشتم نسخه 10 بازیو سالها بازی کنم اما الان که دموی فیفا 11 رو دیدم نظرم عوض شد :31:

والا حسين جان من با cpu اين فيفا 11 رو بازی نکردم تا حالا نسخه کنسولی دمو رو هم بازی کرده بودم فقط با خود شهروز بازی کرديم ، اين سؤال رو از خودش بايد بپرسی البته وقتی من رسيدم داشت با يه team به نام gerana بازی ميکرد توی تورنومنت که واقعاً معنی personality+ رو اونجا فهميدم چون تيم روبرو تو حمله هايي که ميکرد بعضاً با بی دقتی و يا نداشتن skill در زدن ضربات آخر و همچنين stop توپ همه موقعيت هارو از دست دادن ، حالا به شهروز ميگم که زود بياد و سؤال هارو پاسخ بده از همه ممنونم که وقت ميزاريد و پست های منو ميخونيد

hadishi
26-09-2010, 22:00
این همه فن فیفا هیچ کس نمیدونه با pc میشه انلاین بازی کرد یا فقط باید کنسول باشه؟ با پینگ 175 برای بازی انلاین جوابگو است؟

UP-SNAKE
26-09-2010, 22:16
این همه فن فیفا هیچ کس نمیدونه با pc میشه انلاین بازی کرد یا فقط باید کنسول باشه؟ با پینگ 175 برای بازی انلاین جوابگو است؟

چرا نميشه ولی بايد بازی رو original بخريد پينگتون هم عاليه

FCBarcelona.ir
26-09-2010, 23:20
آقایون اصلا فیفا هیچ نقصی نداره. الان تشکر کنید زیر این ارسال :31:

سعید جان ما کلی نسخه 10 کنسولی رو بازی کردیم تازه روی درجه legendary که توی این دمو نیست اما اینجوری که شما میگی دروازه بان ضعیف نیست من نمیدونم شما داری در مورد چی صحبت میکنی آخه خیلیا ایراد میگیرن دروازه بان فیفا از حد معمول قوی تره . چطوره آدرس اونا رو بهت بدم من که نتونستم اونا رو قانع کنم که دروازه بان از حد نرمال خیلی قویتر نیست شاید شما بتونی متقاعدشون کنی یکیش همین آدام سایت wenb هستش که همش از این شاکیه که توی فیفا دروازه بانها به سختی گل میخورن امسال کلی خوشحال بود که توی نسخه 11 کنسولی یک کم راحت تر دروازشون باز میشه .

من که نمیگم دروازبانای ضعیفن، تا به حالم با بالاتر از Professional بازی نکردم، هیچ وقت فراتر از دانسته ها و دیده هام قضاوت نکردم. ولی تو این سطح سختی، این ضعف بزرگ رو دروازبان ها دارن. من قبل این عکس ها که گذاشته بود، از قضا از یه موردش فیلم گرفتم (از همون فیلمای معروف :31:):

شما این رو ببینید. در واقعیت هرگز چنین گلی زده نمیشه، چون دروازبان همیشه روی توپی که از دور به روی دروازه ش فرستاده میشه مسلطه. اما این صحنه گل برای من زیاد اتفاق افتاده. البته متاسفانه خودم بلد نیستم بزنم، چون وقتی بزنی حال میده، ولی وقتی بخوری میشه باگ :31:

در هر حال من اونچه می بینم رو میگم، چه خوبی و چه بدی. منکر این نمیشه شد که گیم پلی فیفا فوق العاده س، ولی بدی هاش رو هم میگم، حتی اگر با واکنش های متعصبانه و بی منطق عده ای مواجه بشه که وقتم رو صرف جواب دادن به این دست ارسال ها نمی کنم. :20:

B3HZ@D
26-09-2010, 23:30
جناب با منطق
اگر این باگه و چندین و چند بار برای شما اتفاق افتاده پس بالطبع باید برای من و بقیه کاربران هم اتفاق می افتاد
چون که به گقته شما این باگه و نه اشتباه محاسباتی یا کنترلی که شما انجام میدین
من هم هیچ وقت نگفتم فیفا بازی کاملیه و هیچ مشکلی نداره...ولی یک سری مشکلات برمیگرده به عدم آشنایی یک سری از دوستان با کنترل این بازی و وقتی هم به مشکل میخورن اون رو باگ میدونن.
در صورتی که این خودشون هستن که دارن اشتباه میکنن
این وسط هم مشخصه که چه کسی و کسانی منطقی نظر میدن و چه کسی و کسانی از روی قصد و ...

4039
26-09-2010, 23:44

من که نمیگم دروازبانای ضعیفن، تا به حالم با بالاتر از Professional بازی نکردم، هیچ وقت فراتر از دانسته ها و دیده هام قضاوت نکردم. ولی تو این سطح سختی، این ضعف بزرگ رو دروازبان ها دارن. من قبل این عکس ها که گذاشته بود، از قضا از یه موردش فیلم گرفتم (از همون فیلمای معروف :31:):

شما این رو ببینید. در واقعیت هرگز چنین گلی زده نمیشه، چون دروازبان همیشه روی توپی که از دور به روی دروازه ش فرستاده میشه مسلطه. اما این صحنه گل برای من زیاد اتفاق افتاده. البته متاسفانه خودم بلد نیستم بزنم، چون وقتی بزنی حال میده، ولی وقتی بخوری میشه باگ :31:

در هر حال من اونچه می بینم رو میگم، چه خوبی و چه بدی. منکر این نمیشه شد که گیم پلی فیفا فوق العاده س، ولی بدی هاش رو هم میگم، حتی اگر با واکنش های متعصبانه و بی منطق عده ای مواجه بشه که وقتم رو صرف جواب دادن به این دست ارسال ها نمی کنم. :20:

سعید جان آخه کی گفته محصولات برنامه نویسی شده دست بشر کاملا بی خطاست نمیدونم برنامه نویسی خوندی یا نه اگه خونده باشی واقعا این پستت خیلی نا پخته بود . شما انتظار داری اصلا باگی توی بازی وجود نداشته باشه تازه این باگ نیست در ادامه توضیح میدم باید چیکار میکردی .
به هر حال توی هر محصول برنامه نویسی شده باگ وجود داره مایکروسافت به اون عظمت با اون دبه دبه و کب کبه کلی حفره و باگ توی ویندوزاش وجود داره سیستم عاملهایی که سالیان سال کلی آدم روش کار کردن بعد شما انتظار داری یک بازی که فقط یک سال روش کار میشه بدون باگ باشه .
من حقیقتا بدون تعارف به شرکت EA تبریک میگم که توی بازیهای فیفایی که میسازه اینقدر باگ کم وجود داره و علاوه بر اون تعداد کم فراوانی باگها تنوع اونها هم بسیار کمه .

علاوه بر اینها چرا شما دروازه بانتو خودت دستی نکشیدی عقب این که دیگه کاری نداره شما با کمک سه ابزار آنالوگ راست , دکمه L1 /LB و همینطور دکمه پاس تودر راحت میتونستی دروازه بانتو جابجا کنی . اینکه دیگه دست خودمون باگ کجا بوده آخه .

halflife g
26-09-2010, 23:45
جناب با منطق
اگر این باگه و چندین و چند بار برای شما اتفاق افتاده پس بالطبع باید برای من و بقیه کاربران هم اتفاق می افتاد
چون که به گقته شما این باگه و نه اشتباه محاسباتی یا کنترلی که شما انجام میدین
من هم هیچ وقت نگفتم فیفا بازی کاملیه و هیچ مشکلی نداره...ولی یک سری مشکلات برمیگرده به عدم آشنایی یک سری از دوستان با کنترل این بازی و وقتی هم به مشکل میخورن اون رو باگ میدونن.
در صورتی که این خودشون هستن که دارن اشتباه میکنن
این وسط هم مشخصه که چه کسی و کسانی منطقی نظر میدن و چه کسی و کسانی از روی قصد و ...

این پست رو که دیدم یاد دو تا خاطره افتادم......... .

چند سال پیش یکی از دوستام نشسته بود پای pc بازی warcraft3 رو بازی می کرد (مد skirmish) ولی چون بازی کردن این مد مهارت شدیدا بالا و آشنایی طولانی با بازی رو لازم داشت ایشون بعد یه مدت باختن تو بازی اومد گفت این بازی باگ داره من هر کاری می کنم میبازم واسه دشمن کارگر اولیه زیاد گذاشتن واسه من کم پس باگ........:31:

یکیشم تو آنلاین gears of war2 بود یکی از بچه ها ضعیف بود هی هی میباخت......بعدش یهو گذاشت رفت از شبکه بعد فرداش ازش پرسیدم چرا رفتی؟؟گفت این بازی باگ داره از پشت کاور بتونی هم منو میزنن....:39::39:

این خاطراتو گفتم تا دوستان بدونن به هر چیزی باگ نمیگن......

AlexMercer
26-09-2010, 23:53

شما میشه پس 2011 رو بازی کنی تو فیفا دخالت نکنی؟ وقتی باگهای پس رو تو تاپیکش میزارن شروع میکنید هی حرف مفت میزنید که چرا طرفداران فیفا تو پس دخالت میکنند شما هم فیف و پس 2011 تو بازی کن ولی تو کار فیفا دخالت نکن.هر وقت اینقدر نقد پذیر بودن طرفداران پس که دوستان چنین انتقاد هایی از بازی کنن تو تاپیکش شما هم بیا اینجا اینارو بزار. :46:

FCBarcelona.ir
27-09-2010, 00:11
سعید جان آخه کی گفته محصولات برنامه نویسی شده دست بشر کاملا بی خطاست نمیدونم برنامه نویسی خوندی یا نه اگه خونده باشی واقعا این پستت خیلی نا پخته بود . شما انتظار داری اصلا باگی توی بازی وجود نداشته باشه تازه این باگ نیست در ادامه توضیح میدم باید چیکار میکردی .
به هر حال توی هر محصول برنامه نویسی شده باگ وجود داره مایکروسافت به اون عظمت با اون دبه دبه و کب کبه کلی حفره و باگ توی ویندوزاش وجود داره سیستم عاملهایی که سالیان سال کلی آدم روش کار کردن بعد شما انتظار داری یک بازی که فقط یک سال روش کار میشه بدون باگ باشه .
من حقیقتا بدون تعارف به شرکت EA تبریک میگم که توی بازیهای فیفایی که میسازه اینقدر باگ کم وجود داره و علاوه بر اون تعداد کم فراوانی باگها تنوع اونها هم بسیار کمه .

