PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیبا ( TIBA )

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]

Ahmad-Ra
26-12-2014, 00:49
سلام
این چه رنگی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آبی کاربنی

vahid.modarres
29-12-2014, 02:01
سلام دوستان عزیز من تازه ثبت نام کردم میخواستم تیبا EX بخرم اگه کسی تیبا EX داره میتونه از داخل کابین از چیدمان کلیدهای شیشه بالابر و اینه برقی عکس بگیره؟؟
و از رینگاش
درباره سیستم تهویه اتوماتیک هم میخواستم بیشتر بدونم و همچین نمیدونم ریموت کنترل چیه
اگه کسی راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم

vahid.modarres
29-12-2014, 02:05
دوستای گلم تیبا تریم کرم داره داشبورد؟؟؟این عکس واقعیه؟؟

Ahmad-Ra
05-01-2015, 14:01
فک کنم قبلا داشت - جدیدا همه رو خاکستری میده انگار

lordsaber
07-01-2015, 11:18
سلام
سه ماهی هست یه تیبا صفر گرفتم. وقتی موتور رو روشن میکردم یه صدای سوت از موتور میومد که گفتند مال تسمه دینام هست و همه تیبا این صدارو دارند! اوایل فقط وقتی صبح سرد بود ماشین صدا میداد ولی الان دیگه صداش خیلی بیشتر شده و یه وقتایی توی ترافیک ایستادم و ماشین گرمه هم شروع میکنه به صدا دادن!
کسی این مشکل رو داره؟! راه حل براش سراغ دارین؟!

aron110
07-01-2015, 14:24
سلام
سه ماهی هست یه تیبا صفر گرفتم. وقتی موتور رو روشن میکردم یه صدای سوت از موتور میومد که گفتند مال تسمه دینام هست و همه تیبا این صدارو دارند! اوایل فقط وقتی صبح سرد بود ماشین صدا میداد ولی الان دیگه صداش خیلی بیشتر شده و یه وقتایی توی ترافیک ایستادم و ماشین گرمه هم شروع میکنه به صدا دادن!
سلام
منم این مشکلو دارم
بردم نمایندگی گفت همشون اینجوریه و کاریش نمیشه کرد :n35:

Payam121
07-01-2015, 23:54
سلام
منم این مشکلو دارم
بردم نمایندگی گفت همشون اینجوریه و کاریش نمیشه کرد :n35:

کاملا حرف نمايندگي اشتباه بوده-ممکن نيست همه تيباها اين صدا رو داشته باشن. اگه مطمئني مال تسمه هست بايد ريگلاژ بشه.

rfarajian
24-01-2015, 18:48
سلام

راستش فکر کنم من بدبخت شدم!!! چون از وقتی تیبا 2 رو خریدم 4000 تا رفتم و روغنشو عوض نکردم چون بعضی ها می گفتن همون 4500 تو نمایندگی عوض می کنن! حالا چکار کنم؟! الآن عوض کنم یا بذارم این 500 تا رو هم برم بعد؟ راستش تو این 4000 تا هیچ چکی نکردم!!! حالا چکار کنم؟؟!

rfarajian
24-01-2015, 18:51
تعویض روغن موتور در 1000 . 1000 خورده ای با روغن 10w40 نیمه سنتتیک ( مارک روغن سلیقه ای هستش ) بیشتر از زوغن بهران سوپر پیشتاز 10w40 استفاده میکنن . ( من از ادینول )
تعویض واسکازین در 5000 یا 5000 خورده ای با واسکازین 75-80 gl4 (مارکش صلیقه ای هستش ) معمول از واسکازین ایسو فرانسه 75-80 یاد میکنن البنه کساییکه بتونن پیداش کنن تو بازار . ( من خودم از ادینول 75-90)

توصیه :
تا 5000 6000 کیلومتر از رانندگی پر فشار و مسافرت طولانی پرهیز کنید . از ترمز های ناگهانی . تعویض دنده در دور موتور بیشتر از 3000 3500 خود داری کنید .
رانندگی ارام بدون فشار به خودرو در نظرتون باشه .
توصیه مهم : در هنگام تحویل خودرو سطح اب و روغن موتور و روغن ترمز رو چک کنید بعد حرکت کنید.

سلام

راستش فکر کنم من بدبخت شدم!!! چون از وقتی تیبا 2 رو خریدم 4000 تا رفتم و روغنشو عوض نکردم چون بعضی ها می گفتن همون 4500 تو نمایندگی عوض می کنن! حالا چکار کنم؟! الآن عوض کنم یا بذارم این 500 تا رو هم برم بعد؟ راستش تو این 4000 تا هیچ چکی نکردم!!! حالا چکار کنم؟؟!

hbm_7052
25-01-2015, 16:28
سلام

الان هم میتونی ببری نمایندگی واسه بازدید و روغنش رو عوض کنی فقط قبلش خودت روغنی رو که گفته شد تهیه کند اگه میتونی همون واسکازین اسو رو هم تهیه کن ببر نمایندگی بگو روغن خودت رو بریزه بعدش هم برو تعویض روغنی بده واسکازینت رو هم عوض کنه با همین اسو
بعدش هم حتما رادیاتورت رو چک کن ضد یخ خوب بگیر و اگه میتونی خودت بریزش توش
لاستیکا رو هم حتما ببر بالانس کنن برات
موید باشی

anyasemani
09-02-2015, 10:29
سلام دوستان
من می خوام یک تیبا دو بخرم اول اینکه نمی دونم تیبا دو کلا چقدر برتری به غیر از شکل ظاهر نسبت به تیبا داره؟؟
دوم اینکه به نظر شما بهتره پیش فروش نقدی ثبت نام کنم کنم یا پیش فروش اعتباری با چک چهارماه؟؟؟ خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنین:n13:

Pourya-pc
09-02-2015, 11:19
سلام دوستان
من می خوام یک تیبا دو بخرم اول اینکه نمی دونم تیبا دو کلا چقدر برتری به غیر از شکل ظاهر نسبت به تیبا داره؟؟
دوم اینکه به نظر شما بهتره پیش فروش نقدی ثبت نام کنم کنم یا پیش فروش اعتباری با چک چهارماه؟؟؟ خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنین:n13:

برتری خاصی نداره فنی و موتور و اتاق همون هست .
نقدی یا اعتباری بسته به خود شما داره ، اگر وجه شما نقد هست خب نقدی و اگر قط خرید شرایطی دارید به صورت چک خریداری کنید .

hami_tiba2
16-03-2015, 04:54
سلام دوستان

سلام به شما . برتری خاصی وجود نداره . من خودم دارم . فرقشونم از در عقب به بعد هستش . صندوق دارد و صندوق ندارد .
صلیقت هر کودومو گرفت بخر . مرداد ماه خریدم 27.800 . الان چند شده نمیدونم ولی اقا برقی اومده بود کنتر برقو دیروز بنویسه گفت چند خریدی گفتم فلان قدر . گفت الان هست 29 تومن :n41:
من 27.800 دادم کرک و پرم ریخت وای به حال 29 تومن .
من نقدی خریدم ( بابا جان ) . اگه نقدی داری بده کلکشو بکن . اینم عرض کنم خدمتت اگه متعهل هستی صندوقدارشو بگیر حتی ارزونترم در میاد 24 25 تومن . اگه جوونیو باز ماشین تو خونه دارین تیبا2 بگیر .
موفق باشی

mf.designing
04-06-2015, 09:47
دوستان تیبا 2 شرایط فروشش چطوریه ؟! تحویل فوری داره ؟ اقساطی داره ؟! الان دقیقا چند در میاد ؟ 27 یا 29 ؟! دوتا قیمت شنیدم !

amiralex65
04-06-2015, 11:35
دوستانی که تيبا ex گرفتن از آپشنهاي اضافه راضین? اصلا آپشنهاش چیه?, رينگش خوبه?

