مشاهده نسخه کامل
: FIFA 11 - نسخه Console
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
حسین منوی تنظیمات دوربین بازیتو اگه تونستی با گوشیت یه عکس ازش بگیر ببینم چطوریه
موضوع خاصی نیست :31:. فقط اینکه وسط بازی میتونی game speed رو تغییر بدی که درست یادم نیست فکر کنم 4 نوع سرعت برای بازی تعریف شده بود. مثل فیفا که سه حالت داشت...
و تغییر سرعت بازی کاملا ملموسه
خب وقتی سرعت بازی بیشتر میشه به نسبت build up هم بیشتر میشه دیگه
راستی حسین اینو تو تایید میکنی؟
یعنی تفاوت دقت پاس اسکولز با گیبسون در حالت منوال اینقدر آشکاره؟
از منوی تنظیمات دوربین چرا عکس بگیرم ؟ متوجه منظورت نمیشم مگه خودت کنسول نداری ؟
این مساله بیلد آپ یک موضوع تاکتیکیه اگه منظور از تغییر سرعت صرفا تغییر سرعت همه چیز در بازی باشه که اصلا ربطی به مسائل تاکتیکی بازی همچنین همین مورد بیلد آپ نداره . این مساله buld up یکی از مسائل بسیار مهم در سبک و روش بازی تیمهاست که تا حدودی برای گیم پلی فیفا طراحی شده که البته کامل نیست اما وجود داره . کلا تیمهای مختلف در دنیا با روشهای مختلف توپو به زمین حریف و بعد یک سوم حریف میرسونن بعضی تیمها مثل بارسا بیلد آپ رو بصورت کاملا تدریجی و گام به گام انجام میدن به این شکل که با پاسکاریهای بسیار زیاد و البته کوتاه توپو از خط دفاعی به خط هافبک میرسونن و در این منطقه هم باز با پاسکاریهای زیاد و کوتاه اونو به زمین حریف و منطقه جریمشون میرسونن و در این اثناء در هر مرحله که توپ از یک خط به خط جلوتر منتقل میشه خطوط هم جابجا میشن مثلا اگه خط حمله یک خط جلو کشید خط میانی هم یک خط جلو میاد و متعاقب اون خط دفاعی یک خط جلوتر میاد . بارسا نمونه ای کامل از یک بیلد آپ کاملا تدریجیه . در نقطه مقابل تیمهایی هستن که با پاسهای بلند و سانترهای کشید قصد رسوندن توپ به منطقه دفاعی حریفو دارن و در این بین تیمهایی هم حالتی بینابین رو به اجرا میذارن .
من وقتی از یک تیم عقب میفتم تاکتیک و سبک بیلد آپو به حداقل خودش میرسونم و اکثرا هم با این کار نتیجه میگیرم ( هرچند که این کار ریسک از دست دادن توپو بالا میبره ) اما زمانیکه از تیمی جلو میفتم با تغییر فرمیشن و ترکیب بازی ایتمهای بیلد آپو هم به حداکثر خودش میرسونن تا تملک توپم به ماکسیمم خودش برسه و ریسک خالی موندن زمین خودی در صورتیکه توپ لو بره به حداقل خودش برسه .
در مورد تفاوت در دقت پاسها راستش تفاوتها در اون حدی نیست که انتظار داشتیم . توی فوتبال واقعی تفاوتها بیشتر از اینیه که سازندگان برای این نسخه طراحی کردن . در زمینه زاویه پاسها این مورد خیلی کم به چشم میاد اما در مورد پاسکاری تک ضرب خیلی عالی کار شده مثلا با بازیکنانی مثل فابرگاس یا اسنایدر و یا اینیستا و ژاوی نسبت به بقیه بازیکنا خیلی راحت تر میشه تک ضرب بازی کرد . ایکاش ضریب این contextual error رو بیشتر میکردن تا این مورد نمود بیشتری پیدا کنه توی بازی به نظر من این ضریب ارور رو اگه به اندازه ضریب خطاها توی شوتها طراحی میکردن بازی خیلی واقعی تر میشد هرچند که این خطاها خیلها رو که بیشتر فوتبالو برای تفریح بازی میکنن زده میکرد .
اگه خوب دقت کنی میبینی دقت شوتها در بازیکنان مختلف خیلی فرق میکنه مثلا بازیکنی مثل توتی یا رونالدو شوتهاشون بشدت دقیقه . با بازیکنانی که دقت شوت بالایی دارن شوتهای فنیو میشه از زوایای بسیار تنگ تر و یا فواصل دورتر وارد دروازه حریف کرد اما با بازیکنانی که دقت شوت کمی دارن این کار بشدت سخت تره یا اگه دقت کنی بازیکنان در حالتی که تحت فشار هستن و یا زاویه مناسبی نسبت به دروازه حریف ندارن و یا اینکه با پای غیر تخصصی شوت میزنن دقت شوتهاشون با توجه به این موارد کاهش پیدا میکنه اگه همین تفاوتها رو در مورد دقت پاسها هم ایجاد میکردن خیلی عالی میشد .
JUSTIN11
03-03-2011, 17:14
از منوی تنظیمات دوربین چرا عکس بگیرم ؟ متوجه منظورت نمیشم مگه خودت کنسول نداری ؟
این مساله بیلد آپ یک موضوع تاکتیکیه اگه منظور از تغییر سرعت صرفا تغییر سرعت همه چیز در بازی باشه که اصلا ربطی به مسائل تاکتیکی بازی همچنین همین مورد بیلد آپ نداره . این مساله buld up یکی از مسائل بسیار مهم در سبک و روش بازی تیمهاست که تا حدودی برای گیم پلی فیفا طراحی شده که البته کامل نیست اما وجود داره . کلا تیمهای مختلف در دنیا با روشهای مختلف توپو به زمین حریف و بعد یک سوم حریف میرسونن بعضی تیمها مثل بارسا بیلد آپ رو بصورت کاملا تدریجی و گام به گام انجام میدن به این شکل که با پاسکاریهای بسیار زیاد و البته کوتاه توپو از خط دفاعی به خط هافبک میرسونن و در این منطقه هم باز با پاسکاریهای زیاد و کوتاه اونو به زمین حریف و منطقه جریمشون میرسونن و در این اثناء در هر مرحله که توپ از یک خط به خط جلوتر منتقل میشه خطوط هم جابجا میشن مثلا اگه خط حمله یک خط جلو کشید خط میانی هم یک خط جلو میاد و متعاقب اون خط دفاعی یک خط جلوتر میاد . بارسا نمونه ای کامل از یک بیلد آپ کاملا تدریجیه . در نقطه مقابل تیمهایی هستن که با پاسهای بلند و سانترهای کشید قصد رسوندن توپ به منطقه دفاعی حریفو دارن و در این بین تیمهایی هم حالتی بینابین رو به اجرا میذارن .
من وقتی از یک تیم عقب میفتم تاکتیک و سبک بیلد آپو به حداقل خودش میرسونم و اکثرا هم با این کار نتیجه میگیرم ( هرچند که این کار ریسک از دست دادن توپو بالا میبره ) اما زمانیکه از تیمی جلو میفتم با تغییر فرمیشن و ترکیب بازی ایتمهای بیلد آپو هم به حداکثر خودش میرسونن تا تملک توپم به ماکسیمم خودش برسه و ریسک خالی موندن زمین خودی در صورتیکه توپ لو بره به حداقل خودش برسه .
در مورد تفاوت در دقت پاسها راستش تفاوتها در اون حدی نیست که انتظار داشتیم . توی فوتبال واقعی تفاوتها بیشتر از اینیه که سازندگان برای این نسخه طراحی کردن . در زمینه زاویه پاسها این مورد خیلی کم به چشم میاد اما در مورد پاسکاری تک ضرب خیلی عالی کار شده مثلا با بازیکنانی مثل فابرگاس یا اسنایدر و یا اینیستا و ژاوی نسبت به بقیه بازیکنا خیلی راحت تر میشه تک ضرب بازی کرد . ایکاش ضریب این contextual error رو بیشتر میکردن تا این مورد نمود بیشتری پیدا کنه توی بازی به نظر من این ضریب ارور رو اگه به اندازه ضریب خطاها توی شوتها طراحی میکردن بازی خیلی واقعی تر میشد هرچند که این خطاها خیلها رو که بیشتر فوتبالو برای تفریح بازی میکنن زده میکرد .
هنگام تنظیم دوربین یه ارتفاع داریم و یه نزدیکی که میشه اونو به دلخواه تغییر داد میخواستم ببینم به چه اندازه اونا رو تغییر دادی.
منظورتو از buld up متوجه شدم.منم منظورم این بود که سرعت بازی رو میتونی تغییر بدی وقتی سرعت بازی بیشتر میشه سرعت همه چی بیشتر میشه دیگه.پاسکاری ، شوت ، دویدن و ......
از اون بحث تاکتیکی جداست.
Hamid Hamid
03-03-2011, 17:30
سلام دوستان ...
من كه لايو ندارم الان نشستم نقل و انتقالات جديد رو از سايت گل انگليسي به صورت دستي انجام دادم !!
تيم هاي :
مالاگا( اسپانيا)
چزنا(ايتاليا)
ولفسبورگ(آلمان) بيشترين خريد رو داشتن ...
تيم هاي چلسي / ساندرلند و آستون ويلا هم خريد هاي خوبي داشتند ...
تيم لستر سيتي هم 2 خريد خوب داشته!
هنگام تنظیم دوربین یه ارتفاع داریم و یه نزدیکی که میشه اونو به دلخواه تغییر داد میخواستم ببینم به چه اندازه اونا رو تغییر دادی.
منظورتو از buld up متوجه شدم.منم منظورم این بود که سرعت بازی رو میتونی تغییر بدی وقتی سرعت بازی بیشتر میشه سرعت همه چی بیشتر میشه دیگه.پاسکاری ، شوت ، دویدن و ......
از اون بحث تاکتیکی جداست.
من چون دستی بازی میکنم مجبورم زوم دوربینو به حداقل خودش برسونم تا بتونم بخش بزرگتری از زمینو برای پاسکاری ببینم . در حالتیکه پاسها کمکی هستن چشم بسته هم میشه پاس داد اما در حالت دستی حتما باید بازیکنا رو دید و بعد پاس داد .
ارتفاع دوربینو هم متوسط انتخاب کردم . منو مسعود در مورد این نوع دوربین , زوم و ارتفاع اون اتفاق نظر داریم که بهترین حالت همین تنظیماته . اگه پاسها کمکی باشه من زومو وسط قرار میدم .
ببین امین pes2011 یک بخش داره که توی اون میشه سرعت و آهنگ بازی سازیو در دقایق مختلف تغییر داد . این بخش امسال به گیم پلی بازی اضافه شده و با بخش تنظیم سرعت بازی متفاوته منظور من این بخشه که حدودا 6-7 ماه پیش کونامی روش خیلی مانور میداد . اگه pes زیاد بازی کردی این بخشو توضیح بده .
بچه ها شماها بیشتر به بیلد آپ و رسوندن تدریجی توپ به منطقه دفاعی با بازی گروهی علاقه دارید یا اینکه بیشتر دوست دارید با کمترین ضرب به توپ و در حداقل زمان ممکن توپو به منطقه دفاعی حریف برسونید ؟
یک سوال دیگه , شما تا چند درصد به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقتون توی زمین بازی آشنا هستید و بر اساس پیش بینی حرکات بازیکنانتون توی زمین اقدام به پاس دادن به اونها میکنید . منظورم اینه که تا چه حد با حرکات رو به جلو , عقب و عرضی تک تک بازیکناتون بصورت مجزا آشنا هستید چه در زمانی که توپ لو میره و تیم در حالت دفاعی قرار میگیره و چه زمانیکه صاحب توپ هستید و قصد یک ضد حمله و یا مثلا بیلد آپ و بازی تدریجی رو به جلو رو دارید . اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
یک نمونشو من بگم در زمانیکه من با ژاوی در منطقه میانی زمین صاحب توپ هستم و دارم رو به جلو حرکت میکنم مسی از کناره خط طولی با سرعت زیاد در حال نفوذ به منطقه دفاعیه حریف که با آگاهی از این حرکت خیلی وقتا با استارت مسی و قبل از اینکه توی منطقه آفساید قرار بگیره با یک سانتر تودر طولی بلند این بازیکنو در موقعیت مناسبی قرار میدم .
JUSTIN11
03-03-2011, 20:17
میگم حسین شما چرا اینقدر از بارسا مثال میزنی تیم دیگه ایی نبود؟ این همه تیم داریما ......
بحث علاقه شد من کلا از بازیکنای بلند قد و فیزیکی خوشم میاد توی همه پست ها.تاکتیک تیمیم هم متنوعه.پاسکاری - سانتر -شوت.سرعتی بازی نمیکنم و از بازیکنای قد کوتاه و سرعتی خیلی بدم میاد ! البته یکی از اونها رو توی تیم داشته باشم بد نیست.
مثلا من تیم آرسنال رو برای کری یر مود برداشتم.کارلوس ولا- والکات-آرشاوین رو فروختم بجاش فرناندو یورنته و ادین ژکو رو خریدم.بجا دنیلسون روسیچکی ، باستین شواین اشتایگر و داوید لوئیز رو خریدم.کلا بازیکن زیر 182 سانت توی تیمم جایی نداره !
کلا با تیمهای سرعتی مثل بارسلونا حال نمیکنم.
از سیستم 4-3-3 استفاده میکنم که ادین ژکو در نوک خط حمله هستش فان پرسی سمت چپش قرار داره ولی از کناره ها حرکت نمیکنه مسیر حرکتش توی عمقه که موقع سانتر کردن از جناح راست به ژکو می پیونده.در سمت راست هم تنها بازیکن سرعتیم یعنی اشلی یانگ قرار داره که وظیفش دریبل کردن مدافع مستقیم و با سرعت بالاش دفاع حریف رو دور میزنه.پشت سر ژکو هم فابرگاس و بعضی مواقع سمیر نصری حضور داره که وظیفشون پاسهای توی عمق و شوت پش محوطه جریمست.
Hamid Hamid
05-03-2011, 00:11
سلام دوستان ...
آيا از فيفا بازي كردن زماني كه پاس ها روي اتومات هست لذت ميبريد؟! اگر از اين حالت لذت ميبريد بايد بگم كه هنوز لذت واقعي بازي با اين گيم رو متوجه نشديد ... زماني كه تمام حركات رو در حالت دستي يا Manual قرار ميديد شاهد بازي ديگري خواهيد بود ...
بازي به كل تغيير ميكنه ... دريچه اي ديگري به روي گيمر باز خواهد شد ...
در حالت اتومات وضعيت توپ كاملا متفاوت با حالت دستي هست ... در حالت اتومات بارها گيمر احساس ميكنه كه داره با بادكنك ! بازي ميكنه ... نه توپ ... اما در حالت دستي به نوعي توپ وضعيت ديگري پيدا ميكنه ... توپ سنگينتر به نظر ميرسه ... نحوه ي شوت زدن كاملا متفاوت خواهد شد به طوري كه بازيكن ها حتي با پاي مخالف با دقت اگر ضربه بزنند امكان گل شدن توپ هم هست ...
نكته ي ديگه اينكه اگه به سرعت از حالت اتومات به دستي شيفت كنيد قطعا با مشكل مواجه ميشيد ... ابتدا سعي كنيد درجه ي سختي رو يك مرحله پايينتر بياريد اگه Legendry بازي ميكنيد اين حالت رو روي World Class بگذاريد تا رفته رفته با شرايط جديد آشنا بشيد و بعد درجه ي سختي رو به حالت دلخواهتون تغيير بديد ... فقط سعي كنيد تحمل كنيد ... چون ابتدا خيلي خيلي سخته براي كساني كه مدت زيادي اتومات بازي كردند....
بازي با حالت دستي تمام لذت مربي بودن رو به شما ميده ... به علت اشتباهات در پاس دادن و به علت سختي زياد براي رسوندن پاس ها در نتيجه موقعيت هاي زيادي پيش نمياد و بازيكن هاي شما بايد از حداقل فرصت ها گل بسازند و در نتيجه بازي پرگل نخواهد بود يا كمتر گل زياد خواهد داشت ... و با زدن يك گل واقعا گيمر احساس رضايت ميكنه ...
همچنين در مورد گل خوردن هم اين مورد صدق ميكنه كه اگه گلي رو دريافت كنيد به شدن ناراحت ميشيد چون واقعا جبران اين گل بسيار مشكل خواهد بود و به سادگي نميتونيد گل رو جبران كنيد و چه بسا گل هاي ديگري هم دريافت كنيد ...
وین رونی
05-03-2011, 07:37
آخه دستی چه لذتی داره می خوای به راست پاس بدی میره چپ شرق و می گیری میره غرب.منکه یکی دو بار بازی کردم دسته کنسولم داشت می شکست
یه سوال:
چه زمانی سوئیچ کنیم به حالت دستی؟زمانی که تو لجندری بهترین نتایج را گرفتیم؟یا نه تو world class هم اگه خوب بودیم سوئیچ کنیم رو حالت دستی؟
Hamid Hamid
05-03-2011, 09:59
آخه دستی چه لذتی داره می خوای به راست پاس بدی میره چپ شرق و می گیری میره غرب.منکه یکی دو بار بازی کردم دسته کنسولم داشت می شکست
یه سوال:
چه زمانی سوئیچ کنیم به حالت دستی؟زمانی که تو لجندری بهترین نتایج را گرفتیم؟یا نه تو world class هم اگه خوب بودیم سوئیچ کنیم رو حالت دستی؟
عزيز جان تو پست بالايي نوشتم كه بايد صبر داشته باشيد تا با شرايط جديد عادت كنيد چون قطعا اين تغيير زياد كار ساده اي نخواهد بود ... اين هم كه شما گفتيد شرق رو ميگيري ميره غرب بخاطر اينه كه دستتون به حالت اتومات عادت كرده و خيلي زمان ميبره تا با حالت جديد مچ بشيد ...
خيلي سخته اما وقتي عادت كنيد تازه لذت فيفا بازي كردن رو متوجه ميشيد ... اصلا انگار گيمر براي خودش شخصيت پيدا ميكنه ... انگار يه مربي ميشه ... حتي توپ بازي شخصيت پيدا ميكنه و از اون حالت قبل كه مثل بادكنك! هست درمياد ...
چه زمانی سوئیچ کنیم به حالت دستی؟من اين اواخر رو حالت دستي با West Ham 4 تا به رئال مادريد ميزدم !!! خب اين اصلا طبيعي نيست ...
هر زمان احساس كرديد خيلي خوب بلد شديد و حالت اتومات ديگه براتون جذاب نيست ...
خوبي اين حالت اينه اصلا بازي ها قابل پيش بيني نيست ... من الان فيورنتينا هستم مثلا يه بازي يونتوس رو 3 بر 0 بردم اما بازي بعد با چزنا !! 0-0 كردم ... يا از پالرمو 1-0 باختم و با اينتر 1-1 كردم ...
ميدوني تو اين حالت نتايج واقعي ميشه ... درصد مالكيت توپپ واقعي ميشه ...
اما لازم نيست از اول بريد رو حالت لجندري و دستي بازي كنيد ... اول بريد رو يه حالت ساده تر كه بتونيد بازي و حريف رو كنترل كنيد و بعد كه عادت كرديد درجه رو سخت تر كنيد ...
اما لذت فيفا به دستي بازي كردنش هست ... اگه ما براي حالت اتومات ميگم فيفا خيلي طبيعي شده !! بايد بگم روي حالت دستي كاملا طبيعيه
و نكته ي آخر: اصلا گيم پلي بازي تغيير ميكنه ... انگار داري يه فيفاي ديگه بازي ميكني!
smallfrank
05-03-2011, 20:33
ببخشید
کسی به حرکات Fake Drag Back و Stop And Go تسلط داره یه راهی جلوی ما بزاره ؟
king of the kings
07-03-2011, 19:52
سلام به دوستان ..
یه سوال دارم ..
کسی می دونه چجوری می شه این بازی رو سه نفره بازی کرد؟با سه تا دسته .
.Behnam.
08-03-2011, 16:58
سلام به دوستان ..
یه سوال دارم ..
کسی می دونه چجوری می شه این بازی رو سه نفره بازی کرد؟با سه تا دسته .
سه تا دسته رو به کنسول وصل می کنی ... بعد تو قسمت Select Sides هر دسته رو به سمت یک تیم می بری ... بعدش بازی می کنی ..:D
سلام
دوستان من یادتون میاد؟:31: منی که میگفتم فیفا چی داره که این همه واسش سرو دست میشکونین؟! بهترین فوتبالی که تا به حال تو عمرم بازی کردم همین فیفا11 هست! اصلا قابل مقایسه نیست با ساکر و از دوستان تشکر میکنم که راهنمایی کردن..به خصوص HAMID HAMID که گفتن باید بازی کنی بفهمی.. همینطورم شد.... از هر لحاظ که حساب کنی بهتره( اصلا تو این چند روزه بجز فیفا هیچی بازی نمیکنم)
فقط چند نکته هست که ازار میده : یکی موقع تعویض کردن که یه نفر دیگه رو نشون میده... یا تصویر هی بریده میشه( موقع تغییر دوربین مثلا موقعی که داور کارت میده) یکی دیگه گرافیک بازی که باید بیشتر کار بشه روی بازیکنا و بعضی از چیزها ( بازیکنا همشون کول دارن اندازه رونی کلمن!:31:) این یکیم بگم دیگه چیزی نمیمونه: اگه دوربین رو هم طوری درست کنن که به فوتبال واقعی نزدیکتر بشه دیگه هیچ اشکالی نداره........ در پایان اینها باعث نمیشن تا حتی 15 % لذت بازی از بین بره....
خدا کنه ساله بعد فیفا از اینی که هست خیلی بهتر بشه که دیگه طرفداراش منفجر میشن..!:31::40:
p3yman_xl
11-03-2011, 09:09
سلام
دوستان من یادتون میاد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منی که میگفتم فیفا چی داره که این همه واسش سرو دست میشکونین؟! بهترین فوتبالی که تا به حال تو عمرم بازی کردم همین فیفا11 هست! اصلا قابل مقایسه نیست با ساکر و از دوستان تشکر میکنم که راهنمایی کردن..به خصوص HAMID HAMID که گفتن باید بازی کنی بفهمی.. همینطورم شد.... از هر لحاظ که حساب کنی بهتره( اصلا تو این چند روزه بجز فیفا هیچی بازی نمیکنم)
خـوبـه شـما قبـول کـردی و بـازی رو امـتحان کـردی و خـوشـت اومــد و تفـاوت هـا رو دیـدی؛ مـن تـو دانشـگامـون هر چـی سعـی کردم با دلیـل و منطـق حالـیهِ مـلـت کنم که Fifa فرســنگ ها از Pes بهـتره نشــد!
smallfrank
11-03-2011, 10:21
خـوبـه شـما قبـول کـردی و بـازی رو امـتحان کـردی و خـوشـت اومــد و تفـاوت هـا رو دیـدی؛ مـن تـو دانشـگامـون هر چـی سعـی کردم با دلیـل و منطـق حالـیهِ مـلـت کنم که Fifa فرســنگ ها از Pes بهـتره نشــد!
منطق ؟!!!
من دوتا از دوستامو بردم کلوپ با X360 نشستیم FIFA 11 بازی کردیم
آخرش هم همشون میگفتم PES بهتره.خیلی عجیب بود..
===============================
ببخشید یه سوال هم داشتم
کسی به حرکات Fake Drag Back و Stop And Go تسلط داره مارو راهنمایی کنه ؟
ممنون
Hamid Hamid
11-03-2011, 11:38
. HORROR
به خصوص HAMID HAMID که گفتن باید بازی کنی بفهمی.. همینطورم شد.... از هر لحاظ که حساب کنی بهتره( اصلا تو این چند روزه بجز فیفا هیچی بازی نمیکنم)
خوشحالم كه خوشت اومد ...
در مورد قسمت بولد شده هم بگم ديگه الان مريض فيفا شدي :دي ... منم اين همه گيم دارم فقط فيفا بازي ميكنم :31:
عزيز جان با 2 ساعت تو كلوپ بازي كردن كه كسي متوجه نميشه تفاوت رو ... شما 3 روز فقط طول ميكشه شرايط اون گيم قبلي رو فراموش كني و تازه يه چيزايي از فيفا رو ياد بگيري ...
از همين دوستمون HORROR بپرسيد ببينيد چقدر طول كشيده تا به اون لحظه ي لذت بردن برسه ...
تازه اينها همه يه طرف وقتي رو حالت دستي بازي ميكني اصلا همين فيفا تبديل ميشه به نهايت بازي !! اين حالت دستي رو همه چيز تاثير داره ...
مثلا باشگاه ازت مي خواد جزو 2 تا تيم بالاي جدول بشي اما شما پنچم ميشي ولي نگهتون ميدارن ... چون ديدن خوب كار كرديد با توجه به مهره هاتون ... ولي مثلا فصل آينده اون بودجه ي نقل و انتقالتون رو كم ميكنن ... شايد حتي نصف كنند ...
رو حالت دستي و تو كرير موفقيت بيشتر = بودجه ي بيشتر ...
JUSTIN11
11-03-2011, 13:04
ما هم با تمرین بسیار حالت دستی را در فیفا 11 فرا گرفتیم و بزودی کری یر مود رو شروع می کنیم.
