ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15

zed2
04-08-2008, 16:31
انجمن توی فایر فوکس 2 مشکل اسکرول چپ به راست داره .

ولی بیشتر انجمن های که وی بولتن هستند همچین مشکلی ندارند !

مشکل از کجاست ؟

کلیک راست کن تو صفحه گزینه
switch page direction
رو بعد از لود کامل صفحه بزن ببین درست میشه یا نه؟

jooya
04-08-2008, 21:58
کلیک راست کن تو صفحه گزینه
switch page direction
رو بعد از لود کامل صفحه بزن ببین درست میشه یا نه؟
ممنون ولی من همچین گزینه ای توی راست کلیک ندارم !

zed2
04-08-2008, 23:00
این تصویر مال نسخه 3 است وقتی تو صفحه ای که کامل لود شده اگر تولبار سمت چپ بود گزینه سبز را می زنم درست میشه.
می تونی یک تصویر برام بزاری؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید باشه گزینه چون تو seamonkey هم هست.

Mohsen EA
05-08-2008, 12:46
سلام
ببخشيد چرا ما نمي تونيم تو پروفايل عضو هاي جديد پيام بفرستيم ولي تو پرو فايل افراد (در انتظار ايميل فعال سازي , داره خودموني ميشه و...) ميشه فرستاد چرا؟؟؟؟

محمد گلبن
05-08-2008, 12:57
سلام من در رابطه با خطرات معدن اورانیوم و اثر آن روی معدنچیان مطالبی را می خواهم

مملي ه ف
05-08-2008, 13:58
سلام
من هر چي ميخوام عكس بزارم مشكل پيدا ميكنم و نمي تونم عكس بزارم و عكسي رو كه مي زارم به صورت ضربدر مي اد
براي مثال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G

mary2006
05-08-2008, 14:41
سلام به دوستان عزیز
من مشکلی با این فرم دارم اینه که نمیتونم داخل این فرم چیزی بنویسم و میدانم احتمالا قفل شده این آدرس سایته : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Visa Application Form Download و فرم ویزا را از اینجا دانلود کردم حالا خواستم ببینم شما میتوانید این پی دی اف را تبدیل به ورد کنید اگر تونستید خواهشا مراحلش را قدم به قدم بهم بگید.

ممنونتون از همه
مریم

Mr.Lover
05-08-2008, 15:38
سلام
این کادری که در آخــر تاپیک ها با عنوان "Tags" هست، به چه کار میاد؟

ممنون

DaRiOuShJh
05-08-2008, 15:51
سلام
من هر چي ميخوام عكس بزارم مشكل پيدا ميكنم و نمي تونم عكس بزارم و عكسي رو كه مي زارم به صورت ضربدر مي اد
براي مثال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] G

آدرسه عکسهاتون مشکل داره

نمونه:

سلام
این کادری که در آخــر تاپیک ها با عنوان "Tags" هست، به چه کار میاد؟

ممنون

key words

مخصوصه کلماته کلیدیه مربوط به اون تاپیک هست
موتوره جستجوی انجمن اینطوری راحت تر میتونه مطالب رو پیدا کنه و دسته بندی کنه:46:

خیلی از کاربرهای سایت از FF استفاده میکنن و مشکلی ندارن

مشکل از مرورگرتونه

jooya
05-08-2008, 18:07
این تصویر مال نسخه 3 است وقتی تو صفحه ای که کامل لود شده اگر تولبار سمت چپ بود گزینه سبز را می زنم درست میشه.
می تونی یک تصویر برام بزاری؟
باید باشه گزینه چون تو seamonkey هم هست.
ممنون عزیز

توی نسخه 3 هیچ مشکلی نیست ولی با 2 این مشکل رو دارم و فقط هم با این انجمن ، مثلا پرشین تولز هیچ مشکی واسم نداره و به راحتی اسکرول میشه .

اینم عکس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

zed2
05-08-2008, 18:34
ممنون عزیز

توی نسخه 3 هیچ مشکلی نیست ولی با 2 این مشکل رو دارم و فقط هم با این انجمن ، مثلا پرشین تولز هیچ مشکی واسم نداره و به راحتی اسکرول میشه .

اینم عکس :

فهمیدم مشکل چیست:
منوی شما بخاطر زیاد بودن گزینه ها بصورت جابه جایی شده باید یا موس را روی فلش پایین که سبز کردم نگه دارید تا گزینه های پایینتر بیاد یا روش کلیک را نگه داری تا گزینه های پایینتر بیاد.

jooya
05-08-2008, 18:41
اون Properties اونجا آخرین گزینه هستش ، دیگه از اون پایین تر نمیاد ، کلا فکر نکنم ، ورژن 2 فایر فوکس همچین گزینه ای داشته باشه .

در ضمن اون گزینه هم فقط دایرکشن رو عوض می کنه یا اگه صفحه از پهنا بزرگتر از اندازه هم باش اون رو یه طوری جمع و جور می کنه !؟

zed2
05-08-2008, 18:46
اون Properties اونجا آخرین گزینه هستش ، دیگه از اون پایین تر نمیاد ، کلا فکر نکنم ، ورژن 2 فایر فوکس همچین گزینه ای داشته باشه .

در ضمن اون گزینه هم فقط دایرکشن رو عوض می کنه یا اگه صفحه از پهنا بزرگتر از اندازه هم باش اون رو یه طوری جمع و جور می کنه !؟
پایین تر از Properties ان مثلث کوچک کار نمی کنه؟؟؟
دیگه راه حل دیگه ای به ذهنم نمی رسه.

پیشنهاد می کنم تو این تاپیک مطرح کن شاید یکی بتونه کمک کنه

Mohsen EA
06-08-2008, 16:56
Mohsen EA, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: - Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? - If you are trying to post, the administrator may have disabled
your account, or it may be awaiting activation
اومدم پست بدم اين اومد اين يعني چي ؟؟؟:18:

DaRiOuShJh
06-08-2008, 19:27
تو کدوم تالار؟
شاید دسترسیت محدود شده

ostad reza
08-08-2008, 02:40
سلام. چجوری می تونم یک تایپیک رو از یک انجمن انتقال بدم به یک تایپیک دیگه؟

Amin
08-08-2008, 03:02
سلام. چجوری می تونم یک تایپیک رو از یک انجمن انتقال بدم به یک تایپیک دیگه؟
سلام
با درخواست از مدیر اووون انجمن

【ツ】

king_p30
08-08-2008, 05:32
سلام

در انجمن لینکی وجود دارد که به صفحه آخر هر تاپیک برود. اگه هست بگید خیلی لازم دارم.

DaRiOuShJh
08-08-2008, 13:13
کینگ جان شما تو کناره هر تاپیک یه فلشه کوچیک اولش میبنید
اون بزنید به اولین پستی که بعد از آخرین بازدید شما داده شده میرید

برای اخرین صفحه رفتن هم که هر تاپیک که تعداده زیادی صفحه داشته باشه آخرش مینویسه:

آخرین صفحه!

اونو بزنید میرید آخرین صفحه

ostad reza
09-08-2008, 11:44
سلام
با درخواست از مدیر اووون انجمن

【ツ】
مدیر انجمن مبدا یا مقصد؟مدیران انجمن علمی و متفرقه کی هستند؟چجوری باید درخواست بدم؟

Babak
09-08-2008, 11:49
مدیر انجمن مبدا یا مقصد؟مدیران انجمن علمی و متفرقه کی هستند؟چجوری باید درخواست بدم؟

مدير مبدا
انجمن علمي : ديانلا و مگمگ
متفرقه : ارشد ها

blue2006
09-08-2008, 12:30
تعداد پست های من در جا می زنه چرا ؟

Babak
09-08-2008, 12:59
تعداد پست های من در جا می زنه چرا ؟

سلام
در انجمن هايي پست ارسال کردين که شمارش پست در اونها غير فعاله مثل خير ورزشي و همين جا

kihasti
10-08-2008, 16:13
با سلام
من می خوام تو امضام نوشته یا عکس بذارم . دکمه مشاهده رو که می زنم تو امضام هست ولی ذخیره کردن رو که میزنم توی امضا تو پاسخ هام هیچ چی نیست . علت چیه ممنون میشم راهنماییم کنید

B3HZ@D
10-08-2008, 17:22
این قسمت ورزشی چی شده؟؟
من که نمی تونم پیداش کنم؟؟!! حذفش کردین
بسته شده؟؟...

speedp30
10-08-2008, 17:31
این قسمت ورزشی چی شده؟؟
من که نمی تونم پیداش کنم؟؟!! حذفش کردین
بسته شده؟؟...

احتمال شما امکان دسترسی بهش رو ندارین

جایی نرفته . سر جاشه

B3HZ@D
10-08-2008, 17:38
نه بابا ظهر اونجا بودم
اگه اینطوری بود یه اخطاری چیزی می دادن

Babak
10-08-2008, 19:23
فاشیست گرامی . وقتی دوستانتون بخاطر کل کل بن شدن از انجمن فکر میکنم به حد کافی اخطار نمایان بود . میتونید از باقی انجمن ها استفاده کنید .

