مشاهده نسخه کامل
: FIFA 11 - نسخه Console
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
- ولی واقعا اضافه کردن توپ جمع کن به بازی اینقدر سخته ؟ چقدر تاثیر در باورپذیری بیشتر داره ؟!!!
- اضافه کردن موارد متحرک خارج از زمین به غیر از تماشاچیان ! مثلا فیلم بردارهای متحرک !!!
- اضافه کردن بازی کنان که کنار زمین در حال گرم کردن هستن و واقعا هم به بازی در حال انجام ربط دارن !!!
- اگر بازیکنی مصدوم شد در صورت شدید بودن اومدن تیم پزشکی به زمین (که در صورت تمایل قابل رد کردن باشه حداقل 10 انیمیشن مختلف برای این قضیه !)
- نیمکت واقعی و مربی واقعی حداقل برای 50 تیم معروف دنیا ! (که با این قابلیت های آپدیت آنلاینی که واسه فیفا قرار داده شده حتی اگر مربی عوض بشه راحت تو پچ جدیدشون می تونن قرار بدن !
اینا واقعا چیزای خیلی پیش پا افتاده ای هست ولی واقعا به باورپذیری بیشتر خیلی کمک می کنه ؟!
ولی آیا اینهارو (+ خیلی بیشتر از اینها رو) نگه داشتن واسه نسل بعدی ؟! کی می دونه ....
Elendil1
09-08-2010, 22:03
- ولی واقعا اضافه کردن توپ جمع کن به بازی اینقدر سخته ؟ چقدر تاثیر در باورپذیری بیشتر داره ؟!!!
- اضافه کردن موارد متحرک خارج از زمین به غیر از تماشاچیان ! مثلا فیلم بردارهای متحرک !!!
- اضافه کردن بازی کنان که کنار زمین در حال گرم کردن هستن و واقعا هم به بازی در حال انجام ربط دارن !!!
- اگر بازیکنی مصدوم شد در صورت شدید بودن اومدن تیم پزشکی به زمین (که در صورت تمایل قابل رد کردن باشه حداقل 10 انیمیشن مختلف برای این قضیه !)
- نیمکت واقعی و مربی واقعی حداقل برای 50 تیم معروف دنیا ! (که با این قابلیت های آپدیت آنلاینی که واسه فیفا قرار داده شده حتی اگر مربی عوض بشه راحت تو پچ جدیدشون می تونن قرار بدن !
اینا واقعا چیزای خیلی پیش پا افتاده ای هست ولی واقعا به باورپذیری بیشتر خیلی کمک می کنه ؟!
ولی آیا اینهارو (+ خیلی بیشتر از اینها رو) نگه داشتن واسه نسل بعدی ؟! کی می دونه ....
تو فروم فیفا اینا رو بگی خیلی بهتر تره
----------------------------------------------------------------------
البته خیلی چیزا رو برای فیفا 2012 دارن آماده می کنن{یادم نمیاد کدوم اینترویو بود} ، حدس میزنم فیفا 12 نقطه ی اوجه فیفا برای 360 , PS3 باشه که بعدش با اومدن کنسول های جدید اگه خدا بخواد از دست DX9 خلاص میشیم :دی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
shielding که توی فیفا 10 هم بود.درسته؟
سلام؛
بود ولی خیلی ضعیف تر شده بود نسبت به 09
تو فروم فیفا اینا رو بگی خیلی بهتر تره
----------------------------------------------------------------------
البته خیلی چیزا رو برای فیفا 2012 دارن آماده می کنن{یادم نمیاد کدوم اینترویو بود} ، حدس میزنم فیفا 12 نقطه ی اوجه فیفا برای 360 , PS3 باشه که بعدش با اومدن کنسول های جدید اگه خدا بخواد از دست DX9 خلاص میشیم :دی
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در جایی خوندم حداقل تا سال 2015 خبری از کنسولهای نسل بعد نیست !
hobgoblin
10-08-2010, 06:56
اين چيزايي كه ميگي درسته كه به باور پذيري بازي خيلي كمك مي كنه ولي فقط همون اولش كه بازي رو نصب مي كني.
بعدش تا جايي كه من ديدم و از فيفا 97 و WEروي PS1 تا حالا دارم بازي مي كنم اول و وسط و آخر بازي آدم انيميشن هاي اينجوري رو هميشه skip مي كنه چون ديگه هر چقدر هم كه متنوع باشه تكراري ميشه
گرافيك و گيم پلي در حين بازي به نظر من اهميتش با اينجور حاشيه ها قابل قياس نيست اصلا
Retired User
10-08-2010, 09:40
شاید سوالم تکراری باشه
ولی تا حالا تو این تاپیک ندیدم جوابشو
طبق مصاحبه صفحه قبل که ورزشگاه جدیدی اضافه نشده
پس سانتیاگو برنابئو بازم تو فیفا 11 نیست؟
TIM CAHILL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا Cahil شده ستاره کاور EA ؟!!!!
آدم قحطی بود...این همه بازیکن خوب بعد رفتن این رو انتخاب کردن!
soha is the beSt
10-08-2010, 11:57
حالا چرا Cahil شده ستاره کاور EA ؟!!!!
آدم قحطی بود...این همه بازیکن خوب بعد رفتن این رو انتخاب کردن!
اینو ولل کاکا رو بچسب:40::40::8::8::5::5:
ArminxXx
10-08-2010, 12:32
سلام کسی نمیتونه کاور لیگ اسپانیارو پیدا کنه
پیشاپیش تشکر!!!
Elendil1
10-08-2010, 12:47
شاید سوالم تکراری باشه
ولی تا حالا تو این تاپیک ندیدم جوابشو
طبق مصاحبه صفحه قبل که ورزشگاه جدیدی اضافه نشده
پس سانتیاگو برنابئو بازم تو فیفا 11 نیست؟
ساله پیش سانتیاگو برنابئو بود ، اما همون رو ریلیز بازی به صورت یه DLC اومد ! پس سانتیاگو برنابئو یه ورزشگاه جدید نیس، دیوید راتر هم که گفتم به احتمال دست به dlc ها نمیزنه ، که باز ممکنه این ورزشگاه dlc که امیدوارم نباشه
اين چيزايي كه ميگي درسته كه به باور پذيري بازي خيلي كمك مي كنه ولي فقط همون اولش كه بازي رو نصب مي كني.
بعدش تا جايي كه من ديدم و از فيفا 97 و WEروي PS1 تا حالا دارم بازي مي كنم اول و وسط و آخر بازي آدم انيميشن هاي اينجوري رو هميشه skip مي كنه چون ديگه هر چقدر هم كه متنوع باشه تكراري ميشه
گرافيك و گيم پلي در حين بازي به نظر من اهميتش با اينجور حاشيه ها قابل قياس نيست اصلا
ببین دوست من بازی قرار نیست که پس رفت کنه :exclamati , منظورم این بود که در کنار همه ی اون موارد اینها هم باید اضافه بشه ! ولی اصلا توجیه خوبی نیست که بگی چون اونا مهمتره پس اینها هم کلا نباشه ! مثل اینه که صحنه های تعویض بازیکن و ورود بازیکنان به ورزشگاه رو بردارن کلا قرار ندن چون تکراری میشه ! تو فوتبال واقعی هم خیلی صحنه ها تکراری اتفاق می افته ولی دلیل نمیشه که اون کار اتفاق نیفته ! اینجور حاشیه ها به ایجاد جو خیلی کمک می کنه تازه می تونن توپ جمع کنی رو طراحی کنن که هوای تیم شهرشون رو داشته باشه و به بازیکن تیم حریف توپ رو دیرتر بده !
MJ assassins creed
10-08-2010, 19:22
ببین دوست من بازی قرار نیست که پس رفت کنه :exclamati , منظورم این بود که در کنار همه ی اون موارد اینها هم باید اضافه بشه ! ولی اصلا توجیه خوبی نیست که بگی چون اونا مهمتره پس اینها هم کلا نباشه ! مثل اینه که صحنه های تعویض بازیکن و ورود بازیکنان به ورزشگاه رو بردارن کلا قرار ندن چون تکراری میشه ! تو فوتبال واقعی هم خیلی صحنه ها تکراری اتفاق می افته ولی دلیل نمیشه که اون کار اتفاق نیفته ! اینجور حاشیه ها به ایجاد جو خیلی کمک می کنه تازه می تونن توپ جمع کنی رو طراحی کنن که هوای تیم شهرشون رو داشته باشه و به بازیکن تیم حریف توپ رو دیرتر بده !
آقای DJMD(اسمتنون رو نمیدونم)همه ی این چیزا که شما میگی مواردی هستند که میتونه بازی رو بسیار جذاب کنه ولی قبول کنین که مدت زیادی میشه تا اینها تو بازی قرار داده بشه.حرف آقای hobgoblin هم درسته بعضی گیمر ها این چیز ها براشون مهم نیست و همه رو اسکیپ میکنند.مثل من.
سلام؛
راستی این عکسه رو هم ببینید، جالبه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BIJAN5759
11-08-2010, 08:48
دوستان من یه سوال داشتم : میخواستم ببینم امسال fifa11 بازم مثل سالهای قبل تو pc مزخرفه یا همانند xbox و pes3 میشه ؟ اگه میشه توضیح بدین .
hobgoblin
11-08-2010, 09:00
دوست عزيز من كه نگفتم اونا نبايد باشه
من ميگم انقدر اين بازي جا واسه پيشرفت و كار كردن داره كه اون موارد تو درجه اهميت خيلي پاييني قرار ميگيره
من ميگم وقتي شما ماشينت هنوز پرايده و مي توني با پس انداز بهترش كني خيلي دليلي نيست كه هي بري رينگ اسپرت بندازي روش و هر سال عوضش كني
به خاطر همينم هست كه همه جا توي فاروم هي خارجي و ايراني بيشتر نظر كاربرا و طرفداراي بازي روي پيشرفت مسائلي مثل گيم پلي و گرافيك و هوش مصنوعيه.
هر چند كه بازم ميگم اين قبيل مسائل كه شما فرموديد و حتي مسائل پيش پا افتاده تر مثل طراحي منوي بازي هم بي اهميت نيستن
امروز صبح Ian Jarvis کارگردان فیفا 11 نسخه PC اعلام کرد که 6 تا ورزشگاه جدید به این نسخه اضافه خواهد شد تا شمار ورزشگاههای موجود در این بازی به 56 مورد افزایش پیدا کنه . این در حالیه که توی نسخه کنسولی فیفا 11 تنها 50 ورزشگاه وجود خواهد داشت .
Hi,
We've again adjusted the stadiums in-game based on licenses so I wanted to clarify this as there are actually 56 stadiums in FIFA 11 PC and not 62. This updated number will also be reflected in our next press release for Gamescom. As some folks on this thread correctly mentioned, there are a few of these stadiums that are EA created as well and they are featured in our brand-new-for-PC front end arena. The Brazilian one is my favourite.
Hope that helps.
Ian
Abas1100
11-08-2010, 13:06
دوستان من یه سوال داشتم : میخواستم ببینم امسال fifa11 بازم مثل سالهای قبل تو pc مزخرفه یا همانند xbox و pes3 میشه ؟ اگه میشه توضیح بدین .
سلام
نه دوست عزیز این بازی نسخه کنسولی 10 و آپدیت های این بازی واسه سال 2011 هستش و رفع تمامی عیب های نسخه کنسولی و مقداری هم از بازی جام جهانی 2010
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
امروز صبح Ian Jarvis کارگردان فیفا 11 نسخه PC اعلام کرد که 6 تا ورزشگاه جدید به این نسخه اضافه خواهد شد تا شمار ورزشگاههای موجود در این بازی به 56 مورد افزایش پیدا کنه . این در حالیه که توی نسخه کنسولی فیفا 11 تنها 50 ورزشگاه وجود خواهد داشت .
سلام
نام استادیوم هایی که تازه اضافه شده رو نداری ؟
با تشکر از زحمات فراوان شما امیدوارم تو ماه مبارک رمضان هم همینجوری با عشق تلاش کنید ممنون از زحماتت
پیشاپیش ماه مبارک رمضان بر تمامی دوستان مبارک باشه
سلام
با تشکر از زحمات فراوان شما امیدوارم تو ماه مبارک رمضان هم همینجوری با عشق تلاش کنید ممنون از زحماتت
سلام
نه عباس جان ایشون فعلا ورزشگاههای جدیدو اعلام نکرده اما توی نمایشگاه گیم اسکام که هفته بعد برگزار میشه اسم ورزشگاههای جدیدو اعلام میکنن امیدوارم سنتیاگو برنابئو رو هم اضافه کرده باشن .
منم این مبارک و عزیزو خدمت تمام دوستان خوبم در انجمن بازی تبریک عرض میکنم امیدوارم از فیوضات این ماه مبارک بهره لازم رو ببریم .
BIJAN5759
11-08-2010, 15:08
سلام
نه دوست عزیز این بازی نسخه کنسولی 10 و آپدیت های این بازی واسه سال 2011 هستش و رفع تمامی عیب های نسخه کنسولی و مقداری هم از بازی جام جهانی 2010
من متوجه نشدم دوست عزیز یعنی امسال بازی فیفا مثل کنسولها پیشرفته میشه ؟
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:03 PM ----------
سلام
Masoud King
11-08-2010, 15:28
ببین دوست من بازی قرار نیست که پس رفت کنه , منظورم این بود که در کنار همه ی اون موارد اینها هم باید اضافه بشه ! ولی اصلا توجیه خوبی نیست که بگی چون اونا مهمتره پس اینها هم کلا نباشه ! مثل اینه که صحنه های تعویض بازیکن و ورود بازیکنان به ورزشگاه رو بردارن کلا قرار ندن چون تکراری میشه ! تو فوتبال واقعی هم خیلی صحنه ها تکراری اتفاق می افته ولی دلیل نمیشه که اون کار اتفاق نیفته ! اینجور حاشیه ها به ایجاد جو خیلی کمک می کنه تازه می تونن توپ جمع کنی رو طراحی کنن که هوای تیم شهرشون رو داشته باشه و به بازیکن تیم حریف توپ رو دیرتر بده !
اینا خوبن ولی برای الان ضروری نیستن... بازی هنوز کمبود های زیاد و اساسی داره و پرداختن به این جور چیزا دردی رو دوا نمیکنه...
تازه همین امسال جزئیات زیاد و مهمی به بازی اضافه شد.. حتی برین فید بک های تو فروم فیفا رو بخونید خیلی کم و یا اصلا این موضوعات اشاره نشده..
گیم بازی در عین پر محتوایی هنوز هم نارسایی های داره... تازه باید ببینیم این مسائلی که امسال به بازی اضافه شده مشکلی تو بازی ایجاد نمیکنن و بعد رفت سراغ مسائل مهم تر مثه تاکتیک های بازی که مثلا بشه تو بازی یه تاکتیک رو گیمر تعریف کنه و بازیکنا اونو تو زمین انجام بدن... منظورم نکات زیر و درشت تاکتیک هست..
نکته بعدی میره سر پشتیبانی از سنسور های حرکتی مایکروسافت و سونی.
میشه بدون توپ جمع کن و این مسائل لذت برد از بازی و بدون گیم پلی و هوش مصنوعی با وجود بهترین و پرجزئیات ترین موضوعات دیگه به هیچ وجه نمیشه از بازی لذت برد... .
تازه اینقدر که میگن فیفا آزادی عمل داره ولی بازم وقتی بازی میکنم یه جا هایی کاملا با محدودیت مواجه میشم...
به نظر من اینا خیلی ارجع تر هستن تا مسائل ریز بازی.
Elendil1
11-08-2010, 19:09
سلام
نه عباس جان ایشون فعلا ورزشگاههای جدیدو اعلام نکرده اما توی نمایشگاه گیم اسکام که هفته بعد برگزار میشه اسم ورزشگاههای جدیدو اعلام میکنن امیدوارم سنتیاگو برنابئو رو هم اضافه کرده باشن .
منم این مبارک و عزیزو خدمت تمام دوستان خوبم در انجمن بازی تبریک عرض میکنم امیدوارم از فیوضات این ماه مبارک بهره لازم رو ببریم .
یه جانه خودم سانیاگو برنابئو ساله پیش هم بود اما همون روز انتشار بازی به صورت DLC اومد! و این که گفتن ورزشگاه جدید اضافه نمیشه شامل این مورد نمیشه :)
این عکس هم اگه اشتباه نکنم مربوط به Game Plan بازی میشه که در واقع نشان از پیشرفت فوق العاده بازی در حد طبیعت و واقعیت است که حتی از ریز ترین نکات مربیان و کادر مربیگری تیم ها در ایجاد ترکیب دلخواه هم استفاده کرده ...
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
دوستانی که میدونند این تصویر مربوط به کدوم بخش میشه ؟
ممنون...
هردو تصویر مربوط به قسمت FIFA 11 Player and Team Creation میشه ، که شما میتونید
با این قابلیت تو محیطه نت تیم بسازید {به صورت کامل} + بازیکن بسازید
میتونید بازیکن و تیمتون رو به اشتراک بذارید که بقیه هم دانلودش کنن ، نظر بدن و rate بدن
دوست عزيز من كه نگفتم اونا نبايد باشه
من ميگم انقدر اين بازي جا واسه پيشرفت و كار كردن داره كه اون موارد تو درجه اهميت خيلي پاييني قرار ميگيره
من ميگم وقتي شما ماشينت هنوز پرايده و مي توني با پس انداز بهترش كني خيلي دليلي نيست كه هي بري رينگ اسپرت بندازي روش و هر سال عوضش كني
به خاطر همينم هست كه همه جا توي فاروم هي خارجي و ايراني بيشتر نظر كاربرا و طرفداراي بازي روي پيشرفت مسائلي مثل گيم پلي و گرافيك و هوش مصنوعيه.
هر چند كه بازم ميگم اين قبيل مسائل كه شما فرموديد و حتي مسائل پيش پا افتاده تر مثل طراحي منوي بازي هم بي اهميت نيستن
اینا خوبن ولی برای الان ضروری نیستن... بازی هنوز کمبود های زیاد و اساسی داره و پرداختن به این جور چیزا دردی رو دوا نمیکنه...
تازه همین امسال جزئیات زیاد و مهمی به بازی اضافه شد.. حتی برین فید بک های تو فروم فیفا رو بخونید خیلی کم و یا اصلا این موضوعات اشاره نشده..
گیم بازی در عین پر محتوایی هنوز هم نارسایی های داره... تازه باید ببینیم این مسائلی که امسال به بازی اضافه شده مشکلی تو بازی ایجاد نمیکنن و بعد رفت سراغ مسائل مهم تر مثه تاکتیک های بازی که مثلا بشه تو بازی یه تاکتیک رو گیمر تعریف کنه و بازیکنا اونو تو زمین انجام بدن... منظورم نکات زیر و درشت تاکتیک هست..
نکته بعدی میره سر پشتیبانی از سنسور های حرکتی مایکروسافت و سونی.
میشه بدون توپ جمع کن و این مسائل لذت برد از بازی و بدون گیم پلی و هوش مصنوعی با وجود بهترین و پرجزئیات ترین موضوعات دیگه به هیچ وجه نمیشه از بازی لذت برد... .
تازه اینقدر که میگن فیفا آزادی عمل داره ولی بازم وقتی بازی میکنم یه جا هایی کاملا با محدودیت مواجه میشم...
به نظر من اینا خیلی ارجع تر هستن تا مسائل ریز بازی.
فکر می کنم با وجود پستی که دوست عزیز داد , مسعود جان پست شما زیاد لازم نبود (هرچند که حاوی چند نکته دیگه هم بود) ولی در هر صورت ... طراحی این چیزا نسبت به core بازی وقت زیادی رو نمی گیره و جلوه بازی بیشتر میشه ... در 4 خط پایانی بحث شما کاملا میشه این مسئله رو دید که شما با همین تفاسیر دارین کلا بحث این مسائل جانبی رو زیر سوال می برین که اصلا دلیلهای موجهی نیست و خیلی جالبه که دیده میشه شما می گویید با طراحی اینها تیم سازنده احتمالا به Core بازی نمی رسن و بازی بدتر میشه ... و البته من تاکیدی مطلق به اضافه شدن مسائل جانبی ندارم ولی ظاهرا بعضی دوستان با وجودش کلا موافق نیستن ... در هر صورت هر کی نظری داره به اعتقاد من نسل جدید بازی همین نکات ریز رو می طلبه ! (در کنار توجه به هسته بازی)
Abas1100
11-08-2010, 23:11
سلام
آره در کل پیشرفته هست
FIFA 11 pc = FIFA10 (PS3 & XBOX360 +FIFA WORLD CUP 2010
+ رفع تمامی باگهای این دو بازی + نقل و انتقالات جدید فوتبال جهان
JUSTIN11
12-08-2010, 11:14
US cover
kingmohsen
12-08-2010, 12:29
سلام
آره در کل پیشرفته هست
FIFA 11 pc = FIFA10 (PS3 & XBOX360 +FIFA WORLD CUP 2010
+ رفع تمامی باگهای این دو بازی + نقل و انتقالات جدید فوتبال جهان
نه عزیزه من
fifa 11 pc= fifa 10 pc + fifa world cup
که باگهاشو برطرف می کنن و نقل و انتقالات جدید میشه
shahabprince
12-08-2010, 12:44
ببخشید دوست عزیز منبع این کاور چه سایتی هست؟
JUSTIN11
12-08-2010, 12:50
ببخشید دوست عزیز منبع این کاور چه سایتی هست؟
forums.electronicarts.co.uk
&
Landon Donovan's facebook
یک سوال از بخش ستینگ فیفا 10 چند وقته ذهن منو مشغول کرده ببینم کسی میتونه جواب بده .
علت اینکه بعضی از تنظیمات توی کنسولهای مختلف فرق میکنه چیه منظورم تنظیماتیه که گزینه ای براش وجود نداره . بعنوان نمونه توی کنسول من رادار بازی , بازیکن صاحب توپو به شکل دایره نشون میده اما توی بعضی از کنسولها به شکل + هستش . یا اینکه چرا توی بعضی از کنسولها کات توپ خیلی زیاد تراز کنسولهای دیگست . یک سوال دیگه هم برای من مطرح بود که چرا سرعت بازی توی کنسولهای مختلف فرق میکنه که معلوم شد علت از مانیتور یا تلوزیونهای متفاوته . اما اون چند تا سوال هنوز برام روشن نیست من بعضی وقتا با بعضی از بچه های انجمن بازی میریم کلوپهای مختلف و این تفاوتها رو توی کلوپهای مختلف میبینم اولش فکر میکردم از دیسک بازی باشه اما متوجه شدم اینطور نیست چون امتحانی یکبار دیسک بازی خودمو بردم کلوپ و دیدم بازم رادار و کات توپها متفاوته حالا کسی میتونه علت این تفاوتو بگه ؟
Mostafa NBA
12-08-2010, 15:49
US cover
اما خدا وکیلی تنها ژستی که به کاکا نمیخوره همین داد زدن با دهن بازه :2:
JUSTIN11
12-08-2010, 16:52
یک سوال از بخش ستینگ فیفا 10 چند وقته ذهن منو مشغول کرده ببینم کسی میتونه جواب بده .
علت اینکه بعضی از تنظیمات توی کنسولهای مختلف فرق میکنه چیه منظورم تنظیماتیه که گزینه ای براش وجود نداره . بعنوان نمونه توی کنسول من رادار بازی , بازیکن صاحب توپو به شکل دایره نشون میده اما توی بعضی از کنسولها به شکل + هستش . یا اینکه چرا توی بعضی از کنسولها کات توپ خیلی زیاد تراز کنسولهای دیگست . یک سوال دیگه هم برای من مطرح بود که چرا سرعت بازی توی کنسولهای مختلف فرق میکنه که معلوم شد علت از مانیتور یا تلوزیونهای متفاوته . اما اون چند تا سوال هنوز برام روشن نیست من بعضی وقتا با بعضی از بچه های انجمن بازی میریم کلوپهای مختلف و این تفاوتها رو توی کلوپهای مختلف میبینم اولش فکر میکردم از دیسک بازی باشه اما متوجه شدم اینطور نیست چون امتحانی یکبار دیسک بازی خودمو بردم کلوپ و دیدم بازم رادار و کات توپها متفاوته حالا کسی میتونه علت این تفاوتو بگه ؟
بنظر من سرعت بازی در حالت دوستانه بیشتر از حالت منیجر موده!
من وقتی با دوستام دو نفره بازی میکنم سرعت بازی رو slow میذارم ولی در منیجر مود رو normal میذارم +با تیمهایی که بازی میکنیم هم ربط داره مثلا سرعت بازی بارسا با آرسنال مسلما با دوتیم تاتنهام و لیورپول فرق داره.
ولی در مورد کات توپ و رادار تا بحال بهش توجه نکرده بودم شاید از آپدیت بازی یا دستگاه باشه.......
یک ویدئو از نسخه PC . چیزای جالبی به این نسخه اضافه شده :
در ضمن تصویر کاور نسخه آلمان هم مشخص شد ( ازیل روی برای کاور این نسخه در نظر گرفتن ) .
Abas1100
12-08-2010, 19:56
نه عزیزه من
fifa 11 pc= fifa 10 pc + fifa world cup
که باگهاشو برطرف می کنن و نقل و انتقالات جدید میشه
سلام
نه اگه دقت کنی تو بیشتر جاها عکس نکست فیفا 10 رو واسه 11 PC گذاشتن
در ضمن بین فیفا10 PC تا WORLD CUP از زمین تا آسون تفاوته
فیفا 10 PC چیزی نداره که بخواد در FIFA 11 Next GEN PC قرار بگیره اشتباهی عزیز
AlexMercer
12-08-2010, 20:34
در ضمن تصویر کاور نسخه آلمان هم مشخص شد ( ازیل روی برای کاور این نسخه در نظر گرفتن ) .
ویدیو رو ندیدم.ولی این عکسها برای football manager 2011 هست.:46:
Mehdi.ss
12-08-2010, 20:44
لینک مستقیم ویدئو
تقریبا 19 مگ
تقریبا 62 مگ
Mostafa NBA
12-08-2010, 21:55
من خیلی امیدوارم شدم به نسخه PC . به نظرم گرافیکش فوق العاده بود یعنی میشه مطمئن بود که از فیفا 10 کنسول خیلی بهتره.
در مورد گیم پلای هم که از دور نمیشد راحت تشخیص داد اما بازم حداقل مثل همین فیفا 10 کنسول هست.
وای خدا سر از پا نمیشناسم :8::8:
ما که این کلیپ رو تا آخر نگاه کردیم فیلم بخصوصی از گیم پلی نشون نداد
بعد شما چطور فهمیدی که گیم پلی اون مثل نسخه 2010 بازیه؟!
Mostafa NBA
12-08-2010, 22:10
ما که این کلیپ رو تا آخر نگاه کردیم فیلم بخصوصی از گیم پلی نشون نداد
بعد شما چطور فهمیدی که گیم پلی اون مثل نسخه 2010 بازیه؟!
من ویدئویی که حسین گذاشته رو دانلود کردم.
در درقیقه 2:03 این ویدئو وارد یک مکانی میشه که گیمرها نشستند و دارن نسخه ی PC رو بازی میکنن. اونجا وقتی مانیتور رو نشون میده گرافیک بازی مشخص میشه تقریبا. اما گیم پلای درست معلوم نیست.
خوب میدونم...من هم این کلیپ رو دیدم
در مورد گیم پلای هم که از دور نمیشد راحت تشخیص داد اما بازم حداقل مثل همین فیفا 10 کنسول هست.
من منظورم این بود که چیزی از گیم پلی بازی به اون صورت مشخص نیست که بشه نظر داد
ولی شما گفتین که مثل نسخه 2010 هست...در صورتی که خود سازندگان بازی هم گفتن که گیم پلی این بازی تافیقی از فیفا 10 و فیفا جام جهانی خواهد بود بعلاوه رفع یک سری مشکلات و باگ ها و اضافه شدن یک سری ویژگی جدید.
سلام؛
امروز، بازی فیفا 11 برای پیش فروش در فروشگاه EA قرار گرفت...
کاور ناقص آلمانی (از قیافه طرف برمیاد دروازه بان باشه):
:11:
آقا يكي بگه كه كي مياد تو اين ايران حتما روز اول مدرسه ها اول بدبختي هاي ما؟
Mostafa NBA
12-08-2010, 23:18
خوب میدونم...من هم این کلیپ رو دیدم
من منظورم این بود که چیزی از گیم پلی بازی به اون صورت مشخص نیست که بشه نظر داد
ولی شما گفتین که مثل نسخه 2010 هست...در صورتی که خود سازندگان بازی هم گفتن که گیم پلی این بازی تافیقی از فیفا 10 و فیفا جام جهانی خواهد بود بعلاوه رفع یک سری مشکلات و باگ ها و اضافه شدن یک سری ویژگی جدید.
چون چیزی از گیم پلای مشخص نیست واسه همین با قطعیت در موردش چیزی نگفتم.
بنده هم در پست اولم گفتم که حداقل مثل فیفا 10 کنسول هست.
در ضمن احساس میکنم این پست هایی که دادی بیشتر جنبه ی مچ گیری داشت تا چیزهای دیگه !
آقا يكي بگه كه كي مياد تو اين ايران حتما روز اول مدرسه ها اول بدبختي هاي ما؟
حدوداً تا 6 مهر باید منتظر بازی بود.
من یادمه همیشه روز های اول مدرسه همه جو درس و اینا داشتن اما کم کم همه به حالت طبیعی برمیگشتن و ...:11:
در ضمن احساس میکنم این پست هایی که دادی بیشتر جنبه ی مچ گیری داشت تا چیزهای دیگه !
نه عزیز من...نیاز به همچین کاری ندارم
شرمنده اگه ناراحت شدی...فکر کردم منظورت چیز دیگه ای بوده
Abas1100
13-08-2010, 01:01
سلام
در مورد امسال شانس بد بنده است که این بازی رو به احتمال 90 درصد از دست بدم چون اگه دانشگاه قبول شم باید برم اون سالایی که بازی فیفا بدرد نمیخورد من نفر اول بازیش می کردم ولی امسال که نور علا نوره من از دستش دادم امیدوارم شما بجای من لذت ببری
حدوداً تا 6 مهر باید منتظر بازی بود.
من یادمه همیشه روز های اول مدرسه همه جو درس و اینا داشتن اما کم کم همه به حالت طبیعی برمیگشتن و ...:11:
با تاریخ دقیق اعلام شده یعنی 1 اکتبر میشه 9 مهر ماه ولی این که گفتی 6 مهر ماه مثل هر سال پیش فروش قرار میدن زود به زود ولی فک نکنم تا 8 مهر لینک دانلودش گیر بیاد
Mostafa NBA
13-08-2010, 02:00
سلام
در مورد امسال شانس بد بنده است که این بازی رو به احتمال 90 درصد از دست بدم چون اگه دانشگاه قبول شم باید برم اون سالایی که بازی فیفا بدرد نمیخورد من نفر اول بازیش می کردم ولی امسال که نور علا نوره من از دستش دادم امیدوارم شما بجای من لذت ببری
با تاریخ دقیق اعلام شده یعنی 1 اکتبر میشه 9 مهر ماه ولی این که گفتی 6 مهر ماه مثل هر سال پیش فروش قرار میدن زود به زود ولی فک نکنم تا 8 مهر لینک دانلودش گیر بیاد
معمولاً چند روز قبل انتشار رسمی بازی, لینک های دانلودش میاد که پیش بینی میکنم تا 6 یا 7 مهر بتونیم بازی کنیم.
Konami_Pc
13-08-2010, 03:36
از روی این کلیپ خیلی نرم بودن حرکات قابل لمس بود مانور طبیعتری داشتن نسبت به فوتبال کنامی
ولی فیزیک توپ به نظر من خیلی حالت سبکی داشت مثل بادکنک بود اگه دقت کنید تو یه تیکه بازیکن شوت میزنه توپ با ارتفاع زیادی از بالای دروازه میره بیرون ولی حرکت توپ یه جوریه زیاد سنگینی توپ رو احساس نمیکنی مثل بادکنک اروم و حرکت سبکی داره البته من اینجوری احساس کردم حالا بزار بیاد بازیش خودمون تست میکنیم بعد میشه نظر دقیقی داد
ولی گرافیک بازی واقعا عالی بود :8:
وین رونی
13-08-2010, 10:54
سلام من یه سوال دارم که در مورد فیفا 10 هست اما شاید بشه تعمیم داد به فیفا 11
جایی خوندم نوشته بود برای اینکه در فصل نقل و انتقالات پولتون را هدر ندید از این 2 روش استفاده کنید:
Save Salary in Transfers
In manager mode when attempting to purchase a player, set contract length to 3 years and put the salary up until the interest of the player in your squad reaches 79% or 80%.
Then if you sign him, go to player contracts and renew the contract to 4 years and put the salary down.
Make sure you don't put it down too much though, because some players decline the offer!
Cheaper Contract Extensions
On Manager Mode, at the end of the season when you extend all the players wages, decline all of them so they'll be a free agent, then simply buy them again.
من هنوز نرسیدم به فصل نقل و انتقالات-به نظر شما انجام بدم این روش را؟یهو بازیکنانم از دستم نرن؟
مورد بعدی هم اینکه خواهشاً چند بازیکن جوون و خوب و ارزون معرفی کنید.ببخشید باید در تاپیک 10 می پرسیدم اما اونجا دیگه کسی زیاد فعالیت نمیکنه
متشکر
چه خو ب مي شد برا ايرانم يه كاور ميزدند:27::31:
چه خو ب مي شد برا ايرانم يه كاور ميزدند:27::31:
سلام؛
ایرانیا که هر سال زحمتشو میکشن، :31:
البته اگه یه نگاهی تو فروم رسمی بازی بکنید، کاربرا حسابی گل کاشتن، طرف اینقدر بیکار بوده که برای عربستان سعودی کاور طراحی کرده، ایناهاش:
:10:
Masoud King
13-08-2010, 23:32
دوستان
عزیزان
کاربران گرامی
لطفا تصاویر رو فقط و فقط به صورت لینک بزارین تا کسائیکه اینترنت کم سرعت دارند با مشکل مواجه نشوند!
ممنون از توجه شما
یک ویدئو از گیم پلی بازی بین تیمهای رئال مادرید و بارسلون ( حدود یک دقیقه ) :
یا
لینکهای دانلود با کیفیتهای متفاوت ( 4 مگ , 8 مگ و 12 مگابایت) :
سلام؛
با تشکر و سپاس فراوان از حذف شدن پست من، اینم لینک:
JUSTIN11
14-08-2010, 11:49
ای کاش کمی بیشتر بود!
حرکت په په دیگه مثل قبل نرم و روان نیست که به خاطر فردیت گرایی در بازی بازیکنانی که تکنیک خوبی ندارن شعاع حریکتیشون بیشتره و راحت تر توپو لو میدن.این مورد میشه به راحتی در بازی دید و مثل pes شده:happy:
هیکل بازیکنا بهتر شده و اگه اشتباه نکنم مثل فیفا 10 شل و ول نیستن.
یه مورد رو به ویزگیهای ظاهری بازیکنا اضافه کردن و اون بلند بودن جوراب بعضی از بازیکناست که جلوه بازی رو از نمای دور واقعی تر کرده.
در اینجا رونالدو _والدز _ پیکه رو میشه مثال زد.
توی این عکسهایی که قبلا منتشر شده مثلا جان تری و لمپارد رو میشه دید:
با توجه به ویدئوی بالا روی این موارد کاربرا اتفاق نظر دارن :
1- چمن روشن تر و سبز تر شده
2- سرعت بازی تقریبا ایده آل شده .
3- با وجود کوتاه بودن این ویدئو نشانه هایی از پرسنالدی پلاس توی بازی دیده میشه مثل چرخش و حرکات دایره وار بازیکنان که با هم متفاوت هستن مثل چرخش 180 درجه ای ویا در میانه زمین .
4 استیل و تیپهای بدنی جدیدی که به این نسخه اضافه شده در حین بازی کاملا نمود میکنه توی صحنه ورودی ابتدای بازی تفاوت استیل بدنی بازیکنان کاملا مشخصه .
5- حرکات ظریف اینیستا در برابر cpu در صحنه پایانی که بدون استفاده از دکمه های مربوط به فریب انجام میشه نشانگر این موضوعه که حرکت 360 درجه و آزادی عمل در کنترل بازیکنانی خاص در این نسخه توسعه و پیشرفت چشمگیری داشته .
5- صحنه ورود بازیکنان به زمین به حدی واقعی شده که تشخیص اون از واقعیت واقعا مشکله .
BIJAN5759
14-08-2010, 13:02
دوست عزیر این لینکا دانلو نمیشه !
Masoud King
14-08-2010, 14:52
یه چیز دیگه هم تو اون قسمت که توپ دست دفاع رئال بود. بازیکنای خط دفاع نسبت به حرکت اون بازیکن خیلی خوب جایگیری می کردن تا بشه بهشون پاس داد.. مثلا تو اون قسمت یه لحظه رفت سمت دروازه خودشون هافبک دفاعی و دفاع گوش هم خیلی خوب اومدن عقب تا پاس بگیرن.
+
1- چمن روشن تر و سبز تر شده
آره کلا تو این زمنیه خیلی بهتر شده...
از اون حالت گرافیکی فیفا 10 خیلی فاصله گرفته.
+
ولی اون صحنه ی وارد شدن بازیکنا تو زمین خیلی واقعی بود..
+
جناب JUSTIN11 شما هم تصاویر سنگینی که گذاشتی رو لینک کن..
Abas1100
14-08-2010, 14:57
سلام
چرا دانلود میشه از سومیه برو
راستی آیا این ویدئو دیگه نسخه کامل بازیه یا تغییراتی رو در بر خواهد داشت
ممنون
Konami_Pc
14-08-2010, 17:08
Oh My God این چی بود چقدر واقعی شده این نسخه فیفا واقعا این نسخه بیاد که کولاک میکنه:18:
چقدر حرکات نرم نور پردازی عالی نوع ضربه زدن میتونم بگم واقعا واقعی بود خیلی شاهکار بود :18:
سلام
چرا دانلود میشه از سومیه برو
راستی آیا این ویدئو دیگه نسخه کامل بازیه یا تغییراتی رو در بر خواهد داشت
ممنون
سلام؛
طبعاً با تغییر مواجه خواهد شد...
amin 2010
14-08-2010, 18:03
جالبه در این ویدیو هم افکت موشن بلور مشهود بود !!! این افکت امسال به pes هم اضافه شده (می تونید این افکت رو وقتی رونالدو ضربه کاشته میزنه کاملا مشاهده کنید )
در کل با دیدن این تریلر کاملا مطمئن شدم که فیفا باز هم تونسته مشکلات رو رفع کنه(فقط کاش قدرت های بازیکنایی مثله دروگبا رو درست بکنن!!البته وعده دادن که درست میشه)
joey jordison
14-08-2010, 18:16
میگفتن سنماتیک ها را عوض کردن من که تریلر را ندیدم ولی مثل اینکه گرافیک بازی بسیار واقعی شده!
سنماتیک ها مگه چطور بودن حسین جان؟
Abas1100
14-08-2010, 18:30
سلام
من هم با دوستان موافقم گرافیک خیلی تغییر کرده
ولی از طبقه 2 به بالاتر ورزشگاه رو اگه خوب دل بدین انگار سوار برهم به نحو کاملا قائم که تو ذوق می زنه شاید من اینجور احساس کردم که تو یه جو کاملا بسته بازی صورت می گیره ( طبقه های ورزشگاه مثل دیوار راست دیده شد ) مخصوصا وقتی رونالدو ضربه ایستگاهی می زنه قشنگ معلومه
در مورد گیم پلی متاسفانه با حرکتی که از په په دیدم فکر کنم مثل PES یه حرکت لغزشی مانند که خیلی دیر دور میزنه رو شاهد باشیم
ولی انمیشنا انصافا عالی شدن
میگفتن سنماتیک ها را عوض کردن من که تریلر را ندیدم ولی مثل اینکه گرافیک بازی بسیار واقعی شده!
سنماتیک ها مگه چطور بودن حسین جان؟
از اونجایی که این ویدئو هم خیلی کوتاهه و هم کیفیت بسیار پایینی داره چیزی زیادی از توش در نمیاد به احتمال زیاد تا آخر هفته از نمایشگاه گیم اسکام یک سری ویدئو بیرون میاد اونجا میشه دید که بخش گرافیک و جلوه های بصری و سینماتیک و همینطور اتمسفر بازی چه تغییراتی کرده .
Mehdi.ss
14-08-2010, 20:18
لینک مستقیم
4 مگ flv
8 مگ flv
14مگ mp4
.................................................. ....................................
تشویق تماشا گران هم خیلی جالبه ، تماشا گرانی که از روی نیمکت خودشون بلند میشن و مثل تماشاگران واقعی فریاد میزنن
گرافیک که حرف نداشت و واقعا بازی طبیعی شده بود
ولی صحنه ورود بازیکنا به زمین یجوری بود...کلا بازیکنان یجوری راه میرفتن...مثل این جاهلا و قلدرها...دستاشون یک طوری بود
و یکی مسئله دیگه انگار بازیکنا لاغر بودن...مثل همین عکس!
حالا نمیدونم تصاویر اینطوری نشون میداد یا این که کلا اینطوری طراحی شده
JUSTIN11
14-08-2010, 20:56
گرافیک که حرف نداشت و واقعا بازی طبیعی شده بود
ولی صحنه ورود بازیکنا به زمین یجوری بود...کلا بازیکنان یجوری راه میرفتن...مثل این جاهلا و قلدرها...دستاشون یک طوری بود
درسته.منم الان داشتم ویدئو رو دوباره میدیدم.همون اول بازی که بازیکنا وارد زمین میشن مثل آدم آهنی میمونن ولی وقتی که شروع به نرم دویدن میکنن یا برای تماشاگرا دست تکون میدن همه چی درست میشه.
این نوع راه رفتن تو فیفا10 هم بود.
و یکی مسئله دیگه انگار بازیکنا لاغر بودن...مثل همین عکس!