در آخرین بازی تونستم در یک بازی دوستانه روی لجندری آرسنال رو 3 بر 0 با تاتنهام شکست بدم.در صد پاسهای صحیح 85%.البته شوت رو روی semi میذارم.
در حالت دستی درصد بیشر گلها رو از طریق سانتر و ضربات سر بدست میارم.چون توی عمق نمیشه به اون صورت مانور داد.
مطمئنم توی کری یر مود داستان فرق میکنه و بازیها خیلی سخت تر از این میشن.
حسین شما بیشترین درصد پاسهای صحیحتون در یک بازی چقدر بوده؟
^
روستر رو هم آپدیت کردم.جالبه تمام نقل و انتقالات + شماره صحیح پیراهن ها + فورمیشن جدید تیمها مثلا آرسنال با سیستم 4-2-3-1 بازی میکنه و یورو و کوشیلنی مدافعان وسط هستن ویلشر هم توی ترکیب ثابته+ ریتینگ بعضی از بازیکنا هم تغییر کرده.
amin 2010
11-03-2011, 13:40
دوستان توی این اپدیت جدیده چهره ی جدید هم اضافه شده یا نه ؟
Spaniuly
11-03-2011, 19:38
دوستان توی این اپدیت جدیده چهره ی جدید هم اضافه شده یا نه ؟
خیر هر چی بازیکن اضافه شده بدون مینی فیس هستند.
سلام
دوستان من یادتون میاد؟:31: منی که میگفتم فیفا چی داره که این همه واسش سرو دست میشکونین؟! بهترین فوتبالی که تا به حال تو عمرم بازی کردم همین فیفا11 هست! اصلا قابل مقایسه نیست با ساکر و از دوستان تشکر میکنم که راهنمایی کردن..به خصوص HAMID HAMID که گفتن باید بازی کنی بفهمی.. همینطورم شد.... از هر لحاظ که حساب کنی بهتره( اصلا تو این چند روزه بجز فیفا هیچی بازی نمیکنم)
فقط چند نکته هست که ازار میده : یکی موقع تعویض کردن که یه نفر دیگه رو نشون میده... یا تصویر هی بریده میشه( موقع تغییر دوربین مثلا موقعی که داور کارت میده) یکی دیگه گرافیک بازی که باید بیشتر کار بشه روی بازیکنا و بعضی از چیزها ( بازیکنا همشون کول دارن اندازه رونی کلمن!:31:) این یکیم بگم دیگه چیزی نمیمونه: اگه دوربین رو هم طوری درست کنن که به فوتبال واقعی نزدیکتر بشه دیگه هیچ اشکالی نداره........ در پایان اینها باعث نمیشن تا حتی 15 % لذت بازی از بین بره....
خدا کنه ساله بعد فیفا از اینی که هست خیلی بهتر بشه که دیگه طرفداراش منفجر میشن..!:31::40:
منطق ؟!!!
ببخشید یه سوال هم داشتم
ممنون
بابا باز خوبه دوستای شما تنها با یکبار بازی کردن بازی قانع نشدن , نمیدونید بعضی از این گیمرای تالار گفتگوی تخصصی و رسمی فیفا چقدر حال و هف شنبن , من توی یکی از پستها نوشتم که فیفا تقریبا یک بازی شبیه سازه و pes بیشتر آرکید و فانه تا شبیه ساز اینو که نوشتم وای مثل مور و ملخ ریختن سرم که این چه حرفیه تو زدی استغفار کن یکی میگفت این پستی که من دادم خنده دار ترین پستیه که توی این چند سال اخیر خونده یکی میگفت دقیقا داری برعکس میگی و در واقع این فیفاست که آرکیده و pes یک بازی شبیه سازه . حالا مگه میشه اینارو قانع کرد عملا کچلم کردن .
قرار شده چون بحث خیلی مفصله کم کم و به مرور زمان ابعاد مختلف این دو بازیو بررسی کنیم تا نهایتا ببینیم این فیفاست که آرکید و فانه یا pes . نامردا تنها گیرم آوردن اونم کجا توی تالار تخصصی فیفا که هزاران نفر فیفا باز عضوشن .
ما هم با تمرین بسیار حالت دستی را در فیفا 11 فرا گرفتیم و بزودی کری یر مود رو شروع می کنیم.
در آخرین بازی تونستم در یک بازی دوستانه روی لجندری آرسنال رو 3 بر 0 با تاتنهام شکست بدم.در صد پاسهای صحیح 85%.البته شوت رو روی semi میذارم.
در حالت دستی درصد بیشر گلها رو از طریق سانتر و ضربات سر بدست میارم.چون توی عمق نمیشه به اون صورت مانور داد.
مطمئنم توی کری یر مود داستان فرق میکنه و بازیها خیلی سخت تر از این میشن.
حسین شما بیشترین درصد پاسهای صحیحتون در یک بازی چقدر بوده؟
^
روستر رو هم آپدیت کردم.جالبه تمام نقل و انتقالات + شماره صحیح پیراهن ها + فورمیشن جدید تیمها مثلا آرسنال با سیستم 4-2-3-1 بازی میکنه و یورو و کوشیلنی مدافعان وسط هستن ویلشر هم توی ترکیب ثابته+ ریتینگ بعضی از بازیکنا هم تغییر کرده.
امین جان من کلا از دکمه های پرسینگ برای توپ گیری استفاده نمیکنم وگرنه این امکانو دارم که بتونم بازیهای بیشتریو ببرم . یک قرار با خودم گذاشتم که از دکمه های پرس یک و دو نفره مطلقا استفاده نکنم . البته در عوض من شوتو در حالت کمکی قرار دادم .
واقعا عالیه که توی یک زمان کوتاه تونستی به این حد از مهارت برسی که درصد پاسهای درستت به 85 درصد برسه هرچند که توی کری یر مود همونطوریکه خودت گفتی قضیه یک کم فرق میکنه .
من معمولا حدود 72-73 درصد پاسام درسته البته چون شروع مجددام با دروازه بان بصورت کوتاه نیست و با شوت دروازه بان بازیو شروع میکنم درصد دقت پاسها یکی دو درصد کمتر میشه . در واقع اگه شروع مجددها رو هم پاس کوتاه بدم بطور میانگین درصد پاسهای درستم به حدود 75 درصد میرسه . رکورد درصد پاسهای درستم هم 81 درصده که دوبار این رکوردو بجا گذاشتم و کمترین مقدار هم 64 درصد بوده .
من الان اواخر فصل دوم هستم و با تیم سویا بین رتبه های پنجم تا هفتم توی جدول بالا و پایین میرم . توی جام حذفی تا نیمه نهایی رفتم که اونجا رئال با خاک یکسانم کرد نتیجشو نمیگم :43:.
توی لیگ اروپا هم تا یک شونزدهم بالا اومدم الان خوردم به من سیتی . بازی بسیار مشکلیه بعید میدونم بتونم از پس این تیم بر بیام برام دعا کنید :20:.
smallfrank
11-03-2011, 20:27
ببخشید یه سوال هم داشتم
ممنون
:37::37::37::43:
JUSTIN11
11-03-2011, 21:07
من توی یکی از پستها نوشتم که فیفا تقریبا یک بازی شبیه سازه و pes بیشتر آرکید و فانه تا شبیه ساز اینو که نوشتم وای مثل مور و ملخ ریختن سرم که این چه حرفیه تو زدی استغفار کن یکی میگفت این پستی که من دادم خنده دار ترین پستیه که توی این چند سال اخیر خونده یکی میگفت دقیقا داری برعکس میگی و در واقع این فیفاست که آرکیده و pes یک بازی شبیه سازه . حالا مگه میشه اینارو قانع کرد عملا کچلم کردن .
حسین اونا رو ولشون کن واگذارشون کن به خدا.من که هر کی بهم میرسه میگه pes بهتره منم میگم آره درست میگی.زیاد خودتو خسته نکن.
ولی بعضی جاها pes واقعا بهتر از فیفا هستش.مثلا 5-6 نفر از دوستات میان خونتون اونموقست که pes رو روو میکنیم دو به دو بازی میکنیم میخندیم به این هوش بالای بازیکنا:31:
من معمولا حدود 72-73 درصد پاسام درسته البته چون شروع مجددام با دروازه بان بصورت کوتاه نیست و با شوت دروازه بان بازیو شروع میکنم درصد دقت پاسها یکی دو درصد کمتر میشه . در واقع اگه شروع مجددها رو هم پاس کوتاه بدم بطور میانگین درصد پاسهای درستم به حدود 75 درصد میرسه . رکورد درصد پاسهای درستم هم 81 درصده که دوبار این رکوردو بجا گذاشتم و کمترین مقدار هم 64 درصد بوده .
اینو گفتی من به خودم امیدوار شدم.رکورد من 86 درصد پاس درسته.کری یر مودو با من سیتی شروع کردم یه بازی دوستانه قبل فصل با ویارئال داشتم نامردا 94 درصد پاس صحیح داشتن.حال کردم.
ولی این حالت دستی نعمتی بزرگ برای ماست.بازیها رو از این به بعد با جدیت دنبال میکنم به آمار توجه میکنم و ارزش یک گل فوق العاده بالا میره همینطور استفاده از ترکیب های متنوع در طول یک بازی.
حالا میخوام کم کم همه آپشن ها رو منوال بذارم الان فقط پاس ، پاس توی عمق ، سانتر دستی هستن.
برام دعا کنید
:42::42::42:
Masoud King
11-03-2011, 21:31
یادته حسین اون اوایل که فیفا 10 رو دستی بازی می کردیم درصد پاس ها از 65 بیشتر تجاوز نمی کرد : دی
حالت دستی خیلی سخته... من با منچستریونایتد از ارسنال تو حالت لجندری 6 تا گل خوردم ..15 دقیقه!
Hamid Hamid
11-03-2011, 22:53
حالت دستی خیلی سخته... من با منچستریونایتد از ارسنال تو حالت لجندری 6 تا گل خوردم ..15 دقیقه!
سلام
حالا يه دفعه نمي خواد بري دستي لجندري بازي كني ... اول بيا مراحل پايينتر ... قشنگ همه حركات رو اونجا ياد بگير و بعد برو لجندري ...
خيلي چيزا رو بايد ياد بگيره آدم ... نحوه ي سانتر و جهت دقيقش در حال حركت بازيكن ... نحوه ي پاس دادن بازيكن و پاس تو عمق ... نحوه ي گل كردن تك به تك ها و ...
Spaniuly
11-03-2011, 22:58
جدیدا شاکلکه دوست شدم :31:
دیگه جمع محبوبان جمع هست توش
مانوئل نوئر
رائول گونزالز
علی کریمی
اینم گل زیبای علی کریمی که از فاصله دور این ضربه ایستگاهی رو به زیباترین شکل ممکن به گل تبدیل می کنه از کف ندید کم حجمه : 704 کیلوبایت
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (اصلاح شد)
Hamid Hamid
11-03-2011, 23:20
آرمين جان فكر كنم فايل مشكل داره ... براي من تانصفه نشون ميده !
مانوئل نوئر
رائول گونزالز
علی کریمی
اینم گل زیبای علی کریمی که از فاصله دور این ضربه ایستگاهی رو به زیباترین شکل ممکن به گل تبدیل می کنه از کف ندید کم حجمه : 704 کیلوبایت
بسیار زیبا بود فقط یه نکته در مورد کیفیت فیلم: با این کیفیت من که نمی تونم علی کریمی را تشخیص بدم نکنه ..:31:
بزار من کاملش کنم ( نکنه پیرلو بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جدی نگفتم اونو فقط کیفیت فیلم به خاطر ترغیب امثال من به دیدن گل زیادی پاین آورده شده بود.همین.
بسیار زیبا بود فقط یه نکته در مورد کیفیت فیلم: با این کیفیت من که نمی تونم علی کریمی را تشخیص بدم نکنه ..:31:
بزار من کاملش کنم ( نکنه پیرلو بود:31:)
سلام
حالا يه دفعه نمي خواد بري دستي لجندري بازي كني ... اول بيا مراحل پايينتر ... قشنگ همه حركات رو اونجا ياد بگير و بعد برو لجندري ...
خيلي چيزا رو بايد ياد بگيره آدم ... نحوه ي سانتر و جهت دقيقش در حال حركت بازيكن ... نحوه ي پاس دادن بازيكن و پاس تو عمق ... نحوه ي گل كردن تك به تك ها و ...
خب مثلا موقع سانتر کردن یا پاس تو عمق باید چیکار کنم که خیلی تمیز برسه.... مگه مثل ساکر نیستLB رو نگه دار بعد Y رو بزن؟ کلا چیزایی که بدون بازی هم میشه یاد گرفت رو توضیح بدی ممنون میشم:11:
Spaniuly
12-03-2011, 00:47
پس این ها رو هم ببینید بد نیست نسخه PC هست اینا
back heel goal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیچی برگردان 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیچی برگردان 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منطق ؟!!!
ببخشید یه سوال هم داشتم
ممنون
تصویر زیر فیک درگ بکو نشون میده اما توی 52 دریبل نسخه 10 دریبلی به نام استاپ اند گو وجود نداره که احتمالا توی نسخه کنسولی اضافه شده . من مجله نسخه 11 کنسولی ندارن شرمنده .
تصویر زیر رایت استیکو نشون میده که جهتها با عدد مشخص شده . گفته شده اول آنالوگ راستو به سمت چپ و بترتیب از عدد 5 تا 7 بچرخونید ( که میشه یک چهارم دایره ) و بعد مجدد از عدد 7 به سمت عدد 3 آنالوگو حرکت بدین ( که میشه یک نیم دایره ) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smallfrank
12-03-2011, 13:40
تصویر زیر فیک درگ بکو نشون میده اما توی 52 دریبل نسخه 10 دریبلی به نام استاپ اند گو وجود نداره که احتمالا توی نسخه کنسولی اضافه شده . من مجله نسخه 11 کنسولی ندارن شرمنده .
خیلی ممنون عزیزم
ولی من یه ویدیو دارم که این دو حرکت توی FIFa 10 نشون میده هم Stop And Go و هم Fake Drag back در حین حرکت.
آموزش هم میده ولی من نمیتونم انجامش بدم.
اگه چیزی دستگیرتون شد به من هم بگید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سپاس.....:40:
Hamid Hamid
14-03-2011, 10:14
نبينم تاپيك اون پايين باشه ها :دي
چند تا بازيكن خوب شناساييدم !! گفتم اينجا بگم
1_ Gervinho بازيكن ساحل عاجي با اورال 80 كه عضو ليل فرانسه هست و در پست هاي CF / ST بازي ميكنه ... يه پا رونالدينيو واسه خودش ... من هافبك نفوذي و هافبك كنار هم قرارش ميدم گهگاهي .سن 23 سال
2_ Mbokani مهاجم با اورال 79 ... يه كلام بگم ياد رونالدوي فقيد( نه اين جوجه هه!! كريستين!) رو برا من زنده كرد ... قدش 182 سانتي متره ... دريبل و تكنيك خوبي داره و گهگاهي هم ضربات سر خوبي ميزنه
3_ Jovetic بازيكن مونتونگروئيه!!:دي تيم فيورنتيا با اورال 79 و پست هاي CF /CAM كه من مهاجم نوك هم قرارش ميدادم خوب بود ... اما هافبك كنار اصلا خوب كار نميكنه ... 18 ساله
4_ C.Ansaldi بازيكن آرژانتيني با اورال 78 در دفاع چپ و كلا سمت چپ بازيكن فوق العاده اي هست و بعد ها اورالش تا 82 هم ميرسه ... از اوناييه كه نه ميشه ازش گذشت و نه ميشه توپ ازش گرفت ( يه چيزي تو مايه هاي Javier Aldemar Zanetti )
L.De Silvestri 5 دفاع راست فيورنتينا با اورال 73 ... و 23 ساله هم هست كه در آينده اورالش به حدود 80 هم ميرسه ... من رو ياد كافو !! (مرحوم كافو:دي) انداخت ... يه يند در حال رفت و آمد به حمله و دفاع هست ... سرعتش هم ماوراي طبيعي ... خيلي بازيكن خوش تكنيك و دريبل زني هست ... سانترهاي خيلي خطرناكي هم داره ... اگه دوست داشته باشيد هافبك راست هم بازي ميكنه ...
6_ K .Babacar ... اورال اين بازيكن 70 !! هست و در پست مهاجم بازي ميكنه ... دوستايي كه سنشون كمي بالاوه:دي(مثل خودم) جناب Patrick Mboma مهاجم تيم ملي كامرون رو در جام جهاني 98 يادشون مياد ... اين باباكار !! دقيقا همون شبيه امبوما هست ... باقدرت بدني فوق العاده بالا جوري كه نمانيا ويديچ اگه بهش بخوره ويديچ بلوكه ميشه :دي ... 17 سال داره
7_ موسي سيسوكو با ديكته ي M.Sissoko هافبك CM هست كه هافبك دفاعي و دفاع وسط خيلي خوب جواب ميده هم قدش بلنده كه 188 سانتي متر هست و هم قدرت بدني و يارگيري و تكل هاي ايستاده و زمينيش فوق العادس ... جوون هم هست فكر كنم 21 ساله ... اورالش 72 هست اما در دفاع يه پا اورال 85 بازي ميكنه ...
فعلا اينا رو بخريد تا بعد :دي
Maziar_69
14-03-2011, 12:50
سلام.
ببخشید دوستان یه سوال.
فیفا 11 کنسولی توی X360 و PS3 با هم فرق میکنه؟
یا از همه نظر یکی هست؟
از همه نظر یکی هستش..........
tidus007
14-03-2011, 20:08
دوستان لطفا راهنمایی کنید چجوری فیفا 11 رو تو ایکس باکس آپدیت کنم جای بازیکنا درست شه مثلا علی کریمی بره شالکه یا تورس بره چلسی!:40:
Spaniuly
14-03-2011, 20:57
دوستان لطفا راهنمایی کنید چجوری فیفا 11 رو تو ایکس باکس آپدیت کنم جای بازیکنا درست شه مثلا علی کریمی بره شالکه یا تورس بره چلسی!:40:
باید به لایو وصل بشی بعد به قشمت ادیت بری و در قسمت اسکواد گزینه دانلود رو بزنی تا شروع به دانلود فایل اسکواد بکنه 3 مگ بیشتر نیست و سریع دانلود میشه و خودشم اپلای میشه
amin 2010
14-03-2011, 21:46
خیلی ممنون عزیزم
ولی من یه ویدیو دارم که این دو حرکت توی FIFa 10 نشون میده هم Stop And Go و هم Fake Drag back در حین حرکت.
آموزش هم میده ولی من نمیتونم انجامش بدم.
اگه چیزی دستگیرتون شد به من هم بگید.
این حرکت فقط با یسری بازیکن محدود ممکنه مثله رونالدو یا نانی
LT رو نگه دارین و سر توپ در جهت حرکت بزنین (B بعدش A با X بعدش A )در جهت های دیگه هم سر توپ خاص رونالدو رو میزنه
Alex * Delpiero
21-03-2011, 11:42
سلام به همه دوستان سال نو مبارم
منم بالاخره فیفا رو روی کنسول بازی کردم
باید بگم که نسخه pc اصلا قابل مقایسه با کنسول نیست !!!
میخوام کنسول بگیرم ولی بین xbox و ps3 دو دلم !! آخه دوستم که xbox داره میگفت چون cd اوریجینال نیست وقتی میخوایم تو نت وصل بشیم اجازه نمیده و دستگاه رو قفل میکنه !!! نظر شما دوستان چیه ؟؟
میدونم اینجا اصلا جای مطرح کردن این سوالام نبود ببخشید !
راستی من خودم نظرم xbox هست ولی خب همیشه مشورت کردن خوبه !
Sepehr2010
21-03-2011, 11:54
سلام به همه دوستان سال نو مبارم
منم بالاخره فیفا رو روی کنسول بازی کردم
باید بگم که نسخه pc اصلا قابل مقایسه با کنسول نیست !!!
ه !
برادر میشه توضیح بدی چقدر تفاوت داره؟ یا مثلا تو چه چیزایی؟(برداشت خودتون) مرسی
Alex * Delpiero
21-03-2011, 20:39
برادر میشه توضیح بدی چقدر تفاوت داره؟ یا مثلا تو چه چیزایی؟(برداشت خودتون) مرسی
چطور بگم اصلا خیلی فرق داره سبک بازی
فکر کن مثلا اگه تو pc با 2 3 گل راحت حریف رو شکست میدی اینجا عمرا بتونی !!
من با دوستم بازی کزدم به قول معروف سوراخ پوراخ کرد دروازمون رو ولی وقتی میاد pc نابودش میکنم !
Spaniuly
21-03-2011, 22:12
چطور بگم اصلا خیلی فرق داره سبک بازی
فکر کن مثلا اگه تو pc با 2 3 گل راحت حریف رو شکست میدی اینجا عمرا بتونی !!
من با دوستم بازی کزدم به قول معروف سوراخ پوراخ کرد دروازمون رو ولی وقتی میاد pc نابودش میکنم !
اتفاقا گیم پلی 11 خیلی ساده و روی حساب و کتاب هست اگه زیاد بازی کنی می بینی چه قدر بازی شیرینی هست توی PC آدم حس می کنه دارن پینگ پونگ بازی می کنن سرعت بازی اصلا طبیعی نیست توی فیفا 11 واقعا شاهد یک گیم پلی تمام عیار هستیم واقعا نقص نداره!
Alex * Delpiero
21-03-2011, 23:50
اتفاقا گیم پلی 11 خیلی ساده و روی حساب و کتاب هست اگه زیاد بازی کنی می بینی چه قدر بازی شیرینی هست توی PC آدم حس می کنه دارن پینگ پونگ بازی می کنن سرعت بازی اصلا طبیعی نیست توی فیفا 11 واقعا شاهد یک گیم پلی تمام عیار هستیم واقعا نقص نداره!
اره آرمین جان منظور منم همین هست دقیقا
خیلی ردیفه تو کنسول
کسی نیست جواب پست قبلیه مارو که راجع به کنسول بود بده ؟!!!! xbox 360 arcade یا xbox 360 elite یا ps3 ?!!!
من فقط بازی واسم مهمه و بس .... کاری به پخش کننده ویدئو آهنگ و اینا ندارم
Spaniuly
22-03-2011, 09:36
اگه پول و پوله برات اهمیت نداره الایت بگیر خیلات رو راحت کن فقط از جای مطمئن بگیر آشنا باشه خیلی مهمه آشنا بشه از غریبه بگیری خیر نخواهی دید شک نکن چون همیشه بامبول در میارن بازم می تونی توی بخش کنسول راجه به xbox360 سوال کنی کاربرای خیلی واردی هست اونجا که می تونن کامل راهنمایی کنن بدون مطالعه اقدام نکن ابدا خوب مطالعه و پرس و جو کن توی اون انجمن
تمامی سوالات و مباحث درمورد Xbox 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alex * Delpiero
23-03-2011, 13:59
اگه پول و پوله برات اهمیت نداره الایت بگیر خیلات رو راحت کن فقط از جای مطمئن بگیر آشنا باشه خیلی مهمه آشنا بشه از غریبه بگیری خیر نخواهی دید شک نکن چون همیشه بامبول در میارن بازم می تونی توی بخش کنسول راجه به xbox360 سوال کنی کاربرای خیلی واردی هست اونجا که می تونن کامل راهنمایی کنن بدون مطالعه اقدام نکن ابدا خوب مطالعه و پرس و جو کن توی اون انجمن
تمامی سوالات و مباحث درمورد Xbox 360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی آرمین جان
شما الان خودت چی داری ؟ راضی ؟
Spaniuly
23-03-2011, 14:24
مرسی آرمین جان
شما الان خودت چی داری ؟ راضی ؟
من آرکید دارم یه فلش 16 گیگ هم دارم بازیهایی که بازی می کنم رو روش می ریزم بعد اینکه سیر شدم پاک می کنم البته فیفا 11 عضو ثابته روی فلش پاک نمیشه هیچوقت:31:
یه هارد IDE هم دارم که با تبدیل USB متصل کردم روی اون هم میریزم بعضی بازی ها رو ولی الایت کلا راحتیه 250 گیگ بخر همه بازی ها رو بریز روش حالشو ببر
Elendil1
25-03-2011, 20:28
من آرکید دارم یه فلش 16 گیگ هم دارم بازیهایی که بازی می کنم رو روش می ریزم بعد اینکه سیر شدم پاک می کنم البته فیفا 11 عضو ثابته روی فلش پاک نمیشه هیچوقت:31:
یه هارد IDE هم دارم که با تبدیل USB متصل کردم روی اون هم میریزم بعضی بازی ها رو ولی الایت کلا راحتیه 250 گیگ بخر همه بازی ها رو بریز روش حالشو ببر
به آقا مدیر :دی نه ببخشید ناظم :دی
انگار فیفا بهت بدجوری ساخته ، نبینم دیگه بری طرف pes :| :دی
شما تو چه سطحی فیفا 11 رو بازی می کنی + سطح پاس و شوت و ... رو چجوری تنظیم می کنی ؟
برا مثال : سطح : لجنری ، پاس دادن : semi ، شوت : assissted و... .
