ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیبا ( TIBA )

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14

captainpersian
16-08-2011, 08:36
در مورد کمپرسور پاناسونیک فرموده بودین که روی تیبا نصبه . این قطعه منحصر به این خودرو نیست و روی خیلی از پرایدها از سال 86 نصب میشه. یعنی کلا دو نوع شده ساندن 3 و پاناسونیک.

در مورد قطعات موتور و کیفیتش و made in france هم که فرموده بودین . چرا این نقیصه بزرگ کم کردن روغن بعلت خرابی درب سوپاپ رو نادیده میگیرید . بیچاره کرده مردم رو .چرا صدای موتور رو نادیده مگیرید . چرا کلیه دسته موتورها و رام باید عوض شه؟ ( البته نمیدونم توی این 250 صفحه اخیر صحبتی شده یا نه ) ولی خیلی از این ماشین بت نسازید. از اینکه در موردش اینقدر مینویسید و تعریف میکنید خوبه ولی ممکنه یه بنده خدایی رو حساب همین حرفا و نادید گرفتن ایرادات نسبت به خریدش اقدام کنه.
وقتی خودرو قراره نقد بشه بیشتر از معایبش میگن نه محاسنش! ببینید تاپ گیر چه بیرحمانه در مورد خودروهای ساخت بنز یا بی ام و نظر میده.

واقعیت اینه که وقتی انسان قراره یه چیزی بخره یا خریده کلا چشمش رو روی معایبش میبنده . اگر این خودرو خوب بود الان با وام تو نمایندگی امانی موجود نبود . چرا ریو نیست؟ نه تحویل فوری نه فروش با وام؟

من جواب قسمت امانی میدم بقیه با دوستان که حوصلشون از من بیشتره

اولا اینکه این ماشین امانی فروخته میشه و با شرایط عالی دلیل بر ایرادات به ظاهر خیلی فاحشی که شما عنوان کردین نیست

به ظاهر این خودروی ملی که هنوز چند وقتی از اومدنش نمیگذره تا بخواد جای خودش باز کنه زمان میبره و سایپا به دلیل اینکه تولید دسته خودش هست و نوعی تبلیغ باشه این جور شرایط رو هم میزاره

ریو از سال 86 تا حالا هست .هزار تا مشکل تو تولید این خودرو دارند و سایپا اعلام کرده اصلا صرفه اقتصادی نداره تولیدش حالا بیاد به من شما شرایط هم بده!!!!!

بقیه جواب ها هم با دوستان

blacktiger
16-08-2011, 09:01
هر وقت دیدین هر خودرویی تو ایران تحویل فوری داره و شرایطی هم بفروش میرسه ( قانون اول عرضه وتقاضا) بدونین بازار ازش استقبال نکرده. نه اینکه شرکت قصد تبلیغ یا فاز دادن به مشتری رو داشته باشه.

S A M S U N G
16-08-2011, 09:01
دوستان میارزه 12 میلیون پول این ماشین داد ؟ من 206 دارم ولی وقتی سوار این ماشین شدم انگار سوار اسباب بازی شدم !

به کسی برنخوره لطفا ولی خب نظر شخصیه دیگه ! :دی

مخلصیم .

farzad irani
16-08-2011, 09:06
در مورد کمپرسور پاناسونیک فرموده بودین که روی تیبا نصبه . این قطعه منحصر به این خودرو نیست و روی خیلی از پرایدها از سال 86 نصب میشه. یعنی کلا دو نوع شده ساندن 3 و پاناسونیک.

در مورد قطعات موتور و کیفیتش و made in france هم که فرموده بودین . چرا این نقیصه بزرگ کم کردن روغن بعلت خرابی درب سوپاپ رو نادیده میگیرید . بیچاره کرده مردم رو .چرا صدای موتور رو نادیده مگیرید . چرا کلیه دسته موتورها و رام باید عوض شه؟ ( البته نمیدونم توی این 250 صفحه اخیر صحبتی شده یا نه ) ولی خیلی از این ماشین بت نسازید. از اینکه در موردش اینقدر مینویسید و تعریف میکنید خوبه ولی ممکنه یه بنده خدایی رو حساب همین حرفا و نادید گرفتن ایرادات نسبت به خریدش اقدام کنه.
وقتی خودرو قراره نقد بشه بیشتر از معایبش میگن نه محاسنش! ببینید تاپ گیر چه بیرحمانه در مورد خودروهای ساخت بنز یا بی ام و نظر میده.

واقعیت اینه که وقتی انسان قراره یه چیزی بخره یا خریده کلا چشمش رو روی معایبش میبنده . اگر این خودرو خوب بود الان با وام تو نمایندگی امانی موجود نبود . چرا ریو نیست؟ نه تحویل فوری نه فروش با وام؟
اینجا محل بحث در خصوص یه خودرو جدیده تا کسانی که میخوان با مشخصات این خودرو آشنا بشوند،بتونن با خوندن بحثها به یه نتیجه گیری منطقی برسند.اینجا محل نقد خودرو نیست، اگرچه نقد با تعریف شما فرق میکنه و نباید بیرحمانه و یا خارج از انصاف باشه.
ما توی اینجا از معایب و محاسن خودرو از منظرهای مختلف میگیم و اونو با خودروهای هم رده اش مقایسه میکنیم. شاید مدیران خوش انصاف سایپا هم بشنوند و ایرادات رو برطرف کنند!
طرز فکر همه هم یکسان نیست، بعضیها خیلی زیاد تعریف میکنند و بعضیها خیلی بد میگن، شنونده باید عاقل باشه و خودش بفهمه چه خبره

blacktiger
16-08-2011, 09:14
عرض بنده هم همینه که معایب هم چشم پوشی نشن تاشنونده بتونه درست تصمیم بگیره.
این نقیصه کم کردن روغن در مواردی تا چهار بار عوض کردن درب سوپاپ هم برطرف نشده و بار پنجم جواب داده!
فراخوان ها این خودرو رو توی این چند ماه بشمرید:
رام و دسته موتورها - اگزوز - بوستر ترمز - ( صداش رو در نمیارن ولی تسمه دینام و براکت دینام)
تاب برداشتن دیسک ترمز در موارد زیاد .

captainpersian
16-08-2011, 09:37
این نقیصه کم کردن روغن در مواردی تا چهار بار عوض کردن درب سوپاپ هم برطرف نشده و بار پنجم جواب داده!
رام و دسته موتورها - اگزوز - بوستر ترمز - ( صداش رو در نمیارن ولی تسمه دینام و براکت دینام)
تمام این موارد که شما میگین درسته

اما تو تحویل جدید از صحبت خود دوستان هیچ کدوم مشکلات نداشته

تا تیبا بخواد تیبا بشه زمان میبره.ماشین نوید تحویل جدید هست .تقریبا 95% مشکلات نداره و برطرف شده

ا

blacktiger
16-08-2011, 09:43
تمام این موارد که شما میگین درسته

اما تو تحویل جدید از صحبت خود دوستان هیچ کدوم مشکلات نداشته

تا تیبا بخواد تیبا بشه زمان میبره.

ا

با این جملتون موافقم

farzad irani
16-08-2011, 09:47
هیچ کسی نباید انتظار اینو داشته باشه که یه خودرو تازه وارد که جزء تجربه های اول تولید داخله بدون عیب و نقص باشه.خودرو سازهای بزرگ و مطرح هم با سابقه بسیار زیاد توی طراحی و تولید همچنان برا رفع عیب فراخوان میزنن( البته معایب اونا برا اولین تولیدات ما محاسن حساب میشه). فعلا خیلی با اون تولید کننده ها فاصله داریم ولی باید دریه سطح معقول ومنطقی انتظار داشته باشیم و کمک کنیم به پیشرفت کشور نه اینکه بزنیم تو سر خودمون، تاکید میکنم بزنیم تو سر خودمون و بگیم نمیساختیم بهتر از ساختنمون بود.
دیکته ننوشته غلط نداره ولی فقط با نوشتن و غلط داشتن میشه باسواد شد.

ali tiba
16-08-2011, 10:14
با سلام
دوستان تیبای من تولید مرداد90 هستش اما یه مشکل داره اونم اینه که وقتی هوا خیلی گرم میشه و ماشین توی آفتاب مونده باشه از فرمونش یه صدای جیر جیر خفیف میاد بنظرتون مشکل از کجاست؟
ضمن اینکه توی دست اندازهای خیلی بلند هم اگه با سرعت هفتاد به بالا بری کمک سمت راستش یه صدای تاپی میده البته صداش اونقد بلند نیست
اما در مورد بقیه چیزاش هیچ مشکلی نیست مصرفش هم توی 360 کیلومتر اول با احتساب نصف مسافت کولر گرفتن و بیشترش هم توی شهر بودن حدود هفت تا هفت و نیم مصرف کرده
راستی بنظرتون می ارزه گاز سوزش کنم؟

farzad irani
16-08-2011, 10:29
با سلام
دوستان تیبای من تولید مرداد90 هستش اما یه مشکل داره اونم اینه که وقتی هوا خیلی گرم میشه و ماشین توی آفتاب مونده باشه از فرمونش یه صدای جیر جیر خفیف میاد بنظرتون مشکل از کجاست؟
ضمن اینکه توی دست اندازهای خیلی بلند هم اگه با سرعت هفتاد به بالا بری کمک سمت راستش یه صدای تاپی میده البته صداش اونقد بلند نیست
اما در مورد بقیه چیزاش هیچ مشکلی نیست مصرفش هم توی 360 کیلومتر اول با احتساب نصف مسافت کولر گرفتن و بیشترش هم توی شهر بودن حدود هفت تا هفت و نیم مصرف کرده
راستی بنظرتون می ارزه گاز سوزش کنم؟
مبارکه انشاالله
جیرجیر فرمون مشکل عمومی هست که توی سرویس اولیه بگید تا رفع بشه
در مورد صدا در دست انداز اطلاعی ندارم
مصرف سوخت به نظر نرماله
بهتره برا گازسوز کردن عجله نکنید تا خود سایپا اولین تولیدات گازسوز رو بده بیرون بعد تصمیم بگیرید.

ali tiba
16-08-2011, 11:01
راستی دوستان خیلی از بچه ها اینجا از ریگلاژ نبودن درب های تیبا گله داشتن راستش منم دو تا درهای جلو همینطور بودن آخه قفلهای ذرها رو خیلی برده بودن داخل واسه همین بایستی خیلی محکم می بستیشون که بسته بشن طوری که زه های سمت جلو مقداری ول کردن خودشونو
پیشنهاد می کنم مثل من منتظر گارانتی نشینید و خودتون دست به کار بشین کافیه یه آچار آلن داشته باشین یه مقدار قفلها رو با آچار آلن شل کنید بعد با مختصر ضربه ای قفلها رو به سمت بیرون بکشید و بعد پیچهاشو سفت کنید

captainpersian
16-08-2011, 11:29
جناب بندری شما که تو سایپا هستید این رو شنیدید؟
سايپا از ديروز واگذار شد (به شركت خصوصي سرمايه گذاري سايپا و به زوذي كاملا " خصوصي ميشه و قيمتا ميشكنه )

---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

قام مسئول ايران خودرو:

توافقي براي افزايش قيمت خودرو صورت نگرفته است

تهران - معاون بازاريابي و فروش گروه صنعتي ايران خودرو اعلام كرد: هيچ توافقي براي افزايش قيمت خودروها در كميته تنظيم بازار خودرو (يكي از كميته هاي شوراي سياستگذاري خودرو) صورت نگرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 'علي اصغرسرايي نيا' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادي ايرنا در خصوص اخبار منتشر شده مبني بر توافق خودروسازان در كميته خودرو براي افزايش قيمت خودرو، ضمن مخالفت با هرگونه افزايش قيمت خودرو گفت: پيشنهادي براي آزاد سازي قيمت خودرو در اين كميته مطرح نشده و تاكنون نيز چيزي در اين خصوص به خودروسازان ابلاغ نشده است.
وي متذكر شد خودروسازان به دنبال منطقي سازي قيمت ها و خروج توليد و فروش برخي از خودروها از حاشيه ضرر هستند.
سرايي نيا افزود: گلايه اي كه تاكنون در اين خصوص مطرح مي شد مربوط به عدم تشكيل كميته خودرو براي رسيدگي به مشكلات اين صنعت و تقاضاهاي اين بخش بود كه مقرر شد تا از اين به بعد اين كميته براي رسيدن به يك خرد جمعي در تصميم گيري در مورد مسايل خودرو هر دو هفته يا سه هفته يكبار تشكيل جلسه دهد.
اين مقام مسئول در صنعت خودرو تصريح كرد: زماني كه توليد يك خودرو وارد حاشيه ضرر مي شود خودروسازان چاره اي جز افزايش قيمت آن ندارند كه بايد با تشكيل به موقع كميته خودرو به اين مورد رسيدگي شود.
سرايي نيا سپس ادامه داد: به عنوان نمونه خودرو سوزوكي گراند ويتارا در حال حاضر به قيمت 48 ميليون تومان توسط خودروساز به بازار عرضه مي شود اما با بهايي حدود 55 ميليون تومان در بازار معامله مي شود كه كاملا غيرمنطقي است زيرا توليد اين خودرو در حال حاضر ضرر حدود چهار ميليوني را براي ايران خودرو به همراه دارد.
وي متذكر شد با وجود اينكه ايران خودرو مجوز افزايش قيمت اين خودرو را در اختيار دارد اما تاكنون نسبت به افزايش قيمت آن اقدام نكرده اما در مرحله اول پيشنهاد افزايش قيمت آن را به كميته خودرو داده است.
معاون بازاريابي و فروش ايران خودرو خاطرنشان كرد اين شركت در نظر دارد در مرحله دوم براي افزايش قيمت خودروهاي تندر 90 و 206 نيز به كميته خودرو پيشنهاد دهد.

blacktiger
16-08-2011, 11:31
هیچ کسی نباید انتظار اینو داشته باشه که یه خودرو تازه وارد که جزء تجربه های اول تولید داخله بدون عیب و نقص باشه.خودرو سازهای بزرگ و مطرح هم با سابقه بسیار زیاد توی طراحی و تولید همچنان برا رفع عیب فراخوان میزنن( البته معایب اونا برا اولین تولیدات ما محاسن حساب میشه). فعلا خیلی با اون تولید کننده ها فاصله داریم ولی باید دریه سطح معقول ومنطقی انتظار داشته باشیم و کمک کنیم به پیشرفت کشور نه اینکه بزنیم تو سر خودمون، تاکید میکنم بزنیم تو سر خودمون و بگیم نمیساختیم بهتر از ساختنمون بود.
دیکته ننوشته غلط نداره ولی فقط با نوشتن و غلط داشتن میشه باسواد شد.

این صحبت شما اولا مربوط به شرایط ایده آله یعنی میگیم به پیشرفت کشورکمک کنیم همه . منتهی نه یکطرفه و با پول ما و جون ما و اعصاب و روان و وقت ما.
دوما این برای شرایطی هست که دست به نوآوری زده میشه نه یک موتور چهار سیلندر هشت سوپاپ!

farzad irani
16-08-2011, 11:52
این صحبت شما اولا مربوط به شرایط ایده آله یعنی میگیم به پیشرفت کشورکمک کنیم همه . منتهی نه یکطرفه و با پول ما و جون ما و اعصاب و روان و وقت ما.
دوما این برای شرایطی هست که دست به نوآوری زده میشه نه یک موتور چهار سیلندر هشت سوپاپ!
نمیخوام به این بحث ادامه بدم و فقط در انتها عرض میکنم که توی همه چیز حساب سود و زیان هست اما باید توجه داشت که سود سریع الوصول و مقطعی همیشه بهتر از سود بلند مدت و دائم نیست
من توی شرایط فعلی تیبا رو با خودرویی مشابه از نظر امکانات و کیفیتی در حد تویوتا و هیوندای با قیمتی کمتر از 20 تومان حاضرم عوض کنم ولی بیشتر نه. یعنی تا حدود 2 برابر قیمت حاضرم برا تولید داخلی ارزش قایل بشم برا رشد کشورم

captainpersian
16-08-2011, 12:08
دوستان کسی عکس از رنگ ابی تیره نداره؟

TIBA-NAVID
16-08-2011, 14:20
دوست عزیز
اگه شما از خودرو کاپرا و X33 استفاده کرده بودید این صحبتها رو در حق خودروهای چینی نمی کردید.
متاسفانه خیلی ها با اسم خودرو چینی یاد هوو می افتن در حالی که چین خودروهای سبک و سنگین خیلی خوبی میسازه.

سلام به شما
بنده هم گفتم بعضا چین هم وخودرویی با کیفیت دارد و گفتم چین کشوری هست که برای همه ی دنیا طراحی دارد و هدفش به صرف چند کشور محدود نیست.
محصولاتی که به صرف بازار ما و کشور های مشابه ما میفرستد اکثرا کیفیت بسیار افتضاح دارند و این ذهنیت مردم هم از آسمان ناذل نشده است.
مردم با دیدن همین کیفیت داغون و همین موارد نقص و خرابی های خودروهای چینی چه سنگین و چه سبک این ذهنیت را پیدا کردند.
بنده کیفیت کل صنعت چین را رد نکردم.
عرض کردم ....
موفق باشید

TIBA-NAVID
16-08-2011, 14:26
من در مورد کاپرا اطلاعاتی ندارم و صحبت نمیکنم

اما در مورد X33 که حتی اسمشو خواسته از X3 bmw عاریه بگیره به شخصه نه از لحاظ موتوری و نه کیفیت بدنه قبول ندارم

x33 میشه گفت بهترین و با کیفیت ترین خودروی چینی داخل کشور هستش

اگر شما فقط یکبار پشت این ماشین نشسته باشید و کمی از قابلیت ها و موارد فنی ماشین هایی با این جصه اطلاع داشته باشید به راحتی میفهمید که ماشین بسیار بی کیفیت و بی اصلاتی هستش

تازه این بهترین بود یا همین خودروی MG که ظاهرش و قیمتش ادم رو وسوسه میکنه برای خریدش در مقابل Mazda 3 و .... در کمتر از 5 ماه ان چنان راننده به چالش میکشه که یکی از دارندگانش به شدت پشیمان بود و هزار تا بد بیراه به خودش می گفت

در اخر بگم بیایم مقایسه ها رو درست و با رعایت انصاف بکنیم

تیبا با ابن هیکل کجا X33 و کاپرا کجا

شما x33 با همین ویتارا خودمون مقایسه کن و نه!!! بیا با رونیز دهه 80 مقایسه کن باز حرفی برای گفتن نداره

تیبا به نطر من ماشین هست در تیپ و کلاس خودش که میشه این ماشین با ریو .فیات سی ینا و با کمی بی انصافی L90 مقایسه کرد

فاکتورهای مقایسه هم این باشه

قدرت.مصرف سوخت . امکانات . شتاب. قیمت
بعد ببینید تیبا اگه اول نشه حتما دوم میشه

من با اینکه پول بیشتری داشتم که سراغ ریو و ال90 و 206 برم .حالا بعضی ها صفر و بعضی کارکرده
اما ترجیح می دم این ریسک بکنم و ماشین صفر و جدید سوار بشم با توجه به اینکه همه قبلی هارو داشتم
به نظرم تمامی تیبا سواران عزیز حداقل الان بسیار ریسک پذیر هستند و اگر هم مشکلات کوچکی به چشم میاد خودمون خواستیم و با کمی تحمل و پشت کار همه ایرادات رو برطرف می کنیم

در اخر یک کلمه میگم ماشین سوار (راننده )کسیه که میخواد سوار ماشین بشه و سواری بگیره و از لحاظ فنی بهش جواب بده . اما کسی که چیزی نمیدونه و فقط 4 تا عکس تو مجله دیده و میخواد سوار ظاهر ماشین بشه

همیشه از همه چی ایراد الکی میگره

اگه ظاهر این قدر مهم بود این همه لوگان و یاریس و کرولا و ...
در سراسر جهان فروخته نمیشد

این صحبت هام .رو به کسانی بود که هر از چند گاهی نقد نا عادلانه می کنند
قابل توجه بعضی ها . من هنوز تیبا ندارم و این صحبت ها رو میکنم.تعصب خاصی هم رو ماشین نداشته ام ندارم .
سعی می کنم همه اون فاکتورها که گفتم تو انتخابم لحاظ کنم

بسیار عالی گفتین.
قبلا هم این بحث رو در جواب دوستی مطرح کرده بودم.
اما خوب متاسفانه بعضا این مشکلات و اظهار نظرات افراد نا آشنا و افرادی که حتی 1 بار حتی سوار خودرو هم نشده اند هنوز هم ادامه دارد.
ای کاش لااقل اظهار نظرمان در اموری باشد که به خودمان مربوط است.حداقل 4 بار تجربه ی استفاده را داشته باشیم.
نه اینکه فقط به صرف اینکه نظری داده باشیم یک نظر .انتقاد .تعریف الکی بدهیم.
اما متاسفانه علی جان این موارد همچنان ادامه خواهد داشت.
شاید خصلت ما ایرانی هاست که عادت داریم در مورد هرچیز که هیچ اطلاع هم نداریم حتی 1 بار تجربه اش هم نکرده ایم در مقابلش جبهه بگیریم و یا اظهار نظر کنیم....

TIBA-NAVID
16-08-2011, 14:39

شما بهتر بود به جای اینکه نقدا یک نظر بدون توجه به مطالب و واقعیات خرج کنید کمی به خود زحمت داده و نظرات افرادی که تیبا داشتند...دارند را هم در صفحات قبل میخواندید بعد از پنجره میپریدید داخل و اظهار نظر میفرمودید ....
مشکل صدای موتور و این قضیه و همچنین مشکلات دیگر اکثرا همگی رفع شده اند در تیباهای سال 90
مثلا دقیق بخواهم عرض کنم مشکل صدای زیاد و اگزوز و دسته موتور در کلیه تیباهای سال 90 از فروردین رفع شده است.
خیلی موارد جزئی تر در چند ماه بعد مرتفع گردیده و در نهایت از تحویلی های تیر ماه به بد میشود گفت تحویلی ها با کیفیتی پایدار و کاملا قابل قبول تحویل شده اند.
خیلی از شما ممنون میشدیم اگر قبل از بیان نظر خود و اظهار نظر چند دقیقه وقت مبارک را اختصاص داده و صحبت های افرادی که لااقل در این تاپیک خریدار این خودرو بوده اند.تیبا داشتند را میشنیدید
و بعد اظهار نظر میفرمودید.
کسی اینجا از چیزی بت نساخته داست.
خود بنده از تحویلی های جدید تیبا هستم.
دوستان این تاپیک هم همگی یا دارنده تیبا هستند و یا ثبت نامی و خریدار...
خود من تا به حال بارها انتقاد کرده ام از سایپا در مواردی که به ذهنم رسیده.
دوستان دیگر هم همین طور.
حداقل از خودرو استفاده کردم و کردیم و نظر و انتقاد خود را مطرح کردیم.
مطمئن باشید هیچ کس از دوستانی که در این تاپیک فعالیت دائم دارند از پنجره داخل تاپیک نپریدند و محض تفنن نظر نداده اند.
یا خریدار خودرو هستند.
یا ثبت نامی.
هیچ کدام هم فامیل سایپا نیستند.
خود من تابه حال اگر به عیبی برخوردم همان روز منعکس کردم.
انتقاد کردم.
اما وقتی به فرض عیب صدای خودرو 6 ماه است که رفع شده است دیگر فقط این نظرات و این صحبت ها را فقط کسانی مثل شما مطرح میکنند که هنوز نمیدانند تیبا با ت نوشته میشود یا با ط
کسانی که اصلا سوار نشده اند و اصلا خبر ندارند از وضعیت این خودرو
...
وقتی هنوز خبر ندارید ایراد صدای خودرو چندین ماه است که رفع شده و برای خودروهای تحویل اول فراخوان داده شده بود دیگر مشکل از ما نیست.
محض اطلاعتان اگر بعدا (5 6 ماه بعد) روزنامه کهنه ای برای سبزی خوردن گرفتید و نوشته بود مشکل بوستر ترمز و ... از الان یادتان باشد این مشکل هم که در محدوده ماه خرداد و تیر به وجود آمده بود در چند محصول سایپا در اول مرداد ماه همه مشکل رفع شده است و موارد قبلی هم اصلاح شده اند.
باز بعدا نیایید و بفرمایید آهای ملت .....
متاسفم

TIBA-NAVID
16-08-2011, 14:53

من یکی 2 تا عکس دارم.
عصر برسم خونه برات میذارم...
البته از همین دوستان اون زمان گذاشته بود دارم و زحمت کشیده بود.
اما برات میذارم.
راستی مگه دعوت نامت نیومده؟
؟؟؟؟؟

hosein53
16-08-2011, 14:53
کولرماشین من هم زیادسردنمیکنه میشه گفت تقریبا مثل پرایده روی 2سردنمیکنه فقط توی جاده اگه هوا بیش ازحدگرم نباشه میشه روی 2 بزارم
مصرفش هم که در مدت 18 روز 600 کیلومتررفتم و50 لیتریا 52 لیتر زدم که هم جاده وهم داخل شهربوده به نظرتون چطوره مصرفش؟

amirkhan405
16-08-2011, 15:12
سلام
از دوستان كسي عكس از موتور و داخل كاپوت داره بزاره ميخوام ببينم اين فشردگي كه ميگن تا چه حد هست؟

captainpersian
16-08-2011, 15:29
من یکی 2 تا عکس دارم.
عصر برسم خونه برات میذارم...
البته از همین دوستان اون زمان گذاشته بود دارم و زحمت کشیده بود.
اما برات میذارم.
راستی مگه دعوت نامت نیومده؟
؟؟؟؟؟
سلام چرا اومده هنوز پول نریختم تا 6 فرصت دارم .انتخابی خودم نوک مدادی هست اما اهل عیال پیشنهاد ابی دادند.فکر نکنم جالب باشه حالا اگه عکس داری بزار ببینیم چیه .مرسی

free_rockboy
16-08-2011, 15:49
سلام چرا اومده هنوز پول نریختم تا 6 فرصت دارم .انتخابی خودم نوک مدادی هست اما اهل عیال پیشنهاد ابی دادند.فکر نکنم جالب باشه حالا اگه عکس داری بزار ببینیم چیه .مرسی

من عکس ندارم. اما بشخصه آبی رو از نزدیک دیدم.. بسیار شیک و خوش فرم بنظر میاد.
من بیشتر از نوک مدادی ترجیحش میدم:46:

TIBA-NAVID
16-08-2011, 16:00

شب که رسیدم خونه عکس میذارم براتون.
من خودم در آخر کاری بین نوک مدادی و آبی تیره شک داشتم.
آبی تیرش رنگ آبی تیره 111 هست اگه دیده باشی.
خوب رنگ خوبیه اما من که 111 رو از نزدیک دیدم به نظرم یه جوری بود.
کلا با اینکه نوک مدادی رو اون زمان مثل ابی تیره از نزدیک حتی ندیده بودم.
اما در عکسا هم ابی تیره و نوک مدادی رو وقتی مقایسه میکردم خیلی نوک مدادی قشنگ تر بود.
به هر حال باید دونست اونم رنگ بدی نیست ولی مطمئنا خاک و اینا رو نه به اندازه مشکی اما زیاد نشون میده.
مثلا من هنوز تیبا رو نشستم اما خاکو خیلی کم نشون میده.
اما پژو رو مجبور بودم هر روز هرروز بشورم.
در حق این با اینکه نو هم هست ظلم میشه:31:
شب برات عکسا رو میذارم.
اما به نظر خودم که با اینکه قشنگه اما نوک مدادی خیلی به تیبا میاد.

amir_7709
16-08-2011, 16:27
سلام دوستان من امروز رفتم باتریش رو عوض کردم باتری خودم رو 40تومن برداشت و یه باتری کره ای اتمی با شش ماه ضمانت بهم داد 80 تومن باتری خودم صبا 50 آمپر بود که این کره ای 55 آمپره.
امروز کولر ازش کشیدم روی درجه 4 که میزارم زیاد صدا میده و اینکه واقعا موتورش یه مقدار کم میاره اما انصافا کولرش خوب خنک میکرد کسی کولر از ماشینش کشیده ببینه موتور کم میاره یا نه؟
مممنونم از راهنماییتون دوستان مرسی

TIBA-NAVID
16-08-2011, 16:38

راستی در مورد این بخش فرمایشتون وکه فرمودین خودرو اگه خوب بود شرایط برای فروشش قائل نمیشدند چون در پاسخ قبلیم به این مساله نپرداختم
باید بگم
متاسفم برای طرز فکرتون.
وجود همین طرز فکر تو جامعه هست که هرچه قدر شرایط برای مردم بدتر بشه هم بازم صدای هیچکی در نمیاد.
همه خوشحالن بازم.
وجود همین طرز فکر هست تو جامعه که وقتی خودروی سال شرکت سیتروئن قیمت زیر 20 میلیون داره
خودروی روز اروپا و یکی از بهترین کمپانی های دنیا قیمتش اینقدر پایینه.
اون وقت ما چی؟
ما باید ال 90 که اصلا فقط مخصوص ما مردم ایران تحویلمون شده و خوشحالیم که مارک رنو فقط خورده جلوش رو باید بخریم هم قیمت همون خودروی سال سیتدوئن حدودا...
ال 90 ی که تو خود اروپا نبوده و نیست و هدف طراحیشم ما بودیم و بس...خودشونم ازش نزدن.
یا بدتر ازون
زانتیای ما با وجود همین طرز فکر افرادی مثل شماست که باید اونو با حدود 30 میلیون خرید در حالی که محصول بیش از 20 سال پیش سیتروئن هست نه محصول حال حاضر اون.
و این مساله در مورد کلیه خودروهای ایرانی باید باشه و کلی هم لبخند بزنیم ....
چند سال پیش یک دلال خودرو به من گفت پژو ی خودت رو بفروش.
پژوی اصل فرانسه نو صفر کیلومتر رو میارم در خونت تحویل میدم از راه قاچاقی.
اما ازون به بعدش دیگه با خودت.
خودت باید بری دنبال نمره گرفتن براش.
خودت باید بری دنبال کارت گرفتن براش.که البته بعدا که پرس و جو کردم گفتن پوست کسی که این ماشینو ببره براش نمره و سند و کارت بگیره روعلنا میکنن.
تازه میگفت خودرو رو بدون هیچ دست کاری برات میارم.گفتم یعنی چی؟
گفت کلی وسایل رو ماشینا هست که وقتی از گمرک وارد میشه همشو برمیدارن ....
اون وقت بگو قیمت چه قدر گفت؟
ماشین صفر پژو اونم نه مونتاژ ایران بلکه مونتاژ پژو رو گفت میارم 3 میلیون تومان...
اون زمان من حرفشو باور نکردم.گفتم خالی میبنده.
هنوزم نمیتونم باور کنم.... میدونی چرا؟
چون همون زمان ما اینجا داشتیم پیکان میخریدیم 5500
همون زمان پراید 7 تومن قیمت داشت.
وجود همین فکراست که اینقدر بدبختیم ما
باید قیمت رو دوبلهو سوبله بکنن برامون.
یه جا هم که 2 قرون الکی یه تخفیف الکی بدن بگیم آهانننننننننننننن
ببین اوه چه کلکی هست تو کارشون
ماشین رو دستشون مونده ...
نه آقا جون
خانه از پای بست ویران است
اون قدر عادت کردیم به این قضایا و همین فکرا رو کردیم و سرمونو زیر برف کردیم که از دنیا اصلا بی خبریم
فکر میکنین همه دنیا قیمت ماشین همینه که ما میخریم؟
نه اقا اینطورا نیست
یه کم دیدمونو وسعت بدیم
چیزایی میبینیم که شاید اصلا به مذاقمون خوش نیاد.
متاسفانه
فقط میتونم بگم متاسفم....
ما تا ابد الدهر با این طرز فکر قناعت گرایانه و اینجوری تا قیامتم بدبخت میمونیم و هنوزم باید پراید بخریم به قیمت 5 برابر قیمت تمام شدش بلکه بیشتر.
زانتیای از رده خارج نخریم چون پولمون هم بهش نمیرسه که بخریم !!!!!
وگرنه از خدامونم باشه که زانتیای 20 25 سال پیش فرانسه رو نه از خود فرانسه بلکه ایرانیشو بخریم !!!
متاسفم
متاسفم

a5_big
16-08-2011, 16:49

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

asme1982
16-08-2011, 17:23
راستی در مورد این بخش فرمایشتون وکه فرمودین خودرو اگه خوب بود شرایط برای فروشش قائل نمیشدند چون در پاسخ قبلیم به این مساله نپرداختم
باید بگم
متاسفم برای طرز فکرتون.
وجود همین طرز فکر تو جامعه هست که هرچه قدر شرایط برای مردم بدتر بشه هم بازم صدای هیچکی در نمیاد.
همه خوشحالن بازم.
وجود همین طرز فکر هست تو جامعه که وقتی خودروی سال شرکت سیتروئن قیمت زیر 20 میلیون داره
خودروی روز اروپا و یکی از بهترین کمپانی های دنیا قیمتش اینقدر پایینه.
اون وقت ما چی؟
ما باید ال 90 که اصلا فقط مخصوص ما مردم ایران تحویلمون شده و خوشحالیم که مارک رنو فقط خورده جلوش رو باید بخریم هم قیمت همون خودروی سال سیتدوئن حدودا...
ال 90 ی که تو خود اروپا نبوده و نیست و هدف طراحیشم ما بودیم و بس...خودشونم ازش نزدن.
یا بدتر ازون
زانتیای ما با وجود همین طرز فکر افرادی مثل شماست که باید اونو با حدود 30 میلیون خرید در حالی که محصول بیش از 20 سال پیش سیتروئن هست نه محصول حال حاضر اون.
و این مساله در مورد کلیه خودروهای ایرانی باید باشه و کلی هم لبخند بزنیم ....
چند سال پیش یک دلال خودرو به من گفت پژو ی خودت رو بفروش.
پژوی اصل فرانسه نو صفر کیلومتر رو میارم در خونت تحویل میدم از راه قاچاقی.
اما ازون به بعدش دیگه با خودت.
خودت باید بری دنبال نمره گرفتن براش.
خودت باید بری دنبال کارت گرفتن براش.که البته بعدا که پرس و جو کردم گفتن پوست کسی که این ماشینو ببره براش نمره و سند و کارت بگیره روعلنا میکنن.
تازه میگفت خودرو رو بدون هیچ دست کاری برات میارم.گفتم یعنی چی؟
گفت کلی وسایل رو ماشینا هست که وقتی از گمرک وارد میشه همشو برمیدارن ....
اون وقت بگو قیمت چه قدر گفت؟
ماشین صفر پژو اونم نه مونتاژ ایران بلکه مونتاژ پژو رو گفت میارم 3 میلیون تومان...
اون زمان من حرفشو باور نکردم.گفتم خالی میبنده.
هنوزم نمیتونم باور کنم.... میدونی چرا؟
چون همون زمان ما اینجا داشتیم پیکان میخریدیم 5500
همون زمان پراید 7 تومن قیمت داشت.
وجود همین فکراست که اینقدر بدبختیم ما
باید قیمت رو دوبلهو سوبله بکنن برامون.
یه جا هم که 2 قرون الکی یه تخفیف الکی بدن بگیم آهانننننننننننننن
ببین اوه چه کلکی هست تو کارشون
ماشین رو دستشون مونده ...
نه آقا جون
خانه از پای بست ویران است
اون قدر عادت کردیم به این قضایا و همین فکرا رو کردیم و سرمونو زیر برف کردیم که از دنیا اصلا بی خبریم
فکر میکنین همه دنیا قیمت ماشین همینه که ما میخریم؟
نه اقا اینطورا نیست
یه کم دیدمونو وسعت بدیم
چیزایی میبینیم که شاید اصلا به مذاقمون خوش نیاد.
متاسفانه
فقط میتونم بگم متاسفم....
ما تا ابد الدهر با این طرز فکر قناعت گرایانه و اینجوری تا قیامتم بدبخت میمونیم و هنوزم باید پراید بخریم به قیمت 5 برابر قیمت تمام شدش بلکه بیشتر.
زانتیای از رده خارج نخریم چون پولمون هم بهش نمیرسه که بخریم !!!!!
وگرنه از خدامونم باشه که زانتیای 20 25 سال پیش فرانسه رو نه از خود فرانسه بلکه ایرانیشو بخریم !!!
متاسفم
متاسفم

دوست عزیز این حرف شما زمانی درسته که یه فیدبک خوب از عملکرد خودروسازان دیده باشند مردم .
در مورد پیش فروش و شرایط فروش واقعا هیچکدوم دوست نداریم ماشین چند برابر قیمت بنجل بخریم ولی متاسفانه بعضی چیزها حقیقته که اگه منکرشون بشیم سر خودمون کلاه گذاشتیم ...
واقع بینانه تر نگاه کنید به مسایل ..
یه خودروئی که چندین ملیارد پول بی زبون بابت طراحیش رفته اگه نتونه تو 2 سال پول طراحیشو در بیاره فاتحه ی اون خودروساز خونده است ...
وقتی یه خودرو پول خودشو مستهلک می کنه از فروش که به تیراژ بالای 200000 دستگاه در سال اول برسه تولیدش نه مثل سمند و الان تیبا و ال 90 که به زور نتونستند به تیراژ 50000 دستگاه در سال اول برسند ...
مهم نیست که سمند الان داره بعد از 8-9 سال تازه به تیراژ 200000 دستگاه رسیده و یا ال90 که بعد 5 سال هنوز به تیراژ 50000 نرسیده ...
شرایط فروش فوری خوبه ولی به شرط اینکه تولید به بالای 200000 دستگاه برسه نه اینکه به التماس به 100000 دستگاه هم نرسه!!!!

alit1150
16-08-2011, 18:20
سلام.ماشین من که گفتم کمک جلو و سمت راستش میکوبد -کمک خراب بود.اقایان فرمایش دادند که کمک تو بازار نیست.میخوای برو خودت یک جایی گیر بیار که (قیمتی هم ندارد حدودا 45000 تومان) بیار ما برات عوض کنیم.بنظر شما این انصاف است؟
کارت بیمه و گارانتی هم بعد از گذشت بیش از سه هفته تحویل نمیدن.میگن هنوز نیامده!
من کجا باید برم شکایت کنم؟

alit1150
16-08-2011, 18:23
فردا صبح میخوام برم ماشینو بزارم همان نمایندگی که خریدم وبیخیال ماشین شوم وبرگردم.بالاخره یا درستش می کنند یا یک اتفاق دیگه ای میافته .

blacktiger
16-08-2011, 18:24
سلام.ماشین من که گفتم کمک جلو و سمت راستش میکوبد -کمک خراب بود.اقایان فرمایش دادند که کمک تو بازار نیست.میخوای برو خودت یک جایی گیر بیار که (قیمتی هم ندارد حدودا 45000 تومان) بیار ما برات عوض کنیم.بنظر شما این انصاف است؟
کارت بیمه و گارانتی هم بعد از گذشت بیش از سه هفته تحویل نمیدن.میگن هنوز نیامده!
من کجا باید برم شکایت کنم؟

کمک جلو تیبا همون کمک ریو هستش .
اگر کارت گارانتی ندارید برید نمایندگی دیگه و بگید کارت گارانتی ندارید ( بگید شهرستان جا گذاشتم)و درخواست خدمات بدون کارت رو دارید . با گرفتن مجوز از سایت شرکت پذیرشتون میکنن.
اگر هم نداشتن تعمیرگاه مرکزی معمولا داره.

mohzoh
16-08-2011, 18:35
فرمون منم تق تق ميكنه وقتي توي آفتاب پارك ميكنم بعدش صداش بيشتر ميشه ، تو سرويس اوليه مشكلشو برطرف ميكنن ؟
اگه منظورتون جیرجیره که ماشین منم همینطور بود و چندتا قطره روغن ریختم پشت غربیلک فرمون روی محور فرمون. درست شد.

captainpersian
16-08-2011, 19:12
خوب من اومدم همین عکسا رو بذارم که فکر کردم از سایت حذف شده که دوست خوبمون زحمتشوکشید.
میتونی علی جان حالا نگاه کنی آبی تیره رو
موفق باشین

مرسی دوستان بایت عکس.دوستان تهرانی نمایشگاه یا نمایندگی سراغ ندارند یا جای ثابت گوشه خیابون:20: من 5 شنبه وقت کنم برم یه نگاه بندازم؟همه رنگ دیدم جز این رنگ

captainpersian
16-08-2011, 21:33
من هرجور فکر میکنم تو این اشفته بازار تیبا واقعا خوبه

الان پراید فسقلی که نصف امکانات تیبا هم نداره 9 تومنه و با ایربک چیزای دیگه بخواد اضافه بشه حتما میشه 10 تومان

چری و MVM . .... که مرخص هستند .تیبا رو اخه به چی مقایسه میکنند؟
چه بخوایم چه نخوایم ماشین موجود همینه.حق انتخاب نداریم

یه ادمی هم مثل من ترجیح میده ماشین سوار بشه نه اسم ماشین

خیلی ها عشق ماشین هستند (نمیگیم عقده ای و یا برای کلاس اینا) ترجیح میدن اسم ماشین سوار بشن مثل زانتیا 80 .206 81 و ... و خودشونم گول میزنن که یه چرخ اینا شرف داره به .... و چند نفری هم بگن طرف فلان ماشین سواره

اخه به چه قیمتی!!! به نظر من ماشین های زیر رنج 20 میلیون عمر مفیدشون نهایت 3 ساله اونم تحت شرایط استفاده 100% ایده ال

بعضی ها میگن موتور تیبا ضعیفه.8 سوپاپ و 1500 و ....

اما به نظر من طراحی این موتور بسیار بروز و جالبه چون تونستن با حجم موتور 1500 و فقط 8 سوپاپ !!!هم مصرف سوخت پایین بیارن هم موتور های بعضن قویتر رو به چالش بکشونن

همه این حرفها گفتم که اینو بگم با 11.500 و این امکانات اگر ماشین صفر یا حتی 1 سال کارکرده پیدا کردید بگید !!!

عمرا گزینه پیدا بشه

MoHaMaD ZaNd
16-08-2011, 21:43
توی TT یکی از بچه ها گفته بود تو دانشگاه تهران دانشجو های مکانیک طرح تیبا رو دادن به کتیا . وقتی دستور تحلیل آیرو دینامیکی شو دادن کتیا با اون عظمت error داده !!!!!!!!

sadegh2k
17-08-2011, 01:34
سلام

امروز پلاک من اومد طبق گفته نمایندگی کمتر از 1 هفته ، به من سند فروش ، کارت بیمه و کارت نارنجی رو تحویل دادند ، برای تیبا برگه گارانتی هم باید داشته باشیم یا همون کارت نارنجی کفایت است ؟ کسی اطلاعی داره ، برای سرویس اولیه چه مدرکی باید ارائه شود ؟

TIBA-NAVID
17-08-2011, 03:15
سلام

امروز پلاک من اومد طبق گفته نمایندگی کمتر از 1 هفته ، به من سند فروش ، کارت بیمه و کارت نارنجی رو تحویل دادند ، برای تیبا برگه گارانتی هم باید داشته باشیم یا همون کارت نارنجی کفایت است ؟ کسی اطلاعی داره ، برای سرویس اولیه چه مدرکی باید ارائه شود ؟

سلام
انشالا به سلامتی
به نظرم همونکارت کفایت داره.
جالب بود مال شما اول ماشین اومد با این همه فاصله نمرش
مال مننمره حدود 1 2هفته جلوتر اینجا بود

captainpersian
17-08-2011, 06:18
سلام
انشالا به سلامتی

اومدن پلاک سند و کارت گارانتی چقدر زمان میبره؟

a5_big
17-08-2011, 08:20
سلام
انشالا به سلامتی

مال منو نمايندگي ماشينو پلاك شده تحويلم داد
يه هفته بعدشم رفتم نمايندگي بيمه و كارت نارنجي و فاكتور فروش و تحويل گرفتم .

captainpersian
17-08-2011, 08:30
مال منو نمايندگي ماشينو پلاك شده تحويلم داد
يه هفته بعدشم رفتم نمايندگي بيمه و كارت نارنجي و فاكتور فروش و تحويل گرفتم .

یعنی تو خود کارخانه کاشان شماره گذاری داریم. چون پلاک دیگم رو ماشین دیگست و برای این باید پلاک جدید بگیرم

amir_7709
17-08-2011, 10:39
سلام دوستان تا حالا ماشینی به نرمی تیبا من ندیدم باور کنید جدی میگم دوستانی که تیبا از نمایندگی گرفتن قرآن و دستمال کاغذی و دفترچه راهنما و شبرنگ مثلثی توش بود یا نه؟یه چیز دیگه من از ماشینم کولر که گرفتم قدرت ماشین به طور محسوسی اومد پایین دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن کولرم روی درجه 4 که میزاری خیلی صدا میده ممنونم از راهنماییتون مرسی.

farzad irani
17-08-2011, 10:42
هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه :دی
بازم میگم من خودم 206 دارم و باوجودی که 206 خودش مالی نیست ولی وقتی سوار این ماشین شدم انگار سوار ماشین شارژی شدم !

مخلصیم .
206 به نسبت تیبا هیچ چیزی سر نداره!
توی فرانسه من البته هیچ 206 مشابه اونچه در ایران هست ندیدم،206 اونجا ساخته شده برا 2 نفر، توی ایران آوردن همون خودرو را 2 تا در بهش اضافه کردند تازه شد 206 تیپ 2 ، قیمتشم شد خدا تومن، بعد دیدن برا سرنشینای عقب هیچ کاری نمیتونن بکنند، گفتند عوضش یه صندوق عقب براش میزاریم شاید مشتری خوشش بیاد بخره،یه sd هم میزاریم عقب اسمش به قیمتش 3 تومن اضافه میکنیم.صد تا موتور مختلف هم میزاریم روش شاید قیمتش کم شه مردم بیشتر بخرند. ولی با این اوصاف مشتریهای 206 زیاد نشد.
آخرش یه کم قیافه شو تغیر دادن به اسم 207 به ملت بندازن با قیمت 20 تومن که هیچکی نخرید.فقط مصرفش و کیفیت قطعاتش خوبه که با موتور ضعیفش طبیعیه مصرفش در همین حد باشه و اعتبار و سابقه شرکت پژو.
حالا نصف همون پول رو میدی به تیبا، حداقل خودت و خانواده ات توش راحتن، مصرفش مناسبه، امکاناتش بد نیست، امنیتش مناسبه، صندوق عقبش جاداره، ایراداتش از 405 کمتره.
منم دوست داشتم این خودرو را به قیمت جهانی که با حساب کتابم در حدود 8 میلیون میارزه بخرم اما توی بازار داخلی که ماتیز چینی یا همون مدیران خودرو110 با قیمت 10 میلیون عرضه میشه که توی قیمت جهانی کمتر از 5 میلیون میارزه انتخابی بهتر از تیبا ندارم و امیدوارم روزی برسه که پسرم تیبا رو ارزون تر بخره

farzad irani
17-08-2011, 10:52
سلام دوستان تا حالا ماشینی به نرمی تیبا من ندیدم باور کنید جدی میگم دوستانی که تیبا از نمایندگی گرفتن قرآن و دستمال کاغذی و دفترچه راهنما و شبرنگ مثلثی توش بود یا نه؟یه چیز دیگه من از ماشینم کولر که گرفتم قدرت ماشین به طور محسوسی اومد پایین دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن کولرم روی درجه 4 که میزاری خیلی صدا میده ممنونم از راهنماییتون مرسی.
سلام .
من تجربه ی کاهش قدرت موتور با کولر رو ندارم ولی صدای کولر روی درجه 4 ناشی از قدرت بالای فن و زوزه ی هوا از دریچه های جلو داشبورده که هیچکاریش نمیشه کرد، توی ماشینای دیگه که قدرت هوادهی در همین حد برا کولر دارن هم صداش در همین حد و حدوده، حالا یه خورده کمتر یا بیشتر
نرمی تیبا با بحثها و تجربه های تیبا داران در اینجا امری ثابت شده است

TIBA-NAVID
17-08-2011, 11:12

سلام
بله دوست عزیز این موارد داخل خودرو هستن.
قدرت ماشین رو من در اون تغییر خاصی ندیدم.
فقط در شیب بسیار بسیار زیاد وقتی کولر رو روشن کنی یه ذره تاکید میکنم یه ذره شاید ذره ای متوجه بشی که کولر روشن شد به صورت خیلی کم تاثیر داره.
که البته همون طور که گفتم در شیب واقعا زیاد.در راه معمولی که اصلا همون یه ذره هم نشون نمیده خودشو/

در مورد صدای فن هم فن تیبا درجه 4 ش قوی خیلی هست و طبیعتا صداشم روی درجه 4 بیشتر هست.
به نظر من تجربی حس میکنم درجه 3 تیبا فشار باد فنش حدود چند تا ماشین دیگه بود که تجربه دارم.
اما درجه آخرش کمی فشارش بیشتره برا همونم صداش بیشتره.

a5_big
17-08-2011, 11:12

قرآن - دستمال كاغذي-دفترچه راهنماي ماشين - دفترچه راهنماي ضبط با كارت رمز - آنتن - فندك - جاسيگاري - كفي - شبرنگ مثلثي - كيف ابزار - جك - زاپاس - آچار چرخ - ميله بكسل همه بايد توش باشه.
كلا كولر ماشين روي درجه 3 و 4 صداش زياده ، من از هركي پرسيدم واسه اوناهم صداي فنش زياد بوده .

TIBA-NAVID
17-08-2011, 11:35
سلام دوستان...
میتونین به تاپیک تایر سر بزنین و ببینین اون بنده خدا که اون روز گفتم رینگ 15 گذاشته و مطمئنا دیر یا زود میفهمه چه اشتباهی کرده حالا چیکار کرده ....
اینم تاوان کار بی حساب کتاب ...
امیدوارم البته این بار باز بعدا پشیمون نشه ...
خدا میدونه این اشتباه و کار حساب نشده چه قدری براش گرون تموم شده ...

