مشاهده نسخه کامل
: تیبا ( TIBA )
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
اگر كنترل كيفيت تائيد نميكرد كه اصلا فاكتور و پلاك نميشد
به نظر من مشكل جاي ديگه ايي هست(مثلا ارسال به آبادان)
اگه بوستر ترمز ايراد داره كه بايد فراخوان بزنن
اون موقع که چک میکردن ظاهرا ایرادی نبوده . بعدا که ایراد رو فهمیدن شک کردن که نکنه اونهایی که تایید کردن هم این مشکل رو داشته باشن واسه همین دوباره میخوان چک کنن.
در ضمن فکرنکنم اگر تو ایران ماشین برسه دست مشتری دیگه بیان فراخوان بزنن!!حتی اگر عیب اساسی داشته باشه. اینجا حقوق مشتری یعنی کشک!
دوستانی که ماشین رو تحویل گرفتن کپسول آتشنشانی داشت؟
مال من نداشت
کسی میدونه اون قضیه هدیه سفر به مشهد که تو مراسم تحویل اوبین سری تیبا در مشهد به ملت قولش رو دادند چی شد ؟
دوستانی که ماشین تحویل گرفتند چیزی می دونند ؟
کسی میدونه اون قضیه هدیه سفر به مشهد که تو مراسم تحویل اوبین سری تیبا در مشهد به ملت قولش رو دادند چی شد ؟
دوستانی که ماشین تحویل گرفتند چیزی می دونند ؟
همون 500000هزارتومن تخفیف که تو برگه اومده یعنی هزینه سفر به مشهد!
سلام. كسي از دوستان خبر داره واسه ماها كه جديدن ثبت نام كرديم هم تحويل ماشين تاخير داره يا نه؟ واسه ما قرار بود اين ماه دعوت نامه بياد ولي ضاهرا هيچ خبري نيست!!!
دوست عزیز
بنده ثبت نامی 14/12/1387 هستم که قرار بوده سه ماهه اول 89 تحویل بگیرم
هنوز حتی دعوتنامه هم برام ارسال نشده
احتمالا برای شما هم تا تحویل کامل سری اول تاخیر داشته باشه
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
همون 500000هزارتومن تخفیف که تو برگه اومده یعنی هزینه سفر به مشهد!
فکر نکم . قراربود جدای از همه تخفیفات و سود های اعمل شده در فاکتور باشه
:31:واسه رنگ متاليك تخفيف 700 تومنه ، پس يعني به اين تخفيف هاي 700 تومني هتل 5 ستاره دادن ؟
فکر نکم . قراربود جدای از همه تخفیفات و سود های اعمل شده در فاکتور باشه
حتما انتظار داشتید دقیقا بنویسه 500000هزارتومان بابت سفر و 2 روز اقامت در مشهد!:38:
نه،همونه.
:31:واسه رنگ متاليك تخفيف 700 تومنه ، پس يعني به اين تخفيف هاي 700 تومني هتل 5 ستاره دادن ؟
دعوتنامه های قبلی برای هر دو رنگ متالیک و سفید 500 هزارتومان تخفیف میدادن و چون کلا رنگ متالیک 200 هزارتومان گرونتر هست تیبای سفید 200هزارتومان نسبت به متالیک ارزونتر در میومد ولی جدیدا برای رنگ متالیک 700هزارتومان و برای سفید همان 500 هزارتومان تخفیف رو در نظر گرفتن که در نهایت قیمت تیبای سفید و متالیک یکسان در میآد.
دلیلش هم احتمالا اینه که این 200هزارتومان تخفیف که برای رنگ سفید قائل میشدن و ارزونتر در میومد نسبت به متالیک باعث نشه که اکثر انتخابها به سمت رنگ سفید بره و اینطوری مشتریها بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت که فاکتور مهمی هم هست از رنگهای متالیک و غیر سفید نیز استقبال کنن.
دعوتنامه های قبلی برای هر دو رنگ متالیک و سفید 500 هزارتومان تخفیف میدادن و چون کلا رنگ متالیک 200 هزارتومان گرونتر هست تیبای سفید 200هزارتومان نسبت به متالیک ارزونتر در میومد ولی جدیدا برای رنگ متالیک 700هزارتومان و برای سفید همان 500 هزارتومان تخفیف رو در نظر گرفتن که در نهایت قیمت تیبای سفید و متالیک یکسان در میآد.
دلیلش هم احتمالا اینه که این 200هزارتومان تخفیف که برای رنگ سفید قائل میشدن و ارزونتر در میومد نسبت به متالیک باعث نشه که اکثر انتخابها به سمت رنگ سفید بره و اینطوری مشتریها بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت که فاکتور مهمی هم هست از رنگهای متالیک و غیر سفید نیز استقبال کنن.
پسر دایی من آذر 89 ماشینشو تحویل گرفت یعنی همون اولا
نوک مدادی و تخفیفش هم 700 تومن
اشتباه می کنی
شایدم سایپا برا مشتریاش تفاوت می زاره
پسر دایی من آذر 89 ماشینشو تحویل گرفت یعنی همون اولا
نوک مدادی و تخفیفش هم 700 تومن
اشتباه می کنی
شایدم سایپا برا مشتریاش تفاوت می زاره
آذز 89 ؟ !!خوش به حالش...شاید هم من اشتباه کنم ولی بهرحال این تخفیف همون هزینه سفر و اقامت در مشهد هست و دلیل این کار هم به نظر من یک شیطنت زیرکانه از سایپایی هاست که به همون دلیلی که گفتم استقبال از رنگ متالیک و سفید بدون درنظر گرفتن فاکتور قیمت به یک اندازه باشه . چون خیلی ها اگر بین رنگ سفید یا متالیک شک داشتن با دیدن اینکه 200 هزارتومان رنگ سفید ارونتر هست ، انتخابشون سفید میشد ولی با این این کار قیمت نهایی هر دو رنگ سفید و متالیک یکسان در میاد و به اینصورت استقبال از رنگ متالیک هم بیشتر میشه.
من وقتی تیبا را تحویل گرفتم کیلومتر شمار و سرعت سنج کار نمیکرد و دور موتور از 3 بیشتر ریپ میزد . وقتی رفتم نمایندگی معلوم شد عمدی کیلومتر شمار غیر فعال کردند .
کسی میدونه سرویس اولیه تیبا چند کیلومتره؟
ظاهرا تیبا جزو محصولات سایپا نیست !!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5000 كيلومتر
[/QUOTE]
دوست عزيز سرويس اوليه تيبا بين 1000 تا 1500 كيلومتره و بايد قبل از 1500 كيلومتر سرويس اوليه انجام بشه.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
من وقتی تیبا را تحویل گرفتم کیلومتر شمار و سرعت سنج کار نمیکرد و دور موتور از 3 بیشتر ریپ میزد . وقتی رفتم نمایندگی معلوم شد عمدی کیلومتر شمار غیر فعال کردند .
تيباي من هم همين مشكل را داشت و تا بحال دوبار پينيون كيلومتر شمار و سنسور سرعت سنج تعويض شده است
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
دوستان عزيزي كه جديدا ماشينشون رو تحويل گرفتن لطفا در مورد صداي اگزوز و صداي غير عادي در دنده 5 نظرشون رو بگن
احتمالا تیباهای شما از اونهایی بوده که تو کارخونه باهاش مدام این ور اونور رفتن واسه همین از ابتدا کیلومتر شمارش رو غیرفعال کردن که نشون نده چقدر مسافت باهاش رفتن
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
[/QUOTE]
تيباي من هم همين مشكل را داشت و تا بحال دوبار پينيون كيلومتر شمار و سنسور سرعت سنج تعويض شده است
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
[/QUOTE]
احتمالا تیباهای شما از اونهایی بوده که تو کارخونه باهاش مدام این ور اونور رفتن واسه همین از ابتدا کیلومتر شمارش رو قطع کردن
سرویس اولیه طبق کتابچه راهنما 800تا1500کیلومتره
درضمن صدای اگزوز تیبا زیاد و کمی ناهنجاره
با سلام
دوستان! در 2 مورد سوال داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
1- دوستانی که تیبا تحویل گرفتند، آیا کارت سوئیچ هم همراه سوئیچ به آنها تحویل داده شده؟ در دفترچه راهنمای خودور به کارت سوئیچ اشاره شده اما به من تحویل داده نشده.
2- ظاهرا جهت نصب درذگیر هنوز سوکت فابریک تیبا وارد بازار نشده، برای نصب درذگیر چه باید کرد تا خودرو از گارانتی خارج نشود؟
با سپاس
free_rockboy
01-06-2011, 00:40
Mr : Bandary
منم تو 1500 بردم برای سرویس. ولی فقط روغن عوض کرد... از فیلرگیری و این کارا خبری نبود.
آیا واسه 5000 هم دوباره باید ببرم؟
با سلام
دوستان! در 2 مورد سوال داشتم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم
1- دوستانی که تیبا تحویل گرفتند، آیا کارت سوئیچ هم همراه سوئیچ به آنها تحویل داده شده؟ در دفترچه راهنمای خودور به کارت سوئیچ اشاره شده اما به من تحویل داده نشده.
2- ظاهرا جهت نصب درذگیر هنوز سوکت فابریک تیبا وارد بازار نشده، برای نصب درذگیر چه باید کرد تا خودرو از گارانتی خارج نشود؟
با سپاس
1-بله يك پلاك به سوئيچ وصل بود
2-من دزدگير redbat -steel mate انداختم،دزدگيرها سوكت دارن ولي رو خود تيبا سوكت نذاشتن
منم تو 1500 بردم برای سرویس. ولی فقط روغن عوض کرد... از فیلرگیری و این کارا خبری نبود.
سلام
اقلام و سرویس های دوران گارانتی مربوط به شرکت سایپا یدک می باشد
دوست عزيز طبق گفته مسولين نمايندگي مركزي سوپاپهاي تيبا قابل فيلر گيري نيست ظاهرا 405 هم همينطوريه.
دنیای اقتصاد - سه خودروساز نیمه دولتی کشور با تولید 204 هزار و 609 دستگاه انواع محصولات سواری و وانت، در دو ماهه اول امسال به رشدی 3/4 درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته دست یافتند.
این در شرایطی است که ایران خودرو و پارس خودرو با افت تولید روبهرو شده و سایپا رشد را به خود میبیند.
همچنین در این آمار، باز هم خودروهای کم کیفیت و پرمصرف بیشترین سهم را به خود اختصاص دادهاند. از نکات قابل توجه آمار دو ماه ابتدایی امسال، میتوان به افت تولید شش خودرو اشاره کرد که وانت پیکان بیشترین افت تولید را داراست. از آن سو سراتو و نیسان قشقایی نیز هیچ تولیدی نداشته و تیبا نیز نتوانسته از مرز سه هزار و 210 دستگاه فراتر رود. تندر-90 نیز به روند تولید مثبت خود ادامه داده و در هر دو شرکت ایران خودرو و پارس خودرو با رشد تولید مواجه شده است.
افت و خیز پژو
اما به سراغ جزئیات آمار برویم و ابتدا از ایران خودروییها شروع کنیم. در بین میهمانان پژویی این شرکت، روآ و 405 با افت تولید روبهرو شده و پارس و 206 رشد را تجربه کردهاند. روآ که باید کم کم غزل خداحافظی از ایران خودرو را بخواند، تنها حدود شش هزار و 400 دستگاه در دو ماه ابتدایی امسال تولید داشته و این موضوع از افت 11 درصدی تولید آن حکایت دارد. ایران خودرو قصد دارد به تدریج طی سالجاری روآ را از سبد محصولات خود حذف کند. از آن سو پژو 405 نیز که یکی از محصولات پرمصرف و قدیمی ایران خودرو به شمار میرود، 34 درصد در مقایسه با دو ماه ابتدایی سال گذشته کاهش تولید را تجربه کرده است.
این در حالی است که ایران خودروییها 35 درصد رشد را در تولید پژو 206 به خود میبینند. 206 که ظاهرا مصرف سوخت بالایی ندارد، قرار است در آیندهای نزدیک به محصول شماره یک ایران خودرو تبدیل شود. این شرکت حدود 28 هزار دستگاه انواع 206 را در دو ماه ابتدایی امسال به تولید رسانده است. همچنین پژو پارس نیز که از لحاظ مصرف سوخت دست کمی از 405 ندارد، توانسته رشدی 22 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کند.
پارس البته تیراژ چندان بالایی در دو ماه ابتدایی امسال نداشته و در آمارهای اخیر نیز همواره با افت تولید روبهرو بود. این محصول به همراه 405، علاوه بر جاده مخصوص در سایت خراسان ایران خودرو نیز به تولید میرسد. در بین دیگر محصولات ایران خودرو، سمند نیز رشد تولید را تجربه کرده است.
این خودرو کمی بیش از 21 هزار دستگاه در دو ماه ابتدایی امسال تولید داشته و بر همین اساس 27 درصد رشد را به خود میبیند. در حال حاضر سمند سومین محصول ایران خودرو از لحاظ تیراژ محسوب میشود، حال آنکه نام محصول ملی را یدک کشیده و کارشناسان معتقدند باید تیراژی بیش از اینها داشته باشد.
افت شدید بازمانده پیکان
آن طور که ایران خودروییها اعلام کردهاند، وانت پیکان نیز مانند روآ از چرخه تولید حذف خواهد شد و شاید از همین رو ایران خودرو تیراژ آن را در مقایسه با دو ماه ابتدایی سال گذشته کاهش داده است. بنابر آمار، تنها حدود پنج هزار و 700 دستگاه وانت پیکان در دو ماه ابتدایی امسال به تولید رسیده و این موضوع افت 61 درصدی وانت پیکان را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته در پی داشته است. وانت پیکان ارزانترین محصول خودروسازی ایران به حساب میآید و قرار است در آیندهای نه چندان دور جای خود را به وانت سمند یا وانت تندر بدهد.
به جز این خودرو، نیسان پیکاپ نیز در مقایسه با دو ماه ابتدایی سال گذشته 23 درصد افت تولید را تجربه کرده است. طبق آمار، پارس خودروییها تنها 341 دستگاه از این محصول را در دو ماه ابتدایی امسال به مونتاژ رساندهاند.
ویتارا رشد کرد
ظاهرا هنوز موج کمبود قطعه خودروهای ژاپنی به گرندویتارا نرسیده؛ زیرا این شاسی بلند مونتاژی 18 درصد رشد تولید را به خود میبیند. ویتارا که تحت برند سوزوکی ژاپن در ایران خودرو خراسان مونتاژ میشود، تنها 708 دستگاه در دو ماه ابتدایی امسال تیراژ داشته است. این موضوع در شرایطی است که سایر ژاپنیهای مونتاژی کشور از اوضاع چندان مناسبی برخوردار نبوده و دلیل این موضوع نیز کمبود قطعات عنوان میشود. در این بین، اگرچه ماکسیما 10 درصد رشد را طی دو ماه امسال تجربه کرده است، اما تیراژ آن از 346 دستگاه تجاوز نمیکند.
این محصول به عنوان یکی از پرمصرفترینهای بازار خودرو ایران، تحت برند نیسان موتورز ژاپن در پارس خودرو مونتاژ میشود. نیسان به جز ماکسیما و پیکاپ، دو محصول دیگر به نامهای تینا و قشقایی را نیز به مونتاژ میرساند و این در شرایطی است که هیچکدام اوضاع تولید مناسبی ندارند. نیسان قشقایی که خودرویی شاسی بلند به شمار میرود، حتی یک دستگاه نیز در دو ماه ابتدایی امسال تولید نداشته است.
البته پارس خودروییها در واکنش به این ماجرا اعلام کردهاند که مونتاژ قشقایی از سر گرفته خواهد شد. از آن سو البته نیسان تینا هم تیراژی بسیار اندک را در دو ماه ابتدایی امسال از خود به جا گذاشته و تنها 112 دستگاه تولید داشته است. گفته میشود شرکتهای ژاپنی به دلیل برخی مسائل حاشیهای و همچنین بروز سونامی در این کشور، صادرات قطعه به ایران را محدود کردهاند.
تاتی تاتی تیبا
با وجود گذشت حدود دو سال و نیم از رونمایی «تیبا»، این خودرو با روندی کند در حال تولید است، به نحوی که سایپاییها تنها سه هزار و 210 دستگاه از این محصول را در دو ماه ابتدایی امسال به تولید رساندهاند. در حالي كه در 2 ماه ابتداي سال گذشته تنها 43 دستگاه تيبا به توليد رسيده بود. این محصول که اولین خودرو ملی سایپا لقب گرفته و در کارخانه کاشان این شرکت تولید میشود، بیش چند هزار ثبت نامکننده چشم انتظار دارد. سایپا پس از رونمایی تیبا، بیش از 10 هزار دستگاه آن را پیش فروش کرد، اما تاکنون تنها موفق به انجام بخش کمی از تعهدات خود شده است.
افت تولید ریو
اما سری به ریو و پراید بزنیم و ببینیم این دو کرهای چه آماری را طی دو ماه ابتدایی امسال از خود به جا گذاشتهاند. آن طور که آمار میگوید، پراید همچنان در خط یک تولید صنعت خودروسازی ایران قرار دارد و در دو ماه ابتدایی امسال نیز رشد را تجربه کرده است. هر چند پارس خودروییها در تولید این محصول با افتی 11 درصدی روبهرو شده، اما سایپا 21 درصد رشد را در تولید پراید به خود میبیند. رشد تولید پراید در شرایطی است که ریو 19 درصد در مقایسه با دو ماه ابتدایی سال گذشته افت کرده است. سایپاییها فقط دو هزار و 518 دستگاه از این محصول کرهای و مونتاژی را به مونتاژ رساندهاند. ظاهرا دلیل افت تولید ریو نیز به کمبود قطعات آن مربوط میشود.
دوران خوش رنو در ایران
رنوییهای صنعت خودرو ایران که چند وقتی است با شرایط مناسبی در تولید روبهرو هستند، طی دو ماه ابتدایی امسال نیز به روند رو به رشد خود ادامه داده و با افزایش تولید روبهرو شدهاند.
در این بین، تندر-90 ایران خودرو با تیراژی سه هزار و 324 دستگاهی، به رشدی 65 درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته دست یافته است. تندر پارس خودرو نیز که شش هزار و 942 دستگاه تیراژ در دو ماه ابتدایی امسال داشته، رشدی 73 درصدی را در مقایسه با سال گذشته به خود میبیند. تولید تندر-90 پس از اعمال تغییرات مدیریتی در رنوپارس (شرکت تامینکننده قطعات تندر-90) روند رو به رشد و مثبتی به خود گرفت و بنابر آخرین اخبار، روزانه 210 دستگاه از این محصول در ایران خودرو و پارس خودرو به تولید میرسد. مدیرعامل رنوپارس چندی پیش تاکید کرد که تولید تندر تا سه ماه آینده بیشتر هم خواهد شد.
وی همچنین از دو برابر شدن تیراژ مگان خبر داد، مگانی که در دو ماه ابتدایی امسال رشد تولید را به خود میبیند.
این خودرو به عنوان یکی دیگر از محصولات رنو در ایران، 37 درصد رشد تولید را در بازه زمانی موردنظر تجربه کرده است. پارس خودروییها یک هزار و 671 دستگاه از این میهمان فرانسوی را طی دو ماه ابتدایی امسال به مونتاژ رساندهاند.
آنها که هستند و نیستند
اگرچه در آمار تولید دو ماه ابتدایی امسال نام خودروهای رانا و سراتو نیز به چشم میآید، اما این دو حتی یک دستگاه نیز طی دو ماه ابتدایی امسال تولید نداشتهاند. در این بین، رانا که دومین محصول ملی ایران خودرو لقب گرفته، شهریورماه امسال وارد خط تولید خواهد شد.
سراتو نیز که سایپاییها قصد دارند جای خالی زانتیا را با آن پر کنند، فعلا جایی در بین محصولات تولید داخل خودروسازی کشور ندارد. آن طور که خبر میرسد، سایپا هماکنون مشغول آمادهسازی خط تولید سراتو بوده و طی سالجاری مونتاژ آن را آغاز خواهد کرد. سراتو یکی از محصولات کیاموتورز کره محسوب میشود.
تنهایی مطمئنا حاصلی نخواهد داشت . من هم مانند شما شاید حس و حال شکایت رو به هردلیلی نداشته باشم ولی حداقال کسانی مانند اون دوست عزیز رو هم که قصد شکایت دارن با این استدلال و آیه یاس خوندن بدبین و یا دلسرد نمی کنم.
سلام. من هم با اين دوست عزيز موافقم. با نشستن و ايه ياس خوندن هيچي درست نميشه. واقعا بايد ايمان داشته باشيم كه حق گرفتنيست. اگه همه بخوايم و ما بشيم اونوقت اين شركت بدقول رو مي تونيم تحت فشار بزاريم. 3 سال پيش يكي از دوستام مي گفت تصادفا وقتي دنبال يه قطعه واسه ماشينش بود كه جند ماهي نمايدگي مرتب دنبال نخود سياش ميفرستاد، تويكي از نمايندگي هاي ايران خودرو با اقايي هم صحبت ميشه و شماره تلفن خودشو به اين اقا ميده. هفته بعد از نمايندگي زنگ زدن كه قطعه شما امادست و ازش خوسته بودن كه يه رضايت نامه واسشون بده ( واسه نمايندگي) از قضا اون اقا مال سازمان بازرسي بوده. به نظرم دوستان بد نيست يه شكايت به سازمان حمايت از توليد كنندگان و مصرف كنندگان بنويسيم. من تجربشو واسه يخچال خونمون هم دارم . خيلي جواب ميده. نظرتون چيه؟
کسی راه حلی برای صدای زیاد اگزوز تیبا نداره؟؟
یا شایدم مال من صداش زیاده و این هم شانسیه
D r i v e r
01-06-2011, 23:36
دوست عزيز طبق گفته مسولين نمايندگي مركزي سوپاپهاي تيبا قابل فيلر گيري نيست ظاهرا 405 هم همينطوريه.
405 شیم گیری داره Xu7
Xu7Jp4 هم که روی پارس های Elx سوار میشه به صورت اتوماتیک تنظیم میشن حالا تیبا کدوم مدلی هست نمیدونم!
به یه اگزوز سازی نشون بده
شاید واشری چیزی خراب شده
صدای خروجی زیاده یا صدا از جای دیگه ای مثله موتور میاد؟
اگه خیلی آزار دهندست براتون میتونین از انواع خفه کن استفاده کنین که صد البته مقداری از توان و کشش ماشینتون کاسته میشه ;)
با سلام خدمت دوستان
کسی از قیمت تیبا تو بازار خبر داره؟
قیمتی که در مجله دنیای اقتصاد اومده تیبا 12500000 هست،آیا تو بازار هم همین قیمته؟
ramtin2005
02-06-2011, 20:32
خیلی ممنون از tiba-navid
منظورم همون مدل ex بود که اشتباها sx نوشتم. از راهنماییت ممنونم. من کل مطالب این forum رو مطالعه کردم. راستش 2و3 عیب در کل از تیبا شنیدم. میخواستم بهم بگین تا چه حد درسته؟
1- تیبا در تغییر دنده 2 به 3 یکم تاخیر داره و نمیتونه شتاب بگیره. به این دلیل شتاب 0 تا 100 حدود 18 ثانیه شده که اگه این واقعیت داشته باشه واقعا نقطه ضعفه. آخه روآ و پراید کمتر از 18 ان و خب میدونین که شتاب 0 تا 100 از معیارهای مهم برتری خودرو در دنیای امروز بشمار میاد.
2- شعاع چرخش ماشین کمه و شاید برا دور زدن نشه یک دفعه چرخید که بنظرم این موضوع چندان هم مهم نیست.
3- مصرف داخل شهرش 10.5 لیتره که زیاده بنظرم. حدود 8 قابل قبوله.
البته از نرمی فرمون و صندلیها خیلی خوب گفتن.
اگه میشه در این موارد هم توضیحی بدین و اینکه به سلیقه شما کدوم رنگش بهتره؟
TIBA-NAVID
03-06-2011, 10:29
خیلی ممنون از tiba-navid
منظورم همون مدل ex بود که اشتباها sx نوشتم. از راهنماییت ممنونم. من کل مطالب این forum رو مطالعه کردم. راستش 2و3 عیب در کل از تیبا شنیدم. میخواستم بهم بگین تا چه حد درسته؟
1- تیبا در تغییر دنده 2 به 3 یکم تاخیر داره و نمیتونه شتاب بگیره. به این دلیل شتاب 0 تا 100 حدود 18 ثانیه شده که اگه این واقعیت داشته باشه واقعا نقطه ضعفه. آخه روآ و پراید کمتر از 18 ان و خب میدونین که شتاب 0 تا 100 از معیارهای مهم برتری خودرو در دنیای امروز بشمار میاد.
2- شعاع چرخش ماشین کمه و شاید برا دور زدن نشه یک دفعه چرخید که بنظرم این موضوع چندان هم مهم نیست.
3- مصرف داخل شهرش 10.5 لیتره که زیاده بنظرم. حدود 8 قابل قبوله.
البته از نرمی فرمون و صندلیها خیلی خوب گفتن.
اگه میشه در این موارد هم توضیحی بدین و اینکه به سلیقه شما کدوم رنگش بهتره؟
سلام
خواهش میکنم عزیز.
در مورد مدل ای ایکس که من خودم متقاضی دریافت این مدل هستم.
اما ظاهرا متاسفانه سایپا فقط در حد بروشور و بنر این مدل ها رو تهیه کرده !!! و اصلا توانایی تحویل و تولید این مدل رو نداره!
پارسال هرکس خودروش رو تحویل گرفته به اجبار بهشون مدل ls تحویل دادن یعنی مدل کف.
الان هم به اجبار مدل sx تحویل میدن.
این که از بحث مدل ....
در مورد مواردی که فرمودین سعی میکنم توضیح بدم.
در مورد شعاع چرخش تیبا یه مقدار شعاع چرخشش بیشتره نسبت به خودروهای هم ترازش و شما اشتباها ذکر کردید کمتره.
به عنوان مثال عرض میکنم در ریو شعاع چرخش 4.7 متر است.
و در تیبا این میزان 5.1 متر میباشد حدودا.
و البته ظاهرا شعاع گردش در ال 90 هم بالاست و 5.625 متر هستش و ال 90 دارای شعاع چرخشی بسیار بالاست...خودرویی با طراحی شرکت رنوی فرانسه ! اما اصلا مشتریان خودرو گلگی از شعاع چرخش آن ندارند.
پس در این پارامتر خلاصه عرض کنم مشکلی وجود ندارد.خودرو از لحاظ ابعاد تفاوت انچنانی ندارد با این خودرو و شعاع گردش ان هم در رنج نرمال است.
در مورد مصرف سوخت که به کرات ذکر شد مصرف سوخت در 5000 کیلومتر اولیه و قبل از تنظیمات گارانتی بالاتر است و انشاالله پس از تنظیمات شرکت بر روی خودرو مصرف همان مصرف ایده ال 6 7 لیتری در شهر و 5 6 لیتری در خارج شهر خواهد شد.
در مورد رنگ هم که من خودم هنوز به نتیجه نهایی نرسیدم...
قبلا رنگ نقره ای رو موقع ثبت نام ثبت کرده بودم.نظرم روی نقره ای بود تا این اواخر که به نظرم رنگ نقره ای از پشت سر خودرو را خیلی کوچک نشان میداد. و نظرم از نقره ای برگشت.