علاوه بر اینها چرا شما دروازه بانتو خودت دستی نکشیدی عقب این که دیگه کاری نداره شما با کمک سه ابزار آنالوگ راست , دکمه L1 /LB و همینطور دکمه پاس تودر راحت میتونستی دروازه بانتو جابجا کنی . اینکه دیگه دست خودمون باگ کجا بوده آخه .
البته من رشته م چیز دیگه س، ولی برنامه نویسی هم زیاد کار کردم. واسه همین هم به ارسالهای کودکانه جواب نمیدم. ولی یک چیزی واقعا منو متعجب کرد. یعنی شما میگی به ثمر رسیدن چنین گلی، اشتباه کاربره و نه بازی؟

---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

این پست رو که دیدم یاد دو تا خاطره افتادم......... .

چند سال پیش یکی از دوستام نشسته بود پای pc بازی warcraft3 رو بازی می کرد (مد skirmish) ولی چون بازی کردن این مد مهارت شدیدا بالا و آشنایی طولانی با بازی رو لازم داشت ایشون بعد یه مدت باختن تو بازی اومد گفت این بازی باگ داره من هر کاری می کنم میبازم واسه دشمن کارگر اولیه زیاد گذاشتن واسه من کم پس باگ........:31:

یکیشم تو آنلاین gears of war2 بود یکی از بچه ها ضعیف بود هی هی میباخت......بعدش یهو گذاشت رفت از شبکه بعد فرداش ازش پرسیدم چرا رفتی؟؟گفت این بازی باگ داره از پشت کاور بتونی هم منو میزنن....:39::39:

این خاطراتو گفتم تا دوستان بدونن به هر چیزی باگ نمیگن......
اتفاقا منم یاد یه ضرب المثل افتادم که میگه درخت هرچی پر بارتره، سرش افتاده تره. از قضا اون درختی از همه سرش رو بالاتر نگه می داره که باری نداره :20:

ای کاش فرصتی می شد با دوستان در کنار هم یه لیگ راه می انداختیم و یه بازی می زدیم، تا ببینید با وجودی اینکه تو فیفای جدید تازه کارم، آخر کار کی میگه بازی باگ داره :31: (البته از نوع مزاحی که شما کردی، و گرنه باگ که یه مبحث علمیه و از این شوخی ها جداس)

Mostafa NBA
27-09-2010, 00:46

من فکر کنم به حسین یا مسعود بود توی کلوپ(در حال فیفا زدن) گفتم عکس العمل دروازه بان ها توی فیفا خیلی بد طراحی شده. شیرجه هایی که میزنن خیلی غیر طبیعیه و همشون شبیه هم هستند و در این زمینه PES رو موفق تر میدونستم. اما همونطور که گفتی, امسال انیمشین های فیفا خیلی حالب تر شده و متناسب با مکان و زمان و قدرت و جهت شون شیرجه های رئالی زده میشه.:40:

4039
27-09-2010, 00:58
البته من رشته م چیز دیگه س، ولی برنامه نویسی هم زیاد کار کردم. واسه همین هم به ارسالهای کودکانه جواب نمیدم. ولی یک چیزی واقعا منو متعجب کرد. یعنی شما میگی به ثمر رسیدن چنین گلی، اشتباه کاربره و نه بازی؟

)

سعید جان منم با شما کاملا موافقم که این اشتباه از دروازه بانه که جایگیری درستی نداشته به هر حال توی اون وضعیت دروازه بان شما در حالت ASSISTED هستش بنابراین باید تمام کارها رو خودش انجام بده نه اینکه گیمر بخواد اشتباه اونو تصحیح کنه مگر اینکه شما دروازه بانو MANUAL یا مثلا نیمه کمکی کرده باشی اونوقت این اشتباه رو پای گیمر باید گذاشت . اما به هر حال توی این صحنه خود گیمر هم میتونه یک کارایی بکنه و به هوای دروازه بان کمکی نباشه .
در ضمن خوبه که ایرادات بازیو در بیاریم مگه ما سهامدار شرکت EA هستیم که بخوایم ازش طرفداری کنیم . به امید خدا منم در آینده سعی میکنم نواقص و کمبودهای بازیو از بازی در بیارم .
در مورد عملکرد دروازه بان اگه دستی کردیش که هیچی وگرنه در حالت اتوماتیک میتونی با دکمه پاس تودر دروازه بانتو از دروازه بکشی بیرون یا اینکه با دوبار زدن بکشیش بسمت دروازه .

سعید جان قراره نهایتا تا یک هفته دیگه اول گروه بررسی دو بازی فیفا و PES رو تشکیل بدیم و بعد بررسی کامل این دو بازی نتایج رو به تاپیک مقایسه ای که چند هفته پیش تشکیل شد منتقل کنیم . بنابراین هر نکته مثبت و منفی از این دو بازی به چشمت خورد عکسی چیزی ازش بگیر تا اونجا بحثو فنی تر و دقیق تر پیگیری کنیم .

بعضی از کارهایی که میشه با دروازه بان انجام داد :

FCBarcelona.ir
27-09-2010, 01:50
در مورد عملکرد دروازه بان اگه دستی کردیش که هیچی وگرنه در حالت اتوماتیک میتونی با دکمه پاس تودر دروازه بانتو از دروازه بکشی بیرون یا اینکه با دوبار زدن بکشیش بسمت دروازه .
نه من با دروازبان فقط در حد همین حرکت جلو کشیدن کار دارم، بقیه زحمتش پای خودشه :31:

در مورد اون تاپیک هم حتما مطالعه کنم که چیزی یاد بگیرم. اتفاقا خیلی خوبه تو یه تاپیک فقط بحث فنی بشه و خبری از ارسالهای خاله زنکی توش نباشه :31:

فقط نمی دونم چرا دوستان جبهه می گیرن، باور کنید من قصد ایراد الکی گرفتن ندارم. شاید از بس عکس این اتفاق در تاپیک پس افتاده، همه این ذهنیت رو پیدا کردن. ولی وقتی یه سری می شینن با هم یه بازی رو انجام میدن، خوبه در مورد نقاط قوت و ضعفش با هم صحبت کنن. باور کنید اگر فیفا بازی خوبی نبود، وسط این همه مشغله، انقدر وقت سرش نمی ذاشتم. حتی وسوسه میشم کنسول بخرم که تو سال 2011 بازی 2010 رو بازی نکنم (خدا لعنتت کنه EA :31:)

بزرگی فرموده: «ببینید چی میگه، نه اینکه کی میگه!» شما هم به امضای من نگاه نکنید. :31: من وقتی اینجا ارسال می کنه، به عنوان کسیه که فیفا رو می پسنده، نه کسی که می خواد اشکال تراشی کنه. :20:

S0R3N4
27-09-2010, 01:57
بچه ها
خبری نشد از فیفا؟نیومده هنوز؟

ragbar12
27-09-2010, 02:32
سلام
واقعا خوشحال كنندس كه امسال فيفا قراره واسه پي سي بازها سنگ تموم بزاره مني كه فيفا pc رو قبول نداشتم با اين تعاريف واخباري كه شنيدم قطعا گزينه اول من فيفا خواهد بود چون بدون تعصب من طرفدار بازي خوبم سالها (توي pes ( pc اقايي ميكرد وحالا نوبت فيفاس!
فقط تنها چيزي كه تو ذوقم زد سيسم مورد نياز بازي بود به قول معروف واسه ارتقا كامپيوترم مايه تيله موجود نيست ميخواستم بدونم واسه اجراي بازي جتما بايد حداقل cpu دو هسته اي داشته باشيم؟

Alex * Delpiero
27-09-2010, 02:36
سلام
واقعا خوشحال كنندس كه امسال فيفا قراره واسه پي سي بازها سنگ تموم بزاره مني كه فيفا pc رو قبول نداشتم با اين تعاريف واخباري كه شنيدم قطعا گزينه اول من فيفا خواهد بود چون بدون تعصب من طرفدار بازي خوبم سالها (توي pes ( pc اقايي ميكرد وحالا نوبت فيفاس!
فقط تنها چيزي كه تو ذوقم زد سيسم مورد نياز بازي بود به قول معروف واسه ارتقا كامپيوترم مايه تيله موجود نيست ميخواستم بدونم واسه اجراي بازي جتما بايد حداقل cpu دو هسته اي داشته باشيم؟

انگار آره
================================================== ==========
1. Minimum System Requirements

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo @ 1.8Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7

1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 3.0 or above - see supported chipsets in section 11)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
Please note that 16 bit colour is not supported

mosolim
27-09-2010, 08:49
سلام
بازی تو کرج پیدا میشه ؟ دوستان همشهری اگه گرفتن می تونن راهنمایی کنن؟ الکس جان شما گرفتین؟

JUSTIN11
27-09-2010, 09:50
منم تصمیم داشتم نسخه 10 بازیو سالها بازی کنم اما الان که دموی فیفا 11 رو دیدم نظرم عوض شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسین حالا بذار این مورد حل بشه وگر نه من یکی نمی تونم با فیفا11 کنار بیام.سرعت بازی فوق العاده بالاست.باور کن بعضی مواقع وسط بازی شک میکنم سرعت بازی روی fast هستش.شده مثل فوتبالیستها.اگه تو نسخه اصلی همین جوری باشه باید دور فیفا11 بازی کردن رو روی مانیتور خط بکشم.نمی دونم والا اگه از بچه های همین فروم بپرسی 90 درصدشون میگن سرعت بازی باید کم باشه.حالا چرا بازیسازها اینقدر دوست دارن سرعت بازی بالا باشه من نمیدونم.........
همین یک اشتباه می تونه کل بازی رو زیر سوال ببره.دیگه پرو پاسینگ و پرسنالدی + معنی نداره چون همه چیز خیلی سریع اتفاق میفته و آدم نمیتونه تفاوتها رو حس کنه.
سرعت لعنتی بازی هر سال واسمون دردسر ساز میشه.اون از pes که پارسال جون به لبمون کرد اینم از بازی بی نقص فیفا11 که بخاطر همین مورد داره کل بازی رو خراب میکنه.فیفا 10 به مراتب سرعت کمتری نسبت به دمو فیفا11 داشت.
واقعا در عجبم چرا اینا اینقدر روی این مورد خساست به خرج میدن.یعنی نمیتونن یه سرعت کم برای بازی تعریف کنن؟

من حاضرم همه ویزگیهای جدید فیفا11 نباشه ولی سرعت بازی کمتر بشه.
اینکه روی مانیتور سرعت بازی بیشتر از tv هست به هیچ وجه دلیل قانع کننده ایی نیست.اینا باید فکر همه جاشو می کردن و مشکل از جانب ما نیست.

باور کنید حتی یک فوتبال واقعی روی دور تند هیچ جذابیتی نداره.

