ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیبا ( TIBA )

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14

hamed malekpour
11-12-2011, 16:27
شرايط استثنايي فروش خودروي تيبا

پيش فروش و فروش ويژه خودروي سواري تيبا محصول تمام ايراني گروه خودروسازي سايپا با شرايط استثنايي جهت جلب رضايت مشتريان در حال انجام است. خودروي تمام ايراني تيبا در رنگ هاي سفيد، نقره اي متاليك، نوكمدادي متاليك، آبي تيره متاليك، مشكي متاليك و بنفش روشن متاليك توليد و عرضه مي شود.
فروش فوري اعتباري خودروي تيبا با وام 5 ميليون توماني ، تيباكارت نارنجي 4 ستاره رايگان به ارزش 300 هزار تومان و تحويل حداكثر 30 روزه در نمايندگي هاي فروش گروه خودروسازي سايپا انجام مي شود.
فروش فوري اين خودرو با تخفيف 200 هزار توماني و تيبا كارت نارنجي رايگان به ارزش 300 هزار تومان صورت مي پذيرد.
بر اساس اين گزارش پيش فروش عادي خودروي تيبا با مبلغ پيش پرداخت بين 5 تا 8 ميليون تومان، سود مشاركت 20 درصد و سود انصراف 14 درصد و زمان تحويل از بهمن تا اسفند ماه سال جاري صورت مي گيرد.
پيش فروش اعتباري اين خودرو نيز با مبلغ وام 5 ميليون توماني، پيش پرداخت بين 5 تا 8 ميليون تومان، سود مشاركت 18 درصدي و سود انصراف 14 درصدي هم اكنون در كليه نمايندگي هاي فروش گروه خودروسازي سايپا در حال انجام است.

sourena
12-12-2011, 19:23
امروز برای یه کاری رفته بودم صافکاری ....

حرف تیــبا شد ....

صافکارا گفتن همون شاسی پراید هستش ! معلوم نیست چیش به چیه کلا" ! :دی

ینی این شاسی پراید تو دهنم ... که باهاش ماشین 12 تومنی میسازن! :دی

البته یه 11 هم یکی خریده بود .... نزدیک 10 تومنه =)) ! :دی

Eyou
12-12-2011, 22:35
سلام
شرایط فروش اعتباریش چیه ؟ لطفا کامل توضیح باد

dash_mehdi
13-12-2011, 02:02
خدا رو قسم میخورم که این خودرو بی کیفیت است سمند که هیچی پراید هم ازین بهتره این از قیافش که خیلی بی ریخ... بگذریم :40:سمند:40: بهترین گزینه در این رنج قیمتی است و میتونم با چندین دلیل این را ثابت کنم.

mahdimrt
13-12-2011, 02:26
سلام دوستان عزیز چرا بعضی ها اینقدر با تعصب حرف میزنند این ماشین طراحی آقای هارادا می باشد وموتورش کار طراحیش کار دانشگاه آخن آلمان است حتما می دونید که موتورef7رو هم همین شرکتfevبا همکاری دانشگاه آخن انجام داده قدرتش 80 اسب بخار وگشتاورش 126 نیوتن واین یعنی شتاب بسیار خوب در سربالایی ودر ادامه عین نوشته های آقای واقع بین که در سایپا فعالیت می کنند رو می آورم
من از همه هموطنانم بخصوص جوانها میخواهم در مورد هر آنچه زحمت میکشند و نظر میدهند حتما چند اصل را رعایت کنند تا انتقادها و تشویق هایشان موجب رشد جامعه شان (و در نهایت شامل خودشان) بشود و گرنه چه لزومی دارد وارد این بحثها بشوند. همیشه از انتقاد به جا و بررسی شده باید استقبال کرد و به آن احترام گذشت.
اولا : مقیاسهای خود را باید با شرایط داخلی انتخاب و در صورت فرانگری کل آن را نه جزء ، با جامعه جهانی قیاس کنند
ثانیا: سلیقه یک مورد شخصی است و کلیت ندارد . به این مسئله باید توجه کرد.
ثالثا : هر موضوعی در ردیف خودش قابل قیاس است. مثلا سرعت ماشین فرمول یک با فرمول 2 یا یک ماشین سدان با کلاسهای A B C D E F یا اسپرت و خانوادگی ، دو نفره چهار نفره و … هر یک شرایط خودش را دارد. قیاس ماشینهای پژو 206 با پژو 405 ، سراتو و ماکسیما و زانتیا نه از نظر قیمت و نه از نظر تجهیزات و نه از نظر عملکرد با هم یکی نیست. حتی میخواهم این دوستان عزیز که خوب طبیعتا نسبت به نتایج عملکرد صنایع کشورشان حساس هستند به این نکته آخر جلب کنم که قیاس کالای تولید و طراحی با نظارت داخلی و تولید شده در خراج از کشور و یا مونتاژ خود سه مقوله مجزا هستند.
حالا که کمی با هم بیشتر همراه شدیم ، من هم نکاتی را راجع به تیبا خدمتتان عرض میکنم.
1- این ماشین با مدیریت داخلی طراحی کامل شده و اسن به معنی اسن نیست که تمام طراحی ها داخلی است. بیشترین سهم در تکمیل این خودرو را آلمانی ها و کره ای ها دارند.
2- برای هر یک از بخش های خودرو از جمله موتور، گیربکس ، شاسی ، طراحی بدنه و … استانداردهایی وجود دارد. برای مثال این خودرو سبک ملی موتور را در حد اخذ استاندارد یورو3 و در حال حاضر 4 گذرانده و این یک ارزیابی بین المللی است نه داخلی که جوانان ما وقتشان را برای بحث در مورد آن بگذرانند.یا ترمز آن که محصول همکاری بوش آلمان به عنوان یکی از مطرح ترینهای سیستم های ترمز در جهان می باشد. همین موارد را برای تکمیل طراحی و تایید بدنه و شاسی و سیستم تعلیق در آلمان و کره داشته ایم. پس در این مورد که این خودرو سبک خانوادگی با خودرو های متوسط القیمت کشورهایی همتراز با ما (نه قیاس با کارخانه های بزرگ جهان)در مورد عملکرد تفاوت چندانی با جهان ندارد نمیتوانیم مخالف باشیم.
3- مشکلات زیادی تا رسیدن به کیفیت تزئینات داخلی در حد خودروهای روز دنیا بر سر راه تولیدات داخل هست ، میتوانم به کیفیت مواد اولیه ، عدم مدیریت درست در کارخانجات ، مشکلات بسته بندی و بروز بودن اشاره کنم. ما در طراحی داخلی خودرو ایده و گروههای تحقیق حرفه ای نداریم و برای داخلی جلوه دادن این خودرو حداقل می خواسته ایم کاری داخلی انجام دهیم که بالطبع ضعف هایی دیده میشود. این ضعف را میتوان در داشبورد تمامی خودروهای مونتاژ داخل و قطعات ریز پلاستیکی و کنسولها و لاستیک دربها مشاهده کرد. (یک موضوع مشترک است) این خودرو هم همینطور است.
4- مصرف تیبا قابل قبول و در سطح استاندارد جهانی کلاس آن است. ترمز عملکرد مطلوب دارد و دیسکی کردن ترمز عقب در بیش از 90 درصدخودروهای جهان حتی در کلاسهای بالاتر وجود ندارد که بخواهیم آنرا به عنوان یک عیب تلقی کنیم.ولی ABS آن در سطح جهانی است.
5- فنر بندی آن را از نوع نرم انتخاب کرده اند تا با توجه به وزن قابل قبول و کم خودرو تکانهای زیادی به سرنشینان وارد نشود و از این نظر تیبا موفقتر از پراید عمل کرده و در مقابل کمی از تسلط به کنترل در حرکتهای ناگهانی از دست رفته است.
6- موتور این خودرو 8 سوپاپ است و نباید آن را با موتور ال90 یا ریو مقایسه کنیم.جالب است که بدانیم با حجم همسنگ لیفان 520 ، علی رغم 16 سوپاپه بودن لیفان ، مصرف کمتر و سرعت و شتاب بیشتر تیبا دیده میشود.
7- سیستم تعلیق در جلو و عقب از کیفیتی بالاتر از پراید و ریو دیده شده و استحکام ان نیز بیشتر از آنهاست. البته ضعف های ال90 از نظر نداشتن کنترل و بلند شدن چرخها در پیچهای تند را ندارد. اما کمی در کنترل قسمت عقب در حرکتهای تند با سرعت بالا دچار ضعف است.
8- در کارخانه مگاموتور بهبودهایی روی شاسی و برخی بخشهای صدا دار اتاقک آن صورت گرفته که تا پایان پاییز سال 90 شاهد مدلهای بهینه شده خواهیم بود.
9- قیمت این مدل با توجه به حجم موتور است. باید بدانیم که موتور هر خودرو معمولی تاثیر گزارترین بخش آن در تعیین قیمت است. بدیهی است در ایران یک موتور 1500 قیمتی حدود دو میلیون تومان بالاتر از موتور 1300 دارد. اگر ABS و کیسه هوا را هم اضافه کنیم آنوقت می بینیم که تیبا قیمت غیر عادی نسبتبه سایر خودرو های ایرانی نداشته بلکه حد فاصل ماشینهای 1300 و 1600 16 سوپاپه و 1800 است.
خوب اگر من به صنعت ایران می اندیشم و میخواهم مانند تیم والیبالمان در صنعت نیز پیشگام دنیاباشم میگویم همین کار هم تا این جا بد نبوده ولی انتظار ما ایرانیها و توان ما ایرانیها بسیار بالاتر از این حرفهاست ، انهم با ثروت فراوانی که برای پوشش دادن ضعفهایمان می توانیم داشته باشیم. به امید روزی که بهترینها را بسازیم.
موفق باشید

sourena
13-12-2011, 10:07
آقا چرا تعریفها الکی میکنی؟

موتور فلان موتور بهمان ....

آقای آخن ... آقای باخن !

جمعش کنین بابا!

دارن سر ملت کلاه میــذارن .... هیــچکس هم نیـــست بفهمه!

هی اسم الکی میذارن رو موتورها ... میان سر سیلندش رو عوض میکنن .... ملت فکر میکنن چه خبر شده!

TU5 ... TU7elp! بسه دیگه مسخره بازی!

این تیبا ... اینقدر مذخرفه ... دومی نداره!

VAHIDMETALL
13-12-2011, 10:36
آقای سورنا می تونم بپرسم ماشینی که شما سوار می شید چیه؟؟؟؟؟؟
405 ؟
206?
XANTIA?
PRIDE?
SAMAND?
RIO?
TONDAR?
بر فرض که تیبا آشغال باشه؟تو فکر می کنی این ماشینا از لحاظ کیفی خیلی از تیبا سر ترن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وشما خوشحال از این هستی که توی دام خرید تیبا نیفتاد و داری کیف می کنی ؟
جز توی خیابون یا اینترنت کجا ابن ماشینو دیدی؟؟؟؟؟؟؟

VAHIDMETALL
13-12-2011, 10:39
داش مهدی عزیز سمند از لحاظ کیفی و ایمنی از تیبا بهتره ولی نگذر از مصرف سوخت و افت قیمت و اینکه بعد از 2 سال استفاده به قول معروف لش میشه عزیزم

masooumi
13-12-2011, 14:45
هنوز برای اینکه نتیجه گیری در مورد تیبا بشه انجام داد زود هست.

در ضمن خیلی ها هم همون اول تولید L90 و ریو هم موضع گیری هایی شبیه موضع گیری های الان در مورد تیبا داشتن ولی حالا...

milad22
17-12-2011, 19:39
سلام به همه دوستان
چند روزی هست که باندهای سمت چپ ماشینم قطع و وصل میشه.
فک میکنید کجاها رو چک کنم بهتره؟
البته این مشکل بعد از سرویس اولیه بوجود اومد

kasra2002
17-12-2011, 22:44
دوستان فکر می کنید چرا حتی یه دونه عکس هم از نمای موتوری تیبا توی هیچ جا ی سایتها و یا سایت سایپا نمیشه پیدا کرد؟؟؟؟
از نظر ظاهری هم واقعا نمیدونم چرا اینقدر زشته به نظر من

milad22
18-12-2011, 17:01
سلام به همه دوستان

لطفا این حرفا رو ول کنید و به این سوال پاسخ بدید.
mahdimrt
18-12-2011, 19:19
این جدول ارزشیابی کیفی خودروها خداییش به نمرات منفی فنر بندی .موتور وترمز یه نگاهی بیاندازید بیبینید که تیبا یا 405 کدوم یک نمرات منفی بیشتری کسب کرده اند وتیبا فقط توی تزیینات داخلی وخارجی نمره منفی زیادی کسب کرده ولی توی فنربندی وتعلیق وموتور وترمز امتیاز خوبی به نسبت کسب کرده است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir@sh
19-12-2011, 12:51
دوستان عزیز خودرو یه چیز سلیقه ایه و به نظر من ماشین خوب و بد وجود نداره هرکسی به نسبت سلیقه و بودجش سعی میکنه بهترین ماشین رو بخره من خودم دوستی دارم که وضع مالیش هم خوبه ولی پیکان مدل66 خودش رو با کادیلاک هم عوض نمیکنه عاشقشه من خودم با وجود اینکه توانایی خرید ماشین خارجی دارم ولی عاشق سمند ال ایکس خودمم از روزی که از کارخونه گرفتم انگار مثل یه عضو خانواده ام شده این مقدمه رو گفتم که ازتون خواهش کنم بدلیل اینکه یه نفر از یه ماشینی خوشش میاد و یا از یه ماشین بدش میاد بهم نپرین و بدوبیراه نگین حرفتون رو منطقی با دلیل و مدرک بزنین و احساسی برخورد نکنین متاسفانه یکی از عیبهای ما ایرانیها همین برخورد احساسیه مثلا اگر پدر زن یارو پراید داره هیچ کس حق نداره از پراید بد بگه و چون دوست دختر سابقش بنز داره همه بنز سوارا بدن ! و در نهایت همه دوستان به یاد داشته باشن که این فروم یه فضای عمومیه و عده زیادی از اعضا این گفتگوها رو میخونن پس زیاد سخت نگیریم

kasra2002
19-12-2011, 21:08
من فکر کنم با توحه به بودجم و به علت فروش قسطی مناسب حال من فقط به این دلیل مجبور بشم بخرم فقط نمی دونم با ظاهر زشتش چجوری کنار بیام

milad22
19-12-2011, 21:40
من فکر کنم با توحه به بودجم و به علت فروش قسطی مناسب حال من فقط به این دلیل مجبور بشم بخرم فقط نمی دونم با ظاهر زشتش چجوری کنار بیام

باهاش کنار میای. مشکلی نیست
از نزدیک قشنه ولی از دور قشنگ نیست
ضمن اینکه عقب ماشین هم اگه طراحی بهتری میداشت راحت تر میشد باهاش کنار اومد

amir@sh
20-12-2011, 10:52
نگران ظاهرش نباش اولا حیوونکی زیاد هم زشت نیست بعدش هم وقتی تعدادش توی خیابونها زیاد بشه قیافه اش واسه مردم طبیعی میشه !

VAHIDMETALL
20-12-2011, 12:08
با سلام

از بس که تغییر مدل و برند ماشین تو ایران کمه چشم مردم ایران عادت به دیدن طرح های جدید رو نداره .
مثل تندر مثل 206 sd .یا همین ریو اوایل که اومده بود .همه بدشون می اومد اما حالا...........

amir@sh
20-12-2011, 15:18
سلام به همه دوستان
احتمالا از پشت پخش باشه یه نگاه بنداز اگر وارد نیستی زیاد دستکاری نکن ممکنه پخشت بسوزه یا برو نمایندگی یا پیش یه تعمیر کار وارد

kasra2002
20-12-2011, 21:32
مرسی از همدردیا تون
یه نکته قوت دیگش هم اینه که سری اول هم جنسش ممکنه بهتر باشه و هم اینکه مطمئنا مثل خیلی ماشینای دیگه قیمتش بزودی بالا میره
فقط یه نکته به نظر شما آیا از پراید خیلی بهتره و در حد 206 حالا یکیم پایین تر هست یا نه
پشیمون نمی شم که این همون پرایده ؟؟؟

VAHIDMETALL
21-12-2011, 09:44
مرسی از همدردیا تون
یه نکته قوت دیگش هم اینه که سری اول هم جنسش ممکنه بهتر باشه و هم اینکه مطمئنا مثل خیلی ماشینای دیگه قیمتش بزودی بالا میره
فقط یه نکته به نظر شما آیا از پراید خیلی بهتره و در حد 206 حالا یکیم پایین تر هست یا نه
پشیمون نمی شم که این همون پرایده ؟؟؟

با سلام
من 1 ماهه که تیبا گرفتم جواب سوالها تون رو این طوری می دم:
اولا این عرف و عادت بازار های ایرانه که در ابتدا ایراد های زیادی توی تولیدات وجود داره ولی بعد از مدتی ضمن بر طرف کردن ایرادات اولیه ساخت با وسواس و اهمیتی که جلب مشتری واسشون داره کیفیت به بالاترین مقدار می رسه و بعد از مدت دیگه ای تولید کننده ها بعد از گرفتن بازاروبا افزایش قیمت مواد اولیه وافزایش قطعه ساز ها و بخاطر اینکه نمی تونند قیمت رو بالا ببرند و اون وسواس اولیه هم وجود نداره کیفیت شروع به سیر نزولی می کنه.به نظر من تیبا الان توی شروع مرحله دوم یعنی رفع ایرادات و تولید با کیفیت قرار داره.البته منظورم از کیفیت مثلآ در حد مرسدس بنز نیستا!!!!!!
دومآ مطمئن باش این ماشین بعد از خروج ریو از خط تولید(3 ماه دیگه) وجا افتادن بیشتر این ظرفیت رو داره که قیمتش 1 تا 2 ملیون توی 2 سال آینده افزایش پیدا کنه.
سومآ خیلی خیلی از پراید بهتره (چون خودم قبلآ پراید داشتم اینو میگم) مخصوصآ توی سیستم تعلیق و فنر بندی وبه نظر من توخیلی از ایتم ها شونه به شونه 206 تیپ 2 می زنه.

kasra2002
23-12-2011, 17:29
ممنون از شما بسیار عالی گفتین.
واقعا حیفه که ریو رو خارج کنند چون مشین خوبی بود
یه سوال دیگه چرا مدل exنداره چون کاملترینه و امکاناتش بیشتره از کجا گیر بیارم
ممنون

kasra2002
23-12-2011, 17:39
با سلام
من 1 ماهه که تیبا گرفتم جواب سوالها تون رو این طوری می دم:
اولا این عرف و عادت بازار های ایرانه که در ابتدا ایراد های زیادی توی تولیدات وجود داره ولی بعد از مدتی ضمن بر طرف کردن ایرادات اولیه ساخت با وسواس و اهمیتی که جلب مشتری واسشون داره کیفیت به بالاترین مقدار می رسه و بعد از مدت دیگه ای تولید کننده ها بعد از گرفتن بازاروبا افزایش قیمت مواد اولیه وافزایش قطعه ساز ها و بخاطر اینکه نمی تونند قیمت رو بالا ببرند و اون وسواس اولیه هم وجود نداره کیفیت شروع به سیر نزولی می کنه.به نظر من تیبا الان توی شروع مرحله دوم یعنی رفع ایرادات و تولید با کیفیت قرار داره.البته منظورم از کیفیت مثلآ در حد مرسدس بنز نیستا!!!!!!
دومآ مطمئن باش این ماشین بعد از خروج ریو از خط تولید(3 ماه دیگه) وجا افتادن بیشتر این ظرفیت رو داره که قیمتش 1 تا 2 ملیون توی 2 سال آینده افزایش پیدا کنه.
سومآ خیلی خیلی از پراید بهتره (چون خودم قبلآ پراید داشتم اینو میگم) مخصوصآ توی سیستم تعلیق و فنر بندی وبه نظر من توخیلی از ایتم ها شونه به شونه 206 تیپ 2 می زنه.

سلام یه سوال دیگه دارم نسبت به پراید میشه بگین سیتم صوتی و آپشن های داخلی و راحتی بخصوص صندلی چجوریه؟
ساعت - کنترل رو یا زیر فرمان تایمر برف پاککن و ....
( من تنها تغییری که به ظاهر خودرو میدم همیشه فقط یه سیستم پخش معمولی با کیفیت و حداکثر دوتا باند بیضی ارزون خوب هستش )

VAHIDMETALL
24-12-2011, 13:14
ممنون از شما بسیار عالی گفتین.
واقعا حیفه که ریو رو خارج کنند چون مشین خوبی بود
یه سوال دیگه چرا مدل exنداره چون کاملترینه و امکاناتش بیشتره از کجا گیر بیارم
ممنون

مدل EX فعلآ تو بازار نیست...
نمیدونم شاید به خاطر سیاست های فروش سایپا باشه.....

VAHIDMETALL
24-12-2011, 13:25
سلام یه سوال دیگه دارم نسبت به پراید میشه بگین سیتم صوتی و آپشن های داخلی و راحتی بخصوص صندلی چجوریه؟
ساعت - کنترل رو یا زیر فرمان تایمر برف پاککن و ....
( من تنها تغییری که به ظاهر خودرو میدم همیشه فقط یه سیستم پخش معمولی با کیفیت و حداکثر دوتا باند بیضی ارزون خوب هستش )

سیستم صوتیش که پخش CD MP3 ,USB هستش و اگه همون 2 تا باند خربزه ای رو بهش اضافه کنید .راضیت می کنه.
صندلی هاش دقیقآ ریو هستش و استاندارد و راحته.
سایر آپشن هاش هم مثل ماشین های تو رنج خودش و ایرانه که اگه آپشن های بهتری رو بخواهی باید 30 یا 35 میلیون پول ماشین بدی.
یکی از مزیت هاش هم اینه که تسلط راننده به اطراف زیاده.

kasra2002
26-12-2011, 20:19
ممنون از شما والا دیگه دارم دیوانه می شم
یکی میگه ممکنه روند بازار نشه ولی فکر نمی کنم درست باشه شما چی فکر میکنید
از نظ آپشن هم من یه سری چیزای فانتزی رو دوست دارم مثل حد اقل صفحه دیجیتال 206
یا کنترل فرمون 206 و تنظیم نور چراغ و کی کارد که میدونم اینو نمیشه راحت پیدا کرد
نمی دونم آیا دزد گیر های تصویری فابرک مثل تلمتیکس بهش می خوره چون ریموت که نداره

VAHIDMETALL
27-12-2011, 11:17
ممنون از شما والا دیگه دارم دیوانه می شم
یکی میگه ممکنه روند بازار نشه ولی فکر نمی کنم درست باشه شما چی فکر میکنید
از نظ آپشن هم من یه سری چیزای فانتزی رو دوست دارم مثل حد اقل صفحه دیجیتال 206
یا کنترل فرمون 206 و تنظیم نور چراغ و کی کارد که میدونم اینو نمیشه راحت پیدا کرد
نمی دونم آیا دزد گیر های تصویری فابرک مثل تلمتیکس بهش می خوره چون ریموت که نداره

آخه مگه می شه ماشینی که سایپا این همه واسش هزینه کرده و روش حساب باز کرده توی بازار رقابت کم بیاره؟؟؟؟
خود سایپا نمی ذاره همچین اتفاقی بیفته.....
تنها چیزی که نداره کنترول ضبط روی فرمونه
دزدگیر فابریک بهش می خوره و در ضمن خیلی وقته که سویچ ریموت دار روش گذاشتن مال من که داره شاید اون سری اولی هاش نداشته.....

kasra2002
30-12-2011, 19:37
سلام من بعد از کلی سوال پیچ کردن و روانی شدن بالاخره تصمیم گرفتم که از لحاظ مالی تا بعد از عید صبر کنم که ضرر کمتری متوجه من بشه و اونوقت اگه شد بین تیبا و 206 انتخاب کنم
کار درستیه؟
نمی دونم

zand178
04-01-2012, 14:23
کسی میدونه چرا خودرو تیبا انقدر شبیه خودرو ساگا (saga)ساخت شرکت پروتون مالزیه اگه به خطوط عقب ، شکل چراغها ، فرم جلو داشبرد ، شیشه بالابرا و صندوق عقبش نگاه کنید متوجه شباهت عجیب خودو ملی ایران با این خودرو میشین .لینک عکساشو میزارم بیبینید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] odels%2FSaga-FLX.aspx)

VAHIDMETALL
04-01-2012, 15:08
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

کسی میدونه چرا خودرو تیبا انقدر شبیه خودرو ساگا (saga)ساخت شرکت پروتون مالزیه اگه به خطوط عقب ، شکل چراغها ، فرم جلو داشبرد ، شیشه بالابرا و صندوق عقبش نگاه کنید متوجه شباهت عجیب خودو ملی ایران با این خودرو میشین .لینک عکساشو میزارم بیبینید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] odels%2FSaga-FLX.aspx)

والا من که شباهت آنجنانی ندیدم.
فقط صندوق و چراغ های عقب هردوشون کپی MAZDA 323 هستش

sourena
04-01-2012, 15:12

آقا این چه حرفیه میــزنی؟

مهندسیــن بسیار خبره ، از فرانسه و آلمان و انگلستان ، جمع شدن اومدن ایران .... این خودرو رو طراحی کــردن :27: زبونت رو گاز بگیــر! این ماشین تـــه ماشینه! (از آخر البته :27: )

dash_mehdi
04-01-2012, 15:39
راسمیگی بابا:31:
یاد اون دوران وحشتناک می افتم که برادرم تیبا :2:داشت

amir@sh
05-01-2012, 22:16
اینکه خیلی خوبه ! خودروی ملی ما بین المللی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

dash_mehdi
06-01-2012, 12:41
راستی اینو یادم رفت بگم که وقتی ماشینو میشوستی تو اتاق و مخصوصا ردیف عقب اب پر میشد

amir@sh
06-01-2012, 16:56
راستی اینو یادم رفت بگم که وقتی ماشینو میشوستی تو اتاق و مخصوصا ردیف عقب اب پر میشد
خوب این هم یه دلیل دیگه از هوش و هنر طراحان و سازندگان ایرانی! این کارو عمدا کردن که تو این اوضاع خشکسالی ماشین رو نشوری که آب زیاد مصرف نشه باور کن فقط دلیلش همینه:27:

VAHIDMETALL
07-01-2012, 14:25
آقا این چه حرفیه میــزنی؟

مهندسیــن بسیار خبره ، از فرانسه و آلمان و انگلستان ، جمع شدن اومدن ایران .... این خودرو رو طراحی کــردن :27: زبونت رو گاز بگیــر! این ماشین تـــه ماشینه! (از آخر البته :27: )

من نمی دونم چرا بعضی ها با این همه اطلاعات فنی و تخصصی در مورد ماشین ها بخصوص اظهار فضل جالبشون در مورد گیر بکس پراید که مدعی هستند که اگه از گیر بکس روغن بریزه ایراد از واشر دور گیر بکس
هست .وقتشون رو در مورد تیبا هدر می دن و نمی رن از بوگاتی و مازراتی و فراری ایراد بگیرن.....

sourena
07-01-2012, 14:26
من نمی دونم چرا بعضی ها با این همه اطلاعات فنی و تخصصی در مورد ماشین ها بخصوص اظهار فضل جالبشون در مورد گیر بکس پراید که مدعی هستند که اگه از گیر بکس روغن بریزه ایراد از واشر دور گیر بکس
هست .وقتشون رو در مورد تیبا هدر می دن و نمی رن از بوگاتی و مازراتی و فراری ایراد بگیرن.....