رنگ سفید را دیدم.بین نقره ای و سفید شک داشتم که البته همیشه ازینکه سفید تیبا روغنیست و احتمال ضعیف بودن کیفیتش را میدادم نگرانم میکرد.
در کل رنگ سفید به نظرم از نظر به خودرو امدن،بهتر از نقره ای بود از برخی موارد.حداقل ان ایراد کوچک نشان دادن زیاد عقب خودرو را نداشت.
اما رنگ نوک مدادی تیبا را که در نمایشگاهی دیدم کلا نظرم در مورد نقره ای و سفید وتو شد....
نوک مدادی بسیار زیبایی دارد و بسیار زیبا و از هر جهت عالی بود.مطمئنم نوک مدادی اش از مشکی هم به مراتب بهتر است.
اما دوستان رنگ سرمه ای تیبا را هم دیده اند و تصاویری از آن روی سایت گذاشتند.
من از نزدیک سرمه ای را ندیده ام.
به نظرم نوک مدادی در بین رنگ هایی که دیده ام برتر بوده است.
اما بین رنگ نوک مدادی و این سرمه ای که در تصویر هم بسیار خوب جلوه کرده است کدام بهتر است برای خودرو باید از نزدیک دید....
شما هم اگر رنگی از نزدیک دیدید ازین رنگ ها و نظر خاصی داشتید بفرمایید
ممنون
راستی در مورد شتاب 0 تا 100 هم که فرمودین خیالت راحت عزیز.
مطمئنا شتاب 0 تا 100 تیبا طبق صحبتی که از دوستانم شنیدم بسیار مطلوب تر ازین حرف هاست.
و یک سری شایعه اوایل برای این خودرو بر سر زبان ها افتاد.
از جمله همین شتاب 18.5 ثانیه
به گمانم پیکان شتابش ازین بهتر باشد
در مورد شتاب خورو دوستانم که در جاده با ال 90 مقایسه کردند که به من چند مورد گفتند در جاده علی رغم 8 سوپاپه بودن از ال 90 16 سوپاپ چیزی کم نداشته است و پابه پا در خیلی موارد با ال 90 در کورس بوده است.
عینا نقل قول کردم.
موفق باشید
captainpersian
03-06-2011, 17:39
دوستان در مورد شتاب و سرعت همه این موارد بستگی به خودرو هم داره و شانسیه .مثلا روی کاغذ ال90 از ریو بالاتر هست تو شتاب و سرعت .اما من به عینه تست کردم.تو اتوبان قم به سمت فرودگاه من با ال 90 و پدر با ریو بودن که نهایت سرعت که من تونستم برم 185 بود و جالبهاینه که ریو تو اون سرعت به راحتی تا 200 اومد و حالت شتاب گیری کاملا مشهود بود.در مورد تیبا هم فکر نکنم 18 باشه.مصرف بنزین هم پایین میاد.قیمت هم مدل sl کمترین 10.450 و مدل sx 11.500 هستش.هرچند خود کارخونه میگه 11.800 و تو نمایندگی تا 12 هم میگن
در مورد شتاب بگم که من 0 تا 100 رو نگرفتم ولی نسبت به ماشیتای دیگه چیزی کم نداره و 18.5 چرته و دنده ها هم براحتی عوض می شن
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
در مورد صدای اگزوز هم بگم ماشین من صدای غیر عادی نداره وحتی از دوو سیلو که ماشین کم صداییه بهتره و اگه عایق بندی صدا داشت حرف نداشت
raminshamsaie
04-06-2011, 09:19
سلام بچه ها
خوشحالم که شرکت داره مال همه بچه های انجمن رو تحویل می ده خلاصه بگم :
صدای ناهنجار اگزوز فقط توی دنده 5 و سرعت بالای 100 تا می آد و هیچ ماشینی هم استسناء نیست . و زیر این سرعت قابل شهود نیست . که البته می توان با صدای بلند ضبط آن را جبران کرد .
در ضمن مدل LX هم توی بازار است که 300 تومن ارزون تر است و فرقش اینه که ایربگ سمت راست نداره .
مصرف بعد از 5000 تا پایین می آد
در ضمن پارسال به اجبار مدل lx می دادن نه ls
ramtin2005
04-06-2011, 10:30
با تشکر دوباره از tiba-navid
آقا نوید منم در صدد خرید تیبا هستم، به نظرم در مجموع ماشین خوبیه و در همردیفای خودش (بین ریو و تندر نیمه فول و پژو405) برتره. در مورد رنگش هم معتقدم رنگی باید انتخاب بشه که عمومیت بیشتری داشته باشه تا اگرم بخوای بفروشی مشکلی نداشته باشیم. به این دلیل از رنگهای تیره بنظرم نوک مدادی و از روشن بیشک سفید بهتره. البته از یه نمایندگی شنیدم مردم تا حالا سفید بیشتر بر داشتن. با این حال خودم نمیدونم کدوم بهتره؟ اگه عکسی از نوک مدادیشو داشته باشین ممنون میشم.
راستی یه سوال دیگه داشتم: تبیا بدلیل کوچکی طولش (4.10) بنظرم با گذاشتن یه رینگ 14 (بجای13) و البته ضخیمتر خیلی بر زیباییش تاثیر میزاره. ازطرفی هم لاستیکهای فعلی جنس خیلی مرغوبی نیست. نظر شما چیه دوست عزیز؟
دوستان تحویلی تیر هرکی براش دعوتنامه اومد بیاد بگه
ضمنا مراحل اببندی چطوریه برای چه مدت و چطوری باید رانندگی کرد ؟
TIBA-NAVID
04-06-2011, 22:33
آقا نوید منم در صدد خرید تیبا هستم، به نظرم در مجموع ماشین خوبیه و در همردیفای خودش (بین ریو و تندر نیمه فول و پژو405) برتره. در مورد رنگش هم معتقدم رنگی باید انتخاب بشه که عمومیت بیشتری داشته باشه تا اگرم بخوای بفروشی مشکلی نداشته باشیم. به این دلیل از رنگهای تیره بنظرم نوک مدادی و از روشن بیشک سفید بهتره. البته از یه نمایندگی شنیدم مردم تا حالا سفید بیشتر بر داشتن. با این حال خودم نمیدونم کدوم بهتره؟ اگه عکسی از نوک مدادیشو داشته باشین ممنون میشم.
راستی یه سوال دیگه داشتم: تبیا بدلیل کوچکی طولش (4.10) بنظرم با گذاشتن یه رینگ 14 (بجای13) و البته ضخیمتر خیلی بر زیباییش تاثیر میزاره. ازطرفی هم لاستیکهای فعلی جنس خیلی مرغوبی نیست. نظر شما چیه دوست عزیز؟
دوست عزیز من هم با نظر شما موافق و معتقدم تیبا حداقل در امسال از نظر افتصادی هم که بخواهید نگاه کنید حکم تندر در ابتدای ورودش را دارد.
آن زمان تندر با قیمت حدود 10 میلیون تحویل مشتری میگردید.
اما حالا چه؟؟؟
مطمئنم با توجه به بازار فعلی خودرو خودرویی هست که به نسبت قیمتش بسیار مورد استقبال قرار میگیرد.
خودروی با تجهیزات کامل در این رنج نداریم مگر بخواهید خودروی mvm
را با این خودرو قیاس کنید.
که در مورد ان خودرو همان نقص سیستم ترمزش که همواره حادثه ساز بوده بس است برای کنار خوردن آن خودرو و مشکلات بدنه اش را اصلا کنار بگذاریم...
پس به نظر شخص من در شرایط فعلی خودروی با اقبال خوبی خواهد بود.
اما توصیه من به شما
اگر برای فروش میخواهید جز سفید رنگی را نخرید
چون شک نکنید برای فروش بهترین رنگ سفید است.
همه کس پسند است.
اما اگر میخواهید نگه دارید باز نظر عکس میدهم.
رنگ سفید تنها رنگ غیر متالیک تیباست و اگر کیفیت رنگ روغنش پایین باشد تازه اول مشکلات است.
هرچند کلا سفید مشکلات رنگ را کم نشان میدهد.
در مورد نظر آخرتان هم من هم با شما هم عقیده ام.
قبلا تصویر فلشی از خودروی تیبای سبز رنگی در سایت سایپا بود که نمای 360 درجه داشت
و ان خودرو با رینگ الومنیوم و لاستیک عریض تر بود
و خودرو به نظرم بهتر شده بود با رینگ اسپورتش....
البته این رو هم در نظر داشته باشید که کمی بر مصرف سوخت شما تاثیر منفی خواهد داشت.
و همین طور مقداری بر پایداری خودرو در پیچ ها و کنترل خودرو تاثیر مثبت خواهد داشت.
TIBA-NAVID
04-06-2011, 22:49
دوستان تحویلی تیر هرکی براش دعوتنامه اومد بیاد بگه
ضمنا مراحل اببندی چطوریه برای چه مدت و چطوری باید رانندگی کرد ؟
سلام.من هم تحویلی تیر هستم.
تا الان که برام دعوت نامه نیومده.
امروز 14 خرداد بود.
در مورد آب بندی با توجه به اینکه خودروی ما در تابستان و ایام گرم سال تحویل داده میشود خیلی اهمیت دارد.
و واقعا اگر میخواهید بعدا از مشکلات موتوری و سرسیلندر و .... راحت باشید به این دوران اهمیت بدهید.
حالا هر خودرویی که میخواهید بگیرید.
واقعا اثرش را در سالهای بعد با مقایسه خودروی خود با سایرین خواهید دید....
نکات ساده ای که من در تجربه های قبلی ام رعایت کرده ام این ها بوده اند:
1: سعی کنید تجریحا در دوران تا بعد از پایان سرویس های اولیه از خودرو در ساعت های سرد روز استفاده کنید.
ساعت های اواخر شب و صبح زود که خیابان ها خلوت است و هوا سرد است بهترین زمان است.
2: حتی المقدور در این زمان به هیچ وجه به موتور فشار نیاورید و آهسته کار کنید و خیلی نرم در خیابان حرکت کنید.
(قابل توجه دوستانی که همان ابتدا مرتب شتاب 0 تا 100 اندازه میگیرند و هی به موتور فشار می اورند در حالی که هنوز به خاطر نو بودن قطعات خودرو خقطعات شل بسته شدند تا فشار کمتری بیاید)
3:به هیچ وجه با سرعت بالا و ویراژ و تست کمک و جلوبندی و فرمان و موتور و کشش خودرو را در این دوران قبل از سرویس ها انجام ندهید.(برای تاکید بیشتر)
4:به محض رسیدن سرویس اول حتما بررسی تنظیمات موتور و همچنین بازدید از گریس بلبرینگ چرخ ها را یادآوری نمایید که حتما بازدید شوند.(حتی بهتر است هنگام تحویل خودتان این مورد دوم را ببرید بازدید کنند چون یک بار خودرویی از ایران خودرو دیدم که موقع سرویس 5000 با من در صف انجام بود و متاسفانه به یک چرخش اصلا گریس ضد حریق نزده بودند و بلبرینگش خراب شده بود.عوضش به چرخ دیگرش انقدر زده بودند که کامل خارج شده بود از محفظه..... !
5:در سرویس ها به نظر من روغن موتور را در شرکت عوض نکنید....خودتان روغن مناسب خودرو را انتخاب کنید و در بیرون عوض کنید.
همچنین روغن هیدرولیک و گیریبکس اگر لازم بود.
نکته اضافی در مورد تیبا:
علی الظاهر شرکت سایپا در مورد باتری تیبا قدری خصاصت به خرج داده و باتری آبی استفاده کرده اند....
به نظر من که اگر بشود هنگام تحویل خودرو همان اول باتری خودرو را با یک باتری اتمیک معادل تعویض کرد بسیار بهتر خواهد بود.
هم هزینه آن باتری که نو است به هدر نرفته ...
هم باتری مناسبی روی خودرو نصب میشود نه باتری آبی که دیگر تاریخ مصرفش در پیکان هم گذشته است.
TIBA-NAVID
04-06-2011, 22:55
در مورد رنگ من بین رنگ های بنفش -سفید-نقره ای-نوک مدادی
که از نزدیک دیدم نوک مدادی رو بسیار برتر دیدم.
حتی از مشکی هم در تصویر کاملا مشخصه که بسیار بهتر است.
اما فقط در مورد این رنگ سرمه ای مردد هستم
چون این هم به نظر زیبا خودش رو نشان داده.
در مورد عکس نوک مدادی که دیدم در بنگاهی در نزدیکی ما بود که بعید میدونم بتونم ازش عکسی بگیرم اونم با کیفیت
از دوستانی که دوربین های با کیفیت تری دارن اگه براشون مقدور باشه و نوک مدادی تیبا دم دستشون باشه میشه خواهش کرد برای شما چند عکس از نوک مدادی رو بذارن روی وب
شفاف : جمعی از کارکنان گروه خودروسازی سایپا طی روزهای اخیر مواردی را از فعالیت های خاص مدیر عامل فعلی گروه خودروسازی سایپا افشا کردند.
نعمت الله پوستین دوز که کمتر از دو سال است با حمایت های جدی رئیس دفتر رئیس جمهور مدیر عامل این شرکت بزرگ خودروسازی است در این مدت دست به اعمالی زده است که جدا از کارشناسان و دلسوزان بیرونی، کارکنان و کارشناسان این شرکت نیز به ستوه آمده و دست به افشاگری زده اند.
جمعی از کارکنان شرکت بزرگ خودروسازی سایپا که دارای درآمدی افسانه ای است از آنجا که در مدیریت به سبک مدیران فعلی این شرکت انتقادپذیری هیچ جایگاهی نداشته و پاسخ انتقاد کارشناسان تنبیه و توبیخ و اخراج است، با انتشار مطلبی خطاب به مسئولان نهاد های نظارتی و ارسال آن برای بعضی از مدیران نظارتی و صنعتی دست به افشاگری زدند.
در این افشاگری با اشاره به ساز و کاری که موجب مادام العمر شدن مدیریت در این شرکت شده است، اطلاعاتی پیرامون انتصابات فامیلی مدیر عامل سایپا، سوء تدبیر در اداره شرکت های تابعه و .... به چشم می خورد.
به جهت حفظ امانت در انعکاس این افشا نامه متن این افشاگری در ذیل می آید:
«بسمه تعالی»
«العدل اساس الملک»
احتراما به استحضار می رساند گذشته از واگذاری غیر قانونی شرکت سایپا که متاسفانه با سکوت خبری نهادهای نظارتی روبرو شده و باعث مادام العمر شدن مدیریت در این شرکت و عدم پاسخگویی به نهادهای نظارتی تحت عنوان خصوصی سازی! شده موارد ذیل به عنوان مصداق کوچکی از تخلفات آشکار و بدون بررسی جناب آقای پوستین دوز می باشد به حضور تقدیم می گردد. خواهشمند است پس از مطالعه در صورتی که درد دین، انقلاب و انسانیت دارید بررسی نموده و دستور اقدام مقتضی صادر فرمایید.
1) حوزه انتصابات توسط آقای خاص:
رضا رحیم مشایی (پسر رئیس دفتر رئیس جمهور): رئیس امور اداری شرکت کارکنان سایپا
آرش کوشا (برادرزاده رئیس دفتر رئیس جمهور): مدیر عامل باشگاه سایپا
محمد ش.. (پسر ... مجلس): مدیر ارتباطات
علی ک... (پسر ... مجلس): کارشناس ارشد
تبصره: خود جناب آقای پوستین دوز توسط آقای موسوی مدیر عامل سابق سایپا یدک و از دوستان و مشاوران ارشد آقای خاص منصوب شده است.
2) حوزه انتصابات قوم و خویشی:
علیرضا پویان مهر (فامیلی عوض شده/برادر آقای پوستین دوز): بیزینس من و عضو سایپا چین
امیر حسن امیری (خواهرزاده آقای پوستین دوز): قائم مقام بازاریابی و فروش سایپا
ظهیر امیری (خواهرزاده آقای پوستین دوز): قائم مقام استراتژیک سایپا
کمیل امیری (خواهرزاده آقای پوستین دوز): قائم مقام ارتباطات زامیاد
اشکان جوادنیا (باجناق آقای پوستین دوز): قائم مقام ارتباطات سایپا
شهروز پوستین دوز (برادرزاده آقای پوستین دوز): رئیس توسعه مدیریت سایپا
شهرام پوستین دوز (برادرزاده آقای پوستین دوز): رئیس امور مشتریان فروش سایپا
تبصره: ضروری است یاد آور شویم بیش از 150 نفر با فامیلی پوستین دوز و امیری در رده های کارمندی و کارشناسی در استخدام شرکت سایپا می باشند.
3) تصمیمات غیر مهندسی و غیر مدیریتی:
- جناب پوستین دوز در تاسیس بدون علم و بررسی کارخانه ساخت دینام و لوازم برقی و ... در مرزن آباد چالوس که محل زندگی و تولد آقای پوستین دوز می باشد نقش محوری داشته ولی ظاهرا فراموش نموده که در جاده چالوس تردد کامیون ممنوع است و اجناس تولیدی آن کارخانه چگونه به تهران و سایر شهرستان ها می رسد!
- آقای پوستین دوز که پس از بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه صنعت خودروسازی هیچ جوابی برای تولید خودروهای بی کیفیت نداشت ،هجوم بی سابقه ای به شرکت پارس خودرو (از زیرمجموعه های سایپا) آورده و قدیمی ترین و با کیفیت ترین خودروساز کشور که تیراژ تولید آن با نیروی کمتر از سایپا بیشتر می باشد را با تغییر دو مدیر عامل به ناکجاآباد کشاند و قصد ادغام فروش این شرکت را در فروش سایپا که خواهرزاده ایشان در آنجا مشغول است دارد تا خلا محصول بی کیفیت پراید را با محصولاتی نظیر تندر، مگان و ماکسیما پر کند و با نگرانی از اینکه پارس خودرو قطب سوم خودروسازی نشود فشارهای زیادی را بر این شرکت وارد نمود که نمونه آن پلمپ دفتر حراست پارس خودرو با 8000 نفر پرسنل بود.
- آقای پوستین دوز بدلیل عدم مدیریت صحیح بر روی شرکت زامیاد (از زیر مجموعه های سایپا) با تصمیم غلط و بر خلاف عرف بازار بین الملل بجای رفع مشکلات خودروهای نیسان وانت و ارتقا و تولید یا وارد نمودن محصول جدید فروش زامیاد را نیز با سایپا ادغام نمود و خودروهای آن را با پرداخت 3 میلیون تومان و مابقی اقساط به فروش رساند غافل از اینکه وصول مطالبات و مانده بدهی مشتریان را چه کسی نقد می کند و نیز با این عمل تمام مشکلات زامیاد را بر فروش سایپا سرازیر کرد.
-آقای پوستین دوز با دستور مستقیم خود در جمع آوری دفاتر منطقه ای سایپا در استانهای مختلف نقش فعالی داشته و بر خلاف دستور صریح رئیس جمهور مبنی بر تمرکز زدایی از تهران در حالی که دولت صراحتا با سیاست تشویقی کارکنان خود را به شهرستان ها منتقل می کند تمام دفاتر منطقه ای را در تهران متمرکز نموده که مشتریان بیچاره و نمایندگان سایپا جهت جزیی ترین امور باید از شهرستان به تهران مراجعه نمایند.
- جناب پوستین دوز به جای خرید غیر قانونی سایپا به این نکته فکر نکرده که 4 سال است خودروی پراید در هیچ جای دنیا تولید نمی شود ولی ایران و شرکت سایپا به جای استفاده و مدیریت بر تولید داخل، قطعات یدکی این خودرو را از خارج وارد می کند.
- جناب پوستین دوز به جای اطاعت از فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تولید خودروی با کیفیت تعداد زیادی خودروی پراید بدون ای بی اس و ایربگ تولید نموده و با ایجاد اهرم فشار بر نیروی انتظامی با مانور دادن روی موضوعات واهی از جمله اعتصاب کارگران و خواب سرمایه ای بالا و البته بر خلاف قانون شماره گذاری سعی در پلاک شدن خودروهایی دارد که جان تعداد زیادی از هموطنان عزیزمان را می گیرد و حاضر نیست از سود پایان سال خود و هیات مدیره دست بردارد.
- جناب پوستین دوز با تدبیری ناشایست خودروهای تیبای بدون ایربگ را فقط با سنسور ایر بگ که نشاندهنده روشن و خاموش شدن چراغ ایربگ باشد و با کیت خالی ایربگ تحویل مشتریان داده و زمان تصادف وقتی ایربگ عمل نکرد مشخص می شود که چه جنایتی صورت گرفته است!
جمعی از پرسنل گروه خودروسازی سایپا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TIBA-NAVID
05-06-2011, 14:23
با سلام خدمت دوستان عزیز
خواستم نظر جناب اقای بندری به عنوان یکی از مسئولین شرکت سایپا کاشان را در مورد مطلب ذکر شده در فوق و مطلبی که در خبرگزاری تحت عنوان افشاگری ! آمده است صریحا جویا شویم.
منظور ما بیشتر پاسخگویی و روشن شدن مساله ایربگ تیبا میباشد که مرتبط با خیلی از دوستان عزیز میباشد.
لطفا صراحتا بفرمایید این مساله در مورد ایربگ های تیبا اتفاق افتاده است یا خیر؟؟
با تشکر قبلی از توضیحات شما
با سلام خدمت دوستان عزیز
خواستم نظر جناب اقای بندری به عنوان یکی از مسئولین شرکت سایپا کاشان را در مورد مطلب ذکر شده در فوق و مطلبی که در خبرگزاری تحت عنوان افشاگری ! آمده است صریحا جویا شویم.
منظور ما بیشتر پاسخگویی و روشن شدن مساله ایربگ تیبا میباشد که مرتبط با خیلی از دوستان عزیز میباشد.
لطفا صراحتا بفرمایید این مساله در مورد ایربگ های تیبا اتفاق افتاده است یا خیر؟؟
با تشکر قبلی از توضیحات شما
بنده هم مطل سایت شفاف رو امروز خوندم البته از قبل هم این موارد رو همه در گروه سایپا اطلاع داشتن و چیز تازه ای نیست رانت دادن و پارتی بازی
در مورد ایربگ های تیبا تا جائی که من حضور داشتم و مشاهده کردم هیچ گونه مشکلی وجود ندارد و تمامی ایبرگ ها سالم میباشند
تمامی ایبرگ ها از آلمان به واسطه شرکت نیمه هادی عماد وارد شددند و پس از تحذیم هم توسط شرکت تاکارا در شرکت عماد مونتاز شدنند
در مورد نصب ایبرگ ها هیچ مشکل خاصی وجود ندارد
آخرین بار قبل از عید ایربگ به علت نبودن راننده لیفتراک و کارگز توسط خود بنده در تاریخ 28/12/89 تخلیه شد!!!
و بعد از اون هم ایبرگ میاد و وصل میشه
در همین حد بگم که زمانی که کمبود ایبرگ به وجود آمد تمامی تیبا های موجود در کارخونه که دستمون بود ایبرگ هاش باز شد و روی ماشین های تولیدی بسته شد تا تحویل به مشتری عقب نیفته درسته که 50 تا هم نمیشد ولی خب کار رو راه انداخت
potentate85
05-06-2011, 19:35
سلام
من ماشینمو 3 شنبه تحویل می گیرم
چند تا سوال دارم، ممنون می شم راهنمایی کنید
1- چرا زه روی درها و جلو پنجره در بعضی عکس ها همرنگ بدنه است و بعضی هم سیاه! (ex اینطوریه؟)
2-سایپا چه دزدگیری رو برای این ماشین تایید می کنه؟ من sx گرفتم ریموت نداره... خیلی ضایع است با کلید باز و بسته بشه!
3-باند عقب داره ماشین؟
4-نکته ای هست که موقع تحویل باید دقت کنم چون از نمایشگاه دارم می گیرم؟
TIBA-NAVID
05-06-2011, 19:42
بنده هم مطل سایت شفاف رو امروز خوندم البته از قبل هم این موارد رو همه در گروه سایپا اطلاع داشتن و چیز تازه ای نیست رانت دادن و پارتی بازی
در مورد ایربگ های تیبا تا جائی که من حضور داشتم و مشاهده کردم هیچ گونه مشکلی وجود ندارد و تمامی ایبرگ ها سالم میباشند
تمامی ایبرگ ها از آلمان به واسطه شرکت نیمه هادی عماد وارد شددند و پس از تحذیم هم توسط شرکت تاکارا در شرکت عماد مونتاز شدنند
در مورد نصب ایبرگ ها هیچ مشکل خاصی وجود ندارد
آخرین بار قبل از عید ایربگ به علت نبودن راننده لیفتراک و کارگز توسط خود بنده در تاریخ 28/12/89 تخلیه شد!!!
و بعد از اون هم ایبرگ میاد و وصل میشه
در همین حد بگم که زمانی که کمبود ایبرگ به وجود آمد تمامی تیبا های موجود در کارخونه که دستمون بود ایبرگ هاش باز شد و روی ماشین های تولیدی بسته شد تا تحویل به مشتری عقب نیفته درسته که 50 تا هم نمیشد ولی خب کار رو راه انداخت
خوب حداقل جای شکرش باقیه که این یه مورد صحت نداشت.
در مورد پارتی بازی که فرمودین که ما که بیرون هستیم یه خبرای جسته و گریخته میشنیدیم چه برسه به شما که داخل شرکت تشریف دارید.
متاسفانه این مورد در اکثر نقاط شایع شده است.
در مورد سایپا کلا عزل و نصب مدیرعامل شرکت کلا با حرف و حدیث همراه بوده است.
در نهایت بینهایت از محبت شما در پاسخگویی از طرف خودم و سایر دوستان تشکر میکنم.
مطمئنا این مورد برای تک تک دوستان اهمیت داشت و نظر شما به عنوان کارشناس بسیار با ارزش.
راستی یک سوال پیرامون فرمایشاتتان، آن هم اینکه آیا در کیفیت و نوع ایربگ های استفاده شده و شاخص های کیفی پس از تحریم ایربگ های تعبیه شده با پس از تحریم یکسان اند و افت کیقی که متوجه این بخش نشده است؟
چون در اوایل سال زمزمه هایی به گوش میرسید که سایپا بر خلاف ایران خودرو به شدت در زمینه ایربگ خودرو ها مشکل دارد و چند بار هم در مورد این مساله ماجرا رسانه ای شد و فشار راهنمایی رانندگی و اصرار و از طرفی انکار سایپا را دیدیم.
باز هم ممنون از محبت شما
سلامت باشید
TIBA-NAVID
05-06-2011, 19:50
سلام
من ماشینمو 3 شنبه تحویل می گیرم
چند تا سوال دارم، ممنون می شم راهنمایی کنید
1- چرا زه روی درها و جلو پنجره در بعضی عکس ها همرنگ بدنه است و بعضی هم سیاه! (ex اینطوریه؟)
2-سایپا چه دزدگیری رو برای این ماشین تایید می کنه؟ من sx گرفتم ریموت نداره... خیلی ضایع است با کلید باز و بسته بشه!
3-باند عقب داره ماشین؟
4-نکته ای هست که موقع تحویل باید دقت کنم چون از نمایشگاه دارم می گیرم؟
والا چی بگم....
واقعا جای شرمندگی برای شرکت عظیم الشان سایپا دارد که درحالی که خودروی پژو rd از سال 82 و ابتدای تولیدش به ریموت کنترل مجهز بود خودروی طراحی جدید و نو رسیده سایپا این امکان را برای مدل فول آپشنش در نظر گرفته فقط.