4039
27-09-2010, 10:20
حسین حالا بذار این مورد حل بشه وگر نه من یکی نمی تونم با فیفا11 کنار بیام.سرعت بازی فوق العاده بالاست.باور کن بعضی مواقع وسط بازی شک میکنم سرعت بازی روی fast هستش.شده مثل فوتبالیستها.اگه تو نسخه اصلی همین جوری باشه باید دور فیفا11 بازی کردن رو روی مانیتور خط بکشم.نمی دونم والا اگه از بچه های همین فروم بپرسی 90 درصدشون میگن سرعت بازی باید کم باشه.حالا چرا بازیسازها اینقدر دوست دارن سرعت بازی بالا باشه من نمیدونم.........
همین یک اشتباه می تونه کل بازی رو زیر سوال ببره.دیگه پرو پاسینگ و پرسنالدی + معنی نداره چون همه چیز خیلی سریع اتفاق میفته و آدم نمیتونه تفاوتها رو حس کنه.
سرعت لعنتی بازی هر سال واسمون دردسر ساز میشه.اون از pes که پارسال جون به لبمون کرد اینم از بازی بی نقص فیفا11 که بخاطر همین مورد داره کل بازی رو خراب میکنه.فیفا 10 به مراتب سرعت کمتری نسبت به دمو فیفا11 داشت.
واقعا در عجبم چرا اینا اینقدر روی این مورد خساست به خرج میدن.یعنی نمیتونن یه سرعت کم برای بازی تعریف کنن؟

اینکه روی مانیتور سرعت بازی بیشتر از tv هست به هیچ وجه دلیل قانع کننده ایی نیست.اینا باید فکر همه جاشو می کردن و مشکل از جانب ما نیست.

امین جان , سازندگان بازی امسال سرعت بازیو نسبت به نسخه قبل کمتر کردن . و این کار از طریق کاهش سرعت و شتاب 4-5 تا آیتم بازی صورت گرفته . چند هفته پیش مواردشو توی تاپیک گذاشته بودم . پترسن میگفت حتی نسخه جام جهانی هم از نسخه 10 سرعتش کمتر بوده .
اما ظاهرا اینا سرعت بازیو بر اساس استانداردهای تلویزیونها تنظیم میکنن نه مانیتور . من میگم همین بازی و همینطور نسخه 10 رو توی دو تا تلویزیون مختلف امتحان کردم روی حالت slow بقدری سرعت بازی کم بود که واقعا حوصله منو به سر برده بود واقعا بازی کند و آهسته اجرا میشد .
به نظر من ما بجای مایوس شدن باید دنبال راه حلی برای این بگردیم که تنظیمات مانتیور رو به فرم تنظیمات تلویزیون در بیاریم .
علت اینکه سرعت بازی توی تلویزیون شدیدا کمتر از مانتیوره ممکنه کابهای استفاده شده در تلویزیون باشه یا مثلا رفرش ریت ( که بعیده ) یا response time یا وضوح تصویر و .... به هر حال با تحقیق و امتحان کردن باید علتو پیدا کنیم . من بهت قول میدم آخرش علتشو پیدا میکنم البته ممکنه دیر و زود بشه اما با سماجت و کنجکاوی که که از خودم سراغ دارم مطمئنا پیداش میکنم . اگه تو هم چیزی فهمیدی اعلام کن تا زودتر شر این مشکلو بکنیم .

JUSTIN11
27-09-2010, 10:34
اما ظاهرا اینا سرعت بازیو بر اساس استانداردهای تلویزیونها تنظیم میکنن نه مانیتور . من میگم همین بازی و همینطور نسخه 10 رو توی دو تا تلویزیون مختلف امتحان کردم روی حالت slow بقدری سرعت بازی کم بود که واقعا حوصله منو به سر برده بود واقعا بازی کند و آهسته اجرا میشد . بنظر من سرعت بازی نسبت به فیفا10 روی مانیتور بیشتر شده.ولی روی tv سرعت بازی فیفا11 بهتر از فیفا10 شده.
اینکه میگی اینا سرعت بازی رو بر اساس استانداردهای مانیتورها تنظیم نمیکنن اصلا قابل قبول نیست.پس اینهمه مانیتور فول اچ دی که برای استفاده همزمان کنسول ساخته شده چی؟ اینا نباید این مورد رو در نظر بگیرن؟ من یکی اصلا قانع نمیشم.

halflife g
27-09-2010, 10:39
اتفاقا منم یاد یه ضرب المثل افتادم که میگه درخت هرچی پر بارتره، سرش افتاده تره. از قضا اون درختی از همه سرش رو بالاتر نگه می داره که باری نداره :20:

ای کاش فرصتی می شد با دوستان در کنار هم یه لیگ راه می انداختیم و یه بازی می زدیم، تا ببینید با وجودی اینکه تو فیفای جدید تازه کارم، آخر کار کی میگه بازی باگ داره :31: (البته از نوع مزاحی که شما کردی، و گرنه باگ که یه مبحث علمیه و از این شوخی ها جداس)

چه ربطی به درخت و تازه کار و اینا داره پست من؟؟؟

من ادعایی تو رقابت در فوتبال ندارم چون به نسبت بقیه سبکها بلد نیستم و مثه شما دوستان حرفه ای هم پیگیر اخبار فوتبال نیسم........ فقط خواستم مثالی زده باشم که بدونید به این جور چیزا نمیشه باگ گفت........ .

تو کل فیفا 10 کنسولی که اون زمان ما چند ماهی شب و روز بازی کردیم به غیر از چند گل اندک و انگشت شمار نمیشد گل های بیشتری به این صورت رد و بدل کرد که منطقی بود...حالا چه برسه به این شماره جدید.... .

یکمی هم مودبتر حرف بزنید بهتره....... اومدم یه پست معمولی در مورد فیفا دادم چنان جوابی میدین انگار 50 صفحه هست داریم با هم مشاجره می کنیم یکم رعایت کردن خوبه به خدا.

4039
27-09-2010, 11:13
بنظر من سرعت بازی نسبت به فیفا10 روی مانیتور بیشتر شده.ولی روی tv سرعت بازی فیفا11 بهتر از فیفا10 شده.
اینکه میگی اینا سرعت بازی رو بر اساس استانداردهای مانیتورها تنظیم نمیکنن اصلا قابل قبول نیست.پس اینهمه مانیتور فول اچ دی که برای استفاده همزمان کنسول ساخته شده چی؟ اینا نباید این مورد رو در نظر بگیرن؟ من یکی اصلا قانع نمیشم.

اما توی مانیتور من سرعت بازی نسبت به نسخه قبل بیشتر احساس نمیشه .
درمورد انطباق دادن سرعت بازی با تلویزیون من فقط حدس میزنم اینطور باشه شایدم اصلا قضیه چیز دیگه ای باشه به هر حال چیزی که مسلمه اینه که توی مانتیورهای ما سرعت بازی زیاده اما توی تلویزیون چه لامپی و چه ال سی دی hd سرعت بشدت کمه . اگه جایی دیدی کسی با این مسائل آشنایی داره حتما علت این اختلافو بپرس .
من الان از مدیر انجمن سخت افزار سوال میکنم ببینم اون چی میگه .

Damian
27-09-2010, 11:51
پترسن میگفت حتی نسخه جام جهانی هم از نسخه 10 سرعتش کمتر بوده
فکر نمیکنم اینطوری باشه
سرعت بازی توی World Cup خیلی بیشتر از فیفا10 بود
من توی تلویزیون بازی میکردم

dr_shahrooz
27-09-2010, 12:23

اوچیکتم هستم داوش !!!!! ما خیلی چاکریم

dr_shahrooz
27-09-2010, 12:29
والا حسين جان من با cpu اين فيفا 11 رو بازی نکردم تا حالا نسخه کنسولی دمو رو هم بازی کرده بودم فقط با خود شهروز بازی کرديم ، اين سؤال رو از خودش بايد بپرسی البته وقتی من رسيدم داشت با يه team به نام gerana بازی ميکرد توی تورنومنت که واقعاً معنی personality+ رو اونجا فهميدم چون تيم روبرو تو حمله هايي که ميکرد بعضاً با بی دقتی و يا نداشتن skill در زدن ضربات آخر و همچنين stop توپ همه موقعيت هارو از دست دادن ، حالا به شهروز ميگم که زود بياد و سؤال هارو پاسخ بده از همه ممنونم که وقت ميزاريد و پست های منو ميخونيد

تا جایی که من دیدم،فشاری که تیم حریف میاره،کاملا منطقی و به جاس،البته اگه تیم حریف زورشو داشته باشه !!!! وقتی بازی میکنی،دقیقا میری تو جو تیم،یا وقتی با یه تیم ضعیف،میری به مصاف یه تیم قوی،کاملا میتونی احساس کنس که بازی سختی پیش روته و فشار رو کاملا حس میکنی... به نظر من این نسخه ی فیفا،قوی ترین و شبیه ساز ترین بازی ایه که تا حالا انسان تونسته بسازه و من فقط موندم تو نسخه ی 12 چی میخوان دیگه به این بازی خدا اضافه کنن... من به این بازی میکم یک انقلاب....یک انقلاب در صنعت گیم
فراموش نکنین :
WE ARE 11

یه چیزی که فیفا داره و منو پوریا که دیروز بازی میکردیم،با دیدن این صحنه نعشه شدیم(!) اینه که تو نوار زیر بازی ، نتایج کل لیگ های معتبر دنیا رو مینویسه و حتی مینویسه که مثلا پس فردا منچستر یونایتد با فلان تیم بازی داره،واقعا اینو که دیدیم خودم باور نکردم و به پوریا گفتم : پوریا! مطمئن نیستما ولی فکر کنم این نتایجی که این پایین مینویسه،مال بازی هایی باشه که تو واقعیت انجام شده ! و بعد از اینکه نتایج آرسنال اومد،از اونجایی که پوری عاشق آرسناله و نتایجشو دنبال میکنه،نتیجه رو وقتی دید و فهمید ،این نتیجه،اتفاق افتاده،به اتفاق از صندلی افتادیم پایین و غش کردیم !!!!

4039
27-09-2010, 12:38
حسین حالا بذار این مورد حل بشه وگر نه من یکی نمی تونم با فیفا11 کنار بیام.سرعت بازی فوق العاده بالاست.باور کن بعضی مواقع وسط بازی شک میکنم سرعت بازی روی fast هستش.شده مثل فوتبالیستها.اگه تو نسخه اصلی همین جوری باشه باید دور فیفا11 بازی کردن رو روی مانیتور خط بکشم.نمی دونم والا اگه از بچه های همین فروم بپرسی 90 درصدشون میگن سرعت بازی باید کم باشه.حالا چرا بازیسازها اینقدر دوست دارن سرعت بازی بالا باشه من نمیدونم.........

ببین امین جان اینا عینا جملات خود پترسن هستن کاهش سرعت آیتمهایی که توی فیفا 11 کنسولی اعمال شده :

Hi,

Just wanted to come on here and say that I am reading your comments on game speed and also say that I am very confident that the game speed is slower than 10 and WC. Whether this is as slow as you would like is something that we can evaluate once you have played the game.