TIBA-NAVID
17-08-2011, 12:22
سلام.خوشحالم مشکلتون حل شد.
در مورد نمایندگی ها هم بعضا اینطوره متاسفانه.
مثلا من شهرستان مراجعه کردم اون قدر ادا و اصول در میاوردن در برخورد با تیباها که نگو و نپرس.
مثلا تنها مرکز دارای مجوز برای بررسی و گارانتی تیبا بود این نمایندگی و بقیه دوره نرفته بودن و مجوز نداشتن.
باز بیا و ببین و عکس بگیرو بفرستو اون ببینه و جواب بده و ....
خودت ببین چه قدر من باید تعجب کرده باشم !!!!
اما در کل از مشتری مداریش و برخورد و کارش کاملا رضایت دارم.
هم خودش دقیق بهم تایم داد که فلان ساعت بیا
هم کارشو دیدم و راضی بودم از نظم و تمیزی کارش.
هم همین اولتیماتوما که سایپا بهشون داده و میترسن که اگه مشتری ناراضی باشه .... خوبه
نمیگم همه جا همین جورن
عمرا خیلی نمایندگی مثل این تو کشور با این لوس بازیا یافت بشه...
اما از نظر من مهم نتیجه کارش بود که واقعا مطلوب بود.درسته مشکلی نداشت ماشین اما برخوردشو با بقیه هم میدیدم.
کاملا با دسیبلین خاصی برخورد میکردن همشون.

rami_hemi
17-08-2011, 12:51
دوستان عزیز این اولین اخطار توهین و تعصب بیش از توی نظرات رو دخیلی کنید مجبور میشم کل تاپیک رو مورد پاکسازی قرار بدم .

hosein53
17-08-2011, 13:22
سلام دوستان
من یک ماهی میشه تیبای سفیدگرفتم. امروز به طور اتفاقی با یه امر عجیب روبروشدم دوتا ازنقاشان اتومبیل توی محله مان بودندو وقتی به دقت به دو تادرب سمت راننده نگاه کردند گفتند به احتمال 80 درصد هردودرب رنگ دارند خیلی تعجب کردم ماشین صفر ورنگ دار؟ به من توصیه کردندکه به کارشناسان خبره هم نشون بدم . وبه شرکت سایپا اعتراض کن
به نظرتون چیکارکنم؟ راستش رنگ دودرب نسبت به بقیه جای ماشین زیادبراق هم نیست

alit1150
17-08-2011, 14:29
سلام دوستان
من یک ماهی میشه تیبای سفیدگرفتم. امروز به طور اتفاقی با یه امر عجیب روبروشدم دوتا ازنقاشان اتومبیل توی محله مان بودندو وقتی به دقت به دو تادرب سمت راننده نگاه کردند گفتند به احتمال 80 درصد هردودرب رنگ دارند خیلی تعجب کردم ماشین صفر ورنگ دار؟ به من توصیه کردندکه به کارشناسان خبره هم نشون بدم . وبه شرکت سایپا اعتراض کن
به نظرتون چیکارکنم؟ راستش رنگ دودرب نسبت به بقیه جای ماشین زیادبراق هم نیست

من جای شما بودم حداقل برای اینکه خیالم راحت بشه این کارو میکردم.من یک نمونه مشابه در ایرانخودرو دیدم که پژو پارس رو داشتند به مشتری تحویل می دادن که کلا اتاقش تعویضی بود.موقع حمل به نمایندگی ماشین حامل چپ کرده بود.ماشین های بارش هم همه داغون شده بود.ماشین ها رو آورده بودن تو نمایندگی از کارخونه براشون اتاق فرستاده بودن واونها رو تعویض وبه مشتری تحویل داده بودن.
این مورد هم کارگر نمایندگی دلش سوخته بود وبه صاحب ماشین گفته بود یک چیزی بهم بده تا یک خبر که دونستنش به نفعت است بهت بگم.در قبال دریافت 50 هزارتومان بهش گفته بود.نمایندگی هم این خبر رو انکار کرده بود وکار به کارشناسی کشیده بود که کارشناس تعویض اتاق خودرو را تایید کرده بود.شرکت مجبور شد ماشین رو کلا تعویض کند.

rami_hemi
17-08-2011, 16:40
من دوباره اخطار میدم
تاپیک داره به درگیری کشیده میشه اگر مخالف یا موافق این ماشین هستید توهین نکنید نظرتون رو بیان کنید توهین به فرد نکنید.
من طبق مسئولیتم مجاز به توضیح و توجیح هیچ کاربری نیستم ولی دلم نمیخواد کسی اینجا ناراحت باشه

rami_hemi
17-08-2011, 17:53
پستها برگشت خودتون قصاوت کنید .

rami_hemi
17-08-2011, 20:05
تاپیک تا اطلاع ثانوی قفل میشه
به مدریت بخش اطلاع داد شد
با اینکه تصمیم به حذف تمام پستها بود ولی من مخالفت کردم
احتمال قوی پستهای اعتراضی دوستان حذف میشه
اینها کلا از دست من خارج هستش .
مشکل اینجا بود من سعی کردم توجیحتون کنم
(در صورت نیاز با پروفایل من یا مدیریت بخش ارتباط برقرار کنید ای میل من در پروفایلم موجود هست)

D r i v e r
17-08-2011, 22:22
سلام
تاپیک پاکسازی شد
فردا عصر هم باز میشه
دوستانی که احترام رو نگه نداشته بودن و دخالت بیجا کرده بودن(بعضی از کاربر ها) و سعی به برهم زدن جو تاپیک داشتن هم اخطار هاشون رو دریافت کردن
امیدوارم تاپیک با درایت دوستان به روال عادی خودش و بحثش برگرده
پست های اضافی پاک خواهند شد در صورت ادامه داده شدن :)
اگه انتقادی هم هست میتونین در پروفایل یا پ . خ و یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ارایه کنین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر از حسن رفتا شما ;)
ادیت :
باز شد
امیدوارم به روند عادی خودش برگرده :)

hsnklvnd58
19-08-2011, 17:00
سلام بچه ها امیدوارم که همگی مجددا توی تاپیک حضور داشته باشید تا بتونیم از اطلاعات و تجارب همدیگه استفاده کنیم

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

در ضمن ماشین من موعد تحویلش مهرماه هست فکر میکنید چه زمانی دعوتنامه برسه دستم ؟بعد از چند روز از دریافت دعوتنامه ماشین تحویلم میشه ؟

eftekhari90
19-08-2011, 17:46
سلام بچه ها امیدوارم که همگی مجددا توی تاپیک حضور داشته باشید تا بتونیم از اطلاعات و تجارب همدیگه استفاده کنیم

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------

در ضمن ماشین من موعد تحویلش مهرماه هست فکر میکنید چه زمانی دعوتنامه برسه دستم ؟بعد از چند روز از دریافت دعوتنامه ماشین تحویلم میشه ؟

20 تا 25 شهریور دعوتنامه به دستت میرسه

amitabbachen
20-08-2011, 20:10
باسلام خدمت همه دوستان بويژه جناب نويد .من به نوبه خودم از شما توقع سينه صدري بيشتري داشتم درپاسخ به ورود بعضي دوستان كه ممكن است بعضي اظهارنظرهاي مختلفي داشتندكه گاهاًكه ما تيباداريم والان 1205كيلومترباهاش رفتم تعجب كرديم اما توقع ماازشما خيلي خيلي بيشتربود اميدوارم با نظارتي كه مديران انجمن داشتند ديگرفروم به روال قبلش برگرده .باوركنيد من حتماًچند بار به سايت سرميزدم وبااين وضع فعلي خيلي ناراحتم چون واقعاًخيلي چيزا ازتواين فروم ياد گرفتم ازهمه تشكرچه مخالف چه موافق تيبا.

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

امروز زنگ زدم نمايندگي براسرويس اوليه .مسئول ژذيرش گفت ازكيلومتر4000به بعد بياريد ،گفتم تودفترچش نوشته 800تا 1500گفت اشكال نداره شماباتوجه به بخشنامه جديداز 4000تا5000بياريد .يه مسئله اي كه الان دارم اينه نمويدونم موقعي چند ساعت خاموشه (از 5يا 6ساعت بيشتر )بادو استارت روشن ميشه دوستان اگه تجربه دارن ممنون ميشم .

e_hsan
20-08-2011, 21:23
بله ما هم سرويس اوليمون رو 4000 تا هست ولي شما حــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــتما روغن رو رو 1000 تا ببر عوض كن

sadegh2k
21-08-2011, 01:35
سلام خدمت دوستان عزیز

در مورد کارت سوخت حدودا چه قدر زمان می برد برای اومدن . من فروش فوری گرفتم کمتر از 1 هفته هم سند و پلاکم اومد ، در ضمن مبنای محاسبه سهمیه بنزین چیست ؟ از زمان ثبت سند است یا چیز دیگری است ؟

mess10
21-08-2011, 01:49
سلام دوستان.دیروز تو بزرگراه تبریز 180تا اومدم با تیبا.ازش فیلم گرفتم
اینم لینک فیلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در راه برگشت با 405 در افتادم.تو سرعت 180 تا 405 کاملا جاموندم.نمیدونم ترسیده بود یا نه.ولی کاملا جاموند

mok1410
21-08-2011, 10:48
مدت‌هاست که مطالب خوب بچه‌ها در مورد تیبا رو دارم می‌خونم. حیفه که چند روزه اینجا سوت و کور شده. کاش دوباره بیان و از تجربیاتشون بگن.

hosein53
21-08-2011, 15:01
سلام بچه ها ازتون میخوام دوباره بیایین اینجا حیفه این تایپیک این طورسوت وکورباشه .
دوتا ازنقاشان اتومبیل به من گفتند ماشینت ازقسمت دوتادرب سمت راننده رنگ داره هنوز یک ماه میشه تحویل گرفتم رنگش هم سفیده گفتند بروکارشناسی رنگ به نظرتون چقدراین حرف نقاشها میتونه صحت داشته باشه؟

TIBA-Black
21-08-2011, 23:31
دوستان سلام

مدتی بود که این تاپیک رو بخاطر مطالب مفیدی که بچه ها توش میذاشتن دنبال میکردم
منم تا یکی دو هفته دیگه ماشینم میاد دستم
یه تیبای مشکی متالیک:20:
میدونم که وقتی ماشینو بگیرم باید یه تغییراتی توش بدم ولی برای این کار به مشورت همتون نیاز دارم
پس لطفا" کسانی که با این تاپیک قهر کردن برگردن:10:
باشه؟؟؟
منتظرما!!!!!

amir_7709
22-08-2011, 09:34
سلام دوستان کسی تونست صدای جیر جیره فرمون رو درست کنه؟راحت بسته نسدن در صندوق عقب چی؟

hsnklvnd58
22-08-2011, 12:52
باسلام خدمت همه دوستان بويژه جناب نويد .من به نوبه خودم از شما توقع سينه صدري بيشتري داشتم درپاسخ به ورود بعضي دوستان كه ممكن است بعضي اظهارنظرهاي مختلفي داشتندكه گاهاًكه ما تيباداريم والان 1205كيلومترباهاش رفتم تعجب كرديم اما توقع ماازشما خيلي خيلي بيشتربود اميدوارم با نظارتي كه مديران انجمن داشتند ديگرفروم به روال قبلش برگرده .باوركنيد من حتماًچند بار به سايت سرميزدم وبااين وضع فعلي خيلي ناراحتم چون واقعاًخيلي چيزا ازتواين فروم ياد گرفتم ازهمه تشكرچه مخالف چه موافق تيبا.

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

امروز زنگ زدم نمايندگي براسرويس اوليه .مسئول ژذيرش گفت ازكيلومتر4000به بعد بياريد ،گفتم تودفترچش نوشته 800تا 1500گفت اشكال نداره شماباتوجه به بخشنامه جديداز 4000تا5000بياريد .يه مسئله اي كه الان دارم اينه نمويدونم موقعي چند ساعت خاموشه (از 5يا 6ساعت بيشتر )بادو استارت روشن ميشه دوستان اگه تجربه دارن ممنون ميشم .
سلام دوست عریز امیدوارم مشکل ماشینتون حل شده باشه قبلا" ال90داشتم توی اتوبان قم بنزین سوپر زدم تا آخرین قطره بنزین تو باک همین مشکل رو داشت ولی بعدا" و با یکی دو باز سوختگیری مجدد حل شد

asme1982
22-08-2011, 17:12
سلام دوست عریز امیدوارم مشکل ماشینتون حل شده باشه قبلا" ال90داشتم توی اتوبان قم بنزین سوپر زدم تا آخرین قطره بنزین تو باک همین مشکل رو داشت ولی بعدا" و با یکی دو باز سوختگیری مجدد حل شد

من فکر می کنم مشکل از باطریه ماشینه که بعد از چند ساعت خاموش بودن افت ولتاژ پیدا می کنه ...

soheilbalini
22-08-2011, 20:48
شرمنده من این سوال رو جای دیگه پرسیدم اما جواب درستی نگرفتم چون عجله ای هست اینجام می پرسم

دوستان عزیزم من فردا این ماشین رو تحویل میگیرم راستش چندتا سوال داشتم که یه جورایی به لاستیک و رینگ مربوط می شه.
من معایب لاسیک پهن رو خوب می دونم و در واقع این ماشین 6ومین ماشینی هست که می خرم. برای این ماشین دنبال رینگ و لاستیکی هستم که یک: فضارو کاملا پر کنه دوم اینکه پهناش به صورتی باشه که ار پهنای ماشین بیشتر باشه و بزنه بیرون . من خودم 14 65 205 رو مد نظر دارم.

آبا رینگ اسپورت کارخونه ای ریو بهش می خوره؟ اصولا چه رینگی بهش می خوره

با توجه به رینگ لاستیک انتخابی میزان ارتفاع زدن رو چفدر تایین می کنید در حالتی که کمترین باشه اما برخوردم پیش نیاد و اینکه چه فنری بهش می خوره

ببخشبن خیلی زیاد شد
اگه میشه نظرتون رو بگید که چه رنگی بگیرم (با عرض ببخشید اگه خلاف مقرراته)
نقره ای خوبه؟ من هرچی گشتم تصاویر کاملی از تیبا ندیدم در رنگ های مختلف. من فردا این ماشین رو تحویل میگیرم خواستم ببینم کدوم رنگش قشنگتر و شیکتره. من مشکی رو برای ماشین دوست دارم اما تیبا رو تو 3 رنگ سفید نقره ای و نوک مدادی دیدم
بین مشکی و نقره ای موندم

D r i v e r
22-08-2011, 21:55
سلام بچه ها ازتون میخوام دوباره بیایین اینجا حیفه این تایپیک این طورسوت وکورباشه .
دوتا ازنقاشان اتومبیل به من گفتند ماشینت ازقسمت دوتادرب سمت راننده رنگ داره هنوز یک ماه میشه تحویل گرفتم رنگش هم سفیده گفتند بروکارشناسی رنگ به نظرتون چقدراین حرف نقاشها میتونه صحت داشته باشه؟
مسلما نقاش ها خیلی راحت میتونن بفهمن ماشین رنگ شدگی داره یا نه
به هر حال
اگه بتونه داشته باشه میتونیم از قلم های تست رنگ استفاده کنین
خیلی این موضوع پیش میاد که ماشین رو توی نمایندگی یا خود سایپا میمالنش اینور و اونور بعد درستش میکنن میفروشن به مشتری ......
حتما پیگیر باشین :11:

TIBA-Black
22-08-2011, 22:09
سلام به همگی

اگه خبر داشته باشین چند وقتی هست که تو نمایندگی های سایپا فروش فوری تیبا مدل SX با شرایط خاص شروع شده...
میخواستم بدونم آیا کسی خبر داره که الان مدل EX فروش داره یا نه!؟ و اگه آره ، شرایط فروشش چطوریه؟
:cool:

free_rockboy
22-08-2011, 23:50
سلام دوستان.دیروز تو بزرگراه تبریز 180تا اومدم با تیبا.ازش فیلم گرفتم
اینم لینک فیلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در راه برگشت با 405 در افتادم.تو سرعت 180 تا 405 کاملا جاموندم.نمیدونم ترسیده بود یا نه.ولی کاملا جاموند

داش برای من جالبه ماشین چطور با دور موتور 4.5 به این سرعت رسیده!!!!!

من 120 تا برم میره 3.5!

کلا ماشین شما فکر کنم فرق داره! اون از جریان سمند.. اینم از این! ....

احتمالا تو خط تولید موتور زانتیا اشتباهی روش انداخته شده :31::31::31::31:

hsnklvnd58
23-08-2011, 05:06
داش برای من جالبه ماشین چطور با دور موتور 4.5 به این سرعت رسیده!!!!!

من 120 تا برم میره 3.5!

کلا ماشین شما فکر کنم فرق داره! اون از جریان سمند.. اینم از این! ....

احتمالا تو خط تولید موتور زانتیا اشتباهی روش انداخته شده :31::31::31::31:
سلام دوست عزیز من خودم هنوز ماشینو تحویل نگرفتم اما در مورد صحبت شما با توجه به تجربیات قبلیم توضیحاتی میدم :اولا اگر منظورتون از 3.5دور موتور که شما ردلاین ماشینتون از6شروع میشه
دوما"تو حداکثر سرعت ماشین ضریب دنده تاثیر گذار تر از هر آیتم دیگه ایه برای همینه که خودرویی مثل پراید با موتور به مراتب ضعیفتر هم میتونه به سرعت 180تا برسه (البته در جاده کفی یا سرازیری )
سوما تفاوت بین خودروهای قوی و ضعیف رو میشه با مواردی مثل پایداری تو سرعت بالا طی کردن سربالایها با دندهای سبک و شتاب در سربالای سنجید

amitabbachen
23-08-2011, 07:09
من فکر می کنم مشکل از باطریه ماشینه که بعد از چند ساعت خاموش بودن افت ولتاژ پیدا می کنه ...
سلام .من اول که تحویل گرفتم باطریشو بایه اتمی جایگزین و35تومن سردادم .بوقش چون ایع (پرایدی)بود 206گذاشتم .البته دررابطه بااون دوستمون که میخاد ماشینشوجدیدتحویل بگیره بگم فقط لاستیک 185/r13/70خوبه براش مارک هانکوک کره اصل یاتویو ژاپن که هم نرمه هم بین لاستیکای دیگه سرتره قیمتش بگم لاستیکای منوورداشت 120تومن تفاوت ازم گرفت 144تومن یعنی تقریباًجفت 132تومن هانکوک درجه یک کره .البته چینی اشم هست حواستون باشه.(اکیداًتوصیه میکنم بیشتراز185ندازین تمام اگه بپیچین گیرمینکه به گلگیراش )کارای دیگه ای که براماشین کردم چون پشتش یکم بالاست بردم جلوبندی سازازفنردورکمک عقب (فنرلول)یکدوربرید بعد نصبش کردخوب شد.درومرود خشکی فرمون اگه صامیده علاجش فقط روغنه البته جلوبندی سازاینکاروبکنه .کاپوت جلووعقبش هم روغن میخواد قلفاش.تاالان 1250کیلومترباش رفتم جزمصرفش که صدی 10تاس مشکل دیگه نداره .

glayolx
23-08-2011, 08:23
من ماشینو اول تیر امسال تحویل گرفتم . چند روزیه توی اطاق به صدا افتاده نمی دونم از کجاس ولی بیشتر از شرف سمت شاگرده . کسی در موردش چیزی میدونه؟

امير رسول
23-08-2011, 09:35
ضرري نداره ببرش كارشناسي رنگ اگه كارشناس رنگ تاييد كرد سريع ببرش نمايندگي كه تحويل گرفتي و اقدام كن چون اگه دير بشه ديگه قبول نمي كنن. برگه كارشناسي رنگم مهر وامضا شده با تاريخ همرات باشه

ali tiba
23-08-2011, 10:53
من ماشینو اول تیر امسال تحویل گرفتم . چند روزیه توی اطاق به صدا افتاده نمی دونم از کجاس ولی بیشتر از شرف سمت شاگرده . کسی در موردش چیزی میدونه؟
سلام دوست من
اتفتاقا منم اول مرداد ماشینو تحویل گرفتم اما الان چند روزه از قسمت فرمون و صندلی راننده مخصوصا زمانی که ماشین می پیچه یا رو دست انداز می افته صداهای جیر جیری میاد که هنوز متوجه نشدم از فرمونه با صندلی یا بخاطر روکشهای جدیدی هستش که بهش انداختم. اول فقط فرمونش یه کم صدا می داد اما الان اینم بهش اضافه شده چون تیبا ماشین کم صداییه کوچکترین صدا توی اتاقش یه کم اعصاب آدمو به هم میریزه! شما اگه تونستی بفهمی از کجاست ممنون میشم به منم یه ندا بدی

potentate85
23-08-2011, 19:51
سلام دوستان،
من ماشینو فوری دارم می فروشم، خیلی پول لازم شدم.... ماشین تولید اردیبهشت 90هست و فقط 2500 تا راه رفته! دزدگیر تصویری ماجیکار و باند JBL و روکش خوب هم روش انداختم، ماشینم مثل صفر می مونه، می تونین تو فروشش بهم کمک کنین... ؟ قیمت خوب راه می یام... رنگشم سفید و مدل 2 ایربگ هست
ممنون

free_rockboy
23-08-2011, 20:59
سلام دوست عزیز من خودم هنوز ماشینو تحویل نگرفتم اما در مورد صحبت شما با توجه به تجربیات قبلیم توضیحاتی میدم :اولا اگر منظورتون از 3.5دور موتور که شما ردلاین ماشینتون از6شروع میشه
دوما"تو حداکثر سرعت ماشین ضریب دنده تاثیر گذار تر از هر آیتم دیگه ایه برای همینه که خودرویی مثل پراید با موتور به مراتب ضعیفتر هم میتونه به سرعت 180تا برسه (البته در جاده کفی یا سرازیری )
سوما تفاوت بین خودروهای قوی و ضعیف رو میشه با مواردی مثل پایداری تو سرعت بالا طی کردن سربالایها با دندهای سبک و شتاب در سربالای سنجید

باسلام....
اولا منظور من از 3.5 همون 3500 بود. نه رد لاین. همچنین من منظورم تو شرایط برابر بود (دنده 5 و جاده کفی)
ثانیا - من کاملا حرف شمارو تایید میکنم ، اما آیا سرعت 180 با دور موتور 4500 جور در میاد؟ (با تیبا) ---- منم همین ماشین رو دارم که تو کفی وقتی سرعت به 120میرسه دور موتور رو 3500 میاد! حالا با 1000 تا بالا رفتن اگه 60 تا به سرعت اضافه شه خیلی جالبه. که نمیشه با گیربکس تیبا!

در ضمن او خطوط آخر که تو پست قبلی داده بودم ، قصدم شوخی با دوستمون بود :31:
(امیدوارم فیلم رو دیده باشی)

sht1987
26-08-2011, 23:34
با سلام به همه.ماشین بنده 1500 تا کار کرده .می خواستم ببینم کی باید برای سرویس اولیه ببرم.نمایندگی میگه 1500 تو این تایپک میگن 4000 تا.تکلیف چیه؟

FZDY1350
27-08-2011, 12:22
دوستان تيبا سوار يك سوال داشتم
آيا شيشه هاي عقب تيبا برقيه يا دستي؟
همه توي مشخصاتش گفتند كه برقيه ولي به نظرم مياد كه شيشه هاي عقب دستي باشه
ممنون

total_overdose
27-08-2011, 19:41

3mm3
28-08-2011, 21:59
آقا ما این ماشینو از نمایندگی خریدیم هفته ی پیش ثبت نام کردیم شنبه این هفته تحویل دادن پلاک شده خواستم بپرسم بیمه و سند ماشین بنظرتون تو این چند روزه میاد ؟چون می خوایم بریم مسافرت:(

hosein53
29-08-2011, 09:54
آقا ما این ماشینو از نمایندگی خریدیم هفته ی پیش ثبت نام کردیم شنبه این هفته تحویل دادن پلاک شده خواستم بپرسم بیمه و سند ماشین بنظرتون تو این چند روزه میاد ؟چون می خوایم بریم مسافرت:(

یک هفته بعدازپلاک بیمه وفاکتورفروشش میاد ولی واسه شناسنامه وکارت ماشین سفرت رو به تاخیرنیندار که سه هفته طول میکشه واسه سفر هم اصل بیمه هست به جای کارت هم همون فاکتورفروش اشکالی نداره - کارت سوختش هم 20 یا 25 روز بعدازپلاک میاد

eftekhari90
29-08-2011, 14:38
سلام دوستان از تحویلهای شهریور کسی ماشینشو تحویل گرفته؟

soheilbalini
29-08-2011, 21:51
دوستان من تحویل گرفتم فرمون شما هم اینقدر سفته؟ :2::18:

hosein53
30-08-2011, 10:15
دوستان من تحویل گرفتم فرمون شما هم اینقدر سفته؟ :2::18:

سفت که نیست ولی به نسبت فرمون ال 90 چرا یه کمی سفت تره . توسرویس اولیه احتمالا برطرف بشه

soheilbalini
30-08-2011, 12:35
عجیب سفته... من اول اصلا شک کردم هیدرولیک نباشه رفتم نگاه کردم... شاید مشکل از منه به هر حال من تحویل گرفتم و چندتا مشکل داره
سفتی فرمون
سفتی صندلی

کسی ارتفاع زده؟

k4k4_siah
03-09-2011, 22:51
با سلام خدمت اساتید گرامی .

بنده تقریبا 13 - 14 تومن پول دارم و می خوام یه ماشین بخرم . نهایتا هم روزی نیم ساعت می خوام ازش استفاده کنم واسه ایاب ذهاب دانشگاه . می خواستم بدونم تیبا بدردم می خوره یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید .

hrex
04-09-2011, 14:02
سلام به همگی
بنده قصد خرید خودرویی در حدود 7- 8 میلیون دارم. البته علاوه بر اون میتونم تا حدودی هم قسط بدم. میخواستم نظر کارشناسان محترم رو راجع به خرید 131 و یا تیبا و یا هر خودروی دیگه ای که تو این رنج قیمت باشه رو بدونم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سپاس فراوان

hosein53
05-09-2011, 10:44
با سلام خدمت اساتید گرامی .

بنده تقریبا 13 - 14 تومن پول دارم و می خوام یه ماشین بخرم . نهایتا هم روزی نیم ساعت می خوام ازش استفاده کنم واسه ایاب ذهاب دانشگاه . می خواستم بدونم تیبا بدردم می خوره یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید .

سلام دوست عزیز من تیبا دارم . خودم قبلا نظر مثبتی روی تیبا نذاشتم ولی راستش وقتی گرفتم کلی نظرم عوض شد خیلی نرم وراحت . شتابش هم خوبه امکاناتش هم از 405 بیشتر مصرفش هم کمتر به اضافه اینکه قیمتش هم کمتر موتورش هم که 1500 هست و200 تا از پراید قوی تر ایربگ هاش به کل 405 می ارزه دیگه چی میخوای ازیک ماشین - تنها برتری 405 یا ال 90 اینه که موتورش کمی قویترن و الا ازلحاظ شتاب و زیرپا تیبا خیلی عالیه
به حرف مردم توجه نکن که میگن این تیبا همون پرایده آخه اونا که باهاش رانندگی نکردن . البته یه کم عقبش بدشکل هست که اونم سلیقه ایست ولی جلوش قشنگه
به هرحال با این قیمت تیبا خیلی خوبه نسبت به پراید با قیمت 9 میلیون!!!

arshamx59
05-09-2011, 15:40
شكي نيست كه تيبا بهتر از روآ پرايد 405 ،206 تيپ 2 سمندحتي ريو وال 90 هست از لحاظ امكانات تكميله از نظر ايمني وراحتي بهترينه فقط موتور تقويت شده پرايد روشه كه اونم ما تقويت نكرديم كه مثل روآ 1700 پرمصرف باشه!! ازنظر طراحي عادتآ به ماشيناي تكراري ويك شكل دل بستيم وكمي تغيير رو نمي پسنديم در حالي كه تيبا شايد با يه موتور بهتر بتونه تو اروپا رقابت كنه اگه باور داشته باشيم من تجربه روندن تمامي ماشيناي مونتا‍‍‍ژ داخلو دارم اما تيبا رو يه استارت براي جهش به سمت تغيير وتحول جهت نوگرايي و رقابت پذيري مي دونم من از آذر 89 تيبا نوك مدادي دار و تقريبا محسنات ونقاط ضعفشو مي دونم وبا اطمينان مي گم تيبا بهترين خودرو توليد داخله و اگه كلاس وتيپ اين خودرو رو بتونن متنوع كنن مثلا موتور 16 سوپاپ شبكه جلو خودرو مثل بنر كشيده كنن وگيربكس اتومات بذارن وغيره مطمئنا پيشرفت تو اين پروژه دور از انتظار نيست با تشكر

arshamx59
05-09-2011, 15:45
شكي نيست كه تيبا بهتر از روآ پرايد 405 ،206 تيپ 2 سمندحتي ريو وال 90 هست از لحاظ امكانات تكميله از نظر ايمني وراحتي بهترينه فقط موتور تقويت شده پرايد روشه كه اونم ما تقويت نكرديم كه مثل روآ 1700 پرمصرف باشه!! ازنظر طراحي عادتآ به ماشيناي تكراري ويك شكل دل بستيم وكمي تغيير رو نمي پسنديم در حالي كه تيبا شايد با يه موتور بهتر بتونه تو اروپا رقابت كنه اگه باور داشته باشيم من تجربه روندن تمامي ماشيناي مونتا‍‍‍ژ داخلو دارم اما تيبا رو يه استارت براي جهش به سمت تغيير وتحول جهت نوگرايي و رقابت پذيري مي دونم من از آذر 89 تيبا نوك مدادي دار و تقريبا محسنات ونقاط ضعفشو مي دونم وبا اطمينان مي گم تيبا بهترين خودرو توليد داخله و اگه كلاس وتيپ اين خودرو رو بتونن متنوع كنن مثلا موتور 16 سوپاپ شبكه جلو خودرو مثل بنر كشيده كنن وگيربكس اتومات بذارن وغيره مطمئنا پيشرفت تو اين پروژه دور از انتظار نيست با تشكر

asme1982
05-09-2011, 21:27

شاید تیبا ماشین نرم و خوبی باشه ولی منصفانه تعریف و تمجید بکنید از این تازه وارد سایپائی...
هنوز خیلی زوده در مورد این خودرو اینقدر با اطمینان صحبت کردن ...
ریو؟!
لوگان؟
سمند؟!

