ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 11 - نسخه Console

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

AlexMercer
20-09-2010, 12:24
برای همینه که تعجب کردم . واسه من الان توی بازی یک لرزش خفیفی داره مثلا پاس می دم تا به یارم برسه تصویر لرزش پیدا می کنه . برای شما اینطوری نیست ؟

از تنظیمات بازی v.syc رو خاموش کن شاید درست شد.:46:

UP-SNAKE
20-09-2010, 12:26
نه باور کن الکی نمره میده.بازی ماریو نیومده بهش 10 میده اخه این شد امتیاز؟ نمره های گیم اسپات سلیقه ای هست و اصلا بدی های بازی رو نمیبینه و فقط تعریف میکنه:41:

اتفاقاً اين سايت خيلی سخت گيره و بيشتر از بدی ها ميگه تا خوبی ها ، درباره mario هم بايد بگم که اون بازی با معيار های خاص اون سبک سنجيده ميشه نه با معيار های مثلاً بازی mgs ، موفق باشيد

pouya_99999
20-09-2010, 12:45
از تنظیمات بازی v.syc رو خاموش کن شاید درست شد.:46:

این گزینه رو خاموش کردم ولی بد تر شد . خیلی ممنون از کمکتون

fouad-pes
20-09-2010, 12:47
سلام
دموی فیفا رو هم دانلود کردم...
قبلا از سری فیفا، فقط 2003 و 07 رو نصب کردم.
چجوری می تونم رزولیشن رو به 1920x1080 تغییر بدم؟ مرسی

SIMON137
20-09-2010, 12:50
سلام
دموی فیفا رو هم دانلود کردم...
قبلا از سری فیفا، فقط 2003 و 07 رو نصب کردم.
چجوری می تونم رزولیشن رو به 1920x1080 تغییر بدم؟ مرسی
ابتدای بازی قبل از ورود باید برید توی گیم ستینگ

AlexMercer
20-09-2010, 12:54
چرا اینقدر مهاجما تو افسایدن؟ وقتی توپ تو دفاع منه و دارم حمله میکنم مهاجم من دمه دروازه حریفه.این خیلی بده.

نسخه کامل اومد وقتی تیم مورد علاقه رو انتخاب کردیم تو قسمت arena دیگه یکی از بازیکنان تیم مورد علاقمونه یا بازم باید کاکا رو تحمل کرد و در ضمن دروازه بان هم عوض میشه دیگه و فقط چک نیست دیگه درسته؟

مگه فیفا و ea با هم قرارداد ندارن و پس چرا لباس های داوری این شکلیه و ادیداس نیست؟

Masoud King
20-09-2010, 13:24
آقا من هرچی سعی کردم با این شوت Manual فقط تونستم یه گل بزنم . اونم زاویه نزدیک از 6 قدمی

هر چی زدم میره بیرون یا تو دست دروازه بانه . از لحاظ جهت گیری به نظر خودم خیلی خوبه (چون پاس و سانتر و ... Manaul هست و اصلا همچین مشکلی ندارم و خیلی هم دقیق پاس ، پاس تو در و LT سانتر میکنم )

نکته خاصی نداره پیر شدم بخدا . وقتی Shoot رو میزارم رو Semi حداقل به بارسا 4-5 تا میزنم (رو Proffessional و 6 دقیقه ) ولی وقتی میذارم رو Manual همش یا صفر صفر میشه یا 1-0 میبازم.

حتی تو Arena هم با کاکا نمیتونم شوت گل بزنم حتما باید تک به تک بشم و از اطراف نقطه پنالتی با RT یواش بندازم که یه وقت اوت نشه
این کار میسر نمیشود مگر با تمرین مکرر در قسمت Practice Arena
برا منم اول همینطوری بود... با کلی زحمت تک به تک میشدم ولی موقع ضربه نهایی میزدم تو ساعت استادیوم... ولی الان برام فرق چندانی نداره و راحت یتونم گل کنم... فقط باید تمرین کنی تا دستت بیاد

fouad-pes
20-09-2010, 13:34
ابتدای بازی قبل از ورود باید برید توی گیم ستینگ
میشه دقیقتر بگید؟
بعد از اجرای بازی، باید تنظیمات دسته رو انجام بدم، بعدش هم تیم خودم رو انتخاب میکنم و وارد بازی میشه...

UP-SNAKE
20-09-2010, 13:40
برای همینه که تعجب کردم . واسه من الان توی بازی یک لرزش خفیفی داره مثلا پاس می دم تا به یارم برسه تصویر لرزش پیدا می کنه . برای شما اینطوری نیست ؟

v-sync رو on کنيد حل ميشه

Retired User
20-09-2010, 14:08
میشه دقیقتر بگید؟
بعد از اجرای بازی، باید تنظیمات دسته رو انجام بدم، بعدش هم تیم خودم رو انتخاب میکنم و وارد بازی میشه...
آدرسش اینجاست:
FIFA 11 Demo\Game\fifasetup

4039
20-09-2010, 14:16
خیلی چیزا تو فیفا آدم رو اینجوری میکنه :18: و مجبور میشه نسبت به Ea اینجوری کنه:42:
ولی یه سوال خیلی مهمی دارم از دوستان MANUAL باز :

آقا من هرچی سعی کردم با این شوت Manual فقط تونستم یه گل بزنم . اونم زاویه نزدیک از 6 قدمی

هر چی زدم میره بیرون یا تو دست دروازه بانه . از لحاظ جهت گیری به نظر خودم خیلی خوبه (چون پاس و سانتر و ... Manaul هست و اصلا همچین مشکلی ندارم و خیلی هم دقیق پاس ، پاس تو در و LT سانتر میکنم )

نکته خاصی نداره پیر شدم بخدا :19:. وقتی Shoot رو میزارم رو Semi حداقل به بارسا 4-5 تا میزنم (رو Proffessional و 6 دقیقه ) ولی وقتی میذارم رو Manual همش یا صفر صفر میشه یا 1-0 میبازم.

حتی تو Arena هم با کاکا نمیتونم شوت گل بزنم حتما باید تک به تک بشم و از اطراف نقطه پنالتی با RT یواش بندازم که یه وقت اوت نشه :19:

این کار میسر نمیشود مگر با تمرین مکرر در قسمت Practice Arena
برا منم اول همینطوری بود... با کلی زحمت تک به تک میشدم ولی موقع ضربه نهایی میزدم تو ساعت استادیوم... ولی الان برام فرق چندانی نداره و راحت یتونم گل کنم... فقط باید تمرین کنی تا دستت بیاد

منم حرف مسعودو کاملا تایید میکنم . یک حدسم میزنم شاید چون ما از دسته ایکس باکس استفاده میکنیم دقت آنالوگش بالاتر باشه یا اینکه حساسیت آنالوگ ما کمتره البته این فقط یک حدسه .

اما از تمرین شوت زنی در حالت دستی اصلا غفلت نکیند چون فیفا 10 کنسولی که حالا شده 11 pc دو تا باگ گل زنی داره که در حالت کمکی میشه ازشون استفاده کرد اما در حالت دستی خیلی خیلی سخت میشن . یکی اینکه در حالت کمکی شما اگه دکمه شوت فنی یا همون Finesse رو نگهدارید و به آنالوگ 45 درجه زاویه بدید از فواصل بسیار دور هم میتونید دروازه رو باز کنید حتی میشه از فاصله هایی حدود 40 متر با بازیکنان شوتزن اینکار رو انجام داد که اصلا طبیعی نیست اما این کار در حالت کمکی تقریبا محاله .
باگ دوم شوتهای چیپه که با تمرین در حالت تک به تک راحت میتونید توپو از روی سر دروازه بان عبور بدید اما در حالت شوت دستی چون جهت رو شما باید تعیین کنید این کار بسیار سخت میشه . این باگو از نسخه جام جهانی به این طرف درستش کردن .

البته من چون دموی 11 pc رو بازی نکردم نمیدونم شاید این دو باگو توی دمو درست کرده باشن کسی میتونه این دو مورد رو یک امتحانی بکنه ؟

چرا اینقدر مهاجما تو افسایدن؟ وقتی توپ تو دفاع منه و دارم حمله میکنم مهاجم من دمه دروازه حریفه.این خیلی بده.

نسخه کامل اومد وقتی تیم مورد علاقه رو انتخاب کردیم تو قسمت arena دیگه یکی از بازیکنان تیم مورد علاقمونه یا بازم باید کاکا رو تحمل کرد و در ضمن دروازه بان هم عوض میشه دیگه و فقط چک نیست دیگه درسته؟

مگه فیفا و ea با هم قرارداد ندارن و پس چرا لباس های داوری این شکلیه و ادیداس نیست؟

مهاجمان زیاد توی آفساید نیستن اگه خوب دقت کنید وقتی توی منطقه آفساید قرار میگیرن سریع به عقب بر میگردن .
در مورد انتخاب بازیکن توی محیط Arena باید بگم آره توی نسخه نهایی میتونید عوضش کنید .

dreadknight00
20-09-2010, 14:21
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز
از همه دوستانی که تا امروز در مورد این بازی اطلاع رسانی کردن تشکر میکنم
من fifa 10 pc و کنسولو بازی نکرده بودم ولی fifa 11 pc که میگن ترکیبی از نسخه 10 کنسول بازی با نسخه ورلد کاپه حس یه فوتبال واقعیه به ادم میده مخصوصا gameplay بازی که خیلی طبیعیه
من هرکاری کردم نتونستم بازیو professional کنم نه با او فایل rna.ini نه با نرم افزار tweaker
در ضمت وقتی تو بازی میرم controller setting نمیزاره کنترل هارو دستی کنم کسی نمیدونه باید چیکار کنم ؟

Lamanta
20-09-2010, 14:25
اونایی که نسخه ی 10 کنسول رو بازی کردن میشه تفاوت هاش رو با نسخه ی 11 pc بگن....؟!

SevenCity
20-09-2010, 14:31
آقا من چند ساله فیفارو فقط با کیبورد بازی میکنم یعنی نمیشه با کیبور تکنیک زد تو فیفا 11 پی سی؟

4039
20-09-2010, 14:35
نمیدونم تا الان همه مشکلات تنظیمات دسته رو رفع کردن یا نه اما مطالب زیر توضیحات کارگردان این نسخه برای رفع مشکلات تنظیمات دسته بازی هستش :

There have been a few threads today where users are confused on how to configure the keyboard / controllers. There have also been some users seeing less than desirable visual results when playing the game as well.

To explain, the demo differs from the full game in that you are able to run the game without going through the usually required step of selecting Play from the config app. For the demo, you should run the ‘fifaconfig.exe’ file before launching the game to configure your settings. You can do this by selecting Game Settings when you see this screen:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1) Display Configuration Tips:
- Ensure that V-sync is selected
- If you have set the game to the highest visual settings and it is not running smoothly, you may want to try reducing or turning of the anti-aliasing (MSAA Options) or reducing the resolution settings until you find one that runs best for your PC. Although it is tempting to select the highest resolution, some PC’s simply don’t have the horsepower to back this up when it comes to playing the game.

2) Keyboard Mapping
I’ve seen several keyboard users and threads where there is frustration so I hope this helps to explain. For FIFA 11 PC we have opted to focus mainly on the gamepad user as the best gameplay experience can be had using this type of control. You cannot use in-game mouse controls like one could in FIFA 10 PC (or in FIFA Online) but you can use the keyboard.

The button icon art for FIFA 11 PC is hardcoded to be tailored to the Xbox360 Controller for Windows user. Until someone comes up with a mod for this (), this art cannot be changed. You CAN however fully customize your controller experience and it is generally a 2 step process where there are 2 rules to remember. Firstly, the fifaconfig app allows you to map Buttons (or keys) to Buttons. Secondly, once in-game, that is where you can map Buttons to Actions. In a perfect world this could be done all at once and within the game however there are many technical hurdles related to this and we opted with this method as a result for FIFA 11 PC.

To map your keyboard keys to buttons:
Step 1: Select Game Settings from the fifaconfig.exe app and map buttons (keys) to button icons

Select the In-Game Keyboard tab at the top and you will see this screen

Here you can click on any of the boxes next to a button icon and press the key you would like to map to that specific button. NOTE: This is the part that seems to be confusing for people as they don’t know what action they are mapping to. I totally understand. As mentioned, there were some technical hurdles associated with having the game communicate with the config and we have had to map the ACTIONS in-game to the buttons / keys that the user selects here.

Select the Controller tab at the top to map controller buttons to Xbox360 button icons.

TIP: There is a PRINT button on the above screens. If you are having trouble remembering what key you mapped to which button icon, printing out this screen might be a good reference for you until you get used to playing.

To help you reference the default ACTIONS that you might want to associate the above keys with, you can use these 2 screens from in-game visual as a guide. Hopefully that saves you some time.

Attack Controls (default)

Step 2: In-game. Mapping buttons (keys) to actions.

Now that you have mapped buttons (keys) to buttons in the config app, when you are here, those buttons can be mapped to ACTIONS. Main Menu / MY FIFA 11 / SETTINGS / CONTROLLER SETTINGS

Defence Controls (default)

NOTE TO ALT-TAB USERS: You cannot alt-tab out of the game, change a button to button mapping in the config file, and then go back into the game and expect it to take the change. You’d need to close the game down and start it up again for that new change to take place.

3) Keyboard Use in Menus
You can use the keyboard and mouse in the main menus. These keys are hardcoded to these buttons so when you are in the menus and want to use a keyboard, these are the keys associated with actions. This is good to reference if you are a VOIP user as well since the button controls are not shown in-game for MUTE, VOLUME UP, and VOLUME DOWN.

4) Supported Controllers
I’ve seen some people with controller issues and its most likely due to that controller not being supported by the game. We officially support 35 different gamepads however there may be more that work with the game as well. These are the supported controllers:
Logitech®

Logitech® ChillStream™
Logitech® Cordless Rumblepad™ 2
Logitech® Rumblepad™
Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad
Logitech® Dual Action™ Gamepad
Logitech® Cordless RumblePad™

Saitek

P880 Dual Analog Pad
P990 Dual Analog Pad
P2500 Rumble Pad
P2600 Rumble Pad
P2900 Wireless Pad
P3000 Wireless Pad and Docking Station
P3200 Rumble Pad
Cyborg Rumble Pad

Thrustmaster

Dual Trigger 2-in-1 Gamepad
Dual Trigger 2-in-1 Rumble Force
Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force
Wireless Dual Trigger Gamepad
FireStorm Dual Power 3
FireStorm Dual Analog 3
Run'n'Drive 3-in-1 Rumble Force
Run'n'Drive 3-in-1 Wireless Rumble Force
T-Wireless 3-in-1 Rumble Force
Rechargeable Wireless 2-in-1 Dual Trigger

hama®

hama® Black Force
hama® BlackSteel
hama® Flashlight Blue
hama® Whitestorm

SpeedLink

Thunderstike
Strike2 Gamepad
360 Style Gamepad
Devotion Pad Wireless

Microsoft

Xbox 360™ Controller for Windows (most recent controller driver)
Xbox 360™ Wireless Controller for Windows (most recent controller driver)

**NOTE: Older keyboard models may not allow for more than 2 buttons to be pressed at the same time.
This may limit your ability to control players and actions in FIFA 11.
**NOTE: Controllers without analog sticks do not allow for full functionality within the title.
**NOTE: Users using the Saitek P2600 Rumble Pad may notice gameplay issues when using the latest driver. To
avoid any issues, please use generic Windows game controller drivers.
**NOTE: Users with the Saitek Cyborg Rumble Pad will likely not be able to perform skill moves (right analog stick) with the driver associated with this controller.

Hope this helps.

Ian

اینم حداقل سیستم مورد نیاز از قول ایشون و توضیحاتی در مورد رفع مشکلات گرافیکی (لرزش تصویر ) :

Min Specs
The game will not run if you do not have at least these specs on your PC:

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better)
Intel Core2Duo @ 1.8Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7

1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above - If your machine doesn't have this you will recieve the E0001 error message.)
DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit color is not supported

And additional space required for saved games and DirectX® 9.0c installation

Required Operating Systems:
Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7
Note that Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows ME, and Windows NT 4.0 are not supported.

Required Software:
DirectX® 9.0c

NOTE: If you are running the game on a 1st generation Pentium Dual Core machine you may experience occasional lag in higher traffic situations (Ex: Corner Kicks).

5) Memory Requirements:
FIFA 11 requires a minimum of 1 GB of RAM to run the game (2 GB required for Windows Vista / Windows 7).

6) Recommended Chipsets:
NVIDIA GeForce® 6xxx series (6800 or greater)
NVIDIA GeForce® 7xxx series
NVIDIA GeForce® 8xxx series
NVIDIA GeForce® 9xxx series
NVIDIA GeForce® GTX 2xx series
ATI Radeon™ X1600 (X1600 or greater)
ATI Radeon™ X1800
ATI Radeon™ X1900
ATI Radeon™ X1950
ATI Radeon™ HD 2xxx series
ATI Radeon™ HD 3xxx series
ATI Radeon™ HD 4xxx series

I think its important to note that not all cards within these series of cards are created equal and you may have to do some fine tuning within the fifaconfig.exe file. You can try turning the anti-aliasing (MSAA Options) or reducing the resolution to make the game play smoother.

Please note that NVIDIA GeForce 7300,8100,8200,8300 and 9300, ATI Redeon HD3200 and HD4350 are below minimum system requirement.

NOTE**: The screen may flicker whenever a screen transition happens in the game on all OS' for the following video cards,
ATI Radeon HD 3870 X2
ATI Radeon HD 4870 Crossfire
ATI Radeon HD 4870 X2
Turning on MSAA makes the issue worse. We expect this issue occurs on all ATI video cards in Crossfire configuration (including single cards).
Occasional flickering may be addressed by disabling the Catalyst A.I setting in the ATI control panel.

Hope this helps.

Ian

xeNociDe
20-09-2010, 14:46
سلام دوستان ببخشید!
کسی از دوستان لینک مستقیمی از نسخه دموی این بازی نداره!

MicrosoftH
20-09-2010, 15:13
سلام من یک گرافیک 8400 با رم یک گیگ و CPU 3.1 دارم فیفا11 رو میتونم بازی بکنم

Arrowtic
20-09-2010, 15:21
فکر کنم بشه.....

B3HZ@D
20-09-2010, 15:42
سلام دوستان ببخشید!
کسی از دوستان لینک مستقیمی از نسخه دموی این بازی نداره!

سلام این دمو رو یکی از دوستان به نام مصطفی خان (Mostafa NBA ) زحمتش رو کشید و اون رو به چند پارت تقسیم و روی سرور خودشون آپلود و لینکش رو مستقیم کرده.
پست خود ایشون رو پیدا نکردم که شما رو به اون ارجاع بدم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام من یک گرافیک 8400 با رم یک گیگ و CPU 3.1 دارم فیفا11 رو میتونم بازی بکنم

شما پستی که حسین خان زحمتش رو کشیده بود میخوندی راهنمایی لازم رو اونجا می دیدین
ولی رم سیستم شما برای این بازی کمه...
برای ویندوز XP حداقل رم 1 گیگ توصیه شده و برای ویندوزهای Vista و Se7en شما به 2 گیگ رم نیاز داری
پس بهتره به فکر ارتقا رم باشین

Armin 7
20-09-2010, 15:55
با سلام خدمت اساتید محترم.
سیستم بنده از این قراره :

CPU : Intel (R) Pentium (R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
Intel (R) Pentium (R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
Ram : 2 GIG
VGA : NVIDIA GeForce 9500 GT

وقتی بازی رو اجرا میکنم بازی بعضی اوقات اصطلاحا لـــگ میندازه و زمانی که نیمه تموم میشه یا حین بازی Esc رو میزنم بازی 4-5 ثانیه متوقف میشه وبعد دوباره به روال قبلیش بر میگرده.
به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه !
آیا سیستمم ضعیفه یا . . . ؟
سپاسگذارم.

fouad-pes
20-09-2010, 16:07
آدرسش اینجاست:
FIFA 11 Demo\Game\fifasetup
بعد از اجرا، با این پیغام مواجه میشم:41::

hamidkabiri6270
20-09-2010, 16:19
[QUOTE=x_fashist_x;5431821]FIFA 11 Demo Stadium Changer

دانلود:

من این فایل را اجرا کردم.یه ورزشگاه اضافه میشه به بازی که اونم بدون تماشاچیه.درسته؟اما بعد اجرای این فایل ببینید اینیستا چه شکلی شده؟:18:

hasani2008
20-09-2010, 16:23
اين كارو انجام بده (شايد) جواب داد،روي فايل setup كليك راست كن و perpertis رو بزن و روي تب Compatibility كليك كن و تيك گزينه run this program……… سرويس پك3 رو بزن ،احتمالا جواب بده.....

hamidkabiri6270
20-09-2010, 16:30
FIFA PC 11 Demo Ball Selector

عکسی از محیط نرم افزار

لینک دانلود:

فاصله های بین حروف لینک فایل فرونت رو هنگام استفاده از لینک حذف کنین

======INSTALLATION
- Install to FIFA 11 PC Folder
- Click on “DEMO Ball Selector” icon on desktop to launch.

======HOW TO USE ?
+ Launch TOOL, assign FIFA 11 PC DEMO PATH

+ Before playing game, launch TOOL
+ Select BALL ID with preview
+ Click SAVE then playing GAME

+ NOT support CHANGE while playing GAME

+ NOT support ADD more ID

سایت سازنده

من این فایلو را دانلود کردم و نصبش کردم.ولی طبق تصویر پایین باید patch بازی را تو قسمت اول وارد کنی تا بتونی توپ را تغییر بدی؟من هر کاری کردم نشد میشه راهنمایی کنی باید چی کار کنم؟

اینم توپ های بازی:

A.N.A.P
20-09-2010, 16:42
[QUOTE=x_fashist_x;5431821]FIFA 11 Demo Stadium Changer

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن این فایل را اجرا کردم.یه ورزشگاه اضافه میشه به بازی که اونم بدون تماشاچیه.درسته؟اما بعد اجرای این فایل ببینید اینیستا چه شکلی شده؟:18:

:16::16::16:

:12::12::12:

pouya_99999
20-09-2010, 16:43
مشکل من با لرزش تصویر حل شد ، اونایی که کارت ati دارن :

توی 3d setting برید بعد anti-aliasing رو روی 8x قرار بدید

anisotropic filtering رو روی 16x قرار بدید

catalyst A.I رو off کنید

امیدوارم به درد کسی بخوره .

hessi19
20-09-2010, 16:44
FIFA 11 "New Skills" Tutorial (Xbox 360)

ببخشید اگه تکراری بود

fouad-pes
20-09-2010, 16:48
اين كارو انجام بده (شايد) جواب داد،روي فايل setup كليك راست كن و perpertis رو بزن و روي تب Compatibility كليك كن و تيك گزينه run this program……… سرويس پك3 رو بزن ،احتمالا جواب بده.....

جواب نداذ:41:

Google Spider
20-09-2010, 17:08

شما پوشه ی fifa11 رو از توی ducument پاک کن...
البته یه جا کپیش کن که شاید لازم بشه....

Google Spider
20-09-2010, 17:14
با سلام خدمت اساتید محترم.
سیستم بنده از این قراره :

CPU : Intel (R) Pentium (R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
Intel (R) Pentium (R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
Ram : 2 GIG
VGA : NVIDIA GeForce 9500 GT

وقتی بازی رو اجرا میکنم بازی بعضی اوقات اصطلاحا لـــگ میندازه و زمانی که نیمه تموم میشه یا حین بازی Esc رو میزنم بازی 4-5 ثانیه متوقف میشه وبعد دوباره به روال قبلیش بر میگرده.
به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه !
آیا سیستمم ضعیفه یا . . . ؟
سپاسگذارم.

شما توی ستینگ قبل از بازی که توی FIFA 11 Demo\Game\fifasetup هستش برو و گزینه ی wait for Vsync رو غیر فعال کن.
اگه باز هم نشد می تونی تنظیمات بالاییش رو کم تر کنی تا درست و روون اجرا بشه...

paroucia
20-09-2010, 17:20
سلام دوستان
من دموی کم حجم شده(280 مگ که بعد نصب میشه 400 مگ) را نصب کردم و یه مشکلی دارم با جوی استیک.
وقتی تو تنظیمات گیم پد میرم و تمام تنظیماتو انجام میدم با استیک سمت راستم مشکل داره و فقط دو جهتشو قبول می کنه در حالی که دسته کاملا سالم است. مشکل چیه؟ضمنا وقتی که انالوگ دسته رو روشن می کنم.جهت ها با استیک سمت چپ جا به جا میشه که خیلی مسخرس!
حالا کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟

Google Spider
20-09-2010, 17:44
سلام دوستان
من دموی کم حجم شده(280 مگ که بعد نصب میشه 400 مگ) را نصب کردم و یه مشکلی دارم با جوی استیک.
وقتی تو تنظیمات گیم پد میرم و تمام تنظیماتو انجام میدم با استیک سمت راستم مشکل داره و فقط دو جهتشو قبول می کنه در حالی که دسته کاملا سالم است. مشکل چیه؟ضمنا وقتی که انالوگ دسته رو روشن می کنم.جهت ها با استیک سمت چپ جا به جا میشه که خیلی مسخرس!
حالا کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟

برای این مشکل دوستمون یه راه حل خوب پیدا کرده ....:46:

طریقه اصلاح کامل گیم پد:

1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
AddController "My XBox 360 Controller"
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد

همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon

اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.