With regards to the speed, here are some of the changes that we have made that effect the speed:

- Default ground pass speed is slower than in FIFA10 and WC
- Pro Passing adds the possibility of this being even slower
- Player accleration is very slightly slower than in FIFA10/WC
- Tackle speed is slower than in FIFA10/WC
- Pressing is slightly slower than in FIFA10/WC (Due to players having to read the ball trajectory before committing)
- Positioning is tighter than in FIFA10/WC (Forcing you to build up slower)
- Stamina: Increased effect on sprint speed when short term energy is low
- Stamina: Increased effect on acceleration when short term energy is low

Obviously I will be evaluating feedback from here on in and all of the above items (except Positioning) can be tuned post ship without the need for a patch.

Thanks,
اینا بعضی از کارهایی هستن که سازندگان بازی توی نسخه 11 کنسولی انجام دادن که موجب میشه سرعت بازی کمتر از نسخه های جام جهانی و 10 بشه .
- کاهش سرعت پاسهای زمینی نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10
- پروپاسینگ سرعت بازیو کم میکنه
- شتاب بازیکنان یک مقدار نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10کمتر شده
- سرعت تکل زنی نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10کمتر شده
- سرعت پرسینگ نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10کمتر شده ( بخاطر اینکه توی این نسخه بازیکنان قبل از هر اقدامی باید اول مسیر منحنی شکل توپو درست تشخیص بدن )
- نفس بازیکنان : تاثیرش در مقاطع کوتاه مدت ( استارت زدن و دویدن یک مسیر با یک نفس ) روی سرعت دویدن افزایش پیدا کرده .
- نفس بازیکنان : تاثیرش در مقاطع کوتاه مدت ( استارت زدن و دویدن یک مسیر با یک نفس ) روی شتاب بازیکن افزایش پیدا کرده .

فکر نمیکنم اینطوری باشه
سرعت بازی توی World Cup خیلی بیشتر از فیفا10 بود
من توی تلویزیون بازی میکردم

ببین اینو گری پترسن حدود یکماه پیش گفت که سرعت بازی توی نسخه جام جهانی فرقی با نسخه 10 نداشته :

I cannot explain this. We have done nothing explicitly to alter this, as I said earlier we actually made the passes slower after this build. The only reasoning I can give is that we have ironed out glitches since then and maybe that is what they are feeling.

Game speed is a very subjective thing a lot of the time. People say WC was faster WC was slower than FIFA10 whereas in reality nothing was changes that could have effected game speed.

dr_shahrooz
27-09-2010, 12:40

با تمام احترامی که برات قائلم ولی اصلا باهات موافق نیستم،سرعت بازی کاملا منطقیه و حتی کسایی مثل پوریا،میکن سرعت بازی کمتر هم شده !!! سرعت بازی دقیقا سرعت بازی واقعیه... شاید شما لیگ آزادگان زیاد دیدی و دلت میخواد سرعت بازی در حد این بازیا باشه ! (شوخی )

UP-SNAKE
27-09-2010, 12:42
تا جایی که من دیدم،فشاری که تیم حریف میاره،کاملا منطقی و به جاس،البته اگه تیم حریف زورشو داشته باشه !!!! وقتی بازی میکنی،دقیقا میری تو جو تیم،یا وقتی با یه تیم ضعیف،میری به مصاف یه تیم قوی،کاملا میتونی احساس کنس که بازی سختی پیش روته و فشار رو کاملا حس میکنی... به نظر من این نسخه ی فیفا،قوی ترین و شبیه ساز ترین بازی ایه که تا حالا انسان تونسته بسازه و من فقط موندم تو نسخه ی 12 چی میخوان دیگه به این بازی خدا اضافه کنن... من به این بازی میکم یک انقلاب....یک انقلاب در صنعت گیم
فراموش نکنین :
WE ARE 11

یه چیزی که فیفا داره و منو پوریا که دیروز بازی میکردیم،با دیدن این صحنه نعشه شدیم(!) اینه که تو نوار زیر بازی ، نتایج کل لیگ های معتبر دنیا رو مینویسه و حتی مینویسه که مثلا پس فردا منچستر یونایتد با فلان تیم بازی داره،واقعا اینو که دیدیم خودم باور نکردم و به پوریا گفتم : پوریا! مطمئن نیستما ولی فکر کنم این نتایجی که این پایین مینویسه،مال بازی هایی باشه که تو واقعیت انجام شده ! و بعد از اینکه نتایج آرسنال اومد،از اونجایی که پوری عاشق آرسناله و نتایجشو دنبال میکنه،نتیجه رو وقتی دید و فهمید ،این نتیجه،اتفاق افتاده،به اتفاق از صندلی افتادیم پایین و غش کردیم !!!!

داوش فدايی داری بخدا ، بله دوستان يادم رفت بگم که نتايج بازی ليگ های مختلف رو توی منو مينويسه کلاً خيلی بازيه کاملی شده همه چيز رو لحاظ کردن وقتی فيفا 11 pc رو بازی کنيد و بلافاصله بريد fifa 11 console رو بازی کنيد ميفهميد که بازی از زمين تا آسمون عوض شده و واقعاً خيلی خيلی کامل شده بايد تبريک گفت به EA هر سال پيشرفت کردن کار آسونی نيست تازه سال بعد هم که فيزيک های real time اضافه ميشه خدا رحم کنه بهمون

4039
27-09-2010, 12:49
با تمام احترامی که برات قائلم ولی اصلا باهات موافق نیستم،سرعت بازی کاملا منطقیه و حتی کسایی مثل پوریا،میکن سرعت بازی کمتر هم شده !!! سرعت بازی دقیقا سرعت بازی واقعیه... شاید شما لیگ آزادگان زیاد دیدی و دلت میخواد سرعت بازی در حد این بازیا باشه ! (شوخی )

شهروز جان شما احتمالا روی تلویزیون اینو بازی کردین وگرنه توی مانیتور سرعتش از حد معمول بیشتره .
راستی سرعت بازی نسبت به دمو هم تغییری کرده ؟ همینطور با اعمال سیستم جدید نفس و خستگی بازیکنان تغییری در دامنه حرکتی و مهمتر از همه میزان پرسینگ در بازی به چشم میاد ؟ کلا تغییرات عمده نسخه نهایی و دمو چه چیزای هستن ( منظور گیم پلی بازی ) ؟

4039
27-09-2010, 12:55
سایت IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد . واقعا حق این بازی کمتر از اینم نیست .

" Incredible "

نسخه 9 در مجموع نمره 8.7 گرفت نسخه 10 نمره 9.1 گرفت و این نسخه 9.5 با این روند نسخه 12 باید نمره ای حدود 9.9 بگیره .

اینم Review و بررسی بازی از نگاه این سایت :

احتمالا امسال هم این بازی جایزه ها و تندیس ها رو یکی یکی درو میکنه و عنوان بهترین بازی ورزشی سالو به خودش اختصاص میده .

.

M A X I M U M
27-09-2010, 13:09
سلام دوستان
میشه یکی فیفا 11 رو از لحاظ ویژگی های بازی در مسترلیگ و بال و تفاوت های گیم پلی با پی ای اس برام توضیح بده
میخوام بدونم منی که کاملا در فوتبال و درک فوتبال حرفه ای هستم و برای مدت ها پی ای اس رو بعنوان بازی فوتبالم انتخاب کردم اگه بیام بازی کنم چقدر به مشکل بر می خورم

ممنون

dr_shahrooz
27-09-2010, 13:11
شهروز جان شما احتمالا روی تلویزیون اینو بازی کردین وگرنه توی مانیتور سرعتش از حد معمول بیشتره .
راستی سرعت بازی نسبت به دمو هم تغییری کرده ؟ همینطور با اعمال سیستم جدید نفس و خستگی بازیکنان تغییری در دامنه حرکتی و مهمتر از همه میزان پرسینگ در بازی به چشم میاد ؟ کلا تغییرات عمده نسخه نهایی و دمو چه چیزای هستن ( منظور گیم پلی بازی ) ؟

نه حسین جان،من مانیتور دارم که 2 تا ورودی اچ دی داره،یکیش پی سی وصله و یکیش کنسول! والا به نظر من سرعت بازی عالیه و کلا از رو احساس بزارین یا عقل یا هرچیز دیگه،به نظر من این بازی آخرشه و فقط نمره ی 10 از 10 میتونست لایقش باشه

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

سلام دوستان
میشه یکی فیفا 11 رو از لحاظ ویژگی های بازی در مسترلیگ و بال و تفاوت های گیم پلی با پی ای اس برام توضیح بده
میخوام بدونم منی که کاملا در فوتبال و درک فوتبال حرفه ای هستم و برای مدت ها پی ای اس رو بعنوان بازی فوتبالم انتخاب کردم اگه بیام بازی کنم چقدر به مشکل بر می خورم

ممنون

به به !!!! اینورا !؟ شما که خودتو تا دیروز میکشتی واسه پس !!!! حال کردی بازی چه نمره ای گرفت؟ الان هم دیر نیست،حتی اگه همین الان هم به جمع ما فیفا باز ها پیوستی،همگی میگیم : خوش اومدی داوش

جوابتو هم میتونی تو پست ها ببینی، کلا فیفا 11 : N1
WE ARE 11

Masoud King
27-09-2010, 13:13
ه من با دروازبان فقط در حد همین حرکت جلو کشیدن کار دارم، بقیه زحمتش پای خودشه
اون قدیما که دکمه شیفت رو میزدی رو دروازه بان سویچ میشد... الانم همینطوریه؟
منظورم نسخه 2009 بود :دی
بعد یه چیزی... کلا دروازه بانای FIFA 10 روی توپ های هوایی ضعیف بودن.... مثلا سانتر ها که میومد میخورد به تیرک ولی دروازه بان کاری نمی کرد...
ولی اگه میشه با زدن یه دکمه رو دروازه بان وسئیچ کرد میشد از این گل ها جلوگیری کرد...

