PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

pooria roohie
25-05-2007, 20:26
سلام.:19: :19:
اقا چرا به انجمن نرمافزارهاي مربوط به بازيها جديدا اينقدر كم اهميت ميدن:41: :41: من چند تا پست از چند هفته پيش داخلش قرار دادم اما خيلي كم به پستها توجه ميشه :13: :13: وتعداد پستهاي اين انجمن خيلي كمه شايد در هفته يك الي سه پست داخلش قرار ميگيره درحالي كه يك سري انجمنها در روز حدود 10 تا پست دارن.:19: :19: :41:

از مديران خواهش ميكنم به اين پست جواب بدن.:11: :40: :40: :40:

من منتظر جوابشون هستم.:10:

ehsan_p30world
26-05-2007, 10:54
سرعت ارسال مطلب به فروم بسیار کند است؟ شنبه 5 خرداد 1386

چرا امکان حذف کردن ارسال‌های تکراری به کاربر داده نمی‌شود؟

javad2625
26-05-2007, 11:55
سلام

چرا هشدار PM من كار نمي كنه؟ با وجود اين كه در قسمت تنظيمات، گزينه «هشدار در پنجره كوچك» رو فعال كردم (البته هشدار به وسيله ايميل رو غير فعال كردم)، وقتي PM برام مياد و وارد سايت ميشم اون پنجره كوچكي كه به صورت Message Box آمدن پيغام جديد رو هشدار ميده برام ظاهر نميشه و اين باعث شده كه بعضي وقتها اومدن پيامها رو خيلي دير متوجه بشم.

با تشكر

pooria roohie
26-05-2007, 14:55
اقا احسان درست ميگن نبودن وجود اين توانايي در فروم ها براي من مشكل ايجاد كرده چون گاهي اوقات يك نفر كه انلاين هست وشماهم در همان صفحه انلاين هستيد وقتي شخص مقابل يه درخواست ميده شما جواب درخواست اون رو ميدين وبعد اگر مشكل شخص حل شد ازشما تشكر ميكنه و اون پستي كه شما براي رفع مشكل اون شخص داديد ديگه به درد نميخوره واگر شما دوباره يه پست با يه عنوان ديگه بدي افرادي كه دراون انجمن هستند به شما ميگويند كه پست پشت سر هم ندهيد حا لا اگر توانايي حذف پستهاي قبلي خودمون رو داشته باشيم ديگه اين مشكات پيش نمياد وتعداد صفحات هر انجمن هم كمتر ميشه.
از مديران درخواست اين توانايي رو براي افراد ايجاد كنند تا ديگه از اين مشكلات پيش نياد.

pooria roohie
26-05-2007, 19:33
چرا كسي به اين پستها جواب نميده.

Moh3en_DDD
26-05-2007, 22:08
سلام.:19: :19:
اقا چرا به انجمن نرمافزارهاي مربوط به بازيها جديدا اينقدر كم اهميت ميدن:41: :41: من چند تا پست از چند هفته پيش داخلش قرار دادم اما خيلي كم به پستها توجه ميشه :13: :13: وتعداد پستهاي اين انجمن خيلي كمه شايد در هفته يك الي سه پست داخلش قرار ميگيره درحالي كه يك سري انجمنها در روز حدود 10 تا پست دارن.:19: :19: :41:

از مديران خواهش ميكنم به اين پست جواب بدن.:11: :40: :40: :40:

من منطزر جوابشون هستم.:10:

به دلیل اینکه کمتر کسی هست که بتونه به پست های شما در خواست کنندگان جواب بده ! مشالا درخواست کننده ها زیاد هستند و منم توی اون انجمن تک هستم یعنی فقط من و دو سه تا از دوستان باید جواب بدیم که یکم طول می کشه !

تازه منم تا 23 تیر کمتر میام ...

ایشالا بعدش جبران می کنم !

pooria roohie
26-05-2007, 22:48
:40: :40: :27: :27: ممنون از توجهي كه به انتقادات ميكني اقا محسن.:46: :11: :11: :31: :31: :20:

Reza Shekarchi
29-05-2007, 08:21
حتماً در موردش قبلاً صحبت شده و ما نديديم
اما اين نداشتن تشکر هم در سايت اصلاً هيچ انگيزه اي ايجاد نميکنه واسه اومدن به p30world
يه اشکال کاملاً توپ و درست و حسابی هست از p30world !
آدم نميدونه واسه چی بايد پست مفيد بده ؟!

Ahmad
29-05-2007, 08:42
حتماً در موردش قبلاً صحبت شده و ما نديديم
اما اين نداشتن تشکر هم در سايت اصلاً هيچ انگيزه اي ايجاد نميکنه واسه اومدن به p30world
يه اشکال کاملاً توپ و درست و حسابی هست از p30world !
آدم نميدونه واسه چی بايد پست مفيد بده ؟!
آقا رضا خود من هم در ابتدا حسابي از اينكه تشكر وجود نداره از دست سايت شكار بودم.

ولي با گذشت زمان و اينكه تو يه سري سايتهايي كه دكمه تشكر وجود داره سركي ميكشم. به اين نتيجه رسيدم كه درسته كه اين قسمت چيز بدي نيست ولي يه جورايي نميدونم چرا ديگه باهاش حال نميكنم.