همه رو میذاری رو manual ؟ کلآ چجوری الان بازی می کنی ؟ و در چه حالت بیشتر بهت حال میده ؟
با اجازه
من که کنسول ندارم رو پی سی همه حالتها رو گذاشتم رو دستی واقعا بازی خیلی حال میده ویارئال رو اوردم اخرشه
Spaniuly
25-03-2011, 21:50
به آقا مدیر :دی نه ببخشید ناظم :دی
انگار فیفا بهت بدجوری ساخته ، نبینم دیگه بری طرف pes :| :دی
شما تو چه سطحی فیفا 11 رو بازی می کنی + سطح پاس و شوت و ... رو چجوری تنظیم می کنی ؟
برا مثال : سطح : لجنری ، پاس دادن : semi ، شوت : assissted و... .
همه رو میذاری رو manual ؟ کلآ چجوری الان بازی می کنی ؟ و در چه حالت بیشتر بهت حال میده ؟
شیلام جیگر:31: چطوری تو ستاره سهیل شدی:5: کم پیدایی
نه بابا من تازه فیفا نکست باز شدم می دونی که تا همین پارسال PES کوفت می کردم :31: البته خدائیش 2009 و 2010 بهم ساخته بودن ولی دیگه با خرید ایخس باخس دوباره فیفا خور شدیم بعد چند سال البته نکستش فعلا که روی حالت اتوماتیک بازی می کنم توی آنلاین هم همینطوریه واسه همین دستم عادت کرده
لایو هرکی بیاد بازی می کنم همین یوزرم Spaniuly هم یاهو آیدیمه هم گیمر تگم احتمالا تا اواسط شب عمری باقی بمونه توی لایو می خوام فیفا بترکونم
راستی اگه لایو باز زیاده بیایین تیم تشکیل بدیم بریم واسه کل بازار:31: شدیدا پایه هستم
دوستان من با HullCity قهرمان لیگ برتر انگلیس شدم ! Virtual Pro که ساخته بودم آقای گل شده !:31: درجه سختی : Legendary
ستاره های واسه مربی گری هم از 5 ستاره بیشتر شده بیشتر هم نمیشه ! حالا میگم And now i'm master of FIFA 11 شما
میگید نه !:31: ( امضام رو میگم )
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
شیلام جیگر:31: چطوری تو ستاره سهیل شدی:5: کم پیدایی
نه بابا من تازه فیفا نکست باز شدم می دونی که تا همین پارسال PES کوفت می کردم :31: البته خدائیش 2009 و 2010 بهم ساخته بودن ولی دیگه با خرید ایخس باخس دوباره فیفا خور شدیم بعد چند سال البته نکستش فعلا که روی حالت اتوماتیک بازی می کنم توی آنلاین هم همینطوریه واسه همین دستم عادت کرده
لایو هرکی بیاد بازی می کنم همین یوزرم Spaniuly هم یاهو آیدیمه هم گیمر تگم احتمالا تا اواسط شب عمری باقی بمونه توی لایو می خوام فیفا بترکونم
راستی اگه لایو باز زیاده بیایین تیم تشکیل بدیم بریم واسه کل بازار:31: شدیدا پایه هستم
داداش پهنای باندت چنده ؟ من واسه تابستون ( ایشالله ) میخوام 512 بگیرم خیال خودمو راحت کنم !:31:
الان هم که دارم این پست رو میدم سرعتم 36 kbps هست !:31:
Spaniuly
26-03-2011, 23:42
داداش پهنای باندت چنده ؟ من واسه تابستون ( ایشالله ) میخوام 512 بگیرم خیال خودمو راحت کنم !:31:
الان هم که دارم این پست رو میدم سرعتم 36 kbps هست !:31:
128 هست ولی ذر حد 256 سرعت میده یعنی سرعت دانلود 30 کیلو بایت در ثانیه هست توی بازی های Head 2 Head اصلا مشکلی ندارم
ولی عجب سخته بازی کردن با آنلاین گیمر ها با مارسی شکستم داد من اسپانیا بودم ولی خودمونیم همچین مالی هم نیست اسپانیا توی فیفا 11 ... کم لطفی کردن در حق اسپانیا:31:
Alex Fera
26-03-2011, 23:58
آرمین از کجا سرویس میگیری که اینقدر راضی هستی؟؟؟
پ.خ کن تبلیغ نشه............
Spaniuly
27-03-2011, 12:15
بخش آنلاین بازی واقعا بده موقع لاست شده کانکشن 3-0 آدم رو بازنده می کنه... حال آدم به هم می خوره:2: 3 - 0 جلو بودم دقیقه 88 یه پنالتی گیرم اومد می خواستم بزنم کانکشن بریک شد من موندم چرا هر وقت جلو هستم و دارم برنده میشم کانکشن لاست میشه موقعی که دارم ضجه می زنم یکی دو گل عقب سرعت فوق العاده میشه کانکشن هم لاست نمیشه... من الان که آنلاین بازی می کنم درک می کنم که از فیفا 11 هیچی بلد نیستم:31: فکر می کردم چون اکامپلیشمنت ها رو 2 بار 100 کردم اینقدر وقت گذاشتم واسه این بازی و بازی کردم حداقل می تونم حرفی برای گفتن داشته باشم ولی واقعا هیچی نیستم... نه می تونم تک به تک ها رو گل کنم نه توپ رو حفظ کنم... نمی دونم چه جوری حریف هام تک به تک ها رو به این خوبی گل می کنن کاش منم یاد می گرفعتم
p3yman_xl
27-03-2011, 12:29
... من الان که آنلاین بازی می کنم درک می کنم که از فیفا 11 هیچی بلد نیستم:31: فکر می کردم چون اکامپلیشمنت ها رو 2 بار 100 کردم اینقدر وقت گذاشتم واسه این بازی و بازی کردم حداقل می تونم حرفی برای گفتن داشته باشم ولی واقعا هیچی نیستم... نه می تونم تک به تک ها رو گل کنم نه توپ رو حفظ کنم... نمی دونم چه جوری حریف هام تک به تک ها رو به این خوبی گل می کنن کاش منم یاد می گرفعتمکسـی که اینهمه فیفا بازی میـکنه امکان نداره به کـسی اَلکی ببازه .. اگـر هم باختی مطمئناً خوب بازی کـردی و مثل یـه تازه کار گل بارون نشدی.. من با درجه سختی legendary و تنظیمات manual و هوش مصنوعی مشکلی ندارم و باهاش کنار اومدم؛ اما وقتی با هوش واقعی بازی میکنم قضیه کاملا فرق میکنه! مشکل ما همین اینترنته .. اگر ما هم اینترنتمو مثل اونا بود و شب و روز با هوش واقعی بازی میکردیم مهارتمون در این بازی به حد اعلا میرسید.. من با این اینترنت تکل میزنم 2-3 ثانیه بعد تازه عمل میکنه!!
پ.ن: ببینم مگه تو تک به تک RB رو نمیگیری شوت آروم بزنی یا چیپ؟! :31:
پیمان جان به نظرم استفاده از RB بیشتر واسه زمانی هست که زاویه مقداری بسته هست و با نگه داشتن اون کات دار میزنه کنج
دروازه !
آرمین جان (:31:) پینگت چنده ؟ اصلا 256 واسه آنلاین کفایت میکنه ؟
Spaniuly
27-03-2011, 17:25
آرمین جان (:31:) پینگت چنده ؟ اصلا 256 واسه آنلاین کفایت میکنه ؟
واقعا از لحاظ اینترنت فعلا شانس آوردم ISP که ازش سرویس میگیرم مال مخابرات هست 128 هست ولی نزدیک 512 هم میشه موقع های خلوت یعنی پهنا رو باز کرده 128 کاملا فرمالیته هست اصلا پهنام 128 نیست کاملا این قضیه مشخصه اوایل سرعت دانلودم تازه اونم شبها به 45 کیلوبایت در ثانیه میرسید الانم وقتی زنگ می زنم شاکی میشم زود می بینم بهبود می دن. میگم اگه سرعت خوب باشه 256 جواب میده حتی من بازی تیمی هم انجام می دم بعضا بدون لگ میشه (اکثرا لگ داره مواقعی هم delay داره بیخیال میشم میام بیرون چون آبروی آدم بین اون همه خارجی میره فکر می کنن آماتوری چیزی هستم دیگه نمی گم VP یه سوپر فوتبالیسته تا حدی که وقتی ضربه آزاد گیر تیم میاد می میزنم )
Head 2 Head Ranked Match اوایل حال میده بیشترین حال مال بازی تیمی و پرو رنکد مچ هست که واقعا باحاله 11 تا هوش انسانی در مقابل 11 هوش انسانی البته همیشه 22 تا جور نمیشه البته باید از خدامون باشه جور نشه چون راحت یه پهنای فول اسپید 2 مگ باید داشته باشی وگرنه اتومات کیک میشی بیرون
پیمان جان به نظرم استفاده از RB بیشتر واسه زمانی هست که زاویه مقداری بسته هست و با نگه داشتن اون کات دار میزنه کنج
دروازه !
بله موافقم
کسـی که اینهمه فیفا بازی میـکنه امکان نداره به کـسی اَلکی ببازه .. اگـر هم باختی مطمئناً خوب بازی کـردی و مثل یـه تازه کار گل بارون نشدی.. من با درجه سختی legendary و تنظیمات manual و هوش مصنوعی مشکلی ندارم و باهاش کنار اومدم؛ اما وقتی با هوش واقعی بازی میکنم قضیه کاملا فرق میکنه! مشکل ما همین اینترنته .. اگر ما هم اینترنتمو مثل اونا بود و شب و روز با هوش واقعی بازی میکردیم مهارتمون در این بازی به حد اعلا میرسید.. من با این اینترنت تکل میزنم 2-3 ثانیه بعد تازه عمل میکنه!!
پ.ن: ببینم مگه تو تک به تک RB رو نمیگیری شوت آروم بزنی یا چیپ؟! :31:
آره خوب اون که بله ولی توی فیفا آدم زیاد گل نمی خوره هر چقدرم آماتور باشه بدترین باختم 4-1 بود و بهترین بردم 7-1 که البته هیچ کدوم رنکد مچ نبودن با Friend بود
راستی پیمان من کلید فاینس رو میزارم روی RT و اسپرینت رو می ذارم روی RB مثل تنظیمات کلاسیک ولی من به شک افتادم من احساس می کن حتی با بازیکان سرعنی هم کم میارم تو دویدن نکنه واسه همینه؟
Sepehr2010
27-03-2011, 19:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بابا برید رای بدید این عربای سوسک خور دارن جلو میزنن کم کم! برید به لیگ و تیم ملی ایران در fifa 12 رای بدید. درصد ها اوایل 90 درصد بود! الان شده 46 به 44 خیلی خطری شده. دیروز 56 به 36 به سوده ایران بود! امروز شده 46 به 44 به سوده ایران! فردا هم حتما عربا(لیگ+تیم ملی عربستان)از ما جلو میزنن! سریعا برید به ایران رای بدید
Elendil1
27-03-2011, 23:21
دوستان من با HullCity قهرمان لیگ برتر انگلیس شدم ! Virtual Pro که ساخته بودم آقای گل شده !:31: درجه سختی : Legendary
احسنت ، کارت درسته :دی چند فصل باهاش بازی کردی تا قهرمان شدی ؟ + بازیهات چند دقیقه ای هست ؟
Alex Fera
28-03-2011, 00:16
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بابا برید رای بدید این عربای سوسک خور دارن جلو میزنن کم کم! برید به لیگ و تیم ملی ایران در fifa 12 رای بدید. درصد ها اوایل 90 درصد بود! الان شده 46 به 44 خیلی خطری شده. دیروز 56 به 36 به سوده ایران بود! امروز شده 46 به 44 به سوده ایران! فردا هم حتما عربا(لیگ+تیم ملی عربستان)از ما جلو میزنن! سریعا برید به ایران رای بدید
ایران هنوز 46 به 44 جلوئه،خداکنه ایندفعه ایران ببره،مردیم اینقد با تیم های خارجی بازی کردیم.....
PES که اسم بازیکناش قاطی پاتیه.......
احسنت ، کارت درسته :دی چند فصل باهاش بازی کردی تا قهرمان شدی ؟ + بازیهات چند دقیقه ای هست ؟
چندین فصل با تیم های دیگه هم قرارداد داشتم !:31:
من با Hull حدودا 3 فصل بازی کردم یکی لیگ دسته یک و فصل دوم و سوم تو لیگ برتر با Hull بازی کردم !
وقت هم تو فصل اول 4 دقیقه بود تو فصل دوم و سوم یهو خودش شد 5 دقیقه !:31:
با پول قهرمانی هم رفت گرت بیل رو خریدم واقعا بهش نیاز داشتم !
در ضمن معمولا تو لیگ برتر تیم های سخت پشت سر هم باهاشون بازی داریم دیگه ، تعریف از خود نباشه
ولی همه شونو تو هر دو بازی رفت برگشت بردم ! نا گفته نمونه که تو بازی با منچستر دقیقا عین گلی که
رونی به منسیتی با برگردون زده بود ، رو دوباره از خود رونی خوردم ! عین خودش ! ُSave کردم ولی اصلا
موقع نمایش خوب نشون نمیده !
CATALONIA
28-03-2011, 10:54
سلام
تو نسخه ي كنسولي بازي (X360 ) چطوري ميشه آهنگ ريخت روي بازي ؟
ممنون
Spaniuly
28-03-2011, 12:14
سلام
تو نسخه ي كنسولي بازي (X360 ) چطوري ميشه آهنگ ريخت روي بازي ؟
ممنون
ها ها شهاب این اچیومنت رو باز نکردی هنوز نه :31: منم بازش نکردم ولی از ویندوز مدیا سنتر باید این کار رو انجام بدی ولی نمی دونم چطوری ولی می دونم از اونجاست توی یک سایت خوندم حالا تو تیزهوشی ببین اگه یادگرفتی چه جوریه بیا منم یاد بده چیزی نمونده که کل اچیومنت های فیفا 11 رو تموم کنم اگه بشه اولین و تنها بازی خواهد بود که تمام اچیمنت هاش کسب شده البته یادمه این کار رو کم مونده بود برای CoD MW هم انجام بدم که یه مشکل پیش اومد نشد
CATALONIA
28-03-2011, 17:03
ها ها شهاب این اچیومنت رو باز نکردی هنوز نه :31: منم بازش نکردم ولی از ویندوز مدیا سنتر باید این کار رو انجام بدی ولی نمی دونم چطوری ولی می دونم از اونجاست توی یک سایت خوندم حالا تو تیزهوشی ببین اگه یادگرفتی چه جوریه بیا منم یاد بده چیزی نمونده که کل اچیومنت های فیفا 11 رو تموم کنم اگه بشه اولین و تنها بازی خواهد بود که تمام اچیمنت هاش کسب شده البته یادمه این کار رو کم مونده بود برای CoD MW هم انجام بدم که یه مشکل پیش اومد نشد
:دي
يه گشتي زدم توي سايت ها .. تو فروم خوده EA يك نفر گفته بود كه روي CD رايت كنيد و بعد آهنگ ها رو بريزين روي هارد .. ولي نفهميدم كه با USB هم ميشه يا نه ...
حالا امتحان ميكنم .. خبر رو ميگم :دي
Hamid Hamid
30-03-2011, 10:03
حالا امتحان ميكنم .. خبر رو ميگم
سلام شهاب جان...
چي شد تونستي بريزي؟
اگه آره توضيح كامل بنويس من مي خوام آهنگ هاي فرهاد مهرداد رو تو فيفا گوش بدم .... چه حالي بده.
من مي خوام آهنگ هاي فرهاد مهرداد رو تو فيفا گوش بدم .... چه حالي بده.
اگه فقط می خوای آهنگ های مورد علاقت را گوش بدی و کاری به اچیومنت نداری خیلی ساده صدای موزیک بازی را قطع کن و به هر صدایی که دوست داری گوش کن , کاری که من همیشه می کنم.
King.Reza
01-04-2011, 00:21
اگه فقط می خوای آهنگ های مورد علاقت را گوش بدی و کاری به اچیومنت نداری خیلی ساده صدای موزیک بازی را قطع کن و به هر صدایی که دوست داری گوش کن , کاری که من همیشه می کنم.
جسارت نباشه ولی بازی کردن بدون صدا به درد نمیخوره. اصلا همون بهتر که آدم بازی نکنه :31:
خود من شخصا تا صدای بازی رو با گوشام نشنوم، اون طور که باید و شاید نمیتونم تمرکز کنم روی بازیم.
بعضی از شبا که تا نصف شب بازی میکنیم و نمیشه صدا رو بلند کرد، من اکثر مواقع ناکام میمونم :31:
CATALONIA
01-04-2011, 15:26
خب بلاخره آهنگ رو ريختم ... تاخيرش به دليل اين بهد كه CD خام نداشتم كه امتحان كنم .. الان امتحان كردم كه بعدش بيام بگم ...
توي PS3 ميتونيد راحت بريزين روي USB بعدش بريزين آهنگ ها رو روي هارد و توي بازي برين تو تنظيمات و آهنگ هاي خودتون رو انتخاب كنيد ...
اما در 360
اول از همه اين كه با USB نميشه آهنگ ريخت ...
طريقه كار :
اول يه CD ( توجه كنيد حتما CD و با DVD نميشه ! ) خام نياز داريد . براي رايت CD حتما بايد رايت فايل صوتي رو انتخاب كنيد .Audio CD !
براي اين كا مثلا توي نرم افزار Nero همون اول كار بايد دومين گزينه از سمت راست كه عكس يه نت موزيك هست رو انتخاب كنيد و بعد Audio CD و بعد آهنگ بريزيد .. كه اينطوري در نوار زيرين كه توي Nero نشون ميده بجاي حجم خالي مقدار زمان آهنگي كه ميتونيد بريزيد رو نشون ميده .
بعد از اين كه به عنوان فايل صوتي CD رو رايت كرديد ، CD رو بزاريد توي Xbox . حالا اگه درست كار رو انجام داده باشين جايي كه بازي اجرا ميشد مينويسه Play CD . اما اگه اشتباها Data ريخته باشين به جاي Audio مينويسه Play Mixed CD يا يه همچين چيزي ...
بعد بايد به قسمت Music library اگه اشتباه نكنم بريد ... اگه جوي استيك رو به سمت راست نگه داريد اونو ميبينيد .
بعد از اين بايد به قسمت Current Disk بريد . بعدش باز هم اگه درست كار رو انجام داده باشيد گزينه ي Rip CD رو مشاهده ميكنيد . بعد از انتخاب اين گزينه آهنگ هايي رو كه ميخواهيد رو علامت گذاري كنيد و ترتيب آهنگ ها رو هم اگر خواستيد مشخص كنيد . بعد Ripping CD رو بزنيد . آهنگ ها شروع ميكنند به كپي شدن روي هارد شما كه ممكنه يكم وقت ببره اين قسمت . بعدش بايد برگرديد عقب تا جايي كه گزينه ي Current Disk رو انتخاب كرديد . اين بار Hard Drive رو انتخاب كنيد. بعد به قسمت موزيك يعني همون اولين گزينه بريد و گزينه Edit or Save Playlist رو بزنيد . و يك Playlist با هر نامي كه ميخواهيد بسازيد . بعدش ديگه كار تمومه .ديسك فيفا رو بزاريد . اگه كار رو درست انجام داده باشيد از همون اول كه عكس كاكا مياد اولين آهنگي كه توي Play list شما بود اجرا ميشه ...
براي گرفتن اچيو هم بعد از اين كار بريد به قسمت My FIFA 11 و بعدش قسمت Custom Music & Chants و اولين گزينه رو انتخاب كنيد و بعدش Arena music رو اگر اشتباه نكنم بزنيد ( اولين گزينه است ) و بعدش Paly list كه ساختين رو انتخاب كنيد . بعدش يه اچيو 10G براتون باز ميشه ...
مشكلي داشتيد بگين تا راهنمايي كنم ..
Spaniuly
01-04-2011, 21:18
شهاب مرسی من فقط مشکلم اینجاست که گزینه Rip CD غیر فعاله اینو چی کار کنم؟ نکنه حتما باید هارد اورجینال ایکس باکس وصل باشه به دستگاه مال من ارکیده ها مثل تو بچه مایه دار نیستم 60 تا کنسول داری با لوازم جانبی:31:
شهاب مرسی من فقط مشکلم اینجاست که گزینه Rip CD غیر فعاله اینو چی کار کنم؟ نکنه حتما باید هارد اورجینال ایکس باکس وصل باشه به دستگاه مال من ارکیده ها مثل تو بچه مایه دار نیستم 60 تا کنسول داری با لوازم جانبی:31:
اگه CD Audio باشه میشه ! من یه بار محسن یگانه اوریجینال رو ریخته بودم واسه امتحان !
Spaniuly
03-04-2011, 14:02
اگه CD Audio باشه میشه ! من یه بار محسن یگانه اوریجینال رو ریخته بودم واسه امتحان !
Audio CD هست دیگه همون قفل دار ها که اگه بخوای داشته باشی باید با جت آدیو یا مدیا پلیر ریپ کنی از اون نوع رایت کردم ولی گزینه ریپ غیر فعال داخل دستگاهم که میذارم واسه دیسک Play Disk می ده
CATALONIA
03-04-2011, 16:25
Audio CD هست دیگه همون قفل دار ها که اگه بخوای داشته باشی باید با جت آدیو یا مدیا پلیر ریپ کنی از اون نوع رایت کردم ولی گزینه ریپ غیر فعال داخل دستگاهم که میذارم واسه دیسک Play Disk می ده
ارمين يعني تو هارد نداري ؟
اگه نداشته باشي نميشه .. چون Rip CD آهنگ ها رو ميريزه روي هارد تا بتوني Playlist بسازي .. اگه هارد نداشته باشي نميشه ..
Spaniuly
04-04-2011, 13:41
ارمين يعني تو هارد نداري ؟
اگه نداشته باشي نميشه .. چون Rip CD آهنگ ها رو ميريزه روي هارد تا بتوني Playlist بسازي .. اگه هارد نداشته باشي نميشه ..
آره دیگه همون حدسم درسته پس...
بعله دیگه همه مثل جنابعالی بچه مایه دار نیستن که ایکس باکس می گیره اسلیم کینکت اختراع نشده کینکت خریده بساط PS3 هم که ردیف کردی انگار... ما هم که نشستیم با یه آرکید فلگ شده آنلاین می زنیم منتظر بن ویو هستیم:31: که دیگه جور و پلاس رو جمع کنیم بشینیم آفلاین بترکونیم:8:
Hamid Hamid
04-04-2011, 13:53
سلام دوستان ...
آقا پس من كه هارد دارم ميتونم آهنگا رو بريزم و گوش بدم؟! هاردم اصل نيستا ...
ميشه؟! اگه مطمئنيد بگيد من يه CD حروم نكنم و نشه ها :31:
arman405
05-04-2011, 04:26
سلام دوستان
من اولین بار هست که به لایو وصل شدم و اولین بازی هم فیفا 11.
امکان داره یه توضیحی در مورد قسمت لایو بدین؟
چه طور باید با بقیه بازی کرد؟
چه سیستم هایی داره؟ باید یک تیم رو کنترل کنیم یا یک بازیکن؟
از کدوم قسمت منو لایو تو بازی باید وارد شد؟
کلا اگر امکان داره به راهنمایی بکنید من اصلا بلد نیستم.
ممنون
آره دیگه همون حدسم درسته پس...
بعله دیگه همه مثل جنابعالی بچه مایه دار نیستن که ایکس باکس می گیره اسلیم کینکت اختراع نشده کینکت خریده بساط PS3 هم که ردیف کردی انگار... ما هم که نشستیم با یه آرکید فلگ شده آنلاین می زنیم منتظر بن ویو هستیم:31: که دیگه جور و پلاس رو جمع کنیم بشینیم آفلاین بترکونیم:8:
فلش که داری ؟ آهنگا رو بریز تو فلش بزن به USB تو بازی میتونی آهنگ ها رو از منوی داشبرد اجرا کنی
حتما نمیخواد از خود بازی اجرا کنی !:31: موقع اجرای آهنگ دلخواه آهنگ های اصلی بازی قطع میشه !
به نظر من استفاده از فلش خیلی جالب تره !
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
سلام دوستان
من اولین بار هست که به لایو وصل شدم و اولین بازی هم فیفا 11.
امکان داره یه توضیحی در مورد قسمت لایو بدین؟
چه طور باید با بقیه بازی کرد؟
چه سیستم هایی داره؟ باید یک تیم رو کنترل کنیم یا یک بازیکن؟
از کدوم قسمت منو لایو تو بازی باید وارد شد؟
کلا اگر امکان داره به راهنمایی بکنید من اصلا بلد نیستم.
