مشاهده نسخه کامل
: تیبا ( TIBA )
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
captainpersian
18-07-2011, 10:09
دوستان عزیز
چرا و قتی ماشین تحویل می گیرید دیگه مارو تحویل نمیگیرید.در مورد سواری خودرو معایب و مزایا بیشتر بگید
ممنون
1-احتمالاصحبت بالا شامل من نمیشه
2- چهار شنبه 22/ 4/90 رفتم برای سرویس اولیه 1000 کیلومتر که راهم ندادند درنتیجه مجبور شدم برای 29/4/90 وقت اینترنتی بگیرم.
3-از چهار شنبه گاهی اوقات وقتی ترمز میگیرم بعدش از کولر بوی سوختگی لنت (شبیه پارچه سوخته) می اید.
4- دنده 3 به 2 هم صدای شبیه بکسوبات تسمه میاید.
5-ایرادهای همگانی مثل صدای کمک و نچسبیدن زه بغل و بسته نشدن درهای عقب و .......سر جای خودش است که امیدوارم چهارشنبه درست شوند.
28/4/1390 1100
بروز نقص فنی در سیستم ترمز پراید و تیبا
پرشین خودرو: سیستم ترمز خودروهای خانواده پراید روی پلتفرم ایكس100 و تیبا دچار نقص فنی شدهاست
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، ترمز خودرو جزو سیستمهای فوق ایمنی است و كوچكترین اشكالی در كارآیی آن میتواند به حوادث مرگبار منجر شود. ظاهرا سایپا به تازگی اقدام به انتشار فراخوان برای اصلاح یك قطعه خاص در سیستم ترمز خودروهای تولید شده روی پلت فرم ایكس100 و تیبا كرده است.
طبق گزارشهای رسیده، محصولات تولید شده در فاصله روزهای 21 اردیبهشت تا 16 تیر ماه امسال دچار نقص فنی در سیستم ترمز هستند. علت این نقص فنی نیز جایگزین كردن یك قطعه داخلیسازی شده به نام "اورینگ" یا "واشر پمپ ترمز" ذكر شده كه بسیار زودتر از آنچه در استاندارد آن آمده دچار خوردگی میشود و در نتیجه روغن ترمز نشت میكند. نشت روغن ترمز باعث میشود كارآیی ترمز از بین برود و امكان كنترل آن وجود نداشته باشد.
اگرچه به عقیده برخی از كارشناسان، فراخوان از خودروها امروزه در جهان یك امر عادی محسوب میشود كه در مورد همه خودروسازان رخ میدهد، اما اعلام فراخوان در ایران معمولا به صورت غیر رسمی انجام میشود. نمونه آن نیز آتشسوزی خودروهای پژو405 در گذشته بود كه ایرانخودرو در ابتدا برای اعلام فراخوان مقاومت نشان میداد. اكنون فراخوان سایپا نیز چنین وضعیتی دارد و این موضوع
تنها به نمایندگیهای مجاز این شركت ابلاغ شده است.
عدم اطلاعرسانی عمومی نسبت به مشكل فوق در محصولات سایپا موجب شده كه مالكان محصولات این شركت به صورت اتفاقی و هنگامی كه برای رفع سایر عیوب به نمایندگیها مراجعه میكنند، از این مشكل باخبر شده و نسبت به رفع آن اقدام كنند؛ در غیر این صورت سایر مالكان خودرو كه به نمایندگیها مراجعه نكردهاند، از نقص فنی در سیستم ترمز خودرو خود خبر ندارند.
پیگیریها حاكی از آن است كه در حال حاضر قطعهای (واشر پمپ ترمز) كه موجب نقص در سیستم ترمز محصولات پراید (پلتفرم ایكس100) و تیبا شده، در نمایندگیهای خدمات پس از فروش هم كمیاب است.
به گفته مشتریان مراجعه كننده به نمایندگیهای سایپا، قطعه مورد فراخوان در نمایندگیها موجود نیستند و تامین دیرهنگام قطعه مورد نظر در شبكه خدمات پس از فروش موجب كند شدن روند كنترل بحران ناشی از آن شده است
mahsa mir
19-07-2011, 12:07
سلام-من یه تیبای تخویل فوری ثبت نام کردمواولش قرار بود 30 رئزه بگیرم ولی 3 روزه تحویل دادنوحلا که آوردم خونه فهمیدم گاز کولرش بخاطر نشتی تمام شده.نمایندگی میگه به ما ربطی ندارهولطفا بگید من باید چیکار کنم؟
mahsa mir
19-07-2011, 12:11
من یکیشو گرفتم ولی گاز کولرش نشتی داره اصن کار نمیدهواعصابم خورد شده آخه 4 روزه گرفتمش
TIBA-NAVID
19-07-2011, 13:49
سلام دوستان عزیز
دیروز یه بنده خدا که از تحویلی های تیبا بود رو دیدم
بنده خدا تا گفتم میشه چند دقیقه باهاتون صحبت کنم با اینکه ماشینشو روشن کرده بود خاموش کرد و پیاده شد و خیلی خوش برخورد وخوب بود
خلاصه صحبتامو باهاش براتون مینویسم.
امیدوارم برا شما هم قابل استفاده باشه
از ثبت نامی های قدیم و سری اول بود و البته گفت برام حدود 8 تومن ماشین در اومده
و البته گفت که ماشینم ایربگ نداره
ازش سوال کردم چه قدر راه رفتی باهاش
حدود 2500 کیلومتر رفته بود
گفت یکی از آشناهامونم گرفته
و باهاش دور ایران از شمال تا سیستان تا همدان و بندر عباس و ... رو گشته و البته نکته ی جالبی که گفت این بود که ازون اشناشون نقل قول کرد که 2 ماشینه سفر کردن و ال 90 و تیبا رو با هم سفر کردن
از مصرف سوخت میگفت که گفت در سفری که داشتن مقایسه که کرده بودن ال 90 این طور که میگفت فقط در جاده راه رفته بوده
و تیبا در شهر هم باهاش رفتن و مسیرای شهرو با تیبا رفتن
اما در نهایت کل سوخت مصرفیشون برای تیبا میگفت حدود 40 لیتر کمتر از ال 90 بنزین زدن.
و البته نقل قول میکرد از آشناشون
گفتم خوب ماشین خودتون 100 چند میسوزه؟
گفت من که از مصرفش خیلی راضی هستم.
من و خانواده همیشه کولر روشن داریبم و بی کولر نیست ماشین هیچ وقت الان.
و حدود 100 6 6.5 میسوزه.
و البته باز نقل قول میکرد که اون آشناشون گفته مصرف ماشینش 100 5.5 تا 6 بوده .
در کل چیزی که خیلی توجهمو جذب کرد همین صحبتش بود و اینکه شدیدا از مصرفش راضی بود.
گفت قبلا پراید داشتم.
راستی چیزی که باعث شد ازش بخوام بیاد و چند سوال ازش بپرسم لاستیکاش بود
لاستیکاشو عوض کرده بود و یکی از همون لاستیکای پیشنهادی من رو گذاشته بود
و شمارش این بود:"
185/65/13 و اینجا هم بهم باز هم ثابت شد که اون رنج ها که حساب کردم روی تیبا در عمل هم روی ماشینی که2500 تا کار کرده بوده هم تست شده بود و همه چی همون طور که حساب کرده بودم حساب شده بود.
لاستیکش هانکوک بود ضمنا.
ازش پرسیدم چه طور شما لاستیکو عوض کردین؟
گفت لاستیکی که روش بود کویر بود.قبلا روی پراید گذاشته بودم
بد نبود.اما چون با این میخواستم سفر بیشتر برم گفتم لاستیک بهتری بذارم.
به توصیه فرد فروشنده این شماره رو گذاشتم.
از نظر ظاهر که بخوام بگم همین 1 سانت عریض تر شدن لاستیک نمای بهتری داده بود به ماشینش
و 100 البته که این مساله باعث بهبود عملکرد ترمز و پایداری و نرمی خودروخواهد شد.
در ظاهر مشخص نبود اما طبق حسابی که من قبلا براتون نوشته بودم
این لاستیک نسبت به لاستیک اول تنها 2 میلی متر باعث میشه ارتفاع بیاد پایین
و البته 4 میلی متر و حدود نیم سانت اون فضای بالای لاستیک افزایش پیدا میکنه.
که البته با توجه به اینکه فقط این سایز از نظر تغییر ارتفاع و مابقی شاخص ها فقط چند دهم درصد با لاستیک اول تفاوت داره کاملا در رنج استاندارد هست و کاملا همه ی سیستم های خودرو باهاش هماهنگن.
از ظاهر که چیزایی که من نوشتم برداشت نمیشد ولی اگه دقیق بخواین اندازه بگیرین متوجه میشیم که 2 میل ارتفاع اومده پایین که با توجه به اینکه ذاتا تیبا ارتفاعش بالاست این 2 میلی متر هیچ مشکلی پیش نمیاره
اما در مورد ریو چون ذاتا خودرو کم ارتفاع هست این لاستیک براش پیشنهاد نمیشه چون همین 2 میلم که کم کنه باز بدتر میکنه وضعیتشو
به نظر من در نهایت با توجه به جمیع جهات که دیروزم این مورد رو دیدم گزینه های پیشنهادیم برای تیبا به شرح زیر اصلاح میشن:
175/70/13 تویو/ هانکوک کره :سایز استاندارد خود ماشین
185/65/13 :ویژگی ها:2 میلی متر کم شدن ارتفاع.4 میلی متر و حدود نیم سانت که خیلی نیست کاهش قطر لاستیک نسبت به لاستیک تیبا که حدود 0.4 درصد تغییر رو ایجاد میکنه که خیلی خیلی ناچیزه.و در تموم کمپانی ها تا 2.5 درصد تغییر رو رنج استاندارد میدونن.
بقیه ویژگی ها:افزایش شتاب اولیه خودرو نسبت به لاستیک خود تیبا.افزایش پایداری در پیچ ها/بهبود عملکرد ترمز/
185/70/13 (دیگه الان در مقابل گزینه های بالا اینو در مرتبه سوم میدونم)
ویژگی ها:
افزایش پایداری و بهبود ترمز در اینجا هم صادقه.
بهبود ترمز هم همچنین
افزایش 1.4 سانتی متر قطر لاستیک در مقایسه با لاستیک خود تیبا.و اقزایش ارتفاع 7 میلی متری.
یعنی تغییر 2.4 درصد برای لاستیک که هرچند که در رنج استاندارد هست.
اما دیگه لب مرز 2.5 درصد هست تقریبا.
از طرفی هم چون ذاتا تیبا ماشین بالایی هست دیگه باز بخواد 7 میل بالا بره همچین جالب به نظرم نشه....
موارد دیگه:کاهش نامحسوس شتاب اولیه نسبت به لاستیک خود تیبا.
از نظر ظاهر هم به نظرم خیلی ماشین دیروزی خوب اومد.
گفتم براتون بنویسم
امیدوارم مفید بوده باشه
راستی از ماشینش راضی بود فقط گفت یه مشکلی بخاریش داشته که موقع استارت باد گرم میزنه و بعد قطع میشه که گفتن باید عوضش کنن یه قطعه رو
و دیگه هیچ مشکلی نداشته
دوست گرامی ali1323
اگه میشه تعداد و مضمونهای فراخوان تیبا رو گردآوری کنید یا شماره پستهای ارسالی خودتون رو بنویسید تا بقیه دوستان هم مطلع بشن
از جمله فراخوان صدای موتور و اگزوز و تعویض تسمه دینام و حالا سیستم تر مز و .....شاید درآینده کل ماشین !!
سلام-من یه تیبای تخویل فوری ثبت نام کردمواولش قرار بود 30 رئزه بگیرم ولی 3 روزه تحویل دادنوحلا که آوردم خونه فهمیدم گاز کولرش بخاطر نشتی تمام شده.نمایندگی میگه به ما ربطی ندارهولطفا بگید من باید چیکار کنم؟
ضمن خوش امد به جنابعالي اگه كارت نارنجي را داري تو تهران به 1817 زنگ بزن و در شهرهاي ديگه به 09655 زنگ بزن و يا به تعميرگاهاي مجاز مراجعه كن. البته اگه مثل من نگويند برو اينترنتي نوبت بگير. درضمن ده تا پست اولت با تاخير منعكس ميشود.
TIBA-NAVID
19-07-2011, 18:05
عجبا
مردم یه زمانی 2 3 سال تو نوبت میموندن
حالا شما به جای 30 روز 3 روزه گرفتین؟؟؟/
پس ما که تو تیر باید میدادن و الان که 28 هست احتمالا امروز فردا میدن زیادم نباید خوشحال باشیم
عجبا
مردم یه زمانی 2 3 سال تو نوبت میموندن
حالا شما به جای 30 روز 3 روزه گرفتین؟؟؟/
پس ما که تو تیر باید میدادن و الان که 28 هست احتمالا امروز فردا میدن زیادم نباید خوشحال باشیم
بستگی به رنگ داره
سایپا برای سفید و نقره ای التماس میکنه
فوری هم تحویل میده
شاید هم تو نمایندگی به صورت امانی موجود داشتند
TIBA-NAVID
19-07-2011, 18:14
بستگی به رنگ داره
سایپا برای سفید و نقره ای التماس میکنه
فوری هم تحویل میده
شاید هم تو نمایندگی به صورت امانی موجود داشتند
آره حق با شماست
هزکس که دیدم تا حالا زودتر از موعد بهش دادن یا سفید بوده یا نقره ای
حتی یکی از دوستان اسفندی هم همین جا بودن که چند وقت پیش بهش داده بودن و سفید بود
مال من بهمن هستم که هنوز نیومده
احتمالا امروز فردا
فقط امیدوارم تا قبل از پایان تیر بیاد که سهمیه تیرماه بنزینوداشته باشم ....
و ازون مهم تر امیدوارم این موارد سیستم ترمز رو بررسی و چک کرده باشن در تحویلی های جدید
دوست گرامی ali1323
اگه میشه تعداد و مضمونهای فراخوان تیبا رو گردآوری کنید یا شماره پستهای ارسالی خودتون رو بنویسید تا بقیه دوستان هم مطلع بشن
از جمله فراخوان صدای موتور و اگزوز و تعویض تسمه دینام و حالا سیستم تر مز و .....شاید درآینده کل ماشین !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از تیبای خودم.من که واقعا ازش راضی هستم خیلی دوسش دارم.شتاب اولیش واقعا حرف نداره.من خودم با این تیبا 185 تا رفتم.با دنده چهارش تقریبا 165 تا رفت.به نطر من تو این قیمت محشره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي فروش رنگ متاليك رو 200 تومن گرونتر ميخرن يا متاليك و غيرمتاليك فرقي نميكنه توي فروش ؟؟؟؟
شاید درآینده کل ماشین !!
این یه تیکه آخرو خیلی با حال اومدی
من که خیلی خندیدم
captainpersian
20-07-2011, 07:39
سلام دوست من
در مورد این مشکل شما باید ببینید نشتی گاز کولر به چه دلیل بوده.پارگی شیلنگ یا مشکل کمپرسور و یا کلا نداشتن گاز!!!
در مورد پارگی نمایندگی زیر بار نمیره مگر اینکه یه سرو صدای حسابی بکنی و صفر بودن ماشینت رو تو سرشون بزنی!
مشکل کمپرسور یا نداشتن گاز رو نمایندگی به رایگان انجام میده
حجم گاز تقریبی در حالتی که کامل خالی باشه 700 گرم هستش که نرخ پر کردنش در بازار بیرون بین 30 تا 50 هزار تومنه
اما از من میشنوی سفت وایسا حقت رو بگیر
براي فروش رنگ متاليك رو 200 تومن گرونتر ميخرن يا متاليك و غيرمتاليك فرقي نميكنه توي فروش ؟؟؟؟
دوست من
در حال حاضر چون تیبا تازه به بازار اومده و برای خیلی ها هم ناشناخته است و چون هنوز امتحانشو پس نداده اینه که با قیمتهای کم و در اغلب مواقع توافقی و البته زیر قیمت کارخانه به فروش می رسد و رنگ متالیک و غیر متالیک هم زیاد تفاوت ندارد
اما در کل در بازار بسته به نوع ماشین همیشه رنگهای متالیک بین 200 تا 800 تومن گرانتر از غیر متالیک است که بستگی به نوع ماشین داره
در ضمن اگه برات ممکنه لطف کن جواب پست 1726 من را بده.کنجکاوم حساب کنم ببینم تعزیرات زورش به سایپا رسیده یا نه. آخه داداشم می گفت به خاطر اختلاف قیمتهایی که تو فاکتورهاست جریمشون کردند
TIBA-NAVID
20-07-2011, 08:08
سلام
گرون تر که میخرن بله همین حدود
اما کلا اگه قصد فروش داری 2 پیشنهاد بهت میدم
فعلا تا 1 سال اینده خذید و فروش تیبا رو از سرت بیرون کن
چون نا اشنا هستن ملت و بازارش فعلا خوب نیست
2:اگه هرماشینی میخوای بفروشی و به قصد اون ثبت نام میخوای بکنی نه به قصد نگه داشتن
سفیدشو بگیر
چون تو بازار ارزونیو بیشتر میخوان تا رنگ متالیک
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
اینم یه عکس از تیبای خودم.من که واقعا ازش راضی هستم خیلی دوسش دارم.شتاب اولیش واقعا حرف نداره.من خودم با این تیبا 185 تا رفتم.با دنده چهارش تقریبا 165 تا رفت.به نطر من تو این قیمت محشره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون از شما
و اینکه تازه به جمعمون اضافه شدین
ازتون ممنونیم بابت عکس
لاستیک خودرو همون تحویلی کارخونس؟
اگه اشتباه نکنم همون بارزه درسته؟
الان از کنترل کیفیت سایپا تماس گرفتن کلی سوال در مورد کیفیت تیبا پرسید از تاریخ تحویل تا رضایت از ماشین و چیزای دیگه
امیدوارم واقعا تاثیر داشته باشه
الان از کنترل کیفیت سایپا تماس گرفتن کلی سوال در مورد کیفیت تیبا پرسید از تاریخ تحویل تا رضایت از ماشین و چیزای دیگه
براي من كه چند روز پيش اومدن دم خونه فرم دادن پر كردم
فرداش هم اومدن فرم نظرستجي رو گرفتن و رفتن
از بازرسي كنترل كبفيت بودن ،سايپايي نبودن
TIBA-NAVID
20-07-2011, 10:12
سلام دوستان عزیز و خوبم
امروز دیگه یه چیزی دیدم که مطمئن شدم اکثریت تیبا داران با این لاستیکای ایرانی روی تیبا مشکل دارن....
یکی از کارمندای شرکتی رو میشناسم که اولین دریافتی های تیبا تو منطقه ما بود
شاید 2 3 تای اول
حدود چندین ماه بود که ماشینشو داشت
و دست به لاستیک و رینگشم نزده بود....
اون اولا که تیبا کم بود ماشینشو بیشتر میدیدم...
امروز دیدم سر محل پارک همیشگیش پارک بود و واقعا تعجب کردم که دیدم هر 4 لاستیکش عوض شده...
دیگه شما فکر کن یه نفر چه قدر میتونه از لاستیک ناراضی باشه که بعد 4 5 ماه استفاده و به ضرر زیاد لاستیکا رو حاضر بشه رد کنه و لاستیک نو بخره!!!!!
حالا وقتی ماشین 0 هست لاستیکای خودشوخوب برمیدارن
اما بعد 5 ماه استفاده !!!!!!
واجب شد حتما وقتی ببینمش حتما ازش بپرسم که چی شده بوده که بعد این همه مدت عوض کگرده!!!!
اما قبل پرسیدن حدسای خودمو براتون مینویسم:
لاستیکی که گذاشته بود این بود:
205/60/13 یعنی 3 سانت عریض تر از لاستیک خود تیبا و از مارک سومیتوهو ژاپن بود.
حدس من اینه که یا از ترمز گیری ناراضی بوده که با توجه به اینکه الان هنوز تابستونه بعیده...
احتمالات قوی تر اینه که از فرمون پذیری و کنترل ناراضی بوده.
مورد قوی تر اینه که از ظاهر شدیدا ناراضی بوده و یا از خشکی شدید لاستیکای ایرانی و سفت بودن ماشین.
و این موارد اون قدر قوی بودن که حاضر شده هزینه ی بیشتر و ارزون خریدن لاسنیکاشو که بارز بود به جون بخره و همین طور افزایش مصرف سوخت رو ارجح ندونه.
قابل تو.جه دوستانی که لاستیک عریض تا این حد رو میپسندن:
اگه احیانا دیگه میخواستین زیر تیبا 195 / یا 205 بندازین بهترین گزینه همینینه که ایشون گذاشتن.
یعنی بازم من انداختن رینگ 14 رو توصیه نمیکنم.
هم از نظر تئوری لاستیکای موجود تو بازار که با رینگ 14 بندازی خیلی از اندازه ی استاندارد ماشینو دور میکنن و احتمال داشتن مشکلات زیاد میشه
هم اینه 195/55/14 رو به چشم دیدم روی تیبا خیلی خوب نبود به نظرم....
اما اینی که امروز دیدم 205/60/13 همه فاکتوراش خوب بود .فقط اگه (اگه) میخواین لاستیک عریض بندازین اینو توصیه میکنم که این شماره استاندارد ترین لاستیک عریضه برای تیبا
ارتفاع ماشین فقط نیم میلی متر!!!!!!!!! (تعجب نکنین فقط نیم میلی متر) بالا میره
و قطر لاستیک هم 1 میلی متر بیشتر میشه یعنی 1 میل از فضای بالای لاستیک تا گلگیر کم میشه
خلاصه: لاستیک کاملا معادل لاستیک خود تیباست از نظر ارتفاع و هیچ مشکلی برای نه ترمز
نه کیلومتر شمار ایجاد نمیکنه
فقط تنها مطلب منفیش همونه که به نظر من سوخت رو زیاد میکنه و دیگه 205 و 195 برای تیبا عریضه دیگه
اما اگر عریض میخواین این بهترین سایزه برای نظر شما.
همون کاری که رینگ 14 میکنه رو براتون میکنه نه هزینه رینگ میدین.نه خرج اضافه.ظاهرشم به مراتب ازونا بهتر میشه
سنگین هم نمیشه مثل اون ها.برعکس اون ها تنظیمات رو هم اصلا به هم نمیزنه
براتون چند عکس هم گذاشتم ازین تیبایی که بعد از چندین ماه استفاده به این نتیجه رسیده که لاستیکای تیبا مشکل داره:
(اگه تونستم حتما نظرای ایشون رو خواهم پرسید و دلیلش رو خواهم پرسید)حتما حرفای ایشون که بعد از چند ماه به حرف بقیه رسیده شنیدنی خواهد بود)
(هرچند با اینکه ظاهر ماشین کاملا خوب بود به نظرم زیاده روی کرده باز و 205 دیگه شاید خیلی برا تیبا عریض باشه و مصرفو عوض کنه گرچه این سایز کاملا استاندارد هست و فقط نیم میلی متر که اصلا هیچی نیست ارتفاع رو تغییر داده و اصلا به چشم نمیاد)
در ضمن اگه برات ممکنه لطف کن جواب پست 1726 من را بده.کنجکاوم حساب کنم ببینم تعزیرات زورش به سایپا رسیده یا نه. آخه داداشم می گفت به خاطر اختلاف قیمتهایی که تو فاکتورهاست جریمشون کردند[/QUOTE]
من ارديبهشت 88 ثبت نام كردم ، 2 تا دعوتنامه واسم اومد
اولي ارديبهشت 90 بود براي رنگ سفيد : پيش پرداخت = 5 ميليون ؛ هديه مشاركت = 1275000 تومن ، تخفيف = 500000 تومن ، تاخير در اعلام = 862000 تومن ، ما به تفاوت = 3973000 تومن ، قيمت تمام شده = 8973000 تومن .
كه من سفيد نخواستم . و دعوتنامه دومم هم بهم زنگ نزدن خودم زنگ زدم كلي قاطي كردم پشت تلفن گفتن بيا تا دعوتنامتو صادر كنيم (22 تير )، بهم فقط برگه واريز به بانكو دادن كه مبلغ 3894000 تومن بود ( رنگ نوك مدادي)- فكر كنم بعد از دعوتنانه اول جريمه تاخير ديگه بهم ندادن .
اگه کنترل کیفیت واقعا میخاد از اوضاع با خبر بشه بهتره یه سر به سایتها و نظرات کاربران بزنه یا یه بازرسی از نمایندگیها بکنه اونوقت میاد دستش که چه خبره
اینم یه موردش :
دردسرهای خرید خودرو از سایپا
سرویس با بینندگان «تابناک» ـ در ادامه پیگیری مشکلات مردم توسط «تابناک»، مطلبی از سوی یکی دیگر از کاربران محترم از طریق ایمیل اختصاصی karbar@tabnak.ir به دست ما رسید که تا حد امکان پیگیری لازم برای پاسخ گرفتن از دستگاه مربوطه انجام شد.
به گزارش «تابناک»، متن این درخواست به همراه پاسخ مربوطه به شرح زیر می آید:
احتراماً به استحضار می رساند اینجانب در بهمن ماه سال 89 اقدام به خرید یک خودرو ایرانی تیبا (مینیاتور) به مبلغ 11 میلیون و 700 هزار تومان کردم. از ابتدا موتور خودرو صدای بسیار بلندی داشت. درب ها خوب بسته نمی شدند. درجه بنزین خراب بود. شیشه بالابر بسیار کند عمل می کرد. گیر بکس مشکل داشت. در سربالایی صدای بسیار بدی می داد. زیر درب صندوق شکسته بود. داخل چراغ ماشین آب جمع می شد. فرمان قفل نمی شد و ....
در اولین مراجعه به نمایندگی تنها سرویس اولیه که شامل تعویض روغن بود انجام شد و برای بقیه موارد تاکید کردند که باید به نمایندگی تهرانپارس یا شماره 3 کرج برویم که خدمات تیبا را داشته باشند.
2 بار به نمایندگی تهرانپارس رفتیم . قبول کردند موتور صدای غیر عادی دارد 2 روز ماشین خوابید اما خدماتی ندادند. چیزی درست نشد. درب ها را هم درست نکردند گفتند باید در سرویس اولیه درست می شد. الان شامل هزینه می شود. گفتند بروید نمايندگي3 کرج. نزدیک عید شد و همه جا تعطیل. رفتیم سفر. نزدیک جنوب که بودیم ماشین تقریبا صدای تراکتور می داد. به امداد خودرو زنگ زدیم پس از بررسی مشخص شد ماشین یک قطره هم روغن ندارد.!!! چرا؟؟؟ بروید نمایندگی سایپا. روغن ریختیم و برگشتیم تهران. نمایندگی هم گفت بعد عید. الان همکاران شیفت کارهای جزئی را قبول می کنند.
بعد عید بارها به نمایندگی 3 کرج مراجعه کردیم. بار اول گفتند صدای موتور عادی است. صدای سربالایی ایراد اگزوز است که با یک فراخوان همه را عوض می کنیم. بعد از 2 روز خوابیدن ، ماشین را تحویل دادند فقط قفل ها را کامل عوض کردند. حتی سپر ماشین را هم می خواستیم تعویض کنیم گفتند قطعه نداریم. مگه خودرو تولید داخلی نیست؟؟؟!!
بار دوم گفتند صدای موتور هم غیر عادی است.! چون افراد زیادی برای آن مراجعه کرده اند!!!!! اما قطعات و سرویس تیبا را نداریم. اگر می خواهید ماشین بخوابد؟؟؟!!!!
بار سوم گفتند شما درست می گویید. تاکنون چندین نفر مراجعه کرده اند بابت روغن کم کردن. ماشین همزمان با بنزین روغن هم می سوزاند.!!!!! اما درب سوپاپ نداریم.
همانجا مراجعه و شکایت کردیم. دیروز تماس گرفته اند که ماشین را ببرید نمایندگی تهرانپارس تا قطعاتش بیاید. گفتیم اگر قطعه اش یک ماه دیگر بیاید؟؟؟ می گویند هزینه خواب ماشین را می دهیم. شما بگویید چه کنیم؟
توجه 1: این خودرو را صفر کیلومتر خریدیم. فکر نکنید خودرو فرسوده بوده که الان دود می کند.
توجه 2: ساعت مراجعه به نمایندگی ها 6 صبح است. درنظر بگیرید برای هر بار مراجعه ساعت 5:30 راهی شده ایم و تا 10 صبح معطل.
توجه 3: این خودرو دارای کارت نارنجی 6 ستاره است.
به دلیل کیفیت بد، قیمت ماشین هم پایین آمده. الان 10 میلیون از ما می خرند. چه کسی جوابگوی این همه ضرری است که در 4 ماه از نظر هزینه و زمان متحمل شده ایم. کاش حداقل سالم بود، ضرر مالی اش اهمیت نداشت. واقعا اگر نمی توانند چرا تولید می کنند؟؟!!! شما کمک کنید.
باتشکر و احترام
توضيحات تابناك :
پس از ارسال نامه به شماره 108/ت در تاريخ 90/2/31 به شركت محترم سايپا، پيگيري هاي لازم جهت دريافت توضيحات انجام گرفت كه پاسخي از مسئولان محترم آن شركت ارسال نشد و تنها به دريافت شماره تماس فرد معترض اصرار داشتند.
اما چنین کاری ممکن نبود؛ زیرا سايت تابناك خود را متعهد به حفظ شماره هاي تماس بينندگان گرامي مي داند و بدون رضایت ایشان نمی تواند شماره تماسشان را در اختیار شخص یا سازمانی قرار دهد؛ و از طرف ديگر مشكلات مطرح شده هيچكدام جنبه فردي ندارد و ممکن است از آن دسته مشكلاتي باشد كه روزانه هموطنان عزيزمان با آن دست و پنجه نرم مي كنند.
اگر چنین مشکلاتی وجود داشته باشد، شایسته است شركت سايپا به حل زيربنايي آن و سروسامان دادن به نمايندگي هاي موجود در سطح كشور بپردازد تا اينكه مترصد حل مشكل افراد بصورت موردي باشد. البته اين كار هم در جاي خود جاي تقدير و تشكر دارد.
به هر صورت سايت تابناك مشكلات را بدون جواب در تاريخ 90/04/12 منتشر كرد كه پس از انتشار مطلب در سايت مسئولين سايپا طي تماسي متعهد شدند پیگيري لازم را انجام دهند و جوابيه را در اسرع وقت ارسال كنند. آنچه در پی می آید، پاسخ شرکت محترم سایپا است که عينا منتشر مي گردد.
جوابيه شركت سايپا
مديريت محترم سايت خبري تابناك
با سلام و احترام
پيرو انتشار مطلبي با عنوان دردسرهاي خريد خودرو از سايپا، كه از سوي كاربران و توسط ايميل اختصاصي دريافت گرديده است ذكرچند نكته لازم است:
شركت سايپا به جهت انعكاس مشكلات مردم و بخصوص دارندگان محصولات سايپا از آن رسانه وزين بسيار سپاسگذار است و اميدوار است كه همراهي وهمكاري آن رسانه جهت تسريع مشكلات و خواسته هاي مردم با اين شركت همواره ادامه داشته باشد.
و به همين منظور طي درخواست هاي مكرر از دوستان وهمكاران رسانه اي سايت تابناك نسبت به ارائه شمار هاي تماس و يا آدرس جهت دسترسي به نامبردگان، اقدامات مجدانه صورت گيرد اما تا كنون هيچ گونه شماره يا آدرسي جهت حل مشكلات دريافت نگرديده است !
بر همين اساس از دوستان عزيزان هموطن در خواست مي كنيم كه با ارائه شماره هاي تماس و يا آدرس ما را در حل مشكلات خود همراهي نمايند.
در پايان باز هم از همكاري و پيگيري سايت خبري تابناك جهت حل مشكل اين عزيزان سپاسگذاريم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
captainpersian
20-07-2011, 12:19
خداکنه تا زمانی که ما تحویل میگریم اکثر این ایرادات برطرف شده باشه
دوستانی که جدید تحویل گرفته اند صدای موتور و کم کردن روغن رو مشاهده کرده اند یا نه؟
Ali
سلام
گرون تر که میخرن بله همین حدود
اما کلا اگه قصد فروش داری 2 پیشنهاد بهت میدم
فعلا تا 1 سال اینده خذید و فروش تیبا رو از سرت بیرون کن
چون نا اشنا هستن ملت و بازارش فعلا خوب نیست
2:اگه هرماشینی میخوای بفروشی و به قصد اون ثبت نام میخوای بکنی نه به قصد نگه داشتن
سفیدشو بگیر
چون تو بازار ارزونیو بیشتر میخوان تا رنگ متالیک
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
سلام
ممنون از شما
و اینکه تازه به جمعمون اضافه شدین
ازتون ممنونیم بابت عکس
لاستیک خودرو همون تحویلی کارخونس؟
اگه اشتباه نکنم همون بارزه درسته؟
ممنو از شما دوست عزیز.:40:بله همون بارزه به درد نخوره.منم میخوام عوضشون کنم
شما چی گفتی بهشون ؟
در ضمن اگه برات ممکنه لطف کن جواب پست 1726 من را بده.کنجکاوم حساب کنم ببینم تعزیرات زورش به سایپا رسیده یا نه. آخه داداشم می گفت به خاطر اختلاف قیمتهایی که تو فاکتورهاست جریمشون کردند
من ارديبهشت 88 ثبت نام كردم ، 2 تا دعوتنامه واسم اومد
اولي ارديبهشت 90 بود براي رنگ سفيد : پيش پرداخت = 5 ميليون ؛ هديه مشاركت = 1275000 تومن ، تخفيف = 500000 تومن ، تاخير در اعلام = 862000 تومن ، ما به تفاوت = 3973000 تومن ، قيمت تمام شده = 8973000 تومن .