حالا کمی بازی کنید خواهید دید که بازیتون کاملا فرق کرد... چون حالا می تونید با خیال راحت حرکت کنید و از دریبل های آنالوگ راست به صحیح ترین شکل ممکن استفاده کنید.

از داداشم : Squall Leonhart که با تمام وجود منو کمک کرد توی این کار تشکر میکنم.
:10: دوست دارم فرید:40:

paroucia
20-09-2010, 19:26
اقا دستت درد نکنه اما هنوز یه مشکلی دارم.اون هم اینکه استیک چپمم جهت بالا و چپش کار نمی کنه.مشکلش چیه؟

gta6767
20-09-2010, 19:27
سلام کسی میتونه دموی کم حجم شده ی FIFA 11 را بذاره خواهش میکنم یک نفر بذاره

treason_boys
20-09-2010, 19:42
منم همین مشکلو دارم و هنوز نتونستم برطرفش کنم...فعلا برای تغییر رزولوشن و گرافیک بازی می تونی از فایل fifasetup_default.ini که تو همون پوشه fifasetup وجود داره استفاده کنی...با نوت پد بازش کن و مقادیر طول و عرض صفحه رو تغییر بده، بعلاوه مقدار RENDERINGQUALITY رو هم زیاد کن تا گرافیک بازی بره بالاتر.((البته قبل از این که فایلو باز کنی، فایلو از حالت read only خارج کن))
دوستان کسایی که تنظیماتو روی حداکثر گذاشتن یکی لطف کنه متن داخل فایل fifasetup_default.ini رو اینجا بزاره تا منم بتونم گرافیکمو رو بالاترین درجه تنظیم کنم.

paroucia
20-09-2010, 19:53
الان من تست کردم دیدم همچنان مشکل استیک های جوی استیک را دارم!!تو رو به خدا یکی راهنمایی کنه!

4039
20-09-2010, 19:56
توی دموی کنسولی این گزینه جدیدی که به بازی اضافه شده بنظرتون عملکردش چیه ؟ منظور این گزینه هستش : atuo switching move assistance که میشه هم غیر فعاش هم و یا اینکه میشه فعالش کرد بصورت فعال با کم تاثیر ویا فعال با تاثیر زیاد .
توضیحاتی که خودش داده به اون چیزی که توی بازی اتفاق میفته خیلی مطابقت نمیکنه . توی توضیحاتش اومده که وقتی شما فعالش میکنید بازیکنی که بهش سوویچ میکنید به مسیری که قبل از سوویچ کردن در اون مسیر حرکت میکرد همچنان ادامه میده البته فقط برای چند لحظه .

Masoud King
20-09-2010, 20:10
حسین توجه کردی تو پنالتی یه باگی هست تقریبا... وقتی دروازه بانت رو مبری یه یه گوشه غریب به اتفاق میزنن همونجا :دی
تازه دموی من هر نیمش دو دقیقه و اندی ثانیه هست !!

توی دموی کنسولی این گزینه جدیدی که به بازی اضافه شده بنظرتون عملکردش چیه ؟ منظور این گزینه هستش : atuo switching move assistance که میشه هم غیر فعاش هم و یا اینکه میشه فعالش کرد بصورت فعال با کم تاثیر ویا فعال با تاثیر زیاد .
توضیحاتی که خودش داده به اون چیزی که توی بازی اتفاق میفته خیلی مطابقت نمیکنه . توی توضیحاتش اومده که وقتی شما فعالش میکنید بازیکنی که بهش سوویچ میکنید به مسیری که قبل از سوویچ کردن در اون مسیر حرکت میکرد همچنان ادامه میده البته فقط برای چند لحظه .
حسین این موضوع برا دفاع کردنه... چون تو دفاع مثلا داری بازیکن رو میاری عقب و یه لحظه باید سویچ کنی رو بازیکن دیگه... اگه خاموش کنی این حالت رو بازیکنت وایمیسته ولی اگه رو high باشه به حرکتش ادامه میده.. تو حمله 100 درصد نباید استفاده ای داشته باشه چون نمیتونی وقتی توپ دستت هست بازیکن عوض کنی !!

dani.la10
20-09-2010, 21:33
09
TO FIFA 11

FCBarcelona.ir
20-09-2010, 21:42
تو همین چند تا بازی معدودی که انجام دادم، یه سری اشتباه ناجور از دروازبان و مدافعین دیدم که تاپ هاش رو فیلم گرفتم:

اولیش گلیه که از وسط زمین به رئال زدم. با بویان کرکیچ :wub: که قدرت مجموعش فقط 77 ه! البته این گل خیلی حال داد :27: ولی فکر می کنم ضعف دروازبان رو نشون میده:

دومی قاطی کردن دروازبان و دفاعه که والدس توپ رو می کوبه به سینه بوسکتس و بعد حمله می کنه بهش تا توپ رو بگیره: :31:

سومی که در نوع خودش شاهکاریه! دروازبان میره پشت دروازه :18: و همون جا یه تور پشت می چسبه! منم که شگفت زده شده بودم و یادم نبود که شوت تو حالت دستیه، دروازه خالی رو زدم بیرون، تا دروازبانم یه نفسی به راحتی بکشه :27:

اینم که معرکه س! با بویان :40: توپ رو از وسط زمین بردم از لای دفاع جلو و از زاویه 0 درجه گل زدم :27:

بازی ها هم در حالت Professional انجام شده! اینا قابل توجه کساییه که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه (که شاید 8 منصفانه باشه) و منتظر یه اشتباه از دروازبان های PES هستن تا کل کونامی رو زیر سوال ببرن! :13:

amin 2010
20-09-2010, 21:49
بازی ها هم در حالت Professional انجام شده! اینا قابل توجه کساییه که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه (که شاید 8 منصفانه باشه) و منتظر یه اشتباه از دروازبان های PES هستن تا کل کونامی رو زیر سوال ببرن! :13:

دفعه بعدی به سایتای معتبر بازی مثله GS یا IGN میگیم که جای نقداشون نقدای منتقد بزرگی مثله شما رو بزارن !!! ماشالله بسیار زیبا نقد می کنید و بعد از بقول خودتون چند بازی معدود تونستین نمره با ارزش 8 رو به این بازی که از نظر سایتای بسیار بهترین بازی ورزشی سال بود به این بازی اختصاص بدید !!!

MicrosoftH
20-09-2010, 21:49
سلام کسی میتونه دموی کم حجم شده ی FIFA 11 را بذاره خواهش میکنم یک نفر بذاره
دوست من فکر نکنم با حجم کم باشه فقط پارت پارت کردن این کم حجم ترینشون هستش 4 پارت 255 مگابایتی با یکی 135 مگابایتی

موفق باشی

Download Master
20-09-2010, 21:54
تو همین چند تا بازی معدودی که انجام دادم، یه سری اشتباه ناجور از دروازبان و مدافعین دیدم که تاپ هاش رو فیلم گرفتم:

اولیش گلیه که از وسط زمین به رئال زدم. با بویان کرکیچ :wub: که قدرت مجموعش فقط 77 ه! البته این گل خیلی حال داد :27: ولی فکر می کنم ضعف دروازبان رو نشون میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددومی قاطی کردن دروازبان و دفاعه که والدس توپ رو می کوبه به سینه بوسکتس و بعد حمله می کنه بهش تا توپ رو بگیره: :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسومی که در نوع خودش شاهکاریه! دروازبان میره پشت دروازه :18: و همون جا یه تور پشت می چسبه! منم که شگفت زده شده بودم و یادم نبود که شوت تو حالت دستیه، دروازه خالی رو زدم بیرون، تا دروازبانم یه نفسی به راحتی بکشه :27:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم که معرکه س! با بویان :40: توپ رو از وسط زمین بردم از لای دفاع جلو و از زاویه 0 درجه گل زدم :27:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازی ها هم در حالت Professional انجام شده! اینا قابل توجه کساییه که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه (که شاید 8 منصفانه باشه) و منتظر یه اشتباه از دروازبان های PES هستن تا کل کونامی رو زیر سوال ببرن! :13:
اتفاقا منم چند تا سوتی شدید از دروازه بان (البته فقط والدز ) دیدم سرم سوت کشید (یعنی والدز انقد سوتیه !!!؟)
مهم ترین اشتباه دروازه بان تو این چندتا سوتی اومدن بیرون دروازه برای دور کردن پاس تو در های محکم هست.

راستی به سلامتی تونستم یه چند تا گل درست حسابی با Manual بزنم :26:

اینم یه چند تا ویدئو باحال (اعم از گلای باحال - سوتی های والدز - دو تا حرکت تاکتیکی که به گل نمیرسن ) که همه تو حالت Manual هستند.

khelane
20-09-2010, 22:06
این حالت دستیش خیلی حال میده ولی خیلی سخته شوت هاش

Spaniuly
20-09-2010, 22:17
توی فیفا سوتی و اشتباه دیده میشه ولی اشتباه کردن و سوتی توی PES رسمه و شده عادت :2:
واقعا در عجب از کسانی که فیفای نکست رو بازی کردن ولی باز هم نمی خوان قبول کنن که فیفا یک اعجوبه اس
این می تونه 2 تا دلیل داشته باشه.
1- دید تعصبی و اسطوره ای به بازی PES
2- عدم علاقه به بازی سبک سیمولیشن و نشون دادن علاقه به چیزی که بشه توش جادو جمبل کرد... PES اصلا با واقعیت فوتبال تناسبی نداره... دیگه نسخه 2010 بازی PES ته حماسه گری بود از اسطوره هایی به نام زلاتان - مسی - کریس رونالدو و ... که 10 ها برابر قدرت واقعی شون توی دنیای فوتبال می تونستند کارایی داشته باشن. توی PES اگه گل لازم داشتی کافی بود از زاویه بسته شوت بزنی تا توپ رو برات بکاره توی ریباند رد خور نداشت... ولی آیا توی فیفا هم همیشه همینطوره؟

کاسیاس والدس اولی کان دروازبانان بزرگی بودن و هستند که اشتباه هم می کنن ولی دروازبانان آسیایی و سطح پایین کارشون اشتباه هست حالا میشه این دوتا رو مقایسه کرد و گفت کاسیسا و والدس و بوفون و .. اشتباه می کنن پس بنابراین یه چیزی مثل وحید طالبلو هستند؟ اصلا کیفیت اینها یکیه؟ شما میای یه چیزایی از فیفا پیدا می کنی اسمش رو می ذاری باگ باگ به این می گن که همش مستمر باشه اونقت باید به PES با اون شرایطش چی گفت؟

حتی اینها که گذاشتید هم تا صد سال سیاه نمی تونه ثابت کنه فیفا از PES ضعیف تر عمل می کنه یا حتی به اندازه PES

نمی خوام الکی بگم اینا مشکل نیست بله هست و ایده آل اینه که حتی همین ها هم نباشه... ولی وقتی صحبت مقایسه می شه. PES گند زدناش 100 برابر اینه

B3HZ@D
20-09-2010, 22:36
بعضی پستها رو که میخونی اصلا منظور و قصدشون کاملا مشخصه
جالبه دوستان میان اینجا کلیپهای اشتباهاتی که از فیفا دیدن رو میذارن بعد که من اونجا از بازی انتقاد میکردم حرفم رو قبول نداشتند
و اکثرا جبهه گیری میکردن و میگفتن هدف خاصی رو دنبال میکنی
دوستانی که این همه به خودشون سختی میدن تا مشکلات فیفا رو در بیارن و بصورت کلیپ برای عموم به نمایش بذارن
برن یک دست PES بازی کنن مطمئنا توی همون دست اول میشه سه چهار تا کلیپ توپ برای سوتی ها و باگهای کونامی رو کرد

مثل من که داشتم PES بازی میکردم...ضربه کرنر بود و ما هم خیر سرمون با یک دفاع یکی از تیرها رو پوشش داده بودیم
ولی وقتی کرنر زده شد و بازیکن حریف ضربه سر رو زد توپ از توی شکم آباته (بازیکن میلان) رد شد و رفت توی گل.
اگه من میخواستم از این سوتی ها و ضعف ها کلیپ جمع کنم و بذارم توی تاپیک الان 1000 تا به پستهای من اضافه میشد..شاید هم بیشتر.

این چیزهایی که میذارین توی هر بازی پیش میاد...از بازی های استراتژیک گرفته تا اکشن - ادونچر یا همین بازی های ورزشی.
هیچ چیزی و هیچ کسی کامل نیست...
ولی اگه میخواین مشکلات بازی رو بازگو کنین روش های بهتری هم از این کلیپ گذاشتن هست و میشه با توصیف مشکلات اونا رو بازگو کرد.
اینطوری یعنی قصد فقط نشون دادن نقاط ضعف بازیه ولی اگه اگه قرار بحث منصفانه داشته باشیم بهتره یک نقد دو طرفه از دو بازی هم سبک داشته باشیم.

در ضمن این رو هم فراموش نکنیم که این نسخه دمو بازی هست و کد 80% اونه اگه اشتباه نکنم و کلا توی نسخه های دمو این مشکلات معمولا پیش میاد.
احتمالا توی نسخه اصلی برطرف میشه یا شدت اون کمتر میشه

halflife g
20-09-2010, 23:01
من نمیدونم اینجا چرا این همه بحث وجود داره که fifa بهتره یا pes......شما باید چند تا چیز رو ملاک قرار بدید برای مقایسه..اول امتیاز ها ونقدهای این دو بازی که حدود 3 ساله کلا کفه طرف fifa هستش........ اگر اینو قبول ندارید باید برید سمت میزان فروش که تو اونم خدا رو شکر مشخصه چی به چیه......... .

بشینید نقدها رو بخوونید متوجه میشید چه خبره...........بیخوودی پست نزنن بعضی ها.....(البته مخاطبم دوستای گل نیستن بعضی انسانها هستن)

راستی بازی اولین امتیاز خودش رو گرفته که تقریبا میشه گفت برای یه بازی ورزشی خارق العاده مسوب میشه.......:

Game master : 94/100

محمد ه ف
20-09-2010, 23:07
سلام دوستان
من تازه از سفر برگستم
یه تک لینک دانلود دموی بازی رو میخواستم از خود سایت FIFA (عین PES که در پست 2 گذاشته شده)
ممنون

Alex * Delpiero
20-09-2010, 23:11
سلام دوستان
من تازه از سفر برگستم
یه تک لینک دانلود دموی بازی رو میخواستم از خود سایت FIFA (عین PES که در پست 2 گذاشته شده)
ممنون
این لینک واسه pc هست

Alex * Delpiero
21-09-2010, 00:12
هر کس فیفا نکست رو تجربه نکنه نصف عمرش بر فناست
کسایی هم که میگن خوب نیست بله شما فقط 1 بار بازی کردین انتظار دارین با 1 بار بازی کردن باهاش کیف کنین
این به خاطر اینه که یه عمره دارین pes بازی میکنین به فوتبال ارکید عادت کردین
هر کس میگه فیفا بده فقط کافیه 2 3 ساعت بازی کنه اون هم تو حالت دستی اونوقت مزه فوتبال واقعی رو میفهمید
من خودم pes باز بودم ولی از موقعی فیفا اومده طرف pes نرفتم چون 3 4 ساعت بکوب بازی کردم دیدم این فوتبال نه اونی که یه عمر بازی میکردم
داشتم بازی میکردم به 1 صحنه جالب برخوردم
توپ توی موقعیت خطرناکی بود بعد من توپ رو زدم تو اوت دقیقا جایی که کمک داور بود بعد کمک داور جاخالی داد خیلیل واسم جالب بود
یا مثلا وقتی شوت میزنی چمن از زیر پاش کنده میشه
از این چیزا زیاد داره واقعا هر چی راجع به فیفا و این فوتبال بگیم کم گفتیم

I3 E L O \/ E D
21-09-2010, 00:22
کسایی هم که میگن خوب نیست بله شما فقط 1 بار بازی کردین انتظار دارین با 1 بار بازی کردن باهاش کیف کنین
هر کس میگه فیفا بده فقط کافیه 2 3 ساعت بازی کنه اون هم تو حالت دستی اونوقت مزه فوتبال واقعی رو میفهمید
من خودم pes باز بودم ولی از موقعی فیفا اومده طرف pes نرفتم چون 3 4 ساعت بکوب بازی کردم دیدم این فوتبال نه اونی که یه عمر بازی میکردم
توپ توی موقعیت خطرناکی بود بعد من توپ رو زدم تو اوت دقیقا جایی که کمک داور بود بعد کمک داور جاخالی داد خیلیل واسم جالب بود
حاجی مال شما که خوب بوده، مال ما داور لطف فرمودن با پای گرامی توپ رو در اختیار رونالدو قرار دادن که اون کوبید تو تیر! :31:
راستی یه چیزی، دیدید چقدر درگیری دو تا بازیکن فیزیکی با هم خوب کار شده؟
دروگبا داشت میرفت با پویول دنبالش اوفتادم تنه ها رو که دیدم کیف کردم :31:

Google Spider
21-09-2010, 00:26

من که pes باز خفن بودم با 1 بازی عاشقش شدم از روزی که fifa 11 demo رو بازی کردم سراغ دموی pes نرفتم
من کسی بودم که pes 6 رو توی مستر لیگش تا فصل 2040 رفتم با رونالدینهو 1000 گلزدم قبل از بازنشستگیش توی مستر لیگ....
حالا اعتراف می کنم 2011 سال فیفا می باشد ...
بی صبرانه منتظر نسخه کامل هستم....

FCBarcelona.ir
21-09-2010, 01:22
قصد من از ارسال اون کلیپ ها، همون طور که دوستان صبح و شبشون رو می ذارن تا با این حرکات PES رو زیر سوال ببرن، زیر سوال بردن فیفا نبود. برای من مهم نیست سایت کذا و شخص هکذا چه نمره ای به فیفا میدن، از 0 بدن تا 100، من بازی می کنم و لذتشو می برم، ولی هیچ وقت تو جَوش شهید نمیشم!

قصدم صرفا این بود که دیدگاه ها مشخص بشه، و ببینم چه کسایی با منطق و دلیل میگن فیفا بهتره، چه کسایی از روی تعصب، مثل کودکی که عروسکش رو محکم بغل کرده و اگر بهش بگی یه تار موش زشته، می زنه زیر گریه! انقدر که حتی تاب دیدن چند صحنه فجیع رو در بازی محبوبشون ندارن.

به هر حال من انقدر می فهمم که جایی که محل گرد هم اومدن طرفداران فیفاس، نخوام چهار نفر با خودم همراه کنم و به علایق و شعور و نظرات همشون توهین کنم، و گرنه ته ارسالم از اون نتیجه گیری های کودکانه می کردم!

تنها چیزی که منو آزار میده اینه که بعضی ها انقدر تعصب کورشون می کنه که واقعیت رو باور ندارن، مثل کسایی که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه، شاید هم نمی دونن 10 از 10 یعنی بدون کمترین نقص، و در حد اعلای کمال. شاید هم انتظار این افراد چنان برآورده شده که به دنبال چیز بیشتری نیستن، ولی حتی هزار سال دیگه هم، هیچ مخلوق بشری نمره 10 از 10 نخواهد گرفت و نه تا آخر دنیا! و این نظر همون قدر ناپخته س که اگر کسی بگه PES نمره ش 10 از 10 ه، بهش ثابت می کنم که اینطور نیست!

به هر حال بهتر حدود و مرزهای تعصب و جوزدگی رو بشکنیم و اجازه بدیم عقل و منطقمون به جای غرائزمون حکمفرما باشن!

اگر هم دوست ندارید اینجا از ضعف های فیفا گفته بشه، مسئله ای نیست، فقط بگید. و گرنه من زمانی که گفتم نمره فیفا از نظر من 8 از 10 ه، یعنی گفتم 8 تا خوبی و 2 تا بدی، پس دنبال بد جلوه دادنش نبودم. که اگر بد بود، وقت خودمو تلف نمی کردم بخوام بازی کنم که از توش اشکال در بیاد.

بازم اگر کسی از اون ارسال ناراحت شده عذر می خوام، چون در واقع هیچ قصد خاصی نداشتم! :20:

Behnam_o2
21-09-2010, 01:33
تنها چیزی که منو آزار میده اینه که بعضی ها انقدر تعصب کورشون می کنه که واقعیت رو باور ندارن، مثل کسایی که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه، شاید هم نمی دونن 10 از 10 یعنی بدون کمترین نقص، و در حد اعلای کمال. شاید هم انتظار این افراد چنان برآورده شده که به دنبال چیز بیشتری نیستن، ولی حتی هزار سال دیگه هم، هیچ مخلوق بشری نمره 10 از 10 نخواهد گرفت و نه تا آخر دنیا! و این نظر همون قدر ناپخته س که اگر کسی بگه PES نمره ش 10 از 10 ه، بهش ثابت می کنم که اینطور نیست!

داداش حرفای شما متین ولی اینجا کمتر کسی گفته که فیفا مشکل نداره. چون همیشه بچه ها بازی فیفا رو با رقیبش یعنی pes مقایسه میکنند و به خاطر مشکلات فراوانی که تو pes وجود داره فیفا مثل یک بازی بی نقص میمونه (که صد البته این بازی نسبت به فوتبال واقعی تفاوتها و عیبهای فراوانی داره)

ولی داداش فیفا که پارسال فکر کنم 9.5 گرفته اگه سالی 1صدم هم پیشرفت کنه قبل هزارسال میتونه نمره 10 رو بزنه تو رگ:31:(شوخی)

amin 2010
21-09-2010, 01:35

مطمئن شدم حداقل در زمینه گیم به هیچ وجه وارد نیستید . بازی SuperMario Galaxy 2 بیش از 10 نقد نمره 10 / 10 گرفت . GTA IV حداقل بیست نمره کامل داشت . در حالی که پورت GTA رویps3 ضعیف بود و یا ماریو با سلایق خیلی جور نیست . پس شما دیدتونو عوض کنید 10 برای خداست !!! اونایی که 10 میگیرن همه نسبین
حالا نظرتون رو به نمرات فیفا و PES جلب می کنم.

FIFA 10 :
IGN :9/10
Gamespot : 9/10

PES
IGN :7.7/10
Gamespot : 6.5/10
میانگین نمرات از سایت معتبر متاکریتیک :
PES 78/100
FIFA 91/100
امیدوارم معنی میانگینو فهمیده باشید این میانگین بر اساس حدود 50 نقد بوده ( شامل نمرات تمام سایت های بزرگ)
نمراتو دیدین ؟ البته من مطمئنم این نمراتو یکسری سایت متعصب و گم نام مثله گیم اسپاتو IGN دادن وگرنه نمراتی که شما بدون تعصب به این دو بازی میدین اعتبار خیلی بیشتری داره !!!

اگر هم دوست ندارید اینجا از ضعف های فیفا گفته بشه، مسئله ای نیست، فقط بگید. و گرنه من زمانی که گفتم نمره فیفا از نظر من 8 از 10 ه، یعنی گفتم 8 تا خوبی و 2 تا بدی، پس دنبال بد جلوه دادنش نبودم. که اگر بد بود، وقت خودمو تلف نمی کردم بخوام بازی کنم که از توش اشکال در بیاد.

میشه بگی PES چند تا خوبه چند تا بد !!!! (راستی معیار عالیی برای امتیاز بود شما 2 تا باگ و اشکال تو بازی ببینی 2 امتیاز از بازی کم می کنی !!!اونوقت 11 تا اشکال ببینی نمره میشه 1- !؟؟)

قصدم صرفا این بود که دیدگاه ها مشخص بشه، و ببینم چه کسایی با منطق و دلیل میگن فیفا بهتره، چه کسایی از روی تعصب، مثل کودکی که عروسکش رو محکم بغل کرده و اگر بهش بگی یه تار موش زشته، می زنه زیر گریه! انقدر که حتی تاب دیدن چند صحنه فجیع رو در بازی محبوبشون ندارن.

:31:یه رفیقی همین حرفو تو دانشگاه زد . در مورد یه هورمون حرف زدم چیزی ازش نفهمید می گفت پرسیدم ببینم تو چیزی بلدی یا نه !!! منم یاد مارپل افتادم الانم دقیقا یاد همون کاراگاه افسانه ای افتادم !!!!

قصد من از ارسال اون کلیپ ها، همون طور که دوستان صبح و شبشون رو می ذارن تا با این حرکات PES رو زیر سوال ببرن، زیر سوال بردن فیفا نبود. برای من مهم نیست سایت کذا و شخص هکذا چه نمره ای به فیفا میدن، از 0 بدن تا 100، من بازی می کنم و لذتشو می برم، ولی هیچ وقت تو جَوش شهید نمیشم!

