مشاهده نسخه کامل
: FIFA 11 - نسخه Console
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
Alex Fera
23-06-2011, 20:28
اسمت چی بود ؟:31:
به نظرم داری یکم اشتباه میکنی ! اگه خطا تو چند قدمی 18 قدم باشه وقتی LT رو نگه داری یه بازیکن میاد کنارت . وقتی با LT دکمه A رو هم بزنی یه پاس میده یه جورایی واست میکاره تا شوت بزنی . من از همین حرکت حتی خیلی هم گل خوردم البته از دوستان !:31:
اسمم این بقل هستش.........
:31:
اون اوایل که Fifa 11 اومده،اولین بار خودم به بچه ها یاد دادم علی جان،همه هم اومدن اینجا اقرار(!) کردن نمیتونن زیاد گل بزنن............
فقط حسین((4039)) یه فیلم گذاشته بود که یه کاشته اینطوری گل کرده بود،خیلی هم با حال بود،بسی لذت بردیم...........
بچه ها به نظرتون بازی یکم سخت نشده؟بعد از 4 سال دارم فیفا بازی میکنم.واقعا خیلی قشنگ شده.من اصلا نمیتونم دفاع کنم و گل هم با دردسر میزنم.کسی راه حل داره؟روی legendry بازی میکنم.
Big-Boss
24-06-2011, 13:33
بچه ها به نظرتون بازی یکم سخت نشده؟بعد از 4 سال دارم فیفا بازی میکنم.واقعا خیلی قشنگ شده.من اصلا نمیتونم دفاع کنم و گل هم با دردسر میزنم.کسی راه حل داره؟روی legendry بازی میکنم.
درجه سختی بازی رو کمتر کن.
هر جا دیدی تو اون درجه خوب بازی میکنی برو درجه بعدی.
درجه سختی بازی رو کمتر کن.
هر جا دیدی تو اون درجه خوب بازی میکنی برو درجه بعدی.
بدبختیش همینه که وقتی که world class بازی میکنم اسونه!.ولی وقتی که legendry بازی میکنم سخته!
از چه تاکتیکی در چه شرایطی استفاده کنیم؟
Hamid Hamid
02-07-2011, 09:50
سلام دوستان ...
تاپيك و صفحه ي دوم ! : دي
خب از فرصت استفاده ميكنم و يه بازيكن خيلي خوب بهتون معرفي ميكنم كه حتما بخريدش و لذت ببريد و براي من دعا كنيد : دي
بازي كني به نام Brian Ruiz يا همون B.Ruiz از كشور كاستاريكا ... حدود 24-25 ساله هستش .
اين بازيكن قد 186 سانيت متري داره (6.2) و پست اصليش RW/LW هستش ... اما در پست هاي ST / CF / CAM هم ميتونه بازي كنه.
ار خصوصيات فنيش بگم كه سرعت متوسطي رو داره و اينكه خوب ضربات سر ميزنه ... دريبل و تكنيك خيلي خوبي داره... پاس هاي خيلي خوبي ميده ... ارسال هاي خطنراكي داره و اينكه تمام كنندگي خيلي خوبي هم داره و سبك بازيش من رو ياد Rivaldo ي برزيلي ميندازه ... حتما بخريدش ... اورالش هم 81 هست و 2-3 تا هم بهش اضافه ميشه ...
موفق باشيد
Alex Fera
02-07-2011, 13:40
بدبختیش همینه که وقتی که world class بازی میکنم اسونه!.ولی وقتی که legendry بازی میکنم سخته!
از چه تاکتیکی در چه شرایطی استفاده کنیم؟
شما همه گزینه های تنظیمات دسته رو بزار روی دستی بعد ببین world class برات آسونه یا نه............
masoodbr
12-07-2011, 17:26
سلام بچه ها من چطوري نقل وانتقالات زمستاني رو اپ كنم دستي جابجا ميكنم اما تو مود ها اعمال نميشه
كنسول xbox
Hamid Hamid
12-07-2011, 22:04
سلام بچه ها من چطوري نقل وانتقالات زمستاني رو اپ كنم دستي جابجا ميكنم اما تو مود ها اعمال نميشه
كنسول xbox
سلام دوست عزيز ...
براي آپ كردنش نميدونم ... اما واسه اعمال شدنش توي كرير ها و مود ها ...
همون صفحه ي اول كه شما بعد از انتخاب مود بازيكني و مربيگري و بازيكن / مربيگري ... تيمتون رو انتخاب ميكنيد و بعديه صفحه ي تازه مياد به اسم Career Settings
گزينه ي پنجم اين صفحه موردي هست به اسم Squad Used
كه اينجا 3 حالت داره ... حالت عادي يا Default
حالت
Download Latest يه موردش هست كه اگه اين رو انتخاب كني ... يعني با اوني كه دانلود كردي بازي شروع ميشه ...
اما يه مورد ديگه هست كه Current Customised هستش ... اين رو اگه انتخاب كني ... مود شما همون حالتي هست كه دستي اعمال كردي ... از جمله ترنسفر ها و كم و زياد كردن قدرت ها ...
شما اين حالت رو انتخاب كنيد و با تغييراتي كه خودتون اعمال كرديد تو تركيب تيم ها مود مورد نظرتون رو شروع كنيد.
موفق باشيد
kasra_khan2003
14-07-2011, 00:42
کسی این دریبل یه پا دوپا رو بلد نیست؟
Alex Fera
15-07-2011, 10:02
L2 رو بگیر و با آنالوگ جهت بده..........
تو 360 هم باید LT رو بگیری............
البته یه پا دوپا نیست،ولی شبیه اونه:دی
masoodbr
15-07-2011, 10:39
سلام چند بازيكن جوان و خوب تو پست هاي مختلف معرفي كنيد لطفا
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
يادم رفت چند تا سيستم هجومي هم معرفي كنيد اخه من هر سيستمي ميچينم بازيكناي وسط زمين جلو نميان و دو تا مهاجم تنها هستن /البته بيشتر دوست دارم 4-4-2 بازي كنم
Hamid Hamid
16-07-2011, 09:57
سلام چند بازيكن جوان و خوب تو پست هاي مختلف معرفي كنيد لطفا
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
يادم رفت چند تا سيستم هجومي هم معرفي كنيد اخه من هر سيستمي ميچينم بازيكناي وسط زمين جلو نميان و دو تا مهاجم تنها هستن /البته بيشتر دوست دارم 4-4-2 بازي كنم
سلام ...
اين از بازيكن ها :
CB :
M.Hummels اورال 79 ... بازيكن دورتموند هستش و چند تا به اورالش اضافه ميشه با قد 194 سانتي متر
Geromel با اورال 79 بازيكن كلن آلمان كه ايشون هم چند تا به اورالش اضافه ميشه و با قد 191 سانتي متر
Douglas اورال 79 ... 21 ساله از باشگاه هاي برزيل ... قد بلند و سر زن و فوق العاده قدرتي
LB :
Ansaldi دفاع چپ آرژانتيني با اورال 78 كه خيلي پيشترفت ميكنه و در دفاع و حمله فوق العادس
CM:'
Hernanes بازيكن برزيلي باشگاه لاتزيو ... پاس هاي خيلي خوبي ميده و شوت هاي بسيار خطرناكي ميزنه.
CAM :
T.Kroos بازيكن باير مونيخ كه تكنيك خوبي داره / خوب شوت ميزنه و خوب پاس ميده
St"
L.Barrios مهاجم تيم دورتموند با قد 188 كه تكنيك و سرعت خوبي داره و بد هم ضربه ي سر نميزنه
يه بازيكن گوش هم بگم كه Sanchez اهل شيلي هستش ( همين كه الان شايد بارسا بخردش ) خيلي سرعتيه و تكنيك خوبي داره و خيلي خوب دريبل ميزنه.
اينايي كه گفتم قيمت هاي خيلي بالايي هم ندارند به نسبت ديگر هم پست هاشون.
+
در مورد سيستم هم اگه مي خواي حجومي باشه 3-3-4 بازي كن ... 2 تا مهاجم گوش و سرعتي بزار و يه مهاجم وسط نسبتا بلند قد.
يه هافبك نفوذي CAM / يه هافبك وسط CM و يه هافبك دفاعي CDM
موفق باشي
masoodbr
17-07-2011, 11:08
ممنون دوست عزيز
تو خط حمله فالكائو مهاجم پورتو واقعا خوبه ميشه گفت يه نابغه هستش/من باهاش توي 6هفته 10 گل زدم
از همه لحاظ محشره حتي توي بازي سازي
البته من بگم تازه دارم فيفا بازي ميكنم هنوز دستم روان نشده ولي انصافا توي كنسول بازي محشريه
وین رونی
17-07-2011, 11:57
ممنون دوست عزيز
تو خط حمله فالكائو مهاجم پورتو واقعا خوبه ميشه گفت يه نابغه هستش/من باهاش توي 6هفته 10 گل زدم
از همه لحاظ محشره حتي توي بازي سازي
البته من بگم تازه دارم فيفا بازي ميكنم هنوز دستم روان نشده ولي انصافا توي كنسول بازي محشريه
درسته یکی از بهترین مهاجم هایی هست که من تو بازی دیدم.شاید تکنیک خوبی نداشته باشه اما finishing فوق العاده بالایی داره.