eiraj
21-07-2015, 19:52
سلام دوستان عزیز
لطفا کمک کنید
آچار تخت و رینگی شمع و ... چه شماره هایی لازمه برای تیبا الکی آچارهای که لازم نیست نخرم و چه مارکی خوبه؟
البته نه در حد یک مکانیک برای دم دستی
ممنون

eiraj
21-07-2015, 19:53
سلام دوستان عزیز
لطفا کمک کنید
آچار تخت و رینگی شمع و ... چه شماره هایی لازمه برای تیبا الکی آچارهای که لازم نیست نخرم و چه مارکی خوبه؟
البته نه در حد یک مکانیک برای دم دستی
ممنون

miladddd
01-08-2015, 20:12
سلام. یه سری سوال دارم در مورد تیبا
من دنبال خرید یه خودرو ارزون قیمت و کم مصرف و کم هزینه هستم، البته میخوام کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه.طبق تحقیقاتی که انجام دادم تیبا از نظر امنیت و کیفیت کمی از پراید بهتره
قطعات تیبا مثل پراید ارزون و فراوون توی بازار هست یا نه؟
مصرفش نسبت به پراید چطوره؟
پایه گازسوز تیبا به صرفه تره یا معمولیش؟
در کل هر پیشنهاد دیگه ای برای خرید خودرو ارزون دارید بهم بدید

Pourya-pc
02-08-2015, 11:34
سلام. یه سری سوال دارم در مورد تیبا
من دنبال خرید یه خودرو ارزون قیمت و کم مصرف و کم هزینه هستم، البته میخوام کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه.طبق تحقیقاتی که انجام دادم تیبا از نظر امنیت و کیفیت کمی از پراید بهتره
قطعات تیبا مثل پراید ارزون و فراوون توی بازار هست یا نه؟
مصرفش نسبت به پراید چطوره؟
پایه گازسوز تیبا به صرفه تره یا معمولیش؟
در کل هر پیشنهاد دیگه ای برای خرید خودرو ارزون دارید بهم بدید

بله قطعاتش توی بازار زیاد پیدا میشه . مصرفش کمی بیشتره چون حجم موتور از پراید ۲۰۰ سی سی بیشتر هست .
دوگانه هم بد نیست اگر دوگانه فابریک باشه که چ بهتر
انتخاب خوبی هست البته صندوق دارش عقلانی تر هست . به نسبت قیمتش میارزه .

miladddd
05-08-2015, 19:32
دوستان یه سری سوال دیگه هم دارم.
میرزه 5-6 تومن بزارم سرش 206 تیپ 2 بگیرم در صورت داشتن این 3 فاکتور؟ این سه فاکتور برام مهمه خیلی. امنیت بهتر، مصرف کم و کیفیت. به فکر کلاس و شتاب و سرعت نیستم اصلا

Pourya-pc
06-08-2015, 10:46
به نظرم ارزش داره یه تفاوت هایی بین این دوماشین هست که براتون میگم
صدای موتور ۲۰۶ بسیار کمتر از تیباست .
۲۰۶ ماشین عایقی هست که صدای بیرون رو اصلا متوجه نمیشید . همینطور صدای باد
به نسبت تیبا آیرودینامیک بیشتری داره
چسبندگی ۲۰۶ خیلی بیشتر از تیباست
کولر ۲۰۶ واقعا عالیه و ترمزهاش هم همینطور
مصرف ۲۰۶ به مراتب کمتر از تیباست
امنیت ۲۰۶ کاملا برتراز تیباست
کیفیت ۲۰۶ هم طبق دیده ها و بررسی ها و کارشناسی ها از تمام برندهای داخلی بهتر بوده ( مساوی با کیفیت ال ۹۰ وبعد از سراتو )
مزایا :
از نظر موتوری تیبا خیلی قوی هست و میتونه پا به پای تیپ ۵ بیاد ولی تیپ ۲ موتور بسیار ضعیفی داره خصوصا در سربالایی ها
قطعات تیبا ارزانتر از ۲۰۶ هست
تیبا کم اصهلاک تر از ۲۰۶ است
تیبا ماشین جادار و نرمی هست سرنشینان عقب مثل ۲۰۶ له نمیشن

در مورد ظاهر هم تیبا عامه پسند نیست .
در مورد اصالت هم ۲۰۶ متولد ۱۹۹۸ هست و تیبای سایپا ارتقا یافته ی مزدا ۱۲۱ مدل ۱۹۹۰ میلادی میباشد .

ДŁI
06-08-2015, 20:59
دوست عزیزم
206 چندین رده از تیبا فاصله داره. اصلا قابل قیاس نیست. به مراتب 206 از خیلی از ماشینای ایران خودرو سرتره
الان تیپ2دارم ..
توی پستی هم که از خودم نقل قول کردم.. 3 سال پیش همینجا درخواست نظرسنجی برای تیبا کردم.( تیبا رو سال 91 خریدم و اواخر 92فروختم)

به نظر شما و بقیه دوستان ، تیبا 2 چطوره ؟ معایب و مزایا و کلا هر چیز دیگه ..

کیفیت ۲۰۶ هم طبق دیده ها و بررسی ها و کارشناسی ها از تمام برندهای داخلی بهتر بوده ( مساوی با کیفیت ال ۹۰ وبعد از سراتو )
مزایا :
از نظر موتوری تیبا خیلی قوی هست و میتونه پا به پای تیپ ۵ بیاد ولی تیپ ۲ موتور بسیار ضعیفی داره خصوصا در سربالایی ها

در مورد اصالت هم ۲۰۶ متولد ۱۹۹۸ هست و تیبای سایپا ارتقا یافته ی مزدا ۱۲۱ مدل ۱۹۹۰ میلادی میباشد .

سلام دوستان.. وقت بخیر..

تا اواخر شهریور ، تیباSXتحویل میگیرم..
میخوام نظرات شما دوستان رو بدونم...
موتوری .. شتاب..
بدنه ..
خدمات پس از فروش و..

ممنون میشم تجربیات ِگرانبهاتون رو در اختیارم قرار بدید .

مرسی@};-

Last edited by ДŁI; 18-11-2012 at 15:30.

Payam121
11-08-2015, 02:14
دوستان یه سری سوال دیگه هم دارم.
میرزه 5-6 تومن بزارم سرش 206 تیپ 2 بگیرم در صورت داشتن این 3 فاکتور؟ این سه فاکتور برام مهمه خیلی. امنیت بهتر، مصرف کم و کیفیت. به فکر کلاس و شتاب و سرعت نیستم اصلا

اگه قراره تيپ دو بگيرين به نظرم اينکارو نکنيد.
يا تيبا بگيرين يا اگه قراره 206 بگيرين تيپ 5

hami_tiba2
20-09-2015, 06:18
اگه قراره تيپ دو بگيرين به نظرم اينکارو نکنيد.
يا تيبا بگيرين يا اگه قراره 206 بگيرين تيپ 5