تیبا رو با هم قد خودش مقایسه کنید
شما یا سوار این خودرو ها نشدید یا خیلی اغراق می کنید ...
حداقل خودم با تمام خودروهای زیر 30 تومن رانندگی طولانی داشتم ... تیبا رو از لحاظ امکانت چیش با ریو مقایسه کردید؟
از لحاظ ABS و ایربگ و آپشن حتی از لوگان عقبتره ...
یکم منصفانه بنویسید و اذهان مردم رو منحرف نکنید ...
تیبا یه حرکت رو به جلو برای سایپا و جایگزین مناسب برای پرایده و می تونه موفق باشه ولی بهترین نیست ...

ahmad_1390
06-09-2011, 15:14
این پست به دلیل اینکه ارور داد لطفا حذف شود.

ahmad_1390
06-09-2011, 15:58
سلام
حیف که دوستان اکثرا از این تاپیک رفتن و تاپیک اینقدر سوت و کور شده...
بعد از مدت ها اومدم یه نگاه به صفحات تاپیک کردم.
فقط در جواب آقای asme باید خلاصه بگم اگه دقت میکردی میتونستی ببینی این دوستمون همون طور که گفتن تیبا رو داشتن و هم سوار شدن و هم کیفیت و موتور و سواریش و همه جنبه هاشو با ماشینای دیگش مقایسه کردن...
اینطوری نبوده که مثل شما نداشته باشن ماشینو و فقط بیان محض اینکه صحبتی هم گفته باشند یک دفعه موضع بگیرن...
اگه دقت میکردین میدیدین خودشون ماشینو چند ماه داشتن.هم نقاط قوت رو گفتن.هم نقاط ضعف.
در اینکه تیبا محصول تازه وارد ایران هست شکی نیست.
اما مطمئن باشین از من وشما بیشتر آلمان که موتورش رو طراحی کرده و همین طور کشورهای دیگر که در طراحی بدنه و سایر قسمت ها وقت گذاشتن بیشتر وارد بودن و...خودرویی که هدفش الان باشه و بازار فعلی دنیا هدفش باشه به هرحال حداقل سعی میکنن یه حداقل استانداردهایی توش رعایت بشه ...
یه کیفیت هایی توش رعایت بشه
نمونش همین استاندارد یورو 4
تیبا در جریان هستم که به زودی با اخذ چند گواهینامه دیگه استاندارد یورو3 که الان داره رو به 4 اروپا ارتقا میده .اما ریوی فعلی ایران چی؟
روآ چه؟
405 الان ایران چه؟
اینا بعضا حتی استاندارد افغان 1 رو هم ندارن.... با اون مصرف سوختشون.
با اون امنیتشون.
با اون کیفیت ساختشون.
حالا این فقط یه مسئله بود.خیلی موارد داریم که به هر حال در محصول امروز سعی میشه رعایت بشه با توجه به درخواستای امروز
که شاید دیروز اونا اصلا مهم نبودن....
اما الان مهمن
بازار اونا رو میخواد.
سایپا هم اگه بخواد محصولش تا چند سال تو بازار دووم بیاره باید اون مواردو لحاظ کنه.
یه مواردی موقع ساخت روآ اصلا مهم نبود.موقع 405 مهم نبود.
موقع سمند هم نبود.مهم نبود که سوختشون شده اون.مهم نبود که ایربگ نداشتن .مهم نبود که هیچ ماشینی ای بی اس نداشت.
یه زمانی مهم نبود کمربند ببندی
الان مهمه
الان نه تنها اون موارد مهمه
خیلی چیزا مهمه
قرار نیست تا ابد الدهر یه جور فکر کنیم.
یه چیزی بسازیم و اصلاحش نکنیم.فکر جدید نزنیم.کار جدید نکنیم.
به عنوان کسی دارم صحبت میکنم که هم ال 90 روندم 2 سال.
هم ریو داشتم 1سال حدودا.
هم الان حدود 6 ماهه تیبا دارم.
اون دوستمون اظهار بیربط نکردن و بی دلیل هم حرف نزدن.
حداقلش اینه ایشونم ظاهرا اینطور که گفتن چند ماه حداقل ماشینو داشتن.
اما شما که انگار دیگه ریو و لوگان و 405 رو کسی از ما اصلا ندیده که همچین سنگشونو به سینه میزنی که انگار چه خبره ...
انگار بنز 2011 هستن ////
حداقل این صحبت ایشونو کسایی باید نقد کنن چه خودشون تجربه مشابه دارن....
لطفا پس شما محبت کنین و در قیاسهایی اظهار نظر بفرمایین که همه ی موارد رو تجربه فرمودین
نه اینکه یه نفر دیگه هم که 4 خودرو رو تجربه کرده و مقایسه و نظرشو نوشته برای مردم رو به عوام فریبی و دروغگویی متهم کنید.
حداقل ایشون ماشینو داشتن و نظرشون رو دادن.
موفق باشید
راستی از این جمله من بهترینم انتهای کلامتون خیلی برداشت جالبی کردم که به صحبت بالای بنده ربط داره....
انگار فقط مواردی که به شما مربوط هستن بهترین هستن.... بقیه که اصلا هیچی نمیفهمن!!!! اگه تجربه هم کرده باشن نمیفهمن.... اما شما تجربه هم نکرده باشین...از گوشه و کنارم شنیده باشین و نقل قول کرده باشین کاملا متوجهین...
جالبه
بگذریم...
موفق باشید

arshamx59
06-09-2011, 16:04
دوستان واقعيت اينه كه وقتي پشت ماشين ايراني مي شيني وازكنار ماشيناي خارجي رد ميشي يه احساس ديگه به آدم دست ميده تا كي بايد ماشين فرانسوي وكره اي سوار شيم بگيم اين خوبه اون عاليه درسته تيبا موتورش تقويت شده پرايده اما همينكه شكل هيچ ماشيني نيست باعث تفاوت ميشه ژاپن وكره اومدن بعدجنگ جهاني از صنايع خودشون حمايت كردن الان وضعشون اينه درحالي كه ما قبيل انقلاب خودروسازي داشتيم اما تا حالا حتي نتونستيم توكشورهاي همسايه حرفي براي گفتن داشته باشيم چون نياز به حمايت ملي داريم شايد ننگمون بشه ال 900 سوار نشيم پژوهاي چند دهه پيشو سوارشيم اما بدونين اگه خودروي ملي حمايت بشه مطمئن باشين درآينده بچه هامون بهتر از ال90 ها ريوها پژوهارو با نام ايراني همه جاي دنيا سوار ميشن
پس حالا ميگم تيبا
بهترينه چون متفاوته بهترينه چون ايرانيه مطمئن باشين از 206 و405 هم بهتره تفاوتش با ال 90 فقط موتوره 16 سوپاپه والا ال 90 اگه موتور ضعيفي داشت هيچكسي ازش استقبال نمي كرد

arshamx59
06-09-2011, 16:06
دوستان واقعيت اينه كه وقتي پشت ماشين ايراني مي شيني وازكنار ماشيناي خارجي رد ميشي يه احساس ديگه به آدم دست ميده تا كي بايد ماشين فرانسوي وكره اي سوار شيم بگيم اين خوبه اون عاليه درسته تيبا موتورش تقويت شده پرايده اما همينكه شكل هيچ ماشيني نيست
باعث تفاوت ميشه ژاپن وكره اومدن بعدجنگ جهاني از صنايع خودشون حمايت كردن الان وضعشون اينه درحالي كه ما قبيل انقلاب خودروسازي داشتيم اما تا حالا حتي نتونستيم توكشورهاي همسايه حرفي براي گفتن داشته باشيم چون نياز به حمايت ملي داريم شايد ننگمون بشه ال 900 سوار نشيم پژوهاي چند دهه پيشو سوارشيم اما بدونين اگه خودروي ملي حمايت بشه مطمئن باشين درآينده بچه هامون بهتر از ال90 ها ريوها پژوهارو با نام ايراني همه جاي دنيا سوار ميشن
پس حالا ميگم تيبا
بهترينه چون متفاوته بهترينه چون ايرانيه مطمئن باشين از 206 و405 هم بهتره تفاوتش با ال 90 فقط موتوره 16 سوپاپه والا ال 90 اگه موتور ضعيفي داشت هيچكسي ازش استقبال نمي كرد

arshamx59
06-09-2011, 16:21
درسال 89 تيبا يه سري ايرادايي داشت كه همين مسئله باعث شد توليد افزايش نداشته باشه تا ايرادا رفع بشه ازقبيل پاره شدن تسمه كم كردن روغن تاب ورداشتن ديسك صداي فرمان بسته نشدن درها صداي اگزوز نشانگر بنزين كه سال 90 تقريبا با توجه به تحقيقي كه از كسايي كه تازه خريدن كرده برطرف شد خودم هم همه رو برطرف كردن اما درها رو ميشه خودتون تنظيم كنين صداي فرمانو با روغن ريزي رفع كنين پاره كردن تسمه رو با سفت وتثبيت كردن پايه دينام برطرف كنين
تاب برداشتن ديسك رو هم تو سرعت 100 تا 120 فقط تو اتوبان وجاي صاف با ترمز گيري پيوسته با فشار روي ترمز مي تونين از بين ببرين اين حالت باعث ازبين رفتن برآمدگي ميليمتري روي ديسك چرخ ميشه

arshamx59
06-09-2011, 16:28
يك مورد درخصوص نحوه رانندگي با تيبا اينه كه بايد حتما حداقل 2 ماه اين ماشينو برونيد تا بتونين تفاوت رو احساس كنين با يه بار عقب جلو تويه محل ثابت قضاوت نكنين تيبا تو تمام شرايط بايد رانندگي كنين سطح صاف سربالايي بارون سرما گرما دست انداز بزرگراه داخل شهر پشت چراغ قرمز منتظر تيك آف!

arshamx59
06-09-2011, 16:34
من يه اشتباهي توتعويض روغن داشتم اونم روغن 20w50 ريختم كه باتوجه به سوپاپاي اتوماتيك تيبا باعث كاهش قدرت وشتاب ميشه بهترين روغن كاسترول 10w40 يا ويژه زانتيا هست كه شركتيه

arshamx59
06-09-2011, 16:46
يه مورد جالب لوله فولادي داخل سينه ماشينه با برداشتن درپوش پلاستيكي هردوطرف قابل ديدنه اين مسئله مي تونه باعث امنيت بيشتر باشه
نحوه طراحي ماشينو اگه دقت كرده باشين از لحاظ آيروديناميكي طوري هست كه بادشكن بهتري نسبت به ريو 405 ال 90 هست همين مسئله باعث ميشه كه تيبا بتونه راحت با اين ماشينا كورس بذاره

arshamx59
06-09-2011, 20:10
بچه ها تا كي بايد پرايد ريو 405 سوار شد ال 90 طرح قديمه كه الان بهتر از اون تو اروپا توليد ميشه! ميدونين كرهيها وژاپنياوقتي ميبينن ماشيناي عهد بوقشونو سوارميشيم بهمون ميخندن:31::41:
ماشيناي مدل بالاي هيوندا تويوتايي كه سوار ميشيم پوزشو ميديم يه كارمند ساده تو كره وژاپن قادره اونارو به راحتي خريداري كنه اگر ميخايم ما هم روزي مثل اونا باشيم ماشينايي به نام ايران سوار شيم بايد از صنعت خودمون حمايت كنيم من هم تاجايي كه بتونم از تيبا تعريف ميكنم تاجائيكه تا به حال 7 نفرو تشويق كردم خريدن الان هم راضين چون منطقي بهشون گفتم هرامكاناتي كه ريو ال 90 داركه 405 نداره! تيبا داره ايمنه ازلحاظ اقتصادي خوبه جاداره راحته سيستم تعليق ونحوه رانندگي بهتري داره زيبا هم هست

arshamx59
06-09-2011, 20:31
تويه خير مجله ماشين شتاب 0 تا 100 تيبا رو 5/18 زده بود جاي تعجب نداره چون موتور تيبا با پرايد فرق ميكنه داراي سوپاپاياتوماتيكه واولش خيلي كند وتنبله نياز به زمان داره تاآبندي بشه مثلا تا1000 كيلومتر احتمالا تيباي صفررو تست كردن كه خب 5/18 خوبه من خودم بار اول 15 تقريبا 3 ماه پيش زدم هفته پيشم نزديكه 12 البته با بنزين سوپرولي 1 تا 3 خيلي عالي شتاب ميگيره مخصوصا 1 كه توچراغ قرمز ميشه راحت از 405 سمن ال90 جلوبزني تا سرعت 80 خوب پيش ميره از اون به بعد كنده ولي تا 160 ميشه بدون اينكه ماشين لرزشي!!!!! داشته باشه روندكه مشخص ميشه طراحي ماشين به روزه واستاندارد

خوب از دوستان اگه كسي هست توبحث شركت كنه انتقادپيشنهاد خوشحال ميشم اگه هم نباشه تا اينجا كافيه

asme1982
06-09-2011, 22:47
سلام
حیف که دوستان اکثرا از این تاپیک رفتن و تاپیک اینقدر سوت و کور شده...
بعد از مدت ها اومدم یه نگاه به صفحات تاپیک کردم.
فقط در جواب آقای asme باید خلاصه بگم اگه دقت میکردی میتونستی ببینی این دوستمون همون طور که گفتن تیبا رو داشتن و هم سوار شدن و هم کیفیت و موتور و سواریش و همه جنبه هاشو با ماشینای دیگش مقایسه کردن...
اینطوری نبوده که مثل شما نداشته باشن ماشینو و فقط بیان محض اینکه صحبتی هم گفته باشند یک دفعه موضع بگیرن...
اگه دقت میکردین میدیدین خودشون ماشینو چند ماه داشتن.هم نقاط قوت رو گفتن.هم نقاط ضعف.
در اینکه تیبا محصول تازه وارد ایران هست شکی نیست.
اما مطمئن باشین از من وشما بیشتر آلمان که موتورش رو طراحی کرده و همین طور کشورهای دیگر که در طراحی بدنه و سایر قسمت ها وقت گذاشتن بیشتر وارد بودن و...خودرویی که هدفش الان باشه و بازار فعلی دنیا هدفش باشه به هرحال حداقل سعی میکنن یه حداقل استانداردهایی توش رعایت بشه ...
یه کیفیت هایی توش رعایت بشه
نمونش همین استاندارد یورو 4
تیبا در جریان هستم که به زودی با اخذ چند گواهینامه دیگه استاندارد یورو3 که الان داره رو به 4 اروپا ارتقا میده .اما ریوی فعلی ایران چی؟
روآ چه؟
405 الان ایران چه؟
اینا بعضا حتی استاندارد افغان 1 رو هم ندارن.... با اون مصرف سوختشون.
با اون امنیتشون.
با اون کیفیت ساختشون.
حالا این فقط یه مسئله بود.خیلی موارد داریم که به هر حال در محصول امروز سعی میشه رعایت بشه با توجه به درخواستای امروز
که شاید دیروز اونا اصلا مهم نبودن....
اما الان مهمن
بازار اونا رو میخواد.
سایپا هم اگه بخواد محصولش تا چند سال تو بازار دووم بیاره باید اون مواردو لحاظ کنه.
یه مواردی موقع ساخت روآ اصلا مهم نبود.موقع 405 مهم نبود.
موقع سمند هم نبود.مهم نبود که سوختشون شده اون.مهم نبود که ایربگ نداشتن .مهم نبود که هیچ ماشینی ای بی اس نداشت.
یه زمانی مهم نبود کمربند ببندی
الان مهمه
الان نه تنها اون موارد مهمه
خیلی چیزا مهمه
قرار نیست تا ابد الدهر یه جور فکر کنیم.
یه چیزی بسازیم و اصلاحش نکنیم.فکر جدید نزنیم.کار جدید نکنیم.
به عنوان کسی دارم صحبت میکنم که هم ال 90 روندم 2 سال.
هم ریو داشتم 1سال حدودا.
هم الان حدود 6 ماهه تیبا دارم.
اون دوستمون اظهار بیربط نکردن و بی دلیل هم حرف نزدن.
حداقلش اینه ایشونم ظاهرا اینطور که گفتن چند ماه حداقل ماشینو داشتن.
اما شما که انگار دیگه ریو و لوگان و 405 رو کسی از ما اصلا ندیده که همچین سنگشونو به سینه میزنی که انگار چه خبره ...
انگار بنز 2011 هستن ////
حداقل این صحبت ایشونو کسایی باید نقد کنن چه خودشون تجربه مشابه دارن....
لطفا پس شما محبت کنین و در قیاسهایی اظهار نظر بفرمایین که همه ی موارد رو تجربه فرمودین
نه اینکه یه نفر دیگه هم که 4 خودرو رو تجربه کرده و مقایسه و نظرشو نوشته برای مردم رو به عوام فریبی و دروغگویی متهم کنید.
حداقل ایشون ماشینو داشتن و نظرشون رو دادن.
موفق باشید
راستی از این جمله من بهترینم انتهای کلامتون خیلی برداشت جالبی کردم که به صحبت بالای بنده ربط داره....
انگار فقط مواردی که به شما مربوط هستن بهترین هستن.... بقیه که اصلا هیچی نمیفهمن!!!! اگه تجربه هم کرده باشن نمیفهمن.... اما شما تجربه هم نکرده باشین...از گوشه و کنارم شنیده باشین و نقل قول کرده باشین کاملا متوجهین...
جالبه
بگذریم...
موفق باشید

در جواب دوست محترم باید بگم خیلی جالبه بدون تحقیق صحبت کردنتون تا پای امضای بنده هم رسیده و اظهار نظر هم کردید حتی به خودتون زحمت ندادید برید یه سر به لینکی گه گذاشتم سر بزنید ببینید قضیه من بهترینم چیست...
واقعا جای تاسف داره این چنین در مواجهه با نقدی چنین جبهه گیری می کنید ...
اگه برای من تیبا مهم نبود نمیومدم اینجا و در مورد ماشین تحقیق نمی کردم ...
من هیچ وقت تیبا رو متهم نکردم و نگارنده ی هیچ مطلبی رو دروغگو خطاب نکردم فقط گفتم منصافنه مطلب بنویسید ...
شما که ریو و لوگان رو داشتید و روندید از لحاظ آپشن کجا تیبا به پای ریو و لوگان می رسه؟من همینجوری روی هوا صحبت نمی کنم تیبا رو از نزدیک دیدم و داخلشم نشستم فقط تجربه رانندگی باهاش رو نداشتم ...
من نگفتم تیبا از لحاظ رانندگی فلانه و بیساره ..از لحاظ آپشن و چیزی که دیده میشه رو گفتم ...
قابل توجهتون لوگان 3 ستاره ایمنی داره و تمام استانداردای روز رو پاس کرده ...
آخه موتور بهینه سازی شده پراید و 8 سوپاپ کجا و موتور با همون حجم و 16 سوپاپ ریو و 1600 لوگان کجا؟
هم از لحاظ مصرف هم کشش و هم قدرت ...

همه خوشحال میشیم ایران به بالندگیه صنعتی برسه و باعث افتخاره همه ی ماست ولی صحبت من این حرفا نبود گفتم فقط از لحاظ آپشن که کمترینش شیشه بالابر برقی عقب هست هم از ریو عقبتره تیبا چه برسه به سیستم تهویه مطبوعش که شما که ریو سوار بودید باید حداقل این تفاوت رو دیده باشید یا اگه تاحالا متوجه نشدید احتمالا دقت نکردید ...

باز هم سعی کنیم در قضاوت هایمان از همدیگه کمی منصفانه تر رفتار کنیم ...

PH3N0M
07-09-2011, 10:43
شما که ریو و لوگان رو داشتید و روندید از لحاظ آپشن کجا تیبا به پای ریو و لوگان می رسه؟من همینجوری روی هوا صحبت نمی کنم تیبا رو از نزدیک دیدم و داخلشم نشستم فقط تجربه رانندگی باهاش رو نداشتم ...
من نگفتم تیبا از لحاظ رانندگی فلانه و بیساره ..از لحاظ آپشن و چیزی که دیده میشه رو گفتم ...
قابل توجهتون لوگان 3 ستاره ایمنی داره و تمام استانداردای روز رو پاس کرده ...
آخه موتور بهینه سازی شده پراید و 8 سوپاپ کجا و موتور با همون حجم و 16 سوپاپ ریو و 1600 لوگان کجا؟
هم از لحاظ مصرف هم کشش و هم قدرت ...

همه خوشحال میشیم ایران به بالندگیه صنعتی برسه و باعث افتخاره همه ی ماست ولی صحبت من این حرفا نبود گفتم فقط از لحاظ آپشن که کمترینش شیشه بالابر برقی عقب هست هم از ریو عقبتره تیبا چه برسه به سیستم تهویه مطبوعش که شما که ریو سوار بودید باید حداقل این تفاوت رو دیده باشید یا اگه تاحالا متوجه نشدید احتمالا دقت نکردید ...

باز هم سعی کنیم در قضاوت هایمان از همدیگه کمی منصفانه تر رفتار کنیم ...

واقعا بیایم منصف باشیم
خودم دو ماهه تیبا دارم
آش دهن سوزی نیست ! خوشمزه هست ولی دهن سوز نیست
قرار بود این رو به عنوان خودرو ملی به فروش برسونن. یادتونه ؟
خودروی ملی شیشه عقبش مثل ماشینای دهه 60 میلادی باید دستی باشه ؟
در یک فروم دیگه ایرادهای مونتاژی خودروی تحویلی خودم رو با عکس تشریح کردم
خودروی ملی باید این همه ایراد مونتاژی داشته باشه ؟
خودروی ملی میتونست نشانگر مصرف سوخت لحظه ای داشته باشه مثل ال 90 تیپ 2
خودروی ملی نباید گیربکسش مثل دیفرانسیل پیکان 48 زوزه بکشه !

حرکت سایپا که رو به جلو هست خیلی هم عالی !
ولی کیفیت مونتاژ هم خیلی مهمه خدمات پس از فروش از اون مهمتر!

بنده میخوام ماشینم رو رفع عیب کنم در تهران بزرگ 6 تا دونه نمایندگی بیشتر قبول نمیکنن ماشینم رو !
این کجاش اسمش خدمات پس از فروشه؟

عزیزانی که دوست دارن تیبا رو با ماشین های دیگه مقایسه کنن اینا مد نظرشون باشه :

قدرت موتور 80 اسب بخار ( ریو 97 و پراید 53 )
گشتاور موتور 127 نیوتون متر ( ریو 133 و پراید 103 )
اگه به جای قدرت موتور از گشتاور موتور برای شتاب گیری استفاده کنین مصرف سوختتون فوق العاده میاد پایین و بعضا میبینید که ماشین بغلیتون مجبوره یه معکوس هم بده ! ;)

با قیمت 11.500 این چیزا گیرتون میاد : دو عدد ایربگ . ترمز ABS . ترمز مجهز به EBD .
شما یه ماشین گیر بیارین که با این قیمت این سه تا ویژگی رو داشته باشه

ویژگی های فرعی : فضای کابین مناسب برای سرنشینان جلو و سر نشین عقب ( جایی که ریو و 206 امتیاز منفی میگیرن )
صندوق عقب نسبتا بزرگ و جادار
کیفیت سواری بسیار خوب
مصرف سوخت کمتر از پراید ( ادعا نمیکنم . حقیقته . پراید های جدید با سنگینتر شدن وزنشون ، مصرفشون بالاتر هم رفته )
پروژکتور داخل سپر جلو به صورت فابریک
یه نکته ای که نظرمو به خودش جلب کرد اینه که با روشن کردن کولر تفاوت زیادی در قدرت موتور احساس نمیکنید.

