ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Booseh_ye_Irani
14-02-2007, 06:59
با سلام و عرض ادب.چه جور ميشه كلمه كاربري خود را تغيير داد؟ با تشكر

به قسمت تنظيمات كاربر در بالا و سمت راست برو عزيز.

mir@
15-02-2007, 14:48
برای تغییر نام کاربری باید به میثم ، فرماندهی کل ستاد مشترک، پیغام خصوصی بزنید.

یکی دو روزه به نظر من سرعت سایت به شدت افت کرده. چه از یونیورسیتی چه از خونه خیلی وضع خرابه.

مشکل از منه یا از شما؟ راه حل؟

Harry Potter
16-02-2007, 11:56
یکی دو روزه به نظر من سرعت سایت به شدت افت کرده. چه از یونیورسیتی چه از خونه خیلی وضع خرابه.
مشکل از منه یا از شما؟ راه حل؟
سلام
مشکل از فرستنده است ، لطفا به گیرنده خود دست نزنید!
به زودی درست میشه :happy:

Free_swallow
16-02-2007, 15:57
اقا با بدبختی یه صفحه باز می شه! وحشتناک سرور داون

javad2625
16-02-2007, 17:07
ببخشيد من خيلي وقت هست از سايت استفاده ميكنم اما به جزيياتش وارد نيستم

1:نميدونم كجا سئوالاتمو مطرح كنم
2:يه كمك كلي به من بكنيد بهتر بگم راهنماي كنيد در استفاده از اين سايت و انجمنش

1- اين كه سوال رو كجا مطرح كنيد بسته به موضوع سوال هست. مثلاً اگه سوال كامپيوتري داريد توي تالار كامپيوتر و... . اگه سوالي رو شك داشتيد به كجا مربوطه، توي هر جايي كه بيشتر به نظرتون منطقي رسيد بگذاريد. اگر هم به هيچ جا مربوط نبود، توي بخش «گفتگوي آزاد» بگذاريد. اگه به منوي بازشونده اي كه با نام Jump To در پايين همين صفحه (و تمام ديگر صفحات به جز صفحه اصلي) قرار داره مراجعه كنيد فهرست كامل تالارها و زير تالارها رو مشاهده مي كنيد.

2- فكر مي كنم طرز كار تالار، نيازي به راهنمايي نداشته باشه. اما اگه سوالي در مورد خاصي هست لطفاً مطرح كنيد.

ضمناً:
من يه روش ميگم كه فكر مي كنم طرز كار تالار رو براتون خيلي راحت تر كنه. خودم از وقتي اين كار رو ياد گرفتم خيلي بهتر مي تونم گفتگوهام رو توي تالار دنبال كنم.
شما وارد قسمت تنظيمات خودتون شده و گزينه Default Thread-Subscription (حالت پيشفرض اشتراك در موضوعات) رو روي no email notification (عدم اطلاع رساني به وسيله ايميل) تنظيم كنيد. بدين ترتيب هر بار كه توي هر قسمت از تالار تاپيك جديدي باز كنيد و يا توي تاپيك هاي ديگرون پيامي بگذاريد به طور خودكار در اون تاپيك مشترك شده و سپس با مراجعه به قسمت Subscriptions (اشتراك ها)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مي تونيد فهرست كامل اشتراك هاي خودتون رو مشاهده كرده و از روي پررنگ يا كم رنگ بودن نام تاپيك ها متوجه بشيد كه كدومها پاسخ جديدي داشته، كدام ها هنوز پاسخ جديدي نداشته اند.

پيشنهاد مي كنم پس از انجام اون تنظيمي كه گفتم، آدرس صفحه Subscriptions (اشتراك ها) رو به صورت Shortcut روي دسكتاپتون بگذاريد و يا اون رو به قسمت Favorites از Internet Explorer اضافه كنيد.

يك گزينه Delete براي پك كردن تاپيك ها بسازيد تا كساني كه تاپيك هاشون بي اعتبار و قديميه بتونن اون يا اون ها رو پاك كنن. يا قفل كنن و امكاناتي ديگر

چرا شما براي راه اندازي اين انجمن از ذهن خودتون و مشتركين كمك نمي گيريد و فقط از انجمن هاي خارجي تقليد كرديد و اينجا رو مثل همون جا ساختيد؟!؟!؟! استعمار شديد؟

موافقم. به نظرم بايد گزارنده هر تاپيك اجازه داشته باشه پاسخ ها و پيام هاي بيربطي رو كه توي اون تاپيك گذاشته ميشه شخصاً حذف كنه.به برخي معايب اين كار هم واقفم اما به نظرم محاسنش بيشتر هست. لااقل ميشه به طور آزمايشي يه مدت اجراش كرد. البته فكر مي كنم كه اين امكان هنوز در نرم افزارهاي Vbulletin طراحي نشده.

در ضمن اين پيشنهاد كه گفتيد تالار گفتگوي مطابق سليقه ايرانيان بسازيم پيشنهاد خوبيه. اما اين تالار رو ايراني ها درست نكرده اند. بلكه شركت خارجي Jelsoft اون رو طراحي كرده و ايراني ها فقط محتوياتش را فارسي كرده اند. بنا بر اين نمي تونند هر تغييري كه خواستند در نرم افزار ايجاد كنند و اختيارات مديران (تا اونجا كه مي دونم) تنها در حيطه اختياراتي هست كه نرم افزار در اختيارشون ميگذاره.

البته داره روي ساخت تالارهاي بهتر از vbulletin (محصول شركت jelsoft) كار ميشه، اما تا اونجايي كه مي دونم هنوز هيچ شركت دنيا نتونسته نرم افزاري قويتر از vbulletin طراحي كنه. حتي خود اعليحضرت Microsoft.

Monica
19-02-2007, 06:45
اگه من با یوزرم با یه کامپیوتره دیگه باشم و با سیستمه خودمم با همین یوزر بیام بالا بعد هم پسوردمو عوض کنم اون وقت رویه سیستمه اولی چه اتفاقی می افته؟همچنان می تونه از این اکانت استفاده کنه یا ساین اوت می شه؟
-------------
اصلا کسی فهمید چی گفتم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad Hosseyn
19-02-2007, 08:00
اگه من با یوزرم با یه کامپیوتره دیگه باشم و با سیستمه خودمم با همین یوزر بیام بالا بعد هم پسوردمو عوض کنم اون وقت رویه سیستمه اولی چه اتفاقی می افته؟همچنان می تونه از این اکانت استفاده کنه یا ساین اوت می شه؟
-------------
اصلا کسی فهمید چی گفتم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب معلومه كه ساين اوت مي شه ، وقتي پسورد رو عوض كردي كافيه يه صفحه رو از كامپيوتر اولي Refresh كني تا پيغام بده و بگه كه يوزر نيم و پسورد رو دوباره وارد كن ...

Monica
19-02-2007, 14:29
خوب معلومه كه ساين اوت مي شه ، وقتي پسورد رو عوض كردي كافيه يه صفحه رو از كامپيوتر اولي Refresh كني تا پيغام بده و بگه كه يوزر نيم و پسورد رو دوباره وارد كن ...
حرفتون متین .... فقط چرا وقتی آن شدم با اینکه تیکه remember رو فعال کرده بودم ساین اوت بودم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------
یه مشکله دیگه... چرا نمی تونم برم تو کنترل پنلم؟
یهنی با وجوده اینکه ساین این هستم وقتی می خوام برم تو کنترل پنل یوزر پسورد می خواد بعد هم که اطلاعات و وارد می کنم باز ارور می ده و دوباره یوزر پسور می خواد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------
خداییش معلوم هست چه بلایی سره یوزرم اومده؟!

Harry Potter
19-02-2007, 16:26
حرفتون متین .... فقط چرا وقتی آن شدم با اینکه تیکه remember رو فعال کرده بودم ساین اوت بودم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------
یه مشکله دیگه... چرا نمی تونم برم تو کنترل پنلم؟
یهنی با وجوده اینکه ساین این هستم وقتی می خوام برم تو کنترل پنل یوزر پسورد می خواد بعد هم که اطلاعات و وارد می کنم باز ارور می ده و دوباره یوزر پسور می خواد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------
خداییش معلوم هست چه بلایی سره یوزرم اومده؟!
سلام
فکر کنم شما موقع تغییر پسورد یادت رفته کلمه عبور قبلی رو وارد کنی در کادر اول؟
اگر اینطور هست به میثم جان pm بزن و مشکلت رو بگو تا حلش کنه...
یا اینکه دوباره پسوردت رو عوض کن و این بار موقع عوض کردن حتما پسورد قبلی رو هم وارد کن

پیروز باشی

Monica
19-02-2007, 16:48
سلام
فکر کنم شما موقع تغییر پسورد یادت رفته کلمه عبور قبلی رو وارد کنی در کادر اول؟
اگر اینطور هست به میثم جان pm بزن و مشکلت رو بگو تا حلش کنه...
یا اینکه دوباره پسوردت رو عوض کن و این بار موقع عوض کردن حتما پسورد قبلی رو هم وارد کن

پیروز باشی
سلام آقایه هری پاتر
در مورده پسورده قبلی که مطمئنم واردش کردم ...
در مورده اینکه دوباره پسوردمو عوض کنم هم باید بگم مشکلی نیست فقط اینکه من اطلا نمی تونم برم تو کنترل پنلم تا برم تو قسمت چنج پسورد ...
-------------------
خود به خود حل شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Harry Potter
19-02-2007, 20:01
سلام آقایه هری پاتر
در مورده پسورده قبلی که مطمئنم واردش کردم ...
در مورده اینکه دوباره پسوردمو عوض کنم هم باید بگم مشکلی نیست فقط اینکه من اطلا نمی تونم برم تو کنترل پنلم تا برم تو قسمت چنج پسورد ...

وقتی می خوام برم تو کنترل پنل یوزر پسورد می خواد

سلام
خیلی عجیبیه :ohno:
من آخرین راهی که به نظرم میرسه اینه که تمام کوکی های مرورگر رو پاک کنید و بعد وارد سایت و کنترل پنل بشید
باز هم اگر درست نشد به میثم بگید حتما رسیدگی می کنه...
:happy:
(راستی ایمیلت رو هم چک کن ببین از طرف سایت ایمیل فعال سازی یا همچنین چیزی اومده ؟)

J A V I D
19-02-2007, 23:44
آقا چرا این انجمن معمولا صبح ها دیتا بیسش می ترکه !!! و باز نمی شه ؟!؟

WooKMaN
20-02-2007, 00:25
این واسه منم سواله ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mir@
20-02-2007, 00:34

این واسه منم سواله ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من رو هم به این لیست اضافه کنید.

Mohammad Hosseyn
20-02-2007, 07:11
من كه مشكلي ندارم و هر صبح مي آم ... خيلي هم خوبه ...

mir@
20-02-2007, 21:01
سلام علیکم،

«محدودیت 100 کاراکتری برای عنوان تاپیک» جدیداً اعمال شده؟

چون من قبلاً می تونستم عناوین بلندتر هم انتخاب کنم.

ارادتمند

sezar & sanaz
23-02-2007, 22:47
چرا کسی رو که معرفی می کنم به این سایت در موقع ثبت نام در جای فرد معرفی کننده اسمم رو سیستم قبول نمی کنه:blink:
امتحان کنید خودتان

Renjer Babi
24-02-2007, 06:46
چرا کسی رو که معرفی می کنم به این سایت در موقع ثبت نام در جای فرد معرفی کننده اسمم رو سیستم قبول نمی کنه:blink:
امتحان کنید خودتان
سلام

حتما اشتباه وارد می کنی

نیگاه کن من خودم سه تا معرف داشتم

sezar & sanaz
24-02-2007, 10:22
امتحان کنید خودتان
شما یه اکنت دیگه با یه نام دیگه امتحانی درست کن اسم من هم در قسمت معرف بزن اگر شد

Hamed-Dehghani
24-02-2007, 14:33
سلام ؛ خسته نباشيد

مي خواستم بدونم وقتي مي خواهيم آدرس چيزي يا جايي رو بديم

مثلاً [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرقش با

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

يا اين

يا فرقش با

چيه؟ يا اصلاً همين جوري آدرس بديم

ham_ham
24-02-2007, 16:00
ببخشيد اگه من بخوام يه فايل يا هر چيز ديگه اي رو براي دانلود بذارم بايد چه كار كنم؟

ham_ham
24-02-2007, 16:05
ببخشيد اگه من بخوام يه چيزي رو واسه دانلود بذارم تو يكي از انجمن ها بايد چه كار كنم

M A T I N
24-02-2007, 17:32
باید توی یه سایت مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلودش کنی و لینکشو اینجا بذاری .... موفق باشی ....

amintnt
24-02-2007, 23:46
عذر میخوام مدیران عزیز..... چرا وقتی انگلیسی مینویسیم کاراکترایی مثل علامت سوال یا علامت تعجب و .... که در آخر جمله گذاشته میشن میان اول جمله؟ میدونم مشکل داره پی اچ پی.... اما میخوام بدونم برطرف نمیشه؟

Ahmad
25-02-2007, 16:46
چرا نميشه صفحات اين سايت رو با گزينه Save as موجود در Internet Explorer سيو (Save) كرد. البته Save ميشه ، ولي هنگام بازكردن ، بصورت كد نشون داده ميشه.
با تشكر

Amin
26-02-2007, 03:28
چرا نميشه صفحات اين سايت رو با گزينه Save as موجود در Internet Explorer سيو (Save) كرد. البته Save ميشه ، ولي هنگام بازكردن ، بصورت كد نشون داده ميشه.
با تشكر
من با فايرفاكس كه سيو ميكنم مشكلي پيش نمياد
شما هم يه امتحاني بكن

Hamed-Dehghani
26-02-2007, 12:11
چرا اين تاپيک خوابيده، چرا کسي سئوال منو جواب نداد؟

پست #1020

amintnt
26-02-2007, 16:54
چرا اين تاپيک خوابيده، چرا کسي سئوال منو جواب نداد؟

پست #1020
اینم جواب شما:

پس بهتره هر کدوم از این کدا (Html, PHP, Code) که هست شما هم از همون استفاده کنید.....

S A M
26-02-2007, 21:15
اقا بهتر نيست بخشي به نام كتاب به وجود بياريم كه كتاب ها ي مورد نيازمون رو از اونجا بگيريم؟
يا رمان ها
مرسي

S A M
26-02-2007, 21:16
انجمن متفرقه يا تراش 2
لطفا اسم عوض [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي

Hamed-Dehghani
26-02-2007, 21:17
amintnt جان ، من گفتم که چرا کسي جوابمو نداد؟

نگفتم که با کد جوابمو بديد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نازت شم من که چيزي نمي فهمم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس مي خواي بگي فقط رنگ اين 3 تا با هم فرق داره

درست منظو رتـو متوجه شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amintnt
26-02-2007, 21:33
چرا؟؟؟ خوب مشکل دارن مردم! ترش چرا؟؟

amintnt جان ، من گفتم که چرا کسي جوابمو نداد؟

نگفتم که با کد جوابمو بديد

نازت شم من که چيزي نمي فهمم پس مي خواي بگي فقط رنگ اين 3 تا با هم فرق داره

درست منظو رتـو متوجه شدم
فکر میکنم اینا هر کدوم تگای هر نوع کد رو( پی اچ پی... یا اچ تی ام ال) رو با رنگ جدا میکنن...... نمیدونم با فرانت پیج کار کردی یا نه..... تقریبا یه حالت مثل اونه...... :happy:

S A M
27-02-2007, 10:46
ما منتظريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaFia
27-02-2007, 10:48
ما منتظريم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دوست خوبم نام تاپیک رو خوندی؟
این تاپیک سوالات فنی وی بی هست نه تاپیک پیشنهادات انجمن
برای پیشنهاد انجمن داریم!!!

amintnt
27-02-2007, 13:20
جوابتو که دادم! هی میگه آف تاپیک... آخه دوست خوبم چرا ؟؟؟؟

شما دوست خوبم نام تاپیک رو خوندی؟
این تاپیک سوالات فنی وی بی هست نه تاپیک پیشنهادات انجمن
برای پیشنهاد انجمن داریم!!!
ممنون مافیا جون

dokhtaroneh
27-02-2007, 16:36
سلام .
تو را خدا زودتر جواب منو بديد.
اولا مي خوام بدونم اين قيمت(7000 تومان) براي يك ويرايش ويندوزه يا هر 4 ويرايشه؟ دوما شما واقعا با پكيج مخصوص ويستا پست مي كنيد يا مثل هميشه توي يه پاكت پي سي وردي!! سوما تمام 10 وي‍ژگي برتر در محصول پستي شما موجوده يا نه ؟( مثل آموزش مالتي مديا و شش كتاب و بقيه !!) اگه جواب سوالاتم مثبت باشه قطعا از خريدارانم.عزيزان ،مثل هميشه موفق باشيد.

S A M
27-02-2007, 21:16
امين جان جواب ندادي كه
مافيا جون كجا بايد بگم؟
چرا ميسم جان جواب سوالاتمو نداد تو پيغام خصوصي؟

amintnt
27-02-2007, 21:36
امين جان جواب ندادي كه
مافيا جون كجا بايد بگم؟
چرا ميسم جان جواب سوالاتمو نداد تو پيغام خصوصي؟
محمد آقا شما منظورت از اسمایلی ها مگه این نیست که تاپیک بسته بشه؟؟؟؟ آخه این اسمایلیا اینو میرسونن!

حالا اون سوالاتم مدیرا باید بگن.... اما از نظر من نوشه!

tarahihi65
28-02-2007, 01:08
سلام
ترو خدا يكي بداد من برسه
اين ويروسي كه نيو فولدر درست مي كنه و همش پيغامايي تو اين مايه ها ميفرسته چه جوري از بين ميره
who is beside you in this pic [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] so good-lookingاMiss World 2006:
فرمت و نصب مجدد ويندوز و حتي اف ديسك هم از بينيش نبرد

Harry Potter
28-02-2007, 01:33
سلام
ترو خدا يكي بداد من برسه
اين ويروسي كه نيو فولدر درست مي كنه و همش پيغامايي تو اين مايه ها ميفرسته چه جوري از بين ميره
who is beside you in this pic [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] so good-lookingاMiss World 2006:
فرمت و نصب مجدد ويندوز و حتي اف ديسك هم از بينيش نبرد
سلام
این سوال رو باید در انجمن آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتی می پرسیدی:

آموزش پاک کردن ویروس New Folder.exe

ضمنا یک آنتی ویروس خوب ( kaspersky یا Nod32 ) نصب کن تا دیگه ویروسی نشی...

Booseh_ye_Irani
28-02-2007, 05:53
درود

روي قسمت تنظيمات كاربر بالاي سمت راست كليك كنيد.
در قسمت كنترل و اختيارت در راست صفحه، روي ويرايش اختيارات كليك كنيد.
در قسمت اختيارات نشان دادن تايپك (پنجره ي سوم) گزينه ي نمايش کليه عکسها (نمايش همه عکسها در کد [img]) رو تيك بزنيد.
سپس ذخيره كنيد.

موفق باشيد و خدانگهدار
چهارشنبه 9، اسفند 1385

shvalaie
28-02-2007, 13:53
سلام

يه سوال.... اگه بخوايم پيغامهاي خصوصي رو که براي ديگران ميفرستيم توي يه پوشه براي خودمون ذخيره شه چه کار بايد بکنيم؟

ببخشيد شد چند تا سوال

بعدش اينکه اين پيغام confirm... چيه؟

يه قسمت توي اختيارات کاربر هست «ردگيري پيغام» و يا همهچه چيزي. اون تو که رفتم پيغامهاي خصوصي n سال پيشم توش بود ولي اين چند 10 تاي اخري نبود. چرا؟

جايي بايد تيک داشته باشه که توي تنظيم اختياراتم نزدم و يا اينکه بايد يه تيک رو بردارم؟

M A T I N
28-02-2007, 14:14
اگه بخوايم پيغامهاي خصوصي رو که براي ديگران ميفرستيم توي يه پوشه براي خودمون ذخيره شه چه کار بايد بکنيم؟

خود به خود ذخیره میشه ...
تو قسمت کنترل پوشه ها ...پرش به پوشه فرستاده شده رو انتخاب کن .....

amintnt
28-02-2007, 15:20
بعدش اينکه اين پيغام confirm... چيه؟
این به معنای تایید کردنه..... فکر میکنم وقتی شما یه مسج رو بخونی یه پیغام بهت میده که بر میگرده به همین.... یعنی تایید کنی که شما این مسجو خوندی و به فرستنده اطلاع میده...... البته فرستنده باید تیک Request a read receipt for this message رو زده باشه......

البته مطمئن نیستم.....

S A M
28-02-2007, 20:54
محمد آقا شما منظورت از اسمایلی ها مگه این نیست که تاپیک بسته بشه؟؟؟؟ آخه این اسمایلیا اینو میرسونن!

حالا اون سوالاتم مدیرا باید بگن.... اما از نظر من نوشه!

ببخشيد معني اسماي اين نبود ميثم جون هم جواب داد
نوكرتيم
باي:happy:

S A M
01-03-2007, 08:51
راستي اون بخش كجاست كه بري و بگي يه بخش بزن
مرسي

amintnt
01-03-2007, 10:12
راستي اون بخش كجاست كه بري و بگي يه بخش بزن
مرسي
جان!؟؟؟ جمله رو دوباره بخون! نامفهومه!

ReZa DN
01-03-2007, 11:22
salam :biggrin:
man windowsamo avaz kardam nemitunam farsi benevisam chikar konam:rolleye:

torgheh
01-03-2007, 17:14
مدیران سایت
من چند روزیه که برای دسترسی به فایلهای پیوست شده مشکل دارم

یا دیر لود میشه یا اصلا لود نمیشه

یه فکری بکنین اخه از شرکت کنندگان توی مسابقه طراحی هستم و میخام فایلهای پیوست شده بقیه بچه ها رو هم ببینم
مرسی

S A M
01-03-2007, 21:06
مافيا جون گفت كه يه بخش هست كه بگي يه بخش بزن و اگه خوب بود اونا بزنن
حالا اون بخش كجاست

amintnt
01-03-2007, 21:26
حالا اون بخش كجاست
اصلا نمیفهمم! یعنی چی یه بخش بزن؟؟؟

Monica
01-03-2007, 21:33
فکر کنم (شاید)منظورشون انجمنه پیشنهادات باشه ...
(پیشنهاده ایجاده یه زیر بخش یا انجمنه جدید؟!)

MaFia
01-03-2007, 21:35

فکر کنم (شاید)منظورشون انجمنه پیشنهادات باشه ...
(پیشنهاده ایجاده یه زیر بخش یا انجمنه جدید؟!)

info بیشتر بده دوست خوبم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

torgheh
01-03-2007, 23:05
من هم سوال کردم حالا اگه لازمه سوالم رو توی یه تاپیک جدید مطرح کنم بگین لطفا

Harry Potter
01-03-2007, 23:37
حالا اون بخش كجاست
پيشنهادات و انتقادات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saviss
04-03-2007, 01:00
والا من سرچ کردم تو این قسمت........چیزی پیدا نکردم که جواب منو داشته باشه.......
اگه ممکنه یکی از مدیران بصورت واضح (منظورم مفصل هست)لطف کنن بگن این اخطارها که بعضی ها میگیرن به چه دلایلی میتونه باشه و تفاوت:
اخطار ها: 1/1 (1)
با این یکی:
اخطار ها: 0/1 (1)
توی چیه ؟
و
در نهایت برای اخطار گیرنده چه اتفاقی میافته؟
متشکرم

Hamed-Dehghani
04-03-2007, 13:56
چرا من نمی تونم همزمان برای چند نفر پیغام برستم

از ; هم استفاده می کنم ولی نمیشه که نمیشه

Amin
04-03-2007, 15:58
سلام
كاربرا نميتونن اين كار رو انجام بدن

ARASH66
04-03-2007, 17:24
براي تغيير نام كاربريم بايد چه كاري انجام دهم..... ؟؟

amintnt
04-03-2007, 17:30
چرا من نمی تونم همزمان برای چند نفر پیغام برستم

از ; هم استفاده می کنم ولی نمیشه که نمیشه
خودش نوشته:
شما میتوانید پیغام خودتان رو به طور همزمان برای 1 نفر ارسال کنید!

بعدم بعد از ارسال هر پیغام باید 1 دقیقه صبر کنید تا بتونید بعدی رو بفرستی

براي تغيير نام كاربريم بايد چه كاري انجام دهم..... ؟؟
به آقا میثم پیغام خصوصی بده

Hamed-Dehghani
04-03-2007, 18:45
حیف شد، حالا کلی باید عذاب بکشم

تو فروم های دیگه کاربرا هم می تونند ، اینجا نمیشه ، نمی دونم چرا !!!

amintnt
05-03-2007, 15:18
والا من سرچ کردم تو این قسمت........چیزی پیدا نکردم که جواب منو داشته باشه.......
اگه ممکنه یکی از مدیران بصورت واضح (منظورم مفصل هست)لطف کنن بگن این اخطارها که بعضی ها میگیرن به چه دلایلی میتونه باشه و تفاوت:
اخطار ها: 1/1 (1)
با این یکی:
اخطار ها: 0/1 (1)
توی چیه ؟
و
در نهایت برای اخطار گیرنده چه اتفاقی میافته؟
متشکرم
منم خیلی مشتاقم در مورد این بدونم... مدیران عزیز کسی نیست توضیح بده؟؟

S A M
05-03-2007, 19:31
اخه چرا!!!!!!!!
من 3 بار اين تاپيكو ميزنم ولي يهو غيب ميشه تو همين جا ميزنم حتي تو پروفايلم هم نيست
1 _ ايجاد انجمن كتاب هر كتابي خواستي بگي و بگيري
2 _ ايجاد انجمن حرفه بگي تو كودوم بخش كارت خوبه و زير ذره بين قرار بگيري
3 _ چرا تاپيكي كه ميزنم بلافاصله تو پروفايلم نميره؟
4 _ چرا تاپيكو ميزنم يكي كوفتش ميكنه اصلا تو پروفايلم هم تاپيك نيست
منتظرم

S A M
05-03-2007, 19:32
فقط اين پستم باز غيب بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amintnt
05-03-2007, 22:10
عذر میخوام یعنی چی تو پروفایلم نمیره یا تو پروفایلم هم تاپیک نیست؟؟؟؟

:blink: :blink: :blink:

saviss
05-03-2007, 23:22
اخه چرا!!!!!!!!
من 3 بار اين تاپيكو ميزنم ولي يهو غيب ميشه تو همين جا ميزنم حتي تو پروفايلم هم نيست
منتظرم
هرچند با تمام احتمالات ممکن!!!!!!!!!
پست قبلی من جواب نداده شده!!!!!چه میدونم والا!!!!!!
اما جواب شما اینه که که طبق قوانین جدید(البته نه چندان جدید......ماله حدود 6ماهه پیشه) تاپیک های انجمن
پیشنهادات و انتقادات!!!!!!! بعد از تائید مدیران ........مطرح میشن.........
یعنی اول خونده میشن ........بعدش رای میگیرن.........
آخرشم اگه شورای تشخیص مصلحت.........ثواب دونست........اونارو به بحث میذاره......
علتش هم کم لطفی بعضی از برو بچ بود
اینم پست شماره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1000

ARASH66
06-03-2007, 00:50
تغيير نام كاربري .....؟؟

amintnt
06-03-2007, 01:02
تغيير نام كاربري .....؟؟
برای بار 99875462135749م! به میثم پیغام خصوصی بده!:happ:

Actros
06-03-2007, 01:09
قضیه چیه بعضی وقتها p30 باز نمیشه. مشکل اکنت من هست یا واسه همه؟

amintnt
06-03-2007, 01:33
قضیه چیه بعضی وقتها p30 باز نمیشه. مشکل اکنت من هست یا واسه همه؟
آره..... دیشب هم همینطوری بود.... واسه همه اینطوره......

S A M
06-03-2007, 13:46
انجمن ها زده نميشه
منتظرم

OMID
06-03-2007, 16:53
انجمن ها زده نميشه
منتظرم

چه انجمنی زده نمیشه ؟
اگر منظورت اینه که تاپیک زده نمیشه توی انجمن پیشنهادات و انتقادات تاپیکی که شما میزنید باید توسط ادمین سایت تایید بشه بعد اینجا اضافه میشه :)

S A M
06-03-2007, 19:04
نه اميد جون چند صفحه قبل گفتم انجمن كتاب و حرفه

dkhx2000
09-03-2007, 23:10
من دیروز یوزر کاربری که اینجا داشتم رو فعال کردم اما خیلی از جا ها که می خوام پست بدم این پیغام می ده اما تایپیک رو توی قسمت زیر نتونستم درست کنم
,
بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.

چرا این پیغام می ده در حالی که من یه جای دیگه 2 تا پست دادم اما این قسمتی که می خواستم پست بدم قسمت شبکه بود

لینک صفحه ای که موضوع جدید رو کلیک میکردم واین پیغام میومد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Harry Potter
09-03-2007, 23:38
من دیروز یوزر کاربری که اینجا داشتم رو فعال کردم اما خیلی از جا ها که می خوام پست بدم این پیغام می ده اما تایپیک رو توی قسمت زیر نتونستم درست کنم
,
بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.

چرا این پیغام می ده در حالی که من یه جای دیگه 2 تا پست دادم اما این قسمتی که می خواستم پست بدم قسمت شبکه بود

لینک صفحه ای که موضوع جدید رو کلیک میکردم واین پیغام میومد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام

قوانین انجمن مقالات و زیر مجموعه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امکان ایجاد تاپیک جدید در زیر مجموعه های انجمن مقالات برای هیچ یک از کاربران وجود ندارد.
بنابراین مقالات جدید باید در صفحه اصلی انجمن ارسال شده، تا پس از تایید مدیر انجمن و در زمان مناسب به زیر مجموعه مربوطه منتقل شود.

dkhx2000
09-03-2007, 23:54
ممنون بابت پاسخ
یه سوال دیگه دارم
من هر چی جستجو کردم توی این فروم یه قسمت مربوط به اخبار IT یا فناوری ندیدم:blink: اگه وجود داره یکی ما رو به اونجا راهنمایی کنه.
با تشکر

AK1
09-03-2007, 23:59
ممنون بابت پاسخ
یه سوال دیگه دارم
من هر چی جستجو کردم توی این فروم یه قسمت مربوط به اخبار IT یا فناوری ندیدم:blink: اگه وجود داره یکی ما رو به اونجا راهنمایی کنه.
با تشکر

دوست عزيز سلام

انجمن خبر كه بخش اصلي اخبار و خبر هاي مربوط به اي تي و فناوري اطلاعات و رايانه هستش
و زير مجموعه خبر هاي خارج از دنياي کامپيوتر

mir@
10-03-2007, 00:00
فکر کنم اینجا باشه

dkhx2000
10-03-2007, 01:40
این عکس رو ببینید

به کلمه ی لطفا توجه کنید
(در قسمت انتقادات و پیشنهادات ارسال نشد!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟)

Harry Potter
10-03-2007, 02:14
این عکس رو ببینید

به کلمه ی لطفا توجه کنید
(در قسمت انتقادات و پیشنهادات ارسال نشد!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟)
سلام
راستش این مدل نوشتن مدتی هست که مد شده ...
یعنی به جای تنوین عربی از ن استفاده میشه!

Actros
10-03-2007, 03:40
جون من هرکاری میکنید. من میبینم بعضی موقعها سایت باز نمیه که خیلی ضدا حاله . جون من انجوری نشه

p30time
10-03-2007, 20:21
سلام. من نمي دونم چرا نمي تونم در سايت لينك بذارم. لطفا منو راهنمايي كنيد چون من قصد دارم به دوستان كمك كنم.
مثال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]************

amintnt
10-03-2007, 21:39
سلام. من نمي دونم چرا نمي تونم در سايت لينك بذارم. لطفا منو راهنمايي كنيد چون من قصد دارم به دوستان كمك كنم.
مثال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]************
لینک رو بذار توی تگ

mehdi_vsgh
10-03-2007, 22:09
عزیز دلیلش اینه که این سایت توسط مدیران اینجا فیلتر شده!!

شما میتونید اینگونه سایتهای وارز را به صورت فاصله دار ویا با فونت فارسی بذاری

p30time
11-03-2007, 14:49
آقا مهدي اين سايت وارز نيست...
يك سايت معموليه
بخاطر كمكتون ممنون

M A T I N
11-03-2007, 15:37
کسی میدونه تعداد بازید کنندگان روزانه سایت چقدره ....؟ (من توی خود سایت ندیدم ...)

Wisdom
11-03-2007, 15:42
کسی میدونه تعداد بازید کنندگان روزانه سایت چقدره ....؟ (من توی خود سایت ندیدم ...)

بين 15 يا 16 تا 22 يا 23 هزار نفر

Hamed-Dehghani
11-03-2007, 16:34
فضولیم گل کرد گفتم بیام اینجا بپرسم

بببنم برای بعضی ها واسه وضعیتشون نوشته " اخراج شده " و بعضی ها نوشته " Banned "

می خواستم ببینم اینا با هم فرقی هم می کنه یا نه

در ضمن کسی هست که بتونه خودش این لقب رو بالای آواتارش بگذاره ( یعنی اخراج نشده باشه و از روی شوخی ...)

در ضمن اگه حوصله کردید به این سئوال که بیشترین ترافیک فروم ( کاربران آنلاین ) چه ساعاتی از روز هست هم جواب بدید

با تشکر

M A T I N
11-03-2007, 20:00
بببنم برای بعضی ها واسه وضعیتشون نوشته " اخراج شده " و بعضی ها نوشته " Banned "

می خواستم ببینم اینا با هم فرقی هم می کنه یا نه

اگر اشتباه نکنم .....
اخراج شدن برای همیشه هست ..... یعنی اون یوزر هیچ وقت نمیتونه اینجا پست بده ....
Banned موقتیه ...مثلا برای چند روز یا هفته ....

در ضمن کسی هست که بتونه خودش این لقب رو بالای آواتارش بگذاره ( یعنی اخراج نشده باشه و از روی شوخی ...)

فکرکنم فقط آقا میثم میتونه ...

بين 15 يا 16 تا 22 يا 23 هزار نفر

خیلی ممنون جواب دادید .....

mehdi_vsgh
11-03-2007, 21:05
آقا مهدي اين سايت وارز نيست...
يك سايت معموليه
بخاطر كمكتون ممنون

در کل خیلی از سایتا هستن که توسط مدیران اینجا فیلتر شده!!(دلیلش را دقیقا نمیدونم که چرا این کارو میکنند)

تنها راهشم همونه که خدمتتون عرض کردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed-Dehghani
12-03-2007, 01:29
خیلی ممنون که پاسخ دادید، فقط

بیشترین ترافیک فروم ( کاربران آنلاین ) چه ساعاتی از روز هست هم جواب بدید

با تشکر

Wisdom
12-03-2007, 05:38
از ساعت 11 ظهر تا 12 شب تقريباً به يك نسبت هستش ، ساعت هاي مختلف يك كم بالا پايين - از 12 شب به بعد تعداد كاربر كم ميشه تا 6 صبح
از 6 صبح به بعد رو به افزايش

Hamed-Dehghani
12-03-2007, 06:21
از ساعت 11 ظهر تا 12 شب تقريباً به يك نسبت هستش ، ساعت هاي مختلف يك كم بالا پايين - از 12 شب به بعد تعداد كاربر كم ميشه تا 6 صبح
از 6 صبح به بعد رو به افزايش

نه بابا عجب فروم عجیبی:blink:
حتماً خیلی تو این زمینه تحقیق کردی و جواب منو دادید نــه؟:biggrin:

می خواستم بگید از 2-12 بعد از ظهر شلوغ تره یا 7 شب به بعد ؟

M A T I N
12-03-2007, 11:20
بگید از 2-12 بعد از ظهر شلوغ تره یا 7 شب به بعد ؟

7 شب ........

saviss
12-03-2007, 14:14
در کل خیلی از سایتا هستن که توسط مدیران اینجا فیلتر شده!!(دلیلش را دقیقا نمیدونم که چرا این کارو میکنند)

تنها راهشم همونه که خدمتتون عرض کردم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا مهدي گل:biggrin:
سلام
خوبی؟
غیرازممنوعیت لینک به سایت های ....که همه جا باید مراعات بشه
دلیل دیگش فقط ترزدن فیل به بعضی سایت هانیست!!!ببینین سرور اصلی توی آمریکاست و درزمانیکه شما یک لینک کرک یا داونلود یه برنامه یا فیلم رو بطور مستقیم (نه از مثلا از آپلودرهائی مثل راپید شیر وغیره بلکه از سایت های دیگه)میذارید که کپی رایت داشته باشه شرکت سازنده اون نرم افزار میتونه قانونا طبق قانون کپی رایت از سایتP30WPORLD شکایت کنه و سرور رو ببنده .....تازه کلی هم جریمه و مکافات دیگه هم داره
نکته ی دومی اینه که درج لینک یک سایت یا فاروم بصورت مستقیم توی انجمن ...ممکنه یکجورلینک دادن به اون سایت یا انجمن باشه که احتمال داره مدیران تمایلی به لینک دادن به اون سایت نداشته باشند
نکته سوم هم ممکنه این باشه که اون سایتی که لینکش گزاشته میشه به یک سایت ممنوعه یا وارز دار لینک داده باشه پس خودبخود وبطورغیرمستقیمP30هم درگیرمیشه
تا اینجاش رو من میدونم بقیه اش رو اگه دلیل دیگه ای داشته باشه نمیدونم

mehdi_vsgh
12-03-2007, 17:15
دستت درد نکنه ساویس جان!!!

تا همینجاش هم کاملا قانع شدم!!!

یه سوالم بود برای من این موضوع که بالاخره حل شد!!

dokhtaroneh
13-03-2007, 18:46
دوستان سلام. من می خواستم بدونم چه جوری می شه وقتی پست می زارم نوشته قبل رو به عنوان نقل قول در پست خودم بیارم. واینکه چه جوری می تونم یک لینک رو در نوشته خودم قرار بدم.

توجه:
این رو هم بگم که وقتی می خوام جوابی ارسال کنم پایینش نوشته (( نقل قول پست قبلی در این پست)) اما تیک کنارش غیر فعاله و من نمی تونم اون رو تیک بزنم.
برای گذاشتن لینک وقتی لین رو در پست می زارم و ارسال رو می زنم بعد می بینم اون رو به شکل چند ستاره نشون می ده و لینک کار نمی کنه.

saviss
13-03-2007, 19:13
شما اگه اون گزینه براتون فعال نیست میتونید نوشته ای رو که میخواین نقل قول کنید کپی کنید وبین دوتا تگ
پیست کنید این تگ ها هم توی حالت جواب سریع توی منو های سمت راست آخرین گزینه است شکلی مثل یک نوشته روی یک کاغذ کوچولو داره
اگرهم از حالت پیش رفته استفاده کنید پائین پستی که میخواین نقل قولش کنین دکمه ی نقل قول را بزنید

Incognito
13-03-2007, 20:21
بسم ا... الرحمن الرحيم

با سلام خدمت تمامي اعضاي اين سايت

پيشنهادي داشتم. اگر امكان دارد قسمت جداگانه اي در سايت و مربوط به فروشگاه سايت ايجاد شود و هر محصول به صورت جداگانه در يك تاپيك معرفي شود. با اين كار كاربران سايت ميتوانند در مورد آن محصول به تبادل نظر پرداخته و هر گونه سؤال يا نظري دارند، در آنجا مطرح سازند.

با تشكر

saviss
13-03-2007, 20:30
بسم ا... الرحمن الرحيم

با سلام خدمت تمامي اعضاي اين سايت

پيشنهادي داشتم. اگر امكان دارد قسمت جداگانه اي در سايت و مربوط به فروشگاه سايت ايجاد شود و هر محصول به صورت جداگانه در يك تاپيك معرفي شود. با اين كار كاربران سايت ميتوانند در مورد آن محصول به تبادل نظر پرداخته و هر گونه سؤال يا نظري دارند، در آنجا مطرح سازند.

با تشكر
سلام
اولا خیلی خوش آمدی
قدم شما مبارک
دوما شما میتونید دوتا کار بکنید :
1- مراجعه به این لینک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مراجعه به صفحه ی اصلی سایت یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از اونجا به جای مورد نظرتون دسترسی پیدا کنید
چون اینجا یعنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ی مربوط به انجمن ها هست فقط
موفق باشید

amintnt
13-03-2007, 22:11
دوستان سلام. من می خواستم بدونم چه جوری می شه وقتی پست می زارم نوشته قبل رو به عنوان نقل قول در پست خودم بیارم. واینکه چه جوری می تونم یک لینک رو در نوشته خودم قرار بدم.

توجه:
این رو هم بگم که وقتی می خوام جوابی ارسال کنم پایینش نوشته (( نقل قول پست قبلی در این پست)) اما تیک کنارش غیر فعاله و من نمی تونم اون رو تیک بزنم.
برای گذاشتن لینک وقتی لین رو در پست می زارم و ارسال رو می زنم بعد می بینم اون رو به شکل چند ستاره نشون می ده و لینک کار نمی کنه.
اینو کنار هر پستی که بزنی تیک کنار نقل قول پست قبلی در این پست فعال میشه

اینم که بزنی واسه هر پست بعد میتونی همه رو نقل قول کنی!

dokhtaroneh
13-03-2007, 22:52
اینو کنار هر پستی که بزنی تیک کنار نقل قول پست قبلی در این پست فعال میشه

اینم که بزنی واسه هر پست بعد میتونی همه رو نقل قول کنی!
براي گذاشتن لينك ها بايد چي كار كنم.
براي نقل قول هم دستت درد نكنه. عزيزم

WooKMaN
13-03-2007, 23:18
براي گذاشتن لينك ها بايد چي كار كنم.

لینکا باید داخل تگ کد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بگیرن ...

;)

dokhtaroneh
13-03-2007, 23:54
#[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***********.com#
يعني اين جوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين كه درست نشد.؟؟؟؟!!!!!!!!

dokhtaroneh
13-03-2007, 23:55

يا اينجوري؟؟؟
اينم كه نشد.!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟/

Wisdom
13-03-2007, 23:58
مشكل چيز ديگه هستش
سايتي كه وارد ميكنيد داخل فروم ----- شده
يعني نميتونيد آدرسش رو قرار بديد ، براي دادن آدرس اين جور سايت ها بين حرف Space بزنيد يا بين چند كلمه اون (-) خط تيره بذاريد و ....

dokhtaroneh
14-03-2007, 10:26
مشكل چيز ديگه هستش
سايتي كه وارد ميكنيد داخل فروم ----- شده
يعني نميتونيد آدرسش رو قرار بديد ، براي دادن آدرس اين جور سايت ها بين حرف Space بزنيد يا بين چند كلمه اون (-) خط تيره بذاريد و ....
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه سایت که سایت دانلود بوده اونم سایت(( پی سی دانلود)) حالا اگر سایت مبتذل بود یه چیزی. شما چی کار با این سایت دارین. خوب اونم مثل شما نرم افزاریه.

از پی سی ورلد انتظار نداشتم.

WooKMaN
14-03-2007, 12:30
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه سایت که سایت دانلود بوده اونم سایت(( پی سی دانلود)) حالا اگر سایت مبتذل بود یه چیزی. شما چی کار با این سایت دارین. خوب اونم مثل شما نرم افزاریه.

از پی سی ورلد انتظار نداشتم.
اتفاقا اگه مبتذل بود كه مديريت فروم ----- نميكرد ... به بركت جمهوري اسلامي اتومات ----- ميشد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون اهداف اون سايت با پي سي يكي بيده و يه رقيب محسوب ميشه ----- شده .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن اگه قرار باشه هنگام جواب دادن به درخواست نرم افزارها و يا معرفي نرم افزارها لينك به اون سايت داده شه ، ديگه وجود انجمن نرم افزار تو اين فروم بي فايدست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Incognito
14-03-2007, 17:03
چرا ساعت Forum نسبت به ساعت رسمي 1 ساعت جلوتر است؟ درحاليكه تمامي تنظيمها نيز درست است.

مثلا الان ساعت 5:02 بعدازظهر است. ولي براي اين پستي كه خواهم زد ، خواهد نوشت : 6:02 بعدازظهر.

amintnt
14-03-2007, 17:34
چرا ساعت Forum نسبت به ساعت رسمي 1 ساعت جلوتر است؟ درحاليكه تمامي تنظيمها نيز درست است.

مثلا الان ساعت 5:02 بعدازظهر است. ولي براي اين پستي كه خواهم زد ، خواهد نوشت : 6:02 بعدازظهر.
توی تنظیمات کاربر، ویرایش اختیارات رو کلیک کن، بعد تو قسمت تاریخ و اختیارات زمان Tehran GMT +3.5 رو انتخاب کن.... احتمالا باید درست بشه.....
موفق باشی

Hes_r
15-03-2007, 12:58
سلام لطفا یکی بگه فرق مدیر کل انجمن با مدیر ارشد انجمن چیه و مدیر کل انجمن چه اختیاراتی داره که مدیر ارشد نداره

WooKMaN
15-03-2007, 14:13
سلام لطفا یکی بگه فرق مدیر کل انجمن با مدیر ارشد انجمن چیه و مدیر کل انجمن چه اختیاراتی داره که مدیر ارشد نداره
عزیزدل ما که مدیرکل انجمن نداریم اینجا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه منظورت مدیریت سایت بیده که باید عرض کنم :

مدیریت به کلیه انجمنهای فروم + کنترل پنل فروم دسترسی داره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما مدیر ارشد به کلیه انجمنهای فروم و قسمتی از کنترل پنل که مدیریت تعیین میکنه دسترسی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (این سلیقه ای بید)

Maysam-BFU
16-03-2007, 06:50
سلام.

من وارد تنظیمات کاربر می شوم > بعد بر روی آواتار ، موجود در نوار راست صفحه کلیک می کنم.

در قسمتی که آوتار را باید از کامپیوتر آپلود کرد یعنی : Option 2 - Upload Image From Your Computer فایل را انتخاب کرده و بعد از آپلود پنجره به پنجره آواتار بر نمی گردد ولی تصوير آپلود شده ، و پيغام 404 ميده و بعد از يک refresh به صفحه ای که قرار بوده بره ميره.

خواستم بدونم این مشکل خيلی کوچک فقط ماله منه یا مشکل از انجمنه. خلاصه خواستم بگم اگر این مشکل يا مشکلات در انجمن بر طرف بشه P30world می تونه بهترين انجمن فارسی زبان باشه (البته الان هم هست).

از مدیران و همکاران انجمن هم تشکر می کنم.

amintnt
16-03-2007, 12:06
سلام.

من وارد تنظیمات کاربر می شوم > بعد بر روی آواتار ، موجود در نوار راست صفحه کلیک می کنم.

در قسمتی که آوتار را باید از کامپیوتر آپلود کرد یعنی : Option 2 - Upload Image From Your Computer فایل را انتخاب کرده و بعد از آپلود پنجره به پنجره آواتار بر نمی گردد ولی تصوير آپلود شده ، و پيغام 404 ميده و بعد از يک refresh به صفحه ای که قرار بوده بره ميره.

خواستم بدونم این مشکل خيلی کوچک فقط ماله منه یا مشکل از انجمنه. خلاصه خواستم بگم اگر این مشکل يا مشکلات در انجمن بر طرف بشه P30world می تونه بهترين انجمن فارسی زبان باشه (البته الان هم هست).

از مدیران و همکاران انجمن هم تشکر می کنم.
من مشکلی ندارم.....

Wisdom
16-03-2007, 21:11

نشونه چه چيزي در اين تاپيك هستش ؟

WooKMaN
17-03-2007, 00:58

محمود جان وقتی pointer ماوسو روش نگه میداری بعد از چند لحظه که ToolTip Textش باز میشه نوشته 3 delete post

احتمالا نشاندهنده تعداد پست های حذف شده از اون تاپیک هستش ... حالا اگه اشتب میکنم مدیران توضیح میدن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
17-03-2007, 01:03
آره همين هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي پس چرا من هرچي موس رو نگه داشتم چيزي نمي نوشت !

WooKMaN
17-03-2007, 01:09
آره همين هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي پس چرا من هرچي موس رو نگه داشتم چيزي نمي نوشت !
وایسا صفحه کاملا لود شه بعد ماوسو روش ببر ... کلیک نکنی ... بعد از سیم ثانیه میاد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed_shams
17-03-2007, 20:44
اقا شرمنده بعضي مواقع وقتي مي روم در انجمن ها نام كاربريم نمي آيد هرچقدر هم اسمم را مي زنم نمي ياد
ترو خدا بگيد بايد چي كار كنم

Maysam-BFU
18-03-2007, 08:42
سلام.

دوستان چرا بعضی از کاربران اندازه آواتارشان خيلی بزرگه یعنی از 150 در 150 خیلی بزرگ تره ؟
آیا به خاطر اینه که در در سال 2004 در سایت عضو شده ؟
البته قصد بی احترامی به این کاربر عزيز را نداشتم.

RONN!E
18-03-2007, 10:16
دوستان چرا بعضی از کاربران اندازه آواتارشان خيلی بزرگه یعنی از 150 در 150 خیلی بزرگ تره ؟
آیا به خاطر اینه که در در سال 2004 در سایت عضو شده ؟
البته قصد بی احترامی به این کاربر عزيز را نداشتم.
این بخاطر اینه که اواتور این کاربر قبل از زمان محدودیت در اندازه اواتور انتخاب شده.یعنی اون موقع این قانون نبوده .

saviss
18-03-2007, 10:20

محمود جان وقتی pointer ماوسو روش نگه میداری بعد از چند لحظه که ToolTip Textش باز میشه نوشته 3 delete post

احتمالا نشاندهنده تعداد پست های حذف شده از اون تاپیک هستش ... حالا اگه اشتب میکنم مدیران توضیح میدن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وایسا صفحه کاملا لود شه بعد ماوسو روش ببر ... کلیک نکنی ... بعد از سیم ثانیه میاد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پس چرا نمیبینم همچی چیزیو؟اصلا نمیاد آیکونش!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
18-03-2007, 10:37
من پس چرا نمیبینم همچی چیزیو؟اصلا نمیاد آیکونش!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ctrl+f5 بزن ببین میاد .... ;)

saviss
18-03-2007, 10:47
Ctrl+f5 بزن ببین میاد .... ;)
نمی یاد
بابا رامبد من یه چسب زدم رو کنترل اف 5........مرتب رفرش میکنم:31:
اما همچی چیزی که شما ها می بینین من نمی بینم:41:

amintnt
18-03-2007, 11:12
اقا شرمنده بعضي مواقع وقتي مي روم در انجمن ها نام كاربريم نمي آيد هرچقدر هم اسمم را مي زنم نمي ياد
ترو خدا بگيد بايد چي كار كنم
خوب یعنی چی نمیاد؟ یعنی نمیتونی وارد شی؟ اگه تا 5 بار پسوردتو اشتباه بزنی تا 15 مین نمیتونی وارد اکانتت بشی.........

M A T I N
19-03-2007, 17:18
چه جوری میشه یه فایل فلش رو تو پستمون لود کنیم ؟
مثلا عکس رو میتونیم بین تگ Img قرار بدیم .....

خیلی ممنون ....

Wisdom
19-03-2007, 17:28
چه جوری میشه یه فایل فلش رو تو پستمون لود کنیم ؟
مثلا عکس رو میتونیم بین تگ Img قرار بدیم .....

خیلی ممنون ....

نميشه نميشه ! :31:
HTML کد خاموش مي باشد

M A T I N
19-03-2007, 19:38
html کد خاموش مي باشه

چه جوری میشه روشنش کرد ...؟

....خیلی ممنون ....

amintnt
19-03-2007, 20:27
چه جوری میشه روشنش کرد ...؟

....خیلی ممنون ....
کلا توی انجمن خاموش هست........ نمیشه فعال کرد........... دست ادمیناست........

Meisam
20-03-2007, 02:59

سلام ...
محمود جان الان دیگه نباید اون آیکون رو کنار تاپیک ببینی ، درسته؟

ممـنــون :)
مـیـثــم

Amin
20-03-2007, 03:08
سلام ...

مـیـثــم
سلام
اگه احيانا بازم ميديدي بگو انگشت بكنم تو چشت !!

Wisdom
20-03-2007, 09:14
سلام ...

مـیـثــم

اي بابا ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اميدوار شده بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، يواش يواش ديد كاربر ها داره وسيع تر ميشه و شايد فرجي بشه پيوست فايل رو توي زندگاني ام ببينم :27:
نه ديگه نيست و نميشه فهميد چند تا تاپيك به لقاءالله پيوستند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
اگه احيانا بازم ميديدي بگو انگشت بكنم تو چشت !!

امين جون اگه چشم بصيرت داشته باشي تاپيك تراش هاي ديگران رو هم ميتوني ببيني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amin
20-03-2007, 12:42
امين جون اگه چشم بصيرت داشته باشي تاپيك تراش هاي ديگران رو هم ميتوني ببيني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيزم چشم بصيرت نميخواد
جديدا با پديده كپي/پيست چيزهاي خصوصي و مخفي S2َA ميشه :27: :31:

dkhx2000
26-03-2007, 03:46
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که فرض کنید یه پست می زنم بعد میبینم 2 تا پست تکراری و پشت سر هم به وجود اومده ولی نمی تونم یکی از اونا رو پاک کنم
اگه این امکان وجود داشته باشه که موقع ویرایش یه دکمه هم به نام پاک کردن پیام وجود داشته باشه خیلی خوب میشه برای اینکه نظم هم به هم نخوره یه کاری کنید که فقط 24 ساعت اون دکمه فعال باشه و بعدش هم غیر فعال بشه.
با تشکر
dkhx2000

Wisdom
26-03-2007, 09:53
امكان حذف پست به كاربر ها تا امروز داده نشده و ميتونم بهتون بگم داده نخواهد شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دو تا پست پشت سر هم شما دوبار كليد ارسال رو ميزني ، فقط يك بار روش كليك كنيد ( اگه زمان زياد برد باز هم صبر كنيد تا شما به صفحه جديد هدايت بشيد )
احتمالاً بايد سرعت اتصال به اينترنت هم پايين باشه ، وگرنه به محض كليك كردن روي " ارسال جواب " پست شما اضافه ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghasem.M
27-03-2007, 18:16
سلام
يه چند تا سوال برام پيش اومده:
يكي اينكه تعداد دقيق كاربران سايت چند نفره؟
دوميش اينكه چه جوري مدير يه بخش انتخاب مي شه . آيا از قبل تعيين شده اند؟ يا ربط به تعداد پست ها داره.:5:

H A M E D
27-03-2007, 18:55
سلام
يه چند تا سوال برام پيش اومده:
يكي اينكه تعداد دقيق كاربران سايت چند نفره؟
دوميش اينكه چه جوري مدير يه بخش انتخاب مي شه . آيا از قبل تعيين شده اند؟ يا ربط به تعداد پست ها داره.:5:
سلام..
عزيزم تعداد كاربرا رو در صفحه اصلي پايينش مي توني ببيني..
مديرهاي سايت هم بر اساس فعاليت مفيد و در اوايل شروع به كار سايت انتخاب شدن.. به همين زودي ها هم مدير اضافه نميشه!

rezapazahr
27-03-2007, 20:29
سلام
خسته نباشید
متاسفانه ساعت بالای پستم یک ساعت جلو هست .
چطور درستش کنم؟
اگه میشه راهنمایی کنید.

Ali_k
28-03-2007, 07:22
سلام
منم یه سوال دارم؟
من هر وقت تو انجمن لوگین میکنم و بعد از لوگین بلافاصله بر روی قسمت پست های جدید کلیک میکنم در حدود 20 صفحه از پست های جدید میاد و مثلا مینویسه 470 تااز 500 تا
یعنی این 20 صفحه 470 تا تاپیک از 500 تایی هست که بعد از خروج من به وجود آمده یا جواب دادند
حالا میخواستم ببینم چه جوری میتونم کل تاپیک ها را ببینم؟
یعنی بیشتر از 20 صفحه بیاد هر وقت که بر روی * پست های جدید * کلیک میکنم؟

sokote mordab
28-03-2007, 08:43
سلام
چطور نام کاربریم را تغییر بدم من که چنین چیزی در تنضیمات کاربر ندیدم
ممنون

sokote mordab
28-03-2007, 08:45
سلام
چطور نام کاربریم را تغییر بدم من که چنین چیزی در تنظیمات کاربر ندیدم
ممنون

Vmusic
28-03-2007, 08:57
سلام
چطور نام کاربریم را تغییر بدم من که چنین چیزی در تنظیمات کاربر ندیدم
ممنون

پیام خصوصی به Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ادمین سایت ...

M A T I N
28-03-2007, 15:29
سلام
خسته نباشید
متاسفانه ساعت بالای پستم یک ساعت جلو هست .
چطور درستش کنم؟
اگه میشه راهنمایی کنید.

برو توی قسمت ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد بخش زمان رو روی 3:30+ بزار .

rezapazahr
29-03-2007, 02:24
سلام

قبل از اینکه راهنماییم کنید خودم اینکارو کرده بودم تست کرده بودم و خودش سر +3:30 بود.
بعد از گفته های شما بازم تست شد وهمه چیز مثل قبل بود.
اما با این وجود ساعت بالای هر پست من یک ساعت جلو هستش.
اگه میشه راهنمایی کنید.

ممنون میشم.

Hazy
29-03-2007, 18:49
مگه الان ساعت ما2:30+ نيست!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M A T I N
29-03-2007, 20:55
مگه الان ساعت ما2:30+ نيست!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره چون اروپا یه ساعت کشیدن عقب شده 2:30+ .... ولی برای من روی 3:30+ هست و درست نشون میده ...

Hazy
29-03-2007, 21:07
آره چون اروپا یه ساعت کشیدن عقب شده 2:30+ .... ولی برای من روی 3:30+ هست و درست نشون میده ...
ولي پس چرا مال من يه ساعت عقبه!!:13:

Ali_k
30-03-2007, 07:26
دوستان پس چرا سوال قبلیه منو پاسخ ندادید؟

آقا یه سوال دیگه
این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارش چیه ؟
هر وقت من روش کلیک میکنم فقط قرمز میشه
میخواستم بدونم کارش چیه و چطوری میشه ازش استفاده کرد
ممنون

AK1
30-03-2007, 10:46
دوستان پس چرا سوال قبلیه منو پاسخ ندادید؟

آقا یه سوال دیگه
این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارش چیه ؟
هر وقت من روش کلیک میکنم فقط قرمز میشه
میخواستم بدونم کارش چیه و چطوری میشه ازش استفاده کرد
ممنون

اون دگمه مولتي نقل قوله يعني پستهاي كه مي خواي نقل قول كني رو با زدن اون دگمه انتخاب بعد گزينه نقل قول رو مي زني همه پست هاي انتخابيت نقل قول مي شن خيلي حال وده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M
30-03-2007, 20:57
خواستيم امضا عوض كنيم
اين چه مرگشه؟

AK1
30-03-2007, 21:19
خواستيم امضا عوض كنيم
اين چه مرگشه؟

يكي از محدوديت هاي امضا 8 خط بودن اونه يعني نبايد بيشتر از 8 خط باشه :19:

S A M
30-03-2007, 21:24
راستي اگه يكي چند تا اخطار داشته باشه بن يا اخراج ميشه؟
مرسي
مجازات اخطار چيه؟

rezapazahr
30-03-2007, 22:58
سلام به همگی

متاسفانه هنوز ساعت بالای هر پست یک ساعتی جلو است .
راه حل چیست؟

اگه بگید ممنون میشم.

jahanara
31-03-2007, 16:23
سلام ببخشيد ايراد ري استارت شدن خود بخود سيستم چيه

M A T I N
31-03-2007, 19:24

سیستم vBulletin یا سیستم کامپیوتر.....؟

Hazy
31-03-2007, 22:33
داداش انجمن كامپيوتر بايد مي پرسيدي!!!

S A M
01-04-2007, 22:13
چقدر به من جواب دادين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Viren
02-04-2007, 06:53
مرسي
مجازات اخطار چيه؟

من هم می خوام بدونم.
ادمین های محترم جواب دند.:19: :19:

Wisdom
02-04-2007, 09:40
مرسي
مجازات اخطار چيه؟

چقدر به من جواب دادين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم می خوام بدونم.
ادمین های محترم جواب دند.:19: :19:

تا اون جا كه من ميدونم اخطارها دو نوع هستن : ۱. اخطار ( کارت قرمز ) ۲. تذکر ( کارت زرد )

اخطار
اخطار ها با کارت قرمز مشخص می‌شوند و دارای امتیاز منفی هستن

تذکر
تذکرها با کارت زرد مشخص می‌شوند و دارای امتیاز منفی نیستن

وقتي كسي اخطار دریافت میكنه ، برای اون یک پيغام خصوصي مبنی بر دریافت اخطار و توضیحی در رابطه آن اخطار ارسال می‌شه
اخطار ها دارای مدت اعتبار هستن که این مدت اعتبار بسته به نوع اخطار متفاوت هستش
اخطار دارای امتیاز منفی هستن که مقدار این امتیاز بسته به نوع اخطار متفاوته
درشرایط خاصی دسترسی کاربر به دلیل تعداد اخطار و یا مقدار امتیاز منفی برای چند روز ( بسته به نظر مديريت ) به فروم محدود ميشه
و يك موضوع ديگه اين كه امتیاز هر اخطار بعد از گذشت مدت زمان اعتبار از بین ميره

يك سري قوانين ديگه هم داره كه توي تنظيمات مديريتي هستش و قابل تغيير هست
از Meisam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزيز بخواين كامل تشريح كنه

ARASH66
03-04-2007, 12:42
من نميدونم چرا هيچ ابزاري در قسمت ايجاد تاپيك و ايجاد پست و پيغام خصوصي وحود نداره !

شايد به خاطر كم بودن پست هاي كاربرانه يا نه كلا اينطوريه ؟

Wisdom
03-04-2007, 12:47
من نميدونم چرا هيچ ابزاري در قسمت ايجاد تاپيك و ايجاد پست و پيغام خصوصي وحود نداره !

شايد به خاطر كم بودن پست هاي كاربرانه يا نه كلا اينطوريه ؟

دسترسي و ابزار هاي همه كاربران عادي يكسان هستش :20:
مثل من و شما :27: و به تعداد پست ها مربوط نيست

شما چه ابزاري نياز داريد كه وجود نداره ؟

ARASH66
03-04-2007, 12:49
دسترسي و ابزار هاي همه كاربران عادي يكسان هستش :20:
مثل من و شما :27: و به تعداد پست ها مربوط نيست

شما چه ابزاري نياز داريد كه وجود نداره ؟
آقا يون شرمنده من بعد از مطرح كردن مشكلم رفتم در داخل تنظيمات قسمت ويرايشگر رو عوض كردم حالا ابزار ها نمايان شد !
گفتم مگر ميشه فروم به اين خوبي ابزار نداشته باشه !

S A M
03-04-2007, 18:39
به ميثم خصوصي زدم
اوضاع من چقدر خطر ناكه
اگه زرد يا قرمز ديگه بگيرم چي ميشه؟

Hamed-Dehghani
05-04-2007, 07:05
سلام با اینکه مشکلم فقط با سیستم فروم نیست، ولی

یه مشکل من با Opera هنگام رنگی نوشتن متن یا Bold دارم تو فروم دارم ، که اونو به صورت کد می بینم، نه به صورت رنگی

ولی با FireFox این طور نبود !

مثلاً :

برای رنگی نوشتن در مرورگر Opera اونو به صورت کد زیر می بینم

برای رنگی نوشتن در مرورگر [b]Opera[/B ] در صورتی که در تنظیمات ویرایشگر نیز حالت پیشرفته فعاله ولی بازم به صورت کد ظاهر میشه !

به هر حال فقط تو Opera اینجوریه

حتی در بالای صفحه ویرایشگر تعویض حالت رو هم ندارم ، [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینو اینجا پرسیدم تا ببینم کسی اینجا با Opera کار میکنه که این مشکل رو نداشته باشه ! ؟

ممنون، زنده باشید

Behroooz
05-04-2007, 20:12
ايا كاربر جديد از همون روز اول ميتونه پي ام بده ؟

قبلا كه اينطور نبود .

SuB
06-04-2007, 10:38
آقا چرا تشکر رو به این انجمن اضافه نمی کنید؟:19:

Wisdom
06-04-2007, 10:47
آقا چرا تشکر رو به این انجمن اضافه نمی کنید؟:19:

چندين بار بحث شده و مديران هم جواب دادن

Mr.K2
06-04-2007, 22:36
درخواست من اضافه کردن چند تا فونت توپ هست اخه خیلی کمن

Wisdom
06-04-2007, 22:56
درخواست من اضافه کردن چند تا فونت توپ هست اخه خیلی کمن

هرچند بعيد هستش ، ولي توي پيشنهادات و انتقادات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح كنيد :20:

Elfin-D
06-04-2007, 23:38
ايا كاربر جديد از همون روز اول ميتونه پي ام بده ؟

قبلا كه اينطور نبود .
بله!قبلا برای مدتی محدود شده بود که الان اون محدودیت برداشته شده
مخلصیم

Hamed-Dehghani
07-04-2007, 16:06
دست همتون هم درد نکنه که به سئوال من جواب دادید

باور کنید راضی به این همه توضیح نبودم

بازم خویه همش یه بله یا نه می خواستم

هر جند که sa3er جان تو بخش Opera به طور مفصل بهم جواب داد

یادش به خیر یه زمانی این تاپیک رو مافیا می چرخوند، 2 ثانیه بعد جواب می گرفتیم

حالا که دیگه ......

m2stech
12-04-2007, 07:39
جریان این هشدار دوم چیه ؟ یعنی به همین راحتی این فروم هک میشه ؟

bb
12-04-2007, 07:42
خدا میدونه !!
شاید هم هک شد .

Ahmad
12-04-2007, 11:21
مسالةُ

چطوري ميشه وقتي يك تاپيك كه در اون نظر خواهي هم ايجاد ميكنيم، نام اشخاص راي دهنده هم به نمايش دربياد. من چند تا تاپيك نظرخواهي زده بودم. ولي هرچي دنبال گزينه اي بودم كه بشه اين كار رو انجام داد چيزي پيدا نكردم.

مثلا با اين تاپيك : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه كنيد. تو اين نظرخواهي اسامي نظر دهنده ها نوشته شده است.

باتشكر

Amin
12-04-2007, 13:57
مسالةُ

چطوري ميشه وقتي يك تاپيك كه در اون نظر خواهي هم ايجاد ميكنيم، نام اشخاص راي دهنده هم به نمايش دربياد. من چند تا تاپيك نظرخواهي زده بودم. ولي هرچي دنبال گزينه اي بودم كه بشه اين كار رو انجام داد چيزي پيدا نكردم.

مثلا با اين تاپيك : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگاه كنيد. تو اين نظرخواهي اسامي نظر دهنده ها نوشته شده است.

باتشكر
سلام
گزينه نظرسنجي عمومي را تيك بزنيد

Ahmad
12-04-2007, 14:45
سلام
گزينه نظرسنجي عمومي را تيك بزنيد
ممنون .
ولي تو اين تاپيك فكر كنم اين كار رو كردم. ولي نشد.

Actros
18-04-2007, 13:42
چرا بعضی مواقع پی30 باز نمیشه
خیلی ضد حاله

Agena FX
18-04-2007, 15:44
خیلی ضد حاله

دوست عزیز این مشکل می تونه به خیلی چیز ها ربط داشته باشه ! اما عمدتا ماله مشکلات سرور هست یا حالا شلوغه و ترافیک بالاست و یا سرور Down هست . اما بعضی وقت ها سرور مشکل نداره . برای اینکه مطمئن بشی از این قضیه که سرور مشکل نداره ( منظور از مشکل Down بودن هست ) شما از این سایت چک کنید :

اما میگم خود مشکلات سرور هم می تونه خیلی باشه مثلا مشکل IP و ... .

AMD:46:

M A T I N
18-04-2007, 16:22
خیلی ضد حاله

برای من هم اتفاق میفته ...ولی خیلی کم .... اگر بعد از چند دقیقه دوباره بیام درست میشه ...
فکر کنم به خاطر ترافیک سایت باشه ...

....موفق باشی....

HELEN.SI
18-04-2007, 17:25
salam Bebakhshi 1 Soal? Man Koja Bayadsms Be Pmc.tv Bedam?
:40: :10:

HELEN.SI
18-04-2007, 17:26
mish Lotfan Javab Bedid?
??????????????????????????????????????

amintnt
18-04-2007, 23:06
salam Bebakhshi 1 Soal? Man Koja Bayadsms Be Pmc.tv Bedam?
:40: :10:
چه جالب! پی ام سی یکی از مشکلات انجمن های پی سی ورلده؟؟؟:eh:

apoosh
21-04-2007, 08:15
من خیلی وقته که یک مشکل داشتم و هیچوقت هم حل نشده. مشکلم اینه که مثلا من یک روز می یام تو انجمن و 15تا پست می دم. پستهام از 820 می شه 835 و می رم. اما فرداش که می یام پستهام شده 822!!! یعنی اکثریتش از بین میره. در ضمن بنده توی ترش یا تاپیکهایی که پستهام پاک بشه پستی نمی زنم و حتی می رم نگاه می کنم و می بینم که تمام جوابهای روز قبلم سرجاش هست اما نمی دونم چرا شمارنده اینجوری عمل می کنه. اگر شمارنده تا به امروز درست عمل می کرد من مطمئنا بالای 1200تا پست داشتم اما الان هنوز به 1000تا هم نرسیده!!! آخه چرا اینجوری می شه؟؟ این ایراد را لطفا برطرف کنید. پستهای منو پس بدیییییییییییییییییییییید ...

nw_nk
21-04-2007, 08:50
من خیلی وقته که یک مشکل داشتم و هیچوقت هم حل نشده. مشکلم اینه که مثلا من یک روز می یام تو انجمن و 15تا پست می دم. پستهام از 820 می شه 835 و می رم. اما فرداش که می یام پستهام شده 822!!! یعنی اکثریتش از بین میره. در ضمن بنده توی ترش یا تاپیکهایی که پستهام پاک بشه پستی نمی زنم و حتی می رم نگاه می کنم و می بینم که تمام جوابهای روز قبلم سرجاش هست اما نمی دونم چرا شمارنده اینجوری عمل می کنه. اگر شمارنده تا به امروز درست عمل می کرد من مطمئنا بالای 1200تا پست داشتم اما الان هنوز به 1000تا هم نرسیده!!! آخه چرا اینجوری می شه؟؟ این ایراد را لطفا برطرف کنید. پستهای منو پس بدیییییییییییییییییییییید ...

بعضی از تاپیکهایی که شما توش پست دادین , به دلایلی ترش میشه! یا پستهاتون توسط مدیریت ادغام یا پاک میشه!

احتمالا بلای فوق سر پستهای قدیمی شما میاد که شما متوجه از بین رفتن پستهاتون نمی شوید!

در ضمن

اینقدر برای تعداد پستها جوش نزنید! :8:

amintnt
21-04-2007, 13:37
دوست عزیز خوب مگه حتما باید بره تو ترش! خوب حتما پست شما پاک شده! وقتی هم پاک میشه از تعداد پستاتون کاسته میشه.............. :blink:

M A T I N
21-04-2007, 18:00

به علاوه این دو موردی که دوستان گفتند ...شاید به خاطر این باشه که اون تاپیکی که توش پست دادید رفته به انجمن متفرقه ...

...موفق باشی...:10:

apoosh
21-04-2007, 23:03
ممنون از بذل توجه همه شما دوستان عزیز. اما تمامی نکته هایی که گفتید وارد نیست! من خودم متوجه این مسایل هستم و می دونم که ممکن هستش چنین چیزی پیش بیاد. ولی من می رفتم و می دیدم که همه پستهام سرجاش هستش! هیچکدوم هم نه پاک شده و نه به جایی منتقل شده! فقط این شمارنده نمی دونم چرا الکی کم می کنه!!؟؟

amintnt
22-04-2007, 01:07
ممنون از بذل توجه همه شما دوستان عزیز. اما تمامی نکته هایی که گفتید وارد نیست! من خودم متوجه این مسایل هستم و می دونم که ممکن هستش چنین چیزی پیش بیاد. ولی من می رفتم و می دیدم که همه پستهام سرجاش هستش! هیچکدوم هم نه پاک شده و نه به جایی منتقل شده! فقط این شمارنده نمی دونم چرا الکی کم می کنه!!؟؟
وا! شاید پستای قدیمی شما پاک شده! پستایی که شما آمارش از دستت رفته............ مطمئنا نمیتونه مشکل از vBulletin یا شمارنده ی سیستم باشه..........

موفق باشید :)

nw_nk
22-04-2007, 06:51

شما آمار هزار تا پستتو داری؟

تازه یعنی هر روز هزار تا پستتو تو تاپیکهای مختلف چک میکنی؟

Meisam
23-04-2007, 10:58
سلام ...
در مورد اخطار ها فعلا این توضیح رو از من داشته باشید ...
با توجه به تنظیماتی که ما تا الان اعمال کردیم اخطار ها به صورت اتوماتیک موجب بن شدن نمیشه
فقط درج در پرونده هست ولی میشه ازش استفاده کرد و بخاطر نقص مکرر قانون توسط شخص خاص اون شخص رو برای مدتی بن کرد! (به تشخیص مدیریت)

مـیـثــم

شوشتر
25-04-2007, 12:48
با سلام

خسته نباشید

آقا ما هر چی پست میزاریم تعداد پستام تغییری نمی کنه

pedram_ashena
25-04-2007, 13:11
من هنوز نميتونم وارد تنظيمات كاربر بشوم.سرور هنوز لنگ ميزنه
vBulletin datastore error caused by one or more of the following:
Turck MMCache has been detected on your server, first try disabling Turck MMCache or replacing it with eAccelerator
You may have uploaded vBulletin 3.6 files without also running the vBulletin upgrade script. If you have not run the upgrade script, do so now.
The datastore cache may have been corrupted. Run Rebuild Bitfields from tools.php, which you can upload from the do_not_upload folder of the vBulletin package.

Fatal error: vBulletin datastore cache incomplete or corrupt in /includes/init.php on line 210
:21: :27:

nw_nk
25-04-2007, 14:25
با سلام

خسته نباشید

آقا ما هر چی پست میزاریم تعداد پستام تغییری نمی کنه

دوست عزیز ..

این سوال بارها پرسیده شده و جوابش هم داده شده!

مثلا ممکنه شما تو انجمن متفرقه پست می دهید که حساب نمیشه!

تازه , شما باید خوشحال باشی! بعضیها از پستهاشون کم هم میشه! :20:

که اونم دلیلش ذکر شده!

Mehran NZ
25-04-2007, 23:05
چرا سرور سایت اینقدر مشکل داره؟پس چرا جاهای دیگه اینطوری نیست؟ اعصابم خورد شد

pedram_ashena
25-04-2007, 23:14
الان 11:12 شب چهارشنبه.پس از دان هاي فراوان سايت.تنها 11 نفر كاربر فعال هستند.و صفحه 1 سوته باز ميشه.آي چه لذتي داره.حيف كه سوت و كوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehran NZ
25-04-2007, 23:23
ما که سه سوته ندیدیم با این سرور مسخره

Actros
26-04-2007, 01:06
سلام دوستان
مشکل من اینجوریه
مثلا امروز من 1650 تا پست دادم .بعد dc میکنم میریم فردا میام
میبینم پستام شده 1648 یعنی 2 تا کم شده
همیشه اینجوریه
قضیه چیه؟

Actros
26-04-2007, 01:57
چرا سرور سایت اینقدر مشکل داره؟پس چرا جاهای دیگه اینطوری نیست؟ اعصابم خورد شد

کاملا درسته
خیلی خیلی ضد حاله

amintnt
26-04-2007, 02:09
سلام دوستان
مشکل من اینجوریه
مثلا امروز من 1650 تا پست دادم .بعد dc میکنم میریم فردا میام
میبینم پستام شده 1648 یعنی 2 تا کم شده
همیشه اینجوریه
قضیه چیه؟
اینو که گفتیم! خوب پستاتون دلیت میشه! حالا یا پستای جدیدتون یا پستای قدیمیتون! شایدم میرن ترش! به هر حال مشکل از وی بولتین نیست!

Actros
26-04-2007, 02:48
اینو که گفتیم! خوب پستاتون دلیت میشه! حالا یا پستای جدیدتون یا پستای قدیمیتون! شایدم میرن ترش! به هر حال مشکل از وی بولتین نیست!

آخه همیشه اینجوریه.
نمیشه که بگی دلیلت شده یا رفته ترش
2 ماهی هست که اینجوری شده.
آخه عجیبم هست شبی 2 پست کم میشه؟!!!!

bb
26-04-2007, 05:24
دیروز هر 5 دقیقه دیتا بیس ارور میداد
فکر کنم باید بچه ها عکس ها رو از امضاشون بردارن .

Hamed-Dehghani
26-04-2007, 05:49

صدررصد تایید میشه

آخه بعضی ها Wallpaper می زارن تو امضاشون

لااقل کوچیکترش کنند

البته به جز من

Mohsen khan
26-04-2007, 10:06
یعنی 1000 کاربر آنلاین انقدر زیاده که سرور باید به مرز ترکیدن برسه !!!!
+
مدیران و همکارانی که ماه به ماه نه پستی می دن و نه درست و حسابی سر می زنن به قسمت مربوطشون

pedram_ashena
26-04-2007, 10:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكل جديد،مشكل جديد
با هر پستي كه تو انجمن مياد در عوض يكي 10 تا ميل برام ميفرسته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif چرا آخه؟مگه من چه ظلمي به سرور كردم؟

RONN!E
26-04-2007, 11:03
مشكل جديد،مشكل جديد
با هر پستي كه تو انجمن مياد در عوض يكي 10 تا ميل برام ميفرسته
چرا آخه؟مگه من چه ظلمي به سرور كردم؟

شما باید برید قسمت تنظیمات کاربر،ویرایش اختیارات،و در قسمت پیش گزینه اشتراک گفتگو ،گزینه بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل را انتخاب کنید.

S@eid
26-04-2007, 11:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشكل جديد،مشكل جديد
با هر پستي كه تو انجمن مياد در عوض يكي 10 تا ميل برام ميفرسته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا آخه؟مگه من چه ظلمي به سرور كردم؟

RONN!E درست میگه...

(عکس زیر)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باید گزینه دوم انتخاب شده باشه...

ضمنا این سوال مربوط به اینجا نمیشه باید توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطرح کنی...

pedram_ashena
26-04-2007, 12:01
ممنون.ولي اگر اينكار را بكنم كه ديگه ميل نمياد.منظورم اين بود كه در عوض هر يك ميل 10 ميل فرستاده ميشه.يعني 9 تا تكراري مياد.

amintnt
26-04-2007, 13:51
سلام......
عکس تو امضا کاری به دیتا بیس سایت نداره! روی سرور پی سی که آپلود نمیشن عکسا!
بودو نبود عکسا پی سی را یکسان!

ملا نصرالدین
26-04-2007, 15:43
سلام بچه ها راستش نميدونستم اين تاپيك مربوط به كدوم انجمن ميشه گفتم همين جا بگم
اولا چند وقتيه p30 خيلي دير باز ميشه علت چيه؟
دوما براي من اين قسمت ارسال جواب سريع_(اين پايين) قسمتي كه نوشته نقل قول پست قبلي خاموشه و من نميتوانم تيك دارش كنم
در ضمن اگه ميشه بگيد چجوري ميشه از يه error عكس گرفت و توي تاپيك گذاشت واضح بگيد لطفا

Ahmad
26-04-2007, 16:12
دوما براي من اين قسمت ارسال جواب سريع_(اين پايين) قسمتي كه نوشته نقل قول پست قبلي خاموشه و من نميتوانم تيك دارش كنم

سلام

اول تو اون پستي كه ميخواي نقل قول كني رو علامت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كن.
ميبيني كه حالا فعال شد.
بعد انتخابش كن تا اون پست نقل قول بشه.

H A M E D
26-04-2007, 17:29
بعضي وقتا پي سي ورد با كش سرور من مشكل پيدا مي كنه و سرورم ميگه : Zero Size Reply نمي دونم اشكال از منه يا از سايت؟ با هيچ جايي مشكل ندارم.. سرورم عالي كار مي كنه.

H.M.D
06-05-2007, 11:31
آقا نميشه يه سيستم راه بندازين هر كي هر مطلبي پست ميكنه تاريخ و ساعتش بيفته؟

به نظر من كه خيلي مهمه.

Babak
06-05-2007, 11:45
امروز, 11:31 Am
04-26-2007, 05:29 Pm
منظورتون همينه ؟ بالاي نام كاربريتون در تاپيك ها ؟

H.M.D
06-05-2007, 12:16
هان؟

آره !!!

ببخشيد نديده بودمش! :31:

M.etallic.A
06-05-2007, 18:35
من تو پیغام های خصوصیم همیشه یه پیغام خوانده نشده دارم. امروز لیست پیغام ها رو چک میکردم دیدم یه پیغام هست که آخر از همه بود تاریخشم 1970 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچ لینک و گزینه ای هم نداره که روش بزنی بخونیش فقط یه تاریخ داره همین. من اون موقع اصلا به دنیا نیومده بودم چجوری برام پیغام اومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
06-05-2007, 21:49
من تو پیغام های خصوصیم همیشه یه پیغام خوانده نشده دارم. امروز لیست پیغام ها رو چک میکردم دیدم یه پیغام هست که آخر از همه بود تاریخشم 1970 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچ لینک و گزینه ای هم نداره که روش بزنی بخونیش فقط یه تاریخ داره همین. من اون موقع اصلا به دنیا نیومده بودم چجوری برام پیغام اومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:18::18::18:

M.etallic.A
06-05-2007, 22:08
پاکش کردم. خیلی باحال بود...

online-amir
07-05-2007, 23:37

:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

hamid_xp
08-05-2007, 13:46
سلام.
من خیلی وقته که میخوام یه تصویر بذارم تو امضام ، اما هر کاری میکنم نمیشه. خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید
تا ما هم از این امکان استفاده ببریم.
ممنون.

amintnt
08-05-2007, 16:34
سلام.
من خیلی وقته که میخوام یه تصویر بذارم تو امضام ، اما هر کاری میکنم نمیشه. خواهش میکنم یه راهنمایی بکنید
تا ما هم از این امکان استفاده ببریم.
ممنون.
خوب از تگ استفاده کنید!

و تنها میتونید یک عکس توی امضا استفاده کنید که اسمایلی ها هم جز عکس حساب میشن.........

hamid_xp
08-05-2007, 18:16
خوب از تگ استفاده کنید!

و تنها میتونید یک عکس توی امضا استفاده کنید که اسمایلی ها هم جز عکس حساب میشن.........

سلام . دستت درد نکنه . راستش من از همون تگ استفاده میکردم . ولی به یه نکته ظریف توجه نمیکردم تعداد خطوط امضا نباید بیشتر از 8 خط میشد بنابراین با اصلاح امضام مشکل حل شد.
در کل ممنون .:10:

Behroooz
12-05-2007, 18:48
ای کاش میشد در امضا از فایل فلش استفاده کرد

Amin
12-05-2007, 22:11
ای کاش میشد در امضا از فایل فلش استفاده کرد
آره خيلي خوب ميشه !
بعد سايت كه بالا مياد از امضاي هر كس يه صدايي هم بلند بشه !!!

D o l f i n
13-05-2007, 00:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

Behroooz
13-05-2007, 11:43
آره خيلي خوب ميشه !

اینو بهش فکر نکرده بودم . حق با تو هستش .

no1
13-05-2007, 20:59
salam
man mikham baraye pmc sms bezanam harkar kardam nashod plz ye linke dorost behem bedin

no1
13-05-2007, 21:00
salam
man mikham baraye pmc sms bezanam harkar kardam nashod plz ye linke dorost behem bedin

S.A.R.A
13-05-2007, 21:56
salam

از قوانین سایت فارسی تایپ کردنه دوست عزیز ، جای این سئوال هم درین بخش نیست !:10:

mahsoft
14-05-2007, 20:16
آره خيلي خوب ميشه !

:27: .................. حتما بعضی از دوستان شو و کلیپ هم توش میذاشتن

newbiz
15-05-2007, 13:29
سلام ...
پیشنهاد میکنم ؛ نوشته خوش آمد گویی را تصحیح کنید :

عضويت شما فعال شده پس لطفن دوباره سعي كنيد براي وارد شدن

rambod86
17-05-2007, 22:08
come to make a new world just whith :26: come on:33:

WooKMaN
18-05-2007, 01:30
جاااان !؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزيزدل فارسي نويسي از قوانين فروم بيده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
19-05-2007, 08:34
جاااان !؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزيزدل فارسي نويسي از قوانين فروم بيده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فارسي نويسي از قوانين فروم بيد! لطفا انگلیسی - فنگلیش - اسمایلیش - ... ننویسید! :27:

(اسمایلیش = بیان سخنها با اسمایلها)

...

...

...

این پست جدی نیستا!

WooKMaN
19-05-2007, 15:53
فارسي نويسي از قوانين فروم بيد! لطفا انگلیسی - فنگلیش - اسمایلیش - ... ننویسید! :27:

(اسمایلیش = بیان سخنها با اسمایلها)

...

...

...

این پست جدی نیستا!
اگه اسمايليش هم خلاف قوانين فروم بشه ، من درخواست Ban شدن خودم رو ميدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
19-05-2007, 20:51
اگه اسمايليش هم خلاف قوانين فروم بشه ، من درخواست Ban شدن خودم رو ميدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:39: ... بابا تو دیگه کی هستی! با دیدن اسمایلی فوق کلی خندیدم!

rambod86
20-05-2007, 07:57
[quote=rambod86;1097846]

Behroooz
20-05-2007, 09:53
چرا تازگی ها سرور این قدر ارور میده ؟

ammmpul
20-05-2007, 17:50
چرا تازگی ها سرور این قدر ارور میده ؟

thank my moslum brather
allahu ekber

nw_nk
20-05-2007, 19:47
thank my moslum brather
allahu ekber

بله؟ چرا حرف مسلمونی رو پیش می کشی؟

امگا , تویی؟

rambod86
21-05-2007, 07:43

hafese mp3 zling fx slot man pak shode az tareeghe firmware raftam vali kheyli tool keshid va man ham dige edame nadadam ki midone cheghadr bayad montazer besham

rambod86
21-05-2007, 07:55
چرا تازگی ها سرور این قدر ارور میده ؟ba in hame filter barat karte tabrik beferestan:27:

m2stech
21-05-2007, 10:26
1-یرای تاپیک با نظر سنجی بعد از اینکه روی ارسال نظر سنجی تیک زدم باید چی کار کنم ؟
2-وقتی یک کلمه یی را جستجو میکنم امکان این هست که بره تو همون صفحه از تاپیک که اون کلمه را داره یا باید صفحه ها را دونه دونه بگردم ؟

Ahmad
21-05-2007, 10:54
سلام

1- پست را ارسال كنيد ، در ادامه قسمت نظرخواهي باز خواهدشد و سپس قسمت مربوط به نظر خواهي را تكميل نماييد.
2- جستجو بر اساس نام تاپيك و سپس پستها انجام ميشه. وقتي نتيجه جستجو را ديدي و مشاهده كردي كه موردي كه جستجو نمودي در ليست تاپيكهاي نشان داده شده وجود ندارد، داخل آن تاپيك شده و سپس جستجو را داخل آن تاپيك با كليك بر روي قسمت "جستجو در اين تاپيك" ادامه دهيد.

موفق باشيد

Mostafa-J
22-05-2007, 08:39
سلام
من تازه عضو سایت شدم . می خواستم یه سوال در مورد ISA Server مطرح کنم .چطوری می تونم اینکارو بکنم . لطفا راهنمایی کنید . با تشکر

nw_nk
22-05-2007, 12:04
سلام
من تازه عضو سایت شدم . می خواستم یه سوال در مورد ISA Server مطرح کنم .چطوری می تونم اینکارو بکنم . لطفا راهنمایی کنید . با تشکر

برای پرسیدن هر سوالی به انجمن مربوطه نظیر نرم افزار - کامپیوتر - شبکه و ... بروید و با زدن موضوع جدید تاپیک باز کرده و سوال خود را بپرسید!

راستی قبل از ایجاد تاپیک یک جستجو بکنید و مطمئن شوید که موضوع شما وجود ندارد و جوابش قبلا داده نشده!

موفق باشید :11:

بای

peyman_nn
23-05-2007, 17:40
من اکثرا ساعت 12 تا 2 بعد از ظهر وقت دارم که به سایت سر بزنم
خواستم ببینم چرا در این ساعات ، سایت خیلی به کندی باز میشه
گاهی هم اصلا باز نمی شه

peyman_nn
23-05-2007, 17:59
راستی
چرا برای مدیران تعداد پست ها حساب می شه ؟؟؟

Ahmad
23-05-2007, 18:06
من اکثرا ساعت 12 تا 2 بعد از ظهر وقت دارم که به سایت سر بزنم
خواستم ببینم چرا در این ساعات ، سایت خیلی به کندی باز میشه
گاهی هم اصلا باز نمی شه

امروز كه اينجوري نبود. اميدوارم كه درست شده باشه.

راستی

اين كه وگفتي يعــــــــــني چــــــــــــه ؟

nw_nk
23-05-2007, 19:55
راستی

بهتره بگید چرا نمایش داده میشه؟

چون به هر حال تعداد پست توسط سرور در هر زمانی قابل محاسبه است!

davoodf
24-05-2007, 19:16
با سلام
من یه دونه عکس توی امضام گذاشتم ولی خودم نمی تونم زیر پست هام ببینمش؟
ولی توی تنضیمات کاربری خیلی خوب می بینمش؟
مشکل من از چیه؟
ویرایش:اقا ببخشید مشکلم حل شد.