سلام . من خودم تیبا2 دارم . الان میگم چی به چیه . 206 هم دو تا تو خانوادمون هست . یکی مدل 90 یکی 89
شماره میزنم خلاصه :
1_امنیت = 206 2_بیصدا بودن و ارامش صوتی= 206 3_شتاب تا سر دنده 3 = 206 4_ کیفیت ساخت
بقیه رو برو رو تیبا . احتمال داره بگی خب همه چیزای خوبو که 206 داره دیگه چرا تیبا ؟؟؟؟ یچیزایی هست مثل سوار بر جاده بودن که تیبا سرتره . نرم بودن سواری تیبا سرتره . مصرفش پایینتره . یکبار با 206 برو مسافرت یک بار با تیبا برو ببین تو کدوم بدنت بیشتر رنج میبره مطمیین باش 206 داغونترت میکنه تو این جاده ها . اینکه عشق 206 باشی بنزم بهت بدن میگی 206 و برعکس درباره تیبام همینطور اصن اینا نه ژیان .
تیبا2 دارم بنزم نیست بخوام ببرمش رو عرش بزارمش بگم زبونم لال خداست . ماشین خوبی هم نیست اما این اما از همه مهمتره . از 206 تیپ دو یک جهان سرتره. نگا به قیافش نکن زنونه میزنه گازو بهش بچسبون اونوقت بهت میگه چقد بارشه.
اینم یادت باشه ماشین تو ایران شانسیه اگه کسی تیبا داشته راضی نبوده بدون ماشینش خوب در نیومده . 206 سوار داریم تیبا خریده میگه از دست 206 راحت شدم . گرفتی مطلبو ؟!!
حالا که کمپین شده اما اگه ماشین لازمی ازت خواهش میکنم بیا اینجا سوال و پرسش کن اطلاعات بدست بیار نتیجه بگیر از ادماییکه نه 206 نشستن نه تیبا نظ نگیر . الان علی نظرشو گفت منم نظرمو گفتم . ما هر دو تجربه رانندگی داریم با این ماشینا.
تیبا = شتاب . قدرت . سواری عالیه . ماشین اهل جوش اوردن و این سوسول بلزیا نیست . سرحال نگهش دار ازش لذت ببر . تیبا هیچی جز یک لاستیک خوب و یک روغن خوب نمیخاد.
تیبا داخلش و بیرونش جالب نیست اما زیر کاپوتش خیلی جالبه باید بری تو جاده تا متوجه منظورم بشی. تیبا عین موتور هوندا 125 میمونه هرچی داغتر بشه رانندگی باهاش لذت بخش تره.
اینارو که گفتم مقایسه تیبا با تیپ دو 206 بود . از تیپ دو به بالارو تا الان پشت فرمونشون ننشستم. نظری ندارم.

ArashMiniStar
21-09-2015, 23:39
تیبا یه ماشین بی اصالته از نظر من مشخص نیست در یک تصادف برای سرنشینان چ اتفاقی میفته!؟؟؟ جز اینکه ارتقا یافته پراید هست و همه میدونیم پراید تو کشته هایی ک میده تو رده اوله جدوله!؟اصلا بهینه سازی شده به چقدر امنیت 206 میرسه؟:n36: تازه امکانات رفاهی 206 هم اصلا در نظر نگیریم ترمز های 4 چهار چرخ دیسکی در نظر نگیریم آخه اینا کجاشون قابل مقایسس :n38: از کلاس کاری دو ماشین هم اصلا بگذریم بازم 206 سرتره و سرشناس تره:n13: مگه هم یه خرچش اینقدر مهم باشه ک اونم 206 چنس اصل میندازی خوب فرداش ک قرار نیست خراب بشه عمرش هم بیشتره به هر حال هر چه قدر پول بدی همونقدرم آش میخوری پراید میخری کمتر خرج میکنی 206 میخری بیشتر پول میدی سواری خیلی بهتری میگیری
منم تمام مقایسم با تیپ 5 بود تیپ 2 از نظر من ارزش حرید نداره اصلا و ابدا با این قیمت و موتور
من ک شخصا حاضرم گاری سوار بشم از سایپا پراید و تیبا نخرم! نه ک سوار نشدم چرا سوار همشون شدم ولی حال نمیکنم با ماشینی ک من در آوردیه مهندسان با کفایت ایرانیه!!

Pourya-pc
22-09-2015, 10:24
تیبا یه ماشین بی اصالته از نظر من مشخص نیست در یک تصادف برای سرنشینان چ اتفاقی میفته!؟؟؟ جز اینکه ارتقا یافته پراید هست و همه میدونیم پراید تو کشته هایی ک میده تو رده اوله جدوله!؟اصلا بهینه سازی شده به چقدر امنیت 206 میرسه؟:n36: تازه امکانات رفاهی 206 هم اصلا در نظر نگیریم ترمز های 4 چهار چرخ دیسکی در نظر نگیریم آخه اینا کجاشون قابل مقایسس :n38: از کلاس کاری دو ماشین هم اصلا بگذریم بازم 206 سرتره و سرشناس تره:n13: مگه هم یه خرچش اینقدر مهم باشه ک اونم 206 چنس اصل میندازی خوب فرداش ک قرار نیست خراب بشه عمرش هم بیشتره به هر حال هر چه قدر پول بدی همونقدرم آش میخوری پراید میخری کمتر خرج میکنی 206 میخری بیشتر پول میدی سواری خیلی بهتری میگیری
منم تمام مقایسم با تیپ 5 بود تیپ 2 از نظر من ارزش حرید نداره اصلا و ابدا با این قیمت و موتور
من ک شخصا حاضرم گاری سوار بشم از سایپا پراید و تیبا نخرم! نه ک سوار نشدم چرا سوار همشون شدم ولی حال نمیکنم با ماشینی ک من در آوردیه مهندسان با کفایت ایرانیه!!
دوست من ٬ تیبا خیلی هم بی اصالت نیست چیزی جز چراغ جلو و عقبش رو سایپا طراحی نکرده . شاسی و اتاق و موتور این خودرو متعلق به مزدا ۱۲۱ هست که با تغییرات به این صورت امروزی دراومده .
توضیحات و تفاوتهای این خودرو با ۲۰۶ رو در اولین پست همین صفحه دادم .

- - - Updated - - -

دوست من ٬ تیبا خیلی هم بی اصالت نیست چیزی جز چراغ جلو و عقبش رو سایپا طراحی نکرده . شاسی و اتاق و موتور این خودرو متعلق به مزدا ۱۲۱ هست که با تغییرات به این صورت امروزی دراومده .
توضیحات و تفاوتهای این خودرو با ۲۰۶ رو در اولین پست همین صفحه دادم .

Royce
27-12-2015, 18:19
سلام دوستان من قصد خرید تیبا صفر دارم ولی توی بعضی از سایتها یکم بد نوشتن دربارش.
این مشکل صدای زیاد موتور که میگن داخل اتاق میاد چقدر جدیه؟با نمد کاپوت حل میشه؟
فاصله زیاد درز درها رو که به چشم میبینم با ریگلاژ درست میشه؟
چه مشکلات دیگه ای این ماشین داره و اینکه آیا توی سری های جدید هم این مشکلات پابرجاست؟

mohamadrezash72n
31-12-2015, 22:59
سی هزار کیلومتر تیبا دستمون بوده و چند مسافرت هم باهاش رفتیم
مصرف سوختش در حد تیپ ۲ هست ، قدرت موتورش از تیپ ۲ بیشتره ، تعلیق نرمی داره ، جادار تر از پراید هست ، و تو این مدت یک بار منبع اگزوز و یک بار سیبک ها تعویض شدن
صدای موتور هم کاملا معقول هست ، در دور زیر سه هزار کمه
در مقایسه قیمت با پراید ارزش خرید بالایی داره