شخصا با سمند انداختم و تا سرعت 110 حد اقل 3 متر فاصله داشتم که رفته رفته بیشتر هم میشد . شتاب سمند تا اونجایی که من میدونم 13 ثانیه هست. پس 18 ثانیه !!! پولیه که ایرانخودرو خرج کرده برای خراب کردن جلوه تیبا در اذهان عمومی به کمک مجله وزین ماشین !!!!
سربالایی یادگار امام بعد از خروجی همت پشت ال 90 میرفتم یه ذره احساس کردم کم آورد ولی خب استفاده از آیرو دینامیک ماشین جلویی کمکش کرد که پا به پاش بره

نکات منفی هم که اول از همه گفتم : کیفیت مونتاژ پایین ( حداقل در مورد تحویلی بنده )
شعاع گردشی بیشتر نسبت به پراید ( کوچه ای که با پراید میشه دور یه فرمون زد با تیبا باید دو فرمون بشه )
شیشه عقب دستی ! آینه ها دستی
مورد بعدی شبکه خدمات پس ار فروش ضعیف

ریو که قراره تولید نشه اما قیمت 15 میلیون
206 تیپ دو 14
ال 90 E0 با کولر بدون ایربگ 10.5-11

انتخابهای بعدی روآ تیپ 2
ام وی ام 110 چهار سیلندر

تیبا بازار عالی در اختیار داره ولی سایپا بلد نیست ازش استفاده بکنه

bryan1
07-09-2011, 20:00
با سلام به همه.ماشین بنده 1500 تا کار کرده .می خواستم ببینم کی باید برای سرویس اولیه ببرم.نمایندگی میگه 1500 تو این تایپک میگن 4000 تا.تکلیف چیه؟

جدیدا 4500 تا 5500 سرویس اولیه تیبا رو انجام میدن

persian_ahv
08-09-2011, 09:34
دوستان گرامی من از 4ماهه که تیبا دارم و باهاش تقریباً نصف ایران رو گشتم چند مورد مهم داره که یکی اندازه مناسب برای جابجای توی شهر ه که از مثلا روآ خیلی بهتره فضای داخلشم مناسبه برای 5نفر بدون مشکل بعد مصرف کم به نسبت 132 و حتی 111 هرچند به نظر من اصلا با پراید قابل مقایسه نیست و کولر خوبی داره من توی گرمای بالای 55 درجه اهواز امتحان کردم و راضی هستم ولی عیبهای مثل کیفیت پایین مونتاژ و عدم اشنایی نمایندگی ها (حداقل در اهواز) و شیشه عقب برقی از موارد منفی این ماشینه که با توجه به قیمتش ماشینه بد ی نیست

gol_mm2000
08-09-2011, 10:26
سلام قیمت تیبا بالا تر رفته این نشون دهنده استقبال مردمه که کم کم این ماشین رو میپسندند. مطمئن باشید هنوز قیمتش بالاتر میره.
قیمت ماشین امروز پنج شنبه 17 شهريور 1390:
قیمت تو لیست قیمت تیبا sl رنگ معمولی است. که قبلا 11/200 بود. یعنی تیبا sx متالیک قیمتش تو بازار الان حدود 12 تا 12/400 میشه
تیبا :11/700
پارس:17/900
پراید مروارید 9/200
206 تیپ دو: 15/600
تندر 90 ای دو:15/900

arshamx59
08-09-2011, 14:17
ريووال 90 هم اوايل قيمتي پائين داشتن وكسي حتي نگاهشون نمي كرد اما به مرور زمان تو بورس وارد شدن تيبا هم تا كسي سوار نشه فقط با حرف مردم شايد تا حد گاري هم به حساب نياردش الان شايعه كني پشت كوه اژدها هست بعد يه هفته كل شهر ميگن نري پشت كوه دايناسور هست! پس بايد يه عمل رو انجام داد بعد در موردش قضاوت كرد يكي از همكارام ديروز ميگفت تيبا ميگن ماشين افتضاحيه دليل: پرايد تو150ماشين شروع به لرزش ميكنه اما تيبا تو120 بدنش از جا درمياد يا يكي توخيابون بهم رسيد گفت پرايد جديده منم گفتم نه ژيان پاكستانه توايران مونتاژ ميشه اونم گفت پس مثل برنجشون ميمونه زياد تعريفي نداره منم گفتم واسه شما روآ خوبه ترمز اي بي اس داره فرمان هيدروليك داره ضبطشم فلش خوره گفت آره منم مي خواستم پرايد بگيرم گفتم روآ هم پژو هم زيبا جادار مطمئنه!
يه نتيجه مردم وقت كافي ندارن بيان شمارو بشناسن ويا اشياء دوروبرمونو موشكافي كنن ما هستيم كه با اطلاعات غلط يادرست طرزفكراوناروتشكيل ميديم پس اگه چيزي درمورد يك مسئله نمي دونيم اغراق نكنيم زشته ناپسنده

asme1982
08-09-2011, 19:47
سلام قیمت تیبا بالا تر رفته این نشون دهنده استقبال مردمه که کم کم این ماشین رو میپسندند. مطمئن باشید هنوز قیمتش بالاتر میره.
قیمت ماشین امروز پنج شنبه 17 شهريور 1390:
قیمت تو لیست قیمت تیبا sl رنگ معمولی است. که قبلا 11/200 بود. یعنی تیبا sx متالیک قیمتش تو بازار الان حدود 12 تا 12/400 میشه
تیبا :11/700
پارس:17/900
پراید مروارید 9/200
206 تیپ دو: 15/600
تندر 90 ای دو:15/900

دوست عزیز بالا رفتن قیمت خودرو نه بخاطر استقبال ماشینی خاص بلکه بخاطر افزایش قیمت های خود خودروساز ها هستش.
مثلا الان ریو شده 15 تومن یعنی خیلی عالیه ریو؟
بالا رفتن قیمت خودروئی مثل تیبا که تازه اول راهه و تلاش سایپا برای فروش بیشتر از طریق فروش فوری و تسهیلات و بالا رفتن کاذب این قیمت می تونه به شکست تیبا منجر بشه ...

(TIBA)
08-09-2011, 20:16
دوست عزیز بالا رفتن قیمت خودرو نه بخاطر استقبال ماشینی خاص بلکه بخاطر افزایش قیمت های خود خودروساز ها هستش.
مثلا الان ریو شده 15 تومن یعنی خیلی عالیه ریو؟
بالا رفتن قیمت خودروئی مثل تیبا که تازه اول راهه و تلاش سایپا برای فروش بیشتر از طریق فروش فوری و تسهیلات و بالا رفتن کاذب این قیمت می تونه به شکست تیبا منجر بشه ...

دوست عزیز من مدتی هست پیگیر قیمت خودرو ها هستم
اتفاقا تیبا خودرویی بوده که افزایش قیمت از سوی کارخانه نداشته و سربالایی افزایش قیمت یواش یواش طی کرده
تیل معلوم نیست هنوز چه ماشینیه اما ریو داشتم و خوبه

قصد خرید تیبا دارم چند وقتی بحث دنبال کردم
موافق و مخالف خوندم

میشه بدون اغراق راهنماییم کنید

arshamx59
09-09-2011, 13:19
تيباداراي موتور 80 اسب با 8 سوپاپ هست اما موندم چطور امكان داري به قول خيلي ها اين موتور ضعيف وتنبل موتوراي 16 سوپاپ و مثل خانواد پژو ريو ال 90 به چلش بكشونه حتي اگه حرفه اي باشي ماشينتم حسابي برسي تو شهر ميشه مغلوبشون كرد تو اتوبانم پابه پا ميشه باهاشون رفت پس يه خاصيتي تواين موتور هست كه مي تونه اين كارو انجام بده اونم مركز تحقيقات آلمان تونست انجامش بده انشااله سايپا هم با استفاده از تجربيات موتورسازان بزرگ دنيا بهتر از اينها رو هم مي سازند
موتور تنها اسب بخار وتعداد سوپاپ نيست بلكه شامل راندمان ،حركت به موقع ومنظم سوپاپهاوسرعت عمل وهماهنگي بقيه اجزاء موتور وگيربكس ،نحوه طراحي بدنه خودرو ، طريقه رانندگي با خودرو وبقيه مواردميشه كه توتخصص بنده نيست وموتورسازا ميدونن
حالا بحث اينه اگه موتور تيبارو 16 سوپاپه كنيم با يه گيربكس باراندمان بيشتر وترمز پيشرفته ترروي هرچهار چرخ به نظرتون شتاب 0 تا 100 چقدر ميشد؟!!!!!
اگه حجم موتور 1600 ميشد با16 سوپاپ!!!!!

asme1982
09-09-2011, 13:23
دوست عزیز من مدتی هست پیگیر قیمت خودرو ها هستم
اتفاقا تیبا خودرویی بوده که افزایش قیمت از سوی کارخانه نداشته و سربالایی افزایش قیمت یواش یواش طی کرده
تیل معلوم نیست هنوز چه ماشینیه اما ریو داشتم و خوبه

قصد خرید تیبا دارم چند وقتی بحث دنبال کردم
موافق و مخالف خوندم

میشه بدون اغراق راهنماییم کنید

من خودم ریو داشتم و تجربه 22000 کیلومتر رانندگی باهاش داشتم و واقعا از اینکه فروختمش ناراحتم و الان هم دنبال یه جایگزینم ...
هنوز با توجه به مطالعاتی که کردم و دیدن ماشین از نزدیک به دلم ننشسته و شاید در آینده ای که انشالله ایراداتش برطرف بشه بخرمش ...
ولی الان بیشتر دنبال یه ماشینی هستم راحت باشه و ایمن و قدرت موتورش خوب باشه و ترجیحا اتوماتیک چون خیلی رانندگی می کنم و قیافه خیلی برام مهم نیست اصلا ...
شاید برای تجربه مدتی هم سوار تیبا شدیم خدا رو چه دیدید ولی الان نه!

ahmad_1390
09-09-2011, 13:54
سلام دوستان
با تشکر از دوستانی که از قدیم تو این تاپیک به انجام شدن بحث های مفید و دادن اطلاعات مناسب و مفید کمک کردند و الان حضور ندارند و چه دوستان تازه وارد من هم با اجازتون از اینجا خواستم نقل مکان کنم.
خیلی وقت بود که متوجه شده بودم تاپیک تفاوت کرده و دیگه اون تاپیک قبلی نیست.
که امروز دوستان رو پیدا کردم.
فقط گفتم یه تشکر کرده باشم و بعد ازینجا نقل مکان کنم.
ممنون به هرحال.
خداحافظ

(TIBA)
09-09-2011, 19:56
احمد جان قضیه چیه؟ کجا میری؟

eftekhari90
10-09-2011, 15:15
بالاخره خودروه ما بعد از یک ماه واریز وجه فاکتور شد- حالا مونده تحویل ؟

glayolx
11-09-2011, 09:12
رفته بودم شمال به مرزن آباد که رسیدم رفتم بنزین بزنم. 2 لیتر که زدم باک پر شد در صورتی که عقربه نزدیک به آخر بود و اصلا با این همه راهی که اومدم امکان نداشت پر باشه خلاصه کلی ماشینو تکون دادیم تا اگه هوا گرفته خالیشه اما نهایتا 5 لیتر تونستم بزنم. همونجا بردمش تعمیرگاه مثلا مجاز یارو اصلا تو باغ نبود یه جا دیگه بردم گفت اشکال از باک ماشینه باید بازدید بشه
با هر بدبختی بود برگشتم حالا می خوام ببرم نمایندگی

mahni1390
11-09-2011, 10:30
من خودم ریو داشتم و تجربه 22000 کیلومتر رانندگی باهاش داشتم و واقعا از اینکه فروختمش ناراحتم و الان هم دنبال یه جایگزینم ...
هنوز با توجه به مطالعاتی که کردم و دیدن ماشین از نزدیک به دلم ننشسته و شاید در آینده ای که انشالله ایراداتش برطرف بشه بخرمش ...
ولی الان بیشتر دنبال یه ماشینی هستم راحت باشه و ایمن و قدرت موتورش خوب باشه و ترجیحا اتوماتیک چون خیلی رانندگی می کنم و قیافه خیلی برام مهم نیست اصلا ...
شاید برای تجربه مدتی هم سوار تیبا شدیم خدا رو چه دیدید ولی الان نه!

دوست عزیز منم ریو داشتم 4 سال دیروز فروختم.
پیشنهادم برات ریو اتوماتیکه.
خودم دارم میخرم.
از هر کی داشته سوال کردم هیچکس ناراضی نبوده.

(TIBA)
11-09-2011, 11:23
دوست عزیز منم ریو داشتم 4 سال دیروز فروختم.
پیشنهادم برات ریو اتوماتیکه.
خودم دارم میخرم.
از هر کی داشته سوال کردم هیچکس ناراضی نبوده.

دوست عزیز ریو اتوماتیک به هیچ وجه بدرد نمیخوره

از گیربکس قدیم استفاده میشه که تبپ ترونیک هم نیست.
ریو یه مدت کوتاهی سال 89 تولید شد و هرچی خسن هموناست که فراخوان زدند برای بازگشت.قرار بود ریو معمولی بهشون بدن

تمام ریو اتوماتیک تو یازار مشکل دار هستند و از لحاظ موتوری هم ضعیف

در ضمن تولید ریو به خاطر نبودن قطعات و تحریم تا اخر امسال قطع میشه
پس 100% انتخاب هر مدل ریو به صرفه نیست

زیر 20 تومان فقط 206 و 206 SD خوبه که خبر میرسه قیمت اونهم شده 21.30

حالا تصمیم با خودتون

ramtin2005
11-09-2011, 20:00
خدمت دوست خوبمون آقا نوید سلام عرض می کنم. امیدوارم هر جا هستی خوش باشی و با ماشینت نهایت لذت رو ببری. ما که واقعا از تیبا راضی هستیم و نقطه ضعفی ازش ندیدیم. به دلایلی این ماشینو میخوام به داداشم بدم... از طرفی من تو این چند ماه 10 تومن پس انداز کردم و انشالله واسه آخر سال میخوام یه ماشین بخرم. من که تیبا رو کاملا قبول دارم و البته گزینه دیگه که فکرمو مشغول کرده رانا هست. شاید اطلاع داشته باشی که رانا رو پلتفورم 206SD طراحی شده، یعنی موتور کاملا مشابه (موتور TU5 قدرت108 -16 سوپاپ-1600سی سی-گشتاور142در5600- یورو4-ABS با 2 ایربگ-مصرف ترکیبی 6.6لیتر) و طبق گفته یکی از دوستان در ایران خودرو با قینت 13.5 به بازار میاد(یعنی 1.800 بیشتر از تیبا) اصولا هر ماشینی که ابتدا وارد بازار باشه و هدفش صادرات باشه در ابتدای تولید عالی خواهد بود. نه مثه 405 یا 206 یا ریو و حتی الان تندر که داره چینی میشه. نوید جان میخواستم نظرتو در این مورد بدونم. چرا که ظاهر رانا بین ایران خودروییها از همه بهتره، حتی از دنا و توی سایپا تیبا بهتر از بقیه هست.
ممنونم

vahidreza_sh
11-09-2011, 22:30
خدمت دوست خوبمون آقا نوید سلام عرض می کنم. امیدوارم هر جا هستی خوش باشی و با ماشینت نهایت لذت رو ببری. ما که واقعا از تیبا راضی هستیم و نقطه ضعفی ازش ندیدیم. به دلایلی این ماشینو میخوام به داداشم بدم... از طرفی من تو این چند ماه 10 تومن پس انداز کردم و انشالله واسه آخر سال میخوام یه ماشین بخرم. من که تیبا رو کاملا قبول دارم و البته گزینه دیگه که فکرمو مشغول کرده رانا هست. شاید اطلاع داشته باشی که رانا رو پلتفورم 206SD طراحی شده، یعنی موتور کاملا مشابه (موتور TU5 قدرت108 -16 سوپاپ-1600سی سی-گشتاور142در5600- یورو4-ABS با 2 ایربگ-مصرف ترکیبی 6.6لیتر) و طبق گفته یکی از دوستان در ایران خودرو با قینت 13.5 به بازار میاد(یعنی 1.800 بیشتر از تیبا) اصولا هر ماشینی که ابتدا وارد بازار باشه و هدفش صادرات باشه در ابتدای تولید عالی خواهد بود. نه مثه 405 یا 206 یا ریو و حتی الان تندر که داره چینی میشه. نوید جان میخواستم نظرتو در این مورد بدونم. چرا که ظاهر رانا بین ایران خودروییها از همه بهتره، حتی از دنا و توی سایپا تیبا بهتر از بقیه هست.
ممنونم
دوستان عزیز اینقدر پای ریو رو به بهانه های مختلف مثل چینی بودن و ... وسط نکشید.ما تازه ریودار شدیم.از قبل هم یه سری مثل شماها که اطلاعات درستی از این ماشین نداشتن ما رو میترسوندن اما الان خدا رو شکر همه چیز برعکسه.تو ریو چیزی به عنوان قطعه چینی بکار نرفته.شاید یه سری چیزای جزئی مثل زیرپایی و کنسول و جدیدا" صندلی و اکسل عقب و رادیات کولر رو ایران بزنه اونم با کیفیت عالی ولی بقیه قطعاتش تماما" کره ایه.
حتی روی کنسول یه جاهایی هست که فضای خالی داره برای قرار دادن اجسام کوچیک که روشو یه لایه روکش پلاستیک گرفتن.حتی اون روکش رو که در میاری زیر روکش زده KIA.

یه جا زده بود که مصرف زیاد ریو.آخه کجا ریو مصرفش زیاده؟ یعنی 6.5 لیتر در مقابل 405 9 لیتری و پرشیا معمولی حدود 9 لیتری و سمند معمولی 8.5-9 و سمند EF7 حدود 7.5 زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همسایمون که تو سایپا تهران کار میکنه و برا چند روز مرخصی گرفت اومد خونه گفتم ریو چجوریاست ؟ میگه بالای 90 درصد قطعات ریو کره ایه و چیزای جزئی رو ایران میزنه.

پس دیگه هیچ بحثی رو اعم از مصرف زیاد و چینی بودن و ... رو به ریو نسبت ندین و اگه میگین با دلیل و مدرک باشه(من هم برا تمام حرفام دلیل و مدرک دارم)

asme1982
11-09-2011, 22:39
دوستان عزیز اینقدر پای ریو رو به بهانه های مختلف مثل چینی بودن و ... وسط نکشید.ما تازه ریودار شدیم.از قبل هم یه سری مثل شماها که اطلاعات درستی از این ماشین نداشتن ما رو میترسوندن اما الان خدا رو شکر همه چیز برعکسه.تو ریو چیزی به عنوان قطعه چینی بکار نرفته.شاید یه سری چیزای جزئی مثل زیرپایی و کنسول و جدیدا" صندلی و اکسل عقب و رادیات کولر رو ایران بزنه اونم با کیفیت عالی ولی بقیه قطعاتش تماما" کره ایه.
حتی روی کنسول یه جاهایی هست که فضای خالی داره برای قرار دادن اجسام کوچیک که روشو یه لایه روکش پلاستیک گرفتن.حتی اون روکش رو که در میاری زیر روکش زده KIA.

یه جا زده بود که مصرف زیاد ریو.آخه کجا ریو مصرفش زیاده؟ یعنی 6.5 لیتر در مقابل 405 9 لیتری و پرشیا معمولی حدود 9 لیتری و سمند معمولی 8.5-9 و سمند EF7 حدود 7.5 زیاده!!!!!!!!!!!!!!!!!!

همسایمون که تو سایپا تهران کار میکنه و برا چند روز مرخصی گرفت اومد خونه گفتم ریو چجوریاست ؟ میگه بالای 90 درصد قطعات ریو کره ایه و چیزای جزئی رو ایران میزنه.

پس دیگه هیچ بحثی رو اعم از مصرف زیاد و چینی بودن و ... رو به ریو نسبت ندین و اگه میگین با دلیل و مدرک باشه(من هم برا تمام حرفام دلیل و مدرک دارم)

من خودم یه سال ریو داشتم و 22000 کیلومتر باهاش همه جا رفتم ... از هیچ لحاظی نا امیدتون نمی کنه ... والا خیلی از ماشین های هم رده ی خودش بهتره ...
تنها ایراد ریو ترمزشه که فکر کنم با نصب ABS این مشکلش هم برطرف شده ... من سوار جدیداش نشدم نمی دونم ترمزش چجوریاس ...

(TIBA)
12-09-2011, 07:17
من خودم یه سال ریو داشتم و 22000 کیلومتر باهاش همه جا رفتم ... از هیچ لحاظی نا امیدتون نمی کنه ... والا خیلی از ماشین های هم رده ی خودش بهتره ...
تنها ایراد ریو ترمزشه که فکر کنم با نصب ABS این مشکلش هم برطرف شده ... من سوار جدیداش نشدم نمی دونم ترمزش چجوریاس ...

ریو ماشیم واقعا خوبی هست و زمانی نسبت به قیمت به نظرم بهترین بود.نمیگم از ال 90 بهتره.اما 100% از پرشیا و سمند و 405 و ماشینهای چینی بهتره.

قطعات هم اگر چینی باشه که فکر کنم درصد خیلی کمی باشه.تازه شده مثل بقیه ماشینا

تنها گزینه ای که میتونه جای ریو بگیره همین تیبا هست .که هدفشون هم همینه.

vahidreza_sh
12-09-2011, 20:50

ترمزش هم که الان ABS دار شده خوبه.البته من هنوز تست نکردم ببینم وقتی ABS عمل کرد چجوری میشه ولی توی هوای بارونی یکدفعه که ترمز زدم بدون اینکه گیج بزنه ایستاد.ABS هم نمیدونم عمل کرد یا نه چون لرزشی زیر پا احساس نشد ولی یه سری از بچه های tt که تست کردن گفتن عالیه.

(TIBA)
13-09-2011, 09:33
دیروز یه تیبا سوار شدم .تازه گرفته بود دوستم.یه 2 ماهی میشد.برادرش ریو داشت خیلی از ریو تعریف میکرد.پشت تیبا هم که نشته بود میگفت تیبا کمی از ریو نداره و بعضی جاها حتی بهترم هست.از لحاظ راه رفتن هم پا به پای ریو میرفت .شتابش عالی بود.کیفیت مونتاژ خوب بود موردی مشاهده نکردم.برگشتنه من یه 3 ساعتی باهاش رانندگی کردم.میتونم بگم فوق العاده هست

mehrdad1355
14-09-2011, 17:35
امروز تیبا نوک مدادی متالیک رو تحویل گرفتم

از چیزای که جلب توجه می کرد تاریخ تولیدش بود که 27 تیر بود
خاک رو ماشین رو گرفته بود
درب صندوق عقب بسته نمی شد
فرمونش با اینکه هیدرولیکه ولی از پراید سفت تر هست
صدای موتور تو اتاق میاد هرچند کمتر از پرایده هست
دید عقب و جلوش از پراید یکم محدودتر هست
اندازه داخلیش هم زیاد با پراید فرق نداره
اولین مشکلش هم سر راه بعد از خاموش کردن دوباره روشن نمی شد تا چند دقیقه که زنگ زدم امداد اومد و گفت مشکل از پمپ بنزینه و باید ببری نمایندگی مرکزی
مشکل دیگه هم اینکه موقع اومدن تو پارکینگ بعلت شیب بندی کوچه کفش گیر میکنه در حالی که پراید این مشکل رو نداشت

bamaram_999
15-09-2011, 00:39
کسی در مورد مدت زمان انتظار برای مدارک ارسالی توسط نیروی انتظامی مثل سند و کارت خودرو و کارت سوخت اطلاعی نداره؟
این مدارک هنوز بدستم نرسیده.
تیبای من سفید رنگه

مدارک کی به دستمون میرسه؟

bamaram_999
15-09-2011, 00:41
سلام
زه های بغل که داره کنده میشه رو چیکارش باید کرد؟

bamaram_999
15-09-2011, 00:44
با سلام
زه های بعل که داره کنده میشه رو چیکارش باید کرد؟
میشه خدومون بچسبونیم؟با چه چسبی؟
اگه نه باید چه کنیم؟

mehrdad1355
15-09-2011, 04:20
یه سوال از دوستان پوشش بیمه ای کارت نارنجی تا چه حد هست و ایا نیاز به بیمه بدنه جداگانه هم هست یا نه؟

mehrdad1355
15-09-2011, 06:28
با سلام
زه های بعل که داره کنده میشه رو چیکارش باید کرد؟
میشه خدومون بچسبونیم؟با چه چسبی؟
اگه نه باید چه کنیم؟
والا نمایندگی میگه با چسب رازی یا صبر کنید تو سرویس اولیه درست می کنن

arshamx59
15-09-2011, 13:52
زه ضربه گيرو با چسب آهن بچسبونين فقط مواظب باشين كاملا داخل زه چسب بريزه اگه موقع چسبوندن بيرون زد با دستمال حتما پاك كنين
درب باك بنزين اگه خوب بسته نميشه كمي گريس بزنين درست ميشه فقط اگه درب باك هنگام بسته شدن به بدنه بخوره مي تونين كمي لولاي درب باك رو به سمت راست بكشين

greenheart7178
15-09-2011, 18:50
سلام خدمت همه دوستان عزیز
میخواستم اگه میشه این ماشینو با 405 مقایسه کنین البته میدونم کار درستی نیست و تو یه کلاس نیستن
ولی چون قصد خرید دارم و بین این دو ماشین گیر کردم میخواستم نظرات دوستان رو بدونم
البته با ذکر دلیل
متشکرم

hrex
17-09-2011, 11:21
سلام خدمت همه عزیزان
من 5شنبه رفتم و یه تیبا خریدم (تحویل فوری بود واسه همین همون موقع تیابی توی نمایندگی رو بهم دادن. حدودا 2 ساعت پروسه خرید من طول کشید! :ohno: ) . سفید رنگ هستش. در ظاهر که هیچ مشکلی نداره، بغیر اینکه درب عقبش نیاز به ریگلاژ داره! باید یکم محکم ببندمش تا کامل بسته بشه!
البته چون پلاک نداره هنوز، باهاش بیرون نرفتم ولی از نمایندگی تا خونه که مشکلی مشاهده نکردم!!!
فضای اتاقش خیلی خوبه. بخصوص اینکه فضای صندلی عقبش از پراید و 206 که بیشتره.همچنین صندوق عقبش.
البته انتظار داشتم کلاچ و فرمونش نرم تر باشه ولی بگفته نمایندگی بعد از چند روز باهاش رفتن نرم تر میشه
من که گرفتم حدودا 15 لیتر بنزین تو باکشه !
حالا منتظرم تا پلاکش بیاد تا ببینم چه نقاط قوت و ضعف دیگه ای داره.
با سپاس

mehrdad1355
17-09-2011, 17:57
سلام خدمت همه عزیزان
من 5شنبه رفتم و یه تیبا خریدم (تحویل فوری بود واسه همین همون موقع تیابی توی نمایندگی رو بهم دادن. حدودا 2 ساعت پروسه خرید من طول کشید! :ohno: ) . سفید رنگ هستش. در ظاهر که هیچ مشکلی نداره، بغیر اینکه درب عقبش نیاز به ریگلاژ داره! باید یکم محکم ببندمش تا کامل بسته بشه!
البته چون پلاک نداره هنوز، باهاش بیرون نرفتم ولی از نمایندگی تا خونه که مشکلی مشاهده نکردم!!!
فضای اتاقش خیلی خوبه. بخصوص اینکه فضای صندلی عقبش از پراید و 206 که بیشتره.همچنین صندوق عقبش.
البته انتظار داشتم کلاچ و فرمونش نرم تر باشه ولی بگفته نمایندگی بعد از چند روز باهاش رفتن نرم تر میشه
من که گرفتم حدودا 15 لیتر بنزین تو باکشه !
حالا منتظرم تا پلاکش بیاد تا ببینم چه نقاط قوت و ضعف دیگه ای داره.
با سپاس
ماشین من از واریز پول تا تحویل 10 روز طول کشید
زنگ زدم تعمیرگاه(مرکزی) معلوم شد چون مدارکش (کارت نارنجیش )نیومده ماشین رو تعمیر نکردن- با 100 جور پیگیری مدارک رو گرفته و به تعمیرگاه دادم تا یه فکری برا ماشین صفر خراب بکنن:13:

mehrdad1355
17-09-2011, 18:28
کیفیت خودروهای داخلی در مرداد ماه

به گزارش دنياي اقتصاد خودروهای حاضر در رده‌بندی مرداد ماه نیز مانند ماه‌های قبلی در نه معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور، ‌ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزیینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ ارزیابی شده و بر اساس مجموع نمرات منفی بدست آمده، در دو گروه «خیلی خوب» و «خوب» جای گرفته‌اند. هر خودرویی که نمره منفی آن بین صفر تا 120 بوده، به دسته «خیلی خوب» رفته و خودروهای دارای نمره منفی 120 تا 200 نیز میهمان دسته خوب‌ها شده‌اند. از نکات قابل توجه ارزیابی مرداد ماه مي‌توان به کیفیت برتر تندر ایران خودرو نسبت به تندر پارس خودرو و همچنین ورود «تیبا» و لیفان 520 به جمع خودروهای تحت ارزیابی اشاره کرد.

چهار ژاپنی در صدر

اما به سراغ جزئیات آمار برویم و ببینیم اوضاع کیفی 25 خودرو تحت ارزیابی در مرداد ماه به چه شکل بوده است.
طبق جدول اعلام شده، رده‌های اول تا چهارم را چهار مونتاژی ژاپنی به خود اختصاص داده‌اند. در این بین، نیسان تینا با تنها 3/4 امتیاز منفی، باکیفیت‌ترین خودرو به حساب مي‌آيد و در معیار تزئینات، بدنه و رنگ حائز نمره منفی شده است. این محصول در پارس خودرو به مونتاژ مي‌رسد، اما فعلا تیراژ بسیار پایینی دارد. پس از تینا، با مزدا3 جدید به عنوان نماینده «گروه بهمن» در جایگاه دوم جدول روبه‌رو مي‌شویم. این خودرو در دو معیار بدنه و رنگ نمره منفی کسب کرده، که نمره رنگ آن بالا به نظر مي‌رسد. از مزدا که بگذریم، ماکسیما توانسته جایگاه سوم جدول را به خود اختصاص دهد. این مونتاژی پارس خودرو، در چهار معیار تزئینات، بدنه، رنگ و صداهای غیرعادی نمره منفی دارد.

-
-
--

وضعیت کیفی تیبا

جدول کیفی مرداد ماه، یک میهمان جدید سایپایی به نام تیبا دارد. این خودرو که از آن با نام محصول ملی سایپا یاد مي‌شود، در رده هفدهم جدول قرار گرفته و کیفیت پایین‌تری را نسبت به پژو 405، پارس و سمند دارا است. تیبا به جز ترمز و صداهای غیرعادی، در سایر معیارها حائز نمره منفی شده که بیشترین آن مشترکا به تزئینات و تجهیزات الکتریکی مربوط مي‌شود. این خودرو در معیار تجهیزات الکتریکی، بیشترین نمره منفی را بین خودروها تحت ارزیابی مرداد ماه به خود اختصاص داده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hrex
18-09-2011, 10:41
با سلام خدمت mehrdad1355 و دیگر دوستان گرامی
ضمن تشکر بابت ارسال اخبار مربوط به ارزیابی کیفیت خودروهای داخل مربوط به مرداد 90 .
من تحویل فوری گرفتم. بیعانه رو دادم و کار ثبت نام و چک و اینها رو همون موقع انجام دادم و چون ماشین تو نمایندگی موجود بود همون وقت بهم دادن!میگم، کلا پروسه خرید من حدودا 2 ساعت طول کشید.
راستی مشکل خودروی شما چی بوده که بردینش نمایندگی؟!!!
در ادامه نقاط ضعف و قوت تیبا:
یکی از مشکلات تیبا، شعاع چرخش زیادشه! یعنی موقع چرخش شعاع زیادتری رو طی میکنه تا بچرخه! اگه شما با خودروهایی که شعاع کمتری دارن رانندگی کرده باشین (مثل 206) این شعاع زیاد چرخش تیبا خیلی واست نمود پیدا میکنه!
با سپاس فراوان

eftekhari90
18-09-2011, 18:01
پلاک و کارت ماشین و غیره چند روز بعد از تحویل خودرو میاد؟

mehrdad1355
18-09-2011, 20:28
با سلام خدمت mehrdad1355 و دیگر دوستان گرامی
ضمن تشکر بابت ارسال اخبار مربوط به ارزیابی کیفیت خودروهای داخل مربوط به مرداد 90 .
من تحویل فوری گرفتم. بیعانه رو دادم و کار ثبت نام و چک و اینها رو همون موقع انجام دادم و چون ماشین تو نمایندگی موجود بود همون وقت بهم دادن!میگم، کلا پروسه خرید من حدودا 2 ساعت طول کشید.
راستی مشکل خودروی شما چی بوده که بردینش نمایندگی؟!!!
در ادامه نقاط ضعف و قوت تیبا:
یکی از مشکلات تیبا، شعاع چرخش زیادشه! یعنی موقع چرخش شعاع زیادتری رو طی میکنه تا بچرخه! اگه شما با خودروهایی که شعاع کمتری دارن رانندگی کرده باشین (مثل 206) این شعاع زیاد چرخش تیبا خیلی واست نمود پیدا میکنه!
با سپاس فراوان

برای من پمپ بنزینش داغ می کرد(وقتی بعد مدتی رانندگی خاموش می کردی تا 10-15 دقیقه روشن نمی شد)-امروز تعویضش کردن تو گارانتی(فاکتورش با دستمزد 75000 تومن زده بود)
البته شاید کم پیش بیاد ولی ارتفاع کف تا زمینش و پاین سپر جلو تا کفش از پراید کمتره و برای من موقع رفتن تو پارکینگ از تو کوچه6 متری ادیت می کرد(بخاطر اسفالت و شیب بندی شهرداری)
دو تا در عقب هم بد بسته میشد که چون رگلاژش رو حواله سرویس گارانتی اونم تو 4500 می کردن با اچار ستاره ای نرگی قفل رو شل و بسمت بیرون هل دادم و تنظیم و درست شد
فقط مونده درب صندوق عقب که صندوق پرونش کار نمیکنه و بد هم بسته میشه که باید سر وقت ببینم میشه خودم یکاریش بکنم یا نه:13:
کسی تا حالا از این بیمه بدنه کارت 6 ستاره استفاده کرده یا اطلاعاتی ذر مورد فرانشیز و ایناش داره یا نه؟ خودشون از بیمه ملت تا سایپا و امداد خودرو اطلاعات نداشتن-لازم هست جداگانه بیمه بدنه کنیم یا این کفایت میکنه؟؟
روکش و کف پوش مخصوص تیبا اومده ؟

hrex
20-09-2011, 10:29
پلاک و کارت ماشین و غیره چند روز بعد از تحویل خودرو میاد؟
با سلام خدمت دوستان
راجع به سوال دوستمان در مورد مدارک خودرو ، من که از نمایندگی پرسیدم گفتش پلاک خودرو حدودا 1 هفته ای، درب نمایندگی و کارت ماشین و دیگر مدارک حدودا 1 ماهه درب منزل تحویل میشه!
از من که هنوز پلاکم نیومده (البته از زمان تحویلم هنوز 1 هفته نگذشته که ببینم صحبت نمایندگی درسته یا خیر)
با سپاس

hrex
21-09-2011, 15:25
با سلام خدمت دوستان
امروز پلاک من اومد! درواقع کمتر از 1 هفته طول کشید که پلاکم اومد! تا حالا که حرف نمایندگی مبنی بر تحویل پلاک درست از آب دراومده!
خیلی خیلی تاپیک سوت و کور شده! قبلا که به تاپیک سر میزدم بایستی هر روز 2 ، 3 بار سرمیزدم تا با مباحث بروز جلو میرفتم اما الان .... !:41:
با سپاس

eftekhari90
21-09-2011, 19:15
من پلاکمو تحویل گرفتم البته نه در نمایندگی -رفتم پلیس +10 و یه برگه به من داد و رفتم اداره راهنمایی رانندگی تحویل گرفتم-
یه سوال داشتم بیمه بدنه ماشین با خودمونه یا نه؟

eftekhari90
21-09-2011, 20:16
با سلام خدمت دوستان بیمه ای که شرکت سایپا میکنه بیمه بدنه است یا شخص ثالث یا هردو؟

mostafabad2007
21-09-2011, 21:01
با سلام خدمت دوستان یه سر به این سایت بزنید و ببینید که سایپا این تیبا شو از روی این فکر کنم کپی کرده

:21::2::2::2::2::2::2::11::18::5:

mehrdad1355
22-09-2011, 13:10
با سلام خدمت دوستان بیمه ای که شرکت سایپا میکنه بیمه بدنه است یا شخص ثالث یا هردو؟
یه بیمه شخص ثالث بهتون میدن که مال بیمه ایرانه
بیمه بدنتون هم با کارت نارنجی هست-یعنی اگه خسارت وارد شد میبرید تعمیرگاه مجاز خودشون براتون تعمیر می کنند و فرانشیز هم مثل بیمه بدنه داره ولی پولی بهتون نمیدن که برید بیرون تعمیر کنید
دیروز کلید یدک رو تست کردیم معلوم خرابه و باید برای این هم وقت پرفته و ببرم ماشین رو بخوابونم تا کلید یدک هم درست بشه(ایموبلایزرش چون کلید خرابه اجازه روشن شدن ماشین رو نمیده)

blacktiger
22-09-2011, 15:58
ممکنه کلید خام باشه. تعریف کردنش زمان زیادی نمیگیره.

هندا125
22-09-2011, 21:33
من هم به امید خدا امروز ثبت نام کردم حالا هر وقت دستم اومد ان شا الله یه رویوی کامل مینویسم

arshamx59
23-09-2011, 22:48
دوست عزيز تواين مورد به شما اطمينان خاطر بدم طراحي تيبا كلا ايرانيه تواون سايتم رفتم اگه اينه شباهت خوب تمام ماشيناي دنيا عين همن! تاير دارن چراغ دارن وغيره
وقتي كارشناسا ميگن طراحي نو هست تقليد نيست پس شك نكن درش!
ضمنا تيبا اگه با مدلاي متفاوت وارد بازار بشه مثل هاچ بك وانت اس يووي وغيره وهمينطور موتور16 سوپاپ وملي مطمئنا استقبال بي نظيري ازش ميشه به شرطي كه خدمات پس از فروشش تكميل ومردم پسند باشه

arshamx59
23-09-2011, 22:59
سايپا مي بايستي چند كار درخصوص بازاريابي تيبا انجام بده حالا سياستشون چيه نمي دونم ولي ابتدا بايد از طريق صداوسيما تيبارو معرفي كنه امكاناتشو مزيتهاشو چطور طراحي شده چه كساني روش فعاليت كردن
بعد خدمات پس از فروششو تخصصي كنه يعني توهراستان يه نمايندگي مخصوص خودرو ملي تاسيس كنه كه افرادمتخصص ووارد فعاليت كنن از همه مهمتر توليد قطعات رو حداقل واسه خودرو ملي رقابتي وعلمي كنه وبه كساني كه جنس خوب توليد نمي كنن اجازه فعاليت نده اگر هم كسي درنحوه توليد مشكل داره ازطريق وامهاي بلند مدت وحمايت تكنولوژي روز دنيارو واسشون مهيا كنه
سايپا نبايد اجازه بده قطعات معيوب توي خط توليد استفاده بشه ! اگه قطعه اي ايراد داره توهمون خط توليد برداشته بشه تا هم رضايت مشتري فراهم بشه هم ريخت پاش وهدر رفتن سرمايه تونمايندگي ها اصلاح بشه

arshamx59
24-09-2011, 15:37
ما تو خودرو سازي چند تا اشتباه بزرگ كرديم مهمترين اونا كاروقت هزينه ونيروي كار خودمونوصرف توليد ماشيناي هم شكل پرمصرف ومونتاژ شده با تكنولوژي 10 20 سال پيش كرديم
ما مي تونستيم رو 2 يا3 ماشين تخصصي كار كنيم وسرمايه كل خودروهاي مونتاژي وساخت داخلو رواونا صرف مي كرديم
همزمان چند مدل كم مصرف مدل پائين ومدل بالارو وارد مي كرديم تا نياز برطرف بشه بعد خودروهاي خودمونو به تدريج بامزيتهاي بيشتر وخدمات پس ازفروش بهترجايگزين مدلاي خارجي مي كرديم مثل تيبا با ريو
پس ازاون وقتي به مزيت نسبي رسيديم به فكرصادرات اونم نه به افغانستان وعراق بلكه به كل دنيا ميوفتاديم
كار سختي نيست !
اما چون توكوتاه مدت خواستيم اشتغال زايي كنيم ودرآمد خوب داشته باشيم اين كارو نكرديم
الان تودنيا رقابت حرف اول رو ميزنه پس چاره اي نيست جز اينكه با دنيا رقابت كنيم
حالا براي اولين بار تونستيم خودروي تقريبا با كيفيت توكلاس خودش وكم قيمت مطابق بادرامد اكثر مردم توجامعه توليد كنيم پس نبايد به حال خودرها كنيم وايرادبگيريم ازش من جاي سايپا بودم خط توليد كليه پرايدهارو مي بستم وهزينه وسرمايه اونارو صرف توليد مدلاي مختلف تيبا مي كردم البته كمي هم قيمت رومي آوردم پايين بابا تا كي بايد پرايد توليد كنيم كره اي ها دارن بهمون مي خندن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيابونا از بس كه پرايد ميدن بيرون رنگ پرايد گرفته به خودش
نمي گم همش تيبا بلكه خودروهاي ملي ديگه باشكل وطعم جديدتر !
خودروهاي متفاوت حتي عجيب وغريب تر!
مرديم ازبس كه پژو ديديم ما هم دوست داريم ماشيناي بهتر به روزتر باكيفيت تر سوارشيم وقتي من پرايد رو پژورو مي پسندم راضيم خوب هميشه به اينا بسنده هستم
مردم بايد روبه جلو جهش كنن تنها راه اينه صنعت داخلو حمايت كرد
با استقبال از خودروهاي ملي مي تونيم بگيم ديگه نمي خوايم ماشين بي كيفيت سوار شيم
اگه كسي هم گفت خودروي ملي بي كيفيته چون حمايتش نكرده
انشااله
سايپا حركت روبه جلو خودشو روزبروز بهتر ازگذشته انجام بده ما تيبا هم نمي خوايم ما خودروي ملي هم رديف بنز باقيمت پائين مي خوايم اين لايق ايرانيه چون ايراني بهترينه

chika
27-09-2011, 21:01
با سلام خدمت تمامی دوستان و بخصوص آقای بندری!
بنده این پست رو از ابتدا تاکنون پیگیری کردم و به سختی خانواده رو متقاعد کردم که تیبا بخرن.
ببینید من از مزیت ها و همچنین معایب کوچیک این خودرو کاملا خبر دارم.ولی واقعا نمیدونم که آیا از اینکه خانواده متقاعد شدن برای خرید تیبا،کار درستی هست یا نه؟
آقای بندری و دوستان جدای از هر گونه تبلیغ و پر گویی،آیا واقعا تیبا ماشین خوبی هست؟
با توجه به این که هنوز قطعات کمیابه و توی ورژن اول بازار خودشو خراب کرد و...
یا اینکه بریم همون پراید رو بخریم:41: و خودمو مدیون خانوادم نکتم که فردا منت نکنن.
من خودم که واقعا نظرمو گرفته ولی همه تو بازار ازش بد میگن بجر اونایی که سوار شدن و همچنین دوستان داخل تالار:10:

لطفا همراهیم کنید.
با سپاس:11:

mehrdad1355
27-09-2011, 21:45
با این قیمت های جدید پراید که زیاد شده و مخصوصا اگه مسافرت شهرستان راست کارتون تیبا انتخاب بدی نیست
تیبا به قیمت و شرایطش خوبه
ولی اگه پولت نقده و بیشتر میتونی هزینه کنی انتخاب های بهتری هم هست و بقول معروف هرچی پول بدی اش میخوری

ashkandan
28-09-2011, 00:58
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک پراید داشتم مدل 89 که 19000 کارکردش بود ولی توی یه تصادف شاخ به شاخ تا شیشه جمع شد و تونستم خدارو شکر زنده بمونم و ماشینو با همون وضعیت فروختم و با پول خسارت و اینا الان 6100 دارم.یک هفته ای هست بد فکرم مشغوله و واسه همین از دوستان نظر می خوام اونم اینکه با این پول برم پراید شرایطی بردارم یا تیبا شرایطی.
پراید 131 sx پیش 5970 و 3 عدد چک به مبلغ 1199 فاصله بین چکها 6 ماه
تیبا sx پیش 5640 و 3 عدد چک به مبلغ 2460 فاصله بین چکها 6 ماه
که واسه پراید میشه ماهی 199 و واسه تیبا میشه ماهی 410
خیلی در مورد تیبا تحقیق کردم.دوستان هم در اینجا از خوب بودنش و معایبش گفتن ولی واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم به چند دلیل که در زیر به اونها اشاره میکنم و خواهشا کمکم کنید:
بازار فروش فعلی تیبا خوب نیست و معلوم نیست چی بشه.لوازم و قطعاتش کمه و ماشینی که بهتون تحویل میدن ایراداتش شانسیه که خوب باشه یا نه.
پراید لوازمش زیاده بازار فروشش خوبه و الان چندین ساله که جا افتاده ولی امنیتش صفره.
از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنین بگین کدومو بگیرم واقعا نسبت به بودجم و حرفایی که زدم.اگه تیبا مورد نداشت 100% میگرفتمش ولی با این اوضا موندم.ماهی 410 هم به نسبت سنگینه.
ممنونتون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید.
با تشکر فراوان

mehrdad1355
28-09-2011, 17:24
اگه راهت طوری هست که ممکنه دوباره با کامیون و ---- شاخ به شاخ بشی تیبا بهتره نمیتونی از رایان سایپا قسطی ورداری 3-5 ساله؟؟

vahidreza_sh
28-09-2011, 18:26
به نظر من با این قیمتی که پراید پیدا کرده و مدل فولش حدود 9.5 میلیون شده بهتره تیبا بگیری که اختلاف قیمت 2 میلیونی با پراید داره و هر چی هم که بد باشه (که از مرداد به بعد اونایی که تحویل گرفتن خیلی راضین) از پراید بدتر نیست.
سایپای دزد به هر بهانه ای قیمت این ماشین رو برده بالاو کیفیتش رو هم آورده پایین.

*** البته حیف اسم پرایده که رو تولیدیهای سایپا هست.پراید فقط تا سال 79-80 پراید بوده و بقیش بجز مقاطعی تو سال 83 که کیفیت خوبی داشت دیگه کیفیت قدیم رو نداره.البته سایپا هم فهمید و اسمش رو اول گذاشت صبا یا نسیم سایپا و الان شد سایپا 132-141-131-111 ***

ضمنا" شرایط فروش مهر ماه هم تو سایت سایپا اومده.میتونی از بینشون انتخاب کنی :

mehdi_08
28-09-2011, 21:18
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک پراید داشتم مدل 89 که 19000 کارکردش بود ولی توی یه تصادف شاخ به شاخ تا شیشه جمع شد و تونستم خدارو شکر زنده بمونم و ماشینو با همون وضعیت فروختم و با پول خسارت و اینا الان 6100 دارم.یک هفته ای هست بد فکرم مشغوله و واسه همین از دوستان نظر می خوام اونم اینکه با این پول برم پراید شرایطی بردارم یا تیبا شرایطی.
پراید 131 sx پیش 5970 و 3 عدد چک به مبلغ 1199 فاصله بین چکها 6 ماه
تیبا sx پیش 5640 و 3 عدد چک به مبلغ 2460 فاصله بین چکها 6 ماه
که واسه پراید میشه ماهی 199 و واسه تیبا میشه ماهی 410
خیلی در مورد تیبا تحقیق کردم.دوستان هم در اینجا از خوب بودنش و معایبش گفتن ولی واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم به چند دلیل که در زیر به اونها اشاره میکنم و خواهشا کمکم کنید:
بازار فروش فعلی تیبا خوب نیست و معلوم نیست چی بشه.لوازم و قطعاتش کمه و ماشینی که بهتون تحویل میدن ایراداتش شانسیه که خوب باشه یا نه.
پراید لوازمش زیاده بازار فروشش خوبه و الان چندین ساله که جا افتاده ولی امنیتش صفره.
از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنین بگین کدومو بگیرم واقعا نسبت به بودجم و حرفایی که زدم.اگه تیبا مورد نداشت 100% میگرفتمش ولی با این اوضا موندم.ماهی 410 هم به نسبت سنگینه.
ممنونتون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید.
با تشکر فراوان
سلام البته توی بخش مشاوره خرید مطرح می کردی بهتر بود
خوب اگه می تونی پول جور کنی و یه تیبا برداری حتما این کارو بکن
چون الان تفاوت قیمت پراید با تیبا شده حدود 2 تومن
پراید هر چی تغییرش بدن بازم همون پرایده و کیفیتش پایینه خودم 131 دارم که دارم اینو می گم

chika
28-09-2011, 22:05
متشکر از نظرات دوستان خوب انشا... میرم شنبه یکی از نمایندگی بردارم.
یک سوال :من دقت نکردم که ببینم آیا پدال گاز تیبا برقی هست یا سیمی و اینکه پدال گاز برقی چه تاثیر و عملکرد مثبتی داره؟

pezhmantoop
28-09-2011, 23:17
ما که با این ماشین مشکلی نداریم
واقعا باحاله
150 تا باهاش بردم :)
آخ نمیگه به خدا....
قیمتش هم مناسبه

pezhmantoop
28-09-2011, 23:17
ما که با این ماشین مشکلی نداریم
واقعا باحاله
150 تا باهاش بردم :)
آخ نمیگه به خدا....
قیمتش هم مناسبه

8211534635
29-09-2011, 00:36
سلام
هر کاری می کنی پراید نگیر ما یک 132 صفر تحویل تیر برداشتیم با اینکه سرویس اولیه بردیم باز هم در شهر بالای 10 لیتر مصرف می کند!
فکر می کنم اگر تیبا یا سمند دست دو می گرفتیم مصرف هم همین قدر بود؟

Golden Gun
29-09-2011, 15:49
سلام
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم فاصله کاپوت ماشین با گلگیر شاگرد که بیشتره رو میشه کم کرد؟
با تشکر

urumchi
29-09-2011, 18:51
يه نفر لطف كنه بگه مصرف تيبا هم داخل شهر، هم جاده چقدره؟

al reza
29-09-2011, 21:50
سلام
من تیبا مدل اردیبهشت 90 دارم که تسمه دینامش پاره شده یک بار نمایندگی هم پولی واتر پمپ رو عوض کرد که پولی پراید روش نصب کرد دوستان کسی اطلاع داره تیباهای جدید پولی دینام عوض شده یا همچنان پولی پراید نصب میشه شنیدم کسانی که مشکل بریدن تسمه دارند پولیها رو با پولی مخصوص تیبا عوض میکنن

t.sunami
29-09-2011, 23:08
تیبا ماشین خوبیه! تنها بدی که داره قیافه زشتشه! که نمیتونم باهاش کنار بیام و گرنه حرف نداره

urumchi
30-09-2011, 11:17
مصرفش چقدره؟

Golden Gun
30-09-2011, 15:34
مصرفش چقدره؟

به پستای قبل مراجعه کنید!

hamed malekpour
30-09-2011, 16:29
آیا کسی تا حالا تیبا را اسپورت کرده اگر کرده اید دو سه تا عکس تو انجمن آپ کنید ممنون؟

mehrdad1355
30-09-2011, 22:10
سلام
من تیبا مدل اردیبهشت 90 دارم که تسمه دینامش پاره شده یک بار نمایندگی هم پولی واتر پمپ رو عوض کرد که پولی پراید روش نصب کرد دوستان کسی اطلاع داره تیباهای جدید پولی دینام عوض شده یا همچنان پولی پراید نصب میشه شنیدم کسانی که مشکل بریدن تسمه دارند پولیها رو با پولی مخصوص تیبا عوض میکنن

ببین براش براکت دینام رو تعویض می کنن

glayolx
01-10-2011, 14:40
کسی درجه بنزینشو عوض کرده؟ظاهرا این مشکل در همه تیباها هست

greenheart7178
03-10-2011, 20:14
سلام
چرا هیچکس به پستای من جواب نمیده؟
میخوام این ماشینو با 405 مقایسه کنین بین این با 405 دست دو گیر کردم تو رو خدا کمکم کنید

asme1982
03-10-2011, 21:37
سلام
میخوام این ماشینو با 405 مقایسه کنین بین این با 405 دست دو گیر کردم تو رو خدا کمکم کنید

دوست عزیز از لحاظ جاداری فقط 405 می تونه از این ماشین سرتر باشه و تو کشش و قدرت
از لحاظ مصرف بنزین تیبا خیلی بهتر از 405 هستش .
فضای داخلی هم هم فکر می کنم برای خانواده 4 نفره مناسب باشه ...
می تونی به صفحات 220 تا 240 مراجعه کنی.
یکی از دوستانی که هم 405 و هم تیبا رو همزمان داشت مقایسه خوبی کرده بود .
اگه خاطرم باشه navid یا capital بود

mahdigholami
03-10-2011, 23:12
از پهلو و پشت به نظرم خوشگله ولی از رو به رو نمیدونم چرا چنگی به دل نمیزنه!
واقعا موتورش رو خودشون طراحی کردن یا بازم مثله موتور خودروی ملیه؟؟؟!!
همون پرایدهفقط ایندفه یکم بیشتر تأ قیر کرده

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

خدا کنه کیفیت ساخت خوبی داشته باشه
بقیش که داشت هتمأ اینم داره دلت خوشه

ولي من مخالفم !!! امكان نداره اين ماشين با قيمت 10 ميليون وارد بازار بشه !!!
حداقل قيمت 13 الي 14 تومنه !!! شرط ميبندم !!!
منم موافقم 100%

arshamx59
04-10-2011, 16:14
تيبا زمين تا آسمون باپرايد تفاوت داره! از 405 هم بهتر توبيشتر موارد باريو ميشه مقايسش كرد
اينو ازرو تجربه تقريبا يك ساله اي كه تيبا دارم مي گم قبلا هم پرايد داشتم
حالا هركي خواست تيبا بخره نخواست پرايد همه رقم توبازار داريم قيمتشم مناسبه بخرين
اگه تيبا پرايده خوب پرايد بخرين :31:

greenheart7178
07-10-2011, 15:50
سلام خدمت دوستان
بنده تيبا خريدم
ولي دومورد بسيار عذاب آور است
1-صداي موتور خيلي تو اتاق مياد حتي بيشتر از پرايد!
2-در جاده زير پاي راننده و شاگرد ميلرزه
به طوري كه وقتي پياده ميشي احساس بدي داري!

mobinnet
09-10-2011, 17:14
من امروز یک تیبای سفید خریدم. از دوستان خواهش میکنم اگه مطلبی در مورد اب بندی تیبا بلد هستند به من اموزش دهند

alirezaokok
09-10-2011, 19:15
سلام
من تصمیم دارم تیبا بخرم و کل اینترنت را هم در موردش زیر و رو کردم اما این نظر آخری که گفته:

سلام خدمت دوستان
بنده تيبا خريدم
ولي دومورد بسيار عذاب آور است
1-صداي موتور خيلي تو اتاق مياد حتي بيشتر از پرايد!
2-در جاده زير پاي راننده و شاگرد ميلرزه
به طوري كه وقتي پياده ميشي احساس بدي داري!