واقعا بعضی چیزها را در شرکت های ایران آدم میبیند که در هیچ جای جهان نمیبیند.
در مدل های ال 90 اگر ببینید فرق بعضی مدل ها به داشتن پشتی سر برای صندلی عقب و نداشتن ان یک فرق محسوب شده است!
به اینکه جالیوانی جلوی دنده قرار بگیرد یک امتیاز و یک مدل اختصاص دادند.
به اینکه آفتاب گیر سرنشین کنار راننده مجهز!!!! به آیینه باشد امتیاز قائل شده اند.
در مورد زه و جلوپنجره چیزی که مسلمه مدل هایی که به دست من و شما تحویل میشه فعلا محکوم به دریافت مدل اس ایکس هستیم که مشکی هستند.
حال اگر در مدل ای ایکس بخوان نو آوری جدیذ به خرج بدن و جلوپنجره رو رنگ کنن دیگه با خداست!
واقعا جای تاسف داره شرکت پس از چند سال هنوز نمیتونه مدل فول آپشنی رو تحویل بده که فقط ریموت کنترل و تهویه اتوماتیک و 4 رینگ آلومنیومی و 2 آیینه و شیشه عقب برقی بر مدل قبل اضافه دارد.
افسوس .....
خوب حداقل جای شکرش باقیه که این یه مورد صحت نداشت.
در مورد پارتی بازی که فرمودین که ما که بیرون هستیم یه خبرای جسته و گریخته میشنیدیم چه برسه به شما که داخل شرکت تشریف دارید.
متاسفانه این مورد در اکثر نقاط شایع شده است.
در مورد سایپا کلا عزل و نصب مدیرعامل شرکت کلا با حرف و حدیث همراه بوده است.
در نهایت بینهایت از محبت شما در پاسخگویی از طرف خودم و سایر دوستان تشکر میکنم.
مطمئنا این مورد برای تک تک دوستان اهمیت داشت و نظر شما به عنوان کارشناس بسیار با ارزش.
راستی یک سوال پیرامون فرمایشاتتان، آن هم اینکه آیا در کیفیت و نوع ایربگ های استفاده شده و شاخص های کیفی پس از تحریم ایربگ های تعبیه شده با پس از تحریم یکسان اند و افت کیقی که متوجه این بخش نشده است؟
چون در اوایل سال زمزمه هایی به گوش میرسید که سایپا بر خلاف ایران خودرو به شدت در زمینه ایربگ خودرو ها مشکل دارد و چند بار هم در مورد این مساله ماجرا رسانه ای شد و فشار راهنمایی رانندگی و اصرار و از طرفی انکار سایپا را دیدیم.
باز هم ممنون از محبت شما
سلامت باشید
بله در سال 89 به شدت در مورد تامین ایربگ مشکل داشتیم که در اواخر سال مشکل حل شد و فعلا مشکل خاصی نداریم
ایبرگ ها با همکاری شرکت تاکارا زاپن در شرکت نمیه هادی عماد در قزوین مونتاز میشوند و در مورد شاخص کیفی ایبرگ ها صحبتی ندارم
آقای بندری سلام
درب سرنشین عقب ماشین من فقط با ضربه شدید بسته میشه و باعث خجالت من جلوی خانواده و مردم تو خیابون شد و درب صندوق عقب هم سخت بسته میشه.مگه برای چک نهایی ماشین تو کارخونه درها را جز ء ماشین حساب نمی کنن که اینجوریه.تو سرویس اولیه درست میشه یا نه؟در مورد صدای موتور همین رو بگم که وقتی تو ماشینی باید گاز بدی تا متوجه بشی روشنه یا خاموشه.واقعا نسبت به ماشینای قبلی من(پراید،فیات سی ینا ،405 و دوو سیلو )صداش کمتره.بالای 110 هم صداش نرماله.
آقای بندری سلام
درب سرنشین عقب ماشین من فقط با ضربه شدید بسته میشه و باعث خجالت من جلوی خانواده و مردم تو خیابون شد و درب صندوق عقب هم سخت بسته میشه.مگه برای چک نهایی ماشین تو کارخونه درها را جز ء ماشین حساب نمی کنن که اینجوریه.تو سرویس اولیه درست میشه یا نه؟در مورد صدای موتور همین رو بگم که وقتی تو ماشینی باید گاز بدی تا متوجه بشی روشنه یا خاموشه.واقعا نسبت به ماشینای قبلی من(پراید،فیات سی ینا ،405 و دوو سیلو )صداش کمتره.بالای 110 هم صداش نرماله.
سرويس اوليه برطرف ميكنند مشكلات رو
طی حکمی از سوی پوستین دوز
علیرضا مصدقی مدیر پروژه تولید تیبا 5 درب شد
مدیر پروژه تولید خودرو تیبا 5 درب منصوب شد.
نعمت الله پوستین دوز مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در راستای شتاب گرفتن تولید خودرو تیبا در حکمی علیرضا مصدقی معاونت تولید فعلی سایپا را به ست مدیر پروزه تولید خودرو تیبا 5 درب منصوب کرد.
گفتنی است علیرضا مصدقی متولد سال 1340 و فارغالتحصیل مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید از دانشگاه تبریز است.
وی خرداد ماه سال 1372 وارد شرکت سایپا شد و در طول مدت کاری توانست فوق لیسانس را در رشته MBA اخذ کند. او در ابتدا کارش را از واحد مدیریت طراحی و ساخت آغاز کرد و حدود 15 ماه بعد رئیس اداره ساخت و نگهداری شد و بعد از 2 سال مدیر پروژه طراحی و ساخت خط جدید پراید، سپس سمت مدیریت مهندسی تولید و در سال 1383 در سمت قائم مقام معاونت تولید در سایپا فعال بود و در 2 سال اخیر هم به عنوان معاونت تولید در سایپا مشغول فعالیت بوده است.
چهارشنبه 11 خرداد 1390
برای تهیه ونصب دزگیر اصلی تیبا ( نصب شده در مدل ex ) چه کار باید کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] به این لینک بروید
بچه ها من ماه پيش دعوتنامم اومد ولي چون دير براي پرداختش رفتم گفتن مهلت رنگ متاليك تموم شده فقط سفيد ميتوني انتخاب كني ولي من نخواستم و گفتن تا دعوتنامه ديگه بايد صبر كني . دعوتنامه بعدي چقدر طول ميكشه بياد ؟ آيا سود هم بعد از دعوتنامه اول بهش تعلق ميگيره ؟
raminshamsaie
06-06-2011, 10:08
با سلام خدمت آقای بندری عزیز
قربان آیا شما این دو اطلاعیه فنی را تایید می کنید و آیا درست هستند ؟؟؟؟؟
و حال که ما سرویس اولیه رو بردیم چه ؟؟؟ مال ما توی این رینج شماره است چکار کنیم ؟؟؟
آیا نمایندگی با اینکه سرویس اولیه بردیمیش باید اقدام کنه ؟؟؟ آخه این نامه تاریخ 10 خرداد که تازست و ما قبلش بردیم سرویس
قربان آیا شما این دو اطلاعیه فنی را تایید می کنید و آیا درست هستند ؟؟؟؟؟
و حال که ما سرویس اولیه رو بردیم چه ؟؟؟ مال ما توی این رینج شماره است چکار کنیم ؟؟؟
آیا نمایندگی با اینکه سرویس اولیه بردیمیش باید اقدام کنه ؟؟؟ آخه این نامه تاریخ 10 خرداد که تازست و ما قبلش بردیم سرویس
الان استعلام كردم اين يعمي تمام توليداتمون كه تا الان داشتيم بايد تعويض بشه بد ترينشم تعويض دسته موتور ها هست كه موتور كاملا بايد از بدنه جدا بشه بعد تعويض ها انجام بشه
با توجه به اين كه تاريخ نامه ها تازه هست و تا تامين قطعات براي نمايندگي ها انجام بشه طول مي كشه فعلا بايد صبر كنيد و در مورد تعويض با نمايندگي ها مذاكره كنيد
كلا كار خوبي هست چون صداي موتور كمتر ميشه و اين سعني آسايش بيشتر
الان استعلام كردم اين يعمي تمام توليداتمون كه تا الان داشتيم بايد تعويض بشه بد ترينشم تعويض دسته موتور ها هست كه موتور كاملا بايد از بدنه جدا بشه بعد تعويض ها انجام بشه
با توجه به اين كه تاريخ نامه ها تازه هست و تا تامين قطعات براي نمايندگي ها انجام بشه طول مي كشه فعلا بايد صبر كنيد و در مورد تعويض با نمايندگي ها مذاكره كنيد
كلا كار خوبي هست چون صداي موتور كمتر ميشه و اين سعني آسايش بيشتر
ولی شماره شاسی من بین این رنج نبود . یعنی مشکلی نیست؟!
raminshamsaie
06-06-2011, 11:32
آقای بندری عزیز
مال من فقط اطلاعیه مورد اگزوز بهش می خوره یعنی اون هم طول می کشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من دسته بالابرش که خراب بود برام از طرف نمایندگی سفارش دادن از سایپا یدک ( با شماره شاسی ام ) حدود 5 روزه آمد
آیا سفارش اگزوز هم طول می کشه ؟؟؟؟؟؟
اين رامو كه بخوان عوض كنن بايد 4-5 روز ماشين تو نمايندگي بخوابه
تو نمايندگي هم مسلما مثل كارخونه نميتونن موتور سوار كنن داستانهاي ديگه پيش مياد!!!!
شماره شاسی من 581009000xxxx است.ایا تیبای من هم باید قطعاتش تعوض شود؟
توليد 3200 خودروي تيبا در فروردين و ارديبهشت
ايرن – محمد محمد پور: گروه سايپا در 2 ماهه اول سالجاري سه هزار و 200 دستگاه از سبزترين خودروي خود توليد و روانه بازار کرده است.
به گزارش خبرگزاري محيط زيست، تيراژ تيبا که سايپا آنرا محصول سبز خود مي داند، در ماههاي فروردين و ارديبهشت امسال به بالاي سه هزار رسيده است.
هم اکنون نزديک به 8 هزار نفر اين خودرو را پيش خريد کرده اند که اولويت، تحويل خودرو به آنهاست.
سايپا که تيبا را به عنوان خودروي ملي و خودروي زيست محيطي معرفي کرده، در سال 1390 حدود 50 هزار دستگاه به بازار عرضه مي کند.
مقامات اين خودروساز بزرگ کشور در نظر دارند که تيبا سمبل خودروي سبز در کشور شود.
پيشتر مهدي اسماعيلي، رييس اداره محيط زيست سايپا به ايرن گفته بود:" اراده بر اين است تا همه محصولات ما استانداردهاي آلايندگي را دارا باشد اما در اين ميان تيبا سمبل توليدات سبز سايپا خواهد بود."
وي با تأکيد بر اين که اعمال استانداردهاي کامل آلايندگي روي تيبا مرحله به مرحله صورت مي گيرد، خاطرنشان کرده بود:" با نصب برچسب خودروي سبز بر روي تيبا، اين محصول را بدل به سبزترين خودروي داخلي خواهيم کرد.طبعا با اعمال استانداردها، بهاي تمام شده خودرو نيز افزايش مي يابد اما اگر دوستداران محيط زيست بدانند که تيبا يک خودروي سبز است حاضرند آنرا خريداري کنند."
تيبا هم اکنون استاندارد يورو3 را پاس مي کند و قادر به پاس کردن استاندارد يورو4 نيز است .
به گفته اسماعيلي در خودروهاي داخلي از روکشي پلاستيکي براي صندلي ها استفاده مي شود که تجزيه آن در طبيعت حدود 400 سال طول مي کشد اما براي تيبا از روکش تجزيه پذيري استفاده مي شود که تجزيه آن در طبيعت حداکثر 5 سال به طول مي انجامد.
تيبا مجهز به سيستم مبدل کاتاليست سوخت نيز است.
TIBA-NAVID
06-06-2011, 16:49
خدا رو شکر که قبل ازین که موعد تحویل خودروی ما برسه سایپا بالاخره یه فکری به حال این مشکل نویز کرد و برای رفعش چاره اندیشید.
فقط میشه گفت خدا رو شکر.
این مساله حس میکردم همگانی شده بود.
همه از صدای کم خودرو در سرعت پایین بسیار راضی بودن و همه با هم از صدای ناهنجار در بالای 100 کیلومتر گله داشتند.
و این میتونه پاسخ آقای بندری رو که قبلا در پاسخ به دوستی فرمودند تیبای سال بعد به مراتب بهتر از سال قبل خواهد بود اثبات کند.
با تشکر از اطلاع رسانی خوب دوستان عزیز
اين رامو كه بخوان عوض كنن بايد 4-5 روز ماشين تو نمايندگي بخوابه
تو نمايندگي هم مسلما مثل كارخونه نميتونن موتور سوار كنن داستانهاي ديگه پيش مياد!!!!
ممکنه .در این مورد فعلا عجله نکنید
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
امروز 2 تا بدنه ناچ بک تیبا حوالی سالن بدنه دیدم
پروژه ناچ بک احتمالا توی راه هست
ناپ بک رو با هاچ بک اشتباه نگیرید
ناچ بک مثل 141 و زانتیا
هاچ بک مثل گل و 111
شماره شاسی من 581009000xxxx است.ایا تیبای من هم باید قطعاتش تعوض شود؟
مال من هم شماره شاسی مثل شماست اگه کسی جوابشو پیدا کرد به ماهم بگه
توی رنج اطلاعیه نیست
رقم ششم و هفتم از سمت چپ نشان دهنده سال ساخت خودرو می باشد که با توجه به اینکه مدل ساخت خودرو شما سال 90 هست احتیاجی به این اصلاحات نیست
سلام. خدا روشكر داره شركت سايپا يه تكونايي براي رفع نواقص اين خودرو مي خوره... ولي من نميدونم چيكار كنم. چقدر طول ميكشه اين ماشينو تحويل بدن به ما؟ كسي از بچه هاي تحويل تيرماه هست كه واسش دعوت نامه اومده باشه? (البته من بهمن 89 ثبت نام كردم)
سلام. خدا روشكر داره شركت سايپا يه تكونايي براي رفع نواقص اين خودرو مي خوره... ولي من نميدونم چيكار كنم. چقدر طول ميكشه اين ماشينو تحويل بدن به ما؟ كسي از بچه هاي تحويل تيرماه هست كه واسش دعوت نامه اومده باشه? (البته من بهمن 89 ثبت نام كردم)
من فروردين 88 ثبت نام كردم هنوز تحويل نگرفتم ، فكر كنم شماها حالا حالاها تحويل نگرين.
ایا کسی دزدگیر روی تیبا نصب کرده.
جناب آقای بندری
بعضی از دوستان پیشنهاد می کنند روغن ماشین رو باید 500 تای اول عوض کرد چون روغن استفاده شده در ماشین نامرغوبه
نظر شما چیه؟
صداي اگزوز ماشين من خيلي زياده و وحشتناكه اميدوارم با فراخوان تعويض اين مشكل حل بشه.
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
ایا کسی دزدگیر روی تیبا نصب کرده.
من دزدگير ماجيكار 902F نصب كردم و مشكلي هم نداره.
جناب آقای بندری
بعضی از دوستان پیشنهاد می کنند روغن ماشین رو باید 500 تای اول عوض کرد چون روغن استفاده شده در ماشین نامرغوبه
نظر شما چیه؟
نظر خاصي ندارم چون تخصصي هست و مربوط به سايپا يدك
من بيشتر امور توليد رو جواب ميدم
در دعوتنامه ای که طبق اون ودیعه دوم پرداخت میشه زمان تحویل هم مشخص کرده . کسی میدونه اگر از این زمان مشخص شده دوباره سایپا خلف وعده کرد و دیرتر ماشین رو فرستاد جریمه تعلق میگیره یا نه ؟ که قاعداتا باید بگیره
در دعوتنامه ای که طبق اون ودیعه دوم پرداخت میشه زمان تحویل هم مشخص کرده . کسی میدونه اگر از این زمان مشخص شده دوباره سایپا خلف وعده کرد و دیرتر ماشین رو فرستاد جریمه تعلق میگیره یا نه ؟ که قاعداتا باید بگیره
شما هنوز ماشینو تحویل نگرفتی ؟
من از نمايندگي سوال كردم گفت جريمه تعلق ميگيره
شما هنوز ماشینو تحویل نگرفتی ؟
نه هنوز ... یه اوضاعی تو سایپا کاشانه...من ماشینم 29 اردیبهشت فاکتور شد ولی تا الان خبری نیست .
یک بار میگن مجوز بارگیری تیبا رو بخاطر مشکل فنی نمیدن . یکبار میگن پیمانکار قدر ت ارسال نداره . پیمانکار میگه اونها یعنی سایپا تحویل من بده من سریع میفرستم . سایپا میگه فعلا اونهایی که بهش تحویل دادیم بفرسته تا بعدیها ...خلاصه یه وضعیه بیا ببین ...یعنی بریم ببینیم !!!:31:
امروز کارت سوخت ماشین با سندش رسید ولی ماشین هنوز تو کاشان داره کف پارکینگ خاک میخوره . جالب اینجاست تو سایت زده وضعیت : تحویل شده !!!
raminshamsaie
07-06-2011, 18:15
نه هنوز ... یه اوضاعی تو سایپا کاشانه...من ماشینم 29 اردیبهشت فاکتور شد ولی تا الان خبری نیست .
یک بار میگن مجوز بارگیری تیبا رو بخاطر مشکل فنی نمیدن . یکبار میگن پیمانکار قدر ت ارسال نداره . پیمانکار میگه اونها یعنی سایپا تحویل من بده من سریع میفرستم . سایپا میگه فعلا اونهایی که بهش تحویل دادیم بفرسته تا بعدیها ...خلاصه یه وضعیه بیا ببین ...یعنی بریم ببینیم !!!:31:
امروز کارت سوخت ماشین با سندش رسید ولی ماشین هنوز تو کاشان داره کف پارکینگ خاک میخوره . جالب اینجاست تو سایت زده وضعیت : تحویل شده !!!
دوست عزیز زودتر بهم می گفتی تا کارت رو راه بیندازم من که گفتم ماشین رو خرداد هم به زور تحویل میدن ولی کسی باور نداشت .
خلاصه بگم که بشماره 44906682 021 زنگ می زنی البته با تلفن ثابت چون خیلی اشغال است و ساعت یک ظهر آزاد تر می شود ( هی بگیر تا آزاد بشه ) و شماره ساخت رو ازش می گیری و می گی که آیا به باربری تحویل دادین اگه گفت آره می گی آیا حامد بار است . بعد شماره حامد بار رو میگیری ازش
حالا به حامد بار زنگ می زنی و شماره ساخت رو براش می خونی و می گی کی ارسالش می کنی
به همین راحتی
راستی منتظر خبرش هستم / کاره دیگه ای داشتی هر موقع روی موبایلم تماس بگیر / دوستت رامین
دوست عزیز زودتر بهم می گفتی تا کارت رو راه بیندازم من که گفتم ماشین رو خرداد هم به زور تحویل میدن ولی کسی باور نداشت .
خلاصه بگم که بشماره 44906682 021 زنگ می زنی البته با تلفن ثابت چون خیلی اشغال است و ساعت یک ظهر آزاد تر می شود ( هی بگیر تا آزاد بشه ) و شماره ساخت رو ازش می گیری و می گی که آیا به باربری تحویل دادین اگه گفت آره می گی آیا حامد بار است . بعد شماره حامد بار رو میگیری ازش
حالا به حامد بار زنگ می زنی و شماره ساخت رو براش می خونی و می گی کی ارسالش می کنی
به همین راحتی
راستی منتظر خبرش هستم / کاره دیگه ای داشتی هر موقع روی موبایلم تماس بگیر / دوستت رامین
دوست من از مطلبشون رو كامل خونددي نوشتن كه با پيمانكار(حامد بار) صحبت كردن؟!!!!!
كارت ماشين چه مدت بعد مياد؟؟؟
سند و كارت سوحت اومده ولي كارت ماشين نرسيده
كسي از دوستان ميدونه كي مياد؟؟
TIBA-NAVID
10-06-2011, 07:02
با سلام خدمت دوستان عزیز
از آقای بندری و دوستان گرامی یک سوال در مورد تحویلی های ثبت نامی بهمن 89 و تحویلی تیرماه داشتم
خواستم بپرسم آیا وضعیت این مشتریان مشخص است؟
جناب آقای بندری با توجه به رویت شما از نزدیک و در جریان بودن مشخص است این مشتریان کی دعوت نامه دریافت خواهند کرد و خودرو در چه تاریخی تحویلشان خواهد شد؟
ممنون از شما دوستان عزیز
با سلام خدمت دوستان عزیز
از آقای بندری و دوستان گرامی یک سوال در مورد تحویلی های ثبت نامی بهمن 89 و تحویلی تیرماه داشتم
خواستم بپرسم آیا وضعیت این مشتریان مشخص است؟
جناب آقای بندری با توجه به رویت شما از نزدیک و در جریان بودن مشخص است این مشتریان کی دعوت نامه دریافت خواهند کرد و خودرو در چه تاریخی تحویلشان خواهد شد؟
ممنون از شما دوستان عزیز
من اخرش از دست شما توی این تاپیک پیر میشم!!!
برای بار هزارم میگم که در مورد مسائل تحویل هیچ اطلاعاتی ندارم و مربوط میشه به معاونت بازرار یابی و فروش سایپا
لطفا سوال تکراری نپرسید خواهشا
TIBA-NAVID
10-06-2011, 15:22
من اخرش از دست شما توی این تاپیک پیر میشم!!!
برای بار هزارم میگم که در مورد مسائل تحویل هیچ اطلاعاتی ندارم و مربوط میشه به معاونت بازرار یابی و فروش سایپا
لطفا سوال تکراری نپرسید خواهشا
ببخشید آقای بندری عزیز ازینکه خاطرتون آزرده شد.
بنده صحبتای شما رو در این مورد ندیده بودم وگرنه سوال تکراری نمیپرسیدم.
بازم از شما عذر میخوام
ممنون از شما
captainpersian
10-06-2011, 18:39
دوستان عزیز کسی عکس اسپرت از این ماشین نداره؟
shahab54ir
10-06-2011, 23:47
با سلام به همه دوستان
لطفا لینک زیر را مشاهده کرده و اگر کسی به خصوص جناب بندری نظری دارند بفرمایند
كارت ماشين چه مدت بعد مياد؟؟؟
سند و كارت سوحت اومده ولي كارت ماشين نرسيده
كسي از دوستان ميدونه كي مياد؟؟
من هم تیبا را سوم خرداد تحویل گرفتم اما کارت ماشین من هم نرسیده.
خواستم بدونم خودرو هایی که تو کارخونه مونده و بارگیری نشده و مشکلات اگزوز و دسته موتور و رام زیر موتور در آنها وجود دارد آیا در همان کارخانه قبل از ارسال دوباره به خط تولید برگردانده می شه و اصلاح می شه یا اینکه ارسال میشه و نمایندگی باید نسبت به تعویض اقدام کنه؟
مورد دوم اینکه از چه تاریخی در شرکت دیگه خودرویی با اگزوزها دسته موتورهای قبلی تولید نشده؟
و سوم اینکه با یک سرچ ساده در گوگل صفحات زیادی ا زخبرگزاری ها باز می شوند که حاوی مطالبی در مورد نبودن ایربگ روی تیبا و وجود سنسور ایربگ به تنهایی و ادعای کلاه برداری سایپا است. بنده توضیحات شما را در پست قبلی در مورد این مطلب خواندم. ولی برای تاکید و اطمینان بیشتر این مطلب را دوباره جویا شدم
از زحمات شما تشکر فراوان
احتمالا نبودن ایربگ روی تیبا و ادعای کلاه برداری سایپا بیمورد است. و مدل sl که رسمن ایربگ ندارد با مدل های دارای ایربگ اشتباه گرفته اند
captainpersian
11-06-2011, 11:55
سلام دوستان و به خصوص اقای بندری
من مطلبی در سایت خبری خوندم و پیرو ان نظر یکی از دوستان که تیبا داره
ایا اینا صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------
مشکلات زیر را ازخودرو تیبا که بشرح زیر بحضورتان اعلام میدارم داشته وحالا اضافه کنید نداشتن ایر بگ را که قوز بالا قوز است وا مصیبتا برحال خریداران تیبا که به کی پناه برند
1- کاهش روغن موتور در هزار کیلومتر به میزان بیش از یک ونیم لیترروغن موتور
2- افزایش مصرف سوخت در جاده به بیش از 8 لیتر وشهر بیش از14 لیتر
3- گریس پاشی از شفت سمت راست وچپ چرخهای جلو
4- گیر کردن قفل های دربها مخصوصا قفل درب جلو سمت راست
5- بیشتر شدن وگوش خراش شدن روز بروز صدای موتور در داخل خودرو
6- کنده شدن زوارهای درب وبغل ماشین
7- باز شدن چندباره گیر بکس تابحال
8- هدای ناهنجار از فرمان ماشین
9- عدم کارکرد صحیح درجه باک بنزین گاه بالا می ماند در حالی که خالی است وگاه خالی نشان میدهد وقتی پراست
10- ونشتی روغن اطراف موتور و..........
11- لاستیک زیرپایی-پایه های جلوسقف مانع دید شدن-عدم نمدگزاری درب کاپوت جلووزیادی صدای موتور-نامتناسب بودن کاپوت عقب-نگذاشتن ریموت سویچ-ناهماهنگی موتور وگیربکس با بدنه-صدای مخصوص گیربکس بالای سرعت 120-مصیبت عدم گارانتی در نمایندگی های شهرستانها
12-نداشتن ایربگ
13-بسته نشدن مناسب دربها
14- گیر کردن سیم گاز
15- خرابی درب سوپاپ
16- روشن شدن چراغهای راهنما ودرب در ترمز گرفتنها
17- مصیبت عظما گرانی خودرو وبادگردن در دست مشتری وبدتر از روآشدن
18- وبدتر از همه جوابگونبودن هیچکس در سایپا که براحتی میگویند منتظر باشید درست میشود
وامصیبتا با این سایپا وکارکنان ومسئولانش البته در تهران ومرکز که خودشان را ارباب ومالک مشتری میدانند ومشتری را نوکر وبرده خودشان واخیرا هم مشتری را نمیگذارند در موقع تعمیر سر ماشین باستد واورا از سالن تعمیر بیرون می اندازند و........
