ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیبا ( TIBA )

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

osmaan
15-02-2011, 09:58
شما کجای کارید؟!
چرا همش میگید 10 تومن برای این ماشین خوبه؟
الان تو سه تا کشور داغون تر از خودمون (اندونزی سوریه و عراق) سمند رو دارن میفروشن 5 میلیون حالا شما به این ماشین میگید 10 میلیون میارزه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

heinrich_himmler
15-02-2011, 20:01
من شرمندم
شما درست میگید ..
لپتاپم حروفه فارسی نداره ..
واسه همین از گوگل استفاده میکنم
اونم ۱ خورده مشکل داره ..
هرجاش نا مفهومه بگید ادیت کنم ..
آقا ممنون که با این مشکل بازم برامون پست میذاری. خیلی خوبه که شما به هر حال یه راهی واسه سهیم شدن و دادن اطلاعات به بچه ها پیدا کردی.
من جسارتا پیشنهاد یه کیبورد مجازی فارسی رو بهت میدم. سخته ولی کارتو راه میندازه.
بازم ممنون

cheelia
16-02-2011, 23:19
ماکزیمم سرعتی که تست شده چند کیلومتربوده؟

اگه کسی امتحان کرده آیا ماشین لرزش زیاد داره یا کم ؟

bryan1
17-02-2011, 07:49
یکی از دوستان اینجا اطلاعات خوبی در مورد تولید روزانه و سایر اطلاعات جانبی کارخانه کاشان در اختیارمون میگذاشت ، چند وقتی نیستن....جناب کجایید ؟ قرار بود تا آخر امسال سایپا تمام تعهداتش رو انجام بده . چی شد؟

SHIRIN 1843
19-02-2011, 23:12
تا به حال ماشین به این زشتی ندیده بودم صد رحمت به پراید

حداقل یه کم رخ داره:13:

rgh2
20-02-2011, 13:48
یکی از دوستان اینجا اطلاعات خوبی در مورد تولید روزانه و سایر اطلاعات جانبی کارخانه کاشان در اختیارمون میگذاشت ، چند وقتی نیستن....جناب کجایید ؟ قرار بود تا آخر امسال سایپا تمام تعهداتش رو انجام بده . چی شد؟

آقاي بندري بود
اينطور كه مشخصه از توليد روزانه و 10000 تا ثبت نام قبلي تا الان حدود 3000تا تحوبل دادن
اگه همرو بخوان تحويل بدن حداقل تا خرداد سال ديگه طول ميكشه
شما رو حرف سايپا هم حساب باز نكن آخر دروغگوهاي عالم هستن

rgh2
20-02-2011, 13:54
شما کجای کارید؟!
چرا همش میگید 10 تومن برای این ماشین خوبه؟
الان تو سه تا کشور داغون تر از خودمون (اندونزی سوریه و عراق) سمند رو دارن میفروشن 5 میلیون حالا شما به این ماشین میگید 10 میلیون میارزه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

شما مثل اينكه هنوز نميدوني قيمت ماشين تو ايران چجورياس؟؟
مگه mvm آشغالي كه تو چين 3 ميليونه اينجا 10 ميليون ميارزه؟؟
در ضمن اينجا داغون تره و بي صاحابه كه اين آت و آشغالارو اينطوري ميچپونن

bryan1
20-02-2011, 14:44
تا به حال ماشین به این زشتی ندیده بودم صد رحمت به پراید

حداقل یه کم رخ داره:13:

هم از پراید قشنگتره هم ال 90 و هم ریو .....

farshid gandomi
20-02-2011, 15:50
چند روز پيش توي يكي از بنگاههاي وليعصر تبريز يك تيبا به رنگ بنفش گذاشته بودند. داشبورد و چراغ ترمز زيبايي داشت . قيمت رو هم 12ميليون 200هزار تومان زده بودند. براي اولين بار به ديد يك مشتري براندازش كردم. الحق و الانصاف از همه خودروهاي اين رنج قيمتي زيباتر بود. (ريو ،تندر ،405...). پرايد رو كه بايد بي خيال شد.اصلا قابل مقايسه با تيبا نيست. چراغهاي جلو و عقب بسيار زيبا بودند. از لحاظ بدنه محكم و خوش تراش نشان ميداد. در كل اگر از لحاظ فني هم بتواند رضايت من را جلب كند (البته اگه لطف بكنن و تحويل بدن)حتما اون رو نگه ميدارم.چون به دلم نشسته ،خودرويي متفاوت با قيمتي تقريبا منصفانه است. اونايي كه ميگن سايپا در مورد قيمت بدقولي كرده بايد به اين نكته توجه داشته باشن كه قيمت اعلام شده قبلي جدا از ايربگ و ترمز اي بي اس بود . كارت نارنجي كه شامل بيمه بدنه ميباشد نيز جدا از قيمت قبلي است . با اعمال آپشن هاي اضافه شده قيمت جديد چندان دور از ذهن نشان نميدهد.

SHIRIN 1843
20-02-2011, 16:01
هم از پراید قشنگتره هم ال 90 و هم ریو .....

اره خب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SHIRIN 1843
20-02-2011, 16:13
پراید سرور

ال 90 صفرش زشته ولی با دوتا جفت لاستیک پهن و رینگ گو میشه خدا

ولی این هر چه قدر بزک کنی باز مثل یه تخم مرغ بزم شده میشه:31:

بعد ریو و پراید کره و ال90 فرانسوی با موتور مگان کجا این تیبا کجا:13:

ali1323
20-02-2011, 16:16
چند روز پيش توي يكي از بنگاههاي وليعصر تبريز يك تيبا به رنگ بنفش گذاشته بودند. داشبورد و چراغ ترمز زيبايي داشت . قيمت رو هم 12ميليون 200هزار تومان زده بودند. براي اولين با به ديد يك مشتري براندازش كردم. الحق و الانصاف از همه خودروهاي اين رنج قيمتي زيباتر بود. (ريو ،تندر ،405...). پرايد رو كه بايد بي خيال شد.اصلا قابل مقايسه با تيبا نيست. چراغهاي جلو و عقب بسيار زيبا بودند. از لحاظ بدنه محكم و خوش تراش نشان ميداد. در كل اگر از لحاظ فني هم بتواند رضايت من را جلب كند (البته اگه لطف بكنن و تحويل بدن)حتما اون رو نگه ميدارم.چون به دلم نشسته ،خودرويي متفاوت با قيمتي تقريبا منصفانه است. اونايي كه ميگن سايپا در مورد قيمت بدقولي كرده بايد به اين نكته توجه داشته باشن كه قيمت اعلام شده قبلي جدا از ايربگ و ترمز اي بي اس بود . كارت نارنجي كه شامل بيمه بدنه ميباشد نيز جدا از قيمت قبلي است . با اعمال آپشن هاي اضافه شده قيمت جديد چندان دور از ذهن نشان نميدهد.
عزيز من
روزي كه از ماشين پرده برداري شد تا زماني كه پيش فروش شد همه جا اعلام شد كه قيمت ماشين همراه با ترمز اي بي اس و ايربگ راننده و رينگ آلومينيومي 10 تومنه
در ضمن همه ماشنهايي كه سايپا تحويل ميده 3 سال بيمه بدنه رايگان دارند
چرا شما فكر ميكني ترمز اي بي اس و هيدروليك و ايربگ جزو آپشنهاي ماشينه ؟ مثل اينه كه بگيم ماشين بوق و راهنما هم داره اينا آپشن نيست.ضرورياته

mehdi-2009
20-02-2011, 16:19
واقعا این ماشین زشته از عقب اگه تو شب بهش نگاه کنید با فرقون مو نمیزنه نماش.........

SHIRIN 1843
20-02-2011, 16:23
چرا شما فكر ميكني ترمز اي بي اس و هيدروليك و ايربگ جزو آپشنهاي ماشينه ؟ مثل اينه كه بگيم ماشين بوق و راهنما هم داره اينا آپشن نيست.ضرورياته

کاملا موافق ام.

الان تو اروپآمریکا و...ایربگ و تر مز ای بی اس دیگه آپشن نیست ماشینی که ایربگ و ترمز ای بی اس نداشته باشه اجازه تولید نمیدن.

آپشن رینگ اسپرت آپشین سپر اسپرت و سیستم های امنیتی پیشرفتس آپشن جی پی اس نه ایربگ و ای بی اس:13:

farshid gandomi
20-02-2011, 18:03
وقتي پرايد عهد بوق با آپشنهاي ذكر شده نزديك به 9ميليون قيمت دارد. چرا بايد در مورد قيمت تيبا خيلي بدبين باشيم. ضمنا اگه اين خودرو به مزاج كسي خوش نميآيد اجباري براي تحملش نيست. هنوز هم در اين ايران بزرگ بقاياي ژيان و فولكسهاي قديمي به چشم ميخورد،بالاي 50درصد خودروهاي سواري موجود پيكان و پرايد هستند. چرا فراموش ميكنيم كه در ايران زندگي ميكنيم. اقا پول خريد ماشين بالاي رنج 15ميليون را نداشته باشيم چه بايد بكنيم. بايد باز خودروهاي تكراري را تحمل كنيم يا بهتر است فرصت رانندگي با يك خودروي متفاوت مثل تيبا را به خود بدهيم. باور كنيد من نيز تمايل زيادي براي داشتن اين خودرو را ندارم، هنوز از لحاظ فني امتحان خود را پس نداده، قيافه پيشكش .بايد منتظر ماند و ديد........

SHIRIN 1843
20-02-2011, 18:30
(هر چند اگر پالان خري را هم بزك كرد باز خر است)

خوبه پراید پالون با بزک خوشگل میشه ولی تیبا پالون چی با بزک هم زشته هم زشته.:31:

همش قیمت ماشین یا فنی ماشین که نباید اولویت باشه ماشین باید یه کم قیافه هم داشته باشه به نظر من یه 206 تیپ5 مدل 85 خیلی از این بهتره:27:

Namdarian
20-02-2011, 20:00
عزيز من
روزي كه از ماشين پرده برداري شد تا زماني كه پيش فروش شد همه جا اعلام شد كه قيمت ماشين همراه با ترمز اي بي اس و ايربگ راننده و رينگ آلومينيومي 10 تومنه
با سلام . در اینکه ضروریات حیاتی هستند شک نکنید همین امروز موقع پیچیدن به جاده ی فرعی در یک جاده ی یخزده و بشدت لغزنده و با سرعتی که داشتم اگر ABS نداشتم منحرف میشد و احتمالاً چپ میکردم و باز هم ABS در تعادل بالای ماشین براحتی کمکم کرد ولی شما چکار به اروپا و آمریکا دارید ؟ خود سایپا اعلام کرده اینها آپشن هستند بعد شما میگویید استاندارد هستند ؟ جل الخالق !

سعید6
20-02-2011, 20:44
عزيز من

کی میگه ماشینای سایپا 3 سال بیمه بدنه دارن ؟

majidbaba
20-02-2011, 21:07

آقای بندری بود
حتما رفته به خط تولید کمک کنه تا بلکه یه کم زودتر سایپا به تعهداتش عمل کنه!!!!
آخه طفلکیا دس تنهان:18:

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

کی میگه ماشینای سایپا 3 سال بیمه بدنه دارن ؟[/QUOTE]

قبلا ماشینهائی که وام داشت مدت بیمه اون متناسب با مدت وام بود من خودم یه خودرو پراید تعویضی گرفتم با وام خودرو فرسوده که همینطور بود

bandary
21-02-2011, 10:13
آقای بندری بود
حتما رفته به خط تولید کمک کنه تا بلکه یه کم زودتر سایپا به تعهداتش عمل کنه!!!!
آخه طفلکیا دس تنهان:18:

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

قبلا ماشینهائی که وام داشت مدت بیمه اون متناسب با مدت وام بود من خودم یه خودرو پراید تعویضی گرفتم با وام خودرو فرسوده که همینطور بود[/QUOTE]

هستم تاپیک رومیبینم و بحث و جدل های بی مورد دوستان رو میخونم
دوست عزیز احترام خودتون رو نگه دارید وگرنه منم راحت میتونم بهتون متلک بندازم

night lord
21-02-2011, 14:29
خنگ ترین و بیخود ترین ماشینی که دیدم تیبا یا همون مینیاتور سابق بوده .
اصلا وقتی میبینمش رعشه میگیرم . من نمیدونم اون ذوق و سلیقه و هنر ایرانی کجا رفته؟! این چه طراحی زشت و مسخره ایه؟!

majidbaba
21-02-2011, 18:02
دوست عزیز احترام خودتون رو نگه دارید وگرنه منم راحت میتونم بهتون متلک بندازم

سلام به جناب آقای بندری

منظور بد قولی سایپا بود

من شخصا از اطلاعات مستند و خوب شما ممنونم :11:

و به خاطر همین بحث های الکی و غیر مستند کمتر وارد بحث میشم و فقط خواننده تاپیک هستم

bandary
21-02-2011, 19:53
پس سو تفاهم شد
ادامه میدهیم.........

majidbaba
22-02-2011, 06:59
سلام دوستان و آقای بندری عزیز

قطر پیستون پراید 71 میلیمتر هست و قطر پیستون تیبا 75 میلیمتر

به همین دلیل قدرت بیشتری نسبت به پراید تولید میکنه

ولی تو مشخصاتش مصرف بنزینش کمی از پراید کمتره .

آیا واقعیت داره؟

کسی میدونه علتش چیه و چه کار کردن که مصرف سوختش کم شده

با تشکر
ارادتمند همه
مجید بابا

bryan1
22-02-2011, 07:53
پس سو تفاهم شد
ادامه میدهیم.........

سلام آقای بندری

میتونم بپرسم تا آخر بهمن چقدر تولید داشتید و اینکه روزانه تولیدتون افزایش پیدا کرده یا همان 30 دستگاه در روز است؟

ali1323
22-02-2011, 09:24
عزيزم من تجربه شخصي خودمو ميگم و به حرفهاي بقيه كاري ندارم
سال 86 يه پرايد صبا از سايپا با وام خريديم كه سه سال بيمه بدنه رايگان داشت
آخراي سال قبل هم يه دونه 141 گرفتيم كه اونم بيمه بدنه داشت

اينم بگم كه الان سايپا 132 sx رو با ترمز اي بي اس و هيدروليك و همون قدرت و شتاب تيبا و البته ظاهري قابل تحمل تر ميده 8700000 اونوقت انتظار داري ما به تفاوت دو تا ايربگ كه تيبا فقط همين مزيت رو نسبت به اون داره در بياد سه تومن ؟
دو تا ايربگ مي ارزه 3 تومن ؟
تيبا خيلي گرون تره

majidbaba
22-02-2011, 15:25
اينم بگم كه الان سايپا 132 sx رو با ترمز اي بي اس و هيدروليك و همون قدرت و شتاب تيبا و البته ظاهري قابل تحمل تر ميده 8700000 اونوقت انتظار داري ما به تفاوت دو تا ايربگ كه تيبا فقط همين مزيت رو نسبت به اون داره در بياد سه تومن ؟
دو تا ايربگ مي ارزه 3 تومن ؟
تيبا خيلي گرون تره
تفاوت خیلی بیش از این هاست که شما فرمودین:question:
پراید - سال ساخت 1386

تیبا -سال ساخت 1387
- سبك صندوق دار صندوق دار
شكل ظاهري كوچك كوچك
موتور و قدرت
نوع موتور 4 4
حجم موتور 1.3 (لیتر) 1.5 (لیتر)
حداكثر قدرت 52 اسب بخار در 5500دور در دقیقه 80 اسب بخار در 5500دور در دقیقه
حداكثر گشتاور 103 نیوتن متردر3500 دوردردقیقه 126 نیوتن متردر4000 دوردردقیقه
سوپاپ 2 عدد در هر سیلندر 2 عدد در هر سیلندر
قطر سيلندر x کورس پيستون 83.6×71 (میلی متر) 75.5×83.6 (میلی متر)
نسبت تراكم 9.7:1 10:1
گيربكس 5 دنده دستي 5 دنده دستي
سوخت
ظرفيت مخزن سوخت
37 (لیتر)
41 (لیتر)
نوع سوخت بنزين بنزين
مصرف سوخت در شهر 9.5 لیتر در هر 100 کیلومتر 7.2 لیتر در هر 100 کیلومتر
مصرف سوخت در بزرگراه 5.3 لیتر در هر 100 کیلومتر 5.6 لیتر در هر 100 کیلومتر
وزن و ابعاد خارجی
وزن 850 (کیلوگرم) 1013 (کیلوگرم)
طول 3952 (میلی متر) 4105 (میلی متر)
عرض 1605 (میلی متر) 1635 (میلی متر)
ارتفاع 1455 (میلی متر) 1484 (میلی متر)
ابعاد داخلی
تعداد سرنشین 5 (نفر) 5 (نفر)
ترمز و انتقال قدرت
سيستم ترمز ABS نوع انتقال قدرت ديفرانسيل جلو ديفرانسيل جلو سيستم كنترل پايداري
امکانات ویژه
سفارشی تنظيم برقي صندلي راننده
حافظه صندلي راننده
رينگ اسپرت
سيستم تهويه مطبوع اتوماتيك
سیستم صوتی
استاندارد سفارشی استاندارد سفارشی پخش كاست دار پخش CD [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پخش DVD سيستم تعويض CD سيستم ناوبري
سیستم امنیتی
کیسه هوای راننده
كيسه هواي سرنشين جلو
سطح ايمني (Euro ncap)
البته خیلیاش الکیه ولی اندازه ها همه درسته
اینم آدرس سایت جهت انتخاب و مقایسه هر نوع ماشین که دلتون بخواد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Namdarian
22-02-2011, 19:23
سيستم كنترل پايداري
ESP ؟ خاطر جمع باش درغ گفته هر کی گفته . حتی ABS را هم با ضرب و زور نیرو انتظامی میگذارند بعد ESP بیایند نصب کنند ؟!!!!!!!!!!! :39::18:

امير موسر
22-02-2011, 19:55
من خودم تیبا M2 داشتم ! نه تهویه مطبوع اتو داشت نه گرم کن صندلی نه خیلی از چیزایی دیگه که اینجا گفته !!

vahidreza_sh
22-02-2011, 23:09
دوستان تو سایت سایپا به نشانیsaipacorp.com که جدیدا" ظاهرش فرق کرده مشخصات جدید خودروها رو گذاشتن.از صبا(131 جدید) تا تیبا.تیبا رو هم در 4 مدل SL.SX.LX.EX تعریف کردن که مدل EX فول هست یعنی هم 4شیشه برقی.هم ریموت کنترل.آینه برقی.رینگ آلومینیومی وضبط سی دی با پورت USB. تهویه اتوماتیک و ... .از دوستان و خصوصا" آقای بندری سوال دارم که آیا تو آین شرایط فروش جدید میتونیم مدل ماشین رو انتخاب کنیم؟
و اینو بگم که قیمت محصولات رو هم زده.برای تیبا زده 11700 میلیون ولی نمایندگی گفته بود12500(نمیدونم چرا اینقدر زیاد گفت).حالا نمیدونم این قیمت 11700 فولشه یا پایه ؟
ضمنا" من تو تیتر یکی از روزنامه ها امروز خونده بودم ماشین بدون کیسه هوا توسط نیروی انتظامی شماره گذاری نمیشه.این حرف تا چقدر درسته؟
یه سوال دیگه.اینطور که خبر دارم قراره در پروژه X100 موتور پراید رو عوض کنن و پرقدرت تر بزارن جاش و گفته بودن تا آخر امسال این کار رو روی 131 (صبای سابق) انجام میخوان بدن.به علاوه قرار کمربند پیش کشنده و چندتا امکانات دیگه بندازن روش.آیا این مطالب هم درسته؟ (این مطالب مربوط به پروژه X100 رو از یکی از فرومها در قالب فایل PDF مربوط به گروه مهندسی سایپا قرار داده بود.اگه خواستین براتون آپلود میکنم.)

