مشاهده نسخه کامل
: تیبا ( TIBA )
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
farzad irani
30-07-2011, 09:34
سلام به دوستان.تا الان حدود 25 روزه که تیبامو تحویل گرفتم ولی کارت ماشین و کارت سوختش نیومده!
کسی در این زمینه تجربه و یا اطلاعی نداره؟
captainpersian
30-07-2011, 10:23
سلام به دوستان.تا الان حدود 25 روزه که تیبامو تحویل گرفتم ولی کارت ماشین و کارت سوختش نیومده!
عجب داستانی شده این تحویل تیبا
تا حالا دوستان پلاک کارت ماشین گرفته بودن اما خود ماشین نبود
حالا برای شما بر عکس
اینجور موارد چند دلیل میتونه داشته باشه
یا نقص تو ادرس هست که شما دادی یا مدارک اومده شما نبودی که هر 2 حالت مدارک میره پست مرکزی منطقه شما
farzad irani
30-07-2011, 10:30
نقص آدرس ندارم چون سند خودرو از نیروی انتظامی صادر و به دستم با پست رسیده.تقریبا همیشه یکی خونه بوده که پاسخگو باشه ولی مدارک دیگه دستم نرسیده! مشکل از نیروی انتظامی یا دستگاه صادر کننده است نه سایپا. چون مدارک مرتبط با سایپا رو 3 روز بعد از تحویل خودرو از نمایندگی تخویل گرفتم.
کارت ماشین من هم تو تهران بعد از 1 ماه امد.
farzad irani
30-07-2011, 10:51
کارت ماشین من هم تو تهران بعد از 1 ماه امد.
کارت سوخت رو چه وقت و چطور تحویل گرفتید؟
به به رسیدن به خیر
من هم فکر کردم تیبارو فروختی!!
شما هم مثل من شانس نیاوردی..
مصرف من صدی 10 هست ولی همه وسایلشو تکمیل دادن .جعبه ابزار خاصی نداره یه پیچ گوشتی و آچار چرخ ،.شما از نمایندگی اقدام کن
فردا انشاله ببرم سرویس اولیه مشکلاتش حل بشه:)
مرسی دوست گرامی ....از نمایندگی اقدام کردم میگن منتظر باید موند
سرویس اولیه هم شق القمر نمیکنه ...:41: روغن رو عوض میکنه که جدیدا پولش رو هم میگیرن . آچارکشی . من بهشون در مورد یه مشکل ( هنگام دنده معکوس صدای جیررررررررر میده . فکرکنم از تسمش باشه ) گفتم ولی تاثیری نداشت ولی بااینحال ماشین خوبیه .
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
شما ماشینتون چه رنگ هست؟
ایا باتری اسیدیشو تعویض کردین؟
یا ازش راضی هستین؟
همین طور در مورد تایر خودرو اگه مسافرت کردین ازش راضی بودین؟
تعویض نکردین؟
چون یه مقدار از نظر ترمز گیری این لاستیکاش یه جورین به نظرم
تو زمستون میترسم که زیاد مطمئن نباشه این لاستیکاش
سفید
نه عوض نکردم ولی نکته خوبی گفتید . موقع استارت بعضی وقتها اذیت میکنه باید با گاز نگهش داشت
آره ، تایرش مشکلی نداشت ولی به نظرم اگر پهن تر بهتر بود ولی توصیه میکنم دنبال رینگ و از این صحبتها نرید
در کل مسافرت با تیبا برای من خوب بود . چه از لحاظ قدرت و نرمی و چه سرعت
TIBA-NAVID
30-07-2011, 18:41
سلام به دوستان عزیز
برای جلوگیری از سنگین شدن تاپیک مطلب رو در مورد لاستیک های تیبا اینجا درج نمیکنم اینبار.
فقط خواستم به اطلاعاتون برسونم که یه بخش مخصوص تایر و لاستیک های تیبا آماده شده که به نظرم بهتره که این مطلب در همون بخش بررسی و مورد بحث باشه بیشتر چون لابلای این مباحث عمومی کمی هم باعث گم وگور شدن و هم باعث سنگین شدن صفحه ای میشه که بیشتر بازدید و نظرات عمومی در اون منعکس میشه.
فقط همین نکته رو اضافه کنم که به کمک یکی از دوستان هم تصاویر خیلی کامل و مطلوبی از تایرهای برتری که قبلا پیشنهاد داده بودم و به صوزت تئوری حساب شد که استانداردن برای تیبا جمع آوری کردن/.
نکته ی مثبت اینه که اکثریت از همین رنج هایی که پیشنهاد داده بودم استفاده کرده بودن و میتونین تصاویرشونو هم در تاپیکی که لینکش رو زیر گذاشتم ببینین.
فقط یه پرانتز باز کنم خطاب به دوست خوبم رامتین عزیز که اون تایر 185/70/13 رو که اون روز در موردش صحبت کردیم و یکی از گزینه های مورد استفاده هست رو هم براتون تصاویر یه تیبا با این شماره هم به این بخش اضافه کردم.
میتونین ببینین.
لینک تاپیک مربوط به بررسی لاستیک های مختلف تیبا(همراه تصاویر) :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی یکی از پستها کاربری در مورد فن ماشین صحبت کرده بود که پس از خاموشی خودرو چرافن بلا فاصله خاموش میشه ؟
-کلا روال اینه که با خاموشی ماشین فن همزمان خاموش میشه ولی اگه آمپر بیش از 2/3 بشه فن به مدت 2-3دقیقه پس از خاموشی ماشین کار می کنه
اقا ما يه مشكلي برخورديم ميخواستم اتيش بزنم نمايندگي رو
من ماشينو بعد 1000 تا بردم واسه سرويس اوليه
ماشين توليد برج 12 89
اما تحويل برج 4 90
ميگم يرويس اوليه ميگه ماله ماشين شما نيست ماشين شما شروع گارانتيش مال تير ماه هست رو 4000 تا بيار
ميگم احمق اين بخشنامه جديد ماشينهاي توليد برج 4 رو ميگه نه ماشينهاي كه برج 4 گارانتيشون شرع ميشه
قبول نكرد كه نكرد
حالا ما چيكار كنيم ؟
free_rockboy
30-07-2011, 22:11
[QUOTE=bryan1;6308543]مرسی دوست گرامی ....از نمایندگی اقدام کردم میگن منتظر باید موند
سرویس اولیه هم شق القمر نمیکنه ...:41: روغن رو عوض میکنه که جدیدا پولش رو هم میگیرن . آچارکشی . من بهشون در مورد یه مشکل ( هنگام دنده معکوس صدای جیررررررررر میده . فکرکنم از تسمش باشه ) گفتم ولی تاثیری نداشت ولی بااینحال ماشین خوبیه .
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ---------سلام.
سلام.
داداش حواست به این جیر جیر باشه!!!!
ماله تسمه پروانته.
بایدم اون قطعه که سایپا گفته ببری عوضش کنی!
خیلی بهت حال داده پاره نشده تاحالا.
ماشین من تو دنده 1 و 2 بصدا در اومد. جدی نگرفتم.
1 روز بعدش تو جاده 11 شب منو گذاشت....
بعد 1 ساعت امداد اومد./ عوض کرد تسمه رو ولی دقیقا 10 کیلومتر بعد دوباره پاره شد....:2:
اقا ما يه مشكلي برخورديم ميخواستم اتيش بزنم نمايندگي رو
من ماشينو بعد 1000 تا بردم واسه سرويس اوليه
ماشين توليد برج 12 89
اما تحويل برج 4 90
ميگم يرويس اوليه ميگه ماله ماشين شما نيست ماشين شما شروع گارانتيش مال تير ماه هست رو 4000 تا بيار
ميگم احمق اين بخشنامه جديد ماشينهاي توليد برج 4 رو ميگه نه ماشينهاي كه برج 4 گارانتيشون شرع ميشه
قبول نكرد كه نكرد
حالا ما چيكار كنيم ؟
کدوم نمایندگی بردی؟؟
اگه مدل ماشینت سال 89 باشه باید قبول کنن
اگه مدل ماشینتو برج 4 -90 زده باشن باید ثابت کنی که تولید سال89 بوده
با شماره ایی که رو کارت نارنجیت خورده (یا سایپا یدک)تماس بگیر جریانو بگو ببین اونا چی میگن
اگه سایپا یدک هم قبول نکنه دیگه واویلاست
امير رسول
31-07-2011, 06:56
توی یکی از پستها کاربری در مورد فن ماشین صحبت کرده بود که پس از خاموشی خودرو چرافن بلا فاصله خاموش میشه ؟
-کلا روال اینه که با خاموشی ماشین فن همزمان خاموش میشه ولی اگه آمپر بیش از 2/3 بشه فن به مدت 2-3دقیقه پس از خاموشی ماشین کار می کنه
ممنون . ماشين من همينطوري كه شما ميفرمائيد . اوايلي كه ماشينو تحويل گرفته بودم خيلي كاپوت داغ ميشد و هر كي ميديد ميگفت اين داغي براي رنگ ماشين ضرر داره ، الان كه 1500 كيلومتر كاركرده بهتر شده ولي هنوز تا حدودي كاپوت داغ ميشه اين موضوع طبيعيه يا بايد پيگيري بشه؟
---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:52 AM ----------
کدوم نمایندگی بردی؟؟
با شماره ایی که رو کارت نارنجیت خورده (یا سایپا یدک)تماس بگیر جریانو بگو ببین اونا چی میگن
سعي كن كوتاه نياي . اگه پيگيري كني حتماً به نتيجه مي رسي
captainpersian
31-07-2011, 07:13
دوستان صدای استارت تیبا شبیه چه ماشینی؟ مثل پراید صدای مرگ میده با بهتره؟
amitabbachen
31-07-2011, 07:55
سلام .درکل بعضی قطعات تیبامال پرایده.مثل دینام.صدای استارتش مثل پرایده
captainpersian
31-07-2011, 07:57
وشته شده توسط cheelia [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توی یکی از پستها کاربری در مورد فن ماشین صحبت کرده بود که پس از خاموشی خودرو چرافن بلا فاصله خاموش میشه ؟
دوست عزیز این بستگی به مدل ECU داره.به احتمال زیاد ECU شما مدل زیمنس هستش.در زیمنس فن در حدود 1 دقیقه کار میکنه و قطع میشه مگر اینکه درجه امپر شما به 100 نزدیک باشه که اونوفت دور دوم موتور فن شروع به کار میکنه و بعد خاموش میشه .در مدلهای دیگه مثل Sagem که موتور خاموش میشود فن هم قطع میشه.یه احتمال خیلی خیلی کمه دیگه هم هست که شاید رله فن مشکل داره یا شله که بعید میدونم
amitabbachen
31-07-2011, 08:09
سلام .درکل بعضی قطعاتش مثل پرایده مثل دینام و...وصدای استارتش مثل پرایده.گیربکسش شبیه پرایده دنده هاش (چرخ دنده هاش )بزرگترازپرایده .دوستانی که درخصوص شتاب نظرمیخوان یه خلاصه براتون میگم :من ثبت نامی 08/01/88هستم 04/03/1390تحویل گرفتم.قبلاًپژو405جی ال ایکس داشتم (البته مدل 28/11/1382یکبرگ سند 100هزارتا کارکرد)شتاب اولیه وقدرتش خوبه نسبت به پژواصلاًتنبلی توکارش نیست.توحرکت نمیدونم پرایدایا ماشینای دیگه دوست دارند باهاش کورس بذارن البته سعی میکنم بیخیال باشم ولی بعضی موقعا واقعاًپرایدروشون میره بالا.باتوجه به اینکه تجربه آب بندی خوب روماشینو دارم ولی بهتون بگم تاحالا کم نیاورده وبه اصطلاح واقعاًمرده این ماشین .تاحالا800کیلومترکارکرده .باطریشو ،بوقشوولاستیکاشوالبته بی نهایت تشکرازجناب نویدعوض کردم .باطریش اتمیک ،بوقش زانتیایی،لاستیک هانکوک کره سایزr13/70/185انداختم بالانس روکارکردم .یکدورازفنرلول عقبش بریدم.بهتون بگم باسه تا سرنشین عقب وسه تاجلو باخودم اصلاًهیجا نه به لاستیک نه به سرعت گیرا،گیرنکرده تاحالا.
farzad irani
31-07-2011, 09:16
تجربه اول من از مصرف سوخت تیبا:
طول سفر:175 کیلومتر
مسیر سفر:
1)ابتدای نیایش(پارک ملت تهران)،چمران،یادگار،جاده ساوه،اسلامشهر،رباط کریم-برگشت از همین مسیر
2)نیایش،فرحزاد،نیایش،یادگا ر،سئول،نیایش
3)نیایش،یادگار،شیخ فضل الله، جناح،آزادی،فتح،شمشیری-بازگشت از همین مسیر
چگونگی طی مسیر:
نیمی از مسیر با کولر روشن
حدود یک چهارم مسیر با دنده 2 و 3
میزان توقف در پشت ترافیک یا چراق قرمز: حدود 15 دقیقه
تعداد دفعات خاموش و روشن شدن خودرو:5 بار
نوع بنزین مصرفی:معمولی
میزان مصرف سوخت:12 لیتر(حداکثر 12.5 لیتر)
برآورد مصرف ترکیبی در 100 کیلومتر:تقریبا 7.2 لیتر
امير رسول
31-07-2011, 09:29
دقيقا استارت پرايد و براي تيبا كار گذاشتن
ali tiba
31-07-2011, 09:49
تجربه اول من از مصرف سوخت تیبا:
طول سفر:175 کیلومتر
مسیر سفر:
1)ابتدای نیایش(پارک ملت تهران)،چمران،یادگار،جاده ساوه،اسلامشهر،رباط کریم-برگشت از همین مسیر
2)نیایش،فرحزاد،نیایش،یادگا ر،سئول،نیایش
3)نیایش،یادگار،شیخ فضل الله، جناح،آزادی،فتح،شمشیری-بازگشت از همین مسیر
چگونگی طی مسیر:
نیمی از مسیر با کولر روشن
حدود یک چهارم مسیر با دنده 2 و 3
میزان توقف در پشت ترافیک یا چراق قرمز: حدود 15 دقیقه
تعداد دفعات خاموش و روشن شدن خودرو:5 بار
نوع بنزین مصرفی:معمولی
میزان مصرف سوخت:12 لیتر(حداکثر 12.5 لیتر)
برآورد مصرف ترکیبی در 100 کیلومتر:تقریبا 7.2 لیتر
مبارکتون باشه منم تا چند روز دیگه قراره تیبامو تحویل بگیرم امیدوارم با کیفیت باشه:40:
captainpersian
31-07-2011, 10:38
مبارکتون باشه منم تا چند روز دیگه قراره تیبامو تحویل بگیرم امیدوارم با کیفیت باشه:40:
به سلامتی
چه رنگی هستش ؟ فوری گرفتید یا ثبت نامی؟ چند دروامود براتون
من دیشب یه تیبا بژ رنگ دیدم. تولید اردیبهشت 90
مگه بژ هم تولید دارند ؟
captainpersian
31-07-2011, 11:31
مگه بژ هم تولید دارند ؟
یدونم من دیدم قشنگه. فکر نکنم تولید انبوه باشه احتمالا برای خواصه
امير رسول
31-07-2011, 11:41
یدونم من دیدم قشنگه. فکر نکنم تولید انبوه باشه احتمالا برای خواصه
من حداقل 3 تا 4 تا شو تو شهر ديدم نسبت به رنگاي ديگه كمتر هست ولي اينجورم نيست كه براي خواص باشه . چون به نظر من رنگاي ديگش از بژ قشنگتره
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
سپر ماشين من با بدنه ماشين همخوني نداره و يك مقدار جابجاست وقتي براي سرويس اوليه بردم و مشكل با نمايندگي درميان گذاشتم .گفتن مادرست ميكنيم ولي شامل گارانتي نميشه و تمام هزينه هاش با خودته . از دوستان كسي با مشكل من برخورد كرده ؟ كسي از دوستان ميتونه راهنمايي بكنه؟ ممنون.
captainpersian
31-07-2011, 11:41
من حداقل 3 تا 4 تا شو تو شهر ديدم نسبت به رنگاي ديگه كمتر هست ولي اينجورم نيست كه براي خواص باشه . چون به نظر من رنگاي ديگش از بژ قشنگتره
.
از این جهت می گم خواص چون نه تو رنگ ثبت نامبه نه دعوتنامه ها. رنگ دیگه هم هست که زیبا هستند مثل نوک مدادی وسفید
ali tiba
31-07-2011, 11:47
به سلامتی
چه رنگی هستش ؟ فوری گرفتید یا ثبت نامی؟ چند دروامود براتون
سفید گرفتم 11640000 تومن شد البته 7140000 اول دادم + سه تا چک 1750000 به فاصله 5 ماهه
مدل sx:10:
farzad irani
31-07-2011, 13:38
ممنون دوست گلم همینطور که قول داده بودم اینم از فیلم شتاب اولیه تیبا.من خودم تنها بودم با یه دست فیلم میگرفتم با یه دستم...اما زیاد بهش فشار نیاوردم.دوست عزیز من 2 ماهی میشه تحویل گرفتم خیلی وقته آب بند شده مشکلی پیش نمیاد.
اینم از فیلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب آقای بندری،صفحه کیلومتر موجود در این فیلم مربوط به کدوم سری از تولیدی های تیباست،صفحه کیلومتر تیبای من یه کم باهاش فرق داره،بویژه قسمت آمپر درجه آب و درجه بنزین.؟سایر دوستان هم اگه میتونن نظر بدهند.
captainpersian
31-07-2011, 14:43
سفید گرفتم 11640000 تومن شد البته 7140000 اول دادم + سه تا چک 1750000 به فاصله 5 ماهه
خوب گرفتی مبارکه
الان تو سایت سایپا بودم
تا همین صبح فروش فوری داشت
سفید 11635000 و متالیک 11835000
اما الان نیست.یعنی میخواد گرون بشه یا ارزون و تکلیف ما چی میشه.تو دعوتنامه ما چند میزنن؟؟ کسی چیزی میدونه؟
hosein53
31-07-2011, 15:20
خوب گرفتی مبارکه
الان تو سایت سایپا بودم
اما الان نیست.یعنی میخواد گرون بشه یا ارزون و تکلیف ما چی میشه.تو دعوتنامه ما چند میزنن؟؟ کسی چیزی میدونه؟
توی نمایندگی هاشون فروش فوری یا همون امانی دارن همین امروز واسه یکی ازدوستام ثبت نام کردم فردا قراره بهش بدن البته هنوز پذیرش وبیمه وپلاک هم نشده خودم هم 20 روز پیش ثبت نام فوری کردم بعد یک هفته تحویل گرفتم ولی به خاطرمشکل ترمز هنوز پذیرش نشده فعلا بذون بیمه وپلاک توی شهرکوچک خودمون سوارمیشم در کل ماشینای خوبیه.
farzad irani
31-07-2011, 15:29
خیلی عالیه،تیبای قسطی به قیمت روز.این یعنی سیاست سایپا برای افزایش مشتریهای تیبا
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
آقایcaptainpersianمیشه نظرتون رو در مورد صفحه کیلومتر موجود در فیلم شتاب تیبا بدین؟
captainpersian
31-07-2011, 15:55
خیلی عالیه،تیبای قسطی به قیمت روز.این یعنی سیاست سایپا برای افزایش مشتریهای تیبا
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
آقایcaptainpersianمیشه نظرتون رو در مورد صفحه کیلومتر موجود در فیلم شتاب تیبا بدین؟
فرزاد جان نکته جالبی اشاره کردین
صفحه کیلومتری که در فیلمه حتی ارم سایپا هم نداره من چند مدلی که دیدم همه شبیه بهم بودن جز این فیلم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali tiba
31-07-2011, 16:05
اشتباه نکنین اگه قیمت پیش پرداخت رو با مبلغ سه تا چک جمع بزنید متوجه میشین که سایپا در عرض 15 ماه چقدر بالا میکشه!
farzad irani
31-07-2011, 16:07
صفحه کیلومتری که در فیلمه حتی ارم سایپا هم نداره من چند مدلی که دیدم همه شبیه بهم بودن جز این فیلم
بنابراین باید یا آقای بندری که تو این زمینه صاحب نظر هستن توضیح بدن یا نمایش دهنده فیلم. کسی دیگه نظری نداره؟
ali tiba
31-07-2011, 16:33
خوب گرفتی مبارکه
الان تو سایت سایپا بودم
منم خواستم ثبت نام کنن 11635000 نوشته بود اما همون11640000 حساب کردن
free_rockboy
31-07-2011, 18:25
ماشین من نشانگر مخزن سی ان جی رو نداره!
اما اون عکس اولیه دیگه خیــــــــــــــلی عجیبه...شبیه ریو هست!
captainpersian
31-07-2011, 18:46
ماشین من نشانگر مخزن سی ان جی رو نداره!
اما اون عکس اولیه دیگه خیــــــــــــــلی عجیبه...شبیه ریو هست!
ریو اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه بژ هم تولید دارند ؟
بله رنگ بژ هم توليد ميكنيم به همراه رنگ آبي تيره متاليك!!
صفحه كيلومتر شمار اول نمونه بوده و فقط چند تايي توليد شده براي تست پروزه بوده
و طي زمان اصلاحاتي روش انجام شده و به عكس دوم رسيده كه ميبيند كه نشان گر مخزن گاز داره كه به زودي تيبا گاز سوز هم توليد ميشه
عملا صفحه ها در امكانات با هم فرق ندارند
hsnklvnd58
01-08-2011, 06:34
سلام در مورد روش آبندی ماشین اطلاعاتی میخواستم ممنون میشم
ali tiba
01-08-2011, 08:12
بله رنگ بژ هم توليد ميكنيم به همراه رنگ آبي تيره متاليك!!
صفحه كيلومتر شمار اول نمونه بوده و فقط چند تايي توليد شده براي تست پروزه بوده
و طي زمان اصلاحاتي روش انجام شده و به عكس دوم رسيده كه ميبيند كه نشان گر مخزن گاز داره كه به زودي تيبا گاز سوز هم توليد ميشه
عملا صفحه ها در امكانات با هم فرق ندارند
با سلام آقای بندری با توجه به فرمایشات شما در خصوص نشانگر سی ان جی روی صفحه کیلومتر تیبا میشه بعداً اگه تبیا رو خارج از کارخونه گازسوز کرد از امکانات این نمایشگر استفاده کرد؟
تبريك ميگم به همه رئيس روساي سايپا و سايپا يدك
كاركنان از كوچيك تا بزرگ سايپا و سايپا يدك
تبريك به قطعه سازان و وارد كنندگان قطعه هاي الكي كه سود ميلياردي ميكنن
ولي در اصل بايد تبريك اساسي رو به اونايي گفت كه فكر و ايده تيبارو بنا نهادن و اونو به اصطلاح خودشون مديريت كردن و ميكنن(زرشك)
تيبا تو گروهش از نظر رضايت مشتري و كيفيت آخر شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
براي خودمون متاسفم كه اطميتان كرديم و 2سال منتظر مونديم و پول يه همچين ماشيني رو داديم
رفتم براي سرويس اوليه همه دوستاني كه تيبا آورده بودن صفحه ايراداتشون پر بود!!!!
captainpersian
01-08-2011, 09:08
ولي در اصل بايد تبريك اساسي رو به اونايي گفت كه فكر و ايده تيبارو بنا نهادن و اونو به اصطلاح خودشون مديريت كردن و ميكنن(زرشك)
براي خودمون متاسفم كه اطميتان كرديم و 2سال منتظر مونديم و پول يه همچين ماشيني رو داديم
بالاخره نسبت به قیمتش می ارزه یا نه؟
تا حالا 1000 جور تصمیم گرفتیم.این سوال دوستانی که تیبا دارند باید جواب بدند .تو این رنج قیمت هم هیچ ماشینی نیست جز لوبو
amitabbachen
01-08-2011, 09:24
دوستان من تیبا دارم ودرصفحه 202دومطلبو شامل اطلاعات تاالان تیباکه 850تاباش رفتم وتوضیح دادم.خرید هرخودروباتوجه به وضعیت بازارورضایت مردم شکل میگیره.نمیخام باال90مقایسش کنم اماال90موقع ورودباال90الان چقدرخاطرخاه پیداکرده.من باتوجه به اینکه تجربه چند ماشین وچندین سال پژو405روداشتم تیباممکن توقدرت یابدنه یادرجاده ازاون کم بیاره ولی درسرعت وشتاب اولیه خیلی ازاون بهتره وبعبارت دیگر(لش )نیست
امير رسول
01-08-2011, 11:36
منم كه رفتم براي سرويس اوليه ايرادات زياد بود و لي همگي جزيي و رفع شد.
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
بالاخره نسبت به قیمتش می ارزه یا نه؟
تا حالا 1000 جور تصمیم گرفتیم.این سوال دوستانی که تیبا دارند باید جواب بدند .تو این رنج قیمت هم هیچ ماشینی نیست جز لوبو
به نظر من بيشتر ازين حرفا مي ارزه فقط سايپا خدمات پس از فروششو بيشتر و راحتر بكنه كه مشترياش راضي باشن . اين ماشين باتوجه به امكاناتي كه داره به مرور زمان جاشو تو بازار باز ميكنه و قيمتشم بيشتر ميشه . به نظر من كه ماشين خوبيه تو رنج قيمتي خودش
captainpersian
01-08-2011, 11:59
خسته شدیم به خدا
تا حالا ماشین نداشتم که انقدر حاشیه داشته باشه
این نیومده داره میره رو اعصابه ما
وای به حال بعدش
farzad irani
01-08-2011, 12:11
اگه بدقت در لیست نگاه کنید متوجه میشید که تقسیم بندی گروه ها بر اساس قیمته، و تیبا در گروه 10 تا 20 میلیونی قرار گرفته و میدونیم که تو این گروه ارزون ترین خودرو هستش و از این نظر گروه بندی مناسبی انجام نگرفته.مثلا اگه گروه بندی بر اساس قیمت زیر 12 و بالای 12 صورت میگرفت،تیبا در گروه خودش دوم میشد!
همگی دوستان میدونن که تیبا هنوز با مشکلات مختلفی سروکار داره که یکی از مهمترین اونها فعلا نبود قطعه و کمبود نمایندگی تعمیرات هستش ولی اینها بزودی رفع میشه.
یه مقدار دقیقتر به آمارها نگاه کنیم. تقریبا همه ی دوستان تیبا رو به ام وی ام چینی ترجیح میدن که در این آمار و در گروه زیر 10 میلیونیها اول شده!
hsnklvnd58
01-08-2011, 14:31
به نظر من مقایسه صورت گرفته از چند جهت نمیتونه مبنای درستی داشته باشه اولا" قراردادن تیبای 11میلیونی با ماشینهای 19میلیونی تو یه گروه درست نیست .ثانیا" جدول در مورد ماشینهای تولید شده سال 89بوده که با توجه به آغاز تولید تیبا از آبانماه مسلما" ایراداتی داشته که بنا به شهادت دوستان در مدلهای سال90تا حدود زیادی حل شده ثالثا" یه خودرو برای اینکه خودشو نشون بده حداقل باید دوسال دست مردم باشه بعدا نظر سنجی بشه
بنابراین باید یا آقای بندری که تو این زمینه صاحب نظر هستن توضیح بدن یا نمایش دهنده فیلم. کسی دیگه نظری نداره؟
منظورت از آقای بندری چی بود:31:.واقعا خودم هم تعجب میکنم.چرا مال من اینقدر زشته. اما مال تیبا جدید خیلی خوشکله.همین یه دو روز میبرمش صفحه کیلومترو عوضش کنم.
خسته شدیم به خدا
وای به حال بعدش
چرا داشتیم
سمند هم اولش همینجور بود
از بس مشکل داشت lx را تولید کردمد
شاید کم کم تیبا lx هم بیاد
منظورت از آقای بندری چی بود:31:.واقعا خودم هم تعجب میکنم.چرا مال من اینقدر زشته. اما مال تیبا جدید خیلی خوشکله.همین یه دو روز میبرمش صفحه کیلومترو عوضش کنم.
مال من هم حاشیش سفید نیست ...میشه مگه عوضش کرد؟
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
[QUOTE=bryan1;6308543]مرسی دوست گرامی ....از نمایندگی اقدام کردم میگن منتظر باید موند
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ---------سلام.
سلام.
داداش حواست به این جیر جیر باشه!!!!
ماله تسمه پروانته.
بایدم اون قطعه که سایپا گفته ببری عوضش کنی!
خیلی بهت حال داده پاره نشده تاحالا.
ماشین من تو دنده 1 و 2 بصدا در اومد. جدی نگرفتم.
1 روز بعدش تو جاده 11 شب منو گذاشت....
بعد 1 ساعت امداد اومد./ عوض کرد تسمه رو ولی دقیقا 10 کیلومتر بعد دوباره پاره شد....:2:
سلام.. جدی میگی ؟ آخه این صدا موقتی هست . مخصوصا تو گرما بیشتر میشه ولی یکی میگفت از لنتش ممکنه باشه
TIBA-NAVID
01-08-2011, 20:36
خسته شدیم به خدا
وای به حال بعدش
علی جان شما به نظرم حوالتونو بفروشین بهتر باید باشه به نظرم.
