ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیبا ( TIBA )

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14

brad pitt
01-12-2012, 15:32
دوستان عزیز تیبا مدل sl و lx چه فرقی دارند ؟

mohamad skystar
01-12-2012, 15:43
دوستان عزیز تیبا مدل sl و lx چه فرقی دارند ؟

در همه موارد یکسان هستن به جز یه مورد اونم چراغ مه شکن جلو هست که تیپ SL نداره.

hesam4388
03-12-2012, 15:49
ضمنا اون عکس هم یا ماشین رو جکه یا فتوشاپ.تیبا تو کفی خیلی بعیده به این سرعت برسه.....
احتمالا شب هم هست و نوربالا!!!!شب و این سرعت؟؟؟؟؟؟

اتفاقا راست میگن این دوستمون ، پراید خیلی نرم هست و کمکاش خیلی بازی میکنن ، من میتونم به ژیان امروزی تشبیهش کنم .
در مورد سرعت ایشون هم کاری نداره شما یه جاده خلوت و کفی پیدا کن ، به حداکثر سرعت رسیدن کار سختی نیست ، یکم شیب هم که داشته باشه که چه بهتر . مثلا در اصفهان از صفه به سمت سپاهان شهر با پراید به راحتی 185 تا رفتم ( جاده سرازیری ) ولی واقعا ترسیدم بینهایت نا امنی رو حس میکنید . ریسکش به شدت بالاست .
دوستان عزیز این بحثی نیست که بشه بهش افتخار کرد یا ازش دفاع کرد. تو یه انجمن دیگه رو همین عکس صحبت کردیم کسی خواست بگم بهش. فقط مسئله اینه که بحمدلله خداروشکر ماشینم تا این سرعت تو یه جاده کاملا صاف و بدون شیب البته تو یه بیابون که جاده راست و خلوت بود این سرعت رو گرفتم.

irinn65
06-12-2012, 04:51
من نرمی تیبارو گفتم اکثر صحبتها رفت طرف پراید...نرم تر از پراید هست چطوره؟
اونهایی که دارن خواهشا بدون تعصب بگن....

amin_pwa
07-12-2012, 13:40
کیفیت تیبا چه طوره هنوز مثل پراید بعد کلی رانندگی برای سرویس کامل باید بره نمایندگیو سروتهش تعمیر شه ؟ تحویلش چه طوره ؟ دارم یه خودرو فرسوده رو میدم شاید تیبا با پراید گرفتم , مصرف تیبا چنده از پراید بهتره یا نه ؟ ایمنیش چه طور ؟ اصلا ارزش اون قد پولو داره ؟

Pourya-pc
08-12-2012, 01:05
کیفیت تیبا چه طوره هنوز مثل پراید بعد کلی رانندگی برای سرویس کامل باید بره نمایندگیو سروتهش تعمیر شه ؟ تحویلش چه طوره ؟ دارم یه خودرو فرسوده رو میدم شاید تیبا با پراید گرفتم , مصرف تیبا چنده از پراید بهتره یا نه ؟ ایمنیش چه طور ؟ اصلا ارزش اون قد پولو داره ؟

کیفیتش از پراید بهتر هست اما نه خیلی .
تمام ماشین های ایرانی و خارجی بعد از کلی رانندگی ( به قول خودتون ) باید سرویس و در صورت لزوم تعمیر بشن .
تحویلش مشخص نیست ، یه موقع دیدید زود دادن یه موقع هم دیرتر
مصرفش 0.5 لیتر از پراید بیشتر هست .
ایمنیش هم در حد پراید کمی بیشتر . پراید 18 امتیاز از 100 امتیاز رو گرفته که حتی یک ستاره ایمنی هم نشد بگیره ( هر 20 امتیاز یک ستاره ) تیبا رو میگن 32 امتیاز گرفته .منبع رسمی با مدرک هم ندیدم
به نظرم میشه با این پول انتخاب بهتری داشت ، مثلا یک ملیون بزارید روش سمند صفر SE بردارید یا 405 بسیار تمیز کم کار میتونید بخرید .

mahila.b
08-12-2012, 12:00
سلام
مامان من 6ساله پراید داره،الان تصمیم گرفته ماشینشو عوض کنه و با توجه به قیمتای ماشینای مختلف واینکه حتما میخواد ماشین صفر بخره تیبارو انتخاب کرده،
چطور ماشینی هست؟
واسه یه خانوم خوبه؟اذیت نمیکنه؟:sq_24:

hossein.az
08-12-2012, 12:27
سلام
مامان من 6ساله پراید داره،الان تصمیم گرفته ماشینشو عوض کنه و با توجه به قیمتای ماشینای مختلف واینکه حتما میخواد ماشین صفر بخره تیبارو انتخاب کرده،
چطور ماشینی هست؟
واسه یه خانوم خوبه؟اذیت نمیکنه؟:sq_24:

از نظر سبک رانندگی و راحتی برای خانوم ها به خصوص دید جلو بسیار مناسب هست
تیبا ماشین کم آزاریه و توی این چند وقته من تا به حال خرابی ازش ندیدم,مهمتر از اون اصطلاک پایین و مصرف سوخت مناسبی داره
بهترین انتخاب با توجه به شرایط و بودجتونه

irinn65
09-12-2012, 00:50
کیفیتش از پراید بهتر هست اما نه خیلی .
تمام ماشین های ایرانی و خارجی بعد از کلی رانندگی ( به قول خودتون ) باید سرویس و در صورت لزوم تعمیر بشن .
تحویلش مشخص نیست ، یه موقع دیدید زود دادن یه موقع هم دیرتر
مصرفش 0.5 لیتر از پراید بیشتر هست .
ایمنیش هم در حد پراید کمی بیشتر . پراید 18 امتیاز از 100 امتیاز رو گرفته که حتی یک ستاره ایمنی هم نشد بگیره ( هر 20 امتیاز یک ستاره ) تیبا رو میگن 32 امتیاز گرفته .منبع رسمی با مدرک هم ندیدم
به نظرم میشه با این پول انتخاب بهتری داشت ، مثلا یک ملیون بزارید روش سمند صفر SE بردارید یا 405 بسیار تمیز کم کار میتونید بخرید .

اتفاقا در حال حاضر سمند و 405 بصرفه نیست شکایاتش خیلی زیاد شده... در این وضع بازار و این قیمت همچنین میزان شکایت کمتر تیبا خیلی بصرفه تره..

Pourya-pc
09-12-2012, 08:20
اتفاقا در حال حاضر سمند و 405 بصرفه نیست شکایاتش خیلی زیاد شده... در این وضع بازار و این قیمت همچنین میزان شکایت کمتر تیبا خیلی بصرفه تره..

عموما 405 اس ال و معمولی کمترین مشکل رو بعد از ال90 بین تولیدات داخل ایران خودرو داشتن،سمند هم به همین صورت، تنها مشکلاتی که برای سمند XU7 خیلی پیش آمده قاطی کردن سیستم مالتی پلکس بوده که با یه ریست حل میشده اما شکایت از همین مورد بوده و خرابی موتور XU7 بسیار بسیار کم بوده و سابقه نشون داده بهترین موتور تولید داخل تا به الان بوده . در مورد EF7 هم که تکلیف مشخص هست ، هنوز هم خرابی های پی در پی این موتور برای ایرانخودرو و سمند مشکل ساز شده .
پس 405 که ابدا مشکل ساز نبوده
سمند هم خواستید بخرید XU7 معمولی ( بدون مالتی پلکس ) رو خریداری کنید عالیه.اگر هم میفرمایید تیبا به صرف هست که من صحبتی ندارم هرچی خودتون صلاح میدونید خرید کنید

e_mohsen83
09-12-2012, 21:05
تیبای هاچ بکم در راه

e_mohsen83
09-12-2012, 21:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

TIBA-SX
10-12-2012, 23:46
عموما 405 اس ال و معمولی کمترین مشکل رو بعد از ال90 بین تولیدات داخل ایران خودرو داشتن،سمند هم به همین صورت، تنها مشکلاتی که برای سمند XU7 خیلی پیش آمده قاطی کردن سیستم مالتی پلکس بوده که با یه ریست حل میشده اما شکایت از همین مورد بوده و خرابی موتور XU7 بسیار بسیار کم بوده و سابقه نشون داده بهترین موتور تولید داخل تا به الان بوده . در مورد EF7 هم که تکلیف مشخص هست ، هنوز هم خرابی های پی در پی این موتور برای ایرانخودرو و سمند مشکل ساز شده .
پس 405 که ابدا مشکل ساز نبوده
سمند هم خواستید بخرید XU7 معمولی ( بدون مالتی پلکس ) رو خریداری کنید عالیه.اگر هم میفرمایید تیبا به صرف هست که من صحبتی ندارم هرچی خودتون صلاح میدونید خرید کنید

حرفهای شما قبول
اما آیا شما تابحال در مورد خرابی موتور تیبا صحبتی شنیدید که دارید از خراب نشدن موتور سایر خودروها به عنوان مزیتشون در برابر تیبا صحبت می کنید؟

irinn65
11-12-2012, 00:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا بیااااد....:n28:اما امید وارم این دیگه اگزوزش معلوم نباشه...

Pourya-pc
11-12-2012, 01:00
حرفهای شما قبول
اما آیا شما تابحال در مورد خرابی موتور تیبا صحبتی شنیدید که دارید از خراب نشدن موتور سایر خودروها به عنوان مزیتشون در برابر تیبا صحبت می کنید؟

دوست من اصلا بر فرض که تیبا خراب نمیشه ، من از مزیت های دیگه سایر خودروها صحبت کردم ، جادارتر بودن ، ایمنی بیشتر ، زیبایی و ...
درضمن من خودم امروز سایپا بودم دوتا تیبا در حال تعمیر بودن . یکیشون یاتاقان زده بود یکی دیگش هم پوسته سیلندرش ترکیده بود .
اما در کل تعمیر کار میگفت ماشین کم دردسریه .
در هر حال انتخاب با شماست . اگر تیبا دوست دارید خب بخرید . مشکلی هم نداره .

hossein.az
11-12-2012, 02:00
حرفهای شما قبول

این دوستمون این طور مطرح کرده بودند که پوریا جان اونطور جواب داده بودند

اگر شما تیبا رو برتر از سمند و پژو میدونید که دیگه هیچ جای بحثی باقی نمیمونه ولی خرف حرف خرابی موتور نیست ,اگر اینطوری باشه که پراید خیلی ماشین عالی محسوب میشه
چون اگه یه عمر کار میده ولی موتورش آخ نمیگه

TIBA-SX
11-12-2012, 15:06
دوست من اصلا بر فرض که تیبا خراب نمیشه ، من از مزیت های دیگه سایر خودروها صحبت کردم ، جادارتر بودن ، ایمنی بیشتر ، زیبایی و ...
درضمن من خودم امروز سایپا بودم دوتا تیبا در حال تعمیر بودن . یکیشون یاتاقان زده بود یکی دیگش هم پوسته سیلندرش ترکیده بود .
اما در کل تعمیر کار میگفت ماشین کم دردسریه .
در هر حال انتخاب با شماست . اگر تیبا دوست دارید خب بخرید . مشکلی هم نداره .
من که یک سال پیش خریدم اما نمیدونم شما تیبا دارید یا نه ؟!
تا امروز هم از نظر موتوری برام دردسری نداشته با وجودیکه پر گاز میرونم
اینکه دو تا تیبا در سایپا در حال تعمیر باشن که دلیل نمیشه
اگر در بین عموم بخواهید بررسی کنید، در مورد خرابی موتور تیبا کم خواهید شنید
ضمنا بنده با خودروهای دیگه کاری ندارم
فقط خواستم بدونم مگه چقدر در مورد خرابی موتور تیبا شنیدید که دارید موتور سایر خودرو ها رو در مقابل اون به عنوان یک مزیت مطرح میکنید. ضمن اینکه در اون پست شما صحبتی در مورد جاداری و زیبایی و ایمنی مطرح نشده بود و فقط مقایسه موتوری انجام داده بودید که البته درباره اینها هم بحث هست

این دوستمون این طور مطرح کرده بودند که پوریا جان اونطور جواب داده بودند

ممنون که راهنمایی کردید، ولی خودم این پستها رو دیده بودم و فکر نمیکنم پیگیری کردن چند پست انقدر کار سختی باشه

irinn65
12-12-2012, 00:09
اگه قراره ماشین نسبتا بیکیفیتر ادم بگیره تیبا میگیره که حداقل5تا 10 میلیون کمتر توو جیب اینا بریزه..نه پژو و سمند فقط بخاطر جادارتر بودن پول بیشتر بده که کیفیت نداشته باشه...تاکسی داران سمند و پژو ببینید چقدر از خودروشون مینالن جوری که میگفتن یاد پیکان بخیر!میگن خر بخرید از ایرانخودرو نخرید یعنی این..مطمئن باشید کیفیت تیبا هرچی باشه با این قیمتش بصرفه تره و ایمن تره یادتون باشه تیبا 2 ایربگ داره...البته ناگفته نماند 405tu5از این مسئله جداست و ماشین برتریه...اما با این اوضاع و گرانی هامشخصه چی بهتره..

brad pitt
12-12-2012, 11:56
نگران نباشید
تیبا هم خراب میشه
اینایی ببینند یه ماشین داره بی نقص میره میزنن نابودش میکنن که براشون بصرفه

karvas
12-12-2012, 12:26
خرابی موتور به رانندگی بستگی داره اگه توی دور موتور مناسب دنده عوض کنی روغن به موقع عوض کنی الکی معکوس نکشی همین پراید تضمین میکنم تا حداقل تا 150000 کیلومتر اخ نگه تیبا هم همینطور سمند و غیره هم همینطور(البته به جر ای اف 7 که مشکل داره)

ess_1362
15-12-2012, 13:02
من در مورد هاچبک شدن این خودرو کاملا نظر موافقی دارم(البته خیلی وقت پیش هم همین نظر را داشتم و در صفحات ابتدای همین تاپیک هم مطرح کردم)
کلا نمای جلوی خودرو کاملا با طرح یک خودرو هاچبک مطابق هست
مطمئن هستم که هاچبک این خودرو بسیار پر طرفدار خواهد شد حتی اگر عین پست 206 را به این یکی بخیه کنند:n02:

mohammad.asghari
15-12-2012, 14:48
اگه قراره ماشین نسبتا بیکیفیتر ادم بگیره تیبا میگیره که حداقل5تا 10 میلیون کمتر توو جیب اینا بریزه..نه پژو و سمند فقط بخاطر جادارتر بودن پول بیشتر بده که کیفیت نداشته باشه...تاکسی داران سمند و پژو ببینید چقدر از خودروشون مینالن جوری که میگفتن یاد پیکان بخیر!میگن خر بخرید از ایرانخودرو نخرید یعنی این..مطمئن باشید کیفیت تیبا هرچی باشه با این قیمتش بصرفه تره و ایمن تره یادتون باشه تیبا 2 ایربگ داره...البته ناگفته نماند 405tu5از این مسئله جداست و ماشین برتریه...اما با این اوضاع و گرانی هامشخصه چی بهتره..
داداش حرف های شما دقیق نیست و فقط روی تعصب رو سایپا گفتی ..با اینکه من خودم طرفدار سایپا هستم ولی اصلا اینو قبول ندارم اصلا این تیبا این قیافش شاید به سمند برسه ولی به پزو نه

irinn65
16-12-2012, 02:13
داداش حرف های شما دقیق نیست و فقط روی تعصب رو سایپا گفتی ..با اینکه من خودم طرفدار سایپا هستم ولی اصلا اینو قبول ندارم اصلا این تیبا این قیافش شاید به سمند برسه ولی به پزو نه

چرا دوست من خیلی هم دقیقه...شما فقط ظاهر ماشینو میگید که این کاملا سلیقه ای هستش...یزمان ال90 قیافه افتضاح داشت الان چی شد؟!پس از پژو دهه 70بهتره...مگراینکه tu5باشه بگذریم.