خواستم بدونم خودرو هایی که تو کارخونه مونده و بارگیری نشده و مشکلات اگزوز و دسته موتور و رام زیر موتور در آنها وجود دارد آیا در همان کارخانه قبل از ارسال دوباره به خط تولید برگردانده می شه و اصلاح می شه یا اینکه ارسال میشه و نمایندگی باید نسبت به تعویض اقدام کنه؟
مورد دوم اینکه از چه تاریخی در شرکت دیگه خودرویی با اگزوزها دسته موتورهای قبلی تولید نشده؟
و سوم اینکه با یک سرچ ساده در گوگل صفحات زیادی ا زخبرگزاری ها باز می شوند که حاوی مطالبی در مورد نبودن ایربگ روی تیبا و وجود سنسور ایربگ به تنهایی و ادعای کلاه برداری سایپا است. بنده توضیحات شما را در پست قبلی در مورد این مطلب خواندم. ولی برای تاکید و اطمینان بیشتر این مطلب را دوباره جویا شدم
از زحمات شما تشکر فراوان
با توجه به اطلاعات جدید که بدست اوردم
متاسفانه نمیتونم اطلاعات جدید در اختیارتون قرار بدم لطفا بحث رو ادامه ندید
جناب آقای بندری فقط بفرمایید این خبر (نبود ایربگ واقعی) صحت داره یا نه؟ این چیزی نیست که بشه مخفی کرد و پای جون آدما درمیونه .اگه بگین ممنون میشم
captainpersian
11-06-2011, 14:55
سلام
جناب اقای بندری و دوستان گرامی ایا این گفته ها صحت داره
این صحبت یکی از دوستانی که تیبا داره؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکلات زیر را ازخودرو تیبا که بشرح زیر بحضورتان اعلام میدارم داشته وحالا اضافه کنید نداشتن ایر بگ را که قوز بالا قوز است وا مصیبتا برحال خریداران تیبا که به کی پناه برند
9- عدم کارکرد صحیح درجه باک بنزین گاه بالا می ماند در حالی که خالی است وگاه خالی نشان میدهد وقتی پراست
11- لاستیک زیرپایی-پایه های جلوسقف مانع دید شدن-عدم نمدگزاری درب کاپوت جلووزیادی صدای موتور-نامتناسب بودن کاپوت عقب-نگذاشتن ریموت سویچ-ناهماهنگی موتور وگیربکس با بدنه-صدای مخصوص گیربکس بالای سرعت 120-مصیبت عدم گارانتی در نمایندگی های شهرستانها
12-نداشتن ایربگ
13-بسته نشدن مناسب دربها
14- گیر کردن سیم گاز
15- خرابی درب سوپاپ
18- وبدتر از همه جوابگونبودن هیچکس در سایپا که براحتی میگویند منتظر باشید درست میشود
وامصیبتا با این سایپا وکارکنان ومسئولانش البته در تهران ومرکز که خودشان را ارباب ومالک مشتری میدانند ومشتری را نوکر وبرده خودشان واخیرا هم مشتری را نمیگذارند در موقع تعمیر سر ماشین باستد واورا از سالن تعمیر بیرون می اندازند و........
یعنی وضعیت انقدر خراب و ناجوره ؟
قابل توجه خریدان تیبا
اصلا نگران نشید اگه نداشتن ایربگ واقعیت داشته باشه حتما مجبور میشوند همه خسارت را جبران کنند.امیدوارم تا اون موقع کسی جانش را از دست نده
جناب آقاي بندري : يعني سايپا كلاهبرداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
به هیچ سوالی در مورد ایربگ تیبا پاسخ نمیدم
لطفا ادامه ندید
nasimafza
11-06-2011, 16:31
سلام به همه تیبایی ها.
الان حدود یک ماه و نیم از تاریخ تکمیل وجه من گذشته و تیبای عزیزم هنوز در مرحله فاکتور شده هستش.
شاید واسه همین مشکل ایربگ هست که تحویلش نمیدن.
نمایندگی شیراز هم میفرمایند "مگه چی شده جریمه اش رو میدیم"!
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
آیا تیبایی که تحویل میگیریم علاوه بر بیمه ثالث بیمه بدنه هم روش هست؟
البته اگه تحویل بگیریم.
captainpersian
11-06-2011, 18:14
اقای بندری بودن یا نبودن ایربگ اگه ثابت بشه که نداره وظیفه کارخونه یا نمایندگی که بزاره.کاری با این بحث نداریم.اما موارد دیگه که بحث فنی چطور؟
یه صحبت دیگم دارم با دوستانی که مثل من بهمن 89 ثبت نام کردن یا بعد.اگر کارخونه بر اساس قیمت روز بخواد حساب کنه (11.800) و سود پول مارو کم کنه چقدر در میاد؟ چند روزه تو اگهی نگاه میکنم مدل SX به 11.200 هم رسیده و یه نمایندگی تحویل 7 روزه با 500 هزار تومان زیر قیمت کارخونه هست. با این وضع بهتر نیست انصراف بدیم؟
raminshamsaie
11-06-2011, 18:17
سلام بچه ها توجه کنید
چیزی که من 3 ماه پیش فهمیدم و شما الآن می فهمید که تیبا ایربگ نداره
توجیه مسئله :
داشبورد ماشین هست سمت راست صندلی جلو توی بغل داشبورد از بیرون جایی که وقتی در رو می بندیم روش رو می پوشونه
یه درپوش دایره ای رنگ است اون رو بردارید می بینید که هیچی زیرش نیست بله
اون کلید قطع و وصل سنسور ایربگ هست ( طبق کاتالوگ تیبا ) یعنی همیشه On است و خبر از اینکه ایربگی نیست و فقط یه سیمه که اون رو یکسره کردن
می تونید خودتون مشاهده کنید
اگه نمی تونید پیداش کنید بگید عکسش رو بزارم
به هیچ سوالی در مورد ایربگ تیبا پاسخ نمیدم
لطفا ادامه ندید
جناب بندری عزیز
من دو تا سوال دیگه هم پرسیده بودم که هیچ ربطی به ایربگ نداشت
اگه اونا مشکل نداره لطف کن جواب بده
جناب بندری عزیز
من دو تا سوال دیگه هم پرسیده بودم که هیچ ربطی به ایربگ نداشت
اگه اونا مشکل نداره لطف کن جواب بده
یه لطفی کن دوباره بنویس یا لینک پست ها تو بزار که ببینم
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
اقای بندری بودن یا نبودن ایربگ اگه ثابت بشه که نداره وظیفه کارخونه یا نمایندگی که بزاره.کاری با این بحث نداریم.اما موارد دیگه که بحث فنی چطور؟
یه صحبت دیگم دارم با دوستانی که مثل من بهمن 89 ثبت نام کردن یا بعد.اگر کارخونه بر اساس قیمت روز بخواد حساب کنه (11.800) و سود پول مارو کم کنه چقدر در میاد؟ چند روزه تو اگهی نگاه میکنم مدل SX به 11.200 هم رسیده و یه نمایندگی تحویل 7 روزه با 500 هزار تومان زیر قیمت کارخونه هست. با این وضع بهتر نیست انصراف بدیم؟
نظر شخصی شماست
بازار هر روز یک شکله نمیشه روی بازار فردا نظر داد
خوذور های تولید مدل 90 این مشکل رو ندارن
و اینکه آیا خودرو های جا مانده از تولید سال 89 این اصلاحات روشون انجام بشه
بعید میدونم چون قسمت روتوش به این کار نمیرسه و به احتمال بالا این کار در نمایندگی ها انجام میشه
باید نفرشو پیدا کنم بپرسم(البته اگر پیداش کنم چون مثل کش هست!!!!)
TIBA-NAVID
11-06-2011, 21:05
سلام بچه ها توجه کنید
توجیه مسئله :
داشبورد ماشین هست سمت راست صندلی جلو توی بغل داشبورد از بیرون جایی که وقتی در رو می بندیم روش رو می پوشونه
اون کلید قطع و وصل سنسور ایربگ هست ( طبق کاتالوگ تیبا ) یعنی همیشه On است و خبر از اینکه ایربگی نیست و فقط یه سیمه که اون رو یکسره کردن
اگه همه ی اون افرادی که میگن تیبا ایربگ نداره صحبتشون مثل شما باشه که من همین جا به همه قول میدم مساله ای نیست و خیالتون راحت باشه.
دوستان آقای رامین شمسایی قبلا خودشون فرمودن تیبای ساده رو تحویل گرفتند که 200 هزار تومان ارزون تره و ایربگ نداره !!!!
و اتفاقا در جایی توصیه هم کردن که ایربگ به چه درد میخوره برین دزدگیر بخرین با پولش و لینکش هم موجوده!!!!
حالا وسط این بحث با کمال تعجب میبینیم که ایشون میفرماین من از 3 ماه پیش میگفتم تیبا ایربگ نداره و فقط سنسور داره !!!!
خوب دوست عزیز تیبای شما که 200 تومن ارزون تر خریدینش و اون زمان بهتون گفتن ایربگ شاگرد نداره که قرار نیست ایربگ داشته باشه
شما چرا به خودتون میگیرین !!!!
امان از دست شما
بچه ها گمونم این صحبتا همه از طرف همین افرادی که تیبای ساده خریدن مطرح شده
چون آقای بندری یک بار فرمودن خودشون شاهد نصب ایربگ ها هستند و حتی کمپانی خارجی طرف قرارداد رو هم نام بردند.
محض اطلاع بیشتر دوستان لینک صفحه مذکور رو میذارم که خودتون صحبت های آقای شمسایی رو بخونید:
لینک:
متن صحبت ها:
نوشته شده توسط ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])raminshamsaie ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توجه توجه
دوستان من
من تیبای خود را به رنگ سفید شیری تحویل گرفتم ( تیبا m2 نه -------- تیبای من LX است البته به درخواست خودم )
200 تومان هم بخاطر تغییر مدل بشما بر می گردانند
اگه سوالی در رابطه با تیبا داشتید در خدمتم .....
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
نقل قول:
نوشته شده توسط bryan1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیروز یعنی 8 اسفند مدیر سایپا در یک مصاحبه رادیویی اعلام کرد چون شرکت سازنده ایربگ تیبا نتوانسته به تعهداتش عمل کنه و پلیس راهنمایی رانندگی هم ماشین بدون ایربگ رو پلاک نمیکنه واسه همین تولیدات تیبا با تاخیر روبرو شده و شرکت سایپا نتوانسته به تعهداتش نسبت به تحویل پیش فروشهای تیبا تا اخر امسال عمل کنه .
کسی از صحت صحبت گفته شده از طرف مدیر سایپا اطلاع داره ؟
یعنی تولید تیبا متوقف شده یا اینکه تیبا تولید میشه ولی بدون ایربگ ؟
آره کاملا درسته من خودم شاهدم
تیبای LX به مردم می دن M2 رفت برای بعد از عید می دونی چرا ؟
چون M2 ایربگ شاگرد داره ولی LX نداره همین یکی 200 تومان بشما بر می گردونه
بابا ایربگ شاگرد واسه چیه .. 200 تومان رو بگیر براش دزدگیر بزار ( اوکی شد )
توی تولید ایربگ کم آوردن
در ضمن اگه حتی ودیعه دوم هم داده باشی باید تا بعد از عید صبر کنی
راستی دوستان این قدر شماره دارم از سایپا که از نمایندگی جلو زدم اگه کسی LX می خواد پیام بده تا شماره تلفن ها و تک تک مراحل پیگیری خودروش رو شرح بدم
حتی شماره باربری سایپا هم دارم ( حامد بار ) جهت پیگیری توی باربری
raminshamsaie
11-06-2011, 21:15
اگه همه ی اون افرادی که میگن تیبا ایربگ نداره صحبتشون مثل شما باشه که من همین جا به همه قول میدم مساله ای نیست و خیالتون راحت باشه.
دوستان آقای رامین شمسایی قبلا خودشون فرمودن تیبای ساده رو تحویل گرفتند که 200 هزار تومان ارزون تره و ایربگ نداره !!!!
و اتفاقا در جایی توصیه هم کردن که ایربگ به چه درد میخوره برین دزدگیر بخرین!!!!
حالا وسط این بحث با کمال تعجب میبینیم که ایشون میفرماین من از 3 ماه پیش میگفتم تیبا ایربگ نداره و فقط سنسور داره !!!!
خوب دوست عزیز تیبای شما که 200 تومن ارزون تر خریدینش که قرار نیست ایربگ داشته باشه
شما چرا به خودتون میگیرین !!!!
امان از دست شما
بچه ها گمونم این صحبتا همه از طرف همین افرادی که تیبای ساده خریدن مطرح شده
چون آقای بندری یک بار فرمودن خودشون شاهد نصب ایربگ ها هستند و حتی کمپانی خارجی طرف قرارداد رو هم نام بردند.
دوست عزیز پیداس که تمامی پست ها رو نخوندی
اول بمن بگو که تیبا چند تا ایربگ داره ؟؟؟؟
طبق گفته مسئولین دو تا باید داشته باشه اگه توی سایت سایپا مدل lx رو دیده باشی متوجه می شوی که فقط ایربگ سمت راست رو نداره ولی مال راننده رو داره
مال من مال راننده رو باید داشته باشه اوکی شدی
بخدا نوشتن پست برای شما دوستان .........
چی بگم ....
TIBA-NAVID
11-06-2011, 21:26
طبق گفته مسئولین دو تا باید داشته باشه اگه توی سایت سایپا مدل lx رو دیده باشی متوجه می شوی که فقط ایربگ سمت راست رو نداره ولی مال راننده رو داره
چی بگم ....
اتفاقا چون پست هاتون رو خونده بودم در جریان کامل صحبتاتون بودم.
تیبای شما باید فقط ایربگ سمت راننده داشته باشه و نه سمت شاگرد
و آدرسی که شما دادین....
برمیگرده به آدرس سمت شاگرد نه سمت راننده !
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
چی بگم ....
والا آدرسی که شما دادین :
سمت راست صندلی جلو و محل داشبورد ماشین به ایربگ شاگرد مربوط میشه نه راننده !!!!
حالا یا منظورتون رو خوب منتقل نکردین یا ...... !!!!!!!!
در کل سپاس
سلام بچه ها توجه کنید
توجیه مسئله :
خب دوست عزیز طبق گفته شما ماشین شما ایبرگ سمت شاگرد نداره پس چرا کلید خاموش و روشن کردن که کنار داشبورد هست رو باید داشته باشه؟؟؟!!!!!
ایبرگ روی فرمان کلید برای روشن و خاموش کردن نداره و روشن بودنش اجباری هست
شما از کجا فهمیدی که ماشین شما ایبرگ فرمان نداره؟؟؟!!! علم غیب دارید؟
حرف هاتون با هم جور در نمیاد
TIBA-NAVID
11-06-2011, 21:44
خب دوست عزیز طبق گفته شما ماشین شما ایبرگ سمت شاگرد نداره پس چرا کلید خاموش و روشن کردن که کنار داشبورد هست رو باید داشته باشه؟؟؟!!!!!
ایبرگ روی فرمان کلید برای روشن و خاموش کردن نداره و روشن بودنش اجباری هست
شما از کجا فهمیدی که ماشین شما ایبرگ فرمان نداره؟؟؟!!! علم غیب دارید؟
حرف هاتون با هم جور در نمیاد
منم همین حرف ها رو مد نظرم هست.
از طرفی میفرمایند بالای داشبورد سمت راست صندلی
و همچنین والا ماکه هیچ ماشینی ندیدیم روی فرمونش برن کلید روشن خاموش ایربگ بذارن !
این نشونی ها همه و همه به سمت شاگرد برمیگردن و همون طور که گفتین شما از 3 ماه پیش هم میدونستین تیبای شما ایربگ شاگرد نداره چون اصلا نباید میداشته!!! چون مدل بدون ایربگ شاگرد رو انتخاب کردین.
در کل فقط بگم دوستان عزیز خوشحال باشن که اینطور که بوش میاد این حرف و حدیث ها ظاهرا از طرف افرادی که تیبای بدون ایربگ شاگرد گرفتند درست شده است.
متاسفانه شرکت سایپا هم مدل دقیق را پشت خودرو نصب نمیکندو فقط مینویسد تیبا !
خوب باید انتظار این حرف و حدیث ها هم باشد توسط عده ای
خودرو را نشان میدهند و میگویند ایربگ ندارد و چراغ دارد فقط !
دوستان بابت این مساله من که صحبت های جناب بندری اعتماد دارم
تا حد زیادی هم مطمئن شدم این حرف و حدیث ها از کجا درست شده است
مملکت ما شایعه مثل بمب پخش میشود !
سلام. دوستان به نظر شما در يك كلام، آيا انتظار براي خريد تيبا با اين همه حرف وحديث ارزش داره؟ لطفا نظرتون رو بنويسيد.. ممنون
D r i v e r
11-06-2011, 22:38
سلام!
این موضوع نداشتن ایربگ هم ماجرایی شده
ازتون خواهش میکنم که جناب بندری رو تحت فشار نذارین و یک سوال رو چند باره نپرسین!
و اینکه اگه میگین که ایربگ نداره لطفا با دلیل و مدرک و نقل و قول از سایت های معتبر باشه!
نه اینکه 2 صفحه تاپیک جلو رفته در مورد ایربگ و به هیچ جایی نرسیده
ممنون از توجهتون
سلام. دوستان به نظر شما در يك كلام، آيا انتظار براي خريد تيبا با اين همه حرف وحديث ارزش داره؟ لطفا نظرتون رو بنويسيد.. ممنون
اگه دو سه میلیون بیشتر داری ال 90 بخر (من که با چیزایی که میشنوم پشیمون شدم).
دوستان تو سند من نوشته تیبا تیپ 231 از m2 یا sx خبری نیست. شما چطور؟
TIBA-NAVID
12-06-2011, 13:02
سلام
شما کی خودروتون رو گرفتین؟
از ثبت نامی های قدیم هستین یا موارد پارسال؟
TIBA-NAVID
12-06-2011, 13:13
خود دوست عزیز به هر حال تیبا خودرو تازه واردی هست در خودروسازی کشور
نکات مثبت در موردش اهمیت دادن سایپا به ایرادات احتمالی به طور مثال همین ایراد صدا بود که از اوا سال 90 همه خریداران از صدای اون راضی اند و همه بارها در همین تاپیک گفته اند از خودرو های با کلاس بالاتر نیز کم صدا تر شده است.
این از نظر من علامت مثبتی است.
در مورد حرف و حدیثی که در مورد ایربگ مطرح شده است که به نظر من جای پای شایعه در این مساله خیلی به چشم می آید
حالا نمیدانم چرا در مورد تیبا از ابتدا یک سری افراد حتی قبل از ارائه شدن خودرو شدیدا در مقابل این خودرو موضع گیری میکردند.
دلیلش مشخص نیست.اما در مورد ایربگ همانطور که دیدید مطمئنا خیلی از افرادی که این حرف ها را بر سر زبان ها انداختند همچون دوستمان اصلا از افراد دریافت کننده مدل پایه و بدون ایربگ شاگرد هستند و این افراد بعضا این مساله را احتمالا مطرح کرده اند.
در مورد دوستمان هم که فرمودند ال 90
من با خودروی ال 90 از نظر کیفیت موافقم
اما از نظر قیمت به هیچ وجه
معتقدم آن افرادی برد کردند که ال 90 را در ابتدای حضور دریافت کردند با قیمت حدود 10 میلیون
ال 90 به هیچ وجه قیمت کنونی اش که مدل فول آن به حدود 1.5 برابر قیمت اولیه رسیده است با خودرو همخوان نیست
ال 90 خودرو خوبیست اما قیمت آن ....
احتمال اینکه 2 سال دیگر همین مسائل برای تیبایی که در ابتدای حضور هم قیمت همان ال 90 ابتدای ورود هست هم به وجود بیاید هست و این مساله که باز بعدا تیبا هم بعد از جا افتادن قیمتش نا معقول تر از این شود هم هست.
در کل به نظرم سایپا با توجه به مانوری که روی تیبا داده است در ارتقا کیفیت آن بیشتر خواهد کوشید و قصد عرضه آن به خارج از کشور را خواهد داشت مشابه سمند ایران خودرو
و نکته دیگر اینکه ال 90 از ساپورت و خدمات و قطعات گران قیمتی برخوردار است اما تیبا به خاطر همین ملی بودن از هزینه نگهداری کمتری برخوردار خواهد بود به مراتب.
در کل هر فردی نظر و دیدگاه خاص خود را دارد.
nasimafza
12-06-2011, 13:21
کسی میدونه تیبایی که تحویل میگیریم بیمه بدنه هم داره؟
سلام
شما کی خودروتون رو گرفتین؟
از ثبت نامی های قدیم هستین یا موارد پارسال؟
من حوالشو خریدم حوالش مال آخر سال 87 بود و تحویل اردیبهشت 90
اول خرداد تحویل گرفتم
TIBA-NAVID
12-06-2011, 14:38
من حوالشو خریدم حوالش مال آخر سال 87 بود و تحویل اردیبهشت 90
اول خرداد تحویل گرفتم
والا قضیه این مدل m2 رو نمیدونم
اما اینطور که قبلا شنیدم پارسال و قبل از اینکه این صفحه توضیحات تیبا به سایت سایپا اضافه بشه و نام 4 مدل رو اونجا اضافه کنن به مشتریان گفته بودن اگر مدل 2 ایربگه (m2) میخوان باید تا سال 90 منتظر بشن و اگر میخواهند قید ایربگ سرنشین را بزنند خودروی مدل lx را به ایشان تحویل میدادند.
حالا اینکه در خودروهای امسال که در سایت سایپا دقیقا نام 4 مدل ذکر شده و طبق گفته ی نمایندگان سایپا در حال حاضر خودرو sx یه مشتریان تحویل میشود چرا برای شما زده اند m2 در حالی که در سایت مدلی به نام m2 نیست جای بحث دارد.
حالا دوستان عزیزی که ثبت نامی های پارسال میباشند اگر سند خودرو به دستشان رسیده اگر لطف کنند و نام مدل ذکر شده را بنویسند شاید گره از کار شما هم باز شود.
از دوستان عزیز جدا خواهش می کنم سری به پستهای قبلی بزنند و با خواندن و مرور آنها از به کار بردن سوالات و مطالب تکراری خودداری کنند
آقای بندری قبلا اعلام کردتد که تیبا فعلا در سه مدل تولید می شود m1 , m2 , m0 که مدل m2 طبق گفته ایشان همان sx است:
bandary :
دوستان فعلا داریم تو کارخونه فقط و فقط m2 تولید میکنیم که بالاترین تیپ هست فعلا که ایبرگ راننده و abs 4 کاناله داره قیمت فول 11700 تعیین شده فقط خیلی ضایع هست که یه ماشین فول شیشه بالابر برقی عقب نداشته باشه!!!!!! فعلا هم روزانه 20 تا تولید داریم
سئوال اینجاست که چطوری همین الان سایپا برای تحویل تیر ثبت نام تیبا داره در حالیکه هنوز ماها که پارسال ثبت نام کردیم و تحویلی تیر هستیم خبری از دعوتنامه نیست جالب اینجاست که قبلا حتی یکی گفته بود ثبت نام فروردین 88 بوده و ماشینو تحویل نگرفته اقای بندری تولیداتون افزایشی کاهشی پیدا نکرده؟فکر میکنم یه مشکلی هست ماشینها تولید میشه ولی به مشتری تحویل داده نمیشه...
nasimafza
12-06-2011, 19:30
یکی نیست جواب سوال من رو بده؟ :19:
تیبایی که تحویل میگیریم بیمه بدنه هم داره؟
TIBA-NAVID
12-06-2011, 19:32
از دوستان عزیز جدا خواهش می کنم سری به پستهای قبلی بزنند و با خواندن و مرور آنها از به کار بردن سوالات و مطالب تکراری خودداری کنند
آقای بندری قبلا اعلام کردتد که تیبا فعلا در سه مدل تولید می شود m1 , m2 , m0 که مدل m2 طبق گفته ایشان همان sx است:
bandary :
دوستان فعلا داریم تو کارخونه فقط و فقط m2 تولید میکنیم که بالاترین تیپ هست فعلا که ایبرگ راننده و abs 4 کاناله داره قیمت فول 11700 تعیین شده فقط خیلی ضایع هست که یه ماشین فول شیشه بالابر برقی عقب نداشته باشه!!!!!! فعلا هم روزانه 20 تا تولید داریم
واقعا هم ضایع هست این نکته...
افسوس که تیبا در موتور شیشه بالابر و 2 کلید که مطمئنا به بحران بر خورده ....
وگرنه این حرکتو نشون نمیداد از خودش
چی بگم ....
دوست عزیز کلید ایربگ سمت شاگرد فقط مخصوص ایربگ سمت شاگرد هست و امکان خاموش و روشن شدن دارد ولی ایربگ راننده همیشه روشن هست و کلید ندارد
کسی میدونه تیبایی که تحویل میگیریم بیمه بدنه هم داره؟
اره یکسال بیمه تمام بدنه داره خیالتون راحت و همچنین کارت نارنجی
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
بله تو سند من نوشته مدل sx
سلام دوستان و به خصوص اقای بندری
من مطلبی در سایت خبری خوندم و پیرو ان نظر یکی از دوستان که تیبا داره
ایا اینا صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------
12-نداشتن ایربگ
13-بسته نشدن مناسب دربها
14- گیر کردن سیم گاز
15- خرابی درب سوپاپ
خدمت دوستان صادقانه بگم در مورد ماشین من هیچکدوم از موارد بالا به جز مورد 13 را تایید نمی کنم که اون هم در مورد یکی از دربها و درب صندوق عقب درست هست که اونم میگن در سرویس اولیه درستش میکنن و مصرف جاده هم بگم کمتر از هفت لیتر هست و در مورد ایربگ هم بگم به نظر میرسه بیشتر قضیه سی اسی باشه و ربطی به تیبا نداره و ممکنه بعضیها بخوان اب رو گل الود بکنن تا بتونن ماهی شون رو بگیرن و بیخود تیبا رو میکوبن تا دل مردم رو خالی کنن
231 و m2 کد پروزه های تیبا هستنند
سلام. جالبه كه واسه يه پروژه كد هاي متفاوتي رو گذاشتن: ( m2:231:sx) .!! براي صنايع خودرو سازي ديگه هم همچين چيزي بنظر شما مرسومه؟ يا نه اين مخصوص سايپا و صنايع خودرو سازي ايرانه؟
free_rockboy
13-06-2011, 00:57
[QUOTE=mohzoh;6174460]اره یکسال بیمه تمام بدنه داره خیالتون راحت و همچنین کارت نارنجی
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
خیلی جالبه.
ماشین من بیمه بدنه نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
TIBA-NAVID
13-06-2011, 05:51
خدمت دوستان صادقانه بگم در مورد ماشین من هیچکدوم از موارد بالا به جز مورد 13 را تایید نمی کنم که اون هم در مورد یکی از دربها و درب صندوق عقب درست هست که اونم میگن در سرویس اولیه درستش میکنن و مصرف جاده هم بگم کمتر از هفت لیتر هست و در مورد ایربگ هم بگم به نظر میرسه بیشتر قضیه سی اسی باشه و ربطی به تیبا نداره و ممکنه بعضیها بخوان اب رو گل الود بکنن تا بتونن ماهی شون رو بگیرن و بیخود تیبا رو میکوبن تا دل مردم رو خالی کنن
بله دوست خوبم.
قضیه متاسفانه همینه.
از همون ابتدای ورود تیبا یا حتی قبل از ورود و هنگام معرفی خیلی ها به همه چیز این خودرو از ظاهر گرفته تا شتاب و در و دیوار و ایربگ و ... ایراد گرفتند.
تا به حال سعادت داشتیم که دروغ های آنها در مورد مسائل مصرف سوخت ، شتاب 0 تا 100 18 ثانیه !!!
و هزار و یک حرف بی اساس دیگرشان را ببینیم.
حالا هم رسیدند به ایربگ و متاسفانه افرادی که مدل کف تیبا را دریافت کردند و ایربگ سرنشین ندارند هم ایشان را در رسیدن به هدفشان همراهی کرده اند.