البته هرطور خودتون صلاح میدونین.
اما یه دفعه که از اسمون نیومدیم وسط جامعه ی قشنگمون.
والا من که این بازی و فیلم ها رو اقلا 3 مرتبه تا به حال دیدم.
اگه هر روز با به میون کشیدن هر حرفی تحت تاثیر قرار بخوای بگیری اینجور که اعصابت رو خورد کنی همون بفروشیش بهتره
اعصاب خودتو هم خورد نکن.
اگه هنوز با این جو ها براتون آشنا نیست هرچی هم بحث بشه هیچ فایده نداره .
20 نفر بیان و حسن بگن هزار حسن.اما یه نفر یه مشکل عنوان کنه قرار نیست که مردم اعصاب خودشونو خورد و خمیر کنن....
اینجور نگو عزیز.ناراحت شدم که این قدر ناراحتی بهت وارد شده .
اگه اینقدر روت فشاره بفروشش.
فقط برام تغجب بود وقتی حرفای الانتو خودم و دیروز پریروز جمع بندیاتو میخوندم.
مرسدس بنز نیست.
اگه با این جوها بیگانه باشیم و بخوایم اعصاب خودمونوخورد کنیم بفروشینش بهتره.
اعصاب و فکر آدم ارزشش بیش ازین حرفاست
captainpersian
01-08-2011, 21:33
علی جان شما به نظرم حوالتونو بفروشین بهتر باید باشه به نظرم.
البته هرطور خودتون صلاح میدونین.
اما یه دفعه که از اسمون نیومدیم وسط جامعه ی قشنگمون.
والا من که این بازی و فیلم ها رو اقلا 3 مرتبه تا به حال دیدم.
اگه هر روز با به میون کشیدن هر حرفی تحت تاثیر قرار بخوای بگیری اینجور که اعصابت رو خورد کنی همون بفروشیش بهتره
اعصاب خودتو هم خورد نکن.
اگه هنوز با این جو ها براتون آشنا نیست هرچی هم بحث بشه هیچ فایده نداره .
20 نفر بیان و حسن بگن هزار حسن.اما یه نفر یه مشکل عنوان کنه قرار نیست که مردم اعصاب خودشونو خورد و خمیر کنن....
اینجور نگو عزیز.ناراحت شدم که این قدر ناراحتی بهت وارد شده .
اگه اینقدر روت فشاره بفروشش.
فقط برام تغجب بود وقتی حرفای الانتو خودم و دیروز پریروز جمع بندیاتو میخوندم.
مرسدس بنز نیست.
اگه با این جوها بیگانه باشیم و بخوایم اعصاب خودمونوخورد کنیم بفروشینش بهتره.
اعصاب و فکر آدم ارزشش بیش ازین حرفاست
میدونی نوید چرا دچار تردیدم.چون ته دل ادم اونایی که تیبا دارن خالی میکنن.وگرنه من نداشته طرفدار این ماشینم .طراحی خوبی داره امکانات عالیه.و ....
حرفهای اینجا یجور نیست
خود من بشخصه هدفم از عضویت تو اینجا جمعبندی نظرات و پیشنهادات بود واسه خرید.و مطمعن باش اگر بخوام ماشین صفر بگیرم تو این رنج حتما تیبا میگیرم
TIBA-NAVID
01-08-2011, 21:44
میدونی نوید چرا دچار تردیدم.چون ته دل ادم اونایی که تیبا دارن خالی میکنن.وگرنه من نداشته طرفدار این ماشینم .طراحی خوبی داره امکانات عالیه.و ....
حرفهای اینجا یجور نیست
خود من بشخصه هدفم از عضویت تو اینجا جمعبندی نظرات و پیشنهادات بود واسه خرید.و مطمعن باش اگر بخوام ماشین صفر بگیرم تو این رنج حتما تیبا میگیرم
من متوجه هستم چی میگی
اما یه کم توجهکن.شما همون آدمی هستی که چند روز پیش یه حرفای دیگه ای میزدی و از مجموع حرف چندین نفر نتیجه و جمع بندی کردی به صورتی.
الان باز کلا 180 درجه خلاف نتیجه گرفتی.
به نظرم همه چیز خوبه اما نه دیگه تاثیر پذیذی تا این حد.
اگه بحث حرف و حدیث باشه 2 تا درست 5 تا دروغ 10 تا درست 2 تا دروغ چیزی که هس حرف زیاده فعلا
من که این داستانا رو قبلا هم دیدم
بازار ایران همینه
اگه طوری هستین که هنوز ماشینو نگرفته و ننشسته پشت ماشین مثلا من بگم آقا این تیبا عجب ماشینیه.
الگانس به گردش نمیرسه ،ماشینو تو ذهنت ببری بالا
و یک دفعه اگه با بیام بگم آقا ماشینم مثلا برف پاک کنش سوخته.
روغن ریزی گرفته
رنگش پوسته شد.
اگزوزش دود میکنه
و ....
ماشینو از آسمون یه دفعه تو ذهنت بندازی پایین که ژیان ازین بهتره ...
اگه این قدر اعصابت درگیر میشه من به خاطر راحتی خودت میگم شما انصراف بده
چون درصد ریسکت نمیگم پایین.بلکه صفره.
چون هنوز ماشینو ندیده.ننشسته به خاطر اینکه مثلا ماشین من نوعی فلان ایرادو داره دیگه یعنی ....؟؟
به نظرم اگه واقع بین باشیم استرسی هم نمیشیم.
نه زیاد ببریم بالا.
نه بیاریمش پایین.
الان مثلا اول همین صفحه یه اقا باز ازش تعریف کرده
این چیزا زیاده
خوب یه نفر که اذیت میشه طبیعیه دلش پره و به همه بد و بیراه میگه.
بگذریم.....
دنبال ماشین خودموگرفتم
مال من هنوز تحویل باربری نشده بود
با این عجله ندارم بازم زنگ زدم اداره تحویل
گفتم ببینین علت چیه.
بعد طرف نگاه کرد گفت بله 22 ماه قبل فاکتور شده
اما مشکل بوستر ترمز داشته یه سری از تولیدات و همه ی تولیدات رو برای بررسی برگردوندن تا همه بازبینی بشن که اگه تو اون سری باشن رفع بشه ایراد.
ا
کدوم نمایندگی بردی؟؟
اقا ميگه كارتت وقتي ميخوره اينجا چون مال تير ماه صادر شده ربطي نداره توليد كي هست . چون كارت تير صادر شده رو 4 هزارتا سرويس اوليه بيا
امير رسول
02-08-2011, 08:02
مال من هم حاشیش سفید نیست ...میشه مگه عوضش کرد؟
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
[QUOTE=free_rockboy;6309519]
سلام.. جدی میگی ؟ آخه این صدا موقتی هست . مخصوصا تو گرما بیشتر میشه ولی یکی میگفت از لنتش ممکنه باشه
اگه صدا از تسمه هات باشه چيزه مهمي نيست فقط يك آچار كشي ميخواد تا تسمه سفت بشه . تسمت شله . ولي اگه مشكل از لنت باشه يا بعد از يك مدت كار كردن خوب ميشه و گرنه لنتات بايد عوض بشه و جنس خوبشو استفاده كنين
اقا ميگه كارتت وقتي ميخوره اينجا چون مال تير ماه صادر شده ربطي نداره توليد كي هست . چون كارت تير صادر شده رو 4 هزارتا سرويس اوليه بيا
درسته ،براي من هم رو كارتو نگاه كرد
نميخواست انجام بده كارت من برج 2 هست
وافعا بايد سرخودمون و اونارو هر دو كوبيد به ديوار راحت بشيم
يه توصيه دوستانه به دوستاني بكنم كه ميخوان تيبا بخرن
اين صحبتا بدون تعصب هست با اينكه خودم 3سال منظر اين ماشين بودم و گرفتم دارم استفاده ميكنم و مجبورم استفاده كنم و ديگه نميتونم عوض كنم
براي من توليد 90 هست 500 كيلومتر اول همه چيش رديف بود و خوب
بعداز 500 كيلومتر مشكلاتش قلمبه داره ميزنه بيرون مثل مصرف سوخت كه هيچ كاريش نميشه كرد.و خدا ميدونه بعدا ديگه چي ميشه
نظر من اينه كه اصلا براي ماشين صفر و جديدي كه اين همه ملتو منظر گذاشتن اين حرفا خنده داره كه فرمونش سفت بشه و صدا بده كمكهاش صدا بدن درا خوب بسته نشه ،اتاق و موتو صدا بده،صداي زياد فن ،و .....
بااينكه تو سرويس اوليه به اصطلاح رفع ميشه ،جاي هيچ توجيهي نداره تو هيچ كجاي دنيا
دوستاني كه اگر بيشتر پول دارن 3-4 ميليون گزينه ريو و ليفان رو انتخاب كنن چون واقعا ماشين هاي خوبي هستن
كه اگه من داشتم همين كارو ميكردم
ولي اگه پول نداريد 1سال يكسال ونيم صبر كنيد (من هم بايد همين كارو ميكردم اشتباه كردم)
همين تيبا بعد از يكسال ديگه به مراتب ماشين بهتري خواهد شد اينو مطمئن باشيد
تيبا ظرفيت اينو داره كه به مراتب بهتر بشه ولي حالا حالا ها كار داره
شانس ما اين بود كه موش آزمايشگاهي شديم
farzad irani
02-08-2011, 10:03
آقای بندری توی سایپا کاشان کار میکنند و اطلاعات دقیق و منسبی دارند. به نظر منم بهتره صفحه کلیومترت رو با نمونه های جدید که خیلی زیباتره عوض کنی
farzad irani
02-08-2011, 10:13
سلام در مورد روش آبندی ماشین اطلاعاتی میخواستم ممنون میشم
سلام
توی دفترچه اش نوشته فقط مدت طولانی با سرعت ثابت باهاش نرونید. فقط همین!
farzad irani
02-08-2011, 10:38
حرفهای اینجا یجور نیست
من تیبا دارم
تیبا به نسبت قیمتش میشه گفت ماشین خوبیه وقابل مقایسه با هم قیمتاش با اختلاف یکی دو میلیون نیست و یه سروگردن از اونا سره.من با تندر90 ،ریو و 206 رانندگی کردم،کیفیت تندر از همه بهتره ولی قیافه و دید عقبش نامناسبه،ارتفاعشم زیاده،صدای موتور در داخل اطاق خیلی کمه،قیمتشم به نسبت تیبا وحشتناکه.
ریو فضای داخلیش به نسبت تیبا به نظر خیلی کمتره، قیافه اش جالب نیست،کیفیتش خوبه و ایراداش کم، ایربگ سرنشین نداره، ارتفاعش خیلی پایینه و به هر ناهمواری گیر میکنه، مصرفش مناسبه.
206 هنوز یه خودرو مورد پسنده ولی فضای داخلیش خیلی کمه و اصلا به تیبا نمیرسه،کیفیتش عالیه امکانات مناسبی داره اما قیمتش زیاده.
تیبا یه محصول نیمه ایرانیه البته برندش 100 درصد ایرانیه ولی طراحیش قطعاتش کاملا ایرانی نیست.مشکلات فعلی حل میشن اما اگه سیاسی کاری و محاسبه حاشیه سود زیاد برا سایپا بذاره ، خیلی نگران بحثای غیر تخصصی بعضی اشخاص نباشید
captainpersian
02-08-2011, 11:01
QUOTE]
من تیبا دارم
تیبا به نسبت قیمتش میشه گفت ماشین خوبیه وقابل مقایسه با هم قیمتاش با اختلاف یکی دو میلیون نیست و یه سروگردن از اونا سره.من با تندر90 ،ریو و 206 رانندگی کردم،کیفیت تندر از همه بهتره ولی قیافه و دید عقبش نامناسبه،ارتفاعشم زیاده،صدای موتور در داخل اطاق خیلی کمه،قیمتشم به نسبت تیبا وحشتناکه.
ریو فضای داخلیش به نسبت تیبا به نظر خیلی کمتره، قیافه اش جالب نیست،کیفیتش خوبه و ایراداش کم، ایربگ سرنشین نداره، ارتفاعش خیلی پایینه و به هر ناهمواری گیر میکنه، مصرفش مناسبه.
206 هنوز یه خودرو مورد پسنده ولی فضای داخلیش خیلی کمه و اصلا به تیبا نمیرسه،کیفیتش عالیه امکانات مناسبی داره اما قیمتش زیاده.
تیبا یه محصول نیمه ایرانیه البته برندش 100 درصد ایرانیه ولی طراحیش قطعاتش کاملا ایرانی نیست.مشکلات فعلی حل میشن اما اگه سیاسی کاری و محاسبه حاشیه سود زیاد برا سایپا بذاره ، خیلی نگران بحثای غیر تخصصی بعضی اشخاص نباشید
فرزاد جان هر 3 خودرویی که گفتی رو داشتم .ولی در حال حاضر بودجه ای که برای خریدم در نظر گرفتم در حد همین تیبا هستش و نمی خوام هم بیشتر از این هزینه کنم
ال90 ماشین خیلی خوبیه البته نه با قیمت الان .ظاهرش هم سلیقه ای هستش.بخوایم اون ماشینم نقد کنیم نقاط ضعف زیاد داره مثل جنس داشبورد .نوع صندلی و ... اما واقعا از لحاظ فنی و موتوری شاید زیر ماشین 20 میلیون اولین باشه
ریو هم که صدای موتور و نداشتن امکانات کافی و همین ارتفاع کمی که میگی شما نقطه ضعفشه.
از لحاظ قیمتی هم که اختلاف فاحشی با تیبا دارند .
206 تیپ 2 هم که اصلا قبول ندارم .به نظرم 14 میلیون برای یه ماشین هاچبک با اون موتور ضعیف و فضای کم غیر قابل قبوله
من هم اگر تا الان صبر کردم و ثبت نام رو کنسل نکردم به خاطر این بوده که
ببینم نقاط ضعف این ماشین چیه؟ اگر با 4 تا پیچ جفت کردن حل میشه که مشکلی نیست
امير رسول
02-08-2011, 11:27
به نظر من مشكلات تيبا همگي جزيي و قابل رفع هست فقط يك مقدار صبر ميخواد تا اين ماشين جاشو تو بازار باز كنه بعد نتيجه بهتري در پي خواهدداشت . ان شاء الله
farzad irani
02-08-2011, 11:48
QUOTE]
فرزاد جان هر 3 خودرویی که گفتی رو داشتم .ولی در حال حاضر بودجه ای که برای خریدم در نظر گرفتم در حد همین تیبا هستش و نمی خوام هم بیشتر از این هزینه کنم
ال90 ماشین خیلی خوبیه البته نه با قیمت الان .ظاهرش هم سلیقه ای هستش.بخوایم اون ماشینم نقد کنیم نقاط ضعف زیاد داره مثل جنس داشبورد .نوع صندلی و ... اما واقعا از لحاظ فنی و موتوری شاید زیر ماشین 20 میلیون اولین باشه
ریو هم که صدای موتور و نداشتن امکانات کافی و همین ارتفاع کمی که میگی شما نقطه ضعفشه.
206 تیپ 2 هم که اصلا قبول ندارم .به نظرم 14 میلیون برای یه ماشین هاچبک با اون موتور ضعیف و فضای کم غیر قابل قبوله
من تا 15 میلیون میتونستم هزینه کنم اما سراغ تندر و ریو و 206 نرفتم، با پژو 405 کاملا مخالفم، از ماشینای چینی بدم میاد، سمند هم قیافه و مصرفش جالب نیست برام
اگه تویوتا یاریس حدود 20 تومن توی بازار داخل بود فقط سراغ اون میرفتم، قیافه اش هم نزدیک تیباس
TIBA-NAVID
02-08-2011, 12:42
QUOTE]
علی جان خیالت راحت باشه
مشکل هم اگه باشه اون قدر که بعضا میشنویم حاد نبوده و نیست.
توجه هم داشته باش اون جدول رضایت مشتریان مال سال 89 بوده
سال 89 اگه منم جزو مشتریان تیبا بودم
ماشینو بعد 2 سال میگرفتم
بعد میدیدم ماشینم ایربگ نداره که اکثرا نداشتن
شیشه عقبم که اول گفتن داره بعد دیدن نداره
تازه بعد میدیدم ماشین صداشم زیاده خوب منم ناراضی میشدم و تحت تاثیر قرار میگرفتم و اگه از خودمم میپرسیدن
به تیبا از 20 نمره میدادم نمره ی 2
خحودتو بذار جای اون بنده خداها
حق داشتن
بعد نکته ی دیگه
پرشیا که دیگه میشه گفت یکی از تاپ ترین خودروهای ایران خودروست اگه اولینش نباشه
از همه نظر
میبینیم تو رده بندی از آخر سومه
پس زیاد خودتو ناراحت نکن
مطمئن باش با قیمت تیبا ماشینی با این امکانات یافت می نشود:31:
بعدشم انصاف اگه لحاظ بشه در جمیع جهات تیبا به مراتب از ماشینای هم کلاسش چیزی کم نداشته
اگه میبینی 5 نفر مثلا براشون یه مشکل پیش میاد و کمی دلخور میشن که حقم دارن
در عوضش همین جا میبینی که 25 نفر میان و تعریف میکنن و دونه دونه خاصیت هاشو در قیاس با ماشینای قبلیشون میگن( مثال زدم.انصافا من از افرادی که از نزدیک باهاشون صحبت کردم ندیدم بد بگن از تیبا)(حالا بعضا اینجا بعضی دوستان گلایه های به حقم دارن.
حق دارن.اما اینا اکثرا کلیت نداشته.قبول کنیم تو ایران شانس هم موثره در خرید ماشین البته متاسفانه)
پس خودتو ناراحت نکن
من باور کن دیدم روزایی که میگفتن ملت همون پیکان از خودروی جایگزینش یعنی تندر بهتر بود!!!!!
میگفتن فقط اسم رنو روشه وگرنه همه قطعاتش آشغاله
حالا چی شده؟
یا همون ریو.
اوایل که اومده بود خیلی بذ بازاری داشت.
انصافا هنوزشم من که به نظرم ریو به قیمتش گرونه.
ماشین بدی نیست به لحاظ موتور
اما گرونه
تندر اوایل خوب بود
اما بعد که جا افتاد رفت بالا اونم 1.5 برابر اول
تیبا هم در این گزینه که کم نیاورده تا حالا
حدود 9 تومن تموم شده بود برا خریدارای اول با سودش و 8 تومن براش پول دستی داده بودن
اما حالا چی؟
1 سال نگذشته شده 11 11500
به نظرم تیبا در آینده اینجایی که الان هست نمیمونه
حالا میتونیم ببینیم.....
بازار ایران کلا با چیز جدید مشکل دارن....
باور کن وقتی میگفتن لوگان جایگزین پیکانه و اون که بیاد پیکان میره... خیلیا میگفتن حیف پیکانه. تندر چنینه.دمش کجه.شاخش راسته.چراغش کجه.. و ....:31:
همون پیکان رو بزنن بهتره.برا لوگان فوقش باید همون کیفیت رو بخریم با قیمت 10 تومن به جای 5 تومن
حالا بیان تحویل بگیرن دوستان !!!
farzad irani
02-08-2011, 14:55
ظاهرا با افزایش قیمت 3 تا 4 درصدی کلیه تولیدات داخلی موافقت شده و تیبا بزودی با نرخ جدید ارائه میشه
TIBA-NAVID
02-08-2011, 15:29
سلام بر دوستان عزیز
یهخبر خواستم بگم
حتما بهتونگفته بودم ماشین من 22ماه پیش فاکتور شده بود
یکی دو بار همون تیر ماه به باربری زنگ زدم وگفتن ماشینو ندادن و احتمالا جزو ماشینایی بوده که مشکل بوستر داشته.
1 بارم پریروز زنگ زدم به اداره ی تحویل
برای اولین بار
و مشخصاتو که دادم.تا بررسی کرد گفت بله ماشینتون 22 تیر فاکتور شده.و بهم قول داد که همین الان پیگیرش میشم و همین امروز فردا کارشو راه میندازم.
گفت ببینم کجا گیر کرده .میگم زودتر راش بندازن.
تشکر کردم و خداحافظی کردم.
بعد از قطع تماس دوباره زنگ زدم.گفتم من برام مهم نیست فقط خحواستم بپرسم مشکلش رفع میشه.؟ یا باز همون طوری میفرستینش؟
که گفت نه اگه قرار بود اونجور باشه که 23 تیر ارسال میشد
چون در محدوده تولید مشکوک و آخر دوره یعنی حدود 16 تیر تولید شده برای بازبینی رفته و همه ی خودروهایی که ارسال نشدن برای بازبینی و احیانا تعویض بوستر برگشتن به سالن.
خلاصه خداحافظی کردم
امروز زنگ زدم به باربری.
گفت همین امروز ماشینتون تحویل ما شده.
فردا یا پسفردا بارگیری میشه و ارسال میشه.
خواستم بگم یعنی میشه گفت احسنت به اون آقا
برای من مهم نبود حالا هم نمیومد
خودمم گفتم مهم نیست.اما همین که پیگیر شد و 24 ساعت بعد ماشینو تحویل دادن به باربری جای تشکر داره
موفق باشید
captainpersian
02-08-2011, 16:23
ظاهرا با افزایش قیمت 3 تا 4 درصدی کلیه تولیدات داخلی موافقت شده و تیبا بزودی با نرخ جدید ارائه میشه
جدا اگه تو دعوت نامه من قیمت جدید و بیشتر اعلام بشه 100% انصراف میدم:42:
و پولم گرفتم از بیرون یکی میگیرم.نهایت با سود پول برام 11.400 در بیاد. و شایدم بیشتر
بیرون الان 11.200 هستش
اگه فرقش 100 نهایت 200 بود این کار ارزش نداشت
اما اینا زرنگتر این حرفها هستند اول 11.700 بعد شد 11.835 و حالا حتما 12!!!!
مهم هم نیست ما ثبت نام میکنیم و پول اینهمه دستشونه
این جوری یه چیزی حدود 600 اینا جلو میوفته ادم و خرج خود ماشین میکنه البته می دونم نوید مخالفه و الان غرغر میکنه:31:
TIBA-NAVID
02-08-2011, 16:29
جدا اگه تو دعوت نامه من قیمت جدید و بیشتر اعلام بشه 100% انصراف میدم:42:
و پولم گرفتم از بیرون یکی میگیرم.نهایت با سود پول برام 11.400 در بیاد. و شایدم بیشتر
بیرون الان 11.200 اگه فرقش 100 نهایت 200 بود این کار ارزش نداشت
اما اینا زرنگتر این حرفها هستند اول 11.700 بعد شد 11.835 و حالا حتما 12!!!!
مهم هم نیست ما ثبت نام میکنیم و پول اینهمه دستشونه
این جوری یه چیزی حدود 600 اینا جلو میوفته ادم و خرج خود ماشین میکنه
علی جان انشالا این قانون شامل حال شما نمیشه یعنی گمون نکنم شامل حال شما بشه
اینو برای ثبت نام های جدید همون 20 درصدیا گفتن
چه کلکی....
سود شد 20 درصد و همه خوشحال شدن
الان اگه قیمت فقط 100 تومن بره بالا جبران میشه این قضیه تا حد زیادی و بازم انگار که با سود کمتر گرفتن:31:
نوید من 4 روز پیش زنگ زدم حامد بار کاشان همونروز گفت ماشینتو به تهران فرستادیم باید از اداره تحویل تهران پیگیری کنی که موفق نشدم پیگیریش کنم
شما اون باربری که گفت ماشینتو فرستادیم همون حامد بار بود؟
اداره تحویل تهران شماره شو داری؟
علی جان انشالا این قانون شامل حال شما نمیشه یعنی گمون نکنم شامل حال شما بشه
اینو برای ثبت نام های جدید همون 20 درصدیا گفتن
چه کلکی....
سود شد 20 درصد و همه خوشحال شدن
الان اگه قیمت فقط 100 تومن بره بالا جبران میشه این قضیه تا حد زیادی و بازم انگار که با سود کمتر گرفتن:31:
فرقی نداره کی خریدی و با چه درصد سودی بهت دادند و چند سال تو نوبت بودی
هر موقع خودرو فاکتور بشه به قیمت روز کارخانه محاسبه می کنند
TIBA-NAVID
02-08-2011, 19:26
نوید من 4 روز پیش زنگ زدم حامد بار کاشان همونروز گفت ماشینتو به تهران فرستادیم باید از اداره تحویل تهران پیگیری کنی که موفق نشدم پیگیریش کنم
شما اون باربری که گفت ماشینتو فرستادیم همون حامد بار بود؟
اداره تحویل تهران شماره شو داری؟
سلام عزیز
بله باربری حامد بار بود.
شمارشم مال کاشان بود.
اون شماره هم که زنگ زدم که مسئولش پیگیری کرد همون ادر تحویل سایپا کاشان بود
و به نظر من که وقتی بفرستن برسه نمایندگی ای که ثبت نام کردی بهت زنگ میزنه
سلام دوستان
به نظرتون من تیبا بگیرم یا مثلا پراید 132
بودجم حدودا بیشتر به پرابد میخوره
با توجه به بهتر شدن کیفیت پراید ؛ به نظرتون تیبا اینقدر ارزشش و داره وبهتره که من 2 الی 3 میلیون دیگه جور کنم و تیبا بگیرم
یا اینکه یه پراید ABS , airbag , و فرمون هیدرولیک زیاد تفاوتی نداره ؟؟؟( پراید با ایربگ صبر میکنم تا بیاد)
captainpersian
02-08-2011, 22:35
سلام دوستان
با توجه به بهتر شدن کیفیت پراید ؛ به نظرتون تیبا اینقدر ارزشش و داره وبهتره که من 2 الی 3 میلیون دیگه جور کنم و تیبا بگیرم
یا اینکه یه پراید ABS , airbag , و فرمون هیدرولیک زیاد تفاوتی نداره ؟؟؟( پراید با ایربگ صبر میکنم تا بیاد)
دوست عزیز فاصله 132 با تیبا خیلی زیاده
جنازه تیبا شرف داره به پرایدواتفاقا پراید جدید از لحاظ کیفیت افتضاح
از لحاط امکانات و امنیت تیبا خیلی بهتره
یعنی این همه بدنه و قطعاتشو تقویت کردن همش الکیه؟؟؟
واقعا اینطوره یا از روی تعصب میگین؟؟؟
آخه از پرایدای جدید خیلی تعریف میکنن
آقای بندری توی سایپا کاشان کار میکنند و اطلاعات دقیق و منسبی دارند. به نظر منم بهتره صفحه کلیومترت رو با نمونه های جدید که خیلی زیباتره عوض کنی
آقای بندری.:31:حتما این یه دو روز میرم عوضش کنم
TIBA-NAVID
03-08-2011, 00:14
پراید:31:
دیگه خودتون حساب کنین ماشینی که 780 کیلو باشه امنیت تو کجاش میتونه باشه
همون ورقش جز کاغذ میتونه چه چیزی باشه؟؟
همینو بگین من که هیچ نمیگم.
مثلا فکر کردین میگن تقویت کردن چه کارش کردن؟
فوق فوق فوقش رفتن و یه ذره ورق کلفت تر گذاشتن
و شاسیو محکم تر کردن
پراید ماشین تو شهریه
خارج شهر رفتن با پراید اصلا امن نیست
یه سمند از کنارش رد بشه خدای نکرده پرواز میکنه با این وزنش
دیگه خودتون حساب کنین وقتی وزن پراید از 111 هم 60 کیلو کمتر باشه
و وقتی وزنش حدود وزن ژیان هست و هیکلش 1.5 برابر ژیان
چه ماشینیه پراید...
حقا که قانل خوبی بوده در این سال ها
من بدنه این پرایدای تصادفی رو که حتی تو شهر تصادف کردن میبینم تنم میلرزه...
تقوبتشم کرده باشن ماشین ماشین تو شهره
یادتون باشه سال 75 که رئیس کره ای کیا اومد تا از تولید پراید بازدید کنه
حاضر نشد سوار پراید بشه و باهاش به کارخونه بره
همون جا گفت این ماشین ماشین تو شهره و من نمیتونم باهاش از شهر خارج بشم.
اون موقع این خبر خیلی خنده دار بود. الان میفهمیم داستان چی بوده.
تیبا همون سپرش به خود پراید می ارزه
جمش کنن این قاتل مردم رو که هنوزم داره کشته میگیره از ملت بیچاره
تیبا بدنش مثل ریو از میله های فولادی داخل درها استفاده شده و ورقش هم اصلا نمیشه با پراید قیاسش کرد ورق تیبا و ریو رو
سلام دوستان
دوست عزیز پرایدو اصلا با تیبا مقایسه نکن به نظرم 3 میلیون بیشتر خرج کن یه تیبا بخر.در کلا تو این قیمت تیبا واقعا ماشین خوبیه.
captainpersian
03-08-2011, 08:00
من بدون تعصب میگم
تو این اشفته بازار وقتی ماشین گرون شده تو رنج 9 تومان شاید ماشین خوبیه نسبت به اردی و ماشین چینی و ...