حالا نمیدونم تصاویر اینطوری نشون میداد یا این که کلا اینطوری طراحی شده
من همیشه گفتم طراحی مدل بازیکنا در فیفا افتضاحه! نمیدونم چرا نمیتونن مثل آدمی زاد بشینن تناسب اندام رو از روی واقعیت درست کنن.البته توی این سری از عکسها که برای فیفا 11 منتشر شده میشه پیشرفت رو در مدل بازیکنا دید ولی من بازم میگم تا گیم پلی بازی رو از نزدیک نبینیم نمیتونیم تشخیص بدیم که تا چه حد پیشرفت داشته.این عکسهای که از بازی میگیرن رو فکر کنم قبل از انتشار میرن تو استودیو روتوش و بازنگری میکنن یه چیزایی بهش اضافه میکنن بعد میدن بیرن.اصلا من به همین گرافیک و نورپردازی که توی چند تا عکس اخیر دیدم شک دارم که در بازی هم همینطور باشه.کلا EA گرافیست های خلاقی داره.
ولی در PES اینطور نیست.عکسها کاملا بدون هیچ کمی کاستی نسبت به خود بازی منتشر میشه.
من تا الان صد بار نگفتم که استیل بدنی بازیکنان توی فیفا اصلا خوب نیست ؟
اولا یک کم لاغرن که البته توی این نسخه با توجه به تیپهای بدنی مختلف تا حد زیادی درستشون کردن اینو میشه از صحنه ورود به زمین توی همین ویدئو فهمید .
دوم اینکه به قول بهزاد دستاشون مثل قلدرا از هم بازه و همینطور متمایل به جلو هستش .
سوم اینکه بعضی از بازیکنا سراشون خیلی افتاده .
و چهارم اینکه بعضی از بازیکنا شونهاشون خیلی افتاده .
مورد سوم و چهارمو باید بازی بیاد ببینیم درستشون کردن یا نه .
البته یک چیز دیگه بهزاد تو چون تا الان بیشتر pes بازی میکردی به تیپ بدنی اون بازی عادت کردی منم اولش خیلی به لاغری بازیکنا حساس بودم اما کم کم برای آدم عادی میشه و آدم فراموش میکنه .
دوستان سلام !
با VGA 5770 میشه این بازی رو بالاترین تنظیمات بازی کرد ؟
سیستم پیشنهادی واسش چیه ؟
آقا به نظر من خيلي عالي شده وهرچي هست بهتر از اين pes در مياد
البته حسین جان یه چند ماهی هست که دیگه PES بازی نمیکنم
البته گیم پلی بازی و هوش مصنوعی اون برای من بیشتر اهمیت داره
ولی توی اون عکس شما پاهای رونالدو رو نگاه کن...میگی الانه که بشکنه :31:
اون موقع که فیفا 98 هم اومده بود بازیکنا اینطوری راه میرفتن و توی کل جریان بازی حرکتش اینطوری بود
امیدوارم این یکی فقط توی صحنه ورود به زمین اینطوری باشه
البته همونطور که گفتم اینا زیاد مهم نیست :20:
البته حسین جان یه چند ماهی هست که دیگه PES بازی نمیکنم
البته گیم پلی بازی و هوش مصنوعی اون برای من بیشتر اهمیت داره
ولی توی اون عکس شما پاهای رونالدو رو نگاه کن...میگی الانه که بشکنه :31:
اون موقع که فیفا 98 هم اومده بود بازیکنا اینطوری راه میرفتن و توی کل جریان بازی حرکتش اینطوری بود
امیدوارم این یکی فقط توی صحنه ورود به زمین اینطوری باشه
البته همونطور که گفتم اینا زیاد مهم نیست :20:
خیلی خوبه که توی تاپیک این بحثها میشه اینجوری با جزئیات بازی بیشتر آشنا میشیم .
اون حالت دست قلدری ( :31: واقعا هم همون حالته ) توی بازی اصلا به چشم نمیاد چون دوربین از بالا نشون میده و بازیکنان در حال حرکتن که در حال حرکت یک مقدار دست آدم ناخودآگاه به این فرم در میاد از این بابت اصلا نگران نباش .
اما این لاغری بازیکنا منو خیلی اذیت میکرد حالا باز فیفا 10 خوبه اگه پیتر چکو توی فیفا 9 ببینی مطمئنم چند دقیقه یک ریز میخندی باور کن فقط استخون عکسهای مردم فقیر آفریقا مثل تانزانیا رو دیدی که حتما پیتر چک بدبختو اونجوری ساخته بودن بقیه بازیکنا هم به همین سبک لاغر و استخونی . خدا رو شکر امسال 10 تا تیپ بدنی متفاوت داریم الان مگه این تیپهای بدنی بازیکنان توی صحنه ورود به زمین بد بودن ؟ به نظر من که خیلی خوب طراحیشون کردن اصلا توی همین ویدئو توی بازی از روی همین تیپها و استیل بدنی خیلیاشون میشه تشخیص داد تازه گرافیک این ویدئو زیاد خوب نیست مطمئنا بازی که بیاد خیلی راحت تر میشه از همین تیپهای بدنی که امسال براشون طراحی کردن تشخیصشون داد .
نه من نمیگم تیپ های بدنشون بد بود
صحبت من اینه که رونالدو توی این عکس پاهای خیلی لاغری داره...
حالا شاید عکس حالت کشیده داشته باشه و اینطوری نشون داده میشه...
اون صحنه ورود به زمین میشد یک سری رو از پشت تشخیص داد که کدوم بازیکنه...هر چند خیلی کوتاه بود
البته من فیفا 10 رو بازی نکردم ولی فیفا 9 pc رو بازی کردم زیاد هم لاغر نبودن...حالا منظور شما نسخه نسکت بود یا کارنت؟!
دوستان سلام !
با VGA 5770 میشه این بازی رو بالاترین تنظیمات بازی کرد ؟
سیستم پیشنهادی واسش چیه ؟
یه نفر حاضر نیست جواب منو بده ؟؟!
نه من نمیگم تیپ های بدنشون بد بود
صحبت من اینه که رونالدو توی این عکس پاهای خیلی لاغری داره...
حالا شاید عکس حالت کشیده داشته باشه و اینطوری نشون داده میشه...
اون صحنه ورود به زمین میشد یک سری رو از پشت تشخیص داد که کدوم بازیکنه...هر چند خیلی کوتاه بود
البته من فیفا 10 رو بازی نکردم ولی فیفا 9 pc رو بازی کردم زیاد هم لاغر نبودن...حالا منظور شما نسخه نسکت بود یا کارنت؟!
نه من منظورم نسخه کنسولی بود من فیفا کارنت توی این چند ساله زیاد بازی نکردم .
من الان اون عکس رونالدو رو که میگی دیدم باید بگم توی این تصویر اینجوری دیده میشه توی فیفا 10 اینقدر لاغر نیست بهزاد مطمئن باش این مساله زیاد جای نگرانی نداره چون EA امسال روی تیپهای بدنی خیلی کار کرده بچه هایی که توی این چند وقت کدهای مقدماتی فیفا 11 رو بازی کردن همگی میگفتن روی تیپها و استیل بدنی بازیکنان واقعا خوب کار شده و استیل بدن بازیکنان کاملا خودشو توی بازی نشون میداده .
یه نفر حاضر نیست جواب منو بده ؟؟!
توی تاپیک چند بار مشخصات سیستم مورد نیازو بچه ها گذاشته بودن یادمه گرافیک پیشنهادی 8800 GEFORCE بود این گرافیک شما که خیلی بالاتر از این مدل پیشنهادی EA هستش . مدل کارت گرافیک شما ATI 5770 هستش دیگه درست میگم ؟
من الان اون عکس رونالدو رو میگی دیدم باید بگم توی این تصویر اینجوری دیده میشه توی فیفا 10 اینقدر لاغر نیست
فیفا 10 یا فیفا 11؟!...مگه این تریلرها مربوط به نسخه 11 نیست؟!
بهزاد مطمئن باش این مساله زیاد جای نگرانی نداره چون EA امسال روی تیپهای بدنی خیلی کار کرده
البته حسین جان قبلا هم گفتم که اصل مسئله برای من هوش مصنوعی و گیم پلی بازیه...
ولی اون لاغری توی اون عکس رو دیگه نمیشد تحمل کرد که شما گفتی مشکلی نیست و توی عکس اینطوریه
بچه هایی که توی این چند وقت کدهای مقدماتی فیفا 11 رو بازی کردن همگی میگفتن روی تیپها و استیل بدنی بازیکنان واقعا خوب کار شده و استیل بدن بازیکنان کاملا خودشو توی بازی نشون میداده .
من هم امیدوارم همینطور باشه که این دوستان میگن
چون دیگه بعد این همه سال به شدت به تنوع احتیاج داشتم...اون یکی که پدر ما رو درآورد بس که اشکال داشت
نسخه 10 فیفا هم که برای pc درست و حسابی نبود که بشینیم بازی کنیم
ولی الان به شدت منتظر انتشار نسخه 2011 فیفا هستم...عکس و تریلر از اون هم خیلی کم منتشر شده همین باعث شده طاقتمون کمتر بشه:31:
توی تاپیک چند بار مشخصات سیستم مورد نیازو بچه ها گذاشته بودن یادمه گرافیک پیشنهادی 8800 GEFORCE بود این گرافیک شما که خیلی بالاتر از این مدل پیشنهادی EA هستش . مدل کارت گرافیک شما ATI 5770 هستش دیگه درست میگم ؟
ممنون از پاسختون .
بله . البته این ماله لپتاپی هست که میخوام بخرم اگر نه رو P.C یه GTX 275 دارم ..... .
بی صبرانه منتظر این بازیم !!!
مخصوصا با این تغییراتی که دوستان نام بردن دیگه EA میخواد بترکونه !!!:31:
فیفا 10 یا فیفا 11؟!...مگه این تریلرها مربوط به نسخه 11 نیست؟!
فیفا 11 رو که من از نزدیک بازی نکردم ببینم استیل رونالدو با این عکس که وضوح و کیفیتش پایینه چقدر تفاوت داره . علاوه بر اینها ممکنه این تیپهای بدنی که برای نسخه 11 کنسولی ساختن برای نسخه PC اعمال نکنن و دقیقا همون مدلهای نسخه 10 کنسولی رو برای نسخه 11 PC بکار بگیرن .
من چند نمونه از عکسهای این بازیکنو از روی مانیتورم گرفتم ببین استیلش چطوره ( البته مانیتور من واید نیست به همین خاطر بازیکنا رو لاغرتر از اندازه واقعیشون توی مانیتورهای واید نشون میده ) :
اینم اندازه بزرگ تصاویر :
من هم امیدوارم همینطور باشه که این دوستان میگن
چون دیگه بعد این همه سال به شدت به تنوع احتیاج داشتم...اون یکی که پدر ما رو درآورد بس که اشکال داشت
نسخه 10 فیفا هم که برای pc درست و حسابی نبود که بشینیم بازی کنیم
ولی الان به شدت منتظر انتشار نسخه 2011 فیفا هستم...عکس و تریلر از اون هم خیلی کم منتشر شده همین باعث شده طاقتمون کمتر بشه:31:
حالا تا آخر هفته باید ویدئوهایی از نمایشگاه منتشر بشه اگه گیم پلی بازی همون گیم پلی نسخه 10 باشه مطمئن باش این همه صبر ارزششو داشته .
tyrannosaurus
15-08-2010, 11:00
فیفا ۱۱ در ویکیپدیا فارسی
وین رونی
15-08-2010, 11:43
حالا تا آخر هفته باید ویدئوهایی از نمایشگاه منتشر بشه اگه گیم پلی بازی همون گیم پلی نسخه 10 باشه مطمئن باش این همه صبر ارزششو داشته .
ببخشید من تا به حال فقط خواننده مطالب شما بودم اما الآن برام یه سوال پیش اومده با این جمله ای که گفتید
یعنی گیم پلی هیچ تغییری نمی کنه؟حتی برای کنسول ها مثل xbox؟
ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم
ضعف دروازه بانها در تک به تک که به راحتی میشه به اونها چیپ زد ضعف در گیم پلی هست؟
متشکر
ببخشید من تا به حال فقط خواننده مطالب شما بودم اما الآن برام یه سوال پیش اومده با این جمله ای که گفتید
یعنی گیم پلی هیچ تغییری نمی کنه؟حتی برای کنسول ها مثل xbox؟
ببخشید من زیاد حرفه ای نیستم
ضعف دروازه بانها در تک به تک که به راحتی میشه به اونها چیپ زد ضعف در گیم پلی هست؟
متشکر
سلام
گیم پلی فیفا 11 نسخه کنسولی کلی نسبت به نسخه 10 کنسولی متفاوت خواهد بود مثلا ویژگی PRO PASSING اضافه شده که سبب میشه در شرایط مختلف مثلا در زوایای نا مناسب یا تحت فشار بودن و غیره دقت پاس پایین بیاد و یا ویژگی پرسنالدی پلاس که بر اساس این ویژگی بازیکنان از جنبه های مختلف با هم متمایز میشن مثلا در زمینه کنترل توپ یا در زمینه دقت پاس , دقت شوت , مهارتهای دفاعی و موارد دیگه . این دو ویژگی از موارد برجسته این نسخه خواهد بود در کنار این دو مورد موارد ریز و درشت دیگه ای هم برای این نسخه در نظر گرفته شده که با یک بررسی توی تاپیک میتونید بقیه موارد رو هم مشاهده کنید .
اما در مورد نسخه PC فیفا 11 , EA چند هفته پیش اعلام کرد این نسخه ترکیبی از نسخه 10 کنسولی و نسخه ورد کاپ خواهد بود که البته باگهای نسخه 10 رو هم برطرف میکنند و البته علاوه بر به روز کردن نقل و انتقالات , تغییراتی در بعضی از قسمتها هم داده خواهد شد .
به گفته مدیر بخش بازاریابی منطقه شرق اروپا علت این تفاوت در این پلتفرمها ( PC و کنسول ) سیاستهای فروش شرکته .
در مورد ضعف دروازه بانها در چیپها همونطوریکه حتما خودتون هم در جریان هستین این ایراد توی نسخه جام جهانی بر طرف شد و این نسخه هم در این زمینه مثل نسخه جام جهانی خواهد بود .
smallfrank
15-08-2010, 16:37
سلام
مشخص نیست دموی PC کی میاد ؟
سلام
مشخص نیست دموی PC کی میاد ؟
اینو راتر توی تویترش نوشته :
So, looks like we'll have a "different" stamina system. Also, in reply yo my question about the chants, apparently they'll be post-processed a bit, so hopefully they will sound even better than youtube [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] also demo date announcement is coming on Tuesday. From Rutter's Twitter.
اینو راتر توی تویترش نوشته :
So, looks like we'll have a "different" stamina system. Also, in reply yo my question about the chants, apparently they'll be post-processed a bit, so hopefully they will sound even better than youtube [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] also demo date announcement is coming on Tuesday. From Rutter's Twitter.
یعنی همین سه شنبه ایی که داره میاد؟(یعنی 17 آگوست؟)
Abas1100
15-08-2010, 19:27
.
سلام
ببخشید آیا زمین تمیرن امسال FIFA 11 اینجوریه یعنی میشه با یه بازیکن تنها تمرین کرد
ممنون
فکر کنم همین سه شنبه میاد میگه دمو کی میاد(البته اگه اشتباه نکرده باشم):46:
amin 2010
15-08-2010, 20:00
نسخه ی کنسولی دموش کی میاد ؟
Arrowtic
15-08-2010, 20:19
آمدن نسخه ي دمو مساوي است با بدبختي!دمو كه بياد ميكننش دو تا دي وي دي ميفروشن به عنوان نسخه ي كامل!اون موقعست كه يكي نيست به ملت بگه اين دمو هستش نه كامل!
سلام؛
معمولا دمو رو سه هفته قبل بازی ریلیز میکنن، به همین خاطر احتمالا نهم یا دهم سپتامبر روز انتشار دمو خواهد بود (این فقط یه احتماله).
حا لا اين دمو چي هست من اصلا نمي دونم؟
حا لا اين دمو چي هست من اصلا نمي دونم؟
سلام؛
یعنی قسمتی از بازی که قبل از انتشار روی وب برای دانلود قرار میگیره که شما ببینید بازی در چه سطحی هست.
مثلا تو بازی فیفا معمولا 5 یا 6 تیم تو دمو موجوده به همراه یک ورزشگاه و شما فقط میتونید بازی دوستانه برگزار کنید.
آقا چه جالب بعد وقتي براي دانلود بياد حجمش خيلي بالاست؟
Abas1100
15-08-2010, 23:56
5281450]آقا چه جالب بعد وقتي براي دانلود بياد حجمش خيلي بالاست؟[/SIZE]
بله
فکر کنم پارسال 1 گیگ بود البته فکر کنم بیشتر بود
آمدن نسخه ي دمو مساوي است با بدبختي!دمو كه بياد ميكننش دو تا دي وي دي ميفروشن به عنوان نسخه ي كامل!اون موقعست كه يكي نيست به ملت بگه اين دمو هستش نه كامل!
بله منم کاملا با شما موافقم البته تواین وقتا اونایی که اطلاعی از زمان انتشار بازی ندارن باید به فروشگاه های با اعتماد مراجعه کنن
سلام؛
معمولا حجمش نباید بالا باشه، اما متاسفانه سال پیش چون زبان های گزارشگری جدید به دموی PC افزوده شد. حجم اون تا 2.16 گیگابایت افزایش یافت. ولی دموی نسخه کنسولی حدود 600 مگ بود.
Retired User
16-08-2010, 00:19
اصلیش حدود یه گیگه
اما میشه حجمشو کم کرد
پارسال دمویی که من دانلود کردم فکر کنم 200-300 مگ بود
چند تا تیمم بیشتر نداشت
رئال و ....
اصلیش حدود یه گیگه
اما میشه حجمشو کم کرد
پارسال دمویی که من دانلود کردم فکر کنم 200-300 مگ بود
چند تا تیمم بیشتر نداشت
رئال و ....
رئال دیگه چیه؟ :31: تیماش اینا بودن:
Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille and Chicago Fire
یه سوال دیگه:
اون 300 مگیه که دان کردی چی رو نداشت؟
آره فردا اعلام میکنن دمو کی منتشر میشه .
سلام
ببخشید آیا زمین تمیرن امسال FIFA 11 اینجوریه یعنی میشه با یه بازیکن تنها تمرین کرد
ممنون
بله الان سوال کردم گفتن Ian کارگردان نسخه pc گفته دقیقا مثل نسخه کنسولیه :
yeah it was listed in the features list and Ian commented that it looks exactly the same like the console [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ی کنسولی دموش کی میاد ؟
به احتمال زیاد باید با هم بیان به هر حال فردا خیلی چیزا معلوم میشه .
..................
در ضمن دیروز آدام میگفت یک سری خبرهای خوب و غیر منتظره از بازی توی نمایشگاه گیم اسکام قراره منتشر بشه . با توجه به اینکه فردا EA کنفرانس داره باید ببینیم این اخبار چی میتونه باشه .
نسخه کنسولی چطوری قابل اجرا خواهد بود ؟
JUSTIN11
16-08-2010, 14:46
فردا ساعت 4 تا 7 عصر به وقت آلمان کنفراس EA
جای ما خالی!
بر اساس خبری که امروز FSB گذاشت قراره فردا EA اولین تریلر رسمی خودشو از بازی منتشر کنه .
متن خبر :
Retired User
16-08-2010, 22:28
رئال دیگه چیه؟ :31: تیماش اینا بودن:
Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille and Chicago Fire
یه سوال دیگه:
اون 300 مگیه که دان کردی چی رو نداشت؟
اشتباه شد
پیارسال بودش
فیفا 09
mahyar_bt
16-08-2010, 22:30
یادش بخیر یه زمانی حرفه ای بازی میکردیم واسه مسابقات wcg... دنبال بازی قشنگ... نبودیم همش دنبال Bug بودیم :27: این فیفا جدید ها باگ نداره؟
بر اساس خبری که امروز FSB گذاشت قراره فردا EA اولین تریلر رسمی خودشو از بازی منتشر کنه .
متن خبر :
پس فردا ea ميخواد هم تريلر رسميا بده بيرون وهم demo را؟
Mostafa NBA
17-08-2010, 00:03
پس فردا ea ميخواد هم تريلر رسميا بده بيرون وهم demo را؟
اعلام میکنه که دمو چه تاریخی منتشر خواهد شد.
وین رونی
17-08-2010, 08:26
حرف دلمه دیگه باید بزنم اگه هم به PES بازها بر بخوره:
واقعاً دارم صفا می کنم با این فیفا در حالی که عمری PES بازی کردم.سختی و هیجان را کاملاً میشه در فیفا احساس کرد.
میدلزبرو را با سختی از لیگ یک کشوندم لیگ برتر،سال بعد به جون کندن تو لیگ برتر نگهش داشتم الآن به لطف Scotting چندتا بازیکن جوان و خوب گیرم اومده و دارم یواش یواش برای گنده های لیگ برتر شاخ میشم
مطمئناً با این توصیفاتی که شما از 11 کردید خیلی هیجان در این شماره بیشتر میشه
فقط یه سوال دارم:
با توجه به اینکه من در لیگ انگلیس هستم دیدم که تیمهای مقابل اکثراً در حمله سانتر از جناحین می کنند.کم پیش میاد پاس تو عمق داده بشه.در لیگهای دیگه هم همینطوره؟
hobgoblin
17-08-2010, 09:12
حرف دلمه دیگه باید بزنم اگه هم به PES بازها بر بخوره:
واقعاً دارم صفا می کنم با این فیفا در حالی که عمری PES بازی کردم.سختی و هیجان را کاملاً میشه در فیفا احساس کرد.