شما که کارت درسته برو از فراری و مازراتی ایراد در بیار!

گیریکسهای داهات شما کاسه نمد نداره؟ حالا من گفتم واشر.... دلیل بر بی اطلاعی منه؟ برو تاپیک رو بخون! چیزی رو که نمیدونم میگم نمیدونم!

اون موقع که من ماشین داشتم ... خیلیا دوچرخه هم نداشتن! حالا ..... :13:

dash_mehdi
07-01-2012, 14:30

چون زندگی مردم ایران با این خودرو ها رقم خورده و هرکس در مورد اون مقدار پولی که داره باید بحث کنه این که پراید و تیبا و سمند چه ایرادایی دارند فقط و فقط به ما مربوطه چون ماییم که این اشغالا رو مجبوریم بخریم.
حالا اگه شما دوست عزیز پول خرید بوگاتی رو دارین که یه بحث دیگست.
موفق باشی

amir@sh
07-01-2012, 16:46
دوست من اینجا یه محیط عمومیه و هر کس حق داره آزادانه حرفش رو بیان کنه تا وقتی که به کسی اهانت نکنه! دموکراسی یعنی همین ! حالا من نمیدونم اظهار نظر شخصی چند نفر در مورد این ماشین چرا به شما بر میخوره که اینجوری جواب میدی؟ نمیدونم شما رئیس شرکت سایپایی ؟ قوم و خویششی ؟ طراح تیبا پسر خالته ؟ مشکلت چیه که مسئله رو شخصی کردی و انتقادها رو به خودت میگیری؟ شما اگر عقیده داری که این ماشن خوبیه نظرت رو منطقی بیان کن دیگه چیکار به بقیه داری که چی میگن

kasra2002
07-01-2012, 20:06
سلام
بازم حالم گرفته شد درب موتور رو که باز کردم حالا بگذریم از طرح درون اینکه همون پراید خودمون بود گه گیربکس.....دینام......موتور.....و ...............

amir@sh
07-01-2012, 22:37
سلام
بازم حالم گرفته شد درب موتور رو که باز کردم حالا بگذریم از طرح درون اینکه همون پراید خودمون بود گه گیربکس.....دینام......موتور.....و ...............
چیزی نمیتونم بگم جز اینکه خدا بهت صبر بده:14:

m_jasour
08-01-2012, 09:38
دوست من
چرا وقت خودت رو اینجوری تلف میکنی؟ که بعدش اخطار هم بهم بدن؟
اصلا پستهای چند صفحه آخر این تاپیک ارزش مطالعه هم ندارن، چه برسه به اینکه بخوای مطلب هم در موردشون بنویسی.

mdmehry
08-01-2012, 16:39
نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم نمیشه با قیافه این ماشین کنار اومد.

amir@sh
08-01-2012, 23:31
نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم نمیشه با قیافه این ماشین کنار اومد.
دوست من چاره ای نیست اینقدر تو خیابونها زیاد شده که هر چقدر هم سعی کنی نمیتونی نبینی! ولی جدا میگم خیلی بد قیافه هست

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

در ضمن یادم رفت بگم یکی از دوستام تیبا داره از اونهایی که دو سال پیش واسه مینیاتور ثبت نام کردن و بعد بهشون تیبا دادن تابستون تحویل گرفته چند روزیه میبینم پیاده هست گفتم چی شده ماشینتو فروختی ؟ یه بد و بیراه به سایپا داد و گفت راه دور میرفته وسط راه موقع دنده عوض کردن لیور دنده ماشین کامل از جاش در اومده! میگه دیگه جرات نمیکنم سوار بشم گذاشتم تا یه مشتری واسش پیدا بشه چون دفعه دیگه شاید اینقدر خوش شانس نباشم و فرمونش از جا در بیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

dash_mehdi
09-01-2012, 00:37
دوست من چاره ای نیست اینقدر تو خیابونها زیاد شده که هر چقدر هم سعی کنی نمیتونی نبینی! ولی جدا میگم خیلی بد قیافه هست

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

در ضمن یادم رفت بگم یکی از دوستام تیبا داره از اونهایی که دو سال پیش واسه مینیاتور ثبت نام کردن و بعد بهشون تیبا دادن تابستون تحویل گرفته چند روزیه میبینم پیاده هست گفتم چی شده ماشینتو فروختی ؟ یه بد و بیراه به سایپا داد و گفت راه دور میرفته وسط راه موقع دنده عوض کردن لیور دنده ماشین کامل از جاش در اومده! میگه دیگه جرات نمیکنم سوار بشم گذاشتم تا یه مشتری واسش پیدا بشه چون دفعه دیگه شاید اینقدر خوش شانس نباشم و فرمونش از جا در بیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

ما هم یه خاطره جالب از این ماشین جالب داریم
اول که ماشینو صفر گرفته بودیم بعضی موقع ها الکی در صندوق عقب باز میشد ما گفتیم حتما ماشین ما ایراد داره و با یه سرویس درست میشه.
یه بار که تو خیابون داشتیم با تیبا جون میرفتیم که باز هم در صندوق عقب با شده بود یه تیبای دیگه دیدیم که در حالی که هیچی در صنوق عقبش نبود درش باز بود و داش تلو تلو می خورد:31:
برا بستن درها (از در صندوق گرفته تا هر چهار در) بدبختی می کشیدیم که بیا و ببین
ببینم از اونایی که تیبا داشتن مشکل در در ها داشتند؟

می دونید چرا انقدر این تیبا زشت از اب در اومده . چون سایپا از هیچ خودرو سازی کپی نکرده و این تیبا حاصل تلاش جوانان سایپا هست:31::31:

narotu
09-01-2012, 01:03
می دونید چرا انقدر این تیبا زشت از اب در اومده

نبود رقابت درست مهمترین دلیلشه

borhan_3010
09-01-2012, 01:33
خداییش این مهندسای طراح خودرو ایرانی یکم سلیقه ندارن!؟
هرچی خودرو طراحی میکنن همه زشت و بدقواره! یکی نیست بهشون بگه بلد نیستید برید کپی کنید چرا اینقدر زور میزنید؟
گِل بازی بچه از این بهتر درمیاد!

VAHIDMETALL
09-01-2012, 10:01
شما که کارت درسته برو از فراری و مازراتی ایراد در بیار!

گیریکسهای داهات شما کاسه نمد نداره؟ حالا من گفتم واشر.... دلیل بر بی اطلاعی منه؟ برو تاپیک رو بخون! چیزی رو که نمیدونم میگم نمیدونم!

اون موقع که من ماشین داشتم ... خیلیا دوچرخه هم نداشتن! حالا ..... :13:

عزیز من من خودم تو همون تاپیک جواب پستت رو دادم و گفتم گیر بکس دورش واشر
نداره و ایراد روغن ریزی از کاسه نمده و بعضی ها :2: برای اولین بار با کلمه کاسه نمد آشنا شدن......:18:

توصیه دوستانه منم همینه که تا وقتی کسی اطلاعی در مورد چیزی نداره نباید در موردش نظر بده......:41:
چون دیگران در مورد سلامت روحی اون فرد شک می کنن....:19:

VAHIDMETALL
09-01-2012, 10:22
چون زندگی مردم ایران با این خودرو ها رقم خورده و هرکس در مورد اون مقدار پولی که داره باید بحث کنه این که پراید و تیبا و سمند چه ایرادایی دارند فقط و فقط به ما مربوطه چون ماییم که این اشغالا رو مجبوریم بخریم.
حالا اگه شما دوست عزیز پول خرید بوگاتی رو دارین که یه بحث دیگست.
موفق باشی

ببین مسئله اینه که کسی که اطلاعات کافی در مورد چیزی نداره نمیتونه در موردش با دیگران بحث کنه ....
تیبا یه ماشینیه تو رنج کیفی بقیه ماشین های ساخت داخل نه بهتر نه بد تر......
مشکل من اینه که آقایون با پراید و پیکان و روآ مشکل ندارن و تو تاپیک اون ماشین ها در مورد گیر بکس و بقیه چیزاش بحث می کنند و اون وقت به تیبا که میرسن می کن اخ اخ...

راستی اگه تمام چیزای تیبا همون پرایده ... پس چرا روی پراید خوب کار می کنن ولی وقتی همون قطعه رو روی تیبا می ذارن یهو می پوکه..........؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
جواب بدید لطفآ؟
درضمن من اگه در مورد بوگاتی اطلاعات داشتم راجعش بحث می کردم.....حتی اگه پول خریدش رو نداشته باشم.....

ALI . R
09-01-2012, 10:23
عکس هایی از اتومبیل تیبا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر
شاد باشید:40:

VAHIDMETALL
09-01-2012, 10:39
دوست من اینجا یه محیط عمومیه و هر کس حق داره آزادانه حرفش رو بیان کنه تا وقتی که به کسی اهانت نکنه! دموکراسی یعنی همین ! حالا من نمیدونم اظهار نظر شخصی چند نفر در مورد این ماشین چرا به شما بر میخوره که اینجوری جواب میدی؟ نمیدونم شما رئیس شرکت سایپایی ؟ قوم و خویششی ؟ طراح تیبا پسر خالته ؟ مشکلت چیه که مسئله رو شخصی کردی و انتقادها رو به خودت میگیری؟ شما اگر عقیده داری که این ماشن خوبیه نظرت رو منطقی بیان کن دیگه چیکار به بقیه داری که چی میگن

من هیچ کدوم از اینهایی که شما فرمودید نیستم......من جیگرم از این می سوزه که یه سری افراد غیر فنی

به خودشون اجازه می دن .....راجع به همه چیز نظر بدن......چون همه ما ایرانی ها مهندس ساختمون و دکتر و و مهندس مکانیک خودرو هستیم.....

dash_mehdi
09-01-2012, 11:49
ببین مسئله اینه که کسی که اطلاعات کافی در مورد چیزی نداره نمیتونه در موردش با دیگران بحث کنه ....
تیبا یه ماشینیه تو رنج کیفی بقیه ماشین های ساخت داخل نه بهتر نه بد تر......
مشکل من اینه که آقایون با پراید و پیکان و روآ مشکل ندارن و تو تاپیک اون ماشین ها در مورد گیر بکس و بقیه چیزاش بحث می کنند و اون وقت به تیبا که میرسن می کن اخ اخ...

راستی اگه تمام چیزای تیبا همون پرایده ... پس چرا روی پراید خوب کار می کنن ولی وقتی همون قطعه رو روی تیبا می ذارن یهو می پوکه..........؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
جواب بدید لطفآ؟
درضمن من اگه در مورد بوگاتی اطلاعات داشتم راجعش بحث می کردم.....حتی اگه پول خریدش رو نداشته باشم.....

ببین دوست من کسی در مورد خودرویی بحث می کنه که اونه داشته باشه یا حداقل 2-3 روزی دستش بوده باشه نمی دونم شما این خودرو را دارید یا نه ولی اگر داشتید طرفداری این خودرو را نمی کردید.
وقت که پراید داشتم باصندلی ها هیچ مشکلی نداشتم اما به طرز عجیبی تمام اعضای خانواده در تیبا دچار کمر درد می شدیم.
در های خودرو ایراد اساسی داشت و برای بستن ان یک اعصاب اروم ناز بود به هر حال صد بار از ایرادات این خودرو گفتم و صد بار از این که از بوگاتی ایراد بگیریم چیزی به ما نمیرسه گفتیم.
بوگاتی و فراری و ... حتی در خیابان ها هم دیده نمیشن که بخوام چی در موردشون بگیم. این در حاله که برای اکثر خودرو های دنیا یه تاپیک جدا گانه وجود داره و در مورد اون ها هم بحث میشه.
موفق باشی

VAHIDMETALL
10-01-2012, 12:37
ببین دوست من کسی در مورد خودرویی بحث می کنه که اونه داشته باشه یا حداقل 2-3 روزی دستش بوده باشه نمی دونم شما این خودرو را دارید یا نه ولی اگر داشتید طرفداری این خودرو را نمی کردید.
وقت که پراید داشتم باصندلی ها هیچ مشکلی نداشتم اما به طرز عجیبی تمام اعضای خانواده در تیبا دچار کمر درد می شدیم.
در های خودرو ایراد اساسی داشت و برای بستن ان یک اعصاب اروم ناز بود به هر حال صد بار از ایرادات این خودرو گفتم و صد بار از این که از بوگاتی ایراد بگیریم چیزی به ما نمیرسه گفتیم.
بوگاتی و فراری و ... حتی در خیابان ها هم دیده نمیشن که بخوام چی در موردشون بگیم. این در حاله که برای اکثر خودرو های دنیا یه تاپیک جدا گانه وجود داره و در مورد اون ها هم بحث میشه.
موفق باشی
اولآ که منم خودم تیبا دارم....

بحث صندلی هم دیگه از اون حرف هاست....چون صندلی تیبا همون صندلی ریو طراحی شرکت کیا موتورز هستش. اون وقت از پراید بد تره؟؟؟؟؟/:13::13:
دوستان متخصص هم که از قیافه تیبا ایراد گرفتن بد نیست به سرچ در مورد ماشین YPSILON ساخت شرکت ایتالیایی LANCIA بکنن......:27::27:وتاپیک های قبلی رو هم مطالعه بفرمایند...
شاید ما هم یه روز یاد بگیریم ندیده و نشناخته و بدون اطلاعات کافی در مورد چیزی ادعای فضل نکنیم........
شاید......

Lord-Babak
11-01-2012, 13:53
سلام
من هم یه چند ماهی میشه که تیبا گرفتم
کم ترین زمانی که تونستم برای شتاب 0 تا 100 بگیرم 12.6 ثانیه بود که به نظرم بد نیست !
ظاهر ماشین افتضاحه ! واقعا نمیدونم چرا این ماشینو گرفتم ! :دی
چسبندگی ماشین هم اصلا خوب نیست ! که خوب البته با این ارتفاع غیرمعقولی که داره قابل توجیه !

هنوز 2000 کیلومتر هم کار نکرده ولی اتاقک ماشین + کمک فنرها شروع کردن به صدا دادن !
صدای موتور به شدت وارد اتاقک ماشین میشه !
ترمزش هم بد نیست ! ولی به هیچ وجه خوب هم نیست ! :دی

در کل ماشین افتضاحیه نسبت به ریو یا L90 ولی با پراید قابل مقایسه نیست !

Lord-Babak
11-01-2012, 14:00
سلام
من هم یه چند ماهی میشه که تیبا گرفتم
کم ترین زمانی که تونستم برای شتاب 0 تا 100 بگیرم 12.6 ثانیه بود که به نظرم بد نیست !
ظاهر ماشین افتضاحه ! واقعا نمیدونم چرا این ماشینو گرفتم ! :دی
چسبندگی ماشین هم اصلا خوب نیست ! که خوب البته با این ارتفاع غیرمعقولی که داره قابل توجیه !

هنوز 2000 کیلومتر هم کار نکرده ولی اتاقک ماشین + کمک فنرها شروع کردن به صدا دادن !
ترمزش هم بد نیست ! ولی به هیچ وجه خوب هم نیست ! :دی

در کل ماشین افتضاحیه نسبت به ریو یا L90 ولی با پراید قابل مقایسه نیست !

dash_mehdi
11-01-2012, 14:59
اولآ که منم خودم تیبا دارم....

بحث صندلی هم دیگه از اون حرف هاست....چون صندلی تیبا همون صندلی ریو طراحی شرکت کیا موتورز هستش. اون وقت از پراید بد تره؟؟؟؟؟/:13::13:
دوستان متخصص هم که از قیافه تیبا ایراد گرفتن بد نیست به سرچ در مورد ماشین YPSILON ساخت شرکت ایتالیایی LANCIA بکنن......:27::27:وتاپیک های قبلی رو هم مطالعه بفرمایند...
شاید ما هم یه روز یاد بگیریم ندیده و نشناخته و بدون اطلاعات کافی در مورد چیزی ادعای فضل نکنیم........
شاید......

فکر کنم اگه صد نفر دیگه هم بگن تیبا بده شما میگید خوبه:18::13:
واقعا نمی دونم چی بگم از صحبت های بعضی دوستان. اخه ریو رو مگه میشه با این ماشین اشغال مقایشه کرد . صندلی تیبا همون ریو هست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! هر چی که هست از صندلی تراکتور سفت تره.
روزی صد بار سوار پراید میشم ولی تا سوار این ماشین (تیبا) میشم کمر درد میگیرم نمی دونم چه جوری این ماشین رو طراحی کردند واقعا صد رحمت به پراید.

دقیقا دوستمون راست میگه . صدای ماشین به طرز عجیبی وارد اتاق میشه موتور هم در سرعت های بالا مثل پراید سوت میکشه
شاید بعضی ها به خاطر 2 ایربگش گول این ماشینو خوردن ولی بیا 100 تا ایربگ بزار وقتی بدنه ی همون پرایده...

VAHIDMETALL
11-01-2012, 15:31
واقعا نمی دونم چی بگم از صحبت های بعضی دوستان. اخه ریو رو مگه میشه با این ماشین اشغال مقایشه کرد . صندلی تیبا همون ریو هست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! هر چی که هست از صندلی تراکتور سفت تره.
روزی صد بار سوار پراید میشم ولی تا سوار این ماشین (تیبا) میشم کمر درد میگیرم نمی دونم چه جوری این ماشین رو طراحی کردند واقعا صد رحمت به پراید.

دقیقا دوستمون راست میگه . صدای ماشین به طرز عجیبی وارد اتاق میشه موتور هم در سرعت های بالا مثل پراید سوت میکشه
شاید بعضی ها به خاطر 2 ایربگش گول این ماشینو خوردن ولی بیا 100 تا ایربگ بزار وقتی بدنه ی همون پرایده...

ای داد بیداد ما هر چی بگیم مثل اینکه مرغ یه پا داره .......:19:
عزیز دل من الان دیگه روی پراید های 132و131و141و111و........ دارن صندلی ریو می ذارن......حالا شما می گید نیست.....ما هم حرفی نداریم..........:41:
آخه دوست من آدم باید یه حرفی رو لا اقل با تحقیق بزنه.....وگرنه این اونجوری هست واون اونجوری نیست که دلیل نمی شه.....:18:
این ماشین توی شرایط بازار ایران و با این امکاناتی که داره توی رنج قیمت خودش می ارزه آدم پولی رو که می خواد بده به پراید 1.800 روش بذاره تیبا بگیره....
من خودم پراید هم داشتم ولی این ماشیین از هر لحاظ که فکرشو بکنی از پرای سر تره و اصلآ قابل مقایسه نیست.......
من حتی به خودم این اجازه رو نمی دم که بگم از ریو و L90 بهتره از لحاظ فنی ولی به نظر من که از نظر ظاهری از L90 که شده 15 تومن خیلی بهتره.
در ضمن توی کل این تاپیک 10 نفر هم نگفتن که این ماشین آشغاله......خواهشآ تاپیک ها رو از اول یه بار مرور کن ...ضرر نمی کنی....
بدرود

kasra2002
11-01-2012, 22:24
ببینید تاپیک رو برای نظر دادن درباره خودرو و بحث درباره اون و سوالات فنی و غیر فنی میسازن این تاپیک هم هر بحثی در اون درباره تیبا خواهد بود
همه می دونمیم که تمام ماشینهای ایرانی واقعا افتضاح هستند
و هرکس با توجه به بودجه و خواسته و سلیقش انتخاب میکنه یعنی مجبوره که بخره چون رقابتی نیست
همه میدونند پراید بده و کلی ایراد داره ولی یکی اینکه پراید دیگه از بس زیاده جای صحبتی نداره و دوم اینکه پراید برا خودش تاپیک داره اونجا بحث میشه
ضاهر رو هم که سلیقه ایه ولی یه چیزی که 90 % رای میدن معلومه که پسند نداره
ولی اگه من از روی بی پولی بخرم مجبور شدم نه اینکه توپه
مقایسه پراید با تیبا مثل 206 تیپ 6 با 206+ (207) میمونه که به نظر من به جز زشت شدن چیز دیگه ای نداره
ولی امکان داره تیبا بخرم چون مجبورم و پول 206 ندارم
بین سمند و 405 هر کسی یه نظری داره ولی من سمند رو بر میدارم خیلی هام 405
بین آردی و پراید (اردی اصلا ماشین به حساب نمیاد)
ال 90 خیلی زشته ولی خیلیا دوست دارند
ین بحثا رو کنار بذاریدو به ضاهر و باطن بپردازیم مثلا اونایی که دارن تجربه هاشونو بذارند یا عکس از زاویه های مختلف تو و بیرونش بذارند
ممنون

Lord-Babak
12-01-2012, 20:06

دوست عزیز من فکر میکنم شما زیادی داری حساسیت به خرج میدی ! کمر درد ؟ :دی

ای داد بیداد ما هر چی بگیم مثل اینکه مرغ یه پا داره .......:19:
عزیز دل من الان دیگه روی پراید های 132و131و141و111و........ دارن صندلی ریو می ذارن......حالا شما می گید نیست.....ما هم حرفی نداریم..........:41:
آخه دوست من آدم باید یه حرفی رو لا اقل با تحقیق بزنه.....وگرنه این اونجوری هست واون اونجوری نیست که دلیل نمی شه.....:18:
این ماشین توی شرایط بازار ایران و با این امکاناتی که داره توی رنج قیمت خودش می ارزه آدم پولی رو که می خواد بده به پراید 1.800 روش بذاره تیبا بگیره....
من خودم پراید هم داشتم ولی این ماشیین از هر لحاظ که فکرشو بکنی از پرای سر تره و اصلآ قابل مقایسه نیست.......
من حتی به خودم این اجازه رو نمی دم که بگم از ریو و L90 بهتره از لحاظ فنی ولی به نظر من که از نظر ظاهری از L90 که شده 15 تومن خیلی بهتره.
در ضمن توی کل این تاپیک 10 نفر هم نگفتن که این ماشین آشغاله......خواهشآ تاپیک ها رو از اول یه بار مرور کن ...ضرر نمی کنی....
بدرود

البته شمام اشتباه میکنید ! صندلی ها مال ریو نیست !
چون من روکش صندلی های ریو رو امتحان کردم و بهش نخورد !

Masоud
14-01-2012, 17:36
سلام

دوستان پیشنهاد میکنید چه نوع لاستیکی بگیرم بعد از تحویل ؟ لاستیکای خودش خیلی کوچیکه نسبت به هیکلش :31:

نکته ی ظریف دیگه ای هم بود اگه بگید ممنون میشم.

مرسی :11:

Lord-Babak
14-01-2012, 17:50
سلام

دوستان پیشنهاد میکنید چه نوع لاستیکی بگیرم بعد از تحویل ؟ لاستیکای خودش خیلی کوچیکه نسبت به هیکلش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با همه این اوصاف شما باز تیبا گرفتین ؟ :دی

به هر حال مبارک باشه ! ایشالا چرخش براتون بچرخه !

به نظر من همین لاستیکای خودش خوبه، خرج الکی نکنید !

نکته ضریف هم اینکه به هیچ وجه توی جاده سعی نکنید بالای 50 - 60 کیلومتر پیچ هارو رد کنید ، چون چسبندگی افتضاحه !

Amir..H
14-01-2012, 18:42
سلام

دوستان پیشنهاد میکنید چه نوع لاستیکی بگیرم بعد از تحویل ؟ لاستیکای خودش خیلی کوچیکه نسبت به هیکلش :31:

مبارکه گل پسر...
ایشااالله باش جاهای خوب بری...:11:

Masоud
14-01-2012, 19:26
با همه این اوصاف شما باز تیبا گرفتین ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته ضریف هم اینکه به هیچ وجه توی جاده سعی نکنید بالای 50 - 60 کیلومتر پیچ هارو رد کنید ، چون چسبندگی افتضاحه !

این همه گفتیم نگیرین این خودرو را بازم گرفتید!!
مبارک باشه

مبارکه گل پسر...
ایشااالله باش جاهای خوب بری...:11:
مرسی همگی :11: حدود 1 ماه میشه که گرفتم.

خدایی از پراید خیلی بهتره :31:

جوری میگین نگیرین اینو انگار کیفیت بقیه ی ماشینا در حد بوگاتیه :31:

Lord-Babak
14-01-2012, 20:19
مرسی همگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 1 ماه میشه که گرفتم.

خدایی از پراید خیلی بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جوری میگین نگیرین اینو انگار کیفیت بقیه ی ماشینا در حد بوگاتیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موتورش شاید ولی خدایی طراحی و چسبندگیش از پرایدم بد تره !