مهرشادراد
24-01-2016, 00:50
درسته طرح ملی هسش ولی به نظرم از ظاهرش و فنی از پراید مستحکم تره و زیباتر. قیمتش هم چند میلیونی با پراید فرق داره . ولی تیبا 2 خیلی قیمتش زیباد میزنه . نزدیک 30 میلیون . حالا نسبت به چند سال پیش بهتر شده از نظر فنی و کیفیت. من قصد خرید دارم و توانم در حد یه صندوق دارش هست. با این سرمایه میتونم پارس .سمند . 206.سورن . 405 بخرم . و میدونم از لحاظ کیفیت ایران خودرو بهتره. ولی قطعات . تعمیرات. و مصرف سوخت خیلی بیشتره. و برای یه کارمند در این وضع تورم زا مجبورم. لطفا کسی اگه از لحاظ فنی قویتره و انگار خودش میخواست خودرو با سرمایه 30 میلیونی بخره و از لحاظ اقتصادی و همهجوره چه پیشنهادی میده.اگه به دل باشه یه پارس که خیلی هم ظاهر داره ولی ....:n13::n38::n41::n04:

hesam.ah
19-04-2016, 16:36
سلام

سلام...
منم این مشگلو داشتم و دارم هنوزم...
یکی میگفت از تسمه هست یکی میگفت از بلبرینگ دینامه یکی میگفت از هیدرولیک و...هست...
واسه منم وقتی سرد هست صداش تو مخه و زیاده اما کمی که کار میکنه بهتر میشه...
بردم پیش مکانیک ماشینم گفت با سرنگ 4 5 تا قطره مایع ظرف شویی بریز زیر تسمه و قسمتی که بلبرینگ دینام و تسمه هیدرولیک هست...صداش افتاد...
شما ام اینکارو بکنید اگر اوکی شد بگید تا دوستان هم که این مشگلو دارن مشگلشون حل بشه...واسه من نزدیک بود باطریساز 100 تومن برام خرج بتراشه...
دلیل اینکه میگن مایع ظرفشویی اینه که اون باعث میشه تسمه شل نکنه و بلکه سفت تر میشه اما روغن باعث میشه شل کنه تسمه...
البته اگر بتونید وقتی ماشین روشن هست و تسمه داره کار میکنه یه تیکه صابون گلنار دی: کوچیک بگیرید زیر تسمه خیلی خوبه اینجوری کل تسمه صابون میخوره و خیلی خوبه...
تست کنید اوکی بود اطلاع بدید...
ارادتمند دوستان
پوریا

senior711
03-06-2016, 18:24
سلام دوستان من قصد خرید تیبا صفر دارم ولی توی بعضی از سایتها یکم بد نوشتن دربارش.
چه مشکلات دیگه ای این ماشین داره و اینکه آیا توی سری های جدید هم این مشکلات پابرجاست؟

مشکل صدای موتور زیاد نیست، صدای گیربکس که بخاطر عدم آب بندی خوب کارخونه یا عدم کیفیت قطعات صدای وووره همیشگی در اتاق میاد

DariushGreat
06-06-2016, 13:21
سلام

مزایا :

دو مورد اینجاست:
شما گفتی امنیت 206 در حد ال90 و پس از سراتو هست!!! :n04: والا رئیس ما با سرعت 60 کیلومتر بر ساعت ال90 رو کوبید به یه 206 که توی نقطه کور پیچ خیابون پارک کرده بود، و تا صندلی عقب جمعش کرد! شاسی ماشین هم جا خورد!!! خود ال90 به ظاهر چیزیش نشد ولی جلوبندی و ایناش کمی داغون شد و پین های سپرش هم صدمه دیده بود. پژو 206 از دید امنیت هرگز به پای ال90 نمیرسه. شاید ساخت فرانسه ش خوب باشه و امن ولی با هنرنمایی هایی ایران خودرو و اون چیزایی که من توی تصادفات 206 دیدم، هرگز خودروی امنی به شمار نمیاد. تیبا هم متاسفانه هیچ مرجع معتبری آزمایشش نکرده که ببینیم چجور ماشینیه...

مورد دوم این که البته نظر شخصیه ولی بدنه ش بیشتر به ریو می خوره تا مزدا ( به درها و فرم بدنه هر دو ماشین دقت کنید و چراغ ها رو در ذهنتون جابجا کنید متوجه می شید ).

من پنج روزی هست صفر مدل 95 خریدم. دور موتور بالای 3000 صدا میاد توی اتاق که به خاطر نبود نمد کاپوت طبیعیه. هنگامی که شیشه ها بالا باشه صدای بیرون خیلی کم میاد تو و صدای درون هم کم میره بیرون. صدای ضبط رو بلند کردم و در ها رو بستم و بیرون ایستادم خیلی کم صدا میومد.
گیربکسش صدا نداره. فاضله درزهاش زیاد نیست ولی خب هست متاسفانه. من تنها مشکلی که دارم اینه که همچون پراید دنده ش نرم نمی ره 1. باید با شتاب بزنی تا جا بره وگرنه نیمه می ره و صدای آب میوه گیری میده !!! :n02:

ДŁI
17-06-2016, 09:57
سلام به همه دوستان

عزیزان ، آپشن هایی که روی تیبا هاچ بک هست رو میشه خودمون بعدا" روی مدل صندوق دار اضافه کنیم؟ (روی مدل های جدید تیبا) ( شیشه های عقب برقی..صندوق پران و..)
یا نه ؛ سیمکشی نکرده کارخونه و دردسر داره ؟

775e
12-07-2016, 13:12
سلام

دو مورد اینجاست:
شما گفتی امنیت 206 در حد ال90 و پس از سراتو هست!!! :n04: والا رئیس ما با سرعت 60 کیلومتر بر ساعت ال90 رو کوبید به یه 206 که توی نقطه کور پیچ خیابون پارک کرده بود، و تا صندلی عقب جمعش کرد! شاسی ماشین هم جا خورد!!! خود ال90 به ظاهر چیزیش نشد ولی جلوبندی و ایناش کمی داغون شد و پین های سپرش هم صدمه دیده بود. پژو 206 از دید امنیت هرگز به پای ال90 نمیرسه. شاید ساخت فرانسه ش خوب باشه و امن ولی با هنرنمایی هایی ایران خودرو و اون چیزایی که من توی تصادفات 206 دیدم، هرگز خودروی امنی به شمار نمیاد. تیبا هم متاسفانه هیچ مرجع معتبری آزمایشش نکرده که ببینیم چجور ماشینیه...

مورد دوم این که البته نظر شخصیه ولی بدنه ش بیشتر به ریو می خوره تا مزدا ( به درها و فرم بدنه هر دو ماشین دقت کنید و چراغ ها رو در ذهنتون جابجا کنید متوجه می شید ).

من پنج روزی هست صفر مدل 95 خریدم. دور موتور بالای 3000 صدا میاد توی اتاق که به خاطر نبود نمد کاپوت طبیعیه. هنگامی که شیشه ها بالا باشه صدای بیرون خیلی کم میاد تو و صدای درون هم کم میره بیرون. صدای ضبط رو بلند کردم و در ها رو بستم و بیرون ایستادم خیلی کم صدا میومد.
گیربکسش صدا نداره. فاضله درزهاش زیاد نیست ولی خب هست متاسفانه. من تنها مشکلی که دارم اینه که همچون پراید دنده ش نرم نمی ره 1. باید با شتاب بزنی تا جا بره وگرنه نیمه می ره و صدای آب میوه گیری میده !!! :n02:

سلام برای راحت جا رفتن دنده اول برید روغن گیربکس رو عوض کنید و بعد یه رگلاز کنید مشکل حل میشه ......
حتی رگلاژ خالی هم خیلی تاثیر داره...

Mehdi_Full
23-07-2016, 15:35
سلام
تیبا صفر گرفتم که چون مدل فولش نبود مجبور به خرید مدل سادش شدم
میخوام بدونم آیینه برقی فابریک که روی مدل فول هست بصورت جداگانه هست که از بیرون تهیه کنم و ببندم رو ماشین ؟
یا برقی کردن شیشه های عقب هم میشه انجام داد البته فابریکش ؟
قیمت و یا آدرس یا تلفنی هم اگر تو تهران میدونید برام بیزحمت پخ کنید

ДŁI
25-07-2016, 23:10
سلام
تیبا صفر گرفتم که چون مدل فولش نبود مجبور به خرید مدل سادش شدم
میخوام بدونم آیینه برقی فابریک که روی مدل فول هست بصورت جداگانه هست که از بیرون تهیه کنم و ببندم رو ماشین ؟
یا برقی کردن شیشه های عقب هم میشه انجام داد البته فابریکش ؟
قیمت و یا آدرس یا تلفنی هم اگر تو تهران میدونید برام بیزحمت پخ کنید

درود بر شما
درسته ، فول نیست..منم معمولی خریدم
اپشن ها موجود هست . سایت "پدال" گذاشته برای فروش.. پک شیشه بالابر عقب و دیگر اپشن ها ؛ صندوق پران و...

becareful
06-08-2016, 12:16
. دوستان تیبا جای فیلتر هوای کابین داره؟ فیلترش خوبه بزرگه؟ راحت جا میره یا بد میخوره؟

AliSub
04-10-2016, 19:10
سلام دوستان
شماها مشکل سنسور میل سوپاپ رو ندارید؟
من با اینسری عوض کنم میشه 4 بار
یه بار روشن میکنم سالمه و دفعه بعد خرابه (دورموتور بالای 4000 نمیره)
یکی از دوستان گفت زیرش واشر بزار - تو سایت سایپا خوندم که فاصله سنسور با میل سوپاپ باید 1.2 م م باشه که باید نمایندگی تست کنه.