ممنون
با اجازه دوستان :
به نظر نمیاد چیز خاصی داشته باشه ! وقتی رفتین همه چیز خیلی راحت هست
Spaniuly
05-04-2011, 12:57
نه عزیز جان خیلی هم راحت نیست فقط تا یک هفته می تونید بازی منید تاز اگه اکانت گلد داشته باشید ممبرشیپ شما Free هست یا لایو؟ البته امیدوارم وقتی برای اولین بار وصل شدید اکانت یک ماه رایگان گلد رو براتون فعال کرده باشه اگه نکرده باید اکانت گلد بگیرید یه 800 تا پوینت مایکی هم نیاز دارید که Online Pass بازی رو بگیرید اینطوری می تونید تا هروقت که سرورهای فیفا 11 پابرجا باشه فیفا 11 بترکونید... ولی اگه اکنت شما الان لایو هست می تونید یک هفته ترایل رو رایگان بگیرید و آنلاین بازی کنید کافیه به قسمت xbox live برید اونجا head to head رو انتخاب و رنکد مچ بزنید 100 تا بازی رنکد مچ 100 تا گیم اسکور میده بازی تیمی هم که فکر نکنم بتونید با این پینگ آشغال اینترنت ایران بازی کنید گرچه من ماه پیش پینگ فوق العاده ای داشتم و می تونستم مود تیمی رو هم بازی کنم
arman405
05-04-2011, 15:11
نه عزیز جان خیلی هم راحت نیست فقط تا یک هفته می تونید بازی منید تاز اگه اکانت گلد داشته باشید ممبرشیپ شما Free هست یا لایو؟ البته امیدوارم وقتی برای اولین بار وصل شدید اکانت یک ماه رایگان گلد رو براتون فعال کرده باشه اگه نکرده باید اکانت گلد بگیرید یه 800 تا پوینت مایکی هم نیاز دارید که Online Pass بازی رو بگیرید اینطوری می تونید تا هروقت که سرورهای فیفا 11 پابرجا باشه فیفا 11 بترکونید... ولی اگه اکنت شما الان لایو هست می تونید یک هفته ترایل رو رایگان بگیرید و آنلاین بازی کنید کافیه به قسمت xbox live برید اونجا head to head رو انتخاب و رنکد مچ بزنید 100 تا بازی رنکد مچ 100 تا گیم اسکور میده بازی تیمی هم که فکر نکنم بتونید با این پینگ آشغال اینترنت ایران بازی کنید گرچه من ماه پیش پینگ فوق العاده ای داشتم و می تونستم مود تیمی رو هم بازی کنم
اکانتم گلد هست.کنسول رو تازه گرفتم 1 ماه داره.
من تنها مشکلم اینه که مثلا میخوام برم با یک نفر بازی کنم کجا باید برم. اون رنکد مچ که فرمودین میزنم میره رو انتخاب تیم و باید منتظر شم یک نفر بیاد.
در قسمت head to head اصلا من نمیتونم خودم حریف رو انتخاب کنم.خودش شانسی میاره.لیستش کجاست که من حریفم رو انتخاب کنم.
کلا سیستم هد تو هد رو میشه یه توضیحی بدین قسمت های مختلفش رو؟
حالا من اگه بخوام خودم انتخاب کنم با کی بازی کنم چی؟ بچه های ایرانی رو چطور پیدا کنم؟
لیستی وجود نداره که قدرت و سطح بازی حریف رو ببینی بعد انتخاب کنی؟
من میخوام با حرفه ایی ها بازی کنم.
ممنون
CATALONIA
06-04-2011, 13:40
سلام دوستان ...
آقا پس من كه هارد دارم ميتونم آهنگا رو بريزم و گوش بدم؟! هاردم اصل نيستا ...
ميشه؟! اگه مطمئنيد بگيد من يه CD حروم نكنم و نشه ها :31:
يعني چي اصل نيست ؟
يعني چيني نوشته ؟
اگه اينطوري .. يا كلا ميتوني روش بازي نصب كني مشكلي نداره ...
Spaniuly
06-04-2011, 15:04
اکانتم گلد هست.کنسول رو تازه گرفتم 1 ماه داره.
من تنها مشکلم اینه که مثلا میخوام برم با یک نفر بازی کنم کجا باید برم. اون رنکد مچ که فرمودین میزنم میره رو انتخاب تیم و باید منتظر شم یک نفر بیاد.
در قسمت head to head اصلا من نمیتونم خودم حریف رو انتخاب کنم.خودش شانسی میاره.لیستش کجاست که من حریفم رو انتخاب کنم.
کلا سیستم هد تو هد رو میشه یه توضیحی بدین قسمت های مختلفش رو؟
حالا من اگه بخوام خودم انتخاب کنم با کی بازی کنم چی؟ بچه های ایرانی رو چطور پیدا کنم؟
لیستی وجود نداره که قدرت و سطح بازی حریف رو ببینی بعد انتخاب کنی؟
من میخوام با حرفه ایی ها بازی کنم.
ممنون
ببینید اگه بخواهید اچیومنت 100 تا رو بگیرید باید از head to head شانسی استفاده کنید چون وقتی کاستوم باشه گزینه رکند غیر فعال میشه دیگه چه شما خالق بازی باشی چه حریفت میتونید گزنه رو روی رنکد بذارید... من الان توی شرکتم دقیقا حضور ذهن ندارم که دونه دونه آیتم ها و جاشون رو براتون بگم تا این اندازه بگم برای بازی آنلاین مود های زیادی هست که رسیدم خونه براتون می گم که چطوری برید به این آیتم ها البته همچین بغرنج نیست خودتون برید پیدا می کنید اونقدر هم زیاد نیست منوهاش
1- بازی head to head : که یه تک بازی با یه نفر دیگه اس مثل حالت دونفر مقابل هم که می تونید آفلاین هم با دوستتون بازی کنید برای همین اون نو اوری و جذابیت رو نداره
2- بازی تیمی : شما وارد که میشی اول انتخاب می کنی که توی کدوم گروه قرار بگیری یه چند نفر که جمع شدن به قسمت انتخاب پست میری یا پست خاص رو انتخاب می کنی یا Any رو اگه پست انتخاب کنی که دیگه عوض نمی تونی بکنی توی مسابقه ولی اگه Any بزنی اون پست ها که انتخاب نکرده رو شما می تونی سوئیچ کنی حین بازی تیم ها و بازیکنان واقعی می شن توی این مود... به دلیل اینکه همچین چیزی رو توی آفلاین نمی تونید تجربه کنید خیلی جذاب و دیدنی هست به شرط اینکه توی پینگ کم نیاری تا لگ نزنه بازی
توی ویرتوال پرو هم بخش های آنلاین زیاده یکیش که رنکد مچ هست و وارد یه گروه میشی فرقی نمی کنه چه تیم هایی برداشته بشه چون حتی بازیکنان هوش مصنوعی اون تیم ها هم واقعی نیستند و هوش انسانی های موجود توی بازی VP های گیمرها هستند هیچ وقت 11 به 11 نمیشه ولی این حالت ماکسیمم هست البته چه بهتر که 11 به 11 نشه چون عمرا اگه بتونید بازی کنید بهترین پینگ رو هم داشته باشید توب این حالت لاست کانکشن میشید یا به قول خودمون کیک میشد بیرون چون سرعت و پینگ ضعیف کشورمون اجازه سینک شدن با 21 نفر دیگه رو به شما نمیده در نتیجه نمی تونید بازی کنید توی حالت تیمی هم همینطوره یعنی باید از خداتون باشه که وقتی گیمر جوین میشه به لابی یارکشی تعدادشون از 5 - 6 نفر تجاوز نکنه هرچقدر بیشتر بشن اوضاع لگ بازی بدتر و شدید میشه
توی همین بخش VP چیزای جالبی هم هست مثل ساخت یه باشگاه یا عضو شدن توی یه باشگاه VP همینا خودشون اچیومنت خاص خودشون رو دارن مثلا 10 تا بازی واسه یه باشگاه واحد انجام بدی یا مثلا 10 بار باشگاهت رو عوض کنی من باشگاه دارم ولی عضوگیری نکردم اگه پایه باشی و جوین بشی به کلاب من دو نفری هم می تونیم توی مسابقات شرکت کنیم مسابقات هفتگی هست و رنکینگ داره اگه موفقیتمون بیشتر بشه اولا رنکینگ بالا میاییم و در ثانی VP های خوب و حرفه ای علاقه پیدا می کنن که عضو باشگاهمون بشن...
arman405
06-04-2011, 18:04
سلام مجدد
دوستان واسه بازی تو لایو حتما باید بازی اورجینال داشت؟ با توجه به اینکه بعد 7 روز میگه کد میخواد؟ با نسخه های کپی نمیشه لایو بازی کرد؟
ممنون
Spaniuly
07-04-2011, 01:03
سلام مجدد
دوستان واسه بازی تو لایو حتما باید بازی اورجینال داشت؟ با توجه به اینکه بعد 7 روز میگه کد میخواد؟ با نسخه های کپی نمیشه لایو بازی کرد؟
ممنون
اگه اورجینال بگیری روی بسته بازی کد مخصوصی هست که اگه وارد کنی می تونی آنلاین بازی کنی ولی EA فکر کپی خور ها رو هم کرده از نظر EA ایرادی نداره شما کپی بگیری فقط لطف می کنی یه 800 تا مایکی پوینت خرج می کنی تا برات لینک دانلود Online Pass Code رو بده چند کیلوبایته بعد اینکه 800 تا مایکی رو خرج کردی لینک میده و دانلود می کنه بعدش بازیت Purchse میشه و می تونی آنلاین بزنی بدون محدودیت:46:
BIJAN5759
07-04-2011, 06:45
سلام دوستان
من تازه ps3 گرفتم و کپی خورشم کردم و دارم فیفا 11 بازی میکنم میخواستم ببینم چی جوری میشه این بازیرو بروز کرد یعنی پچی چیزی میشه بهش اضافه کرد تا بازی بروز بشه ؟ ممنونم میشم اگه راهنماییم کنین.
وین رونی
07-04-2011, 07:14
کسی می دونه چطور میشه در التیمیت تیم مفتی پول در آورد؟چندتا روش در UTub*e توضیح داده شده اما من نتونستم سر دربیارم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داشتم تو سایت EA تو بخش فیفا 11 می گشتم دیدم تو یه تاپیک،اعضا بهترین خریدهاشون را بعلاوه دلیل خرید نوشته بودند.چند تایی را اینجا قرار می دم اگه خواستید بقیش را هم می ذارم:
Edinson Cavani
Top player, scored about 14 more than anyone else in serie a
NEYMAR
Hes a perfect player and hes really fast
O. Cardozo
I needed a mix of Skill in Pato, A full out striker My VP And A Target man Cardozo
Michael Almebäck
I bought Almebäck because he has it all, especially for a League 1 team. His sprint speed, stamina, and i believe strength as well are all in the 80s. Hes only 22, but not overly tall for a CB being 6'0''
Jay Emmanuel Thomas
Good stats for a 1 and a half star team. Scored 25 goals in the 1st season and has gone from 70 to 79 in 18 months.
Jose Callejon
Great fairly young spaniard-Either supporting Saha upfront or out on the right
Apostolos Vellios
He's rated a 69, but honestly plays like an 80+. Great finisher, speed, even heads it well. He's just a little weak on the ball. I cannot recommend him enough to a lower league side. True great talent. I think he's greek
Daniel Carrico
I needed a partner for Majstorovic at centre-back
Naldo
a great tackler and has a decent speed. He also wins a lot of headers which is useful in attack and defence, and can take decent free kicks too
Jeremy Menez
Looking for a flair CAM to complement Valero's more workman like approach ( I play a 3-5-2)
Keisuke Honda
He's fast, he can dribble, he has good stamina, he is extremely versatile. Great player.
Madchedea
Lambert needed a more skillful partner, they work like ying and yang together. Also he is quite young and will be able to grow alot considering
Greg Halford
He's a tall, strong defender and can play either CB or RB. Halford was a very good defender during the first season so I bought him
Dante
Needed back-up for Naldo and Mertesaker and can play anywhere in defense
Robin Van Persie
I wanted a speedy attacker with skill who was good to play alongside Rooney and as backup because Berbatov was injured and i had already sent some other strikers out on loan
این هم بهترین خرید خودم:
Falcao
دلیل خرید:بسیار سرعتی با قدرت finishing بالا چون بیشتر علاقه دارم پاس تو به عمق بندازم یا اینکه یه فوروارد را از کنار حرکت بدم و اون یکی رو تو به عمق فالکائو را خریدم و گذاشتم کنار آرشاوین!!!فالکائو تقریباً از گوش حرکت می کنه و آرشا از عمق با یه پاس عمقی زمینی یا هوایی فالکائو صاحب توپ میشه و بعد یه پاس برای آرشا.اونم میزنه تو اوت :31:
Alex Fera
07-04-2011, 13:04
خب بلاخره آهنگ رو ريختم ... تاخيرش به دليل اين بهد كه CD خام نداشتم كه امتحان كنم .. الان امتحان كردم كه بعدش بيام بگم ...
توي PS3 ميتونيد راحت بريزين روي USB بعدش بريزين آهنگ ها رو روي هارد و توي بازي برين تو تنظيمات و آهنگ هاي خودتون رو انتخاب كنيد ...
اما در 360
اول از همه اين كه با USB نميشه آهنگ ريخت ...
طريقه كار :
اول يه CD ( توجه كنيد حتما CD و با DVD نميشه ! ) خام نياز داريد . براي رايت CD حتما بايد رايت فايل صوتي رو انتخاب كنيد .Audio CD !
براي اين كا مثلا توي نرم افزار Nero همون اول كار بايد دومين گزينه از سمت راست كه عكس يه نت موزيك هست رو انتخاب كنيد و بعد Audio CD و بعد آهنگ بريزيد .. كه اينطوري در نوار زيرين كه توي Nero نشون ميده بجاي حجم خالي مقدار زمان آهنگي كه ميتونيد بريزيد رو نشون ميده .
بعد از اين كه به عنوان فايل صوتي CD رو رايت كرديد ، CD رو بزاريد توي Xbox . حالا اگه درست كار رو انجام داده باشين جايي كه بازي اجرا ميشد مينويسه Play CD . اما اگه اشتباها Data ريخته باشين به جاي Audio مينويسه Play Mixed CD يا يه همچين چيزي ...
بعد بايد به قسمت Music library اگه اشتباه نكنم بريد ... اگه جوي استيك رو به سمت راست نگه داريد اونو ميبينيد .
بعد از اين بايد به قسمت Current Disk بريد . بعدش باز هم اگه درست كار رو انجام داده باشيد گزينه ي Rip CD رو مشاهده ميكنيد . بعد از انتخاب اين گزينه آهنگ هايي رو كه ميخواهيد رو علامت گذاري كنيد و ترتيب آهنگ ها رو هم اگر خواستيد مشخص كنيد . بعد Ripping CD رو بزنيد . آهنگ ها شروع ميكنند به كپي شدن روي هارد شما كه ممكنه يكم وقت ببره اين قسمت . بعدش بايد برگرديد عقب تا جايي كه گزينه ي Current Disk رو انتخاب كرديد . اين بار Hard Drive رو انتخاب كنيد. بعد به قسمت موزيك يعني همون اولين گزينه بريد و گزينه Edit or Save Playlist رو بزنيد . و يك Playlist با هر نامي كه ميخواهيد بسازيد . بعدش ديگه كار تمومه .ديسك فيفا رو بزاريد . اگه كار رو درست انجام داده باشيد از همون اول كه عكس كاكا مياد اولين آهنگي كه توي Play list شما بود اجرا ميشه ...
براي گرفتن اچيو هم بعد از اين كار بريد به قسمت My FIFA 11 و بعدش قسمت Custom Music & Chants و اولين گزينه رو انتخاب كنيد و بعدش Arena music رو اگر اشتباه نكنم بزنيد ( اولين گزينه است ) و بعدش Paly list كه ساختين رو انتخاب كنيد . بعدش يه اچيو 10G براتون باز ميشه ...
مشكلي داشتيد بگين تا راهنمايي كنم ..
شهاب جان دستت درد نکنه،با این کار یه Trophy هم گرفتیم.........
آقا فقط یه چیزی،چرا تو استادیوم هم آهنگا پخش میشه........
دیشب داشتم تو PSN بازی میکردم،یه دفعه ابی شروع کرد به خوندن:31::31::31:
Alex Fera
07-04-2011, 13:13
سلام دوستان
من تازه ps3 گرفتم و کپی خورشم کردم و دارم فیفا 11 بازی میکنم میخواستم ببینم چی جوری میشه این بازیرو بروز کرد یعنی پچی چیزی میشه بهش اضافه کرد تا بازی بروز بشه ؟ ممنونم میشم اگه راهنماییم کنین.
باید به PSN وصل بشی،البته اگه دستگات ه.ک شدس نمیشه..........
Alex Fera
08-04-2011, 11:28
شهاب جان دستت درد نکنه،با این کار یه Trophy هم گرفتیم.........
آقا فقط یه چیزی،چرا تو استادیوم هم آهنگا پخش میشه........
دیشب داشتم تو PSN بازی میکردم،یه دفعه ابی شروع کرد به خوندن:31::31::31:
کسی نیست جواب ما رو بده..........:20:
چطوری میشه بقیه کفش ها رو unlock کرد؟ . من حدوده 4 فصله دارم بازی میکنم ولی فقط حدوده 15تا کفش آزاد شده !!!
Spaniuly
08-04-2011, 14:28
چطوری میشه بقیه کفش ها رو unlock کرد؟ . من حدوده 4 فصله دارم بازی میکنم ولی فقط حدوده 15تا کفش آزاد شده !!!
با انجام اکامپلیشمنت ها این چیزا آنلاک میشه نه زیاد بازی کردن!
arman405
08-04-2011, 23:12
دوستان یه سوال در مورد دفاع کردن و گرفتن توپ از حریف دارم.
هر وقت من صاحب توپ هستم تیم حریف همه نفراتش پرس میکنن و به سمت توپ هجوم میارن .
اما وقتی دست حریف هست بازیکنای تیم من همه وایسادن نگاه میکنن و تنها بازیکنی که کنترلش دست ماست به سمت توپ میره.
همیشه هم بین دفاعم خالی هست و باز بازی میکنن و جا میمونن.
چه جوری باید دفاع کرد مثل بقیه؟ این مشکل رو چه جوری باید حل کرد واقعا؟
توی تاکتیک تیمی هم پرس رو زیاد کردم و کارای دفاعی رو اما بازم فایده نداشت.
بازیکنای من همش وایسادن و به سمت بازیکن صاحب توپ فشار نمیارن و فضا ها رو پوشش نمیدن.
من با هرکی بازی کردم تو لایو تیمش کامل فضا ها رو بسته و بازیکنان من رو تحت فشار میزارن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان یه سوال در مورد دفاع کردن و گرفتن توپ از حریف دارم.
هر وقت من صاحب توپ هستم تیم حریف همه نفراتش پرس میکنن و به سمت توپ هجوم میارن .
اما وقتی دست حریف هست بازیکنای تیم من همه وایسادن نگاه میکنن و تنها بازیکنی که کنترلش دست ماست به سمت توپ میره.
همیشه هم بین دفاعم خالی هست و باز بازی میکنن و جا میمونن.
چه جوری باید دفاع کرد مثل بقیه؟ این مشکل رو چه جوری باید حل کرد واقعا؟
توی تاکتیک تیمی هم پرس رو زیاد کردم و کارای دفاعی رو اما بازم فایده نداشت.
بازیکنای من همش وایسادن و به سمت بازیکن صاحب توپ فشار نمیارن و فضا ها رو پوشش نمیدن.
من با هرکی بازی کردم تو لایو تیمش کامل فضا ها رو بسته و بازیکنان من رو تحت فشار میزارن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
این هارو همه کشیدن یه کم بازی کنی راه میوفتی !:31:
CATALONIA
09-04-2011, 15:18
کسی نیست جواب ما رو بده..........:20:
دقيقا خودم هم به اين مشكل برخوردم .. البته نكته ي جالبش اينه كه تو استاديوم ها صداي آهنگ از بلنگو ها پخش ميشه و با صداي گزارشگر فرق داره :دي
به نظرم توي همون قسمت My FIFA 11 كه بري يه قسمت مربوط به Stadium رو بزاري روي Deafult مشكل حل بشه .. ولي خودم هنوز امتحان نكردم ...
Alex Fera
09-04-2011, 20:08
آره استریو هم پخش میکنه........
درسته شهاب جان،همین راه رو امتحان کردم جواب داد،ولی بازم گذاشتم بخونه،حال میده:31:
فکر کن وسط ال کلاسیکو حمید عسگری داره آهنگ منوتو رو میخونه:lol
Alex Fera
09-04-2011, 20:21
با انجام اکامپلیشمنت ها این چیزا آنلاک میشه نه زیاد بازی کردن!
بابا اکامپلیشمنت............
حالا این که گفتی یعنی چی........
چه کار باید بکنیم؟؟؟
منظورت همون چلنج ها هستش؟؟؟
Spaniuly
09-04-2011, 22:08
بابا اکامپلیشمنت............
حالا این که گفتی یعنی چی........
چه کار باید بکنیم؟؟؟
منظورت همون چلنج ها هستش؟؟؟
Accomplishment های Virtual Pro ... چلنج چیه :31:
یه VP می سازی می افت به جون بازی من 2 بار 100 درصد کردم:5:
Alex Fera
10-04-2011, 12:49
Accomplishment های Virtual Pro ... چلنج چیه :31:
یه VP می سازی می افت به جون بازی من 2 بار 100 درصد کردم:5:
OK گرفتم......
منظور همون Challenge بود،مثلا زدن 100 گل با یه تیم.........
BIJAN5759
12-04-2011, 06:54
سلام دوستان من تازه کنسول گرفتم میخواستم ببینم پچی هست که بازی رو به روز کنه ؟ ممنون میشم کمکم کنین ...
Spaniuly
12-04-2011, 09:02
سلام دوستان من تازه کنسول گرفتم میخواستم ببینم پچی هست که بازی رو به روز کنه ؟ ممنون میشم کمکم کنین ...
واسه کنسول پچ نمیاد آپدیت میاد که از لایو یا شبکه PSN قابل دریافته عزیزم
BIJAN5759
12-04-2011, 09:17
واسه کنسول پچ نمیاد آپدیت میاد که از لایو یا شبکه PSN قابل دریافته عزیزم
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین که چی جوری باید این کارو انجام بدم. mer30
.Behnam.
12-04-2011, 15:21
OK گرفتم......
منظور همون Challenge بود،مثلا زدن 100 گل با یه تیم.........
نه .... باید یه VP بسازی ... بعد بسته به اینکه مدافع باشی ، هافبک یا فوروارد ... باید کارای مختلفی بکنی ... مثلا باید به عنوان مدافع 5 تا تکل موفق داشته باشی ... یابه عنوان حمله یه گل چیپ بزنی ...
Spaniuly
12-04-2011, 22:51
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین که چی جوری باید این کارو انجام بدم. mer30
ببین هیچ کاری لازم نیست بکنی لحظه ای که وارد بازی میشه پیغام آپدیت میده و بازی اپدیت میشه برای آپدیت اسکواد ها هم باید به قسمت My Fifa 11 - Edit Teams - Squads - - Download Updates بری
موفق باشی
BIJAN5759
13-04-2011, 06:43
ببخشید یه سوال دیگه ای داشتم ، من ps3 رو کپی خورش کردم اگه از طریق اینترنت آپدیت کنم از حالت -- خارج نمیشه ؟
Spaniuly
13-04-2011, 12:40
ببخشید یه سوال دیگه ای داشتم ، من ps3 رو کپی خورش کردم اگه از طریق اینترنت آپدیت کنم از حالت -- خارج نمیشه ؟
من PS3 ندارم ولی انگاری هـک شده ها رو نمیشه با PSN وصل کرد چون دیگه می پره هکش من اینطور شنیدم راست و غلطش رو از برابکس کنسول بپرسید
Alex Fera
13-04-2011, 16:02
با اجازه آرمین جان:
اگه با کنسول ه.ک شده بری PSN دیگه باید قید کنسول رو بزنی،چون روشن نمیشه و مدام ریست میشه.......
یا حق
p3yman_xl
13-04-2011, 16:07
اولیـن عکـس از Fifa 12
EA اولین عکس از Fifa 12 رو منتشر کرده که در اون کاکا بازیکن رئال در حال دویدن است! ( تصویر in-game است! )
رزولوشن اصلی: 7072x3978 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( به جزییات پوست صورت و لباس توجه شود )
sadeghbb
16-04-2011, 22:47
غش کردم.................
Spaniuly
17-04-2011, 00:25
غش کردم.................