میدلزبرو را با سختی از لیگ یک کشوندم لیگ برتر،سال بعد به جون کندن تو لیگ برتر نگهش داشتم الآن به لطف Scotting چندتا بازیکن جوان و خوب گیرم اومده و دارم یواش یواش برای گنده های لیگ برتر شاخ میشم
مطمئناً با این توصیفاتی که شما از 11 کردید خیلی هیجان در این شماره بیشتر میشه
فقط یه سوال دارم:
با توجه به اینکه من در لیگ انگلیس هستم دیدم که تیمهای مقابل اکثراً در حمله سانتر از جناحین می کنند.کم پیش میاد پاس تو عمق داده بشه.در لیگهای دیگه هم همینطوره؟
دوست عزيز اين چيزايي رو كه نوشتي حتي اگه توي تاپيك فيفا 10 يا هر ورژني كه داري توش با ميدلز برو بازي مي كني هم مي نوشتي باز اسپم محسوب مي شد.
چه برسه به اينجا
خودت يه لحظه فكر كن هر كسي بياد و اينجا هي از خاطرات و عشق و حالايي كه با بازيا كرده مطلب بنويسه اونوقت بايد واسه يه مطلب به درد بخور 3 روز توي تاپيك بگردي.
اين كه شما داري توي ليگ برتر شاخ ميشي به نظرت به بقيه خوانندگان تاپيك ارتباطي داره؟؟؟؟ يا اون سوالي كه پرسيدي به فيفا 11 كه هنوز نيومده ربطي داره؟؟؟؟
من چند تا از پستاي قبلي شما رو توي همين تاپيك اينجا ميذارم قضاوتش با دوستان:
================================================== =================================================
سلام من یه سوال دارم که در مورد فیفا 10 هست اما شاید بشه تعمیم داد به فیفا 11
جایی خوندم نوشته بود برای اینکه در فصل نقل و انتقالات پولتون را هدر ندید از این 2 روش استفاده کنید:
Save Salary in Transfers
In manager mode when attempting to purchase a player, set contract length to 3 years and put the salary up until the interest of the player in your squad reaches 79% or 80%.
Then if you sign him, go to player contracts and renew the contract to 4 years and put the salary down.
Make sure you don't put it down too much though, because some players decline the offer!
Cheaper Contract Extensions
On Manager Mode, at the end of the season when you extend all the players wages, decline all of them so they'll be a free agent, then simply buy them again.
من هنوز نرسیدم به فصل نقل و انتقالات-به نظر شما انجام بدم این روش را؟یهو بازیکنانم از دستم نرن؟
مورد بعدی هم اینکه خواهشاً چند بازیکن جوون و خوب و ارزون معرفی کنید.ببخشید باید در تاپیک 10 می پرسیدم اما اونجا دیگه کسی زیاد فعالیت نمیکنه
متشکر
================================================== ================================================== =====
ببخشید می دونم جاش اینجا نیست اما چرا اون دکمه وسط(اسمش نمی دونم چیه)هر چهارتا چراغش روشنه؟
و اینکه تو همین عکس از ویدوئو که گفته R Stick راست و L Stick چپ را فشار دهید دکمه دیگه ای نمی خواد فشار بدیم؟
================================================== ================================================== =====
shielding که توی فیفا 10 هم بود.درسته؟
وین رونی
17-08-2010, 10:19
چشم ببخشید اسپم دادم
تکرار نمیشه
متشکر از یادآوری شما
از همه معذرت می خوام
چیزی که تو این نسخه منو خوشحال کرد امکان انتخاب آهنگهای شخصی است که باید زودتر از اینها استفاده میشد.
JUSTIN11
17-08-2010, 14:04
بچه ها ببینید این جدیده؟
من نتونستم ببینمش.
مثل اینکه در مورد حرکات فریبنده و شادی بعد از گل
بچه ها ببینید این جدیده؟
من نتونستم ببینمش.
اینو من قبلا دیده بودم اما کسی تا الان توی تاپیک نذاشته بودش . یک ویدئو یکی دو دقیقه ای از گیم پلی بازیه که از روی یک صفحه فیلم برداری شده کیفیتش خیلی بالا نیست . توی این ویدئو شادی بعد از گل چند تا بازیکنان رو نشون میده از جمله توز و همچنین استیل دویدن کریس رونالدو که انصافا دویدنش خیلی شبیه رونالدوی واقعیه . همینطور صحنه هایی از پرسنالدی آرشاوین و سول کمپل رو نشون میده .
حالا طی چند روز آینده ویدئوهای زیادی از گیم پلی بازی و از نسخه حدود 90 درصدی منتشر میشه که بهتره منتظر اونا باشیم هرچند که دیدن اینم بدک نیست .
در ضمن حدودا دو ساعت و نیم دیگه کنفرانس EA شروع میشه این یکی از لینکاشه :
UP-SNAKE
17-08-2010, 15:38
بچه ها ببینید این جدیده؟
من نتونستم ببینمش.
اين لينکی که گذاشتين مشکل نداره؟
این متن پستهای یک تاپیک تحت عنوان این جمله سوالیه :
Prp Passing حتی در قسمت دستی ؟
ba : من امیدوارم پرو پاسینگ در بخش دستی هم اعمال شده باشه و بازیکنی مثل ژاوی دقیقترین پاسها رو داشته باشه و پاس بقیه بازیکنان دچار نوسان و کم دقتی باشه . این سیستم میتونه طوری طراحی شده باشه که هم خطای دقت پاس و هم مهارت گیمر درش دخیل باشه . نظر شما چیه ؟
ad : بله این سیستم توی تمام بخشها وجود داره حتی بخش کمکی .
ac : معنی دستی اینه که کمکی نیست بنابراین تفاوت دقت پاس در بازیکنی مثل ژاوی در قیاس با بازیکی مثل ساگنا ( اسمشو درست نوشتم ؟ ) وجود نداره در ضمن اون چیزی که دارید میگید مربوط میشه به پرسنالدی پلاس نه پروپاسینگ . پروپاسینگ خطای زمینه ای و قدرت پاس رو تعیین میکنه .
ad : بله این سیستم توی تمام بخشها وجود داره حتی بخش کمکی .
ba : من تا الان نشنیدم که اونا در مورد پروپاسینگ توی بخش دستی صحبت کنن من یک کم شک دارم . شما مطمئنی ؟
ac : معنی دستی اینه که کمکی نیست بنابراین تفاوت دقت پاس در بازیکنی مثل ژاوی در قیاس با بازینکی مثل ساگنا ( اسمشو درست نوشتم ؟ ) تفاوتی نداره . در ضمن اون چیزی که دارید میگید مربوط میشه به پرسنالدی پلاس نه پروپاسینگ . پروپاسینگ خطای زمینه ای و قدرت پاس رو تعیین میکنه .
ba : بله من اینو از فیفا 10 میدونم که بازیکنی مثل ژاوی توی حالت دستی بی فایده هستن امیدوارم این مشکلو درست کنن . در این صورت شما میتونید تفاوت بین بازیکنان در دقت پاسو حتی توی بخش دستی حس کنید .
ca : پرو پاسینگ در حالت دستی ایده خوبیه اما اگه توی حالت دستی خطا در پاس وجود داره دیگه چه کاریه که اینو توی حالت دستی قرار بدن ؟ توی حالت دستی ما به اندازه کافی خطا در پاس دادن داریم و گیمرها توی این بخش دوست دارن مهارت خودشونو در پاس دادن داشته باشن حالا چه پاساشون دقیق باشه چه پر خطا .
ba : من تا الان نشنیدم که اونا در مورد پروپاسینگ توی بخش دستی صحبت کنن من یک کم شک دارم . شما مطمئنی ؟
ad: حق با ac هستش .این پرسنالدی پلاسه که میزان مهارت و توانایی بازیکنان مختلفو تعیین میکنه و این ویژگی سهم بزرگی در دقت پاس بازیکنان مختلف در پروپاسینگ داره.
ca : پرو پاسینگ در حالت دستی ایده خوبیه اما اگه توی حالت دستی خطا در پاس وجود داره دیگه چه کاریه که اینو توی حالت دستی قرار بدن ؟ توی حالت دستی ما به اندازه کافی خطا در پاس دادن داریم و گیمرها توی این بخش دوست دارن مهارت خودشونو در پاس دادن داشته باشن حالا چه پاساشون دقیق باشه چه پر خطا .
ba : من کاملا مخالفم . من سه ساله که دارم دستی بازی میکنم و بعد از این مدت دیگه حالت دستی برام خیلی سخت نیست ( در حقیقت این حالت اون واقعیت گرایی لازمه رو نداره ) . از اونجایی که این سیستم در جهت پاس شما تاثیر گذاره میتونه در زمینه دقت پاس مفید باشه . این مساله میتونه آخر شبیه سازی باشه .
ba : من کاملا مخالفم . من سه ساله که دارم دستی بازی میکنم و بعد از این مدت دیگه حالت دستی برام خیلی سخت نیست ( در حقیقت این حالت اون واقعیت گرایی لازمه رو نداره ) . از اونجایی که این سیستم در جهت پاس شما تاثیر گذاره میتونه در زمینه دقت پاس مفید باشه . این مساله میتونه آخر شبیه سازی باشه .
ca : راستشو بخوای من از فیفا 8 به وضعیت دستی عادت کردم . بعد از یک مدت تمرین کردن پاس و همینطور شوت دستی زیاد سخت نیست اما سخت ترین بخشش مربوط میشه به سانترها . با وجود اینکه من در وضعیت دستی مهارت بالایی دارم اما نمیتونم با این موافق باشم که درصد خطای بیشتر یا کمک بیشتری به این بخش اضافه بشه چون ما حالت دستیو به این خاطر بازی میکنیم که میخوایم با مهارت خودمون پاس بدیم یا شوت بزنیم نه با مهارت و کمک هوش مصنوعی و cpu .
ba : خیلی خب . شاید اونا ( EA ) دو تا وضعیت برای حالت دستی قرار بدن یک گزینه برای اعمال پرسنالدی پلاس و یک گزینه هم که مثل قبل یعنی بدون هیچ تغییری نسبت به قبل . من از اینکه ژاوی و فابرگاس توی حالت دستی کاملا بی ارزش و مثل بقیه بازیکنان هستن خسته شدم .
ba : خیلی خب . شاید اونا ( EA ) دو تا وضعیت برای حالت دستی قرار بدن یک گزینه برای اعمال پرسنالدی پلاس و یک گزینه هم که مثل قبل یعنی بدون هیچ تغییری نسبت به قبل . من از اینکه ژاوی و فابرگاس توی حالت دستی کاملا بی ارزش و مثل بقیه بازیکنان هستن خسته شدم .
el : شرمنده که اینو میگم اما این مساله کاملا با هدف وضعیت دستی مغایرت داره . اینطور نیست ؟
بازی کردن در حالت دستی متضمن اینه که شما کنترل کاملی بر بازیکن داشتید باشید صرف نظر از میزان مهارت اون بازیکن خواه شما فابرگاس باشید یا ساگنا شما میتونید توپو دقیقا جایی بفرستید که دوست دارید ( اگه مهارت لازمه رو داشته باشید ) .
پرو پاسینگ فقط در وضعیت کمکی و نیمه کمکی اعمال میشه .
.
.
.
و این داستان ادامه داره .
حالا بچه ها نظر شما چیه ؟
تریلری که قرار بود امروز منتشر بشه ( حدود 14 مگ ) :
تاریخ انتشار دمو هم آخرین همین ویدئو به نمایش گذاشته شده :
JUSTIN11
17-08-2010, 17:34
حسین منم دوست دارم در حالت دستی هم پرو پاسینگ و پرسنالدی پلاس بطور کامل اعمال بشه.ولی اینکار بنظر من برای گروه سازنده خیلی مشکله.من مدتها نشستم در این رابط فکر کردم هر مسئله ایی که به ذهنم میرسید بلافاصله یه علامت سوال جلوش سبز میشد چون شما باید درصد خاصی رو برای این کار تعریف کنی و اینکه توانایی های گیمر و خود بازیکن رو در نظر بگیری بطوری در بازی تعادل برقرار بشه.
نظر من اینه که همه این چیزا رو نمیشه در سه حالت دستی نیمه دستی و کمکی گنجوند.شاید حالتهای دیگه ایی هم به بازی اضافه بشه.
فقط امیدوارم که اینا آخرش بتونن همه سلیقه ها رو راضی کنن.
-----------------------------------------------------------
امروز چه خبره تو فروم های خارجی! چه شلوغه!
بالاخره میتونیم یه تریلر از بازی ببینیم.گفتن 2ساعت قبل از کنفرانس ea یعنی ساعت 5 بوقت خودمون این تریلر رو از فیس بوک ببینیم..
حسین خبری نشده؟؟
موارد و ویژگیهایی که توی این تریلر به نمایش گذاشته شده :
-
- انیمیشنهای متنوع جدید بر اساس مهارتهای مختلف بازیکنان
- نمایش قابلیت پرو پاسینگ
- پرسنالدی پلاس . یک مورد از تکل و یک مورد مهارت در دریبل زنی, سرعت دریبل زنی کاکا و همینطور قابلیت حفظ توپ پلی میکرهای بزرگی مثل اینیستا و کاکا نشون داده میشه
- انتخاب پست دروازه بانی در بخش be a pro
- حرکات هوشمندانه cpu و al پیشرفته تر . در یک صحنه اینیستا با هوش و مهارت بالای خودش از کمند تکل کشیده حریف ( کیلینی ) فرار میکنه .
- جنگها و درگیریهای میانه میدان به شکل 360 درجه . در این زمینه دو تا بازیکن در حالت تنه به تنه برای تصاحب توپ با هم درگیرن من که چیز خاصی توی این صحنه ندیدم شاید وقتی خودمون بازی کنیم این درگیری 360 درجه رو لمس کنیم .
- توانایی زدن شوتهای راه دور بعضی از بازیکنان ( در اینجا کاکا و رونی ) .
- شادی اختصاصی هر بازیکن بعد از به ثمر رسیدن گل .
- تاثیر بارون روی خیس شدن پیراهن بازیکنان خیلی طبیعی تر شده .
- قابلیت بازی 11 نفر در برابر 11 نفر در بخش آنلاین .
- چهره بازیکنان واقعا بد طراحی شده بجای اینیستا انگار میگی پسر خالش تو زمینه .
Behnam_o2
17-08-2010, 18:34
واقعآ زیبا بود.انیمیشن ها عالی بودن. دوستان حتمآ ببینید. مرسی حسین
JUSTIN11
17-08-2010, 18:49
حسین ولی بنظر من چهره ها خوب بودن.تازه کیفیت ویدئو زیاد خوب نبود.
مثلا رونی-اوزیل-لوریس-سیسوخو-کیلینی-سیماک بنظرم خیلی خوب کار شده بود.اینیستا هم خیلی خوب بود.یه بار با دقت ببین:20:
استیل بدنی بازیکنا هم خوب بود ولی بازیکنان لاغر مثل اوزیل دیگه خیلی زیادی لاغر طراحی شدن!
ترانسفر ها بروز نبود.کاروالیو و اوزیل باید برن رئال:20:
خیس شدن لباس بازیکنا زیر بارون هم خیلی زیبا بود.
سانتیاگو برنابئوهم بود کاشکی مثل پارسال از بازی اصلی حذفش نکنن.
ولی باز بنظر میاد توپ وزن نداره البته تا خودمون بازی نکنیم متوجه نمیشیم.
همینطور پرسنالدی و پرو پاسینگ رو نمیشه به نمایش گذاشت باید خودمون تجربش کنیم و تفاوتها رو بین بازیکنا احساس کنیم.
در کل خوب بود/
راستی اگه با کیفیت بالاتر گیر اوردید اینجا بذارید.
تریلر رو دیدم و چیزی که خیلی منو شگفت زده کرد خیس شدن لباس بازیکنان در مواقعی بود که بازی در هوای بارانی برگزار میشد
خیلی عالی بود...مخصوصا اون قسمت که صورت بازیکنان هم خیس شده بود
سیستم پاسینگ هم خیلی کم به نمایش در اومد که نمیتونم دربارش نظر بدم
داوران هم که از تکنولوژِی بی سیم بهره مند بودند که این هم نشون میده EA به جزئیات داوران هم توجه کرده
فقط امیدوارم یک تریلر کلی از گیم پلی منتشر بشه تا بشه بهتر نظر داد
saeed_cpu_full
17-08-2010, 18:56
توی بازی معمولی هم میتونید کنترل 11 بازیکن رو داشته باشید یعنی از این به بعد میتونید خودتون دروازه بان رو برای گرفتن توپ و شیرجه زدن و ... کنترل کنید
JUSTIN11
17-08-2010, 19:19
چند مورد دیگه:
-سه نوع حالت جوراب برای بازیکنا.جوراب کوتاه مثل paolo de ceglie بازیکن یوونتوس(دقیقه 1:12)
-چین و چروک طبیعی لباسها
-دستکش اوزیل (دقیقه 1:20)
این ویزگی های ظاهری بازی رو میتونه به شدت واقعی جلوه بده.
کسانی که بخش مربوط به فیفا 11 نمایشگاه گیم اسکامو ندیدن از لینکهای زیر میتونید دانلودش کنید :
کیفیت flv حدود 24 مگ :
کیفیت MP4 حدود 120 مگ:
JUSTIN11
17-08-2010, 19:43
کسانی که بخش مربوط به فیفا 11 نمایشگاه گیم اسکامو ندیدن از لینکهای زیر میتونید دانلودش کنید :
حسین جان اطلاع نداری که این ویدئو شامل چه بخشهایی میشه؟
گیم پلی هم به نمایش در میاد؟
Mostafa NBA
17-08-2010, 19:50
من هم تریلر رو دیدم. اما راستش چشمم رو نگرفت ! انتظارات بیشتری از EA داشتم. این که تازه نسخه ی کنسول بود چه برسه به نسخه ی PC !
حسین جان اطلاع نداری که این ویدئو شامل چه بخشهایی میشه؟
گیم پلی هم به نمایش در میاد؟
من الان تماشا کردمش ( شانسم گرفت این بخش ضبط شده بود چون دقیقا اذان شب و وقت افطار اینجا منطبق شده بود با این بخش ) .
حدودا 8 دقیقه میشه حدود 5-6 دقیقه اولش دیوید مور و دیوید راتر میان روی صحنه و راتر درمورد بخشهای مختلف بازی صحبت میکنه صحنه هایی هم از بازی نشون داده میشه فکر میکنم بعضی از بخشها از گیم پلی بازی باشه در کل جالب بود اما راتر هیچ اطلاع و خبر جدیدی از بازی نمیده نه از بخش VP نه بخش باشگاهها و نه هیچ چیز دیگه اما ویدئوهایی که پخش میشه جالبن . بخش دوم هم مربوط میشه به همون تریلری که عصری منتشر کرده بودن .
من هم تریلر رو دیدم. اما راستش چشمم رو نگرفت ! انتظارات بیشتری از EA داشتم. این که تازه نسخه ی کنسول بود چه برسه به نسخه ی PC !
البته مصطفی جان این تریلره مطمئنا با خود بازی خیلی فرق میکنه با تماشای فیلمهایی که ایشالا فردا پس فردا گیمرها از نمایشگاه گیم اسکام ضبط میکنن بهتر میشه بازیو ارزیابی کرد .
JUSTIN11
17-08-2010, 20:05
wow :18:
بیشتر:
کیفیت flv حدود 24 مگ :
کیفیت MP4 حدود 120 مگ:
لینک اصلی این ویدیو در Youtube رو دارید؟
JUSTIN11
17-08-2010, 20:14
بله بفرمایید :
بیشتر:
الان که چهره اینیستا رو رو با اون چیزی که توی تریلر دیدم مقایسه میکنم ( به قول آدام ) میبینم که تفاوت مثل روز و شبه :31: روی جزئیات واقعا عالی کار شده . نمیشه منتظر موند تا این یک ماه و نیم تموم بشه .
JUSTIN11
17-08-2010, 20:21
الان که چهره اینیستا رو رو با اون چیزی که توی تریلر دیدم مقایسه میکنم ( به قول آدام ) میبینم که تفاوت مثل روز و شبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی جزئیات واقعا عالی کار شده . نمیشه منتظر موند تا این یک ماه و نیم تموم بشه .
حسین بنظر من اینا یه کارایی روی این عکسا میکنن که فوق العاده بنظر برسه.:31:
من اصلا نمیتونم همچین چیزی رو روی ایکس باکس تصور کنم!
100% این عکسها ویرایش شده هستن...توی این شک نداشته باشین
کلا بیشتر کمپانی ها بیشتر عکس های انتشار یافته رو با ویرایش در اخیتار کابران قرار میدن
ولی کلا گرافیک نسخه نکست جن فیفا در حد خیلی خوبیه و کلا رنگ پردازی و نور پردازی خوبی داره که باعث میشه بازی جلوه طبیعی تری به خودش بگیره.
راستی چرا یووه توی این تریلر اسپانسری روی لباسش نبود؟!
JUSTIN11
17-08-2010, 20:34
راستی چرا یووه توی این تریلر اسپانسری روی لباسش نبود؟!
دقیقا! اگه دقت کرده باشی رئال مادرید هم اسپانسر نداشت!