همین پراید جدید که شما میگی ما 111رو 3 دستگاه پارسال گرفتیم
با داشبورد جدید .بدنه تقویت شده و .....
هر 3 تا یه جور ایراد داشتن
یکیش درب عقبش اندازه 4 انگشت بازه و لاستیکاش بعد 2 ماه ترک خورد و فرمان جیر جیر میکنه و بخاریش بعد 1 ساعت گرم میشه و کولر که میگیری امپر میره رو 100 و حتی به قرمز میرسه.
همین ماشین تمام درب پشتش جای انگشتا مونده و در ها موج برداشته.خوب افرین باید گفت به این تقویت بدنه!!!
راستی ترمز به ظاهرABS شده منو به یاد پیکانای جاده چالوس میندازه.چون چند تا بزنی دیگه واینمیسه و حسابت با اون دنیاست
یه دستگاه دیگه در ظاهر خوبه اما یه کارواش رفتیم بعد که سوار ماشین شدیم فکر کردیم یارو تو رو هم شسته
نگو کیفیت لاستیک دور درب خیلی خوب بوده .
اون یکی دیگه هم مخلوطی از مشکلات اولی و دومی رو به ارث برده
یه 132 تازگیا دوستم گرفته .گیربکس صدا میداد و ...
.
آقای بندری.:31:حتما این یه دو روز میرم عوضش کنم
اميدوارم كه بتوني قعه پشت آمپر رو پيدا كني و مشكل ديگه هم اينه كه نمايندگي به راحتي زير بار تعويض پشت آمپر بدون مشكل نميره مگر اينكه آشنا قوي داشته باشيد
يا اگر بتوني از بازار آزاد تهيه كني از جيب خودت كه نمايندگي برات تعويض ميكنه
---------- Post added at 05:27 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------
مقايسه كردن اين دو ماشين با هم از نظر امنيت كاملا اشتباه هست تيبا بدنه به شدت قوي تري نسبت به پرايد داره
بنده پرايد تقويت شده و يه سري قطعات هم به كل تعويض شدن ولي كلا پرايد ،پرايد هست نميشه به عنوان خودرو مستحكم روش حساب كرد
من بدون تعصب میگم
تو این اشفته بازار وقتی ماشین گرون شده تو رنج 9 تومان شاید ماشین خوبیه نسبت به اردی و ماشین چینی و ...
همین پراید جدید که شما میگی ما 111رو 3 دستگاه پارسال گرفتیم
با داشبورد جدید .بدنه تقویت شده و .....
هر 3 تا یه جور ایراد داشتن
یکیش درب عقبش اندازه 4 انگشت بازه و لاستیکاش بعد 2 ماه ترک خورد و فرمان جیر جیر میکنه و بخاریش بعد 1 ساعت گرم میشه و کولر که میگیری امپر میره رو 100 و حتی به قرمز میرسه.
همین ماشین تمام درب پشتش جای انگشتا مونده و در ها موج برداشته.خوب افرین باید گفت به این تقویت بدنه!!!
راستی ترمز به ظاهرABS شده منو به یاد پیکانای جاده چالوس میندازه.چون چند تا بزنی دیگه واینمیسه و حسابت با اون دنیاست
یه دستگاه دیگه در ظاهر خوبه اما یه کارواش رفتیم بعد که سوار ماشین شدیم فکر کردیم یارو تو رو هم شسته
نگو کیفیت لاستیک دور درب خیلی خوب بوده .
اون یکی دیگه هم مخلوطی از مشکلات اولی و دومی رو به ارث برده
یه 132 تازگیا دوستم گرفته .گیربکس صدا میداد و ...
.
من هم حرف دوستمون رو قوبل دارم اگر ميخواهيد ماشين صفر بخريد با اندكي هرزينه بيشتر بريد سراغ تيبا پرايد كيفيتش شانسي هست ولي كيفيت تيبا بهتر ميشه روز به روز
دوست عزیز پرایدو اصلا با تیبا مقایسه نکن به نظرم 3 میلیون بیشتر خرج کن یه تیبا بخر.در کلا تو این قیمت تیبا واقعا ماشین خوبیه.
من هم حرف دوستمون رو قوبل دارم اگر ميخواهيد ماشين صفر بخريد با اندكي هرزينه بيشتر بريد سراغ تيبا پرايد كيفيتش شانسي هست ولي كيفيت تيبا بهتر ميشه روز به روز
amitabbachen
03-08-2011, 09:25
اميدوارم كه بتوني قعه پشت آمپر رو پيدا كني و مشكل ديگه هم اينه كه نمايندگي به راحتي زير بار تعويض پشت آمپر بدون مشكل نميره مگر اينكه آشنا قوي داشته باشيد
---------- Post added at 05:27 AM ---------- Previous post was at 05:23 AM ----------
مقايسه كردن اين دو ماشين با هم از نظر امنيت كاملا اشتباه هست تيبا بدنه به شدت قوي تري نسبت به پرايد داره
بنده پرايد تقويت شده و يه سري قطعات هم به كل تعويض شدن ولي كلا پرايد ،پرايد هست نميشه به عنوان خودرو مستحكم روش حساب كرد
سلام .تیبا باپراید قابل قیاس نیست.باماشینهای خارجی هم همینطور .ولی الان که نگاه میکنم و900کیلومترباهاش رفتم میبینم ارزش 2سال وخرده ای صبروداشتش امایه توصیه بکنم ازهرچیزی باید به اندازه بضاعت وظرفیت خودش توقع داش ازش به قول جناب بندری که واقعاًمن بنوبه خدوم خیلی از راهنمائیاش بهره بردم تیباخیلی جاداره ازین بهتربشه .اما به عشاق شتلب بگم پرشیا،405وسمند وواقعاًسوسک میکنه حالااگه بنزین یه خورده بیشترمیخوره باتوجه به وزنش که فقط 70کیلو از405کمتره نوش جونش.
امير رسول
03-08-2011, 09:28
سلام دوستان
پرايدهاي جديد به دليل به كار بردن لوله براي استحكام بيشتر در بدنه مصرف سوختشو بالا برده وبا توجه به قدرت موتور پرايد بالاش فشار مياد و با 2 تا 3 ميليون قيمت بيشتر تيبا صد در صد بهتره
ali tiba
03-08-2011, 10:54
با سلام آقای بندری با توجه به فرمایشات شما در خصوص نشانگر سی ان جی روی صفحه کیلومتر تیبا میشه بعداً اگه تبیا رو خارج از کارخونه گازسوز کرد از امکانات این نمایشگر استفاده کرد؟ :11:
مدير فروش سايپا در گفت وگو با ايلنا:
تعهدات فروش تيبا در مرحله اول به طور كامل انجام شد
شركت سايپا اعلام كرد پيش فروش مرحله دوم تيبا در حالي آغاز شده كه تعهدات فروش اين خودرو در مرحله اول به طور كامل نهايي شده است.
ایلنا: اخيرا شاهد آن هستيم كه گروه خودروسازي سايپا طي تبليغات گسترده اي مرحله دوم پيش فروش خودروي تيبا يا همان مينياتور را آغاز كرده است. اين در حالي است كه انجام تعهد كامل فروش اين محصول در مرحله نخست با شائبه هايي روبروست، به طوريكه برخي معتقدند اين تعهد در مرحله اول به طور كامل صورت نگرفته است.
اما در اين خصوص فرامرز طاهري، مدير بازاريابي و فروش گروه خودروسازي سايپا به خبرنگار ايلنا گفت: شركت سايپا تمام تعهدات خود در خصوص فروش و عرضه محصول تيبا در مرحله نخست را به طور كامل انجام داده است. بر اين اساس كل تعهدات ما در مرحله نخست كه حدود 10 هزار خودرو بود طي سال گذشته نهايي شد.
وي ادامه داد: به طور كلي تنها عده محدود و انگشت شماري خودروي خود را دريافت نكرده اند كه آن هم به دليل عدم مراجعه خود آنها بوده است.
طاهري در خصوص آغاز مرحله دوم پيش فروش تيبا نيز تصريح كرد: طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته پيش بيني مي شود در روند توليد اين محصول مشكلي ايجاد نشود، بر همين اساس مرحله دوم پيش فروش توسط شركت آغاز شد.
وي با اذعان به اينكه مرحله دوم پيش فروش به صورت محدود خواهد بود، خاطرنشان كرد: تعهدات در مرحله دوم پيش فروش نيز به طور كامل عملياتي خواهد شد.
گفتني است سال گذشته نخستين سري توليدات خودروي تيبا توسط شركت سايپا به متقاضيان صورت گرفت.
پايان پيام
1390/5/12 - 09:54:13
کد خبر : 199897
farzad irani
03-08-2011, 12:55
یه توضیح اضافه بدم که افزایش قیمت 3 تا 4 درصدی شامل همه تولیدات داخلی میشه و تاثیر خودش رو روی بازار هم خواهد گذاشت بنابراین با انصراف از خرید تیبا و خرید یه خودرو دیگه، کسی سود نمیکنه
captainpersian
03-08-2011, 13:38
یه توضیح اضافه بدم که افزایش قیمت 3 تا 4 درصدی شامل همه تولیدات داخلی میشه و تاثیر خودش رو روی بازار هم خواهد گذاشت بنابراین با انصراف از خرید تیبا و خرید یه خودرو دیگه، کسی سود نمیکنه
من سعی میکنم ماشین به قیمت پیدا کنم بعد از خرید انصراف بدم.چون امکان داره انصراف بدم و صبر کنم تا پولم بیاد قیمت بازار ازاد هم افزایش داشته باشه و دقیقا معادل بشه با قیمت دعوتنامه من
farzad irani
03-08-2011, 14:49
دیروز و امروز 2 مضوع متناقض برای مدارک تیبام اتفاق افتاد:
دیروز بالاخره بعد از27 روز کارت خودرو توسط پست بدستم رسید ولی از کارت سوخت خبری نشد.
امروز توی سایت پیگیری مرسولات پستی کارت سوختم رو پیگیری کردم، نوشته شده بود برای بار دوم به آدرس مراجعه شده! درحالیکه تمام وقت یکنفر توی خونه منتظر کاشته بودیم اما از پست کسی مراجعه نکرده بود.:18:
farzad irani
03-08-2011, 15:02
من تیبا دارم
یه خبر در این رابطه از سایت فردا:
330 میلیون تومان پاداش برای 5 نفر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعیین مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان برای پرداخت پاداش ۵ نفر از اعضای هیئت مدیره سایپا یعنی به ازای هر نفر ۶۶ میلیون تومان جای تعجب دارد که چرا شرکت سایپا با توجه به کاهش سود خالص، پاداش اعضای هئیت مدیره خود را افزایش داده است؟!
تریبون: تعیین مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان برای پرداخت پاداش ۵ نفر از اعضای هیئت مدیره سایپا یعنی به ازای هر نفر ۶۶ میلیون تومان جای تعجب دارد که چرا شرکت سایپا با توجه به کاهش سود خالص، پاداش اعضای هئیت مدیره خود را افزایش داده است؟! پرداخت ۶۶ میلیون پاداش آنهم جدا از حقوق ماهیانه اعضای هئیت مدیره با چه قانون و عدالتی سازگار است؟
چندی پیش وزیر امور اقتصادی و دارایی آئین نامه تشویق اعضای هیئت مدیره شرکتهای واگذارشده را ابلاغ کرد. در این آیین نامه میزان پاداش در صورت عدم همکاری اعضای هیئت مدیره، صفر و در صورت همکاری مطلوب آنان در شرکتهای خیلی بزرگ، حداکثر مبلغ ١٨٠ میلیون ریال به ازای هر عضو تعیین شده بود.
درحالی حداکثر مبلغ ۱۸ میلیون تومان به ازای هرعضو هئیت مدیره آنهم به ازای همکاری مطلوب آنها درنظر گرفته شده است که خبرها حاکیست شرکت سایپا پاداشهایی فراتر از این ابلاغیه را به اعضای هیئت مدیره خود پرداخت میکند.
به گزارش خبرگزاری مهر «گزارشهای آماری تهیه شده از شرکت سایپا نشان میدهد که سود خالص شرکت خودروسازی سایپا در سال ۸۹ به بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان رسیده، این در حالی است که این رقم در سال ۸۸ بیش از ۶۱۸ میلیارد تومان بوده است. در همین حال، پاداش مصوب هیئت مدیره سایپا از ۳۰۰ میلیون تومان سال ۸۸ به ۳۳۰ میلیون تومان در سال ۸۹ افزایش یافته است. در حال حاضر هیئت مدیره سایپا پنج عضو دارد.»
تعیین مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان برای پرداخت پاداش ۵ نفر از اعضای هیئت مدیره سایپا یعنی به ازای هر نفر ۶۶ میلیون تومان جای تعجب دارد که چرا شرکت سایپا با توجه به کاهش سود خالص، پاداش اعضای هئیت مدیره خود را افزایش داده است؟! پرداخت ۶۶ میلیون پاداش آنهم جدا از حقوق ماهیانه اعضای هئیت مدیره با چه قانون و عدالتی سازگار است؟
mohamad skystar
03-08-2011, 17:43
تشکر ویژه میکنم از دوستداران و طرفداران تیبا که تاپیکشون همیشه فعال هست
با اینکه تاپیک های دیگه چند وقته خوابیده اما اینجا مرتب دوستان فعالیت دارن.
میخواستم برا تک تکتون تشکر بزنم گفتم پست بزنم از تمامی دوستان تشکرکنم
موفق باشید با تیبا هاتون
پرايدهاي جديد به دليل به كار بردن لوله براي استحكام بيشتر در بدنه مصرف سوختشو بالا برده وبا توجه به قدرت موتور پرايد بالاش فشار مياد و با 2 تا 3 ميليون قيمت بيشتر تيبا صد در صد بهتره
فقط از لوله ها رد تقویتی درب ها استفاده شده و در باقی موارد از تراورس ها (تقویتی)استفاده شده و کلا کفی پراید های جدید که شامل سه تکه(کفی جلوی پا ,کفی میانی و کفی پایانی هست +تقویت تونلی کاملا تعویض شده
با سلام آقای بندری با توجه به فرمایشات شما در خصوص نشانگر سی ان جی روی صفحه کیلومتر تیبا میشه بعداً اگه تبیا رو خارج از کارخونه گازسوز کرد از امکانات این نمایشگر استفاده کرد؟ :11:
خیر نمیتونید این مورد رو در بیرون فعال کنید چون به نقشه ECU و سینم کشی های مربوطه و سنسور های مربوطه دسترسی نداردی و بنده کلا این کار رو توصیه نمیکنم برنامه تیبا گاز سوز در آینده راه اندازی میشه در حال نصب تجهیزات و ربات های مخصوص این کار هستیم که سفارش گذاری شده و کم کم خریداری و نصب میشه
You Were Mine
03-08-2011, 20:44
دوستان سلام خسته نباشید .
من فردا میخوام برم تیبا بگیرم میخواستم نظرتون را بدونم ک چطور ماشینه ؟ هم از لحاظ موتوری و ... ؟ ارزش داره بگیرم ؟
(ممنون میشم هرچه سریع تر جوابمو بدین )
captainpersian
03-08-2011, 21:23
سلام
جناب بندری هنوز برنامه تولید مدل فول تیبا مشخص نیست؟
به چه دلیلی این احمق ها ماشین های اشغالشون رو هی گرون میکنن اصلا تو این مملکت
هیچی سر جاش نیست تو کشور های دیگه همه به فکر کیفیت خودرو و قیمت مناسب
ماشین هستن برای رفاه مردم ولی اینجا به فکر جیبای مبارکشون هستن
نکنه خالی بشن :41::41:
ببخشید به کسی برنخوره حرف های من :20:
من امروز 1سر رفتم تا پليس راه اول چالوس و برگشتم تهران شد 148 تا باكمم فول كرده بودم .
10 ليتر خورد . البته اتوبانو 130 اومدم كه مصرف رفت بالا . ولي فكر كنم صدي 7.5 ميخوره
اولش داشت صدي 10 ميخورد
.
بچه ها چه روغن موتوري ريختين ؟؟؟
من امروز رو 1300 تا رفتم عوض كردم اترود امريكايي ريختم .
دوستان سلام خسته نباشید .
من فردا میخوام برم تیبا بگیرم میخواستم نظرتون را بدونم ک چطور ماشینه ؟ هم از لحاظ موتوری و ... ؟ ارزش داره بگیرم ؟
(ممنون میشم هرچه سریع تر جوابمو بدین )
من قبلا گفتم تیبا واقعا تو این قیمت خیلی ماشین خوبیه.از لحاظ قدرت خوبه.اما شتاب اولیش سمند.و 405حتی EF7 رو لولوه میکنه.تو جاده هم سرعت خیلی خوبی داره کلا خیلی راحته. جاداره.امنیت خوبی هم داره.
بچه ها به نظر شما ریو میتونه تیبا رو بگیره.خودم ریو داشتم اما خیلی وقت پیش خیلی وقته باهاش رانندگی نکردم.و هنوز با ریو در نیفتادم.تو شتاب اولیش به نظر شما میتونه تیبا رو بگیره.اما خودتون میدونید تیبا EF7 را لولو کرد.
TIBA-NAVID
04-08-2011, 04:52
بچه ها به نظر شما ریو میتونه تیبا رو بگیره.خودم ریو داشتم اما خیلی وقت پیش خیلی وقته باهاش رانندگی نکردم.و هنوز با ریو در نیفتادم.تو شتاب اولیش به نظر شما میتونه تیبا رو بگیره.اما خودتون میدونید تیبا EF7 را لولو کرد.
قبلا هم بهتونگفته بودم قابل توجیه هست که تیبا در شتاب اولیه از سمند و 405 و پرشیا و ... هم بتونه جلو بزنه
فقط در شتاب اول و اون ابتدای حرکت
ولی در ادامه ی مسیر اگه 2 راننده مهارت یکسان داشته باشن مطمئنا اون ها این عقب موندگیو جبران میکنن
اما در مورد ریو خیر.ریو هم در استارت اولیه و هم در ادامه ی مسیر دلیلی برای عقب موندن از تیبا نداره.
و این اتفاق هم رخ نمیده مگر در حالی که راننده ریو راننده نباشه ...
و تیبا در شتاب اولیه و هم در حرکت طولانی نمیتونه با ریو هم پا باشه.
حالا شما که ظاهرا دستی در انجام این تست ها دارین
با ریو مسابقه بذارین:20:
فیلمشم خواستین بگیرین تا همه ببینن
captainpersian
04-08-2011, 08:36
من قبلا گفتم تیبا واقعا تو این قیمت خیلی ماشین خوبیه.از لحاظ قدرت خوبه.اما شتاب اولیش سمند.و 405حتی EF7 رو لولوه میکنه.تو جاده هم سرعت خیلی خوبی داره کلا خیلی راحته. جاداره.امنیت خوبی هم داره.
ایندفه خواستی مسابقه بدی بگو یکی از بیرون فیلم بگیره که خوب همه چی معلوم باشه:11:
mohammad1983
04-08-2011, 09:51
اصلا تو شتاب اولیه و ثانویه نمیتونه ریو رو بگیره.
من فیلم های شتاب ریو با ماشین های داخلی رو دارم.فقط از زانتیا و پارس elx عقب میمونه.اما 208 v8 رو هم به راحتی میزنه.
سلام
جناب بندری هنوز برنامه تولید مدل فول تیبا مشخص نیست؟
خير در حال حاضر هيچ برنامه اي براي اين موضوع مطرح نيست
TIBA-NAVID
04-08-2011, 14:26
سلام دوستان
در یه حرکت غافلگیر کننده همین امروز ماشین من رسید
یعنی خدا بیامرزه پدر اون بنده خدا که سفارش ماشین ما رو کرد
امروز چند تا ماشین با هم اومده بود
نکته ی جالب
تو تمام تیباهایی که اومده بود ماشین ما روش نوشته بود فوری.
اول که خودم تیبا نوک مدادیا رو دیدم.دیدم رو این نوشته تاریخ تولید: 14/04/90
گفتم همینه مال من
بعد دیدم روش نوشته فوری
همین طور روش نوشته بود بوستر ترمز بررسی گردید.اصلاح شد
بقیه ی تیبا ها که کنارش بودن حداقل 2 ماه قبل این تولیدش شده بودن
هیچ کدومم ننوشته بود بوستر بررسی و اصلاح گردید
هیچ کدومم ننوشتخه بود فوری
کلی ناراحت شدم
گفتم نگاه این ماشینه فروش فوری خریده طرف براش ترمزو درست کردن
من بعد بهمن که ثبت نام کردم الان ماشینم بررسی نشده
خلاصه طرف همه ماشینا رو تحویل داد
رسید به مال من
در کمال ناباوری دیدم همین ماشین که تولید 14/04 بود و فوری نوشته بود مال من بود
تازه فهمیدم اون فوری یعنی فوری باید کارش انجام بشه
و اون بنده خدا کارشو جلو انداخته
رو ماشینم زده فوری تا سریع راش بندازن
دقیقا روز بعدی که گفتم تحویل باربری دادن
امروزم یعنی 2 روز بعد تحویلم شد
خدا پدر و مادرشو بیامرزه که کار مردمو راه انداخت
برسم سر تحویل خودرو
دیدم اومد کاپوتو بالا زد
و ماشین دیگه رو آورد نزدیکش و کابل آورد
گفتم نکنه باتریش تخلیه هست/
گفت آره.نمیدونم این چشه
صبح رسیده باتری نداره.گفت الان روشنش میکنم یه دور بزنین اگه بعد استارت نخورد ببرین باتریشو عوض کنن یا اگه دینام بد باشه عوضش کنن
خلاصه استارت زد با کابل به کابل
منم پیش خودم گفتم شنیده بودم باتریش داغونه و 8 9 ماه عمر میکنه
ولی دیگه نه اینقدر
بعدا که صندوق عقبو بررسی کردم دیدم چراغ اون روشن مونده بوده
برا اون تخلیه کرده بوده
خلاصه باتریشم که شارژ شد وقتی لامپو خاموش کردم
من که میخوام باتریشو عوض کنم.از قبل تصمیم گرفته بود.
الانم که دیدم باتریشو
بچه ها میدونین آخرین باری که این مدل باتری رو دیده بودم کی بود؟
روی رنو 5 قدیمی ای که قبلا داشتیم
یعنی باتریش کپ اون بود
همون 50 آمپر
همون اندازه
فقط مال اون این پلاستیک بالاش قرمز بود و مال نیرو بود
این شرکت دیگس
وگرنه همون اسیدیای داغون هست
برسم به لاستیک
من که لاستیک تویو براش گرفته بودم و اونا هم امروز صبح رسیدن دستم
اما یه نکته برام جالب بود
همه ماشینا لاستیکاشون بارز بود
جز مال من و یه تیبا سفید که یزد تایر ونوس بود
خدا وکیلی لاستیک بارز رو دست میزدم مثل سنگ بود آشغال
اما این یزده باز بهتر بود
نکته جالب تر اینه که سایزش هم بارز هم یزد 175/70/13 بود دیگه
ولی من لاستیک 185 کهگرفتم بغل این گذاشتم با هم مو نمیزنن در عرض
یعنی لاستیک یزد تایر همون طور که قبلا گفته بودم قالبش پهن تره و اندازه ی 185 ععرض داره
گفته بودم اگه بارز برا من در بیاد لحظه ای در تعویضش درنگ نمیکنم.بارزه خیلی باریک تر بود ولی بلند تر.
اما حالا که خودمو به حساب بدشانس بودم گذاشته بودم دیدم مال من یزد تایره
لاستیکش بدک نیست اما خوب درسته به خارجی هایی که گرفتم در کیفیت و عمر و چسبندگی 100 درصد نمیرسه
اما خوب طرحش میشه بگم خیلی خیلی کپی خوبی شده از طرح یوکوهاما و تویو این طرح یزد تایر
در عمر کم میاره اما به مراتب لاستیک بهتریه از بارز.
نمره رو هم نصب کردم
اومدیم بیرون.
نامردا بنزین خطش چسبیده بود پایین
کمی اومدیم راه بریم.
گفتم بریم پمپ بنزین
رفتیم با مارک پژوم 25 لیتر مونده بود اونو زدیم برا این.
دیدم با همون 25 لیتر باکش فقط 1 خطش خالی مونده
گفتم پژو کجا بود این کجا. پژو 25 لیتر میریختم اصلا چراغش خاموش نمیشد به زور خاموش میشد
با اون باک گندش
یه مقدار راه رفتیم
از نظر نرمی خیلی خیلی نرم و راحت هست.
پژو ی من که الان تو گاراژه خدا شاهده به گردشم نمیرسه تو نرمی
تا مدت ها کولر نزدم
گفتم هوا هم گرمه اینم صفره
روشن نکنم
اما یه هو دیدم واقعا دارم میپزم
نمره رو که زدم ماشین شده بود مثل تنور بس که تو افتاب بود
دست به بدنش نمیشد زد
اومدم تو ماشین گفتم ولش کن کولرو بزنم
آقا در عرض 30 ثانیه تو اون گرمای ساعت 2 و اوج آفتاب
با اینکه تنور بود ماشین اون قدر باد سرد و خوبی داد که نگو
یعنی بلافاصله باد سرد سرد داد
چند دقیقه که بود واقعا هوا رو خنتک کرد
حالا کولر پژومون که اینقدر سرعت عمل نداره
نمیدونم
شاید گازش کم شده
ولی مدت ها بود هیچ وقت از هوای سرد ماشین اینقدر لذت نبردئه بودم
پژو الان اینقدر اصلا سرد نمیکنه
گمونم گازش کم شده
منم قصد فروش داشتم گارشم نکردم
خلاصه فقط بگم تا الان میتونم بگم کولرش فوق العاده بود.
ماشین راستی خیلی کم صدا هست
خیلی خیلی کم صدا
یعنی شیشه پایین بود صدای موتورو نمیفهمیدی
بالا که کردم برای کولر که اصلا صدا نداشت
خیلی نرم بود ماشین
فقط میشه گفت کمی لاستیکای یزد هم با اینکه از بارز زمین تا اسمون بهترن اما بعضی جاها یه کم خوب چسبندگی نداشت
متوجه شدم از لاستیکشه.اما بارز کجا و این کجا
لاستیک خارجی درجه 1 نگرفته بودم شاید
شاید عوض نمیکردم تایر ها رو
در کل این از تجربه ی فعلی من
راستی بگم این کفی های زیر پا
برای اینکه احتمالا گواهینامه خودروی سبزو بگیره
به جای اینکه ازین کفی لاستیکیا بذارن براش
چه چیزایی گذاشتن مثل موکت
تو صندوق عقبه
من که هنوز ننداختم زیرش
ولی خوب آخه این چه کاریه
برا خودرو سبز شدن دیگه باید به جا لاستیک زیر پا موکت بذارن؟؟؟
نکته ی منفیش تا الان باتریش بود که تو همین 2 3 روز ردش میکنم
لاستیکم که با اینکه از بارز خیلی بهتره و جالبیش اینه که نه این سایزش استاندارده
نه بارز
بارز بلندیش غیر استاندارده و بلند تره از 175/70/13
این باز کوتاه تره ولی پهن تره
یعنی با لاستیک 185 جدیدم که کنارش گذاشتم تو پهنی مو نمیزد
خوشحال شدم
که تو پهنی دقیقا مثل هم هستن و هیچ چیز ماشین با اینکه حساب کرده بودم
اما بازم با چشمم خودم دیدم که هیچ عوض نمیشه
اما لاستیک خارجی توی عمر و چسبندگی و فرمون پذیری و کنترل و امنیت از نظر ترکیدن موقع تصادف ایرانیا به گردشونم نمیرسن
نمونش بارزی بود که چند وقت پیش تیبایی الکی الکی ازش ترکید
عصر میرم لاستیکا رو عوض میکنم
بالانس روکار و بیرون کار هردوشو میکنم
نیتروژن هم میزنم
والسلام
ضمنا: محض اطلاع ماشین من فقط 6 کیلومتر راه رفته بود.
هرچند از بس خوش نشین بود همین امروز حدود 50 تا باهاش رفتم تو چند ساعت.
اما تا نشستم نگاش کردم
نوشته بود کیلومتر 6
رو ماشینم 6 بود
ماشین البته خاکی خیلی بود. که خود بنده خدا برام شست بعد بهم داد
کلا ماشینای کاشانو همشونو میشستن .نه که خیلی کاشان خاک داره
فقط اونا خاکی بودن.خاکی که چه عرض کنم
ازین ماشین جنگی ها بودن همشون!!!
captainpersian
04-08-2011, 14:56
به به مبارک نوید جان
دل مارو اب انداختی
یه سور باید بدی به ما.مبارک باشه. یه سوال امروز چند تا نمایندگی رفتم همه تیبا سفید بود و صفحه کیلومترش ساده.یعنی اون خط های سفید حاشیه نداره مال شما هم همینجوره!!!!
تولید همه هم مال برج 4 بود
یه نکته کوشه چراغ جلو نگاه کن ببین مال شما هم فاصله خالی با سپر داره ؟!!