گرچه نظرم راجع به این عکس خیلی مثبت نیست این عین پستی هست که توی تاپیک PC زدم
همچین خفن هم نیست گرافیک چهره کاکا... موهای بدون جزئیاتش رو خوب نگاه کنید... همون تکنولوژی Hair Making چند سال پیش هست یک عکس با تکسچر Hair که فقط خم شده قسمت فوقانی سرش کاملا نشون دهنده سادگی تکسچر موهاش هست... راستی کاکا اینقدرام که توی این عکس طراحی شده چهارشونه نیست.... هست؟ هنوز به اون ایده آل لازم نرسیده فیفا در ساخت چهره باید دید برای گیم پلی چه خواهد کرد امیدوارم اخبارش به زودی آنونس بشه
به نظرم گذاشتن عکس به این بزرگی زیاد هم جالب نیست چون واقعا ضعف موها رو خیلی به چشم میاره تکسچر موها خیلی بهتر از اینا می تونست باشه بافت فوقانی موهای کاکا شدیدا دو بعدی هست همون قسمت که روشناییش بیشتره
البته کلا جذابیت فیفا به اون رئالیسمش در گیم پلی هست گرچه باگهای بدی هم در گیم پلی فیفا 11 وجود داره توی قسمت آنلاین هم این باگ ها وحشتناک به چشم میاد امیدوارم این مشکلات حل بشه تا از این باگ ها واسه نتیجه گیری نا عادلانه استفاده نشه
زشت نیست این تاپیک بره صفحه دوم ؟
میخواستم بدونم اخبار مناسبی منتشر نشده تا دوستان تاپیکش رو بزنن؟! :31:
فقط امیدوارم توی نسخه بعدی خروج کند دروازه بانان تصحیح بشه
توی خروج ها در موقعیت های تک به تک کند عمل میکنن...اعصابمون خورد شد
این فیزیک بدنی بازیکنان هم متفات باشه خیلی بهتر میشه
تقریبا به نوعی بازیکنان همگی از نظر قدی یکسان هستن و اختلاف زیاد بین یک بازیکن 190 سانتی و یک بازیکن 180 سانتی وجود نداره
البته من نسخه کنسول رو بازی نکردم...ولی توی PC اینطوری بوده
مثل اینکه Fifplay نظرسنجی رو عوض کرده ! اینقدر بچه ها به ایران رای دادن دیگه خسته شدن بیچاره ها !:31:
Welsh League
Greek League
Argentinean League
Brazilian League
kasra_khan2003
25-04-2011, 12:54
چرا گاهی اوقات حرکت دریبل رو انجام نمیده؟ یا کلا یه حرکت دیگه انجام میده که کاملا فرق میکنه.
مثلا یه دیریبلی هست که زیدان خیلی استفاده میکرد، توپ رو با پای راست میاره عقب و بعد سریع با اون یکی پا شوتش میکنه چند متر جلوتر (یه بار شک رو میدین بالا، بعد سریع میدین پایین)، اینو که میزنم، گاهی اصلا کاری نمیکنه، گاهی هم میخواد توپ را از پشت سر خودش بندازه بالا!
بعد کلا دیبل رو میخوای بزنی، اون لحظه شک چپ (LS) رو باید ول کنی یا نه؟
CATALONIA
25-04-2011, 19:38
چرا گاهی اوقات حرکت دریبل رو انجام نمیده؟ یا کلا یه حرکت دیگه انجام میده که کاملا فرق میکنه.
مثلا یه دیریبلی هست که زیدان خیلی استفاده میکرد، توپ رو با پای راست میاره عقب و بعد سریع با اون یکی پا شوتش میکنه چند متر جلوتر (یه بار شک رو میدین بالا، بعد سریع میدین پایین)، اینو که میزنم، گاهی اصلا کاری نمیکنه، گاهی هم میخواد توپ را از پشت سر خودش بندازه بالا!
بعد کلا دیبل رو میخوای بزنی، اون لحظه شک چپ (LS) رو باید ول کنی یا نه؟
اين حركات رو بايد با بازيكناني انجام بدين كه تكنيك بالا دارن .. توي Player bio بايد برين ببينين چند ستارس بازيكن . با هر بازيكني نميشه
+
اگر LS رو بگيريد يه حركات در حين حركت انجام ميده ، اگر نگيريد حركات ثابت انجام ميده ...
kasra_khan2003
25-04-2011, 21:43
اين حركات رو بايد با بازيكناني انجام بدين كه تكنيك بالا دارن .. توي Player bio بايد برين ببينين چند ستارس بازيكن . با هر بازيكني نميشه
+
اگر LS رو بگيريد يه حركات در حين حركت انجام ميده ، اگر نگيريد حركات ثابت انجام ميده ...
دیگه از رونالدو که بالاتر نداریم... مشکل اینجاست که گاهی اصلا یه چیز دیگه میزنه! مثل اینکه بگی شوت کن، تکل بره.
+
شما بیشتر از کدوم دریبل ها استفاده میکنین؟
یکی بهم کامل بگه پنالتی زدن چجوریه :19:
سایت فارسی برای فیفا 11 هست ؟ و اینکه کل دریبل ها رو یاد بده ؟
من یک هفته اس دارم رو ps3 فیفا بازی میکنم
Spaniuly
26-04-2011, 15:53
میخواستم بدونم اخبار مناسبی منتشر نشده تا دوستان تاپیکش رو بزنن؟! :31:
فقط امیدوارم توی نسخه بعدی خروج کند دروازه بانان تصحیح بشه
توی خروج ها در موقعیت های تک به تک کند عمل میکنن...اعصابمون خورد شد
این فیزیک بدنی بازیکنان هم متفات باشه خیلی بهتر میشه
تقریبا به نوعی بازیکنان همگی از نظر قدی یکسان هستن و اختلاف زیاد بین یک بازیکن 190 سانتی و یک بازیکن 180 سانتی وجود نداره
البته من نسخه کنسول رو بازی نکردم...ولی توی PC اینطوری بوده
نه هنوز بهزاد جان اخبار کاملی نیست هنوز هیچ اطلاعات کاملی نیست امسال هم قصد نداریم تاپیک رو ناقص ایجاد کنیم چون واقعا میزان اسپم هاش میره بالا حالا هرکی در توانش باشه که بتونه یک پیش نمایش رسمی بذاره یا تهیه کنه باید زحمت تاپیکش رو بکشه
بهزاد جان اگه قرار باشه همین فیفا 11 رو برای فیفا 12 PC بده می تونی خیالت رو راحت کنی از این بابت هم فیزیک بدنی بازیکنان که کاملا ملموس و محسوس هست
کلا لذت بازی کردن نسخه کنسولی به صورت غیر قابل انکاری بالاتر از نسخه PC هست اوایل شاید زیاد لمس نکنی ولی زیاد که بازی کنی می بینی قابل مقایسه نیست حرکات نرم و خاص بازیکنان یه بازیکن تکنیکی و قوی واقعا قوی هست و یک بازیکن ضعیف حرفی واسه گفتن نداره جلوی یه بازیکن قوی هر قدر هم بخوای حرفه ای باشی نمی تونی با یه مدافع ادای یه مهاجم یا هافبک تهاجمی رو دربیاری ولی توی نسخه PC این کارا خیلی سخت نیست می بینی یه مدافع یه دفعه جوگیر میشه زمین رو میذاره رو سرش!
مثل اینکه Fifplay نظرسنجی رو عوض کرده ! اینقدر بچه ها به ایران رای دادن دیگه خسته شدن بیچاره ها !:31:
Welsh League
Greek League
Argentinean League
Brazilian League
آره دیگه همه سر کار بودن! اینم از اون قبلیه کشک تره! لیگ برزیل توی فیفا هست دیگه ذاتا
یه دقت متر میاد اون پائین روی قسمت سبز که رسید باید شوت کنی بعد شوت هم باید زیاد زاویه ندی و دستت رو روی جهت ها نگه نداری چون می ره بیرون واسه عیار جهت هم توی آرنا تمرین کن LT رو بزنی یه دایره سرمه ای نشون میده به عنوان نشونه و هدف.
کل دریبل ها رو باید توی قسمت vp یاد بگیری چون اونجا مجبورت می کنه دریبل بزنی البته بهتر از هر مقاله فارسی زبان آموزش داخل بازی خیلی بهتر و کامله چون اصلا سواد نمی خواد همه رو با جهت و پیکان و شکل آموزش داده حتی موهای شادی پس از گل رو
سایت فارسی زبان محسوب نمیشه این فروم؟
دیگه از رونالدو که بالاتر نداریم... مشکل اینجاست که گاهی اصلا یه چیز دیگه میزنه! مثل اینکه بگی شوت کن، تکل بره.
+
شما بیشتر از کدوم دریبل ها استفاده میکنین؟
چرا دیگه مسی رو داریم دیگه:31:
+
هر دریبلی جای خود داره ولی Skilled Dribble خیلی کاربرد بهتری داره تا دریبل های Juglling
تو بازی رو سرچ کنی (دقیقا نمیدونم کجاس) یه ویدئو مربوط به همین پنالتی زدن وجود داره !:20:
ویدئو های آموزشی دیگه ای هم وجود داره !
JUSTIN11
26-04-2011, 19:52
چرا دیگه مسی رو داریم دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسی ؟ اون که فقط بلده یه مسیر رو با تغییر جهت طی کنه حرکت نمایشی بلد نیست یا نمیدونم تو اون هورمون هایی که مصرف میکرده این حرکات نبوده :31: که مثلا بتونه پا عوض کنه یا با پشت کمر پاس بده :31:
+(از بحث کل کل بگذریم:31:)
دوباره داریم به سری جدید فیفا نزدیک میشم چقدر این ایام سریع میگذره انگار همین دیروز بود که حسین در مورد فردیت گرایی و اینا صحبت میکرد .امسالم امیدوارم حسین حضور موثر داشته باشه منم برای ترجمه اخبار و اینا هستم... میخوایم بترکونیم. ...
ولی واقعا فیفا 11 کنسول عالیه هنوزم که هنوزه واسم تکراری نشده با این که یه سری مشکلات داره ولی گیم پلی فوق العاده ایی داره.
Spaniuly
26-04-2011, 21:44
مسی ؟ اون که فقط بلده یه مسیر رو با تغییر جهت طی کنه حرکت نمایشی بلد نیست یا نمیدونم تو اون هورمون هایی که مصرف میکرده این حرکات نبوده :31: که مثلا بتونه پا عوض کنه یا با پشت کمر پاس بده :31:
+(از بحث کل کل بگذریم:31:)
دوباره داریم به سری جدید فیفا نزدیک میشم چقدر این ایام سریع میگذره انگار همین دیروز بود که حسین در مورد فردیت گرایی و اینا صحبت میکرد .امسالم امیدوارم حسین حضور موثر داشته باشه منم برای ترجمه اخبار و اینا هستم... میخوایم بترکونیم. ...
ولی واقعا فیفا 11 کنسول عالیه هنوزم که هنوزه واسم تکراری نشده با این که یه سری مشکلات داره ولی گیم پلی فوق العاده ایی داره.
آره امین شدیدا باهات موافقم حتی توی لایو هم آدم باگ های بدی می بینه ولی نمی دونم گیم پلی این فیفا کنسول چیه که آدم هی می خواد بازی کنه هیچ کدوم از باگ هاش نمیره روی اعصاب.
در مورد مسی هم شوخی کردم... گرچه مسی بهترین فوتبالیست حال حاضر دنیاست ولی به قول تو بازیکن شیرین کار و به اصطلاح Flair نیست که ازش انتظار حرکات جاگلینگ داشته باشیم رونالدو واقعا توی جاگلینگ ها نظیر نداره توی بازی رئال مقابل تاتنهام که توی سانتیاگو بود دقیقا حرکت رابونا فیک رو اجرا کرد 5 دقیقه توی خماریش موندم فقط!
نمیدونم چرا امسال دیر کرد اخبار پارسال زودتر از اینا از بازی پرده برداری شد امسال فقط یه عکس نا امید کننده فقط اومده... واقعا هرچی بیشتر به موهای دو بعدی کاکا نگاه می کنم نا امید میشم از لحاظ گرافیک گرچه فیفا هیچ وقت برام به خاطر گرافیکش لذت بخش نبود گرچه توی 09 و 10 دیگه قابل تحمل نبود برام نسخه PC ش. دیگه گند زد به گرافیک و جلوه های بصری بازی حتی توی رندر کردن هم مشکل داشتن هر جفتشون وقتی تصویر حرکت می کرد قشنگ مات میشد ریسپانس تصویر دچار مشکل میشد روی مانیتور های مختلف هم امتحان کرده بودم
خلاصه خوشبختانه یکی دو سالی هست که این فیفا نکست انتظار های همه رو بالا برده بی صبرانه منتظر جزئیات فیفا 12 ایم
برای من ، fifa 11، بیشتر از یک ماه عمر نکرد و خیلی زود خسته کننده شد.
خسته کننده ترین کار تو فیفا، گل زدنه! بس که گل ها تکراری اند و واکنش دربازه بان ها غیر طبیعی و فرا انسانیه.
سازندگان فیفا 11 کنسول کاری کردند که اغلب مواقع می شه پیش بینی کرد که قراره چه اتفاقی بیافته. مثلا یه ضد حال بزرگ زمانیه که توپی رو پشت دفاع می فرستی، اگه دربازه بان بیاد جلو و بعد سر جاش وایسه، توپ 100 درصد برای دربازه بانه. یا در جایی دیگه وقتی توپ می خواد بره به اوت، در حالی نمی شه دقیقا نظر داد، هوش مصنوعی می دونه که توپ 100 درصد می ره اوت و همین اتفاق هم می افته. هوش مصنوعی متاسفانه توانایی پیش بینی آینده رو داره!
مسئلهی دیگه پرسینگ عجیب و غریب ضعیف ترین تیم ها تا قوی ترین تیم هاست. به زحمت می شه فضای خالی پیدا کرد.
فوتبال یه ویژگی مهمی داره که و اون هم اینه که غیرقابل پیش بینیه. ولی متاسفانه سری فیفا این ویژگی رو فدای ایجاد تعادل در بازی کرده.
خسته کننده ترین کار تو فیفا، گل زدنه! بس که گل ها تکراری اند و واکنش دربازه بان ها غیر طبیعی و فرا انسانیه.
سازندگان فیفا 11 کنسول کاری کردند که اغلب مواقع می شه پیش بینی کرد که قراره چه اتفاقی بیافته. مثلا یه ضد حال بزرگ زمانیه که توپی رو پشت دفاع می فرستی، اگه دربازه بان بیاد جلو و بعد سر جاش وایسه، توپ 100 درصد برای دربازه بانه. یا در جایی دیگه وقتی توپ می خواد بره به اوت، در حالی نمی شه دقیقا نظر داد، هوش مصنوعی می دونه که توپ 100 درصد می ره اوت و همین اتفاق هم می افته. هوش مصنوعی متاسفانه توانایی پیش بینی آینده رو داره!
مسئلهی دیگه پرسینگ عجیب و غریب ضعیف ترین تیم ها تا قوی ترین تیم هاست. به زحمت می شه فضای خالی پیدا کرد.
فوتبال یه ویژگی مهمی داره که و اون هم اینه که غیرقابل پیش بینیه. ولی متاسفانه سری فیفا این ویژگی رو فدای ایجاد تعادل در بازی کرده.
نه دوست عزیز اگه FIFA رو به سبک خودش بازی کنید هم از بازی لذت میبری هم در این پستت تجدید نظر میکنی !:20:
نه دوست عزیز اگه FIFA رو به سبک خودش بازی کنید هم از بازی لذت میبری هم در این پستت تجدید نظر میکنی !
میشه کمی در مورد این سبک بخصوص توضیح بدید؟
Hamid Hamid
27-04-2011, 13:42
میشه کمی در مورد این سبک بخصوص توضیح بدید؟
بله دوست عزيز... اگه دوست داري لذت ببري پست من رو بخونيد كامل توضيح ميدم.
اين سبك از بازي يه اسم طولاني داره و اون اين هست:
اگه مي خواي از فيفا بازي كردن لذت ببري بازي PES رو فراموش كن !! چند روز فيفا بازي كن ! به اين بازي عادت كن ! و ماه ها لذت ببر !
ببين دوست من... من خودم الان حدود 18 سال هست كه بازي فوتبال رو روي كنسول هاي مختلف و كامپيوتر تجربه كردم... تماماي نسخه هاي اين بازي رو انجام دادم ... از مربيگري بگيريد تا PES & FIFA ... Street ... Wining Eleven و ...
به جرات بهتون بگم اين نسخه ي فيفا يعني فيفا 11 (كنسول) طبيعي ترين و لذت بخش ترين نسخه ي فوتبال هست كه يك گيمر ميتونه بازي كنه... منتها اين بازي كردن و لذت بردن مستلزم يه سري كارها هست كه چكيدش رو در بالا بولد كردم...
اول شما بايد فكر كني كه تا به حال سري PES رو بازي نكردي... يعني بايد ابتدا تعصب بي جا رو روي اين بازي كنار بذاري و اصلا به كل اون بازي رو فراموش كني !!
بعدش چند روز بايد درگير اين بازي باشي تا بتوني اون عادت هايي كه تو نسخه ي PES داشتي رو راموش كني و كمي به فضاي بازي فيفا عادت كني...
بعد از اين مرحله و با گذشت چند روز شما به نقطه اي خواهيد رسيد كه اسمش هست لذت بردن از فيفا !! اين رو هم بگم اگه تو يكي 2 روز اول كم بياريد و بگيد اي بابا اينم شد فوتبال بذار برم PES بازي كنم ! اينطوري به لذت نميرسيد.بايد صبر داشته باشيد چون كسايي كه از فيفا خوششون نمياد 2 دسته هستند:
1_ كساني كه به نسخه هاي PES عادت و تعصب دارن كه اين ه خيلي براشون سخت باشه تا با فبفا سازگار باشن
2_ كساني كه اصلا فوتبال دوست ندارند و خب اين دوستان هم زمان ميبره تا علاقه پيدا كنن.
دوست من... بنده خودم چندين سال پياپي بود كه فيفا بازي نميكردم و گير داده بودم به اون يكي بازي فوتبال يعني PES اما به اين نتيجه رسيدم كه خيلي مسخره شده! و به فيفا خيلي اتفاقي فرصت دادم.... يادم مياد رفته بودم نسخه ي 11 بازي PES رو بگيرم كه طرف نداشت و من هم خيلي هوس فوتبال داشتم گفتم آقا فيفا 11 رو بده بهم !! فيفا رو گرفتم و ديدم واي اين فوتبال قابل قياس با اون بازي نيست.
يه چيز ديگه رو هم اضافه كنم من سال هاي بود فيفا بازي ميكردم بين 98_2005 اما ديدم فيفا خيلي مسخره شده و غير طبيعي ... و سال ها هم PES بازي كردم بين 2004_2010 ... زماني كه چند سري مثل 2006 واقعا PES روي فرم بود.
خلاصه هر زماني ببينم كه يك سري از فوتبال غير طبيعي شده تصميم ميگيرم كه مسير رو عوض كنم و الان با فيفا خيلي راضي هستم...
شما هم اين كار رو انجام بده دوست من ... من بهت قول ميدم مياي تو همين تاپيك و حرف من رو تاييد ميكني مثل چندين نفر ديگه كه اين كار رو انجام دادن مثل دوستمون HORROR ... چند صفحه ي قبل پستاشون و حرفاي من به ايشون هست.
نكته ي آخر:
حالت اتومات در پاس ها و ارسال ها و ضربات شوت رو به حالت دستي تبديل كنيد و ببينيد آيا باز هم تكراري هست يا خير... كه جواب خير هست : دي
موفق باشيد.
Spaniuly
27-04-2011, 13:52
منکر وجود چنین کاستی هایی نیستم ولی آیا فوتبال گیم دیگه ای سراغ دارید که بهتر از فیفا 11 باشه؟ جا برای 1پیشرفت هست ولی ما که نمی تونیم خودمون فوتبال بسازیم اونطور که شما رو راضی کنه ما همیشه سعی می کنیم بازی بهتر رو بازی کنیم چون هیچ بهترینی وجود نداره و به قول گفتنی دست بالای دست بسیار است بی شک فیفا 12 می تونه بهتر از فیفا 11 باشه ولی همونم بهترین نخواهد بود چون یه فیفا 13 هم توی راهه...
در مورد به بیرون رفتن توپ هم به این شکل هم که گفتی نیست خیلی از مواقع من می تونم با دویدن مانع اوت شدنش بشم و چون دیگه به نوع حرکت توپ عادت کردم دنبال خیلی هاشم نمی دوم درست مثل هوش مصنوعی ولی با این همه خود هوش مصنوعی هم بارها پیش اومده که دنبال توپی می دوه ولی اون توپ اوت میشه... دروازبان ها خوبه که به راحتی گل نمی خورن به نظرم چون این باعث میشه که بریم گل زدن یاد بگیریم من تازه بعد اینکه رفتم توی لایو بازی کردم فهمیدم استعداد گل کردن تک به تک رو ندارمو تقریبا این مسئله رو قبول کردم ایرادی هم به سازنده نمی گیرم چون عین قند و نبات خودم از حریفام گل می خورم تک به تک ها رو پس اشکال از منه! فوت و فنش رو بلد نیستم تایمینگم درست نیست برو لایو با لول 20 به بالا ها دربیفت ببین چه جوری گل میزنن و دریبل می کنن...
بله دوست عزيز... اگه دوست داري لذت ببري پست من رو بخونيد كامل توضيح ميدم.
اين سبك از بازي يه اسم طولاني داره و اون اين هست:
اگه مي خواي از فيفا بازي كردن لذت ببري بازي PES رو فراموش كن !! چند روز فيفا بازي كن ! به اين بازي عادت كن ! و ماه ها لذت ببر !
ببين دوست من... من خودم الان حدود 18 سال هست كه بازي فوتبال رو روي كنسول هاي مختلف و كامپيوتر تجربه كردم... تماماي نسخه هاي اين بازي رو انجام دادم ... از مربيگري بگيريد تا PES & FIFA ... Street ... Wining Eleven و ...
به جرات بهتون بگم اين نسخه ي فيفا يعني فيفا 11 (كنسول) طبيعي ترين و لذت بخش ترين نسخه ي فوتبال هست كه يك گيمر ميتونه بازي كنه... منتها اين بازي كردن و لذت بردن مستلزم يه سري كارها هست كه چكيدش رو در بالا بولد كردم...
اول شما بايد فكر كني كه تا به حال سري PES رو بازي نكردي... يعني بايد ابتدا تعصب بي جا رو روي اين بازي كنار بذاري و اصلا به كل اون بازي رو فراموش كني !!
بعدش چند روز بايد درگير اين بازي باشي تا بتوني اون عادت هايي كه تو نسخه ي PES داشتي رو راموش كني و كمي به فضاي بازي فيفا عادت كني...
بعد از اين مرحله و با گذشت چند روز شما به نقطه اي خواهيد رسيد كه اسمش هست لذت بردن از فيفا !! اين رو هم بگم اگه تو يكي 2 روز اول كم بياريد و بگيد اي بابا اينم شد فوتبال بذار برم PES بازي كنم ! اينطوري به لذت نميرسيد.بايد صبر داشته باشيد چون كسايي كه از فيفا خوششون نمياد 2 دسته هستند:
1_ كساني كه به نسخه هاي PES عادت و تعصب دارن كه اين ه خيلي براشون سخت باشه تا با فبفا سازگار باشن
2_ كساني كه اصلا فوتبال دوست ندارند و خب اين دوستان هم زمان ميبره تا علاقه پيدا كنن.
دوست من... بنده خودم چندين سال پياپي بود كه فيفا بازي نميكردم و گير داده بودم به اون يكي بازي فوتبال يعني PES اما به اين نتيجه رسيدم كه خيلي مسخره شده! و به فيفا خيلي اتفاقي فرصت دادم.... يادم مياد رفته بودم نسخه ي 11 بازي PES رو بگيرم كه طرف نداشت و من هم خيلي هوس فوتبال داشتم گفتم آقا فيفا 11 رو بده بهم !! فيفا رو گرفتم و ديدم واي اين فوتبال قابل قياس با اون بازي نيست.
يه چيز ديگه رو هم اضافه كنم من سال هاي بود فيفا بازي ميكردم بين 98_2005 اما ديدم فيفا خيلي مسخره شده و غير طبيعي ... و سال ها هم PES بازي كردم بين 2004_2010 ... زماني كه چند سري مثل 2006 واقعا PES روي فرم بود.
خلاصه هر زماني ببينم كه يك سري از فوتبال غير طبيعي شده تصميم ميگيرم كه مسير رو عوض كنم و الان با فيفا خيلي راضي هستم...
شما هم اين كار رو انجام بده دوست من ... من بهت قول ميدم مياي تو همين تاپيك و حرف من رو تاييد ميكني مثل چندين نفر ديگه كه اين كار رو انجام دادن مثل دوستمون HORROR ... چند صفحه ي قبل پستاشون و حرفاي من به ايشون هست.
نكته ي آخر:
حالت اتومات در پاس ها و ارسال ها و ضربات شوت رو به حالت دستي تبديل كنيد و ببينيد آيا باز هم تكراري هست يا خير... كه جواب خير هست : دي
موفق باشيد.
من نمی دونم چرا شما PES رو وسط کشیدید؟! من 2-3 ساله که PES بازی نمی کنم. PES بدتر از فیفا !
تمام گزینه ها هم در حالت دستی قرار داره. ولی باز هم کسالت آوره. از اون طرف، هوش مصنوعی هم به طرز مصنوعی و غیر طبیعی، دقیق پاس می ده و سانتر می کنه.
منکر وجود چنین کاستی هایی نیستم ولی آیا فوتبال گیم دیگه ای سراغ دارید که بهتر از فیفا 11 باشه؟ جا برای 1پیشرفت هست ولی ما که نمی تونیم خودمون فوتبال بسازیم اونطور که شما رو راضی کنه ما همیشه سعی می کنیم بازی بهتر رو بازی کنیم چون هیچ بهترینی وجود نداره و به قول گفتنی دست بالای دست بسیار است بی شک فیفا 12 می تونه بهتر از فیفا 11 باشه ولی همونم بهترین نخواهد بود چون یه فیفا 13 هم توی راهه...