جالبه شما چنین حرفی رو میزنی !!!رفیق من برای یه ترمم باید نزدیک 2 یا 3 هزار صفحه مقاله و کوفت حفظ کنم بخدا اون قدری وقت ندارم که بخوام به پای خراب کردن و کوبوندن PES تلفش کنم !!!
+
خسته شدم از اینقدر نووب بازی ،دیگه سعی می کنم کمتر این دو تاپیک پست بدم و فقط ازبازی بی نظیر فیفا استفاده کنم

konami-pes
21-09-2010, 08:04

به هر حال بهتر حدود و مرزهای تعصب و جوزدگی رو بشکنیم و اجازه بدیم عقل و منطقمون به جای غرائزمون حکمفرما باشن!منظورت از کسی که گفته نمره FIFA 11 احتمال داره 10 باشه من بودم.

فیفا 11 امسال هم نمره به مراتب بیشتری از PES می گیره و اگر گیم اسپات نمره 10 از 10 رو به فیفا 11 داد و برعکس نمره PES فقط 6.5 بود اصلا تعجب نکنید چون حقیقت محض است!

در مورد موضوع نمره دهی به بازیها و مطالبی که در این مورد گفتی خواستم پاسخ بدم که دیدم امین به خوبی در این مورد توضیح داده لذا بهتر می دونم در مورد حرفتون درباره تعصب یه سری مطالب رو بگم!!

من یک سوال از شما دارم که قلوب ما را خوشحال می کنید اگر پاسخ بدین!

نام کاربری من چیه؟!

Konami-pes این نام کاربری رو روزای اول ثبت نام به دلیل عشق و علاقه زیادی که به PES داشتم انتخاب کردم! من شب و روزم رو با PES می گذروندم تا اینکه بعد از مشاهده برتری FIFA NEXT GEN نسبت به PES ، دیگه PES رو کنار گذاشتم چون واقعا PES در مقابل FIFA NEXT GEN خیلی ناچیزه!! اگر از روزای اول مطالب و صحبتهای تایپک FIFA 11 و تایپک PES 2011 رو دنبال کرده باشید می بینید که خیلی از کاربران که به شدت عاشق PES بودند و در واقع فن PES بودند و بارها در دو تایپک از FIFA بد می گفتند و اظهار می کردند که FIFA یک بازی مزخرفه بعد از اینکه امسال تصمیم گرفتند دموی FIFA 11 رو دانلود کنند کاملا نظرشون عوض شده تا جایی که تصمیم به ترک PES گرفتند! تازه فهمیدن که این همه می گفتند فیفا نکست فیفا نکست یعنی چی ! البته یه دو سه نفری هم بودند که بعد از مشاهده دموی FIFA 11 کماکان دموی PES 2011 رو بازی می کنند که این به علت علاقه و عادتی است که به سبک آرکد PES دارند هرچند که همین عده هم به برتری FIFA 11 نسبت به PES 2011 اعتراف کردند!!

دوست عزیز ، به خودت بیا !! ظاهرا این شما هستی که متعصبی نه ما!

به هر حال بهتر حدود و مرزهای تعصب و جوزدگی رو بشکنیم و اجازه بدیم عقل و منطقمون به جای غرائزمون حکمفرما باشن!!!!!!!!!

وسلام

وین رونی
21-09-2010, 08:23
امیدوارم یک موردی که زیاد بهش اشاره نشده برطرف شده باشه.
داور در نسخه 10 اغلب نزدیک صحنه ها بود اما در جایگیری زیاد خوب عمل نمی کرد که همین مسئله باعث میشد توپ زیاد به داور برخورد کنه که در این موارد من هم اکثراً شرمنده داور میشم!
من خیلی دلم می خواد بازی یک سری آمار بده.مثلاً اینکه یک بازیکن به فلان تیم تا به حال چندتا گل زده(البته نه هر بازیکنی،مثلاً فورواردها یا بازیکنان تاپ)یا اینکه تاریخچه بازی دو تا تیم بصورت آماری نشون داده بشه و یه سری آماری که فردوسی پور و مزدک خوراکشونه.

Alex * Delpiero
21-09-2010, 08:31
1 سوال
مطمئنید که این یه بازیه فوتباله ؟ اشتباه نمیکنید ؟
به نظر من این یه بازیه زنده تلویزیونی:31:
دیوونمون کرده فیفا با این فوتبالش:27:
من دارم میرم مسافرت ولی دوری از این فوتبال سخته دارم میریزمش تو لپ تاپ که تو سفر هم بزنم به رگ حالی کنم :27:

MicrosoftH
21-09-2010, 09:44
دوستان این عکس رو نگا کنید متاسفانه گوشیم ساده تا فیلم بگیرم تا حالا سه چهار بار واسم پیش اومده هیچکی جلو بازیکنم نیست یک تکل میره و توب رو یه وری میندازه
نیگا کنید

ولی خیلی باحاله مثل PES نیست که رونالدو وقتی میره کسی نمیتونه بگیرتش

MicrosoftH
21-09-2010, 09:50
خیلی باحاله

EASPORTS-FIFA
21-09-2010, 09:58
درود ...

اول دموی نسخه ی کنسولی رو گرفتم ، که یکی از پارت های دانلود خراب بود بیخیال شدم ! بعدش دموی نسخه PC رو از سایت فیفا گرفتم که خوشبختانه درست هم نصب شد و تو بازی هم رفت ، ولی همون اوایل کار جایی که عکس پیتر چک به نمایش در میاد خود به خود از بازی میپره بیرون !
کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته ؟ نمیدونین مشکل از چی هست ... ؟!

paroucia
21-09-2010, 10:18
آقا مشکل جوی استیک من هنوز پا برجاست!کسی راه حلی نداره؟
در موردب ازی هم باید بگم که همون مشکلات دروازبانی و تکل زدن و داوری و تا حدی توپ پابرجسات!
تکلها به شدت وحشیانه است و به جای اینکه تو پای حریف تکل برن جلوش سر می خورن!
دروازبانا هم تو خروجاشون بد عمل می کنن و وقتی تک به تک هستی و از رو به رو به دروازه نزدیک میشی با یه بقل پا نرم بدون زاویه از زیر دستش راحت میره تو گل!
توپ هم کمی بزرگ و بادکنکیه!
داور هم زیاد کارت میده و تو چند صحنه اشتباه داشت!

MCSE MAN
21-09-2010, 10:26
ديشب داشتم دمو رو بازي ميكردم،صداي اسپيكر هم نسبتا زياد بود.بابام از چند متر اونطرفتر يه لحظه چشمش افتاد به بازيم،گفت داره بازي كي رو پخش ميكنه!!!!! گفتم بابا جان من دارم بازي ميكنم:31:

Google Spider
21-09-2010, 10:38
ديشب داشتم دمو رو بازي ميكردم،صداي اسپيكر هم نسبتا زياد بود.بابام از چند متر اونطرفتر يه لحظه چشمش افتاد به بازيم،گفت داره بازي كي رو پخش ميكنه!!!!! گفتم بابا جان من دارم بازي ميكنم:31:

ایول ...:31:
عجب طبیعی خدایش....

من داشتم بازی می کردم گزارشگر نمی دونم چی گفت که یه دفعه شروع کرد به خندیدن اقا این قدر باحال می خندید (حدود 5 ثانیه:18:) من با کل اعضای خونه از خنده گزارشگر داشتیم میترکیدیم :27:
:31::31::31::31::31::31:

Alex Fera
21-09-2010, 11:15
سلام آقا نسخه اصلی هنوز نیومده؟
فردا 1 اکتبر هستش دیگه؟
پس انشاالله تا شنبه میاد دیگه؟

hobgoblin
21-09-2010, 11:25
سلام آقا نسخه اصلی هنوز نیومده؟
فردا 1 اکتبر هستش دیگه؟
پس انشاالله تا شنبه میاد دیگه؟

رو چه حسابی گفتی فردا 1 اکتبره من یکی که نفهمیدم . امروز 21 سپتامبره اونوقت فردا 1 اکتبر؟؟؟؟

SevenCity
21-09-2010, 11:28
این لینکو دارم دانلود میکنم

دموی فیفا 11 از سایت فیفا برای پی سی
مشکلی نداره که؟

آخرشم هیچکس نگفت با کیبورد میشه مثه همیشه تکنیک زد یا نه

Alex * Delpiero
21-09-2010, 11:29

مشکلی نداره که؟

نه این لینک هیچ مشکلی نداره

Google Spider
21-09-2010, 11:33

مشکلی نداره که؟

نه عزیز مشکلی نداره....
شما می تونی همه ی تنظیمات رو روی کیبورد پیاده کنی... ولی بسیار مشکله.....

p3yman_xl
21-09-2010, 11:50
من منتظر نسخه ی اصلی خواهم موند؛ چون مطمئنا هستم فیفا 10 تا سالها من رو سرگرم خواهد کرد! :40:
فوق العاده است

Alex Fera
21-09-2010, 11:53
رو چه حسابی گفتی فردا 1 اکتبره من یکی که نفهمیدم . امروز 21 سپتامبره اونوقت فردا 1 اکتبر؟؟؟؟

سلام آقا ببخشید این تقویم گوشیم اشتباه بود چرت گفتم بازم ببخشید

4039
21-09-2010, 11:56
من اینو خودم امتحان نکردم اما گفته میشه نسخه نهایی فیفا 11 PC هستش (البته حجمش برای دانلود زیاده ):

4039
21-09-2010, 12:34
نمیدونم میدونید یا نه اما ترکیب و تاکتیکهای تیمی موجود در پیش فرض بازی دقیق و درست نیست .
کسانیکه دوست دارن تاکتیکهای به روز و ترکیب اصلی و محل قرار گیری درست بازیکنان در تیمهای مختلف رو توی بازیشون داشته باشن تا منیجر مود رو با لذت بیشتری دنبال کنن , میتونن اسم تیمهای مورد نظرشونو بگن تا من تصویر تاکتیکهای تیم مورد نظرشون رو توی تاپیک بذارم ( وقتی شما تاکتیکهای تیمی که CPU کنترلش میکنه رو به شکل واقعی خودش طراحی کنید تا حدودی میتونید شباهت بازی این تیمها رو با تیمهای واقعی لمس کنید البته خیلی نباید انتظار بالایی داشت چون به هر حال این یک بازی ویدئویی هست ) .

من به مرور سعی میکنم ترکیب , استراتژیها , تاکتیکها , دامنه حرکتی بازیکنان و محل قرار گیری اونها در زمین رو توی پست سوم همین تاپیک قرا بدم .

بعنوان نمونه این مربوط میشه به تیم اینتر میلان :

من قبلا جزئیات تاکتیهای موجود در این بازی رو از مجلات رسمی منتشر شده EA ترجمه کرده بودم و توی تاپیک WC قرار داده بودم . به امید خدا اونا رو به اینجا منتقل میکنم تا از جزئیات تاکتیها و استراتژیهای تیمی بیشتر اطلاع پیدا کنید .

مراحل انجام این کار :

1. Main menu > Edit Teams > Team Management >Select League/Team etc
2. Formation > Edit Default > Save as e.g. 4-3-3 Custom 1
3. Formation > Scroll down to 4-3-3 Custom 1 > Select to make it the default
4. Custom Tactics > Edit Values > Save as e.g. Custom Arsenal 1 (This now becomes automatic default)
5. نقشها و محل جای گیری بازیکن رو توی زمین ادیت کنید .
6. تکرار مرحله 1 تا 5 برای تمام تیمها .
7. Main Menu > My Fifa 10 > Fifa 10 Profile > Save/Load/Delete > Save > Save squads.

در ضمن یادتون باشه باید این کارها رو قبل از شروع کردن منیجر مود انجام بدید تا توی این مود تغییرات سیو بشه .

این کار یک تعداد از کاربرانه که یک سایت اختصاصی دارن برای این کار طراحی میکنن و گفته میشه شاید امسال مواردی مثل چنتهای اختصاصی , زبانهای هر تیم در جام باشگاهها , زاویه دوربینهای هر لیگ و مواردی از این دست رو هم اضافه کنن تا بازیها حس و حال واقعی تری به خودش بگیره .
پارسال این کار بصورت محدود انجام شد که مورد استقبال بسیاری از گیمرها قرار گرفت .

Google Spider
21-09-2010, 13:31
من منتظر نسخه ی اصلی خواهم موند؛ چون مطمئنا هستم فیفا 10 تا سالها من رو سرگرم خواهد کرد! :40:
فوق العاده است

حاجی منظورت fifa 11 بود دیگه نه ؟؟؟:5:(البته اگه منظورت این نباشه نسخه pc همون fifa 10 کنسوله)
یه چیز دیگه ... فقط می تونی 1 سال بازیش کنی چون مطمینا با اومدن fifa 12 میری سراغ اون ...:31:

من اینو خودم امتحان نکردم اما گفته میشه نسخه نهایی فیفا 11 PC هستش (البته حجمش برای دانلود زیاده ):

حسین جان ایا سایت خارجی این موضوع رو تایید کردن ....
یعنی این fifa 11 کامله ؟؟؟

لطفا سریعا جوابمو بده که یه جا برای دانلود سراغ دارم با سرعت بالا ولی تا قبل از ساعت 16 باید بزارم دانلود چون بسته میشه...(اینترنت 4 مگ):8:

4039
21-09-2010, 13:42
حاجی منظورت fifa 11 بود دیگه نه ؟؟؟:5:(البته اگه منظورت این نباشه نسخه pc همون fifa 10 کنسوله)
یه چیز دیگه ... فقط می تونی 1 سال بازیش کنی چون مطمینا با اومدن fifa 12 میری سراغ اون ...:31:

حسین ان ایا سایت خارجی این موضوع رو تایید کردن ....

لطفا سریعا جوابمو بده که یه جا برای دانلود سراغ دارم با سرعت بالا ولی تا قبل از ساعت 16 باید بزارم دانلود چون بسته میشه...(اینترنت 4 مگ):8:
راستش این چیزا رو اجازه نمیدن توی سایتهای معتبر کسی قرار بده چند روز پیش من همچین کاری کردم بلافاصله بن دائمیم کردن . دوباره یک آی دی جدید ساختم الان دیگه جرات اینو ندارم از کسی بپرسم .

B3HZ@D
21-09-2010, 14:54
حسین جان ایا سایت خارجی این موضوع رو تایید کردن ....

لطفا سریعا جوابمو بده که یه جا برای دانلود سراغ دارم با سرعت بالا ولی تا قبل از ساعت 16 باید بزارم دانلود چون بسته میشه...(اینترنت 4 مگ)

شما مطمئنی 4 مگه؟!
2 مگ رو هم به زور به شرکت ها میدن...بعد اونجا 4 مگ داره
در ضمن به اسم این اشتراک ها توی ایران نمیشه اطمینان کرد...
یکی از دوست های من اشتراک 512 گرفته بود حداکثر Receive اون 35 کیلوبایت بود ولی من که 256 گرفتم تا 180 هم receive دارم
در کل هیچ چیز اینترنت ایران مشخص نیست

اون لینکی که حسین جان قرار دادن برای دانلود فیفا 11 کار نمیکنه
من که هر چی دانلود رو زدم اتفاقی نیفتاد
کسی دیگه ای تست کرده؟!

Google Spider
21-09-2010, 14:58
شما مطمئنی 4 مگه؟!
2 مگ رو هم به زور به شرکت ها میدن...بعد اونجا 4 مگ داره
در ضمن به اسم این اشتراک ها توی ایران نمیشه اطمینان کرد...
یکی از دوست های من اشتراک 512 گرفته بود حداکثر Receive اون 35 کیلوبایت بود ولی من که 256 گرفتم تا 180 هم receive دارم
در کل هیچ چیز اینترنت ایران مشخص نیست

اون لینکی که حسین جان قرار دادن برای دانلود فیفا 11 کار نمیکنه
من که هر چی دانلود رو زدم اتفاقی نیفتاد
کسی دیگه ای تست کرده؟!

این قضیهش فرق داره عزیز.... :31:

لینک رو هم اره راس می گیی من هم تست کردم کار نمی کرد....

p3yman_xl
21-09-2010, 15:02
حاجی منظورت fifa 11 بود دیگه نه ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](البته اگه منظورت این نباشه نسخه pc همون fifa 10 کنسوله)

نه منظورم همون فیفا 10 هه ...
معتادم کرده ... :31::40:

zadis
21-09-2010, 16:17
دوستان از سایت یوتیو چجوری میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
youtube
میشه لینک دانلود اون تکنیک های فیفا 11 رو بدید

paroucia
21-09-2010, 16:33
آیا فایل buttonDataSetup جدیدی نیومده؟من با جوی استیکم مشکل دارم!

swamp
21-09-2010, 16:34
میدونم خیلی ها پرسیدن ولی اگه میشه روش تایم زیاد کردن و سختتر کردن بازی رو دوبازه بگید
البته اگه همچین روشی جواب داده!

B3HZ@D
21-09-2010, 16:34
دوستان از سایت یوتیو چجوری میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
youtube
میشه لینک دانلود اون تکنیک های فیفا 11 رو بدید

شما برو به این سایت که میگم و لینک ویدئو رو وارد کن و ویدئو رو دانلود کن

Spaniuly
21-09-2010, 16:46
آیا فایل buttonDataSetup جدیدی نیومده؟من با جوی استیکم مشکل دارم!
این فایلت رو برام آپلود کن برات بسازمش... اول گیم پدت رو دقیق تنظیم کن همه آنالوگ هاش رو بعد برام بفرست تغییراتش رو اعمال کنم حالشو ببر مطمئنم درست انجام ندادی توضیحاتم رو

میدونم خیلی ها پرسیدن ولی اگه میشه روش تایم زیاد کردن و سختتر کردن بازی رو دوبازه بگید
البته اگه همچین روشی جواب داده!

با این

paroucia
21-09-2010, 17:40
این فایلت رو برام آپلود کن برات بسازمش... اول گیم پدت رو دقیق تنظیم کن همه آنالوگ هاش رو بعد برام بفرست تغییراتش رو اعمال کنم حالشو ببر مطمئنم درست انجام ندادی توضیحاتم رو
آقا بفرما:

دست شما درد نکنه

Spaniuly
21-09-2010, 18:42
آقا بفرما:

دست شما درد نکنه
ببین توی مسیر نصب بازیت
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 11 Demo\Game
برو 4 تا فایل ini می بینی یکیش GL هست اون هیچ... یه دونه هم buttonDataKeyBoardMouse داری اونم هیچ. دو تا فایل می بینی یکیش هم اسم همین buttonDataSetup هست یکیشم اسمش زنون هست این دوتا رو حذف کن بره ببین درست می شه یا نه چون من چک کردم فایلت ایرادی نداشت همونطوریه که باید باشه کاری که گفتم رو انجام بده ببین نتیجه چی میشه

محمد ه ف
21-09-2010, 19:04
با این

آرمین جان بعد از دانلود این نرم افزار آیا کار خاص دیگه ای باید بکنیم؟

Spaniuly
21-09-2010, 19:53
آرمین جان بعد از دانلود این نرم افزار آیا کار خاص دیگه ای باید بکنیم؟
نه فقط اجرا کن برنامه رو اون تیک دو حالته رو بزن در حال عادی روی آماتور 3 دقیقه اس تیک زدنی پروفشنال 6 دقیقه میشه

paroucia
21-09-2010, 19:58
مشکل ما همچنان پا برجاست!!!

Google Spider
21-09-2010, 20:01
مشکل ما همچنان پا برجاست!!!

اگه مطمینی که همه اون کارا رو درست انجام دادی....
برو با یه گیم پد دیگه تست کن شاید درست بشه...

paroucia
21-09-2010, 20:27
اگر امکانش هست یکبار دیگه کارهایی که باید انجام بدمو بگید!چونکه تو PES مشکلی ندارم باهاش.البته تو نسخه قبلی هم همچین مشکلی بود که با ادیت فایل مربوط به جوی پدها درست شد اما این یکی...

Google Spider
21-09-2010, 20:32
اگر امکانش هست یکبار دیگه کارهایی که باید انجام بدمو بگید!چونکه تو PES مشکلی ندارم باهاش.البته تو نسخه قبلی هم همچین مشکلی بود که با ادیت فایل مربوط به جوی پدها درست شد اما این یکی...

بفرما......

طریقه اصلاح کامل گیم پد:

1- فایل buttonDataSetup رو از داخل پوشه FIFA 11 که توی My Document هست پاک کنید. (اگه هست)
2- لانچر بازی رو اجرا کنید و به تنظیمات اکسترنال برید به Controller گیم پدتون رو انتخاب و به طور کامل تمامی دکمه هاش رو تنظیم کنید. و اوکی کنید و ذخیره کنید و لانچر رو ببندید.
3- به داخل این مسیر رفته و فایل buttonDataSetup رو با تکست پد اجرا کنید و این عنوان رو پیدا کنید توی اون
چند خط پایین تر تنظمات دکمه هایی رو خواهید دید که ابتدای اونها عبارت Xenon نوشته شده کل اونها رو پاک کنید بطوری که اون قسمت به این قالب در بیاد

.
.
.

AddMap PC_POV_0_UP VB_AI_LDPAD_UP
AddMap PC_POV_0_UP VB_FE_LDPAD_UP
AddAlias ""
AddAlias "XBOX 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "XBox 360 For Windows (Controller)"
AddAlias "Controller (XBOX 360 For Windows)"
AddAlias "Controller (Xbox 360 Wireless Receiver for Windows)"
AddAlias "Xbox 360 Wireless Receiver for Windows"
AddAlias "XInput Controller"
AddController "Controller_039"
AddAlias "SL-6535-SBK"
AddAlias "SL-6535-SSV"

.
.
.

همونطور که می بینید باید خط زیرین XInput Controller عنوان AddController "Controller_039 باشه نه کد های مربوط به Xenon

اگه کار ویرایش فایل رو درست انجام بدید. می تونید فایل رو ببندید و ذخیره اش کنید به بازی برید و صحیح ترین تنظیمات لذت ببرید. البته داخل بازی فعلا چون دمو هستش هر بار مجبورید 3 مورد دکمه رو جابجا کنید. که مربوط به تکل زدن و شوت زدن میشه من شوت و تکل سرپایی رو روی دکمه آبی و سانتر و تکل بلند رو روی قرمز می ذارم و اسپرینت رو روی RB قرار می دم.

Mehdi.ss
21-09-2010, 20:47
مثل اینکه داور خطای هند رو نمیکیره
یه چیز جالب که تازه متوجه شدم ، وقتی با رونالدو گل میزنی گوینده ورزشگاه اسمشو صدا میکنه ( البته به صورت صحیح نه الکی یه صدایی بیاد و ما فکر کنیم صدا کرد )

Abas1100
21-09-2010, 21:30
سلام
من امروز دمو رو کامل بازی کردم دست دوستانی که پچ گذاشتن درد نکنه عالی شده ولی :
تو حیرتم دویدن درست عین PES شده احساس میکنم بازیکن داره رو چمن سر می خوره همین داره حالمو بد می کنه
ای کاش منچستر تو دمو میشد حداقل بهتر ار بایرن لورکوزن هستش

4039
21-09-2010, 21:49
یه چیز جالب که تازه متوجه شدم ، وقتی با رونالدو گل میزنی گوینده ورزشگاه اسمشو صدا میکنه ( البته به صورت صحیح نه الکی یه صدایی بیاد و ما فکر کنیم صدا کرد )

هندو امسال توی کنسولی اضافه کردن .

سلام
من امروز دمو رو کامل بازی کردم دست دوستانی که پچ گذاشتن درد نکنه عالی شده ولی :
تو حیرتم دویدن درست عین PES شده احساس میکنم بازیکن داره رو چمن سر می خوره همین داره حالمو بد می کنه
ای کاش منچستر تو دمو میشد حداقل بهتر ار بایرن لورکوزن هستش
شاید کارت گرافیک شما زیاد قوی نیست .