دليلش هم بيشتر اينه كه ميبينم تو امضاي بعضيها در اينگونه سايتها بزرگ نوشته ميشه : براي تشكر از دكمه مثلا تشكر استفاده نماييد. بعد يه كاربري هم بياد يه پست تشكر بزنه، حسابي حالشو جا ميارن. ميگن كاربر عزيز لطفا از دكمه تشكر استفاده كنيد. دليلشون هم اينه كه پست الكي اضافه نشه. كه البته مشخصه كه دليل اصلي اين نيست. در يك كلام اينها (كه البته بيشترشون هم كسايي هستند كه تو اينگونه سايتها پستي هم دارند) تشكر گدايي ميكنند. و چقدر اين كارشون چندش آوره.

دكمه تشكر نوعي انتظار بيجا به وجود مياره و ... .

اين نظر من بود.

موفق باشيد

Hamed-Dehghani
29-05-2007, 16:22
آقا رضا خود من هم در ابتدا حسابي از اينكه تشكر وجود نداره از دست سايت شكار بودم.

ولي با گذشت زمان و اينكه تو يه سري سايتهايي كه دكمه تشكر وجود داره سركي ميكشم. به اين نتيجه رسيدم كه درسته كه اين قسمت چيز بدي نيست ولي يه جورايي نميدونم چرا ديگه باهاش حال نميكنم.

.....

اين نظر من بود.

موفق باشيد

کاملاً معلومه که نظر شما بود :21:

تا اونجا که من می دونم

به دلایل امنیتی وجود دکمه Thanks در فروم ها غیر حرفه ای می باشد

چراکه خوراک بزخی هکـرها ست

در يك كلام اينها (كه البته بيشترشون هم كسايي هستند كه تو اينگونه سايتها پستي هم دارند) تشكر گدايي ميكنند. و چقدر اين كارشون چندش آوره.

موفق باشيد

دقیقـاً مثل بعضی ها که اینجا نظر گدایی می کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza Shekarchi
29-05-2007, 23:36
پس يعنی اين همه سايت که تشکر دارند هک ميشن ؟!
من که به شخصه رقبت نميکنم نه مطلب مفيدی بزارم نه اطلاعات به کسی
چون هيچ چيز انگيزه دهنده در اين سايت وجود نداره
هرکی هر تاپيکی باز کنه نه رسيدی ميشه نه چيزی
کلاً اصلاً انگار مدير نداره
همين الان که من دارم اينجا انتقاد ميکنم يه مدير نيست که جواب مارو بده
جالبه خيلی در نوع خودش پی سی ورلد
البته يک سری خوبی هايی هم داره که نبايد ازش گذشت و گذشتن ازش يه نوع بی انصافی هست

Hamed-Dehghani
29-05-2007, 23:59
پس يعنی اين همه سايت که تشکر دارند هک ميشن ؟!
من که به شخصه رقبت نميکنم نه مطلب مفيدی بزارم نه اطلاعات به کسی
چون هيچ چيز انگيزه دهنده در اين سايت وجود نداره
هرکی هر تاپيکی باز کنه نه رسيدی ميشه نه چيزی
کلاً اصلاً انگار مدير نداره
همين الان که من دارم اينجا انتقاد ميکنم يه مدير نيست که جواب مارو بده
جالبه خيلی در نوع خودش پی سی ورلد
البته يک سری خوبی هايی هم داره که نبايد ازش گذشت و گذشتن ازش يه نوع بی انصافی هست

اونوت عزیزم شما که رقبت نمی کنید مطلب بزارید و نه اطلاعات !!!!

می تونم بپرسم این پستاتون که ماشالاتون باشه نزدیک 4 رقمی شدن هم هست چه جوری آوردید ؟!؟!!

Reza Shekarchi
30-05-2007, 03:15
وقتی که ميگم مدير نيست جواب بده شما جواب ميدی همينه
بفرما اينم جواب سؤالت عزيز ام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مهم : تمامی مسائل در رابطه با Psp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) Reza Shekarchi

مهم : روش تشخيص رم های تقلبی از اصل! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) Reza Shekarchi

رده بندی جديد Alexa و بالا امدن عجيب P30World !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Reza Shekarchi

همينقدر بسه
اون تاپيک مسابقه جهانی کليک رو هم توی متفرقه بهشون اضافه کن
پس فکر کنم واسه کسی که روزی يک بار هم به زور يه 5 دقيقه به سايت سر ميزنه به دليل همون نداشتن انگيزه که گفتم آمار کمی باشه که فکر کنم همينش رو هم شما نداری
ادعا مثبت بودن نميکنم اما هی نپر وسط و جواب همه رو با تيکه بده
درضمن پست های 4 رقمی من فعلاً از پست های 3 رقمی شما بيشتره اونم توی اين مدت کم

ARASH66
31-05-2007, 11:26
شرمنده آقا ما تاپيك تغيير نام كاربري رو پيدا نميكنم !

ميخواستم اسمم به حروف بزرگ تغيير كنه بدونه تغيير پسووردم !