اسپانسر رئال مادرید bwin که یه شرکت شرط بندیه با قوانین آلمان مغایرت داره و چون این ویدئو در آلمان به نمایش در اومده اینا حذفش کردن:31:
اسپانسر یووه Bet Clic هم فکر کنم به همین ترتیب حذفش کردن.....قربون قوانینشون:31:
Abas1100
17-08-2010, 21:10
اسپانسر رئال مادرید bwin که یه شرکت شرط بندیه با قوانین آلمان مغایرت داره و چون این ویدئو در آلمان به نمایش در اومده اینا حذفش کردن:31:
اسپانسر یووه Bet Clic هم فکر کنم به همین ترتیب حذفش کردن.....قربون قوانینشون:31:
سلام
فکر نکنم به آلمان اینا مربوط باشه آخه چند شب پیشم بازی رئال و بایرن هم رئال بدون اسپانسر بازی می کرد
رئال پول میگیره که اسپانسرشو حمایت کنه اونم بازی حساس و پر تماشگر با بایرن (جام بکن بائر)
بیشتر:
سلام
این عکسا مال نکست 2011 هستش یا نه
تو این عکسا چرا پاهای بازیکنا برق میزنه از اورا گرفته تا ادلر
کلا امسال بعضی بازیکنا رو یه جوری ساختن مثل نانی
smallfrank
17-08-2010, 21:17
تو این چند روزه اخباری , ویدیویی , هیچی از نسخه PC نمیاد ؟
JUSTIN11
17-08-2010, 21:26
فکر نکنم به آلمان اینا مربوط باشه آخه چند شب پیشم بازی رئال و بایرن هم رئال بدون اسپانسر بازی می کرد
رئال پول میگیره که اسپانسرشو حمایت کنه اونم بازی حساس و پر تماشگر با بایرن (جام بکن بائر)
بازی بایرن-رئال تو آلمان بود دیگه.آلمان هم چون اجازه تبلیغات برای سایت های شرط بندی رو نمیده رئال مجبور شد بدون آرم اسپانسر بازی کنه.
اطلاعات و اخباری از پست دروازه بانی در بخش BE A PRO
همونطوریکه میدونید امسال EA توی نسخه 11 این امکانو برای گیمرها فراهم کرده که بتونن بعنوان دروازه بان هیجان قرار گرفتن توی دروازه رو تجربه کنن . در این رابطه امشب EA اطلاعاتی منتشر کرد که من خلاصه قسمتهای مهمشو میزارم .
این اولین باریه که میشه یک بازی ویدئویی فوتبالو بدون دخالت هوش مصنوعی با 22 نفر بازی اجرا کرد ( میگم بچه ها چطوره ما هم جمع شیم یک تیم 11 نفره بدیم برای مسابقات :20: ) .
حالا گیمرها میتونن بجای فعالیت بعنوان بازیکن در میانه زمین توی دروازه به توپهای ارسالی و شوتها و تک به تکها واکنش نشون بدن و از دروازه تیمشون محافظت کنن . دفع توپ , مهار توپها , مشت کردن توپهای خطرناک به محلی مناسب و امن , تحت فشار بودن در زمان ارسال کرنرها و حفظ دروازه و ثبت رکورد گل نخوردن در یک بازی ( keeping a clean sheet ) چیزهایی هستند که میتونید در این پست تجربه کنید .
پست دروازه بانی در این نسخه دارای سه سطح از هوش مصنوعیه :
1- کمکی
2- نیمه کمکی
3- کاملا دستی
نویسنده این مطلب ( Kaz Makita ) که یکی از طراحان سازندگان این بازیه میگه تقاضای گیمرها برای قرار گرفتن در این پست و همچنین شور و هیجان گیمرها برای اینکه در بخش آنلاین بعنوان یک تیم کامل بدون دخالت هوش مصنوعی در زمین باشند موجب شده که ما دست به چنین ابتکار عملی بزنیم و این پستو هم تحت کنترل گیمر قرار بدیم .
از فیفا 10 تا الان گیمرها بالغ بر 750 میلیون بار برای بازی آنلاین کانکت شدن و 350 هزار باشگاه حرفه ای در این رابطه ایجاد شده ( باشگاه حرفه ای یکی از مهمترین و معروفترین بخشهای آنلاین این بازی به شمار میاد ) .
منبع :
تو این چند روزه اخباری , ویدیویی , هیچی از نسخه PC نمیاد ؟
چرا دیگه طی چند روز آینده حتما کسانیکه که نمایشگاه گیم اسکام رفتن بازیهای خودشونو فیلمبرداری میکنن و یکجا توی اینترنت آپلود میکنن .
درست میگی امین جان من الان اینو پرسیدم و همین جواب شما رو دادن :
German licensing laws. Relax they'll be in the game - same thing happened last year too.
چی شد قرار بود امروز بگن کی دمو رو بیرون میدن.حالا گفتند؟
Mostafa NBA
17-08-2010, 23:19
چی شد قرار بود امروز بگن کی دمو رو بیرون میدن.حالا گفتند؟
حسین جان در صفحات قبل نوشت که مسئولین EA گفتن که 16 سپتامبر همینطور در پایان تریلر مینویسه 16 سپتامبر.یعنی در واقع حدوداً 29 روز دیگه :19:
Mehdi.ss
18-08-2010, 00:21
تریلری که قرار بود امروز منتشر بشه ( حدود 14 مگ ) :
تاریخ انتشار دمو هم آخرین همین ویدئو به نمایش گذاشته شده :
حسین جان لینک این ویدئو خرابه ، میشه لینک اصلی اینو بذاری ( youtube )
Abas1100
18-08-2010, 00:35
بازی بایرن-رئال تو آلمان بود دیگه.آلمان هم چون اجازه تبلیغات برای سایت های شرط بندی رو نمیده رئال مجبور شد بدون آرم اسپانسر بازی کنه.
سلام
آره منم فکرشو نکرده بودم راست میگی بازی تو آلمان برگزار شد
واین شاید برای رئال گرون تموم بشه که از اسپانسرش حمایت کامل رو نداره
یه سوال : این تریلر چه قسمت هائیش روی PC هم هست......؟!
چقدر متفاوته ؟ یه تریلر از fifa 10 کنسول بزارید که نزدیک به PC امسال باشه...
یکی جواب منو هم بده........
hobgoblin
18-08-2010, 09:38
فقط يه چيزي
پس چرا توي سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لوگوي بايرن مونيخ هم علاوه بر رئال توي قسمت Our Partners اومده؟
سلام به همه دوستان
اولین ویدئو گیم پلی بازی از نمایشگاه گیم اسکام که گیمرها با دوربین خودشون فیلمبرداری کردن :
smallfrank
18-08-2010, 12:19
حسین جان مال PCــه؟
حسین جان مال PCــه؟
معلوم نیست اما فکر میکنم PS3 باشه . اما به هر حال به احتمال زیاد امروز ویدئوهای PC هم منتشر میشه .
UP-SNAKE
18-08-2010, 13:38
اين trailer رو 2 ساعت پيش ديدم واقعاً زيبا بود و اميدوار کننده پيشنهاد ميکنم حتماً ببينيد
آقا سایت دیگه ای برای این ویدئو سراغ ندارین؟!
ما هر چی صبر می کنیم این ویدئو لود نمیشه و بعد از 10 دقیقه هنوز یک ثانیه از اون رو هم ندیدم
آقا سایت دیگه ای برای این ویدئو سراغ ندارین؟!
ما هر چی صبر می کنیم این ویدئو لود نمیشه و بعد از 10 دقیقه هنوز یک ثانیه از اون رو هم ندیدم
البته بهزاد جان کیفیت خیلی بالایی نداره سرعت بازی هم بخاطر فیلمبرداری با دوربین عادی یک مقدار زیاده .
یک ویدئو دیگه از گیم اسکام این بار هم ps3 :
اینم تریلری از گیم پلی بازی که امروز توسط گیم کام و سایت مولتی پلیر منتشر شده است:
JUSTIN11
18-08-2010, 20:01
من این گیم پلی ویدئو که حسین گذاشت رو چند دقیقه اولشو دیدم.
-پیشرفت گرافیک همینطور چمن ورزشگاه که خیلی طبیعی شده.
-انیمیشن های جدید و متنوعی به بازی اضافه شده.چند نوع انیمیشن پاس و دویدن و دریبل که طبیعی تر شده
-صحنه شادی بعد از گل بهتر شده حداقل از سری های قبلی خیلی بهتر شده.دانی آلوز که میپره تو بقل مسی طبیعی کار شده
-پرو پاسینگ و پرسنالدی در بازی رو میشد دید.در پاس دادن خطا وجود داشت.
-یک چیزی که منو خوشحال کرد این بود که دیگه بازیکنا شل نیستن و وزن واقعی رو میشد دید.توپ هم سنگین تر بنظر میرسه
-سرعت بازی بد نبود.هرچند که خودمون می تونیم سرعت بازی رو تنظیم کنیم جای نگرانی نیست
من این گیم پلی ویدئو که حسین گذاشت رو چند دقیقه اولشو دیدم.
-پیشرفت گرافیک همینطور چمن ورزشگاه که خیلی طبیعی شده.
-انیمیشن های جدید و متنوعی به بازی اضافه شده.چند نوع انیمیشن پاس و دویدن و دریبل که طبیعی تر شده
-صحنه شادی بعد از گل بهتر شده حداقل از سری های قبلی خیلی بهتر شده.دانی آلوز که میپره تو بقل مسی طبیعی کار شده
-پرو پاسینگ و پرسنالدی در بازی رو میشد دید.در پاس دادن خطا وجود داشت.
-یک چیزی که منو خوشحال کرد این بود که دیگه بازیکنا شل نیستن و وزن واقعی رو میشد دید.توپ هم سنگین تر بنظر میرسه
-سرعت بازی بد نبود.هرچند که خودمون می تونیم سرعت بازی رو تنظیم کنیم جای نگرانی نیست
البته من به این موارد یک مورد دیگه هم اضافه کنم که توی ویدئوی دوم که حدود 8 دقیقه میشه یک نکته مثبت دیگه هم دیده میشه و اونم اینه که مثل بازیهای واقعی آمار مختلف بازی هر از چند گاهی زیر اسکورد برد به نمایش گذاشته میشه مثل درصد مالیکت تا اون لحظه از بازی یا اسم زننده گل و همینطور بهترین بازیکنان از نظر دقت پاس و نشون دادن درصد دقت پاس اونها جالبه توی این ویدئو درصد دقت پاس ژاوی از بارسلون از بقیه بازیکنان تیمش بیشتره همون طوریکه در واقعیت هم به همین شکله و این نشون میده که روی بخش پرو پاسینگ با دقت و ظرافت بسیار خوبی کار شده .
اما سرعت بازیو اکثر کاربرا میگن زیاده حالا شاید سرعت بازی روی نرمال یا سریعه که اینطوریه یا اینکه دوربین فیلمبرداری کیفیت خوبی در ضبط تصاویر نداشته به هر حال باید منتظر بمونیم ببینیم توی کد طلایی یا همون گلدن کد بازی به چه شکلی در خواهد اومد .
یک نکته دیگه در استفاده از پای تخصصی بازیکنان چندان خوب عمل نکردن مثلا اگه دقت کنید میبینید مسی از پای راستش بیشتر از پای چپش استفاده میکنه .
اینم تریلری از گیم پلی بازی که امروز توسط گیم کام و سایت مولتی پلیر منتشر شده است:
چه خبره داداش 185 مگ !!! رفته بودم ببینم میشه با Dial-up دانلودش کرد ...
تا الان 5-6 تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شده این یکی کم حجمه ببینید چقدر حرکات بازیکنان نرم و واقعیه !
هوش مصنوعی بازی چقدر قوی شده !! توی ویدئوهای قبلی دو نفر در مقابل هم بازی میکردن اما اینجا یک طرف cpu هستش ببینین cpu چقدر راحت حریف انسانی خودشو فریب میده . ثانیه 27 بازیکنی که تحت کنترل هوش مصنوعی بازی قرار داره ( هیگواین ) به زیبایی هر چه تمام تر توی منطقه جریمه حریف انسانی خودشو فریب میده توی این صحنه هر کسی میبود فکر میکرد cpu میخواد شوت کنه اما جالبه با یک چرخش زیبا حریفشو دریبل کرد و خودشو با دروازه بان تک تک کرد . حرکات فریب دهنده و تخریب گر دی ماریا هم که تحت کنترل هوش مصنوعی بازیه توی این ویدئو دیدن داره . در زمینه تکل زنی هم هوش مصنوعی با هوش تر عمل میکنه خیلی جالب بود برای من این ویدئو .
واقعا باید از EA تشکر کرد که به اکثر وعدهاش داره عمل میکنه یادمه همین چند وقت پیش ود که گفتن امسال توی این نسخه مهاجمین و کلا بازیکنان تکنیکی در زمینه حرکات تکنیکی و فریبنده دارای هوش بیشتری نسبت به بقیه هستن و میتونن با حرکات خطرناکشون شما رو جا بزارن اون موقع من شک داشتم به حرفشون اما الان دارم میبینم حرفشون حقیقت داره .
یا
اینم لینک دانلود با کیفیتهای مختلف ( از 8 مگ تا 25 مگ ) :
چه خبره داداش 185 مگ !!! رفته بودم ببینم میشه با Dial-up دانلودش کرد ...
دوست عزیز من بی تقصیرم ولی ارزششو داره مخصوصا اینکه ویژگی های فیفا 11 هم بهتر شده...
دوست عزیز من بی تقصیرم ولی ارزششو داره مخصوصا اینکه ویژگی های فیفا 11 هم بهتر شده...
بی خیال ... ولی من رفتم واسه دانلود دیدم زده 185 مگ یعنی من اون لحظه از زندگی ناامید شدم :31:
Abas1100
19-08-2010, 02:52
بی خیال ... ولی من رفتم واسه دانلود دیدم زده 185 مگ یعنی من اون لحظه از زندگی ناامید شدم :31:
سلام
واسه شما تنها اینجوری نیس
کلا ایران اسفناک ترین وضع اینترنت رو تو آسیا داره
وگرنه 190 مگ رو باید تو 380 ثانیه بشه دانلود کرد
Mostafa NBA
19-08-2010, 04:03
تا الان 5-6 تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شده این یکی کم حجمه ببینید چقدر حرکات بازیکنان نرم و واقعیه !
هوش مصنوعی بازی چقدر قوی شده !! توی ویدئوهای قبلی دو نفر در مقابل هم بازی میکردن اما اینجا یک طرف cpu هستش ببینین cpu چقدر راحت حریف انسانی خودشو فریب میده . ثانیه 27 بازیکنی که تحت کنترل هوش مصنوعی بازی قرار داره ( هیگواین ) به زیبایی هر چه تمام تر توی منطقه جریمه حریف انسانی خودشو فریب میده توی این صحنه هر کسی میبود فکر میکرد cpu میخواد شوت کنه اما جالبه با یک چرخش زیبا حریفشو دریبل کرد و خودشو با دروازه بان تک تک کرد . حرکات فریب دهنده و تخریب گر دی ماریا هم که تحت کنترل هوش مصنوعی بازیه توی این ویدئو دیدن داره . در زمینه تکل زنی هم هوش مصنوعی با هوش تر عمل میکنه خیلی جالب بود برای من این ویدئو .
واقعا باید از EA تشکر کرد که به اکثر وعدهاش داره عمل میکنه یادمه همین چند وقت پیش ود که گفتن امسال توی این نسخه مهاجمین و کلا بازیکنان تکنیکی در زمینه حرکات تکنیکی و فریبنده دارای هوش بیشتری نسبت به بقیه هستن و میتونن با حرکات خطرناکشون شما رو جا بزارن اون موقع من شک داشتم به حرفشون اما الان دارم میبینم حرفشون حقیقت داره .
یا
اینم لینک دانلود با کیفیتهای مختلف ( از 8 مگ تا 25 مگ ) :
خیلی با چرخش هیگواین حال کردم :10:
اما امیدوارم این تغییرات و بهبود هوش مصنوعی در نسخه ی PC هم باشه :20: !
واقعا حرکت بازیکنان روان و طبیعی طراحی شده
تریلر رو که دیدم شگفت زده شدم...حرکت بازیکنان خیلی به واقعیت نزدیک بود
مخصوصا قسمت جدال بین بازیکنان که از قدرت بدنی خودشون برای جنگ برای تصاحب توپ استفاده میکردن
نوع پرچم زدن کمک داور ها هم خیلی خوب طراحی شده بود
توی این تریلر که سرعت بازی خیلی خوب بود و خبری از سرعت زیاد و این جور حرف ها نبود
دریبل هیگواین هم خیلی زیبا بود...حرکت رو هم خیلی نرم انجام داد مه همه مربوط میشه به موشن کپچرهای EA ...
ولی گیم پلی و هوش مصنوعی خوب مدافعین حریف من رو خیلی به این نسخه امیدوار کرد
یه سوال : این تریلر چه قسمت هائیش روی PC هم هست......؟!
چقدر متفاوته ؟ یه تریلر از fifa 10 کنسول بزارید که نزدیک به PC امسال باشه...یکی جواب منو هم بده........
یکی جواب منو هم بده........
این تریلر همش مربوط به کنسول میشه راستش من نمیدونم چرا تا الان هیچ تریلر یا ویدئویی از گیم پلی بازی منتشر نکردن اما به هر حال هنوز 3 روز از نمایشگاه باقی مونده و میشه امیدوار بود که توی این چند روز ویدئوهایی از بازی منتشر بشه .
تصویر زیر مربوط میشه به نسخه PC که از توی نمایشگاه گیم اسکام گرفته شده . توی مانیتور جلویی محیط تمرینی Arena بخوبی دیده میشه چیزی که توی نسخه های قبلی pc وجود نداشت .
تصویر بزرگتر :
smallfrank
19-08-2010, 10:22
بله کاملا مشخصه مثل ورژن 10 کنسول هستش...
چند لحظه پیش گری پترسن ( از کارگردانهای فیفا 11 ) اومده بود توی تالار تخصصی بازی و مطالبی در مورد بازی عنوان کرد و محور اصلیش روی بحث stamina , سیستم خستگی بازیکنان و همینطور مساله پرسینگ غیر طبیعی و شدید نسخه های قبله که توی این نسخه با راهکارهایی بهترش کردن .
گری میگه توی این چند وقت گیمرها خیلی درمورد مساله پرسینگ غیر طبیعی بازی شاکی بودن و در موردش صحبت میکردن . ما امسال کارهایی در این زمینه انجام دادیم که اثر این مساله یک مقداری کمتر بشه .
a . تکل
- انیمیشن های تکل نسبت به نسخه 11 آهسته تر شده و سرعت عمل در این حرکت کاهش پیدا کرده .
- تکلها نسبت به نسخه قبل کوتاه تر شده ( البته این مورد در بازیکنان مختلف بنا به مهارتشون متفاوت خواهد بود ) .
- اشتباهات بیشتری در ارزیابی و در زمان اجرای تکل وجود خواهد داشت ( زمانیکه بازیکن دریبل زن اقدام به چرخش میکنه پیش بینی بازیکن مدافع برای جهت چرخش مشکله البته این هم در بازیکنان مختلف بنابر مهارتشون در این زمینه متفاوت خواهد بود ) .
- انیمیشنهای تکل نسبت به نسخه 10 از فیزیک واقعی تری برخوردار هستن بنابراین مدافع در این فیزیک طبیعی تر محدود میشه .
b. پرسینگ
- اقدام به پرسینگ فیزیک بهتری پیدا کرده به این شکل که تاخیر بیشتری در تغییر جهت به سمت توپی وجود داره که بازیکن صاحب توپ جهتشو تغییر داده . این مورد هم در بازیکنان مختلف متفاوته . بنابراین مدافع قادر نیست بلافاصله و با توان زیاد روی توپ متمرکز بشه .
- تاخیر بیشتری در تشخیص مسیر حرکت توپ از جانب مدافع وجود داره در زمانی که بازیکنان حریف توپو به هم پاس میدن ( این مورد هم در بازیکنان مختلف متفاوته ) . بنابراین در زمان دریافت توپ شما تحت فشار کمتری خواهید بود .
c. جابجایی
- شتاب از حالت سکون به حالت حرکت نسبت به نسخه قبل کمی آهسته تر شده . علت این مساله اینه که ما بصورت الگوریتمی سرعت بازیکنان رو کنترل کردیم درحالیکه پارسال این فقط یک حرکت و انیمیشن بود . این معنیش اینه که مدافع کمی بیشتر طول میکشه که شما رو بگیره .
- این به بازیکن اجازه نمیده که شتاب بگیره و بچرخه ( اما توی فیفا 10 وجود داشت و این اجازه به بازیکن داده میشد ) . مجددا مثل بالا معنیش اینه که مدافع کمی بیشتر طول میکشه که شما رو بگیره .
d. دریبلینگ
- حرکت shielding ( بازیکن صاحب توپ بدنشو درمقابل حریف سد میکنه تا مدافع نتونه توپو ازش بگیره ) نسبت به نسخه قبل بهتر شده . بعنوان مثال بازیکن بصورت اتوماتیک بدنشو در مقابل شما سد میکنه اگه شما به یک سمت دیگه بچرخید .
e. استقامت /خستگی ( stamina/fatigue )
- امیدوارم ویدئویی در این رابطه بزودی منتشر کنیم اما در کل stamina تاثیر بیشتری روی خستگی زودرس بازیکن داره و خستگی تاثیر بیشتری رو شتاب و سرعت دویدن بازیکن میذاره ( نسبت به بقیه تواناییهای بازیکنان ) .