Spaniuly
21-09-2010, 22:36
مهدی جان وقتی با بازیکنان معروف گل می زنی گوینده ورزشگاه اسمش رو می گه فقط رونالدو نیست.

konami-pes
22-09-2010, 00:08
امروز بالاخره دموی 360 دستم رسید و الان پس از حدود 30 بازی که از ظهر تا حاالا انجام دادم یه توضیح مفصل در مورد دمو میدم

نقاط قوت و پیشرفت ها نسبت به نسخه قبل:

1 - بازی از لحاظ گیم پلی طبیعی تر شده
2 - چمن بازی که در فیفا 10 واقعا ضعیف بود اینجا مانند فیفا ورد کاپ شده در نتیجه چمن بسیار مطلوبه
3 - بازیکنان از لحاظ جسمی سنگین تر به نظر میان و دیگه مثل فیفا 10 نیست که آدم احساس می کرد یه سری بادکنک به جای بازیکن تو زمین هستند!!
4 - حرکت تیمی و کارای تاکتیکی نسبت به نسخه قبل بهتر شده
5 - اضافه شدن فردیت گرایی ، بازی رو زیبا تر کرده
6 - داوری خیلی نسبت به فیفا 10 بهتر شده اما بازم یه سری مشکلات جزئی داره که احتمال میدم در نسخه نهایی درست بشه
7 - دو باگ بزرگ در گیم پلی فیفا 10 برطرف شده ( منظورم ضربات چیپ و ضربات فنی که پشت محوطه جریمه زده میشدن و 95 درصد گل می شدند) واقعا مسئولین EA خیلی خوب به همه انتقادات توجه می کنند که جای تحسین داره
8 - دروازبانی در این نسخه خیلی خوب روش کار شده و به اون صورت مشکلی نداره
9 - بازی تا حدودی سخت تر به نظر می رسه ( من روی درجه افسانه ای در این 30 بازی حدود 10 تاش رو باختم در حالی که در فیفا 10 روی این درجه به ندرت در روز یک بازی هم می باختم! )
10 - گرافیک Face بازیکنان نسبت به فیفا 10 پیشرفت چشم گیری داشته
11 - شادی پس از گل دیگه مانند فیفا 10 مزخرف نیست که می بایست خودمون انجام بدیم بلکه این بار به شکل بسیار زیبایی شاهد شادی پس از گل هستیم که به نظرم به مراتب زیباتر از شادی پس از گل PES شده ... یه کارای قشنگی بعد از گل انجام میدن عین واقعیت. یه جا دیدم بازیکن که گل رو زد خواست خوشحالی کنه یهو با مدافعین برخورد کرد خورد زمین انتظار داشتم الان بازیکنان قاطی کنند اما می دونید چی شد؟! سایر بازیکنان خودشون رو انداختند روی بازیکنی که گل زده !! بازم تاکید میکنم قبل از اینکه بازیکن بخوره زمین مسیر خوشحالی یه چیز دیگه بود که چون محوطه شلوغ بود گل زن با مدافع برخورد کرد افتاد زمین که هم تیمی هاش هم خودشون رو انداختن رو بازیکنن و خوشحالی کردند.
12 - دیگه در تعویض ها شاهد تصویر تماشاگران نیستیم

نقاط ضعف :

1 - لیز خوردن بازیکنان و برخورد عجیب غریب با هم در حین بازی !! ( البته احساس میکنم مشکل دمو باشه و در نسخه نهایی برطرف بشه)
2 - نشون دادن انیمشن های غیرواقعی و برعکس در حین بازی مثلا کرنر واسه رئال افتاده اما تصویر سرجیو راموس رو نشون میده که داره فوروارد حریف رو می گیره !! ( این مورد هم قطعا مشکل دمو خواهد بود و در نسخه نهایی برطرف میشه)
3 - در فیفا 10 هنگام تعویض حتما باید تماشاگران رو اول نشون میداد بعد تعویض رو اما این بار به جای تماشاگران حتما قبل از تعویض یه انیمشن از بازیکنان نشون میده بعد تعویض رو نشون میده اینو در همه تعویض ها شاهد هستیم ( این مورد هم احتمالا در نسخه نهایی درست میشه )
4- CPU اکثر پنالتی هاشو خراب میکنه.
5 - اگر روی یک بازیکن تکل بری که در اصل اون خطا کارت داشته باشه ولی داور دستور به ادامه بازی بده و در همین حین سوت نیمه ی اول بخوره, داور بهش کارت نمیده.(اینو من 2 بار دیدم شاید اشتباه میکردم به هر حال مطمئن نیستم)
6- همون باگی که مسعود هم گفت که هر طرف دروازه که بایستی, CPU پنالتیشو خیلی وقتا همون طرف میزنه.

فعلا تو این 30 بازی که انجام دادم بیشتر از این چند مورد مشکلی ندیدم اگه بازم دیدم میگم

یه سری مشکلات هم دمو داره مثلا گزارشگر بازی واسه من صداش قطع و وصل میشه و بازی بعضی اوقات هنگ می کنه که صد در صد مشکل یا از دمو هست یا از DVD بازی.

در کل می تونم بگم خیلی عالیه و امسال واقعا EA گل کاشت.

دموی PES 2011 رو هم بازی کردم بعدا یه توضیحاتی در مورد اونم میدم.

و در آخر این نمرات رو به دموی این دو بازی میدم

FIFA 11 >>> 9.2
PES 2011 >>> 6.5

B3HZ@D
22-09-2010, 01:32

آره خطا نمیگیره...چیزی که توی نسخه های قبلی هم وجود داشت

یادمه توی نسخه 08 یا 09 وقتی آفساید گرفته میشد و به توپ ضربه میزدی (مثلا اون رو شوت میکردی) داور به اون بازیکن اخطار میداد
توی سری های بعد فیفا این کار رو چندین و چند بار انجام دادم ولی مثل این که دیگه خبری از کارت نیست
ولی کلا خیلی جالب بود...حیف شد که حذف شد

امروز بالاخره دموی 360 دستم رسید و الان پس از حدود 30 بازی که از ظهر تا حاالا انجام دادم یه توضیح مفصل در مورد دمو میدم

ممنون از جناب Konami -pes
واقعا نقد خوبی بود و هم نقاط قوت بخوبی گفته شده بود و هم نقاط ضعف
کسی هم این وسط جوگیر نشده بود و توی جو بازی شهید نشده بود (به قول بعضی دوستان)
احتیاجی هم به کلیپ گذاشتن نبود و توی بک متن با بیان ساده همه اونا گفته شده بود

S0R3N4
22-09-2010, 02:07
بچه ها
بازی کی میاد دقیقا ایران؟

B3HZ@D
22-09-2010, 02:08
فکر کنم 6 مهر ماه باشه...
ولی توی بازار ایران هیچی مشخص نیست
ممکنه زودتر بیاد ممکن هم هست دیرتر بیاد که احتمالش کمه

ویرایش شد:

مرسی از مصطفای عزیز بابت راهنمایی

Mostafa NBA
22-09-2010, 02:20

نقاط قوت و پیشرفت ها نسبت به نسخه قبل:

1 - بازی از لحاظ گیم پلی طبیعی تر شده
2 - چمن بازی که در فیفا 10 واقعا ضعیف بود اینجا مانند فیفا ورد کاپ شده در نتیجه چمن بسیار مطلوبه
3 - بازیکنان از لحاظ جسمی سنگین تر به نظر میان و دیگه مثل فیفا 10 نیست که آدم احساس می کرد یه سری بادکنک به جای بازیکن تو زمین هستند!!
4 - حرکت تیمی و کارای تاکتیکی نسبت به نسخه قبل بهتر شده
5 - اضافه شدن فردیت گرایی ، بازی رو زیبا تر کرده
6 - داوری خیلی نسبت به فیفا 10 بهتر شده اما بازم یه سری مشکلات جزئی داره که احتمال میدم در نسخه نهایی درست بشه
7 - دو باگ بزرگ در گیم پلی فیفا 10 برطرف شده ( منظورم ضربات چیپ و ضربات فنی که پشت محوطه جریمه زده میشدن و 95 درصد گل می شدند) واقعا مسئولین EA خیلی خوب به همه انتقادات توجه می کنند که جای تحسین داره
8 - دروازبانی در این نسخه خیلی خوب روش کار شده و به اون صورت مشکلی نداره
9 - بازی تا حدودی سخت تر به نظر می رسه ( من روی درجه افسانه ای در این 30 بازی حدود 10 تاش رو باختم در حالی که در فیفا روی این درجه به ندرت در روز یک بازی هم می باختم! )
10 - گرافیک Face بازیکنان نسبت به فیفا 10 پیشرفت چشم گیری داشته
11 - شادی پس از گل دیگه مانند فیفا 10 مزخرف نیست که می بایست خودمون انجام بدیم بلکه این بار به شکل بسیار زیبایی شاهد شادی پس از گل هستیم که به نظرم به مراتب زیباتر از شادی پس از گل PES شده ... یه کارای قشنگی بعد از گل انجام میدن عین واقعیت. یه جا دیدم بازیکن که گل رو زد خواست خوشحالی کنه یهو با مدافعین برخورد کرد خورد زمین انتظار داشتم الان بازیکنان قاطی کنند اما می دونید چی شد؟! سایر بازیکنان خودشون رو انداختند روی بازیکنی که گل زده !! بازم تاکید میکنم قبل از اینکه بازیکن بخوره زمین مسیر خوشحالی یه چیز دیگه بود که چون محوطه شلوغ بود گل زن با مدافع برخورد کرد افتاد زمین که هم تیمی هاش هم خودشون رو انداختن رو بازیکنن و خوشحالی کردند.
12 - دیگه در تعویض ها شاهد تصویر تماشاگران نیستیم

نقاط ضعف :

1 - لیز خوردن بازیکنان و برخورد عجیب غریب با هم در حین بازی !! ( البته احساس میکنم مشکل دمو باشه و در نسخه نهایی برطرف بشه)
2 - نشون دادن انیمشن های غیرواقعی و برعکس در حین بازی مثلا کرنر واسه رئال افتاده اما تصویر سرجیو راموس رو نشون میده که داره فوروارد حریف رو می گیره !! ( این مورد هم قطعا مشکل دمو خواهد بود و در نسخه نهایی برطرف میشه)
3 - در فیفا 10 هنگام تعویض حتما باید تماشاگران رو اول نشون میداد بعد تعویض رو اما این بار به جای تماشاگران حتما قبل از تعویض یه انیمشن از بازیکنان نشون میده بعد تعویض رو نشون میده اینو در همه تعویض ها شاهد هستیم ( این مورد هم احتمالا در نسخه نهایی درست میشه )

فعلا تو این 30 بازی که انجام دادم بیشتر از این 3 مورد مشکلی ندیدم اگه بازم دیدم میگم

یه سری مشکلات هم دمو داره مثلا گزارشگر بازی واسه من صداش قطع و وصل میشه و بازی بعضی اوقات هنگ می کنه که صد در صد مشکل یا از دمو هست یا از DVD بازی.

در کل می تونم بگم خیلی عالیه و امسال واقعا EA گل کاشت.

دموی PES 2011 رو هم بازی کردم بعدا یه توضیحاتی در مورد اونم میدم.

و در آخر این نمرات رو به دموی این دو بازی میدم

FIFA 11 >>> 9.2
PES 2011 >>> 6.5

منم یک چیزی حدود دو برابر شما بازی کردم :31: این نکاتی که شما گفتی رو قبول دارم.

نقاط ضعف بازی چنتا دیگه میگم اونا رو هم اضافه کنید:

5- اگر روی یک بازیکن تکل بری که در اصل اون خطا کارت داشته باشه ولی داور دستور به ادامه بازی بده و در همین حین سوت نیمه ی اول بخوره, داور بهش کارت نمیده.(اینو من 2 بار دیدم شاید اشتباه میکردم به هر حال مطمئن نیستم)
6- همون باگی که مسعود هم گفت که هر طرف دروازه که بایستی, CPU پنالتیشو خیلی وقتا همون طرف میزنه.

---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------

فکر کنم 1 مهر ماه باشه...
ولی توی بازار ایران هیچی مشخص نیست
ممکنه زودتر بیاد ممکن هم هست دیرتر بیاد که احتمالش کمه

1 مهر نیست که !!!! 28 سپتامبر میشه 6 مهر.

Abas1100
22-09-2010, 06:40
شاید کارت گرافیک شما زیاد قوی نیست .

نه من کامل رو HIGH دارم بازی می کنم یکم گیر داره وقتی Esc رو میزنی ولی در کل خیلی روون اجرا میشه
قبلا هم که یه ویدئو حسین عزیز گذاشت بازی رئال و بارسا PEPE همین طور سر میخورد ولی به چشم خودم که دیدم باورم شد
به نظرم سانتر ها هم یه جوری شده مثلا منطقه که عوض میکنی توپ زیاد ارتفاع نمی گیره
توی ARENA هم کامل محسوسه که توپ سبک وزن هستش
اما گرافیک فوق العاده بی نظیره
گیم پلی مخصوصا تو حالت MANUAL استثنانی هست
درکل بازی خوبی شده

konami-pes
22-09-2010, 07:53
منم یک چیزی حدود دو برابر شما بازی کردم :31: این نکاتی که شما گفتی رو قبول دارم.

نقاط ضعف بازی چنتا دیگه میگم اونا رو هم اضافه کنید:

5- اگر روی یک بازیکن تکل بری که در اصل اون خطا کارت داشته باشه ولی داور دستور به ادامه بازی بده و در همین حین سوت نیمه ی اول بخوره, داور بهش کارت نمیده.(اینو من 2 بار دیدم شاید اشتباه میکردم به هر حال مطمئن نیستم)

آره من الان که توجه کردم این 3 تا مشکل هم وجود داره با اجازه خودتون به لیست اضافشون کردم:31: ولی من بعید می دونم این مشکلات در نسخه نهایی باشه و قطعا مشکل دموی بازی هست.

shakerifar
22-09-2010, 08:59
هندو امسال توی کنسولی اضافه کردن .
که خوب از اب در نیومده و بیشتر اذیت می کنه مثلاپشت محوطه جریمه توپ رو شوت می کنی توپ به دست بازیکنی که تو 1 متری تو هستش می خوره و داور هند می کیره در حالی که هیچ جا یه همچین صحنه ای رو هند نمی گیرن تازه پنالتی هم می گیره

5 - اگر روی یک بازیکن تکل بری که در اصل اون خطا کارت داشته باشه ولی داور دستور به ادامه بازی بده و در همین حین سوت نیمه ی اول بخوره, داور بهش کارت نمیده.(اینو من 2 بار دیدم شاید اشتباه میکردم به هر حال مطمئن نیستم)
داور حتی اگه پایان نیمه اول هم باشه کارت می ده مگر این که مدت خیلی زیادی از خطا بگذره و بازی متوقف نشه که این حالت خیلی کم پیش میاد (البته قسمت دومشو مطمئن نیستم)
دیگه بقیه مشکلات درست هستش وامیدوارم بر طرف بشه که اونم به احتمال زیاد بر طرف می شه

محمد ه ف
22-09-2010, 09:23
سلام دوستان
من دمو رو دانلود کردم
دوتا مشکل دارم
مشکل اولم این هست که تو بازی اصلا دسته ها کار نمیکنن،باید چی کار کنم؟
مشکل دومم هم دکمه های رو کیبورد جدید شدن و وقتی من میرم تو ستینگ و تغییرش بدم اجازه نمیده این کار رو بکنم،مشکل از کجاست؟

امير موسر
22-09-2010, 09:35
من رو پایی زدن رو یاد گرفتم خیلی خیلی جالبه ! میشه با روپایی بازیکن رو جا بزاری و یه شوت رو پا بزنی خیلی جالبه !

dani.la10
22-09-2010, 09:36
08
TO FIFA 11

SevenCity
22-09-2010, 10:14
اصلا حالت دویدن شبیه به pes نیست البته من pes11 رو بازی نکردم هنوز
دوستانی که میگن سر میخوره من اصلا اون حالت ژله ای که pes داره رو تو فیفا نمیبینم و دیگه اون حالت کارتونی سری قبل فیفا وجود نداره و خیلی واقعی تر شده اما فکر میکنم باز هم با ایده آل های یوزر ها خیلی فاصله داره

متاسفانه فیفا 11 بدجوری از سی پی یوی من کار میکشه که تقریبا فول لود میشه! و گیر هم داره و تو منو رفتن با esc چند ثانیه گیر میکنه
راه حلی سراغ دارین؟ cpu core 2 dou e4500
geforce 8600 gddr3

محمد ه ف
22-09-2010, 10:18
سلام دوستان
من دمو رو دانلود کردم
دوتا مشکل دارم
مشکل اولم این هست که تو بازی اصلا دسته ها کار نمیکنن،باید چی کار کنم؟
مشکل دومم هم دکمه های رو کیبورد جدید شدن و وقتی من میرم تو ستینگ و تغییرش بدم اجازه نمیده این کار رو بکنم،مشکل از کجاست؟
دوستان لطفا یکی به این مشکل من برسه :41:

B3HZ@D
22-09-2010, 10:23
دوستان لطفا یکی به این مشکل من برسه :41:

شما برو توی فولدری که بازی رو نصب کردی و این مسیر رو دنبال کن

X:\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup

و بعد از اون فایل فیفا کانفیگ رو اجرا و از قسمت ستینگ تنظیمات لازم رو انجام بدین
اونجا میتونین دکمه های کیبورد و جوی استیک رو تعریف و مشخص کنین

konami-pes
22-09-2010, 11:04
یه چیز دیگه که تو بازی واقعا از نظر من خوب شده نوع زدن تکل هستش که خیلی خوب روش کار شده.در این دو روز که دارم به کرات بازی میکنم کمتر مشکل داوری دیدم که امیدوارم نسخه نهایی داوری بهتر هم بشه. بازی یه سری باگ داره که کاملا مشخصه مربوط به دمو میشه و در نسخه نهایی اصلاح میشه. فقط یک سوال داشتم ... یادمه قبلا دوستان اشاره کردند که در فیفا 11 پی سی میشه آهنگهای خودمون رو وارد بازی کنیم خواستم بدونم این قابلیت واقعا در نسخه نهایی هست و آیا فقط واسه PC هست یا اینکه نسخه کنسولی هم این قابلیت رو داره؟

paroucia
22-09-2010, 11:16
توی فیفا 10 برای تنظیمات دسته یه قسمت داشت که می گفت می خوای آنالوگ باشه یا دیجیتال که مربوط می شد به دسته های شوک دار.در این نسخه همچنین چیزی وجود نداره و مشکل من هم همینه و به این دلیل نمی تونم از استیک ها به درستی استفاده کنم!حالا باید چه کار کنم نمی دونم!

FCBarcelona.ir
22-09-2010, 12:17
یه نکته جالب استفاده از دکمه های LB و RB موقع زدن پنالتیه. صرف نظر از چیپ، این روی اعصاب من بود که با روی پا بازیکنا پنالتی می زنن، در حالی که در واقعیت با داخل پا می زنن. البته کاش می شد هر دو رو با هم گرفت و چیپ رو هم با داخل پا زد، چون اغلب اینطوری می زنن. دکمه دیگه ای هم در پنالتی کار می کنه؟

توی ضربه کاشته هم من متوجه شدم که با گرفتن LB ضربه رو مستقیم و محکم می زنه. (خیلی وقتا اگر زمینی وسط دروازه بزنی، دروازبان به شکل خنده داری لایی می خوره.) ولی انگار تو ضربه کاشته RB اثری نداره و نمیشه با بغل پا ضربه زد. میشه چنین کاری رو انجام داد؟

Spaniuly
22-09-2010, 12:56
یه نکته جالب استفاده از دکمه های LB و RB موقع زدن پنالتیه. صرف نظر از چیپ، این روی اعصاب من بود که با روی پا بازیکنا پنالتی می زنن، در حالی که در واقعیت با داخل پا می زنن. البته کاش می شد هر دو رو با هم گرفت و چیپ رو هم با داخل پا زد، چون اغلب اینطوری می زنن. دکمه دیگه ای هم در پنالتی کار می کنه؟

توی ضربه کاشته هم من متوجه شدم که با گرفتن LB ضربه رو مستقیم و محکم می زنه. (خیلی وقتا اگر زمینی وسط دروازه بزنی، دروازبان به شکل خنده داری لایی می خوره.) ولی انگار تو ضربه کاشته RB اثری نداره و نمیشه با بغل پا ضربه زد. میشه چنین کاری رو انجام داد؟
آره ذاتا LB کار چیپ رو انجام میده ولی توی ضربات ایستگاهی اعم از کرنر و ضربه آزاد و ... برعکس عمل میکنه یعنی زمینی میزنه از فیفا های قبلی و کارنت همین مسئله پایدار هست. من خیلی وقته فیفا رو بازی نکردم می دونی که از وقتی PES2009 اومد فیفا رو گذاشتم کنار ولی من توی فیفا های قبلی منظورم 07 و 08 خیلی راحت ضربات آزاد رو گل می کردم بخصوص اگه زننده ضربه آزاد کسی مثل رونالدور یا بازیکن ضربه آزاد زن بود کافی بود تنظیم کنی به گوشه دروازه بالای سر دیوار دفاعی یه تپ به شوت می زدی نرم توپ رو می فرستاد توی گل. ولی عیبی نداره برای من فیفا دوباره جون گرفته و به مرور دستم عادت می کنه

sadeghbb
22-09-2010, 13:15
منم که تا حالا ضعفی ندیدم تو بازی !!! 10/10 فعلا! البته هنوز بازی نکردما سیستم نمیکشه! :27:
اسپم آزاد بود دیگه؟:21:

4039
22-09-2010, 13:39
که خوب از اب در نیومده و بیشتر اذیت می کنه مثلاپشت محوطه جریمه توپ رو شوت می کنی توپ به دست بازیکنی که تو 1 متری تو هستش می خوره و داور هند می کیره در حالی که هیچ جا یه همچین صحنه ای رو هند نمی گیرن تازه پنالتی هم می گیره

همینطوره . توی این چند وقت اخیر گیمرها خیلی به EA فشار آوردن که هند رو هم به بازی اضافه کنن . یکی از مسئولین EA که اگه اشتباه نکنم راتر بود که گفت ما هنوز روی خطای هند هوشمند کار نکردیم بنابراین چندان جالب نیست که فعلا خطای هندو به بازی اضافه کنیم اما با اصرار گیمرها امسال این خطا رو هم اضافه میکنیم که البته میشه توی گزینهای قبل از بازی غیر فعالش کرد یا اینکه داور تمام زمین خطای هندو بگیره بجز داخل محوطه جریمه . اگه اشتباه نکنم اینجور یادم میاد که گفته بودن برای نسخه بعدی تصمیم دارن روی این خطا کار میکنن .

فقط یک سوال داشتم ... یادمه قبلا دوستان اشاره کردند که در فیفا 11 پی سی میشه آهنگهای خودمون رو وارد بازی کنیم خواستم بدونم این قابلیت واقعا در نسخه نهایی هست و آیا فقط واسه PC هست یا اینکه نسخه کنسولی هم این قابلیت رو داره؟

توی فیفا 11 کنسولی میشه اینکار رو انجام داد فرشاد جان شما از کجا میگی توی PC میشه ؟
البته فکر میکنم توی PC هم خود گیمرهای برنامه نویس مثل PES این قابلیت رو طراحی کنن .

konami-pes
22-09-2010, 13:43
توی فیفا 11 کنسولی میشه اینکار رو انجام داد فرشاد جان شما از کجا میگی توی PC میشه ؟
البته فکر میکنم توی PC هم خود گیمرهای برنامه نویس مثل PES این قابلیت رو طراحی کنن .

حسین جان ، من قبلا تو همین تایپک در این مورد شنیدم یعنی منظور نسخه کنسولی بوده؟ آخه فکر کردم این قابلیت واسه نسخه pc بوده.

Elendil1
22-09-2010, 13:52
بچه ها نمی دونم اینو کسی گفته یا نه ، اما همون اول که ازتون می پرسه فوتبالتون در چه حده بزنید beginer ، بعدش درجه ی سختی رو ببرید بالا ، مدت زمان بازی بیشتر میشه ، همون 3 دقیقه هست ، اما بیشتر میشه ، نمیدونم چرا :-؟؟ ولی منم تست کردم شد ، تو فرم EA هم همینکار رو کردن میگن جواب میده ، یکم مدت زمان بازی میره بالاتر :دی

با نسخه ی 360 تست کردم ...

4039
22-09-2010, 15:00
بچه ها نمی دونم اینو کسی گفته یا نه ، اما همون اول که ازتون می پرسه فوتبالتون در چه حده بزنید beginer ، بعدش درجه ی سختی رو ببرید بالا ، مدت زمان بازی بیشتر میشه ، همون 3 دقیقه هست ، اما بیشتر میشه ، نمیدونم چرا :-؟؟ ولی منم تست کردم شد ، تو فرم EA هم همینکار رو کردن میگن جواب میده ، یکم مدت زمان بازی میره بالاتر :دی

با نسخه ی 360 تست کردم ...

من اینو چند روز پیش امتحان کردم نشد . والا نمیدونم این اتفاقی برای بعضیا پیش میاد یا اینکه درست زمانو محاسبه نمیکنن .
هر کی میخواد امتحان کنه از سوت شروع بازی تا مثلا 10 دقیقه او بازیو توی دفاع با مدافعین پاسکاری کنه تا توپ اوت نشه و زمان بازی متوقف نشه بعد سر 10 دقیقه زمان دقیقو بگیره ضرب در 9 کنه ببینم واقعا این جریان اتفاقی برای بعضیا میفته یا اینکه گیمرها توی محاسبه زمان اشتباه میکردن .

راستی شما چرا شطرنج رو با ت نوشتی ؟

shakerifar
22-09-2010, 15:54
من اینو چند روز پیش امتحان کردم نشد . والا نمیدونم این اتفاقی برای بعضیا پیش میاد یا اینکه درست زمانو محاسبه نمیکنن .
هر کی میخواد امتحان کنه از سوت شروع بازی تا مثلا 10 دقیقه او بازیو توی دفاع با مدافعین پاسکاری کنه تا توپ اوت نشه و زمان بازی متوقف نشه بعد سر 10 دقیقه زمان دقیقو بگیره ضرب در 9 کنه ببینم واقعا این جریان اتفاقی برای بعضیا میفته یا اینکه گیمرها توی محاسبه زمان اشتباه میکردن .