Masоud
14-01-2012, 20:58
موتورش شاید ولی خدایی طراحی و چسبندگیش از پرایدم بد تره !
نسبت به طراحی قوطی کبریتی پراید مسلمون تره :31:

dash_mehdi
14-01-2012, 22:27
از پراید که کلا بهتره اما یه چیز های مهمی هم از پراید ضعیف تره
مثلا شتاب و سرعتش خیلی خوبه

VAHIDMETALL
15-01-2012, 10:07
سلام

با سلام
اولآ کار درستی انجام میدی که می خوای لاستیک ها رو عوض کنی چون همین یه مورد بعدآ می تونست به قیمت خیلی چیزا تموم بشه برات....
من خودم از یک لاستیک فروشی معتبر که از دوستان بود خرید کردم.....kumho 205 رو بهم پیشنهاد داد و الان که زمستونه حتمآ گل برفی اون رو بگیرید..البته سایز 205 یه خورده مصرف سوخت رو بیشتر می کنه واگه نخواهی مصرفت بیشتر بشه kumho 180 رو بخر...ولی الان دیکه kumho های تو بازار ایران همه چینی شده ودیگه کره ای گیر نمی آد ولی همون چینیش هم با کیفیت بالایی تولید شده....
پیشنهاد دیگه من toyo ژاپن هستش که نرمی و چسبندگی KUMHO رو نداره ولی لا مصب 4-5 سال زیر ماشین کار می کنه وقیمتش هم از KUMHO گرونتره.....:11:

VAHIDMETALL
15-01-2012, 10:18
سلام

با سلام.
اولآ که کار خوبی می کنی که لاستیک هارو می خوای عوض کنی
پیشنهاد من لاستیک KUMHO 205 65/R13 هستش البته دیکه کره ایش گیر نمی آد و چینی شده ولی بارم 95 درصد کیفیت کره رو داره......
اما مصرف سوختت 5 درصد می ره بالا واگه نمی خواهی KUMHO 180 بگیر
لاستیک toyo ژاپن هم بد نیست ولی نرمی و چسبندگی kumho رو نداره و قیمتش از kumho بالا تره ولی لامصب 4-5 سال زیر ماشین کار می کنه....

kasra2002
15-01-2012, 22:16
من هم امکان داره البته فقط بدلیل کمبود پول که به 206 نمیرسه مجبور شم بخرم ولی صبر می کنم که مدل 91 گیرم بیاد
ای کاش میشد 206 بخرم بجاش
قسطیش جور نمیشه!!!!1

m_jasour
18-01-2012, 14:23
این هم چند تا عکس از تیبای مشکی متالیک که فکر میکنم در اینترنت خیلی کمیاب باشه:

kghjk
20-01-2012, 15:23
با همه این اوصاف شما باز تیبا گرفتین ؟ :دی

من از جاجرود تا تهران همه پيچ ها رو بالاي 100 تا اومدم هيچي هم نشد اونوقت چجوري افتضاحه ؟؟ تازه لاستيك هم لاستيك خودش بود ؟

VAHIDMETALL
20-01-2012, 20:21
من از جاجرود تا تهران همه پيچ ها رو بالاي 100 تا اومدم هيچي هم نشد اونوقت چجوري افتضاحه ؟؟ تازه لاستيك هم لاستيك خودش بود ؟

اتفاقآ منم هفته ای 2-3 بار این مسیر رو تا فیروزکوه می رم و حرف شما رو کاملآ تایید می کنم....
ولی بعضی ها از روی عقده یه نظر هایی می دن که من علتش رو واقعآ نمی فهمم........

mo31n
21-01-2012, 13:14
سلام دوستان راستش من گشتم سوراغ تایپیک پارس خودرو یا مگان نبود مجبور شدم همینجا بگم . معذرت دیگه

دوستان راستش من میخام مگان 1600 بگیرم بعد الان هرجا زنگ زدم نمایندگیش میگن نیست تولید نمیشه میشه بگین چرا شما خودتون تو کرج اول نبود تو تهران جاییو سوراغ دارین بفروشن صفرشو قیمتشو میگین بعد از بنگاه ماشین بخرم چند در میاد یا ثبت نام کنم چند در میاد میخام بدونم کدوم به صرفه اون کارو انجام بدم . بعد در اخر اگه بخام دسته دو تمیز تمیزشو بخرم 1 سال کار کرده 1600 سفید چند در میاد . باز معذرت اگه جای نوشتم اینجا نیست تازه کاریم دیگه تو سایت تا اشنا بشیم .

milad22
21-01-2012, 14:06
من هم اکثرا پیچ ها رو با سرعت بالا رد می کنم.
چند وقت پیش هم از جاده توسکستان رفتم شمال. ماشین اصلا کم نیاورد. پارسال همین مسیر رو با 141 رفتم.
تفاوت تیبا با 141 حسابی مشهود بود.

rami_hemi
24-01-2012, 10:14
لطفا مراقب پستها و حرفهای خودتون باشید
بحث رو بهخ درگیری ختم نکنید .
پراید در واقع فورد فستیوا /مزدا 121 هست و این کیا بوده که از روی اون نمونه های مختلفی رو تولید کرد .
در مورد ماشینی که هیچوقت سوار نشدید نظر قاطع ندید
در مورد طراحی تیبا باید بگم توسط شرکت ایتال دیزاین طراحی شده و برای همینه که شبیه محصولات ایتالیای هست .بیشتر شبیه محصولات لانچیا هست تا آلفا ولی هیچ کپی برداری صورت نگرفته .هر چی باشه یک قدم مثبت هست ولی به شرطی که مثل سمند گیر فیس لیفتهای چند دهه ای نشه و حداقل بعد از 2-3 فیس لیفت یک مدل جدید براش ارایه بشه .
طراحی و شکل ظاهری خودرو بیشتر سلیقه ای هست تا فنی . چسبندگی اتومبیل به طراحی بدنه ربط نداره همونطور که تندر با ارتفاع بلند خودش به خاطر آیرودینامیک بهتر پایداری خوبی داره .
پست گزارش شده هیچ موردی نداشت . هرکس میتونه با شما مخالف یا موافق باشه .

mahdimrt
24-01-2012, 13:37
سلام دوستان عزیز آیا کسی تا به حال پروژه زده و روی تیبا کار کرده یه طرح دیدم که یکی از بچه های یه فروم دیگه روی تیبا با فتو شاپ کار کرده بودند وکار جالبی بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad22
29-01-2012, 13:33
من که نسبتا لز ماشین راضی هستم.......
بگذریم
وقتی بنزین می زنم آمپر بنزین بالا نمیره! بعد از موتی استفاده از ماشین امپر بالا میره.(مثل اینکه شناورش گیر داشته باشه!)
تو دو سه تا تیبا از جمله ماشین خودم این ایراد رو دیدم.
شما به این مورد بر نخوردین؟

VAHIDMETALL
29-01-2012, 14:47
بگذریم
وقتی بنزین می زنم آمپر بنزین بالا نمیره! بعد از موتی استفاده از ماشین امپر بالا میره.(مثل اینکه شناورش گیر داشته باشه!)

بله دوست عزیز این ایراد توی همه تولیدات تیبا وجود داره و ایراد از به اصطلاح تو باکی ماشین هست .و من شنیدم که توی سرویس اولیه اگه بهشون بگید .درستش می کنن.
اما تیبای من هنوز به سرویس اولیه نرسیده که بخوام با قطعیت بگم.:11:

dash_mehdi
29-01-2012, 15:47
یک بار از اول همه چیز رو دوستانه برای همه میگم.
خودروی قبلی من 206 تیپ 2 بود الان هم 405 دارم و خودروی قبلی برادرم سمند و حدود 1 ماه پیش تیبا بود الان هم تندر 90 فول داره.
این که میگم برادرم فک نکنید اون یه جاست و من یه جای دیگه. فعلا داریم تو یک خونه زندگی میکنیم و کاملا از خودروی یکدیگر استفاده میکنیم.
من یک بار با این خودرو به همدان رفتم و سرعتم رو به 190 هم رسوندم!!
از شتابش هم بسیار راضی ام.
اما اگر واقع بین باشیم و همه ی جوانب رو در نظر بگیریم این خودرو خودروی بی کیفیتی هست و نسبت به رقیبی مثل سمند کیفیت پایین تری داره.
اتفاقا بر عکس گفته های بعضی دوستان با وجود ارتفاع زیاد تیبا پایداری خوبی داره و از 206 پایدار تره و من کمی خودرو رو خوابوندم و عملکردش بهتر شد.
اون چیز هایی که بسیار اذیت میکرد مارو ورود بیش از حد صدای موتور به کابین صندلی های سفت و غیر استاندارد مخصوصا برای ردیف عقب و چند خرده چیز دیگه مانند ایراد داشتن تمام درها و در صندوق عقب .. در هنگام بستن در صندوق بسیار دچار مشکل میکرد مارو و چند بار هم در حین رانندگی در صندوق عقب باز شد و جالب اینجاست که یک بار هم با تیبایی روبرو شدم که در عین این که صندوق عقبش خالی بود درش باز شده بود مثل ماشین خودم.
دنده شکل بسیار زشتی داشت و اصلا نرم نبود. کیفیت قطعات به کار رفته در داخل هم پلاستیک معمولی با تزئینات ساده بود.
با وجود دو ایربگ در تیبا اصلا احساس ایمنی نمی کنید.
عملکرد ترمز ها سریع و خوب بود و البته کاملا غیر استاندارد طوری که با یک ترمز معمولی سرنشینان به جلو می افتادند و abs عملکرد مناسبی از خودش نشون نمی دارد.
من این تجربیات رو از روی مقایسه با خودرو هایی که روندم گفتم و میگم که تیبا در مقابل رقیبی همچون سمند مشکلات زیادی داره و سمند از هر لحاظ برتره.

mehrshayan
31-01-2012, 22:07
سلام به همه کسانیکه تیبا میرونن ، ثبت نام کردن ، تحویل گرفتن ، ازش انتقاد میکنن ، تعریف میکنن و .......
من تو آبان 90 ثبت نام کردم قراره تا آخره بهمن تحویل بدن. تازه عضو این تاپیک شدم و سعی کردم تمام نقطه نظرات و انتقادها و پیشنهاده و ... رو بخونم وکلی از تجربیات دیگران تو این تاپیک بهره بردم.
تو یه قسمتهایی راجع به لاستیک و سایز اون ، نوع ایرانی و خارجی بودنشو ...بحث شد .میخواستم بدونم اگه لاستیکهای عقب از لاستیکهای جلو پهن تر باشه بازم تو مصرف سوخت تاثیر میذاره یا نه؟
بازم از کسانی که تجربیاتشونو در اختیار دیگران قرار میدن تشکر میکنم.

dash_mehdi
31-01-2012, 22:16
تو یه قسمتهایی راجع به لاستیک و سایز اون ، نوع ایرانی و خارجی بودنشو ...بحث شد .میخواستم بدونم اگه لاستیکهای عقب از لاستیکهای جلو پهن تر باشه بازم تو مصرف سوخت تاثیر میذاره یا نه؟
بازم از کسانی که تجربیاتشونو در اختیار دیگران قرار میدن تشکر میکنم.

دوست عزیز بهتر چهار جفت یه جور بندازی
مصرف سوخت به این چیزا ربطی نداره
چهار جفت پهن بندازی تعادل ماشین هم بهتر میشه

pishooo2
01-02-2012, 17:28
یا شما باید تماما باکت خالی بشه یعنی وقتی ماشینت خاموش شد! که مطمئن بشی چیزی ته باکت نبوده باشه و مبنای اولیت صحیح باشه !!!!! ( که هیچ آدم عاقلی این کارو نمیکنه :18:) بعد وقتی باکت رو پر کردی و بستگی داره چقدر بزنی . حالا مثلا 20 تا یا 30 تا یا همون 41 لیتر یعنی فول .
بعد باید حساب کیلومتر رو داشته باشی پس بهتره trip ماشین رو همزمان با پرکردن باک صفر کنی.
سپس باید اونقدر باهاش حرکت کنی که دقیق بدونی هر چقدر بنزین زدی کاملا مصرف شده چون از ابتدا باک خالی مبنات بوده پس باید بذاری ماشینت دوباره خاموش بشه!!!:31:(دوباره میگم هیچ آدم عاقلی این کارو نمیکنه) تا دقیقا بدونی چقدر مصرف کردی در چند کیلومتر ! سپس مقدار بنزین یعنی باکت رو هر چقدر پر کردی تقسیم بر کیلومتر میکنی و سپس ضربدر 100 تا متوجه بشی اصطلاحا صدی چند میسوزونه ماشینتون .

تو این روش مبنا باک خالی بود و مقدار بنزین. که باک خالی تا صفر نشه یعنی ماشینت خاموش نشه نمیتونی مطمئن باشی باکت خالی بوده ومبنا قرارش بدی.

پس روش منطقی اینه که شما یک مبنای دیگه انتخاب کنی . یعنی اصلا شما کار به این نداشته باش که ظرفیت زاپاس بنزینت چقدر هست . شما مبناتون رو روشن شدن چراغ بنزین ماشینتون در نظر بگیرید . به محض روشن شدن چراغ بنزین ، بنزین بزنید و مقدار لیتر بنزینی هم که میزنید داشته باشید .trip کیلومتر ماشین رو هم صفر کنید همزمان با پر کردن باک بنزین. مهم نیست چقدر بنزین میزنید ، مهم اینه که مقدارش رو داشته باشید.
سپس حرکت کنید تا این که دوباره چراغ بنزین روشن بشه . بعد نگاه کنید چقدر کیلومتر رفتید .سپس مثل روش قبل مقداربنزین رو تقسیم بر کیلومتر میکنید و سپس ضربدر 100 تا متوجه بشی اصطلاحا صدی چند میسوزونه
]واااااااااااااااااااای بابا چرا لقمرو 6 دور میپیچونی اخه
دوس عزیز در اولین فرصت برو تا دم در باک پر پر پر کن بنزینو بعد کیلومترو 0 کن یه مسیر مشخص برو مثلا 150 کیلومتر دوباره برو بنزینتو تا همون دم در باکت بزن بعد یه تناسب میخواد ببندی:
مقدار بنزین مصرف شده ضرب مقدار کیلومتر تقسیم 100
که میشه مثلا اگه بنزینو پر کردی 150 تا رفتی دوباره زدی 10 لیتر گرفت این میشه :

10x100%150=6.6
مصرفش 6.6
اما هرچی مقدار کیلومتر بالا تر بره مصرفت دقیق تر در میاد
موفق باشید...:8:

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

بگذریم

دوست عزیز یه پیشنهاد براتون دارم
اگه ممکنه یه کار بکنید ایندفه که خواستی بنزین بزنی یا سوییچ رو باز بزار کامل بعد سوخت گیری کن یا بعد از سوخت گیری سوییچ رو باز کن 1 دقیقه صبر کن بعد استارت بزن

mehrshayan
01-02-2012, 18:36
سلام

من 5 شنبه هفته پیش 6 بهمن رفتم نمایندگی مابقی پول ریختم به حساب چکها رو هم دادم رنگ ماشین و هم نوک مدادی انتخاب کردم ، نمایندگی گفت برو حداکثر تا آخر بهمن خبرت میکنیم ، منم با خودم گفتم احتمالا همون آخرای بهمن بهم خبر میدن از شانسمون ماموریت بهم خورد رفتم شهرستان نمایندگی هم امروز (12 بهمن) بهم گفت بیا ماشینتو بگیر، منم گفتم باشه واسه 2 3 روز دیگه.
تو این فاصله از دوستای محترم میخوام با توجه به تجربیاتشون بهم بگن موقع تحویل گرفتن بیشتر به چه نکاتی توجه کنم.؟

dash_mehdi
01-02-2012, 20:53
تو این فاصله از دوستای محترم میخوام با توجه به تجربیاتشون بهم بگن موقع تحویل گرفتن بیشتر به چه نکاتی توجه کنم.؟

شما بهتره به لینک زیر مراجعه کنید تا به جوابتون برسید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehrshayan
03-02-2012, 14:07
شما بهتره به لینک زیر مراجعه کنید تا به جوابتون برسید

ممنون دوست عزیز
3 تا 10 نفر 8 دقیقه

baranemhr_87
03-02-2012, 21:47
کسی میتونه چند تا عکس از تیبا آبی تیره متالیک بذاره ممنون

VAHIDMETALL
04-02-2012, 10:01
دوست من در مورد ابتدای فرمایشتون که گفتین منظورم فقط شما نبود و ... باید بگم هر کسی خودش مسئول گفتار خودشه و بد گفتن در مورد یه ماشین هیچ ربطی به شخص یا اشخاصی که از اون ماشین استفاده میکنن نداره در مورد اینکه فرمودین شما وضعتون خوبه و تیبا سوار نمیشین باید بگم من همین الانش یه پراید دارم و خیلی بیشتر از تیبا بهش اعتماد و اعتقاد دارم در مورد صنعت خودروسازی کشور هم من با شما مخالفم البته اگر این مخالفتم رو مثل گذشته حمل بر بی ادبی بنده ندونین به نظر من هیچ صنعتی از رقابت سالم ضرر نمیکنه بلکه رقابت باعث رشد میشه و اگر صنعت خودروسازی کشورمون توان رقابت نداره دلیل بر بستن راههای واردات نمیشه ما که ادعامون گوش فلک رو کر میکنه و ادعا میکنیم بدون کمک خارجی میتونیم به همه جا برسیم چرا در زمینه خودروسازی روزبروز باید پسرفت کنیم و مونتاژ کننده و کپی کننده ماشینهای دست چندم فرانسوی و کره ای باشیم؟

با سلام مجدد خدمت دوستان

بنده در جهت تنویر افکار عمومی :31:و در جهت پاسخگویی به چند پست اخیر لازم دونستم مطالب زیر رو بیان بنمایم........:5:

انتقاد صحیح و در کنارش مقایسه ضعف و قوت ماشین کسی رو ناراحت نمی کنه ولی وقتی یک طرفه و بدون
تحقیق و مطالعه نظرات دیگران و با استدلال های غیر منطقی راجع به اون ماشین بدگویی محض بشه مسلمه که این می تونه توهین به شعور افرادی تلقی بشه که به هر دلیل اون ماشین رو انتخاب کردن......
مسلآ یک نفر از منتقدین که خودشون سمند دارن و همین رو هم عنوان کردن که بهترین ماشین ساخت داخل و...... هستش !!!!!!
باید بدونن که سمند نارنینشون رو بعد از 2 سال کارکرد باید با کاردک از کف خیابون جمع کرد چون به قول دوستان آچار به دست سمند به دلیل وزن زیاد نسبت به قدرت موتور بعد از 2-3 سال لش میشه و دیگه نفس نداره......
تازه اگر هم بخوان بفروشنش باید ضرر مالی زیادی رو تحمل کنن....
و غیر از اون تاکسی بودنشه که اگه سایپا اعلام کنه که می خواد تیبا رو هم تاکسی کنه من همین امروز می فروشمش چون یکی از دلایل انتخابم تاکسی نبودن تیبا بوده........

و یا اینکه ایشون فرمودن که تمامی قطعات تیبا همون پراید هستش اما کیفیت این ماشین از پراید هم خیلی بدتره!!!!!!!!!!!اما ایشون این سوال من رو هنوز جواب ندادن که بر فرض هم که همه قطعات تیبا همون پراید باشه و مونتاژ هر دو هم که توسط سایپای عزیز:21: انجام میشه اون قطعات روی پراید خوب و بی عیب کار می کنن ولی وقتی همون قطعه رو روی تیبا (البته به زعم ایشون) می ذارن بهو قطعه محترم ایراد دار از آب در می آد...... ومی پوکه:2: و در نتیجه کیفیت تیبا خیلی پایین تر از پراید هست و اللخصوص صندلی های تیبا (که چرا ایشون نگفتن که همون پرایده؟) خیلی خیلی بد هستش و کمر!!! آدم درد میگیره؟؟
و یا اینکه یک نفر از دوستان توی پست های خیلی قبل تر فرمودن که تیبای دوستشون رو با سرعت 60km توی یه پیچ ساده چپ کردن!!!!!!و تالاپی تیبا با یه ملق رو سقف مونده و کلآ داغون شده!!!!!:13:
به نظر شما اینجور نقد ها توهین به شعور دیگران نیست پس چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟

hossein.az
04-02-2012, 15:45
کسی میتونه چند تا عکس از تیبا آبی تیره متالیک بذاره ممنون

hossein.az
04-02-2012, 17:36
فرمان برای این خودرو اندکی بزرگ است ضمن اینکه مشابه آن چیزی هست که در شاهکاری به نام مروارید به کار می رود تا به نوعی ناشی گری تیم طراحی را نشان بدهد،شاید هم طرفندی برای کاهش هزینه است؟!فضای سر برای سرنشینان جلو کافی است و محدوده مانور راننده تا حدودی قابل قبول است.انتظار نمای زیبا از کنسول میانی کاری بیهوده است چون بیشتر به یک کاردستی عجولانه شبیه است تا محصولی که در نتیجه ی یک فرایند منطقی طراحی شده باشد.در نمای بیرونی تیبا تلاش دارد از آنچه هست پخته تر به نظر بیاید،این اتفاق به خصوص در نمای جلو و جلو پنجره ی کوچک اما ایستاده ی آن بیشتر نشان می دهد،شاید اندکی عریض کردن این بخش به زیبا شدن چهره ی این خودرو کمک می کرد.فرم سپر بدون هیچ مانور حجمی یا خطی ،بیش از حد ساده و کسل کننده است و ضمنا آینه های جانبی با ابعادی عجیب و زمخت چندان با پیکره ی تیبا همخوانی ندارد.در یک نگاه کلی تیبا یه خودروی زیبا نیست و ارتفاع زیاد،فرم نامانوس جلو،استخوان بندی قدیمی نما و عدم تناسب بین لاستیک ها با ابعاد خودرواز مواردی هستند که تیبا از آنها حداقل امتیاز را می گیرد.(از لاستیک،رینگ و قالپاق ریو در این خودرو استفاده شده است!!!)

آغاز داستان
پروژه تولید خودری تیبا از سال 1375 و با کد SPC5 که بعدا به دلیل تغییر مدیریت به S81 مبدل شد و با کار به روی پراید برای تولید خودرویی در رده ی B جهانی آغاز شد به همین منظور پس از مشاوره با استودیوهای طراحی نام آوری چون ایتال دیزاین و پینی فارینا،کار به تیم ایتالیایی IET به همراه گروهی به نام آنجلینی دیزاین و طراح ژاپنی "هاردا" سپرده شد تا در کنار مرکز طراحی سایپا و مهندسین ایرانی کلید بخورد.پس از آن بود که مگا موتوربا همکاری شرکت آلمانی FEV (همان کارخانه که در ساخت موتور سمند با ایران خودرو همکاری داشت)وابسته به دانشگاه آخن آلمان کار روی پیشرانه ی پراید را آغاز کرد و با افزایش حجم آن به 5/1 لیترتوانست به قدرت خروجی 80 اسب بخار دست یابد.در همین راستا جعبه دنده و ترمزها هم از نوع ارتقا یافته ی پراید هستند! و محورها از روی ریو با کاهش 70 میلیمتری طول شاسی و بازنگری سیستم تعلیق طراحی شده اند،ضمن اینکه قطعات پراید،ریو و لوگا و رد پای مشاوران آلمانی،ایتالیایی و کره ای در بسیاری از قسمت های آن دیده می شود.پس از آماده شدن محصول بود که مدیرعامل سابق سایپا در آذرماه 1387 بیان داشت که تا پایان سال 15 هزار دستگاه مینیاتور تولید خواهد شد که این میزان تا 3 سال آینده به 200هزار دستگاه قابل افزایش و تا سال 1390 سهم سایپا از صادرات این محصول به 20 درصد خواهد رسید!!!

صندلی های تیبا راحت اند و بدن را در حد شاید و باید در بر می گیرند وشما می توانید در صندلی راننده بخش گودی کمر را با اهرم چرخ دنده ای!(تکنولوژی مربوط به 10 سال پیش )تنظیم کنید.کنسول و فرمان در نگاه اول تداعی کننده ی ادوات به عاریت گرفته شده ی پراید هستند و تنها نکته ی هیجان انگیز کار نشان دهنده ها هستند که کمی اسپرت اند.تا اینجای کار کیفیت ساخت و مواد به کار رفته ضعیف بوده و اگر فعلا آن را به حساب پروتوتایپ بودن بگذاریم!بخش آزمایش رانندگی از همه چیز جذاب تر به نظر می رسد.وقتی به سراق موتور رفتیم،اهرم بازکننده ی کاپوت هنوز هم شبیه مکانیزم پیکان در سمت چپ و پایین کنسول است،حتی جایی که برایش در نظر گرفته شده به قول مفروف بد دست و به دلیل قاب نا مناسب همچون خودروهای از رده خارج دستگیره همراه با مقداری سیم از جای خود خارج و در میان زمین و هوا معلق می ماند!!!فاصله ی بین سپر جلو تا رادیاتور و پیشرانه برای آسیب نرسیدن به موتور حین تصادف از جلو رعایت شده است اما دو مشکل وجود دارد،اول جاگذاری نامناسب اهرم قفب درب کاپوت که با کوچک ترین ضربه ای امکان بهم خوردن تنظیم و بسته نشدن آن وجود دارد و دوم جک کاپوت است که زمان بسته شدن درب بجای قرارگرفتن در سمت چپ یا راست دقیقا روی موتور می ایستد و زمان بازکردن آنقدر داغ می شود که می تواند دست را بسوزاند!

در حرکت نخست با دور موتور حداکثر،این پیشرانه ی 4 سیلندر 8 سوپاپ و 1500 سی سی که دقیقا 78 اسب بخار در دور موتور 5500 تولید می کرد صدای زیادی به داخل اتاق انتقال می داد.شتاب صفر تا صد 7/18 ثانیه بوده و بیشتری سرعت آن 200 کیلومتر بر ساعت می باشد،دارای جعبه دنده 5 سرعته ی دستی بوده و مصزف سوت آن بنا بر اظهار سازنده در هر صد کیلو متز 7 لیتر است (امیدوارم مردم به خاطر چند لیتر بنزین کمتر به سراغ تیبا نروند)به دلیل ارتفاع زیاد تیبا تا زمین استفاده از رینگ های 13 اینچی با تایرهایی با قطر 175 نمی شد توقع خاصی از پایداری داشت.فرمان با توجه به هیدرولیک بودن از پراید نرم تر بود و اگر قرار بود با سرعت بیش از 80 کیلومتر حرکت نکنید متوجه حسن دیگر آن یعنی سیستم تعلیق نرم و راحتش می شدید .از ترمزها هم عملکرد قابل قبولی دیده شد،در جلو دیسکی و در عقب کاسه ای(تکنولوژی 20 سال پیش)در زمان حرکت هیچ تشخیصی از زوایای کناری وجود نداشت و به دلیل ارتفاع زیاد صندوق عقب و سیستم تعلیق با مشکل پارک کردن مواجه هستید و عملا آن آینه های کناری زمخت هیچ کمکی نمی کنند.در خودرو از حدود 820 نوع قطعه استفاده شده تا با قیمت زیر 10 یلیون تومان به دست مشتری برسد

اگر با واقعیت کنار بیاییم تیبا در بازار داخلی با رقیبان قدری مثل تندر ,206 , ریو و 405مشکل دارد.