كه من سفيد نخواستم . و دعوتنامه دومم هم بهم زنگ نزدن خودم زنگ زدم كلي قاطي كردم پشت تلفن گفتن بيا تا دعوتنامتو صادر كنيم (22 تير )، بهم فقط برگه واريز به بانكو دادن كه مبلغ 3894000 تومن بود ( رنگ نوك مدادي)- فكر كنم بعد از دعوتنانه اول جريمه تاخير ديگه بهم ندادن .
دعوت نامه اولی را خیلی دقیق و منصفانه حساب کردند و تا تاریخ 15 خرداد 90 برات سود در نظر گرفتند
اما دعوت نامه دوم را تا 15 مرداد حساب کردند ولی برات جریمه تاخیر در نظر نگرفتند. حدود 179000 تومنی میشه. جوری که من پرس و جو کردم حق چنین کاری را نداشتند. نمایندگی موظفه هر رنگی که مشتری میخاد تهیه کنه و تا زمانی هم که ماشین تحویل نشده برای مشتری تاخیر حساب میشه
در ثانی قبل از ارسال و چاپ دعوتنامه و فاکتور نمایندگی باید به صورت مکاتبه یا تلفنی با خریدار در مورد رنگ و بقیه آپشن ها توافق کنه
این مشکل اوناست که نمی تونند رنگ مورد نظر شما را تحویل بدند نه شما. مگه شما موقع ثبت نام رنگ خاصی انتخاب کرده بودی ؟
حالا اگه 179000 برات ارزش داره پیگیری کنی میتونی حقت را بگیری
موفق باشی
12:43 | 1390/04/29
توسط رییس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران صورت گرفت
تایید نقص فنی در خودروهای سایپا
پرشین خودرو: رییس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران درباره فراخوان خودروهای شركت سایپا گفت: این فراخوان به دلیل نقص در واشر ترمز خودروهای سایپا بوده است.
به گزارش «پرشین خودرو»، نظامالدین برزگری توضیح داد: ما براساس گزارشهای مردمی متوجه وجود نقص در برخی از خودروهای سایپا شدیم كه این موضوع را به مسوولان شركت اعلام كردیم.
او با اشاره به وجود نقص در واشر ترمز برخی از خودروهای سایپا افزود: بر اثر این نقص و به دلیل بیكیفیت بودن واشر ترمز، روغن ترمز این خودروها چكه كرده و باعث ایجاد مشكلاتی میشود.
برزگری با بیان این كه فراخوان خودروهای معیوب از سطح بازار امری طبیعی در سطح جهان است، اظهار كرد: البته نقص خودروهای سایپا را نباید خیلی بزرگ كرد، زیرا سیستم ترمز این خودروها به طور كلی مشكلی نداشته كه نقص در این خودروها را بتوان بازی با جان مردم توصیف كرد.
با تشکر از علی اقا
خدمت دوستان عزیزی که این مطلب رو مخونن عرض کنم که مواردی که در بالا ذکر شدن بصورت موردی بودن و شامل همه تیباها نشدن.مثلا ماشین من تحویل 13/2/90 بوده که هیچ کدوم از موارد بالا رو نداره.در ضمن مصرف سوخت من در شهر 7.05 شد.(326 کیلومتر 23 لیترسوزوند)
اینم یه عکس از تیبای خودم.من که واقعا ازش راضی هستم خیلی دوسش دارم.شتاب اولیش واقعا حرف نداره.من خودم با این تیبا 185 تا رفتم.با دنده چهارش تقریبا 165 تا رفت.به نطر من تو این قیمت محشره
دوست عزیز
میشه بگی قبلا چه ماشینی داشتی و تجربه رانندگی با چه خودروهایی را داری و از نظر شتاب تیبا را با چه ماشینی مقایسه می کنی ؟
ممنون میشم
دوست عزیز
میشه بگی قبلا چه ماشینی داشتی و تجربه رانندگی با چه خودروهایی را داری و از نظر شتاب تیبا را با چه ماشینی مقایسه می کنی ؟
ممنون میشم
من خودم تجربه رانندگی با L90.RIO.206.405 را داشتم.اتفاقا دیشب با یه دوستم که 405 داشت شتاب اولیش جا موند.خیلی حالش گرفته شد.من تقریبا با 10 ثانیه به سرعت 100 کلیومتر رسیدم.اما خوب حساب نکردم.همین یه دو روز منتظر باشید فیلم شتاب اولیه و حداکثر سرعت تیبا را براتون میارم:11:
captainpersian
20-07-2011, 18:42
دوستان جریان این اگهی همشهری چیه تحویل تیبا 900 هزار تومان زیر قیمت کارخانه؟
بد جور رو اعصابمه
کسی میتونه یه تحقیق بکنه؟
captainpersian
21-07-2011, 00:03
من خودم تجربه رانندگی با L90.RIO.206.405 را داشتم.اتفاقا دیشب با یه دوستم که 405 داشت شتاب اولیش جا موند.خیلی حالش گرفته شد.من تقریبا با 10 ثانیه به سرعت 100 کلیومتر رسیدم.اما خوب حساب نکردم.همین یه دو روز منتظر باشید فیلم شتاب اولیه و حداکثر سرعت تیبا را براتون میارم:11:
جدی شتاب اولیه 405 رو زد؟؟ اگر اینجور باشه پس از خوبه البته شرایط وزن و .... باید مورد نظر داشت
من تجربه رانندگی با ریو .l90 405 و 206 تیپ 2 و 5 داشتم
از لحاظ شتاب به شکل زیر
1)206 تیپ 5
2)ریو
3)l90
206(4 تیپ 2
5)405
6)پرشیا
زیاد به اعداد ارقام منتشر شده از کارخانه توجه نکنید چون واقعی نیستند و بستگی به شرایط اب و هوا ارتفاع از سطح دریا و نوع بنزین /....دارد
فقط اگر اسیب به موتور ماشین نمیرسه .از صفحه کیلومتر ماشین بگیر هنگام شتاب اولیه با شیشه بالا که صدای موتور هم شنیده بشه ممنون
جدی شتاب اولیه 405 رو زد؟؟ اگر اینجور باشه پس از خوبه البته شرایط وزن و .... باید مورد نظر داشت
من تجربه رانندگی با ریو .l90 405 و 206 تیپ 2 و 5 داشتم
از لحاظ شتاب به شکل زیر
1)206 تیپ 5
2)ریو
3)l90
206(4 تیپ 2
5)405
6)پرشیا
زیاد به اعداد ارقام منتشر شده از کارخانه توجه نکنید چون واقعی نیستند و بستگی به شرایط اب و هوا ارتفاع از سطح دریا و نوع بنزین /....دارد
فقط اگر اسیب به موتور ماشین نمیرسه .از صفحه کیلومتر ماشین بگیر هنگام شتاب اولیه با شیشه بالا که صدای موتور هم شنیده بشه ممنون
آره دوست عزیز خودم با 405 مسابقه کردم کاملا جا موند.خوب معلومه وزن تیبا کمتره.خیلی هم فاصله داشتیم. و صدای موتورش خیلی حال میده وقی فشار موتوراز 4 بیشتر میشه انگار سوت میکشه خیلی حال میده. از اون به بعد خیلی به تیبا علاقمند شدم.خودم تو جاده با تیبا 185 تا رفتم اصلا احساس ترس نداشم.ولی یادمه با 206وl90 که از 170 تا که بیشتر میشد خیلی احساس ترس میکردم انگار داره پرواز میکنه ولی با تیبا همچین حسی نداشتم.تو جاده خیلی نرمه.
دوستان به شماره شاسي ثبت شده روي كارت نارنجي خود توجه كنيد اگه مثل كارت من شماره شاسي با حرف s شروع نشده باشه ( s581009000xxxx) بايد تعويض نمايد.من ديروز براي سرويس اوليه تو تعميرگاه مركزي دچار مشكل شدم.
TIBA-NAVID
21-07-2011, 07:16
lممنونم ازتون از طرف دوستان.
اما خواستم بهتون خاطر نشان کنم که ماشینتونوچند وقته تحویل گرفتین!
امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد.
سلامت باشی دوست خوبم.
اما حالا آب بندی نمیکنین تو فصل به این گرمی.
اقلا دیگه رو موتورش فشار بیش از حد نیارین این مدلی!
شتاب 0 تا 100 اونم الان؟
از ماشینتون سیر شدین؟:18:
[/FONT][/SIZE][/FONT]
دعوت نامه اولی را خیلی دقیق و منصفانه حساب کردند و تا تاریخ 15 خرداد 90 برات سود در نظر گرفتند
اما دعوت نامه دوم را تا 15 مرداد حساب کردند ولی برات جریمه تاخیر در نظر نگرفتند. حدود 179000 تومنی میشه. جوری که من پرس و جو کردم حق چنین کاری را نداشتند. نمایندگی موظفه هر رنگی که مشتری میخاد تهیه کنه و تا زمانی هم که ماشین تحویل نشده برای مشتری تاخیر حساب میشه
در ثانی قبل از ارسال و چاپ دعوتنامه و فاکتور نمایندگی باید به صورت مکاتبه یا تلفنی با خریدار در مورد رنگ و بقیه آپشن ها توافق کنه
این مشکل اوناست که نمی تونند رنگ مورد نظر شما را تحویل بدند نه شما. مگه شما موقع ثبت نام رنگ خاصی انتخاب کرده بودی ؟
حالا اگه 179000 برات ارزش داره پیگیری کنی میتونی حقت را بگیری
موفق باشی
رفتم نمايندگي بهم گفتن بعد از دعوتنامه اول سود مشاركت از 12 % ميشه 10 % و جريمه تاخير هم بعد از دعوتنامه دوم ديگه بهتون داده نميشه چون ما يكبار اعلام كرديم خودتون نخواستين .
این ماشین رو به چه امیدی زدن؟فکر چی کردن ؟پول یه کمری رو باید بدیم تیبا بخریم :2:
رفتم نمايندگي بهم گفتن بعد از دعوتنامه اول سود مشاركت از 12 % ميشه 10 % و جريمه تاخير هم بعد از دعوتنامه دوم ديگه بهتون داده نميشه چون ما يكبار اعلام كرديم خودتون نخواستين .
مشکل اینجاست که شما تایید کردی و دعوتنامه چاپ شده و فرستادند
یه چیزی برای من جای سوال داره
تو فراخوان خود سایپا که تو سایتش زده برای مشکل ترمز خودروهای بین تارخ 21/2/90 تا 16/4/90 را فراخوان کرده
اما تو مصاحبه دیشب که از 20:30 پخش شد و سایتهای خبری و کلا همه جا به غیر از سایت سایپا گفته شده تولیدات بین 21/2/90 تا 16/3/90
یعنی یه ماه اختلاف
کسی می دونه دلیلش چیه ؟
TIBA-NAVID
21-07-2011, 12:48
سلام
در مورد خودروی من روز 22 تیر فاکتور شده و با شماره مربوطه سایپا که تماس گرفتم گفتند با باربری تماس بگیرم که چرا تا به حال تحویل نشده است.
تماس که گرفتم گفتند برگه ی خودرو تحویل ما شده اما خود خودرو را هنوز ندادند که ما تحویل دهیم....
من که ازینکه خودرو را به باربری ندادند خوشحال شدم.
امیدوارم دلیلش همین مساله و بررسی مجدد قبل از تحویل به مشتری باشد....
حالا اینکه فرمودند خودروهای تولیدی تا 16 تیرماه ... نمیدونم آیا خودرویی که مثلا اول مرداد هم تحویل بشه شاملش خواهد شد یا نه
فعلا به نظرم تحویل ندادن خودرو به باربری بعد 10 روز بی ربط نیست به این موضوع....
ess_1362
21-07-2011, 15:39
یه چیزی برای من جای سوال داره
تو فراخوان خود سایپا که تو سایتش زده برای مشکل ترمز خودروهای بین تارخ 21/2/90 تا 16/4/90 را فراخوان کرده
اما تو مصاحبه دیشب که از 20:30 پخش شد و سایتهای خبری و کلا همه جا به غیر از سایت سایپا گفته شده تولیدات بین 21/2/90 تا 16/3/90
یعنی یه ماه اختلاف
کسی می دونه دلیلش چیه ؟
سلام
احتمالا اشتباه چاپی بوده
از این موارد پیش میاد مخصوصا در دبیرخانه و رسانه ها هم به دنبال همین موضوع می گردن و از عمد متاسفانه اگر هم دقیقش را بدونند اصلاحش نمی کنند تا یکجوری جو به هم بریزه و مخاطب جذب کنند و حالا هر اتفاقی می خواد بیافته به درک بیافته:31:
این اتفاق وحشتناک یکبار برای خودم در اداره پیش آمد که طی یک فراخوان دبیرخانه سازمان تاریخ 31/10 را اشتباها 31/12 تایپ کرد و تقریبا تمام استان به داشت به هم می ریخت و من هم هر شب از ناراحتی خوابم نمی برد
البته این موضوع را میشه یک سیاست رسانه ای معکوس در روابط عمومی سایپا هم اعلام کرد که روابط عمومی این شرکت با درج عمدی این اشتباه قصد داره فشار عمومی را تا حد ممکن کمرنگ کنه
سلام
در مورد خودروی من روز 22 تیر فاکتور شده و با شماره مربوطه سایپا که تماس گرفتم گفتند با باربری تماس بگیرم که چرا تا به حال تحویل نشده است.
تماس که گرفتم گفتند برگه ی خودرو تحویل ما شده اما خود خودرو را هنوز ندادند که ما تحویل دهیم....
من که ازینکه خودرو را به باربری ندادند خوشحال شدم.
امیدوارم دلیلش همین مساله و بررسی مجدد قبل از تحویل به مشتری باشد....
حالا اینکه فرمودند خودروهای تولیدی تا 16 تیرماه ... نمیدونم آیا خودرویی که مثلا اول مرداد هم تحویل بشه شاملش خواهد شد یا نه
فعلا به نظرم تحویل ندادن خودرو به باربری بعد 10 روز بی ربط نیست به این موضوع....
نوید جان
باید عرض کنم که با تجربیاتی که من تو این مدت بدست آوردم و پرس و جو از اهل فن و افراد درگیر در مسایل نمایندگی و ... باید عرض کنم که وقتی خودرو تولید شد و مهر کنترل کیفیت گرفت و وارد انبار شد اگه حتی آماده انفجار هم باشه محاله دیگه به خط تولید برگرده و رسیدگی به مشکلاتش مربوط به نمایندگی میشه
با مشخص شدن ايراد ترمز ، حالا معلوم شده چرا اقاي بندري در مورد علت توقف تحويل خودرو در ماه قبل جواب نمي داد.
دوستان كسي از اقاي بندري خبر نداره ؟مدتي است پيداش نيست . هميشه اطلاعات مفيدي در اختيار بقيه مي گذاشت.
طبق آخرین آماری که در سایت سایپا اعلام شده در سال 90 تا تاریخ 28/4/90 تعداد 8926 عدد تیبا تولید شده و با توجه به تولید تعداد 4973 عدد در سال 89 در مجموع تا این تاریخ 13899 عدد تیبا تولید شده است
TIBA-NAVID
21-07-2011, 17:41
نوید جان
باید عرض کنم که با تجربیاتی که من تو این مدت بدست آوردم و پرس و جو از اهل فن و افراد درگیر در مسایل نمایندگی و ... باید عرض کنم که وقتی خودرو تولید شد و مهر کنترل کیفیت گرفت و وارد انبار شد اگه حتی آماده انفجار هم باشه محاله دیگه به خط تولید برگرده و رسیدگی به مشکلاتش مربوط به نمایندگی میشه
چی بگم علی جان.
گفتم یه درصد شاید متحول شده باشن.
ماشین من 22 ماه فاکتور شده و دقیقا یه چند روز بعد از آخرین روز این فراخوان هست...
حالا خدا میدونه من لب مرز هستم.
نیستم
مجدد بررسی کردن.
نمیکنن.
میگن ولش.
و ...
اما چیزی که اون باربری و اون مسئول سایپا که شمارش هم اینجا هست بهم گفت این بود که باید 2 روز بعد تحویلتون میشد
البته اگر تحویل باربری میشد
اما باربری گفت تا الان فقط برگشو دادن و ماشینو اصلا ندادن که ما طبق تعهد ظرف اون مدت برسونیمش...
حالا دلیل تاخیر 10 روزه در تحویل به باربری وقتی همه چی حاضره چیه من نمیدونم والا ...
دوستان در مورد دزدگیر مناسب تیبا کسی به نتیجه رسیده،اگر مدل و قیمت هم بفرمایید ممنون میشم.در مورد لاستیک کومیتسوموتو ژاپن اطلاع دارین؟
دوستان كسي از اقاي بندري خبر نداره ؟مدتي است پيداش نيست . هميشه اطلاعات مفيدي در اختيار بقيه مي گذاشت.
فکر کنم بنده خدا را گرفتنش
خدا کمکش کنه:27:
lممنونم ازتون از طرف دوستان.
اما خواستم بهتون خاطر نشان کنم که ماشینتونوچند وقته تحویل گرفتین!
امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد.
سلامت باشی دوست خوبم.
اما حالا آب بندی نمیکنین تو فصل به این گرمی.
اقلا دیگه رو موتورش فشار بیش از حد نیارین این مدلی!
شتاب 0 تا 100 اونم الان؟
از ماشینتون سیر شدین؟:18:
ممنون دوست گلم همینطور که قول داده بودم اینم از فیلم شتاب اولیه تیبا.من خودم تنها بودم با یه دست فیلم میگرفتم با یه دستم...اما زیاد بهش فشار نیاوردم.دوست عزیز من 2 ماهی میشه تحویل گرفتم خیلی وقته آب بند شده مشکلی پیش نمیاد.
اینم از فیلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TIBA-NAVID
22-07-2011, 07:53
من همیشه از توضیحاتی که ایشون(آقای بندری) میدادن استفاده میکردم و اکثر صحبتاشون رو واقعا کمک کننده میدونستم
اما در قضیه ای که 1 ماه پیش مطرح کردن (همون توقف خط تولید و عدم عرضه به بازار به علتی که هیچ وقت نگفتند)
واقعا به ایشون انتقاد دارم
کاش ایشون که نمیتونستن صحبت بکنن و توضیح بیشتر بدن اصلا جوابی به دوستمون نمیدادن و حرفشم به میون نمیکشیدن وقتی نمیتونن دلیل رو بگن و فقط میتونن سربسته بگن که چنین شد اما چرا جواب هیچ ...
این صحبت کردن و توضیح ندادن اگر دوستان یادشون باشه دغدغه شدیدی برای همه درست کرد و تا جایی پیش رفت که هر روز چندین نفر به عناوین مختلف سوال مطرح میکردند از ایشون و از مردم اصرار و از ایشون انکار و عدم امکان پاسخگویی ....
خوب وقتی اینقدر فشار به کارکنان سایپا زیاده انتظار شفافیت رو نمیشه داشت ....
کاش اون زمان جواب اولیه رو هم به اون دوست نمیدادن...
همون طور که دیدیم زمان مشخص کرد قضیه چی بوده
خورشید پشت ابر نمیمونه
خدا عاقبت این طرز مدیریت کشور که به کارمند خودشونم رحم نمیکنن و به دنبال اینن که مشکلات گفته نشه و هیچ انتقادی نباشه رو بخیر کنه
واقعا از آقای بندری ممنونم اما این نقدو به ایشون داشتم و گفتم بگم که ای کاش مطلبی رو که آیندش رو که نگاه میکنن نمیتونن با توجه به جو سایپا توضیح بیشتر بدن اصلا مطرحش نکنن
مطمئنم اون مطرح کردن باعث شد هر کدوممون یه فکر و خیال بدی بکنیم ....
بازم ممنون
به امید برگشت دوباره ایشون
free_rockboy
22-07-2011, 10:28
با تشکر از علی اقا
خدمت دوستان عزیزی که این مطلب رو مخونن عرض کنم که مواردی که در بالا ذکر شدن بصورت موردی بودن و شامل همه تیباها نشدن.مثلا ماشین من تحویل 13/2/90 بوده که هیچ کدوم از موارد بالا رو نداره.در ضمن مصرف سوخت من در شهر 7.05 شد.(326 کیلومتر 23 لیترسوزوند)
یعنی قبلا بیشتر میسوزوند؟
الان ماشینتون چقدرکار کرده؟
TIBA-NAVID
22-07-2011, 11:06
سلام دوستان
راستی اگه ممکنه تیبا داران عزیز نظرشونو در مورد مطلب زیر بفرمایند
خواهشا اگر ممکنه دقیق حساب کنین و چشمی و حدسی نظر ندین.
مطلبی که میگم اینه:>
من در مورد مصرف تیبا جدیدا با چند نفر خیلی مفصل صحبت کردم
چون قبلا یه سری صحبت اینجا دیده بودم که میگفتن مصرفشون زیاد بوده
این چند نفر که همشون چند هزار راه رفته بودن واقعا از مصرفش تعریفی نبود که نگن
یعنی واقعا خوشحال شدم
صحبتایی میگفتن که واقعا خیلی راضی کنندس
هم در مورد آینده ی تیبا امیدوار کنندس و مطمئنا قیمتش این نخواهد موند( در جریان هستین که حرف و حدیث هایی مبنی بر بنزین 1000 تومانی به گوش میرسد و همیشه قبل از هر تغییری همین شایعات میومد و تکذیب میشد
بعد یکی 2 ماه میدیدیم آخرش همون شایعات اجرا میشدن!!!!!)
من با این افراد که اخیرا صحبت کردم همشون تو شهر مصرف حدود 6 6.5 رو با کولر میگفتن و خارج شهر رو هر 2 نفر حدود 6 و یک نفر مصرف زیر 6 رو میگفت
خوب مسلمه که ما در ایران ماشینی با این مصرف در کلاس خودرویی سدان نداریم
یه ام وی ام هست و ماتیز که توی کلاسی هستن که خیلی کم مورد پسندن
اما تیبا توی کلاسی هست که توی ایران این کلاس طرفدار زیاد داره
ال 90 و ریو مثلا تو این کلاسن
اما مصرف تیبا اگر این تجربیات درست باشه خیلی کمتره
خلاصه بگم
اگر بخواد بنزین ازینی هم که الان هست داغون تر بشه اوضاعش
همون بلایی که الان سر 405 و سمند اومده تو بازار سر مابقی خودروهای با مصرف بالاتر خواهد اومد
از نظر من سمند واقعا شاید از خیلی نظرها کم نظیر هست اما به خاطر مصرفش الان واقعا بازارش افتضاح داره میشه هر روز
اگه این جور پیش بره کم کم این ماجرا دامن خودروهای رده مصرفی بعدو هم خواهد گرفت و قیمتشون تلپی میفته پایین!!!! چیزی که الان تو بازار در مورد برخی خودروها داره اتفاق میفته مثل آب خوردن
خواستم دوستان اگر اندازه گیری دقیق کردن از مصرف داخل شهر و خارج شهر و ترکیبی تیباشون برامون بگن.
نکته ی دیگه ای بگم که با صحبتی که با یک فرد مطلع کردم
تیبا و ریو و چند خودروی دیگه بعد از 5000 کیلومتر مصرفشون به مصرف ایده آل و استانداردشون میرسه و کاهش پیدا میکنه
و حرفی که قبلا میزدم رو تایید کرد.
حالا اگه دوستان عملی تجربشونو بگن ممنون میشیم.
بینهایت متشکر
نوید جان
این حرفتون اشتباه هست
کلا سالن روتوش با هزینمه میلیاردی برای همین موارد ساخته شدهخ
TIBA-NAVID
22-07-2011, 15:42
این حرفتون اشتباه هست
عرض سلام مخصوص خدمت آقای بندری عزیز
واقعا ازینکه دوباره مطلب گذاشتین به شخصه خوشحال شدم.
در مورد تاخیر در تحویل خودرو من به باربری هم ظن من همین مطلب و بازبینی مجدد بود اما خوب با توجه به دیده هایی که در شرکت های دیگر ایران و بعضا سایر محصولات همین شرکت سایپا قبلا دیده ایم ایشون هم این صحبت رو کردند.
واقعا از این مورد که فرمودید و جدی تر شدن بازبینی و کنترل کیفیت محصولات خوشحال شدم.
امیدوارم از صمیم قلب که این پروژه و سایپا کاشان به عنوان پیشتاز و الگوی سایر شرکت های ایران مطرح بشه و برای سایرین الگو باشه.
با فرمایش شما ظن من بر اینکه دلیل تاخیر در تحویل خودرویی که فاکتور شده است به باربری تقویت شد.
بازم ممنون
به امید حضور پررنگ شما و استفاده هرچه بیشتر از صحبتای شما.
فعلا در تعطیلات تابستانی هستیم ولی همکاران ما در بخش اداره تحویل تعصیلات تابستونیشون کنسل شده تا ماشین های مشتریان رو بفرستند
بعد از تعطیلات شماره مشتری تون رو برام بفرستید تا با توجه به لینک های ارتباطی جدید که با همکارانم در اداره تحویل ایجاد شده
شاید بتونم براتون کاری انجام بدم
البته به هیچ وجه قول نمیدم
TIBA-NAVID
22-07-2011, 18:58
فعلا در تعطیلات تابستانی هستیم ولی همکاران ما در بخش اداره تحویل تعصیلات تابستونیشون کنسل شده تا ماشین های مشتریان رو بفرستند
بعد از تعطیلات شماره مشتری تون رو برام بفرستید تا با توجه به لینک های ارتباطی جدید که با همکارانم در اداره تحویل ایجاد شده
شاید بتونم براتون کاری انجام بدم
البته به هیچ وجه قول نمیدم
از لطف ومحبت شما ممنونم.
سلامت باشین
این حرفتون اشتباه هست
یکی از منابع من گفته خودتون بود.
من برای مورد تعویض اگزوز و راو و دسته موتور از شما سوال کردم که آیا خودروهایی که تو کارخونه مونده و مشکل دارند قبل از تحویل به نمایندگی اصلاح می شند که شما جواب دادی نه
البته احتمال دادی نه. شاید اون نفری که مثل کش میمونده را پیدا کردی.
در کل از زحماتت تشکر می کنم.
پست شماره 1347
با سلام خدمت آقای بندری عزیز
خواستم بدونم خودرو هایی که تو کارخونه مونده و بارگیری نشده و مشکلات اگزوز و دسته موتور و رام زیر موتور در آنها وجود دارد آیا در همان کارخانه قبل از ارسال دوباره به خط تولید برگردانده می شه و اصلاح می شه یا اینکه ارسال میشه و نمایندگی باید نسبت به تعویض اقدام کنه؟
مورد دوم اینکه از چه تاریخی در شرکت دیگه خودرویی با اگزوزها دسته موتورهای قبلی تولید نشده؟
پست شماره 1348
خوذور های تولید مدل 90 این مشکل رو ندارن
و اینکه آیا خودرو های جا مانده از تولید سال 89 این اصلاحات روشون انجام بشه
بعید میدونم چون قسمت روتوش به این کار نمیرسه و به احتمال بالا این کار در نمایندگی ها انجام میشه
باید نفرشو پیدا کنم بپرسم(البته اگر پیداش کنم چون مثل کش هست!!!!)
اینم فیلم شتاب اولیه تیبا.اما من زیاد بهش فشار نیاورد.اما فکر کنم با 10ثانیه تونست به 100....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
captainpersian
23-07-2011, 07:48
سلام دوستان
این چند تا عکسی که براتون گذاشتم به خاطر ذکر چند مطلب هستش
مطلب اول دیدن خودرو از زوایا مختلف و مطلب دیگه تاریخ تولید و تحویل خودرو هستش
این عکس ها برای همین امروز 1.05.1390 است و چیز جالبی که نظر من رو جلب کرد تاریخ ساخت خودرو می باشد
به 2 عکس ابتدا اگر نگاه کنید روی برگه تاریخ 3.2.1390 ذکر شده
این یعنی هنوز خودرو هایی که در حال تحویل هستن تولید ماه اردیبهشت هستش!!!؟و تعداد انبوهی از تولید هنوز در پارکینگ سایپا خاک میخوره؟
خدا کنه که پس معایب و ایراداش رو برطرف کرده باشند و دلیل این باشه که ماشین تولید اردیبهشت تحویل مرداد میخواد بشه
مورد بعدی اینکه نوع لاستیک به کار رقته مارک یزد تایر بود!!مدل Venus
من که تا به حال ندیده بودم
به هر حال من برای کار دیگه امروز صبح نمایندگی سایپا بودم(نمایندگی زینعلی-بالاتر از میدان ملت-شمس اباد -زیر بزرگراه همت) که این عکس ها رو براتون گرفتم .
در پایان امیدوارم سیتم تعلیق و جلوبندی تیبا با پراید متفاون باشه وگرنه بسار بسیار به مشکل برخواهد خورد
Ali
farzad irani
23-07-2011, 08:19
دوستان در مورد دزدگیر مناسب تیبا کسی به نتیجه رسیده،اگر مدل و قیمت هم بفرمایید ممنون میشم.در مورد لاستیک کومیتسوموتو ژاپن اطلاع دارین؟
قبلا نوشته بودم که من یه ماجیکار مدل 339 تصویری از نمایندگی ماجیکار توی رباط کریم روی تیبام نصب کردم قیمت اصلی حدود 195 بود که چون نمایندگی دوستم بودم 185 تومان برام حساب کرد.سوکت پرایدهای جدید با تیبا یکیه و مشکلی نداره.
دوستان به شماره شاسي ثبت شده روي كارت نارنجي خود توجه كنيد اگه مثل كارت من شماره شاسي با حرف s شروع نشده باشه ( s581009000xxxx) بايد تعويض نمايد.من ديروز براي سرويس اوليه تو تعميرگاه مركزي دچار مشكل شدم.
دوست عزيز چه مشكلي پيش مياد؟؟
كارتو انجام ندادن؟
چي كار بايد كرد؟؟براي من هم sنداره.شنبه بايد ببرم سرويس اوليه!!!!!!!!!!!!!!:(
امروز شنبه است ماشین رو به باربری هم ندادن مسئول سایپا کاشان گفت اخر هفته دستتون میرسه
بنظرتون کارت ماشین و سایر مدارک کی میرسه؟
اقا نوید قیمت لاستیکهایی که گفتین چقدر است حدودا؟
یعنی قبلا بیشتر میسوزوند؟
الان ماشینتون چقدرکار کرده؟
نه منظورم این بود که محاسبه کردم جواب این عدد شد و قبلا مصرف شهری رو حساب نکرده بودم .ولی فکر کنم مصرف نسبت به روزای اول اومده پایین تر.
980 کیلومتر.
سلام دوستان
این چند تا عکسی که براتون گذاشتم به خاطر ذکر چند مطلب هستش
مطلب اول دیدن خودرو از زوایا مختلف و مطلب دیگه تاریخ تولید و تحویل خودرو هستش
این عکس ها برای همین امروز 1.05.1390 است و چیز جالبی که نظر من رو جلب کرد تاریخ ساخت خودرو می باشد
به 2 عکس ابتدا اگر نگاه کنید روی برگه تاریخ 3.2.1390 ذکر شده
این یعنی هنوز خودرو هایی که در حال تحویل هستن تولید ماه اردیبهشت هستش!!!؟و تعداد انبوهی از تولید هنوز در پارکینگ سایپا خاک میخوره؟
خدا کنه که پس معایب و ایراداش رو برطرف کرده باشند و دلیل این باشه که ماشین تولید اردیبهشت تحویل مرداد میخواد بشه
مورد بعدی اینکه نوع لاستیک به کار رقته مارک یزد تایر بود!!مدل Venus
من که تا به حال ندیده بودم
به هر حال من برای کار دیگه امروز صبح نمایندگی سایپا بودم(نمایندگی زینعلی-بالاتر از میدان ملت-شمس اباد -زیر بزرگراه همت) که این عکس ها رو براتون گرفتم .
در پایان امیدوارم سیتم تعلیق و جلوبندی تیبا با پراید متفاون باشه وگرنه بسار بسیار به مشکل برخواهد خورد
Ali
(با شرمندگی اصلاح می کنم) captainpersian عزیز
مگه نمی دونستی ؟فکر کردی من برا چی تا الان صبر کردم و ماشینو تحویل نمی گیرم؟
اگه مثلا شما الان رنگ سفید تحویل بگیری و به شما ماشین تولید فروردین و حتی مدل 89 دادند نباید زیاد تعجب کنی
مثلا دوست گرامی آقای e_hsanاواسط تیر ماه خودرو را تحویل گرفتند با رنگ مشکی و شماره شاسی s5810089002721 که نشون میده 2721 امین تیبای تولیدی به ایشون تحویل داده شده که تولید سال 89 است.
در مورد دیگه مطمعن باش سیسنم جلو بندی و تعلیق مال پراید نیست و تقریبا با ریو یکیه
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
قبلا نوشته بودم که من یه ماجیکار مدل 339 تصویری از نمایندگی ماجیکار توی رباط کریم روی تیبام نصب کردم قیمت اصلی حدود 195 بود که چون نمایندگی دوستم بودم 185 تومان برام حساب کرد.سوکت پرایدهای جدید با تیبا یکیه و مشکلی نداره.