یه چیز جالب بگم من تو آرسنال فالکائو رو میندازم کنار آرشاوین تو خط حمله!بعضی مواقع فالکائو رو از کنار راه میندازم سانترهای خوبی هم می کنه و جالبتر اینه که آرشاوین با اون قدش عالی هد میزنه!
Alex Fera
17-07-2011, 13:34
دوستان این Geromel تویه کدوم تیمه؟؟؟
تویه career من تویه man city هستش البته ساله 2015...................
راستی دوستان یه RB خوب هم معرفی کنن.............
Hamid Hamid
17-07-2011, 15:21
دوستان این Geromel تویه کدوم تیمه؟؟؟
تویه career من تویه man city هستش البته ساله 2015...................
راستی دوستان یه RB خوب هم معرفی کنن.............
Geromel اگه اشتباه نكنم توي Koln آلمان بايد باشه ...
براي RB اولين نفري كه به ذهنم ميرسه ميكا ريچارز Richards بازيكن تيم منچستر سيتي ... احدي نميتونه ازش بگذره و قيمتش هم خيلي پايينه با توجه به توانايي هاش ...
راستي دفاع وسط هم ميتونه بازي كنه.
و ديگه D.Santon گزينه ي خوبي هست براي هم دفاع و هم حمله.
يه بازيكن ديگه هم توي فيورنتينا هست كه اولش يه پله از اورالش كم ميشه اما بعدا تا بالاي 80 هم ميرسه ... فقط بايد خيلي بهش بازي بدي ... اسمش هست L. De Silvestri بازيكن فيورنتيا ... سبك بازيش درست مثل كافو Cafu هستش ... هي ميره جلو و تند بر ميگرده ... قد بلندي هم داره 185 سانتي متر.
يادت باشه اولش يكي اورالش كم ميشه ... از 74 مياد به 73 ... اما بعدا ميرسه بالاي 80. اول كرير يعني سال 2011 هم 22 سالش هست.
اين رو اگه الان 2015 هستي بخرش ... خيلي خوب شده.
Alex Fera
17-07-2011, 18:10
الان من سیتی دستمه و Richards هم RB من هستش...............
چون اورالش شده 88 رئال Offer داده 51 میلیون منم میخوام بدمش بره و یه بازیکن جوون بخرم برای Rb................
masoodbr
17-07-2011, 18:28
ايگناسيو اباته از ميلان رو امتحان كن
masoodbr
17-07-2011, 20:42
راستي بچه من الان چندتا گل از اينترنت دان كردم كه بيشتر گلها شوتهاي از راه دور واز بالاي سر دروازبانها بودن و ضربات چيپ
كسي ميتونه راهنمايي كنه چطوره زدن ميشن اين حالات چون من هرچي شوت ميزنم به بالاي دروازه يا طرف نقطه كرنر ميرن روش خاصي داره شوت زدن؟
smallfrank
17-07-2011, 22:05
سلام
ببخشید من یه سوال دارم
من FIFA 11 PC رو بازی میکنم و تا حالا رو کنسول بازی نکردم.
میخاستم بدونم مثلا یه بازیکن که میگید پاس خوب میده قدرت پاسدهیش با ژاوی برابری میکنه یا نه ؟
بخاطر این Personality Plus میگم.خیلی برام سواله.
میشه بگین مثلا همین ژاوی چه قابلیت هایی داره توی +P
Alex Fera
18-07-2011, 11:35
راستي بچه من الان چندتا گل از اينترنت دان كردم كه بيشتر گلها شوتهاي از راه دور واز بالاي سر دروازبانها بودن و ضربات چيپ
كسي ميتونه راهنمايي كنه چطوره زدن ميشن اين حالات چون من هرچي شوت ميزنم به بالاي دروازه يا طرف نقطه كرنر ميرن روش خاصي داره شوت زدن؟
برای چیپ زدن باید L1 یا LB رو بگیری..............
شوت از راه دور هم Power رو 65% پر کن و آنالوگ چپ رو هم به سمت دروازه بگیر و یه خورده به راست یا چپ جهت بده تا قدرتی بزنه......
برای شوته فنی هم باید RB همون R1 رو بگیری..............
masoodbr
19-07-2011, 21:29
ببخشيد من هي ميام سوال ميكنم چون در فيفا مبتي هستم ولي الان كم كم دارم راه ميافتم انصافا خيلي خوشم اومده
حالا سوال اين حركت گردش 360 درجه چطوري سريع انجام ميشه من تا ميخوام انجامش بدم هنوز برنگشتم توپو ازم ميگيرن
WOLF PACK
30-07-2011, 20:53
دوستان champions league تو کدوم قسمته؟
دوستان champions league تو کدوم قسمته؟
مگه PES هست ؟:20:
البته تو قسمت Career Mode یه چیزایی شبیه به Champions League و Europa League داره ولی نه به این اسم !
ببخشيد من هي ميام سوال ميكنم چون در فيفا مبتي هستم ولي الان كم كم دارم راه ميافتم انصافا خيلي خوشم اومده
حالا سوال اين حركت گردش 360 درجه چطوري سريع انجام ميشه من تا ميخوام انجامش بدم هنوز برنگشتم توپو ازم ميگيرن
موقع انجام حرکت 360 دکمه LT یا L2 رو بگیرین بعد 360 بچرخین ... فکر نمی کنم دیگه مشکلی در سرعت انجامش باشه.
Alex Fera
01-08-2011, 20:11
مگه PES هست ؟:20:
البته تو قسمت Career Mode یه چیزایی شبیه به Champions League و Europa League داره ولی نه به این اسم !
Champions Cup و Euro Cup داره...............
:31::31::31:
Champions Cup و Euro Cup داره...............
:31::31::31:
خب این دوتا دقیقا مثل Champions League و Europa League عمل میکنن . واسه همین میگم فقط اسمشون فرق داره !
Alex Fera
03-08-2011, 20:41
خوب منم همینو گفتم دیگه علی جون،روزه گرفتی بهت فشار اومده ها:31::10:
Iman-Emperatour
28-08-2011, 00:29
سلام به همه بچه ها :11:
یه سوال دارم شایدم برای بعضیها بدرد بخوره...........
آیا لینک دانلود نقل و انتقالهای در فصل جدید 2011-2012 برای PC اومده؟!
آخه خیلی زمان می بره بازیکنا رو از یه تیم ببری تو تیمه جدیدشون! :19:
میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟
vohumana
28-08-2011, 07:40
سلام به همه بچه ها :11:
یه سوال دارم شایدم برای بعضیها بدرد بخوره...........
آیا لینک دانلود نقل و انتقالهای در فصل جدید 2011-2012 برای PC اومده؟!
آخه خیلی زمان می بره بازیکنا رو از یه تیم ببری تو تیمه جدیدشون! :19:
میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟؟؟
سلام،
اينجا بايد بپرسيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
soheilnouri
28-08-2011, 18:36
اقا من دارم فیفا لایو بازی می کنم.......5 روزه که تازه به لایو وصل شدم...چقدر مجانی و ترایل می تونم بازی کنم و بعدش باید دقیقا چیکار کنم........باید گلد اکانت بگیرم؟چقدر باید بوینت داشته باشم واسه اینکه وارد سیستم لایو فیفا واسه همیشه بشم؟
یه سوال دیگه......من مثلا دقیقا 90 می برم بازیو حریفم شاکی میشه قطع می کنه بازیو.....اینجوری که حق من ضایع میشه....
soheilnouri
29-08-2011, 01:35
ضربه ازاد چطوری میشه عالی زد
اقا من دارم فیفا لایو بازی می کنم.......5 روزه که تازه به لایو وصل شدم...چقدر مجانی و ترایل می تونم بازی کنم و بعدش باید دقیقا چیکار کنم........باید گلد اکانت بگیرم؟چقدر باید بوینت داشته باشم واسه اینکه وارد سیستم لایو فیفا واسه همیشه بشم؟
یه سوال دیگه......من مثلا دقیقا 90 می برم بازیو حریفم شاکی میشه قطع می کنه بازیو.....اینجوری که حق من ضایع میشه....