بر گرفته شده از برترین مجله خودرویی کشور"مجله ماشین"

baranemhr_87
04-02-2012, 20:59

ممنون اینا رو دیده بودم یه عکس واضح تر و ترجیها فضای باز میخواستم Search هم کردم تو اینترنت همینا اومد

amir@sh
07-02-2012, 22:46
من یه رفیقی دارم نمایشگاه داره.6ماه پیش رفتم پیشش یکی از همین ماشینا که میگی اسمشو نبر (صفر-سفید)تو نمایشگاهش بود .ازش درباره ی این ماشین ..... پرسیدم اون بنده خدا هم برگشت گفت: اون 132ها بد مشتری بود ولی حدالقلش این بود یکی میومد قیمتشو میپرسید اما این لامصب رو حتی نمیاد کسی بپرسه چند هست 1ماه ونیمه رو دستمون مونده
دوست من این حرفتون کاملا درسته ! یکی از همکارام صفرشو تحویل گرفت بعد از اینکه در حین رانندگی لیور دندش از جا در میاد تو خونه میندازه تا بفروشه خلاصه دو سه ماه ماشین رو واسه فروش گذاشت کسی نخرید آخرش مجبور شد به یه بنده خدایی بندازه اونهم نه نقدی خریدار یه دونه لپتاپ بهش داده ما بقی پولشو گفته سر 6 ماه با این وجود هم همکارم راضی بود میگفت این ... رو فروختم انگار کوه از رو دوشم برداشته شده:27:

rami_hemi
08-02-2012, 18:49
دوستان لطف کنن دوباره بحث ها رو به جنجال نکشن
تعدادی از دوستان طرفدار این ماشین هستن تعدادی دوستش ندارن
هر کس خواهش میکنم حرف خودش رو با دلیل و مدرک قانع کننده و فنی بگه .
هر ماشینی معایب و نقاط قوتی داره و باید توی هر مقایسه این موارد همراه همدیگه مورد بررسی قرار داده بشه و از نظرات و نگاه
یک جانبه خود داری بشه .

mehrshayan
09-02-2012, 21:31
سلام
کی میدونه موقع تحویل چند لیتر بنزین میزنن
من 130 تا باهاش رفتم هنوز تموم نشده موقع تحویل آمپرش دقیقا رو E بود

amir@sh
11-02-2012, 10:29
سلام دوستان ! اینطور که به نظر میرسه کیفیت تیبا از ابتدای تولید یه خورده بهتر شده دیروز پشت فرمون یه دونه صفرش نشستم مال یکی از دوستان بود 3 روزه تحویل گرفته به نظرم اومد صندلیهاش راحتتر از مدلهای قبلیه نمیدونم واقعا صندلیهاش بهتر شده یا من اینجوری احساس کردم در ضمن شتابش هم خوب بود ولی مشکل صدای داخل اتاق همچنان پابرجا بود یه نکته دیگه هم رنگ گیلاسیش بود که به نظرم خیلی به این ماشین میاد یکی از دوستان گفت با تعویض لاستیکهاش مقدار خیلی زیادی از سر و صدای داخل اتاق کم میشه اون دوستم لاستیک جی تی اندونزی انداخته بود میگفت ماشین خیلی خوش فرمون و کم سر و صدا شده

dash_mehdi
11-02-2012, 15:55
1) هیچکس نمی گه تیبا بی ایراد و بهترین ماشین هست وحتی به پای ریو و L90 از لحاظ فنی نمی رسه.
2)این ماشین کیفیت ساختش مثل بقیه ماشین های داخلی هست
3)نسبت به پراید 10 تومنی ارزش خریدن رو داره
4)به هیچ عنوان قابل مقایسه با پراید نیست از هر لحاظ چون من 6 سال انواع پراید رو داشتم.
5)توی خیلی از موارد مثل سیستم تعلیق و فرمون و و ..... از ماشین های داخلی دیگه بهتره .
6)ایراد اگه بیان می شه باید مستدل باشه و این آشغاله و این فلانه این بهمانه دلیل نیست.
7)کسایی که تیبا دارن ازش راضیند و کسایی که ندارن از تیبا ناراضی!!!!!!!!!!!!!!!!
8)ریو و سمند و L90 و.SDهم که اولش اومد کارشناسان محترم وطنی!!!!فریاد وا ویلا و وا مصیبتا سر دادن اما حالا ریو دیگه گیر نم آد و L90 شده 16 تومن و SD هم.........
بدرود

سلام دوست عزیز
من برای خودم 206,405 و پراید برای مدت طولانی داشتم و در خانواده هم تیبا و سمند lx و تندر 90 فول زیاد سوار شدم. از رفیق رفقا هم 206 صندوقدار و ... سوار شدم. (اصلا هم نمی خوام پز بدم چون این ماشینا هیچ پز دادنی ندارن)
تیبا فقط از یک خودرو با کیفیت تره که اونم پراید هست.
در بین خودرو های زیر 20 میلیونی که من سوار شدم 206 صندوق دار V8 بهترین کیفیت رو داره و بعد هم تندر 90 و سمند LX .
شما اگه زحمت بکشید و 1 بار این خودرو ها رو (حتی همون سمند) رو برونید می فهمید کدوم خودرو باکیفیته و کدوم بی کیفیت.
ال 90 اگه 16 تونه کاملا نسبت به قیمتش می ارزه و این خودرو ها اصلا قابل قیاس با تیبا نیستند.
این انتقاد ها خیلی هم مفید خواهد بود چون کسی که قصد خرید این خودرو را داره متوجه کارایی این خودرو میشه.
تیبا تنها برای کسی می تونه مفید باشه که یک عمر پراید داشته.

موفق باشید

D r i v e r
11-02-2012, 15:57
قفل میشه تا رسیدگی بشه :)

greenheart7178
27-02-2012, 23:10
سلام خدمت همه ی دوستان
من تجربه رانندگی 8000 کیلومتر با تیبا رو دارم
خدمتتون عرض کنم که تیبا در رنج قیمت خودش خودرویی تامل برانگیزه
من چیزایی رو که از این خودرو مد نظرمه مینویسم
1-شما باید حواستون باشه که این خودرو 2 تومن از پراید گرون تره پس لطفا انتظاراتتون رو زیاد بالا نباید ببرید
2-خوب حالا این خوردرو از حجم موتور 1300cc به 1500cc افزایش داده شده که نتیجه این افزایش باعث شده خودرو از 63 اسب به 80 برسه و گشتاور از 103 به 126 ارتقا یافته,که نسبت وزن به قدرت پراید معادل 12.5 کیلوگرم به ازای هر اسب بخار است و در تیبا نسبت وزن به قدرت معادل 12.66 کیلوگرم به ازای هر اسب بخار است که تفاوت آنچنانی با پراید ندارد!ولی در عمل تیبا خود را بهتر نشان داده اما واقعا جای تاسف دارد با 1500cc حجم موتور تنها 80 اسب تولید کند:41:(خودروی پیکانتو از شرکت کیا موتورز با حجم موتور تنها 998cc قادر به تولید 80 اسب بخار میباشد)
3-شتاب 0 تا 100 کیلومتر خودرو من هر کار کردم از 12.5 ثانیه کمتر نشد که با احتساب خطای کیلومتر شمار تیبا همون 13 یا 13.5 میشه:41: ولی شتاب صفر تا 70 به نظرم جالبه وشتاب ثانویه هم در حد خودش خوبه
4-نرمی ماشین هم خوبه و اصلا با پراید قیاس نکنید
5-در مورد جادار بودن صندوق عقب که هیچ شکی توش نیست(یادتون نره همه نسبت به پرایده)
فقط در مورد بزرگ بودن صندلی عقب شک دارم بزرگ تر هست ولی نه اونقدر که بعضیا غلو میکنند
عرض نهایی پراید:1605mm و تیبا 1635mm که میشه نهایت 2 سانتی متر!!!:18: این خصاصت یه شرکتو میرسونه!
6-در مورد کیفیت مواد داخل باید بگم اصلا انتطار نداشتم با چنین کیفیتی رو به رو بشم,کیفیت همین پرایدا رو داره
نمیدونم چرا سایپا اینقدر علاقه داره به این رنگ؟ فرض کنید مشکی یا کرمی می بود چی میشد! یا حتی رنگ ال ای دی ها شو عوض نکرده,خوب معلومه هر آدمی که اول بشینه این چیزارو ببینه یاد پراید میفته خوب حقم داره,از نظر عاق بندی صدا واقعا افتضاحه(به نظر من بدترین اشتباه)اقلا عایق بندی صدای موتورشو حل میکردن
کسی که داخل خودرو میشینه دوست داره سکوت برقرار باشه البته خودروی من خداروشکرانه به سر وصدا هنوز نیافتاده,از نظر کولر وبخاری هم به نظر من خوبه البته به نظر میرسه فنشو اورکلاک کردن
سرو تونو درد نیارم در کل داخل کابین از نظر ظاهری و کیفیت فرقی با پراید نداره
7-صندلیهای جلو خوبه عقبو ننشستم
8-کیفیت باندها نسبت به پراید واقعا بهتره ولی از بیس خبری نیست
9-کلاچش خوبه دنده ها با تعویض واسکازین واقعا خوب شده,ترمزاشم در داخل شهر خوب عمل میکنه(خارج شهرو امتحان نکردم)
10-یه چیزی این وسط هست اگه نگم دلم راضی نمیشه نمیدونم چرا بعد دو سه روز که پشتش نمیشینم واقعا دلم براش تنگ میشه من از رانندگی با تیبا لذت میبرم
11-راستی اینو اضافه کنم تو جاده واقعا خوشو نشون میده:تسط بر جاده و فرمون نداشتن لرزش فرمون شتاب ثانویه خوب و . . .
12-وقتی فن روشن میشه ماشین لرزش خفیفی پیدا میکنه,استارت ماشین پرایدیه,با همون آهنگم روشن میشه,گیربکس خیلی زوزه میکشه
13-مصرف سوخت تیبا:مصرف سوختش برای من اوایل همون صدی 7.5 تو شهر میسوزوند که تا یه ماه قبل به 12 هم میسوزوند دوباره باز بهتر شده نمیدونم چه شه؟کلا مصرفشم خوبه
14-نتیجه گیری نهایی:خودرو در ایران همه میدونن شانسیه که تیبا هم فرقی نمیکنه
باید خودتون ببینید چی میخواین؟البته من به جای شماها بودم اوخر سال 91 میگرفتم(به امید بهتر شدن)
در کل من با مشکلاتش ساختم و واقعا راضیم
وقت بخیر

VAHIDMETALL
28-02-2012, 13:55
سلام خدمت همه ی دوستان

6-در مورد کیفیت مواد داخل باید بگم اصلا انتطار نداشتم با چنین کیفیتی رو به رو بشم,کیفیت همین پرایدا رو داره
نمیدونم چرا سایپا اینقدر علاقه داره به این رنگ؟ فرض کنید مشکی یا کرمی می بود چی میشد! یا حتی رنگ ال ای دی ها شو عوض نکرده,خوب معلومه هر آدمی که اول بشینه این چیزارو ببینه یاد پراید میفته خوب حقم داره,از نظر عاق بندی صدا واقعا افتضاحه(به نظر من بدترین اشتباه)اقلا عایق بندی صدای موتورشو حل میکردن
کسی که داخل خودرو میشینه دوست داره سکوت برقرار باشه البته خودروی من خداروشکرانه به سر وصدا هنوز نیافتاده,از نظر کولر وبخاری هم به نظر من خوبه البته به نظر میرسه فنشو اورکلاک کردن
سرو تونو درد نیارم در کل داخل کابین از نظر ظاهری و کیفیت فرقی با پراید نداره
7-صندلیهای جلو خوبه عقبو ننشستم
8-کیفیت باندها نسبت به پراید واقعا بهتره ولی از بیس خبری نیست
9-کلاچش خوبه دنده ها با تعویض واسکازین واقعا خوب شده,ترمزاشم در داخل شهر خوب عمل میکنه(خارج شهرو امتحان نکردم)
10-یه چیزی این وسط هست اگه نگم دلم راضی نمیشه نمیدونم چرا بعد دو سه روز که پشتش نمیشینم واقعا دلم براش تنگ میشه من از رانندگی با تیبا لذت میبرم
11-راستی اینو اضافه کنم تو جاده واقعا خوشو نشون میده:تسط بر جاده و فرمون نداشتن لرزش فرمون شتاب ثانویه خوب و . . .
12-وقتی فن روشن میشه ماشین لرزش خفیفی پیدا میکنه,استارت ماشین پرایدیه,با همون آهنگم روشن میشه,گیربکس خیلی زوزه میکشه
13-مصرف سوخت تیبا:مصرف سوختش برای من اوایل همون صدی 7.5 تو شهر میسوزوند که تا یه ماه قبل به 12 هم میسوزوند دوباره باز بهتر شده نمیدونم چه شه؟کلا مصرفشم خوبه
14-نتیجه گیری نهایی:خودرو در ایران همه میدونن شانسیه که تیبا هم فرقی نمیکنه
باید خودتون ببینید چی میخواین؟البته من به جای شماها بودم اوخر سال 91 میگرفتم(به امید بهتر شدن)
در کل من با مشکلاتش ساختم و واقعا راضیم
وقت بخیر
با تشکر از شما
من هم قبول دارم که کیفیت و متریال ساخت قطعات داخل ماشین بالا نیست. وحتی با همین کیفیت می تونستن بهتر طراحیش کنن. اما نمی دونم چرا طراحی یکنواخت و کسل کننده مثل پراید نیست.
مخصوصآ وقتی از بیرون به داخل نگاه می کنی. ولی نمی دونم سایپا چرا اینقدر به ترکیب مشکی و خاکستری علاقه داره ؟؟؟؟؟؟؟:13:

kasra2002
28-02-2012, 17:30
با تشکر از شما
ولی نمی دونم سایپا چرا اینقدر به ترکیب مشکی و خاکستری علاقه داره ؟؟؟؟؟؟؟:13:
این مساله طراحی نیست و وقتی از یک سری مواد اولیه برای تولید انبوه استفاده میشه قیمت تولید و سود بهتری داره
شما پدال های پراید و ریو و تیبا رو مقایسه کنید اونها هم مثل همند حتی دیام و حتی فکر می کنم کل سیستم گیرباکس(البته پراید و تیبا)

abolfazl12345
03-03-2012, 15:01
من تا اینجا از سخنان دوستان فهمیدم هر کس خودرو تیبا داره داره ازش تعریف میکنه چون هیچ کس به ماست خودش ترش نمیگه وبرای اینکه خودشو قانع کنه که ماشین خوبی داره ازش تعریف میکنه حالا من خودم تیبا داشتم اولا که شکل وطراحیش بسیار زشته وخیلی سروصدا داره که به نظر من نباید این ایراد رو داشته باشه چون همین پراید های جدید این مشکل براشون حل شده ولی خوب کمی هم از پراید بهتره و اون بهتریش فقط حجم موتورش است خلاصه کلام من خودم رو از شر خودروهای سایپا کم کردم وبا اتوبوس به مسافرت میرمچون هم جاداره وهم داری تنکنولوژی بالایی است مثل اینک در ابتدایی را خوابم میبره ووقتی بیدار شدم میبینم منو رسونده مقصد:31:
موفق باشید

s741
03-03-2012, 17:09
سلام
من چند روز ديگه ميخوام تيبا بخرم كساني كه تجربه و اطلاعات دارن منو راهنمايي كنند
بودجه من 9 ميليون تومان است كه تيبا ex شرايطي ميخوام بگيرم
206 و ال90 هم دوست دارم ولي ايران خودرو نميده فعلا
ريو هم دوست دارم ولي شرايطي پيدا نميكنم
من ميتوانم ماهي 500 تومان هم بدهم
ميخواستم دوستان منو راهنمايي كنيد ممنونم
من دانشجو فيروزكوه هستم و هفته اي 2 روز ميرم جاده
مقاومت و ايمني ماشين برام مهمه

VAHIDMETALL
05-03-2012, 12:37
من تا اینجا از سخنان دوستان فهمیدم هر کس خودرو تیبا داره داره ازش تعریف میکنه چون هیچ کس به ماست خودش ترش نمیگه وبرای اینکه خودشو قانع کنه که ماشین خوبی داره ازش تعریف میکنه حالا من خودم تیبا داشتم اولا که شکل وطراحیش بسیار زشته وخیلی سروصدا داره که به نظر من نباید این ایراد رو داشته باشه چون همین پراید های جدید این مشکل براشون حل شده ولی خوب کمی هم از پراید بهتره و اون بهتریش فقط حجم موتورش است خلاصه کلام من خودم رو از شر خودروهای سایپا کم کردم وبا اتوبوس به مسافرت میرمچون هم جاداره وهم داری تنکنولوژی بالایی است مثل اینک در ابتدایی را خوابم میبره ووقتی بیدار شدم میبینم منو رسونده مقصد:31:
موفق باشید

شکی در این نیست که شما حتمآ تیبا داشته اید.:27:

VAHIDMETALL
05-03-2012, 12:57
سلام
من چند روز ديگه ميخوام تيبا بخرم كساني كه تجربه و اطلاعات دارن منو راهنمايي كنند

دوست عزیز اگر سایر مطالب این فروم رو مطالعه کنید میتونید راهنمایی مورد نظرتون رو پیدا کنید.
اما چون فرمودید که دانشجو فیروزکوه هستید من خودم هم از مهندسین مسکن مهر دشت ناصر فیروزکوه هستم و این مسیر رو هفته ای 4 بار میرم و می ام. باید اینو بگم که تعادل و راحتی ماشین سر پیچ های مسیر خیلی عالیه و دیگه لازم نیست 1500 (ماهی 24000 تومن واسه شما)تومن پول به عوارضی پرداخت کنید و با خیال راحت می تونید از جاده قدیم(جاجرود ) تردد کنید. و من خودم همین کار رو می کنم.و قدرت ماشین هم در حدی هست که اون شیب های سخت جاده فیروزکوه بخصوص نمرود رو به راحتی و بدون افت دور موتور طی کنید و این رو هم یگم که من توی این زمستون با این همه رفت و آمد توی کولاک و یخبندان هیچ مشکلی برام پیش نیومد و کنترل روی یخ و برف عالیه مخصوصآ اگه لاستیک خارجی زیرش بندازید.
اما با پولی که شما دارید حق انتخاب هاتون توی بازار زیاد نیست مثلآ ریو و تندر شرایطی نیست و تنها 206 تیپ 2 رو می تونید شرایطی بگیرید و یا سمند و 405و اینم بگم که تیبا EX تولید نمیشه و فقط SX تولید میشه.
واگه از من نظرم رو بخواهید اگه 10 بار دیگه هم حق انتخاب بهم بدن تیبا رو انتخاب میکنم. چون ازش راضی هستم.

s741
05-03-2012, 13:23
دوست عزیز اگر سایر مطالب این فروم رو مطالعه کنید میتونید راهنمایی مورد نظرتون رو پیدا کنید.
اما چون فرمودید که دانشجو فیروزکوه هستید من خودم هم از مهندسین مسکن مهر دشت ناصر فیروزکوه هستم و این مسیر رو هفته ای 4 بار میرم و می ام. باید اینو بگم که تعادل و راحتی ماشین سر پیچ های مسیر خیلی عالیه و دیگه لازم نیست 1500 (ماهی 24000 تومن واسه شما)تومن پول به عوارضی پرداخت کنید و با خیال راحت می تونید از جاده قدیم(جاجرود ) تردد کنید. و من خودم همین کار رو می کنم.و قدرت ماشین هم در حدی هست که اون شیب های سخت جاده فیروزکوه بخصوص نمرود رو به راحتی و بدون افت دور موتور طی کنید و این رو هم یگم که من توی این زمستون با این همه رفت و آمد توی کولاک و یخبندان هیچ مشکلی برام پیش نیومد و کنترل روی یخ و برف عالیه مخصوصآ اگه لاستیک خارجی زیرش بندازید.
اما با پولی که شما دارید حق انتخاب هاتون توی بازار زیاد نیست مثلآ ریو و تندر شرایطی نیست و تنها 206 تیپ 2 رو می تونید شرایطی بگیرید و یا سمند و 405و اینم بگم که تیبا EX تولید نمیشه و فقط SX تولید میشه.
واگه از من نظرم رو بخواهید اگه 10 بار دیگه هم حق انتخاب بهم بدن تیبا رو انتخاب میکنم. چون ازش راضی هستم.
مرسي از راهنماييتون 206 هم شرايطي نميدن فعلا فكر ميكنم تيبا گزينه خوبي باشه
چند تا سوال ديگه هم دارم
شما چه تيپ تيبا رو داريد؟
sx شيشه هاي عقبش بر قي هست يا نه؟
من بيشتر به خاطر شيشه عقب و اينه ها كه دستي نباشه ميگفتم ex .
تيبا شرايطي رو چند روزه تحويل ميدن؟
مرسي وحيد جان

VAHIDMETALL
05-03-2012, 13:59
چند تا سوال ديگه هم دارم
مرسي وحيد جان

من تیپ sx رو دارم که 2 ایر بگ ترمز abs و فرمان هیدرولیکه و تنها تیپی که تولید میشه فعلآ همینه.
و تنها فرقش با ex اینه که آینه ها و شیشه های عقبش دستیه البته شنیدم که رینگ ex ها اسپورت خواهد بود .و رینگ sx فو لادیه.
تیبا شرایطی(غیر از پیش فروش) رو اگه نمایندگی رنگ مورد نظر شما رو موجود داشته باشه 24 ساعته بهتون تحویل میدن و اگه رنگ و یا احتمالآ تیپ مورد نظر شما رو نداشته باشن حد اکثر ا ماهه.
ولی چون فقط تیپ sx تولید میشه چند تا نمایندگی بگردید حتمآ رنگ دلخواه خودتون رو هم پیدا میکنید.
و اگه موقع انتخاب یا تحویل گرفتن رسید بهم اطلاع بدید تا چند تا نکته رو بهتون یاد آوری کنم.
با تشکر

VAHIDMETALL
05-03-2012, 15:51
چند تا سوال ديگه هم دارم
مرسي وحيد جان

من تیپ SX رو دارم که فرمان هیدرولیک ترمز ABS با 2 بگ هست و آیینه و شیشه های عقبش برقی نیست.
و در حال حاظر EX تولید نمیشه که برتریش نسبت به sx این 2 مورد به اضافه رینگ اسپورت هستش.
تیبا شرایطی(غیر از پیش فروش) رو اگه تیپ و رنگ مورد نظر شما رو نمایندگی موجود داشته باشه که 24 ساعته تحویل میدن. در غیر اینصورت حد اکثر 1 ماه تحویل میدن.ولی چون تنها تیپ موجود sx هست با کمی گشتن تو نما یندگی های مختلف میتونید رنگ مورد نظرتون رو هم پیدا کنید.که 200 تومن گرونتر میشه.
با تشکر

s741
05-03-2012, 17:34
من تیپ SX رو دارم که فرمان هیدرولیک ترمز ABS با 2 بگ هست و آیینه و شیشه های عقبش برقی نیست.
و در حال حاظر EX تولید نمیشه که برتریش نسبت به sx این 2 مورد به اضافه رینگ اسپورت هستش.
تیبا شرایطی(غیر از پیش فروش) رو اگه تیپ و رنگ مورد نظر شما رو نمایندگی موجود داشته باشه که 24 ساعته تحویل میدن. در غیر اینصورت حد اکثر 1 ماه تحویل میدن.ولی چون تنها تیپ موجود sx هست با کمی گشتن تو نما یندگی های مختلف میتونید رنگ مورد نظرتون رو هم پیدا کنید.که 200 تومن گرونتر میشه.
با تشکر
مرسي وحيد جان حتما خبر ميدم البته تو هفته ديگه

VAHIDMETALL
06-03-2012, 12:11
سلام

دوست عزیز من امروز که چک کردم سایپا فعلآ تیبا به صورت فروش فوری- اعتباری نداره و فقط فروش نقدی و یا پیش فروش داره که تحویلش میره واسه اردیبهشت و خرداد.
اگه الان بخواهید بخرید باید از شرکت های لیزینگ سوال کنید.

s741
06-03-2012, 16:08
ليزينگ سايپا رو بلد نسيتم دوستان كي ميتونه منو راهنمايي كنه براي خريدن تيبا چكي تو هفته بعد تا قبل از عيد هم تحويل بدن
ممنون

mohsen3131
06-03-2012, 23:53
سلام
من 4 - 5 روز پیش رفتم نمایندگی یک تیبا مشکی متالیک خرید فوری نقدی گرفتم

امروز که رفتم تحویل گرفتم مشخصات کاغذی که روی شیشه میزنن نوشته تولید 15/2/90 یعنی دقیقا 10 ماه پیش؟؟؟!!!!

چرا اینجوری؟؟؟

الان باید چکار کنم ؟؟؟ آیا این کار درسته، احتمال داره این ماشین مشکلی داشته و ....

1 - در ضمن ساعتش هم کار نمیکنه کلا یعنی روشن نمیشه که نمایندگی گفت بعد از 4500 تا بیار درست میکنیم.

2 - پمپ و بوستر ترمز هم همون مدل قدیمی روش هست (بوش) و مشکل دیگه ای توی این ماشین ندیدم. آیا باید این پمپ و بوستر را برام عوض کنند؟ و مدل جدید و بزارن؟

3 - کارت گارانتی هم 2 ستاره هست نه 6 ستاره؟؟؟!!! کسی میدونه که در فروش نوروزی کارت باید چند ستاره باشه؟؟؟

4 - ریموت نداره ( این مورد را هم باید برام درست کنن؟) البته من دزدگیر ایزی کار بستم روش

میشه لطف کنید راهنمایی کنید؟

مورد 1 - امروز در نمایندگی درست شد و قرار شد فردا برم برای بقیه موارد
مورد 2 و 3 و 4 را اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

VAHIDMETALL
07-03-2012, 15:21
سلام
من 4 - 5 روز پیش رفتم نمایندگی یک تیبا مشکی متالیک خرید فوری نقدی گرفتم

امروز که رفتم تحویل گرفتم مشخصات کاغذی که روی شیشه میزنن نوشته تولید 15/2/90 یعنی دقیقا 10 ماه پیش؟؟؟!!!!

چرا اینجوری؟؟؟

الان باید چکار کنم ؟؟؟ آیا این کار درسته، احتمال داره این ماشین مشکلی داشته و ....

1 - در ضمن ساعتش هم کار نمیکنه کلا یعنی روشن نمیشه که نمایندگی گفت بعد از 4500 تا بیار درست میکنیم.