Babak
10-08-2008, 19:25
با سلام
من می خوام تو امضام نوشته یا عکس بذارم . دکمه مشاهده رو که می زنم تو امضام هست ولی ذخیره کردن رو که میزنم توی امضا تو پاسخ هام هیچ چی نیست . علت چیه ممنون میشم راهنماییم کنید

احتمالا شما در زمان ثبت نام تیک گزینه نمایش امضا رو برداشتید . در منوی تنظیمات مجددا فعالش کنید

tavakoli1353
10-08-2008, 20:55
سلام
چطوري سوال كنم

Lord-Babak
11-08-2008, 06:20
نميتونم پست هامو ويرايش كنم به هر دري زدم نشد:41:

Ghaioom
11-08-2008, 06:26
نميتونم پست هامو ويرايش كنم به هر دري زدم نشد:41:
شما کوکی ها رو پاک کن شاید درست بشه.

m.s.f
11-08-2008, 10:49
سلام
ببخشید اگه سوال تکراریه ... چون تعداد صفحات بالاست نتونستم جوابمو بگیرم ...
چطور میتونم پستی که نوشتم رو حذف کنم ؟ در ضمن سرچ پی سی ورلد یه کم گیج میزنه ... واسه شما هم همینطوره یا من بلد نیستم ... لطفا راهنمایی کنید

Lord-Babak
11-08-2008, 13:03
سلام
ببخشید اگه سوال تکراریه ... چون تعداد صفحات بالاست نتونستم جوابمو بگیرم ...
چطور میتونم پستی که نوشتم رو حذف کنم ؟ در ضمن سرچ پی سی ورلد یه کم گیج میزنه ... واسه شما هم همینطوره یا من بلد نیستم ... لطفا راهنمایی کنید

سوال اولي رو نميدونم ولي سرچ سايت تشنج ميزه

mahn90
11-08-2008, 13:19
دوست عزیز شما نمیتونی پستتو پاک کنی مگر اینکه به مدی یا همکاران اونبخش گفته بشه

oj2008pc
11-08-2008, 15:51
در صفحه اول انجمن و بعضی از تاپیک ها وقتی نام کاربر و رمز خود را میزنم بازم در تابلو اعلانات می نیویسه شما بصورت مهمان وارد شده اید !!!!!
لطفا کمک کنید

zahedy2006
11-08-2008, 20:42
اگر كسي را به عنوان دوست انتخاب كنيد و به ليست اضافه كنيد آيا به طور خودكار به ليست او هم اضافه مي شويد؟

FarzadSport
11-08-2008, 20:48
اگر كسي را به عنوان دوست انتخاب كنيد و به ليست اضافه كنيد آيا به طور خودكار به ليست او هم اضافه مي شويد؟

تا زمانی که طرف مقابل این درخواست شما رو قبول نکنه نه اون شخص در لیست شما خواهد بود و نه شما درلیست دوستان اون فرد مورد نظر...
ضمن اینکه میتونه حتی درخواست شما رو رد کنه...
پس اگه در پروفایلتون دوستی رو دیدید مطمئن باشید که اگه درخواست از طرف شما بوده اون فرد حتما قبول کرده که الان اسمش در لیست دوستان شما هست...

موفق باشید...
فـــــــــــــــرزاد

ostad reza
11-08-2008, 21:43
.برای انتخاب عکس امضا میگه باید آدرس بدی.این آدرسو چجوری بدم؟

Öracle
11-08-2008, 22:08
شما اول عکست رو توی یه آپلود سنتر مثل این سایت آپلود میکنی »

بعد که آپلود شد در صفحه جدید چند تا لینک داده .

یه جا نوشته Direct Link .

از اون به عنوان آدرس استفاده کن .

zed2
11-08-2008, 23:04
در صفحه اول انجمن و بعضی از تاپیک ها وقتی نام کاربر و رمز خود را میزنم بازم در تابلو اعلانات می نیویسه شما بصورت مهمان وارد شده اید !!!!!
لطفا کمک کنید

دوست عزیز شنا هنوز ایمیلتان را فعال نکردبن به صندوق میل رفته و از لینک داده شده وارد سایت شین تا فعال شه

oj2008pc
12-08-2008, 10:39
دوست عزیز شنا هنوز ایمیلتان را فعال نکردبن به صندوق میل رفته و از لینک داده شده وارد سایت شین تا فعال شه
ایمیل من 2 ماه پیش فعال شده و این مشکل فقط بعضی وقت ها پیش میاد .

aRThaS_08
12-08-2008, 12:48
بهزاد جان یه چیزی میگی ها

اگه فعال نکرده بود که نمیتونست پست بده !!!

مشکل از جای دیگه هست

Sina
12-08-2008, 15:39
لطفا کمک کنید

وارد سایت میشید و این پیغام رو مشاهده میکنید ؟
امکان نداره اولین باره همچین چیزی رو میشنوم ...

Mohsen EA
12-08-2008, 15:51
ببخشيد من الان كاربر فعال شدم در روز چند تا بايد پست بدم تا فعال بودنم باقي بمونه

bahdar
12-08-2008, 16:59
لطفا کمک کنید
فکر کنم فهمیدم منظورتونو.
کوکی هاتونو پاک کنید یک بار و دوباره یوزر و پسورد را وارد کنید.
ببینید درست میشه.
یه راه دیگه هم هست که تو صفحه اصلی این طوریه.اما اگه برین تو یه بخش یا تایپیک می بینید به صورت کاربر وارد شده و عضو هستید.

ببخشيد من الان كاربر فعال شدم در روز چند تا بايد پست بدم تا فعال بودنم باقي بمونه
فکر نکنم معیار خاصی باشه.همین که مدیران حس نکنند فعالیتتون کم شده!

delusion
12-08-2008, 18:12
من عضو جدید هستم تا چند روز طول میکشه که این عضو جدید تغییر بکنه؟
من الان میخوام پیام خصوصی بدم اما محدود هستم ازطرفی انجمن های متفرقه و یا انجمن ورزشی هم محدود هست!
با توجه به تجربه خودم محدود کردن کاربر جدید و محدود کردن در جاهایی مثل انجمن متفرقه و ورزشی برای جلوگیری از توهین و درگیری خیلی خوب هست اما چرا پیام خصوصی را محدود کردید؟

Hamid Reza
12-08-2008, 18:55
من الان میخوام پیام خصوصی بدم اما محدود هستم ازطرفی انجمن های متفرقه و یا انجمن ورزشی هم محدود هست!
با توجه به تجربه خودم محدود کردن کاربر جدید و محدود کردن در جاهایی مثل انجمن متفرقه و ورزشی برای جلوگیری از توهین و درگیری خیلی خوب هست اما چرا پیام خصوصی را محدود کردید؟

سلام
بعد از 40 روز همه اینها فعال میشه و محدودیتها برداشته میشه

Ali Alone
12-08-2008, 20:02
پست های من چند روزه که رو 32 مونده و تغییر نمیکنه با این که بیشتر از 10 تا پست دادم

aRThaS_08
12-08-2008, 20:10
ببین من هر روز 70-80تا پست تو انجمن خودم میدم که پستا شمارش نمیشه پس فکر نکنم ربطی به پست ندادن و دادن داشته باشه
و یکی از کاربرای فعال انجمن بازی هم 7ماه بود میومدند ولی پست نمیدادند
پس ربطی به تعداد پست/روز نداره

خوشحال شدم

FarzadSport
12-08-2008, 20:18
پست های من چند روزه که رو 32 مونده و تغییر نمیکنه با این که بیشتر از 10 تا پست دادم

بار ها و بار ها به این سوال شما جواب داده شده :

دوست عزیز شمارش پست ها در بعضی از انجمن ها مثل متفرقه و ورزشی و بازی و غیره صورت نمیگره...
در کلیه انجمن هایی که کلید تشکر غیر فعال هست به این معنی میباشد که پست های ارسالی شمارش نخواهد شد

bahdar
13-08-2008, 00:17
برای این که کسی نره یوزر جدید بسازه و تو پیام خصوصی تبلیغات کنه.
فکر کنم باید 40 روز بگذره و 40 پست هم داده باشید.

oj2008pc
13-08-2008, 07:46
من 2 ماه پیش ایمیلم را فعال کردم و این مشکل بعضی وقت ها پیش میاد بخصوص در صفحه اول انجمن .

time prince
13-08-2008, 10:41
من 2 ماه پیش ایمیلم را فعال کردم و این مشکل بعضی وقت ها پیش میاد بخصوص در صفحه اول انجمن .
اين به خاطر اينه كه كوكي هاي روي كامپيوتر شما expire مي شوند

amir_sa
13-08-2008, 11:46
در صفحه مشاهده مشخصات وقتي ميرم تعدادي پيغام دارم كه بالاش زده پیغام در انتظار تایید . و در قسمت منوي اطلاع رساني ، قسمت يادداشت هاي تاييد نشده عدد همون پيغام ها رو ميزنه . مي خواستم بدونم چه جوري ميشه اين ياد داشت ها رو تاييد كرد كه ديگه عدد يادداشت هاي تاييد نشده رو تو منوي اطلاع رساني نزنه ؟

Mojtaba N87
13-08-2008, 12:31
در صفحه مشاهده مشخصات وقتي ميرم تعدادي پيغام دارم كه بالاش زده پیغام در انتظار تایید . و در قسمت منوي اطلاع رساني ، قسمت يادداشت هاي تاييد نشده عدد همون پيغام ها رو ميزنه . مي خواستم بدونم چه جوري ميشه اين ياد داشت ها رو تاييد كرد كه ديگه عدد يادداشت هاي تاييد نشده رو تو منوي اطلاع رساني نزنه ؟

اگر با محتوای پیغام موافقید و می خواید واسه عموم نمایش داده بشه اون ها رو مارک کنید و از پایین صفحه گزینه :

تایید برای نمایش عمومی رو انتخاب کرده و OK رو بزنید.

با تشکر

DaRiOuShJh
13-08-2008, 12:36
بچه ها میگم آپشن و گزینه ای هست که تمامیه پست هایی که تو پروفایل های مردم دادی رو لیست کنه؟

Mojtaba N87
13-08-2008, 13:35
بچه ها میگم آپشن و گزینه ای هست که تمامیه پست هایی که تو پروفایل های مردم دادی رو لیست کنه؟

اینجور چیزی ندیدم ولی اگه با یک نفر زیاد پروفایل بازی کردی :31: می تونی گزینه conversation رو انتخاب کنی که همه پست هات تو پروفایل طرف رو نشون میده

carnivore
13-08-2008, 17:18
سلام
لطفاً مرا راهنمایی کنید که در دلفی چطوری دوتا از خانه های جدول را در هم ضرب کنم ، حاصل هر ضرب را در همان جدول در یک خانه دیگر به طور مجزا ذخیره کند .
" خیلی ممنونم"

carnivore
13-08-2008, 17:23
سلام
لطفاً مرا راهنمایی کنید که در دلفی چطوری دوتا از خانه های جدول را در هم ضرب کنم ، حاصل هر ضرب را در همان جدول در یک خانه دیگر به طور مجزا ذخیره کند .
" خیلی ممنونم"

Lovelyman
13-08-2008, 18:45
سلام
" خیلی ممنونم"
شما باید اینجا سوالتون رو بپرسید

Sajad2006
14-08-2008, 23:27
سلام.
چرا واسه من Html کد خاموش مي باشد ؟؟؟؟

S a f a 6 4
15-08-2008, 12:16
سلام.
چرا واسه من Html کد خاموش مي باشد ؟؟؟؟

برای همه خاموشه

html کد میخوای چیکار , تو فرام که کاربرد نداره

بجاش bb code هست دیگه

ebi66_boukan
15-08-2008, 12:59
سلام.خسته نباشيد.من فقط ميتونم در بخش ارسال پاسخ بنويسم يعني نمي تونم عكس بگذارم نمي تونم نوشته هامو بزرگ كوچك كنم و شكلك بزارم ونميتونم از ساير قسمت هاي مربوط به Tool bar استفاده كنم.گزينه ها وجود دارن ولي اصلا نميشه روشون كليك كرد.نميدونم مشكل مربوط به چيه.لطفا راهنمايي كنيد.

DaRiOuShJh
15-08-2008, 14:06
ebi جان شاید کامل صفحتون لود نشده
دوباره تست کنید بزارید که کامل لود شه

ebi66_boukan
15-08-2008, 17:03
ebi جان شاید کامل صفحتون لود نشده
دوباره تست کنید بزارید که کامل لود شه

سلام.نه بابا .خيلي وقته اينجوريه.كامل لود ميشه.راستش ديگه خيلي لازم داشتم كه يه عكس بزارم و نميتونستم كه به اينجا مراجعه كردم گفتم شايد فرجي شد و مشكل ما حل شد.از وقتي كه نسخه ي جديد فروم رو گذاشتيد اينجوري شده.

Babak
15-08-2008, 17:19
عرض کنم خدمت شما که
در اینترنت آپشن ،
temporary فایل ها رو پاک کنید
کوکی ها رو هم پاک کنید

ADEL_r
15-08-2008, 17:28
عرض کنم خدمت شما که
در اینترنت آپشن ،
کوکی ها رو هم پاک کنید

چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟

ebi66_boukan
15-08-2008, 17:40
اي ول.بابا شما كارتون خيلي درسته.:31::31::40:

Sajad2006
15-08-2008, 19:40
عرض کنم خدمت شما که
در اینترنت آپشن ،
کوکی ها رو هم پاک کنید

سلام.
این کارا رو هم کردم نشد.
من از همون اول این تولز ها رو نداشتم.
تو بعضا انجمنهای دیگه دارم تو بعضی دیگه مثل پی سی ورلد ندارم.
لطفن راهنمایی کنید خیلی حیاتیه!

:41:

Sajad2006
15-08-2008, 20:32
سلام.خسته نباشيد.من فقط ميتونم در بخش ارسال پاسخ بنويسم يعني نمي تونم عكس بگذارم نمي تونم نوشته هامو بزرگ كوچك كنم و شكلك بزارم ونميتونم از ساير قسمت هاي مربوط به Tool bar استفاده كنم.گزينه ها وجود دارن ولي اصلا نميشه روشون كليك كرد.نميدونم مشكل مربوط به چيه.لطفا راهنمايي كنيد.
دوست عزیز این کارو بکن درست میشه واسه من شد:
قسمت تنظیم هاي کاربر => کنترل و اختيارات => ويرايش اختيارات => قسمت اختيارات نويسنده =>حالت نمایشگر رو به صورت Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing در بیارید:
موفق باشید.
سجاد......

time prince
15-08-2008, 21:30
ویرایش شد
Time Prince

ebi66_boukan
15-08-2008, 21:49
دوست عزیز این کارو بکن درست میشه واسه من شد:
قسمت تنظیم هاي کاربر => کنترل و اختيارات => ويرايش اختيارات => قسمت اختيارات نويسنده =>حالت نمایشگر رو به صورت Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing در بیارید:
موفق باشید.
سجاد......

با سلام و خسته نباشيد.اقا اين هر بار اينجوري ميشه و دردسر شده واسه من.هر بار بايد Cookies ها رو پاك كنم اونم بعد از چند بار Refresh درست ميشه و واسه پست بعدي همان آش و همان كاسه.گزينه اي كه ميگيد همون بود.ممنون ميشم يه راهي پيدا كنيد.مرسي

S a f a 6 4
16-08-2008, 02:22
سلام.
این کارا رو هم کردم نشد.
من از همون اول این تولز ها رو نداشتم.
تو بعضا انجمنهای دیگه دارم تو بعضی دیگه مثل پی سی ورلد ندارم.
لطفن راهنمایی کنید خیلی حیاتیه!

خوب اگه انقدر حیاتیه فعلا کد ها رو دستی بنویس

لیتست کدها رو هم از اینجا میتونی ببینی

لیست کدها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه مشکلی تو استفاده ازشون داری بگو تا بیشتر کمکت کنم

Farshadd
18-08-2008, 01:26
چرا سیستمش اینجوری شده؟؟

یهو همه کاربرا رو میندازه بیرون؟؟

Öracle
18-08-2008, 01:48
عزیز ( تا اونجایی که من میدونم ) مدیران شبا که خلوت تره سایت رو Reset میدن که زیاد شلوغ نشه .
بیشتر هم 3 و 4 صبح این کار رو میکنند .

mastaneeh
20-08-2008, 16:17
سلام من یه تاپیک زدم تو انجمن متفرقه میخواستم این تاپیک را به جای دیگه انتقال بدم . این کار را چه جوری انجام بدم؟تشکر

Amin
20-08-2008, 16:19
سلام من یه تاپیک زدم تو انجمن متفرقه میخواستم این تاپیک را به جای دیگه انتقال بدم . این کار را چه جوری انجام بدم؟تشکر
سلام
از بابک یا شاهین بخواین این کارو براتون انجام بدن

【ツ】

thomas-anders
22-08-2008, 16:32
دوستان ایا گذاشتن لینک وبلاگ در امضا مشکلی داره /؟

مرسی

Sajad2006
22-08-2008, 16:41
دوستان ایا گذاشتن لینک وبلاگ در امضا مشکلی داره /؟

مرسی
نذاری بهتره!
توی جزئیاتت بدار.

mastaneeh
23-08-2008, 09:59
با سلام
من تتاپیکی زدم در انجمن متفرقه که مربوط به اونجا نمیشه میخواستم انتقال بدم به انجمن زبان انگیلیسی چجوری این کار را انجام بدم؟
نام موضوع قرآن به زبان انگلیسی
میخواستم در انجمن زبان به این نام تغییر کند quran in english

Ahmad
23-08-2008, 10:01
با سلام
من تتاپیکی زدم در انجمن متفرقه که مربوط به اونجا نمیشه میخواستم انتقال بدم به انجمن زبان انگیلیسی چجوری این کار را انجام بدم؟
به آرچي بگو درست ميشه.

Babak
23-08-2008, 10:19
با سلام
سلام
با مدیر انجمن زبان تماس بگیرید . اگر ایشون موافق این انتقال بودن به من خبر بدن .

Farbod2
23-08-2008, 20:35
چرا نمی تونم در این جا تاپیک ایجاد کنم:

mj.bahonar
24-08-2008, 14:10
چگونه از کسی می تونیم تشکر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

FarzadSport
24-08-2008, 16:18
چگونه از کسی می تونیم تشکر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در انتهای هر پست در کنار گزینه های نقل قول و غیره گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میبینید که با زدن این دکمه از صاحب پست تشکر خواهید کرد...

البته باید این نکته رو در نظر بگیرید که در بعضی از انجمن ها این دکمه وجود نداره مثل همین تاپیک....
در واقع در کلیه تاپیک هایی که پستها شمارش نمیشود دکمه تشکر نیز وجود ندارد...

موفق باشید...
فــــــــــــــــرزاد

alireza20202003
24-08-2008, 23:25
سلام
من چطور میتونم نام کاربریم رو تغییر بدم؟

AK1
24-08-2008, 23:42
سلام
من چطور میتونم نام کاربریم رو تغییر بدم؟

با سلام

قبلا تو تاپك

در خواست مي شد داد
ولي ميثم جون فعلا نوشته

تا اطلاع ثانوی تغییر شناسه ی کاربری صورت نمیگیرد!
لطفا برای تغییر شناسه ی کاربری خود پیغام خصوصی ارسال نفرمایید

thomas-anders
25-08-2008, 07:56
سلام

من امروز خواستم برم بخش گالری عکس ولی ... از من پسورد میخواد

بخشهای دیگه رو امتحان نکردم مشکل چیه؟

mahn90
25-08-2008, 08:58
گالری عکس یه مدت 24 ساعت برای تعمیرات در دست تعمیر است

sonata20
25-08-2008, 09:45
سلام

من امروز خواستم برم بخش گالری عکس ولی ... از من پسورد میخواد

بخشهای دیگه رو امتحان نکردم مشکل چیه؟

گالری عکس یه مدت 24 ساعت برای تعمیرات در دست تعمیر است
منم میخواستم مشکلم رو بگم ولی انگار قبل از منم اومدن.
گالری عکس از کی به مدت 24 ساعت در دست تعمیر هست؟

Öracle
25-08-2008, 11:03
مگه میخوان در و دیوارشو رنگ کنند که در دست تعمیره ؟!!!

سونامی
25-08-2008, 11:07
توجه چرا گالری عکس بسته شده چرا آخه دلیلی داشته؟

Babak
25-08-2008, 11:15
گالری عکس در حال باز سازیه .

سونامی
25-08-2008, 12:10
از کمکتون ممنون تا کی طول میکه شه؟

mahn90
25-08-2008, 13:00
الان شده 48 ساعت که سعید به کاربرای فعال اونجا گفت مه 48 ساعت هست باز که شد خبرتون میدیم

B3HZ@D
25-08-2008, 13:51
سلام
من دسترسیم به اخبار ورزشی قطع شده....
به کی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ahmad
25-08-2008, 14:04
سلام
من دسترسیم به اخبار ورزشی قطع شده....
به کی بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين قسمتي از امضاي يه نفره. ببين براي كيه. از اون بپرس. :27:

اگر ناگهان متوجه شدید که یکی از انجمن ها ناپدید شده تعجب نکنید دسترسی شما به اون انجمن بسته شده

mahn90
25-08-2008, 15:26
از بابک دیگه از کی میخوای بپرسی

سونامی
25-08-2008, 17:34
الان شده 48 ساعت که سعید به کاربرای فعال اونجا گفت مه 48 ساعت هست باز که شد خبرتون میدیم

دسته شما درد نکنه

Mr.ahad
25-08-2008, 18:14
ببخشید مشکل بنده اینه که :
وقتی یوزر و پسورد رو save میکنم توی تمام انجمنها هر چی پست می دم شمرده نمیشه

end_of_world
25-08-2008, 19:41
من انجمن اخبار ورزشي رو پيدا نمي كنم

KhepeleSibilo
25-08-2008, 21:29
سلاممشكل من با enter هستش ! وقتي ته جملاتم اينتر مي زنم، پست رو ارسال ميكنمخيلي پيش مياد كه اينترها ارسال نميشه ! يعنيكل جمله ها به هم ميچسبه !

KhepeleSibilo
25-08-2008, 22:40
جمله بندي بالا كه جملات به هم گره خورده فكر كنم گوياي كامل موضوع باشه فكر كنم خودم دليليش رو پيدا كردم، مشكلات سيستمم با اديتور Wysiwyg اينجاست ...

The Black Dahlia
26-08-2008, 10:20
ببخشید من خیلی این سیستم درجه دادن به کاربرا مگه اتوماتیک نیست؟؟؟؟؟
چون بعضی از کاربرا رو که من دیدم که هنوز 8 پست یا کم تر داشتن واز حالت عضو جدید خارج شدن
البته بعضی از کاربرانی که به تعداد زیادی پست داشتن هنوز با نام کاربر فعال یا پرو فشنال معرفی نشدن

end_of_world
26-08-2008, 10:46
اينجا يكي نيست جواب بده
صاحب نداره اينجا

بردیا
26-08-2008, 10:53
من انجمن اخبار ورزشي رو پيدا نمي كنم

به امضای بابک مراجعه بکن

اگر ناگهان متوجه شدید که یکی از انجمن ها ناپدید شده تعجب نکنید دسترسی شما به اون انجمن بسته شده

شما سابقه درگیری فکر کنم داشتید و همچنین انگار توی تاپیک استقلال هم شلوغ کردید

montazermandeh
26-08-2008, 17:12
بابا یکی این جا نیست به من بگه چه طوری می شه پست ایجاد کرد؟

mahn90
26-08-2008, 17:25
دوستاني كه دنبال گالري عكس بودن به اطلاع كيرسونم باز شده ليست حاضر شده

شما سابقه درگیری فکر کنم داشتید و همچنین انگار توی تاپیک استقلال هم شلوغ کردید

آره يه باز اومد فحش استقلال داد و رفت اينم پاداشش بوده كه مديران دادن

montazermandeh
26-08-2008, 17:34
کسی جواب منو نمی تونه بده پست های من رو صفر موندن

shahshahani
27-08-2008, 10:47
تو بعضی از انجمن ها مثل اینجا پست ها شمارش نمیشن.
موفق باشید.

FarzadSport
27-08-2008, 11:49
کسی جواب منو نمی تونه بده پست های من رو صفر موندن

دوست عزیز همینی که شما الان ارسال کردین اسمش پست هست درواقع با زدن دکمه ارسال پاسخ پست ارسال میکنید البته با این تفاوت که در بعضی از انجمن ها با ارسال پاسخ به تعدا پست های شما افزوده نمیشه مثل همین انجمن و انجمن اخبار ورزشی و بازی های آنلاین و ...
و در اینگونه انجمن ها امکان تشکر کردن از پست های دیگران هم وجود نداره...
موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد

The Black Dahlia
27-08-2008, 15:22
اونوقت میگن تاپیک جدید نزنین
تو همین تاپیک ها مطرح کنین و چپ و راست تاپیک قفل و حذف میکنن.
بابا یکی سوال های مارو جواب بده دیگه.!!!!!!!!!!!!!!!!:2::5::41::41::41::41::41 ::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:: 41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41 ::41::41::41::41::41::41:

arte
27-08-2008, 21:53
از کجا می تونم لیست مقالات موجود در هر انجمن رو بر اساس میزان ارزش آموزشی اون مطلب ببینم! مثلا کسی که می خواد تو انجمن گرافیک فتوشاپ رو یاد بگیره از کجا باید بفهمه به ترتیب چه مقالاتی رو بخونه بهتره! تو انجمن آموزش های الکترونی هم همینطور
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم!

Majid_17_206
29-08-2008, 22:32
سلام...چرا دسترسی من به انجمن ماهواره و ----- بسته شده؟...لطفا یکی از مدیران جواب سوالم رو بدن

SIR MAMAD
29-08-2008, 23:07
سلام...چرا دسترسی من به انجمن ماهواره و ----- بسته شده؟...لطفا یکی از مدیران جواب سوالم رو بدن

انجمنه ماهواره ودی وي بي خیلی وقته که از دیده همه کاربرا پنهان شده

علت :مسایل امنیتی و ف ی ل ت ر نشدن فروم

برای شما نیست برای همس :20:

SIR MAMAD
30-08-2008, 12:58
انجمنه موسيقي براي من هایدن هست

من کی از حالته عضوه جدید خارج می شم؟ :20:

Lovelyman
30-08-2008, 13:56
از کجا می تونم لیست مقالات موجود در هر انجمن رو بر اساس میزان ارزش آموزشی اون مطلب ببینم! مثلا کسی که می خواد تو انجمن گرافیک فتوشاپ رو یاد بگیره از کجا باید بفهمه به ترتیب چه مقالاتی رو بخونه بهتره! تو انجمن آموزش های الکترونی هم همینطور
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم!
این که انجمن فتوشاپ من مشکلی نمی بینم! همون 5-6 تاپیک اول آموزشه!:

تو انجمن اموزش هم هر تالار فهرست مربوطه رو داره شما چطور ندیدی؟

انجمنه موسيقي براي من هایدن هست

من کی از حالته عضوه جدید خارج می شم؟
احتمالا دسترسیتون به موسیقی قطع شده(حتما اسپم دادی یا قوانین رو رعایت نکردی)
در مورد لقب هم انجمن چند وقته قات زده عشقی لقب عوض میشه (البته شاید قانونی داره ما بی خبریم! :ی

SIR MAMAD
30-08-2008, 14:20
احتمالا دسترسیتون به موسیقی قطع شده(حتما اسپم دادی یا قوانین رو رعایت نکردی)
در مورد لقب هم انجمن چند وقته قات زده عشقی لقب عوض میشه (البته شاید قانونی داره ما بی خبریم! :ی

در صورت بروز مشکل در هنگام ورود به سایت ، میتوانید از آدرس forum.p30world.net استفاده بفرمایید - لطفا در صورت بروز هر گونه اشکالی مدیریت را در جریان قرار دهید .* شما به عنوان عضو جدید در سایت حضور دارید ... اعضای جدید از دسترسی به امکانات زیر منع شده اند :
پیغام خصوصی ، گروه های اجتماعی ، ارسال پیغام های پروفایل و دسترسی به چند انجمن های خاص
بعد از مدتی فعالیت کلیه محدودیت ها بصورت خودکار حذف خواهند شد ...

دوسته من :20:

من تا حالا تو موسیقی نرفتم :27:
چطور ممکنه اونجا اسپم داده باشم یا از اون جا محدود شده باشم :18::18:

می خواستم برم درخواست بدم و چند تا سوند ترک بزارم که دیدم اصلا موسیقی برای من نیست:13:

من دیروز عضو شدم چطور ممکنه همچین چیزی پیش بیاد؟!!!!!!!!!!:41:

Viren
30-08-2008, 15:08
دوستان در انجمن سخت افزار تمام پست ها و تاپیک پاک شده؟؟؟

مثل اینکه چندتا زیر مجموعه هم اضافه شده

SIR MAMAD
30-08-2008, 15:31
دوستان در انجمن سخت افزار تمام پست ها و تاپیک پاک شده؟؟؟

مثل اینکه چندتا زیر مجموعه هم اضافه شده

رفيق شما مثله اينكه خيلي كنجكاوي

دارن تالار درست می کنن دیگه

+

یه نفر وقت کرد به ادمین یه پسته خصوصی بزنه شرایطه منو بگه :13::20:
کجای دنیا با 50 تا پست یه انجمنه عمومی مثله موسیقی برای یه نفر بسته میشه بدونه این که یه بار اون جا رفته باشه؟!!

هر وقت ادمین سرش خلوت شد رسیدگی کنه :5:

gmuosavi
30-08-2008, 19:32
امروز پی سی ورد منو کشت !
مثلا یه تاپیکو دوازده بار نوشتم تا موفق به ارسالش شدم !

به نظر شما دلیلش چیه؟

ناکلز
31-08-2008, 07:18
سلام لطفا بیشتر توضیح بدید

Hadi King
31-08-2008, 09:36
سلام لطفا بیشتر توضیح بدید
دوست عزيز عضويتت تبريك ميگم !
چي رو بيشتر توضيح بدنــــ اگه واضحتر بگين خـــوبه :11:
موفق باشيد!:40:

eAmin
31-08-2008, 09:44
امروز پی سی ورد منو کشت !
مثلا یه تاپیکو دوازده بار نوشتم تا موفق به ارسالش شدم !

به نظر شما دلیلش چیه؟
سلام.

به دلیل اینکه دیروز داشتن انجمن سخت افزار رو راه اندازی می کردن!!!

واسه منم همینجوری بود.

tina salehe
31-08-2008, 10:35
كسي لينك درخواست فيلم رو نميدونه چي شده چون تو صفحه اصلي نيست؟

Lovelyman
31-08-2008, 12:18
كسي لينك درخواست فيلم رو نميدونه چي شده چون تو صفحه اصلي نيست؟
دانلود فيلم
معرفي و درخواست لينک دانلود فيلم ...
دوست عزیز دقت کن شما تو همون تالار دانلود باید درخواست بدی!!!

Farbod2
31-08-2008, 18:12
فرق این دو تا با هم چیه:

Sajad2006
31-08-2008, 18:14
فرق این دو تا با هم چیه:

فک نکنم فرقی داشته باشند.
شاید یکیش موقت باشه یکیش دائم.

FarzadSport
31-08-2008, 18:30
فک نکنم فرقی داشته باشند.
شاید یکیش موقت باشه یکیش دائم.

همین طور هست...
در واقع Banned یعنی موقتا امکان دسترسی به سایت رو نداره و اخراج یعنی به طور کلی هرگز این امکان رو نخواهد داشت..

bbkagp
31-08-2008, 21:28
آیا امکان بخشش کاربر اخراج شده است؟

Lovelyman
31-08-2008, 21:48
اولا ساخت دو نام کاربری خلافه
دوما بخشش وجود داره ولی برای همیشه تو پرونده ی شخص ثبت میشه!

Sajad2006
31-08-2008, 21:52
آیا امکان بخشش کاربر اخراج شده است؟
تا اونجایی که من میدونم اونایی که اخراج دائم شدند بخشیده نمیشند.

bbkagp
01-09-2008, 05:46
....................

montazermandeh
01-09-2008, 06:01
:41:قبول نمی کنن من یکی رو می شناسم نتونست کاری کنه
ضمناً دوستان راست می گن داشتن دو نام کاربری درست نیست:41:

montazermandeh
01-09-2008, 06:29
دوستان یک سوال شاید ساده
برای ایجاد تایپیک جدید باید چی کار کنم؟
اصلاً این کار برای اعضای جدیدم مقدور هست؟

Sajad2006
01-09-2008, 08:58
دوستان یک سوال شاید ساده
برای ایجاد تایپیک جدید باید چی کار کنم؟
اصلاً این کار برای اعضای جدیدم مقدور هست؟
در گوشه سمت راست بر روی ارسال بحث جدید کلیک کنید.
بله.اگه ایمیل فعال سازی رو دریافت کرده باشید میتونید!

AB
01-09-2008, 13:36
مردم از بس ارور دیدم :13::41:کی قراره رفع بشه؟:2:

Ahmad
01-09-2008, 13:45

بيخيالي طي كن.

Sajad2006
01-09-2008, 14:13

دوست عزیز بالاخره هر سایتی یه سری مشکلات داره!
اشالا به زودی درست میشه!

montazermandeh
01-09-2008, 16:53
در گوشه سمت راست بر روی ارسال بحث جدید کلیک کنید.
بله.اگه ایمیل فعال سازی رو دریافت کرده باشید میتونید!
اما من پیداش نمی کنم فقط در صفحه اصلی انجمن ها موضوع جدید داره که بعد از این که کلیکش کردم گفت فقط برای مدیران مقدوره:41:

FarzadSport
01-09-2008, 17:00
اما من پیداش نمی کنم فقط در صفحه اصلی انجمن ها موضوع جدید داره که بعد از این که کلیکش کردم گفت فقط برای مدیران مقدوره:41:

توی صفحه اصلی انجمن امکان باز کردن تاپیک جدید فقط برای مدیران هست اما توی انجمن های دیگه مثل موسیقی و بازی و فیلم و غیره و غیره این امکان برای همه ی اعضا فعال هست و شما میتونید از طریق همون دکمه موضوع جدید تاپیک جدید ایجاد کنید...

موفق باشید...
فـــــــــــــــــرزاد

montazermandeh
01-09-2008, 17:20
متشکرم مشکلم حل شد اما :
پست های من تا چند ساعت پیش که اومدم4 یا 5 تا بود مگه بعد از هر مرتبه خارج شدن پست ها صفر می شن؟ !!!

FarzadSport
01-09-2008, 17:55
متشکرم مشکلم حل شد اما :
پست های من تا چند ساعت پیش که اومدم4 یا 5 تا بود مگه بعد از هر مرتبه خارج شدن پست ها صفر می شن؟ !!!

یه نگاه به پستهای دیگر کاربران بندازین!!!
فکر میکنید در هر بار که وارد سایت شدن چندین هزارتا پست ارسال کردن؟!:46:
احتمالا پست های شما رو پاک کردن...
که در این صورت به احتمال زیاد حتما پیغام خصوصی از طرف روبات سایت (آکوا) برای شما ارسال خواهد شد...
ضمن اینکه باید توجه داشته باشید که در بعضی از انجمن ها مثل همین جا پست ها شمارش نمیشوند همچنین امکان تشکر از پستهای دیگران نیز غیرفعال هست...

موفق باشید...
فـــــــــــــرزاد

eMer@lD
01-09-2008, 17:57
نوشته شده توسطmontazermandeh [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه اسم جالبی داری!!!

تو کدوم قسمت پست دادی شاید به تراش متقل شده
اغلب تاپیک هایی که زننده ی تاپیک شخص دیگه ای باشه و شما داخل تاپیک پست داده باشی وقتی تاپیک به تراش منتقل بشه پستت هم حذف میشه و اگر فقط پستت حذف شده باشه یه یوزر با نام آکوا شما رو ملاقات میکنه که دیلیت شده پستت دیگه دنبالش نگرد

mohammadrezams
01-09-2008, 19:05
سلام . من امروز اومدم فروم دیدم آکوا 5 تا پیغام با عنوان Post Un-Approved بهم داده . این معنیش چیه ؟؟؟؟
چون وقتی پست حذف میشد عنوانش post delected بود اما این یه چیز دیگست .

KhepeleSibilo
01-09-2008, 19:10
من امروز خواستم بيام با پيغامي دال بر تغييراتي كه توو انجمن داده ميشد مواجه شدم،‌شايد شما پستها رو توو لحظه آخر اين تغييرات دادين و اونها طي تغييرات پاك شده باشن !

bbkagp
01-09-2008, 19:59
یه جواب قطعی بهم نمی دین؟؟؟؟!

saman007spy
01-09-2008, 20:26
یه جواب قطعی بهم نمی دین؟؟؟؟!

سلام

خوب میتونی با مدیر سایت در ارتباط بزاری ، در ضمن . در زیر صفحه ، تماس با ما . اون رو امتحان کن

شاید فرجی شد . :31:

Benygh
01-09-2008, 21:22
امروز با پرو*کسی اومده بودم پی سی گیر داد و گفت باید غیر فعال کنید و با Ip حقیقی بیاید :دی
نمیشه کاریش کرد ؟

zed2
01-09-2008, 21:57
سلام . من امروز اومدم فروم دیدم آکوا 5 تا پیغام با عنوان Post Un-Approved بهم داده . این معنیش چیه ؟؟؟؟
چون وقتی پست حذف میشد عنوانش post delected بود اما این یه چیز دیگست .

این به معنای این است که پست با تاپیک شما داره بررسی میشه و قابل دیدن نیست.
برای پست ها و تاپیک هایی که تصمیم قطعی گرفته نشده به حالت غیر قابل دیدن برده میشن تا در موردش تصمیم گرفته بشود.

MaaRyaaMi
05-09-2008, 20:48
سلام
نمیدونم جاش اینجا هست بپرسم سوالمو یا نه!
میخوام بدونم من تا چند وقت دیگه قراره عضو جدید باشمممممممممم؟؟؟!!!!!!!!!

FarzadSport
05-09-2008, 20:54
سلام
نمیدونم جاش اینجا هست بپرسم سوالمو یا نه!
میخوام بدونم من تا چند وقت دیگه قراره عضو جدید باشمممممممممم؟؟؟!!!!!!!!!

حداقل باید 40 روز از زمان عضویت شما بگذره تا شما از عنوان عضو جدید به عنوان داره خودمونی میشه (با توجه به این تک ستاره ای که الان دارید) ارتقا پیدا کنید...

hoomany
05-09-2008, 22:30
سلام

دوتا سوال از بچه های گل:

1- چرا در قسمت "اختیارات تاپیک" -> ""مشترک شدن در این بحث" رو که میزنم بعضا خطا میگیره؟ درواقع
چه انمجمنهایی رو نمیشه مشترک شد؟

2- چرا بعضی پستها دکمه تشکر نداره؟

ممنونم :cool:

bahdar
06-09-2008, 03:34
*حل شد!ممنون!*

bbkagp
07-09-2008, 04:30
هیشکی اصلا تحویل می گیره:41::41::41:... یکی از مدیران نمی تونه لطفا یه کاری بکنه، یه جواب قطعی بهم بده...

ramazan ganan
07-09-2008, 08:43
سلام من در سايت شما عضو شده ام و مي خواهم بدانم ايا ارسال پول از طرف شما واقعي است و بايد در كجا اطلاعات مربوط به بانك رو پر نمايم متشكرم

Babak
07-09-2008, 09:14
سلام من در سايت شما عضو شده ام و مي خواهم بدانم ايا ارسال پول از طرف شما واقعي است و بايد در كجا اطلاعات مربوط به بانك رو پر نمايم متشكرم
سلام
کسی گفته پی سی ورد برای شما پول میفرسته ؟ ما بیخبریم !
نه فقط اینجا ، هر جای دیگه هم چنین چیزی دیدید باور نکنید . هیچ کس پول به آدم نمیده بدون دلیل .

hoomany
08-09-2008, 00:08
سلام

این انجمن برای اشکال پرسیدنه؟ یا واسه چیز دیگه هست و من نمیدونم؟ دلیل بی جواب موندن
سوالات .... ؟

:19::19: :41:

mohamad tohidi
08-09-2008, 11:51
سلام. من محمدم از مصاحبت با همگی خوشبختم.

M659
08-09-2008, 16:58
سلام.
آقا چرا این سرور ها اینجوری شدن؟ جون آدم بالا میاد تا بیاد توی سایت.
خواهش میکنم یک کاری بکنید. من شاید دسترسی به انجمن رو فقط در 4-5 ساعت مشخص دارم.
ممنون

bbkagp
09-09-2008, 07:02
...
نبود یکی جواب بده...!؟

jokvsms
10-09-2008, 12:33
سلام من تازه عضو انجمن شدم چند تا سوال داشتم
چگونه مطلب یا پستی را به انجمن بفرستیم
اگر بخواهیم برای پست های فرد بخصوصی نظر بدهیم چگونه است؟
ممنون

jokvsms
10-09-2008, 12:44
نبود یکی جواب بده...!؟

FarzadSport
10-09-2008, 12:51
سلام من تازه عضو انجمن شدم چند تا سوال داشتم
چگونه مطلب یا پستی را به انجمن بفرستیم
اگر بخواهیم برای پست های فرد بخصوصی نظر بدهیم چگونه است؟
ممنون

الان چه جوری پست دادین؟
همین جوری میشه توی هر تاپیکی پست داد
اگه بخواهید توی صفحه اصلی هر انجمن تاپیک جدید باز کنید باید روی دکمه موضوع جدید کلیک کنید و مطلبتون رو بنویسید...
اگر هم که بخواهید به پست شخص خاصی جواب بدین و مشخص باشه باید روی دکمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و جوابتون رو بنویسید مثل همین حالتی که الان من به شما جواب دادم...

موفق باشید...
فــــــــــــــــــرزاد

jokvsms
10-09-2008, 12:57
سلام خیلی ممنون آقا فرزاد

samankermani
10-09-2008, 13:17
سلام خدمت مدير محترمه سايت ميخواستم بگم كه من نمينوانم در همه تايژيك ها ژست بدم ميخواستم بگم براي چيه ميشه كمكم كنيد ممنونم باي

jokvsms
10-09-2008, 13:27
سلام آقا سامان خوبی

jokvsms
10-09-2008, 13:29
سلام خدمت مدير محترمه سايت ميخواستم بگم كه من نمينوانم در همه تايژيك ها ژست بدم ميخواستم بگم براي چيه ميشه كمكم كنيد ممنونم بايدیدی کمکم نکردی ولی خودم یاد گرفتم

jokvsms
10-09-2008, 13:30
جوابمو نمی دی

Soheiladv
10-09-2008, 13:33
سلام
من یک نرم افزار اکانتینگ برای 2 تا سیستم می خوام و یا محدود کردن اینترنت برای چند نفر

jokvsms
10-09-2008, 13:33
سلام موفق باشید

jokvsms
10-09-2008, 20:52
سلام چگونه تصویری را به پستی که می فرستیم اضافه کنیم

SIMON137
10-09-2008, 21:27
شما كليد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ميزنيد و آدرس عكس رو وارد مي كنيد. يا آدرس عكس رو بين دو تگ قرار مي دهيد

jokvsms
10-09-2008, 21:30
سلام اواتار دیگه چیه

jokvsms
10-09-2008, 21:32
شما كليد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ميزنيد و آدرس عكس رو وارد مي كنيد. يا آدرس عكس رو بين دو تگ قرار مي دهيدخیلی ممنون

Mehran
11-09-2008, 00:47
البته اول باید عکستون رو در یه سایتی مثل tinypic.com آپلود کنید :)

به تصویری که پایین درجان کاربرا (این ستاره ها) قرار میگیره . آواتار (لوگو) میگن

یه نگاه به این بندازی بد نیست

با تشکر مهران ...

Ghaioom
11-09-2008, 08:15
سلام اواتار دیگه چیه
سلام
عکس کوچیکی که پایین نام کاربری من هست.
شما هم تو تنظیمات کاربر بعد برو به آواتار اونجا میتونی بزاریش. :10:

samankermani
11-09-2008, 09:35
سلام الان چند روزه كه من نميتوتنم در انجمن تاپیک جدید ایجاد کنیم ميشه مشكلم را حل كنيد متشكرم

Lovelyman
11-09-2008, 09:51
سلام الان چند روزه كه من نميتوتنم در انجمن تاپیک جدید ایجاد کنیم ميشه مشكلم را حل كنيد متشكرم
اگه مشکلتون با انجمن متفرقه است ...:31:
خوب صفحه ی اصلیه فروم رو بخونید(توضیحات متفرقه)!!!:31:

samankermani
11-09-2008, 10:03
خوب بايد حالا چكار كنم تا درست بشه اخه من كه كاري نكردم كه بخواهم حالا محروم بشوم

Mehran
11-09-2008, 10:08
خوب بايد حالا چكار كنم تا درست بشه اخه من كه كاري نكردم كه بخواهم حالا محروم بشوم

عزیز دل این به خاطر محرومیت نیست ...

این انجمن در حال تغییر است
ایجاد تاپیک جدید تا اطلاع ثانوی ممنوع میباشد!

این ممنوععیت هم برای همه کاربراس مختص به شخص شما نیست :)

...

با تشکر مهران ...

jokvsms
12-09-2008, 05:26
سلام دوست عزیز

jokvsms
12-09-2008, 13:06
آره حق با شماست من به این قسمتش توجه نکرده بودم
این اواتار بچه ها رو هم که میبینی اکثرا از روی سیستم قبلی بجا مونده و پاک نشده
مدیران به زودی راهنماییت میکنن سلام موفق باشید

jokvsms
12-09-2008, 13:07
سلام دوست عزیز نگران نباش

bbkagp
12-09-2008, 20:35
.......................

nw_nk
12-09-2008, 20:38
.......................

" قول می دم شلوغ نکنم"

عزیزم همین الان داری شلوغ می کنی.

mahdi7610
12-09-2008, 20:59
.......................
اینجا نباید مطرح می کردی

به ادمین ها پیغام بده و ازشون درخواست کن تو رو ببخشن

اگه مشکلت حاد نباشه احتمال داره گذشت کنند

خب تو که این همه نام کاربری خودتا دوست داری چرا کاری می کنی که بن بشی .

تو که می دونستی با دادن اون پست بن خواهی شد .

الان با همین نام کاری هم که اومدی کار اشتباهی کردی . چون وقتی یکی اخراج می شه برای همیشه اخراج می شه .

موفق باشی .

akhoond
12-09-2008, 22:38
سلام دوستان
چند وقتی هست که می خواستم این کار رو بکنم ، گفتم این جا بگم ، یه کسی که می دونه راهنمایی کنه
می خواستم یوزر نیم ام رو از akhoond به Akhoond تغییر بدم ، شدنی هست ؟ اگه آره کجا باید بگم و به کی ؟

مرسی

Mehran
12-09-2008, 22:49
سلام.

این جزء اختیارات ادمین سایت ...

ولی تا اطلاع بعدی این کار انجام نمیشه :

با تشکر مهران ...

bbkagp
14-09-2008, 07:27
به ادمین ها پیغام بده
میشه لینک ارسال پیغام به ادمین رو برام بذارین؟ ممنون

Behsood
14-09-2008, 07:30
میشه لینک ارسال پیغام به ادمین رو برام بذارین؟ ممنون

سلام
قسمت انتهایی صفحه ی اصلی مشاهده مديران انجمن رو انتخاب کنید!

yamato
15-09-2008, 19:50
مي شه يكي بگه كي pm من باز مي شه؟

ناخدا
16-09-2008, 07:34
اين بازارچه فروم كجاست آدرسش رو بزارين لطفا .

کاوه رسولی
16-09-2008, 07:49
بطور مثال می خوام ((فیلم ترسناک )) رو سرچ کنم نتیجه این میشه که همه چیز در صفحات جستجو می اد الا فیلم ترسناک یا صفحات مرتبط با اون . ایا اشتباه سرچ می کنم یا کلا (جستجو ) مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟

mahdi7610
16-09-2008, 08:36
اين بازارچه فروم كجاست آدرسش رو بزارين لطفا .

Mehran
16-09-2008, 10:57
بطور مثال می خوام ((فیلم ترسناک )) رو سرچ کنم نتیجه این میشه که همه چیز در صفحات جستجو می اد الا فیلم ترسناک یا صفحات مرتبط با اون . ایا اشتباه سرچ می کنم یا کلا (جستجو ) مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟

سلام.

قسمت سرچ انجمن یه سری مشکلات داره ولی اینجور نیست که غیر قابل استفاده باشه ...

راهنمای استفاده از سیستم جستجوی سایت

با تشکر مهران ...

Molibden
21-09-2008, 00:43
سلا من این ضمیمه رو نمیتونم دریافت کنم!!!!
همش فایله 40 کیلوبایتی با فرمت htm دریافت میشه!!

ناخدا
21-09-2008, 07:42

من يادمه قبلا يه جايي بود كه آدم ميتونست تبليغ كارهاي خودشو بزاره منظورم آنجاست .

Babak
21-09-2008, 08:40
من يادمه قبلا يه جايي بود كه آدم ميتونست تبليغ كارهاي خودشو بزاره منظورم آنجاست .
سلام
همچین تالاری نداشته پی سی ورد هیچ وقت .

ناخدا
21-09-2008, 14:23
سلام
همچین تالاری نداشته پی سی ورد هیچ وقت .

مطمئني من قبلا ديدم ها نمي دونم شايد جاي ديگه ديدم

اما فكر كنم اينجا ديدم .

بحرحال ممنون

Reza_994
22-09-2008, 03:30
من اين ارور ها را بعد از اعمال تنظيمات نهايي در پي سي ورلد دريافت كردم
امروز اين ارور رو دريافت كردم
و ديروز اين يكي رو

دليلش چيه؟

vitamin2002
24-09-2008, 17:43
من اين ارور ها را بعد از اعمال تنظيمات نهايي در پي سي ورلد دريافت كردم
امروز اين ارور رو دريافت كردم
و ديروز اين يكي رو

دليلش چيه؟

این پیغام ها را منم بعد از بارگذاری مجدد سرور منم در طول روز چندین بار این جوری می شود

zed2
24-09-2008, 17:50
جواب سینا برای این مورد در تاپیک دیگر

این پیغام مربوط به زمان گرفتن بک اپ هست ...

SAM1990
25-09-2008, 17:18
P30world کلوپ بازی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Babak
25-09-2008, 18:28
P30world کلوپ بازی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینو داره

بازي هاي كامپيوتري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (42 نفر در حال ديدن اين بخش)
محلي براي بحث و تبادل نظر در مورد بازي هاي كامپيوتري و كنسول هاي مختلف ...
زيرمجموعه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخبار و رمز بازی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بازي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازیهای آنلاین و شبکه ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چيز درباره کنسول ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[siavah]
25-09-2008, 21:15
سلام دوستان........ببخشيد من از شكلكها چطور ميتونم استفاده كنم؟؟؟؟؟؟؟روشون كليك ميكنم ولي فايده نداره....

Hadi King
25-09-2008, 21:23
;2995594']سلام دوستان........ببخشيد من از شكلكها چطور ميتونم استفاده كنم؟؟؟؟؟؟؟روشون كليك ميكنم ولي فايده نداره....
موقع نوشتن شما اگه روي شكلك ها كليك كني شكلك ادامــــه نوشتـــه شما مياد
اينجــــوري :31:
اگه برا شما فعال نيست مشكل از مرورگر شما هستـــش :11:

[siavah]
25-09-2008, 21:27
موقع نوشتن شما اگه روي شكلك ها كليك كني شكلك ادامــــه نوشتـــه شما مياد
اينجــــوري :31:
اگه برا شما فعال نيست مشكل از مرورگر شما هستـــش :11:

دوست عزيز ميشه بگيد بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟خيلي حياتيه......

S A M
25-09-2008, 21:46
;2995664']دوست عزيز ميشه بگيد بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟خيلي حياتيه......

خب عزیزم شما مروگر IE رو نصب کن مشکلت حله حله :31:

KhepeleSibilo
27-09-2008, 16:53
حتما تصاوير زير براي همه با مفهومي كه دارن آشنا هست :

مشكل من اينه كه اينها براي من با يك شيفت دوراني نمايش داده ميشن !‌يعني وقتي انجمني با زير انجمن هاش پست جديد داره، اين آيكون ها كنار انجمن درستش قرار نمي گيرن
كسي دليلش رو مي دونه ؟

Hadi King
27-09-2008, 17:05
حتما تصاوير زير براي همه با مفهومي كه دارن آشنا هست :

مشكل من اينه كه اينها براي من با يك شيفت دوراني نمايش داده ميشن !‌يعني وقتي انجمني با زير انجمن هاش پست جديد داره، اين آيكون ها كنار انجمن درستش قرار نمي گيرن
كسي دليلش رو مي دونه ؟
چه جوري كنار انجمن درســـت قرار نميگيره برا من كـــه درسته :11:

KhepeleSibilo
27-09-2008, 18:32
چه جوري كنار انجمن درســـت قرار نميگيره برا من كـــه درسته :11:
نه نه
منظورم اينه كه يك انجمن بقلي رو داراي پست جديد نشون مي ده ! كه اين گردش شامل اصل انجمن و زير انجمن هاش ميشه !
5-6 انجمني كه تووي اونها هستم رو مجبورم هميشه تست كنم، اين سواي مشكل بار سرور كه تعداد بازديد و اينكه بازديد شده و .. رو درست نشون نمي ده هست كه اونها موجه هستن البته ...

farzane_MV
29-09-2008, 11:17
سلام من فرزانه هستم متولد 70....
میخواستم یه دونه از این چیزا ایجاد کنم (مصل همین چیزی که الان دارم پی ام میدم) کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟

farzane_MV
29-09-2008, 11:17
میشه بگین تاپیک چیه؟ پست چیه؟ پیغام خصصوسی چیه؟؟؟

من تازه کارم اینارو بلد نیستم....

farzane_MV
29-09-2008, 11:18
چرا کسی جواب منو نمیده .
.من منتظرم ها؟!

KhepeleSibilo
29-09-2008, 16:11
سلام من فرزانه هستم متولد 70....
میخواستم یه دونه از این چیزا ایجاد کنم (مصل همین چیزی که الان دارم پی ام میدم) کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟

سلام آقاي فرزانه، ميشه بپرسم از كدوم چيزها ؟ از اون چيزها كه توو سريال بزنگاه هست يا يك چيز ديگه ؟
اينجا رسمه كه معمولا سوال ها بي جواب مي مونه ! اما ااونطور كه شما توو 2 دقيقه 3 تا پست زدين و جواب خواستين ،‌پيشنهاد ميدم ياهو مسنجر نصب كنين و با اون كار كنين،‌چون توو فروم جواب ها سر ثانيه نمياد

جواب اكثر سوالهايي كه پرسيدين توو همين بخش هست، اگر هنوز مطمئن هستين كه جاي ياهو مسنجر مي خواين از همين فروم استفاده كنين و مطمئنين كه جواب ها رو پيدا نكردين،‌مجدد بپرسين انشاالله كه بشه كمكي كرد ...

sarona
03-10-2008, 10:36
چرا پست هایی که میدیم شمرده نمیشه؟؟

Retired User
03-10-2008, 10:42
چرا پست هایی که میدیم شمرده نمیشه؟؟

بعضي انجمها مثه همين جا ، متفرقه ، بازيهاي آنلاين و ... هستند كه دراونا پمارش پستا خاموشه

alizshah
04-10-2008, 00:54
مگه به خاطر زیاد شدن پست ها پست میدین ؟

Retired User
04-10-2008, 16:24
مگه به خاطر زیاد شدن پست ها پست میدین ؟

بعضي ها بله

saeed.korn
05-10-2008, 11:39
چطوری می تونم نام کاربریمو عوض کنم ؟ چطوری می تونیم زیر تاپيک عکس اضاف کنیم ؟

Hadi King
05-10-2008, 12:18
چطوری می تونم نام کاربریمو عوض کنم ؟ چطوری می تونیم زیر تاپيک عکس اضاف کنیم ؟
نام كاربري قبلا ميشد ولي الان نميشــــه و اينكارو نميكننــــ :41:
همون تو امضــــا داري ميگي يا تو تايپكي يا پستي كه ميدي :20:

saeed.korn
05-10-2008, 12:33
نام كاربري قبلا ميشد ولي الان نميشــــه و اينكارو نميكننــــ :41:
همون تو امضــــا داري ميگي يا تو تايپكي يا پستي كه ميدي :20:

مثل همین عکس messi که گذاشتین

Retired User
05-10-2008, 14:20
مثل همین عکس messi که گذاشتین

اين امضا است تو قسمت ويرايش امضا برو

Nima101x
05-10-2008, 15:30
سلام من بیشتر از 1 ماه هست عضوم ولی هنوز اینه برام باز نشده؟شما به عنوان عضو جدید در سایت حضور دارید ... اعضای جدید از دسترسی به امکانات زیر منع شده اند :پیغام خصوصی ، گروه های اجتماعی ، ارسال پیغام های پروفایل و دسترسی به چند انجمن های خاصبعد از مدتی فعالیت کلیه محدودیت ها بصورت خودکار حذف خواهند شد ...

Retired User
05-10-2008, 15:50
سلام من بیشتر از 1 ماه هست عضوم ولی هنوز اینه برام باز نشده؟شما به عنوان عضو جدید در سایت حضور دارید ... اعضای جدید از دسترسی به امکانات زیر منع شده اند :پیغام خصوصی ، گروه های اجتماعی ، ارسال پیغام های پروفایل و دسترسی به چند انجمن های خاصبعد از مدتی فعالیت کلیه محدودیت ها بصورت خودکار حذف خواهند شد ...

خب خودش گفته ديگه بعد از مدتي بسته به فعاليتتون اين قسمتها باز ميشه

پسر نقره ای
09-10-2008, 13:17
سلام
یوزر من یه مشکل داره اونم این که وقتی کسی یه آدرس یه تاپیک رو تو پستش می نویسه و من می خوام به اون تاپیک از طریق کپی و پیست کردن آدرسی دسترسی پیدا کنم با خطای :

لطفا این مشکل من رو حل کنید خیلی ازار دهندست

Nima101x
09-10-2008, 18:45
بیشتر از یه مدت شده!!بیشتر از 1 ماه شده؟خیلی ازار دهندس؟

B3HZ@D
10-10-2008, 05:24
شاید اون تاپیک به trash منتقل شده
شما قابلیت دیدن اونا رو ندارید
مگر این که خودتون ایجادش کرده باشین

FarzadSport
13-10-2008, 18:23
بیشتر از یه مدت شده!!بیشتر از 1 ماه شده؟خیلی ازار دهندس؟

بعد از 40 روز محدودیت دسترسی شما از بین خواهد رفت...

manzoor_akm49
13-10-2008, 19:11
با سلام کدوم اهنگ و گفتید

banooo
14-10-2008, 09:53
اینجا انجمن داستان نویسی ندارین؟

Hadi King
14-10-2008, 11:24
اینجا انجمن داستان نویسی ندارین؟
اينجا يه نگاهي بنداز :46:

ali_gamer
14-10-2008, 17:29
کنار هر تاپیک چند تا شماره اخرین صفحه بود ولی الان نیست چی کار کنم؟
و چرا تو حالت پیشرفه ارسال پیام هم خیلی از امکانات نیست

Retired User
14-10-2008, 20:39
کنار هر تاپیک چند تا شماره اخرین صفحه بود ولی الان نیست چی کار کنم؟
و چرا تو حالت پیشرفه ارسال پیام هم خیلی از امکانات نیست

شايد مشكل از مرورگرته از چي استفاده ميكني؟

naderia1
14-10-2008, 22:58
سلام. من مشکل در مورد وصل شدن به اینترنت باویندوز ام ای توسط لپ تاپ تومپک دارم.من 1 ویندوز جدید نصب کردم و 1 مودم وایرلس هم . اما نمیتونم با مودم دی اس ال منزلم کانکت کنم.در ویندوز هم سعی کردم 1 کانکشن جدید درست کنم اما اون درست نمیشه. ممنون

sara46
15-10-2008, 09:21
سلام
گاهی اوقات من نمیتونم با یوزرنیمم وارد بشم .هر چی وارد می کنم بازم وارد نمیشه . و دوباره صفحه لاگین میاد .
از هر 10 بار 7 بار اینجوری میشه.

Sina
15-10-2008, 09:24
سلام
گاهی اوقات من نمیتونم با یوزرنیمم وارد بشم .هر چی وارد می کنم بازم وارد نمیشه . و دوباره صفحه لاگین میاد .

سلام
این مشکل مربوط به سایت نیست
هیستوری و کوکی های مرورگر رو پاک کنید یا با مرورگر دیگری امتحان کنید :)

eMer@lD
15-10-2008, 12:54
سلام

سلام
مشکل از کوکیها نیست همچنین هیستوری
شما این روش رو انجام بده ممکنه مشکلتون حل بشه
منم همین مشکل رو چند وقت پیش داشتم یکی از عزیزان در سایت این راه رو به من پیشنهاد دادند و مشکلم حل شد

مشکل هیچ کدوم از اینهایی که گفتید نیست. وقتی شما وارد سایت میشید و یوزر و پسورد رو وارد میکنید کوکی های مربوط به سایت ساخته میشن که شما رو تو سایت نگه میدارن. حالا این کوکی ها یه تاریخ مصرفی دارن و بعد از یه مدت اتوماتیک پاک میشن که اونوقت شما دوباره باید یوزر و پسورد رو وارد کنید... این تاریخ مصرف رو تو فایرفاکس به این صورت تنظیم کنید :

Tools >> Option >> Privacy

و تو کادر وسط از منو Keep until گزینه I close firefox رو انتخاب کنید که معنیش اینه کوکی ها رو تا وقتی که فایرفاکس رو نبستم نگه دار.

تو اینترنت اکسپلورر هم باید برید تو Internet Option و تو قسمت Privacy اون زبانه رو روی Low یا Accept all cookies بزارید.

متاسفانه اون تاپیک بیخود رفت به تراش

ali_gamer
15-10-2008, 20:26
یه اهنگ خیلی خیلی قشنگ اروم باحال

1000_alkapone
15-10-2008, 20:59
سلام
چه جوری میتونم گروه اجتماعی که درست کردم رو پیدا کنم ؟

S A M
15-10-2008, 21:05
سلام
چه جوری میتونم گروه اجتماعی که درست کردم رو پیدا کنم ؟

اون بالای گروه های اجتماعی همه گروه ها که عضوی + خودت ساختی لیست شده !!

1000_alkapone
15-10-2008, 21:45
از راهنمایی شما ممنونم اقای S A M

eh2
15-10-2008, 22:14
سلام
من دو تا پست تو قسمت اورژانس سیستم های آلوده دارم اما تو کنترل پنل کاربر هیچ پستی نیست

sare_r
18-10-2008, 18:27
سلام

چه جوری می تونم یه فایل رو ضمیمه ی نوشته هام کنم؟

talot
20-10-2008, 13:24
من هر پستی که میدم چند بار ارسال میشه میترسم به خاطرش یا بن کنید منو یا اخطار بخورم:31:

rezaete
20-10-2008, 18:59
سلام

چه جوری می تونم یه فایل رو ضمیمه ی نوشته هام کنم؟

فقط مدیران و همکاران انجمن ها امکان ضمیمه کردن فایل دارند .

من هر پستی که میدم چند بار ارسال میشه میترسم به خاطرش یا بن کنید منو یا اخطار بخورم:31:

احتمالا سرعت دسترسی شما کمه . یا سعی کنید از ارسال سریع استفاده کنید یا اینکه اون تاپیک رو دوباره در یک tab دیگه باز کنید ببینید پست ارسال شده یا نه ، بعد رفرش رو بزنید . تا اونجا که من میدونم وقتی اون قسمت لودینگ صفحه تا نصفه پر میشه ، پست ارسال شده .

sourena_8888
20-10-2008, 23:02

Lovelyman
21-10-2008, 14:38
sourena_8888 عزیز شما گروه تون برای هر پست جدید نیاز به تایید شما داره و شما باید اونا رو تایید کنی تا نمیایش داده بشه ...!
مشکلی بود ؟