ممنون از شما دوست خوب
---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------
سئوال اینجاست که چطوری همین الان سایپا برای تحویل تیر ثبت نام تیبا داره در حالیکه هنوز ماها که پارسال ثبت نام کردیم و تحویلی تیر هستیم خبری از دعوتنامه نیست جالب اینجاست که قبلا حتی یکی گفته بود ثبت نام فروردین 88 بوده و ماشینو تحویل نگرفته اقای بندری تولیداتون افزایشی کاهشی پیدا نکرده؟فکر میکنم یه مشکلی هست ماشینها تولید میشه ولی به مشتری تحویل داده نمیشه...
من با نمایندگی صحبت کردم.
گفتند دیگه تمام مانده های سفارش های قبلی تحویل شدند
و هرچه مانده سفارشات پارسال است
و با توجه به نبود مشکل در تولید آنها هم تحویل خواهند شد.
ضمنا گفتند دعوت نامه تحویلی های تیرماه هم تا ابتدای تیرماه خواهد آمد
farshid gandomi
13-06-2011, 06:28
متاسفم واسه اينكه 2سال و 2ماه در انتظار اين خودرو موي سپيد كردم. وبا اينكه تاريخ 12/3/90 تيباي ما فاكتور شده ولي هنوز خبري نيست.من هم كه قصد فروش دارم با پيگيريهايي كه كردم به اين نتيجه رسيدم كه در بازار حتي به قيمت پايه كارخانه هم به فروش نميرسد. متاسفم براي خودم و براي سايپا
اگه همه مانده هاي قبلي و تحويل دادن پس چرا واسه منو ندادن من فروردين 88 ثبت نام كردم.
captainpersian
13-06-2011, 07:24
متاسفم واسه اينكه 2سال و 2ماه در انتظار اين خودرو موي سپيد كردم. وبا اينكه تاريخ 12/3/90 تيباي ما فاكتور شده ولي هنوز خبري نيست.من هم كه قصد فروش دارم با پيگيريهايي كه كردم به اين نتيجه رسيدم كه در بازار حتي به قيمت پايه كارخانه هم به فروش نميرسد. متاسفم براي خودم و براي سايپا
دوست عزیز با احتساب سود اینجور حرفها ماشین شما چند برای خودت تموم شد؟
من ثبت نام بهمن 89 هستم تحویل شهریور 90 و قصد سوار شدن دارم.اما اینجور که بوش میاد ظاهرا گرونتر از بازار تموم میشه :41:
من با نمایندگی صحبت کردم.
گفتند دیگه تمام مانده های سفارش های قبلی تحویل شدند
و هرچه مانده سفارشات پارسال است
و با توجه به نبود مشکل در تولید آنها هم تحویل خواهند شد.
ضمنا گفتند دعوت نامه تحویلی های تیرماه هم تا ابتدای تیرماه خواهد آمد
من ثبت نامی اسفند 87 هستم و تا الان دو سال و 4 ماهه که منتظرم و خبری نیست
خیلی حرف نمایندگی ها را جدی نگیر
دوست عزیز به پست قبلی توجه نکردی من گفتم تو سند من جلوی تیپ فقط نوشته 231 و اسمی از چیز دیگه ای (sx یا m2) برده نشده
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
[QUOTE=free_rockboy;6174712][QUOTE=mohzoh;6174460]اره یکسال بیمه تمام بدنه داره خیالتون راحت و همچنین کارت نارنجی
خیلی جالبه.
ماشین من بیمه بدنه نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
پشت کارت نارنجی نوشته یکسال بیمه بدنه
[QUOTE=ali1323;6173354]از دوستان عزیز جدا خواهش می کنم سری به پستهای قبلی بزنند و با خواندن و مرور آنها از به کار بردن سوالات و مطالب تکراری خودداری کنند
دوست عزیز به پست قبلی توجه نکردی من گفتم تو سند من جلوی تیپ فقط نوشته 231 و اسمی از چیز دیگه ای (sx یا m2) برده نشده
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
[QUOTE=free_rockboy;6174712]
پشت کارت نارنجی نوشته یکسال بیمه بدنه
درسته،کارت گارانتی و امداد خودرو و کارت بانک ملت و کارت بیمه بدنه و کارت نارنجی همه در یک کارت الکترونیکی تعبیه شده و کار رو راحتر کرده
captainpersian
13-06-2011, 12:30
جالب بود جالبتر هم شد!!!!
ارم شرکت خودشون هم جلو پنجره زده
vahidreza_sh
13-06-2011, 14:20
دوستان یه سوال دارم البته ربطی به تیبا نداره و کلی هست.چون دیدم اینجا شلوغه و اکثر فعالیتها در این تاپیکه میپرسم البته اگه اشکالی نداره.
ما یه ماشین ثبت نام کردیم (ریو) و تحویلش شهریوره.اگر بعد از اومدن دعوت نامه پول رو به حساب نریزیم چی پیش میاد؟ آیا همه سود پولمون از بین میره؟ آیا برای ماه بعد باز دعوتنامه میاد؟ اگر اومد آیا سود پول رو تا آخرین دعوتنامه ای که اومد و پول رو به حساب ریختیم محاسبه میکنن یا تا همون شهریور؟ تا چند تا دعوتنامه پشت سر هم میاد؟
با تشکر
اقای بندری سلام
اگه رینگ و لاستیک تیبا رو 1 اینچ بزرگتر کنیم از نظر فنی مشکلی داره؟از نظر گارانتی شرکت گیر نمی دن؟ممنون
دوستان امروزاز نمایندگی گفتن دعوتنامه اومده رفتیم از بین رنگهای مشکی و ابی تیره و نوک مدادی بنفش و نقره ای و سفید نهایتا رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردیم سفید 200 تومن ارزونتر بود ولی بخاطر حرفهایی که اینجا بعضی گفته بودنن ازش صرفنظر کردیم ثبت نام ما اسفند پارسال بود تاریخ تحویل هم 31 تیر هستش حالا نمیدونم دقیقا کی تحویل میدن ؟جریمه تاخیر چقدره ؟بیمه بدنه داره یا نه؟
ضمنا قیمت پایه کارخونه رو 11.800 برای رنگهای متالیک زده است
دوستان امروزاز نمایندگی گفتن دعوتنامه اومده رفتیم از بین رنگهای مشکی و ابی تیره و نوک مدادی بنفش و نقره ای و سفید نهایتا رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردیم سفید 200 تومن ارزونتر بود ولی بخاطر حرفهایی که اینجا بعضی گفته بودنن ازش صرفنظر کردیم ثبت نام ما اسفند پارسال بود تاریخ تحویل هم 31 تیر هستش حالا نمیدونم دقیقا کی تحویل میدن ؟جریمه تاخیر چقدره ؟بیمه بدنه داره یا نه؟
تو آگهي همشهري امروز تيبا sx رو زده 11 ميليون و 150 هراز تومان تحويل 7 روزه از نمايندگي سايپا .:18:
TIBA-NAVID
14-06-2011, 16:17
سلام
منم به دلایل مختلف همین رنگ نوک مدادی رو انتخاب کردم و به نظرم بهترین رنگه برای تیبا.
در صورت نبستن کمربند ایمنی ایا ایربگ تیبا مانع برخورد سینه راننده با فرمان و سر راننده و سرنشین با شیشه جلو میشود یاخیر؟ یا به عبارت دیگه بدون کمربند ایمنی میشه امیدوار بود که ایربگ جان سرنشینان خودرو را حفظ کند؟
az-tractor
14-06-2011, 22:33
سلام دوستان
من یه ریو داشتم که تصادف کردم
دادم درستش کدن ولی الان 9 ملیون یا 10 ملیون بیشتر نمیره
میخوام یه کم دیگه بذارم روش یه تیبا بگیرم
بهم بگین آیا راضی هستین یا نه
از لحاظ شتاب و سرعت و جاده و آسایش و فنی و .....
آیا از لحاظ فنی شبیه پراید هست؟
با چه ماشینی میشه مقایسش کرد؟
لطفا جواب بدین
لطفا راهنماییم کنین تا در خریدم اشتباه نکنم چون ماشین دست 2 نمیخام بخرم
سلام. من مي خواهم از تيبا انصراف بدم برم سراغ ريو يا تندر 90. بنظرتون كارم درسته؟ آقاي بندري با توجه به اينكه ريو و به نوعي تندر مربوط به سايپا ( پارس خودرو) ميشه مي تونيد راهنماييم كنيد. راستيتش اگه اينكارو بكنم يه كم از لحاظ مالي بهم فشار مياد واسه همين دو دل هستم. ميشه راهنماييم كنيد... ممنون
az-tractor
14-06-2011, 23:46
سلام دوستان
لطفا جواب بدین
---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
لطفا راهنمایی کنین
شتابش خوبه؟؟؟
تو جاده خوب میره؟
آدم توش احساس آسایش میکنه؟
تو آگهي همشهري امروز تيبا sx رو زده 11 ميليون و 150 هراز تومان تحويل 7 روزه از نمايندگي سايپا .:18:
اینا چون می دونن تحویل تیبا مشکل داره و معلوم نیست کی بدن تو آگهی میزنن 7 روزه و حاضرن زیر قیمت بدن چون هم تعریف خوبی نشنیدن هم اینجوری زودتر به پولشون میرسن و از شر نمایندگی و انتظار تحویل راحت میشن
قیمت واقعی توی نمایشگاه 12 یا بالاتره
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:21 AM ----------
دوستان یه سوال دارم البته ربطی به تیبا نداره و کلی هست.چون دیدم اینجا شلوغه و اکثر فعالیتها در این تاپیکه میپرسم البته اگه اشکالی نداره.
ما یه ماشین ثبت نام کردیم (ریو) و تحویلش شهریوره.اگر بعد از اومدن دعوت نامه پول رو به حساب نریزیم چی پیش میاد؟ آیا همه سود پولمون از بین میره؟ آیا برای ماه بعد باز دعوتنامه میاد؟ اگر اومد آیا سود پول رو تا آخرین دعوتنامه ای که اومد و پول رو به حساب ریختیم محاسبه میکنن یا تا همون شهریور؟ تا چند تا دعوتنامه پشت سر هم میاد؟
با تشکر
یکی از دوستان من مرحله اول که دعوت نامه اومده بود پول نداشت بریزه گفتن ماه بعد دوباره دعوتنامه میاد و فکر کنم چند بار تکرار بشه در مورد سود پول هم بعیده اینا دوزار به کسی بیشتر بدن
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
سلام دوستان
لطفا جواب بدین
دوست عزیز در پست های قبلی کسانی که تحویل گرفتن و استفاده کردن توضیح دادن می تونی مراجعه کنی
در مجموع ماشین خوبیه و حداقل خیلی بهتر از پرایده و با همین قیمت 11 تا 12 تومن( نه بیشتر) بهترین گزینه برای خریده
در صورت نبستن کمربند ایمنی ایا ایربگ تیبا مانع برخورد سینه راننده با فرمان و سر راننده و سرنشین با شیشه جلو میشود یاخیر؟ یا به عبارت دیگه بدون کمربند ایمنی میشه امیدوار بود که ایربگ جان سرنشینان خودرو را حفظ کند؟
تمامی خودرو سازی های بزرگ میگن که برای استفاده درست از ایبرگ حتما باید کمربند ایمنی بسته باشه چون اگر بسته نباشه ایبرگ به جای اینکه ناجی شما بشه خودش عاملی برای مرگ میشه
کلا ایبرگ بدون کمربند معنی نداره و خطر بالایی ددره نمونه اش رو هم در بی توجهی و عدم اموزش هموطنانمون دیدم که به علت عدم توجه به مقرارت ایبرگ جانشون رو از دست دادن یا در سطح پایین تر دچار شکستگی در بینی خرد شدن فک گونه ها و شکستگی زانو شدن
TIBA-NAVID
15-06-2011, 09:27
سلام دوستان عزیز
دیروز دعوت نامه من هم اومد
ثبت نامی بهمن ماه هستم.
تحویلی تیرماه90
رنگ رو نوک مدادی انتخاب کردم
الان میتونم بگم قضیه ی اون آگهی همشهری که دوستمون گفت و من ندیدم از کجا اب میخوره
توی فاکتورم قیمت با لحاظ سود و هدیه مشتری برای مشتری همون حدود تموم میشه و احتمالا اون آقا میخواسته به همون قیمت که پول داده رد کنه ماشینو !!!
اما تو بازار و تو نمایندگی جلوی خونمون الان 11.500 گذاشتنش برا فروش
حتی 11:700 هم دیدم
captainpersian
15-06-2011, 10:38
تيبا SX صفر 90 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
, تیبا SX صفر 90 , بنفش روشن متالیک2ایربگ , ABS - هیدرولیک (400 / 11)
تيبا فول صفر نوكمدادي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%D9%8A%E2%80%8C.html)
, تیبا فول صفر نوک مدادی , ABSهیدرولیک2ایربک کارت نارنجی , نیازبه پول ق 150 / 11 شمس آباد
---------------------------------------------------------------------------------------------
اینا اگهی همین امروز همشهری از سایت دیدم و مال شخص هست نه نمایندگی .این وضع باشه ضرر هست
تنها حسن واسه من اینه که من رنگ مسی میخواستم اینجور به رنگ که می خوام میرسم
اما اگه نظرم عوض بشه رنگ دیگه بخوام واقعا ضرره.بعد هم تو نمایشگاه ماشین میزارن که بخوان خوب بفروشن اما قیمت واقعی تیبا الان نرمال رو 11.200 ایناست .حالا با همه اینها که قیمت واسه شما 11.800 حساب کردن .با احتساب سود پول اینا چقدر در میاد؟
TIBA-NAVID
15-06-2011, 11:17
تيبا SX صفر 90 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تيبا فول صفر نوكمدادي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%D9%8A%E2%80%8C.html)
, تیبا فول صفر نوک مدادی , ABSهیدرولیک2ایربک کارت نارنجی , نیازبه پول ق 150 / 11 شمس آباد
---------------------------------------------------------------------------------------------
اینا اگهی همین امروز همشهری از سایت دیدم و مال شخص هست نه نمایندگی .این وضع باشه ضرر هست
اما اگه نظرم عوض بشه رنگ دیگه بخوام واقعا ضرره.بعد هم تو نمایشگاه ماشین میزارن که بخوان خوب بفروشن اما قیمت واقعی تیبا الان نرمال رو 11.200 ایناست .حالا با همه اینها که قیمت واسه شما 11.800 حساب کردن .با احتساب سود پول اینا چقدر در میاد؟
دوست خوبم الان تیبای نوک مدادی مدل فروردین 90 توی بنگاه سرکوچمون هست و 11500 قیمت گذاشته
همین مدل اس ایکس هست
الان توی فاکتوری که برا من اومده
نوشته قیمت تمام شده برای مشتری (بعد از کم کردن قیمت هدیه سایپا و سود مشارکت) شده 11150
البته برای رنگ متالیک و مدل اس ایکس
مدل پایین تر و رنگ معمولی ارزون تر
یعنی اون کسی که ماشینشو میخواد 1150 رد کنه اون قدر پولشو لازم داره که با همون پولی که داده میخواد ردش کنه
وگرنه الان ماشین فروردین که احتمال اینکه این ایراد صدا توش رفع نشده باشه هست رو دارن 1500 میفروشن جلو چشم خودم
من اگر ثبت نام نکرده بودم روی هوا این ماشین بنده خدا رو میخریدم
چون داره 1150 و به قیمت تموم شده برا خودش و بدون ریالی اضافه کردن میفروشه
اشتباه نکنین قیمت تیبا این نیست
حداقل نمایشگاه هایی که من میبینم که قیمتاش اینطور نیست
اون بنده خدا به قیمت تموم شده داره میفروشه
TIBA-NAVID
15-06-2011, 11:25
خلاصه دوستان برای من که دیروز دعوت نامه اومد
مهلت تکمیل وجهم تا دوشنبه 2 هفته ی آینده هست.
البته من یه درخواست مکتوب به سایپا دادم .
که تا هفته ی دیگه باید ببینم چه جوابی خواهند داد.
اگر بدقولی توی تحویل نکنن فقط خوبه...
چون تو تابستون بی ماشین باشی دیگه درد سر داره.
نمایندگی های سایپا که همه با هم میگن ما تموم بدهی های قبلی رو تحویل دادیم
فقط مونده سفارشای جدید تیر و مرداد و شهریور و به بعد
حالا نمیدونم مورد اون دوست عزیزی که از سال 87 گفتن تو نوبتن چیه!!!
چون اینجا که میگن همه ثبت نامیای قدیمو دادن
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
راستی یه نکته به شما بگم ....
تو فرمی که امروز به من دادن رنگ مسی اصلا برای درخواست وجود نداشت!!!!
من که نوک مدادی میخواستم.
اما تو رنگ های متالیک اصلا مسی وجود نداشت....
خلاصه دوستان برای من که دیروز دعوت نامه اومد
مهلت تکمیل وجهم تا دوشنبه 2 هفته ی آینده هست.
البته من یه درخواست مکتوب به سایپا دادم .
که تا هفته ی دیگه باید ببینم چه جوابی خواهند داد.
اگر بدقولی توی تحویل نکنن فقط خوبه...
چون تو تابستون بی ماشین باشی دیگه درد سر داره.
نمایندگی های سایپا که همه با هم میگن ما تموم بدهی های قبلی رو تحویل دادیم
فقط مونده سفارشای جدید تیر و مرداد و شهریور و به بعد
حالا نمیدونم مورد اون دوست عزیزی که از سال 87 گفتن تو نوبتن چیه!!!
چون اینجا که میگن همه ثبت نامیای قدیمو دادن
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
راستی یه نکته به شما بگم ....
تو فرمی که امروز به من دادن رنگ مسی اصلا برای درخواست وجود نداشت!!!!
من که نوک مدادی میخواستم.
اما تو رنگ های متالیک اصلا مسی وجود نداشت....
رنگ مسی را بنا بر این که تولید داشته باشند یا نه تو دعوت نامه ها فرستاده می شه
دوشنبه یه خانومی از نمایندگی تماس گرفت و گفت چون قبلا رنگ را مسی درخواست داده بودید الان ماشین آماده است. اگه پولت آماده است برات دعوت نامه بزنم.
منم گفتم بزن.
گفت دیگه امکان تعویض رنگ نیست . مطمعنی مسی میخای ؟ گفتم مطمعنه پولشم جوره.
تایید شد و قرار شد که دعوتنامه رو تایید کنه بیاد
اما
امروز یه آقایی باهام تماس گرفت که مسی تولیدش متوقف شده فعلا و فقط تیبا سفید داریم.تحویل می گیری؟
گفتم بعد از دو سال همین؟نه نمیخام .مسی می خام
گفت مسی نداریم و خط تولید مسی متوقف شده. حتی دیگه برای پراید هم رنگ مسی وجود نداره. شاید بتونیم مشکی و نوک مدادی بهت بدیم
گفتم من فقط و فقط مسی می خام.نشد نمی خام
یارو بدجور سگ شده بود اما من کوتاه نیومدم.
گفت شاید زیاد معطل بشی
گفتم به درک
اونم تلفن را قطع کرد
سلام. دعوت نامه من هم كه ثبت نامي بهمن 89 بودم اومد، فقط با توجه به اين قيمت هاي بازار نميدونم مي صرفه يا نه؟ من 5000000 ريخته بودم، واسم زدن قيمت تمام شده 11330 ( سفيد). اقاي tiba-navid شما چند اولش ريخته بودين كه الان 11150000 واسطون گفتن؟
TIBA-NAVID
15-06-2011, 19:52
رنگ مسی را بنا بر این که تولید داشته باشند یا نه تو دعوت نامه ها فرستاده می شه
دوشنبه یه خانومی از نمایندگی تماس گرفت و گفت چون قبلا رنگ را مسی درخواست داده بودید الان ماشین آماده است. اگه پولت آماده است برات دعوت نامه بزنم.
منم گفتم بزن.
گفت دیگه امکان تعویض رنگ نیست . مطمعنی مسی میخای ؟ گفتم مطمعنه پولشم جوره.
تایید شد و قرار شد که دعوتنامه رو تایید کنه بیاد
اما
امروز یه آقایی باهام تماس گرفت که مسی تولیدش متوقف شده فعلا و فقط تیبا سفید داریم.تحویل می گیری؟
گفتم بعد از دو سال همین؟نه نمیخام .مسی می خام
گفت مسی نداریم و خط تولید مسی متوقف شده. حتی دیگه برای پراید هم رنگ مسی وجود نداره. شاید بتونیم مشکی و نوک مدادی بهت بدیم
گفتم من فقط و فقط مسی می خام.نشد نمی خام
یارو بدجور سگ شده بود اما من کوتاه نیومدم.
گفت شاید زیاد معطل بشی
گفتم به درک
اونم تلفن را قطع کرد
منم همینو گفتم که اگر اصرار دارین به رنگ مسی دنبالشو بگیرین که تو دهوت نامه ها اصلا رنگ مسی ای وجود نداره
البته رنگ کاملا شخصی و سلیقه ای هست
ولی من که اصلا رنگ مسی ستیپا رو نمیپسندم
البته منظورم فقط رنگ های مسی تیبا و پراید هاست.
اما خودم به شخصه طرفدار پروپاقرص رنگ مسی c5 هستم
بسیار بسیار زیباست
اما متاسفانه شماره رنگ تیبا و پراید ها متفاوته و خیلی دیگه یه جوریه
از نزدیکم دیدمش اما در مقایسه با سرمه ای و نوک مدادی اصلا نپسندیدمش
راستی عزیز بازم میگم اگه مسی میخواین حتما دنیالشو بگیر
متاسفانه سایپا ظاهرا هرچی بزنه آدم باید بگیره
اصلا درخواست های مشتری گاهی حکم هیچ رو براشون داره!
اون از اون مدل فول اپشنشون
اونم از رنگ ها که من تو لیست رنگ ها برای متالیک فقط 5 یا 6 رنگو دیدم
از شرکتی که برای رنگ بهانه بیاره برای مشتری بیچاره ما انتظار داریم چند اپشن مختصر بذاره روی خودرو و مدل ex تحویلمون بده !!!
چه انتظار زیادی
درخواست شما و حرفای اون آقا رو دیدم از درخواست فوق العاده طاقت فرسای خودم متعجب شدم !!!!!!!!
TIBA-NAVID
15-06-2011, 21:41
سلام. دعوت نامه من هم كه ثبت نامي بهمن 89 بودم اومد، فقط با توجه به اين قيمت هاي بازار نميدونم مي صرفه يا نه؟ من 5000000 ريخته بودم، واسم زدن قيمت تمام شده 11330 ( سفيد). اقاي tiba-navid شما چند اولش ريخته بودين كه الان 11150000 واسطون گفتن؟
یه چیز جالب این وسط هست
من هم 5 تومن ریخته بودم
این وسط قیمت شما چرا فقط قیمت شما بالاتره؟؟؟؟
مال من متالیک هست و .....؟؟؟؟
گمونم شما منظورتون با من متفاوته
من دقیقا پولی که باید بپردازم رو گفتم
و سود و هدیه رو حساب نکردم
البته من هنوز واریز نکردمش
تا دوشنبه 2 هفته دیگه فرصت دارم
نامه ای فرستادم به سایپا و منتظر اخرین جوابشون هستم
TIBA-NAVID
16-06-2011, 08:12
میگم دوستان در مورد رنگ های تیبا این خیلی نشون داده شدن اون خطوط بغل خودرو و کوچک نشون دادن زیاد پشت خودرو به حد اعلاءش در رنگ نقره ای خودشو نشون میده.
حتی در عکس هایی که یکی از دوستان از رنگ مسی که زحمت گذاشتنشو کشیده بود هم با اینکه قدری کیفیت عکسش پایینه این خطوط رو نشون نمیده
در نوک مدادی هم که من انتخاب کردم همین طوره و اصلا خودشو نشون نمیده این نقطه ضعف های طراحی البته از دید من.
راستی تا هفته ی دیگه که من دیگه رسما باید تکمیل وجهمو انجام بدم دوستان عزیز مخصوصا اونایی که درخواست تهیه رنگ مسی رو دارن اگر براشون مقدور هست یه چند تا عکس با کیفیت بالا و در فضای نور عادی میتونن بذارن برامون؟
هرچند من از مسی پراید که اصلا خوشم نیومد.
گفتم یه درصد شاید مسی در تیبا به رنگ c5 هم داشته باشه
ممنون
ممنون
ممنون از همتون
سلام اقاي تيبا نويد. من هم دقيقا قيمتي رو كه بايد پرداخت كنم گفتم. تاريخ دقيق ثبت نام من 25 بهمن 1389 هستش. براي من تخفيف زده صفرو هديه مشاركت هم زدن 305000 تومان. بنابراين اگه سفيد انتخاب كنم قيمت تمام شده 11330000 و اگرم متاليك قيمت تيبا واسم 11530000 ميفته.تو دعوت نامه من قيمت پايه كارخانه واسه سفيد رو زده 11635000 و متاليك: 11835000. واسه شما تفاوت كجاست ؟ ممنون
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
TIBA-NAVID
17-06-2011, 09:14
سلام اقاي تيبا نويد. من هم دقيقا قيمتي رو كه بايد پرداخت كنم گفتم. تاريخ دقيق ثبت نام من 25 بهمن 1389 هستش. براي من تخفيف زده صفرو هديه مشاركت هم زدن 305000 تومان. بنابراين اگه سفيد انتخاب كنم قيمت تمام شده 11330000 و اگرم متاليك قيمت تيبا واسم 11530000 ميفته.تو دعوت نامه من قيمت پايه كارخانه واسه سفيد رو زده 11635000 و متاليك: 11835000. واسه شما تفاوت كجاست ؟ ممنون
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
سلام
من اون پرینتشو به نامه ای که نوشته بودم پیوست کردم و به نمایندگی تحویل دادم تا فکس کنه به شرکت
قراره اوایل هفته اینده برام جواب قطعی اخرشو بدن.
حالا با اینکه من مبلغا رو خوندم
فردا یا خودم میرن یا کسی رو میفرستم شرکت که یه پرینت دیگه برام بگیره و بعد مبالغ رو دقیق با ذکر نام مینویسم
شاید بازم من اشتباه به خاطر سپردم اما گمون نکنم
قیمت برای مشتری رو به خاطر سپردم .....
سلام. ديروز از يكي از همكارام كه با تيباش رفته بود مشهد ، در مورد ماشينش پرسيدم: مي گفت وقتي رسيده مشهد 1 ليتر روغن كم كرده بوده، بردم نمايندگي جواب ندادن.. كلي دلخور بود، نميدونم با اين حرف و حديث ها واقعا چكار بايد كرد. حسابي كلافه و دودلم. از طرفي با اين پول نمي تونم ماشين ديگه اي هم ( صفر) بخرم...بچه ها چيكار كنيم؟
TIBA-NAVID
17-06-2011, 10:16
سلام. ديروز از يكي از همكارام كه با تيباش رفته بود مشهد ، در مورد ماشينش پرسيدم: مي گفت وقتي رسيده مشهد 1 ليتر روغن كم كرده بوده، بردم نمايندگي جواب ندادن.. كلي دلخور بود، نميدونم با اين حرف و حديث ها واقعا چكار بايد كرد. حسابي كلافه و دودلم. از طرفي با اين پول نمي تونم ماشين ديگه اي هم ( صفر) بخرم...بچه ها چيكار كنيم؟
گفتید روغن، یاد نکته ای که پریروز در نمایندگی دیدم افتادم
تیبایی که داخل نمایندگی گذاشته شده بود و رنگش هم نوک مدادی بود.