2 - پمپ و بوستر ترمز هم همون مدل قدیمی روش هست (بوش) و مشکل دیگه ای توی این ماشین ندیدم. آیا باید این پمپ و بوستر را برام عوض کنند؟ و مدل جدید و بزارن؟

3 - کارت گارانتی هم 2 ستاره هست نه 6 ستاره؟؟؟!!! کسی میدونه که در فروش نوروزی کارت باید چند ستاره باشه؟؟؟

4 - ریموت نداره ( این مورد را هم باید برام درست کنن؟) البته من دزدگیر ایزی کار بستم روش

میشه لطف کنید راهنمایی کنید؟

مورد 1 - امروز در نمایندگی درست شد و قرار شد فردا برم برای بقیه موارد
مورد 2 و 3 و 4 را اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

دوست عزیز این واقعآ عجیبه که چطور ماشینی رو که الان گرفتید تولیدش مال برج 2 هست. من که همچین موردی تا به حال برخورد نداشتم. اما اینکه گفتید پمپ و بوستر ترمز قدیمیه و ریموت نداره .مطمئن شدم که تولید قدیم هست .
و پیشنهاد میکنم بهتون که ماشین رو خوب بررسی کنید ودر صورت امکان یه مکانیک با خودتون ببرید .که اگه ایراد خاصی توی ماشین(خدای نکرده) بوده زود متوجه بشید.
کارت گارانتی هم 1و 2و 3و 100و1000و 10000000 ستاره اش آنچنان فرقی با هم ندارن.زیاد حساس نباش!!!
و اینکه اگه فابریکی ماشینتون بدون ریموت و پمپ قدیمی باشه و ماشین واستون فاکتور خورده باشه باید همون طوری تحویلش بگیرید و نمایندگی چیزی رو واستون اضافه نخواهد کرد .
تازه اگه دزدی از روی ماشینتون نکرده باشه و قطعات معیوب سایر ماشین ها رو که واسه دوست و آشناشون کنار گذاشتن با ماشین شما عوض نکرده باشن.خدا رو شکر کنید.

kia749
12-03-2012, 01:04
سلام دوستان
من تو انتخاب رنگ موندم!!
اگه واقعا ماشین خوبی باشه نگهش میدارم.حالا بین رنگ دودی ،سفید ، نقره ای و بنفش کدومو انتخاب کنم؟البته سفید درخواست دادم ولی میشه عوض کرد.
راستی آپشن هایی که داره چی هستند کسی اطلاع داره؟
ممنون میشم کمکم کنید

m_jasour
12-03-2012, 10:29
سلام دوستان
من تو انتخاب رنگ موندم!!
اگه واقعا ماشین خوبی باشه نگهش میدارم.حالا بین رنگ دودی ،سفید ، نقره ای و بنفش کدومو انتخاب کنم؟البته سفید درخواست دادم ولی میشه عوض کرد.
راستی آپشن هایی که داره چی هستند کسی اطلاع داره؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
آپشن که هیچی نداره، پس بیخیال آپشن بشید
تیبا در همه رنگها زیباست
به نظر من قشنگترین رنگش مشکی و بعد هم نوک مدادی و نقره ای است
اما اینو در نظر بگیرید که کیفیت رنگ تیبا خیلی پایینه و خط و خش خیلی سریع میفته و رنگهای تیره هم خط و خش رو خیلی زیاد نشون میدن
من مشکی دارم، تازه دو سه تا خط روش انداختن که تو ذوق میزنه
عکسش هم تو صفحه های قبلی هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ronin_2607
14-03-2012, 16:00
مبارک باشه. من فکر می کنم بخاطر جلو پنجره کوچیکش که مشکی هم هست تو رنگهای روشن زیاد تو چش میاد. رنگ تیره بگیر. آبیش خیلی قشنگه و مشکیش.

ronin_2607
14-03-2012, 16:07
دوستان من میتونم چند تا سوال بپرسم راجع به این ماشین؟؟؟ خواهشا فقط بدون تعصب و با انصاف جواب بدید.

1. اینایی که میگن صدای ماشین زیاد داخل اتاق میاد راست میگن؟؟؟
2. از نظر پایداری و چپ شدن ماشین چه وضعیتی داره؟؟
3. صندلیا که میگن خشکه ؟؟ راسته؟
4. عملکرد ایربگها چطوره؟ کسی تا حالا خدای نکرده با این ماشین تصادف شدید کرده؟ ایربگها باز شدن؟
5. موتوری که رو ماشینه مشکل نداره؟
6. ترمزهای عقب چی؟؟؟ قرار بود مدل ریو بندازن. اینکارو کردن؟
7. ECU چطوره؟ با کیفیت هست؟
8. گیربکس و دیفرانسیل ماشین مشکلی نداره؟
9. سیستم برقی و الکترونیکی؟

خلاصه در کل ماشینه خوبی ارزیابی میشه یا نه؟ ممنونم.

mmf66
14-03-2012, 16:12
ماشین زیاد خوبی نیست اگه 405 tu5 یا 206 یا ال90 دست دو بگیرید از این بهتره هر چی باشه خر همون خره پالونش عوض شده

mehrdad8086
14-03-2012, 18:11
دوستان من میتونم چند تا سوال بپرسم راجع به این ماشین؟؟؟ خواهشا فقط بدون تعصب و با انصاف جواب بدید.

4. عملکرد ایربگها چطوره؟ کسی تا حالا خدای نکرده با این ماشین تصادف شدید کرده؟ ایربگها باز شدن؟

من تجربه کوتاهی داشتم و عنوان می کنم که:
1-صدای موتور از پراید کمتره .در حد 206 (1400)در صورتیکه دور موتور از 3500 بالاتر نره.از اون به بالا کمی صداش زیاد میشه .خصوصا تو شتاب گیری.(شتاب خوبی داره)
2-نمی دونم ولی کمک های نرمی داره و سواری خشکی نداره.
3-خیر.تا با چی مقایسه کنی
5-مشکل؟
6-ریو نمی دونم ولی تو آسفالت خشک قابل قبول بود ولی زمین خیس رو نمی دونم.
7-نمی دونم......:18:
8-دنده های سبکی داره .با دور پایین سرعت بیشتری نسبت به خانواده پژو طی می کنه.کمی زوزه می کشه.
9-مورد خاصی ندیدم.روشناییش به 206 نمی رسه.
در کل یه چیزی بین ریو و پراید!!!!

kia749
14-03-2012, 19:47
مبارک باشه. من فکر می کنم بخاطر جلو پنجره کوچیکش که مشکی هم هست تو رنگهای روشن زیاد تو چش میاد. رنگ تیره بگیر. آبیش خیلی قشنگه و مشکیش.

ممنون دوست عزیز:10:
میشه جلو پنجره و اون زه های درب هاش رو رنگ سفید کرد. مثل 206 و پراید 111. اینقدر قشنگ میشه! نه؟:31:

dash_mehdi
14-03-2012, 20:30

من تجربه کامل رانندگی با این خودرو را داشتم

1. صدای موتور انصافا زیاد وارد اتاق میشه
2.خوبه بد نیست
3.بد ترین صندلی هایی که من تا حالا تو عمرم دیدم . کافیه یه سفر بالای 50 کیلیومتر داشته باشید تا متوجه منظور من بشید
4.طبیعتا تستی انجام ندادم و تصادف هم نداشتم.
5.هیچ مشکلی نداره فقط صدای موتور بیش از حد زیاده
6.ترمز ها کلا خوب نیست و خیلی میخه و در واقع غیره استانداره و با یه نیش ترمز سرنشینان به جلو پرتاب میشن.
7.تست نکردم اما تو مدتی که دستم بود با اختلال در سیستم الکترونیکی ماشین روبرو نشدم.
8.گیربکس تعریفی نیست . دنده هم که شکل بسیار نامناسبی داره و بیش از حد بلنده (مانند اتوبوس)
9.خوبه

kia749
16-03-2012, 16:46
سلام
دوستان قیمت ها تفاوت کرده!!!
دیشب تو سایت سایپا تیبا sx رو 12600000 اعلام کردند!!
به نظرتون نزدیک عید میشه اینطوریه یا نه؟
اینم لینکش:
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mdmehry
23-03-2012, 17:32
این هم چند تا عکس از تیبای مشکی متالیک که فکر میکنم در اینترنت خیلی کمیاب باشه:

مرسی، چند تا عکس از موتورش هم بندازی خیلی عالی میشه.

Highbury
23-03-2012, 21:14
من نه ماشین دارم و نه حرفه ای هستم.
تا چند وقت پیش تیبا جز گزینه های خریدم بود اما وقتی با این ماشین ازتهران به قم مسافرت کردم پشیمون شدم.
صدای موتور بسیار زیاده و حتی برای من که مسافر عادی بودم و اهمیتی نمیدادم کاملا برجسته بود
اگه به جای قم میرفتم اصفهان حتما باید دو روز استراحت میکردم چون نمیدونم اصلا راحت نبودم. صندلیهاش کیفیت خوب ندارند.
این دو تا ایرادهای بزرگی بودن که تیبا رو از سبد خرید من بیرون کردن

Jang Bogo
23-03-2012, 23:00
سلام
اینم لینکش:
مملکت قانون نداره. انتظار دیگه ای شب عید نمیشه داشت.

Jang Bogo
24-03-2012, 21:11
سلام
اینم لینکش:
حالا جالبیه قضیه اینه که دیگه اسم پراید رو برداشتن از ماشینهاشون ، به جاش اسم سایپا رو گذاشتن.

ghfg
01-04-2012, 00:08
من احساس میکنم تو طراحی این محصول یه نیم نگاهی به نیسان تیدا هم داشتن.اگه عکسا شو ببینین فکر میکنم با من موافق بشین.
و در کل من ماشین ایرانی رو قبول ندارم.حاضرم چری و ام وی ام و لیفان سوار شم ولی محصولای ایران خودرو و سایپا رو نه

hasanmotori
03-04-2012, 14:01
سلام
سایپا فروش فوری داره ؟
قیمتش چنده ؟

VAHIDMETALL
03-04-2012, 14:28
سلام
سایپا فروش فوری داره ؟
قیمتش چنده ؟

بله داره
۱۲۶۰۰۰۰۰ غیر متالیک
۱۲۸۰۰۰۰۰ متالیک

VAHIDMETALL
03-04-2012, 14:40

با سلام
۱)توی سری های اولش این مشکل زیار بود اما با نمد کوبی سری های جدید این مشکل تا ۵۰ درصر حل شد
۲)عالی
۳)من که ۱۲ ساعت عید امسال یه بند رانندگی کردم با هاش اونم با ظرفیت کامل(۵ نفر) و قد ۱۹۰ سانتی خودم.
مشکلی حس نکردم.
۴)بله من توی نمایندگی دیدم ،هر ۲ ایر بگ عمل کرده بود.
۵)سری جدید ها ابدآ
۶)ترمز های عقب کاسه ای هستند.
۷)نرم افزار ECU تیبا ها ظاهرآ با ۱۳۲ ها جابه جا شده (چیزی که مهندس نمایندگی گفت) ، باعث شده آمپر بنزینش یه خودره گیج بزنه!!!!
۸)گیر بکس پراید تقویت شده هست.
۹)ایرادی نداره

m_jasour
04-04-2012, 21:45
تیبا

ronin_2607
05-04-2012, 22:31
با سلام
۱)توی سری های اولش این مشکل زیار بود اما با نمد کوبی سری های جدید این مشکل تا ۵۰ درصر حل شد
۲)عالی
۳)من که ۱۲ ساعت عید امسال یه بند رانندگی کردم با هاش اونم با ظرفیت کامل(۵ نفر) و قد ۱۹۰ سانتی خودم.
مشکلی حس نکردم.
۴)بله من توی نمایندگی دیدم ،هر ۲ ایر بگ عمل کرده بود.
۵)سری جدید ها ابدآ
۶)ترمز های عقب کاسه ای هستند.
۷)نرم افزار ECU تیبا ها ظاهرآ با ۱۳۲ ها جابه جا شده (چیزی که مهندس نمایندگی گفت) ، باعث شده آمپر بنزینش یه خودره گیج بزنه!!!!
۸)گیر بکس پراید تقویت شده هست.
۹)ایرادی نداره

دوست عزیز ممنون از پاسخ کامل و خوبتون. فقط سوالی که دارم اینه که منظورتون از سری جدید چیه؟؟ مثلا ماشینه شما تاریخ تولیدش کی بوده؟ آخه از دوستان کسایی که تحویل گرفتن میگن سایپا داره تولیدهای قبلیو بهشون میفروشه حتی مال 8 9 ماه پیش. که خوب طبیعتا خالی از ایراد نیست. البته به نظر من تیبا یه ماشین تو مایه های سمنده. تا یکی دو سال تو خیابونا و جاده ها دست مردم نباشه و مردم انواع اقسام بلاهارو سرش نیارن ماشین جا نمی افته.

masooumi
08-04-2012, 11:26
دوست عزیز ممنون از پاسخ کامل و خوبتون. فقط سوالی که دارم اینه که منظورتون از سری جدید چیه؟؟ مثلا ماشینه شما تاریخ تولیدش کی بوده؟ آخه از دوستان کسایی که تحویل گرفتن میگن سایپا داره تولیدهای قبلیو بهشون میفروشه حتی مال 8 9 ماه پیش. که خوب طبیعتا خالی از ایراد نیست. البته به نظر من تیبا یه ماشین تو مایه های سمنده. تا یکی دو سال تو خیابونا و جاده ها دست مردم نباشه و مردم انواع اقسام بلاهارو سرش نیارن ماشین جا نمی افته.

بعضی از نمایندگی ها هنوز تولیدات 8 9 ماه پیش رو وجود دارن ولی اکثر خودروهای تحویلی جدید هستند.

ronin_2607
08-04-2012, 21:40
بعضی از نمایندگی ها هنوز تولیدات 8 9 ماه پیش رو وجود دارن ولی اکثر خودروهای تحویلی جدید هستند.

خب از کجا بدونی که از کدوم نمایندگی ثبت نام کنی که جدید بهت بدن؟؟ همون اول که نمیان به ماست خودشون بگن ترش.:23:

dash_mehdi
08-04-2012, 22:39
خب از کجا بدونی که از کدوم نمایندگی ثبت نام کنی که جدید بهت بدن؟؟ همون اول که نمیان به ماست خودشون بگن ترش.:23:
بابا یک کلام این ماشینو نگیرید
به خدا من داشتم ماشین فاجعه ای هست
صد رحمت به پراید
خوب مگه سمند با یک سال کارکرد چشه که برید اینو بخرید

ronin_2607
09-04-2012, 09:22
بابا یک کلام این ماشینو نگیرید
به خدا من داشتم ماشین فاجعه ای هست
صد رحمت به پراید
خوب مگه سمند با یک سال کارکرد چشه که برید اینو بخرید

دوست عزیز شما جایی سراغ داری که سمند یک سال کارکرده با وام و اقساط بده؟ اگه دارید. خدا خیرتون بده بگید که معطل نکنیم. کل بدبختی و حرص و جوش ما سر تیبا یا پراید نیست. سر اینه که پولمون کمه و جز فروش اعتباری سایپا ماشین دیگه ای نمیتونیم بخریم. شما با 4 تومن ماشین تمیز سراغ داری در حد 1 سال کار کرد؟؟؟؟!!! مطمئنا نداری. وگرنه کی خوشش میاد سمند و 405 و 206 ول کنه بیاد پراید بخره.

آنچه شیران را کند روبه مزاج، احتیاج است احتیاج است احتیاج.

تو این وسط چون تیبا هم ماشین متفاوتیه هم موتور و فرمون هیدورلیک و کیسه هوا داره یه مقداری آدمو به فکر وادار میکنه. حداقلش اینه که وقتی داری با شیشه پایین با سرع کم سر چهار راهی جایی رانندگی میکنی کلی مسافر بهت مسیر نمیگن یا نمیگن دربست بپرن تو ماشین !!! :33:

VAHIDMETALL
15-04-2012, 19:20
فعلآ خیال بعضی دوستان کارشناس راحت باشه. چون هیچ نمایندگی تیبا تحویل فوری نداره!!!!

osmaan
22-04-2012, 15:57
هیچی!!!!
فقط وقتی بعد از 2 سال با سمند یه سر بالایی ساده رو مجبور شدین با دنده 1 !!!!! برین بالا و موقع فروش با افت قیمت وحشتناک روبرو شدین. به معنی فاجعه پی می برید.
میخوای بگی این افت قیمت نداره؟
اگر به افت قیمت هست که کلا نباید چیزی خرید و سال بعدش فروختش دوست عزیز

saied2000
26-04-2012, 10:23
اگر كسي شيشه عقب تيبا برقي گرده عكسش بذار ديگران ببينن

VAHIDMETALL
28-04-2012, 14:00
میخوای بگی این افت قیمت نداره؟
اگر به افت قیمت هست که کلا نباید چیزی خرید و سال بعدش فروختش دوست عزیز

هر وسیله ساخت بشر افت قیمت داره اما باید دید این افت به نسبت سایر وسیله های مشابه چقدر هست . دوست عزیز تر از جان.
آدم عاقل وسیله ای رو نمی خره که با یک بار استارت زدن ۷۰۰۰۰۰ تومن افت قیمت کنه.:11:

pishooo2
28-04-2012, 14:33
هر وسیله ساخت بشر افت قیمت داره اما باید دید این افت به نسبت سایر وسیله های مشابه چقدر هست . دوست عزیز تر از جان.
آدم عاقل وسیله ای رو نمی خره که با یک بار استارت زدن ۷۰۰۰۰۰ تومن افت قیمت کنه.:11:
در ادامه ی عرایض شما باید اظافه کنم که ادمی هم که عقل داره وسیله ای رو نمیخره که اصلا افت قیمتش به کنار رودستش باد کنه کسی ازش نخره اصلا:31:
سمندو بالاخره میشه فروخت اما تیبا مشتری اول و اخرش خودتی:13:

saied2000
05-05-2012, 21:45
سلام من ثبت نام كردم قرار تير ماه 91 تحويل بگيرم ، در كل درست خوب نيست ولي از پرايد كه بهتر ه
--قسطي هم كه دارن مي دن چرا نگيرم

masooumi
06-05-2012, 20:07
سلام من ثبت نام كردم قرار تير ماه 91 تحويل بگيرم ، در كل درست خوب نيست ولي از پرايد كه بهتر ه
--قسطي هم كه دارن مي دن چرا نگيرم

انشاالله ! دوستانی که قرار بوده اسفند سال پیش تحویل بگیرن هنوز چشمشون به جمال این خودرو روشن نشده.

saied2000
06-05-2012, 21:57
انشاالله ! دوستانی که قرار بوده اسفند سال پیش تحویل بگیرن هنوز چشمشون به جمال این خودرو روشن نشده.

من قرار تيرماه 91 تحويل بگيرم

mdmehry
07-05-2012, 07:06
سلام
چند تا سوال دارم
1- مصرف داخل شهر این ماشین چنده؟ (کمتر از پراید با مصرف داخل شهر بین 8تا9 هست؟)
2- مصرف جاده ایش چنده؟
3- حداکثر سرعتی که می شه با ماشین رو تو شرایط معمولی رفت چنده؟ (مثلن با پراید میشه تا 140 تا هم رفت)
4- سر و صدای داخل کابین چه از لحاظ صدای موتور و چه از لحاظ سیستم تعلیق نسبت به پراید چه وضعیتی داره؟
5- تو سر بالایی ها و مواقعی که کولرش روشنه کم میاره یا نه؟ (منظورم اینه که مثل پراید که نیست که وقتی تو همچین موقعیتهایی قرار می گیره کاملن کم میاره )

m_jasour
07-05-2012, 09:53
سلام
چند تا سوال دارم

1- مصرف داخل شهر این ماشین چنده؟ (کمتر از پراید با مصرف داخل شهر بین 8تا9 هست؟)
یکی هستن (یعنی بین 8 تا 9)

2- مصرف جاده ایش چنده؟
بین 5.5 تا 6.5 بسته به سرعت و نحوه رانندگی و کولر گرفتن

3- حداکثر سرعتی که می شه با ماشین رو تو شرایط معمولی رفت چنده؟ (مثلن با پراید میشه تا 140 تا هم رفت)
این لینک رو ببین که تا 210 رو پر میکنه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] get%2F58fWgDR8%2FDSCF4734.html)
این هم صفر تا 160 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] get%2F_XWdBHWb%2FDSCF4737.html)

4- سر و صدای داخل کابین چه از لحاظ صدای موتور و چه از لحاظ سیستم تعلیق نسبت به پراید چه وضعیتی داره؟
خیلی بهتره. اما باز هم زیاده.

5- تو سر بالایی ها و مواقعی که کولرش روشنه کم میاره یا نه؟ (منظورم اینه که مثل پراید که نیست که وقتی تو همچین موقعیتهایی قرار می گیره کاملن کم میاره )

نه، کم نمیاره. با خیال راحت میتونی کولر بگیری و به رانندگی ادامه بدی

mdmehry
10-05-2012, 09:55
این مطلب رو از روزنامه هفت صبح اینجا کپی کردم که در مورد زشت ترین خودروهای ایران بود:
(طرفداران تیبا ما رو ببخشید)

تیبا؛ چند دقیقه سکوت (۱)

اگر سواد بصری داشته باشید از نزدیکی این خودرو هم رد نخواهید شد. محصولی که بیش از ۴۵ درصد مراحل ساختش کار خودمان بوده ولی گفته اند طراحی بدنه اش با مشاوره طراحان ایتالیایی صورت گرفته! وقتی این محصول جدید سایپا را در خیابان ها ببینیم، اگر با خودمان روراست باشیم عکس العمل اکثرمان به محض دیدنش به جای تحسین، پوزخند خواهد بود. مثل اینکه طراحان ایتالیایی بیشتر مشغول فعالیت های جانبی و مافیابازی شان بوده اند تا کار روی زیبایی تیبا، در مورد طراحی ظاهری اش تنها می توان گفت: جشنواره خطوط! خطوطی اغراق شده که در هماهنگی کامل با بدنه نیستند. چراغ های برگی شکل جلو، جلو پنجره کوچک به همراه کپی خش داری از چراغ های عقب مزدا ۳۲۳ تمامی داشته های این خودرو است. فراموش نکنیم که خطوط بدنه هم جزیی از شخصیت تیبا است. به خصوص آنجا که دو خط هم شکل روی گلگیر جلو و عقب توازن طراحی را کاملا به هم زده است. به طور کلی تیبا در یک نگاه، خوب به نظر می رسد ولی گول نخورید؛ اگر به جزئیاتش دقت کنید پشیمان خواهید شد.

لینک اصلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] articles%2Fview%2Fscience_education%2Fknowing%2Fc3 _1335384510p1.php%2F%25D8%25B2%25D8%25B4%25D8%25AA-%25D8%25AA%25D8%25B1%25DB%258C%25D9%2586-%25D8%25AE%25D9%2588%25D8%25AF%25D8%25B1%25D9%2588-%25D9%2587%25D8%25A7%25DB%258C-%25D8%25A7%25DB%258C%25D8%25B1%25D8%25A7%25D9%2586-%25D8%25B1%25D8%25A7-%25D8%25A8%25D8%25B4%25D9%2586%25D8%25A7%25D8%25B3 %25DB%258C%25D8%25AF)

mehdi_pro2
10-05-2012, 10:46

من قرار تيرماه 91 تحويل بگيرم

اسم این پرایده چیه؟

hasanmotori
10-05-2012, 10:55
اسم این پرایده چیه؟

پراید تیبا هست دیگه!!

mehdi_pro2
10-05-2012, 11:04
پراید تیبا هست دیگه!!

چی؟ :18:

کسی می تونه چند تا عکس از این ماشین بزاره؟

hasanmotori
10-05-2012, 11:12
چی؟ :18:

کسی می تونه چند تا عکس از این ماشین بزاره؟

اینجا الان تاپیک تیبا هست دیگه انتظار داری چه ماشینی باشه؟!
اینم عکسش :

mehdi_pro2
10-05-2012, 13:15
اینجا الان تاپیک تیبا هست دیگه انتظار داری چه ماشینی باشه؟!
اینم عکسش :

من فکر کردم فیس لیفت جدید اومده!

ess_1362
10-05-2012, 19:16
حالا که به طرح این خودرو عمیقا فکر می کنم کاملا متوجه میشم که ایرادی که باعث طراحی نا مانوس خودرو شده قسمت عقب خودرو است
به نظر من اگر از این خودرو نمونه های هاچبک بسازند نه تنها غیر منطقی نخواهد بود بلکه به جرعت میشه گفت جزء طرح های بروز از هاچ بک های ارزون قیمت حساب خواهد شد

Lesordiavek
10-05-2012, 19:52
حالا که به طرح این خودرو عمیقا فکر می کنم کاملا متوجه میشم که ایرادی که باعث طراحی نا مانوس خودرو شده قسمت عقب خودرو است
به نظر من اگر از این خودرو نمونه های هاچبک بسازند نه تنها غیر منطقی نخواهد بود بلکه به جرعت میشه گفت جزء طرح های بروز از هاچ بک های ارزون قیمت حساب خواهد شد

البته باید یه فکری هم به حال جلوپنجرش بکنن. به غیر از اون خود قسمت جلوی ماشین هم خیلی ایراد داره. مثل یه مقطع استوانه ای میمونه. از عکسا معلوم نیست. باید تو خیابون بهش دقت کنید تا متوجه منظورم بشید.

گفته شده سایپا داره روی دو تا از وحشتناک ترین مشکلات این موجود کار میکنه. یکی گیربکسشه و اون یکی هم قیافش. البته نمونه ی هاچبکش رو هم میخوان بزنن.

saied2000
15-05-2012, 21:31
سلام بچه اين مي گن، تيبا هاي تحويلي91 رو بدون ظبط مي دن درسته
اينم چند تا عكس از تيبا

بچه هر كسي از تيبا يا ماشين خودش عكس داره بذار اينجا ببينم

mohamad skystar
15-05-2012, 22:14

از این کارا زیاد میکنن تو خودروسازی کشور.
بله برخی از خودروها رادیو پخش داره و برخی نداره که پولش رو میدن به صاحب ماشین.

masooumi
17-05-2012, 12:01

اگر بدون ضبط بدن که خیلی بهتره ! بابت اون ضبط بی کیفیت مبلغ حدود 80 هزار تومان به مالک پول می دن که می تونه با کمی پول گزاشتن روی 780 تومان ضبط خیلی خوبی تهیه کنه

saied2000
03-06-2012, 10:44
سلام بچه ها مي گن تيبا گرون شده.13700 درسته

masooumi
03-06-2012, 12:01
سلام بچه ها مي گن تيبا گرون شده.13700 درسته

زمزمه های گران شدن به گوش میرسه ولی هنوز گرون نشده .در حال حاضر با رنگ سفید 12858000 و با رنگ متالیک 13078000 ثبت نام می کنند.

saied2000
05-06-2012, 11:48

mdmehry
08-06-2012, 11:52
یه سوال داشتم
البته جواب دادن به این سوال احتیاج به تجربه بالایی در رانندگی با ماشینای مختلف داره
از لحاظ حس رانندگی تیبا بیشتر شبیه چه ماشینیه؟ منظورم اینه که رانندگی با تیبا حس چه ماشینی رو داره پراید، ریو، 206 .... یا هیچکدوم، تجربه‌ش مختص خودشه؟

saied2000
09-06-2012, 12:05
سلام بچه من تحولي هستم مي دوني كي دعوت نام مي دن با توجه حجم تولد بالا رفته الانم 20خرداد91 هستش

سلام بچه ها براي من تحويل تيرماه 91هستم مي دونيد كي دعوت نام مي دن با توجه حجم تولد بالا رفته الانم 20خرداد91 هستش

سلام اقاي بندري خوبيد ديگه نيستيد مي خواستم نظرتون درباره تيباهاي سال91 بپرسم از نرظر كيفيت برطرف كردن قطعات منتظر جوابتونم

سلام اقاي بندري خوبيد ديگه نيستيد مي خواستم نظرتون درباره تيباهاي سال91 بپرسم از نرظر كيفيت برطرف كردن قطعات منتظر جوابتونم

Highbury
12-06-2012, 15:33
1- مصرف تیبا چقدره؟
2- سری جدید هم صدا داخل موتور میاد؟ نسبت به پراید و 405 مقایسه کنید
3- لذت رانندگی و نرمی؟
4- کولر؟ در مقایسه با پراید و 405
5- قیمت قطعات و خدمات؟ در مقایسه با پراید و 405
6- ردیف عقب پشت سری نداره؟!! خیلی بده که. کاریش نمیشه کرد؟
7- کیفیت مونتاژش چطوره الان؟
8- ردیف عقبش نسبت به ریو و 206 چطوره- جاداری منظورمه؟

saied2000
25-06-2012, 09:15
چقدر اينجا بي سرو صداس براي من چند روز پيش كيمل وج كردم شدم اماده تخصص كسي مي دونه چند روز ديگه خودرو مي دن

masooumi
26-06-2012, 21:13
چقدر اينجا بي سرو صداس براي من چند روز پيش كيمل وج كردم شدم اماده تخصص كسي مي دونه چند روز ديگه خودرو مي دن

شرایط ثبت نام و رنگ انتخابی رو به صورت دقیق بفرمایید تا عرض کنیم کی تحویل میدن

saied2000
26-06-2012, 22:33
شرایط ثبت نام و رنگ انتخابی رو به صورت دقیق بفرمایید تا عرض کنیم کی تحویل میدن

رنگ نقره اي . ثبت نام ارديبهشت تكميل وج 4 تير ماه 6 تومان دادم بعد 2344 تكميل وج كرد با 3 تا چك

mdmehry
12-07-2012, 13:56
تو سایت سایپا چند تا تیپ از تیبا گذاشته که EX از همش مجهزتر هست. EX اصلا تو بازار هست و اگه هست قیمتش چنده؟

masooumi
12-07-2012, 21:41
تو سایت سایپا چند تا تیپ از تیبا گذاشته که EX از همش مجهزتر هست. EX اصلا تو بازار هست و اگه هست قیمتش چنده؟

سلام

خیر هنوز تیب ex تولید نشده و آخرین تیب تولیدی و در واقع تنها تیبی که الان داره تولید می شود تیب SX هست.