Ahmad
31-05-2007, 11:39
شرمنده آقا ما تاپيك تغيير نام كاربري رو پيدا نميكنم !

ميخواستم اسمم به حروف بزرگ تغيير كنه بدونه تغيير پسووردم !
سلام

يك پيغام خصوصي براي Meisam بفرستيد.

موفق باشيد

navid_mansour
01-06-2007, 23:18
آقا يه مشکلي برتم پيش اومده:
جديدا برام شماره صفحه هاي تاپيکا نمايش داده نميشه و همه چند صفحه اي ها از صفحه اول شروع ميشه!
مشکل از کجاست؟حلش؟

ehsan_p30world
02-06-2007, 08:03
چرا برای تک تک تاپیک‌ها باید شیوه بروزرسانی انتخاب شود؟

تا تاپیک‌های بروز شده در قسمت تنظیمات کاربر جمع‌آوری شود.

من در فروم دیگری عضو هستم و در صورتیکه تاپیکی که مطلبی در آن ارسال کرده‌ام بروز شود بدون انتخاب گزینه خاصی ، در قسمت تنظیمات کاربر آن تاپیک نشان داده می‌شود. (برای تمام پست‌ها نحوه اطلاع رسانی به صورت پیش فرض بر روی اطلاع رسانی بدون ایمیل است)

اما در این فروم چنین چیزی نیست چرا؟

SuperMD
02-06-2007, 14:54
سلام
چرا در فروشگاه نرم افزار Quest 3D نمی ذارید؟

Bl@sTeR
02-06-2007, 15:30
اقا من شاكيم
توي هر صفه باس مشخصات وارد كنم تا يادش بياد

soleares
03-06-2007, 11:54
آقا من پیغامم غیر فعال نیست ولی همه میگن آره بابا سولئارس هم که پیغامشو غیر فعال کرده من باید چی کار کنم ؟ هیچ کس نمیتونه پیغام بده !

H A M E D
03-06-2007, 12:19
اقا من شاكيم
توي هر صفه باس مشخصات وارد كنم تا يادش بياد
شما بايد تنظيمات Cookie هاي مرورگر خودت رو درست كني مشكل از سايت نيست.

H A M E D
03-06-2007, 12:24

من در فروم دیگری عضو هستم و در صورتیکه تاپیکی که مطلبی در آن ارسال کرده‌ام بروز شود بدون انتخاب گزینه خاصی ، در قسمت تنظیمات کاربر آن تاپیک نشان داده می‌شود. (برای تمام پست‌ها نحوه اطلاع رسانی به صورت پیش فرض بر روی اطلاع رسانی بدون ایمیل است)

چرا در اينجا هم براي هر تاپيكي كه شما در اون پست بدين به طور اتوماتيك اشتراك ايجاد ميشه اما شما بايد تنظيمات اشتراك هاي خودتون رو يه بار بازبيني كنيد.

Bl@sTeR
03-06-2007, 12:32
آقا من پیغامم غیر فعال نیست ولی همه میگن آره بابا سولئارس هم که پیغامشو غیر فعال کرده من باید چی کار کنم ؟ هیچ کس نمیتونه پیغام بده !
نه عزيز يه نيگا بنداز تو تنظيماتت
شايدم پر شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bl@sTeR
03-06-2007, 12:43
شما بايد تنظيمات Cookie هاي مرورگر خودت رو درست كني مشكل از سايت نيست.
راس ميگي ها چه بيخود دادد و غال راه انداختم
آقا ما مراتب عرذ خواهيمون رو ابلاغ ميكنيم :11:

pooria roohie
04-06-2007, 22:24
سلام.
چرا کسی به پستهای من توجه نمیکنه و جوابی بهشون نمیده

Bl@sTeR
06-06-2007, 12:21
سلام.
كدوم پست عزيز سوالي داشتي؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M A T I N
06-06-2007, 12:52
سلام.

اگه تو پستتون سوال کرده باشید و کسی جوابش رو بدونه حتما جواب میده ...

piishii
06-06-2007, 15:04
سلام.
من از امروز صبح مشکل دارم با این آدرس ها :
foru,.p30world.net
forum.p30world.com
فقط میتونم با forum.p30world.ir
وارد شم حتی به خود سایت هم نمیتونم وارد شم این ارور رو میده :

این چه وضع اینترنت ایران بخدا .
ممکنه از isp باشه ؟
چون حتی وارد ایمیل و جیمیل و سایتهایی که آخرشون .com داره یا نمیشم یا تک و توکی میشه وارد شد .
اینجا فقط یک isp داره من از این مشکل ها تا امروز نداشتم .

ehsan_p30world
06-06-2007, 15:39

کسی پاسخگو نیست!!!

M A T I N
06-06-2007, 16:35
ممکنه از isp باشه ؟

به نظر میرسه که همین جوری باشه ...

احتمالا از اثرات اینترنت ملیه که فقط سایت های وطنی رو باز میکنه .... :tongue:......( شوخی کردم ) ...

...موفق باشی...