در مورد به بیرون رفتن توپ هم به این شکل هم که گفتی نیست خیلی از مواقع من می تونم با دویدن مانع اوت شدنش بشم و چون دیگه به نوع حرکت توپ عادت کردم دنبال خیلی هاشم نمی دوم درست مثل هوش مصنوعی ولی با این همه خود هوش مصنوعی هم بارها پیش اومده که دنبال توپی می دوه ولی اون توپ اوت میشه... دروازبان ها خوبه که به راحتی گل نمی خورن به نظرم چون این باعث میشه که بریم گل زدن یاد بگیریم من تازه بعد اینکه رفتم توی لایو بازی کردم فهمیدم استعداد گل کردن تک به تک رو ندارمو تقریبا این مسئله رو قبول کردم ایرادی هم به سازنده نمی گیرم چون عین قند و نبات خودم از حریفام گل می خورم تک به تک ها رو پس اشکال از منه! فوت و فنش رو بلد نیستم تایمینگم درست نیست برو لایو با لول 20 به بالا ها دربیفت ببین چه جوری گل میزنن و دریبل می کنن...
در مورد بیرون رفتن توپ باید بگم که به اون چیزی که قبلا گفتم باور دارم. ولی برای اثباتش حتما نیاز به فیلم برداریه که امکانش رو ندارم.
فوتبال بهتری وجود نداره. در نتیجه من کلا دور فوتبال رو خط کشیدم.
به لایو هم دسترسی ندارم.
به صورت 2 نفره ( با دو گیم پد ) هم فرق چندانی نمی کنه. خسته کننده است.
newahwaz
27-04-2011, 19:25
سلام
چرا نمیشه گلها رو سیو کرد؟؟؟
ضمناً دریبل دو طرفه کی وارده بگید لطفاً...
دروازه بان روی ضربات کرنر چطوری میاد جلود ؟؟؟؟
JUSTIN11
01-05-2011, 23:31
سلام
چرا نمیشه گلها رو سیو کرد؟؟؟
ضمناً دریبل دو طرفه کی وارده بگید لطفاً...
دروازه بان روی ضربات کرنر چطوری میاد جلود ؟؟؟؟
سلام
چرا میشه.وقتی داشت replay میذاشت x رو بزن سیو میشه
برای دریبل دو طرفه وقتی به مدافع نزدیک شدی آنالوگ سمت راست رو در جهت مدافعی که میخوای دریبلش کنی بزن.زمان بندی خیلی مهمه.باید تمرین کنی
دروازه بان اتوماتیک اگه آخر بازی عقب بودی میاد جلو.تو pes یه قابلیتی که داشت میتونستی قبل بازی بازیکنایی که میخواستی رو برای کرنر بیاری جلو کاش تو فیفا هم میبود.
masoodbr
02-05-2011, 17:45
سلام دوستان من تازه دارم فيفاميزنم ميخواستم بدونم مودي مثل مسترليگ pesداره
CATALONIA
02-05-2011, 18:48
سلام دوستان من تازه دارم فيفاميزنم ميخواستم بدونم مودي مثل مسترليگ pesداره
قسمت Career Mode كه ميري سه تا انتخاب داري
يكيش Manager هست كه ميشه مثله مستر ليگ ! البته خيلي بهتر از مستر ليگ هست !
masoodbr
03-05-2011, 10:03
توضيح کامل تر و جامع تري تردرباره اين. مودها نيست
Hamid Hamid
03-05-2011, 17:43
توضيح کامل تر و جامع تري تردرباره اين. مودها نيست
سلام دوست عزيز...
منظورت كدوم مودها هست؟!
پست هاي اول تاپيك رو مطالعه كنيد در موردشون توضيح مفصل داده شده و اگه باز توضيحي خواستيد اينجا اسم اون مود رو بگيد تا خدمتتون عرض كنم.
موفق باشيد
sadeghbb
04-05-2011, 00:24
دوستان این قضیه ترفند پول منیجر لیگ چیه من تو یوتیوب دیدم ولی هرکاری کردم نتونستم انجامش بدم!!!
masoodbr
04-05-2011, 09:31
مودهاي. منيجر و غيره روميگم دوست عزيز،نقل و انتقالات وکلا
?
Hamid Hamid
05-05-2011, 09:17
مودهاي. منيجر و غيره روميگم دوست عزيز،نقل و انتقالات وکلا
?
سلام دوست عزيز...
اين مودها در قسمت Career 3 مدل هستند ... يكي Manager ... يكي Player و ديگري مودي كه شما ميتونيد هم بازيكن باشيد و هم مربي يعني Manager &player
تو مورد مربيگري شما هر تيمي رو كه دوست داري انتخاب ميكني از هر ليگي كه بخواي ... تيمت هم ميتونه همه جوره باشه ... مثلا تو ليگ انگليس از ولورهمپتون ميتونه باشه تا چلسي و منچستر يا يه تيم متوسط به اسم ساندلند يا آستون ويلا ... شما تيمت رو كه انتخاب كردي اونجا درجه ي سختي بازي كردنت رو هم مشخص ميكني ...
اين درجه ي سختي يكي براي بازي كردنت هست كه از آماتور داره تا لجندري(سخت ترين حالت) و ديگري درجه ي سختي براي ارتباط شما با تيم مديريت باشگاه هست كه همون درجه ها رو داره و هرچه سخت تر باشه كار شما هم سخ تر ميشه به اين صورت كه ازتون عنوان هاي خيلي خوبي رو مي خوان براي پايان فصل و اگخ اين درجه روي لجندري باشه شما بودجه ي كمتري هم براي خريد بازيكن و پرداخت حقوق هفتگي يا همون Wage خواهي داشت
يه نكته ي ديگه اينكه در پايان فصل به ميزان كار شما نسبت به اونچه كه ازتون خواسته شده تيم هاي مختلف هم بهتون پيشنهاد ميدن و ميتونيد از بين اونها تيم بهتري رو هم انتخاب كنيد و البته گاهي اوقات اگه نتايجتون ضعيف باشه شما اخراج خواهيد شد !
مود ديگه Player هست كه شما در اينجا خودتون رو ميسازيد ... از لحاظ ظاهري و فيزيكي و اسم و مشخصات و پست مورد علاقتون و خودتون رو در يك تيم كه دوست داريد قرار ميديد... اين رو هم بگم كه هر پستي رو انتخاب كنيد مجموع توانايي هاي بازيكنتون مرتبط با اون پست و محدود خواهد بود
بعد از اينجا شما بايد توي تمرينات تيم تلاش كنيد تا رفته رفته به نيمكت تيم و تركيب ثابت تيمتون راه پيدا كنيد ...
در اين حالت با تلاش زياد و پاس دادن و گل زدن و خوب دفاع كردن و ... ميتونيد توانايي بازيكنتون رو افزايش بديد و همينطور يك اكامپليشمنت هايي رو هم بدست بياريد كه نوعي پيشرفت شما رو نشون ميده و بعد ها ميتونيد حتي كفش هاي مختلف هم داشته باشيد...
توجه داشته باشيد كه در اين مود شما حق دخالت در تركيب تيمتون رو نداريد...
مورد سوم يعني Player& Manager تركيبي از اين 2 حالت خواهد بود...
اما يك مود به اسم Be A Goalkeeper هم هست كه شما دوران بازيكني يك دروازبان رو سپري خواهيد كرد با مشخصاتي شبيه به مود بازيكن ...
اين رو هم بگم در مود Manager اگه تنظيمات بازي در حالت دستي و غير اتومات باشه بازي خيلي طبيعي تر خواهد شد ...
موفق باشيد
sadeghbb
05-05-2011, 11:45
دوستان این قضیه ترفند پول منیجر لیگ چیه من تو یوتیوب دیدم ولی هرکاری کردم نتونستم انجامش بدم!!!
masoodbr
05-05-2011, 17:38
سلام دوست عزيزم
فقط منظورتون از تنظيمات دستي چيه؟
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
سلام دوست عزيزم
Hamid Hamid
05-05-2011, 18:52
سلام دوست عزيزم
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
سلام دوست عزيزم
وقت انتخاب تيم و مرحله ي آخر براي وارد شدن به بازي قسمتي هست به اسم Control Setting اونجا خصوياتي هست مثل شوت زدن ... پاس دادن ... سانتر كردن و ... شما ميتونيد اين مشخصات رو از حالت اتومات به حالت Manuel تغيير بدي كه جوري ميشه كه بايد در هنگام ضربات پاس و سانتر و شوت دقيقا جهت رو مناسب بگيريد و ديگه توپتون از طريق كامپيوتر هدايت نميشه كه سانتر ميكنيد يهو بيوفته رو سر بازيكنت يا اگه آروم بزني بياد رو سر بازيكنت ... توپ به همون جهتي ميره كه شما آنالوگ رو اون جهت گرفتيد و با همون قدرتي ميره كه شما دكمه رو نگه داشتيد...
masoodbr
05-05-2011, 18:58
مود بازيکنش چطوره سخته؟
Alex Fera
05-05-2011, 19:40
صادق جون لینکش رو بده ما هم ببینیم..........
Maziar_69
05-05-2011, 19:50
سلام.
من میخوام تورنومنت بازی کنم.
از تو همون صفحه اصلی و Game modes که تورنومنت رو میزنم همونجا میمونه و همینجوری روی نوشته Loading Tournoment Mode گیر میکنه.
مشکل از بازیه منه؟
Hamid Hamid
05-05-2011, 19:58
مود بازيکنش چطوره سخته؟
اوايلش سخته ... خيلي هم سخت ...
بازيكنت قدرت زيادي نداره و بخاط همين هم زود مصدوم ميشه و هم زود توانش از بين ميره و همه ي بازي ها رو نميتونه فول از قدرتش استفاده كنه ... يادم مياد اون اوايل اگه مي خواستي قشنگ با بازيكنت فعال باشي شايد به يه نيمه نميرسيد تمام توانش از بين ميرفت و بين 2 نيمه يه ريكاوري كوچيك و نهايتا تا دقيقه ي 55 قدرت داشت
اما رفته رفته بازيكنت هم قدرت بدنيش بهتر ميشه هم قدرت بازي كردن و توانايي هاي فني ... اينطور بهت بگم وقتي مجموع توانايي هاي(اورال) بازيكنت برسه به حدود 75 اون موقع هست كه ديگه ميوفته تو سرازيري و كار برات خيلي راحت ميشه...
پيشنهاد ميكنم حتما بازي كني ... خيلي لذت بخشه مخصوصا وقتي اكامپليشمنت ها رو آزاد ميكني و مخصوصا زماني كه بازي روي درجه ي خيلي سخت هست و شما گل يا پاس گل ميديد.
اكامپليشمنت هم مسائلي هست كه از شما خواسته شده ... مثلا هت تريك كردن ! پاس گل دادن ... شوت از راه دور گل كردن ... با ضربه ي سر گل زدن ... كاشته گل زدن و ...
Alex Fera
05-05-2011, 20:27
سلام.
من میخوام تورنومنت بازی کنم.
از تو همون صفحه اصلی و Game modes که تورنومنت رو میزنم همونجا میمونه و همینجوری روی نوشته Loading Tournoment Mode گیر میکنه.
مشکل از بازیه منه؟
مازیار جون توی PS3 بازی میکنی آره؟؟؟؟
واسه این بازی حتما باید بلو-ری اوریج تو دستگاه باشه تا بتونی لودینگ ها رو رد کنی................
اگه از شرتکات PS Home اجرا کنی،توی لودینگ ها گیر میکنی و فقط میتونی توی Kick-of بازی کنی...........
اما اگه از روی دیسک اجرا کنی راحت میتونی بازی کنی.........
یا حق
Maziar_69
05-05-2011, 21:43
درسته با PS3 بازی میکنم.
ای بابا دارم پشیمون میشم از کپی خور کردن دستگاه. :دی
sadeghbb
05-05-2011, 23:46
صادق جون لینکش رو بده ما هم ببینیم..........
خدمت شما:
فک کنم به دلیل این باشه که فایل های آپدیت فیفا رو گرفتم و این باگ برداشته شده تو آپدیت جدید...:11:
ولی مطمئن نیستم.... شما هم تست کنید...
masoodbr
06-05-2011, 12:21
سلام چراتوي مود مربي توي فصل نقل وانتقالات نميشه بازيکن خريد
Alex Fera
06-05-2011, 14:53
سلام چراتوي مود مربي توي فصل نقل وانتقالات نميشه بازيکن خريد
به راحتی هم میشه بازیکن خرید و هم میشه بازیکن رو فروخت...........
باید برید به Transfer و بعد از جست و جوی بازیکن مورد نظر توی قسمت Buy player قیمت پیشنهادی رو بدید و اگه باشگاه مقابل قبول کنه میرید سراغ جزئیات و دوباره منتظر میمونید تا باشگاه قبول کنه و اگه قبول کنه بازیکن به تیم شما میاد،همین........
شما با کدوم قسمتش مشکل دارید......
masoodbr
06-05-2011, 16:43
دستت دردنکنه حل شد،ليست خالي توتيمم نبودبراي. همين خريد انجام نميشد
kasra_khan2003
06-05-2011, 19:57
چجوری میشه ترنسفر همه ی تیما رو درست کرد؟ باید به Live وصل بشیم یا میشه فایل دانلود کرد و با USB ریخت...؟
پینوشت:
ببین هیچ کاری لازم نیست بکنی لحظه ای که وارد بازی میشه پیغام آپدیت میده و بازی اپدیت میشه برای آپدیت اسکواد ها هم باید به قسمت My Fifa 11 - Edit Teams - Squads - - Download Updates بری
موفق باشی
خوب مشکلم حل شد، البته من تو اون منو نرفتم، بعد از دموی کوتاه بازی، خودش گفت بیا آپدیت کن، منم گفتم خا:دی احساس میکنم یکم مشکل دریبلینگ هم حل شده با اون آپدیت 6 مگابایتی. اما بازم (محمد) دیارا تو رئال هست! شماره بعضی بازیکنا هم اشتباه هست...
چجوری میشه ترنسفر همه ی تیما رو درست کرد؟ باید به Live وصل بشیم یا میشه فایل دانلود کرد و با USB ریخت...؟
پینوشت:
خوب مشکلم حل شد، البته من تو اون منو نرفتم، بعد از دموی کوتاه بازی، خودش گفت بیا آپدیت کن، منم گفتم خا:دی احساس میکنم یکم مشکل دریبلینگ هم حل شده با اون آپدیت 6 مگابایتی. اما بازم لاسانا دیارا تو رئال هست! شماره بعضی بازیکنا هم اشتباه هست...
مگه دیارا تو رئال نیس ؟ همین 3شنبه داشت بارسایی ها رو به همراه آدبایور درو میکرد !:31:
kasra_khan2003
06-05-2011, 22:19
مگه دیارا تو رئال نیس ؟ همین 3شنبه داشت بارسایی ها رو به همراه آدبایور درو میکرد !:31:
محمد دیارا رو میگم، اون که لاسانا دیارا بود... اشتباه کردم:دی
kasra_khan2003
07-05-2011, 14:28
این کلیپ رو نگاه کنید، شاید هم دیده باشید:
دریبل اولی که با رونالدو میزنه چطوری هست؟
5 نفر + یکی دروازبان رو دریبل میکنه:دی
فـیلتر شکن نداشته بیدم !:31:
Hamid Hamid
07-05-2011, 19:43
اين قضيه نمره دادن رو كه خيلي با دوستان صحبت كرديم كه خب معمولا به دفاع ها خيلي بيشتر نمره ميدن و به مهاجمين و هافبك ها زياد توجه نميشه ...
اما ...
مساله ي ديگه كه خيلي عجيبه مثلا وقتي نمره ميدن به يه بازيكن يه وقتايي نمره ميشه 6.2 يا 6.6 يا 7.9
چيزي كه مي خوام بگم اينه كه اين سبك نمره دادن رو من تو كمتر جايي ديدم ... معمولا اين عدد ها رند هست حالا يا عدد صحيح و يا اگه اعشار داشته باشه به اين صورت : 6/5 يا 7/5 ...
به مثال زير توجه فرماييد از سايت معتبر گل انگليسي :
kasra_khan2003
07-05-2011, 21:22
یه سوال، خستگی بازیکنا تو دریبل زدنشون تاثیر داره؟
Hamid Hamid
07-05-2011, 21:28
یه سوال، خستگی بازیکنا تو دریبل زدنشون تاثیر داره؟
بله دوست عزيز ... اگه بازيكني خسته باشه ... مدافع حريف با يه برخورد كوچيك با مهاجم شما تعادل مهاجمتون رو به هم ميزنه و به راحتي توپ رو ميگيره...
تو موارد ديگه هم همينه ... وقتي كه خسته باشه ضربات سرش هم جالب نيست چون نه خوب ميتونه بپره و نه با دقت بزنه ... موقعيت هاي تك به تك رو هم ممكنه از دست بده به اين صورت كه مدافع حرف زود نزديك بشه بهش و بهش برسه...
كلا بازيكني با توان فيزيكي بالا خيلي موفق خواهد بود ... براي مثال يه مهاجم مثل C.Cole با اينكه اورال 78 داره ... اما چون قدرتي هست مثل يك مهاجم عالي كار ميكنه ...
يا بازيكني مثل Babakar مهاجم 17 ساله ي فيورنتينا با اورال 70- ! چون قوي هست از لحاظ بدني به جرات مثل يك مهاجم تكنيكي و سرعتي كار ميكنه...
Hamid Hamid
08-05-2011, 10:06
ديروز وقتي داشتم كرير بازي ميكردم و تيمم ناپولي بود يه اتفاقي برام افتاد كه شايد باورتون نشه !!! با تيم ناپولي دوم شدم تو سري آ ... بعد آخر فصل يهو بودجه ي تيمم رسيد به اين عدد : 2.656.064.160 !!!! يعني 2 ميليارد پوند !!!
خيلي جالب بود برام !!! بعد منم رفتم بازيكناي خوب اما گمنام خريدم براي تيمم اما همش اين فكر تو ذهنم بود الان ميان ميگن آقا !! اشتباه شده ... پولارو وردار بيار !!! :31:
شيطونه ميگه برم اين رونالدوي پرتغالي رو بخرم و بشونم تو رزرو هام : دي ... آخه خوشم نمياد ازش !!:دي
حالا بذار بگم چجوري شد :
در طول فصل خيلي كه پول نداشتم همون 15-16 ميليون رو رفتم همه رو دادم بالاي يه بازيكن !! بعد ديگه بودجه ي تيمم رسيد به 500 هزار پوند ... بعد تو ميان فصل يه بازيكن داشتم كه قرضي داده بودمش به يه تيم ديگه ... ديدم نيازش دارم گفتم كه برگرده و پرسيد انقدر پول بايد بدي ! جالب بود كه وقتي پول رو كم كرد !! ميزان بودجه ي من منفي !! شد ... رسيد به منفي 400 هزار پوند!!
دليلش يا اينه كه خب اينجا قاطي كرده و خيلي بهم پل داده !!
يه دليلي ديگش اينه كه تمام مردم ناپولي خونه ها و املاكشون رو فروختن و پولش رو ريختن به حساب باشگاه : دي .... به اين ميگن تعصب :31:
ديروز وقتي داشتم كرير بازي ميكردم و تيمم ناپولي بود يه اتفاقي برام افتاد كه شايد باورتون نشه !!! با تيم ناپولي دوم شدم تو سري آ ... بعد آخر فصل يهو بودجه ي تيمم رسيد به اين عدد : 2.064.160 !!!! يعني 2 ميليارد پوند !!!
خيلي جالب بود برام !!! بعد منم رفتم بازيكناي خوب اما گمنام خريدم براي تيمم اما همش اين فكر تو ذهنم بود الان ميان ميگن آقا !! اشتباه شده ... پولارو وردار بيار !!! :31:
شيطونه ميگه برم اين رونالدوي پرتغالي رو بخرم و بشونم تو رزرو هام : دي ... آخه خوشم نمياد ازش !!:دي
حالا بذار بگم چجوري شد :
در طول فصل خيلي كه پول نداشتم همون 15-16 ميليون رو رفتم همه رو دادم بالاي يه بازيكن !! بعد ديگه بودجه ي تيمم رسيد به 500 هزار پوند ... بعد تو ميان فصل يه بازيكن داشتم كه قرضي داده بودمش به يه تيم ديگه ... ديدم نيازش دارم گفتم كه برگرده و پرسيد انقدر پول بايد بدي ! جالب بود كه وقتي پول رو كم كرد !! ميزان بودجه ي من منفي !! شد ... رسيد به منفي 400 هزار پوند!!
دليلش يا اينه كه خب اينجا قاطي كرده و خيلي بهم پل داده !!
يه دليلي ديگش اينه كه تمام مردم ناپولي خونه ها و املاكشون رو فروختن و پولش رو ريختن به حساب باشگاه : دي .... به اين ميگن تعصب :31:
اینکه 2 میلیونه !
خسته نباشی حمید جان ! من با HullCity قهرمان لیگ برتر شدم !:31:
Hamid Hamid
08-05-2011, 10:37
اینکه 2 میلیونه !
خسته نباشی حمید جان ! من با HullCity قهرمان لیگ برتر شدم اصلاح شد ...
خلاصه 2 ميليارد بود !
نه آخه من بازيكني نداشتم به اون صورت ... هرچي هم داشتم فروختم ... Hamsik & Lavezzi رو فروختم ... اديسون كاواني رو هم پس دادم به تيمش : دي (قرضي بود) فقط يه كارلتون كول رو خريدم با چند تا بازيكن ديگه كه اوالشون همه زير 75 بود
خلاصه اورال تيمم تو سه جبهه اينجوري بود :
دفاع: 71 !! آخه يه دفاع چپ داشتم اورالش 67 بود
هافبك: 74
مهاجم:77
راستي شما رو حالت دستي بازي ميكني ديگه؟ پاس و سانتر كه اتومات نيست؟ من رو حالت دستي دوم شدم كه فكر ميكنم با اين اورال خوب باشه ... تازه آخر فصل با اختلاف 2 امتياز دوم شدم با يونتوس : دي
kasra_khan2003
08-05-2011, 13:00
...
راستي شما رو حالت دستي بازي ميكني ديگه؟ پاس و سانتر كه اتومات نيست؟ من رو حالت دستي دوم شدم كه فكر ميكنم با اين اورال خوب باشه ... تازه آخر فصل با اختلاف 2 امتياز دوم شدم با يونتوس : دي
میگم این حالت دستی چه سودی داره؟ من الان رو Assisted هستم، یه لحظه گذاشتم رو دستی، دیدم طرفای مسکو رو گرفت، فعلا بیخیال شدم:دی
Hamid Hamid
08-05-2011, 15:06
میگم این حالت دستی چه سودی داره؟ من الان رو Assisted هستم، یه لحظه گذاشتم رو دستی، دیدم طرفای مسکو رو گرفت، فعلا بیخیال شدم:دی
سودش اينه كه گيمر ميتونه از بازي تقريبا شبيه سازي شده استفاده كنه و لذت ببره ...
حالت دستي درسته اولش كسي كه خيلي اتومات بازي كرده باشه قطعا به مشكل ميخوره و بايد خيلي بازي كنه تا عادت كنه به اين حالت و حتي خيلي ها منصرف ميشن چون براي عادت كردنش بايد خيلي تلاش كني ...
ولي وقتي كه عادت كني و ياد بگيري لذت ميبري ... تو حالت دستي پاس ها و ارسال هايي ميتوني داشته باشي كه تو حالت اتومات اينطور نيست ... در حالت اتومات پاستون دقيقا ميره به جايي كه بازيكنتون هست ... اما تو حالت دستي مزيتش اينه كه ميتونيد بازيكنتون رو راه بندازيد و براش فضا سازي كنيد ... توپ رو جلوتر يا عقب تر بزنيد...
تو حالت دستي همه چيز تغيير ميكنه ... ديگه مثل حالت اتومات نيست كه وقتي با پاي مخالف شوت ميزني توپت يا نرسه ... يا يه راست بره تو دستاي دروازه بان ... ميتوني با دقت و قدرت مناسب با پاي مخالف بازيمنت هم گل بزني ...
كلا اينطور بگم فيفا 11 با حالت دستي يه دنياي ديگه و جدايي داره نسبت به حالت اتومات ... اگه با حالت اتومات خيلي لذت ميبريد بايد بگم با ياد گرفتن حالت دستي و بازي كردن اين لذتتون 100 چندان ميشه دوست عزيز...
kasra_khan2003
09-05-2011, 00:11
من با این کرنر خیلی مشکل دارم! همشون رو یجور میزنه، نمیشه تیز فرستاد، یا کات خاصی داد؟!
Hamid Hamid
09-05-2011, 08:31
من با این کرنر خیلی مشکل دارم! همشون رو یجور میزنه، نمیشه تیز فرستاد، یا کات خاصی داد؟!
چرا دوست عزيز ... آنالوگ رو به سمت جلو و مايل به داخل بگير(يعني بين سمت دروازه ي حريف و سمت جلو) اونوقت توپ هات هم كات دار ميرن و هم كمي تند ...
kasra_khan2003
09-05-2011, 12:49
چرا دوست عزيز ... آنالوگ رو به سمت جلو و مايل به داخل بگير(يعني بين سمت دروازه ي حريف و سمت جلو) اونوقت توپ هات هم كات دار ميرن و هم كمي تند ...
آنالوگ چپ رو دیگه نه؟ بعد از شوت میفرمایین؟ چون تا قبل اون که اگه دست بزنی، هدف تغییر میکنه.
کم کم داره دریبلینگ ما هم گل میکنه:دی این کریس هم که خودای دریبل دو طرفه هست...