مبایل
18-07-2012, 18:12
دوستان راست میگن تیبا تولیدی آبان 91 به بعد سری جدید حساب میشن و دو سنسور اکسیژن و سیستم کن و کلا یورو 4 به حساب میان؟

مبایل
18-07-2012, 19:16
برای آن دسته از دوستانی که علاقه مند به مباحث خودرو تیبا هستند مقاله ذیل مفید میباشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آشنايي با سيستم‌هاي ارتباط مالتي پلكس در خودرو و معرفي گذرگاه CAN

نويسنده : كورس معبر- جواد نوري- حامد تقي‌پور

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8540929.jpg&X=250&Y=187

امروزه، استفاده از لوازم برقي و الكترونيكي در خودرو، روز به روز در حال افزايش بوده و اين قطعات به تدريج جايگاه ويژه‌اي در ميان قطعات خودرو مي‌يابند. ارتباط اين‌گونه قطعات در يك خودروي مدرن، حجم دسته سيم‌ها را به شدت افزايش داده و نصب آنها را پيچيده مي‌كند. اين مسئله باعث شد تا شركت‌هاي خودروساز براي تسهيل در ارتباط قطعات برقي، از روش‌هاي جديدتري استفاده كنند. اين روش‌ها براساس اصول شبكه‌ها، طراحي شده و در نهايت باعث ايجاد و توسعه روش‌هاي استاندارد ارتباطات در خودرو همانند VAN، ABUS، CAN و غيره شد. در اين ميان، تكنيك CAN ا1به دليل سرعت زياد، قابليت اطمينان بالا، انعطاف‌پذيري بيشتر و سهولت استفاده، از روش‌هاي ديگر پيشي گرفته است. پروتكل ارتباطي CAN، براي اولين بار توسط شركت بوش در 1984 طراحي و قطعات الكترونيكي مورد نياز آن به بازار عرضه شد. اين پروتكل، در يكي از مدل‌هاي سواري بنز به منظور كنترل عملكرد موتور مورد استفاده قرار گرفت. اين روش در 1994 توسط سازمان استاندارد جهاني تحت استاندارد 11898 ISO مورد پذيرش قرار گرفت. اين سيستم، به تدريج جايگاه خود را در كنترل قسمت‌هاي مختلف خودرو پيدا كرده و توسط خودروسازان اروپايي و سپس امريكايي مورد استفاده قرار گرفت. مثلاً، شركت ولوو با بهره‌گيري از اين تكنيك در مدل خودروي سواري S80 خود توانست به ميزان يك كيلومتر از طول دسته سيم اين خودرو بكاهد. در شبكه CAN، قطعات از طريق گره‌ها به گذرگاه‌هاي اصلي وصل مي‌شوند و پيام توسط واحدهاي كنترلي در خطوط اصلي جاري شده و گيرنده‌ها از طريق اتصال گره‌ها پيام مرتبط را دريافت مي‌كنند و متعاقب آن، عمليات مورد نظر انجام مي‌شود.

اصول تبادل اطلاعات در شبكه‌هاي CAN
در شبكه‌هاي CAN، براي ارسال داده‌ها به يك گره، آدرس‌دهي مشخصي صورت نمي‌گيرد بلكه محتواي پيام ارسالي (مثلاً دماي موتور و يا فرمان روشن شدن چراغ راهنما) به همراه اولويت آن، توسط شناسه‌اي اختصاصي در شبكه مشخص مي‌شود. اين موضوع هنگامي اهميت دارد كه دستگاه‌هاي مختلف نياز به دسترسي همزمان به خطوط شبكه داشته باشند. براي ارسال پيام، داده‌ها به همراه شناسه از طريق مبدل‌هاي CAN براي ارسال آماده شده و به محض آزاد شدن خطوط، ارسال به تمام گره‌ها انجام مي‌شود. دستگاه‌ها (كه اكنون در وضعيت گيرنده قرار دارند) پيام را بررسي كرده و در صورتي كه به آنها مربوط باشد، آن را مي‌پذيرند. در اين‌گونه شبكه‌ها، افزودن گره‌هاي جديد (قطعات جديد) به سادگي امكان‌پذير بوده و نياز به تغيير سخت‌افزاري چنداني ندارد. شكل 3 برقراري ارتباط مطابق با استاندارد 11898 ISO را نشان مي‌دهد كه تراشه‌هاي مربوط به آن، توسط شركت‌هاي مختلف به بازار عرضه شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1167873.jpg&X=502&Y=163

شكل 1: برقراري ارتباط از طريق شبكه

روش برقراري ارتباط بين قطعات برقي در سيستم CAN
برقراري ارتباط به شكل CAN به دو فرم كلي انجام مي‌شود. در يكي از اين دو حالت، از مدارها و تراشه‌هاي مخصوص اين‌گونه ارتباط كه به صورت مجزا2 ساخته شده‌اند، استفاده مي‌شود (شكل 4) و ارتباط از طريق اتصال اين قطعات به ميكروكنترلر و برنامه‌نويسي تراشه‌ها صورت مي‌پذيرد. روش دوم، استفاده از ميكروكنترلرهايي است كه قابليت‌هاي فوق، درون آنها تعبيه شده است (شكل 5). هر كدام از اين روش‌ها مزايايي دارند. مثلاً در روش اول، در صورت تغيير نوع CPU به تعويض مدارات جانبي نيازي نيست در حالي كه در روش دوم، فضاي مورد نياز كمتر بوده و قيمت مجموعه ارزان‌تر است. همچنين، به دليل اينكه خواندن و نوشتن اطلاعات از طريق خطوط داخلي انجام مي‌شود، اين روش براي كاربردهاي با سرعت زياد مناسب است.

ساختار پيام در شبكه CAN
شكل 6، فرم كلي پيام در شبكه‌هاي CAN را نمايش مي‌دهد. همان‌طور كه ديده مي‌شود، شروع پيام با بيت SOFا3 است. به دنبال ارسال اين بيت، پيام مورد نظر فرستاده خواهد شد. در اين پيام، ابتدا بيت‌هاي Arbitration ارسال مي‌شوند. اين بيت‌ها شامل بخش شناسه ID و بيت RTRا4 هستند. در صورتي كه بيت RTR صفر منطقي باشد، معرف فريم داده‌ها و در صورتي كه منطقي باشد، معرف درخواست فريم داده است. طول شناسه در CAN استاندارد، 11 بيت بوده و در CAN توسعه يافته، به 29 بين مي‌رسد (شكل7). پس از آن، بيت‌هاي كنترلي وجود دارند كه شامل بيت IDEا5 (در صورت استفاده از CAN توسعه يافته)، يك بيت ذخيره و 4 بيت ديگر است كه معرف تعداد بايت‌هاي داده آماده براي ارسال مي‌باشد. طولداده‌ها مي‌تواند از صفر تا 8 بايت باشد و توسط DLC3-DLC0 مشخص مي‌شود. بيت‌هاي CRCا6 براي تشخيص خطا بوده و پس از ارسال اطلاعات، آورده مي‌شوند. دو بيت بعدي، با عنوان ACKا7 براي تشخيص خطا و كنترل صحت پيام ارسالي هستند. هفت بيت بعدي EOF بوده و پايان ارسال پيام را مشخص مي‌كنند.
شبكه CAN يكي از معتبرترين روش‌هاي تبادل اطلاعات بوده و يكي از مزاياي آن، تشخيص و تصحيح خطا و قابليت اطمينان بالاست. مثلاً، در شبكه‌هاي CAN براي كنترل خطا در تبادل اطلاعات، پنج روش وجود دارد كه عبارتند از:
1. Bit Monitoring
2. Bit Stuffing
3. Frame Check
4. ACK Check
5. CRC Check
با استفاده از روش‌هاي فوق، ميزان خطاي تشخيص داده نشده در ارسال8 به كمتر از نرخ ارسال خطا×11-10×7/4 كاهش مي‌يابد و خطاي احتمالي ايجاد شده در پيام، شناسايي شده و تصحيحات لازم صورت مي‌گيرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9853256.jpg&X=497&Y=211

شكل 2: تبادل اطلاعات در شبكه‌هاي CAN

نتيجه‌گيري
با توجه به مزايايي همچون ارزاني، سهولت استفاده، سرعت بالا، قابليت اطمينان و كار در شرايط مختلف و Real Time بودن، روند عمومي در طراحي سيستم‌هاي برقي خودروهاي جديد به سمت استفاده از اين گونه سيستم‌هاست. امروزه، اين شبكه‌ها علاوه‌بر صنعت خودرو، در صنايع كنترلي نيز از اهميت ويژه‌اي برخوردار بوده و كاربردهاي فراواني در اتوماسيون دارند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1450520.jpg&X=331&Y=327

شكل 3: برقراري ارتباط CAN مطابق استاندارد ISO11898

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5352560.jpg&X=424&Y=167

شكل 4: كنترلر CAN از نوع STAND- ALONE

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1357257.jpg&X=482&Y=123

شكل 5: كنترلر CAN از نوع يكپارچه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0712830.jpg&X=473&Y=81

شكل 6: ساختار پيام در شبكه CAN استاندارد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5071513.jpg&X=538&Y=72

شكل 7: ساختار پيام در شبكه CAN توسعه يافته

پانوشت‌ها:
1. Controller Area Network
2. Stand Alone
3. Start of Frame
4. Remote Transmission Request
5. Identifier Extension
6. Cyclic Redundancy Check
7. Acknowledgement
8. Undetected Transmit Error

منابع:

mmf66
18-07-2012, 19:40
یورو هر چی بالاتر بره بدتره از لحاظ بازدهی موتور و بهتره از لحظ زیست محیطی دوستان اگه اشتباه گفتم اصلاح کنید

hossein.az
18-07-2012, 21:07
این مساله شاید برای خودرو های داخلی صادق باشه ولی اینطور نیست ,خیلی از خودروها در عین داشتن یورو4و5 دارای بازدهی بسیار بالایی هم هستند.

amir@sh
19-07-2012, 23:06
نه دوست عزیز لزوما اینطور نیست استاندارد یورو هر چی بالاتر باشه یعنی بازدهی موتور نسبت به استهلاک و مصرف سوختش بهتره و مسائل محیط زیستی فقط یکی از جنبه های استاندارد یورو هست و کیقیت ساخت میزان آلودگی و راندمان موتور مهمترین مساله در اعطای یورو هست

mmf66
21-07-2012, 15:45
نه دوست عزیز لزوما اینطور نیست استاندارد یورو هر چی بالاتر باشه یعنی بازدهی موتور نسبت به استهلاک و مصرف سوختش بهتره و مسائل محیط زیستی فقط یکی از جنبه های استاندارد یورو هست و کیقیت ساخت میزان آلودگی و راندمان موتور مهمترین مساله در اعطای یورو هست

حرف شما درست
ولی الان مثلا موتور tu5 با ecu 7.4.4 استاندارد یورو 3 رو داره و 180 گرم co2 / km الودگی داره و همین موتور با ecu 7.4.5 یورو 4 و 150 گرم co2/km الودگی داره و مصرف سوختشونم یکیه تقریبا ولی اون اولی گاز خور و پرفورمنس بهتری داره
الان ال90 استاندارد یورو 2 رو داره و 210 گرم co2/km الودگی داره و جزو الوده ترین خوروهاست ولی قراره در ماههای اینده یورو4 بدن بیرون به نظر شما چه کاری روی این ماشین باید انجام بدن تا بشه یورو 4 و ایا بازدهی ان کم میشود یا نه

مبایل
22-07-2012, 17:37
برادر الان این تیبا یورو3 هست که با اضافه کردن یک سنسور اکسیژن دیگه و یک کمی تغییرات مثل سیستم کن CAN یورو 4 میشه.!
شایه است که تیباهای خروجی آبان 90 به بعد یورو 4 هستند باید از اوناییی که کارخانه کاشان کار می کنند پرسید

masooumi
22-07-2012, 18:33
برادر الان این تیبا یورو3 هست که با اضافه کردن یک سنسور اکسیژن دیگه و یک کمی تغییرات مثل سیستم کن CAN یورو 4 میشه.!
شایه است که تیباهای خروجی آبان 90 به بعد یورو 4 هستند باید از اوناییی که کارخانه کاشان کار می کنند پرسید

این مورد یورو 4 بودن تیبا های پس از آبان 90 را کارشناسان شرکت مگاموتور که تولید کننده قوای محرکه خودرو تیبا هست اعلام نموده اند.

مبایل
22-07-2012, 18:46
این مورد یورو 4 بودن تیبا های پس از آبان 90 را کارشناسان شرکت مگاموتور که تولید کننده قوای محرکه خودرو تیبا هست اعلام نموده اند.

میشه لینکشو بگذاری ببینیم دمبال یک منبع رسمی هستم که اینو تایید کنه

masooumi
22-07-2012, 19:24
میشه لینکشو بگذاری ببینیم دمبال یک منبع رسمی هستم که اینو تایید کنه

عرض کنم که تیبا دارها یک سایت دیگه هست که در انجمن اون فعالیت می کنند و خیلی بحث های متنوعی در مورد تیبا در اون انجام شده و یکی از دوستان که به خاطر مشکل تیبای خودشون هاهنگ کرده بود و تشریف بورده بودن شرکت مگا موتور فرمودند که کارشناس مربوطه این مورد را گفته و مطلب را در همان انجمن ذکر کردند .(فکر می کنم به دلیل قوانین اینجا نمی تونم آدرس اون سایت و انجمن را قرار بدهم ولی اگر مایل بودید در پیام خصوصی در خدمتم)

mdmehry
23-07-2012, 09:34
یکی از دوستام که تیبای سری اول داره چند روز پیش رفته بود یه جای تفریحی، که تصمیم گرفته بود تیباش رو بشوره بعد که آب سرد توی جوب رو ریخته بود روش، شیشه مثلثی عقب سمت شاگرد یه دفعه ترکیده بود و به فنا رفته بود.:3:

masooumi
23-07-2012, 10:33
یکی از دوستام که تیبای سری اول داره چند روز پیش رفته بود یه جای تفریحی، که تصمیم گرفته بود تیباش رو بشوره بعد که آب سرد توی جوب رو ریخته بود روش، شیشه مثلثی عقب سمت شاگرد یه دفعه ترکیده بود و به فنا رفته بود.:3:

این مورد در هر ماشینی ممکنه رخ بده و مختص تیبا نیست ، به دلیل تغییر ناگهانی دما هست.(یک شب 405 ما توی گاراژ بود که صدای دزدگیرش در اومد وقتی رفتیم سراغش دیدیم کل شیشه عقب پودر شوده بود )

irinn65
24-07-2012, 13:16
این مورد در هر ماشینی ممکنه رخ بده و مختص تیبا نیست ، به دلیل تغییر ناگهانی دما هست.(یک شب 405 ما توی گاراژ بود که صدای دزدگیرش در اومد وقتی رفتیم سراغش دیدیم کل شیشه عقب پودر شوده بود )

شاید کار اقا دزده بوده:31:....

دوستان تیباهای تحویل تابستان91دیگه مشکلات سابقو ندارن یا بازم .................

masooumi
24-07-2012, 13:31
شاید کار اقا دزده بوده:31:....

دوستان تیباهای تحویل تابستان91دیگه مشکلات سابقو ندارن یا بازم .................

آخه کدوم دردی شیشه عقب رو میشکنه ؟!

تیباهای امسال بهتر شده اند از چند جهت و از چند جهت هم مشکلاتی بهشون اضافه شده است(ظاهرا) ولی در کل میشه گفت مثل قبل و البته مثل همه خودروهای دیگه ساخت ایران کاملا شانسی هستند و ممکنه یکی خیلی خوب باشه و یکی خیلی بد .

ولی نکته مهم و اساسی اینکه مشکلات در کیفیت قطعات و تجیزات عموما ظاهری مثل چراغ ها و ... هست و از نظر موتوری تا حالا خدا را شکر کسی مشکلی نداشته با این خودرو

asrit.net
24-07-2012, 16:51
امنیت تیبا و پراید تفاوت چندانی ندارند. یک خبره ای می گفت اگر خواستی امنیت ماشین را بسنجی

یکی از پارامترها فاصله بین چرخ جلو عقب است. شما تیبا با ریو را در این زمینه مقایسه کنید متوجه می شوید.

در ضمن جدیدا تبیا EX هم به صورت آزمایشی تولید شده که آپشن های خیلی زیادی دارد.

masooumi
24-07-2012, 17:35
امنیت تیبا و پراید تفاوت چندانی ندارند. یک خبره ای می گفت اگر خواستی امنیت ماشین را بسنجی

یکی از پارامترها فاصله بین چرخ جلو عقب است. شما تیبا با ریو را در این زمینه مقایسه کنید متوجه می شوید.

در این رابطه باید اساتید نظر بدهند ولی تجربه رانندگی بنده با هر دو این خودروها نشان می دهد که حداقل در هنگام رانندگی با تیبا با سرعت 170 کیلومتر هم اصلا احساس پرواز و عدم کنترل به آدم دست نمی دهد و خودرو کاملا پایدار هست ولی در پراید اینگونه نیست . متاسفانه تجربه رانندگی با ریو هم نداشتم تا حالا

اپشن هیا مدل EX هم موارد زیر است:

- رینگ الومینیومی
- آینه های جانبی برقی
- شیشه های عقب برقی
- تهویه مطبوع اتوماتیک (این مورد قبلا اعلام شده بود ولی ظاهرا در لیست تجهیزات مدل EX فعلی وجود ندارد)

Lesordiavek
24-07-2012, 19:01

امنیت فقط به فاصله ی چرخ جلو و عقب نیست (که در این مورد این فاصله توی تیبا از پراید بیشتره). یه فاکتور مهم دیگه قدرت بدنه هست. پراید و تیبا تقزیبا هم اندازه هستن اما وزن تیبا حدودا 200 کیلو بیشتره که بیشتر این افزایش وزن به خاطر افزایش قطر ورقه های بدنه و اضافه شدن 2 تا میله مانند به کناره هاست. من یه جا عکس های تست تصادف تیبا رو دیدم که خوب، خیلی بهتر از اون چیزی بود که تصور میکردم. اگه دوباره پیداش کردم این جا میذارم.

Highbury
04-08-2012, 21:02
مصرف سوخت تیبا چقدره و تیپ فولش چه زمانی به بازار میاد؟مشکلاتش کما فی سابق هست یا حل شده؟

masooumi
05-08-2012, 00:41
مصرف سوخت تیبا چقدره و تیپ فولش چه زمانی به بازار میاد؟مشکلاتش کما فی سابق هست یا حل شده؟

مصرف سوخت را از زبان یکی از دوستان که همین چند روز پیش سفر بودند در زیر نقل قول می کنم :

مسیر مشهد تا شاهرود که یک طرفه وتقریبا خلوت بود با دورموتور 2700 مصرف کمتر از 6 درصد کولرهم بعضی وقتها روی یک بود.
مسیرشمال که شلوغتر بود واحتیاج به تعویض دنده وسرعت کم وزیاد داشت مصرف 6.5
داخل شهر هم که با کولر وترافیک : 8 تا 9 درصد !!

تیپ فول یا همون EX تازه چند روزی هست که به صورت آزمایشی تولیدش آغاز شده و معلوم نیست کی به بازار بیاد و این در حالی هست که تغییراتش نسبت به تیپ SX فقط در رینگ آلومینیومی و شیشه بالابر برقی عقب و آینه های برقی هست که خود شما هم می تونید به ماشین اضافه کنید.

مشکلاتش نسب به سری های اول کمتر شده است و البته بیشترین مشکلاتش ناشی از کیفیت ضعیف قطعات ظاهری و تزئینی و مونتاژ بی کیفیت هست تا موارد حاد فنی

در کل اگر با ظاهر و طراحیش مشکلی ندارید و قابل قبول هست براتون ، قطعا می تونه در این رده قیمتی شما را کاملا بابت سواری راضی نماید.

meha
05-08-2012, 04:20
من یک تیبا برای مادرم گرفتم بهمن پارسال

آقا عجب چیزیه

کمک عقب که خراب بود از روز اول بعد بریدم نمایندگی گفت 4500 تا که کارکرد ماشینت بیار

بعد از مدتی دسته راهنما خراب شد که مثلا وقتی راهنمای سمت راست رو میزدیم تا فرمون میرفت سمت راست راهنما برمیگشت:| اونم میگفتند بعد از 4500 تا

هفته اول هم زیر پای خودم بود دیدم آمپر آب چسبیده بالا چراغ چک موتور هم روشن میشه خاموش کردم دیدم بنزین که پر هست زده هیچی نداره بعد از مدتی درست میشد ولی دوباره همینطور میشد

وقتی بنزین میزدم آمپر درست نشون نمیداد مثلا بعد از 80 کیلومتر که میرفتم کم کم میامد بالا و درست میشد که یک تعمیرکار در سایپا گفت وقتی بنزین میزنی کلید رو باز کن و بعد بنزین بزن که دیدم آره درست گفت

بعد از 3ماه کمک جلو هم به صدا افتاد

کلا وقتی از دنده 1 میخوام تیک بزنم یا سریع برم انگار یک قسمتی از موتور شل هست و پرت میشه به سمت عقب

=========

بالاخره بعد از 4500تا رفت نمایندگی و روغن و این سری چیزا سرویس شد و پول هم گرفتن!!!من که یکی از دوستام سمند گرفته بود مسخرش میکردم که گارانتی چراغ های کوچک جلو که سوخته رو مجانی تعویض نمیکنه واقعا گفتم ایران خودرو خوب کار میکنه
چون روغن مجانی عوض میکنه

ولی نکات مثبتی که ماشین داره

اول کولرش خوب عمل میکنه

دوم شتاب و ترمز خوبی داره

سوم نورش هم خوبه

Highbury
08-08-2012, 23:38
آفرین به شکم سایپا و البته سایر خودروسازها. خودروساز که نیستن، مونتاژ کننده ها
تیبا 14200

اگه اطرافیانم تو کار من دخالت نمیکردن 2 ماه قبل یه 405 رو با 14500 میخریدم خیالم راحت میشد. الان هم بهشون گفتم دیگه از ماشین خبری نیست تا شما باشین دخالت نکنین
یه موتور میگیرم، خانوم رو میذارم ترکم، تو سرما یذره باد خنک بهش بخوره تا قدر همون 131 رو بدونه.

Lesordiavek
09-08-2012, 10:38
آفرین به شکم سایپا و البته سایر خودروسازها. خودروساز که نیستن، مونتاژ کننده ها
تیبا 14200

اگه اطرافیانم تو کار من دخالت نمیکردن 2 ماه قبل یه 405 رو با 14500 میخریدم خیالم راحت میشد. الان هم بهشون گفتم دیگه از ماشین خبری نیست تا شما باشین دخالت نکنین
یه موتور میگیرم، خانوم رو میذارم ترکم، تو سرما یذره باد خنک بهش بخوره تا قدر همون 131 رو بدونه.

تیبا رو از کجا 14200 خریدین :18: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بدترین حالت من 13500 شنیده بودم

mehrdad8086
09-08-2012, 12:45
تیبا رو از کجا 14200 خریدین :18: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه واقعیت داره 14200 برای متالیک و تا 14000 برای سیاه وسفید!!!!!
وقتی 206 بشه 21500 مگه چی بیشتر از این داره؟
ملت رو به این میارن اینم گرون میشه......