Harry Potter
06-06-2007, 22:22
سلام.
من از امروز صبح مشکل دارم با این آدرس ها :
foru,.p30world.net
forum.p30world.com
فقط میتونم با forum.p30world.ir
وارد شم حتی به خود سایت هم نمیتونم وارد شم این ارور رو میده :

این چه وضع اینترنت ایران بخدا .
ممکنه از isp باشه ؟
چون حتی وارد ایمیل و جیمیل و سایتهایی که آخرشون .com داره یا نمیشم یا تک و توکی میشه وارد شد .
اینجا فقط یک isp داره من از این مشکل ها تا امروز نداشتم .
سلام
احتمالا دارن سیستم فیل_ترینگ جدید رو تست می کنند!
:4:

کسی پاسخگو نیست!!!

شما این کار رو انجام بده:
تنظيمات کاربر ---> ويرايش اختيارات ---> پيش گزیده اشتراک گفتگو
در اون قسمت گزینه: بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل رو انتخاب کن...
بعد ذخیره تغییرات

:10:

ehsan_p30world
07-06-2007, 01:07
متشکرم برای پاسخ‌تان

mazi_z_PSP
07-06-2007, 23:30
سلام .من با حذف کردن پست هام مشکل دارم.بهم گفتن ميتونم از طريق ويرايش پستم رو حذف کنم اما هرچی ميگردم نميتونم چيزی حذف کنم.رهنمايی کنيد لطفا.

amintnt
07-06-2007, 23:35
سلام .من با حذف کردن پست هام مشکل دارم.بهم گفتن ميتونم از طريق ويرايش پستم رو حذف کنم اما هرچی ميگردم نميتونم چيزی حذف کنم.رهنمايی کنيد لطفا.

سلام.......... چنین دسترسی ای ندارین شما.......... فقط میتونید ویرایش کنید.............

mazi_z_PSP
07-06-2007, 23:45
سلام.......... چنین دسترسی ای ندارین شما.......... فقط میتونید ویرایش کنید.............
ای بابا پس چرا همکار Payman_62 ميگمن که ميتونی حذف کنی پست های خودت رو؟ يعنی من رو اسگول کرده بودن؟!!!!

amintnt
07-06-2007, 23:58
ای بابا پس چرا همکار Payman_62 ميگمن که ميتونی حذف کنی پست های خودت رو؟ يعنی من رو اسگول کرده بودن؟!!!!

تا اونجایی که من یاد دارم چنین دسترسی ای واسه ی همکارا و مدیرا و ادمینای محترم هست........... ممکنه ایشون اشتباه کرده باشن :)

mazi_z_PSP
08-06-2007, 11:11
ممنون از راهنماييتون.من مراتب رو به خود Payman_62 اطلاع ميدم.

H A M E D
09-06-2007, 18:21
چرا اين لينكا امروز بعد از ظهر اينجوري شده؟ همه تگ ها خراب شدن! آها مديران كجائيد؟

mehdi_vsgh
09-06-2007, 21:31
راست میگه چرا لینکا اینطور شدن؟؟
نکنه اینم از ابتکارات عجیب و غریب ادمیناست؟؟؟؟

mazi_z_PSP
09-06-2007, 21:37
شايد هک کردن سايت رو؟ شايد خرابکاری بوده.ميخواستن هشدار بدن؟!!!

mehdi_vsgh
09-06-2007, 22:08
شايد هک کردن سايت رو؟ شايد خرابکاری بوده.ميخواستن هشدار بدن؟!!!
هک؟؟؟

نه حسن این کار خیلی خطرناکه حسن

Lovelyman
09-06-2007, 22:15
سلام چرا لينكا خراب هستن؟(كدهاي لينك)
مثل اين:
p30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
???????????????????????????????????????
امضامو نگاه كن!

pooria roohie
10-06-2007, 03:29
چرا به پستها جوابی نمیدین!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bb
10-06-2007, 04:10
آقا این hyper link چرا اینجوری شده
امضا رو نگا !!!

S@eid
10-06-2007, 06:29
چند تا پست اخر که مربوط میشه به خرابی لینک ها ...
یه سر به تاپیک زیر بزنید ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ARASH66
10-06-2007, 10:31
دوستان در قسمت امضا ويرايش گزينه hyper link وجود نداره !

mazi_z_PSP
10-06-2007, 11:29
بابا چرا رسيدگی نميشه؟ حتما بايد مستقيم به مدير ارشد پيغام داد؟ خوب من هزارتا کار دارم با این لينک ها.(ولی هک کردن ما خبر نداريم.الان کامپيوتر های همّون در خطر حسن!!)

ARASH66
10-06-2007, 11:45
دوستان در قسمت امضا ويرايش گزينه hyper link وجود نداره !

دوستان عزيز جوابم رو در اين تاپيك گرفتم !

labkhand
10-06-2007, 15:22
آقا همه ی انجمن صداشون درآمده :19:

چرا رسیدگی نمی کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قسمت ویرایش چرا جایی برای لینک نداره ...چرا حذف شده...