رویم تاثیر بدی گذاشت. آیا همینطور است؟

k4k4_siah
10-10-2011, 14:21
امروز رفتم تیبا نوک مدادیم رو از نمایندگی تحویل گرفتم . هم ریموت داره هم لاستیکهاش کوموهو هستن . اولین کاریم که کردم رفتم باطریشو عوض کردم . تا خونه 30 کیلومتر باهاش رانندگی کردم ماشین خوبیه ولی اصلا با تندر 90 ای که دارم قابل مقایسه نیست ولی بنظرم ارزش قیمتشو داره . فرمونش فوق العاده نرمه ولی دنده ها خوب جا نمیرن مخصوصا دنده 3 ولی کلاچش نرمه . شتابش در حد پرایده . ترمز هاش خوبه . یه ایراد دیگش کوچک بودن پدال گازه که چسبیده به دیواره داشبورد که یکم طول کشید بنده بهش عادت کنم . مونتاژ قطعات خوب انجام شده ولی صدای موتور مثل ریو داخل ماشینه که یکم ناراحت کنندس .همچنین پخش و باندهاش بسیار ضعیف هستن .

ali1323
10-10-2011, 15:13
امروز رفتم تیبا نوک مدادیم رو از نمایندگی تحویل گرفتم . هم ریموت داره هم لاستیکهاش کوموهو هستن . اولین کاریم که کردم رفتم باطریشو عوض کردم . تا خونه 30 کیلومتر باهاش رانندگی کردم ماشین خوبیه ولی اصلا با تندر 90 ای که دارم قابل مقایسه نیست ولی بنظرم ارزش قیمتشو داره . فرمونش فوق العاده نرمه ولی دنده ها خوب جا نمیرن مخصوصا دنده 3 ولی کلاچش نرمه . شتابش در حد پرایده . ترمز هاش خوبه . یه ایراد دیگش کوچک بودن پدال گازه که چسبیده به دیواره داشبورد که یکم طول کشید بنده بهش عادت کنم . مونتاژ قطعات خوب انجام شده ولی صدای موتور مثل ریو داخل ماشینه که یکم ناراحت کنندس .همچنین پخش و باندهاش بسیار ضعیف هستن .
ریموت را مطمعنی ؟
ماشین تولید چه تاریخی هست ؟

k4k4_siah
10-10-2011, 16:49
ریموت را مطمعنی ؟
ماشین تولید چه تاریخی هست ؟

مهر 90

اینم عکسش

masooumi
10-10-2011, 17:11
فکر می کنم از اواخر مرداد روی تیبا ها ریموت نصب می کنن.

خداییش اینکه ریموت نداشت خیلی ضایع بود (آخه 132 هم داره)

free_rockboy
11-10-2011, 14:27
سلام
---
واقعا مسخرس بخای 405 مقایسه کنی.......
قبلا هم زیاد مقایسه شده . بهتره پست های پیشین رو مطالعه کنید. تو این تاپیک قبلا کاملا تیبا رو حلاجی کردیم...

milad22
11-10-2011, 14:39
دیشب یه تیبا 4 ماه کار کرده خرید کردم. 7000 هم کارکرد داشت. رنگ سفید(یه خراش کوچولو هم روش داشت). قیمت 10700. مال خرداد 90.
صحبتهای دوستان در مورد نرمی ماشین و شتاب مناسبش و اومدن صدای موتور داخل اتاق همگی تایید میشه.
یه سری موارد که به چشمم اومد اینا بود:
ورق آهن به کار رفته در بدنه ضعیف به چشم می اومد مخصوصا درب کاپوت عقب(البته تو EF7 داداشم هم همین خیلی تابلو بود)
فرمون یه خورده پایین بود که نمیشد کیلومتر رو خوب دید(که البته فک کنم تنظیم بشه)
دید عقب و جلوی مناسب
پشت سری راننده خیلی توی دنده عقب آدم رو اذیت می کنه(فکر میکنم یه خورده بالاست)
پخش MP3 که انتظارش رو نداشتم(USB)
شافت دنده بلند که ...
ستونهای جلو یه خورده قوی به نظرم اومد(جون می ده برای چپ کردن!)
صفحه کیلومترش جالب بود
از شتابش هم راضی بودم(نسبت به GLI و 141 که قبلا داشتم خیلی بهتره)
از کیفیت ساخت بدنش راضی نیستم چون یکی از در هاش کج می زنه! بالاش چفت نمیشه
فعلا همینا به ذهنم می رسه .... تا بعد
در کل از خریدم راضی هستم (قصد ثبت نام E2LP داشتم. وقتی هفته قبل یهو قیمتش رفت بالا دلسرد شدم و اتفاقی اینو برداشتم!)

fire-boy
11-10-2011, 21:13
با سلام به همه دوستان گلم:
حقیقتش الان یه مدت هست که قصد دارم ماشین بخرم و پس از تحقیق زیاد در این مورد و حتی اکثر صفحاتی که توی همین انجمن در مورد تیبا دوستان عزیز اظهار نظر کرده اند رو خوندم و نتیجه گرفتم که میتونه برام ماشین خوبی باشه ..
ولی یه سری موارد دیگه هم هست که دوست دارم دوستان عزیز در این موارد بنده رو راهنمایی کنند تا بتونم با خیال راحت این ماشین رو انتخاب کنم و این موارد هست:

1.من حدود 85 درصد این ماشین رو برای مسفرت بین شهری میخوام آیا انخاب ایده عالی هست برای این مورد؟ دوستانی که تیبا دار هستند راهنمایی کنند...

2.نظر کلی دوستان در مورد این ماشین رو میخوام یعنی از همه لحاظ وضعش چه طوریه؟؟ مثلا استحکام بدنه،شتاب،سرعت،راحتی در ماشین و...

3.از لحاظ جاداری خصوصا برای راننده چون بنده یوخده قد بلند هستم و توی پراید مثلا اصلا راحت نیستم و پاهام به جولوی پراید(قسمت پایین نشانه های هشدار دهنده بنزین و ...) فهمیدین که دیگه منظورن کجاست؟؟:31:

4.به نظر شما از نمایندگی های سایپا ماشین رو بردارم یا اینترنتی سفارش بدم؟؟ چون شنیدم توی نمایندگی ها از ماشین سو استفاده میکنند (با غیر فعال کردن کیلومتر ماشین و استفاده از اون) و ...

5. اگه بخوام به صورت اینترنتی سفارش بدم چه جوریه از کدوم سایت باید ثبت نام کرد؟؟؟

6.از نظر لوازم یدکی چه طور هست ؟؟ ایا قطعاتش توی بازار زیاده ؟؟؟ و این که زیاد که گرون نیست؟؟؟

7.من این اولین ماشین هست که انتخاب میکنم نظرتون رو ازم دریغ نکنید...

8.پیشاپیش از همه راهنمایی های شما دوستان عزیزم کمال تشکر رو دارم...

موفق باشید.

k4k4_siah
12-10-2011, 11:22
با سلام به همه دوستان گلم:
حقیقتش الان یه مدت هست که قصد دارم ماشین بخرم و پس از تحقیق زیاد در این مورد و حتی اکثر صفحاتی که توی همین انجمن در مورد تیبا دوستان عزیز اظهار نظر کرده اند رو خوندم و نتیجه گرفتم که میتونه برام ماشین خوبی باشه ..
ولی یه سری موارد دیگه هم هست که دوست دارم دوستان عزیز در این موارد بنده رو راهنمایی کنند تا بتونم با خیال راحت این ماشین رو انتخاب کنم و این موارد هست:

1.من حدود 85 درصد این ماشین رو برای مسفرت بین شهری میخوام آیا انخاب ایده عالی هست برای این مورد؟ دوستانی که تیبا دار هستند راهنمایی کنند...

2.نظر کلی دوستان در مورد این ماشین رو میخوام یعنی از همه لحاظ وضعش چه طوریه؟؟ مثلا استحکام بدنه،شتاب،سرعت،راحتی در ماشین و...

3.از لحاظ جاداری خصوصا برای راننده چون بنده یوخده قد بلند هستم و توی پراید مثلا اصلا راحت نیستم و پاهام به جولوی پراید(قسمت پایین نشانه های هشدار دهنده بنزین و ...) فهمیدین که دیگه منظورن کجاست؟؟:31:

4.به نظر شما از نمایندگی های سایپا ماشین رو بردارم یا اینترنتی سفارش بدم؟؟ چون شنیدم توی نمایندگی ها از ماشین سو استفاده میکنند (با غیر فعال کردن کیلومتر ماشین و استفاده از اون) و ...

5. اگه بخوام به صورت اینترنتی سفارش بدم چه جوریه از کدوم سایت باید ثبت نام کرد؟؟؟

6.از نظر لوازم یدکی چه طور هست ؟؟ ایا قطعاتش توی بازار زیاده ؟؟؟ و این که زیاد که گرون نیست؟؟؟

7.من این اولین ماشین هست که انتخاب میکنم نظرتون رو ازم دریغ نکنید...

8.پیشاپیش از همه راهنمایی های شما دوستان عزیزم کمال تشکر رو دارم...

موفق باشید.

دوست من بنظرم تیبا بیشتر ماشینیه که بدرد ترافیک شهری می خوره تا مسافرت . از لحاظ شتاب تقریبا مثل پراید عمل می کنه ولی سرعت خوبی داره از لحاظ جاداری مثل ریو هست و اگه مثل من قدت بلنده شاید پشت فرمون یکم اذیت شی . می تونی از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ثبت نام کنی . قطعاتش رو تو نمایندگی ها می تونی پیدا کنی . بنظرم اگه بودجه ات بیشتره و می خوای ماشینی داشته باشی که تو مسافرت اذیتت نکنه تندر یا سمند ef7 بگیر وگرنه همین تیباگزینه خوبیه و ارزش پولشو داره

00n
18-10-2011, 14:56
من این فروم و فروم تی تی رو در مورد ماشین تیبا خوندم و از تعریف بچه های فروم تصمیم گرفتم که یه تیبا تحویل اسفند ثبت نام کنم . شنبه 23 مهر 90 به همراه پدرم که میکانیک است برای ثبت نام به یکی از نمایندگی های معتبر و بزرگ سایپا در خیابان آزادی تهران رفتیم و من چون میخواستم رنگ نوک مدادی و سفیدسش رو از نزدیک ببینم و در قسمت فروش این رنگا موجود نبود داخل تعمیرگاه نمایندگی رفتیم که اگه مشتری ای ماشینش را برای تعمیر آورده باشد از نزدیک رنگش راببینم . در تعمیرگاه رنگ ماشین ها رو از نزدیک دیدیم و گفتیم یه صحبتی هم با مکانیک ها در مورد ماشین داشته باشیم مکانیک ها خیلی خلاصه و کوتاه گفتن ماشین پر ایرادی است و وقتی بیشتر توضیح خواستم گفتن از مهندس ... بپرسید و مهندس ... کارشناس فنی این نمایندگی سایپا بود . رفتیم پیش مهندس و در مورد این ماشین و کیفیتش سوال کردیم و راهنمایی ایشان را جویا شدیم که به ما گفتن تیبا نخرید که هم قطعاتش نیست و هم اینکه مشکل زیاد داره ! و به ما پیشنهاد کرد که ریو بخریم ! من گفتم اگه دلیل شما کم بودن قطعاتش است مدارا میکنم باش تا قطعاتش بیشتر تولید بشه و در جواب گفتن علاوه بر کم بود قطعات ماشین پر مشکلی است و همون ریو رو بخری بهتره . که من گفتم پولم نمیرسه که ریو صفر بخرم که باز گفت اگه ریو دست دوم تمیز یا 206 حتی تیپ 2 بخری از تیبا بهتر است ! ما هم بعد از تشکر با تعجب از نظر ایشان از نمایندگی سایپا اومدیم بیرون و از اون روز دنبال ریو هستم که بخرم یا ماشین دیگه ای غیر از تیبا .
میدونم بچه هایی که این ماشین رو دارن و کلی ازش تعریف میکنن ممکنه از این گفته تعجب کنن ولی من ترجیح دادم که گوش بدم به این راهنمایی !:18:

mohsenzare
18-10-2011, 16:20
من این فروم و فروم تی تی رو در مورد ماشین تیبا خوندم و از تعریف بچه های فروم تصمیم گرفتم که یه تیبا تحویل اسفند ثبت نام کنم . شنبه 23 مهر 90 به همراه پدرم که میکانیک است برای ثبت نام به یکی از نمایندگی های معتبر و بزرگ سایپا در خیابان آزادی تهران رفتیم و من چون میخواستم رنگ نوک مدادی و سفیدسش رو از نزدیک ببینم و در قسمت فروش این رنگا موجود نبود داخل تعمیرگاه نمایندگی رفتیم که اگه مشتری ای ماشینش را برای تعمیر آورده باشد از نزدیک رنگش راببینم . در تعمیرگاه رنگ ماشین ها رو از نزدیک دیدیم و گفتیم یه صحبتی هم با مکانیک ها در مورد ماشین داشته باشیم مکانیک ها خیلی خلاصه و کوتاه گفتن ماشین پر ایرادی است و وقتی بیشتر توضیح خواستم گفتن از مهندس ... بپرسید و مهندس ... کارشناس فنی این نمایندگی سایپا بود . رفتیم پیش مهندس و در مورد این ماشین و کیفیتش سوال کردیم و راهنمایی ایشان را جویا شدیم که به ما گفتن تیبا نخرید که هم قطعاتش نیست و هم اینکه مشکل زیاد داره ! و به ما پیشنهاد کرد که ریو بخریم ! من گفتم اگه دلیل شما کم بودن قطعاتش است مدارا میکنم باش تا قطعاتش بیشتر تولید بشه و در جواب گفتن علاوه بر کم بود قطعات ماشین پر مشکلی است و همون ریو رو بخری بهتره . که من گفتم پولم نمیرسه که ریو صفر بخرم که باز گفت اگه ریو دست دوم تمیز یا 206 حتی تیپ 2 بخری از تیبا بهتر است ! ما هم بعد از تشکر با تعجب از نظر ایشان از نمایندگی سایپا اومدیم بیرون و از اون روز دنبال ریو هستم که بخرم یا ماشین دیگه ای غیر از تیبا .
میدونم بچه هایی که این ماشین رو دارن و کلی ازش تعریف میکنن ممکنه از این گفته تعجب کنن ولی من ترجیح دادم که گوش بدم به این راهنمایی !:18:

با سلام
داستن شما دقيقا مثل داستان منه!!
منم توي نمايندگي سايپا كار مينم (كار دفتري)مكانيك ها و مهندس همشون همين پيشنهاد رو به من كردن .گفتن دنبال يه ريو دست دو باش و تيبا اصلا ماشين بدرد بخوري نيست .اين شد كه به كل نظرم عوض شده.خواهش ميكنم من و اين دوستمون رو راهنمايي كنيد

masooumi
19-10-2011, 01:16

با سلام
داستن شما دقيقا مثل داستان منه!!
منم توي نمايندگي سايپا كار مينم (كار دفتري)مكانيك ها و مهندس همشون همين پيشنهاد رو به من كردن .گفتن دنبال يه ريو دست دو باش و تيبا اصلا ماشين بدرد بخوري نيست .اين شد كه به كل نظرم عوض شده.خواهش ميكنم من و اين دوستمون رو راهنمايي كنيد

کلا محاسبات مارو بهم ریختید ، من هیچ کجا ندیدم مثل شما دو نفر نظر داده باشن (حتی کسانی که الان مدتیه دارن از این ماشین استفاده می کنن):13:

آقا یک نفر بیاد راهنمایی کنه ؟؟؟؟:18::18::18:

یه نکته هم اینکه من بین پراید و تیبا هردو صفر می خوام انتخاب کنم و اصلا از خودرو کارکرده خوشم نمیاد!

هندا125
19-10-2011, 18:43
لا اقل چند تا ایرادشو بنویسید که در حق این تیبا ظلمی نکرده باشید . به این ماشین میگید پر ایراد انگار که چیه . اوایل برای سمند و حتی همین ال 90 داستان و حرف و حدیث زیاد بود ولی الان براش سرو کله میشکنند . به هر حال ماشین های جدید تا مدتی از کمبود قطعات رنج میبرند ولی عاقلانه فکر کنید خط تولید ریو رو به خاطر کمبود قطعات در حال جمع کردن هستند به خاطر اینکه واشین مونتازی بود ولی این که صد در صد ایرانیه مگه میشه این سایپا با این دکو پر واسه اولین خودروی ملی خودش مشگل کمبود قطعه داشته باشه و بخواد با این همه هزینه ای که کرده بازارشو از دست بده

mohsenzare
20-10-2011, 08:19
لا اقل چند تا ایرادشو بنویسید که در حق این تیبا ظلمی نکرده باشید . به این ماشین میگید پر ایراد انگار که چیه . اوایل برای سمند و حتی همین ال 90 داستان و حرف و حدیث زیاد بود ولی الان براش سرو کله میشکنند . به هر حال ماشین های جدید تا مدتی از کمبود قطعات رنج میبرند ولی عاقلانه فکر کنید خط تولید ریو رو به خاطر کمبود قطعات در حال جمع کردن هستند به خاطر اینکه واشین مونتازی بود ولی این که صد در صد ایرانیه مگه میشه این سایپا با این دکو پر واسه اولین خودروی ملی خودش مشگل کمبود قطعه داشته باشه و بخواد با این همه هزینه ای که کرده بازارشو از دست بده

خیلی کلی گفتن که موتورش 8 سوپاپه و مالی نیست و صدای موتور وحشتناک داخل ماشین میاد

هندا125
20-10-2011, 08:58
داشتن موتور 8 سوپاپ کجای دنیا مشکله اگه این جور باشه که 206 های 1400 هم مشکل دارند سمند و 405 و پرشیا و پراید هم ایراد داره از نظر صدای موتور هم در حد پرایده . حالا این دو ایرادی که به این گرفتید واقعا ایراد بود یا انتقاد

00n
20-10-2011, 16:01
لا اقل چند تا ایرادشو بنویسید که در حق این تیبا ظلمی نکرده باشید . به این ماشین میگید پر ایراد انگار که چیه
بری من ایراد هاشو بیا نکرد و فقط کلی و خلاصه گفت تیبا رو نخر که ایراد زیاد داره و کمبود قطعه

اوایل برای سمند و حتی همین ال 90 داستان و حرف و حدیث زیاد بود ولی الان براش سرو کله میشکنند
من خودم به حرف و حدیث کوچه بازاری اعتقادی ندارم ولی فراموش نکن کسی که این حرف رو زد مهندس فنی یک نمایندگی بزرگ بود و مکانیک های همان تعمیرگاهم همین نظر رو داشتن

هندا125
20-10-2011, 21:49
از الان گفته باشم قصد توهین ندارم که فردا با مدیر این تایپیک دست به یقه شم . اولا مهندس داریم تا مهندس اینو که خودتون بهتر از من میدونید من یاد مه زمانی که خط تولید ال90 رو وارد ایران کردند یه درگیری میان رنو و سه خودروساز ایرانی بود و حتی رسانه ها هم میگفتند که رنو بابت این خودرو سر ایران کلاه گداشته و یه خودروی غیر استاندارد رو به ایران انداخته ختی کا به جایی رسید که یکی از سر مهندس های ایرانی مقیم فرانسه که تو رنو کار میکرد رو به ضرب و شتم گرفتند که چرا کیفیت این خودرو رو بد گذارش کرده و میان این قرارداد دو به هم زنی میکنه خلاصه اخرش چی شد تو خودرو های ساخت داخل بهترین کیفیت رو داره البته از نظر سازمان استاندارد میشه نتیجه گرفت که زمان همه چیز رو مشخص میکنه زیاد نباید به حرف های کسی که سرش تو کتابو دفتره اعتماد کرد البته خودم لیسانسه ساخت و تولیدم شما هم میتونید به حرف من اعتماد نکنید

greenheart7178
20-10-2011, 22:09
سلام به همه ی بچه های تیبا دار
راستش حد اقل الان نگيريد بزاريد يکي دو سالي مشکلاتش بر طرف بشه بعد اونوقت ميتونيد تصميم بهتري بگيريد البته من نميگم ماشين بديه البته مثلا مني که 10400 دادم با کار کرد 6800 راضيم
کلا ماشينش تخم مرغ شانسيه هر کی یه مشکلی داره
شتابش تعريفي نداره صداي نفوذ به اتاقم که همون پرايده
در کل ماشين راحتيه
قبلا هم گفته بودم که تو سرعتای بالا زیر پای راننده و شاگرد لرزش بدی داره
به نظر من اگه همین دو تا مشکلش حل بشه ماشین خوبی میتونه باشه
1-صدای نفوذی موتور
2-لرزش زیر پا در سرعتای بالا
در مورد گیر بکس هم یکیه من که هیچ چیزیش خدا رو شکرانه مشکلی نداره
فقط همینقدر بگم که دنده هاش همون پراید خودمونه فقط خوبیش اینه که دنده عقبش کمی بهتر شده!
ببخشید سرتون رو درد اوردم

mrsalam
22-10-2011, 15:20
سلام به همه
من هم به جمع تیبا دار ها اضافه شدم
1-فرایند خرید از ساعت 4 بعد از ظهر تا 6 طول کشید.
2-در نتیجه تاریکی هوا یک زدگی در بدنه بود که ندیدم و حالا هم نمی تونم چیزی بگم(در تحویل ماشینتون دقت کنین)
3-هواسم نبود آنتن رادیو تو ماشین نبود :(
4-سویچش ریموت کنترل نداشت و هواسم نبود که نداره چون ریموت خیلی برام مهم بود
فرمونش صدا میده شاید با روغن کاری درست بشه
فعلا که همین ها بود .

masooumi
22-10-2011, 21:21
سلام به همه
من هم به جمع تیبا دار ها اضافه شدم
1-فرایند خرید از ساعت 4 بعد از ظهر تا 6 طول کشید.
2-در نتیجه تاریکی هوا یک زدگی در بدنه بود که ندیدم و حالا هم نمی تونم چیزی بگم(در تحویل ماشینتون دقت کنین)
3-هواسم نبود آنتن رادیو تو ماشین نبود :(
4-سویچش ریموت کنترل نداشت و هواسم نبود که نداره چون ریموت خیلی برام مهم بود
فرمونش صدا میده شاید با روغن کاری درست بشه
فعلا که همین ها بود .

مبارک باشه ، انشا الله به سلامتی و شادمانی ازش استفاده کنید.

در مورد ریموت مگه ماشین تولید چه تاریخی هست ؟؟؟ الان مدتی هست که دیگه ریموت می زارن روی تیبا!

mrsalam
23-10-2011, 10:14
مبارک باشه ، انشا الله به سلامتی و شادمانی ازش استفاده کنید.

در مورد ریموت مگه ماشین تولید چه تاریخی هست ؟؟؟ الان مدتی هست که دیگه ریموت می زارن روی تیبا!
مرسی دوست عزیز
اره میدونم سرم کلاه رفته اخه بعدا فهمیدم ماشین تولید تیر ماه هست
به نظرتون می تونم پس بدم یا شکایت کنم؟
از اینکه سرم کلاه رفته دارم از غصه دق می کنم :(
البته اینم بگم که هنوز پلاکم تحویل نگرفتم

masooumi
23-10-2011, 20:10
مرسی دوست عزیز

شما یه سر برو نمایندگی و یه صحبتی باهاشون بکن . شاید یه فرجی شد

fire.boy
30-10-2011, 23:41
مرسی دوست عزیز

مباركه دوست عزيز ولي چرا توليد تير ماه
از شهريور به بعد ميگن كيفيت توليد تيبا خيلي بهتر شده.
سعي كن عوضش كني.

mrsalam
01-11-2011, 10:59
آقا انصراف دادم
ولی میگن 45 روز طول می کشه که پولشو پس بدن :(
ولی از اینکه پس دادم خوشحالم چون :
علاوه بر مشکل صدای فرمان،درها بسیار خشک بود
اسپیکر سمت چپ تعطیل بود
پخشش یو اس بی مشکل داشت
و شیشه درهای عقب اونقدر سفته که یه خانم نمی تونه باشون کار کنه...

masooumi
01-11-2011, 12:25
آقا انصراف دادم
ولی میگن 45 روز طول می کشه که پولشو پس بدن :(
ولی از اینکه پس دادم خوشحالم چون :
علاوه بر مشکل صدای فرمان،درها بسیار خشک بود
اسپیکر سمت چپ تعطیل بود
پخشش یو اس بی مشکل داشت
و شیشه درهای عقب اونقدر سفته که یه خانم نمی تونه باشون کار کنه...

البته این مشکلات قابل حل بود ولی بازم بهتر که انصراف دادید ، شاید اگر تعویض می کردید بهتر بود.

کلا ماشین های ایرانی تخم مرغ شانسی هستن و فقط باید شانس داشه باشید که یک ماشین خوب گیرتون بیاد که مشخصه شما شانس نداشتید:41:

mk8mk
01-11-2011, 13:52
دوستان من تمام این 270 صفحه رو خوندم.دیدم نسبت به تیبا خیلی منفی بود.یه چیزی می دونستم در حد روآ.اما الان طوری شده که گذاشتمش جزو انتخابهام برای خرید.بین ریو،سمند اس ای،سمند EF7و حالا هم تیبا.نمی دونم چه کنم.لازم به ذکره که فقط به صورت چکی امکان خرید دارم.چیزهایی که اینجا خوندم عمدتا مربوط به تیباهای تولیدی تا 90/4 بوده.حالا از دوستهایی که تو مهر تحویل گرفتن می خوام که در مورد ایرائهای ماشن هاشون یا محاسنش و چیزهایی که بهبود پیدا کرده توضیح بدن.ممنون می شم.

masooumi
01-11-2011, 20:06
دوستان من تمام این 270 صفحه رو خوندم.دیدم نسبت به تیبا خیلی منفی بود.یه چیزی می دونستم در حد روآ.اما الان طوری شده که گذاشتمش جزو انتخابهام برای خرید.بین ریو،سمند اس ای،سمند EF7و حالا هم تیبا.نمی دونم چه کنم.لازم به ذکره که فقط به صورت چکی امکان خرید دارم.چیزهایی که اینجا خوندم عمدتا مربوط به تیباهای تولیدی تا 90/4 بوده.حالا از دوستهایی که تو مهر تحویل گرفتن می خوام که در مورد ایرائهای ماشن هاشون یا محاسنش و چیزهایی که بهبود پیدا کرده توضیح بدن.ممنون می شم.

البته همه معتقد هستن که تیبا های اولیه مشکلاتی داشتند که این جدیدا ندارد .