فقط نمی دونم چرا دوستان جبهه می گیرن، باور کنید من قصد ایراد الکی گرفتن ندارم. شاید از بس عکس این اتفاق در تاپیک پس افتاده، همه این ذهنیت رو پیدا کردن. ولی وقتی یه سری می شینن با هم یه بازی رو انجام میدن، خوبه در مورد نقاط قوت و ضعفش با هم صحبت کنن. باور کنید اگر فیفا بازی خوبی نبود، وسط این همه مشغله، انقدر وقت سرش نمی ذاشتم. حتی وسوسه میشم کنسول بخرم که تو سال 2011 بازی 2010 رو بازی نکنم (خدا لعنتت کنه EA )
دلیلش جبهه گیری های دو طرفانه هست...مثلا یکی از طرفدارای فیفا یه چیزی بگه اکثرا اونو ربط میدن به کل طرفدارای فیفا یا بر عکسش... واسه همین همیشه سر دو تا بازی کلی دعوا هست... جالبیش اینه که همه جای دنیا هم بری این دعوا هست...
+
چنتا نمره جدید از بازی:
Eurogamer ....8/10
computerandvideogames.....9.7/10
+

اره شما وقتی کنسولت رو به اینترنت وصل کنی و بری تو بازی اخبار روز دنیای فوتبال و نتیجه ی بازیها رو میتونی به صورت زیر نویس ببینی !!
+

من فقط موندم تو نسخه ی 12 چی میخوان دیگه به این بازی خدا اضافه کنن... من به این بازی میکم یک انقلاب....یک انقلاب در صنعت گیم
چیزای زیادی میشه اضافه کرد...
گسترده کردن پرسنالیتی
تعریف تاکتیک ها به صورت خیلی وسیعتر و با امکانات بیشتر
پشتبانی از کینکت و MOVE
career مد رو واقعی تر کنن
از سیستم آب و هوای real time استفاده کنن...
مشکلات خود بازی رو بر طرف کنن که کم نیستن... هوش مصنوعی رو پیشرفته تر کنن
کلا اگه بشینی فکر کن موضوع زیاده برای پیشرفت و بهبود

night lord
27-09-2010, 13:15
بازی اصلی ریلیز شده مگه؟ یکی از بچه ها دنبال آدرس فروشگاه تو کرج بود 2 صفحه قبل .

BIJAN5759
27-09-2010, 13:24
دوستان بازی قرار بود 6 مهر بیاد یعنی فردا بازی ریلیز میشه یا نه ؟

JUSTIN11
27-09-2010, 13:26
حسین شما درست میگی ولی از نظر من فیفا wc سرعت بازیش بیشتر فیفا 10 بود.سرعت توپ هنگام پاسکاری و همینطور شوت زدن بیشتر بود.
درسته پترسن تائید کرده که سرعت بازی رو کمتر کردن ولی اون چیزی که من الان دارم میبینم اینه که سرعت بازی دمو فیفا 11 روی مانیتور من (LG 2261 VP) در حالت SLOW خیلی زیاده و این اصلا خوب نیست طوری که دیگه نمیتونم اونو بازی کنم و بازی به شدت آرکید شده.

4039
27-09-2010, 13:26
سلام دوستان

ممنون

اصلا نمیشه تفاوتهای این دو بازیو در یک پست و دو پستو 10 پست نوشت .ساعتها و روزهای زیادی لازمه تا تفاوتها رو دقیق بررسی کنیم . به همین خاطر به امید خدا قراره هفته بعد اول گروه بررسی رو تشکیل بدیم و بعد نتایج رو به تاپیک مقایسه بازی منتقل کنیم .

بعنوان نمونه من فقط یک مورد از تفاوت مستر لیگ با منیجر مود که ساختارشون تقریبا شبیه به همه بگم . توی مستر لیگ یک بازیکن از سن نوجوانی تا اوج فوتبالش قدرتهاش حدود 70-80 درصد افزایش پیدا میکنه( البته این بصورت عددی 70 درصد افزایش پیدا میکنه و در عمل این تفاوت کمتر از این حرفهاست اما به هر حال بازم این مقدار افزایش به هیچ وجه طبیعی نیست و در عمل هم مبینیم که این افزایشها منجر به این میشه که یک بازیکن در زمین غیر قابل مهار میشه و با بقیه بازیکنان متفاوت میشه ) یا همینطور شتابش یا نفسش یا دهها مورد دیگه اما توی منیجر مد نهایتا این مقدار 30 درصد افزایش پیدا میکنه که تقریبا طبیعیه .
یا مثلا توی pes تولرانس و دامنه کاهش و افزایش استتها چیزی حدود 20 واحده که این در واقعیت به هیچ وجه امکان پذیر نیست در صورتیکه توی فیفا نهایتا 8 واحد میشه .

Lamanta
27-09-2010, 13:37
به نظر من فیفا باید از سال دیگه سیاستش رو در مورد PC عوض کنه و همه ی بازی هاش رو عین هم بزنه !
مگه گرافیک Xbox 360 در حد کدوم گرافیک PC هستش ؟
الانم که PC ها همشون قوی شدن .

dr_shahrooz
27-09-2010, 13:41
سایت IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد . واقعا حق این بازی کمتر از اینم نیست .

" Incredible "

نسخه 9 در مجموع نمره 8.7 گرفت نسخه 10 نمره 9.1 گرفت و این نسخه 9.5 با این روند نسخه 12 باید نمره ای حدود 9.9 بگیره .

اینم Review و بررسی بازی از نگاه این سایت :

احتمالا امسال هم این بازی جایزه ها و تندیس ها رو یکی یکی درو میکنه و عنوان بهترین بازی ورزشی سالو به خودش اختصاص میده .

.

واقعا تبریگ میگم،واقعا خوشحالم کردی !!!! اگه میشد به نیت اینکه 120 سال زنده باشه،120 بار ازت تو این پست تشکر میکردم، حدود 15 تومن شرط بسته بودن با من که pes از فیفا بیشتر نمره میاره ولی همه چی مشخص شد...
WE ARE 11

alibararsani8
27-09-2010, 13:45
واسه pc هنوز لینکاش یعنی نیموده؟همیشه که 3.4 روز زودتر میاد معمولا ولی انتشار رسمیه ولی هنوز لینکاش نیموده.

Alex * Delpiero
27-09-2010, 13:48
واقعا تبریگ میگم،واقعا خوشحالم کردی !!!! اگه میشد به نیت اینکه 120 سال زنده باشه،120 بار ازت تو این پست تشکر میکردم، حدود 15 تومن شرط بسته بودن با من که pes از فیفا بیشتر نمره میاره ولی همه چی مشخص شد...
WE ARE 11

pes از فیفا نمره بیشتری بگیره ؟ رو چه حسابی ؟ واسه گیم پلی روونش یا ارکید بودنش یا واقعی بودنش یا تخیلی بودنش ؟
اره به pes از لحاظ تخیلی بودن باید 20 از 10 داد
با این فوتبالی که من از ea دیدم قرن ها طول میکشه pes بتونه نظیر این فوتبال رو بزنه
نمیشه به این بازی ea گفت بازی چون انگار بازی زنده تلویزیونیه اوج هیجان رو میشه حس کرد موقع بازی کردن
we are 11:8:

B3HZ@D
27-09-2010, 13:51
واسه pc هنوز لینکاش یعنی نیموده؟همیشه که 3.4 روز زودتر میاد معمولا ولی انتشار رسمیه ولی هنوز لینکاش نیموده.

نخیر دوست عزیز هنوز منتشر نشده و لینکی هم به بیرون درز پیدا نکرده
بهتره یک کم صبر داشته باشین
نهایتش یکی دو روز به احتمال زیاد لینک های دانلود بازی معرفی میشن

romell
27-09-2010, 13:54
با سلام من روی TV LCD 26 بازی میکنم و سرعت بازی دقیقا مثل FIFA 08 شده و برام عجیبه میگین سرعت بازی انقدر زیاده فکر کنم به خاطر بازی رو مانیتور باشه و ا قعا سرعت بازی امسال عالیه نسخه کنسولی رو میگم .

Masoud King
27-09-2010, 14:03
شما میتونی یه کاری کنی
اگه مشکل از سرعت پاسخ دهی مانیتور و این حرفا باشه یه بازی مثه forza رو روی تی وی و مانتیورت تست کن
اگه تو اون هم افزایش یا کاهش سرعت داشتی از مانیتوره وگرنه مشکل از چیز دیگه ای هست!

البته معمولا تو نسخه دمو سرعت بازی نسبت به نسخه نهایی بیشتره.. شاید به خاطر این باشه.
در ضمن یه بازی بین تیم های ضعیف بزار ببین بازم زیاده

dr_shahrooz
27-09-2010, 14:11
الان داشتم نسخه ی ps3 فیفا رو بازی میکردم،یه صحنه ای اتفاق افتاد که گرخیدم و خواستم اینجا بگم تا شما هم بدونین ! تو یه صحنه نزدیک کمک داور،یه خطایی پیش اومد که داور خطا نگرفت ولی به نظر کمک داور خطا بود واسه همین پرچمشو برد بالا،داور هم حرف کمک داور رو گوش داد و خطا گرفت :ohno::ohno::ohno::ohno::ohno::ohno::ohno:
یعنی این خطا رو کلا کمک داور گرفت
آخه خداوند! بشر چی بود آفریدی ؟ این بازیه یا خداس!؟ اگه خداس،پس خدا کیه ؟ بابا اصلا نمیدونم چی بنویسم

JUSTIN11
27-09-2010, 14:23
شما میتونی یه کاری کنی
اگه مشکل از سرعت پاسخ دهی مانیتور و این حرفا باشه یه بازی مثه forza رو روی تی وی و مانتیورت تست کن
اگه تو اون هم افزایش یا کاهش سرعت داشتی از مانیتوره وگرنه مشکل از چیز دیگه ای هست!

البته معمولا تو نسخه دمو سرعت بازی نسبت به نسخه نهایی بیشتره.. شاید به خاطر این باشه.
در ضمن یه بازی بین تیم های ضعیف بزار ببین بازم زیاده

قبل از اینکه من روی مانیتور بازی کنم حدود یک هفته روی TV بازی میکردم سرعت بازی هم خیلی عالی و آهسته بود.
ولی مشکل من اینجاست که چرا روی مانیتور سرعت بازی خیلی بیشتر میشه.
حالا تا نسخه نهایی صبر میکنیم ببینیم چی میشه.

dr_shahrooz
27-09-2010, 14:26
الان تو بازی،تو manager mode رئیس باشگاه یه نامه زد و گفت : فلان بازی دوستانه ی پیش فصل که قرار بود فلان روز برگزار بشه،به دلیل محیا نبودم زمین،چند روز به تاخیر افتاد و در تاریخ فلان برگزار خواهد شد !!!!!