اینم لینک مستقیم صفحه تیبا :

SHIRIN 1843
22-02-2011, 23:48
قلام مورد مقایسه خودروی انتخابی خودروی مورد مقایسه

132 موتور پراید روشه کجا داری میری میدونی پراید مال کی هست

قیمت اش چنده نقد؟

actros 1843
23-02-2011, 00:58
قیمت اش چنده نقد؟

الن همونطوری که سایت سایپا زده بود 11500000 غیر متالیک 11700000 هم متالیک اش:31:

Ali_Reza_Nazari
23-02-2011, 10:11
اگه بشه خودروي سبز
2 تومن ديگه هم به پولش اضافه ميشه

actros 1843
23-02-2011, 21:14
اگه بشه خودروي سبز
2 تومن ديگه هم به پولش اضافه ميشه

یعنی میشه 14700000 که میشه باش یه 206 صفر خرید:31:

mood-600
25-02-2011, 12:55
من یه ماه پیش ( بهمن 89 ) ثبت نام کردم

ولی با توجه به پرس و جوهایی که از نمایندگیهاش و سایتها کردم وبا این قیمت که اعلام شده فکر کنم صرف نمیکه

و میخوام انصراف بدم نظرتون چیه ؟

actros 1843
25-02-2011, 21:13
من یه ماه پیش ( بهمن 89 ) ثبت نام کردم

ولی با توجه به پرس و جوهایی که از نمایندگیهاش و سایتها کردم وبا این قیمت که اعلام شده فکر کنم صرف نمیکه

و میخوام انصراف بدم نظرتون چیه ؟

به نظر من یه 206 تیپ 2 ثبت نام میکردی بهتر بود:27:

farshid gandomi
26-02-2011, 14:58
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی«عصر خودرو» به نقل از سایپانیوز، مهندس قائمی معاونت برنامه ریزی تولید و لجستیک شرکت سایپا کاشان ضمن تایید این خبر گفت: کارکنان پرتلاش شرکت تولید خودروی سایپا کاشان توانستند تعداد 503 دستگاه خودرو را تولید نمایند که یک رکورد جدید در تولید این شرکت محسوب می شود.
وی ادامه داد: با توجه به مدت زمان کوتاهی که از راه اندازی خطوط تولید سایپا کاشان می گذرد دستیابی به چنین رکوردی موفقیتی بزرگ برای شرکت به حساب می آید.
معاونت برنامه ریزی تولید و لجستیک سایپا کاشان افزود: سال 1388 در این مقطع متوسط تولید روزانه تعداد اندکی بود ولی در حال حاضر با گذشت زمانی کمتر از یک سال توانستیم به رکورد 503 دست یابیم.
وی در خصوص روند تولید خودروی ملی تیبا افزود: در ماه اخیر حداکثر تولید تیبا در روز 113 دستگاه و متوسط تولید آن روزانه 75 دستگاه بوده است که این شاخص خود گویای توان های بالفعل شده و تلاش شبانه روزی همه همکاران شرکت است.

farshid gandomi
27-02-2011, 08:16
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به دلیل تاخیر در تحویل خودروهای «تیبا» از مردم عذرخواهی کرد.
به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، در پی انتشار گزارش های رسانه ای مبنی بر تاخیر در واگذاری هفت هزاردستگاه خودرو «تیبا» و با توجه به اینكه رئیس هیات عامل ایدرو در مراسم تحویل اولین خودروهای تیبا در مشهد مقدس گفته بود: تمام خودروهای ثبت نام شده براساس برنامه هایی که شرکت تعهد کرده، تا پایان سال 89 تحویل خواهد شد به علت عدم تحقق این وعده خود، از مردم عذرخواهی كرد.
سید مجید هدایت در گفتگو با خبرنگار ما، از مسئولان شرکت سایپا خواست كه با جدیت تمام نسبت به تحویل این خودروها در كمترین زمان ممكن و با توجه به قول های مسئولان کشور در مراسم مختلف، اقدام لازم را انجام داده و مشكلات پیش رو در خصوص عدم تولید به موقع را هر چه سریعتر رفع کنند.
وی ضمن تاكید به مدیران و اعضای هیات مدیره شركت سایپا برای پیگیری عملیاتی شدن وعده های داده شده، اظهار داشت: دلایل اعلام شده به جهت تاخیر در تحویل خودروهای تیبا پذیرفته نیست و این خودروها باید هرچه سریع تر تحویل مشتریان شود.
رئیس هیات عامل ایدرو همچنین با اشاره به برخی مسائل و تحولات پیش آمده در شركت سایپا تاکید کرد: از مدتها قبل موافقت کلی جایگزینی خود با نفر جدید در هیات مدیره سایپا را اعلام و اخذ کرده بودم.
هدایت اضافه کرد: تمرکز مدیریت گروه سایپا برای استفاده از زمان برای افزایش تولید خودرو «تیبا» از امور ضروری است که معمولا طی 18 ماه خودروسازان کشورهای دیگر، میزان تولید محصولات عرضه شده را می توانند به بالای 100 هزار دستگاه در سال برسانند و این قول مسئولان اجرایی شرکت برای سال 1390 به بعد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: برنامه گروه سایپا برای طراحی و توسعه محصولات جدید با مالکیت ایرانی از اهم برنامه های مورد تاکید در جلسات هیات مدیره سایپا بوده و قطعا تمرکز توان مدیریتی شرکت باید صرف توسعه محصولات جدید شود که آیین نامه های توسعه کیفیت نیز که در دستور کار خودروسازان داخلی است، تاکید بر این امر دارد.
یادآور می شود: سید مجید هدایت از ابتدای سال 1389 عضو و رییس هیات مدیره سایپا بوده است

bryan1
27-02-2011, 10:51
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی«عصر خودرو» به نقل از سایپانیوز، مهندس قائمی معاونت برنامه ریزی تولید و لجستیک شرکت سایپا کاشان ضمن تایید این خبر گفت: کارکنان پرتلاش شرکت تولید خودروی سایپا کاشان توانستند تعداد 503 دستگاه خودرو را تولید نمایند که یک رکورد جدید در تولید این شرکت محسوب می شود.
وی ادامه داد: با توجه به مدت زمان کوتاهی که از راه اندازی خطوط تولید سایپا کاشان می گذرد دستیابی به چنین رکوردی موفقیتی بزرگ برای شرکت به حساب می آید.
معاونت برنامه ریزی تولید و لجستیک سایپا کاشان افزود: سال 1388 در این مقطع متوسط تولید روزانه تعداد اندکی بود ولی در حال حاضر با گذشت زمانی کمتر از یک سال توانستیم به رکورد 503 دست یابیم.
وی در خصوص روند تولید خودروی ملی تیبا افزود: در ماه اخیر حداکثر تولید تیبا در روز 113 دستگاه و متوسط تولید آن روزانه 75 دستگاه بوده است که این شاخص خود گویای توان های بالفعل شده و تلاش شبانه روزی همه همکاران شرکت است.

من تشکر از دوستمون به خاطر مطلبی که ذکر کردند .

از آقای بندری که در محل حضور دارن ، خواستم بپرسم شما آمار روزانه 75 الی 113 دستگاه در روز را تایید میکنید ؟ و اینکه تا آخر بهمن جند دستگاه تولید شده ؟ ممنون میشم پاسخ بدید .

ali1323
27-02-2011, 16:36
در ماه اخیر حداکثر تولید تیبا در روز 113 دستگاه و متوسط تولید آن روزانه 75 دستگاه بوده است که این شاخص خود گویای توان های بالفعل شده و تلاش شبانه روزی همه همکاران شرکت است.
آخ . بميرم براشون . چقدر زحمت مي كشند.به خدا ما راضي نيستيم!!!!!

cheelia
27-02-2011, 18:06
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به دلیل تاخیر در تحویل خودروهای «تیبا» از مردم عذرخواهی کرد.

فقط عذرخواهی!!!!!!

توی خارج برای کوچکترین نقص در خودرو فراخوان می زنند و 10برابر غرامت می دن حالا اینها بعد از یک سال و نیم تاخیر فقط عذرخواهی می کنن به همین راحتی!!!

سعید6
27-02-2011, 22:10
فقط عذرخواهی!!!!!!

توی خارج برای کوچکترین نقص در خودرو فراخوان می زنند و 10برابر غرامت می دن حالا اینها بعد از یک سال و نیم تاخیر فقط عذرخواهی می کنن به همین راحتی!!!

بله اون خارجه ولی اینجا ایرانه با قانون خاص خودش

اگه یادتون باشه چند ساله پیش یه سری از ماشینای بوگاتی مشکل لاستیک داشتند شرکت با پرداخت خصارت کل لاستیکای ماشینای تولید و فروخته شده رو تعویض یعنی کلی ضرر برای شرکت حالا تو ایران روزای اول هدفمندی لاستیکای پرایو جمع کردن این یعنی .............:19:

actros 1843
28-02-2011, 01:32
فقط عذرخواهی!!!!!!

آره دیگه وقتی گمرک 100% باشه مردم دیگه حرفی ندارن اسه گفتن اگه گمرک مثل کشورهای دیگه بود عمرا کسی میرفت چنین ماشینی رو میخرید:13:

heinrich_himmler
28-02-2011, 02:01
تیبا دقیقا داره حکایت RD رو پیدا می کنه!
پراید خریدی با خرج ریو! قطعات تقریبا کمپلت پرایده، حتی سوئیچ و تلسکوپی فرمان و قطعات موتور!!

bryan1
28-02-2011, 07:53
دیروز یعنی 8 اسفند مدیر سایپا در یک مصاحبه رادیویی اعلام کرد چون شرکت سازنده ایربگ تیبا نتوانسته به تعهداتش عمل کنه و پلیس راهنمایی رانندگی هم ماشین بدون ایربگ رو پلاک نمیکنه واسه همین تولیدات تیبا با تاخیر روبرو شده و شرکت سایپا نتوانسته به تعهداتش نسبت به تحویل پیش فروشهای تیبا تا اخر امسال عمل کنه .

کسی از صحت صحبت گفته شده از طرف مدیر سایپا اطلاع داره ؟
یعنی تولید تیبا متوقف شده یا اینکه تیبا تولید میشه ولی بدون ایربگ ؟

raminshamsaie
28-02-2011, 17:51
توجه توجه

دوستان من

من تیبای خود را به رنگ سفید شیری تحویل گرفتم ( تیبا m2 نه -------- تیبای من LX است البته به درخواست خودم )

200 تومان هم بخاطر تغییر مدل بشما بر می گردانند

اگه سوالی در رابطه با تیبا داشتید در خدمتم .....

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------

دیروز یعنی 8 اسفند مدیر سایپا در یک مصاحبه رادیویی اعلام کرد چون شرکت سازنده ایربگ تیبا نتوانسته به تعهداتش عمل کنه و پلیس راهنمایی رانندگی هم ماشین بدون ایربگ رو پلاک نمیکنه واسه همین تولیدات تیبا با تاخیر روبرو شده و شرکت سایپا نتوانسته به تعهداتش نسبت به تحویل پیش فروشهای تیبا تا اخر امسال عمل کنه .

کسی از صحت صحبت گفته شده از طرف مدیر سایپا اطلاع داره ؟
یعنی تولید تیبا متوقف شده یا اینکه تیبا تولید میشه ولی بدون ایربگ ؟

آره کاملا درسته من خودم شاهدم

تیبای LX به مردم می دن M2 رفت برای بعد از عید می دونی چرا ؟

چون M2 ایربگ شاگرد داره ولی LX نداره همین یکی 200 تومان بشما بر می گردونه

بابا ایربگ شاگرد واسه چیه .. 200 تومان رو بگیر براش دزدگیر بزار ( اوکی شد )

توی تولید ایربگ کم آوردن

در ضمن اگه حتی ودیعه دوم هم داده باشی باید تا بعد از عید صبر کنی

راستی دوستان این قدر شماره دارم از سایپا که از نمایندگی جلو زدم اگه کسی LX می خواد پیام بده تا شماره تلفن ها و تک تک مراحل پیگیری خودروش رو شرح بدم

حتی شماره باربری سایپا هم دارم ( حامد بار ) جهت پیگیری توی باربری

Namdarian
28-02-2011, 18:36
توجه توجه

بابا ایربگ شاگرد واسه چیه .. 200 تومان رو بگیر براش دزدگیر بزار ( اوکی شد )

توی تولید ایربگ کم آوردن

با سلام . اولاً : کیسه ی هوا را ایران تولید نمیکند که بخواهند در تولید ان کم اورند ! بلکه وارداتی است . اگر از کره یا اروپا باشد پس به مشکلات تحریم ها خورده !
دوماً ایربگ شاگرد نه و ایربگ سرنشین بغل ! این چه حرفی بود زدی ایربگ شاگرد واسه چیه ؟ با همین تفکرات امثال شماست که خودرومونتاژکن های ما هم از خدا میخواهند تا از سر و ته ماشین بزنند دیگه !

بنده ی خدا این ماشین زیر را میبینی ؟ اسمش هست تویوتا IQ یعنی رقیب جدید مرسدس اسمارت . طولش 2 متر و 85 سانت است یعنی بیش از 1 متر از پراید کوتاهتر ! حالا با این طول چند تا کیسه ی هوا داشته باشد خوب است ؟

9 تا کیسه ی هوا !!!!!!! حتی برای اولین بار در دنیا کیسه ی هوای شیشه ی عقب نیز دارد تا مثل پراید هاچبک در تصادفات عقب مغز سر سرنشینان عقب را از داخل دهان راننده در نیاورند ! موتورش هم از پراید بسیار کم مصرفتر و قدری قویتر ! به اندازه ی 4 نفر نیز کاملاً جادار است !
به هر حال.......
بحث منحرف نشود تا عده ای نان به نرخ روز خور باز بیایند بگویند تاپیک تیبا است نه فلان !

سوماً 200 تومان برای دزدگیر ؟ !!!! جای دیگر این حرف را نزنی دوست من ! وقتی تولیدات جدید سایپا مجهز به سوییچ ضد سرقت هستند اصلاً بوسیله ی دزد قابل سرقت نیستند ! ولی اگر بفکر پخش و ..... هستید یک دزدگیر معمولی زیر 80 تومان نیز بسیار خوب است نه 200 تومان !

Amir_051
28-02-2011, 20:31
دوست عزیز شما مثل اینکه فراموش کردید در چه کشوری زندگی میکنید؟؟به نظر من تیبا از پراید که دارن 9 تومن به مردم بیچاره میندازن بهتره.بعدشم ایموبلایزر ماشین های سایپا وحتی ایران خودرو کشکه.100 درصد به دزدگیر نیاز دارن.از این خودرو تعریف و تمجید نمیکنم اما بهتره عینک بدبینی و انتقاد رو از چشم برداریم.این خودرو از نظر ظاهر از ال90 و ریو و پراید و 405 کاملا سرتره.تاکید میکنم از نظر ظاهر.

سعید6
28-02-2011, 22:35
خارجیا تو چه فکری هستند ماتو چه فکری
ولی بازم تیبا یه چیزه دیگست چه با ایر بک چه بی ایر بک تازه اگه تیباروهم بدون چرخ بهمون بندازن !! بازم افتخار میکنیم چون افتخار ملیست

raminshamsaie
01-03-2011, 09:36
من بهمن 87 ثبت نام کرده بودم و حدود 2 سال و 1 ماه طول کشید تا بهم دادن

نه کسی مرا مجبور نکرد گفتن اگه تیبا می خوای فعلا فقط lx داریم در غیر این صورت باید تا عید صبر کنی

من هم که دیگه راهی نداشتم و واسه مشکلات رفت و آمدم مجبور شدم از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنم

دوست عزیز اگه می خوای تیبات رو تحویل بگیری شماره پزیرش و نام و نام خانوادگیت رو برام پیام خصوصی بده

تا کاملا راهنماییت کنم اینو بگم که بجنبید که lx هم دم تموم شدنه

raminshamsaie
01-03-2011, 09:38
من بهمن 87 ثبت نام کرده بودم و حدود 2 سال و 1 ماه طول کشید تا بهم دادن

نه کسی مرا مجبور نکرد گفتن اگه تیبا می خوای فعلا فقط lx داریم در غیر این صورت باید تا عید صبر کنی

من هم که دیگه راهی نداشتم و واسه مشکلات رفت و آمدم مجبور شدم از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنم

دوست عزیز اگه می خوای تیبات رو تحویل بگیری شماره پزیرش و نام و نام خانوادگیت رو برام پیام خصوصی بده

تا کاملا راهنماییت کنم اینو بگم که بجنبید که lx هم دم تموم شدنه

rgh2
01-03-2011, 12:15
دوستاني كه تيبارو تحويل گرفتن نكته هاي فني شو مطرح كنيد

ali1323
03-03-2011, 10:09
خودروي تيبا از تحويل تا بدقولي برنامه خبري راديو گزارشي از تاخير در تحويل تيبا تهيه كرده كه من اونو تايپ كردم و گذاشتم برا خوندن. فكر كنم به يه بار خوندن بيارزه

خبرنگار ياسر فلاح :
هر خودرو ساز ايراني يك خودرو ملي
اولي سمند و دومي تيبا
اولي كارش گرفت و به توليد سالي 150000 تا هم رسيد و صادر هم شد هر چند كمي پر مصرف است
دومي را سه سال پيش كليد زدند تبليغ كردند و چند بار و به مناسبتهاي مختلف از آن پرده برداري كردند.
خودرويي كه فقط رييس جمهور تاكنون دو بار پرده از رويش برداشته تا فلاش دوربينهاي عكاسي نماهاي متفاوتي ازآن را ثبت كنند. مينياتوري كه حالا تيبا مي نامندش اول قرار بود اواخر سال 88 تحويل مشتريانش شود كه نشد.چند بار پارسال و بهار امسال هم مراحل بدقولي سايپايي ها ادامه داشت تا اينكه پوستين دوز مدير عامل سايپا هم نتوانست در تابستان 89 هم به قولش عمل كند و تيبا را تحويل دهد
پوستين دوز :
راجع به تفاهمنامه اي كه در قرارداد فروش با مشتريان داريم حتما ضرر و زيان اونا رو جبران مي كنيم و طبق زمانبندي اي كه شده اميدواريم در تابستان بتونيم يواش يواش خودرو رو تحويلشون بديم
بالاخره تيبا در مراسمي خاص و اينبار در مشهد و در سالروز تولد امام رضا به مشتريان تحويل شد.آن موقع مجيد هدايت رئيس سازمان گسترش و نوسازي وزارت صنايع اطمينان داد تا پايان امسال همه تعهدات تيبا انجام شود.
مجيد هدايت :
اين تعداد تعهدي كه داريم كه عدد بالايي هم نيست و حدود ده هزار تا هم هست رو توي اين چند ماه تحويل عزيزان ميديم
حالا انگار شرايط دارد عوض مي شود. ثبت نام كنندگاني كه سه سال است منتظرند تا خودروي ايراني سايپايي خود را تحويل بگيرند از نمايندگي ها حرفهاي جديدي مي شنوند.
مصاحبه با چند خريدار :
مال ما رو سال 87 قرار بوده كه تحويل بدند اما خوب هنوز كه تحويل ندادند. تهران هم كه من زنگ زدم گفتند ديگه زنگ نزنيد اينجا ايربگ تموم شده فعلا توليد منوقف شده. همين نماينده اصفهان هم كه ثبت نام كرديم ميگه ما هنوز كه هنوزه خودمون خودروي تيبا رو تو نمايندگيمون نديديم.

تا الان كه دو سال از ثبت نام ما مي گذره هيچ جواب درستي به ما نميدند. الانم كه الانه تازه به ما ميگند بيايد پرايد بگيريد. ما اگه مي خواستيم پرايد بگيريم كه همون ابتداي سال 88 با همين پولي كه ثبت نام كرديم يه مقداري مي زاشتيم روش پرايد مي گرفتيم. الان كه دوباره تو اين ماه قرار بوده به ما تحويل بدند گفتند كه ميره برا سال 90
امروز و فردا كردن سايپا در تحويل تيبا آنقدر زياد شده كه بسياري از ثبت نام كنندگان قيد تيبا را زده اند. برخي ها انصراف داده اند و بعضي هم به پرايد راضي شده اند.
مرتضي شفيعي معاون كيفيت سايپا هم اين مطلب را تعييد مي كند :
خبرنگار : با انبوه مشترياني كه ثبت نام كردند حتما تا حالا ديگه كنار اومدين؟
شفيعي :
بله تعداد قابل توجهي از مشتريان كه محصولات جايگزين دريافت كردند و اونايي كه موندند منتظرند تا ما ماشينها رو خدمتشون عرضه كنيم.
آنطور كه احمد نعمت بخش دبير انجمن خودرو سازان مي گويد شركت خارجي تامين كننده كيسه هوا زير قولش زده و حالا 2000 تيباي بدون ايربگ در انبارهاي سايپا و جود دارد.
نعمت بخش :
متاسفانه اين تامين كننده هاي ايربگ الان مدتي است دارند خلف وعده مي كنند و از ارسال قطعات ايربگ به كارخانجات ايربگ سازي خودداري مي كنند و به همين دليل باعث شده كه ما نتونيم تيباي با ايربگ توليد كنيم. در حال حاضر ما دو هزار خودروي توليد شده بدون ايربگ داريم. موسسه استاندارد هم بدون ايربگ مجوز شماره گذاري داده به ما، ولي متاسفانه راهنمايي و رانندگي بدون ايربگ شماره گذاري نميكنه، يعني از خودشون اين قانونها رو در ميارند چون بر اساس مصوبه دولت از سال آينده بايد ايربگ اجباري بشه .