به نظر کیفیت زه کنار در و ... بهتر شده
TIBA-NAVID
04-08-2011, 15:04
به به مبارک نوید جان
دل مارو اب انداختی
یه سور باید بدی به ما.مبارک باشه. یه سوال امروز چند تا نمایندگی رفتم همه تیبا سفید بود و صفحه کیلومترش ساده.یعنی اون خط های سفید حاشیه نداره مال شما هم همینجوره!!!!
تولید همه هم مال برج 4 بود
یه نکته کوشه چراغ جلو نگاه کن ببین مال شما هم فاصله خالی با سپر داره ؟!!
به نظر کیفیت زه کنار در و ... بهتر شده
ماشین الان توگاراژه
الان میرم نگاه میکنم صفحه کیلومترو
بذار ببینم مال اینی که اینجا گذاشتنو
بعد میام میگم
زه کنارش که مال من که خیلی خوبه
نمیدونم مال بقیه چه عیبی داشته
من که پژو داشتم اتفاقا چون بچه ها خیلی رو زه تاکید میکردن نگاه مخصوص کردم
پژومم زه هاشو دست زدم قبلش
مثل هم هستن کیفیتشون.یعنی مثل این زه پرایدا شل نیستن که همش میفتن
من که خدایی تا الان دستم که زدن نکته منفی تو زه ندیدم.
شاید منظورتونو نفهمیدم
فقط این لاستیک زیرپا مثل موکت شده و نه لاستیک!!
کیلومترم الان دقیق نگاه میکنم
علی جان این عکس صفحه کیلومتر که اینجا بود و جدید بود و میگفتن عوض شده کجاست؟
کدوم صفحه بود؟
بگو نگاش کنم
captainpersian
04-08-2011, 15:29
عکس پاک شده بود دوباره اپ کردم
حجم صندوق عقبش به نظرت چجوره؟
فضای پای عقبیها چطور؟
TIBA-NAVID
04-08-2011, 15:42
فضای پای عقبیها چطور؟
راستش تا حالا که کسی عقب ننشسته هنوز
حجم صندوق عقبش که عالیه
خیلی بزرگ و جاداره
راستی کیلومتر شمار من مثل هیچ کدوم نیست!
مثل این سفیده ی پایین نیست فقط ازین جهت که دور کیلومترش سفید نیست
وگرنه خط خط خط هست
مثل بالاییم نیست چون آرم سایپا داره و اون ناحیه خطر دور موتور اون جور نیست و خط خط هست فقط قرمز شده
راستی اون جلوی چراغ یه مقدار فاصله داشت.
اینو اتفاقا صبح نگاه کردم
همه ماشینایی که تریلی اورده بود ازین جهت عین هم بودن.
من فقط موندم ماشین منو بی باتری چه جوری آورده بودن پایین!!!!!!!!!
البته صفجه کیلومتر من نمایشگر سی ان جی داشت
ولی این جوری که این داره نه
مال من اون مربع کامیوتریه فقط کیلومترو نشون میده و اونجا ننوشته سی ان جی
کنار صفحه سمت چپ جای دور موتور یه چراغ سی ان جی اونجا گذاشتن
یه نکته
الان رفتم پشت فرمون
این تغییر ارتفاع نور ماشین برقیه!!!!!
من فکر میکردم هندلیه!!!
برقی نور تنظیم میشد .
راستی بگمکه دنده عوض شدنش فوق العاده نرم بود.
فرمونم خیلی نرم بود و مثل همین ماشین الانم بود.اونم هیدرولیکه
TIBA-NAVID
04-08-2011, 15:51
ازین قضیه بوستر خیلی میترسیدم
ممنونم علی جان از اطلاع رسانیت
باعث شدی منم پیگیر بشم و به اون آقا بگم اگه قراره سیستم ترمزش بررسی و اصلاح نشه اصلا نفرستینش
جالب بود امروز فقط ماشین من تولید 14/4 بود و همه تولید برج 2 یا 3 بودن
و فقط مال من نوشته بود سیستم ترمز بررسی شد و اصلاح شد
و تایید اصلاح سیستم ترمز و تعویض روش چسبیده بود
نوید جان
این مشکلی که برای باطری و چراغ صندوق عقب ماشین شما پیشاومده مربوط میشه به بخشنامه بهمن ماه پارسال
حالا چرا چک نشده برا شما نمیدونم
پیداس که هنوزم این مشکل برقراره
TIBA-NAVID
04-08-2011, 16:00
علی جان من اصولا تو این یه قلم خوش شانسم
یادمه پژومو که تحویل گرفتم
روز بعد ماشین روشن نشد
بعد کلی بدبختی کشیدم رفتم باتری رو شارژ کردم
اوردمش بردم ایران خودرو
بعد دیدم درو میبندی اون روشن میمونه
خلاصه روز اول باتریم نصف عمر شد
این بارم اینم همین طور شد
باتری که خالی بشه عملا عمرش نصفه
حالا من یه هفته اینو زیر نظر میگیرم
ببینم مشکلی اگه نباشه اون وقت باتری مطمئن میدازم زیرش
این باتری که فعلا مهمون منه فقط
ایندفه خواستی مسابقه بدی بگو یکی از بیرون فیلم بگیره که خوب همه چی معلوم باشه:11:
چشم حتما دوست گلم.فیلم تست شتاب اولیه تیبا با ریو را براتون میذارم.:11:
اصلا تو شتاب اولیه و ثانویه نمیتونه ریو رو بگیره.
من فیلم های شتاب ریو با ماشین های داخلی رو دارم.فقط از زانتیا و پارس elx عقب میمونه.اما 208 v8 رو هم به راحتی میزنه.
خوب اگه شما فیلم شتاب اولیه ریو را داری چرا نمیذاری همه ببینند.دوست عزیز اگه میشه فیلم شتاب اولیه ریو را اپ کنی ممنون میشم:11:
captainpersian
04-08-2011, 16:18
خوب اگه شما فیلم شتاب اولیه ریو را داری چرا نمیذاری همه ببینند.دوست عزیز اگه میشه فیلم شتاب اولیه ریو را اپ کنی ممنون میشم:11:
نهایت سرعت که پر کردین چقدر بوده و ایا حس امنیت رو به سرنشین و راننده میده یا رو هواست؟
یکی از دوستان تو یه پست گفته بود که عقب سپر تیبا یه فلاپ خورده و کمی اومده پایین که اگزوز هم معلوم نیست کسی تجربه این کار نداره یاد ندیده یا اصلا میشه و ماشین زشت تر نمیشه؟
علي جان داداش واسه گذاشتن اين فراخوانهات خيلي خيلي ممنون
علي جان داداش واسه گذاشتن اين فراخوانهات خيلي خيلي ممنون
خواهش می کنم
همه با هم باید کمک کنیم تا با اطلاع بیشتری خرید کنیم و بیشتر آشنا بشیم با خودرومون و البته به موقع از کلاهبرداری ها و اشتباه کاری های سایپا مطلع بشیم
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
امروز چند تا ماشین با هم اومده بود
نکته ی جالب
تو تمام تیباهایی که اومده بود ماشین ما روش نوشته بود فوری.
اول که خودم تیبا نوک مدادیا رو دیدم.دیدم رو این نوشته تاریخ تولید: 14/04/90
گفتم همینه مال من
بعد دیدم روش نوشته فوری
!
نوید جان همه تیبا ها نوک مدادی بودند؟
TIBA-NAVID
04-08-2011, 18:21
دوستان سلام
رفتم لاستیکا رو عوض کردم
همون طور که گفتم چون تایرم یزد بود و همون طور چشمی معلوم بود اندازه 185 عرض داره الانم که لاستیک تویو 185 گذاشتم چشمی زیاد تفاوتی نکرده عرض ماشین و در بهترین عرض مناسب تیبا بالانس شده
همون طور که گفتم برای تیبا بیش از 185 هم فرمونو سفت میکنه هم مصرف سوختو بالا میبره.
نکته جالب و شنیدنی برای دوستان:
وقتی رینگ ها رو بالانس کامپیوتری میکردیم نکاتی متوجه شدم که گفتنش خالی از لطف نیست.
همون تعویض تایری که من رفتم 10 جفت لاستیک و بعضا با رینگ مخصوص تیبا اونجا گذاشته بود.
و طرف گفت روزی حداقل یک یا 2 ماشین میان جای من عوض میکنن.
یا اسپورت میذارن.یا فقط لاستیکا رو با خارجی عوض میکنن.
البته همه ی اونا بارز بودن.
فقط من بینشون یزد بودن.
جالب اینه لاستیک هم سایز از 2 کمپانی یکیش باریک و بلنده.یکیش عریض و کوتاه!!!!!!
و اما نکات جالب:
خوشبختانه ظاهرا سایپا لاستیکا رو بالانس میکنن.
قطعات بزرگ سربی کنار رینگ چسبیده بود. که جای تشکر داره ازشون با این حجم خروجی خودرو/
2:از 4 رینگ ماشینم 1 رینگش تاب داشت!!!!!!!!!!!!!!!
اونم به شدت!!!!
یعنی واقعا تعجب کردیم.
خدا رحم کرد برای بالانس بردم این جا بالانس دیجیتالش کرد.
وگرنه سر 2 ماه هر تایری رو پله میکرد.
حالا جای سوال اینه:
رینگ هایی که رو ماشین من بود از شانس زیادم یکیش از اول تاب داشته؟
یا تو اون 6 کیلومتر اتفاقی اقتاده؟
چون من که تا تحویلش گرفتم غیر از بزرگراه جای دیگه باهاش نرفتم و غیر از اسفالت بزرگراه اونم با احتیاط تمام هیچ جا نزفتم باهاش
مطمئنم دست من تاب بر نداشته بود.
اما خوب چون طرف کلی رینگ تیبا به همراه لاستیکش اونجا داشت.یک رینگ دیگه برام از همون رینگاش داد و اونوگذاشتم زیر ماشین./
رینگ رو خود سایپا 33 میداد ظاهرا که من 20 گرفتم ازش
بادشم نیتروژن زدم.
فعلا که برگشتم خونه .نا ندارم.
تا ببینم بعد افطار چی میشه...
التماس دعا
خدانگهدار
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
خواهش می کنم
همه با هم باید کمک کنیم تا با اطلاع بیشتری خرید کنیم و بیشتر آشنا بشیم با خودرومون و البته به موقع از کلاهبرداری ها و اشتباه کاری های سایپا مطلع بشیم
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
نوید جان همه تیبا ها نوک مدادی بودند؟
بغل ماشین من 3 تا نوک مدادی دیگه پارک بود
و همین طور 2 3 تا سفید
از قبلم تو پارکینگش 3 4 تا نوک مدادی بود
سفیدم یکی 2 تا گمونم این ور اون ور پیدا میشد
کلا من جز این 2 رنگ هیچی ندیدم تو پارکینگی که ماشینا چسبیده بودن به هم توش با اون همه وسعت
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
فضای پای عقبیها چطور؟
گمونم صفحه کیلومتر هر ماشین یه مدله!!!!!
مال من عقربه هاش نه سفیده مثل پایینی
نه قرمزه مثل بالایی
دورش سفیده
وسطش مشکی بود گمونم.
13/05/1389
تین نیوز: قائم مقام مدیرعامل سایپا اعلام كرد:خط دو تیبا امسال فعال می شود و تولید این خودرو از 200 دستگاه در روز به 400 دستگاه افزایش می یابد.
محمدسعید فلاحی درمورد نصب كیسه هوا در خودروهای خانواده ایكس 100 نیز گفت: این تغییرات با بهره گیری از مهندسی داخلی و در پنج خط تولیدی سایپا انجام شده است و روزانه بر روی دو هزار 500 دستگاه خودروی تولیدی اعمال می شود.
قائم مقام مدیرعامل سایپا تاكید كرد كه اضافه كردن كیسه هوا در محصولات گروه ایكس 100 از الزامات این گروه نبوده است و این محصولات بدون كیسه هوا نیز می توانستند استاندارد تصادف را كسب كنند.
TIBA-NAVID
04-08-2011, 20:04
دوستان راستی یه نکته بگم.
یه نکته جالب در هنگام بالانسا که اونی که تایرا رو بالانس میکرد گفت.
لاستیکا رو سفارشی خودم بردم مغازش و ازون نگرفته بودم.
فقط گفتم عوض کن و بالانس کامپیوتریش کن.چه زیر ماشین.چه بیرون.
وقتی خواست بالانس کنه تیکه های سرب بزرگی سایپا زده بود به رینگ برای بالانس
اما وقتی این خواست بالانس کنه گفت قربان لاستیک خارجی....
نگاه همه این تیکه سربا حالا که عوض شده لاستیک اضافیه.
برشون داشت و به جاش وقتی رو دستگاه تست کرد تیکه های خیلی کوچیک زد.
لاستیکه ی اول هم بالانس بود.منتها چون لاستیکا خودشونم یه جوری نابالانسی داشتن سرب ها بیشتر زده شده بودن.
یه رینگ هم که کاملا تاب داشت که همون جا با یه رینگ که قبلا باز کرده بود از تیبایی که رینگ عوض کرده بود با اسپورت عوض کردم.
13/05/1389
تین نیوز: قائم مقام مدیرعامل سایپا اعلام كرد:خط دو تیبا امسال فعال می شود و تولید این خودرو از 200 دستگاه در روز به 400 دستگاه افزایش می یابد.
محمدسعید فلاحی درمورد نصب كیسه هوا در خودروهای خانواده ایكس 100 نیز گفت: این تغییرات با بهره گیری از مهندسی داخلی و در پنج خط تولیدی سایپا انجام شده است و روزانه بر روی دو هزار 500 دستگاه خودروی تولیدی اعمال می شود.
قائم مقام مدیرعامل سایپا تاكید كرد كه اضافه كردن كیسه هوا در محصولات گروه ایكس 100 از الزامات این گروه نبوده است و این محصولات بدون كیسه هوا نیز می توانستند استاندارد تصادف را كسب كنند.
خط 2 تیبا ایسال در سایپا تهران فعال میشه و حدودا 6 ماه دیگه راه میافته و کم کم مشتریان بین کیفیت خودرو های ساخته شده در 2 تا کارخونه سایپا تهران و کاشان دچار سردرگمی میشن!!!!؟
TIBA-NAVID
04-08-2011, 20:07
خط 2 تیبا ایسال در سایپا تهران فعال میشه و حدودا 6 ماه دیگه راه میافته و کم کم مشتریان بین کیفیت خودرو های ساخته شده در 2 تا کارخونه سایپا تهران و کاشان دچار سردرگمی میشن!!!!؟
یا خدا....
شد قضیه ی سمند مشهد و تهران
همه میگفتن سمند مشهد بهتر در اومده
باز بعضیا میگفتن تهران بهتره
یا بدتر ازون ال 90
که هم سایپا میزنه
هم پارس خودرو
هم ایران خودرو
اخرشم نفهمیدیم کدومش بهتره
تو هر ماه نظرسنجی ها یکیشونو بهتر نشون میده
انگار نوبتیه بهتر بودنشون از نظر ملت و کنترل کیفیت ها !!!
دوست عزیز 3*1750000=525000+7140000=12390000 قیمت تمام شده
hsnklvnd58
05-08-2011, 07:06
سلام و با عرض تبریک خدمت نوید ممنون میشم اگه مواردی رو با تیبا تجربه میکنی در اختیار ماه هم بذاری متشکر
hsnklvnd58
05-08-2011, 07:10
در ضمن نوید جان اگر به سوالات زیر جواب بدی ممنون میشم:
1-چه وقت ثبت نام کردی
2-تحویل خودرو برای چه ماهی بود
3-چه وقت دعوتنامه اومد
4-پرداختیهات به چه شکل بود
آقای بندری
به نظر خودت کدوم کارخونه بهتر میتونه تو مونتاژ کاری و کلا کیفیت تولید تیبا بهتر عمل کنه ؟
کاشان یا تهران
فعلا که فقط تو کاشان تولید میشه نمیشه نظر داد
TIBA-NAVID
05-08-2011, 12:57
سلام و با عرض تبریک خدمت نوید ممنون میشم اگه مواردی رو با تیبا تجربه میکنی در اختیار ماه هم بذاری متشکر
سلام به شما دوست خوبم.
ممنون از شما.
به روی چشم.خیالتون راحت باشه.من هر چیزی به ذهنم برسه در اختیار دوستانم میذارم.
TIBA-NAVID
05-08-2011, 13:03
در ضمن نوید جان اگر به سوالات زیر جواب بدی ممنون میشم:
1-چه وقت ثبت نام کردی
2-تحویل خودرو برای چه ماهی بود
3-چه وقت دعوتنامه اومد
4-پرداختیهات به چه شکل بود
من ثبت نامی بهمن 89 هستم.
تحویل خودرو دقیقا دیروز بود.
دعوت نامه 20 خرداد اومد برام.
پرداختیا رو دقیقا از روی فیش ها قبلا برا بچه ها نوشته بودم.
5 تومن اول دادم
6 میلیونو خرده ای بعد دادم.
الان حضور ذهن ندارم.توی یکی از صفحات موقع تحویلم دقیق مبالغو به همراه رنگ های قابل درخواست نوشتم.حالا بعد این قسمتو تصحیح میکنم.
گمونم 6530 تومن دادم.
TIBA-NAVID
05-08-2011, 13:31
سلام مجدد به دوستان.
امروز ظهر بعد از دیشب که یه مقدار کوتاه بعد از تعویض لاستیک های ماشین رانندگی کردم و اومدم خونه قبل از افطار.
برای اولین بار ماشینو بردم بیرون.
این بار کاملا به دقت عملکرد فرمون و همه ی قسمت های ماشینو زیر نظر گرفتم.
به جرئت میتونم بگم نرمی فرمون ماشینم الان به حدی هست که با یه انگشت میشه فرمون رو چرخوند.
من واقعا فکرشم نمیکردم اینقدر فرمونم نرم باشه.
.نزدیکای ظهر ماشینو بردم بیرون.
من فرمون هیدرولیک ندیده نیستم.
چندین ساله پژومو دارم و اونم فرمون هیدرولیکه.
اما بنا به هر دلیل.
از لاستیکام باشه یا سیستم فرمون تیبا.
فرمونش واقعا نرم و نرم و نرمه. هرچی بگمکم گفتم.
انگشت کوچیکه ی فرمون این نمیشه فرمون پژوم.
اما از عملکرد دنده و کلاچ بگم.
دنده که خیلی نرم عوض میشه.
خیلی سیستم دندش به نسبت ماشین صفر خوبه و خیلی نرمه.
مشکلی که بود فقط از نظر زیبایی بود که لیور دندش این پیچش ظاهرا شل هست و این توپی دنده ها چرخیده.
فقط ازین جهت میشه ازش ایراد گرفت که اونم یه پیچه که سفت میشه و تنظیم میشه.
مساله دیگه اون تنظیم نبودن کاپوت جلو هست که رگلاژ نیست و کمی بالاتره و اونم مطمئنم قابل رفعه.ازین چیزا در ماشینای قبلیم که مشتری ایران خودرو بودم زیاد دیدم.
ماشین مشکل دینام نداره و اون مشکل فقط به خاطر روشن موندن یه چراغ بوده که رفع شد.
صدای ماشین بسیار بسیار کمه.
اصلا داخل کابین صدای موتور نمیاد.
در مورد آیینه ها میتونم بگم آیینه هاش بر عکس پژو که کشیدگی داره عرضش بلند تره و بلندی داره.
و طولشونکوتاه تره.همین طور در آیینه سمت سرنشین از آیینه مقعر استفاده شده ولی آیینه پژوی من سمت سرنشین آیینه تخت هست.
مجموع این 2 دلیلی که گفتم باعث شده دید در جناحین خیلی مطلوب تر از پژوی من باشه شعاع دید خیلی وسیع باشه.
فقط باید توجه کرد که فاصله رو تو آیینه های مقعر کمتر نشون داده میشه.
بوقشم باید بگممن که اصلا با ماشینای بوق رو فرمون تا قبل ازین ننشته بودم کمی برام نا آشنا بود در اولی که نشستم پشت ماشین.
و در هنگام لزوم دستم گهگاه به سمت این دسته راهنما میرفت.
نکته ی عالی دیگه عملکرد ترمز دستی بود.
من اعتراف میکنم در هیچ کدوم از ماشینایی که تا حال داشتم ترمز دستی با گیرندگی به این قوی ای و به این نرمی ندیده بودم.
هم خیلی خیلی نرم گرفته میشه و نمیخواد باهاش کشتی بگیری
هم خیلی خیلی قویه.
در حد عالی عالی عالی بود این مورد که واقعا باید میگفتم.
مصرف روهنوز زیاد بهش کار ندارم.
چون فعلا تو آب بندی هست ماشین و منم خیلی محتاط تر باهاش کار میکنم.
فقط میتونم بگم ماشین موقع تحویل هیچی بنزین نداشت.
منم باقیمونده بنزین پژومو که 25 لیتر بود براش زدم.
ماشالا به ماشین پژو که توی 11 روز فقط 25 لیتر باقی گذاشته بود با اینکه راهم نمیرفت.
100 کیلومتر راه رفته ازونموقع با مسیرای امروزم که اکثرا بزرگراه بود و فرمون و ترمزشو چک خواستم بکنم و تعویض دنده رو
و شاید بگم عقربه ازون خطی که اون موقع بود یه ذره کوچیک اومده پایین
یعنی بعد بنزین دقیقا روی یه خط بود.الان یه ذره اومده زیر اون خط.یعنی الان فقط اون خطه دیده میشه وگرنه چسبیده هست به خطه..
هرچند همون طور که گفتم الان مصرفش روکاری ندارم چون نه حرکتای من حرکت هایی نیست که مسیر روزمرم باشه.دیروزم که کولر روشن بود.امروز خاموش بود.کلا فعلا پارامتر های دیگه ی ماشین مد نظرمه و فعلا سوختشو محک نزدم و به این زودی گمون نکنم حساب کنمش.
TIBA-NAVID
05-08-2011, 13:44
راستی دوستان دیروز گفتم صفحه کیلومترای هر تیبا ظاهرا یه خرده تفاوتایی داره با بقیه؟
عکس زیر صفحه کیلومتر ماشین منه.
فقط بگم الان میبینین عقربه ها دورش مشکیه و وسطش سفید؟ (مشکی بودن این حاشیه ی عقربه ها تو عکس مشخص نیست خوب.)
در هنگام شب این وسطش قرمزه و تموم اون اعداد صفحه کیلومتر سبز هستن.
ضمنا تصویر و صحبتی در مورد تایر های خودرو داشتم برای دوستانی که سوال کردن یا سوالی دارن توی همون قسمت تاپیک تایر میذارم تا از پراکنده بودن جلوگیری بشه و بعدا برای کسی که نیاز داشت راحت تر باشه مطالب و پخش و پلا نباشه.
captainpersian
05-08-2011, 13:51
نوید جان اگه امکان داره از زوایای مختلف از رخ ماشینت عکس بگیر لاستیک ببینیم .یدونم اگه میشه از داخل موتور:20:
یه سوال دیگه با توجه به اینکه پژو داشتی پشت این ماشین چه حسی بهت دست میده!!!؟حس میکنی پشت یه ماشین مرد نشستی یا یه پر کاه!!!
TIBA-NAVID
05-08-2011, 14:00
نوید جان اگه امکان داره از زوایای مختلف از رخ ماشینت عکس بگیر لاستیک ببینیم .یدونم اگه میشه از داخل موتور:20:
در مورد تایر و ماشین چشم حتما.
از تایرا چند تصویر گرفتم که انشالا به زودی میذارم.مقایسه ی تایرام با تایرای یزده که حتما براتون جالب خواهد بود.
قرار بود اینجا در موردش بحث نکنم.
فقط همین قدر کوتاه بگم همون طور که گفتم دقیقا تایر یزد عرضش اندازه ی تایر های تویو منه که 185 هست عرضش.
یعنی دریغ از یه ذره باریک تر بودن.
این بدین معنی هست که اگه یکی بخواد فقط از لحاظ ظاهر ماشینش بهتر بشه.
و اون کیفیت و چسبندگی و فرمون پذیری بهتر لاستیک های با برند های معتبر براش ملاک های رده بعدی باشه میتونه همون بارزشو با یزد عوض کنه فقط.
لاستیک یزد ترمز گیریشم با توجه به اینکه عرضش اندازه 185 هست به مراتب بهتره.
کلا سایز این لاستیکای من در حد میلی متر با یزدایی که روش بود تغییر سایز داره.
عرضش که عینا یکیه.
دلیل اینکه فرمون ماشین اینقدر نرمه و با انگشت میشه چرخوندش هم همه ی اون همه دقت و بررسی من روی تایرهای مختلف بود و انتخابم از جمیع جهات بررسی شده بود.
فقط بگم اگه کسی فقط به ظاهر بها میده و چسبندگی و ترمز گیری و امنیت و عمر خیلی بیشتر لاستیک براش مهم نیست و نمیخواد هزینه کنه همون تایرش اگه بارز بود با یزد تایر عوض کنه به مقصودش میرسه.اما بگم احتمال زیاد یزد تایر عمرش از بارز خیلی کمتره.اما خوب زیبایی بهتری داره .اما در مقایسه با برندای معتبر خارجی فاصله ی ایرانیای ما با اون ها خیلی زیاده.
TIBA-NAVID
05-08-2011, 14:06
یه سوال دیگه با توجه به اینکه پژو داشتی پشت این ماشین چه حسی بهت دست میده!!!؟حس میکنی پشت یه ماشین مرد نشستی یا یه پر کاه!!!
من هنوز 100 کیلومتر باهاش رفتم و متوجه منظورت شدم.اما همون طور که گفتم هنوز اون محک که در این مورد میشه نظر کامل رو داد و باید در جاده تست بشه رو نزدم .فعلا اهل مدارا هستم باهاش و همین طور به مرور موارد دیگه رو تست میکنم.(قبلا گفته بودم که آب بندی خودرو رو یکی از مراحل مهم نگهداریش میدونم)
تا الانم چیزایی رو که بررسی کردم صحبت کردم در موردش.
فقط بگم شتاب ماشین اصلا با ماشین پژوم قابل مقایسه نیست.
ماشینش خیلی پرشتاب تر هست از پژوی من
چه از زمانی که صفر بود. چه از الان که یه دهه عمر داره البته 7 سال.چون مدل 83 هست.
فضای صندوق عقب هم که عالی.
کولرشم که قبلا گفتم خیلی مطلوب هست.
ضبطش رو هنوز چک نکردم اما یه مشکلی که رادیوش داره ضعیف بودن انتنش هست.
من با پژوم به هیچ وجه در شهر آنتن نمیزدم و انتنش فقط تو جاده میزدم.
اما این بدون آنتن فقط 2 3 تا موج اف ام رو میگرفت گمونم و یه موج ای ام.
حالا شاید من زیاد باهاش وقت نذاشتم و سریع ولش کردم و حرکت کردم.اما به ذهنم این رسید.
فعلا که انتن نزدم بهش.
اقا نوید سلام
فرمون ماشین شما جیر جیر نمی کنه؟ مشکل ما رو تو سرویس اولیه درست نکردن،میدونید چطور برطرف میشه خودم درستش کنم؟
TIBA-NAVID
05-08-2011, 18:30
اقا نوید سلام
فرمون ماشین شما جیر جیر نمی کنه؟ مشکل ما رو تو سرویس اولیه درست نکردن،میدونید چطور برطرف میشه خودم درستش کنم؟
سلام به شما
والا مال من که خدا رو شکر مشکلی نداره نه.فرمون هم همون طور که گفتم خیلی خیلی نرمه.
نمیدونم مطمئنین احیانا مشکل از لاستیکتون و خشکی اون ها نمیتونه باشه؟
من که خیلی به لاستیک های ماشینتون مشکوکم ولی خوب نمیدونم چی بگم.
فقط همون طور که گفتم یه رینگ من تاب داشت.محض احتیاط رینگ ها رو بالانس کنین.حتما کامل چک بشن.ممکنه یه لنگی و یه عدم بالانس هم باعث بشه ماشین اصطلاحا بکشه و هم صدا ایجاد کنه.
تنظیم فرمون رو هم بهتون پیشنهاد میکنم.
اگر حتی قصد تعویض لاستیک ندارین بهتون توصیه میکنم این چند کارو بکنین.
ضرر نمیکنین.
ماشین 0 من یه رینگش تاب داشت.خدا رو شکر که چک کردم.
ولی خوب به لاستیک های بارز خشکی زیادی دارن.احتمال میدم شاید این چیزی که میگین از چسبندگی کم و سطح اتکا کم این لاستیکاتون باشه.
از ته دلم براتون آرزو دارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه
انشالا درست میشه عزیز
captainpersian
05-08-2011, 18:52
سلام به شما
والا مال من که خدا رو شکر مشکلی نداره نه.فرمون هم همون طور که گفتم خیلی خیلی نرمه.
نمیدونم مطمئنین احیانا مشکل از لاستیکتون و خشکی اون ها نمیتونه باشه؟
من که خیلی به لاستیک های ماشینتون مشکوکم ولی خوب نمیدونم چی بگم.