مگه میزارن لبخند رو لب هات باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sina
10-06-2007, 15:32
سلام
دوستانی که در مورد url فرمودن انجمن خبر ها و ... رو چک نمیکنید ؟

labkhand
10-06-2007, 15:39
سلام
دوستانی که در مورد url فرمودن انجمن خبر ها و ... رو چک نمیکنید ؟

واقعا ......آدم های ...... هستند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تقدیم به فیلتر کنندگان اینترنت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه چرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

talot
10-06-2007, 15:56
سلام
من میخوام عکس توی امضام بذارم چیکار باید بکنم
بعدم قبلا هر وقت تو تاپیکی شرکت میکردم بعد از ائن هر وقت کسی پست میداد من توی میلم میگرفتمش یعنی یه کپی از همون به میلم میومد اما حالا نمی یاد چیکار کنم اینجوری خیلی وقتم گرفته میشه تا دنبال اون تاپیک بگردم
میشه راهنماییم بکنید
ایا میشه دعت نامه فرستاد برای دوستان تا بیان عضو بشن

pedram_ashena
10-06-2007, 18:12
سلام
من میخوام عکس توی امضام بذارم چیکار باید بکنم
بعدم قبلا هر وقت تو تاپیکی شرکت میکردم بعد از ائن هر وقت کسی پست میداد من توی میلم میگرفتمش یعنی یه کپی از همون به میلم میومد اما حالا نمی یاد چیکار کنم اینجوری خیلی وقتم گرفته میشه تا دنبال اون تاپیک بگردم
میشه راهنماییم بکنید
ایا میشه دعت نامه فرستاد برای دوستان تا بیان عضو بشن
شما بايد از تنظيمات كاربر استفاده كنيد با زدن اين دكمه آخرين تايپيكهايي كه ديديد نشان داده ميشه
از همانجا اگر سمت راست ويرايش امضا را انتخاب كنيد ميتوانيد عكس مورد نظر را لينك بدهيد(قبلا بايد جايي آپلود كرده باشيد)
مشكل ارسال ميل هم اگر تنظيمات را دستكاري نكرده باشيد موقتي است و رفع خواهد شد

MOJIX
11-06-2007, 14:36
آقا یکی به داردمن برسه ادیتور من ابزار اضافه کردن لینک نداره

وهمه لینک هارو به صورت کد نشون میده چی کار کنم

:19:ببینین امضامو :19:

pedram_ashena
11-06-2007, 14:43
موجيكس عزيز احتمالا شما در شرف اخراج از سايت هستيد

شوخي كردم.تو همين انجمن بگرد دنبال اطلاعيه سينا

براي همه اينطوري شده.براي جلوگيري از فيل ينگ

MOJIX
11-06-2007, 15:17
پس اینجوری شده....... فکر کردم فقط خودم این مشکلو دارم

pooria roohie
11-06-2007, 18:33
چرا کسی به پستهای من جوابی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
چند تا پست تو این تاپیک بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا احسان درست ميگن نبودن وجود اين توانايي در فروم ها براي من مشكل ايجاد كرده چون گاهي اوقات يك نفر كه انلاين هست وشماهم در همان صفحه انلاين هستيد وقتي شخص مقابل يه درخواست ميده شما جواب درخواست اون رو ميدين وبعد اگر مشكل شخص حل شد ازشما تشكر ميكنه و اون پستي كه شما براي رفع مشكل اون شخص داديد ديگه به درد نميخوره واگر شما دوباره يه پست با يه عنوان ديگه بدي افرادي كه دراون انجمن هستند به شما ميگويند كه پست پشت سر هم ندهيد حا لا اگر توانايي حذف پستهاي قبلي خودمون رو داشته باشيم ديگه اين مشكات پيش نمياد وتعداد صفحات هر انجمن هم كمتر ميشه.
از مديران درخواست اين توانايي رو براي افراد ايجاد كنند تا ديگه از اين مشكلات پيش نياد.

pedram_ashena
11-06-2007, 18:58
سلام.

آقاي روحي به جاي اينكه چند تا پست بدهيد و يه حرف را تكرار كنيد،نقل قول پست بي جواب خودتان را ميگذاشتيد.نميشه كه 10 صفحه را بگرديم تا پست شما پيدا شود.ضمنا اگر در مورد انجمن بازي بود كه جوابتان را گرفتيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اميدوارم متوجه منظورم باشيد

Harry Potter
12-06-2007, 02:18
چرا کسی به پستهای من جوابی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
چند تا پست تو این تاپیک بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر می خواهید پستی حذف بشه (با دلیل منطقی) لطفا به مدیر انجمن اطلاع بدید...
فکر کنم این موضوع برای هزارمین بار بود که سوال شد!