من نمیگم این تغییرات تمام شکایتهای کاربرانو مرتفع میکنه اما اینا قطعا تفاوتهایی در بازی ایجاد میکنه .
متشکرم .
منبع :
نمیدونم دقیقا متوجه شدید که موضوع پست بالا چی بوده ؟ کاربرای سایت EA از چی شاکی بودن ؟ پترسن چیو درست کرده ؟
حتما میدونین که با نگه داشتم سه دکمه شوت و پاس و سرعت میتونید دو تا از بازیکنان تیمتون رو برای پرس کردن بازیکن صاحب توپ بفرستید و تا حد زیادی خیال خودتونو از بابت گرفتن توپ از بازیکن حریف راحت کنید و یا دست کم میتونید اونو تحت فشار زیادی قرار بدید که نتونه بازی سازی کنه و یا کار مفیدی انجام بده چون STAMINA و FATIGUE توی بازی به حدی واقعی نیست که بازیکنان رو زود خسته کنه بنابراین شما میتونید در طی 90 دقیقه بازیکنان صاحب توپ حریفو تحت فشار قرار بدید و این اصلا طبیعی نیست چون توی فوتبال واقعی دیده نمیشه ( متاسفانه این مساله به شکل شدیدتری توی PES هم وجود داره ) .
کاربران سایت EA توی یکی دو سال اخیر از این مساله شاکی بودن که در نهایت سازندگان بازی تصمیم گرفتن روی این مورد کار کنن .
واقعا حرکت بازیکنان روان و طبیعی طراحی شده
تریلر رو که دیدم شگفت زده شدم...حرکت بازیکنان خیلی به واقعیت نزدیک بود
مخصوصا قسمت جدال بین بازیکنان که از قدرت بدنی خودشون برای جنگ برای تصاحب توپ استفاده میکردن
نوع پرچم زدن کمک داور ها هم خیلی خوب طراحی شده بود
توی این تریلر که سرعت بازی خیلی خوب بود و خبری از سرعت زیاد و این جور حرف ها نبود
دریبل هیگواین هم خیلی زیبا بود...حرکت رو هم خیلی نرم انجام داد مه همه مربوط میشه به موشن کپچرهای EA ...
ولی گیم پلی و هوش مصنوعی خوب مدافعین حریف من رو خیلی به این نسخه امیدوار کرد
بهزاد بازی 4 ماه پیش بارسا اینتر رو یادته گل جرارد پیکه دقیقا شبیه همین گلی بود که هیگوایین توی این ویدئو میزنه .
این گل پیکه توی اون بازیه :
وین رونی
19-08-2010, 11:19
امیدوارم این پستم دیگه اسپم نباشه
تو اون ویدوئو 180 مگی چندتا مورد دیدم.یکی اینکه گلی که مسی زد از یه نظر یرام جالب بود.اون شوت اینقدر قدرت نداشت که دروازه بانی مثل چک نتونه بگیرش تازه زمینی هم بود و شاید نیم متر بیشتر با چک فاصله نداشت اولش گفتم چک چقدر ضعیف کار کرده نکنه دروازه بانها در این نسخه ضعیف باشن،اما به نظر من دلیلی که باعث شد توپ گل بشه این بود که یه بازیکن از بارسا نزدیک دروازه چلسی دقیقاً جلوی دید چک را گرفته بود و توپ وقتی از کنار اون بازیکن رد شد دروازه بان نتونست رفلکس خوبی داشته باشه.
مورد بعدی که تو ذوق میزنه شادی بعد از گل بود.وقتی که دنی آلوز پرید تو بغل مسی،دقت کنید ببینید مسی چطور آلوز رو بغل کرده!!
همیشه دلم می خواست تو بازی یه پا دو پا بزنم اما مثل اینکه در نسخه های قبلی این دریبل وجود نداشت ولی در این ویدئو فکر کنم یکبار یکی از بازیکنان چلسی که شماره 11 هم بود دقیقه 73:52 اومد که یه پا دو پا بزنه اما نتونست.اگه این دریبل به بازی اضافه شده باشه خیلی عالیه(همون یه پا دو پاهایی که کریمی میزنه)
امروز صبح پترسن اومده بود تالار EA و در مورد سرعت بازی چیزایی گفت نمیدونین دیشب اونجا سر این این جریان چه بحث و جنجالی به پا شده بود فکر کنم کاربرا حداقل 10 تا تاپیک در مورد این زدن که که چرا سرعت بازی اینقدر زیاده آخر پترسن اومد گفت من پستهاتونو خوندم و ادامه داد که مطمئن باشید سرعت بازیو نسبت به نسخه جام جهانی و نسخه 10 بازی کمتر کردیم .
ایشون گفت در این رابطه ما کارهایی انجام دادیم که به شرح زیره :
- سرعت پاسهای زمینی نسبت به دو نسخه قبل کمتر شده ( نسخه 10 و جام جهانی )
- پرو پاسینگ این قابلیت رو ایجاد میکنه که بازم سرعت بازی کمتر بشه .
- شتاب بازیکنان یک مقدار کمی نسبت به دو نسخه قبل کمتر شده .
- سرعت تکل نسبت به دو نسخه قبل کمتر شده .
- میزان پرسینگ نسبت به دو نسخه قبل کمتر شده بخاطر اینکه بازیکنان باید قبل از هر اقدامی مسیر حرکت پاسها رو بتونن بخونن و تشخیص بدن .
- جاگیری توی زمین نسبت به دو نسخه قبل فشرده تر شده . مجبورید بازی سازی رو به جلوی ( build up ) آهسته تری داشته باشید
- Stamina : تاثیرش روی سرعت دویدن بیشتر شده زمانیکه انرژی بازیکن در حالت low قرار گرفته .
- Stamina : تاثیرش روی شتاب هم بیشتر شده زمانیکه انرژی بازیکن در حالت low قرار گرفته .
در آخر پترسن میگه من حتما فیدبکها و نظرات شما ( در مورد تمام موارد بالا بجز جایگیری ) رو از اینجا پیگیری میکنم تا زمان احتیاج به ارائه پچ اضافی نباشیم .
انصافا من به شخصه خیلی لذت میبرم که کارگردانهای اصلی بازی اینقدر با کاربران صمیمی هستن و به حرفهاشون گوش میدن .
یک ساعت پیش Ian Jarvis کارگردان فیفا 11 pc یک سر به تالار گفتگوی EA زد و گفت من الان توی نمایشگاه گیم اسکام هستم میدونم که خیلی از شما دوست دارید تعدادی ویدئو از گیم پلی بازی ببینید . دیروز من با روملی یک بازی کامل از نسخه 11 PC رو ضبط کردیم که بزودی توی سایت EA اسپورت دات کام آپلودش میکنیم .
ما اینجا 8 تا ایستگاه برای نسخه PC فیفا 11 داریم که توی طبقه اصلی قرار دارن . از اونجایی که باکس کامپیوتری قابل مشاهده ای در اینجا وجود نداره من مطمئنم نصفی از مردمی که اینجا فیفا 11 رو بازی میکنن اصلا نمیدونن اینا نسخه کنسولیه یا PC چون به نظر میرسه که واقعا نکست جن هستن . .....
به هر حال مطمئن باشید که بزودی ویدئوهایی از گیم پلی بازی منتشر میشه پس سرجاتون راحت بشینید !
Ian
در ضمن در رابطه با موضوع سرعت بازی توی پست بالا پترسن گفت ما توی این نسخه شتاب بازیکنان رو از حالت سکون تا رسیدن به حداکثر سرعت از 2.5 ثانیه به 4 ثانیه افزایش دادیم که نسبت به تمام نسخه های قبل ( بجز نسخه 8 ) همینطور pes کاهش بسیار زیادی داشته .
ایشون میگه طبق بررسیهایی که داشته این وضعیت در دنیای واقعی حدود 6 ثانیه میشه که بنابر ملاحظاتی از جمله از بین نرفتن جنبه fun بودن بازی ( چون خیلیها صرفا بخاطر سرگرمی بازی میکنن و اونا رو هم باید در نظر گرفت ) این نرخو دقیقا منطبق با واقعیت قرار ندادیم .
CATALONIA
19-08-2010, 13:40
توي يكي از مانيتور ها ميشه ديد كه Intro بازي همون ويدئو مربوط به كاكا هست . !
AlexMercer
19-08-2010, 19:40
لینکی از عکس های فیفا 11 در نمایشگاه gamescom
چیزی که منو ناراحت کرد اینه که قیافه اورا و نانی تغییر نکرده.ولی بازی فوق العادست.امیدوارم زیاد نسخه کنسولی و کامپیوتر فرق نکنند
JUSTIN11
19-08-2010, 19:56
با تشکر از حسین عزیز که همه اخبار مربوط به بازی رو لحظه به لحظه اینجا منتقل میکنه.
ویدئوی جدید از بازی بین دوتیم بارسا و رئال به مدت 5:24 دقیقه نسخه ps3
maxim.360
19-08-2010, 20:16
سلام به همه بچه های عشق فیفا
راستش من همیشه مطالبی که رو مینویسید دنبال می کنم ولی هیچوقت نظر ندادم
امیدوارم بعد سالها شاهد یه بازی خیلی خوب باشیم و بتونیم یه بازی فوتبال خیلی خوب بازی کنیم البته با pc
JUSTIN11
19-08-2010, 20:45
این ویدئوی آخری چند دقیقه اولشو دیدم جالب بود
-ارسال پاسهای اشتباه رو میشه در بازیکنانی که تبحر بالایی ندارن دید.
-انیمیشن هد زدن جدید به بازی اضافه شده.
-من نمیدونم اشتباه میکنم یا نه ولی به شیوه دویدن و حرکت با توپ بازیکنانی مثل کاکا-رونالدو و مسی نگاه کنید....با هم فرق میکنن و خیلی طبیعی رفتار میکنن.مثلا در دقیقه 3:05 بازی حرکت رونالدو و در نهایت پاسی که میده رو ببینید و با حرکات مسی و کاکا مقایسه کنید........این فوق العادست.
-سرعت بازی هم بالاست ولی همونطور که گری پترسن گفته از از 2 نسخه پیش سرعت بازی کمتره میشه امیدوار بود.
سرعت بازی در فیفا 10 مطلوب بود ولی مثل اینکه در فیفا11 یه درجه سرعت بازی کمتر شده یعنی سرعت نورمال در فیفا10 شده high در فیفا11.
با توجه به اینکه درصد اشتباه پاس در این نسخه زیاد تر شده به همین خاطر سرعت بالای بازی موجب میشه آدم سردرد بگیره.
-بازیکنا رو میشه به راحتی از نمای دور تشخیص داد.این مورد مثل pes شده.با اصلاح فیزیک بازیکنا همچنین سه نوع حالت جوراب و tape و band و کفش های مختص به بازیکنا این امر میسر شده.
-چیپ زدن سخت تر شده و به راحتیه فیفا10 نیست.
در کل این پرسنالدی و پروپاسینگ نمای بازی رو فوق العاده زیبا و طبیعی کرده.فقط حرکات رونالدو رو در این ویدئو دنبال کنید بینظیره.
تنها مورد منفی سرعت بالای بازی و حرفه ایی نبودن گیمرهاست که هی توپو لو میدن.
اینهم یک ویدئو از پی سی.(به نقل از یکی از اعضای سایتFSB )
من که کلیپ های قبلی رو نگاه کردم سرعت بازی خوب بود
دیگه از PES 2010 که سریعتر نیست...تازه میشه سرعت بازی رو بر روی حالت Slow قرار داد
دیگه اینطوری فکر کنم مشکل سرعت هم برطرف میشه
ولی احتمالش هست به دیلی این که تریلرها از روی TV فیلمبرداری شده سرعت بازی رو زیاد نشون میده
لینک ویدئوی مربوط به pc رو امین عزیز بالا گذاشته من این پستو ویرایش میکنم .
لینک دیگه ای از ویدئویی که امین بالا قرار داده ( نسخه pc ) :
ویدئوی زیر مربوط میشه به نسخه کنسولی :
بالاخره ما نفهمیدیم !
نسخه pc دقیقا عین نسخه ی های کنسولیه یا نه ؟!
بالاخره ما نفهمیدیم !
نسخه pc دقیقا عین نسخه ی های کنسولیه یا نه ؟!
من الان ویدئوی مربوط به نسخه pc رو دیدم باید بگم فرقی با نسخه کنسولی ندیدم . اما همونطوریکه میدونید ویژگیهای نسخه 11 کنسول رو نداره که به نظر من برای سال اول اصلا مهم نیست هر چی باشه نسخه 10 بهترین بازی ورزشی سال شناخته شد یعنی الان گیمرهایی که pc دارن بهترین بازی سال ورزشی رو میتونن بازی کنن علاوه بر اینکه گرافیک بازی اگه نگیم از نسخه 11 کنسولی بهتر ( که اکثرا معتقدن بهتره ) بد تر نیست . همچنین مشکلات نسخه 10 رو هم گرفتن .
من الان ویدئوی مربوط به نسخه pc رو دیدم باید بگم فرقی با نسخه کنسولی ندیدم . اما همونطوریکه میدونید ویژگیهای نسخه 11 کنسول رو نداره که به نظر من برای سال اول اصلا مهم نیست هر چی باشه نسخه 10 بهترین بازی ورزشی سال شناخته شد یعنی الان گیمرهایی که pc دارن بهترین بازی سال ورزشی رو میتونن بازی کنن علاوه بر اینکه گرافیک بازی اگه نگیم از نسخه 11 کنسولی بهتر ( که اکثرا معتقدن بهتره ) بد تر نیست . همچنین مشکلات نسخه 10 رو هم گرفتن .
ای بابا !
پس یعنی پرو پاسینگو دروازبان شدنو اینا تو نسخه ی PC نیست ؟؟!
پ.ن : گفتیم امسال از شر خرید نسخه ی PS3 راحت شدیما ....... !
ای بابا !
پس یعنی پرو پاسینگو دروازبان شدنو اینا تو نسخه ی PC نیست ؟؟!
پ.ن : گفتیم امسال از شر خرید نسخه ی PS3 راحت شدیما ....... !
نه این موارد نیست اما چندان مهم نیست چون همین نسخه 10 فیفا بازی بسیار قشنگیه وقتی بازی کنید خودتون متوجه میشید بخصوی با آزادی عملی که در این بازی وجود داره ( گزینه های دستی ) . به احتمال بسیار زیاد سیاست EA از این بعد هم همین خواهد بود یعنی هر سال نسخه قبلی رو برای PC پورت میکنه البته با گرافیک نسخه جدید کنسولی و همینطور برطرف کردن باگهای نسخه قبلی کنسولی که حالا برای PC پورت شده .
Mostafa NBA
19-08-2010, 22:31
ویدئوی زیر مربوط میشه به نسخه کنسولی :
لینک مستقیم ویدئو بالا با سرعت بالا از سرور خودم :46:
فرمت FLV با کیفیت متوسط:
فرمت MP4 با کیفیت بالا :
:11:
Mehdi.ss
19-08-2010, 22:37
ویدئو کوتا بود ولی به من یکی که خیلی چسبید
درسته که ما نسخه سال قبل فیفا رو بازی می کنیم ، ولی یه نسخه شسته روفته و بدونه اشکال رو بازی می کنیم
حسین جان لینکش فیلتره...لینک دیگه ای نداری برای نسخه pc ؟!
مصطفی خان اگه نسخه pc رو هم روی سرورت اپ کنی و لینکش رو بدی ممنون میشم
smallfrank
19-08-2010, 22:52
بفرمایید :
واقعا خوشحال شدم این فیلمو دیدم...
Mostafa NBA
19-08-2010, 23:07
بفرما:
نه این موارد نیست اما چندان مهم نیست چون همین نسخه 10 فیفا بازی بسیار قشنگیه وقتی بازی کنید خودتون متوجه میشید بخصوی با آزادی عملی که در این بازی وجود داره ( گزینه های دستی ) . به احتمال بسیار زیاد سیاست EA از این بعد هم همین خواهد بود یعنی هر سال نسخه قبلی رو برای PC پورت میکنه البته با گرافیک نسخه جدید کنسولی و همینطور برطرف کردن باگهای نسخه قبلی کنسولی که حالا برای PC پورت شده .
این مورد واسه کسی که از اول فقط PC داشته و فقط نسخه های PC رو دیده و بازی کرده خیلی عالیه اما نه واسه کسی مثه من که هر سال نسخه ی X360 یا PS3 رو بازی کرده و حالا میخواد FiFA ی کنسول رو رو pc تجربه کنه . البته FiFA 11 رو نه FiFA 10 ..... !!
واقعا که این EA خیلی مسخرس ..... . یعنی گفتیم دست از این سیاست های مزخرفش برداشته اما نه ....... .
Konami_Pc
20-08-2010, 00:48
با اینکه سیاست مسخره ای هستش ولی بازم همین که کامپیوتر رو هم ادم حساب کردن و فیفا رو براش نکست زدن خودش کلی ارزش داره تا اینکه هر سال شاهد نسخه کارنت که میگفتی فوتبال موبایل هستش باشی
فیفا 10 نیست که اینقدر ناراحتین نسخه بهبود یافته فیفا 10 و نسخه جام جهانی هستش که با هم ترکیب شده و تمام عیب هاش فیکس شده :46:
اگه نسخه 10 رو بدون درست کردن مشکلات هم بازم میدادن بیرون ما که راضی بودیم برای سال اول فیفا نکست روی کامپیوتر :8:
به احتمال بسیار زیاد اینم باید نسخه PC باشه :
-ارسال پاسهای اشتباه رو میشه در بازیکنانی که تبحر بالایی ندارن دید.
-من نمیدونم اشتباه میکنم یا نه ولی به شیوه دویدن و حرکت با توپ بازیکنانی مثل کاکا-رونالدو و مسی نگاه کنید....با هم فرق میکنن و خیلی طبیعی رفتار میکنن.مثلا در دقیقه 3:05 بازی حرکت رونالدو و در نهایت پاسی که میده رو ببینید و با حرکات مسی و کاکا مقایسه کنید........این فوق العادست.
با توجه به اینکه درصد اشتباه پاس در این نسخه زیاد تر شده به همین خاطر سرعت بالای بازی موجب میشه آدم سردرد بگیره.
در کل این پرسنالدی و پروپاسینگ نمای بازی رو فوق العاده زیبا و طبیعی کرده.فقط حرکات رونالدو رو در این ویدئو دنبال کنید بینظیره.
)
در مورد مسی و رونالدو و کاکا اشتباه نمیکنی برای بازیکنان بزرگ انیمیشنهای اختصاصی طراحی شده .
اما در مورد پرسنالدی پلاس و رفتارهای فردی در زمینه دقت پاس راستش من تفاوتی بین بازیکنان نمیبینم میشه دقیقا بگی کدوم ثانیه های بازی مد نظرته که در دقت پاس بین بازیکنان مختلف تفاوت دیدی من از دیشب تا الان کلی با فن های فیفا توی تالار گفتگوی EA در این زمینه بحث کردم اما جواب قانع کنندگی نگرفتم اینا میگن باید خیلی دقت کنی با این دوربین نمیشه خوب تشخیص داد یا میگن چون این تیمها 5 ستاره هستن اشتباه در پاسهاشون بسیار کمه اما من میگم آیا نباید تفاوتی در دقت پاس بین ژاوی و مثلا کیتا باشه ؟ و خیلی چیزای دیگه میگن حالا شما کجا تفاوتی در این زمینه بین بازیکنا دیدی ؟
در ضمن من یک نکته هم بگم توی اون ویدئو و کلا تمام ویدئویی که منتشر شده اگه دقت کنی یک علامت روی پاور بار پاس بعضی از بازیکنا دیده میشه بچه ها میگن اون علامت نشون میده که بعضی از گیمرهایی که دارن بازی میکنن پاور بار پرو پاسینگ رو OFF کردن مثلا توی همین ویدئوی بارسا رئال اگه دقت کنی بازیکنی که بارسا رو انتخاب کرده پاور بارو OFF کرده بنابراین اون علامت دیده میشه .
اینم یک ویدئوی جدید . تا الان حدود 10 تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شده :
Mehdi.ss
20-08-2010, 13:52
حسین جان ویدئویی اومده که خوشحالی بعد از گل رو هم نشون بده ؟
با اینکه سیاست مسخره ای هستش ولی بازم همین که کامپیوتر رو هم ادم حساب کردن و فیفا رو براش نکست زدن خودش کلی ارزش داره تا اینکه هر سال شاهد نسخه کارنت که میگفتی فوتبال موبایل هستش باشی
فیفا 10 نیست که اینقدر ناراحتین نسخه بهبود یافته فیفا 10 و نسخه جام جهانی هستش که با هم ترکیب شده و تمام عیب هاش فیکس شده :46:
اگه نسخه 10 رو بدون درست کردن مشکلات هم بازم میدادن بیرون ما که راضی بودیم برای سال اول فیفا نکست روی کامپیوتر :8:
ببینید من متوجهم که شما چی میگید اما یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه : کار را آن کرد که تمام کرد .