نکته ای در زیر خودرو نظرم رو به خودش جلب کرد
که زیر موتور کاغذ گذاشته بودند
و وقتی نزدیک رفتم دیدم روغن از خودرو میریزه پایین
البته این عیبو من که ماشین های ایرانو دیدم زیاد زیاد جدی نمیدونم در نگاه اول و نظرم اینه که باید بررسی بشه
میتونه در اثر شل بودن یا معیوب بودن پیچ مربوط به محفظه روغن باشه که مساله ای نیست
اما میتونه هم مساله ی حادی باشه و در اثر مشکل سرسیلندر و سیلندر و .... که داستانی خواهد داشت برای اون بنده خدا که اونو میخواد بگیره!!!
البته روغن کم کردن در حین مسافرت یه زنگ خطر دیگه هم هست که اونم باید بررسی بشه
که خدای نکرده اب روغن قاطی نکرده باشه ماشین ایشون .....
در کل باید بررسی بشه ماشینشون....
حتما ماشینشون صفر هم بوده !
اون تاپیک اب بندی رو که گذاشتم منظورم بیشتر همین حرفا بود
من اوایلی که پرشیا اومده بود خودم یه پرشیای صفر رو 1 ماه بعد تحویل دیدم که واشر سرسیلندر عوض میکرد و مشکل اب روغن قاطی کردن هم پیدا کرده بود!!!!
از راننده پرسیدم که چی شده
گفت هیچی ماشین خوبی بود
همون اول که گرفتم تخت گاز کوبیدم رفتم مسافرت
اصلا تو جاده کم نمیاورد!!!!
خوب آخرش میشه این که سر ماه موتور ماشین باید بیاد پایین و .....
والا من که از چند همکار پرسیدم از ماشین توی جاده خیلی راضی بودن و مشکل خاصی رو نگفتن و از تحویلی های اون اول اول بودن
حالا این همکار شما یا بدشانس بودن
یا یه کم اون اول کاری مثل اون بنده خدا به ماشین نو فشار اوردن.
در مورد اينكه خوب آببندي كرده يا نه اطلاعي ندارم. فقط مي دونم كه پارسال ماشينو خريده و اين اولين سفرش بود.
راستي بنظرتون سايپا به ايرادات احتمالي موتور ماشين هم توجه داشته؟ و اونارو براي سري هاي جديدتر كه ماها باشيم برطرف كرده؟ كسي خبري در اين مورد داره؟
TIBA-NAVID
17-06-2011, 10:37
در مورد اينكه خوب آببندي كرده يا نه اطلاعي ندارم. فقط مي دونم كه پارسال ماشينو خريده و اين اولين سفرش بود.
راستي بنظرتون سايپا به ايرادات احتمالي موتور ماشين هم توجه داشته؟ و اونارو براي سري هاي جديدتر كه ماها باشيم برطرف كرده؟ كسي خبري در اين مورد داره؟
در مورد برطرف کردن ایرادات اولیه که من به نظرم چون تیبا اولین خودرو ملی سایپاست و میخواد در مقابل رقیبش حرفی برای گفتن داشته باشه به نظرم قاعدتا باید توجه بیشتری به این خودرو نشان داده بشه از جانب سایپا در خوروهای دیگر.
اما نمونه های مثبتی هم تا حال دیده شده
به طور مثال رفع ایراد صدای خودرو در سرعت های بالا که همگی خریداران بدون استثناء ازین صدا گله داشتند
و از ابتدای سال 90 این ایراد خودروها رفع شده و به قدیمی ها هم اطلاع دادند که برای تعویض دسته موتورها و و اصلاحات لوله اگزور و انباره اگزور مراجعه کنند تا این مشکلشان رفع شود.
ایرادات جزئی مثل پاره شدن تسمه دینام در برخی خریداران بوده که برای ان دسته خریداران هم اطلاعیه دادند که بر روی ان تعداد هم قطعه ی جدید اصلاح شده نصب گردد
ایراد دیگری که نشنیدیم ....
TIBA-NAVID
17-06-2011, 10:53
سلام مجدد دوستان
راستی چند پیشنهاد دارم در مورد تحویلی های جدید.
1 اینکه اگر تونستید باتری خودرو رو با اتمیک با کیفیت تعویض کنید.
چون متاسفانه این طور که بوش میاد سایپا روی تیبا برای کم کردن هزینه باتری ابی روی ماشین گذاشتن که اخرین باری که این باتری رو روی ماشینی داشتم روی پیکانی بود که سال 80 اونو داشتم !!!!!
حتی آر دی هم باتریش ابی نبود
یادمه یک بار این اب و اسیدش در اثر فشار داخلی زیاد پخش کرده بود و کلا رنگ کاپوت از داخل رو برده بود !!!!
بماند که کیفیت برق رسانی اتمیک ها چه قدر بالاتر است. و اصلا نیاز به نگهداری و بازرسی ندارند.
2:در مورد رینگ 14 و خرید لاستیک مرغوب تر برای خودرو هم نظرتون رو خواستم.
سایپا برای تیبا لاستیک ریویی و ظاهرا با برند بارز گذاشته است.
البته این مال دیده های من هست.
حالا نظرتون در مورد رینگ 14 حالا در حالت ایده ال الومنیومی چیه؟
یه نکته کوچیک جالب هم بهتون بگم ....
خودروی مگان رو که حتما دیدید و میشناسید؟
خودرویی بسیار شکیل و زیبا با موتور 1600 و 2000 در مدل های مختلفش.
و قیمتی حدود 27 تا 32 میلیون بسته به نوع گریبوکس خودرو/
حتما ابعاد بزرگ مگان رو در ذهن چند لحظه مجسم کنید
حالا میخوام بهتون اون نکته رو بگم .... اونم اینه که خودروی تیبا و ابعادی به مراتب کوچک تر از مگان
دقیقا هم وزن هست با مگان
و این نشون میده تیبا از جنس بدنه و استحکام خوبی باید علی الظاهر برخوردار باشه.
و اگر فقط مشکل کشش نداشته باشه و شتاب مطلوبی داشته باشه از نظر ایمنی باید بسیار خوب باشه.
captainpersian
17-06-2011, 12:56
سلام نوید جان
در مورد رنگ مسی خودم هم به شک افتادم چون مسی سایپا زیاد جالب نیست. من رنگ مسی که رو بعضی از 206 دیدم مد نظرم بود. اما یه بحث اینکه چند و قتی میخوام بگم اینه که یه جورایی سر ما ثبت نام بهمن به مناسبت 22 بهمن کلاه گذاشتن به صورتی که سود مشارکت ما 14 درصد هست و بعد اون شد 18 %
در مورد قیمت گفتم ماشین تو بنگاه همیشه گرونتر است.شما زمانی میتونی برد کنی تو خرید که به قیمت بخری و از مصرف کننده نه دلال.من کاملا مایوس شدم با این اتفاقات و صحبتهای که دیدم شنیدم هم از لحاظ فنی هم قیمتی
شما حساب کن از بهمن 5 تومان دادی دست اینا الان بهت رنگ متالیک میدن 11500 در صورتی که تو بازار ارزونتره و حق انتخاب هم با خودت هست.این نیست که یه ماشین بزارن جلوت از شانست روغن ریزی داشته باشه و فاصله دربها مناسب نباشه و 1000 تا چیر دیگه مثل بلایی که سر یه 111 اومد هیچ وقتم نشد کاریش کرد
نمیدونم دیگه چی بگم از طرفی بدم نمیاد از این ماشین و از طرفی فکر مشکلات بعدش داره کم کم نامید میکنه منو. باز این شما نظرات بقیه ببینیم به کجا میرسیم
TIBA-NAVID
17-06-2011, 15:11
سلام نوید جان
در مورد رنگ مسی خودم هم به شک افتادم چون مسی سایپا زیاد جالب نیست. من رنگ مسی که رو بعضی از 206 دیدم مد نظرم بود. اما یه بحث اینکه چند و قتی میخوام بگم اینه که یه جورایی سر ما ثبت نام بهمن به مناسبت 22 بهمن کلاه گذاشتن به صورتی که سود مشارکت ما 14 درصد هست و بعد اون شد 18 %
در مورد قیمت گفتم ماشین تو بنگاه همیشه گرونتر است.شما زمانی میتونی برد کنی تو خرید که به قیمت بخری و از مصرف کننده نه دلال.من کاملا مایوس شدم با این اتفاقات و صحبتهای که دیدم شنیدم هم از لحاظ فنی هم قیمتی
شما حساب کن از بهمن 5 تومان دادی دست اینا الان بهت رنگ متالیک میدن 11500 در صورتی که تو بازار ارزونتره و حق انتخاب هم با خودت هست.این نیست که یه ماشین بزارن جلوت از شانست روغن ریزی داشته باشه و فاصله دربها مناسب نباشه و 1000 تا چیر دیگه مثل بلایی که سر یه 111 اومد هیچ وقتم نشد کاریش کرد
نمیدونم دیگه چی بگم از طرفی بدم نمیاد از این ماشین و از طرفی فکر مشکلات بعدش داره کم کم نامید میکنه منو. باز این شما نظرات بقیه ببینیم به کجا میرسیم
آره دوست خوبم
در مورد رنگ اول بگم:
پس شما هم منظورت اون رنگ مسی هست....
اگه رنگ مسی ای که c5 داره و من دیدم و واقعا واقعا تو رنگ تک بود رو تیبا داشت شک نداشتم که یکی از رنگ های انتخابی من بود.
اما متاسفانه رنگ پراید مسی که افتضاحه و فوق العاده بدرنگه...
حالا تیبا هم فرق انچنانی با اون رنگ پراید نداره اگر عینا همون نباشه....
اما در مورد قیمت من والا به نظرم چیز دیگه دیدم...حالا فردا پرینت مجدد رو ازشون میگیرم و دقیقا مینویسم براتون
اما چیزی که من دیدم بدون لحاظ هدیه و سود برای متالیک 1150 بود نه 1500
و این قیمت با اون اگهی ها هم جور در میاد
یعنی طرف پول لازم بوده و به قیمتی که پول داده میخواد ماشینشو رد کنه
حالا فردا پرینتشو میگیرم میارم خونه و دقیق و مطمئن مینویسم
در مورد سود بله
من حرف شما در مورد افزایش سود به 18 درصد رو 1.5 ماه پیش متوجه شدم
حتی اون موقع به خاطر مشکل فشردگی بازپرداخت و کمبود نقدینگی که برام تو این موقع یعنی موقع گرفتن قسط آخر ماشین پیش میومد دو دل هم شدم که برم کنسل کنم قراردادمو
هم سود قرارداد جدید 18 درصد بشه
هم من توی تیر ماه حداقل پول سایپا از دوشم برداشته بشه...
اما سبک سنگین که کردم دیدم تو اون 4 5 ماهی که اینا میخوان تحویل بدن و ظاهرا میدن و مثل قبل نیست اوضاع
سودش نهایتش اون قدری نمیشه که ارزش داشته باشه ....
اما اگه دقیق بخوای بگیم فرق کسی که الان ثبت نام بکنه با ما که بهمن ثبت نام کردیم حدود 100 تومن سود بیشتر هست با لحاظ 5 6 ماه تو نوبت بودن
و سپرده 5 میلیونی
حالا انشالا که از ماشین راضی باشیم
من که از اطرافیان افرادی که گرفتن مجموعا ازش راضی هستن و انتظارشونو براورده کرده
تنها نکته منفی ای که جدیدا دیدم که البته عمومیت نداره روغن ریزی اون خودروی خاص تو نمایندگی بود
و البته نکات مثبت مدل های جدید رفع ایراد صدا و کم صدا شدن خودرو میباشد
راستی یه نکته که باید در مورد خوروهای صفر خرید از افراد فروشنده و قیمت اون ها یادمون باشه اینه که:::::
در مورد خرید اون خودرو ها هزینه ی خرج انتقال سند و انتقال پلاک به خودروی خرید شده اضافه میشن که کم هم نیستن و اگر آخر سر گرون تر در نیاد ارزون تر در نمیاد.
توجه کنین که این موارد در مورد خرید خودرو بعد از پرداخت ودیعه دوم به وجود میاد و اگر حواله فردی قبل از واریز حواله دوم رو بخرید این مشکلات رو ندارید.
سند و نمره به نام شما صادر میشه.
پس زیاد هم ناراحت نباشین دوستان.
خرید اون خودروها یه خرجای جانبی هم داره چون سند خوردن که اخر سرش فوقش میشه همون....
قبول دارم باید قیمت بالاتر میبود اما زیاد هم اونجوری که فکر میکنیم نیست ....
هر كي تيبا نوك مدادي گرفته لطفا عكسشو بزاره . ممنون
TIBA-NAVID
18-06-2011, 13:21
سلام دوستان عزیز
در مورد قیمت ها من اشتباه به خاطر سپرده بودم
ریز قیمت ها به صورت زیر بودند:
مبلغ ودیعه واریزی در بهمن ماه 89: 5000000 تومان
هدیه مشارکت:299000 تومان
قیمت تمام شده برای مشتری برای رنگ سفید :11336000 تومان
قیمت برای رنگ های متالیک:11536000 تومان
رنگ های متالیک قابل سفارش و قابل درخواست:
نقره ای-آبی تیره-بنفش روشن-نوک مدادی-مشکی
راستی در پاسخ به دوست عزیز که تصویر نوک مدادی رو میخواستن من با اینکه چندین نوک مدادی رو دیدم اما نتونستم خودم عکسی بگیرم اما عکسی که قبلا از شرکت منتشر شده بود از یک نما از خودروی رنگ نوک مدادی موجود بود که براتون همونو میذارم.
من که هرکار میکنم عکس داخل این مطلب ثبت نمیشه .لینکشو هم که میذارم ادرس سایتش حذف میشه.
حالا اون عکسو اواتر خودم گذاشتم.
ببخشید دیگه
ایا شماره رنگ های مشگی، نوک مدادی، نقره ای، سفید، بنفش، ابی و مسی تیبا با پراید یکی است یاخیر
TIBA-NAVID
18-06-2011, 13:32
ایا شماره رنگ های مشگی، نوک مدادی، نقره ای، سفید، بنفش، ابی و مسی تیبا با پراید یکی است یاخیر
ازین مطلب اطلاع ندارم .
اما از نظر دید چشمی به نظرم نوک مدادی 111 و تیبا یکی هستند و هر 2 خوب هستند.
سلام. دوستان تيبايي از همتون بخاطر لطفي كه داشتيد ممنونم. من عصر دارم ميرم واسه انصراف.. اميدوارم كارم درست باشه؟ دعوتنامه رو هم بيخيال شدم. هرچند نمايندگي بهم قول داد كه 31 تير حتما ماشينم مياد ولي يك كمي در مورد ماشين و شرايطش مطمئن نيستم. اما اميدوارم شما هايي كه تحويل ميگيرين براتون ماشين خوبي باشه.
ممنون
captainpersian
18-06-2011, 14:26
سلام دوست عزیز منم احتمالا همین کار بکنم
اما واسه انصراف هم با تاخیر پولتو میدن
من ماشین دارم قصد عوض کردن تو تابستان داشتم یکم دیگه صبر کنیم ببینیم چی میشه
در مورد قیمت هم من فکر میکنم اینهایی که ارزونتر میدن ثبت نام قدیم هستن
از حالا برای ماها که بهمن 89 نوشتیم کم کم شروع میشه
100% قیمت بالاتر میره و کیفیت هم همینتور اما بازم 2دل هستم تو رنج 11400 اینا ماشین صفر خوب نمیدن این یه حقیقته.یا باید 206 صندوقدار دست دوم سوار بشیم یا ریو کسی ماشین صفر میخواد بهترین گزینه هست
تو این کسایی که دارن یسری راضی هستند یکسری ناراضی!!
از دوستانی که ماشین گرفتن دعوت مبشه باز هم فعال باشند تو بحث ها و شاید یک کلوپ تیبا را اندازی کنیم که بهتر این ماشین بشناسیم .
دوستانی که گرفتند همه رفتند .:20:
TIBA-NAVID
18-06-2011, 15:12
حالا انشاالله تا پایان تیرماه اگر خودرو ما رو تحویل بدن
حالا 99.9 درصد همون مدل sx
انشاالله بعدش در مورد تیباهای جدید هم هر نکته ای بود خدمت دوستان ارائه خواهم کرد
سلام دوستان عزیز
در مورد قیمت ها من اشتباه به خاطر سپرده بودم
ریز قیمت ها به صورت زیر بودند:
مبلغ ودیعه واریزی در بهمن ماه 89: 5000000 تومان
هدیه مشارکت:299000 تومان
قیمت تمام شده برای مشتری برای رنگ سفید :11336000 تومان
قیمت برای رنگ های متالیک:11536000 تومان
رنگ های متالیک قابل سفارش و قابل درخواست:
نقره ای-آبی تیره-بنفش روشن-نوک مدادی-مشکی
راستی در پاسخ به دوست عزیز که تصویر نوک مدادی رو میخواستن من با اینکه چندین نوک مدادی رو دیدم اما نتونستم خودم عکسی بگیرم اما عکسی که قبلا از شرکت منتشر شده بود از یک نما از خودروی رنگ نوک مدادی موجود بود که براتون همونو میذارم.
من که هرکار میکنم عکس داخل این مطلب ثبت نمیشه .لینکشو هم که میذارم ادرس سایتش حذف میشه.
حالا اون عکسو اواتر خودم گذاشتم.
ببخشید دیگه
پس چرا تو دعوتنامه های قبل که اومده بود و دوستان ریزش را گذاشته بودند رنگهای متالیک 11810000 و سفید 11610000 حساب شده بود ؟؟؟؟؟؟؟
TIBA-NAVID
18-06-2011, 16:45
پس چرا تو دعوتنامه های قبل که اومده بود و دوستان ریزش را گذاشته بودند رنگهای متالیک 11810000 و سفید 11610000 حساب شده بود ؟؟؟؟؟؟؟
من که دقیقا از روی برگ دعوت نامه اطلاعاتشو نوشتم کاملا دقیق
با توضیحات کامل
دوستان رو نمیدونم....
free_rockboy
18-06-2011, 19:18
ماکه ماشین مدل 89 رو 12 تومن خریدیم!!!!!
با اینهمه ایرادات مدل 89 "دسته موتور. اگزوز- مشکل تسمه!"
فکر کنم کلاه بزرگی سرمون رفته.
در ضمن جالبه بدونید ماشین من 1 بار تسمه پاره کرده!
------
در ضمن اقای tiba navid :
برای جریان سوخت که گفته بودید بعد 5000 فیلرگیری میکنن و ازین حرفا! من شنیدم این ماشین اصلا فیلرگیری نمیشه!
اگه اشنا دارید لطفا بپرسید. واقعا داره اذیتم میکنه صدی 10.5 مصرفش!:41:
TIBA-NAVID
18-06-2011, 20:15
ماکه ماشین مدل 89 رو 12 تومن خریدیم!!!!!
با اینهمه ایرادات مدل 89 "دسته موتور. اگزوز- مشکل تسمه!"
فکر کنم کلاه بزرگی سرمون رفته.
در ضمن جالبه بدونید ماشین من 1 بار تسمه پاره کرده!
------
در ضمن اقای tiba navid :
برای جریان سوخت که گفته بودید بعد 5000 فیلرگیری میکنن و ازین حرفا! من شنیدم این ماشین اصلا فیلرگیری نمیشه!
اگه اشنا دارید لطفا بپرسید. واقعا داره اذیتم میکنه صدی 10.5 مصرفش!:41:
چه گرون خریدین شما....
دوست خوبم حتما برای مشکل تعویض دسته موتور مراجعه کنین چون هم از مشکل صدای ماشین راحت میشین
هم معلوم نیست سایپا بعدا این برنامه ها رو یادش باشه....
ماشینای جدید خیلی کم صدا شدن
در ضمن تو اطلاعیه جدید سایپا نوشته بود دوستانی که مشکل مکرر پاره شدن تسمه دینام دارن تو مدت کم حتما برن تا قسمت مخصوص رگلاژشون تیبایی گذاشته بشه.
اینم قابل شما
اما در مورد سوخت والا اونایی که من میبینم که از سوختش راضی هستن و بعد از 5000 میگن مصرف سوخت به حد نرمال طبیعی ماشین رسیده
حالا بازم براتون سوال میکنم اما جا داره از جناب آقای بندری عزیز هم در صورتی که در جریان باشن سوال بپرسیم در این مورد.
البته من در جریان نیستم نقص در سیستم اگزوز خودروهای تولید اولیه تا چه حدی بوده
اما باید بدونیم که بعضی ایرادات سیستم اگزوز میتونن باعث افزایش مصرف سوخت بشن
حالا اینکه ایراداتی که در سیستم قبلی بوده فقط مشکل صدا داشته یا مشکل دیگه هم کنارش ایجاد میکرده باید پرسید.
کلی عرض کردم
واسه دوستم توي ارديبهشت كه دعوتنامه اومده بود رنگ سفيد 11600 و متاليك 11800 بود . قيمت هاشون ديميه به هر كي هر چي دوست داشته باشن ميگن .
captainpersian
19-06-2011, 07:53
به احتمال زیاد این دعوت نامه که شما میگی مربوط به ثبت نام قدیم بوه که خواستن یه جورایی از سرو تهش بزنن.
بقیه دوستان که تیبا دارن مصرف سوخت باز هم به همین منوال هست؟
هر كي تيبا نوك مدادي گرفته لطفا عكسشو بزاره . ممنون
دوستان توجه كنن كه قيمت ماشين ميخواد بره بالا
و تيبا بخاطر اين ارزونتره تو بازار كه ثبت نامي هاي سال 87 با 2ميليون سود زير قيمت بازار ميدن
كساني كه ميخوان نقد بخرن زودتر بخرن
و براي كساني هم كه جديدا ثبت نام كردن با قيمت حدود 11 درمياد بصرفشون هست
چون بعد از اين ديگه اين قيمت پيدا نخواهد شد و قيمتا بالا ميره
captainpersian
19-06-2011, 10:24
واقعا نوک مدادی زیبا هست ماشین الانم نوک مدادی حیف که زود کثیف میشه خط نشون میده.
در مورد قیمت. کمپانی بالا میخواد ببره یا تو بازار؟
من فکر کنم رنج بازار بالا بره هم با توجه به فصل مسافرت و هم تموم شدن ثبت نامی های قبلی
به گزارش خبر خودرو، عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که فعالیتهای گسترده ای برای تولید خودروهای مناسب برای قشر متوسط جامعه صورت گرفته است گفت:اقدامات فراوانی ازجمله اشتراک برخی شرکتهای خودروسازی با سایر خودروسازان جهان صورت گرفته است تا خودرویی با قیمت مناسب در کشور تولید شود.
حسین گروسی در ادامه گفتگو با خبرنگار خبر خودرو گفت:البته باید توجه داشت که تولید خودروهای ارزان قیمت باعث کاهش کیفیت و خدمات پس از فروش نشود و باید خودروهایی تولید شده از استحکام لازم درنیرو محرکه وبدنه برخوردار باشند.
وی افزود:هم اکنون برخی خودروسازان کشور خودروهایی طراحی کردند از جمله تیبا که از استقبال خوبی مواجه شده است و در حالیکه خودرو ارزان قیمتی است از کیفیت مناسبی نیز برخوردار است.
وی با بیان این مطلب که افزایش تیراژ باعث کاهش قیمت خواهد شد گفت:خودروسازان باید سعی کنند تیراژ خودروهای تولیدی را افزایش دهند زیرا هرچه کمیت افزایش یابد قیمت کاهش خواهد یافت واین موضوع به نفع مصرف کننده داخلی است.
گروسی افزود:خودروسازان داخلی نباید به بهانه تولید خودرو ارزان قیمت برخی قطعات را از چین وارد کنند یا با برخی شرکتهای چینی جوینت شوند.
وی خاطر نشان کرد:در برنامه پنجم توسعه لحاظ شده است که خودروهای داخلی تولید شان را به 3میلیون برسانند واین در حالی است که هم اکنون یک ونیم میلیون در سال در کشور خودرو تولید می شود که همین عامل باعث گرانی خودروها شده است.
گروسی در پایان گفت:هم اکنون هزینه تمام شده تولید خودرو در کشور بسیار بالا است ودر صورتیکه خودروسازان ابتدا در کمیت و سپس کیفیت اقدامات موثری انجام دهند شاهد کاهش قیمت ها خواهیم بود.
captainpersian
19-06-2011, 13:06
وقتی میگن ارزون میشه شما ترجمه کن گرون میشه .اینجا ایران عزیزم
TIBA-NAVID
19-06-2011, 13:08
واقعا نوک مدادی زیبا هست ماشین الانم نوک مدادی حیف که زود کثیف میشه خط نشون میده.
در مورد قیمت. کمپانی بالا میخواد ببره یا تو بازار؟
من فکر کنم رنج بازار بالا بره هم با توجه به فصل مسافرت و هم تموم شدن ثبت نامی های قبلی
منم با توجه به اینکه چندین رنگ رو از نزدیک و دورادور دیدم به این نتیجه رسیدم با توجه به جمیع جهات نوک مدادی به نظر شخص من بهترین رنگ تیباست.
هم نسبت به مشکی و سرمه ای تیره کمتر خاک نشان میدهد
هم خطوط بغل خودرو را اصلا نشان نمیدهد
موضوعی که در رنگ سفید و به صورت تشدید شده در نقره ای بسیار جلوه ی بدی داره
از طرفی بر عکس نقره ای عقب خودرو را هم اصلا بد نشان نمیدهد.
من در ثبت نام اولیه به خاطر مساله خاک و .... نقره ای زده بودم که با توجه به نمای بد بغل و پشت سر خودرو به نوک مدادی تغییرش دادم.
در مورد قیمت ها باید بگم مطمئنا در بازار خودرو افزایشی شاهد خواهیم بود با توجه به رسیدن فصل سفر ....
مخصوصا تیبا که خودروی تازه واردی است و از قیمت مناسبی برخوردار است و تجهیزات کاملی دارد.
به نظرم در اینده 2 3 ساله شاهد همان اتفاقی که در مورد ال 90 افتاد و الان به رنج 15 16 میلیون رسیده است در مورد تیبا هم شاهد خواهیم بود....
حالا ببینید از الان گفتم....
پسفردا مدل ناچ بک تیبا که عرضه شود 4 شیشه برقی اش هم خواهند کرد و با همین امکانات به 14 15 میلیون خواهند داد
روند ثابت نبودن قیمت تیبا از اول هم شخص بود
یادتان باشد قرار بود تیبا ی فول آپشن 9990000 تومان باشد
اما الان به نزدیک 12 میلیون رسیده است
خیالتان راحت که به زودی به قیمت های بالاتر تیبا هم عادت خواهیم کرد و همه آن حرف اول و قرار اول را فراموش خواهیم کرد
کاری که در مورد ال90 افتاد
خودرویی که قرار بود 8 تا 9 میلیون عرضه شود !!!!!!!
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
بینهایت از لطف و محبت شما دوست خوبمون ممنونیم
خیلی زحمت کشیدید
از طرف خودم و سایر دوستان لازم دونستم تشکر ویژه ازتون به عمل بیارم
ممنون
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
خیلی زحمت کشیدید
ممنون[/QUOTE]
مخلصیــــــم
من دیروز یه تیبا دیدم به نظرم اومد بژ باشه ( یه چیزی شبیه تیبا دومی عکس پایین) نمیدونم تو رنگایی که گذاشتن بژ هم هست یا نه اما قشنگ بود بهش میومد
captainpersian
19-06-2011, 14:11
نه دوست عزیز بژ فعلا تولید نداره .مشکی نوک مدادی .بنفش.نقره ای .سفید .ابی تیره.