وقتی سنسور سالمه مصرف ماشین خیلی کمه و ماشین سرحال سرحال و پرشتاب!
تو جاده پرشتاب و سرعت 120-130 مصرف صدی به 6.5 :n01:

mehdi_tr74
29-12-2016, 02:34
سلام دوستان
من به امید خدا قراره تیبا بخرم میخواستم ببینم سیستم صوتی خود ماشین چطوره؟
من خیلی دوس دارم یه سیستم توپ ببندم ولی خب بودجه کافی نیست
میخواستم ببینم سیستم پخش تیبا به اندازه ای هست که با یه دو باند خوب اوکی بشه؟ یا حتما باید یه پخش خوب هم بخرم تا یه چیزی بشه؟
ترجیحا میخواستم حدود 500 هزارتومن بیشتر خرج نکنم
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
( اینم بگم که به اهنگ های بیس دار علاقه دارم )

mohamad skystar
29-12-2016, 16:19
سلام دوستان
من به امید خدا قراره تیبا بخرم میخواستم ببینم سیستم صوتی خود ماشین چطوره؟
من خیلی دوس دارم یه سیستم توپ ببندم ولی خب بودجه کافی نیست
میخواستم ببینم سیستم پخش تیبا به اندازه ای هست که با یه دو باند خوب اوکی بشه؟ یا حتما باید یه پخش خوب هم بخرم تا یه چیزی بشه؟
ترجیحا میخواستم حدود 500 هزارتومن بیشتر خرج نکنم
یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
( اینم بگم که به اهنگ های بیس دار علاقه دارم )

سلام دوست عزیز در تاپیک زیر مطرح کنید
مربوط به سیستم های صوتی خودرو هست
دوستان راهنمایی میکنن زودتر به جواب میرسید

years
29-12-2016, 18:44
تیبا صفر اگر بخرم مشکل فنی یا مکانیکی که ندارن؟
کیفیت مونتاژ و ساختش چطوره؟
خدمات تعمیر سایپا موقع گارانتی چطوره؟

mohamad skystar
30-12-2016, 00:09
تیبا صفر اگر بخرم مشکل فنی یا مکانیکی که ندارن؟
کیفیت مونتاژ و ساختش چطوره؟
خدمات تعمیر سایپا موقع گارانتی چطوره؟

عموما خودروی صفر مشکل فنی و مکانیکی نداره
اما گاهی اوقات مشکلاتی هم بوده
به هر حال در زمان تحویل گرفتن ماشین رو باید چک کنید
از طرفی گارانتی هم داره مشکلی نیست
کیفیت و مونتاژش هم متوسط هست نه عالی نه بد
مثل پراید
خدمات تعمیر سایپا بد یا خوبش بستگی یه خودرو داره که کجاش
مشکل پیدا کنه
گاهی اوقات برخی قطعات گیر نمیاد و مشتری زمان زیادی باید صرف
کنه.
اینا احتمالاتی هستن که امکان داره پیش بیاد که برای خودروی صفر
90 درصد پیش نمیاد

aalpsat
27-01-2017, 00:10
سلام دوستان
من یه تیبا مدل ۹۴ دارم که چند ماهه خریدم این ماشین ترمزش یه ایراد بزرگ داره که تا حالا نتونستم حلش کنم تیبا دیگه سوار شدم این مشکلو نداشت!
برعکس تمام ماشینایی که داشتم ترمز عقبا خیلی قوی میگیرن مخصوصا چرخ عقب سمت شاگرد که زود قفل میکنه و abs به کار میفته و ترمز نداری وقتی هم فیوز abs رو میکشم ترمز گیری همانا و انحراف و چرخش ماشین به دور خودش همان!
یه مکانیک گفتش که سیلندر چرخ عقب خرابه و باید باز بشه بعد از باز کردن و تعویض لوازمش مشکل حل نشد
کارایی که تابحال شده و جواب نگرفتم
تعویض لنت جلو و دیسک چرخای جلو! و چک کردن گیرپاژ نبودن سیلندرای جلو
تعویض روغن ترمز و هواگیری حرفه ای!
رگلاژ سیم ترمز دستی
تعویض لوازم سیلندر چرخ عقب
و تعویض فنر های برگرداننده کفشکها
که هیچ کدوم جواب نداده تا حالا

فرستاده شده از HUAWEI Y511-U30ِ من با Tapatalk

mohamad skystar
27-01-2017, 00:28
سلام دوستان
من یه تیبا مدل ۹۴ دارم که چند ماهه خریدم این ماشین ترمزش یه ایراد بزرگ داره که تا حالا نتونستم حلش کنم تیبا دیگه سوار شدم این مشکلو نداشت!
برعکس تمام ماشینایی که داشتم ترمز عقبا خیلی قوی میگیرن مخصوصا چرخ عقب سمت شاگرد که زود قفل میکنه و abs به کار میفته و ترمز نداری وقتی هم فیوز abs رو میکشم ترمز گیری همانا و انحراف و چرخش ماشین به دور خودش همان!
یه مکانیک گفتش که سیلندر چرخ عقب خرابه و باید باز بشه بعد از باز کردن و تعویض لوازمش مشکل حل نشد
کارایی که تابحال شده و جواب نگرفتم
تعویض لنت جلو و دیسک چرخای جلو! و چک کردن گیرپاژ نبودن سیلندرای جلو
تعویض روغن ترمز و هواگیری حرفه ای!
رگلاژ سیم ترمز دستی
تعویض لوازم سیلندر چرخ عقب
و تعویض فنر های برگرداننده کفشکها
که هیچ کدوم جواب نداده تا حالا

فرستاده شده از HUAWEI Y511-U30ِ من با Tapatalk

بوستر ترمز رو هم چک کنید نتیجه رو ببینید چی میشه

Olis
29-03-2017, 09:28
سلام

اقا تسمه تایم و ببریم نمایندگی تعویض کنیم بعد گارانتی داره اگه زد و پاره شد و موتورو داغون کرد جوابگو باشن ؟
هزینش چقدره نمایندگی

mohamad skystar
29-03-2017, 10:40
سلام

اقا تسمه تایم و ببریم نمایندگی تعویض کنیم بعد گارانتی داره اگه زد و پاره شد و موتورو داغون کرد جوابگو باشن ؟
هزینش چقدره نمایندگی