آقا فرزاد میشه شما که نوک مدادی تحویل گرفتی و اواسط تیر ماه هم بود بگی شماره شاسی ماشینت چه عددیه ؟
captainpersian
23-07-2011, 10:28
نوید جان مگه نمی دونستی ؟فکر کردی من برا چی تا الان صبر کردم و ماشینو تحویل نمی گیرم؟
اگه مثلا شما الان رنگ سفید تحویل بگیری و به شما ماشین تولید فروردین و حتی مدل 89 دادند نباید زیاد تعجب کنی
مثلا دوست گرامی آقای e_hsanاواسط تیر ماه خودرو را تحویل گرفتند با رنگ مشکی و شماره شاسی s5810089002721 که نشون میده 2721 امین تیبای تولیدی به ایشون تحویل داده شده که تولید سال 89 است.
در مورد دیگه مطمعن باش سیسنم جلو بندی و تعلیق مال پراید نیست و تقریبا با ریو یکیه
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
آقا فرزاد میشه شما که نوک مدادی تحویل گرفتی و اواسط تیر ماه هم بود بگی شماره شاسی ماشینت چه عددیه ؟
علی جان من علی هستم نوید اونیکی دوستمونه شماره شاسی این تیبا که من عکسش گذاشتم 6171 تازه تولید اول اردیبهشته
farzad irani
23-07-2011, 10:37
من گفته بودم سفید تحویل گرفته ام:13:
توی سند خودرو چیزی بنام شماره شاسی نداریم
شماره شناسایی:s5810090010367
حضور دوست گرامی captainpersian عرض کنم که مورد اول با شرمندگی در پست اصلاح شد.
اما در مورد ماشینی که شما ازش عکس گرفتی بگم که طبق برآورد من تولید اردیبهشت یا فروردین ماهه
دوست عزيز چه مشكلي پيش مياد؟؟
كارتو انجام ندادن؟
چي كار بايد كرد؟؟براي من هم sنداره.شنبه بايد ببرم سرويس اوليه!!!!!!!!!!!!!!:(
اگه میتوانی تا بعد از تعطیلاات سایپا صبر کن.
1-کارت های با ایراد مشابه حتی امثنی ان نیز با همان ایراد صادر میشود.
2-قرار است ایراد فوق توسط سایپا حل شود.
3-تعمیرگاه مرکزی شماره 1 بیش یک بار بصورت اظطراری به این نوع خودرو ها سرویس نمی دهد.
4- پنج نمایندگی از تعویض کارت معیوب من خوداری کردند.
امير رسول
23-07-2011, 12:59
(با شرمندگی اصلاح می کنم) captainpersian عزیز
مگه نمی دونستی ؟فکر کردی من برا چی تا الان صبر کردم و ماشینو تحویل نمی گیرم؟
سلام ماشين من سفيد تو تيرماه تحويل گرفتم و تاريخ توليدشم خرداد 90
امير رسول
23-07-2011, 13:10
امروز شنبه است ماشین رو به باربری هم ندادن مسئول سایپا کاشان گفت اخر هفته دستتون میرسه
مدارك ماشين من زودتر از خوده ماشين اومد . ماشاءالله سايپا خوش قول هستش كه يك مدتي الاف تون كنه
Milo.Metallboy
23-07-2011, 13:20
تو تمام زنگیم ماشین به این زشتی ندیدم. مخصوصا عقبش. شبیه به شوخی میمونه تو طراحی
captainpersian
23-07-2011, 13:27
تو تمام زنگیم ماشین به این زشتی ندیدم. مخصوصا عقبش. شبیه به شوخی میمونه تو طراحی
شاید پراید و پیکان اینا دیدی
عادت میکنی عزیزم.برات قابل حضم میشه.هنوز مونده خیلی چیزا بفهمی
من خودم هنوز تیبا ندارم .کار به موارد فنی هم ندارم
اما ظاهر این ماشین از خیلی ماشینهای زیر 20 میلیون تومان سر تره
نکنه شما در 405 ال90 ریو و حتی این 207 جدید چیز شاهکاری پیدا کردی که به نظر شما تیبا یه شوخی تلقی میشه!!!!
TIBA-NAVID
23-07-2011, 13:36
چه جالب! منم تو تمام عمرم آدمای با سلیقه شما زیاد نشده ببینم...یعنی زیاد یافت نمیشن !
دیگه تیبا برا هرچیزش حرف و حدیث الکی ساخته باشن که تقریبا الان خیلی ازون حرف و حدیثا هم میبینیم ساختگی هستن تو ظاهرش گمون نکنم کسی حرفی داشته باشه
نگاهش به ریو و ال 90 می ارزه.
همون عقب تیبا هم باید توجه داشت که شدیدا از مزدا 323 اقتباس شده طراحیش.نکته جالب اینه همه از طراحی مزدا تعریف میکنن و هیچ انتقادی هم بهش نیست.
اما اینجا ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هرحال خیلی ازین مسائل باید بهش به سبک همون پیام بازرگانی نگاه کرد...
هدفمند هستند بعضی از صحبتا و هدفدار هستن...البته متاسفانه
در کل ظاهرا هر از گاهی افرادی به سبک پیام بازرگانی سر از تاپیک تیبا در میارن که همین جوری محض پیام بازرگانی یه مطلب طنزی هم میگن.اهمیتی نداره.
جالبی تاپیک تیبا اینه که با این همه مراجعه کننده و فرد دارنده تیبا و کارشناس که داره هر از گاهی یکی دو تا پیام بازرگانی هم وسط بحث ها پخش میشن:31:
در کل سلامت باشید
captainpersian
23-07-2011, 13:41
جناب بندری
سلام
در مورد سیستم تعلیق و جلوبندی اطلاعات دارین؟
چند درصد تیبایه؟ یا بیشتر گرایش به ریو و پرایده داره؟
TIBA-NAVID
23-07-2011, 13:46
........
سلام به شما
منم با باربری الان تماس گرفتم
گفت هنوز تحویل نشده
وخودش هم قبل ازینکه من چیزی بگم گفت چون فاکتور 22 ماه شده و هنوز ندادنش
احتمال زیاد مشکل بوستر ترمز داشته و نگه داشتنش تا تعویضش کنن و بعد بدنش به ما
حالا این اینجوری گفت
نمیدونم دیگه
.....
اما بخش دوم صحبتم
در مورد لاستیک ها گزینه های بهتر و مناسب تر برای تیبا قیمتاشو مینویسم:
185/70/13 : هانکوک کره :حدود 150-155 تومان تویو ژاپن:160-165 تومان دو برندی که بهترین ها بودن.هانکوک خیلی نرم تره و البته به همون نسبت عمر تویو بیشتره.اما در کل بهترین برند ها هستن.
و اما شماره ی بعدی که برای تیبا جزو بهترین هاست:
185/65/13 : هانکوک : بازم حدود قیمت هانکوک بالا رو داره/ تویو : حدود 170
قیمت لاستیک های ایرانی محض اطلاع:
بارز : حدود 120
یزد تایر : حدود 110-115
در نگاهی که از نزدیک داشتم و مقایسشون کردم با خارجیا
و با صحبتایی که با افرادی که باهاشون کار کردن داشتم نتیجه اینا هستن:
بارز:خیلی خیلی لاستیک خشک و سفتی هست.هم جلوبندی رو احتمالا براش بد هست با اون خشکی که بارز داره.هم ماشین یه مقدار بد نشین میشه و چسبندگی نداره و .....
نکته در مورد بارز :میگن پول مارک و تبلیغشو میگیره و واقعا یزد تایر خیلی ازش بهتر و نرم تره.اینو واقعا خودم دیدم.بارز واقعا اشغال بود.
کویر: میگن کویر باز از بارز بدتره ....
یزد تایر:
هم صحبت که کردم ازش بیشتر تعریف کردن.
هم مقایسش که کردم نسبت به بارز واقعا نرم تره.
حتی یه مدل 170/70/13 جهت دار هم داشت که خوش طرح هم بود نسبتا.
که البته شرکت طرح جهت دارشو نمیذاره گمونم.
اما در کل درسته قیمتش از بارز کمتره اما کیفیتش واقعا از همه ایرانیا بهتره.
و لاستیک نرم خوبیه.
اما خوب در مقایسه با خارجیا بازم خیلی فاصله داره
هرچند واقعا طرح جهت دار و حتی طرح معمولی یزد تایرو که دیدم تو سایز همین 175/70/13 خوب بوده.
حداقل در مقایسه با اون بارز که مثل سنگ میمونه خیلی خیلی بهتر بود.
فقط بگم که لاستیک 175/70/13 هانکوک دور سفیده و 185/65/13 ش نه.
در کل از نظر کیفیت تو ایرانیا یزد بهترینه.
اما بازم در قیاس با خارجیا خیلی فاصله داره اما نه مثل بارز که تفاوتش مطمئنا برا کسی که عوضش کنه تو نرمی از زمین تا آسمون تفاوتش به چشم میاد.
بارز واقعا داغونه .هم وصفشو شنیدم هم از نزدیک زیارتش کردم.
مثل سنگه ... داغون میکنه هم جلوبندیو هم ماشینو سفت میکنه ...
farzad irani
23-07-2011, 16:38
معمولا اینطور مطالب غیر فنی از کسانی که استدلال قوی ندارند و میخوان جو درست کنند صادر میشه، شما میتونی سلیقه خودترو برا خودت نگه داری ولی لازم نیست اونو به دیگران القا کنی
فروش فوری «تیبا» کلید خورد
پرشین خودرو: فروش فوری خودرو "تیبا" به قیمت 116 میلیون و 350 هزار ریال آغاز شد.
به گزارش «پرشین خودرو»، در این فروش، شرکت سایپا محصول کاملا ایرانی خود را 30روزه تحویل خریداران می دهد. محصول "تیبا" در این فروش فوری از نوع اس.ایکس(SX) است.
براساس این گزارش، شرکت سایپا محصول "تیبا" را برای تحویل در ماه های شهریور، مهر، آبان، آذر، دی، بهمن و اسفند 1390 پیش فروش می کند.
در این روش متقاضیان می توانند با پرداخت 50 تا 80 میلیون ریال محصول کاملا ایرانی سایپا را پیش خرید کنند و در زمان مقرر تحویل بگیرند.
یادآور می شود: سایپا برای محصول تیبا قیمت 116 میلیون و 100 هزار ریال را در اردیبهشت ماه امسال اعلام کرده بود.
........
سلام به شما
منم با باربری الان تماس گرفتم
گفت هنوز تحویل نشده
وخودش هم قبل ازینکه من چیزی بگم گفت چون فاکتور 22 ماه شده و هنوز ندادنش
احتمال زیاد مشکل بوستر ترمز داشته و نگه داشتنش تا تعویضش کنن و بعد بدنش به ما
حالا این اینجوری گفت
نمیدونم دیگه
.....
اما بخش دوم صحبتم
در مورد لاستیک ها گزینه های بهتر و مناسب تر برای تیبا قیمتاشو مینویسم:
185/70/13 : هانکوک کره :حدود 150-155 تومان تویو ژاپن:160-165 تومان دو برندی که بهترین ها بودن.هانکوک خیلی نرم تره و البته به همون نسبت عمر تویو بیشتره.اما در کل بهترین برند ها هستن.
و اما شماره ی بعدی که برای تیبا جزو بهترین هاست:
185/65/13 : هانکوک : بازم حدود قیمت هانکوک بالا رو داره/ تویو : حدود 170
قیمت لاستیک های ایرانی محض اطلاع:
بارز : حدود 120
یزد تایر : حدود 110-115
در نگاهی که از نزدیک داشتم و مقایسشون کردم با خارجیا
و با صحبتایی که با افرادی که باهاشون کار کردن داشتم نتیجه اینا هستن:
بارز:خیلی خیلی لاستیک خشک و سفتی هست.هم جلوبندی رو احتمالا براش بد هست با اون خشکی که بارز داره.هم ماشین یه مقدار بد نشین میشه و چسبندگی نداره و .....
نکته در مورد بارز :میگن پول مارک و تبلیغشو میگیره و واقعا یزد تایر خیلی ازش بهتر و نرم تره.اینو واقعا خودم دیدم.بارز واقعا اشغال بود.
کویر: میگن کویر باز از بارز بدتره ....
یزد تایر:
هم صحبت که کردم ازش بیشتر تعریف کردن.
هم مقایسش که کردم نسبت به بارز واقعا نرم تره.
حتی یه مدل 170/70/13 جهت دار هم داشت که خوش طرح هم بود نسبتا.
که البته شرکت طرح جهت دارشو نمیذاره گمونم.
اما در کل درسته قیمتش از بارز کمتره اما کیفیتش واقعا از همه ایرانیا بهتره.
و لاستیک نرم خوبیه.
اما خوب در مقایسه با خارجیا بازم خیلی فاصله داره
هرچند واقعا طرح جهت دار و حتی طرح معمولی یزد تایرو که دیدم تو سایز همین 175/70/13 خوب بوده.
حداقل در مقایسه با اون بارز که مثل سنگ میمونه خیلی خیلی بهتر بود.
فقط بگم که لاستیک 175/70/13 هانکوک دور سفیده و 185/65/13 ش نه.
در کل از نظر کیفیت تو ایرانیا یزد بهترینه.
اما بازم در قیاس با خارجیا خیلی فاصله داره اما نه مثل بارز که تفاوتش مطمئنا برا کسی که عوضش کنه تو نرمی از زمین تا آسمون تفاوتش به چشم میاد.
بارز واقعا داغونه .هم وصفشو شنیدم هم از نزدیک زیارتش کردم.
مثل سنگه ... داغون میکنه هم جلوبندیو هم ماشینو سفت میکنه ...
نوید جان انشاء الله اینجور که از حرفهای شما پیداست سایپا داره یه کم به مشتریهاش و کیفیت محصولاتش بیشتر بها میده.
خدا کنه بیشتر هم بشه
سوالم اینه که الان سایپا رو تیبا یزد تایر می اندازه ؟
زشت ترین ماشین دنیا.
طراحیش خیلی مسخره است. اونوقت تو تبلیغش همش میگن زیبای ایرانی:2:
TIBA-NAVID
23-07-2011, 19:46
نوید جان انشاء الله اینجور که از حرفهای شما پیداست سایپا داره یه کم به مشتریهاش و کیفیت محصولاتش بیشتر بها میده.
خدا کنه بیشتر هم بشه
خدا کنه بیشتر بشه این مسائل.
به نظرم اگه قرار باشه این چیزا برای خودروسازای ما مهم بشه و یه جا بخوان بالاخره از خواب بی خیالی بیدار بشن اون محل برای استارت همین کاشان باید باشه یا مثلا تو ایران خودرو مشهد
چون تازه راه اندازی شدن به نسبت نقاط دیگه
و یه مقدار براشون مهمه به نظرم که بتونن جلب اعتماد کنن.
در مورد ایران خودرو مشهد مثلا یادمه اون اوایل میگفتن ماشینای تولید مشهد تا حدی تو بازار پرطرفدار تر بود و مونتاژشون بهتر بود.
امیدوارم کاشان تو مشتری مداری واقعا استارت خوبی بزنه و نمونه باشه.
هم برای ما مشتری ها خوبه.
هم برای خود سایپا..
در مورد تایر هم باید بگم بله
من روی تیبا تا به حال 3 لاستیک دیدم
- 80 درصد ماشینا بارز دارن
-15 درصد کویر تایر
-5 درصد هم یزد تایر
یعنی ماشینایی که من دیدم اینجور نسبتشون بوده.
اتفاقا تیبایی که داخل بنگاه سر کوچکمونه یزد تایره
البته نه مدل جهت دارش.
همین مدل معمولیشو انداختن زیر اون ماشین که دوستمون هم عکسشو گذاشته.
البته همین نام ونوس من جهت دارش رو دیدم که انصافا اونم خیلی خوش طرح بود. البته نه زیر ماشین بلکه در لاستیک فروشی..
زیر تیبا همون مدل معمولیشو دیدم.
دقیق خاطرم نیست اما گمونم مدل 170/75/13 جهت دارش گفت حدود 130 قیمتشه.
یادم دقیق نمونده.فقط از نظر کیفیت چون بغل بارزه گذاشته بود نگاه که کردم واقعا بارز در مقابلش بهتر از آشغال نمیشد چیزی بهش گفت.خود مغازه دارا هم میگفتن که بارز فقط پول مارکشو میگیره وگرنه یزد خیلی ازش بهتره.
کلا بگم اگه لاستیک من یزد باشه شاید 10 درصد در عوض کردن لاستیک تردید کنم
اما اگه بارز و کویر باشه با توجه به تجربه ی بارز روی ماشین خودم و همین طور اجماع همه افرادی که باهاشون صحبت کردم
1 درصد تردید در تعویضون نخواهم داشت.
مخصوصا اون بارز که با چیزی که من از نزدیک دیدم
مطمئنم با اون سفتیش هم باعث داغون شدن جلوبندی میشه در مرور زمان.
هم میکوبه ماشین.
هم خیلی سفت خواهد بود و بد نشین.
مطمئنم نرمی ماشین و کنترل بهتر و فرمان نرم تر ماشین قابل مقایسه نخواهد بود با وقتی این لاستیکای با کیفیت ! رو با لاستیک معتبر خارجی عوض کنی...
10 سال لاستیک پژوی خارجی داشتم و تو انواع اقسام جاده باهاش رفتم.
هم نرم بودن.
هم با عمر زیاد.
هم کنترل و همه مواردش عای بود.
1 سال نشده 2 حلقه بارز گرفتم گذاشتم برا جلو چون میخواستم ماشینو عوض کنم ایرانی گرفتم.
حالا برین نگاهشون کنین.
1 سال نشده تیکه ازشون کنده شده. در صورتی که فقط توی شهر راه رفتن و میشه گفت اصلا راهم نرفتن با این وضع بنزین.
فوق العاده خشکه این بارز.
هم ماشین از نظر نرمی قابل مقایسه نیست با قبلش.
هم فرمون پذیریش بده ...
هم ...
یاد اون زمانی میفتم که خواستم این 2 تا بارزو بخرم و فروشنده میگفت شما که به اون لاستیکای با کیفیت و نرم عادت کردی بارز بذاری زیر ماشین واقعا خودشو نشون میده و ماشینو بدجور سفت میکنه
و حرفش کاملا درست بود.
من که بهتون توصیه میکنم اگه مخصوصا بارز و کویر بود لاستیکاتون تردید نکنین تو تعویضش
حالا باز یزد یه کم بهتره نسبت به اونا.
هرچند بازم کیفیت و نرمی لاستیک تویو و هانکوک و عمر اونا کجا. و ایرانیا کجا.
TIBA-NAVID
23-07-2011, 19:54
زشت ترین ماشین دنیا.
طراحیش خیلی مسخره است. اونوقت تو تبلیغش همش میگن زیبای ایرانی:2:
همه رو برق میگیره... ما رو چراغ موشی...:31:
کسی از شما نظر نخواست عزیز دلم که از خودت نظر و طز ارائه میدی.
شما نظراتو بذار زیر متکا و برا خودت نگه دار لطفا.
شاید افراد هم سلیقه ی شما (سلیقه اونم تو شما !!!! زهی خیال خام ...از تصویر ... مشخصه سلیقه ی زیاد از حدتون !!! :27:) پیدا بشن و به صحبتتون گوش بدن....
لطفا دوستانی که اصلا به این تاپیک مربوط نمیشن از نظر دادن بی مورد خودداری کنن .
چون اینجا نه جای حرف زدن افراد نامربوطه.
نه کسی از این افراد اصلا نظر میخواد...
خوش اومدید./..!
ورود افراد بی ربط به موضوع و اظهار نظر های 100 من یه غاز مانع از کسب است.:10:
سلامت باشید
شاید افراد هم سلیقه ی شما (سلیقه اونم تو شما !!!! زهی خیال خام ...از تصویر ... مشخصه سلیقه ی زیاد از حدتون !!! :27:) پیدا بشن و به صحبتتون گوش بدن....
خوش اومدید./..!
سلامت باشید
ببخشید دوست عزیز ولی همچین اش دهنسوزی این ماشینای به اصطلاح ایرانی
نیستن نظر همه قابل احترامه به نظر من این ماشین یا کلا بقیه ارزش پول دادن
ندارن با این قیمت الکی هیچی ندارن ولی گرونن :41: اینا رو خداییش از کجا
پیدا میکنن میان میدن دست منو شما .
خوش اومدید./..!
سلامت باشید
شعور هم خوب چیزیه. ایشالله خدا یه عقلی بهت بده.
نکنه کارگر سایپایی که این همه سنگش رو به سینه می زنی؟؟؟
دوستان لطف کنید بحث رو تمومکنید
اینجا جای مشاوره هست نه بحث
جدیدا از لاستیک های کومهو در پراید های با رینگ الومنیومی استفاده میکنیم
فعلا چند وقتی میرم خارج از کشور و کمرنگ میشم وقت کنم به تاپیک سر میزم
امير رسول
24-07-2011, 08:21
خدا کنه بیشتر هم بشه
قابل توجه دوستان عزيز اين تاخيرهاي سايپا هيچكدومش مشتري مداري نيست يا دلشون براي ما سوخته باشه يا بخوان ماشينو اشكلاتشو بگيرين . ماشين من 90/7/3 فاكتور شد و در تاريخ 90/4/4 تحويل دادن در اين مابين شايد به 20 نفر زنگ زدم همشون به يكي ديگه پاس مي دادند. تا اينكه آخرش بين اداره تحويل و باربري گير كردم اداره تحويل مي گفت تحويل باربري داديم ، باربري ميگفت تحويل نشده . مجدد كه زنگ ميزدم يك بهانه جديد مياوردن(يك روز ميگفتن بردن تست فني مجدد، يكروز ميگفتن بازرس از تهران اومده و...)من هر روز زنگ ميزدم تا بعد از نزديك يك ماه تاخير تحويل دادن.آخرشم معلوم شد كه ماشين نه تست اضافه اي شده فقط يكماه تو بيابوناي كاشان خاك ميخورده
دوستاني كه تيباشونو بردن سرويس اوليه!!
چه كارهايي انجام دادن؟؟
ايرادها رو برطرف ميكنن؟؟؟
يا اينكه سرويس اوليه بدرد نخور هست و كار خاصي انجام نميدن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
قابل توجه دوستان عزيز اين تاخيرهاي سايپا هيچكدومش مشتري مداري نيست يا دلشون براي ما سوخته باشه يا بخوان ماشينو اشكلاتشو بگيرين . ماشين من 90/7/3 فاكتور شد و در تاريخ 90/4/4 تحويل دادن در اين مابين شايد به 20 نفر زنگ زدم همشون به يكي ديگه پاس مي دادند. تا اينكه آخرش بين اداره تحويل و باربري گير كردم اداره تحويل مي گفت تحويل باربري داديم ، باربري ميگفت تحويل نشده . مجدد كه زنگ ميزدم يك بهانه جديد مياوردن(يك روز ميگفتن بردن تست فني مجدد، يكروز ميگفتن بازرس از تهران اومده و...)من هر روز زنگ ميزدم تا بعد از نزديك يك ماه تاخير تحويل دادن.آخرشم معلوم شد كه ماشين نه تست اضافه اي شده فقط يكماه تو بيابوناي كاشان خاك ميخورده
منم حرفت را قبول دارم. اینا همش ظاهر سازیه و کشک
موسسه استاندارد: فقط سایپا مقصر نیست
بعد از رسانهاي شدن مساله وجود اشكال فني در برخي محصولات سايپا، حالا ابعاد تازهتري از اين ماجرا مطرح شده است. به گفته مسوولان موسسه استاندارد، هم سايپا و هم شركت اجرا كننده تست تطابق توليد محصولات آن مقصرند.
تست تطابق توليد (COP) تستي است كه اجراي آن باعث ميشود كيفيت تمام قطعات خودرو قبل از ورود به خط توليد كنترل شود، تا از بروز اشكالات فني جلوگيري كند؛ اما ظاهرا كيفيت اجراي اين تست در شركت سايپا با توجه به نقص فني كه در سيستم ترمز برخي محصولات آن بروز كرده، زير سوال است.
عليرضا نورافكن - رييس بخش مكانيك و خودرو موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي، كه مسوول كنترل اجراي تست تطابق توليد بر روي خودروها است در اين مورد گفت: نه تنها شركت سايپا بلكه شركت IEI كه مسوول انجام تست تطابق توليد در سايپا است هم در اين ماجرا دخيل است.
به گفته وي، اين احتمال وجود دارد كه شركت انجام دهنده تست تطابق توليد در سايپا در جريان تخلف اتفاق افتاده نبوده باشد يا اين كه در جريان قرار گرفته است و آن را به موسسه گزارش نكرده است كه در هر دو صورت اين شركت مقصر است.
رييس بخش مكانيك و خودرو موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي با مطرح كردن انتقاداتي در مورد نحوه اطلاع رساني شركت سايپا در مورد نقص فني رخ داده است، گفت: شركت سايپا بايد در اين مورد در روزنامههاي سراسري كشور فراخوان ميداد و در مورد اشكال پيش آمده اطلاع رساني ميكرد، چرا كه در چنين مواردي منطقي ترين راه ممكن استفاده از رسانههاست، تا مردم براي رفع نقص خودرو خود اقدام كنند.
به گفته نورافكن، موسسه استاندارد هفته آينده براي روشن شدن اين موضوع و برخورد با مقصران جلسهاي تشكيل خواهد داد.
وي در پايان تاكيد كرد: موسسه استاندارد با توجه به وظيفه خود كه رسيدگي و كنترل استاندارد محصولات است، تخلفات رخ داده در مورد استفاده از قطعات غير استاندارد را بررسي خواهد كرد.
captainpersian
24-07-2011, 09:00
دوستان کسی عکس از رنگ مشکی تیبا داره یا دیده؟ و نظرتون چیه در مورد این رنگ؟
moslemfathi
24-07-2011, 09:03
با سلام خدمت دوستان عزيز
اينجانب مايل به خريدن يك دستگاه تيبا مي باشم .خواهشمند است از هر نظر راهنمايي كنيد ببينم بخرم يا پيشنهاد بهتري داريد ؟
TIBA-NAVID
24-07-2011, 10:22
نمیدونم امیر جان
ولی من امروزم پیگیر شدم و باربری گفت ماشین به ما تح.یل نشده.
سایپا که مجدد زنگ زدم و حرف باربری رو گفتم.
پرونده رو نگاه کرد و گفت چند دقیقه دیگه زنگ بزنم.
و بعد که تماس گرفتم حرفی که دیروز باربری گفته بود رو تایید کرد.
و گفت برای بازبینی تو سیستم ترمز هنوز تحویل نشده.
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
دوستان لطف کنید بحث رو تمومکنید
اینجا جای مشاوره هست نه بحث
جدیدا از لاستیک های کومهو در پراید های با رینگ الومنیومی استفاده میکنیم
فعلا چند وقتی میرم خارج از کشور و کمرنگ میشم وقت کنم به تاپیک سر میزم
به سلامتی آقای بندری ...
در مورد لاستیک خیلی خوبه.
من فکر میکردم شما در مورد 111 و تیبا در جریان کارها هستین ولی ظاهرا در جریان سایپا تهران هم هستین.
لاستیک کوموهو به مراتب ازین ایرانی های خودمون بهتره
هرچند کوموهو الان چینیش زیاد شده و من جدیدا کره ایشو ندیدم.
امیدوارم این تغییر لاستیک باز برای سود بیشتر نبوده باشه که چینی رو جایگزین ایرانی کنیم و ....!
به هر حال لاستیک کوموهو خیلی با کیفیته .امیدوارم در تیبا و ریو هم از برند های معتبرتر استفاده بشه.البته اصلیش....
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
رنگ مشکی رو از نزدیک ندیدم.در بنر و تصویر زیاد دیدم
البته قبلا که توی انتخاب رنگ مونده بودم با دوستانی که از نزدیک دیده بودنش و بعضیشون همین جا هم بودن مشورت کردم
گفتن مشکیش قشنگه البته نه به اندازه ی نوک مدادی
بدی دیگه ی مشکی هم اینه که زود رنگ خودشو میبازه و از چشم میفته
و این خاصیت رنگای خیلی تیرس
عکساشم هست اگه بخوای برات بذارم
اینم عکساش:
مشکیش را من از نزریک دیدم. با هیبت و قشنگه. اما زود کثیف میشه و اگه خط و خش روش بیفته بدجوری تابلو نشون میده و ماشین را از ریخت می اندازه
captainpersian
24-07-2011, 11:58
با سلام خدمت دوستان عزيز
اينجانب مايل به خريدن يك دستگاه تيبا مي باشم .خواهشمند است از هر نظر راهنمايي كنيد ببينم بخرم يا پيشنهاد بهتري داريد ؟
سلام دوست عزیز خوش امدی
لطفا بودجه که در اختیار داری و توقعات خودتون رو بگید تا راهنمایی کامل بشید
در ضمن اگر خودرویی تا به حال داشته اید رو هم اسمش رو بگید
دوستاني كه تيباشونو بردن سرويس اوليه!!
چه كارهايي انجام دادن؟؟
ايرادها رو برطرف ميكنن؟؟؟
يا اينكه سرويس اوليه بدرد نخور هست و كار خاصي انجام نميدن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
تو فاکتور من نوشته فیلتر روغن +روغن موتور 4 لیتری+کمک فنر جلو چپ(کمک از روز اول صدا میداد)+سرویس اولیه، ولی غیر از اینها زه عقب را چسبانده بودند و درهای عقب را هم رگلاژ هم شده بود. درعوض وقتی دم درخونه خاموش کردم روشن نشد.شنبه مجددا ماشین بردم تعمیرگاه که به علت عدم تعویض کارت گارانتی معیوب کلی به من حال دادند! انشااله بقیه اش بعدن میگم.
captainpersian
24-07-2011, 12:35
تو فاکتور من نوشته فیلتر روغن +روغن موتور 4 لیتری+کمک فنر جلو چپ(کمک از روز اول صدا میداد)+سرویس اولیه، ولی غیر از اینها زه عقب را چسبانده بودند و درهای عقب را هم رگلاژ هم شده بود. درعوض وقتی دم درخونه خاموش کردم روشن نشد.شنبه مجددا ماشین بردم تعمیرگاه که به علت عدم تعویض کارت گارانتی معیوب کلی به من حال دادند! انشااله بقیه اش بعدن میگم.
دوست عزیز بابت این موارد وجه هم پرداخت کردید؟
امير رسول
24-07-2011, 12:41
مشکیش را من از نزریک دیدم. با هیبت و قشنگه. اما زود کثیف میشه و اگه خط و خش روش بیفته بدجوری تابلو نشون میده و ماشین را از ریخت می اندازه
منم با نظر ايشون موافقم . اگه رنگ تيره دوست داريد نوك مدادي و گرنه سفيدش از همه قشنگتره (البته به نظر من)
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
درها بعد از رگلاژ درست شده ؟ كمكها رو تعويض ميكنن يا نه ؟ از شما وجهي دريافت شده يا نه؟
رنگ مشكي تيبا خيلي قشنگه منم اول ميخواستم مشكي بگيرم ولي بخاطر اينكه زود كثيف ميشه و ديگه اينكه اگه يه زماني خواستم بفروشم رنگ مشكي فروشش خوب نيست نوك مدادي انتخاب كردم. البته رنگ تيره بهش خيلي بيشتر مياد بزرگتر نشونش ميده.
captainpersian
24-07-2011, 12:45
رنگ مشكي تيبا خيلي قشنگه منم اول ميخواستم مشكي بگيرم ولي بخاطر اينكه زود كثيف ميشه و ديگه اينكه اگه يه زماني خواستم بفروشم رنگ مشكي فروشش خوب نيست نوك مدادي انتخاب كردم.
نوک مدادی هم دست کمی از مشکی نداره.اونم زود کثیف میشه.خودم نوک مدادی دوست دارم .اما مشکی هم جالبه با توجه به اینکه پشت ایینه جلو پنجره و زه هم مشکیه
امير رسول
24-07-2011, 12:48
سلام خدمت آقا نويد
من يكماه پيش تمام اين تماس ها رو گرفتم هر روز يك مدل جواب ميدادن. اميدوارم كه مشكلاتي كه براي من بود براي شما پيش نياد
[درها بعد از رگلاژ درست شده ؟ كمكها رو تعويض ميكنن يا نه ؟ از شما وجهي دريافت شده يا نه؟[/QUOTE]
درها درست شدند. کمک هم دیگه صدا نمیدهد (طبق فاکتور کمک چپ عوض شده).مبلغ 1229685 ریال جمع هزینه که به عهده گارانتی بوده و من پولی پرداخت نکردم.
captainpersian
24-07-2011, 13:05
[درها بعد از رگلاژ درست شده ؟ كمكها رو تعويض ميكنن يا نه ؟ از شما وجهي دريافت شده يا نه؟
درها درست شدند. کمک هم دیگه صدا نمیدهد (طبق فاکتور کمک چپ عوض شده).مبلغ 1229685 ریال جمع هزینه که به عهده گارانتی بوده و من پولی پرداخت نکردم.[/QUOTE]
چه خوب چون بابت رگلاژ درب هزینه دریافت میکنن.احتملا به خاطر کارت نارنجی هستش.این کارت نارنجی شامل بیمه بدنه هم میشه؟
درها درست شدند. کمک هم دیگه صدا نمیدهد (طبق فاکتور کمک چپ عوض شده).مبلغ 1229685 ریال جمع هزینه که به عهده گارانتی بوده و من پولی پرداخت نکردم.
چه خوب چون بابت رگلاژ درب هزینه دریافت میکنن.احتملا به خاطر کارت نارنجی هستش.این کارت نارنجی شامل بیمه بدنه هم میشه؟[/QUOTE]
دوست عزیز پست 1845 من را دوباره بخون .خیر با اینکه درها رگلاژ شده بودند و زه بغل را هم چسبانده بودند ولی چیزی تو فاکتور ننوشته بودند و مبلغ 122هزار تومن بابت کمک و روغن و فیلتر هوا + اجرت انجام کار بود.