TIBA-NAVID
19-06-2011, 14:12
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
خیلی زحمت کشیدید
ممنون
مخلصیــــــم
من دیروز یه تیبا دیدم به نظرم اومد بژ باشه ( یه چیزی شبیه تیبا دومی عکس پایین) نمیدونم تو رنگایی که گذاشتن بژ هم هست یا نه اما قشنگ بود بهش میومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]
تو رنگایی که تو فاکتور من بود که میتونستم انتخاب کنم که نه
رنگاش همونایی بود که نوشتم براتون
بژ هم نبود
دیگه وقتی مسی رو دیگه نزنن که قبلا عکسش هم هست که به مشهدی ها تحویل دادن تو سری اول
انتظار داریم رنگ دیگه بزنن؟
captainpersian
19-06-2011, 14:24
مسی من یه چند تایی دیدم .چند وقت پیش هم نمایندگی ساعی پایینتر از پارک ساعی داشت .
2 تا نمایندگی فعال دیدم تا به حال از لحاظ فروش و نمایشگاهی.
یکی همین ساعی و یکی هم اریاشهر اول کاشانی روبرو پمپ بنزین میشه نمایندگی افشین پور که من اونجا ظاهر ماشین و نشیمن و فضای صندوق یه بازدید کردم.میشه گفت پراید بزرگتر شده!!
صندوق هم بد نبود نمیشه گفت عالی.در کل خوبه اگه ایراد فنی برطرف بشه.
اگه قسمت بشه بگیرم.اول 4تا رینگ پهن میندازم یکمم ارتفاع که ماشین رو بیاد و کپل بشه
امير رسول
20-06-2011, 08:07
با سلام خدمت تمامي دوستان
من در اسفند 87 ثبت نام كردم بعد از حدود دو سال و دو ماه دعوت نامه برام اومده در تاريخ 1390/2/10 تكميل وجه كردم در پرينت نمايندگي زده بود تحويل 1390/3/15 ( البته نمايندگي گفته بود ماشين 1 هفته اي مياد) و الان امروز كه 1390/3/30 ميباشد هنوز خبري نيست . نمايندگي هيچ جواب درستي نميده . به تهران زنگ ميزنم كسي جوابگو نيست ميكن با كاشان تماس بگير . باكاشان تماس ميگيرم (البته حداقل با يد 2 ساعت كار كني تا بتوني 1 شماره تلفن و بگيري تازه اونوقت آيا كسي باشه تلفن جواب بده يا نه) ميگن بايد با پيمانكار باربري تماس بگيري خلاصه همه مشكل به هم ديگه پاس ميدن واقعا براي شركت سايپا متاسفم .آيا كسي جابگوي اين خسارت من ميشه؟
امير رسول
20-06-2011, 09:42
آيا تا حالا كسي با مشكل من برخورد كرده ؟ آيا تونسته بعد از واريز وديعه دوم از نمايندگي جريمه بگيره ؟ اگه بوده شرايطش برام توضيح بدين ؟ الان 15 روز از تاريخ تحويل گذشته وهنوز هيچ خبري نيست (البته سند ماشين كارت سوخت و بيمه و كارت گارانتيش رسيده .) تاريخ بيمه 1390/3/7 كه 1 ماه از بيمه بدنه و بيمه شخص ثالث ميگذره ولي هنوز از ماشين خبري نيست .ممنون.
چرا رنگ نوك مدادي كه اينجا گذاشتين با عكس هاي نوك مدادي خود سايپا فرق ميكنه ؟؟
captainpersian
20-06-2011, 11:03
خیلی مسخره هست . هیچ کجا همچین چیزی نیست.قدیم ماشین میگرفتیم لنگ کارت سوخت و کارت ماشین بودیم
الان اینا میاد ماشین نیست.متاسفانه هیچ کاریم نمیشه کرد.
طرف تو نمایندگی بود ماشین تحویل گرفته بود(پراید) کمپرسور کولر نداشت.نمایندگی هم زیر بار نرفت !!!!
این موارد تو سایپا زیاده
آيا تا حالا كسي با مشكل من برخورد كرده ؟ آيا تونسته بعد از واريز وديعه دوم از نمايندگي جريمه بگيره ؟ اگه بوده شرايطش برام توضيح بدين ؟ الان 15 روز از تاريخ تحويل گذشته وهنوز هيچ خبري نيست (البته سند ماشين كارت سوخت و بيمه و كارت گارانتيش رسيده .) تاريخ بيمه 1390/3/7 كه 1 ماه از بيمه بدنه و بيمه شخص ثالث ميگذره ولي هنوز از ماشين خبري نيست .ممنون.
يكي ديگه از دوستان آقاي bryan1 هم مشكل شمارو داشت
نميدونم ماشينشو تحويل گرفت يا نه!!!واينكه بهش جريمه دادن نميدونم.
از ايشون بپرسيد
متاسفانه مملكت ما اينطوريه هيچكس عين خيالش نيست و رسيدگي نميشه.پول بايد بديم تو سري هم بايد بخوريم
تو همين آمريكا (شيطان بزرگ و جهانخوار و كفر و ...)ماشين و هر كالاي ديگه با سود 1.5درصد با مبلغ پيش كم ميدن بعد اگه تا يكي 2سال ناراضي و مشكلي داشته باشه با 1000 تا عذرخواهي و غلط كردن ازت پس ميگيرن و يا نوشو ميدن
امير رسول
20-06-2011, 12:00
نمونه بارز دزدي تو روز روشن . ولي كو چشم بينا و گوش شنوا...
امير رسول
20-06-2011, 12:51
ممنون . چطوري ميشه با ايشون ارتباط برقرار كرد ؟ چون ايشون ديگه تو بحثها شركت نمي كنن؟:11[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif:
TIBA-NAVID
20-06-2011, 13:14
چرا رنگ نوك مدادي كه اينجا گذاشتين با عكس هاي نوك مدادي خود سايپا فرق ميكنه ؟؟
رنگش عینا همون هست.
احتمالا شاید به چشم شما اینطور اومده و احساس کردید
عکس رو هم در سایه گرفتن و نور نرمال بوده
دوستان بزای نصب دزدگیر (به گفته این سایت) به این نکته توجه داشته باشند.
برای نصب دزدگیر تیبا احتیاجی به باز کردن رودری در راننده نمیباشد.
farshid gandomi
20-06-2011, 17:45
بعد از 2 سال و 2 ماه دعوت نامه اومده ، بعد از تكميل وجه و اعلام رسيدن خودرو تا تاريخ 15 خرداد و با تاخير 15 روزه يعني 29 خرداد تيباي ما اومد. چشمتون روز بد نبينه . به محض ديدن خودرو فكر كردم كه اين خودروي من نيست چون اونقدر گل ولاي بارون روش ريخته بود رنگ پيشنهادي نقره اي اين حقير مثل نوك مدادي شده بود. فندك ماشين هم ارسال نشده بود. بالاخره پس از تحويل سوار اين آهو شديم تا به نزديكترين بنگاه جهت فروش بريم. ماشين اونقدر زير آفتاب مونده بود مثل كوره داغ شده بود . از نمايندگي تا بنگاه فاصله اي حدود 25 كيلومتر ميشد . كولر رو روشن كرديم اما دريغ از يه ذره خنكي . شبيه فن فقط گرما از خودش تراوش ميكرد. نميدونم يادشون رفته گاز كولر بزنن يا.....تصميم گرفتم ماشينو اول بشورم بعد به بنگاه ببرم. تمام زوارهاي خودرو بي كيفيت و به طور ناشيانه اي روي ماشين زار ميزد هر جاي زوار رو كه دستمال ميكشيدم بلند ميشد. پمپ هيدروليك هم هر چند خيلي نرم و روان بود ولي كمي صدا ميداد. ترمزها خوب بودند. ديد عقب خيلي كم بود شبيه ال 90 . بيرون هم نسبت به كمپاني بي حياي سايپا قيمت خودرو اختلافي حدود 400000 هزار تومان را دارد.قيمت پايه 11810000 هزار تومان براي من زده بودند.يعني تو بازار ارزونتره. صندليهاش انصافا راحت و جادار بودند. صداي موتور هم از پرايد خيلي كمتر بود . ولي از لحاظ شتاب تعريفي نداشت.ممنون از توجهتون
ايا دما اب رادياتور تيبا تا خط وسط (خط دوم) نرمال است ياخير؟
من تيبا را 3/3/90 تحويل گرفتم ولي هنوز كارت خودرو نيامده (بقيه مدارك امده) چجوري بايد پيگيري كنم؟
TIBA-NAVID
20-06-2011, 19:58
ايا دما اب رادياتور تيبا تا خط وسط (خط دوم) نرمال است ياخير.
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
من تيبا را 3/3/90 تحويل گرفتم ولي هنوز كارت خودرو نيامده (بقيه مدارك امده) چجوري بايد پيگيري كنم؟
از ماشینت برامون بگو
از مشخصات و نکاتی که در موردش به نظرت میاد
ممنون میشیم ما رو بهره مند کنی از نظراتت
captainpersian
21-06-2011, 06:18
واقعا نمیدونم چی بگم
حالا این دوستمون که ماشین فروخت اما کسایی که دارن بیان یه توضیح بدن دق کردیم بابا هرروز یه بحث تازه پیش میاد.حیف که الان ماشین نمیخواستم وگرنه بهترین کار انصراف و خرید از بیرون.هم ارزونتره هم میبینی چی میخری
امير رسول
21-06-2011, 06:49
آقاي گندمي شرايط شما مثل منه .شما براي تاخير اقدامي كردي ؟ ماشين اگه فروختي چند فروختي؟ آيا اون وسايلي كه در سال 89 مشكل داشت و قرار بود در تيباهاي 90 ديگه اون مشكلا را نداشته باشه حل شده يا نه ؟( شرايط منم مثل شماست ولي هنوز ماشينم نيومده )
امير رسول
21-06-2011, 06:52
كارت ماشين معمولاً 1 تا دو ماه طول ميكشه بياد نبايد زياد عجله كني . اگه خيلي دير شده بايد به همون اداره پستي كه كارت سوخت و برگ سبز خودروتو آورده زنگ بزني
واقعا نمیدونم چی بگم
حالا این دوستمون که ماشین فروخت اما کسایی که دارن بیان یه توضیح بدن دق کردیم بابا هرروز یه بحث تازه پیش میاد.حیف که الان ماشین نمیخواستم وگرنه بهترین کار انصراف و خرید از بیرون.هم ارزونتره هم میبینی چی میخری
بله دقیقا حق با شماست کلا آدم باید چیزیرو که می بینه بخره و همون وقع تحویل بگیره چون اصلا نمیشه رو کار اینا حساب باز کرد. اما در کل ماشین ایرانی خریدن شانسیه چون دوتا ماشین تولید یه روز با هم فرق می کنن.
اما یه جمله برای جواب تمام این سوالات و تردیدها
این ماشین با همین قیمت مناسب ترین گزینه است
اگه واقعا کسی دو سه میلیون بیشتر داره که هیچ، چون گزینه های دیگه زیادن ولی اگه نداره نسبت به ظاهر و مشخصات کلی این ماشین مناسب ترین گزینه است. این مشکلات و معایب تو بقیه ماشین های ایرانی هم پیش میاد اما چون توقع ما نسبت به این ماشین بالاس و خیلی برای رسیدن بهش صبر کردیم برامون بزرگ جلوه کرده.
البته فکر نکنین دارم از سایپا طرفداری می کنم یا از وضعیت خودرو سازی راضیم اما با شرایط فعلی گل و بللبل این مملکت باید این چیزهارو تحمل کرد.
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
منم یه روز قبل از شما تحویل گرفتم و آمپر آب تقریبا همیشه وسطه و با توجه به فصل تابستون فکر می کنم نرمال باشه.
captainpersian
21-06-2011, 08:20
بله دقیقا حق با شماست کلا آدم باید چیزیرو که می بینه بخره و همون وقع تحویل بگیره چون اصلا نمیشه رو کار اینا حساب باز کرد. اما در کل ماشین ایرانی خریدن شانسیه چون دوتا ماشین تولید یه روز با هم فرق می کنن.
اما یه جمله برای جواب تمام این سوالات و تردیدها
این ماشین با همین قیمت مناسب ترین گزینه است
اگه واقعا کسی دو سه میلیون بیشتر داره که هیچ، چون گزینه های دیگه زیادن ولی اگه نداره نسبت به ظاهر و مشخصات کلی این ماشین مناسب ترین گزینه است. این مشکلات و معایب تو بقیه ماشین های ایرانی هم پیش میاد اما چون توقع ما نسبت به این ماشین بالاس و خیلی برای رسیدن بهش صبر کردیم برامون بزرگ جلوه کرده.
البته فکر نکنین دارم از سایپا طرفداری می کنم یا از وضعیت خودرو سازی راضیم اما با شرایط فعلی گل و بللبل این مملکت باید این چیزهارو تحمل کرد.
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
منم یه روز قبل از شما تحویل گرفتم و آمپر آب تقریبا همیشه وسطه و با توجه به فصل تابستون فکر می کنم نرمال باشه.
دوست عزیز شما که تقریبا 1 ماه خودرو گرفتید معایب و مزایا میتونید بگید؟
یه توضیح در مورد کولر و کشش خودرو و شتاب اولیه میتونید بگید؟
توقع ندارم تو این مدت کم موتور ماشین پایین بیارید.وقتی حرکت میکنید به نظر ماشین خسته راه می افته یا نرم و اینکه از لحاظ شما نسبت به خودروهای دیگه به شکل هست اگر سوار شدین(ریو.206.L90.لیفان) ؟
TIBA-NAVID
21-06-2011, 08:24
منم بعد ازینکه جوابمو دادن قرار شد روز 1 تیر وجهشونو پرداخت کنم تا ببینم کی میاد ماشین...
فردا پرداخت میکنم.
در فاکتوری که اومده نوشته موعد تحویل:31 تیرماه
یعنی اگه خوش قول باشن تا 31 ماه فرصت دارن
اگه بازم بدقول باشن که خدا میدونه
captainpersian
21-06-2011, 09:16
نوید جان ماشین گرفتی اگه امکانش بود تهران بودی . بیار ببینیم چه جوریه .؟
یه توضیح در مورد کولر و کشش خودرو و اینکه از لحاظ شما نسبت به خودروهای دیگه به شکل هست ؟
وقتی تیبا مشکی را تحویل گرفتم و از در نمایندگی بیرون امدم دیدم کیلومتر شمار کار نمی کند. رفتم نمایندگی معلوم شد عمدی بوده! بعد از اینکه از تعمیرگاه مجاز بیرون امدم متوجه شدم تیبا 3 تا محل جاسیگاری داره ولی خودرو من فقط یگ عد جاسیگاری داره و جای دوتاش خالی است ؟ با اینکه ماشین را شسته بودند ولی تمام درزها خاک رس کویر کاشان چسبیده بود ومعلوم بود مدت زیادی خاک خورده بود.از شتاب تو دنده 3و 4 خیلی راضی نیستم .(دوو ریسر مدل 93 من در این مورد از تیبا بهتر است).چسب بکار برده شده برای زه های بغل خوب نیست.کمک ها صدا میدهند که ظاهرا درسرویس اولیه باید درست شوند.اوایل هیدولیک فرمان کمی صدا میداد ولی حالا نه . لاستیک دور در اب بندی نیست.کولر بد نیست (روز اول نمیدونستم باید دگمه کولر را روشن کنم .فکر کردم خرابه باد گرم میزند)
از نداشتن شیشه بالابر عقب و ریموت کنترل خیلی شاکی هستم.جای یک سی دی اموزشی درکنار کتابچه راهنما خالی است.
با این قیمت فکر میکنم بهترین گزینه است
توقع ندارم تو این مدت کم موتور ماشین پایین بیارید.وقتی حرکت میکنید به نظر ماشین خسته راه می افته یا نرم و اینکه از لحاظ شما نسبت به خودروهای دیگه به شکل هست اگر سوار شدین(ریو.206.L90.لیفان) ؟
ماشینی که من تحویل گرفتم نرم بود و شتابش هم بد نبود منتظرم ببرمش سرویس اولیه و مدت آب بندیش تموم بشه تا ببینم تو جاده و سرعت بالا چجوریه
در مورد مشکل صدای کمک فنر
نمی دونم چرا ولی اکثر تیبا ها این مشکل رو دارن و صدایی مثه لق بودن چیزی از جلوی ماشین میاد که خیلی راحت حل میشه
کافیه پیچ بالای کمک فنر رو سفت کنین دیگه صدایی نمیشنوین
درمورد جا سیگاری که دوستمون گفته بودن باید خدمتتون عرض کنم که ماشین فقط یه جاسیگاری داره که بین دو صندلی جلو قرار میگیره و دوتای دیگه جالیوانیه
کلا مقایسه این ماشین با 206 یا ماشینای مدل بالاتر درست نیست چون هم از نظر قدرت موتور و هم از نظر قیمت تفاوت دارن
دوستان تيبايي
من ماشينم رو فروختم ولي توي اين 4 ماهي كه داشتم خيلي من رو اذيت كرد اميدوارم مال شما سالم باشه و چرخش براتون بچرخه و به اميد اينكه خودروسازان داخلي بيشتر به كيفيت و حقوق مشتري اهميت بدن.
شاد باشيد.
یک سوال از کارکنان سایپا کاشان دارم .
ایا خط رنگ پراید 111 در کاشان است؟
ماشینی که من تحویل گرفتم نرم بود و شتابش هم بد نبود منتظرم ببرمش سرویس اولیه و مدت آب بندیش تموم بشه تا ببینم تو جاده و سرعت بالا چجوریه
در مورد مشکل صدای کمک فنر
نمی دونم چرا ولی اکثر تیبا ها این مشکل رو دارن و صدایی مثه لق بودن چیزی از جلوی ماشین میاد که خیلی راحت حل میشه
کافیه پیچ بالای کمک فنر رو سفت کنین دیگه صدایی نمیشنوین
درمورد جا سیگاری که دوستمون گفته بودن باید خدمتتون عرض کنم که ماشین فقط یه جاسیگاری داره که بین دو صندلی جلو قرار میگیره و دوتای دیگه جالیوانیه
کلا مقایسه این ماشین با 206 یا ماشینای مدل بالاتر درست نیست چون هم از نظر قدرت موتور و هم از نظر قیمت تفاوت دارن
از توضیح در مورد جاسیگاری ممنون ،بی جهت به بچه ها تعمیرگاه شک کرده بودم.ولی شتاب پراید مدل 79 هم از تیبا بیشتر است.
captainpersian
21-06-2011, 10:00
از توضیح در مورد جاسیگاری ممنون ،بی جهت به بچه ها تعمیرگاه شک کرده بودم.ولی شتاب پراید مدل 79 هم از تیبا بیشتر است.
.
جدی؟انقدر ماشین تنبله؟
من ریو و L90 داشتم به خاطر یسری مشکلات مدتی 111 دارم.با این توضیح شما یعنی از پراید هم کمتره!!!!!
امير رسول
21-06-2011, 10:33
توجه شيرين كاري هاي جديد سايپا كاشان :
ديروز با شماره تلفن 03614200093 كاشان تماس گرفتم و شماره ساخت ماشين و دادم جوابي كه به من داد: ماشين تحويل پيمانكار باربري شده و تا فردا به دستتون ميرسه . بعد به نمايندگي كهربايي تماس گرفتم ميگه ماشين مشكل فني داره و بايد فعلاً صبر كنين . مجدداً با كاشان تماس گرفتم كاشان ميگه اصلاً امكان نداره وقتي ماشيني تحويل باربري بشه دوباره ازش تست فني بگيرن يا مشكل فني داشته باشه . ولي امروز كه با كاشان و نمايندگي كهربايي تماس گرفتم همگي به اتفاق ميگن تيبا ها مشكل فني داره و فعلاً تيبايي فرستاده نميشه و بايد همچنان منتظر باشين. خدا به خير كنه معلوم نيست اين ماشيني كه بعد از دو سال و نيم مي خوان تحويل بدن چي از كار دربياد .
free_rockboy
21-06-2011, 11:40
من کاملا از شتابش راضیم....
اصلا خسته نیست. دنده 1 فوق العادس... من با کولر هم که میرم ازش راضیم.:31:
دیگه خواهشا کسی از تنبلی نگه که مزخرفــــــــــــــــه...
درضمن قبلا بارها هم من. هم دیگر دوستان گفتن 3-4 زیاد جالب نست.:20:
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
.
جدی؟انقدر ماشین تنبله؟
من ریو و L90 داشتم به خاطر یسری مشکلات مدتی 111 دارم.با این توضیح شما یعنی از پراید هم کمتره!!!!!
اصلا تنبــــــــــــــــــــــ ـل نیست....
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
captainpersian
21-06-2011, 12:16
پس تقریبا یه چیزی تو مایه پراید .پراید هم 1 و 2 خوبی داره اما تو 3 و 4 کند هست.جاهایه دیگه هم در مورد دنده 4 خوندم بودم که کند هست.
من نمیدونم این ماشین پس با چی مقایسه کنیم. با این حجم موتور
من کاملا از شتابش راضیم....
اصلا خسته نیست. دنده 1 فوق العادس... من با کولر هم که میرم ازش راضیم.:31:
دیگه خواهشا کسی از تنبلی نگه که مزخرفــــــــــــــــه...
درضمن قبلا بارها هم من. هم دیگر دوستان گفتن 3-4 زیاد جالب نست.:20:
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
اصلا تنبــــــــــــــــــــــ ـل نیست....
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
دوست عزیز امیدوارم تو اتوبان موقع سبقت گرفتن کم نیاره.من هم همون حرف شما را گفتم ولی با برداشت خودم.لطفا یکم مهربون تر( که مزخرفــــــــــــــــه...)
یک سوال از کارکنان سایپا کاشان دارم .
ایا خط رنگ پراید 111 در کاشان است؟
بله دوست عزیز سالن رنگ کارخانه با پاشش همزمان 11 رنگ و 16 ربات پاشش نهایی در 4 طبقه توسط یک شرکت ایتالیایی نصب و راه اندازی شده با کمک ÷یمانکاران داخلی
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
توجه شيرين كاري هاي جديد سايپا كاشان :
ديروز با شماره تلفن 03614200093 كاشان تماس گرفتم و شماره ساخت ماشين و دادم جوابي كه به من داد: ماشين تحويل پيمانكار باربري شده و تا فردا به دستتون ميرسه . بعد به نمايندگي كهربايي تماس گرفتم ميگه ماشين مشكل فني داره و بايد فعلاً صبر كنين . مجدداً با كاشان تماس گرفتم كاشان ميگه اصلاً امكان نداره وقتي ماشيني تحويل باربري بشه دوباره ازش تست فني بگيرن يا مشكل فني داشته باشه . ولي امروز كه با كاشان و نمايندگي كهربايي تماس گرفتم همگي به اتفاق ميگن تيبا ها مشكل فني داره و فعلاً تيبايي فرستاده نميشه و بايد همچنان منتظر باشين. خدا به خير كنه معلوم نيست اين ماشيني كه بعد از دو سال و نيم مي خوان تحويل بدن چي از كار دربياد .
بله فعلا مشکل داریم و به زودی مرتفع میشه
بله دوست عزیز سالن رنگ کارخانه با پاشش همزمان 11 رنگ و 16 ربات پاشش نهایی در 4 طبقه توسط یک شرکت ایتالیایی نصب و راه اندازی شده با کمک ÷یمانکاران داخلی
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
میشه بگی چه مشکلی یا گفتنش مشکل داره ؟
درسته که تولید تیبا با رنگ مسی متوقف شده وقراره دیگه تیبا و پراید با رنگ مسی-قهوه ای تولید نشه ؟(اینو نمایندگی با تاکید فراوان در جواب درخواست بنده میگه )
درمورد شتاب باید بگم راضی کننده اس
در مورد سرعت: در حال گوش دادن موسیقی بودم که دیدم سرعت ماشین145هستش و اصلا متوجه نیستم ( نه تکونی و نه سرو صدای زیادی)
captainpersian
21-06-2011, 21:20
درمورد شتاب باید بگم راضی کننده اس
در مورد سرعت: در حال گوش دادن موسیقی بودم که دیدم سرعت ماشین145هستش و اصلا متوجه نیستم ( نه تکونی و نه سرو صدای زیادی)
دوست عزیز نمیدونم چه ماشین هایی داشتی و با چه چیزی مقایسه میکنی و می گی راضی کنندست.
میشه بیشتر توضیح بدید که چند وقته داربد ابراداش چیه ؟
TIBA-NAVID
21-06-2011, 21:34
دوست عزیز نمیدونم چه ماشین هایی داشتی و با چه چیزی مقایسه میکنی و می گی راضی کنندست.
منم تا حالا از هرکسی از همکاران و دوستان که تیباشونو گرفتن و بعضا سفر هم باهاش رفتن پرسیدم
از شتاب و سرعتش راضی هستن همگی به اتفاق
و همون طور که گفتم قبلا درجاده در کورس با خودروی 16 سوپاپ ال90 این رو گفت یکی از دوست هام و نه روی هوا و .....
اما بازم میگم که در مورد تیبا عده ای با غرض یا بی غرض یه جوری دارن یا بزرگ نمایی میکنن
یا کلا موج منفی راه میندازن
خیلی از صحبتا اینجوریه
من که از آشنایان ناراضی ندیدم
یه مشکل صدا در سرعت بالا داشتن که مدلای جدید خیلی خیلی کم صدا شدن
farshid gandomi
22-06-2011, 06:25
آقاي گندمي شرايط شما مثل منه .شما براي تاخير اقدامي كردي ؟ ماشين اگه فروختي چند فروختي؟ آيا اون وسايلي كه در سال 89 مشكل داشت و قرار بود در تيباهاي 90 ديگه اون مشكلا را نداشته باشه حل شده يا نه ؟( شرايط منم مثل شماست ولي هنوز ماشينم نيومده )
خدمت آقاي خودم عرض كنم كه هنوز از بنگاه با من تماسي گرفته نشده. منتظر خريدار هستيم. ولي احساس من مگويد كه در مورد وجه تاخير بايد بي خيال شد. من هم با تهران و هم از طريق نماندگي پيگير اين تاخير 15 روزه بودم ولي آنها ميگويند ملاك تاريخ فاكتور است نه تاريخ رسيدن دست مشتري. اين نوع جديد مشتريمداري كمپاني سايپا است. اشكالات مربوط به تيبا مدتهاي مديدي طول ميكشد تا رو شود . براي خودم متاسفم كه بازيچه مافياي خودرويي سايپا شدم. موفق باشيد
captainpersian
22-06-2011, 07:13
منم تا حالا از هرکسی از همکاران و دوستان که تیباشونو گرفتن و بعضا سفر هم باهاش رفتن پرسیدم
از شتاب و سرعتش راضی هستن همگی به اتفاق
و همون طور که گفتم قبلا درجاده در کورس با خودروی 16 سوپاپ ال90 این رو گفت یکی از دوست هام و نه روی هوا و .....