من تست کردم تو حالت معمولی بازی هر نیمه 2 دقیقه هستش که کل بازی میشه 4 دقیقه ولی این کاروکه کردم
بازی هر نیمه اش شد 3 دقیقه که کل بازی میشه 6 دقیقه
یه سوال مثلا تو فیفا10 وقتی زمان بازی رو 6 دقیقه هستش هر نیمه 6 دقیقه هستش دیگه درسته؟؟؟؟

konami-pes
22-09-2010, 15:56

من تست کردم تو حالت معمولی بازی هر نیمه 2 دقیقه هستش که کل بازی میشه 4 دقیقه ولی این کاروکه کردم
بازی هر نیمه اش شد 3 دقیقه که کل بازی میشه 6 دقیقه

منم تست کردم در این حالت به هر نیمه یک دقیقه اضافه میشه:46:

راستی دموی من مشکل صدا داره و قطع و وصل میشه مال شما هم اینطوریه؟

pouyaabiboy
22-09-2010, 16:30

بله صدا واسه همه همینطوره

زمانم امتحان کردم 1 دقیقه به هر نیمه اضافه میشه

4039
22-09-2010, 16:55

نه بابا این چه حرفیه ! من روی فلش ریختم صدا کاملا درسته . شاید شما روی دی وی دی بد رایت کردید .

hamidkabiri6270
22-09-2010, 17:05
نه من کامل رو HIGH دارم بازی می کنم یکم گیر داره وقتی Esc رو میزنی ولی در کل خیلی روون اجرا میشه
قبلا هم که یه ویدئو حسین عزیز گذاشت بازی رئال و بارسا PEPE همین طور سر میخورد ولی به چشم خودم که دیدم باورم شد
به نظرم سانتر ها هم یه جوری شده مثلا منطقه که عوض میکنی توپ زیاد ارتفاع نمی گیره
توی ARENA هم کامل محسوسه که توپ سبک وزن هستش
اما گرافیک فوق العاده بی نظیره
گیم پلی مخصوصا تو حالت MANUAL استثنانی هست
درکل بازی خوبی شده

منم همین مشکل را دارم.و بازی لحظاتی گیر میکنه به خصوص انتهای بازی که تموم میشه و موقعی که escرا میزنم.کارت گرافیکم هم ا گیگه.نمیدونم چرا این مشکل را پیدا میکنه.احتمالا مشکل از سی پی یو هست

این در حالیه که مشخصات مورد نیاز برای اجرای بازی اینه:

***** FIFA 11 PC Recommended System Requirement *****

Processor: Intel Core2Duo @ 2.4Ghz

RAM: 1 GB (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)

Video Memory: 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above).
ATI RADEON HD 3870 or better

NVIDIA GEFORCE 8800 GT or better

Mostafa NBA
22-09-2010, 17:41

این مشکل از DVD هست. چون ما درست رایت نمیکنیم برای همین درایو کنسول باهاش مشکل داره و صدا قطع و وصل میشه وگرنه همونطور که حسین جان گفتند با فلش مشکلی نداره.

چرا من هرچی فیفا بازی میکنم خسته نمیشم ؟؟ :19:

Elendil1
22-09-2010, 17:44

بچه های اینجا هم تست کردن جواب گرفتن ،
چیکار به امضای من داری :| :دی ، الان درستش می کنم ...

منم تست کردم در این حالت به هر نیمه یک دقیقه اضافه میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه دمو هیچگونه اشکاله صدایی نداره ، رو dvd به احتمال بد رایت شده ، الان با فلش بازی می کنم مشکلی ندارم.

----------------------------------------------------------
عجب باگ تابلوییه این پنالتی زدنه حریف ، دروازه بان هر جا میره ، این همون ور میزنه :دی ...
اما این والدز بازم نیم نمی تونه بگیر =))

pouya_99999
22-09-2010, 18:25
الان یک باگ رویت شد :31:

حریف پنالتی زد گرفتم بعدش رفت تو گل ولی داور گلو قبول نکرد :18:

pouyaabiboy
22-09-2010, 18:29
این مشکل از DVD هست. چون ما درست رایت نمیکنیم برای همین درایو کنسول باهاش مشکل داره و صدا قطع و وصل میشه وگرنه همونطور که حسین جان گفتند با فلش مشکلی نداره.

چرا من هرچی فیفا بازی میکنم خسته نمیشم ؟؟ :19:

آی گفتی . بی تعصب میگم واقعا از 11 سیر نمیشم . خیلی خیلی خیلی متنوع شده و اصلا تکراری نمیشه
دم ea گرم که به همه وعده هاش عمل کرده

shakerifar
22-09-2010, 19:12

صدای من هم درسته رو فلش ریختم
شما هم باید رو فلش بریزید

kingmohsen
22-09-2010, 19:47
چقدر این موتور بازیش تو پی سی آشغاله
خیلی الکی از سی پی یو استفاده می کنه
سیستمم هنگ میکنه همش
درسته سی پی یوم تک هسته ای هستش اما چون هم رمم بالاست هم گرافیکم تو هیچ بازی مشکل ندارمو رو گرافیک بالا بازی می کنم
از جی تی ای گرفته تا کرایسس و همه ی بازی های جدید
رم 2 گیگ
گرافیک 9800GT DDR3 256 BIT
CPU AMD 2800

amin 2010
22-09-2010, 19:56
سیستمم هنگ میکنه همش
درسته سی پی یوم تک هسته ای هستش اما چون هم رمم بالاست هم گرافیکم تو هیچ بازی مشکل ندارمو رو گرافیک بالا بازی می کنم
رم 2 گیگ
CPU AMD 2800

رفیق رم شما به هیچ وحه بالا نیست !!! در ضمن هرتز رمتون رو هم نگفتین شاید یه 2 گیگ اندازه 512 هم کارایی نداشته باشه !!! در ضمن CPU شما دیگه زیادی ضعیفه !!! کلا با گرافیکتون اصلا جور نیست !!!
+
در کل با توجه به اولین سالی که بازی برای PC نکست منتشر میشه چنین مشکلاتی عجیب هم نیست .

B3HZ@D
22-09-2010, 20:01
شما دارین در مورد کدوم نسخه صحبت میکنید؟!
من که نسخه pc رو هر چقدر بازی کردم مشکلی توی صدا نداشتم و اصلا قطع و وصلی نداشت.
اگه شما نسخه کنسول رو بازی میکنین که بحثش جداست :31:

سیستمم هنگ میکنه همش
رم 2 گیگ
CPU AMD 2800

دوست عزیز ویندوز شما چیه؟!
اگه ویستا یا Se7en باشه که اونا خودشون تقریبا 2 گیگ رم میخوان
ببخشید البته ولی رم سیستم شما همچین هم بالا نیست.
در ضمن این بازی روی XP یک گیگ رم رو به خود اختصاص میده...حالا شما این رو هم در نظر بگیر که یک سری برنامه دیگه در بک گراند ویندوز شما مشغول هستن و رم رو بخودشون اختصاص دادن.
در ضمن این رو هم متذکر بشم که همونطور که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و سیستم مورد نیاز رو اعلام کردن این بازی به CPU دو هسته ای احتیاج داره.
پس مشکل شما باید طبیعی باشه

vegas
22-09-2010, 20:09
شما دارین در مورد کدوم نسخه صحبت میکنید؟!
من که نسخه pc رو هر چقدر بازی کردم مشکلی توی صدا نداشتم و اصلا قطع و وصلی نداشت.
اگه شما نسخه کنسول رو بازی میکنین که بحثش جداست :31:

دوست عزیز ویندوز شما چیه؟!
اگه ویستا یا Se7en باشه که اونا خودشون تقریبا 2 گیگ رم میخوان
ببخشید البته ولی رم سیستم شما همچین هم بالا نیست.
در ضمن این بازی روی XP یک گیگ رم رو به خود اختصاص میده...حالا شما این رو هم در نظر بگیر که یک سری برنامه دیگه در بک گراند ویندوز شما مشغول هستن و رم رو بخودشون اختصاص دادن.
در ضمن این رو هم متذکر بشم که همونطور که دوست عزیزمون زحمت کشیدن و سیستم مورد نیاز رو اعلام کردن این بازی به CPU ده هسته ای احتیاج داره.
پس مشکل شما باید طبیعی باشه
منظورتون دو هسته ای بود دیگه ؟!:31:

konami-pes
22-09-2010, 20:11
من موندم پست شماره 1626 چه مطلب مفیدی توش بوده که کاربر m jax ازش تشکر کرده؟!! خب بازی نسخه دمو هست و قطعا یه سری باگ تو بازی هست.من خودم تا حالا به چند تا از باگ ها اشاره کردم. واقعا تعصب هم حدی داره!!

Lamanta
22-09-2010, 20:21
منم همین مشکل را دارم.و بازی لحظاتی گیر میکنه به خصوص انتهای بازی که تموم میشه و موقعی که escرا میزنم.کارت گرافیکم هم ا گیگه.نمیدونم چرا این مشکل را پیدا میکنه.احتمالا مشکل از سی پی یو هست

این در حالیه که مشخصات مورد نیاز برای اجرای بازی اینه:

***** FIFA 11 PC Recommended System Requirement *****

Processor: Intel Core2Duo @ 2.4Ghz

RAM: 1 GB (2 GB required for Windows Vista / Windows 7)

Video Memory: 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above).
ATI RADEON HD 3870 or better

NVIDIA GEFORCE 8800 GT or better

شاید گرافیک شما 8400 1GB باشه ؛ از کجا معلوم برای بازی کافی باشه ؟!
کلا مشخصات سیستمتون رو بگید.

FCBarcelona.ir
22-09-2010, 20:28
این داور نادون اعصاب منو خورد کرد. هر بار لباس دوم می پوشم (بارسا) داور عین ما لباس می پوشه! پارسال لباسش عین لباس اول بارسا بود همش قاطی می شد، حالا شده عین لباس دوم. آخه مگه میشه یه تیم لباس سبز و شورت سیاه پوشیده، داورم لباس سبز و شورت سیاه بپوشه؟ همش اون وسط زمین قاطی میشه. نمی دونم چرا انقدر انتخاب لباس داور افتضاحه، کاش می شد دستی باشه.

هیچ راه علاجی نداره؟

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

منم گاهی مشکل پیدا می کنم. البته خیلی ناچیز، ولی توقع نداشتم حتی یه ذره مشکل داشته باشم.

گرافیکم ATI 4890 1GB هست و پردازنده AMD DualCore +6000 و رم 2 گیگ. اول فکر کردم شاید رم کمه، ولی وسط بازی می بینم شاید 400-500 مگ رم خالیه. همین طور CPU هم کامل اشغال نشده. ویدئو رم گرافیک که خیلی بعیده کامل اشغال بشه.

می خوام برم ببینم تو XP چطوره. اگه اونجا مشکلی نداشته باشه، احتمال زیاد مشکل از رمه.

شاید هم این مشکل از دموئه. امیدوارم تو نسخه نهایی حل بشه.

eimanpaladin
22-09-2010, 20:58
ببخشید رو مال من رون اجرا میده
cpu : 3.4 full cash
gpu:9400 1gig gddr2
ram :2*800

Spaniuly
22-09-2010, 21:03
سیستمم هنگ میکنه همش
رم 2 گیگ
CPU AMD 2800

این داور نادون اعصاب منو خورد کرد. هر بار لباس دوم می پوشم (بارسا) داور عین ما لباس می پوشه! پارسال لباسش عین لباس اول بارسا بود همش قاطی می شد، حالا شده عین لباس دوم. آخه مگه میشه یه تیم لباس سبز و شورت سیاه پوشیده، داورم لباس سبز و شورت سیاه بپوشه؟ همش اون وسط زمین قاطی میشه. نمی دونم چرا انقدر انتخاب لباس داور افتضاحه، کاش می شد دستی باشه.

هیچ راه علاجی نداره؟

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

منم گاهی مشکل پیدا می کنم. البته خیلی ناچیز، ولی توقع نداشتم حتی یه ذره مشکل داشته باشم.

گرافیکم ATI 4890 1GB هست و پردازنده AMD DualCore +6000 و رم 2 گیگ. اول فکر کردم شاید رم کمه، ولی وسط بازی می بینم شاید 400-500 مگ رم خالیه. همین طور CPU هم کامل اشغال نشده. ویدئو رم گرافیک که خیلی بعیده کامل اشغال بشه.

می خوام برم ببینم تو XP چطوره. اگه اونجا مشکلی نداشته باشه، احتمال زیاد مشکل از رمه.

عاجزانه ازت خواهش می کنم روی XP SP3 نصب کن و ببین خروجی چطوره به من بگو. چون من احساس می کنم روی ایکس پی با این سیستمت خروجی بهتری داشته باشی و کلا افت فریم نداشته باشی... نتیجه رو به من بگو...
من شدیدا توی صحنه های آهسته افت فریم دارم البته همه تنظیمات روی های هست باید یه امتحانی بکنم ببینم توی تنظیمات پایین چطوریه.

Lamanta
22-09-2010, 21:05

من با Intel E5300 و GTS 250 1GB و رم OCZ 2FB FSB 800 روی ویندوز Se7en بازی رو راحت اجرا می کنم
واسه ی شما هم نباید موردی داشته باشه ؛ نمی دونم احتمالا مشکل از دمو هست یا از کارت گرافیک های ATi که با بعضی از بازی ها مشکل دارن.........

si2na
22-09-2010, 21:07
سلام
من هم Pes میزنم هم FiFa هر دو ایرادهایی داره اما نحوه سانتر کردن Pes بهتر از FiFa هست اما گیم پلی FiFa خیره کننده هست باید تحسین کرد اما اینم یادمون نره این همون FiFa2010 کنسول هست با کمی اپدیت

FCBarcelona.ir
22-09-2010, 21:40
من با Intel E5300 و GTS 250 1GB و رم OCZ 2FB FSB 800 روی ویندوز Se7en بازی رو راحت اجرا می کنم
واسه ی شما هم نباید موردی داشته باشه ؛ نمی دونم احتمالا مشکل از دمو هست یا از کارت گرافیک های ATi که با بعضی از بازی ها مشکل دارن.........
من تا به حال با بالاترین تنظیمات هیچ بازی مشکل نداشتم، الا GTA که ظاهرا مشکل از پورت شدن بازی بود.

در هر حال باید با XP چک کنم. البته سرویس پک 3 ندارم، چون اصولا هیچ کاری با XP نمی کنم. با SP2 چک می کنم امشب.

محمد ه ف
22-09-2010, 21:59
نسخه ی FIFA 11 PC هیچ تفاوتی با FIFA 10 PS3 نداره....
حالا یه سوال آیا FIFA 11 PS3 با FIFA 10 PS3 فرقی کرده؟

Spaniuly
22-09-2010, 22:12
من تا به حال با بالاترین تنظیمات هیچ بازی مشکل نداشتم، الا GTA که ظاهرا مشکل از پورت شدن بازی بود.

در هر حال باید با XP چک کنم. البته سرویس پک 3 ندارم، چون اصولا هیچ کاری با XP نمی کنم. با SP2 چک می کنم امشب.

حیف... ایکس پی هم فقط SP3 دیگه گیمینگ ترین و بهینه ترین هست. خوراکه گیمه گرچه موتور ویندوز های جدید گرافیک رو افزایش داده ولی واقعا بهینه بودن خروجی ایکس پی سرویس پک 3 غیر قابل انکاره

نسخه ی FIFA 11 PC هیچ تفاوتی با FIFA 10 PS3 نداره....

1- خیر
2- بله

Lamanta
22-09-2010, 22:29
از اون سوالا بود ها !
آخه مگه میشه یه بازی با نسخه ی قبلش فرقی نکرده باشه

si2na
22-09-2010, 22:34
فرقش اینه که گرافیک Pes بهتره اما دقت کنین فقط تو ظاهر اما دقت کنین این تو تفاوت بعد از زدن گل بیشتر به چشم میاد

4039
22-09-2010, 22:49

از اونجایی که این اولین ساله که بازی برای PC پورت میشه مشکلاتی برای اجرای بازی وجود داره . همین مشکلاتی که شما توی تاپیک عنوان میکنین رو گیمرهای دیگه هم دارن . این روزا Ian Jarvis کارگردان بازی داره مشکلات گیمرها رو بررسی میکنه تا برای نسخه نهایی این مشکلات رفع بشه .
اکثر مشکلات ظاهرا مربوط میشه به کارتهاب ATI . امروز ایشون راه کارهایی برای حل مشکلات این کارتها معرفی کرد .
ایشون میگه توی فایل rna.ini این خطو اضافه کنید :

SCREEN_SLEEP=16

اگه این فایلو ندارین خودتون باید ایجادش کنید به این شکل که یک فایل txt باز کنید و اسمشو بزارید rna.ini و بعد از اضافه کردن اون خط فایلو توی پوشه بازی قرار بدین .

ایشون میگه این موردو امتحان کنید و به جوابهای زیر جواب بدین تا مشکلو بشه رفع کرد :

1- آیا این کار مشکلتونو حل کرد ؟ بله/خیر
2- کارت گرافیک و cpu و ویندوزتون چیه ( چه سرویس پکی ) ؟
3-تنظیمات بازیتون چیه ؟ ( resolution / graphics quality / msaa /vsync )
4- فریم ریت بازی چقدره توی بازیتون ؟ همینطور توی repaly ها ؟

در مورد کارتهای Nvidia هم ایشون میگه بازی با درایور زیر بهتر اجرا میشه و فریم ریت بازیو بهبود میده نه تنها برای cpu های ضعیف بلکه برای cpu های متوسط هم میتونه مناسب باشه :

FCBarcelona.ir
22-09-2010, 23:39
از اونجایی که این اولین ساله که بازی برای PC پورت میشه مشکلاتی برای اجرای بازی وجود داره . همین مشکلاتی که شما توی تاپیک عنوان میکنین رو گیمرهای دیگه هم دارن . این روزا Ian Jarvis کارگردان بازی داره مشکلات گیمرها رو بررسی میکنه تا برای نسخه نهایی این مشکلات رفع بشه .
اکثر مشکلات ظاهرا مربوط میشه به کارتهاب ATI . امروز ایشون راه کارهایی برای حل مشکلات این کارتها معرفی کرد .

SCREEN_SLEEP=16

آقا چه کردی با ما :20:

مشکل حل شد! مثل هلو اجرا می کنه!

توضیح نداده این دقیقا چی کار می کنه؟

hamidkabiri6270
23-09-2010, 00:22

vga:1 gig 9500

ram:2*1gig ddr2

cpu:.1.80ghz core2dou e2160

به احتمال زیاد مشکل از سی پیو هست

IRAN_KING
23-09-2010, 00:28
سلام
من هم Pes میزنم هم FiFa هر دو ایرادهایی داره اما نحوه سانتر کردن Pes بهتر از FiFa هست

ایول یک حرف درست زده شد اینجا اونم اینه من هم خیلی زیاد موافقم با شما فیفا سانت نداره که :2: فقط PES ..

فیفا نکست بازی کردم دیدم نه سانتش مالی نیست فقط باید بری شوت که اصلا حال نمی ده هیجان نداره که بابا دیگه بازی نکردم راستی دریبلم نداره ! ! ! خشکه :31:

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

من موندم پست شماره 1626 چه مطلب مفیدی توش بوده که کاربر m jax ازش تشکر کرده؟!! خب بازی نسخه دمو هست و قطعا یه سری باگ تو بازی هست.من خودم تا حالا به چند تا از باگ ها اشاره کردم. واقعا تعصب هم حدی داره!!

قابلی نداره از شما هم تشکر می کنم... ولی حقیقت تلخه ...! :5:

hamidkabiri6270
23-09-2010, 00:37

SCREEN_SLEEP=16

اگه این فایلو ندارین خودتون باید ایجادش کنید به این شکل که یک فایل txt باز کنید و اسمشو بزارید rna.ini و بعد از اضافه کردن اون خط فایلو توی پوشه بازی قرار بدین .

ایشون میگه این موردو امتحان کنید و به جوابهای زیر جواب بدین تا مشکلو بشه رفع کرد :

در مورد کارتهای Nvidia هم ایشون میگه بازی با درایور زیر بهتر اجرا میشه و فریم ریت بازیو بهبود میده نه تنها برای cpu های ضعیف بلکه برای cpu های متوسط هم میتونه مناسب باشه :

سلام

دوست عزیز میشه این آدرسی که در مورد دانلود درایور دادی بگی کدوم را باید دانلود کنم.مشخصات گرافیکم اینه:

B3HZ@D
23-09-2010, 00:49
والا این مشکلاتی که دوستان مطرح میکنن و میگن بازی گیر میکنه برای من یکی خیلی عجیبه
من گرافیکم 256 و CPU دو هسته ای و 4 گیگ رم و ویندوزم هم Se7en هست و تا حالا توی هیچ بازی مشکل نداشتم
توی این بازی هم به هیچ وجه مشکلی برای من پیش نیومده.پس مشخصه که ایراد از ویندوز نیست

یا دوستان باید آخرین اپدیت گرافیک خودشون رو پیدا و نصب کنن یا این که رم کم میارن.
CPU های تک هسته ای هم که وضعیتش رو خود EA مشخص کرده.
پس اینقدر به این ویندوز Se7en بدبخت گیر ندین که هیچ ربطی به اون نداره.

ایول یک حرف درست زده شد اینجا اونم اینه من هم خیلی زیاد موافقم با شما فیفا سانت نداره که فقط PES ..

فیفا نکست بازی کردم دیدم نه سانتش مالی نیست فقط باید بری شوت که اصلا حال نمی ده هیجان نداره که بابا دیگه بازی نکردم راستی دریبلم نداره ! ! ! خشکه

خوب وقتی بلد نیستی بازی کنی اجباری توی این کار نیست...توی فیفا هر چیزی رو باید روی اصول انجام بدی
مثل PES اله بختکی نمیشه زد زیر توپ و به گل رسید.
به موقعش گل هایی که از روی سانتر از جناحین زدم رو آپلود میکنم و میذارم تا ببنید و یاد بگیری.

4039
23-09-2010, 00:53
در مورد replay ها کارگردان نسخه pc میگه در مجموع اجرای این صحنه ها نسبت به صحنه های عادی بازی مشکل تره و فشار بیشتری رو سخت افزار سیستم میاره ( بخاطر اینکه replay ها چمن سه بعدی و ... دارن ) توی این صحنه ها حتی توی کنسول هم افت فریم رو از 60 به 30 شاهدیم . بنابراین فکر نکنید بازی درست بهینه نشده یا اینکه سیستمتون ایراد پیدا کرده .

ایشون میگه اگه شما سخت افزار قدرتمندی ندارید این کارها رو انجام بدین تا بازی روون تر اجرا بشه :
- کاهش anti-aliasing به 0X
- کاهش وضوح بازی

میگم بچه ها پس این EA که چند سال پیش دلیل پورت نکردن بازی روی PC رو ضعیف بودن سخت افزار کامپیوتر عموم مردم میدونست همچین بی راهم نگفته بوده ببینید الان با وجود اینکه از نسخه 8 بازی سه سال میگذره و با وجود اینکه سخت افزارها از سه سال پیش تا الان قوی تر شدن بازم میبینیم بعضی از سیستما کم میارن .

سلام

دوست عزیز میشه این آدرسی که در مورد دانلود درایور دادی بگی کدوم را باید دانلود کنم.مشخصات گرافیکم اینه:

راستش اینو من پیشنهاد ندادم اینو کارگردان بازی گفته من دقیقا نمیدونم کدوم مخصوص کارت شماست . بعضی از بچه ها اینجا توی نرم افزار و سخت افزار تخصص خوبی دارن اگه اینجا کسی نگفت کدوم مورد مخصوص کارت شماست از بچه های بخش سخت افزار سایت کمک بگیر .