سايپا هم براي مشتريان وفادارش كه به پاي تيبا سوختند و ساختند تسهيلاتي در نظر گرفته :
مدير عامل سايپا :
شركت سايپا براي اينكه رضايت اينا رو جلب كنه اومده از تاريخي كه نوبت اينا شده 30 درصد داره جريمه تاخير پرداخت ميكنه به آقايون و موقعي هم كه نوبتشون ميشه و خودرو رو بهشون تحويل ميدند يه كارت تيبا كه پانصد هزار تومن ارزشش هست براي موارد بعد از گارانتي اينا رو مجاني بهشون ميده و مضافا بر اين يه سفر زيارتي مشهد هم اينا رو ميبره و اگر همين الان هم اجازه بدند بدون ايربگ شماره گذاري بشه دو هزار تا از اين متقاضيان كه حدود هفت هزار نفر هستند الان در نوبت، ميتونند خودرو شون رو بگيرند و من اميدوارم كه حالا با توليدي كه الان روزانه به نزديك 100 دستگاه رسيده به شرطي كه بدون ايربگ اجازه شماره گذاري بدند تا آخر سال شايد ما بتونيم چهار پنج هزار تا از اين متقاضيان را پاسخگو باشيم.
نصب كيسه هوا يا ايربگ بر روي خودرو ها از ابتداي برنامه پنجم و با شروع سال 90 اجباري مي شود، حالا اگر پليس و موسسه استاندارد و وزارت صنايع هم فكري و همكاري كنند هم سايپا بيشتر از اين بدقول نمي شود و هم آنهايي كه سه سال است منتظر آهوي آهنيشان هستند نوروز با تيبا به مسافرت مي روند.

bryan1
03-03-2011, 11:17
خودروي تيبا از تحويل تا بدقولي برنامه خبري راديو گزارشي از تاخير در تحويل تيبا تهيه كرده كه من اونو تايپ كردم و گذاشتم برا خوندن. فكر كنم به يه بار خوندن بيارزه

خبرنگار ياسر فلاح :
هر خودرو ساز ايراني يك خودرو ملي
اولي سمند و دومي تيبا
اولي كارش گرفت و به توليد سالي 150000 تا هم رسيد و صادر هم شد هر چند كمي پر مصرف است
دومي را سه سال پيش كليد زدند تبليغ كردند و چند بار و به مناسبتهاي مختلف از آن پرده برداري كردند.
خودرويي كه فقط رييس جمهور تاكنون دو بار پرده از رويش برداشته تا فلاش دوربينهاي عكاسي نماهاي متفاوتي ازآن را ثبت كنند. مينياتوري كه حالا تيبا مي نامندش اول قرار بود اواخر سال 88 تحويل مشتريانش شود كه نشد.چند بار پارسال و بهار امسال هم مراحل بدقولي سايپايي ها ادامه داشت تا اينكه پوستين دوز مدير عامل سايپا هم نتوانست در تابستان 89 هم به قولش عمل كند و تيبا را تحويل دهد
پوستين دوز :
راجع به تفاهمنامه اي كه در قرارداد فروش با مشتريان داريم حتما ضرر و زيان اونا رو جبران مي كنيم و طبق زمانبندي اي كه شده اميدواريم در تابستان بتونيم يواش يواش خودرو رو تحويلشون بديم
بالاخره تيبا در مراسمي خاص و اينبار در مشهد و در سالروز تولد امام رضا به مشتريان تحويل شد.آن موقع مجيد هدايت رئيس سازمان گسترش و نوسازي وزارت صنايع اطمينان داد تا پايان امسال همه تعهدات تيبا انجام شود.
مجيد هدايت :
اين تعداد تعهدي كه داريم كه عدد بالايي هم نيست و حدود ده هزار تا هم هست رو توي اين چند ماه تحويل عزيزان ميديم
حالا انگار شرايط دارد عوض مي شود. ثبت نام كنندگاني كه سه سال است منتظرند تا خودروي ايراني سايپايي خود را تحويل بگيرند از نمايندگي ها حرفهاي جديدي مي شنوند.
مصاحبه با چند خريدار :
مال ما رو سال 87 قرار بوده كه تحويل بدند اما خوب هنوز كه تحويل ندادند. تهران هم كه من زنگ زدم گفتند ديگه زنگ نزنيد اينجا ايربگ تموم شده فعلا توليد منوقف شده. همين نماينده اصفهان هم كه ثبت نام كرديم ميگه ما هنوز كه هنوزه خودمون خودروي تيبا رو تو نمايندگيمون نديديم.

تا الان كه دو سال از ثبت نام ما مي گذره هيچ جواب درستي به ما نميدند. الانم كه الانه تازه به ما ميگند بيايد پرايد بگيريد. ما اگه مي خواستيم پرايد بگيريم كه همون ابتداي سال 88 با همين پولي كه ثبت نام كرديم يه مقداري مي زاشتيم روش پرايد مي گرفتيم. الان كه دوباره تو اين ماه قرار بوده به ما تحويل بدند گفتند كه ميره برا سال 90
امروز و فردا كردن سايپا در تحويل تيبا آنقدر زياد شده كه بسياري از ثبت نام كنندگان قيد تيبا را زده اند. برخي ها انصراف داده اند و بعضي هم به پرايد راضي شده اند.
مرتضي شفيعي معاون كيفيت سايپا هم اين مطلب را تعييد مي كند :
خبرنگار : با انبوه مشترياني كه ثبت نام كردند حتما تا حالا ديگه كنار اومدين؟
شفيعي :
بله تعداد قابل توجهي از مشتريان كه محصولات جايگزين دريافت كردند و اونايي كه موندند منتظرند تا ما ماشينها رو خدمتشون عرضه كنيم.
آنطور كه احمد نعمت بخش دبير انجمن خودرو سازان مي گويد شركت خارجي تامين كننده كيسه هوا زير قولش زده و حالا 2000 تيباي بدون ايربگ در انبارهاي سايپا و جود دارد.
نعمت بخش :
متاسفانه اين تامين كننده هاي ايربگ الان مدتي است دارند خلف وعده مي كنند و از ارسال قطعات ايربگ به كارخانجات ايربگ سازي خودداري مي كنند و به همين دليل باعث شده كه ما نتونيم تيباي با ايربگ توليد كنيم. در حال حاضر ما دو هزار خودروي توليد شده بدون ايربگ داريم. موسسه استاندارد هم بدون ايربگ مجوز شماره گذاري داده به ما، ولي متاسفانه راهنمايي و رانندگي بدون ايربگ شماره گذاري نميكنه، يعني از خودشون اين قانونها رو در ميارند چون بر اساس مصوبه دولت از سال آينده بايد ايربگ اجباري بشه .

سايپا هم براي مشتريان وفادارش كه به پاي تيبا سوختند و ساختند تسهيلاتي در نظر گرفته :
مدير عامل سايپا :
شركت سايپا براي اينكه رضايت اينا رو جلب كنه اومده از تاريخي كه نوبت اينا شده 30 درصد داره جريمه تاخير پرداخت ميكنه به آقايون و موقعي هم كه نوبتشون ميشه و خودرو رو بهشون تحويل ميدند يه كارت تيبا كه پانصد هزار تومن ارزشش هست براي موارد بعد از گارانتي اينا رو مجاني بهشون ميده و مضافا بر اين يه سفر زيارتي مشهد هم اينا رو ميبره و اگر همين الان هم اجازه بدند بدون ايربگ شماره گذاري بشه دو هزار تا از اين متقاضيان كه حدود هفت هزار نفر هستند الان در نوبت، ميتونند خودرو شون رو بگيرند و من اميدوارم كه حالا با توليدي كه الان روزانه به نزديك 100 دستگاه رسيده به شرطي كه بدون ايربگ اجازه شماره گذاري بدند تا آخر سال شايد ما بتونيم چهار پنج هزار تا از اين متقاضيان را پاسخگو باشيم.
نصب كيسه هوا يا ايربگ بر روي خودرو ها از ابتداي برنامه پنجم و با شروع سال 90 اجباري مي شود، حالا اگر پليس و موسسه استاندارد و وزارت صنايع هم فكري و همكاري كنند هم سايپا بيشتر از اين بدقول نمي شود و هم آنهايي كه سه سال است منتظر آهوي آهنيشان هستند نوروز با تيبا به مسافرت مي روند.

آدم مونده چی بگه !!

همه جا داره عنوان میشه که سایپا 30درصد داره جریمه تاخیر میده !! ولی در واقع 18 درصد هست . چون 12 درصدش سود مشارکت هست .

کسی میدونه مشکا ایربگ حل شده یا نه ؟
چون یکی از دوستان(آقای بندری) گفتند ظاهراً مشکل ایربگ حل شده.

cheelia
03-03-2011, 15:15
دوستانیکه که خودرو تیبا تحویل گرفتن جریمه 30درصد رو تائید می کنن؟؟

bryan1
05-03-2011, 08:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کد خبر : 35839
سرويس : اقتصادي
زمان مخابره : ۱۳۸۹/۱۲/۹ - ۱۱ : ۳۶
رئیس اداره برق و خودرو استاندارد در گفت و گو با پانا:
سایپا تا مهر سال بعد قادر به نصب کیسه هوا نیست

کد خبر:35839
زمان مخابره: ۱۳۸۹/۱۲/۹ - ۱۱ : ۳۶

خبرگزاری پانا: رئیس اداره برق ،مکانیک و خودرو موسسه استاندارد با بیان اینکه قانون نصب دو ایربگ تغییر نکرده است ، گفت: به نظر می رسد شرکت سایپا، تا مهر سال آینده قادر به اجرای این قانون نباشد.

علیرضا نور افکن در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا ، اظهار داشت: در شواری عالی استاندارد نصب یک ایربگ اعلام شده است ولی بر اساس قانون اعلام شده از سوی شورای سیاست گذاری خودرو به موسسه استاندارد ، بر نصب دو ایربگ تاکید شده است.
رئیس اداره برق ،مکانیک و خودرو موسسه استاندارد هر گونه تغییردر روند کار استاندارد را مستلزم تغییر در قانون و ابلاغ آن به این موسسه عنوان کرد و افزود: موسسه استاندارد مجری قانون است و تاکنون دستوری مبنی بر نصب یک ایربک به ما ابلاغ نشده است .
وی با اشاره به آمادگی شرکت ایران خودرو برای نصب یک کیسه هوا بر روی خودروهای تولیدی از ابتدای سال 90 تصریح کرد: موسسه استاندارد در صورت تغییر قانون مشکلی با نصب یک ایربگ ندارد.
نورافکن در خصوص وضعیت شرکت سایپا برای نصب ایربگ توضیح داد: طبق برنامه اعلام شده از سوی شرکت سایپا، در ظاهر این بخش قادر به اجرای این قانون تا ابتدای مهر سال آینده نیست.
وی خاطر نشان کرد: به طور حتم در صورت عدم تغییر قانون، موسسه استاندارد و راهنمایی رانندگی ملزم به رعایت آن از ابتدای سال 90 خواهند بود.

farshid gandomi
05-03-2011, 12:55
اقا رامين مباركه. اميدواريم لاقل شما از كيفيت اين خودرو اطلاعات جامعي بيان بكنين. در كل تيبا رو چه جوري ديدين. كيفيت اسپيكرهاش چطوره ،مثل پرايد ضعيفه .

Namdarian
05-03-2011, 14:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کد خبر : 35839
سرويس : اقتصادي
زمان مخابره : ۱۳۸۹/۱۲/۹ - ۱۱ : ۳۶

کد خبر:35839
زمان مخابره: ۱۳۸۹/۱۲/۹ - ۱۱ : ۳۶

خبرگزاری پانا: رئیس اداره برق ،مکانیک و خودرو موسسه استاندارد با بیان اینکه قانون نصب دو ایربگ تغییر نکرده است ، گفت: به نظر می رسد شرکت سایپا، تا مهر سال آینده قادر به اجرای این قانون نباشد.

علیرضا نور افکن در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا ، اظهار داشت: در شواری عالی استاندارد نصب یک ایربگ اعلام شده است ولی بر اساس قانون اعلام شده از سوی شورای سیاست گذاری خودرو به موسسه استاندارد ، بر نصب دو ایربگ تاکید شده است.
رئیس اداره برق ،مکانیک و خودرو موسسه استاندارد هر گونه تغییردر روند کار استاندارد را مستلزم تغییر در قانون و ابلاغ آن به این موسسه عنوان کرد و افزود: موسسه استاندارد مجری قانون است و تاکنون دستوری مبنی بر نصب یک ایربک به ما ابلاغ نشده است .
وی با اشاره به آمادگی شرکت ایران خودرو برای نصب یک کیسه هوا بر روی خودروهای تولیدی از ابتدای سال 90 تصریح کرد: موسسه استاندارد در صورت تغییر قانون مشکلی با نصب یک ایربگ ندارد.
نورافکن در خصوص وضعیت شرکت سایپا برای نصب ایربگ توضیح داد: طبق برنامه اعلام شده از سوی شرکت سایپا، در ظاهر این بخش قادر به اجرای این قانون تا ابتدای مهر سال آینده نیست.
وی خاطر نشان کرد: به طور حتم در صورت عدم تغییر قانون، موسسه استاندارد و راهنمایی رانندگی ملزم به رعایت آن از ابتدای سال 90 خواهند بود.
با سلام . عکسی که گذاشتید جنبه ی نمایشی دارد ! چون فعلاً روی یک کیسه و دو کیسه ی هوا بحث است نه کیسه ی هوای پرده ای شیشه های جانبی ! البته از داشبوردش هم معلوم بود که تیبا نیست !

bryan1
05-03-2011, 17:21
با سلام . عکسی که گذاشتید جنبه ی نمایشی دارد ! چون فعلاً روی یک کیسه و دو کیسه ی هوا بحث است نه کیسه ی هوای پرده ای شیشه های جانبی ! البته از داشبوردش هم معلوم بود که تیبا نیست !

من کل صفحه رو از سایت کپی کردم . اینکه مشخصه این عکس از تیبا نیست ..... با یک کیسه هوا میشه مدل LX با دو کیسه هوا میشه مدل SX !!

ولی بقول شما سر همین یه ایربگ دو ایربگ کلی بحث هست .

سعید6
05-03-2011, 21:48
دوستان چرا بحپ میکنید این تیبای مادرمرده رو اگر هم 53 تا ایربک و کیسه هوا و دوتا بادکنک تزیینی هم بذارند بازم ماشین 89 نیست بلکه باید سال 86 میومد حتی بدون فرمون :19:

bryan1
09-03-2011, 08:22
اینجا دیگه کسی چرا پیام نمیذاره؟...کسی اطلاع داره عاقبت مشکل تهیه ایربگ تیبای سایپا حل شد؟

cheelia
09-03-2011, 22:26
اینها بیان با یک ایربک واگذار کنن بعد که الحمداله کارت نارنجی !!داره فراخوان بزنن دومی رو هم نصب کنن

actros 1843
10-03-2011, 14:38
معلوم نیست چی بشه بابا وقتی ماشینی به خاطر ایربگ کلی بخوابه

کسی هم پاسخ گو نیست

کلی ملت رو الاف کردن بیاد حالا هم اومده این بازی جدیدشونه:41:

cheelia
10-03-2011, 21:13
اگه ایربک تحریم هستیم (یا شرکت سازنده بدقولی کرده)چه طوریه دیگه محصولات ایران خودرو و سایپا فروش فوری دارن با ایربک!!!!!

rgh2
13-03-2011, 00:08
مثل اینکه خط تولید خوابیده،خبرشون
چون برای هر کسی که من پرسیدم تحویل ندادن.بعضی از نمایندگی ها تو این 6ماهه فقط 3-4 تا تحویل دادن
اگه من پوستین دوزو گیر بیارم حسابی چک مالش میکنم

bryan1
13-03-2011, 07:47
مثل اینکه خط تولید خوابیده،خبرشون
چون برای هر کسی که من پرسیدم تحویل ندادن.بعضی از نمایندگی ها تو این 6ماهه فقط 3-4 تا تحویل دادن
اگه من پوستین دوزو گیر بیارم حسابی چک مالش میکنم

خط تولید نخوابیده ولی همچنان تیباها بدون نصب ایربگ تولید و به پارکینگ منتقل می شوند.

bryan1
13-03-2011, 08:15
پس از گذشت حدود 2 سال ، عرضه تیبا بدون ایربگ!
تهزان الف : در پی مسائل مطرح شده اخیر درخصوص تأخیر در تحویل تیبا و واكنش سایپا مبنی بر این‌كه مشكل تحویل این خودرو نداشتن ایربگ (كیسه ایمنی هوا) است، آخرین اخبار رسیده حاكی از آن است كه مشكل مربوط به ایربگ این خودرو به نوعی حل و فصل شده است
به گزارش «تهران الف» به نقل از ایسنا، حدود 10 روز پیش پایگاه اطلاع‌رسانی گروه خودروسازی سایپا در پی بروز انتقاداتی در مورد تاخیر در تحویل خودروهای ثبت‌نامی تیبا، اعلام كرده بود كه هزار و 600 دستگاه از این خودرو به دلیل نداشتن ایربگ قابل تحویل به مشتریان نیست.

این در حالی است كه علیرضا نورافكن رییس بخش مكانیك و خودرو موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، به تازگی خبر داده كه این موسسه تاییدیه شماره‌گذاری خودروهای تیبا بدون ایربگ را تا پایان سال 1389 تمدید كرده است و این خودروها می‌توانند بدون ایربگ وارد بازار شوند.

اوایل آبان امسال، نخستین سری خودروهای تیبا طی مراسمی در شهر مشهد به 30 نفر از ثبت‌نام كنندگان مشهدی تحویل داده شد. طبق وعده مدیرعامل سایپا، قرار شده بود تا پایان امسال 10 هزار دستگاه تیبا به ثبت‌نام‌كنندگان این خودرو از سال 1387 تحویل داده ‌شود. همچنین به دلیل دیركرد در تحویل خودرو به این افراد، یك سفر دو روزه به مشهد نیز برای آنان به عنوان هدیه در نظر گرفته شد. علاوه بر این قرار شد كارت نارنجی سرویس دهی نیز به این افراد تعلق گیرد كه بیمه بدنه را هم شامل می‌شود.
قیمت تیبا كه 80 درصد آن تولید داخل است 10 میلیون تومان و در صورت نصب تجهیزات 11 میلیون و 700 هزار تومان است.

داستان تیبا (سایپا 231) به این قرار بود كه شركت سایپا در سال گذشته 12 هزار دستگاه از این خودرو را به عنوان اولین خودرو ملی تولیدی خود در سه مرحله پیش فروش كرد كه قرار بود حدود هشت هزار دستگاه (دو سری 4 هزار دستگاهی) از آن پاییز و زمستان سال گذشته و چهار هزار دستگاه نیز در بهار امسال تحویل مشتریان شود.

hamed malekpour
13-03-2011, 12:19
من دیروز یه ماشین تیبا دیدم به رنگ سفید که هنوز شماره گذاری نشده بود خیلی خنده دار بود مثل اسباب بازی بود فکر کنم امنیتش با پراید برابره.

adrenalin
13-03-2011, 12:35
منم دیروز دوتا نمره شدشو دیدم همچین چنگی به دل نمیزنه هیچ جذابیتی نداره برای یه ماشین جلوش میشه گفت بدک نبود ولی افتضاح ترین بخش عقب این ماشین بود که انگار به کپی برداری از چراغ های مزدا 323 داشته و اصلا عقب و جلو این ماشین هیچ شباهتی به هم نداره

mood-600
13-03-2011, 22:46
دوستان من بالاخره رفتم از تیبا انصراف دادم ( ثبت نامی بهمن 89 بودم )
و یه ال 90 e1 سفید صفر از بازار آزاد به قیمت 13500 گرفتم
فکر کنم زدم تو خال :8::8::8::8:

farshid gandomi
14-03-2011, 11:48
به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، شرکت سایپا اعلام کرده است که برای سال مالی 1390، 720 هزار دستگاه خودرو تولید و به فروش خواهد رساند.
سایپا پیش بینی کرده است که در سال 1390، 640 هزار دستگاه پراید، 22 هزار دستگاه ریو، سه هزار دستگاه سراتو و 55 هزار دستگاه تیبا تولید کند.
همچنین از 640 هزار دستگاه پراید، تعداد 275 هزار دستگاه در شرکت پارس خودرو و 80 هزار دستگاه در شرکت ساپیا کاشان تولید خواهد شد.
یادآور می شود: نرخ حق الزحمه مونتاژ پراید در شرکت پارس خودرو مبلغ 11.5 میلیون ریال و پراید و تیبا در شرکت سایپا کاشان به مبلغ 17 میلیون ریال برای هر دستگاه منظور شده است.

bryan1
14-03-2011, 14:11
دوستان من بالاخره رفتم از تیبا انصراف دادم ( ثبت نامی بهمن 89 بودم )
و یه ال 90 e1 سفید صفر از بازار آزاد به قیمت 13500 گرفتم
فکر کنم زدم تو خال :8::8::8::8:

بهمن 89 یا بهمن 87 ؟

اگر بهمن 89 ثبت نام کردید ، یعنی 1 ماه پیش باید بگم از ابتدا تصمیمتون اشتباه بود !!!

ali1323
17-03-2011, 10:58
امروز از سايپا با من تماس گرفتند
يارو با كمال پررويي گفت دعوتنامتون اومده فعلا هم فقط تيبا سفيد بدون ايربگ داريم
منم گفتم من با ايربگ ميخام.سفيد هم نميخام
اونم با يه خداحافظي تلفن رو قطع كرد

actros 1843
17-03-2011, 16:00

میدونن ملت مجبورن فقط از اینا یا ایران خودرو بخرن یا 4تا شرکت زپرتی عین اینا اینطوری حرف میزنن اگه 50% گمرک کمتر بشه عمرا کسی طرف این دزدا بره:13::2::grrr:

rgh2
17-03-2011, 17:57
الان فقط مدل sl تحویل میدن.بیخودترین مدل ..اونم رنگ محدود که اکثرا سفیده(یعنی پشم)
برای مدل sx دختره نمایندگی گفت 3 ماه دیگه..........................(اون هم معلوم نیست)..........
هرچی داد دارید بر سر آمریکا بزنید(زرشک):::::::::::::::::::::::::::::: :

