مشاهده نسخه کامل
: FIFA 11 - نسخه Console
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
نظر دو نفر از کسانیکه از گیم اسکام برگشتن و بازیو تست کردن :
من بازیو اول روی ps3 و بعد ایکس باکس تست کردم . گرافیک پیشرفت داشته البته نه در حد بسیار زیاد . در مورد دروازه بانها فکر میکنم مهار های ( توپ ) جدیدی ازشون دیدم و جایگریشون هم بهتر شده .
شما میتونید پرسنالدی پلاس رو لمس کنید از مدافعین خوبی مثل پویول و کیلینی نمیتونید راحت رد شید . پروپاسینگ هم خوب به نظر میرسه . اگه نخواید توپو از دست بدید میشه دو تا پاس تک ضرب پشت سر هم داد ( پاس تک ضرب زیاد نمیشه داد ) . شما لازمه اول توپو کنترل کنید بعد به اطراف نگاه کنید و پاستونو بدید . انیمیشن استپ سینه قشنگه همچنین حرکات بازیکنان شناورتر شده . دریبلهای ریز هم برای عبور از حریف در گوشهایی که که بازیکن در تنگنا قرار گرفته خیلی خوب طراحی شدن . الان شما بدون نیاز به یادگیری مهارت خاصی میتونید اقدام به دریبل زنی کنید و از حریف عبور کنید هرچند که باید تجربه و مهارت لازمه رو برای عبور از حریف داشته باشید .
من زیاد نتونستم از طریق پاسهای تودر مهاجمینمو در وضعیت تک به تک با دروازه بان حریف قرار بدم همینطور در مورد شوتهای چیپ هم به همین شکل . مهارتهای فردی موجود در نسخه های قبل هنوز وجود داره علاوه بر اینکه من چند مورد جدید هم دیدم .
بازیها خیلی بهم نزدیکن و شما اختلاف شدیدی در اونها نمیبینید مگر اینکه شما یک تیم بسیار ضعیفو انتخاب کنید این مشخصا نسبت به نسخه 10 و وردکاپ یک پیشرفت به حساب میاد . تنها نکته منفی که به نظرم رسید این بود که هنوز پرسینگ شدید بر بازی حکمفرماست .
................
گرافیک نسبت به نسخه های قبل کمی بهتر شده نه در حد قابل توجهی ( تیپ های مختلف بدنی بازیکنان , نورپردازی و غیره ) .
پرسنالدی پلاس و پروپاسینگ مشهود هستن خصوصا در مورد پاسها که درصد خطای پاسها رو افزایش دادن . البته بازیکنان بزرگ پاسهای بسیار سخت و دشواری هم میتونن بدن اما نه هر بازیکنی . این مساله بستگی داره به عواملی از جمله محلی که توپ درش قرار داره , جهتی که شما میخواید در اون جهت پاس بدید و زمان سنجی در زمان پاس دادن و همینطور دز و مقداری که پاور بار پاس رو پر میکنید .
هوش مصنوعی بازیکنان هم تیمی خیلی بهتر شده من مشکلی با بازیکنان خط دفاعیم نداشتم جایگیری بسیار خوبی داشتن , حرکات حمایتی برای آفسایدگیری حرکات بسیار خوب رو به جلویی ازشون دیدم بدون اینکه من به جلو هدایتشون کنم مثلا پیکه حرکاتی رو به منطقه جریمه حریف داشت .
انیمیشنها خیلی دوست داشتنی هستن احساس میشدن خیلی شناور و بی عیب هستن .
داورا کارشونو خوب انجام میدادن بدون تصمیمات اشتباه .
روی شوت و هد کار شده سنگین تر قدرتمندتر احساس میشن
سیستم پنالتی دقیقا شبیه نسخه ورد کاپه
سرعت بازی خیلی خوبه . نسبت به فیفا 10 و ورد کاپ کمتر شده .
سانترها منو یاد سانترهای نسخه قبل میندازه
ضربات ایستگاهی مثل نسخه قبله متاسفانه مثل قبل آسونه
منم میخوام برم از این به بعد دستی بازی کنم ! دیگه از این خسته شدم اینقدر راحت برنده میشم!! فقط یه توضیحی بدین که برای شروع باید چی کار کنم؟ تمرین یا اینکه از درجه آماتور شروع کنم به بازی کردن تا قوی بشم؟
میتونی توی محیط arena تمرینات pes 5 و 4 رو انجام بدی یا اینکه اول از گزینهای semi شروع کنی و درجه سختی رو روی پروفشنال بزاری و بعد به قول بچه ها کم کم اسباب کشی کنی به گزینه های کاملا دستی .
فکر کنم منظور ایشون ستاره های مربی بود و نه قدرت تیم
درسته حق با شماست .
یه کمی در مورد این سیستم دستی و اینا توضیح بدین ، من تازه از امسال با PC می خوام Fifa بازی کنم........
bahador2009
23-08-2010, 12:43
درمورد مود های بازی چیزی نگفتن ؟!
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
نظر دو نفر از کسانیکه از گیم اسکام برگشتن و بازیو تست کردن :
من بازیو اول روی ps3 و بعد ایکس باکس تست کردم . گرافیک پیشرفت داشته البته نه در حد بسیار زیاد . در مورد دروازه بانها فکر میکنم مهار های ( توپ ) جدیدی ازشون دیدم و جایگریشون هم بهتر شده .
شما میتونید پرسنالدی پلاس رو لمس کنید از مدافعین خوبی مثل پویول و کیلینی نمیتونید راحت رد شید . پروپاسینگ هم خوب به نظر میرسه . اگه نخواید توپو از دست بدید میشه دو تا پاس تک ضرب پشت سر هم داد ( پاس تک ضرب زیاد نمیشه داد ) . شما لازمه اول توپو کنترل کنید بعد به اطراف نگاه کنید و پاستونو بدید . انیمیشن استپ سینه قشنگه همچنین حرکات بازیکنان شناورتر شده . دریبلهای ریز هم برای عبور از حریف در گوشهایی که که بازیکن در تنگنا قرار گرفته خیلی خوب طراحی شدن . الان شما بدون نیاز به یادگیری مهارت خاصی میتونید اقدام به دریبل زنی کنید و از حریف عبور کنید هرچند که باید تجربه و مهارت لازمه رو برای عبور از حریف داشته باشید .
من زیاد نتونستم از طریق پاسهای تودر مهاجمینمو در وضعیت تک به تک با دروازه بان حریف قرار بدم همینطور در مورد شوتهای چیپ هم به همین شکل . مهارتهای فردی موجود در نسخه های قبل هنوز وجود داره علاوه بر اینکه من چند مورد جدید هم دیدم .
بازیها خیلی بهم نزدیکن و شما اختلاف شدیدی در اونها نمیبینید مگر اینکه شما یک تیم بسیار ضعیفو انتخاب کنید این مشخصا نسبت به نسخه 10 و وردکاپ یک پیشرفت به حساب میاد . تنها نکته منفی که به نظرم رسید این بود که هنوز پرسینگ شدید بر بازی حکمفرماست .
................
گرافیک نسبت به نسخه های قبل کمی بهتر شده نه در حد قابل توجهی ( تیپ های مختلف بدنی بازیکنان , نورپردازی و غیره ) .
پرسنالدی پلاس و پروپاسینگ مشهود هستن خصوصا در مورد پاسها که درصد خطای پاسها رو افزایش دادن . البته بازیکنان بزرگ پاسهای بسیار سخت و دشواری هم میتونن بدن اما نه هر بازیکنی . این مساله بستگی داره به عواملی از جمله محلی که توپ درش قرار داره , جهتی که شما میخواید در اون جهت پاس بدید و زمان سنجی در زمان پاس دادن و همینطور دز و مقداری که پاور بار پاس رو پر میکنید .
هوش مصنوعی بازیکنان هم تیمی خیلی بهتر شده من مشکلی با بازیکنان خط دفاعیم نداشتم جایگیری بسیار خوبی داشتن , حرکات حمایتی برای آفسایدگیری حرکات بسیار خوب رو به جلویی ازشون دیدم بدون اینکه من به جلو هدایتشون کنم مثلا پیکه حرکاتی رو به منطقه جریمه حریف داشت .
میتونی توی محیط arena تمرینات pes 5 و 4 رو انجام بدی یا اینکه اول از گزینهای semi شروع کنی و درجه سختی رو روی پروفشنال بزاری و بعد به قول بچه ها کم کم اسباب کشی کنی به گزینه های کاملا دستی .
درسته حق با شماست .
دستت درد نکنه حسین جان
اما ماا آخر نفهمیدیم دفاع خوب شده یا نه .
درمورد مود های بازی چیزی نگفتن ؟!
دستت درد نکنه حسین جان
اما ماا آخر نفهمیدیم دفاع خوب شده یا نه .
امسال دو مود اصلی بازی بهادر جان در قالب یک مود جدید بنام کری یر مود ( Career mode ) طراحی شده . یک مقداری روی واقعی تر شدن ترنسفرها , نمایش همزمان لیگهای مختلف و جزئیات ریزی از این دست کار شده .
یه کمی در مورد این سیستم دستی و اینا توضیح بدین ، من تازه از امسال با PC می خوام Fifa بازی کنم........
پدرام جان اگه حالت دستی رو یکبار امتحان کنی تجربه جدیدی از فوتبال رو حس خواهی کرد . اولش مطمئنا خیلی برات سخته اما کم کم که به تسلط نسبی رسیدی ( با حدود 7-8 ساعت تمرین کردن ) اونجا لذت آزادی عمل این حالت رو لمس میکنی .
توی نسخه 10 کنسولی ( و الان در نسخه 11 پی سی ) 5 تا گزینه برای حالت کمکی یا نیمه دستی و یا کاملا دستی وجود داره که میتونی هرکدوم رو که دوست داشتی در حالت دستی یا نیمه کمکی و یا کمکی قرار بدی . این گزینه ها شامل این موارد میشه :
پاس
پاس تودر
سانتر
شوت چیپ
شوت عادی
وقتی شما مثلا شوت رو در حالت دستی قرار بدی به هر سمتی که دوست داشته باشی میتونی شوت کنی مثلا اگه مهارت بالایی داشته باشی با کنترل دقیق جهت و قدرت شوت میتونی منتهی الیه گوشه دروازه حریفو نشونه بری و توپو زیر طاق دروازه حریف قرار بدی . همین وضعیت در مورد پاسها و سانترها هم وجود داره به این شکل که به هر نقطه از زمین که دوست داشته باشی میتونی توپو بفرستی اگه دقت کرده باشی در فوتبال واقعی هم بازیکنان خیلی وقتا پاساشونو دقیق به جایی که بازیکن هم تیمی هست نمیفرستن چون احتمال لو رفتن و بریده شدن توپ توسط حریف وجود داره و یا مثلا اگه دقت کرده باشی خیلی وقتها بازیکنان با یک پاس قطری رو به جلو توپو در فضایی میفرستن که بازیکنان بال با حرکت رو به جلو خودشونو با سرعت به اون منطقه برسونن .
در حالت دستی کنترل جهت پاس/شوت و قدرت ضربه ای که بازیکن پاس دهنده/شوت زننده به توپ میزنه دست خود گیمره و این مهارت گیمره که تعیین کننده دقت شوتها یا پاسها خواهد بود .
حالت دستی چند مزیت ویژه داره که لذت بازیو برای کسانیکه فوتبالو حرفه ای دنبال میکنن صد چندان میکنه :
واقعی تر شدن بازی : مثل فوتبال واقعی شما میتونید توپو به هر کجایی که دوست دارید بفرستید همینطور در مورد شوتها و سانترها . علاوه بر این مثل فوتبال واقعی اشتباهاتی در دقت پاس و شوتها در بازی وجود خواهد داشت که این مساله بازیو خیلی واقعی تر میکنه .
سخت تر شدن بازی : بدلیل اینکه دقت پاسها نسبت به حالت کمکی کمتر میشه و خطاهای بیشتری در پاسها و شوتها بوجود میاد هرچند که اگه گیمر مهارت بالایی درش پیدا کنه دقت پاسها و شوتهاش میتونه با حالت کمکی برابری کنه اما به هر حال مثل فوتبال واقعی باز هم اشتباهاتی خواهد داشت .
کنترل بازی توسط خود گیمر نه cpu
علاوه بر اینها شما میتونید با نوع پاسی که میدید بازیکن خاصی رو به حرکت وادار کنید . تقریبا شبیه پاسهای تودری که توی نسخه های pes میدیم که منجر به حرکت رو به جلوی مهاجم میشد حالا اینجا میشه این حرکتو در تمام زمین به اجرا در آورد .
از مزایای دیگه این حالت اینه که بازیسازی و انتقال توپ از دفاع به منطقه میانی و یک سوم حریف و به قول خارجیا Built Up خیلی واقعی تر و مثل فوتبال واقعی آهسته تر میشه چون شما مثل رالیهای پینگ پنگ نمیتونی با چند ضرب توپو به منطقه یک سوم و حتی جریمه حریف برسونی . اینجا بیشتر باید تاکتیکی و با فکر کار کنی در غیر اینصورت توپو لو میدی .
اینا چیزایی بود که الان به ذهن من رسید بقیه بچه های دستی باز میتونن بیشتر توضیح بدن و تجربیاتشون بیان کنن .
sajjad kharrazi
23-08-2010, 14:10
خدا کنه هرچه زودتر بیاد
راستی در مورد تفاوت دقت پاس و کلا مهارت بازیکنان خط میانی سوال کردم و گفتم از اونجاییکه توی نسخه های قبلی بازیکنان میانی تفاوت چندانی با هم نداشتن آیا توی منیجر مود ارزششو داره که مثلا 50 میلیون دلار برای خرید بازیکنانی مثل ژاوی و فابرگاس خرج کنیم ؟ یکی از بچه هایی که تازه از گیم اسکام اومده ( همونی که توی پست بالا نظراتشو خوندیم ) اینجوری جواب داد :
I'd say definately yes.
Look at the attribute symbols next to the playername:
You can expect those players to perform better in certain aspects based on the symbols they have, so I expect players like Xavi to be the best passers in the game and if you don't play kick and rush those playmakers will be vital for your game.
باید بگم مسلما آره .
به سمبلها و نشانهایی که جلوی اسم بازیکنان وجود داره نگاه کنید . شما میتونید انتظار داشته باشید این بازیکنان در زمینه های مشخصی پیشرفت کنن ( بر اساس علامتی که جلوی اسمشون وجود داره ) . بنابراین من انتظار دارم و پیش بینی میکنم ژاوی جزء بهترین پاسورهای بازی بشه و اگه شما از این دست پلی میکرها و بازیسازها زیاد استفاده میکنید وجود این بازیکنان برای تیمتون میتونه حیاتی باشه .
و این تصویر رو توی تاپیک قرار داد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر بزرگ :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mostafa NBA
23-08-2010, 14:44
مگر EA نگفته بود که این حالت بد ه سانتر ها که کات شدیدی میگیره رو درست میکنه ؟:41:
حسین جان در مورد نسخه PC و ویژگی ها اون صحبتی نکردن
مثلا همین مصاحبه ای که گذاشتی کدوم یکی از این خصلت ها در نسخه PC وجود داره؟!
راستی بابت ترجمه ممنون
Behnam_o2
23-08-2010, 18:21
سلام؛
دوستانی که از سایت خوده بازی خبر نقل میکنن میشه لینکم بدن؟ من هرچی میگردم پیدا نمی کنم سیستم مورد نیاز رو تو سایت بازی!!
این تو صفحه اول تاپیک بود که حسین جان زحمت ترجمشو هم کشیدن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
امسال دو مود اصلی بازی بهادر جان در قالب یک مود جدید بنام کری یر مود ( Career mode ) طراحی شده . یک مقداری روی واقعی تر شدن ترنسفرها , نمایش همزمان لیگهای مختلف و جزئیات ریزی از این دست کار شده .
پدرام جان اگه حالت دستی رو یکبار امتحان کنی تجربه جدیدی از فوتبال رو حس خواهی کرد . اولش مطمئنا خیلی برات سخته اما کم کم که به تسلط نسبی رسیدی ( با حدود 7-8 ساعت تمرین کردن ) اونجا لذت آزادی عمل این حالت رو لمس میکنی .
توی نسخه 10 کنسولی ( و الان در نسخه 11 پی سی ) 5 تا گزینه برای حالت کمکی یا نیمه دستی و یا کاملا دستی وجود داره که میتونی هرکدوم رو که دوست داشتی در حالت دستی یا نیمه کمکی و یا کمکی قرار بدی . این گزینه ها شامل این موارد میشه :
پاس
پاس تودر
سانتر
شوت چیپ
شوت عادی
وقتی شما مثلا شوت رو در حالت دستی قرار بدی به هر سمتی که دوست داشته باشی میتونی شوت کنی مثلا اگه مهارت بالایی داشته باشی با کنترل دقیق جهت و قدرت شوت میتونی منتهی الیه گوشه دروازه حریفو نشونه بری و توپو زیر طاق دروازه حریف قرار بدی . همین وضعیت در مورد پاسها و سانترها هم وجود داره به این شکل که به هر نقطه از زمین که دوست داشته باشی میتونی توپو بفرستی اگه دقت کرده باشی در فوتبال واقعی هم بازیکنان خیلی وقتا پاساشونو دقیق به جایی که بازیکن هم تیمی هست نمیفرستن چون احتمال لو رفتن و بریده شدن توپ توسط حریف وجود داره و یا مثلا اگه دقت کرده باشی خیلی وقتها بازیکنان با یک پاس قطری رو به جلو توپو در فضایی میفرستن که بازیکنان بال با حرکت رو به جلو خودشونو با سرعت به اون منطقه برسونن .
در حالت دستی کنترل جهت پاس/شوت و قدرت ضربه ای که بازیکن پاس دهنده/شوت زننده به توپ میزنه دست خود گیمره و این مهارت گیمره که تعیین کننده دقت شوتها یا پاسها خواهد بود .
حالت دستی چند مزیت ویژه داره که لذت بازیو برای کسانیکه فوتبالو حرفه ای دنبال میکنن صد چندان میکنه :
واقعی تر شدن بازی : مثل فوتبال واقعی شما میتونید توپو به هر کجایی که دوست دارید بفرستید همینطور در مورد شوتها و سانترها . علاوه بر این مثل فوتبال واقعی اشتباهاتی در دقت پاس و شوتها در بازی وجود خواهد داشت که این مساله بازیو خیلی واقعی تر میکنه .
سخت تر شدن بازی : بدلیل اینکه دقت پاسها نسبت به حالت کمکی کمتر میشه و خطاهای بیشتری در پاسها و شوتها بوجود میاد هرچند که اگه گیمر مهارت بالایی درش پیدا کنه دقت پاسها و شوتهاش میتونه با حالت کمکی برابری کنه اما به هر حال مثل فوتبال واقعی باز هم اشتباهاتی خواهد داشت .
کنترل بازی توسط خود گیمر نه cpu
علاوه بر اینها شما میتونید با نوع پاسی که میدید بازیکن خاصی رو به حرکت وادار کنید . تقریبا شبیه پاسهای تودری که توی نسخه های pes میدیم که منجر به حرکت رو به جلوی مهاجم میشد حالا اینجا میشه این حرکتو در تمام زمین به اجرا در آورد .
از مزایای دیگه این حالت اینه که بازیسازی و انتقال توپ از دفاع به منطقه میانی و یک سوم حریف و به قول خارجیا Built Up خیلی واقعی تر و مثل فوتبال واقعی آهسته تر میشه چون شما مثل رالیهای پینگ پنگ نمیتونی با چند ضرب توپو به منطقه یک سوم و حتی جریمه حریف برسونی . اینجا بیشتر باید تاکتیکی و با فکر کار کنی در غیر اینصورت توپو لو میدی .
اینا چیزایی بود که الان به ذهن من رسید بقیه بچه های دستی باز میتونن بیشتر توضیح بدن و تجربیاتشون بیان کنن .
ممنون از توضیحاتت واقعا عالی بودن .
یه سوال . تو فوتبال جام جهانی world cup 360 این قابلیت دستی وجود داره ؟؟؟؟
چجوی باید
پاس
پاس تودر
سانتر
شوت چیپ
شوت عادی
رو به صورت دستی کرد منظورم کجای تنظیمات ممنون
MicrosoftH
23-08-2010, 19:54
Only pes 11
ببین دوست عزیز اینجا فیفا هستش اسپم نکن
چجوی باید
پاس
پاس تودر
سانتر
شوت چیپ
شوت عادی
up?????????
حسین جان در مورد نسخه PC و ویژگی ها اون صحبتی نکردن
مثلا همین مصاحبه ای که گذاشتی کدوم یکی از این خصلت ها در نسخه PC وجود داره؟!
راستی بابت ترجمه ممنون
خواهش میکنم بهزاد جان .
منظورت کدوم خصوصیاته ؟ اگه منظورت چیزایی که توی اون مصاحبه گفته شده باید بگم اینا مربوط به نسخه کنسولی میشه .
چجوی باید
پاس
پاس تودر
سانتر
شوت چیپ
شوت عادی
بله توی اون نسخه هم این تنظیمات وجود داره .
همون صفحه ای که تنظیمات مربوط به ترکیب تیم , تنظیم دکمه های دسته و تنظیم دوربین بازی وجود داره همونجا بخش مربوط به تنظیمات گزینه های دستی هم وجود داره (صفحه ماقبل ورود به زمین بازی ) .
ای بابا...از این همه خصلت حتی یک از اونا هم توی نسخه PC نیست؟!
مثلا همین مصاحبه ای که زحمت ترجمه اش رو کشیده بودی و خصلتهای اون رو گفته بودی
از اون ویژگی ها در نسخه PC اصلا استفاده نشده؟
خب بهزاد جان از بین این موارد داوری که توی فیفا 10 بسیار کم نقص بود و من کاملا از داوری اون بازی راضیم .
انیمیشنها هم خیلی روون و نرم هستن حتما خودت توی ویدئوهایی که از گیم اسکام منتشر شد این شناوری و نرمی رو در حرکات دیدی امسال مثل هر سال یک تعداد جدیدی هم به قبلیا اضافه کردن اما تعدادشون نسبت به اون چیزی که توی نسخه 10 هستش زیاد نیست .
درمورد سیستم پنالتی راستش من خودم سیستم پنالتی نسخه 10 رو بیشتر از این نسخه دوست دارم فقط اگه یک کم حساس ترش میکردن که گل کردن پنالتیها مشکل تر بود دیگه حرف نداشت .
سرعت بازی توی این ویدئوها نسبت به نسخه 10 خیلی کم نشده اگه سرعت بازی فکر میکنی زیاده که انصافا خیلی زیاد نیست بازیو در حالت دستی بازی کن بعد خواهی دید که سرعت کلی بازی چقدر کم میشه چون نمیشه پاسهای تک ضرب و پینگ پنگی داد .
سانترها هم که گفته مثل قبله همینطور ضربات ایستگاهی .
من منکر این نمیشم که نسخه 11 کنسولی با نسخه 10 کنسولی که حالا شده نسخه 11 پی سی متفاوت نیست اتفاقا فرقهای زیادی داره اما اگر گیم پلی نسخه 11 پی سی رو دقیقا مثلا گیم پلی نسخه 10 کنسولی زده باشن مطمئن باش از این بازی خیلی لذت خواهی برد بعلاوه اینکه گرافیک بازی هم نسبت به نسخه 10 کنسولی خیلی پیشرفت داشته .
اشتب شد :18:
--------------------------------
نکست شدن فیفا بعد چند سال منو مجبود کرده برگردم به بازی فوتبال . و الآنم بیصبرانه منتظر فیفا 11 هستم که بزنم به بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث های مهم و کاربردی هم که ماشالا زیاد شده. فقط یه چیزی توی این فیلمایی که از گیم یلی pc یخش شده برام سواله (هر چند مهم نیس زیاد) . بعد از انتخاب تیم ها برا بازی ، نشون میده که 2 تا بازیکن توی موقعیت تک به تک هستن با دروازه بان . و بعد وارد بازی اصلی میشه ! . جریان این چیه ؟! (ببخشید دیگه سوال بهتر گیر نیاوردم دیگه :31:)
و اینکه بازی رو میشه هر وقت که خواستیم روی کنترل دستی ببریم یا ازین حالت خارج کنیم یا نه ؟ مثلا اگه یه بازی رو روی کنترل دستی تنظیم کردیم باید تا آخر با کنترل دستی بازی کنیم ؟!
دو تا ویدئوی جدید از گیم پلی بازی .
این مربوط میشه به نسخه کنسولی . کیفیتش خیلی خوبه اما متاسفانه دست کسی که داره فیلمبرداری میکنه همش میلرزه . خطاهی زمینه ای در این ویدئو بیشتر به چشم میاد :
لینک دانلود :
کیفیت پایین ( 30 مگ ) :
کیفیت متوسط ( 30 مگ ) :
بالاترین کیفیت ( 44 مگ ) :
این ویدئو هم مربوط میشه به PC ( من خودم نگرفتمش ) :
کیفیت متوسط ( 56 مگ ) :
کیفیت بهتر ( 58 مگ) :
Mostafa NBA
23-08-2010, 23:53
اشتب شد :18:
--------------------------------
نکست شدن فیفا بعد چند سال منو مجبود کرده برگردم به بازی فوتبال . و الآنم بیصبرانه منتظر فیفا 11 هستم که بزنم به بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث های مهم و کاربردی هم که ماشالا زیاد شده. فقط یه چیزی توی این فیلمایی که از گیم یلی pc یخش شده برام سواله (هر چند مهم نیس زیاد) . بعد از انتخاب تیم ها برا بازی ، نشون میده که 2 تا بازیکن توی موقعیت تک به تک هستن با دروازه بان . و بعد وارد بازی اصلی میشه ! . جریان این چیه ؟! (ببخشید دیگه سوال بهتر گیر نیاوردم دیگه :31:)
و اینکه بازی رو میشه هر وقت که خواستیم روی کنترل دستی ببریم یا ازین حالت خارج کنیم یا نه ؟ مثلا اگه یه بازی رو روی کنترل دستی تنظیم کردیم باید تا آخر با کنترل دستی بازی کنیم ؟!
اتفاقاً من از همون مطلبی که اشتباه پست کردی استفاده بردم :31:
اون برای سرگرمی هست و همچنین در اون مدت بازی لود میشه. یعنی یک جور لودینگ هست که شما میتونید در هنگام لود شدن کار ه دیگه ای هم بکنید.
شما هر زمان که بخواید میتونید حالت دستی و اتوماتیک رو فعال یا غیر فعال کنید.
smallfrank
24-08-2010, 09:38
ببخشید میشه یکی این ویدیو جدید PC رو یه جا دیگه آپ کنه....
konami-pes
24-08-2010, 10:01
من منکر این نمیشم که نسخه 11 کنسولی با نسخه 10 کنسولی که حالا شده نسخه 11 پی سی متفاوت نیست اتفاقا فرقهای زیادی داره اما اگر گیم پلی نسخه 11 پی سی رو دقیقا مثلا گیم پلی نسخه 10 کنسولی زده باشن مطمئن باش از این بازی خیلی لذت خواهی برد بعلاوه اینکه گرافیک بازی هم نسبت به نسخه 10 کنسولی خیلی پیشرفت داشته . حسین جان از این حرفت متوجه شدم که فیفا 11 پی سی همون فیفا 10 کنسولیه ؟ درسته؟ راستی یه سوال دیگه دموی بازی کی میاد؟ دموی فیفا 11 کنسول رو منظورمه
لینکهایی که گذاشتی فکر کنم مشکل دارن چون واسم ارور میده
smallfrank
24-08-2010, 10:20
خوب دوستان
من ویدیوی PC رو دیدم......همینی که حسین جان بالا گذاشت....
در رابطه با Celebration ها باید بگم خوشحالی بعد از گل دقیقا مثل FIFa 10 کنسول بود یعنی خودش به طور دستی یک خوشحالی رو انجام داد
یه چند تا Skill Move هم انجام داد که خیلی زیبا بود.......پیشنهاد میکنم حتما ببینید....
عجب فوتبالی بشه این : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره چند ساعت پیش پترسن ( یکی ازسه کارگردان اصلی این نسخه ) اومد تالار گفتگوی EA و درمورد سیستم جدید پاس که به بنام پروپاسینگ نامگذاری شده توضیحاتی داد .
ایشون گفت من بازخورهای شما رو در رابطه با این سبک جدید پاسکاری خوندم و برداشت کردم که شما میگید این سیستم جدید به اندازه کافی خطا و ارور نداره . ایشون گفت ما خطاهای زمینه ای رو در این سیستم قرار دادیم اما در این کار افراط نکردیم چون باید کل جامعه گیمرهای این بازیو در نظر بگیریم نه شما که توی این بازی حرفه ای هستید ایشون گفتن بازی باید کمی جنبه سرگرمی خودشو داشته باشه چون بخش زیادی از گیمرها تفننی بازی میکنن و مهارت زیادی در بازی ندارن اما با این حال ما این سیستم رو در این نسخه پیاده کردیم که میتونید بعضی جاها خطاهایی در پاسها ببینید که با نسخه 10 متفاوته . ایشون در ادامه به یکی دو تا ویدئو از نمایشگاه گیم اسکام استناد میکنه و میگه اگه دقت کنید خطاهایی در دقت پاس با پای غیر تخصصی یا زاویه 90 درجه بعضی از بازیکنان میبینید مثل پاس آنلکا و چند ثانیه بعد پاس پدرو .
در ادامه ایشون میگه ما برای نسخه 12 باید تفکیک بیشتری بین گیمرها ایجاد کنیم و گزینه هایی در بازی قرار بدیم که رضایت هر دو قشر حرفه ای و آماتور حاصل بشه .
بخشی از صحبتهای ایشون :
[
Hey,
A reminder to everyone that Pro Passing has two parts:
1. The power bar accuracy (what I am refering to above)
2. The contextual error
I understand that some of you think that we have not taken it far enough, and that is understandable from your POV, but I would like to point out that just because the passes don't look like complete shanks does not mean that the contextual error is not having an effect. Take this (Anelka) pass for example:
YouTube - FIFA 11 - Barcelona vs Chelsea Gameplay on GamesCom HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=0m39s)
Weak foot (left), 90 degree pass that doesn't look like its been completely missed but still was not successful. The effects can be even more subtle. Take this first time (Pedro) pass, same game, 5 seconds later:
YouTube - FIFA 11 - Barcelona vs Chelsea Gameplay on GamesCom HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=0m44s)
The ball is played inside to the striker but it is not played in front of him as it needed to be therefore he has to turn back and is not able to advance as quickly as he would like.
Again, I understand that there are some that want the effect to be bigger but I have to consider the expectations of everyone who buys the game. Most people are either younger, less skilled or less devoted to the game than you are so I have to be mindful to create a game that is fun for them too.
Last years passes had hardly any error on them, and you can see from the video that I created earlier in the year that we have moved awy from that quite significantly.
After my experiences this year talking with you and the guys who came over I think that we may need to move to a more segregated (or customizable) model for FIFA12...?
Thanks,
Gary.
JUSTIN11
24-08-2010, 12:53
بالاخره چند ساعت پیش پترسن ( یکی ازسه کارگردان اصلی این نسخه ) اومد تالار گفتگوی EA و درمورد سیستم جدید پاس که به بنام پروپاسینگ نامگذاری شده توضیحاتی داد .
ایشون گفت من بازخورهای شما رو در رابطه با این سبک جدید پاسکاری خوندم و برداشت کردم که شما میگید این سیستم جدید به اندازه کافی خطا و ارور نداره . ایشون گفت ما خطاهای زمینه ای رو در این سیستم قرار دادیم اما در این کار افراط نکردیم چون باید کل جامعه گیمرهای این بازیو در نظر بگیریم نه شما که توی این بازی حرفه ای هستید ایشون گفتن بازی باید کمی جنبه سرگرمی خودشو داشته باشه چون بخش زیادی از گیمرها تفننی بازی میکنن و مهارت زیادی در بازی ندارن اما با این حال ما این سیستم رو در این نسخه پیاده کردیم که میتونید بعضی جاها خطاهایی در پاسها ببینید که با نسخه 10 متفاوته . ایشون در ادامه به یکی دو تا ویدئو از نمایشگاه گیم اسکام استناد میکنه و میگه اگه دقت کنید خطاهایی در دقت پاس با پای غیر تخصصی یا زاویه 90 درجه بعضی از بازیکنان میبینید مثل پاس آنلکا و چند ثانیه بعد پاس پدرو .
در ادامه ایشون میگه ما برای نسخه 12 باید تفکیک بیشتری بین گیمرها ایجاد کنیم و گزینه هایی در بازی قرار بدیم که رضایت هر دو قشر حرفه ای و آماتور حاصل بشه .
بخشی از صحبتهای ایشون :
اینا میتونستن تو همین نسخه هم قابلیتی رو بذارن که گیمر بتونه این ویزگی رو فعال و یا غیر فعال کنه.درصد خطا رو هم کمی بیشتر میکردن.اینطوری هر دو گروه راضی میشدن.هر چی میکشیم از این گیمرهای غیر حرفه اییه.اگه من جای پترسن بودم بازی رو کاملا دستی میکردم-زمان سرعت و شتاب بازیکنا رو بیشتر میکردم-سرعت بازی رو خیلی کم میکردم هر کی هم نخواست بره pes یا فیفا استریت بازی کنه با اینکه فروش بازی کمتر میشد ولی میتونستیم ادعا کنمیم بازی از همه جهات یک شبیه سازیه.
konami-pes
24-08-2010, 13:22
حسین جان از این حرفت متوجه شدم که فیفا 11 پی سی همون فیفا 10 کنسولیه ؟ درسته؟ راستی یه سوال دیگه دموی بازی کی میاد؟ دموی فیفا 11 کنسول رو منظورمه
لینکهایی که گذاشتی فکر کنم مشکل دارن چون واسم ارور میده
حسین جان داداش این سوال ما رو بجواب:11:
اینا میتونستن تو همین نسخه هم قابلیتی رو بذارن که گیمر بتونه این ویزگی رو فعال و یا غیر فعال کنه.درصد خطا رو هم کمی بیشتر میکردن.اینطوری هر دو گروه راضی میشدن.هر چی میکشیم از این گیمرهای غیر حرفه اییه.اگه من جای پترسن بودم بازی رو کاملا دستی میکردم-زمان سرعت و شتاب بازیکنا رو بیشتر میکردم-سرعت بازی رو خیلی کم میکردم هر کی هم نخواست بره pes یا فیفا استریت بازی کنه با اینکه فروش بازی کمتر میشد ولی میتونستیم ادعا کنمیم بازی از همه جهات یک شبیه سازیه.
اوه اوه بابا امین شمشیرتو غلاف کن خوب شد جای پترسن نیستی .
حتما خودت خوب میدونی فلسفه وجودی هر بنگاه اقتصادی از جمله همین شرکت EA کسب درآمد و سودآوریه پس شمشیرتو بزار کنار .
ببین ایشون آخر صحبتاش اینجوری گفته :
After my experiences this year talking with you and the guys who came over I think that we may need to move to a more segregated (or customizable) model for FIFA12...?
مشخصا میگه امسال ما این مساله رو فهمیدیم که باید جدا سازی بیشتری برای بازیکنان حرفه ای و آماتور صورت بگیره . کلا امسال کاربرا توقعاتشون خیلی بالاتر از سالهای قبل شده علتشم اینه که سال به سال مهارتشون بالاتر میره و آگاهیشون از جزئیات این بازی و فوتبال واقعی بیشتر میشه . من دقت کردم کلا امسال توی تالار تخصصی EA تقاضاهای بسیار بیشتری از طرف کاربران وجود داره .
امین جان میگم اگه خیلی حرفه ای هستی و دوست داری تواناییهاتو به چالش بکشی امسال EA راهو برای اساتیدی مثل شما باز گذاشته امسال توی بازی یک گزینه وجود داره که با فعال کردنش بازیکنان تیمت اتوماتیک به طرف توپ نمیرن اگه واقعا خیلی توی بازی تبحر داری این گزینه رو فعال کن تا ببینی یک من شیر چقدر کره داره .
اما جدای از سخت شدن بازی سیستم پروپاسینگ بازیو میتونست خیلی واقعی تر کنه حیف که بازیکنان آماتور اجازه اینکار رو به اونا نمیدن . امروز یکی از همین گیمرهای آماتور به پترسن میگفت , لطفا این گزینه پروپاسینگ رو حسابی سختش کنین و گزینه ایش کنید ( فعال و غیر فعال ) تا گیمرهای حرفه ای خفه شن دیگه :31: .
راستی قراره طی چند روز آینده یک ویدئو از سیستم خستگی / استقامت بدنی بازیکنان بدن بیرون . پترسن میگفت ویدئو آمادست منتظر کارهای قانونی و مجوزهاش هستیم .
حسین جان داداش این سوال ما رو بجواب:11:
آره
هر دو تا دمو توی یک روز منتشر میشن همون 16 سپتامبر .
کدوم ویدئوها ؟
اینا میتونستن تو همین نسخه هم قابلیتی رو بذارن که گیمر بتونه این ویزگی رو فعال و یا غیر فعال کنه.درصد خطا رو هم کمی بیشتر میکردن.
اتفاقا اگه جای اون ها بودید، نباید این کار رو می کردید! بالاخره باید ویژگی هایی رو به عمد در این نسخه قرار ندند تا دلیلی برای خرید نسخه های بعدی وجود داشته باشه.
konami-pes
24-08-2010, 13:32
کدوم ویدئوها ؟
همین که صفحه قبل گذاشتی مربوط میشه به گیم پلی در 3 کیفیت مختلف
از گیم پلی این بازی اگه بازم ویدئویی هست لطفا لینکش رو بذارید
JUSTIN11
24-08-2010, 13:46
آخه میدونی چیه ما در سال دو تا فوتبال بیشتر نداریم بخاطر همین اینا میخوان کاری کنن که هر دو گروه رو راضی کنن..بخاطر همین هیچ کدومشون نمیان یه بازی کاملا شبیه سازی درست کنن.ماشالا هیچ شرکت بازی سازی هم طرف فوتبال نمیاد.با اون همه ادعا و زرق و برق نمیتونن با ea و konami رقابت کنن.حالا خوبه خدا رو شکر ما ea رو داریم که میدونه طرفداراش چی از بازی میخوان وگرنه باید همون pes رو بازی میکردیم.
توی تالار ea بازیکن حرفه ایی کم نداریم حتما خودتم دیدی پر از تاپیک در مورد پرسنالدی و پرو پاسینگ و اینچیزاست.اینا میدونستن که با اعمال این ویزگی دو دستگی بین گیمرها پیش میاد پس باید این گزینه رو انتخابی میکردن اگه کسی خوشش نمیاد غیرفعالش کنه.
ولی من از یه چیز این گیمرهای خارجی خوشم میاد اونم توجه به جزئیات ریز بازی هر روز اینا کلی تاپیک میزنن مثلا در مورد کفش و جزئیات بازیکنا یا چیزهای مختلف که جالبه البته بعضی هاشونم بی جنبه تشریف دارن.
راستی حسین ببین dave797 در مورد پرو پاسینگ و .... یه چیزایی گفته:
اتفاقا اگه جای اون ها بودید، نباید این کار رو می کردید! بالاخره باید ویژگی هایی رو به عمد در این نسخه قرار ندند تا دلیلی برای خرید نسخه های بعدی وجود داشته باشه.
من موافق این نظر نیستم .
هنوز اینقدر بازی کمبود و نقص داره که اگه هر سال هم کلی تغییرات در جهت کامل تر کردن بازی صورت بگیره بازم بعد از سالیان متمادی جا برای پیشرفت بیشتر باشه .
راستی پترسن توضیحاتی در مورد سیستم خستگی و استقامت بدنی بازیکنان داد که فراموش کردم توی تاپیک بزارم ( این موضوع خصوصا برای گیمرهای PC دار خیلی میتونه حائز اهمیت باشه چون میدونم اکثرا فیفا نکست زیاد بازی نکردید و این مورد تا الان توی PES وجود نداشته ) .
ایشون میگه این سیستم شامل دو بخش میشه : بخش کوتاه مدت و بخش بلند مدت
خستگی بلند مدت ( در طی 90 دقیقه ) بستگی داره به میزان STAMINA یا نفس بازیکنان که چقدر در طی بازی دویده باشن به همون نسبت این خستگی درشون بیشتر میشه ( البته بین دو نیمه کمی از خستگیشون کم میشه ) .
اما خستگی کوتاه مدت ( برای زمانهای چند ثانیه ای که بازیکن استارت میزنه و شروع به دویدن میکنه ) : این خستگی بستگی به دویدن بازیکنان داره نه STAMINA . ما این میزانو برای حدود 8 ثانیه تنظیم کردیم . زمانیکه بازیکن شروع به دویدن میکنه شاخص مربوط به این ویژگی شروع میکنه به کم شدن تا وقتیکه به 20 درصد میرسه این شاخص قرمز میشه از اینجا به بعد این خستگی روی شتاب و سرعت دویدن بازیکن تاثیر میذاره .
خستگی کوتاه مدت نمیتونه بیشتر از بلند مدت باشه بنابراین اگه بازی ادامه پیدا کنه شما کمتر میتونید بدوید .
مثلا , وقتی خستگی بلند مدت شما به حدود 50 درصد میرسه شما نهایتا میتونید فقط 4 ثانیه بدوید قبل از اینکه شتاب و سرعت دویدنتون شروع کنه به کاهش شدید .
متن صحبت ایشون :
[
Hey,
Not sure I undrestand this fully but it does not seem to be very far off what we have. This is what we have:
There are 2 bars: LONG TERM Fatigue/energy and SHORT TERM fatigue/enegry
LONG TERM fatigue/energy comes down over 90 mins depending on stamina and how much running you are doing. It increases a little at half time.
SHORT TERM fatigue/energy comes down when you sprint. We tuned it so that it will roughly take 8 secs to come down to around 20% at which point it turns red and it starts to drastically effect your accleration and top sprint speed. Short term cannot be higher than long term, therefore as the game goes on you can sprint for less. For example, when your long term gets to 50% you will then only be able to spiint for say 4 secs before your sprint speed and acceleration starts to drastically drop.
Thanks,
اگه این امکان توی سایت وجود داشت که میشد ترجمه مطالب رو بصورت صوتی با حجم کم توی تاپیک قرار داد خیلی عالی میشد اینجوری میشد مطالب بسیار بیشتر و طولانی تری توی تاپیک قرار داد .
نوشتم مطالب ترجمه شده واقعا وقت گیره وگرنه من روزانه کلی مطلب توی تاپیک قرار میدادم .
bahador2009
24-08-2010, 13:54
میتونی خودت ظبط کنی یه جا آپلود کنی بعدش لینک دانلود رو بزاری.
درمورد استقامت یعنی جوری طراحی شدخ که یک بازیکن احتمال داره از فرط خستگی حتی روی زمین بیفته و مربی مجبور به تعویضش بشه و همچنین میزان عرق کردن کنترل بشه ؟ چون تو فوتبال واقعی خیلی از این اتفاقات میفته.
Mohammad King
24-08-2010, 14:24
تاریخ دقیق انتشار بازی چه موقع هست؟
نظرات دیوید ( یکی از گیمرهای حرفه ای این بازی ) در مورد دموی بازی که دیروز و امروز توی ورزشگاه آرسنال توی لندن داشتن ( من خلاصشو مینویسم که هم نوشتنش خیلی وقت گیر نشه و هم اینکه وقت خواننده ها با مطالب غیر ضروری گرفته نشه ) :
پروپاسینگ :
من با رنج و محدوده حداکثر -حداقلی پاور بار پاسها مشکل داشتم . محدوده این پاور بار خیلی کمه یعنی دکمه قدرت پاس خیلی حساسه ( البته این موردو اضافه کنم که صبح پترسون گفت این محدوده رو باز تر کریدم و از حساسیتش کم کردیم ) . البته راتر به ما گفت هنوز فرصت تنظیم این مساله وجود داره و میتونن قبل از انتشار بازی درستش کنن .
سرعت بازی :
بزرگترین نکته مثبت برای من همین بود بخصوص بعد از اینکه ویدئوهای گیم اسکام رو دیده بودم . من نمیدونم چطور میشه که فیلمبرداری از تلویزیون سرعت بازیو اینقدر زیاد نشون میده . توی این دمو دیدیم سرعت بازی هیچ شباهتی حتی با حالت نرمال نداره . بصورت ساده بگم سرعت بازی واقعا عالیه .
گرافیک :
نسبت به تستی که توی گودفورد داشتیم پیشرفت خیلی خوبی داشتن . ما توی PS3 بازی کردیم و باید بگم واقعا گرافیک زیباست . تیپهای بدنی و انیمیشنهای جدید از نکات مثبت بازی هستن . چهره هایی زیادی از بازیکنان واقعی شدن . چمن بازی نسبت به نسخه وردکاپ یک کلاس بالاتر رفته .
پرسنالدی پلاس :
نسبت به تست گودفورد تفاوتی نکردن . تعداد تیمها توی دمو اینقدر زیاد نبود که بشه همه چیزو بررسی کرد اما شما کاملا تفاوت در بازیکنان رو لمس میکنید مثل دریبلهای مهارتی بازیکنان , تکلهای مشکل تر و حرکت سنگین مدافعین . علاوه بر این برای بعضی از بازیکنان رفتارهای فردی خاصی هم طراحی شده که توی منوی ترکیب بازیکنان در تیم میتونید ببینید . دروگبا ویژگی پاور هد یا همون قدرت هد زنی بالا رو داره در حالیکه ژاوی ویژگی فردی دید خوب در بازی رو داره همینطور ویژگی دقت پاس بالا . این یک ضمیمه زیباست که توی نسخه گودفورد نبود .
مقایسه :
در مقایسه این دمو با کدهای مقدماتی پیشرفتهای بسیار خوبی دیده میشه .
هوش مصنوعی :
من روی ورد کلس بازی میکردم و روی این درجه بازی نسبت به نسخه قبل سخت تر بود . دمو بازی در قالب دو تا نیمه سه دقیقه ای بود و در این مدت کم واقعا قضاوت سخته اما بنظرم هوش مصنوعی بهتر شده . رویکردهای متفاوتی در حمله و دفاع وجود داشت . من یک بازیو 1 هیچ باختم یکیو 2-1 بردم و یکیو صفر صفر کردم . من زمان بیشتری نیاز دارم تا قضاوت و ارزیابی درستی در این مورد داشته باشم .
این خلاصه نظراتم بود توی پادکست روز جمعه توی سایت FSB بیشتر در این مورد توضیح میدم .
منبع مطالب :
[/]
It seems a few comments from Evo-web have riled some of you so i'll just post a very brief summary of my thoughts now. I'm not sure why they inflamed the forum so much as it wasn't scathing by any means, just the way things are atm i guess :hmm:
Pro Passing:
Yes I also had an issue with the min/max values for powering up your passes. The difference between a tap and a fully powered pass wasn't big enough for me. What it meant was passes under-hit still got to the reciver more often than they should have. BUT its far from the dawn of the apocalypse as some have made out. It just needs a tweak and the min/max range opened up. Thats the feedback EA need though and Rutter himself said to us there's still time for change even now. So thats good constructive feedback IMO nothing more.
Gamespeed:
Biggest plus for me by far, especially after the Gamescom videos. I really don't know what hapened between the tv and the cameras but the demo build looks nothing like that even on "normal". So "slow" fantatics will still have another notch down if they need it. The gamespeed was great simple as that.
Graphics:
Certainly a big step up from Guildford, we were playing on the PS3 and it looked really nice. The player models are great and there seemed to be a lot more custom animations than before. Lots of real player faces as you'd expect and the pitches have gone up another level from WC2010 too.
Personality+:
Hadn't changed from Guildford and it was difficult to judge as a whole due to only having the demo teams but you are still very much able see and feel the difference between using skilled dribblers, hard tacklers and lumbering defenders. The players also now have traits assigned to them which are visible in Team Management. Drogba had "Power Header" and "Injury Prone" whilst Xavi has "Great Vision", "Passing" etc. A very nice addition that wasn't in the Guildford Code.
Comparison:
We also had some time with an older build which I found really helpful because it gives you a marker to guage the demo on. IMO I found the demo far superior to that old build so in that respect I was pretty pleased. The demo is very tight and solid in comparison and a better overall package.
AI:
Whilst some of the guys were in the private box running up Phil's bar tab I nipped back to the main floor and had 4 games on the demo against the AI. I was playing on World Class and it was certainly more of a challenge than Fifa10. With 3 minute halves its hard to really guage how a match plays out but the AI I thought was alot better. A more varried approach to attcking and defending and more clinical in front of goal. I think I lost 1-0, won 2-1 and drew the other two 0-0. I need a 12 min match to guage it properly but initial impressions were very good.
Right thats it for now a very brief section of my thoughts. For the full blooded affair you'll have to wait for the FSB podcast on Friday as I have A LOT more to say. And i'll be doing a proper detailed impressions for next week as well.
I hope that allays some fears because the knee-jerk forum reaction really isn't necessary. Rutter himself said we need good feedback and there is still time for change so the Pro Passing comments are in there for that reason entirely. If i don't like something I'm going to say so but why people go mental in here and take it as gospel is beyond me....
من موافق این نظر نیستم .
هنوز اینقدر بازی کمبود و نقص داره که اگه هر سال هم کلی تغییرات در جهت کامل تر کردن بازی صورت بگیره بازم بعد از سالیان متمادی جا برای پیشرفت بیشتر باشه .
راستی پترسن توضیحاتی در مورد سیستم خستگی و استقامت بدنی بازیکنان داد که فراموش کردم توی تاپیک بزارم ( این موضوع خصوصا برای گیمرهای PC دار خیلی میتونه حائز اهمیت باشه چون میدونم اکثرا فیفا نکست زیاد بازی نکردید و این مورد تا الان توی PES وجود نداشته ) .
ایشون میگه این سیستم شامل دو بخش میشه : بخش کوتاه مدت و بخش بلند مدت
خستگی بلند مدت ( در طی 90 دقیقه ) بستگی داره به میزان STAMINA یا نفس بازیکنان که چقدر در طی بازی دویده باشن به همون نسبت این خستگی درشون بیشتر میشه ( البته بین دو نیمه کمی از خستگیشون کم میشه ) .
اما خستگی کوتاه مدت ( برای زمانهای چند ثانیه ای که بازیکن استارت میزنه و شروع به دویدن میکنه ) : این خستگی بستگی به دویدن بازیکنان داره نه STAMINA . ما این میزانو برای حدود 8 ثانیه تنظیم کردیم . زمانیکه بازیکن شروع به دویدن میکنه شاخص مربوط به این ویژگی شروع میکنه به کم شدن تا وقتیکه به 20 درصد میرسه این شاخص قرمز میشه از اینجا به بعد این خستگی روی شتاب و سرعت دویدن بازیکن تاثیر میذاره .
خستگی کوتاه مدت نمیتونه بیشتر از بلند مدت باشه بنابراین اگه بازی ادامه پیدا کنه شما کمتر میتونید بدوید .
مثلا , وقتی خستگی بلند مدت شما به حدود 50 درصد میرسه شما نهایتا میتونید فقط 4 ثانیه بدوید قبل از اینکه شتاب و سرعت دویدنتون شروع کنه به کاهش شدید .
متن صحبت ایشون :
[
اگه این امکان توی سایت وجود داشت که میشد ترجمه مطالب رو بصورت صوتی با حجم کم توی تاپیک قرار داد خیلی عالی میشد اینجوری میشد مطالب بسیار بیشتر و طولانی تری توی تاپیک قرار داد .
نوشتم مطالب ترجمه شده واقعا وقت گیره وگرنه من روزانه کلی مطلب توی تاپیک قرار میدادم .
خب این سیستم رو توی 10 داشتیم که، چه چیزی بهش اضافه شده؟
میتونی خودت ظبط کنی یه جا آپلود کنی بعدش لینک دانلود رو بزاری.
درمورد استقامت یعنی جوری طراحی شدخ که یک بازیکن احتمال داره از فرط خستگی حتی روی زمین بیفته و مربی مجبور به تعویضش بشه و همچنین میزان عرق کردن کنترل بشه ؟ چون تو فوتبال واقعی خیلی از این اتفاقات میفته.
بهادر جان من یک دفه اینکار رو انجام دادم اما حجم فایل خیلی زیاد شد فرمتشو تغییر دادم تا حجمش کم بشه اما کیفیت بشدت افت کرد خلاصه هر کاری کردم نشد . یک مطلبی که حدودا 15 دقیقه گفتنش طول بکشه حداقل 10 مگ حجمش میشه که مسلما کاربران زیادی نمیتونن دانلوش کنن .
خودت فیفا نکست زیاد بازی کردی امسال کاری کردن که بازیکنان زودتر خسته بشن تا بازی سراسر پرسینگ نباشه . افتادن بازیکن روی زمین رو نمیدونم اما اگه با یک بازیکن زیاد توی زمین بدوی آخراش کم میاره و سرعت و شتابش افت پیدا میکنه بنابراین گیمر مجبور میشه تعویضش کنه . در مورد کوتاه مدت هم همینطوره کاری کردن که بازیکن یک نفس مسافت خیلی زیادیو نتونه بدوه ( امسال 8 ثانیش کردن ) بعد از زمان افت زیادی در سرعت و شتاب بازیکن بوجود میاد . همینطور که از زمان بازی میگذره این 8 ثانیه کمتر میشه و اواخر بازی به حدی میرسه که بازیکن فقط چند ثانیه میتونه بدوه .
خب این سیستم رو توی 10 داشتیم که، چه چیزی بهش اضافه شده؟
چند صفحه قبل تغییراتی که امسال داده شده بطور کامل توضیح داده شده . این مطلبی که الان نوشتم علاوه بر اون چیزایی که چند صفحه قبل گفته شده یعنی علاوه بر تغییرانی که قبلا گفته شده بود زمان و میزان خستگی رو هم به 8 ثانیه در کوتاه مدت کاهش دادن .
تاریخ دقیق انتشار بازی چه موقع هست؟
توی پست اول هست 28 سپتامبر و اول اکتبر . دمو هم 16 سپتامبر .
آقا هیچ عکسی از چهره رونالدو تو بازی منتشر نشده ؟
Mostafa NBA
24-08-2010, 15:36
حسین جان, یک مطلب مهم داره به فراموشی سپرده میشه تو تاپیک. امسال EA یک قابلیت جدید به نسخه ی کنسولی اضافه کرده که میشه سرعت دویدن بازیکن رو مثلا باTrigger دسته ی ایکس باکس تنظیم کرد. یعنی اگر Trigger رو تا نصف فشار بدیم بازیکن صاحب توپ هم با نصف سرعت ماکزیمم خودش می دود.
در این مورد اطلاعاتی از گیمر هایی که کد ها رو تست کردند اومده ؟
مرسی.
حسین جان, یک مطلب مهم داره به فراموشی سپرده میشه تو تاپیک. امسال EA یک قابلیت جدید به نسخه ی کنسولی اضافه کرده که میشه سرعت دویدن بازیکن رو مثلا باTrigger دسته ی ایکس باکس تنظیم کرد. یعنی اگر Trigger رو تا نصف فشار بدیم بازیکن صاحب توپ هم با نصف سرعت ماکزیمم خودش می دود.
در این مورد اطلاعاتی از گیمر هایی که کد ها رو تست کردند اومده ؟
مرسی.
چند صفحه قبل گفته شده بود که چند حالت برای دویدن و چند حالت برای راه رفتن وجود داره یعنی سرعت حرکت بازیکن از راه رفتن بسیار نرم و آروم شروع میشه تا دویدن با حداکثر سرعت یعنی شما دست کم 6-7 نوع انیمیشن حرکتی در بازی خواهی دید( علاوه بر سبکهای مختلف دویدن که توی بازیکنان مختلف متفاوته ) و تمام این کنترلها دست خود گیمره .