امير موسر
23-09-2010, 01:26
سلام

اصولا همیشه بهترین نسخه آخرین نسخست ! اون لینک صفحه قبل هم لینک درایور نیست لینک صفحه سرچه !
جدیدترین نسخه برای کارتای انویدیا نسخه 258.96 هست ! برای سری 6 به بالا ( 6 - 7 - 8 - 9 - ... )

XP 32BIT
tinyurl.com/22rukdx

XP 64BIT
tinyurl.com/27n65b8

SEVEN & VISTA 32BIT
tinyurl.com/3y59tay

SEVEN & VISTA 64BIT
tinyurl.com/23zmppv

برای کارتای ATI هم CATALYST 10.9 رو بگیرید !

hamidkabiri6270
23-09-2010, 02:09
اصولا همیشه بهترین نسخه آخرین نسخست ! اون لینک صفحه قبل هم لینک درایور نیست لینک صفحه سرچه !
جدیدترین نسخه برای کارتای انویدیا نسخه 258.96 هست ! برای سری 6 به بالا ( 6 - 7 - 8 - 9 - ... )

XP 32BIT
tinyurl.com/22rukdx

XP 64BIT
tinyurl.com/27n65b8

SEVEN & VISTA 32BIT
tinyurl.com/3y59tay

SEVEN & VISTA 64BIT
tinyurl.com/23zmppv

256 یا 258؟الان مطابق سرچی که تو سری 9 کردم .سه تا 256 اومد.یکی از اینها را باید دانلود کنم؟

این که قرمزش کردم اون بالا لینک دانلود همین درایوره؟

hadishi
23-09-2010, 02:12
دوستان یکی فایل thumbs.db در پوشه fifa11_pc_demo_EU\Support\EA Help\Cz برام اپلود کنه خیلی خیلی ممنون میشم اخه پاک شده

hamidkabiri6270
23-09-2010, 02:23
دوستان یکی فایل thumbs.db در پوشه fifa11_pc_demo_EU\Support\EA Help\Cz برام اپلود کنه خیلی خیلی ممنون میشم اخه پاک شده

اگه این منظورته.آپلود کردم:

Behnam_o2
23-09-2010, 02:35
256 یا 258؟الان مطابق سرچی که تو سری 9 کردم .سه تا 256 اومد.یکی از اینها را باید دانلود کنم؟

258.96 آخرین درایور سری 9 بود . حالا واسه سریهای دیگه رو نمیدونم

alihos93
23-09-2010, 03:11
آقایون که با دسته رو کومپوتر بازی میکنن، خیلی راحت میشه دسته رو تنظیم کرد و حتا آنالوگ ستیک راست که برای تکنیک هاست را فعال کرد. به مسیره زیر برون و تنزیماته رسلتیون و دسته رو آواز کنید ... تکنیکهای جالبی میشه انجام داد. L2 را بگیرین و ستیک راست را پر بدین D:

X\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup\fifaconfig.exe

treason_boys
23-09-2010, 05:05
این افت فریم بازی توی صحنه های آهسته رو نمیشه کاریش کرد..خیلی رو اعصابه:13:
-------------------------
یه مشکلی که من دارم اینه که خیلی صحنه های آهسته حساس بازی نادیده گرفته میشه..مخصوصا صحنه هایی که توپ از کنار تیر بیرون میره

hasani2008
23-09-2010, 09:02
ديروز دومو فيفا به دستم رسيد ولي يه مشكل عجيب پيدا كردم وقتي ميخوام بازيرو نصب كنم به محض اينكه instal رو ميزنم اين گزينه مياد Please insert cd/dvd fifa11 demo in drive f: (من بازي رو رو dvd گرفتم!!!!!!(خواهش ميكنم راهنمايي كنيد

mosolim
23-09-2010, 09:33
سلام
منم دمو رو گرفتم .بالاخره نمردیمو نکست فیفا رو روی pc دیدیم. البته بازم از کنسول کمتره. بازیه خوبی شده حداقال قابل تحمل تره از نسخه های قبل و میشه بازیش کرد و مودهای مختلفشو جلو رفت. راستی بازیش یکم راحت نیست؟ من الان تو یه دست بازی کردن 6 تا گل زدم. اون برنامه سخت تر کردنشو میشه قرار بدید. ولی در کل خوبه. میگم این افت فریم تو replay برای همه هست. ؟؟؟ حسین عزیز که از زبان کارگردان این موضوع رو تایید کرده.

Damian
23-09-2010, 10:20
دوستان گویا ساندترک بازی فقط شامل 2 آهنگ میشه
1- Gorillaz - Rhinestone
2- Ram di Dam - Flashbacks
کسی لیست کامل نداره تو ویکیپدیا همین دو آهنگ رو نوشته

Google Spider
23-09-2010, 10:54
این روزا Ian Jarvis کارگردان بازی داره مشکلات گیمرها رو بررسی میکنه تا برای نسخه نهایی این مشکلات رفع بشه .

حسین جان این کارگردان PES هیچ کاری رو انجام نمی ده ؟؟؟
نمیاد ببینه مشکلات و سوالات PES باز ها چیه ؟؟؟

hasani2008
23-09-2010, 11:08
كسي جواب منو نميده:41::41:

amindalton
23-09-2010, 11:24
آقا کسی نمیدونه چه جور میشه وقت بازی رو توی دموی فیفا 11 ماله xbox 360 بیشتر کرد، خودش رو سه دقیقس تو setting هم نمیشه زیادش کرد، برنامه ای فایلی چیزی واسش نیومده(مثل کامپیوتر) مرسییییییی!

4039
23-09-2010, 12:05
سلام
منم دمو رو گرفتم .بالاخره نمردیمو نکست فیفا رو روی pc دیدیم. البته بازم از کنسول کمتره. بازیه خوبی شده حداقال قابل تحمل تره از نسخه های قبل و میشه بازیش کرد و مودهای مختلفشو جلو رفت. راستی بازیش یکم راحت نیست؟ من الان تو یه دست بازی کردن 6 تا گل زدم. اون برنامه سخت تر کردنشو میشه قرار بدید. ولی در کل خوبه. میگم این افت فریم تو replay برای همه هست. ؟؟؟ حسین عزیز که از زبان کارگردان این موضوع رو تایید کرده.

سلام
یادمه پارسال همین موقعها که دموی pes2010 اومده بود شما توی بالاترین درجه میتونستی به هر تیم کلی گل بزنی به نظر میرسه شما مهارت بالایی توی بازی فوتبال کامپیوتری داری .
منتظرم ببینم امسال میتونی توی فیفا 11 و درجه سختی legendary و در حالت Full Manual یا کاملا دستی از تیمهای مقابل فقط یک مساوی بگیری .
این الان دمو هستش و درجه سختی بازیو پایینه توی نسخه اصلی مهارت بچه ها به چالش کشیده میشه .
replay ها کلا روی سیستم فشار بیشتری میاره حتی توی کنسول فریم ریت به 30 کاهش پیدا میکنه اما کارگردان نسخه pc دیروز میگفت اگه سیستم نسبتا خوبی داشته باشید راحت میتونید 60 فریمو بگیرید . کما اینکه کسانیکه سیستم متوسط به بالا دارن خودشون توی تالار گفتگوی EA اعلام میکنن که میتونن 60 فریمو بگیرن پس این مساله افت فریم برای همه صادق نیست .

حسین جان این کارگردان PES هیچ کاری رو انجام نمی ده ؟؟؟
نمیاد ببینه مشکلات و سوالات PES باز ها چیه ؟؟؟

متاسفانه سازندگان و دست اندرکاران PES زیاد با گیمرها در ارتباط نیستن من تا الان یکبار هم ندیدم که مثلا سیباس یا یکی دیگ بیاد توی تالار گفتگو با بچه ها صحبت کنه در صورتیکه من میبینم سازندگان و کارگردانهای بازی فیفا راحت میان توی تالار گفتگو و با بچه ها بحث میکنن . بعضی وقتا اونا گیمرها رو قانع میکنن بعضی وقتا هم سازندگان بازی قانع میشن که به حرف گیمرها گوش کنن و من بارها دیدم که بعد از بحثهای مفصل به خواسته گیمرها توجه میکنن و موارد درخواستی رو توی بازی قرار میدن . واقعا من از این حرکت مسئولین EA لذت میبرم که این قدر با حوصله با صمیمیت زیاد با گیمرها قاطی میشن و به حرفهاشون گوش میدن .
مثلا همین JARVIS کارگردان نسخه PC این روزا دونه دونه داره پستهای گیمرها رو میخونه و تا جایی که میتونه به گیمرها جواب میده تا مشکلشون حل بشه . به نظر شما واقعا این نوع کارهای اینا شایسته تقدیر و تشکر نیست ؟
همین دیوید راتر سرپرست اصلی بازی فیفا هیچ میدونید چند صد پست توی تالار گفتگوی EA داره ؟ یا مثلا گری پترسن , JARVIS و بقیه کارگردانها . جالبه بچه ها اینقدر با همین پترسن رفیق و صمیمی هستن که با اسم کوچیک صداش میکنن و همش بهش میگن گری نه مثلا آقای پترسن .

Lamanta
23-09-2010, 12:24
توی فیفا مثل PES نمیشه اقدامات داور رو با دکمه ی Start رد کرد کاشکی وقتی توپ اوت میشه هم اون لوگوی EA نیاد و بره
مثلا یه توپ جمع کن باشه که توپ رو بده به بازیکن ها یا دروازبان ؛ اونجوری بهتر میشه به نظر من.

FCBarcelona.ir
23-09-2010, 12:40
فیفا که داره انقدر به بازیش وسعت میده، کاش حواشی رو هم اضافه کنه. خیلی جالب میشه اگه نفرات روی نیمکت واقعی باشن. برای تعویض، جای رفتن به منو، داخل نیمکت رو نشون بده، و بازیکنی که انتخاب می کنی، پا شه و خودشو گرم کنه و وسط بازی دیده بشه که کنار زمینه. البته باید انیمیشن های تعویض هم خیلی قویتر از این بشه (نمی دونم تو کنسول تغییر کرده یا نه.) یا از همه واجب تر، مربی ها رو کنار زمین نشون بده. (کاری که PES تو 2010 کرد و موقع تعویض مربیا رو نشون می داد. البته چهره ها درست نبود، ولی می شد درستش کرد و این حس خیلی خوبی می داد. مثلا من چهره ریکارد رو گذاشته بودم جای مربی بارسا :40:)

این نکات ظاهرا بی ارزش، می تونه خیلی به جذابیت بازی کمک کنه. شاید اینها موکول بشه به نسل بعد، ولی خیلی به واقعی تر شدن بازی کمک می کنه.

البته قبل اینها امیدوارم EA یه فکری به حال گرافیک چهره ها بکنه. من تعجب می کنم چرا بازیکنی مثل کانالس چهره ش درست نیست، یا حتی چهره بویان بیشتر شبیه کاریکاتور چهره شه. حتی بعد از 4 سال که بویان در بارساس، هنوز هم اسمشو نمیگه! امیدوارم این نواقص گاها جزئی ولی با اهمیت بر طرف بشه.

amindalton
23-09-2010, 12:55
فیفا که داره انقدر به بازیش وسعت میده، کاش حواشی رو هم اضافه کنه. خیلی جالب میشه اگه نفرات روی نیمکت واقعی باشن. برای تعویض، جای رفتن به منو، داخل نیمکت رو نشون بده، و بازیکنی که انتخاب می کنی، پا شه و خودشو گرم کنه و وسط بازی دیده بشه که کنار زمینه. البته باید انیمیشن های تعویض هم خیلی قویتر از این بشه (نمی دونم تو کنسول تغییر کرده یا نه.) یا از همه واجب تر، مربی ها رو کنار زمین نشون بده. (کاری که PES تو 2010 کرد و موقع تعویض مربیا رو نشون می داد. البته چهره ها درست نبود، ولی می شد درستش کرد و این حس خیلی خوبی می داد. مثلا من چهره ریکارد رو گذاشته بودم جای مربی بارسا :40:)

این نکات ظاهرا بی ارزش، می تونه خیلی به جذابیت بازی کمک کنه. شاید اینها موکول بشه به نسل بعد، ولی خیلی به واقعی تر شدن بازی کمک می کنه.

البته قبل اینها امیدوارم EA یه فکری به حال گرافیک چهره ها بکنه. من تعجب می کنم چرا بازیکنی مثل کانالس چهره ش درست نیست، یا حتی چهره بویان بیشتر شبیه کاریکاتور چهره شه. حتی بعد از 4 سال که بویان در بارساس، هنوز هم اسمشو نمیگه! امیدوارم این نواقص گاها جزئی ولی با اهمیت بر طرف بشه.

آقا کسی نمیدونه چه جور میشه وقت بازی رو توی دموی فیفا 11 ماله xbox 360 بیشتر کرد، خودش رو سه دقیقس تو setting هم نمیشه زیادش کرد، برنامه ای فایلی چیزی واسش نیومده(مثل کامپیوتر) مرسییییییی!

4039
23-09-2010, 12:57

آره سعید جان توی نسخه کنسولی تعویضها بهتر شده و دیگه سقف ورزشگاه نشون داده نمیشه .
مربی ها رو هم توی نسخه جام جهانی خیلی شبیه خودشون طراحی کرده بودن و دائم انیمیشنهای حرص خوردن , عصابیت , صحبت با بازیکنان با حرکات دست و چهره و مواردی از این دست حین بازی به نمایش در میومد که به نظر میرسه برای فروش نسخه های غیر اصلی مثل همین جام جهانی این سیاست رو بکار بستن و دوباره توی نسخه 11 این موارد رو حذف کردن من فکر میکنم عمدا این کار رو کردن تا این مساله عادی نشه و بتونن با این دست جزئیات نسخه های غیر اصلی مثلا همین جام جهانی یا جام ملتهای اروپا فروش بیشتری داشته باشه .

خیلیا میگن اگه اول بازی وقتی که بازی تازه داره اجرا میشه بعد از لوگوهای ابتدایی توی اون بخش اول گزینه BEGINNER رو انتخاب کنید زمان بازی 4 دقیقه میشه . من امتحان کردم نشد شاید نسخه های US فقط اینطوریه .

mosolim
23-09-2010, 13:26
سلام
یادمه پارسال همین موقعها که دموی pes2010 اومده بود شما توی بالاترین درجه میتونستی به هر تیم کلی گل بزنی به نظر میرسه شما مهارت بالایی توی بازی فوتبال کامپیوتری داری .
منتظرم ببینم امسال میتونی توی فیفا 11 و درجه سختی legendary و در حالت Full Manual یا کاملا دستی از تیمهای مقابل فقط یک مساوی بگیری .
این الان دمو هستش و درجه سختی بازیو پایینه توی نسخه اصلی مهارت بچه ها به چالش کشیده میشه .
replay ها کلا روی سیستم فشار بیشتری میاره حتی توی کنسول فریم ریت به 30 کاهش پیدا میکنه اما کارگردان نسخه pc دیروز میگفت اگه سیستم نسبتا خوبی داشته باشید راحت میتونید 60 فریمو بگیرید . کما اینکه کسانیکه سیستم متوسط به بالا دارن خودشون توی تالار گفتگوی EA اعلام میکنن که میتونن 60 فریمو بگیرن پس این مساله افت فریم برای همه صادق نیست .
.

سلام
اره حق با شماست همه دوستامم میگن که اگه میتونی تو legendary فیفا بازی کن و حداقل 2 گل بزن. تو تاپ پلیر ساکر راحت تو 30 دقیقه 10 تا به بالا میزنم البته این یکی یخورده داره بد قلق بازی در میاره . ( منظور 2011 ). ولی حالا باید بیام مهارت رو legendary امتحان کنم مخصوصا امسال که نکست هم شده و بازیش لذت بخش تره. مثل اینکه من با گرید و دیرت مهارت رانندگیمو بالا بردم طوریه که الا ن بازی های ریس دیگه مثل نید فور اسپید بچه بازیه . در مورد افت فریم هم احتمالا سیستم من کم میاره یه کارت 4670 دارم که بدک نیست 3 گیگم رم هم چیزی کم نمیزاره اما ظاهرا این فیفا نکست قوی تر می طلبه. در مورد دسته هم حتما یه 360 میگیرم اصل مایکروسافت. ( البته رفته تو مخم که یه کنسول بگیرم چون تو فکر یه کارت گرافیگه خفنه 200 به بالا و دسته هستم گفتم 360 ارکید بگیرم بهتره.)

A.N.A.P
23-09-2010, 13:30
5 روز دیگه بازی ریلیز میشه ... کسی نمیدونه کی دستمون میرسه ؟؟؟

konami-pes
23-09-2010, 14:22
البته رفته تو مخم که یه کنسول بگیرم چون تو فکر یه کارت گرافیگه خفنه 200 به بالا و دسته هستم گفتم 360 ارکید بگیرم بهتره

به نظر من یه کنسول بگیری بهتره ! من یادمه هر 6 ماه یه بار سیستمم رو واسه بازیهای جدید ارتقاء می دادم دیگه تحملم سر اومد رفتم یه XBL360 گرفتم الان دیگه اصلا کاری با سیستمم ندارم و حتی یه دونه بازی هم روش نصب نمی کنم .

SevenCity
23-09-2010, 16:45

SCREEN_SLEEP=16

آقا خیلی کارت درسته معلومه سرچر و فروم باز خوبی هستی
مشکلم تقریبا حل شد در رابطه با گرافیک با این لینکت

XP 32BIT
tinyurl.com/22rukdx

XP 64BIT
tinyurl.com/27n65b8

SEVEN & VISTA 32BIT
tinyurl.com/3y59tay

SEVEN & VISTA 64BIT
tinyurl.com/23zmppv

درسته من هم 258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe این رو قبلا نصب کرده بودم ولی بازی خیلی گیر داشت حتی توی رفتن به منوها چند ثانیه گیر میکرد
اما توی لینک بالا اینو داونلود کردم:
260.63_desktop_winxp_32bit_english_beta.exe
درسته این بتا هست ولی whql نیست! وقتی نصب کردم خیلی بهتر شد!
فرق اینا چیه؟

hasani2008
23-09-2010, 17:12
حداقل بگيد كه سوالم جوابي نداره تا هر بار با ذوق اين كه جوابمو ميگيرم پستارو نخونم:41:

4039
23-09-2010, 17:22
حداقل بگيد كه سوالم جوابي نداره تا هر بار با ذوق اين كه جوابمو ميگيرم پستارو نخونم:41:

حتما کسی جواب سوال شما رو نمیدونه که تا الان جواب نداده وگرنه تا الان بچه ها کمکت میکردن . شما مشکلتو کاملتر توضیح بده شاید کسی راه حلی به ذهنش برسه .
احیانا بازیتون ناقص نیست ؟ مثلا یک فایلی چیزی کم داشته باشه . من دموی pc رو ندارم و آشنایی با این دمو ندارم وگرنه بهتون کمک میکردم دقیقا میشه بگی از زمانی که دی وی دی دمو رو میزاری توی درایو چیکار میکنی و اینکه توی دی وی دی دموی شما چه فایلهایی هست و حجمشون چقدره ؟

hasani2008
23-09-2010, 17:45
حتما کسی جواب سوال شما رو نمیدونه که تا الان جواب نداده وگرنه تا الان بچه ها کمکت میکردن . شما مشکلتو کاملتر توضیح بده شاید کسی راه حلی به ذهنش برسه .
احیانا بازیتون ناقص نیست ؟ مثلا یک فایلی چیزی کم داشته باشه . من دموی pc رو ندارم و آشنایی با این دمو ندارم وگرنه بهتون کمک میکردم دقیقا میشه بگی از زمانی که دی وی دی دمو رو میزاری توی درایو چیکار میکنی و اینکه توی دی وی دی دموی شما چه فایلهایی هست و حجمشون چقدره ؟
دموي بازي من روي 1 ديوي دي به حجم 300/1 كه دقيقا مانند نسخه اصلي بازي هاي فيفا ميباشد مانند پوشه هايي مثل: dirext- suport-game-,..... ميباشد مانند pes داراي يك فايل setup نيست....و وقتي روي autoplay كليك ميكنم و instal رو ميزنم يه گزينه داره كه مينيسه plaes insert demo fifa11 و هيچ چيز ديگه اي نمياد (اگرم نشد 1 هفته صبر ميكنيم تا نسخه اصلي بياد ولي اگه راهي داره راهنمايي كنيد ممنون:20:

joey jordison
23-09-2010, 17:52
به نظر من یه کنسول بگیری بهتره ! من یادمه هر 6 ماه یه بار سیستمم رو واسه بازیهای جدید ارتقاء می دادم دیگه تحملم سر اومد
سیستم خوب ببندین دیگه احتیاجی به 6 ماه 6 ماه عوض کردن نیست!

shakerifar
23-09-2010, 18:33
ولی حیف شد صدای تیر درست نشد خیلی بد شده ماله پارسال بهتر بود انگار دو تا تیکه اهن می خورن به هم نه توپ به تیر

khelane
23-09-2010, 18:55
سیستمت خیلی خوبه ولی سی پی یوت چیه؟

mj77
23-09-2010, 19:01
چرا بعد اجرای دموی فیفا11 دو نات سند می دهد و وسط بازی هنگ میکند

SevenCity
23-09-2010, 19:18
دموي بازي من روي 1 ديوي دي به حجم 300/1 كه دقيقا مانند نسخه اصلي بازي هاي فيفا ميباشد مانند پوشه هايي مثل: dirext- suport-game-,..... ميباشد مانند pes داراي يك فايل setup نيست....و وقتي روي autoplay كليك ميكنم و instal رو ميزنم يه گزينه داره كه مينيسه plaes insert demo fifa11 و هيچ چيز ديگه اي نمياد (اگرم نشد 1 هفته صبر ميكنيم تا نسخه اصلي بياد ولي اگه راهي داره راهنمايي كنيد ممنون:20:

EASetup.exeهم داری دیگه؟

dani.la10
23-09-2010, 19:57
یه سوال داشتم.با فعال کردن گزینه های wait for vsyns و msaa option چه اتفاقی می افته؟

hasani2008
23-09-2010, 20:06
EASetup.exeهم داری دیگه؟

ميشه لطف كني و يه عكس از صفحه نصب بازي (محتوياتش) رو بزاري تا من هم اطلاعات رو همونطور تنظيم كنم بنظرم فايلهاي نصب در جايي كه بايد باشند نيستند!!!!!!!!!!(اصلا سوالم كتابي نبود ببخشيد:31:)

B3HZ@D
23-09-2010, 20:19
Adboards FIFA 11 Demo

دانلود:

1. Open TexMod
2. Go to the tab "Package Build" and in "Definition File" load file .log (included in the carpet Adboard)
3. Click in "Build". It will open a window with a file .TPF, save and name it as you want
4. Go to the tab "Package Mode" and click the icon that has a file, load the file .TPF previously saved
5. Click the green arrow to make it up with and click "Run"

Prince_M
23-09-2010, 20:57
سلام بر همگی

فکر کنم بازی تا شنبه 9 مهر دیگه همه جا باشه و فروشگاه ها هم بیارن. البته اگه باز تاخیر نخوره:41:

amin 2010
23-09-2010, 21:03
البته اگه باز تاخیر نخوره

مگه قبلا تاخیر خورده !!؟

Prince_M
23-09-2010, 21:07
مگه قبلا تاخیر خورده !!؟

یه جورایی آره رفیق.:31:

SHAHAB111
23-09-2010, 21:08
من چند ساله که فیفا بازی نمیکنم .چون با pc بازی میکنم وفیفا هم در این زمینه بسیار بد بود.اما امسال شنیدم گیم پلی اون عوض شده .دموش رو دانلود کردم.اولش که اون لودینگ و... اینا رو دیدم گفتم خودشه مثل کنسولشه اما وارد بازی که شدم دیدم گرافیکش فاجعه است.میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره که وضوح تصویر و قیافه ی نا مشخص بازیکنا بهتر بشه؟
سیستم هم:
processor:AMD Phenom(tm)Quad-Core Processor2.50 ghz
ram:4
nvidia geforce gt 8800

dani.la10
23-09-2010, 21:16
یه سوال داشتم.با فعال کردن گزینه های wait for vsyns و msaa option چه اتفاقی می افته؟
06
TO FIFA 11

hasani2008
23-09-2010, 21:20
من هنوزم تو كف بازي هستما (كسي نيست مرام بزاره)

Prince_M
23-09-2010, 21:37
این واقعا نامردیه آخه چرا نسخه ی pc قسمت دروازه بان شدن رو نداره ولی نسخه ی کنسول ها داره؟ !!!‌

:18: + :41: = :19::19::19:

Behnam_o2
23-09-2010, 21:40

درسته من هم 258.96_desktop_winxp_32bit_english_whql.exe این رو قبلا نصب کرده بودم ولی بازی خیلی گیر داشت حتی توی رفتن به منوها چند ثانیه گیر میکرد
فرق اینا چیه؟

آقا جریان چیه ؟ با کدوم بهتره آخر؟؟ کسه دیگه ای تست کرد اینو؟؟ یعنی 258.96 خوب نیست ؟؟کسایی که بدون مشکل بازی می کنند از چه درایوری استفاده می کنند؟(nvidia دارا)

hamidkabiri6270
23-09-2010, 22:20

فرق اینا چیه؟

ولی من درایور 258 را دانلود کنم و نصبش کردم بعد از ریست کردن پی سی گرافیک پی سی کاملا بهم ریخت.مجبور شدم مجددا سی دی گرافیک خودم نصب کنم.گرافیکم 1 گیگ 9500gt هست.