اما بازم میگم که در مورد تیبا عده ای با غرض یا بی غرض یه جوری دارن یا بزرگ نمایی میکنن
یا کلا موج منفی راه میندازن
خیلی از صحبتا اینجوریه
من که از آشنایان ناراضی ندیدم
یه مشکل صدا در سرعت بالا داشتن که مدلای جدید خیلی خیلی کم صدا شدن
اگر سرعت و شتاب راضی کننده باشه و در مجموع از خودروهایی مثل پرابد روا و .. بالاتر باشه قابل قبوله.دلیل مقایسه من از لحاظ قیمتی هست وگرنه به نظرم کلا این ماشین یه سرو گردن بالاتره از هم رنج قیمت خودشه
یادمه اوایل که ریو اومد همه گفتن اه.بعد سر ال 90 هم همینجور.حالا همه میگن به و دنباالشم میگردن.
به نظرم ماشین خوبیه و از لحاظ ظاهری هم هر کسی نظر میده کاملا سلیقه ای است
مثل ال90 که من طراحی واقعا می پسندم اما اکثرا میگن زشته.
امير رسول
22-06-2011, 07:31
جناب آقاي بندري سلام
ميشه لطفاً بفرماييد مشكل فني جديدي كه سايپا متوجه شده چيه ؟ و دقيقاً چه مدت طول ميكشه تا مشكل رفع بشه ؟ چون فكر ميكنم من تنها كسي باشم كه ثبت نامي اسفند 87 باشم ،ولي هنوز از ماشين خبري نيست. ضمناً اگه اطلاعاتي در مورد جريمه تاخير بعد وديعه دوم داريد و ميدونيد بايد چيكار كرد من و راهنمايي كنين.باتشكر
TIBA-NAVID
22-06-2011, 13:54
اگر سرعت و شتاب راضی کننده باشه و در مجموع از خودروهایی مثل پرابد روا و .. بالاتر باشه قابل قبوله.دلیل مقایسه من از لحاظ قیمتی هست وگرنه به نظرم کلا این ماشین یه سرو گردن بالاتره از هم رنج قیمت خودشه
یادمه اوایل که ریو اومد همه گفتن اه.بعد سر ال 90 هم همینجور.حالا همه میگن به و دنباالشم میگردن.
از روا و اون خانواده ی کزایی آردی و این ها که شک نکن دوست خوبم...
دوست بنده با همکارم در جاده با ال 90 شتاب و این مسائل را بررسی و مقایسه کردند
در مورد ال 90 هم باید بگم درسته طراحی ساده ای داره و شاید با سلیقه اکثریت مردم قدری ناهماهنگ بیاد
اما از نظر امنیت و طراحی طراحی ایران نیست و بسیار ایمنی و طراحی بالایی دارد
موتورش هم که 16 سوپاپ و 105 اسب میباشد
وقتی در مقایسه با این خودرو کم نیاورده باشد و مشتری به نسبت خودرو راضی باشد در قیاس هم
پس یعنی ....
خیلی ازین حرف و حدیث ها از آن دست جبهه گیری های معمول خودمه که شما هم گفتین
برای ال 90 و ریو هم بوده قبلا
حالا شاهدیم که ....
captainpersian
22-06-2011, 14:57
در کل از همه لحاظ ماشین خوبیه نسبت به قیمت.ماشین خانواده جادار در حد خودش هم برو .میمونه مصرف سوخت ... که درست میشه
جناب آقاي بندري سلام
ميشه لطفاً بفرماييد مشكل فني جديدي كه سايپا متوجه شده چيه ؟ و دقيقاً چه مدت طول ميكشه تا مشكل رفع بشه ؟ چون فكر ميكنم من تنها كسي باشم كه ثبت نامي اسفند 87 باشم ،ولي هنوز از ماشين خبري نيست. ضمناً اگه اطلاعاتي در مورد جريمه تاخير بعد وديعه دوم داريد و ميدونيد بايد چيكار كرد من و راهنمايي كنين.باتشكر
شما تنها نیستی.من هنوز دعوتنامه هم برام نیومده
دو نفر دیگه را هم سراغ دارم که فروردین 88 و اسفند 87 ثبت نام کردند
جناب آقاي بندري سلام
متاسفانه در حال حاضر نمیتونم اطلاعاتی بدم
captainpersian
22-06-2011, 15:43
ایقدر این اقای بندری اذیت نکنید .همه چی حل میشه زمان میخواد.جناب بندری تولید الان دارید؟
مدیر صادرات سایپا :تیبا را امسال صادر می کنیم
عصر خودرو :تیبا امسال به بازارهای صادراتی گروه خودروسازی سایپا افزوده می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» محسن جوان مدیرصادرات گروه خودروسازی سایپا در دومین همایش بین المللی نمایندگی های مجاز گروه خودروسازی سایپا ضمن اعلام این مطلب افزود:حضور نمایندگان کشورهای عراق ، سوریه ،سودان،آذربایجان،مصر،ونزو ئلا ، نیجریه، کامرون و غنا از چهار قاره دنیا نشان دهنده گستردگی صادرات گروه خودروسازی سایپا در سراسر دنیا است.
محسن جوان افزود:انتخاب گروه خودروسازی سایپا به عنوان صادرکننده برتر کشور در 4 سال متوالی حاصل برنامه های منظم و پیوسته گروه خودروسازی سایپا در صادرات خودرو است و امسال نیز در پنجمین سال متوالی قطعا در جمع صادرکنندگان برتر کشور خواهیم بود.
مدیر صادرات گروه خودروسازی سایپا خبر داد در سال 89 نسبت به سال قبل 300 درصد رشد صادرات را در گروه خودروسازی سایپا شاهد بودیم.
سه شنبه 31 خرداد 1390 10:38
من نظرم اینه که نسبت به قیمتش راضی کننده است
وقتی یه پراید 9میلیون می ازنه قطعا با2.5میلیون بیشتر تیبا راضی کننده است چه از لحاظ سرعت و شتاب و امنیت
من حدود 2ماهه دارم فقط توی شهر روندم و یک مسافرت رفت و برگشت 650کیلومتری خارج از شهرهم رفتم که در جاده پا به پای ال 90 و 206 می رفت . توی گردنه و سبقت های تند و تیز هرچند به زانتیا و 405نمی رسه ولی با وجودی که کولر روشن بود راضی کننده بود
ایقدر این اقای بندری اذیت نکنید .همه چی حل میشه زمان میخواد.جناب بندری تولید الان دارید؟
بله تولید طبق روال برنامه ریزی شده ادامه داره
امير رسول
23-06-2011, 07:32
مدیر صادرات سایپا :تیبا را امسال صادر می کنیم
عصر خودرو :تیبا امسال به بازارهای صادراتی گروه خودروسازی سایپا افزوده می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو» محسن جوان مدیرصادرات گروه خودروسازی سایپا در دومین همایش بین المللی نمایندگی های مجاز گروه خودروسازی سایپا ضمن اعلام این مطلب افزود:حضور نمایندگان کشورهای عراق ، سوریه ،سودان،آذربایجان،مصر،ونزو ئلا ، نیجریه، کامرون و غنا از چهار قاره دنیا نشان دهنده گستردگی صادرات گروه خودروسازی سایپا در سراسر دنیا است.
محسن جوان افزود:انتخاب گروه خودروسازی سایپا به عنوان صادرکننده برتر کشور در 4 سال متوالی حاصل برنامه های منظم و پیوسته گروه خودروسازی سایپا در صادرات خودرو است و امسال نیز در پنجمین سال متوالی قطعا در جمع صادرکنندگان برتر کشور خواهیم بود.
مدیر صادرات گروه خودروسازی سایپا خبر داد در سال 89 نسبت به سال قبل 300 درصد رشد صادرات را در گروه خودروسازی سایپا شاهد بودیم.
سه شنبه 31 خرداد 1390 10:38
يكي نيست به اين ... بگه شما نياز نيست صادرات بكنيند . بعد 2.5 سال جواب مشتيهاي داخلي رو بديد صادرات پيش كش
امير رسول
23-06-2011, 07:38
متاسفانه در حال حاضر نمیتونم اطلاعاتی بدم
ايرادش و نمي گيد لاقل بفرماييد چقدر طول ميكشه .(چقدر فرقه بين مشتري مداري كشورهاي ديگه با شركتهاي داخلي واقعاً تاسف آوره):41:
دوستان فیلر گیری تیبا کی انجام میشه؟
نگران نباش کارت ماشین منم 1 ماه دیرتر اومد
دقیقا درسته یادم میاد یکی از همکارام ریو داشت و خیلی راضی بود ولی اونایی که نداشتن بد میگفتن و میبینید حالا چه استقبالی از ریو میشه با وجود اینکه کیفیت سابق رو نداره،قضیه تندر و تیبا هم همینه، ماها تو حرفامون انصاف رو رعایت نمی کنیم،من فکر می کنم به دلیل بدقولیهای سایپا و نوع مشتری مداریشون هست(که البته بلد نیستن) که مردم اینجوری برخورد می کنن
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
این مشکلی که فرمودین شامل تیبای تحویلی اردیبهشت هم میشه ؟(کلی هست یا در مورد تحویلی های جدید هست؟)
تولید روزانه تیبا به 300 دستگاه می رسد
به گزارش خبرخودرو، مدیر عامل شرکت سازه گستر سایپا ازتامین قطعات خودروی تیبا به روزی 300 دستگاه تاپایان سال 90 خبر داد و گفت :در حال حاضر روزانه بین 120 تا 150 دستگاه تیبا تولید می شود که قطعا در آینده نزدیک این رقم افزایش یافته و براساس برنامه تا پایان سال جاری به روزی 300 دستگاه خواهد رسید.
بهروز غفاری در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو، با اشاره به اینکه تیبا محصول فکر ایرانی بوده و دانش معنوی ساخت آن متعلق به گروه سایپاست، خاطر نشان کرد : خودروی تیبا محصولی منحصر به فرد و افتخار صنعت خودروسازی ایران است که تمام فرایند تولید آن از ابتدا تا پایان در سایپا انجام شده است.
وی افزود:این محصول تمام ایرانی درسال گذشته به دلیل شرایط بین المللی، در بخشی از زنجیره تامین با مشکل مواجه گردید که خوشبختانه در هفته های پایانی سال 89 این موارد حل شد به طوری که هم اکنون این خودرو با 2 ایربگ همراه با فرمان هیدرولیک و ترمز ABS تولید می شود.
وی همچنین با اشاره به روند افزایش کیفی تیبا در میان چند هزار دستگاه تولیدی گفت:با توجه به روند بسیار خوب کیفی که در فرایند تولید و تکوین این خودرو صورت گرفته است این نوید را می دهیم که درآینده نزدیک نه تنها تعهدات قبلی را پوشش خواهیم داد بلکه این اعداد تولیدی را که برای امسال در نظر داریم را قطعا محقق خواهیم کرد.
وی در ادامه از ارائه محصولات جدید بر روی پلت فرم تیبا خبر داد و اظهار داشت: در آینده نزدیک گروه سایپا محصولات جدیدی را بر روی پلت فرم تیبا تولید و عرضه خواهد نمود که با توجه با الزام قانونی که در خصوص تولید خودروهای گاز سوز وجود دارد بزودی نوع سی ان جی سوز تیبا نیز تولید خواهد شد.
مدیر عامل شرکت سازه گستر همچنین به زنجیره تامین قطعات این خودرو و قطعه سازان فعال درتولید تیبا اشاره نمود و افزود: هم اکنون حدود 500 قطعه ساز تنها در شرکت سازه گستر بر روی قطعات تیبا فعالیت می نمایند که شامل سازندگان رده یک تا سه می باشند که با وجود توانایی های همکاران گروه در سایپا کاشان،شاخص های کیفی این محصول به میزانی افزایش یافته که قابل رقابت با بهترین خودروهای روز تولیدی در ایران است.
غفاری در ادامه در خصوص تامین قطعات تیبا در بازار با توجه به روند افزایش تولید و عرضه این خودرو گفت: شرکت سایپا یدک با همکاری سازه گستر و شرکت مگاموتور پیش از تولید تیبا برنامه های گسترده ای را برای آموزش خدمات پس از فروش و تامین قطعات این خودرو داشته اند که خوشبختانه این آموزشها به پایان رسیده و تعمیرگاههایی مختص جهت عرضه قطعات وتعمیرات تیبا در نظر گرفته شده است .
وی همچنین در خصوص تامین ایربگ خودروی تیبا افزود:در سال گذشته تامین ایربگ تیبا از سوی شرکتهای طرف قرارداد دچار مشکل گردید که با پی گیری های مداومی که صورت پذیرفت این مشکل در روزهای پایانی سال گذشته برطرف شد و مجوزهای لازم از کشورهای مربوطه اخذ و تولید ایربگ در این کشورها تولید و به کشور حمل گردید .
وی تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به میزان تولید تیبا مشکلی در تامین ایربگ وجود ندارد
potentate85
24-06-2011, 09:23
سلام،
من یه مشکلی با پخش این ماشین دارم.
از هر 10 تا سی دی که رایت می کنم یه دونشو به زور می خونه! و بقیه رو اررور شماره 1 می ده!
یه بارم بردم نمایندگی غرب تهران آقای صالحیان دزد! که با اینکه یه هفته بود ماشینو تحویل گرفته بودم 10.000 تومان پول تعویض لنز گرفت. (3 تومان اجرت باز و بسته کردن 7 تومان هم تعویض لنز)
دوستانی که استفاده می کنن می خوام ببینم این ضبط آشغاله یا ماله من این مشکل رو داره
ممنون می شم هر کسی که هنوز از پخش فابریکش استفاده می کنه جواب بده...
بازم ممنون
potentate85
24-06-2011, 09:33
راستی یه سوال دیگه کدوم نمایندگی تو تهران ماشینتوتو بردین راضی بودین و واقعا روی ماشین کار می منن؟ ترجیحا به مرکز شهر نزدیک باشه!
ماله من موقع شروع به حرکت مخصوصا موقع از پارک دراومدن! یه صدای خشکی وحشتناک می ده مثل خرابی کمک فنر!
فرمون هم که قسمت توی اتاقش بازم موقع چرخش صدای خشکی می ده و از همه جالبتر پامو که از رو کلاج بر می دارم یه صدایی مثل زنگ می شنوم!
راستی صدای سوتی که موقع سرعت بالای 80 تا ماشین میده اونم فقط مشکل ماشین منه؟!
ممنون می شم جواب بدین این هفته سرویس اولیه باید ببرم.
;-)
سلام
من 4 شنبه هفته پيش تو نمايندگي سايپا تو ميدون معلم تو مهر اباد جنوبي 1 دونه مشكي متاليك نوشتم
اما با شرايط
6415 هزار نقد دادم
3 تا چك هر كدوم به فاصله 6 ماه هر چكم 1999600 تمن
تحويل هم گفت 10 روزه
ماشينم تو خود نمايندگي بود ولي گفت واسه پلاك و كاراي اداري 10 روزه تحويل ميده .
ميخواستم بدونم پيچوندن گفته 10 روزه ميده و 6 ماه طول ميكشه تا ماشين بده .
بعدم اين كه الان اين ماشين كه مدل 90 هست ايراداتش مثل دسته موتورو تسمه دينامو اين چيزايي كه نوشتين رو داره يا چون ماله 90 هست رفع شده ؟؟
مدل من sl هست ايربك نداره شيشه عقبشم دستيه
TIBA-NAVID
24-06-2011, 15:30
سلام
من 4 شنبه هفته پيش تو نمايندگي سايپا تو ميدون معلم تو مهر اباد جنوبي 1 دونه مشكي متاليك نوشتم
اما با شرايط
6415 هزار نقد دادم
3 تا چك هر كدوم به فاصله 6 ماه هر چكم 1999600 تمن
تحويل هم گفت 10 روزه
ماشينم تو خود نمايندگي بود ولي گفت واسه پلاك و كاراي اداري 10 روزه تحويل ميده .
ميخواستم بدونم پيچوندن گفته 10 روزه ميده و 6 ماه طول ميكشه تا ماشين بده .
بعدم اين كه الان اين ماشين كه مدل 90 هست ايراداتش مثل دسته موتورو تسمه دينامو اين چيزايي كه نوشتين رو داره يا چون ماله 90 هست رفع شده ؟؟
مدل من sl هست ايربك نداره شيشه عقبشم دستيه
چه گرون باهات حساب کردن!!!!!!
خوب میرفتی ثبت نام میکردی یا از بیرون ماشین صفر میخریدی
شما الان مدل اس ال خریدی با 12400 حدودا
اصلا ماشینو 11500 میدن صفر
اونم نه اس ال
ای ایکسو میدن
من که به نظرم سرت کلاه رفته
بالای 12 پول دادین ....
صفر میخریدی
هم ماشینو میدیدی
هم مطمئن میشدی اوکی هست
هم مدل بهتر میگرفتی
هم ارزون تر میگرفتی
اما در مورد سوالت
اینطور که دوستان فرمودن مدل 90 اصلاحات انجام شده
یا باز یه مورد جدید ظاهرا وجود داره که باز عرضه تیبا متوقف شده
باز این بار چه عیبی هست که حتی اسمش رو هم نمیتونن ببرن خدا میدونه
فقط میگن در حال رفعه
اما مشکل چیه اصلا به مشتری چه مربوطه
مشتری باید فقط ماشین رو 4 برابر قیمت واقعیش بخره
هیچ حرفی هم نزنه
مشتری باید زانتیای مدل 30 سال پیش رو با قیمت ...... بخره در حالی که زانتیای سال سیتروئن الان قیمتش رو اگر در امارات بگیرین میفهمین ما چه قدر دیگه خوشبختیم که ....
وقتی این قدر مشتری مهم باشه
معلومه حتی نباید از عیب ماشین هم مطلع بشه
چرا؟
چون ممکنه یه کم روی پول رو پول گذاشتن بعضیا اثر بذاره
ماشین سمند رو باید مایی که توی ایرانیم چند میلیون از اونایی که در خارج میخرن گرون تر بخریم
هیچ هم نگیم
تشکرم بکنیم
واقعا متاسفم برای فکر حاکم بر صنعت خودروی کشور
این ره که تو میروی به ..... است
راستی یه سوال دیگه کدوم نمایندگی تو تهران ماشینتوتو بردین راضی بودین و واقعا روی ماشین کار می منن؟ ترجیحا به مرکز شهر نزدیک باشه!
ماله من موقع شروع به حرکت مخصوصا موقع از پارک دراومدن! یه صدای خشکی وحشتناک می ده مثل خرابی کمک فنر!
فرمون هم که قسمت توی اتاقش بازم موقع چرخش صدای خشکی می ده و از همه جالبتر پامو که از رو کلاج بر می دارم یه صدایی مثل زنگ می شنوم!
راستی صدای سوتی که موقع سرعت بالای 80 تا ماشین میده اونم فقط مشکل ماشین منه؟!
ممنون می شم جواب بدین این هفته سرویس اولیه باید ببرم.
;-)
تعميرگاه مركزي : جاده دماوند بعد از تقاطع بزرگراه رسالت
پیش نمایشی جدید از تیبا متفاوت که تحت بررسی کیفیت هست و شاید در آینده ببینیدش
خیلی وقت بود که این 2 تا نمونه کنار سالن بدنه ÷ارک بودن تا هفته پیش وقت کردم ازشون عکس بگیرم و امشب برای دوستان اپلود کنم
خودمم حوصله نداشتم از ماشین پیاده شم توی تیبا جدید رو ببینم هینطوری از توی ماشین ازش عکس گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TIBA-NAVID
24-06-2011, 22:19
پیش نمایشی جدید از تیبا متفاوت که تحت بررسی کیفیت هست و شاید در آینده ببینیدش
خیلی وقت بود که این 2 تا نمونه کنار سالن بدنه ÷ارک بودن تا هفته پیش وقت کردم ازشون عکس بگیرم و امشب برای دوستان اپلود کنم
خودمم حوصله نداشتم از ماشین پیاده شم توی تیبا جدید رو ببینم هینطوری از توی ماشین ازش عکس گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
ممنون آقای بندری عزیز از محبتتون
همین 2 تا رو تولید کردن تا حالا؟
فقط برای تست هست فعلا پس.
عکستون که خیلی کوچیکه ولی ممنون از زحمتتون
به نظرتون نسبت به تیبای معمولی مدل ناچ بکش چه طوریه؟
بهتر به نظرتون اومد یا بدتر؟
ممنون
total_overdose
24-06-2011, 23:13
باتشکر از جناب بندری:20: عکسشون رو من ریسایز کردم گذاشتم!
البته یه چیزی تو عکسشون چشم های من رو به خودش جلب کرد که کاش نکرده بود!
اینم وضع مونتاژ !!!
11400 اس ال هست متاليك صفرش الان
من 6400 دادم
5 مليونم وام داده بهم شركت كه تو 18 ماه بايد پس بدم
1مليونم خوب سود پولشو گرفته كه وام ميده چون ماشين تحويل فوريه .
بعد جريان اين عكسه چيه ؟؟؟
يهني كلا قيافشو توشو عوض كردن ؟؟ يعني بدبخت شديم اين قديميا باد كرد رو دستمون ؟؟؟
حالا فرقش چيا هست
كي توليد انبوه ميشه ؟؟
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
1 سوال ديگه
يكم در مورد اب بنديش ميشه توضيح بدين ؟؟
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
1 سوال ديگه
TIBA-NAVID
24-06-2011, 23:36
11400 اس ال هست متاليك صفرش الان
من 6400 دادم
5 مليونم وام داده بهم شركت كه تو 18 ماه بايد پس بدم
1مليونم خوب سود پولشو گرفته كه وام ميده چون ماشين تحويل فوريه .
بعد جريان اين عكسه چيه ؟؟؟
يهني كلا قيافشو توشو عوض كردن ؟؟ يعني بدبخت شديم اين قديميا باد كرد رو دستمون ؟؟؟
حالا فرقش چيا هست
كي توليد انبوه ميشه ؟؟
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
1 سوال ديگه
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
1 سوال ديگه
سلام مجدد دوست خوبم
در مورد عکس ماشین بهت باید بگم که مدل جدید تیباست که از ظواهر امر بر میاد که شاید تا سال دیگه عرضه بشه
یعنی قرار نیست این تیبای الان نباشه
یه مدل دیگه بهش اضافه میشه
مدل جدیدشم ناچ بک هست
خودروی 141 رو با پراید مقایسه کن
متوجه میشی فرق این ماشین چیه
حالا اینکه ظاهرش بهتر بشه یا بدتر سلیقه ایه
ممنون از دوست خوبمون که عکسو ریسایز کردن
عالی کار کردی
ممنون از جناب بندری
اما در مورد اب بندی ماشین توی یه پست یه سری تجربیات خودم به شخصه رو برای دوستان گذاشتم
یه سر به پست های صفحات قبل بزن.
به صفحه ی 129 هم یه نگاهی بکن
یه بخش از صحبتا اونجا انجام شده
TIBA-NAVID
24-06-2011, 23:42
با عرض تشکر مجدد از جناب بندری و دوست خوب دیگرمون برای تغییر سایز عکس
به نظر من که تیبای فعلی ظاهرش از مدل مذکور که تحت آزمایشه قشنگ تره
حالا این بحث سلیقه است
اما به نظرم با توجه به عکس بزرگش اینطور اومد
راستی یه مساله هستا
این نمره ی عقبش رو کجا میخوان بزنن؟
اگه رو سپر بزنن که خیلی زشت میشه
روی صندوق و جایی که الان میزنن هم بخوان بزنن بازم زشت میشه
تیبای الان باز جای درستی برای نمره ماشین داره
اما این یه جوری شده .....
سلام
ممنون
بله همین 2 تا تولید شده و فقط نمونه هست
با کپی کردن لینک در مرورگرتون میتونستید عکس رو در سایز واقعی ببینید
مشکل از غیر فعال bb کد ها در فروم هست که نمیتونید روی عکس کلیلک کنید
نظر خاصی ندارم چون حتی حوصله نداشتم که پیاده بشم و داخلش رو ببینم
امير رسول
25-06-2011, 07:59
آقاي بندري سلام هنوز هم نمي تونيد مشكل تيبا رو مطرح كنين؟ لااقل اينكه تا كي طول ميكشه شو بگين ؟ در ضمن از اين تيباي جديد كه عكسشو زحمت كشيدن و گذاشتين اگه اطلاعات دقيق تري (قيمت ،سال آمدن به بازار ، امكانات داخلي كه نسبت به مدل الان داره و ... ) بدين ممنون ميشم
اين تيبا جديده خيلي خوشكلتره اون كوچيكي پشتش رفع شده بزرگتر شده.
آقاي بندري سلام هنوز هم نمي تونيد مشكل تيبا رو مطرح كنين؟ لااقل اينكه تا كي طول ميكشه شو بگين ؟ در ضمن از اين تيباي جديد كه عكسشو زحمت كشيدن و گذاشتين اگه اطلاعات دقيق تري (قيمت ،سال آمدن به بازار ، امكانات داخلي كه نسبت به مدل الان داره و ... ) بدين ممنون ميشم
خیر٫در حال برطرف شدن هست
این 2 تا تیبا توی عکس فقط 2 تانمونه هستن شاید هیچ وقت به تولید انبوه نرسن و شاید هم برسن تو حالت تست کیی هستن فعلا
captainpersian
25-06-2011, 09:32
سلام
ممنون
سلام
به نظرمن این مدل اصلا زیبا نیست و ناقص هست حالا جناب بندری کارشناسانه تر به این موضوع نگاه میکنه
از سایپا بعید نیست یهو دیدی جای پلاگ گذاشت تو داشبورد!!!!!!!
امروز یه فیات سینا تو پارکینگ شرکت دیدم عقبش و استایل وایسادنش کم شباهت به تیبا نیست
TIBA-NAVID
25-06-2011, 13:01
سلام
به نظرمن این مدل اصلا زیبا نیست و ناقص هست حالا جناب بندری کارشناسانه تر به این موضوع نگاه میکنه
از سایپا بعید نیست یهو دیدی جای پلاگ گذاشت تو داشبورد!!!!!!!
امروز یه فیات سینا تو پارکینگ شرکت دیدم عقبش و استایل وایسادنش کم شباهت به تیبا نیست
به نظر من هم این تیبای ناچ بک از نظر ظاهر عقبش نسبت به تیبای فعلی بدتره
و زیبایی طراحی تیبای عادی بیشتره
ثانیا که در نمونه ای که فعلا میبینیم سپر خودرو عوض نشده و همون سپر قبلی نصب شده
معلوم نیست نمره رو میخوان کجا نصب کنن
محل تیبای فعلی (روی کاپوت) که در این مدل جای نمره حذف شده و اگه 1 درصد بخوان اونجا نصب کنن افتضاح میشه
اگرم بخوان روی سپر نصب کنن و سپر همین باشه بازم داغون میشه
کلا اگه این نمونه ی تستی بخواد با همین ظاهر به تولید انبوه برسه 100 درصد در مقابل تیبای فعلی زشت تره عقبش
میخواستن ابروشو درست کنن ( کوچک بودن تا حدی در عقب خودرو)
زدن اصلا چشمشو کور کردن!!!!
بازم جای تشکر و قدردانی داره از مهندس بندری عزیز که زحمتش رو متقبل شدند
در مورد تیبای فعلی هم بگم که طراحی عقب خودرو شدیدا برگرفته از مزدا 323 میباشد.
اگر دقت کنید به شباهت بسیار زیاد این 2 خودرو پی میبرید.
دوستان من هرچي دقت كردم غير از حذف محل پلاك اختلافي نديدم .لطفا اگر چيزي دستگيرتان شد من را راهنمايي كنيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.