فقط همون طور که گفتم یه رینگ من تاب داشت.محض احتیاط رینگ ها رو بالانس کنین.حتما کامل چک بشن.ممکنه یه لنگی و یه عدم بالانس هم باعث بشه ماشین اصطلاحا بکشه و هم صدا ایجاد کنه.
تنظیم فرمون رو هم بهتون پیشنهاد میکنم.
اگر حتی قصد تعویض لاستیک ندارین بهتون توصیه میکنم این چند کارو بکنین.
ضرر نمیکنین.
ماشین 0 من یه رینگش تاب داشت.خدا رو شکر که چک کردم.
ولی خوب به لاستیک های بارز خشکی زیادی دارن.احتمال میدم شاید این چیزی که میگین از چسبندگی کم و سطح اتکا کم این لاستیکاتون باشه.
از ته دلم براتون آرزو دارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه
انشالا درست میشه عزیز
نویدجان این صدا که میگه میده از داخله تو جعبه فرمونه .وقتی که هوا گرم باشه افتاب بزنه تو ماشین بدتر میشه.یا گیریس میمالن یا به چیزی باید عوض کنن
TIBA-NAVID
05-08-2011, 19:23
نویدجان این صدا که میگه میده از داخله تو جعبه فرمونه .وقتی که هوا گرم باشه افتاب بزنه تو ماشین بدتر میشه.یا گیریس میمالن یا به چیزی باید عوض کنن
آقا من برای پژو یادمه سرویس اولیه که رفتم چرخای جلو رو باز کرد
یه توپی بود.اون قابش رو باز کرد.
و داخلشو گریسشو تخلیه کرد و دوباره پر گریس کرد هر 2 طرفو (گریس نسوز)
همون موقع طرف گفت ماشینا شانسین.
مال شما ببین شرکت داخلشو پر گریس کرده که از سرش زده بیرون.یه بنده خدا قبل من اومده بود گفت اصلا یادشون رفته بود گریس بزنن.
نمیدونم ایشون که سرویس رفته این قسمتو براش بررسی کردن؟
اگه آفتاب بزنه صداش بیشتر میشه مطمئنا مال یه جاست که مربوط ه روغن یا گریسه که وقتی روون تر میشه اصطکاکش بیشتر میشه وقتی روغناش میره پایین.
اگه بررسی کردن که هیچ.وگرنه یه بررسی بکنه دوستمون.
من البته برای پژو گفتم.نمیدونم تیبا هم همون سبکه یا نه.
انشاالله که مشکلش حل بشه بنده خدا.
potentate85
05-08-2011, 21:08
سلام
کدوم بنظرتون بهتره؟؟! می خوام عقبشو یکم تغییر بدم!!!!!!!! البته نقره ای براق فکر کنم بهتره که نمیشه!
TIBA-NAVID
05-08-2011, 22:00
سلام
کدوم بنظرتون بهتره؟؟! می خوام عقبشو یکم تغییر بدم!!!!!!!! البته نقره ای براق فکر کنم بهتره که نمیشه!
نظر منو بخواین که میگم اولی.
حالا تا نظر خودتون چی باشه.
موفق باشید
captainpersian
05-08-2011, 22:02
سلام
به نظر من فقط رنگ زه عوض کنی خوبه تو نوشته ارم ها تغییر نده
یا کلان بردار یا همین بزار باشه
alit1150
05-08-2011, 22:35
سلام.من چند تا سوال در مورد تیبا داشتم اگر کسی می دونه من رو راهنمایی کند.
1-سوییچ تیبا ریموت دارد؟
2-من دیروز ماشینم رو تحویل گرفتم روی شیشه تاریخ تولید 1/4/90 خورده بود.به نظر شما مشکلاتش رو حل کرده اند؟
3-لاستیک های ماشین کویر تایر بود.نمیدونم از لحاظ کیفیت چطور است آیا نیاز به تعویض دارد؟
4-وقتی شیشه سمت راننده پایین است (حالا چه کامل چه تا نصفه)وقتی در رو به هم می زنم انگار شیشه آزاد است و دارد به یک چیز آهنی میخورد.چرا ایجوری است؟
5-زیر درب های جلو (رکاب ماشین) سائیدگی دارد و رنگ ماشین رفته توی نمایندگی زمان تحویل نشون دادم گفتن بخاطر درهاست نیاز به تنظیم دارد برو برای سرویس اولیه برات درست می کنیم.آیا ماشین شما هم همین طور بود؟
TIBA-NAVID
05-08-2011, 23:18
1-سوییچ تیبا ریموت دارد؟
2-من دیروز ماشینم رو تحویل گرفتم روی شیشه تاریخ تولید 1/4/90 خورده بود.به نظر شما مشکلاتش رو حل کرده اند؟
3-لاستیک های ماشین کویر تایر بود.نمیدونم از لحاظ کیفیت چطور است آیا نیاز به تعویض دارد؟
4-وقتی شیشه سمت راننده پایین است (حالا چه کامل چه تا نصفه)وقتی در رو به هم می زنم انگار شیشه آزاد است و دارد به یک چیز آهنی میخورد.چرا ایجوری است؟
5-زیر درب های جلو (رکاب ماشین) سائیدگی دارد و رنگ ماشین رفته توی نمایندگی زمان تحویل نشون دادم گفتن بخاطر درهاست نیاز به تنظیم دارد برو برای سرویس اولیه برات درست می کنیم.آیا ماشین شما هم همین طور بود؟
سلام دوست عزیز.
خوش اومدین.
پاسخ سوالاتون رو تا جایی که میدونم خدمتت میگم:
1:مدل ex تیبا ریموت داره که در حال حاضر برنامه ای برای تولیدش وجود نداره.
2:منم دیروز گرفتم.روی شیشه ماشین من چند تا برچسب خورده بود ونوشته بود سیستم ترمز بازبینی و اصلاح گردید.
یه جا دیگم نوشته بود بوستر ترمز بازبینی و اصلاح گردید.
یه جا هم باز چسب زده بود و نوشته بود بوستر.
توی همه ی ماشینا فقط مال من برج 4 تولید شده بود و همه ی اونایی که باهاش اومده بودن هم تولید 2 ماه پیش بودن.فقط مال من این برچسبا رو داشت.دیگه نمیدونم ...
3:این طور که شنیدم میگن کویر تایر کیفیتش از بارز هم آشغال تره. البته به خودتون واگذار میکنم.از چندین نفر قبلا پرسییده بودم .همه میگفتن بارز از همه گرون تره.یزد تایر مدل جدیدش نرم تر شده(البته خوب برا همین نرمی کم عمر تر شده).کویرم که پیش هرکی پرسیدم گفت از بارز بدتر باز کویره.
یادمه یه زمانی میگفتن کویر تنها برندیه در ایران که لاستیک سیمی با کیفیت میتونه بزنه.پس چی شد اون حرفا من نمیدونم.
این کویر میخواست بشه نمایندگی میشلن و مثل میشلن چین مثلا اینجا هم نمایندگی تولید میشلن داشته باشه.من در جریانش بودم.
اما خوب نشد....
حالا دیگه بازم خودتون از نزدیک میبینینش و میتونین فکراتونو بکنین
این تاپیک زیر هم شاید بتونه در این مورد کمکتون باشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4:احتمالا اون نوار های مربوط به شیشتون یا باریک هستن و باید عوض بشن.یا اون سیستم شیشه بالاکن اون سمت یه شلی و لقی توش هست که باید بررسی کنن براتون
5:درتون رگلاژ نیست که باید رگلاژ بشه.
[QUOTE=captainpersian;6324163]نهایت سرعت که پر کردین چقدر بوده و ایا حس امنیت رو به سرنشین و راننده میده یا رو هواست؟
من خودم تا الان حداکثر سرعتی که با تیبا 180 بوده.امنیتش تو این سرعت بد نیست.یه کم سبک شد البته نه زیاد. جاده خراب بود.اگه جاده صاف و مستقیم باشه امنیتش خیلی بیشتره.
alit1150
06-08-2011, 03:45
نوید جان روی شیشه ماشین من بغیر از تاریخ تولید برچسب دیگه ای نبود.البنه توی ماشین یک برگخ دیگر بود که مشخصات ماشین وتحویل کدوم باربری شده (که باربری گرگان بود) ونظر واحدPID که نمیدونم چی هست نوشته بود(نظریه این واحد هم خیلی بد خط وناخوانا بود).
captainpersian
06-08-2011, 07:14
نوید جان روی شیشه ماشین من بغیر از تاریخ تولید برچسب دیگه ای نبود.البنه توی ماشین یک برگخ دیگر بود که مشخصات ماشین وتحویل کدوم باربری شده (که باربری گرگان بود) ونظر واحدPID که نمیدونم چی هست نوشته بود(نظریه این واحد هم خیلی بد خط وناخوانا بود).
1-سوییچ تیبا ریموت دارد؟
سلام خوش اومدین
توضیحات کاملی دوست من نوید خدمت شما داد .
اما اضافه کنم اون صدای شیشه که شما میگی یه توپی پلاستیکیه که به اون قرقره موتور بالابرت وصله که شله یا از جاش در اومده.زیاد ور نرو چون امکان داره از جاش دربیاد
در مورد رنگ رکاب اگه زیر در بیرون منظورطه که نباید اصلا ماشین می گرفتین. اما اگه از داخله باز هم غیر قابل قبوله
درست شدن درب رو که همه میتونن.اما کسی هست پاسخگو باشه یه ماشین صفر رنگ رکابش رفته؟؟؟ ماشین گارانتی رنگ داره بده حتما درست کنن چون هر کسی ماشین بعدا ببینه فکر میکنه رکاب زیاد پا خورده
خوش شانسی نوید این بوده که ماشین برج 4 بهش تحویل دادن حالا تقسیم بندی این ماشین چیه نمیدونم
فکر کنم 10 20 30 40 میکنن ماشین میکشن بیرون:31:
farzad irani
06-08-2011, 09:14
آقا نوید مبارکه، بالاخره تیباتو تحویل گرفتی.با توضیحاتی که دادی به نظرم ماشین کم ایرادی تحویل گرفتی،چرخاش برات بچرخه.
فقط به نظرم صفحه کیلومترش از اون سریهای زیبای جدید نیست،ولی خداروشکر مشکل زه وجیر جیر فرمون رو نداری، در مورد صدای تق تق از جلو و مشکل نرم بسته نشدن دربهای عقب چیزی نگفتی؟
amitabbachen
06-08-2011, 09:29
توجه توجه :چند نکته فنی فنی :دوستایی که تیبا دارن درب قالپاق موتور(همونجایی که روغن پس ارتعویض میریزن )اگه ماشین گازخوردحتماًدرستش کنین.بوسترترمزاگه اصلی نباشه کارمیده دستون.پخش ومن عوض کردم پایونیر4250گذاشتم البته ودتاباندعقبشم عوض کردم کن وودگذاشتم.بوقش زانتیایی.یه توصیه به دوستایی که رنگ سفید میخوان اصلاًنگیرن سفیداروچون اکثراًمشکل دارن خودم تونمایندگی رفتم مه شکن جلویکیش خاموش بودیه سفیده اومده بود خیلی مینالید تسمه ش پاره شده بود،درب قالپاقشوورمیداشتی گازمیخورد.توصیه ام اینه رنگای متالیکشووردارین.من تاحالا860تارفتم راضیم ازش بفرموده جناب نویدفرمونش واقعاًباتوجه به تعویض لاستیک نرمه وخوب.
farzad irani
06-08-2011, 10:45
خبر جدید اینکه توی سایت سایپا اگه یه سری بزنین، فروش فوری تمام مدلها رو برداشتند و دیگه فروش فوری ندارند، یعنی اینکه قیمتهای جدید در راهند.
captainpersian
06-08-2011, 10:52
خبر جدید اینکه توی سایت سایپا اگه یه سری بزنین، فروش فوری تمام مدلها رو برداشتند و دیگه فروش فوری ندارند، یعنی اینکه قیمتهای جدید در راهند.
فرزاد این نکته من 10 روزه دیدم .شانس منه که 1 ماه مونده به تحویل قیمت اینجور می خواد بشه
5 شنبه رفتم نمایندگی گفت قیمت ها همونه .ثبت نام اینترنتی برداشتند
captainpersian
06-08-2011, 11:03
روز گذشته قائم مقام گروه خودو سازي سايپا در جمع خبرنگاران حاضر شد تا در مورد برخي از مسائل روز سايپا توضيح دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا)، نقص فني برخي محصولات سايپا، جريمه خودروسازان به دليل گران فروشي، تغيير قيمت محصولات سايپا در آينده و قيمت فروش محصولات سايپا در خارج از كشور از جمله سوالات خبرنگاران از سعيد فلاحي قائم مقام گروه خودروسازي سايپا بود.
انسان جايزالخطاست، تست تطابق توليد ايرادي ندارد
سعيد فلاحي در مورد نقص فني پيش آمده در برخي محصولات اين شركت گفت: اين مساله به هيچ عنوان مسالهي بزرگي نبوده، بلكه يك اتفاق بسيار ساده است. مساله اين است يك واشر بدون آببندي روي محصولات قرار گرفته و ما خودمان اين مشكل را تشخيص دادهايم و اقدام به رفع آن كردهايم.
وي در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اجراي تست تطابق توليد در اين شركت چنين اتفاقاتي پيش آمد؟ گفت: تست تطابق توليد در همه شركتهاي بزرگ دنيا اجرا ميشود، اما آنها هم ممكن است دچار چنين مسائلي شوند؛ ضمن اينكه انسان جايزالخطاست!
او عدم انتشار فراخوان از سوي سايپا را رد و تاكيد كرد كه سايپا اقدام به انتشار فراخوان كرده است، اما رسانهها از آن اطلاع ندارند!
به گفته وي تعداد زيادي خودرو بازبيني مجدد شده و ايرادهاي احتمالي برطرف شده است.
تنها چند هزار خودرو دچار نقص فني شدهاند
قائم مقام سايپا در مورد تعداد خودروهاي داراي نقص فني گفت: عدد 70 دستگاه صحيح نيست، اما عدد 10 هزار دستگاه هم صحيح نيست. چند هزار خودرو مورد شك بودهاند و آن تعداد كه از ديدگاه ما عدم كاركرد مناسب داشتهاند، براي رفع نقص مراجعه كردند.
وي با تاكيد بر اينكه نشتي روغن ترمز به معني عدم كاركرد ترمز نيست، گفت: معني اين نشتي آن است كه در بلندمدت بايد روغن ترمز اضافه شود.
فراخوان عمومي كاركرد ندارد
وي در مورد علت منتشرنشدن فراخوان عمومي از سوي شركت سايپا در رسانهها تاكيد كرد: در اين مورد به نظر ما فراخوان عمومي كاركرد ندارد. ما قبلا در سالهاي پيش در مورد بعضي مسائل از جمله تعويض مخزن سوخت بارها و بارها در رسانههاي عمومي و صداوسيما فراخوان عمومي منتشر كرديم، اما هنوز هم تنها حدود 70 درصد از مشمولان اين طرح براي تعويض قطعه مراجعه كردهاند. بنابراين ما به جاي فراخوان به صورت فرد به فرد با خريداران خودروها تماس تلفني گرفتهايم و مسئله را حل كردهايم.
وي با رد اين مساله كه نقصي در سيستم اجراي تست تطابق توليد اين شركت وجود دارد، گفت: اين يك مفهوم غيرحرفهاي است. اين كار طبق استانداردها اجرا ميشود و تصور اينكه بشر بتواند كار بدون عيب انجام دهد، درست نيست.
مي توانيم مزيت هاي راهبردي براي همكاري با خارجي ها داشته باشيم
فلاحي در پاسخ به اين سوال كه آيا شركت سازهگستر در سيستم تامين قطعات خودرو از شركتهاي چيني استفاده كرده است؟ گفت: من به هيچ عنوان اين مساله را تاييد نميكنم، چرا كه ماموريت شركت سازهگستر تامين قطعات از شركتهاي داخلي است، اما مذاكرهكردن با سازندگان معتبر دنيا اشكالي ندارد، چرا كه توليد شركت ما در حد ميليون است و ما يك شركت كوچك نيستيم كه تنها نگاه درونمرزي به قطعه داشته باشيم، بلكه به عنوان يك پايگاه توليدي كه ميتوانيم مزيت هاي راهبردي براي همكاريهاي خارجي داشته باشيم، از اين نوع همكاريها استقبال ميكنيم. در اين چارچوب هم مذاكراتي هم انجام ميدهيم، اما اينگونه نيست كه ما بخواهيم خريدهايي از شركتهاي خارجي انجام دهيم.
او تاكيد كرد: البته در برخي موارد شركتهاي داخلي امكان تامين قطعه را ندارند و به همين دليل ما ممكن است اقدام به خريد كسري قطعات خود از خارج كشور كنيم و اين يك مساله عجيب نيست.
افزايش قيمت قطعي است، اما مقدار آن مشخص نيست
فلاحي در مورد ميزان افزايش احتمالي قيمت خودروها بعد از نصب كيسه هوا روي محصولات سايپا گفت: افزايش قيمت قطعي است، اما مقدار آن هنوز مشخص نشده است و مديران مالي شركت بايد با محاسبهي آن ميزان افزايش قيمت را اعلام كنند.
افزايش قيمت نداشتهايم، اما درخواست آن را دادهايم
وي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا، در مورد اينكه آيا شركت سايپا در ماه گذاشته در محصولات خود افزايش قيمت داشته يا خير؟ گفت: ما در ماههاي گذشته هيچگونه افزايش قيمتي روي محصولات خود نداشتهايم، اما درخواست افزايش قيمت محصولات را به سازمان حمايت اعلام كردهايم كه هنوز در حال بررسي است.
او در مورد جريمهي برخي خودروسازان در هفته گذشته به دليل گرانفروشي تاكيد كرد: شركت سايپا جزو خودروسازان جريمه شده نبوده است.
كيسه هوا جزو استانداردهاي تصادف محصولات ما نبوده است
فلاحي در پاسخ به اين سوال كه آيا نصب ايربگ توسط موسسهي استاندارد به اين شركت تكليف شده است يا خير؟ گفت: برخي خودروها هستند كه كيسه هوا جزو استانداردهاي تصادف آنها نيست. محصول ما به لحاظ استاندارد فني نياز به داشتن كيسهي هوا نداشته است، اما قابليتهايي كه پليس يا موسسهي استاندارد بر آنها تاكيد ميكند، مساله ديگري است.
از اعلام قيمت تمام شده استقبال مي كنيم
وي در مورد گفتههايي كه در روزهاي اخير در مورد اجبار اعلام قيمت تمامشدهي محصولات خودروسازان مطرح شده است، گفت: ما از اين مساله استقبال ميكنيم، چون دوستان در مجامع ما حضور داشتند و ديدهاند كه سالانه به دليل افزايش هزينههايي كه از بيرون سازمان به ما تحميل ميشود، سود خود را كاهش دادهايم، بنابراين از اعلام قيمت تمامشده استقبال ميكنيم.
محصول ما در خارج از كشور گرانتر است
او در پاسخ به سوال يكي ديگر از خبرنگاران در مورد علت ارزانتر بودن قيمت خودروهاي پلتفرم ايكس100 در گمرك و بازار صادراتي كشور گفت: عددي كه گمرك اعلام كرده كاملا غلط است. اينطور نيست كه خودروي ما در خارج از كشور ارزانتر از بازار داخلي باشد.
وي در مورد قيمت خودروهاي ايكس100 در خارج از كشور گفت: خودرويي كه ما به بازار سوريه عرضه ميكنيم، حدود 13 ميليون تومان قيمت دارد و در بازار ونزوئلا نيز 15 هزار دلار فروخته ميشود. صحبتي كه در اين خصوص انجام ميشود، صحبت سفارشي كساني است كه كمتر از اين موضوع اطلاع دارند.
فلاحي در پاسخ به خبرنگار ديگري كه خواست تا قيمت تمامشدهي محصولات اعلام شود، گفت: قيمت تمامشده يك مسالهي بسيار ساده است و با مراجعه به بورس ميتوانيد آن را مشاهده كنيد.
farzad irani
06-08-2011, 11:03
فرزاد این نکته من 10 روزه دیدم .شانس منه که 1 ماه مونده به تحویل قیمت اینجور می خواد بشه
5 شنبه رفتم نمایندگی گفت قیمت ها همونه .ثبت نام اینترنتی برداشتند
منم امیدوارم گرون نشه، بهرحال گرونی به نفع مصرف کننده نیست
اونايي كه ماشينو تحويل گرفتن : هنگام تحويل توي نمايندگي چه چيزايي رو بايد چك كنم ؟؟؟؟؟؟
لطفا جوابمو زود بدين بايد برم تحويل بگيرم.
farzad irani
06-08-2011, 11:22
اونايي كه ماشينو تحويل گرفتن : هنگام تحويل توي نمايندگي چه چيزايي رو بايد چك كنم ؟؟؟؟؟؟
لطفا جوابمو زود بدين بايد برم تحويل بگيرم.
توصیه خاصی ندارم،سلامت بدنه و رنگ،چک کردن عملکرد چراقها و کولر،شیشه ها،روشن و خاموش شدن موتور، و ...
مدارک تحویلی رو هم دقیق چک کن کامل باشه، وسایل همراه هم یادت نره،علامت خطر، آنتن،فندک،لاستیک های زیر پا،پیچ بکسل و ...
چه لوازمي بايد همراهش باشه ؟
captainpersian
06-08-2011, 13:37
فرزاد جان یه توضیح در مورد مدارک می دی
مثلا کارت نارنجی کی میدن شامل چه چیزهایی و اعتبار تا کیه
برای سرویس اولیه کجا رفتین با توجه به اینکه شما تهرانی و ...
farzad irani
06-08-2011, 14:25
همراه تحویل خودرو، مدارکی که تحویل میشه شامل این مدارکه( البته اگه چیزی رو فراموش نکرده باشم):
1)کارت نارنجی 6 ستاره به همراه برگه رمز بانکی اون(ظاهرا کارت نارنجی یه کارت اعتباری بانکی از بانک ملت هم هست)
2)برگه شناسنامه خودرو که مشابه سند انتظامی خورو هست و رنگش نارنجیه و سبز نیست
3) اگه اشتباه نکنم یه برگه به نام فکتور فروش
4)دفترچه راهنما
5)دفترچه و کارت مربوط به رادیو پخش
6)بیمه نامه شخص ثالث
مدارک اعتبار دار از تاریخ فاکتور شدن خودرو تاریخ خورده اند
کارت نارنجی اعتبار 2 ساله و یا 40000 کیلومتر رو داره
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
سرویس اولیه هنوز نرفتم و نمیدونم چه خبره، اینطور که اینجا نوشته بودند سرویس اولیه برا خودرو های جدید روی 4000 کیلومتره ولی من هنوز نپرسیدم میتونم زود تر برم مشکلات کوچیک رو حل کنند یانه؟
hosein53
06-08-2011, 15:08
1-سوییچ تیبا ریموت دارد؟
منم تحویل گرفتم ساخت برج 3 است دقیقا مشکل شماره 4 شمارو داره نمایندگی رفتم گفتن باشه برای سرویس اولیه:41:
همه این بحث ها و تغییر قیمتها سر پروژه x100 و به عبارتی همون پرایده که با تغییراتی که روش انجام شده و اخیرا هم قراره کیسه هوا نصب بشه روش سایپا میگه براش به صرفه نیست
تا زمانی هم که سازمان صنایع و معادن و سازمان حمایت از مصرف کننده تایید نکنند چیزی گرون نمیشه
پراید صد در صد گرون میشه
ولی تیبا تا الان و در این شش ماه سه بار تغییر قیمت داشته و البته در بازار هم بصورت مطلوبی خریداری نمیشه. اگه توجه کنید تمام خودروهایی که در بازار به فروش میره قیمتهاشون از قیمت کارخانه حدود 500 تایی بالاتر است. این موضوع برای تیبا کاملا برعکسه و به نظر من سایپا کاری نمیکنه که همین اول کار خودرویی که برنامه های زیادی را براش داره فروشش را از دست بده
الله اعلم . کارهای بی منطق و عجیب هم از اینا زیاد دیدیم. خدا را چه دیدی شاید تیبا فردا صبح شد 14 میلیون
من ماشينو تحويل گرفتم - روي شيشه ماشين دوتا برگه بود يكي برگه اي كه توش ش شاسي و رنگ ... نوشته شده بود كه توي اين برگه تاريخ توليد 25/4/90 خورده بود و يه برگه كوچيك ديگه كه نوشته بود شماره توليد نوشته بود و تاريخ توليد كه خورده بود 25/4/89 حالا كدوم درسته ؟
زه هاي مشكي دور ماشين همه بلند شده ، چسبش باز شده
فرمون صدا ميده جير جير ميكنه
و صداي موتور در حال حركت خيلي زياده ولي وقتي وايسادم انگار ماشين خاموشه اصلا صدا نداره
اگزوز هم يه خورده صدا ميده
به نظرتون مشكلات ماشين من رفع شده ، شماره شاسي S5810090013529
farzad irani
06-08-2011, 16:09
من ماشينو تحويل گرفتم - روي شيشه ماشين دوتا برگه بود يكي برگه اي كه توش ش شاسي و رنگ ... نوشته شده بود كه توي اين برگه تاريخ توليد 25/4/90 خورده بود و يه برگه كوچيك ديگه كه نوشته بود شماره توليد نوشته بود و تاريخ توليد كه خورده بود 25/4/89 حالا كدوم درسته ؟
و صداي موتور در حال حركت خيلي زياده ولي وقتي وايسادم انگار ماشين خاموشه اصلا صدا نداره
مبارکه ،چرخش برات بچرخه.
چسبهای مزخرفی برا زه ها استفاده میکنند که توی این گرما راحت ول میکنه.
ظاهرا تاریخ 90 درسته اینو از شماره شاسی میشه فهمید،تیبای شما 13529 امین تیبای تولیدیه
چه رنگی ؟ چند پات در اومد ؟
Mr. Tiba
06-08-2011, 17:03
سلام دوستان
من هم ایشالا اگه پولش جور بشه میخوام این هفته برم ثبت نام برای خرید فوری. امروز تماس گرفتم. گفت 11850 تومان. میخوام بدون چک بگیرم. یعنی همشو نقدی بدم. اینجوری راحت ترم. قیمتشم اضافه نمیشه. تحویلشم که گفتن 30 روزه هست
رنگ سفیدش 11650 هست و متالیکاش 11850
من صفحاتی از این تاپیک رو خوندم. خودم رنگ نوک مدادی مد نظرم بود. دیدم دوستان هم توی این تاپیک نظر اکثریت روی همین رنگ بود. ولی من باز دودل هستم. میخوام باز هم در این زمینه یه تحقیقی بکنم
رنگ های متالیکی که ارائه میدن آبی تیره (که فک کنم همون سرمه ای هست) ، مشکی و نوک مدادی و نقره ای و یکی دوتا رنگ دیگه بود یادم نیس
چرا رنگ قرمز ندارن؟
رنگ های روشن مثل نقره ای و سفید رو نمیپسندم به خاطر این زواراش همرنگ بدنه ماشین نیستن و مشکی هستن
captainpersian
06-08-2011, 17:28
مبارکه ،چرخش برات بچرخه.
چسبهای مزخرفی برا زه ها استفاده میکنند که توی این گرما راحت ول میکنه.
ظاهرا تاریخ 90 درسته اینو از شماره شاسی میشه فهمید،تیبای شما 13529 امین تیبای تولیدیه
خدا وکیلی ترکوندن با این تولیدات
من تو نمایندگی یه سفید دیدم الان 2 هفته هست زیر افتابه عینه گل میمونه
کدام نمابندگی تحوبل گرفتین ؟ ماشین قبلیتون چی بوده
ابن چه رنگی هست؟
تو پستهای قدیمی که دیدم ظاهرا رنگ نوک مدادی انتخاب کردین و ثبت نام 88 هستین . تحویل اردیبهشت!!! به خاطر یه تغییر رنگ ماشین با 2 ماه تاخیر دادن!!!!! انگار که لج کرده باشن .به صورت Selection به تمامی ثبت نام قدیمیها ماشینهایی که دادند یه جورایی مشکل داره
خدا وکیلی ترکوندن با این تولیدات
من تو نمایندگی یه سفید دیدم الان 2 هفته هست زیر افتابه عینه گل میمونه
کدام نمابندگی تحوبل گرفتین ؟ ماشین قبلیتون چی بوده
ابن چه رنگی هست؟
تو پستهای قدیمی که دیدم ظاهرا رنگ نوک مدادی انتخاب کردین و ثبت نام 88 هستین . تحویل اردیبهشت!!! به خاطر یه تغییر رنگ ماشین با 2 ماه تاخیر دادن!!!!! انگار که لج کرده باشن .به صورت Selection به تمامی ثبت نام قدیمیها ماشینهایی که دادند یه جورایی مشکل داره
دست رو دلم نزار که خونه
با من دیگه حتی تماس هم نگرفتند
captainpersian
06-08-2011, 18:27
این مقاله صرفا یک گزارش از یک خریدار تیبا در تهران هست و نقل شده از سایت tuningtalk
لطفا نظرات خود را بگویید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام
امروز صبح رفتم نمایندگی سایپا برای تحویل گرفتن تیبا
خانومی که مسئول تحویل بود گفت الان سوییچ رو میدم خدمتتون روشن کنید و شماره شاسی رو هم با برگه تحویل خودرو مطابقت بدید.