شاد باشید :10:

shahedi
12-06-2007, 09:51
پس اینجوری شده....... فکر کردم فقط خودم این مشکلو دارم

نمی خواستن انجمن های بزرگ پی سی فیلتر بشه فیلتر به اینجا هم رحم نمی کنه

Mohammad amir bazrafshaN
12-06-2007, 12:05
به نام خدا
سلام
من یه مشکل دارم و اون اینه که وقتی کسی رو ثبت نام میکنم و معرف رو میخوام وارد کنم نمیگیره.نام کاربری من خیلی طولانیه و دو حرف آخر رو قبول نمیکنه.البته یه Autocomplete که از طرف سایت هست وا میشه و نام کاربری منو تشخیص میده ولی بازم موقع ثبت نام خطا میده.چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

pedram_ashena
12-06-2007, 12:10
توصيه ميكنم درخواست بديد نام كاربري شما عوض شود.بعدها با اين اسم طولاني به مشكل ميخوريد.فكر ميكنيد كسي بتونه اسم شما را در انجمن ذكر كنه؟

hossein_dig
12-06-2007, 15:32
سلام
ببخشیدچرا لینکا تو امضاها کار نمی کنن ؟

pedram_ashena
12-06-2007, 18:14
اين تصميم مدير سايت براي جلوگيري از تر شدنه .فعلا تمام لينكها كار نميكنند و بايد از تگ # استفاده كنيد

hossein_dig
13-06-2007, 16:51
اين تصميم مدير سايت براي جلوگيري از تر شدنه .فعلا تمام لينكها كار نميكنند و بايد از تگ # استفاده كنيد

آخه چرا این یعنی چی ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

Geeksboy
13-06-2007, 17:15

یعنی با # لینک بدیم؟

pedram_ashena
13-06-2007, 17:27

nw_nk
13-06-2007, 18:03
آخه چرا این یعنی چی ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

مدتی پیش ف+ی+ل+ت+ر+ی+ن+گ مخابرات وارد مرحله جدی تری شد.

رسما اعلام کردن که اگر توی یک سایت لینکی به سایت فیلتر شده ای باشه , ممکنه سایت حاوی لینک هم فیلتر بشه!!!

مطمئنا توی P30World با این همه تاپیک , لینکهای مورد دار زیادی پیدا میشه. اگر این لینکها توسط نرم افزار مخابرات پیدا و بررسی بشن , P30World فورا ف-ی-ل-ت-ر میشه و کلی کار میبره تا دوباره از ف+ی+ل+ت+ر در بیاد.

pooria roohie
13-06-2007, 18:20
اخه چرا اقایون لینکی که فیلتر شده که خطری نداره که بیان سایتی رو که یه لینک فیلتر شده رو در داخل خودش قرار داده رو فیلتر کنن احمقانه هست نه.
2_من در قسمت در خواست ترینر و رمز بازیهای کامپیوتری فعالیت میکنم نمی دونم میدوننین یا نه که سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از بهترین سایتها در زمینه بازیهای کامپیوتر هست و بدون هیچ علتی فیلتر شده
این سایت نه سیاسی هست نه مستهجن و هیچ گونه دلیلی برای فیلتر کردنش نیست ولی فیلتر شده و من با استفاده از فیلتر شکن واردش میشم و ترینر و رمزها رو برای در خواست دهندگان توسط این سایت قرار میدم حالا اگه مخابرات سری به این انجمن بزنه باید سایت رو فیلتر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pedram_ashena
13-06-2007, 19:16
اخه چرا اقایون لینکی که فیلتر شده که خطری نداره که بیان سایتی رو که یه لینک فیلتر شده رو در داخل خودش قرار داده رو فیلتر کنن احمقانه هست نه.
2_من در قسمت در خواست ترینر و رمز بازیهای کامپیوتری فعالیت میکنم نمی دونم میدوننین یا نه که سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از بهترین سایتها در زمینه بازیهای کامپیوتر هست و بدون هیچ علتی فیلتر شده
این سایت نه سیاسی هست نه مستهجن و هیچ گونه دلیلی برای فیلتر کردنش نیست ولی فیلتر شده و من با استفاده از فیلتر شکن واردش میشم و ترینر و رمزها رو برای در خواست دهندگان توسط این سایت قرار میدم حالا اگه مخابرات سری به این انجمن بزنه باید سایت رو فیلتر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببينيد ما با شخص سرو كار نداريم بلكه يك روبوت هست.كه فرق بين خوب و بد را تشخيص نميدهد.
پس ما كه نبايد بگذاريم چون كار اون اشتباه است ما را هم ----- كند.فعلا بايد ساخت

براي لينك هم از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده كنيد

hossein_dig
13-06-2007, 19:23
خوب این کار عاقلانه ای .ولی کار ما یه مقدا ر سخت میشه.

SAM-SON 70
13-06-2007, 20:22
سلام به همه دوستايي كه چه هستن و چه نيستن مي خواستم ببينم كسي منو ميتونه
راهنمايي كنه كه يه بازي توپ و باهال با مشخصات 128=كارت گرافيكي و 512=رم
به من معرفي كنه(يا بايد به يه تاپيك ديگه برم)
با تشكر: ISSA S.M