M A M M U T
17-03-2011, 18:55
ما مدیر مدرسمون که از کله گندهاست(خرش میره و دیگه خودتون میدونید....:دی) رنگ قهوه ای لیزریش رو گرفته....
پس فقط سفید نیست....اگه پارتی داشته باشید براتون سفارشی هم میزنن:دی

artoor32
17-03-2011, 20:53

الان فقط مدل sl تحویل میدن.بیخودترین مدل ..اونم رنگ محدود که اکثرا سفیده(یعنی پشم)
برای مدل sx دختره نمایندگی گفت 3 ماه دیگه..........................(اون هم معلوم نیست)..........
هرچی داد دارید بر سر آمریکا بزنید(زرشک):::::::::::::::::::::::::::::: :

ما مدیر مدرسمون که از کله گندهاست(خرش میره و دیگه خودتون میدونید....:دی) رنگ قهوه ای لیزریش رو گرفته....
پس فقط سفید نیست....اگه پارتی داشته باشید براتون سفارشی هم میزنن:دی

با اینکه طرفدار رنگ سفیدم وعلاقه زیادی به این رنگ در ماشین های محتلف دارم و همه ی ماشین هام سفید بودن باید بگم رنگ سفید اصلا به این ماشین نمیاد برعکس پراید و 206 و سمند و پرشیا که فقط با سفیدشون حال میکنم.:40:
تیبا با رنگ سفید خیلی بی ریخت میشه ولی مشکی و بژ به تیپ و فرم ماشین میخوره,مخصوصا از جلو به خاطر چراغ های جلو و جلو پنجرش!!
پس معلومه رنگ سفید مونده رو دستشون.:21::27:

bandary
20-03-2011, 01:44
بار ایربگ بلاخره رسید
با اینکه کارخونه 25 اسفند ماه تعطیل شد بار ایبرگ توسط شرکت نیمه هادی عماد از آلمان وارد شد و این بار با وجود تعطیل بودن کآرخونه در تاریخ 27 اسفند ماه ساعت 8 شب خالی شد چیزی حدود 2 کامیونیت بار ایربگ بود که قرار عید روی ماشین ها نصب بشه
منم از کاشان فرار کردم!!!!

cheelia
20-03-2011, 14:34
به من گفتن تا 8فرورین مهلت دارید که بقیه پول رو واریز کنید و فقط مدل sl

2سوال داشتم

1-آیا بدون ایربک راهنمایی و رانندگی مجوزصدورپلاک میده؟
2-اگه بگم این مدل رو نمی خوام سود و جریمه تا تحویل مدل ایربک دار شامل من میشه؟

rgh2
20-03-2011, 18:21
به من گفتن تا 8فرورین مهلت دارید که بقیه پول رو واریز کنید و فقط مدل sl

2سوال داشتم

1-آیا بدون ایربک راهنمایی و رانندگی مجوزصدورپلاک میده؟
2-اگه بگم این مدل رو نمی خوام سود و جریمه تا تحویل مدل ایربک دار شامل من میشه؟

مدل sl به غیر از ایربگ مه شکن هم نداره
1-حتما پلاک میده که دارن تحویل میدن اینا دستشون تو یه کاسس
2-اون دختره نمایندگی به من گفت که تعلق میگیره..ولی چه سودی!!!!!!!
سود5 میلیون تو 2سال شده 1.5 میلیون اگه بانک بود میشد 1700000

ikia
26-03-2011, 19:33
سلام دوستان.نميخوام با اخبار بد حالتونو بگيرم ولي حقيقتو بايد گفت.
من دوستان زيادي تو كنترل كيفيت سايپا . سايپا كاشان دارم.خيلي از تيبا بد ميگن.از مصرف بسيار بالا كه حتي به 12 هم ميرسه و همينطور از كيفيت بد قطعات . البته شتابش خوبه حتي تو دنده 2 هم ميپره ولي چون ظاهرا قطعات تيبارو خود تيم سايپا كنترل نميكنه .محض اطلاعتون ميگم كه همين پرايد رو يه تيم 1400 نفره قطعاتشو كنترل ميكنند و تازه خيلي هم وارد شدند كيفيتشو ميبينيد حالا مقايسه كنيدبا تيبا كه زير 10 نفر اينكارو ميكنند و از قرار معلوم چون PID تيپا رو خود سايپا كاشان گرفته ديگه سايپا خيلي مداخله نميكنه.
توصيه من اينه كه هر كي گرفت رد كنه بره يا همين الان تبديل كنه.

al reza
26-03-2011, 21:23
سلام
دوستان کسی اطلاع داره تبدیل تیبا با پراید را سایپا انجام میده .

Guts
26-03-2011, 22:54
من امروز تو جاده یه 2-1 تایی دیدم واقعاً از عکسشم زشت تر بود، عین سوسکه جلوش.

ali1323
27-03-2011, 09:06
بررسی دو خودرو رانا و تیبا

هر دو خودرو در حدود 10 میلیون تومان قیمت پایه شان است البته این قیمت اعلام شده از سوی کارخانه است که احتمالا پس از ورود جدی به بازار هر دو با افزایش چند میلیونی مواجه می شوند به خصوص رانا که به نظر می رسد پس از ورود به بازار بیش از سه میلیون تومان افزایش قیمت داشته باشد چرا که خودرو از پلت فرم مشترکی با پژو ۲۰۶ صندوقدار بهره می برد و قیافه بهتری هم نسبت به این خودرو دارد پس طبیعتا قیمت این خودرو باید بیشتر از پژو ۲۰۶ شود.

تیبا یا مینیاتور بیشتر بر پایه ریو و پراید است و رانا بر پایه پژو ۲۰۶ و کمی هم پژو ۴۰۵ و سمند. در طراحی موتور هر دو خودرو از کمک مرکز تحقیقات موتور آخن آلمان FEV استفاده شده است و در طراحی بدنه نیز طراحان انگلیسی و ایتالیایی در دو خودرو مشاوره داده اند.

هزینه طراحی و ساخت هر دو خودرو نیز نزدیک به هم و در حدود ۱۲۰ میلیون دلار است.

براساس گفته مجید شیخانی، قائم مقام پیشین ایران خودرو قیمت تمام شده رانا نیز ۵/۸ میلیون تومان است و باید ۱۰۰ هزار دستگاه از آن تولید شود تا هزینه طراحی آن بازگردد.

طراحی
طراحی رانا ساده است و تا حدودی ایران خودرو سعی کرده در این خودرو سنت سورن را دنبال کند. جلوی خودرو شباهت زیادی به مدل های آئودی دارد که گویی با طرح های پژو ترکیب شده است البته برخی نیز می گویند جلوی این خودرو بی شباهت به فیات پالیو نیست چرا که مشاوران ایتالیایی این خودرو را طراحی کرده اند از طرفی در طراحی بدنه رانا خطوط بدنه پژو ۲۰۶ کاملا مشهود است .

اما تیبا طراحی عجیبی در بین خودروهای ایرانی دارد که برخی مانند علی رضا محمد زاده، کارشناس طراحی به عنوان جشنواره خطوط از آن یاد می کند و معتقد است که سایپا در طراحی خطوط خودرو اغراق کرده است و برخی خطوط بدنه با هم هماهنگی ندارند عده ای نیز این خودرو را شبیه خودروهای لانچیای ایتالیایی می بینند. جالب است این خودرو نیز بنا بر اعلام رییس مرکز تحقیقات سایپا با کمک مشاوران ایتالیایی طراحی شده است.

با این همه در یک کلام می توان گفت رانا ساده و زیبا و تیبا طراحی پیچیده ای دارد. اما باز هم باید دید سلیقه ایرانی ها کدام یک را بیشتر می پسندند.

فرمان پذیری و تعادل

در مورد فرمان پذیری فعلا تا زمانی که هر دو خودرو در شرایط یکسان تست جاده شوند، نمی توان قضاوت دقیقی کرد اما رانا از سیستم های فنربندی توسعه یافته پژو۲۰۶ بهره می برد به گونه ای که سیستم تعلیق عقب دوباره طراحی شده و به اصطلاح طراحی بومی تعلیق در ایران است. البته این سیستم با کمک مرکز طراحی پورشه توسعه یافته است. طراحی بدنه خودرو نیز به گونه ای است که به نظر می رسد به طور مناسب به زمین بچسبد چرا که گرانیگاه های خودرو نزدیک به زمین است.

در تیبا از ترمز توسعه یافته پراید و سیستم فنربندی ریو و فرمان توسعه یافته پراید بهره گرفته شده و به نظر گرانیگاه و ارتفاع خودرو زیاد بالا است که سبب پایین آمدن تعادل خودرو خواهد شد.

قوای محرکه

تا قبل از رونمایی مینیاتور قرار بود موتور رانا ۱۴۰۰ سی سی از خانواده موتور ملی باشد که با مرکز تحقیقات موتور آخن آلمان به صورت مشترک طراحی شده بود این موتور ۸۵ اسب بخار قدرت داشت اما پس از آن مشخص شد تیبا مجهز به موتور ۸۰ اسب بخاری با حجم ۱۵۰۰ سی سی شده است. موتور رانا هم تغییر کرد و حال قرار شده تا موتور ۱۷۰۰ سی سی ملی با قدرت ۱۱۰ اسب بخار بر روی این خودرو قرار گیرد.

البته این خودرو با موتور پژو ۲۰۶ تیپ پنچ با قدرت ۱۰۵ اسب بخار هم ارایه می شود و قرار است پس از مدتی موتور 1.4 لیتری ملی نیز بر رویش قرار گیرد.

موتور تیبا بر پایه موتور پراید بوده که محفظه احتراق آن کوچک شده و حجم موتور افزایش یافته تا راندمان موتور افزایش یابد. عدد تراکم موتور ۷/۹ است که در موتور کنونی پراید حدود ۵/۸ است. (عدد تراکم هرچه بیشتر باشد بازده بیشتر می شود ) با این همه هنوز هم موتور تیبا موتور کندی محسوب می شود.

در مورد موتور می توان گفت که رانا سرتر از تیبا است اما باید دید عملکرد گیربکس کدام خودرو بهتر می تواند از قدرت موتور بهره ببرد.

گیربکس تیبا تغییر ضریب داده شده پراید است و حال آنکه رانا از گیربکس تغییر ضریب دنده شده سمند بهره می برد.

درباره گیربکس اول که متعلق به تیبا است اطلاعات نشان می دهد خودرو در دنده دو با مشکل مواجه است و از طرفی خوراندن کلاچ پراید و سخت تر کردن فنر این کلاچ برای خودرو جدید، پدال کلاچ را به شدت سفت و تعویض دنده را مشکل کرده است اما درخصوص گیربکس دوم که توسط نگارنده هنگام تست سمند با موتور ملی بررسی شده می توان گفت در دنده سه ناهماهنگی بین موتور و گیربکس وجود دارد. با این همه به نظر می رسد قوای محرکه رانا به دلیل قدرت بیشتر موتور و طراحی شدن براساس گاز و کارکرد مناسب بر روی بنزین از موتور تیبا سرتر باشد.

سال ۹۰ کدام برنده می شوند؟

طبق بررسی های فنی به نظر می رسد رانا سرتر از تیبا باشد، اما باز هم باید دید مردم فقط به موارد فنی دقت می کنند یا ظاهر خودروی شان مهمتر است و اگر ظاهر مهمتر باشد باید دید دو خودرو رانا و تیبا که هم اندازه هستند کدام مورد اقبال بیشتری قرار می گیرند رانا ساده با طراحی منطقی برنده می شود یا تیبا با طراحی متفاوت و کمی گیج کننده اش.

rgh2
27-03-2011, 09:20
رانا حداقل تا 2 سال ديگه به بازار نمياد
بايد اين تيبارو جا بندازن و ايراداش گرفته بشه

e_mohsen83
27-03-2011, 14:58
سلام دوستان.نميخوام با اخبار بد حالتونو بگيرم ولي حقيقتو بايد گفت.
من دوستان زيادي تو كنترل كيفيت سايپا . سايپا كاشان دارم.خيلي از تيبا بد ميگن.از مصرف بسيار بالا كه حتي به 12 هم ميرسه و همينطور از كيفيت بد قطعات . البته شتابش خوبه حتي تو دنده 2 هم ميپره ولي چون ظاهرا قطعات تيبارو خود تيم سايپا كنترل نميكنه .محض اطلاعتون ميگم كه همين پرايد رو يه تيم 1400 نفره قطعاتشو كنترل ميكنند و تازه خيلي هم وارد شدند كيفيتشو ميبينيد حالا مقايسه كنيدبا تيبا كه زير 10 نفر اينكارو ميكنند و از قرار معلوم چون PID تيپا رو خود سايپا كاشان گرفته ديگه سايپا خيلي مداخله نميكنه.
توصيه من اينه كه هر كي گرفت رد كنه بره يا همين الان تبديل كنه.

حاجی نقل قولای الکی نکن.............
کی میگه تیبا قطعاتش بده
کجا10نفرکنترلش میکنن
دوستان همه چیز شایعه است فقط از کسانی که دارن تحقیق کنید

filiran
28-03-2011, 10:10
تمامي پستهاي من پاك شود...................

filiran
28-03-2011, 10:23

e_mohsen83
28-03-2011, 12:44
کسی میتواند کمک کنه که بجای ls مدل ex تیبا بگیرم .فقط تا 90.1.14 فرصت دارم که بقیه پول را پرداخت کنم

نیست که بخه بگیری البته فعلا

bandary
28-03-2011, 23:03
کسی میتواند کمک کنه که بجای ls مدل ex تیبا بگیرم .فقط تا 90.1.14 فرصت دارم که بقیه پول را پرداخت کنم

سال 89 مدل ای ایکس تولید نداشتیم و این مدل طبق برنامه تولید (اگر عوض نشه) برای سال 90 برنامه ریزی شده

rgh2
28-03-2011, 23:59
سال 89 مدل ای ایکس تولید نداشتیم و این مدل طبق برنامه تولید (اگر عوض نشه) برای سال 90 برنامه ریزی شده

آقای بندری مدل ls مه شکن نداره؟؟؟؟؟.تو سایتش نشون میده که نداره
ولی نمایندگی میگفت مدل ls فقط ایربگ نداره و بقیه آپشن هارو داره..
و میتونی بگی که کیفیت قطعات تیبا در مقایسه با پراید چه جوریاس؟؟؟؟

filiran
29-03-2011, 13:10

filiran
29-03-2011, 14:50

rsd
30-03-2011, 00:03
سلام
آقای بندری ما یه تیبا پیش خرید کردیم تحویل تیر منتها کامل نمی دونیم میصرفه با این قیمت یا نه یعنی منظورم اینه که اگه مثل پراید باشه که خوب نیست با توجه به این اختلاف قیمت یه میلیونی که با ریو داره بنظرتون با ریو عوض کنیم بهتره یا اینکه نه این ماشین بکل با پراید قابل مقایسه نیست؟
از لحاظ فنی با قیمتش میخونه ؟ 11.5؟

arashmo
30-03-2011, 07:47
سلام دوستان
من حدود دوماهه كه يك تيبا خريدم و توي عيد هم يك سفر به شمال رفتم كلا ماشين بدي نيست ولي يكسري ايرادات كلي و جزئي داره كه شايد توي سري هاي بعدي رفع بشه و بهتر بشه ولي من چند تا مشكل دارم كه اميدوارم بعد از تعطيلات در نمايندگي به اونها رسيدگي بشه..... سعي ميكنم تا اونجايي كه بتونم تجربه استفاده از اين ماشين رو براتون بنويسم.

rgh2
30-03-2011, 08:57
چکار کنم که sl (بدون ایربگ ) تحویل نگیرم.ضمنا چون کابر جدید هستم نمیتونم پیغام خصوصی بدم.تا 14/1/90 وقت دارم
پولو واريز نكني يه دعوتنامه بعدا برات مياد با ايربگ .اگه با ايربگ بخواي تا خرداد بايد صبركني.دعوتنامه با ايربگ ارديبهشت مياد و خرداد تحويلت ميدن

سلام
آقای بندری ما یه تیبا پیش خرید کردیم تحویل تیر منتها کامل نمی دونیم میصرفه با این قیمت یا نه یعنی منظورم اینه که اگه مثل پراید باشه که خوب نیست با توجه به این اختلاف قیمت یه میلیونی که با ریو داره بنظرتون با ریو عوض کنیم بهتره یا اینکه نه این ماشین بکل با پراید قابل مقایسه نیست؟
از لحاظ فنی با قیمتش میخونه ؟ 11.5؟
مطمئن باش از پرايد بهتره

filiran
30-03-2011, 09:10

cheelia
30-03-2011, 14:09
با تشکر ایا اگه sl را تحویل نگیرم سود مشارکت وجریمه تاخیر ادامه دارد یا نه؟

من هم مثل شما گفتم اس ال نمی خوام

از نمایندگی سوال کردم درمورد سودگفتن شامل میشه ولی اگر زیر حرفشون بزنن کی می تونه ادعاشون رو ثابت کنه؟؟

rsd
30-03-2011, 20:14
سلام دوستان
من حدود دوماهه كه يك تيبا خريدم و توي عيد هم يك سفر به شمال رفتم كلا ماشين بدي نيست ولي يكسري ايرادات كلي و جزئي داره كه شايد توي سري هاي بعدي رفع بشه و بهتر بشه ولي من چند تا مشكل دارم كه اميدوارم بعد از تعطيلات در نمايندگي به اونها رسيدگي بشه..... سعي ميكنم تا اونجايي كه بتونم تجربه استفاده از اين ماشين رو براتون بنويسم.

خیلی خوب میشه من خیلی مشتاقم دستت درد نکنه
من یه سفری با پراید داشتم وقتی سرعت به حوالی 120 میرسید شدیدا تکون میخورد بعدا اینکه ادم میترسه داخلش بنظرم اصلا ماشین جاده نیست حالا میحواستم بدونم تو این زمینه ها تیبا چطوره ؟ برای جاده خوبه یا نه؟
خوبی هاش چیه ؟ ایراداتش چیه؟

ممنون

REGISTERED-USER
02-04-2011, 15:55
یکی از دوستانم این ماشینو بعد 2 سال و اندی تحویل گرفت: همه جاش بوی گند پلاستیک کهنه میده ، استارت میزد روشن نمیشد ماشین صفرش ، سوییچش صندوق پران نداره ، شیشه های عقبش دستی هستند و ..... .... . !

در کل در مورد این ماشین میشه گفت : a piece of shit

joe_satriani
02-04-2011, 16:42
یکی از دوستانم این ماشینو بعد 2 سال و اندی تحویل گرفت: همه جاش بوی گند پلاستیک کهنه میده ، استارت میزد روشن نمیشد ماشین صفرش ، سوییچش صندوق پران نداره ، شیشه های عقبش دستی هستند و ..... .... . !

در کل در مورد این ماشین میشه گفت : a piece of shit

با سلام
اوه :31:
اينقد افتضاحه يعني؟ :18:

REGISTERED-USER
02-04-2011, 17:35
یکبار برید نمایندگی نگاهش کنید از نزدیک ، فقط داشبورد و فرمون هم کافیه ، حالتون بد میشه ازش !

جالبه این ماشین رو فروختش بنده خدا 11.200 پای خودش 8.500 در اومده بود! رفت درجا یه پژو TU5 تحویل فوری نوشت .... فقط بگم از زمین تا آسمون بینشون تفاوته !!

bryan1
03-04-2011, 11:03

ببخشید شما کی ثبت نام کرده بودید ؟

King.Reza
03-04-2011, 14:01
خیلی از دوستان کم لطفی میکنن و درباره ی تیبا تبلیغ بد میکنن.
من خودم یه تیبا سفید رنگ دارم که ثبت نام بهمن 87 بوده و بهمن 89 بهم دادنش. الانم زیر پامه و خیلی ازش راضی هستم!
تیبای رفیق اون دوستمون که ارش ایراد گرفته بود از شانس بدش بوده که ماشینش بد در اومده! چون من هر چی توی ماشین خودم سرک میکشم، مشکلی توش نمیبینم! نسبت به 8 سوپاپ بودنش هم وحشتناک شتابش خوبه!

filiran
03-04-2011, 20:36

filiran
03-04-2011, 20:42

cheelia
03-04-2011, 20:56
من حواله نوبت سوم یا فروردین 88 دوماه پیش دست دوم خریداری کردم

چند خریدی؟

filiran
03-04-2011, 21:07

rgh2
03-04-2011, 21:50
حواله 6 میلیونی 8.5 خریدم . هیچ چی نگو میدونم 500 تومن گرون خریدم. الان باید 2.012 میلون دیگه میدادم.یعنی مدل بدون ایربگ 10.512 اب میخورد تازه بیمه نمره...... نمیدونم

زیاد گرون نگرفتی چون برای شما 6میلیونیه
اونایی که 5 تومن دادن برای بدون ایربگ باید 3600 واریز کنن با دوایربگ 400 تومن بیشتر میگیرن
برای مدل ex بالای 1.5 میلیون اختلاف داره
بیمه هم پول نمیخواد کارت نارنجی 6ستاره داره که 500 تومن ارزش داره

King.Reza
04-04-2011, 07:09
دوستان عزیز حواستون باشه که اگه از نمایندگی زنگ زدن و گفتن تیبای بدون ایربگ داریم و اگه میخواین، بیاین تحویل بگیرین، خام نشین. ذوق ماشین کورتون نکنه. بگین ما فقط با ایربگش رو میخوایم!
این برای خیلی ها پیش اومده و قبول کردن و اون چیزی نبوده که از تیبا میخواستن! یعنی انتظارشونو براورده نکرده!

rgh2
04-04-2011, 07:32
دوستان عزیز حواستون باشه که اگه از نمایندگی زنگ زدن و گفتن تیبای بدون ایربگ داریم و اگه میخواین، بیاین تحویل بگیرین، خام نشین. ذوق ماشین کورتون نکنه. بگین ما فقط با ایربگش رو میخوایم!
این برای خیلی ها پیش اومده و قبول کردن و اون چیزی نبوده که از تیبا میخواستن! یعنی انتظارشونو براورده نکرده!