خلاصه دستشو کرد تو کشو سوییچ ماشینو درآورد که این بود :
گرفتم یه خورده هاج و واج نگاه کردم و بهش گفتم : جسارته ماشینم تیباست نه پراید !
گفت سویییچش همینه !
منم این شکلی شدم => [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه دقیقا هفته پیش یه پراید 132 فول برای خواهرم گرفتم که سوییچش این شکلیه :
اگه دقت کنید میبینید که صندوق پرون هم داره !!!!
گفتم مرسی و اومدم درو باز کردم و خواستم کاپوتو بکشم که اینو دیدم! :
قیافه منو خودتون حدس بزنید .
به عکس خوب دقت کنید. اون سیم های آویزون پشت ؛ صحنه اش آشنا نیست ؟
خلاصه که کاپوتو کشیدمو رفتم بازش کردم . نگاه کردم ببینم فرقش چیه !
فرقی ندیدم جز یه قاب سیاه که اومده روی موتور پراید !
یه خورده که تیز تر شدم دیدم نه ، انگار چیزای جالبتری هم هست برای نگاه کردن !!!
هرکاری کردم جا نرفت . خوشبختانه پرایدیه و میشه عوضش کرد.
اون گوشه سر کمک دو تا پیچ بود ! خدا میدونه پیچ کجاشو نبستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال شدم ، اومدم تو ماشین بشینم که دیدم نه خیـــــــــــــر. نهضت ادامه داره !
جای جای این ماشین پیچ میبینید .
داداشم باهام بود میگفت بده مگه ؟ برات پیچ اضافه گذاشتن !
ولی کاشکی فقط پیچ بود ؛ چون توی کنسول وسط اینو دیدم
اهرم تنظیم دور فنه .
بعد از اون رفتم سراغ پخش. صداش معمولیه .فکر کنم اکولایزر هم نداره
اگر دقت کنید اون محافظ لاستیکی که برای گرد و غبار نگرفتن یو اس بی هست رو گذاشتن زیر پخش . احتمالا جاش طراز نبوده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بیشتر دقت کنید دکمه روشن کردن کولر A/C خیلی تو ذوق میزنه .
از همه بدتر کیفیت ساخت و مدل داشبورده که به رنگ مشکی مات ! هستش.
و آثار خراشیدگی ها هم نافرم توی ذوق میزنه .
اینم بیخیالش . رفتم سراغ صندوق عقب. که کفی ها هم اون تو بود
چیزی به نظرتون آشنا نیس ؟
مگه تاحالا صندوق پیکان باز نکردید ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم فنرهاست.
اینم خود کفی که مربوط به پرایده ( از همین موکتی هاست . منظورم پارچه ایه ) :
توی صندوق این میله هم گیرم اومد :
مال بکسل کردنشه !!! نمیدونم اسم دقیقش چیه
تا اونجایی که من یادمه ، تمام این دموهایی که ازش دیده بودم جلو پنجرش کروم بود ولی این .....
بازم بیخیالش. استارت زدم. موتور با ناله ی شدید و دیر روشن میشه! انگار استارت بهش فشار میاد .
سوار شدم اومدم توی خیابون و به همون چیزی که دلم میخواست رسیدم!
کیفیت سواری
نه مثل پراید بیخوده
و نه مثل ریو سواری خشک داره
اگر بخوام براتون مثال بزنم میشه دقیقا حالتی که شما بعد از اینکه پشت 405 بشینی و بعدش بری سمند سوار شی , داری .
دقیقا انتظاراتی که ازش داشتم رو برآورده کرد
یه خورده تنبل راه میره ( مثل سمند ) اما حال میکنی باهاش راه بری
صدای موتور یه کوچولو داخل کابینه. مشکل اگزوزشو حل کردن
آقا کرمه دیگه ! دور از جون یه یکو دو باهاش گرفتم
یکو پر کردم منتظر بودم رد لاین بزنم روی 5.5 نرسیده به 6 کات آف زد ! انگار دور موتور از سرعت حقیقی موتور جا میمونه !
دفترچشو که الان دارم نگاه میکنم ضرایب دنده ها خیلی شبیه به ریو هست!
ماشین توی دنده های بالا هم جونشو داره
ستون ها درشت شدند و به نظرم یه خورده دید رو کور کردن + اینکه احساس میکنی کاپوت بالاتره و گوشه های جلو , دستت نیست
این ماشین دقیقا فیس لیفت پرایده ! و تمام مشخصاتش چیزی بین ریو و پرایده.
دقیقا همون چیزایی رو که از ریو بدم میاد رو این گذاشتن :
دید آینه ها کمتر از پراید ولی بیشتر از ریو
قبلا پراید رو با سه بار فرمون دادن توی پارکینگ سروته میکردم ولی اینو مثل ریو 5 و 6 بار ! چرخوندم فرمونو
ولی در حال حرکت خیلی بهتره حتی از ریو
ترمزاشو که ای بی اس داره با پراید 132 ای بی اس دار مقایسه کردم
خیلی خوبه ولی دقیقا سنگینی بدنه که ترمز سمند تحمل میکنه اینم داره باهاش مواجهه میکنه
البته مشکل با انداختن 4 حلقه لاستیک ژاپنی یا کره ای برطرف میشه . چون لاستیک ایرانی زود لیز میخوره و سریع چرخ قفل میکنه و ای بی اس هم ترمز رو شل میکنه
در نتیجه ماشین در مسافت طولانی تری وایمیسته
نتیجه گیری کلی ؟؟؟
اگر سواری میخواید و مصرف بنزین پایین پس جوابگوی نیازتون هست
غیر از این شاید به دردتون نخوره
این ماشین فیس لیفت پرایده که نباید با این قیمت عرضه بشه . یعنی همون9/990 بهترین قیمت بود براش
حتی تا 10/5 هم خوبه
اما 11700 ؟
TIBA-NAVID
06-08-2011, 18:50
سلام خوش اومدین
توضیحات کاملی دوست من نوید خدمت شما داد .
اما اضافه کنم اون صدای شیشه که شما میگی یه توپی پلاستیکیه که به اون قرقره موتور بالابرت وصله که شله یا از جاش در اومده.زیاد ور نرو چون امکان داره از جاش دربیاد
در مورد رنگ رکاب اگه زیر در بیرون منظورطه که نباید اصلا ماشین می گرفتین. اما اگه از داخله باز هم غیر قابل قبوله
درست شدن درب رو که همه میتونن.اما کسی هست پاسخگو باشه یه ماشین صفر رنگ رکابش رفته؟؟؟ ماشین گارانتی رنگ داره بده حتما درست کنن چون هر کسی ماشین بعدا ببینه فکر میکنه رکاب زیاد پا خورده
خوش شانسی نوید این بوده که ماشین برج 4 بهش تحویل دادن حالا تقسیم بندی این ماشین چیه نمیدونم
فکر کنم 10 20 30 40 میکنن ماشین میکشن بیرون:31:
آره علی جان
حرفای بچه ها رو که میخونم خدا رو شکر میکنم ...
خدا رو شکر منکه ازین موردا نداشتم.
امیدوارم سایپا در تحویل دادن ماشین ها بیشتر دقت به خرج بده تا همه از خریدشون رضایت دشاته باشن.
و همین طور امیدوارم تک تک مشکلاتی که دوستان دارن بر طرف بشه هرچه سریع تر
TIBA-NAVID
06-08-2011, 18:56
آقا نوید مبارکه، بالاخره تیباتو تحویل گرفتی.با توضیحاتی که دادی به نظرم ماشین کم ایرادی تحویل گرفتی،چرخاش برات بچرخه.
فقط به نظرم صفحه کیلومترش از اون سریهای زیبای جدید نیست،ولی خداروشکر مشکل زه وجیر جیر فرمون رو نداری، در مورد صدای تق تق از جلو و مشکل نرم بسته نشدن دربهای عقب چیزی نگفتی؟
ممنون فرزاد عزیز
انشالا که ماشین شما هم براتون چرخش به خوبی و خوشی و دل خوش بچرخه و احیانا اگه ایرادی داشته به زودی زود و هرچه زودتر برطرف 100 درصد بشه.
در مورد صفحه کیلومتر نمیدونم.سلیقه ای هست.به نظرم اگه اون صفحه که سفیده روشنش از نزدیک دیده بشه بهتر بشه نظر داد.
مال من از یه نظر فکر میکنم چون مشکیه و عقربه هاش مشکی و سفید تلفیق شده شاید ساده تر و بهتر باشه.
اما شاید هم این طرح سفید قشنگ تر باشه.به هرحال فقط کافیه روز و شب دیدش از نزدیک
دیگه مشخص میشه.
این که سفیده نمیدونم تو ذوق نمیزنه بعدا؟هیچ ماشینی این سبکی نیست آخه.
بگذریم.
در مورد درها که رگلاژ هستن همه و نرم بسته میشن
فقط مورد عدم رگلاژ رو در کاپوت جلو دارم
و تا حد کمی صندوق عقب
کمی صندوق عقب مثل درهای دیگه نرم بسته نمیشه
وگرنه درای دیگه که نرم بسته میشن
captainpersian
06-08-2011, 22:00
آزاد سازی قیمت خودرو در کشور غیرممکن است
شنبه، 15 مرداد 1390
ساعت: 09:26
Saturday, August 06, 2011
كد خبر: 153605
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرخودرو، عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی آزاد سازی قیمت خودرو را غیر ممکن دانست و گفت: در حال حاضر دولت و مجلس برنامه ای برای آزاد سازی قیمت خودرو و تعیین قیمت توسط خودروسازان ندارند.
شهریار طاهر پور در ادامه گفتگو با خبرنگار خبر خودرو گفت: هم اکنون خودروسازان و بخش صنعت نیازمند حمایتهای دولتی است و بعید به نظر می رسد آزاد سازی قیمت خودرو در وزارتخانه جدید کلید بخورد.
وی افزود: در صورتیکه خودروسازان اختیار قیمت گذاری را برعهده بگیرند دولت حمایت های خود را به آنها قطع خواهد کرد به همین دلیل تاکنون بحثی از سوی خودروسازان در این مورد صورت نگرفته است.
وی جو روانی افزایش قیمت خودرو را خطرناک دانست و افزود: در صورتیکه قیمت خودرو آزاد شود واین قیمت گذاری توسط خودروسازان انجام شود اثرات منفی برروی قیمت سایر کالاها خواهد گذاشت و باعث افزایش قیمت سایر کالاها خواهد شد.
وی کاهش قیمت تمام شده را یک اصل در خودروسازی ها دانست و گفت: هم اکنون وزیر جدید در بخش صنعت، نهضت کاهش قیمت تمام شده را آغاز کرده است و امیدواریم در بخش خودروسازی نیز این نهضت اجرایی شود و روال گذشته ادامه یابد.
عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که خودروسازان هماهنگ با دولت قیمت گذاری می کنند افزود: در حال حاضر نیز خودروسازان برروی محصولات قیمت گذاری می کنند منتهی با نظارت دولت این اقدام صورت می گیرد و دولت بطور غیر مستقیم با تنظیم تعرفه تعادل را در قیمت گذاری ایجاد می کند.
طاهر پور در پایان افزود: خودروسازان باید سعی کنند با اجرای نهضت کاهش قیمت تمام شده از افزایش قیمت ها جلوگیری کنند تا از این طریق مشکلات را رفع کنند.
این مقاله صرفا یک گزارش از یک خریدار تیبا در تهران هست و نقل شده از سایت tuningtalk
لطفا نظرات خود را بگویید
؟
راديو پخش من با اين فرق داره
captainpersian
06-08-2011, 22:42
راديو پخش من با اين فرق داره
usb داره مال شما و کیفیت داشبورد همینه؟
ماشين من نوك مداديه . موقعي كه رفتم از پاركينگ نمايندگي ( خليفه توي پيروزي) تحويل بگيرم اون آقايي كه ماشينو تحويل داد ميگفت نميدونم چرا تمام كسايي كه ميان تيبا رو تحويل بگيرن عصباني و قاطين ، تا حالا يه نفر با لبخند بيرون نرفته ، خودش ميگفت مونتاژ ايرانه ديگه توقع بيشتر از اينم نميشه داشت.
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:24 AM ----------
راستي بچه ها من وقتي كولر ميگيرم صداي ماشين وحشتناك ميشه يعني وقتي بيرون ماشيني انگار كاميون روشنه . مال من فقط اينجوريه يا همه اينجورين ؟
امير رسول
07-08-2011, 07:38
آقا من برای پژو یادمه سرویس اولیه که رفتم چرخای جلو رو باز کرد
یه توپی بود.اون قابش رو باز کرد.
و داخلشو گریسشو تخلیه کرد و دوباره پر گریس کرد هر 2 طرفو (گریس نسوز)
همون موقع طرف گفت ماشینا شانسین.
مال شما ببین شرکت داخلشو پر گریس کرده که از سرش زده بیرون.یه بنده خدا قبل من اومده بود گفت اصلا یادشون رفته بود گریس بزنن.
نمیدونم ایشون که سرویس رفته این قسمتو براش بررسی کردن؟
اگه آفتاب بزنه صداش بیشتر میشه مطمئنا مال یه جاست که مربوط ه روغن یا گریسه که وقتی روون تر میشه اصطکاکش بیشتر میشه وقتی روغناش میره پایین.
اگه بررسی کردن که هیچ.وگرنه یه بررسی بکنه دوستمون.
من البته برای پژو گفتم.نمیدونم تیبا هم همون سبکه یا نه.
انشاالله که مشکلش حل بشه بنده خدا.
مبارك باشه آقا نويد مثل اينكه به سلامتي ماشينو تحويل گرفتين .اميدوارم چرخش براتون به خوبي و خوشي بچرخه.
captainpersian
07-08-2011, 07:47
ظاهرا بحث افزایش قیمت تیبا انجام نمیشه و اطلاعیه جدید فروش دیشب رو سایت رفته با همون قیمت قبلی و تو بعضی ماشینها هم تغییر کمی داشته
از همه اینها بگذریم نگرانی من درمورد کیفیت ماشینه
ظاهرا این ماشین از تو لوپ لوپ در میارن
خدا به داد من برسه چی گیرم بیاد
اونایی که دارن یا خیلی راضین یا خیلی ناراضی :41:
ماشين من نوك مداديه . موقعي كه رفتم از پاركينگ نمايندگي ( خليفه توي پيروزي) تحويل بگيرم اون آقايي كه ماشينو تحويل داد ميگفت نميدونم چرا تمام كسايي كه ميان تيبا رو تحويل بگيرن عصباني و قاطين ، تا حالا يه نفر با لبخند بيرون نرفته ، خودش ميگفت مونتاژ ايرانه ديگه توقع بيشتر از اينم نميشه داشت.
---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:24 AM ----------
راستي بچه ها من وقتي كولر ميگيرم صداي ماشين وحشتناك ميشه يعني وقتي بيرون ماشيني انگار كاميون روشنه . مال من فقط اينجوريه يا همه اينجورين ؟
براي شما اينجوري هست.حتما ببرش گارانتي
ظاهرا بحث افزایش قیمت تیبا انجام نمیشه و اطلاعیه جدید فروش دیشب رو سایت رفته با همون قیمت قبلی و تو بعضی ماشینها هم تغییر کمی داشته
از همه اینها بگذریم نگرانی من درمورد کیفیت ماشینه
ظاهرا این ماشین از تو لوپ لوپ در میارن
خدا به داد من برسه چی گیرم بیاد
اونایی که دارن یا خیلی راضین یا خیلی ناراضی :41:
دقيقا هميطوره خيلي شانسيه
براي بعضي ها صدايش زياده،بعضي مصرف بالا و ايرادهاي جزيي هم دارن كه اونا زياد مهم نيست
farzad irani
07-08-2011, 08:53
احتمالا مشکلی داره چون تیبای من همچین صدایی نمیده. تحویل دهنده ماشین تیکه جالبی انداخته!
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
سلام
امروز صبح رفتم نمایندگی سایپا برای تحویل گرفتن تیبا
خانومی که مسئول تحویل بود گفت الان سوییچ رو میدم خدمتتون روشن کنید و شماره شاسی رو هم با برگه تحویل خودرو مطابقت بدید.
خلاصه دستشو کرد تو کشو سوییچ ماشینو درآورد که این بود :
بیچاره چه خودرویی بهش انداختن،همون موقع میتونست تحویل نگیره،شاید سایپاییها یاد بگیرن درست کار کنند
amitabbachen
07-08-2011, 08:57
دوستان این مطلبی که نقل قول شده نمیشه گفت نادرست ولی شمامقایسه کنید باپارس وسمند وپژوو...که باکلی قیمت بیشتر.من پژو405داشتم غیرازمصرف بنزین که یه مقدارنسبت به انتظارماازاون بیشتره ولی هیچی اون ماشینا به این سرنیست گذشت زمان همه چزومعلوم میکنه .توقع ازیه ماشین ایرانی بیشترازاین تویه همچین اقتصادی نباید زیادباشه .اگه تصمیم خرید دارید مطمئناًوقتی خریدید پشیمون نمیشید.دوتاایربگ،ای بی اس،تنظیم برقی چراغای جلو،کولرسرد(مدل panasonic.made in )japanواقعاًارمحاسن خوبشه بی مشکلم نیست امااین کجا وآنان کجا .بقول تبلیغاتچی ها انتخاب باشماست ایمنی وامنیت یا...
usb داره مال شما و کیفیت داشبورد همینه؟
اقای captainpersian مال من usb داره. داشبرد هم سالمه. و این تیبا که از سایت دیگه کپی شده جزء اولین سری ها است و بعید میدونم که مثل اونو به کسی تحویل بشه.
حتما برو گارانتی مال من در حد یکدهم درجه دور موتور اضافه میشه .یعنی تقرببا صفر.
captainpersian
07-08-2011, 09:08
اقای captainpersian مال من usb داره. داشبرد هم سالمه. و این تیبا که از سایت دیگه کپی شده جزء اولین سری ها است و بعید میدونم که مثل اونو به کسی تحویل بشه.
سلام دوست عزیز این مقاله که نقل از اون سایت هست
اظهاراتش مال 7 مرداد 90 بود .
در جایی دیگه خوندم که یکی برای خرید رفته بود و تیبا که دیده بود تهویه اتوماتیک بوده
مگه تولید EX داریم ؟
اقای بندری میگن نه!!!!
و سوال دیگه این که مشکل تیبا شما حل شد و در کل راضی هستید؟
amir_7709
07-08-2011, 09:14
سلام بچه ها خسته نباشید تو سایت سایپا وضیعت خودرو مشتریکار نمیکنه کسیمیدونه چرا؟
مرسی
amir_7709
07-08-2011, 09:16
سلام آقا وضعیت خودرو مشتری تو سایت سایپا جواب نمیده کسی میدونه چرا؟
مرسی
من بايد الان برم گارانتي يا تا 5000 تا سرويس اوليه بايد صبر كنم ؟
captainpersian
07-08-2011, 10:36
خودرو گران شد--تیبا ارزان اعلام جدیدترین قیمت خودرو در بازار
جدیدترین قیمت برخی خودروهای داخلی، وارداتی و مونتاژی در بازار آزاد خودرو اعلام شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AF%D9%86%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88.jpg
بازار خودرو این روزها دوران رکود تورمی را تجربه می کند به طوری که با وجود کاهش چشمگیر تقاضای ناشی از آغاز ماه مبارک رمضان، قیمت خودروها در بازار نه تنها کاهش نیافته بلکه در برخی خودروها نیز با افزایش همراه بوده است.برهمین اساس پژو206 تیپ دو از مرز 15 میلیون گذشته است در حالیکه تا پیش از این کمتر از 15 میلیون معامله می شد. قیمت جدید سایر خودروها به شرح زیر است:
قیمت برخی خودروها در بازار آزاد
نام خودرو
قیمت(میلیون تومان)
پژو 206 تیپ 2
15.1
پژو 206 اتومات
19
پژو 206 تیپ 5
16.4
پژو 206 تیپ 3
15.6
پژو 207 آی اتومات
20.5
پژو 207 آی دنده ای
18
پژو 206 اس.دی وی 8
17.55
پژو 206 اس.دی وی 1
16.1
پژو 206 اس.دی وی 9
20
پژو 206 اس.دی وی 20
15
پژو 405 اس.ال.ایکس
10.05
پژو 405
13.8
پژو 405 دوگانه سوز
14.7
پژو پارس سال
18
پژو پارس ایی.ال.ایکس
20.45
پژو پارس اتومات
20
پژو پارس دوگانه سوز
18.25
سمند ال.ایکس سال
14.8
سمند دوگانه سوز
15.7
روآ
9
وانت تک سوز
6.5
وانت دوگانه سوز
7.8
سمند مولتی پلکس
15.3
سمند ای.اف 7
15.8
سمند ایی.اف 7 دوگانه سوز
16.9
تندر 90 ایی 2
15.45
تندر90 ایی 1
14.5
ماکسیما اتومات
43.5
تیبا
11.2
ریو
14.7
مگان 2000
35.7
گراند ویتارا
53
پراید 132
8.7
پراید 131
8.5
پراید 111
8.85
پراید دوگانه سوز
9.2
مزدا2
35
جنسیس
88.5
کمری جی.ال.ایکس
59.5
کرولا
44
سراتو
47.5
سوناتا
63.5
سانتافه
83
اسپورتیج
76
یاریس
37
موهاوی
74
زانتیا
32
مورانو
97
مزدا 3 جدید
50
amir_7709
07-08-2011, 10:49
سلام آقا یه دزدگیر سوکت فابریک که ساده ساده باشه میخام بهم معرفی کنید برای تیبا؟
ممنونم
در اولین فرصت برو . البته تو تهران باید نوبت اینترنتی بگیری یا از روش های دیگه..... اقدام کنی .من ماشینم بردم برای سرویس اولیه و قتی برگشتم خونه دیدم باطری شارژ نمیکنه روز بعدش بدون نوبت و بدون صف بردم پشت درب ورودی نمایندگی مرکزی شماره 1 خاموش کردم و به مسئول پذیرش گفتم اگه روشن کردی ماشین میبرم، که مجبور به پذیرش شد . البته به هزینه سایپا بی جهت باطری را عوض کرد .
سلام دوست عزیز این مقاله که نقل از اون سایت هست
اظهاراتش مال 7 مرداد 90 بود .
در جایی دیگه خوندم که یکی برای خرید رفته بود و تیبا که دیده بود تهویه اتوماتیک بوده
مگه تولید EX داریم ؟
اقای بندری میگن نه!!!!
و سوال دیگه این که مشکل تیبا شما حل شد و در کل راضی هستید؟
حق باشما است پست جدید است. ولی این همه بی دقتی را سخته ادم باورکنه . الان مشکلی ندارم ولی هنوز کارت گارانتی عوض نکردم.
ali tiba
07-08-2011, 11:46
به من الان زنگ زدن گفتن ماشینت اومده بیا بگیر
منم تا دو ساعت دیگه میرم امیدوارم شانس من خوب باشه:31:
TIBA-NAVID
07-08-2011, 12:18
به من الان زنگ زدن گفتن ماشینت اومده بیا بگیر
منم تا دو ساعت دیگه میرم امیدوارم شانس من خوب باشه:31:
مبارک باشه انشالا
انشالا براتون خوش اومد باشه
اگه تونستین برای دوستان شما هم مفصل بگین
از رنگ گرفته تا سایر موارد
انشالا با هم همراه باشیم و کمک هم باشیم
ممنون
امير رسول
07-08-2011, 12:19
من كه تو كيلومتر 1600 رفتم سرويس اوليه و كاراشم انجام دادن
captainpersian
07-08-2011, 12:57
مبارک باشه انشالا
ممنون
اقا نوید کجایی توقع داریم تیبا گرفتین باز اینجا باشیو و خیلی از ؟ رو جواب بدین با توضیحات کاملتون
TIBA-NAVID
07-08-2011, 13:18
اقا نوید کجایی توقع داریم تیبا گرفتین باز اینجا باشیو و خیلی از ؟ رو جواب بدین با توضیحات کاملتون
منکه هستم علی جان .همیشه مزاحم و خسته کننده ی شما ....
دیروز که یک سره سر کار بودم تا افطار.امروزم رفتم روکش صندلی و اینا گشتم بگیرم و همین طور کفی برای ماشین.
به هرحال ماشین اولش یه کم کار داره ...
روکش که گرفتم.
کفی هم میگفت ازین یک تیکه ها که جدید میندازن قراره تا آخر ماه تیبایی بیاد.
فعلا اگه کسی بخواد 132 یی رو برای تیبا رفو میکنن که گفت آخرشم خوب در نمیاد.
گفت وایستین که قالب خودش بیاد.گفتم باشه.
بعدشم ازین 5 تیکه ها گرفتم گفتم بالاخره بعد اونم باید ازینا که گرفته بشه.
گرفتم ازش ازین کفی های 5 تیکه.
و همین طور روکش صندلی.
ولی خدایی بس که تو گرما بودم دارم از تشنگی هلاک میشم.
برا اون هست که کمی کمتر میام.
فردا هم که باز تموم وقت سر کارم.
انشالا بعد افطار میام و حرفی باشه نظری داشتم میدم.
موارد قابل ذکر اینه که هنوز باتری رو عوض نکردم و هنوز خواستم از دینام مطمئن بشم که مطمئن شدم.
کار بعدی که باید بکنم همون باتری هست.
که از 55 آمپر تا 62 آمپر یه چیزی که هم با کیفیت باشه هم باتری خشک نه ازین تر های خود تیبا خواهم گرفت.
حالا سعی میکنم با توجه به همه نظر انتخاب خوبی بکنم.
فعلا که از ماشین راضی هستم خدا رو شکر.
180 تا حدودا راه رفته.
و هم خیلی فرمون نرمه.هم کلا خوب بود.
راستی کف ماشین امروز که خواست روکش بندازه چند تا پیچ با سرپیچ البته پلاستیکی (ازینا که مثلا درها که بسته میشن مثل پرچ هست کف ماشین بود.که هرجا نگاه کردم همه جاهاش پیچاشون سر جاشون بود.البته پیچ های مثل اونو پیدا کردم مثلا بغل صندلی عقب و بعضی جاها استفاده شده بود همه همه کامل سر جاش بودن.
کلا 2 3 تا بود که سرپیچ توی پیچ پیچیده بود و کنار هم گذاشته بودن.
طرف میگفت این پیچاش چون پلاستیکیه و ممکنه اگه باز و بست بشن بشکنن معمولا تو بعضی ماشینا یا تو جالیوانی و تو یه کیسه مینداختن پیچ های یدکشو یا الان جدیدن این کنار ریل صندلی میذارن.
خلاصه کامل گشتم و مطمئنم همه جا پیچاش بسته شدن بودن..لی محض احتیاط برشون داشتم.
لاستیکای یزدم هم امروز فروختم.
طرف 10 تومن کمتر از قیمت فروشش برداشت.
البته زاپاس تویوم هم که قبلا نتونسته بودم گیر بیارم امروز به دستم رسید و زاپاسمم عوض کردم.
لاستیکا رو که زیر ماشین هم نرفته بود و در آورده بود از توی رینگش (همون یزده) رو گذاشتم کنار تویو 185/70/13 (تاکید میکنم همون مدل که قبلا گفتم)(توضیحشو توی تاپیک تایر گفتم)
از نظر عرض که کاملا برابر بودن.
یه ذره.
فقط میتونم بگم یه ذره تویو بلند تر شود.در حد میلی متر.
یعنی کمتر ازونچیزی که باید بلند تر بود.
اونم دلیلش بلند بودن لاستیکای ایرانی و کلا قالب بزرگ بودنشونه.
مورد دیگه اینکه یزد از تویو فقط میشه گفت نرم تر بود.
اما از نظر جنسی و استحکامی و چسبندگی تویو ژاپن که جزو 5 لاستیک اول جهانه کجا و لاستیک ایران کجا.
شاهدش همین که کنترل ماشین و فرمونش با انگشت قابل کنترله و ترمز گیری هم بسیار مطلوبه.
بعدم فقط میتونم بگم از جمیع جهات یزد تایر از بارز بهتره.
فقط همین.
چون بارز هم سایزش بزرگه.اما عرضش مثل یزد بزرگ نیست و همون ذره ای هم که یزد ترمز گیریش شاید برا همون عرضش بهتر باشه بارزا اینطور نیست.
اما در کل عمر تویو یا هر لاستیک معتبر خارجی چند برابر ایرانی هاست.
همین طور امنیت اون ها در مواقع خطر بسیار بالاست.
اما باز یزد تایر هرچی باشه از بارز بهتره.
فقط شاید عمرش مقداری کم تر از بارز باشه.
يعني شما وقتي كولرو زياد ميكنين فنش زياد صدا نميده ؟
TIBA-NAVID
07-08-2011, 13:30
منظورتونو از صدای زیاد متوجه نشدم...
دیگه وقتی دور موتور فن زیاد بشه مسلما صداشم بیشتر میشه.