شما گرافیکت چنده؟

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

آقا جریان چیه ؟ با کدوم بهتره آخر؟؟ کسه دیگه ای تست کرد اینو؟؟ یعنی 258.96 خوب نیست ؟؟کسایی که بدون مشکل بازی می کنند از چه درایوری استفاده می کنند؟(nvidia دارا)

من 258 را تست کردم سیستم من را که بهم ریخت.:13:

امير موسر
23-09-2010, 22:20

من 257 رو دارم بدونه مشکل بازی میکنم ! ولی همیشه اینطور بوده که آخرین نسخه مشکلات نسخه قبلی رو مخصوصا تو یه سری بازی ها بر طرف کرده ! آخرینش رو بگیر !

hds 3dlife
23-09-2010, 22:22
doostan bazi ro mishe ba dastehaye playstation
bazi kard age rabetesho be systemam vasl konam

SevenCity
23-09-2010, 23:02

ولی من درایور 258 را دانلود کنم و نصبش کردم بعد از ریست کردن پی سی گرافیک پی سی کاملا بهم ریخت.مجبور شدم مجددا سی دی گرافیک خودم نصب کنم.گرافیکم 1 گیگ 9500gt هست.

شما گرافیکت چنده؟

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

من 258 را تست کردم سیستم من را که بهم ریخت.:13:

من از کارت گرافیک 8600 استفاده میکنم واسه همین آخرین نسخه که بتا بود رو دانلود کردم
فکر نمیکنم گرافیک شما مشکل داشته باشه! با دانلود این نسخه بتا فیفا11 رو خیلی بهتر اجرا میکنم ...نصب کن نتیجه رو بگو!

برای دانلود بتا (نسخه ای که تایید نشده) و چون whql نیست به بیغام ویندوز موقع نصب Continue Anyway رو بزن
درایور 9500gt برای xp

سون:

SevenCity
23-09-2010, 23:08
ميشه لطف كني و يه عكس از صفحه نصب بازي (محتوياتش) رو بزاري تا من هم اطلاعات رو همونطور تنظيم كنم بنظرم فايلهاي نصب در جايي كه بايد باشند نيستند!!!!!!!!!!(اصلا سوالم كتابي نبود ببخشيد:31:)

عکس:

B3HZ@D
24-09-2010, 00:42
من چند ساله که فیفا بازی نمیکنم .چون با pc بازی میکنم وفیفا هم در این زمینه بسیار بد بود.اما امسال شنیدم گیم پلی اون عوض شده .دموش رو دانلود کردم.اولش که اون لودینگ و... اینا رو دیدم گفتم خودشه مثل کنسولشه اما وارد بازی که شدم دیدم گرافیکش فاجعه است.میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره که وضوح تصویر و قیافه ی نا مشخص بازیکنا بهتر بشه؟
سیستم هم:
processor:AMD Phenom(tm)Quad-Core Processor2.50 ghz
ram:4
nvidia geforce gt 8800

دوست عزیز شما گرافیک و رزولوشن بازی رو تنظیم نکردید برای همین گرافیک بازی براتون فاجعه بوده
به این مسیر بربن و فایل fifaconfig رو اجرا کنید وارد تنظیمات ستینگ بشین همونجا از منوی display configuration می تونین رزولوشن بازی رو کم و زیاد کنید.
و همچنین می تونین کیفیت اجزای بازی رو هم بالا پایین کنین که بالطبع گرافیک بازی هم تغییر میکنه.

این هم مسیری که باید دنبال کنین:

X:\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup

4039
24-09-2010, 01:12
یک صحنه جالب از بازی . توی این صحنه من از زمین خودم یک سانتر بلند هوایی برای مسی که در حال فرار کردن بسمت یک سوم دفاعی حریف بود فرستادم . مدافع سفید پوش چون میبینه مسی با سرعت زیاد خودش ممکنه وارد محوطه جریمه بشه و با دروازه بان تک به تک بشه اقدام به گرفتن پیراهن مسی میکنه .
توی این تصاویر خوب به انگشتان مدافع سفید پوش نگاه کنید تصویر اول انگشتاش کاملا بازه توی تصویر دوم با لمس کردن پیراهن مسی کم کم بسته میشه و تو تصویر سفید با گرفتن لباس مسی کاملا بسته میشه و با این کارش سبب شد من نتونم به توپ برسم و توپ به اوت رفت . این کشیدن لباس فقط برای چند ثانیه طول کشید و جوری نبود که داور رو متقاعد کنه خطا بگیره .

4039
24-09-2010, 01:21
توی این صحنه مدافع سفید پوش میتونه توپو قبل از رفتن به اوت صاحب بشه اما وقتی میبینه اگه این کار رو بکنه مهاجم پشت سرش ممکنه توی این منطقه نسبتا خطرناک , تحت فشار توپو ازش بگیره و موقعیت خطرناکی بوجود بیاد با هوش خودش تصمیم میگیره اجازه بده توپ بره توی اوت تا از پرتاپ اوت استفاده کنه :

hamidkabiri6270
24-09-2010, 01:26
من از کارت گرافیک 8600 استفاده میکنم واسه همین آخرین نسخه که بتا بود رو دانلود کردم
فکر نمیکنم گرافیک شما مشکل داشته باشه! با دانلود این نسخه بتا فیفا11 رو خیلی بهتر اجرا میکنم ...نصب کن نتیجه رو بگو!

برای دانلود بتا (نسخه ای که تایید نشده) و چون whql نیست به بیغام ویندوز موقع نصب Continue Anyway رو بزن
درایور 9500gt برای xp

سون:

این whql یعنی چی؟

امير موسر
24-09-2010, 01:27
توی این صحنه مدافع سفید پوش میتونه توپو قبل از رفتن به اوت صاحب بشه اما وقتی میبینه اگه این کار رو بکنه مهاجم پشت سرش ممکنه توی این منطقه نسبتا خطرناک , تحت فشار توپو ازش بگیره و موقعیت خطرناکی بوجود بیاد با هوش خودش تصمیم میگیره اجازه بده توپ بره توی اوت تا از پرتاپ اوت استفاده کنه :

در حالی که تو PES میره توپ و میگیره و خودش و توپ با هم میرن تو اوت !

4039
24-09-2010, 01:28
توی این صحنه آندرس اینیستا با هوش خودش بازیکن حریفو کنترل میکنه تا توپ به نفع تیمشون راهی اوت بشه ( تصویر دوم ) :

pouyaabiboy
24-09-2010, 02:01
توی این صحنه آندرس اینیستا با هوش خودش بازیکن حریفو کنترل میکنه تا توپ به نفع تیمشون راهی اوت بشه ( تصویر دوم ) :

خیلی دپسرده شدم با دیدن ای عکسها
من یه مانیتور asus m236h خریدم ولی چمنو صاف نشون میده و انگاری موکتهو اصلا جزییاتشو نشون نمیده
واسه این 11 هینطوریه . چون واسه من چمن ورد کاپ خیلی خیلی واقعی تر بود و مثل یه چمن 3 بعدی ولی تو 11 اینطوری نیست
کنسولو که به lcd دیگه ای وصلیدم دیدم چقد چمن واقعی شده ولی رو مانیتور اتاقم..............
به نظرتون مشکل از کجاس ؟ یعنی انقدر بین lcd tv و مانیتور اختلافه ؟ یا فقط ماله منه که اینطوریه
( جالبه که نسخه ورد کاپ رو خیلی خوب نشون میده و تقریبا مثل بقه lcd هاس ولی تو 11 ................!!!!!!!!!!!!

alibararsani8
24-09-2010, 02:01
با سلام از دوستان فیفا باز دوتا سوال داشتم ولی قبلش گفتم نظرمو در مورد دمو بدم.
واقعا منم مثل خیلی های دیگه با دیدن فیفا 09 و 10 نا امید شدیم از فیفا و به pes رو آوردم و نسبت به fifa واقعا هم لذت بخش بود ولی واقعا از وقتی دمو رو ریختم(هفته پیش) واقعا نمیتونستم از پای سیستم بلند شم.و باید بگم که فیفا نکست یه چیز دیگست و دیگه قابل مقایسه با pes نیست وفقط ضعفش نسبت به pes گرافیک ضعیفش در قسمت چهره ی بازیکناست که اونم تو کنسول مثل اینکه درست شده.و بعد از این همه که دمورو بازی کردم واقعا هنوز صحنه ها و انیمیشن های جدید می بینم و همینه که fifa رو از pes متمایز میکنه.
.در موردص صدا گذاری هم که بقیه دوستان قبلا توضیح دادن که واقعا بی نظره.یه چیز جزیی هم که خیلی خوشم اود اینه که تماشاکرا وقت زدن ضربه پنالتی نیم خیز میشن و اگه میزبان باشی و مثلا توپ رو بزنی اوت ناراحت میشن و اگه گل کنی شادی میکنن که واقعا برام جالب بود!!
ولی واقعا pes بازا هم منطقی باشن و قبول کنن فیفا نکست از pes یه سروگردن بالاتره اونم به گواه نمراتی که پارسال گرفت.
ویه چیز دیگه این که بگم رفقایی که مثل خودم pc دارن برن فیفای پارسالو دوباره بریزن وببینن فیفا امسال چه لطفی کرده واینو بگم که ناشکری نکنن که مثل کنسول دقیقا نیست و یاداوری میکن که از fifaworld cup سه چهار ماه بیشتر نمیگذره پس این فیفا هم خیلی قدیمی نیست؟
حالا سوالم:
این personality و pro passing فقط مخصوص کنسولن یا واسه pc هم هستن؟

B3HZ@D
24-09-2010, 02:17
فقط ضعفش نسبت به pes گرافیک ضعیفش در قسمت چهره ی بازیکناست که اونم تو کنسول مثل اینکه درست شده

دوست عزیز اگه شما نسخه دموی PC رو هم بازی کرده باشین می بینین که توی pc هم اکثر چهره ها طبیعی طراحی شده

personality که امسال فقط توی نسخه 11 کنسول وجود داره وبرای pc به سال بعد موکول میشه
ولی اون یکی گزینه رو خبر ندارم.

Mostafa NBA
24-09-2010, 03:28
یک صحنه جالب از بازی . توی این صحنه من از زمین خودم یک سانتر بلند هوایی برای مسی که در حال فرار کردن بسمت یک سوم دفاعی حریف بود فرستادم . مدافع سفید پوش چون میبینه مسی با سرعت زیاد خودش ممکنه وارد محوطه جریمه بشه و با دروازه بان تک به تک بشه اقدام به گرفتن پیراهن مسی میکنه .
توی این تصاویر خوب به انگشتان مدافع سفید پوش نگاه کنید تصویر اول انگشتاش کاملا بازه توی تصویر دوم با لمس کردن پیراهن مسی کم کم بسته میشه و تو تصویر سفید با گرفتن لباس مسی کاملا بسته میشه و با این کارش سبب شد من نتونم به توپ برسم و توپ به اوت رفت . این کشیدن لباس فقط برای چند ثانیه طول کشید و جوری نبود که داور رو متقاعد کنه خطا بگیره .

ممنون حسین جان. این اقدامی که کردی خیلی خوب بود. فیفا اینقدر جزییات داره که برای نشون دادن اون ها زمان زیادی میخواد. ویژگی اولی که گفتی رو تا به حال بهش دقت نکرده بودم. خیلی توپ بود :10:

ویژگی دوم هم کسی اگه 10 یا 20 باز بازی کنه میتونه این هوش رو به وضوح ببینه.

4039
24-09-2010, 03:33
توی فیفا زمانیکه توپ داره میره توی اوت , بازیکنان تخمین میزنن که آیا به توپ میرسن یا نه و اگه احتمال بدن به توپ نمیرسن دیگه دنبالش نمیرن و به این شکل بی جهت خودشونو خسته نمیکن تا بتونن تا آخر بازی نفس داشته باشن .

توی این صحنه نمونه ای از این مساله رو میبینیم . هنوز 3-4 متر مونده تا توپ به اوت بره که ابتدا بازیکن تیره پوش و بعد بازیکن سفید پوش با علم به اینکه به توپ نخواهند رسید دیگه دنبال توپ نمیرن . نکته جالب اینه که تخمین بازیکنان برای رسیدن یا نرسیدن به توپ با هم متفاوته که ناشی از هوش متفاوت بازیکنانه در اینجا اول بازیکن تیره پوش متوجه شد به توپ نمیرسه و بعد بازیکن سفید پوش :

4039
24-09-2010, 03:48
بعضی از حرکات تکنیکی کامپیوتر در یک بازی دوستانه .این تکنیکها امسال به نسخه کنسولی اضافه شده تمام این حرکات رو کامپیوتر در برابر حریفان انجام میده :

حرکت یک پا دوپای مسی و متعاقب اون استپ و پاس دادن به یار هم تیمی :

یک حرکت فریبنده از هیگویاین :

یک حرکت بسیار زیبا و فریبنده از بازیکن بارسا برای به اشتباه انداختن بازیکن حریف :

کامپیوتر از این نوع حرکت بصورت بسیار متنوع در بازی زیاد استفاده میکنه که من فقط تنها سه تاشو اینجا بصورت نمونه قرار دادم .

درگیریهای 360 درجه در میانه میدان که این هم امسال به نسخه کنسولی اضافه شده که بازیو بسیار واقعی تر از قبل کرده . بر خلاف نسخه قبل که فقط از بغل میشد بصورت تنه به تنه با حریف سر مالکیت توپ درگیر شد اینجا چه از کنار چه جلو و عقب این تعاملات و درگیریها برقراره همونطوریکه توی فوتبال واقعی هم به همین شکله :

این صفحه دیگه داره سنگین میشه بقیه موارد جالب بازیو توی صفحات بعدی میزارم .
بچه ها شما هم اگه چیز جالبی از گیم پلی بازی به چشمتون خورد حتما توی تاپیک بزارین .

B3HZ@D
24-09-2010, 03:55
حسین جان این عکس هایی که میذاری مربوط به نسخه PC هست یا کنسول؟!
اگه نسخه کنسول رو داری میشه بگی توی دموی کنسول قسمت ادیت فعاله یا نه؟!
ممنون میشم

SevenCity
24-09-2010, 07:23
این whql یعنی چی؟

Windows Hardware Quality Labs WHQL
در کل چیز خاصی نیست فقط گفتم که بدونی نسخه ی تایید شده نیست ولی به زودی whql میشه

در مورد گرافیک اونایی که WHQL دارند بررسی شدند و بدون مشکل هستند و تایید شده هستند پس ویندوز بهتون پیغام نمیده موقع نصب
اونایی که این واژه رو ندارند هنوز تایید نشده اند و چون تایید نشدند عواقب نصب رو به عهده کاربر میزارند
2 گزینه میده Stop Installation و Continue Anyway که اگر Continue Anyway رو بزنید کامپیوترتون میترکه (نه الکی :31:) کلا مشکلی نداره و کم مشکل پیش میاد ...
اگر توی بازی مشکل گیر کردن موقع ورود به منو رو داری حتما نصبش کن درس میشه و کلا واسه من که بازیو روونتر کرد با اون گرافیک درپیتم

konami-pes
24-09-2010, 09:15
ممنون حسین جان بابت توجه به چنین نکات زیبا و ریزی در بازی

بله دوستان فیفا 11 خیلی از این موارد ریز در گیم پلی داره که واقعا جذابیت بازی رو خیلی بیشتر میکنه. من در بازی دیشب که انجام دادم یه صحنه جالی دیدم که واقعا قشنگ بود. از گوشه داشتم فرار می کردم و موقعیت گل زنی داشتم مدافع رو بازیکنم تکل زد توپ به اوت رفت. بازیکنم که زمین افتاد وقتی رفت توپو پرتاب کنه یه بازیکن دیگه از این سمت که فضای خوبی داشت سریعا نزدیک اومد و با دو تا دستاش که به موقعیتش اشاره می کرد درخواست کرد توپو واسش بفرستم اونم با چه عجله ای!! تصویر اهسته رو که نگاه کردم و روی صورت بازیکن زوم کردم یه جور استرس و هیجان رو در صورتش دیدم کفم برید !! برعکس PES که فقط یک عکس رو روی چهره بازیکنان فیکس کردند و احساسات رو در چهره بازیکنان نمیشه دید .واقعا فیفا 11 از این جزئیات زیاد داره که هر چی بیشتر بازی می کنیم بیشتر به این نکات پی می بریم.

به نوع زمین خوردن دروازبانان هنگام گل خوردن در ضربات پنالتی توجه کردید؟ مثلا وقتی دروازبانان واسه یه توپ تقلا می کنند که بگیرند ولی توپ به فاصله کمی گل میشه من دیدم که دروازبان خودشو با یه حالت پر از افسوس زمین انداخت یه حالت کاملا شبیه به واقعیت! فقط کاش این مشکل پنالتی CPU در نسخه نهایی حل بشه اکثر پنالتی هاش خراب میشه.

mojtaba_tanha
24-09-2010, 11:08
میخوام بازی رو از پروفشینال سخت تر کنم چی کار کنم؟ یه سوال دیگه جای بازیکنارو چه جوری میشه عوض کرد؟

4039
24-09-2010, 12:12
حسین جان این عکس هایی که میذاری مربوط به نسخه PC هست یا کنسول؟!
اگه نسخه کنسول رو داری میشه بگی توی دموی کنسول قسمت ادیت فعاله یا نه؟!
ممنون میشم

اینا رو من از نسخه کنسولی گرفتم . البته بعضی از این موارد توی نسخه pc هم وجود داره .
نه توی این دمو بخش ادیت فعال نیست .

4039
24-09-2010, 13:13
بعضی از موردی که EA امسال قول داده بود به نسخه کنسولی اضافه بشه و من الان میبینم این موارد در بازی به شکل مطلوبی قرار داده شده ( واقعا باید از EA تشکر کرد که به تقریبا به تمام وعدهاش به خوبی عمل کرد ) :

1- امکان استفاده از سرعتهای متفاوت در دویدن ( 6 حالت مختلف )
امسال گیمر میتونه از سه سرعت متفاوت در دویدن و سه نوع متفاوت در سرعت راه رفتن استفاده کنه یعنی در مجموع یک بازیکن دارای 6 سرعت متفاوته از راه رفتن بسیار آهسته ( این نوع راه رفتن برای اجرای تکنیکهای ریز خیلی مفیده ) تا دویدن با حداکثر سرعت . سرعتهای متفاوت راه رفتن از طریق آنالوگ چپ انجام میشه که توی نسخه 10 کنسولی هم بود ( هر چقدر بیشتر جهت آنالوگ رو فشار بدید سرعت راه رفتن بیشتر میشه ) . اما سرعتهای مختلف دویدن از طریق تریگر راست انجام میشه که هر چقدر گیمر بیشتر این پدال دسته رو فشار بده سرعت بازیکن بیشتر میشه . این مساله دو تا مزیت داره اول جاهایی که لازم نیست بازیکن با سرعت زیاد بدوه تا بیخود دچار خستگی نشه میشه از سرعتهای متوسط استفاده کرد . مزیت دوم اینه که در حالت حداکثر سرعت نمیشه تغییر جهت با زاویه زیاد داد اما اگر گیمر بخواد هم در حال دویدن باشه و هم اینکه بتونه در زوایای بیشتر تغییر جهت بده میتونه از سرعت متوسط دویدن استفاده کنه .

2- اضافه کردن تعداد نسبتا زیادی انیمیشنهای سینماتیک و همینطور موشن کپچر
بعضی از اونها شامل این موارد میشن : انواع تکلهای کشیده و تکلهای عادی در شرایط مختلف و با توجه به موقعیتهای متفاوت , انواع انیمیشنهای درگیری و تعاملات در نبردهای هوایی و زمینی , تعدادی انیمیشن مربوط به حرکات تکنیکی اختصاصی بازیکنان ( مثل استپ سینه , کنترل توپ , فریب و تکنیکهای اختصاصی ) , تعدادی انیمشن جدید مربوط به حرکات دروازه بانها و داور , انیمشنهای جدید در کات سنها , ورود به ورزشگاه و ... , انیمیشنهای حرکات مختلف بازیکنان مثل دویدن های اختصاصی شوت زدن و ....

3- گرافیک بازی نسبت به نسخه قبل پیشرفت بسیار زیادی کرده خصوصا چمن بازی .

4- پرسنالدی پلاس
( این مورد وسعت و دامنش اینقدر زیاده که نمیشه اینجا بازش کرد . من باید به مرور مواردشو از توی بازی پیدا کنم و با عکس و ویدئو اونا رو به نمایش بزارم همون کاری که پارسال برای PES 2010 انجام دادم که چیزی در حدود 40 تا ویدئو شد .

5- سیستم جدید پاسکاری
که به پرو پاسینگ معروفه و عوامل مختلفی که باعث خطا و کم دقتی در پاس میشه رو در دقت پاس دخیل کرده . این مورد درسته که وجود داره اما تاثیرش بسیار کمه و زیاد به چشم نمیاد هر چند که پترسن گفته بود توی نسخه نهایی تاثیر این خطاهای زمینه ای رو بیشتر میکنیم اما من زیاد چشمم آب نمیخوره .

6- برطرف کردن بسیاری از نواقص و موارد غیر طبیعی بازی .
مثلا توی نسخه 10 کنسولی وقتی یک بازیکن میخواست با پا یک توپ هوایی رو به بازیکن هم تیمیش پاس بده توپ شتاب بسیار زیادی میگرفت . یا شوتهای چیپ که الان زدن این نوع شوتها واقعا سخت شده . یا تنه های فنی که توی نسخه قبل خیلی محکم و غیر طبیعی بودن مثلا اگه شما با یک بازیکن با سرعت خودتونو به بازیکن صاحب توپ میزدید هر چند بازیکن صاحب توپ قدرت بدنی بسیار زیادی میداشت اما بازم با اون تنه توپو از دست میداد یا اینکه پرتابهای دروازه بان دقیقتر شده توی نسخه 10 کنسولی پرتاپهای دستی دروازه بان حساسیت خیلی زیادی داشت . و مهمتر از همه دیگه قدرت بدنی در بازی حرف اولو نمیزنه این نکته بسیار مهمیه که واقعا بازی خیلی طبیعی کرده .

7- سیستم جدید درگیری 360 درجه در روی زمین و همینطور نبردهای هوایی :
این سیستم جدید هم بازیو خیلی واقعی تر کرده . توی نسخه قبل بازیکنان فقط بصورت شانه به شانه و از بغل میتونستن برای تصاحب توپ با هم درگیر بشن و تعامل داشته باشن اما توی این نسخه و با این سیستم از هر جهتی میشه با بازیکن یا بازیکنان حریف تعامل و تقابل داشت یعنی بسته به زاویه حرکت , قدرت بدنی , سرعت و مواردی از این دست میشه روی تعادل و حرکت بازیکن/بازیکنان حریف تاثیر گذاشت .

8- ارتقاء سیستم دفاعی بازی
این مورد هم باید بعدا جدا و بطور مفصل در مودش صحبت کنیم .

9- اضافه کردن آمار و اطلاعات حاشیه ای بازی در زیر اسکوردبرد بصورت انیمیشن در خلال بازی
مثل فوتبال واقعی آمارهای مختلف در خلال بازی زیر اسکوربرد به نمایش در میاد مثل آمار دقت پاس یک بازیکن تا اون لحظه از بازی یا درصد مالکیت توپ , آمار شوتها ووو ...

10- سانترهای جدید driven cross
واقعا خیلی قشنگ و کاربردی هستن بخصوص ارسال توپها با این نوع سانترها از میانه زمین برای پیستونها و بالهای کناری که به تو زدن .

11- سیستم جدید خستگی و همینطور نفس بازیکنان که قرار توی نسخه نهایی اضافه بشه .

من حساب کردم حدود 40-50 ویژگی ریز و درشت جدید به بازی اضافه شده که سعی میکنم به مرور اونها رو توی تاپیک بزارم .

Behnam_o2
24-09-2010, 14:17
این همه چیز به بازی اضافه شد!!! پس کلآ فیفا کنسول با Pc بازم فرقهای زیادی داره . حسین جان یه نقد گذاشته بودی از یه بنده خدایی که رفته بود گیمز کام هم نسخه کنسول و هم pc رو بازی کرده بود ولی میگفت تفاوت چندانی بین دو بازی ندیدم!!!
کسایی که نسخه 11 کنسول و پی سی رو بازی میکنند بگن گرافیک دو نسخه خیلی فرق داره؟؟؟ ( به جز فیس ها که میگن تو کنسول بهتره)

4039
24-09-2010, 14:29
این همه چیز به بازی اضافه شد!!! پس کلآ فیفا کنسول با Pc بازم فرقهای زیادی داره . حسین جان یه نقد گذاشته بودی از یه بنده خدایی که رفته بود گیمز کام هم نسخه کنسول و هم pc رو بازی کرده بود ولی میگفت تفاوت چندانی بین دو بازی ندیدم!!!
کسایی که نسخه 11 کنسول و پی سی رو بازی میکنند بگن گرافیک دو نسخه خیلی فرق داره؟؟؟ ( به جز فیس ها که میگن تو کنسول بهتره)

سلام بهنام جان خوبی که ایشالا !
آره خب نسخه11 PC و کنسولی فرقهای زیادی توی گیم پلی دارن البته من هنوز نسخه PC رو نگرفتم ( نسخه نهاییشو میگیرم ) اما بر اساس اونچیزی که EA گفته گیم پلی PC 11 باید همون کنسولی 10 باشه . تازه من هنوز بعضی چیزا رو نگفتم اما تقریبا کلیاتو گفتم جزئیات حدود 40-50 موردی میشه که بعدا کم کم توی تاپیک میذارم .
اون نقد نبود گفته کارگردان نسخه PC بود که توی نمایشگاه گیمزکام میگفت چون هیچ سیستم یا دستگاه کنسولی اینجا بصورت عینی دیده نمیشه و فقط تلویزیون و دسته های بازی دیده میشن اکثر بازدید کنندگان نمیتونن تشخیص بدن این الان نسخه PC هستش یا کنسولی . اینکه ایشون گفته اکثرا نمیتونن تشخیص بدن علتش اینه که اکثرا کسانیکه به نمایشگاه آلمان رفتن بیشتر اهل همون کشور هستن و برخلاف من و شما آشنایی زیادی با بازی نداره بیشتر تفننی میرن نمایشگاه . از طرفی چون اون موقع هنوز نسخه ابتدایی این بازی ها بود بصورت ظاهری هم نمیشد تشخیص داد که این چیزی که توی تلویزیون دیده میشه نسخه کنسولیه یا PC
بهنام جان اتفاقا چهره ها توی هر دو نسخه دقیقا یکی هستن اینو خود کارگردان بازی گفت اما تیپهای بدنی کنسولی با PC متفاوته . توی PC فقط چند نوع تیپ بدنی داریم اما امسال توی نسخه کنسولی فکر میکنم حدود 15 تیپ مختلف بدنی وجود داره که توی بازی هم قابل تشخیص هستن و این مساله خیلی کمک کرده تا از دور بتونیم بازیکنان رو بر اساس استیل و تیپ بدنیشون تشخیص بدیم .