قیمت اتومبیل تیبا در اوکراین

یکی از مواردی که بیش از دیگر مشخصات تیبا توجه رسانه‌های اوکراین را به خود جلب کرده مصرف سوخت ۵٫۱ لیتری جاده و ۷٫۱ لیتری شهر این خودرو است . همچنین وجود امکاناتی همچون کیسه‌های هوا برای سرنشینان جلو، ترمز ABS ، شیشه بالابر‌های برقی در جلو و فرمان هیدرولیک نیز موجب استقبال از آن شده است.
خودروی تیبا محصول سایپا در کشور اوکراین 69990 گریونا معادل 8556 دلار آمریکا به فروش می رسد.به گزارش گروه خودرو پول‌نیوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از سایپانیوز خودروی سواری تیبا در حال حاضر در دو شهر خارکف و کیف با قیمت ۶۹۹۹۰ گریونا معادل ۸۵۵۶ دلار عرضه می‌شود که با احتساب دلار ۲۹۰۰ تومان حدود ۲۵ میلیون تومان واحتساب ارز مبادله ای حدود ۲۱ میلیون تومان ارزش دارد.یکی از مواردی که بیش از دیگر مشخصات تیبا توجه رسانه‌های اوکراین را به خود جلب کرده مصرف سوخت ۵٫۱ لیتری جاده و ۷٫۱ لیتری شهر این خودرو است . همچنین وجود امکاناتی همچون کیسه‌های هوا برای سرنشینان جلو، ترمز ABS ، شیشه بالابر‌های برقی در جلو و فرمان هیدرولیک نیز موجب استقبال از آن شده است. کسب استانداردهای یورو چهار و قبولی در تست مراحل کیفیتی این خودرو در اوکراین امکان فروش این خودرو در بازار این کشور و کشورهای هم جوار آن را فراهم کرده است.
سایپا در گذشته نمایندگی‌هایش را در شهر‌های خارکف، کیف، دونتسک و ماریوپل اوکراین افتتاح و شبکه خدمات پس از فروش را نیز در کنار یک نمایندگی در هر شهر راه‌اندازی کرده بود .در فاز جدید گسترش بازار های صادراتی بزرگترین صادر‌کننده خودرو ایران شهر‌های سواستوپل و پولتاوا نیز به جمع مقاصد فروش سایپا در اوکراین پیوستند.
در میان کشور‌های CIS اوکراین به عنوان دومین بازار بزرگ خودرو پس از روسیه شناخته می‌شود اما تنوع خودرو‌های این کشور بیش‌تر به خودرو‌های روسی کمپانی لادا محدود می‌شوند.

تصویر آگهی بازرگانی در یکی از مطبوعات اوکراین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad.asghari
16-12-2012, 17:25
مطمئن باش اینکه دست شما هست با اون خیلی فرق داره

jafari.m
17-12-2012, 11:48
سلام و وقت بخیر من 111SX دارم و تیباSX ثبت نام کردم(تحویل آبان که هنوز تحویل ندادند!!) از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم راهنمایی کنند که این دو خودرو تفاوت چندانی باهم دارند (از نظر ایمنی و امکانات رفاهی!) البته به غیر از ایربگ ؟؟؟ شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟ از نظر سر و صدای داخل اتاق تفاوتی دارند یا خیر؟

brad pitt
17-12-2012, 12:19
مطمئن باش اینکه دست شما هست با اون خیلی فرق داره

گل گفتی دوست عزیز

jafari.m
17-12-2012, 13:07
سلام مجدد
از دوستان کسی در خصوص این ماشین (مدل sx) اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه؟
شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟ سر و صدای داخل اتاق با پراید تفاوتی دارد یا خیر؟ قدرت این ماشین در حد پراید ارتقاء یافته است؟؟

TIBA-SX
17-12-2012, 13:47
سلام و وقت بخیر من 111SX دارم و تیباSX ثبت نام کردم(تحویل آبان که هنوز تحویل ندادند!!) از دوستانی که اطلاع دارند خواهش می کنم راهنمایی کنند که این دو خودرو تفاوت چندانی باهم دارند (از نظر ایمنی و امکانات رفاهی!) البته به غیر از ایربگ ؟؟؟ شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟ از نظر سر و صدای داخل اتاق تفاوتی دارند یا خیر؟

سلام مجدد
از دوستان کسی در خصوص این ماشین (مدل sx) اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه؟
شیشه های عقب و آیینه ها برقی یا دستی؟ سر و صدای داخل اتاق با پراید تفاوتی دارد یا خیر؟ قدرت این ماشین در حد پراید ارتقاء یافته است؟؟

سلام
علاوه بر ایربگ، شما در تیبا کمر بند پیش کشنده و سیستم ترمز مجهز به EBD هم دارید
شیشه های عقب دستی هستند و آینه ها هم همینطور
سر و صدای داخل اتاق تیبا از 111 و انواع پراید کمتره
از نظر قدرت و شتاب و سرعت، تیبا به مراتب بهتر از پرایده (حتی از پراید ارتقا یافته)

jafari.m
17-12-2012, 14:25
سلام
علاوه بر ایربگ، شما در تیبا کمر بند پیش کشنده و سیستم ترمز مجهز به EBD هم دارید
شیشه های عقب دستی هستند و آینه ها هم همینطور
سر و صدای داخل اتاق تیبا از 111 و انواع پراید کمتره
از نظر قدرت و شتاب و سرعت، تیبا به مراتب بهتر از پرایده (حتی از پراید ارتقا یافته)

ممنون از راهنمایی تون ولی بنظر شما این موارد برتری (3.5 میلیون تومان) ارزش داره؟؟؟

TIBA-SX
17-12-2012, 14:52
ممنون از راهنمایی تون ولی بنظر شما این موارد برتری (3.5 میلیون تومان) ارزش داره؟؟؟

خوب دوست من برتری ها فقط اینها نیست
شما از جلوبندی و سیستم تعلیق بهتر، کولر و بخاری برتر
وزن بیشتر
فضای داخلی بزرگتر
گیربکس و دیفرانسیل بهینه تر و...
در مقایسه با پراید برخوردار خواهید شد
تنها نقطه ضعف تیبا برابر پراید، کمبود قطعات یدکیش هست که اون هم به مرور برطرف خواهد شد

jafari.m
17-12-2012, 15:26
خوب دوست من برتری ها فقط اینها نیست
شما از جلوبندی و سیستم تعلیق بهتر، کولر و بخاری برتر
وزن بیشتر
فضای داخلی بزرگتر
گیربکس و دیفرانسیل بهینه تر و...
در مقایسه با پراید برخوردار خواهید شد
تنها نقطه ضعف تیبا برابر پراید، کمبود قطعات یدکیش هست که اون هم به مرور برطرف خواهد شد

بازهم ممنون
امیدوارم همینطور باشه. فقط کسی از خرج و مخارج برقی کردن شیشه های عقب و آیینه ها اطلاع داره؟ :n27:

TIBA-SX
17-12-2012, 15:51
بازهم ممنون
امیدوارم همینطور باشه. فقط کسی از خرج و مخارج برقی کردن شیشه های عقب و آیینه ها اطلاع داره؟ :n27:

آینه ها رو من برقی کردم
دو تا موتور پژویی 16 تومن
یک عدد جوی استیک لوگان 33 تومن
10 متر سیم
جمعا 50 تومن هم نشد
اما الان فکر کنم اگر خودتون اقدام کنید، شاید 70 الی 80 تومن هزینه بشه
در مورد شیشه عقب هم یکی از دوستان (نوید) این کار رو خودشون انجام دادند و براشون حدود 100 تومن آب خورد
البته همه کارش رو خودشون انجام دادند
فکر کنم الان همون کار حدود 130 الی 150 آب بخوره
هر دو مورد بالا به شرطی هستش که خودتون کار کنید، در غیر اینصورت هزینه نصاب هم میاد وسط

jafari.m
17-12-2012, 16:17
آینه ها رو من برقی کردم
دو تا موتور پژویی 16 تومن
یک عدد جوی استیک لوگان 33 تومن
10 متر سیم
جمعا 50 تومن هم نشد
اما الان فکر کنم اگر خودتون اقدام کنید، شاید 70 الی 80 تومن هزینه بشه
در مورد شیشه عقب هم یکی از دوستان (نوید) این کار رو خودشون انجام دادند و براشون حدود 100 تومن آب خورد
البته همه کارش رو خودشون انجام دادند
فکر کنم الان همون کار حدود 130 الی 150 آب بخوره
هر دو مورد بالا به شرطی هستش که خودتون کار کنید، در غیر اینصورت هزینه نصاب هم میاد وسط

ممنونم:n01:

ДŁI
24-12-2012, 09:02
خیلی هم عالیه : d

والا بدک نیست ... شتاب اولیه ی تیبا خوبه .. ثانویه اش هم بد نیست ..
یه نقطه ی کور داره برای راننده .. که شاید من اینطور احساس میکنم ستون سمت راننده ؛ که ایینه ی بیرون نصب شده روش
سر و صدا هم به اون صورت تو نمیاد
تحویل شهریور بود ..ولی 30مهر تحویل دادن ..!!
گیربکس متوسط .. رو به خوب
کاش یه پخش پدرمادر دار میذاشتن روش

mehrdad8086
24-12-2012, 20:54
خیلی هم عالیه : d

والا بدک نیست ... شتاب اولیه ی تیبا خوبه .. ثانویه اش هم بد نیست ..
یه نقطه ی کور داره برای راننده .. که شاید من اینطور احساس میکنم ستون سمت راننده ؛ که ایینه ی بیرون نصب شده روش
سر و صدا هم به اون صورت تو نمیاد
تحویل شهریور بود ..ولی 30مهر تحویل دادن ..!!
گیربکس متوسط .. رو به خوب
کاش یه پخش پدرمادر دار میذاشتن روش

نقطه کور رو موافقم.حواست نباشه طرف همبرگر میشه یا تصادف می کنی اساسی.مثل سمند می مونه این قسمتش....
نفوذ صدا از بیرون خیلیم خوبه...ولی صدای موتور انصافا زیاده.....
گیربکس متوسط(مال بنده با 3500!!!)کیلومتر امروز مرخص شد و رفت نمایندگی...
15 میلیون پول بدی یه USB نبینی خدائی زشته.

irinn65
25-12-2012, 02:57
بازم هرچی فکر کنیم میبینیم نسبت به قیمتهای سرسام اور خودروهای دیگه میصرفه...کدوم ماشین داخلی ایراد نداشته تازه این رکورد زده ماشالا ایراداتش کمتره!

brad pitt
28-12-2012, 19:23
الان صفره تیبا 15 ست ؟

shadows_funeral
28-12-2012, 20:14
الان صفره تیبا 15 ست ؟
بین 15 الی 15700000 تومان هستش دوست من (بازار آزاد)

masooumi
28-12-2012, 20:39
با قیافه تیبا و کمبود (بخوانید نبود) قطعات یدکیش کنار بیایید دیگه حله...

ماشالا سایپا ماشین ساخته ، فکر قطعات یدکی رو نکرده...

e_mohsen83
30-12-2012, 01:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیبا هاچ بک در سایپا کاشان

irinn65
30-12-2012, 04:36
با قیافه تیبا و کمبود (بخوانید نبود) قطعات یدکیش کنار بیایید دیگه حله...

ماشالا سایپا ماشین ساخته ، فکر قطعات یدکی رو نکرده...

چه قطعاتی وقتی که بیشتر قطعاتش برای ریو و پراید هست کسی مشکلی از این بابت نداره چند قطعه دیگشم در نمایندگی ها وجود داره...

jafari.m
30-12-2012, 18:48
من ماشینم تحویل آبان بوده ولی هنوزززززز تحویل نشده!!!
بنظرتون چکار می شه کرد؟؟؟؟:n13:

shadows_funeral
30-12-2012, 20:19

این موضوع تو ایران طبیعی هستش. باید صبر کنید. بعد تحویل خود شرکت خودرو ساز به ازای روزهای تاخیری بهتون هزینه تاخیر میده.

HadiN_HN
31-12-2012, 19:35
دوستان من یازده اذر تحویل فوری ثبت نام کردم یه ماه گذشته اما هنوز تحویل ندادن:n03: فک میکنید چه قد طول داره؟

shadows_funeral
31-12-2012, 19:41
دوستان من یازده اذر تحویل فوری ثبت نام کردم یه ماه گذشته اما هنوز تحویل ندادن:n03: فک میکنید چه قد طول داره؟
همونطوری که تو پست قبلی به دوست دیگرمون گفتم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط jafari.m[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این موضوع تو ایران طبیعی هستش. باید صبر کنید. بعد تحویل خود شرکت خودرو ساز به ازای روزهای تاخیری بهتون هزینه تاخیر میده.

mehdi-2009
31-12-2012, 19:44

فروش فوری که 1روزه تحویل نمیدن 30روز توحالت عادی طول میکشه تاتحویل .امسال هم که 1-2ماه تاخیر طبیعیه باید صبرکنید..........

brad pitt
02-01-2013, 20:32
دوستانی که تیبا دارن پراید هم داشتن
صدای درون ماشین داره تیبا ؟

آخه یه عده میگن داخلش صدا هست

masooumi
02-01-2013, 23:56
چه قطعاتی وقتی که بیشتر قطعاتش برای ریو و پراید هست کسی مشکلی از این بابت نداره چند قطعه دیگشم در نمایندگی ها وجود داره...

اشتباه نکنید. خیلی قطعاتش نیست که اصلا فکرش رو هم نمی کنید.

تیبا ما کمک هاش مشکل داره که نیست.

منبع آب شیشه شورش سوراخ شده بود که اصلا نیست.

امروزم مه شکن جلوش شکست که بازم نیست.

masooumi
03-01-2013, 00:21
با اجازه دوستمون تصاویر تیبا هاچ بکی که ارسال کرده بودید را تغییر اندازه دادم تا برای همه قابل مشاهده باشد.

irinn65
04-01-2013, 05:01
بنظرم ادم صبر کنه هاچ بکش بیاد بخره بهتره....

HadiN_HN
05-01-2013, 01:58
دوستان تازگیا کسی تیباشو تحویل گرفته؟ چقدر طول کشید تابدن؟

jafari.m
05-01-2013, 11:49
دوستان تازگیا کسی تیباشو تحویل گرفته؟ چقدر طول کشید تابدن؟
سلام
من ماشينم تحويل ابان بوده
بعد از تكميل وجه كامل و پي گيري هاي متعدد بعد از ٥٠ روز امروز تحويل دادن

ДŁI
08-01-2013, 20:14
سلام
من ماشينم تحويل ابان بوده
بعد از تكميل وجه كامل و پي گيري هاي متعدد بعد از ٥٠ روز امروز تحويل دادن

من نیر همچنین
خون به جیگر میکنن ادم رو : دی

تحویل شهریور بود... اما 30 مهر ( همون ابان تقریبا) تحویل دادن : |

HadiN_HN
09-01-2013, 18:04
من نیر همچنین
خون به جیگر میکنن ادم رو : دی

تحویل شهریور بود... اما 30 مهر ( همون ابان تقریبا) تحویل دادن : |

مال شما تحویل فوری بود؟ یا پیش فروش؟
و آیا این راسته که لاستیک فابریک تیبا کامهو اونم کره ای هست؟:n04:

ДŁI
09-01-2013, 19:36
مال شما تحویل فوری بود؟ یا پیش فروش؟
و آیا این راسته که لاستیک فابریک تیبا کامهو اونم کره ای هست؟:n04:

نه ... تحویل فوری نبود

لاستیک کامهو ؟ سایپا از این ناپرهیزی ها نمیکنه:n02:عمرا !

masooumi
09-01-2013, 20:14

چندین ماه قبل مدتی کومهو بود البته از نوع چینیش ولی الان معمولا بارز یا کویر تایر هست.

HadiN_HN
10-01-2013, 00:00
نه ... تحویل فوری نبود

:n08:
من سادرو بگو.... کــــــــامهـــــــــــو.. .

jafari.m
11-01-2013, 11:30
سلام
من اين ماشين رو با كلي بدبختي تحويل گرفتم يه دوري كه باهاش زدم دنده ٢ش كه جا نميره
مشكل داره
ماشين رو با نيم ليتر بنزين از نمايندگي تحويل گرفتم رفتم پمپ بنزين ٢٠ تا زدم ولي امپرش جابجا نشد!!! امپر سرعتش هم همينطوره
من بايد ببرم گارانتي يا اين رو قبول نمي كنند
والا نگران شدم اين از اولش خدا بخير بگذرونه!!!!

mehrdad8086
11-01-2013, 13:29
سلام
من اين ماشين رو با كلي بدبختي تحويل گرفتم يه دوري كه باهاش زدم دنده ٢ش كه جا نميره
مشكل داره
ماشين رو با نيم ليتر بنزين از نمايندگي تحويل گرفتم رفتم پمپ بنزين ٢٠ تا زدم ولي امپرش جابجا نشد!!! امپر سرعتش هم همينطوره
دوست من.....دنده ها طبیعیه و ماشین صفر.پس از کارکرد 1000 تا خیلی خوب میشه..یادت باشه حتما واسکازینش رو بهد از سرویس اولیه عوض کنی البته با نمونه خارجی اصل.اونوقت میفهمی چی می گم.....
آمپر بنزین هم تو سرویس اولیه درست می کنن.الان هم برای رفع مشکلش موقع بنزین زدن سوییچ رو باز بزار.حله.....:n04:

jafari.m
11-01-2013, 15:51
دوست من.....دنده ها طبیعیه و ماشین صفر.پس از کارکرد 1000 تا خیلی خوب میشه..یادت باشه حتما واسکازینش رو بهد از سرویس اولیه عوض کنی البته با نمونه خارجی اصل.اونوقت میفهمی چی می گم.....
آمپر بنزین هم تو سرویس اولیه درست می کنن.الان هم برای رفع مشکلش موقع بنزین زدن سوییچ رو باز بزار.حله.....:n04:
سلام مجدد
مرسي از راهنماييت ولي من ماشين قبلي م هم صفر بود گيربكسش اصلا مشكل نداشت
امپر سرعتش هم كار نمي كنه طبيعيه؟؟
راستش من يكبار سر يه ماشين ديگه رفتم سرويس هيچ كاري واسه ماشين نكردن هر مشكلي هم داشت گفتن طبيعيه يا گفتن قطعه ش تو نمايندگي نيست كه ما مجبور شديم بريم بيرون درستش كنيم :n27:

m_jasour
12-01-2013, 12:45
سلام مجدد
مرسي از راهنماييت ولي من ماشين قبلي م هم صفر بود گيربكسش اصلا مشكل نداشت
امپر سرعتش هم كار نمي كنه طبيعيه؟؟
راستش من يكبار سر يه ماشين ديگه رفتم سرويس هيچ كاري واسه ماشين نكردن هر مشكلي هم داشت گفتن طبيعيه يا گفتن قطعه ش تو نمايندگي نيست كه ما مجبور شديم بريم بيرون درستش كنيم :n27:

سلام
این مشکلات شما رو مطمئن باشید قبل از سرویس اولیه هم باید رفع کنند. هم مشکل نشان دهنده بنزین و هم مشکل سرعت سنج
در مورد گیربکس هم دوستان توضیح دادند. اگر بعد از کیلومتر 1000 اشکال همچنان باقی بود، برای گارانتی اقدام کنید. ولی معمولا تا 1000 کیلومتر مشکل گیربکس رفع میشه

HadiN_HN
13-01-2013, 18:25
سلام دوستان
امروز زنگیدم سایپا گفت ماشین شما فاکتور شده. این یعنی چی؟ چه قدر طول داره تا بدن؟

ДŁI
13-01-2013, 22:53
سلام دوستان
امروز زنگیدم سایپا گفت ماشین شما فاکتور شده. این یعنی چی؟ چه قدر طول داره تا بدن؟

یعنی ماشین با اسم و مشخصات و رنگ ، به نام شما صادر شده و
انشالله تا اخر هفته میاد توی نمایندگی
و بعدش بلافاصله بهتون زنگ میزنن که تشریف ببرید ماشین رو تحویل بگیرید

مبارک باشه

ДŁI
13-01-2013, 23:16
سلام
مشكل داره

نگران نباش .. خوب میشه
دقیقا" تمام مشکلات شما رو منم داشت ماشینم
که .. همه شون برطرف شد .. به جز امپر بنزین ..که گاه گداری .. قاطی میکنه
تو روحشون با این محصولاتشون : |

الانم .. فرمون رو وقتی میگیرم به یه طرف ، تا اخر ، قیچ قیچ صدا میده
ماشین هنوز 1300تا کار کرده

jafari.m
13-01-2013, 23:26
نگران نباش .. خوب میشه

سلام
مرسي از دلداريتون
والا من از روز اول اين ماشين به دلم ننشست
احتمالا بگذارمش واسه فروش
به قول معروف " سالي كه نكوست از بهارش پيداست ..."

m_jasour
13-01-2013, 23:33
سلام
مرسي از دلداريتون

سلام
چقدر زود؟
ایرادهایی که شما گفتین، خیلی راحت رفع میشن
اما اگر کلا ماشین به دلتون ننشسته، یه مسئله دیگه اس

اون دوستمون هم که وقتی فرمون میگیرن صدا میشنون، چند مورد رو چک کنن:
تسمه شل نباشه
روغن هیدرولیک در سطح مشخص شده باشه
ضمنا ترجیحا نباید فرمون رو تا انتها بگیرید و اگر گرفتید هم بیشتر از دو سه ثانیه نشه

jafari.m
13-01-2013, 23:38
سلام
چقدر زود؟
ایرادهایی که شما گفتین، خیلی راحت رفع میشن
اما اگر کلا ماشین به دلتون ننشسته، یه مسئله دیگه اس

تسمه شل نباشه
ضمنا ترجیحا نباید فرمون رو تا انتها بگیرید و اگر گرفتید هم بیشتر از دو سه ثانیه نشه
بنظر من ماشيني نيست كه بشه اسپرتش كرد
يه جورايي ه بنظر من خوش ركاب نيست

ДŁI
13-01-2013, 23:50
سلام
مرسي از دلداريتون

بنظر من ماشيني نيست كه بشه اسپرتش كرد
يه جورايي ه بنظر من خوش ركاب نيست

نه داداشم .. فکرت رو ازاد کن
ذهنیت های بد رو درمورد تیبا بریز دور
این ایراد ها خیلی راحت قابل برطرفه
من فقط انتظارم این بود که نباید در ابتدا این مسائل با ماشین همراه میبیود ، که خب.. گارانتی اولیه همه چیز رو ok میکنن

تسمه شل نباشه

مرسی مرسی.. حتما بررسی میکنم

MehranVB
14-01-2013, 08:31
نگران نباش .. خوب میشه

این چه کاریه؟ شما اگه فرمون 206 رو هم تا آخر نگه دارید صدا میده! این کار به موتور هیدرولیک آسیب میرسونه.

jafari.m
19-01-2013, 10:16
سلام
دوستان عزیز کسی برای کاهش صدای موتور داخل کابین کاری انجام داده ؟؟:n13:
تو سرعت بالا واقعا اعصاب رو بهم میریزه هرچی هم صدای ضبط رو زیاد کنی تاثیری نداره:n02:

m_jasour
19-01-2013, 21:57
سلام
دوستان عزیز کسی برای کاهش صدای موتور داخل کابین کاری انجام داده ؟؟:n13:
تو سرعت بالا واقعا اعصاب رو بهم میریزه هرچی هم صدای ضبط رو زیاد کنی تاثیری نداره:n02:
سلام
دوست من، چند تا راه دارید
اصلی ترین راه، استفاده از بنزین سوپر
دومی استفاده از روغن موتور مناسب (10W40)
سومین و کم تاثیرترین راه هم استفاده از نمد کاپوت هستش
دو مورد اول بسیار مهم هستند

irinn65
09-03-2013, 02:49
عکس لو رفته از هاچ بک زیبای ایرانی(تیبا)

Click here to view the small image.

abolfazlmarzany
10-03-2013, 00:45
عکس لو رفته از هاچ بک زیبای ایرانی(تیبا)

یکی دیکه از ایده های مهندس های ایرانی
بجای اینکه موتور ماشین رو تغییر بدن شکل رو تغییر میدن
ماشین هاچ بک فقط کره ای ها و بعد 111 جدید خودمون ( ولی کره ای به چیز دیگس )

sajjad1973
11-03-2013, 07:55
یکی دیکه از ایده های مهندس های ایرانی
بجای اینکه موتور ماشین رو تغییر بدن شکل رو تغییر میدن
ماشین هاچ بک فقط کره ای ها و بعد 111 جدید خودمون ( ولی کره ای به چیز دیگس )

به نظر من که زیباست و قابل قبول هم هست - به نظر میرسه خودرو سازها تو بخش طراحی پیشرفتهایی داشتن - -- اما به قول شما باید یه فکری هم برای موتور خودرو ها کنن - موتورهایی با قدرت بین 100 تا 120 اسب بخار و مصرف سوخت 7.5 لیتر در داخل شهر الان تو دنیا یه چیز مرسوم هست که خودرو سازهاشون عین هلو میسازن و متداولترین موتور ها هستن که رو خودرو های معمولی و نه لوکس نصب میکنن - خودروسازهای ماهم الان دیگه وقتشه بعد از پیشرفتهای هرچند کمی که تو طراحی خودرو داشتن بیان تو این بخش موتور و کیفیت قطعات تمرکز کنن

GOLDFINCH
02-04-2013, 00:03
راس میگن فرمونش مشکل داره ؟

ДŁI
02-04-2013, 14:22

خیر.. اینطور نیست

خودروی بنده و یکی از همکارام که اینطور نیست

masooumi
03-04-2013, 14:37

مشکل ؟ شاید منظور این هست که فرمونش کمتر می پیچه که باید بگم بله ، فرمون این خودرو زاویه کمتری رو می پیچه که اگر نسبت به یک خودرو مثل پراید مقایسه کنیم ، کاملا براتون محسوس هست. (البته چون هیدرولیک هست زیاد اهمیت نداره ولی اگر این فرمون ، هیدرولیک نبود واقعا مشکل داشتید باهاش)

M A S 0 U D
04-05-2013, 19:58
دوستان
قدرت موتور 80 اسب بخار برای وزن 1013 کیلوگرم کم نیست؟ و مشکل ساز نیست بعدا؟
الان بقیه خودروها مثل ال 90 بالای 100 اسب بخاره...

TIBA-SX
04-05-2013, 22:15
دوستان
قدرت موتور 80 اسب بخار برای وزن 1013 کیلوگرم کم نیست؟ و مشکل ساز نیست بعدا؟
الان بقیه خودروها مثل ال 90 بالای 100 اسب بخاره...
بد نیست یکبار پشت یک تیبا بشینید و یک تستی بزنید
به عقیده خیلیها، تیبا خیلی تند و تیز و پرشتاب (حتی با سرنشین کامل و در سربالایی ها) راه میره
تنها نقطه ضعف موتور تیبا، 8 سوپاپه بودن اونه

M A S 0 U D
04-05-2013, 22:43
بد نیست یکبار پشت یک تیبا بشینید و یک تستی بزنید
به عقیده خیلیها، تیبا خیلی تند و تیز و پرشتاب (حتی با سرنشین کامل و در سربالایی ها) راه میره
تنها نقطه ضعف موتور تیبا، 8 سوپاپه بودن اونه
اتفاقا دوستم تیبا داره و اونم همیننو میگه
بدنه اون چطوره ؟ تو تصادفات محکم و قابل اتکاست؟

irinn65
09-05-2013, 03:11
اتفاقا دوستم تیبا داره و اونم همیننو میگه
بدنه اون چطوره ؟ تو تصادفات محکم و قابل اتکاست؟

بله دوست عزیز بدنه ی نسبتا خوبی داره یکی از اشناها با تیبا بلطف لاستیک بی کیفیتش که ترکید چپ کرد اما برای خودش و خانوادش اتفاقی نیفتاد...

mohammadx6
09-05-2013, 20:11
بله دوست عزیز بدنه ی نسبتا خوبی داره یکی از اشناها با تیبا بلطف لاستیک بی کیفیتش که ترکید چپ کرد اما برای خودش و خانوادش اتفاقی نیفتاد...

یعنی برتری محسوسی نسبت به پراید داره؟

irinn65
10-05-2013, 01:31
یعنی برتری محسوسی نسبت به پراید داره؟
برتری صد در صدی که نه اما محکمتره از ایکس 100...و خریدش منطقی تره.

امير موسر
10-05-2013, 08:29
خیلی زشت تیبا هاچ بک ! تازه اینجا با رینگه !! بدون رینگ که بدن بیرون چی میشه ! چرا سقفش انقدر بلنده آخــــــــــــــه !!!

775e
13-05-2013, 13:49
سلام دوستان تیبا عمده مشکلش چیه یعنی شما با چه مشکلی تا حالا باهاش بر خورد کردی.
برتریش نسبت به پراید پیه یعنی می ارزه 3 تومن بیشتر داد برای تیبا .
من ماشینی برای توی شهر میخوام بنظرتون بدرد میخوره.
از لحاظ استهلاک و خرج چجوره؟

masooumi
16-05-2013, 19:20
سلام دوستان تیبا عمده مشکلش چیه یعنی شما با چه مشکلی تا حالا باهاش بر خورد کردی.
برتریش نسبت به پراید پیه یعنی می ارزه 3 تومن بیشتر داد برای تیبا .
من ماشینی برای توی شهر میخوام بنظرتون بدرد میخوره.
از لحاظ استهلاک و خرج چجوره؟

به عنوان کسی که 9 ماه تیبا داشتم ، مشکل عمدش اینه که لوازم یدکی اون به هیچ عنوان گیر نمیاد (نه در نمایندگی و نه در بازار آزاد) ، حالا شما از کمک بگیرد تا یه چراغ مه شکن ساده

یه نظر من نسبت به پراید سواری خیلی لذت بخشی داره و قابل مقایسه نیست و خیلی خیلی باهم فرق دارن.(الان فعلا 131 دارم)

از نظر خرج هم ماشین من گارانتی بود ولی مشکلاتی که داشت معمولا قطعاتش گیر نمیاد ، مثلا کمک های ماشین خراب بود که آخر هم گیر نیومد یا دیسک چرخ جلوش که بازم گیر نیومد..

fade2amin
21-05-2013, 12:57
آقا بنظر شما من 111 بگیرم یا تیبا ؟
برای من مصرف مهمه، میخوام بدونم تیبا تو شهر چند تا میسوزونه و اینکه هزینش چقدره ؟
ممنونم .

masooumi
22-05-2013, 19:41
آقا بنظر شما من 111 بگیرم یا تیبا ؟
برای من مصرف مهمه، میخوام بدونم تیبا تو شهر چند تا میسوزونه و اینکه هزینش چقدره ؟
ممنونم .

از نظر مصرف زیاد فرقی با پراید های جدید (همین خانواده X100) نداره و شاید بشه گفت مصرفش کمتر هست.(البته به نوع سوخت و نوع روغن و ... خیلی حساسه)

کلا پیشنهاد من اینه که به نظر ما با اختلاف قیمتی که داره ، 100% تیبا بهتره .(فقط بحث لوازم یدکی هست که لوازم پراید توی هر سوپری پیدا میشه ولی لوازم تیبا خیر)

من تیبا را فروختم و به امید اینکه خودروی خودم رو ارتقا بدم ، برای زیر پا یک 131 صفر خریدم ولی با کیفیت خودروهایی که الان دیدم ، خودم کم کم دارم فکر می کنم که دوباره همین تیبا را بخرم...

oghyanoos
23-05-2013, 22:51
من نمایندگی سایپا بودم
گفت به جز کمک، همه ی قطعات یدکی تیبا موجوده

mohamad skystar
24-05-2013, 01:48
من نمایندگی سایپا بودم
گفت به جز کمک، همه ی قطعات یدکی تیبا موجوده

موجود هست دوست من
اما تو دسترس عموم و بازار نیست.
همه محصولات ایرانی تمام قطعاتشون هست
اما گاهی اوقات شاهد کمیاب شدنش هستیم.
متاسفانه پخش لوازم یدکی خودروها در کشور اونطور که باید انجام نمیشه
واسه همین برخی قطعات تو برخی شهرها و نمایندگی ها گیر نمیاد اما جاهای دیگه هست.

emad_67
25-05-2013, 08:22
من بين انتخاب رنگ نوك مدادي و مشكي واقعا گير كردم.
مشكي متاليك به نظرم خيلي قشنگه اما مي گن ممكنه مات بشه، اين حرف درسته؟
در مورد نوك مدادي چي؟ اون هم مات ميشه؟ و اين مات شدن زير آفتاب ايجاد ميشه يا به چه شكل هست؟

من جفت اين رنگ ها رو بيرون ديدم به نظرم مات بودن يا اينكه كثيف بودن. به هر حال اونجوري كه تو عكس ها ديدم نبود. تو نمايندگي ها هم اكثرا سفيد هست.

mohamad skystar
25-05-2013, 10:09
من بين انتخاب رنگ نوك مدادي و مشكي واقعا گير كردم.
مشكي متاليك به نظرم خيلي قشنگه اما مي گن ممكنه مات بشه، اين حرف درسته؟
در مورد نوك مدادي چي؟ اون هم مات ميشه؟ و اين مات شدن زير آفتاب ايجاد ميشه يا به چه شكل هست؟

من جفت اين رنگ ها رو بيرون ديدم به نظرم مات بودن يا اينكه كثيف بودن. به هر حال اونجوري كه تو عكس ها ديدم نبود. تو نمايندگي ها هم اكثرا سفيد هست.

دوست من این رنگ ها متالیک هتسن و اصلا مات نمیشن
در ضمن شما که جنوب کشور زیر آفتاب های طاقت فرسا زندگی نمیکنید.
هر کدوم از این رنگ هارو خواستین راحت به سلیقه خودتون انتخاب کنید .

emad_67
30-05-2013, 12:53
امروز رفته بودم نمایندگی سایپا دیدم تیبا یورو 4 رو 700 تومن گرون تر زده بود، 19,490.
این یورو 4 فقط شامل استاندارد آلایندگی اینا میشه؟ چه توجیهی داره آدم 700 تومن بیشتر بده برای یورو 4؟

mohamad skystar
30-05-2013, 14:23
امروز رفته بودم نمایندگی سایپا دیدم تیبا یورو 4 رو 700 تومن گرون تر زده بود، 19,490.
این یورو 4 فقط شامل استاندارد آلایندگی اینا میشه؟ چه توجیهی داره آدم 700 تومن بیشتر بده برای یورو 4؟

یورو 4 مربوط به میزان آلایندگی و محیط زیست و این مسائل میشه.
دوست من توجیهی نداره چون وقتی اجبار شد همه مجبورن این 700 تومان رو اضافه پرداخت کنن
پس تا این مبلغ بیشتر نشده بهتره خرید رو انجام داد

shadows_funeral
30-05-2013, 18:24
توجیه داره حتی اگه 5 میلیون هم بدین. چون بیماری و آلودگی محیط زیست خرج های بیشتری روی دست بشریت خواهد گذاشت. فلذا خیلی زودتر از اینا باید این اتفاق میوفتاد. در هر حال مجبورید این پولو پرداخت کنید. چون بزودی دیگه ماشینی که یورو 4 نباشه شماره نمی شه

oghyanoos
30-05-2013, 23:24
یورو 4 مربوط به میزان آلایندگی و محیط زیست و این مسائل میشه.
دوست من توجیهی نداره چون وقتی اجبار شد همه مجبورن این 700 تومان رو اضافه پرداخت کنن
پس تا این مبلغ بیشتر نشده بهتره خرید رو انجام داد
خوشبختانه تیبا به دلیل اینکه دو ایربگ داشت و euro3 هم بود فقط 700 تومن گرون شد اما ایران خودرو هر ماشینی رو حداقل 3 میلیون افزایش داده

heinrich_himmler
31-05-2013, 22:44
اینکه دوستان گفتن درسته.عامل اصلی ام اس,سرطان پوست,سکته قلبی و ... همش تو اگزوز همین خودروهاست اما سوال شما هم درسته منم برام سواله با این بنزین و گازوئیل کدوم یورو ٤????!

emad_67
01-06-2013, 18:44
آقا بگذریم از این حرفا، ما که یورو 3 نوشتیم :n02:

برای بیمه بدنه خودرو چه بیمه ای رو پیشنهاد می کنید؟ خود سایپا بیمه بدنه می کرد و 360 تومن میگرفت، اما من شک کردم و فعلا بیمه بدنه نکردم.
بیمه خود سایپا خوب هست؟ و اینکه بیمه بدنه برای تیبا چقدر در میاد؟

masooumi
01-06-2013, 21:26
آقا بگذریم از این حرفا، ما که یورو 3 نوشتیم :n02:

برای بیمه بدنه خودرو چه بیمه ای رو پیشنهاد می کنید؟ خود سایپا بیمه بدنه می کرد و 360 تومن میگرفت، اما من شک کردم و فعلا بیمه بدنه نکردم.
بیمه خود سایپا خوب هست؟ و اینکه بیمه بدنه برای تیبا چقدر در میاد؟

بیمه بدنه خود سایپا چند حالت داره و فکر کنم نوع معمولیش 250 در بیاد و سایر بیمه ها هم با تخفیف صفری و ... هم همین مقدار در میاد.

به نظر من همون بیمه کارت نارنجی سایپا را بگیرید. هم اینکه فرانشیز نداره و هم اینکه وقتی خدای ناخواسته چیزی بشه ، راحت میری ماشین را تحویل نمایندگی می دهید و بعد سالم تحویل می گیرید و دردسر نداره

oghyanoos
02-06-2013, 09:51
تیبا های تحویل شهریور قطعا یورو 4 خواهد بود؟؟

masooumi
03-06-2013, 17:07
تیبا های تحویل شهریور قطعا یورو 4 خواهد بود؟؟

اگر باز به خودرو ساز ها دوباره مهلت ندهند از ابتدای تیر ماه به بعد یورو 4 خواهد بود

oghyanoos
09-06-2013, 00:53
در انتخاب رنگ تیبا موندم!
نوک مدادی یا بنفش متالیک ؟؟؟
محیط اینجا کمی گرد و خاکیه.

TIBA-SX
09-06-2013, 13:11
در انتخاب رنگ تیبا موندم!
نوک مدادی یا بنفش متالیک ؟؟؟
محیط اینجا کمی گرد و خاکیه.

اگه گرد و خاک زیاد باشه، رنگهای روشن و یا نوک مدادی خوبن
فقط سراغ مشکی نرید

oghyanoos
09-06-2013, 16:10
اگه گرد و خاک زیاد باشه، رنگهای روشن و یا نوک مدادی خوبن
فقط سراغ مشکی نرید
بین دو رنگ نوک مدادی و بنفش میخام یکی رو انتخاب کنم

TIBA-SX
09-06-2013, 21:09

خوب انتخاب کنید دیگه
اینکه پرسیدن نداره
رنگ کاملا سلیقه ایه

hossein.az
09-06-2013, 21:26
رنگ نوک مدادی باب پسند عموم هست

oghyanoos
17-06-2013, 21:15
میگن در خودروهای تیبای جدید که سایپا تحویل میده، نمای عقب کمی تغییر کرده!؟ درسته؟ چه تغییری کرده؟

رامینم
17-06-2013, 21:35
میگن در خودروهای تیبای جدید که سایپا تحویل میده، نمای عقب کمی تغییر کرده!؟ درسته؟ چه تغییری کرده؟

بله کمی تغییر کرده. چراغاش عوض شده.

hossein.az
17-06-2013, 21:44

نخیر هیچ تغییری در تیبای معمولی ایجاد نشده
فقط یک محصول جدید به اسم تیبا هاچ بک یا تیبا 2 قراره تولید بشه
که فعلا چیزی درباره ی فروشش معلوم نیست

oghyanoos
17-06-2013, 23:20
نه منظورم تیبا هاچبک نیست.
همین تیبا معمولی را شخصی میگفت سپر عقبش تغییراتی کرده!

hossein.az
17-06-2013, 23:36

نخیر هیچ تغییری نداشته
ولی فروشگاههای اسپرت خودرو
یکسری سپر و زیر سپری برای تیبا اوردن شاید
اون رو دیدن و منظورشون همون بوده

Artam01
18-06-2013, 13:19
فرمانش هم عوض شده است.

oghyanoos
18-06-2013, 22:46
فرمانش هم عوض شده است.
کدوم؟
هاچ بک؟

TIBA-SX
20-06-2013, 19:15

بله، جدیدا یک زیر سپری بوسیله خود سازنده نصب میشه
ضمنا فرمان هم تغییر کرده

masooumi
20-06-2013, 19:50
بله، جدیدا یک زیر سپری بوسیله خود سازنده نصب میشه
ضمنا فرمان هم تغییر کرده

اگر لطف کنید و تصویر بزارید ممنون میشیم.

emad_hs
22-06-2013, 11:05
سلام
دوستان قیمت مه شکن تیبا چنده؟

masooumi
22-06-2013, 11:55
سلام
دوستان قیمت مه شکن تیبا چنده؟

اگر از نمایندگی بتونید گیر بیارید و به قیمت شرکتی فکر می کنم دو نوع باشه که یکی 35 هست و یکی حدود 60 ولی بازار آزاد تا 200 تومان با بالا هم هست.

TIBA-SX
22-06-2013, 19:23
اگر لطف کنید و تصویر بزارید ممنون میشیم.

oghyanoos
24-06-2013, 11:47
ممنون
همه ی تیباهای تحویلی اینگونست یا سفارشی هست؟
فرمان چه تغییری کرده؟

TIBA-SX
24-06-2013, 14:51
ممنون
همه ی تیباهای تحویلی اینگونست یا سفارشی هست؟
فرمان چه تغییری کرده؟

اصولا باید همه شون همینجوری باشن، سفارشی نیست
اینم فرمون جدید:

oghyanoos
24-06-2013, 22:28
نمای داخل تیبا در دو رنگ کرم و مشکی هست؟؟

hossein.az
24-06-2013, 23:47
نمای داخل تیبا در دو رنگ کرم و مشکی هست؟؟
نخیر فقط تریم مشکی داره
که عکسش در پست بالایی موجوده

oghyanoos
25-06-2013, 11:21
عکس بالایی که تریم کرم هست

masooumi
25-06-2013, 13:41
اول بابت تصاویر از دوستمون تشکر می کنم. (به نظر من که فرمون قبلیش بیشتر بهش میومد ولی خوب حتما یک مزیتی برای تبدیل بوده ولی زیر سپری بسیار بسیار در رفع مشکل زیبایی عقب خودرو موثر هست)

تیبا فقط با تریم خاکستری تولید میشود.(رنگ تریم پراید های خانواده X100) و بخش از قسمت های داشبورد مشکی هست دقیقا مانند تصویری که دوستمون گذاشتن.

oghyanoos
25-06-2013, 23:54
دوستان از این زیر سپری که جدیدا سایپا میزاره عکس های دیگری بگذارین:n01:

emad_67
04-07-2013, 11:18
دوستان این زیر سپری و تغییر فرمون تو تیبا های یورو 4 که حدیدا میدن اضافه شده یا کلی هست؟

تیبایی که من نوشتم یورو 3 هست و 1 ماه و چند روز پیش فروش فوری ثبت نام کردم ولی هنوز که خبری نشده، زنگ زدم می گن الان تیبا های قدیمی چون پلاک نمیشه، تا بیان برای پلاکش مجوز بگیرن ممکنه طول بکشه، اگه می خوای بیا 700 تومن دیگه بده بوزو 4 بگیر!!

masooumi
04-07-2013, 11:42
دوستان این زیر سپری و تغییر فرمون تو تیبا های یورو 4 که حدیدا میدن اضافه شده یا کلی هست؟

تیبایی که من نوشتم یورو 3 هست و 1 ماه و چند روز پیش فروش فوری ثبت نام کردم ولی هنوز که خبری نشده، زنگ زدم می گن الان تیبا های قدیمی چون پلاک نمیشه، تا بیان برای پلاکش مجوز بگیرن ممکنه طول بکشه، اگه می خوای بیا 700 تومن دیگه بده بوزو 4 بگیر!!

نه این تغییرات کلی هست ولی تا قسمتی شانسی و اینکه بعضی ها بدون زیر سپری هستند و بعضی ها با زیر سپری...

oghyanoos
04-07-2013, 14:26
نه این تغییرات کلی هست ولی تا قسمتی شانسی و اینکه بعضی ها بدون زیر سپری هستند و بعضی ها با زیر سپری...
یعنی راهی نداره اگر تیبای تحویلی این رو نداشت اقدامی کنیم؟
به صورت آزاد پیدا میشه؟ چنده؟

وین رونی
04-07-2013, 20:00
من تقریباً شش ماه پیش ثبت نام کردم برای تحویل تیر(بازه اول تا آخر تیر) که البته هنوز ندادن.می خوام بدونم این تغییرات جدید شامل حال من هم میشه؟ضمناً کسی می دونه چقدر زمان می بره تحویلش از موقعی که اعلام کنن؟

masooumi
04-07-2013, 20:08
یعنی راهی نداره اگر تیبای تحویلی این رو نداشت اقدامی کنیم؟
به صورت آزاد پیدا میشه؟ چنده؟

راهی که نداره ، مگر اینکه خوش شانس باشید.(البته اکثریت خودروهای تحویلی دارند)

تیبا هنوز خیلی از لوازم یدکی معمولیش توی نمایندگی پیدا نمیشه ، چه برسه به این چیزای تزئینی و جدید

H_O_S_E_I_N
18-07-2013, 10:05
نسبت به وزنش 2 لیتر بیشتر بنزین مصرف میکنه

TIBA-SX
19-07-2013, 21:41
نسبت به وزنش 2 لیتر بیشتر بنزین مصرف میکنه

رو چه حسابی این حرف رو میزینید و در مقایسه با کدوم ماشین داخلی !!!؟
معلومه دلت از تیبا خیلی پره

jacob
19-07-2013, 23:32
با سلام
دوست عزیز بعضی ها انجام داده اند .ولی دو مورد هست اول یکسری موتور بالابر جلوی پراید را خورانده اند . یکسری با سرهم بندی موتوری بر روی این بالا بر دستی عقب سوار می کنند که زیاد بدرد بخور نیست .
مورد دوم هم وضعیت کلید است چون کلید بدرد بخوری من پیدا نکرده ام .

poonel
29-07-2013, 22:55
تیبا هاچ بک در تبلیغ جدید سایپا

چقدر زشته. :n21:

خودروهای دهه 70 اروپا از این خوشگل تر بودن. حتی پراید حلبی هم از این خوشگل تره.

واقعاً خجالت نمی کشن همچین ماشی ضایعی رو می چپونن به مردم؟:angry:

irinn65
30-07-2013, 03:32
تیباهای تحویلی جدید هم مشکل سپر عقب حل شده همینطور فرمون تغییر کرده تریم داخل هم روشن تر شده(کرم)

shadows_funeral
30-07-2013, 04:12
تیبا هاچ بک در تبلیغ جدید سایپا

چقدر زشته. :n21:

خودروهای دهه 70 اروپا از این خوشگل تر بودن. حتی پراید حلبی هم از این خوشگل تره.

واقعاً خجالت نمی کشن همچین ماشی ضایعی رو می چپونن به مردم؟:angry:
زیبایی یک امر کاملا نسبی و سلیقه ای هست. اینطور کلی نظر دادن در مورد زیبایی یک خودرو خیلی اشتباه و سطحی هستش.

وین رونی
04-08-2013, 13:14
دعوتنامه دو هفته پیش اومد و ما هم ما بقی پول را پرداخت کردیم اما هنوز از تحویل ماشین خبری نیست!!

M A S 0 U D
08-08-2013, 22:28
با اجازه چند سوال در مورد تیبا از دوستان تیباسوار ...

1-مصرف سوخت تیبا واقعی صدی چندتاست؟ (لطفا بدون تعصب بگید) من خودم پراید 131 دارم و 8.5 الی 9 تا میسوزونه!!!
2-ایمنی این ماشین چطوره؟ بدنه محکمی داره یا مثل پرایده؟ برای مسافرت خوبه؟ کلا در حد چه ماشینیه بدنه و محکمیش؟
3-این قضیه تیبا هاچ بک چی شد ؟ کی تولید میشه ؟ به نظر شما وقتی بیاد قیمتش چه حدودیه؟ شاید یکی خریدم البته پس از تحقیقات و یافتن جواب سوالات ...
4-قدرت موتورش 80 اسب بخاره، میخواستم بدونم کافیه؟
5-شتاب این خودرو چقدره؟

oghyanoos
09-08-2013, 01:12
من سه ماه قبل تیبا ثبتنام کردم . تحویل شهریور
آیا موقع تحویل حق انتخاب بین یورو3 و 4 را دارم یا اجباری بهم یورو 4 میدن؟
این تغییرات جدید فقط مختص یورو 4 هست؟؟

jacob
09-08-2013, 11:54
با اجازه چند سوال در مورد تیبا از دوستان تیباسوار ...

1-مصرف سوخت تیبا واقعی صدی چندتاست؟ (لطفا بدون تعصب بگید) من خودم پراید 131 دارم و 8.5 الی 9 تا میسوزونه!!!
2-ایمنی این ماشین چطوره؟ بدنه محکمی داره یا مثل پرایده؟ برای مسافرت خوبه؟ کلا در حد چه ماشینیه بدنه و محکمیش؟
3-این قضیه تیبا هاچ بک چی شد ؟ کی تولید میشه ؟ به نظر شما وقتی بیاد قیمتش چه حدودیه؟ شاید یکی خریدم البته پس از تحقیقات و یافتن جواب سوالات ...
4-قدرت موتورش 80 اسب بخاره، میخواستم بدونم کافیه؟
5-شتاب این خودرو چقدره؟

با سلام دوست عزیز
بنده یک سال و خورده است هست تیبا دارم تحویل خرداد 91 تا الان نزدیک 21000 راه رفته
در مورد مصرف الان در شهر تهران با ترافیک و کولر یک سره روشن بین 7.7 تا 7.9 می سوزاند البته بنزین سوپر می زنم مورد بعدی هم روغن در این ماشین خیلی در مصرف سوخت تاتیر دارد . روغن 10-40 توتال اماراتی اخرین بار هم 5-30 توتال فرانسوی ریختم داخلش
در مورد ایمنی من به علت کم بودن پول تیبا را انتخاب کردم اصلا پراید سوار نمی شوم بدنه و ایمنی به نظرم خیلی از پراید بهتر هست بدنه محکم تر دو ایربگ ترمز abs+ebd فرمان هیدرولیک قضای راحت برای سرنشنان چه ردیف جلو چه ردیف عقب حتی بهتر از 206 و 405 در عقب
مورد سوم نظری ندارم
مورد چهارم راستش زیاد اهل گاز دادن نیستم ولی شتابش مخصوصا در یک و دو خیلی خوب هست و قابلیت جا گذاشتن ماشینهای هم رده خودش را دارد .
در مورد تیبا قسمت جلو خودرو راحتر بگم اکثرا ریو می باشد از کمک جلو بندی لنت ترمز و فن موتور ترکیب ربو پراید
در مورد جاده من چندبار تا مشهد اصفهان بم رفتم ام توی جاده من اصلا مشکلی نداشتم
ولی این موارد باید در مورد یک ماشین ایرانی مونتاژ داخل در نظر گرفت من موتوری ایرادای نداشتم ولی جلو بندی کمک عقب ودینام و ایربگ به علت ایراد قربیلک فرمان و چراغهای جلو با عث مراجعه بیش از حد من جهت گارانتی بود

jacob
09-08-2013, 12:06
من سه ماه قبل تیبا ثبتنام کردم . تحویل شهریور
آیا موقع تحویل حق انتخاب بین یورو3 و 4 را دارم یا اجباری بهم یورو 4 میدن؟
این تغییرات جدید فقط مختص یورو 4 هست؟؟

در مورد کدوم تغییرات زیر سپر عقب و فرمان و تریم داخلی و گویا بصورت دیمی و بدون هیچ اصولی فقط یکی از موراد که روی یورو چهار هست اگر اشتباه نکنم صفحه کیلومتر تغییر کرده نو سفید دور نقره ای و بعلت تغییر در سیم کشی یک چراغ دیگر هم جهت نشان دادن غیر فعال بودن ایربگ شاگرد
تغییرات یورور 4 کاتالیزور سنسور کیلومتر سنسور دوم اکسیژن و تغییر دسته سیم موتور و نرم افزار ecu

masooumi
10-08-2013, 11:25
در تیبا یورو 4 سیم کشی خودرو تغییر کرده و از شبکه CAN استفاده شده است . به همین خاطر در تولیدات اولیه بعضی مشکلات قاطی کردن های سیستم برقی (مثل آنچه در سمند مالتی پلکس) رخ می دهد.

masooumi
10-08-2013, 11:27

در مورد تیبا هاچ بک هم سایپا در حال نصب روبات های خط تولیدش بود که ظاهرا به دلیل تحریم های اخیر تا مدت نامشخصی کار خوابیده و تولیدش فعلا مقدور نیست...

M A S 0 U D
10-08-2013, 11:29
تیبا اگه قدرت موتورش 95 یا 100 اسب بخار می بود عالی میشد البته فکر نمیکنم اون موقع دیگه قیمتش اینقدر میبود ...

oghyanoos
10-08-2013, 13:15
در مورد کدوم تغییرات زیر سپر عقب و فرمان و تریم داخلی و گویا بصورت دیمی و بدون هیچ اصولی فقط یکی از موراد که روی یورو چهار هست اگر اشتباه نکنم صفحه کیلومتر تغییر کرده نو سفید دور نقره ای و بعلت تغییر در سیم کشی یک چراغ دیگر هم جهت نشان دادن غیر فعال بودن ایربگ شاگرد
تغییرات یورور 4 کاتالیزور سنسور کیلومتر سنسور دوم اکسیژن و تغییر دسته سیم موتور و نرم افزار ecu
حالا انتخاب یورو3 یا یورو4 بر عهده مشتری هست؟؟

masooumi
19-08-2013, 20:05
پیش فروش دومین مدل خودرو ملی سایپا، تیبا 2 بزودی در نمایندگی های سایپا آغاز می شود.

به گزارش «پرشین خودرو»، پیش فروش خودرو تیبا 2 در آینده نزدیک در نمایندگی های فروش گروه خودروسازی سایپا در سراسر کشور آغاز خواهد شد و پس از اعلام رسمی شروع این ... [ادامه مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

منبع : پرشین خودرو

masooumi
19-08-2013, 20:06
حالا انتخاب یورو3 یا یورو4 بر عهده مشتری هست؟؟

بله ولی ظاهرا در حال حاضر فقط یورو 3 ثبت نام میشود.

oghyanoos
20-08-2013, 13:35
قرار تحویل تیبای ثبت نامی من شهریور هست. حالا کی با من تماس میگیرن؟

masooumi
20-08-2013, 19:01
قرار تحویل تیبای ثبت نامی من شهریور هست. حالا کی با من تماس میگیرن؟

تازه دعوتانمه های تحویل مرداد صادر شده ، شما حداقل 20 روز تا یک ماه تا صدور دعوتنامه فاصله دارید.

masooumi
20-08-2013, 19:03
دوستان علاقه مند به ثبت نام تیبا 2

پیش فروش از 02 شهریور با شرایط تصویر پیوست

مدیر گرامی ، با توجه به مهم بودن این موضوع در بحث شرایط پیش فروش سایپا هم همزمان اعلام شد.

oghyanoos
20-08-2013, 20:32
گفته نشده قیمت نهاییش چنده؟؟ تیبا 2

masooumi
20-08-2013, 21:00
گفته نشده قیمت نهاییش چنده؟؟ تیبا 2

طبق بخشنامه قیمت ، تیپ و رنگ در زمان تحویل مشخص خواهد شد.

من احتمال می دهم یک اختلاف 2+ میلیونی نسبت به مدل معمولی

M A S 0 U D
23-08-2013, 19:17
تبلیغ تیبا 2 هم از تلویزیون پخش شد ... ظاهرش که بهتر شده و امیدوارم قیمتش زیاد نسبت به مدل سدانش گرانتر نباشه ...

M A S 0 U D
23-08-2013, 20:01
سبقت تیبا از خودروهای گران قیمت چینی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به گزارش اکو ویژن، طبق آخرین گزارش کیفی خودروهای تولیدی داخلی که هر ماهه از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران منتشر می شود خودرو تیبا بالاتر از خودروهای MVMX۳۳ و MVM۵۳۰ قرار گرفت.
نکته جالب توجه اینکه تیبا در حالی با این دو خودرو در حال رقابت کیفی است که قیمت این خودرو در بازار ۱۸ میلیون تومان بوده و در مقایسه با خودرو MVMX۳۳ ۶۳ میلیون تومانی و MVM۵۳۰ ۴۰ میلیون تومانی از قیمت پائین تر و بر اساس همین گزارش با کیفیت بیشتری همراه بوده است.
بر این اساس خودرو ملی تیبا با افزایش کیفیت در معیارهای این گزارش با رشد ۳.۳ درصدی در کیفیت رنگ همراه شد.
در گزارش ماهانه ارزشیابی کیفی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، خودروهای ساخت داخل در ۹ معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور، ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزیینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ مورد ارزیابی قرار می گیرد.

Mahdi/s
23-08-2013, 21:31
ســـلام....
میدونم تا تیبا2 نیاد و 1سالی از عمر اش نگذره نمیشه کلی جواب داد..باید امتحانش رو پس بده.....ولی به نظرتون این مشکل هندلینگ ایی که تیبا داره (و کسانی هم میگن نداره) در تیبا 2 رفع شده...؟؟

oghyanoos
23-08-2013, 22:55
انصافا تبلیغش شکیل بود
رنگ بسیار زیبا که هیچ وقت به دست مشتری نخواهد رسید
اما خیلی قشنگ تر از اون چیزی بود که تو عکس ها دیدم:n01:
مطمئنم استقبال از پیش فروش تیبا 2 افزایش خواهد یافت

masooumi
24-08-2013, 07:57
ســـلام....
میدونم تا تیبا2 نیاد و 1سالی از عمر اش نگذره نمیشه کلی جواب داد..باید امتحانش رو پس بده.....ولی به نظرتون این مشکل هندلینگ ایی که تیبا داره (و کسانی هم میگن نداره) در تیبا 2 رفع شده...؟؟

مشکل هندلینگ !!!! :n04:

sajjad1973
24-08-2013, 17:28
به نظرم رقیب خیلی خوبی برای خودرو های چینی هاچبک که تازگی ها مد شده هست -

خودرو سازها مون باید برن به سمت همینجور طراحی ها چون خواهان زیاد داره

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Raـــــ Hـــــ Za
25-08-2013, 09:11
تیبا هاچ بک بهمن عرضه می‌شود

عرضه تیبا هاچ بک از بهمن ماه امسال آغاز خواهد شد.

به گزارش ایسنا، تیبا هاچ بک مدل دیگری از تیبا بر روی پلت‌فرم این خودرو است.

تیبا هاچ بک چهار سیلندر بوده و حجم موتور آن 1500 سی‌سی است. وزن این خودرو 1035 کیلوگرم و مصرف سوخت آن در سیکل ترکیبی 6.8 لیتر در صد کیلومتر است.

قیمت قطعی این خودرو هنوز تعیین نشده و پیش فروش آن با پیش پرداخت 12 میلیون تومان صورت می‌گیرد. الباقی مبلغ نیز زمان تحویل براساس قیمت روز محاسبه خواهد شد.

به نظر می‌رسد پس از تصمیم وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت درباره نحوه تعیین قیمت خودروها، قیمت تیبا هاچ بک نیز از سوی نهاد مربوطه تعیین شود.

البته به نظر نمی‌رسد قیمت این خودرو با قیمت نوع معمولی آن چندان متفاوت باشد.

M A S 0 U D
30-08-2013, 12:39
استقبال چشمگير از تيبا
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سايپا نيوز: محمد علي قادري از استقبال چشمگير و كم نظير مشتريان درخصوص محصول جديد گروه خودروسازي سايپا خبر داد.
معاون بازاريابي و فروش سايپا، در گفتگو با سايپانيوز عنوان نمود با توجه به گذشت كمتر از 2 روز از آغاز شرايط فروش خودرو تيبا 2، سقف فروش اين محصول تكميل گرديده و گروه سايپا به دنبال راهكاري براي جلب رضايت مشترياني كه موفق به ثبت نام نشده اند بوده است.
وي افزود: در راستاي پاسخگوي به درخواستهاي مكرر مشتريان درخصوص امكان ثبت نام بيشتر براي خودرو تيبا 2، اين شركت با تغيير برنامه ريزي خود جهت افزايش توليد اين خودرو در موعد مقرر، اقدام به افزايش سهميه فروش اينترنتي اين خودرو نموده است. لذا متقاضيان محترم مي توانند جهت ثبت نام به سايت فروش گروه خودروسازي سايپا به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند.

mehrshadmmm
01-09-2013, 18:44
سلام
دوستان میشه یه راهنمایی در مورد این ماشین بکنید؟میخوام ماشینو از یه آشنا بگیرم که اونم تا چند هفته دیگه از کارخونه بگیره...مشکلاتش چی هست؟یورو 3 و 4 چه فرقی داره و کدوم بهتره؟
ممنون

ژولی لسکو
02-09-2013, 06:59
استاندارد آلودگی هواست و یه کاتالیست خاص رو ماشین میذارن تا سطح معقولی ماشین آلودگی داشته باشه نه بیشتر
البته بهتره بنزین مخصوص زده بشه که کاتالیست زودتر از موعد تموم نشه
بنظر من در حال حاظر یورو 4 برتری خاصی نداره
تفاوت آبشنی بینشون نیست

mehrshadmmm
02-09-2013, 15:59
از نظر ایرادات چطور?از پراید که خیلی بهتره درسته?

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

Alijo0on
02-09-2013, 17:48
من یه تیبا سفید فول مدل 90 دارم
الان 6-7 ماهی میشه دستمه و نیمه اسپرت بوده
ارتفاع داشت و بعد چند وقت مجبور شدم برا اینکه راحت بره تو پارکینگ ارتفاعشو ببرم بالا ( فنر فابریک گرفتم و زدم زیرش ) بعدش ماشینو اتاق سر صداش زیاد شده احساس میکنم
اون جلو بندی سازه هم گفت که نفر قبلی ارتفاع که زده میزون فرمون نکرده :| !!! باعص شده لاستیک ا هم صاف شن تا حدودی

با این ماشین چند بار رفتم مسافرت هر چند مسیر دانشگاههمم کم از سفر نداره ( تهران-گرمسار) که الان داگه احساس میکنم سر صدا اتاق زیاد شده و جلوبندی لازم شده
کسی اینجا از جلوبندی این ماشین سر در میارهه؟
دلم نمیخواد ببرم پیش تعمیر کار اونم برداره از جلو تا عقبشو عوض کنه (بوش . طبق اینا ) ببنده و بازم صدا داشته باشه ماشین :(

M A S 0 U D
02-09-2013, 18:06
یکی معایب تیبا رو بی تعصب بگه ... شاید یه تیبا 2 گرفتم شایدم سمند ... موندم ...
فاکتور مهم ایمنی بدنه و قدرت موتورش ...
با تشکر

Alijo0on
02-09-2013, 19:37
با تشکر

مزایا زیاد داره :) چش نخوره !
یکی اینکه هر کی نشسته پشتش بی چون و چرا گفته جدا ارزش داره 2-3 تومن بیشتر بدم تیبا بگیرم تا 131 یا 111 !!
بعد هم از نظر موتوری ارتقا یافته هست حجم مصرف سوخت خیلی پایین در عوض قدرت موتورش خیلی خوبه ولی در قیاس با سمند شاید بیاره
همینطور از نظر بدنه چون اطلاع درستی ندارم نمیتونم نظر بدم که بهتره یا ضعیف تره ...
حداقلش اینه که نسبت به سمند ماشین 2 سال پیش نه 10-12 سال پیش

Lesordiavek
03-09-2013, 07:28
با تشکر

بر اساس تصادف هایی که دیدم و شنیدم ایمنی تیبا از پراید و 405 بیشتره ولی شک دارم به پای سمند برسه. چیزی هم که من میدونم شتابش شبیه پرایده دلیلشم سنگین تر بودن تیبا هست که افزایش قدرت موتور رو جبران می کنه حالا شاید تو تیبا 2 به خاطر سبک تر شدن ماشین شتاب بیشتر باشه. (ولی مصرفش به مقدار خوبی پایین تر از سمنده. البته اگه شما میتونین سمند موتور ملی بنزینی بگیرین تفاوت مصرف سوخت خیلی مشخص نمیشه اما حدود 4-5 میلیون گرون تر از تیبا هست.)

M A S 0 U D
03-09-2013, 16:31
بر اساس تصادف هایی که دیدم و شنیدم ایمنی تیبا از پراید و 405 بیشتره ولی شک دارم به پای سمند برسه. چیزی هم که من میدونم شتابش شبیه پرایده دلیلشم سنگین تر بودن تیبا هست که افزایش قدرت موتور رو جبران می کنه حالا شاید تو تیبا 2 به خاطر سبک تر شدن ماشین شتاب بیشتر باشه. (ولی مصرفش به مقدار خوبی پایین تر از سمنده. البته اگه شما میتونین سمند موتور ملی بنزینی بگیرین تفاوت مصرف سوخت خیلی مشخص نمیشه اما حدود 4-5 میلیون گرون تر از تیبا هست.)

سمند EF7 قیمتش 28 میلیون تومنه و تیبا 19 میلیون و این تفاوت قیمت 9 میلیون تومنه دوست من ...
بعد یه چیز دیگه تیبا ترکیبی چقدر می سوزونه؟ بدون مدنظر قرار دادن انچه تو سایت نوشته (7.1) ؟؟؟

Lesordiavek
04-09-2013, 19:21
سمند EF7 قیمتش 28 میلیون تومنه و تیبا 19 میلیون و این تفاوت قیمت 9 میلیون تومنه دوست من ...
بعد یه چیز دیگه تیبا ترکیبی چقدر می سوزونه؟ بدون مدنظر قرار دادن انچه تو سایت نوشته (7.1) ؟؟؟

ببخشید من اشتباه کردم در مورد قیمت.
مصرفش واللا حرف و حدیث توش زیاده. کسانی رو دیدم که می گن ماشینشون کمتر از اون مقدار می سوزونه و کسانی رو هم دیدم که گفتن مصرفشون رو صدی 11 بوده. البته ممکنه نوع رانندگی این افراد هم تو این موارد دخیل باشه. اما در کل گفته میشه که مصرف ترکیبیش در سطح همون 7.5-7 لیتره. در هر صورت از سمند XU7 کمتره.
اینم در نظر داشته باشین که کیفیت مونتاژ ایرانخودرو بهتر از کیفیت مونتاژ سایپا هست. برای همین شانس داشتن ایرادات غیر عادی (مثل رگلاژ نبودن در ها) تو تیبا بیشتره.

oghyanoos
04-09-2013, 23:27
ببخشید من اشتباه کردم در مورد قیمت.
مصرفش واللا حرف و حدیث توش زیاده. کسانی رو دیدم که می گن ماشینشون کمتر از اون مقدار می سوزونه و کسانی رو هم دیدم که گفتن مصرفشون رو صدی 11 بوده. البته ممکنه نوع رانندگی این افراد هم تو این موارد دخیل باشه. اما در کل گفته میشه که مصرف ترکیبیش در سطح همون 7.5-7 لیتره. در هر صورت از سمند XU7 کمتره.
اینم در نظر داشته باشین که کیفیت مونتاژ ایرانخودرو بهتر از کیفیت مونتاژ سایپا هست. برای همین شانس داشتن ایرادات غیر عادی (مثل رگلاژ نبودن در ها) تو تیبا بیشتره.
ولی تیبا در جدول کیفیت خودروها رفته رفته بالا اومد . که این نشون میده در امر مونتاژ دقت بیشتری شده.

msadeghd
08-09-2013, 18:46
با سلام
من تیبا تحویل شهریور 92 ثبت نام کردم ، مشخص میشه چه موقع با من تماس میگیرن و چه اپشن هایی میشه براش فعال کرد

Pourya-pc
08-09-2013, 18:49
با سلام
من تیبا تحویل شهریور 92 ثبت نام کردم ، مشخص میشه چه موقع با من تماس میگیرن و چه اپشن هایی میشه براش فعال کرد

هنگام ارسال دعوت نامه که با شما تماس میگیرند و به نمایندگی مراجعه میکنید و کارت سبز خودروتون رو دریافت میکنید .

mahdimrt
09-09-2013, 12:07
اینم از تیزر تیبا 2 به نظرتون چه رنگیه خیلی بهش میاد آبی کاربنی که نیست

ژولی لسکو
09-09-2013, 20:48
با سلام

mahdimrt
09-09-2013, 23:16
تیزر دوم تیبا 2 هاچ بک

oghyanoos
11-09-2013, 23:28
منم تحویل شهریورم اما هیچ خبری نیست!!!!!

Alijo0on
14-09-2013, 12:03
منم تحویل شهریورم اما هیچ خبری نیست!!!!!

تحویل تیبا 2 برای اواسط بهمن ماه هست
تیبا هایه معمولی که با 8 میلیون واریزی ( 2 تا 4 میلیون ) بوده هم از مهر شروع میشه به بازرسی توسط سازمان و نهایتا قول تحویل فروردین اردیبهشت سال آینده رو دادن! :|

oghyanoos
15-09-2013, 20:35
دعوت نامم اومد اما از قیمتش تعجب کردم. فاکتور زده 20300 !!!!!
یورو 4 حدود 19500 بود نه این قدر!

rythm
16-09-2013, 14:12
دعوت نامم اومد اما از قیمتش تعجب کردم. فاکتور زده 20300 !!!!!
یورو 4 حدود 19500 بود نه این قدر!
سلام
چه رنگی انتخاب کردین ؟
260 تومن اختلاف رنگ و حدود 250 هم بیمه بدنه هست

ernest1
18-09-2013, 11:31
دوستان ، یه مشکلی برای یکی از فامیلهای ما اتفاق افتاده

ایشون یه تیبا ثبت نام کرده تحویل خرداد 92- از اونایی که بهمن 7 تومن پیش دادند
بقیه پول رو هم همون خرداد ازش گرفتن-شده حدود 19 میلیون تومن

ولی الان سه ماه از موعد تحویل ماشین گذشته و متاسفانه هنوز از ماشین خبری نیست!!!

هر چی هم پیگیری میکنه نمایندگی میگه ماشینت نیومده و بجاش خسارتشو میدیم!!

میخوام براش پیگیری کنم ولی نمیدونم چطوری؟! ضمنا از شهرستان ثبت نام کرده

خودم رفتم بخش مشتریان سایت سایپا.ولی هیچ اطلاعاتی جز همون 7 تومنی که واریز کرده نمیده!!!
بنظر شما چکار کنم؟؟؟؟

oghyanoos
19-09-2013, 10:31
سلام
چه رنگی انتخاب کردین ؟
260 تومن اختلاف رنگ و حدود 250 هم بیمه بدنه هست
رنگ سفید
:n03:

ernest1
19-09-2013, 10:56
دوستان ، یه مشکلی برای یکی از فامیلهای ما اتفاق افتاده

ایشون یه تیبا ثبت نام کرده تحویل خرداد 92- از اونایی که بهمن 7 تومن پیش دادند
بقیه پول رو هم همون خرداد ازش گرفتن-شده حدود 19 میلیون تومن

ولی الان سه ماه از موعد تحویل ماشین گذشته و متاسفانه هنوز از ماشین خبری نیست!!!

هر چی هم پیگیری میکنه نمایندگی میگه ماشینت نیومده و بجاش خسارتشو میدیم!!

میخوام براش پیگیری کنم ولی نمیدونم چطوری؟! ضمنا از شهرستان ثبت نام کرده

خودم رفتم بخش مشتریان سایت سایپا.ولی هیچ اطلاعاتی جز همون 7 تومنی که واریز کرده نمیده!!!
بنظر شما چکار کنم؟؟؟؟

دوستان کسی برای سوال ما جوابی نداره؟

ژولی لسکو
20-09-2013, 22:15
۰۹۶۷۷۰ صدای مشتری سایپا تماس بگیر

oghyanoos
07-10-2013, 21:54
آماده تخصيص يعني در كدوم مرحله؟؟

parya_shilan
17-10-2013, 18:42
دوستانی که این تیبا رو خریدن موفق شدن مشکل صدای موتور وحشتناک و درهای افتضاح خودرو حل کنن !!! اگر موفقیتی صورت گرفته لطفا مارو هم از این کشف قرن مطلع فرمایید که باعث رفع نگرانی چندین خانواده خواهید شد..... با تشکر:n28:

oghyanoos
18-10-2013, 20:15
دوستانی که این تیبا رو خریدن موفق شدن مشکل صدای موتور وحشتناک و درهای افتضاح خودرو حل کنن !!! اگر موفقیتی صورت گرفته لطفا مارو هم از این کشف قرن مطلع فرمایید که باعث رفع نگرانی چندین خانواده خواهید شد..... با تشکر:n28:
منم چند روزه كه تيبا يورو4 تحويل گرفتم. صداي موتور زياد هست! يه مشكل ديگه هم سپر جلو هست كه ارتفاعش از سطح زمين خيلي كمه! مخصوصا يه تيكه زير سپري هم داره به همه سرعت گير ها برخورد ميكنه:n13:

Alijo0on
19-10-2013, 00:12
منم چند روزه كه تيبا يورو4 تحويل گرفتم. صداي موتور زياد هست! يه مشكل ديگه هم سپر جلو هست كه ارتفاعش از سطح زمين خيلي كمه! مخصوصا يه تيكه زير سپري هم داره به همه سرعت گير ها برخورد ميكنه:n13:

خب عزیزم اون تیکه لاستیک مشکی یه جورایی ایده دادن برای زیبایی ماشین که ... مث همیشه حماسه شکنی کردن ! ولی شمام اگه سرعت گیر هارو با احتیاط رد کنی عمرا بگیره البته اون استاندارد هاشو مگه اینکه فنر هایه ماشین رو ارتفاع زده باشی که پیشنهاد میشه کجکی از رو شون ردشی ..!

برای صدایه موتو یه نمد با کیفیت کاپوت میتونه راهکار خوببی باشه یه فورم فروشگاهی مخصوص تیبا هست آدرسشو براتون میفرستم فوق العاده !!!
در مورد در ها هم من دادم ریگلاژ کردن ، نمیشه گفت کاملا اوکی شد ولی بهتر از قبل شد ...!

parya_shilan
19-10-2013, 17:51
جایی خوندم که واسه تیبا با نمد یه عایق کاری می کنن که صدا موتور کمتر میشه تو کابین ...نکنه منظورش همین نمد زیر کاپوت بوده اگه روش دیگه هست لطفا راهنمایی بکنید ... واقعا اعصاب خوردکن هست .... مخصوصا این اواخر دیگه زیاد شده میره تو مخم ....البته همش 3800کارکرده حالا گه بخواد به 5000برسه فکر کنم صدای تراکتور در بیاره :n04:... خدایش سعی می کنم از سوار کردن دوستانی که کل کل می کنن تو ماشین خود داری بکنم ..:n04:...خوب گیربدن واقعا تو ذوقی میزنن .... دوستانی که تجربه دیگه ای داشتن لطفا راهنمایی بکنن ....ممنون:n03:

Alijo0on
19-10-2013, 21:40
جایی خوندم که واسه تیبا با نمد یه عایق کاری می کنن که صدا موتور کمتر میشه تو کابین ...نکنه منظورش همین نمد زیر کاپوت بوده اگه روش دیگه هست لطفا راهنمایی بکنید ... واقعا اعصاب خوردکن هست .... مخصوصا این اواخر دیگه زیاد شده میره تو مخم ....البته همش 3800کارکرده حالا گه بخواد به 5000برسه فکر کنم صدای تراکتور در بیاره :n04:... خدایش سعی می کنم از سوار کردن دوستانی که کل کل می کنن تو ماشین خود داری بکنم ..:n04:...خوب گیربدن واقعا تو ذوقی میزنن .... دوستانی که تجربه دیگه ای داشتن لطفا راهنمایی بکنن ....ممنون:n03:

اینجور که میگین احتمالا ایراد از موتور باشه
وگرنه من الان رفتم تو 43 هزار تا صدا که نمیده هیچ بعضی وقتا فک میکنم خاموشه !!
مطمئن شو اول که ایراد موتوری نداره ماشین و تنظیم هست بعد هم نمد رو بنداز که بشه ریو !:n06::n07:

mehrdad8086
20-11-2013, 09:46
3800هنوز موتور آببندی نشده.پس از سرویس اولیه و تعویض روغن به وضوح صدا کمتر میشه و تا 10هزار خیلی بهتر......
روغن خوب فراموش نشه.واسکازین گیربکس رو خودتون بعد از سرویس اولیه حتما عوض کنین با ن.ع فقط و فقط خارجی.
نمد کاپوت توصیه میشه.18هزار مارک موکت بابل.
ذاتا این ماشین مثل ریو و ورنا صدای موتورش زیاده.

oghyanoos
05-12-2013, 22:49
پا به پدال كلاچ ميزنم ماشين گاز ميخوره! چرا؟؟

SAMI EB
11-12-2013, 15:45
پا به پدال كلاچ ميزنم ماشين گاز ميخوره! چرا؟؟
سلام
تو حین حرکت اگه به پا به کلاچ بزید گاز میخوره یا بین تعویض دنده ها گاز میخوره در ضمن ماشین شما یورو 4 هست یا خیر؟

oghyanoos
25-12-2013, 22:57
سلام
تو حین حرکت اگه به پا به کلاچ بزید گاز میخوره یا بین تعویض دنده ها گاز میخوره در ضمن ماشین شما یورو 4 هست یا خیر؟
يورو 4
در حالت خلاص

oghyanoos
25-12-2013, 23:00
دوستان براي گرفتن صداي موتور به داخل كابين به جز نصب نمد زير كاپوپ چه راهي هست؟؟؟ خيلي صداش اذيت ميكنه

P30andriod
12-01-2014, 10:54
با سلام، من تازه اسم نوشتم برای تیبا، میگن خرداد تحویل می دن(امیدوارم)، چند تا سوال برای من پیش اومده، میشه روی تیبا کروز کنترل نصب کرد؟ من خودم یکم فنی سرم میشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.:n06:

P30andriod
12-01-2014, 11:38
یه جایی مطلبی میخوندم راجع به اینکه کارشناسهای خودرو سازی فیات(یا یه کارخونه دیگه که یادم نیست!) اومدن یه ماشین مدل پایین رو بهسازی کردن و تمام سوراخ سنبه های اطراف موتور رو با فوم و نمد پر کردند، فضای خالی اطراف اتاق رو هم با فوم پرکردند، صدای منتقل شده به داخل ماشین تا 70 درصد کاهش پیدا کرده بود، البته اونا اتاق پشت به موتور رو هم با نمد (یا چیزی شبیه به اون) کاملا پوشانده بودند که لازمه کارهای زیادی انجام بشه و ممکنه موتور هم باز بشه، البته این مطلب رو اگه اشتباه نکنم مجله ماشین زده بود، اون موقع هم من راهنمایی بودم.... الان پیر شدم، اون موقع خیلی عشق مجله ماشین بودم.:n06:

P30andriod
12-01-2014, 13:41
الووووو؟؟؟؟ کسی هست؟ لطفاً اگه اطلاعات دارید بگید، روی تیبا کروز کنترل نصب میشه؟ خیلی لازمه؟:n18::n18:

P30andriod
12-01-2014, 15:40
در حالت خلاص وقتی کلاچ میگیری گاز میخوره، مربوط به درگیر بودن کلاچ در حالت عادیه، یعنی کلاچت درست تنظیم نیست(یعنی اینکه در حالت عادی و خلاص کلاچ یکم با موتور درگیره)، از طرفی چون کلاچ تیبا یکمی سفته، معمولاً زیاد احساس نمیشه(منظورم تنظیم نبودنشه) به هر حال چیز خاصی نیست، خودتم میتونی یکم پیچشو شل و سفت کنی.... اگر جواب نداد بهتره بری نمایندگی، ممکنه صفحه و دیسکت احتیاج به تعویض داشته باشه.
البته زیادم مهم نیست، چون همیشه میگن که " موقع استارت زدن کلاچ رو بگیرید تا ماشین راحتتر استارت بخوره" اینم به خاطر همینه، در ضمن این حالت موقع تعویض دنده هم وجود داره ولی چون دور موتور موقع تعویض دنده بالاست، به همین دلیل چیزی احساس نمیشه، فقط یه جورایی میگن رو مخه فقط.

P30andriod
12-01-2014, 15:46
یکی از دوستان هم میگه احتمال داره کلاچت داره تموم میشه. دنده 3 به بالا ماشین شل نمیکنه؟ موقع شتاب گرفتن؟ یعنی موتور دور میگیره ولی شتابش کمه؟

pashangparsi6
16-01-2014, 23:56
دوستانی که خوردو تیبا دارن با بهای 21 میلیون تومن این خوردو رو پیشنهاد می‌کنید یا پیشنهادتون خرید یک خودرو دسته دوم ولی بهتر و .. هست؟
---
این تیبا 2 چی هست و چه تفاوت‌هایی داره؟ می‌شه الان خریدش؟ چه مزایایی داره؟
---
یک پرسش دیگه این‌که آیا به نظرتون تیبا رو نو بخریم بهتره یا این‌که خودرو دسته دوم که ضربه‌ای نخورده و البته خب به دلیل دسته‌دوم بودن ارزون‌تر هست و ..

با سپاس

pashangparsi6
02-02-2014, 23:10
دوستانی که تیبا دارن لطفا راهنمایی کنند. به قیمتش می ارزه؟ الان سایپا جشنواره گذاشته برای فروش از دید شما تیبا 1 یا تیبا 2 بخریم؟ چه تفاوتی دارن اینها (به جز ظاهر)

قیمت تیبا 2 حدودا چه اندازه مطرح شده؟

چه مشکلاتی دارن این خودرو ها؟ قطعاتشون به خوبی پیدا می شه؟

با سپاس

میلاد باقری
16-02-2014, 23:08
سلام به همتون من 4 ماه و خورده میشه که تیبا دارم اولش تو سایتا میومدم و بیشتر سایتا ازش بد میگفتن ولی تو خیابون از 5 نفر 4 نفر میگفتن خوبه و من چون پولم به چیز
دیگه نمیرسید وپرایدم داشتیم تیبا گرفتم :n04:ولی تا الانم حسش نبود بیام تو این سایتا چون واقعا از ماشینم راضیم نه سایپا با من فامیله نه چیز دیگه فقط خواستم کلی بگم
نرمیش خوبه و از پراید خیلی سواریش بهتره رفیقمم 131 se گرفته فقط 100 به بالا باید حتما بزنی دنده 5 چون صداش تو دنده 4 با سرعت 100 تا از پراید کمی بیشتره ولی کلا صدای سر سام اور که خیلی ها میگن رو نداره و شاید دیگه نیام تو این سایت چون وقتشو ندارم امید وارم راهنماییام به کار کسی بیاداینم شمارمه شاید به کار کسی بیاد09196044961:n18::n19::n20:

میلاد باقری
17-02-2014, 15:16
سلام به همتون من 4 ماه و خورده میشه که تیبا دارم اولش تو سایتا میومدم و بیشتر سایتا ازش بد میگفتن ولی تو خیابون از 5 نفر 4 نفر میگفتن خوبه و من چون پولم به چیز
دیگه نمیرسید وپرایدم داشتیم تیبا گرفتم :n04:ولی تا الانم حسش نبود بیام تو این سایتا چون واقعا از ماشینم راضیم نه سایپا با من فامیله نه چیز دیگه فقط خواستم کلی بگم
نرمیش خوبه و از پراید خیلی سواریش بهتره رفیقمم 131 se گرفته فقط 100 به بالا باید حتما بزنی دنده 5 چون صداش تو دنده 4 با سرعت 100 تا از پراید کمی بیشتره ولی کلا صدای سر سام اور که خیلی ها میگن رو نداره و شاید دیگه نیام تو این سایت چون وقتشو ندارم امید وارم راهنماییام به کار کسی بیاداینم شمارمه شاید به کار کسی بیاد09196044961:n18::n19::n20:

hadifarsi_1976
10-03-2014, 14:10
باسلام خدمت دوستان
کارکرد 2000 کیلومتر با دو مشکل مواجه شدم:
1 - صبح ها خیلی دیر موتور گرم میشود.
2 - گاهی اوقات که ترمز را تا ته میگیریم یک صدایی شبیه درگیر شدن آهن لنت با دیسک پیش می آید.
در ضمن درون شهر تهران مصرف بنزین حدود 10 لیتر در صد کیلومتر است.
لطفا راهنمایی کنید.:n27:

aban366
15-03-2014, 06:57
سلام
دوستان هیچ راهی وجود نداره بشه کیلومتر تیبا رو قطع کرد؟چون رفتم دینام سازیها میگن نمیشه و فقط با دیگ میشه کمش کرد

Iloveu-ALL
04-04-2014, 21:52
این تیبا 2 چی هست و چه تفاوت‌هایی داره؟ می‌شه الان خریدش؟ چه مزایایی داره؟

تیبا 2، مدل هاچ‌بک تیبا ـه. از نظر مشخصات هم با تیبا معمولی (سدان) یکیه.

pashangparsi6
11-05-2014, 10:51
چجوری می شه ظاهر این تیبا رو یه کم بهتر کرد! باربندی چیزی بزاریم روش و ...

Pourya-pc
11-05-2014, 11:07
چجوری می شه ظاهر این تیبا رو یه کم بهتر کرد! باربندی چیزی بزاریم روش و ...

به نظرم رینگ 15 با لاستیک 185 میتونه خوب باشه ، کمی هم ارتفاع ماشین کم بشه بهتر میشه . مشکل عمدش چراغهای جلوش هست که خیلی بد طراحی شده و گلگیرهای جلو بسیار زشت هستند .

mmf66
14-05-2014, 13:55
دوستانی که صدای موتورشون زیاد هست روغن موتور رو بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک 10w40 بریزن حواستون باشه روغن معدنی نریزید
اگرم این روغن رو پیدا نکردید ایرانول ریسینگ نیمه سنتتیک 10w40 بریزید ولی بهران بهتره
و هر 8000 تا 10000 کیلومتر روغن رو عوض کنید زمستان و تابستان هم فرغی نمیکنه همین روغنها رو بریزید

hadifarsi_1976
24-05-2014, 22:05
با سلام خدمت دوستان
تیبا sx euro4 می خواستم تعداد سوپاپش رو بدونم.:n13:

SAMI EB
26-05-2014, 00:17
باسلام خدمت دوستان
کارکرد 2000 کیلومتر با دو مشکل مواجه شدم:
1 - صبح ها خیلی دیر موتور گرم میشود.
2 - گاهی اوقات که ترمز را تا ته میگیریم یک صدایی شبیه درگیر شدن آهن لنت با دیسک پیش می آید.
در ضمن درون شهر تهران مصرف بنزین حدود 10 لیتر در صد کیلومتر است.
لطفا راهنمایی کنید.:n27:
سلام

1- در مورد دیر گرم شدن تنها دلیل می تونه خرابی ترموستات باشه ، یعنی ترموستات کاملا بسته نمیشه و باز میکنه و همین باعث میشه اب همین طور در چرخش باشه و دیر گرم بشه و امپر آب بره بالا
2- این صدا مال لنت هاست به مرور با کارکرد بیشتر رفع میشه .
3- مصرف بنزین مربوط میشه به کیفیت بنزین که جدیدا واقعا افتضاح شده در از طرفی هم ماشین صفره و باید یکم کار کنه تا به مصرف معقول برسه رو مصرف بنزین زیاد حساس نباشید .
و اینکه مصرف خارج از شهرتون چقدره ؟

SAMI EB
26-05-2014, 00:22
سلام
دوستان هیچ راهی وجود نداره بشه کیلومتر تیبا رو قطع کرد؟چون رفتم دینام سازیها میگن نمیشه و فقط با دیگ میشه کمش کرد

سلام یه راهش همون دیاگ هستش . یه راه دیگه که کار باتری ساز های حرفه ای هست اینه که میاند سر راه کیلومتر شمار یه فیوز قرار می دند و با برداشتن فیوز کیلومتر شمار قطع و شاره نمی اندازه و با گذاشتنش درست میشه .
البته این روش فقط باعث میشه که کیلومتر در داخل قسمت کیلومتر شما رODO ثبت نشه و نشون داده نشه و داخل ECU ثبت میشه و با دیاگ کاملا قابل مشاهده هست این روش برای افرادی که زیاد از ماشین کار می کشند و می خواهند گارانتی ماشینشون تموم نشه خیلی کاربرد داره .

SAMI EB
26-05-2014, 00:23
با سلام خدمت دوستان
تیبا sx euro4 می خواستم تعداد سوپاپش رو بدونم.:n13:

سلام
8 سوپاپ داره تغییری نکرده

mohsenf11
08-07-2014, 22:36
سلام.چند تا سوال در مورد تیبا دارم.1-میخوام لاستیکاشا بدون تغییر دادن رینگ پهن کنم.اگه لاستیک 205 بندازم به گلگیر گیر میکنه یا مجبورم185 زیرش بزارم؟2-صدای موتورش زیاده و در دوره موتور بالا زیر بدنه هم حس میشه.چه راهی برای حلش هست؟3-ایا میشه کات اف تیبا را از 5.2به 5.5یا 6 تغییر داد؟

Pourya-pc
09-07-2014, 09:16
سلام.چند تا سوال در مورد تیبا دارم.1-میخوام لاستیکاشا بدون تغییر دادن رینگ پهن کنم.اگه لاستیک 205 بندازم به گلگیر گیر میکنه یا مجبورم185 زیرش بزارم؟2-صدای موتورش زیاده و در دوره موتور بالا زیر بدنه هم حس میشه.چه راهی برای حلش هست؟3-ایا میشه کات اف تیبا را از 5.2به 5.5یا 6 تغییر داد؟

فکر نمیکنم 205 به گلگیر گیر کنه چون چرخ تیبا با بدنه و گلگیر به هیچ وجه همخوانی نداره و زاویه گلگیرش بسیار گشاد هست و چرخ کوچک .
کات آف هم میتونید تغییر بدید ولی بسیار خطرناک هست و احتمال منفجر شدن موتور شما را دربردارد .

VAHIDMETALL
10-07-2014, 09:34
فکر نمیکنم 205 به گلگیر گیر کنه چون چرخ تیبا با بدنه و گلگیر به هیچ وجه همخوانی نداره و زاویه گلگیرش بسیار گشاد هست و چرخ کوچک .
کات آف هم میتونید تغییر بدید ولی بسیار خطرناک هست و احتمال منفجر شدن موتور شما را دربردارد .

سلام دوست عزیز من رو تبیا لاستیک 205 انداختم و وقتی که تعداد سرنشینان زیاد باشه یه گلگیر فکر کنم سمت چپ عقب رو دست انداز یا موج جاده گیر میکنه به لاستیک
که من مجبور شدم رفتم پیش صافکار و اون یه خورده لبه داخل پیگیر رو چکش کاری کرد و یه خورده سمت داخل خمش کرد و مشکل برطرف شد

mohsenf11
12-07-2014, 20:42
ممنون از جواب شما.یه سوال دیگه در مورد تیبا.چگونه با صدای زیاد موتور (به غیر از نمد کاپوت)که زیر بدنه هم حس میشه مبارزه کنیم؟

mohsenf11
12-07-2014, 20:48
ممنون از جواب شما.یه سوال دیگه در مورد تیبا.چگونه با صدای زیاد موتور (به غیر از نمد کاپوت)که زیر بدنه هم حس میشه مبارزه کنیم؟

naqdian
22-07-2014, 17:07
سلام به تمامی دوستان، من حدود 4 ماهه که تیبا خریدم ، 4300km راه رفته و تجاربمو با این ماشین براتون مینویسم

1-بعد از چند روز از خرید ماشین شیشه بالابر سمت راننده خراب شد ، لنت ترمز سوت میکشید ، درای ماشین رگلاژ نبود که یه دور بردم گارانتی که همه رو درست کردن

2- گاهی که موتور رو روشن میکنم موتور تو دور بالا میمونه و حتی بعد از چند دقیقه رانندگی باز هم وقتی

توقف میکنم و موتور رو دور آرامه این مشکل همچنان وجود داره و به جای 800 دور رو 1500 وایمیسته و به کندی شروع به پایین اومدن میکنه به طوری که میره رو اعصاب ، اما تا یه بار خاموش و روشن میکنم درست میشه!!!!

3- مصرف بنزین تو شهر با کولر بسیار بالا میره من تا 10.5 رو هم تجربه کردم!

4- خودور اصلا دارای پایداری مناسب نیست و وقتی مثلا تو یه پیچ متوسط سرعت از 60 یا 70 بالاتر باشه حس چرخیدن انتهای ماشین کاملا حس میشه

5 - دور موتور خودرو تو بهترین حالت ممکن از 5500 دور بیشتر نخواهد رفت چند بار تست کردم نشده
و پس میزنه

6- وضعیت ترمزش از پراید بهتره اما باز هم زیاد قابل اطمینان نیست پس تند رفتن با این خودرو به این دلیل و بالا بود مرکز ثقل خودرو اصلا فکر خوبی نیست

mohsenf11
26-07-2014, 00:25
سلام دوستان.ایا برای بیشتر شدن شتاب میتوان از فیلتر هوای k&n برای تیبا استفاده کرد؟ممنون

david-ebi
23-08-2014, 02:47
دوستان سوالی دارم که جایی برای پرسیدنش پیدا نکردم و فکر کردم اینجا بهترین جا براش باشه.ماشین داداش من پارس مدل 88 هست با 80000 کیلومتر کارکرد که از زمانی که صفر بوده دست خودش بوده.حالا من موندم ماشین داداشمو ازش بخرم یا تیبای ضفر کیلومتر مدل ex .دوستانی که با این دو ماشین تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند.

hossein.az
23-08-2014, 14:14
دوستان سوالی دارم که جایی برای پرسیدنش پیدا نکردم و فکر کردم اینجا بهترین جا براش باشه.ماشین داداش من پارس مدل 88 هست با 80000 کیلومتر کارکرد که از زمانی که صفر بوده دست خودش بوده.حالا من موندم ماشین داداشمو ازش بخرم یا تیبای ضفر کیلومتر مدل ex .دوستانی که با این دو ماشین تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند.

صد در صد از لحاظ موتوری
راحتی و نرمی پارس کاملا برتری داره
به ویژه اینکه از اول دست کس مطمئنی بوده و ماشین خوبی برای زیر پاست

Lesordiavek
23-08-2014, 19:49

تنها مزیت تیبا بر پارس مصرف کمتر و یه مقدار امنیت بیشتره. از نظر راحتی و شتاب و کم تر بودن مشکلات پارس بهتر هست.

papiyoon
29-08-2014, 21:37
فیلتر هوای کابین تیبا

مقدمه
• خودروهای مدرن اغلب مجهز به فیلتر کابین هستند. این قطعات سودمند خودرو، با فیلتر کردن هوایی که از طریق ورودی های سیستم تهویه به داخل اتاق دمیده می‌شوند، از ورود ذراتی مانند گرد وخاک، گرده گیاهان و آلاینده های دیگر حداقل تا زمانی که شیشه های ماشین بالا هستند به قسمت سرنشینان جلوگیری می‌کنند. این فیلتر ها را نباید با فیلترهایی که از ورود آلودگی ها به داخل موتور ممانعت می‌کنند اشتباه بگیرید، فیلترهای هوای کابین از محیط داخلی خودرو شما حفاظت می‌کنند و برای زمانی که در فصل های که آلرژی به محیط در آنها بالاست یا در اتوبانهای مملو از خودرو رانندگی می‌کنید عالی هستند. اولین مرحله در تعویض فیلتر هوای کابین، پیداکردن محل قرار گیری آن است. فیلتر در اکثر خودروهایی که مجهز به آن هستند به راحتی قابل دسترسی است، اما محل آن از مدلی به مدل دیگر متغیر است. در بعضی خودروها، فیلتر هوای کابین زیر درب کاپوت قرار گرفته اند، در برخی دیگر در زیر داشبورد یا پشت محفظه مخصوص اشیاء.
کتابجه راهنمای خودرو معمولا محل آن را به شما خواهد گفت

• سیستم تهویه به دو صورت انجام می شود
یکی با استفاده از هوای خارج کابین
دیگری با استفاده از هوای داخل کابین

کلا هیچ شخصی نمی تواند بگوید من همیشه دریچه ها رو می بندم و فقط از هوای داخل کابین استفاده می کنم
چون مواقعی نیاز به هوای تازه هست. اگر شیشه را پایین بدهید، گرد و غبار یا حتی حشرات وارد می شوند پس
بهتر است اگر سیستم ، فیلترینگ هوا داشته باشد ،دریچه ها را باز کنید تا هوای تازه فیلتر شده وارد کابین بشود

• فیلتر هوا در خودروها به چه صورت است؟

در برخی از خودروها مثل ریو فیلتر هوا داخل کابین و زیر داشبورد قرار دارد و مزیت آن این است که علاوه بر فیلتر کردن هوای ورودی از خارج به داخل کابین ، هوای داخل کابین را نیز فیلتر می کند – شکل 1

در برخی دیگر از خودروها مثل 206 فیلتر هوا خارج از کابین قرار دارد و فقط هوای ورودی از خارج به داخل کابین فیلتر می شود – شکل 2

• آیا فیلتر کردن هوای کابین تیبا امکان پذیر است؟
هوای داخل کابین را اطلاعی ندارم ولی
هوای ورودی از خارج به داخل کابین را بله ، با قرار دادن فیلتر روی دریچه ورودی هوا

• دریچه ورودی هوای تیبا کجا قرار دارد و نحوه دست رسی به آن چگونه است ؟
در محفظه ای بین بدنه موتور و بدنه کابین ، زیر برف پاک کن
از داخل موتور و با باز کردن درپوش مشکی رنگ که برای همین کار در نظر گرفته شده است

با گذاشتن فیلتر روی این دریچه (شکل-3) می توانید مانع از ورود گرد و غبار ذرات ریز ، دوده و چربی و حشرات به داخل محفظه شوید
در روشی ساده می توانید از فیلتر هود استفاده کنید به صورت دولا و در نهایت بعد از 6 ماه آنرا تعویض کنید
یا از فیلتر کابین خودروهای دیگر و در صورت لزوم برش زدن آن
برای جلوگیری از ورود بوی های نا مطلوب مانند دود و بنزین و ... ، بهتر است از فیلتر کربن اکتیو استفاده شود

امیدوارم تولید کنندگان قطعه خودرو یک فیلتر مناسب برای دریچه هوای ورودی تیبا طراحی و تولید کنند اگر هم به صورت کربن اکتیو باشد که دیگر چه بهتر
و چون دریچه مزبور در تیبا و پراید هم اندازه هستند ، تولید چنین فیلتری هم بازار فروش خوبی خواهد داشت و هم ضعف تیبا را در این مورد در مقایسه با خودروهای مشابه تا حدی پوشش می دهد

aron110
20-09-2014, 08:32
سلام
کسی میدونه رینگ فابریکی سایپا برای تیبا چنده و از کجا باید بخرم ؟
و اینکه کلا این کار خوبه یا بده ؟
ممنون

Pourya-pc
20-09-2014, 10:28
سلام
کسی میدونه رینگ فابریکی سایپا برای تیبا چنده و از کجا باید بخرم ؟
و اینکه کلا این کار خوبه یا بده ؟
ممنون
لطفا سوالتون رو در تاپیک زیر بپرسید :
راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از 120 هزارتومان تا 160 هزارتومان بسته به جنس و کیفیت و ظاهر

aron110
23-09-2014, 09:42
سلام
دوستان من ماشینو بردم سرویس اولیه انجام شد
حالا میخواستم بدونم واسکازینشو عوض کنم بهتره یا نه ؟
اگه باید عوض کنم چی باید بریزم و از کجا باید بخرم و چند تا بخرم ؟

aron110
04-10-2014, 11:11
سلام

Pourya-pc
04-10-2014, 11:48
سلام

خیر نیازی نیست ، معمولا واسگازین بین 30 تا 40 هزارتا عوض میکنند ، من 50 هزارتا عوض میکنم چون اصطهلاک زیادی ندارد .

kamivh1
07-10-2014, 20:56
سلام میخواستم ببینم تیبا هم مثل پراید الان پلاک نمیدن؟

Pourya-pc
08-10-2014, 18:27
سلام میخواستم ببینم تیبا هم مثل پراید الان پلاک نمیدن؟

نه تیبا پلاک میشود ، مشکل پراید ها هم انواع نام گذاری ها و متغییر بودن بیش از حد آپشن هاست . ظاهرا دستور داده شده مثلا از مدل 131 یک نمونه روانه بازار کنند ( SE )

hami_tiba2
30-10-2014, 06:38
با سلام اولین حضورم در اجمنی خاص و اولین پست این جانب .

پلاک میشه بدون مشکل . دوستانم دقیق خبر داشتن . نگران نباش

دوستان عزیز بنده تیبا 2 دارم . سوالی در موردش و عملکردش داشتین در خدمتم.

john nash
30-10-2014, 09:15
با سلام اولین حضورم در اجمنی خاص و اولین پست این جانب .

پلاک میشه بدون مشکل . دوستانم دقیق خبر داشتن . نگران نباش

دوستان عزیز بنده تیبا 2 دارم . سوالی در موردش و عملکردش داشتین در خدمتم.

سلام
چطور ماشینیه؟؟
206 دست 2 بهتره یا این
اتوماته؟؟

ممنون

hami_tiba2
02-11-2014, 19:36
سلام . نه اتومات نیست و اینکه اتوماتش تولید میشه یا نه اطلاع ندارم . در مورد تیبا 2 والا انتظارات منو براورده کرده . انتظار من از یه ماشین قدرت کافی برا سبقت گرفتن . چسبندگی ماشین به اسفالت . سواری خوب و...... از این دست موارد که خدارو شکر راضی ام . تنها نا رضایتی من از مصرف بنزینش هستش . همین امروز اولین بار ماشین بردم نمایندگی لاهیجان واسه تنظیم موتور . طرف میگفت بخاطر یورو 4 بودنش مصرفت زیاده . گفت ماشینت حول و حوش 7.5 تا 8 میچرخه مصرفش و اینم گفت تو این 20-30 تا تیبا 2 ای که اومدن اینجا چهرمیش بودی که مصرفش اینطور بوده گفت خوبه . انگلکش نکن طبیعیه .
در مورد تیبا و 206 بنظرم از نظر سواری و قدرت مانور تو شرایط مختلف رانندگی تیبا بهتره اما مصرف 206 . واینکه فرمودید 206 دست دوم صدر درصد تیا صفر بهتره . من قصدم زدن هیج ماشینی نیست هیچ ماشینی . اما از بین ماشینایی که باهاشو تو چند سال رانندگی کردم و داشتیم . 405 . پراید . تیبا 2 . 206 . نمیدونم چطور عرض کنم تیبا 2 یه حس دیگه به راننده میده . در عین حال ظریف خوشگل ناز اما از اون طرف موتور 1.5 لیتری و نوازش صدای موتور تو گوش راننده و قدرت بی نظیر برای یه ماشین هاچ بک و کوچک واقعا تجربه فوق العاده ایه . تیبا : قدرت شکیبایی محکم 206 : شکیبایی کم صداتر کیفیت ساخت بهتر

alirezaarab
27-11-2014, 10:49
سلام بردوستان تیباex ثبتنام کردم برای انتخاب رنگ کمکم کنید

hossein.az
27-11-2014, 18:45
سلام بردوستان تیباex ثبتنام کردم برای انتخاب رنگ کمکم کنید

بهترین رنگ های تیبا نوکمدادی و سفید هست
برای خرید و فروش هم این دو رنگ مناسبه

hami_tiba2
29-11-2014, 02:20
سلام بردوستان تیباex ثبتنام کردم برای انتخاب رنگ کمکم کنید سلام دوست عزیز . در ایران دو مورد مشکل برای خرید خودرو وجود داره 1 . خرید خودرو دلخواه ( بخاطر انحصاری بودن صنعت خودرو سازی ) 2. انتخاب رنگ خودرو همه ما سلیقه خاصی داریم . مثلا خود من از تیبا2 قرمز خوشم میاد اما نمیتونستم قرمز بگیرم چون تا اخر عمر که نمیخوام این ماشین نگه دارم بلاخره باید ردش کنم هرچند دوسش داشته باشم . سفید گرفتم . در مورد سوال شما نظر من این است چون خودرو ایرانی هست رنگ های روشن مثل سفید و نقره ای و رنگای تیره مثل مشکی و نوک مدادی خریداری کنید تا با خواست خدا برای خرید ماشین بعدی بتونین در بازار ایران بفوروش برسونین . من معذرت میخوام که از جملات این چنینی استفاده کردم اما غیر واقعی هم حرف نزدم ! تیبا نقره ای و نوک مدادیش شیک هستش . انشاالله به مبارکی و دلخوشی از استفاده کنید !

alirezaarab
29-11-2014, 12:44
ممنون از راهنمایتون

hbm_7052
02-12-2014, 15:17
به دوستاني كه تيبا 2 گرفتن اكيدا نوصيه ميشه در همون 1000 كيلومتر اول واسكازين را با واسكازين esso و روغن موتود رو تعويض كنند تا كيفيت و نرمي دنذه ها و صداي بسيار كم موتور رو تجربه كنند

hami_tiba2
03-12-2014, 02:27
به دوستاني كه تيبا 2 گرفتن اكيدا نوصيه ميشه در همون 1000 كيلومتر اول واسكازين را با واسكازين esso و روغن موتود رو تعويض كنند تا كيفيت و نرمي دنذه ها و صداي بسيار كم موتور رو تجربه كنند

سلام . اخ دست رو دلم نزار . خدا این سایپا چیکار کنه اخه . تو دفترچه خوندیم واسکازین 75-90 رفتیم گرفتیم چند روز بعده تعویض چششمون خورد به زیر کاپوت دیدیم نوشته 75-80 :n24:
چنان گیربکس نرم شد که نگو . اما فکرشو میکنم اگه 75-80 میریختم و حواسمو جمع میکردم چه بسا شگفت انگیز میشد ! روغن موتور هم 10-40 ادینول موتور شد بدون سرو صدا موقع گاز دادن نرم !
ولی من منظورتونو از اکیدا متوجه نشدم . در کل تیبا رو 1000 تا 2000 تا میگن تعویض . شما چرا به ما تیبا2 دارا پافشاری کردین ؟ چیزی شنیدین ؟ موتد استفاده شده بدتر از تیبا معمولیاست ؟

hbm_7052
03-12-2014, 10:25
آخه روغنايي كه الان مصرف ميكنه خيلي آشغالتر از روغنهاي قبليه
مخصوصا كه با سرد شدن هوا بدتر همن ميشن
صداي زياد سفتي دنده لرزش و هزار مشكل ديگه مخصوصا توي ماشينهاي صفر

hami_tiba2
04-12-2014, 00:53
آخه روغنايي كه الان مصرف ميكنه خيلي آشغالتر از روغنهاي قبليه
مخصوصا كه با سرد شدن هوا بدتر همن ميشن
صداي زياد سفتي دنده لرزش و هزار مشكل ديگه مخصوصا توي ماشينهاي صفر

بله درست میفرمایید . روغن وقتی تو 1000-1000 خورده ای عوض کردم عین قیر بود باورم نمیشد . واسکازینو که نگو مایع ظرف شویی سبز اوه بود :n13:
اصلا خاصیت روانکاری نداشت انگشتهارو بهم میساییدی راحت گیر میکرد بهم. قبل تعویض خدا شاهده از 10 تا دنده عقب هر 10 تاش هویج بود اما بعده تعویض از 10 تا 1دونش هویجه . اونم زیر سر سایپای محترم بود که در دفترچه 75-90 زده بودو مام اونو ریختیم . نگو زیر کاپوت 75-80 زده . ایشالله 20 هزارتا 75-80 ایسو میریزم .
ایشالله چرخ همه دوستان بچرخه براشونو سری بعد ماشین مدل بالاتر . موفق باشید. :n26:

Ahmad-Ra
11-12-2014, 23:04
سلام به دوستان عزیز. بنده به زودی یک دستگاه تیبا صندوقدار تحویل میگیرم.
لطفا با توجه به این 300 و خورده ای صفحه و در نتیجه تجربیان دوستان لطفا بفرمائید بعد از تحویل نیاز به تعویض چه روغنی هست از چه نوع مارکی و روی چند کیلومتر ...
و اگر توصیه دیگه ای دارید به من اعلام کنید تا از تجربیات شما دوستان استفاده کنم. با تشکر

alirezaarab
13-12-2014, 09:03
سلام .من ماشین تیباEXدر تاریخ 1393/8/25ثبت نام کردم 10میلیون به حساب ریختم وگفتن بهمن دعوت نامه میاد 11میلیون وام که طی چهار چک 6ماه باید بدم ومابقی ان در بهمن باید بدم. کسی میدونه چقدر پول توی بهمن باید بدم ومبلغ چکه های که بدم چقدر خواهد بود

hami_tiba2
14-12-2014, 02:04
سلام به دوستان عزیز. بنده به زودی یک دستگاه تیبا صندوقدار تحویل میگیرم.
لطفا با توجه به این 300 و خورده ای صفحه و در نتیجه تجربیان دوستان لطفا بفرمائید بعد از تحویل نیاز به تعویض چه روغنی هست از چه نوع مارکی و روی چند کیلومتر ...
و اگر توصیه دیگه ای دارید به من اعلام کنید تا از تجربیات شما دوستان استفاده کنم. با تشکر

تعویض روغن موتور در 1000 . 1000 خورده ای با روغن 10w40 نیمه سنتتیک ( مارک روغن سلیقه ای هستش ) بیشتر از زوغن بهران سوپر پیشتاز 10w40 استفاده میکنن . ( من از ادینول )
تعویض واسکازین در 5000 یا 5000 خورده ای با واسکازین 75-80 gl4 (مارکش صلیقه ای هستش ) معمول از واسکازین ایسو فرانسه 75-80 یاد میکنن البنه کساییکه بتونن پیداش کنن تو بازار . ( من خودم از ادینول 75-90)

توصیه :
تا 5000 6000 کیلومتر از رانندگی پر فشار و مسافرت طولانی پرهیز کنید . از ترمز های ناگهانی . تعویض دنده در دور موتور بیشتر از 3000 3500 خود داری کنید .
رانندگی ارام بدون فشار به خودرو در نظرتون باشه .
توصیه مهم : در هنگام تحویل خودرو سطح اب و روغن موتور و روغن ترمز رو چک کنید بعد حرکت کنید.

hbm_7052
14-12-2014, 17:01
بازدید هایی که خالی از لطف نیست حتما انجام بشن.
چکاپ بالانس چرخا و سلامت رینگ ها و تاب نداشتنشون هست.
الان یه دوست تازه تحویل تیبا 2 یی مون بنده خدا تحویل گرفته بود شرکت بی انصاف هر 4 چرخش رینگ تاب دار براش گذاشتن.
مشکل داشت.
تو تاپیک مشکلات بهش گفتم ببره بالانس و چکاپ تنظیم فرمون. بعد قضیه مشخص شده مال رینگاش هست که معیوب گذاشتن.
خوب رینگ معیوب باشه میتونه تایرو خیلی زود خراب کنه.
---------------
مورد دیگه که مهمه اینه همون اول تحویل حتما حتما چک بشه روغن ماشین کم نباشه .بارها بوده 1 2 لیتر روغن کم بوده. و این برا موتور صفر سم هست.
--------------
مورد دیگه خودم همیشه به دوستان توصیه میکنم فرصت کردن همون اوایل یه ضد یخ باکیفیت خوب مثل بهران یا ایرانول بگیرن 4 لیتری و یه محافظ رادیاتور مطمئن یا آب مقطر مطمئن (نه اب مقطر که اسمش اب مقطر باشه ولی TDS اون از آب شهرم بدتر باشه) بگیرن
به نسبت 50 50 قاطی کنن .
مثلا 1 لیتر ضد یخ بریزین تو ظرفی.یه لیتر محافظ. قاطی کنن.
و سیستم رو که تخلیه کردن کلش رو با مخلوط 50 50 موادی که خودشون گرفتن پر کنن.
طریقه انجامش و طریقه هواگیری توی تاپیک تیبا و مشکلات بارها توضیح داده شده.
از چه نظر میگم این کار ترجیحا انجام بشه؟

چون بودن دوستانی که همین کارو نکردن و بعد مدت خیلی کم توی سیستم زنگ دیده شده و ماشین زنگ زده و رسوب گرفته.
حیفه.
شرکت خیر ندیده ممکنه اب شهر اونم اب کویر بریزه تو ماشین جای محافظ .
بعدشم ضد یخ ممکنه کم بریزن و یا بی کیفیت بریزن.
دما و فشار موتور بالاست.
جنس اشغال بریزن زود زنگ میزنه و رسوب میگیره
بعدش سیستم بند میاد و رادیاتورم رسوب میگیره.
بعدا اگه دیر بشه و سیستم زنگ بزنه
حتی بعد این کارو بکنی دیگه همون هم دردسر میشه.
چون اگه سیستم زنگ بزنه و بعد ضد یخ و محافظ بریزی.
ضد یخ میزنه همه زنگا رو باز میکنه و بعدا ممکنه ماشین اب ریزی پیدا کنه به خاطر رسوب واترپمپ و خرابی واشرا و این موارد به خاطر همون رسوبا.
یا ممکنه سیستم گرمایشی دیگه مثل قدیم کار نکنه.
خرجی نداره این کار.
ولی خارج طرف رو جمع میکنه
من 3 ساله ذره ای زنگ سیستم نداره.
اما بودن دوستانی که سر 300 تا سیستمشون زنگ داشته.
----------------------------------------
دیگه بازدید برای آچارکشی هست که سعی بشه توی 1000 تای اول ماشین بره.زیر بندی چک بشه.
ما یه دوست تیبایی داشتیم که میگفت تو چرخش صدا میده
هی بهش گفتیم برو آچارکشی چک بشه.
این موضوع مال 3 سال پیشه. اون دوست هم تحویلی من بود.
خلاصه نرفته بود.
تا سرویس 5000.
سرویس 5000 سایپا که رفته بود. زیر چک کرده بودن.
بهش گفته بودن یک اتصال محور فرمان کلا باز بوده
یه دور دیگه اگه میچرخیده کلا ممکنه ماشینت از کنترلت خارج میشده.
اینجور بهش گفته بودن.
و خدا بهش رحم کرده بود.
بازدید بالانس و چکاپ چرخ ها مهمه. تنظیم باد که فشار روی 33 باشه.
رینگا تاب نداشته باشه.
---------------
یه مطلب مهم دیگه بازدید بلبرینگ چرخ هاست.
گریس نسوز باکیفیت براشون استفاده بشه و بلبرینگا با گریس نسوز عالی پر بشن.
بعضی بلبرینگا رو شرکت خشک میبنده.
بلبرینگ بدبخت که باید مدت ها کار کنه.
سر 5000 نشده صدا میفته.
الکی الکی خراب میشه.
کاری که میتونست نشه.
----------------
دیگه اینکه حدود 800 900 روغن و فیلتر عوض بشه.
بعدشم هر 5000 روغنش عوض بشه.با فیلتر.
-----------------
واسکازینم مشهخصات بهترین کیفیتش توی تاپیک مشکلات و تاپیک تیبا مکرر گفته شده.
بهترین و خاطرجمع ترین الان همون اسو اصلی فرانسوی هست که فلزیش بود کاملا خاطرجمع هست.ایرانخودروها دارن.
البته الان پلاستیکی اماراتیش اومده و یا تقلبیش که اصلا حواستون باشه اشتباه نگیرید.
من سالها پژو داشتم.باکیفیت ترین مورد مطمئن هست همین.
البته قیمتشم بالاتره اصلیش.
ولی توتال و الف و اینا توشون تقلب زیاده
بودن دوستانی که تک و توک همین توتال ریختن و مشکل داشتن و مجبور به تعویض مجدد شدن.
نمونش دوستمون در شمال که صحبتاشو میتونین تو تاپیک نیبا و مشکلات ببینین.
ولی بعد که همین اسو رو ریختن کل مشکلاتشون حل شد اونم تو اب و هوای بدتر تو زمستون.
------------------
دیگه توصیه میکنم همیشه بنزین سوپر بزنین. اگه نمیتونین حداقلش تو اب بندی سوپر بزنین.
------------------
سعی کنین حتی المقدور توی ساعات داغ بیرون نبرین ماشینو و توی ساعات خنک برید.
ماشینو یه کله تو جاده نندازین همین اول . ماشین تحت فشار هست این زمان.
ترجیحا کولر استفاده نشه.
حداقل توی سربالایی استفاده نشه .
دور موتور و نحوه رانندگی در دوران اب بندی من 3 دوران و 3 فاصله زمانی تقسیم کردم 5000 تای اول رو
که در هر دوره توصیه کردیم به دوستان در یه رنج دور موتور حرکت کنن.
توی تاپیک موارد اولیه که خودتون ول گفتین این مساله اونجا توضیح داده شده.
میتونین ملاحظه کنین.
سلامت باشید
التماس دعا

masoud_56
15-12-2014, 19:16
دوستان سلام
منو حدود دو ماهه که ماشینم رو تحویل گرفتم.توی دنده سبک وقتی پا رو از رو گاز برمیدارم یه صدایی شبیه زوزه از گیر بکس میاد این طبیعیه یا نه؟
با چند نفر که صحبت کردم گفتن توی 5000 تا واسکازین گیربکس رو عوض کن خوب میشه.
واسکازین رو هم مارک اسو 75w80 معرفی کردند.ولی قیمتش خیلی بالاست. جایگزین مطمئنی برای این مارک واسکازین هست یا نه؟
ادینول 75w90 خوبه یا نه؟
اصلا 75w80 با 75w90 چه فرقی داره؟
ممنون از توجهتون.

Payam121
16-12-2014, 01:14
دوستان سلام
منو حدود دو ماهه که ماشینم رو تحویل گرفتم.توی دنده سبک وقتی پا رو از رو گاز برمیدارم یه صدایی شبیه زوزه از گیر بکس میاد این طبیعیه یا نه؟
با چند نفر که صحبت کردم گفتن توی 5000 تا واسکازین گیربکس رو عوض کن خوب میشه.
واسکازین رو هم مارک اسو 75w80 معرفی کردند.ولی قیمتش خیلی بالاست. جایگزین مطمئنی برای این مارک واسکازین هست یا نه؟
ادینول 75w90 خوبه یا نه؟
اصلا 75w80 با 75w90 چه فرقی داره؟
ممنون از توجهتون.

اگه خواستين واسکازين رو تعويض کني حتما همون اسو 75-80 بريز-البته نوع اصليش توي قوطي هاي پلاستيکي با آرم و هولوگرام ايساکو هست و شايد بتونيد توي نمايندگيهاي ايران خودرو گير بياريد. شما يه بار تعويض ميکنيد به قيمتش مي ارزه. مارکهاي متفرقه حتي توتال و ادينول تقلبيشون زياده و توصيه نميشه. اگه قراره توتال و غيره بريزيد بزاريد همون که خود سايپا ريخته باشه و عوض نکنيد. اون اعداد هم مربوط به ويسکوزيته ميشه که درجه سفتي يا رواني واسکازين رو در دماهاي مختلف نشون ميده. استاندارد تيبا همون 75-80 هست.
موفق باشيد.

Life24
25-12-2014, 18:11
سلام
این چه رنگی هست؟

Life24
25-12-2014, 23:52
تیبا2 گوجه ای هم میزنن؟