کارت نارنجی شامل بیمه بدنه ،سرقت، اتش سوزی ، و ... است.
captainpersian
24-07-2011, 13:35
چه خوب چون بابت رگلاژ درب هزینه دریافت میکنن.احتملا به خاطر کارت نارنجی هستش.این کارت نارنجی شامل بیمه بدنه هم میشه؟
دوست عزیز پست 1845 من را دوباره بخون .خیر با اینکه درها رگلاژ شده بودند و زه بغل را هم چسبانده بودند ولی چیزی تو فاکتور ننوشته بودند و مبلغ 122هزار تومن بابت کمک و روغن و فیلتر هوا + اجرت انجام کار بود.
کارت نارنجی شامل بیمه بدنه ،سرقت، اتش سوزی ، و ... است.[/QUOTE]
نمایندگی مرکزی بردید دیگه؟ احتمالا چون اعتراض روی زه درب و رگلاژ دربها زیاد بوده انجام دادند و پولی هم نگرفتند
بودن این کارت نارنجی خیلی خوبه فقط نمیدونم به ثبت نام 89 میدن یا نه .چون تو خبر سایپا نوشته بود به دلیل تاخیر در تحویل این کارت رایگان داده شده و ارزش تقریبی اون 500 هزار تومانه.و جدیدن هم از 5 ستاره به کارت 6 ستاره اضافه شده و خدمات بیمه بدنه هم به اون اضافه شده
وضعيت خورو رو كجا بايد برم ببينم ؟ توي سايت سايپا ( وضعيت خودرو مشتري ) باز نميشه .
[QUOTE=captainpersian;6288039][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اينجا زده نوك مدادي روشن مگه نوك مدادي تيره هم داره ؟ يا تك رنگه ؟
ی
mohamad skystar
24-07-2011, 17:06
دوستان کسی رینگ و لاستیک ماشینش رو عوض کرده؟
عکس بزارید لطفا
TIBA-NAVID
24-07-2011, 19:29
سلام خدمت آقا نويد
من يكماه پيش تمام اين تماس ها رو گرفتم هر روز يك مدل جواب ميدادن. اميدوارم كه مشكلاتي كه براي من بود براي شما پيش نياد
سلام به شما
ممنون امیر جان
از نظذ من اشکال نداره با تاخیر بدن
اما امیدوارم این موارد رو بررسی کنن و بعد تحویل بدن
حالا نتیجش دیر یا زود مشخص میشه و بهتون خواهم گفت عملکرد سایپا رو چه خوب باشه چه بد
TIBA-NAVID
24-07-2011, 19:48
نوک مدادی هم دست کمی از مشکی نداره.اونم زود کثیف میشه.خودم نوک مدادی دوست دارم .اما مشکی هم جالبه با توجه به اینکه پشت ایینه جلو پنجره و زه هم مشکیه
نوک مدادی به نسبت مشکی خیلی خیلی کمتر گرد و خاکو نشون میده.
شما مشکی رو تو این خاصیت نمیتونی با هیچ رنگی مقایسه کنی...
اینو باید از یکی که مشکی داره ماشین باید پرسید تا فهمید چی میکشه!!!!
میدونم که سفید تیبا از نظر نشون ندادن گرد وخاک و خط افتادن و این حرفا به همراه نقره ای بهترین رنگ ها هستن
اما نقره ای که بغل ماشین و عقب رو فوق العاده افتضاح نشون میده ...
من انتخاب اولم نقره ای بود
و توی ودیعه دوم رنگو عوض کردم
اون موقع که مشکلات نقره ای رو دیدم و نظرم برگشت از نقره ای بین سرمه ای و نوک مدادی و مشکی و سفید شک داشتم
مشکی رو که بنا به دلایلی که قبلا گفتم کنار زدم
سفید رو هم با اینکه هم گرد و خاک و خط و ... رو کم نشون میده و کلا رنگ همه کس پسندیه به خاطر روغنی بودن (دلیل 1)چون هم روغنی های ماشینای دیگه ی سایپا خیلی بی کیفیت زدن . و هم یه دوست تو همین جا یادمه قبلا از خیلی نازک بودن رنگ سفید تیباش گله کرده بود و تذکر داده بود که خیلی مواظبش باشن و ...
و دلیل دوم اینکه این خطوط بغل ماشین رو خیلی نشون میده به نسبت رنگ های تیره وتو کردم.
موند سرمه ای و نوک مدادی که خیلی نوک مدادیش به نظرم قشنگ اومد.
سرمه ای 111 و پراید رو دیدم از نزدیک.
نپسندیدم من که به شخصه.
تیباشو ندیدم.
اینجوری شد که نوک مدادی رو جایگزین اون انتخاب اولم کردم.
البته یه همسایه داریم که بنفش داره.
اونم بدک نیستا.
نمیدونم بنفش کم رنگشو دیدین یا نه.
اینم بدک نیست.
TIBA-NAVID
24-07-2011, 20:02
دوستان کسی رینگ و لاستیک ماشینش رو عوض کرده؟
عکس بزارید لطفا
بنا به دلایلی که قبلا نوشتم به شخصه تعویض رینگ رو نه برای تیبا و نه برای ریو توصیه نمیکنم.
اما میشه با انتخاب لاستیکی مناسب و در رنج استاندارد به همه ی آنچه در رینگ 14 میرسید برسید با هزینه ی کمتر
و مزایای رینگ 13 هم از دست نرود.
اما باز هم اگر بتوانم تصویر از تیبایی که قبلا دیدم و رینگ 15 !!!! گذاشته بود را برایتان خواهم گذاشت
amir_7709
24-07-2011, 21:06
سلام خوب هستین بچه ها من دنبال یه دزدگیر ساده هستم برای تیبا که سوکتش فابریک باشه و سیم کشی خودرو تغییر نکنه شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ممنونم از پاسخ هاتون
amir_7709
24-07-2011, 21:08
راستی فراموش کردم اگه سیستم صوتی رو تغیییر بدم گارانتی خودرو که باطل نمیشه؟مرسی
بچه ها امشب عجب مسابقه ای دادم.داشتم با تیبا میرفتم که دوستم زنگ زد گفت این عروس خانم را بیار مسابقه بدیم منم رفتم.دیدن ماشینش سمند EF7 بود یه همان ماتور ملی.من به خودم میگفتم عمرن تیبا بتونه سمندو شکست بده.رفتیم خاده مساوی با هم واستادیم یه کی از دوستام شمارشورا آغاز کرد با گفتن شماره 3 با هم حرکت کردیم تو اوج ناباوری تیبا کاملا سمند را جا گذاشت هر چقدر گاز میداد به تیبا نمرسید.ماسبقه تموم شد اودم پایین کلی به دوستم خنیدم دوستم کاملا کیچ شده بود خودم شاخ در اوردم تیبا بتونه شتاب اولیه سمند EF7 را پشت سر بگذاره :18:.واقعا شتاب اولیش محشره.البته ازش فیلم گرفتم اما هر کاری میکنم آپلود نمیشه هر وقت تونستم آپ کنم فیلمو میذارم کیف کنید
captainpersian
25-07-2011, 07:12
دوستان عزیز که تیبا رو تحویل گرفتند
در زمان استفاده کولر ماشین افت زیادی میکنه یا نه؟ دیروز با مکانیک نمایندگی سایپا صحبت میکردم میگفت کولر وقتی میگیری ماشین میشینه کف خیابون!!! تجربه شما چی میگه؟
ماشين روشن نشد با امداد تماس گرفتيد؟؟مشكل چي بود؟؟
من با صدور كارت تماس گرفتم ،گفتن 700 تا كارت بدون s چاپ شده و نمايندگي ها بدون كارت بايد پذيرش كنن
كاري براي ترمزها نكردن كه ميگن ايراد داشته؟؟
اينطور نيست
نوك مدادي گرد و خاكو خيلي كمتر نشون ميده و با يه دستمال جادويي قشنگ پاك ميشه انگار بردي كارواش
[[درها درست شدند. کمک هم دیگه صدا نمیدهد (طبق فاکتور کمک چپ عوض شده).مبلغ 1229685 ریال جمع هزینه که به عهده گارانتی بوده و من پولی پرداخت نکردم./QUOTE]
اينا ديگه آخرشن!!! مگه يه كمك فنر تيبا چنده؟؟بهترين روغن موتور با تعويض فيلترها بيشتر از 30 تومن نميشه!!!!
نمايندگي هم تو پاچه سايپا ميكنه اونا هم ملتو ميتيغن
captainpersian
25-07-2011, 07:19
دوستان عزیز .قضیه مشکل ترمز پراید و تیبا رو جدی بگیرید
اگر خودرو شما تو رنج اعلام شده از طرف سایپا هست یا حتی کمی بالاتر یا پایینتر خیلی زود مراجعه کنید
دیروز در نمایندگی سایپا خودم به شخصه شاهد یه پراید بودم که به علت عمل نکردن سیستم ABS و مشکل فنی ترمز خالی کرده بود و تصادف شدیدی از جلو داشت که طبق گفته یکی از پرسنل نمایندگی مالک خودرو که خدارو شکر جون سالم بدر برده بود دنبال شکایت از سایپا بود
مراقب باشید
در زمان استفاده کولر ماشین افت زیادی میکنه یا نه؟ دیروز با مکانیک نمایندگی سایپا صحبت میکردم میگفت کولر وقتی میگیری ماشین میشینه کف خیابون!!! تجربه شما چی میگه؟
ماشين ميشينه كف خيابون ديگه چيه؟؟
افت نميكنه!! خوبه فقط كولرش زياد خنك نميكنه و صداي فن كولر وقتي رو 3 ميزاري خيلي زياده
كولرش تو مايه هاي پرايده
captainpersian
25-07-2011, 07:30
افت نميكنه!! خوبه فقط كولرش زياد خنك نميكنه و صداي فن كولر وقتي رو 3 ميزاري خيلي زياده
كولرش تو مايه هاي پرايده
اینجور باشه که خوبه
میگفت چون موتورش ضعیفه کولر میگیری ماشین دیگه راه نمیره.اما اگه مشکل نباشه که حله!
خنکی هم احتمالا برای گاز کولره
اینجور باشه که خوبه
میگفت چون موتورش ضعیفه کولر میگیری ماشین دیگه راه نمیره.اما اگه مشکل نباشه که حله!
اون ديگه كي بوده!!عجب خالييه بسته!!!!شايد نعشه بوده گفته وقتي كولر ماشين روشن ميشه ماشين راه نميره و كف خيابون ميمونه:)
اقتصادي » خودرو
1390/05/02 18:01*آرشیو*
خلف وعده مسئولان سايپا در اهداي يك دستگاه خودرو به بهترين اسم انتخاب شده
نامگذار خودروي تيبا با انتقاد از خلف وعده مسئولان سايپا در خصوص اهداي يك دستگاه خودرو به معرفي كننده بهترين اسم جايگزين مينياتور اظهار داشت: هر چند اين طرح خواسته مقامات عالي نظام بوده ولي مسئولان علي رغم پيگيري هايم هيچ گونه اقدامي انجام نداده اند.
حميد يزداني نامگذار خودروي تيبا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با انتقاد از عملكرد شركت سايپا و مسئولان مربوطه در خصوص ناديده گرفته شدن حقوق مادي و معنوي اش در انتخاب اسم تيبا به عنوان اسم جايگزين خودروي مينياتور، گفت: علي رغم وعده مسئولان در خصوص اهداي يك دستگاه خودروي مذكور به معرفي كننده بهترين اسم به جاي نام مينياتور نه تنها وعده هاي مسئولان در اين باره محقق نشده حتي به پيگيري ها و شكايتم نيز اعتنائي نشده است.
اين كارشناس ادبيات فارسي در خصوص نحوه انتخاب نام تيبا افزود: در خلال پژوهش و تحقيقاتم با كلمه تيبا كه به معناي آهوي تيز پا مي باشد مواجه شدم و در سابقه انتخاب اسم سايپا، اين نام را معرفي كردم.
وي افزود: متاسفانه بعد از انتخاب اين نام، مسئولان مربوطه بر خلاف وعده خود عمل كرده و تاكنون خبري از عملي شدن وعده آن ها نشده است.
يزداني گفت: بعد از حضور در مسابقه و برنده شدن نام پيشنهادي ام شركت سايپا فقط به ارسال پيام هايي به شماره (30002059) در قدرداني از من بسنده كرده كه در آن از همكاري ام در اين فراخوان تشكر كردند ولي دريغ از تحقق وعده آن ها.
وي در پاسخ به سئوال كه آيا تاكنون در احقاق حق تان اقداماتي را انجام داده ايد اظهار داشت: عليرغم همه مشكلات و موانع پيش رو با نهاد رياست جمهوري و روزنامه هاي كثير الانتشار مكاتباتي داشته ام كه متاسفانه هيچ پاسخي دراين خصوص دريافت نكرده ام و حتي استانداري نيز از همكاري با من خودداري كرده است.
يزداني افزود: هدفم از پيگيري هاي مستمر، احقاق حق معنوي ام بوده است لذا از رسانه هاي جمعي تقاضاي انعكاس اين خبر را داشته تا مسئولان مربوطه بيش تر از پيش در اين راستا گام بردارند.
در پايان گفتني است، حميد يزداني(حميدرضا يزداني گلووزي) متولد 1358 شهرستان نكا بوده و با مدرك كارشناسي ادبيات در سپاه پاسداران مشغول به خدمت مي باشد.
همچنين ايشان علاوه بر همكاري با روزنامه جوان، تاليف كتابي تحت عنوان فجر عشق با محوريت ولايت فقيه را نيز در كارنامه خود دارد./ط
امير رسول
25-07-2011, 08:31
كولرش تو مايه هاي پرايده
منم با نظر شما موافقم. صدا كولر از درجه 3 به بعد خيلي زياده . و خيلي زور ماشينو ميگيره .
ماشين روشن نشد با امداد تماس گرفتيد؟؟مشكل چي بود؟؟
من با صدور كارت تماس گرفتم ،گفتن 700 تا كارت بدون s چاپ شده و نمايندگي ها بدون كارت بايد پذيرش كنن
كاري براي ترمزها نكردن كه ميگن ايراد داشته؟؟
اينا ديگه آخرشن!!! مگه يه كمك فنر تيبا چنده؟؟بهترين روغن موتور با تعويض فيلترها بيشتر از 30 تومن نميشه!!!!
با امداد تماس نگرفتم.شنبه ماشین تحویل تعمیرگاه مرکزی شماره 1 دادم و هنوز هم تحویل ندادند! مشکل احتمالا از دینام بود چون باطری شارژ نمی شد .قیمت کمک فنر جلو 578000 ریال واجرت تعویض115529 ریال . طبق صفحه 180 دفترچه تیبا 26 مورد درسرویس اولیه انجام میشه.برای من ظاهرا 3.6 ساعت وقت گذاشتن و 361650 ریال بابت سرویس اولیه حساب کردند.
اینجور باشه که خوبه
موتور تیبا از پراید قویتره و گشتاورهم بالاتره.
فکر نکنم مثل پراید هنگام روشن بودن کولر ماشین کم بیاره
البته کولر تاثیر خودشو رو ماشین میزاره ولی رو موتور 1300 به مراتب بیشتر از 1500
موتور تیبا از پراید قویتره و گشتاورهم بالاتره.
فکر نکنم مثل پراید هنگام روشن بودن کولر ماشین کم بیاره
البته کولر تاثیر خودشو رو ماشین میزاره ولی رو موتور 1300 به مراتب بیشتر از 1500
تقریبا کولر هیچ اثری روی موتور نداره، من معمولا موتور درحالت on بودن کولر روشن میکنم و همیشه تو این دو ماه کولر روشن بوده . فقط یک بار توی سربالای منطقه کوهستانی که دما موتور به وسط خط 2و3 رسیده بود کولر را خاموش کردم.
captainpersian
25-07-2011, 12:00
تقریبا کولر هیچ اثری روی موتور نداره، من معمولا موتور درحالت on بودن کولر روشن میکنم و همیشه تو این دو ماه کولر روشن بوده . فقط یک بار توی سربالای منطقه کوهستانی که دما موتور به وسط خط 2و3 رسیده بود کولر را خاموش کردم.
ممنون نگرانی من رو کمی کاهش دادید اما فکر کنم برای سلامتی موتور درست نباشه کولر روشن باشه و بعد موتور روشن کنید البته اگه منظور شما همین باشه
TIBA-NAVID
25-07-2011, 12:52
ممنون نگرانی من رو کمی کاهش دادید اما فکر کنم برای سلامتی موتور درست نباشه کولر روشن باشه و بعد موتور روشن کنید البته اگه منظور شما همین باشه
سلام
بله کاملا همین طوره
از یه نفر که موتور ماشین و مشخصا سیستم انژکتورش دچار مشکل حاد بود چند سال پیش شنیدم که تعمیرکاره گفته بود به دلیل روشن کردن موتور در حالتی که کولر آن بوده مشکل برای موتورش پیش اومده بوده و دلیل اون مشکلو اون عامل دونسته بود
اصلا خوب نیست این مورد.
ممکنه 20 بار مشکل ساز نشه
و 21 امین بار مشکلی به وجود بیاره که .....
سلام
بله کاملا همین طوره
از یه نفر که موتور ماشین و مشخصا سیستم انژکتورش دچار مشکل حاد بود چند سال پیش شنیدم که تعمیرکاره گفته بود به دلیل روشن کردن موتور در حالتی که کولر آن بوده مشکل برای موتورش پیش اومده بوده و دلیل اون مشکلو اون عامل دونسته بود
اصلا خوب نیست این مورد.
ممکنه 20 بار مشکل ساز نشه
و 21 امین بار مشکلی به وجود بیاره که .....
احتمالا شما درست می گوید. ولی من دقیقا همین کار را می کردم .به نظر من اگه این کار غلط باشه باید یا تو دفترچه تذکر میداد یا سیستم کنترل خودرو اجازه نمیداد دراین شرایط ماشین روشن شود.با این حال اگه یادم بمونه رعایت میکنم .خیلی ممنون.
captainpersian
25-07-2011, 13:38
احتمالا شما درست می گوید. ولی من دقیقا همین کار را می کردم .به نظر من اگه این کار غلط باشه باید یا تو دفترچه تذکر میداد یا سیستم کنترل خودرو اجازه نمیداد دراین شرایط ماشین روشن شود.با این حال اگه یادم بمونه رعایت میکنم .خیلی ممنون.
دوست عزیز این کار باعث اسیب دیدن سیستم برقی و ECU خودرو میشه و باعث ایجاد Fault در ECU و بعضی مواقع روشن شدن چراغ چک می شود. حتی باز من جایی شنیدم که زمانی که کولر رو میخواهید روشن کنید در حرکت به حالت دنده خلاص بروید و بعد روشن کنید که البته این مورد خودم زیاد رعایت نمیکنم و فراموش میکنم .
farzad irani
25-07-2011, 13:39
من مشکلی با کولر تیبا نداشتم و افت قدرتی در کارکرد کولر دیده نمیشه
دوست عزیز این کار باعث اسیب دیدن سیستم برقی و ECU خودرو میشه و باعث ایجاد Fault در ECU و بعضی مواقع روشن شدن چراغ چک می شود. حتی باز من جایی شنیدم که زمانی که کولر رو میخواهید روشن کنید در حرکت به حالت دنده خلاص بروید و بعد روشن کنید که البته این مورد خودم زیاد رعایت نمیکنم و فراموش میکنم .
دوست عزیز فعلا که تا یکسال گارانتی است . بعد هم وقتی سایپا هیچ تذکری نداده چرا باید بترسم . ثانیا اگه قرار باشه ECU تیبا اینقدر ضعیف باشه پس بهتره یکی مثل من اونو بسوزنه و به بقیه هشدار بده . من بلاهای بدتر از این رو 18 سال است سر دوو ریسر 93 اوردم اخ نگفته . البته به شما توصیه میکنم مثل من برخورد نکنید . احتیاط شرط عقل است.
captainpersian
25-07-2011, 14:44
دوست عزیز فعلا که تا یکسال گارانتی است . بعد هم وقتی سایپا هیچ تذکری نداده چرا باید بترسم . ثانیا اگه قرار باشه ECU تیبا اینقدر ضعیف باشه پس بهتره یکی مثل من اونو بسوزنه و به بقیه هشدار بده . من بلاهای بدتر از این رو 18 سال است سر دوو ریسر 93 اوردم اخ نگفته . البته به شما توصیه میکنم مثل من برخورد نکنید . احتیاط شرط عقل است.
دوست خویم شما شما ریسر با تیبا مقایسه نکن
با اینکه اون ماشین ماله سال 93 و 94 هستش .اما یه ماشین کاملا کره ای و خوبیه که موتورشم با سیلو یکی هستش و هنوزم میبینی که داره کاره خودشو با این قدمت انجام میده.
نکنه هوس کردی ماشینت یترکه!!! و گیر بد خدمات سایپا بیوفتی!!؟؟ برای چند تا مشکل کوچیک ماشینت رو 1 هفته میخوابونن و بعد هم با مشکل دوباره بهت تحویل میدن
میشه بگی رو چه حسابی موتور ساخت GM آمریکا با حجم 2000 سی سی و قدرت 105 اسب و گشتاور 164 و گیریبکس حرفه ای و سیستم انژکتور کاملا خاص را با تیبا مقایسه می کنی ؟
he200619
25-07-2011, 15:49
سلام خدمت دوستان عزیزان من میخام تیبا بگیرم سفید اما تو قیافش یکم دلمو زده میخام بدونم چجوری میشه اسپرت کرد که از این قیافه خارج بشه و آیا میشه اسپرت کرد که از این قیافه در بیاد اگه میشه چه چیزایی بهش وصل کنم ؟منتظرم
captainpersian
25-07-2011, 15:52
میشه بگی رو چه حسابی موتور ساخت GM آمریکا با حجم 2000 سی سی و قدرت 105 اسب و گشتاور 164 و گیریبکس حرفه ای و سیستم انژکتور کاملا خاص را با تیبا مقایسه می کنی ؟
علی جان ریسر به بحث ما کاری نداره اما مشخصات اینه:دوو ریسر جی تی آی باحجم موتور 1500 سی سی و قدرت موتور : 80 اسب بخار در دور 5500
حداکثر سرعت 170 کیلومتر در ساعت
وزن خالی 960 کیلوگرم
شتاب صفرتا صد : حدود 13 ثانیه
سیستم سوخت رسانی : انژکتوری تک نقطه ای یا همون مونو جترونیک
مصرف سوخت : 5 لیتر در سرعت ثابت 80 و 7 لیتر در سرعت ثابت 120 کیلومتر در ساعت.همینطور متوسط مصرف بین 6.5 تا 6.7 لیتر در سیکل ترکیبی شهری ( به صورت مطلق یکی از کم مصرفترین خودروهای سایز کوچک تا متوسط که وارد ایران شد )
گنجایش صندوق بار: 550 لیتر ( باز به صورت مطلق یکی از بزرگترین صندوق عقبهای موجود در ایران و شاید هم در جهان! )
سیستم ترمز: هیدرولیکی با یوستر جلو دیسک و عقب کاسه ای
سیستم تعلیق: جلو مک فرسون استرات- عقب اکسل نیمه پیچشی ( Torsion beam)
علی جان ریسر به بحث ما کاری نداره اما مشخصات اینه:دوو ریسر جی تی آی باحجم موتور 1500 سی سی و قدرت موتور : 80 اسب بخار در دور 5500
حداکثر سرعت 170 کیلومتر در ساعت
وزن خالی 960 کیلوگرم
شتاب صفرتا صد : حدود 13 ثانیه
سیستم سوخت رسانی : انژکتوری تک نقطه ای یا همون مونو جترونیک
مصرف سوخت : 5 لیتر در سرعت ثابت 80 و 7 لیتر در سرعت ثابت 120 کیلومتر در ساعت.همینطور متوسط مصرف بین 6.5 تا 6.7 لیتر در سیکل ترکیبی شهری ( به صورت مطلق یکی از کم مصرفترین خودروهای سایز کوچک تا متوسط که وارد ایران شد )
گنجایش صندوق بار: 550 لیتر ( باز به صورت مطلق یکی از بزرگترین صندوق عقبهای موجود در ایران و شاید هم در جهان! )
سیستم ترمز: هیدرولیکی با یوستر جلو دیسک و عقب کاسه ای
سیستم تعلیق: جلو مک فرسون استرات- عقب اکسل نیمه پیچشی ( Torsion beam)
علی جان من با دوو اسپرو اشتباه گرفتم. شرمنده. بابام 10 سال پیش داشت. خوب ماشینی بود
فعلا خودم یه سی یلو 81 نوک مدادی دارم. راضی ام.
اینم بگم که سی سلو با موتور 1498 سی سی وقتی کولر را روشن می کنی یه کم رو قدرت و شتاب ماشین تاثیر میزاره.مخصوصا چون گیریبکس خیلی قوی ای داره اگه هنگامی که کولر روشنه و می خوای حرکت دت نکنی ماشین خاموش میشه.من فکر کردم ماشین من مشکل داره اما از چند نفر دیگه هم همینطور بود
در کل با اشاراتی که دوستان داشتند فکر کنم تیبا اینجوری نباشه
در ضمن بد نیست یه چیز دیگه هم بگم
بعضیها که خیلی از ماشینها رو تو سر تیبا می زنند و به قدرت و حجم موتور و شتابش ایراد می گیرند بهتره یه نگاه به همین دوو سی یلو بندازند تا یه کم در مورد نظراتشون تجدید نظر کنند
مگه این ماشین با این موتور که کمتر از تیبا هم هست و البته وزن بیشتر مشکلی داره ؟
کی را دیدی که ازش بد بگه ؟ البته به جز سیستم ترمزش
من فکر می کنم تیبا را باید با ماشینهای هم رده خودش مقایسه کرد
کلا سرووصدای کولر و تسمه اش زیاده
ولی من توی گرمای خوزستان با کولر با سرعت 140-150روندم هیچ افتی نداشته ولی در سربالایی کمی جلوی شتاب رو میگیره
کلا سرووصدای کولر و تسمه اش زیاده
ولی من توی گرمای خوزستان با کولر با سرعت 140-150روندم هیچ افتی نداشته ولی در سربالایی کمی جلوی شتاب رو میگیره
خنک کردنش چطور؟ خوبه ؟
TIBA-NAVID
25-07-2011, 18:09
دوستان سلام
براتون یه حرکت ویژه انجام دادم که مطمئنم برای تک تکتون جالب خواهد بو.د
ازون تیبایی که رینگ اسپورت 15 گذاشته بود رفتم عکس بگیرم
در کمال ناباوری بگین ببینم میدونین چی دیدم؟؟؟؟
اون تیبا که 2 3 هفته پیش دیدم نقره ای بود
الان دیدم ماشین صفر تیبا با رنگ نوک مدادی جاش پارک هست
و همون رینگ ها و لاستیکا زیرش هست!!!!!!!!!!!
ازش پرسیدم ماشینت مگه نقره ای نبود؟؟؟؟
گفت چرا.
اونو فروختم.اینو خریدم.رنگش مشکل داشت.
نقره ای بود و ....
طرف بعد از خرید نظرش عوض شده بود و متوجه برتری نوک مدادی به نقره ای شده بود!
البته ماشینشو جوری معامله کرده بود که لاستیک و رینگ هاشو بندازه زیر ماشین جدیدش.
خلاصه براتون عکس گرفتم
تا چند دقیقه دیگه براتون تصاویرشو میذارم.
خداوکیلی بخوام بگم قشنگیش که خیلی قشنگ شده ماشینش.
اما به دلایل مختلف با حرکتش در 15 گذاشتن زبر تیبا مخالفم.
اما فقط میشه گفت واقعا رینگ زیبایی خریده.
و ظاهخر ماشین واقعا دگرگون شده.
ماشینش جوری شده که کنار خیابون که زدس هرکی رد میشه میگه نمیفروشیش؟؟!!!!!!!!
جلو خودم براش مشتری اومد 13 تومن!!!!!!!
ولی بازم میگم فقط زیباست این کار
وگرنه ضرر داره برای ماشین.کسی که بدونه 2 2 تا 4 تا این کارو نمیکنه.
اما فقط پارامتر زیبایی رو اگه بخوای لحاظ کنی و کنترل بیشتر ماشین بله 100 درصد عاللی شده.
اما به بهای این مزیت چند فاکتورو از دست داده.....
TIBA-NAVID
25-07-2011, 18:19
حذف شود...
با تشکر از همکاری شما
tiba-navid
تصاویر تیبای نوک مدادی با رینگ 15 اسپورت: (خواستین در مورد این مورد هم با هم تبادل نظر میکنیم .در مورد اینکه لاستیک های خود تیبا که چند نقطه ضعف دارن شکی نیست.اما اینکه چه انتاخابی میتونه بهترین باشه قبلا هم تا جایی که تونستم سعی کردم مطالب قابل استفاده براتون بذارم.اگر بازم کسی علاقمند بود میتونیم صحبت کنیم.وگرنه که نه)
[
اساسی رو رینگ لاستیک کلید کردیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاش ار پشتش و نمای صندوق و از نمای دورتر هم چند تا عکس میگرفتی
:)
TIBA-NAVID
25-07-2011, 18:41
اساسی رو رینگ لاستیک کلید کردیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کاش ار پشتش و نمای صندوق و از نمای دورتر هم چند تا عکس میگرفتی
:)
دوست خوبم خوب من فکر کردم برای دوستان هم ممکنه مساله باشه.
چون در مورد ریو هم سایپا مشابه تیبا کاری کرده که باعث شده خیلی این بحث ها به وجو بیاد.
اما از جایی که تیبا تازه وارده کمتر برای دوستان این موضوع جایی مطرح شده.
در هر صورت فکر کردم شاید کمک کننده باشه برای دوستان.
که اگر نیست همون طور که در خود مطلب عنوان کردم دیگه بحثشم اینجا مطرح نخواهم کرد و همین طور اگه پست باعث سنگین شدن پیج شده میتونم حذفش کنم.
من کلیدی نکردم و برای دوستان همین عکسا رو هم تهیه کردم.
وگرنه من که خودم دارم میبینم و نیازی به عکس گرفتن و اپلود و این مشکلات ندارم....
اگر دوستان براشون ضروری نیست از نظر من که راحت ترم ....
------------------------
پست تصاویر اون تیبا که رینگ اسپورت 15 گذاشته بود رو حذف کردم.
ببخشید به هر حال.:46::11:
خنک کردنش چطور؟ خوبه ؟
خنک کنندگیش خوبه مخصوصا وقتی هوا کمی رطوبت داشته باشه
پست تصاویر اون تیبا که رینگ اسپورت 15 گذاشته بود رو حذف کردم.
ببخشید به هر حال.:46::11:
حالا چرا حذف کردی؟
انفاقا بحث تایر و رینگ بحث جالبیه من که مطلب شما رو دنبال می کنم
total_overdose
25-07-2011, 19:49
بچه ها امشب عجب مسابقه ای دادم.داشتم با تیبا میرفتم که دوستم زنگ زد گفت این عروس خانم را بیار مسابقه بدیم منم رفتم.دیدن ماشینش سمند EF7 بود یه همان ماتور ملی.من به خودم میگفتم عمرن تیبا بتونه سمندو شکست بده.رفتیم خاده مساوی با هم واستادیم یه کی از دوستام شمارشورا آغاز کرد با گفتن شماره 3 با هم حرکت کردیم تو اوج ناباوری تیبا کاملا سمند را جا گذاشت هر چقدر گاز میداد به تیبا نمرسید.ماسبقه تموم شد اودم پایین کلی به دوستم خنیدم دوستم کاملا کیچ شده بود خودم شاخ در اوردم تیبا بتونه شتاب اولیه سمند EF7 را پشت سر بگذاره :18:.واقعا شتاب اولیش محشره.البته ازش فیلم گرفتم اما هر کاری میکنم آپلود نمیشه هر وقت تونستم آپ کنم فیلمو میذارم کیف کنید
دوست عزیز واقعا دیگه تعصب هم حدی داره!!!:13:
یعنی شما واقعا با این تستتون فکر میکنید تیبا سمند ef7 رو میزنه؟:31:
اگر اینطور فکر میکنید پس شما عملا خیلی از ماشین های دیگرو هم میزنید! واقعا شگفتا!!!
اگر هم شما ef7 رو زدید شک به دلتون را ندید که از این دو حالت خارج نیست!
یا به کل موتور ef7 ایراد بزرگی داشته!
یا راننده ef7 بلد نبوده گاز بده به ماشین!
اگر اینطور فکر میکنید پس شما عملا خیلی از ماشین های دیگرو هم میزنید! واقعا شگفتا!!!
شاید هم پاش فلجی چیزی بوده
اما از شوخی گذشته سمند ماشینیه هن و لاش
خیلی هم نمیشه رو اعداد و ارقامی که ایران خودرو در مورد شتابش میگه اعتماد کرد
اما تو سرعت نهایی احتمالا سمند تیبا را می گیره
یه چیز دیگه اینکه سرعت نهایی تیبا 200 اعلام شده ولی سمند 186
در کل دور از ذهن نیست
اگه تیبا مثلا با مزدا سه مسابقه داده بود میشد بهش گیر داد و توبیخش کرد
اما گرفتنش با تیبا زیاد هم دور از ذهن نیست
تیبا را دست کم نگیر
total_overdose
25-07-2011, 20:06
شاید هم پاش فلجی چیزی بوده
اما از شوخی گذشته سمند ماشینیه هن و لاش
خیلی هم نمیشه رو اعداد و ارقامی که ایران خودرو در مورد شتابش میگه اعتماد کرد
اما تو سرعت نهایی احتمالا سمند تیبا را می گیره
یه چیز دیگه اینکه سرعت نهایی تیبا 200 اعلام شده ولی سمند 186
در کل دور از ذهن نیست
اگه تیبا مثلا با مزدا سه مسابقه داده بود میشد بهش گیر داد و توبیخش کرد
اما گرفتنش با تیبا زیاد هم دور از ذهن نیست
تیبا را دست کم نگیر
عزیزجون دقت نکردی مگه؟!