اما خیلی مسخره هست که یه سری بازیکنا که اصلا دریبل کردن بلد نیستن (یا حداقل تو بازی واقعی اجرا نمیکنن) اینجا خدای دریبلینگ هستن، یه سری هم که دریبل بلدن، تو بازی هیچ کاری نمیتونن بکنن! الان مثال بزنم جریان سیاسی میشه:دی
Hamid Hamid
09-05-2011, 14:03
آنالوگ چپ رو به سمت جلو بگير ... يعد وقتي ضربه رو زدي بلافاصله آنالوگ رو بده به سمتي كه مي خواي كات بدي ...
فقط دستت بايد همش روي آنالوگ باشه .... اول بگير به سمت جلو ... ضربه بزن و بعد آنالوگ رو بده به سمت دلخواه
masoodbr
10-05-2011, 13:58
دريبل دوطرفه چجوريه ؟
mh.mahmoudi68
10-05-2011, 22:24
دريبل دوطرفه چجوريه ؟
آنالوگ راست را به همون سمتی که حرکت میکنی کمی مایل به چپ و راست
Alex * Delpiero
11-05-2011, 20:21
خب ما هم بالاخره کنسول گرفتیم و این فیفای لامصب رو روی کنسول بازی کردیم
به جرات میشه گفت که واقعا فیفای کامپیوتر در برابر این مثله بازی های سگا میمونه !
عجب حالی میده... از همه لحاظ با اون فرق داره
به به لذت بردم ز این بازی که ساخته این ea:5::5::5::5::5:
البته از حمید عزیز و حسین بابت راهنماییشون تشکر میکنم
kasra_khan2003
11-05-2011, 23:58
میشه یکم در باره این Transfer توضیح بدین؟ اون نوار تو قسمت نقل و انتقالات که میتونی به سمت چپ و راست ببری واسه چیه؟
+
امکان داره آخر فصل از نظر مالی ورشکست بشی؟:دی
یا اینکه بخاطر نتایج بد، اخراجت کنن؟!
masoodbr
12-05-2011, 13:45
بچه من يادم رفت از کجا ليست رو براي خريد بازيکنش جديد خالي ميکنند ميشه راهنمايي کنيد
CATALONIA
12-05-2011, 17:28
میشه یکم در باره این Transfer توضیح بدین؟ اون نوار تو قسمت نقل و انتقالات که میتونی به سمت چپ و راست ببری واسه چیه؟
+
امکان داره آخر فصل از نظر مالی ورشکست بشی؟:دی
یا اینکه بخاطر نتایج بد، اخراجت کنن؟!
اون نوار براي اينه كه كل بودجه ي خودتون رو در يك فصل بين درآمد ماهيانه كه ميخواهيد به يك بازيكن بديد يا پولي كه ميخواهيد براي خريد بازيكن به باشگاه بپردازيد تقسيم كنيد .. مثلا يه بازيكني پول بيشتري بايد بپردازيد يا در آمد بيشتري بايد ميخواد داشت هباشه كه ميتونيد براي 3 بار اين نوار رو تغيير بديد ...
+
مورد اول كه امكان نداره ....
چرا ؟ چون اگه نتايج بدي گرفتي سريع از باشگاه بيرون ميفتي و ديگه تا آخر فصل باشگاهي باهاتون قرار داد نميبنده ... و فصل بعدش دوباره ميتونيد با باشگاهي قرار داد بگيريد .. منظور از نتيجه ي بد اينه كه توي اول فصل زير همون برگه ي قرار داد يه هدف براي شما تعيين ميشه كه مثلا رسيدن به رتبه ي دوم ليگ هست و بعدش در طول فصل 3 يا 4 بار توسط مديريت چك ميشيد كه در چه وضعي هستيد .. اگر از هدف مورد نظرتون دور ده باشيد ، اخراج ميشين ...
بچه من يادم رفت از کجا ليست رو براي خريد بازيکنش جديد خالي ميکنند ميشه راهنمايي کنيد
متوجه نشدم متاسفانه ....
masoodbr
12-05-2011, 18:14
ليست تيمم پره و جابراي بازيکن جديد نداره ازکجا چند نفررو کم کنم
kasra_khan2003
12-05-2011, 18:58
اون نوار براي اينه كه كل بودجه ي خودتون رو در يك فصل بين درآمد ماهيانه كه ميخواهيد به يك بازيكن بديد يا پولي كه ميخواهيد براي خريد بازيكن به باشگاه بپردازيد تقسيم كنيد .. مثلا يه بازيكني پول بيشتري بايد بپردازيد يا در آمد بيشتري بايد ميخواد داشت هباشه كه ميتونيد براي 3 بار اين نوار رو تغيير بديد ...
خوب دادن پول کم باعث میشه که بازیکنا از باشگاه برن؟!!! یا اینکه با انگیزه بازی نکنن؟ اگه آره، از کجا میشه فهمید حداقل پولی که میشه بهشون داد چقدره؟
Big-Boss
12-05-2011, 20:33
همون قسمت ترانسفر قسمت فروش.
برای اینکه از تعداد بازیکن ها کم بشه باید بازیکن فروش بره/یا از تیم بره (قطعی،مثل بازنشسگی و ...) دقت کن که بازیکنی که قرضی میره جز نفرات تیم شمارش میشه.
CATALONIA
12-05-2011, 22:20
توي همون قسمت ترانسفر بايد بريد ... توي قسمت Sell Players
روي هر بازيكني كه كليك كنيد چند تا گزينه مياد ..
يكيش For Sale هست كه براي فروش هست
يكيش For Loan هست كه ميتونيد يك فصل كامل يا 6 ماهه بازيكني رو قرض بديد
بعد هم گزينه ي Release Player كه بازيكن رو آزاد ميكنيد و قسمتي از قرار دادش رو ميگيريد كه خيلي پيشنهاد نميشه اين قسمت ....
Alex * Delpiero
13-05-2011, 09:33
سلام دوستان
من اگه squad رو update کنم مشکیل که واسه -- پیش نمیاد ؟؟ تو live هست که ممکنه -- دستگاه به مشکل بر بخوره ؟؟!!
kasra_khan2003
13-05-2011, 15:58
سلام دوستان
من اگه squad رو update کنم مشکیل که واسه -- پیش نمیاد ؟؟ تو live هست که ممکنه -- دستگاه به مشکل بر بخوره ؟؟!!
من آپدیت کردم، هیچ مشکلی پیش نیومد. حتی گلد هم نداشتم. کلا بار اولم بود به پشت دستگاه کابل نت رو وصل کردم.
من آپدیت کردم، هیچ مشکلی پیش نیومد. حتی گلد هم نداشتم. کلا بار اولم بود به پشت دستگاه کابل نت رو وصل کردم.
دستگاهت اگه الیت بود که سه ماه گلد داشتی !:31:
kasra_khan2003
14-05-2011, 17:08
دستگاهت اگه الیت بود که سه ماه گلد داشتی !:31:
الیت هست، اما دسته دوم گرفتم، نمیدونم اون طرف پدرش رو در آورده یا نه:دی ازش پرسیدم گفت من اصلا دنبال Live نرفتم، اما چند تا آواتار ساخته بود! نمیدونم دیگه...
سلام. من ٥ فصل با رئال تو career بودم و خيلي هم خوب كار كردم، فصل ششم ٨ هفته گذشته بود ٤ام بودم، اخراجم كردن !!!
بعد atletico و barca بهم پيشنهاد دادن. atletico رو انتخاب كردم ، ولي حالا تو preparing for new season كلا هنگ ميكنه و تا خاموش نكنم كنسولو درست نميشه. حالا چيكار كنم؟ من كلي اعتبار و پول و بازيكن خوب خريدم! از اول؟
Hamid Hamid
15-05-2011, 23:08
سلام. من ٥ فصل با رئال تو career بودم و خيلي هم خوب كار كردم، فصل ششم ٨ هفته گذشته بود ٤ام بودم، اخراجم كردن !!!
بعد atletico و barca بهم پيشنهاد دادن. atletico رو انتخاب كردم ، ولي حالا تو preparing for new season كلا هنگ ميكنه و تا خاموش نكنم كنسولو درست نميشه. حالا چيكار كنم؟ من كلي اعتبار و پول و بازيكن خوب خريدم! از اول؟
اي بابا ... آره دوست عزيز ... متاسفانه يه وقتايي اين جوري ميشه ... هيچ جوري هم درست نميشه ... بايد از اول بياري ... سر همون لودينگ هي گير ميكنه
موفق باشي
دوتا تیم سگ جون که من نمیتونم ببرمشون : Palermo و Lyon !
من با HullCity این تیما رو بردم : Barcelona . ManUtd .ManCiity .Chelsea. liverpool
ولی اون دوتا سگ جون فقط شانس دارن !:31:
پ.ن : تاپیک باید بیاد بالا بالاها :31:
Hamid Hamid
22-05-2011, 09:09
دوتا تیم سگ جون که من نمیتونم ببرمشون : Palermo و Lyon !
من با HullCity این تیما رو بردم : Barcelona . ManUtd .ManCiity .Chelsea. liverpool
ولی اون دوتا سگ جون فقط شانس دارن !:31:
پ.ن : تاپیک باید بیاد بالا بالاها :31:
يعني نميتوني گل بزني يا اينكه گل ميخوري؟
سيستم جفت اين تيم ها يه جوره ... هافبك زياد دارن و يه مهاجم خيلي سرعتي دارن ... تو پالرمو كه فابريتزو ميكولي هست با اون سرعت زيادش و مورد ديگه اينكه از هر 2 تا پاهاش هم خيلي خوب استفاده ميكنه و 2 پا هم هست...
+
تو اولمپيك .لبو .ن هم كه ليساندرو لوپز نوك بازي ميكنه كه خيلي سرعتي و قدرتي هست + باستوس و سايرين
مهاجم هاي اين 2 تا تيم قد بلندي ندارن ... نهايت 170 باشن ... من ميگم چون سرعتي هستند ... 4 تا دفاعات رو از بازيكن هاي سرعتي استفاده كن ... 4 تا دفاع كنار بذار كه سرعتشون هم خوب باشه ... 2 تا وسط باشن و 2 تا كنار
اينجوري ميتوني ضد حمله هاشون رو خنثي كني.
يعني نميتوني گل بزني يا اينكه گل ميخوري؟
سيستم جفت اين تيم ها يه جوره ... هافبك زياد دارن و يه مهاجم خيلي سرعتي دارن ... تو پالرمو كه فابريتزو ميكولي هست با اون سرعت زيادش و مورد ديگه اينكه از هر 2 تا پاهاش هم خيلي خوب استفاده ميكنه و 2 پا هم هست...
+
تو اولمپيك .لبو .ن هم كه ليساندرو لوپز نوك بازي ميكنه كه خيلي سرعتي و قدرتي هست + باستوس و سايرين
مهاجم هاي اين 2 تا تيم قد بلندي ندارن ... نهايت 170 باشن ... من ميگم چون سرعتي هستند ... 4 تا دفاعات رو از بازيكن هاي سرعتي استفاده كن ... 4 تا دفاع كنار بذار كه سرعتشون هم خوب باشه ... 2 تا وسط باشن و 2 تا كنار
اينجوري ميتوني ضد حمله هاشون رو خنثي كني.
هر کار میکنم نه میتونم گل بزنم و نه میتونم گل نخورم :31:! کلا شاید سیستم بازی من یه جوری هست که
نمیتونم اینجور تیما رو شکست بدم . لوپز بی همه چیز چه فینیشی داره لامذهب زاویه بسته و تک ضرب بهم چیپ
گل زد !:18: یه باستوس هم داره که دهن سمت راست رو سرویس میکنه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال . من اصلا حوصله ندارم ترکیب چینی کنم و همیشه با Default خود تیم ها بازی میکنم . شما چطور ؟
Hamid Hamid
22-05-2011, 11:58
یه سوال . من اصلا حوصله ندارم ترکیب چینی کنم و همیشه با Default خود تیم ها بازی میکنم . شما چطور ؟خب كار درستي نميكني ديگه ...
هر تيمي سيستم خاص خودش رو داره و اول بايد سيستم تيم حريفت رو بشناسي و بدوني نقاط ضعف و قوتش چيه ... بعد از اين با توجه به اينا تو بايد تركيب تيمت رو ارنج كني ... مثلا ميگم اگه يه تيمي 5 تا هافبك داره ... شما با 3 تا قطعا نميتوني در برابرش مقاومت كني ... يا بايد سيستمت رو تغيير بدي و يا بازيكن هايي رو وسط زمين استفاده كني كه قدرت جنگندگي زيادي دارن ... براي مثال مثل:
M.Sissoko & M.sissoko ! ... اولي محمد سيسوكو بازيگن يوونتوس هست و ديگري موسي سيسوكو بازيكن تولوز فرانسه ...
با وجود 3 بازيكن اين جوري با قد حدود 188 و سرعت نسبتا خوب و توپ گيري عالي ميتوني در برابر 5 هافبك مقاومت كني...
يا مثلا وقتي يه تيمي يه بازيكني مثل A.Caroll رو داره كه 193 سانت قدش هست و خيلي قدرت بدني زيادي داره ... شما بايد هر 2 تا دافع وسط رو بلند قد و سر زن انتخاب كني ... هرچند اگه سرعت بالايي نداشته باشن چون مهم نيست و اندرو كرول مهاجم سرعتي اي نيست خيلي...
و نمونه هاي خيلي مشابه
من خودم اگه هر بازي نرم تو تركيب و تغيير ندم ... هميشه يه حسي خيلي بدي دارم ...
يه نكته ي ديگه حالا غير از شناختن بازيكن هاي حريف ... شما بايد بازيكن هاي خودت و توانايي هاشون رو هم بشناسي ... براي مثال يه بازيكني رو ميبيني داره تو پست هافبك نفوذي بازي ميكنه يعني CAM بعد ميبيني كه دريبل زني و كنترل توپ و سرعتش خيلي بالا هست ... و ميبيني كه اورالش مثلا در پست هافبك نفوذي 77 هست ... بعد اينجاست كه ارنج چيني به دردت ميخوره ... شما كه ميبيني اين بازيكن خصوصيات بازيكن كنار رو بيشتر داره تا بازيكن وسط ... خب پستش رو به كنار تغيير ميدي ... يا RM / LM و يا LW / RW ميذاري و ميبيني كه كاراييش خيلي بيشتر هم ميشه... و شايد همون اورال 77 به 79 هم در كنار زمين برسه
يه مثال ديگه بگم برات ... مثلا همين موسي سيسوكو M.Sissoko بازيكن تولوز فرانسه پست اصليش CM هست ... با اورال 75 ... اما من ميبينم كه تكل هاي خوبي ميزنه ... يارگيري خوبي داره ... ميارم ميذارمش دفاع وسط ... اورالش در اون قسمت و كاراييش در اون پست به 79 و 80 هم ميرسه ...
اينا گوشه اي از خواص تركيب چيني هست
+
مثلا شما بايد ضربه كاشته زن و كرنر زن تيمت رو هم انتخاب كني ... كسي كه كات توپش يعني Curve بالا و ضربه كاشته FK Ace خوبي داره ميتونه كرنر رو بهتر بزنه و تو بعضي تيم ها اين تنظيمات روي كسي هست كه شايد خيلي كاشته زن و ضربه زن نباشه...
موفق باشي
masoodbr
23-05-2011, 18:35
سلام
ميشه بچه هاچند سيستم هجومي معرفي کنيد؟باچند بازيکن وسط وبازيساز
Behnam_o2
24-05-2011, 13:42
آقا اخبار و اطلاعاتو عکسهایی از بازی فیفا 12 منتشر شده ، چرا کسی تاپیک واسه فیفا 12 نمیزنه؟؟!!! یه ویدئو هم که دادن بیرون!
آقا اخبار و اطلاعاتو عکسهایی از بازی فیفا 12 منتشر شده ، چرا کسی تاپیک واسه فیفا 12 نمیزنه؟؟!!! یه ویدئو هم که دادن بیرون!
Hamid Hamid
24-05-2011, 15:54
سلام
ميشه بچه هاچند سيستم هجومي معرفي کنيد؟باچند بازيکن وسط وبازيساز
سلام دوست عزيز ...
يه سيستم بهت معرفي ميكنم كه شما انتخاب ميكنيد و بعد ميتونيد اين سيسم ها رو ويرايش يا Edit كنيد و پست بازيكن ها رو كمي عقب و جلو كنيد.
اولي كه 3_3_4 هست ... خب 4 تا دفاع كه مشخصه ... براي خط هافبك شما يه هافبك دفاعي قرار ميدي با پست CDM ... يعد كمي جلوتر .... بازيكني با پست CM يا هافبك وسط قرار ميدي ... و كمي جلو تر از هافبك وسط يه هافبك نفوذي قرار ميدي يا CAM
جلوي اين 3 تا هافبك هم 3 تا مهاجم هستند كه 2 تا گوش و يكي تارگت يا وسط يا هدف هست ...
براي بازيكن بازيساز كه پرسيديد هم اين 2 نفر رو من پيشنهاد ميدم
Montolivo هافبك وسط تيم فيورنتينا
و ديگري Rakitic بازيكن تيم شالكه كه در نيم فصل رفت سويا ي اسپانيا
براي خريدشون كافيه تو قسمت ترنسفر اسم هاشون رو سرچ كني ... به راحتي پيداشون ميكني ...
راستي راكيتيچ خيلي قيمت خوبي هم داره ... دريبل زن / شوت زن / پاسور عالي
موفق باشيد
p3yman_xl
28-05-2011, 09:53
چند روز پیش یکی از دوستان لپ تاپ آورده بود دانشگاه PES 2010 زدیــم.. من اصلا و ابدا PES باز نیستم و به این مساله افتخار میکنم منتها گفتم بازی کردن ضرری نداره تجربه است.
لیگ انداختیم و من فقط یه بار بردم 2 بازی رو باختم جالبه تا به حال اصلا این بازی رو از نزدیک هم ندیدم اما اصلا غیر حرفه ای بازی نکردم.... بگذریم.
یک بار دیگه چیپ و بی ارزش بودن این بازی برای من مشخص شد..
قوی ترین تیم : بارسا ( همه بارسا یا اینتر رو بر میدارن، فقط من بودم که میلان رو برداشتم .. این مساله باعث تعجب همگان شد! :31: )
استراتژی هایی برای گل زدن در این بازی: سانتر > هد، شوت از هر فاصله ای به سمت دروازه، پاس به زلاتان در بارسا یا میلیتو در اینتر و دریبل زدن تمام بازیکن های زمین و رسیدن به گـل و ...
واقعا خنده داره این بازی برای من..
خیلی زور داره فیفا باز حرفه ای باشی و دوستان PES باز آماتور خطابت کنن!:13:
قبلا هم گفتم بازم میگم .... فیــفا بهترین و بهترین بازی فوتبالی هست.
matrix_3s
28-05-2011, 11:32
خیلی زور داره فیفا باز حرفه ای باشی و دوستان PES باز آماتور خطابت کنن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتو فهمیدما:31:
ولی به نظر من pes باز آماتور بودن افتخاره........(چون این بازی ارزش وقت گذاشتن برای حرفه ای شدن رو نداره)
چند روز پیش یکی از دوستان لپ تاپ آورده بود دانشگاه PES 2010 زدیــم.. من اصلا و ابدا PES باز نیستم و به این مساله افتخار میکنم منتها گفتم بازی کردن ضرری نداره تجربه است.
لیگ انداختیم و من فقط یه بار بردم 2 بازی رو باختم جالبه تا به حال اصلا این بازی رو از نزدیک هم ندیدم اما اصلا غیر حرفه ای بازی نکردم.... بگذریم.
یک بار دیگه چیپ و بی ارزش بودن این بازی برای من مشخص شد..
قوی ترین تیم : بارسا ( همه بارسا یا اینتر رو بر میدارن، فقط من بودم که میلان رو برداشتم .. این مساله باعث تعجب همگان شد! :31: )
استراتژی هایی برای گل زدن در این بازی: سانتر > هد، شوت از هر فاصله ای به سمت دروازه، پاس به زلاتان در بارسا یا میلیتو در اینتر و دریبل زدن تمام بازیکن های زمین و رسیدن به گـل و ...
واقعا خنده داره این بازی برای من..
خیلی زور داره فیفا باز حرفه ای باشی و دوستان PES باز آماتور خطابت کنن!:13:
قبلا هم گفتم بازم میگم .... فیــفا بهترین و بهترین بازی فوتبالی هست.
من هم به خودم افتخار میکنم که از بچگی فقط فیفا رو به طور حرفه ای بازی کردم . اگر هم PES بازی کردم
تفننی و به اصرار دوستان بود وگرنه FIFA کجا PES کجا !:31:
samad_sr
29-05-2011, 23:33
درسته که pes مثل فیلم هندی میمونه ولی خوب بعضی وقتها هم حال میده هر وقت دلت خواست زیباترین فنها رو به راحتی و بدون زحمت اجرا کنی:31:
Spaniuly
30-05-2011, 20:07
من شدیدا امیدوارم این مسئله تحقیر کردن PES تموم بشه چون اگه فن های PES بیان این پست ها رو ببینن دیگه واویلاس!
لطفا از بحث PES خارج بشید
نمیخواهم دوباره پای pes را بکشم وسط،من خیلی وقته دارم pes بازی میکنم.از سال 2008.اون موقع فیفا بازی کردم زیاد باهاش حال نکردم.ولی شنفتم دو سه سال اخیر خیلی پیشرفت داشته.من از صداگذاریش خیلی خوشم میاد.ولی هنوز نسخه جدیدش را بازی نکردم.خواسستم ببینم برم اورجینالش برای ps3بگیرم،میارزه یا نه؟نسبت به 08 پیشرفت داشته؟تعصبی جواب ندین.صادقانه جواب بدین!میخواهم فیفا باز بشم!:40:
p3yman_xl
31-05-2011, 19:03
نمیخواهم دوباره پای pes را بکشم وسط،من خیلی وقته دارم pes بازی میکنم.از سال 2008.اون موقع فیفا بازی کردم زیاد باهاش حال نکردم.ولی شنفتم دو سه سال اخیر خیلی پیشرفت داشته.من از صداگذاریش خیلی خوشم میاد.ولی هنوز نسخه جدیدش را بازی نکردم.خواسستم ببینم برم اورجینالش برای ps3بگیرم،میارزه یا نه؟نسبت به 08 پیشرفت داشته؟تعصبی جواب ندین.صادقانه جواب بدین!میخواهم فیفا باز بشم!:40:
100 درصد ارزشش رو داره.. شک نکن.
kasra_khan2003
01-06-2011, 13:23
تو فیفا اون دریبل یه پا دوپای معروف علی کریمی رو نداریم؟:دی
Big-Boss
01-06-2011, 13:32
100% ارزشش رو داره.هر سال یه شبیه ساز فوتبال که بیشتر نمیاد(اسپین اف هاش به کنار) میاد! :31:
ولی به نظرم شما که میخوای هزینه ارجینال بدی صبر کن FIFA 12 رو تهیه کن.
البته بستگی به وضعیت مالی خودتون داره اگه بخرید که خیلی خوبه.
اشکالی نداره.میرم برای 11 دستگاه رو کپی میکنم ولی برای 12 میرم و ورژنش را عوض میکنم.میتونید چند تا از پیشرفت های این بازی را نسبت به نسخه های قبلش بگین؟آخه من باید تا بعد از امتحانات نهایی تو کف باشم!
CATALONIA
02-06-2011, 10:10
اشکالی نداره.میرم برای 11 دستگاه رو کپی میکنم ولی برای 12 میرم و ورژنش را عوض میکنم.میتونید چند تا از پیشرفت های این بازی را نسبت به نسخه های قبلش بگین؟آخه من باید تا بعد از امتحانات نهایی تو کف باشم!
New Features ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تو حالت دستی تو گل کردن تک به تک ها مشکل دارم. چه کنم؟
Hamid Hamid
02-06-2011, 16:29
من تو حالت دستی تو گل کردن تک به تک ها مشکل دارم. چه کنم؟
سلام دوست عزيز...
شما كلا تك به تك ها رو گل نميزني يا اينكه نه كم گل ميزني؟
آخه رو حالت دستي گل كردن تك به تكا خيلي سخته ... جدا اين حالت باعث استرس گيمر ميشه ... خيلي وقت ها من ديدم طرف اصلا توپ رو كلا زده بيرون ...
راهش معمولا اينه كه وقتي به چند قدمي گلر رسيدي ... يعني جايي كه زاويه هنوز برات بازه ... كمي آنالوگ رو بگيري به سمت گوشه و شوت كني ... اين فاصله اگه بيشتر بشه گلر يا مياد توي پاي بازيكن شما ... يا توپتون مستقيم ميخوره به گلر ... شايد اگه بخوام بگم اين فاصله رو ... 2 برابر اندازه ي بازيكن شما با گلر بهترين زمان براي شوت هست ... عقب تر باشيد خيلي سخته كه جهت بديد چون فاصلتون دوره ... جلوتر هم باشيد گلر ميگيره ...
+
موفق باشيد
سلام دوست عزيز...
شما كلا تك به تك ها رو گل نميزني يا اينكه نه كم گل ميزني؟
آخه رو حالت دستي گل كردن تك به تكا خيلي سخته ... جدا اين حالت باعث استرس گيمر ميشه ... خيلي وقت ها من ديدم طرف اصلا توپ رو كلا زده بيرون ...