اینجام بحث من سر همینه ...... .
Behnam_o2
20-08-2010, 15:32
امین جان درسته که هنوز pc و ps3 کاملآ مثل هم نیستن و لی حداقل امسال میتونیم دو تا بازی فوتبال رو pc داشته باشیم. حالااگه این چند موردی که تو ps3 هستو تو pc نیست براتون مهمه امسالم روی ps3 فیفا بزن:10: ایشالا سال بعد شاید این تفاوت های کم بین pc و ps3 روهم درست کنن.:46:
سلام
من ویدئوی مال پی سی رو دیدم گرافیکش مثل نسخه 10 کنسول یه همچین چیزی هست ولی خیلی خوب شده از نظر من گرافیکش حالا ببینیم گیم پلیش چجوریه
دوستان لطفا" یه کم اطلاعات از نسخه پی سی نمیزارن
با تشکر
حسین جان ویدئویی اومده که خوشحالی بعد از گل رو هم نشون بده ؟
بله مهدی جان توی این چند ویدئویی که توی این چند روز منتشر شد شادی بازیکنان بعد از به ثمر رسیدن گل وجود داشت .
......................
امسال تعداد گزینه های دستی باز هم بیشتر شده که آزادی عمل رو باز هم بیشتر میکنه .
یکی از کاربرا اینا رو به انگلیسی ترجمه کرده :
I try to make a full translation:
Automatisch wechseln = Auto Switching: 3 Options(Ball in the Air, full manual, with help)
Auto-Wechseln-Bewegungshilfe = Auto-Switching-Movehelp: If u turn it off, the players where u switch don´t run autmatic in the ball direction
Passdosierungshilfe = Pass Power Help: Just for Semi and with help. Means the ProPassing effect
Passhilfe = Pass Assistance
Steilpasshilfe = Through Pass Assistance
Schusshilfe = Shoot Assistance
Flankenhilfe = Cross Assistance
Heberhilfe = Lob Pass Assistance
Paradenhilfe = Goalkeeper Assistance (Manual or Auto)
Anaolog-Sprint = If u turn it on u have the full speed control of any player. U can run slow, medium and
fast
5 موردی که امسال جدیدا اضافه شده
یکی سوویچ اتوماتیک بازیکنه که سه وضعیت داره : حالتیکه توپ توی هوا قرار داره , کاملا دستی و کمکی .
مورد دوم سوویچ بازیکن برای حرکت به سمت توپ : اگه گیمر این گزینه رو off کنه دیگه بازیکنان بصورت اتوماتیک دنبال دنبال نخواهند رفت .
مورد سوم پاور بار پاس : این برای پرو پاسینگ طراحی شده که فقط در حالت آفلاین میشه غیر فعالش کرد .
مورد چهارم : کنترل دروازه بان که میشه بصورت دستی یا اتوماتیک قرارش داد .
و مورد آخر سرعت دویدن بصورت دستی : اگه این گزینه رو گیمر فعال کنه میتونه کنترل کاملی روی سرعت راه رفتن و دویدن بازیکن داشته باشه .
سلام
من ویدئوی مال پی سی رو دیدم گرافیکش مثل نسخه 10 کنسول یه همچین چیزی هست ولی خیلی خوب شده از نظر من گرافیکش حالا ببینیم گیم پلیش چجوریه
دوستان لطفا" یه کم اطلاعات از نسخه پی سی نمیزارن
با تشکر
سلام
گرافیک نسخه 11 pc به مراتب از گرافیک نسخه 10 کنسولی بهتره . اگه به عکسهای منتشر شده فیفا 11 پی سی نگاه کنید این تفاوت زیادو کاملا لمس میکنید .
من ویدئوی نسخه 11 پی سی رو دیدم به نظرم هیچ اختلافی بین گیم پلی این نسخه و نسخه 10 کنسولی در این ویدئو وجود نداشت .
.......................
در ضمن از صبح چند تا ویدئوی دیگه هم از بازی منتشر شده اگه فکر میکنید لازمه اونا رو هم توی تاپیک بزارم .
ممنون از شما من هر ساله بازی فیفا رو میخرم با اینکه کارنت هست ولی یه چند روزی هست که تایپیک رو دنبال میکنم داره یه چیزای میره ممنون میشم از این بعد هم در مورد نسخه پی سی توضیح های بدید در ضمن کی دمو پی سی منتشر میشه
با تشکر
ممنون از شما من هر ساله بازی فیفا رو میخرم با اینکه کارنت هست ولی یه چند روزی هست که تایپیک رو دنبال میکنم داره یه چیزای میره ممنون میشم از این بعد هم در مورد نسخه پی سی توضیح های بدید در ضمن کی دمو پی سی منتشر میشه
با تشکر
دمو 16 سیتامبر منتشر میشه . یعنی کمتر از 1 ماه دیگه .
MicrosoftH
20-08-2010, 21:31
اگر این فیفا 11 اینجوری که میگن باشه برای PC خیلی خوبه برا فیفا 10 همه میگفتن نیکت جن هستش ولی چیزی ندیدم درسته خیلی خوبتر شده بود نسبت به نسخه 09 ولی فیفا 11 عالیه
AlexMercer
20-08-2010, 21:43
این هم تمام امکانات بازی که معلوم میکنه رو کدوم پلت فرم این امکانات وجود داره.
Next Gen Gameplay Engine (PC, PS3, Xbox 360)
FIFA World (PC)
Personality+ (PS3, Xbox 360)
Pro Passing (PS3, Xbox 360)
Creation Centre (PS3, Xbox 360)
Custom Soundtracks
Career Mode (PS3, Xbox 360): Be a Pro Mode and Manager Mode
Street Football (Wii)
Goalkeeper Intelligence (All Platforms)
Manual Leaderboard (PS3, Xbox 360, PC)
Improved Celebrations (PS3, Xbox 360)
Be a Goalkeeper (PS3, Xbox 360)
طبق این لیست بازهم امکانات اصلی بازی برای pc عرضه نمیشه . بازهم بازی یک تفاله از بازی اصلیه.متاسفانه نه میشه دروازه بان بود نه خوشحالی های بعد از گل برای کامپیوتر عوض شده و نه career mode امسال برای کامپیوتر استفاده شده.دیگه چی میمونه اخه؟
amin 2010
20-08-2010, 21:55
دیگه چی میمونه اخه؟
مي مونه gameplay بازي و گرافيكش كه شاهكاره
AlexMercer
20-08-2010, 21:56
مي مونه gameplay بازي و گرافيكش كه شاهكاره
خسته نباشه برای همین میگم تفالست دیگه
amin 2010
20-08-2010, 22:01
خسته نباشه برای همین میگم تفالست دیگه
سلامت باشي، به gameplay مي گين تفاله!!؟؟ اصل بازي بنظر شما كنترل دروازبانه؟؟
منوی اصلی بازی ( نسخه PC ) :
این هم تمام امکانات بازی که معلوم میکنه رو کدوم پلت فرم این امکانات وجود داره.
Next Gen Gameplay Engine (PC, PS3, Xbox 360)
FIFA World (PC)
Personality+ (PS3, Xbox 360)
Pro Passing (PS3, Xbox 360)
Creation Centre (PS3, Xbox 360)
Custom Soundtracks
Career Mode (PS3, Xbox 360): Be a Pro Mode and Manager Mode
Street Football (Wii)
Goalkeeper Intelligence (All Platforms)
Manual Leaderboard (PS3, Xbox 360, PC)
Improved Celebrations (PS3, Xbox 360)
Be a Goalkeeper (PS3, Xbox 360)
طبق این لیست بازهم امکانات اصلی بازی برای pc عرضه نمیشه . بازهم بازی یک تفاله از بازی اصلیه.متاسفانه نه میشه دروازه بان بود نه خوشحالی های بعد از گل برای کامپیوتر عوض شده و نه career mode امسال برای کامپیوتر استفاده شده.دیگه چی میمونه اخه؟
کری یر مود همون منیجر مود + BE A PRO نسخه 10 هستش با کمی تغییر که زیاد به چشم نمیاد .
خوشحالی بعد از گل هم همونیه که توی نسخه 10 کنسولی بوده نه نسخه کامپیوتری قبل .
دروازه بان بودن هم به نظر من فقط توی حالت 11 در برابر 11 آنلاین میتونه جذاب باشه و گرنه برای ما که همیشه آفلاین بازی میکنیم بعد از چند بار دروازه بان بودن خسته کننده میشه مگه تک توکی از گیمرها که واقعا این پستو دوست داشته باشن .
ویدئوی جدیدی از نسخه PC به همراه معرفی بخشهای مختلف بازی ( حجم 20 مگ ) :
لینک دانلود :
نظرتون چیه از همین الان شروع کنیم واسه یارگیری بزنیم تو کار لایو 11 به 11؟
من هنوز خودم بازی نکردم ولی مطمئنم حال میده. یه لیگ هم میتونیم بذاریم
sarukhan
20-08-2010, 23:56
درود
دوستان در مورد سیو شدن دکمه ها در نسخه ی جدید چیزی نمی دونید ؟
(مثلا وقتی به یه بازیکن پاس می دید، اگه دکمه ی پاس رو دوبار فشار بدید وقتی توپ به بازیکن بعدی برسه اون هم پاس میده)
این مشکل برطرف نشده ؟
AlexMercer
21-08-2010, 01:31
وای دقیقه 7:30 این ویدیو جدید رو ببینید چه پاسی میده بازکن اشتوتگارت.تو فیفا های قبلی امکان چنین حرکتی نبود.یا حتی pes.چه بازی بشه امسال بازی کامپیوتر.
ویدئو رو دیدم ، بازی عالیه ، من تا امسال همش PES بزای می کردم ؛ فکر کنم از امسال به بعد باید فیفا بازی کرد.........
یه سوال ؛ ببخشید اگه زیاد به فیفا ربط نداره
بچه ها بازی کامل با دسته ی Xbox واسه ی کامپیوتر مچ میشه ؟ قیمت این دسته ها چنده ؟ بگیرم واسه فیفا امسال ؟
pouya_99999
21-08-2010, 11:15
اگر این نسخه ی pc هستش پس چرا اون سمت چپ پایین B به سبک xbox 360 نوشته ؟
smallfrank
21-08-2010, 11:28
چون داره با دسته XBox بازی میکنه...
به خاطر وجود گزینه ی Quit در انتهای منو، میشه به این نتیجه رسید که برای نسخه ی PC ایه. بازی های کنسولی گزینه ی Quit و Exit ندارند.
تا اینجای کار که من حدود 10 تا ویدئو از نسخه کنسولی فیفا 11 دیدم حقیقتا تفاوت محسوسی توی ویژگیهای اصلی که EA توی این چند ماه روشون مانور میداد ندیدم . کاربرای تالار تخصصی EA همش بهم میگن تا وقتیکه بازی نکردی نمیتونی اظهار نظری داشته باشی والا نمیدونم چی بگم اما من تقریبا مطمئن هستم این ویژگیهای جدیدی که EA اینقدر توی این چند ماه ازشون تعریف میکرد چندان به چشم نمیاد من نمیگم وجود ندارن اما واقعا زیاد محسوس نیستن ویژگیهای که مد نظرمه یکی پروپاسینگه مورد دوم پرسنالدی پلاس در زمینه دقت پاس بازیکنان مختلف و سوم سیستم جدید STAMINA و خستگی بازیکنانه .
درمورد سیستم خستگی من هنوز میبینم مثل قبل پرسینگ بسیار زیاده در صورتیکه انتظار میرفت با این سیستم جدید به مرور بازیکنان دچار افت بدنی و خستگی بشن و از میزان پرسینگ در بازی کم بشه اما توی این ویدئوها چنین چیزی دیده نمیشه .
مورد بعدی پروپاسینگه که EA قبلا گفته بود این سیستم جدید پاس رو به این خاطر ایجاد کردن که پاسهای پینگ پنگی از بازی حذف بشه اما ما میبینیم تفاوت زیادی با پاسهای پینگ پنگی نسخه قبل نداره EA گفته بود شرایط حاکم بر کسی که میخواد پاس بده سبب میشه دقت پاسش متغیر باشه مثلا در حالت تحت فشار بودن یا پاسهایی که رو به عقب در زاویه های زیاد مثلا 180 درجه داده میشه یا پاسهایی که با پای غیر تخصصی داده میشه یا در حالت عدم تعادل و ... اما توی این ویدئوها من دقت کردم در تمام این شرایط دقت پاسها هیچ فرقی نمیکنه .
مورد سوم که گفته میشد بازیکنانی که در دنیای واقعی دقت پاس بالایی دارن اینجا هم دقت پاسشون از بقیه بیشتر اما من هیچ تفاوتی در دقت پاس بازیکنی مثل ژاوی و مثلا کیتا ندیدم .
سه روز دیگه کاربرای انگلیسی تالار گفتگوی EA میرن لندن و از نزدیک دموی بازی رو بازی میکنن باید منتظر بمونیم ببینیم اونا چی میگن .
vahidreza2007
21-08-2010, 12:17
این ویدیو رو ببینید به وضوح میشه فهمید که گرافیک و بافت رنگ ها و واقعی بودن محیط تو کنسول بیشتر از پی سی هستش که این نمی تونه خوب باشه .اگه واقعا قصد داشتند نکست جن کامل نزنند برای پی سی بهتر بود کلا بی خیالش میشدند .
این ویدیو گرافیک بازی رو تو کنسول و پی سی با هم مقایسه میکنه و می تونید ببینید که نسخه کنسول گرافیک و رنگ ها در بازی
طبیعی تر هستش .
این ویدیو رو ببینید به وضوح میشه فهمید که گرافیک و بافت رنگ ها و واقعی بودن محیط تو کنسول بیشتر از پی سی هستش که این نمی تونه خوب باشه .اگه واقعا قصد داشتند نکست جن کامل نزنند برای پی سی بهتر بود کلا بی خیالش میشدند .
چیزی به نام "نکست جن کامل" معنا نداره. فیفا PC در نسخه ی جدید از همون Engine ای استفاده می کنه که FIFA در PS3 و XBOX360 استفاده می کنه. پس next-gen به حساب میاد. امکانات و ویژگی های پایین تر نسخه ی PC ربطی به next-gen بودن یا نبودن نداره.
hobgoblin
21-08-2010, 13:18
چیزی به نام "نکست جن کامل" معنا نداره. فیفا PC در نسخه ی جدید از همون Engine ای استفاده می کنه که FIFA در PS3 و XBOX360 استفاده می کنه. پس next-gen به حساب میاد. امکانات و ویژگی های پایین تر نسخه ی PC ربطی به next-gen بودن یا نبودن نداره.
دقيقا تاييد ميشه
كم و كاستهايي كه هميشه و به شكل هاي مختلف نسخه pc بازي فيفا نسبت به نسخه كنسولي داره يه جورايي سياست شركت Ea هست.
smallfrank
21-08-2010, 14:05
هیچ اشکالی نداره
ما باید اونو با PES توی PC مقایسه کنیم که خیلی از اون بهتره
خوشبختانه امسال از شر PES خلاص میشیم....
hobgoblin
21-08-2010, 14:14
هیچ اشکالی نداره
ما باید اونو با PES توی PC مقایسه کنیم که خیلی از اون بهتره
خوشبختانه امسال از شر PES خلاص میشیم....
قربون شكل ماهت
منم با نظرت موافقم و به احتمال زياد امسال فيفا يه حال اساسي به ما پي سي بازا مي ده
ولي هنوز بازي نيومده انقدر چكشي جواب نده. حداقل دمو رو بازي كن بعد
smallfrank
21-08-2010, 14:32
ولي هنوز بازي نيومده انقدر چكشي جواب نده. حداقل دمو رو بازي كن بعد
خب عزیزم درسته دمو رو بازی نکردم
ولی fifa 10 next Gen رو که بازی کردم
اینم همونه....
matrix_3s
21-08-2010, 14:52
نصف فیفای کنسولی رو هم بیارن رو pc از pes 11 بهتر میشه........
نصف فیفای کنسولی رو هم بیارن رو pc از pes 11 بهتر میشه........
خواهش میکنم اینطوری نظر ندین یا حداقل اول جمله یه به نظر من بنویسید.
ممنون
matrix_3s
21-08-2010, 19:01
خواهش میکنم اینطوری نظر ندین یا حداقل اول جمله یه به نظر من بنویسید.
ممنون
حالا ناراحت نشید دوستان......
از نوع جمله معلومه که جدی نیست.....البته شوخی هم نیست :31:
در کل مشخصه که نظرمو گفتم..........
ArminxXx
21-08-2010, 21:27
یه سوال ؛ ببخشید اگه زیاد به فیفا ربط نداره
بچه ها بازی کامل با دسته ی Xbox واسه ی کامپیوتر مچ میشه ؟ قیمت این دسته ها چنده ؟ بگیرم واسه فیفا امسال ؟
پد xbox 360 سیاهاش 45تومان(بی سیم) و سفیداش 36تا38 تومان(باسیم) من رو PES امتحان کردم کار میده خیلیم باحال تر از پدای معمولیه:27::5: درضمن از برادرم شنیذم که بازیای PC رو اکثرا از xbox استخراج میکنن به همین دلیله که تویPES یا همینFIFA که حسین جون عکسشو گذاشته دکمه پد xbox رو تو تصویر میبینید:10:
mehdi_vsgh
21-08-2010, 21:35
نسخه پي سي چه زماني عرضه خواهد شد آيا؟
Dark Shine
21-08-2010, 21:40
اول اینکه سلام آش خور:
28 سپتامبر برای آمریکای شمالی و 1 اکتبر برای اروپا و آسیا
سیستم مورد نیاز برای اجرای دمو نیست بفهمیم چطوری بازی کنیم های یا میدیوم
بریم چه گرافیک و سی پی یو بخریم
AlexMercer
21-08-2010, 23:27
سیستم بالایی نمیخواد .سیپیو :31: 2 هسته ای. و گرافیک 256:منبع سایت خوده بازی:11:
Hirad HRD
21-08-2010, 23:29
دوستان در نمایشگاه Gamescom در بخش FIFA11 برای نسخه کنسول البته من فقط کنسول رو دیدم شما میتونید دروازبان هم بشین و در باشگاههای مختلف بازی کنین همون طور که در نسخه های قبلی شما دفاع ,هافبک, فروارد میشدین الان میتونین دروازبان هم بشین این یک شاهکاره:8:
Behnam_o2
22-08-2010, 00:36
سیستم پیشنهادی :
CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7). DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
Rating: E for Everyone, PEGI 3+
AlexMercer
22-08-2010, 01:36
فقط یک سوال تو ایران هم میشه بازی یا فقط شماره سریالش رو ارجینال خرید؟اگه میشه قیمتش چنده؟چون امسال ارزش داره واقعا انلاین بازی کرد
سلام؛
دوستانی که از سایت خوده بازی خبر نقل میکنن میشه لینکم بدن؟ من هرچی میگردم پیدا نمی کنم سیستم مورد نیاز رو تو سایت بازی!!
یک ویدئوی جدید از گیم پلی نسخه PC ( حجم 29 مگ ) :
لینک دانلود :
smallfrank
22-08-2010, 11:59
ویدیو رو دیدم
واقعا دم EA گرم خیلی خوب کار کرده رو PC...
سانت اینیستا هم خیلی جالب بود....
JUSTIN11
22-08-2010, 13:30
حسین این ویدئو رو دیدی؟ بازی بین دو تیم لورکوزن و رئال مادرید 8 دقیقه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظرت در مورد پرو پاسینگ این ویدئو چیه؟
شما تفاوت بین ژاوی و کیتا رو گفتی.بنظر من تفاوت این دو بازیکن در ارسال پاسهای 30 متری به بالا قاعدتا باید باشه یا پاسهای بلند که به مقصد برسه.در ارسال پاسهای کوتاه که این دو بازیکن نباید با هم تفاوتی داشته باشن.در واقعیت هم همینطوره.الان چند تا ویدئو دیدم هیچ گیمری پاسهای بلند با ارتفاع زیاد یا زمینی رو امتحان نکرده یا شاید ریسک نکرده و همشون پاسهای کوتاه و چند متری میدن.در مورد شرایط وارد بر بازیکنا و تاثیرش بر پاسها راست میگی من چیزی ندیدم.
باید چندنفر صاحب نظر از سایت های رسمی برن بازی رو تست کنن نظراتشون رو در مورد سیستم جدید پاسکاری بگن وگرنه نمیشه به راحتی از این ویدئوها تشخیص داد.
حسین این ویدئو رو دیدی؟ بازی بین دو تیم لورکوزن و رئال مادرید 8 دقیقه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنظرت در مورد پرو پاسینگ این ویدئو چیه؟
شما تفاوت بین ژاوی و کیتا رو گفتی.بنظر من تفاوت این دو بازیکن در ارسال پاسهای 30 متری به بالا قاعدتا باید باشه یا پاسهای بلند که به مقصد برسه.در ارسال پاسهای کوتاه که این دو بازیکن نباید با هم تفاوتی داشته باشن.در واقعیت هم همینطوره.الان چند تا ویدئو دیدم هیچ گیمری پاسهای بلند با ارتفاع زیاد یا زمینی رو امتحان نکرده یا شاید ریسک نکرده و همشون پاسهای کوتاه و چند متری میدن.در مورد شرایط وارد بر بازیکنا و تاثیرش بر پاسها راست میگی من چیزی ندیدم.
