ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15

Kurosh
10-12-2007, 17:48
شما از كجا ميدونيد؟!!؟
فکر کنم از اون پستی که این یوزر تو تاپیک Speak English داده بود...:31:

S A M
10-12-2007, 18:08
پس يك بني ديگر هم اضافه شد

Kurosh
10-12-2007, 18:13
پس يك بني ديگر هم اضافه شد
فکر نکنم همکار انجمن بن بشه ها؟ :20:

S A M
10-12-2007, 18:25
مثل اينكه شما اينجا رو نديديد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Kurosh
10-12-2007, 18:47
مثل اينكه شما اينجا رو نديديد

اااااااااااا،آره...ندیده بودم...چه جالب...واحد جان بابا مال دنیا ارزش نداشت! همکاری رو ول کردی رفتی بازاریاب شدی! :دی

S A M
10-12-2007, 19:02
بهتر بود يه سر به اونجا هم ميزدي توي امضاي مدير مقالات هم بودش كه قوانين براي همه يكسان هستش
همون اسمش چيه اولش R داره بعد يه سري حروف همون

GABALE
10-12-2007, 19:22
ضرب نخوری جیگر بابا منظورم با اینترنت بود نه با موبایل

"Mitra"
13-12-2007, 08:20
سلام

چرا نمیتونم اعلانهای مشترک شدم رو ببینم عوض اینو ببینم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگه امکانش باشه مدیر محترم جواب بدن :46:

با تشکر قبلی:20:

javady
13-12-2007, 15:04
سلام به مدیران
یه سول داشتم اینکه چرا من نمیتونم فایلی رو در ارسال بحث یا پاسخ به بحث پیوست کنم؟
تو پایین صفحه هم نوشته که من نمیتونم فایلی رو پیوست کنم به ارسال بحث

javady
13-12-2007, 15:07
سلام به مدیران عزیز
یه سوال داشتم اینکه چرا من نمیتونم فایلی رو به پست خودم پیوست کنم؟
پایین صفحه هم نوشته که من نمیتونم فایلی رو تو پستم پیوست کنم؟
علت چیه؟
ممنون
شرمنده دوبار اومد پستم

Kurosh
13-12-2007, 15:17
سلام به مدیران عزیز
یه سوال داشتم اینکه چرا من نمیتونم فایلی رو به پست خودم پیوست کنم؟
پایین صفحه هم نوشته که من نمیتونم فایلی رو تو پستم پیوست کنم؟
علت چیه؟
ممنون
شرمنده دوبار اومد پستم
خب عزیزم،برای اینکه این کار مخصوص همکارا و مدیران است...

اگه اینو واسه همه بزارن،یه عده سو استفاده می کنن...

Balrog
13-12-2007, 15:21
يه كارى كنيد كه اندازه‌ى قالب فروم حالت استاتيك داشته باشه، نه ديناميك!
يعنى مثلا اگه من يه عكس طويل مى‌ذارم تو امضام، عكس رو قبول نكنه تا اندازه‌ى استاندارد قالب به هم نريزه.

yoosef_st
13-12-2007, 15:25
این اشکالی که این دوستمون Barlog میگه تو پیغامهای خصوصی نابود کنندس! مثلا اگر یه پیغام 2،3 تا نقل قول توی هم داشته باشه دیگه بیچاره ایم تا بتونیم Replay کنیم. یه فکری بکنید (اگر این دفعه دلتون بیاد بهمون جواب بدین و مثل قضیه سرچ نشه!!!!!!!!!!!!!!!)

S A M
13-12-2007, 16:55
خب مگه چند تا باشه چي ميشه
مشكلي ايجاد نميكنه كه فقط يكم هي صفحه بزرگ تر ميشه شما چرا اينقدر گير ميدين؟

yoosef_st
13-12-2007, 17:25
نمیدونم شاید چون من FF استفاده میکنم ایجوری میشه اما دکمه های Replay و Forward میرن بیرون از صفحه و پایین صفحه هم خط کش نمیاد که بکشیم اون ور رو هم ببینیم.

S A M
13-12-2007, 17:44
از اينترنت اكسپلورر استفاده كن من چند بار توي فاير فاكس با مشكلات عجيبي برخورد كردم

javady
13-12-2007, 18:25
خب عزیزم،برای اینکه این کار مخصوص همکارا و مدیران است...

اگه اینو واسه همه بزارن،یه عده سو استفاده می کنن...

خوب الان میخوام لینک فایلی رو بزارم باید تو یه جا دیگه آپلود کنم و لینکش رو بزارم لقمه رو بپیچونم:31:
مثلا چه سواستفاده هایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب در واقع فرقی نمیکنه اگه شما سو استفاده رو از نظر فایل پیوستی میدونی لینک آپلود فایل رو میزارن:27:
چه فرقی کرد:27:

Kurosh
13-12-2007, 19:02
خوب الان میخوام لینک فایلی رو بزارم باید تو یه جا دیگه آپلود کنم و لینکش رو بزارم لقمه رو بپیچونم:31:
مثلا چه سواستفاده هایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب در واقع فرقی نمیکنه اگه شما سو استفاده رو از نظر فایل پیوستی میدونی لینک آپلود فایل رو میزارن:27:
چه فرقی کرد:27:
نمی دونم چه سو استفاده ای،از یکی از مدیرا شنیدم (یادم نیست کجا)
ولی خب،ممکنه بیان فضای پیسی رو تموم کنن :31: مثلا" 200 گیگ فایل رو سرور پیسی آپلود کنن! :31: یه جا شنیدم به خود همکارا و مدیرا هم اجازه داده نمیشه که فایل بیشتر از 1 مگ رو آپلود کنن! (البته شاید هم اجازشو دارن،خودشون نمی کنن!)

حالا شما مشکلت چیه؟ برو 4shared آپلود کن،حالشو ببر!

Balrog
14-12-2007, 14:09
از اينترنت اكسپلورر استفاده كن من چند بار توي فاير فاكس با مشكلات عجيبي برخورد كردم
اين كه نشد راه حل!
صورت مسئله رو پاك نكنيد.

yoosef_st
14-12-2007, 14:31
داریم یه نموره هم عقیده میزنیم. خب پس یه جوری لا اقل با فایر فاکس هماهنگش کنن. این روزها Ff فراگیرتر از Ie شده (حالا دعوا راه نندازین هان! من نمیگم! نسرسنجی و کارشناس میگه.)

S A M
14-12-2007, 19:08
البته فكر كنم كه مرور گر فاير فاكس با اينا مشكل داره كلا فروم ها با فاير فاكس كنار نميان و همينطور وبلاگ ها

mohamad_iq20072000
16-12-2007, 16:33
من بلد نیستم عکس بفرستم چه کار کنم.....

a.k.meimari
16-12-2007, 17:10
چطوری می تونم تو یه بحث شرکت کنم
یعنی مطلب بنویسم یا اموزشی بزارم ممنون

a.k.meimari
16-12-2007, 17:20

a.k.meimari
16-12-2007, 17:29
چطوری یه عکس تو کامپیوتر خودم دارم به عنوان امضا قرار بدم
بازم ممنون

Kurosh
16-12-2007, 17:49
اول اینکه تو هر انجمنی پست پشت سر هم دادن ممنوعه...درخواست هاتون رو تو یه پست مطرح کنین...

از دکمه ی ارسال پاسخ توی اون تاپیک استفاده می کنید...

چطوری یه عکس تو کامپیوتر خودم دارم به عنوان امضا قرار بدم
بازم ممنون
تو یکی از سایتای آپلود عکس مثل tinypic.com عکستون رو آپلود می کنین و آدرس مربوط به فروم رو که اول و آخرش و هست می گیرین و تو قسمت ویرایش امضا،توی امنضاتون پیست می کنین...فقط باید توجه داشته باشین که حجم عکس بالا نباشه و سایزش هم در اون حدی نباشه که قالب سایت رو به هم بریزه

mohamad_iq20072000
16-12-2007, 18:31
منم نمیدونم
خب بگو چه خبر

mohamad_iq20072000
16-12-2007, 18:34
منم میخوام فعال بشم.........!!!

Kurosh
16-12-2007, 18:40
منم میخوام فعال بشم.........!!!
1-تو یه پست بنویسین هر چی می خواین بگین...
2-یه انجمن که به مهارت ، هنر و سلیقت می خوره انتخاب می کنی...یه مدت (شاید 1 ماه شایدم 1 سال) فعالیت مداوم و مفید می کنی،اگه مدیر و همکار اون انجمن تاییدت کرد و فهمید که استحقاقش رو داری،این عنوان رو بهت میده...تازه از اون به بعد باید بیشتر فعالیت کنی!

mohrd
16-12-2007, 20:36
با اجازه ی مدیران سایت من از چند تا از این شکلک ها استفاده کردم.
راضی باشید!!!!!!!:31::31::31::31:

hossein1991
17-12-2007, 18:24
چرا با اینکه لاگین کردم لینک دانلود ها به من داده نمیشه دائم صفحه لاگین میاد میگه اجازه دسترسی ندارید

mansour 64
18-12-2007, 10:16
سلام من هر چی پست می زنم برام شمارش نمیشه. با این که پست هام تو انجمن اخبار ورزشی هستش. می دونین به خاطر چیه؟

majid_sd2009
18-12-2007, 12:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام

Kurosh
18-12-2007, 13:18
سلام من هر چی پست می زنم برام شمارش نمیشه. با این که پست هام تو انجمن اخبار ورزشی هستش. می دونین به خاطر چیه؟

خب آخه قانونشه...تو انجمن های اخبار و متفرقه و یکی دو تا دیگه هر پستی بدی شمارش نمیشه....:13:

vosh
18-12-2007, 20:17
چرا این aQua ... پیچ کرده؟!
به جای اینکه 2 تا پیغام خصوصی برام بزنه 4 تا زد؟!
2 تاش عین همن

S A M
19-12-2007, 09:58
حتما يه اشتباهي شدش
براي من كه يك بار يه تاپيكو بست پي ام داد دوباره باز كردش باز پي ام داد دوباره تاپيكو بست باز پي ام داد

مبتدی2
19-12-2007, 10:19
سلام

من می خوام نام کاربری خودمو از مبتدی2 به چیز دیگه عوض کنم چطور میشه:8:

CAnZO
19-12-2007, 10:54
سلام
قبلأ انجمن موسيقي داشتين ولي الان پيداش نميكنم. حذف شده؟
:31:ببخشيد. درست شد

Kurosh
19-12-2007, 14:38
سلام

من می خوام نام کاربری خودمو از مبتدی2 به چیز دیگه عوض کنم چطور میشه:8:
نمیشه...چند وقت پیش میشد...پیغام خصوصی می دادی به یکی از ادمین ها (به قول SAM ادامین!) ئ می گفتی عوض کنه...ولی چند وقته که این کار رو نمی کنن...:13:

حتما يه اشتباهي شدش
براي من كه يك بار يه تاپيكو بست پي ام داد دوباره باز كردش باز پي ام داد دوباره تاپيكو بست باز پي ام داد
آره...دقیقا" واسه من هم یه همچین اتفاقی افتاد...یه سری هم بیچاره ــــگیجه گرفت،تاپیکم رو منتقل کرد به یه انجمن دیگه...بعد فهمید اشتباه شده...برش گردوند...وقتی برش گردوند قفلش کرد! ولی بعد از دو روز قفلش رو هم باز کرد! :31:

خداوند بعضی وقتا ! شفای عاجل عنایت فرماید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin.manson
19-12-2007, 15:55
سلام
خسته نباشيد من پ.خ نمي تونم بدم.ممنون.

S A M
19-12-2007, 19:02
سلام
خسته نباشيد من پ.خ نمي تونم بدم.ممنون.

به يكي از ادامين خصوصي بدين شما وايسا يكم بگذره وا ميشه

مبتدی2
20-12-2007, 12:16
آقا تنثنکی:5:و

Kurosh
24-12-2007, 17:56
بچه ها،این کاربر فعالای انجمن چه نوع کاربران فعالی هستند؟ :31:

پدرام،بهروز و خیلیای دیگه،کاربر فعال انجمن هستند! کدوم انجمن؟ این یعنی اینکه تو همه انجمنا هستند؟ یا تو چند تا انجمن بودند،جا نبوده همه رو بنویسن،نوشتن کاربر فعال انجمن؟!

baghaly25
24-12-2007, 23:11

پدرام،بهروز و خیلیای دیگه،کاربر فعال انجمن هستند! کدوم انجمن؟ این یعنی اینکه تو همه انجمنا هستند؟ یا تو چند تا انجمن بودند،جا نبوده همه رو بنویسن،نوشتن کاربر فعال انجمن؟!

من مطمين نيستم ولي فكر ميكنم وقتي كه كاربر فعال يه انجمن تو خود همون انجمن باشه جلوش كاربر فعال مينويسن
مثلا اگه شما به يكي از پستهاي پدرام توي انجمن بازيهاي انلاين نگاه كنين نوشته كاربر فعال انجمن ولي اگه به يكي ديگه از پستهاش تو انجمن متفرقه نگاه كنين نوشته كاربر فعال انجمن بازيها:20:

baghaly25
24-12-2007, 23:14
راستي چرا پستهاي انجمن بازيهاي آنلاين شمارش نميشن؟
آخه من كه هيچ دليلي براش نمي بينم خوب يا همه انجمن بازيها شمارش نشن يا همه بشن ديگه

Kurosh
24-12-2007, 23:25
من مطمين نيستم ولي فكر ميكنم وقتي كه كاربر فعال يه انجمن تو خود همون انجمن باشه جلوش كاربر فعال مينويسن
مثلا اگه شما به يكي از پستهاي پدرام توي انجمن بازيهاي انلاين نگاه كنين نوشته كاربر فعال انجمن ولي اگه به يكي ديگه از پستهاش تو انجمن متفرقه نگاه كنين نوشته كاربر فعال انجمن بازيها:20:
نه عزیز،من تا حالا تو انمن متفرقه همچین چیزی جلو اسم این دوستان ندیدم...

راستي چرا پستهاي انجمن بازيهاي آنلاين شمارش نميشن؟
آخه من كه هيچ دليلي براش نمي بينم خوب يا همه انجمن بازيها شمارش نشن يا همه بشن ديگه
واسه این که بازی های آنلاین هم یه جورایی عین متفرقه می مونه...پست دادنشو میگم...خیلی پست ها بی محتواس...همه یا می خوان رکورداشون رو بگن یا بیان کرکری بخونن! :20:

ehya_2007
27-12-2007, 09:06
من چه جوری میتونم سوالات خودمو در مورد هر چیزی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2روزه میام نمی دونم کجا باید بنویسم!!!!!!!!!!
اصلا قضیه پست چیه؟؟؟؟

Wisdom
27-12-2007, 09:27
من چه جوری میتونم سوالات خودمو در مورد هر چیزی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2روزه میام نمی دونم کجا باید بنویسم!!!!!!!!!!
اصلا قضیه پست چیه؟؟؟؟

سلام
شما اول موضوعت رو با کلمات کلیدی و اساسی که میتونی ازش داشته باشی جستجو کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر نتیجه ای نداشت و قبلاً در موردش بحث نشده بود , ببین موضوعت با کدوم انجمن مرتب هستش
بعد از انتخاب انجمن مربوطه دقت کن با کدوم زیر مجموعه مرتب هست

به زیر مجموعه مربوطه برو و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کن و اقدام به پرسش سوالتون بکنید

به همین سادگی :20:

hossain5050
28-12-2007, 09:06
فایرفوکس2 بهتره یا 3beta1

hossain5050
28-12-2007, 09:10
آقا فایر فوکس 2 بهتره یا 3beta1

x_2007
28-12-2007, 09:15
سلام

چند وقته که موقعی که میخوام وارد دو تایپک زیر بشم با پیغام Invalid پست مواجه میشم .نمیدونم مشکل کار از

کجاست.دیگه دارم قید این دوتا تایپک رو میزنم.

»» راهنمای فارسی نرم افزاری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

معرفی کرک وسریال برنامه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soleares
28-12-2007, 14:20

ربطی نداره !!!
فکرکنم سایه و سعید رونالدو هم فعال هستن ! ولی سالی یه بارم به زور سر میزنن
من هم نمی دونم جریان چیه !

hayejan
28-12-2007, 17:37
چگونه کنار اسم خود عکس بگذاریم؟

Wisdom
28-12-2007, 17:40
چگونه کنار اسم خود عکس بگذاریم؟

فکر کنم منظور شما همون آواتار باشه
بعد از لوگین کردن توی انجمن به این لینک برید :

M.Z.Y
28-12-2007, 18:42
سلام دوستان

چرا در قسمت تنظیمات امضا و در بخش مربوط به بزرگی فونت به من اجازه نمیده تا سایز فونت را از 3 بیشتر تنظیم کنم(یعنی اگر شد4 پیغام خطا میده) آیا شما هم با این موضوع روبرو هستید.

soleares
28-12-2007, 23:42
سلام دوستان

چرا در قسمت تنظیمات امضا و در بخش مربوط به بزرگی فونت به من اجازه نمیده تا سایز فونت را از 3 بیشتر تنظیم کنم(یعنی اگر شد4 پیغام خطا میده) آیا شما هم با این موضوع روبرو هستید.
خب خیلی سادست
گروه کاربری من و شما گروه افراد ثبت نام شده است و
در اختیارات جدید اندازه فونت امضاها مدیران این طور برنامه ریزی و تعیین کرده اند که برای جلوگیری از بهم ریختگیری احتمالی صفحات حداکثر سایز برای نوشتن امضا 3 باشد.

با تشکر یه بچه پر رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4891
30-12-2007, 13:46
سلام
آقا میثم یه انتقاد دارم ! چرا پستهای بخش بازی آنلاین شمارش نمیشه فرقش با بحث های دیگه چیه !
به خاطر این کار شما من یدونه privat masage نمیتونم بفرستم اینم شد قانون !
خوب اونم واسه خودش انجمن توش بچه ها زحمت میکشن ای بی انصافی نیست زحمتشون نادیده گرفته بشه !
اگه بخش بازی از نظر شما بی ارزش هست کلا پاکش کنید:41:
اینطوری خیال همه راهت تره !
یا اگه این کارم نمیکنید واسه بچه های گیم Private mesage رو باز کنید خودایی آدم لنگ میمونه :41:
اگه توجه کنید ترفدارای بخش بازی کمتر از بخشای دیگه نیستن شایدم بیشتر باشن !
من موندم شما رو چه حسابی میگید که پستای بخش بازی شمارش نمیشن !
لطفا هر چه سریعتر پیگیری کنید ممنون:11:

زهرا2007
30-12-2007, 16:49
سلام
يه مسئله اي هست كه كمي منو دلگير و ناراحت كرده
و اونم تذكر مديران به كاربراي تازه وارد هست
من كاربري هستم كه چندماه پيش در اين سايت ثبت نام و تازه چند روزه كه فعاليت خودم رو آغاز كردم ...
و به خاطر تازه وارد بودنم و آشنايي نداشتن با قسمت هاي مختلف سايت و انجمن ها ، به مقالات جديد من تذكر دادن

ناراحتم براي اينكه كساني كه به من تذكر دادن متوجه نشدن كه من تازه وارد هستم و تازه شروع به فعاليت كردم و هنوز نمي دونم كه مقاله جديد رو بايد تو كدوم قسمت ايجاد كنم !

و اين كه من هنوز با سايت كامل آشنا نشدم اشكالي داره ؟ و بايد به من تذكر بدن ؟ حتي زير آي دي من نوشته شده در آغاز فعاليت ولي كسي توجهي نمي كنه
كاشكي يكم درك كنيد
و به ما تازه وارد ها كه هنوز با قسمت هاي مختلف سايت آشنا نيستيم و ممكنه كه مقالات جديد رو در قسمت نامربوط ايجاد كنيم ، كمي حق بديد
البته ايجاد كردن مقالات در انجمن و قسمت هاي نامربوط هميشه ادامه پيدا نمي كنه و بعد از اينكه چند بار در سايت فعاليت كرديم و با قسمت ها آشنا شديم آن وقت مي فهميم كه مقاله جديد رو بايد در قسمت مربوطه و مشخصي ايجاد كرد

ولي خب..من بازم معذرت مي خوام كه مقاله ايي رو در انجمن نامربوط به خودش ايجاد كردم.اميدوارم ديگه تكرار نشه :20:

soleares
30-12-2007, 18:51
سلام
من كاربري هستم كه چندماه پيش در اين سايت ثبت نام و تازه چند روزه كه فعاليت خودم رو آغاز كردم ...
و به خاطر تازه وارد بودنم و آشنايي نداشتن با قسمت هاي مختلف سايت و انجمن ها ، به مقالات جديد من تذكر دادن

ناراحتم براي اينكه كساني كه به من تذكر دادن متوجه نشدن كه من تازه وارد هستم و تازه شروع به فعاليت كردم و هنوز نمي دونم كه مقاله جديد رو بايد تو كدوم قسمت ايجاد كنم !

و اين كه من هنوز با سايت كامل آشنا نشدم اشكالي داره ؟ و بايد به من تذكر بدن ؟ حتي زير آي دي من نوشته شده در آغاز فعاليت ولي كسي توجهي نمي كنه
كاشكي يكم درك كنيد
و به ما تازه وارد ها كه هنوز با قسمت هاي مختلف سايت آشنا نيستيم و ممكنه كه مقالات جديد رو در قسمت نامربوط ايجاد كنيم ، كمي حق بديد
البته ايجاد كردن مقالات در انجمن و قسمت هاي نامربوط هميشه ادامه پيدا نمي كنه و بعد از اينكه چند بار در سايت فعاليت كرديم و با قسمت ها آشنا شديم آن وقت مي فهميم كه مقاله جديد رو بايد در قسمت مربوطه و مشخصي ايجاد كرد

ولي خب..من بازم معذرت مي خوام كه مقاله ايي رو در انجمن نامربوط به خودش ايجاد كردم.اميدوارم ديگه تكرار نشه :20:
ناراحتی نداره که !

مدیران به طور دوستانه تذکر می دن در واقع تذکر که نیمشه گفت
می خوان یادتون بدن !

Kurosh
30-12-2007, 21:24
سلام

كاشكي يكم درك كنيد

اتفاقا" این مورد تو همه انجمن ها باید رعایت شه...تو انجمن موسیقی اگه کاربر پستاش کم باشه،و به نوعی تازه وارد باشه،اگه تاپیک خلافی بزنه،همکارای عزیز،تاپیکش رو قفل نمی کنن،تا دلسرد نشه...یا اگه پست اشتباهی بزنن،به دوستانه ترین تذکر اقدام می کنن...

اونجا هم احتمالا" دوستانه تذکر دادن...نمی دونم والا:41:

4891
30-12-2007, 22:43
سلام
آقا میثم یه انتقاد دارم ! چرا پستهای بخش بازی آنلاین شمارش نمیشه فرقش با بحث های دیگه چیه !
به خاطر این کار شما من یدونه privat masage نمیتونم بفرستم اینم شد قانون !
خوب اونم واسه خودش انجمن توش بچه ها زحمت میکشن ای بی انصافی نیست زحمتشون نادیده گرفته بشه !
اگه بخش بازی از نظر شما بی ارزش هست کلا پاکش کنید:41:
اینطوری خیال همه راهت تره !
یا اگه این کارم نمیکنید واسه بچه های گیم Private mesage رو باز کنید خودایی آدم لنگ میمونه :41:
اگه توجه کنید ترفدارای بخش بازی کمتر از بخشای دیگه نیستن شایدم بیشتر باشن !
من موندم شما رو چه حسابی میگید که پستای بخش بازی شمارش نمیشن !
لطفا هر چه سریعتر پیگیری کنید ممنون:11:
آقای مدیر من منتظر جواب هستم
من اومدم تا از حق انجمن بازی دفاع کنم :41:

Kolubive
31-12-2007, 06:58
انجمن بازی برای p30world که یک وب سایت کامپیوتری هستش و فعالیتش رو با انجمن های "نرم افزار " / "کامپیوتر و موضوعات مرتبط" /" درخواست کرک و سریال " شروع کرد , ارجحیت نداره عزیز دل برادر بسیجی !

S A M
31-12-2007, 09:36
كولبي جان خيلي خوشحالم كه ميبينم از بن در اومديد نبوديد واقعا جاتون خالي بودش

Kolubive
31-12-2007, 09:50
به جای اسپم زدن یه چیزه مفید بنویس Avatar copier

soleares
31-12-2007, 10:22
انجمن بازی برای p30world که یک وب سایت کامپیوتری هستش و فعالیتش رو با انجمن های "نرم افزار " / "کامپیوتر و موضوعات مرتبط" /" درخواست کرک و سریال " شروع کرد , ارجحیت نداره عزیز دل برادر بسیجی !

آقای مدیر من منتظر جواب هستم
من اومدم تا از حق انجمن بازی دفاع کنم

من هم برام سواله !
حالا هی مدیران میان می گن هدف کامپیوتره ولی کم کم دارن همه رو می بندن !

من یه بار نظر برداشتن شمارش پست ها رو دادم ادمین ها گفتند:
نه بچه ها دلسرد میشن !
ولی فکر کنم این طوری بیشتر دلسرد بشن !!

این طور نیست ؟

Kolubive
31-12-2007, 10:35
سلام Solears عزیز

به نظر من دلسرد بشن خیلی عالیه ...

فرومهای فارسی زبان زیادی وجود داره که تخصص شون فقط بازی هستش و از این جور حرفها ...

در کل یا باید اسم p30 world عوض بشه یا این چندتا انجمن پلوم بشن

البته این نظر منه .... :11:

soleares
31-12-2007, 10:41
سلام Solears عزیز

به نظر من دلسرد بشن خیلی عالیه ...

فرومهای فارسی زبان زیادی وجود داره که تخصص شون فقط بازی هستش و از این جور حرفها ...

در کل یا باید اسم p30 world عوض بشه یا این چندتا انجمن پلوم بشن

البته این نظر منه .... :11:
خب این هم حرفیه !
چرا مدیران خودشون رو این قدر اذیت کنن !

به قول شما بیان انجمن هایی که اصلا ربطی به کامپیوتر نداره رو قفل و غیر فعال کنن بهتره !
نه اسپم نه درگیری با اعضا ...

راحت راحت ...

Kolubive
31-12-2007, 10:47
منم نمگن پاک یا غیر فعال کنن به طور کامل

یه مدت یک هفته ای ببندن درشون رو بعد نتایج رو بسنجن ...:!:...

هم عمر سرور طولانی میشه .... هم هوای کانادا یا امریکا آلوده نمیشه !!!...!!!

همم اینکه اسپم ها توی انجمن های کامپیوتری ابراز وجود میکنن و حساب کار دستشون میاد

خلـــــــــــــاص

4891
31-12-2007, 12:18
اولا بسیجی خودتی با رفیقات
دوما اگه ارجخیت نداره خوب کلا حذفش کنه بهتر از اینه که کسی نفهمه کی چقد فعالیت داشته و چی کار کرده !
وقطی آقای مدیر سایت میاد یک بخش رو درست میکنه واسه بحث و تبادل نظر پس نباید این براش فرقی داشته باشه مه این بحث در مورد کدوم رشته از کامپیوتر هست / خودتم حرف منو تایید کردی : " / "کامپیوتر و موضوعات مرتبط" /" نکنه بازی های آنلاین جزو زیر شاخه های کامپیوتر به حساب نمیاد !؟ حتما شما تو روستاتون بازی یه غول دو غول یا الک دولک یا گل یا پوج رو به صورت آنلاین بازی میکنید واسه همون فکر کردید که دیگه بازی زیر شاخه کامپیوتر نیستش ؟!
------------------------------
در ظمن من کم کم دارم به این نتیجه دارم میرسم که این انجمن داره رو هوا میچرخه و آقای مدیر کل سالی 1 بار هم بهش سر نمیزنه ! انجمن رو سپرده دست مدیر های جزء و خیالش راحته و دارن از فروشگاه پول به جیب میزنن !
چون اگه اینطور نبود به مشکلات رسیده میکردن !
برید سایت مجید آنلاین شما کمتر پستی پیدا میکنید که آقای مدیر (مجید) توش شرکت نکرده باشه.
----------------------------
اینجا انجمن بازی آنلاین رو راه انداختن بعد ولش کردن به امان خدا !
اینطوری آدم کلا دل سرد میشه از کار تو سایت !:41:

Kolubive
31-12-2007, 20:25
حالا چرا ناراحت شدی ؟!

الان فصل امتحانات هستش ...

بعضی از این انجمن های p30world فصلی هستن یعنی اینکه تویه فصل خاصی طرفدار زیاد دارن و سرور هم کلی حال میاد ...

فصل این انجمن "بازی" هم تابستان هست ... پس لطفا بحث رو ادامه ندهید اگه میبینید مدیری جوابتون رو نمیده عزیز دل برادر !

jooya
06-01-2008, 05:12
چرا من توی "پيشنهادات و انتقادات" نمی تونم تایک برنم ؟

امروز زدم اصلا چیزی هم نگفت ،که قرار بررسی بشه تا بعدا نشون داده بشه .

پ.ن :Kolubive جان شما واسه چی بازم بن شدید !

ali-zahiri
07-01-2008, 00:49
برای تغییر دادن نام کاربری چکارکنم؟

jooya
07-01-2008, 19:34
شکر خدا مثل اینکه همه خوابن

فقط بلدن اخطار بدن

خوب بیا ن جواب بدین دیگه

Actros
07-01-2008, 20:22

به میثم پی ام بده

soleares
07-01-2008, 22:47
به مدیر کل meisam پیغام خصوصی بزنید.
البته ...

MaFia
Babak
Ali
sina

هم می تونن برات انجامش بدن.

Kurosh
08-01-2008, 03:09
عزیزان دل،تا اطلاع ثانوی،تغییر نام کاربری انجام نمیشه (میثم گفت)...من قبلا" امتحان کردم...

CAnZO
10-01-2008, 14:59
سلام
مشكل من قرار دادن لينك هست
آدرسو مي چسبونم مثلأ

وقتي از كدهاي بالا استفاده ميكنم اين شكلي ميشه:( جمله هاي اضافي براي چيه؟!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soleares
10-01-2008, 16:12
سلام
مشكل من قرار دادن لينك هست
آدرسو مي چسبونم مثلأ

وقتي از كدهاي بالا استفاده ميكنم اين شكلي ميشه:( جمله هاي اضافي براي چيه؟!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قرار دادن لینک فعال برای کاربران غیر فعاله این رو می دونستی ؟

بعدشم لینک ها رو باید توی تگ کد قرار بدی نه کد اچ تی ام ال ...
از تگ url نمی تونی استفاده کنید.

CAnZO
10-01-2008, 19:36
قرار دادن لینک فعال برای کاربران غیر فعاله این رو می دونستی ؟

بعدشم لینک ها رو باید توی تگ کد قرار بدی نه کد اچ تی ام ال ...
از تگ url نمی تونی استفاده کنید.
بله، ميدونم غير فعاله

اين لينكو از آدرس بار كپي ميكنم و توي تگ كد ميذارم. چرا اينطورميشه؟

jooya
10-01-2008, 20:40
هیچ احتیاجی نیست که لینکها رو کد کنی یا ...

فقط لینک رو کپی کن خودش تبدیل میشه با کد .

CAnZO
10-01-2008, 20:47
هیچ احتیاجی نیست که لینکها رو کد کنی یا ...

فقط لینک رو کپی کن خودش تبدیل میشه با کد .
منظورتون اينه؟

ولي چطوري توي اون كادرWrap قرار ميگيرند؟

jooya
10-01-2008, 21:08

منظورم اینه یه عکس هم گذاشتم این پایین اگه لود نشد از لینک زیر بگیرش . که نتیجه اش دقیقا همین شده که این بالا میبینی .

CAnZO
10-01-2008, 22:26

منظورم اینه یه عکس هم گذاشتم این پایین اگه لود نشد از لینک زیر بگیرش . که نتیجه اش دقیقا همین شده که این بالا میبینی .

مرسي
ولي مشكل اينه كه براي من خودش تبديل به كد نميشه.
البته نميخواستم مزاحم بشم:43:

jooya
11-01-2008, 00:55
مرسي
ولي مشكل اينه كه براي من خودش تبديل به كد نميشه.
البته نميخواستم مزاحم بشم:43:

نمی دونم چرا مال شما اینطوریه ولی بازم مشکلی نیست .

لینکت رو های لایت بکن و بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن . اینطوری اون لینک یا هر نوشته ای که انتخاب کردی توی کد CODE قرار می گیره .

Kurosh
11-01-2008, 18:13
نمی دونم چرا مال شما اینطوریه ولی بازم مشکلی نیست .

لینکت رو های لایت بکن و بعد بزن . اینطوری اون لینک یا هر نوشته ای که انتخاب کردی توی کد CODE قرار می گیره .
فکر کنم شما از Firefox استفاده می کنی و اون دوستمون از ie ...
چون ff این امکان رو داره که توی انجمن ها اگه لینک رو همین جوری پیست کنیم،خودش می زارتش تو کد...

اگه این طور نیستپس حتما" این دوستمون به عکست توجه نکرده...تو توی اون Mode قدیمی (اسمشو نمی دونم) می نویسی،ولی شاید ایشون توی Editor Mode تایپ می کنن..

واسه تفهیم بیشتر:

حالتی که شما توش می نویسین:

حالت غالب که احتمالا" این دوستمون هم ازش استفاده می کنن:

این نظر من بود،شاید اشتباه کنم...

sina_core2duo
11-01-2008, 18:35
عزیزان دل،تا اطلاع ثانوی،تغییر نام کاربری انجام نمیشه (میثم گفت)...من قبلا" امتحان کردم...
درست می گه

Sunny-M
13-01-2008, 04:23
دوستان می دونند چرا نمی شه وارد این تاپیک شد ؟

Shahin King
13-01-2008, 05:32
دوستان می دونند چرا نمی شه وارد این تاپیک شد ؟

سلام

این تاپیک منتقل شده به انجمن Trash . هیچ یک از کاربران به غیر از ایجاد کننده تاپیک و مدیران و همکاران نمی تونن اون تاپیک رو ببینن .

قربانت
شاهین :20:

Sunny-M
14-01-2008, 03:09
سلام

این تاپیک منتقل شده به انجمن Trash . هیچ یک از کاربران به غیر از ایجاد کننده تاپیک و مدیران و همکاران نمی تونن اون تاپیک رو ببینن .

قربانت
شاهین :20:

شاهین جان من قبلا به این تاپیک رفته بودم یه سایتی رو معرفی کرده بود ،می تونستی تو اون سایت با وارد کردن اسم بازی مورد نظر بین سیستم خودت و سیستم مورد نیاز بازی یه مقایسه ای بکنی و بفهمی سیستمت می خوره بهش یا نه ، اگه برات مقدوره آدرسشو بهم بگو
خیلی ممنون :10:

Carl
14-01-2008, 14:57
من قبلا به این تاپیک رفته بودم یه سایتی رو معرفی کرده بود ،می تونستی تو اون سایت با وارد کردن اسم بازی مورد نظر بین سیستم خودت و سیستم مورد نیاز بازی یه مقایسه ای بکنی و بفهمی سیستمت می خوره بهش یا نه
برای شما :11: :

این سایت بازی رو با سیستم شما می سنجه و به شما میگه که می تونید بازی رو اجرا کنید یا نه !

بعد از انتخاب بازی گزینه ی Can You it Run رو بزنید .

Carl
14-01-2008, 17:27
الان یه چیزی دیدم که به نظرم جالب اومد؛ به درون مستطیلهای قرمز نگاه کنید:

sum_yari
15-01-2008, 15:18
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشكل با سيو كردن صفحات همين فروم سايت پي سي ورلد
من مي خواهم صفحه اي را در حالت ورك افلاين سيو كنم كه بعدا وقت كردم مطلبش را بخوانم
ولي مشكلي كه هست هنگام سيو كردن نمي گذارد سيو شود و پيام زير مي ايد:
This Web page could not be saved
لطفا راهنمايي كاملي بكنيد كه چه كار كنم؟
با تشکر.

Kurosh
15-01-2008, 15:34
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشكل با سيو كردن صفحات همين فروم سايت پي سي ورلد
من مي خواهم صفحه اي را در حالت ورك افلاين سيو كنم كه بعدا وقت كردم مطلبش را بخوانم
ولي مشكلي كه هست هنگام سيو كردن نمي گذارد سيو شود و پيام زير مي ايد:
This Web page could not be saved
لطفا راهنمايي كاملي بكنيد كه چه كار كنم؟
با تشکر.
فکر کنم وقتی نزاری صفحه کامل کامل باز شه و Stop رو بزنی،نتونی Save ش کنی...
حتی اگه یه اسمایلی کوچولو هم مونده باشه،بعضی وقتا Save نمی کنه...:46:

Sunny-M
16-01-2008, 02:54
برای شما :11: :

Thanks Sir:46::12:

M.etallic.A
16-01-2008, 12:42
الان یه چیزی دیدم که به نظرم جالب اومد؛ به درون مستطیلهای قرمز نگاه کنید:

فکر میکنم میشه تنظیم کرد تا پستها رو به ترتیب تاریخ از اول تا آخر یا آخر به اول مرتب کنه. فکر کنم تنظیمات وی بی رو باید تغییر بدید تا درست بشه.

Sunny-M
18-01-2008, 02:30
فکر کنم وقتی نزاری صفحه کامل کامل باز شه و Stop رو بزنی،نتونی Save ش کنی...
حتی اگه یه اسمایلی کوچولو هم مونده باشه،بعضی وقتا Save نمی کنه...:46:

و البته این مشکل فقط در اینترنت اکسپلورر اتفاق می افته تو بروزرهای دیگه همچین پیغامی نمی اد حتی اگر صفحه کامل باز نشده باشه شما می تونی دکمه Stop رو که زدی و دیزکانکت شدی براحتی سیوش کنی مثلا تو فایر فاکس یا اپرا ولی تو اینترنت اکسپلورر معمولا این طور گیرها می ده !!:20:

yoosef_st
18-01-2008, 12:26
این Aqua حالش خوبه؟ یه پست من رو پاک کرده بود 3 بار برام پیغام داده بود!!! خیلی با حاله.

Bioshock
18-01-2008, 21:52
دوستان واقعا در تعجبم سایت به این pro یی چنین گزینه های ساده ای رو نداره؟
ماوالله حداقل در سایت های خیلی عقب مونده تر و old تر از این سایت گزینه های تشکر ،قرار دادن لینک و ... رو مشاهده میکنیم.
مدیران سایت لطفا این plugin ها رو به سایت اضافه کنند .
دو تا قالب زیبا و لایق این سایت به سایت اضافه کنند. این همه کابر با وجود این گزینه ها راحت میتونند به فعالیتشون ادامه بدن. مخصوصا اینکه گزینه تشکر مانع این میشه که دوستان لطف بکنند و پست های زیباشون رو با عناوین تشکر در تایپیک ها بفرستند!
قرار دادن لینک هم که دیگر نوبرش است!:18:

Kurosh
18-01-2008, 22:17
دوستان واقعا در تعجبم سایت به این pro یی چنین گزینه های ساده ای رو نداره؟
ماوالله حداقل در سایت های خیلی عقب مونده تر و old تر از این سایت گزینه های تشکر ،قرار دادن لینک و ... رو مشاهده میکنیم.
مدیران سایت لطفا این plugin ها رو به سایت اضافه کنند .
دو تا قالب زیبا و لایق این سایت به سایت اضافه کنند. این همه کابر با وجود این گزینه ها راحت میتونند به فعالیتشون ادامه بدن. مخصوصا اینکه گزینه تشکر مانع این میشه که دوستان لطف بکنند و پست های زیباشون رو با عناوین تشکر در تایپیک ها بفرستند!
قرار دادن لینک هم که دیگر نوبرش است!:18:
عزیز دل،می بخشید من جواب میدم...مدیرا باید بگن...ولی خب چیزایی که از خود مدیرا شنیدم میگم:

قابلیت لینک دادن به خاطر مسایل فیل ترینگ چند ماهه که از حقوق کاربران عادی و فعال برداشته شده...فقط همکاران و مدیران می تونن لینک مستقیم بدن...چون که اگه سایت مقصد (که بهش لینک میدیم) ،فیل تر باشه یا بعدا" فیل تر بشه،پیسی ورلد به این بزرگی و این همه کاربر،میره رو هوا و فیل تر میشه...:5:
پس چه بهتر که هیچکس از کاربران عادی نتونن لینک بدن،چون ممکنه هر کسی انحرافات داشته باشه و نمیشه جلوشو به این زودیا گرفت (حالا من موندم که کاربر فعالا چرا این قابلیت رو ندارن؟ مگه مدیرای عزیز نمیگن ما کاربرای فعالمون رو از کلی فیل تر اخلاقی و ... می گذرونیم؟ پس دیگه جای نگرانی ای نیست که...)

مورد دوم هم فکر می کنم سلیقه ای باشه...به نظر من هم همین جوری باحال تره!:27: (حالا کی نظر تو رو خواست؟)

Bioshock
18-01-2008, 23:41
عزیز دل،می بخشید من جواب میدم...مدیرا باید بگن...ولی خب چیزایی که از خود مدیرا شنیدم میگم:

قابلیت لینک دادن به خاطر مسایل فیل ترینگ چند ماهه که از حقوق کاربران عادی و فعال برداشته شده...فقط همکاران و مدیران می تونن لینک مستقیم بدن...چون که اگه سایت مقصد (که بهش لینک میدیم) ،فیل تر باشه یا بعدا" فیل تر بشه،پیسی ورلد به این بزرگی و این همه کاربر،میره رو هوا و فیل تر میشه...:5:
پس چه بهتر که هیچکس از کاربران عادی نتونن لینک بدن،چون ممکنه هر کسی انحرافات داشته باشه و نمیشه جلوشو به این زودیا گرفت (حالا من موندم که کاربر فعالا چرا این قابلیت رو ندارن؟ مگه مدیرای عزیز نمیگن ما کاربرای فعالمون رو از کلی فیل تر اخلاقی و ... می گذرونیم؟ پس دیگه جای نگرانی ای نیست که...)

مورد دوم هم فکر می کنم سلیقه ای باشه...به نظر من هم همین جوری باحال تره!:27: (حالا کی نظر تو رو خواست؟)
والله این همه فروم ما دیدیم همه قابلیت لینک دادن دارند بازی سنتر به اون بزرگی چرا این همه لینک داره ولی ----- نمیشه؟ دارینوس هم همینطور؟ این همه انجمن؟!
تشکر باید باشه چون یک امر واجب و یک گزینه برای جلوگیری از spam هست!

Ezdaha
19-01-2008, 01:32
والله این همه فروم ما دیدیم همه قابلیت لینک دادن دارند بازی سنتر به اون بزرگی چرا این همه لینک داره ولی ----- نمیشه؟ دارینوس هم همینطور؟ این همه انجمن؟!
آخه محسن جون تو دارینوس رو چطوری با p30 مقایسه میکنی؟ اینجا تعداد پستا اینقدر زیاده که هر چقدر هم مدیریتش قوی باشه بازم نمیتونن همه لینکها را بررسی کنن

Bioshock
19-01-2008, 04:03
آخه محسن جون تو دارینوس رو چطوری با p30 مقایسه میکنی؟ اینجا تعداد پستا اینقدر زیاده که هر چقدر هم مدیریتش قوی باشه بازم نمیتونن همه لینکها را بررسی کنن
دوست عزیز من اژدها پست ها هرچقدر هم زیاد باشه باز مدیرا هم زیادند! خوب از دارینوس بگزریم بازی سنتر چی اونجام همینطوری اعضاش زیادند!

Ezdaha
19-01-2008, 16:12
دوست عزیز من اژدها پست ها هرچقدر هم زیاد باشه باز مدیرا هم زیادند! خوب از دارینوس بگزریم بازی سنتر چی اونجام همینطوری اعضاش زیادند!
خب شاید مدیرای اینجا حال ندارن تا این حد نظارت کنن! و یا شاید فکر میکنن سیستم ف ی ل ترینگ کلمات مخابرات از اونها سریعتره... در ضمن درسته که تعداد کاربر اینجا با BC برابره ولی اعضا اینجا خیلی فعالترن فقط حجم فروم اینجا حداقل 3 برابر BCـه، اگه بیشتر نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arashdn
19-01-2008, 17:21
چرا هنگامی که می خوام یکی از صفحات رو توی هاردم ذخیره کنم با ارور زیر مواجه می شوم ؟
This Web Page could not be Saved
راه حل چیست

Wisdom
19-01-2008, 17:48
چرا هنگامی که می خوام یکی از صفحات رو توی هاردم ذخیره کنم با ارور زیر مواجه می شوم ؟
This Web Page could not be Saved
راه حل چیست

از چه مرورگری استفاده میکنید ؟

yoosef_st
19-01-2008, 18:11
آقا قضیه این چیه بالای انجمن اومده؟ نکنه فیل شدیم؟

در صورت بروز مشکل در هنگام مراجعه به انجمن ها میتوانید از آدرس forum.p30world.net استفاده بفرمایید . همچنین مشکل را حتما از طریق تماس با ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ما اطلاع دهید

mahn90
19-01-2008, 20:37
چرا من انجمن ماهواره رو نمی بینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Wisdom
19-01-2008, 21:15
چرا من انجمن ماهواره رو نمی بینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Captain_Nemo
19-01-2008, 21:35
جالبه وقتی می خوام وارد انجمن ماهواره بشم پیغام زیر رو میگیرم...

مثل اينکه مدیرای انجمن واسه اینکه p30world مثل pt ----- نشه اين قسمت رو بستند...

Kurosh
19-01-2008, 21:47
اگه قبلا" اونجا رفتین،شاید به خاطر اسپم یا ... دسترسی شما رو به اون انجمن محدود کرده باشن...

Captain_Nemo
19-01-2008, 22:03
فکر نکنم، الان دو هفته ای میشه که تو قسمت ماهواره پست نداشتم در ضمن واسه من قسمت ماهواره تو صفحه اول فروم p30world دیده نمیشه؟!!

Ezdaha
20-01-2008, 00:36
اگه قبلا" اونجا رفتین،شاید به خاطر اسپم یا ... دسترسی شما رو به اون انجمن محدود کرده باشن...
درسته، من تا حالا این قسمت نرفته بودم الانم برام میاد

Ezdaha
20-01-2008, 00:46
یه نفر لینک یه تایپیک را داده بود و وقتی میخوام ببینمش همین پیام میاد

اینم لینک اون تایپیک، مال کدوم مبحثه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eshghe eskate
20-01-2008, 10:27
چطوری تاپیک جدید ایجاد میششه؟

Carl
20-01-2008, 11:44
یه نفر لینک یه تایپیک را داده بود و وقتی میخوام ببینمش همین پیام میاد
اینم لینک اون تایپیک، مال کدوم مبحثه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون تاپیک به ترش منتقل شده....

چطوری تاپیک جدید ایجاد میششه؟

با کلیک روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahn90
21-01-2008, 18:39
نه آقا این همه کاربر تونجا لودن مگه میشه در ضمن اگه حذفش کردن به خبر بدن من خودم تو انجمن ماهوراه تو تا تاپیک زدم با چندین پست ولی شمارش پستام کم نشده ولی اون رو اگه رو آواتارم کلیک کنی بهد بری موضوعات یا پست هام پست های ماله ماهواره حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

noia
21-01-2008, 20:58
منم به بخش ماهواره دسترسی ندارم, مثل این که یه چند نفری هم همین مشکله منو دارن!

.....
تا اونجایی هم که یادم میاد پست خاصی تو انجمن ماهواره ندادم ...
.....
چرا اینجوریه ؟ .... :31:

eshghe eskate
21-01-2008, 21:06
اون تاپیک به ترش منتقل شده....

با کلیک روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا هس اینی که میگی؟؟؟؟؟؟؟

Kurosh
21-01-2008, 21:56
کجا هس اینی که میگی؟؟؟؟؟؟؟
خب تو هر انجمنی که می خوای تاپیک ایجاد کنی،دیگه...مثلا" میری انجمن متفرقه،بالا (یا پایین) سمت راست،این گزینه رو می بینی:46:

dizgah
22-01-2008, 12:04
سلام برا شما هم جدیدا سایت دیر لود میشه یا گیر میکنه؟

m2stech
22-01-2008, 12:12
پس انجمن ماهواره برای همیشه پاک شد ؟

Ship Storm
22-01-2008, 21:21
یه سوال پیش اومده این قسمت یعنی چی؟
در ضمن نوشته Ship Storm در هیچ گروه عمومی مشترک نیست.
مگه میشه مشترک هم شد ؟ چگونه؟ به چه دردی میخوره؟

Kurosh
22-01-2008, 21:38
نه بابا،الکیه اینا...از مدیرا پرسیدم،مال خود Vb هست،امکان عضویتی هم وجود نداره

ZEAEE
23-01-2008, 09:46
سلام عرض میکنم خدمت همه ی دوستان...
هر سوال ، اشکال و ... که در مورد سیستم و میحط کار انجمن ها دارید در این تاپیک مطرح کنید

در ضمن تاپیکی هم در انجمن "اطلاعیه و اخبار" تحت عنوان آموزش قابليت هاي کلي انجمن و مواردي که شما بايد بدانيد وجود داره که برای آشنایی بیشتر با سیستم انجمن های P30world میتونید از مطالبش استفاده کنید

ممـنــون :)
مـیـثــم

با سلام و تشکر از راهنمایی .
می خواستم بدونم میشه از یک تایپیک آموزشی کپی برداریم ودر یک فروم دیگه از اون استفاده کنیم.
اگه جواب مثبته لطف کن راه حلشو بگو.

Arashdn
23-01-2008, 17:45
از چه مرورگری استفاده میکنید ؟
Internet Explorer 6

eshghe eskate
23-01-2008, 18:49
خب تو هر انجمنی که می خوای تاپیک ایجاد کنی،دیگه...مثلا" میری انجمن متفرقه،بالا (یا پایین) سمت راست،این گزینه رو می بینی:46:
میدونی چیه من انجمن متفرقه رو تو جستجو میزنم ولی همچین چیزی نمیبینم

Ship Storm
24-01-2008, 14:48
نه بابا،الکیه اینا...از مدیرا پرسیدم،مال خود Vb هست،امکان عضویتی هم وجود نداره

پس الکیه و چیز خاصی نیست:13:

mobin
24-01-2008, 17:55
من از firefox 2 استفاده ميكنم وقتي در صفحات انجمن كد لينك دانلود يا آدرس و يا عكس با سايز بالا قرار داده ميشه قسمتي از سمت چپ صفحه تو كادر نيست و نميتونم از تمام صفحه رو استفاده كنم
براي اين مشكل چكار ميشه كرد؟

yoosef_st
24-01-2008, 18:09
آی راست میگه. راه حلی هست؟ منم Ff دارم و همین میشکل. وای به وقتی یه پیغام خصوصی 2 3 بار جواب داده بشه. اشکم در میاد.

ZEAEE
26-01-2008, 00:56
بابا یکی نیست منو راهنمایی کنه
میشه از آموزشهای دوستان تو فروم دیگه استفاده کنیم؟

Babak
26-01-2008, 01:21
یه سوال پیش اومده این قسمت یعنی چی؟
در ضمن نوشته Ship Storm در هیچ گروه عمومی مشترک نیست.
مگه میشه مشترک هم شد ؟ چگونه؟ به چه دردی میخوره؟

,وی بی امکانات زیادی داره عزیز و پی سی ورد بنا بر کارکردها و اهدافی که داره از بعضی هاش استفاده کرده و بعضی ها نه
مثل مورد اشاره شده توسط شما

Babak
26-01-2008, 01:21
با سلام و تشکر از راهنمایی .
می خواستم بدونم میشه از یک تایپیک آموزشی کپی برداریم ودر یک فروم دیگه از اون استفاده کنیم.
اگه جواب مثبته لطف کن راه حلشو بگو.

پایین انجمن نوشته شده عزیز :

کليه حق و حقوق متعلق است به گروه نرم افزاري P30world
استفاده از مطالب اين سايت به هر نحو ، منوط به کسب اجازه کتبي از مديريت ميباشد

mobin
26-01-2008, 04:14
پس جواب سوال من چي شد؟!!

saman rossi
26-01-2008, 16:03
سلام دوستان .من حدود دو هفته اي نبودم ولي از هفته پيش كه برگشتم قابليت copy & paste واسه من وجود نداره! يعني يه مطلب يا لينكونميتونم از جاي ديگه كپي كنم بعد تو پستم بذارم . لطفا راهنمايي كنيد بگيد مشكل چيه . مرسي

Carl
26-01-2008, 17:19
سلام دوستان .من حدود دو هفته اي نبودم ولي از هفته پيش كه برگشتم قابليت copy & paste واسه من وجود نداره! يعني يه مطلب يا لينكونميتونم از جاي ديگه كپي كنم بعد تو پستم بذارم . لطفا راهنمايي كنيد بگيد مشكل چيه . مرسي

می‌تونی عکس بذاری؟

mrmmnb
26-01-2008, 21:30
سرنوشت انجمن ماهواره چی شد؟

bluemehdi
26-01-2008, 23:30
agha man bad bakht shodam yeki komakam kone ye seri pach rikhtam roye goshim k750 dige bala nemiyad ro mark mimone lotf konid begid chikar konam?????

bluemehdi
26-01-2008, 23:32
کمک:من یه سری پچ k750 ریختم تو گوشیم دیگه بالا نمیاد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

namber_one
27-01-2008, 11:53
کمک:من یه سری پچ k750 ریختم تو گوشیم دیگه بالا نمیاد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عضویتت رو تبریک میگم
باید بری توی انجمن گوشی ها

saman rossi
27-01-2008, 18:33
می‌تونی عکس بذاری؟

اره ميتونم بذارم ..همين الان چند لحظه درست شد ولي نمي تونستم عكس بذارم كه حالا دوباره همونجوري شد

raptor22
29-01-2008, 19:12
دوستان هيچ راهي هست كه تو خوده P30world سايز عكسيو كه مي خوايم بزاريم تغيير بديم؟

™Enter_The_Love
29-01-2008, 19:32
دوستان هيچ راهي هست كه تو خوده P30world سايز عكسيو كه مي خوايم بزاريم تغيير بديم؟

نه فکر نکنم.

raptor22
29-01-2008, 19:45
يعني هيچ راهي؟

Carl
29-01-2008, 20:49
يعني هيچ راهي؟

تو پی‌سی‌ورلد و (فکر کنم) هیچ انجمن دیگه‌ای همچین امکانی وجود نداره؛

شما می تونی برای تغییر سریع سایز عکست بری به این سایت:

am2
29-01-2008, 22:52
سلام
ميخواستم ببينم انجمنdvbچي شده هرچي گشتم نبود؟

mrmmnb
29-01-2008, 23:03
سلام

این سوال ما هم هست که چند بار پرسیدیم وبدون جواب مانده یکی از مدیران لصفا جواب بده:19:

Wisdom
29-01-2008, 23:54
این سوال ما هم هست که چند بار پرسیدیم وبدون جواب مانده یکی از مدیران لصفا جواب بده:19:

مدیران انجمن برای اینکه انجمن در خطر ف.ی.ل.ت.ر شدن نباشه احتمالاً قسمت انجمن ماهواره و --- رو محدود کردن

Balrog
30-01-2008, 01:44
قبلا هم چند دفعه مشابه اين اتفاق رخ داده، به اين صورت كه در وضعيت قرمز انجمن مربوطه چند وقتى Hidden مى‌شه تا آب‌ها از آسياب بيفته، بعدش روز از نو روزى از نو!

am2
30-01-2008, 01:55
آره انگار سايتهايي كه مربوط بهdvbهستن رو دارن ----- ميكنن

jooya
30-01-2008, 02:23

اگه بشه واقعا عالی میشه واسه اونایی که از فایرفوکس استفاده می کنن الخصوص

اخه انجمن اسکرول هم برای از چپ و راست نداره

تو پی‌سی‌ورلد و (فکر کنم) هیچ انجمن دیگه‌ای همچین امکانی وجود نداره؛

شما می تونی برای تغییر سریع سایز عکست بری به این سایت:

Majidonline و بسیاری فرومها و سایتهای دیگه به صورت اتوماتیک انجام میده تا انجمن به هم نریزه

Carl
31-01-2008, 22:41
Majidonline و بسیاری فرومها و سایتهای دیگه به صورت اتوماتیک انجام میده تا انجمن به هم نریزه

البته منظور من این بود که نمی‌شه سایز خاصی رو مشخص کرد :46:

armin-radin
01-02-2008, 21:40
سلام
میخواستم بپرسم من تو انجمن موسیقی خیلی فعالیت کرئم اگه پستم به 200 برسه عنوانم چی میشه میتونه
کاربر فعالانجمن موسیقی بشه؟؟؟

Babak
01-02-2008, 21:58
سلام
میخواستم بپرسم من تو انجمن موسیقی خیلی فعالیت کرئم اگه پستم به 200 برسه عنوانم چی میشه میتونه
کاربر فعالانجمن موسیقی بشه؟؟؟

سلام عزیز
عنوان کاربر فعال سیستمی داده نمیشه . تعداد پست هم در موردش ملاک نیست .فقط تشخیص تیم مدیریت انجمن در این مورد نقش داره .
اگر همکاران و مدیران یکی از انجمن ها فردی مناسب این عنوان بدونن در موردش اقدام میکنن .

moeen170
02-02-2008, 19:57
سلام.من نیاز به کمک دارم ولی نمیدونم اصلا چه جوری و کجا سوالم رو بپرسم؟؟؟؟؟

moeen170
02-02-2008, 19:59
سلام.من نیاز به کمک دارم ولی نمیدونم اصلا چه جوری و کجا سوالم رو بپرسم؟؟؟؟؟کسی هست کمکم کنه؟

[ali]
09-02-2008, 21:34
سلام من در دانلود ضمیمه های سایت با مدیریت دانلود مشکل دارم نمی شه و به جاش صفحه ی Phpدان می شه با همه ی دانلود منیجرها هم همین طوره لطفا راهنمایی کنید

Carl
09-02-2008, 22:02
;2085126']سلام من در دانلود ضمیمه های سایت با مدیریت دانلود مشکل دارم نمی شه و به جاش صفحه ی Phpدان می شه با همه ی دانلود منیجرها هم همین طوره لطفا راهنمایی کنید

شما برای دانلود ضمیمه‌ها باید روشون کلیک کنی تا تو یه صفحه‌ی جدید باز شن،

بعدش اگه دانلود منیجر رو واسه گرفتن اون نوع فایل موظف کرده باشی دانلود شروع می‌شه؛

وگرنه مرورگر شروع به دانلود می‌کنه.

در ضمن برای دانلود نباید از شیوه کپی کردن آدرس و پیست در دان‌منیجر استفاده کرد :13:

AaVaA
09-02-2008, 22:59
سلام جدیدا دکمه ها تو سایت برای من کار نمیکنه..یعنی هیچ کدوم به جز نقل قول و ارسال پاسخ...حتی از همین دکمه ی ارسال عکس و تغییر فونت تو ارسال جواب سریع استفاده کنم.چرا؟

™Enter_The_Love
09-02-2008, 23:02
سلام جدیدا دکمه ها تو سایت برای من کار نمیکنه..یعنی هیچ کدوم به جز نقل قول و ارسال پاسخ...حتی از همین دکمه ی ارسال عکس و تغییر فونت تو ارسال جواب سریع استفاده کنم.چرا؟

سلام حتما خرابه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eMerald1
09-02-2008, 23:09

سلام اوا جان
یکی دوبار رفرش کن
بعد یه چند لحظه صبر کن
امید وارم بشه
این اتفاق برای من افتاده با رفرش حل شده:46:

[ali]
10-02-2008, 11:36
شما برای دانلود ضمیمه‌ها باید روشون کلیک کنی تا تو یه صفحه‌ی جدید باز شن،

بعدش اگه دانلود منیجر رو واسه گرفتن اون نوع فایل موظف کرده باشی دانلود شروع می‌شه؛

وگرنه مرورگر شروع به دانلود می‌کنه.

در ضمن برای دانلود نباید از شیوه کپی کردن آدرس و پیست در دان‌منیجر استفاده کرد :13:
اولش که شروع می کنه بعد قاطی می کنی و صفحه ی Php دانلود میکنه

AaVaA
10-02-2008, 11:48
سلام حتما خرابه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدا؟ :31:
سلام اوا جان
یکی دوبار رفرش کن
بعد یه چند لحظه صبر کن
امید وارم بشه
این اتفاق برای من افتاده با رفرش حل شده:46:

نشد المیرا جان :41: آخه جالبه که این مشکلو با مرورگر فایرفاکس دارم همه چیز رو هم به صورت کد نشون میده تو نقل قول ها

[ali]
10-02-2008, 11:52
آقا چرا من نمی تونم کلمات سه حرفی را سرچ کنم؟

AaVaA
10-02-2008, 12:58
;2086556']آقا چرا من نمی تونم کلمات سه حرفی را سرچ کنم؟

هیچ کس نمیتونه

خیلی هم بده مثلا من هیچ وقت نمیتونم "آوا " رو سرچ کنم:دی

eMerald1
10-02-2008, 13:13
نشد المیرا جان :41: آخه جالبه که این مشکلو با مرورگر فایرفاکس دارم همه چیز رو هم به صورت کد نشون میده تو نقل قول ها

آوا جان این موضوع یه کم تخصصی شد متاسفانه من نیدونم چی کار باید بکنی:41::20:

;2086556']آقا چرا من نمی تونم کلمات سه حرفی را سرچ کنم؟

هیچ کس نمیتونه

در مورد 3 کلمه سرچ کردن
چند وقت پیش ها بحث شده بود و حتی توی نقد هم از آقا بابک سوال کرده بودند که چرا درستش نمیکنید
این عینه مطلب اون آقا بود:

خب توی این تاپیک که یکی دیگه از دوستان ایجاد کرده بودند یه چیزی در حدود 3 الی 4 هفته من و چند تا دیگه از دوستان به طور مداوم و در بیش از 100 پست هز و جز زدیم تا یکی از مدیران عزیز سایت بیاد به ما بگه چرا توی موتور جستجوی سایت نمیشه کلمات 3 حرفی رو سرچ کرد.
اونجا به قدر کافی در مورد اینکه چقدر کلمه مهم و حیاتی 3حرفی وجود داره که ما بهشون احتیاج داریم و لازمه جستجو بشه. (مثلا همین نقد یا داغ توی صندلی داغ یا ... هزاران نمونه دیگه.)

و جواب آقا بابک:

اینجا وی بیه و ما هم به محدودیت هایی از وی بی محدودیم . نمیشه هر هکی رو هم روی انجمن نصب کرد . سطح امنیتی رو پایین میاره و در زمان ارتقا ورژن هم مشکل ساز میشه .

امید وارم که به جواب نزدیک شده باشین:46::10:

TEC
10-02-2008, 16:46
هیچ کس نمیتونه

آوا رو همون آوای یوزرت تایپ کن که هم خدا خوشش بیاد، هم به یه نتیجه ای برسی.:27::31:

فکر کنم دلیل مهمش امنیت باشه.

AaVaA
10-02-2008, 17:47
آوا جان این موضوع یه کم تخصصی شد متاسفانه من نیدونم چی کار باید بکنی:41::20:

در مورد 3 کلمه سرچ کردن
چند وقت پیش ها بحث شده بود و حتی توی نقد هم از آقا بابک سوال کرده بودند که چرا درستش نمیکنید
این عینه مطلب اون آقا بود:

و جواب آقا بابک:

امید وارم که به جواب نزدیک شده باشین:46::10:

فکر کنم با چند صد بار رفرش کردن بالاخره درست شد:31:

سه کلمه سرچ کردن هم مشکل داره یا فقط مشکل از سرچ کلمات سه حرفیه؟:27:
به جواب نزدیک شدیم اما نرسیدیم:46:

آوا رو همون آوای یوزرت تایپ کن که هم خدا خوشش بیاد، هم به یه نتیجه ای برسی.:27::31:

فکر کنم دلیل مهمش امنیت باشه.

نه جدی با سرچ آوا مشکل دارم خب:31: یادمه یه تاپیک هم میخواستم بزنم اسمش سه حرفی بود سرچ جواب نداد..اسم گروهش خب سه حرفی بود؟
چه جور امنیتی؟:20:

ali_ranger22
10-02-2008, 18:12
میشه نام کاربری رو تغییر داد؟

AaVaA
10-02-2008, 18:58

به مدیران سایت اطلاع بده با پیغام خصوصی

[ali]
10-02-2008, 20:11
تا اطلاع ثانوی نمی شه میثم جان نوی بخش اطلاعیه ها گفتن

am2
11-02-2008, 01:11
قسمت --- سايت هم ديگه راه نميافته !!!! مگه نه؟؟؟

b400
11-02-2008, 03:25
با سلام

خواهش میکنم توضیح دهید که چگونه میتوان ازسایت شما نرم افزاری را دانلود نمود

باتشکر بهروز

ali.bizlang
11-02-2008, 13:22
چرا همه قدیمی ان!؟ خیلی مشکله اصلا من چطور میتونم پست بفرستم؟

namber_one
11-02-2008, 17:42
چرا نباید در تمام انجمن ها اول تایپیک ها مورد بررسی قرار داده بشن بعد ثبت بشن؟
همین الآن دارم از انجمن بازی میام
اونجا یه تایپیک با یه عکس مستهجن زده بودن
مدت زیادی این تایپیک اونجا بود ولی کسی پاکش نکرد
اگر از اول تایپیک رو تایید میکردن بعد درون انجمن گذاشته میشد یه همچین اتفاقی نمی افتاد
اگر مدیرها نمیتونن حضور داشته باشن میتونن استعفا بدن
الآن بعد از حدود یک ربع تایپیک هنوز پا برجاست
باید یه فکری کرد و گر نه سایت به گند کشیده میشه
پایان...

namber_one
11-02-2008, 17:43
در حالی که داشتم پست قبلی رو میدادم یه عکس دیگه هم توی همین بالا گذاشته شد
واقعا که...

yoosef_st
11-02-2008, 18:15
فکر کنم شما کم خفگی و اختناق تو این مملکت دیدی که این حرفها رو میزنی. مدیران خیلی هم فعالن. خیلی هم کارشون درسته. شما همون موقع گزارش میکردی. مطمئنا رسیدگی سریعتر میشد.

(پست عزیزم تو ترش میبینمت :چشمک:)

namber_one
11-02-2008, 21:56
الحمدالله که همه پست هاش پاک شدند
توی چند تا انجمن پست های ناجور داده بود
من هم اگر تندی کردم ببخشید
در هر صورت باید یه فکری واسه اینجور مسائل کرد...

i'm not perfect
15-02-2008, 22:30
ببخشيد اينجا جايي هست بشه مطلب در مورد ايرانگردي و جهانگردي پيدا كرد؟

Babak
15-02-2008, 22:45
چرا نباید در تمام انجمن ها اول تایپیک ها مورد بررسی قرار داده بشن بعد ثبت بشن؟
همین الآن دارم از انجمن بازی میام
اونجا یه تایپیک با یه عکس مستهجن زده بودن
مدت زیادی این تایپیک اونجا بود ولی کسی پاکش نکرد
اگر از اول تایپیک رو تایید میکردن بعد درون انجمن گذاشته میشد یه همچین اتفاقی نمی افتاد
اگر مدیرها نمیتونن حضور داشته باشن میتونن استعفا بدن
الآن بعد از حدود یک ربع تایپیک هنوز پا برجاست
باید یه فکری کرد و گر نه سایت به گند کشیده میشه
پایان...

سلام عزیز
تاپیک ها تایید بشن ؟ باشه . پست ها چی دونه دونه پست ها رو هم ما تایید کنیم تا دیده بشن ؟
همین الان یه انجمن که مخاطبش هم فقط ادمین ها هستن ( پیشنهادات و انتقادات ) تاپیک هاش نیاز به تایید داره ملت شاکین میخوان ما رو بکشن :31:

در ضمن . اینجا انجمنه نه چت . که هر اتفاقی فورا واکنش داشته باشه . درست مثل سوال ها که ممکنه مدت ها بی جواب بمونه . قرار هم نیست تا پستی نا مناسب زده شد در جا منفجر بشه . اگر با پست یا تاپیک نامناسب برخورد کردید به مدیریت انجمن اطلاع بدید و تاپیمک رو هم ببندید ( پست ندین توش که بیاد بالا ) در اولین فرصت بهش رسیدگی میشه . از جنبه ای هم بدم نمیاد که این موارد کمی جلو دید باشن تا دوستان بدونن مملکت اینترنت چندان هم گل و بلبل نیست .

Farshadd
15-02-2008, 23:45
سلام عزیز
تاپیک ها تایید بشن ؟ باشه . پست ها چی دونه دونه پست ها رو هم ما تایید کنیم تا دیده بشن ؟
همین الان یه انجمن که مخاطبش هم فقط ادمین ها هستن ( پیشنهادات و انتقادات ) تاپیک هاش نیاز به تایید داره ملت شاکین میخوان ما رو بکشن :31:

در ضمن . اینجا انجمنه نه چت . که هر اتفاقی فورا واکنش داشته باشه . درست مثل سوال ها که ممکنه مدت ها بی جواب بمونه . قرار هم نیست تا پستی نا مناسب زده شد در جا منفجر بشه . اگر با پست یا تاپیک نامناسب برخورد کردید به مدیریت انجمن اطلاع بدید و تاپیمک رو هم ببندید ( پست ندین توش که بیاد بالا ) در اولین فرصت بهش رسیدگی میشه . از جنبه ای هم بدم نمیاد که این موارد کمی جلو دید باشن تا دوستان بدونن مملکت اینترنت چندان هم گل و بلبل نیست .

من که شخصا از اون افرادیم که اعتراض دارن نسبت به کنترل قبل از ثبت.

تازه پی سی تا الانشم زیادی داره کنترل میکنه. با قسمت مستهجن کاری ندارم کنترل بشه یا نه. ولی مباحث سیاسی و دینی باید آزاد باشه(تا جایی که به کسی توهین نشه).

Babak
15-02-2008, 23:50

تازه پی سی تا الانشم زیادی داره کنترل میکنه. با قسمت مستهجن کاری ندارم کنترل بشه یا نه. ولی مباحث سیاسی و دینی باید آزاد باشه(تا جایی که به کسی توهین نشه).

عزیز
پی سی داره برای کاربر ایرانی فعالیت میکنه . یعنی کاربر ایرانی باید بتونه بیاد اینجا . اگه شما سایتی میشناسید که بحث آزاد سیاسی و دینی توش باشه ( و البته اون سایت شناخته شده باشه و معروف نه یه بلاگ با 100 تا بازدید ) و یه فیل خیسش نکرده باشه منو خبر کن با هم بریم اونجا بحث کنیم :31:

ElmO
16-02-2008, 09:45

سلام فرشاد جان

این که شد جمع اضداد !
مگه میشه بحث سیاسی و دینی داشته باشیم و توش درگیری و
به تبع اون ، توهین پیش نیاد ؟
اینجور بحث ها ( خصوصا دینی ) ریشه توی عقاید هر شخصی داره
و طبیعتا هر کس تا آخرین قطره خون ! از عقایدش دفاع میکنه ...

هیچ وقت یادم نمیره که خودم یه مدت پیش یه سوال "تاریخ اسلام" ی
پرسیدم ، تاپیک یه شبه 5 صفحه شد که روز بعد بابک عزیز فقط سه
پستش رو پاک نکرد ! ... این یعنی چی ؟

موفق باشید

یا حق

:40:

shams shamsi
16-02-2008, 12:59
من چه جوری من تونم سوالم رو مطرح کنم
می خوام مستقیم راهنمایی ام کنید

patrician1989
17-02-2008, 13:55
آقا این امتیاز دادن ها و . در آغاز فعالیت . پروفشنال . و اینا بر چه اساسی داده میشه ؟

Carl
17-02-2008, 15:20
آقا این امتیاز دادن ها و . در آغاز فعالیت . پروفشنال . و اینا بر چه اساسی داده میشه ؟
بر اساس تعداد پست‌ها:
از 20تا (یه ستاره) شروع می‌شه تا 2500تا که پنج‌ستاره هست.

Farshadd
17-02-2008, 22:26
عزیز
پی سی داره برای کاربر ایرانی فعالیت میکنه . یعنی کاربر ایرانی باید بتونه بیاد اینجا . اگه شما سایتی میشناسید که بحث آزاد سیاسی و دینی توش باشه ( و البته اون سایت شناخته شده باشه و معروف نه یه بلاگ با 100 تا بازدید ) و یه فیل خیسش نکرده باشه منو خبر کن با هم بریم اونجا بحث کنیم :31:

بله بابک جون. قبول دارم که تو ایران هیچ سایتی با بحث آرزاد سیاسی و دینی وجود نداره مگر ضیلتر شده.
هر چند آی تی ست خیلی از مباحث رو آزاد مطرح میکنن ولی اونا هم برای اینکه از ضیلتر بیان بیرون آدرس سایت رو 2روز یه بار عوض میکنن که به نظر من عاممل اصلی کم بودن اعضا هست. هر چند اونجا هم بازدیداش کم نیست.

سلام فرشاد جان

این که شد جمع اضداد !
مگه میشه بحث سیاسی و دینی داشته باشیم و توش درگیری و
به تبع اون ، توهین پیش نیاد ؟
اینجور بحث ها ( خصوصا دینی ) ریشه توی عقاید هر شخصی داره
و طبیعتا هر کس تا آخرین قطره خون ! از عقایدش دفاع میکنه ...

هیچ وقت یادم نمیره که خودم یه مدت پیش یه سوال "تاریخ اسلام" ی
پرسیدم ، تاپیک یه شبه 5 صفحه شد که روز بعد بابک عزیز فقط سه
پستش رو پاک نکرد ! ... این یعنی چی ؟

موفق باشید

یا حق

آره میشه اونجور چیزی باشه ولی توهین نباشه. ولی به یه شرط که هر طرفین بحث از یه منطق کلی به اسم "به نظر من" و یا "آ«چه برای خود میپسندس برای دیگران هم ..." برخوردار باشن و همچنین از منطقهای قائم به خود استفاده بشه. ولی واقعا چنین چیزی عملا خیلی کمه. چون از جمله "هر آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند..." برداشتهای متفاوتی کردیم.

البته سایت یه ویژگی خوب داره، که بحث در اکثر موارد برای همگی ممنوع هست نه برای یه طرف خاص، که این خودش طرز فکر مدیرا رو میرسونه.

با تشکر.

فرشاد.

Farshadd
18-02-2008, 01:10
برای من جلوی عنوان هیچ تاپیکی شماره صفحه نداره.

هیستوری رو پاک کردم. و اینترنت اکسپلور رو هم دوباره نصب کردم اما بیفایده بود

G E L A R E
18-02-2008, 01:38
ميشه توضيح بدين

عكس زير اسم شما چه جوريه ؟

منم ميتونم بزارم ؟ يا كار خاصي بايد بكنم؟

eAmin
18-02-2008, 10:43
سلام.

همه می تونن اون عکس رو بزارن.

می ری توی قسمت تنظیمات کاربر و بعد سمت راست ویرایش آواتار رو انتخاب کن دیگه همه چیز معلومه.

yoosef_st
18-02-2008, 10:53
چرا یه وقتها اینجوری زیر اسم افراد اخطار میاد؟
اگر قراره همه ببینن که چرا میشه نیست.
اگرم قراره کسی نبینه پس چرا یه وقتها میاد؟
اونوقت ترتیبه این اعدادش برای چیه؟

G E L A R E
18-02-2008, 13:10
ممنون آقاي امين كه جواب دادي

ElmO
18-02-2008, 13:30
چرا یه وقتها اینجوری زیر اسم افراد اخطار میاد؟
اگر قراره همه ببینن که چرا میشه نیست.
اگرم قراره کسی نبینه پس چرا یه وقتها میاد؟
اونوقت ترتیبه این اعدادش برای چیه؟

سلام

این اخطار برای کار خلاف قانونی که اون شخص انجام میده
بهخش داده میشه .
و اگه بعد از مدتی بچه خوبی باشه ! بخشیده میشه و این
اخطار هم پاک میشه ...
این اخطارا یه جورایی مثل سوء سابقه هست . یعنی در صورت
ادامه ، اخراج خیلی محتمله .

یه بنده خدایی بود توی چند ساعت 5 تا اخطار گرفت و بعد هم
همون شب اخراج شد ...

در مورد ترتیب اعداد هم M E H D I عزیز توضیح دادن . تو همین
تاپیک سرچ بزنی پیدا میکنی ...
گفتن یکیش اخطار خفیفه ، اون یکی قوی تره ...
دقیقا یادم نیست ...

موفق باشی

یا حق

vahid_civil
18-02-2008, 15:13
چرا من تو بعضی از تاپیک ها که میرم و پست میزنم چیزی به پست هام اضافه نمیشه و فقط تو فیلم و موبایل اضافه میشه؟ به سابقه ربط داره؟

Wisdom
18-02-2008, 15:19
چرا من تو بعضی از تاپیک ها که میرم و پست میزنم چیزی به پست هام اضافه نمیشه و فقط تو فیلم و موبایل اضافه میشه؟ به سابقه ربط داره؟

نه
به سابقه ربطی نداره !
توی انجمن متفرقه پست ها شمارش نمیشه

محلي براي بحث هايي كه انجمن خاصي برايشان راه اندازي نشده است! مطالب این بخش به عنوان نوشته های اعضا شمارش نخواهد شد

yoosef_st
18-02-2008, 17:20
سلام

این اخطار برای کار خلاف قانونی که اون شخص انجام میده
بهخش داده میشه .
و اگه بعد از مدتی بچه خوبی باشه ! بخشیده میشه و این
اخطار هم پاک میشه ...
این اخطارا یه جورایی مثل سوء سابقه هست . یعنی در صورت
ادامه ، اخراج خیلی محتمله .

یه بنده خدایی بود توی چند ساعت 5 تا اخطار گرفت و بعد هم
همون شب اخراج شد ...

در مورد ترتیب اعداد هم M E H D I عزیز توضیح دادن . تو همین
تاپیک سرچ بزنی پیدا میکنی ...
گفتن یکیش اخطار خفیفه ، اون یکی قوی تره ...
دقیقا یادم نیست ...

موفق باشی

یا حق

من نوشته ای از آقا مهدی پیدا نکردم. ممنون.

kaghdom
18-02-2008, 23:06
يك مدار فلز ياب مي خوام:19:

Farshadd
18-02-2008, 23:50

و من همچنان این مشکل رو دارم

sabettt
19-02-2008, 00:03
سلام
من نیاز به برنامه آموزش ulead videostudio 8 دارم

ElmO
19-02-2008, 10:49
من نوشته ای از آقا مهدی پیدا نکردم. ممنون.

سلام

شرمنده ، من اشتباه گفتم ...
توی تاپیک اخبار و وقایع پی سی بود .

این پست :

موفق باشی

یا حق

eAmin
19-02-2008, 11:55
ممنون آقاي امين كه جواب دادي

سلام.

قابلی نداشت گلم.:11:

eAmin
19-02-2008, 18:35
سلام.

آقا من نمی دونم چرا نمی تونم وارد انجمن ----S بشم این پیغام رو به من می ده.
و اصلا در صفحه ی اصلی فروم این انجمن نمایش داده نمی شه.

Amin eHelp, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.

نیاز دارم که وارد این انجمن بشم لطفا کمکم کنید.

Kurosh
20-02-2008, 00:17
این انجمن بنا به دلایل امنیتی-فیل تری! بسته شده! (فکر می کنم!)

Greight
20-02-2008, 01:23
سلام.

آقا من نمی دونم چرا نمی تونم وارد انجمن ----S بشم این پیغام رو به من می ده.
و اصلا در صفحه ی اصلی فروم این انجمن نمایش داده نمی شه.

نیاز دارم که وارد این انجمن بشم لطفا کمکم کنید.
منم هر تاپيكي رو كه ميخام از اشتراكم بردارم همين پيغامو ميده راه حل چيه ؟؟؟

eAmin
20-02-2008, 16:07
سلام.

بابا اگه این انجمن فـیلتری هست پس چرا بعضی از کاربران می تونن وارد این انجمن بشن؟

Greight
20-02-2008, 19:38
منم هر تاپيكي رو كه ميخام از اشتراكم بردارم همين پيغامو ميده راه حل چيه ؟؟؟
بابا اينجا مگه ساپورت نداره ؟!

Dr.Godfather
20-02-2008, 23:24
man vaghti post mizaram vasam tedadesh sabt nemishe hanuz 0 adade

Dr.Godfather
20-02-2008, 23:25
hamin alan 1shod bavar konin

Moh3en_DDD
20-02-2008, 23:32
hamin alan 1shod bavar konin

شما وقتی که توی انجمن متفرقه پست می دهید پستی به شما اضافه نمی شه ...

فکر کنم 2 تا پست قبلی را توی انجمن متفرقه داده بودید .

Dr.Godfather
20-02-2008, 23:37
mamnunam vali vase chi intoriye?

Greight
21-02-2008, 14:59
شما وقتی که توی انجمن متفرقه پست می دهید پستی به شما اضافه نمی شه ...

فکر کنم 2 تا پست قبلی را توی انجمن متفرقه داده بودید .
بابا جناب مدير يه نگاهي هم به پست بالايي ما بنداز

eAmin
22-02-2008, 15:14
سلام.

خبری نشده هنوز..........

Farshadd
22-02-2008, 21:51

توی این ملت کسی نبود که جواب ما رو بده؟؟؟

با عرض شرمندگی

Greight
22-02-2008, 23:08
توی این ملت کسی نبود که جواب ما رو بده؟؟؟

با عرض شرمندگی
بري بقيه فروم ها هم همينطوره يا فقط مال p30 اينجوريه ؟

Saman-Rs
22-02-2008, 23:48
فرشاد جان با فاير فاكس هم بيا بالا ببين چي ميشه

hossein_dig
23-02-2008, 10:14
سلام .
من از مطا لب این انجمن تو یه انجمن دیگه استفاده میکنم البته آخرش میزنم منبع
مشکلی نداره.اگه داره بگین ممنون

Zabi.pro
23-02-2008, 14:08
نتسیهعبهمصثقخه4ق

Farshadd
23-02-2008, 16:08
بري بقيه فروم ها هم همينطوره يا فقط مال p30 اينجوريه ؟

نخیر. فقط برا p30world همین مشکل رو دارم.

فرشاد جان با فاير فاكس هم بيا بالا ببين چي ميشه

با فایر فاکس قبلا امتحان کردم. درست میشه با فایر فاکس ولی حالگیره.

eAmin
23-02-2008, 16:17
سلام.

همگی از فایرفاکس تعریف می کنن، حالا چی شده می گی حال گیره؟

ما که هنوز به جوابی نرسیدیم!!!!!!!!!!!!!!

Saman-Rs
23-02-2008, 16:55
با فایر فاکس قبلا امتحان کردم. درست میشه با فایر فاکس ولی حالگیره.

وااا ، نگو بابا فرشاد جان فاير فاكس حرف نداره

قابليت هاش خيلي باحال تر هستن

جان من يه 3 روز استفاده كن هم عادت ميكني هم خيلي خوشت مياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshadd
24-02-2008, 00:45
سلام.

همگی از فایرفاکس تعریف می کنن، حالا چی شده می گی حال گیره؟

ما که هنوز به جوابی نرسیدیم!!!!!!!!!!!!!!

وااا ، نگو بابا فرشاد جان فاير فاكس حرف نداره

قابليت هاش خيلي باحال تر هستن

جان من يه 3 روز استفاده كن هم عادت ميكني هم خيلي خوشت مياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا من یه غلطی کردم فقط خواهشا صداشو درنیارید. من فایر فاکس رو با ------ اشتباه گرفتم.:31::31:

از فایر فاکس امتحان نکردم ولی با ------ که میام شماره صفحه رو نشون میده.

Saman-Rs
24-02-2008, 00:48
آقا من یه غلطی کردم فقط خواهشا صداشو درنیارید. من فایر فاکس رو با ------ اشتباه گرفتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از فایر فاکس امتحان نکردم ولی با ------ که میام شماره صفحه رو نشون میده.

پيش مياد ، بيخيال

خوب ! ببين با فاير فاكس هم يه امتحاني بكن به نظرم ! بدك نيست ها به امتحانش هم ميرزه

MoJtaBa.R
26-02-2008, 15:11
با سلام

چرا مدت زیادیه که پستهای بنده تعدادش روی 352 قفل شده .آیا عدد مقدسیه ؟؟؟؟؟؟؟؟

MoJtaBa.R
26-02-2008, 15:13
البته الان گذر کردم

و بعد 5 پست خبر ورزشی روی 354 موندم

خیلی باحاله

اما باحالترش اینه که پستها اکثرا خبریه نه حرافی کردن مث ...

Lovelyman
26-02-2008, 17:47
عزیزم در انجم خبر و متفرقه ÷ستها محاسبه نمیشن ...!!!تازه چه اهمیتی داره؟

ahmad.es.es.2atisheh
26-02-2008, 20:46
سلام
من میخوام پسورد یوزرم رو عوض کنم؟
با تشکر
بای

Babak
26-02-2008, 20:58
سلام
من میخوام پسورد یوزرم رو عوض کنم؟
با تشکر
بای

سلام
بالا سمت راست فروم روی لینک تنظيمات کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید
اونجا در بخش کنترل پنل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این اختیارات در دسترس شماست

ويرايش امضا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ويرايش ايميل و کلمه عبور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ويرايش مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ويرايش آواتار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Farshadd
27-02-2008, 12:02
آیا یک کاربر عادی مثل من هم میتونه پست منفرد داشته باشه؟؟ اگه آره چه جوری؟؟

مثل اینو میگم

Greight
27-02-2008, 13:42
لينك همون شماره بالاي پستت ميشه پست منفرد. مثل اين

Farshadd
27-02-2008, 15:59
لينك همون شماره بالاي پستت ميشه پست منفرد. مثل اين

حالا نمیشا این پست زیر مجموعه یک تاپیک نباشه؟؟

اونوقت مثلا این آدرس یکی از پستای منه. ولی به صورت پست منفرد نشون نمیده.

Lovelyman
27-02-2008, 16:20

dehghan65
27-02-2008, 21:08
با سلام

در مورد تاسيسات حرارت مركزي چگونه اطلاعات دريافت كنم

dehghan65
27-02-2008, 21:15
با سلام

در مورد تاسيسات حرارت مركزي چگونه مي توانم اطلاعات دريافت كنم.

Farshadd
28-02-2008, 22:47

خوب اینو چجور دادی؟؟ ینی چجور پیدا کردی؟؟

Carl
28-02-2008, 23:22
خوب اینو چجور دادی؟؟ ینی چجور پیدا کردی؟؟
روی شماره‌ای که بالای پستته کلیک کن:

Farshadd
28-02-2008, 23:53
روی شماره‌ای که بالای پستته کلیک کن:

دست همتون درد نکنه.:11::11:

امیدوارم جبران کنم.

مشکلم حل شد.

end_of_world
29-02-2008, 21:05
مديريت محترم :
من با يك مشكل روبرو شدم
موقعي كه ميخوام امضامو ويرايش كنم اين خطا رو ميده
BB code size value is too big
امضامم هر مدلي نوشتم حتي يه كلمه اما همين خطا رو ميده
لطفا كمك كنيد

Carl
29-02-2008, 22:55
مديريت محترم :
من با يك مشكل روبرو شدم
موقعي كه ميخوام امضامو ويرايش كنم اين خطا رو ميده
BB code size value is too big
امضامم هر مدلي نوشتم حتي يه كلمه اما همين خطا رو ميده
لطفا كمك كنيد
زمانی که بیش از حد از کدهای BB (مانند Bold و رنگ و در کل فرمتینگ) استفاده می‌کنین این پیغام داده می‌شه،

برای ذخیره امضات باید یذره از تعداد اون کدها کم کنی :46:

end_of_world
01-03-2008, 22:27
مديريت محترم يه سوال :
چرا تعداد پستاي من تو 160 تا مونده و حركت نمي كنه ؟

Babak
01-03-2008, 22:30
مديريت محترم يه سوال :
چرا تعداد پستاي من تو 160 تا مونده و حركت نمي كنه ؟

بعضی انجمن ها مثل متفرقه شمارش پست ندارند . پست های آخرتون اونجاست

end_of_world
01-03-2008, 23:06
نه بابك عزيز
من الان در انجمن ورزشي هستم چرا پستامو نمي شماره

sinaset
01-03-2008, 23:19
نه بابك عزيز
من الان در انجمن ورزشي هستم چرا پستامو نمي شماره
سلام دوست من
ببخشيد كه من جواب مي دم
راستش منم قبلان اين سوال رو پرسيدم اقا بابك گفتش كه انجمن متفرقه+ورزشي جزو پست ها حساب نمي شه
البته شمارش ميشه ولي حساب نمي شه:20::10:
خدا حافظ

yoosef_st
02-03-2008, 00:00
سوتی رو بیا!!!!! این چیه؟ (کارت قرمزه رو میگم)
وقتی روش کلیک کردم این اومد:

ramshini
02-03-2008, 12:30
سلام
پرینتر اچ پی 5150 دارم، ولی این پرینتر روی ویندوز ویستا نصب نمی شه.اگه راهنماییم کنید ممنون می شم

ramshini
02-03-2008, 12:37
سلام
پرینتر اچ پی 5150 دارم، ولی این پرینتر روی ویندوز ویستا نصب نمی شه.اگه راهنماییم کنید ممنون می شم

eAmin
02-03-2008, 15:20
سلام.

باید درایور مخصوص ویندوز ویستا رو نصب کنی!

eAmin
02-03-2008, 15:27
سوتی رو بیا!!!!! این چیه؟ (کارت قرمزه رو میگم)
وقتی روش کلیک کردم این اومد:

سلام.

می دونی چیه همه ی مدیرها یا همکارها این دسترسی رو دارن که برای بعضی ها کارت زرد بدن و یا کارت قرمز!

می بینی پایین نوشته Elfin-D حتما از طرف همین همکار انجمن هست!

ولی من هم نمی دونم واسه چی اینکار رو کرده یه خرده رحم هم نداشته در جا کارت قرمز داده!

البته نمی دونم اینها برای چی هست.

ملا نصرالدین
02-03-2008, 17:52
حالا این کارت قرمز و زرد یعنی چی؟

Saman-Rs
02-03-2008, 17:58
حالا این کارت قرمز و زرد یعنی چی؟

ارادتمند!

زير آوتار شما ، بقل اون علامت ياهوتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه ي مديران و همكاران انجمن ، يه كارت قرمز و زد هست واسه دادن اخطار به يوزر هاي متخلف

وقتي روش كليك ميكنن 4 تا گزينه مياد :

نقض قوانين
توهين به كاربران
لفظ بد
و نوشته ي بر خلاف قوانين

بعدش هم با زدن ok به يوزر اخطار ميدن !

به همين خوشمزگي

Oracle_Eldorado
02-03-2008, 19:25
ببخشید دوستان من یه سئوالی داشتم .
به نظر شما سرعت سایت نیومده پایین ؟
من اولا کار میکردم خیلی خوب بود ولی 2 ، 3 روزه خیلی سرعتش اومده پایین .
اول فکر کردم اشکال از من هست ولی دیدم سایت ها ( حتی انجمن های دیگه ! ) رو خیلی سریع و راحت میاورد .

Saman-Rs
02-03-2008, 19:34
دقيقا !

واسه من هم سرعت اومده پايين

مثلا گاهي اوقات هم ديگه سايت رو اصلا بالا نمياره !!!