ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Meisam
12-12-2006, 10:58
سلام ...
سعید جان کی به شما توهین شده که اینطوری میفرمایید؟
ادیتور Wysiwyg جز امکانات سیستم هست ، ولی ما اون رو برای استفاده غیر فعال کردیم
چون قابلیت این رو داره که بشه یه سایت کامل رو درش کپی پیست کرد و سایت به صورت کامل در پست نمایش داده بشه و این مشکل ساز خواهد شد

ممـنــون :)
مـیـثــم

saeid_2001
12-12-2006, 11:59
سلام ...
سعید جان کی به شما توهین شده که اینطوری میفرمایید؟
ادیتور Wysiwyg جز امکانات سیستم هست ، ولی ما اون رو برای استفاده غیر فعال کردیم
چون قابلیت این رو داره که بشه یه سایت کامل رو درش کپی پیست کرد و سایت به صورت کامل در پست نمایش داده بشه و این مشکل ساز خواهد شد

ممـنــون :)
مـیـثــم

:blush:
واقعا اين اديتور معمولي براي زبان فارسي مشكل دار هست مخصوصا اگه پستتون عكس داشته باشه يا نوشته رنگي زياد داشته باشه و... چون هر تغييري رو رو بصورت كد HTML نشون ميده كل متن رو بهم ميريزه . در مورد نمايش يك سايت هم فكر نكنم بشه اين كار رو كرد اگرم بشه فكر نكنم كسي اين كارو بكنه . اين اديتور تو فروومهاي ديگهاي فعاله و واقعا كار كردن باهاش راحت تره و تا الانم فكر نكنم مشكلي براشون بوجود اورده باشه . در هر صورت اگه بتونين به صورت ازمايشي يه مدت كوتاهي حداقل فعالش كنين خوب ميشه . مرسي .

امگا
17-12-2006, 06:16
سلام
سوال من در رابطه با امضا هست ..اولا اينكه ميشه تو امضا عكس هم گذاشت جاي تشكر داره ولي...
1-نمي شه بيشتر از يه عكس گذاشت ..كه البته منطقيه چون قرار نيست گالري باز بشه ولي مشكلش اينه كه اجازه ي استفاده از شكلك هارو نمي ده كه با توجه به وجود اين گزينه در قسمت نوشتن امضا يه تناقضه كوچولو هست و همچنين با توجه به حجم كم شكلك ها بهتره امكان استفاده از چندتا از اونا به صورت همزمان هم فعال شه

(مهم)2- وقتي كه عكسي ميزاريم ديگه بيشتر از يه خط نميشه متن نوشت ..(مهم)
با توجه به اينكه امضا يه چيزه تكراري هست پس صفحه رو سنگين نمي كنه چون با يه بار لود شدن ديگه خودش به صورت حافظه ي اكسپلورر بالا مياد .پس حجم امضا مشكلزا نخواهد بود...
ولي اگه اسرار به كوتاه بودن اندازه ي امضا هست بهتره براي عكسي كه ميزاريم محدوديت بايه تا متني كه مينويسيم.آخه خوداييش يه خط خيلي كمه.

3-گزينه ي انتخاب رنگ هم در نسخه ي جديد ديده نمي شه ..البته اگه همون كدها رو براش بنويسيم رنگ رو اجرا ميكنه ولي گزينه ي انتخاب رنگ رو من كه نديدم.

Kolang
17-12-2006, 09:44
پس چرا امضای من هم عکس داره و هم چند خطه؟!!
و همینطور امکان انتخاب رنگ هم دارم. گزینش هست!

امگا
17-12-2006, 11:11
نمي دونم ...اگه كسي مي دونه كمك كنه.
البته عكس شما خيلي باريكتره ..اگه ميشه با يه عكس ديگه هم امتحان كنيد ..شايد اشكال از تنظيمات من باشه

Kolang
17-12-2006, 13:28
آخ آخ آخ آخ آخ آخ
درسته
نمیشه!!!!
بابا این که خیلی بی مزه است که!
بیشتر از 3 خط اجازه نمیده!
الان که رفتم امضام رو ویرایش کنم تا خواستم save اش کنم گفت زرشک!
ماله منم چون از قبل چند خط بوده مشکلی نداره. اما الان دیگه نمیشه بیشتر از 3 خط (کلا.. با عکس و ...) امضا داشت!
بابا این محدودیت رو بردارید لطفا! آخه نمیشه که! عکس نباشه توی امضا اشکالی نداره اما اگه نشه چیزی نوشت که فاجه اس

ARASH608
17-12-2006, 13:48
يك نفر لطف كنه به من بگه چطور مي تونم Zip Cod كشورها رو بدست بيارم.ممنون ميشم.ايميل من:aria_arash2535@yahoo.com

M A T I N
17-12-2006, 14:55
يك نفر لطف كنه به من بگه چطور مي تونم Zip Cod كشورها رو بدست بيارم.ممنون ميشم.ايميل من:aria_arash2535@yahoo.com

حتما اینم جزو اشکالات انجمن هست .......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-گزينه ي انتخاب رنگ هم در نسخه ي جديد ديده نمي شه ..البته اگه همون كدها رو براش بنويسيم رنگ رو اجرا ميكنه ولي گزينه ي انتخاب رنگ رو من كه نديدم.

برای من که سره جاشه ...... شاید از توی تنضیمات بتونی دوباره برگردونیش ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Balrog
17-12-2006, 16:38
از مديران عزيز تقاضا دارم كه محدوديت استفاده از تگ img رو در قسمت امضاء دوباره فعال كنند، چرا كه هم به سبك‌تر شدن صفحات كمك مى‌كنه و هم به كمتر گيج شدن بازديدكننده‌ها!
از نظر متنى هم، 6-5 خط به نظر من كفايت مى‌كنه!

G A B R I E L
17-12-2006, 16:41
امضای من هم اگه دست بخوره میگه بیشتر از 3 خطه !

همون 1000 کاراکتر خیلی بهتر بود ... توی سه خط آدم چی بنویسه ؟!!

soleares
17-12-2006, 17:31
بله کاملا درسته موافقم با همتون ..
منم اشتباه کردم امضام رو تغییر دادم حالا دیگه نمی تونم درستش کنم !

در ضمن نظرتون در باره این که فقط کاربرای فعال بتونن تو امضاشون عکس بذارن چیه ؟

Balrog
18-12-2006, 00:34
اينم فكر جالبيه! من كه موافقم! حداقل از اينكه همه بتونن بذارن بهتره!

به نظر من موافق‌ها و مخالف‌هاى اين بحث امضاء، دليل(هاى) خودشون رو در اين رابطه بگن تا ببينيم چى‌ مى‌شه!

Braveheart
18-12-2006, 08:46
از مديران عزيز تقاضا دارم كه محدوديت استفاده از تگ img رو در قسمت امضاء دوباره فعال كنند، چرا كه هم به سبك‌تر شدن صفحات كمك مى‌كنه و هم به كمتر گيج شدن بازديدكننده‌ها!
از نظر متنى هم، 6-5 خط به نظر من كفايت مى‌كنه!
بنظر من عکسهای امضا هم مثل آواتار ؛ فقط قابلیت مثلا در حد 35 کیلو بایت را داشته باشه (امضای من که 23-24 کیلو بیشتر نیست ) ولی اگه تعدا خط ها برای امضا بیشتر بشه خیلی بهتره

شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

darinow
18-12-2006, 12:52
برای اینکه موضوعی رو چک کنیم که تا بحال مطرح شده یا خیر ، باید همه صفحات رو مرور کنیم ؟خیلی وقت میبره
آیا راه فنی وجود داره؟

mohammad hamed
18-12-2006, 14:00
من كه با عكس گذاشتن توي امضا شديدا مخالفم.
چون سرعت لود صفحه رو براي ما كه سرعت پايين داريم مشكل ساز ميشه

M A T I N
18-12-2006, 15:09
من هم مخالفم ..............
و پیشنهاد میکنم که هر کس مثل من مخالفه بره توی تنظیماتش و این ویژگی را برای خودش غیر فعال کنه ....

Kolang
18-12-2006, 22:37
بنظر من عکسهای امضا هم مثل آواتار ؛ فقط قابلیت مثلا در حد 35 کیلو بایت را داشته باشه (امضای من که 23-24 کیلو بیشتر نیست ) ولی اگه تعدا خط ها برای امضا بیشتر بشه خیلی بهتره

فکر نکنم بتونن واسه عکس امضا محدودیتی بزارن. آخه فرق میکنه با آواتار. عکس آواتار روی سرور خود پی سی ذخیره میشه واسه همین میتونن روی سایز و حجم عکس کنترل داشته باشن. اما عکس های امضا رو نمیشه...
کاش اصلا برش دارن این امکان رو...

Elfin-D
18-12-2006, 23:00
برای اینکه موضوعی رو چک کنیم که تا بحال مطرح شده یا خیر ، باید همه صفحات رو مرور کنیم ؟خیلی وقت میبره
آیا راه فنی وجود داره؟
سلام
راه حل مشکل شما سرچ هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بالای هر تاپیک هم گزینه ای برای سرچ اختصاصی در اون تاپیک موجوده
مخلصیم

mohammad hamed
19-12-2006, 10:18
می خواستم ببینم که چرا کلید های ترکیبی Alt + S برای ارسال پست کار نمی کنند؟

Harry Potter
19-12-2006, 18:10
می خواستم ببینم که چرا کلید های ترکیبی Alt + S برای ارسال پست کار نمی کنند؟
سلام
Alt + Shift + S کار می کنه...

K A R I M I
21-12-2006, 03:01
سلام
به مشخصات من نگاه کنید چرا اینجوریه ؟ ( مدیران محترم و مسئولان سایت )
نوشته Infractions: 1/0 (0) .اینایی که نوشته یعنی چه؟

MaFia
21-12-2006, 03:19
سلام
به مشخصات من نگاه کنید چرا اینجوریه ؟ ( مدیران محترم و مسئولان سایت )
نوشته Infractions: 1/0 (0) .اینایی که نوشته یعنی چه؟

شما یه اخطار توسط مدیر انجمن بازی گرفتی
چیز خاص و غیر طبیعی نیست دوست خوبم
نگران نباشید

K A R I M I
21-12-2006, 04:22
MaFia جون چیکار باید بکنم تا این اخطار از بین بره ؟

soleares
21-12-2006, 14:11
این اخطار ها جدیده ؟

Behroooz
23-12-2006, 08:32
من هم دوتا اخطار گرفتم ولي هنوز نمردم .

بايد بيشتر مواظب باشم 3 اخطاره نشم

mohammad hamed
23-12-2006, 15:49
سلام
Alt + Shift + S کار می کنه...

دوست عزیز
این هم جواب نداد :sad:

mohseni12345
23-12-2006, 16:22
چرا طراح های سایت از css خارجی استفاده نمی کنند
این باعث میشه اطلاعات تکراری لود بشند و این سرعت لود رو پایین میاره

در ضمن امضا ، گالری عکس نیست که توش عکس بزارند.
گذاشتن عکس باعث افزایش مدت زمان لود میشه و ما که تو ایرانیم با این سرعتهای گل و بلبلی ............

Mahdi Hero
23-12-2006, 16:43
دوست عزیز
این هم جواب نداد :sad:

حامد جان اينم بزن ببين جواب ميده ctrl+f5

Amin
23-12-2006, 17:31
CTRL+F5 كه صفحه رو رفرش ميكنه عزيز !

Alt + Shift + S رو امتحان كردم جواب داد

mohammad hamed
25-12-2006, 14:37
CTRL+F5 كه صفحه رو رفرش ميكنه عزيز !

Alt + Shift + S رو امتحان كردم جواب داد

روي خود دكمه كه موس روي نگه مي داري Alt + s رو مي نويسه
ولي من هر دو رو امتحان كردم ولي نشد:sad:

mir@
26-12-2006, 14:42
بسمه تعالی
با اهداء تحیت وسلام
اینجانب موکداً موافق حذف تصاویر از امضاء هستم. چرا که علاوه بر هم زدن نظم منطقی تاپیک و شلوغ کردن فضای آن، منجر به کاهش سرعت بارگذاری صفحات می گردد و کلاً پدیده مطلوبی نیست. به علاوه برخی کاربران محترم از عکس زنان اجنبیه و نامحرم هم استفاده می کنند که اقوی و اظهر ترک آنست.
والسلام
الاقل و الاحقر میرزا حاج شیخ امیر آقای طاهری گنابادی اردکانی ( مد ظله)

pc12
26-12-2006, 18:42
سلام
من سال 80 مدرك كارداني كامپيوترم را گرفتم
الان مي خواهم كنكور كارداني به كارشناسي شزكت كنم « سراسري »
لطفا به من بگيد چه كتابهايي را بايد بخونم و چه ضزيبي دارن ؟
ممنونم

pc12
26-12-2006, 18:47
سلام
ممنونم

كسي نيست كه كمك كنه ؟

WooKMaN
26-12-2006, 19:08
سلام
ممنونم
قربون شكلت اشتب سوال پرسيدي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو اين تاپيك فقط ميتوني در مورد انجمن پي سي سوال وكني ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه سوالاتت بهتره بري توي انجمن متفرقه (خدابيامرز) تاپيك بزني ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shvalaie
26-12-2006, 22:02
با درود

توي سيستم قبلي در قسمت حالت پيشرفته دكمه left to right و right to left بود اما توي ورژن جديد اين آيكون حذف شده. يا حداقل من كه نمي بينمش.

به درد من يكي كه خيلي ميخورد. چون موقع تايپ هي با كيبورد اشبتاهي left to right ميكردم و بعد چون دقيقا hot key شو نميدونم با زدن دكمه right to left درستش مي كردم.

اما حالا هر وقت كه اشتباهي چپ به راستش ميكنم بايد كلي فكر كنم كه براي راست به چپ كردنش چه كليدهايي رو بايد بزنم.

ممنون ميشم كه اين دكمه ها رو دوباره بذارين.

MaFia
26-12-2006, 22:19
بسمه تعالی
با اهداء تحیت وسلام
اینجانب موکداً موافق حذف تصاویر از امضاء هستم. چرا که علاوه بر هم زدن نظم منطقی تاپیک و شلوغ کردن فضای آن، منجر به کاهش سرعت بارگذاری صفحات می گردد و کلاً پدیده مطلوبی نیست. به علاوه برخی کاربران محترم از عکس زنان اجنبیه و نامحرم هم استفاده می کنند که اقوی و اظهر ترک آنست.
والسلام
الاقل و الاحقر میرزا حاج شیخ امیر آقای طاهری گنابادی اردکانی ( مد ظله)
تاپیک برای امضا داریم دوست خوبم!

Braveheart
26-12-2006, 23:25
اااااااااااااا چرا نمیشه عکس با فرمت گیف (gif) گزاشت تو آواتار

mir@
27-12-2006, 13:30
تاپیک برای امضا داریم دوست خوبم!

جسارت بنده رو به بزرگی خودتون ببخشید.
وقتی آقای مافیا (مهران سابق) به آدم تذکر می ده، چهار ستون بدن شروع می کنه به لرزیدن:ohno:

soleares
27-12-2006, 16:27
مهران جان تا چه سایزی رو میتونیم قرار بدیم تو امضامون ؟

Harry Potter
27-12-2006, 22:02
سلام
برای امضا درست نیست عکس های بزرگ بگذارید تا بیشتر جلب توجه کنه...
از نظر سایز حداکثر px400 (عرض) ، px100 (ارتفاع) و حجم 20kb کافیه و بیشتر از اون آزار دهنده است. (البته این محدودیت هنوز رسمی و قانونی نشده)
ولی بهتره کاربران عزیز به این موارد توجه کنند تا دیگه نیازی به تذکر و دخالت مدیران نباشه.
( شاید کاربرانی که به این موضوع بی توجهی کنند، در آینده با جریمه هایی از جمله محرومیت همیشگی از داشتن امضا روبرو بشن)

Braveheart
28-12-2006, 11:32
اااااااااااااا چرا نمیشه عکس با فرمت گیف (gif) گزاشت تو آواتار

کسی نمیخواد جواب بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ من اواتارم متحرکه فرمتش هم gif تازه به png هم میخواستم تبدیلش کنم ولی منتظر جواب شما هستم الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed-Dehghani
28-12-2006, 22:03
سلام
راهي وجود نداره تا فقط تاپيکهايي که جديد ايجاد شدند رو پيدا کنيم؛

آخه با سرچ کردن پستهاي جديد هم توي جستجو قرار مي گيرن.

Braveheart
29-12-2006, 00:08
کسی نمیخواد جواب بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ من اواتارم متحرکه فرمتش هم gif تازه به png هم میخواستم تبدیلش کنم ولی منتظر جواب شما هستم الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AK1
29-12-2006, 10:09
سلام
راهي وجود نداره تا فقط تاپيکهايي که جديد ايجاد شدند رو پيدا کنيم؛

آخه با سرچ کردن پستهاي جديد هم توي جستجو قرار مي گيرن.

يكم بيشتر توضيح بدين يعني شما از دگمه پست ها جديد در منوي بالاي انجن استفاده مني كنين كارتون راه نميفته؟
يه چيزي هم بگم تو بخش لينكهاي سريع گزينهاي به نام تاپيك هاي خوانده شده را علامت بزن هست كه شما با زدن اين دگمه تمام تاپيك ها رو خوانده شده تعريف مي كنيند و بعد از اون با زدن دگمه پست هاي جديد فقط پست هاي كه بعد از زدن اون دگمه داده شدن براتون ليست مي شه!!

مشكلي تو قرار دادن فايل هاي متحرك گيف تو آواترا نيست و بسياري از دوستان در حال استفاده هستند احختمالا شما با محدوديت حجم و يا اندازه مواجه مي شين يكم بيشتر در اندازه و حجم فايل دفقت كنيد كه برابر استاندار علام شده در محل تغيي اواترا باشه (اگه تنيستي يه عكگس از اروري كه مي ده بزار تا راهناي كامل شي

maryam amani
29-12-2006, 13:39
با سلام
راستش من یک کاربر جدید هستم وهنوز با قوانین آشنا نیستم.مرا ببخشید که نمی دانم در چه مورد بحث می کردید .سوال من اینست که اگر یک فایل متنی ساخته شده در پاسکال را بخواهیم باASSIGNفراخوانی کنیم و برنامه ای بنویسیم که تعداد مجموع کاراکتر ها وتعداد تکرار هر کاراکتر را ازمابخواهد و در انتهای فایل اضافه نماید.باید چه کنم؟ :rolleye:

WooKMaN
29-12-2006, 13:50
با سلام
راستش من یک کاربر جدید هستم وهنوز با قوانین آشنا نیستم.مرا ببخشید که نمی دانم در چه مورد بحث می کردید .سوال من اینست که اگر یک فایل متنی ساخته شده در پاسکال را بخواهیم باASSIGNفراخوانی کنیم و برنامه ای بنویسیم که تعداد مجموع کاراکتر ها وتعداد تکرار هر کاراکتر را ازمابخواهد و در انتهای فایل اضافه نماید.باید چه کنم؟ :rolleye:
سلام دوست عزيز ... به فروم پي سي خوش آمدي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالات برنامه نويسي رو بايد اينجا بپرسي : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Actros
30-12-2006, 02:40
فک نمیکنید سیت چند تا انجمن کم داره
مثلا
سیستمهای صوتی ماشین
لنجمن اوتومبیل
انجمن هر ماسین

و..............

Ahmad-Ra
31-12-2006, 23:24
سلام. من در مورد امضا مشکل دارم.

بیشتر از دو خط نمیتونم بنویسم یا عکس بذارم و با محدودیت مواجهم. چرا؟

Elfin-D
31-12-2006, 23:35

محدودیت جدید امضا:
» خط نوشته + تگ کد

Ahmad-Ra
01-01-2007, 14:52
محدودیت جدید امضا:
» خط نوشته + تگ کد

میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی؟

soleares
01-01-2007, 14:58
فک نمیکنید سیت چند تا انجمن کم داره
مثلا
سیستمهای صوتی ماشین
لنجمن اوتومبیل
انجمن هر ماسین

و..............

عزیز اینجا فقط مکانی برای برطرف کردن مشکلات است در ضمن اینجا انجمن و فروم تخصصیه کامپیوتره که حتی انجمن شبکه هم به سختی توش ایجاد شده ماشین ؟:happy: نه شما بگو 0.01% بشه نمیشه !

عزیز این محدودیت مال همس نه فقط شما !

یعنی شما فقط می تونید برید یه عکس از کامپیوترتون تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنی بعد از قسمت تنظیمات کاربر ویرایش امضا از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس عکس اپلود شده رو تو امضات قرار بدی امیدوارم گرفته باشی !;)

Elfin-D
01-01-2007, 15:11
سلام
یعنی کل تکست و تک گدهای به کار رفته در امضا تا حد 3 خط قابل قبول هست و بیش از اونها غیر قابل قبوله....
مخلصیم

Ahmad-Ra
01-01-2007, 16:17
تکراری شد ببخشید!

Ahmad-Ra
01-01-2007, 16:17
سلام
یعنی کل تکست و تک گدهای به کار رفته در امضا تا حد 3 خط قابل قبول هست و بیش از اونها غیر قابل قبوله....
مخلصیم

ممنون از راهنمایی.

عزیز اینجا فقط مکانی برای برطرف کردن مشکلات است در ضمن اینجا انجمن و فروم تخصصیه کامپیوتره که حتی انجمن شبکه هم به سختی توش ایجاد شده ماشین ؟:happy: نه شما بگو 0.01% بشه نمیشه !

عزیز این محدودیت مال همس نه فقط شما !

یعنی شما فقط می تونید برید یه عکس از کامپیوترتون تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنی بعد از قسمت تنظیمات کاربر ویرایش امضا از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس عکس اپلود شده رو تو امضات قرار بدی امیدوارم گرفته باشی !;)

بله متوجه شدم دوست من.

محمد گل
02-01-2007, 00:00
سلام
من می خواستم اشتراک سایت بشم .
یعنی شدم .
بعد گزینه اشتراک بدون ارسال به ایمیل رو انتخاب کردم .
ولی باز به ایمیل ارسال میشه .

soleares
02-01-2007, 11:49
وقتی بری تو تنظیمات تو قسمت تاپیک های اشتراگ شده هر کدوم رو که نمی خوای تیک بزن حذف کن

mir@
02-01-2007, 21:00
سلام
می خواستم عرض کنم خوبه تمهیداتی اندیشیده بشه تا وقتی که یک نفر log in می کنه، اگه پیغام خصوصی داشته باشه ، مثل یاهو مسنجر ، بهش اطلاع داده بشه.
چون معمولاً اون گوشه بالای صفحه مغفول می مونه

Elfin-D
02-01-2007, 21:09
سلام
می خواستم عرض کنم خوبه تمهیداتی اندیشیده بشه تا وقتی که یک نفر log in می کنه، اگه پیغام خصوصی داشته باشه ، مثل یاهو مسنجر ، بهش اطلاع داده بشه.
سلام
اندیشیده شده....
به لینک زیر تشریف ببرید:
در قسمت Private Messaging تیک گزینه ی نشان دادن نامه خصوصي جديد در صفحه كوچك رو بزنید.
با اینکار در صورتی که شما پیام خصوصی جدیدی داشته باشید به وسیله ی پنجره ی کوچکی به شما اطلاع داده خواهد شد.
مخلصیم

S@eid
02-01-2007, 21:11
سلام
باسه من که همین طوریه...یعنی یه پنجره باز میشه میگه تو یه پیغام از فلانی داری.می خوای بازش کنی یا نه؟؟؟
حالا چرا برای شما این پیغام نمی یاد من نمی دونم.

موفق باشی

محمد گل
02-01-2007, 23:52
سلام
من که بیکار نیستم .
میگم به میل من ارسال میشه .
الکی میلم پر میشه .

Balrog
03-01-2007, 00:45
بدون شرح!!!

Farbod_h
03-01-2007, 00:52
این مشکلی نیست همین حوریه شما اگه به صفحه ی147 بری قبلش 146 قرار میگیره وبه همین ترتیب

Balrog
03-01-2007, 01:31
این مشکلی نیست همین حوریه شما اگه به صفحه ی147 بری قبلش 146 قرار میگیره وبه همین ترتیب
من كه نفهميدم چى گفتى عزيز!

Farbod_h
03-01-2007, 01:41
منظورم 247بود قاطی پاتی شد . برو به صفحه ی 247 می فهمی چی میگم . معمولن وقتی تهداد صفحات زیاد میشه چند صفحه ی آخر لیست با هم فاصله دارن

soleares
03-01-2007, 07:26
Balrog

جان این یکی از خوبیهایه سیستم جدیده مثلا به جای اینکه اسم صفحه رو تو آدرس بار تایت کنی مثلا رو 501 کلیک می کنی !

1- 10 -100 -1000

بهتره از 1-2-3-4-5-6 ...

نیست ؟

mse1445
03-01-2007, 11:51
فروم متاسفانه بسیار کنده من با 256 بزور بازش میکنم وای به حال بچه های دایال آپ

Balrog
03-01-2007, 15:53
Balrog

جان این یکی از خوبیهایه سیستم جدیده مثلا به جای اینکه اسم صفحه رو تو آدرس بار تایت کنی مثلا رو 501 کلیک می کنی !

1- 10 -100 -1000

بهتره از 1-2-3-4-5-6 ...

نیست ؟
ترتيبى تو عكس مشخص نيست! من هم با 1-10-... موافقم.

MaFia
03-01-2007, 16:41
شاید لحظه ای این طور شده دوست خوبم
در کل سرعت مناسبی داره

mir@
03-01-2007, 22:03
Balrog

1- 10 -100 -1000

بهتره از 1-2-3-4-5-6 ...

نیست ؟

یعنی فی الواقع مقیاس لگاریتمی است. که در بسیاری از کارهای مهندسی هم وقتی یک محور بازه وسیعی از اعداد رو می پوشونه، اون رو به صورت لگاریتمی نشون می دهند و مناسب تره

WooKMaN
03-01-2007, 22:12
نگو عزيزدلم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من حتي با 128 كيلو تستيدم ، مشكلي نبيد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتي بصورت لحظه اي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

armin_goooodboy
03-01-2007, 22:25
من با دایل آپ هستم
سرعتش از هر سایتی بهتره
عالیه سرعت فروم

mir@
03-01-2007, 23:33
سلام بعد از جستجو بعضاً این جمله می آد:

واژه هاپشت سر هم خيلي عادي هستند ،خيلي طولاني ، خيلي کوتاه ، ما آنها را در جستجو قرار نمي دهيم : ها

خیلی نامفهومه. لطفاً اصلاحش کنید.

mohammad hamed
04-01-2007, 12:25
با سلام
می خواستم ببیم که بعضی مواقع چند تا از پست هام کم میشه .
می خواستم ببینم که چه جوری میشه فهمید که کدوم پست ها پاک شده اند؟
با تشکر

soleares
04-01-2007, 12:30
من با 40 هم خوبم

با سلام
می خواستم ببیم که بعضی مواقع چند تا از پست هام کم میشه .
می خواستم ببینم که چه جوری میشه فهمید که کدوم پست ها پاک شده اند؟
با تشکر
خب راه اساسی وجود نداره ولی معمولا تو انجمن اخبار این اتفاق می افته و انجمن نرم افزار !
تو موبایل خیلی این طوری نیست حالا باید ببینی تو کدوم انجمن چرند و پرند نوشتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چطوری می تونم بفهمم مثلا مهران مافیا چند تا تاپیک زده ؟

Amin
04-01-2007, 13:25
solears جان

---------------------------
جواب سوال كه نگي واقعا سوال داشتم !!!
سرچ بر اساس تعداد موضوع كاربر

soleares
04-01-2007, 13:29
عجب گیری افتادیم از دست این تعداد پستها !

امین جان حتما نتوستم Isp مسخره من همش ارور 404 میده اگر میشه شما این کارو بکن بعد به من نتیجه رو بگو
متشکرم

mohammad hamed
05-01-2007, 18:01
خب راه اساسی وجود نداره ولی معمولا تو انجمن اخبار این اتفاق می افته و انجمن نرم افزار !
تو موبایل خیلی این طوری نیست حالا باید ببینی تو کدوم انجمن چرند و پرند نوشتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چطوری می تونم بفهمم مثلا مهران مافیا چند تا تاپیک زده ؟

اگر اون تاپیک رو به انجمن مترفقه یا trash منتقل کنند آیا این اتفاق می افته؟

Amin
05-01-2007, 19:09
اگر اون تاپیک رو به انجمن مترفقه یا trash منتقل کنند آیا این اتفاق می افته؟
آره عزيزم
اگه تاپيك شما به انجمن متفرقه يا ترش منتقل بشه به تعداد پستهايي كه تو تاپيك دارين از ارسالهاي شما كم ميشه

S A M
06-01-2007, 10:31
من نميدونم چرا 3 يا 4 تا پست كه ميدم ديگه هرچي پست ميدم بر تعداد پستام اضافه نميشه و صفحه رو دوباره ميارم پستام نيست
چرا اينجوريه؟

soleares
06-01-2007, 12:23
محمد اقا اولا چون صفحه از اول لود نمیشه اگر 20 تا پست هم بدی تو یه صفحه نمایش داده میشه بعد از رقرش در صفحات بعدی نمایش داده میشه

در مورد شمرده نشدن هم دیگه نمی شه کمکتون کرد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad hamed
06-01-2007, 16:42
با سلام می خواستم ببینم که این علامت که زیر پست ها قرار داره کاربردش چیه؟

soleares
06-01-2007, 17:02
Skype™ فکر کنم یه چیزی مثل یاهو باشه

Kamran_A
06-01-2007, 18:19
سرعت سرور خیلی پایینه.
یکشنبه 16 دی

Elfin-D
06-01-2007, 23:38
Skype™ فکر کنم یه چیزی مثل یاهو باشه
یک اینترنت کال هست
اطلاعات اضافی:
مخلصیم

mohammad hamed
07-01-2007, 08:29
پس چرا وقتی روش کلیک میکنیم چیزی نمیشه؟

soleares
07-01-2007, 08:51
پس چرا وقتی روش کلیک میکنیم چیزی نمیشه؟

چرا دیگه یه صفحه باز می شه که می تونی ارتباط برقرار کنی

WooKMaN
08-01-2007, 13:41
با سلام می خواستم ببینم که این علامت که زیر پست ها قرار داره کاربردش چیه؟

دوست عزيز يه messenger بيد مثل بقيه messenger ها ... ;)

mohammad hamed
08-01-2007, 15:48
اما وقتی من روش کلیک میکنم دوباره همین صفحه Refresh میشه

Amin
08-01-2007, 16:07
اما وقتی من روش کلیک میکنم دوباره همین صفحه Refresh میشه
بايد يه همچين صفحه‌اي باز بشه

Free_swallow
08-01-2007, 17:19
سلام
چطور لینک دانلود بصورت عکس می دند مثلا این پست wookman که لینک دانلود بصورت عکس داده:

WooKMaN
08-01-2007, 17:45
سلام
چطور لینک دانلود بصورت عکس می دند مثلا این پست wookman که لینک دانلود بصورت عکس داده:

عزيزدل توي كد زير بجاي xxx لينك فايل مورد نظر واسه دانلود رو بذار و بجاي yyy تصويري كه ميخواي براي دانلود نمايش داده شه ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

;)

S A M
08-01-2007, 19:24
دستت درد نكنه سامان جون درست شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soleares
08-01-2007, 19:31
فکر کنم امین جان کمکتون کردن من هم امین تشکر می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Free_swallow
08-01-2007, 19:36
عزيزدل توي كد زير بجاي xxx لينك فايل مورد نظر واسه دانلود رو بذار و بجاي yyy تصويري كه ميخواي براي دانلود نمايش داده شه ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید;)

سلام
خیلی ممنون! از کجا می تونم مجموعه ای از این عکس ها برای اینکار داشته باشم

WooKMaN
08-01-2007, 19:41
سلام
خیلی ممنون! از کجا می تونم مجموعه ای از این عکس ها برای اینکار داشته باشم

عزيزدل چون سوالت به موضوع تاپيك ربطي نداشت جواب رو واست پي ام زدم ... ;)

soleares
08-01-2007, 19:57
ببخشسدا شاید ربطی نداشته باشه ولی :

_____
_____
_____
_____

_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
_____
اگر بازم خواستی بگو

Free_swallow
08-01-2007, 20:26
عزيزدل چون سوالت به موضوع تاپيك ربطي نداشت جواب رو واست پي ام زدم ... ;)

ببخشسدا شاید ربطی نداشته باشه ولی :

اگر بازم خواستی بگو

هم از شما و هم از wookman عزیز بخاطر معرفی نرم افزار بسیار جالب ممنون!
حالا یه سوال باید هر دفعه این دستور بصورت دستی نوشته باشه و قبلش هم عکس اپلود درسته!

soleares
08-01-2007, 21:01
نه عزیز اول شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینو می زنی بعد آدرس عسو وارد می کنی بعد رو عکس کلیک می کنی بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعدشم آدرس فایل و بعد تمام ...

siavash_Skh
08-01-2007, 22:15
سلام

یک سوال از مدیر های سایت داشتم :
چرا تاپیکی که من تو کلوب گوشی ها ایجاد کردم و خواسته بودم که هر کس کمپانی گوشی خودش رو تو نظر سنجی انتخاب کنه و هم چنین مدل گوشی خودش رو انتخاب کنه به Trash منتقل شد ؟

اعتراضی ندارم فقط نمی دونم اشتباه کارم کجا بود‌؟ :blink:

Farbod_h
08-01-2007, 22:40
سلام

یک سوال از مدیر های سایت داشتم :
چرا تاپیکی که من تو کلوب گوشی ها ایجاد کردم و خواسته بودم که هر کس کمپانی گوشی خودش رو تو نظر سنجی انتخاب کنه و هم چنین مدل گوشی خودش رو انتخاب کنه به Trash منتقل شد ؟

اعتراضی ندارم فقط نمی دونم اشتباه کارم کجا بود‌؟ :blink:
چون دوتا تاپیک مشابه داشت

siavash_Skh
08-01-2007, 23:40
میشه آدرس اون تاپیک مشابه رو بزارید

mohammad99
08-01-2007, 23:41
دوستان فقط یه سوال

پست منفرد چه شکلی بدم؟:blink:

Amin
09-01-2007, 00:11
دوستان فقط یه سوال

پست منفرد چه شکلی بدم؟:blink:
بالا سمته چپ هر پست شماره هست
مثلا شماره پست شما #852 هستش
روش رايت كليك كنيد:
تو IE : بايد Copy shortcut
تو فايرفاكس : بايد Copy Link Location
رو اتخاب كنيد

مثال:

MANSUR*
09-01-2007, 09:06
دوستان سلام

سئوالي داشتم اميدوارم پاسخش را نز دريافت كنم.
آيا در يك كامپيوتر مي توان 2 ايميل متفاوت داشت ؟

تشكر مرا پذيرا باشيد

MaFia
09-01-2007, 09:18
دوستان سلام

سئوالي داشتم اميدوارم پاسخش را نز دريافت كنم.
آيا در يك كامپيوتر مي توان 2 ايميل متفاوت داشت ؟

تشكر مرا پذيرا باشيد
بله
در مورد چگونگی اون در انجمن وب و اینترنت لطفا تاپیک ایجاد کنید

Farbod_h
09-01-2007, 17:37
میشه آدرس اون تاپیک مشابه رو بزارید

mohammad99
09-01-2007, 19:25
بالا سمته چپ هر پست شماره هست
مثلا شماره پست شما #852 هستش
روش رايت كليك كنيد:
تو IE : بايد Copy shortcut
تو فايرفاكس : بايد Copy Link Location
رو اتخاب كنيد

مثال:

اقا امین خیلی ممنون
انشالله جبران کنیم

S0R3N4
11-01-2007, 00:35
سلام دوستان
آیا تعداد نظر سنجی گذاشتن هر فرد تا تعداد محدودی هست یا نه آزاد هست
ممنون میشم
چون من چند بار جدیدا سعی کردم ولی هیچی نشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif

Amin
11-01-2007, 00:57
سلام دوستان
ممنون میشم
آزاده عزيزم
هر كس ميتونه براي نظرسنجي كه ايجاد ميكنه 30 گزينه درست كنه

soleares
11-01-2007, 09:24
سلام دوستان
ممنون میشم
نه دوست من شما هر چند تا که دلت بخواد می تونی تاپیک ایجاد کنی و تو همشون هم می تونی نظر سنجی بذاری ...;)

avid liquid 7
12-01-2007, 03:43
سلام
ببخشید من یه تاپیک زدم توی انجمن متفرقه با نام " مجله موفقیت "

1- چطور می تونم براش تبلیغ بکنم که دوستان برای اولین بار بهش سر بزنن؟

2- جای دیگه ای هست که بتونم این تاپیک رو بهش منتقل کنم تا تعداد پستهام زیاد بشه؟ یا اصلا میشه تاپیک رو به انجمن دیگه ای انتقال داد؟

MaFia
12-01-2007, 03:46
سلام
ببخشید من یه تاپیک زدم توی انجمن متفرقه با نام " مجله موفقیت "

1- چطور می تونم براش تبلیغ بکنم که دوستان برای اولین بار بهش سر بزنن؟

2- جای دیگه ای هست که بتونم این تاپیک رو بهش منتقل کنم تا تعداد پستهام زیاد بشه؟ یا اصلا میشه تاپیک رو به انجمن دیگه ای انتقال داد؟

1- راهی نداره -خود کاربران باید بیان و اگه خواستند وارد تاپیک بشن کارهای تبلیغی برای یه تاپیک نداریم- جز امضا که خود شما استفاده کردین
2- بله میشه توسط مدیر بخش به زیر شاخه دیگه منتقل شه- باید دید موضوع تاپیک با کدوم زیر شاخه انجمن هماهنگی داره

amir_hma
12-01-2007, 04:15
جناب مدیر ارشد امکان ایجاد بازارچه مثل فوروم های دیگه توی p30world هست؟

amir_hma
12-01-2007, 04:20
میشه یه نفر ارتباط بین تعداد پست و ستاره ها رو به من بگه.ممنون

Amin
12-01-2007, 12:23
سلام

جناب مدیر ارشد امکان ایجاد بازارچه مثل فوروم های دیگه توی p30world هست؟
به احتمال 0 درصد اين بخش درست ميشه !

میشه یه نفر ارتباط بین تعداد پست و ستاره ها رو به من بگه.ممنون
ارتباط مستقيم داره
البته عزيزم زياد به اين چيزا توجه نكن چون اهميتي ندارن

Kolang
12-01-2007, 14:59
آیا راهی هست که بفهمیم معرف ها کیا هستن؟
همونی که توی profile هر کس نوشته. مثلا برای من نوشته 2
میخوام بدونم کی بوده که منو معرف خودش انتخاب کرده!!!

MaFia
12-01-2007, 18:21
آیا راهی هست که بفهمیم معرف ها کیا هستن؟
همونی که توی profile هر کس نوشته. مثلا برای من نوشته 2
میخوام بدونم کی بوده که منو معرف خودش انتخاب کرده!!!
راه عملی برای کاربران نداره
اما خب اگه خیلی علاقه داری
میشه به ادمین پی ام بزنی سوال کنی
100% پاسخ می گیری

Kolang
12-01-2007, 18:37
راه عملی برای کاربران نداره
اما خب اگه خیلی علاقه داری
میشه به ادمین پی ام بزنی سوال کنی
100% پاسخ می گیری

مرسی
فکر کنم این کارو نکنم بهتر باشه
چون بن میشم احتمالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه یکیشون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed-Dehghani
13-01-2007, 06:05
سلام

چه جوری یه تاپیک به صورت نظرسنجی میشه ارسال کرد.

ممنوم ميشم توضيح بدين.

MaFia
13-01-2007, 07:43
موقع ایجاد شما در پایین تاپیک بخشی دارید به نام
ارسال نظر سنجي
از اونجا مدیریت کنید

S A M
13-01-2007, 08:56
اين كه من دارم يعني چي؟
اخطار ها: 1/0 (0)
راستي اگاه كردن مدير از مخالفت انان يعني چي؟
مرسي

MaFia
13-01-2007, 09:58
اين كه من دارم يعني چي؟
اخطار ها: 1/0 (0)
راستي اگاه كردن مدير از مخالفت انان يعني چي؟
مرسي
تو انجمن موسیقی تو تاپیک درخواست شما یه اخطار گرفتی 1 هفته دیگه هم از بین میره

اون اگاه كردن مدير از مخالفت هم شما وقتی در اون تاپیک و پست مورد نظر بزنی برای مدیر آلارم میره که شما در مورد مشکل و یا نقض قوانین و یا موردی داری به مدیر اون بخش خبر می دی که اون پست رو باز بینی و رسیدگی کنه

kami85
13-01-2007, 16:32
آقا چرا اصلا تاپيك ها رو پاك نمي كنيد
لطفا بيخود ها را پاك كنيد
با تشكر

soleares
13-01-2007, 16:46
kami85 خب اگر تاپیک بی خود وجود داره مدیر بخش رو از اون مطلع کن اگر نیاز باشه پاک میشه !

Friend II
13-01-2007, 17:13
سلام دوستان من
من میخواستم درخواست کنم کاربری Friend از حالت بن در بیاد
با تشکر

soleares
14-01-2007, 12:24
فرند
من فرکر کنم اگر برای مدیران پیغام می زدی خیلی بهتر بود ...

Friend II
14-01-2007, 16:21
سلام دوست من
من اینکار رو کردم
حتی یک تاپیک ساختم که مورد تایید هم قرار نگرفت
گفتم شاید اگر اینجا مطرح کنم بهتر باشه
با تشکر

M A T I N
14-01-2007, 16:43
بعضي ها چي کار ميکنن که روي نام کاربريشون يه خط کشيده ميشه ..........؟

Farbod_h
14-01-2007, 19:01
کارای بد بد

nazary
14-01-2007, 19:27
سلام دوستان مي خوام بدونم كسي هست كه به برنامه farsi texوارد باشه كه يه جزوه برام تايپ كنه

WooKMaN
14-01-2007, 20:09
سلام دوستان مي خوام بدونم كسي هست كه به برنامه farsi texوارد باشه كه يه جزوه برام تايپ كنه
عزیزدل به پیسی خوش امدی ...

بحث هاي نرم افزاري : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

;)

soleares
14-01-2007, 21:35
متین جان اونها کاربرای بن شده هستن یا به قولی اخراجی ها بعضیاشون موقت هستند مثلا یه روزه دو روزه یه هفته یه ماه !
بعضی ها هم داعمی هستند یا مثلا یک سال یا برای همیشه ! مثلا امیر پی سی در ضمن در قسمت قوانین کل نوشته شده که چه کارایی باعث بن شدن مشیه اگر خواستی برو یاد بگیر انجام بده زود بن میشی ..;)

pedrambozorgmehr
15-01-2007, 01:39
سلام لطف میکنید کرک برنامه reaply converter رو برام بفرستید. بخدا گرفتارم.ممنون منتظرم

mehdi_vsgh
15-01-2007, 08:41
سلام لطف میکنید کرک برنامه reaply converter رو برام بفرستید. بخدا گرفتارم.ممنون منتظرم

دوست عزیز سلام و خوش امد گویی به شما !!
درخواست کرک جاش اینجا نیست لطف کنید برید به این آدرس:

=======================================

آقا ما یه سوال داریم وقتی در یک انجمن هستیم اگه کلید Ctrl را بگیریم و روی تاپیک ها کلیک کنیم یه کادر آبی رنگ دور تاپیک ها ایجاد میشه!!
میخواستم بدونم کاربردش چیه؟؟

M A T I N
15-01-2007, 12:31
در قسمت قوانین کل نوشته شده که چه کارایی باعث بن شدن مشیه اگر خواستی برو یاد بگیر انجام بده زود بن میشی ..

بیخیالش شدم .....;)

atrin777
16-01-2007, 01:14
سلام
ميخواستم بدونم چجوري ميتونم يه عكس بزارم كه بقيه هم بتونن ببينن

S A M
16-01-2007, 09:38
دوستم يه فروم زده بود گفتش كه چيجوري ميشه مثل بعضي فروم ها كه هست بالاي هر اسم ستاره باشه كه درجه بندي بشه اگه جواب بدين ممنون ميشم
باي

S A M
16-01-2007, 09:40
راستي ميشه بگين درجه بندي چيجوريه از چندتا تا چندتا پست چه اسمي بالا اواتورت نوشته ميشه
مرسي

Ahmad-Ra
16-01-2007, 15:36
آقا سلام .

من یه مشکلی دارم. خودم هم نمیدونم چرا اینجوری شده دیگه نمیتونم پستها رو در یک صفحه کامل ببینمی و مثل شکل زیر میشه :

حتی وقتی روی نمایش رسم میزنم و گزینه اولی رو انتخاب میکنم، درست میشه ولی وقتی به صفحه بعدی تاپیک میرم یا وقتی صفحه رو میبندم و دوباره میام به انجمنها با همون کشل قبل موجه میشم .

ممنون میشم یکی کمک کنه .

soleares
16-01-2007, 19:01
دوستم يه فروم زده بود گفتش كه چيجوري ميشه مثل بعضي فروم ها كه هست بالاي هر اسم ستاره باشه كه درجه بندي بشه اگه جواب بدين ممنون ميشم
باي

اولا انجمن سیستم ها مدیریت مختوی داریم دوما از شما بعید بود دو تا پست پست هم بدی !

راستي ميشه بگين درجه بندي چيجوريه از چندتا تا چندتا پست چه اسمي بالا اواتورت نوشته ميشه
مرسي

درجه بندی بستگی به عشقت داره هر طور که دلت بخواد می تونی رو هر چند تا پست که خواستی تنظیم کنی و هر درجه و عکسی دوست داشته باشی می تونی اضافه کنی ..
بازم می گم
اینجا ...

سلام
ميخواستم بدونم چجوري ميتونم يه عكس بزارم كه بقيه هم بتونن ببينن

اولا باید بری تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوما باید عکست رو بریزی رو فضایی در اینترنت یا به قولی اپلودش کنی بعد آدرسشو کپی می کنی و در قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]قرار می دی تمام ...

Ahmad-Ra
16-01-2007, 21:49
سوال من رو ممنو نیمشم یکی جواب بده ! ! ! :sad: :)

Elfin-D
17-01-2007, 00:15
آقا سلام .

من یه مشکلی دارم. خودم هم نمیدونم چرا اینجوری شده دیگه نمیتونم پستها رو در یک صفحه کامل ببینمی و مثل شکل زیر میشه :

حتی وقتی روی نمایش رسم میزنم و گزینه اولی رو انتخاب میکنم، درست میشه ولی وقتی به صفحه بعدی تاپیک میرم یا وقتی صفحه رو میبندم و دوباره میام به انجمنها با همون کشل قبل موجه میشم .

ممنون میشم یکی کمک کنه .
سلام
تشریف ببرید اینجا:
در قسمت حالت نمايش موضوعات گزینه ی اول رو انتخاب کنید و تمام
مخلصیم

S A M
17-01-2007, 10:35
سامان جون ادرس تاپيك كه ميشه براي فروم ها ستاره تنظيم كردو ميدي هرچي گشتم نبود
مرسي

soleares
17-01-2007, 16:38
سامان جون ادرس تاپيك كه ميشه براي فروم ها ستاره تنظيم كردو ميدي هرچي گشتم نبود

کلک این قدر پی گیری می کنی فروم زدی ؟
در ضمن می تونی تاپیک رو ایجاد کنی من که نگفتم اونجا هست گفتم اونجا جاشه ! و بهتر جواب میگیری ..

Ahmad-Ra
17-01-2007, 18:36
مجددا میگم یکی در رابطه با سوال من، من رو راهنمایی بکنه ! ! !

به خدا بدجوری اعصابم ریختهع بهم .
همه چی قاطی شده و حتی در انجمن ها نمیتونم ببینم هر تاپیک چند صفحه داره و فقط اسم تاپیک نوشته شده . . .

MaFia
17-01-2007, 18:39
مجددا میگم یکی در رابطه با سوال من، من رو راهنمایی بکنه ! ! !

به خدا بدجوری اعصابم ریختهع بهم .
همه چی قاطی شده و حتی در انجمن ها نمیتونم ببینم هر تاپیک چند صفحه داره و فقط اسم تاپیک نوشته شده . . .

اینجا رو شما خوندی؟

rsz1368
17-01-2007, 19:03
سلام
خسته نباشید .کارتون خیلی جالبه
من جدیدا عضو شدم و هرچی تلاش میکنم تا تاپیک ارسال کنم نمیشه منو راهنمایی کنید

S A M
18-01-2007, 21:25
[QUOTE]نوشته شده توسط soleares
کلک این قدر پی گیری می کنی فروم زدی ؟
در ضمن می تونی تاپیک رو ایجاد کنی من که نگفتم اونجا هست گفتم اونجا جاشه ! و بهتر جواب میگیری ..[/
QUOTE]
نه به جان خودم من فروم نزدم دوستم زده اگه بخواهم الان ادرسشو بگم ميگن داري تبليغ ميكني
باشه مرسي كه گفتي يه تاپيك ميزنم عزيزم
باي

S A M
19-01-2007, 10:40
ميگم چرا كسي جواب نميده بعضي فروم ها ضرفيت 5000 پستي دارن چيجوري ميشه اين ضرفيت رو از بين برد
مرسي

soleares
19-01-2007, 10:45
نه به جان خودم من فروم نزدم دوستم زده اگه بخواهم الان ادرسشو بگم ميگن داري تبليغ ميكني
باشه مرسي كه گفتي يه تاپيك ميزنم عزيزم
باي

پس بگو بیاد عضو شه خودش مشکلش رو مطرح کنه ...

ميگم چرا كسي جواب نميده بعضي فروم ها ضرفيت 5000 پستي دارن چيجوري ميشه اين ضرفيت رو از بين برد
مرسي

عزیز گوش نمیدیا ! گفتم که فروم داریم برای این سوالا !
برو تو انجمن " سیستم های مدیریت محتوا "

soleares
19-01-2007, 10:57

بچه ها چه طوری میشه این مشکل جا به جایی نوشته ها رو بر طرف کرد ؟

Ahmad-Ra
19-01-2007, 12:46
سلام
تشریف ببرید اینجا:
مخلصیم

سلام. ولی یک نگاهی به عکس زیر بکنید میبینید که همون اولی هست ! ! !

حالا چی ؟ ؟ ؟

mir@
20-01-2007, 08:43
سلام

ممکنه تاپیکی که توسط بنده ایجاد شده، و بعضی ها مقررات رو توش رعایت نکرده اند، بدون اینکه به Trash بره یک دفعه نابود بشه.
یعنی از صحنه روزگار محو بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
20-01-2007, 09:14

بچه ها چه طوری میشه این مشکل جا به جایی نوشته ها رو بر طرف کرد ؟

سامان جان هرجا قبل از پرانتز باز كلمه انگليسي نوشته شه اين شكلي ميشه كه بدجور ميزنه تو ذوق عنوان تاپيك ...

نميدونم واسش راه حلي وجود داره يا نه !؟

سلام

ممکنه تاپیکی که توسط بنده ایجاد شده، و بعضی ها مقررات رو توش رعایت نکرده اند، بدون اینکه به Trash بره یک دفعه نابود بشه.
یعنی از صحنه روزگار محو بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره عزيزم چرا نميشه ، وقتي مدير مربوطه تو گزينه ها Delete رو بزنه غيب ميشه ديگه ...

البته فكر كنم تو فروم پي سي مديرا انجمن هايي رو كه ميخوان حذف كنن move ميكنن تو trash ...

;)

mir@
20-01-2007, 13:28
آره عزيزم چرا نميشه ، وقتي مدير مربوطه تو گزينه ها Delete رو بزنه غيب ميشه ديگه ...

البته فكر كنم تو فروم پي سي مديرا انجمن هايي رو كه ميخوان حذف كنن move ميكنن تو trash ...

;)
ووکمن گل گلاب،
بهتر نیست به جای اینکه سروران گرامی فرتی بزنن تاپیک رو افقی کنن، پست افراد کم ظرفیت و عوضی رو پاک کنند؟ هان؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خیلی علاقمندم ببینم مدیرا چه جوری یه پست رو می بینند. مثلاً این بغل دکمه اضافی ای چیزی برای اونا تعبیه شده؟ برای حذف و ویرایش و ... میشه یه عکسی چیزی از زاویه دید یه مدیر بذارید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M A T I N
20-01-2007, 14:28
میشه یه عکسی چیزی از زاویه دید یه مدیر بذارید؟

اگه بشه که خیلی خوبه ...... ما آرزو به دل موندیم ببینیم زاویه دید مدیر ها چطوریه ....

WooKMaN
20-01-2007, 14:52
ووکمن گل گلاب،
بهتر نیست به جای اینکه سروران گرامی فرتی بزنن تاپیک رو افقی کنن، پست افراد کم ظرفیت و عوضی رو پاک کنند؟ هان؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره خب عزيزدل معلومه كه اينطوري بهتره ...

اما فكرش رو بكن تو فروم به اين بزرگي و با اين تعداد تاپيك اگه قرار باشه مديرا بجاي بستن خود تاپيك ها (كه به خاكي رفته ...) بخوان يكي يكي پست هاي بيهوده و اضاف رو پيدا كنن و اونا رو پاك كنن چي ميشه !!!؟؟؟

احتمالا يا بايد هر ماه مدير هر انجمني عوض شه (بدليل سكته زدن مديرا از بس پست بيهوده پاك كردن ... البته دور از جونشون)

يا بايد واسه هر انجمن 10 تا مدير بذارن .... كه كم نيارن ...

من خیلی علاقمندم ببینم مدیرا چه جوری یه پست رو می بینند. مثلاً این بغل دکمه اضافی ای چیزی برای اونا تعبیه شده؟ برای حذف و ویرایش و ... میشه یه عکسی چیزی از زاویه دید یه مدیر بذارید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه بشه که خیلی خوبه ...... ما آرزو به دل موندیم ببینیم زاویه دید مدیر ها چطوریه ....

خب مديرا و همكارا تو هر تاپيك و انجمن اون پايين صفحه يه سري امكانات مربوطه شامل:
sticky
move
delete
rename
lock
margeدارن .... البته مديرا و همكارا بيشتر در اين مورد ميتونن توضيح بدن ... ;)

M A T I N
20-01-2007, 15:05
من یه مشکلی توی امضام داشتم ....
من اصلا نمیتونم امضام رو ویرایش ..... یعنی هر کاری بکنم مینویسه بیشتر از سه خط غیر مجازه ....
در حالی که اگر من امضام رو یه خط هم بکنم با هم همون پیغام رو میده...
کسی میتونه کمک کنه ؟

Ahmad-Ra
20-01-2007, 15:55
سلام
تشریف ببرید اینجا:
مخلصیم

اتفاقا روی همون گزینه اول هست. ببینید:

حالا چی؟

WooKMaN
20-01-2007, 19:55
من یه مشکلی توی امضام داشتم ....
من اصلا نمیتونم امضام رو ویرایش ..... یعنی هر کاری بکنم مینویسه بیشتر از سه خط غیر مجازه ....
در حالی که اگر من امضام رو یه خط هم بکنم با هم همون پیغام رو میده...
کسی میتونه کمک کنه ؟

بحث و تبادل نظر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد اين موضوع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ahmad-Ra
20-01-2007, 22:36
من دوبار پست با عکس دادم. چرا همش پاک میشه؟ کی پاک میکنه؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Ahmad-Ra
21-01-2007, 16:12
بابا یکی کمک کنه به من: اقای ELFIN-D این گزینه اولی برای من ست شده و تغییر نکرده. چیکار کنم حالا؟

S A M
21-01-2007, 19:12
راستي مافيا جان شما گفتي بعد 1 هفته اين اختارم پاك ميشه ولي پاك نشد كه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

salar2010
22-01-2007, 16:32
سلام مافیا جان عزیز

هر چی پست میدم از 449 بیشتر نمیشه

میشه بگید عیب کار کجاست امروز دوتا تاپیک زدم ولی ثبت نشدند و هرچی پست میزنم هم پستهام از 449 بیشتر نمیشن یه دفعه 450 شد ولی دوباره دیدم 449 شد و بازم پست زدم ولی نشد که نشد !!!!

salar2010
22-01-2007, 16:34
عجیبه میبینم شده 450 ؟ بازم تو تعجبم من که دارم دیونه میشم

کمک کنید

MaFia
22-01-2007, 19:44
عجیبه میبینم شده 450 ؟ بازم تو تعجبم من که دارم دیونه میشم

کمک کنید
تو متفرقه شمارش گر حساب نمیشه

MaFia
22-01-2007, 19:44
راستي مافيا جان شما گفتي بعد 1 هفته اين اختارم پاك ميشه ولي پاك نشد كه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخطار شما Expired شده
و اخطاری ندارید

Kolang
22-01-2007, 19:48
ببخشید
آیا درسته که میگن لقب کاربر حرفه ای مخصوصه مدیر ها و همکارهای قدیمیه؟
آخه تنها کسی که من توی این فروم باهاش برخورد داشتم و لیاقت این لقب رو داشته rax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بوده که چنینن لقبی نداره!!
البته حرفه ای توی انجمن زیاده ولی بقیه یه عنوانی دارن بالاخره. کاربر فعال یا همکار یا مدیر!
میشه یه توضیح کوچولو بدین که این لقب مخصوص چه کسا ایه؟

MaFia
22-01-2007, 19:57
ببخشید
آیا درسته که میگن لقب کاربر حرفه ای مخصوصه مدیر ها و همکارهای قدیمیه؟
آخه تنها کسی که من توی این فروم باهاش برخورد داشتم و لیاقت این لقب رو داشته rax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بوده که چنینن لقبی نداره!!
البته حرفه ای توی انجمن زیاده ولی بقیه یه عنوانی دارن بالاخره. کاربر فعال یا همکار یا مدیر!
میشه یه توضیح کوچولو بدین که این لقب مخصوص چه کسا ایه؟

رکس از دوستان خوب من و ۱۰۰٪ لایق این موضوع هستند
که خیلی وقت هم هست قرار هست چند تا از دوستان دوباره این لقب رو بگیرن
که ۱۰۰٪ اولین نفر ایشون هستن
البته ایشون اصلا دنبال این چیز ها نیست
حالا بعد از امتحانات دانشگاه بیان شاید اصلا سمت بهتری داشته باشند اگر قبول کنند

Kolang
22-01-2007, 20:02
رکس از دوستان خوب من و ۱۰۰٪ لایق این موضوع هستند
که خیلی وقت هم هست قرار هست چند تا از دوستان دوباره این لقب رو بگیرن
که ۱۰۰٪ اولین نفر ایشون هستن
البته ایشون اصلا دنبال این چیز ها نیست
حالا بعد از امتحانات دانشگاه بیان شاید اصلا سمت بهتری داشته باشند اگر قبول کنند

نه مهران جان
منظورم این نیست که ایشون دنبال این لقبه یا بهش نیازی داره
میدونی.. من وقتی یه کمکی از بروبچ قسمت سخت افزار خواستم، نظر ایشونو که دیدم، اصلا فکر نمیکردم نظرش خیلی منطقی یا حرفه ای باشه
چون اصلا نمیشناختمش
اما بعدا با حرف هایی که میزد متوجه شدم که کارش خیلی درسته
به نظر من این افراد بایستی حتما به لقبی داشته باشن تا راحت بشه به صحبت هاشون اعتماد کرد و یه تفاوتی بین نظر ایشون با نظر بقیه قائل شد;)

S A M
23-01-2007, 14:34
مافيا جون واقعا تو متفرقه پستا حساب نميشه؟
عجيبه
پس برا من حساب ميشه كه

dj_hami
23-01-2007, 15:55
اولن طريقه اپلود كردن رو و ثانين وبلاگ سازي رو از شما مي خواستم

mohammad hamed
23-01-2007, 16:21
الان خیلی وقته که تعاد پست های توی متفرقه حساب نمیشه

S A M
23-01-2007, 19:00
پس چرا اخطار من تو پروفايلم پاك نشد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaFia
23-01-2007, 19:26
مافيا جون واقعا تو متفرقه پستا حساب نميشه؟
عجيبه
پس برا من حساب ميشه كه

حساب نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس چرا اخطار من تو پروفايلم پاك نشد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو پروفایل می مونه همیشه(سابقه) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaFia
23-01-2007, 19:26
اولن طريقه اپلود كردن رو و ثانين وبلاگ سازي رو از شما مي خواستم
تو rapidshare.com فایل رو آپلود کنید

در ضمن اینجا سوال در مورد سیستم انجمن هست
سوال خاصی دارید در زیر مجموعه مربوطه سوال رو مطرح کنید لطفا

Kolang
23-01-2007, 19:42
یه سوال!
البته به سیستم انجمن زیاد ربطی نداره... اما جای دیگه ای نیست که بشه پرسید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که میثم احتمالا درگیر امتحاناته... امیدوارم که موفق باشه
فقط در غیاب ایشون آیا مسابقه ماهیانه برگزار میشه یا باید صبر کرد تا برگرده؟

این خیلی باحال بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
24-01-2007, 09:45
سلام یکی از دوستان چیزی را مطرح کرد که برای منم سواله!!

مافیا جان میشه یه عکس از صفحه انجمن بگیری؟؟؟ بزاری اینجا!
راستش منم میخوام بدونم که یه مدیر زاویه دیدش چه فرقی ما ما فوکوله؟؟؟
مثلا دکمه های خاصی داره یا ........
میشه عکسی بزارید ما هم ببینیم؟؟؟

mohammad hamed
24-01-2007, 11:06
آره فکر خیلی خوبی
خیلی دوست دارم بدونم که مدیریت انجمن چه دکمه های اضافه دارد

Vmusic
24-01-2007, 16:52

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ahmad-Ra
24-01-2007, 16:54
بابا من کارم گیره. خسته شدم از بس پست زدم. کسی جدا نمیتونه کمک کنه؟

mehdi_vsgh
24-01-2007, 20:50

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب آقا جعفر یه عکس میزاشتی دیگه فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه!

MaFia
24-01-2007, 22:07
زدیم خاکی هاااااااااااااا
طبق موضوع تاپیک لطفا
چیز خاصی هم نیست
کنار هر پست دکمه ویرایش هست فقط

Farbod_h
25-01-2007, 01:08
سلام
اگه اشتباه نکنم دیرو یکی با Id ی مریم... بن شد ولی توی تاپیک مخصوصش دلیلش رو ننوشته بودید
چرا ؟

MaFia
25-01-2007, 06:17
سلام
اگه اشتباه نکنم دیرو یکی با Id ی مریم... بن شد ولی توی تاپیک مخصوصش دلیلش رو ننوشته بودید
چرا ؟
یکی دو نفر دیگه هم هست
امروز اعلام میشه

J A V I D
25-01-2007, 12:43
یه سوال کاملا پیچیده !!! این امضاء ها آخر نمی خواد تکلیفش معلوم شه ؟!؟

mehdi_vsgh
25-01-2007, 17:34
سلام میخواستم سوال کنم آیا امکان داره که فرضا از یک نفر خواص پیغام خصوصی نگیریم؟؟

Amin
25-01-2007, 17:38
سلام میخواستم سوال کنم آیا امکان داره که فرضا از یک نفر خواص پیغام خصوصی نگیریم؟؟
شما ميتونين يه نفر رو به ليست چشم پوشي خودتون اضافه كنيد
تا علاوه بر اينكه پستهاشو نبينين ازش پيغام خصوصي هم دريافت نكنين
درست مثل Ignore List تو ياهو

mehdi_vsgh
25-01-2007, 19:34
شما ميتونين يه نفر رو به ليست چشم پوشي خودتون اضافه كنيد
تا علاوه بر اينكه پستهاشو نبينين ازش پيغام خصوصي هم دريافت نكنين
درست مثل Ignore List تو ياهو

نه آقا امین من فقط میخوام که مثلا اون فرد بهم پیام خصوصی نده!!

پستاشو میخوام ببینم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

S A M
25-01-2007, 21:53
بابا امين جون مگه من چي كار كردم اخطار دادي؟
يكي اقا بابك داد شد دست گرمي هر نفر يه اخطار ميده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چند تا اخطار بگيرم اخراج ميشم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اخراج شدم ميتونم برگردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S A M
25-01-2007, 22:04
راستي چرا بقيه اعضا نميتونن اخطارم رو تو پروفايلم ببينم
همين ايمان جون خودمون نميتونه ببينه كه!

MaFia
25-01-2007, 22:23
تاپیک بررسی اخطار نیست mohammadagha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جان اینجا که
اخطار هم باعث بن شدن و .. نمیشه

S A M
26-01-2007, 08:42
تاپیک بررسی اخطار نیست mohammadagha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جان اینجا که
اخطار هم باعث بن شدن و .. نمیشه
عزيزم فكر كنم متوجه نشدي يكي از كاربرا بهش گفتم ميتوني اخطارمو ببيني گفت هيچي نيست
بعدش مافيا جون من كه يه نقص قوانين هم دارم كه
مافيا جون ميشه كامل توضيح بدي كه چي كار كنيم براي هميشه اخراج ميشيم يا چيكار كنيم براي چند ماه اخراج ميشيم
مرسي مافيا جون
بعدش اقا امين من كجا توهين كردم ميشه ادرس بديد؟:ohno:
بعدش مافيا جون اين اخراج كردنو كي اخراج ميكنه
ببخشيد كه زياد سوال كردم ولي جواب دادن به همشون ضروريه
اهان يكي ديگه
چرا بعضي پستام پاك ميشه؟

AnaTHemAomid
26-01-2007, 13:47
چرا p30world دکمه ی تشکر نداره؟؟؟

piishii
26-01-2007, 14:53

سلام.
اینقدررررررر این سوال پرسیده شده جواب داده شده که من چی بگم !
چون باعث میشه سرور بارش سنگین شه از اینی که هست !
همین جوری به قول مهران جان میخواد بترمه وای به حال اون موقع.
شما میخوای سرور down بشه برای یک دکمه ی تشکر;)

thecrow
28-01-2007, 13:36
جای یه قسمت wallpaper & pictures تو این forum خالیه پیشنهاد میکنم یکی براش بذارید

Vmusic
28-01-2007, 17:53
جای یه قسمت wallpaper & pictures تو این forum خالیه پیشنهاد میکنم یکی براش بذارید

پیشنهاد می کنم یه نگاه اینجا بندازید!!
مالتی مدیا و گرافیک سه بعدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

که اونجا تاپیک
»» مجموعه Wallpaper (معرفي و دانلود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Natural Beauty :::: والپيپر ، عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

»» والپیپــر هــای ورزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Amin
28-01-2007, 18:23
پیشنهاد می کنم یه نگاه اینجا بندازید!!
مالتی مدیا و گرافیک سه بعدی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

که اونجا تاپیک
»» مجموعه Wallpaper (معرفي و دانلود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Natural Beauty :::: والپيپر ، عكس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

»» والپیپــر هــای ورزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تازه

+++++++++++
>>> Wallpaper كارتون‌هاي Disney و ... <<< ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و
تاپيك خواننده‌ها و بازيگرا تو انجمن‌هاي فيلم و موسيقي

G A B R I E L
28-01-2007, 22:28

شاید برای اینکه تعداد پستهای کل فروم پائین میاد و بعدش هم از لحاظ آمار فروم یه مقدار دچار مشکلات میشه و بعدش هم ...............

(حالا نیاین ما رو بن کنیداااا)

اما در واقع این پییشنهاد بارها و بارها و بارها داده شده که متاسفانه عملی نشده ... تاپیک مربوطه هم قفل شده !

سپاس

Babak
28-01-2007, 23:08
شاید برای اینکه تعداد پستهای کل فروم پائین میاد و بعدش هم از لحاظ آمار فروم یه مقدار دچار مشکلات میشه و بعدش هم ...............

(حالا نیاین ما رو بن کنیداااا)

اما در واقع این پییشنهاد بارها و بارها و بارها داده شده که متاسفانه عملی نشده ... تاپیک مربوطه هم قفل شده !

سپاس

اگه کسی ميخواست با بالا رفتن پست ها آمار فروم يا هر چيز ديگه اي رو بالا ببره نميومد پست های انجمن متفرقش رو بدون شمارش كنه

متأسفانه عملی نشده چون عملی نيست
سايتی بايد باشه که بشه توش تشکر کرد اينو که قبول داريد ؟
با اضافه شدن اين چيز ها ديگه سايت نداريم
24 ساعته دان

S A M
30-01-2007, 12:26
چرا تو بعضي جاها بجاي اينكه بنويسه نقل قول نوشته كد
چيجوري ميشه كاري كرد كه به جاي نقل قول بنويسه كد؟
عكس:
مرسي

S@eid
30-01-2007, 13:56
این دوتا باهم فرق می کنن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای نقل قل

S A M
30-01-2007, 14:54
چيجوري يه پست رو تك فرد نشون بديم
مثلا ايكس من جون وقتي كه ازش ترينر ميخواهيم بعضي موقع ادرس ميده و پست تكيش هست كه ترينر رو ميتوني دانلود كني
قضيش چيه؟
مرسي

Vmusic
30-01-2007, 14:59
چيجوري يه پست رو تك فرد نشون بديم
مثلا ايكس من جون وقتي كه ازش ترينر ميخواهيم بعضي موقع ادرس ميده و پست تكيش هست كه ترينر رو ميتوني دانلود كني
قضيش چيه؟
مرسي

لینک شماره پست رو می دی گوشه هر پست سمت چپ !!

این پست تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ahmad
30-01-2007, 18:48
يكي ميتونه بگه درجات كاربران چگونه محاسبه ميشه؟

هر چند پست كه زده شود اسم عنوان كاربر و تعداد ستاره هاي آن عوض ميشه؟

رنگها چه معنايي دارند؟

و ...

با تشكر

Elfin-D
31-01-2007, 00:22
يكي ميتونه بگه درجات كاربران چگونه محاسبه ميشه؟

هر چند پست كه زده شود اسم عنوان كاربر و تعداد ستاره هاي آن عوض ميشه؟

رنگها چه معنايي دارند؟

و ...

با تشكر
ستاره ها بر اساس پستها تغییر میکنن
کاربران فعال و حرفه ای توسط مسئو لین سابت انتخاب میشن
کاربران عادی حرفه ای و فعال
همکاران
مدیران
مدیران ارشد
ادمین ها
مخلصیم

magmagf
31-01-2007, 06:39
سلام
ببخشید قضیه گروه عمومی که توی پروفایل می نویسه چیه ؟

S A M
31-01-2007, 09:19
لینک شماره پست رو می دی گوشه هر پست سمت چپ !!

این پست تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره اره دمت گرم همينو ميخواستم چيجوري گرفتي؟
سمت چپ كودوم يكيش هست؟

mehdi_vsgh
31-01-2007, 09:23
عزیز روی شماره پست کلیک کن یا روش راست کلیک کن و گزینه copy link location را انتخاب کن!!!
همین

Elfin-D
31-01-2007, 10:58
سلام
ببخشید قضیه گروه عمومی که توی پروفایل می نویسه چیه ؟
ما در اینجا نداریم ولی داستانش اینه که مسئولین گروههایی رو باز میکنن که کارب به دلخواه میتونه در اونها عضو بشه و ...
حالا اون گروهها میتنن دسترسی بیشتری داشته باشن و یا هدف خاصی رو دنبال کنن و از این مسائل
مخلصیم

Ahmad
31-01-2007, 12:07
ستاره ها بر اساس پستها تغییر میکنن
کاربران فعال و حرفه ای توسط مسئو لین سابت انتخاب میشن
کاربران عادی حرفه ای و فعال
همکاران
مدیران
مدیران ارشد
ادمین ها
مخلصیم

ممنون از پاسخ شما

ولي منظور من بيشتر به اين است كه تعداد دقيق پستها براي تغيير عنوان كاربران و ستاره ها چند تا است؟

با تشكر
=============================================
خومونيم اين سايت ، سايت بسيار خوبي است ولي با
نداشتن قسمتي براي نشان دادن تاپيكهاي بروز شده در بالاي سايت بصورت شناور ،
و نداشتن دكمه Thanks ،
به نظر بيروح ، ساكن و ... مي آيد (البته وقتي داخل سايت ميشوي ميبيني مطالب بسيار خوبي وجود دارد)

دليل بسيار خوبي هم داريد : "فشار به سرور خيلي زياد ميشه"

درست و غلطش را نميدانم. ولي مطمئنم چاره اي برايش وجود دارد.

آيا بهتر نيست قسمت Forum به صورت جداگانه با قسمتهاي ديگر سايت به فعاليتش ادامه دهد.

راستي : رنگ انتخابي براي همكاران اصلا قشنگ نيست نه در ليست افراد Online به چشم مي آيد و هم اينكه رنگش به رنگ نوشته هاي پستها است.

مديران هم كه اصلا نميتوان پيدايشان كرد.

:sad: :sad: :sad:

magmagf
31-01-2007, 18:47
ما در اینجا نداریم ولی داستانش اینه که مسئولین گروههایی رو باز میکنن که کارب به دلخواه میتونه در اونها عضو بشه و ...
حالا اون گروهها میتنن دسترسی بیشتری داشته باشن و یا هدف خاصی رو دنبال کنن و از این مسائل
مخلصیم

خیلی ممنون اقا رضا بابت توضیحاتتون:)

Renjer Babi
31-01-2007, 19:17
ممنون از پاسخ شما

ولي منظور من بيشتر به اين است كه تعداد دقيق پستها براي تغيير عنوان كاربران و ستاره ها چند تا است؟

20پست:داره خودمونی میشه.1 ستاره
200:اگه نباشه جاش خالی میمونه. 2ستاره
500:ایول بابا پروفشنال. 3ستاره
1000:آخر فروم باز.4 ستاره.
.......

نداشتن قسمتي براي نشان دادن تاپيكهاي بروز شده در بالاي سايت بصورت شناور ،
اینو میتونی پیشنهاد بدی.

نداشتن دكمه Thanks ،
خیلیها این پیشنهاد رو دادن.به جایی نرسید.

راستي : رنگ انتخابي براي همكاران اصلا قشنگ نيست نه در ليست افراد Online به چشم مي آيد و هم اينكه رنگش به رنگ نوشته هاي پستها است.

رنگ به این قشنگی،چون به رنگ پست هست که زشت نمیشه.پست ها اینوره یوزر اونوره خیلی اختلاف دارن.

مديران هم كه اصلا نميتوان پيدايشان كرد.

واقعا مدیرارو تشخیص نمیدی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soleares
31-01-2007, 21:31
پس چرا من 5 ستارم ؟

برای اینکه بعد از 2500 فکر کنم ! یه ستاره دیگه می گیریم !

Ahmad
01-02-2007, 07:00
واقعا مدیرارو تشخیص نمیدی.

مثل اينكه سوء تفاهم شده منظور من Administrator هاي سايت كه فكر كنم سه نفر باشند است :
sina و meisam و ali

Hamed-Dehghani
01-02-2007, 20:43
چه جوری یه تاپیک رو بدون اینکه در اون پست بدهیم به لیست اشتراکاتمون اضافه کنیم ؟

WooKMaN
01-02-2007, 21:02
چه جوری یه تاپیک رو بدون اینکه در اون پست بدهیم به لیست اشتراکاتمون اضافه کنیم ؟
عزیزدل اون بالا یه نگاه بنداز نوشته اختیارات تاپیک وقتی منوش باز شد گزینه مشترک شدن در این بحث رو وزن ... ;)

Renjer Babi
02-02-2007, 10:05
مثل اينكه سوء تفاهم شده منظور من Administrator هاي سايت كه فكر كنم سه نفر باشند است :
sina و meisam و ali

اوه اوه دیگه خفن تر شد.
ادمین ها که قرمز هستن.از همه بهتر معلومن

pd2006
02-02-2007, 11:00
سلام
نمیدونم اشکال از کجاست که وقتی میخوام وارد بعضی از لینکهای پی سی ورد بشم با پیام زیر رویرو میشم :

pd2006, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.

لینکها هم مقالات و یا گاهی برنامه ها هستن .
سوالم اینه که چرا :شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد" رو در جواب میبینم اگه دیدن صفحه ای درست نیست چرا لینکش در قسمت مقالات معرفی میشه و اگه درسته پس این متن چیه ؟

خیلی ممنون میشم از جوابتون .
با تشکر

Renjer Babi
02-02-2007, 11:42
چون اون صفحه به ترش رفته و شما نمیتونید اون رو ببینید.
یا مدیر کل اجازه دسترسی به اون صفحه رو از کاربرا گرفته
یا چیزای دیگه .....

سوالم اینه که چرا :شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد" رو در جواب میبینم اگه دیدن صفحه ای درست نیست چرا لینکش در قسمت مقالات معرفی میشه و اگه درسته پس این متن چیه ؟

چون برای مدتی ممکنه لینکی مورد نداشته باشه و دیدن اون صفحه برای همه مجاز باشه اما بعد از مدتی و بنا به دلایلی مدیر اون رو محدود کرده.

بعدا این جور صفحه ها خیلی زیاد هستن مدیرا که نمیتونن تمام این ها رو چک کنند. شما اگه به مشکلی برخوردی به مدیر مربوطه گزارش بدید حتما رسیدگی می کنند.

Ahmad
02-02-2007, 11:49
اوه اوه دیگه خفن تر شد.

اون چيزي كه من گفتم هيچ ربطي به رنگ نداشت.

بازم فكر كنم يه چيز ديگه ميگي كه بهت شك كنم فيزيك خوندي. يا بهش علاقه داري:angry:

mehdi_vsgh
02-02-2007, 12:28
سلام یکی بهم میگه آیا درست در مورد این دو مورد فکر میکنم؟؟(منظورم معنیش هستش):

1- محدود شدن: مثلا حق نداری دیگه وارد انجمنی خاص بشی مثل متفرقه ولی میتونی تو انجمنهای دیگه بری
2- بن شدن : دیگه حق نداری پاتو تو پی سی ورلد بزاری!! وگرنه؟؟.... (پخ پخ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Renjer Babi
02-02-2007, 13:02

بازم فكر كنم يه چيز ديگه ميگي كه بهت شك كنم فيزيك خوندي. يا بهش علاقه داري:angry:
خوشگل اول منظورت رو واضح بگو تا عین آدم راهنماییت کنیم.
یه بار میگی مدیرا رو نمیشه پیدا کرد.یه بار میگی ادمین و نمیشه پیدا کرد یه بار میگی ......
خودت منظور خودت رو فهمیدی؟؟؟؟؟

در ضمن من نه فیزیک خوندم و نه بهش علاقه دارم

- محدود شدن: مثلا حق نداری دیگه وارد انجمنی خاص بشی مثل متفرقه ولی میتونی تو انجمنهای دیگه بری
درسته

- بن شدن : دیگه حق نداری پاتو تو پی سی ورلد بزاری!! وگرنه؟؟.... (پخ پخ)

نه ، توی p30 می تونی بیای،ولی دیگه نمیتونی پست بدی.

Ahmad
02-02-2007, 13:39
سلام :)

سلام :)

Vmusic
02-02-2007, 14:00
برا اینکه مشکلی بین دوستان پیش نیاد من بنا به در خواست Tom Ayrton ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پستمو ویرایش کردم !!

امیدورام دیگه از این مشکلا نداشته باشیم !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش شد!!

S A M
02-02-2007, 14:26
نه امكان نداره من خودم اين تاپيكو زدم متنشو خودم نوشتم تو 3 تا پست خودتون همه پستامو چك كنين من هميشه اخر جمله هام ميگم مرسي
تو اين تاپيكم خودم زدم متنشو تو 3 تا جمله نوشتم ولي به نام يكي ديگست چرا اينجوريه؟:blink:
امكان نداره
تاپيك اينه امكان نداره خودم تاپيكو زدم و متنشو نوشتم
پست اول :

با اينكه مي ميخواهم يه فروم بزنم و 4 تا برنامه هست بيشتر برنامه ها لينكاش خرابه يا اصلا معلوم نيست چي به چيه كودومش خوبه كودومش چيجوريه
پست دوم :

من نميدونم چرا همه لينكا خرابه اصلا معلوم نيست چيجوريه
اگه ميشه يه برنامه خوب با فايل دانلود درست و حسابي بدين برنامه اش رايگان و راحت براي فروم زدن باشه
مرسي
نگاه كن مثل هميشه اخرش نوشتم مرسي
پست سوم :

از مديران محترم خواهش ميكنم كه اين تاپيكو قفل نكنن تا جوابمو بگيرم
اخه خيلي اوضاع 3 هست
اوضاع خيلي 3 هست رو خودم نوشتم يعني خيلي ضايع هست ولي چرا به نام اونه؟
من دارم رواني ميشم يكي كمك كنه

S A M
02-02-2007, 14:29
اقا به جان خودم من اين تاپيكو زدم چرا اينجوريه؟

S A M
02-02-2007, 14:31
اقا جان من يكي زود تر بگه من براي اين 3 تا پست زدم كه اولي پاك نشه
ولي تورو خدا من اينو زدم يارو هم دقيقا 3 تا پست داره منم دقيقا اينارو تو 3 تا پستم گفتم
يعني چي اخه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ahmad
02-02-2007, 14:34
خیلی تن می ری توهین عاقبتش بن شدنه عزیز اومدی !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می خوای بن شی چرا فوش می دی چارش یه پی ام سادس !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابک جان کاریت نباشه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کوتاه بیا من حلش می کنم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جعفر عزيز ، من نه قصد توهين به كسي را دارم و نه اينكه بخواهم به كسي ، آنهم شخصي كه در جايي حق آب و گل داشته باشد ، بي احترامي كنم.

ولي بهتر يك نگاهي به نوع پاسخ دادن اين دوستمان بيندازيد.

واقعا مدیرارو تشخیص نمیدی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من منظور ديگر داشتم و ايشان چيز ديگري برداشت كرده بود. اين پاسخ را من نوعي توهين ميدانم( چون هنوز به اين سوءتفاهم در برداشت پي نبرده بودم )

اين جواب من به ايشان است :

sina و meisam و ali

و اين هم پاسخ ايشان :

اوه اوه دیگه خفن تر شد.

باز هم به همين منوال.

و به همين علت پاسخي دادم كه ديگر به اين گونه پاسخ دادن پايان دهم :

شايد نبايد جمله آخر را مينوشتم چون متوجه اين سوءتفاهم شده بودم. به همين خاطر همين جا معذرت ميخواهم. ولي ايشان هم بايد متوجه ميشدند كه منظور من اين نيست. .

ولي جواب ديگر قابل تحمل نبود :

خوشگل اول منظورت رو واضح بگو تا عین آدم راهنماییت کنیم.
یه بار میگی مدیرا رو نمیشه پیدا کرد.یه بار میگی ادمین و نمیشه پیدا کرد یه بار میگی ......
خودت منظور خودت رو فهمیدی؟؟؟؟؟

در ضمن من نه فیزیک خوندم و نه بهش علاقه دارم

Vmusic
02-02-2007, 14:44
ما اینجا تو یه جمع دوستانه قصد کمک به هم رو داریم !!

اول بگم که همکار یا مدیر با کاربر هیچ فرقی نداره !!
تنها فرقی که دارن اینه که مدیرا و همکارا نظمی رو تو انجمن ایجاد می کنن تا کاربرا راحت باشن !!

و بابک جان هم اگه جوابی دادن قصد کمک داشتن !!
الان زیاد وقتشو ندارم !!
فعلا

S A M
02-02-2007, 15:16
پس ما چي شديم؟
چرا به ما محل نميزارين؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mir@
02-02-2007, 16:57
سلام.
اینقدررررررر این سوال پرسیده شده جواب داده شده که من چی بگم !
چون باعث میشه سرور بارش سنگین شه از اینی که هست !
همین جوری به قول مهران جان میخواد بترمه وای به حال اون موقع.
شما میخوای سرور down بشه برای یک دکمه ی تشکر;)

ولی به گمان بنده دلیــــل دیگری دارد.
در پناه حق

S@eid
02-02-2007, 17:53
mohammadagha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان یه چیزی رو دوستانه بهت بگم.

خیلی بد پست میدی ...این چه وضعی داداش ...یعنی اگر کسی جواب شما رو نده می خوای تا وقتی که این تاپیک بشه 200 صفحه پست بدی ...خب بابا یکم صبر کن اگه کسی بتونه راهنماییت کنه جوابتو میده...
البته فقط این تاپیک نیست ...برای نمونه با این دوصفحه سر بزن ببین پست های خودت رو که نگی داره بی حساب میگه...

ضمنا در مورد همین مشکلت هم می تونی به ادمین ها پیغام خصوصی بزنی ... مطمئنا رسیدگی می کنن.
امیدوارم که یکم بیشتر رعایت کنی...

موفق باشی

S A M
02-02-2007, 20:40
خب ببخشيد ولي به جان خودم من اين تاپيكو زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادمين كيه؟
اهان همون 3 نفر؟
من فقط يكيشونو ميشناسم اونم سينا

Ali&G
03-02-2007, 07:40
من هم کاملا با اقا S@eidموافقم امیدوارم بودم محمد اقا رعایت کنند ولی مثل اینکه خبری نیست:sad: :sad: :sad:

S A M
03-02-2007, 14:40
من هم کاملا با اقا S@eidموافقم امیدوارم بودم محمد اقا رعایت کنند ولی مثل اینکه خبری نیست:sad: :sad: :sad:

چشم
حالا من چيكار كنم ادمينا جواب نميدن:sad:

S A M
03-02-2007, 22:28
1 _چيجوري ميشه براي 3 نفر هم زمان پيغام خصوصي داد؟
2 _ چيجوري ميشه براي همه اعضا پيغام خصوصي داد؟
3 _ چرا نميشه تو امضا لينك گذاشت؟
4 _ چرا ادمين ها به اون تاپيك رسيدگي نكردن و بي خيالن؟
باي

mir@
04-02-2007, 10:52
به نظرم با علا مت ; میشه یییهووووو برای چند نفر پ خ فرستاد.
ولی برای همه رو بعیده.
بقیه اش هم به من مربوط نیست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

cyrus_achamenian
04-02-2007, 11:28
سلام
چرا گاهی وقتا mail هایی که از انجمن فرستاده می شه به پوشه "spam" می ره؟؟؟؟
( البته بعد چند وقت معمولا درست می شه!!!! )

mohammad hamed
04-02-2007, 13:38
وقتی که نامه را باز کردی در کلید های زیر و یا بالای نامه بر روی گزینه ی Not Spam کلیک کن تا از این به بعد برن توی اینباکس

shvalaie
04-02-2007, 15:46
درود و سلام

يه سوال داشتم درباره نحوه وارد کردن عکس توي پستهامون.

من اين کار رو ميکنم:
براي وارد کردن عکس داخل پست اول اون رو توي يه سايت اپلود ميکنم. مثلا picplace و بعد لينکش رو توي پست کپي پيست ميکنم. و يا اينکه روي اون ايکون خوشگله که اون بالاست و عکس يه خورشيد و کوه داره کليک ميکنم و لينک رو توي اون قسمت پيست ميکنم.

اما اينطوري عکس رو نميشه توي پست ديد بلکه فقط يه لينک مياد بايد روي اون کليک کرد تا توي يه صفحه جديد عکس ديده بشه.

سوالم اينه که چه جوري ميشه يه کاري کرد که همزمان با باز شدن صفحه عکس هم ديده بشه؟

Harry Potter
05-02-2007, 10:57
درود و سلام

يه سوال داشتم درباره نحوه وارد کردن عکس توي پستهامون.

من اين کار رو ميکنم:
براي وارد کردن عکس داخل پست اول اون رو توي يه سايت اپلود ميکنم. مثلا picplace و بعد لينکش رو توي پست کپي پيست ميکنم. و يا اينکه روي اون ايکون خوشگله که اون بالاست و عکس يه خورشيد و کوه داره کليک ميکنم و لينک رو توي اون قسمت پيست ميکنم.

اما اينطوري عکس رو نميشه توي پست ديد بلکه فقط يه لينک مياد بايد روي اون کليک کرد تا توي يه صفحه جديد عکس ديده بشه.

سوالم اينه که چه جوري ميشه يه کاري کرد که همزمان با باز شدن صفحه عکس هم ديده بشه؟
سلام
شما باید آدرس مستقیم عکس رو که مثلا به این شکل هست:

در بین این کد قرار بدید:

.........

تا به این شکل دیده بشه:

اگر هم در سایت زیر آپلود کنی اصلا کد کامل رو بهت میده و راحت تره:
کد موجود در کادر وسطی رو بدون تغییر کپی کن در پستت تا عکس دیده بشه...

shohreh.p
05-02-2007, 15:59
:blush: :blush: ببخشيد من خيلي وقت هست از سايت استفاده ميكنم اما به جزيياتش وارد نيستم

1:نميدونم كجا سئوالاتمو مطرح كنم
2:يه كمك كلي به من بكنيد بهتر بگم راهنماي كنيد در استفاده از اين سايت و انجمنش

shvalaie
05-02-2007, 16:54
سلام
شما باید آدرس مستقیم عکس رو که مثلا به این شکل هست:

در بین این کد قرار بدید:

.........

تا به این شکل دیده بشه:

اگر هم در سایت زیر آپلود کنی اصلا کد کامل رو بهت میده و راحت تره:
کد موجود در کادر وسطی رو بدون تغییر کپی کن در پستت تا عکس دیده بشه...

سلام و ممنون

يعني وقتي که شكل رو توي tinypic.com ميزارم، و لينک کادر وسطي رو ميگيرم ديگه لازم نيست

.........

از اين دستور استفاده کنم؟
-------------------------------------------------------------------------

با کمال شرمندگي يه سوال ديگه هم داشتم

چه طور ميشه توي يه پست، از چند نفر نقل قول کرد؟ راه حلش مثل راه حل شکل است؟ يعني بايد جملات رو کپي و پيست کنيم و بعد دو طرفش [quote/[ بذاريم؟
يا راه حل راحتتري هم هست؟

Harry Potter
05-02-2007, 17:04
سلام و ممنون

يعني وقتي که شكل رو توي tinypic.com ميزارم، و لينک کادر وسطي رو ميگيرم ديگه لازم نيست

.........

از اين دستور استفاده کنم؟

بله دیگه لازم نیست...

چه طور ميشه توي يه پست، از چند نفر نقل قول کرد؟

اول پست هایی که میخواهی نقل قول کنی رو انتخاب کن
روی این شکل کلیک کن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا این رنگی بشه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از انتخاب آخرین پست روی این کلیک کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ...

roohoravan
07-02-2007, 23:16
با سلام و عرض ادب.چه جور ميشه كلمه كاربري خود را تغيير داد؟ با تشكر

S@eid
07-02-2007, 23:33
باید پیغام خصوصی بفرستی به میثم ( ادمین )...
موفق باشی

javad2625
12-02-2007, 00:55
سلام
چرا با ورود به اين صفحه از p30world اينترنت اكسپلورر 7 هنگ مي كنه؟

فقط هم همين يك صفحه هست كه اينطوري ميشه. بقيه صفحات مشكلي نداره. من امروز در چند نوبت زماني مختلف امتحان كردم، اما نتونستم وارد اين قسمت بشوم. مرتب اينترنت اكسپلورر خود به خود بسته مي شد و يك پيغام Internet explorer has encountered an error ظاهر مي شد.

آيا شما هم همين مشكلو داريد؟

ممنون

Booseh_ye_Irani
14-02-2007, 06:51
درود

عزيز چرا كد HTML من و خيلي ها خاموشه؟ جايي پيدا نكردم كه خودم روشن كنم. همه عكس هاي برنامه هاشون رو ميتونن نشون بدن ولي براي ما رو فقط آدرس مي ندازه.
رسيدگي كنيد. ممنون.

خدانگهدار
چهارشنبه، 25 بهمن 1385

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
شما مي توانيد تاپيک جديدي ارسال كنيد
شما مي توانيدجواب پست ارسال كنيد
شما نمي توانيد در پست خود فايل پيوست کنيد
شما مي توانيد پست خود را ويرايش كنيد

کدهاي وي بي روشن است
شکلک ها روشن هستند
کد [IMG] اکنون روشن میباشد
کد HTML خاموش مي باشد

Booseh_ye_Irani
14-02-2007, 06:57
يك گزينه Delete براي پك كردن تاپيك ها بسازيد تا كساني كه تاپيك هاشون بي اعتبار و قديميه بتونن اون يا اون ها رو پاك كنن. يا قفل كنن و امكاناتي ديگر

چرا شما براي راه اندازي اين انجمن از ذهن خودتون و مشتركين كمك نمي گيريد و فقط از انجمن هاي خارجي تقليد كرديد و اينجا رو مثل همون جا ساختيد؟!؟!؟! استعمار شديد؟