بعد تموم شدن Trail باید 800 تا پونت بدین ! راجع به سوال دوم بگم که خیر حق شما ضایع نمیشه و اگر به بخش Head to Head result برید نتیجه همون بازی رو میبینید که به نفع شماست ! این کار ها رو بیشتر لول پایین ها انجام میدن !راستی گیمرتگت چیه ؟
ضربه ازاد چطوری میشه عالی زد
جهت رو که تنظیم کردی قبل از شوت LS رو به سمت بالا بده !
Spaniuly
29-08-2011, 08:18
اگه بتونی 6 ثانیه دستت رو روی جهت بالا نگه داری خیلی شدید میزان پیچ توپ به شکل لوب میشه و همینطور سرعت لوب شدن توپ هم بیشتر میشه به خاطر نگه داشتن امتحان کنید حتی اینطوری می تونید کمی بیشتر هم نسبت به قبل پر کنید چون توپ به بیرون نمیره از بالای دروازه
soheilnouri
29-08-2011, 14:13
==============================
قربون چشات برم من حرفه ایی هستم این چیزی که گفتی فقط تمرین شوت زدن بود........منظورم اینه که چه ترفند خاصی بکار می بندین.......وگرنه با این روشی که میگی گل نمیشه........زیادم اسون نیست......
در ضمن دوست خوب من denyingwolf 11 هستم...تلفنمم بیام خصوصی میدم بهم اس بده هماهنگ کنیم!
میخوام ببینم تو نسخه ی کنسول هم تیم منتخب از بازیکنان حال حاضر جهان عوض میشه؟؟
اخه تو نسخه ی PC یه بار میری تو بازی یه سری بازیکن هستن و دفعه ی بعد که میری تعدادی از بازیکنان عوض شدن.
==============================
قربون چشات برم من حرفه ایی هستم این چیزی که گفتی فقط تمرین شوت زدن بود........منظورم اینه که چه ترفند خاصی بکار می بندین.......وگرنه با این روشی که میگی گل نمیشه........زیادم اسون نیست......
در ضمن دوست خوب من denyingwolf 11 هستم...تلفنمم بیام خصوصی میدم بهم اس بده هماهنگ کنیم!
آهان تویی نشناختم :دی . راستی اونی که تو PM بهم دادی گفت چنین اسمی وجود نداره !
اگه بتونی 6 ثانیه دستت رو روی جهت بالا نگه داری خیلی شدید میزان پیچ توپ به شکل لوب میشه و همینطور سرعت لوب شدن توپ هم بیشتر میشه به خاطر نگه داشتن امتحان کنید حتی اینطوری می تونید کمی بیشتر هم نسبت به قبل پر کنید چون توپ به بیرون نمیره از بالای دروازه
کجایی سر نمیزنی همیشه آفلاینی ! :دی
soheilnouri
30-08-2011, 08:44
اقا من دارم دیوونه میشم....الان دو روزه که از 100 بار 95 بارش نمیتونم به سرور ea sport fifa وصل بشم...مودمم 512 هستش.....یعنی ممکنه مودمم خراب بوده باشه........راهنماییم کنید...........انی عزیز؟
CATALONIA
30-08-2011, 11:53
میخوام ببینم تو نسخه ی کنسول هم تیم منتخب از بازیکنان حال حاضر جهان عوض میشه؟؟
اخه تو نسخه ی PC یه بار میری تو بازی یه سری بازیکن هستن و دفعه ی بعد که میری تعدادی از بازیکنان عوض شدن.
این بستگی داره که با دسته ی چند به کنسول وصب بشید ..
اگه دستتون یک باشه یه تیمه و دو باشه یه تیمه دیگه و ...
soheilnouri
30-08-2011, 15:09
======================================
دیشب اگه بدشانسی نمی اوردم نمی باختم.اینترنتم چرا به سرور ea sport conncet نمیشد؟
======================================
دیشب اگه بدشانسی نمی اوردم نمی باختم.اینترنتم چرا به سرور ea sport conncet نمیشد؟
باو باختی دیگه ! اشکال از مودم نیست اشکال از ISP هست . با من هم بازی میکردی Delay داشت .
soheilnouri
31-08-2011, 14:16
باو باختی دیگه ! اشکال از مودم نیست اشکال از ISP هست . با من هم بازی میکردی Delay داشت .
======================
سلام عزیز دلم.......isp ]چیه؟چطوری درستش کنم؟راهنماییم کن دیگه.......
======================
سلام عزیز دلم.......isp ]چیه؟چطوری درستش کنم؟راهنماییم کن دیگه.......
باو عزیز دلم چیه :دی ISP شرکتی که بهت اینترنت میده . اون شرکت چیه ؟ خب اگه راضی نیستی میتونی عوضش کنی عزیز دلم :دی
soheilnouri
02-09-2011, 04:33
باو عزیز دلم چیه :دی ISP شرکتی که بهت اینترنت میده . اون شرکت چیه ؟ خب اگه راضی نیستی میتونی عوضش کنی عزیز دلم :دی
من بن شدم.....ابدیت هم بودم
Spaniuly
02-09-2011, 15:17
والا هم وقتشو ندارم هم اینکه فعلا ال تی پلاس ندارم نقل قول های زیر رو هم که می بینم بهتر می بینم که تا وقتی اون یکی کنسولم رو جی تگ نکردم لایو اینا نرم اون یکی کنسولم پاکه پاکه ولی اینی که الان باهاش بازی می کنم مشکوک به فلگه نمیشه که ریسک کنم فعلا منتظرم جی تگ بیاد این کنسول احتمالا فلگ شده رو جی تگ کنم DVD Key اونیکی رو هم دربیارم و بعد اورجینال خورش بکنم و با اون بیام لایو به نظر میاد داشتن یه اورجینال خور ضروریه مایکی جون خیلی شاکی شده این روزا
اقا من دارم دیوونه میشم....الان دو روزه که از 100 بار 95 بارش نمیتونم به سرور ea sport fifa وصل بشم...مودمم 512 هستش.....یعنی ممکنه مودمم خراب بوده باشه........راهنماییم کنید...........انی عزیز؟
من بن شدم.....ابدیت هم بودم
واقعا می دونم چه حسی داری گرچه تاحالا بن نشدم ولی می دونم چقدر ناراحت کننده اس تو فکر کن من پارسال وضعم از مال تو بدتر بود چون زدم DVD Key درایو رو پاکیدم تا همین هفته پیش اون کنسول گوشه نشین شده بود ولی با اومدن جی تگ امیدواری ها برگشت ایشالا مثه دفعه قبل که مایکی ککنسول های بن شده رو به زندگی برگردوند یه آفری به بن های این سری بده ممکنه مثلا یه آپدیتی بده که کنسول رو اورجینال خور کنه و با آپدیت کردن از بن خارج بشه... البته خیلی خیال باطلیه
soheilnouri
02-09-2011, 15:56
[QUOTE=Spaniuly;6426282
واقعا می دونم چه حسی داری گرچه تاحالا بن نشدم ولی می دونم چقدر ناراحت کننده اس تو فکر کن من پارسال وضعم از مال تو بدتر بود چون زدم DVD Key درایو رو پاکیدم تا همین هفته پیش اون کنسول گوشه نشین شده بود ولی با اومدن جی تگ امیدواری ها برگشت ایشالا مثه دفعه قبل که مایکی ککنسول های بن شده رو به زندگی برگردوند یه آفری به بن های این سری بده ممکنه مثلا یه آپدیتی بده که کنسول رو اورجینال خور کنه و با آپدیت کردن از بن خارج بشه... البته خیلی خیال باطلیه[/QUOTE]
من از بچه های این تابیک کنسول فروم یکم دلخورم......منه بدبخت به عنوان کسی که چیزی نمی دونست امد قبل اینکه بره ایکس باکس لایو 100 تا سوال کرد که اقا چیکار کنم که برم لایو.......همه گفتن برو lt191 و داشبورد جدید رو ابدیت کن امکان نداره بن بشی..............خیلی جالبه 10 روز گذشته از اولین اتصالم به ایکسباکس لایو و من بن شدم.هارد ولی خراب نشده......حالم داره از زندگی به هم میخوره.....................گند به این شانس من......تنها دلخوشی زندگیم بعد از این همه دردهایی که تو زندگی داشتم با این حرکت متلاشی شد...لعنت به من
panther99
03-09-2011, 01:18
آقا اگه ممکنه چند تا ترفند خفن دریبل و شوت و پاس و ... برای این بازی بگید . واسه کنسول ایکس باکس . ممنون میشم ازتون .
panther99
04-09-2011, 02:24
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Spaniuly
04-09-2011, 08:22
سهیل جان جای این صحبت ها اینجا نیست ولی خوب حق داری یه جورایی از دست بقیه ناراحت بشی ولی خیلیا مثه تو هستن الان بن شدن همیشه اینطوری بوده ال تی پلاس راهی برای دور زدن مایکروسافت هست توی لایو اینکه از بدشانسی شما مشکل دار بود دیگه تقصیر کسی نیست خود من هم می خواستم بریزم و میشه گفت خوش شانسی آردم که به نحوی از انحا هی نمیشد که ال تی پلاس بریزم... ادامه صحبت در مورد این جریان توی این تاپیک نباشه بهتره تا حقوق سایرین رعایت بشه بازم از جمع عذر می خوام که بی ربط با موضوع تاپیک بود
موفق و گیمر باشید
kasra_khan2003
12-09-2011, 13:51
کسی میدونه آپدیت جدید نقل و انتقالات کی میاد؟
Spaniuly
12-09-2011, 14:30
کسی میدونه آپدیت جدید نقل و انتقالات کی میاد؟
نمیاد عزیزم 20 روز دیگه بازی جدید میاد
kasra_khan2003
12-09-2011, 22:58
نمیاد عزیزم 20 روز دیگه بازی جدید میاد
ای بابا، یعنی چی نمیاد! پس Support یعنی چی؟! ما رفتیم پول Redeem Code دادیم یعنی همش کشک؟:41:
p3yman_xl
13-09-2011, 08:18
ای بابا، یعنی چی نمیاد! پس Support یعنی چی؟! ما رفتیم پول Redeem Code دادیم یعنی همش کشک؟:41:
Redeem code ربطی به آپدیت نقل و انتقالات نداره؛ شما پول بازی رو پرداخت کردی و از قابلیت آنلاینش استفاده کردی.. در ضمن آپدیت نقل انتقالات رایگان هستش.
CATALONIA
13-09-2011, 10:52
در ادامه ی صحبت پیمان جان :
اگه بخواد این کار رو بکنه دیگه کسی نمیاد فیفا جدید رو بخره دیگه .. همه میرن یه نسخه میخرن و همش آپدیتش میکنن .. اینطوری ضرر میشه برای شرکت سازنده .. نمیاد این کار رو بکنه ..
Alex Fera
14-09-2011, 21:17
شهاب جان مگه شما بازیه جدید رو فقط واسه اینکه ترکیب تیم ها اپدیت شده میخری؟؟؟
CATALONIA
14-09-2011, 21:51
شهاب جان مگه شما بازیه جدید رو فقط واسه اینکه ترکیب تیم ها اپدیت شده میخری؟؟؟
به سوتی خوبی اشاره کردی :31:
ولی
منظورم در کل آپدیت نقل و انتقالات و شاید بعضی پچ های رفع مشکل های رگافیکی هم بود ..
+
وقتی بازی ای مشکلی نداره و با یه آپدیت نقل و انتقالات از خیلی ازبازی های مثلا 2012 فوتبال ! بهتر میشه .. چرا که نه .. بعضی ها همین کار رو میکنن
kasra_khan2003
18-09-2011, 13:36
ولی
منظورم در کل آپدیت نقل و انتقالات و شاید بعضی پچ های رفع مشکل های رگافیکی هم بود ..
+
وقتی بازی ای مشکلی نداره و با یه آپدیت نقل و انتقالات از خیلی ازبازی های مثلا 2012 فوتبال ! بهتر میشه .. چرا که نه .. بعضی ها همین کار رو میکنن
متوجه هستم چی میگی، اما این خیلی نامردی هست:دی امیدوارم کسی پول خرید FIFA12 ( البته نسخه Orginal ) رو نداشته باشه تا همه بازم همون 11 رو بازی کنن!
Alex Fera
18-09-2011, 21:49
ولی
+
شهاب جون فکر کنم پست خودتم پچ میخواد،رگافیکی چیه دیگه؟؟؟
+
من خودم تمام پچ های فیفا 11 رو از PSN دانلود کردم ولی تغییر آنچنانی ندیدم در ضمن فکر نمیکنم با پچ بشه مشکلات بازی رو حل کرد و در ضمن تر همه منتظرن نسخه جدید با تغییرات بیاد بعد شما میگی بیخیال همین 11 با پچ خوبه؟؟؟
CATALONIA
18-09-2011, 23:02
شهاب جون فکر کنم پست خودتم پچ میخواد،رگافیکی چیه دیگه؟؟؟
+
من خودم تمام پچ های فیفا 11 رو از PSN دانلود کردم ولی تغییر آنچنانی ندیدم در ضمن فکر نمیکنم با پچ بشه مشکلات بازی رو حل کرد و در ضمن تر همه منتظرن نسخه جدید با تغییرات بیاد بعد شما میگی بیخیال همین 11 با پچ خوبه؟؟؟
اخه میدونی من خیلی حرفه ای ام چندین انگشتی تایپ میکنم قاطی پاتی میشه :31: :31:
+
اینا درس .. ولی به نظر من فیفا 11 هیچ مشکل خاصی نداره که آدم بخواد فیفا 12 بگیره ..
توی خارج هم ماشاا.. هر بازی 50 - 60 که کم کمش هست .. اونجا هم بحران اقتصادی :31:
خیلی ها هستن که دیگه نمیان پول بدن واسه بازی جدید .. مجانی آپدیتش میکنن ...
Alex Fera
20-09-2011, 15:45
یعنی از ده انگشت هم بیشتر؟؟؟
آدم فضایی؟؟؟
+
خیلی هم مشکل داره،میخوای برات بشمرم؟؟؟
همین سیستم دفاع،دستت رو میذاشتی رو یه دکمه خودش توپ رو میگرفت((البته نمیگم این سیستم جدید خوبه ها؟؟؟))
همین تک به تک ها............
سیستم پاس کاری.............
برخوردهای فضایی............
سیستم آوانتاژ............
و خیلی مشکلات ریز و درشت دیگه....
خیلی مونده تا بتونیم یه سیمولیشن درست و حسابی رو تجربه کنیم شهاب جان،فکر کنم تا اون موقع پیر شده باشیم.......
CATALONIA
21-09-2011, 10:10
یعنی از ده انگشت هم بیشتر؟؟؟
آدم فضایی؟؟؟
+
خیلی هم مشکل داره،میخوای برات بشمرم؟؟؟
همین سیستم دفاع،دستت رو میذاشتی رو یه دکمه خودش توپ رو میگرفت((البته نمیگم این سیستم جدید خوبه ها؟؟؟))
همین تک به تک ها............
سیستم پاس کاری.............
برخوردهای فضایی............
سیستم آوانتاژ............
و خیلی مشکلات ریز و درشت دیگه....
خیلی مونده تا بتونیم یه سیمولیشن درست و حسابی رو تجربه کنیم شهاب جان،فکر کنم تا اون موقع پیر شده باشیم.......
ببین شبیه ساز بودن یه چیز نسبی هست ..
هیچ وقت نمیشه یه شبیه ساز 100 % ساخت .. قبول ؟
برای همین مثلا فیفا 11 نسبت به فیفا 99 مثلا شبیه ساز بهتریه .. ولی شبیه ساز کامل که نیست !
و در کل هر شبیه سازی هم یه مشکلاتی خواهد داشت .. یعنی هیچ وقت بازی ای ساخته نمیشه که هیچ مشکلی نداشته باشه .. چون به هر حال هوش مصنوعی هیچ وقت نمیتونه به هوش انسان برسه ...
برای همین باید توقعات بیاریم پایین ...
البته برای بازی کردن باید توقع رو بیاریم پایین .. برای بازی ساختن توقع باید بالا باشه ...
Alex Fera
21-09-2011, 21:32
ببین شبیه ساز بودن یه چیز نسبی هست ..
هیچ وقت نمیشه یه شبیه ساز 100 % ساخت .. قبول ؟
برای همین مثلا فیفا 11 نسبت به فیفا 99 مثلا شبیه ساز بهتریه .. ولی شبیه ساز کامل که نیست !
و در کل هر شبیه سازی هم یه مشکلاتی خواهد داشت .. یعنی هیچ وقت بازی ای ساخته نمیشه که هیچ مشکلی نداشته باشه .. چون به هر حال هوش مصنوعی هیچ وقت نمیتونه به هوش انسان برسه ...
برای همین باید توقعات بیاریم پایین ...
البته برای بازی کردن باید توقع رو بیاریم پایین .. برای بازی ساختن توقع باید بالا باشه ...
قبول در حد80%:31:
نظر جالبی بود اما خدا رو چه دیدی شاید روزی رو ببینیم که شبیه سازها به حد اعلای خودشون برسن و AI هم بتونه اونقد پیشرفته بشه که حرکاتی که از پیش براش تعیین شده رو مثل انسان اجرا کنه و بتونه اونارو با هم ترکیب کنه،نه فقط چشمش انقد به توپ باشه که گردنش کج بمونه((فیفا11))
ولی در کل نظرت درست بود شاید هیچ وقت هوش مصنوعی نتونه جای انسان رو بگیره.
در ضمن اگه توقع گیمرها از بازیها بیاد پایین که دیگه هیچ وقت بازی خوب تولید نمیشه،توقع باید بره بالا تا سازنده ها فکر نکنن استفاده کننده ها گوشاشون درازه................
این نظرات و توقعات مردمه که داره بازیهای سریالی مثل فیفا رو هر دفعه بهتر میکنه اگه کامنت ها و فیدبک های گیمرها نباشه مگه میشه بازی رو اصلاح کرد و تویه نسخه بعد بهترش کرد،این دقیقا کاریه که PES هر سال انجام نمیده و فیفا انجام میده..............
شاید هم سازندگان PES انگلیسی نمیفهمن و فقط حرف گیمرهای آماتور کشور خودشون رو قبول دارن:46:
CATALONIA
22-09-2011, 09:52
قبول در حد80%:31:
نظر جالبی بود اما خدا رو چه دیدی شاید روزی رو ببینیم که شبیه سازها به حد اعلای خودشون برسن و AI هم بتونه اونقد پیشرفته بشه که حرکاتی که از پیش براش تعیین شده رو مثل انسان اجرا کنه و بتونه اونارو با هم ترکیب کنه،نه فقط چشمش انقد به توپ باشه که گردنش کج بمونه((فیفا11))
ولی در کل نظرت درست بود شاید هیچ وقت هوش مصنوعی نتونه جای انسان رو بگیره.
در ضمن اگه توقع گیمرها از بازیها بیاد پایین که دیگه هیچ وقت بازی خوب تولید نمیشه،توقع باید بره بالا تا سازنده ها فکر نکنن استفاده کننده ها گوشاشون درازه................
این نظرات و توقعات مردمه که داره بازیهای سریالی مثل فیفا رو هر دفعه بهتر میکنه اگه کامنت ها و فیدبک های گیمرها نباشه مگه میشه بازی رو اصلاح کرد و تویه نسخه بعد بهترش کرد،این دقیقا کاریه که PES هر سال انجام نمیده و فیفا انجام میده..............
شاید هم سازندگان PES انگلیسی نمیفهمن و فقط حرف گیمرهای آماتور کشور خودشون رو قبول دارن:46:
خب ببین محمد جان خودت داری میگی حرکاتی که از پیش براش تعیین شده ... برای همین هیچ وقت .. یعنی هیچ وقت نمیشه که بازی مثله فوتبال واقعی بشه ... چون مثلا حرکات مسی که از پیش تعیین شده نیست :31:
این نکته ای که تو میگی اینه که حرکات از پیش تعیین شده رو خوب اجرا کرد .. و اینو کامل قبول دارم ..
قسمت دوم من گفتم توقع گیمر ها توی بازی کردن بیاد پایین ... ولی برای ساختن بازی باید بره بالا توقع ..
همین چیزی که تو گفتی ... منظورم همین بود ...
+
فیفا 11 هم که دیگه داره دورانش تموم میشه ..
یه سری عکس و اینا با موبایل گرفتم ولی حال نمیکنم بریزمش .. اگه وقت کردم یه حالی به تاپیک میدم :31:
Big-Boss
22-09-2011, 10:52
CATALONIA,alex fera@ در مورد هوش مصنوعی
هوش ما انسان ها هم تابعی از یه سری پیش فرض هست.
مثلا در بازی واقعی فوتبال اگه خودمون موقعیت سانتر داشته باشیم به موقعیت کسی که براش سانتر میشه هم نگاه میکنم.
این پیش فرض رو تو ذهنمون داریم که برای یه بازیکن بلندقد و سر زن بهتره سانتر هوایی بشه ولی اگه یه بازیکن کوتاه قد و تکنیکی باشه توپ رو یه جوری زمینی بهش برسونیم.
حالا EA اومده همینکار رو کرده یعنی یه تابع (برای ما انسان ها پیشفرض برای ماشینها تابع) گذاشته برای یه بازیکنی مثل پیتر کراچ که مثلا مسی اون رو نداره،یعنی این تابع کاری میکنه که بازیکنی که میخواد سانتر کنه موقعیت رو بسنجه.
خیلی از این توابع نیازی ندارن حتما جلوی دید ما باشند (مثل قابلیت های بازیکنان که میشه کم و زیاد کرد) ولی در پشت صحنه دارن کارشون رو میکنن.
حالا هر چقدر بیشتر کارمند و پول در اختیار داشته باشید میتونید تا دلتون میخواد توابع رو برای بازیکن های شبیه هم (مثلا بر اساس قد یا تکنیک) بیشتر کنید و وقتی هم به اندازه EA منابع داشته باشید از این هم فراتر بر اساس هر بازیکن (یا حداقل بازیکنان معروف) توابعی جداگانه در نظر بگیرید.
Alex Fera
23-09-2011, 00:26
خب ببین محمد جان خودت داری میگی حرکاتی که از پیش براش تعیین شده ... برای همین هیچ وقت .. یعنی هیچ وقت نمیشه که بازی مثله فوتبال واقعی بشه ... چون مثلا حرکات مسی که از پیش تعیین شده نیست :31:
این نکته ای که تو میگی اینه که حرکات از پیش تعیین شده رو خوب اجرا کرد .. و اینو کامل قبول دارم ..
قسمت دوم من گفتم توقع گیمر ها توی بازی کردن بیاد پایین ... ولی برای ساختن بازی باید بره بالا توقع ..
همین چیزی که تو گفتی ... منظورم همین بود ...
+
فیفا 11 هم که دیگه داره دورانش تموم میشه ..
یه سری عکس و اینا با موبایل گرفتم ولی حال نمیکنم بریزمش .. اگه وقت کردم یه حالی به تاپیک میدم
شهاب جان میدونی منظور من از حرکات از پیش تعیین چی بود؟؟؟
منظورم یه چندتا تابع به قول دوستمون((این بالا))که AI با ترکیب اونها حرکات ترکیبی بسازه و هر چی این توابع بیشتر باشه به طبع حرکات بازیکنی که هوش مصنوعی و یا همون پلیر کنترلش میکنن هم بیشتر و بهتر میشه...........
مثلا به بازی دستور داده شده اگه پلیر دکمه فلان و فلان رو زد C.Ronaldo:31: این کارو انجام بدخ ولی با توابع میشه کاری کرد که تو موقعیت های خاص حرکت بازیکن هم تغییر کنه................
عکساتم آپ کن ببینیم....
+
بعدشم در ضمن من الان سوال برام پیش اومده،این آرمین چرا همش از پست های تو تشکر میکنه؟؟؟؟:31:
CATALONIA
24-09-2011, 10:16
خب بحث خوب و جالبی بود ..
حالا یه بحث دیگه میخوام راه بندازم .. هر کی پایه هست بیاد جلو نظر بده ..
به نظرتون اورال مهم تره یا پوسونالیتی پلاس ها ؟
Alex Fera
24-09-2011, 13:40
خب بحث خوب و جالبی بود ..
حالا یه بحث دیگه میخوام راه بندازم .. هر کی پایه هست بیاد جلو نظر بده ..
به نظرتون اورال مهم تره یا پوسونالیتی پلاس ها ؟
به نظر من هردو مهم هستن،مثلا من خودم اگه بخوام بازیکنی رو بخرم اول به اورالش نگاه میکنم بعد به پرسونالیتی پلاسش.............
ولی پرسونالیتی هم خیلی چیز جالبی هستش،مثلا خوده من با استفاده از ویژگی Distance Shooter رونی ده ها گل به ثمر رسوندم یا Poacher هونتلار.............
اورال یه چیز کلی هستش که برای تفکیک و لول بندی بازیکن ها هستش...............
اما پرسونالیتی برای کاستوم کردن بازیکن ها هستش شهاب جان به نظر من اینطوری خیلی به شبیه ساز بودن نزدیک شده فیفا،گیمر میتونه دقیقا طوری که دلش میخواد بازی کنه................
CATALONIA
24-09-2011, 16:54
به نظر من هردو مهم هستن،مثلا من خودم اگه بخوام بازیکنی رو بخرم اول به اورالش نگاه میکنم بعد به پرسونالیتی پلاسش.............
ولی پرسونالیتی هم خیلی چیز جالبی هستش،مثلا خوده من با استفاده از ویژگی Distance Shooter رونی ده ها گل به ثمر رسوندم یا Poacher هونتلار.............
اورال یه چیز کلی هستش که برای تفکیک و لول بندی بازیکن ها هستش...............
اما پرسونالیتی برای کاستوم کردن بازیکن ها هستش شهاب جان به نظر من اینطوری خیلی به شبیه ساز بودن نزدیک شده فیفا،گیمر میتونه دقیقا طوری که دلش میخواد بازی کنه................
همین ...
پرسونالیتی + ها توی بازی خیلی به چشم میان ... یعنی مثلا اینیستا که دریبلر هست توی بازیش کاملا به چشم میخوره .. یا مثلا یه بازیکن که کلینیکال فینیش رو نداره با یکی که داره توی تک به تک ها فرقشون معلوم میشه ..
+
اورال بازیکن ها یه نظرم یه نمودی از پرسونالیتی پلاس هاست ... اورال نشون میده بازیکن توی پرسونالیتی پلاس هاش چقدر ماهره ..
بر عکس من بخوام بازیکن بخرم اول به پرسنالیتی + نگاه میکنم ... بعد با توجه به بودجه و اینا یه بازیکن با یه اورال رو میخرم ...
و به نظرم هم اولویت اول پرسونالتی هست .. چون مثلا شما یه مهاجم هدف میخواهید ... مثلا بین داوید ویا و فرناندو لورنته ... اورال لورنته 82 و ویا 88 .. ولی لورنته پرسونالتی پلاس Arial Threat رو داره ... ولی ویا نداره ...برای همین من خودم باشم لورنته رو میخرم چون میخوام سانتر کنم ... و گل بزنم ...
برای همین به نظرم پرسونالتی پلاس مهم تر از اورال هست و همون طور که گفتی برای کاستومایز کردن بازیکن هاست ...
+
یه سری نکته جالب هم بازی داره ..
مثلا من تازگی ها فهمیدم آدرینا ( که توی رم بازی میکرد ) پرسونالیتی پلاس Complete Forward رو داره ..:31:
p3yman_xl
24-09-2011, 19:07
یک سری از بازیکنا در فیفا 11 اورال هایی دارن که نباید داشته باشن.. کاکا 86، رونالدینیو 86، تونی کروس 80 و ...
بالانس ترین و مناسب ترین بازیکن در فیفا 11 به نظر من ماریو گومژ در بایرن مونیخ هستش. بازیکن فوق العاده ایه ... عین دنیای واقعی و هر حرکتی میبینم ازش انگار داره تو دنیای واقعی انجام میده . قدرت سر زنی بسیار بالا و شم ّ گل زنی بسیار بالاتر.. بازی کردن با این بازیکن لذت بخشه.. یادمه تو محوطه چسبیده به خط 18 یه گل خیلی خیلی قشنگ با سر زد .. واقعا لذت بردم.
راستی من هنوز از فیفا 11 سیر نشدم و فکر نمیکنم تا سال آینده (2012) سراغ 12 برم!
Alex Fera
24-09-2011, 22:56
همین ...
پرسونالیتی + ها توی بازی خیلی به چشم میان ... یعنی مثلا اینیستا که دریبلر هست توی بازیش کاملا به چشم میخوره .. یا مثلا یه بازیکن که کلینیکال فینیش رو نداره با یکی که داره توی تک به تک ها فرقشون معلوم میشه ..
+
اورال بازیکن ها یه نظرم یه نمودی از پرسونالیتی پلاس هاست ... اورال نشون میده بازیکن توی پرسونالیتی پلاس هاش چقدر ماهره ..
بر عکس من بخوام بازیکن بخرم اول به پرسنالیتی + نگاه میکنم ... بعد با توجه به بودجه و اینا یه بازیکن با یه اورال رو میخرم ...
و به نظرم هم اولویت اول پرسونالتی هست .. چون مثلا شما یه مهاجم هدف میخواهید ... مثلا بین داوید ویا و فرناندو لورنته ... اورال لورنته 82 و ویا 88 .. ولی لورنته پرسونالتی پلاس Arial Threat رو داره ... ولی ویا نداره ...برای همین من خودم باشم لورنته رو میخرم چون میخوام سانتر کنم ... و گل بزنم ...
برای همین به نظرم پرسونالتی پلاس مهم تر از اورال هست و همون طور که گفتی برای کاستومایز کردن بازیکن هاست ...
+
یه سری نکته جالب هم بازی داره ..
مثلا من تازگی ها فهمیدم آدرینا ( که توی رم بازی میکرد ) پرسونالیتی پلاس Complete Forward رو داره ..:31:
جالب بود ولی فکر نکنم اجرای پرسونالیتی+ ها به اورال ربطی داشته باشه..............
هر چی علامت پرسونالیتی+ها طلایی تر باشه بهتر اجرا میکنن ولی همون علامت سفید هم خودش خیلیه............
بر عکس شما شهاب جان من چون بیشر برای حمله از پاس تو در و یک دو استفاده میکنم،ویا رو میخریدم چون Poacher هستش و سرعت نسبتا خوبی هم داره................
آدرینا رو هم پیدا نکردم،شاید تویه کرییرت Complete Forward شده..................
+
راستی یه سوال هم داشتم...........
ممکنه ورتوال پرو که باهاش بازی میکنم پرسونالیتی + بگیره؟؟؟
من زیاد این مود رو بازی نمیکردم...........
CATALONIA
25-09-2011, 14:35
جالب بود ولی فکر نکنم اجرای پرسونالیتی+ ها به اورال ربطی داشته باشه..............
هر چی علامت پرسونالیتی+ها طلایی تر باشه بهتر اجرا میکنن ولی همون علامت سفید هم خودش خیلیه............
بر عکس شما شهاب جان من چون بیشر برای حمله از پاس تو در و یک دو استفاده میکنم،ویا رو میخریدم چون Poacher هستش و سرعت نسبتا خوبی هم داره................
آدرینا رو هم پیدا نکردم،شاید تویه کرییرت Complete Forward شده..................
+
راستی یه سوال هم داشتم...........
ممکنه ورتوال پرو که باهاش بازی میکنم پرسونالیتی + بگیره؟؟؟
من زیاد این مود رو بازی نمیکردم...........
خب همونطور که گفتی این زیبایی فیفاست که دست گیمر رو برای انتخاب بازیکن با توجه به ترکیبش باز میزاره ...
باز اشتباه تایپی :31:
ادریانو -- Adriano
منظورم بود ... :31:
+
والا منم خیلی این مود رو بازی نکردم .. ولی میشه ...
Spaniuly
25-09-2011, 15:40
والا منم خیلی این مود رو بازی نکردم .. ولی میشه ...
نصف عمر فیفا خوریت بر فناس شهاب :31:
این مود برام فوق العاده اس اگه بازی گیرم بیاد اولین چیزی که روش زوم خواهم کرد همین موده... امیدوارم اکامپلیشمنت هاش بازم باشه ولی کمی ساده تر بابای آدم درمیاد گرچه مال فیفا 11 رو 2 بار 100 درصد کردم...
اینقدرام مطمئن نباش که پرسنالتی به ویرتوال پرو اضافه بشه فقط یک چیز می خوام اونم خاصیت فلایر هست که امیدوارم بشه با ویرتوال پرو اون رو کسب کرد
Alex Fera
25-09-2011, 23:32
آرمین منم خیلی سعی کردم با این مود حال کنم ولی سروسامون درست حسابی نداشت،تو هر تیمی میخواستی میتونستی بازی کنی،از این بدم میومد...............
+
پرسونالیتی +ها به ورتوال اضلفه میشن حالا یا نه؟؟؟
Spaniuly
26-09-2011, 10:42
آرمین منم خیلی سعی کردم با این مود حال کنم ولی سروسامون درست حسابی نداشت،تو هر تیمی میخواستی میتونستی بازی کنی،از این بدم میومد...............
+
پرسونالیتی +ها به ورتوال اضلفه میشن حالا یا نه؟؟؟
می تونستی عضو کنی فقط توی یه تیم
وقتی توی کریر مود بازی می کردی فقط تیم ابتدیی دست خودته بعدش بنا به بازیت درخواست میاد از تیمای دیگه... در کل من از فیفا 11 بازی کردن شدیدا لذت بردم تاحالا فقط فیفا 07 و فیفا 08 اینقدر بهم چسبیده بود
در مورد پرسنالتی که اصلا نمیشه چیزی گفت پرسنالتی آخه مربوط به یه چیز واقعیت هست مگر اینکه این بیاد همه این فاکتور ها رو بذاره دم دست نمی دونم می تونم منظورم رو برسونم یا نه یعنی یه چیزی مثل PES اون کارت ها رو دیدن دیگه توی PES همینا توی فیفا هم هستن ولی دیگه دم دست نیستن نمی تونی این ها رو به یه بازیکن ساختگی بدی یا از بازیکنی بگیری ولی توی PES میشه اتفاقا همین قضیه لوس میکنه مثلا ژاوی توی فیفا خیلی با ارزش تر از ژاوی PES هست چون توی PES اراده کنی از ژاوی بودن می تونی ساقطش کنی ولی توی فیفا اگه همه خصوصیات ژاوی رو هم کاهش بدی بازم خیلی قوی تر از یه بازیکن معمولی میشه که همه خصوصیاتش هم روی عدد 1 نیست... این رو نمی تونه بذاره به صورت انتخابی مگه اینکه فیفا بیاد یه کار خاص و جالب بکنه امیدوارم چنین چیزی در نسخه های بعدی فیفا اضافه بشه یعنی به صورت هوشمند یه سری از خصوصیات اضافه بشه یعنی اضافه شدن یک پرسنالتی وابسته به سبک بازی باشه که هوش انسانی با VP خودش انجام میده یعنی اگه علاقمند به شوت از راه دور باشه و این رو توی بازی خودش توی طولانی مدت نشون بده (چه تو تمرین چه توی بازی) یه توانایی Long Ranger بهش افزوده بشه یه همچین چیزهایی می تونه خیلی به جذابیت بازی اضافه کنه
آقا راستی اهالی محل کوچ کنیم به تاپیک فیفا 12 دیگه... وقتشه با اینجا بای بای کنیم... گرچه به قول پیمان هنوز سیر نشدیم از این شاهکار فیفا 11
واسه 12 ماه دیگه مونثات ایگنور می شن:31: ===> Females Ignore For Another 12month
دوستان من تازه فیفا 11 گرفتم اگر کسی راهنمائی میتونه بکنه برای نصب پچ و شروع بازی لطف کنه یه پست به من معرفی کنه ممنون میشم
CATALONIA
26-09-2011, 14:49
ارمین پس چطوریه که یه بازیکن توی منیجر مود بعد از یه مدتی پرسونالیتی پلاس میگیره .. ؟
مثلا الان من بعد از چند فصل گومز الان مهاجم کامل شده .. در حالی که روی حالت دیفالت خود بازی دو تا خوصیت فقط داره ...
به نظر من اورال ها روی پرسونالیتی ها تاثیر داره ..
مثلا اورا اول خصوصیت سرعت Speeder رو داره ولی یه کم که توی منیجر مود میگذره از خصوصیت Sprint کم میشه و وقتی کمتر از 90 میشه این خوصیتش برداشته میشه ..
Spaniuly
26-09-2011, 16:35
ارمین پس چطوریه که یه بازیکن توی منیجر مود بعد از یه مدتی پرسونالیتی پلاس میگیره .. ؟
مثلا الان من بعد از چند فصل گومز الان مهاجم کامل شده .. در حالی که روی حالت دیفالت خود بازی دو تا خوصیت فقط داره ...
به نظر من اورال ها روی پرسونالیتی ها تاثیر داره ..
مثلا اورا اول خصوصیت سرعت Speeder رو داره ولی یه کم که توی منیجر مود میگذره از خصوصیت Sprint کم میشه و وقتی کمتر از 90 میشه این خوصیتش برداشته میشه ..
بله این هست ولی در مورد بازیکنان Real نه VP
من منظورم این بود که این خصوصیات بدون در نظر گرفته شدن پارامترها و البته در مورد ویرتوال پرو انجام بگیره در مورد بازیکنان دیفالت بازی که بله رشد که می کنن خصوصیات ویژه می گیرن...
بازم تاکید می کنم امیدوارم مثله نسخه فیفا 10 خصوصیت فلایر مخفی نباشه و بشه کسب کرد دست به دعا بشید خیلی خصوصیت نابی هست! بخصوص که شیرین کاری های جدید بازی خیلی با نمکه اون ویدیوی حرکات تکنیکی رو نمی دونم دیدین یا نه الکسی پاتو دروازبان رو جا میذاره بعد با یه حرکت نمایشی توپ رو گل می کنه یه حرکت مارسی رولت مانند می زنه
دوستان من تازه فیفا 11 گرفتم اگر کسی راهنمائی میتونه بکنه برای نصب پچ و شروع بازی لطف کنه یه پست به من معرفی کنه ممنون میشم
فیلمیا پسر:31: دیروز فیفا 12 امده 11 رو گرفتی؟ یه دفعه 12 رو می گرفتی دیگه فردا پس فردا می تونی گیر بیاری :46: ولی خوب اینم هست که فیفا 11 بهترین فیفا هست البته منظورم برا کنسوله!
Alex Fera
26-09-2011, 21:44
آرمین جان از کجا اینقد مطمئنی فیفا 11 بهتر 12 هستش؟؟؟
مگه نسخه کامل رو امتحان کردی؟؟؟
شاید 12 خیلی بهبودیافته تر،کاملتر و پرمحتوا تر از 11 باشه..................
erfan1000
27-09-2011, 19:43
کسی بلده از وسط زمین تو فیفا 11 گل بزنه؟
(چند روز دیگه wcg شروع میشه :31:)
Spaniuly
28-09-2011, 09:20
آرمین جان از کجا اینقد مطمئنی فیفا 11 بهتر 12 هستش؟؟؟
مگه نسخه کامل رو امتحان کردی؟؟؟
شاید 12 خیلی بهبودیافته تر،کاملتر و پرمحتوا تر از 11 باشه..................
نه هنوز بازی نکردم ولی دمو بهم نچسبید ولی همه اونهایی که زیاد بازی کردن فیفا 12 رو (دموش رو) از دم گفتن که بازی بهترین از نمیشه... بابا بهتر از این نمیشه :31:
ولی باز هم هیچ چیزی از ارزش های فیفا 11 کم نمی کنه خیلی ناب بود...
خب امروز جمعی از بچه های Gn جم شدیم برای وداع با فیفا 11 اخرین بازیمون رو برگذار کنیم و مسابقه ای بدیم
10 نفریم و فردا عصر مسابقه طی حضور جمعی زیادی از افراد فوتبال دوست دنبال خواهد شد به نفر اول یه بازی اورجینال فیفا 12 داده میشه
امروز قرعه کشی کردیم افتادم با کسی که نباید میوفتادم برام دعا کنید :31:
CATALONIA
28-09-2011, 21:03
خب فیفا 12 هم اومد و این بازی تقریبا رفت کنار ... در کل بعد از فیفا 99 به نظر من این بازی توی این مدتی که فیفا اومده بهترین توی سری بود .. خیلی باهاش حال کردم ..
فک نکنم هیچ کس بتونه خاطراتش رو با این بازی فراموش کنه .. ولی بالاجبار باید گفت خداحافظ فیفا 11 ...
در کل من از همون موقع 99 و 2000 که فیفا بازی میکنم هیچ کدوم به اندازه فیفا 06 بهم نچسبید فکر کنم
کشت کردم اونو عالی بود
تو Move هاش یه فیلم داشت تکنیک برکمب رو نشون میده همیشه تو کف اون حرکت موندم
راستی دعا یادتون نرده :13::31:
خب فیفا 12 هم اومد و این بازی تقریبا رفت کنار ... در کل بعد از فیفا 99 به نظر من این بازی توی این مدتی که فیفا اومده بهترین توی سری بود .. خیلی باهاش حال کردم ..
فک نکنم هیچ کس بتونه خاطراتش رو با این بازی فراموش کنه .. ولی بالاجبار باید گفت خداحافظ فیفا 11 ...
واقعا ! واقعا هیچوقت فراموشش نمیکنم :(
(الان بغضم گرفته به خدا )
:41:
سلام
گفتم بدونید اخر این رقابت چی شد
تو همون نفر اول باختم بهش 3-0 باختم
من ارسنال بودم اونم چلسی...این چک مگه توپ ازش رد میشد
کلا استرس زیاد داشتم نمیدونم چرا یه حمله درست و حسابی هم نتونستم بکنم به هر حال وداع کردیم
اونم چه وداعی :31:
Spaniuly
30-09-2011, 17:07
:41:
سلام
گفتم بدونید اخر این رقابت چی شد
تو همون نفر اول باختم بهش 3-0 باختم
من ارسنال بودم اونم چلسی...این چک مگه توپ ازش رد میشد
کلا استرس زیاد داشتم نمیدونم چرا یه حمله درست و حسابی هم نتونستم بکنم به هر حال وداع کردیم
اونم چه وداعی :31:
ای حامد دستم برسه بهت خفه ات می کنم تو هنوز نمی دونی جلو کسی گه چلسی برمی داره باید چلسی برداری؟ چلسی باگه فیفا 11 هست! موقع مسابقه یا باید هماهنگ بشید که هیچ کس از چلسی استفاده نکنه یا اینکه اگه کسی برداشت تو هم برداری... با آرسنال می خوای چلسی رو ببری؟ باز خوبه فقط سه تا خوردی
Alex Fera
30-09-2011, 18:43
چه تاپیکه احساسی شده این جا.........:13:
من که فقط فعلا نسخه PC 12 رو بازی کردم چون PC بنده ماله سال 2007 هستش به سختی بازی رو اجرا میکنه..............
به همین دلیل هنوز هم دارم Fifa 11 بازی میکنم،فردا هم میرم دانشگاه،بازی کردن میره تا 4شنبه هفته دیگه که 12 رو بگیرم...........
ای حامد دستم برسه بهت خفه ات می کنم تو هنوز نمی دونی جلو کسی گه چلسی برمی داره باید چلسی برداری؟ چلسی باگه فیفا 11 هست! موقع مسابقه یا باید هماهنگ بشید که هیچ کس از چلسی استفاده نکنه یا اینکه اگه کسی برداشت تو هم برداری... با آرسنال می خوای چلسی رو ببری؟ باز خوبه فقط سه تا خوردی
اخه میدونی قرار شد قرعه کشی کنیم و اولش حرف زدیم هر کی هر تیمی بردار برداره
منم چون با ارسنال خوب بازی میکنم دیگه گفتم میبرم دیگه اخه ا زکجا میدونستم :19:
Spaniuly
01-10-2011, 09:21
من توی لایو هم با کسی که چلسی رو بربمی داشت بازی نمی کردم و همون اول ترک می کردم چون خیلی ضایع هست نامردی میشه حقیقتا
LiverBarca
01-10-2011, 10:16
دوستان دیگه دارین چلسی رو خیلی بزرگش میکنین!!!!
اخه همچین چیزی من تو 11 ندیدم اصلآ!!!
به نظر من قوی ترین تیما بارسا و رئال بودن...
matrix_3s
01-10-2011, 10:46
اخه میدونی قرار شد قرعه کشی کنیم و اولش حرف زدیم هر کی هر تیمی بردار برداره
منم چون با ارسنال خوب بازی میکنم دیگه گفتم میبرم دیگه اخه ا زکجا میدونستم :19:
حامد این استیلی بازیا چیه درمیاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :31:
حیف من پستتو دیر دیم وگرنه با دعای من 6 تا دیگه هم میخوردی............!!!!!!!!!!
راستی بذارید من یه پست برای وداع از FIFA 11 بدم.........!!!!!!!
خداحافظ 11 خیلی حال دادی بهمون ............!!!
راستی دوستان من یه چند تا باگ اساسی تو نسخه ps3 دیدم
آیا مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟:31:
Spaniuly
01-10-2011, 14:08
دوستان دیگه دارین چلسی رو خیلی بزرگش میکنین!!!!
اخه همچین چیزی من تو 11 ندیدم اصلآ!!!
به نظر من قوی ترین تیما بارسا و رئال بودن...
یه نفر فیفا باز رو به مبارزه دعوت کن ازش بخوا که چلسی رو برداره بعد ببین می تونی بازی همیشگت رو جلوش ارائه بدی یا نه اگه تونستی بیا حتما بهم خبر بده... مطمئن باش که نمی تونی جلوی چلسی بازی همیشگت رو انجام بدی اگه چلسی دست هوش انسانی باشه برعکس AI خیلی خوب کار نمی کنه... AI موقعی که رئال رو داره بد و سخت بازی می کنه
اهه من همیشه چلسی رو میگیرم . کی حاضره بزنیم ؟
Spaniuly
01-10-2011, 20:40
یه کار خیلی سخت هم هست اینکه دو نفری بازی کنید هم تیمی باشید و مقابل منچستر یونایتد بازی کنید توی درجه افسانه ای ظاهرا درجه سختی دوبل میشه! هر دو نفری که توی یک تیم باشن هر چقدر هم باهم مچ باشن بازم چالش برانگیز هست بخصوص توی حمله نانی برباتوف و رونی جادو جمبل می کنن
بله این هست ولی در مورد بازیکنان Real نه VP
من منظورم این بود که این خصوصیات بدون در نظر گرفته شدن پارامترها و البته در مورد ویرتوال پرو انجام بگیره در مورد بازیکنان دیفالت بازی که بله رشد که می کنن خصوصیات ویژه می گیرن...
بازم تاکید می کنم امیدوارم مثله نسخه فیفا 10 خصوصیت فلایر مخفی نباشه و بشه کسب کرد دست به دعا بشید خیلی خصوصیت نابی هست! بخصوص که شیرین کاری های جدید بازی خیلی با نمکه اون ویدیوی حرکات تکنیکی رو نمی دونم دیدین یا نه الکسی پاتو دروازبان رو جا میذاره بعد با یه حرکت نمایشی توپ رو گل می کنه یه حرکت مارسی رولت مانند می زنه
فیلمیا پسر:31: دیروز فیفا 12 امده 11 رو گرفتی؟ یه دفعه 12 رو می گرفتی دیگه فردا پس فردا می تونی گیر بیاری :46: ولی خوب اینم هست که فیفا 11 بهترین فیفا هست البته منظورم برا کنسوله!
دوست عزیز من با تنظیم دوربین مشکل دارمن می تونی راهنمائی بکنی؟اگر تنظیمات خودتوبگی ممنون میشم
Spaniuly
03-10-2011, 14:39
دوست عزیز من با تنظیم دوربین مشکل دارمن می تونی راهنمائی بکنی؟اگر تنظیمات خودتوبگی ممنون میشم
من می ذارم روی Tele ارتفاع حداکثر زوم هم حداقل... اینجوری کاملا احاطه پیدا می کنی
من می ذارم روی Tele ارتفاع حداکثر زوم هم حداقل... اینجوری کاملا احاطه پیدا می کنی
آرمین اگه میخوای بذاری رو حداکثر ارتفاع و حداقل زوم یعنی یه جوزی باشه که فضای بیشتری رو TV پوشش بده باید بذاری رو Co-op اینجوری از Tele دور تر هست !
آقا راهی داره دیگه این محیط تمرینی اول بازی همش نیاد؟
اول همش کاکا هست
Spaniuly
07-10-2011, 20:27
آقا راهی داره دیگه این محیط تمرینی اول بازی همش نیاد؟
اول همش کاکا هست
می تونی از آرنا اپشن تغییر بدی هم استادیوم ارنا رو هم بازیکن رو هم دروازبان رو
این گه گفتی کجا هست؟یعنی دیگه مستقیم میره تو بازی؟محیط تمرینی اول نمیاد؟
می دونم جاش نیست اما به نظرت بین fifa11,pes11,fifa12,pes12 انصافا کدوم بهتره من تازه 11 ها رو گرفتم کلا همیشه 1 سال دیتر بازی میکنم بیشتر بهم حال میده کدومشون بین این 4تا بهترن؟
Spaniuly
11-10-2011, 16:12
فیفا 12
شکن نکن البته نسخه ایکس باکسش من نسخه PC فیفا 12 رو دیدم عین 11 کنسوله... EA بازم PC خورهارو اوسکول گیر آورد خیلی جالبه! البته تا حدودی موفق شده خیلی از PC بازها هنوزم خبر ندارن نسخه PC مثل نسخه کنسولی نیست... البته زیاد این موضوع رو مطرح نکردم تا دلسرد نشن:31:
smallfrank
11-10-2011, 19:10
فیفا 12
شکن نکن البته نسخه ایکس باکسش من نسخه PC فیفا 12 رو دیدم عین 11 کنسوله... EA بازم PC خورهارو اوسکول گیر آورد خیلی جالبه! البته تا حدودی موفق شده خیلی از PC بازها هنوزم خبر ندارن نسخه PC مثل نسخه کنسولی نیست... البته زیاد این موضوع رو مطرح نکردم تا دلسرد نشن:31:
جدی اینجوریه ؟
حالا چقدر تفاوت داره ؟
این EA آدم نمیشه...
منکه تا یه یکی دو هفته دیگه X360 میگیرم از دست این PC داغون راحت شم.
همین Fifa 12 رو بزور اجرا میکنه .
می تونی از آرنا اپشن تغییر بدی هم استادیوم ارنا رو هم بازیکن رو هم دروازبان رو
اینا که گفتی کجا هست من نمی دونم...یه مشکل دیگه اینکه بعد از هفته چهارم نمی تونم هیچ لیگی رو بازی کنم ارور میده میاد بیرون و استاپ میشه...دلیل خاصی داره؟
دوستان لطفا لینک آخرین پچ رو هم برای فیفا بدین .....فیفا11.... می دونم کار خاصی نمیکنه اما شاید مشکل منو حل کنه...
Spaniuly
19-10-2011, 15:04
پچ؟ ایجا تاپیک کنسوله داداش
Amin4All
20-10-2011, 20:53
سلام.
چطوری میشه تو fifa 11 کنسول جای دکمه شوت رو مثل pes کرد.
الان شوت با دکمه قرمزه میخام شوت با دکمه آبـــی بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.