دیگه اینکه چیز عجیبی نیست.
من ماشین پژومم که هست اونم دور فنش که بره تو درجه آخر هم فشار بادش بیشتر میشه.هم صدای فن بادش بیشتر میشه.
این که دیگه یه چیز ثابت هست...
بازم شاید من متوجه منظورتون نشدم.
من که تو این مساله چیز غیر عادی ندیدم.
یه روزم کامل با کولر روشن و دور فن زیاد بود ماشین.
که 2 نفرم سرما خوردن تو ماشین چون عرق زده بودیم.جلو کولر بعد چند دقیقه سرما خوردیم چون مدتی روشن بود و بعد چند دقیقه واقعا دیگه سرد شد.
hsnklvnd58
07-08-2011, 13:33
سلام بچه ها خسته نباشید تو سایت سایپا وضیعت خودرو مشتریکار نمیکنه کسیمیدونه چرا؟
مرسی
سلام دوست عریز من با دفتر فروش سایپا تماس گرفتم گفتن مشکل از سایته که کاربرهای معمولی نمیتونن وضعیت خودرو را ببینن ولی تو نمایندگیها میشه در ضمن با تماس با این شماره میتونی پیگیر باشی44906841الی50
آخه صداي فنش از پرايد بيشتره
amir_7709
07-08-2011, 13:42
hsnklvnd58 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سلام خوب هستین ممنونم ازت بابت جواب سوالم راستی یه سوال دیگه داشتم یه دزدگیر ساده ماجیکار میخام که سوکت فابریک باشه میشه مدل و قیمت دزدگیر سوکت فابریک تیبارو برام بزاری مرسی......
TIBA-NAVID
07-08-2011, 13:47
آخه صداي فنش از پرايد بيشتره
نمیدونم ولی میتونم حدس بزنم که چون قبلا شنیده بودم میگفتن بعضی دوستام کولر و فن پراید زیاد مثل پژو قدرت سر کردن نداره و باد هم خوب نمیزنه.
احتمالا اونکه صدا نداره قدرتشم مثل این نیست و فشار بادشم کمتره.
من که از نظر فشار باد و سرماش ازش کاملا راضی بودم و صداشم با توجه به ماشینای قبلیم غیر متعارف نمیدونم.
حالا ماشینای خارجی شاید کم صدا باشن.اما ماشینای ایران اگه بادشون کم نباشه همین قدرا فنشون صداش هست.
دیگه نمیتونه قدرتش رو از آسمون بیاره
قدرت فنش بالا باشه و قوی باشه خواه نا خواه کمی صداش بیشتر میشه از ماشینی که فنش ضعیف تره.
................
نکته دیگه:
یه جا دیدم یکی از ضبطی عکس گذاشته بود.
خواستم بگم ضبط منم با اون یکی نیست.
اصلا کلیدای 1 2 3 4 ش هم مثل اون نیست و پهلوی هم هستن.
نمیدونم این بهتره یا اون بهتر.
فقط میتونم بگم مثل اون نیست.
ولی یو اس بی داره.
شاید ضبطشم اصلاح کردن
چون یه زمانی یادمه از ضبطشم مردم ناراضی بودن که اگه این کارم کرده باشن خدا عمرشون بده
راستی امروز بیرون که بودم با دقت به این زه ها و لاستیکای درز در و اینا توجه کردم
قبلا شنیده بودم خیلی باریک بودن و برا همون میفتادن....
مشابه پرایدا که همش لای در گیر میکنن بس که همش میفتن پایین !!!
یه تیبا هم تو نمایندگی قبلا دیده بودم که گمونم همین طور بود و باریک بود.
اما مال من که این جور نبود و این نوارای لاستیکیش بزرگ تر شدن و کاملا گیرندگیشون بالاست.
TIBA-NAVID
07-08-2011, 13:53
راستی امروز که داشتم میرفتم لاستیکا رو بگیرم برای زاپاس..
سر یه 4 راه یه تیبای مشکی دیدم
البته خیلی کثیف بود.
میشه گفت بد نیست مشکیشم.
اما به نظر من اگه بخوام نگاه بلند مدت داشته باشم محاله مشکی رو بر نوک مدادی ترجیح بدم
شاید نوک مدادی رو همچنان از جمیع جهات اول میدونم و با اخلافی اندک مشکی و سرمه ای رو دوم میدونم
سفید رو هم فقط به خاطر روغنی بودنش سوم میدونم در کنار بنفش وگرنه سفید رنگ خوبیه.
این نظر شخصی منه.
فقط خواستم بگم مشکی هم با اینکه خیلی کم یابه تو خیابون و بیشتر سفید هست و جدیدا نوک مدادی زیاد هست ولی مشکی هم دیدم امروز باز یکی.
هرچند خیلی کمن.
اوایل فقط سفید و نقره ای زیاد بود.اما الان نقره ای از نوک مدادی عقب مونده تو تعداد به نظرم.
سفید تعدادش در شهر بیشتره که دلایل خاض خودش رو داره این مساله که همه میدونیم...
Mr. Tiba
07-08-2011, 14:16
پست قبلی ما که که لازم بود بعد از تایید مدیر درج بشه توی 4 صفحه قبل جا موند و ظاهرا کسی هم ندید
این پست رو میزنم و امیدوارم زود درج بشه.
نوید جان من هم امروز رفتم 2-3 تا نمایندگی سایپا. 4 تا رنگش رو تونستم ببینم. هر کدوم قشنگی خودشون رو دارن. اما من الان موندم از بین رنگ مشکی و نوک مدادی کدوم رو انتخاب کنم. آخه یه نوک مدادی اونجا بود یه جوری بود رنگش. انگار دون دون های ریز رنگ روشن توش باشن. خیلی براق نبود رنگ بدنه اش. شما میتونی یه عکس از ماشینت بندازی که رنگش به وضوح مشخص باشه؟
مشکیش هم خیلی خوشگله. ولی حیف که زود به زود کثیف میشه. باید هرروز دستمال دستمون باشه
توی یکی از نمایندگی ها گفت فقط نقدی میفروشیم. یه نوک مدادی داشت و یه سفید. گفت 11800
راستی قیمتش که یکی از دوستان توی پستش نوشته شده 11200
قضیه چیه؟ چه زمانی اعمال میشه؟ اگه اینجوریه که من برای خریدش عجله نکنم
farzad irani
07-08-2011, 14:44
سلام آقا یه دزدگیر سوکت فابریک که ساده ساده باشه میخام بهم معرفی کنید برای تیبا؟
ممنونم
سوکت های پراید جدید-پلتفرم x100 - بهش میخوره
خبر آنلاین
یکشنبه 16 مرداد 1390
کمبود و گرانی تیبا در بازار
اقتصاد > صنعت - قیمت تیبا هم به پیروی از دیگر خودروهای موجود در بازار گران شد.
خودرو تیبا که تا چندی قبل با قیمت 11 میلیون و 200 هزار تومان به فروش می رسید این روزها گرانی 200 هزار تومانی را پشت سر گذاشته و قیمت خود را به مرز 11 میلیون و 400 هزار تومان رسانده است.
برخی از کارشناسان بازار خودرو عرضه نامناسب و محدود تیبا در کنار فعالیت دلالان را مهمترین دلیل افزایش قیمت آن مطرح میکنند.
چندی پیش نیز معاون بهرهبرداری و نوسازی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران درباره عملکرد سایپا در تولید این خودرو گفت: سایپا از برنامه تولید تیبا در سال جاری عقب است.
محمد علی وفایی در مورد وضعیت تحویل تیبا اظهار داشت: کمبود قطعه و یک سری مشکلات فنی، آمار تولید سه ماهه تیبا را در شرکت سایپا به کمتر از برنامهریزی انجام شده رسانده است.
وی افزود: مسئولان سایپا اصرار دارند که در سال جاری به هدف تولید 70 هزار دستگاه تیبا برسند.
وفایی تأکید کرد: امیدواریم سایپا موفق به تحویل و تولید بیش از 50 هزار دستگاه تیبا در سال جاری شود.
farzad irani
07-08-2011, 16:54
پست قبلی ما که که لازم بود بعد از تایید مدیر درج بشه توی 4 صفحه قبل جا موند و ظاهرا کسی هم ندید
نوید جان من هم امروز رفتم 2-3 تا نمایندگی سایپا. 4 تا رنگش رو تونستم ببینم. هر کدوم قشنگی خودشون رو دارن. اما من الان موندم از بین رنگ مشکی و نوک مدادی کدوم رو انتخاب کنم. آخه یه نوک مدادی اونجا بود یه جوری بود رنگش. انگار دون دون های ریز رنگ روشن توش باشن. خیلی براق نبود رنگ بدنه اش. شما میتونی یه عکس از ماشینت بندازی که رنگش به وضوح مشخص باشه؟
مشکیش هم خیلی خوشگله. ولی حیف که زود به زود کثیف میشه. باید هرروز دستمال دستمون باشه
توی یکی از نمایندگی ها گفت فقط نقدی میفروشیم. یه نوک مدادی داشت و یه سفید. گفت 11800
اون قیمتها ، قیمتهای کف بازاره نه قیمت کارخونه،که ظاهرا برا تیبا قیمت بازار از کارخونه کمتره،علتشم به نظر من فروشندگان زیاد این خودرو هستند که مدت زیادی منتظر تحویل تیباشون موندن ولی به چیزی که میخواستند نرسیدن.
اگه میخوای نقدی بخری، از بازار حواله شو بخری برات ارزونتر تموم میشه تا از نمایندگی و فروش نقدی.
قیمتی که دوستمون اعلام کرده قیمت بازار آزاده که سایتهای مختلف اعلام کردند و با قیمت نمایندگی تفاوت داره. معمولا ماشینهایی که خریدار زیاد داره و پر طرفدار هستند در بازار آزاد گرون تر از نمایندگی به فروش می روند مثل ال90 و 206
قیمتی که اعلام شده را من به شخصه و قاطعانه رد می کنم. حداقل در اصفهان من از چتد بنگاه که تیبا داشتند سوال کردم. کسی زیر 12 قیمت نداد
البته یک مورد 11400 هم بود که اون تیبا سفید بود و با 1 ایربگ و بدون مه شکن
این قیمتهایی که این سایتها اعلام می کنند در کل وجود خارجی نداره . احتمالا پایه و اساس اعلام چنین قیمتی همون تیبا LX یا SL بوده که اوایل تعدادی را تحویل دادند
captainpersian
07-08-2011, 17:49
قیمتی که دوستمون اعلام کرده قیمت بازار آزاده که سایتهای مختلف اعلام کردند و با قیمت نمایندگی تفاوت داره. معمولا ماشینهایی که خریدار زیاد داره و پر طرفدار هستند در بازار آزاد گرون تر از نمایندگی به فروش می روند مثل ال90 و 206
قیمتی که اعلام شده را من به شخصه و قاطعانه رد می کنم. حداقل در اصفهان من از چتد بنگاه که تیبا داشتند سوال کردم. کسی زیر 12 قیمت نداد
این قیمتهایی که این سایتها اعلام می کنند در کل وجود خارجی نداره . احتمالا پایه و اساس اعلام چنین قیمتی همون تیبا LX یا SL بوده که اوایل تعدادی را تحویل دادند
سلام علی جان
متاسفانه در تهران تیبا با استقبال خوبی مواجه نشده و قیمت بازار ازاد رو من تا 11.200 هم دیدم و حتی کمتر
اینجور که از صحبتهای دوستان مشخصه تیبا تو شهرستان ها طرفدار بیشتری داره و حتی قیمت بالا خرید و فروش میشه
تو تهران چند دلیل داره این ارزونی
1- که دوستمون هم اشاره کرد ثبت نام های قدیمی که ماشین براشون در حدود 9 تومن دراومده و یا کسانی که میخوان یر به یر رد کنن بره
2- ماشینهایی که تحویل گرفتن و 2 3 ماهی ازش گذشته و نتونستن به قیمت خوب بفروشن.چون 2 3 ماهی از بیمه و گارانتیش رفته مجبورن کمتر بدن
همونجور که گفنم قبلا .تیبا گران میشه و من که هروز این رو دنبال میکنم کاملا احساس کردم این افزایش قیمت رو
دوستان شهرستانی چون اگهی روزنامه همشهری تهران ندارند میتونن از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که نسخه اینترنتی اگهی همشهری هست از قیمتها اگاه بشن
سلام علی جان
متاسفانه در تهران تیبا با استقبال خوبی مواجه نشده و قیمت بازار ازاد رو من تا 11.200 هم دیدم و حتی کمتر
اینجور که از صحبتهای دوستان مشخصه تیبا تو شهرستان ها طرفدار بیشتری داره و حتی قیمت بالا خرید و فروش میشه
تو تهران چند دلیل داره این ارزونی
1- که دوستمون هم اشاره کرد ثبت نام های قدیمی که ماشین براشون در حدود 9 تومن دراومده و یا کسانی که میخوان یر به یر رد کنن بره
2- ماشینهایی که تحویل گرفتن و 2 3 ماهی ازش گذشته و نتونستن به قیمت خوب بفروشن.چون 2 3 ماهی از بیمه و گارانتیش رفته مجبورن کمتر بدن
همونجور که گفنم قبلا .تیبا گران میشه و من که هروز این رو دنبال میکنم کاملا احساس کردم این افزایش قیمت رو
دوستان شهرستانی چون اگهی روزنامه همشهری تهران ندارند میتونن از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که نسخه اینترنتی اگهی همشهری هست از قیمتها اگاه بشن
شما درست میگی
البته یه مورد دیگه اینکه بیشتر افرادی که مثل من سه سال پیش ثبت نام کردند الان ماشین خریدند و با اوصافی هم که از تیبا شنیده اند به هر قیمتی شده رد می کنند بره
alit1150
07-08-2011, 19:03
سلام.الان قیمت تیبا در بازار شیراز هم پایین تر از قیمت کارخانه است.بطوریکه اگر کسی بخواد برای خرید تیبا رو انتخاب کند براحتی رنگ متالیک و تحویل درب نمایندگی(یا به عبارتی صفرکیلومتر) حداکثر 11400 وبرای رنگ سفید برای صفر آن من خودم قیمت 11 و11200 رو دیدم که فروشنده در روزنامه خبرجنوب آگهی کرده بود.
من اگر پولم نقد بود حتما از بازار می خریدم تا از نمایندگی(بدلیل قیمت).اما چون وام خرید خودرو داشتم وبانک چک رو در وجه شرکت سایپا می داد مجبور شدم تحویل فوری بگیرم.وقتی رفتم نمایندگی گفتند تحویل حداکثر 1ماه طول می کشد.اما خوشبختانه 15 روزه تحویا دادن.از لحاط موتور وکولر وکیفیت مونتاژ وصدای موتور خیلی خوب است ومشکلی ندارد وتنها مشکلی که داشت مربوط به صدای شیشه سمت راننده وکمی سائیدگی در رکاب ماشین درقسمت زیر درب بود که قبلا هم گفتم.(به نمایندگی هم عیب هاشو گفتم گفتند برای سرویس اولیه که آوردی برات درست می کنیم الان اگر بخواهی بزاری تا درستش کنیم 2 الی 3 روز طول میکشد.سرمان شلوغ است)
بنزین هم که زدم فهمیدم 5 الی 6 لیتر بنزین بیشتر داخلش نبود(36لیتر بنزین زدم) وبرخلاف آن چیزی که شما دراین تاپیک گفتید لاستیک ها نه بارز بود و نه مال یزد.بلکه کویر تایر بود که نمی دانم از لحاظ کیفیت چطور است.آیا باید عوضش کنم یا نه.
یک موردی که یادم رفت بگم این بود که یک کفی سمت راننده هم کم بود که توی برگه تحویل نوشته بودند.بهم گفتند وقتی از تهران آمد زنگ می زنیم بیا ببر.ولی موقعی که خودرو رو چک کردم وخواستم بیام از نمایندگی بیرون یک کفی از همون مدل با یک جلد قرآن ویک جعبه دستمال کاغذی ودوعدد قاب پلاک آوردند گذاشتند تو ماشین.
وضعیت شما موقع تحویل هم همین طور بود؟
alit1150
07-08-2011, 19:12
سلام
متاسفانه در شهر شیراز وشهرستان های استان فارس هم تیبا مورد استقبال قرار نگرفته و خیلی کم توی خیابان ها به چشم می خورد. وهر کس هم تحویل می گیرد می گذارد برای فروش.
من خودم قبل از تیبا 405 داشتم به نظر من که تیبا خیلی نرم تر از 405 است وشتاب آن وکولر و... هم بهتر است.ولی نمی دانم چرا مردم از اون استقبال نمی کنند.
Mr. Tiba
07-08-2011, 20:14
اون قیمتها ، قیمتهای کف بازاره نه قیمت کارخونه،که ظاهرا برا تیبا قیمت بازار از کارخونه کمتره،علتشم به نظر من فروشندگان زیاد این خودرو هستند که مدت زیادی منتظر تحویل تیباشون موندن ولی به چیزی که میخواستند نرسیدن.
اگه میخوای نقدی بخری، از بازار حواله شو بخری برات ارزونتر تموم میشه تا از نمایندگی و فروش نقدی.
خب پس اگه قیمتش ارزون نشده که هیچی. منم تا 7-8 روز دیگه میخوام برم برای خرید فوری اقدام کنم. از نمایندگی بخرم راحت ترم تا از بازار
سلام
متاسفانه در شهر شیراز وشهرستان های استان فارس هم تیبا مورد استقبال قرار نگرفته و خیلی کم توی خیابان ها به چشم می خورد. وهر کس هم تحویل می گیرد می گذارد برای فروش.
من خودم قبل از تیبا 405 داشتم به نظر من که تیبا خیلی نرم تر از 405 است وشتاب آن وکولر و... هم بهتر است.ولی نمی دانم چرا مردم از اون استقبال نمی کنند.
به خاطر این مردم تمایلی به خریدش ندارن چون تحقیق و پرس و جو میکنن و میشنون که تیبا ماشین خوبی نیست. من هم از یکی پرسیدم اینو گفت. نظر من رو هم برگردود رفتم به سمت 206 و ال 90 و ریو. اما وقتی دیدم قیمتاشون همه رفته بالای 14500 گفتم عمرا هم اینقدر پول بدم واسه ماشینایی که تا یه سال پیش 12-13 تومن بودن
باز دوباره اومدم یکم بیشتر در مورد تیبا تحقیق کنم. که با این تاپیک هم آشنا شدم. از تحقیق هام متوجه شدم که ظاهرا تیباهایی که قبلا یعنی پارسال و سه ماهه اول امسال تولید و عرضه میشدن مشکلاتی داشتن که باعث شده مشتری ها ناراضی باشن. اما از این به بعد ظاهرا دارن ایراداتش رو کم کم برطرف میکنن و اونایی که توی تابستون تیباشون تولید شده و خریدن معمولا راضی هستن
---------------------------
در مورد لاستیک بگم که این چند موردی که من توی شهر و توی نمایندگی ها دیدم امروز لاستیکاشون بارز بود
TIBA-NAVID
07-08-2011, 20:50
سلام
من هم همین نظر شما رو دارم
مردم ما کلا عادت دارندیر از همه چی خوششون بیاد!!!!
وقتی خوششون میاد که قیمتش دیگه اون قدر میشه که پولون نمیرسه بخرنش.
الان از ال 90 خوششون اومده ولی ....:46:
یه زمانی میدیدنش میگفتن اه اه اه نه قیافه داره نه هیچی
TIBA-NAVID
07-08-2011, 20:56
به روی چشم
انشالا اگه برسم براتون تصویر خواهم گذاشت.
به نظر منم مشکی خوبه
اما کسی که انتخابش کنه از اول باید کثیف شدناش و زود خاکی شدناش و از ریخت رفتنش بعد یه مدت و ... هاشو هم به جون بخره
گویی که به نظرم نوک مدادی تیبا قشنگ تر شاید باشه از مشکیش.
ولی خوب خیلی راحت تره این رنگ نسبت به مشکی.
من پژوم سبز تیره بود پوستمو کنده بود.
اما این الان هنوز نرسیدم خودم بشورمش.همون تو نمایندگی خودش جلوم زحمتشو کشید و همون جوری این چند روز کهگرفتارم باهاش میرم.
به چشم نمیاد که ماشین کثیفه و همون جوری شستتش.
حالا اگه اون ماشین بود
آدمو میکشت بس که کثیف نشون میداد خودشو
سلام
دوستانی که تیبا دارن تو دور 3500 ماشین صداش بیشتر نمیشه؟
بعد اینکه دنده رو معمولا حداکثر تو چه دور موتوری عوض میکنن؟
TIBA-NAVID
07-08-2011, 22:09
سلام
دوستانی که تیبا دارن تو دور 3500 ماشین صداش بیشتر نمیشه؟
بعد اینکه دنده رو معمولا حداکثر تو چه دور موتوری عوض میکنن؟
دوستم خوبم تعویض دنده در حرکت در حالت عادی(نه در جاده کوهستانی و شیب شدید و ....) که مشخص هست
تعویض به 2 در سرعت حدود 20 و تعویض به 3 در حدود 40 ایده آل ترین سرعت ها برای تغییر دنده هستند که باعث کمترین فشار به گیریبوکس و موتور میشن.
البته همون طور که گغتم در شرایط خاص متفاوته
مثلا کسی که میخواد مسابقه شرکت کنه:31: هم جزو شرایط خاصه
اما حرکت عادی و در جاده ی عادی حکم میکنه استاندارد تعویض دنده داشته باشی که فکر میکنم شما یه کارت این وسط مشکل داره چون اصلا صدای زیادی به هیچ وجه اخساس نمیکنم.
asme1982
07-08-2011, 23:09
[QUOTE=alit1150;6339458]
بنزین هم که زدم فهمیدم 5 الی 6 لیتر بنزین بیشتر داخلش نبود(36لیتر بنزین زدم) وبرخلاف آن چیزی که شما دراین تاپیک گفتید لاستیک ها نه بارز بود و نه مال یزد.بلکه کویر تایر بود که نمی دانم از لحاظ کیفیت چطور است.آیا باید عوضش کنم یا نه.
/QUOTE]
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من از تیونینگ تاک اومدم و دارم در مورد این تازه وارد سایپائی تحقیق می کنم .
قبلا خودم یه پراید 87 و بعد از اون ریو 89 داشتم .
ریو رو با اینکه عاشقش بودم فروختم (نیاز مالی)
ولی نکته ای که هست و خیلی دوست دارم بدونم و دارم مباحث رو دنبال می کنم در مورد کیفیت ساخت و هندلینگ ماشینه ...
اینجور که از گفته دوستان مشخصه ظاهرا ماشین نرم و راحتیه ...
در مورد لاستیک ها هم با توجه به اینکه هم بارز زیر ماشینم بوده هم کویر ... کیفیت لاستیک های کویر خیلی بهتر از بارزه هم از لحاظ نرمی و هم کیفیت ساخت و دوام .
یه سوال در مورد کیفیت داشبورد داشتم. یکی از دوستان عکسی گذاشته بود از کیفیت مواد و ساخته داشبورد که واقعا حال بهم زن بود .
اگه عکسی از داخل خودرو و کیفیت ساخت داخل و همچنین توضیحی در مورد مدل های تیبا بفرمائید ممنون میشم .
Mr. Tiba
07-08-2011, 23:36
به روی چشم
انشالا اگه برسم براتون تصویر خواهم گذاشت.
به نظر منم مشکی خوبه
اما کسی که انتخابش کنه از اول باید کثیف شدناش و زود خاکی شدناش و از ریخت رفتنش بعد یه مدت و ... هاشو هم به جون بخره
گویی که به نظرم نوک مدادی تیبا قشنگ تر شاید باشه از مشکیش.
ولی خوب خیلی راحت تره این رنگ نسبت به مشکی.
من پژوم سبز تیره بود پوستمو کنده بود.
اما این الان هنوز نرسیدم خودم بشورمش.همون تو نمایندگی خودش جلوم زحمتشو کشید و همون جوری این چند روز کهگرفتارم باهاش میرم.
به چشم نمیاد که ماشین کثیفه و همون جوری شستتش.
حالا اگه اون ماشین بود
آدمو میکشت بس که کثیف نشون میداد خودشو
آره منم به همین خاطره که دودل هستم بین خرید نوک مدادی و مشکی. از طرفی میترسم مشکی بخرم نرسم تمیزش کنم
پس منتظر عکس ماشین شما هستم. مرسی
ali tiba
08-08-2011, 07:30
مبارک باشه انشالا
ممنون
مرسی
دیروز رفتم و تحویل گرفتم 14 روزه اومد
البته من سفیدشو انتخاب کرده بودم که البته بعد از دیدن رنگای دیگه پشیمون نشدم ( که خب البته این سلیقه ایه دیگه) حدود 0.4 کیلومتر کارکرده بود یعنی 400 متر.تولیدشم نه مرداد 90 بود.یعنی 7 روز پیش
صفحه کیلومترش ازونایی که دورش طوسی روشنه نبود اما قشنگه
تا خونه که آوردمش حدود13 کیلومتر باهاش اومدم خیلی نرم و راحت بود و فرمون راحت و بدون صدایی داشت ازونجایی که هوا خیلی گرم بود چون ساعت 3 بعدازظهر بود مجبور شدم از کولرش استفاده بکنم که اونم خیلی خنک بود و صدای آنچنانی هم نداشت
البته یکی دوتایی هم ازون پیچهای پلاستیکی جلوی ماشین افتاده بود که نمی دونم مال چیه
از نظر کیفیت پخش هم بگم واسه کسی که اهل دوپس دوپس نیست می تونه کافی باشه
فقط یه مشکل کوچیک که داره اونم ریگلاژ نبودن یکی دو تا از درهاشه که اونم مشکل بزرگی نیست و قابل حله
توی مسیر برگشت چون باید از یه اتوبان کمربندی میومدم یه لحظه احساس کردم سوار سمندم و ماشین خیلی خوب به کف جاده چسبیده برعکس پراید که انگار می خواد پرواز کنه
امير رسول
08-08-2011, 07:47
ماشين منم وقتي كولرشو زياد ميكني صداش زياد ميشه. يادم رفت تو سرويس اوليه چكش كنم .
captainpersian
08-08-2011, 08:12
ماشين منم وقتي كولرشو زياد ميكني صداش زياد ميشه. يادم رفت تو سرويس اوليه چكش كنم .
اگه منظورت صدای پنکه یا همون فن هست همشون همینن
ال 90 ریو پراید و ...
احتمالا عادت نداری هنوز:31:
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
دوستم خوبم تعویض دنده در حرکت در حالت عادی(نه در جاده کوهستانی و شیب شدید و ....) که مشخص هست
تعویض به 2 در سرعت حدود 20 و تعویض به 3 در حدود 40 ایده آل ترین سرعت ها برای تغییر دنده هستند که باعث کمترین فشار به گیریبوکس و موتور میشن.
اما حرکت عادی و در جاده ی عادی حکم میکنه استاندارد تعویض دنده داشته باشی که فکر میکنم شما یه کارت این وسط مشکل داره چون اصلا صدای زیادی به هیچ وجه اخساس نمیکنم.
نوید دنده 3 تو سرعت 40 تر تر نمیکنه!!!! اینجوریم نباید دیگه دنده مرده داد.!!؟؟ البته این نظر منه
امير رسول
08-08-2011, 08:31
اگه منظورت صدای پنکه یا همون فن هست همشون همینن
ال 90 ریو پراید و ...
احتمالا عادت نداری هنوز:31:
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
نوید دنده 3 تو سرعت 40 تر تر نمیکنه!!!! اینجوریم نباید دیگه دنده مرده داد.!!؟؟ البته این نظر منه
من الان L90دارم اصلاً فنش توي دور بالا اينقدر صدا نداره يك صداي صوت اضافه اي دارد . بايد تو سرويس بعدي چكش كنم
captainpersian
08-08-2011, 08:40
من الان L90دارم اصلاً فنش توي دور بالا اينقدر صدا نداره يك صداي صوت اضافه اي دارد . بايد تو سرويس بعدي چكش كنم
فن رادیات میگین یا کولر؟
کولر صداش رو دور اخر می زاری زیاده حالا نمیدونم مال تیبا چهجوره
farzad irani
08-08-2011, 09:14
بنابه دفترچه راهنمای تیبا تعویض دنده به قرار زیر است:
1 به2) 25 تا 30 کیلومتر در ساعت
2به3) 40 تا 50
3به4) 70 تا 80
4 به 5) 90 تا 100 کیلومتر در ساعت
چرا رد لاین با کات آف هماهنگ نیست؟
تو 5600 کات آف می ده در حالی که رد لاین رو 6000 هست .
آقاي امير رسول رو چند كيلومتر رفتي سرويس اوليه ؟
من ديروز دزدگير steel mate ساده انداختم رو ماشين 70 تومن ، خود ماشين سوكت داشت، خود پسره خيلي ازش تعريف ميكرد روي ماشين خودشم از اين انداخته بود .