....................
راستی یک مورد دیگه هم که الان بچه هایی که از Emirates برگشتن میگن اینه که سوویچ بازیکن در حالت دستی شدیدا سریع و بدون زمان تاخیر شده که خبر بسیار خوبی میتونه باشه .
Interesting one this i asked Rutter on the video conference about stamina and he said the new model wasn't in the demo but it would make the final code.
So nobody has tried the new stamina system yet. So that's another big improvement penciled in for release.
خیالمون از بابت پرسینگ غیر طبیعی بازی هم راحت شد حالا استفاده از پدال حرکت و سرعت بازیکنان معنی پیدا میکنه .
don mohsen
24-08-2010, 16:53
همینکه نسخه کنسول مثل مال pc باشه خودش جای هزار شکر داره...
حداقل میتونیم یه فیضی ببریم!!
hasani2008
24-08-2010, 16:57
اگر امكانش هست تريلر pc رو با لينك مستقيم بزاريد تا دان كنيم خيلي خيلي ممنون
Arrowtic
24-08-2010, 17:19
باید در انتظار یک شاهکار باشیم!آقا چیز جدیدی در Be a Pro گذاشتن؟
joey jordison
24-08-2010, 18:30
دوستان گرافیک نسخه PC چطور بود؟تو ویدیوها
Masoud King
24-08-2010, 19:12
نظرات دیوید ( یکی از گیمرهای حرفه ای این بازی ) در مورد دموی بازی که دیروز و امروز توی ورزشگاه آرسنال توی لندن داشتن ( من خلاصشو مینویسم که هم نوشتنش خیلی وقت گیر نشه و هم اینکه وقت خواننده ها با مطالب غیر ضروری گرفته نشه ) :
گفتم خود آدم باید بازی کنه تا بفهمه بازی چطوریه...
+
این ویدئوی آخری رو که دیدم سرعت بازی خیلی بالا بود ولی با حرفای این برادر انگلیسی خیالم از این بابت راحت شد.... پس با این صحبتا اگه بزاریم تو SLOW دیگه حرف نداره. چون هرچی بازیی سرعتش کم تر باشه بهتره
+
تو این ویدئو آخری بر جستگی های چمن بازی بعضی جاها به خوبی معلوم بود.. مثه چمن PES تا حدودی.
+
حسین mp3 کن هم کیفیتش خوبه و هم حجمش کم میشه. اون bit rate رو هم بزار رو 56 نهایتا ولی کمترش هم کنی خوبه.
+
ممنون حسین جان بابت زحمتایی که میکشی :20:
smallfrank
24-08-2010, 19:31
دوستان گرافیک نسخه PC چطور بود؟تو ویدیوها
ویدیوها خیلی کیفیت نداشتن
ولی Screen Shot ها که دیگه خودت در جریان هستی حرف نداره...
دو تا ویدئوی جدید از گیم پلی بازی .
این مربوط میشه به نسخه کنسولی . کیفیتش خیلی خوبه اما متاسفانه دست کسی که داره فیلمبرداری میکنه همش میلرزه . خطاهی زمینه ای در این ویدئو بیشتر به چشم میاد :
لینک دانلود :
کیفیت پایین ( 30 مگ ) :
کیفیت متوسط ( 30 مگ ) :
بالاترین کیفیت ( 44 مگ ) :
این ویدئو هم مربوط میشه به PC ( من خودم نگرفتمش ) :
کیفیت متوسط ( 56 مگ ) :
کیفیت بهتر ( 58 مگ) :
لینکها خرابه!!!!!!!!!!!!!!:18:
لینکهای اصلیش که اول اومده اونا درست هستن اما ف ی ل ت ر ن. شما یا با ف . شکن باید بازشون کنی یا اینکه بری توی سایت زیر و اونجا این لینکها رو وارد کنی و لینک دانلود بگیری .
این آدرس سایتی که گفتم :
و این هم دو تا لینک این ویدئوها که توی پست بالا هم هستش :
ویدئوی مربوط به نسخه کنسولی :
ویدئوی مربوط به نسخه pc :
Mehdi.ss
25-08-2010, 00:30
توی این ویدئویی که مربوط به pc هست 2تا گل زده میشه یکی بازیکن شماره 10 و یکی بازیکن شماره 11 ولی خوشحالیشون مثل همه ، هیچ فرقی با هم نداره
توی این ویدئویی که مربوط به pc هست 2تا گل زده میشه یکی بازیکن شماره 10 و یکی بازیکن شماره 11 ولی خوشحالیشون مثل همه ، هیچ فرقی با هم نداره
مهدی جان توی فیفا خوشحالی بعد از گل رو باید خود گیمر با دکمه های مختلف انجام بده . تنوع خوشحالی توی فیفا کم نیست اما من شخصا دوست ندارم خود گیمر حرکات خوشحالی رو انجام بده همون سبک pes خیلی قشنگتره . البته امسال برای نسخه کنسولی سبک خوشحالیها رو عوض کردن .
...........
یک ویدئو از گیم پلی بازی که دیروز از Emirate منتشر شده . حجم با کمترین کیفیت 21 مگ ( البته با این کیفیت من دیدم خوب بود ) :
لینک دانلود با کیفیتهای مختلف :
توی این ویدئوی دقیه 2:56 خطای هند اتفاق میفته که امسال به بازی اضافه شده البته این خطا سه تا گزینه داره هم میشه کلا غیر فعالش کرد هم میشه فعال باشه و هم اینکه فقط در میانه زمین فعال باشه نه توی محوطه های جریمه .
در ضمن سرعت بازی توی این ویدئو نسبت به ویدئوهای گیم اسکام خیلی کم شده و واقعا عالی به نظر میرسه .
اما چیزایی که توی این ویدئو به چشم میاد :
دقیقه 00:32 چرخش بسیار قشنگ دروگبا که موقعیت شوتزنی ایجاد میکنه .
دقیقه 2:38 دروگبا خودشو از مدافعین جدا میکنه تا موقعیت بهتری برای دریافت توپ بدست بیاره .
دقیقه 2:52 یک فریب جدید در بازی از مسی .
دقیقه 2:56 خطای هند .
bahador2009
25-08-2010, 10:57
مهدی جان توی فیفا خوشحالی بعد از گل رو باید خود گیمر با دکمه های مختلف انجام بده . تنوع خوشحالی توی فیفا کم نیست اما من شخصا دوست ندارم خود گیمر حرکات خوشحالی رو انجام بده همون سبک pes خیلی قشنگتره . البته امسال برای نسخه کنسولی سبک خوشحالیها رو عوض کردن .
...........
یک ویدئو از گیم پلی بازی که دیروز از Emirate منتشر شده . حجم با کمترین کیفیت 21 مگ ( البته با این کیفیت من دیدم خوب بود ) :
لینک دانلود با کیفیتهای مختلف :
توی این ویدئوی دقیه 2:56 خطای هند اتفاق میفته که امسال به بازی اضافه شده البته این خطا سه تا گزینه داره هم میشه کلا غیر فعالش کرد هم میشه فعال باشه و هم اینکه فقط در میانه زمین فعال باشه نه توی محوطه های جریمه .
در ضمن سرعت بازی توی این ویدئو نسبت به ویدئوهای گیم اسکام خیلی کم شده و واقعا عالی به نظر میرسه .
اما چیزایی که توی این ویدئو به چشم میاد :
دقیقه 00:32 چرخش بسیار قشنگ دروگبا که موقعیت شوتزنی ایجاد میکنه .
دقیقه 2:38 دروگبا خودشو از مدافعین جدا میکنه تا موقعیت بهتری برای دریافت توپ بدست بیاره .
دقیقه 2:52 یک فریب جدید در بازی از مسی .
دقیقه 2:56 خطای هند .
حسین جان خطای هند از fifa 07 تو بازی بود (تا اونجایی که یادم میاد )
البته من زیاد روی PC بازی نکردم شاید اونجا نبود.
konami-pes
25-08-2010, 12:04
ممنون حسین جان بابت ویدئویی که گذاشتی ... چیزی که تو این ویدئو توجهم رو جلب کرد سیستم پاس بازی بود که تا حدودی میشد تغییرات جدید در این بخش رو احساس کرد. دیگه اون اطمینان صد در صد برای رسیدن توپ به هم تیمیت در حین پاس دیده نمیشد. این ویدئو منو خیلی امیدوار کرد. حرکت بدون توپ بازیکنان هم خیلی خوب شده و بازی قطعا امسال مورد توجه خیلی ها قرار می گیره ... کلا احساس می کنم گیم پلی بازی هم یه تغییرات چشم گیری کرده که البته در مورد گیم پلی تا تجربه بازی رو نداشته باشیم نمی تونیم به خوبی نظر بدیم.
حسین جان خطای هند از fifa 07 تو بازی بود (تا اونجایی که یادم میاد )
البته من زیاد روی PC بازی نکردم شاید اونجا نبود.
بهادر جان فکر نمیکنم .
توی این نسل این خطا وجود نداشته آخه چند وقت پیش EA این خبر رو منتشر کرد که بدلیل تقاضای زیاد گیمرها تازه امسال این مورد اضافه شده و همگی خیلی خوشحال شدن بجز یک عده از جمله راتر که میگفت بخاطر اینکه INTERCEPT ها و بریدن توپی که توسط بازیکنان حریف صورت میگیره به این شکل نیست که آگاهانه دستشونو به عقب بکشن تا خطای هندشون گرفته نشه . ایشون میگفت هنوز این مورد در هوش بازیکنان قرار داده نشده به همین خاطر خطای هند شانسی میشه بنابراین جذابیت حالت واقیشو نداره .
نظر شما در مورد این حرف راتر چیه آیا شما دوست دارین این گزینه توی بازیتون فعال باشه یا غیر فعالش میکنید ؟
konami-pes
25-08-2010, 12:17
در مورد این بخش خطای هند که تازه اضافه کردن خیلی بهتر بود که گیمر خودش خطای هند می کرد تا اینکه بخواد شانسی اتفاق بیفته یعنی وقتی احساس خطر می کردی خطای هند انجام میدادی البته به جز هندهای اتفاقی که یهویی پیش میاد!! تو این ویدئوی آخر به نظرم توپ به دست برخورد کرد و هند نبود ( کارشناس داوری فرشاد:31: )
بهادر جان فکر نمیکنم .
توی این نسل این خطا وجود نداشته آخه چند وقت پیش EA این خبر رو منتشر کرد که بدلیل تقاضای زیاد گیمرها تازه امسال این مورد اضافه شده و همگی خیلی خوشحال شدن بجز یک عده از جمله راتر که میگفت بخاطر اینکه INTERCEPT ها و بریدن توپی که توسط بازیکنان حریف صورت میگیره به این شکل نیست که آگاهانه دستشونو به عقب بکشن تا خطای هندشون گرفته نشه . ایشون میگفت هنوز این مورد در هوش بازیکنان قرار داده نشده به همین خاطر خطای هند شانسی میشه بنابراین جذابیت حالت واقیشو نداره .
نظر شما در مورد این حرف راتر چیه آیا شما دوست دارین این گزینه توی بازیتون فعال باشه یا غیر فعالش میکنید ؟
به خوبی یادمه که این خطا موجود بوده، به نظرم EA هدفی داشته که رسانه ایش کنه. مثلا همین موضوع که شما فرمودی که باشه یا نباشه. میخواد ببینه فیدبکش چیه.
حالا نظر من: به نظر من باشه خوبه ولی مثلا اگه دست خود کاربر باشه که از حالت شانسی جدا بشه. من با کلی از بچه ها راجع به هند معروف سوارز مقابل غنا بحث داشتم اونا میگفتن خیلی بده ولی من موافقش بودم. من میگم سوارز خودش رو فدا کرد تا تیم شکست نخوره، بالاخره دست هم جز فیزیک بدنه و قابل استفادس ولی فقط یه مقدار هزینه داره اونم اخطاره. پس اگه باشه و شما بتونی خودت تصمیم بگیری که کی خطا کنی خوبه. اگه حرفه ای باشین مثل سوارز قطعا خطاتون نفعش خیلی بیشتر از اخراجه. ولی اگه غیر حرفه ای عمل کنین و خطاهایی که تو فوتبال خودمون رو بورسه رو انجام بدین ضرر کردین
خلاصه نظرات یکی از کاربران حرفه ای و دقیق تالار گفتگوی EA در مورد نسخه دمویی که دیروز توی ورزشگاه Emirates بازی کرده :
پرسینگ
در مورد پرسینگ ایشون میگه روی این مورد حسابی تمرکز کردم که ببینم نسبت به پارسال چقدر فرق کرده . با توجه به تنظیماتی که امسال EA روی این بخش داشته خوشبختانه دیدم چندان ارزش اهتمام ورزیدن به این حرکت رو نداره مگر با بازیکنان معدودی که مهارت بالایی در دفاع کردن دارن مثل اسین .
درمورد دفاع من متوجه شدم حرکت jockeying نسبت به پارسال خیلی کاراتر شده . ( همون حرکتی که مدافعین در کنار زمین در برابر مهاجمینی انجام میدن که قصد دارن توپو روی دروازه بفرستن یا اینکه از مدافع عبور کنن بعبارتی مراقبت چشم تو چشم و من تو من مدافع از مهاجمی که در کنار خط طولی زمین نزدیک دروازه حریف پا به توپه و پا به توپ با سرعت بسیار کم مترصد فریب دادن مدافع مقابلشه ) . اگه تا الان از این روش برای دفاع کردن استفاده نمیکردید الان توصیه میکنم حتما این مهارتتون رو تقویت کنید .
پرس دو نفره هم تاثیرش کمتر شده .
دفاع من تو من امسال خیلی کاربردی تر شده مثلا میشه با یار گیری و مراقبت دو نفره از بازیکنی مثل مسی تاکتیک اینترمیلان رو در برابر این بازیکن به اجرا گذاشت . در حالتی که دو نفر انسان در برابر هم بازی میکنن از بازیکنان مثل مسی و رونالدو معمولا خیلی سوء استفاده میشد اما با این مهارت که در این نسخه بهینه شده بعضی وقتا میشه اونا رو متوقف کرد .
پروپاسینگ ( موضوع جنجالی این روزها )
اعمالش توی این بازی میتونه جذاب باشه اما تاثیرش در بازی برای من چندان زیاد نبود ( به نظر من تاثیر زیادی در بازی نداشت ) . من پاسهایی در زاویه 135 و 180 درجه هم دادم اما تاثیر خطاهای زمینه در دقت پاس چندان زیاد نبود و این نوع پاسها با دقت نسبتا زیادی به مقصد میرسیدن هرچند که دقت نسخه 10 رو نداشتن . پروپاسینگ در پله شدن توپ و همینطور سرعتش تاثیر گذار بود اما در دقت جهت پاس نه .
سوویچ بازیکنان
نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر شده . من معمولا از استیک راست برای سوویچ بازیکن استفاده نمیکنم ( همونطوریکه میدونید علاوه بر LB از این دکمه برای سوویچ بازیکنان دور دست تر میشه استفاده کرد ) .
تقه آروم به دکمه پاس
خیلی خوشحالم که این موردو درست کردن .توی نسخه 10 در حالت دستی وقتی شما میخواستی بصورت تک ضرب توپهای هوایی رو با یک تقه آروم به دکمه پاس به بازیکن نزدیک به خودت برسونی سرعت و قدرت اون پاس خیلی زیاد بود .
سرعت بازی
خیلی کمتر از ویدئوهایی که از گیم اسکام دیدیم شده . سرعت بازی مسلما از نسخه 10 کمتر شده .
قدرت و تمایل به استفاده از پای غیر تخصصی
دقت و قدرت ضربات شوت با پای غیر تخصصی خیلی کمتر از قبل شده . زمان بازی در این دمویی که بازی کردیم اونقدر کم بود که فرصت نمیشد روی میزان تمایل بازیکنان به استفاده از پای غیر تخصصی تمرکز کنیم .
پاسهای موجدار رو به پایین ( DRILLED LOB PASS ) دکمه R1 و مربع
یک ضمیمه واقعا جالب به بازی . این واقعا برای من خیلی جذاب و رضایت بخش بود که با بازیکنانی مثل ژابی آلونسو و ژابی از دایره میانی زمین با این نوع پاسها بازیکنان کناری مثل مسی یا رونالدو رو راه مینداختم در حالیکه به دویدنشون ادامه میدادن .
موارد دیگه ای که قبل از رفتن به اونجا ازم سوال شده بود
تکلهای کشیده جوندار تر شدن و انیمیشنهای جدیدی بهشون اضافه شده
هنوز بعضی وقتا بازیکنا به هم برخورد میکنن خصوصا توی مناطق شلوغ تر
با بازیکنان تکنیکی میشه بدون استفاده از یک دکمه مهارت تکنیکی از حریفان عبور کرد
ضربات ایستگاهی مثل نسخه های قبله
گزینه ای برای تغییر رنگ رادار وجود نداشت
رنگ پیراهن داورا کمی نسبت به رنگ پیراهن تیمهای همرنگ تغییر کرده
مثل نسخه جام جهانی فشار زیاد پرسینگ و تکل توی محوطه جریمه منجر به دادن پنالتی میشه
یک پنالتی توسط داور گرفته شد در زمانیکه توپ به دست بازیکنی خورد که توی دیواره دفاعی در مقابل ضربه ایستگاهی مهاجم حریف قرار گرفته بود .
هیچ گونه سانتر شدیدا موزی شکل در بازی ندیدم ( سانترهایی با کات بسیار زیاد و غیر طبیعی )
گزینه پاس تودر نیمه کمکی در تنظیمات وجود نداشت
خوشحالی بعد از گل بازیکنان جالب شده ( جشن شادی چند نفره )
چهره بازیکنان عالی کار شده خیلی از مردم اونجا از چهره بازیکنان عکس میگرفتن چون واقعا قشنگ کپچر شده بودن .
توی این نسخه ای که من بازی کردم هیچ کدوم از شکافهای دفاعی نسخه 10 دیده نشد هرچند که موارد جدیدی وجود داشت .
در مجموع من خیلی راضی هستم هرچند که پروپاسینگ یک مقداری روش ضعیف کار شده به عقیده من . با کمی تنظیمات و بالانسی که من شنیدم دارن روش انجام میدن به نظر میرسه شاهد یک بازی بسیار خوب خواهیم بود .
البته مشکلات و ایراداتی در بازی وجود داشت از جمله موارد حالت کمکی در برابر دستی و همینطور مشکلات خط دفاعی که من بعدا توی یک پست دیگه به اونا اشاره میکنم .
ممنونم از اینکه این مطالب رو خوندید ..............
منبع مطالب :
[
Hi guys, im pretty sure you're going to see plenty of these threads popup over the forums over the next couple of days regarding Emirates/Gamerbase impressions so I thought I would get mine in quickly [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Im just gonna do a brief 'ish' summary of the gamescon build that was playable at the Emirates (monday) and is playable at the Gamerbase tours (today - friday). The podcast by the FSB lads will cover alot more detail (due out on friday).
If you wish you can ask any questions regarding gameplay which I will try to answer and for anyone that went either yesterday or today please feel free to add your comments to the discussion.
Sooo...
Pressure (both types)
Pressure has been toned down quite alot. Over the last two days I have tried time and again to continually hold down the X button (A for 360) when not in possession to see whether the player that I was controlling would just 'home in towards the ball'...this wasnt so - the 'lock on' distance has been shortened alot and in general not worthwhile unless pressing with a player that have a good attributes for stand tackle and other defensive based ones (for example Essien).
I found it more useful to defend by jockeying to try and cover passing lanes. Defending man vs man is definately more user skilled this year and you best double up on Messi because in the right hands he can be made to play just like he does in real life - you will have to use Inter Milan tactics to stop him (double man aggressive marking).
Pro Passing (the big debate subject!).
The implementation of Pro Passing is interesting but it just didnt do enough for me. I normally play on Manual but today played pretty much on either semi assisted/assisted. Its not harsh enough well at least it didnt seems so maybe because the lowest starred team was Leverkusen (4 star).
I literally full powered several passes with Hyppia to Rolfes, who was standing 5-10 yards away at the most, and the pass was perfect and so was Rolfes controlling of the pass. The same happened when underpowering a pass - at the moment PP is far too forgiving in terms of power applied to the pass.
On the contextual error side I tried many 135-180 degree passes which were not as effective as they were in Fifa 10 but still as accurate. What I mean is that it seems the ball bobbles and the speed of the pass is affected, which is good but I found there was no directional inaccuracy.
Player Switching - I only use manual player switching regardless of control scheme and I found it better than in Fifa 10.
I dont use RS/R3 switching yet as I havent perfected it but using L1(LB Xbox) was better than Fifa 10 in selecting the most appropriate player to go to the ball when being pressed.
Jockeying - Absolutely love jockey defending! It felt the same as in Fifa 10 but I did notice that the ball seems to get blocked more with good defensive players rather than it almost always going past your players foot/outstretched leg like it did on Fifa 10 (well at least to me).
If you dont use jockeying to help defend on Fifa 10 I suggest you sharpen up your skills now! Players like Ronaldo/Messi (who will be abused online) are now sometimes only stoppable by effective containment through jockeying and then a well timed sliding/standing tackle as the previously over effective secondary/standing press tackle has been made less effective.
Tap Pass on Manual - Seems to be fixed [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Was definately one of my biggest annoyances when you would low power a pass first time after receiving an aerial ball and it would go soooo much further than you powered it.
Back Post Corners - Tried a few of these using different techniques and button combos but the GK's have definately improved at reading these.
Game Speed - much slower than shown in those horrid Gamescon videos even though we played the same build! It is definately slower than Fifa 10.
Weak Foot Tendencies/Power - Shots seem to have much less power and accuracy when using a players weaker foot although I did see someone score a 20 yard shot with Didier Drogba but im sure he has done that in real life before?
Cant really judge the tendency of players using there weaker foot as the demo is quite short timewise and when trying to test out several other things you sometimes forget something else you should have been testing/trying more!
Drilled Lob Pass (R1+square) - I think thats what they are called?!?! An amazing addition...I got so much satisfaction from using Xabi Alonso or Xavi and hitting drilled Lob Passes from the centre circle to out wide on the wing for Ronaldo/Messi to run onto or takedown into their stride whilst continuing their run!
Other things noticed and asked about beforehand:
Slide tackles felt more meaty and had different animations
Players still sometimes collide with each other and at times certain areas of the field such as the wing felt crowded.
Can dribble past players without using skills/exit moves using players with good dribbling ability.
Freekicks still have the same system as in Fifa10 and WC
No option seen to change radar colours
Ref wore a totally different colour top to the teams.
Putting a defender on the line during a freekick doesnt make the AI push your attacking players up further (as the guy on the line is playing everyone onside!).
Pressure tackles in the box give pens like in WC game
A penalty was given when a freekick hit someones hand in the wall!
No real evidence seen of banana crossing (crosses with mad swerze)
No semi-manual thru balls!
Celebrations are fun...cant wait to do multiplayer one
Player faces are AMAZING! Soo many people were taking video footage and pictures of the faces because they were top quality captures.
Didnt notice any existing exploits from Fifa 10 in the build I played although whether there are new ones is yet to be seen.
Overall I am very satisfied with the progress that EA have made. Although Pro-Passing is a bit of a mess atm imo, with a few tweaks (which i understand have been made [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) we are looking at what seems to be a very good game.
There are still a few issues that I have concerning other things (Manual v Assisted, defensive line problems etc) but I will post those in the right threads and send PM's to the right people.
Thanks for reading, would like to send a big shoutout the all the FSB lads and others (GC, HOB, PW) that I met @ the Emirates yesterday and also to Nick Cave who is on a personal mission to make sure that Career Mode is worthwhile playing this year and in the future! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Peace.
حسین جان اگه گوشیت AMR ضبط کنه حجمش خیلی کم میشه. من فایل 19 دقیقه ای دارم 500 کیلو بایت.
JUSTIN11
25-08-2010, 17:57
یک ضمیمه واقعا جالب به بازی . این واقعا برای من خیلی جذاب و رضایت بخش بود که با بازیکنانی مثل ژابی آلونسو و ژابی از دایره میانی زمین با این نوع پاسها بازیکنان کناری مثل مسی یا رونالدو رو راه مینداختم در حالیکه به دویدنشون ادامه میدادن .
حسین جان منظورش چیه؟ من درست متوجه نشدم.یعنی با بقیه بازیکنا نمیشه اینکار رو انجام داد؟
در مجموع من خیلی راضی هستم هرچند که پروپاسینگ یک مقداری روش ضعیف کار شده به عقیده من . با کمی تنظیمات و بالانسی که من شنیدم دارن روش انجام میدن یعنی هنوزم دارن روی پرو پاسینگ کار میکنن و ما میتونیم انتظار داشته باشیم که در نسخه نهایی تغییراتی در این زمینه صورت بگیره؟؟
شاید درصد خطا رو بیشتر کنن؟؟
----------------------------------------------
این عکس از محیط داخل بازی گرفته شده.چهره و جزئیات و نورپردازی و عرق بازیکن خیلی طبیعی شده.
vahidgame
25-08-2010, 19:25
یه ویدئو از بازی منتشر شده که قسمت Be a Goal Keeper رو آموزش میده. از اینجا می تونید اونو ببینید:
سلام؛
بالاخره EA اطلاعات جامعی از دموی بازی را امروز عرضه کرد:
ویژگی های دموی کنسولی:
شامل:
یک بازی آفلاین را با نیمه های 3 دقیقه ای انجام دهید. همچنین امکان آپلود ویدیو ها در سایت EA Sports Football World که از دوم سپتامبر طراحی خود را تغییر می دهد.
تاریخ انتشار:
سه شنبه 14 سپتامبر 2010 مصادف با بیست و سوم شهریور: SCEA / SCE Asia
چهارشنبه 15 سپتامبر 2010 مصادف با بیست و چهارم شهریور: SCEE
چهارشنبه 15 سپتامبر 2010 مصادف با بیست و چهارم شهریور: Xbox
تیم ها:
بارسلونا، رئال مادرید، یوونتوس، چلسی، بایر لورکوزن و لیون
مود Arena:
بازیکن: کاکا
دروازه بان: پیتر چک
استادیوم ها:
در مود Arena: استادیوم آفریقای جنوبی
در حال بازی: سانتیاگو برنابئو
ویژگی های دموی PC:
شامل:
یک بازی آفلاین را با نیمه های 4 دقیقه ای انجام دهید. همچنین امکان خرید مستقیم بازی به صورت آنلاین از دمو.
زبان ها:
نسخه انگلیسی شامل صدا و متن انگلیسی خواهد بود. نسخه های زبان فرانسه، ایتالیایی، آلمانی و اسپانیایی شامل متن به زبان خود و صدای قابل تغییر به انگلیسی یا زبان خود هستند. اما زبان های لهستانی، مجارستانی، روسی و چک فقط شامل متن به زبان خود و صدای انگلیسی هستند.
تاریخ انتشار:
پنج شنبه 16 سپتامبر 2010 مصادف با بیست و پنجم شهریور
تیم ها:
بارسلونا، رئال مادرید، یوونتوس، چلسی، بایر لورکوزن و لیون
استادیوم:
سانتیاگو برنابئو
چگونگی دانلود:
دمو به صورت دانلود دیجیتالی منتشر می شود. لینک دانلود این دمو پس از منتشر شدن از سایت جهان فوتبال EA به آدرس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقابل دانلود/قابل مشاهده خواهد بود.
منبع، فیفا ساکر بلاگ به آدرس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:
سلام؛
(ویدیوی دو پست قبل برای دانلود)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2010WorldCup;FBW_Marquee_Goalkeeper640x360.jpg
دانلود با کیفیت بالا:
دانلود با کیفیت پایین:
:11:
حسین جان منظورش چیه؟ من درست متوجه نشدم.یعنی با بقیه بازیکنا نمیشه اینکار رو انجام داد؟
یعنی هنوزم دارن روی پرو پاسینگ کار میکنن و ما میتونیم انتظار داشته باشیم که در نسخه نهایی تغییراتی در این زمینه صورت بگیره؟؟
شاید درصد خطا رو بیشتر کنن؟؟
----------------------------------------------
این عکس از محیط داخل بازی گرفته شده.چهره و جزئیات و نورپردازی و عرق بازیکن خیلی طبیعی شده.
اتفاقا ظهر دقیقا همین سوالو از ایشون پرسیدم که گفت همه میتونن اما بازیکنانی مثل ژاوی دقت پاسشون نسبت به بقیه خیلی بیشتره .
I'd imagine that all players can do it, but some will be a lot more accurate than others.
یک جا دیگه پرسیدم توی دنیای واقعی فوتبال تفاوت زیادی بین بازیسازها وجود داره اینجا تفاوت مشهود و قابل لمسی بین این دست از بازیکنان وجود داره ؟
جواب ایشون این بود :
من فکر میکنم تفاوت برجسته و قابل توجهی ندارن امابازیکنانی مثل ژاوی پاسهای تک ضربو بصورت اختصاصی دارن که توی بازیکنانی مثل کالستروم ندیدم . من همش داشتم پروپاسینگو با تیمهای 5 ستاره رو تست میکردم که ببینم چه معایب و برتریهای نسبت به نسخه 10 داره .
The worst playmaker on the game (starting XI wise) would have been Kallstrom i think so the differences arent that noticable however Xavi/Iniesta had 1st touch animations that I never saw with Kallstrom but I didnt play much with Lyon...I was all about testing pro-passing with 5* teams and exploits/flaws from Fifa 10.
سوال دیگه ای مد نظرت نیست این طرف به نظر با دقت بازیوبررسی کرد ه ونظراتش خالی از هرگونه تعصبه .
درمورد پروپاسینگ آره نمیدونم دیروز بود یا پریروز که گری پترسن اومد گفت ما بازم داریم روی پروپاسینگ کار میکنیم تا به نظرات شما بیشتر نزدیک بشه آخه کاربرا توی این چند روز خیلی به کم تاثیر بودن خطای پاسها اعتراض میکردن البته پترسن گفت انتظار نداشته باشید تفاوت زیادی با چیزی که الان هست داشته باشه . بیشتر تاکیدشم روی کم کردن حساسیت قدرت پاسها بود .
JUSTIN11
25-08-2010, 21:18
سوال دیگه ای مد نظرت نیست این طرف به نظر با دقت بازیوبررسی کرد ه ونظراتش خالی از هرگونه تعصبه .
وزن توپ و بازیکنا طبیعی تر شده یا مثل قبل سبک و بی وزن حس میشن؟
حسین نمیدونم تا حالا امتحان کردی یا نه موقع پخش فوتبال واقعی برو نزدیک tv و فرض کن مثل بازیهای کامپیوتری داری خودت بازیکنا جا بجا میکنی و شوت میزنی.میبینی که وزن توپ و جابجایی بازیکنا خیلی خیلی سنگینتر از اینها احساس میشه.ولی وقتی در فیفا10 از فواصل دور اقدام به شوت زدن میکنی احساس شوت زدن به توپ پلاستیکی بهت دست میده.
البته تو فیفا وردکاپ این مورد کمی بهتر شده بود.
وزن توپ و بازیکنا طبیعی تر شده یا مثل قبل سبک و بی وزن حس میشن؟
حسین نمیدونم تا حالا امتحان کردی یا نه موقع پخش فوتبال واقعی برو نزدیک tv و فرض کن مثل بازیهای کامپیوتری داری خودت بازیکنا جا بجا میکنی و شوت میزنی.میبینی که وزن توپ و جابجایی بازیکنا خیلی خیلی سنگینتر از اینها احساس میشه.ولی وقتی در فیفا10 از فواصل دور اقدام به شوت زدن میکنی احساس شوت زدن به توپ پلاستیکی بهت دست میده.
البته تو فیفا وردکاپ این مورد کمی بهتر شده بود.
سوالی که در مورد وزن توپ در زمان شوت زدن کردی
just wanna ask one more thing, a power shot.. does it look like a power shot and not just a floating
balloon?
و جواب :
Yes, the weighting of the ball has been changed again. Frank Lampard scored an absolute peach earlier when I was watching someone play. Also @ the Emirates in one game, some scored a 25 yard low hard screamer. The variation is assisted shooting has improved although manual shooting is where its at! (even if I did take a shot and it went for a throw on)
چهره بازیکنان تیم چلسی که بچه ها دیروز خودشون از روی تلویزیون عکس گرفتن :
Mostafa NBA
25-08-2010, 22:48
میشه یک توضیحی در مورد مود Arena بدید که چیه ؟
mojtaba007
25-08-2010, 23:11
مود Arena تو دموی pc هست؟
میشه یک توضیحی در مورد مود Arena بدید که چیه ؟
Arena همون زمین بازیه مصطفی که بازیکن توش داره تمرین میکنه .
شرمنده یک off topic کوچیکم داشته باشم . مصطفی امروز نیومدی با چند تا از بچه ها رفتیم یک تورنمنت چند جانبه توی فیفا 10 راه انداختیم جات خیلی خالی بود . مسعودم بود نمیگم توی تورنمنت چندم شد .
اینم خلاصه کنترلهای دروازه بان :
تصویر بزرگ :
مود Arena تو دموی pc هست؟
آره هست .
bahador2009
25-08-2010, 23:18
چهره بازیکنان تیم چلسی که بچه ها دیروز خودشون از روی تلویزیون عکس گرفتن :
wow... عجب عکسای با کیفیتی . :18:
L.A.M.P.A.R.D
25-08-2010, 23:48
یه خواهش.....میشه یکی واسم یه عکس از لمپارد بزاره ....با کیفیت باشه......از داخل بازی
یه خواهش.....میشه یکی واسم یه عکس از لمپارد بزاره ....با کیفیت باشه......از داخل بازی
میگم این مشکل که توپ از پایین تصویر به اوت میرفت و غیب میشد حل شد ؟؟؟
konami-pes
26-08-2010, 06:34
حسین جان کاش یه سوال هم در مورد خروج دروازبان ها و ضربات چیپ ازش بپرسی ببینی دروازبان ها مثل فیفا 10 بیش از حد میان بیرون یا نه؟ توی ورد کاپ هم که خواسته بودن درستش کنن بدتر شده بود و دروازبان ها هنگام تک به تک اصلا جلو نمی اومدن و میخکوب روی خط دروازه وا میستادن:18:
این مشکل در فیفا 11 بهبود یافته؟
L.A.M.P.A.R.D
26-08-2010, 09:13
میگم با کیفیت باشه..بعد شما عکسی که از تلوزیون گرفتن میدی من ؟:39:
حسین جان کاش یه سوال هم در مورد خروج دروازبان ها و ضربات چیپ ازش بپرسی ببینی دروازبان ها مثل فیفا 10 بیش از حد میان بیرون یا نه؟ توی ورد کاپ هم که خواسته بودن درستش کنن بدتر شده بود و دروازبان ها هنگام تک به تک اصلا جلو نمی اومدن و میخکوب روی خط دروازه وا میستادن:18:
این مشکل در فیفا 11 بهبود یافته؟
کسانیکه بازیو تست کردن میگفتن مشکل ضربات چیپ هم برطرف شده میگفتن دروازه بان ها الان بهتر مسیر منحنی شکل این نوع شوتها رو تشخیص میدن .
......................
امروز صبح Ian Jarvis کارگردان نسخه پی سی فیفا 11 اومد توی تالار گفتگوی ea بخش pc و در جواب سوال یکی از کاربران که پرسیده بود آیا چهره بازیکنان در نسخه پی سی شبیه نسخه کنسولیه یا نه این جوابو داد :
Good question. For PC we use the body rig from FIFA 10 NG and the player heads from FIFA 11 NG. The reason for this is that FIFA 11 NG has incorporated a new body rig (more variety of body types as well) and we were not able to take this due to timing. I'm glad we will get the heads as they look slick!
ایشون میگه توی نسخه 11 pc تیپهای بدنی همون تیپهای بدنی نسخه 10 کنسولیه اما سر و چهره بازیکنان دقیقا با نسخه 11 کنسولی یکیه . علت اینکه تیپهای بدنی نسخه 11 کنسولی رو توی نسخه پی سی قرار ندادیم اینه که توی نسخه 11 کنسولی تیپهای بدنی جدیدی برای بازی طراحی شده بود ( بعلاوه اینکه تنوع بدنی بیشتری در اون نسخه طراحی شده ) و به دلیل کمبود وقت ما نتونستیم اون تیپها رو توی نسخه پی سی وارد کنیم . من خوشحالم که سر و چهره بسیار خوبی از بازیکنان رو توی این نسخه داریم .
با این اوصاف چهره هایی که صفحه قبل گذاشتم در نسخه pc و کنسول مشترکه و pc دارها حتی با کارت گرافیک قویتر از کنسول میتونن تصویر شفاف تر و بهتری از چهره ها داشته باشن .
.........................
این موارد 74 باگیه که توی نسخه 10 کنسولی توی قسمت منیجر مود وجود داشت و کارگردان نسخه pc دیروز گفت ما اینا رو چاپ کردیم و همشو برای نسخه 11 پی سی برطرف کردیم :
konami-pes
26-08-2010, 14:16
امروز صبح Ian Jarvis کارگردان نسخه پی سی فیفا 11 اومد...کارگردان نسخه PC یه نفر دیگست؟!! پترسن این وسط چی کارس؟
کارگردان نسخه PC یه نفر دیگست؟!! پترسن این وسط چی کارس؟
نسخه کنسولی 11 سه تا کارگردان داره یکی ارون مک هاردی یک نفر گری پترسن و یکی دیگه که من تا الان ندیدمش .
نسخه پی سی کارگردانش همین Ian Jarvis هستش که این تصویرشه :
و در راس اینا دیوید راتر قرار داره .
سمت راست راتر و چپ پترسن
و اینم مک هاردی
کدومشون خوش تیپ تره ؟ :20:
این موارد رو هم ایشون برای نسخه pc 11 فیفا تایید کرد :
The config app that launches when you boot the game gives you several display configuation options:
Resolution: List depends on your PC. Mine goes from 800x600 to 1680x1050.
Rendering Quality: Very Low, Low, Medium, High
MSAA Options: Off, 2x, 4x
Rendering Options: Wait for Vsync
و همچنین اینکه میشه دکمه های بازی رو روی صفحه کلید تنظیم کرد ( اما من اکیدا به همه توصیه میکنم که حتما از دسته های استیک دار استفاده کنید چون میشه حرکت 360 درجه رو در بازی انجام داد که توی دریبلها و ارسال پاسها و شوتها خیلی میتونه کمک کنه علاوه بر اینکه نمای بازیو خیلی واقعی تر میکنه چون حرکات محدود در 8 جهت نمیشن ) .
و همچنین ویرایش صدا در تنظیمات وجود داره .
Also, within the config app you can set the In-Game Keyboard button mapping, view the Menu Keyboard buttons (these are hard coded), adjust the controller button mappings, and also configure the audio.
ویدئویی از سیستم جدید نفس و خستگی بازیکنان . پترسن روی تصاویر صحبت میکنه به نظر من باید بازم بیشتر stamina و fatigue رو افزایش میدادن اون نفر آخریه هنوز سرعتش زیاده به نظر من . البته میزان خستگی به نظر خوب میاد اما نفس بازیکن نه زیاده هنوز .
کیفیتهای مختلف از 5 تا 26 مگ ( همون 5 مگیش کیفیتش خوبه ) :
میگم با کیفیت باشه..بعد شما عکسی که از تلوزیون گرفتن میدی من ؟:39:
این تنها عکسیه که با این وضوح و نزدیکی از لمپارد تو نت موجود هست آقای خوشحال !
Abas1100
28-08-2010, 20:27
سلام
خوب با تمام این ویدئو ها من میتونم بگم کلا بازی رو از روی جام جهانی کپی زدن واسه پی سی با اضافه کردن تیم های باشگاهی که امیدوارم از جام جهانی بازیش بهتر باشه
تشکر از همه دوستانی که این چند روزه تمام ویدئو هارو گذاشتن
ممنون
joey jordison
29-08-2010, 18:18
همین جام جهانی شاهکار بود!تازه گرافیک هم بسیار پیشرفت کرده
سلام .
یکی از بچه ها که فیفا 10 رو رو 360 میزنه میگفت که مثلا بعد از از دست دادن موقعیت مثلا کایلو رو نشون میده که دادو بیداد میکنه سر بازیکنا و ... . این تو نسخه ی 11 pc میاد دیگه ؟!! آره ؟!
.
سلام .
یکی از بچه ها که فیفا 10 رو رو 360 میزنه میگفت که مثلا بعد از از دست دادن موقعیت مثلا کایلو رو نشون میده که دادو بیداد میکنه سر بازیکنا و ... . این تو نسخه ی 11 pc میاد دیگه ؟!! آره ؟!
.
سلام؛
فیفا 10 یا جام جهانی 2010؟
سلام؛
فیفا 10 یا جام جهانی 2010؟
والا از بازی با تیمای باشگاهی حرف میزد یس باید فیفا باشه . ولی شک دارم . حالا تو کدومش هست ؟!
والا از بازی با تیمای باشگاهی حرف میزد یس باید فیفا باشه . ولی شک دارم . حالا تو کدومش هست ؟!World Cup ..... .
Mostafa NBA
30-08-2010, 00:03
والا از بازی با تیمای باشگاهی حرف میزد یس باید فیفا باشه . ولی شک دارم . حالا تو کدومش هست ؟!
این قضیه امکان نداره برای فیفا باشه و فقط بر روی همون World Cup قابل اجراست چون تعداد تیم ها محدود هستند و مربی ها هم تا قبل جام حهانی مشخص میشند. اما در تیم های باشگاهی تیم ها بسیار زیادند و مربی ها هم پشت سر هم عوض میشند.
بدبخت شدم:41:
فيفا نياز به cpu core2dou
داره
من dual core
دارم همون 2.66
به نظر شما اجرا ميشه:13:
خوب دوست عزیز این سیستم های مورد نیاز رو که الکی معرفی نمیکنن
معمولا حداقل سیستم مورد نیاز معرفی میشه
فکر کنم شما هم بهتره به فکر خرید CPU باشین
واقعا ارزشش رو داره
AlexMercer
30-08-2010, 12:32
خوب دوست عزیز این سیستم های مورد نیاز رو که الکی معرفی نمیکنن
معمولا حداقل سیستم مورد نیاز معرفی میشه
فکر کنم شما هم بهتره به فکر خرید CPU باشین
واقعا ارزشش رو داره
بابا فقط CPU نیست که بعضی مواقع به قطعات دیگه هم میکشه.در ضمن از نظر من بازی رو اورجینال بخریم ارزشش بیشتره.
smallfrank
30-08-2010, 12:56
ینی روی dual core بد اجرا میشه ؟
سيستم من
ببينيد به نظر شما مي كشه
nvidia 9500
ram 2
cpu pentium(r) dual core 2.5 5200E
XP SERVICE PACK 3
مشكل اصلي CPU هست كه CORE2DOU نيست
بعد عمري فيفا باحال اومد خيلي ضد حاله نكشه:18:
سيستم من
ببينيد به نظر شما مي كشه
nvidia 9500
ram 2
XP SERVICE PACK 3
فکر نکنم مشکلی حداقل برای اجرا داشته باشی
smallfrank
30-08-2010, 18:00
cpu من AMD Dual Core 4000 هستش
همه بازیهای جدید رو هم که Core 2 Dou میخاسته رو اجرا کردم
فک نکنم مشکلی داشته باشی....
Mostafa NBA
30-08-2010, 18:10
سيستم من
ببينيد به نظر شما مي كشه
nvidia 9500
ram 2
XP SERVICE PACK 3
از همینجا به همه ی کسانی که Dual Core دارند میگم که شما میتونید بازی رو اجرا کنید.
فيفا فيزيك خيلي توپي پدا كرده
برو بچي كه ميخوان باهاش خيلي حال كنن برن nvidia physx رو دانلود كنن نسخه ي آخر
مخصوص كارتهاي nvidia هستش
فيفا فيزيك خيلي توپي پدا كرده
برو بچي كه ميخوان باهاش خيلي حال كنن برن nvidia physx رو دانلود كنن نسخه ي آخر
مخصوص كارتهاي nvidia هستش
فیزیک فیفا چه ربطی به Physx داره؟!
Physx باید در یک بازی استفاده شده باشه تا به دانلد Physx نیاز باشه. اما فیفا از Physx استفاده نمی کنه.
امزور دموش در میاد؟؟؟یا یه روزه دیگه { برا ps3{
امزور دموش در میاد؟؟؟یا یه روزه دیگه { برا ps3{
یعنی 16 روز دیگه.:46:
popowoody
31-08-2010, 12:39
با سیستم زیر بازی اجرا میشه یا نه :
Ram : 3 GB
Graphic : 1 GB NVIDIA GeForce GT 240
CPU : 3.0 GHz
با سیستم زیر بازی اجرا میشه یا نه :
Ram : 3 GB
Graphic : 1 GB NVIDIA GeForce GT 240
CPU : 3.0 GHz
اره خیلیم راحت اجرا میشه
دوستان تریلر رسمی این بازی منتشر شده ؟؟؟
بی صبرانه منتظر این بازیم !!!:40:
Abas1100
01-09-2010, 21:59
سلام
دمو طبق سایت زیر
در تاریخ 16 سپتامبر برای PS3 & XBOX360
در تاریخ 15 سپتامبر برای PC منتشر خواهد شد
sadeghbb
01-09-2010, 23:28
سلام!
دوستان رو سیستم من بازی رو High اجرا میشه روون؟؟؟
CPU:3.4 2MCACH
RAM:2GIG
GRAF:1GIG GFORCE 9500GT
??
Abas1100
02-09-2010, 00:07
سلام!
دوستان رو سیستم من بازی رو High اجرا میشه روون؟؟؟
CPU:3.4 2MCACH
RAM:2GIG
GRAF:1GIG GFORCE 9500GT
??
سلام
بله کامل اجرا می شه
ولی دوست گلم انگار شما از رو این پست چند تا کپی زدی تو همه انجمنا پیست کردی
Zaghan_13
02-09-2010, 00:31
سلام
بله کامل اجرا می شه
مطمئنی؟رم کم نمیاره؟
Mostafa NBA
02-09-2010, 01:55
مطمئنی؟رم کم نمیاره؟
رم به هیچ وجه کم نمیاره اما گرافیک میاره. روی High نمیشه بازی کرد با اون سیستم !
Behnam_o2
02-09-2010, 03:09
گرافیک توصیه شده واسه بازی 8800 میباشد اونوقت چطوری با 9500 نمیتونن high بازی کنن!!!!!!! بازی های پر گرافیک تر رو میشه با این کارت high بازی کرد. ولی رزولیشنو مطمئنآ نمیتونینن بالا ببرین. حداکثر 1024*768 البته من اینطور فکر میکنم. چون بازیی ندیدم که از سیستم توصیه شده توسط خود شرکت بیشتر بخواد.(معمولآ یه مقدار از سیستم توصیه شده بیشتر داشته باشین میتونین رو high بدون مشکل بازی کنین)
درمورد رم هم که گفتن واسه xp فقط 1 گیگ میخواد و سون و ویستا 2. پس رمتونم که کم نیست اگه xp دارین.
Abas1100
02-09-2010, 03:17
گرافیک توصیه شده واسه بازی 8800 میباشد اونوقت چطوری با 9500 نمیتونن high بازی کنن!!!!!!! بازی های پر گرافیک تر رو میشه با این کارت high بازی کرد. ولی رزولیشنو مطمئنآ نمیتونینن بالا ببرین. حداکثر 1024*768 البته من اینطور فکر میکنم. چون بازیی ندیدم که از سیستم توصیه شده توسط خود شرکت بیشتر بخواد.(معمولآ یه مقدار از سیستم توصیه شده بیشتر داشته باشین میتونین رو high بدون مشکل بازی کنین)
درمورد رم هم که گفتن واسه xp فقط 1 گیگ میخواد و سون و ویستا 2. پس رمتونم که کم نیست اگه xp دارین.
گرافیک من 512 Mb GEforce 8500 gt
هست به نظرت چه جوریه (واسه این بازی )
Konami_Pc
02-09-2010, 03:39
:31: عجب اسپم دهندها ی خوبی هستید شما هنوز بازی نیومده دارین سیستم بازی رو تجزیه و تحلیل میکنید دوستان یکجوری میپرسن بازی بای این سیستم اجرا میشه روی بالاترین گرافیک انگار یکی الان با همون سیستم داره بازی میکنه
اخه فداتون این نسخه فیفا نکست و تا حالا هم ندیدیم روش اجرا شدن حالت روانش روی کامپیوتر به چه سخت افزاری نیاز داره باید بزاریم بازی بیاد بعد معلوم میشه روی چه گرافیکی چه مقدار رم و قدرت پردازش میخواد هنوز نیومده دارین سیستم میدین بقیه هم هنوز بدون هیج اطلاعاتی از قدرت گرافیک و مقایسه با بازبهای دیگه نسخه میپیچن اینقدر هم به سیستم پیشنهادی خود شرکت بازی ساز اعتماد نکنید مرسی:46:
sadeghbb
02-09-2010, 04:23
سلام
بله کامل اجرا می شه
سلام!
ممنون
من همین پست روکپی کردم و تو قسمت PES 2011 هم نوشتم !فک نکنم مشکلی داشته باشه!:5:
mojtaba007
02-09-2010, 09:31
عزیز من ربطی نداره
8800 از 9500 خیلی قوی تره به اعداد نگاه نکن
شما باید 8800 را با 9800 مقایسه کنی
چرا چند روزه خبری از بازی نیست ؟
من در عجبم !!! چرا اینقدر برا نسخه demo لحظه شماری می کنید ؟ وقتی اصل بازی یه هفته بعد از دمو میاد ، به نظر من ارزش نداره آدم حدود 2گیگ رو دانلود کنه ؟؟!!
maxim.360
02-09-2010, 13:58
من که برای دیدن این FIFA یه لحظه هم دیگه طاقت ندارم .برای من یکی این بازی با همه بازیا فرق داره.واقعا دم EAگرم امسال یه حال اساسی می خواد بهمون بده.
ali_santori
02-09-2010, 14:41
من واقعا نمیدونم چرا شما فیفا بازی میکنین
فیفا کنترل بازیش رو هواس و از دست گیمر خارجه
در حالی که در PES همه چیز در کنترل شماست.
UP-SNAKE
02-09-2010, 14:46
چی؟ شوخی ميکنی ديگه؟ تو pes کنترل کامل داری؟ کاملاً برعکس گفتی کاملاً
:18:
ali_santori
02-09-2010, 15:27
تو PES بازیکن کنترل 100% داره
اگه راست میگی شما بگو کدوم قسمت کنترل از دست بازیکن خارجه؟!!!
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
تو فیفا از هر 10 موقعیت تک به تک 1 دونش به زور گل میشه
حالا شما خداییش بگو این بیشتر به جک شبیه یا بازی فوتبال؟؟؟؟
UP-SNAKE
02-09-2010, 16:46
دوست عزيز در واقعيت هم همينه و در ضمن چون شما نميتونی همه موقعيت هارو رو گل کنی دليل نميشه که ، جک اونی هست که مسی توپ رو از وسط زمين ميگيره ميکنه تو گل دفاع و دروازه هم فقط وای ميسن نگاش ميکنن اونم نه 1 بار 100 بار و اينکه شما بگو چرا تو فيفا کنترل کامل نداری
ali_santori
02-09-2010, 16:57
شما وقتی بلد نیستی با بازیکنات درست بازی مشکل بازی هست؟؟؟؟؟؟؟!!!
من اگه بخوام دفاعی بازی کنم بهترین بازیکن های PES جهان دست به دست هم بدن نمیتونن بهم گل بزنن.
بعد شما فوتبال ایران میگی که از هر 10 تا تک به تک 1 دونش گل میشه؟
تو فوتبال روز اروپا که از هر 10 تا 9 تاش گل نشه فاجعه هست که حالتون خوبه؟؟!!!
خیلی خندیدیم...:27:
فقط همینطوری یک چیزی پروندی
اصلا تا حالا فیفا بازی کردی؟!
فیفا کنترلش از دستت خارجه یا PES که همه بازیکنان قطاری صف میکشن میفتن دنبال یک بازیکن؟!
تو PES بازیکن کنترل 100% داره
اگه راست میگی شما بگو کدوم قسمت کنترل از دست بازیکن خارجه؟!!!
تو فیفا از هر 10 موقعیت تک به تک 1 دونش به زور گل میشه
حالا شما خداییش بگو این بیشتر به جک شبیه یا بازی فوتبال؟؟؟؟
نمونه مورد نظر شما رو بالا گفتم
توی این که تک به تک ها گل نمیشه بستگی به این داره کسی که بازی میکنه تا چه حد به گیم پلی بازی کنترل داره و با اون هماهنگ شده
اگه گیم پلی بازی دستت اومده باشه میتونی راحت تر از موقعیت های تک به تک استفاده کنی.
در ضمن توی فوتبال واقعی هم خیل تک به تک خراب میشه...یا به اوت زده میشه یا دروازه بان اون رو مهار میکنه.
و هزار اتفاق دیگه
حالا شما روی چه درجه سختی بازی میکردی که تونستی این همه موقعیت تک به تک ایجاد کنی؟!
ali_santori
02-09-2010, 17:10
یلی خندیدیم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همینطوری یک چیزی پروندی
اصلا تا حالا فیفا بازی کردی؟!
فیفا کنترلش از دستت خارجه یا PES که همه بازیکنان قطاری صف میکشن میفتن دنبال یک بازیکن؟!
جواب شما رو بالا دادم
اگه تنظیمات رو درست انتخاب کنی و بازی بلد باشی عمرا این اتفاق نمییفته.
.Behnam.
02-09-2010, 17:50
منم واقعا نمیدونم شماچرا میای یه اسپم میدی یه دفعه 5-6 صفحه از تاپیک میشه اسپم ...آخه این انصافه؟ تا همین الان 7 تا پست شده اسپم ... فقط به خاطر حرف شما
دوست من ... یکی PES دوس داره ، یکی FIFA ... یکی هم هر دوشو ...
سلام
این روزا خبر خاصی از بازی منتشر نمیشه فقط چند تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شد که توی این دو هفته اخیر ویدئوهای زیادی از گیم پلی بازی دیده بودیم .
یک ویدئوی آموزشی هم از نحوه دفاع کردن منتشر شد که از لینک یر میتونید ببینید :
برای گرفتن لینک دانلودشم میتونید از سایت زیر استفاده کنید :
فعلا تا دو هفته دیگه باید صبر کنیم تا تغییرات جدید توی بازی اعمال بشه و دمو رو منتشر کنن .
...................
در مورد کنترل و آزادی عمل و همینطور گل شدن توپها در حالت تک به تک ali_santori داره نسخه کارنت بازیو میگه شما هم فکر کردین منظورش نسخه کنسولیه بنابراین هر دو طرف دارین درست میگین .
ali_santori
02-09-2010, 18:14
سلام
این روزا خبر خاصی از بازی منتشر نمیشه فقط چند تا ویدئو از گیم پلی بازی منتشر شد که توی این دو هفته اخیر ویدئوهای زیادی از گیم پلی بازی دیده بودیم .
یک ویدئوی آموزشی هم از نحوه دفاع کردن منتشر شد که از لینک یر میتونید ببینید :
برای گرفتن لینک دانلودشم میتونید از سایت زیر استفاده کنید :
فعلا تا دو هفته دیگه باید صبر کنیم تا تغییرات جدید توی بازی اعمال بشه و دمو رو منتشر کنن .
...................
در مورد کنترل و آزادی عمل و همینطور گل شدن توپها در حالت تک به تک ali_santori داره نسخه کارنت بازیو میگه شما هم فکر کردین منظورش نسخه کنسولیه بنابراین هر دو طرف دارین درست میگین .
کی گفته اونها فکر میکردن من نسخه کنسولی رو میگم؟!!!
تا اونجایی که سواد من میکشه اینجا بخش بازیهای کامپیوتری هست نه کنسولی.
---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
منم واقعا نمیدونم شما به چه بیماری مبتلا هستی که میای یه اسپم میدی یه دفعه 5-6 صفحه از تاپیک میشه اسپم ...آخه این انصافه؟ تا همین الان 7 تا پست شده اسپم ... فقط به خاطر حرف شما
دوست من ... یکی PES دوس داره ، یکی FIFA ... یکی هم هر دوشو ...
ببین همشهری عزیز
اول ادب رو رعایت کن:41:
اگه شما یه سر به تایپیک PES بزنین متوجه میشین چرا من اومدم اینجا.
در ضمن فروم محلی برای بحث و تبادل نظر هست نه تعریف خالی.
حسین جان دیگه نسخه کارنت این بازی هم گیم پلی اون از نسخه به اصطلاح نکست PES بهتره.
من خودم یک PES باز سفت و سخت بودم...ولی بعد از تست هر دوی اونا به این نتیجه رسیدم
یک شبه هم به این نتیجه نرسیدم
چندین سال PES ّبازی کردم ولی بعد از این که فیفا رو تست کردم تازه فرقهای این دو رو متوجه شدم
کخصوصا توی گیم پلی که واقعا فاصله اونا با هم زیاده
آقا توی این قبیل موارد اگه یه نفر هم جواب اسپم رو با اسپم نده مشکل حل میشه
لطفا حذف شود...
جهت تمام شدن بحث محتوای پست حذف شد.
ali_santori
02-09-2010, 19:09
من فقط یه جواب میخوام از شما
من میخوام بدونم علت این که فیفا یی ها میگن PES تخیلیه از رو عقلشون میگن یا از جای دیگه دارن میسوزن
شما چند نمونه که اصلا در واقعیت اتفاق نیفتاده و غیر عادی هست رو به من نشون بده تا از اشتباهم در بیام.
اگر هم نمیتونین نمونه تصویری(سیو) بیارین وفقط حرف میزین بیاین جلو همه بگین اشتباه کردیم.
خواهشن هم نپیچونین
تمام
من فقط یه جواب میخوام از شما
من میخوام بدونم علت این که فیفا یی ها میگن PES تخیلیه از رو عقلشون میگن یا از جای دیگه دارن میسوزن
شما چند نمونه که اصلا در واقعیت اتفاق نیفتاده و غیر عادی هست رو به من نشون بده تا از اشتباهم در بیام.
اگر هم نمیتونین نمونه تصویری(سیو) بیارین وفقط حرف میزین بیاین جلو همه بگین اشتباه کردیم.
خواهشن هم نپیچونین
تمام
ببین علی جان اگه شما حقیقتا دنبال واقعیت هستی و داری نسخه نکست فیفا رو با نکست pes مقایسه میکنی من برخی از دلایل منطقی خودمو توی پست زیر قبلا نوشتم شما یک نگاهی بنداز اگه موردی بود که باهاش مخالفی بگو من با تصویر بهتون ثابت کنم :
در ضمن pes هم از بعضی جنبه ها بازی قشنگیه اون بازی هم چیزهای با ارزشی توش وجود داره که متاسفانه به هیچ وجه توی فیفا نکست دیده نمیشه .
من دقت کردم هر وقت خبر خاصی از این دو بازی وجود نداره کاربرا کم کم شروع میکنن به بحثهای مقایسه ای .
هر بازی ای یه خوبی ها و یه بدی هایی داره ، لطفا بحث رو منحرف نکنید.....
ali_santori
02-09-2010, 20:31
ببین علی جان اگه شما حقیقتا دنبال واقعیت هستی و داری نسخه نکست فیفا رو با نکست pes مقایسه میکنی من برخی از دلایل منطقی خودمو توی پست زیر قبلا نوشتم شما یک نگاهی بنداز اگه موردی بود که باهاش مخالفی بگو من با تصویر بهتون ثابت کنم :
در ضمن pes هم از بعضی جنبه ها بازی قشنگیه اون بازی هم چیزهای با ارزشی توش وجود داره که متاسفانه به هیچ وجه توی فیفا نکست دیده نمیشه .
من دقت کردم هر وقت خبر خاصی از این دو بازی وجود نداره کاربرا کم کم شروع میکنن به بحثهای مقایسه ای .
شما ففقط چندتا حرکت تخیلی رو به من نشون بدین
شما ففقط چندتا حرکت تخیلی رو به من نشون بدین
علی جان چون این صحبت شما مربوط میشه به تاپیک pes من با اجازه جوابشو اونجا میزارم
من توی تاپیک فیفا میخوام یکی از معایب بزرگ این بازیو از نظر خودم بگم .
متاسفانه این بازی سرتاسر فشار و پرسینگه و این اصلا هیچ شباهتی به واقعیت نداره توی real life و فوتبال واقعی میبینیم خیلی وقتا اصلا بازی کاملا راکد و ساکن میشه حتی بعضی وقتا میبینیم بازیکن صاحب توپ , توپو یک جای زمین زیر پاش نگه داشته و بقیه بازیکنان داخل زمین هم برای گرفتن توپ به طرفش نمیرن و فقط منتظر حرکت اون بازیکن باقی میمونن . خیلی وقتا حرکت توپ بسیار آروم میشه بعضی وقتا بخصوص در ضد حملات سرعت بازی به حداکثر خودش میرسه و در مجموع ما در طول 90 دقیقه شاهد هستیم سرعت بازی و حرکت توپ بارها و بارها دچار نوسانات زیادی میشه اما توی فیفا ما میبینیم که کل زمان بازی بازیکنان در حرکت هستن و بازیکن صاحب توپو تحت فشار قرار میدن .
..................................
یک نکته رو هم در مورد موضوع مقایسه عرض کنم . به نظر من از یک جنبه عمل مقایسه کردن نمیتونه کار چندان درستی باشه . چون سلیقه افراد متفاوته اصلا ما برای چی بازی میکنیم و کلی از وقتمونو صرف یک بازی ویدئویی میکنیم جوابش اینه که برامون مطلوبیت ایجاد میکنه ایجاد لذت میکنه . خب حالا همه توی این دنیا دنبال به حداکثر رسوندن این لذت و خوشی هستن ( البته بعضیا با توجه به محدودیتهای دینی یا عرفی یا اخلاقی و غیره سعی میکنن تلاش برای کسب نهایت مطلوبیت رو در یک چارچوب مشخص محدود کنن ) .
حالا اینجا یک سوال مطرح میشه آیا یک اسباب بازی 2-3 هزار تومنی جذابت تر و بهتره یا یک ماشین آخرین سیستم . جواب این سوال بستگی به کسی داره که ازش پرسیده میشه اگه پاسخ دهنده یک بچه 3-4 ساله باشه مسلما اسباب بازی . اگه پاسخ دهنده یک جوون باشه مسلما ماشین آخرین سیستم و اگه پاسخ دهنده یک فرد عارف باشه جوابش هیچ کدومه .
اینجا هم به همین شکله سلیقه افراد متفاوته پس ما چطوری میتونیم بدون تعریف یک معیار و خط کش مشخص به تمام افراد ثابت کنیم که مثلا بازی فیفا بهتره یا pes ؟
ایکاش ما توی انجمن بازی یک تاپیک اختصاصی برای مقایسه این دو بازی داشتیم تا هم حق کاربرانی که فقط برای کسب اطلاع از اخبار بازی به این تاپیکها مراجعه میکنن ضایع نشه و هم اینکه در یک جای مشخص بصورت اختصاصی و پیوسته به این بحث همیشه داغ و قدیمی پرداخته میشد .
vahidgame
02-09-2010, 20:58
یک نکته رو هم در مورد موضوع مقایسه عرض کنم . به نظر من از یک جنبه عمل مقایسه کردن نمیتونه کار چندان درستی باشه . چون سلیقه افراد متفاوته اصلا ما برای چی بازی میکنیم و کلی از وقتمونو صرف یک بازی ویدئویی میکنیم جوابش اینه که برامون مطلوبیت ایجاد میکنه ایجاد لذت میکنه . خب حالا همه توی این دنیا دنبال به حداکثر رسوندن این لذت و خوشی هستن ( البته بعضیا با توجه به محدودیتهای دینی یا عرفی یا اخلاقی و غیره سعی میکنن تلاش برای کسب نهایت مطلوبیت رو در یک چارچوب مشخص محدود کنن ) .
حالا اینجا یک سوال مطرح میشه آیا یک اسباب بازی 2-3 هزار تومنی جذابت تر و بهتره یا یک ماشین آخرین سیستم . جواب این سوال بستگی به کسی داره که ازش پرسیده میشه اگه پاسخ دهنده یک بچه 3-4 ساله باشه مسلما اسباب بازی . اگه پاسخ دهنده یک جوون باشه مسلما ماشین آخرین سیستم و اگه پاسخ دهنده یک فرد عارف باشه جوابش هیچ کدومه .
اینجا هم به همین شکله سلیقه افراد متفاوته پس ما چطوری میتونیم بدون تعریف یک معیار و خط کش مشخص به تمام افراد ثابت کنیم که مثلا بازی فیفا بهتره یا pes ؟
ایکاش ما توی انجمن بازی یک تاپیک اختصاصی برای مقایسه این دو بازی داشتیم تا هم حق کاربرانی که فقط برای کسب اطلاع از اخبار بازی به این تاپیکها مراجعه میکنن ضایع نشه و هم اینکه در یک جای مشخص بصورت اختصاصی و پیوسته به این بحث همیشه داغ و قدیمی پرداخته میشد .
حسین جان واقعا خیلی خوب اینو توضیح دادی. دستت درد نکنه.
الان توی این دو تا تاپیک همش داره بحث های مقایسه ای میشه که توی اون بحث ها هم بیشتر حرفای متعصبانه زده میشه:13:
L.A.M.P.A.R.D
02-09-2010, 21:22
خداییش جفتشون خوبند... این به سلیقه ی افراد برمیگرده که کدوم رو دوس دارن....
UP-SNAKE
02-09-2010, 22:37
شما وقتی بلد نیستی با بازیکنات درست بازی مشکل بازی هست؟؟؟؟؟؟؟!!!
من اگه بخوام دفاعی بازی کنم بهترین بازیکن های PES جهان دست به دست هم بدن نمیتونن بهم گل بزنن.
بعد شما فوتبال ایران میگی که از هر 10 تا تک به تک 1 دونش گل میشه؟
تو فوتبال روز اروپا که از هر 10 تا 9 تاش گل نشه فاجعه هست که حالتون خوبه؟؟!!!
علی جان مشکل اينه که شما خودتو زيادی دست بالا گرفتی برادر من يه بنده خدا یی بود مثل شما اومد يه دست با من بازی کرد از اون به بعد فيفا باز شد ايشون هم همين حرف های شما رو ميزد شما هم اگه خواستی بيا
من دیگه نمی تونم از youtube و سایر سایت ها، فایل های flv رو دانلد کنم. یکی دو روز مونده به روز قدس این اتفاق افتاد و تا الان هم ادامه داره. این مشکل برای شما هم وجود داره؟
لینک دانلد دریافت میشه، ولی سرعت دانلد 0 kb/s هستش.
یه ویدیوی 11 دقیقه ای از گیم پلی توسط EA Sports منتشر شده که همون طور که گفتم غیر قابل دانلده حتی از youtube و ...
آره عزیز این اتفاق افتاده و برای مسائل .................. هستش
یک مسئله ای به ذهنم رسید در مورد سیستم پرو پاسینگ که میگن برای این که گیمر های آماتور جوری طراحی شده که اون ها هم بتونن بازی کنن مشکلی نیست بازم فقط اگه کیفیت پاس بازیکن ها با هم فرق داشته باشه میتونیم باز در همون حالت دستی بازی کنیم یعنی هم مهارت خودمون و هم مهارت بازیکن در بازی تاثیر داره که به نظرم این بهترین حالت بازی هستش البته سیستم جدید پرو پاسینگ من مطمئنم خوبه EA حد اقل تو این نسل نشون داده که رو هوا حرف نمیزنه
سربلند و موفق باشید
ف ی ل ت ر ی ن گ کم بود، این بازی ها هم بهش اضافه شد.
اون ویدیوی 11 دقیقه ای رو کسی تونسته ببینه؟ اگه پاسخ مثبته لطفا نقدی هم ازش ارائه بده.
UP-SNAKE
03-09-2010, 15:52
بله من ديدم خيلی خوب بود اينم لينکش پيشنهاد ميکنم حتماً ببينيد ، يه مسابقه بين arsenal و real هستش...
sadeghbb
03-09-2010, 16:12
سلام!
دوستان من این ویدئو رو دانلود کردم و دیدم!
یک کلام! فوقالعادست!
از سیستم پاسش گرفته تا حرکات بزیکنا هنگام حمله یا دفاع! توپ از اون حالت خشک و بی روح در اومده و واقعا گردشش زیبا شده!
چیزی که تو فیفا 10 خیلی هارو اذیت میکرد چمنش بود!که چمن این نسخه واقعا روش کار شده!
بازیکنا هم بدنشون بسیار نرم شده و حرکت های جالبی دارن!تنها چیزی که این وسط یکم نگران کننده بود البته به نظر من تایمینگ بود!چیزی که در Pes2010 هم دیده شد!البته نه به اون طرز فجیع!
یه نکته جالب درباره داورهاست که معلوم شده روش کار کردن دیگه از اون حرکت های بیخود خبری نیست مخصوصا اون کمک داور های بی هوش نسخه های قبل فیفا! مثلا تو این ویدئو یه موقعیت گل توسط داور از بین رفت !تو حمله توپ آخر به داور خورد تغییر مسیر داد و موقعیت از دست رفت! ضربات آزاد هم جالب شده ناجور! از حرکات تماشاچی ها گرفته موقع ضربه تا بعد ضربه زدن!
ولی یه چیزی که خیلی به چشم میاد همون سیستم پاس هست! خیلی نرم و راحت!البته ممکنه بار اول نتونید یه پاس یک متری هم بدین ولی راه بیوفتی ارزش کار رو میفهمی!
یه نکته دیگه راجع به اسکیل بازکناست! مثلا تو این ویدئو که بازی آرسنال هست با رئال!حرکات و پاس های آلونسو به واقعیت خیلی شبیه و همون حرکات خاص خودش رو داره!
دریبلینگ هم که حرف نداره خودتون باید ببینید چه کارهایی میشه باشون کرد!مخصوصا تو کناره های زمین!
در کل بازی امسال من: Fifa11 هست!بعد از یه وقفه یک ساله بخاطر گند زدن فیفا10 بازم برگشتم به همون فیفا! واقعا PES اون حس و استرس رو به من به شخصه منتقل نمیکنه !
در کل حرف نداشت!
و شرمنده اگه گفته های من حرفه ای و موشکافانه نیست اون چیزیایی رو که دیدم به زبان خودم بیان کردم!:31:
سلام
این لینک ویدئو 11 دقیقه ای هست خودم دارم دانلود میکنم
وای امسال فیفا داره میترکونه بجاش منو ترکوند باید برم یه سیستم بخرم با بی پولی که هستش بابا یکی از این خیرین نیست دل مارو شاد کنه دلمون خوش بود فیفا بازی کنیم امسال
CATALONIA
03-09-2010, 18:08
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوای امسال فیفا داره میترکونه بجاش منو ترکوند باید برم یه سیستم بخرم با بی پولی که هستش بابا یکی از این خیرین نیست دل مارو شاد کنه دلمون خوش بود فیفا بازی کنیم امسال
اين ويدئو بازي كامل دو تيم ارسنال و رئال مادريد رو نشون ميده كه با برتري 1 - 0 رئال با تك گل كاكا به پايان رسيد :دي
در حين بازي من يكم احساس مي كردم گزارشگر بازي از جملاتي مانند نسخه ي قبل استفاده مي كنه .!
گرافيك بازي هم خيلي فرقي نسبت به Fifa World cup 2010 نداشت .. ولي اشكالي هم توش نبود .
گيم پلي بازي خيلي خوب شده بود ..
وقتي بازيكنا پاس هاي بلند ميدادند تماشاي چرخش توپ توي آسمون واقعا عالي بود ...
تصاوير قبل از شروع بازي هم خوب كار شده بود ... شامل اين كه بازكنان با هم دست ميدادند . پرتاب سكه توسط داور اجرا مي شود . و ...
اگه ميخواهيد كمي متوجه شويد چه چيزي امسال بازي خواهيد كرد اين ويدئو رو ببينيد ..
وین رونی
03-09-2010, 18:21
بله من ديدم خيلی خوب بود اينم لينکش پيشنهاد ميکنم حتماً ببينيد ، يه مسابقه بين arsenal و real هستش...
اقا این چیه گذاشتید برای دانلود؟!اینکه یه فیلم تبلیغاتیه
فکر ما باشید که اینترنتمون محدودیت حجمی داره
آها فهمیدم لینک دانلودش بعد از مدتی اون پایین میاد
ببخشید
بالاخره من نفهمیدم میشه دانلد کرد یا نمیشه دانلد کرد؟ کسانی که دانلد کردند، آیا از ف ی ل ت ر شکن استفاده کردند برای دانلد؟
sadeghbb
03-09-2010, 19:18
بالاخره من نفهمیدم میشه دانلد کرد یا نمیشه دانلد کرد؟ کسانی که دانلد کردند، آیا از ف ی ل ت ر شکن استفاده کردند برای دانلد؟
سلام!
من که به V p n وصل بودم نمیدونم که آیا بدون V p n هم میشه یا خیر!
H A M A S
03-09-2010, 20:23
سلام
من از PES 4 تا PES 2010 همه رو بازی کردم
ولی واقعا توی 2010 یه چیزهایی رخ میده که اعصاب آدمو خورد میکنه
مخوایتم بدونم فیفا 11 چه نقاط قوت و ضعفی نسبت PES 2011 خواهد داشت
با تشکر
Masoud King
04-09-2010, 02:28
گیم پلی 11 دقیقه از بازی با کیفیت بسیار خوب:
بازی بین آرسنال و رئال هست
Abas1100
04-09-2010, 03:20
سلام
یه ویدئو از FIFA 11 pc 4 دقیقس نمی دونم دوستان گذاشتن یا نه
اینم اون ویدئو 11 دقیقه ای
Sam Fisher 11
04-09-2010, 03:30
جالب بود...
خیلی طبیعی پاس قطع میکردن... با پاسا عرضیشونم حال کردم... دفاع ها هم هوشمندتر شدن... دروازه بان هم سریع و و با فکر تر شده...
چهره ها بهتر و خیلی شبیه تر شده
اول بازی دست دادنشونم جالبه...
تا بازی نیاد و بازی نکنیم نمیشه دقیق گف چیا تغییر کرده... ولی کلیت گیم پلی با 10تفاوت زیادی نداره...
+
گاوبندی کرده بودن گلو حتما کاکا بزنه: دی
مسعود خان این ویدئو دانلود نمیشه ؟! :41:
مشکل چیه؟!
این هم پیغامی که میده
410 - Gone
herfei2008
04-09-2010, 05:05
من از طرفداران سرسخت فیفا بودم و هستم اما واقعا از Fifa 10 خوشم نیومد! می خواستم بدونم فیفا 11 چطوریاست؟ چه چیرایی توش تغییر کرده؟
konami-pes
04-09-2010, 11:54
من از طرفداران سرسخت فیفا بودم و هستم اما واقعا از Fifa 10 خوشم نیومد! می خواستم بدونم فیفا 11 چطوریاست؟ چه چیرایی توش تغییر کرده؟
ببخشید می تونم بپرسم فیفا 10 چه مشکلی داشته که خوشت نیومده؟ فیفا 10 بهترین فوتبال فعلی بوده که ارائه شده
Masoud King
04-09-2010, 13:14
مسعود خان این ویدئو دانلود نمیشه ؟! مشکل چیه؟! این هم پیغامی که میده 410 - Gone
بیا عزیز اینو تست کن
Mostafa NBA
04-09-2010, 13:46
دوستان اگر ویدئویی چیزی هست که مشکل هیتلرینگ و سایر مشکلات رو داره بگید من روی سرورم آپلود کنم :11:
Abas1100
04-09-2010, 17:23
مسعود خان این ویدئو دانلود نمیشه ؟! :41:
مشکل چیه؟!
این هم پیغامی که میده
410 - Gone
سلام
میتونی از اینجا با کیفیتای مختلف دانلود کنی
اینم اون ویدئو 11 دقیقه ای
محمد ه ف
04-09-2010, 17:41
ببخشید می تونم بپرسم فیفا 10 چه مشکلی داشته که خوشت نیومده؟ فیفا 10 بهترین فوتبال فعلی بوده که ارائه شده
البته نسخه کنسولیش.
PES هم که اصلا ول.
:10:
ali_santori
04-09-2010, 20:54
فیفایی های عزیز سلام
تا اونجایی که یادم هست تو فیفا دکمهای مختلف برای دفاع به درد نمیخورد و همون تکل بود دیگه،نه؟
حالا امسال در دفاع کردن تغییری ایجاد شده یا نه؟
مسعود خان این ویدئو دانلود نمیشه ؟! مشکل چیه؟! این هم پیغامی که میده 410 - Gone
بیا عزیز اینو تست کن
نه مسعود جان همون مشکل قبلی رو دارم:13:
نمیدونم مشکل از چیه؟!
کلا اولین باره همچین پیغامی رو میبینم...
البته رفتم از همون لینکی که جناب Abas1100 گذاشته بودن اون کلیپ رو دیدم
در کل ممنون
L.A.M.P.A.R.D
04-09-2010, 22:06
فیفایی های عزیز سلام
تا اونجایی که یادم هست تو فیفا دکمهای مختلف برای دفاع به درد نمیخورد و همون تکل بود دیگه،نه؟
عزیزم از همون اول خوب بود....شما بلد نبودید :دی.....
ولی امسال دیگه خیلی خیلی خوب شده:46:
MicrosoftH
05-09-2010, 04:43
بخشکی شانس این فیفا 11 نمیاد تا من برمیگردم دانشگاه :19:
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوای امسال فیفا داره میترکونه بجاش منو ترکوند باید برم یه سیستم بخرم با بی پولی که هستش بابا یکی از این خیرین نیست دل مارو شاد کنه دلمون خوش بود فیفا بازی کنیم امسال
نترس خلانه جان باید دوتایی بریم همون کلوب بازی کنیم راهی نیره جیگر (ریوی) :10:
بخشکی شانس این فیفا 11 نمیاد تا من برمیگردم دانشگاه :19:
دادا فقط شما این مشکلو نداری !!!:19:
فیفایی های عزیز سلام
کی گفته نمیشد دفاع کرد ؟؟؟ اتفاقا همش تکل ایستاده و خوابیده هم نیست !!! شما باید تو FIFA بدون این ها
توانایی دفاع کردن رو داشته باشی !!!
جام جهانی که قشنگتر بود !!!
فیفایی های عزیز سلام
من چند صفحه قبل یک ویدئوی رسمی از EA درباره نحوه دفاع کردن توی تاپیک گذاشتم .
اگه گیمرها بتونن چند تا چیزو توی دفاع کردن یاد بگیرن مسلما دفاع تیمیشون خیلی پیشرفت میکنه و کمتر گل میخورن .
یکی حرکت jockey رو یاد بگیرن . همون حرکتی که مدافع در کنار خط طولی نزدیک محوطه جریمشون در برابر مهاجم انجام میده . مدافع در این حرکت حدودا یک متر از مهاجم فاصله میگیره و در حالتی که کمی کمرشو خم کرده چشم تو چشم منتظر حرکت مهاجمه .
مساله دوم که نه تنها در منطقه دفاعی بکار میاد بلکه همه جای زمین میشه ازش استفاده کرد سوویچ دستی بازیکنه که با استیک راست دسته بازی امکان پذیره . در حالت سوویچ اتوماتیک با فشار دادن دکمه L2 یا LB توی پلی استیشن cpu شما رو به نزدیکترین بازیکن سوویچ میکنه اما با سوویچ دستی شما میتونید به بازیکنان دور تر سوویچ بشید . این سوویچ بعضی وقتا خصوصا در منطقه دفاعی خیلی میتونه مفید باشه با تمرین زیاد میتونید از این طریق شکاف دفاعی رو تا حد قابل قبولی پوشش بدید ( بخصوص در زمانیکه بازیکن حریف میخواد با یک پاس تودر بازیکن هم تیمیشو با دروازه بان شما تک به تک کنه ) .
یکی حرکت jockey رو یاد بگیرن . همون حرکتی که مدافع در کنار خط طولی نزدیک محوطه جریمشون در برابر مهاجم انجام میده .چه جوری میشه این حرکت رو انجام داد؟
Masoud King
05-09-2010, 18:29
چه جوری میشه این حرکت رو انجام داد؟
دکمه LT رو باید نگه داری تا بازیکن این حرکت رو انجام بده. بعد میتونی با جهت های بازیکن رو هدایت کنی.
MicrosoftH
05-09-2010, 23:09
خدایی خیلی کفم یک دست فیفا بزنم شانس منم فیفا 10 خطا میاره
خیلی کف فیفا هستم ولی نمیشه
دوست عزیز این چه ربطی به تاپیک فعلی داره؟!
باید توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنین نه اینجا !:13:
الان بچه های تالار گفتگوی EA میگفتن IAN کارگردان نسخه PC تائید کرده که حجم دموی نسخه PC حدود 1.17G هستش .
fouad-pes
06-09-2010, 01:27
حدسم درست بود!!! حدود 1.2گیگ:31:
Abas1100
06-09-2010, 03:14
سلام
ببخشیدا تیمای حاضر تو دمو کدوم تیمان ممنون میشم ؟
هرچی فکر میکنم شاید امسال وقت نشه خود بازی رو کامل بازی کنم ( دانشگاه اگه بزاره که نمی زاره ) ولی امیدوارم امسالی بتونم با دمو بازی نکست رو تجربه کنم
خوش به حال دوستانی که وقت آزاد برای انجام این بازی رو دارن
AlexMercer
06-09-2010, 04:59
الان بچه های تالار گفتگوی EA میگفتن IAN کارگردان نسخه PC تائید کرده که حجم دموی نسخه PC حدود 1.17G هستش .
:41::41:
چقدر بد شانسما.شبانم که رایگان نیست. سه شنبه هم که dlc مس افکت 2 میاد خودش احتمالا 3 گیگه اینم 1.2 گیگ +dlc مس افکت 1 800 مگ و دمو پس که اونم 1 گیگه:41: شد 6 گیگ 18 تومن افتادم:41: .شانس که نداریم. شرمنده اسپم زدم.
منچستر تو دمو نیست؟چند روز بعد دمو بازی اصلی میاد؟
konami-pes
06-09-2010, 08:05
نسخه دموی فیفا 11 Xbox360 حجمش چقدره ؟
و بعد اینکه آیا لینک دانلودش در سایت خاصی میاد یا اینکه باید با کنسولمون به لایو وصل بشیم و دانلودش کنیم؟ آخه کنسول من هارد نداره واسه همین نمی تونم از لایو دانلودش کنم.میخوام از اینترنت دانلود کنم بعد بریزم روی دی وی دی و بازیش کنم میشه؟ لطفا یه نفر توضیح بده
من با سرعت 7 کیلوبایت بر ثانیه بی صبرانه منتظر دانلودم انشااللله یه روزی هم بعد از دانلود بتونم بازی کنم و تجربیات رو براتون به اشتراک بگذاریم
با سپاس
و بعد اینکه آیا لینک دانلودش در سایت خاصی میاد یا اینکه باید با کنسولمون به لایو وصل بشیم و دانلودش کنیم؟ آخه کنسول من هارد نداره واسه همین نمی تونم از لایو دانلودش کنم.میخوام از اینترنت دانلود کنم بعد بریزم روی دی وی دی و بازیش کنم میشه؟ لطفا یه نفر توضیح بده
من الان چیزایی که شما گفتی پرسیدم فعلا کسی جواب نداده اگه کسی خبر موثقی داشت حتما میگفت .
...................
دو تا نظر سنجی توی تالار گفتگوی EA گذاشته شده به نظر جالب میرسن .