Highbury
09-08-2012, 16:32
نخریدم اینو قیمت گرفتم
چندماه پیش میخواستم ماشین بگیرم پراید 131sx و نهایتش 405 اما انقدر تو کار ما دخالت کردن و گفتن کلاس نداره کوفت نداره فلان نداره که طول کشید. به هزار زحمت تا 15 میلیون رو رفتم که 405 یهو شد 17 و تیبا شد 14200
الان هم بهشون گفتم دیگه از ماشین خبری نیست.
توی این 2-3 ماه به زور 2 تومان هم کار نکردم که 2 تومان گرون شد

mehrdad8086
10-08-2012, 11:28
نخریدم اینو قیمت گرفتم
چندماه پیش میخواستم ماشین بگیرم پراید 131sx و نهایتش 405 اما انقدر تو کار ما دخالت کردن و گفتن کلاس نداره کوفت نداره فلان نداره که طول کشید. به هزار زحمت تا 15 میلیون رو رفتم که 405 یهو شد 17 و تیبا شد 14200
الان هم بهشون گفتم دیگه از ماشین خبری نیست.
توی این 2-3 ماه به زور 2 تومان هم کار نکردم که 2 تومان گرون شد
دوست من....بی ماشینی مشکله ..خصوصا اگه پای خانواده در میون باشه.....
بهتره پولتون رو یه تیبا ثبت نام کنین.گرون هم نخریدین.30 تا 40 روز هم بی ماشینی قشنگ همگی تنبیه می شین !که زودتر تصمیم بگیرین!!!!(شوخی)

Highbury
10-08-2012, 15:05
دوست من....بی ماشینی مشکله ..خصوصا اگه پای خانواده در میون باشه.....
بهتره پولتون رو یه تیبا ثبت نام کنین.گرون هم نخریدین.30 تا 40 روز هم بی ماشینی قشنگ همگی تنبیه می شین !که زودتر تصمیم بگیرین!!!!(شوخی)
یعنی حال کردم... کاش شبای قدر به زمستون میخورد
رفتیم بیرون از بس شلوغ بود دقیقا یک ساعت و نیم منتظر ماشین بودیم بعدش یه مسیری رو پیاده اومدیم تا یه ماشین گیرمون اومد. گفتم الان یه 131 اگه داشتم خونه خواب بودیم :31:
سایپا که ثبت نام فروش فوری نداره که ؟ من هر چی تو سایتشون گشتم نبود. با چه قیمتی و چند روزه تحویل میده؟ لینک بدی ممنون میشم

masooumi
10-08-2012, 22:52
رفتیم بیرون از بس شلوغ بود دقیقا یک ساعت و نیم منتظر ماشین بودیم بعدش یه مسیری رو پیاده اومدیم تا یه ماشین گیرمون اومد. گفتم الان یه 131 اگه داشتم خونه خواب بودیم :31:
سایپا که ثبت نام فروش فوری نداره که ؟ من هر چی تو سایتشون گشتم نبود. با چه قیمتی و چند روزه تحویل میده؟ لینک بدی ممنون میشم

فعلا چون زمزمه گران کردن قیمت کارخونه ای خودروها هست فروش فوری ها بسته شده است ، مگر اینکه بگردید در نمایندگی ها از محل امانی اگر موجود باشد بتونید خرید کنید. فکر می کنم از محل امانی بتونید سایپا 131 یا 132 گیر بیارید ولی تیبا بعید میدونم گیرتون بیاد. حالا هرچه زودتر سعی خود را بکنید و نمایندگی ها را سر بزنید که احتمال داره بزودی قیمت های افزایش داشته باشد.

mehrdad8086
11-08-2012, 08:37

تو سایت اطلاعی ندارم .ولی نمایندگی ها که داشتن !!!!!خودم تازه ثبت نام کردم....
تحویل فوریشون یعنی 1 ماهه .قطعا تیبا بیشتر از یک ماه ولی پراید رو تقریبا به موقع می دن......بجنب تا اینم نبستن

hasanoooooooo
17-08-2012, 11:41
دوستان من میخوام یک تیبا sx ثبت نام کنم . فقط چیزایی که اینجا خوندم من رو دودل کرده! این مشکل امپر بنزین هنوز هم پا برجاست ؟ یا حلش کردن
؟ بنظرتون میصرفه بگیرم؟ اخه ماشین اولم هم هست یکم حساسم .

راستی این جریان بدنه که میگن رنگش ضعیف هست و سریع رنگش میره واقعیت داره؟ ادم یه چیزایی تو این تاپیک میبینه که شاخ در میاره.

خواهشا تمام بدیهاشو بگین تا انتخاب خوبی داشته باشم!!

Highbury
17-08-2012, 14:27
دوستان من میخوام یک تیبا sx ثبت نام کنم . فقط چیزایی که اینجا خوندم من رو دودل کرده! این مشکل امپر بنزین هنوز هم پا برجاست ؟ یا حلش کردن

راستی این جریان بدنه که میگن رنگش ضعیف هست و سریع رنگش میره واقعیت داره؟ ادم یه چیزایی تو این تاپیک میبینه که شاخ در میاره.

آمپر بنزین که مشکل خاصی نیست، تا حدودی کم میشه مشکلش
در مورد رنگ. تمام خودروهای ایرانی مثل هم هستن
چون جدید هست توقعات از این ماشین زیاده.
فراموش نکن که قیمتش 13 میلیونه نه 23 میلیون :دی
یه سری ایرادهای مونتاژی داره که اونم مثل تمام ماشینای ایرانی هست. پرشیای صفر اشنامون گرفت دراش ریگلاژ نبودن. در شاگرد از داخل باز نمیشد و ...

masooumi
17-08-2012, 19:33

دوستمون zimka_14162 همه موارد را فرمودند ولی خاص مورد هایی که فرمودید عرض کنم که آمپر پنزین اصلا مورد خاصی نیست و با آپدیت ECU خودرو و یا بازگزاشتن سوییچ در زمان سوخت گیری حل می شود. در مورد رنگ هم مثل همه خودروهای دیگر تولید ایران هست و فرقی نداره و اینجوری هم نیست که دست بکشی رنگش بره (این دیگه خیلی اغراق شده )

در تولید های امسال خیلی از ایرادات رفع شده و شاید بیشترین مشکلی که به چشم میاد جنس بد تجهیزات داخلی مثل رودری ها و جلو داشبورد هست که به راحتی خش بر میداره و هیمنطور عیوب مونتاژی مثل شل بودن پیچی و ...

ولی در کل با قیمت ماشین و نسبت به قیمت سایر خودروهای فعلی کاملا به صرفه هست.

irinn65
31-08-2012, 01:50
دوستان انگار کمبود تیبا شده.....زودترین تحویلش برای ابانه....تازه گفته شده قیمتش به 15تومان هم میرسه......

sajjad1973
02-09-2012, 15:14
اقا من در مورد تیبا شندیم که موتورش مشکل اساسی داره و گاهی اوقات حتی باعث ایجاد حادثه هم میشه - این درسته - دوستانی که دارن تا حالا با همچین مشکل جدی تو موتور برخورد کردن - مثلا یهو وسط اتوبان موتور ماشین از کار بیفته - نشه کنترلش کرد - همچین چیزی هست - من اینا رو از یکی شنیدم - نمیدونم راسته یا نه

mehrdad8086
02-09-2012, 19:40
اقا من در مورد تیبا شندیم که موتورش مشکل اساسی داره و گاهی اوقات حتی باعث ایجاد حادثه هم میشه - این درسته - دوستانی که دارن تا حالا با همچین مشکل جدی تو موتور برخورد کردن - مثلا یهو وسط اتوبان موتور ماشین از کار بیفته - نشه کنترلش کرد - همچین چیزی هست - من اینا رو از یکی شنیدم - نمیدونم راسته یا نه
اولا اولین باره یه همچین چیزی می شنوم.از کار بیفته آخه چرا؟گیریم اصلا خاموش بشه....چه اتفاقی میوفته؟کمی تسلط داشته باشی ماشین رو راحت می تونی به کنار هدایت کنی مثل زمانی که بنزین تموم می کنی.....
نشه کنترلش کرد؟یعنی خودش گاز بخوره؟کبری11؟
نه یه همچین چیزی عمومیت نداره.ممکنه تو خودروئی مشکلی پیش بیاد ولی مختص همه ماشینهاست و نه فقط تیبا.

sajjad1973
02-09-2012, 19:44
اولا اولین باره یه همچین چیزی می شنوم.از کار بیفته آخه چرا؟گیریم اصلا خاموش بشه....چه اتفاقی میوفته؟کمی تسلط داشته باشی ماشین رو راحت می تونی به کنار هدایت کنی مثل زمانی که بنزین تموم می کنی.....
نشه کنترلش کرد؟یعنی خودش گاز بخوره؟کبری11؟
نه یه همچین چیزی عمومیت نداره.ممکنه تو خودروئی مشکلی پیش بیاد ولی مختص همه ماشینهاست و نه فقط تیبا.

راستش من قصد خریدش رو شش وهفت ماه پیش داشتم - یکی بم گفت موتورش یهو قفل میکنه وبا عث چپ شدن ماشین میشه ...........................- منم منصرف شدم - حالا دوباره افتادم تو فکر که یکی بگیرم - پس مشکل خاصی نداره

mehrdad8086
02-09-2012, 20:00
راستش من قصد خریدش رو شش وهفت ماه پیش داشتم - یکی بم گفت موتورش یهو قفل میکنه وبا عث چپ شدن ماشین میشه ...........................- منم منصرف شدم - حالا دوباره افتادم تو فکر که یکی بگیرم - پس مشکل خاصی نداره
خودت یه کوچولو فکر کن آخه مگه میشه موتور قفل کنه .بدتر از اینه که تسمه تایمت ببره؟
کل سوپاپهات قفل می کنن!!!!!!ولی با این حال فقط سوپاپ کج میشه همین.و الا موتور نمی تونه قفل کنه که.....
حالا گیریم قفل کرد!چجوری چپ میشه؟آیا تبلیغات منفی نیست؟بهتر از 405 ه که زنده زنده کباب میشدی !!!!
من تیبا ندارم که بخوام دفاع کنم ولی یه چیزای غیر تخصصی آدم میشنوه که .....
شما هم بهتره قبل از خرید یه دوری باهاش بزنی و تصمیم بگیری....

masooumi
02-09-2012, 21:01

این دیگه از اون شایعات هست. خیر دوست عزیز .

اصلا در مورد تیبا شاید بیشترین نقطه قوتش همین موتورش باشه که بدون مشکل هست و اون کسی که این حرف رو زده کاملا غیر آگاهانه بوده.

سوال دیگری بود در خدمتم.

Hamid Hamid
03-09-2012, 15:55
سلام دوستان ...

يه راهنمايي مي خواستم.

ميشه يه مقايسه اي داشته باشيد بين پرايد ( از اين فرمون هيدروليكا و ترمز خوبا ! ) و تيبا

و دوم اينكه بين تيبا و ريو چه فرقي هستش؟

مي صرفه كلا 3 تومن گذاشت رو پول و به جاي پرايد تيبا گرفت و به جاي تيبا ريو؟

پس مقايسه ي پرايد و تيبا

ريو و تيبا شد سوال من.

و اينكه بجز مدل SX مدل ديگه اي هم داره تيبا؟ اگه آره فرقشون چيه؟

ممنون

mehrdad8086
04-09-2012, 11:25
سلام دوستان ...

يه راهنمايي مي خواستم.

ميشه يه مقايسه اي داشته باشيد بين پرايد ( از اين فرمون هيدروليكا و ترمز خوبا ! ) و تيبا

و دوم اينكه بين تيبا و ريو چه فرقي هستش؟

مي صرفه كلا 3 تومن گذاشت رو پول و به جاي پرايد تيبا گرفت و به جاي تيبا ريو؟

پس مقايسه ي پرايد و تيبا

ريو و تيبا شد سوال من.

و اينكه بجز مدل SX مدل ديگه اي هم داره تيبا؟ اگه آره فرقشون چيه؟

ممنون
ببین دوست من.از نظر استحکام بدنه و ایمنی تیبا از پراید بهتره.حداقل بدنه محکمتری داره و 2 ایربگ.موتور هم با افزایش حجم حدود 200cc قدرت نزدیک به 80 اسب رو داره در مقایسه با حدود63 اسب پراید.صندوق بزرگتر ارگنومی کمی بهتر و قیافه بروزتر.پراید از نظر موتوری هیچ شانسی در مقابل تیبا نداره.حتی 206تیپ2 نیز کمی کندتر از تیبا هست.

آما ریو:
موتور 16 سوپاپ 97 اسبی جای هیچ بحثی رو تو کشش و شتاب باقی نمی زاره و L90و ....رو بایستی باهاش مقایسه کرد.ولی اتاق به نظر کمی کوچیکتر از تیباو اکسل عقب (البته مشکل حادی نیست)پایین و عدم وجود ایربگ تو دنده دستی از معایب اونه.ضمن اینکه مدلهای قدیمی ریو ABS هم ندارن ....
ولی به نظر من ریو شکیلتر هست و این نظر شخصیه.
ریو که صفرش نیست ارم باشه 19 تومنی آب می خوره که شاید معقول نباشه.پراید هم اختلاف 2500 داره با تیبا که بنظر میصرفه اینکار.
البته اینم بدون 13میلیون ثبت نام کنی حداقل 2ماه برای تیبا باید منتظر باشی.بازارآزاد هم 14تا14500 قیمت میدن!!!!!!!!!!

mehrdad8086
09-10-2012, 19:27
خوب یه چند روزیه یعنی 2 هفته میشه که آهوی ایرانی رو تحویل گرفتم.همونطور که همه می دونین با افزایش قیمت خودروها این تیبا هم بی نصیب نمونده و حدود 3 میلیونی گرونتر شده.البته تو نمایندگی و چون کمه بازار آزادش تا 16 هم رفته.البته امروز 17م مهرماه 91!!!!هست و ......15400برای رنگ غیر متالیک!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب ماشین بدی نیست ولی کیفیت مونتاژ قطعات داخلی خوبی نداره .انگارحوصله نداشتن مونتاژش کنن....چرا نمی دونم.وقتی خریدی زمانی رو خودت بایستی به مواردی چون رگلاژ دربها قاب فرمون شیشه ها و موارد ریز دیگه.
تو این زمینه اصلا به پای ریو نمی رسه.
انصافا" با پراید قابل مقایسه نیست(خودروی قبلیم پراید مدل 85 بود)صندلیهای خوب و کمکهای خودرو که نرم هستن.فرمون هم نرمه حتی نرم تر از انواع خودروهای پژو.
صدای موتورش الان نسبت به روزهای اول کمتر شده.خصوصا زمانی که شیشه ها بالا باشه و تواتوبان با دنده 5 حرکت کنی.عایق کاری بسیار بهتر از پراید و شاید در حد 206(این رو هم مدتی داشتم).

روزهای اول بهش گاز نمی دادم و مدارا می کردم.الان که 1000 تایی رفته یکی 2 بار شیطونی کردم و کمی دور رو بالا بردم.(نه تا RED LINE)شتاب خودرو قابل توجهه و خیلی سریع دور می گیره.

نمی دونم می دونین تیباهای سری اول ترمزهای خوبی نداشتن و دیسکهاشون تاب بر می داشتن و گارانتی ووووو.....
ولی خودروی من ترمزهای خوبی داره و بجز موردی که کمی به چپ منحرف میشه بسیار قدرتمند عمل می کنه.سیستم ABS ساخت بوش و بوستر ترمز ریویی....
صندوقی جادار ولی درب صندوقی که با کتک بسته میشه!!!!!!!!!!!!!!1
مصرف متوسط که با این کارکرد کم معقوله.بزودی مسافرت طولانی رو باهاش تجربه می کنم و بیشتر توضیح خواهم داد.

irinn65
13-10-2012, 17:17
اخرین خبر در بازار ازاد قیمت تیبا از مرز 17/500گذشت...قیمت نمایندگی هم 15/500 بفروش میرسد

ŞHÍЯÍŃ
13-10-2012, 17:31
اخرین خبر در بازار ازاد قیمت تیبا از مرز 17/500گذشت...قیمت نمایندگی هم 15/500 بفروش میرسد

ببخشید یه سوال برام پیش اومده.خب اگه قیمت کارخونه کمتره چرا مردم نمیرن از نمایندگی یا کار خونه بخرن؟!خیلی تفاوت داره قیمت بازار آزاد با قیمت نمایندگی ها!

خریدن از نمایندگی ها مشکل هست؟

mostafa.motahar
13-10-2012, 23:29
سلام بر تمام اساتید تیبا!!!
من یکیش رو هفته پیش گرفتم، فکر کنم در رفتم از زیاد شدن قیمت:sq_25:

حالا 2 تا سوال دارم. که والا نشد تو این همه صفحه های این کامنت چیزی در بیارم

1- چطور آب بندیش کنم؟ تا حالا 300 تا رفته تو جاده، اکثرا دنده رو دوره موتوره 3500 دادم، چطوره؟ می خوام ماشین وحشی باشه

2- پیشنهادتون واسه اسپرت کردنش چیه؟ می خوام کم کم خرجش کنم ولی تا 2 میلیون پایم بدم! می دونم زیاد نیس
رنگش مشکیه متالیکه
می شه بگید شما چطوری اسپرت کردید؟ یا کجا؟ یا کی می تونه یه جوری دوستانه بهم کمک کنه منم حق الزحمش رو بدم، چون نمی رسم وقت بذارم بازار رو زیر و رو کنم واسه یه قطعه یا یه رنگ خاص از یه چیز.

مرسی پیش آپیش از کمکاتون

ronin_2607
14-10-2012, 11:26
دوستان من خودم پراید دارم. اما قبل از اینکه پراید بخرم خیلی تو فکر خرید تیبا بودم. راستش به نظرم ماشین خوبی میومد. هم اینکه اون موقع قیمتش مناسب بود و هم به هر حال ماشین جدیدی بود و دست مردم نبود. دیروز برای اولین بار سوار این ماشین شدم. راستش خیلی خدارو شکر کردم که نخریدم. ماشین آژانس بود و یک مسافت نسبتا طولانی باهاش رفتم و برگشتم. تجربه خوبی بود. چیزی که میتونم از این تجربه کوتاه بگم اینه که چند مورد تو ماشین خیلی تو چشم میاد. اول از همه صندلیاش خیلی خشک بود اول از همه فکر کردم طبیعیه خوب ماشین ترو تمیز بود منم فکر کردم صفره اما با یه نگاه به کیلومتر ماشین دیدم حدود 40 هزارتا کار کرده. در مقایسه با صندلی پراید خیلی صندلیاش خشکه. که این قطعا در مسافرت طولانی میتونه ناراحت کننده باشه. مورد دوم اینه که صدای موتور یه خورده زیاده و داخل اتاق بیش از حد زوزه موتورو میشه شنید. مورد بعدی داشبورد این ماشینه. از طرفی بالاخره سایپا کلیدهای اساسی مثل کلید فلاشر و مه شکن و گرمکن عقبو گذاشته دم دست نه مثل پراید که خیلی جای ناجوریه و اصلا میشه گفت خطرناکه. مثلا میخوای فلاشر بزنی یه ربع باید بالای فرمون دنبال دگمش بگردی و این تو سرعت بالا خطرناکه. اما ظاهر داشبورد و رنگش خیلی تو ذوق می خوره. یعنی از فضای اون استفاده مطلوبی نشده و فضای خالی زیاد داره. بعضی وقتا با خودم می گم چی می شد سایپا مثل ایران خودرو داخل ماشینو با رنگ کرم هم میزد. از همون جنس و همون طرح. حداقل رنگشو عوض میکرد. آخه این چه سلیقه ایه؟؟ متاسفانه برای تیبا هم نیومده اینکارو انجام بده. از طرفی به نظر من ماشین شتاب خیلی خوبی داره. اما باعث میشه سرنشین جلو احساس امنیت نکنه. داشبورد پایینه و اگه سرنشین قد بلند باشه در تصادف زانوش ضربه شدیدی میخوره. عقب ماشین طراحی خوبی داره که کمی مزدا 323 به یاد آدم میاره. اما دیده شدن منبع اگزوز و زاپاس زیبایشو خیلی تحت تاثیر قرار میده. کلا میتونم بگم من در حال حاضر و با این قیمت و این کیفیت به عنوان مصرف کننده حاضر نیستم این خودرو رو بخرم. به نظرم جای کار زیادی داره. کلا ماشینهای داخلی برعکس خارجیا سری اولشو نباید خرید. باید بزاری چند سال بگذره و عیب و ایراداش یکم برطرف شه بعد بری سراغش. با تشکر.

irinn65
16-10-2012, 17:55
دوستان من خودم پراید دارم. اما قبل از اینکه پراید بخرم خیلی تو فکر خرید تیبا بودم. راستش به نظرم ماشین خوبی میومد. هم اینکه اون موقع قیمتش مناسب بود و هم به هر حال ماشین جدیدی بود و دست مردم نبود. دیروز برای اولین بار سوار این ماشین شدم. راستش خیلی خدارو شکر کردم که نخریدم. ماشین آژانس بود و یک مسافت نسبتا طولانی باهاش رفتم و برگشتم. تجربه خوبی بود. چیزی که میتونم از این تجربه کوتاه بگم اینه که چند مورد تو ماشین خیلی تو چشم میاد. اول از همه صندلیاش خیلی خشک بود اول از همه فکر کردم طبیعیه خوب ماشین ترو تمیز بود منم فکر کردم صفره اما با یه نگاه به کیلومتر ماشین دیدم حدود 40 هزارتا کار کرده. در مقایسه با صندلی پراید خیلی صندلیاش خشکه. که این قطعا در مسافرت طولانی میتونه ناراحت کننده باشه. مورد دوم اینه که صدای موتور یه خورده زیاده و داخل اتاق بیش از حد زوزه موتورو میشه شنید. مورد بعدی داشبورد این ماشینه. از طرفی بالاخره سایپا کلیدهای اساسی مثل کلید فلاشر و مه شکن و گرمکن عقبو گذاشته دم دست نه مثل پراید که خیلی جای ناجوریه و اصلا میشه گفت خطرناکه. مثلا میخوای فلاشر بزنی یه ربع باید بالای فرمون دنبال دگمش بگردی و این تو سرعت بالا خطرناکه. اما ظاهر داشبورد و رنگش خیلی تو ذوق می خوره. یعنی از فضای اون استفاده مطلوبی نشده و فضای خالی زیاد داره. بعضی وقتا با خودم می گم چی می شد سایپا مثل ایران خودرو داخل ماشینو با رنگ کرم هم میزد. از همون جنس و همون طرح. حداقل رنگشو عوض میکرد. آخه این چه سلیقه ایه؟؟ متاسفانه برای تیبا هم نیومده اینکارو انجام بده. از طرفی به نظر من ماشین شتاب خیلی خوبی داره. اما باعث میشه سرنشین جلو احساس امنیت نکنه. داشبورد پایینه و اگه سرنشین قد بلند باشه در تصادف زانوش ضربه شدیدی میخوره. عقب ماشین طراحی خوبی داره که کمی مزدا 323 به یاد آدم میاره. اما دیده شدن منبع اگزوز و زاپاس زیبایشو خیلی تحت تاثیر قرار میده. کلا میتونم بگم من در حال حاضر و با این قیمت و این کیفیت به عنوان مصرف کننده حاضر نیستم این خودرو رو بخرم. به نظرم جای کار زیادی داره. کلا ماشینهای داخلی برعکس خارجیا سری اولشو نباید خرید. باید بزاری چند سال بگذره و عیب و ایراداش یکم برطرف شه بعد بری سراغش. با تشکر. درسته دیگه با این افزایش قیمت دیگه نمی ارزه....

masooumi
16-10-2012, 22:32
ببخشید یه سوال برام پیش اومده.خب اگه قیمت کارخونه کمتره چرا مردم نمیرن از نمایندگی یا کار خونه بخرن؟!خیلی تفاوت داره قیمت بازار آزاد با قیمت نمایندگی ها!

خریدن از نمایندگی ها مشکل هست؟

خیر ، تحویل دادن نمایندگی ها طولانی هست و بروز نیست

masooumi
16-10-2012, 22:39
دوستان من خودم پراید دارم. اما قبل از اینکه پراید بخرم خیلی تو فکر خرید تیبا بودم. راستش به نظرم ماشین خوبی میومد. هم اینکه اون موقع قیمتش مناسب بود و هم به هر حال ماشین جدیدی بود و دست مردم نبود. دیروز برای اولین بار سوار این ماشین شدم. راستش خیلی خدارو شکر کردم که نخریدم. ماشین آژانس بود و یک مسافت نسبتا طولانی باهاش رفتم و برگشتم. تجربه خوبی بود. چیزی که میتونم از این تجربه کوتاه بگم اینه که چند مورد تو ماشین خیلی تو چشم میاد. اول از همه صندلیاش خیلی خشک بود اول از همه فکر کردم طبیعیه خوب ماشین ترو تمیز بود منم فکر کردم صفره اما با یه نگاه به کیلومتر ماشین دیدم حدود 40 هزارتا کار کرده. در مقایسه با صندلی پراید خیلی صندلیاش خشکه. که این قطعا در مسافرت طولانی میتونه ناراحت کننده باشه. مورد دوم اینه که صدای موتور یه خورده زیاده و داخل اتاق بیش از حد زوزه موتورو میشه شنید. مورد بعدی داشبورد این ماشینه. از طرفی بالاخره سایپا کلیدهای اساسی مثل کلید فلاشر و مه شکن و گرمکن عقبو گذاشته دم دست نه مثل پراید که خیلی جای ناجوریه و اصلا میشه گفت خطرناکه. مثلا میخوای فلاشر بزنی یه ربع باید بالای فرمون دنبال دگمش بگردی و این تو سرعت بالا خطرناکه. اما ظاهر داشبورد و رنگش خیلی تو ذوق می خوره. یعنی از فضای اون استفاده مطلوبی نشده و فضای خالی زیاد داره. بعضی وقتا با خودم می گم چی می شد سایپا مثل ایران خودرو داخل ماشینو با رنگ کرم هم میزد. از همون جنس و همون طرح. حداقل رنگشو عوض میکرد. آخه این چه سلیقه ایه؟؟ متاسفانه برای تیبا هم نیومده اینکارو انجام بده. از طرفی به نظر من ماشین شتاب خیلی خوبی داره. اما باعث میشه سرنشین جلو احساس امنیت نکنه. داشبورد پایینه و اگه سرنشین قد بلند باشه در تصادف زانوش ضربه شدیدی میخوره. عقب ماشین طراحی خوبی داره که کمی مزدا 323 به یاد آدم میاره. اما دیده شدن منبع اگزوز و زاپاس زیبایشو خیلی تحت تاثیر قرار میده. کلا میتونم بگم من در حال حاضر و با این قیمت و این کیفیت به عنوان مصرف کننده حاضر نیستم این خودرو رو بخرم. به نظرم جای کار زیادی داره. کلا ماشینهای داخلی برعکس خارجیا سری اولشو نباید خرید. باید بزاری چند سال بگذره و عیب و ایراداش یکم برطرف شه بعد بری سراغش. با تشکر.

بعضی حرفاتون به عنوان کسی که هر دو خودرو پراید 131 که شما دارید و تیبا رو سوار شدم قبول ندارم. اینکه صدای موتورش در داخل خودرو زیاد نیست و در حد پراید و ریو هست.(احتمالا اون که شما سوار شدید به خاطر کارکرد زیاد و عدم توجه به روغن موتور مناسب و ... هست) و دوم اینکه انصافا صندلیهاش راحته و با پراید قابل قیاس نیست.جنس داشبوردش هم در حد پرایده و این ظاهرا برای ارزان سازی هست (داشبورد رانا ایران خودرو رو از نردیک دیدید؟)

اما دیده شدن اگزوز و زاپاس عقب و ... را قبول دارم که باید روش کار کنند. در کل تیبا نسبت به اوایلی که عرضه شده بود خیلی از مشکلاتش رفع شده به جز همین مشکلات طراحی و ...