چه مشكلي داره؟؟

raminshamsaie
04-04-2011, 09:52
با سلام *************** توجه کنید *********************** ..

من یک عدد تیبا دارم که 1000 کیلومتر باهاش روندم

حال تیبای من یک مشکل پیدا کرده ...

اونم اینه که توی جاده خاکی ها و توی زمین هایی که ماشین تکون داره یه صدای تق تق از بدنش می آد

یعنی انگار ماشین جاییش وله و یا پیچی چیزی شله !!!!!!!

همه جاش رو بررسی کردم چیزی ندیدم ... نمایندگی هنوز نبردم ..... سرویس اولیه هم هنوز نبردم

=========================
از شما دوستان کسی هست راهنمایی کنه ؟

bryan1
04-04-2011, 09:52
من حواله نوبت سوم یا فروردین 88 دوماه پیش دست دوم خریداری کردم

کی باید بهتون تحویل میدادن ؟

filiran
04-04-2011, 10:16

filiran
04-04-2011, 10:24

bryan1
04-04-2011, 10:40
تاریخ تحویل 31/1/90

ببخشید ولی فکر کنم شما چون ودیعه 6 میلیونی داشتید برای همین سه ماه آخر 88 موعد تحویلتون بوده .

farshid gandomi
04-04-2011, 11:11

اونم اینه که توی جاده خاکی ها و توی زمین هایی که ماشین تکون داره یه صدای تق تق از بدنش می آد

همه جاش رو بررسی کردم چیزی ندیدم ... نمایندگی هنوز نبردم ..... سرویس اولیه هم هنوز نبردم

اقا شما قرار بود اطلاعات جامعي از اين خودرو برامون بذارين. اين لطف رو از ما تيبايي ها دريغ نكنيد.شما كه 1000تا روندين ديگه بايد از چند و چون اين خودرو اگاهي كامل داشته باشين .صداي موتور و نرمي يا خشكي ماشين ، صداي اسپيكرها ، رواني فرمون، شتاب و سرعت تيباو........ممنون ميشم اگه بزرگواري بكنين .

filiran
04-04-2011, 11:22

raminshamsaie
04-04-2011, 12:00
با سلام
لیست شرح معایب و عملکرد تیبا پس از راندن 1000 کیلومتر
=============================================
فرمان و دندش بسیار نرم تر از قبل شده و حالا می شه اسم فرمانش رو هیدرولیک گذاشت

* بنزین بیشتر از اونی که گفته بودن مصرف می کنه در شهر صدی 11 لیتر و در بیرون شهر صدی 8 لیتر

ایستاییش توی جاده و توی پیچ بسیار بسیار عالی است مثل پراید توی سرعت بالا اصلا تکون نداره

کمکاش عالیه و توی جاده خاکی خیلی خودش رو نرم نشون می ده

واقعا می شه بهش اعتماد کرد و سرعت 120 رو با ضمانت روند ( منظورم اینه که چشم بسته راحت می شه )

فرمون رو راحت میشه کنترل کرد توی سرعت بالا فرمون اصلا لرزش نداره

* فقط ترمزش یه خورده بگی نگی انگار نفس داره که البته میشه درستش کرد

*** فقط مال من توی بدنش تلق تلق افتاد و توی خاکی بدنش در اتاق صداش می آد ( چیزی لق لق می کنه یا شله )

نور دهی خوبی داره

اسپیکرش خوبه و در حد پراید یه کم بالاتره ولی مسلما با یک سیستم نمی شه مقایسش کرد

** صدای بوقش کاملا آبروریزی است ( پیشنهاد می کنم مثل من بوق 206 روش بزارین )

درها جفت گیری نیستن - موقع تحویل امکان داره بعضی از شیشه ها بالابرشون کار نده

================================

بطور کلی من از موارد زیر خوشم می آد

نرمی فرمونش

نرمی دندش

***** ایستایی عالیش توی پیچ ها یعنی ماشین هل هله خم نمی شه *****

شتابش هم خوبه و در حد ریو است و البته صدای ماشین که توی اتاق می آمد کمتر شده !!!! شاید مال اینه که آب بندی نشده بود

-------------------------- اگه موردی بود بگین

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

=============
بچه ها لطفا کسی اگه می تونه مسئلم رو بررسی کنه جواب بده

farshid gandomi
04-04-2011, 12:27
سپاس فراوان.اطلاعات كامل و قابل تامل بود . با اين تواصيف من هم (البته بعد از تحويل) رو نگه داشتنش فكر ميكنم. تاكنون هيچ جا اطلاعاتي به اين دقيقي در مورد تيبا نديده بودم. ممنون
در مورد مشكل لقي هم بهترين راه ،رگلاژ سرويس اوليه خودرو هستش. در كل اكثر ماشينها اين مشكل اوليه رو دارند.ايشااله حل ميشه

bryan1
04-04-2011, 13:19
تاریخ تحویل خودرو 31/1/90 طبق دعوت نامه مورخ 25/12/89 که مهلت پرداخت مابه التفاوت 15/1/90 است میباشد ضمنا تاریخ پذیرش 16/1/88 است.و مبلغ تاخیر دراعلام 1.170میلیون یعنی برای 13 ماه است

ممنون ولی منظورم موعد تحویل طبق دعوت نامه نیست. وقتی شما ثبت نام کردید برای شما یک دوره سه ماهه جهت تحویل در نظر میگیرن . مثلا سه ماهه اول سال 89 ( فروردین،اردیبهشت،خرداد) یا سه ماهه آخر سال 88( دی ،بهمن و اسفند) .

میخواستم بدونم به شما قرار بود که کدوم از این دوره ها تحویل بدن ؟
سه ماهه اول 89 یا سه ماهه آخر 88 ؟

اگر در سایت سایپا برید شماره پذیرش رو وارد کنید بهتون نشون میده

ali1323
04-04-2011, 15:49
با سلام

* بنزین بیشتر از اونی که گفته بودن مصرف می کنه در شهر صدی 11 لیتر و در بیرون شهر صدی 8 لیتر

آخه اين مصرف كه افتضاحه . مگه نميگند يورو 3 داره ؟ مگه نگفتند از پرايد مصرفش كمتره ؟
پرايد من بيرون شهر 5 ميسوزنه

filiran
04-04-2011, 18:23

King.Reza
04-04-2011, 20:01
فقط مال من توی بدنش تلق تلق افتاد و توی خاکی بدنش در اتاق صداش می آد ( چیزی لق لق می کنه یا شله )
رامین جان تیبای من هم که الان باهاش 6 هزار تا رفتم همین مشکل رو داشت. ببر گارانتی و سرویس اولیه کن و بهشون بگو که صدا میده.
احتمال میدم صدا از نزدیک چرخ جلو جنب راننده باشه! چون مال من اونجاش صدا میداد. یه پیچ شل بود و صدا میداد.
فقط دوست من عاجزانه ازت درخواست دارم که روغنش رو توی سرویس اولیه عوض نکنی. خودت برو آزاد عوضش کن. اگر میخوای ماشینت سر سیلندرش داغون نشه، سرویس اولیه روغن رو آزاد عوض کن:20:

بنزین بیشتر از اونی که گفته بودن مصرف می کنه در شهر صدی 11 لیتر و در بیرون شهر صدی 8 لیتر

تیبای من تو شهر صدی 9 و بیرون شهر صدی 7 مصرف میکنه !!!!

rgh2
04-04-2011, 21:40
با این توضیحاتی که رامین عزیز داد در جمع ماشین خوبی باید باشه
و ایراداش جزئی هست و اصل مطلب که نرمی دنده و کلاج و ثبات ماشین و فرمون هست خیلی خوبه..نصبت به قیمتش تو ایران خوبه
تیبا هم شده مثل لیفان هرکی نداره همش بد میگه ولی اونایی که دارن 80درصد راضین

در مورد صدا حتما ببر نمایندگی
مصرف سوختت بالاست رفتی نمایندگی تنطیم موتور کن
بالای 5000 تا یه کارایی هست اگه بکنی مصرفت زیر8 میشه

REGISTERED-USER
04-04-2011, 23:38
خیلی از دوستان کم لطفی میکنن و درباره ی تیبا تبلیغ بد میکنن.
من خودم یه تیبا سفید رنگ دارم که ثبت نام بهمن 87 بوده و بهمن 89 بهم دادنش. الانم زیر پامه و خیلی ازش راضی هستم!
تیبای رفیق اون دوستمون که ارش ایراد گرفته بود از شانس بدش بوده که ماشینش بد در اومده! چون من هر چی توی ماشین خودم سرک میکشم، مشکلی توش نمیبینم! نسبت به 8 سوپاپ بودنش هم وحشتناک شتابش خوبه!

شما برو یه پژو بگیر بعد با تیبا مقایسه کن اونوقت ببین از کدام راضی هستی :31:

bryan1
05-04-2011, 07:20
این هم پاسخ سایپا

نامxxxxxxx:

نام خانوادگی :xxxxxxx

شماره شناسنامهxxxxxxxxx :

نام پدر :xxxxxxxxx

تلفن xxxxxxxxxx :

موبایلxxxxxxxxxxxx :

کد نمایندگی :xxxxxxxxxx

نام نمایندگیxxxxxxxxx :

شماره پذیرش :xxxxxxxx

تاریخ پذیرش : 880116

شماره مشتریxxxxxxxxxxxx:

شماره درخواستxxxxxxxxxxx:

نام خودرو : تيبا

رنگ : نقره اي متاليک

پلاک : 0

وضعیت : پذيرش شده

شماره ساخت : 0

شماره فاکتور : 0

تاریخ فاکتور : 0

شرح خطای شماره گذاری :

تاریخ ارسال مدارک : 0

عجب..... برگه قرارداد رو که داری . تو اونجا که دیگه حتما نوشته.

filiran
05-04-2011, 08:15

raminshamsaie
05-04-2011, 09:52
با سلام
بچه ها ممنون از لطفتون

راستی مشکل تق تق رو حل کردم

جهت اطلاع مشکل از لقی دو کمک جلو ماشین بود پیچشون رو سفت کردم دیگه صدا تق تق رفت

مرسی

filiran
05-04-2011, 09:56

bryan1
05-04-2011, 10:44
تو برگ قرارداد هم ننوشته ولی وقتی 13ماه جریمه تاخیر میدهند یعنی سه ماهه چهارم 88

آره؛حق با شماست

bryan1
05-04-2011, 11:28
تاریخ تحویل خودرو 31/1/90 طبق دعوت نامه مورخ 25/12/89 که مهلت پرداخت مابه التفاوت 15/1/90 است میباشد ضمنا تاریخ پذیرش 16/1/88 است.و مبلغ تاخیر دراعلام 1.170میلیون یعنی برای 13 ماه است

پس با این حساب که شما میگید 13 ماه تاخیر داشتید ، با در نظر گرفتن 6 میلیون ودیعه و 30 درصد سود تاخیر

مجموعا میشه : 1950000 تومان

و حدودا 11 ماه و 15 روز هم سود مشارکت بهتون تعلق میگیره ( با سود 12 درصد ) که میشه حدودا 690000هزارتومان

یعنی مجموعا 2640000 هزارتومان ؛ که 500000 هزارتومان هم تخفیف تعلق میگیره میشه 3140000تومان

که اگر شما یک تیبای نقره ای با دو ایربگ تحویل بگیرید و قیمتش 11700000 باشه در نهایت شما باید 2560000هزارتومان پرداخت کنید.
مبارکهههههههههههههه:31:

filiran
05-04-2011, 14:19

bryan1
05-04-2011, 16:14
قیمت تمام شده تیبای من

0.500تخفیف+1.508هدیه مشارکت+1.170تاخیردراعلام=3.178
3.178+6.000پیش پرداخت+2.012مابه التفاوت=11.190پیشنهاد تیبای سفید بدون ایربگ مدل sl توسط سایپا که مورد قبول بنده واقع نشد.

خب طبق قرارداد جریمه تاخیر 18 درصد هست که با 12 درصد سود مشارکت میشه همون 30 درصد که سایپا همه جا عنوان کرده 30 درصد جریمه تاخیر میدم !!! که در واقع جریمه تاخیر 18 درصد هست.

ولی برای هر ایربگ 200 تومن کم میکنن. یعنی مجموعا 400 تومن . اگر قیمت برای تیبای سفید با دو ایربگ 11500 باشه بایستی برای بدون ایربگ 11100 در بیآد . چرا 90 تومن بیشتر زده برای شما؟

King.Reza
06-04-2011, 08:38
تیبا هم شده مثل لیفان هرکی نداره همش بد میگه ولی اونایی که دارن 80درصد راضین
اینو باید به کسایی بگیم که نداشته دارن دربارش بد میگن! آقا و خانومی که اینطوری در باره ی این خودرو حرف میزنین، تا زمانی که پشتش ننشستین و باهاش نروندین، اینطور دربارش حرف نزنین. چون بقیه رو هم از خریدنش منصرف میکنین!

شما برو یه پژو بگیر بعد با تیبا مقایسه کن اونوقت ببین از کدام راضی هستی
شما پژو 16 سوپاپ رو با تیبای 8 سوپاپ مقایسه میکنین؟ مثل اینه که من بگم شما برو ماکسیما بخر، بعد با پژو مقایسه کن. ببین از کدوم راضی تر هستی!

با دیدم طراحی قناس عقب
با عرض معذرت ولی پشتش شبیه به مزدا 323 هست و خیلی هم زیبا! شاید شما مزدا دوست نداشته باشید!

گفتم خدا بداد ان اقا و خانم برسد حتماً چقدر از داشتن این موجود مونگول خجل هستند . خدا نصیب کافر و گرگ بیابان کند.
من این ماشین رو دارم و از داشتنش افتخار میکنم. لطفا باعث ناراحتی من و امثال بنده نشید!
---
واقعا آدم ناراحت میشه وقتی چند نفر در مورد این خودروی ملی اینطوری حرف میزنن!
شما هر وقت نشستی پشتش اون موقع هر چقدر سعی کنی حالت بد بشه، نمیشه! اینو بهتون قول میدم!

farshid gandomi
06-04-2011, 09:28
من هنوز اين خودرو رو تحويل نگرفتم ولي به خدا از لحاظ ظاهر چيزي از خودروهايي مثل پژو ،پرايد،تندر...با قيافه هاي تكراريشون كم نداره. نظرهاي مغرضانه فقط باعث دلسردي تيباييها ميشه. اين تايپيك يك تايپيك تخصصي است كه متاسفانه جايي براي ملعبه نمودن نظرات ساير افراد شده ،با آنكه ظاهر يك آيتم نسبي بوده و اختلاف سليقه در انتخاب خودرو هميشه وجود داشته،نبايد به خودمون اجازه بديم با نظرات بي اساس و واهي سلب اطمينان بكنيم. حالا شما يه تيبا ديدي و به دلت ننشسته چرا لحن كلامتون مودبانه نيست. اصلا شما اينقدر بيكارين كه فكر افراد داخل تيبا رو هم ميكنين. برين و فكرتون را اصلاح كنين و اگه نظري هم دارين مفيد و منطقي بيان كنين.ممنون

mahyar2525
06-04-2011, 10:09
منم یکی از پرسیدم درباره کیفیت ماشین.کلی تعریف کرد.گفت گارانتی اولیه هم برده.الان که 6000 تا رفته هیچ مشکلی نداشته.و خیلی ازش راضی بود

glayolx
06-04-2011, 12:08
پراید و 206 ارزان شد

bandary
06-04-2011, 14:11
سلام دوستان
سال گذشته جمعا در تمامی تیپ ها 4801 دستگاه تیبا تولید شده که از این تعداد 4076 دستگاه برای مشتریان بارگیری و از شرکت خارج شده

ali1323
06-04-2011, 15:36
رئیس سازمان استاندارد:
برای نصب ایربگ مهلت دوباره نمی‌دهیم
پرشین خودرو: رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران گفت: مؤسسه استاندارد مهلت جدیدی به خودروسازان برای نصب كیسه هوا (ایربگ) نمی‌دهد و این مسئله به تصمیم شورای عالی استاندارد بستگی دارد.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از فارس، نظام الدین برزگری اظهار داشت: جدولی تدوین شده كه بیش از 60 درصد خودروی تولید داخل دارای حداكثر یك ایربگ و برخی نیز دارای دو ایربگ هستند.
وی افزود: طی سال جاری خودروهای تولید داخلی باید دارای ایربگ باشند و خودروهایی نیز كه این امكان را ندارند باید نسبت به حل این مشكل اقدام كنند.
برزگری در مورد توقف شماره‌گذاری تیبا بدلیل عدم نصب ایربگ نیز گفت: مشكل تأمین كیسه هوا برای ایربگ برطرف شده و شماره‌گذاری این خودرو در حال انجام است.
وی در پاسخ به این سؤال كه آیا مهلت جدیدی به خودروسازان برای نصب ایربگ می‌دهید نیز گفت: ما نمی‌توانیم مهلت جدیدی بدهیم مگر اینكه شورای عالی استاندارد این مهلت را بدهد.
رئیس سازمان استاندارد تصریح كرد: در صورتی كه مشكلاتی مبنی بر عدم تأمین كافی ایربگ بدلیل برخی مسائل بین‌المللی وجود داشته باشد شورای عالی استاندارد در مورد آن تصمیم‌گیری خواهد كرد.

raminshamsaie
06-04-2011, 17:03
دوستان بگم که :

تیبا رو مواظب باشین که اگه بدنش به جایی بخوره رنگ ماشین درجا می پره

انگار اصلا آستر زیرش نیست و فقط رنگ کردن

206 رو یادمه اگه می خوردی به چیزی رنگ اون ماشینه رو به خودش می گرفت که با آب و دست پاک می شد

ولی تیبا درجا رنگش می پره

مواظب باشید / ریسک نکنید

King.Reza
06-04-2011, 19:17
ممنونم رامین جان که این نکته رو گوشزد کردی. من نمیدونستم این موضوع رو!
خدایی نکرده نکنه ماشین خودت به جایی خورده که این موضوع رو فهمیدی؟ :41:
امیدوارم که اینطور نشده باشه.

REGISTERED-USER
06-04-2011, 22:19
دوستان بگم که :

انگار اصلا آستر زیرش نیست و فقط رنگ کردن

206 رو یادمه اگه می خوردی به چیزی رنگ اون ماشینه رو به خودش می گرفت که با آب و دست پاک می شد

ولی تیبا درجا رنگش می پره

مواظب باشید / ریسک نکنید

رنگش که خیلی ضعیفه ... من یه سمند EF7 سفید داشتم بهش میگفتن دو پوششه ... به دیوار سیمان سفید سابید تو پارکینگ دیوار رو سابید رنگش اخ نگفت !

من اینو به عینیه دیدم توی تیبا ...

جدا باعث تاسفه ، در مورد دیزاین این ماشین من حرفی ندارم ... ماشین زشت تر این هم هست بستگی به سلیقه طرف داره ... و پولی که میخواد بهش بده!

ولی من خودم چون شغلم Quality control هست و رابط خود اداره استانداردها و تحقیقات صنعتی ایران با شرکت هستم بگم که جدا باید تاسف خورد که متریال چه بدنه چه تریم و چه مواد الاستومری داخلش از آشغال ترین نوع ساخته شده ! و برای اداره استانداردها هم تاسف خوردم که مهر ارزشمند QC رو روی این ماشین زدن

:2:

ali1323
07-04-2011, 08:46
مدیر عامل سایپا گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.مدیر عامل سایپا
گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.

به گزارش سایپانیوز به نقل از اکونیوز نعمت الله پوستین دوز افزود: خودروی تیبا نیمه نخست امسال به تمام ثبت نام کنندگان تحویل داده می شود.
وی همچنین به نصب ABS و ایریک برروی خودروهای تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: تمام محصولات سایپا مجهز به ترمز ABS هستند و طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال تمام محصولات این شرکت به ایربگ مجهز می شوند.
پوستین دوز همچنین به برنامه ریزی سایپا برای افزایش تولید در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود در سال جاری 850 هزار دستگاه خودرو در شرکت سایپا تولید شود.

bryan1
07-04-2011, 09:23
مدیر عامل سایپا گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.مدیر عامل سایپا
گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا شهریور ماه خودروی تیبا به تمام متقاضیان تحویل داده می شود.

به گزارش سایپانیوز به نقل از اکونیوز نعمت الله پوستین دوز افزود: خودروی تیبا نیمه نخست امسال به تمام ثبت نام کنندگان تحویل داده می شود.
وی همچنین به نصب ABS و ایریک برروی خودروهای تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: تمام محصولات سایپا مجهز به ترمز ABS هستند و طبق برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان سال تمام محصولات این شرکت به ایربگ مجهز می شوند.
پوستین دوز همچنین به برنامه ریزی سایپا برای افزایش تولید در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: پیش بینی می شود در سال جاری 850 هزار دستگاه خودرو در شرکت سایپا تولید شود.

عجب!!!! تا آخر شهریور ؟!!!! خیلی زحمت کشیدن !

cheelia
07-04-2011, 13:01
قبلا گفته بودن برای تاخیرواگذاری تیبا سفر مشهد می فرستن ؟؟! تا حالا کسی ر و فرستادن؟

King.Reza
07-04-2011, 17:44
قبلا گفته بودن برای تاخیرواگذاری تیبا سفر مشهد می فرستن ؟؟! تا حالا کسی ر و فرستادن؟

من که چشمم آب نمیخوره. اینا حرف میزنن ولی از عمل خبری نیست. البته من خودم این حرف رو نشنیده بودم و الان از شما میشنوم ولی بدونین هر چی میگن از دروغ هم دروغ تره :31:

cheelia
07-04-2011, 20:32
من که چشمم آب نمیخوره. اینا حرف میزنن ولی از عمل خبری نیست. البته من خودم این حرف رو نشنیده بودم و الان از شما میشنوم ولی بدونین هر چی میگن از دروغ هم دروغ تره :31:

برای نمونه دو خبر از اون موقع که قول داده بودن :

سیبنا: «تیبا» خودرو تمام ایرانی سایپا فاقد هر گونه قطعه چینی است.

به گزارش سازمان خبری اقتصاد ایران نعمت الله پوستین دوز مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، با بیان این مطلب گفت: تمام قطعات مورد استفاده در محصول "تیبا" در داخل کشور طراحی و شاخته شده است.

وی که در حاشیه مراسم تحویل اولین سری از خودروهای "تیبا" به خریداران و در مشهد مقدس سخن می گفت، اظهار داشت: قیمت پایه محصول تیبا همان 99 میلیون ریال خواهد بود و در سال آینده برای این خودرو تمام ایرانی قیمت گذاری جدیدی خواهد شد.

مهندس پوستین دوز در خصوص پیش فروش محصول تیبا برای سال جاری گفت: در سال جاری پیش فروشی برای محصول تیبا نخواهیم داشت و به دنبال انجام تمام تعهدات عقب افتاده هستیم. مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا برنامه تولید سالجاری تیبا را 10 هزار دستگاه دانست و از برنامه تولید 50 هزار دستگاه تیبا در سال 1390 خبر داد.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی در خصوص جابجایی مدیران در گروه خودروسازی سایپا تاکید کرد: جابجایی مدیریت ها و مدیران یک مسئله طبیعی است.

مهندس پوستین دوز در ادامه گفت: با توجه به تاخیرهای بوجود آمده در تحویل محصول تیبا به خریداران، علاوه بر ارائه تیبا کارت نارنجی و سود ناشی از تاخیر، هزینه سفر و دو شب اقامت به مشهد مقدس را از طرف گروه سایپا به تمام ثبت نام کنندگان این خودرو هدیه کرد.

King.Reza
08-04-2011, 10:20
خدا کنه این خبرشون حداقل راست باشه.
ما که دو سال معطل شدیم و سفری چیزی هم ندیدیم. امیدوارم حداقل دیگر دوستان که تیبا ثبت نام کردن و هنوز بهشون ندادن،به این سفر مشرف بشن!

mahyar2525
08-04-2011, 18:16
دوستان خبري ار مدل ex تيبا نيست؟؟؟

cheelia
08-04-2011, 21:22
جدیدا کسی با ایربک تحویل گرفته ؟

bandary
08-04-2011, 21:29
دوستان خبري ار مدل ex تيبا نيست؟؟؟
فعلا خیر خبری نیست

rgh2
08-04-2011, 22:43
جدیدا کسی با ایربک تحویل گرفته ؟

تا خرداد باید صبر کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

bryan1
09-04-2011, 06:59

احتمالا منظورشون از ثبت نام کنندگان ، تمامی کسانیکه تا الان ثبت نام کردند هست . یعنی بغیر از باقیمانده اون 10هزار نفر اولیه . چون اخیرا باز تیبا پیش فروش شده بود . درسته؟

ali1323
09-04-2011, 09:42
محرابيان وزير صنايع :خودرو تیبا ؛ که در سایپا تولید شده، خودرویی است که هر ایرانی به آن افتخار می‌کند وی با اشاره به خودرو ملی سایپا گفت: خودرو تیبا که در شرکت سایپا تولید شده، خودرویی است که هر ایرانی به آن افتخار می‌کند، چرا که موتور این خودرو محصول فکر ایرانی بوده و قدم بلندی است که در صنعت کشور برداشته شده است.

mohamad skystar
09-04-2011, 22:37
متاسفانه مشکل خودروسازان ما این هست که خودرویی که تولید میشه از خدمات پس از فروش و تامین قطعات خبری نیست
و اگر مشکلی برای خودرو به وجود بیاد صاحبش باید قطعا رو با قیمت گزاف از بازار آزاد بخره.
تو تحویل تیبا خیلی اذیت کردن و امروز و فردا گفتناشون باعث نارضایتی مشتریان شد.
خوبه بعد از این همه مدت نگفتن بیاین خودروتون رو عوض کنید!!!!!!!!

bryan1
10-04-2011, 08:15
متاسفانه مشکل خودروسازان ما این هست که خودرویی که تولید میشه از خدمات پس از فروش و تامین قطعات خبری نیست
و اگر مشکلی برای خودرو به وجود بیاد صاحبش باید قطعا رو با قیمت گزاف از بازار آزاد بخره.
تو تحویل تیبا خیلی اذیت کردن و امروز و فردا گفتناشون باعث نارضایتی مشتریان شد.
خوبه بعد از این همه مدت نگفتن بیاین خودروتون رو عوض کنید!!!!!!!!

بابا مشکل خودروسازان ما از این حرفها دیگه گذشته ....

اتفاقا گفتن بیاین جای تیبا پراید بگیرید !!!

ali1323
10-04-2011, 08:47
به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران، قرار بود خودروي تيبا که برگرفته از نام آهوي ايراني است، تا پايان سال 89 تحويل متقاضيان شود اما به دليل عدم تجهيز به ايربگ، تحويل آنها به تأخير افتاد.
نعمت الله پوستين دوز، مدير عامل سايپا، تأکيد کرده است که مشتريان تيبا تا شهريورماه خودروي خود را دريافت مي کنند.
گروه سايپا قصد دارد تيبا را بدل به سمبل خودروهاي سبز کشور کند.پيش تر مهدي اسماعيلي ، رييس اداره محيط زيست سايپا گفته بود :" اعمال استانداردهاي کامل آلايندگي روي تيبا مرحله به مرحله صورت مي گيرد."
وي همچنين گفته بود:" با نصب برچسب خودروي سبز بر روي تيبا، اين محصول را بدل به سبزترين خودروي داخلي خواهيم کرد."
تيبا هم اکنون استاندارد يورو3 را پاس مي کند و قادر به پاس کردن استاندارد يورو4 نيز است. اين خودرو در ميان خودروهاي همکلاس خود سوخت کمتري نيز مصرف مي کند.
در خودروهاي داخلي از روکشي پلاستيکي براي صندلي ها استفاده مي شود که تجزيه آن در طبيعت حدود 400 سال طول مي کشد اما سايپا قصد دارد براي تيبا از روکش تجزيه پذيري استفاده کند که تجزيه آن در طبيعت حداکثر 5 سال به طول مي انجامد.

rgh2
10-04-2011, 11:51
بابا مشکل خودروسازان ما از این حرفها دیگه گذشته ....

اتفاقا گفتن بیاین جای تیبا پراید بگیرید !!!

دوست عزيز جديدا گفتن جاي تيبا پرايد بگيريد؟؟؟

bryan1
10-04-2011, 13:22

نه...من در جواب اون دوستمون که گفته بود خوبه نگفتن بیاید خودروتون رو عوض کنید این حرف رو زدم.

البته من با دفتر تهران که صحبت کردم گفت ریو هم میتونی بیای بگیری بجاش!!!

King.Reza
10-04-2011, 16:24
سال 88 به ما همچین پیشنهادی شد و گفتن اگه واسه ماشین دار شدن عجله دارین، بیاین و پراید تحویل بگیرین ولی ما صبر کردیم تا خود تیبا بیاد و حالا هم که اومده خوشحالیم :31:

rgh2
10-04-2011, 17:15
با ریو abs دار عوض میکنن 6.800 میلیون تفاوت باید داد!!!!!!!!!!!!
12 تومن در میاد ریو با abs بدون ایربگ
به نظر دوستان میصرفه؟؟؟

نمایندگی میگه شاید تیبا اصلا دیگه با ایربگ تولید و تحویل نشه
دیوونمون کردن ،خدا لعنتشون کنه

ikia
10-04-2011, 17:25
به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران، قرار بود خودروي تيبا که برگرفته از نام آهوي ايراني است، تا پايان سال 89 تحويل متقاضيان شود اما به دليل عدم تجهيز به ايربگ، تحويل آنها به تأخير افتاد.
نعمت الله پوستين دوز، مدير عامل سايپا، تأکيد کرده است که مشتريان تيبا تا شهريورماه خودروي خود را دريافت مي کنند.
گروه سايپا قصد دارد تيبا را بدل به سمبل خودروهاي سبز کشور کند.پيش تر مهدي اسماعيلي ، رييس اداره محيط زيست سايپا گفته بود :" اعمال استانداردهاي کامل آلايندگي روي تيبا مرحله به مرحله صورت مي گيرد."
وي همچنين گفته بود:" با نصب برچسب خودروي سبز بر روي تيبا، اين محصول را بدل به سبزترين خودروي داخلي خواهيم کرد."
تيبا هم اکنون استاندارد يورو3 را پاس مي کند و قادر به پاس کردن استاندارد يورو4 نيز است. اين خودرو در ميان خودروهاي همکلاس خود سوخت کمتري نيز مصرف مي کند.
در خودروهاي داخلي از روکشي پلاستيکي براي صندلي ها استفاده مي شود که تجزيه آن در طبيعت حدود 400 سال طول مي کشد اما سايپا قصد دارد براي تيبا از روکش تجزيه پذيري استفاده کند که تجزيه آن در طبيعت حداکثر 5 سال به طول مي انجامد.

مصرف كمتر؟؟؟؟؟
خودتون قضاوت كنيد/9 ليتر براي 100 كيلومتر البته در جاده.تو شهر رو ديگه خودتون تخمين بزنيد.

raminshamsaie
10-04-2011, 17:35
بچه ها من دقیق کیلومتر گرفتم و تیبا توی شهر 8.5 مصرف می کنه

ولی توی خارج شهر رو اندازه نگرفتم شاید بشه 7 درست نمی دونم ولی تقریبا می شه تحملش کرد

ولی در مورد 8.5 توی شهر 100 درصد مطمعنم / رامین سایت اختصاصی خودم / سری بزنید --- > shamsaie.ir

ali1323
11-04-2011, 08:31
بچه ها من دقیق کیلومتر گرفتم و تیبا توی شهر 8.5 مصرف می کنه

ولی توی خارج شهر رو اندازه نگرفتم شاید بشه 7 درست نمی دونم ولی تقریبا می شه تحملش کرد

ولی در مورد 8.5 توی شهر 100 درصد مطمعنم / رامین سایت اختصاصی خودم / سری بزنید --- > shamsaie.ir

برا ماشيني كه مثلا يورو 3 داره افتضاحه

filiran
11-04-2011, 14:51

cheelia
11-04-2011, 15:10
نه جدی گفتم اصلا طراحیش برام استاندارد نیومد ! تاسف خوردم واسه مردم بیگناهم که بازم توسط یکی از شاهکارهای وطنی باید تو جاده ها کشته بشند:41:

اتفاقا فقط طراحیش ایرانی نیست (فکر کنم ایتالیایی باشه)

و کلیه قطعاتش ایرانیه که باید حداقل 6 ماه بگذره تا موجودیت خودش رو نشون بده

raminshamsaie
11-04-2011, 18:31
سلام بچه ها :

عرض کنم خدمتتون خصوصا آقای bryan1 ( نیک .... )

تیبا حدود 40 درصد قطعاتش مال کشور هند هستش اگه کاپوت جولوش رو باز کنید روی اکثر قطعاتش نوشته

made in india

---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

آقای bryan1 چه خبرا خوبید شما ؟؟؟؟؟

bryan1
12-04-2011, 06:36
سلام بچه ها :

عرض کنم خدمتتون خصوصا آقای bryan1 ( نیک .... )

تیبا حدود 40 درصد قطعاتش مال کشور هند هستش اگه کاپوت جولوش رو باز کنید روی اکثر قطعاتش نوشته

made in india

---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

آقای bryan1 چه خبرا خوبید شما ؟؟؟؟؟

سلام...جدا مال کشور هند هست ؟عجببببببببببب! عاقبت نفهمیدیم خودروی ملی یعنی چی !! شاید فقط 20درصدش ساخت داخل باشه یعنی خودروی ملی !

خبرها پیش شماست جناب رامین خان . بعد این مدت از تیبا راضی هستید ؟

raminshamsaie
12-04-2011, 08:53
سلام...جدا مال کشور هند هست ؟عجببببببببببب! عاقبت نفهمیدیم خودروی ملی یعنی چی !! شاید فقط 20درصدش ساخت داخل باشه یعنی خودروی ملی !

خبرها پیش شماست جناب رامین خان . بعد این مدت از تیبا راضی هستید ؟

سلام خوبید ؟

ماشین نسبتا خوبیه همون طور که قبلا گفتم فرمون و دنده نرم هستند و استحکامش توی سرعت و سر پیچ ها بسیار بالاست و اصلا نمیشه با پراید مقایسه کرد در جمع خوبه راضی هستم

و اون صدایی که توی تلفن هم در موردش صحبت کردیم خودمون رفعش کردیم و مشکل فقط توی شل بودن پیچ کمک فنر بود و خلاصه تا این لحظه که برایتان می نویسم راضی هستم

در عوض به بقیه دوستان بگم که بقول معروف زیبایی بدنه ماشین با عرض معذرت ( فقط یه اصطلاحه )

سگش به تندر 90 می ارزه و اونایی که در مورد بدنش بد می گن حتما بدنه رو با ماشین هایی مثل bmv یا هایوندای و غیره مقایسه می کنن

ما که راضی هستیم / رامین

bryan1
12-04-2011, 09:17
در عوض به بقیه دوستان بگم که بقول معروف زیبایی بدنه ماشین با عرض معذرت ( فقط یه اصطلاحه )

سگش به تندر 90 می ارزه و اونایی که در مورد بدنش بد می گن حتما بدنه رو با ماشین هایی مثل bmv یا هایوندای و غیره مقایسه می کنن

ما که راضی هستیم / رامین

خب الحمدا..
منظورتون از بدنه ، طراحی بدنست یا استحکامش؟؟چون یادم میاد یکبار گفتید رنگش در اثر برخورد زود میپره.

raminshamsaie
12-04-2011, 09:31
خب الحمدا..
منظورتون از بدنه ، طراحی بدنست یا استحکامش؟؟چون یادم میاد یکبار گفتید رنگش در اثر برخورد زود میپره.

طراحی بدنه منظورمه نه چیز دیگه استحکامش توی حرکت هم عالیه

اما رنگش استحکام نداره

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

راستی آقای نیک .... این عکسی که برای لوگو توی این سایت زدی عکس خودتونه ؟؟؟؟؟

bryan1
12-04-2011, 09:39
طراحی بدنه منظورمه نه چیز دیگه استحکامش توی حرکت هم عالیه

اما رنگش استحکام نداره

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

راستی آقای نیک .... این عکسی که برای لوگو توی این سایت زدی عکس خودتونه ؟؟؟؟؟

خب از لحاظ طراحی بدنه که یک بحث سلیقه ای هست .شخصا با شما هم عقیدم که از ال 90 ظاهرش بهتره و حتی ریو . ولی خب ممکنه بعضیها خلاف این نظر رو داشته باشن.

در مورد عکس هم .....چطور؟؟؟!! بده؟
:)

farshid gandomi
12-04-2011, 17:35
سلام. كسي خبر داره ثبت ناميهاي كدوم ماه براشون دعوت نامه اومده؟ من ثبت نامي 8ارديبهشت 88 هستم.از انتظار زيادي هم خسته شدم .دو سال واسه خودش عمريه.ضمنا رنگ خاكستري يا مشكي تيبا چطوره؟ رنگ سفيد كه به نظر من كوچك نشون ميده، با اونكه رنگ يه آيتم نسبيه ، كاش يكي بگه كدوم رنگ بيشتر به تيبا مياد.ممنون

raminshamsaie
12-04-2011, 18:06
سلام. كسي خبر داره ثبت ناميهاي كدوم ماه براشون دعوت نامه اومده؟ من ثبت نامي 8ارديبهشت 88 هستم.از انتظار زيادي هم خسته شدم .دو سال واسه خودش عمريه.ضمنا رنگ خاكستري يا مشكي تيبا چطوره؟ رنگ سفيد كه به نظر من كوچك نشون ميده، با اونكه رنگ يه آيتم نسبيه ، كاش يكي بگه كدوم رنگ بيشتر به تيبا مياد.ممنون

دوست عزیز من خودم قبلا از سفید متنفر بودم ولی تیبام رو سفید انتخاب کردم و کاملا راضی هستم

برو سفید بگیر که پشیمون می شی من همه رنگ ها رو دیدم شفید واقعا بهش می آد

اگه سفید ماشین رو بنظرت کوچیک نشون می ده بدون که رنگای دیگه باز کوچیکتر از سفید نشون می ده

همون طور که باید بدونی رنگ ها ی دیگه محیط رو بسته جلوه میدن مثل دکراسیون منزل

گرد گیری ماشین با یک آب از بین میره راحت با فاب که می شوری دیگه روی ماشین لک سفیدی نمی بینی

ولی خداییش رنگ سفید خیلی خوشگلش می کنه سفید رو انتخاب کن که حتی نقره ای هم بهش نمی آد / رامین

ali1323
12-04-2011, 18:12

عليك سلام
من 14 اسفند 87 ثبت نام كردم و هنوز هم از دعوت نامه خبري نيست
من خودم رنگ نوك مدادي و مشكي رو مي پسندم
قهوه اي و مسي هم بايد خوب باشه كه تا حالا نديدم ولي فكر كنم به اين تيپ ماشين قهوه اي ليزري خيلي بياد.چون قهوه اي ماشين رو تپل ميكنه و تيبا لاغره !!!!
بنفش هم شايد بد نباشه. من كه نديدم. تو عكس ديدم و رو عكس هم نميشه نظر داد

ikia
12-04-2011, 22:37
اطلاعاتي راجع به موتور تبيا:
اين مطالب رو خودم تايپ كردم و از جاي كپي پيست نكردم.اميدوارم با دقت بخونيد.
البته اينم اضافه كنم كه هدفم بدنام كردن تيبا نيست و فقط براي آگاهي بيشتر دوستان نوشتم.
موتور تيبا داراي سيستم ان‍كتور MPFI (Multi Point Fuel Injection) ميباشد كه همان سيستم قديمي نصب شده در دوو 2000 خودمون هست.از مزاياي اين سيستم ايجاد توان بالا ميباشد و از معايب آن به علت پاشش سوخت توسط ان‍ژكتور پشت سوپاپ گاز(همان سوخت) مصرف بالاي موتور است.قابل توجه كه در ان‍كتورهاي نسل جديد مثل سا‍‍‍زم و بوش پاشش سوخت مستقيما داخل محفظه احتراق بوده كه البته انزكتورهاي بوش با پاشش تحت زاويه 120 درجه نسبت به سا‍ژم 90 درجه با همان ميزان مصرف 5% توان بيشتر توليد ميكند.(در پرايدهاي پروزه X100 به علت سنگين تر شدن بدنه حدود 60 كيلو از همين نوع انژكتور براي پوشش وزن سنگينتر استفاده ميشود)
به علت نوع قراردادي كه بين شركت سايپا و شركت(دانشگاه) آلماني طراح موتور منعقد شده شركت آلماني جهت ايجاد توان لازم براي خودرو تيبا مجبور به استفاده از اين سيستم شد.(جهت ارزانتر تمام شدن هزينه طراحي و توليد)

به علت عقب ماندن از زمان بندي فروش و توليد عجله اي و استفاده شركت مگا موتور از برخي قطعات بي كيفيت تا همين دو ماه پيش( از بهمن ماه 89) طبق آمار داخلي سايپا كاشان حدود 20 تا 30 % از خودرو هاي توليدي تيبا در همان تست هاي اوليه داخل شركت دچار روغن سوزي شده و مجبور به تعويض موتور ميشدند. ضمنا بيشترين آمار شكايت مشتري بسبت به تعداد توليد در گروه ساپيا مربوط يه تيباست.تا ديروز 4973 دستگاه توليد شده است. امروز هم (23/1/90 ) 90 دستگاه به امار اضافه كنيد.
البته شرايط توليد در حال حاضر به نقل از كارشناسان كيفيت تيبا خيلي بهتر شده است.

نسبت دنده هاي 1 و 2 با دور موتور متناسب بوده و توان و شتاب مناسبي را ايجاد ميكند ولي به اختلاف زياد نسبت دنده 3 نسبت به 2 و به همين منوال 4 و 5
خودرو از دنده 3 به بعد مشين دچار كاهش افت توان ميشود.
البته ار آنجايي كه اصطلاح تخم مرغ شانسي در خودرو سازي ايران كاملا صادق است بنابر اين ممكن است حوردهايي يافت شوند كه اين عيب خيلي محسوس نباشد.ولي اكثرا اينطور نيستند. البته اگه دوستان با مفهوم تخم مرغ شانسي خيلي موافق نيستند ميتوانم مثالهاي عيني و دقيق در اين مورد بياورم.

filiran
13-04-2011, 05:59

fariborz_1
13-04-2011, 07:04
یه چند تایی ازش تو شهرمون دیدم
ظاهرش خوبه
قیمتش چنده ؟

ali1323
13-04-2011, 09:23
ثبت نام حواله من 16 فروردین 88 است ولی احتمالا چون 6میلیونی است تو ایام عید برام دعوت نامه بدون ایربگ سفید امد که من هم قبول نکردم .

اتفاقا 25 اسفند از نمايندگي با من تماس گرفتند كه گفتم نميخام
اينم يه بازي بود كه بتونند تا قانون ايربگ اجباري نشده توليداتشونو رد كنند
فكر كردي دلشون به حالمون سوخته؟

filiran
13-04-2011, 11:35

filiran
14-04-2011, 11:32

D r i v e r
14-04-2011, 23:09
کسی از تیبا عکس تصادفی داره ؟
تا جایی که میدونم هنوز کرش تستی از این خودرو اعلام نشده ;)

bryan1
16-04-2011, 07:42
کسی از تیبا عکس تصادفی داره ؟

این همه عکس از تیبا تو اینترنت هست....

filiran
16-04-2011, 12:13

bryan1
16-04-2011, 13:23
امیدوارم قبل از اینکه تیبا تحویل بگیرم سایپا نتیجه تست کرش اعلام کنه

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

عکس تیبا هست . ولی تیبا تصادفی تو اینترنت من ندیدم.

یعنی تصادف کرده باشه ؟؟؟!!!:18:

bandary
16-04-2011, 15:38
برنامه تولید افزایش پیدا کرده و به روزی بیشتر از 100 دستگاه رسیده

bryan1
16-04-2011, 16:00

ولی کیفیت فراموش نشه !!!:31:

arashmo
16-04-2011, 16:56

سلام
من يك مشكلي داشتم و چندين بار براي اون به نمايندگي مراجعه كردم ولي مشكل برطرف نشده مشكل اينه كه از گيربكس ماشين توي دنده 5 و سرعت 100 به بالا صدايي مثل قرقر مياد كه با لرزش اطاق همراهه توي آخرين مراجعه به نمايندگي اطلاعاتي به من دادند و علت اون رو گفتن ميخواستم بدونم شما از اين مشكل كه ظاهرا توي اكثر تيباهاي سري اول هست اطلاعي داريد يا خير.
با تشكر

al reza
16-04-2011, 20:55
سلام
آیا تولیدات جدید با ایربگ تولید میشن؟

rgh2
17-04-2011, 08:08
همين الان با من تماس گرفتن
گفتن با 2ايربگ آمادس ولي فقط رنگ سفيده .
گفتم سفيد نمي خوام .گفت باز هم ميمونه معلوم نيست يه دفعه بدون ايربگ باز مياد
هر دفعه يه جاي كارشون ميلنگه.

ديونمون كردن

farshid gandomi
17-04-2011, 10:46
همين الان با من تماس گرفتن
گفتن با 2ايربگ آمادس ولي فقط رنگ سفيده .
گفتم سفيد نمي خوام .گفت باز هم ميمونه معلوم نيست يه دفعه بدون ايربگ باز مياد
هر دفعه يه جاي كارشون ميلنگه.

ديونمون كردن

سلام. ميشه بگين ثبت نامي كدوم ماهين؟ضمنا به نظرتون كدوم رنگ بهتره و به تيبا مياد. چون من هم سفيد نميخوام. بيشتر تمايل به خاكستري يا مشكي دارم

filiran
17-04-2011, 11:39

rgh2
17-04-2011, 13:28
سلام. ميشه بگين ثبت نامي كدوم ماهين؟ضمنا به نظرتون كدوم رنگ بهتره و به تيبا مياد. چون من هم سفيد نميخوام. بيشتر تمايل به خاكستري يا مشكي دارم

17اسفند 87
رنگ تيره براي تيبا بهتره.سفيد زياد حال نميده
و متاسفانه حق انتخاب نداريم ممكنه اگه نخواهيم يكي 2 ماه ديگه طول بكشه
موندم چي كار كنم

al reza
17-04-2011, 16:54
17اسفند 87
رنگ تيره براي تيبا بهتره.سفيد زياد حال نميده
و متاسفانه حق انتخاب نداريم ممكنه اگه نخواهيم يكي 2 ماه ديگه طول بكشه
موندم چي كار كنم
سلام
موعد تحویل زمستان 88 یا بهار 89 بود.
با تشکر

raminshamsaie
17-04-2011, 17:14
حالا که سایپا نتیجه تست کرش (تصادف) نمی زاره مایلم عکس تیبا تصادفی یا چپ شده رو ببینم

برادر هنوز درست و حسابی نیامده بازار که تصادف کنه !!!!!!!!

فکر کنم تازه آمدی ایران !!!!!!!!!!!!!!!!!

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::1 3:

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

سلام
من يك مشكلي داشتم و چندين بار براي اون به نمايندگي مراجعه كردم ولي مشكل برطرف نشده مشكل اينه كه از گيربكس ماشين توي دنده 5 و سرعت 100 به بالا صدايي مثل قرقر مياد كه با لرزش اطاق همراهه توي آخرين مراجعه به نمايندگي اطلاعاتي به من دادند و علت اون رو گفتن ميخواستم بدونم شما از اين مشكل كه ظاهرا توي اكثر تيباهاي سري اول هست اطلاعي داريد يا خير.
با تشكر

برادر من می تونم مشکلت رو حل کنم !

کاپوت جلو رو بردار دلق کمک فنر رو بردار حالا با بوکث دو پیچ کمک فنر رو کامل سفت کن

به همین راحتی / تست شده است و مشکلت رو حل می کنه

راستی منتظرم که نتیجه رو بفرستی

ernest1
17-04-2011, 18:28
این عقب تیبا خیلی ضای اس
بنظر شما ارتفاعش از زمین در عقب بیش از اندازه زیاد نیست؟

farshad bugatti
17-04-2011, 21:28
برادر هنوز درست و حسابی نیامده بازار که تصادف کنه !!!!!!!!

دوست من کمی مهربون تر و ارومتر!
تازه اومدن یا دیر اومدن ماشین ربطی به تصادف کردنش نداره!
اتفاقا تو عید من تو تا تصادف شدید تیبا رو تو تبریز دیدم که هر دوشون هم مسافر بودن!
یکیش کلا از عقب جمع شده بود! رفتم از صاحبش پرسیدم که راضی هست یا نه گفت راضی هستم! اما ترمز هاش زیاد راضیم نمیکنه!
یه چیزی هم بگم برای اولین بار که سوناتا 2011 رو دیدم تو صافکاری بود! زنگ زدیم از تهران قطعاتش رو که تو تصادف داغون شده بودن رو بگیریم از تهران گفتن از وارد شدن همچین ماشنی به ایران ما اطلاعی نداریم!! یارو یه هفته بود که خریده بود ماشینو چپ کرده بود!
خلاصه زود قضاوت نکنید....

این عقب تیبا خیلی ضای اس
بنظر شما ارتفاعش از زمین در عقب بیش از اندازه زیاد نیست؟

اره یکی از معایب تیبا همینه!

rgh2
18-04-2011, 07:16
سلام
موعد تحویل زمستان 88 یا بهار 89 بود.
با تشکر

بهار89 بود

bryan1
18-04-2011, 07:47
بهار89 بود

چطور؟شما که اسفند ثبت نام کردید باید سری دوم باشید و موعد تحویلتون همون زمستان باشه. اشتباه نمی کنید؟

filiran
18-04-2011, 08:08

rgh2
18-04-2011, 09:18
چطور؟شما که اسفند ثبت نام کردید باید سری دوم باشید و موعد تحویلتون همون زمستان باشه. اشتباه نمی کنید؟
مطمئن هستم نيمه اول سال 89 موعد تحويل بود

امروز از نمایندگی تماس گرفتد و گفتن حواله همه رنگ تیبا مدل sx (دو ایربگ) موجود است
حالا به من بگوید چه رنگی را انتخاب کنم؟
كدوم نمايندگي هستي؟؟چه رنگهايي دارن؟؟

filiran
18-04-2011, 09:41

bryan1
18-04-2011, 09:45
مطمئن هستم نيمه اول سال 89 موعد تحويل بود

نیمه اول 89 یا سه ماهه اول 89؟

rgh2
18-04-2011, 09:46
نمایندگی خلیفه درخیابان پیروزی
مشکی متالیک ،
بنفش روشن متالیک ،
مسی روشن متالیک ،
نوک مدادی متالیک ،
ابی تیره متالیک ،
نقره ای متالیک
ولی سفید نداره

بنفش و مسي تو عكساش خيلي قشنگة بايد از نزديك ديد
سعي كن رنگ تك بگيري

ali1323
18-04-2011, 10:51
امروز دوباره با من تماس گرفتند.
گفت تيبا فول دعوتنامه اش اومده بيا ببر
گفتم ايربگ هم داره ؟ گفت نه فقط هم سفيد داريم
گفتم آخه اي چه فوليه ؟
گفت همه همينو سفارش ميدند چون 800 ارزونتره
گفتم من نميخام

filiran
18-04-2011, 12:39

rgh2
18-04-2011, 12:55
نیمه اول 89 یا سه ماهه اول 89؟

همون 3ماهه اول
فصل بهار سال 89 كه تا امروز ميشه 1سال تاخير

farshid gandomi
18-04-2011, 14:06
به گزارش فراسو نيوز، بيانه روابط عمومي سايپا عينا در پي مي آيد:
پیرو عذرخواهی جناب آقای هدایت عضو و رئیس سابق هیات مدیره شرکت سایپا که در مصاحبه بارسانه های جمعی مطرح و متاسفانه خوراکی برای رسانه های بیگانه و سیاه نمایی صنعت کشور گردید بدینوسیله در مقام اطلاع رسانی و عذرخواهی از عملکرد ضعیف عضو و رئیس سابق هیات مدیره این شرکت و همچنین تنویر افکار و جلوگیری از تشویش اذهان عمومی به اطلاع میرساند:

اینکه مدیری بدلیل عدم توانایی در انجام وظایف و ایفای تعهدات استعفا بدهد قابل تقدیر و تشکر است حتی اگر از بیان علت اصلی کناره گیری و یا به اصطلاح خودشان « استعفاء » خودداری نموده و دست به فرافکنی زده باشند لیکن باید توجه نمایند که به هر حال ایشان زمانی عضو هیات مدیره بوده و نسبت به اقدامات آن زمان خویش مسئولیت دارند. در رابطه با پیش فروش خودروی تیبا که ظاهرا` علت اصلی کنارگیری ایشان عنوان شده ذکر این نکته را لازم می داند که پیش فروش خودرو مذکور در سال 86 و با وجود مخالفت های فراوان کارشناسان این شرکت و فقط بدلیل سیاست های تبلیغاتی مدیریت وقت صورت پذیرفت و دو سال بعد از پیش فروش و در زمان ریاست نماینده سازمان گسترش در هیات مدیره، مدیریت عامل فعلی از سوی هیات مدیره محترم منصوب گردید.

رئیس وقت هیات مدیره ( جناب آقای هدایت ) در زمان تصدی پست یاد شده نه تنها هیچگونه اقدامی را در خصوص تذکر و یا پیگیری تعهدات مدیران و مسئولین قبلی پروژه تیبا صورت ندادند بلکه همواره در دوران تصدی با تنظیم صورتجلساتی که عمدتا` خارج از شرکت و در موردی با غیر از اعضاء هیات مدیره بوده است و امور جاری شرکت و انجام وظایف مدیر عامل جدید را با مشکل جدی مواجه نمودند جناب آقای هدایت حتی راسا` نسبت به صدور احکام عزل و نصب کارکنان و اعضاء هیات مدیره شرکت ها اقدام می نمود امری که کاملا` غیر قانونی ، غیر حرفه ای و خلاف شئونات اداری و مخل اداره شرکت سایپا بود کارشکنی های ایشان تا به آنجا رسید که نماینده وی نه تنها از امضای صورت جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده مورخ 29/7/89 این شرکت در خصوص تغییرات هیات مدیره که با حضور نماینده محترم سازمان بورس تنظیم شده بود امتناع نمود ( البته تا کنون نیز امضا ننموده است ) بلکه با اقامه دعوی در دادگاه حقوقی تمامی تلاش خود را برای جلوگیری از ثبت تغییرات هیات مدیره این شرکت که در اثر تغییر مالکیت سهام ( کنسرسیوم کارکنان گروه ) و اجرای اصل 44 قانون اساسی که مورد تایید و تاکید مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) صورت گرفته بود بعمل آورد که البته بحمداله هیچکدام از اقدامات ایشان در جلوگیری اجرای قانون موثر واقع نشد .

متاسفانه رفتار ایشان موجبات خدشه دار شدن اعتبار شرکت سایپا در مجامع داخلی و خارجی را فراهم و خسارات معنوی فراوانی به شرکت سایپا وارد نموده از طرفی امتناع از امضای صورتجلسه مجمع عمومی که منتج به عدم صدور اوراق مشارکت گردید نیز خسارات مالی زیادی را متوجه این شرکت و سهامداران محترم نمود لذا عذر خواهی ایشان به واقع به خاطر اقدامات و عملکرد در زمان ریاست و عضویت در هیات مدیره شرکت سایپا بوده چرا که ایشان فقط در سالجاری به استناد مدارک موجود 12 جلسه متوالی غیبت غیر موجه داشته اند که می بایست به استناد ماده 30 اساسنامه که اشعار می دارد : ` عدم حضور هریک از اعضای هیئت مدیره یا نماینده وی بیش از چهار جلسه متوالی یا شش جلسه متناوب در طول یکسال شمسی بدون عذرموجه ، خودبه خود موجب سلب عضویت وی در هیئت مدیره می شود . تشخیص موجه بودن غیبت برعهده هیئت مدیره است . ` و لذا می بایست دلایل غیبت های خودرا به هیئت مدیره اعلام می نمودند . لیکن بدلیل عدم حضور و ارائه دلایل و فق ماده مذکور عضویت ایشان و سازمان متبوعشان به خودی خود سلب گردیده است .

با این حال تاکنون استعفای ایشان به دبیرخانه هیات مدیره و شرکت سایپا ابلاغ و اعلام نگردیده و با وجود تصریح و حکم امری ماده 110 قانون تجارت جایگزینی نیز برای وی معرفی نشده است کمااینکه در صورت معرفی نیز بدلیل عدم امضای صورتجلسه مجمع عمومی بطور فوق العاده مورخ 29/7/89 که نماینده وی از امضاء آن امتناع نمود (و با رعایت ماده 30 اساسنامه) قابلیت ثبت را نخواهد داشت وبه عبارت دیگر همه این دلایل نشان از تبلیغاتی بودن استعفای آقای هدایت داشته و ادامه رفتار نامبرده امور این شرکت را مختل می نماید در باب تاخیر در تحویل خودروی تیبا بعد از تغییرات حاصله در سطح مدیریتی این شرکت نیز خاطر نشان می سازد علی رغم آماده بودن تمامی زیر ساختها و تامین قطعات و تاخیر در تولید انبوه و تحویل به مشتریان محترم بدلیل عدم ایفای تعهد یکی از شرکت هایی می باشد که صد در صد سهام آن متعلق به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به ریاست جناب آقای هدایت و در باب تحویل کیسه هوا می باشد که متاسفانه علی رغم پیگیری های مستمر این شرکت نتیجه ای حاصل نشده است و معلوم نیست که چرا این سنت حسنه عذرخواهی در این خصوص رعایت نمی شود و علیرغم شروع تولید انبوه خودروی تیبا تعداد یک هزار و ششصد دستگاه از این خودرو تنها بدلیل کسری کیسه هوا قابل تحویل به خریداران محترم نیست مع الوصف این شرکت ضمن عذرخواهی از بابت عملکرد مدیران قبلی به ویژه عضو و رئیس سابق هیات مدیره تمامی تلاش خود را نیز در زمینه رفع کاستیها و آثار اقدامات ایشان به کار بسته تا انشاء اله موجبات رضایت خریداران محترم فراهم گردد.
درخاتمه از وزارت محترم صنایع که همواره پشتیبان صنعت می باشند جهت تحقق اهداف این شرکت درخصوص تحقق واقعی خصوصی سازی و رضایت مندی مشتریان و جلوگیری از رفتارهای غیرحرفه ای و خسارت بار مدد می طلبیم .

به گزارش فراسو نيوز، در پي انتشار گزارش‌هايي مبني بر تاخير در واگذاري 7هزار دستگاه خودرو تيبا با توجه به اين‌كه در مراسم تحويل اعلام شده بود كه تمام خودروهاي ثبت نام شده براساس برنامه‌هايي که شرکت تعهد كرده، تا پايان سال 1389 تحويل خواهد شد، مجيد هدايت، رييس هيات عامل سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو)، ضمن تاكيد به پيگيري عملياتي شدن وعده‌هاي داده شده، گفته بود: دلايل اعلام شده به جهت تاخير در تحويل خودروهاي تيبا پذيرفته نيست و اين خودروها بايد هرچه سريعتر تحويل مشتريان شود.
وي همچنين با اشاره به برخي مسائل و تحولات پيش آمده در شركت سايپا، موافقت کلي جايگزيني خود را با نفر جديد در هيات مديره سايپا اعلام كرده بود.

اوايل آبان، نخستين سري خودروهاي تيبا طي مراسمي در شهر مشهد به 30 نفر از ثبت‌نام كنندگان مشهدي تحويل داده شد. طبق وعده مديرعامل سايپا، قرار بود تا پايان امسال 10 هزار دستگاه تيبا به ثبت‌نام‌كنندگان اين خودرو از سال 1387 تحويل داده ‌شود. همچنين به دليل ديركرد در تحويل خودرو به اين افراد، يك سفر دو روزه به مشهد نيز براي آنان به عنوان هديه در نظر گرفته شد. علاوه بر اين قرار شد كارت نارنجي سرويس دهي نيز به اين افراد تعلق گيرد كه بيمه بدنه را هم شامل مي‌شود.
قيمت تيبا كه 80 درصد آن توليد داخل است 10 ميليون تومان و در صورت نصب تجهيزات 11 ميليون 700 تومان است.
شركت سايپا در سال گذشته 12 هزار دستگاه از خودرو تيبا (سايپا 231) يا همان مينياتور سابق را به عنوان اولين خودرو ملي توليدي خود در سه مرحله پيش فروش كرد كه قرار بود حدود هشت هزار دستگاه (دو سري 4 هزار دستگاهي) آن پاييز و زمستان سال گذشته و چهار هزار دستگاه نيز در بهار امسال تحويل مشتريان شود كه متاسفانه اين امر تاكنون محقق نشده است.

bryan1
18-04-2011, 14:16
به گزارش فراسو نيوز، بيانه روابط عمومي سايپا عينا در پي مي آيد:
پیرو عذرخواهی جناب آقای هدایت عضو و رئیس سابق هیات مدیره شرکت سایپا که در مصاحبه بارسانه های جمعی مطرح و متاسفانه خوراکی برای رسانه های بیگانه و سیاه نمایی صنعت کشور گردید بدینوسیله در مقام اطلاع رسانی و عذرخواهی از عملکرد ضعیف عضو و رئیس سابق هیات مدیره این شرکت و همچنین تنویر افکار و جلوگیری از تشویش اذهان عمومی به اطلاع میرساند:

اینکه مدیری بدلیل عدم توانایی در انجام وظایف و ایفای تعهدات استعفا بدهد قابل تقدیر و تشکر است حتی اگر از بیان علت اصلی کناره گیری و یا به اصطلاح خودشان « استعفاء » خودداری نموده و دست به فرافکنی زده باشند لیکن باید توجه نمایند که به هر حال ایشان زمانی عضو هیات مدیره بوده و نسبت به اقدامات آن زمان خویش مسئولیت دارند. در رابطه با پیش فروش خودروی تیبا که ظاهرا` علت اصلی کنارگیری ایشان عنوان شده ذکر این نکته را لازم می داند که پیش فروش خودرو مذکور در سال 86 و با وجود مخالفت های فراوان کارشناسان این شرکت و فقط بدلیل سیاست های تبلیغاتی مدیریت وقت صورت پذیرفت و دو سال بعد از پیش فروش و در زمان ریاست نماینده سازمان گسترش در هیات مدیره، مدیریت عامل فعلی از سوی هیات مدیره محترم منصوب گردید.

رئیس وقت هیات مدیره ( جناب آقای هدایت ) در زمان تصدی پست یاد شده نه تنها هیچگونه اقدامی را در خصوص تذکر و یا پیگیری تعهدات مدیران و مسئولین قبلی پروژه تیبا صورت ندادند بلکه همواره در دوران تصدی با تنظیم صورتجلساتی که عمدتا` خارج از شرکت و در موردی با غیر از اعضاء هیات مدیره بوده است و امور جاری شرکت و انجام وظایف مدیر عامل جدید را با مشکل جدی مواجه نمودند جناب آقای هدایت حتی راسا` نسبت به صدور احکام عزل و نصب ....................

.

دود این دعواهای مدیریتی آخرش به چشم مردم میرود. هر چند که دلایل ارائه شده برای پاسخ به ادعای آقای هدایت حکایت آسمون ریسمون بافتنه......

cheelia
18-04-2011, 20:16
من18/12/87ثبت نام کردم
امروزدعوتنامه اومد برایsx
من هم سفیدانتخاب کردم

مبلغ ودیعه دوم39630000ریال
مهلت پرداخت10/2/90

تحویل :گفتن آخراردیبهشت

bryan1
19-04-2011, 06:44
من18/12/87ثبت نام کردم
من هم سفیدانتخاب کردم

مهلت پرداخت10/2/90

قرار بود کی تحویل بدن بهتون زمستان 88 یا سه ماهه اول 89؟

ali1323
19-04-2011, 08:48
من18/12/87ثبت نام کردم
من هم سفیدانتخاب کردم

مهلت پرداخت10/2/90

اگه ميشه لطف كن و جزئيات دعوتنامه بنويس از قبيل :
زمان ثبت نام
مبلغ پيش پرداخت
تاريخي كه قرار بوده تحويل بشه
تاريخ دريافت دعوتنامه
سود مشاركت
مبلغ پايه كارخانه
جريمه تاخير در پرداخت
چه رنگهايي براي انتخاب ارائه شده

arashmo
19-04-2011, 10:10
باسلام
من يك پيشنهاد داشتم به دوستان و مديران سايت كه اگر ممكنه يك تاپيك جديد براي مباحث فني تيبا باز بشه چون توي تاپيك فعلي بيشتر صحبت از تحويل و ثبت نام تيبا است و اگر مباحث تفكيك بشه بهتره.

glayolx
19-04-2011, 11:13
آقا جون مادرتون هرکی تیبا 90 تحویل گرفته بیاد بگه مشکلاتش رفع شده یا نه؟گیج شدیم از بس گفتن بخر نخر

cheelia
19-04-2011, 14:54
قرار بود کی تحویل بدن بهتون زمستان 88 یا سه ماهه اول 89؟

قراربود بهار89تحویل بشه

اسفندماه گفتن سه میلیون و ششصدو وخرده ای واریز کن بدون ایربک من قبول نکردم
حالا با 2ایربک 39630000ریال

من چون سفید می خواستم بقیه رنگها رو سوال نکردم

5شنبه واریز می کنم و جزئیات بیشتر از قبیل سودو ....رو بهتون می دم

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

ضمنا موقع ثبت نام5ملیون تومن واریز کردم

farshad bugatti
19-04-2011, 19:46
باسلام
من يك پيشنهاد داشتم به دوستان و مديران سايت كه اگر ممكنه يك تاپيك جديد براي مباحث فني تيبا باز بشه چون توي تاپيك فعلي بيشتر صحبت از تحويل و ثبت نام تيبا است و اگر مباحث تفكيك بشه بهتره.

تو همین تاپیک بحث بشه به نظرم بهتره ! چون کلا در مورد تیبا چه بحث فنی چه ثبت نام غیره اینجا بحث شده و کسی که این تاپیک رو بخونه میتونه کلا از تیبا شناخت داشته باشه.
باز اگه نظر دوستان مثبت بود ایجاد میکنیم.

filiran
19-04-2011, 20:12

bryan1
20-04-2011, 07:17
تو همین تاپیک بحث بشه به نظرم بهتره ! چون کلا در مورد تیبا چه بحث فنی چه ثبت نام غیره اینجا بحث شده و کسی که این تاپیک رو بخونه میتونه کلا از تیبا شناخت داشته باشه.
باز اگه نظر دوستان مثبت بود ایجاد میکنیم.

آره..درسته. فعلا خودروی تیبا اونقدر فراگیر نشده که یک تاپیک مجزا برای مباحث فنی ش باز بشه.
هر کی هم تحویل گرفته بیشتر 6000هزارتا باهاش نرفته که بخواد اونچنان که باید و شاید از کیفیتش صحبت کنه.

filiran
20-04-2011, 09:08

filiran
20-04-2011, 09:28
[تمامي پستهاي من پاك شود...................

arashmo
20-04-2011, 09:47
دوست خوبمون آقاي بندري به سوال من جواب نداد .

نقل قول:
نوشته شده توسط bandary [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
با تشكر

raminshamsaie
20-04-2011, 19:59

نقل قول:
نوشته شده توسط bandary [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
با تشكر

کاپوت جلو رو بردار دلق کمک فنر رو بردار حالا با بوکث دو پیچ کمک فنر رو کامل سفت کن

bandary
20-04-2011, 20:27

والا یه دکتری رو میشناختم دکتر عمومی بود تا میرفتی پیشش چه برای سرما خوردگی چه برای معده درد چه شکستگی چه سر درد و یا هر مشکل دیگه ای همش فقط میگفت ماست نخور ترشی نخور(این دو تا کلمه کلیدی رو برای همه بیمار ها و همیشه میگفت)این جواب شما منت رو یاد اون بنده خدا انداخت قرار نیست هر مشکلی توی این ماشین با سفت کردن پیچ کمک فنر حل بشه شاید مشکل ایشون از جای دیگه ای باشه من هم به علت بلد نبودن جواب ایشون جواب ندادم

نقل قول:

سلام
با تشكر

والا من جواب سوال شما رو بلد نیستم برای همین جواب نمیدم چون توی تخصصم نیست

راستی آقای brayan1 جو.اب پیام خصوصی های شما رو میدم ولی انگار به دستتون نمیرسه
تا الان که ساعت 10 شب چهارشنبه 30/1/90 هست و من از 7 صبح کارخونه هستم 133 دستگاه تیبا تولید شده چون خط تولید فقط تک شیفت هست و تا ساعت 8 شب بیشتر تولید نداره
در آخر هم چجند تا عکس از پارکینگ محصول شرکت گرفتیم که میزارم براتون البته برای چند وقت پیش هست

rgh2
21-04-2011, 00:50
عکس های جالبی هست
حیف که 90درصدشون سفید هست

osmaan
21-04-2011, 07:09
سلام الان قیمتش چنده؟ اصلا با این ظاهر و وشخصات فنی خریدش میارزه؟

mahyar2525
21-04-2011, 10:40
يه سوال؟
دعوت نامه هاي جديد تا چه تاريخي از ثبت نامي ها اومده؟
چون واسه من 15/12/87 بوده اما مثل اينكه واسه يكي از دوستان كه 18/12/87 ثبت نام شده بوده.دعوت نامه اومده.چجورياست؟؟؟؟؟

filiran
21-04-2011, 12:42

cheelia
21-04-2011, 18:27
يه سوال؟
دعوت نامه هاي جديد تا چه تاريخي از ثبت نامي ها اومده؟
چون واسه من 15/12/87 بوده اما مثل اينكه واسه يكي از دوستان كه 18/12/87 ثبت نام شده بوده.دعوت نامه اومده.چجورياست؟؟؟؟؟

اول صبح یک نفر از دوستام روفرستادم نمایندگی و گفتم درباره انصراف ازخریدو یا جایگزینی با ال90صحبت کنه !
بعداز یک ساعت موبایلم زنگ خورد از طرف نمایندگی که بیا ودیعه دوم واریز کن ؟؟؟؟

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

احتمالا به میزان ثبت نامی هر نمایندگی هم ربط داشته باشه

free_rockboy
21-04-2011, 23:55
سلام دوستان محترم.

اینطور که سایپا گفته بود مصرف این ماشین 6.5 در هر 100 کیلومتره.
ماشین من 1500 تا کار کرده.
حدود 8.3 در اتوبان و حدود 10.2 در شهر میسوزونه.
دوستانی که این ماشین رو دارن. آیا اونا هم همینو مشاهده کردن؟
آیا ممکنه ماشین صفر موتور یا انژکتورش مشکل داشته باشه؟ یکی میگفت تو سرویس اولیه حل میکنن؟ یا واقعا مصرفش اینقد بالاست!!:41:

rgh2
23-04-2011, 08:17
سلام دوستان محترم.

آیا ممکنه ماشین صفر موتور یا انژکتورش مشکل داشته باشه؟ یکی میگفت تو سرویس اولیه حل میکنن؟ یا واقعا مصرفش اینقد بالاست!!:41:

اينجور باشه كه فاجعس!!!!!!!!!!!!!!!!!

30vil
23-04-2011, 08:26
سلام دوستان محترم.

دوست عزیز هرچقدر کارکردتون بره بالاتر مصرفتون میاد پایین نگران نباشید

ali1323
23-04-2011, 16:28

رو چه حسابي ؟

Johan lopez
23-04-2011, 16:53
مثل این که برعکس گفتید؟
هر چه کارکرد بره بالا تر به علت استحلاک و کهنه شدن قطعات و ... مصرف سوخت بالا تر می ره
تازه ماشین نو و صفر مصرفش کمتره

free_rockboy
23-04-2011, 17:24

عذر میخوام ها... ولی گویا کاملا عکس این مطلب باید باشه.
یکی جواب منو بده!
دوستانی که تیبا دارن! میخوام ببینم همشون اینجورین؟
حدود 8.3 در اتوبان و حدود 10.2 در شهر میسوزونه.:37::42:

mehdi_08
23-04-2011, 23:48
یکی جواب منو بده!
دوست عزیز
ماشین های جدید تا حدود 3000 کیلومتر اولی مصرفشون بالاس که به خاطر نوع تنظیمات ecu اتومبیل هست
206 405 l90 همه اینطوری اند.
صبر کن خودش میاد پایین:31::20:

30vil
24-04-2011, 00:23
رو چه حسابي ؟

تجربه خرید ریو و 206 و پراید صفر بعد از کیلومتر 3000 و سرویس اولیه مصرف نرمال میشه

مثل این که برعکس گفتید؟
هر چه کارکرد بره بالا تر به علت استحلاک و کهنه شدن قطعات و ... مصرف سوخت بالا تر می ره
تازه ماشین نو و صفر مصرفش کمتره

نه دوست عزیز شما برعکس میگید منظور من کارکرد 20000 تا نیست که منظورم کارکرد اولیه خودرو انجام بشه

همون آب بندی به اصطلاح

یکی جواب منو بده!

دوست عزیز بعد از سرویش اولیه و کیلومتر 3000 منتظرم که مصرف خودروتون رو اینجا بازگو کنید مطمئنم که به رنج نرمالش رسیده نگران نباشید

rgh2
24-04-2011, 07:08

عجب
اين هم از عجايب توليد ماشين تو ايرانه.
ولي من 3تا ماشين صفر عوض كردم مصرفشون بالاتر رفت
ماشيتهاي ايراني خيلي از مرحله پرتن

bryan1
24-04-2011, 08:05
من دیروز اتفاقی توی یک تنظیم بادی یه تیبا دیدم. رفتم جلو که با صاحبش صحبت کنم .
، از بهمن 2 ،3 تا مسافرت باش رفته بود . چیزی حدود 10000 تا.

از کیفیتش پرسیدم . خیلی راضی بود . هم از لحاظ قدرت . هم از لحاظ مصرف . ولی علی الخصوص از تسلط ماشین تو پیچها راضی بود. میگفت من خودم 22 سال رانندم و ماشین قبلیم پژو 405 بود .به جرات میگفت تو پیچها من با 405 سرعت رو به ،75 ،70 میرسوندم ولی با تیبا با 90 تا هم مسلط هستم . میگفت از لحاظ قدرت مسلماً مثل 405 نیست ولی کم هم نمیاره . تو مسافرت بهش ثابت شده . از لحاظ مصرف بنزین هم خیلی راضی بود . ولی پیشنهاد داد چرخاش عوض بشه . از نظر ایشون چرخاش باریک هست و باید پهن تر بشه.

rgh2
24-04-2011, 09:14

از کیفیتش پرسیدم . خیلی راضی بود . هم از لحاظ قدرت . هم از لحاظ مصرف . ولی علی الخصوص از تسلط ماشین تو پیچها راضی بود. میگفت من خودم 22 سال رانندم و ماشین قبلیم پژو 405 بود .به جرات میگفت تو پیچها من با 405 سرعت رو به ،75 ،70 میرسوندم ولی با تیبا با 90 تا هم مسلط هستم . میگفت از لحاظ قدرت مسلماً مثل 405 نیست ولی کم هم نمیاره . تو مسافرت بهش ثابت شده . از لحاظ مصرف بنزین هم خیلی راضی بود . ولی پیشنهاد داد چرخاش عوض بشه . از نظر ایشون چرخاش باریک هست و باید پهن تر بشه.

اگه اينطوري همه راضي باشن به مرور تيبا خوب جا ميوفته و قيمتش بالا ميره
پهن كردن لاستيكها هم نكته خوبيه .اتفاقا من هم ميخواستم بگم
هم قيافه ماشينو قشنگتر ميكنه هم هندلينگش بهتر ميشه،ولي مصرف سوختو يه نمه بالا ميبره

free_rockboy
24-04-2011, 15:56

----------
بنظر من مقایسه این ماشین با 405 اصلا صحیح نیست! این که ایشون گفته کم نمیاره من میگم نه! میاره!
پژو : حداكثر توان موتور: 100 HP در 6000 دور بر دقيقه
تیبا : حداكثر توان موتور: 78hp -5500 rpm
تازه اونی که من توقع داشتم اصلا نیست. بنظر من یخورده با پراید فرق داره. ضمن اینکه اگر بدونین نسبت دنده 1 و2 خوبه و شتابشم جالبه اما 3 تا 5 تعریفی نداره.

raminshamsaie
24-04-2011, 16:48
یکی جواب منو بده!

دوستان دوستان جواب همتون رو الآن می دم

من خودم کیلومتر گرفتم باک که 41 لیتر می گیره درسته

حال ماشین وقتی چراغش روشن می شه که 34 لیتر سوخته باشه ( با ریختن بنزین پس از روشن شدن چراغ متوجه شدم که 34 لیتر پرش کرد ) پس 7 لیتر برای بنزین زاپاس می مونه

حال با این 34 لیتر من 400 کیلو متر رفتم یعنی می شود 400 / (100*34 ) جدول تناسب

جواب می شه ===== 8.5 لیتر در کیلومتر ( این توی شهر بود )
-------------------------------------------------------------------------------------------
خارج شهر مسلما کمتر از اینه

اشتباه این بود که همیشه جدول تناسب رو با 41 لیتر حساب می کردی

free_rockboy
24-04-2011, 17:53
دوستان دوستان جواب همتون رو الآن می دم

من خودم کیلومتر گرفتم باک که 41 لیتر می گیره درسته

حال ماشین وقتی چراغش روشن می شه که 34 لیتر سوخته باشه ( با ریختن بنزین پس از روشن شدن چراغ متوجه شدم که 34 لیتر پرش کرد ) پس 7 لیتر برای بنزین زاپاس می مونه

حال با این 34 لیتر من 400 کیلو متر رفتم یعنی می شود 400 / (100*34 ) جدول تناسب

جواب می شه ===== 8.5 لیتر در کیلومتر ( این توی شهر بود )
-------------------------------------------------------------------------------------------
خارج شهر مسلما کمتر از اینه

اشتباه این بود که همیشه جدول تناسب رو با 41 لیتر حساب می کردی
-----
دوست عزیز من جدول با 41 لیتر حساب نکردم! کار به چراغم نداشتم چون نمیدونستم کی میره رو زاپاس.
من تا حلقوم پرش کردم بعد مسافت خاصی در جاده و شهر (جداگانه به همین روش) و بعد دوباره باک رو تا ته پر کردم. ایجوری حساب کردم :46::31:

rgh2
25-04-2011, 07:15
-----
دوست عزیز من جدول با 41 لیتر حساب نکردم! کار به چراغم نداشتم چون نمیدونستم کی میره رو زاپاس.
من تا حلقوم پرش کردم بعد مسافت خاصی در جاده و شهر (جداگانه به همین روش) و بعد دوباره باک رو تا ته پر کردم. ایجوری حساب کردم :46::31:

اين طرز محاسبه صحيح است

bryan1
25-04-2011, 07:24
-----

نه ، این روش درست نیست. روشی که آقای شمسایی فرمودن صحیح هست . چون شما یک مبنا باید داشته باشی . اینکه تا حلقوم پرش کرده باشید و بعد دوباره باک روتا ته پر کردید مبنای دقیقی نیست .

bryan1
25-04-2011, 07:37
----------
بنظر من مقایسه این ماشین با 405 اصلا صحیح نیست! این که ایشون گفته کم نمیاره من میگم نه! میاره!
پژو : حداكثر توان موتور: 100 HP در 6000 دور بر دقيقه
تیبا : حداكثر توان موتور: 78hp -5500 rpm
تازه اونی که من توقع داشتم اصلا نیست. بنظر من یخورده با پراید فرق داره. ضمن اینکه اگر بدونین نسبت دنده 1 و2 خوبه و شتابشم جالبه اما 3 تا 5 تعریفی نداره.

کسی قصد مقایسه نداشته فقط صرف اینکه ماشین قبلیش پژو بوده میگفت و بنظر من کسی میتونه واقعا نظر صحیح بده و ماشین به ماشین مقایسه کنه که هر دو ماشین به اصطلاح زمان زیادی زیر پاش بوده باشه .

ضمنا خدمت دوستان عرض کردم که ایشون گفتن قدرتش مسلما مثل پژو نیست ولی این مقایسه شما که چون قدرتش مثل پژو نیست پس کم میاره ! صحیح نیست . مثل این میمونه شما بگید توان پژو 405 مثل توان کیا موهاوی نیست پس پژو کم میاره !

از لحاظ توان هم خب پژو 206 1400سی سی توانش 75 اسب بخار هست و تیبا 78 اسب بخار پس.....

بهرحال ایشون چندتا مسافرت که یکیشون از جنوب کشور تا اصفهان بود رو با تیبا طی کرده بودن . دوستانی که این مسیر رو رفتن میدونن این مسیر گردنه و سربالایی متعددی داره . از اونجاییکه که از قدیم گفتن دوست و کلا آدمها رو تو سفر باید شناخت بنظر من در مورد ماشین هم این مطلب صدق میکنه . بهرحال حداقل واسه ایشون تیبا امتحانش رو پس داده بود و راضی بود ....

ali1323
25-04-2011, 08:14
نه ، این روش درست نیست. روشی که آقای شمسایی فرمودن صحیح هست . چون شما یک مبنا باید داشته باشی . اینکه تا حلقوم پرش کرده باشید و بعد دوباره باک روتا ته پر کردید مبنای دقیقی نیست .

ميشه روش درست رو بگي ؟ مثلا چه مبنايي ؟!!!!!

glayolx
25-04-2011, 09:06
من 3 اردیبهشت پول ودیعه دوم رو ریختم به حساب نمایندگی می گفت تعهد شرکت تا آخر اردیبهشته ولی زودتر میاد
کسی زودتر نگرفته؟ تقریبا چند روزه میاد؟ (نمایندگی مرجان سید خندان)

farshid gandomi
25-04-2011, 09:31
[QUOTE=glayolx;6044694]من 3 اردیبهشت پول ودیعه دوم رو ریختم به حساب نمایندگی می گفت تعهد شرکت تا آخر اردیبهشته

جسارتا ميشه تاريخ دقيق ثبت نامتون رو بگين

ali1323
25-04-2011, 09:59
من 3 اردیبهشت پول ودیعه دوم رو ریختم به حساب نمایندگی می گفت تعهد شرکت تا آخر اردیبهشته ولی زودتر میاد
کسی زودتر نگرفته؟ تقریبا چند روزه میاد؟ (نمایندگی مرجان سید خندان)

[QUOTE=cheelia;6029647]قراربود بهار89تحویل بشه

اسفندماه گفتن سه میلیون و ششصدو وخرده ای واریز کن بدون ایربک من قبول نکردم
حالا با 2ایربک 39630000ریال

من چون سفید می خواستم بقیه رنگها رو سوال نکردم

5شنبه واریز می کنم و جزئیات بیشتر از قبیل سودو ....رو بهتون می دم

بدون شرح