pedram_ashena
13-06-2007, 20:26
به اينجا برويد و به اسامي تايپيكها دقت كنيد

عــــلی
14-06-2007, 10:36
سلام خسته نباشيد آقا ميثم يه سوال داشتم اين كدهاي Html چه بلايي سرشون اومده. صفحه هاي تاپيك يه خورده شلوغ شده معلوم نيست چشه.
يه چيز ديگه اگه ربطي به اينجا نداشت منو ببخشيد. من الان حدود يه هفته و چند روزه كه يه نرم افزار از سايت پي سي ورد سفارش دادم ولي هنوز به دستم نرسيده. به سايت پرداخت هم ميرم نوشته آماده ارسال حالا يه كمكي هم به من كنين خيلي كارام عقب افتاده.
من از تمام انجمن هاي ايران جز پي سي ورد انجمن ديگه اي رو قبول ندارم چون انجمن پي سي ورد مي دونه كه مهمان حبيب خداست و مهمانان مي تونن از انجمن استفاده كنن ولي بيشتر انجمن هاي ايران ميگن اول بايد عضو بشي بعد از مطالب استفاده كني. وقتي با چنين انجمن هايي برخورد ميكنم حالم ... و ديگه به اونا سر نميزنم ولي پي سي ورد يه چيز ديگست من اگه يه روز بهش سر نزم اون روز برام شب نميشه.
به هر حال تشكر ميكنم از تمامي همكاران انجمن و سايت پي سي ورد با تشكر خداحافظ.

mazi_z_PSP
14-06-2007, 10:47
از قديم صد بار گفتن که این کار بخاطر امنيت در برابر فيلتريگ انجام شده. بعدشم اینکار رو برای این ميکنن چون بعضی از سايتهای ----- شده با بعضی از ISP ها باز ميشن. اگر اینجا لينک داده بشه بعضی ها ميتونن باز کنن.

Babak
14-06-2007, 11:13
همیشه بهار عزیز برای بررسی هر مشکلی درباره فروشکاه پی سی ورد به انجمن معرفی محصولات فروشگاه آنلاین P30world ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید

iranian_genius
15-06-2007, 11:36
این جا باید چی گفت؟؟

iranian_genius
15-06-2007, 11:36
اینجا اصلا چه خبره؟

SAJAD DP
15-06-2007, 12:11
سلام
چرا سايت نمي زاره من پيام خصوصي بفرستم؟
فقط يك پيام ذخيره شده دارم!
-----
Please Hellp Me السريعا

K A R I M I
15-06-2007, 12:24
سلام
چرا لینکها تو کل انجمن ( با اپرا و فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر ) به صورت Url نمایش داده می شوند و نمیشه روی آنها کلیک کرد؟

Hamed-Dehghani
15-06-2007, 12:36
سلام
چرا لینکها تو کل انجمن ( با اپرا و فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر ) به صورت Url نمایش داده می شوند و نمیشه روی آنها کلیک کرد؟

فدات شم شما چند روز اینجا نبودی که خبر نداری ؟!

خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال !

hossein_dig
15-06-2007, 18:04
راه دیگیه ای برای استفاده از لینکا نیست ؟

Hamed-Dehghani
15-06-2007, 18:09
فعلاً تنها راهش صبره عزیزم

mehdi_vsgh
15-06-2007, 21:36
آقا چرا شلوغش میکنین من تا دلتون بخواد میتونم لینک بزارم

forum.p30world.com/showthread.php?t=15497&page=131

خوبه یابازم بزارم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hozhabr
15-06-2007, 22:27
چرا تاپيك والپيپر ها بسته شده؟
درسته كه نمي شه توش عكس ها رو هابپرلينك كرد ولي ما به همينش هم راظي هستيم

peyman_nn
17-06-2007, 18:19
سلام
من بعضی جاها در تایید دوستان یه چیزایی گفتم
ولی چند وقت بعد همشون پاک شده
بعضی دوستان ( معذرت میخام ) چرت و پرت می نویسند و اصلا مدیران پستاشون رو پاک نمیکنند ، ولی یه تایید یا یه تشکر من پاک میشه

Spartan III
17-06-2007, 18:23
سلام
من بعضی جاها در تایید دوستان یه چیزایی گفتم
ولی چند وقت بعد همشون پاک شده
بعضی دوستان ( معذرت میخام ) چرت و پرت می نویسند و اصلا مدیران پستاشون رو پاک نمیکنند ، ولی یه تایید یا یه تشکر من پاک میشه

سلام
این که دیگه مربوط به اشکالات سیستم نمی شه . این مربوط به مدیران می شه.
البته تو قوانین هستش که مدیران اجازه دارند هر پستی که صلاح می دونن رو بدون اطلاع پاک کنن و مجبور نیستن توضیح بدن.
:46:

peyman_nn
17-06-2007, 18:24
کاشکی یه تاپیکی هم بود که اون دوستانی که بن میشن رو معرفی میکرد با دلیل بن شدنشان
فکر کنم عملی نباشه ولی یه جورایی شاید ...

Spartan III
17-06-2007, 18:31
کاشکی یه تاپیکی هم بود که اون دوستانی که بن میشن رو معرفی میکرد با دلیل بن شدنشان
فکر کنم عملی نباشه ولی یه جورایی شاید ...