هیچ کجا تسمه تایم رو گارانتی نمیکنن

Olis
29-03-2017, 12:53
هیچ کجا تسمه تایم رو گارانتی نمیکنن

جدا ؟ شنیده بودن گارانتی داره واسه پاره شدنش

ای بابا

mohamad skystar
31-03-2017, 01:02
جدا ؟ شنیده بودن گارانتی داره واسه پاره شدنش

ای بابا

چندین مورد بوده که گفتن گارانتی داره بعد قبول نکردن
تسمه تایم رو از نمایندگی سایپا بخرید جنس خوب

aalpsat
01-04-2017, 23:10
سلام دوستان من تیبا مدل 94 دارم
این چراغ چک ماشین من برای بار هزارم روشن شد! قبلا سنسود میل بادامکش رو عوض کردم و اصلی انداختم که مشکل حل شد و الان ماشین دور بالای 4000 هم میره اما تو دنده یک و دو کپ داره یعنی پدال رو که. فشار میدم ماشین با تاخیر شتاب میگره
دیاگ زدم و خطای گرمکن سنسور اکسیژن پایین. میده! بنظرتون دلیل کپ کردن همینه یا همه اینجورین ؟ یجا خوندم سنسور اکسیژن پایین فقط برای چک کردن کارکرد کاتالیزور هست و ربطی به مصرف و شتاب نداره !
چندتا عکس هم از پارامترا گرفتم
پاشش سوخت و خلا منیفولد درسته ولی سنسور اکییژن بالا و اوانس رو نمیدونم که باید چطور باشه
اگر تازگیا دیاگ زدید حتما نظر بدید
n [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mk[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
v[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7025D using Tapatalk

mojtaba007
12-04-2017, 07:18
دوستان بدنه داخلی ماشینم خیلی کثیف شده میخوام تمیزش کنم رو داشبورد داخل درها رو فرمون سقف خودرو و ...
محلولی هست بشه راحت این سیاهی ها رو گرفت؟

nima039
10-06-2017, 15:56
از تزئیناتیا اسپری پولیش داشبورد بخر هم تمیز میکنه هم براق

aalpsat
27-06-2017, 17:00
سلام دوستان
سنسور اکسیژن ماشینم سوخته چه مارکی بگیرم خوبه؟ قبلا جنس شرکتی گرفته بودم که بیشتر از دو ماه کار نکرد همه هم میگن شرکتی آشغاله
تیبا 94. کارکرد 40000

aalpsat
27-06-2017, 17:04
سلام دوستان
سنسور اکسیژن ماشینم دوباره سوخته! چه مارکی بگیرم خوبه؟ قبلا جنس شرکتی گرفته بودم که بیشتر از دو ماه کار نکرد همه هم میگن شرکتی تقلبی آشغاله. خدا لعنت کنه هرکی این همه جنس تقلبی ریخته تو بازار و سرمایه مملکت هم ریخته تو جوب
ماشینم تیبا 94. کارکرد 40000

Alijo0on
27-06-2017, 17:29
Bosch خوبه ولی بازم باید ببینی اگه سوخت ایراد جای دیگه س
من 91 دارم تاحالا عوض نکردم سنسورشو !
ولی یه 206 تیپ 2 مدل 91 هم دارم همه چی شو از قبیل سنسور اکسیژن عوض کردم بازم موقع سرد بودن ماشین استارت تا حرکت ریپ میزنه و خاموش میشه !
هنوز مطمئین نیستم از چیه

aalpsat
27-06-2017, 19:42
Bosch خوبه ولی بازم باید ببینی اگه سوخت ایراد جای دیگه س
من 91 دارم تاحالا عوض نکردم سنسورشو !
ولی یه 206 تیپ 2 مدل 91 هم دارم همه چی شو از قبیل سنسور اکسیژن عوض کردم بازم موقع سرد بودن ماشین استارت تا حرکت ریپ میزنه و خاموش میشه !
هنوز مطمئین نیستم از چیه
سلام برا تیبا بوش پیدا نکردم یعنی فکرم نکنم بوش بیاد طرح زیمنس تولید کنه! یکی از سایتا سنسور اکسیژن MTE-THOMSON برزیلی داره که نگاه کردم سایت معتبری داشت شاید از اون بگیرم
NTK هم هست ولی میگن تقلبیش زیاده
این کروز هم سایت یا فروشگاهی ندیدم بفروشه! ظاهرا مث عظام فقط پک میکنه و شانسیه

Alijo0on
28-06-2017, 17:31
سلام برا تیبا بوش پیدا نکردم یعنی فکرم نکنم بوش بیاد طرح زیمنس تولید کنه! یکی از سایتا سنسور اکسیژن MTE-THOMSON برزیلی داره که نگاه کردم سایت معتبری داشت شاید از اون بگیرم
NTK هم هست ولی میگن تقلبیش زیاده
این کروز هم سایت یا فروشگاهی ندیدم بفروشه! ظاهرا مث عظام فقط پک میکنه و شانسیه

NTK هم خوبه اگه اصلیش باشه

ebi1952
01-08-2017, 11:45
سلام
بین این روغن ها برای تیبا اولویت بندی کنید:
بهران سوپر پیشتاز 10-40
پارس سوپر پایا 10-40
ایرانول ریسینگ 10-40
کاسپین 10-40
فاکس 10-40

mohamad skystar
01-08-2017, 22:11
سلام
بین این روغن ها برای تیبا اولویت بندی کنید:
بهران سوپر پیشتاز 10-40
پارس سوپر پایا 10-40
ایرانول ریسینگ 10-40
کاسپین 10-40
فاکس 10-40

در مرحله اول ایرانول ریسینگ
بعدش بهران سوپر پیشتاز

ebi1952
14-08-2017, 20:11
سلام، احساس میکنم مصرف تیبا بنده زیاد هست، از بنزین یورو چهار استفاده میکنم
تقریبا اتوبان با سرعت بین 90 تا 110 صدی هفت ونیم میخوره و داخل شهر با ترافیک متوسط صدی نه تا ده البته هر دو کولر روشن
شمع ها رو با نوع ژاپنی تعویض کردم و شستشوی انژکتور هم شده، راه حل دیگه ندارید
در ضمن موقع نیم کلاچ ماشین گاها به شدت میلرزه، صفحه تموم نکرده ولی ایا سیستم کلاچ مشکلی داره

msdjj
10-02-2018, 21:18
سلام خدمت همه دوستان
من تازه تیبا صفر گرفتم و هنوز برگه گارانتیش م نیومده ولی دو تا مشکل باهاش دارم اول اینکه موقع شستن ماشین درب سمت راننده به نحو وحشتناکی از فاصله بین شیشه و درب توش آب میره!! :n04::n04:جوری که صدای شور شور آبو میشه شنید و مورد دوم اینکه ضبط ماشین بعد از خاموش کردن ماشین خاموش نمیشه! البته بعضی مواقع خاموش میشه و بیشتر مواقع هم نه . البته اول شک کردم شاید سوییچ رو تا انتها نمیپچونم . ولی همیشه این موضوع رو کنترل میکنم و این مشکل با ضبطم هست
اگه راهنماییم کنید که با این دو موضوع چیکار کنم ممنون میشم:n34::n34:

mohamad skystar
11-02-2018, 14:58
سلام خدمت همه دوستان
من تازه تیبا صفر گرفتم و هنوز برگه گارانتیش م نیومده ولی دو تا مشکل باهاش دارم اول اینکه موقع شستن ماشین درب سمت راننده به نحو وحشتناکی از فاصله بین شیشه و درب توش آب میره!! :n04::n04:جوری که صدای شور شور آبو میشه شنید و مورد دوم اینکه ضبط ماشین بعد از خاموش کردن ماشین خاموش نمیشه! البته بعضی مواقع خاموش میشه و بیشتر مواقع هم نه . البته اول شک کردم شاید سوییچ رو تا انتها نمیپچونم . ولی همیشه این موضوع رو کنترل میکنم و این مشکل با ضبطم هست
اگه راهنماییم کنید که با این دو موضوع چیکار کنم ممنون میشم:n34::n34:

با توجه به صفر بودن ماشین حتما به نمایندگی تشریف ببرید
و ماشین رو بزارید همون جا تا رسیدگی کنن
مشکل نشت آب احتمالا از درز گیرها هست که قابل حل شدنه
مشکل رادیو پخش هم میتونه از سیم کشی باشه یا عیب خود رادیو پخش

radarz
18-03-2018, 13:08
در مرحله اول ایرانول ریسینگ
بعدش بهران سوپر پیشتاز

روغن پارس هم گیر بیاری خوبه !!! از ایرانول و بهران خیلی بهتره

mehran_cry2004
13-07-2018, 08:54
سلام دوستان. حدود یک و نیم ماه هست تیبا 2 خریدم
به طور عجیب و غریبی مصرف بنزین داره. تا حالا 120 کیلومتر باهاش رفتم و تو این مدت 6 بار باکش رو 40 لیتر پر کردم
240 لیتر واسه 120 کیلومتر یعنی به ازای هر دو کیلومتر یه لیتر مصرف داره!
تقریبا هفته ای یک بار 40 تومن باید بریزم تو باکش
این عادیه؟ به نظرتون چشه. باید ببرم به مکانیک نشون بدم؟

Reza31001
13-07-2018, 12:13
به طور عجیب و غریبی مصرف بنزین داره. تا حالا 120 کیلومتر باهاش رفتم و تو این مدت 6 بار باکش رو 40 لیتر پر کردم
والا 240 لیتر برای 120 کیلومتر یعنی هر کیلومتر 2 لیتر!!
عادیه؟!؟!
تا حالا 240 هزار تومن پول بنزین دادی در حالی که نهایت 10-12 تومن باید میدادی
شما یحتمل باکت نشتی داره
ببر نشون بده

mehran_cry2004
13-07-2018, 12:32
والا 240 لیتر برای 120 کیلومتر یعنی هر کیلومتر 2 لیتر!!
عادیه؟!؟!
تا حالا 240 هزار تومن پول بنزین دادی در حالی که نهایت 10-12 تومن باید میدادی
شما یحتمل باکت نشتی داره
ببر نشون بده

ممنون از جوابتون
راستش من اینو صفر از نمایندگی خریدم و حتی قطره ای بنزین هم ندیدم زیر ماشین یا سمت باک بریزه.با این حال چون تخصصی ندارم نمیتونم نظر بدم در مورد نشتی
شاید واسه روشن بودن کولره، یه سره روشن بودن کولر هم میتونه توجیه گر این مقدار مصرف بنزین باشه؟

Reza31001
13-07-2018, 13:12
ممنون از جوابتون
راستش من اینو صفر از نمایندگی خریدم و حتی قطره ای بنزین هم ندیدم زیر ماشین یا سمت باک بریزه.با این حال چون تخصصی ندارم نمیتونم نظر بدم در مورد نشتی
شاید واسه روشن بودن کولره، یه سره روشن بودن کولر هم میتونه توجیه گر این مقدار مصرف بنزین باشه؟
دوست عزیز هیچی نمیتونه توجیه گر این وضعیت باشه
شما بری به مکانیک یا نمایندگی نشون بدی و قضیه رو بگی مخشون سوت میکشه

ماشین شما تو این 120 کیلومتر در بدترین حالت باید 15 لیتر مصرف میداشته
240 کجا 15 کجا

mjavad205
13-07-2018, 13:35
به هیچ وجه عادی نیست،بنزین داره به نحوی هدر میره
شما حتی با کولر روشن هم نباید در بدترین حالت به 20 30 لیتره میرسیدن(پراید باید 100 هفت بسوزونه) بماند که پراید کلا کم مصرف هم هست... 6 تا 40 لیتر که جای خود داره

radarz
27-08-2018, 17:35
ممنون از جوابتون

ممکنه ایراداتی در خط تولید بوده همسایه ما گرفته 100-11 میسوزونه کلی هم نمایندگی رفت کاری نکردن ! شما باید تو ی مسیری مثله اتوبان یا ازاد راه کم تردد برونی ببینی در هر 100 تا چقدر میسوزونی

mInI_ClockEr
03-09-2018, 22:38
با سلام
دوستان ما این ماشین رو صفر ثبت نام کردیم مدل SX صندوقدار میخواستم بدونم از پیکان 58 که انشاالله بهتر هست ؟
شاید سوال مسخره ایی باشه :n03:
ولی خب برای کسی که به پیکان عادت کرده موندم چجوری میشه
هر گونه راهنمایی که کنید ممنون میشم
این رو هم میدونم از خودروهای داخلی هیچی در نمیاد :n37:

ایا درست هست که میگن بالای 80 تا بریم باهاش فرمون پذیری سخت و کنترل ماشین سخت تر میشه ؟

mohamad skystar
04-09-2018, 00:44
با سلام
دوستان ما این ماشین رو صفر ثبت نام کردیم مدل SX صندوقدار میخواستم بدونم از پیکان 58 که انشاالله بهتر هست ؟
شاید سوال مسخره ایی باشه :n03:
ولی خب برای کسی که به پیکان عادت کرده موندم چجوری میشه
هر گونه راهنمایی که کنید ممنون میشم
این رو هم میدونم از خودروهای داخلی هیچی در نمیاد :n37:

ایا درست هست که میگن بالای 80 تا بریم باهاش فرمون پذیری سخت و کنترل ماشین سخت تر میشه ؟

سلام
زمانی این تاپیک خیلی بحث های داغی در مورد تیبا داشت
میتونید به صفحات قبل همین تاپیک مراجعه کنید
برگردید به حدود 5 سال پیش مطالب مفیدی در اون زمان مطرح میشد.

در کل از پیکانی که گفتین خیلی بهتر هست
تیبا هم خودرویی معمولی فضای کابینش در حد پراید
اما خودروی چابکی هست و لوازم مصرفیش هم کمی گرونه
در مورد فرمان پذیری هم هیچ مشکلی نداره فقط چهار حلقه
لاستیک خوب و یه بالانس درجه یک نیاز داره

mInI_ClockEr
04-09-2018, 09:13
سلام
زمانی این تاپیک خیلی بحث های داغی در مورد تیبا داشت
میتونید به صفحات قبل همین تاپیک مراجعه کنید
برگردید به حدود 5 سال پیش مطالب مفیدی در اون زمان مطرح میشد.

در کل از پیکانی که گفتین خیلی بهتر هست
تیبا هم خودرویی معمولی فضای کابینش در حد پراید
اما خودروی چابکی هست و لوازم مصرفیش هم کمی گرونه
در مورد فرمان پذیری هم هیچ مشکلی نداره فقط چهار حلقه
لاستیک خوب و یه بالانس درجه یک نیاز داره

با سلام و سپاس
راستش تیبا ها ی سری اول میگفتن که مشکل جا رفتن دنده دارن که مگا موتور تا حدودی روی ورژن های جدید این موضوع رو حل کرده
میخواستم بازخورد های جدید رو بدونم
بازم ممنون از شما بابت راهنمایی و پاسخ
فقط اینکه خیلی واجب هست که لاستیک ها تعویض بشه ؟
لامصب قیمتها خیلی بالا رفته زورمون نمیرسه :n37:

mohamad skystar
04-09-2018, 22:56
با سلام و سپاس
راستش تیبا ها ی سری اول میگفتن که مشکل جا رفتن دنده دارن که مگا موتور تا حدودی روی ورژن های جدید این موضوع رو حل کرده
میخواستم بازخورد های جدید رو بدونم
بازم ممنون از شما بابت راهنمایی و پاسخ
فقط اینکه خیلی واجب هست که لاستیک ها تعویض بشه ؟
لامصب قیمتها خیلی بالا رفته زورمون نمیرسه :n37:

نه لاستیک زیاد هم واجب نیست اگر بودجه گافی ندارین خودتو تو دردسر ننداز
برای ضریب ایمنی و چسبندگی بهتر نسبت به لاستیک های فابریک خودش گفتم.