نمی دونم که خلاف قوانین هست یا نه ولی تو این سایت هم دوستان زیادی در مورد تیبا صحبت کردن ، یه سری به اینجا هم بزن:

mk8mk
02-11-2011, 14:13
masooumi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ازت ممنونم.دوستان دیگه هم اگر می تونن راهنمائی کنن

mrsalam
03-11-2011, 10:32
آقا اولین مشکلش اینه که تو سریهای جدید هم ریموت نمی دن و فقط یک کلید کمد به اصطلاح سویچ میدن

milad22
04-11-2011, 09:20
چرا تو تمامی محصولات سایپا، کیلومتر شمار سرعت رو درست نشون نمیده؟
من پراید و تیبا رو با GPS تست کردم. هردو سذعت رو 10% بالاتر نشون میدن.
به نظر من که توهین به شعور مشتری است!

mahdimrt
04-11-2011, 13:10
سلام دوستان تیبا سوار تیبای آبی کاربنی من یه مشکلی داره عجیب کیلومتر شمارش که از 100 بالاتر میره یه دفه گیج میزنه بالا میره پایین میاد می لرزه می رقصه تازه چند روز پیش که اصلا کیلومتر شمارش کار نمی کرد ودور موتور هم هرچقدر گاز میدادی از 3 بالاتر نمی رفت اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

mohsenzare
04-11-2011, 13:19
با سلام
هنوز نخریدم!
دوستان کسی از شرایط گارانتی تیبا و این که کارت 5 ستاره چه فایده ای داره خبر داره؟یجا خوندم نوشته بود تا 2 سال روغن و لنت رو عوض میکنن و سالی 2 تا حلقه لاستیک هم میدن !حقیقت داره؟

masooumi
05-11-2011, 20:20
با سلام
هنوز نخریدم!
دوستان کسی از شرایط گارانتی تیبا و این که کارت 5 ستاره چه فایده ای داره خبر داره؟یجا خوندم نوشته بود تا 2 سال روغن و لنت رو عوض میکنن و سالی 2 تا حلقه لاستیک هم میدن !حقیقت داره؟

جدی این سایپا هم زرنگه ها ! کارت 6 ستاره داده به مشتری ولی به کسی نگفته چه خدماتی داره :31:

ولی لاستیک و روغن و لنت و فیلتر که فکر نکنم اصلا

یکی از خدماتش اینه که وقتی خودرو شما در نمایندگی می خوابه باید به شما خودروی جایگزین بدن که باید گفت امراً

خدمت دیگش هم بیمه بدنه کامل خودرو هست (در کارت 6 ستاره)

باقیش رو کسی می دونه؟

damn
05-11-2011, 22:47
چرا تو تمامی محصولات سایپا، کیلومتر شمار سرعت رو درست نشون نمیده؟
من پراید و تیبا رو با GPS تست کردم. هردو سذعت رو 10% بالاتر نشون میدن.
به نظر من که توهین به شعور مشتری است!
تقریبا همه ماشین ها همین طوری اند .

ernest1
06-11-2011, 04:38

milad22
06-11-2011, 13:16
تقریبا همه ماشین ها همین طوری اند .

البته من با ماشین سمند و پیکان تست کردم هر دو تغریبا درست نمایش می داد.
تو محصولات سایپا بیشتر اینو دیدم.
البته فرصتی نشده ریو رو تست کنم
ولی تو انواع پراید و تیبا اینطوریه.....!!

vahidbeygi
07-11-2011, 23:56
ما تیبامون رو 13 مهر گرفتیم ، خب از همون اول مشکلاتی داشت مثل خرابی پمپ قفل در جلو راست و روغن ریزی که دلیلش مشکل واشر کارتل بود و این دو تا مشکل رو حلش کردیم و الان منتظریم که به 1000 تا برسه ببریم واسه معاینه اولیه تا علاوه بر تعویض روغن و بررسی کلی ماشین ، مشکل نشانگر سوخت رو هم مطرح کنیم .
به نظر من ماشین خیلی خوبیه و سواری راحتی داره خصوصا شتاب این ماشین قابل مقایسه هست با تندر 90 . به اونایی که میخوان این ماشین رو بخرن و پولشون بیشتر از قیمت این ماشین نمیرسه توصیه می کنم که شک نکنن و تا قیمتش بالا نرفته ماشین رو بگیرن . اطمینان دارم که قیمتش با توقف تولید ریو از آخر سال افزایش پیدا میکنه و مثل تندر میره تو بورس . پس عجله کنید .
تولیدات جدید تیبا اشکالاتش برطرف شده . اگرم با اشکالی مواجه شدید یکم حوصله به خرج بدید ببرید نمایندگی سایپا به تدریج با رفع مشکلاتش تبدیل به یک ماشین ایده آل میشه و از انتخابتون لذت خواهید برد .
خوشحالم که ایران ماشین خوبی تولید کرده به هر حال واسه پیشرفت کشور ما هم باید تا حدی سهیم باشیم و صبر پیشه کنیم .

aliappusa
08-11-2011, 12:57
سلام
می‌خواستم از دوستان بپرسم که کسی‌ اگر ماشین رو مستقیم از بنگاه بخره به نفعشه یا ثبت نم کنه، با صورت نقدی. آیا کسی‌ اطلاع داره قیمت این تیبا بیرون تو بنگاه چنده؟ الان قیمت کارخونش ۱۲ تومن در میاد. بیرون چنده؟
ممنونم

mehdi_08
08-11-2011, 22:00
ما تیبامون رو 13 مهر گرفتیم ، خب از همون اول مشکلاتی داشت مثل خرابی پمپ قفل در جلو راست و روغن ریزی که دلیلش مشکل واشر کارتل بود و این دو تا مشکل رو حلش کردیم و الان منتظریم که به 1000 تا برسه ببریم واسه معاینه اولیه تا علاوه بر تعویض روغن و بررسی کلی ماشین ، مشکل نشانگر سوخت رو هم مطرح کنیم .
به نظر من ماشین خیلی خوبیه و سواری راحتی داره خصوصا شتاب این ماشین قابل مقایسه هست با تندر 90 . به اونایی که میخوان این ماشین رو بخرن و پولشون بیشتر از قیمت این ماشین نمیرسه توصیه می کنم که شک نکنن و تا قیمتش بالا نرفته ماشین رو بگیرن . اطمینان دارم که قیمتش با توقف تولید ریو از آخر سال افزایش پیدا میکنه و مثل تندر میره تو بورس . پس عجله کنید .
تولیدات جدید تیبا اشکالاتش برطرف شده . اگرم با اشکالی مواجه شدید یکم حوصله به خرج بدید ببرید نمایندگی سایپا به تدریج با رفع مشکلاتش تبدیل به یک ماشین ایده آل میشه و از انتخابتون لذت خواهید برد .
خوشحالم که ایران ماشین خوبی تولید کرده به هر حال واسه پیشرفت کشور ما هم باید تا حدی سهیم باشیم و صبر پیشه کنیم .
سرویس اولیه مگه نشد 4500 تا!!!

masooumi
09-11-2011, 12:46
سلام
می‌خواستم از دوستان بپرسم که کسی‌ اگر ماشین رو مستقیم از بنگاه بخره به نفعشه یا ثبت نم کنه، با صورت نقدی. آیا کسی‌ اطلاع داره قیمت این تیبا بیرون تو بنگاه چنده؟ الان قیمت کارخونش ۱۲ تومن در میاد. بیرون چنده؟
ممنونم

از بنگاه بخری از نظر قیمت به نفعته زمانی که تیبا کارخونه 11800 بود ، تو بنگاه 11 تا 11200 گیر میومد.

بعضی ها مثل خودم همیشه دوست دارم سندم تکبرگ به نام خودم باشه و دوست ندارم ماشین قبل من به نام کسه دیگه ای باشه. اگر این براتون مهم نیست ، قطعا از بنگاه خریدن به نفع شماست

Extreme-Forces
09-11-2011, 15:35
البته من با ماشین سمند و پیکان تست کردم هر دو تغریبا درست نمایش می داد.
تو محصولات سایپا بیشتر اینو دیدم.
البته فرصتی نشده ریو رو تست کنم
ولی تو انواع پراید و تیبا اینطوریه.....!!
اره منم با پرايد تست كردم تقريبا 10 كيلومتر اختلاف دارن.
يادمه خيلي وقت پيش دوستم بهم گفت ، ببين عزيزم پرايد كيلومترش بيشتر نشون ميده سرعت رو. ( اخه كل اردي و پرايد بود اون موقع :31:)

mrsalam
11-11-2011, 09:06
اقایان و خانمها
این را بدانید که هیچ کدام از تیباها چه جدید و چه قدیم ریموت ندارند(در جواب دوستمان که می گفت سری جدید ریموت دارن)
مگه این ریموت چنده که نصب نمی کنن یا این ارم های کرومی چقد ارزش داره که پلاستیکیش رو می زنن
واقعا که هیچی از بازاریابی نمی دونن

ernest1
11-11-2011, 10:24
بنظر ماشین بدی نمیاد
جلوش بنظرم قشنگه
عقبش هم عین این ماشین هندی ها هست که بیشتر گرده و قلمبه سلمبه میسازن هست
در کل شاید گزینه خوبی باشه برای کسایی که بیشتر از 11-12 تومن نمیتونن هزینه کنن
و برای اونائی که با ماشین های جدید حال میکنن
اما یه چیز میخوام بگم
تا حالا عاشق ماشینی بودید؟؟؟؟
هرچی هم بیان از ماشین های دیگه براتون بگن همش به عشقتون فکر میکنید
منم بااجازتون یه همچین حسی دارم

milad22
12-11-2011, 08:18
مصرف بنزین ماشین من فکر میکنم یه خورده بالاست.
تو شهر حدود 9
تو جاده حدود 6.5
طبیعیه؟ انتظار داشتم پایین تر باشه

mohsenzare
12-11-2011, 14:29
مصرف بنزین ماشین من فکر میکنم یه خورده بالاست.
تو شهر حدود 9
تو جاده حدود 6.5
طبیعیه؟ انتظار داشتم پایین تر باشه

9 لیتر !! بابا چه خبره مگه !
امروز 11.825000 تومان نقدی کردم تو حلق سایپا واسه تیبا
اگه وضع بنزینش این باشه که به درد نمیخوره.این همه تاپیک همه نوشتن مصرفش مثل پرایده پس چی؟آدمو دلسرد نکنید بابا

mkh-n71
12-11-2011, 18:32
اگه وضع بنزینش این باشه که به درد نمیخوره.این همه تاپیک همه نوشتن مصرفش مثل پرایده پس چی؟آدمو دلسرد نکنید بابا
مبارکتون باشه
همین 9 لیتر خیلی هم خوبه!
من 206 تیپ 2 دارم ترکیبی حدوذ 10 لیتر میسوزونه!!!مدلش هم 90.اینا عادیه .
سال به سال محصولات ایرانخودرو و سایپا میانگین مصرف سوختشون میره بالاتر!برعکس ماشین های خارجی!:41:

milad22
13-11-2011, 08:30

من هم روی بعضی تعاریف دوستان رفتم و خرید کردم
ولی مصرفش بالاست
یه باک کامل که زدم(40 لیتر) حدود 450 کیلومتر بیشتر نتونستم باهاش برم.
ضمن اینکه زیاد هم تو شهر ما ترافیک نیست

mohsenzare
14-11-2011, 13:53
اگه این وضع مصرفش باشه که میرم انصراف می دم.آخه برا من مصرف بنزینش خیلی مهمه
من حداقل روزی 60 کیلومتر تو شهر باید رانندگی کنم
خواهش میکنم تا دیر نشده دوستان منو راهنمایی کنند

vahidbeygi
14-11-2011, 14:34
تو دفترچه که نوشته 800 تا 1500 تا بیارید واسه سرویس اولیه .

vahidbeygi
14-11-2011, 14:40
اقایان و خانمها
این را بدانید که هیچ کدام از تیباها چه جدید و چه قدیم ریموت ندارند(در جواب دوستمان که می گفت سری جدید ریموت دارن)
مگه این ریموت چنده که نصب نمی کنن یا این ارم های کرومی چقد ارزش داره که پلاستیکیش رو می زنن
واقعا که هیچی از بازاریابی نمی دونن
ما که رفتیم تیبا رو بگیریم کلا 3 تا رنگ سفید داخل نمایندگی موجود بود که دو تاش تولید تیر بود بدون ریموت و اون یکی هم تولید شهریور که ریموت هم داشت و ما همون ریموت دار رو با همون قیمت 11640000 تومن گرفتیم . کسایی که میخوان برن تیبا بگیرن یادشون باشه که حتما تاکید کنن که ریموت دار میخوان چون ممکنه که بهشون تولید تیر یا قبل از اون رو بدن که ریموت نداره .

mohsenzare
15-11-2011, 21:38
بچه ها تاپیک چی شده؟
یکی تکلیف ما رو روشن کنه و ختم کلام بگه تیبا تو شهر چند تا مصرف داره؟اگه این جور که این دوستمون میگن 9 باشه و کمتر نمیشه برم انصراف بدم و یه 206 دست 2 بگیرم

vahidbeygi
16-11-2011, 00:49
بچه ها تاپیک چی شده؟
یکی تکلیف ما رو روشن کنه و ختم کلام بگه تیبا تو شهر چند تا مصرف داره؟اگه این جور که این دوستمون میگن 9 باشه و کمتر نمیشه برم انصراف بدم و یه 206 دست 2 بگیرم
دوست من مصرف یه ماشین بسته به نحوه ی رانندگی هم داره . من خودم این ماشین رو دارم وقتی که تو شهر باهاش با شتاب کم رانندگی می کنم مصرفش خیلی کمه ولی وقتی زیاد بهش گاز میدم و پر شتاب میرونم مصرفش میره بالا . حالا من نمیتونم به طور دقیق یه عدد بدم ولی حدس میزنم که مثل 206 هستش .

milad22
16-11-2011, 08:43
دوست من مصرف یه ماشین بسته به نحوه ی رانندگی هم داره . من خودم این ماشین رو دارم وقتی که تو شهر باهاش با شتاب کم رانندگی می کنم مصرفش خیلی کمه ولی وقتی زیاد بهش گاز میدم و پر شتاب میرونم مصرفش میره بالا . حالا من نمیتونم به طور دقیق یه عدد بدم ولی حدس میزنم که مثل 206 هستش .

من خودم هم زیاد اهل گاز دادن های بی جا نیستم و در کل راندگی آرومی دارم.
سعی میکنم زیاد هم با شتاب راه نیوفتم!
ضمن اینکه تو جاده هم که تست کردم یه خورده بیشتر از 6.5 بود. در صورتی که با 141 که قبلا داشتم 5.5 یا 5.6 بود.
البته با توجه به قدرت و شتاب بیشتر این ماشین نسبت به پراید همچین چیزی نباید دور از انتظار می بود. اما امیدوار بودم با تکنولوژی جدید تر بتونن موتوری طراحی کنن که قدرت بیشتر و مصرف مناسب تری داشته باشه. اون هم بعد از این همه بوق و کرنا.
به نظر من که فقط موتور پراید رو یه خورده حجمش رو بالا بردن!!!! (میشه گفت قدرت و مصرفش حدود 15% افزایش پیدا کرده)

mohsenzare
16-11-2011, 13:01
نمیدونم چرا این همه روایت متناقض در مورد تیبا هست.یکی میگه ماشین عالیه یکی میگه مزخرفه و... .اصلا نمیشه در موردش قضاوت کرد.فعلا که تصمیم گرفتم ماشینو تحویل بگیرم تا بیبنم واقعا چه طور چیزیه

vahidbeygi
16-11-2011, 18:28
آقا ماشین رو تحویل بگیر نگران نباش بهت قول میدم از رانندگی باهاش واقعا لذت میبری مصرف بنزینش هم اذیتت نمیکنه یه جوری باهاش کنار میای . ماشین ارزشمندیه .

mahdimrt
18-11-2011, 11:30
سلام
در مورد مصرف سوخت تیبا خود نمایندگی میگه باید 4000 تا 5000 تا کار کنه بعد ببریش سرویس اولیه تا تنظیم موتور بشه مصرفش درست میشه

asme1982
18-11-2011, 20:47
نمیدونم چرا این همه روایت متناقض در مورد تیبا هست.یکی میگه ماشین عالیه یکی میگه مزخرفه و... .اصلا نمیشه در موردش قضاوت کرد.فعلا که تصمیم گرفتم ماشینو تحویل بگیرم تا بیبنم واقعا چه طور چیزیه

دوست عزیز ماشین تا کامل آب بندی نشه موتورش نمیشه رو مصرفش نظر قطعی داد و خصوصا اینکه تنظیم بودن موتور و نوع بنزین مصرفی و شرایط رانندگی خیلی تاثیر داره تو مصرف ...
حداقل 3000 - 4000 باید موتور کار کنه تا یکم از سفتی و خشکی در بیاد .

mohsenzare
21-11-2011, 16:27
امروز رفتم ماشینو تحویل بگیرم
چشمتون روز بد نبینه
الان خیلی دپرسم آخه فک نمیکردم اینقدر آشغال باشه!!
تا در صندوق عقب رو زد که نوار دور در کنده شد.
رفتم تو ماشین نشتم گیر افتادم !در باز نمیشد!
در های عقب بسته نمیشد
کیفیت و طراحی داشبرد خیلی ضعیف
فرمون خیلی نرم!فقط از همینش خوشم اومد
در کل نسبت 405 خیلی ضعیف و بی کیفیته(نتیجه گیری تا الان)
فعلا که هنوز تو تعمیر گاه هست تا مشکلاتش رو درست کنند تا فردا برم تحویل بگیرم

milad22
21-11-2011, 20:30
ماشینهای ایرانی رو تا یکی دو ماه بعد از تحویل میتونی در حد قابل قبول ببینی
زیاد ناراحت نشو
به هر حال باید نمایندگی ها از بیکاری در بیان!!!

mohsenzare
22-11-2011, 23:13
امروز ماشینو رسما تحویل گرفتم
از نظر موتوری بد نست
فقط گیربکسش مشکل داره.دنده یک درست جا نمیره؟قابل حل هست یا اینم طبیعیه؟

rezagahraman
23-11-2011, 11:39
سلام خدمت دوستان.لطفا در مورد کولر تیبا کمی صحبت کنید.من توی نمایشگاه خودرو دیدم که کولر تیبا فقط 1 فن داشت مثل پراید آیا این اشکالی نمی کنه؟

elhameli
24-11-2011, 10:15
سلام

بلاخره تیبا خوبه یا نه ؟ بخریم اش یا نخریم ؟

یکی راهنمایی کنه !!!!

vahidbeygi
24-11-2011, 14:45
امروز ماشینو رسما تحویل گرفتم
از نظر موتوری بد نست
فقط گیربکسش مشکل داره.دنده یک درست جا نمیره؟قابل حل هست یا اینم طبیعیه؟
این مورد طبیعیه یه مقدار کار کنه روون میشه .ماشین من اوایل دنده یکش درمیومد ولی الان خوبه ، نگرانش نباش حل میشه .
فقط الان حواست به روغن ریزیش باشه هر بار زیر ماشین رو چک کن .

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

سلام خدمت دوستان.لطفا در مورد کولر تیبا کمی صحبت کنید.من توی نمایشگاه خودرو دیدم که کولر تیبا فقط 1 فن داشت مثل پراید آیا این اشکالی نمی کنه؟
تیبا دو تا فن داره یکی ماله رادیاتور موتور و اون یکیم مال رادیاتور کولر . مشکلی از بابت کولرش وجود نداره .

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------

سلام

یکی راهنمایی کنه !!!!
دوست عزیز تیبا ماشین خوبیه نمی تونم بگم خیلی خوبه ولی نسبت به قیمتش می ارزه . اگه شما پولت به تندر میرسه بگیر . الانم سایپا داره نقدی و فوری میفروشه قیمتشم حدودا 15.5 ولی اگه پولت به همین تیبا میرسه مثل من دیگه شک نکن سریع برو دنبالش .

DJ POLESTAR
30-11-2011, 15:11
آیا با من موافقید!؟
که تیبا قیافه ای مضخرف دارد!؟ و هیچ بوی از زیبایی ماشین نبرده!
طراحی عقبش که واقعا افتضاحه همراه با اون نمایش منبع اگزوز!
بابا 100رحمت به پراید...

milad22
01-12-2011, 20:51
در مورد عقبش کاملا موافقم
اگه یه سپر بزرگتر برا عقبش طراحی میشد خیلی بیشتر بهش میومد!

علي ي
02-12-2011, 15:26
سلام دوستان ميخواستم اگه كسي كلكسيوني از رنگ تيبا داره برام بده خيلي خيلي ممنون ميشم

علي ي
02-12-2011, 15:49
باسلام اگه كسي رنگهاي تيبارو داره برام بده بي زحمت ممنون

FZDY1350
03-12-2011, 13:51
این یک سری از رنگهای نمایشگاهی تیبا

persian_ahv
09-12-2011, 20:22
دوستان مصرف ماشین توی شهر به موارد زیادی مثل گرمی هوا ترافیک حرکت با دنده سنگین وزن سرنشینها و.... بستگی داره اما من تابستان از اهواز تا همدان وشمال رفتم همراهه یه پراید صبا بود در کل تفاوتش جزیه کمی از پراید پر مصرف تره
ولی مشکلش اینه که نمایندگیهای کلاً ....

mdmehry
09-12-2011, 20:59
ممنون از توضیات خوبتون، ولی با جمله آخرتون که گفتید باید صبر پیشه کنیم اصلا موافق نیستم. نمیشه همینجوری شرکت‌های ایرانی خودروهای بی کیفیتشون رو ببندن به پاچه ملت و ما فقط شاهد بدتر شدن هر ساله محصولاتشون باشیم. صبر هم حدی داره دوست عزیز.

dash_mehdi
09-12-2011, 22:09
دوستانی که می خواهند این خودرو (تیبا) را بگیرند هشدار میدم که سریعا صرفه نظر کنن واقا خودروی بسیار بی کیفیته
کیفیت ساختش خیلی پایینه صندلی های بسیار بسیار سفت و غیر استانداردی داره یه سفر تا همدان رفتیم همه ی خانواده کمر درد گرفتند انصافا صندلی های پراید از این بهتره اما شتابش انصافا خیلی خوبه یه بار باهاش تا همدان رفتم 190 تا هم پر کرد البته نمی دونم امپرش واقعی می زنه یا نه ولی خودمم باورم نمی شد 190 تا بره . در صندوق عقبش هم ایراد اساسی داره و خود به خود باز میشه البته با این همه ایراد فکر نکنید که خود ماشین ایراد داره صفر و کاملا سالم بود این ها را هم از روی تیبای برادرم گفتم 2 هفته دستش بود انقدر بی کیفیت بود که پس داد البته با 200 تومن ضرر الانم ال 90 خریده که خیلی خوب و استاندارد تره ولی بازم شتابه تیبا از ال 90 هم بیشتره.

becareful
10-12-2011, 00:06
با یه نگاه چند دقیقه ای و چند تا تکون دادن سر توی کاپوت این ماشین خیلی چیز ها رو شبیه به پراید دیدم کندانسور .کف کن کندانسور کولر روکش منیفولد بعضی جاهاش رو هم یک کم تغییر داده بودند اما گمان میکنم قطعات مشابه بازم داره. فعلا 11 هست به نظر من بالای 12 نباید به این ماشین فکر کرد فعلا توی این قیمت خوب هر چند بی کیفیتی هاییی باشه.خود پراید هم بی کیفیت هست بهضی جاهاش بالاخره تفاوت هایی داره . ایشالا راجع به جلو بندی و قطعاتش و تعلیق عقبش یه بررسی های چشمی میکنم و راجع به اونها هم مینویسم اگه خوده پراید باشه بازم یک کم آدم رو به شک میندازه چون بچه ها جلوبندی پراید یکی از پر خرج ترین جلوبندی هاست هرچند هی عوض کنید و هر جنسی بندازید همینه.

amir@sh
10-12-2011, 16:14
سلام

یکی راهنمایی کنه !!!!
در این محدوده قیمت اگر مشکلاتش حل بشه خوبه ولی بیشتر از این قیمت نمیرزه این مشکلاتی هم که دوستان ذکر کردن به خاطر عدم کنترل نهایی در کارخونه هست که متاسفانه فقط به خاطر بالابردن فروش و تولید در کنترل کیفیت کمی سست عمل میشه که امیدوارم زودتر برطرف بشه در ضمن در ایران به همه خودروهای تازه با دید منفی نگاه میشه که شاید هم به خاطر ذهنیت ما ایرانیها باشه که همیشه میگیم تولیدات خارجی از داخلی بهترند که البته در صنعت خودرو این قضیه کاملا صدق میکنه ولی در کل هنوز برای قضاوت قطعی در مورد خوب یا بد بودن تیبا زوده و باید حداقل دو سال از تولیدش بگذره تا اونوقت بشه با قطعیت نظر داد

VAHIDMETALL
10-12-2011, 20:41
با سلام
یه جایی خوندم که تیبا SX که 2 تا آرم ایر بگ داره تو قسمت شاگرد فقط سنسور ایر بگ رو داره و از خود ایر بگ خبری نیست..
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفآ راهنمایی کنه.
ممنون

FZDY1350
11-12-2011, 10:59
با سلام
یه جایی خوندم که تیبا SX که 2 تا آرم ایر بگ داره تو قسمت شاگرد فقط سنسور ایر بگ رو داره و از خود ایر بگ خبری نیست..
اگه کسی اطلاعاتی داره لطفآ راهنمایی کنه.
ممنون

این عکس های تیبای تصادفی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

VAHIDMETALL
11-12-2011, 12:32
با سلام
من یه هفته ای هست که تیبا گرفتم.به نظرم با توجه به شرایط بازار ایران انتخاب بدی نمی تونه باشه.
یه نگاه به حق و شرایط انتخاب تو این رنج قیمت بندازیم:
سمند :ایمن تر و با کیفیت تر اما با مصرف سوخت بالا و افت قیمت وحشتناک و تاکسی بودنش
405: مدل سال 1984 شرکت پژو!!!!!!!
پراید: :نا ایمن بی کیفیت وبی کلاس ولی مصرف سوخت کم و هزینه نگهداری پایین تر
ریو: ماشینی که 4 ماه دیگه از تولیدش باقی نمونده ولی حداقل های یه ماشین رو داره ولی با قیمت 800/14
ROA:.......................
همین و بس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

می بینید که با این شرایط انتخاب تیبا .خیلی هم وحشتناک!!!!!!!!!!!! به نظر نمی رسه.
وبه کسایی که ندیده و نشناخته هر چیز جدید و هر تغییری رو زیر سوال میبرن. باید بگم که منتظر باشند تا آینده بازار رو ببینن. همون هایی که 206 صندوقدار حالشونو به هم میزد و تندر 90 رو مسخره می کردن.و الان خودشون شب خواب این ماشین هارو میبینن حالا دارن تیبا رو میکوبن.اون هم بدون اینکه حتی از نزدیک این ماشین رو دیده باشن.
کلآ عادت ما ایرانی هاست که در برابر هر تغییری خشک و انعطاف ناپذیریم.
من قصدم دفاع کور کورانه از تیبا نیست ولی دوست دارم روزی رو ببینم که انسانها از روی علم ومنطق و تخصص روی چیزی نظر بدن نه تعصب و تحجر.