امير رسول
08-08-2011, 10:56
آقاي امير رسول رو چند كيلومتر رفتي سرويس اوليه ؟
كيلومترش 1600 بود
farzad irani
08-08-2011, 11:10
كيلومترش 1600 بود
من امروز با 1817 تماس گرفتم گفتند برا سرویس اولیه از کیلومتر 4000 تا 4500 مراجعه کنید،البته پرسیدند که خودرو را کی تحویل گرفتم؟ که جواب دادم 14/4 .
پرسیدم که پس چرا برام اس ام اس اومده که برا بازدید فنی به نمایندگی مراجعه کنم؟ جوابی نداشتند که بدهند!
آقا امیر رسولشما کی ماشین رو تحویل گرفتی؟
امير رسول
08-08-2011, 13:28
من امروز با 1817 تماس گرفتم گفتند برا سرویس اولیه از کیلومتر 4000 تا 4500 مراجعه کنید،البته پرسیدند که خودرو را کی تحویل گرفتم؟ که جواب دادم 14/4 .
پرسیدم که پس چرا برام اس ام اس اومده که برا بازدید فنی به نمایندگی مراجعه کنم؟ جوابی نداشتند که بدهند!
آقا امیر رسولشما کی ماشین رو تحویل گرفتی؟
من 90/4/4 تحويل گرفتم تاريخ توليد ماشينم 90/3/4 است
امير رسول
08-08-2011, 13:37
اس ام اس كه براي دوستان اومده بجاي فراخوان كردن براي ايرادي كه در ترمز ماشينهاي تيبا 131 و 132 بوجود آمده بوده. متاسفانه به جاياينكه فراخوان عمومي بكنند و اطلاع رساني بهتر انجام ميشد . اس ام اس زدن و در متن اس ام اس هيچ مورد به ترمز اشاره نكرده اند .متاسفانه تنها چيزي كه مهم نيست جان انسانهاست . يكي نيست به اينها بگه شما كه اس ام اس ميزنيد فكر نمي كنيد شايد مالك اول ماشينو فروخته باشه يا اصلاً موبايلشو عوض كرده باشه و خيلي اتفاقهاي ديگه . واقعاً جاي تاسف داره .
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
فن رادیات میگین یا کولر؟
کولر صداش رو دور اخر می زاری زیاده حالا نمیدونم مال تیبا چهجوره
كولر . شايد ماشين من مشكل فني داره چون يك صداي صوت اضافي داره
Mr. Tiba
08-08-2011, 14:01
چرا رد لاین با کات آف هماهنگ نیست؟
تو 5600 کات آف می ده در حالی که رد لاین رو 6000 هست .
دوستان این رد لاین و کات آف چی هستن؟ من متاسفانه اطلاعات ماشینیم پایینه. هم فنی هم چیزای دیگه
راستی یکی از دوستان نوشته بود 9 مرداد تولید شده. میخواستم بدونم از کجا متوجه میشه تاریخ تولیدش رو. توی سندش مینویسن؟
بچه ها سرويس اوليه براي ماشينهايي كه شــــــــــــــــــــروع گارانتي از تاريخ تير ماه بوده رو 4000 هزارتا سروس اوليه .
ولي حتما رو 1000 تا روغن و ----- روغنو اچار كشي ببريد حتما .
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
ف ي ل ت ر روغن
amir_7709
08-08-2011, 15:49
سلام کسی از دوستان تا حالا آینه ها و شیشه های عقب رو برقی کرده؟خوب جواب داده یا نه؟درضمن کسی منو راجب دزدگیر ساده با سوکت فابریک برای تیبا راهنمایی نکرد؟مرسی
captainpersian
08-08-2011, 16:29
دوستان نظرتون در مورد رنگ سفید چیه و دلیل مخالفت اگر هست چیه؟
خود من رتگ سفید زیاد دوست ندارم اما روی تیبا رنگ قشنگی هستش و اینکه روغنی هست هم یک مزیته که خدای نکرده اگر تصادفی بشه به بهترین نحو در میاد و کثیفی هم نشون نمیده.قطعا اگه سمت متالیک برم نوک مدادی انتخاب میکنم.باز نظر شما تیبا داران و تیبا دوستان هم شنیدنیه
farzad irani
08-08-2011, 17:04
خود من رتگ سفید زیاد دوست ندارم اما روی تیبا رنگ قشنگی هستش و اینکه روغنی هست هم یک مزیته که خدای نکرده اگر تصادفی بشه به بهترین نحو در میاد و کثیفی هم نشون نمیده.قطعا اگه سمت متالیک برم نوک مدادی انتخاب میکنم.باز نظر شما تیبا داران و تیبا دوستان هم شنیدنیه
انتخاب اولیه من در هنگام ثبت نام خاکستری یا همون نوک مدادی بود که موقع دعوت نامه اونو به سفید تبدیل کردم.
در مقایسه خاکستری با سفید،سفید گرمای کمتری رو به خودرو منتقل میکنه ولی خاکستری زیبا تره ، یعنی بر اساس زیبا شناسی انتخاب خاکستری مناسبتر ولی بر اساس فنی و اقتصادی سفید بهتره
eftekhari90
08-08-2011, 17:12
سلام دوستان کسی هست که اسفند 89 ثبت نام کرده برای تحویل شهریور و براش دعوتنامه اومده باشه
TIBA-NAVID
08-08-2011, 18:34
خوشم میاد تولید تیبا هنوزم با اینکه به نظر من خیلی بهتر شده و بیشتر اما هنوز به 50 درصد هدفشم نرسیده تا الان
هنوز که توی 47 درصد اسیره و به 47 درصد هدفشون رسیدن.
TIBA-NAVID
08-08-2011, 18:44
ای بابا علی جان
اگه آدم بخواد به این چیزا فکر کنه باید کلا هیچی نخوره
چون اگه مثلا میوه بخوری،اگه اون میوه سم داشته باشه/اگه سمه قوی باشه.اگه مسموم بشی.اون وقت باید هزینه دکتر بدی.
پس اصلا میوه نباید بخوری؟
من که اینجوری فکر میکنم
مگه عمر مفید ماشینای ایران چند ساله که آدم خودشو درگیر این جور فکرا هم بکنه و بخواد تصمیمی بر خلاف میلش بگیره؟
اگه دلت با هر رنگی هست همونو بگیر.
یعنی فکر میکنی این همه ماشین متالیک که تو بازار ریخته
سمند.پرشیا.مگان.سی 5.زانیا.
الگانس.بنز و ....
هیچ کدوم تصادف نمیکنن؟
یا اگه تصادف میکنن دیگه قحطی رنگشون اومده؟
کی گفته
رنگ ماشین شماره داره.
راحت میری نمایندگی شماره رنگشو درخواست میدی
کم بخوای تا 250 گرمیشو بهت میدن.
بیشترم بخوای بیشتر میدن
فقط متالیک رنگش گرون تره به نسبت روغنی.
اما خوب حساب دوام و ایناشم داشته باش.
خوبه رنگ روغنی آدم داشته باشه سالی به 12 ماه 5 بار بره لکه گیری برای جاهایی که رنگ پریده و بلند شده از جاش؟
من که نظرم این بود.
بازم نظر خودت مهمه
captainpersian
08-08-2011, 19:43
من تا حالا هرچی داشتم متالیک بوده و تک رنگ هم داشتم
اصلا بحث اینا نیست تو متالیک به خاطر فرم پاشش رنگ و دونه هایی که داره خیلی سخت در میاد نسبت به روغنی
این بلند شدن رنگ من ندیدم رو روغنی تا به حال 206 روغنی بود چیز خاصی ندیدم !!!!
از تیبا شما چه خبر!!!
TIBA-NAVID
08-08-2011, 20:47
من تا حالا هرچی داشتم متالیک بوده و تک رنگ هم داشتم
اصلا بحث اینا نیست تو متالیک به خاطر فرم پاشش رنگ و دونه هایی که داره خیلی سخت در میاد نسبت به روغنی
این بلند شدن رنگ من ندیدم رو روغنی تا به حال 206 روغنی بود چیز خاصی ندیدم !!!!
از تیبا شما چه خبر!!!
والا چی بگم.
ولی به نظرم اگه شماره رنگ عینا یکسان باشه و نقاشم نقاش باشه مشکلی پیش نمیاد
اگه میخواست مشکل پیش بیاد که همه متالیکا باید دیگه دراز به دراز مینشستن ...
در مورد تیبا که خبری نیست.
حدود 250 تا راه رفتم.
مساله خاصی نیست.
فردا باز وقتم ازاده
باید باتریشو اوکی کنم که همین جوری به خاطر خالی بودن روز اولش نصفه عمر شده
در مورد رینگه هم به سایپا گفتم
گفتن موقع سرویس رینگو بیارین.
تاب داشته باشه عوضش میکنیم.
منم رینگو که در آوردمکنار گذاشتس
باتری هم گفتم
گفتن اگه بعدا شارژ شده مشکلی نداره
چون استفاده نشده بوده خالی بوده
و مشکلی نداره
من که قصد نگه داشتنشو از اولم نداشتم
اما خوب میدونم باتری تر که تخلیه شد کامل
عمرش از نصفم کمتر میشه
asme1982
08-08-2011, 22:19
دوستان عزیز می تونید از زوایای داخلی خودروتون عکس بگذارید و همچنین از تفاوت تیپ هاش یکم توضیح بدید؟
ممنون میشم.
TIBA-NAVID
09-08-2011, 03:27
دوستان عزیز می تونید از زوایای داخلی خودروتون عکس بگذارید و همچنین از تفاوت تیپ هاش یکم توضیح بدید؟
ممنون میشم.
دوست عزیز تیبا در حال حاضر تیپ ها نداره
فقط 1 تیپ داره.
یه ظاهر.
یه امکاناتتعریف شده
اونمدل ها در دنیای واقعی وجود ندارن.
متاسفانه میدونین نه که مثلا 2 تا شیشه بالابر برقی عقب و 4 تا رینگ اسپورت و یه ریموت کنترل خیلیییییییییییی قیمتشون بالاست
یا مثلا خیلییییییییییییییی دردسر داره نصب و خریدش
سایپا فعلا تونسته در فاز اول فقط خود ماشینو بزنه:31:
حدس من اینه که در فاز دوم و سوم و.... کمکم سایر مدل ها هم محقق بشن
سلام.من امروز رفتم یه کم تغیرات تو پشت تیبا دادم خیلی خوشکل شده.:20:
اینم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali tiba
09-08-2011, 07:08
دوستان این رد لاین و کات آف چی هستن؟ من متاسفانه اطلاعات ماشینیم پایینه. هم فنی هم چیزای دیگه
راستی یکی از دوستان نوشته بود 9 مرداد تولید شده. میخواستم بدونم از کجا متوجه میشه تاریخ تولیدش رو. توی سندش مینویسن؟
نه عزیز سندش همون موقع تحویل نمیاد روی شیشه یه کاغذ چسبوندن که توی اون تاریخ تولیدش رو نوشتن
amir_7709
09-08-2011, 08:01
سلام دوستان من پلاک ماشینم اومده اما خودش هنوز نیومده راهی هست زودتر برم پلاکشو از راهنمایی رانندگی بگیرم فوریه ممنون از راهنماییاتون مرسی راستی از مرحلاه فاکتور شده تا تحویل خودرو چند روز طول میکشه من تیبای نقرهای سفارش دادم البته رنگ سلیقه ایه مرسی
ali tiba
09-08-2011, 08:23
دوست عزیز تیبا در حال حاضر تیپ ها نداره
فقط 1 تیپ داره.
یه ظاهر.
یه امکاناتتعریف شده
اونمدل ها در دنیای واقعی وجود ندارن.
متاسفانه میدونین نه که مثلا 2 تا شیشه بالابر برقی عقب و 4 تا رینگ اسپورت و یه ریموت کنترل خیلیییییییییییی قیمتشون بالاست
یا مثلا خیلییییییییییییییی دردسر داره نصب و خریدش
سایپا فعلا تونسته در فاز اول فقط خود ماشینو بزنه:31:
حدس من اینه که در فاز دوم و سوم و.... کمکم سایر مدل ها هم محقق بشن
سلام دوستان
من تازه تیبامو تحویل گرفتم حدود30 کیلومتر باهاش رفتم مشکل خاصی نداره فقط وقتی یه مسیر کمی طولانی رو میرم وقتی پیاده میشم بویی شبیه لنت از بیرون ماشین میاد
مشکل خاصی داره یا چون هوا خیلی گرمه و ماشین هم صفره اینطوره؟
captainpersian
09-08-2011, 08:25
امروز صبح تعمیرگاه مرکزی شماره 1 سایپا بودم
یه اقایی اومده بود که یه تیبا نقره ای داشت مسن بود ماشینش رو فروردین 90 گرفته بود و از ثبت نامی های قدیم بود که ماشین براشون 8.800 در اومده بود
شغل ایشون خبرنگاری بود در واقع تصویر بردار شبکه خبر بود
اینقدر از ماشین راضی بود که نگو.هم 405 داشت و پسرش هم ریو.میگفت از همه لحاظ برتر نسبت به این 2 ماشین.هم شتاب هم کشش هم سرعت و هم مصرف بنرین.مصرفش رو 5.5 بود
نشستم پشت ماشینش یه استارت زدم بد نبود.اصلا صدای زیادی نداشت.فرمون نرم .جاپای خوب و به قول معروف فرمون و دنده تو دستت بود
یه نکته بسار جالب که میگفت موتور ایرانی نیست !!!! و یه جایی رو موتور نشون داد که Made in France خورده بود.
اقای بندری موتور های تیبا مگه باهم فرق دارند؟
این شخص به قدری راضی بود که منو شگفت زده کرد.هیچ کدام از مشکلات نداشت مثل صدای زیاد موتور .کم کردن روغن. و.....
فقط گاز کولرش کم بود و میگفت برای این ماشین این لاستیک کوچیکه که همه هم فبول دارند اینو
به هر حال این اولین صحبت جدی و مستقیم من با کسی بود که تیبا داشت و بدون اغراق 100% راضی بود
farzad irani
09-08-2011, 08:54
سلام کسی از دوستان تا حالا آینه ها و شیشه های عقب رو برقی کرده؟خوب جواب داده یا نه؟درضمن کسی منو راجب دزدگیر ساده با سوکت فابریک برای تیبا راهنمایی نکرد؟مرسی
در پست شماره 2195 جوابتو دادم.
دزدگیرهای ماجیکار از 85 تومن هست تا 250 بالاتر چه جستجوی ساده توی اینترنت کنی قیمتها دستت میاد
والا چی بگم.
ولی به نظرم اگه شماره رنگ عینا یکسان باشه و نقاشم نقاش باشه مشکلی پیش نمیاد
اگه میخواست مشکل پیش بیاد که همه متالیکا باید دیگه دراز به دراز مینشستن ...
در مورد تیبا که خبری نیست.
حدود 250 تا راه رفتم.
مساله خاصی نیست.
فردا باز وقتم ازاده
باید باتریشو اوکی کنم که همین جوری به خاطر خالی بودن روز اولش نصفه عمر شده
در مورد رینگه هم به سایپا گفتم
گفتن موقع سرویس رینگو بیارین.
تاب داشته باشه عوضش میکنیم.
منم رینگو که در آوردمکنار گذاشتس
باتری هم گفتم
گفتن اگه بعدا شارژ شده مشکلی نداره
چون استفاده نشده بوده خالی بوده
و مشکلی نداره
من که قصد نگه داشتنشو از اولم نداشتم
اما خوب میدونم باتری تر که تخلیه شد کامل
عمرش از نصفم کمتر میشه
چون بحث رنگ شد لازم شد یه مواردی را به اطلاع دوستان برسونم تا از اشتباه خارج بشند
شما اگه شماره رنگ مثل خود ماشین و دقیقا همون رنگ ماشین را داشته باشید و بهترین نقاش دنیا را هم داشته باشید نمی تونید مثلا بعد از مدت 6 ماه با اون رنگ ماشینتون را لکه گیری کنید. چرا ؟
چون رنگ قبلی آفتاب خورده و تا درصدی بسته به مرغوبیت رنگ و کیلری که روش پاشیده شده براقی خودش را از دست داده. رنگ جدید براقیت بیشتری داره و اگه دقت بشه میشه تشخیص داد که ماشین رنگ شده. اگه هم چند سال از رنگ گذشته باشه که چه بدتر
الان چند ساله برای لکه گیری ماشین ها با دستگاههای کامپیوتری از رنگ ماشین اسکن میشه و کامپیوتر رنگ دهی کیلر را خنثی می کنه و درصد ترکیب رنگ را به نقاش اعلام می کنه و اون دیگه میشه هنر نقاش در رنگ ساختن که معمولا هم دقیقا همون رنگ در می آد. یعنی عین رنگ آفتاب خورده ماشین
روغنی و متالیک و ااکرلیک هم نداره
رنگ جوری ساخته میشه که وقتی کیلر دوقولو اومد رو ماشین و بعد از یک هفته پالش شد همون در میاد
تقریبا استفاده از شماره رنگ برای لکه گیری از رده خارج شده مگه اینکه شما بخوای کل ماشین را رنگ کنی
یه مثال برای تفهیم بیشتر اینکه مثلا ایران خودرو برای سمند کاپوت و گلگیر رنگ شده با رنگ شماره اصلی ماشین را داره. ولی کسی که بخواد گلگیر را عوض کنه و خیلی حساس باشه گلگیر رنگ نشده میگیره و میده براش رنگ کنند. چون زیر نور آفتاب دقیقا تفاوت رنگها پیداست
به عبارت دیگه مگه شما ماشینتون که مثلا دو سه سال از عمرش گذشته رنگی که روشه دقیقا همون براقی و زیبایی روزهای اول را داره ؟؟
farzad irani
09-08-2011, 09:38
سلام دوستان من پلاک ماشینم اومده اما خودش هنوز نیومده راهی هست زودتر برم پلاکشو از راهنمایی رانندگی بگیرم فوریه ممنون از راهنماییاتون مرسی راستی از مرحلاه فاکتور شده تا تحویل خودرو چند روز طول میکشه من تیبای نقرهای سفارش دادم البته رنگ سلیقه ایه مرسی
زمانش متغیره، با توجه به رنگ انتخابیت اگه مشکلی پیش نیاد کمتر از 2 هفته، البته وابسته به شهر و فاصله از کارخونه هم هست.
farzad irani
09-08-2011, 09:45
سلام دوستان
من تازه تیبامو تحویل گرفتم حدود30 کیلومتر باهاش رفتم مشکل خاصی نداره فقط وقتی یه مسیر کمی طولانی رو میرم وقتی پیاده میشم بویی شبیه لنت از بیرون ماشین میاد
مشکل خاصی داره یا چون هوا خیلی گرمه و ماشین هم صفره اینطوره؟
مبارکه انشاالله.
همچین موردی را کسی اشاره نکرده، ممکنه تیباتون ایرادی داشته باشه ،دقت کنید و منبع تولید بو رو پیدا کنید، شاید لنتها نشتی روغن داشته باشن،اطراف چرخها از سمت داخل رو حتما چک کنید.
امير رسول
09-08-2011, 10:51
من سفيدشو دارم به نظر من از همه رنگها قشنگتره . گرمارو كمتر جذب ميكنه . خريد و فروشش راحت تره . كثيفي و خش ها رو كمتر نشون ميده .هزينه صافكاري و نقاشيش كمتر از رنگ متاليكه و ...
سلام.من امروز رفتم یه کم تغیرات تو پشت تیبا دادم خیلی خوشکل شده.:20:
اینم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت ماشينت خيلي خوشگل شده
جعبه اگزوزت پوشيده شده يا اينكه زاويه عكس گرفتنت نشونش نميده ؟
TIBA-NAVID
09-08-2011, 11:28
چون بحث رنگ شد لازم شد یه مواردی را به اطلاع دوستان برسونم تا از اشتباه خارج بشند
شما اگه شماره رنگ مثل خود ماشین و دقیقا همون رنگ ماشین را داشته باشید و بهترین نقاش دنیا را هم داشته باشید نمی تونید مثلا بعد از مدت 6 ماه با اون رنگ ماشینتون را لکه گیری کنید. چرا ؟
چون رنگ قبلی آفتاب خورده و تا درصدی بسته به مرغوبیت رنگ و کیلری که روش پاشیده شده براقی خودش را از دست داده. رنگ جدید براقیت بیشتری داره و اگه دقت بشه میشه تشخیص داد که ماشین رنگ شده. اگه هم چند سال از رنگ گذشته باشه که چه بدتر
الان چند ساله برای لکه گیری ماشین ها با دستگاههای کامپیوتری از رنگ ماشین اسکن میشه و کامپیوتر رنگ دهی کیلر را خنثی می کنه و درصد ترکیب رنگ را به نقاش اعلام می کنه و اون دیگه میشه هنر نقاش در رنگ ساختن که معمولا هم دقیقا همون رنگ در می آد. یعنی عین رنگ آفتاب خورده ماشین
روغنی و متالیک و ااکرلیک هم نداره
رنگ جوری ساخته میشه که وقتی کیلر دوقولو اومد رو ماشین و بعد از یک هفته پالش شد همون در میاد
تقریبا استفاده از شماره رنگ برای لکه گیری از رده خارج شده مگه اینکه شما بخوای کل ماشین را رنگ کنی
یه مثال برای تفهیم بیشتر اینکه مثلا ایران خودرو برای سمند کاپوت و گلگیر رنگ شده با رنگ شماره اصلی ماشین را داره. ولی کسی که بخواد گلگیر را عوض کنه و خیلی حساس باشه گلگیر رنگ نشده میگیره و میده براش رنگ کنند. چون زیر نور آفتاب دقیقا تفاوت رنگها پیداست
به عبارت دیگه مگه شما ماشینتون که مثلا دو سه سال از عمرش گذشته رنگی که روشه دقیقا همون براقی و زیبایی روزهای اول را داره ؟؟
حرف شما کاملا درسته علی جان.
اما همه از اهل فن گرفته تا همین طور افرادی که در سطح کمتر با رنگ ها برخورد داشتن میدونن که دوام رنگ های متالیک در زیر آفتاب و همین طور دوام بیشتر و همین طور زیبایی و براق بودن اون ها بوده که باعث شده کم کم جای رنگ های روغنی سنتی در صنعت خودرو سازی جهانی و حتی ایران کاملا خالی بشه.
الان جز این رنگ های سفید چند تا خودرو تو کشور داریم که رنگشون هنوز که هنوزه .....؟؟؟؟
حتی پراید هم رنگشو متالیک کردن
دیگه گمون نکنم از پراید کمترم داشته باشیم
رنو که هیچ
اما به عنوان تجربه میگم در چندین سال پیش ماشینی داشتیم در فامیل که در سانحه تصادف کاملا هیچی از ماشین نموند.
نه سقف.
نه هیچی از بدنه.
اما بدنه تیکه تیکه عوض کرد اون طرف.
چون اون زمان اتاق کاملش نبود تو بازار.
براشم گرون تر در اومد.
اما اون طرف همه قسمتایی که عوض کرده بود رو براش رنگ کردن.
حتی سقف رو.
ولی یه مرکزی برد که واقعا استاد نقاشی بود طرف.حدود 1.5 برابر نقاشای دیگه ازش گرفتن.
اما همون طور که قبلا گفته بودم
زمانی که همون ماشینو میخواست بفروشه
پیش هر خریداری برد ماشینو و اونا ماشینو پیش تعمیرگاه و نقاشی بردن که نظر بدن
حتی 1 نقاشم نبود که بفهمه ماشین رنگ شده
اتفاقا همشون میگفتن ببین چه رنگ اصلی ماشین با کیفیته که از فلان سال اینقدر سالمه..
حرفای شما درسته
اما 2 مطلبم هست
1 کیفیت بیشتر و دوام بیشتر رنگای متالیک چه در اثر آفتاب و چه خراش
2 اینکه به هرحال همونجور که اشاره کردین میشه با مراجعه به فردی که واقعا این کاره باشه کاری کرد که اصلا مشخص نشه ...
انشالا که برای هیچ کس این چیزا پیش نیاد در کل
captainpersian
09-08-2011, 11:33
پشت ماشينت خيلي خوشگل شده
جعبه اگزوزت پوشيده شده يا اينكه زاويه عكس گرفتنت نشونش نميده ؟
سپر کاری نکرده زاویه عکس بالاست
تنها نقطه ضعف تیبا عقبه و همین سپر کسی فکری به حالش نکرده؟
TIBA-NAVID
09-08-2011, 11:38
امروز صبح تعمیرگاه مرکزی شماره 1 سایپا بودم
یه اقایی اومده بود که یه تیبا نقره ای داشت مسن بود ماشینش رو فروردین 90 گرفته بود و از ثبت نامی های قدیم بود که ماشین براشون 8.800 در اومده بود
شغل ایشون خبرنگاری بود در واقع تصویر بردار شبکه خبر بود
اینقدر از ماشین راضی بود که نگو.هم 405 داشت و پسرش هم ریو.میگفت از همه لحاظ برتر نسبت به این 2 ماشین.هم شتاب هم کشش هم سرعت و هم مصرف بنرین.مصرفش رو 5.5 بود
نشستم پشت ماشینش یه استارت زدم بد نبود.اصلا صدای زیادی نداشت.فرمون نرم .جاپای خوب و به قول معروف فرمون و دنده تو دستت بود
یه نکته بسار جالب که میگفت موتور ایرانی نیست !!!! و یه جایی رو موتور نشون داد که Made in France خورده بود.
اقای بندری موتور های تیبا مگه باهم فرق دارند؟
این شخص به قدری راضی بود که منو شگفت زده کرد.هیچ کدام از مشکلات نداشت مثل صدای زیاد موتور .کم کردن روغن. و.....
فقط گاز کولرش کم بود و میگفت برای این ماشین این لاستیک کوچیکه که همه هم فبول دارند اینو
به هر حال این اولین صحبت جدی و مستقیم من با کسی بود که تیبا داشت و بدون اغراق 100% راضی بود
من که گفتم علی جان ماشین از هر لحاظ ماشین واقعا خوبیه نسبت به قیمتش.
شما یادته اون روزی رو که گفته بودی من که دیگه گیج شدم این همه .....
یادته گفتم زیاد جدی نگیر و به جاش با چند نفر که دارن صحبت کن.مطمئنا ماشین ماشینه ممکنه از شانس یه نفر همون روز اول یه مشکل داشته باشه
دلیل نمییشه که ماشین داغون باشه
و همه خراب باشن
چیزی که واضحه توی کیفیت تیبا و رفع اشکلات موجود اون بیش از هر ماشین دیگری شرکت تولید کننده حساسیت داره و سعی خودشو میکنه که ایرادا رو رفع کنه
این که به وضوح قابل درکه
و همین جای تشکر داره ازشون که حداقل بی تفاوت نیستن مثل ماشینای قبلی ....
.................
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
سپر کاری نکرده زاویع عکس بالاست
تنها نقطه ضعف تیبا عقبه و همین سپر کسی فکری به حالش نکرده؟
به نظر منکه مشکلی نداره.اگرم داره در اون حد نیست که به چشم بیااد.
عقبش کپی بسیار خوب مزدا 323 هست.
حتی همین اگزوزشم در اونم همین طوره.
دیگه ما با این ماشینایی که تو ایران دیدیم ... پراید.ریو.ال 90.و ....
خیلی بلند پروازیه که روی طراحی مزدا بخوایم عیب بذاریم...
اینو داشته باشین که من در تاپیک بعدی از یه اشتباه برداشت خودم یا بهتر بگم سوتی
و همین طور تعویض باتری که امروز انجام دادم بگم ....
راستی بله ایشون عکسش از نزدیکه.
ولی کلا بنا به نظر شخصیم با کارایی که ظاهر اصلی ماشینو به هم میزنه مخالفم.
مثال:
بالا بردن ارتفاع ماشین.
پایین آوردن ماشین.(مثلا یه پراید دیدم که ازین سرعت گیر زردای پلاستیکی نمیتونست با 2 رد شه
باید حتما ماشین ساکن میشد. بعد رد میشد...!!!!!
)
دست زدن به چراغ ها و غیره.
حتی اگه دقت کرده باشین در مورد مسلم باریک و غیر استاندارد بودن لاستیک های ماشین تیبا برای شتاب و وزن تیبا که بر همه مشخصه هم بارها و بارها روی خرید لاستیک حساب شده تاکید کردم و سعی کردم توضیحاتم در این مورد کامل و دقیق و حساب شده باشه که کسی که اون مواردو رعایت کنه بعدا خودش میفهمه دلیل اون همه تاکیدم چی بوده که استانداردای اون زمینه رعایت بشه و اون همه مثال زدم.
مثلا اون فردی که رینگ اسپورت 15 گذاشته بود. مطمئن باشین.حاضرم قول بدم یه سال نشده آنچنان از کرده ی خودش پشیمون بشه که دیگه ندونه چه کار کنه ...
ولی خوب به خوشگلی باشه خیلی خوشگل کرده ماشینشو اون کسی که عکسشو هم گذاشتم.
پس زیاد سعی نکنین به قالب استاندارد ماشین دست بزنین
البته نظر شخصی منه.
اگزوز تيبا از پشت خيلي بد زده بيرون ، به نظر من تو هيچ ماشيني به اين اندازه بيرون نيست
راهي نيست كه بشه يه خورده اگزوزو قايم كرد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.