فعلا با وضع فعلی خودرو ها به نظر هیچ ماشینی به قیمتش نمیارزه !

hamzeh65
27-10-2012, 18:56
سلام به همه دوستان
من همین الان عضو شدم . خوشحالم به جمع شما عزیزان ، تیبا سواران و دوستداران تیبا پیوستم
راستی من هم تا چند روز دیگه احتمالا تیبام میاد
میخواستم بدونم موقع تحویل به چه چیزهایی باید دقت کنم

hamzeh65
28-10-2012, 12:16
كيست مرا ياري كند

shadows_funeral
29-10-2012, 02:06
سلام به همه دوستان
من همین الان عضو شدم . خوشحالم به جمع شما عزیزان ، تیبا سواران و دوستداران تیبا پیوستم
راستی من هم تا چند روز دیگه احتمالا تیبام میاد
میخواستم بدونم موقع تحویل به چه چیزهایی باید دقت کنم
سلام دوست من. از این تاپیک استفاده کن:

hamzeh65
10-11-2012, 14:15
آقا دمت گرم استفاده كرديم
راستي ماشينمو تحويل گرفتم
ترمزش مشكل داشت كه بعد 150 تا كاركردن درست نشد بردم كلا بوتسترشو عوض كردم
در كل ماشين بدي به نظر نميرسه
ولي نامردا ضبطش رو فلش خور نذاشتن

hamzeh65
10-11-2012, 14:17
يه سوال
دزدگير پي ال سي تصويري براش گذاشتم
چجوريه . بدرد بخور هست
فروشنده ميگفت الانم ماجيكار بدردبخور نيست و چيني شده كره ايش پيدا نميشه

masooumi
13-11-2012, 19:08
يه سوال
دزدگير پي ال سي تصويري براش گذاشتم
چجوريه . بدرد بخور هست
فروشنده ميگفت الانم ماجيكار بدردبخور نيست و چيني شده كره ايش پيدا نميشه

دیگه الان همه چیز چینی هست. دزدگیر های دیگه هم خوب هستند و به قیمتشون و اختلاف قیمتش نسبت به مجیکار می ارزه.

hossein.az
14-11-2012, 22:10
(javascript:PopupPrintWindow('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]');)

با آغاز عرضه تیبا در اوکراین
واکنش رسانه‌های اوکراین به حضور تیبا در این کشور

عصرخودرو: تیبا سال گذشته در نمایشگاه خودرو اوکراین ( SIA) در کنار سایپا 111 به نمایش در آمد و از ابتدای سال جاری به دنبال گذراندن استاندارد یورو 4 بود تا سرانجام جواز ورود به بازار اوکراین را دریافت کند .

به گزارش «عصرخودرو» هفته گذشته سایپا اعلام کرد که بعد از استقبال مردم اوکراین از تیبا در نمایشگاه SIA ، اولین محموله این خودرو به اوکراین ارسال شد . سایپا در گذشته نمایندگی‌هایش را در شهر‌های خارکف، کیف، دونتسک و ماریوپل اوکراین افتتاح و شبکه خدمات پس از فروش را نیز در کنار یک نمایندگی در هر شهر راه‌اندازی کرده بود . در فاز جدید گسترش بازار های صادراتی بزرگترین صادر‌کننده خودرو ایران شهر‌های سواستوپل و پولتاوا نیز به جمع مقاصد فروش سایپا در اوکراین پیوستند و این شرکت امیدوار است با گسترش فعالیت‌هایش در اوکراین بتواند با تیبا روز‌های خوبی را پیش رو داشته باشد . در میان کشور‌های CIS اوکراین به عنوان دومین بازار بزرگ خودرو پس از روسیه شناخته می‌شود اما تنوع خودرو‌های این کشور بیش‌تر به خودرو‌های روسی کمپانی لادا محدود می‌شوند و خودروسازن بزرگی همچون شورولت و کیا که سایپا از آن‌ها به عنوان اصلی‌ترین رقبایشان نام برده‌اند نتوانسته‌اند در این بازار به جایگاه خوبی دست پیدا کنند . همچنین وسایل نقلیه عمومی گسترده در شهر‌های بزرگ اوکراین و سهولت در رفت و آمد یکی دیگر از دلایلی است که تمایل مردم اوکراین را نسبت به خرید خودرو کاهش می‌دهد .
تیبا با قیمت پایه 6999 دلار در اوکراین
بر اساس اعلام پایگاه خبری Newsru.ua اوکراین ، مدل کلاسیک یا پایه تیبا 6999 دلار و نسخه Comfort این خودرو نیز 7499 دلار قیمت‌گذاری شده است . یکی از مواردی که در متن این خبر بیش از دیگر مشخصات تیبا توجه رسانه‌های اوکراین را به خود جلب کرده مصرف سوخت 5.1 لیتری جاده و 7.1 لیتری شهر این خودرو است . همچنین وجود امکاناتی همچون کیسه‌های هوا برای سرنشینان جلو ، ترمز ABS ، شیشه بالابر‌های برقی در جلو و فرمان هیدرولیک نیز موجب خشنودی خبرگزاری‌های اوکراین شده و با طراوت خاصی از عرضه این آپشن‌ها روی تیبا صحبت می‌کنند . این خبرگزاری همچنین افزوده است که در حال حاضر تیبا تنها در دو شهر خارکف و کیف به بازار عرضه می‌شود اما به زودی در شبکه‌های دیگر فروش سایپا نیز عرضه خواهد شد .این خبرگزاری همچنین در ادامه به این نکته اشاره می‌کند که هم‌اکنون کیا ریو ، هیوندای اکسنت و فولکس‌واگن پولو حکمرانان بازار در کلاس تیبا هستند و سیتروئن نیز قصد دارد مدل جدید Elyséeرا به زودی در این کشور عرضه کند .
ما یک‌چهارم ایران خودرو تولید می‌کنیم !
یکی از وب‌سایت‌های تخصصی حوزه خودرو در اوکراین( tuning-store.com.ua ) در واکنش به پررنگ شدن حضور خودرو‌سازان ایرانی در این کشور مقاله‌ای تحلیل از وضعیت صنعت خودرو ایران نوشته است . در این مقاله آمده که تولیدات سالیانه خودرو سواری در اوکراین به 200 هزار دستگاه در سال می‌رسد که حدود یک‌چهارم تولیدات خودرو در ایران است. این مقاله در ادامه می‌افزاید که می‌توانیم از صنعت خودرو‌سازی ایران به عنوان الگو ، بهره بگیریم . این مقاله با مقدمه‌ای در مورد پیکان و ریشه این خودرو در انگلستان آغاز شده و در ادامه ضمن بررسی تیراژ تولید انواع خودرو در ایران و رشد سالیانه این صنعت به بررسی بازار‌های خارجی ایران و در نهایت ایران‌خودرو در بازار اوکراین پرداخته است.
آپشن ها؛ تیبا را از خودروهای روسی جدا می کند
وب‌سایت معتبر خبری-تحلیلی gazeta.ua اوکراین در مقاله‌ای تحلیلی ضمن بررسی حضور سایپا در نمایشگاه SIA سال گذشته این موضوع را در قالب گزارشی کامل منتشر کرده است . در مقدمه این مطلب تحلیل gazeta می‌نویسد : سایپا خودرو‌هایی را در نمایشگاه سیا 2011 به نمایش گذاشت که در نگاه نخست بر خلاف طراحی‌ قدیمی و کسل‌کننده ؛ این خودرو‌ها به آپشن‌های خوبی همچون شیشه‌های برقی مجهز ، ترمز ABS و کیسه هوا مجهز است. این وب سایت در بخش دیگری از گزارش خود آورده است یکی از خودرو‌های تاریخی اوکراینی‌ها و روس‌ها در کلاس تیبا Moskvitch 412 است که تولید آن از سال 1967 تا 1982 ادامه داشته است . این خودرو در کلاس سدان‌های جمع‌و‌جور مانند تیبا به تولید می‌رسید و از پیشرانه‌ای 1.5 لیتری بهره می‌برد و همچنان در خیابان‌های کشور‌های مشتری روسیه به چشم می‌خورد . وب‌سایت gazeta اولین مواجهه با موتور تیبا را همانند باز کردن درب کاپوت Moskvitch 412 توصیف می‌کند و سپس در ادامه به انعکاس صحبت‌های غرفه‌دار ایرانی سایپا در این نمایشگاه که یک خانم با نام زهره اسد بوده می‌پردازد : خانم زهره اسد ، نماینده 26 ساله سایپا در معرفی سایپا 111 به زبان روسی به ما گفت که این خودرو بسیار اقتصادی است و با مصرف ترکیبی حدود 7 لیتر طرفداران زیادی در ایران دارد . او همچنین به ما گفت که این خودرو در ایران با قیمت 9 هزار دلار به فروش می‌رسد. وقتی نوبت به اعلام نتایج بررسی خبرنگار این وب‌سایت در مورد سایپا 111 می‌رسد یکی از خبرنگاران ابتدا از مزیت‌های سایپا 111 سخن می‌گوید : «طراحی کلی خودرو نسبتا خوب است . سپر‌های گوشه تیز ندارند و این نکته‌ای است که در سایپا 111 آن را به خودرویی نسبتا به روز شبیه می‌سازد . امکاناتی همچون سیستم ترمز ضد قفل ، فرمان هیدرولیک ، سیستم تهویه مطبوع و مه‌شکن‌ها آن را از خودرو‌های روس کاملا جدا می‌کنند .» و در ادامه می‌افزاید: « آینه‌های جانبی کوچک هستند ، صندلی قابلیت تنظیم ارتفاع را ندارد »

چهارشنبه 24 آبان 1391

brad pitt
15-11-2012, 23:51
سلام
الان تیبا صفر قیمتش چند هست ؟
کدوم رنگش جوون پسندتر هست ؟

لطفا در مورد هندلینگ این ماشین هم بگید . با 206 خیلی تفاوت داره لذت رانندگیش ؟

ممنون

shadows_funeral
16-11-2012, 00:33
سلام

ممنون
سوال اولتو نمیدونم.
در مورد سوال دومت هم نظر شخصیمو می دم . اصلا این ماشین جوون پسند نیست.
در مورد سوال سومت هم بگم اصلا با 206 قابل مقایسه نیست. 206 کجا و تیبا کجا؟!!! 206 خیلی لذت بخش تر و روانتره رانندگی باهاش

mohamad skystar
16-11-2012, 02:38
سلام

ممنون

تیبا الان قیمتش تو بازار حدود 16.5 تا 17 میلیون تومان هست
در مورد رنگش خوب این مورد سلیقه ای هست برای هرکس یه رنگی هست. اما چند مورد اسپرت شده دیدم رنگ های سفید و مشکی بودن.
سوال سوم رو دوستمون توضیح دادن

irinn65
16-11-2012, 05:42
سلام

ممنون

بنظر من ابی تیره متالیکش زیباست
درضمن 206 دیگه تولید نمیشه خدا رحمتش کنه اوناییم که دارن پشمون میشن چند وقت دیگه!اما تیبا اول راهه هم خانوادگیه هم جوون پسنده..
لذت رانندگیش مثل ریو هستش.

shadows_funeral
16-11-2012, 10:17
بنظر من ابی تیره متالیکش زیباست
درضمن 206 دیگه تولید نمیشه خدا رحمتش کنه اوناییم که دارن پشمون میشن چند وقت دیگه!اما تیبا اول راهه هم خانوادگیه هم جوون پسنده..
لذت رانندگیش مثل ریو هستش.ای بابا ریو کجا و تیبا کجا. من پشت تیبا و ریو نشستم ریو خیلی سرتر هست. تیبا بیشتر شبیه پرایدیه که کمی بهش رنگ و لعاب دادن. از پراید سرتره ولی واقعا به ریو و 206 نمی رسه. در ضمن از ماه دیگه تولید انبوه 206 دوباره شروع می شه دوست من. اخبار رو مطالعه بفرمایید.

masooumi
16-11-2012, 12:43
ای بابا ریو کجا و تیبا کجا. من پشت تیبا و ریو نشستم ریو خیلی سرتر هست. تیبا بیشتر شبیه پرایدیه که کمی بهش رنگ و لعاب دادن. از پراید سرتره ولی واقعا به ریو و 206 نمی رسه. در ضمن از ماه دیگه تولید انبوه 206 دوباره شروع می شه دوست من. اخبار رو مطالعه بفرمایید.

اگر شما یکبار پشت فرمون ریو و تیبا نشستید ، من هر دو را به اندازه کافی تجربه کردم. قطعا موتور ریو پرقدرت تره ولی در کل لذت رانندگی تیبا خیلی بیشتر شبیه ریو هست تا پراید.(خواهش می کنم دوستان بدون غرض ورزی نظر بدهند)

در ضمن 206 تیپ 2 در برابر تیبا هیچ حرفی برای گفتن نداره و قطعا اگر اخبار را درست مطالعه کنید متوجه خواهید شد که با عدم تحویل پک پژو از طرف فرانسه پژو 206 به این زودی ها دیگه تولید نخواهد شد.(این بحث هم ربطی به تاپیک نداره)

brad pitt
16-11-2012, 13:51
سوال اولتو نمیدونم.
در مورد سوال دومت هم نظر شخصیمو می دم . اصلا این ماشین جوون پسند نیست.
در مورد سوال سومت هم بگم اصلا با 206 قابل مقایسه نیست. 206 کجا و تیبا کجا؟!!! 206 خیلی لذت بخش تر و روانتره رانندگی باهاش

ممنون
من 206 وی 8 مدل 89 دارم
به دلیل یه مشکل مالی میخام بفروشم و میخوام یک ماشین جایگزین باشم
گفتم شاید تیبا بتونه جایگزین باشه که حداقل از لحاظ هندلینگ و کیفیت رانندگی در حد قابل قبولی باشه

mehrdad8086
16-11-2012, 14:06
اگر شما یکبار پشت فرمون ریو و تیبا نشستید ، من هر دو را به اندازه کافی تجربه کردم. قطعا موتور ریو پرقدرت تره ولی در کل لذت رانندگی تیبا خیلی بیشتر شبیه ریو هست تا پراید.(خواهش می کنم دوستان بدون غرض ورزی نظر بدهند)

در ضمن 206 تیپ 2 در برابر تیبا هیچ حرفی برای گفتن نداره و قطعا اگر اخبار را درست مطالعه کنید متوجه خواهید شد که با عدم تحویل پک پژو از طرف فرانسه پژو 206 به این زودی ها دیگه تولید نخواهد شد.(این بحث هم ربطی به تاپیک نداره)

نمیدونم چرا بعضیها بدون کوچکترین تجربه ای نظری میدن که شاید تو تصمیم گیری کسانی که این فرومها رو به عنوان مطلع و ....انتخاب میکنند تاثیر بزاره.
رنگ که کاملا سلیقه ای هست.
در مورد بقیه موارد درسته از نظر فنی تیبا هیچ شانسی در برابر تیپ 5 و v8و....کلا 1600 ها نداره.ولی صحبت تیپ 2 که باشه قضیه کمی فرق می کنه .تیپ 2 بجز کمی صدای کمتر موتور تو دیگر موارد با اختلاف البته جزئی پشت تیبا هست.
(نمی دونم چرا دوستان نسبت به پراید هم کم لطفی می کنن.پراید درسته بدنه ضعیف و ....داره ولی انصافا موتوری کاری داره و بدلیل عدم حساسیت و سادگی راننده رو خیلی کم اذیت می کنه.ماشینیه که درست رفتار بشه خیلی دیر یاد مکانیکی می کنه)
رانندگی 206 اسپرتی تره ولی تیبا خانوادگی تر.جادارتر خصوصا ردیف عقب.اینو به عنوان کسی می گم که هردو خودرو در خانواده موجوده.
تیبا با ریو فقط از نظر موتوری قابل مقایسه نیست.چرا که ریو 17 اسب بخار بیشتر تولید می کنه و شتاب و کشش بسیار خوبی داره و حریفی برای TU5 هست.ولی تیبا به علت اتاق ایزوله و بزرگتر و مقاومتر رانندگی بسیار بهتر از پراید و نزدیک ریو رو داره.
(خیلی از دوستان اوایل به همین ریو هم پراید تحصیل کرده می گفتن .ولی الان .....؟؟؟؟؟)
صحبت مسافرت هرچند کوتاه پیش میاد خانواده ترجیح می دن با تیبا سفر کنن تا 206.رانندگی نرمتر و کمک هائی که باعث میشه اطاق خودرو کمتر تکون بخوره.....

Lesordiavek
16-11-2012, 15:44
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تیبا سال گذشته در نمایشگاه خودرو اوکراین ( SIA) در کنار سایپا 111 به نمایش در آمد و از ابتدای سال جاری به دنبال گذراندن استاندارد یورو 4 بود تا سرانجام جواز ورود به بازار اوکراین را دریافت کند و آن را به بازار این کشور به قیمت هفت هزار دلار عرضه نماید. به گزارش «عصرخودرو»، هفته گذشته سایپا اعلام کرد که بعد از استقبال مردم اوکراین از تیبا در نمایشگاه SIA ، اولین محموله این خودرو به اوکراین ارسال شد . سایپا در گذشته نمایندگی‌هایش را در شهر‌های خارکف، کیف، دونتسک و ماریوپل اوکراین افتتاح و شبکه خدمات پس از فروش را نیز در کنار یک نمایندگی در هر شهر راه‌اندازی کرده بود .

در فاز جدید گسترش بازار های صادراتی بزرگترین صادر‌کننده خودرو ایران شهر‌های سواستوپل و پولتاوا نیز به جمع مقاصد فروش سایپا در اوکراین پیوستند و این شرکت امیدوار است با گسترش فعالیت‌هایش در اوکراین بتواند با تیبا روز‌های خوبی را پیش رو داشته باشد.

در میان کشور‌های CIS اوکراین به عنوان دومین بازار بزرگ خودرو پس از روسیه شناخته می‌شود اما تنوع خودرو‌های این کشور بیش‌تر به خودرو‌های روسی کمپانی لادا محدود می‌شوند و خودروسازن بزرگی همچون شورولت و کیا که سایپا از آن‌ها به عنوان اصلی‌ترین رقبایشان نام برده‌اند نتوانسته‌اند در این بازار به جایگاه خوبی دست پیدا کنند . همچنین وسایل نقلیه عمومی گسترده در شهر‌های بزرگ اوکراین و سهولت در رفت و آمد یکی دیگر از دلایلی است که تمایل مردم اوکراین را نسبت به خرید خودرو کاهش می‌دهد .
تیبا با قیمت پایه 6999 دلار در اوکراین
بر اساس اعلام پایگاه خبری Newsru.ua اوکراین ، مدل کلاسیک یا پایه تیبا 6999 دلار و نسخه Comfort این خودرو نیز 7499 دلار قیمت‌گذاری شده است .

__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________

فقط قیمتو نگاه کنید.:sq_3:این قیمت قبل از نوسانات دلار محاسبه شده بود و اگه حساب کنید میشه حدود 10 ملیون. اون زمان پراید توی ایران قیمتش بالاتر بود.

irinn65
17-11-2012, 03:24
ای بابا ریو کجا و تیبا کجا. من پشت تیبا و ریو نشستم ریو خیلی سرتر هست. تیبا بیشتر شبیه پرایدیه که کمی بهش رنگ و لعاب دادن. از پراید سرتره ولی واقعا به ریو و 206 نمی رسه. در ضمن از ماه دیگه تولید انبوه 206 دوباره شروع می شه دوست من. اخبار رو مطالعه بفرمایید.

اتفاقا بیشتر قطعاتش ریو هست تا پراید دوست من در ضمن تیبا جایگزین ریو شده نه پراید....تیبا از لحاظ فنی بین ریو و 206 تیپ دو هستش
تا اینجا که ما میدونیم کلا پژو با ایران بخاطر مسائل تحریم خداحافظی کرد...

hossein.az
17-11-2012, 10:43
تا اینجا که ما میدونیم کلا پژو با ایران بخاطر مسائل تحریم خداحافظی کرد...

اینطور نیست دوست عزیز
ایران در حال ساخت قطعات وارداتی 206 هست و به دنبال تولید دوباره ی اونه چون کلا 206 بازار خوب و سود خوبی را برای شرکت به همراه داره
206 یه ماشین همه کس پسند تر به نسبت رقباشه
این خبر هم توی اکثر سایت ها و مجلات هست
به طور مثال سایت ایکو پرس

M A S 0 U D
17-11-2012, 12:07
دوستم یکی شو داره
جلوش مثل 206 میمونه عقبش مثل مزدا 323:31:
اگه یخورده قیافش بهتر بود به جای پراید این و میگرفتم
کیا تو ایران طراحی میکنن؟!!!!!

irinn65
18-11-2012, 04:01
دو خبر داغ
قیمت تیبا صفر در بازار ازاد به 18 میلیون رسید!
پیش فروش تیبا اپشنال در موعد تحویل بهمن و اسفند با پیش پرداخت10-11و15/400اغاز شد.
در صورت افزايش هزينه هاي بيمه شخص ثالث, عوارض شماره گذاري, عوارض و ارزش افزوده اين مبالغ از مشتري دريافت مي گردد. آپشن زمان ارسال دعوتنامه مشخص مي گردد. مابقي قيمت خودرو در زمان تحويل دريافت مي گردد. ريز آپشن و قيمت آپشن طبق قيمت اعلام شده در بخشنامه 12812 مي باشد . با امكان صلح*

brad pitt
18-11-2012, 23:10
18 تومن اصلا نمیارزه

hossein.az
19-11-2012, 00:15
دو خبر داغ
قیمت تیبا صفر در بازار ازاد به 18 میلیون رسید!
*

قیمت تیبا توی بازار از 16500بیشتر نیست

karvas
19-11-2012, 01:02

از نظر ظاهری فکر نمیکنم کسی ادعا کنه که تیبا از 206 سرتره از نظر قدرت هم پنج اسب بخار اختلاف فکر نمیکنم خیلی تاثیری زیاد داشته باشه
راستی دولت فرانسه هم مستقیما وارد شده تا رابطه پژو و ایران خودرو ادامه پیدا کنه (اگه اخبار جدیدو دنبال کنید متوجه میشید

irinn65
20-11-2012, 04:04
قیمت تیبا توی بازار از 16500بیشتر نیست

پس حتما من دروغ میگم!!اون قیمت 1ماه پیش بود...البته قیمتها داره فروکش میکنه..

hossein.az
20-11-2012, 09:03
پس حتما من دروغ میگم!!اون قیمت 1ماه پیش بود...البته قیمتها داره فروکش میکنه..

من اصلا یه همیچین حرفی نزدم دوست عزیز
شاید اشتباه بتون اطلاع دادن
والا الان قیمتش همینه

shadows_funeral
20-11-2012, 09:33
من اصلا یه همیچین حرفی نزدم دوست عزیز
شاید اشتباه بتون اطلاع دادن
والا الان قیمتش همینه

امروز تیبا بازار آزاد بین 16200000 ( مدل sl) الی 18000000 (مدل sx) فروش میره. تاریخ :30 آبان 91

hossein.az
20-11-2012, 11:55
امروز تیبا بازار آزاد بین 16200000 ( مدل sl) الی 18000000 (مدل sx) فروش میره. تاریخ :30 آبان 91

تیبا SL:
15600

تیبا SXفول:
16700

همین الان زنگ زدم نمایشگاه یکی از آشنایان قیمت گرفتم
قیمت 30/آبان /91 ساعت 11:30

Pourya-pc
20-11-2012, 20:20
درسته تیبا SX امروز 16.700 بود

hesam4388
21-11-2012, 15:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشالله بزنم به تخته ازش راضی ام خدا رو شکر

masooumi
21-11-2012, 17:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشالله بزنم به تخته ازش راضی ام خدا رو شکر

با این سرعت کمربند هم نبستید دوست عزیز!(تازه با گوشی عکس هم گرفتید؟؟)

دوستان قیمت تیبا هم همون 16700 تا 16800 هست.

irinn65
29-11-2012, 03:31
تیبا در دست اندازها از لحاظ نرمی مث پرایده یا خیلی بهتره؟

mehrdad8086
29-11-2012, 19:14
تیبا در دست اندازها از لحاظ نرمی مث پرایده یا خیلی بهتره؟

هرچند پراید هم نرمه ولی تیبا بهتره.کلا خودروی نرمیه .بلعکس 206
ضمنا اون عکس هم یا ماشین رو جکه یا فتوشاپ.تیبا تو کفی خیلی بعیده به این سرعت برسه.....
احتمالا شب هم هست و نوربالا!!!!شب و این سرعت؟؟؟؟؟؟

shadows_funeral
29-11-2012, 19:25
هرچند پراید هم نرمه ولی تیبا بهتره.کلا خودروی نرمیه .بلعکس 206
ضمنا اون عکس هم یا ماشین رو جکه یا فتوشاپ.تیبا تو کفی خیلی بعیده به این سرعت برسه.....
احتمالا شب هم هست و نوربالا!!!!شب و این سرعت؟؟؟؟؟؟
البته این حرف شما هم خیلی جکه: هرچند پراید هم نرمه....
دوست من پراید کجاش تو دست اندازها نرمه؟ احتمالا مقایستون نسبت به پیکان بوده که میگین نرمه

Pourya-pc
29-11-2012, 20:27
دوست من پراید کجاش تو دست اندازها نرمه؟ احتمالا مقایستون نسبت به پیکان بوده که میگین نرمه

اتفاقا راست میگن این دوستمون ، پراید خیلی نرم هست و کمکاش خیلی بازی میکنن ، من میتونم به ژیان امروزی تشبیهش کنم .
در مورد سرعت ایشون هم کاری نداره شما یه جاده خلوت و کفی پیدا کن ، به حداکثر سرعت رسیدن کار سختی نیست ، یکم شیب هم که داشته باشه که چه بهتر . مثلا در اصفهان از صفه به سمت سپاهان شهر با پراید به راحتی 185 تا رفتم ( جاده سرازیری ) ولی واقعا ترسیدم بینهایت نا امنی رو حس میکنید . ریسکش به شدت بالاست .

brad pitt
29-11-2012, 23:05
تیبا ماشین خوبیه
نسبت به پراید ایمنی بهتره
حتی از لحاظ ذهنی هم آدم ایمنی بیشتری رو حس میکنه
بدنه هم استحکام خوبی داره

ولی قیمتش نباید زیادی بالا بره . به نظرم 15-15.5 حداکثر ارزشش باشه

karvas
29-11-2012, 23:09

والا پیکان نو (سواری نه وانت)اگر سوار شید تو جاده خاکی از پراید خیلی بهتره سر صداشم کمتره

irinn65
30-11-2012, 00:37
من نرمی تیبارو گفتم اکثرا و صحبتها رفت طرف پراید:31: