مشاهده نسخه کامل
: FIFA 11 - نسخه Console
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
maxim.360
28-09-2010, 09:36
سلام بچه ها
میخواستم بدونم بازی برای pc منتشرشده یا نه ؟
p3yman_xl
28-09-2010, 09:54
چقدر صفحات تاپیک زیاد شدن!
این لینکی که من در پست #1961 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتم کاملا سالمه و بازی کامل هست!
منتها فعلا کرک بازی نیومده ..
موفق باشید
امکان داره تا فردا شب شهرام سره فلکه اول بیاره یا سیدی سنتر تو میدان سپاه:46:
سلام
اکی حله. با اینکه یه مقدار مسیرم دوره ولی یه سر میرم پیشش. البته ما با کوچه هشتمیه ایاق شدیم با شهرام زیاد میونه ای ندارم. راستی تاپیک نمیخواد منتقل بشه ؟ بازی به طور کامل ریلیز شده درسته که هنوز کامل به دست همه نرسیده اما لینک هاش اومده و عده ای هم بازی کردن .
hobgoblin
28-09-2010, 10:43
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم لينك رپيدباز
BIJAN5759
28-09-2010, 10:47
یکی بگه بازی واصه pc الان میشه از جایی گرفت ؟
نسخه ایکس باکس ریجن pal انگلیسی هم بالاخره توی بازار اومد ( البته من مشهدو فقط خبر دارم ) .
واسه اینکه بازی رو فردا بازی کنم امروز سیستم رو خودم اسمبل کردم (آخه یه جاهاییش رو شک داشتم و میترسیدم :31: ) ولی دیگه فیفا اومده و نمیتونستم صبر کنم 2-3 روز دیگه ببرم اسمبل کنن خودم 4 ساعت روش کارکردم خوشبختانه داره فنش میچرخه :31:
فردا باید برم دانشگاه البته نه برای درس واسه خرید بازی از انقلاب (دانشگاه تهران ) خدا کنه اورده باشن :42:
راستی یه سوال : من دسته Xbox واسه PC قیمت کردم میگفتن بیسیمش رو میگفتن حدود 60-70 تومنه (تو سایت DCinPC که 75 نوشته بود) کسی کف قیمت و فروشگاهش رو داره؟ البته اصل باشه
یه چیز دیگه : چند وقت پیش میگفتم چقدر شوت Manual سخته ولی الان با تمرین دیگه راحت شده و از پشت محوطه هم چند تا شوت خفن زدم ایشاا... آپلود میکنم . Practice Makes Perfect
خداحافظ تا اومدن فــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــیفـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــا 11
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
سلام
من رفتم برا pc قیمت کردم 60 تومن . مخصوص خوده کامپیوتر روشم نوشته بود . microsoft xbox 360 controller wireless for windows. البته نخریدم رفتم خوده ایکس باکشو خریدم. من وقتی بزنه به کلم اینجوری میکنم دیگه. ( اینم بگم که هیچ برنامه ای برای خریدش نداشتم اما وقتی قیمت کذایی دسته رو فهمیدم زد به کلم کل کنسولو گرفتم.)
alibararsani8
28-09-2010, 10:52
نسخه ایکس باکس ریجن pal انگلیسی هم بالاخره توی بازار اومد ( البته من مشهدو فقط خبر دارم ) .
مشهد کجا آورده؟درمورده pc جایی خبر ندارین ؟آورده باشن؟
FCBarcelona.ir
28-09-2010, 10:54
دوستان از بچه های تهرانی کسی امکانش رو داره که بازی رو با پیک بتونه برامون بفرسته؟
مشهد کجا آورده؟درمورده pc جایی خبر ندارین ؟آورده باشن؟
فکر نکنم اینجایی که میگم برای pc بیاره اما یک ساعت دیگه که رفتم حتما ازش میپرسم .
JUSTIN11
28-09-2010, 11:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hds 3dlife
28-09-2010, 11:35
bebinam mage ba dasteye pc nemishe bazi kard? l
واسه اینکه بازی رو فردا بازی کنم امروز سیستم رو خودم اسمبل کردم (آخه یه جاهاییش رو شک داشتم و میترسیدم :31: ) ولی دیگه فیفا اومده و نمیتونستم صبر کنم 2-3 روز دیگه ببرم اسمبل کنن خودم 4 ساعت روش کارکردم خوشبختانه داره فنش میچرخه :31:
فردا باید برم دانشگاه البته نه برای درس واسه خرید بازی از انقلاب (دانشگاه تهران ) خدا کنه اورده باشن :42:
راستی یه سوال : من دسته Xbox واسه PC قیمت کردم میگفتن بیسیمش رو میگفتن حدود 60-70 تومنه (تو سایت DCinPC که 75 نوشته بود) کسی کف قیمت و فروشگاهش رو داره؟ البته اصل باشه
یه چیز دیگه : چند وقت پیش میگفتم چقدر شوت Manual سخته ولی الان با تمرین دیگه راحت شده و از پشت محوطه هم چند تا شوت خفن زدم ایشاا... آپلود میکنم . Practice Makes Perfect
خداحافظ تا اومدن فــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــیفـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــا 11
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------
paroucia
28-09-2010, 11:47
آقا یکی خبرشو بده ببینیم انقلاب پیدا میشه یا نه!
alibararsani8
28-09-2010, 12:13
چه قدر این نمرات پایینه.اگه به fifa اینارو دادن پس به pes چند میدن؟
Bahman No1
28-09-2010, 12:13
گزارش مستقیم از میدون انقلاب :46:
من الان کافی نت دور میدون هستم ... هنوز از بازی خبری نیست :41:
cescjoon
28-09-2010, 12:28
دوستان من شنیدم نسخه PC این بازی فرقی با نسخه 360 Xbox نداره!
آیا این قضیه درسته؟
pouyaabiboy
28-09-2010, 12:36
اینا باید نمرات نسخه pc باشه
نسخه ps3 و x 360 میانگین نمراتش بالای 9.5 بوده
vahidgame
28-09-2010, 12:37
این فکر کنم برای نسخه پی سیه. چون IGN به نسخه کنسولی 9.5 دادش نه 8.5!
البته نسخه پی سی بازم نسبت به سالای قبل خیلی بیشتر امتیاز گرفته. اون فیفا کارنت پی سی در سالای قبل در حد مثلا امتیاز 6 بودش
دوستان من شنیدم نسخه PC این بازی فرقی با نسخه 360 Xbox نداره!
آیا این قضیه درسته؟
نه دیگه اینجوری نیست
فیفا 11 پی سی تقریبا همون فیفا 10 کنسوله با یکمی تغییرات...
فیفا 11 کنسول مشخصه که بهتره
ولی کیفیت فیفا 11 پی سی هم خیلی بالا ِ و نسبت به سالای قبل خیلی فرق داره. مطمئنا برای پی سی هم خیلی می تونه راضی کننده باشه
dr_shahrooz
28-09-2010, 12:44
دوستان از بچه های تهرانی کسی امکانش رو داره که بازی رو با پیک بتونه برامون بفرسته؟
واسه چیشو ؟ کنسول یا پی سی ؟
دوستان از همتون این خواهش رو دارم که سریع برین این لینکی که میگم و به بازی نمره ی 10 بدین
JUSTIN11
28-09-2010, 12:53
این فکر کنم برای نسخه پی سیه. چون IGN به نسخه کنسولی 9.5 دادش نه 8.5!
البته نسخه پی سی بازم نسبت به سالای قبل خیلی بیشتر امتیاز گرفته. اون فیفا کارنت پی سی در سالای قبل در حد مثلا امتیاز 6 بودش
نه این امتیازات برای ایکس باکس هستش. IGN US بهش داده 8.5 ولی UK داده 9.5
FCBarcelona.ir
28-09-2010, 12:53
واسه چیشو ؟ کنسول یا پی سی ؟
برای PC. البته فروشگاه سایت گذاشته، ولی تاریخ تحویل ننوشته. دوست ندارم 2-3 روز هی چشم به در باشم.
sadeghbb
28-09-2010, 13:02
هر کس خواست من نسخه پی سی رو گرفتم براش ارسال میکنم!ولی تهران نیستم و هنوز کرکی هم ارائه نشده برا بازی:8:
IRAN_KING
28-09-2010, 13:03
دوستان از همتون این خواهش رو دارم که سریع برین این لینکی که میگم و به بازی نمره ی 10 بدین
مگه ارزش نمره 10 داره که بریم 10 بدیم !!!!
8 هم زیاده شه ...... به قول دوستان نمره کم بدین تا سری بعد روش کار کنن.... نه 10 بدین سری بعد عددشو عوض کنن...
fifa 12 copy fifa11
pouyaabiboy
28-09-2010, 13:18
مگه ارزش نمره 10 داره که بریم 10 بدیم !!!!
8 هم زیاده شه ...... به قول دوستان نمره کم بدین تا سری بعد روش کار کنن.... نه 10 بدین سری بعد عددشو عوض کنن...
fifa 12 copy fifa11
چه ما نمره بدیم چه ندیم اونا هر سال به وعده هاشون عمل میکنن مثل سازندگان pes که نیستن که همه ی ما ها رو بلا نسبت ....... فرض کرده و هر سری فقط شماره ها رو عوض میکنه
بعدش
شما بر چه اساسی میگی 8 از سرشم زیاده ؟!!!!!!!!!!
اصلا حوصله کل کل رو ندارمو نمی خوام روز به ای خوبی(که فیفا اومده) رو خراب کنمو تاپیک منحرف بشه ولی بد نیست با منطق حرف بزنید
vahidgame
28-09-2010, 13:25
وقتی هنوز اونو درستو حسابی بازی نکردید نمی تونید در مورد امتیازی که باید بگیره اظهار نظر کنید :)
IRAN_KING
28-09-2010, 13:25
چه ما نمره بدیم چه ندیم اونا هر سال به وعده هاشون عمل میکنن مثل سازندگان pes که نیستن که همه ی ما ها رو بلا نسبت ....... فرض کرده و هر سری فقط شماره ها رو عوض میکنه
بعدش
شما بر چه اساسی میگی 8 از سرشم زیاده ؟!!!!!!!!!!
اصلا حوصله کل کل رو ندارمو نمی خوام روز به ای خوبی(که فیفا اومده) رو خراب کنمو تاپیک منحرف بشه ولی بد نیست با منطق حرف بزنید
راستی جو گیر هم نشو من نگفتم که PES خوبه..... (ولی فقط PES 2011 )
FIFA Soccer 11 ReviewsIGN ** 8.5 / 10
Eurogamer ** 8 / 10
1UP ** B
اینم نمره های PS3 هست تا آلان.... ! ! !
وقتی که IGN نمره کیلویی میده 8.5 داده برای همون گفتم 8 خوبشه..... ! ! !
به نسخه PC هم تا حالا نمره ندادن....
چند صفحه قبل هم نمره عکس گذاشته بودن که نمره های XBOX360 بود....
pouyaabiboy
28-09-2010, 13:34
راستی جو گیر هم نشو من نگفتم که PES خوبه..... (ولی فقط PES 2011 )
FIFA Soccer 11 ReviewsIGN ** 8.5 / 10
Eurogamer ** 8 / 10
1UP ** B
اینم نمره های PS3 هست تا آلان.... ! ! !
وقتی که IGN نمره کیلویی میده 8.5 داده برای همون گفتم 8 خوبشه..... ! ! !
به نسخه PC هم تا حالا نمره ندادن....
چند صفحه قبل هم نمره عکس گذاشته بودن که نمره های XBOX360 بود....
سایت IGN به نسخه PS3 بازی نمره 9.5 داد . واقعا حق این بازی کمتر از اینم نیست .
نسخه 9 در مجموع نمره 8.7 گرفت نسخه 10 نمره 9.1 گرفت و این نسخه 9.5 با این روند نسخه 12 باید نمره ای حدود 9.9 بگیره .
احتمالا امسال هم این بازی جایزه ها و تندیس ها رو یکی یکی درو میکنه و عنوان بهترین بازی ورزشی سالو به خودش اختصاص میده .
با این اوصاف که شما میگید بازی نسبت به پارسال افت چشمگیری داشته و پسرفت کرده
کسی میدونه این بازی برای فروش اومده یا نه؟
masoud93
28-09-2010, 13:35
نه دیگه اینجوری نیست
فیفا 11 پی سی تقریبا همون فیفا 10 کنسوله با یکمی تغییرات...
فیفا 11 کنسول مشخصه که بهتره
ولی کیفیت فیفا 11 پی سی هم خیلی بالا ِ و نسبت به سالای قبل خیلی فرق داره. مطمئنا برای پی سی هم خیلی می تونه راضی کننده باشه
مگه امسال فیفا 11 برا pc نکست نیست ؟
پس فیفا 11 pc با فیفا 11 کنسول نباید فرق داشته باشن.
اینجوری که شما گفتین باید فرق داشته باشن.
یکی میتونه کامل توضیح بده.
ممنون.
vahidgame
28-09-2010, 13:43
مگه امسال فیفا 11 برا pc نکست نیست ؟
پس فیفا 11 pc با فیفا 11 کنسول نباید فرق داشته باشن.
اینجوری که شما گفتین باید فرق داشته باشن.
یکی میتونه کامل توضیح بده.
ممنون.
خب مشخصه دیگه
وقتی این همون فیفا 10 کنسول( و Fifa world cup) هست معموله نکست جن هستش دیگه!
فیفا 11 کنسول هم یه سری خصوصیات اضافی داره که فیفا 11 پی سی نداره
در مورد این خصوصیات توی این تاپیک قبلا خیلی صحبت شده
h_13691990
28-09-2010, 13:47
بچه ها چرا یکی جواب نمیده؟؟؟؟؟
بازی برای ایکس باکس ریجن جی اومده؟؟؟؟ حتی تو تهران!!!! حاضرم برای 2-3 روز زودتر گرفتنش تا تهران هم برم...
کسی از کرج بازی رو برای پی سی گرفته؟؟؟ اگه آره بگه از کجا ما هم بریم بگیریم....
masoud93
28-09-2010, 13:48
پس یعنی من که 360 دارم بهتره برا 360 بازیو تهیه کنم ؟
فیفا 11 کنسول هم یه سری خصوصیات اضافی داره که فیفا 11 پی سی نداره
حالا این خصوصیات مهم هستن یا نه ؟
Alex * Delpiero
28-09-2010, 13:49
پس یعنی من که 360 دارم بهتره برا 360 بازیو تهیه کنم ؟
حالا این خصوصیات مهم هستن یا نه ؟
اره بهتره نسخه 360 رو بازی کنی
من یک ساعت پیش بازیو گرفتم سرعت بازی یک مقداری نسبت به دمو کمتر شده . دقت پاسهای دستی هم کمتر شده حالا نمیدونم بخاطر پروپاسینگه یا چیز دیگست . بازی خیلی واقعی تر شده نسبت به نسخه قبل .
amindalton
28-09-2010, 14:13
من یک ساعت پیش بازیو گرفتم سرعت بازی یک مقداری نسبت به دمو کمتر شده . دقت پاسهای دستی هم کمتر شده حالا نمیدونم بخاطر پروپاسینگه یا چیز دیگست . بازی خیلی واقعی تر شده نسبت به نسخه قبل .
آقا حسین این بازی که الان شما گرفتی فکر کنم لینک دانلودیه یعنی از اینترنت دانلود کردن زدن رو دی وی دی، چون هنوز بازی رسما ریلیز نشده، درست میگم؟؟
بعدش ما توی نسخه های قبلی اول بازی می تونستیم همه ی زبان هی از english گرفته تا espanol و deutch انتخاب کنیم، حالا این بازی که شما گرفتی چه جوریه؟ اون select language اول بازی رو داره یا ندارش دیگه؟؟
JUSTIN11
28-09-2010, 14:14
حسین حملات cpu به سمت دروازه چی؟ درست شده؟ یا همش میخوان تک روی کنن؟
سرعت بازی چقدر کمتر شده؟ شما روی نورمال بازی میکنی؟ (سرعت بازی)
وین رونی
28-09-2010, 14:14
حسین جان شما نسخه pc رو گرفتی یا کنسول؟
اگه تاپیک مجزا بشه دیگه این اسپمهای منم کم میشه
آقا حسین این بازی که الان شما گرفتی فکر کنم لینک دانلودیه یعنی از اینترنت دانلود کردن زدن رو دی وی دی، چون هنوز بازی رسما ریلیز نشده، درست میگم؟؟
بعدش ما توی نسخه های قبلی اول بازی می تونستیم همه ی زبان هی از english گرفته تا espanol و deutch انتخاب کنیم، حالا این بازی که شما گرفتی چه جوریه؟ اون select language اول بازی رو داره یا ندارش دیگه؟؟
آره اینو از اینترنت دانلود کردن پنج تا زبان هم توش وجود داره . سه تا زبان هم برای گزارشگری وجود داره .
جالب داور رو هم میشه خودمون انتخاب کنیم .
Prince_M
28-09-2010, 14:25
سایت زیر واسه فروش آورده به نظر تون چطوره ارزش خریدن داره یا نه؟
amindalton
28-09-2010, 14:26
آره اینو از اینترنت دانلود کردن پنج تا زبان هم توش وجود داره . سه تا زبان هم برای گزارشگری وجود داره .
جالب داور رو هم میشه خودمون انتخاب کنیم .
با این اوصاف، این بازی دانلودی با اون بازی که دو سه روز دیگه ریلیز میشه فرق داره یا اصلا به هیچ وجه فرقی نمی کنه؟
konami-pes
28-09-2010, 14:30
حسین جان مشکل پنالتی زدن CPU حل شده؟ اون اشکالاتی که از گیم پلی در نسخه دمو وجود داشت از جمله پرسینگ بسیار زیاد و یه جورایی آشفتگی بیش از حد بازیکنان برطرف شده یا نه؟ اگر ممکنه تفاوت ابتدایی و ظاهری منیجر مد رو نسبت به فیفا 10 یه توضیحاتی بده. قبلا متشکرم
popowoody
28-09-2010, 14:30
سایت زیر واسه فروش آورده به نظر تون چطوره ارزش خریدن داره یا نه؟
کدوم سایت ؟؟ منظورتون این هست که اسپانسره سایته
حسین حملات cpu به سمت دروازه چی؟ درست شده؟ یا همش میخوان تک روی کنن؟
سرعت بازی چقدر کمتر شده؟ شما روی نورمال بازی میکنی؟ (سرعت بازی)
در مورد فشار حملات CPU باید بیشتر بازی کنم اما نسبت به فیفا 10 تغییر کرده الان بازی واقعی تر شده . بزار این کلمه واقعی تر رو کامل توضیح بدم .
توی فیفا 10 توی سخت ترین درجه بازی CPU بدلیل هوش مصنوعی بهتر قوی تر نبود CPU بلکه به این خاطر قویتر بود که اولا سرعت پاسکاریهاشون بیشتر بود دوم اینکه دقت ضرباتشون بسیار دقیق بود سوم اینکه سرعت خود بازیکنان یک مقدار بیشتر بود و خلاصه بخاطر افزایش دقت و سرعت بازیکنان بازی سخت بود که تا حد زیادی این مساله واقعی نبود مثلا توی فیفا 10 تقریبا 90 درصد تک به تکها گل بود اما اینجا اینطور نیست توی فیفا 10 پاسهای CPU بسیار دقیق بود ( توی واقعیت پاسها به هیچ وجه اینقدر دقیق نیست ) اما توی این نسخه مثل فوتبال واقعی CPU هم بعضی وقتا پاسهای اشتباه میده .
این عوامل توی نسخه 11 دست به دست هم دادن تا بازی نسبت به نسخه 10 آسون تر بشه البته تاکید میکنم توی بخش حمله CPU وگرنه گل زدن به CPU به نظرم سخت تر هم شده چون جایگیری بازیکنان CPU خیلی هوشمندانه تر شده . حالا این موضوع جای بحث بیشتری داره من باید یک مقدار بیشتر بازی کنم تا بازی بیشتر دستم بیاد .
در مورد سرعت بازی من روی SLOW که میذارم به قول خارجیا Perfect و کاملا بی نقصه یعنی سرعت بازی عالیه من در برابر تیمهای سرعتی هم بازی کردم اما به هیچ وجه سرعت بازی زیاد نبود .
حسین جان شما نسخه pc رو گرفتی یا کنسول؟
اگه تاپیک مجزا بشه دیگه این اسپمهای منم کم میشه
آره من ایکس باکسیشو گرفتم . قرار شد دو تا تاپیک مجزا یعنی یکی جدید برای پی سی زده بشه .
کسی این بازی رو تو اصفهان تهیه کرده؟
اگه آره از کجا؟
با این اوصاف، این بازی دانلودی با اون بازی که دو سه روز دیگه ریلیز میشه فرق داره یا اصلا به هیچ وجه فرقی نمی کنه؟
فکر نمیکنم فرقی بکنه فقط باید دوباره برای لایو و آنلاین بازی کردن نسخه stealth شده رو بخریم .
حسین جان مشکل پنالتی زدن CPU حل شده؟ اون اشکالاتی که از گیم پلی در نسخه دمو وجود داشت از جمله پرسینگ بسیار زیاد و یه جورایی آشفتگی بیش از حد بازیکنان برطرف شده یا نه؟ اگر ممکنه تفاوت ابتدایی و ظاهری منیجر مد رو نسبت به فیفا 10 یه توضیحاتی بده. قبلا متشکرم
فرشاد جان من هنوز پنالتیها رو امتحان نکردم منظورت جهت پنالتی زدن cpu رو میگی که همون جهت حرکت دروازه بان میزدن ؟
مساله پرسینگ رو باید دوباره زیر نظر بگیرم همینطور سیستم نفس و خستگی بازیکنان اینقدر بازی جزئیات داره که آدم نمیتونه با یکی دو بازی همه چیزو متوجه بشه .
منظورت چه تفاوت ظاهری توی منیجر مده ؟
راستی من با مسعود ( همکار انجمن بازی ) رفتم بازیو گرفتم . مسعود ماشالا دقت نظر بالایی داره باید منتظر باشیم ببینیم نظر مسعود در مورد تغییرات بازی نسبت به دمو و نسخه 10 چیه .
Masoud King
28-09-2010, 14:40
حسین نشستی داری بازی میکنی؟
مگه کار و زندگی نداری؟ : دی
من تازه نهار گذاشتم و الان می خوام برم دیسک رو بزارم تو کنسول ببینم چطوریاست...
+
کلا این IGN امسال قاطی کرده... به اون ترنسفورمرز داده 9 یا به اون اسپلنتر سل داده 9.2 اونوقت به همچین شاهکاری داده 8.5 !!
+
بچه ها قراره یک تاپیک برا نسخه PC زده بشه تا بحث های مربوط به اون برن تو همون تاپیک و این تاپیک میشه برا نسخه های کنسولی
Prince_M
28-09-2010, 14:41
منظورم اینه دیگه:
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
خب اون بهتره یا این پایینی:
Google Spider
28-09-2010, 14:45
پست برای نسخه ی PC
من هر جا می گردم همه لینک ها یه جوری هستن . یعنی میگن که باید روی دمو نصب بشه...و کرک نیامده..
لطفا لینک های چند پارت (یک جا نمی خوام) و تست شده و جوری باشه که حداقل اگه بعدا بخواد کرک بیاد برای بازی مشکل بر نخورم و نیاز به دانلود دوباره نباشه...
در ضمن rapidshare باشه ...
متشکر از راهنمایی تون...
konami-pes
28-09-2010, 14:46
فرشاد جان من هنوز پنالتیها رو امتحان نکردم منظورت جهت پنالتی زدن cpu رو میگی که همون جهت حرکت دروازه بان میزدن ؟
.
منظورم به طور کلی خراب کردن پنالتی های cpu هست که در نسخه دمو 80 درصد پنالتی هاشون رو خراب می کردن طوری که من هر وقت بازی مساوی می شد و کار به پنالتی می افتاد صد در صد برنده می شدم!
منظورت چه تفاوت ظاهری توی منیجر مده ؟
یه سری تصاویر دوستان از بخش منیجر مد فیفا 11 پی سی گذاشته بودن که من دقت کردم دیدم که دقیقا منیجر مد شبیه منیجر مد فیفا 10 کنسولیه !! میخواستم یه نگاه سرسری به این بخش بندازی ببینی این بخش در نسخه کنسولی نسبت به پارسال از لحاظ ظاهری تغییر کرده یا نه؟ چون خیلی خسته کننده میشه اگر همون فرم قبل رو داشته باشه! شخصا هم که بازی رو بگیرم میرم تو دل منیجر مد و تغییرات کلی این بخش رو می نویسم:20:
منظورم به طور کلی خراب کردن پنالتی های cpu هست که در نسخه دمو 80 درصد پنالتی هاشون رو خراب می کردن طوری که من هر وقت بازی مساوی می شد و کار به پنالتی می افتاد صد در صد برنده می شدم!
یه سری تصاویر دوستان از بخش منیجر مد فیفا 11 پی سی گذاشته بودن که من دقت کردم دیدم که دقیقا منیجر مد شبیه منیجر مد فیفا 10 کنسولیه !! میخواستم یه نگاه سرسری به این بخش بندازی ببینی این بخش در نسخه کنسولی نسبت به پارسال از لحاظ ظاهری تغییر کرده یا نه؟ چون خیلی خسته کننده میشه اگر همون فرم قبل رو داشته باشه! شخصا هم که بازی رو بگیرم میرم تو دل منیجر مد و تغییرات کلی این بخش رو می نویسم:20:
من الان یک بازی با رئال در مقابل منچستر انجام دادم توی سخت ترین درجه بازی بازی یک یک شد اما منچستر فشار خوبی روی دروازم آوردم فکر میکنم دو یا سه تا شوتشون به تیرک دروازم برخورد کرد . بعد از 90 دقیقه بلافاصله رفتم سراغ پنالتیها . باید بگم مثل دمو cpu پنالتیهاشو خراب نمیکنه من توی پنالتی 5-4 باختم یعنی cpu تمام پنالتیهاشو گل کرد و من یکیشو از دست دادم . cpu خیلی متنوع پنالتی میزنه هم مستقیم هم چیپ هم گوشه دروازه و هم پایین از 5 پنالتی cpu فقط یک موردشو سمت دروازبان من زد که اونم بالا بود و من نتوستم بگیرمش .
این پرسنالدی پلاس مهارت دروازه بانها در پرشها , سیوها , مهار توپها , کلین شیتها , دفع توپها , مهارت پنالتی گرفتن , سبک گرفتن توپ ( آکروباتیک و معمولی ) , و مواردی از این دست رو خیلی واقعی و طبیعی کرده .
در مورد منیجر مد این نسخه که الان شده کری یر مد هم توی پستهای بعدی مینویسم مهمتر از همه چیز گیم پلی بازی بود که خوشبختانه مشکلی من توش ندیدم .
sadeghbb
28-09-2010, 15:20
پست برای نسخه ی PC
من هر جا می گردم همه لینک ها یه جوری هستن . یعنی میگن که باید روی دمو نصب بشه...و کرک نیامده..
لطفا لینک های چند پارت (یک جا نمی خوام) و تست شده و جوری باشه که حداقل اگه بعدا بخواد کرک بیاد برای بازی مشکل بر نخورم و نیاز به دانلود دوباره نباشه...
در ضمن rapidshare باشه ...
متشکر از راهنمایی تون...
سلام
دوست عزیز یکم دیگه صبر کنی تمومه یه سایت داره نسخه کرک شده Reloaded رو آپ میکنه! منتظر باش میزارم برات یا لینک بهت میدم
masoud93
28-09-2010, 15:22
یکی لطف میکنه چند تا از تفاوت های نسخه pc نصبت به نسخه کنسول رو بگه.
ممنون.
آقا من هم pc دارم هم ps3 .ولی tvما av داره گرافیک hd نداره به نظرتون با این اوصاف چه نسخیو بگیرم ؟؟؟.لازم به ذکره که تا 1 ماه دیگه lcd میگیرما
FCBarcelona.ir
28-09-2010, 15:27
دوستانی که نسخه PC رو نصب و اجرا کردن، همه نسخه های موجود مشکل سیو نشدن رو دارن؟ و اگر اینطوره، با اومدن کرک مشکل حل میشه؟
به نظر میاد باید 1-2 روز صبر کنیم تا نسخه پایداری بشه گیر آورد. الان نه خرید اینترنتی، نه خرید از مغازه انگار زیاد مطمئن نیست!
sadeghbb
28-09-2010, 15:31
دوستانی که نسخه PC رو نصب و اجرا کردن، همه نسخه های موجود مشکل سیو نشدن رو دارن؟ و اگر اینطوره، با اومدن کرک مشکل حل میشه؟
به نظر میاد باید 1-2 روز صبر کنیم تا نسخه پایداری بشه گیر آورد. الان نه خرید اینترنتی، نه خرید از مغازه انگار زیاد مطمئن نیست!
دقیقا!
ولی نسخه Reloaded داره میاد تا چند دقیقه دیگه مشکل حل میشه!
FCBarcelona.ir
28-09-2010, 15:33
دقیقا!
ولی نسخه Reloaded داره میاد تا چند دقیقه دیگه مشکل حل میشه!
چه سود با این اینترنت ذغالی :41:
behnammazi
28-09-2010, 15:35
sadeghbb
28-09-2010, 15:38
دوستان خودشون از این سایت پیگیر نسخه کرک شده باشن.
فعلا حجم و ... مشخص شده در حال آپلود بازی هستن!
Download Master
28-09-2010, 15:43
آب زنید راه را ...
بالاخره فیفا واسه PC اومد. خودم دانلود نکردم ولی هم سایت معتبره و هم نسخه Reloaded و Crack هست :
لینک رو هم از خود سایت گذاشتم خودتون بخونید ببینید چیه
sadeghbb
28-09-2010, 15:46
FIFA.11-RELOADED
CRACK ONLY
Download Link
sadeghbb
28-09-2010, 16:05
من خودم که دیشب از یه لینک که دانلود کردم 6گیگ Fake بود! دیگه هم نسخه فیفا فک نکنم دانلود کنم چون تو فکر یه 360 هستم!:8:
FCBarcelona.ir
28-09-2010, 16:07
من خودم که دیشب از یه لینک که دانلود کردم 6گیگ Fake بود! دیگه هم نسخه فیفا فک نکنم دانلود کنم چون تو فکر یه 360 هستم!:8:
این که الان گذاشتی قطعا معتبره؟
با سلام خدمت اساتید محترم.
بنده عذر میخوام
متوجه نشدم. یعنی نسخه PC ریلیز شده ؟
سپاسگذارم.
AlexMercer
28-09-2010, 16:10
پس تاپیک نسخه pc کو؟
اینم کرک برای بازی
Password: ZoTaK
Ami R 940
28-09-2010, 16:17
نسخه 360 کنسولی اومده تهران ؟ من الان پاشم برم توپخونه(امام خمینی فعلی) بگیرم. سریع - که برم تا 1 دقیقه دیگه :31:
h_13691990
28-09-2010, 16:18
نسخه 360 کنسولی اومده تهران ؟ من الان پاشم برم توپخونه(امام خمینی فعلی) بگیرم. سریع - که برم تا 1 دقیقه دیگه :31:
داداش ریجن دستگاهت چیه؟؟؟؟
خبر داری ریجن جی اومده یا نه؟؟؟
Ami R 940
28-09-2010, 16:22
داداش ریجن دستگاهت چیه؟؟؟؟
خبر داری ریجن جی اومده یا نه؟؟؟
پال داداش . من دارم میرم توپخونه اگه بود جی حتما خبرشو میدم .اما بعید میدونم جی اومده باشه
sadeghbb
28-09-2010, 16:25
این که الان گذاشتی قطعا معتبره؟
بله! اونجا که تو کامنت ها ملت تست کرده بودن همه هم یسره Very thx گزاشته بودن :31:
آقا لینک های Free سراغ ندارین
این لینکی که گذاشتین Premium هست نمیشه دانلود کرد
sadeghbb
28-09-2010, 16:30
آقا لینک های Free سراغ ندارین
این لینکی که گذاشتین Premium هست نمیشه دانلود کرد
با مگا که مشکل ندارین؟
اینم هاتفایل:
BIJAN5759
28-09-2010, 16:37
آقا یکی نیست بگه بازی تو تهران کسی داره یا نه ؟ کف کردیم !!
چون فعلا دو تا نسخه کنسولی و پی سی توی همین تاپیکه من قبل از اینکه مطلبی بنویسم اولش مینویسم مربوط میشه به کنسولی یا pc .
نسخه کنسولی :
من الان دو تا بازی با رئال دربرابر بارسا انجام دادم و زمانشو روی 14 دقیقه تنظیم کردم ( دو تا 7 دقیقه ) باید بگم بازی روی سخت ترین درجش انصافا سخته نمیدونم توی دمو بازی راحت بود یا اینکه چون اونجا بازی فقط 6 دقیقه بود نمیشد قدرت واقعی cpu رو فهمید شاید هم چون اینجا زمان بازیو بیشتر کردم خستگی سبب میشه دقتم کم بشه اما به هر حال الان باید اعتراف کنم بازی خیلی سخته اصلا نمیشه گل زد تازه با وجود اینکه الان آزادی عمل گیمر توی این نسخه نسبت به نسخه قبل خیلی بیشتر شده .
توی نسخه قبل cpu بیشتر با قدرت بدنی توپ از ما میگرفت اینجا بیشتر با هوش مصنوعی و جایگیری مناسب موقعیت گلزنی رو نمیدن . این واقعا عالیه . سرعت بازی هم بدون هیچ شکی از نسخه قبل کمتر شده البته کسانیکه نسخه pc رو روی تلویزیون بازی کنن مطمئنا سرعت بازی براشون کم خواهد بود که میتونن بازی رو روی fast بزارن .
در مجموع من از این نسخه خیلی راضیم و شاید بشه گفت حدود 80 درصد از توقعاتمو از یک بازی فوتبال در سال 2010 برآورده کرده .
Masoud King
28-09-2010, 17:01
خوب تاپیک نسخه PC هم توسط وحید عزیز زده شد!
از این به بعد تمام بحث ها و نکات مربوط به نسخه PC رو در اون تاپیک قرار بدید.
ممنون :)
FIFA 11- PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hirad HRD
28-09-2010, 17:02
نسخه کنسولی :
من الان دو تا بازی با رئال دربرابر بارسا انجام دادم و زمانشو روی 14 دقیقه تنظیم کردم ( دو تا 7 دقیقه ) باید بگم بازی روی سخت ترین درجش انصافا سخته نمیدونم توی دمو بازی راحت بود یا اینکه چون اونجا بازی فقط 6 دقیقه بود نمیشد قدرت واقعی cpu رو فهمید شاید هم چون اینجا زمان بازیو بیشتر کردم خستگی سبب میشه دقتم کم بشه اما به هر حال الان باید اعتراف کنم بازی خیلی سخته اصلا نمیشه گل زد تازه با وجود اینکه الان آزادی عمل گیمر توی این نسخه نسبت به نسخه قبل خیلی بیشتر شده .
توی نسخه قبل cpu بیشتر با قدرت بدنی توپ از ما میگرفت اینجا بیشتر با هوش مصنوعی و جایگیری مناسب موقعیت گلزنی رو نمیدن . این واقعا عالیه . سرعت بازی هم بدون هیچ شکی از نسخه قبل کمتر شده البته کسانیکه نسخه pc رو روی تلویزیون بازی کنن مطمئنا سرعت بازی براشون کم خواهد بود که میتونن بازی رو روی fast بزارن .
در مجموع من از این نسخه خیلی راضیم و شاید بشه گفت حدود 80 درصد از توقعاتمو از یک بازی فوتبال در سال 2010 برآورده کرده .
شما با چه کنسولی بازی کردین پس چرا ما نسخه انگلیسیشو نداریم
شما با چه کنسولی بازی کردین پس چرا ما نسخه انگلیسیشو نداریم
من نسخه پال انگلیسیشو گرفتم ( البته 4 تا زبان دیگه هم در کنار انگلیسی داره ) .
من نمیدونم چرا تهران یا شهرهای دیگه این بازیو هنوز نیاوردن . آخه بیش از 20 ساعت میشه که توی اینترنت منتشر شده .
Ami R 940
28-09-2010, 18:43
این همه راه رفتم نبودش 7 8 مغازه سر زدم کسی نداشت تو توپخونه که مرکز تامین کنسول و گیم تو ایرانه.
sadeghbb
28-09-2010, 18:51
دوستان تهرانی زیادن ماشالا که ! آدرس بگیر از دوستان و...
konami-pes
28-09-2010, 18:53
چون فعلا دو تا نسخه کنسولی و پی سی توی همین تاپیکه من قبل از اینکه مطلبی بنویسم اولش مینویسم مربوط میشه به کنسولی یا pc .
نسخه کنسولی :
حسین جان این دو تا بازی رو ، دستی بازی کردی؟
Hirad HRD
28-09-2010, 19:19
من نسخه پال انگلیسیشو گرفتم ( البته 4 تا زبان دیگه هم در کنار انگلیسی داره ) .
من نمیدونم چرا تهران یا شهرهای دیگه این بازیو هنوز نیاوردن . آخه بیش از 20 ساعت میشه که توی اینترنت منتشر شده .
عجیبه چرا تو تهران نیست تمام تهران و گشتم نبود:18:
sadeghbb
28-09-2010, 19:28
عجیبه چرا تو تهران نیست تمام تهران و گشتم نبود:18:
شاید میخوان EA رو تحریم کنن!:27:
هر کس که گرفت بگه چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
آیا پیشرفت خوبی نسبت به دمو داشته مثلا گیم پلی . گرافیک هوش مصنوعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و...........................
Masoud King
28-09-2010, 20:46
هر کس که گرفت بگه چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
آیا پیشرفت خوبی نسبت به دمو داشته مثلا گیم پلی . گرافیک هوش مصنوعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و...........................
همونطور که حسین گفت بازی سخت تر شده.
این سیستم خستگی هم خیلی خوب عمل میکنه و آدم تو 15 دقیقه آخر بازی مجبور تعویض کنی و حتی بعضی بازیکنا رو باید همون دقیقه 60 کشید بیرون.
این مد دروازه بانیش هم خیلی جالبه... منکه کلی حال کردم باهاش. جاتون خالی همین الان با آلمان تونستم انگلیس رو 2 بر 0 ببرم و دوتا تک به تک گرفتم... چه حالی میده وقتی توپ رو میگیری اونم با یه عکس العمل زیبا ... آدم واقعا به وجد میاد !!
مشکلات دمو رو هم نداره... مثه اشتباه نشون دادن بازیکنا و بعضی حرکات عجیب cpu تو تک ب تک ها و کلا همگی بر طرف شدن و عملا باگ خاصی نیست تو بازی
JUSTIN11
28-09-2010, 21:35
این سیستم خستگی هم خیلی خوب عمل میکنه و آدم تو 15 دقیقه آخر بازی مجبور تعویض کنی و حتی بعضی بازیکنا رو باید همون دقیقه 60 کشید بیرون.
خیلی خوبه.پس واقعا این مورد رو بازی تاثیر داره.....اینطوری نقش بازیکنانی مثل خدیرا و کویت و ..... پرنگ تر میشه.
مشکل من فقط سرعت بازیه.سرعت بازی خیلی خیلی زیاده و این برای من حس شبیه سازی رو از بین میبره.خدا کنه تو نسخه نهایی این مشکل رو نداشته باشه.وگرنه مجبورم برم رو tv بازی کنم:sad:
وین رونی
28-09-2010, 21:50
خیلی خوبه.پس واقعا این مورد رو بازی تاثیر داره.....اینطوری نقش بازیکنانی مثل خدیرا و کویت و ..... پرنگ تر میشه.
مشکل من فقط سرعت بازیه.سرعت بازی خیلی خیلی زیاده و این برای من حس شبیه سازی رو از بین میبره.خدا کنه تو نسخه نهایی این مشکل رو نداشته باشه.وگرنه مجبورم برم رو tv بازی کنم:sad:
دکی منکه تو نسخه های قبل وقتی قدرت بازیکنان زرد میشد تعویض می کردم(تقریباً دقیقه 60 به بعد)حالا فکر کنم باید دقیقه 50 تعویض کنم
Masoud King
28-09-2010, 22:02
دکی منکه تو نسخه های قبل وقتی قدرت بازیکنان زرد میشد تعویض می کردم(تقریباً دقیقه 60 به بعد)حالا فکر کنم باید دقیقه 50 تعویض کنم
اون زرد شدنا تو نسخه 2010 هچی فرقی نداشت... من تو منیجر مد بازیکنم قرمز هم میشد باهاش بازی می کردم و مثه بنز گل میزد :دی
تاثیر داشت ولی نه در اون حدی که آدم باازیکن ضعیف تر رو بیاره جاش!!
ولی الان تو بازیهای دوستانه هم باید تعویض کنی چه برسه به منیجر مد.
مشکل من فقط سرعت بازیه.سرعت بازی خیلی خیلی زیاده و این برای من حس شبیه سازی رو از بین میبره.خدا کنه تو نسخه نهایی این مشکل رو نداشته باشه.وگرنه مجبورم برم رو tv بازی کنم
تازه تو این نسخه نهایی سرعت بازی کمتر هم شده ... شما حتما یه TV تهیه کن و رو اون بازی رو انجام بده.
+
واقعا من موندم این IGN چطور دلش اومده به این بازی کمتر از FIFA 10 بده ؟؟!!!
sadeghbb
28-09-2010, 22:04
دوستان ببینم مگه با مانیتور بازی سرعتش بیشتر میشه؟؟؟! من میخوام این مدل مانیتور رو بگیرم:w2261vp LG
خوبه برا کنسول؟ بهتر چی داریم؟
JUSTIN11
28-09-2010, 22:24
دوستان ببینم مگه با مانیتور بازی سرعتش بیشتر میشه؟؟؟! من میخوام این مدل مانیتور رو بگیرم:w2261vp LG
خوبه برا کنسول؟ بهتر چی داریم؟
آره رو مانیتور سرعت بازی بیشتر از tv میشه.حالا چرا اینجوریه من نمیدونم
ربطی هم به مدل مانیتور نداره
من همین w2261vp LG رو دارم.برای بازی عالیه ولی فوتبال.....:41:
من فکر میکنم مشکل از سرعت بازی نباشه مشکل از اینه که یک مقدار پرسینگ زیاده و این باعث شده سرعت بازی زیاد حس بشه . توی این بازی 90 دقیقه توپ در حال حرکته در صورتیکه توی فوتبال واقعی سرعت بازی مرتب کم و زیاد میشه ما خودمون میتونیم اینکار رو بکنیم اما cpu همش توپو توی زمین با یک سرعت به گردش در میاره .
لذتی که بازی دو یا چند نفره داره هیچ وقت در برابر cpu نمیشه برد به نظر میرسه باید امسال لایو رو توی انجمن راه بندازیم .
آقا ما با اجازه بریم سراغ کری یر مد . من این مدو ( یا مشابهش مستر لیگو ) با شرایط جالبی بازی میکنم . اولا بازیها رو روی نیم ساعت میزارم که با تعویضاش حدود 45 دقیقه طول میکشه . بعد روزی فقط دو تا بازی میکنم و در طی یکسال معمولا فقط یک دوره 10 ساله از این مد رو بازی میکنم .
ما رفتیم کری یر مدو آتیش کنیم الهی به امید خودت ! :31:
JUSTIN11
28-09-2010, 22:34
ما رفتیم کری یر مدو آتیش کنیم الهی به امید خودت ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین حالا عجله نکن اول بشین بازی چلسی رو ببین بعد برو بازی کن دی:
با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟
راستی موهای هیگواین رو درست کردن یا نه؟؟ الان یه سالی میشه موهاشو کوتاه کرده ولی تو فیفا درستش نکردن!
دوستان یکی تو کرج ادرس بده. رفتم دانشکده نداشت. گفت مجارستانی داریم تا چند روز دیگه میاد. حالا همشهریا کسی گرفته پال انگلیسی؟ اگه اره لطفا یه ادرس بدید .
باتشکر... .
حسین حالا عجله نکن اول بشین بازی چلسی رو ببین بعد برو بازی کن دی:
با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟
راستی موهای هیگواین رو درست کردن یا نه؟؟ الان یه سالی میشه موهاشو کوتاه کرده ولی تو فیفا درستش نکردن!
اصلا از جام باشگاههای اروپا یادم نبود . مفسر این بازی چلسی - مارسی ( گزارشگرشو نمیگم ) چقدر صداش شبیه مفسر بازی فیفاست خوب دقت کنید فکر کنم خودشه اصلا آره خودشه صداش کاملا همونه .
میگم این نسخه فیفا چقدر تنوع داورش زیاده حدود 30 تا داور داره جالبه ویژگیهای داورها رو زیر تصویرشون نوشته میشه تامثل بازیکنان واقعی , گیمر هم نسبت به سخت گیری داور بازی آشنا بشه و تکلها و خطاهاشو با توجه به داور تعدیل کنه .
JUSTIN11
28-09-2010, 23:05
حسین اینا رو جواب ندادی:
با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟ با چه درجه سختی؟ فول manual ؟
حسین اینا رو جواب ندادی:
فکر کنم موهاش درست نباشه دقت نکردم .
والا نمیدونم چه تیمی رو انتخاب کنم اصلا نمیدونم از کدوم لیگ شروع کنم . پارسال من اوساسونا رو انتخاب کردم چون دوست دارم کم کم مدارج ترقی رو طی کنم همه همون اول میرن سراغ تیمای قدرتمند .
اصلا با توجه به اینکه کاملا دستی بازی میکنم نمیشه همون اول یک تیم متوسط به بالا رو انتخاب کنم چون اگه نتیجه نگیرم اخراج میشم . هنوز هم نمیدونم درجه سختی بازی چطوره بنابراین اول یک تیم متوسط انتخاب میکنم درجه سختی رو هم ورد کلس انتخاب میکنم چند تا بازی اول رو هم 10 دقیقه ای بازی میکنم اگه آسون بود درجه سختی رو بالا میبرم آگر هم سخت بود ( که خیلی بعید میدونم سخت باشه ) اونوقت پروفشنال رو برای بقیه بازیهام انتخاب میکنم . یاد نسخه 10 بخیر توی پروفشنال هم با جون کندن میشد با تیمای توسط CPU رو برد .
وین رونی
28-09-2010, 23:16
نمی دونم این سوال احمقانه است یا نه اما می خوام بدونم میشه سیوهای فیفا 10 رو در فیفا 11 ایمپورت کرد؟آخه من تیممو در فیفا 10 خیلی دوست دارم و خیلی روش کار کردم(چند فصل)البته منظورم در ایکس باکس است
دوستان اصفهانی امروز عصر(با توجه به ساعت) ساعت 4 به بعد میتونن بازیو از سرزمین رایانه (خ توحید) تهیه کنن
منم سفارش دادم دارن میارن
منتظرم شدید
BIJAN5759
29-09-2010, 06:25
بچه های تهران به این سایت مراجعه کنن فکر کنم بازی رو میتونین از این شرکت خریداری کنین..
konami-pes
29-09-2010, 07:52
مسعود و حسین عزیز که بازی رو گرفتین یه سوال داشتم:
تو نسخه دمو هر بار که تعویضی میخواست شکل بگیره یه تصویر از بازیکنان نشون میداد بعد تعویض شکل می گرفت ( جالبه که تصاویر یه جورایی اشتباه بودن) الان در نسخه نهایی این مشکل رو حل کردن یا نه؟ قبل از تعویض چی نشون میده؟ راستی CPU هنوزم تکنیکی بازی میکنه؟
برين سايت es7.ir نسخه ايكس باكس رو ٢ تومن ميده و نسخه پلي استيشن ٣ كپي رو فقط ٣ هزار تومن !!! با پيك موتوري هم در عرض ٤-٥ ساعت ميفرسته. كيفيتش هم عاليه. من هميشه ازش خريد ميكنم!
مسعود و حسین عزیز که بازی رو گرفتین یه سوال داشتم:
تو نسخه دمو هر بار که تعویضی میخواست شکل بگیره یه تصویر از بازیکنان نشون میداد بعد تعویض شکل می گرفت ( جالبه که تصاویر یه جورایی اشتباه بودن) الان در نسخه نهایی این مشکل رو حل کردن یا نه؟ قبل از تعویض چی نشون میده؟ راستی CPU هنوزم تکنیکی بازی میکنه؟
آره هنوز cpu از حرکات تکنیکی استفاده میکنه بعضی جاها این حرکات جالب و خیلی موثر هستن اما خیلی وقتا هم با این حرکات توپو از دست میدن که نکته منفی محسوب میشه چون توی اون موقعیت راحت میتونستن با یک پاس هم موقعیت بهتری برای تیم فراهم کنن و هم اینکه توپو لو ندن .
نکته منفی دیگه در مورد این حرکات اینه که بعضی وقتا داخل محوطه جریمه با یک شوت راحت میتونن دروازه رو باز کنن یا دست کم موقعیت بسیار خطرناکی ایجاد کنن اما متاسفانه با این تک رویها توپو لو میدن .
و نکته منفی سوم در مورد این حرکات اینه که این تکنیکها رو بعضی از بازیکنانی که توی فوتبال واقعی معمولا زیاد از تکنیک استفاده نمیکنن توی این بازی زیاد استفاده میکنن نمونه بارزش اینیستا که خیلی از دریبل استفاده میکنه .
چند مورد جالب هم توی منیجر مد به چشمم خورد توی یک انیمیشن بازیکن که به دلیل مصدومیت جزءی به کنار زمین رفته بود بعد از استراحت کوتاه برای ورود به زمین بلند شد و با بلند کردن دستش از داور اجازه ورود به زمینو گرفت .
موقع ثبت اسم و فامیل توی منیجر مد به اندازه کافی کرکتر وجود داره و میشه فامیلهای بلند رو هم نوشت .
توی منیجر مد میشه هوا رو هم قبل از بازی خود گیمر تعیین کنه .
در حین بازی بعضی از نتایج حساس تیمها بصورت زیر نویس بالای تصویر به نمایش در میاد که کار جالبه تیمهایی که توی جدول گیمر باهاشون رقابت داره .
در مورد گیم پلی چند مورد جزئی توجه منو به خودش جلب کرد :
- نوع شوتها و مسیر حرکتشون خیلی واقعی تر و متنوع تر شده که نکته بسیار خوبی به حساب میاد .
- روی دروازه بانها خیلی کارش و پرسنالدی پلاس رو به تمام معنی میشه توی این دسته از بازیکنان به خوبی دید علاوه بر اینها دروازه بانها مثل پارسال هر توپیو نمیگیرن . توپهایی که یک مقدار باهاشون فاصله داره با جهشهای بسیار زیبا به کرنر میفرستن همچنین از پانچ و مشت کردن توپ بیشتر استفاده میکنن .
- سانترهای Driven Cross واقعا جالب و کاربردی هستن بخصوص اگه با بازیسازها و پاسورهای خوب ارسال بشن .
- از نکات منفی اینه که سیو کردن لحظات حساس بازی خیلی طول میکشه . یک صحنه حدود 10 ثانیه ای چیزی حدود 90 ثانیه طول میکشه .
dr_shahrooz
29-09-2010, 11:23
آره هنوز cpu از حرکات تکنیکی استفاده میکنه بعضی جاها این حرکات جالب و خیلی موثر هستن اما خیلی وقتا هم با این حرکات توپو از دست میدن که نکته منفی محسوب میشه چون توی اون موقعیت راحت میتونستن با یک پاس هم موقعیت بهتری برای تیم فراهم کنن و هم اینکه توپو لو ندن .
نکته منفی دیگه در مورد این حرکات اینه که بعضی وقتا داخل محوطه جریمه با یک شوت راحت میتونن دروازه رو باز کنن یا دست کم موقعیت بسیار خطرناکی ایجاد کنن اما متاسفانه با این تک رویها توپو لو میدن .
و نکته منفی سوم در مورد این حرکات اینه که این تکنیکها رو بعضی از بازیکنانی که توی فوتبال واقعی معمولا زیاد از تکنیک استفاده نمیکنن توی این بازی زیاد استفاده میکنن نمونه بارزش اینیستا که خیلی از دریبل استفاده میکنه .
چند مورد جالب هم توی منیجر مد به چشمم خورد توی یک انیمیشن بازیکن که به دلیل مصدومیت جزءی به کنار زمین رفته بود بعد از استراحت کوتاه برای ورود به زمین بلند شد و با بلند کردن دستش از داور اجازه ورود به زمینو گرفت .
موقع ثبت اسم و فامیل توی منیجر مد به اندازه کافی کرکتر وجود داره و میشه فامیلهای بلند رو هم نوشت .
توی منیجر مد میشه هوا رو هم قبل از بازی خود گیمر تعیین کنه .
در حین بازی بعضی از نتایج حساس تیمها بصورت زیر نویس بالای تصویر به نمایش در میاد که کار جالبه تیمهایی که توی جدول گیمر باهاشون رقابت داره .
در مورد گیم پلی چند مورد جزئی توجه منو به خودش جلب کرد :
- نوع شوتها و مسیر حرکتشون خیلی واقعی تر و متنوع تر شده که نکته بسیار خوبی به حساب میاد .
- روی دروازه بانها خیلی کارش و پرسنالدی پلاس رو به تمام معنی میشه توی این دسته از بازیکنان به خوبی دید علاوه بر اینها دروازه بانها مثل پارسال هر توپیو نمیگیرن . توپهایی که یک مقدار باهاشون فاصله داره با جهشهای بسیار زیبا به کرنر میفرستن همچنین از پانچ و مشت کردن توپ بیشتر استفاده میکنن .
- سانترهای Driven Cross واقعا جالب و کاربردی هستن بخصوص اگه با بازیسازها و پاسورهای خوب ارسال بشن .
- از نکات منفی اینه که سیو کردن لحظات حساس بازی خیلی طول میکشه . یک صحنه حدود 10 ثانیه ای چیزی حدود 90 ثانیه طول میکشه .
حسین جان با خیلی از حرف هایی که زدی موافقم اما چند تا نکته،به نظر من اینیستا توی واقعیت هم زیاد دریبل میکنه و یه خرده در موردش کم لطفی کردی،یکیم در مورد اون حرفت که گفتی نتایج رو به صورت زیرنویس،بالا مینویسه !!!!! این چجور زیرنویسیه که بالا مینویسه !؟ (شوخی)
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
فکر کنم موهاش درست نباشه دقت نکردم .
والا نمیدونم چه تیمی رو انتخاب کنم اصلا نمیدونم از کدوم لیگ شروع کنم . پارسال من اوساسونا رو انتخاب کردم چون دوست دارم کم کم مدارج ترقی رو طی کنم همه همون اول میرن سراغ تیمای قدرتمند .
اصلا با توجه به اینکه کاملا دستی بازی میکنم نمیشه همون اول یک تیم متوسط به بالا رو انتخاب کنم چون اگه نتیجه نگیرم اخراج میشم . هنوز هم نمیدونم درجه سختی بازی چطوره بنابراین اول یک تیم متوسط انتخاب میکنم درجه سختی رو هم ورد کلس انتخاب میکنم چند تا بازی اول رو هم 10 دقیقه ای بازی میکنم اگه آسون بود درجه سختی رو بالا میبرم آگر هم سخت بود ( که خیلی بعید میدونم سخت باشه ) اونوقت پروفشنال رو برای بقیه بازیهام انتخاب میکنم . یاد نسخه 10 بخیر توی پروفشنال هم با جون کندن میشد با تیمای توسط CPU رو برد .
من که خودم شخصا تیم chesterfield یکی از تیم های دسته 3 انگلیس رو برداشتم با درجه سختی legendary
ولی خب پوستم کنده میشه دیگه !!!!! دلم میخواد به امید خدا تا اومدن فیفا 12 ، این تیم رو قهرمان اروپا کنم !!!!:8::8:
hobgoblin
29-09-2010, 11:34
از وقتي حسين داداش (4039) كنسول باز شده ما PC بازها افسردگي گرفتيم.
ماها كه يكم سن و سالي ازمون گذشته با وجود زن و بچه يكم ضايس كه بشينيم و با كنسول تو خونه گيم بزنيم وگرنه مام الان جزو شما كنسوليا بوديم و با نظرات دوستان اينجا حال مي كرديم.پي سي حداقل اون احساس شرمندگي رو كمتر به آدم ميده.(داداش حسين مي دونه چي ميگم).
بابت اسپم ببخشيد.
حسین جان با خیلی از حرف هایی که زدی موافقم اما چند تا نکته،به نظر من اینیستا توی واقعیت هم زیاد دریبل میکنه و یه خرده در موردش کم لطفی کردی،یکیم در مورد اون حرفت که گفتی نتایج رو به صورت زیرنویس،بالا مینویسه !!!!! این چجور زیرنویسیه که بالا مینویسه !؟ (شوخی)
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
من که خودم شخصا تیم chesterfield یکی از تیم های دسته 3 انگلیس رو برداشتم با درجه سختی legendary
ولی خب پوستم کنده میشه دیگه !!!!! دلم میخواد به امید خدا تا اومدن فیفا 12 ، این تیم رو قهرمان اروپا کنم !!!!:8::8:
شهروز جان منم در مورد تکنیکی بودن اینیستا کاملا با شما موافقم و سبک این بازیکن رو هم خیلی دوست دارم چون جزء معدود بازیکنیه که اینقدر موثر و مفید از تکنیکش برای فریب حریفان استفاده میکنه و تسلط و کنترل بسیار بالایی رو توپ داره و با مهارت بسیار خوبی توپو سانتیمتری حرکت میده اما حرف من اینه که این بازیکن از Skill و دریبل توی بازی به ندرت استفاده میکنه من تا الان ندیدم اینیستا توی فوتبال واقعی دریبل زیدانی بزنه اما توی این بازی زیاد استفاده میکنه یا دریبلهای خاص .
بله این بازیکن از تکنیک و حرکات ریز توی بازیها به وفور استفاده میکنه اما بندرت پیش میاد که از دریبل برای عبور از بازیکن استفاده کنه .
جالبه منم پارسال یک دوره همین چسترفیلدو توی منیجر مد انتخاب کرده بودم .
ماها كه يكم سن و سالي ازمون گذشته با وجود زن و بچه يكم ضايس كه بشينيم و با كنسول تو خونه گيم بزنيم وگرنه مام الان جزو شما كنسوليا بوديم و با نظرات دوستان اينجا حال مي كرديم.پي سي حداقل اون احساس شرمندگي رو كمتر به آدم ميده.(داداش حسين مي دونه چي ميگم).
بابت اسپم ببخشيد.
اتفاقا من همش تاپیک PC رو هم چک میکنم و در آینده هم اینکار رو خواهم کرد ( راستشو بخواید منم اصلا دوست نداشتم دو تا تاپیک ایجاد بشه چون بچه ها یک مقداری از هم جدا میشن ) .
اما اگه شرایط فراهم بشه به امید خدا لیگ فیفا رو با PC برگزار میکنیم چون تعداد PC دارها با کنسولیا قابل مقایسه نیست اونجا دوباره بچه ها دور هم جمع میشن مثل پارسال که یک لیگ سرتاسر هیجان رو در کنار بچه ها داشتیم . فصل نقل و انتقالات بازیکنان , چه شور و هیجانی توی اون تاپیک بوجود اومده بود ! یاد اون بازیها بخیر !
Amir M.ohAma.D
29-09-2010, 14:00
گرافيكه كدوم نسخه بالاتره؟كسي تست كرده؟ پلي استيشن يا 360؟
البته منظورم همون اختلافه جزئيه
.
البته مسعود جان من تغییرزیادی در خستگی بازیکنان نمیبینم شاید علتش اینه که من از دکمهای پرس دو نفره زیاد استفاده نمیکنم . در طول 90 دقیقه نمودار خستگی حتی یک بازیکنم قرمز نمیشه . روی بخش نفس هم هنوز کاملا متمرکز نشدم ببینم چقدر فرق کرده مثلا بازیکنی که مسافت زیادیو یک نفس میدوه آیا نسبت به نسخه قبل زودتر خسته میشه ؟ آیا وقتی نمودار نفسش قرمز میشه این خستگی موقت روی عملکردش توی شوت زدن یا پاس دادن یا دقت دریبل یا سرعت دویدن و شتاب تاثیر میذاره ؟
من چند تغییر دیگه رو نسبت به نسخه قبل بنویسم :
بخش منیجر مد :
- میانگین امتیازات بازیکنان به بخش آمار اضافه شده که میتونه جالب باشه :
- نتایج همزمان 26 لیگ مختلف دنیا رو میشه دید نمونه زیر مربوط به لیگ نروژمیشه :
- طراحی بهتر تقویم بازیها :
کلا دسترسی به بخشهای مختلف کری یر مد راحت تر شده .
Hirad HRD
29-09-2010, 15:06
بابت اسپم ببخشيد.
دوست عزیز من خودم الان 32 سالمه چرا میگی شرمندگی این تکنولوژی جدیده من خودم تیله بازی میکردم و هفت سنگ و... اون زمان این تفریحات نبود حالا که هست باید استفاده کنی بببین همین FIFA11 زندگیه یک فوتبال قوی و با حرارت دلت میاد بازی نکنی 30 سال زندگی کردی 30 سال دیگه (بی تعارف) میخواهی زندگی کنی حالا بشینی تفریح سالم کنی میشه بچه بازی حتما باید ..... بخوریم و .... بکشیم تا بشه تفریح بزرگسال این گیم اگه 100 هزار تومان هم بود و 365 روز بخواهی بازی کنی میشه روزی 280 تومان کدوم تفریح دیگه این خرج و داره تمام دنیا بازی های ویدویی شده تفریح همه در هر سنی
بچه ها منو ببخشین من از این حرفها رنج میبرم دوست من من منظورم شما نبودی من کلاً میگم
دوست عزیز من خودم الان 32 سالمه چرا میگی شرمندگی این تکنولوژی جدیده من خودم تیله بازی میکردم و هفت سنگ و... اون زمان این تفریحات نبود حالا که هست باید استفاده کنی بببین همین FIFA11 زندگیه یک فوتبال قوی و با حرارت دلت میاد بازی نکنی 30 سال زندگی کردی 30 سال دیگه (بی تعارف) میخواهی زندگی کنی حالا بشینی تفریح سالم کنی میشه بچه بازی حتما باید ..... بخوریم و .... بکشیم تا بشه تفریح بزرگسال این گیم اگه 100 هزار تومان هم بود و 365 روز بخواهی بازی کنی میشه روزی 280 تومان کدوم تفریح دیگه این خرج و داره تمام دنیا بازی های ویدویی شده تفریح همه در هر سنی
بچه ها منو ببخشین من از این حرفها رنج میبرم دوست من من منظورم شما نبودی من کلاً میگم
اتفاقا خیلی هم حرفت منطقیه و درسته . من که به شخصه نه در این زمینه در همه زمینه ها سعی میکنم چیزی که درسته و اشتباه نیست رو انجام بدم حالا هر کی هر چی دوست داره بزار بگه واقعا اینی که میگم رو توی زندگیم انجام میدم . چرا ما همش باید با هنجار جامعه خودمونو وفق بدیم اگه اینجوری بود پس باید همه از زمان قدیم تا الان بت میپرستیدن چون قبلا عرف و هنجار جامعه بوده .
انسان بدون شک به تفریح نیاز داره اگر ما این تفریحات سالمو انجام ندیدم بقول شما بجاش درسته که سمت تفریحات غیر اخلاقی و خلاف بریم ؟ به هر حال تفریحات از نیازهای جدا نشدنی انسانه ( من کاری به عرفا و ... ندارم ) و مطمئنا اگر انسان تفریحات سالمی مثل فیلم , بازیهای ویدئویی , ورزش و ... رو انجام نده بدون شک بسمت کارهای دیگه کشیده میشه چون این احتیاج خالی نمیتونه بمونه اصلا یکی از رسالتهای رادیو تلویزیون هم همینه که مردم رو به سمت تفریحات سالم بکشونن .
من مطمئن هستم یک زمانی میرسه که بازیهای ویدئویی حتی برای افراد مسن هم چیز غیر عادی نخواهد بود همونطوریکه در کشورهای خارجی این مساله کاملا طبیعی و عادی شده . من تا بحال توی فرهنگ کشورهای اروپایی و آمریکایی جایی ندیدم که از یک انسان مثلا 50 ساله ایراد بگیرن که چرا تو داری بازی کامپیوتری انجام میدی ؟
konami-pes
29-09-2010, 16:01
خیلی خوشحالم که چنین بخشی به منیجر مد اضافه شده... واقعا جای چنین بخشی خالی بود.. من همیشه دوست داشتم بدونم تیمی که مثلا پارسال مربیش بودم بعد از رفتن من حالا به هر دلیلی( اخراج- اتمام قرارداد و تعویض تیم و ... ) در چه ضعیتی قرار داره. این حالت تو بازی فیفا منیجر بود که خوشحالم به فیفا 11 هم اضافه شده. مثلا پارسال من از لیگهای مختلف نقل مکان می کردم و همیشه دوست داشتم بدونم تیم قبلیم که اتفاقا باهاش قهرمان هم شده بودم امسال بدون من چه وضعیتی داره اما این امکان در منیجر مد وجود نداشت... من در فیفا 10 کلی با والنسیا زحمت کشیدم و کلی ستاره به این تیم اضافه کردم و بعد از قهرمانی در همه جامها ازش جدا شدم و رفتم لیورپول ... خیلی کنجکاو بودم ببینم تیم سابقم یعنی والنسیا با این همه ستاره آیا هنوزم رتبه اول لیگ رو داره یا نه که متاسفانه نمیشد اما امسال خیلی عالی شده
hasani2008
29-09-2010, 17:57
من دموي فيفا رو بازي ميكنم (فعلا) ولي غير از روپايي ديگه هيچ دريبلي بلد نيستم (آخه من از امسال شدم فيفا باز واسه همين زياد آشنايي ندارم با اين بازي ) اگر امكانش هست چند تا از دريبلا و ترفنداي مهم رو بهم ياد بديد ،خيلي ممنون
وین رونی
29-09-2010, 18:56
رفتم خریدم اما سرمو کلاه گذاشتن نسخه آلمانیش رو دادن بهم :41: بردم پس بدم میگه آلمانی مگه چه فرقی می کنه؟:18:
پس نگرفت گفت صبر کن نسخه انگلیسیش بیاد...
JUSTIN11
29-09-2010, 19:33
خوب منم بازی رو گرفتم.
اولین چیزی که امتحان کردم سرعت بازی بود که خدا رو شکر درستش کردن.الان سرعت بازی normal در نسخه نهایی حتی از slow در نسخه دمو کمتر شده.خیالم راحت شد:31:
نکته جالب آپدیت شدن کفشها بود که مرکوریال قرمز(آرشاوین-شاماخ-...) و سی تی آر آبی(فابرگاس و ...) به بازی اضافه شده که رنگ های فصل پاییز نایک هستن.
و دیگری استایل بازیکنا بود که خیلی عالی شده.
چه شود این فیفا11.....
sadeghbb
29-09-2010, 19:38
رفتم خریدم اما سرمو کلاه گذاشتن نسخه آلمانیش رو دادن بهم :41: بردم پس بدم میگه آلمانی مگه چه فرقی می کنه؟:18:
پس نگرفت گفت صبر کن نسخه انگلیسیش بیاد...
:31: خیلی جالب بود
نمي فهمم، چرا چهره همه رو بهبود نبخشيدن؟ چرا چهره كريس رونالدو ، كاسياس ، راموس ، مسي و خيلي هاي ديگه، هيچ فرقي نسبت به ١٠ نكرده؟ چرا چهره هاي دي ماريا ، خديرا ، آلبيول ، مارسلو ، بوسكتس و خيلي هاي ديگه اصلا طراحي نشده؟
من نميدونم چرا ea يه كار كامل نميكنه ؟!!
نامردا!!
واسه چی دوربین Dynamic V2 نیست ؟:دی
آخه نامردیه من با این دوربین بازی می کردم!:41:
راستی میگم این مود Player Manager چیه دیگه؟
در بقیه ی موارد بازی عالیه! ( یکم چمن... :دی )
hasani2008
29-09-2010, 22:17
كسي جواب منو نميده :41:، خيلي دوست دارم واقعي تر بازي كنم ولي وقتي دريبل بلد نيستم زياد فاز نميده
Hirad HRD
30-09-2010, 00:14
البته مسعود جان من تغییرزیادی در خستگی بازیکنان نمیبینم شاید علتش اینه که من از دکمهای پرس دو نفره زیاد استفاده نمیکنم . در طول 90 دقیقه نمودار خستگی حتی یک بازیکنم قرمز نمیشه . روی بخش نفس هم هنوز کاملا متمرکز نشدم ببینم چقدر فرق کرده مثلا بازیکنی که مسافت زیادیو یک نفس میدوه آیا نسبت به نسخه قبل زودتر خسته میشه ؟ آیا وقتی نمودار نفسش قرمز میشه این خستگی موقت روی عملکردش توی شوت زدن یا پاس دادن یا دقت دریبل یا سرعت دویدن و شتاب تاثیر میذاره ؟
من چند تغییر دیگه رو نسبت به نسخه قبل بنویسم :
بخش منیجر مد :
- میانگین امتیازات بازیکنان به بخش آمار اضافه شده که میتونه جالب باشه :
- طراحی بهتر تقویم بازیها :
دوست عزیز این ها واقعاً درسته یعنی میتونیم مثلاً بارسلون باشیم و بعد ببینیم منچستر چندمه تو انگلیس یا بایرن چندمه؟
یکی کامل Manager mode رو توضیع بده من از همه چیزاش سر در نمیارم ممنون میشم
من برای شاید 10 دقیقه ای که روی پی سی و 5-6 ساعتی روی اکس باکس 360 به نظرم واقعا از نظر گرافیکی نسخه پی سی در وضعیت بهتری قرار داره.
از لحاظ پرو پاسینگ من تغییر چندانی تو این زمینه ندیدم
پرسونالیتی + واقعا تاثیرگذاره
مود Be A Goalkeeper بسیار جذابه مخصوصا برای علاقه مندان به این پست
گرافیک نسبت به سال قبل به نظر من یک مقدار رشد داشته
چهره های بازیکنان خیلی بهتر شده
چمن رو من مثل قبل و شبیه موکت دیدم
انیمیشنهای بسیاری به بازی افزوده شده
شادیهای پس از گل بسیار جذاب تر شده
داوران مختلف واقعا با هم فرق میکنن و تصمیم گیریها متفاوته
فونت اسامی بازیکنان مثل واقعیت شده
در آرنا امکان انتخاب دروازه بان هم اضافه شده
مشکل نشان دادن بازیکنی که در جریان تعویض نیست در نسخه نهایی باز هم وجود دارد
و در مورد مودها هم که دوستان توضیح دادن
در کل به نظر من بازی پیشرفت خوبی کرده ولی امسال به نظر من سال فیفای PC است و دوستانی که بازی رو روی PC انجام میدن بدونن نه تنها چیز زیادی رو از دست نمیدن بلکه با تجربه فیفا به صورت Full HD نهایت لذت رو خواهند برد.
من دموي فيفا رو بازي ميكنم (فعلا) ولي غير از روپايي ديگه هيچ دريبلي بلد نيستم (آخه من از امسال شدم فيفا باز واسه همين زياد آشنايي ندارم با اين بازي ) اگر امكانش هست چند تا از دريبلا و ترفنداي مهم رو بهم ياد بديد ،خيلي ممنون
راست میگه کسی تکنیک ها رو بلد نیست . راستی اون ویدئو که راجب به تکنیک بود که مقایسه کرده بود با واقعیت کجاست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehdi30nema
30-09-2010, 08:54
به نظرتون نسخه پی سی رو بگیرم یا 360 را ؟ فکر میکنید کدوم بهتر کار شده ؟
هر دو نسخه خیلی خوب کار شده ولی به نظر من اگه کنسول داری بهتره نسخه کنسول رو بگیری
یک سری ویژگی ها و برتری ها داره که توی نسخه PC وجود نداره
اگر هم دوست داشتی هر دو رو بگیر :31:
دوست عزیز این ها واقعاً درسته یعنی میتونیم مثلاً بارسلون باشیم و بعد ببینیم منچستر چندمه تو انگلیس یا بایرن چندمه؟
بله دقیقا .
خوب منم بازی رو گرفتم.
اولین چیزی که امتحان کردم سرعت بازی بود که خدا رو شکر درستش کردن.الان سرعت بازی normal در نسخه نهایی حتی از slow در نسخه دمو کمتر شده.خیالم راحت شد:31:
نکته جالب آپدیت شدن کفشها بود که مرکوریال قرمز(آرشاوین-شاماخ-...) و سی تی آر آبی(فابرگاس و ...) به بازی اضافه شده که رنگ های فصل پاییز نایک هستن.
و دیگری استایل بازیکنا بود که خیلی عالی شده.
چه شود این فیفا11.....
مبارک باشه .
خب امین تعریف کن بنظرت بازی نسبت به دمو چه تغییری کرده بخصوص قدرت cpu در حملات . من که بهت گفتم بازی سرعتش کمتر شده پس دیگه چرا نگران بودی ؟ البته سرعت بازی توی مسابقات مختلف متفاوته حتی دوربین بازی هم در سرعتش تاثیر گذاره ( شاید اینجوری احساس میشه به هر حال این مساله وجود داره ) .
sadeghbb
30-09-2010, 09:38
کنسول ندارم ولی کنسول داران را دوست دارم !:27:
BIJAN5759
30-09-2010, 11:16
سلام دوستان یه سوال داشتم من بازی pc رو گرفتم و نصب کردم ولی با کیفیت بالا که بازی می کنم یکم گیر داره ممکنه از سیستمم باشه :
گرافیک : 9500gt
cpu : duol core5300
vahidgame
30-09-2010, 11:38
سلام دوستان یه سوال داشتم من بازی pc رو گرفتم و نصب کردم ولی با کیفیت بالا که بازی می کنم یکم گیر داره ممکنه از سیستمم باشه :
گرافیک : 9500gt
cpu : duol core5300
توی تاپیک PC باید اینو بپرسید:
JUSTIN11
30-09-2010, 12:23
خب امین تعریف کن بنظرت بازی نسبت به دمو چه تغییری کرده بخصوص قدرت cpu در حملات . من که بهت گفتم بازی سرعتش کمتر شده پس دیگه چرا نگران بودی ؟ البته سرعت بازی توی مسابقات مختلف متفاوته حتی دوربین بازی هم در سرعتش تاثیر گذاره ( شاید اینجوری احساس میشه به هر حال این مساله وجود داره ) .
سرعت بازی هم که دیشب کلی ما رو بازی داد! یه بازی خوبه-یه بازی تنده.....حتی یه بار هم بازی رو دوباره نصب کردم کلی تنظیمات مانیتور رو تغییر دادم..خلاصه اینکه به این نتیجه رسیدم که زیاد روی این موضوع حساس نباشم و از بازی لذت ببرم دی:
cpu در مقایسه به فیفا10 کمتر توپو میدان رو در اختیار میگیره.یه جورایی همیشه فکر میکنه یه گل جلو و میخواد با ضد حملات به گل برسه.پاسهای ریسکی زیاد میده و توپو بیشتر لو میده.با اینکه اینکار نمای بازی رو طبیعی تر جلوه میده ولی میشه گفت بازی آسون تر شده.البته cpu اینکارشو با یک دفاع بهتر جبران کرده.
سیستم خستگی بازیکنا بهتر از قبل شده و با یه بازیکن چندباز استارت بزنی نمودارش قرمز میشه.ولی بیشتر بازیکنان دفاع چپ و راست بعلت رفت و برگشت ها در دفاع و حمله خسته میشن.
اینم چندتا امتیاز به بازی:
دوستان یعنی کسی پیدا نمیشه این manager mode رو توضیع بده خیلی چیزاش من سر در نمیارم حالا یک نمونه میگم من تیم Leeds united رو برداشتم 5 تا بازی کردم بعد رفتم تو جدول دیدم همه تیمها 1 بازی کردن خودم هم همین تور پس اون بازی ها چی بود لطفا یک توضیع کاملی درباره Manager mode بدین که فکر کنم بهترین بخش فیفا باشه
فکر کنم اونا بازی های پیش فصلی بوده که برگزار کردین (بازی های دوستانه)
چون معمولا قبل فصل یک سری بازی دوستانه برای آمادگی تیم و شناخت بیشتر بازیکنان تیم برگزار میشه
تیم شما هم شامل همین قضیه شده
دوستان یعنی کسی پیدا نمیشه این manager mode رو توضیع بده خیلی چیزاش من سر در نمیارم حالا یک نمونه میگم من تیم Leeds united رو برداشتم 5 تا بازی کردم بعد رفتم تو جدول دیدم همه تیمها 1 بازی کردن خودم هم همین تور پس اون بازی ها چی بود لطفا یک توضیع کاملی درباره Manager mode بدین که فکر کنم بهترین بخش فیفا باشه
البته امسال این مود با عنوان Career Mode شناخته میشه که دارای سه حالته :
1- بازیکن: در این حالت شما یک بازیکن را انتخاب میکنید و فقط نقش بازیکن را دارید و نیز امکان بازی با 11 نفر رو هم دارید.
2- مدیر: این حالت دقیقا مثل منیجر مود فیفا 10 است یعنی هیئت مدیره باشگاه وظایفی را از طریق پیام کوتاه به شما میدهد و وظایف شما در نیم فصل و یا فصل کامل را مشخص میکند که این وظایف نسبت به سختی که خود شما آن را تنظیم میکنید متفاوت است.در این حالت شما مسئولیت هایی که مربوط به مدیریت باشگاه میشود از جمله خرید بازیکن یا ارتقا مسئولین فنی (از مربیان گرفته تا مدیریت ورزشگاه و پزشک و تمرین دهنده و استعداد یاب و ...) را به عهده دارید
3- فقط در یک جمله ترکیب حالت 1 و حالت 2
Mostafa NBA
30-09-2010, 15:50
البته امسال این مود با عنوان Career Mode شناخته میشه که دارای سه حالته :
1- بازیکن: در این حالت شما یک بازیکن را انتخاب میکنید و فقط نقش بازیکن را دارید و نیز امکان بازی با 11 نفر رو هم دارید.
2- مدیر: این حالت دقیقا مثل منیجر مود فیفا 10 است یعنی هیئت مدیره باشگاه وظایفی را از طریق پیام کوتاه به شما میدهد و وظایف شما در نیم فصل و یا فصل کامل را مشخص میکند که این وظایف نسبت به سختی که خود شما آن را تنظیم میکنید متفاوت است.در این حالت شما مسئولیت هایی که مربوط به مدیریت باشگاه میشود از جمله خرید بازیکن یا ارتقا مسئولین فنی (از مربیان گرفته تا مدیریت ورزشگاه و پزشک و تمرین دهنده و استعداد یاب و ...) را به عهده دارید
3- فقط در یک جمله ترکیب حالت 1 و حالت 2
من در همین زمینه یک سوال داشتم. در مورد دوم این حالت برابری میکنه با بازی Fifa Manager که هر سال ه EA منتشر میکنه. با این مد دیگه بازی Fifa Manager منتشر نمیشه ؟؟
حسین جان شما روی کدوم مد بازی میکنی ؟
من در همین زمینه یک سوال داشتم. در مورد دوم این حالت برابری میکنه با بازی Fifa Manager که هر سال ه EA منتشر میکنه. با این مد دیگه بازی Fifa Manager منتشر نمیشه ؟؟
حسین جان شما روی کدوم مد بازی میکنی ؟
سلام
نه این با فیفا منیجر فرق میکنه . الان دو ساله منیجر مود توی فیفا وجود داره اما در کنارش فیفا منیجر هم ساخته میشه و به بازار عرضه میشه . توی اون بازی جزئیات خیلی زیادی وجود داره اگه اشتباه نکنم اصلا توی فیفا منیجر نمیشه بعنوان بازیکن توی زمین بازی کرد .
من همون وسطیه ( manager ) چون همون منیجر مود پارساله . البته بخش بازیکن هم جالبه مثل Become A Legend بازی pes هستش .
pouyaabiboy
30-09-2010, 16:11
دوستان به نظرم بازی نسبت به 10 خیلی پیشرفت داشته
چرا نمرات اینقدر پایینن ؟( نسبت به پیشرفت بازی در مقایسه با 10 انتظار حداقل 0.5 نمره افزایش رو داشتم ولی...........)
مثلا IGN 8.5 داده.......:18:
Mostafa NBA
30-09-2010, 16:30
دوستان به نظرم بازی نسبت به 10 خیلی پیشرفت داشته
چرا نمرات اینقدر پایینن ؟( نسبت به پیشرفت بازی در مقایسه با 10 انتظار حداقل 0.5 نمره افزایش رو داشتم ولی...........)
مثلا IGN 8.5 داده.......:18:
به نظر من منتقد های سایت های بازی, با دید فنی بازی رو نقد نکردند. در ظاهر انصافاً گیم پلای بازی با 10 فرقی نداره و اما در مدت طولانی و شرایط خاص هست که فهمیده میشه 11 یعنی چی !!! نکته های ریزی در بازی وحود داره که در ظاهر بازی نمایان نیست.
Alireza.M67
30-09-2010, 16:56
بابا چرا این فرگوسن منو بازی نمی ده ؟
تو تمام فصل کمتر از 10 تا بازی کردم .
نکته ی جالب اینه که تا حالا ذخیره نبودم یعنی یا 90 دقیقه تو بازیم یا اصلا کلا جزو لیست نیستم .
حالا این مشکل بازیه یا واسه من اینطور شد؟
pouyaabiboy
30-09-2010, 16:57
به نظر من منتقد های سایت های بازی, با دید فنی بازی رو نقد نکردند. در ظاهر انصافاً گیم پلای بازی با 10 فرقی نداره و اما در مدت طولانی و شرایط خاص هست که فهمیده میشه 11 یعنی چی !!! نکته های ریزی در بازی وحود داره که در ظاهر بازی نمایان نیست.
کاملا موافقم
جزییات بسیار زیاده و بازی رو خیلی متنوع کرده
به نظر من مهمترین تفاوت با 10 اینه که
گیم پلی معتاد کننده است ( حد اقل واسه من ) توی 10 با اینکه خیلی بازی خوب و کاملی بود ولی بعد چند بازی خسته کننده میشد و...............(خسته کننده نه تکراری )
ولی 11 واقعا شاهکاره
فقط موندم چرا همه میگن pes گرافیکش سرتره ؟
من که هر طور مقایسه میکنم فیفا یه سر وگردن سرتره ( تو طراحی و جو استادیوم. چمن . صورت بازیکنا که محشره مخصوصا انیمیشنها و عکس العمل صورت بازیکنا که دیگه اونو از حالت تکراری بودن در میاره)
Alireza.M67
30-09-2010, 17:17
فقط موندم چرا همه میگن pes گرافیکش سرتره ؟
من که هر طور مقایسه میکنم فیفا یه سر وگردن سرتره ( تو طراحی و جو استادیوم. چمن . صورت بازیکنا که محشره مخصوصا انیمیشنها و عکس العمل صورت بازیکنا که دیگه اونو از حالت تکراری بودن در میاره)
از نظر چمن و استادیوم فیفا بهتره .
از نظر بازیکنها PES خیلی خیلی جلوتر از فیفاست .
mehdi30nema
30-09-2010, 17:20
من یه یک ساعتی بازی کردم .
امروز خیلی تردید داشتم که نسخه 360 را بگیرم یا پی سی که بالاخره 360 را گرفتم . ولی واقعا اونقدر ها هم که میگفتن اختلاف نداشت .
شاید بازی کردن با دسته 360 و گیم پلی اون دلچسب تر باشه ولی به نظر من که تفاوت آنچنانی نداشت .
حالت career mode که به نظرم اصلا قشنگی منیجر مود قبلی را نداره . حداقل تو فیفا 10 خیلی سریعتر میشد بازی ها رو رد کرد .
به نظر من منتقد های سایت های بازی, با دید فنی بازی رو نقد نکردند. در ظاهر انصافاً گیم پلای بازی با 10 فرقی نداره و اما در مدت طولانی و شرایط خاص هست که فهمیده میشه 11 یعنی چی !!! نکته های ریزی در بازی وجود داره که در ظاهر بازی نمایان نیست.
این که بیشتر به نفع ماست که به بازی نمره کمتری بدن :20: . این نمرات که آخه برای ما نون و آب نمیشه ما فقط بازی قشنگ میخواییم ما که نمیخواییم جلوی بقیه پزشو بدیم که مثلا فیفا نمرش بیشتره یا فرضا یک بازی دیگه مثلا طرفدارای pes بیان قیافه بگیرن که نمره ما بیشتره یا مثلا فیفا بازا برن جلوی اونا قیافه بگیرن که نه نمره ما بیشتره !
به نظر من مهتر از نمره ای که این سایتها میدن نمره ائیه که کاربرا به بازی میدن چون شرکتهای بازیساز , بازیو برای سایتهای بازی نمیسازن برای من و شمای گیمر میسازن مهم اینکه که مشتری راضی باشه حالا هر چی بقیه میخوان بگن چندان مهم نیست .
حالا من اصلا کاری به نمره ندارم چون چندان مهم نیست اما دیروز که با یکی از بچه ها صحبت میکردم نظرش این بود که نسخه 10 نسبت به نسخه 9 پیشرفتهای بیشتری داشته تا نسخه 11 نسبت به 10اما به نظر من 11 به 10 پیشرفتش بیشتر بوده . برای اینکه این مساله مشخص تر بشه ظهر یک نظر سنجی در این زمینه توی تالار رسمی EA گذاشتم تا الان که نتایج رو نگاه میکنم حدود 73 درصد اعتقاد داشتن پیشرفتهای نسخه 11 نسبت به 10 از پیشرفت های نسخه 10 به 9 بیشتره و 27 درصد اعتقادی غیر از اینو دارن .
این مساله نشون میده باید امسال نمره این بازی از پارسال بیشتر باشه چون روند رو به رشدش بر اساس این آمار شیب بیشتری به خودش گرفته . علاوه بر این نظر سنجی من الان امتیازاتی که گیمرها به نسخه های 11 و 10 دادن رو نگاه میکردم اونجا هم کاربران و گیمرها امتیاز بسیار بیشتری به نسخه 11 نسبت به نسخه 10 دادن در حالیکه امتیازی که کاربران به نسخه 10 دادن تقریبا برابر با امتیازیه که به نسخه 9 دادن در نتیجه اینم میتونه موید این باشه که این نسخه باید امتیازات بالاتری نسبت به نسخه 10 بگیره .
Ami R 940
30-09-2010, 18:18
من امروز بازی رو گرفتم 4 ساعتی هم حددوا بازی کردم
(تجربه بازی کردن فیفا نکست جن 11 و 10 و 9 ,,, 6 و 5 و 3 و 93 95 :دی) و کلیه ورژن های ساکر کونامی
به نظر من گرافیک خیلی پیشرفت کرده و اگه عامیانه بگم 30 درصدی بهبود یافته , زمین و چمن و استادیوم فوق العاده کار شده جای هیچ ایرادی رو نمیزاره , یکی از نقاط ضعف فیفا 10 زمین چمنش بود که خیلی مصنوعی و یکنواخت بود همه زمین های استادیوم ها یک شکل بودن! نکته دیگه شرایط جوی فوق العاده شده اگر هوای برفی انتخاب کنیم نور پردازی فوق العاده مشهوده بر خلاف نسخه 10 که اگر آب هوای برفی انتخاب می شد زمین کاملا بی روح ویه دست سفید بود!!!
البته فیس بعضی از بازکینا چندان چنگی به دل نیمزنه و شبیه خمیر هست - تو زمینه فیس به نظر من ساکر دو سالی هست بهتر داره عمل میکنه.
جزییات بازی زیاده -
گیم پلی عجیب اعیتاد اوره من 4 ساعت یک سره بازی کردم خسته نشدم هیچ عطشمم برای ادامه زیاد شد در حالی که تو فیفا 10 بعد دو سه بازی پشت سر هم یه کم کسل کننده میشد -
گیم پلی به نظر من به کلی دگرون شده یه حالت smoth یا به قول معروف نرم و لطیفی پیدا کرده آزادی عمل رو کاملا میشه حس کرد.
هیچ باگی هم تا الان ندیدم
فلان این چیزایی که تو نگاه اول دیدم و و اسم مشهود بود اینا بود باید بیشتر زمان گذاشت و بازی کرد تا به طور کل با بازی به قول معروف اووخ بگیریی :دی - در کل میشه گفت بهترین فوتبالی بوده که از زمان گزارشگر سگا تا به حال بازی کردم(17 18 ساله اخیر) چه میکنه این ea همینطوری پیش میره سال 2015 چیزی فراتر از یک بازی فوتبال خواهیم دید تو نسل آتی!
Masoud King
30-09-2010, 18:25
FIFA 11 Review
By : Masoud King
بهترین بودن سخته و بهترین موندن سخت تر ولی FIFA چند سالی است که هم بهترین بوده و هم بهترین مونده. موتور نسل بعد بازی هنوزم به خوبی داره کار میکنه. FIFA 11 جانشین خلفی برای نسخه 2010 است و به خوبی توانسته راه پیشرفت رو طی کنه و به یک شبیه شبیه ساز تمام عیار تبدیل بشه. درسته بازی به اندازه نسخه 10 انقلابی نیست ولی با بر طرف کردن برخی مشکلات نسخه قبلی توانسته گیم پلی واقی تری رو عرضه کنه. واقعا نقد این بازی سخته چون اینقدر بازی نکات مثبت و متحیر کننده ای داره که شما رو مات و مبهوت خودش میکنه. چیزی که تو این چند ساله به جمله های هر نقدی در مورد فیفا اضافه شده اینست که " این بازی بهترین شبیه ساز فوتبال تا به حال است" و متاسفانه بازم باید اینو تکرار کنیم چون که FIFA 11 آخرین بازی از این سری توانسته مثل همیشه با نوآوری و پیشرفت های خود چشم ها رو به خودش خیره کنه و بازم هم بهترین باشه.
چندین ماه پیش هم زمان با بزرگ ترین رویداد فوتبالی جهان یعنی جام جهانی نسخه ای تحت عنوان FIFA World Cup 2010 منتشر شد که گیم پلی متفاوتی نسبت به FIFA 10 داشت و اون ابتدا این شک و شبه به وجود آمد که FIFA 11 هم شبیه به اون باشه ولی الان باید گیم پلی نسخه جام جهانی رو فراموش کرد.
گیم پلی بازی مثل همیشه باز هم غنی تر شده و مشکلات نسخه 2010 بر طرف و نکات جدیدی نیز به اون اضافه شده. در این میان نباید از پیشرفت چشمگیر بازی در زمینه گرافیک نیز قافل شد چیزیکه این چند ساله FIFA از ضعف اون رنج می برده. همیشه راه ها برای پیشرفت و نوآوری باز هستند و این رو سازندگان FIFA واقعا ثابت کردند. شاید شما وقتی FIFA 11 رو بازی کنید با خودتون بگید" برای نسخه بعد چه چیزی قراره اضافه بشه؟" این حس دلیلش عظمت گیم پلی بازی است که به کوچک ترین نکات هم در اون توجه شده ولی باز هم سال دیگه مطمئنا نکات زیادی خواهد بود تا با اضافه شدن به بازی اونو بهتر از قبل کنه.
تغییرات رو میشه از همون ابتدا و در طراحی منو ها دید. شکل و شمایل اونها عوض شده. FIFA همیشه تو زمینه ی منو ها و سادگی و زیبایی اونها عالی بوده که 11 هم از این امر مستثنی نیست. هنگام داخل شدن به زمین مسابقه صحنه های خیلی جالبی از ورود بازیکنان به زمین و دست دادنشون به همدیگه و گرم کردن اونا رو میبینید. همچنین میشه از بلندگو های استادیوم همانند نسخه 2010 اسامی بازیکنان رو نیز شنید.
از مهمترین نکات جدید بازی میشه به توانایی بازی کردن به صورت 11 به 11 در آنلاین, نبرد های 360 درجه, پرو پاسینگ, پرسنالیتی, مدهای کریر و Be A Goalkeeper اشاره کرد.
در مد Be a Goalkeeper شما در نقش دروازه بان ایفای نقش خواهید کرد. تجربه ای که برای اولین بار در بازی های فوتبال قرار گرفته. چیزیکه خیلی مهمه در این مد این هست که شما باید ابتدا یاد بگیرید که چطور و کجا جایگیری کنید و همچنین مدام باید مسیر توپ رو پیگیری کنید که این مورد دومی گاهی اوقات به خاطر خطای دید گیج کننده میشه. برای اینکه مهارت هاتون در این مد افزایش پیدا کنه سعی کنید بیشتر با درون دورازه ی تیم های ضعیف در برابر تیم های قوی قرار بگیرید. چون دائما رو دورازه ی شما فشار خواهد بود.لحضاتی که توپ رو دورازه فرستاده میشه واقعا هیجان انگیزه. چونکه یه اشتباه توی جایگیری یا خروج از دروازه میتونید باعث گل خوردن بشه. توی سانتر ها می تونید جلو بیاید و توپ رو یا کاملا save کنید و یا اینکه اون رو پانچ کنید. البته اینم در نظر داشته باشید که پانچ ها همیشه موفقیت آمیز نیست و به مهارت خود دروازه بان هم مربوط میشه. الان میتونید اشتباهات دروازه بان های CPU رو توی سانتر ها درک کنید , . گاهی اوقات توپ اینقدر سرعتش زیاده که میمونید چکار کنید. برای گرفتن یا همون SAVE توپ ها باید خودتون رو درست در مسیر توپ قرار بدید و با زدن دکمه A اون رو بگیرید یا دفع کنید. از دکمه X می تونید برای تکل زدن توپ و گرفتن تک به تک هایی که احساس میکنید مهاجم زمینی میزنه استفاده کنید.
همچنین در این مد میتونید در بازی تیمتان هم دخالتی داشته باشید. هنگامیه توپ در اختیار بازیکن شماست میبینید که علامت های A , Y و X بر روی دیگر بازیکنان ظاهر میشه. مثلا وقتی علامت A رو دیدید باز زدن این دکمه بازیکن صاحب توپ به اون بازیکنی که علامت بر روش قرار داره پاس معمولی میده یا اینکه هنگام دیدن Y متونید این دکمه رو بزنید و به بازیکن مورد نظر پاس درون عمق بدید. حتی موقعیکه موقعیت رو مناسب شوت زنی دید میتونید دکمه B رو بزنید تا اینکه بازیکنتون به سمت دروازه شوت بزنه.
در Virtual Pro می تونید بازیکن مورد علاقتون رو دز این پست خلق کنید و اون رو در یک تیم قرار بدید و سپس در مد جدید career میشه با اون تیم و در پست دروازه بان در لیگ بازی کنید و پیشرفت کنید و خودتون رو با دروازه بان های دیگه مقایسه کنید. با اضافه شدن قابلیت دروازه بان بودن شما می تونید در آنلاین 11 به 11 بازی کنید. چیزی که شاید یه زمانی یه آرزو بود ولی اکنون این مهم محقق شده. در مجموع Be a Goalkeeper جذابیت بسیار زیادی رو به بازی اضافه کرده و شما رو در نقش قهرمان تیم قرار میده. همه چیز در این مد خوبه عالی است.
سیستم تنه زنی و برخورد از نسخه 2009 شروع شد و در نسخه 2010 پیشرفت خیلی خوبی داشت ولی دارای مشکلاتی بود که این مشکلات تو نسخه جدید بر طرف شدند و در 2011 به اوج خودشون رسیدند. در FIFA 10 بازیکنان اکثر قریب به اتفاق از حالت بقل به بقل برای تصاحب توپ با هم مقابله می کردن ولی اکنون این تقابل و نبرد برای تصاحب توپ از هر جهتی ممکن شده و گاهی اوقات شما میبینید که بازیکنان از عقب هم تنه میزنند که باعث بر هم خوردن تعادل بازیکن صاحب توپ میشه و یا با یک تنه از عقب توپ رو از شما میگیرند. همچنین میشه زمانیکه مدافع کم سرعت دارید جلو مهاجم حریف رو با قدرت بدنی بگیرید تا دروازه بان بتونه توپ رو تصاحب کنه. دقیقا مثل فوتبال های واقعی که اینها باعث شده که بازی نسبت به سال قبل خیلی فیزیکی تر بشه و البته قدرت های بندی بازیکنان نیز بالانس شده و دیگه با بازیکنان قدرتی مانند درگوبا نمیشه به راحتی و با تکیه بر قدرت هر مدافعی رو مغلوب کرد.
با اصرار زیاد و بازخورد های کاربرای سازندگاه بازی امسال به فکر طراحی سیستم جدید پاس دهی افتادند که از پاس های پینگ پنگی جلوگیری کنند. به همین منظور سیستم Pro Passing رو در بازی قرار دادند. در این سیستم مهارت گیمر و خود بازیکن موثره و همچنین در این سیستم جدید تعیین قدرت پاس ها خیلی مهمه و همین امر اکثر باعث میشه که سرعت پاس دادن های شما مثه نسخه های قبل بالا نباشه. خطا ها در پاس دادن نسبت به قبل بیشتر شده و شرایط بازیکن در ایجاد این خطا در پاس دادن تاثیر داره. اگه Pro Passing شما رو قانع نمیکه میتونید پاس ها و کلا همه چیز رو در بازی رو حالت دستی قرار بدید و اونجا مهارت خودتون رو بسنجید. با افزودن انتخاب ها و حالات بیشتر کنترل بازی نسبت به قبل خیلی بهتر شده و مشکلات مثه سوئیچ کردن بازیکنان کاملا بر طرف شده و همچنین مشکل سرعت زیاد پاس پاس دادن توپ هایی که در هوا قرار داشتند بر طرف شده.
یکی از جالب ترین نکات اضافه شده به بازی همین پرسنالیتی است. این مورد امسال در زمینه هایی مانند: قدرت حفظ تعادل, شوت زنی, سرعت, پاس ها و دادن پاس تک ضرب, هوش و خلق موقعیت , دریبل زنی, تکل و گرفتن توپ به کار گرفته شده. بازیکن باهوشی مثه اوزیل در زمینه خلق موقعیت ها خیلی بهتر عمل میکنه و یا کاکا در زدن شوت های از راه دور , مدافعی مانند تری در گرفتن توپ ها خیلی مفید تر هستش و با اینیستا میشه حتی بدون دریبل های خاص بازکن مقابل رو جا گذاشت.
پرسنالیتی واقعا در بازی هویداست و میشه اونو حس کرد. اکنون شما میتونید بازیکنانی رو انتخاب کنید که در مواردی که احتیاج دارید به شما کمک کنند. اگر بازی کنی می خواهید که دارای قدرت بالای حفظ تعادل و حفظ توپ و شوت زنی باشه مطمئنا رونی گزینه خیلی خوبی است و یا در زمینه پاس دهی ژاوی سرآمد است و این باعث میشه شما بدونید در هر بازیکن باید دنبال چه موضوعی باشید که این در مد Career کمک بسیار خوبی است. با اضافه شدن پرسنالیتی انتخاب تاکیتیک ها و سیستم مورد نظر بر اساس بازیکنان موجود خیلی مهم تر از قبل هست. شما باید سیستمی رو اتخاذ کنید که بازیکن در اون جواب بده چون اکنون یک سری ویژگی های خاص رو بازیکنانی خاص دارند. همچنین این خصلت های منحصر هر بازیکن باعث میشه روح تازه ای به تاکتیک ها و سیستم های بازی داده بدهد.
برای ویرایش تیم ها و بازیکنان جدید امسال ویژگی جدیدی به اسم Creation Centre اضافه شده که تحت وب هستش و به همین دلیل نشد این مورد رو بررسی کنم.
امسال Manager Mode و Be a Pro در Career Mode با هم ادغام شدند. در این مد جدید شما سه گزینه برای انتخاب دارید. اولی به عنوان بازیکین. دومی به عنوان منیجر تیم و سومی به عنوان player-manager که هر کدوم رو میتونید برای 15 فصل ادامه دهید. در قسمت منیجر تغییرات جالب توجهی ایجاد شده که یکی از اونها تغییر در سیستم نقل و انتقالات بازی است . در اون شما می تونید با تیم مقابل بر سر رقم قرار داد توافق کنید و یا اخبار بازیکن مورد نظر از طریق سیستم ایمل جویا بشید و اینکه برای خرید بازیکن باید مذاکرات دو جانبه ای با باشگاه و بازیکن داشته باشید که اینها باعث شده نقل و انتقالات به صورت باورنکردنی واقعی بشود.
همچنین سیستم تقویم بازی هم از حالت هفتگی به روزانه تغییر کرده. بر اساس عملکردی که دارید هیات رئیسه باشگاه میتونه تصمیم بگیره که با شما کار رو ادامه بده یا نه. قالب صفحه ی این مد هم تغییر کرده و اکنون شما میتونید در جریان خبرهای مهم قرار بگیرید و همچنین سیستم ایمل هم بهبود پیدا کرده که کمک خیلی بزرگی به شما برای به روز بودن در زمینه مذاکرات و انتظارات هیات رئیسه میکنه. شما هم چنین می تونید از نتیجه سایر لیگ ها هم با خبر بشید. در مجموع تغییرات جدید باعث شده که کارکردن در این مد راحت تر بشه و career مد رو بزگ تر و جذاب تر از قبل بکنه.
Virtual Pro هم مانند سال قبل در بازی هستش که تغییرات و بهبود هایی نظیر انتخاب پست حرفه ای بازیکن داشته و شما میتونید ویژگی های خاصی رو به بازیکنتون اختصاص بدید.
سیستم شوت زنی بازی هم دچار تحولات شده و شوت ها سخت تر از FIFA 10 شدند. مخصوصا شوت های تکنیکی که توی نسخه های قبلی به راحتی گل میشد الان مشکل تر شدند. سرعت توپ هم بهتر و واقعی تر شده و توی پاس ها و سانتر ها و همچنین شوت ها از سرعت و فیزیک بسیار خوبی برخوردار است. در نسخه قبلی در زمین های بارانی و برفی هنگام بر خورد توپ با زمین توپ شتاب خیلی زیاد و غیر واقعی ای می گرفت که این مورد هم اتا حدودی بر طرف شده ولی نه کامل.
اکنون هوش مصنوعی در زمینه دفاع خیلی خوب عمل میکنه و گل زدن نسبت به قبل واقعا سخت تر شده و مدافعین خیلی بیشتر پاس های شما رو قطع میکنند و یا شوت هایی که به سمت دروازه زده میشه بلوکه میکنند. مثلا گاهی دیده میشه که مدافعین برای بلوکه کردن شوت شما خودشون رو به سمت توپ پرتاب میکنن که صحنه های خلی زیبایی رو در بازی به تصویر میکشه. در هنگام دفاه نیز باید با برنامه عمل کنید. اگه مثل قبل با گرفتن دکمه ی A به دنبال بازیکن حریف برید مطمئن باشید شکست می خورید. همچنین در هوش مصنوعی بازیکنان در زمینه انجام حرکات تکنیکی بهتر شده و میشه دید که بازیکنان تحت اختیار CPU اقدام به دریبل زنی های زیادی میکنند که بازی رو زیبا تر از قبل کرده. البته در زمینه حمله CPU عملکرد چندان خوبی نداره.
نکته ی دیگه که به بازی اضافه شده وجود انیمشن های جدید برای استپ بازیکنان است. مخصوصا استپ سینه های زیبایی که چشم شما رو به خودشون جلب میکنند. همچنین مشکل استپ ها که در FIFA 10 وجود داشت کاملا بر طرف شده و دیگه شما به این موضوع موقعیت های خوب رو از دست نمیدید. دروازه بانان هم دچار تغییراتی شدند و مثل FIFA 10 توی تک به تک خیلی جلو نمیان تا به راحتی گل چیپ بخورند. موردی دیگری که در مورد دروازه بان های فیفا وجود داره این هستش که حرکات بدن اونها موقع تغییر مسیر توپ خیلی خوب طراحی شده. مثلا موقع شوت اگه توپ به مدافعین بخوره و بیاد به سمت پا های دوروازه بان شما میبنید که او پاهاش رو به سمت سوپ میبره تا اون رو دفع کنه.
سرعت بازی هم متعادل شده که این مورد خیلی خوبه چون بازی با سرعت بالا اون حس واقعی بودنش رو از دست میده. سیستم جدیدی هم برای خستگی بازیکنان در بازی اعمال شده. در این سیستم تو نوع خستگی برای بازیکنان در نظر گرفته شده که یکی خستگی آنی اونها هست مثه همون نفسشون که در استارت ها و طی مسافت های زیاد کم میشه ولی باز بر میگرده و دیگری خستگی کل بازیکن در بازی هست که به مرور زمان کم میشه و بازیابی نمیشه مگر بین دو نیمه. این خسته شدن بازیکنان باعث میشه تا فشار و پررسینگ رو نشه در طول 90 دقیقه اعمال کرد چیزیکه در نسخه قبل از واقعی بودن بازی کاسته بود. همچنین شما نمیتونید دائم مسافت های طولانی رو با یک بازیکن طی کنید چونکه بازیکن بعد از هر دویدن احتیاج به ریکاوری داره. برای استفاده بهینه از سیستم خستگی جدید تیم سازنده حالتی رو ایجاد کرده که شما با فعال کردن اون می تونید میزان دویدن بازیکن رو کنترل کنید یعنی هرچه RT بیشر فشار بدید بازیکن تند میدوه.
دارو بازی نسبت به قبل حساس تر شده و برخورد های بین بازیکنان رو با دقت بیشتری بررسی میکنه. همچنین هند هم به بازی اضافه شده که البته اینو می تونید غیر فعال کنید. در مجموع گیم پلی بازی خیلی روان تر و واقعی تر شده و بی شک کسانیکه طرفدار شبیه ساز فوتبال هستند رو راضی خواهد کرد.
چند سالی بود که به چمن های نه چندان جالب FIFA عادت کرده بودیم . در FIFA 11 شما دیگه افسوس این رو نمی خورید که بازی با این گیم پلی عظیم این چنین چمنی داشته باشه چونکه گرافیک بازی و همچنین کیفیت چمن بازی واقعا عالی شده. زمین مسابقه و چهره ها بسیار واقعی تر شدند. در 11 برای خلق چهره های واقعی تر از 6 دوربین برای تصور برداری از صورت بازیکنان استفاده شده. که نتیجش خیلی خوب بوده البته چهره بعضی بازیکنان هنوز هم زشته. سیستم نورپردازی بازی بسیار خوب شده و شما با چرنخاندن دوربین بازی میتونید تغییر زاوینه انعکاس نور از چهره بازیکنان رو ببینید.رنگ ها هم در بازی مثه سابق عالی و واقعی هستند و حس زنده بودن رو به شما القا میکنند. درسته بازی PES دارای گرافیک عالی است ولی رنگ آمیزی اون بازی اصلا خوب نیست و حس مصنوعی بودن داره. در کل بازی رنگ و لعاب زیبا تری نسبت به قبل گرفته.
تیپ های بدنی جدیدی که به بازی اضافه شده تنوع بسیار خوبی رو در بازیکنان ایجاد کرده . در FIFA 10 چهار نوع تیپ بدنی وجود داشت ولی اکنون این مورد به 9 تا رسیده و راحت تر میشه بازیکنان رو از فواصل دور شناسایی کرد. وجود پرسنالیتی و این تیپ های بدنی جدید شخصیت متفاوتی نسیت به گذشته رو به بازیکنان داده. مثلا وقتی توپ دست بالاک میاد از روی تیپ و خصوصیاتش میشه بالاک رو حس کرد.
صدا در سری فیفا همیشه از جایگاه بالایی برخوردار بوده.هر ساله با اضافه شدن آهنگ های جدید به بازی هیجان و شور خاصی به بازی داده میشه. امسال علاوه بر اینها شما می تونید خودتون هم موزیک های مورد علاقتون رو به بازی وارد کنید و اونا رو گوش بدید همچنین Chant هایی رو هم میتونید طراحی و وارد بازی کنید.
سر و صدا و همهمه ی تماشاگران واقعا عالی است و عکس و العمل های اونا بر اساس اتفاقات درون زمین خیلی بیشتر شده که این باعث شده تا جو حاکم بر استادیوم واقعی تر و گیرا تر از قبل بشه. گویندگی بازی هم مثه همیشه عالی و بی نقصه و گاهی اوقات با جملاتشون شما رو قافلگیر میکنند. مثلا وقتی بازی آرومه از تیم ها چیز هایی رو میگن یا از برخی بازیکنان تعریف و تمجدید میکنند و توضیحاتی رو در مورد اونها میدن و اصطلاحات خاصی که فقط از فوتبال های واقعی قابل شنیدن هست رو در بازی می شنوید که همگی این حس رو به شما منتقل میکنه که دارید یک بازی زنده رو میبینید و میشه گفت که صدا گذاری بازی واقعا یک قدم رو به جلو حرکت کرده.
نظر نهایی:
FIFA 11 همانند نسخه 10 تعریف جدیدی از بازی های فوتبال نبود و گیم پلی بازی بر اساس نسخه قبل چیده شده ولی موضوع دیگر اینست که این بازی واقعا پیشرفت کرده ولی نتوانسته انقلابی همانند نسخه 10 در بازیهای فوتبال ایجاد کنه. گیم پلی بازی مثه همیشه نگین درخشان این سری است که وقتی لایسنس عظیمی رو به اون اضافه میکنید می توانید تعریفی درست از FIFA 11 داشته باشید. مد ها و ویژگی های جدید بازی رو با طراوت تر و میهج تر قبل کرده و FIFA 11 باز هم سطح دیگری از شبیه سازی فوتبال رو ارائه کرده و بی شک بهترین بازی از این سری و همچنین بهترین بازی فوتبال محسوب می شود. مطمئنا این بازی امسال هم از شانس بسیار بالایی برای کسب جایزه بهترین بازی ورزشی سال برخوردار است.
نمرات بازی:
ارائه و معرفی ---------------- 8.75
گرافیک ----------------------- 8.75
صدا گذاری ------------------ 9.25
گیم پلی -------------------- 9.5
جذابیت و ماندگاری ------------- 9.5
به نظر من گرافیک خیلی پیشرفت کرده و اگه عامیانه بگم 30 درصدی بهبود یافته , زمین و چمن و استادیوم فوق العاده کار شده جای هیچ ایرادی رو نمیزاره , یکی از نقاط ضعف فیفا 10 زمین چمنش بود که خیلی مصنوعی و یکنواخت بود همه زمین های استادیوم ها یک شکل بودن! نکته دیگه شرایط جوی فوق العاده شده اگر هوای برفی انتخاب کنیم نور پردازی فوق العاده مشهوده بر خلاف نسخه 10 که اگر آب هوای برفی انتخاب می شد زمین کاملا بی روح ویه دست سفید بود!!!
البته فیس بعضی از بازکینا چندان چنگی به دل نیمزنه و شبیه خمیر هست - تو زمینه فیس به نظر من ساکر دو سالی هست بهتر داره عمل میکنه.
جزییات بازی زیاده -
گیم پلی عجیب اعیتاد اوره من 4 ساعت یک سره بازی کردم خسته نشدم هیچ عطشمم برای ادامه زیاد شد در حالی که تو فیفا 10 بعد دو سه بازی پشت سر هم یه کم کسل کننده میشد -
گیم پلی به نظر من به کلی دگرون شده یه حالت smoth یا به قول معروف نرم و لطیفی پیدا کرده آزادی عمل رو کاملا میشه حس کرد.
هیچ باگی هم تا الان ندیدم
فلان این چیزایی که تو نگاه اول دیدم و و اسم مشهود بود اینا بود باید بیشتر زمان گذاشت و بازی کرد تا به طور کل با بازی به قول معروف اووخ بگیریی :دی - در کل میشه گفت بهترین فوتبالی بوده که از زمان گزارشگر سگا تا به حال بازی کردم(17 18 ساله اخیر) چه میکنه این ea همینطوری پیش میره سال 2015 چیزی فراتر از یک بازی فوتبال خواهیم دید تو نسل آتی!
جالبه اکثر مردم در مورد این مواردی که گفتین هم عقیده هستن . مورد گرافیک , چمن , چهره , چهره در قیاس با PES , اعتیادآور بودن خصوصا در قیاس با فیفا 10 , آزادی عمل بیشتر و روون تر شدن بازی و ...
منم سال 2003 که PES 3 رو بازی میکردم با خودم فکر میکردم سال 2010 کونامی فوتبالی میسازه که با واقعیت مو نزنه اما متاسفانه اینجوری شد حالا امیدوارم سال 2015 بازی بهتر از نسخه 11 باشه .:20:
shakerifar
30-09-2010, 18:31
منم گرفتم امروز
به نظرم همین که باگ های دمو رو بر طرف کردند خیلی خوبه خود بازی هم که مثل همیشه درجه یکه ...
Career mode خیلی جالب شده و جذابیتش هم بیشتر شده
CPU همچنان دفاع خوبش رو حفظ کرده ولی نمی دونم چرا رو سانتر ها اینقدر راحت گل می خورند شایدم به نظر من این طوری میاد
در ضمن یه نکته ای که توی دمو هم بود حرکات تکنیکی CPU هستش که خیلی جذابیت می ده به بازی یه لحظه غفلت کنی می بینی با یه حرکت دو تا بازیکن جا موندن و مهاجم تک به تک شده
نمره سایت ها رو هم بیخیال اصل اینه که خودت لذتشو ببری
FIFA 11 Review
By : Masoud King
درسته بازی به اندازه نسخه 10 انقلابی نیست ولی با بر طرف کردن برخی مشکلات نسخه قبلی توانسته گیم پلی واقی تری رو عرضه کنه. واقعا نقد این بازی سخته چون اینقدر بازی نکات مثبت و متحیر کننده ای داره که شما رو مات و مبهوت خودش میکنه.
FIFA 11 همانند نسخه 10 تعریف جدیدی از بازی های فوتبال نبود و گیم پلی بازی بر اساس نسخه قبل چیده شده ولی موضوع دیگر اینست که این بازی واقعا پیشرفت کرده ولی نتوانسته انقلابی همانند نسخه 10 در بازیهای فوتبال ایجاد کنه.
مسعود جان ممنون از نقدی که برای این نسخه نوشتی . کلیات و بعضا جزئیات بازی بخوبی تو این نقد بررسی شده هر چند که مشخصا عمدا تمام جزئیات رو توی نقدت نیاوردی چون دیگه نقد بازی از حالت ریویو خارج میشد .
اما در مورد بخش بالا یک مقدار اختلاف نظر داریم .به نظر من نسخه 11 نسبت به 10 پیشرفتش بیشتر بوده تا نسخه 10 به 9 .
برای اینکه این مساله مشخص تر بشه من ظهر یک نظر سنجی در این زمینه توی تالار رسمی EA گذاشتم و تا الان که نتایج رو نگاه میکنم حدود 73 درصد اعتقاد داشتن پیشرفتهای نسخه 11 نسبت به 10 از پیشرفت های نسخه 10 به 9 بیشتربوده و 27 درصد اعتقادی غیر از اینو دارن .
علاوه بر این نظر سنجی من الان امتیازاتی که گیمرها به نسخه های 11 و 10 دادن رو نگاه میکردم اونجا هم کاربران و گیمرها امتیاز بسیار بیشتری به نسخه 11 نسبت به نسخه 10 دادن در حالیکه امتیازی که کاربران به نسخه 10 دادن تقریبا برابر با امتیازیه که به نسخه 9 دادن در نتیجه اینم میتونه موید این باشه که این نسخه متضمن پیشرفتهای بیشتری در مقایسه با دو شماره پیاپی در این نسل باشه .
میانگین نمرات FIFA 11 نسخه PS3 تا این لحظه از 22 منتقد : 89
منبع :
mostafa_maca
30-09-2010, 20:00
سلام واقعا این یه حقیقته که فیفا در این نسل واقعا روز به روز داره بهتر میشه ولی متاسفانه همون طوری که اشاره کردین متاسفانه در زمینه طراحی صورت گرچه شاید از نظر فنی بهتر باشه اما از لحاظ هنری خیلی پایینتر از محصول شرکت کونامی هست ولی شخصا از جنبه های واقع گرایانه ی فیفا خوشم میاد مسائلی چون تعویض منطقه بازی انیمیشن هایی با ثبات فریم عالی یا کنترل کامل روی بازیکنان مخصوصا دروازه بانان
خیلی ممنون از نقدتون عالی بود :11:
و تا الان که نتایج رو نگاه میکنم حدود 73 درصد اعتقاد داشتن پیشرفتهای نسخه 11 نسبت به 10 از پیشرفت های نسخه 10 به 9 بیشتربوده و 27 درصد اعتقادی غیر از اینو دارن .
.
من این آمارو بروز کنم تا الان آمار به این شکل در اومده :
!
خب من یک تستی از مقدار سختی منیجر مود گرفتم . توی این قسمت AI نسبت به بازیهای دوستانه قویتره بنابراین من درجه سختی رو روی ورد کلس قرار میدم و تمام گزینه ها رو دستی میکنم اگر در آینده مهارتم بالاتر رفت و با گیم پلی آشناتر شدم درجه سختی رو روی بالاترین حالت یعنی Legendary میذارم اما فکر نکنم بتونم توی درجه سختی لجندری در برابر cpu نتیجه بگیرم .
در ضمن من تیم رم رو انتخاب کردم .
خب امین بازیو که گرفتی خودت چه تیمی رو در چه حالتی انتخاب میکنی ؟
amindalton
30-09-2010, 20:06
آقا کسی نمیدونه چه جوری میشه ویژگی autosave رو توی نسخه xbox360 غیرفعال(disable) کرد؟؟؟ انگار اصلن نمیشه؟؟!:41::41:
من اسکرین شاتهاشو دیدم کف کردم خود بازی رو ببینم دیگه سکته رو میزنم !
واقعآ ارزش داره آدم 70 تومن بده پای این بازی !
برم قلکمو بشکونم!:27::دی
Alireza.M67
30-09-2010, 22:26
خب منم چند ساعتی ( حدود 5 - 6 ساعت ) نشستم بازی کردم و فکر کنم بتونم نظرمو بدم :
بازی نسبت به 10 خیلی بهتر شده و حتی از FIFA WC هم به نظر من بهتر بود .
حرکات بازیکنا و انیمیشن ها که خیلی خوب شدن و هوش مصنوعی تو بعضی موارد پیشرفت کرده .
همینطور ضربه آزاد ها هم بهتر شدن چون تو 10 هر چی میزدی میرفت تو گل .
اما هنوز هم کاپها به دل آدم نمیشینن ، مثلا می تونن UEFA CL رو مثل PES لایسنس کنن ...
هنوز هم از نظر هیجان نسبت به رقیبش ضعیفه و بازی جای کار داره .
در کل اگه بخوام نمره بدم فکر کنم 7.5 نمره ی خوبی باشه .
دوستانه گله گلاب! :دی
من به مشکلاتی برخورد کردم که از دیده خودم عجیب است!
لطفا به بنده ی حقیر حلپ نمایید!!! :دی
1: آقا ما یک زمانی Staff Upgrade و نمی دونم Youth Academy و... داشتیم اینها کجا رفتن؟؟( آدرس دقیق :دی )
2:بعد اینکه اون مشکل دوربین Dynamic V2 هم هنوز هست!!
3: شما با کدوم دوربین بازی می کنین؟
یک باگ هم به نمایش اومد که حکایت از این دارد :
وارد زمین بازی شدم ، بازی با صدایه اسف ناک داور شروع شد :دی آقا یکدفعه بازیکنا جاهاشونو اشتباه رفته بودن
یعنی اینکه بازی شروع شد! همه جاهاشونو عوض کردن! دروازه بان از سمت چپ رفت راست :دی
خلاصه باگه جالبی بود!!
نمی دونم یک سنسی در بدنم میگه که آپشن هایه بازی یکمی کمن...
underworld
30-09-2010, 23:33
ببخشید یکی از دوستان جواب بده لطفا
اینکه آیا درسته که کلا این بازی شبیه همون fifia world cup 2010 هست؟ یعنی گرافیک و حرکات و کلا همه چیز
و اینکه بر خلاف پارسال با نسخه کامپیوترش هیچ فرقی نداره؟
JUSTIN11
30-09-2010, 23:38
خب امین بازیو که گرفتی خودت چه تیمی رو در چه حالتی انتخاب میکنی ؟ حسین باورت میشه من تا الان هیچ مودی رو امتحان نکردم و هنوز دارم روی سرعت بازی کار میکنم دی:
واینکه بفهمم این چه مرگش میشه بعضی مواقع بازی سریع میشه
اما احتمالا یه تیم از لیگ انگلیس رو بر میدارم.یه جورایی بنظر میاد رو این لیگ بیشتر کار کردن.مثلا شما با منچستر تو الترافورد بازی کنید انگار واقعا همونجا یید! و همینطور چهره های بیشتری از بازیکنای این لیگ رو با این تکنولوزی جدیدشون درست کردن.
من یا استون ویلا رو انتخاب میکنم یا تاتنهام.روی manual و درجه سختی ورد کلاس.
Hirad HRD
01-10-2010, 00:05
حسین باورت میشه من تا الان هیچ مودی رو امتحان نکردم و هنوز دارم روی سرعت بازی کار میکنم دی:
واینکه بفهمم این چه مرگش میشه بعضی مواقع بازی سریع میشه
اما احتمالا یه تیم از لیگ انگلیس رو بر میدارم.یه جورایی بنظر میاد رو این لیگ بیشتر کار کردن.مثلا شما با منچستر تو الترافورد بازی کنید انگار واقعا همونجا یید! و همینطور چهره های بیشتری از بازیکنای این لیگ رو با این تکنولوزی جدیدشون درست کردن.
من یا استون ویلا رو انتخاب میکنم یا تاتنهام.روی manual و درجه سختی ورد کلاس.
دوستان تنظیمات حالتهای manual یا assistant یا semi میتونین بگین چه حالتی بگذارم تا بازی واقعی بشه ترو خدا زودتر میخواهم بازی کنم نوکرررررررررررررررررم:31:
JUSTIN11
01-10-2010, 00:12
دوستان تنظیمات حالتهای manual یا assistant یا semi میتونین بگین چه حالتی بگذارم تا بازی واقعی بشه ترو خدا زودتر میخواهم بازی کنم نوکرررررررررررررررررم:31:
تو ستینگ کنترل بازی پاس - شوت -سانتر و خلاصه هرچی دیدی رو manual کن.ولی اولش خیلی سخته باید تمرین کنی
:بعد اینکه اون مشکل دوربین Dynamic V2 هم هنوز هست!!
3: شما با کدوم دوربین بازی می کنین؟دوربین tele که دیگه خیلی قدیمی شده و تو فوتبال واقعی هم ازش استفاده نمیشه.حالت برادکست هم زیاد قابل انعطاف نیست و ثابته.بقیه دوربینها زیاد جالب نیستن.
امسال در pes دوربین واید بازی خیلی عالی شده .هرچی خواستم همونو رو فیفا در بیارم نشد.
آقا از شانس بد ما این بازی زبان English نداره !!! نمیشه کاریش کرد که درست بشه ؟؟؟
Masoud King
01-10-2010, 02:29
اما در مورد بخش بالا یک مقدار اختلاف نظر داریم .به نظر من نسخه 11 نسبت به 10 پیشرفتش بیشتر بوده تا نسخه 10 به 9 .
اساس تحولات نسخه 11 رو میشه نسخه 10 حساب کرد ولی تو نسخه 2010 همه چیز گیم پلی با اومدن اون حرکت 360 درجه به کل عوض شد. کلا فکر نکنم به این زودی ها جهشی مثه نسخه 10 ایجاد بشه.
نسخه 10 بازیهای فوتبال رو واقعا دوباره تعریف کرد ولی نسخه 11 بهبودی بود برای 10
konami-pes
01-10-2010, 08:42
به هیچ وجه از فیفا 11 راضی نیستم!!!
انتظار بازی به مراتب بهتری رو داشتم ... دیروز با کلی شوق و ذوق رفتم بازی رو گرفتم و از دیشب تا حالا دارم بازی میکنم ... به نظر من نسبت به دمو پیشرفت خاصی نداشته فقط چند تا باگ بازی برطرف شده اما من از همین دیروز تا حالا چند باگ جدید و عجیب در بازی دیدم!!! این واقعا عجیبه چون من یک سال تمام فیفا 10 بازی کردم اما چنین باگهایی رو ندیده بودم !!!
سرعت بازی خیلی بالاست ... حسین جان شما می گفتی سرعت بازی نسبت به دمو کمتر شده اما من سرعت بیشتری رو نسبت به دمو می بینم. کیفیت بازی به نظر من در حالت بارانی با حالت معمولی تفاوت خاصی با هم ندارند در حالی که در فیفا 10 این تفاوت کاملا محسوس بود!
بازی خیلی خیلی خیلی راحته این اعصاب منو خورد کرده !! روی درجه افسانه ای تو منیجر مد با منچستر 5 بر یک چلسی رو بردم! این در حالی هست که بدون تمرین بازی رو در منیجر مد شروع کردم!
CPU به طور کاملا غیر واقعی از تکنیکهای فضایی استفاده میکنه جاهایی که اصلا نیاز نیست و خیلی راحت می تونه گل بزنه تکروری میکنه... جالب تر اینکه با تیم دسته سومی انگلیس بازی کردم بازیکنانش آن چنان تکنیکهایی می رفتند که بازیکنانی مثل کاکا ، مسی و ... تو خوابشون هم نمیزنند!! جالبه مدافعین دریبل زیدانی میزنند!!!
مثل فیفا کارنت که با یک قلق می شد گلهای زیادی زد اینم اینطوریه جالبه تو دمو اینطوری نبود!! من الان از یه سبک و یه حرکت منحصر به فرد تو هر بازی با وین رونی گل میزنم!! همین بازیو واقعا خسته کننده کرده واسم
من از دیروز تا حالا فردیت گرایی رو اصلا تو بازی احساس نکردم ... شاید بیشتر بازی کنم این مورد احساس بشه ...پاسهای پینگ پنگی کماکان یکی از مشکلات اصلی بازی است و سیستم خستگی بازیکنان هم اصلا جالب نیست ... با بازیکنی مثل وین رونی از اول بازی تا اخر بازی مثل یه سوپر من همه تیمهای حریف رو قیچی میکنم و اصلا خسته نمیشه و حتی در دقایق 85 به بعد بازم استارتهای انفجاری میزنه!!! رنگ خستگیش زرد میشه اما هیچ تاثیری در بازیش نداره... مشکلی که در PES ازش گله می کردیم در این فیفا به اوج خودش رسیده و با بازیکنان سرعتی میشه راحت مانور داد!!
من قبلا به دمو نمره 9.2 رو داده بودم که از این نمره پشیمانم و باید بگم نمره ای بیشتر از 8 نمیشه به این بازی داد.
حالا درک میکنم چرا IGN نمره 8.5 به بازی داده
shakerifar
01-10-2010, 10:21
اصلا سختی CAREER Mode خیلی بیشتر شده من تو Legendary فولام رو برداشتم بیچاره شدم تو Manual کنترل پاس رو گذاشتم رو SEMi ولی واقعا بازی سخت شده
IRAN_KING
01-10-2010, 10:35
انتظار بازی به مراتب بهتری رو داشتم ... دیروز با کلی شوق و ذوق رفتم بازی رو گرفتم و از دیشب تا حالا دارم بازی میکنم ... به نظر من نسبت به دمو پیشرفت خاصی نداشته فقط چند تا باگ بازی برطرف شده اما من از همین دیروز تا حالا چند باگ جدید و عجیب در بازی دیدم!!! این واقعا عجیبه چون من یک سال تمام فیفا 10 بازی کردم اما چنین باگهایی رو ندیده بودم !!!
سرعت بازی خیلی بالاست ... حسین جان شما می گفتی سرعت بازی نسبت به دمو کمتر شده اما من سرعت بیشتری رو نسبت به دمو می بینم. کیفیت بازی به نظر من در حالت بارانی با حالت معمولی تفاوت خاصی با هم ندارند در حالی که در فیفا 10 این تفاوت کاملا محسوس بود!
بازی خیلی خیلی خیلی راحته این اعصاب منو خورد کرده !! روی درجه افسانه ای تو منیجر مد با منچستر 5 بر یک چلسی رو بردم! این در حالی هست که بدون تمرین بازی رو در منیجر مد شروع کردم!
CPU به طور کاملا غیر واقعی از تکنیکهای فضایی استفاده میکنه جاهایی که اصلا نیاز نیست و خیلی راحت می تونه گل بزنه تکروری میکنه... جالب تر اینکه با تیم دسته سومی انگلیس بازی کردم بازیکنانش آن چنان تکنیکهایی می رفتند که بازیکنانی مثل کاکا ، مسی و ... تو خوابشون هم نمیزنند!! جالبه مدافعین دریبل زیدانی میزنند!!!
مثل فیفا کارنت که با یک قلق می شد گلهای زیادی زد اینم اینطوریه جالبه تو دمو اینطوری نبود!! من الان از یه سبک و یه حرکت منحصر به فرد تو هر بازی با وین رونی گل میزنم!! همین بازیو واقعا خسته کننده کرده واسم
من از دیروز تا حالا فردیت گرایی رو اصلا تو بازی احساس نکردم ... شاید بیشتر بازی کنم این مورد احساس بشه ...پاسهای پینگ پنگی کماکان یکی از مشکلات اصلی بازی است و سیستم خستگی بازیکنان هم اصلا جالب نیست ... با بازیکنی مثل وین رونی از اول بازی تا اخر بازی مثل یه سوپر من همه تیمهای حریف رو قیچی میکنم و اصلا خسته نمیشه و حتی در دقایق 85 به بعد بازم استارتهای انفجاری میزنه!!! رنگ خستگیش زرد میشه اما هیچ تاثیری در بازیش نداره... مشکلی که در PES ازش گله می کردیم در این فیفا به اوج خودش رسیده و با بازیکنان سرعتی میشه راحت مانور داد!!
من قبلا به دمو نمره 9.2 رو داده بودم که از این نمره پشیمانم و باید بگم نمره ای بیشتر از 8 نمیشه به این بازی داد.
قابل توجه تمام دوستانی که از fifa یه امسال دفاع می کردن نه این دوستمون بلکه تمامی دوستان هی نمره پارسالو به رخ همه می کشیدین دیدین چی شد .....معلوم بود از همون اولش...وبعضی از دوستان هم در چند پست قبل گفتن که ما به نمره سایت ها کاری نداریم حالا که نمره کم شده کاری ندارین نمره 9 بود که کاری داشتید. ! ! !
همون بلایی که سره PES اومد داره سره این هم مییاد (خدا بخیر کنه) ولی امسال PES خدایش بهتر کار کرده ...
توجه: کلان منظور خواصی نداشتم و نمی خوام کسی روناراحت کنم فقط خواستم بدونید ......
من این مواردیو که شما فرشاد جان الان نوشتی توی این چند روزه و حتی زمانی که دمو اومده بود بارها توی تاپیک نوشته بودم اگه به پستهام دقت میکردی تمام موارد اومده فرشاد جان اگه پستها رو با دقت میخوندی انتظاراتت از بازی اینقدر بالا نمیرفت حقیقتا جای تعجب داره آخه در مورد این اشکالات توی تاپیک طی چند روز اخیر خیلی بحث شد اینو به این خاطر میگم که میدونم شما هم تخصصی بازیو دنبال میکنی و اخبار بازیو همیشه توی تاپیک دنبال میکنی . اما با این اوصاف بعضی از چیزهایی که گفتی درست نیست مثلا رفتارهای فردی توی بازی کاملا مشهوده شما خوب دقت نکردی من تصمیم دارم توی یک پست مجزا مواردشو با ویدئو توی تاپیک بزارم .
بازی چندان با دمو فرقی نکرده من تعجب میکنم چرا توی دمو این موارد رو متوجه نشدی ؟
اما من از همین دیروز تا حالا چند باگ جدید و عجیب در بازی دیدم!!! این واقعا عجیبه چون من یک سال تمام فیفا 10 بازی کردم اما چنین باگهایی رو ندیده بودم !!!
من از چند روز پیش تا الان باگ چندانی توی بازی ندیدم بازی مثل فیفا 10 کم باگه .
سرعت بازی توی مانیتور من از نسخه قبل کمتره من این روزا هم نسخه جام جهانی رو بازی میکنم هم نسخه 10 و هم این نسخه تا تفاوتها برام ملموس تر باشه اما وقتی روی بالاترین درجه بازی میکنم تا حدودی حس میشه سرعت این نسخه کمتر شده . این مشکلی نیست مساله سر اینه که سرعت بازی توی بازیهای مختلف متغیره من فکر میکنم EA میخواسته تنوع به بازی بده دیگه بیش از حد توی این کار زیاده روی کرده هر چند که بازم باید بازیهای بیشتری انجام بدیم تا مساله واضح تر بشه .
در مورد کیفیت بازی در حالت بارانی فرشاد جان داری کاملا اشتباه میکنی توی زمین خیس مثل پارسال کاملا سرعت توپ کمتر میشه . در این مورد من تفاوت خاصی با نسخه قبل نمیبینم .
من وقتی دمو اومد همون روز اول گفتم بازی آسون تر شده اما این اندازه هم که میگی بازی راحت نشده . احتمالا شما دستی بازی نمیکنی . توی نسخه قبل هم در حالت کمکی و در سخت ترین حالت میشد به تیمای قوی چند تا گل زد اما در حالت دستی نه . من توی حالت دستی و بالاترین درجه توی نسخه 10 در دو نیمه 7-8 دقیقه ای 3-4 تا از تیمای قوی میخوردم اما اینجا معمولا دو تا بیشتر نمیخورم . علتهاشو در پایان این پست مینویسم .
این مورد رو هم که من بارها و بارها توی تاپیک نوشتم و کلی در موردش بحث شد . توی دمو هم به همین شکل بود و هر کی دمو رو بازی میکرد کاملا متوجه این مساله میشد .
این قلق رو میشه بیشتر توضیح بدی ؟
من از دیروز تا حالا فردیت گرایی رو اصلا تو بازی احساس نکردم ... شاید بیشتر بازی کنم این مورد احساس بشه
باید بیشتر به فعل و انفعالات داخل بازی دقت کنی .
پاسهای پینگ پنگی کماکان یکی از مشکلات اصلی بازی است
این موردو هم که یک ماه پیش ما همش توی تاپیک میگفتیم که پروپاسینگ اصلا مشهود نیست توی تالار رسمی EA هم دهها صفحه در موردش بحث شد که حداقل توی نسخه نهایی ارورها رو بیشتر کنن اما کلی اعتراض فقط نتیجش این شد که پترسن اومد گفت یک کم توی نسخه نهایی خطاها رو بیشتر میکنیم اما واقعا این ارورهای زمینه ای خیلی درصدش کمه .
سیستم خستگی بازیکنان هم اصلا جالب نیست ...
اینو هم که همین چند صفحه قبل نوشته بودم که سیستم خستگی چندان فرقی نکرده توی دمو هم مشخص بود .
مشکلی که در PES ازش گله می کردیم در این فیفا به اوج خودش رسیده و با بازیکنان سرعتی میشه راحت مانور داد!!
این مورد جای بحث خیلی زیادی داره که حتی مرتبط با مواردیه که بالا ذکر شده و اون هم مساله AI بازی هستش که باید مفصل توی یک پست دیگه در موردش صحبت کنیم . من فقط بصورت خلاصه بگم فیفا 10 بصورت مصنوعی سخت بود امسال EA اومده بازیو طبیعی تر کرده و همین طبیعی تر شدن بعلت ضعف هوش مصنوعی بازیو به شکلی در آورده که آسون تر شده . مثلا توی نسخه قبل توی بالاترین درجه سختی مهاجم در حالت تک به تک با چیپ یا شوت مستقیم حتما دروازه ما رو باز میکرد که طبیعی نبود اما اینجا اینطور نیست به همین خاطر بازی برامون راحت تر شده توی نسخه 10 پاسهای CPU بسیار دقیق بود سانترشون همینطور تکلها و بقیه موارد هم همینطور سرعت پاسکاریشون خیلی بالا بود و حتی توی درجه سختی LEGENDARY قدرت بازیکنان حریف بالاتر میرفت که هیچ کدوم از این موارد طبیعی نبود امسال EA شهامت به خرج داده و بازیو طبیعی تر کرده که تاوانش اینه که بازی برامون آسون تر شده اما اول و آخرش باید همینطور میشد .
نسخه 10 معروف شده بود به استریت فایتر اینقدر که بازی فیزیکی بود و قدرت بدنی حرف اولو میزد اما اینجا اینطور نیست . اینجا توانایی های مختلف حکم به برتری یک بازیکن میده نه مثل نسخه 10 فقط قدرت بدنی . مثلا توی نسخه 10 چلسی با قدرت بدنی بالای بازیکنانش تقریبا هیچ وقت مغلوب نمیشد اما اینجا شتاب , سرعت و قدرت بدنی , هوش انحصاری بازیکنان در خلق موقعیت , توانایی و مهارت دفاع و ........ موجب شده هر بازیکن خصوصیت خاص خودشو داشته باشه و بازی منحصر به سرعت و قدرت نشه ( این مواردو من بعدا کاملتر توضیح میدم ) . اما همونطوریکه که گفتم هوش ضعیف بازی باگهایی در بازی ایجاد میکنه .
من پارسال که فیفا 10 رو بازی میکردم چون تازه از PES به فیفا نقل مکان کرده بودم سختی بازی فیفا منو خیلی مجذوب کرده بود هر چند که میدونستم این سختی مصنوعیه به شکلی که اصلا نمیشه یک تنه حتی مسافت کمیو طی کرد و حریفو جا گذاشت ( بدلیل همون مساله قدرت بدنی ) من متوجه تصنعی بودن اون بازی بودم اما آسون بودن بازی PES بقدری غیر قابل تحمل شده بود که به تصنعی بودن قدرت بدنی فیفا 10 رضایت میدادم . توی فوتبال واقعی بجز یکی دو مورد ( مورد تکرویهای زیاد و یکی دو مورد دیگه که توی فیفا 11 اعمال شده ) تمام این تغییراتی که در نسخه 11 اعمال شده وجود داره اما تفاوت اصلی و اساسی این بازی با فوتبال واقعی هوش مصنوعیه بازی . توی فوتبال واقعی با هوش مصنوعی در برابر حریفان دفاع تیمی صورت میگیره و در حمله هم به همین شکل اما اینجا بدلیل محدودیتهای مختلف این مساله وجود نداره و ما از این مساله شاکی میشیم که چرا میشه زیاد نفوذ کرد یا اینکه چرا راحت تر میشه گل زد و .... در صورتیکه توی فیفا 10 بدلیل قدرت بدنی تصنعی بازی نمیشد نفوذ کرد نه بدلیل هوش بازیکنان حریف و جایگیری درست و پوششهای مناسب .
به هر حال فرشاد جان راه حل 90 درصد این مشکلات اینه که تمام گزینه ها رو دستی کنی اونوقت بهت قول میدم توی منیجر مود بسختی بتونی جزء سه تیم بالای جدول باشی .
این مواردی که شما بهش اشاره کردی تقریبا میشه گفت 80 درصد از مشکلات بازیو تشکیل میده اما در مقابل ما کلی نکته مثبت در این نسخه میبینیم که منو متقاعد کرد امسال نسخه 11 رو بازی کنم .
اگه یادت باشه دو هفته پیش وقتی دمو اومد من بعد از یکی دو روز گفتم بدلایل مختلف از جمله همین مواردی که شما امروز بهش اشاره کردی من نسخه 11 رو بازی نمیکنم و بازم میرم سراغ نسخه 10 ( البته نسخه 11 PC ) اما وقتی به جزئیات بازی دقت میکنم میبینم حقیقتا این بازی نسبت به نسخه 10 برتریهای بسیار زیادی داره که نمیشه ازشون چشم پوشی کرد .
konami-pes
01-10-2010, 11:30
قابل توجه تمام دوستانی که از fifa یه امسال دفاع می کردن نه این دوستمون بلکه تمامی دوستان هی نمره پارسالو به رخ همه می کشیدین دیدین چی شد .....معلوم بود از همون اولش...وبعضی از دوستان هم در چند پست قبل گفتن که ما به نمره سایت ها کاری نداریم حالا که نمره کم شده کاری ندارین نمره 9 بود که کاری داشتید. ! ! !
همون بلایی که سره PES اومد داره سره این هم مییاد (خدا بخیر کنه) ولی امسال PES خدایش بهتر کار کرده ...
توجه: کلان منظور خواصی نداشتم و نمی خوام کسی روناراحت کنم فقط خواستم بدونید ......
ببین دوست عزیز ،
بحث دفاع کردن و نکردن از بازی خاصی نیست ... ما که نفع مادی از EA و کونامی بهمون نمی رسه یا جزو اون دو شرکت نیستیم که بخوایم الکی حمایت کنیم من همیشه سعی میکنم بدون هیچ گونه جانب داری نقاط ضعف و قوت هر دو بازی رو بگم... با این همه PES هم امسال کلی مشکلات داره ... درسته که این مشکلات رو از فیفا 11 گفتم اما امسال انتخاب اول من همین فیفا 11 است و فیفا 11 علی رغم این مشکلات خیلی بهتر از PES 2011 است.مطمئنا اگ سال بعد PES بهتر از فیفا عمل کنه انتخاب اولمPES میشه پس بهتره در مورد همه چیز با دید تعصب صحبت نکنیم.
UP-SNAKE
01-10-2010, 11:34
به هيچ وجه حرف هاتون درست نيست ، اين نسخه کاملاً پيشرفت داشته و واقعاً عالی شده دوست عزيز مطمئنی فيفا بازی کردی؟ با اين صحبت هات من که فک ميکنم pes رو جای fifa بازی کردی ، سرعت بازی هم خيلی کمتر شده ، کلاً هيچ کدوم از حرفای شما رو ما که تا حالا نديديم بعد اين همه بازی هيچ برعکس هم بوده
ببین دوست عزیز ،
بحث دفاع کردن و نکردن از بازی خاصی نیست ... ما که نفع مادی از EA و کونامی بهمون نمی رسه یا جزو اون دو شرکت نیستیم که بخوایم الکی حمایت کنیم من همیشه سعی میکنم بدون هیچ گونه جانب داری نقاط ضعف و قوت هر دو بازی رو بگم... با این همه PES هم امسال کلی مشکلات داره ... درسته که این مشکلات رو از فیفا 11 گفتم اما امسال انتخاب اول من همین فیفا 11 است و فیفا 11 علی رغم این مشکلات خیلی بهتر از PES 2011 است.مطمئنا اگ سال بعد PES بهتر از فیفا عمل کنه انتخاب اولمPES میشه پس بهتره در مورد همه چیز با دید تعصب صحبت نکنیم.
فرشاد جان فکر میکنم اصلا به این پستها جواب ندیدم بهتره وقتی میریم نکات مثبت PES رو اینجا میگیم یک عده خوشحال میشن و یک عده ناراحت باز میریم نکات منفی یا مثبت فیفا رو توی تاپیک PES میگیم باز یک عده دیگه دشمن میشن و یک عده لذت میبرن واقعا نمیدونم ما باید به چه زبونی بگیم که آقایون ما هوادار یک بازی خاص نیستیم بخدا ما سعی میکنیم حقایق رو بیان کنیم حالا چه تلخ و چه شیرین افسوس که یک عده اصلا این مساله رو درک نمیکنن .
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
به هيچ وجه حرف هاتون درست نيست ، اين نسخه کاملاً پيشرفت داشته و واقعاً عالی شده دوست عزيز مطمئنی فيفا بازی کردی؟ با اين صحبت هات من که فک ميکنم pes رو جای fifa بازی کردی ، سرعت بازی هم خيلی کمتر شده ، کلاً هيچ کدوم از حرفای شما رو ما که تا حالا نديديم بعد اين همه بازی هيچ برعکس هم بوده
پوریا جان فرشاد نکات منفی بازیو مطرح کرد منظورش این نبود که بازی نسبت به قبل بدتر شده منظورش این بود که توقع بیشتری از بازی میرفت انتظار میرفت پیشرفتها چشمگیر تر باشه و حقیقتا هم در بعضی از موارد راست میگه . مثلا همون تکروی بازیکنان خصوصا توی محوطه جریمه یا پروپاسینگ که اینقدر روش مانور دادن و یا سیستم خستگی بازیکنان .
konami-pes
01-10-2010, 12:20
حسین جان،
قبل از هر چیز این مطلبو بگم که درسته شما و سایر دوستان یه سری از مطالبی که من در پست اخیرم که یه جورایی انتقادی بود رو قبلا اشاره کرده بودید اما این دلیل نمیشه چون شما اینا رو گفتید من نباید در موردشون توضیح بدم! اون موقع من می شنیدم اما شخصا تجربه نکرده بودم لذا الان که خودم با این موارد آشنا شدم دیدم بهش بیشتر شد و به بعضی هاشون اشاره کردم. این رو هم اضافه کنم که من فن فیفا هستم و فیفا رو کاملا برتر از PES می دونم اما من جزو ان دسته از افرادی نیستم که چون طرفدار یه چیز هستن همیشه بیان بگن به به ! چقدر عالی!!چقدر خوب! چقدر زیبا!!در حالی که بازی رضایت منو جلب نکرده چرا الکی بیام ازش تعریف کنم؟ من آرزومه که یه روز یه فوتبال کاملا بی نقص و واقعی رو در دنیای بازیهای کامپیوتری تجربه کنیم لذا نیاز می بینم این مشکلات رو دونه دونه بهشون اشاره کنم چه بسا به گوش مسئولین EA (!) برسه ...
اما بازی چندان با دمو فرقی نکرده من تعجب میکنم چرا توی دمو این موارد رو متوجه نشدی ؟ فرقی نکرده؟!!! پس چرا واسه من کلی فرق کرده؟:31: ببین حسین جان من با دمو بازیهای زیادی رو انجام دادم و بعد از اینکه اولین بازی رو با نسخه نهایی انجام دادم سریعا متوجه تفاوتهای بازی در گیم پلی شدم! تعجب میکنم چطور متوجه تفاوت نشدید؟ البته یه سری از مشکلات گیم پلی بازی در نسخه دمو رو برطرف کردند نمونش هردنبیل بودن بازیکنان و برخوردهای تصادفی به هم!!
من از چند روز پیش تا الان باگ چندانی توی بازی ندیدم بازی مثل فیفا 10 کم باگه . من که چند تا باگ خفن دیدم ... عبور داور از داخل سینه بازیکنان!! سُرخوردن دروازبان - خروج دروازبان از داخل تور دروازه رو به عقب!! اینا از جمله باگهایی بود که دیدم ( من یادم نیست اینطور چیزایی رو در فیفا 10 دیده باشم ! )
سرعت بازی توی مانیتور من از نسخه قبل کمتره من این روزا هم نسخه جام جهانی رو بازی میکنم هم نسخه 10 و هم این نسخه تا تفاوتها برام ملموس تر باشه اما وقتی روی بالاترین درجه بازی میکنم تا حدودی حس میشه سرعت این نسخه کمتر شده . این مشکلی نیست مساله سر اینه که سرعت بازی توی بازیهای مختلف متغیره من فکر میکنم EA میخواسته تنوع به بازی بده دیگه بیش از حد توی این کار زیاده روی کرده هر چند که بازم باید بازیهای بیشتری انجام بدیم تا مساله واضح تر بشه
به نظر من که سرعت بازی مناسب نیست و در دمو سرعت بازی خیلی بهتر بود ... اینجا سرعت بازی زیاده من امروز دمو رو یک بار دیگه بازی کردم و متوجه تفاوت سرعت در دمو و نسخه نهایی شدم.. البته من با مونیتور بازی میکنم باید روی تلویزیون هم امتحان کنم ....
در مورد کیفیت بازی در حالت بارانی فرشاد جان داری کاملا اشتباه میکنی توی زمین خیس مثل پارسال کاملا سرعت توپ کمتر میشه . در این مورد من تفاوت خاصی با نسخه قبل نمیبینم .فکر نکنم کسی باشه که به اندازه من به بازی کردن تو زمین بارانی علاقه داشته باشه!! اینو واسه این گفتم چون هر بار با کسی چه تو کلوپ چه خونه دو نفره بازی می کنم حالت بارانی رو حتما انتخاب میکنم چون خیلی این حالت واسم جذابه !! در فیفا 10 حالت بارانی خیلی واقعی تر بود اگر به زمین بازی در حالت بارانی در فیفا 10 دقت کرده باشید جمع شدن آب روی زمین و لیز بودن اونو کاملا احساس می کنید در حالی که من در فیفا 11 چنین چیزی رو نمی بینم. در فیفا 11 تنها تفاوت بازی در حالت بارانی با حالت آفتابی به اون قطرات بارانی است که به بازی اضافه شده و همچنین خیس بودن لباس بازیکنان !!
من وقتی دمو اومد همون روز اول گفتم بازی آسون تر شده اما این اندازه هم که میگی بازی راحت نشده . احتمالا شما دستی بازی نمیکنی . توی نسخه قبل هم در حالت کمکی و در سخت ترین حالت میشد به تیمای قوی چند تا گل زد اما در حالت دستی نه . من توی حالت دستی و بالاترین درجه توی نسخه 10 در دو نیمه 7-8 دقیه ای 3-4 تا از تیمای قوی میخوردم اما اینجا معمولا دو تا بیشتر نمیخورم . علتهاشو در پایان این پست مینویسم . درسته من فعلا دستی بازی نکردم اما من در حالت کمکی در فیفا 10 ، دیگه بازی اینقدر واسم راحت نبود. فکر کنم بهتره دیگه به طور کامل فیفا 11 رو دستی بازی کنم.
این قلق رو میشه بیشتر توضیح بدی ؟
حرکت با پارک جی سونگ، چند تا پاسکاری پشت محوطه ، گیج کردن مدافعین، ایجاد فضا برای فرار وین رونی، پاس عمقی، تک به تک شدن وین رونی، یه بقل پا و گل !!!!!!!!! یه 20 سی باری فکر کنم از دیرور تا حالا اینطوری گل زدم!!!!
در مورد پروپاسینگ و سیستم خستگی هم که با حرفام موافق هستی ...در مورد اینکه EA بازی رو کمی آزاد تر کرده جای تحسین داره اینکه بازی تا حدودی از اون حالت فیزیکی مطلق در اومده واقعا عالیه و این یکی از نقاط قوت بازی محسوب میشه. من برای دموی فیفا 11 یه سری نقاط ضعف و قوت نوشتم و روی همون دیدم به بازی خیلی خوب شد اما روی مهمترین چیز بازی یعنی گیم پلی زیاد دقت نکرده بودم که این دو روز بیشتر بهش توجه کردم .
با این حال به نظر من FIFA 11 بهترین فوتبال فعلیه اما به هیچ وجه انتظارات منو به طور کامل براورده نکرد و باید مجدد یک سال دیگر برای FIFA 12 صبر کنم. البته شاید اگه بیشتر بازی کنم دیدم کمی نسبت به بازی بهتر بشه و بیام اینجا و از چیزای عالی که در بازی می بینم بنویسم امیدوارم اینطور باشد
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
نه فیفا بازی کردم مطمئن باشید:31: من که نمیگم پسرفت کرده! میگم انتظاراتم رو به طور کامل برطرف نکرده... اگه یادت باشه من قبلا گفته بودم انتظار یه شاهکار رو امسال از EA داشتم ... امسال از خیلی لحاظ بازی نسبت به فیفا 10 بهتر شده اما بازم تاکید میکنم از نظر من این بازی هنوز خیلی واسه بهتر شدن جا داره ( این نظر شخصی منه شاید از نظر شما اینطور نباشه و من به شما حق میدم )
نمی دونم شاید انتظار من دیگه خیلی بالاست!!
shadanpoor
01-10-2010, 12:24
من به شخصه از PES 10 اصلا راضی نبودم.... اما فیفا 10 برام جالب بود! درسته که واقعا از شروع حمله نمیتونی استراتژی خودت رو تعیین کنی و همه چی بستگی به همون لحظه و جایگیری عموما نا مناسب بازیکنها داره ... ولی باید قبول کرد که در فیفا 11 بازیکنها کم هوش تر شدن و روند بازی چیزی نیست که تو ذهن پلیر میگذره! برای مثال شما یه پاس ساده میدی که بازیکن کاملا آزاده ولی بازیکن شما با پاسی شبیه پاس توی عمق بازیکن جلوتر رو که حریف هست انتخاب میکنه! حال اینکه شما میخواستی یه پاس ساده بندازی و فرار کنی و پاس دوم رو به همین بازیکن بدی! ولی این تفکر در همون اول با پاس عجیب و خنده دار بازیکن شما به کامپیوتر منتفی میشه! این روند بازی رو تغییر میده و نمیشه گفت سیستم جدید پاسکاری و یا خطای فردی هستش! چیزی که در PES 10 هم شاهدش بودیم!پاس سر ضرب بی معنا شده! یک و دو رو باید فراموش کرد چون شما وقت نداری کلید پاس رو زیاد نگه داری و پاس انقدر آرومه که بد ترین دفاع هم به راحتی اون رو جمع میکنه!!! حتی پاس رو هم زیاد نگه دارید اتفاق خاصی نمی افته!!! در کل بازی به سرعت تکراری میشه و شما یک روند و استراتژی جدید رو از حریف نمیبینید! شما در PES کافیه یک دفاعتون خسته بشه یا آسیب ببینه اونوقت شاهد حمله کامپیوتر از اون قسمت خواهید بود! شما تعویض میکنید و دفاع بهتری رو با قبلی جایگزین میکنید... ظرف 1 دقیقه استراتژی کامپیوتر عوض میشه! این روند باعث میشه شما در PES احساس کنید با یک هوش سر و کار دارید ( هر چند خیلی قوی نیست) اما در فیفا بازی به یک شکل ادامه داره و حتی استراتژی های شما در بازی خیلی دقت کنید خیلی تاثیر نداره!در فیفا 11 پنالتی ها واقعا ضعیف شده و حتی شما باید عموما کشتی بگیرید تا دروازه بانتون بپره! (شایدم من هنوز ناشیم) هرچند در فیفا 11 هم همچین جذاب و پر هیجان نبود! (در PES 10 هم خراب شده بود!)
در ضمن دوستانی که میگن بهتر شده فکر نمیکنید چرا تمام سایتها امتیاز پایین تری به این بازی دادن؟
جالبه دقت کنید PES و فیفا یک سال در میون با همین خراب کردن پاس و گیم پلی ، دارن جا به جا میشن! در مورد PES که مدتها دنبالش میکنم همینطور بوده و ظاهرا فیفا هم به همین شکله! جالبتر این که همیشه یکی خوبه اونیکی ضعیف ظاهر میشه!!!!
خوب بایدم همینطور باشه فرشاد جان . اجازه بده دو رو دیگه که گروه مقایسه بازی رو زدیم ببین همین خود من چقدر از فیفا انتقاد کنم و معایبشو مینویسم طوری که همه فکر کنن من از فیفا خوشم نمیاد . ما باید همیشه و در همه حال حقیقت رو بگیم چه خوب و چه بد .
Ami R 940
01-10-2010, 12:56
اتفاقا فیفا 10 باگ های فراوانی داشت که همیشه تو ذوق می زد-نمونه اش اگر بازی به پنالتی میکشید - اگر دروازبان پنالتی آخر رو دفع می کرد و توپ رو می گرفت با خوشحالی تمام دستش رو می برد بالا که تیمش پیروز شده و شروع می کرد به دویدن تا می خواست شروع کنه به دویدن یکی از بازیکنای تیم به جای دروازبان ظاهر میشد و شروع می کرد به خوشحالی و دیودن :31: از این دست باگ ها تو بازی زیاد بود.
به نظر من فیفا 11 تو هیچ زمینه ای پسرفت نکرده و در هر زمینه ای که فکرشو میکنم پیشرفت داشته .
دوستان ظاهرا یادشان رفته در فیفا 10 دروازبان تا 18 قدم جلو میومد و راحت میشد با یه چیپ ساده بهش گل زد!! یا پشت 18 قدم با یه شوت ساده کاد دار توپ از دفاع و دروزان رد میشد و راحت دروازه باز میشد!! یا خیلی راحت با یک و دو ساده میشد از دفاع تا 18 قدم راحت در عرض 1 دقیقه رسید.
هر چی بیشتر من فیفا 11 رو بازی می کنم بیشتر حس میکنم فیفا 10 بازی آرکیدی بود واقعا در برابر این 11 .
من تعجب می کنم می شنوم پاس های این نسخه پینگ پنگی هستش !! اگر شما علاقه به پاس های جهت دار در هر 360 درجه دارید باید تنظیمات پاس رو روی دستی یا همون manul بگذارید . دقیقا تنظیمات دستی هم در فیفا 10 به این صورت بود و به صورت دیفالت پاس های ساکر کونامی و فیفا پینگ پونگی بوده اند همیشه شما مطمنید فیفا 10 رو بازی کردید؟ حداقل در این زمینه که هیچ تغییری صورت نگرفته و تنظیمات به صورت دیفالت یکی هست بین این ورژن و 10!!! .
البته اینم عرض کنم این بازی بی نقص نیست همنطور که هیچ بازی دیگه ای نمی تونه بی نقص باشه من سعی کردم چند روزی بگذره بیشتر با بازی آشنا بشم و نواقصی هم که داره بیان کنم- - من فکر می کنم به دلیل اینکه فیفا هر ساله انتظارات زیادی رو ّبرآورده کرده دوستان انتظارات جهش های 10 15 درصدی از بازی رو دیگه ندارن و جهش ها و تغییرات کلی 100 درصدی رو در هر ورژن خواهان هستن,چیزی که دور از ذهن هستش .
در آخر تو این 17 18 ساله که فیفا و وینینگ الون سابق و ساکر فعلی رو بازی کردم ,ورژنی به این زیبایی ندیدم در کل می تونم بگم توی این 15 17 ساعتی که بازی کردم تا به حال اون چیزی که از یک فوتبال شبیه سازی انتظار داشتم به طور 85 درصدی منو راضی کرده .
amin 2010
01-10-2010, 13:16
خوب شد گفتی ما فهمیدیم .!!
+
نقدا رو کم کم با دوستان میزاریم اما نقد دوستمون واقعا بعضی جاهاش منو متعجب کرد بازی بسیار بسیار واقعی تر شده .باگ هایی که گفتیدو هم من ندیدم(البته 99 درصد بازی ها باگ دارن پسوجود یک باگ در هر 20 یا 30 ساعت بازی عجیب نیست
JUSTIN11
01-10-2010, 13:31
مرسی فرشاد جان من که استفاده بردم.ایکاش همه مثل شما اگه انتقادی به بازی دارن بیان شفاف اینجا مطرح کنن .با اینکه به قول معروف آدم هرچی بیشتر از مسائل پیرامون خودش بدونه لذت زندگی کمتر میشه:27:
چند مورد از بحث هایی که داشتی رو موافقم ولی چندتاشو نه.
مثلا این سرعت لعنتی بازی بنظرم از دمو کمتر شده.اینو کاملا مطمئنم.چون اصلا من به خاطر همین موضوع زیاد دمو رو بازی نکردم.با اینکه هنوزم میگم سرعت بازی در فیفا خیلی بالاست حتی در حالت slow .(البته روی مانیتور).کلا حل این مورد خیلی سخته.چون در بازی های واقعی در طول بازی این سرعت متغیره.مثلا هنگامی که در دفاع یه تیم داره بازیسازی میکنه سرعت بازی خیلی کم میشه ولی وقتی به میانه میدان یا محوطه جریمه حریف نزدیک میشه سرعت بازی هم طبیعتا زیاد میشه.تازه به نوع بازی و حساسیت بازی هم ربط داره.پس میبینیم که ایجاد همچین چیزی در بازی مشکله.بجای این اینا اومدن سرعت بعضی از بازیها از اول متغیر کردن.مثلا به نظر من سرعت بازی در ورزشگاه امارات کمتر از سن سیرو هستش. ولی حداقل میشد برای دلخوش کردن کسانی مثل من و شما یه درجه سرعت بازی واقعا آهسته برای بازی تعریف میشد.
در مورد سختی بازی یادمه حسین یه روز بعد از اینکه لینک دمو بازی اومد اومد گفت بازی نسبت به قبل اسون تر شده و میشه راحت دریبل کرد.بعد یکی از کاربرای خودمون romel گفت که در نسخه نهایی حل میشه که نشد.درجه سختی بازی هیچ تفاوتی با نسخه نهایی نداره.شاید چون تو دمو وقت کمتری داشتیم شما فکر میکردی سخت تره.
نظر منم در رابطه با این موضوع اینه که هیچ کدوم نسبت به دیگری برتری نداره.الان بازی آسون تره ولی واقعی شده------قبلا بازی مصنوعی بود ولی سخت تر بود.
ولی فکر کنم مهارت شما خیلی در فیفا بالاست.چون من حتی در حالت کمکی اینطور که شما میگی تا حالا نتونستم روی لجندری cpu رو شکست بدم.امسال cpu در دفاع بهتر از پارسال شده.اینو شما قبول داری؟
پرو پاسینگ هم که بودو نبودش زیاد محسوس نیست.
باگ های بازی هم اونطور نیست که روی اعصاب باشه.خیلی کم اتفاق میفته
امتیازات بازی هم که به pes نزدیک شده و داره رقابت دوباره شکل میگیره.شاید برای ما امتیازات مهم نباشه ولی قطعا برای مسئولان هر دو شرکت سازنده خیلی مهمه.اینکه امتیازات فیفا کمتر از پارسال شد حالا به هر دلیل به نفع ماست چون سازنده ها رو به تلاش بیشتر وادار میکنه.حداقل یکی از موارد پیشرفت بازیهای اینچنینی نمرات سایتها و منتقدهاست..درست همون چیزی که برای pes اتفاق افتاد که امسال پیشرفت کرده فکر کنم میانگین نمراتش 80 باشه.
Hirad HRD
01-10-2010, 14:22
بچه ها مطمئنین دارین FIFA 11 بازی میکنین :21:من که دارم حال میکنم:8: بهترین بازی فوتباله البته منم منتظر PES 11 هستم چون طرفداره فوتبالم الکی جانبداری نمیکنم اینهمه باگ که نوشته بودین کجاهست نکنه دارین آتاری بازی میکنین:41:
konami-pes
01-10-2010, 14:28
مثلا هنگامی که در دفاع یه تیم داره بازیسازی میکنه سرعت بازی خیلی کم میشه ولی وقتی به میانه میدان یا محوطه جریمه حریف نزدیک میشه سرعت بازی هم طبیعتا زیاد میشه.تازه به نوع بازی و حساسیت بازی هم ربط داره.پس میبینیم که ایجاد همچین چیزی در بازی مشکله.بجای این اینا اومدن سرعت بعضی از بازیها از اول متغیر کردن.مثلا به نظر من سرعت بازی در ورزشگاه امارات کمتر از سن سیرو هستش. ولی حداقل میشد برای دلخوش کردن کسانی مثل من و شما یه درجه سرعت بازی واقعا آهسته برای بازی تعریف میشد.
آره کاملا موافقم سرعت بازی در بعضی از ورزشگاه ها و بعضی از بازیها متفاوته!!
ولی فکر کنم مهارت شما خیلی در فیفا بالاست.چون من حتی در حالت کمکی اینطور که شما میگی تا حالا نتونستم روی لجندری cpu رو شکست بدم.امسال cpu در دفاع بهتر از پارسال شده.اینو شما قبول داری؟من فیفا 10 زیاد بازی کردم از درجه پروفشینال تا لجندری که دیگه این اواخر بازی واقعا واسم راحت شده بود حتی روی لجندری هر بازی حداقل 3 گل میزدم و کم کم میخواستم به حالت دستی رو بیارم. کلا بازی تا این حد واسم راحت شده بود که دیگه با CPU بازی نمی کردم و تمام وقت لایو بودم و اونجا بازی میکردم. بله امسال CPU در کارای دفاع بهتر شده و به این راحتی ها نمیشه به قلب دفاع نفوذ کرد... راستی من این بازی آخر که بازی کردم از وسط زمین تک به تک شدم اما دروازبان اصلا بیرون نیومد و منم توپو آروم از کنار دستش گل کردم!! به نظر شما این عجیب نیست؟ شاید این یک مورد اینطوری بوده ... واسه شما تا حالا موردی پیش اومده که دروازبان در حالت تک به تک کاملا از دورازه بیاد بیرون؟
در کل بازی خوبیه و نسبت به پارسال پیشرفتهای خوبی داشته
JUSTIN11
01-10-2010, 15:05
تا بحال همچین موقعیت تک به تکی واسم پیش نیومده.دروازه بان هم بعضی مواقع بیرون میاد و تا شما بخوای تصمیم به چیپ زدن بکنی توپو میگیره.بهترین راهش اینه که توپو آروم به گوشه دروازه بفرستی که احتمال گل شدنش خیلی زیاده.
کلا فیفا امسال در بخش دروازبانی خیلی خوب کار کرده.حرکات متنوع-اشتباه کم-عکس العمل های طبیعی که دیگه یه ابر انسان رو در نظر ما تداعی نمیکنه -باعث شده بهترین دروازبانی در کل فوتبالهای منتشر شده رو ببینیم.
شما هم حتما برو همه گزینه ها رو دستی کن که جذابت بازی با cpu بیشتر میشه.اصلا فکر کنم حسین بخاطر همین انتخاب گزینه دستی به فیفا رو اورد و کنسول خرید.درست میگم حسین؟؟ :دی
masoud93
01-10-2010, 15:15
می خواستم ببینم لول سختی دروازبان هم میشه کم و زیاد کرد با کل بازی کنا عوض میشن.
Masoud King
01-10-2010, 15:37
فکر نکنم کسی باشه که به اندازه من به بازی کردن تو زمین بارانی علاقه داشته باشه!! اینو واسه این گفتم چون هر بار با کسی چه تو کلوپ چه خونه دو نفره بازی می کنم حالت بارانی رو حتما انتخاب میکنم چون خیلی این حالت واسم جذابه !! در فیفا 10 حالت بارانی خیلی واقعی تر بود اگر به زمین بازی در حالت بارانی در فیفا 10 دقت کرده باشید جمع شدن آب روی زمین و لیز بودن اونو کاملا احساس می کنید در حالی که من در فیفا 11 چنین چیزی رو نمی بینم. در فیفا 11 تنها تفاوت بازی در حالت بارانی با حالت آفتابی به اون قطرات بارانی است که به بازی اضافه شده و همچنین خیس بودن لباس بازیکنان !!
زمین بارونی فیفا 10 که کمی غیر واقعی بود!
شما یه بازی تو لیگ انگلیس رو بیاز که وقتی تو بارون برگذار میشه تو زمین آب جمع بشه... یا مثلا وقتی بازیکن میدوه آب روی چمن به هوا بلند بشه... تو 10 خیلی افراط کرده بودن تو این زمینه ولی تو 11 خیلی بهتر شده. یا مثلا تو 10 پاس کع میدادی توپ یهو وای میستاد ولی تو 11 اینطوری نیست یا مورد دیگه توپ های هوایی وقتی می خوردن زمین یک شتاب خیلی عجیبی می گرفتن که این تو 11 کمتر شده باز.
اینکه جدید نیست... تو همون 10 من با پرستونی که توش یه تونی کروس و بازیکنی که خودم تو Virtual Pro پرو ساخته بودم رو حالت کمکی همه تیما رو میزدم... حالا شما با منچستر بازی می کردی.... واسه همین حالت دستی رو گذاشتن تا حالشو ببری : دی
برا پرو پاسینگ هم اینو در نظر بگیر که اگه یکی بازی براش حتی پاس دادنش سخت باشه دیگه بازی نمیکنه و یا همه دنبال شبیه ساز نیستن... با قرار دادن حالت دستی و گزینه های اانتخاب بیشتر سعی شده هر سلیقه بتونه لذت ببره از بازی
سیستم خستگی بازیکنان هم اصلا جالب نیست ...
بازیکن تو 90 دقیقه که دیگه کلا خالی نمیکنه که نتونه راه بره...
تو فینال جام جهانی تیم هلند تو اون تورنومت سنگین با پرسینگ شدید تا دقیقه 120 بازی کرد بعد اونوقت تو 90 دقیقه یک بازی می خواد چه اتفاق خاصی رخ بده؟! ولی منکه با بایرن بازی میکنم احساس میکنم از 75 به بعد تیم یه تعویض لازم داره تا جوون بگیره ولی تو نسخه قبلی بازیکنای نیمکت چغندر بودن و هیچ استفاده ای نمی کردم ازشون : دی
Masoud King
01-10-2010, 15:47
بچه ها الان یه چیز خنده دار دیدم
IGN به PES 2011 داده 9/10 !!
الان دیگه شکم به یقین تبدیل شده که این سایت بیخ کل عقلش رو از دست داده...
+
Edge .......60
PSM3 ......... 89
Videogamer ...........70
konami-pes
01-10-2010, 16:03
زمین بارونی فیفا 10 که کمی غیر واقعی بود!
شما یه بازی تو لیگ انگلیس رو بیاز که وقتی تو بارون برگذار میشه تو زمین آب جمع بشه... یا مثلا وقتی بازیکن میدوه آب روی چمن به هوا بلند بشه... تو 10 خیلی افراط کرده بودن تو این زمینه ولی تو 11 خیلی بهتر شده.
آخه مسعود جان من دقت کردم تو فیفا 11 اصلا و ابدا خیسی چمن مشخص نیست! این منو اذیت میکنه:19:
دوستان بزارین منم یک چیزی بگم که خیلی مهمه :
مثله اینکه شما واقعا فیفا 10 یادتون نیست چه اتفاقی افتاد.
در اون زمان EA اومد چمپین لیگ رو برداشت ( که بعدش یک عالمه شایعه برایه نکست بودن PC اومد اما PC نکست نشد ) خوب بعد از برداشتن اون ، یک سال کاملا خالی برایه فیفا 10 ایجاد شد که باعث شد اینقدر گیم پلی تغییر کنه.
اما امسال رو بگیرین : ما همین 4 ماه پیش مثله اینکه Fifa World Cup 2010 داشتیم ها!!! پس اینقدر توقع نداشته باشین که بازی دوباره انقلاب کنه!! چون امسال در یک سال دو ورژن بیرون اومد اما در سال قبل یکی!! پس مطمئنا زمانه کم تری در اختیارشون بوده!! تازه از نظره من که خیلی عالی بازی تغییر کرده همه چیش اگه به تغییرات 2008 به 2009 مثلا فکر کنید می بینید که این خیلی تغییرش زیاد تر بوده!
مشکل اینجاست که شما تغییر رو فقط در فیفا 10 میبینید که کاملا دست بازی ساز باز بوده برایه تغییر در بازی!! بعد اون فکر کردید دیگه همش بازی به همین روال پیشرفت میکنه؟ نه ! اگه میخواست پیشرفت زیادی بکنه احتمالا تو سره Fifa World Cup 2010 می خورد. اما نکته ی خوبش اینکه Fifa World Cup واسه PC نیومد در عوض PC نکست شد!!!!
دوستان یکم توجه داشته باشین... چون فیفا 10 اونطوری بود اینقدر انتظارات رو بالا نبرین ( هرچند که این فیفا عالیه ! من که کم تر با CPU بازی میکنم اما وقتی با داداشم بازی میکنم در یک کلام شاهکاره! )
Masoud King
01-10-2010, 16:44
دوستان بزارین منم یک چیزی بگم که خیلی مهمه :
شایان تو هیچی نگی بهتره :دی
آخه تیم سازنده WC با تیم سازنده FIFA 11 فرق می کرد : دی
آخه مسعود جان من دقت کردم تو فیفا 11 اصلا و ابدا خیسی چمن مشخص نیست! این منو اذیت میکنه
خوب از دور اینطور باید دیده بشه.... زمینای اروپا مثه ایران نیست که تا دو قطره بارون میاد بشه واتر پلو : دی
. ولی جو بازی تو زمین بارونی به نظرت بهتر نشده؟
pouyaabiboy
01-10-2010, 17:46
بچه ها الان یه چیز خنده دار دیدم
IGN به PES 2011 داده 9/10 !!
الان دیگه شکم به یقین تبدیل شده که این سایت بیخ کل عقلش رو از دست داده...
+
Edge .......60
PSM3 ......... 89
Videogamer ...........70
مبارک pes بازها...........
خداییش ولی رو چه حسابی ؟؟!!!!!!!!!
ای کاش میشد با منتقدان این سایت ارتباط بر قرار کردو دلیل این 0.5 نمره بالا تر بودنه pes رو پرسید
به نظر من انتقادات دوستان از fifa 11 خیلی خیلی افراطیه
بله بازی هنوز کامل نیست و مشکلاتیم داره ولی..........
خداییش دیگه چه انتظاری از یه بازی فوتبال دارید ؟ چی کم داره این بازی؟ مثل اینکه شما انتظار داریر هر سری بازی کلا متحول بشه !!!!!!!!!
fifa 10 یه تغییر اساسی تو گیم پلی بود و 11 هم کاملترش کرد(سازندگان بازی هم همین وعده رو داده بودنو به همشم عمل کردن)
بله انتقادم باید باشه . سهامدار ea که نیستیم..... ولی اینطوری دیگه خیلی بی انصافیه
fifa 11 تمام انتظاراته منو براورده کرد و به شدت از گیم پلی معتاد کنندش لذت میبرم
موفق باشید
Hamid Hamid
01-10-2010, 17:58
دوستان انصافآ بازي خوبيه.من بعد از 6 سال كه پس بازي ميكردم امسال فيفا خريدم.به نظرم خيلي جاها طبيهي تر از پس هست اما يه جاهايي هم از پس ضعيفتر.
من كلا به بازي نمره ي 7.5 از 10 ميدم.
konami-pes
01-10-2010, 18:10
خوب از دور اینطور باید دیده بشه.... زمینای اروپا مثه ایران نیست که تا دو قطره بارون میاد بشه واتر پلو : دی
. ولی جو بازی تو زمین بارونی به نظرت بهتر نشده؟
جو بازی خوبه اما نمی دونم چرا من دوست دارم خیس بودن زمین ملموس باشه :31: البته حق با شماست زمینهای اروپا که مثل ایران نیست. راستی یه انتقاد دیگه که البته فیفا 10 هم همین مشکلو داشت ... به نظر شما قطرات باران یه جورایی غیر طبیعی نیست؟!
Masoud King
01-10-2010, 18:26
به نظر شما قطرات باران یه جورایی غیر طبیعی نیست؟!
چرا خیلی بزرگن و کش اومده به نظر میرسن .....
+
برا فیفا 12 خدا کنه هوش مصنوعی رو خیلی روش کار کنن... البته راتر گفته بود برا نسخه بعدی هنوز برنامه ای ندارن
+
در مجموع بازی خیلی سرگرم کننده تر شده نسبت به قبل
حسین جان،
حرکت با پارک جی سونگ، چند تا پاسکاری پشت محوطه ، گیج کردن مدافعین، ایجاد فضا برای فرار وین رونی، پاس عمقی، تک به تک شدن وین رونی، یه بقل پا و گل !!!!!!!!! یه 20 سی باری فکر کنم از دیرور تا حالا اینطوری گل زدم!!!!
در حات دستی با این روش نمیشه گل زد چون این روش احتیاج به پاسهای پی در پی و دقیق داره همچنین اینکه نیاز به پاسهای تودر کمکی داری اما در حالت دستی گل زدن از این روش بی تعارف خیلی مشکله .
مرسی فرشاد جان من که استفاده بردم.ایکاش همه مثل شما اگه انتقادی به بازی دارن بیان شفاف اینجا مطرح کنن .با اینکه به قول معروف آدم هرچی بیشتر از مسائل پیرامون خودش بدونه لذت زندگی کمتر میشه:27:
امین با این اوصاف وقتی زمان نقد بازی رسید فکر کنم دیگه کلا از بازی زده بشی چون اونجا جزئیات بازیو با معیار فوتبال واقعی میخوایم بسنجیم . :34:
در مورد سختی بازی یادمه حسین یه روز بعد از اینکه لینک دمو بازی اومد اومد گفت بازی نسبت به قبل اسون تر شده و میشه راحت دریبل کرد.بعد یکی از کاربرای خودمون romel گفت که در نسخه نهایی حل میشه که نشد.درجه سختی بازی هیچ تفاوتی با نسخه نهایی نداره.
امین من احساس میکنم بازی توی منیجر مود سخت تره و انگار هوش مصنوعی توی این بخش بهتر عمل میکنه نظر تو هم همینه ؟
اینکه امتیازات فیفا کمتر از پارسال شد حالا به هر دلیل به نفع ماست چون سازنده ها رو به تلاش بیشتر وادار میکنه.حداقل یکی از موارد پیشرفت بازیهای اینچنینی نمرات سایتها و منتقدهاست..درست همون چیزی که برای pes اتفاق افتاد که امسال پیشرفت کرده فکر کنم میانگین نمراتش 80 باشه.
اصلا من به همین خاطر همیشه توی نظر سنجی ها نمرات کمی به فیفا و PES میدم تا سازندگان بازیو بیشتر به تکاپو بندازه :laughing:
اصلا فکر کنم حسین بخاطر همین انتخاب گزینه دستی به فیفا رو اورد و کنسول خرید.درست میگم حسین؟؟ :دی
آره امین جان تا قبل از اینکه اینو بدونم شک داشتم کنسول بخرم یا نه اما ذغال و خوب و رفیق نابابی مثل شما سبب شد ما هم آلوده بشیم :laughing:
Mostafa NBA
01-10-2010, 20:45
عجیبه که IGN به PES داده 9 !! از طرفی Videogamer و Eurogamer دادن 7 . همین Eurogamer به فیفا داده 8 :31: IGN به فیفا داده 8.5 !!!!!!! عجب وضعی شده ها :27: عجیبه که چرا سایت ها خیلی در امتیاز دادن به فیفا دارن تاخیر به خرج میدن. الان 4 روز ه که بازی به طور رسمی منتشر شده از طرف دیگه سایت های بازی معمولا یکی دو هفته ی قبلش بازی ها به دستشون میرسه و اون ها رو بررسی میکنند... !
جسارتا امتیاز کیلو چنده !!!!!!!
مهم اینه که از کدوم بازی بیشتر لذت میبری
تقریبا همه کسایی که کنسول دارن فیفا به pes ترجیح میدن
و البته ریویو خود کسایی هم که فوتبال حرفه ای بازی میکنن ( مثل چند تا از بچه های همین فروم) خیلی منطقی تر از IGN هست که نمراتش معلوم نیست از کجاش در میاره:دی
نمونش ریویو مسعود کینگ
JUSTIN11
02-10-2010, 02:08
خب سایت GameSpot هم به بازی امتیاز عالی 9 رو داد:
خب سایت GameSpot هم به بازی امتیاز عالی 9 رو داد:
به فیفا 10 هم ، 9 داده بود !
Hamid Hamid
02-10-2010, 11:05
جو بازی خوبه اما نمی دونم چرا من دوست دارم خیس بودن زمین ملموس باشه :31: البته حق با شماست زمینهای اروپا که مثل ایران نیست. راستی یه انتقاد دیگه که البته فیفا 10 هم همین مشکلو داشت ... به نظر شما قطرات باران یه جورایی غیر طبیعی نیست؟!
این بارون رو که گفتید درسته قطراتش خیلی کش اومده شده اما انصافا طبیعی کار شده از اونجایی که تو÷ به سختی حرکت میکنه و اون جاهایی که ضربات بلند میزنید وقتی Ball با زمین برخورد میکنه خیلی جالبه سرعتش گرفته میشه.
یه مشکل که داره اینه که تو روز بارونی نداره.تو 360 که ابنجوریه.
اما یه مساله ی خیلی جالب اینه که وقتی در حال بازی هستید نور خورشید هی تغییر میکنه و این کاملا مشهوده مخصوصا تو فوتبال جزیره.
halflife g
02-10-2010, 13:27
خوب منم یه چند روزی داشتم بازی میکردم....نظرمو میگم:
پیشرفتهای فوق العاده:
وقتی پاسکاری رو میذاری تو حالت دستی واقعا بازی فوق العاده طبیعی میشه ..دیگه هی هی نمیتونی رو دروازه حریف خطر ایجاد کنی و در نتیجه بازی خیلی هم پر گل نمیشه....... .
قسمت دورازه بانی خیلی عالی کار شده...فقط کنترل نسبی بازیکنای دیگه حتی وقتی دروازه بانی(با زدن دکمه back ) یکمی ناجوره... .
پیشرفتهای نسبی:
گرافیک به صورت نسبی پیشرفت کرده در کل ...بیشتر انتظار داشتم..... .هوش مصنوعی هم پیشرفت کرده انصافا ولی نه خیلی زیاد... .
درکل بازی باز هم نسبت یه نسخه قبلی (fifa10) برتری زیادی داره ولی وقتی این برتری خیلی محسوسه که از سیستم پاس دستی استفاده کنی..... .
یکی هم راجع به امتیازات.....:fifa10 در زمان خودش امتیازهای فوق العاده ای رو واسه بازی ورزشی جمع کرده بود و میشه گفت یه جورایی نهایت امتیاز گیری رو انجام داده بود در نتیجه نمیشد انتظار داشت این نسخه خیلی امتیازاش بیشتر از این نسخه باشه یا حتی مساوی.... .
آقا انصافا Legendary FIFA 10 خیلی راختر از این 11 هست !!! خیلی سخت شده خداییش !!!
آقا انصافا Legendary FIFA 10 خیلی راختر از این 11 هست !!! خیلی سخت شده خداییش !!!
اره من روی ورد کلس 4 -0 چلسی رو بردم. (با آرسنال)
ولی لجندریش هرچقدر سعی کردم مساوی کنم نشد :دی !
من نمیدونم چی بگم FIFA 11 امسال بهتر از سال پیش کار کرده به نظر من هم پیشرفت FIFA 11 نسبت به 10 خیلی بیشتر از نسخه 10 یه 9 بود دوستانی که میگن پرسنالیتی در بازی مشهود نیست شاهکاره که به این وضوحی نمیبینید دریبل بازیکن های تکنیکی بازیکن های فیزیکی کاملا در یازی مشهود هستن بازیکن هایی که پاس میدن و بعد تو فضا حرکت میکنن بازیکن هایی که سمجن بازیکن های شوت زن اگه فضای شوت زنی داشته باشن این کا رو انجام میدن و........ واقعا نمیبینین وقتی منطق نباشه بحث کردن هیچ فایده ای نداره بارها من و خیلی از دوستان گفتیم که بازی بدون مشکل وجود نداره اونم بازی ورزشی مثل فوتبال که درست کردنش واقعا سخته اگه گل زیاد رد و بدل بشه میگن بازی راحت میشه گل زد اگه کم گل زده بشه دروازه بان ها قوین یا بازی زیادی سخته تو هوای بارونی و تو هوای برفی نحوه مسیر و وزن توپ و.... باید فرق داشته باشه انتظار داریم هم بازیکن ها مثل خودشون بازی کنن داوری بی نقص باشه والا داوری تو فوتبال واقعی هنوز میلنگه و انقد ر نکات هستش .......... زبون ما مو در آورد که کسایی که میگین من 5 تا گل میزنم یا 100 تا گل میزنم اگه انقدر حرفه ای هستین گزینه دستی باز هم من آقای حسین (4039) و خیلی از دوستان میگیم تنظیمات دستی بکنین الان بازم یکی میاد میگه من بازسا رو 1000 تا گل زدم آفرین .
در ضمن 4039 درسته همیشه تو کریر مود بازی سخت تر میشه چون CPU هدفمند تر بازی میکنه و استرس ما بیشتر میشه خصوصا تو حالت دستی اعصاب و آرامش خیلی دخیله اگه عقب باشیم یا با تیم قوی بازی داشته باشیم درصد اشتیا هات ما هم بالاتر میره ولی در بازی دوستانه خیلی با آرامش و بی خیل بازی میکنیم
یک موضع دیگه رو که باید صحبت کنیم اینه که نظر خیلی ها اینه که بازی آسون تر شده نظر این بنده اینه که در عمل این طور نیست اعتقاد بعضی از دوستان اینه که قا بلیت حمله CPU کمتر شده خوب اگه این طور بگیم بهتر نیست تعداد حملات CPU کمتر ولی موثر تر و طبیعی تر شده آیا ما هم تعداد موقعیت هامون در حالت دستی عرض میکنم کمتر نشده اونا نمیتونن دیگه چیپ بزنن راه به راه برای ما هم همین طور شده سا ختار دفاعی CPU واقعا خوب شده تیم های ضعیف دیگه مثل بارسا پاس کاری نمیکنن بیشتر ما ها هم که عادت داریم تیم های قوی رو برداریم
در مورد سرعت بازی وقتی 5 سال پیش XBOX 360 در کنفرنس E3 به نمایش در آمد گفتن کنسول های نسل بعد بهترین سازگاری رو با TV LCD HD دارن و به همین جهت هم شرکت های سازنده بازی رو بر روی TV LCD HD منطبق میسازن با مانیتور میشه بازی کرد ولی خوب از این مشکلات پیش میاد البته بعضی از مانیتور ها هم هستن که سرعت بازی مشکلی نداره ولی خوب درصد بهتر بودن سرعت بازی در TV LCD ها بیشتره باز هم میگم سرعت بازی امسال به اندازه FIFA 08 شده و واقعا خوبه .
در مورد پرسنالیتی یک موضوعی رو عرض کنم که گزینه آکروبات برای بازیکن های که به این سبک بازی میکنن مثل کریس رونالدو که در یک بازی دوبار حرکات آکروباتیک انجام داد که یک بار روی یک ضربه استگاهی ساتر شد و به من یک برگدان زد که البته گل نشد و یک بار دیگر هم یک حرکت قیچی زد ولی یه بار با وستهام مسابقه میدادم که بازیکن مقابل میخواست برگردان بزنه توپ ازش رد شد و نتونست این کار رو بکنه پس به این چی میگن از این جور موارد در بازی زیاده .
در آخر بازم میگم این بازی بدون مشکل نیست ولی در این نسل با توجه به محدودیت های سخت افزاری و........ این بازی واقعا قابل قبول و راضی کنندست و هر سال پیشرفت رو به صورت چشمگیر درش میبینیم
Masoud King
02-10-2010, 16:04
خوب امتیاز گیم اسپات هم اومد
به بازی نمره بسیار عالی 9/10 رو داده.
اشکالاتی که گرفته جالبه:
نبود مد جدید آنلاین
Career mode کمبود واقعیت داره
ویژگی های جدید نسبتا کم
واقعا این فیفا اینقدر انتظارات ازش بالاست که همه انتظار دارند هر سال بازی بسیار پیشرفت کنه
من نمیدونم چی بگم FIFA 11 امسال بهتر از سال پیش کار کرده به نظر من هم پیشرفت FIFA 11 نسبت به 10 خیلی بیشتر از نسخه 10 یه 9 بود دوستانی که میگن پرسنالیتی در بازی مشهود نیست شاهکاره که به این وضوحی نمیبینید دریبل بازیکن های تکنیکی بازیکن های فیزیکی کاملا در یازی مشهود هستن بازیکن هایی که پاس میدن و بعد تو فضا حرکت میکنن بازیکن هایی که سمجن بازیکن های شوت زن اگه فضای شوت زنی داشته باشن این کا رو انجام میدن و........ واقعا نمیبینین وقتی منطق نباشه بحث کردن هیچ فایده ای نداره بارها من و خیلی از دوستان گفتیم که بازی بدون مشکل وجود نداره اونم بازی ورزشی مثل فوتبال که درست کردنش واقعا سخته اگه گل زیاد رد و بدل بشه میگن بازی راحت میشه گل زد اگه کم گل زده بشه دروازه بان ها قوین یا بازی زیادی سخته تو هوای بارونی و تو هوای برفی نحوه مسیر و وزن توپ و.... باید فرق داشته باشه انتظار داریم هم بازیکن ها مثل خودشون بازی کنن داوری بی نقص باشه والا داوری تو فوتبال واقعی هنوز میلنگه و انقد ر نکات هستش .......... زبون ما مو در آورد که کسایی که میگین من 5 تا گل میزنم یا 100 تا گل میزنم اگه انقدر حرفه ای هستین گزینه دستی باز هم من آقای حسین (4039) و خیلی از دوستان میگیم تنظیمات دستی بکنین الان بازم یکی میاد میگه من بازسا رو 1000 تا گل زدم آفرین .
در ضمن 4039 درسته همیشه تو کریر مود بازی سخت تر میشه چون CPU هدفمند تر بازی میکنه و استرس ما بیشتر میشه خصوصا تو حالت دستی اعصاب و آرامش خیلی دخیله اگه عقب باشیم یا با تیم قوی بازی داشته باشیم درصد اشتیا هات ما هم بالاتر میره ولی در بازی دوستانه خیلی با آرامش و بی خیل بازی میکنیم
یک موضع دیگه رو که باید صحبت کنیم اینه که نظر خیلی ها اینه که بازی آسون تر شده نظر این بنده اینه که در عمل این طور نیست اعتقاد بعضی از دوستان اینه که قا بلیت حمله CPU کمتر شده خوب اگه این طور بگیم بهتر نیست تعداد حملات CPU کمتر ولی موثر تر و طبیعی تر شده آیا ما هم تعداد موقعیت هامون در حالت دستی عرض میکنم کمتر نشده اونا نمیتونن دیگه چیپ بزنن راه به راه برای ما هم همین طور شده سا ختار دفاعی CPU واقعا خوب شده تیم های ضعیف دیگه مثل بارسا پاس کاری نمیکنن بیشتر ما ها هم که عادت داریم تیم های قوی رو برداریم
در مورد سرعت بازی وقتی 5 سال پیش XBOX 360 در کنفرنس E3 به نمایش در آمد گفتن کنسول های نسل بعد بهترین سازگاری رو با TV LCD HD دارن و به همین جهت هم شرکت های سازنده بازی رو بر روی TV LCD HD منطبق میسازن با مانیتور میشه بازی کرد ولی خوب از این مشکلات پیش میاد البته بعضی از مانیتور ها هم هستن که سرعت بازی مشکلی نداره ولی خوب درصد بهتر بودن سرعت بازی در TV LCD ها بیشتره باز هم میگم سرعت بازی امسال به اندازه FIFA 08 شده و واقعا خوبه .
در مورد پرسنالیتی یک موضوعی رو عرض کنم که گزینه آکروبات برای بازیکن های که به این سبک بازی میکنن مثل کریس رونالدو که در یک بازی دوبار حرکات آکروباتیک انجام داد که یک بار روی یک ضربه استگاهی ساتر شد و به من یک برگدان زد که البته گل نشد و یک بار دیگر هم یک حرکت قیچی زد ولی یه بار با وستهام مسابقه میدادم که بازیکن مقابل میخواست برگردان بزنه توپ ازش رد شد و نتونست این کار رو بکنه پس به این چی میگن از این جور موارد در بازی زیاده .
در آخر بازم میگم این بازی بدون مشکل نیست ولی در این نسل با توجه به محدودیت های سخت افزاری و........ این بازی واقعا قابل قبول و راضی کنندست و هر سال پیشرفت رو به صورت چشمگیر درش میبینیم
PERFECT
...........................
من سعی میکنم در آینده موارد مختلف پرسنالدی پلاس رو از توی بازی در بیارم مثل :
تفاوت بازیکنان در مهارت دفاع کردن ( تفاوت در دقت و دامنه تکلها - هوش بازیکنان در دفاع و ... ) , مهارت مختلف بازیکنان در کنترل توپ , مهارت حرکت با توپ خصوصا در وضعیت دویدن ( میزان فاصله گرفتن توپ از پای بازیکنان مختلف ) , مهارت بازیکنان مختلف در کنترل استپ سینه , تفاوت بازیکنان در قدرت شوت و همینطور دقت شوت , تفاوت در قدرت بدنی بازیکنان , تفاوت در سرعت و شتاب , تفاوت در واکنشها و عکس العملها , تفاوت بازیکنان در استفاده از هوش در جایگیری , تفاوت بازیکنان در مهارت دریبل زنی, تفاوت دروازه بانها در میزان پرش - سرعت واکنش - نوع واکنش ( عادی و آکروباتیک و ... ) و ....
همچنین تفاوت در ظاهر بازیکنان با طراحی مدلها و تیپهای بدنی در حالیکه تا همین نسخه 10 کل تیپ و استیل بدنی بازیکنان در سه حالت خلاصه میشد .
تفاوت در نوع داوری داوران مختلف
تفاوت در رفتارهای بازیکنان مثلا بعضی از مهاجمین در زمانیکه توپ در اختیار خط دفاع حریفه مدافعین رو تعقیب میکنن ( مثل رونی در مقابل رونالدو و برباتوف ) و یا بعضی از بکهای کنار حرکات اورلپ انجام میدن ( مثل آلوز )و مواردی از این دست .
انیمیشنهای اختصاصی برای بعضی بازیکنان بزرگ مثل سبک دویدن رونالدو یا انیمیشنهای اختصاصی تکل و یا هد زنی
این موارد در این نسخه وجود داره و این مساله بازیو خیلی واقعی تر کرده .
به نظر من این نسخه رو باید برای همیشه با این ویژگی ( فردیت گرایی و ایجاد تفاوت و تمایز در بازیکنان ) ازش یاد کنیم چون در تاریخ ساخت این سری این اولین باریه که EA روی این مساله متمرکز شده و استارت این مساله مهم از این شماره خورده شد .
Masoud King
02-10-2010, 16:46
تو این نقد گیم اسپات نکات مهم رو مینویسم:
گفته بازی راه پیشرفت نسخه 10 رو طی کرده و واقعی تر از قبل شده و این نسخه رو بهترین نسخه فیفا دونسته.
بیشتر تغییرات و بهبود های اصلی مربوط به هسته ی گیم پلی بازی است و مانند نسخه قبل مد های خارق العاده ای اضافه نشده.
بزرگ ترین تغییر بازی تقابل فیزیکی اونهاست. همنطور که میدونید امسال نبرد های 360 درجه اضافه شد که واقعا بازی رو طبیعی تر از قبل کرده.
گل زدن از نسخه قبل سخت تر شده. دروازه بانان بهتر شدند و همچنین شوت زدن ها سخت تر شده.
تاکید بیشتری بر روی ویژگی های فرد بازیکنان هست. منظور همون Personality Plus است. این سیستم به خوبی کار میکنه و شما میتونید تفاوت رو بین بازیکنان احساس کنید. برای مثال رونی تو ذاتش گل کردن از فوصل دور هست و یا جرارد شوت های خیلی خوبی رو از فاصله زیاد میزنه. این سیستم پرسنالیتی مربوط به خوشحالی های پس از گل هم میشه ( من به اینش توجه نکرده بودم).
تنها مد جدید فیفل 11 Career هست. بعد در مورد این مد توضیح داده که ترکیبی از be a pro و منیجر مد هست و شما برای 15 فصل میتونید ادامه بدید. قسمت مدیریت به مقدار کمی نسبت به پارسال بهتر شده مانند مذارات دو مرحله ای که مذاکره با بازیکن رو برای دست مزدش هم اضافه شده. یعنی شما اول باید با باشگاه به توافق برسید بعد هم می تونید با بازیکن سر دست مزدش مذاکره کنید.
کریر مد به طور قطع با مخلوط کردن مد های دیگه بهبود پیدا کرده. ارائه معرفی عالیست. شما انعطاف بیشتری برای بازی در نقش های متفاوت دارید. شما همچنین میتونید پیشرفت خودتون تو مد carrer رو با بقیه دوستانتون در leaderboard آنلاین مقایسه کنید.
سر خط ویژگی های جدید اضافه شده حالت دروازه بان بودن است.
در زمینه آنلاین فیفا 11 مثه گذشته بسیار قوی و سرگرم کننده است و میشه 11 به 11 در حالت آنلاین بازی کرد.
فیفا 11 طبق رسم همیشگی در ارائه ماهرانه عمل کرده به همراه گزارشگری عالی, منو های زیبا و راحت برا استفاده و مزیک های عالی.
گزارشگر بازی باهوش و بینا و طبیعی است به همراه توضیحاتی که در مورد تاریخچه باشگاه های بزرگ آمار دربی ها که در بازی میدهند. در مجموع گزارشگری, معرفی و ارائه و موزیک های مثه همیشه عالی هستند. بعد اینها نویسنده رفته سراغ creation centre که اون رو خلی خوب ارزیابی کرده مخصوصا customisation رو که impressive دونسته!
در آخر هم این بازی رو بهترین عنوان فیفا تا حالا دونسته و قسمت تک نفره رو لذت بخش تر از قبل هست. همچنین گفته که شاید بازی مد انقلابی مثه نسخه قبل نداشته ولی لیگ ها, تورنمنت ها, انتخاب های چند گانه در carrer و حالت 11 به 11 در آنلاین بازی رو به تبدیل به پی فوتبالی کرده که شما می خواهید.
سلام دوستان من این بازی رو XBOX360دارم وقتی بازی رو میزارم زبان هارو میاره که سه تا بیشتر نیست و انگلیسی هم توش نیست لطفا کمک!!!!!!!!!!!
واجبه ها
Leon-117
02-10-2010, 19:26
سلام دوستان من این بازی رو XBOX360دارم وقتی بازی رو میزارم زبان هارو میاره که سه تا بیشتر نیست و انگلیسی هم توش نیست لطفا کمک!!!!!!!!!!!
واجبه ها
سلام.احتمالا شما نسخه ي آلماني بازي رو گرفتيد.
بريد به فروشنده بگيد ببينيد چي ميگه.
میگم دوستان کلا چند تا Personality در بازی وجود داره؟؟؟!!!
( در ضمن هنوز در پی پیدا کردن امکاناته Manager هستم مثله Staff Upgrade و ... بابا یکی جواب بده دیگه :دی )
masoud93
02-10-2010, 21:18
به نظر من بازی از نظر گرافیک و گیم پلی خوب پیشرفت کرده (البته 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم)
من مستر لیگ رو تو مودهای بازی پیدا نمیکنم :
javad_vosogh
02-10-2010, 21:19
سلام دوستان میشه بگید چیکار کنم که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه
passing power assistance دقیقا چیکار میکنه on باشه یا of
analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
auto switching رو رو چی بزارم
pitch wear برای چیه
ملیت داور رو چطوری تشخیص بدیم
توی منیجر مود چطوری دروازه بان هم بشیم یعنی هر 11 بازیکن رو کنترل کنیم ایا گزینه ای داره
توی منیجر موند پوند بهتره یا دلار یا یورو ایا تاثیری هم داره در بازی
و بالاخره شما توی قسمت assistance کدام رو انتخاب کردین assisted dیا manual یا semi دراصل باید کدام گزینه باشد شما روی کدام گزینه بازی میکنید سرعت بازی رو روکدوم گزینه میزارین
دریبل زدن هم سخت تر از 10 شده ایا قلقی یا چیز جدیدی بهش اضافه شده در مورد auto saving هم یه راهنمایی بکنین که چطوری درستش کنم چون توی فصل نقل و انتقالات به مشکل میخورم هیچ راهی نیست که خود به خود ذخیره نکنه شرمنده که زیاد سوال پرسیدم دمتون گرم
masoud93
02-10-2010, 23:14
به نظر من بازی از نظر گرافیک و گیم پلی خوب پیشرفت کرده (البته 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم)
من مستر لیگ رو تو مودهای بازی پیدا نمیکنم :
فکر کنم به خواطر این که پستم آخرین پست صفحه قبل بود کسی ندیدش.
میخواستم مستر بزنم یکی بگه مسترلیگ بازی کجاست.
ممنون.
با سلام.
اقایون عذر میخوام بنده اولین بار هستش که فیفا بازی میکنم.
این منوی بازی کجاست ؟ من که وارد بازی که میشم همش توپ زیر پای کاکا هستش که داره تمرین میکنه !
سپاسگذارم.
masoud93
02-10-2010, 23:41
با سلام.
اقایون عذر میخوام بنده اولین بار هستش که فیفا بازی میکنم.
این منوی بازی کجاست ؟ من که وارد بازی که میشم همش توپ زیر پای کاکا هستش که داره تمرین میکنه !
سپاسگذارم.
دکمه start رو بزن میره تو منو.
دکمه start رو بزن میره تو منو.
اقا ممنون
استارت رو که میزدم ولی فکر نمیکردم که این منو باشه !
یعنی کلا منو اینجوریه ؟
یعنی مثل PES نیس؟
masoud93
02-10-2010, 23:47
اقا ممنون ولی کلا منو اینجوریه ؟
یعنی مثل PES نیس؟
آره کلا منوش همونه.
مگه چشه کامل هست دیگه.
من فقط موندم مسترلیگ بازی کجاست.
Alireza.M67
03-10-2010, 00:04
میگم دوستان کلا چند تا Personality در بازی وجود داره؟؟؟!!!
( در ضمن هنوز در پی پیدا کردن امکاناته Manager هستم مثله Staff Upgrade و ... بابا یکی جواب بده دیگه :دی )
شایان جون دنبال جواب نباش ، وقتتو تلف می کنی .:31:
یک باگ هم به نمایش اومد که حکایت از این دارد :
وارد زمین بازی شدم ، بازی با صدایه اسف ناک داور شروع شد :دی آقا یکدفعه بازیکنا جاهاشونو اشتباه رفته بودن
یعنی اینکه بازی شروع شد! همه جاهاشونو عوض کردن! دروازه بان از سمت چپ رفت راست :دی
خلاصه باگه جالبی بود!!
نمی دونم یک سنسی در بدنم میگه که آپشن هایه بازی یکمی کمن...
دقیقا عین همینم واسه من پیش اومد ، پاس اول بازیو دادم آفساید شد ... !:18:
حالا این یه چشمشه ( این پست کاملا جنبه نقد داره )
یارو مربیه یا منو صاف میذاره تو 11 تا یا اصلا کلا تو لیست 18 نفره نیستم ، یعنی ذخیره تعطیله.
سیستم دریبل زنی افتضاح کامل ، 2 تا دریبل با دله خوش ندادیم .
مصاف رو در روی بازیکنا به بدترین وجه ممکن طراحی شده . میان می خورن به هم هر کدوم یه طرف میرن و توپ هم واسه خودش میره یه طرف دیگه ، تا حالا تو فوتبال واقعی اینجوریشو ندیده بودم .
سیستم بارون وسط زمیین اصلا خوب کار نشده .
سیستم پاس کاری طوری طراحی شده که بعد از تصمیم به پاس دادن ( مخصوصا وقتی تا تهش می خوای پر کنی) تا یارو بیاد به خودش بجنبه و پاس بده تیم مقابل توپ رو گرفته گل هم بهت زده .
سیستم تکل زدن دیگه از این بد تر نمیشه . یارو چنان تکل میره که انگار داره سرسره بازی میکنه . تا 4 تا بازیکن پشت بازیکن صاحب توپ رو درو می کنه .
شوت پشت محوطه بزنی کار بیهوده کردی چون از هر 100 تاش 1 دونش ممکنه بره تو گل .
کامپیوترم همش تو زمین دنبال جنگولک بازیه ... هی حرکات نمایشی میاد .
و ... (انقدر بازی مشکل داره که اصلا نصفشو یادم رفت)
خیلی دلم میخواست مثل بقیه میومدم تعریف می کردم ولی متاسفم ،به شخصه اصلا با این بازی حال نکردم .:41:
خوش باشید ... :10:
نمرات بازی فیفا
GameSpot=9
IGN=8.5
GameFocus=9.3
NzGamer=8.9
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید'
Palgn=7.5
GameTrailers=9
masoud93
03-10-2010, 02:27
تو مود career mode سه قسمت هست به نام های player و manager و player manager.
یکی میتونه در مورد این سه قسمت یه کمی توضیح بده.
ممنون.
سلام.احتمالا شما نسخه ي آلماني بازي رو گرفتيد.
بريد به فروشنده بگيد ببينيد چي ميگه.
کار دیگه نمیشه کرد:13:
Hirad HRD
03-10-2010, 09:17
کار دیگه نمیشه کرد:13:
چرا یکی دو سه دور دور اتاق بدو و بگو انگلیسی شو انگلیسی شو :46: معلومه باید بری عوضش کنی عزیزم این فروشنده ها همشون پول دوستن اصلاً حرفه ای نیستن
فکر کنم به خواطر این که پستم آخرین پست صفحه قبل بود کسی ندیدش.
میخواستم مستر بزنم یکی بگه مسترلیگ بازی کجاست.
ممنون.
از همون Career mode برو
player فقط بازی میکنی کاری با مدیریت نداری
manager فقط مدیریت میکنی بازی نمیکنی
player manager هم که تابلو
البته من خودم نرفتم ولی همینه :31:
اکثرا همین player manager رو میرن در ضمن حتما VP (همون بازیکن خودت ) رو بساز. لذتی داره که نگو
Masoud King
03-10-2010, 11:58
من فقط موندم مسترلیگ بازی کجاست.
توی فیفا که مستر لیگ نداره عزیز
توی GAME MODE بعدش CAREER MODE و اونا سه تا گزینه میبینی:
اگه player رو بزنی به عنوان بازیکن میتونی بازی کنی یعنی فقط کنترل یه بازیکن دستت هست
manager هم دیگه از اسمش معلومه.... هم تیم رو مدیریت میکنی یعنی ترکیب و این حرفا و هم میتونی بازی کنی با تیمت
سیستم دریبل زنی افتضاح کامل ، 2 تا دریبل با دله خوش ندادیم .
خوب دیگه خوبیش همینه که شما مثه نسخه قبل به راحتی نتونی اینکار رو انجام بدی
سیستم پاس کاری طوری طراحی شده که بعد از تصمیم به پاس دادن ( مخصوصا وقتی تا تهش می خوای پر کنی) تا یارو بیاد به خودش بجنبه و پاس بده تیم مقابل توپ رو گرفته گل هم بهت زده .
خوب شما وقتی پاس رو پر میکنی بازیکن تا وقتی که قدرت پاس مشخص نشده که پاس نمیده... اینم دیگه از اون بهانه های بنی ااسرائیلی بود ;)
سیستم تکل زدن دیگه از این بد تر نمیشه . یارو چنان تکل میره که انگار داره سرسره بازی میکنه . تا 4 تا بازیکن پشت بازیکن صاحب توپ رو درو می کنه .
اتفاقا سیستم تکل زنی فیفا خیلی عالیه... و بازهای واقعی بازکن وقتی با سرعت میوه و تکل میکنه شاهد تکل های یلند و گاها بسیار بلند هستیم. تو فیفا سرعت و ورزن و همچنین قدرت بازیکن توی تکل ها و همچنین مسافت اونا تاثیر داره...
شوت پشت محوطه بزنی کار بیهوده کردی چون از هر 100 تاش 1 دونش ممکنه بره تو گل .
اینم دیگه ته ایراد بود...
بازی واقعی همینه... تو بازیهای واقعی چنتا شوت پشت 18 توی هر بازی گل میشه؟!
مصاف رو در روی بازیکنا به بدترین وجه ممکن طراحی شده . میان می خورن به هم هر کدوم یه طرف میرن و توپ هم واسه خودش میره یه طرف دیگه ، تا حالا تو فوتبال واقعی اینجوریشو ندیده بودم .
نمیدونم دیگه سیستم تنه زنی رو تو نسل حاضر از بهتر چطوری می خوان طراحی کنن؟!!
کامپیوترم همش تو زمین دنبال جنگولک بازیه ... هی حرکات نمایشی میاد .
اینو موافقم که CPU نمایشی تر بازی میکنه
و ... (انقدر بازی مشکل داره که اصلا نصفشو یادم رفت)
اگه بقیه ایراد هات هم مثه ایراد های بالا باشه که واقعا جای تقدیر داره ;)
Mostafa NBA
03-10-2010, 12:20
در قسمت منجر مود, چرا الان چنتا بازی دارم انجام میدم, Stamina ه بازیکنام تا ته پره ؟؟ مگه نباید کم تر از اولای فصل بشه ؟
Masoud King
03-10-2010, 12:34
در قسمت منجر مود, چرا الان چنتا بازی دارم انجام میدم, Stamina ه بازیکنام تا ته پره ؟؟ مگه نباید کم تر از اولای فصل بشه ؟
یکی از ایرادات من به منیجر مد بازی همین بود که دوتا بازی که می کردی اون نوار قدرتشون کمتر و کمتر میشد
بین هر بازی یه هفته فاصله هست و طبیعتا نباید مشکلی ایجاد بشه و قدرت بازیکنا تحت تاثیر این یه بازی تو هفته قرار بگیرند. چرا بعضی هفته ها که دوتا بازی تو هفته هست باید تاثیر گذار باشه.
BIJAN5759
03-10-2010, 13:21
من هر دو بازی رو گرفتم و بازی کردم به نظر من fifa درسته امسال خیلی متحول شده و نسبت به سالهای قبل البته تو pc پیشرفت خوبی داشته :20: البته من به دنبال تعصب نیستم فقط هر کدم بازی که بهتر باشه و بهم حال بده رو بازی میکنم ولی به نظر من بازم pes چه از نظر گیم پلی و چه از لحاظ گرافیک بازی سرتره ، چندتا مشکلی که pes داره ، ضعف داوری ، یکمم ضعف دروازه بانهاست . من فکر میکنم سال 2012 همه مشکلات pes درسته میشه و به یه بازی میرسه که تمام مخاطبانشو راضی کنه.:8: بحرحال من هردورو بازی میکنم دست هر دو شرکت دد نکنه ولی اولویت اولم peeees هستش ..
halflife g
03-10-2010, 13:34
ببینید دوستان خواهشا حداقل این تاپیک رو نابود نکنید........... .
fifa یه بازی شبیه ساز یا به قولی simulating هستش و در نتیجه نمیشه توش راحت دریبل زد راحت پاس داد یا بقیه کاها رو به اون آسونی انجام داد...... .
ولی برعکس بازی pes یه بازی نمیه شبیه ساز نیمه ارکید هست..... و دریبل زدن و پاس دادن توش fun تر هستش...... .
به این مورد توجه کنید و از بازی لذت ببرید نه اینکه چون از شبیه ساز بودن بازی بدتون میاد هی هی ایرادای بنی اسراییلی از بازی بگیرید...... .
vahidgame
03-10-2010, 13:40
من یه سری پست ها رو اینجا می بینم واقعا تعجب می کنم!
بازی با این کیفیت که امسال هم کاندید اصلی بهترین بازی ورزشی ساله این همه ازش بد گفته میشه!
احتمالا کلا دوستان به بازی فوتبالی که به فوتبال واقعی خیلی شبیه هستش علاقه ندارن...
من توی پی سی دارم اونو بازی می کنم واقعا دارم ازش لذت می برم. توی کنسول که تازه یکمی هم بهتره دیگه باید خیلی فوق العاده باشه!
ماشالا چفدر کارشناس نقد و بررسی داریم !
Alireza.M67
03-10-2010, 14:05
خوب دیگه خوبیش همینه که شما مثه نسخه قبل به راحتی نتونی اینکار رو انجام بدی
بابا آخه دیگه بازیکنایی مثل مسی و رونالدو که باید بتونن 4 تا دریبل بدن ... تو فوتبال واقعی هم مسی تو یه بازی کلی بازیکن دریبل می زنه .
خوب شما وقتی پاس رو پر میکنی بازیکن تا وقتی که قدرت پاس مشخص نشده که پاس نمیده... اینم دیگه از اون بهانه های بنی ااسرائیلی بود ;)
خوب میتونستن سرعت پر شدن رو بیشتر کنن یا اون اندازه کلشو کم کنن .
اتفاقا سیستم تکل زنی فیفا خیلی عالیه... و بازهای واقعی بازکن وقتی با سرعت میوه و تکل میکنه شاهد تکل های یلند و گاها بسیار بلند هستیم. تو فیفا سرعت و ورزن و همچنین قدرت بازیکن توی تکل ها و همچنین مسافت اونا تاثیر داره...
بدبختی اینجاست که همه در همه حالت تکل بلند میزنن ، آدم جرات نمیکنه تکل بزنه چون ممکنه توپ رو از نفر اول بگیره ولی اگه یکی کنارش باشه خطا میشه . (خداییش این ایراده بازیه نه نقطه قوتش)
اینم دیگه ته ایراد بود...
بازی واقعی همینه... تو بازیهای واقعی چنتا شوت پشت 18 توی هر بازی گل میشه؟!
بازیکنی مثل گیبسون توی منچستر یونایتد تو یه بازی (یادم نیست جلوی کی بود) 4 تا شوت پشت محوطه زد 2 تاش رفت تو گل و یدونش خورد به تیر .
حالا شما تو فیفا با گیبسون 100 تا شوت پشت محوطه بزن اگه یکیش رفت تو دروازه ...
نمیدونم دیگه سیستم تنه زنی رو تو نسل حاضر از بهتر چطوری می خوان طراحی کنن؟!!
من منظورم سیستم تنه زنی نبود . مصاف رو در رو یعنی یه بازیکن داره میره یکی از روبروش بیاد توپ رو ازش بگیره .
اگه بقیه ایراد هات هم مثه ایراد های بالا باشه که واقعا جای تقدیر داره ;)
فکر نمی کنم اینایی که نوشتم ایرادهای کوچیکی باشه
امروز داشتم بازی می کردم ، با رونی رفتم گوشه محوطه سانتر کنم ، وقتی سانتر کرد لیز خورد رو زمین یه بازیکن حریف اومد خورد بهش داور خطا گرفت ( اینم یه ایراد دیگه )
----------------------
ولی با تمام این حرفا من که اصلا از این بازی لذت نبردم ولی امیدوارم شما لذت ببری . دوستان لذت ببرن انگار که ما لذت بردیم .:10:
Masoud King
03-10-2010, 14:30
بابا آخه دیگه بازیکنایی مثل مسی و رونالدو که باید بتونن 4 تا دریبل بدن ... تو فوتبال واقعی هم مسی تو یه بازی کلی بازیکن دریبل می زنه .
تو بازی میشه دریبل زد که به مهارت شما بستگی داره نه ایراد بازی
خوب اونوقت تو حالت دستی این حساسیت اینقدر مشکل زا میشه که نگو و اصلا نمیشه پاس آروم به بازیکنی که نزدیکت هست داد
بازیکنی مثل گیبسون توی منچستر یونایتد تو یه بازی (یادم نیست جلوی کی بود) 4 تا شوت پشت محوطه زد 2 تاش رفت تو گل و یدونش خورد به تیر .
آره علی دایی هم تو یه بازی دو تا گل هد زد پس تو فیفا هم باید حتما تو هر بازی یدونه بزنه دیگه اگه نزنه یه وقتی مشکل از مهارت شما تو شوت زنی نیست بلکه ایراد از بازیه
مشکل اینجاست که اینا ایراد نیست شما کمبود مهارتت رو داری گردن مشکلات بازی میدازی ;)
امروز داشتم بازی می کردم ، با رونی رفتم گوشه محوطه سانتر کنم ، وقتی سانتر کرد لیز خورد رو زمین یه بازیکن حریف اومد خورد بهش داور خطا گرفت ( اینم یه ایراد دیگه )
توی بازیهای واقعی این سر خوردن های اتفاقی رو هم خطا میگیرن... شما بزنی زیر پای حریف چه عمد و غیر عمد و چه اتفاقی و غیر اتفاقی خطا هست....
ولی با تمام این حرفا من که اصلا از این بازی لذت نبردم ولی امیدوارم شما لذت ببری . دوستان لذت ببرن انگار که ما لذت بردیم .
مشکل اینجاست که این بازی خیلی واقعی تر از قبل شده و گل زدن و شوت زدن و دریبل زدن سخت تر شده که به مهارت شما بستگی داره و نه ایراد بازی... همه از شبیه ساز خوششون نمیاد
+
رفقا چنت ها چی هستن؟
دوست من چنت همون سرود های تماشاگران هست که تو بازی می خونن
masoud93
03-10-2010, 14:32
در حین بازی پاس هم مثل شوت پر میشه و ممکنه شل پاس بدی و نرسه به بازیکن.
نمیشه از حالت دستی درش بیاری ؟
Alireza.M67
03-10-2010, 14:35
در حین بازی پاس هم مثل شوت پر میشه و ممکنه شل پاس بدی و نرسه به بازیکن.
نمیشه از حالت دستی درش بیاری ؟
چرا همون قبل بازی توی کنترلر ستینگ یه گزینه واسه این کار داره که 2 حال On و Off داره .
masoud93
03-10-2010, 14:37
چرا همون قبل بازی توی کنترلر ستینگ یه گزینه واسه این کار داره که 2 حال On و Off داره .
دوست من اینجوری که من نمیدونم کدومه میشه اسم اون حالت رو بگین.
ولی با تمام این حرفا من که اصلا از این بازی لذت نبردم ولی امیدوارم شما لذت ببری . دوستان لذت ببرن انگار که ما لذت بردیم .
رفیق خب بازی مثل همه ی موارد موزیک، فیلم، ورزش و ... سلیقه ای هست. یه نفر از فوتبال خوشش میاد یکی متنفره. شما هم حق داری از بازی خوشت نیاد. انسان و طبیعت میلیون ها سال که برپا اند و هنوز ایراد دارن چه برسه به صنعتی که 20 30 سال بیشتر نیست عمرش، پس اگه ایرادی داره ما باید فعلا باش بسازیم تا بعدا رفع بشه.
فک کنم مسعود بود تو نقدش حرف قشنگی زد، شما باید تو این بازی نقش دروازه بان رو بازی کنی تا بفهمی کار دروازه بان که CPU انجام میده چقد حساب کتاب داره. وقتی دو بازی انجام بدی کمتر از دروازه بان میتونی ایراد بگیری. پس یه کم سطح توقع رو پایین بیاری میتونی لذت ببری.
فیفا امسال شد مثل تیم ملی تو 2006 شده که همه انتظار قهرمانی (:31:) داشتن ازش
من شک ندارم شما نسخه 11 کنسولی رو بازی نکردی اینو میشه از همین چیزی که نوشتی فهمید .
بدبختی اینجاست که همه در همه حالت تکل بلند میزنن ، آدم جرات نمیکنه تکل بزنه چون ممکنه توپ رو از نفر اول بگیره ولی اگه یکی کنارش باشه خطا میشه . (خداییش این ایراده بازیه نه نقطه قوتش)
از اینجا هم معلوم میشه نسخه 11 کنسولی رو بازی نکردی چون توی این نسخه انواع تکلها برای بازیکنان مختلف با مهارتهای متفاوت طراحی شده .
شما باید بیشتر تمرین کنی مطمئن باش مهارت شوتزنیت خیلی افزایش پیدا میکنه .
اصلا شما آمار شوتهای توی چارچوب توی فوتبال واقعی میدونی چقدره ؟
شوتهای توی چارچوب در لیگهای مختلف :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] erie_a.jpg
من منظورم سیستم تنه زنی نبود . مصاف رو در رو یعنی یه بازیکن داره میره یکی از روبروش بیاد توپ رو ازش بگیره .
این مورد هم به زیبایی توی نسخه 11 کنسولی طراحی شده و تقریبا میشه گفت جزء چند مورد برجسته این نسخه به حساب میاد .
به هر حال بازی کامپیوتریه دیگه به نظر شما یک کم توقعمون بالا نیست با این محدودیت زمانی که سازندگان بازی دارن ؟
Alireza.M67
03-10-2010, 14:47
ویرایش :
آفا این پستو حذف کنین .
من امروز حوصله مباحثه ندارم .
javad_vosogh
03-10-2010, 14:47
سلام دوستان هیچ کی نمیدونه یه کمکی به من بکنه که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
اولین باری که بازی رو میزاریم تودستگاه این جمله میاد save my hospitalitty setting منظورش چیه
analog sprint چیکار میکنه on باشه یا of من هرچی اینارو خاموش و روشن میکنم تاثیری در بازی نمیبینم
pitch wear برای چیه
توی منیجر مود چطوری دروازه بان هم بشیم یعنی هر 11 بازیکن رو کنترل کنیم ایا گزینه ای داره
و بالاخره شما توی قسمت assistance کدام رو انتخاب کردین assisted dیا manual یا semi دراصل باید کدام گزینه باشد شما روی کدام گزینه بازی میکنید سرعت بازی رو روکدوم گزینه میزارین
دریبل زدن هم سخت تر از 10 شده ایا قلقی یا چیز جدیدی بهش اضافه شده در مورد auto saving هم یه راهنمایی بکنین که چطوری درستش کنم چون توی فصل نقل و انتقالات به مشکل میخورم هیچ راهی نیست که خود به خود ذخیره نکنه شرمنده که زیاد سوال پرسیدم دمتون گرم حداقل به یکیشم شده جواب بدین مرسی
Alireza.M67
03-10-2010, 14:55
دقیقا یادم نیست اسمش چی بود می ترسم بگم گمراه بشی .
ولی خیلی واضحه بری معلومه ...
نوشته کمک تنظیم قدرت پاس که 2 حالا روشن و خاموش داره .
اینم آمار جالبیه بچه ها , گفته شده تقریبا از 10 شوتی که توی چارچوب دروازست حدودا سه تاش گل میشه و از اونجایی که از 10 شوت 4.4 شوتها توی چاچوبه بنابراین میشه نتیجه گرفت که تقریبا از هر 7 شوتی که زده میشه یکیش گل میشه حالا باید این آمار رو با بازیهای فوتبالی که ساخته میشه مقایسه کنیم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ed.jpg
توی بخش تنظیمات دستی /کمکی ردیف دومه .
ویرایش :
آفا این پستو حذف کنین .
من امروز حوصله مباحثه ندارم .
فکر میکنم شما یک مقداری از صراحت صحبتهام ناراحت شدی . از من دلخور نشو دوست من بحث همینه دیگه نباید آدم زود دلخور بشه اگر واقعا انسان به عقیدش ایمان داره سفت و محکم باید پاش وایسته و با دلیل و مدرک محکمه پسند , طرفو قانع کنه .
این صحبتم خطاب به همه دوستان خوبم توی این انجمنه که همیشه شرمنده محبتشون بوده و هستم .
من به شخصه هر وقت متوجه بشم اشتباهی مرتکب شدم بلافاصله بدون هیچ ترسی اعتراف میکنم مثلا من حدودا 6-7 سالی میشد فیفا رو بازی نکردم و تا همین پارسال ذهنیت نسخه های کارنتو داشتم روی همین حساب کلی از PES تعریف میکردم هر چند که میدونستم فیفا واقعی تره و اینو هم میگفتم اما تصور میکردم اختلافشون خیلی کمه و حسابی هم از اعتقادم دفاع میکردم اما خدا شاهده به محض اینکه متوجه تفاوت زیاد این دو بازی شدم بلافاصله به اشتباهم اذعان کردم . این عیب نیست که آدم به اشتباهش اعتراف کنه عیب اینه که آدم یک جا بفهمه که اشتباه میکنه و قبول نکنه .
Alireza.M67
03-10-2010, 19:24
فکر میکنم شما یک مقداری از صراحت صحبتهام ناراحت شدی . از من دلخور نشو دوست من بحث همینه دیگه نباید آدم زود دلخور بشه اگر واقعا انسان به عقیدش ایمان داره سفت و محکم باید پاش وایسته و با دلیل و مدرک محکمه پسند , طرفو قانع کنه .
این صحبتم خطاب به همه دوستان خوبم توی این انجمنه که همیشه شرمنده محبتشون بوده و هستم .
من به شخصه هر وقت متوجه بشم اشتباهی مرتکب شدم بلافاصله بدون هیچ ترسی اعتراف میکنم مثلا من حدودا 6-7 سالی میشد فیفا رو بازی نکردم و تا همین پارسال ذهنیت نسخه های کارنتو داشتم روی همین حساب کلی از PES تعریف میکردم هر چند که میدونستم فیفا واقعی تره و اینو هم میگفتم اما تصور میکردم اختلافشون خیلی کمه و حسابی هم از اعتقادم دفاع میکردم اما خدا شاهده به محض اینکه متوجه تفاوت زیاد این دو بازی شدم بلافاصله به اشتباهم اذعان کردم . این عیب نیست که آدم به اشتباهش اعتراف کنه عیب اینه که آدم یک جا بفهمه که اشتباه میکنه و قبول نکنه .
نه حسین جان بحث اون نیست . تا صبح هم بحث کنیم من حرفم همینه و من اصلا فکر نمی کنم که اشتباه می کنم بلاخره هر کسی یه عقیده ای داره ، و عقیده ی شما و مسعود و ... هم واسه من محترمه .
این که گفتم حال بحث ندارم به شرایط روحی و روانی خودم برمی گرده که اصلا ربطی به این چیزا نداره .
تو اون پستم جواب داده بودم و چون فکر کردم که این جواب من باز هم با بازتاب روبرو میشه و منم چند وقتیه که حوصله ندارم ترجیح دادم بحثو همونجا تمومش کنم .
گفتم که دوستان با بازی حال کنن انگار که ما حال کردیم .
یا حق .:10:
pouyaabiboy
03-10-2010, 21:03
----------------------
ولی با تمام این حرفا من که اصلا از این بازی لذت نبردم ولی امیدوارم شما لذت ببری . دوستان لذت ببرن انگار که ما لذت بردیم .:10:
بازی که اینقدر بده و پر مشکله چرا ااینقدر جدی پیگیر اخبارش هستیو........
شما 100% هدفتون انتقاد نیست بلکه تخریب.......
این آقای m jax هم از هرچی پست که بازیو میکوبه تشکر میکنه . فقطم تنها خودش.......
موندم هدفشون چیه ؟ pes بهترین بازی فوتبال . خوبه؟دست از سر این بازی بردارید(خداییش فقط یه بار دیگه انتقادات این دوستان رو بخونید میفهمید چی میگم مثلا به سیستم تکل زنی بازی ایراد گرفته که محشره و حرف نداره)
این اولین باره که اینطوری پست میدم. شرمنده همه دوستان
وین رونی
03-10-2010, 21:05
بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید
هیچ راهی نداره دکمه ها رو عوض کرد؟تو 10 حالت custom داشت ولی 11 انگار نداره.من عادت کرده بود سرعت رو روی RB بذارم
Ladies & Gentelmen now the big moment for fifa 11 . . . WE ARE 11... Forever
بعله تازه من برای اولین بار گیم پلی فیفا نکست رو روی کامپیوتر عزیزم لمس کردم... وای خداوندا... عجب فوتبال نابی... چه فازی خواهم گرفت... مشکل گیم پد کلافه ام کرده بود نمی تونستم حرکت کنم و این باعث میشد نتونم گل بزنم و دریبل کنم... عجب چسبید خدائیش.
ولی امروز یه خبر توپ برای اونهایی دارم که هرچی با گیم پد ور میرن نمی تونن حلش کنن.
طریقه اصلاح کامل گیم پد:
1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
AddController "My XBox 360 Controller"
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد
همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon
اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.
حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.
از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.
:10: دوست دارم فرید:40:
کسی میتونه بگه منظور ایشون ازین مسیر -که با رنگ قرمز علامتش زدم-چیه یکم بیشتر توضیع بدید چیکار کنم ممنون:11:
shadanpoor
03-10-2010, 21:21
پاس در این بازی یعنی حرفه ای ترین بازیکن ها مثل ژاوی و مسی پاس میدن به حریف!!!! شما تا ته پر کن باز شله! یعنی بازیکنت مثل گاگولا میره پشت حریف! خوب معلومه سخت تر میشه! تو یه بازی همه مثل فنر میپرن تو یه بازی یکی باید بیاد بکسلشون کنه! یک و دو که میندازی جوری در میره که انگار بازیکن فجر سپاسیه! داور که توپ از پای حریف هم در بره بیافته جلوی پات سوت میزنه ظاهرا در قوانین جدید فیفا گرفتن توپ در 90 درصد موارد خطاست! بهترین بازیکن های دنیا اگه مال شما باشن نه هد بلدن نه شوت!!!! اگرم هد بزنن برای حریف میندازن! جالبه تو ورد کلس سرعت حریف اونقدر زیاده که بهترین دفاع ها به پا به توپ حرف نمیرسن!!! شما اگه بشوتی در وازبان دقیقا تو 3 میلیمتری سه کنج با پلک مژه 17 هم توپ رو دفع میکنه اما حرف میزنه دروازه بان مثل دود شکل میگیره یه سوراخی توش پیدا میشه!!! اگه دفاع شما رو مهاجم حریف فشار بیاره مهاجم سه کنج گل!!! ولی شما بهتریم مهاجم رو داشته باشی خودش میگه بفرما توپ!!! داور و بازیکن خودی جلوی پاس یا شوتتو میگیره ولی برای کامپیوتر عمرا!!!! بهترین حرکتهای تو عمق و جا گیری از آن کامپیوتر ولی شما بهترین نوع جایگیری پشت مدافع شامل حالت میشه! پاس محکم به مقصد ممنوع! فقط به حریف! برخورد ها توپ به صورت کاملا تصادفی برای حریف! بازی کنهای شما معتادن زود خسته میشن مال کامپیوتر دقیقه نود نیترو میزنن! تو یه بازی حریف یک موقعیت و یک گل شما 4 بار تیر دروازه و یا به هر شکل مثلا تصادفی تو باقالی! شوت از پشت هجده کامپیوتر گل شما ......
کی میگفت تو حالت سخت کامپوتر قوی تر نمیشه و همه چی برابره؟
البته نکته مثبت هم داره و بیشترشون تو 10 هم بود درکل 11 فقط برای 2 نفره خوبه و یا اینکه کاملا شانسی بازی کنی!
باز هم میگم فیفا با وجود اینکه گیم پلی خوبی داره و کلی دستت بازه ولی روند بازی دست شما نیست و این نمیزاره لذت ببری!
دوستانی هم در تاپیک پست زدند که ظاهرا در EA کار میکنن و همه مشکلات بازی رو به طبیعی بودن اون ربط میدن! خوب شما میتونستید در نسخه های قبلی تیم گوام رو بردارید و شل بودن بازی و پاس و شوت و..... رو به طبیعی بودن بازی ربط بدید! نمیدونم مگه بازی پر هیجان تو دنیا بر گزار نمیشه که بد شوت زدنو بد پاس دادن بشه طبیعی بودن! همبن بارسا تو بازی چند تا پاس سالم میدن؟ اینجا چند تا میشه داد؟!!!
یه بنده خدا خندش گرفته بود میگفت مثل بازی محلات اینا توپ لو میدن اونا توپ لو میدن چه جور بازییه؟ همون وسط زمین هی توپ میدن به هم!!!! دقت که کردم دیدم لیگ ایران اینطوریه و این بازی کاملا سیمولیت شده لیگ ایرانه!!!
Ali.Mirzaie
03-10-2010, 21:55
سلام به فیفا بازان خفن.
آقا ما اگه بخواهیم همین امشب یا فردا این نسخه رو خیلی سریع تهیه کنیم باید چه کنیم>؟!
فروشگاه آنلاین میشناسین؟!
چون ما با فامیل هر چند وقت یکبار لیگ میزاریم... فردا وقت هست میخواهیم لیگ و بر پا کینم.
چه کنیم؟!
Alireza.M67
03-10-2010, 22:26
بازی که اینقدر بده و پر مشکله چرا ااینقدر جدی پیگیر اخبارش هستیو........
شما 100% هدفتون انتقاد نیست بلکه تخریب.......
این آقای m jax هم از هرچی پست که بازیو میکوبه تشکر میکنه . فقطم تنها خودش.......
موندم هدفشون چیه ؟ pes بهترین بازی فوتبال . خوبه؟دست از سر این بازی بردارید(خداییش فقط یه بار دیگه انتقادات این دوستان رو بخونید میفهمید چی میگم مثلا به سیستم تکل زنی بازی ایراد گرفته که محشره و حرف نداره)
این اولین باره که اینطوری پست میدم. شرمنده همه دوستان
احترام خودتو نگه دار بچه جان .
تو که جنبه ی نقد نداری چرا می خونی ؟ می تونستی مثل بقیه بیای جواب منطقی بدی ...
بهتر بود قبل از اینکه اینجوری بپری به من پست 2150 رو هم میخوندی تا بفهمی کی قصد نقد داره کی کوبیدن ...
پاس در این بازی یعنی حرفه ای ترین بازیکن ها مثل ژاوی و مسی پاس میدن به حریف!!!! شما تا ته پر کن باز شله! یعنی بازیکنت مثل گاگولا میره پشت حریف! خوب معلومه سخت تر میشه! تو یه بازی همه مثل فنر میپرن تو یه بازی یکی باید بیاد بکسلشون کنه! یک و دو که میندازی جوری در میره که انگار بازیکن فجر سپاسیه! داور که توپ از پای حریف هم در بره بیافته جلوی پات سوت میزنه ظاهرا در قوانین جدید فیفا گرفتن توپ در 90 درصد موارد خطاست! بهترین بازیکن های دنیا اگه مال شما باشن نه هد بلدن نه شوت!!!! اگرم هد بزنن برای حریف میندازن! جالبه تو ورد کلس سرعت حریف اونقدر زیاده که بهترین دفاع ها به پا به توپ حرف نمیرسن!!! شما اگه بشوتی در وازبان دقیقا تو 3 میلیمتری سه کنج با پلک مژه 17 هم توپ رو دفع میکنه اما حرف میزنه دروازه بان مثل دود شکل میگیره یه سوراخی توش پیدا میشه!!! اگه دفاع شما رو مهاجم حریف فشار بیاره مهاجم سه کنج گل!!! ولی شما بهتریم مهاجم رو داشته باشی خودش میگه بفرما توپ!!! داور و بازیکن خودی جلوی پاس یا شوتتو میگیره ولی برای کامپیوتر عمرا!!!! بهترین حرکتهای تو عمق و جا گیری از آن کامپیوتر ولی شما بهترین نوع جایگیری پشت مدافع شامل حالت میشه! پاس محکم به مقصد ممنوع! فقط به حریف! برخورد ها توپ به صورت کاملا تصادفی برای حریف! بازی کنهای شما معتادن زود خسته میشن مال کامپیوتر دقیقه نود نیترو میزنن! تو یه بازی حریف یک موقعیت و یک گل شما 4 بار تیر دروازه و یا به هر شکل مثلا تصادفی تو باقالی! شوت از پشت هجده کامپیوتر گل شما ......
کی میگفت تو حالت سخت کامپوتر قوی تر نمیشه و همه چی برابره؟
البته نکته مثبت هم داره و بیشترشون تو 10 هم بود درکل 11 فقط برای 2 نفره خوبه و یا اینکه کاملا شانسی بازی کنی!
باز هم میگم فیفا با وجود اینکه گیم پلی خوبی داره و کلی دستت بازه ولی روند بازی دست شما نیست و این نمیزاره لذت ببری!
دوستانی هم در تاپیک پست زدند که ظاهرا در EA کار میکنن و همه مشکلات بازی رو به طبیعی بودن اون ربط میدن! خوب شما میتونستید در نسخه های قبلی تیم گوام رو بردارید و شل بودن بازی و پاس و شوت و..... رو به طبیعی بودن بازی ربط بدید! نمیدونم مگه بازی پر هیجان تو دنیا بر گزار نمیشه که بد شوت زدنو بد پاس دادن بشه طبیعی بودن! همبن بارسا تو بازی چند تا پاس سالم میدن؟ اینجا چند تا میشه داد؟!!!
یه بنده خدا خندش گرفته بود میگفت مثل بازی محلات اینا توپ لو میدن اونا توپ لو میدن چه جور بازییه؟ همون وسط زمین هی توپ میدن به هم!!!! دقت که کردم دیدم لیگ ایران اینطوریه و این بازی کاملا سیمولیت شده لیگ ایرانه!!!
شما زیادی به موتور دریبل زنی PES و انسانهای فضاییش عادت کردی عزیزم ... فیفا بازی نکن مجبورت کردن ؟
در موقع توپ گرفتن ها واسه این همش خطا میشه بخاطر اینکه در فیفا تو بازی درگیری فیزیکی طراحی شده , شما درواقع دکمه دفاع کردن رو نگه نمی داری , شما دکمه فشار فیزیکی به بازیکن حریف رو همش نگه داشتی واسه همینم خطا میشه (دقیقا اشتباهی که اکثر PES بازا تو فیفا می کنن - البته تو PES هم تا حدود خیلی کمی همین قضیه هست ولی خیلی کم !) دفاع کردن دکمه نمی خواد شما درست برو تو پای حریف توپ رو راحت ازش بگیر ! اگر خیلی سخت بود فوق یه دوبار هم دکمه فشار فیزیکی (همون به اصطلاح دفاع شما) رو نگه می داری که کمک کنه ... نکه از اول تا آخر موقع دفاع همش یه دکمه رو نگه داری ..... متاسفانه اکثر ایرانیا تو همین کلوپها فقط با سبک PES , Winning eleven فوتبال رو تجربه کردن و فکر می کنن بهترین حالته !
مثال :شما بازیهای ماشین سوار سیمولیشن(Need for speed Shift / Forza / GT) یا همون شبیه ساز رو با بازیهای آرکیدش (مثل split/second) مقایسه کن مشخصا ممکنه بگی هیجان اسپلیت سکند بیشتره یا مثلا عامه ممکنه بیشتر باهش حال کنن ولی همین shift بیشتر کسایی که می خوان واقعیت رو شبیه سازی کنن سمتش میرن !
عزیز فاز فیفا و پی ای اس کلا با هم فرق دارن بی خیال فیفا شو (شما فکر کن تمام سایتها خارجی و اهالی حرفه ای فوتبال همه الکی حرف می زنن از خودشون) کلا راحت باش:46: بی خیالی طی کن
javad_vosogh
03-10-2010, 22:30
هیچ کی نمیدونه یه کمکی به من بکنه که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
وین رونی
03-10-2010, 22:38
بچه ها تو رو خدا راهنمایی کنید
هیچ راهی نداره دکمه ها رو عوض کرد؟تو 10 حالت custom داشت ولی 11 انگار نداره.من عادت کرده بود سرعت رو روی RB بذارم
جان من به جای کل کل یه راهنمایی به من بدبخت بی نوا فلک زده بکنید
الآن بازی رو گذاشتم کنار منتظرم ببینم میشه دکمه ها رو عوض کرد یا نه
متشکر
جان من به جای کل کل یه راهنمایی به من بدبخت بی نوا فلک زده بکنید
الآن بازی رو گذاشتم کنار منتظرم ببینم میشه دکمه ها رو عوض کرد یا نه
متشکر
رفیق کاری نداره
الان کنسول دم دستم نیست ولی تو MY fifa برو تو کنترلر ستینگ اونجا میشه عوض کرد، فرقی با 10 نکرده
وین رونی
03-10-2010, 23:38
رفیق کاری نداره
الان کنسول دم دستم نیست ولی تو MY fifa برو تو کنترلر ستینگ اونجا میشه عوض کرد، فرقی با 10 نکرده
خیلی راحت بودا من گیج بازی در آوردم البته خودم می دونستم می خواستم بچه ها رو تست کنم :31: (شکلک دماغ دراز)
javad_vosogh
03-10-2010, 23:38
ای بابا چرا هیچ کی منو نمیبینه حتی به یه سوالم هم جواب ندادین دوباره سوال مکنم تورو خدا جواب بدین
هیچ کی نمیدونه یه کمکی به من بکنه که بازی از حالت auto saving در بیاد ایا راهی هست
pitch wear برای چیه
دریبل زدن هم سخت تر از 10 شده ایا قلقی یا چیز جدیدی بهش اضافه شده در مورد auto saving هم یه راهنمایی بکنین که چطوری درستش کنم چون توی فصل نقل و انتقالات به مشکل میخورم هیچ راهی نیست که خود به خود ذخیره نکنه شرمنده که زیاد سوال پرسیدم دمتون گرم حداقل به یکیشم شده جواب بدین مرسی
Ali.Mirzaie
03-10-2010, 23:41
سلام به فیفا بازان خفن.
آقا ما اگه بخواهیم همین امشب یا فردا این نسخه رو خیلی سریع تهیه کنیم باید چه کنیم>؟!
فروشگاه آنلاین میشناسین؟!
چون ما با فامیل هر چند وقت یکبار لیگ میزاریم... فردا وقت هست میخواهیم لیگ و بر پا کینم.
چه کنیم؟!
خیلی ببخشیدا!!!
ولی به جای کل کل جواب من و بدین بابا!:41:
pouyaabiboy
04-10-2010, 00:00
احترام خودتو نگه دار بچه جان .
تو که جنبه ی نقد نداری چرا می خونی ؟ می تونستی مثل بقیه بیای جواب منطقی بدی ...
بهتر بود قبل از اینکه اینجوری بپری به من پست 2150 رو هم میخوندی تا بفهمی کی قصد نقد داره کی کوبیدن ...
من توهینی نکردم یه بار دیگه پستمو بخون
شمایید که جنبه ندارید و زودی از لفظه بچه جان............ متاسفم
با خوندن پست ها فهمیدم که یه آرکد بازی و از فیفا هیچ چیزی رو درک نمیکنی.....
به وقت خودش میشینیم نقد میکنیم میبینیم. فیفا که ارث بابام نیست بیخودی ازش دفاع کنم بله مشکل داره ولی مشکلاتش اصلا چشمگیر نیست به اون شکل و
اینو مطمئن باش مشکلاتشم اصلا اونایی نیست که شما بهش اشاره کردیو همونطور که دوستان جوابتو دادن تازه خیلی هاش نقاط قوت فیفا بود پس...........
در هر صورت نظرت محترمه....
از همه فیفا بازان عزیز عذر میخوام به خاطر این پستها دیگه سعی میکنم وارد این بحثها نشم . دست خودم نیست وقتی میبینم یه چیزی خوبه دوست دارم همه ازش استفاده کنند و لذت ببرن ولی ظاهرا بعضیا دوست ندارن که.........
موفق باشید
shadanpoor
04-10-2010, 00:04
شما زیادی به موتور دریبل زنی PES و انسانهای فضاییش عادت کردی عزیزم ... فیفا بازی نکن مجبورت کردن ؟
در موقع توپ گرفتن ها واسه این همش خطا میشه بخاطر اینکه در فیفا تو بازی درگیری فیزیکی طراحی شده , شما درواقع دکمه دفاع کردن رو نگه نمی داری , شما دکمه فشار فیزیکی به بازیکن حریف رو همش نگه داشتی واسه همینم خطا میشه (دقیقا اشتباهی که اکثر PES بازا تو فیفا می کنن - البته تو PES هم تا حدود خیلی کمی همین قضیه هست ولی خیلی کم !) دفاع کردن دکمه نمی خواد شما درست برو تو پای حریف توپ رو راحت ازش بگیر ! اگر خیلی سخت بود فوق یه دوبار هم دکمه فشار فیزیکی (همون به اصطلاح دفاع شما) رو نگه می داری که کمک کنه ... نکه از اول تا آخر موقع دفاع همش یه دکمه رو نگه داری ..... متاسفانه اکثر ایرانیا تو همین کلوپها فقط با سبک PES , Winning eleven فوتبال رو تجربه کردن و فکر می کنن بهترین حالته !
مثال :شما بازیهای ماشین سوار سیمولیشن(Need for speed Shift / Forza / GT) یا همون شبیه ساز رو با بازیهای آرکیدش (مثل split/second) مقایسه کن مشخصا ممکنه بگی هیجان اسپلیت سکند بیشتره یا مثلا عامه ممکنه بیشتر باهش حال کنن ولی همین shift بیشتر کسایی که می خوان واقعیت رو شبیه سازی کنن سمتش میرن !
عزیز فاز فیفا و پی ای اس کلا با هم فرق دارن بی خیال فیفا شو (شما فکر کن تمام سایتها خارجی و اهالی حرفه ای فوتبال همه الکی حرف می زنن از خودشون) کلا راحت باش:46: بی خیالی طی کن
عزیز دل من مگه گفتم PES خوبه؟ من تو کل متنم اصلا PES نوشتم؟ دیدی خودت کل کل داری؟ من فیفا رو با خودش مقایسه کردم!
ستاره زیاد من .... اولین فوتبالی که سه بعدی تجربه کردم فکر کنم فیفا 98 بود ... باید یادت باشه با شوت سمت دروازه توپ میگرفت .... پس فکر نکن دیگران تاحالا دست به فیفا نزدن! من اونچیزی رو که میبینم خوبه انتخاب میکنم و برای خودم احترام قائلم!!! برای من 2010 سال فیفا بود و PEs رو سر جمع 15 روز یازی نکردم!! چون فاجعه بود!
اتفاقا من که همه فیفا ها و PES ها رو از حدود سال 98 بازی کردم به جرات میگم به لحاظ سبک فیفا بیشتر از PEs تاثیر گرفته . البته برعکسشم بوده. همن تغییر کنترل که از اول مال وینینگ الون بوده و سبک پاسکاری و شبیه بادکنک نبودن توپ و خیلی موارد دیگه همه از PEs تاثیر گرفته شده هرچند وارد شدن انیمیشن های زیاد برای حرکات هم از فیفا به PEs سرایت کرد.
در کل همین سایتهایی که شما میگید فعلا نظر خیلیا شون پس رفت فیفاست! من اصلا با PEs کاری ندارم گرچه طبق روش یک سال در میون امسال سال PEs باید باشه ولی هنوز ندیدم و نظر نمیدم.
در ضمن اگر دوست داری جواب بده اگر هم نه مگه مجبورت کردن که بخوای کل کل کنی که بگی مگه مجبورت کردن! مگه تو نظر نمیدی دیگران هم همینطور.... شما هم مجبور نیستی سنگ فیفا رو به سینه بزنی.... نکنه پورسانت مورسانت میده؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟
در ضمن این آرکید بودن PEs فقط یه نظره اونم نظر شما من چند تا سایت رو چک کردم همچین دسته بندی وجود نداره ! از شما هم بعیده بازی های ماشین NFS و Forza رو که کاملا سبک متفاوتی با SS داره رو با دو بازی فوتبال مقایسه میکنید! مگه فوتبال کنگفو یا فوتبال خیابانیه؟ شایدم PES بازی فوتبالیستهاس!
ای بابا چرا هیچ کی منو نمیبینه حتی به یه سوالم هم جواب ندادین دوباره سوال مکنم تورو خدا جواب بدین
کنسول دم دستم نیست وگرنه من زودتر میگفتم ولی خب حالا همین جوری راهنمایی میکنم
تو MY fifa برو تو پروفایل اونجا میشه
دقیق نمیدونم ولی فک کنم یه سری تنظیمات رو از فیفا 10 میخونه
قدرت پاس رو به صورت اتوماتیک یا دستی میکنه، اگه دستتون بازه آن باشه اگه نه که تا راه میوفتی آف باشه بهتره
وقتی آنالوگ جهت رو کمی جلو بگیری سرعت بازیکن نسبت به حالتی که تا ته باشه فرق میکنه، امتحان کن
این گزینه واسه تعویض بازیکن ( همون ال بی ) از بسته تا بازش حالت دستی تا اتوماتیکش قابل کنترل هست
pitch wear برای چیه
نمیدونم چیه باید کنسول باشه
اینم ندیدم
نمیشه شما یا باید یه بازیکن باشی یا تیم ( 10 نفر )
هیچ فرقی نداره، من دلار میرم
اینو نفهمیدم کجا رو میگی ولی من همه ی اتوماتیک ها رو دستی میکنم فقط شوت دستی نیست چون دیگه نمیتونم گل بزنم.
Ali.Mirzaie
04-10-2010, 00:13
بابا شما دیگه کی هستید؟؟؟!
آبرو هرچی فروم بازه بردید.
بابا جواب بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.