Masoud King
27-09-2010, 14:31
قبل از اینکه من روی مانیتور بازی کنم حدود یک هفته روی TV بازی میکردم سرعت بازی هم خیلی عالی و آهسته بود.
ولی مشکل من اینجاست که چرا روی مانیتور سرعت بازی خیلی بیشتر میشه.
حالا تا نسخه نهایی صبر میکنیم ببینیم چی میشه
نگاه کنید اجنبی ها هم این مشکل رو دارند
مثه اینکه با پروت HDMI بازی آهسته تر میشه
اینا رو نگاه کنید:

SevenCity
27-09-2010, 14:34
من تنظیماتم رو اینه:

اینم یه خلاصه ای از عملکرد کلید ها با کیبورد:

e+z=حرکات نمایشی

e و z=حرکت دادن دفاع به سمت چپ یا راست هنگام ضربات ایستگاهی

q+x=حرکت یک و دو

z= skill move طبق تنظیمات من با نگه داشتن کلید z

C+z=روپایی زدن=نگه داشتن دکمه z در حالت توقف و همزمان روپایی زدن با دکمه c

به این ترتیب فکر نمیکنم دسته ویژگی بیشتری داشته باشه ولی هنوز نتونستم حتی با این تنظیمانن مثل فیفا 10حرکت نمایشی انجام بدم
اگر یکی با کیبورد و یکی با دسته بازی کنه همه چیز برابره دیگه درسته؟ آخه دوستان گفته بودند تکنیک نمیشه زد با کیبورد

Prince_M
27-09-2010, 14:44
لینک های دانلود نسخه ی کامل بازی هنوز نیومده؟

گفتم شاید قضیه ی این فیفا 11 هم مثل هالو ریچ بشه.:31:

hasani2008
27-09-2010, 15:10
بچه ها يكي ميتونه اين فايل رو واسم آپلود كنه (من شهرستانم و مطمنم 1 هفته اي طول ميكشه تا بازي بياد دستم، حداقل دمو رو بازي كنم!!!!) يه دنيا ممنون اينم آدرس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم سايت آپلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin 2010
27-09-2010, 15:18
و گیم اسپات به نسخه قبلی 90 داده بودن . احتمالا نمره این نسخه باید بهتر شده باشه .(پیش بینی می کنم IGN نمره 95 رو به بازی بده)

حدسو حال کردی ؟؟دی:
این نسخه واقعا خیلی کم اشکاله .تا سال بعد کاملا سرگرمیم

hasani2008
27-09-2010, 15:19
راستي يه سوال اين تعريف هايي كه ميكنيد (مثلا كمك داور يا چيزاي جالبه ديگه) واسه نسخه pc فيفا هست؟؟؟

JUSTIN11
27-09-2010, 15:23
حالا تا نسخه نهایی صبر میکنیم ببینیم چی میشه نگاه کنید اجنبی ها هم این مشکل رو دارند
مثه اینکه با پروت HDMI بازی آهسته تر میشه
اینا رو نگاه کنید: منم دارم رو مانیتور با پورت HDMI بازی میکنم.
مثل اینکه حتی در TV های مختلف سرعت فرق میکنه.جالبه.واقعا چرا؟؟

dr_shahrooz
27-09-2010, 15:26
راستي يه سوال اين تعريف هايي كه ميكنيد (مثلا كمك داور يا چيزاي جالبه ديگه) واسه نسخه pc فيفا هست؟؟؟

نه عزیزم،من نسخه ی ps3 شو دارم،واسه پی سی رو نمیدونم

B3HZ@D
27-09-2010, 15:27
بچه ها يكي ميتونه اين فايل رو واسم آپلود كنه (من شهرستانم و مطمنم 1 هفته اي طول ميكشه تا بازي بياد دستم، حداقل دمو رو بازي كنم!!!!) يه دنيا ممنون اينم آدرس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم سايت آپلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بفرما این هم فایل مورد نظر:

hasani2008
27-09-2010, 15:32
بفرما این هم فایل مورد نظر:

دمت گرم خيلي مردي (دكمه تشكر كافي نبود)

4039
27-09-2010, 15:34
بچه ها اینجا کیا با تلویزیون بازی میکنن و کیا با مانیتور میشه بگید سرعت بازی تو مانیتور و تلویزیون شما چطوره ؟

منم دارم رو مانیتور با پورت HDMI بازی میکنم.
مثل اینکه حتی در TV های مختلف سرعت فرق میکنه.جالبه.واقعا چرا؟؟

نه به این کابل مربوط نمیشه .

تازه این هیچی ما با دو تا تلویزیون شبیه به هم بازی کردیم توی یکیش سرعت زیاده توی یکیش بشدت کمه . هر دو سونی hd 32 اینچ بودن .

popowoody
27-09-2010, 15:35
لینک دانلود نسخه پی سی هست یا نیومده؟؟

B3HZ@D
27-09-2010, 15:44
لینک دانلود نسخه پی سی هست یا نیومده؟؟

خدائیش خیلی باحالین :31:
بابا حداقل مطالب دو سه صفحه قبل رو هم بخونین
اونجا هم گفتیم که برای PC هنوز لینکی منتشر نشده...یکی دو روز دیگه صبر کنین لینک های PC هم بیرون میاد

amindalton
27-09-2010, 15:57
خدائیش خیلی باحالین :31:
بابا حداقل مطالب دو سه صفحه قبل رو هم بخونین
اونجا هم گفتیم که برای PC هنوز لینکی منتشر نشده...یکی دو روز دیگه صبر کنین لینک های PC هم بیرون میاد

سلام

آقا ما آخر نفهمیدیم fifa 11 نسخه pal زبان english منتشر شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!

---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------

بچه ها اینجا کیا با تلویزیون بازی میکنن و کیا با مانیتور میشه بگید سرعت بازی تو مانیتور و تلویزیون شما چطوره ؟

نه به این کابل مربوط نمیشه .

تازه این هیچی ما با دو تا تلویزیون شبیه به هم بازی کردیم توی یکیش سرعت زیاده توی یکیش بشدت کمه . هر دو سونی hd 32 اینچ بودن .

سلام

amindalton
27-09-2010, 16:04
سلام

M A X I M U M
27-09-2010, 16:22
با تشکر از حسین عزیز
پس اینطور که معلومه اسکیل های بازیکنا کم رشد می کنه و شبه واقعی درستش کردن نکته جالبیه اما من بعنوان یک پی ای اس فن قبول دارم که در پی ای اس خیلی این اسکیل ها بالا میره که صد البته یکی از ویژگی های مورد علاقه طرفداران پی ای اس هم هست
به هر حال به گفته خود حسین هر کی عاشق یه سبکی میشه و همونو ادامه میده
در جواب آقای دکتر شهروز :
من هنوزم عاشق پی ای اسم اما نه خودم رو واسش نمی کشم از نظر من اون بازیه مثل میلیون ها بازی دیگه با تفاوت اینکه من پی ای اس رو دوست دارم و زیاد بازیش کردم
مطمئنا نمیشه من یه بازی رو مثلا فیفا رو بازی نکنم و عاشقش بشم و اون ور قضیه بیام ازش انتقاد بکنم هیچ پستی از من پیدا نمی کنی که اومده باشم فیفا رو به چالش کشیده باشم چون وقتی بازی نکردم فیفا رو حق اینکارو ندارم
در ضمن این بازی که نمره 9.5 گرفته مطمئنا بازی خوبیه و روش زحمت کشیدن که این شده
من قول میدم که به فیفا بعنوان یک گیمر حرفه ای بیشتر توجه کنم و دارم خودم رو راضی می کنم که در کنار پی ای اس فیفا رو هم بازی کنم
حسین هم همین کارو پیشنهاد داد و برای همه ما لذت بردن از بازی مهم ترین عنصر و ویژگیه
هیچ موقع هیچ کسی عاشق هیچ بازی نمیشه که بد باشه پی ای اس طرفدارای خودشو بخاطر هیجان انگیز بودنش از نگاه همین طرفداران و تخیلی بودن از نگاه منتقداش و فیفا طرفدارای خودشو داره بخاطر داشتن یک برداشت از روند بازی کاملا منطقی و طبیعی (تا جاییکه من فهمیدم) از نگاه همین طرفداراش و .............. (من چون بازیش نکردم نمی تونم چیزی بگم اما اونی که بازی کرده میتونه اینجا انتقاد کنه و نظرش کاملا قابل احترامه) بودن از تگاه منتقداش که هر دوی این گروه ها کاملا قابل احترام هستن و گیمرهای حرفه ای در سبک Sport به شمار میان

UP-SNAKE
27-09-2010, 16:38
حتماً همينطور هستش ، فيفا خب يه بازيه حرفه ای محسوب ميشه و در تمام مسابقات معتبر دنيا از فيفا استفاده ميشه و pes هم جنبه ی fun رو داره

hamidkabiri6270
27-09-2010, 16:57
انگار آره
1. Minimum System Requirements

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo @ 1.8Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7

1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent
(must support Shader Model 3.0 or above - see supported chipsets in section 11)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
Please note that 16 bit colour is not supported

بچه ها این حداقل مشخصات برای اجرای بازی درسته؟1.8 سی پی یو دو هسته ایی؟ولی من با داشتن همین سی پی یو و گرافیگ بالاتر توی اجرای بازی به صورت روان توی حالت high مشکل دارم .برای من توی حالت high تصویر دچار لرزش خفیف میشه .فکر کنم سی پیوی مورد نیاز بیشتر از این باشه؟کسی خبر داره؟

hosiyar
27-09-2010, 17:04
آقا كسي نميگه نسخه pal و انگليسي رو تو تهران كجا گير بياريم؟

J.F.K
27-09-2010, 17:44
لینک دانولد دمو نسخه کم حجمو کسی داره

amin 2010
27-09-2010, 18:03
به تاریخ عرضه این دو بازی نزدیک میشیم و به عرضه رسمی فیفا 1 روز و عرضه رسمی PES طبق قول های کونامی 3 روز مونده . نمرات بازی ها هم دارن میان و کم کم سایت متاکریتیک میانگین نمراتو اعلام می کنه (البته فعلا تعداد نقد های دو بازی کم هستن (فیفا 8 نقد و PES تعداد 5 نقد ازش شده))
این پست تو تاپیک هر دو بازی قرار داده میشه !:نمرات بالای 90 عالی محسوب میشن(سبز) . نمرات بین 80 تا 90 بسیار خوب(ابی) و زیر 80 هم متوسط (قرمز) و نمرات زیر 60 هم ضعیف محسوب میشن (سیاه)
هر دو بازی نمراتش مربوط به نسخه PS3 هست

میانگین نمرات فیفا : 90
لیست 8 نمره :
Eurogamer Italy 100
GameBlog.FR100
IGN 95
ME Gamers 94
spazio games 93
meristation 90
3d juegos 89
EuroGamer 80

میانگین نمرات PES 2011 : 80
لیست 5 نمره :
Gaming XP 87
videogameszone.de 86
vandal online 85
Gameblog .Fr 80
3D juegos 71

اونایی که BOLD شدن به هر دو بازی نمره دادن میشه مقایسه کرد نمراتشونو.

پ.ن :CVG هم فیفا رو نقد کرده و بهش یه 97 خوشگل داده !!برای این بالا نیاوردم که میانگین این نمره در متا حساب نشده

halflife g
27-09-2010, 18:40
البته من پست امین عزیز رو تکمیل کنم....... .تو نسخه x360 هم میانگین امتیاز fifia 90 هستش و مال pes 83 که تو اونم pes پایینتره..... .

swamp
27-09-2010, 18:49
نسخه قبلی فیفا که حال آدمو به هم میزد (نسخه کامپیوتر رو میگم) معمولا دو سه روز قبل از تاریخ ریلیز لینکهای دانلود میومد حالا این نسخه که نکست شده و همه دنبالشن فیفا هم ناز میکنه لینک نمیده!:13:

konami-pes
27-09-2010, 19:20
الان داشتم نسخه ی ps3 فیفا رو بازی میکردم،یه صحنه ای اتفاق افتاد که گرخیدم و خواستم اینجا بگم تا شما هم بدونین ! تو یه صحنه نزدیک کمک داور،یه خطایی پیش اومد که داور خطا نگرفت ولی به نظر کمک داور خطا بود واسه همین پرچمشو برد بالا،داور هم حرف کمک داور رو گوش داد و خطا گرفت :ohno::ohno::ohno::ohno::ohno::ohno::ohno:
یعنی این خطا رو کلا کمک داور گرفت
آخه خداوند! بشر چی بود آفریدی ؟ این بازیه یا خداس!؟ اگه خداس،پس خدا کیه ؟ بابا اصلا نمیدونم چی بنویسم

منم با چنین موردی یک بار مواجه شدم ... حالت برعکسش هم مواجه شدم مثلا کمک داور خطا گرفت و پرچمشو بالا برد اما داور چون به صحنه نزدیک تر بود تصمیم کمک رو رد کرد!! واقعا این چیزا رو که می بینم EA رو بیشتر تحسین میکنم.

dr_shahrooz
27-09-2010, 19:43
نسخه قبلی فیفا که حال آدمو به هم میزد (نسخه کامپیوتر رو میگم) معمولا دو سه روز قبل از تاریخ ریلیز لینکهای دانلود میومد حالا این نسخه که نکست شده و همه دنبالشن فیفا هم ناز میکنه لینک نمیده!:13:

عجب رویی داریا ! خب برو پول بده ارژینالشو بخر !!!! :31: کرک شده میخوای،طلب کار هم هستی !؟

omid07
27-09-2010, 19:50
به خدا این همه صبر کردیم خوشحالو خندان که ایول قبل دانشگاه بازی می کنیم .حالا فردا دانشگاه شروع میشه هنوز که هنوزه خبری ازش نیست:19::41:

Mr.Vahid
27-09-2010, 20:20
نخسه ی palانگلیسی نیومد؟
xbox?:41:

FCBarcelona.ir
27-09-2010, 20:25
آقا کو پس این لینک دانلود؟ :31: یعنی در سراسر دنیا دیگه خبری از جوانان پر شور قاچاقچی بازی نیست؟ کم کم داریم به روز عرضه رسمی بازی نزدیک میشیم و هنوز لینکی نداریم، این یک فاجعه در تاریخ قاچاق بازی است. :41:

romell
27-09-2010, 20:30
با سلام دوستمون 4039 گفتن من از دوباره مدل تلوزیون رو هم میگم که شاید کمکی بشه مدل تلوزیون من اینه Samsung La26c475 زمان پاسخگوییش هم 5 میلی ثانیه هستش واقعا سرعت بازی توش عالیه ........... و با HDMI بازی میکنم و 60 هرتز

Amin.P30
27-09-2010, 20:31
برا PC منتشر شد:

FCBarcelona.ir
27-09-2010, 20:39
اینا بیشتر به مشخصات فیفا 2010 می خوره ها! سال رو که نوشته 2010، مشخصات سخت افزاری هم همین طور.

Amin.P30
27-09-2010, 20:41
اینا بیشتر به مشخصات فیفا 2010 می خوره ها! سال رو که نوشته 2010، مشخصات سخت افزاری هم همین طور.
یعنی FIFA 2011 در سال 2010 منتشر شده.

FCBarcelona.ir
27-09-2010, 20:45
یعنی FIFA 2011 در سال 2010 منتشر شده.
تو مشخصاتش خبری از CPU دو هسته ای نیست. به علاوه کارت گرافیکش فکر می کنم زیادی پایینه. البته من مطمئن نیستم، باید متخصص ها نظر بدن.

لینک منبع رو میشه بدی؟

p3yman_xl
27-09-2010, 20:57
نسخه ی NTSC-UC برای Xbox360 منتشر شد :
FIFA.Soccer.11.NTSC.XBOX360-COMPLEX

AlexMercer

behnammazi
از اینجا میتونین دانلود کنین.

hasani2008
27-09-2010, 20:58
كم مونده از شدت هيجان سكته كنم بالاخره امروز تونستم دمو رو بازي كنم (واقعا محشره ،خداييش اگه ميدونستم فيفا اين مدليه خيلي زودتر كنسول ميگرفتم دمشون گرم كه pc رو نكست كردن) از سنگين بودن بازي خيلي خوشم اومد انگار خودت جزو تيم هستي ....
موقع شروع بازي وقتي گوينده ورزشگاه اسامي بازيكنارو. دقيق صدا ميزنه آدم كف ميكنه من چند ساعت بيشتر بازي نكردم ولي تو همين چند ساعت فهميدم دنياي بازي فوتبال دست كيه......

FCBarcelona.ir
27-09-2010, 21:03
دوستان این لینک ها تست شده ن؟ چطوری میشه مطمئن بود که تقلبی نباشن؟

behnammazi
27-09-2010, 21:05
دوستان این لینک ها تست شده ن؟ چطوری میشه مطمئن بود که تقلبی نباشن؟
دانلود من یه نیم ساعت دیگه تموم میشه خبرت میکنم.

p3yman_xl
27-09-2010, 21:10
Fifa 2011 - CLONEDVD

Language:ENG /RUS
RS

لینک مستقیم :

Not Cracked Yet

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMirror

FCBarcelona.ir
27-09-2010, 21:15
دانلود من یه نیم ساعت دیگه تموم میشه خبرت میکنم.
خدا به ما هم از این اینترنت ها عطا کناد :31:

ممنون میشم. منتظرم.

omid07
27-09-2010, 21:49
ای خدااااااااااااااااااااااا ااا دارم میمیرم خیلی خوشحالم
تا فردا که بازی دستم برسه 100 بار سکته میزنم:27:

sadeghbb
27-09-2010, 21:53
Fifa_11_CLONEDVD-PC

Rapidshare (1.5gb Links – Premium Users Only)

Hirad HRD
27-09-2010, 21:55
آقا بازی pal برای ایکس باکس چی شد (نسخه انگلیسی)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

B3HZ@D
27-09-2010, 21:56
دوست عزیز لینک های رپید که گذاشتی ایراد داره
این هم پیغامی که میده:

This file is too big to download it for free.

amin 2010
27-09-2010, 21:58
دوست عزیز لینک های رپید که گذاشتی ایراد داره
این هم پیغامی که میده:

This file is too big to download it for free.

بهزاد جان ایشون گفتن که این لینک فقط برای کاربران پریمیوم(پولی)هستش .

Rapidshare (1.5gb Links – Premium Users Only

behnammazi
27-09-2010, 21:59
خدا به ما هم از این اینترنت ها عطا کناد :31:

ممنون میشم. منتظرم.

مشکلی نداره میتونین دانلود کنید فقط سریال نامبرش و من ندارم نتونستم هنوز نصب کنم.

teraktor2003
27-09-2010, 22:02
مشکلی نداره میتونین دانلود کنید فقط سریال نامبرش و من ندارم نتونستم هنوز نصب کنم.

اینا رو امتحان کن:
AQKT-BZUN-97AQ-UR54-EFX6
FZAA-D5TP-DA82-J5NA-3644

فایلتون به صورت RAR بود؟
کلا چند گیگه؟ 6.8؟

hosiyar
27-09-2010, 22:04
آقا توروخدا. ما تو كفيم.
XBOX PAL EN
????????

Hirad HRD
27-09-2010, 22:05

Hirad HRD
27-09-2010, 22:45
نسخه پال بالاخره اومد اونم انگلیسی هوررررررررررررررررررررررر رررا
اینم منبعش:

M A X I M U M
27-09-2010, 22:47
Fifa 2011 - CLONEDVD

RS

لینک مستقیم :

Not Cracked Yet

خودمو راضی کردم که فیفا رو تجربه کنم البته پی ای اس سرجای خودش باقیست :دی
آقا با تشکر این لینک کاملا صحیح دیگه فیک که نیست ؟

B3HZ@D
27-09-2010, 22:48
Fifa 2011 - CLONEDVD

RS

لینک مستقیم :

Not Cracked Yet

پیمان خان این لینکهایی که زحمتش رو کشیدی و گذاشتی باید هر دوی اونها دانلود بشه یا فقط تک لینکه؟
بعد این لینک ها که بصورت ایمیج هستن چطور استفاده بشن؟!
حجم اونا نزدیک به 7 گیگه و نمیشه اونا رو رایت کرد...DVD بیشتر از 5 گیگ دم دست ندارم
باید از دیمون تولز استفاده کنیم؟!...میشه همچین کاری کرد؟!

Reza Azimy_RW
27-09-2010, 22:59
سلام رفقا
من یه چیزی رو نفهمیدم . این فیفا که الان برا PC میاد همون فیفا نکسته که سالهای قبل برای کنسولها میومد ؟
چند صفحه رو خوندم یه چیزایی فهمیدم ولی هنوز شک دارم . یعنی فیفای پی سی امسال از کنسول بهتره ؟ یا در یه سطحند ؟

B3HZ@D
27-09-2010, 23:02
این نسخه که برای pc اومده همون نسخه فیفا 10 کنسول هست که باگ هایا ون برطرف شده و یک سری از قابلیت های فیفا وردکاپ 2010 هم به اون اضافه شده.
بعلاوه این که چهره ها هم توی این بازی دستخوش تغییراتی شدن و من فرقی با نسخه کنسول ندیدم
ولی نسخه کنسول یک سری مزیت هایی نسبت به نسخه PC داره که یکی از اونا Personality plus و دیگری Pro Passing هست که توی نسخه کنسول موجوده و برای PC به سال بعد موکول میشه
در کل نسخه PC هم بعد از مدت ها بصورت نکست ارائه شده و از هر لحاظ ارزش بازی کردن داره

amin 2010
27-09-2010, 23:03
سلام رفقا
من یه چیزی رو نفهمیدم . این فیفا که الان برا PC میاد همون فیفا نکسته که سالهای قبل برای کنسولها میومد ؟
چند صفحه رو خوندم یه چیزایی فهمیدم ولی هنوز شک دارم . یعنی فیفای پی سی امسال از کنسول بهتره ؟ یا در یه سطحند ؟

نه دیگه خودتون گفتید نسخه سال های قبل کنسول امسال برای PC منتشر میشه .FIFA 11 PC گیمپلی FIFA 10 Console داره + چهره های بهتر + رفع باگ های نسخه 10 کنسول ها

4039
27-09-2010, 23:12

آقا شما که گفتی این بازیو گرفتی ! :20:

مبارک باشه .

ممنون دوست عزیز نه این نسخه انگلیسی و پال هست تا ساعت 8 شب همه رو میگم

mosolim
27-09-2010, 23:15
سلام
دوستان نگفتین کرج گیر میاد ؟ نسخه 360 . ؟

Hirad HRD
27-09-2010, 23:33
آقا شما که گفتی این بازیو گرفتی ! :20:
دوست من فروشنده اشتباهی به من نسخه ایتالیایی داده بود معذرت میخواهم:11:

AlexMercer
27-09-2010, 23:43
سلام
دوستان نگفتین کرج گیر میاد ؟ نسخه 360 . ؟

امکان داره تا فردا شب شهرام سره فلکه اول بیاره یا سیدی سنتر تو میدان سپاه:46:

وین رونی
27-09-2010, 23:54
یه فروشگاه مطمئن اینترنتی بازی را گذاشته برای فروش نمی دونم اینجا خلاف قوانین هست آدرس بدم یا نه؟البته برای xbox

الآن که دوباره نگاه کردم دیدم نوشته سفارشات برای این بازی روز پنجشنبه ارسال می شود

behnammazi
27-09-2010, 23:57
اینا رو امتحان کن:
AQKT-BZUN-97AQ-UR54-EFX6
FZAA-D5TP-DA82-J5NA-3644

فایلتون به صورت RAR بود؟
کلا چند گیگه؟ 6.8؟

به صورت یه فایل ایزو هست حجمش هم 6.26 هست.
این سریال ها هم کار نمیکنند.

behnammazi
28-09-2010, 00:03
این سریال کار میکنه.
KR9R-KNDV-YGSX-GNAL-NR7A

behnammazi
28-09-2010, 00:09
از اینجا میتونین دانلود کنین.

بچه ها اینا تو نصب ارور میدن . شاید هم برای من خراب دانلود شده ولی بهتره دانلود نکنید.من لینکهای دیگرو امتحان میکنم

AlexMercer
28-09-2010, 00:29
یه فروشگاه مطمئن اینترنتی بازی را گذاشته برای فروش نمی دونم اینجا خلاف قوانین هست آدرس بدم یا نه؟البته برای xbox

الآن که دوباره نگاه کردم دیدم نوشته سفارشات برای این بازی روز پنجشنبه ارسال می شود

دوسته من تا پنج شنبه بیشتر مغازه ها اوردن چه نیازی به خرید اینترنتیه؟:41::11:

AlexMercer
28-09-2010, 01:13
چند شماره سریال برای بازی:بدون کرک فعلا میشه بازی کرد ولی نمیشه سیو کرد

KR9R-KNDV-YGSX-GNAL-NR7A

or
MTWW-HG49-7UKY-GEFV-LSKI
8W7P-YMS4-4KNA-TZQF-YTJ5
7ZMM-UKVP-WVAN-53T6-LKSI

اینهم چند عکس از داخل بازی و منیجر مد توسط یکی از کسایی که دانلد کرده و با شماره سریال داره بازی میکنه.

گرافیک این کابر یکم انگار ضعیفه که نتونسته بازی رو با حداکثر گرافیک اجرا کنه. تو این تصاویر معلومه که رو قیافه فلچیر اینگار کار نشده. و صحنه ورود به بازی تکراریه دمو هست.

FCBarcelona.ir
28-09-2010, 01:18
میشه لینک دانلودش رو بدید؟ اکثر نسخه های توی نت ظاهرا مشکل دارن (ملت میگن NUKED ه که دقیقا نمی دونم منظورشون چیه اما انگار بازی موقع نصب ارور میده)

اگه یه لینک تست شده بدید ممنون میشم.

AlexMercer
28-09-2010, 01:22
میشه لینک دانلودش رو بدید؟ اکثر نسخه های توی نت ظاهرا مشکل دارن (ملت میگن NUKED ه که دقیقا نمی دونم منظورشون چیه اما انگار بازی موقع نصب ارور میده)

اگه یه لینک تست شده بدید ممنون میشم.

نمیتونم با قطعیت لینک بهت بدم.چون خیلی ها با فایل rni.ini مشکل داشتن.یا فایل setup.exe وجود نداشته و البته بازی هنوز کرک نشده.پس اگر لینک بدم خراب باشه وقتت حروم میشه:46:

FCBarcelona.ir
28-09-2010, 01:24
نمیتونم با قطعیت لینک بهت بدم.چون خیلی ها با فایل rni.ini مشکل داشتن.یا فایل setup.exe وجود نداشته و البته بازی هنوز کرک نشده.پس اگر لینک بدم خراب باشه وقتت حروم میشه:46:
خب این کسی که نصب کرده بازی رو یعنی لینک دانلودش سالم بوده دیگه.

Download Master
28-09-2010, 01:25
واسه اینکه بازی رو فردا بازی کنم امروز سیستم رو خودم اسمبل کردم (آخه یه جاهاییش رو شک داشتم و میترسیدم :31: ) ولی دیگه فیفا اومده و نمیتونستم صبر کنم 2-3 روز دیگه ببرم اسمبل کنن خودم 4 ساعت روش کارکردم خوشبختانه داره فنش میچرخه :31:

فردا باید برم دانشگاه البته نه برای درس واسه خرید بازی از انقلاب (دانشگاه تهران ) خدا کنه اورده باشن :42:

راستی یه سوال : من دسته Xbox واسه PC قیمت کردم میگفتن بیسیمش رو میگفتن حدود 60-70 تومنه (تو سایت DCinPC که 75 نوشته بود) کسی کف قیمت و فروشگاهش رو داره؟ البته اصل باشه

یه چیز دیگه : چند وقت پیش میگفتم چقدر شوت Manual سخته ولی الان با تمرین دیگه راحت شده و از پشت محوطه هم چند تا شوت خفن زدم ایشاا... آپلود میکنم . Practice Makes Perfect

خداحافظ تا اومدن فــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــیفـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــا 11

---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------

AlexMercer
28-09-2010, 01:26
اینم از اولین تغییرات در ظاهر بازیکنان در نسخه pc توسط دوستان پچ کارو از نظر من تا اینجا چهره خوده فیفا بهتر بوده و اینا خرابش کردن البته خواستن پوست صورت رو طبیعی تر کنن.

قبل و چهره پیش فرض بازی

چهره دستکاری شده

اینم یکی دیگه

Google Spider
28-09-2010, 01:29
بچه ها اینا تو نصب ارور میدن . شاید هم برای من خراب دانلود شده ولی بهتره دانلود نکنید.من لینکهای دیگرو امتحان میکنم

ببین انجوری اجرا میشه...

1-Don't Install.
2-You must have FIFA 11 Demo to play this! First install demo
3-Then Mount this and go to Game folder copy all Data files and paste to Demo/Game folder overwrite them and then play.
Save Game don't work!

نصب نکن.
دمو رو نصب کن بعد فایل رو با دمون تولز یا نرمفزار مشابه اجرا کن و فایل ها رو کپی کن توی محل نصب دمو...
کرک هم لازم نیست .. ولی بازی هم سیو نمی شه.

AlexMercer
28-09-2010, 01:35
خب این کسی که نصب کرده بازی رو یعنی لینک دانلودش سالم بوده دیگه.

اینا هم تونست با demo tweaker یا فیال های دمو بازی رو اجرا کنن ولی لینکو برات میزارم

و

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

اینم نرم افزار keygen برای بازی های Ea که تا 500 بازی رو پشتیبانی میکنه

اینم نرم افزار keygen برای فیفا 11

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

اینم نرم افزار keygen برای بازی های Ea که تا 500 بازی رو پشتیبانی میکنه

اینم نرم افزار keygen برای فیفا 11

FCBarcelona.ir
28-09-2010, 01:36
پس فعلا بازی موجود، در واقع بسط داده شده دموئه! :13:

B3HZ@D
28-09-2010, 01:39
من که فعلا جرات نکردم بازی رو دانلود کنم
میترسم 7 گیگ رو بذاریم دانلود بشه آخرش هیچی و بازی اجرا نشه
تازه هنوز کرکی هم برای بازی منتشر نشده
این نصب های عجیب و غریبش هم کمی مشکوک میزنه...اولین باره می بینم که بازی باید روی دمو نصب بشه
اگه بازی اورجینال باشه باید یک Setup جدا و کامل داشته باشه
نه اینطوری :13:

Toranj_mhg
28-09-2010, 01:46
اینم کامنت بی ربط من تو بهبوهه ی اومدن و نیمدن فیفا:
یادش بخیر با فیفا 99 چه حالی می کردیم ، مینشستیم دور هم می گفتیم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آآآآآآآآآآآ دمش گرم بارتز و کچل ساخته!! واسه ایرانیا سیبیل گذاشتهههههههه ، قند تو دلم آب می شد وقتی گزارشگر اسم دایی رو می خوند ... صدای اون یارو هم مثل صبح بخیر برام بود که اولش می گفت : Ea sport to the ... (یه همچین چیزایی)
گذشت و گذشت تا یه روز Pes 4 با عکس شاخ به شاخ هانری و جان تری به دستم رسید و منی که تا اون روز با توپ مثل بادکنک فیفا به اوج می رفتم بار دیگر این شکلی شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما این بار بوسیله ی کونامی ،و چه حالی می داد با هانری شوت کردن توپهایی که مدافع حریف با هد برگشت می داد و غلطان غلطان می یوفتاد جلوی پات تا شوتش کنی و بره سه جاف دروازه ،اصلا روحم اون روزا جلا پیدا می کرد این بار من بودم و PES تا اینکه پارسال fifa10 رو با X360 دوستم خونشون بازی کردم این بار مثل ده سال پیش و پنج سال پیش شگفت زده نشدم ولی کف کردم... چقدر طبیعی شده چقدر زیبا میشه ترکیبی بازی کرد و پاس داد ! تو مخیله م نمی گنجید که انقدر فیفا نسبت به فیفا 06 پیشرفت کرده باشه . و این سوال تو ذهنم که نقش کونامی تو این موفقیت EA چقدره؟ و آیا اگه کونامی نبود فیفا الآن اینجا بود؟! این یعنی رقابت سالم و با این تجارب برام اصلا بعید نیست که روزی دوباره عصر کونامیی فرا برسه فعلا که فیفا رو عشقه!

AlexMercer
28-09-2010, 01:48
خوب این دیگه نسخه کامله البته کرک نداره ولی خوب مشکلی هم در نصب نداره .

این عکسهایی مبنی بر سالم بودنش

اینم لینک