راهش معمولا اينه كه وقتي به چند قدمي گلر رسيدي ... يعني جايي كه زاويه هنوز برات بازه ... كمي آنالوگ رو بگيري به سمت گوشه و شوت كني ... اين فاصله اگه بيشتر بشه گلر يا مياد توي پاي بازيكن شما ... يا توپتون مستقيم ميخوره به گلر ... شايد اگه بخوام بگم اين فاصله رو ... 2 برابر اندازه ي بازيكن شما با گلر بهترين زمان براي شوت هست ... عقب تر باشيد خيلي سخته كه جهت بديد چون فاصلتون دوره ... جلوتر هم باشيد گلر ميگيره ... ...و من هم چنان نمی تونم گل بزنم.
...و من هم چنان نمی تونم گل بزنم.
البته تو این موقعیت ها گرفتن RB خیلی به کمک میاد یه نیم دایره هم بچرخونی انالوگ رو توپ مستقیم تو ی گله
البته تو این موقعیت ها گرفتن RB خیلی به کمک میاد یه نیم دایره هم بچرخونی انالوگ رو توپ مستقیم تو ی گله
وظیفه ی دکمه ی RB چیه؟ به عبارت دیگه توضیح انگلیسی وظیفه ی این دکمه چیه؟
اگه با دکمه شوت نگه داری ضربه به صورت کات دار و فنی میره !
عجب .... چرا این تاپیک اومده صفحه دوم !!!
دوستان career باز یه چندتا بازیکنه جوونه خوب بگین تا بخرم
وین رونی
07-06-2011, 17:48
یه نگاه به این پست بنداز:
دقیقاً نمی دونم چه سنی هستن اما به نظر کاربران سایت EA بهترین خریدهاشون بوده
p3yman_xl
08-06-2011, 10:12
curve shot
شوت کات دار
همچنین با گرفتن RB + O میشه پاس تقریبا بلند و محکم و تو عمق داد.
curve shot
شوت کات دار
همچنین با گرفتن RB + O میشه پاس تقریبا بلند و محکم و تو عمق داد.
اون بیشتر شبیه شوته تا پاس !:31: درکل خود CPU خیلی از این حرکت استفاده میکنه که من خیلی بدم میاد !:31:
گرچه خودم خیلی استفاده میکنم !:31:
اینجوزی حال نمیده که بری و توی اینترنت اسم بازیکنا را پیدا کنی!خودت انالیز کن و پیدا کن!من که تو 08 این کارو میکردم!!!!!!!!البته امتحا اخریم که دوشنبه باشه بعد از چهار سال میخواهم فیفا بازی کنم!
اینجوزی حال نمیده که بری و توی اینترنت اسم بازیکنا را پیدا کنی!خودت انالیز کن و پیدا کن!من که تو 08 این کارو میکردم!!!!!!!!البته امتحا اخریم که دوشنبه باشه بعد از چهار سال میخواهم فیفا بازی کنم!
این کار خیلی زمان بر هست هم خیلی پول میبره که بخوای هر بازیکنی رو بگیری تستش هم بکنی !
Alex Fera
11-06-2011, 12:23
اَه اَه،یه ساله داریم بازی میکنیم،هنوز نتونستیم 2 تا دریبل کاربردی بزنیم،با C.Ronaldo هم میزنیم تو دفاع فقط..............
دروازباناشم که ماشالله همه الیور کان تشریف دارن،با شوت وین رونی که پاورشم صده انگار نه انگار.............
kasra_khan2003
13-06-2011, 11:14
اَه اَه،یه ساله داریم بازی میکنیم،هنوز نتونستیم 2 تا دریبل کاربردی بزنیم،با C.Ronaldo هم میزنیم تو دفاع فقط..............
دروازباناشم که ماشالله همه الیور کان تشریف دارن،با شوت وین رونی که پاورشم صده انگار نه انگار.............
سعی کن از یک یا حداکثر دوتا دریبل برای شروع استفاده کنی، اونا رو که حسابی فول شدی و تونستی روون اجرا کنی، برو سراغ بقیه...
ولش کن مگه PES 2009 هست که با دروازه بان کله کنی 23 نفر (+داور:31:) رو دریبل کنی بعد گل بزنی ؟
همون طور که کسری خان گفت با دریبل ساده شروع کن . مثلا از آنالوگ سمت راست استفاده کن وقتی که
کسی در فاصله نیم متری شما قرار داره دریبل دوطرفه و چند دریبل ساده میزنه !
Hamid Hamid
13-06-2011, 19:34
من به شخصه كلا زياد از اين نوع دريبل استفاده نميكنم ...
به نظرم تا حد خيلي زيادي مصنوعي هست اين مورد تو فيفا ...ديگه همه دريبل زيداني ميزنند !
دريبل زدن تو فيفا با آنالوگ حركت خيلي لذت بيشتري داره تا حركت زدن ... يعين نوع دريبلي كه اگه دوستان يادشون باشه تو فوتبال 99 ! : دي ميزديم ... يعني فقط با جهت حركت ... خيلي سخته اما شدنيه .
+
در مورد سيستم دروازباني هم كه دوستمون اشاره كردند بايد بگم واقعا ايراد داره ... خيلي شوت ها رو به راحتي دروازبان ميگيره در حالي كه خب تو دنياي واقعيه فوتبال اگه اون شوت با اون سرعت و زاويه زده بشه دروازبان الون رو دفع ميكنه ...
البته اين مورد به فيزيك و نوع حركت و شخصيت خود توپ هم بستگي داره ... گاهي منم احساس ميكنم دارم بادكنك رو شوت ميكنم و دروازبان خيلي راحت بدون هيچ زحمتي توپ رو مال خودش ميكنه ... كه اميدوارم اين مورد در نسخه ي جديد فيفا تغيير كنه.
Spaniuly
13-06-2011, 22:21
والا منم مشکلم زیاده توی تک به تک ها و شوت ها و معمولا هر مدلی می زنم دروازبان های متوسط به بالا راحت می گرن ولی توی آنلاین حریفام همچین گل می کردن که همینطور فکم قفل می کرد! شوت ها رو همچین می فرستادن توی دروازم که یه جوری احساس می کردم تقلب می کنن... من از اون موقع دیگه مطمئن شدم لم خاصی داره که ما بلد نیستم به اون صورت
من به شخصه كلا زياد از اين نوع دريبل استفاده نميكنم ...
به نظرم تا حد خيلي زيادي مصنوعي هست اين مورد تو فيفا ...ديگه همه دريبل زيداني ميزنند !
دريبل زدن تو فيفا با آنالوگ حركت خيلي لذت بيشتري داره تا حركت زدن ... يعين نوع دريبلي كه اگه دوستان يادشون باشه تو فوتبال 99 ! : دي ميزديم ... يعني فقط با جهت حركت ... خيلي سخته اما شدنيه .
+
در مورد سيستم دروازباني هم كه دوستمون اشاره كردند بايد بگم واقعا ايراد داره ... خيلي شوت ها رو به راحتي دروازبان ميگيره در حالي كه خب تو دنياي واقعيه فوتبال اگه اون شوت با اون سرعت و زاويه زده بشه دروازبان الون رو دفع ميكنه ...
البته اين مورد به فيزيك و نوع حركت و شخصيت خود توپ هم بستگي داره ... گاهي منم احساس ميكنم دارم بادكنك رو شوت ميكنم و دروازبان خيلي راحت بدون هيچ زحمتي توپ رو مال خودش ميكنه ... كه اميدوارم اين مورد در نسخه ي جديد فيفا تغيير كنه.
آره انصافا خیلی زوره که یه بازیکن دسته 3 انگلیس بیاد مثلا نستا یا تیاگو سیلوا رو دریبل زیدانی بزنه ! اگه خود شخص زیدان اینارو ببینه شاید تو دریبلش تجدید نظر کنه !:31:
Big-Boss
13-06-2011, 22:36
والا منم مشکلم زیاده توی تک به تک ها و شوت ها و معمولا هر مدلی می زنم دروازبان های متوسط به بالا راحت می گرن ولی توی آنلاین حریفام همچین گل می کردن که همینطور فکم قفل می کرد! شوت ها رو همچین می فرستادن توی دروازم که یه جوری احساس می کردم تقلب می کنن... من از اون موقع دیگه مطمئن شدم لم خاصی داره که ما بلد نیستم به اون صورت
اینکارا یه قلق هایی داره که نه تو توضیحات بازی هست نه تو آپشن دکمه اش رو نوشته!!
یه چند تا ریپلی دیدم دیوونه وار بازی میکردن یه کات ها ی عجیب غریب، زاویه های کاملا بسته رو گل کردن.
اکثرشون هم مال بلوک شرق یا خاورمیانه هستند این حرفه ای ها اروپای غربی و امریکا اکثرا نرمال بازی میکنن.
kasra_khan2003
14-06-2011, 12:04
آره انصافا خیلی زوره که یه بازیکن دسته 3 انگلیس بیاد مثلا نستا یا تیاگو سیلوا رو دریبل زیدانی بزنه ! اگه خود شخص زیدان اینارو ببینه شاید تو دریبلش تجدید نظر کنه !:31:
خوب انصافا دریبل زیدانی سخت نیست، یعنی اکثر بازیکنا تو تمرینات میتونن، اما تو فوتبال واقعی همه نمیتونن اجرا کنن:دی زیر فشار و استرس کاملا یادشون میره.
بچه ها شما تاکتیک رو چجوری میزارین؟ منظورم درصدا هست.
مثلا پاس دادن رو چند میزارین؟ Free From کار میکنین یا... ؟ و بقیه...
خوب انصافا دریبل زیدانی سخت نیست، یعنی اکثر بازیکنا تو تمرینات میتونن، اما تو فوتبال واقعی همه نمیتونن اجرا کنن:دی زیر فشار و استرس کاملا یادشون میره.
بچه ها شما تاکتیک رو چجوری میزارین؟ منظورم درصدا هست.
مثلا پاس دادن رو چند میزارین؟ Free From کار میکنین یا... ؟ و بقیه...
منظورم این بود که اون بازیکن توی واقعی نمیتونه پاس بده چه برسه به دریبل اونم زیدانی !:31:
hadi_ra7
15-06-2011, 23:51
آقا من بازی رو آپدیت میکنم وقتی نصبش میکنم پیغام میده سی دی اورجینال بذاز...مشگل چیه؟pc
hadi_ra7
15-06-2011, 23:54
آقا تو دموی بازی قسمت آپدیت من آبدیت کردم بعد ار نصب میگه سی دی اورجینال بذار...مشگل چیه؟هلپ می:31::31:
hadi_ra7
16-06-2011, 00:30
آقا یکی بگه چرا نمیشه تو قسمت اسکوات اکانت ساخت؟میگه سرور در حال حاضر قطعه بعدا تلاش کنید:41:
siavashjal
16-06-2011, 08:01
آقا من می خوام فیفا11 اوریجینال رو برای 360 بخرم. لطفا بگید ارزش خرید داره یا نه؟
Hamid Hamid
16-06-2011, 10:12
آقا من می خوام فیفا11 اوریجینال رو برای 360 بخرم. لطفا بگید ارزش خرید داره یا نه؟
سلام ...
خب اين بستگي به سليقت داره دوست عزيز ... اگه از بازي فوتبال واقعي و شبيه سازي شده خوشت مياد كه حتما بگير ... من تو اين 16-17 سال كه دارم فوتبال بازي ميكنم تا حالا انقدر از يه بازي لذت نبرده بودم ( البته به همراه 99 : دي )
ولي بگيري خيلي لذت بخش ميشه برات ... اولش بايد كمي عادت كني به شيوه ي جديد و متفاوتش و بعد هم كه عادت كردي لذت ميبري...
موفق باشي
kasra_khan2003
16-06-2011, 10:59
دوستان چطور میشه به دیوار دفاعی گفت بپره یا اینکه سریع بیان جلو؟! عین هوییج اونجا وای میستن و منم گل میخورم.
Alex Fera
16-06-2011, 13:29
دوستان چطور میشه به دیوار دفاعی گفت بپره یا اینکه سریع بیان جلو؟! عین هوییج اونجا وای میستن و منم گل میخورم.
هنگام ضربه دکمه مثلث یا توی 360 Y رو بزنید،میپره.............
Alex Fera
16-06-2011, 13:36
آقا من بازی رو آپدیت میکنم وقتی نصبش میکنم پیغام میده سی دی اورجینال بذاز...مشگل چیه؟pc
آقا تو دموی بازی قسمت آپدیت من آبدیت کردم بعد ار نصب میگه سی دی اورجینال بذار...مشگل چیه؟هلپ می:31::31:
آقا یکی بگه چرا نمیشه تو قسمت اسکوات اکانت ساخت؟میگه سرور در حال حاضر قطعه بعدا تلاش کنید:41:
دوست عزیز شما برو توی تاپیک Fifa 11 PC راحت تر به جوابات میرسی،این جا برای نسخه کنسولی هستش.......
Hamid Hamid
16-06-2011, 14:37
هنگام ضربه دکمه مثلث یا توی 360 Y رو بزنید،میپره.............
من خداييش اينو نميدونستم و تا حالا هم نزده بودم ...
چون هي ميگفتن فوتبال واقعي و خيلي شبيه سازي شده هي تا تيم حريف مي خواست ضربه كاشته بزنه من ميگفتم : بپر / بپر : دي ! منتها نميشنيدن :31:
پ.ن: :46:
+
ولي كلا كامپيوتر زياد ضربات كاشتش خوب نيستش ... ضربات كاشته رو خيلي ساده ميشه گلش كرد ... فقط من اونايي كه خيلي نزديك به خط محوطه هست رو نميدونم چه كار كنم ... آنالوگ رو به طرف جلو بگيرم / نگيرم !! خلاصه اين يه مورد رو موندم !!
من خداييش اينو نميدونستم و تا حالا هم نزده بودم ...
چون هي ميگفتن فوتبال واقعي و خيلي شبيه سازي شده هي تا تيم حريف مي خواست ضربه كاشته بزنه من ميگفتم : بپر / بپر : دي ! منتها نميشنيدن :31:
پ.ن: :46:
+
ولي كلا كامپيوتر زياد ضربات كاشتش خوب نيستش ... ضربات كاشته رو خيلي ساده ميشه گلش كرد ... فقط من اونايي كه خيلي نزديك به خط محوطه هست رو نميدونم چه كار كنم ... آنالوگ رو به طرف جلو بگيرم / نگيرم !! خلاصه اين يه مورد رو موندم !!
فکر کنم با B هم بیاد جلو .:31:
...
آقا دیشب برای اولین بار لایو بازی کردم حال که داد ولی تعریف از خود نباشه همه رو 3 تا 4 تا میزدیم .بعضی ها نامردا میدیدن عقب هست مسخره بازی درمیاوردن من هم از لج اونا حفظ توپ میکردم .:31:
درضمن تیم من هم پالرمو بود .:21:تیم حریف یکی بارسا بود یکی اسپانیا یکی هم تاتنهام .
من میخواستم یه بازی دیگه انجام بدم میرفتم اینجا : Xbox LIVE بعدش اون گزینه اولی . اینجوری درسته ؟ گیمر تگ من
دقیقا اینه : AliN 11 . هر کی خواست بیاد با هم بازی کنیم .البته به احتمال زیاد ساعت 1 شب به بعد میام .
با اونا رده بالایی ها چه جوری میشه بازی کرد ؟ یه سوال دیگه من Elite دارم و یک ماه اکانت رایگان ولی بازی از من
Redeem Code خواست . ولی من زدم 7 Day Trail . چکار باید بکنی وقتی تموم شد ؟
...
دوستان گیمر تگ تون رو بگید لطفا .:20:
Alex Fera
17-06-2011, 12:22
یه سوال دیگه من Elite دارم و یک ماه اکانت رایگان ولی بازی از من
Redeem Code خواست . ولی من زدم 7 Day Trail . چکار باید بکنی وقتی تموم شد ؟
عین آرمین میری پوینت مایکروسافت میخری و میریزی توی گلوی 360 تا سرور EA کد بازی کردن آنلاین رو بهت بده و بعد میتونی راحت بازی کنی،از آرمین بپرس با جزئیات برات توضیح بده:31:
عین آرمین میری پوینت مایکروسافت میخری و میریزی توی گلوی 360 تا سرور EA کد بازی کردن آنلاین رو بهت بده و بعد میتونی راحت بازی کنی،از آرمین بپرس با جزئیات برات توضیح بده:31:
من رایگان دارم چی ؟
Alex Fera
17-06-2011, 12:32
یه ذره هم به ما یاد بده کاشته زدن........
من که همش برای اینکه بازی واقعی تر بشه یه L2 میزنم تا 2تایی وایسن پشت توپ،بعد دوباره همونو نگه میدارمو پاس میدم و با بازیکن سوم میشوتم هوا............:31::31::31:
یه ذره هم به ما یاد بده کاشته زدن........
من که همش برای اینکه بازی واقعی تر بشه یه L2 میزنم تا 2تایی وایسن پشت توپ،بعد دوباره همونو نگه میدارمو پاس میدم و با بازیکن سوم میشوتم هوا............:31::31::31:
من بیشتر از این حرکت استفاده میکنم : آنالوگ سمت چپ رو به سمت جلو بده بعد شوت بزن عین برق میره !
p3yman_xl
17-06-2011, 19:32
کاشته زدن فقط با فن پرسی..
LB رو میگیری زمینی محکم شوت میزنی گوشه دروازه..
گل میشه!
دوستان کسی مایل نیست آنلاین بازی کنیم ؟
Alex Fera
18-06-2011, 13:09
من بیشتر از این حرکت استفاده میکنم : آنالوگ سمت چپ رو به سمت جلو بده بعد شوت بزن عین برق میره !
گل میشه!
این ها رو بلدم،فقط یه ذره فنی زدن توش واقعا سخته و هر کاری کنی نمیتونی توپ رو از بالای دیوار دفاعی رد کنی و گلش کنی،اگه هم رد بشه 100% میره بیرون...........
یکی اینو به یاد بده تا اون ضربات نزدیک خط 18 رو هم گل کنیم،هر چی عقبتر راحت تر هم گل میشه.............
این ها رو بلدم،فقط یه ذره فنی زدن توش واقعا سخته و هر کاری کنی نمیتونی توپ رو از بالای دیوار دفاعی رد کنی و گلش کنی،اگه هم رد بشه 100% میره بیرون...........
یکی اینو به یاد بده تا اون ضربات نزدیک خط 18 رو هم گل کنیم،هر چی عقبتر راحت تر هم گل میشه.............
دکمه B رو یه تقه (:31:) بزن یا از زیر دیوار دفاعی عبور بده یا پاس بده یکی دیگه بزنه . اگه خودم بودم از مورد سوم بیشتر استفاده میکردم !
kasra_khan2003
18-06-2011, 20:00
دوستان کسی مایل نیست آنلاین بازی کنیم ؟
مگه الان میشه؟
تا جایی که من خبر لایو رو دنبال میکنم، الان هرکی بره تو لایو، گیر میده که یا گم شو بیرون، یا آپدیت کن! آپدیت هم بکنی که هیچی...!
وگرنه خودم خیلی تشنه هستم:دی کلا بازی کردن با بقیه، یه تجربه ی دیگست. آدم زیاد با کامپیوتر بازی کنه، بازیش ضعیف میشه.
گل میشه!
من خودم شخصا هیچ وقت با ون پرسی نمیتونم گل بزنم..چون مثلا وقتی ارسنال رو بردارم
موقعی که روسیچکی باشه اصلا جا نداره برام کس دیگه ای...
تو هلند هم که اشنایدر خیلی بهتره.
مگه الان میشه؟
تا جایی که من خبر لایو رو دنبال میکنم، الان هرکی بره تو لایو، گیر میده که یا گم شو بیرون، یا آپدیت کن! آپدیت هم بکنی که هیچی...!
وگرنه خودم خیلی تشنه هستم:دی کلا بازی کردن با بقیه، یه تجربه ی دیگست. آدم زیاد با کامپیوتر بازی کنه، بازیش ضعیف میشه.مگه LT 1.9 رو نریختی ؟
kasra_khan2003
19-06-2011, 22:23
مگه LT 1.9 رو نریختی ؟
من خودم هیچی نریختم:دی کنسول مال دوستم بود، از اون خریدم. لطف کن الگه لینک آموزشی ای هست، برام پ.م کن:11:
من خودم هیچی نریختم:دی کنسول مال دوستم بود، از اون خریدم. لطف کن الگه لینک آموزشی ای هست، برام پ.م کن:11:
چرا قسمت پیغامت بسته شده ؟ آموزش که بعید میدونم خودت بتونی انجام بدی . ولی اینجا رو ببین اگه نتونستی
باید 10 تومن پیاده شی درستش کنن :
kasra_khan2003
20-06-2011, 14:18
چرا قسمت پیغامت بسته شده ؟ آموزش که بعید میدونم خودت بتونی انجام بدی . ولی اینجا رو ببین اگه نتونستی
باید 10 تومن پیاده شی درستش کنن :
میخونم ببینم چی میشه. یکی از دوستام هم خودش تو کار فروش و تعمیرات کنسول هست. نشد میدم به اون.
+
یه سری یکی از هوادارای بارسا هی تو پیغام خصوصی فحش میداد، منم واسه غیر دوستان بستم:دی
Alex Fera
20-06-2011, 14:48
دکمه B رو یه تقه (:31:) بزن یا از زیر دیوار دفاعی عبور بده یا پاس بده یکی دیگه بزنه . اگه خودم بودم از مورد سوم بیشتر استفاده میکردم !
عزیزم گفتنش آسونه،ولی خدا وکیلی گل کردن کاشته های نزدیک خط 18 خیلی سخته.........
یه ساله دارم تو آرنا تمرین میکنم،ولی هنوز نمیتونم درست و حسابی بزنم..............
kasra_khan2003
20-06-2011, 17:10
دوستان جریان اون دیوار دفاعی هنوز حل نشده! چه وقتی از قبل ضربه میام بازیکن تو دیوار دفاعی رو انتخاب میکنم و کلید مثلث (Y) رو نگه میدارم، چه سعی میکنم دقیقا زمان زدن ضربه Y رو بزنم، در هیچ حالتی نمیپرن!
+
یه سوال دیگه، متد گرفتن توپ تو ضربه پنالتی چیه؟ توپ بقل دست دروازبان هست، اما هیچ حرکتی نمیکنه!
دوستان دیشب از ساعت 1 تا 4 از خنده -- شدم از وضع Team Play بخش Xbox LIVE . اصلا قابل توصیف نیست باید خودتون برید ببینید که چه وضعیه اونجا !:16::16:
---------- Post added at 08:19 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
عزیزم گفتنش آسونه،ولی خدا وکیلی گل کردن کاشته های نزدیک خط 18 خیلی سخته.........
یه ساله دارم تو آرنا تمرین میکنم،ولی هنوز نمیتونم درست و حسابی بزنم..............
دیگه همین چند تا روش هست دیگه . من خودم معمولا واسه جاهای نزدیک پاس میدم یکی دیگه بزنه !
Alex Fera
21-06-2011, 16:10
دیگه همین چند تا روش هست دیگه . من خودم معمولا واسه جاهای نزدیک پاس میدم یکی دیگه بزنه !
راهی برای انتخاب اون بازیکنی که بهش پاس میدیم تا بزنه نیست علی جان،آخه اونطوری ضربه زدن Power زیاد میخواد و کمتر بازیکنی پیدا میشه با این مهارت.................
Alex Fera
21-06-2011, 16:16
دوستان جریان اون دیوار دفاعی هنوز حل نشده! چه وقتی از قبل ضربه میام بازیکن تو دیوار دفاعی رو انتخاب میکنم و کلید مثلث (Y) رو نگه میدارم، چه سعی میکنم دقیقا زمان زدن ضربه Y رو بزنم، در هیچ حالتی نمیپرن!
+
یه سوال دیگه، متد گرفتن توپ تو ضربه پنالتی چیه؟ توپ بقل دست دروازبان هست، اما هیچ حرکتی نمیکنه!
بعد از ضربه باید دکمه Y رو بزنی............
+
با آنالوگ راست جهت بده به دروازه بان..............
kasra_khan2003
22-06-2011, 20:16
بعد از ضربه باید دکمه Y رو بزنی............
+
با آنالوگ راست جهت بده به دروازه بان..............
همین؟ جهت؟ Y نظنم؟ اونم دقیقا لحظه ای که ضربه رو زد
آخه گاهی میزنه بقل گوش دروازه بان، باید خودش بگیره! اما عین ... فقط نگاه میکنه:2:
راهی برای انتخاب اون بازیکنی که بهش پاس میدیم تا بزنه نیست علی جان،آخه اونطوری ضربه زدن Power زیاد میخواد و کمتر بازیکنی پیدا میشه با این مهارت.................
اسمت چی بود ؟:31:
به نظرم داری یکم اشتباه میکنی ! اگه خطا تو چند قدمی 18 قدم باشه وقتی LT رو نگه داری یه بازیکن میاد کنارت . وقتی با LT دکمه A رو هم بزنی یه پاس میده یه جورایی واست میکاره تا شوت بزنی . من از همین حرکت حتی خیلی هم گل خوردم البته از دوستان !:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.