این نظر سنجی مربوط میشه به تقسیم بندی گیمرها به دو دسته , دسته اول اونایی که تصمیم دارن توی لیدر برد دستی مسابقات آنلاین شرکت کنن و دسته دوم اونایی که میخوان توی گروه کمکی شرکت کنن . نکته این نظر سنجی اینه که اونایی که گیمر دستی هستن تعدادشون دوبرابر کمکی هاست و این مساله واقعا عجیب به نظر میرسه .
در ضمن این گروه بندی , امسال برای نسخه PC هم اعمال میشه .
نظر سنجی دوم مربوط میشه به پستی که گیمرهای مختلف علاقه دارن در حالت آنلاین برای مسابقات توی اون پست بازی کنن . امسال EA این امکان رو فراهم کرده که بشه 11 در مقابل 11 بازی کرد . اینجوری دیگه هوش مصنوعی بازی دخالتی در بازی نداره و این مساله هیجان بازیو صد چندان میکنه چون هماهنگی بازیکنان در اجرای تاکتیکهای تیمی میتونه عامل بزرگی برای موفقیت تیم باشه مثل اجرای بی نقص آفساید گیری , پیاده کردن تاکتیکهای روز مربیان فوتبال در این بازی و ...
نکته جالب این نظر سنجی اینه که درصد بالایی از گیمرها دوست دارن توی دروازه دروازه بانی کنن و این هم میتونه خیلی عجیب باشه .
واقعا خیلی هیجان انگیزه که گیمرهای مختلف با هم یک تیم کامل برای مسابقات معرفی میکنن و در برابر هم در قالب یک لیگ بازی میکنند .
برای آنلاین بازی کردن فیفا باید نسخه اورجینال رو داشته باشیم؟!
از نظر وضعیت اینترنت و سرعت باید چطور باشه؟!
اینم جوابهایی که کاربرا دادن :
How much is the size of the demo ( on 360 & PS3 )?
Can i download it from internet ? i can't download it from Live cuz i don't have hard drive on my Xbox 360 .
I would be guessing the demo will be between 1-1.5gb and as for d/l from a PC....I have no idea how the Xbox world works!!
Pretty sure you need a Hard Drive or a Memory Card
برای آنلاین بازی کردن فیفا باید نسخه اورجینال رو داشته باشیم؟!
از نظر وضعیت اینترنت و سرعت باید چطور باشه؟!
در مورد نسخه pc هنوز معلوم نیست باید بیاد تا ببینیم چی به چیه .
از نظر سرعت اینترنت 128 داشته باشی خوبه اما پینکت نباید از 250-300 بالاتر باشه وگرنه یک مقدار اذیت میشی .
مجلهی GameMaster به FIFA 11 امتیاز 94/100 داده و گفته که این بازی،بهترین بازی فوتبالیه که تا حالا ساخته شده!
منبع خبر :
don mohsen
06-09-2010, 21:38
94?!!!
WOW!!!
راستی اگه بخایم بازی اورجینال رو برای PC بخریم چند در میاد؟؟
فک نکنم واسه آنلاین بازی کردن تو PC نسخه ارجینال لازم باشه ... چون FIFA 10 که باگ داشت و میشد Free بازی کرد .. اینم شاید داشته باشه !!!؟!!!
Abas1100
07-09-2010, 12:17
مجلهی GameMaster به FIFA 11 امتیاز 94/100 داده و گفته که این بازی،بهترین بازی فوتبالیه که تا حالا ساخته شده!
منبع خبر :
سلام
امتیاز پارسال چند بود ؟
میخاستم بدونم چه طوری هنوز بازی منتشر نشده این بازی امتیاز گرفته
آیا واسه PES هم همین مجله امتیاز زده یا نه
سلام
امتیاز پارسال چند بود ؟
میخاستم بدونم چه طوری هنوز بازی منتشر نشده این بازی امتیاز گرفته
آیا واسه PES هم همین مجله امتیاز زده یا نه باید به چند تا نکته توجه کنید :
1. بازی ها به محض کامل شدن منتشر نمی شند. تاریخ انتشار یک بازی معمولا تحت تاثیر چیزهای زیادیه.
2. شرکت منتشر کننده ی بازی، روزها و هفته ها قبل از انتشار، بازی رو در اختیار منتقدین قرار می ده و یه زمانی تعیین می کنه که به embrago معروفه و منتقدین بعد از این زمان تعیین شده حق انتشار نقدشون رو دارند.
3. منتقدین برای نقد کردن بازی ها هزینه ای برای خرید بازی پرداخت نمی کنند. بلکه خود شرکت منتشر کننده هستش که بازی ها رو به طور رایگان برای اون ها می فرسته. معمولا نسخه ای مخصوص منتقدین از بازی وجود داره که من اطلاع ندارم محتویاتش چیه.
این 3 تا نکته ی بالا رو گفتم تا نتیجه بگیرم که شرایط منتقدین با افراد عادی کاملا متفاوته. اون ها حتی می تونند سال ها قبل از انتشار یک بازی، نسخه های اولیه ی اون رو امتحان کنند. مثلا بازی Bioshock : infinite که قراره 2 سال دیگه منتشر شه، با این که هیچ ویدیویی از گیم پلی منتشر نشده، ولی منتقدین چند هفته پیش اجازه پیدا کردند که این بازی رو امتحان کنند و شرحی از اون چیزی که دیدند رو ارائه بدند.
Masoud King
07-09-2010, 16:45
سلام
امتیاز پارسال چند بود ؟
پارسال بخش UK این مجله 92/100 رو داده بود.
+
تا چندین روز دیگه نقد مجله OPM هم باید بیرون بیاد.
+
اینم بخونید خیلی جالبه:
Abas1100
07-09-2010, 16:56
دموش اومد]؟
سلام
اگه اشتباه نکنم امروز 7 سپتامبر بود دقیقا 9 روز دیگه یعنی 16 سپتامبر 2010 دمو واسه پی سی منتشر میشه و روز 15 واسه کنسول و پلی 3 دمو عرضه خواهد شد
حجمش تقریبا 1.2 گیگ است
ضرورت وجود یک تاپیک مستقل برای مقایسه جزئیات مختلف دو بازی PES و فیفا بارها و بارها احساس شده . من حقیقتا نمیدونم چرا اجازه ایجاد این تاپیک داده نمیشه (البته مطمئن نیستم ) به هر حال اگه این امکان فراهم بشه میتونیم بحثهای مقایسه ای رو توی اون تاپیک بصورت مستقل پیگیری کنیم و این دو تاپیکو فقط به مسائل مربوط به خودشون اختصاص بدیم .
من الان یک ویدئو از سیستم دفاعی این دو بازی دیدم که نکات جالبی توش وجود داشت اما حقیقتا نمیدونم این ویدئو و توضیحاتشو توی تاپیک فیفا قرار بدم یا PES به همین خاطر من اینو توی هر دو تا تاپیک قرار میدم .
جالبه توی این ویدئو سیستم دفاعی بکار برده شده توی PES 2011 در ظاهر هوشمندانه تر از سیستم دفاعی توی فیفا یازدست .
این بخش اول این ویدئو هستش :
انشاه الله امسال هم باگ در مورد انلاین کردن باشه بتونیم یه تیم بزنیم با هم بازی کنیم من که هافبک پشت مهامجامم:31:
من منتظر اومدن دموي pc و كنسولا هستم تا حسين جان يك مقايسه عالي انجام بده
IRAN_KING
08-09-2010, 09:31
می خواستم بدونم دلیل بد سانتر شدن تو بازی فیفا چرا رفع نمی شه ؟ الان اگه pes نگاه کنی خیلی جالب سانتر میشه کناره زمین وراهت میشه سر زد ولی تو فیفا سانترو خیلی سخت کردن توپ همه جا میره به جز روی سر بازیکن خط حمله اگه بره هم سر زیاد گل نمی شه و فقط باید بری شوت بزنی که باعث تکراری شدن وغیر محیج شدن بازی می شه ... هم تو کنسول این طوری هست هم تو pc چرا ؟
konami-pes
08-09-2010, 09:36
می خواستم بدونم دلیل بد سانتر شدن تو بازی فیفا چرا رفع نمی شه ؟ الان اگه pes نگاه کنی خیلی جالب سانتر میشه کناره زمین وراهت میشه سر زد ولی تو فیفا سانترو خیلی سخت کردن توپ همه جا میره به جز روی سر بازیکن خط حمله اگه بره هم سر زیاد گل نمی شه و فقط باید بری شوت بزنی که باعث تکراری شدن وغیر محیج شدن بازی می شه ... هم تو کنسول این طوری هست هم تو pc چرا ؟
داداش کی گفته تو کنسول چنین چیزی هست؟! اتفاقا سیستم سانتر فیفا خیلی هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است. اگه با گیم پلی فیفا آشنایی داشته باشی راحت می تونی سانتر کنی .
IRAN_KING
08-09-2010, 10:14
داداش کی گفته تو کنسول چنین چیزی هست؟! اتفاقا سیستم سانتر فیفا خیلی هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است. اگه با گیم پلی فیفا آشنایی داشته باشی راحت می تونی سانتر کنی .
البته نقطه ضعف ها زیادی داره فیفا حالا به قسمت سانت پرداختم..
هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است.......... ! من قبول دارم سانت در فیفا واقعی هست ولی هر چیزی رو واقعی درست کنن که جالب نمی شه ... شاید اینطوری باشه ولی با اون طرز طبیعی سانتر و کاد دادن به توپ و خط دفاع فیفا که در گوشه های زمین قرار داره سانتر کردن و سر زدن کار خیلی خیلی سختی هست ... مثلا یار دفاع اصلا مجال نمی ده که سانتر کنی یا میگیره توپ رو ازت یا سانتر بهش می خوره و هی کورنرباید بزنی در دو نفره بازی کردن این حرف من صدق می کنه ولی با کامپیوتر نه شاید روی وری هارد این طوری باشه .. که هست :41: یا به خط انتهای زمین رسیدی خاصتی سانت کنی توپ یک راست تو out هست و یا اگه قبل از محوطه جریمه خواصتی باز سانتر داشته باشه باز هم out هست (ولی این روش قبل محوطه با نقاح داشتن 1 کلید میشه سانتر داشت ولی خیلی جالب نیستو خوب از کادر نمی یاد)... واگه هم بخوای سانتر داشته باشی با سرعت باید بری و یک دفی برگردی تا سانت بشه ... و یا سانت مایل که کمی سر جهت رو به پایین می گیری که خیلی سانت جالبی هست وزیاد کل میشه که کاره حضرت فیل هست ....یک مشکلی هم هست که سیستم دریبل هم خوب کار نمی کنه که بازیکن رو جا بزاری و راحت سانت کنی.
در کل سانت مشکل سختی داره وعیب خواصی نداره اگه جاهای دیگه فیفا رو درست کنن شاید به چشم نیاد ....
این یکی از مشکلات گیم پلی فیفا هست.. .. .. که خوش دست نبودن کنترل بازیکناست.....:13:
در جواب: A.N.A.P : لطفا الکی از فیفا طرفداری نکنید من خودم فیفا میزنم وجدید ترین نسخه هاشم بازی کردم ..
ودوره pes هم تمام نشده دوست من مغز ژاپنی ها رو دسته کم نگیر.....
هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است.......... ! من قبول دارم سانت در فیفا واقعی هست ولی هر چیزی رو واقعی درست کنن که جالب نمی شه ... شاید اینطوری باشه ولی با اون طرز طبیعی سانتر و کاد دادن به توپ و خط دفاع فیفا که در گوشه های زمین قرار داره سانتر کردن و سر زدن کار خیلی خیلی سختی هست ... مثلا یار دفاع اصلا مجال نمی ده که سانتر کنی یا میگیره توپ رو ازت یا سانتر بهش می خوره و هی کورنرباید بزنی در دو نفره بازی کردن این حرف من صدق می کنه ولی با کامپیوتر نه شاید روی وری هارد این طوری باشه .. که هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا به خط انتهای زمین رسیدی خاصتی سانت کنی توپ یک راست تو out هست و یا اگه قبل از محوطه جریمه خواصتی باز سانتر داشته باشه باز هم out هست (ولی این روش قبل محوطه با نقاح داشتن 1 کلید میشه سانتر داشت ولی خیلی جالب نیستو خوب از کادر نمی یاد)... واگه هم بخوای سانتر داشته باشی با سرعت باید بری و یک دفی برگردی تا سانت بشه ... و یا سانت مایل که کمی سر جهت رو به پایین می گیری که خیلی سانت جالبی هست وزیاد کل میشه که کاره حضرت فیل هست ....یک مشکلی هم هست که سیستم دریبل هم خوب کار نمی کنه که بازیکن رو جا بزاری و راحت سانت کنی.
در کل سانت مشکل سختی داره وعیب خواصی نداره اگه جاهای دیگه فیفا رو درست کنن شاید به چشم نیاد ....
این یکی از مشکلات گیم پلی فیفا هست.. .. .. که خوش دست نبودن کنترل بازیکناست.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد شما نسخه های جدید رو بازی نکردید !!!
اینجوری هم که شما میگی نیست !!! به فرض PES دقیق میفرسته روی سر بازیکن ... خب در کدوم حالت
بیشتر تکراریه ؟؟؟
دیگه دوران PES تموم شده و خودشو بکشه نمیتونه به پای FIFA برسه ... به خصوص شرکتی که خیلی کمتر از
EA بازی میسازه و میبایست بازی هاش با کیفیتتر باشه میبینیم که درست عکس قضیه هست !!!
اونطور که من بازی کردم برای سانتر بسیار دقیق باید از حالت دستی lob passes استفاده کنی البته همه چیز دیگه به تواناییهای خودتان باز میگردد اگر مشکلتان همین سانتره تنها این گزینه رو دستی کنید چون اگه تمام گزینه ها رو دستی کنید و Auto Switching رو در کمترین حالت بزاری دیگه کاملا شما در بازی نقش دارید و اینطور که پیداست این حالت را نمیپسندی
هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است.......... ! من قبول دارم سانت در فیفا واقعی هست ولی هر چیزی رو واقعی درست کنن که جالب نمی شه ... شاید اینطوری باشه ولی با اون طرز طبیعی سانتر و کاد دادن به توپ و خط دفاع فیفا که در گوشه های زمین قرار داره سانتر کردن و سر زدن کار خیلی خیلی سختی هست ... مثلا یار دفاع اصلا مجال نمی ده که سانتر کنی یا میگیره توپ رو ازت یا سانتر بهش می خوره و هی کورنرباید بزنی در دو نفره بازی کردن این حرف من صدق می کنه ولی با کامپیوتر نه شاید روی وری هارد این طوری باشه .. که هست :41: یا به خط انتهای زمین رسیدی خاصتی سانت کنی توپ یک راست تو out هست و یا اگه قبل از محوطه جریمه خواصتی باز سانتر داشته باشه باز هم out هست (ولی این روش قبل محوطه با نقاح داشتن 1 کلید میشه سانتر داشت ولی خیلی جالب نیستو خوب از کادر نمی یاد)... واگه هم بخوای سانتر داشته باشی با سرعت باید بری و یک دفی برگردی تا سانت بشه ... و یا سانت مایل که کمی سر جهت رو به پایین می گیری که خیلی سانت جالبی هست وزیاد کل میشه که کاره حضرت فیل هست ....یک مشکلی هم هست که سیستم دریبل هم خوب کار نمی کنه که بازیکن رو جا بزاری و راحت سانت کنی.
این یکی از مشکلات گیم پلی فیفا هست.. .. .. که خوش دست نبودن کنترل بازیکناست.....:13:
در جواب: A.N.A.P : لطفا الکی از فیفا طرفداری نکنید من خودم فیفا میزنم وجدید ترین نسخه هاشم بازی کردم ..
این که هر چیزی واقعی باشه بهتره یا این که تخیلی باشه به نظر و سن کسی برمیگرده که داره بازی میکنه.
کسانی که سنشون کمتره و به تخیلات علاقه فجیعی دارن میرن PES بازی میکنن...چونکه انواع و اقسم اتفاقات عجیب و غریب توی اون میفته و نمیشه از اون به عنوان یک شبیه ساز یاد کرد و آرکید بودن بازی به شدت بیداد میکنه.
ولی توی فیفا قضیه فرق میکنه و تمام سعیشون این بوده که یک شبیه ساز مورد قبول از بازی فوتبال رو طراحی کنن.البته این کا رو نمیشه بصورت 100% پیاده کرد.چون هنوز به اون تکنولوژِی نرسیدن.
در مورد سانتر هم بگم که سانترها توی فیفا هم خیلی بهترن...شما وقتی سانتر میکنی اون پایین یک پاور باری می بینین که بر حسب منطقه ای که میخواین توپ رو بفرستین باید کم یا زیاد باشه.
وقتی هم که سانتر کردین قرار نیست توپ یکراست روی سر مهاجم شما بیفته بلکه این شمائین که باید با استفاده از جهت ها هم توپ رو کات بدین که به بازیکن مورد نظرتون برسه و هم این که مهاجمتون رو به سمت توپ نزدیک کنین و قبل از مدافعین توپ رو بزنین.
چیزی که مشخصه و خودم بارها به اون پی بردم اینه که از نظر گیم پلی فیفا به شدت از PES جلوتره.
دیگه این قضیه طوری شده بود که من فیفا09 کارنت رو به PES 2010 به اصطلاح نکست ترجیح میدادم و میدم
Konami_Pc
08-09-2010, 11:29
این که هر چیزی واقعی باشه بهتره یا این که تخیلی باشه به نظر و سن کسی برمیگرده که داره بازی میکنه.
کسانی که سنشون کمتره و به تخیلات علاقه فجیعی دارن میرن PES بازی میکنن...چونکه انواع و اقسم اتفاقات عجیب و غریب توی اون میفته و نمیشه از اون به عنوان یک شبیه ساز یاد کرد و آرکید بودن بازی به شدت بیداد میکنه.
ولی توی فیفا قضیه فرق میکنه و تمام سعیشون این بوده که یک شبیه ساز مورد قبول از بازی فوتبال رو طراحی کنن.البته این کا رو نمیشه بصورت 100% پیاده کرد.چون هنوز به اون تکنولوژِی نرسیدن.
در مورد سانتر هم بگم که سانترها توی فیفا هم خیلی بهترن...شما وقتی سانتر میکنی اون پایین یک پاور باری می بینین که بر حسب منطقه ای که میخواین توپ رو بفرستین باید کم یا زیاد باشه.
وقتی هم که سانتر کردین قرار نیست توپ یکراست روی سر مهاجم شما بیفته بلکه این شمائین که باید با استفاده از جهت ها هم توپ رو کات بدین که به بازیکن مورد نظرتون برسه و هم این که مهاجمتون رو به سمت توپ نزدیک کنین و قبل از مدافعین توپ رو بزنین.
چیزی که مشخصه و خودم بارها به اون پی بردم اینه که از نظر گیم پلی فیفا به شدت از PES جلوتره.
دیگه این قضیه طوری شده بود که من فیفا09 کارنت رو به PES 2010 به اصطلاح نکست ترجیح میدادم و میدم
یعنی اینهمه تو دنیا دارن pes یازی میکنن پس هم سنشون کمه هم خیلی تخیلی هستن:18:
مهمترین فاکتورش رو نگفتی که مربوط میشه به روح جذب کننده این فوتبال که واقعا جذابیت خاص خودشو داره به دور از تخیلی بودن حداقل برای طرفدارش که اینجوریه :46:
من نمیدونم حداقل چرا تو این انجمن هر کسی فیفا بازی میکنه خودشو از بقیه که بازیهای دیگه ای انجام میدن جلوتر و ویژه تر داره چیزی که مهمه علاقه هر شخص به بازی مورد نظرش هستش که واقعا طرف رو موقع بازی کردن ارضا کنه و هیچ ربطی هم به ارکید و تخیلی و واقعی بودن بازی نداره:20:
فیفا هم طرفداری خاص خودشو داره که به نظر Pes بازها باز اونا رو بازیکن ندارن یعنی میگن pes رو ول کردن رفتن فیفا مسخره بازی میکنن پس میبینی هر بازی از دید خود طرف واسش جذابیت خاص خودشو داره و هیچ حرف و زوری هم نمیتونه نظر کسی رو برعکس کنه:8:
اینم که شما میگی تو Pes هر کاری میشه انجام داد نمیدونم منظورت چیه یا واقعا pes زیاد بازی نکردی یا واقعا زیاد حرفه ای هستی هر کاری میخوای تو زمین میکنی و اینو میتونم بگم کسی که تمرین زیادی بکنه توی هر بازی به این سطح میرسه که توی pes هم همینجوریه:10:
مهمترین فاکتورش رو نگفتی که مربوط میشه به روح جذب کننده این فوتبال که واقعا جذابیت خاص خودشو داره به دور از تخیلی بودن حداقل برای طرفدارش که اینجوریه
من نمیدونم این روح جذب کننده PES کجاست که توی این مدت من رو جذب که نکرده هیچ, بیشتر هم از خودش رونده.
من نمیدونم حداقل چرا تو این انجمن هر کسی فیفا بازی میکنه خودشو از بقیه که بازیهای دیگه ای انجام میدن جلوتر و ویژه تر داره چیزی که مهمه علاقه هر شخص به بازی مورد نظرش هستش که واقعا طرف رو موقع بازی کردن ارضا کنه و هیچ ربطی هم به ارکید و تخیلی و واقعی بودن بازی نداره
من خودم رو جلوتر ندونستم...من گفتم اونایی که به تخیلات علاقه دارن PES و اونایی که دنبال شبیه ساز هستن فیفا بازی میکنن.
آره هر کس علایق و سلیقه ای داره که محترمه.ولی چیزی که مشخصه اینه که فیفا از هر لحاظ از PES جلوتره.
فیفا هم طرفداری خاص خودشو داره که به نظر Pes بازها باز اونا رو بازیکن ندارن یعنی میگن pes رو ول کردن رفتن فیفا مسخره بازی میکنن
من که نفهمیدم اینجا چی گفتی ؟! :13:
در ضمن قرار نیست اینجا نظر کسی رو به زور عوض کنیم...همونطوری که نظر من هم به واسطه کسی عوض نشد و همه اینا تجربیات خودمه که توی این مدت کسب کردم.
اینم که شما میگی تو Pes هر کاری میشه انجام داد نمیدونم منظورت چیه یا واقعا pes زیاد بازی نکردی یا واقعا زیاد حرفه ای هستی هر کاری میخوای تو زمین میکنی و اینو میتونم بگم کسی که تمرین زیادی بکنه توی هر بازی به این سطح میرسه که توی pes هم همینجوریه
اتفاقا من چندین ساله که PES بازی میکردم...پستهام هم توی تاپیک های مختلف این بازی هست...از PES 6 بگیر تا حالا.
ولی وقتی فیفا 09 که نسخه کارنت بود رو بازی کردم به تفاوت های فاحش این دو محصول پی بردم و باعث شد نظرم به کلی تغییر کنه.
دیگه طوری شده بود که حاضر بودم فیفا 09 فیفا رو بازی کنم ولی PES 2010 رو بازی نکنم.
Konami_Pc
08-09-2010, 12:03
من نمیدونم این روح جذب کننده PES کجاست که توی این مدت من رو جذب که نکرده هیچ, بیشتر هم از خودش رونده.
من خودم رو جلوتر ندونستم...من گفتم اونایی که به تخیلات علاقه دارن PES و اونایی که دنبال شبیه ساز هستن فیفا بازی میکنن.
آره هر کس علایق و سلیقه ای داره که محترمه.ولی چیزی که مشخصه اینه که فیفا از هر لحاظ از PES جلوتره.
من که نفهمیدم اینجا چی گفتی ؟! :13:
در ضمن قرار نیست اینجا نظر کسی رو به زور عوض کنیم...همونطوری که نظر من هم به واسطه کسی عوض نشد و همه اینا تجربیات خودمه که توی این مدت کسب کردم.
اتفاقا من چندین ساله که PES بازی میکردم...پستهام هم توی تاپیک های مختلف این بازی هست...از PES 6 بگیر تا حالا.
ولی وقتی فیفا 09 که نسخه کارنت بود رو بازی کردم به تفاوت های فاحش این دو محصول پی بردم و باعث شد نظرم به کلی تغییر کنه.
دیگه طوری شده بود که حاضر بودم فیفا 09 فیفا رو بازی کنم ولی PES 2010 رو بازی نکنم.
خوب همین که میگم نظرات و سلایق هر کسی فرق میکنه همینه دیگه چون تو روح جذاب این بازی رو نگرفتی فکر میکنی و اعتقاد داری همچین چیزی تو بازی نبوده چون واسه تو نبوده پس برای بقیه هم وجود نداره این یعنی دیکتاتوری سلایق
لازم نیست بگی خودتو جلوتر میدونی از پست و ها و حرفهای که فیفا بازها تو این انجمن میدن به وضوح معلومه
مثلا چون شما فبفا بازی میکنید هم سنتون بالاتره هم بزرگترین و هم واقع گرا هستین:46: اونای هم که pes بازی میکنن یه مشت بچه سن پائین و تخیلی هستن که نشستن فوتبال بچه ها رو بازی میکنن
JUSTIN11
08-09-2010, 12:07
این تاپیک مقایسه را حسین جان زحمتشو کشیده بهتره اونجا بحث رو ادامه بدید:
بچه ها لطفا بحثهای مقایسه ای رو توی تاپیکی که امروز برای همین کار ایجاد شد ادامه بدید .
بحث سانترها شد اینو بگم که امسال EA دست به یک ابتکار جالب در این زمینه زده و اونم تشخیص مسیر حرکت توپ توی هواست که بازیکنان مختلف از این جهت تفاوتهایی با هم دارن البته تفاوت اینقدر زیاد نیست که مساله خیلی لوس بشه اما این کار رو امسال توی نسخه 11 انجام دادن یعنی بازیکنان و مدافعینی که مهارت بالاتری در دفاع کردن و یا سر زدن دارن مسیر حرکت توپو برای جا گیری در محل فرودش بهتر تشخیص میدن مثلا در زمان ارسال توپ از نقطه کرنر و ...
soha is the beSt
08-09-2010, 12:23
بچه ها یه چیزی میگم تورو خد دعوا نکنید و نریزید سرم:31:
به نظرتون نسخه ی ایکس باکس این بازی بهتر میشه یا نسخه ی پی اس تری؟
فقط نظرتونو بگید
من که میگم ایکس باکس
konami-pes
08-09-2010, 12:36
ببینید دوست عزیز،
من نمی دونم شما کدوم فیفا رو بازی کردید ولی قطعا این چیزایی که در مورد سانتر کردن گفتید با فیفا نکست هیچ گونه تشابهی نداره... من اتفاقا راحت می تونم سانتر کنم نمی دونم شما چطور از این مورد اشکال می گیرید. در مورد دریبل در فیفا آره تا حدودی باهاتون موافقم کمی دریبل کردن در فیفا مشکله که خوشبختانه در فیفا ورد کاپ این مشکل رو حل کردند و به احتمال زیاد در فیفا 11 مسئله سخت بودن دریبل وجود نخواهد داشت.
من قبول دارم سانت در فیفا واقعی هست ولی هر چیزی رو واقعی درست کنن که جالب نمی شهدوست عزیز ، این حرفت کاملا نشون میده شما بازی آرکد رو بیشتر از واقع گرا بودن می پسندید و به این همین علته که PES رو دوست دارید اما خیلی ها مانند من دنبال یه فوتبالی هستند که به واقعیت نزدیک باشه نه اینکه یه بازی خشک و بی روح مثل PES که آدمو خسته میکنه!!!
خیالت راحت دوره PES تموم نشده و PES و شرکت کونامی قطعا در آینده حرفهای بیشتری برای گفتن خواهند داشت اما در حال حاضر بهترین فوتبال حال حاضر فیفا 10 هست که البته به زودی فیفا 11 میاد و جاشو می گیره:46:
-------------------------------------------------
ویرایش: شرمنده حسین جان من تایپک جدید مقایسه ی رو الان دیدم وگرنه این پست رو اینجا نمی زدم
konami-pes
08-09-2010, 12:49
فقط نظرتونو بگید
من که میگم ایکس باکس
فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشند . فیفا هم روی PS3 و هم روی Xbox360 به صورت کاملا نکست هست . البته من Xbox360 رو از خیلی لحاظ به PS3 ترجیح میدم:46:
بچه ها یه چیزی میگم تورو خد دعوا نکنید و نریزید سرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نظرتونو بگید
من که میگم ایکس باکس چــــــــــــــــــرا؟
من فیفا بازی نمیکنم اما یه حقیقت که ضعف pes هست اینه که موقع سانتر همیشه و همیشه توپ رو برای جلوترین بازیکن میفرسته حتی اگر بازیکن عقب تر دروازه جلوش خالی باشه و در 80 درصد مواقع بازیکن جلوتر تو افسایده
و کلا هیچ بازیی ای کامل نیست
AlexMercer
08-09-2010, 14:30
راستی.یک سوال.تو فیفا نسخه کامپیوتر وقتی میخوایم بازکن جدید بسازیم موقع وارد کردن اسم بازیکن تعداد حروف خیلی محدودی میده و من حتی نمیتونم mohammad رو کامل بنویسم .ایا این تو نسخه کنسولی هم اینطوریه؟
فقط نظرتونو بگید
من که میگم ایکس باکس
به خاطر ارزون بودنش می گی ؟
IRAN_KING
08-09-2010, 17:33
ببینید دوست عزیز،
من نمی دونم شما کدوم فیفا رو بازی کردید ولی قطعا این چیزایی که در مورد سانتر کردن گفتید با فیفا نکست هیچ گونه تشابهی نداره... من اتفاقا راحت می تونم سانتر کنم نمی دونم شما چطور از این مورد اشکال می گیرید. در مورد دریبل در فیفا آره تا حدودی باهاتون موافقم کمی دریبل کردن در فیفا مشکله که خوشبختانه در فیفا ورد کاپ این مشکل رو حل کردند و به احتمال زیاد در فیفا 11 مسئله سخت بودن دریبل وجود نخواهد داشت.
دوست عزیز ، این حرفت کاملا نشون میده شما بازی آرکد رو بیشتر از واقع گرا بودن می پسندید و به این همین علته که PES رو دوست دارید اما خیلی ها مانند من دنبال یه فوتبالی هستند که به واقعیت نزدیک باشه نه اینکه یه بازی خشک و بی روح مثل PES که آدمو خسته میکنه!!!
خیالت راحت دوره PES تموم نشده و PES و شرکت کونامی قطعا در آینده حرفهای بیشتری برای گفتن خواهند داشت اما در حال حاضر بهترین فوتبال حال حاضر فیفا 10 هست که البته به زودی فیفا 11 میاد و جاشو می گیره:46:
-------------------------------------------------
و
گفتم در کل این سانته خوبشه بهتره ....pes در کنسول مالی نیست .. ok
من fifa10 xbox360 بازی کردم... خوب شما ... حتما با کسی که درست و حسابی بلد باشه بازی نکردی اگه با من بازی کنی به تونی 1 سانت انجام بدی وگل بشه جایزه داری ...$
اگه شما بازی ارکد دوست نداری یک ایمیل بزن به شرکت سازنده فیفا یک انتقاد کن وبگو که آقا ما بازی فیفا رو واقعی میدونیم و می خواییم این دروازبان رو از حالت 90% اتوماتیک در بیا رین ملت حال کنن... ! ! !
اگه دروازبان تمام اتوماتیک در بیاد واقعی میشه به نظرت خوب میشه !!!یا توپ از هر طرف بیییاد گول می خوری .
پس حرف من اینجا صدق می کنه که واقعی بودن هم دوباره خیلی خوب نیست...
don mohsen
08-09-2010, 19:51
خوب اینکه فوتبال نمیشه...
اگه اینطوری بود میریم فوتبال 99 پلی وان بازی میکنیم چون واقعی نیست ولی کیف داره!!1
من ارزوم این بوده که یه فوتبال سراسر دستی که کاربر حرفه ای رو از تازه کار جدا کننه و اینطوری طبق میل کابر عمل کنه من که برسه دستم بعد از چند ساعت بازی که قلقش اومد دستم دستیش میکنم اگه توش باشه
konami-pes
08-09-2010, 22:11
من fifa10 xbox360 بازی کردم... خوب شما ... حتما با کسی که درست و حسابی بلد باشه بازی نکردی اگه با من بازی کنی به تونی 1 سانت انجام بدی وگل بشه جایزه داری ...$
داداش بحث تعریف از خود نیست ولی من فیفا 10 رو هر روزه با گیمرهای حرفه ای تو محیط لایو بازی میکنم پس بهتره به فکر جایزه باشی!!!
اگه شما بازی ارکد دوست نداری یک ایمیل بزن به شرکت سازنده فیفا یک انتقاد کن وبگو که آقا ما بازی فیفا رو واقعی میدونیم و می خواییم این دروازبان رو از حالت 90% اتوماتیک در بیا رین ملت حال کنن... ! ! !
اهلا وسهلاَ ؟!! خوبی داداش؟!
این بحث رو دیگه ادامه نده که پستهای اسپم داره زیاد میشه
از همه دوستان بابت این اسپم معذرت میخوام
دوستان خبری از Soundtrack بازی نیست؟
یعنی فقط باید خودمون آهنگامونو ایمپورت کنیم یا بازم آهنگ داره
Google Spider
09-09-2010, 05:03
خوب دوستان من هم کم کم دارم وارد می شم ولی الان یکم زوده برا من ...
مثل هر سال تا حدود 1 یا 2 ما قبل و بعد بازی میام و توی مسایل مربوط به 2 بازی معروف فوتبال شرکت می کنم.
و اما اولین فعالیت من...
دوستان در مورد سانتر باید توضیح مختصری بدم...
من فیفا بازی نمیکنم اما یه حقیقت که ضعف pes هست اینه که موقع سانتر همیشه و همیشه توپ رو برای جلوترین بازیکن میفرسته حتی اگر بازیکن عقب تر دروازه جلوش خالی باشه و در 80 درصد مواقع بازیکن جلوتر تو افسایده
و کلا هیچ بازیی ای کامل نیست
گرامی....
شما توی pes می تونی توی تنظیمات بری و قسمت کنترولر (داخل بازی) نوع سانتر کردن رو تغییر بدی ...
فک کنم خیلی از دوستان این موضوع رو ندونن.
در واقع فک می کنم 3 نوع سانتر وجود داره ...
می تونین جوری تعریف کنید که بشه توپ رو با گرفتن دسته به هر طرف به همان جهت کنترل کرد.
حالت عادی جوری برنامه ریزی شده که توپ بره جلو تر از نقطه پنالتی...
در ضمن شما هنگام سانتر با گرفتن دکمه ی L1 توپ رو به سمت خط 18 قدم و با گرفتن دکمه ی R1 توپ رو روی در وازه می تونی بفرستی...
به هر حال این مسایل و مسایلی از این قبیل یه سری از امکانات کنترلی بازی هست که دوستانی که روی یه بازی تمرکز دارن پی میبرن.
من به شخصه بازی کامپیوتری فقط pes بازی می کنم البته fifa و Gta هم خیلی کم...
مسایلی از این قبیل دیگه رفته توی نا خوداگاه من و برخی از دوستان از من سوال می کنن چه طور این حرکت رو انجام دادی من واقعا در وهله اول نمی تونم به سوالشون پاسخ بدم چون انگشت هام خودشون برای خودشون کار می کنن..:31:
FIFA 11 - Advanced Defending Techniques Trailer
تو رو خدا جون هر کیو دوس دارین از Youtube لامذهب فیلم نذارین که ما بدبختا بتونیم ببینیم !!!:19:
konami-pes
09-09-2010, 17:57
تو رو خدا جون هر کیو دوس دارین از Youtube لامذهب فیلم نذارین که ما بدبختا بتونیم ببینیم !!!:19:
عزیزم به سایت زیر مراجعه کن و خیلی راحت لینکهای یوتوب رو مستقیم کن. لینک رو وارد کن و Get DL Link رو بزن:46:
عزیزم به سایت زیر مراجعه کن و خیلی راحت لینکهای یوتوب رو مستقیم کن. لینک رو وارد کن و Get DL Link رو بزن:46:
راست میگه بابا اینم شد سایت واسه دانلود . کلی نشتیم دانلود بشه 80% رفت بعد نوشت وقت دانلود تموم شده
واقعا که مسخره است . قابلیت ادامه دادن هم نداره
دوستان یکبار واسه ی همیشه میگم.واسه استفاده از youtube کافیه به جای youtube.com بزنی
بعد اگه دانلود منیجر داشته باشی راحت میتونی از سایتش دانلود کنی!:11:
لیست شادیهای بعد از گل بازیکنان :
PS3 buttons in brackets
* denotes celebrations that can be done with agile players only
Celebrations noted TBC are listed on the EA Creation Centre but buttons yet unknown
Running Styles
Aeroplane - press the right stick in
Arms Out - tap and hold X (O)
Arms Pointing Up - flick the right stick up then hold up
Blow Kisses - flick the right stick down the hold up
Can You Hear Me - hold the right stick left
Come On - flick the right stick left then hold right
Double Arm Swing - flick the right stick up then hold down
Ear Twist - hold Y (Δ)
Finger Points - tap and hold B (O)
Finger Wag - TBC
Fist Pump - flick the right stick right then hold left
Flying Bird - flick the right stick right then hold right
Hand on Head - flick the right stick left then hold left
Hand Twist - TBC
Head Tap - TBC
Heart Symbol - flick the right stick down then hold down
One Arm Raised - hold B (O)
Point to Sky - hold the right stick up
Shhhhhh! - hold the right stick right
Telephone - hold the right stick down
Thumb * - hold X (□)
Thumb * and Point - TBC
Two Fingers to Face - TBC
Windmill - rotate the right stick clockwise
Wrist Flick - tap and hold Y (Δ)
Ending Styles
Arms to Crowd - hold LB (L1) and flick the right stick up and then up
Big Fist Pump - hold LB (L1) and press Y (Δ)
Bird Walk - hold LT (L2) and flick the right stick left and then left
Bottom Dance - hold LB (L1) and double tap X (O)
Bow - hold LB (L1) and flick the right stick up and then down
Brick Fall - hold LT (L2) and hold the right stick left
Cartwheel - hold LT (L2) and rotate the right stick clockwise
Cartwheel and Flip - hold LT (L2) and rotate the right stick clockwise *
Cartwheel and Roll - hold LT (L2) and rotate the right stick anti-clockwise
Chest Slide - hold LB (L1) and flick the right stick down and then up
Double Backflip - hold LB (L1) and rotate the right stick anti-clockwise *
Fall to Knees - hold LB (L1) and flick the right stick left and then left
Fall to Knees and Hold Face - hold LT (L2) and flick the right stick down and then up
Front Flip - hold LT (L2) and flick the right stick up and then up *
Hand Spring - hold LB (L1) and rotate the right stick clockwise *
Hands on Ears - hold LT (L2) and double tap X (□)
Head Shake - hold LB (L1) and flick the right stick left and then right
Heel Taps - hold LT (L2) and double tap Y (Δ)
I Can’t Hear You - hold LT (L2) and hold the right stick right
Jump Punch to Fist Punch - hold LB (L1) and press X (□)
Knee Slide - hold LT (L2) and flick the right stick up and then down
Knee Slide Arms Out - hold LT (L2) and hold the right stick up
Knee Slide Fall On Back - hold LB (L1) and the right stick down
Knee Slide Spin - hold LT (L2) and double tap B (O)
Knee Slide to Fist Pump - hold LB (L1) and press B (O)
Knee Slide to Sit - hold LT (L2) and flick the right stick down and then down
Kneel and Point to Heavens - hold LB (L1) and flick the right stick down and then down
One Knee Fist Pump - hold LB (L1) and flick the right stick right and then right
Point to Crowd - hold LB (L1) and double tap Y (Δ)
Punch and Dodge - hold LB (L1) and the right stick left
Robot - hold LB (L1) and press in the right stick
Roll and Fist Pump - hold LB (L1) and rotate the right stick clockwise
Roll to Sit - hold LB (L1) and rotate the right stick anti-clockwise
Samba Dance - hold LT (L2) and flick the right stick left and then right
Shoe Shine - hold LT (L2) and press B (O)
Shoulder Dust - hold LB (L1) and double tap B (O)
Side Slide - hold LT (L2) and hold the right stick down
Spanish Archer - hold LB (L1) and hold the right stick right
Stand and Point to Sky - hold LB (L1) and hold the right stick up
Standing Archer - hold LT (L2) and press Y (Δ)
Standing Arm Sweep - hold LB (L1) and flick the right stick right and then left
Torero - hold LT (L2) and flick the right stick up and then up
Twist Flip - hold LT (L2) and rotate the right stick anti-clockwise *
Uppercut Jump Punch - hold LB (L1) and press the right stick in
Violinist - hold LT (L2) and press X (□)
Walking Backflip - hold LB (L1) and flick the right stick up and then up *
Who Am I - hold LT (L2) and flick the right stick right and then left
Wrist Kiss - hold LT (L2) and flick the right stick right and then right
Virtual Pro Celebrations
Dog Walk - hold RB (R1) and press B (O)
Prancing Bird - hold RB (R1) and press X (□)
Chicken - hold RB (R1) and press Y (Δ)
Peacock - hold RB (R1) and double tap B (O)
Slide on Back - hold RB (R1) and double tap X (□)
Pump up Crowd - hold RB (R1) and double tap Y (Δ)
Flying Dive - hold RB (R1) and hold the right stick up
Karate Kicks - hold RB (R1) and hold the right stick right
Jump Kick - hold RB (R1) and hold the right stick down
Finger Point - hold RB (R1) and hold the right stick left
Ice Skating - hold RB (R1) and flick the right stick down and then up
Boxing - hold RB (R1) and flick the right stick up and then down
Golf Swing - hold RB (R1) and flick the right stick left and then right
Push Ups - hold RB (R1) and flick the right stick right and then left
African Dance - hold RB (R1) and flick the right stick down and then down
River Dance - hold RB (R1) and flick the right stick up and then up
Moonwalk - hold RB (R1) and flick the right stick left and then left
Break Dance - hold RB (R1) and flick the right stick right and then right
Forwards Worm - hold RB (R1) and rotate the right stick clockwise
Backwards Worm - hold RB (R1) and rotate the right stick anti-clockwise
Cockroach - hold RB (R1) and press in the right stick
Telling Off - hold RB (R1) and press B (O)
Knee Walk - hold RB (R1) and press X (□)
Cradle Swing - hold RB (R1) and press Y (Δ)
Standing Backflip - hold RB (R1) and double tap B (O)
Backflips - hold RB (R1) and double tap X (□)
Baby - hold RB (R1) and double tap Y (Δ)
Many Bows - hold RB (R1) and hold the right stick up
Pardon - hold RB (R1) and hold the right stick right
Fall to Knees and Beg - hold RB (R1) and hold the right stick down
Praise on Knees - hold RB (R1) and hold the right stick left
Dance 1 - hold RB (R1) and flick the right stick down and then up
Dance 2 - hold RB (R1) and flick the right stick up and then down
Dance 3 - hold RB (R1) and flick the right stick left and then right
Dance 4 - hold RB (R1) and flick the right stick right and then left
Water Hose - hold RB (R1) and flick the right stick down and then down
Spin and Fall - hold RB (R1) and flick the right stick up and then up
Rowing on Knees - hold RB (R1) and flick the right stick left and then left
Seated Rowing - hold RB (R1) and flick the right stick right and then right
Uncontrolled Backflip - hold RB (R1) and rotate the right stick clockwise
Handstand - hold RB (R1) and rotate the right stick anti-clockwise
Dance 5 - hold RB (R1) and press in the right stick
لیست اچیومنتها :
Note: Trophy colours are assumed and to be confirmed
Aerial Threat
Score a header with a player who has the Aerial Threat ability
10G/Bronze
Against the odds
Win a head to head ranked match using a weaker team
10G/Bronze
All my own work
Win a match using manual controls (auto switching must be set to zero)
10G/Bronze
Good week!
Get yourself selected in the team of the week in career mode
15G/Bronze
Poacher
Score from inside the box with a player who has the poacher speciality
10G/Bronze
Safe Hands
Play any match as the goalkeeper with no assistance
10G/Bronze
Always Friendly
Cross for a friend to score
10G/Bronze
Anything in particular?
Visit the Fifa11 store
5G/Bronze
Around the world
Play a match with a team from every league
25G/Silver
Back of the net
Score 5 goals in one arena kick about
5G/Bronze
Club Glory
Win the cup as part of an online pro club
25G/Silver
Crosser
Create a goal with a cross with a player with the crossing specialty
10G/Bronze
Distance Shooter
Score from outside the box with a player with the distance shooter specialty
10G/Bronze
Eat my goal
Upload a video to EA Sports Football world
5G/Bronze
Experimental
Play 5 consecutive head to head online ranked matches with different teams.
15G/Bronze
Hundred and counting
Play 100 head to head ranked matches
100G/Gold
Home Maker
Change the home stadium of any team
5G/Bronze
Home and Away
Play and win in every stadium
50G/Gold
Good Form
Play 5 consecutive head to head ranked matches without losing
20G/Silver
Founding member
Include a creation centre team in a kick off match
25G/Silver
Folklore
Become a legend as a player in career mode
25G/Silver
First time out
Win an online friends league match
10G/Silver
In for the win
Take a head to head ranked match to extra time with a weaker team
10G/Bronze
In the game
Create a virtual pro
5G/Bronze
It’s in the blood
Go from being a player to the manager (or player manager) in career mode
25G/Silver
Look at me!
Download your game face from EA Sports football world
25G/Bronze
Mastermind
Have a substitute score a goal in career mode
10G/Bronze
New Choons
Import your own sounds into the game using the custom music and chants feature
10G/Bronze
One man club
Play 50 matches for the same online pro club
50G/Silver
Training Time
Work on your skills in any arena practise mode
5G/Bronze
Team Training
Play a practise match with your online pro club
10G/Silver
Rising Talent
Complete 100 Accomplishments with your virtual pro
25G/Silver
Record Holder
Get your name on any career mode leaderboard
25G/Bronze
Playmaker
Create a goal with a player with the playmaker specialty
10G/Bronze
Picture perfect
Upload a screenshot to EA Sports Fottball world
5G/Bronze
One to remember
Save a highlight to the replay theatre
5G/Bronze
Virtual Debut
Play an online pro club or pro ranked match with your virtual pro
25G/Bronze
Virtual Legend
Play 500 matches with your virtual pro
100G/Gold
Woodwork and in!
Score off the post or crossbar in a match
10G/Bronze
Great Month
Win a manager of the month award in career mode
25G/Bronze
Established Keeper (Secret)
Play a season as a Goalkeeper in Career Mode
50G/Silver
Once in a Lifetime (Secret)
Score as the Goalkeeper in any match
10g/Bronze
Perfect Keeping (Secret)
Play as the Goalkeeper in a Kick-Off match & finish with 100% Saving Accuracy
15G/Bronze
Virtual Football (Secret)
Play a Pro Clubs match as a team of 10 or more
25G/Silver
Virtual Legend (Secret)
Play 500 matches with your Virtual Pro
100G/Gold
Warming the gloves (Secret)
Make 10 saves in 1 Arena kick-about
10G/Bronze
SECRET
Secret
100G/Gold
اینا چیه کومبوهای بازیه؟! :31:
کی اینا رو یادش می مونه؟!...حفظ کردن کومبوهای Mortal Kombat به مراتب راحت تر از اینه.
تازه مگه قرار نبود خوشحالی گلهای اختصاصی بازیکنان اضافه بشه؟!
ای کاش این کلید های ترکیبی رو در پست اول بزاری چون موقع بعد ریلیز بازی خیلی به درد کاربرا میخوره
درسته توی بازی هم هست ولی با پرینتشون کارایی آنها برای فراموشکارایی مثل من صد چندان میشه
ای کاش این کلید های ترکیبی رو در پست اول بزاری چون موقع بعد ریلیز بازی خیلی به درد کاربرا میخوره
درسته توی بازی هم هست ولی با پرینتشون کارایی آنها برای فراموشکارایی مثل من صد چندان میشه
چشم اینا رو توی پست دوم یا سوم میزارم فایل چاپی شو هم میخواستم بزارم اما فعلا نمیدنم چرا لینکش باز نمیشه ببین شما میتونی بازشون کنی :
.............................
لیست ورزشگاهی موجود در فیفا 11 اونایی که جلوشون ستاره داره جدید هستن:
Generic Stadia (29)
Akaaroa Stadium *
Aloha Park
Arena d’Oro
Court Lane
Crown Lane
El Medio
El Reducto
Estadio del Pueblo
Estadio Latino
Estadio Presidente G.Lopes *
Euro Arena
Euro Park
Football Ground
Fussballstadion
Generic Stadium *
Ivy Lane
La Bombastico
O Dromo
Olimpico Generico
Square Ground
Stade Kokoto
Stade Municipal
Stadio Classico
Stadion 23. Maj
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympik
Town Park
Replica Stadia
لیست سطوح مختلف مهارت بازیکنان اونایی که جلوشون ستاره داره جدید هستن :
Note: you need to hold down the LT (L2) to carry out all of the following moves.
* denotes skill moves that are new in Fifa 11.
Level 1
Ball Juggle (while standing) - tap RB (R1)
Level 2
Body Feint Right - flick right stick right
Body Feint Left - flick right stick left
Stepover Right - rotate right stick from up to right
Stepover Left - rotate right stick from up to left
Reverse Stepover Right - rotate right stick from right to up
Reverse Stepover Left - rotate right stick from left to up
Ball Roll Right - hold right stick right
Ball Roll Left - hold right stick left
Drag Back (while standing) - hold right stick back
Level 3
Heel Flick - flick right stick up then down
Flick Up - flick right stick up then up then up
Roulette Right - rotate right stick clockwise from down to right
Roulette Left - rotate right stick anti-clockwise from down to left
Fake Left & Go Right - rotate right stick anti-clockwise from left to right
Fake Right & Go Left - rotate right stick clockwise from right to left
Level 4
Ball Hop (while standing) - press right stick in
Heel to Heel Flick - flick right stick up then down
Simple Rainbow - flick right stick down then up
Advance Rainbow - flick right stick down then hold up then flick up
Feint Left & Exit Right - rotate right stick anti-clockwise from left to right
Feint Right & Exit Left - rotate right stick clockwise from right to left
Stop & Turn Right (while running) * - flick the right stick up then right
Stop & Turn Left (while running) * - flick the right stick up then left
Ball Roll Cut Right Hold Right * - hold right stick left, hold left stick right
Ball Roll Cut Left Hold Left * - hold right stick right, hold left stick left
Level 5
Elastico - rotate right stick clockwise from right to left
Drag Back Fake & Exit Left (while standing) - rotate left stick from down to right to down to left
Drag Back Fake & Exit Right (while standing)- rotate left stick from down to left to down to right
Heel Chop Right (while running) - flick right stick diagonal down-right
Heel Chop Left (while running) - flick right stick diagonal down-left
Scoop Turn Right (while standing) - flick right stick diagonal up-right
Scoop Turn Left (while standing) - flick right stick diagonal up-left
Hocus Pocus - rotate right stick
Triple Elastico - rotate right stick from down to right to down to left
Ball Roll & Flick Right (while running) - hold right stick left then flick right
Ball Roll & Flick Left (while running) - hold right stick right then flick left
Sombrero Flick (while standing) - flick right stick up then up then down
Turn & Spin Right - flick right stick up then right
Turn & Spin Left - flick right stick up then left
Boll Roll Fake Right (while standing) - hold right stick right then flick left
Ball Roll Fake Left (while standing) - hold right stick left then flick right
Robona Fake (while sprinting) - press X (□) or B (O) then A (X) and flick left stick down
Quick Ball Rolls * - hold right stick down
Double Touch Stepover Exit Stepover * - perform a stepover then exit at 45 degrees
Level 5 (while juggling)
Laces Flick Up - hold RB (R1)
Sombrero Flick Backwards - hold left stick down
Sombrero Flick Right - hold left stick right
Sombrero Flick Left - hold left stick left
Around The World - rotate right stick 360 degrees
Hop the World - hold left stick in and rotate right stick 360 degrees
In Air Elastico - flick right stick right then left
Flick Up For Volley - hold left stick up
Chest Flick - flick left stick up, press left stick in, press right stick in x3
T. Around The World - rotate right stick 360 degrees then flick up
L.A.M.P.A.R.D
09-09-2010, 23:58
ورزشگاه اسامفورد بریج کو پس ؟!!!!
ورزشگاه اسامفورد بریج کو پس ؟!!!!
هنوز اسم واقعی ورزشگاهها منتشر نشده .
AlexMercer
10-09-2010, 01:45
عکس صورت بازیکنان آرستال.
قیافه فابرگاس و بنتنر و کلیچی خیلی طبیعیه
Spaniuly
10-09-2010, 08:37
PES یه برتری جزئی توی فیس ها داشت که اونم امسال با این پیشرفت Face توی فیفا کور شد :25:
فیس ها واقعا خوب طراحی شدن البته باید دید که جزئیات سر بازیکنان از دور هم به این شکل هست یا نه... تا الان یه مشکلی داشته فیفا اونم اینکه از نمای دور بازیکنان رو بیشتر از استیل و حرکات بدن میشه تشخیص داد.... البته واقعیتش رو هم بخواهید از همین دوربیت برادکستینگی که ما فوتبال های واقعی رو تماشا می کنیم بیشتر از اینکه چهره بازی کنان رو تشخیص بدیم از نحوه دویدن و استیل بدنیشون متوجه اون بازیکن می شیم که کی هست... این کار به نظر نمی رسه شانسی باشه و EA Sports عمدا این کار رو در جهت ریالیتی بازی انجام داده. وقتی یه ویدیوی گیم پلی از بازی می بینیم یه لحظه اولش می مونیم که این فوتبال واقعی هست یا یه گیم.
بعضی از موارد پرسنالدی پلاس که توی نسخه 11 این بازی وجود داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از رفتارهای فردی بازیکنان :
Finesse Shot
Flair
Injury Prone
Long Passer
Long Shot Taker
Power Free-Kick
Power Header
بترتیب
- کسی که شوتهای فنی دقیقی داره
- بازیکن با استعداد
- بازیکنی که مستعد آسیب دیدگیه
- بازیکنی که پاسهای بلند دقیقی داره
- بازیکن شوتزن ( از راه دور )
- بازیکنی که ضربات ایستگاهی محکمی داره
- بازیکنی که هدهای محکم و پر قدرتی داره
بعضی از تواناییهای اختصاصی بازیکنان :
حرکات آکروباتیک : بازیکنی که با تواناییهای خاصی که داره اقدام به حرکات آکروباتیک میکنه چیزی که بقیه بازیکنان ندارن این بازیکن از حرکات آکروباتیک در دفع توپ و همینطور حرکات قیچی برگردون زیاد استفاده میکنه .
Acrobat - The acrobat uses his athletic ability to get to * that other players won't get to. This player does many acrobatic clearances and bicycle kicks.
حرکات و نبردهای هوایی : چه در دفاع و چه در حمله این بازیکنان در نبردهای هوایی توانایی بیشتر نسبت به بقیه دارن . اونا پرش های بلندی دارن , به خوبی میتونن به توپ سر بزنن و معمولا خیلی قد بلند هستن .
Aerial Threat - Whether in defense or attack, Aerial Threats dominate in the air. They can jump quite high, head the ball well and are usually very tall.
تمام کننده : این دسته از بازیکنان تکنیک مورد نیاز یک گلزن خطرناک رو دارند که توانایی باز کردن دروازه حریفان رو حتی از فواصلی در حدود 25 متر رو هم دارند .
Clinical Finisher - Clinical finishers have the technique required to be deadly goal scorers from anywhere within 25 yards. They have an eye for the goal and will make you pay for your mistakes.