ایشون حتی سمند با موتور xu7 قدیمی که حتی همونم نمیتونه بگیره رو نمیگه!!!
موتور ef7 قدرتش 113 اسب !و گشتاورد 155 نیوتون بر متر داره!
تیبا تو رویا هم نمیتونه اینکارو بکنه!
تیبا شتابش از پراید میشه گفت بهتره! که تازه همونم خیلیا به شک میگن!
تیبارو دسته کم نگیرم؟ شاید دسته امام زمان خورده بهش توش شتاب؟؟؟ یه موتور 80 اسبی داره ! یه وزن 1013 کیلوگرمی! یه گیرباکس معمولی!
چیر شاخ و مدرنی هم تو این موارد درش بکار نرفته!
پس بهتره یکم درست فکر کنیم:46:
ramtin2005
25-07-2011, 20:32
با سلام. چطورین آقا نوید ،خوبید؟
من بعد از جمیع صحبتهای شما به چنین نتیجه ای در مورد لاستیک دست یافتم. میخواستم نظر شما رو هم بدونم.
به نظرم تایر 13 برای تیبا ایده آل هست و استفاده از تایر 14 و بالاتر فایده ای ندارد. پی هزینه کاملا اضافی است.
من نتایج زیر رو برای تایر تیبا بدست آوردم. به ترتیب اهمیت میگم.
1- لاستیک r13/185/65 از یک تایر با کیفیت خارجی
2- لاستیک r/13/175/70 فابریک خودش از یک تایر خارجی
3- لاستیک r/13/185/70 از یک تایر خارجی
4- لاستیک r/13/185/60 از یک تایر خارجی
5- لاستیک r/13/205/60 از یک تایر خارجی
آقا نوید لاستیک نوع 1 کمتر پیدا میشه. نظرت در مورد لاستیک شماره 2 و 3 چیه؟ به ترتیب اهمیت نظرتونو بهم بگید.
موفق باشید
TIBA-NAVID
25-07-2011, 21:19
با سلام. چطورین آقا نوید ،خوبید؟
من بعد از جمیع صحبتهای شما به چنین نتیجه ای در مورد لاستیک دست یافتم. میخواستم نظر شما رو هم بدونم.
به نظرم تایر 13 برای تیبا ایده آل هست و استفاده از تایر 14 و بالاتر فایده ای ندارد. پی هزینه کاملا اضافی است.
من نتایج زیر رو برای تایر تیبا بدست آوردم. به ترتیب اهمیت میگم.
1- لاستیک r13/185/65 از یک تایر با کیفیت خارجی
2- لاستیک r/13/175/70 فابریک خودش از یک تایر خارجی
3- لاستیک r/13/185/70 از یک تایر خارجی
4- لاستیک r/13/185/60 از یک تایر خارجی
5- لاستیک r/13/205/60 از یک تایر خارجی
آقا نوید لاستیک نوع 1 کمتر پیدا میشه. نظرت در مورد لاستیک شماره 2 و 3 چیه؟ به ترتیب اهمیت نظرتونو بهم بگید.
موفق باشید
سلام رامتین جان
ممنون ازت
شما خوبی انشالا؟
رده بندی که گذاشتین تقریبا همون برآیند صحبتایی هست که از مشورتایی که کردم بهش رسیدم البته با یه سری تغییرات و توضیح مختصر:
1:برای تیبا اگر بخوایم شتاب کاهش پیدا نکنه و فرمون فرمون نرمی بمونه و به جلوبندی فشار نیاد با توجه به قدرت 80 اسب موتورش گزینه ی ایده آل تر رینگ 13 هست.اما اگر بخوایم رینگ رو عوض کنیم نهایت نهایتش رینگ 14 مناسب تیباست و فقط و فقط یک شماره لاستیک: اونم 14/185/60 که لاستیکیه بسیار نایاب.
2:توی لاستیکایی که بالا لیست کردین مثلا اگه بخوایم در موردشون صحبت کنیم ، به نظر شخص من اگه بخوایم شتاب خودرو کاهش پیدا نکنه(شتاب اولیه) همچنین فشار وارده به موتور افزایش پیدا نکنه.فرمون سفت نشه.
تنظیمات سیستم کیلومتر شمار و سیستم ترمز به هم نریزه باید از لاستیکی استفاده کنیم که قطر خارجی اون در مقایسه با حالت فعلی تیبا تغییر محسوسی نداشته باشه.
حالا مثلا همه میدونیم کمی عریض تر شدن لاستیک (کمی) هم پایداری خودرو رو بیشتر میکنه.
هم ترمز گیری رو مطلوب تر میکنه.هم فرمون رو سفت نمیکنه .هم سوخت رو افزایش خاصی نمیده.
و هم به مراتب ظاهر خودرو رو هماهنگ تر و بهتر میکنه.
اما خوب نظر شخصی من برای عرض لاستیک مناسب برای تیبا نهایتا 185 هست.
میشه حتی 195 و 205 هم طوری تایر رو انتخاب کرد که قطر ثابت بمونه و تنظیمات درشون خلل وارد نشه.
اما به نظرم و با توجه به مشورتایی که کردم عرض بیشتر از 195 و مثلا 205 درسته که پایداری ماشین و کنترل و این موارد و البته ظاهر رو به مراتب ازینی که هست بهتر میکنه
اما باید بدونیم که با گرفتن این خاصیت ها مواردی مثل مصرف سوخت ، نرمی فرمان رو از دست میدیم.
مطمئنا تیبای با لاستیک عرض 205 به مراتب سوختش بالاتر میرود.
پس با این توضیح گمونم گزینه هایی کهنوشتین یه مقدار درشون تقلیل داده شد.
نظر شخصیم اینه یا باید لاستیک رو با همون سایز اول یعنی 175/70/13 با یک برند با کیفیت خارجی عوض کرد(مطمئنا بلاقاصله بعد از همین تغییر هم متوجه نرم تر شدن ماشین و فرمان پذیری بهتر خواهید شد چون اکثریت برند های ایران قابل مقایسه نیستن با برند های با کیفیتی مثل هانکوک کره و تویو ژاپن که من بیشتر این 2 رو توصیه میکنم)
و گزینه ای که از مورد بالا بهتر میدونم 13/185/65 هست:
تنها 2 میلی متر ارتفاع خودرو تغییر میکنه(این یعنی در حد دهم درصد تغییر)(تا 2.5 درصد تغییر دادن قابل قبول است و در رنج استاندارد است و برای خودرو مشکل ایجاد نمیکند)
خودم از نزدیک دیدم تیبایی که این لاستیکوگذاشته بود.
کلا به خاطر 185 شدن و همون 1 سانت عرض بیشتر هم طبق تئوری و هم طبق فرمایش اون آقا خیلی ماشین نرم تر و کنترلش بهتر خواهد بود(مخصوصا در پیچ ها و ....)
زیاد عریض نشده و سوخت رو هم تغییر خاصی نمیده.
با اینکه تغییر خیلی خیلی نامحسوسی داره نسبت به سایز اصلی از نظر قطر اما میشه نشون داد که همون 2 میلی متر باعث میشه شتاب اولیه خودرو نسبت به حالت فعلی افزایش داشته باشه.
پس این تغییرم مشکل ایجاد نمیکنه.هرچند واقعا نامحسوسه.
اما اون کنترل بهتر و پایداری بیشتر چیزی نیست که بشه راحت از کنارش گذشت.در نظر بگیرین که به مراتب زیبا تر هم میشه با همون 1 سانت افزایش عرض.
مصرفم تغییر نمیکنه.به مراتب نرم تر هم میشه ماشین و فرمان هم به هیچ وجه سفت نمیشه.
مشکل این سایز:این سایز یه مقدار میشه گفت کم یاب تر هست.اینطور که شنیدم سایز استاندارد دوو سیلو هست.اما خوب اگر هانکوک کره و یا تویو ژاپنش رو دیدین خودتون نگاه لاستیکا که بکنین متوجه میشین که با ایرانیا چه قدر!!!! فرق دارن.
عمرشون.جنسشون.نرمیشون و ....
مورد آخر:
لاستیک 185/70/13
لاستیکی هست که برای ریو بیشتر توصیه میشه.
چون ریو ذاتا ارتفاعش زیاد پایین هست.15.2 سانت حداقل فاصله ریو تا زمینه.
در تیبا حداقل فاصله تا زمین 16 سانت هست.
استفاده از این لاسنیک برای ریو ارتفاع 15:9 سانتی متری و برای تیبا 16.7 سانتی متری رو به ارمغان میاره.
به نظر من گمون نکنم بالا رفتن تیبا اونم ازینی که الان هست که بالا هست دیگهچیز جالبی بشه.اما برای ریو 100 درصد بهتر میشه.
درصد تغییری که این لاستیک ایجاد میکنه 2.4 درصد هست. و چسبیده به ماکزیمم تغییر مجاز. اما خوب بازم در رنج مجاز هست.
فواید این رنج: کنترل و پایداری بهتر خودرو( عرض 185)
ترمز گیری بهتر خودرو(عرض 185)
عدم تغییر محسوس سوخت( عرض در رنج مطلوب)
نکات قابل تامل:
به دلیل افزایش 7 میلی متری ارتفاع خودرو و نهایتا تغییر به وجود آمده در قطر اگر محاسبه کنیم میبینیم در تئوری این لاستیک شتاب اولیه را نسبت به لاستیک فعلی قدری کاهش خواهد داد.
هرچند باز هم زیاد شاید محسوس نباشد اما باید بدانیم که این کاهش وجود خواهد داشت.
- 1.4 سانت از فضای بالای لاستیک کم خوهد کرد.حالا این هم بخشی ازش سلیقه است.هم بخشیش فنی.
بخش فنیشو به تفصیل عرض کردم.سلیقش با شما که بهتر میشه یا نه.
اما احیانا اگر این شماره رو خواستید انتخاب کنید فقط انتخابتون رو به نظرم از تویو ژاپن داشته باشید و در مرحله بعد از هانکوک کره.
چون تویو کمی این سایزش ظاهر قالب کوچکتری دارد و این تغییر را مقداری متعادل تر میکند.
گزینه های مطلوب تر رو این 3 مورد میدونم که توضیحاتشونو هم گفتم.
در مورد لاستیک خود تیبا هم باید بدونیم یه شتاب معقول و یه مصرف معقول رو داریم.
اما بدونیم که کمی مشکل ترمز گیری و کنترل رو با توجه به شتاب باید براش قائل بشیم با توجه به شتاب و سرعت مخصوصا در فصل زمستان.ولی خوب همون شماره رو هم اگه از این دو برند برتری که پیشنهاد دادم انتخاب کنین متوجه میشین زمین تا اسمون ماشین تغییر کرده راندگی باهاش نسبت به قبل.
از عمر لاستیک بگیر تا نرمی ماشین.(در قیاس با ایرانیای خودمون مخصوصا بارز )
پرانتز کوچک:(در مورد پراید یکی از نقاط ضعفش که باعث خیلی از سوانح براش میشه همینه که خودروی خیلی با شتابیه و فرمون تندی داره اما لاستیکاش عرض 165 هستن.و اصلا ترمز گیری امنی نداره)
راستی همون طور که عصر مطلبی گذاشتم .از تیبایی که رینگ اسپورت برای خودروش استفاده کرده بود هم تصویر گرفتم.خواستیم میتتونم براتون بفرستم تصاویرش رو رامتین جان.
فقط میتونم بگمواقعا زیبا شده.طوری که هرکس میدیدش محال بود جذبش نشه. خریدارم زیاد داشت و ول نمیکردن صاحب ماشینو!
اما خوب رینگ 15 گذاشته بود!رینگ اسپورت به نظرم خیلی زیباست اما خوب اگر خدای نکرده غیر استاندارد باشه که خیلی هم زیادن هم خودرو پر صدا تر میشه بعدا.
هم فشار به جلوبندی میاره.
اما خوب شدیدا میتونم بگمخوشگل بود ماشینش.
بازم میگم فقط خوشگل بود..خیلی پارامترا رو فدای این خوشگلی کرده بود.
خواستی عکساشو برات بفرستم
نکته آخر: با یک فروشنده که صحبت میکردم در مورد همون لاستیک تیبا.چیزی بهم گفت که ....
گفت چند روز پیش یک تیبا دار اومد و 1 تایر ازم خرید.
گفتم یک تایز؟؟؟؟
گفت آره.یک لاستیک جلوش ظاهرا با چیزی برخورد کرده بود و ترکیده بوده!!!!!!!!!!
این یه قلمو دیگه واقعا من که شنیدم تعجب کردم.آدم راستگویی هم بود و بهش مطمئنم.نمیدونم والا یه ماشین نو چه جور میتونه لاستیک بترکونه و تصادفم نکرده باشه!!!!
یعنی اینقدر کیفیت دیگه داره بیداد میکنه تو این لاستیکای بارز؟؟؟؟
potentate85
25-07-2011, 21:24
سلام
برای تعویض کمک فنر جلو کدوم نمایندگی بردین؟ مال من هم از روز اول صدا میداد، اما قطعش موجود نبود!
TIBA-NAVID
25-07-2011, 21:58
حالا چرا حذف کردی؟
انفاقا بحث تایر و رینگ بحث جالبیه من که مطلب شما رو دنبال می کنم
ممنون شما لطف دارین.
فکر کردم شاید از حوصله دوستان خارجه.
گفتم بیخودی باعث سنگین شدن صفحه نشه
چه ربطی داشت. من نمیگم تیبا میتونه تو جاده EF7...ولی تو شتاب اولیه کاملا کم میاره. تا الان با تیبا رانندگی کردی.حالا فیلمو ببین بعد نظر بده.سمنده مدل 89 بود کاملا سالم راننده خیلی حرفه ای بود فقط مشکل از سمند بود هر کاری میکرد بهش نمرسید:31:
از این حرف های شما معلومه خیلی کم رانندگی کردی شایدم...یه بار خودت پشت فرمون تیبا بشین خودت حال با این شتابی که داره.
اینم از فیلم اما زیاد به حرف های دوستام میزنند گوش نکنید.اهل اشنویه هستم.بچه کرد
این فیلم خیلی طولانیه ولی به خاطر اینترنت...چند ثانیه ای گذاشتم ببینید. وگرنه خیلی ادامه میدم تا اخرش سمند نتونست تیبا رو بگیره:15::26:
سلام
برای تعویض کمک فنر جلو کدوم نمایندگی بردین؟ مال من هم از روز اول صدا میداد، اما قطعش موجود نبود!
تعمير گاه مركزي شماره 1 واقع در كيلومتر 3 جاده دماوند . لطفا هنگام پس گرفتن ماشين باخودتون ولتمتر ببريد وشارژ شدن باطري را تست كنيد .وگرنه مثل من بايد برگرديد و باطري و تسمه دينام عوض كنيد. البته به حساب گارانتي.
captainpersian
26-07-2011, 06:20
دوستان سلام
براتون یه حرکت ویژه انجام دادم که مطمئنم برای تک تکتون جالب خواهد بو.د
ازون تیبایی که رینگ اسپورت 15 گذاشته بود رفتم عکس بگیرم
در کمال ناباوری بگین ببینم میدونین چی دیدم؟؟؟؟
اون تیبا که 2 3 هفته پیش دیدم نقره ای بود
الان دیدم ماشین صفر تیبا با رنگ نوک مدادی جاش پارک هست
و همون رینگ ها و لاستیکا زیرش هست!!!!!!!!!!!
ازش پرسیدم ماشینت مگه نقره ای نبود؟؟؟؟
گفت چرا.
اونو فروختم.اینو خریدم.رنگش مشکل داشت.
نقره ای بود و ....
طرف بعد از خرید نظرش عوض شده بود و متوجه برتری نوک مدادی به نقره ای شده بود!
البته ماشینشو جوری معامله کرده بود که لاستیک و رینگ هاشو بندازه زیر ماشین جدیدش.
خلاصه براتون عکس گرفتم
تا چند دقیقه دیگه براتون تصاویرشو میذارم.
خداوکیلی بخوام بگم قشنگیش که خیلی قشنگ شده ماشینش.
اما به دلایل مختلف با حرکتش در 15 گذاشتن زبر تیبا مخالفم.
اما فقط میشه گفت واقعا رینگ زیبایی خریده.
و ظاهخر ماشین واقعا دگرگون شده.
ماشینش جوری شده که کنار خیابون که زدس هرکی رد میشه میگه نمیفروشیش؟؟!!!!!!!!
جلو خودم براش مشتری اومد 13 تومن!!!!!!!
ولی بازم میگم فقط زیباست این کار
وگرنه ضرر داره برای ماشین.کسی که بدونه 2 2 تا 4 تا این کارو نمیکنه.
اما فقط پارامتر زیبایی رو اگه بخوای لحاظ کنی و کنترل بیشتر ماشین بله 100 درصد عاللی شده.
اما به بهای این مزیت چند فاکتورو از دست داده.....
سلام نوید حان چرا پاک کردی؟ اتفاقا من میخوام رینگ اسپرت بندازم دنبال نمونه بودم.لطفا اگه امکان داره دوباره بزار یا برام میل کن
ممنون
TIBA-NAVID
26-07-2011, 06:35
سلام نوید حان چرا پاک کردی؟ اتفاقا من میخوام رینگ اسپرت بندازم دنبال نمونه بودم.لطفا اگه امکان داره دوباره بزار یا برام میل کن
ممنون
سلام علی جان.
دیدم بلافاصله بعد از ثبتش یکی از دوستان یه جورایی خرده گرفت.گفتم من اگه رفتم چه ازین ماشین چه اون مورد قبلی عکس گرفتم و آپلود کردم برای این بوده شاید کسی بتونه راحت تر انتخاب کنه و کمکش باشه.
اما حس کردم اینطور نبوده.
براتون الان زیر این مطلب عینا اون مطلبو میذارم:
مطلب حذف شده:
تصاویر تیبای نوک مدادی با رینگ 15 اسپورت: (خواستین در مورد این مورد هم با هم تبادل نظر میکنیم .در مورد اینکه لاستیک های خود تیبا که چند نقطه ضعف دارن شکی نیست.اما اینکه چه انتخابی میتونه بهترین باشه قبلا هم تا جایی که تونستم سعی کردم مطالب قابل استفاده براتون بذارم.اگر بازم کسی علاقمند بود میتونیم صحبت کنیم.وگرنه که نه)
captainpersian
26-07-2011, 06:37
سلام علی جان.
دیدم بلافاصله بعد از ثبتش یکی از دوستان یه جورایی خرده گرفت.گفتم من اگه رفتم چه ازین ماشین چه اون مورد قبلی عکس گرفتم و آپلود کردم برای این بوده شاید کسی بتونه راحت تر انتخاب کنه و کمکش باشه.
مطلب حذف شده:
تصاویر تیبای نوک مدادی با رینگ 15 اسپورت: (خواستین در مورد این مورد هم با هم تبادل نظر میکنیم .در مورد اینکه لاستیک های خود تیبا که چند نقطه ضعف دارن شکی نیست.اما اینکه چه انتاخابی میتونه بهترین باشه قبلا هم تا جایی که تونستم سعی کردم مطالب قابل استفاده براتون بذارم.اگر بازم کسی علاقمند بود میتونیم صحبت کنیم.وگرنه که نه)
---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------
سلام علی جان.
مطلب حذف شده:
توضیح: در این که این ماشین واقعا زیبا شده بود که هیچ شک نکنین.
اون قدر زیبا شده که فرط فرط براش مشتری میامد همین که کنار خیابون بود.
مخصوصا که حالا ماشینشو با نوک مدادی تیبا عوض کرده دیگه محشر بود از نظر ظاهر.
اما خوب من به نظرم رینگ اسپورت اونم 15 یه بحثای زیادی هست هول و حوشش که قبلا گفتم ...
مرسی نوید جان.رینگ زیبایی هستش.فقط چند سوال
1)قیمت رینگ
2)اسم رینگ
3)محل خرید
4)برای گارانتی دچار مشکل شده یا نه؟
5)ارتفاع زده یا نه و اگه شده چکار کرده؟فنر بریده یا عوض کرده و ...
اگه وقت کردی و زحمتی نبود ممنون میشم:11:
TIBA-NAVID
26-07-2011, 06:44
مرسی نوید جان.رینگ زیبایی هستش.فقط چند سوال
1)قیمت رینگ
2)اسم رینگ
3)محل خرید
4)برای گارانتی دچار مشکل شده یا نه؟
5)ارتفاع زده یا نه و اگه شده چکار کرده؟فنر بریده یا عوض کرده و ...
اگه وقت کردی و زحمتی نبود ممنون میشم:11:
اسم رینگش رو نمیدونم .قیمت رینگ حدودا با توجه به ظاهرش میتونم حدس خیلی نزدیک بزنم به واقعیت.
قیمتش بین 280 تا 300 هست.
برای گارانتی به احتمال 99 درصد گارانتی سیستم جلوبندی خودرو ابطال میشه اگه به گارانتی با این رینگ و لاستیک مراجعه کنه.
در مورد ریو این قضیه هست.نمیدونم آیا برای تیبا هم این قانون هست یا نه.که 99 درصد هست.
برای ریو گذاشتن رینگ بالاتر از 14 و همین طور گذاشتن لاستیک عریض تر از 185 باعث از بین ربفتن گارانتی جلوبندی خودرو میشه.
و یکی رو میشناسم که لاستیک 205 داشت و برای گارانتی که رفت لاستیکای دیگه ای قرض گرفت و با اونا رفت!!!!!!!
در مورد ارتفاعم که باید بگم باهاش صحبت کردم.
نه دست به ارتفاع نزده.
و طبق محاسبات من این ماشین ارتفاعش رفته بالا .چند لحظه دیگه دقیقش رو بهت میگم چه قدر.
فاصله ی گلگیر تا لاستیکم کم شده که اونم دقیق میگم چه قدر.فقط گفت ظاهرا یه لاستیک یا چیزی بالای بالای گلگیر بوده .اونوگفت باز کردم.
وگرنه دست به فنر و اینا نزده
راستی برای جمع و جور تر شدن تصاویر این مورد یه بحث جدید توی سایت گذاشتم که گمون کنم در کنار اینجا میتونه مفید باشه.
لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتغییر قطر لاستیک نسبت به لاستیک تیبا:21 میلی متر افزایش دارد. یعنی 3.65 درصد تغییر داره ابعاد این لاستیک نسبت به لاستیک تیبا که بیشتر از 2.5 درصد است و در رنج تغییر مجار نیست.
یعنی فضای بین گلگیر و لاستیک حدود 2 سانت کم شده است.
ارتفاع ماشین هم حدود 1 سانت بالا رفته است.
یعنی حداقل ارتفاع تا زمین 17 سانت شده است!!!
در ضمن بگم که این اقا از لاستیک 195/55/15 برای ماشینش استفاده کرده بود.
و اون ارتفاع ها رو که نوشتم بر مبنای این لاستیک نوشتم.
جدا از تغییر سایزها که بالا نوشتم مورد دیگه اینه که چون فاق لاستیک یه مقدار زیادی کم شده و 55 هست دیگه خیلی کمه از نظرم و من در بخوام پیشبینی کنم احتمال کوبیدن این ماشین رو بعدا کم احتمال نمیدونم.
ramtin2005
26-07-2011, 07:26
مرسی نوید جان. منم با نظر شما موافقم. ولی واقعا لاستیک r/13/185/65 نایابه. این مساله میتونه مشکل ساز باشه. من r/13/185/70 رو برای یکی از دوستان کی تیبا داشت رفتیم امتحان کردیم. شاید بگم تنها 3-2 میلیمتر با فنر ماشین بخصوص در سمت باک فاصله داشت و با بحثهایی که شد از خریدش منصرف شدیم. r/13/185/65 در کنار تایر فابریک تبیا بنظرم تنها گزینه های مناسبه. ولی به نظر شما r/13/185/60 چطوره؟ چون بوفور هم این تایر پیدا میشه. البته واقعا در تعجبم که سایپا اینقد کوتاهی کرد در مورد تیبا. چقد خوب بود در مدل sx ، هر 4 شیشه برقی بود- باطری اتمی استفاده می کرد و از همه مهمتر رینگ 14 مینداخت.
TIBA-NAVID
26-07-2011, 07:37
مرسی نوید جان. منم با نظر شما موافقم. ولی واقعا لاستیک r/13/185/65 نایابه. این مساله میتونه مشکل ساز باشه. من r/13/185/70 رو برای یکی از دوستان کی تیبا داشت رفتیم امتحان کردیم. شاید بگم تنها 3-2 میلیمتر با فنر ماشین بخصوص در سمت باک فاصله داشت و با بحثهایی که شد از خریدش منصرف شدیم. r/13/185/65 در کنار تایر فابریک تبیا بنظرم تنها گزینه های مناسبه. ولی به نظر شما r/13/185/60 چطوره؟ چون بوفور هم این تایر پیدا میشه. البته واقعا در تعجبم که سایپا اینقد کوتاهی کرد در مورد تیبا. چقد خوب بود در مدل sx ، هر 4 شیشه برقی بود- باطری اتمی استفاده می کرد و از همه مهمتر رینگ 14 مینداخت.
بله درست متوجه شدین در مورد 13/185/70
منم به خاطر اونگفتم اگر بخواین این سایزو بگیرین فقط تویو بگیرین.
چون تویو هست که تو این سایز یه کم قالبش کوچیک تره و میشه گفت سایزش خیلی تغییرش نسبت به سایز فعلی از نظر ارتفاع تغییر حاد نمیکنه.
مثلا اگه تویو رو کنار یکی ازین لاستیک های اندونزی .و چین مشهور بذارین میبینین که چه قدر اون هم سایزهاشون ازین کشورا چه قدر بزرگ تر و بد قواره هستن. با اینکه هم سایزن.
تو این یه سایز فقط تویو به نظرم مناسب ترینه.
کلا بهترین گزینه برای تیبا 185/65/13 و در آخر 175/70/13 185/70/13هست.
لاستیکی که گفتین یعنی :13/185/60
فاقش خیلی کوتاهه/ 1:احتمال کوبیدن توش هست.
درصد تغییر سایز لاستیک 4 درصده!!!!! یعنی حتی اون آقا که 15 انداخته ازین به استاندارد نزدیک تره!
البته اون ارتفاعش بالا رفته.
اما با این لاستیک قطر لاستیک 23 میلی متر کم میشه و ارتفاع تیبا با این لاستیک حدود 11 میلی متر میاد پایین.
که اصلا بنا به این موارد بالا توصیه نمیشه
در مورد انتقاد به سایپا در مورد لاستیک و باتری که خودم شدیدا بهشون منتقدم و معتقدم کوتاهی حاد کردن.
اما در مورد رینگ مطمئنم اگه قرار بود 14 اسپورت بذارن رو ماشین مطمئنم میگشتن و اشغال ترین رو میذاشتن و بازم لاستیک کویر یا بارز میذاشتن روش.
بازم یه کاری میکردن که باز آدم پشیمون بشه حتی از همون مدل ای ایکس گرفتنش.
راستی اینک بگم در مورد اون 185/70/13 که گفتین امتحان کردین.مطمئنم لاستیکی که انتخاب کردین از برند دیگه ای بوده.
چون من که گفتم تویو چون از نزدیک کنار بارز گذاشتمش و دیدم ارتفاعش در حدی که باید افزایش پیدا کنه زیاد نشده بود و خیلی نزدیک بود ارتفاعش به بارز کارخونه.
ولی مثلا لاستیکای دیگه بود که قالب بزرگ بودن و خیلی خودشونو نشون میدادن و بلند بودن.
بازم بگم حتی 185/70/13 مارک غیر تویو هم 1.4 سانت افزایش قطر میده به لاستیک که در مقایسه با این آقا رینگ 15 که عکسشو گذاشتم میبینیم اون 2.1 سانت افزایش داشت و من کامل دقت کردم با فنر فاصله داشت.
حالا این باز 6 میلی متر ازون کوتاه تره و برا این اون احتمال خیلی کمتره.
اما بازم چون میگم احتیاط شرط عقله میگم اگه 185/70/13 خواستین فقط تویو بندازین که سایزش با تایر اصلی تفاوت ارتفاعش خیلی کمه.
تصویر زیر رو براتونگذاشتم تا بگم چه قدر تویو ژاپن خوش سایز تر هست...
دو لاستیک زیر هر دو 185/70/13 هستن.
یکیش رودستون کره(که به مراتب از خیلی از چینی ها و تایلندی ها و .... معتبر بازار بهتره) و دومیش تویو ژاپنه.
میبینین که چشمی هم آدم متوجه میشه که انگار تویو کمی کوچیک تره.
این موضوع در مقایسه با لاستیکای ایران و چین و تایلند حتی مرغوب خیلی شدیدتر خودشو نشون میده.جوری که ابعاد تویو زاپن با سایز 185/70/13 زیاد تفاوت حادی از حئ عرف نسبت به لاستیک خود تیبا نداره ولی ممکنه لاستیک برند دیگه ی غیر استانداردی داشته باشه. در کل بازم 185/70/13 رو در توصیه اول خودم نمیدونم با جمیع این توضیحات.چونکمی شتاب رو کم میکنه.
اما بازم برای اینکه ببینین دلیل اینکه گفتم تویو چی بوده به تصویر زیر توجه کنین:
بعيد ميدونم آقاي mess10 دروغ بگه
دليلي نداره!! حتما امتحان كرده
اينجا تاپيك فروش و بازار گرمي تيبا نيست كه بخوان الكي بگن ،دوستان نقطه نظرات و تجربياتشون رو ميگن
mess10 تو پست صفحه 181 لينك فيلم شتابشو گذاشته ،خوب پركرده
ممنون شما لطف دارین.
فکر کردم شاید از حوصله دوستان خارجه.
گفتم بیخودی باعث سنگین شدن صفحه نشه
بحث در این مورد لازم و جالبه
اما میشه کوتاه و کامل و غیر تکراری هم بحث کرد
بعيد ميدونم آقاي mess10 دروغ بگه
دليلي نداره!! حتما امتحان كرده
اينجا تاپيك فروش و بازار گرمي تيبا نيست كه بخوان الكي بگن ،دوستان نقطه نظرات و تجربياتشون رو ميگن
mess10 تو پست صفحه 181 لينك فيلم شتابشو گذاشته ،خوب پركرده
منم همین نظر را دارم
قدرت زیاد موتور فقط ملاک نیست. گیریبکس و سیستم تعلیق و فرمان هم مهمه که سمند گیریبکسش حرفی واسه گفتن نزاشته
مثلا هنون پراید اگه بدنه ضعیفی نداشت و تو سرعت های بالای 130 تا پرواز نمی کرد میشد راحت باهاش 180 تا را رفت و خیلی از ماشینها را گرفت
captainpersian
26-07-2011, 08:22
اینم فیلم شتاب اولیه تیبا.اما من زیاد بهش فشار نیاورد.اما فکر کنم با 10ثانیه تونست به 100....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماشا الله با اینکه تقریبا از 0 فیلم نگرفته اما خوبه.چه صدای موتوری .ادم به وجد میاره.با این فیلم مطمعن شدم هم سمند هم 405 و پرشیا باید برن جلو بوق بزنن.در ضمن با پراید هم اختلاف فاحشی داره .مرسی دوستم بابت کلیپ اما مواظب ماشینت باش
ramtin2005
26-07-2011, 08:29
با سلام مجدد
نوید جان نمیدونم چطور بگم. من چند جا واسه دوستم رفتیم لاستیک فروشی. مدل r/13/185/65 میگه اصلا پیدا نمیشه. به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سری بزنید. برترین تایرها رو داره. ولی وقتی برای 185/65 جستجو میکنی چیزی نمیاره. اگه احیانا این سایز پیدا نشه بنظر شما 175/70 بهتره یا 185/70؟ گرچه احساس میکنم 175 اصلا نمای خوبی به ماشین نمیده.
TIBA-NAVID
26-07-2011, 08:34
با سلام مجدد
نوید جان نمیدونم چطور بگم. من چند جا واسه دوستم رفتیم لاستیک فروشی. مدل r/13/185/65 میگه اصلا پیدا نمیشه. به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سری بزنید. برترین تایرها رو داره. ولی وقتی برای 185/65 جستجو میکنی چیزی نمیاره. اگه احیانا این سایز پیدا نشه بنظر شما 175/70 بهتره یا 185/70؟ گرچه احساس میکنم 175 اصلا نمای خوبی به ماشین نمیده.
من در شهرستان لاستیک 185/65/13 هانکوک کره که خیلی هم خوش طرح هست رو دارم میبینم!
همین طور با خبرم که نمایندگی تویو اصفهان هم همه ی سایزهای زیر رو موجود داره.
185/65/13 :خودشم میگفت برای تیباها بیشتر 185/70/13 مردم خریدن ازم اما اگه خودم باشم 185/65/13 رو میندازم
اما گفت
هم 185/65/13 تویو دارم.هم 185/70/13 تویو هم 175/70/13تویو. هانکوک هم که خودم هم 185/65/13شو دیدم. هم 185/70/13 ش
شاید مثل لاستیک پیکانی( همین لاستیک تیبای عزیزمون) اون قدر وفورش زیاد نباشه/
اما دیگهاون قدرا هم نایاب نیست.185/65/13 لاستیک استاندارد دوو سیلو هست
در مورد اون سایتم بهش اعتماد نکنین.من هرچند سایت خارجی رو مرجع قرار ندادم و میگم باید تو بازار خودمون بهترینو بگیریم. که اینا رو هم که گفتم تو بازار دیدم و گفتم....
اما بازم اگه میخواین مطمئن بشین که اون سایت بیراه گفته و اون شماره رایج هست تو دنیا...
این آدرسو ببینین:لاستیکای تولیدی تویو هست.و شماره هایی که من گفتم هم توش هست.ببینین....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امير رسول
26-07-2011, 08:37
من امروز ماشين بردم سرويس اوليه : از مسئول فني سايپا كه اشكالاي ماشينو يادداشت ميكرد پرسيدم چرا ماشين صفر اين همه ايراد داره ؟ ميگه تقصير ما ايرانيهاست كه هر ماشيني تازه مياد زود ميريم ميخريمش . ماشين من صدي 10 ميسوزونه آيا خارج از نمايندگي راهكاري هست مصرفشو پايين بيارم ؟ چون بعيد ميدونم نماينگي كاري برام انجام بده
TIBA-NAVID
26-07-2011, 08:43
من امروز ماشين بردم سرويس اوليه : از مسئول فني سايپا كه اشكالاي ماشينو يادداشت ميكرد پرسيدم چرا ماشين صفر اين همه ايراد داره ؟ ميگه تقصير ما ايرانيهاست كه هر ماشيني تازه مياد زود ميريم ميخريمش . ماشين من صدي 10 ميسوزونه آيا خارج از نمايندگي راهكاري هست مصرفشو پايين بيارم ؟ چون بعيد ميدونم نماينگي كاري برام انجام بده
سلام امیر جان.باور میکنی تا حالا خودم به شخصه فقط شما رو دیدم که از مصرف ماشینت ناراضی هستین؟
از صمیم قلب ارزو میکنم مشکل ماشینت هرچه سریع تر حل بشه.
حتما دنبالشو بگیر.
انشالا درست میشه.
چون من با چند نفر صحبت کردم طرف میگفت با کولز داره 100 6 میسوزه!
همشم کولرم روشنه چون گرما دوست ندارم ....
خیلی از مصرفش راضین اینایی که من دیدم.
دنبالشو بگیر.
چک کنن شاید مشکل شما هم حل بشه امیر جان.
اگه الانکه گارانتی داره کوتاه بیاین و درستش نکنن یه ماشین پر مصرف میمونه رو دستتون که همیشه باید بنزین اضافی بدین بهش.
ولش نکن ....
captainpersian
26-07-2011, 08:47
امیر به هیچ وجه کوتاه نیا.حتی شده ECU عوض کنن.من یه پرشیا داشتم انقدر رفتم اومدا اخر عوض کردن.یه موقع 120 تا بیشتر نمیرفت پراید منو میگرفت .یه موقع 190 تا میرفت صدی 15 می سوزوند.قلب ماشین دست این دستگاه لامسبه.مصرف بنرین هم یا به شمع ربط داره یا اگزوز یا صافی اینا و مهمترینش همین ECU .ببر مرکزی تنها راهش اینه
سلام امیر جان.باور میکنی تا حالا خودم به شخصه فقط شما رو دیدم که از مصرف ماشینت ناراضی هستین؟
حتما دنبالشو بگیر.
انشالا درست میشه.
دنبالشو بگیر.
اما من زیاد دیدم. غصه نخور .
من هر جایی که تیبا می بینم از راننده اش می پرسم چطوره ؟ خوبه ؟ مصرفش ؟ شتابش ؟ قبلا ماشین چی داشتی
تا حالا نشده کسی از صندلیها و پایداریش تو پیچها تعریف نکنه.همه رو این مورد توافق دارند
اما بعضیههاشون از مصرفش گلایه داشتند
از یکیشون که تقریبا یک ماه پیش تو خیابون ابوذر اصفهان دیدمش و سفید بود مدل 90 در مورد مصرف پرسیدم می گفت جرات روشن کردن کولر ندارم چون با کولر صدی 12 مصرف می کنه
البته اینا هیچ کدوم تخصصی نیست و من که باورم نشد
ممکنه ماشین اشکالی چیزی داشته باشه
اینه که با دنده سنگین یا دنده مرده با ماشین رانندگی کنی هم خیلی تو مصرف تاثیر داره
اما به کل تو این موردهایی که من دیدم میتونم بگم 70 درصد از مقایسه مصرفش با اون چیزی که سایپا گفته ناراضی بودند که شاید اونم برمیگرده به اینکه در 5000 کیلومتر اولند
TIBA-NAVID
26-07-2011, 09:06
اما من زیاد دیدم. غصه نخور .
من هر جایی که تیبا می بینم از راننده اش می پرسم چطوره ؟ خوبه ؟ مصرفش ؟ شتابش ؟ قبلا ماشین چی داشتی
تا حالا نشده کسی از صندلیها و پایداریش تو پیچها تعریف نکنه.همه رو این مورد توافق دارند
اما بعضیههاشون از مصرفش گلایه داشتند
از یکیشون که تقریبا یک ماه پیش تو خیابون ابوذر اصفهان دیدمش و سفید بود مدل 90 در مورد مصرف پرسیدم می گفت جرات روشن کردن کولر ندارم چون با کولر صدی 12 مصرف می کنه
البته اینا هیچ کدوم تخصصی نیست و من که باورم نشد
ممکنه ماشین اشکالی چیزی داشته باشه
اینه که با دنده سنگین یا دنده مرده با ماشین رانندگی کنی هم خیلی تو مصرف تاثیر داره
اما به کل تو این موردهایی که من دیدم میتونم بگم 70 درصد از مقایسه مصرفش با اون چیزی که سایپا گفته ناراضی بودند که شاید اونم برمیگرده به اینکه در 5000 کیلومتر اولند
باز من هر کس رو دیدم از سوختش واقعا راضی بود.
البته اینم بگمکه افراد که دیدم و ازشون از سوخت پرسیدم ماشینشون اکثرا زیاد کار کرده بودن و مشمول اون تبصره مصرف بیشتر در اوایل نمیشدن.
هرچند اینا که از اول هم از مصرفش راضی بودن .ولی گفتن به مرور کمتر شده.
بازم میگم ایشون اگه دنبالشو بگیرن و مراجعه کنن ضرر نمیکنن.
تیبا مزیت بزرگش همین مصرفشه و چند پارامتر دیگشه.
بنا باشه 100 10 12 بسوزه که آدم سمند میخره
من الان هرکسو دیدم واقعا از مصرفش شدیدا راضی بود.
100 6 تو شهر با کولر کجا.100 5.5 الی 6 تو جاده کجا و صدی 12 10 کجا.
یه چیزی این وسط ایراد داره. کاش که مشکل این دوستمون زودتر حل بشه...
صادرات خودروهای ایرانی ، زير قیمت داخلي
گروه خودرو- بنابر آخرین آمار اعلام شده از سوی گمرک کشور، در حالی خودروسازان کشور در بهار امسال مجموعا حدود پنج هزار و 600دستگاه انواع خودرو را صادر کردهاند که نگاهی به قیمت خودروهای صادر شده، از ارزانتر بودن آنها نسبت به مدلهای مشابه داخل حکایت ميکند.
</B>
به عبارت بهتر، خودرویی که شما به عنوان مشتری داخلی خریداری ميکنید، با قیمتی بسیار کمتر (حتی نصف) به دست مشتری خارجی ميرسد.
آن طور که در آمار موردنظر آمده، «مگان» با قیمتي 29 هزار و 410 دلاری گرانترین خودرو صادراتی کشور به شمار ميرود و پراید نیز با قیمتی معادل چهار هزار و 200 هزار دلار، ارزانترین آنهاست. البته این قیمت مربوط به یکی از مدلهای پراید به نام «101» است و برخی دیگر از مدلهای این خودرو با قیمت بیشتری صادر شدهاند. طبق آمار، پراید در مدلهای 141، 132 و 131 با قیمتی برابر با پنج هزار و 455 دلار صادر شده و نکته قابل توجه تر اینجاست که «تیبا» نیز دقیقا با همین قیمت قدم به مرزهای خارج از کشور گذاشته است. این قیمتها در شرایطی است که هم اکنون پراید در بازار داخل، هشت میلیون و 700 هزار تومان (یعنی حدود سه میلیون تومان گرانتر) به فروش ميرسد. تیبا نیز در حال حاضر حدود 5/11 میلیون تومان در بازار ایران به فروش ميرسد و این بدان معناست که مشتری داخلی باید این محصول را نزدیک به 8/5 میلیون تومان گرانتر خریداری کند.
TIBA-NAVID
26-07-2011, 09:29
صادرات خودروهای ایرانی ، زير قیمت داخلي
گروه خودرو- بنابر آخرین آمار اعلام شده از سوی گمرک کشور، در حالی خودروسازان کشور در بهار امسال مجموعا حدود پنج هزار و 600دستگاه انواع خودرو را صادر کردهاند که نگاهی به قیمت خودروهای صادر شده، از ارزانتر بودن آنها نسبت به مدلهای مشابه داخل حکایت ميکند.
</B>
به عبارت بهتر، خودرویی که شما به عنوان مشتری داخلی خریداری ميکنید، با قیمتی بسیار کمتر (حتی نصف) به دست مشتری خارجی ميرسد.
آن طور که در آمار موردنظر آمده، «مگان» با قیمتي 29 هزار و 410 دلاری گرانترین خودرو صادراتی کشور به شمار ميرود و پراید نیز با قیمتی معادل چهار هزار و 200 هزار دلار، ارزانترین آنهاست. البته این قیمت مربوط به یکی از مدلهای پراید به نام «101» است و برخی دیگر از مدلهای این خودرو با قیمت بیشتری صادر شدهاند. طبق آمار، پراید در مدلهای 141، 132 و 131 با قیمتی برابر با پنج هزار و 455 دلار صادر شده و نکته قابل توجه تر اینجاست که «تیبا» نیز دقیقا با همین قیمت قدم به مرزهای خارج از کشور گذاشته است. این قیمتها در شرایطی است که هم اکنون پراید در بازار داخل، هشت میلیون و 700 هزار تومان (یعنی حدود سه میلیون تومان گرانتر) به فروش ميرسد. تیبا نیز در حال حاضر حدود 5/11 میلیون تومان در بازار ایران به فروش ميرسد و این بدان معناست که مشتری داخلی باید این محصول را نزدیک به 8/5 میلیون تومان گرانتر خریداری کند.
علی جان پس خبر نداری !!!!
سیتروئن سال در کشورهای حاشیمون حدود 12 میلیون قیمت داره.
یعنی هم قیمت تیبا.
توجه کن نگفتم زانتیای خودمون.... زانتیای ما محصول حدود 20 الی 30 سال پیش سیتروئنه و عملا از رده خارجه .
ضمنا سمند هم داره با قیمتی همین حدود به تموم دنیا صادر میشه....
یه سوال از خودت میپرسم.
فرض کن الان مثلا توی یک کشور ازین جاهایی باشی که ماشینای ایرانم میاد.
بازار خارجم هست.
خودت میری 12 میلیون میدی تا ماشینی بخری که دیگه اسمش بسه و کیفیتش تو همون اسمش مشخصه چه برسه به خودش
یا اینکه 12 میلیون میذی تا تیبا بخری یا پراید بخری 8 میلیون یا مثلا سمند بخری به فلان قیمت !؟
خوب معلومه اگه بخوان به قیمتی که به ما میدن به خارج بدن سمند و پراید و کل محصولات ایران رو نمکی هاشونم نمیخرن!!!! با قیمت مشابه اون ماشینا.
همه جا که ایران نیست که تعرفه 90 درصدی داشته باشه ورود ماشین و عملا بالای 100 درصدی...
همه وسایل ماشین خارجیو هم باز کنن و ....
در همه دنیا رقابت وجود داره.
ما محکومیم به خرید از سایپا و ایرانخودرو حتی با قیمت 10 برابر
چون اصلا رقیب ندارن.
تعرفه رو نگاهی بنداز.
اون وقت اصلا با خوندن این خبر تعجب نمیکنی
یعنی هم قیمت تیبا.
توجه کن نگفتم زانتیای خودمون.... زانتیای ما محصول حدود 20 الی 30 سال پیش سیتروئنه و عملا از رده خارجه .
یه سوال از خودت میپرسم.
بازار خارجم هست.
خودت میری 12 میلیون میدی تا ماشینی بخری که دیگه اسمش بسه و کیفیتش تو همون اسمش مشخصه چه برسه به خودش
یا اینکه 12 میلیون میذی تا تیبا بخری یا پراید بخری 8 میلیون یا مثلا سمند بخری به فلان قیمت !؟
خوب معلومه اگه بخوان به قیمتی که به ما میدن به خارج بدن سمند و پراید و کل محصولات ایران رو نمکی هاشونم نمیخرن!!!! با قیمت مشابه اون ماشینا.
همه جا که ایران نیست که تعرفه 90 درصدی داشته باشه ورود ماشین و عملا بالای 100 درصدی...
چون اصلا رقیب ندارن.
تعرفه رو نگاهی بنداز.
می دونم و از قیمتهای بیرون خبر دارم
البته زیاد هم لازم نیست بیرون بری. بری کیش هم همینطوره
من 3 ماه کیش زندگی کردم. اونجا هم بهترین ماشینها را می شد با 15تومن خرید
در کل این خبر چون در مورد تیبا گفته بود من گذاشتم تا دوستان بخونند
یه چیز دیگه اینکه مثلا فکر می کنی سمند سورن صادراتی همونیه که تو ایران می فروشند ؟
من یکیشو تو قشم اصلا نفهمیدم سمنده. سپرها بدنه کیفیت رنگ و همه چیز تفاوت داشت
البته اینم بگم که سیتروئن سال هم بیرون حدود 20 تومنه. یه کم جو گیر شدی
TIBA-NAVID
26-07-2011, 09:57
می دونم و از قیمتهای بیرون خبر دارم
البته زیاد هم لازم نیست بیرون بری. بری کیش هم همینطوره
من 3 ماه کیش زندگی کردم. اونجا هم بهترین ماشینها را می شد با 15تومن خرید
در کل این خبر چون در مورد تیبا گفته بود من گذاشتم تا دوستان بخونند
یه چیز دیگه اینکه مثلا فکر می کنی سمند سورن صادراتی همونیه که تو ایران می فروشند ؟
من یکیشو تو قشم اصلا نفهمیدم سمنده. سپرها بدنه کیفیت رنگ و همه چیز تفاوت داشت
البته اینم بگم که سیتروئن سال هم بیرون حدود 20 تومنه. یه کم جو گیر شدی
والا دوست من که دوبی رفته بود پارسال وقتی اومد گفت سیدروئن مدل 2010 رو میداده طرف 12500 تومن ایران !!!
حالا دیگه ایشون اینجور میگفتن .اهل جوگیر شدن نیستم و به من هم سودی نمیرسه که بخوام قیمت سیدروئنی که دنیا به سرش قسم میخورن رو بیارم پایین و قیمت سمند رو ببرم بکنم 50 میلیون.
ایشون اینجوری دیده بودن تو بازار دوبی.
در مورد سمند هم مطمئنا بازم زمین تا اسمون فرق داره سمند سورن ما با از ما بهترون.
کلا بهتره این بحثا رو نکنیم علی جان. وگرنه اخرش به این نتیجه میرسیم که خیلی خیلی خوشبختیم!!!!
که ماشین رو عوض اینکه تو کشور خودمون تولید میشه ارزون تر بخریم داریم 2 برابر میخریم.
حالا من اصلا الان با تعرفه کار ندارم .فرض که تعرفه 90 درصدی خیلی همخوب باشه.
ما باید ماشین پرایدو گرون تر از خارجیا بخریم؟
نکته اخرم اینه که پارسال یه کسی که تو دوبی کار خرید و فروش بزرگ ماشین داشت و ایرانی بود میگفت اگه تعرفه و چیزی که در نهایت ازم میگیرن تا حد قیمت خود خودرو باشه بازم برام میصرفه که تو بازار شما ماشین با کیفیت وارد کنم(یعنی به تعرفه 100 درصدی راضی بود و معتقد بود فروش داره بازم)
یعنی میگفت مثلا اگه ماشین 2 تومن باشه 2 تومنم ازش بگیرن که وارد کنه بازم براش سود زیادی داره
اما میگفت متاسفانه اون 90 درصد که میگن واقعی نیست
در نهایت تا اینکه بفروشیش هزینش به مراتب از اون تعرفه بیشتر میشه.
وگرنه اون راضی بود ماشینو بیاره اینجا و 2 برابر بفروشه.مطمئن بود با اون قیمت خوب میخرن اون ماشینا رو
اما گفت در نهایت حدود 1.5 تا 1.8 برابر این تعرفه ای که میگن میشه یعنی حدود 160 تا 170 به جای 90.... چیزی که به دست خریدار میرسه و دیگه کم میخرن....
total_overdose
26-07-2011, 10:06
چه ربطی داشت. من نمیگم تیبا میتونه تو جاده EF7...ولی تو شتاب اولیه کاملا کم میاره. تا الان با تیبا رانندگی کردی.حالا فیلمو ببین بعد نظر بده.سمنده مدل 89 بود کاملا سالم راننده خیلی حرفه ای بود فقط مشکل از سمند بود هر کاری میکرد بهش نمرسید:31:
از این حرف های شما معلومه خیلی کم رانندگی کردی شایدم...یه بار خودت پشت فرمون تیبا بشین خودت حال با این شتابی که داره.
اینم از فیلم اما زیاد به حرف های دوستام میزنند گوش نکنید.اهل اشنویه هستم.بچه کرد
این فیلم خیلی طولانیه ولی به خاطر اینترنت...چند ثانیه ای گذاشتم ببینید. وگرنه خیلی ادامه میدم تا اخرش سمند نتونست تیبا رو بگیره:15::26:
ببین دوست عزیز بحث من جاده و .... اینا نیست!
شما یه تستی انجام دادی که نمیشه ملاک قرارش داد!اصلا تا چه دنده ای پر کردین اصلا تا چه دنده ای جلو بودین و خیلی چیزایه دیگه...
از این حرف های شما معلومه خیلی کم رانندگی کردی شایدم...
دوست عزیز من نمیدونم از شما بزرگترم یا شما بزرگتری!
اما یه نصیحت برادرانه دارم که امیدوارم یه یوقت به دل هم نگیرید!
هیچوقت به این راحتی به کسی حرفی رو نبندید و تهمت نزنید! شما از کجا میدونی من رانندم یا نیستم؟!
شما اگه راحتی بگو تیبا سمند ef7 رو حتی تو شتاب اولیه میگیره و کسی هم جلودارت نیست! من در همین حد تذکر بسنده میکنم!
خوش باشی!:20:
TIBA-NAVID
26-07-2011, 10:21
مطمعن باش تیبا تو هیچ حالتی برطری نداره نسبت به این ماشینی که شما میگی:46:
بله من تو عمرم پشت فرمون ننشستم و تو رویا سیر میکنم:46:
شما اگه راحتی بگو تیبا سمند ef7 رو میگیره کسی هم جلودارت نیست! من در همین حد تذکر بسنده میکنم!
خوش باشی!
سلام.
منظور ایشون این نیست به نظرم که تیبا توی کورس میتونه رقیب سمند بشه.
منظورشون فقط در شتاب اولیه هست.
و احتمال این موضوع هست.
مثلا ریو خودرویی هست که واقعا شتاب اولیش بسیار بالاست.
یا حتی همین پراید هم شتاب اولیه خوبی داره به نسبت موتورش.اما در سرعت نمیتونه رقیب بشه بعدا.
یعنی 2 بحث هست اینجا.
شتاب ابتدایی ماشین در دنده 1 و 2 .
و دوم کشش و سرعت و شتاب خودرو در ادامه ی حرکت که مسلما در این مورد سمند حرف های خودشو میزنه.
من میگم حرف دوستمون آقای مسی احتمالش هست که این مساله در مورد تیبا درست باه در مورد شتاب اولیه.
قبلا دیدم که ریو در شتاب اولیه ال 90 با موتور قوی تر و سمند و ماشین های قوی تر از خودش رو راحت در شتاب اول پشت سر گذاشته....
شتاب اولیه علاوه بر موتور و گیربکس بخش هایی مثل فرمان و وزن و حتی شماره رینگ و لاستیک هم درش اثر دارن.
مثلا توی اون پستی که در مورد تایر توضیح دادم نوشتم که مثلا 2 لاستیک مختلف برای همون رینگ 13 (13/185/70 13/185/65 ) در شتاب اولیه با هم تفاوت دارن.چه برسه یکی 14 15 باشه و یکی 13....
پارامترهای زیادی روی اون شتاب اول و به اصطلاح کندن ماشین از حالت 0 اثر داره. و شاید در مجموع در ابتدای حرکت برآیند به نفع تیبا باشه.
اما در نهایت در یک کورس این برتری نمیتونه پابرجا باشه.
...........
برا جلوگیری از خیلی پخش شدن بحث همن جا اضافه میکنم:
البته اضافه کنم که قدرت ریو از ال 90 چیزی حدود 10 اسب کمتره.و تفاوت وزن آنچنان شدیدی هم ندارن با هم.
با همین قیاس گفتم احتمال اینکه شتاب اولیه تیبا در 1 و 2 تا حدودی بهتر باشه هست.اما مطمئن باشیم این موضوع فقط در 1 و 2 ممکنه باشه و در نهایت در یک کورس طولانی سمند مذکور خودشو میرسونه.
بازم میگم پارامترهایی مثل وزن.گیریبوکس.فرمان.قدرت موتور.گشتاور.و حتی شماره رینگ و لاستیک رو که در تیبا و سمند مذکور مقایسه میکنیم احتمال (منیگم احتمال) اینکه شتاب اولیه تیبا بیشتر باشه هست.فقط شتاب اولیه.
و البته به دوستمون آقای مسی هم بگم که شما اگر عینا همین تست رو.با همون شرایط با یک ریو بذاری.اون ریو هست که شتاب اولیه بهتذی خواهد داشت یقینا.
ممکنه به خاطر این پارامتر ها که دونه دونه ذکر کردم تیبا در استارت اولیه از سمند جلو بزنه.
اما گمان نکنم این حرکتو در مقابل ریو بتونه اجرا کنه.تئوری که اینو میگه.
چون سیستم فرمان و وزن و حتی رینگ و لاستیک مشابه دارن.
به این مساله شتاب اولیه نمیشه یه بعدی نگاه کرد و گفت این چون سمند سورنه تمومه دیگه ....
نه چند پارامتر همشون اثر دارن.
اما در نهایت در مسیر طولانی تیبا نمیتونه با سمند مذکور همپا بمونه
ahmad_1390
26-07-2011, 10:31
سلام علی جان.
مطلب حذف شده:
تصاویر تیبای نوک مدادی با رینگ 15 اسپورت: (خواستین در مورد این مورد هم با هم تبادل نظر میکنیم .در مورد اینکه لاستیک های خود تیبا که چند نقطه ضعف دارن شکی نیست.اما اینکه چه انتخابی میتونه بهترین باشه قبلا هم تا جایی که تونستم سعی کردم مطالب قابل استفاده براتون بذارم.اگر بازم کسی علاقمند بود میتونیم صحبت کنیم.وگرنه که نه)
سلام
ممنون از اینکه زحمت کشیدی و عکسای این ماشینو برامون گذاشتی نوید جان.
منم توضیحات شما رو کامل در رابطه با لاستیک تیبا کامل خوندم.
به نظر من هم که قبلا ریو داشتم در مورد تیبا هم سایپا لاستیکای بدی گذاشته.
ریو هم همین طور بود.لاستیکای خیلی بدی گذاشته بودن .
الانم ثبت نامی تیبا هستم و به نظرم برا تیبا هم هم لاستیکای الانش نمود خوبی ندارن.هم سفتن و بی کیفیت.
ممنون از توضیحات کاملتون.
خیلی کمکم کرد
total_overdose
26-07-2011, 10:33
سلام.
منظور ایشون این نیست به نظرم که تیبا توی کورس میتونه رقیب سمند بشه.
منظورشون فقط در شتاب اولیه هست.
و احتمال این موضوع هست.
مثلا ریو خودرویی هست که واقعا شتاب اولیش بسیار بالاست.
یا حتی همین پراید هم شتاب اولیه خوبی داره به نسبت موتورش.اما در سرعت نمیتونه رقیب بشه بعدا.
یعنی 2 بحث هست اینجا.
شتاب ابتدایی ماشین در دنده 1 و 2 .
و دوم کشش و سرعت و شتاب خودرو در ادامه ی حرکت که مسلما در این مورد سمند حرف های خودشو میزنه.
من میگم حرف دوستمون آقای مسی احتمالش هست که این مساله در مورد تیبا درست باه در مورد شتاب اولیه.
قبلا دیدم که ریو در شتاب اولیه ال 90 با موتور قوی تر و سمند و ماشین های قوی تر از خودش رو راحت در شتاب اول پشت سر گذاشته....
شتاب اولیه علاوه بر موتور و گیربکس بخش هایی مثل فرمان و وزن و حتی شماره رینگ و لاستیک هم درش اثر دارن.
مثلا توی اون پستی که در مورد تایر توضیح دادم نوشتم که مثلا 2 لاستیک مختلف برای همون رینگ 13 (13/185/70 13/185/65 ) در شتاب اولیه با هم تفاوت دارن.چه برسه یکی 14 15 باشه و یکی 13....
پارامترهای زیادی روی اون شتاب اول و به اصطلاح کندن ماشین از حالت 0 اثر داره. و شاید در مجموع در ابتدای حرکت برآیند به نفع تیبا باشه.
اما در نهایت در یک کورس این برتری نمیتونه پابرجا باشه.
حرفهایه شما درسته و یه منطق هست!
الیته ریو که شما بحث میکنی قدرتش با پارس و سمند معمولی یکی! وزنش از ال90 سبکتره! گیرباکس بهتری نسبت به پارس داره! پس میبینین تویه این حالت این موضوع قابل درک هست!
اما تیبا یه خودرو 80 اسبی هست و وزن به مراتب سنگینتر نسبت به پراید!
تیبا هرچقدر هم گیباکس خوبی داشته باشه نمیتونه حرفی برایه زدن داشته باشه! خیلی هم باشه فقط درهمون دنده یک و حتی میشه گفت در آخر دنده یک هم عقب میوفته!
منم فکر نمیکنم تست ایشون فقط در مورد دنده یک باشه!چون اگه فقط دنده یک بوده که دیگه نمیشه گفت قیاس به این!
بله اگه بیان توضیح بدن تا چه سرعتی رفتن ما هم بهتر روشن میشیم!
البته اینم اضافه کنم خدایی نکرده من منظورم زدن تهمت دروغ گویی به اون دوست عزیزمون نبود!
بلکه من تستشون رو ایراد دار دونستم
براي من اوايلش صدي 7.5 بود
الان شده صدي10
نمايندگي اين ecu رو چطوري عوض ميكنه؟؟
چه دليلي بايد داشته باشه!!اگه همينطوري بگيم كه مصرف بالاست تعويض نميكنه!!!!
captainpersian
26-07-2011, 10:50
الان شده صدي10
بگبد دیاگ بزنه بالا سرش وایسید ببینید خطایی توش نیست؟
اگرم پاک شد سوییچ ییند دویاره باز کن بگو باز دستگاه بزنه
معمولا خطاهایی که میمونه باعث میشه تمام پارامترها بهم بریزه
البته به نوع بنزین هم مربوطه! یا اگه باک هوا داشته باشه
TIBA-NAVID
26-07-2011, 11:09
الان شده صدي10
اینجور که معلومه خوش شانسی هم توی این قطعه وکیفیت اون مهمه.
توی تعویض اینجور موارد یه جورایی بند پ میتونه راه گشا باشه.
وگرنه راحت عوض نمیکنن ....
یه نفر یادم میاد که گریبکس پژوش مشکل داشت و با پارتی عوضش کرد و نوع با کیفیتی روش گذاشت.
امیدوارم مشکل شما و دوست دیگمون حل بشه و مصرفتون درست بشه .
یعنی هم قیمت تیبا.
یه سوال از خودت میپرسم.
بازار خارجم هست.
چون اصلا رقیب ندارن.
تعرفه رو نگاهی بنداز.
داغ دلمون رو تازه کردی ..........تا کی ما باید اشغال بخریم با قیمت بالا :41:
ماشین های این دو شرکت مسخره هم همش از رده خارج شده ها هستن..
امير رسول
26-07-2011, 11:44
حتما دنبالشو بگیر.
انشالا درست میشه.
دنبالشو بگیر.
اگه الانکه گارانتی داره کوتاه بیاین و درستش نکنن یه ماشین پر مصرف میمونه رو دستتون که همیشه باید بنزین اضافی بدین بهش.
ولش نکن ....
اميدوار با استفاده بيشتر از ماشين مصرفش پايين بياد .من امروز از چند نفري كه ماشينشون براي سرويس اوليه آورده بودن پرسيدم همه مي گفتن بين 8 - 10 مصرف ميكنه
اینجور که معلومه خوش شانسی هم توی این قطعه وکیفیت اون مهمه.
توی تعویض اینجور موارد یه جورایی بند پ میتونه راه گشا باشه.
وگرنه راحت عوض نمیکنن ....
یه نفر یادم میاد که گریبکس پژوش مشکل داشت و با پارتی عوضش کرد و نوع با کیفیتی روش گذاشت.
امیدوارم مشکل شما و دوست دیگمون حل بشه و مصرفتون درست بشه .
دقيقا همينطوري هست ،واقعا خريد ماشين ايراني شانسي هست
تيبا ها هم مثل بقيه ماشين هاي ايراني بگير نگير داره
اميدوار با استفاده بيشتر از ماشين مصرفش پايين بياد .من امروز از چند نفري كه ماشينشون براي سرويس اوليه آورده بودن پرسيدم همه مي گفتن بين 8 - 10 مصرف ميكنه
اكثر تيباها مصرفشون 8-10 هست ،بعيد هست بعد از استفاده بيشتر مصرفش كمتر بشه
منم دارن تو 100 تا 10 تا ميسوزونم
براي 8 اين ماه ميرم سرويس اوليه ببينم درست ميكنن يا نه
شما یه تستی انجام دادی که نمیشه ملاک قرارش داد!اصلا تا چه دنده ای پر کردین اصلا تا چه دنده ای جلو بودین و خیلی چیزایه دیگه...
دوست عزیز من نمیدونم از شما بزرگترم یا شما بزرگتری!
اما یه نصیحت برادرانه دارم که امیدوارم یه یوقت به دل هم نگیرید!
هیچوقت به این راحتی به کسی حرفی رو نبندید و تهمت نزنید! شما از کجا میدونی من رانندم یا نیستم؟!
شما اگه راحتی بگو تیبا سمند ef7 رو حتی تو شتاب اولیه میگیره و کسی هم جلودارت نیست! من در همین حد تذکر بسنده میکنم!
خوش باشی!:20:
به هر حال ببخشین.ما کوچیک شمایم:11:.فقط فیلمو دانلود کن ببین چه شتابی داره تو شتاب اولیه حرف نداره.منم نگفتم تیبا از سمند بهتره میگم تو شتاب اولیه نمیتونه تیبا رو بگیره
حرفهایه شما درسته و یه منطق هست!
الیته ریو که شما بحث میکنی قدرتش با پارس و سمند معمولی یکی! وزنش از ال90 سبکتره! گیرباکس بهتری نسبت به پارس داره! پس میبینین تویه این حالت این موضوع قابل درک هست!
اما تیبا یه خودرو 80 اسبی هست و وزن به مراتب سنگینتر نسبت به پراید!
تیبا هرچقدر هم گیباکس خوبی داشته باشه نمیتونه حرفی برایه زدن داشته باشه! خیلی هم باشه فقط درهمون دنده یک و حتی میشه گفت در آخر دنده یک هم عقب میوفته!
منم فکر نمیکنم تست ایشون فقط در مورد دنده یک باشه!چون اگه فقط دنده یک بوده که دیگه نمیشه گفت قیاس به این!
بله اگه بیان توضیح بدن تا چه سرعتی رفتن ما هم بهتر روشن میشیم!
البته اینم اضافه کنم خدایی نکرده من منظورم زدن تهمت دروغ گویی به اون دوست عزیزمون نبود!
بلکه من تستشون رو ایراد دار دونستم
دوست عزیز این فیلیمی که گذاشتم کمه.ولی به خدا ما تا سرعت 150 کیلومتر مسابقه دادیم تو سرعت 150 سمند خیلی نزدیک شده بود یعنی تقریبا اومده بود برای سبقت.باور کن دوست عزیز اصلا نمیخوام بی احترامی کنم.ولی شما دیشب گفتی تیبا شتاب اولیشه اگه به پراید برسه این حرفت رو اعصاب رفت.چون خودم با 405 وسمند EF7 تا سرعت تقریبا 140 اصلا نتونست تیبا رو بگیرند.به هر حال اگه بی احترامی کردم به بزرگی خودتون ببخشین
دوست عزیز این فیلیمی که گذاشتم کمه.ولی به خدا ما تا سرعت 150 کیلومتر مسابقه دادیم تو سرعت 150 سمند خیلی نزدیک شده بود یعنی تقریبا اومده بود برای سبقت.باور کن دوست عزیز اصلا نمیخوام بی احترامی کنم.ولی شما دیشب گفتی تیبا شتاب اولیشه اگه به پراید برسه این حرفت رو اعصاب رفت.چون خودم با 405 وسمند EF7 تا سرعت تقریبا 140 هیچ کدام نتونستند تیبا رو بگیرند.به هر حال اگه بی احترامی کردم به بزرگی خودتون ببخشین
آقا این صفر تا صدش چند ثانیه شد؟
چند تا باهاش پر کردی ؟ 200 تا رو میره؟ لاستیک هاش مال خودشه؟
فیلمه نمی آد یه جا دیگه آپ کن
captainpersian
26-07-2011, 19:23
دوست عزیزم از مطالبی که گذاشتی خیلی ممنون.تست شتاب که شما گذاشتی تا به حال هیچ سایتی نداشته و اگر هم بوده !! اعداد یا ارقامی بوده که دروغ محضه مثل مقاله مجله ماشین که شتاب 0 تا 100 رو 18 ذکر کرده بود.!!!!:41:
من صمیمانه از شما تشکر میکنم بابت وقت و علاقه ای که به تست این مطلب داشتی
برای خرید خودرو چند فاکتور مهمه از جمله شتاب و امکانات سرعت امنیت و ....
در مورد شتاب تست شما تا حدود زیادی ذهن مارو روشن کرد و ذهنیت منفی که از طرف بعضی از دوستان منتشر میشد رو کامل پاک کرد.در مورد امکانات هم این خودرو قابل قبوله و غریب به اتفاق از نرمی خود ماشین و نشیمن گاه اون به نیکی یاد میکنند
تنها بحث کیفیت هستش که امیدوارم روند رو به جلو و خوبی رو در پی داشته باشه.در مورد ظاهر برای بار 1000 میگیم که یه بحث سلیقه ای هستش
در مورد شتاب که صحبت میشه منظور همون دنده 1 و 2 هست که در مورد تیبا به یقین میتونم بگم که سر تر از 206 تیپ 2 و 405 و پرشیا و سمند هستش.
در مورد مقایسه با ال90 و ریو نمیتونم نظری بدم .به دنده 3 که میرسیم به اصطلاح میگیم ماشین تو دور افتاده.احتمال داره تیبا دنده 3 خوبی نداشته باشه و کمی کند به اون سرعت ایده ال که بخوایم برسه.اما باز قابل قبوله.
امروز همت داشتم بر میگشتم به تیبا نقره ای دیدم .هرجور که بود خودم رسوندم بهش و چند کلمه ای سوال پرسیدم.
اولین سوالم این بود که ماشین خوبیه؟ در جواب گفت با توجه به امکانات ماشین خوبیه.
ازش پرسیدم شتاب و سرعتش چجوره و با اشاره سر بهش فهموندم که یه گازی به ماشین بده . به خاطر صحبت ما یه کوچولو جلوش باز شده بود اونم نامردی نکرد و با اینکه تو دنده 3 بود ماشین از جا کنده شد و ..........:46:
آقا این صفر تا صدش چند ثانیه شد؟
چند تا باهاش پر کردی ؟ 200 تا رو میره؟ لاستیک هاش مال خودشه؟
فیلمه نمی آد یه جا دیگه آپ کن
دوست گلم حتما از یه جای دیگه آپ میکنم.تقریبا من با تیبا صفر تا صدش 10 ثانیه شد البته تقریبا.به خدا امشب با 3 ماشین مسابقه دادم 1 پرشیا.405.سمند EF7 تو جاده با هم برابر وایستادیم شمارش معکوس آغاز شد هنوز شماره 2 را نگفته بودند 405 با پرشیا رفتتد منو سمند با 2 ثانیه تاخیر رفتیم دنده 1 تیبا از سمند پیشی گرفت البته خیلی کم. دنده 2 تقریبا به پرشیا نزدیک شدم دنده 3 هم پرشیا هم 405 کاملا جا موندن.فقط منو سمند تقریبا مساوی بودیم سرعت منو سمند به 150 تا رسید یه نگاه به عقب کردم دیدم پرشیا و405 خیلی جامونده بودند دقیقا نمیشه گفت چقدر ولی فکر کنم از 30متر بیشتر بود شایدم کمتر ولی اینو میدونم اصلا به تیبا نمیرسه.شاید تو حداکثر سرعت پرشیا و 405 بتونند تیبا را بگیرند ولی اونم یه کم سخته.
اینم از دوتا فیلم مسابقه سمند EF7 با تیبا البته این یه تیکه از فیلمه:11:اره لاستیک هاش مال خودشه تقریبا 185تا راحت رفت بیشترم میرفت ولی یه کم جاده خراب بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فیلم دوم
دوست عزیزم از مطالبی که گذاشتی خیلی ممنون.تست شتاب که شما گذاشتی تا به حال هیچ سایتی نداشته و اگر هم بوده !! اعداد یا ارقامی بوده که دروغ محضه مثل مقاله مجله ماشین که شتاب 0 تا 100 رو 18 ذکر کرده بود.!!!!:41:
من صمیمانه از شما تشکر میکنم بابت وقت و علاقه ای که به تست این مطلب داشتی
برای خرید خودرو چند فاکتور مهمه از جمله شتاب و امکانات سرعت امنیت و ....
در مورد شتاب تست شما تا حدود زیادی ذهن مارو روشن کرد و ذهنیت منفی که از طرف بعضی از دوستان منتشر میشد رو کامل پاک کرد.در مورد امکانات هم این خودرو قابل قبوله و غریب به اتفاق از نرمی خود ماشین و نشیمن گاه اون به نیکی یاد میکنند
تنها بحث کیفیت هستش که امیدوارم روند رو به جلو و خوبی رو در پی داشته باشه.در مورد ظاهر برای بار 1000 میگیم که یه بحث سلیقه ای هستش
در مورد شتاب که صحبت میشه منظور همون دنده 1 و 2 هست که در مورد تیبا به یقین میتونم بگم که سر تر از 206 تیپ 2 و 405 و پرشیا و سمند هستش.
در مورد مقایسه با ال90 و ریو نمیتونم نظری بدم .به دنده 3 که میرسیم به اصطلاح میگیم ماشین تو دور افتاده.احتمال داره تیبا دنده 3 خوبی نداشته باشه و کمی کند به اون سرعت ایده ال که بخوایم برسه.اما باز قابل قبوله.
امروز همت داشتم بر میگشتم به تیبا نقره ای دیدم .هرجور که بود خودم رسوندم بهش و چند کلمه ای سوال پرسیدم.
اولین سوالم این بود که ماشین خوبیه؟ در جواب گفت با توجه به امکانات ماشین خوبیه.
ازش پرسیدم شتاب و سرعتش چجوره و با اشاره سر بهش فهموندم که یه گازی به ماشین بده . به خاطر صحبت ما یه کوچولو جلوش باز شده بود اونم نامردی نکرد و با اینکه تو دنده 3 بود ماشین از جا کنده شد و ..........:46:
مرسی ممنون دوست گلم.اتفاقا تو دنده 3 تیبا خیلی پر شتابه دنده 3 تا سرعت 125یا 130 تا میتونه بره.اما فیلم مسابقه را حتما ببین.واقعا رانندگی با تیبا لذت بخشه البته به نظر من. تو شهرستان ما تقریبا 2 تا تیبا هست.اولش مسخره میکردن بعد که با هاشون مسابقه دادم باختن...الان میگن عجب ماشین:31:
اینم یه عکسی از تیبای خوشکل خودم
captainpersian
27-07-2011, 07:35
دوست گلم حتما از یه جای دیگه آپ میکنم.تقریبا من با تیبا صفر تا صدش 10 ثانیه شد البته تقریبا.به خدا امشب با 3 ماشین مسابقه دادم 1 پرشیا.405.سمند EF7 تو جاده با هم برابر وایستادیم شمارش معکوس آغاز شد هنوز شماره 2 را نگفته بودند 405 با پرشیا رفتتد منو سمند با 2 ثانیه تاخیر رفتیم دنده 1 تیبا از سمند پیشی گرفت البته خیلی کم. دنده 2 تقریبا به پرشیا نزدیک شدم دنده 3 هم پرشیا هم 405 کاملا جا موندن.فقط منو سمند تقریبا مساوی بودیم سرعت منو سمند به 150 تا رسید یه نگاه به عقب کردم دیدم پرشیا و405 خیلی جامونده بودند دقیقا نمیشه گفت چقدر ولی فکر کنم از 30متر بیشتر بود شایدم کمتر ولی اینو میدونم اصلا به تیبا نمیرسه.شاید تو حداکثر سرعت پرشیا و 405 بتونند تیبا را بگیرند ولی اونم یه کم سخته.
اینم از دوتا فیلم مسابقه سمند EF7 با تیبا البته این یه تیکه از فیلمه:11:اره لاستیک هاش مال خودشه تقریبا 185تا راحت رفت بیشترم میرفت ولی یه کم جاده خراب بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فیلم دوم
مرسی بابت فیلمها
امير رسول
27-07-2011, 07:54
با سلام خدمت دوستان عزيز :
من ماشينمو ديروز بردم سرويس اوليه كارهايي كه براي من انجام دادن : تعويض روغن ، رگلاژ دربها (مقداري بهتر شده) ، كمكها رو صدا ميداد سرويس كردن ، صداي جير جير فرمونو گرفتن فقط كارهاي جانبي رو انجام دادن ، براي مصرف سوخت گفتم ميگن تو سرويس اوليه آچار كشي ميشه حتماً بهتر ميشه اگه نشد تو سرويس بعدي رفع عيب ميكنيم . براي جابجايي سپر گفتم ميگن درست ميكنيم ولي جزء گارانتي نيست و هزينش با خودتونه واقعاً خدمات پس از فروش در ايران ضعيفه
امير رسول
27-07-2011, 08:02
تو شهر ما 2 تا نمايندگي هستند كه كارهاي گارانتي تيبا رو انجام ميدن ديروز كه براي سرويس اوليه رفتم مسئول پذيرشش از همكلاسي هاي دوران دبيرستانم بود ازش پرسيدم تيبا چه جور ماشيني ؟ گفت تيبا تركيبي از پرايد و ريو هستش و ماشينهاي تركيبي تو ايران هيچكدومش خوب در نيامده .
free_rockboy
27-07-2011, 09:33
باز من هر کس رو دیدم از سوختش واقعا راضی بود.
البته اینم بگمکه افراد که دیدم و ازشون از سوخت پرسیدم ماشینشون اکثرا زیاد کار کرده بودن و مشمول اون تبصره مصرف بیشتر در اوایل نمیشدن.
هرچند اینا که از اول هم از مصرفش راضی بودن .ولی گفتن به مرور کمتر شده.
بازم میگم ایشون اگه دنبالشو بگیرن و مراجعه کنن ضرر نمیکنن.
تیبا مزیت بزرگش همین مصرفشه و چند پارامتر دیگشه.
بنا باشه 100 10 12 بسوزه که آدم سمند میخره
من الان هرکسو دیدم واقعا از مصرفش شدیدا راضی بود.
100 6 تو شهر با کولر کجا.100 5.5 الی 6 تو جاده کجا و صدی 12 10 کجا.
یه چیزی این وسط ایراد داره. کاش که مشکل این دوستمون زودتر حل بشه...
-----------
من رو یادت رفته نوید جان؟
من 4000 تا ماشینم کار کرده. همچنان 12 میسوزونه!:41::41::41::41:
خسته شدم بسکه بنزین زدم... من فکر میکنم تیبا های 89 همه ecu هاشون مشکل داره :41:
ببینم قیمت ecu چنده؟
TIBA-NAVID
27-07-2011, 09:40
-----------
من رو یادت رفته نوید جان؟
من 4000 تا ماشینم کار کرده. همچنان 12 میسوزونه!:41::41::41::41:
خسته شدم بسکه بنزین زدم... من فکر میکنم تیبا های 89 همه ecu هاشون مشکل داره :41:
ببینم قیمت ecu چنده؟
اوه
100 12 ....
آقا شما باور کن مشکل داره یه قطعه از ماشینت.
دیگه 100 12 اندازه سمنده مصرفش
شما چند نفر به نظرم اگرچه براتون هزینه برداره به نفعتونه که دنبالشو بگیرین و اگه لازم بود قطعه ای عوض کنین.
خیالتون راحت مشکل داره ماشینتون
اینجا من هرکیو دیدم مگفت اوایل حدود 100 7 7.5 بود که بعد از مدتی اومده پایین
و الان واقعا مصرفی که میگفتن عالی بود
خدا کنه مشکلتون حل بشه.
تو هم مراجعه کن .انشالا درستش کنن برات.
free_rockboy
27-07-2011, 10:00
nدوستان اگر دیاگ بزنن مشکل ecu معلوم میشه؟
کسی قیمت این قطعه رو نمیدونه چنده؟:13:
captainpersian
27-07-2011, 10:01
اوه
100 12 ....
آقا شما باور کن مشکل داره یه قطعه از ماشینت.
دیگه 100 12 اندازه سمنده مصرفش
شما چند نفر به نظرم اگرچه براتون هزینه برداره به نفعتونه که دنبالشو بگیرین و اگه لازم بود قطعه ای عوض کنین.
خیالتون راحت مشکل داره ماشینتون
اینجا من هرکیو دیدم مگفت اوایل حدود 100 7 7.5 بود که بعد از مدتی اومده پایین
و الان واقعا مصرفی که میگفتن عالی بود
خدا کنه مشکلتون حل بشه.
تو هم مراجعه کن .انشالا درستش کنن برات.
من پیشنهاد میدم دوستانی که نو 1 شهر هستند با هم هماهنگ کنند همه 1 روز با هم برند.اینجور نمیتونن طفره برن
قیمت ECU تیبا نمیدونم چنده اما برای پرشیا 1.200 ایناست
که جزو قطعه گارانتی حساب میشه
زنگ بزن امداد بگو ECU سرقت کردند چنده!!!!اگه جواب داد به ماهم بگو
nدوستان اگر دیاگ بزنن مشکل ecu معلوم میشه؟
کسی قیمت این قطعه رو نمیدونه چنده؟:13:
ecu فکر نکنم گیر بیاد
برای مثال ecu سمند 450000 تومانه
TIBA-NAVID
27-07-2011, 10:38
من پیشنهاد میدم دوستانی که نو 1 شهر هستند با هم هماهنگ کنند همه 1 روز با هم برند.اینجور نمیتونن طفره برن
قیمت ECU تیبا نمیدونم چنده اما برای پرشیا 1.200 ایناست
که جزو قطعه گارانتی حساب میشه
زنگ بزن امداد بگو ECU سرقت کردند چنده!!!!اگه جواب داد به ماهم بگو
آره بچه ها علی جان راست میگه
قیمتشم گرونه
ماشینتونم 1 سال گارانتی داره
اگه فرصتو از دست بدین بعدا پشیمون میشین.
الان ولشون نکنین ....
بگین باید عوضش کنین.
البته اگه مشخص شد مشکل ازونه
من یه کاری بلدم برا سوزوندن ecu جوری که از گارانتی خارج نشه. اگه خواستید بگید تا بگم
free_rockboy
27-07-2011, 10:58
من یه کاری بلدم برا سوزوندن ecu جوری که از گارانتی خارج نشه. اگه خواستید بگید تا بگم
علی جان میشه بگی وظیفه این قطعه تو ماشین دقیقا چیه؟:5:
captainpersian
27-07-2011, 11:02
ECU مخفف Electronic Control Unit یا واحد کنترل الکترونیک می باشد و نقش هدایت و کنترل یک خودروی انژکتوری را بر عهده دارد. همانطور که می دانید خودروهای انژکتوری بدلیل عملکرد بهتر و توانایی پاس کردن استانداردهای آلودگی، بطور کامل در تمام دنیا جایگزین خودروهای کاربراتوری شده اند و مغز این سیستم ECU می باشد. ECU با توجه به سنسورهایی که به موتور متصل است وضعیت و شرایط خودرو را تحلیل کرده و پاسخهای لازم را به خروجیها که عبارتند از: انژکتورها، جرقه زنها و ... اعمال می کند. سنسورهای کیت های انژکتوری مختلف هستند که هر چه تعداد آنها بیشتر باشد ECU بهتر می تواند شرایط موتور را درک کند. سنسورهای مهم خودروهای انژکتوری عبارتند از: سنسور دور یا RPM، سنسور فشار داخل مانیفولد یا MAP، سنسور دریچه گاز یا TPS، سنسور دمای آب یا CTS، سنسور دمای هوا ATS، سنسور اکسیژن یا لاندا، سنسور ضربه و ...
سازندگان معروف ECU چه شرکتهایی هستند؟
1) شرکت Bosch آلمان: این شرکت بهترین و معروفترین سازنده ECU و کیت انژکتوری در دنیا می باشد و در اغلب خودروهای پیشرفته جهان نشانی از آن را می توان یافت. چند مدل از زانتیا موجود در ایران دارای کیت انژکتوری Bosch می باشد.
۲) شرکت Delco آمریکا: این شرکت یکی از قدیمی ترین شرکتهای سازنده ECU می باشد و ECU آن در اغلب خودروهای آمریکایی بخصوص خودروهای شرکت GM یا جنرال موتورز بکار رفته است مانند کادیلاک، پونتیاک و... همچنین در خودروهای دوو کره مانند دوو ESPERO.
۳) شرکت Ford آمریکا: این شرکت سازنده خودرو، سازنده ECU البته برای خودروهای فورد می باشد و اولین بار ایده کنترل تطبیقی یا خود-یادگیر در خودروهای این شرکت عملا پیاده سازی شد.
۴) شرکت Siemens آلمان: فعالیت این شرکت گرچه به اندازه رقیب آلمانی آن یعنی Bosch نیست اما ECU های خوبی می سازد. ECU پراید انژکتوری موجود در ایران طراحی این شرکت است.
۵) شرکت Magneti Marelli ایتالیا: این شرکت در اروپا محبوبیت زیادی داشته و بر روی اغلب خودروهای اروپایی کیت آن نصب است. به عنوان مثال خودروهای فیات مدل PUNTO و فولکس واگن مدل GOLF IV، مزدا ۳۲۳.
۶) شرکت Sagem فرانسه: بر روی اغلب ماشینهای فرانسوی ECU این شرکت نصب است. بنابراین پژو ۲۰۶، مدلهایی از زانتیا؛ همچنین خودروهای ایرانی مانند سمند و پیکان انژکتوری.
۷) شرکت Nippon Denso ژاپن: این شرکت توسط شرکت تویوتا تاسیس شده و بخش عمده سهام آن را دارا می باشد البته ۶ درصد سهام آن متعلق به شرکت Bosch است. ECU اغلب خودروهای تویوتا (مانند تویوتا لندکروز ) و برخی خودروهای ژاپنی مانند نیسان، هوندا، سوزوکی و ... متعلق به این شرکت می باشد.
شرکتهای دیگری هم هستند مانند HITACHI، MATSUHITA، LOTUS و ...
UNICHIP یا فن آوری تنظیم ECU
امروزه موتورهای انژكتوری نقشی بسیار اساسی در موفقیت صنایع خودروسازی ایفاء مینمایند و كیفیت و قابلیتهای آن، درصد كارایی خودرو را نشان میدهد. همانطور كه میدانیم كنترل كننده موتورهای انژكتوری، بردی الكترونیكی به نام ECU میباشد و در واقع كارایی این بخش تعیین كننده كیفیت یك موتور و در ابعادی دیگر كیفیت خودرو خواهد بود؛ بدین معنی كه هرچقدر ECU یك موتور بهتر طراحی شده باشد، آن موتور كیفیت بهتری خواهد داشت.
ECU بر اساس سنسورهایی كه بدان متصل است شرایط كار موتور را درك كرده و فرامین مناسب را به انژكتورها و شمعها صادر میكند. از آنجا كه دینامیك خودرو بسیار پیچیده و غیر خطی میباشد، طراحان ECU برای سهولت كار، جداولی را به نام map داخل حافظه ECU میریزند كه در آن مقدار پاشش سوخت و زاویه آوانس در هر دور و بار موتور مشخص شده است. هر چه دقت این جداول بیشتر باشد، دقت عملكرد ECU بیشتر خواهد بود.
نكتهای كه باید توجه كرد اینست كه مقادیر این جدولها وابستگی مستقیمی به پارامترهای جغرافیایی موتور، نظیر فشار و دمای هوا دارد. شركتهای خودروسازی، ECU را برای یك آب و هوای خاص طراحی نمیكنند بلكه مقادیر map را بگونهای تنظیم میكنند كه برای انواع شرایط جغرافیایی جوابی بهینه و معقول بدهد. بنابراین map، در این حالت برای تمام خودروهای از یك مدل بهینه است نه هر خودروی خاص؛ زیرا هیچ دو خودرویی، حتی از یك مدل كاملاً مانند یكدیگر نیستند.
اگر سیستمی بتواند این نقیصه را از ECUها برطرف كند، آنگاه میتوان به طور اختصاصی map هر خودرو را كالیبره كرده و توان آن را افزایش داد.
امروزه تیونینگ ECU خودروها، بحث جا افتاده ای است و شرکتهای بسیاری در این زمینه فعالیت می کنند بطور کلی دو روش برای تیونینگ خودروهای انژکتوری وجود دارد. روش اول خواندن دیتاهای (map) ECU و دادن دیتاهای جدید که شرکتهای بسیاری در این زمینه فعالند از جمله: Eurochip، Chip Tuning، Tech TV، Autospeed و ...یکی از اشکالات این روش اینست که بشدت وابسته به ساختار ECU است و با پیچیده شدن سخت افزار ECU امکان خواندن و تغییر دیتاهای آن مشکل و گاهی غیرممکن می شود مگر آنکه شرکت سازنده ECU خود نحوه دسترسی به اطلاعات را در اختیار شرکتهای تیونینگ بگذارد. روش دوم اضافه کردن یک سخت افزار جانبی به ECU جهت تغییر پارامترهای ECU است. این روش گرچه گرانتر تمام می شود اما وابسته به نوع ECU نیست. یکی از شرکتهایی که در این زمینه فعال است
، شرکت Dastek است. شرکتی که در آفریقای جنوبی قرار دارد و با پرسنلی در حدود 30 نفر توانسته موفقِِِِت چشمگیری داشته باشد.جالب است بدانید که این شرکت بظاهر کوچک توانسته است محصول خود را به کشورهای مختلف دنیا صادر کند و بیش از 300 نمایندگی فروش در سرتاسر دنیا دارد كه فقط 100 تا از آنها در ایالات متحده آمریكا هستند. نام این محصول UNICHIP است.
اصول عملکرد UNICHIP بدین صورت كه سنسورهای اصلی در یك موتور انژكتوری (MAP, RPM) را خوانده و سپس با توجه به نقطه كار موتور، مقادیری مجازی از این دو سنسور را به ECU اعمال میكند؛ بگونهای كه رفتار ECU نسبت به حالت قبل بهبود پیدا میكند.
آمارها نشان میدهد كه موفقیت UNICHIP در این زمینه بسیار بالا بوده است:از هر 400 خودرو، فقط یك خودرو ممكن است با UNICHIP بهینه نگردد، 80% خودروهایی كه در آفریقای جنوبی استفاده میشوند، UNICHIP را در خودروهای خود نصب كردهاند، UNICHIP بر روی بیش از 320 مدل موتور از خودروسازان بزرگ دنیا پیاده شده است.
.
.
این قطعه یک میکرو کامپیوتر کوچک است که می تواند به کمک اطلاعاتی که به صورت زنده و همزمان از سنسور های وابسته می گیرد با تعیین شرایط لحظه ای موتور به یک سری عمل کننده یا فرمان برهای نصب شده بر روی موتور فرمان دهد تا از این طریق، زمان و مدت پاشش سوخت، زمان جرقه و فراهم سازی شرایط مناسب برای ایجاد احتراق را در داخل سیلندر ها تامین کند.
این کامپیوتر نیز مانند دیگر همنوع ها خود شامل CPU ، حافظه و برنامه ریزی است.در داخل ECU دو نوع حافظه موجود است.
الف) حافظه موقت که با قطع برق از بین میرود اما مجددآ قابل استحصالاست.به روش برگرداندن حافظه، روش تجدید حافظه و یا Initialize می گویند. حافظه موقت شناسایی استپ موتور، دنده ها و حالات عملی موتور و محاسبات لحظه ای برای تنظیمات لحظه ای را به عهده دارد و محلی برای نگهداشت معایب موقت و دائم سیستم انژکتور است.
تذکر:
اگر هر یک از سه کار زیر را انجام دهید حافظه موقت موجود در ECU پاک شده و خودرو تا مدتی به دلیل از دست دادن برخی از پارامتر های لحظه ای موتور بد کار می کند:
جدا کردن کابل باطری بیش از 15 دقیقه
جدا کردن سوکت های ECU بیش از 15 دقیقه
جدا کردن سوکت رله دوبل در خودرو های غیر مولتی پلکس و سوکت های BSM در خوردو های مولتی پلکس بیش از 15 دقیقه.
در چنین حالتی باید خودرودوباره تجدید حافظه شود.در این حالت خودرو سکته های بی دلیل و نا به هنگام نموده و در هنگام تعویض دنده و به خصوص در هنگام معکوس کشیدن راننده احساس می کند که خودرو لحضه ای دچار مکث می شود. البته این در خودرو های نو زیاد محسوس نیست ولی در هر صورت تجدید حافظه ECU کاملآ مفید خواهد بود
.
روش تجدید حافظه:
اصولآ با توجه به اینکه در کارخانه های مختلف روش ها و متدهای مختلفی برای تولید وجود دارد و نیز نظر به استفاده خودرو در کشور ها و مناطق مختلف با شرایط متفاوت، در ECU نوعی قابلیت سازگاری و یکسان سازی وجود دارد که این توانایی بر مبنای چهار عنصر ذیل پایه گذاری می شود:
سنسور اکسیژن
سنسور موقعیت دریچه گاز
سنسور ضربه
استپ موتور
برای انجام عملیات تجدید از روش پیشنهادی شرکت پژو به شرح زیر استفاده می کنیم:
سوئیچ را به مدت حداقل 10 ثانیه ببندید
سوئیچ را به مدت حداقل 10 ثانیه باز کنید.
خودرو را روشن کنید و به مدت حداقل 10 ثانیه گاز ندهید
دنده ها را یک به یک معرفی کنید. به روش ذیل:
ب) حافظه دائم که مانند سیستم عامل و Setup کامپیوتر های PC است و با قطع برق از بین نمی رود اما در صورت خراب شدن دیگر قابل برگشت نبوده و می توان گفت ECU سوخته است.حافظه دائم شامل جدول بزرگی به نام Look up table است که در این جدول به مانند جدول ضرب ردیف ها و ستون ها و خانه هایی وجود دارد.با این تفاوت که تعداد ردیف ها و ستون های این جدول از عدد دو بیشتر بوده و تعداد ان برابر تعداد سنسور های موجود در سیستم موتور می باشد.
موارد ایمنی حفاظت از ECU:
1-جدا کردن کابل باطری هنگامی که خودرو روشناست. همانطور که می دانید ولتاژ تولیدی دینام حدود 14 ولت است.اما باید دانست کهاین ولتاژ، ولتاژ متوسط تولیدی دینام است. پیک تولید ولتاژ دینام بر حسب دور موتورو بار
گرفته شده از دینام، متغیر بوده و گاهی اوقات به 16 ولت نیز میرسد. در حالت عادی که کابل های باطری متصل است این نوسان به خاطر خاصیت خازنی باطری تعدیل می شود اما اگر کابل باطری در هنگام خودرو-روشن باز شود، این نوسانات می تواند بر روی قسمت های حساس خودرو (کلیه کنترل یونیت های الکترونیکی) تاثیر نامطلوب داشته باشد. حداکثر قدرت تحمل نوسان ولتاژی این قطعه به طور استاندارد 16 ولت است. اگر هنگامی که خودرو روشن است کابل باطری را جدا کنیم به طور حتم ریسک سوختن ECU وجود دارد.طبیعی است که با توجه به قیمت زیاد ان این کار عاقلانه به نظر نمی رسد.
2-امتحان جرقه از روی وایر شمع با اتصال ان به بدنه. وقتی سر شمع ها را می کشید و برای امتحان برق ارسالی به سر شمع ها توسط وایر مربوطه به بدنه جرقه ایجاد می کنید، ممکن است که مقدار جریان نابهنگام غیر قابل کنترلی را در ثانویه کویل ایجاد کنید.برق ثانویه کویل با برق سیم پیچ اولیه ان دارای تاثیر متقابل هستند. اولیه کویل نیز برق خود را مستقیمآ از ECU می گیرد. این کار ممکن است موجب ایجاد نوسانات برق در شبکه برق خودرو و اسیب رسیدن به قسمت های حساس به خصوص ECU شود.
توجه:
در صورت تمایل به چک کردن برق سر شمع ها از یک شمع فیلر گیری شده یدک استفاده کنید تا میزان جریان دهی ثانویه کویل تحت کنترل باشد.
3-اب زدن به ECU. اگر پشت جعبه این قطعه را باز کنید خواهیددید که برای جلوگیری از نفوذ اب قسمت فیبر مدار چاپی و حتی پین های داخلی با مادهای موم مانند پوشیده شده اما در هر صورت پین های نری خارجی سوکت ECU بدون محافظهستند و خیس شدن انها موجب اتصال کوتاه خارجی شده و ممکن است به احتمال بالا به ECU اسیب برسد.
4-دست زدن به پین های ECU. یکی از مواردی که اغلب با ان نا اشنا بودهو یا مورد غفلت قرار می گیرد دست زدن به پین های ECU است که به دلیل ریسکالکتریسیته ساکن بدن می تواند موجب اسیب زدن های جدی به ان شود. الکتریسیته بدنگاهی اوقات تا هزار ها ولت می تواند بالا برود. در صورتی که می خواهید قدرت برقموجود در بدن خود را درک کنید ازمایش زیر را انجام دهید:
یک فازمتر برق شهر رابرداشته و ان را به دری اهنی که رنگ نخورده باشد بزنید پای خود را به ارامی بر رویفرش بکشید فازمتر به راحتی روشن شده و اگر این کار را ادامه دهید به طور دائم روشنمی ماند (در این حالت باید جوراب به پا داشته باشید). حال همان فازمتر را به پریزبرق منزل بزنید فازمتر دوباره روشن می شود. در کدام حالت روشنایی فازمتر بیشتر است؟و نیز میدانید که جرقه ای که گاهی اوقات بین دست شما و اشیا فلزی مانند درب زده میشود می تواند بیش از چند هزار ولت پتانسیل داشته باشد؟.]
این قطعه یک میکرو کامپیوتر کوچک است که می تواند به کمک اطلاعاتی که به صورت زنده و همزمان از سنسور های وابسته می گیرد با تعیین شرایط لحظه ای موتور به یک سری عمل کننده یا فرمان برهای نصب شده بر روی موتور فرمان دهد تا از این طریق، زمان و مدت پاشش سوخت، زمان جرقه و فراهم سازی شرایط مناسب برای ایجاد احتراق را در داخل سیلندر ها تامین کند.
این کامپیوتر نیز مانند دیگر همنوع ها خود شامل CPU ، حافظه و برنامه ریزی است.در داخل ECU دو نوع حافظه موجود است.
ECU مغز خودروهای انژکتوری
TIBA-NAVID
27-07-2011, 11:15
عالی بود علی جان.
ممنون از توضیح کامل و عالیت.
استفاده کردیم خیلی زیاد
علی جان میشه بگی وظیفه این قطعه تو ماشین دقیقا چیه؟:5:
در کل ecu مغز هوشمند و متفکر برای انپکتور ماشینه که سنسورهای ماشین از جمله سنسور دریچه گاز. سنسور استپر موتور و ... را کنترل میکنه
بگو آقا ،من ميخوام بسوزونم
مرسی بابت فیلمها
خواهش میکنم.دوست عزیز.هر سوالی در مورد شتاب یا سرعت تیبا داشتید من در خدمتم:11:
بگو آقا ،من ميخوام بسوزونم
دب کاپوت ماشن را میزنی بالا
درب جعبه ECU را باز می کنیم و فیشهای آنرا جدا کرده و ای سی یو را بیرون می آوریم
دو حالت پیش می آد :
1-ECU پرس شده درون یک روکش از جنس لاستیک ذوب شده (مانند سمند)
2- شما به راحتی به IC ها و چیپ های ای سی یو دسترسی دارید (206-سی سلو -)
در حالت اول :
فیشهای ای سی یو را دوباره به آن وصل کرده و درب جعبه آن را می بندید و سپس درب کاپوت ماشین را به هم زده و از چفت شدن آن اطمینان پیدا می کنید و سپس برای تعویض و .......مالی نمایندگی به آنجا مراجعه می کنید
در حالت دوم :
دو رشته برق 6 ولت مثبت و منفی( البته با دقت و تخصص بسیار از برق 12 ولت هم استفاده می شه که دیگه مرگ نداره)به تمامی آی سی ها و چیپ ها مخصوصا آی سی فرمان و BIOS به روش زیر وصل می کنیم:
رشته منفی را به یکی از پایه های آی سی وصل می کنید و رشته مثبت را روی تک تک پایه های آی سی قرار می دهید. البته به صورت لحظه ای . در این مرحله جرقه های زیادی مشاهده می کنید
البته مواظب باشید که به صورت لحظه ای این کار را انجام دهید چون ممکن است باعث ترکیدن آی سی شود و ای سی یو را از گارانتی خارج کند.
هم اکنون ECU شما سوخته است و می توانید برای تعویض آن به نمایندگی مراجعه کنید.
من خودم ای سی یو ماشین داداشم را اینجوری سوزوندم . 206
خواهش میکنم.دوست عزیز.هر سوالی در مورد شتاب یا سرعت تیبا داشتید من در خدمتم:11:
میشه بگی قبلا چه ماشینی داشتی ؟
میشه بگی قبلا چه ماشینی داشتی ؟
یه L90 داشتم.قبل از تندر ریو و206 داشتم.رانندگی تیبا با L90 خیلی فرق داره وقتی با تیبا رانندگی میکنی هیچان رانندگی باهاش حرف نداره.تندر ماشین پر شتابیه ولی تیبا هیچان رانندگیش خیلی بیشتره.البته این نظر منه چون خودم هیشه تند میرم.اما اگه بخوای رانندگی آروم و بی صدای داشته باشی تندر خیلی بهتره.اما تیبا یه مشکل داره یه کم ضعیفه بدنشو میگم.
یه L90 داشتم.قبل از تندر ریو و206 داشتم.رانندگی تیبا با L90 خیلی فرق داره وقتی با تیبا رانندگی میکنی هیچان رانندگی باهاش حرف نداره.تندر ماشین پر شتابیه ولی تیبا هیچان رانندگیش خیلی بیشتره.البته این نظر منه چون خودم هیشه تند میرم.اما اگه بخوای رانندگی آروم و بی صدای داشته باشی تندر خیلی بهتره.اما تیبا یه مشکل داره یه کم ضعیفه بدنشو میگم.
میشه موارد زیر را با ریو مقایسه کنی ؟ :
مصرف بنزین - شتاب - سر و صدای بیرون از داخل اطاق - سر و صدای موتور داخل اطاق - ترمز - فرمان پذیری و پایداری - حجم اطاق برای سرنشینان - میزان کارایی و استفاده از داشبورد جلو - حجم صندوق عقب - نرمی کمک ها - سیستم کولر
مرسی ممنون دوست گلم.اتفاقا تو دنده 3 تیبا خیلی پر شتابه دنده 3 تا سرعت 125یا 130 تا میتونه بره.اما فیلم مسابقه را حتما ببین.واقعا رانندگی با تیبا لذت بخشه البته به نظر من. تو شهرستان ما تقریبا 2 تا تیبا هست.اولش مسخره میکردن بعد که با هاشون مسابقه دادم باختن...الان میگن عجب ماشین:31:
اینم یه عکسی از تیبای خوشکل خودم
آقا دیگه با کسی مسابقه و کل ننداز همه می خرن خز می شه
میشه مثه پراید که الان خز شده می شه مثه 206 که الان خز شده
اینجا هم دیگه صدا شو در نیار ! :5:
میشه موارد زیر را با ریو مقایسه کنی ؟ :
مصرف بنزین - شتاب - سر و صدای بیرون از داخل اطاق - سر و صدای موتور داخل اطاق - ترمز - فرمان پذیری و پایداری - حجم اطاق برای سرنشینان - میزان کارایی و استفاده از داشبورد جلو - حجم صندوق عقب - نرمی کمک ها - سیستم کولر
مصرف بنزینش تا الان دقیق تست نکردم اما فکر کنم صدتاش 8 لیتر بخوره.سرو صدای داخل اطاق بیشتره.سرو صدای موتور مثل ریو هست شاید یه کم بیشتر.ترمزش خیلی خوبه مثل ریو.فرمان پذیری وپایداریش تقریبا مثل ریو.حجم اطاق سرنشینان کمتره.میزان کاریای...دقیقا مثل ریو.حجم صندوق عقب فکر کنم کمتره.نرمی کمک ریو بهتره.سیستم کولر فرقی نداره.اما تیبا مثل ریو در هاش محکم نیست.کلا بدنش ضعیفتره.کلا تو این قیمت ماشین خیلی خوبی هست.مثلا تیبا کیسه هوا داره ریو نداره
آقا دیگه با کسی مسابقه و کل ننداز همه می خرن خز می شه
میشه مثه پراید که الان خز شده می شه مثه 206 که الان خز شده
اینجا هم دیگه صدا شو در نیار ! :5:
مسخره می کنی ؟
من مشکلی با کولر تیبا نداشتم و افت قدرتی در کارکرد کولر دیده نمیشه
من موتور کولر رو چک کردم روش نوشته: panasonic copressesor made in japan
البته وقتی کولر میگیری یه مقدار افت قدرت حس میشه ولی قابل مقایسه با پراید نیست.
آخرین اندازه گیری مصرف شهری با کولر(بعضی مواقع):58لیتر در 800 کیلومتر = 7،25 لیتر
TIBA-NAVID
28-07-2011, 10:37
من موتور کولر رو چک کردم روش نوشته: panasonic copressesor made in japan
البته وقتی کولر میگیری یه مقدار افت قدرت حس میشه ولی قابل مقایسه با پراید نیست.
آخرین اندازه گیری مصرف شهری با کولر(بعضی مواقع):58لیتر در 800 کیلومتر = 7،25 لیتر
ممنون از شما.
خوب این خیلی میتونه مطلوب باشه
امير رسول
28-07-2011, 11:18
مصرف بنزینش تا الان دقیق تست نکردم اما فکر کنم صدتاش 8 لیتر بخوره.سرو صدای داخل اطاق بیشتره.سرو صدای موتور مثل ریو هست شاید یه کم بیشتر.ترمزش خیلی خوبه مثل ریو.فرمان پذیری وپایداریش تقریبا مثل ریو.حجم اطاق سرنشینان کمتره.میزان کاریای...دقیقا مثل ریو.حجم صندوق عقب فکر کنم کمتره.نرمی کمک ریو بهتره.سیستم کولر فرقی نداره.اما تیبا مثل ریو در هاش محکم نیست.کلا بدنش ضعیفتره.کلا تو این قیمت ماشین خیلی خوبی هست.مثلا تیبا کیسه هوا داره ریو نداره
مقايسه جالبي بود .اينجوري كه معلومه تيبا رو با بنز مقايسه كردي . خيلي اختلاف داره ؟!!!!!!!!!!!
من چند روزی هست که از مسافرت برگشتم . 2 ماهه تیبا رو دارم . از جنوب و گرمترین نقطه کشور تا تهران باهاش رفتم . تمام مسیر رو هم با کولر رفتم . رفت و برگشت .میتونم بگم کولرش خیلی خوبه. تو گردنه و سربالایی با کولر رفتم خوب بود ولی از قدرت ماشین کم میشه ولی آمبر نمیگیره .
تو جاده حریف سمند و بژو نمیشه . اونها مخصوصا تو سربالاییها بهتر کار میکنند ولی از بس 206 برمیاد . تو اتوبان ساوه با یه 206 چند بار کل انداختم . چند بار اون و چند بار هم من از هم جلو زدیم ولی عاقبت یک جا باهم جفت کردیم هر دو گازش رو گرفتیم . تا 170 175 رفتم که 206 جا موند.
داییم که ال 90 داره نشست ÷شتش . اون هم راضی بود . تعجب میکرد وقتی مثلا 80 تا می رفت میگفت به نظر نمیاد 80 تا داریم میریم، فکرکنم کیلومتر شمارش زیادتر نشون میده!!! .
هیچ کس فکر نمیکرد صندوقش اینقدر بزرگ باشه .
ولی من نمیدونم مصرف بنزینش باید چقدر باید باشه . من تو شهر تماما با کولر حرکت میکنم 100ی 12 تا 13 لیتر داره میسوزونه . کسی میدونه کولر چقدر تو مصرف بنزین تاثیر داره ؟
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
نمیدونم میدونید یا نه ولی روغن موتوری که در تیبا استفاده میشه، روغن موتور زانتیا 10/40 هست .
من چند روزی هست که از مسافرت برگشتم . 2 ماهه تیبا رو دارم . از جنوب و گرمترین نقطه کشور تا تهران باهاش رفتم . تمام مسیر رو هم با کولر رفتم . رفت و برگشت .میتونم بگم کولرش خیلی خوبه. تو گردنه و سربالایی با کولر رفتم خوب بود ولی از قدرت ماشین کم میشه ولی آمبر نمیگیره .
تو جاده حریف سمند و بژو نمیشه . اونها مخصوصا تو سربالاییها بهتر کار میکنند ولی از بس 206 برمیاد . تو اتوبان ساوه با یه 206 چند بار کل انداختم . چند بار اون و چند بار هم من از هم جلو زدیم ولی عاقبت یک جا باهم جفت کردیم هر دو گازش رو گرفتیم . تا 170 175 رفتم که 206 جا موند.
داییم که ال 90 داره نشست ÷شتش . اون هم راضی بود . تعجب میکرد وقتی مثلا 80 تا می رفت میگفت به نظر نمیاد 80 تا داریم میریم، فکرکنم کیلومتر شمارش زیادتر نشون میده!!! .
ولی من نمیدونم مصرف بنزینش باید چقدر باید باشه . من تو شهر تماما با کولر حرکت میکنم 100ی 12 تا 13 لیتر داره میسوزونه . کسی میدونه کولر چقدر تو مصرف بنزین تاثیر داره ؟
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
نمیدونم میدونید یا نه ولی روغن موتوری که در تیبا استفاده میشه، روغن موتور زانتیا 10/40 هست .
سلام. رسیدن بخیر
خیلی وقته نیستی؟ گفتم شاید ماشین را تحویلت ندادند پشیمون شدی حواله رو فروختی رفت.خوشحالم می بینمت
شما که ریز بین بودی و دقیق و تیبا را تحویل گرفتی حیفه که نباشی و ما را محروم کنی از حرفهات
در کل موفق باشی
در مورد مصرف بنزین هم غصه نخور
فقط چند مورد انگشت شمار تیبا دیده شده که زیر 10 لیتر در صد کیلومتر مصرف می کنند. همینجوریاس
ahmad_1390
28-07-2011, 12:36
سلام. رسیدن بخیر
خیلی وقته نیستی؟ گفتم شاید ماشین را تحویلت ندادند پشیمون شدی حواله رو فروختی رفت.خوشحالم می بینمت
شما که ریز بین بودی و دقیق و تیبا را تحویل گرفتی حیفه که نباشی و ما را محروم کنی از حرفهات
در کل موفق باشی
فقط چند مورد انگشت شمار تیبا دیده شده که زیر 10 لیتر در صد کیلومتر مصرف می کنند. همینجوریاس
سلام.نمیدونم شاید شما راست بگی و من اینقدر خوش شانس باشم که جزو اون تعداد انگشت شمار باشم!
ولی ماشین من که توی شهر چندین بار دقیق کیلومتر زدم و دقیق اندازه گرفتم با اینکه مسیرم از قسمت پرترافیک هم هست و همیشه ظهرا کولرم روشنه تو 100 کیلومتر نهایتش 6 تا 6.3 لیتر بنزین کردم.
ظهرا و عصرا هم همیشه با کولر روشن حرکت میکنم.
راستی در مورد قدرت موتور موقع روشن کردن کولر تغییر خاصی ندیدم یعنی زیاد نشون نمیده.
مسافرتم یه بار رفتم که مصرف جادش هم خیلی راضی کننده بود برام.
تو موارد دیگه که جزو خوش شانسا نبودم.امیدوارم طبق حرف شما از ماشین شانس اورده باشم ...
captainpersian
28-07-2011, 14:48
من ال90 و ریو داشتم
از اونها هم کولر میگیری افت محسوس داره.البته ربو یکم کمتره..اینجور که حس میشه در کل تیبا ماشین خوش دستی هستش و راننده اذیت نمیکنه تو جاده.
سلام.نمیدونم شاید شما راست بگی و من اینقدر خوش شانس باشم که جزو اون تعداد انگشت شمار باشم!
ولی ماشین من که توی شهر چندین بار دقیق کیلومتر زدم و دقیق اندازه گرفتم با اینکه مسیرم از قسمت پرترافیک هم هست و همیشه ظهرا کولرم روشنه تو 100 کیلومتر نهایتش 6 تا 6.3 لیتر بنزین کردم.
ظهرا و عصرا هم همیشه با کولر روشن حرکت میکنم.
راستی در مورد قدرت موتور موقع روشن کردن کولر تغییر خاصی ندیدم یعنی زیاد نشون نمیده.
مسافرتم یه بار رفتم که مصرف جادش هم خیلی راضی کننده بود برام.
تو موارد دیگه که جزو خوش شانسا نبودم.امیدوارم طبق حرف شما از ماشین شانس اورده باشم ...
تبریبک میگم . تو واقعا خوش شانسی
ماشین را کی تحویل گرفتی ؟
hsnklvnd58
28-07-2011, 22:01
سلام من میخوام یه تیبا بخرم بنظرتون ماشین خوبیه
hsnklvnd58
28-07-2011, 22:10
سلام نظرتون در مورد خرید تیبا چیه(اونایی که تیبا دارن نظر بدن)ممنون
ahmad_1390
28-07-2011, 22:40
ماشین رو فروردین تحویل گرفتم.
البته کلی تو نوبت بودم ....
کلا من که خیلی راضی هستم.
یه کم بگی نگی تو سرعتای بالا صداش بیشتر بود
که اونم وقتی فراخوان بردم رفع شده
و الان ماشین در حالی عادی هم کم صدا شده
سلام نظرتون در مورد خرید تیبا چیه(اونایی که تیبا دارن نظر بدن)ممنون
در کل ماشین خوبیه.شتابش که حریف نداره.تو جاده هم خیلی خوب میره.ماشین نرمیه.یه کم بدنش ضعیفه.در کل تو این قیمت وافعا ارزش خریدو داره.
در جواب دوست خوبم رسول بگم تیبا را بنز مقاسیه نکردم من تفاوت زیادی تیبا با ریو را نمیبینم.ریو در کل بهتره ولی تیبار هم ماشین خوبیه
ماشین رو فروردین تحویل گرفتم.
البته کلی تو نوبت بودم ....
کلا من که خیلی راضی هستم.
یه کم بگی نگی تو سرعتای بالا صداش بیشتر بود
که اونم وقتی فراخوان بردم رفع شده
و الان ماشین در حالی عادی هم کم صدا شده
بنزین مصرف شده ماشین را برای حساب کردن مصرف ماشین در 100 کیلومتر چطور حساب می کنی ؟
به عبارت دقیق تر چطور می فهمی ماشینت در چند کیلومتر مورد نظرت چقدر مصرف کرده ؟
hsnklvnd58
29-07-2011, 14:42
سلام من ثبت نام کردم تو برک پیش فروش تاریخ تحویل 1/8/90تا30/8/90قید شده کسی میدونه دعوتنامه کی میاد ؟
فاصله بین دریافت دعوتنامه تا تحویل ماشین چند روزه ؟
ahmad_1390
29-07-2011, 19:36
بنزین مصرف شده ماشین را برای حساب کردن مصرف ماشین در 100 کیلومتر چطور حساب می کنی ؟
سلام
دیگه اینقدرا حساب کتاب بلدم ....
بازم برای اینکه سوال کردین براتون توضیح میدم
من اینجوری حساب کردم
رفتم پمپ بنزین
باک رو پر کردم (تقریبا خالی خالی بود )
نزدیک به 42 لیتر بنزین زدم و با توجه به حجم باک میبینم درست بودم و باک خالی بود در اون زمان ها.
کیلومترشمار رو یادداشت کردم
میزان بنزینو هم نوشتم 42
رفتم و وقتی باکم درجش به میزان اول رسید و همون مقداری که تجربی دستم اومده بود رسید
رفتم بنزین زدم
بازم مثل قبل پر پرش خواستم کنم
مثلا دیدم اینبار 38 لیتر جا گرفت تا پر شه
نتیجه اینکه تو اون میزان لیلومتری که رفتم 38 لیتر مصرف کردم به طور مثال
دیگه با توجه به کیلومتر جدید و میزان مصرف بنزین و یه تناسب ساده بدست میاد تو 100 کیلومتر چه قدر سوخته
من این کار رو برای اینکه همه چی لحاظ بشه چندین بار انجام دادم
تو جاده هم انجام دادم
تو شهرم انجام دادم
همیشه ظهر و عصر با کولر حرکت میکنم.و نتیجه حرکت در شهرم که غالبا شامل مسیرای پر ترافیک هم میشه در صد کیلومتر حصرف بین 6 تا 6.3 لیتر رو داشتم/
در حاده هم حدود 5.8 تا 6 لیتر
ahmad_1390
29-07-2011, 19:38
سلام من ثبت نام کردم تو برک پیش فروش تاریخ تحویل 1/8/90تا30/8/90قید شده کسی میدونه دعوتنامه کی میاد ؟
فاصله بین دریافت دعوتنامه تا تحویل ماشین چند روزه ؟
1 ماه قبلش یعنی هفته ی اول مهر ماه دعوت نامتون میاد
وبسته به رنگ تحویل ماشین انجام میشه .معمولا سفیدا رو توی همون ماه میدن.رنگای متالیک هم شاید اخر مهلتش بدن و ممکنه 1 ماه با تاخیر بدن
ahmad_1390
29-07-2011, 19:40
در کل ماشین خوبیه.شتابش که حریف نداره.تو جاده هم خیلی خوب میره.ماشین نرمیه.یه کم بدنش ضعیفه.در کل تو این قیمت وافعا ارزش خریدو داره.
در جواب دوست خوبم رسول بگم تیبا را بنز مقاسیه نکردم من تفاوت زیادی تیبا با ریو را نمیبینم.ریو در کل بهتره ولی تیبار هم ماشین خوبیه
ممنون از توضیحات قبلیت خیلی استفاده کردم
شما همون باتری اسیدی رو دارین استافاده میکنین یا عوضش کردین؟
مارک لاستیکتون چیه؟
captainpersian
29-07-2011, 19:41
علی جان یه راه ساده که گیج نشی و ضرب و تقسیم زیادم نکنی اینه که ماشین رو لب به لب بنزین پر کنی و از اون کیلومتر 100 تا که رفتی دوباره بنزین بزنی تا لبریز یا لب به لب بشه .هرچندتا زدی تو 100 تا همونقدر سوزونده.
راه دیگه هم اینه که ظرفیت باک بدونی .پر که کردی ببینی چند کیلومتر رفته که من این راه توصیه نمیکنم چون مجبوری بنزین به ته برسه و احتمال اینکه ظایعات و اشغال ته باک وبنزین صدمه به پمپ بنزینت بزنه زیاده
در کل دوستان تا جایی که ممکنه هیچوقت نذارید چراغ بنزین روشن بشه و بنزین به ته برسه
ظاهرا تیبا TRIP نداره
تو ال90 داشت مصرف رو نشان میداد.ریو و 206 تیپ 2 هم نداره
ahmad_1390
29-07-2011, 19:45
البته اینم اضافه کنم که ظرفیت باک تیبا 42 لیتره
لازمم نیست که باکت خالی بشه
کلا مثلا نصفه هم بشه میشه حساب کرد چه قدر مصرف شده و کیلومترو یادداشت کنی.
اما خوب ماشین من اون اولش باکش تقریبا خالی تحویل شد/
برا همون بار اول که تست کردم حدود 42 لیتر جا داشت.
سلام. رسیدن بخیر
در کل موفق باشی
سلام..ممنون دوست عزیز
شما لطف دارید ..وا... هستیم زیر سایتون ....بعد از این همه مدت که تحویل دادن ، جگرمون رو خون کردند مثلث خطر ، جعبه ابزار ؛ دفترچه راهنما و آنتن همراهش نیست که تا الان هم ندادند.
خب اگر اینطوری باشه مصرف بنزینش که خیلی بده البته میگن بعدا بهتر میشه ولی صدی 12 ؛ 13 تا بنظرم با کولر هم زیاده . البته شاید گرمای جنوب هم بی تاثیر نباشه .
سلام..ممنون دوست عزیز
شما لطف دارید ..وا... هستیم زیر سایتون ....بعد از این همه مدت که تحویل دادن ، جگرمون رو خون کردند مثلث خطر ، جعبه ابزار ؛ دفترچه راهنما و آنتن همراهش نیست که تا الان هم ندادند.
خب اگر اینطوری باشه مصرف بنزینش که خیلی بده البته میگن بعدا بهتر میشه ولی صدی 12 ؛ 13 تا بنظرم با کولر هم زیاده . البته شاید گرمای جنوب هم بی تاثیر نباشه .
به به رسیدن به خیر
من هم فکر کردم تیبارو فروختی!!
شما هم مثل من شانس نیاوردی..
مصرف من صدی 10 هست ولی همه وسایلشو تکمیل دادن .جعبه ابزار خاصی نداره یه پیچ گوشتی و آچار چرخ ،.شما از نمایندگی اقدام کن
فردا انشاله ببرم سرویس اولیه مشکلاتش حل بشه:)
ahmad_1390
29-07-2011, 21:08
سلام..ممنون دوست عزیز
شما ماشینتون چه رنگ هست؟
ایا باتری اسیدیشو تعویض کردین؟
یا ازش راضی هستین؟
همین طور در مورد تایر خودرو اگه مسافرت کردین ازش راضی بودین؟
تعویض نکردین؟
چون یه مقدار از نظر ترمز گیری این لاستیکاش یه جورین به نظرم
تو زمستون میترسم که زیاد مطمئن نباشه این لاستیکاش
captainpersian
29-07-2011, 22:05
دوستان دعوت نامه 1 ماه قبل میاد؟ یعنی ماشین من که شهریوره باید تا حالا اومده باشه یا دیر نشده؟
منم رفتم سرویس اولیه در مورد روغن پرسیدم همین رو گفتن
گفتم کی روغن رو عوض کنم .گفتن 8000 تا.
TIBA-NAVID
29-07-2011, 22:20
دوستان دعوت نامه 1 ماه قبل میاد؟ یعنی ماشین من که شهریوره باید تا حالا اومده باشه یا دیر نشده؟
1 ماه قبل حدودا میاد .درستش اینه که نهایتا تا 1 ماه قبل از آخرین مهلت تحویل دعوت نامه میاد
یعنی مثلا مال من که مهلت تحویل (تحویل نامی) تا پایان تیر ماه هست
دعوت نامه ماشینم حدود 20 15 خرداد اومد
خود ماشینم دیگه بستگی داره
مشکلی پیش نیاد
رنگت رنگ خاصی نباشه که الان نوبت تولیدش نباشه
راستی اینم بگم که از طریق سایت میتونی سریع با خبر بشی
که البته جدیبدا مشکل دار شده
قبل از اومدن دعوت نامه گمونم پذیرش شده بود
بعد که دعوت نامه اومد و رنگ رو عوض کردم و پولو ریختم
روز بعدش شد در دست تخصیص گمونم
وقتی فاکتورشو زدن و پلاکش مشخص شد
شمارهخ پلاکشو نوشتن
نوشتش فاکتور شده
پلاک و سند و این چیزاش مال من اومده ...
captainpersian
29-07-2011, 22:28
1 ماه قبل حدودا میاد .درستش اینه که نهایتا تا 1 ماه قبل از آخرین مهلت تحویل دعوت نامه میاد
یعنی مثلا مال من که مهلت تحویل (تحویل نامی) تا پایان تیر ماه هست
دعوت نامه ماشینم حدود 20 15 خرداد اومد
خود ماشینم دیگه بستگی داره
مشکلی پیش نیاد
رنگت رنگ خاصی نباشه که الان نوبت تولیدش نباشه
راستی اینم بگم که از طریق سایت میتونی سریع با خبر بشی
که البته جدیبدا مشکل دار شده
قبل از اومدن دعوت نامه گمونم پذیرش شده بود
بعد که دعوت نامه اومد و رنگ رو عوض کردم و پولو ریختم
روز بعدش شد در دست تخصیص گمونم
وقتی فاکتورشو زدن و پلاکش مشخص شد
شمارهخ پلاکشو نوشتن
نوشتش فاکتور شده
پلاک و سند و این چیزاش مال من اومده ...
مرسی نوید جان
من مسی انتخاب کردم ولی احتمالا سفید یا نوک مدادی بگیرم
در مورد لاستیک مطمعنن تحقیقت رو کردی و از جای قیمت مناسب میگری.
بعدش به ماهم معرفی کن اگه لاستیک مناسب نبود همونجا بریم عوض کنیم
TIBA-NAVID
29-07-2011, 22:37
مرسی نوید جان
چشم حتما.
من هنوز که نیومده و فعلا پلاک و سند و این چیزاشو بهم تحویل دادن.
بیادش هم تا تکلیف باتری و لاستیکشو مشخص نکنم بیرون نمیارمش.فعلا ماشین فعلیمو رد نکردم و ردش نمیکنم فعلا با توجه به بازار قشنگمون و همین طور رسیدن ماه رمضان که مزید بر علت شده در بحث فروش خودرو.
اونم بیاد فعلا تو گاراژ میزنم .هم سر فرصت بهترین گزینه رو برای اون 2 مورد انتخاب میکنم.
هم اینکه تو این هوای داغ ماشین 0 رو از روز اول به جای آب بندی مجبور نمیشم تو گرما خودمو باهاش به جایی برسونم.
هر خبری هم بشه و داشته باشم براتون خبر میذارم .
captainpersian
29-07-2011, 22:52
منم همینجور منتها جا پارکینگ یکی بیشتر ندارم .از طرفی ماشین جدید که میاد کهنه میشه دل ازار:20:
البته چه بخوایم چه نخوایم تو کارخونه و نمایندگی 100 درصد دوستان یه حالی به ماشین میدند.
زیاد نگران اب بندی نباش .ماشین هرجور باهاش تا کنی همونجور میشه
200 صفحه تاپیک تیبا مبارک
TIBA-NAVID
29-07-2011, 23:31
رنگ مسی را بنا بر این که تولید داشته باشند یا نه تو دعوت نامه ها فرستاده می شه
دوشنبه یه خانومی از نمایندگی تماس گرفت و گفت چون قبلا رنگ را مسی درخواست داده بودید الان ماشین آماده است. اگه پولت آماده است برات دعوت نامه بزنم.
منم گفتم بزن.
گفت دیگه امکان تعویض رنگ نیست . مطمعنی مسی میخای ؟ گفتم مطمعنه پولشم جوره.
تایید شد و قرار شد که دعوتنامه رو تایید کنه بیاد
اما
امروز یه آقایی باهام تماس گرفت که مسی تولیدش متوقف شده فعلا و فقط تیبا سفید داریم.تحویل می گیری؟
گفتم بعد از دو سال همین؟نه نمیخام .مسی می خام
گفت مسی نداریم و خط تولید مسی متوقف شده. حتی دیگه برای پراید هم رنگ مسی وجود نداره. شاید بتونیم مشکی و نوک مدادی بهت بدیم
گفتم من فقط و فقط مسی می خام.نشد نمی خام
یارو بدجور سگ شده بود اما من کوتاه نیومدم.
گفت شاید زیاد معطل بشی
گفتم به درک
اونم تلفن را قطع کرد
سلام علی جان.
راستی آخر و عاقبت سفارش شما چی شد؟
آیا با دیدن این مسی هایی که تیبا داده بیرون بازم سر حرفت برا درخواست رنگ مسی موندی یا نه؟
منظورم تفاوت رنگ مسی تیبا و پراید و 111 با اون مسی ایده آلی که همه در خودرو های دیگه دیدیم و بسیار زیباست اما به نظر خیلی ها در مورد تیبا و 111 اصلا اینطور نیست.
آیا ماشینتو هنوز تحویل ندادن؟
کلا در چه مرحله ای هستی؟
TIBA-NAVID
29-07-2011, 23:36
منم همینجور منتها جا پارکینگ یکی بیشتر ندارم .از طرفی ماشین جدید که میاد کهنه میشه دل ازار:20:
البته چه بخوایم چه نخوایم تو کارخونه و نمایندگی 100 درصد دوستان یه حالی به ماشین میدند.
زیاد نگران اب بندی نباش .ماشین هرجور باهاش تا کنی همونجور میشه
200 صفحه تاپیک تیبا مبارک
با تمام احترامی که برای نظرتون قائلم علی جان
این که میگین هرجور باهاش تا کنی همون جور میشه اصلا اینطور نیست از نظر من
آب بندی و کار اولیه خودرو خیلی مهمو با اهمیته.
من قبلا دیدم تفاوت 2 مدل کار مختلف با خودرو صفر رو
از طرفی 2 گاراژ داریم.
راستی بگم شاید من برداشت درستی از صحبتت نکردم
اگه برداشتم از حرفت درست باشه یعنی این منظورت باشه که اگه با ماشین پر فشار و ... بری اول ماشین برو میشه و اگه اول رعابتشو کنی تنبل باید بگم 100 درصد مخالفم.
اگرم برداشتم اشتباهه که بگذریم.
سلامت باشی
به شما هم مبارک و همین طور دوستان عزیز
ممنون از توضیحات قبلیت خیلی استفاده کردم
شما همون باتری اسیدی رو دارین استافاده میکنین یا عوضش کردین؟
مارک لاستیکتون چیه؟
ممنون دوست گلم.اره همون اسیدی هست و همون لاستیک کارخانه یعنی بارز...از وقتی تیبا را تحویل گرفتم دست به هیچ یک از قطعاتش نزدم خیلی توپ کار میکند.
captainpersian
30-07-2011, 07:12
نوید جان میشه گفت اب بندی تاثیر بهتری داره رو کارکرد ماشین در دراز مدت .قدیمها سیستم تولید و کنترل و کلان مکانیزم تولید موتور تحت شرایط خاص و بعضا به دست نیروی انسانی بود که اب بندی ماشین شرایط خاص خودش رو می طلبید مثل پیکان
اما امروزه با توجه به کیفیت تولید بهتر و کنترل کیفیت و بعضا تست در خود کارخانه شرایط اب بندی بهتر شده و میشه گفت بعد از کیلومتر 1000 به بعد مشکلی دیگه نداره
اما تجربه در شرایط خودروهای قبلی که داشتم و هر کدوم رو یه جور اب بندی کردم تا مثلا پرشیا تحت بهترین شرایط اب بندی کردم اما از لحاظ مصرف سوخت ایده ال نشد و ECU خیلی اذیتم کرد
ال 90 رو قصد فروش داشتم از روز اول گاز بستم به ماشین که تستش کنم اما نفروختم و 2 سالی هم داشتم .اصلا که اذیتم نکرد هیچ نسبتا هم خوب در اومد فقط یکم مصرفش بالا بود تو شهر 9 می سوزوند که همه میگفتند همینه تعداد کمی رو 8 یا کمتر میسوزونه
در مورد ریو هم همینطور هم ماشین برو از کار در اومد که حتی از ال90 سرتر شد حتی موتوری و ...
در کل قبول دارم و همه میگن که مراقبت در ابتدای استفاده از خودرو در دراز مدت به نفع ماشینه
در مورد رنگ که اصلا و ابدا مسی نمیگیرم
فعلا ایده ال من نوک مدادی هستش اما نیم نگاهی به سفید و ابی تیره هم دارم
علی جان یه راه ساده که گیج نشی و ضرب و تقسیم زیادم نکنی اینه که ماشین رو لب به لب بنزین پر کنی و از اون کیلومتر 100 تا که رفتی دوباره بنزین بزنی تا لبریز یا لب به لب بشه .هرچندتا زدی تو 100 تا همونقدر سوزونده.
راه دیگه هم اینه که ظرفیت باک بدونی .پر که کردی ببینی چند کیلومتر رفته که من این راه توصیه نمیکنم چون مجبوری بنزین به ته برسه و احتمال اینکه ظایعات و اشغال ته باک وبنزین صدمه به پمپ بنزینت بزنه زیاده
در کل دوستان تا جایی که ممکنه هیچوقت نذارید چراغ بنزین روشن بشه و بنزین به ته برسه
ظاهرا تیبا TRIP نداره
تو ال90 داشت مصرف رو نشان میداد.ریو و 206 تیپ 2 هم نداره
من خودم هم همیشه از همین راه حساب می کنم و کاملا هم درست ودقیقه
نیست این دوستمون گفت تو شهر داره 5/6 می سوزونه و بقیه از 10 حرف می زنند گفتم شاید خطایی چیزی رخ داده
اما حالا می بینم کاملا درسته
کاش ما هم مثل ایشون شانس بیاریم
مرسی نوید جان
اگه مسی انتخاب کردی و بهشون اعلام کردی به این زودی ها منتظر نباش. برو بگو نظرم عوض شده چون مسی فعلا تولید نمیشه. من 4 ماهه منتظرم
captainpersian
30-07-2011, 08:07
اگه مسی انتخاب کردی و بهشون اعلام کردی به این زودی ها منتظر نباش. برو بگو نظرم عوض شده چون مسی فعلا تولید نمیشه. من 4 ماهه منتظرم
هنوز دعوتنامه نیومده.ظاهرا انتخاب رنگ تو همون دعوتنامه هستش
چند تا رنگ میزارن جلوت که مسی هم توش نیست میگن انتخاب کن
سلام علی جان.
راستی آخر و عاقبت سفارش شما چی شد؟
آیا با دیدن این مسی هایی که تیبا داده بیرون بازم سر حرفت برا درخواست رنگ مسی موندی یا نه؟
منظورم تفاوت رنگ مسی تیبا و پراید و 111 با اون مسی ایده آلی که همه در خودرو های دیگه دیدیم و بسیار زیباست اما به نظر خیلی ها در مورد تیبا و 111 اصلا اینطور نیست.
آیا ماشینتو هنوز تحویل ندادن؟
کلا در چه مرحله ای هستی؟
آخر و عاقب سفارش اینکه هنوز منتظرم
سر حرفم نیستم. مسی را نمیخام. نوک مدادی انتخاب کردم. مسی یه جورایی تو ذوق می زنه.
اما به نمایندگی گفتم که مسی میخام و اونا هم گفتند که شاید اصلا دیگه تولید نشه. اگه تولید هم بشه به این زودیها نیست. گفتم عیب نداره
آخه میخوام عیب و ایرادهاش که برطرف شد بگیرم. الان هم ماشین دارم عجله ندارم
در مرحله پذیرش شده ام
captainpersian
30-07-2011, 08:44
زنگ زدم الان نمایندگی گفت دعوتنامه یا اخر مرداد میاد یا تو شهریورًًًًً لیست رنگ رو بهتون میدیم انتخاب کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.