Behnam_o2
24-09-2010, 14:45
سلام بهنام جان خوبی که ایشالا !
آره خب نسخه11 PC و کنسولی فرقهای زیادی توی گیم پلی دارن البته من هنوز نسخه PC رو نگرفتم ( نسخه نهاییشو میگیرم ) اما بر اساس اونچیزی که EA گفته گیم پلی PC 11 باید همون کنسولی 10 باشه . تازه من هنوز بعضی چیزا رو نگفتم اما تقریبا کلیاتو گفتم جزئیات حدود 40-50 موردی میشه که بعدا کم کم توی تاپیک میذارم .
اون نقد نبود گفته کارگردان نسخه PC بود که توی نمایشگاه گیمزکام میگفت چون هیچ سیستم یا دستگاه کنسولی اینجا بصورت عینی دیده نمیشه و فقط تلویزیون و دسته های بازی دیده میشن اکثر بازدید کنندگان نمیتونن تشخیص بدن این الان نسخه PC هستش یا کنسولی . اینکه ایشون گفته اکثرا نمیتونن تشخیص بدن علتش اینه که اکثرا کسانیکه به نمایشگاه آلمان رفتن بیشتر اهل همون کشور هستن و برخلاف من و شما آشنایی زیادی با بازی نداره بیشتر تفننی میرن نمایشگاه . از طرفی چون اون موقع هنوز نسخه ابتدایی این بازی ها بود بصورت ظاهری هم نمیشد تشخیص داد که این چیزی که توی تلویزیون دیده میشه نسخه کنسولیه یا PC
بهنام جان اتفاقا چهره ها توی هر دو نسخه دقیقا یکی هستن اینو خود کارگردان بازی گفت اما تیپهای بدنی کنسولی با PC متفاوته . توی PC فقط چند نوع تیپ بدنی داریم اما امسال توی نسخه کنسولی فکر میکنم حدود 15 تیپ مختلف بدنی وجود داره که توی بازی هم قابل تشخیص هستن و این مساله خیلی کمک کرده تا از دور بتونیم بازیکنان رو بر اساس استیل و تیپ بدنیشون تشخیص بدیم .
قربونت حسین جان بد نیستیم.
پس بیخود نبود که امسال نسخه pc رو شبیه نسخه 10 تو کنسول ساختن چون قرار بود فیفا 11 کنسول پیشرفتهای زیادی نسبت به سال قبل داشته باشه. به هر حال نقشه خوبی بود که ea کشید اینطوری هم مشتریهای کنسولش رو از دست نداد چون اگه کنسول و پی سی یکی بودن بیشترها میرفتن سراغ پی سی ، و همینطور تو pc تونست دوباره طرفدارها زیادی پیدا کنه. البته از حق نگذریم نسخه 11 pc هم واقعآ زیباست و به قول شما بهترین بازی ورزشی سال قبل رو میتونیم رو pc داشته باشیم.
در مورد تیپهای بدنی باید بگم واقعآ این تیپهایی کهبه نسخه کنسول اضافه شده همونطور که گفتین شناسایی بازیکنا رو واقعآ راحت کرده. من دموی کنسول رو بازی نکردم اما چنتا ویدئو ازش دانلود کردمو دیدم و خیلی حسرت خوردم که کاش تو نسخه pc هم این تیپهای بدنی وجود داشت.

konami-pes
24-09-2010, 14:47
حسین جان یه سوال داشتم
کنسولم هارد نداره میخوام بدونم اگه بخوام به بازی آهنگ های شخصی خودم رو اضافه کنم باید هارد بخرم یا اینکه یه فلش هم کارم رو راه میندازه؟ اگر با فلش مشکل حل میشه یعنی باید همیشه هنگام بازی فلش رو وصل کنم؟ نمیشه مثلا تو همین حافظه داخلی(256 mb ) یه مقداری آهنگ بریزم؟

4039
24-09-2010, 14:57
قبل از اینکه من بقیه تفاوتهای نسخه 11 کنسولی رو با نسخه 10 کنسولی که الان شده PC 11 بگم این مطلبو عرض کنم که بطور کل اگه بخوایم تفاوت این دو نسخه رو در چند جمله بگیم شاید بشه اینجوری گفت که :
آزادی عمل در حرکت ( و نه در پاسها و شوتها که قبلا توی نسخه قبل این آزادی در شوت و پاس به نهایت خودش رسیده بود ) , بمراتب بیشتر شده انگار توی نسخه قبل یک کم در درگیریها و حرکات و عبور از بین بازیکنان دست آدم بسته بود اما اینجا احساس میشه خیلی کارها میشه توی زمین انجام داد .
یک تفاوت اصلی دیگه اینه که گیم پلی طوری طراحی شده که واقعا معتاد کنندست راستشو بخواید من وقتی فیفا 10 کنسولی رو بازی میکردم بعد از یک ساعت خسته میشدم اما اینجا اصلا نمیشه بازیو خاموش کرد و علتشم تغییراتی زیادیه که توی بازی اعمال کردن . من سعی میکنم به مرور بقیه تغییرات رو هم توی تاپیک قرار بدم . به نظر من اگه نمره نسخه 10 که پارسال بهش داده بودن 9.1 باشه ( که با این حساب نسخه PC امسال باید نمرش بیشتر از 9.1 باشه چون هم گرافیکش بهتر شده و هم باگهای نسخه 10 کنسولی رو ازش گرفتن ) این نسخه راحت باید 9.4 رو بگیره چون واقعا خیلی روش کار کردن . نسخه 9 هم که شاید بعضیا بدونن از حدود 20-30 منتقد بطور میانگین نمره 8.7 گرفته بود .

حسین جان یه سوال داشتم
کنسولم هارد نداره میخوام بدونم اگه بخوام به بازی آهنگ های شخصی خودم رو اضافه کنم باید هارد بخرم یا اینکه یه فلش هم کارم رو راه میندازه؟ اگر با فلش مشکل حل میشه یعنی باید همیشه هنگام بازی فلش رو وصل کنم؟ نمیشه مثلا تو همین حافظه داخلی(256 mb ) یه مقداری آهنگ بریزم؟

اگه حجم فایل صوتی زیاد نباشه حتی میتونی توی حافظه داخلی کنسول بریزی فلش هم که حتما میشه .

قربونت حسین جان بد نیستیم.
پس بیخود نبود که امسال نسخه pc رو شبیه نسخه 10 تو کنسول ساختن چون قرار بود فیفا 11 کنسول پیشرفتهای زیادی نسبت به سال قبل داشته باشه. به هر حال نقشه خوبی بود که ea کشید اینطوری هم مشتریهای کنسولش رو از دست نداد چون اگه کنسول و پی سی یکی بودن بیشترها میرفتن سراغ پی سی ، و همینطور تو pc تونست دوباره طرفدارها زیادی پیدا کنه. البته از حق نگذریم نسخه 11 pc هم واقعآ زیباست و به قول شما بهترین بازی ورزشی سال قبل رو میتونیم رو pc داشته باشیم.
در مورد تیپهای بدنی باید بگم واقعآ این تیپهایی کهبه نسخه کنسول اضافه شده همونطور که گفتین شناسایی بازیکنا رو واقعآ راحت کرده. من دموی کنسول رو بازی نکردم اما چنتا ویدئو ازش دانلود کردمو دیدم و خیلی حسرت خوردم که کاش تو نسخه pc هم این تیپهای بدنی وجود داشت.

دقیقا همینطوره که میگی اصلا مدیر مسئول بخش بازار یابی کشور روسیه هم دقیقا همین مطلب رو عنوان کرده بود .

بله خب بهنام جان وقتی یک بازی بین این همه غول ( مثل بازیهای 2K و EA و... ) عنوان بهترین بازی سال ورزشی دنیا رو به خودش اختصاص میده و کلی جایزه برنده میشه شما توقع داری بازی عالی نباشه . تازه شما حساب کن با توجه به گرافیک پیشرفته نسبت به نسخه 10 کنسولی و درست شدن باگهای منیجر مود بازی امتیاز بازی حتی باید بیشتر از 9.1 بشه .
نگران نباشید برای سال بعد تمام این موارد نسخه 11 کنسولی به نسخه PC اضافه میشه .

sadeghbb
24-09-2010, 15:26
یعنی برای فیفا 12 هم همین قضیه صدق میکنه؟ یعنی فیفا12 پی سی میشه فیفا11 کنسول با تغییرات جزیی و گرفتن باگ ها؟!!
اگر اینطوری باشه بنظر شما کنسول گرفته بشه بهتره یا ارتقا پی سی؟!!! این سوال خیلی برام مهمه! مرسی!

konami-pes
24-09-2010, 15:31
یه مشکل ناجور تو منیجر مود فیفا 10 بود اونم این بود که هر جامی رو تصاحب می کردی فقط یه نوع حالت خوشحالی و مراسم شادی داشت چه جام حذفی چه لیگ چه جام باشگاه ها چه جام یوفا چه جام اتحادیه همه و همه رو من قهرمان شدم اما دریغ از یک ویدئوی جذاب و جدید !! تازه همین یکی هم اصلا قشنگ نبود و کلا 20 ثانیه بود! امیدوارم این مشکل رو حل کرده باشن. تو PES این مورد خیلی با ظرافت و عالی طراحی شده بود. البته نباید فراموش کنیم که در فیفا ورد کاپ هم خیلی خیلی مراسم قهرمانی عالی و جذاب بود.

S0R3N4
24-09-2010, 15:36
بزرگترین ایرادی که میتونستم از فیفا 10 بگیرم نحوه ی دریبلینگ و شوت ها بود!!!
شوت ها واقعا بد شکل بودن!!کمتر میشد با بازیکنایی مثل رونالدو شوت و دریبل زد و مانور داد!!
ولی در pes اصلا اینطور نبود...
معلوم نشد دقیقا کی میاد تهران؟

konami-pes
24-09-2010, 15:43
شوت ها واقعا بد شکل بودن!!کمتر میشد با بازیکنایی مثل رونالدو شوت و دریبل زد و مانور داد!!

مورد دریبل و آزادی عمل در فیفا 11 حل شده و دیگه مثل فیفا 10 نیست که نشه دریبل زد! نحوه شوت زنی هم خیلی عالی شده و من برای امسال بهتون شدیدا توصیه میکنم فیفا 11 رو تجریه کنید.

B3HZ@D
24-09-2010, 15:45
یعنی برای فیفا 12 هم همین قضیه صدق میکنه؟ یعنی فیفا12 پی سی میشه فیفا11 کنسول با تغییرات جزیی و گرفتن باگ ها؟!!
اگر اینطوری باشه بنظر شما کنسول گرفته بشه بهتره یا ارتقا پی سی؟!!! این سوال خیلی برام مهمه! مرسی!

اگه میخواین زودتر از قابلیت های فیفا استفاده کنین بالطبع خرید کنسول عاقلانه تره
ضمن این که یک سری بازی های دیگه هم هستن که انحصاری کنسول هستن که ارزش خرید کنسول رو بیشتر میکنه
ولی اگه یک PC گیمر صرف هستین که میشه با همین نسخه های منتشر شده هم حال کرد
به نظر من هم که همین نسخه امسال فیفا کیفیت خیلی خوبی داره و من یکی رو 100% راضی میکنه

A.N.A.P
24-09-2010, 15:46
معلوم نشد دقیقا کی میاد تهران؟
مگه تو فوتبال واقعی شوت ها همه خوب شکلن ؟؟؟ یا همه میتونن دریبل کنن ؟؟؟

در ضمن شوت و دریبل کار سختی نبود تو FIFA 10 !!!

یادش PES 9 بخیر !!! که با یه نفر از زمین خودت تا محوطه جریمه تیم مقابل کله میکردیم !!!

pouyaabiboy
24-09-2010, 16:08
خیلی دپسرده شدم با دیدن ای عکسها
من یه مانیتور asus m236h خریدم ولی چمنو صاف نشون میده و انگاری موکتهو اصلا جزییاتشو نشون نمیده
واسه این 11 هینطوریه . چون واسه من چمن ورد کاپ خیلی خیلی واقعی تر بود و مثل یه چمن 3 بعدی ولی تو 11 اینطوری نیست
کنسولو که به lcd دیگه ای وصلیدم دیدم چقد چمن واقعی شده ولی رو مانیتور اتاقم..............
به نظرتون مشکل از کجاس ؟ یعنی انقدر بین lcd tv و مانیتور اختلافه ؟ یا فقط ماله منه که اینطوریه
( جالبه که نسخه ورد کاپ رو خیلی خوب نشون میده و تقریبا مثل بقه lcd هاس ولی تو 11 ................!!!!!!!!!!!!
به نظرتون چرا اینطوریه ؟ کسی نظری نداره

Armin 7
24-09-2010, 16:09
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.
با عرض پوزش یه جوونمرد پیدا میشه که این تنظیمات گیم پد رو سلیس و روان توضیح بده.
والا هر چی گشتم چیزی متوجه نشدم.
سپاسگذارم.

FCBarcelona.ir
24-09-2010, 16:12
دوباره این مشکل افت فریم من با ویندوز 7 عود کرد! انگار هرچی بیشتر بازی می کنه، مشکل اضافه میشه. واسه همین رفتم با XP SP2 تست کردم، عین آینه اجرا می کرد! به یه سری دلایل عقیده دارم مشکل سخت افزار (که گاهی باعث میشه بازی تو XP بهتر از 7 اجرا بشه) نیست:

اول اینکه بازیهای خیلی سنگین تری رو روی 7 اجرا کردم و مشکلی نداشتم. به علاوه PES جدید هم که گرافیک بالاتری داره، بدون مشکل اجرا میشه.

دوم اینکه وقتی تو 7 وسط بازی میام بیرون، هنوز 300-400 مگ رم خالیه، یعنی این تفاوت مصرف رم XP و 7 اینجا دخیل نیست.

دلیل سوم اینه که گفته شده تو ریپلای ها فشار بیشتری به سخت افزار میاد، در حالی که من تو 7 ریپلای ها رو خیلی روون می بینم و مشکل فقط تو خود بازیه!

این افت فریم هر چند بسیار ناچیز، ولی واقعا میره رو اعصاب آدم و چشم رو اذیت می کنه. در هر حال امیدوارم این مشکل تو نسخه نهایی حل شده، چون من اصلا نمی تونم هی بیام تو XP ... :41:

si2na
24-09-2010, 16:16
سلام
من خودم زیاد FiFa بازی میکنم انا دقت کردین همه ماشالاه دریبلر هستند اخه MaXi از RoMa چطوری دربلی میزنه که XaVi نمیتونه مثل روپا و دریبل سر پا

مهدي.ف
24-09-2010, 16:30
سلام من 1 ماه خونه نبودم و به اینترنت دسترسی نداشتم دیروز اومدم خونه هم pes و هم fifa رو دانلود کردم اول pes رو بازی کردم وگفتم عجب پیشرفتی کرده . فوق العادس ولی بعدش فیفا رو بازی کردم والان فکر میکنم pes فقط میتونه بوق بزنه:31:

من نمیتونم این 170 پست رو بگردم میخاستم بدونم راهی هست تا بازی رو بیشتر از pro بازی کنم Demo Tweakerو rna رو امتحان کردم نشد منتظر جوابم ممنون
میخوام world class و legendry اضافه بشه

B3HZ@D
24-09-2010, 17:33
یکی آموزش زدن ضربات آزاد قدرتی و معمولی رو میذاره...
مثلا با کریس رونالدو چطور میشه مثل خودش محکم و قدرتی زد؟
ما که هر کاری کردیم همه یک جور میزدن

Download Master
24-09-2010, 18:07
یکی آموزش زدن ضربات آزاد قدرتی و معمولی رو میذاره...
مثلا با کریس رونالدو چطور میشه مثل خودش محکم و قدرتی زد؟
ما که هر کاری کردیم همه یک جور میزدن

L1 رو بگیر و شوت رو حدود سه چهارم پر کن یه ضربه به سبک رونالدو میزنه

اینم یه گل از رو ضربه رونالدو توسط خودم :

B3HZ@D
24-09-2010, 18:10
مطمئنی سه چهارم باید پر کنم؟!
اونطوری که توپو به آسمون میزنه...من نصفش رو هم پر کنم توپ میره توی اوت
فکر کنم زیاد گفتی :31:

dr_shahrooz
24-09-2010, 18:27
اینم یه گل که به سبک گل رونالدینیو تو جام جهانی 2002 به دیوید سیمن،توسط رونالدو زدم! ببینین و لذت ببرین :

cazador
24-09-2010, 21:14
میخوام برم دستگیره ها رو تنظیم کنم fifaconfig رو باز میکنم این ارور رو میده باید چیکار کنم؟

AlexMercer
24-09-2010, 21:20
میخوام برم دستگیره ها رو تنظیم کنم fifaconfig رو باز میکنم این ارور رو میده باید چیکار کنم؟

از اول اینطوری بود؟

farhad07
24-09-2010, 21:22
دوستان این بازی کی میاد چون تو صحفه ی اول نوشته 8 سپتامبر که الان 24 سپتامبره درضمن اگه میشه مال pes هم بگید .

cazador
24-09-2010, 21:29
از اول اینطوری بود؟
اولین باره باز میکنم

hamidkabiri6270
24-09-2010, 21:44
بچه ها کسی میدونه چطوری میشه روپایی زد؟

Behnam_o2
24-09-2010, 21:48
دوستان این بازی کی میاد چون تو صحفه ی اول نوشته 8 سپتامبر که الان 24 سپتامبره درضمن اگه میشه مال pes هم بگید .
8 نیست ، 28 سپتامبره. pes هم 30 سپتامبر میاد.

OSEN
24-09-2010, 21:56
بچه ها کسی میدونه چطوری میشه روپایی زد؟

LT رو نیگر ، بعدش همRB رو بزن . و برای هر روپایی دوباره Rb رو بزن .
کسی تونسته موقع روپایی زدن حرکت آکروباتیک! (فری استایل) بزنه ؟؟ برای PC منظورم هست .

.

am
24-09-2010, 22:10
بچه ها من سیستمم رو که به تلویزیون با کابل hdmi میزنم بازی باز نمیشه ! ارور میده؟؟!!
رزولوشن رو هم که تغییر میدم بازهم همینطوره!!! ولی pes اجرا میشه.!!!
ولی با مانیتور خودم مشکلی ندارم .

Mostafa NBA
24-09-2010, 22:35
8 نیست ، 28 سپتامبره. pes هم 28 سپتامبر میاد.

28 سپتامبر مصادف با 6 مهر ماه تاریخ عرضه فیفا و تاریخ 30 سپتامبر مصادف با 8 مهر ماه PES عرضه خواهد شد.:31:

amin 2010
24-09-2010, 22:40
دوستان لذت بردم از این پرسنالدی بی نظیر بازی .
هر کرنری می زنیم تحت هر شرایطی تری میدوئه میاد سر بزنه !!دی: رونالدو که توپو لو میده بی خیال طرف میشه بجاش بنزما بابای طرفو در میاره !!دی:

واقعا بی نظیره بازی امسال سرعت هم به قدرت بدنی اضافه شده که باعث میشه حق کسایی مثله رونالدو یا مسی که سرعت بالایی دارن ولی قدرت بدنی زیادی ندارن خورده نشه . میشه براحتی با یک تایمینگ درست از سد دفاع ها گذشت .
+
الان اینو بازی کردم دیگه نمی تونم نسخه 10 رو بازی کنم .انصافا تمام باگای بازی قبلی حل شده (حتی دروگبا !!دی)

SADEGH 7
24-09-2010, 22:53
سلام دوستان
من فوتبال pc رو با fifa 2002 شروع کردم. تا 2006 هم فقط فیفا بازی می کردم. از 2008 تا الآن هم فقط pes بازی کردم.کلا هم آدمی نیستم که روی یه بازی تعصب داشته باشم.هربازی که با سلیقم جور در بیاد رو بازی می کنم.حالا سال 2010 شنیدم که fifa از این رو به اون رو شده و خیلی جذاب شده. ولی وقتی بازی رو گرفتم گرافیک بازی خصوصا چمنش خیلی زد تو ذوقم که نتیجش این شد که سال 2010 هم با pes سپری شد. حالا از دوستانی که دموی fifa 2011 رو بازی کردن چند تا سوال دارم که ممنون می شم اگه راهنمایی کنن:
1-گرافیک بازی خصوصا چمنش نسبت به نسخه قبل بهتر شده؟
2-خطاهای داوری مثل آفساید اشتباه و خطای الکی و غیره تو این بازی وجو داره؟
3-کلا چه چیزهایی تو ذوق می زنه؟
4-خواهشا بی طرفانه بگید بین این بازی و pes کدوم مورد پسندتون واقع شد و دلایلش چی بود؟
فقط از دوستان خواهش می کنم تعصبی جواب ندن.
باز هم ممنون

amin 2010
24-09-2010, 22:58
1-گرافیک بازی خصوصا چمنش نسبت به نسخه قبل بهتر شده؟
2-خطاهای داوری مثل آفساید اشتباه و خطای الکی و غیره تو این بازی وجو داره؟
3-کلا چه چیزهایی تو ذوق می زنه؟
4-خواهشا بی طرفانه بگید بین این بازی و pes کدوم مورد پسندتون واقع شد و دلایلش چی بود؟
فقط از دوستان خواهش می کنم تعصبی جواب ندن.
باز هم ممنون

بهترین جوابی که میشه داد اینه که شما الان داری بهترین بازی ورزشی سال پیش رو بازی می کنی که حداقل 10 % نمرات بهتری از PES در سایتای معتبر کسب کرد
1- گرافیک بازی بدلیل موتور جدیدی که امسا اولین بار هست روی PC عرضه میشه کاملا متحول شده .
2-داور ها بسیار بهتر از نسخه های قبل شدن و با داور های بازی رقیب قابل مقایسه نیستن
3-ضربات چیپ و فنی کمی در بازی اسونند و قدرت بدنی بیش از حد روش تاکید میشه .(اینا فقط توی نسخه PC هستند نسخه کنسولی این مشکلاتو نداره)
4-خدا وکیل بی طرفانه گفتم !!!دی:

bushido
24-09-2010, 22:59
پارسالم قرار بود توی مهر این دو بازی منتشر شن ولی فیفا فکر کنم آبان اومد pes هم که توی آذر خدا کنه زودتر بیان
هرچند که به فیفا امیدی نیست برای پیسی نسخه بدی میده بیرون

amin 2010
24-09-2010, 23:01
پارسالم قرار بود توی مهر این دو بازی منتشر شن ولی فیفا فکر کنم آبان اومد pes هم که توی آذر خدا کنه زودتر بیان
هرچند که به فیفا امیدی نیست برای پیسی نسخه بدی میده بیرون

بازی در بدبینانه ترین شرایط 6 مهر عرضه میشه .
+
امسال نسخه PC متحول شده و موتورش همون موتوری شده که نسخه های کنسولو باهاش میسازن
+
100 بار این گفته شده !!! حداقل یه سرچ کوچولو بکنید بعد بازی رو مستفیض کنید

bushido
24-09-2010, 23:08
بازی در بدبینانه ترین شرایط 6 مهر عرضه میشه .
+
امسال نسخه PC متحول شده و موتورش همون موتوری شده که نسخه های کنسولو باهاش میسازن
+
100 بار این گفته شده !!! حداقل یه سرچ کوچولو بکنید بعد بازی رو مستفیض کنید
خدا کنه اینجور که میگی بشه فیفا نسخه پیسیش مثل کنسولیش بشه
اینقدر اینجا پست هست که حال افتادن توشونو ندارم ممنون که شما کارمو راحت کردی