مهاجم شش دانگ و کامل : این بازیکن دارای تواناییها و استعدادهای چند گانست و در قسمتهای مختلف منطقه حمله دارای برتری نسبت به بقیه بازیکنانه که این توانایی اونو تبدیل به یک بازیکن کامل و شش دانگ میکنه .
Complete Forward - This player is multitalented and excels in a number of key attacking areas, making him the complete Forward Package.
هافبک شش دانگ و کامل : این بازیکن دارای تواناییها و استعدادهای چند گانست و در قسمتهای مختلف منطقه میانی زمین دارای برتری نسبت به بقیه بازیکنانه که این توانایی اونو تبدیل به یک بازیکن کامل و شش دانگ میکنه .
Complete Midfielder - This player is multitalented and excels in a number of key areas of Midfield Play, making him the complete Midfield package.
سانترکننده ماهر و حرفه ای : این بازیکن در زمینه کات و انحناء دادن به توپ از منطقه کناری زمین فوق العادست . این بازیکنان دقت بالایی در این زمینه دارند و در حال حرکت میتونن توپها رو بصورت کات دار ارسال کنند و میتونن توپهای قوس داری رو بر روی سر مدافعین حریف در مناطق خطرناک تیم مقابل ارسال کنند .
Crosser - This player is excellent at swinging the ball in from the wing. They are accurate, serve the ball with pace, and can bend it around defenders into dangerous areas.
شوتزن از راه دور : این بازیکن نه تنها قدرت شوت بالایی داره بلکه دقت شوتشون هم از فواصل دور بالاست . اگه شما در یک فضای باز با این بازیکنان صاحب توپ شدید از زدن شوت به سمت دروازه حریف ابایی نداشته باشید .
Distance Shooter - This player not only has a powerful shot, they are accurate from distance. If you get the ball in open space, don't be afraid to take a pop at goal.
دریبل زن : این بازیکنان در کنترل توپ بسیار عالی عمل میکنند و مهارت بالایی در عبور از مدافعین دارند . اونا همچنین احتمالا فن و تکنیکهای خاصی هم توی آستینشون دارن که از این تکنینکها برای عبور از حریفان استفاده میکنند .
Dribbler - This player has excellent ball control and is great at getting around defenders. He will also likely have a few tricks up his sleeve and will use them to beat his opponents.
موتور محرک تیم : این بازیکن میتونه روزهای زیادی دودنگی داشته باشه ! ( نفس و بنیه بدنی زیادی در دوندگی زیاد در زمین داره ) اون نسبت به بقیه بازیکنان بیشتر و سخت تر در مناطق دفاع و حمله فعالیت میکنه . اون موتور محرک تیمه که تیمو به حرکت وادار میکنه .
Engine - This player can run for days. He works harder in both attack and defense than most players in the world. He is the engine that keeps the team going.
متخصص ضربات ایستگاهی : این بازیکنان ساعات بیشماری رو توی زمین به تمرین ضربات ایستگاهی گذروندن . بعضیاشون این توانایی رو دارن که با کاتی و پیچی که به توپ میدن اونو از کنار دیوار دفاعی بازیکنان حریف عبور بدن و بعضیاشون میتونن توپو از بالای سر دیوار دفاعی عبور بدن .
Free Kick Specialist - Free Kick specialists have spent countless hours on the training ground taking free kicks. some will be able to curl the ball around the wall, some will get it up over the wall and back down.
پلی میکر و بازی ساز : این بازیکن دارای توانایی استثنایی و منحصر بفردی برای توزیع و پخش کردن توپ برای هم تیمیهاش در زمین داره . بدلیل پاسهای تودر هوایی که این بازیکن میده , میشه گفت این همون بازیکنیه که شما میخواید باهاش پاسهای تودر بدید تا فرصتهای گلزنی برای هم تیمیهاتون ایجاد بشه .
Playmaker - This player has exceptional ability to distribute * to his teammates. On the ground of through the air, he is the guy you want to play through to create chances.
پوچر ( هنوز توضیحی در موردش داده نشده ) : این مورد هم تایید شده اما من هنوز توضیحاتی در موردش ندیدم از فودر ( یکی از کاربران ) ممنونم که این مورد رو هم به لیست ما اضافه کرد .
Poacher - **Confirmed in the achievements list, but I have not seen a description yet. Thanks to Fodder for pointing this out.**
بازیکن سرعتی : این بازیکن نه تنها میتونه بسرعت خودشو از کمند یار گیری خلاص کنه بلکه سرعت بسیار بالایی در دویدن هم داره .
Speedster - A speedster is a player who can not only get off the mark quickly, but also has a very high top speed.
بازیکن دارای قدرت بدنی و استحکام بالا :
Strength - Players with the Strength specialty are forces to be reckoned with. They are difficult to push off the ball and use their size and strength to their advantage when defending.
تکل کننده ماهر و حرفه ای
Tackling - Tacklers have mastered the art of dispossession. They react quickly to the situation to read the dribbler and are able to break up more plays than the average defender.
متخصص امور تاکتیکی
Tactician - This player is fantastic at reading the game defensively. He will excel at reading the trajectory of passes, and will react faster off the mark to intercept passes.
*** I have not seen any goal keeper traits or specialties yet.
*** I would assume Curling Free Kick is a trait since Power Free Kick is there
I watched the David Rutter Q & A from Gamescom and he states that he thought there would be about double the Traits unlockable for Virtual Pro's compared to FIFA 10. There are 12 unlockable Traits in FIFA 10 so if he is correct we can assume there will be about 20.
You will only be able to use 5 Traits at a time with your Virtual Pro.
بالاخره یک ویدئوی رسمی با کیفیت از گیم پلی نسخه pc منتشر شده . انگار دقیقا نسخه 10 کنسولیه البته با گرافیک نسخه 11 واقعا عالیه :
این ویدئو چند ساعت پیش بصورت رسمی از کانال یک سایت روسی منتشر شد و در حین بازی اخبار و اطلاعاتی از بازی زیر نویس میشه از جمله اینکه میگه بدون اتصال به سرورهای EA میتونید این بازیو بصورت آنلاین بازی کنید .
بازی بین تیمهای چلسی و آرسنال توی ورزشگاه Emirates برگزار میشه و طول این ویدئو حدود 16 دقیقه میشه .
تصویری از این ویدئو :
حسین جان میشه لینکش رو لطف کنی...
این لینکی که دادی مال صفحه اصلی سایته...کلیپ نسخه PC رو که من نمیبینم
Arrowtic
10-09-2010, 15:09
شما IDM نصب كن بعد صفحه رو وا كن.يه دكمه ميا بالاي فيلم كنارش آيكون IDM نوشته Download this Video بعد دانلودش كن.36مگ flv هستش.
smallfrank
10-09-2010, 15:30
سلام
fifa 11 رو میشه با دسته های معمولی بازی کرد یا باید بریم دسته XBOX بگیریم ؟
ایول بابا حالا شد یه چیزی به این میگن فوتبال[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =D>
Spaniuly
10-09-2010, 16:23
سلام
fifa 11 رو میشه با دسته های معمولی بازی کرد یا باید بریم دسته XBOX بگیریم ؟
با این نرم افزار جدید که اومده میشه هر گیمی رو با گیم پد بازی کرد فقط کافیه اون بازی گیم پد ساپورت کنه دیگه مهم نیست گیم پدت چی باشه. مثل بازی های GTA IV - Mafia 2 - Craysis Warhead - Wolfenstein و ...
AlexMercer
10-09-2010, 16:41
یکی حجم این ویدیو جدید رو کم کنه.92 مگ زیاده.:18:
smallfrank
10-09-2010, 17:03
با این نرم افزار جدید که اومده میشه هر گیمی رو با گیم پد بازی کرد فقط کافیه اون بازی گیم پد ساپورت کنه دیگه مهم نیست گیم پدت چی باشه. مثل بازی های GTA IV - Mafia 2 - Craysis Warhead - Wolfenstein و ...
ببخشید کدوم نرم افزار ؟
همون Xpadder ؟
این ویدئو نمونه ای از چیزیه که قراره امسال برای نسخه PC منتشر بشه من در اینجا سعی میکنم بر اساس این ویدئو بصورت مختصر به بررسی هوش مصنوعی این بازی بپردازم .
در این بازی کنترل تیم چلسیو CPU به عهده داره و آرسنالو یک گیمر هدایت میکنه از اونجایی که چلسیو CPU هدایت میکنه و ما تصمیم دارم هوش مصنوعی بازیو بررسی کنیم بیشتر روی حرکات و تاکتیکهای تیم چلسی متمرکز میشم . اگه دقت کنید میبینید CPU بیشتر حملاتشو بر اساس فرارهای آنلکا از جناح چپ پایه ریزی کرده . یک نمونه اون در دقیقه 1:03 اتفاق میفته جایی که لمپارد با دید خوبی که داره فرار آنلکا از سمت چپو میبینه و با یک سانتر تودر بسیار زیبا از قوس میانی زمین آنلکا رو در کنار خط طولی زمین و سمت راست منطقه دفاعی حریف صاحب توپ میکنه که کنترل بد این بازیکن فرصت نفوذ به داخل محوطه جریمه آرسنالو از این بازیکن میگیره .
دقیقه 1:31 این بازی سانتر مواج و کم ارتفاع مالودا از سمت چپ و از کناره های خط طولی به روی منطقه شش قدم و در نقطه کور دروازه بان ارسال میشه و موقعیت بسیار خطرناکو در اختیار آنلکایی قرار میده که با سرعت از بین شکاف دفاعی تیم آرسنال به سمت دروازه خیز ور داشته و با یک شوت سر ضرب و بسیار خطرناک در زاویه مخالف بشدت دروازه آلمونیا رو تهدید میکنه این توپ بصورت میلیمتری از کنار تیرک افقی به خارج از زمین فرستاده میشه .
دقیقه 1:59 مجددا شاهد فرار آنلکا از سمت راست یک سوم میانی زمین هستیم این بار هماهنگی بین مایکل اسین و آنلکا موجب فرار این بازیکن به منطقه یک سوم دفاعی آرسنال میشه که نهایتا این بازیکن خودشو وارد محوطه جریمه حریف میکنه و با یک ارسال زیبا برای مالودایی که با سرعت بسیار زیاد در حال حرکت به داخل محوطه جریمه آرسناله این فرصت رو برای این بازیکن ایجاد میکنه که با با یک شوت سر ضرب بسیار محکم و تماشایی طاق دروازه حریفو فرو بریزه .
دقیقه 3:00 بازی شاهد یک آفساید گیری بسیار زیبا از مدافعین تیم چلسی هستیم .
دقیقه 3:36 شاهد حرکت هوشمندانه مدافع میانی چلسی هستیم که با حرکت رو به جلو و بموقع خودش مهاجم تیم آرسنالو در تله آفساید گیری قرار میده . در این صحنه حرکت بسیار قشنگ و هوشمندانه ای از سی پی یو به اجرا در میاد .
بعضی از صحنه ها و لحظات های لایت شده بازی به روایت تصویر :
نحوه استقرار مدافعین و بازیکنان خط میانی تیم چلسی در زمان دفاع ( بازیکنان میانی بدون نیاز به پرسینگ اقدام به دفاع منطقه ای میکنند ) :
باز هم حرکت رو به جلوی آنلکا :
پرسینگ بازیکنان خط میانی چلسی بر روی بازیکن صاحب توپ که موجب لو رفتن توپ میشه :
در این تصویر این موارد به وضوح دیده میشه :
1- دفاع من تو من و نفر به نفر بازیکنان
2- آرایش خطی مدافعین
3 - محل استقرار هافبک دفاعی
بدلیل اینکه این پست با عکسهای مختلف سنگین میشه من فقط تحلیل و بررسی 20 دقیقه اول بازیو توی این پست نوشتم .
Mostafa NBA
10-09-2010, 18:36
حسین جان, مطالب بالا رو خوندم اما من که الان WC 2010 زیاد بازی میکنم, میبینم که هوش مصنوعی خیلی خیلی بالاست و مخصوصاً اگر روی لول Legendry بزاریم که دیگه فوق العاده میشه :31:
حسین جان, مطالب بالا رو خوندم اما من که الان WC 2010 زیاد بازی میکنم, میبینم که هوش مصنوعی خیلی خیلی بالاست و مخصوصاً اگر روی لول Legendry بزاریم که دیگه فوق العاده میشه :31:
پست قبلی منم در ظاهر همین مساله رو تایید میکنه که هوش مصنوعی بازی در طی 90 دقیقه بی نقص کار خودش انجام میده اما اینها اصول ابتدایی یک بازی فوتباله در حالت پیشرفته بازی هنوز نقص های بیشماری داره اگه یک روز شد من به جزئیات وارد میشم و با مقایسه با فوتبال واقعی نشون میدم که هوش مصنوعی بازی هنوز در سطح بسیار پایینی قرار داره خصوصا در بخش دفاعی .
CATALONIA
10-09-2010, 21:48
در آستانه ي حدود 20 روز مانده به عرضه ي بازي يك جمع بندي از تغييرات بازي نسبت به نسخه ي قبل براي شما از سايت Wikipedia آماده كرده ام كه اميدوارم از آن لذت ببريد .
New features
Next Gen Gameplay Engine PC, PS3, Xbox 360 : موتور بازي كه در سال گذشته از آن براي ساخت FIFA 10 بر روي PlayStation 3 و Xbox 360 استفاده شد ، امسال از آن براي نسخه ي PC نيز استفاده مي شود .
FIFA World PC : اين مود امكان customize آواتار هاي آنلاين را به گيمر ها ميدهد كه با آن گيمر هاي ديگر در سرتاسر دنيا براي بالا رفتن رتبه ي در leaderboard رقابت مي كنند .
Personality+ PS3, Xbox 360 : اين سيستم از قبل تعيين شده خصوصيات منحصر به فرد هر بازيكن را تعيين مي كند كه آن ها را در بازي پياده سازي مي كنند. يكي از نكات اين سيستم تفاوت بين دو بازيكن در بازي است كه هر يك داراي خصوصيات منحصر به فرد خود هستند . اين سيستم بر اساس 36 attributes و 57 traits پياده سازي مي شود . كه البته اين تعداد توانايي هم توسط 1,700 نفر از مربيان ، اديتور ها و نقد كنند گان ساخته شده است .
Creation Centre PS3, Xbox 360, PC : اين برنامه آنلاين بدين صورت است كه اين امكان را به گيمر ميدهد كه Created team هايي كه ساخته است را بتواند با دوستان خود به اشتراك بگذارد .
Custom Soundtracks : براي اولين بار در اين سري بازي ها گيمر ها قادر خواهند بود آهنگ هاي دلخواهشان را در بازي بشنوند . اين آهنگ ها قبل از بازي ، بين دو نيمه ، بعد از گل و پايان بازي پخش خواهند شد . و امكان ديگر در بازي تشويق نام گيمر توسط هواداران مي باشد .
Career Mode PS3, PSP, Xbox 360, PS2 : دو مود Be a Pro Mode و Manager Mode در اين مود جديد با هم مخلوط شده اند كه گيمر قادر خواهد بود به عنوان بازيكن ، مربي يا بازيكن مربي براي بيش از 15 فصل در اين مود بازي كند . بيشتر تغييرات بازي هم در اين بخش است . يكي از تغييرات در زمان خريد بازيكن جديد است كه زماني كه ميخواهيد قرار داد جديد با بازيكن امضا كنيد مبلغ خريد بازيكن بايد توسط باشگاه چك شود كه زياد نباشد . كه براي هر دو زمان خريد بازيكن و فروش بازيكن براي هر دو باشگاه فراهم خواهد بود . يك تغيير ديگر اين كه ، مديريت باشگاه در بازي اين امكان را دارد كه قرار داد مربي را تمديد كند يا خير . كه اين تصميم او به انجام دادن يا ندادن كار هايي كه باشگاه مي خواسته است توسط شما انجام شود بر ميگردد . نموداري در بازي نيز براي نشان دادن ميزان شهرت و سابقه ي مربي نيز طراحي شده است . E-mail ها در اين نسخه ي بازي توسط مربي علاوه بر كاربرد هاي گذشته به سرمربي تيم پيشنهاد مي دهد كه از يك بازيكن در تركيب اصلي بازي استفاده كند و يا به شما ميگويد كه يك بازيكن در فرم ايده آلي براي بازي نيست . در صفحه ي رشد بازيكن -- زماني كه به عنوان بازيكن در اين مود هستيد -- شما نصيحت هايي توسط مربي خواهيد ديد . بودجه ي بازي در اين نسخه قسمت بندي شده است و فقط مقداري از آن براي خريد بازيكن مي باشد . به هر حال تمام تغييرات بازي براي حركت بيشتر به سمت شبيه ساز شدن بازي است .
Street FootballWii : در اين مود بازيكن ها قادر خواهند بود در دو تيم پنچ نفره به بازي مقابل يكديگر بپردازند . در اين مود بازيكنان مانند مود 11 به 11 نفر خصوصيات فردي خاص خود را دارند .
Goalkeeper Intelligence All Platforms : اين سيستم نقش دروازه بان ها را در بازي پر رنگ تر مي كند . انيميشن هاي جديد نيز به اين بخش كمك كرده است . شما ديگر شاهد دريافت هاي باور نكردني از دروازه بان ها در بازي نيستيد .
Manual Leaderboard PS3, Xbox 360, PC : اين تاييد شده است كه اين بخش يك leaderboard جدا مي باشد و و گيمر ها مي توانند تنظيمات دستي خود را در اين مود وارد كنند .
Be a Goalkeeper PS3, Xbox 360 : سازندگان بازي در يكي از تريلر هاي بازي امكان بازي در پست دروازه بان را در FIFA 11 به نمايش گذاشتند . اين امكان براي بازي هاي آنلاين 11 نفره نيز امكان پذير است .
Improved Celebrations PS3, Xbox 360 : سرموني ها و جشن هاي قهرماني در اين نسخه بسيار بهبود يافته است و توانايي هاي زيادي براي بازيكنان در اين بخش در نظر گرفته شده است . اين بخش امسال از cut scence هاي بعد بازي جدا شده است .
Improved Graphics PSP : گرافيك نسخه ي PSP بازي نيز در اين نسخه بهبود يافته است .
smallfrank
10-09-2010, 22:28
Custom Soundtracks : براي اولين بار در اين سري بازي ها گيمر ها قادر خواهند بود آهنگ هاي دلخواهشان را در بازي بشنوند . اين آهنگ ها قبل از بازي ، بين دو نيمه ، بعد از گل و پايان بازي پخش خواهند شد . و امكان ديگر در بازي تشويق نام گيمر توسط هواداران مي باشد .
بخشید میشه در باره این بیشتر توضیح بدید ؟
CATALONIA
10-09-2010, 22:35
بخشید میشه در باره این بیشتر توضیح بدید ؟
واضحه كه ..
يعني آهنگ ها رو ميتونيد در منوي بازي در HALF TIME يا بعد از بازي در Main Menu گوش كنيد ...
Career Mode PS3, PSP, Xbox 360, PS2 :
پس یعنی منیجر مود توی نسخه PC وجود نداره؟!
مگه همون مود حالت مسترلیگ PES نبود؟!...جرا الان توی نسخه PC حذف شده؟!
smallfrank
10-09-2010, 22:50
چرا بابا تو نسخه PC من Manager Mode رو تو یکی از ویدیوها دیدم...
چرا بابا تو نسخه PC من Manager Mode رو تو یکی از ویدیوها دیدم...
این خبری که دوستمون لطف کرده و اینجا گذاشته یک چیز دیگه میگه
من هم خودم جا خوردم وقتی دیدم منیجر مود توی نسخه PC قرار داده نشده
البته امیدوارم اشتباه شده باشه...چون که علاقه زیادی به اون مود دارم
حالا یکی هم نمیاد شفاف سازی کنه :31:
AlexMercer
10-09-2010, 23:25
این خبری که دوستمون لطف کرده و اینجا گذاشته یک چیز دیگه میگه
من هم خودم جا خوردم وقتی دیدم منیجر مود توی نسخه PC قرار داده نشده
البته امیدوارم اشتباه شده باشه...چون که علاقه زیادی به اون مود دارم
حالا یکی هم نمیاد شفاف سازی کنه :31:
career mode برای کنسولها دارای 3 مدل مختلف بازیه:
1- شما فقط مربی باشگاهی و مانند منیجر مد همه چی در اختیار شماست مربی گری تیم رو انجام میدین. و تو هر بازی هم کنترل 11 نفر رو در اختیار داری.
2-شما علاوه بر مربی بودن یک بازیکن از تیمت هستی که اون رو کنترل میکنی به جای یازده نفر.یک جورایی شما نقش بازیکن مربی رو داری.نقشی که پل گاسکویین تو تیم بوستون داشت سال 2006 یا علی دایی تو سایپا:31:
3- شما فقط یک بازیکن از تیمی و مانند be a pro بازی میکنید و دیگه وظایف مربی گری رو نداری.
ولی تو فیفای کامپیوتر فقط قسمت manager mode و be a pro سال پیش کنسول رو خواهیم داشت و حتی نوع نقل انتقالات امسال که واقعی شده رو در کامپیوتر نخواهیم داشت.
نوع جدید نقل انتقالات به این صورته که وقتی به بازیکنی پیش نهاد داده میشه اول باید با باشگاه مذاکره کرد بعد که باشگاه اون بازیکن با مبلغ پیشنهادی شما موافقت کرد باید با خود بازیکن هم به توافق رسید که کسی که تست کرده بود بازی رو میگفت وقتی تیم منچستر بوده و به هیگواین پیشنهاد داده هیگویان اعلام کرده دوست نداره کشور محل سکونتش یعنی ساپانیا رو تغییر بده و هوای انگلستان به علت بارش باران زیاد خیلی بده و با اینکه با باشگاه به توافق رسیده بودن با بازیکن به توافق نرسید.
من جایی نخوندم این مدل نقل و انتقالات تو کامپیوتر هم باشه و خوب حداقل من حسرت میخورم بابت این:41:
بابا حواستون کجاست مگه من همین یکی دو هفته پیش یک خبر نذاشتم که کارگردا نسخه پی سی گفته امسال منیجر توی نسخه 11 پی سی تمام باگهای منیجر مود رو که حدود 60-70 تا میشده برطرف کردیم بعد باز شما میپرسید که منیجر مود توی نسخه پی سی هست یا نه ؟
ممنون شهاب جان بابت مطالبی که گذاشتی اگه اشتباه نکنم با توجه به این خودت گفتی اینا رو از ویکی پدیا گرفتی منبع این اخبار باید لینک زیر باشه درسته ؟ :
من این بخش کری یر مود رو یک کم بیشتر توضیح بدم . امسال همونطوریکه شهاب گفت تغییراتی درش داده شده از جمله اینکه تمام بخشها رو میشه 15 سال بازی کرد . یک مورد دیگه در مورد قرار داد بستن با یک بازیکنه که گیمر بعنوان مربی تیم در مورد فی خرید بازیکن باید با باشگاه هماهنگ باشه . مورد دوم اینکه تنها موافقت دو باشگاه برای انتقال یک بازیکن کافی نیست و شرطو شروط خود بازیکن هم برای هر دو باشگاه ( فروشنده بازیکن و خریدار اون بازیکن ) مهمه مثلا اگه دو تا باشگاه خواهان به خدمت گرفتن یک بازیکن باشن خود بازیکن بعد از اینکه شرط و شروطشو به هر دو باشگاه گفت بعد تصمیم میگیره کدوم باشگاهو انتخاب کنه .
مورد بعدی اختصاص بودجه باشگاه هستش که امسال یک شاخص در این بخش قرار داده شده که شما باید ابتدا نسبت اختصاص بودجه باشگاه رو تعیین کنید مثلا بگید 50 م دلار برای خرج های دیگه و مثلا 10 م برای دستمزد بازیکنان . در ادامه اگه تصمیم به خرید یک بازیکن خاص داشتید که مثلا بودجه خریدتون کمه میتونید این نسبت رو تغییر بدید که این مساله انعطاف بیشتری برای تصمیماتتون میده اما این مساله محدودیت داره و نهایتا تا سه بار میتونید این نسبت رو تغییر بدید .
بخشهای تمرین بازیکن , ارتقاء باشگاه و ... توی این بخش وجود نداره . بخشهای شهرت مربی و اعتماد به مربی و ... مثل پارسال هنوز وجود داره . بخش مربوط به استعداد یابی یک خورده توسعه داده شده و کمک مربی اظهار نظر بیشتری در مورد آینده بازیکنان میکنه .کمک مربی ایمیلهای بیشتری براتون میفرسته و پیشنهادات و نظرات خودشو در مورد بازیکنان میده مثلا فلان بازیکن بهتره توی ترکیب باشه یا اینکه مثلا مسئولیت بیشتری توی تیم بهش واگذار بشه یا اینکه مثلا فلان بازیکن مصدومه و ...
در مورد هوش دروازه بانها هم گفته شده الان درک بهتری برای جایگیری توی محوطه جریمه دارن تا توپهای سرگردونه جمع کنن همچنین سریع تر میجنبن ( کار اضافه نمیکنن ) . چالاک ترن و شوتها رو بهتر جمع میکنن . البته اینجا گفته شده همه پلتفرمها اما توی فروشگاه EA این ویژگی برای نسخه پی سی اومده که ممکنه این تغییرات رو نسبت به نسخه 9 گفته باشه .
Behnam_o2
10-09-2010, 23:53
آره دیگه منیجر مود تو نسخه pc هست ، مگه ویدئویی که کارگردان pc داشت قسمتهای مختلف بازیو معرفی میکرد تو نمایشگاه gamescom ندیدین. نشون میده گزینه منیجر مد رو و یه توضیح کوچیکم در بارش میده
BIJAN5759
11-09-2010, 08:23
دوستان یکی بگه دقیقا دموی بازی کی میاد ؟
smallfrank
11-09-2010, 08:33
25 شهریور.....
----------------------------------------------------------
ویرایش : لینک ویدیو گیم پلی PC بازی آرسنال و چلسی .....
37 MB
night lord
11-09-2010, 12:19
دوستان من pes بازم و فقط pes زدم حدود 20 بار هم تا حالا فیفا زدم . اولین دلیل اینکه بازی نمیکردم فیفا به خاطره گرافیک مسخرش روی pc و مخصوصا روی چهره بازیکنا بود . من با کنسول بازی نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم .
شنیدم امسال گرافیکش در حد کنسول میشه درسته؟ یعنی میشه ما pc دارا هم امیدوار باشیم که fifa رو با گرافیک درست حسابی بازی کنیم؟؟
konami-pes
11-09-2010, 12:23
دوستان من pes بازم و فقط pes زدم حدود 20 بار هم تا حالا فیفا زدم . اولین دلیل اینکه بازی نمیکردم فیفا به خاطره گرافیک مسخرش روی pc و مخصوصا روی چهره بازیکنا بود . من با کنسول بازی نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم .
شنیدم امسال گرافیکش در حد کنسول میشه درسته؟ یعنی میشه ما pc دارا هم امیدوار باشیم که fifa رو با گرافیک درست حسابی بازی کنیم؟؟
آره ... امسال فیفا روی pc دقیقا مانند کنسوله ... حتما حتما فیفا 11 رو بگیر و طعم واقعی یه فوتبال درست و حسابی رو بچش:46:
smallfrank
11-09-2010, 12:23
حذف شود...............................
Ramos1367
11-09-2010, 13:06
25 شهریور.....
----------------------------------------------------------
ویرایش : لینک ویدیو گیم پلی PC بازی آرسنال و چلسی .....
37 MB
یکی نمی تونه این لینک رو مستقیم کنه؟
ممنون میشیم
vahidreza2007
11-09-2010, 13:09
آره ... امسال فیفا روی pc دقیقا مانند کنسوله ... حتما حتما فیفا 11 رو بگیر و طعم واقعی یه فوتبال درست و حسابی رو بچش:46:
فیفا 11 رو حتما میگیرم اما طعم واقعی فوتبال رو با PES 2011 خواهیم چشید . :27: فقط گیر ندین به این پست من ها
خودتون میاید به تاپیک ما اون همه پست میدین چیزی میگیم :31: پس پیش به سوی بازگشت پادشاه :26::26::26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.