باید چندنفر صاحب نظر از سایت های رسمی برن بازی رو تست کنن نظراتشون رو در مورد سیستم جدید پاسکاری بگن وگرنه نمیشه به راحتی از این ویدئوها تشخیص داد.
آره پریروز این ویدئو رو دیدم .
غیر از من متاسفانه فقط دو سه نفر از هزاران کاربر فعال تالار گفتگوی EA که روزانه صدها مطلب درمورد این نسخه مینویسن متوجه این مساله شده بودن حالا از دیروز داریم میبینم یکی یکی تعداد کسانیکه که به این مساله معترف هستن داره زیاد میشه و هر چند ساعت یکبار تاپیکهای جدیدی در این رابطه زده میشه و بحثهای بسیار زیادی تا الان در این زمینه بین کاربران صورت گرفته و کم کم اکثریت دارن متقاعد میشن که هنوز سیستم پاسهای پینگ پنگی وجود داره و حداقل میشه گفت این سیستم جدید پروپاسینگ ارور و خطای بسیار بسیار کمی داره کاربرا میگن میشه خطای این سیستم رو با یک پچ افزایش داد نمیدونم اما ما که امیدواریم بشه . یکی از کاربرا به نکته جالبی اشاره کرد البته انتقادش خیلی نیش دار بود و EA رو به تمسخر گرفته بود این آقا میگفت اصلا امسال EA در زمینه پروپاسینگ هیچ کار خاصی انجام نداده و این چیزی که الان ما داریم میبینیم دقیقا حالت نیمه کمکی یا همون SEMI ASSISTED هستش که میشه با غیر فعال کردن قدرت پاس به حالت تماما کمکی یا ASSISTED درش آورد اگه خوب دقت کنیم به نظر درست میگه .
در مورد ژاوی و پاسهای بلند شاید حق با تو باشه چون در حالت عادی دقت پاس ضعیف ترین بازیکنان هم خیلی بالاست اما توی پاسهای بلند بازیکنان متفاوت هستن امیدوارم این مساله توی این نسخه محقق بشه چون به قول شما ما پاس بلند زیاد ندیدیم . صرف نظر از پاسهای بلند و تفاوت بازیکنان در دقت پاس که مربوط میشه به ویژگی پرسنالدی پلاس من راحت نمیتونم از کنار خطاهای وابسته به شرایط یا همون CONTEXTUAL Errrrrrrrrعبور کنم خطای این سیستم واقعا کمه و اصلا به چشم نمیاد من بارها توی این ویدئوها دیدم بازیکنان تحت فشار یا در زاویه کاملا مخالف یا با پای غیر تخصصی اقدام کردن به پاس دادن اما بدون هیچ انحرافی پاسشون به مقصد رسیده .
علاوه بر اینها من اصلا هیچ تغییری در مساله stamina و fatigue که مربوط میشه به خستگی و تحلیل بنیه بدنی بازیکنانه ندیدم دقیقا مثل نسخه های قبل بازیکنان 90 دقیقه میتونن فول پرسینگ کنن دریغ از اینکه کمی افت بدنی یا افت سرعت و شتاب درشون دیده بشه .
حالا باید فقط منتظر باشیم ببینیم کاربرای حرفه ای این بازی پس فردا از انگلیس و ورزشگاه emirate چه بازخوردهایی برامون میفرستن دیروز چند نفرشون که میدونم خیلی حرفه ای هستن میگفتن بدون هیچ تعصبی این ویژگیها رو بررسی خواهیم کرد .
konami-pes
22-08-2010, 16:04
لینک دانلود دموی بازی کی میاد؟
بچه ها منم ویدئوی PC رو دیدم ، یه سوال :
چرا شادی داوید ویا اینقدر غیر واقعی و فانتزیه ؟
smallfrank
22-08-2010, 20:22
تو فیفا شادیهای دیگه ای هم هست که خودت میتونی اونا رو انجام بدی...
حالا نمیدونم تو نسخه PC هست یا نه؟...
Masoud King
22-08-2010, 20:24
سلام
تازه رسیدم... هنوز ویدئو ها رو ندیدم..
ولی تا وقتی خود آدم بازی نکنه نمیتونه دقیق بفهمه که بازی از چه قراره
همین فیفا 10 رو تا وقتی بازی نکردم نمیدونستم که اینقدر پیشرفت کرده..
+
یه چیزی
من فیفا 10 رو چند ماهی میشد تک نفره بازی نکرده بودم
چند روز پیش داشتم بای می کردم... تو حالت تک نفره یه جورایی دقتا پاس های دستی بیشتر بود تا دو نفره.... برای شما هم همینطوریه؟
تو منیجر مد با تیم پرستون بازی می کردم... دو روز پیش اومدم موفق شدم بیام لیگ برتر ... تو فصل اول لیگ برتر هم چهارم شدم : دی
درصد پاس هام بالای 80 بود!!
ولی تو حالت دو نفره خیلی سخت میشه بالای 80 باشه..
+
خوش به حال انگلیسی ها میرن اینجا بازی رو تست میکنن..
Mostafa NBA
22-08-2010, 20:35
تو فیفا شادیهای دیگه ای هم هست که خودت میتونی اونا رو انجام بدی...
حالا نمیدونم تو نسخه PC هست یا نه؟...
نه متاسفانه این حالت برای PC نیست. چند صفحه ی قبل یکی از کاربران امکانات کنسول و Pc رو با هم مقایسه کرده بود که معلوم شد برای کنسولی ها فقط این حالت جالب وحود داره :41:
سلام
+
یه چیزی
چند روز پیش داشتم بای می کردم... تو حالت تک نفره یه جورایی دقتا پاس های دستی بیشتر بود تا دو نفره.... برای شما هم همینطوریه؟
تو منیجر مد با تیم پرستون بازی می کردم... دو روز پیش اومدم موفق شدم بیام لیگ برتر ... تو فصل اول لیگ برتر هم چهارم شدم : دی
+
منم در حالت تک نفره با وجود اینکه تمام گزینه ها رو دستی میکنم درصد دقت پاسم حدود 75-80 میشه فکر میکنم علتش اینه که نوع بازی کامپیوتر دربرابر ما با نوع بازی دو نفر انسان با هم فرق میکنه شاید علتش اینه که انسانها بیشتر تهاجمی و هوشیارانه بازی میکنن تا کامپیوتر مثلا یک انسان بهتر از کامپیوتر میفهمه که الان اگه مثلا فلان قسمتو پوشش بده میتونه با یک تکل توپو قطع کنه اما قدرت تحلیل کامپیوتر اینقدر زیاد نیست علاوه بر اینها انسان خیلی بیشتر از کامپیوتر ریسک میکنه خصوصا در زدن تکها بنابراین طبیعیه که دقت پاسهامون در برابر کامپیوتر بیشتر باشه تا در برابر انسان .
نه متاسفانه این حالت برای PC نیست. چند صفحه ی قبل یکی از کاربران امکانات کنسول و Pc رو با هم مقایسه کرده بود که معلوم شد برای کنسولی ها فقط این حالت جالب وحود داره :41:
اما مصطفی من توی یکی از همین ویدئوهای پی سی دیدم خوشحالی بازیکن بعد از گل ریل تایم و بدون سن کات بود صبر کن ببینم پیداش میکنم .
................
راستی یکی از بچه ها که تازه از گیم اسکام اومده میگه فیفا 11 پی سی رو بازی کرده واقعا لذت برده میگفت هیچ چی از فیفا نکست البته فیفا 10 و ورد کاپ کم نداره .
The PC Version pretty much felt like FIFA 10 on consoles last year and that is amazing. I can only advise every pc gamer to get this game!
ببینید میگه نسخه پی سی تا حد بسیار زیادی شبیه فیفا 10 کنسولیه و این خیلی شگفت انگیزه . من فقط میتونم به هر گیمر پی سی داری توصیه کنم این بازی رو تهیه کنه .
MicrosoftH
22-08-2010, 20:41
خلانه جان اول صفحه رو کامل بخون نوشته اسپم نکن
سیستم پیشنهادی :
CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7). DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
Rating: E for Everyone, PEGI 3+
Mostafa NBA
22-08-2010, 20:45
اما مصطفی من توی یکی از همین ویدئوهای پی سی دیدم خوشحالی بازیکن بعد از گل ریل تایم و بدون سن کات بود صبر کن ببینم پیداش میکنم .
توی همین ویدئو بارسا - بارسا که خودت گذاشتی بدون ه سن کات بود و یک راست بازیکن زننده ه گل رفت برای خوشحالی. اما اینکه خودمون نحوه ی خوشحالی رو انتخاب کنیم با اینی که تو گفتی فرق نداره ؟
توی همین ویدئو بارسا - بارسا که خودت گذاشتی بدون ه سن کات بود و یک راست بازیکن زننده ه گل رفت برای خوشحالی. اما اینکه خودمون نحوه ی خوشحالی رو انتخاب کنیم با اینی که تو گفتی فرق نداره ؟
چرا مصطفی جان YOU'RE RIGHT :11:.
JUSTIN11
22-08-2010, 20:58
سلام
+
یه چیزی
+
اینجا افراد کمی هستن که پاسها رو در حالت دستی قرار میدن.دوستام یه 10 نفری هستن همشون کمکی بازی میکنن حالا هر چی بهشون میگم قبول نمیکنن میگن لذت بازی از بین میره! این واسم یه آرزو شده که بایه نفر در حالت دستی بازی کنم.
با پرستون چهارم شدی؟ رو لجندری؟ شما دیگه خیلی حرفه ایی هستی.ما با تیمهای قوی هم تا اواسط فصل بیشتر دووم نمیاریم چه برسه به پرستون.
--------------------------------------
همون اول کار یه ویدئو از گری پترسن منتشر شد که در مورد خصوصیات جدید فیفا11 صحبت میکرد حالا فعلا ما که چیزی از اون خصوصیات ندیدیم یا خیلی کم به ندرت قابل تشخیصه.ولی بنظر من تا حالا نشده ea در مورد چیزی صحبت بکنه و به اون عمل نکنه.در هر صورت باید ببینیم فردا پس فردا فیدبک های گیمرها در مورد بازی چیه
ولی تا الان اینا در بازی دیده میشه:
-گرافیک بهتر
-بهبود چهره و استایل بازیکنا و وسایل مخصوصشون(تازه امسال زیر شرتی هم به بازی اضافه شده:31:)
-حرکت بازیکنا و نوع دویدنشون.مثلا امسال حرکات کریس رونالدو کاکا مسی رو در بازی شبیه سازی کردن که خیلی جالبه.مدافعان بدون تکنیک خیلی سخت میشه باهاشون تک روی کرد و کند بنظر میرسن.
-تکل ها طبیعی تر شده
-اگه دقت کنید بعضی مواقع پاسهای کوتاه بشکل پله ایی و بدون قدرت لازم به بازیکن هدف میرسه
-اجرای حرکات فریبنده توسط هوش مصنوعی
اینا رو هم ندیدیم:
-پرسنالدی پلاس در حالت گسترده
-پرو پاسینگ با درصد خطای بیشتر مثل همون ویدئویی که گری پترسون منتشر کرده بود
360fight for possession که اصلا نفهمیدن قضیش چیه؟
حالا میشه گفت پرسنالدی رو تا بازی نکنی نمیفهمی ولی پرو پاسینگ رو میشه دید نمیدونم شاید تو گزینه ها میشه این قابلیت رو off یا on یا کم و زیاد کرد.
smallfrank
22-08-2010, 21:10
فک کنم شادی بعد از گل تو این ویدیو بود
چون زننده گل بعد از گل رفت سمت ادبوردها....
اینجا افراد کمی هستن که پاسها رو در حالت دستی قرار میدن.دوستام یه 10 نفری هستن همشون کمکی بازی میکنن حالا هر چی بهشون میگم قبول نمیکنن میگن لذت بازی از بین میره! این واسم یه آرزو شده که بایه نفر در حالت دستی بازی کنم.
با پرستون چهارم شدی؟ رو لجندری؟ شما دیگه خیلی حرفه ایی هستی.ما با تیمهای قوی هم تا اواسط فصل بیشتر دووم نمیاریم چه برسه به پرستون.
--------------------------------------
همون اول کار یه ویدئو از گری پترسن منتشر شد که در مورد خصوصیات جدید فیفا11 صحبت میکرد حالا فعلا ما که چیزی از اون خصوصیات ندیدیم یا خیلی کم به ندرت قابل تشخیصه.ولی بنظر من تا حالا نشده ea در مورد چیزی صحبت بکنه و به اون عمل نکنه.در هر صورت باید ببینیم فردا پس فردا فیدبک های گیمرها در مورد بازی چیه
ولی تا الان اینا در بازی دیده میشه:
-گرافیک بهتر
-بهبود چهره و استایل بازیکنا و وسایل مخصوصشون(تازه امسال زیر شرتی هم به بازی اضافه شده:31:)
-حرکت بازیکنا و نوع دویدنشون.مثلا امسال حرکات کریس رونالدو کاکا مسی رو در بازی شبیه سازی کردن که خیلی جالبه.مدافعان بدون تکنیک خیلی سخت میشه باهاشون تک روی کرد و کند بنظر میرسن.
-تکل ها طبیعی تر شده
-اگه دقت کنید بعضی مواقع پاسهای کوتاه بشکل پله ایی و بدون قدرت لازم به بازیکن هدف میرسه
-اجرای حرکات فریبنده توسط هوش مصنوعی
اینا رو هم ندیدیم:
-پرسنالدی پلاس در حالت گسترده
-پرو پاسینگ با درصد خطای بیشتر مثل همون ویدئویی که گری پترسون منتشر کرده بود
360fight for possession که اصلا نفهمیدن قضیش چیه؟
حالا میشه گفت پرسنالدی رو تا بازی نکنی نمیفهمی ولی پرو پاسینگ رو میشه دید نمیدونم شاید تو گزینه ها میشه این قابلیت رو off یا on یا کم و زیاد کرد.
نه بابا فکر نمیکنم کسی بتونه توی سخت ترین درجه آخر فصل حتی سوم بشه احتمالا مسعود پروفشنال بازی میکرده تازه اونم با اون تیم . اصلا من همینجا میگم هر کی تونست در حالت دستی توی سخت ترین درجه بازی آخر فصل حتی سوم بشه یک جایزه خوب پیش من داره بسم ا...
اون حالت درگیریهای 360 درجه رو از ویدئوهایی که منتشر شده نمیشه تشخیص داد باید خودمون بازی کنیم .
در مورد اینکه این جریان پروپاسینگ یا پرسنالدی پلاس توی بازی زیاد محسوس نیست و به چشم نمیاد من یک نظری دارم .
من دقت کردم شرکت EA توی سریهای نکست فیفا تواناییها و ویژگیهای مختلف بازیکنان رو در یک محدوده و رنج مشخص و محدودی طراحی کرده که به نظر میرسه این کارشون واقعا عالیه چون در دنیای واقعی هم توانایی بازیکنان حرفه ای خیلی به هم نزدیکه شاید اینجا هم بر اساس همون سیاست خطاهای پاس و همینطور پرسنالدی پلاس رو در یک چارچوب مشخص و محدودی طراحی کردن تا ما شاهد ابر انسان در بازی نباشیم و اختلاف قدرت تیمها فاحش نباشه راستشو بخواید من این موضوع برای من توی PES نکست جن خیلی رنج آور بود بخصوص در این موارد که خیلی افراط شده :
سرعت و شتاب بسیار زیاد و غیر طبیعی بعضی بازیکنان
رشد بسیار زیاد توانایی بازیکنان بعد از چند سال
افزایش یا کاهش بسیار زیاد در تواناییها بازیکنان زمانیکه فلش روحیه بازیکنان در بالاترین حد یا پایین ترین حد قرار داره
افزایش شدید توانایی بازیکنان از محدوده 95 تا 99 . من توی راهنمای بازی PES خونده بودم که وقتی تواناییهای بازیکنان به عدد 95 میرسه دیگه اون توانایی یک واحد افزایش پیدا نمیکنه بلکه ناگهان رشد بسیار زیادی در تواناییها ایجاد میشه
خوشبختانه سیاست EA اینه که افراط و تفریط در کارش نیست روی همین حسابه که من چندان نگران این مساله نیستم که ویژگی پروپاسینگ در بازی پر رنگ نیست به هر حال به قول مسعود باید بازی بیاد تا خودمون عملا بررسیش کنیم علاوه بر اینکه پس فردا هم بچه ها نظراتشونو میگن .
SAM_FISHER_HQ
22-08-2010, 22:14
مثل اینکه نسخه ویندوز این بازی بر خلاف =سال پیش تغییرات زیادی صورت گرفته! کم کم داریم به این بازی امیدوار میشیم!
ای بابا هر چی ویدئو هست مال Youtube !!!
لطفا یه لینک دیگه بدین که ما هم بتونیم ببینیم !!!
Masoud King
23-08-2010, 01:04
نه تو اون حالت تا هفته هستم بازی می کردم رده 10 بودم :دی
تو ورلد کلس بازی می کردم... تو حالت پروفشنال که خیلی بد بازی میکنن... ورلد کلس خیلی متعادل هست..
یه تیمی ساختم که خودم موندم توش.. تونی کروس رو خریدم با بازیکن خودم... چنتا از بازیکنای جوون رو هم پرورش دادم.
دروازه بانم شد بهترین بازیکن فصل و تو تیم منتخب 6 تا بازیکن داشتم.
فقط با این تیم ها نباید تهاجمی بازی کنین. باید حتما یه مهاجم داشته باشین. من با سیستم 4-5-1 بازی می کردم. البته خودم ویرایشش کرده بودم. معمولا تیم های تحت اختیار CPU آخر نیمه ها خیلی فشار میارن... یه ضده حمله میزنی و بعد گل. سیستم آلمان رو پیاده کردم... یه بار شانسی جلو حسین انجام دادم ولی الان خوب یاد گرفتم باید چطوری باشه. پاس های بلند و سریع تو حمله . اون یک مهاجم خیلی مهم هست که قدرتی باشه. تکنیک لازم نیست. فقط قدرت که بتونه حفظ توپ کنه. هافبک های کنار هم به سرعت اضافه میشن و خیلی موقعیت خوبی ایجاد میشه.
از من میشنوید تونی کروس رو حتما بخرید... خیلی CAM خوبیه. واقعا حرف نداره.. ضربه آزاداش هم واقعا خوبه.
نه بابا فکر نمیکنم کسی بتونه توی سخت ترین درجه آخر فصل حتی سوم بشه احتمالا مسعود پروفشنال بازی میکرده تازه اونم با اون تیم . اصلا من همینجا میگم هر کی تونست در حالت دستی توی سخت ترین درجه بازی آخر فصل حتی سوم بشه یک جایزه خوب پیش من داره بسم ا...
اگه تیم قوی باشه حتی میشه اول هم شد...من با همون پرستون تو لیگ اروپا اول شدم و تو F.A کاپ دوم شدم. البته چون بازیکن نداشتم مجبور شدم یکی رو فدا کنم. تو همون فصل شدم منیجر 5 ستاره : دی
حسین جایزه منو آماده کن .
گرافیک بهتر
آره این گرافیک خیلی خوب شده ولی چمن PES از این بهتره.. خیلی واقعیه آدم هوس میکنه یه گازش ازش بزنه : دی
بهبود چهره و استایل بازیکنا و وسایل مخصوصشون(تازه امسال زیر شرتی هم به بازی اضافه شده)
اینو من اصلا فکر نمی کردم که تیپ های بدنی جدید اینقدر تنوع تو بازی ایجاد کنه. اینو هزار بار فکر کنم به حسین گفتم :دی
+
خلاصه یه ماه دیگه بیشتر نمونده... این همه صبر کردیم اینم روش.. فقط خداکنه بازی ارزشش رو داشته باشه!
اگه تیم قوی باشه حتی میشه اول هم شد...من با همون پرستون تو لیگ اروپا اول شدم و تو F.A کاپ دوم شدم. البته چون بازیکن نداشتم مجبور شدم یکی رو فدا کنم. تو همون فصل شدم منیجر 5 ستاره : دی
حسین جایزه منو آماده کن .
سلام
هر وقت روی درجه سختی legendary تونستی بری روی سکو :laughing: بعد بیا جایزتو بگیر . در ضمن اسم تیمت پریستونه وگرنه درواقع تیم منتخب جهان رو ساختی ( گرگی در پوستین گوسفند ) خوبه خودت هم میگی قدرت تیم شده 5 ستاره میانگین قدرت بازیکنات چنده ؟
konami-pes
23-08-2010, 10:54
منم میخوام برم از این به بعد دستی بازی کنم ! دیگه از این خسته شدم اینقدر راحت برنده میشم!! فقط یه توضیحی بدین که برای شروع باید چی کار کنم؟ تمرین یا اینکه از درجه آماتور شروع کنم به بازی کردن تا قوی بشم؟
سلام
هر وقت روی درجه سختی legendary تونستی بری روی سکو :laughing: بعد بیا جایزتو بگیر . در ضمن اسم تیمت پریستونه وگرنه درواقع تیم منتخب جهان رو ساختی ( گرگی در پوستین گوسفند ) خوبه خودت هم میگی قدرت تیم شده 5 ستاره میانگین قدرت بازیکنات چنده ؟
فکر کنم منظور ایشون ستاره های مربی بود و نه قدرت تیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.