بازخوردهای جدید این بودن که مشکلات چند سال پیش حل شدن اما گاهی
اوقات مشکلات قطعه و گرونیش هست.

ho1993
01-07-2020, 14:00
سلام دوستان دوتا سوال داشتم
با توجه به تجریبه و اگه استفاده کردین برای تیبا 1 بین روغن های پارس پایا و روغن کاسپین کدوم پیشنهاد میدین؟

هردو نیمه سنیتک و 1040

از خودرو خیلی کم استفاده میکنم به خاطر شغل در شهرستان و شهریور 98 آخرین باری بود که روغن عوض کردم که هنوز 2000 کیلومتر دیگه میشه استفاده کرد ولی به خاطراینکه زمان زیادی دارمیشه که روغن در خودرو بوده و مصرف سوخت افزایش پیدا کرده دیگه تصمیم دارم عوض کنم زودتر از کیلومتر

کسی با توجه به شرایط من که به کیلومتر مورد نظر نمیرسه با توجه به مدت زمان چه وقتی باید اقدام به تعویض روغن بکنه ؟ تا به موتور خودرو آسیب وارد نشود

hamed_korn
01-07-2020, 16:11
سلام همون پارس پایا استفاده کنید. دیگه سالی یکبار روغن رو عوض کنید ترجیحا.Take it easy.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

omid2122
16-07-2020, 15:40
سلام.بنده 1 سال هست که تیبا 2 دارم حدود 2 ماه هست که موقع ترمز زدن در سرعت بالا فرمون لرزش داره رفتم نمایندگی گفت مشکل از دیسک هست و دیسک هم جزو گارانتی حساب نمیشه جدیدا.حالا من میخوام دیسک رو بخرم بدم تعویض کنن فقط میخوام دوباره این مشکل بوجود نیاد یه نوع دیسک هایی هست به نام کاردینال که سوراخ دار هست میگن این کاردینال ها دیگه تاب برنمیداره ولی بعضی جاها میگن که این دیسکها ترک میخوره .نمیدونم معمولی بگیرم یا کاردینال و لنت هم باید تعویض بشه.یه جایی هم هست که دیسک رو درجا تراش میدن .

mohamad skystar
16-07-2020, 21:54
سلام.بنده 1 سال هست که تیبا 2 دارم حدود 2 ماه هست که موقع ترمز زدن در سرعت بالا فرمون لرزش داره رفتم نمایندگی گفت مشکل از دیسک هست و دیسک هم جزو گارانتی حساب نمیشه جدیدا.حالا من میخوام دیسک رو بخرم بدم تعویض کنن فقط میخوام دوباره این مشکل بوجود نیاد یه نوع دیسک هایی هست به نام کاردینال که سوراخ دار هست میگن این کاردینال ها دیگه تاب برنمیداره ولی بعضی جاها میگن که این دیسکها ترک میخوره .نمیدونم معمولی بگیرم یا کاردینال و لنت هم باید تعویض بشه.یه جایی هم هست که دیسک رو درجا تراش میدن .

دیسک مهم هست بهترین جنس رو انتخاب کنید چون چند سال باهاش سروکار دارید
لنت هم از برندهای ایرانی مثل پارس انتخاب کنید کیفیت خوبی دارن
و یه بالانس در نهایت انجام بدین

sadra_h
25-07-2020, 22:50
با سلام و احترام

تیبا۲ مدل ۹۵ دارم با ۳۱۰۰۰ تا کارکرد. چند وقتی هست که دنده های سنگین و موقعی که موتور داره دور میگیره(مخصوصا صبح)، وقتی پدال گاز رو فشار میدم برای ۳ تا ۴ ثانیه موتور عکس العملی نشون نمیده. بعد از چند ثانیه یهو نیروی موتور زیاد میشه.
موقعی هم موتور داغ میشه، خاموش که میکنم و بعد از چند دقیقه استارت میزنم، انقدر باید استارت رو نگه دارم و با پدال گاز بازی کنم و استارت بخوره تا یهو روشن بشه. بعضی وقتا باید چندین بار این کار رو انجام بدم تا بگیره و روشن بشه.
دیاگ زدم هیچ مشکلی رو نشون نداده. نمایندگی مرکزی سایپا هم بردم، گفتن هیچ ایرادی نداره.
میخواستم ببینم مشکل چیه؟!

و سوال دیگه اینکه روغن گیربکس خوب واسه تیبا چه مارکی پیشنهاد میدین؟

ممنونم

soroori2
12-08-2020, 08:15
سلام

« تيبا EX پلاس با رينگ آلومينيومي » همون تیبا 2 هاچ بک هست ؟ بعد شما بین این خودرو و خودرو کوئیک آر کدوم رو پیشنهاد میدید ؟

sadra_h
26-09-2021, 10:20
با سلام و احترام
تیبا2 دارم مدل 1395 با کارکرد 45000 کیلومتر
چند وقتی هست که وقتی در حال حرکت هستم (رو به جلو و دنده عقب) وقتی کلاچ میگیرم دور موتور روی 2000 یا 1500 میمونه و پایین نمیاد. این مشکل وقتی ماشین داغ میشه بیشتر بروز میکنه. حتی ندرتاً اتفاق افتاده که وقتی با سرعت بالا ترمز میزنم و کلاچ میگیرم ماشین خاموش میکنه. استپر موتور و سنسور دریچه گاز رو هم تعویض کردم ولی مشکل حل نشد.
لطفا راهنمایی بفرمایین که ایراد از کجا میتونه باشه.
ممنونم

majidbaba
15-01-2022, 14:14
با سلام و احترام
تیبا2 دارم مدل 1395 با کارکرد 45000 کیلومتر
چند وقتی هست که وقتی در حال حرکت هستم (رو به جلو و دنده عقب) وقتی کلاچ میگیرم دور موتور روی 2000 یا 1500 میمونه و پایین نمیاد. این مشکل وقتی ماشین داغ میشه بیشتر بروز میکنه. حتی ندرتاً اتفاق افتاده که وقتی با سرعت بالا ترمز میزنم و کلاچ میگیرم ماشین خاموش میکنه. استپر موتور و سنسور دریچه گاز رو هم تعویض کردم ولی مشکل حل نشد.
لطفا راهنمایی بفرمایین که ایراد از کجا میتونه باشه.
ممنونم

سلام
من هم همین مشکل را دارم ولی با پراید 131 مدل 1396

alivolvo
10-04-2022, 16:00
سلام
من هم همین مشکل را دارم ولی با پراید 131 مدل 1396

شما هم استوپر موتور و دریچه گاز رو تعویض کردید؟ در این موارد بهتره که اول این دو قطعه رو چک کنید.

ho1993
19-08-2022, 18:45
با سلام دوستان چطور میتونم هواکش تیبا به شکل کامل عوض کنم و در بیاریم

یکی از پایه ها شکسته و ماشین خیلی بد صدا میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84_%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7_%D8%B4%D8%B1%DA%A9% D8%AA%DB%8C.jpg

alivolvo
11-09-2022, 08:50
با سلام دوستان چطور میتونم هواکش تیبا به شکل کامل عوض کنم و در بیاریم

یکی از پایه ها شکسته و ماشین خیلی بد صدا میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84_%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7_%D8%B4%D8%B1%DA%A9% D8%AA%DB%8C.jpg

سلام دوست عزیز کار راحتیه.
از پایین پایه هایی داره که پیچهایی داخلشون رفته . زیر همین هواکش سمت چپ و سمت راست رو نگاه کن. اون پیچها رو کافیه باز کنی. لوله هایی که به این هواکش وصل هست رو هم کافیه جدا کنی. بعد هواکش رو با جاش به سمت بالا بکش تا از لوله ورودی دریچه گاز جدا بشه و در بیاد بیرون. موقع نصبش هم دقت کن که از محلی که این هواکش به ورودی دریچه گاز وصل میشه، یک واشر لاستیکی پهن داره که باید اون رو درست جا بندازی تا از بغلش هوا نشت نکنه.
موفق باشی