یه تاپیک هستش برای این منظور.

peyman_nn
17-06-2007, 22:22
چه جالب
شما عضو جدید هستید و میدونید
من نزدیک 1.5ساله عضوم و نمیدونم

ali reza majidi 14
18-06-2007, 12:29
آقا سلام یه سوال داشتم چرا این لینکها به این وضع افتاده
نمیشه درستشون کرد

AK1
18-06-2007, 12:36
آقا سلام یه سوال داشتم چرا این لینکها به این وضع افتاده
نمیشه درستشون کرد

P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > مرتبط با انجمن ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > اطلاعيه ها و اخبار انجمن ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال !

mansoor.mb
18-06-2007, 21:05
pc 30 ورد خوبه اما تو قسمت اموزش زبان انگليسي يه كمي بيشتر توجه بشه

amintnt
18-06-2007, 21:35
pc 30 ورد خوبه اما تو قسمت اموزش زبان انگليسي يه كمي بيشتر توجه بشه
سلام.......... اتفاقا توجه میشه............ اما خوب، وقتی تعداد کسایی که به اونجا مراجعه میکنن کمه کاری از دست کسی بر نمیاد...........

موفق باشید :)

ali reza majidi 14
20-06-2007, 08:15
آقا کد چطوری میزارین وچطوری ازش دانلود کنیم

Hamed-Dehghani
20-06-2007, 11:14
آقا کد چطوری میزارین وچطوری ازش دانلود کنیم

سلام عزیزم اگه درست منظورتون رو متوجه شده باشم

باید به صفحه پیشرفته برید
آدرس مورد نظر رو کپی کنید تو پست و بعد Select کنید و این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید

مثل این

وقتی هم می خواید دانلود کنید باید

این آدرس داخل کد رو کپی کنیید توی Address bar مرورگر

شاد و پاینده باشید

S@eid
20-06-2007, 17:55
یه خواهش از مدیرا :

حالا که باتن "لینک" رو از قسمت پاسخ سریع حذف کردین خب باتن" کد" رو جایگزینش کنید دیگه ....

خیلی خیلی ممنون ...

H A M E D
20-06-2007, 18:11
یه خواهش از مدیرا :

حالا که باتن "لینک" رو از قسمت پاسخ سریع حذف کردین خب باتن" کد" رو جایگزینش کنید دیگه ....

خیلی خیلی ممنون ...
پيشنهاد جالبيه! من تو بعضي سايتا ديدم كه همه امكانات اديتور پيشرفته تو پاسخ سريع هست. اگه اينجا باشه خيلي جالب ميشه.

hossein_dig
20-06-2007, 21:34
ببخشید من هرچی درمورد راهنمای خرید لب تاپ گشتم چیزی پیدا نکردم.
اگه راهنمای کنید ممنو ن میشم.

peyman_nn
21-06-2007, 01:22
چرا اینقدر مدیران انجمن بازی ها در دسترس نیستند

چکاوک
21-06-2007, 16:44
با عرض سلام وخسته نباشید
من می خوام بدونم چگونه می تونم قبض موبایلم رو از طریق این شبکه پیدا کنم وببینم زود می خوام بهم جواب بدین هرجی می گردم پیدا نمی کنم در اینجا نه شبکه های دیگه که هست اما اجرا نمی کنه
:10: :8: :20:

peyman_nn
21-06-2007, 17:27
زود می خوام بهم جواب بدین
واه
چند ماهه به دنیا اومدی
یه خواهشی ، تقاضایی چیزی

peyman_nn
21-06-2007, 17:29

سلام
آقایون من مردم از دست این وضع سیستم
هرچی وارد میشم ، تا به یکی از تالارها وارد میشم فوری به این صفحه میاد
10 بار باید بزنم تا یکیش وارد شه
مشکل از چیه

زود می خوام بهم جواب بدین

mahe ziba
21-06-2007, 17:36
با سلام

ايا كوكيها فعال هستن.

كوكيها رو فعال كنيد.

pedram_ashena
21-06-2007, 17:48
با عرض سلام وخسته نباشید
من می خوام بدونم چگونه می تونم قبض موبایلم رو از طریق این شبکه پیدا کنم وببینم زود می خوام بهم جواب بدین هرجی می گردم پیدا نمی کنم در اینجا نه شبکه های دیگه که هست اما اجرا نمی کنه
اين سوال را در تالار موبايل مطرح كنيد در اينجا فقط به سوالات مرتبط با p30world پاسخ داده ميشود

Hamed-Dehghani
21-06-2007, 18:41
پیمـان درخشانی عزیز

اگه بعد از هر بار خروج از شبکه

این پیغام رو دارید، باید

گزینه به خاطر داشتن ؟

بالای صفحه رو تیک بزنید تا واسه همیشه Cookie نام و رمز شما

روی سیستمتون ذخیره بشه

ولی اینکه هنگام ورود به بعضی تاپیک ها این پیغام رو داشته باشید

و بعضی تاپیک ها نه

گمون نکنم

Saman-tci
21-06-2007, 20:20
با عرض سلام وخسته نباشید
درخواستتو چرا اینجا مطرح کردی .. باید برین انجمن موبایل

Lovelyman
22-06-2007, 00:25
اين سوال را در تالار موبايل مطرح كنيد در اينجا فقط به سوالات مرتبط با p30world پاسخ داده ميشود
ساسان جان شما چرا؟شما كه مثلا كاربر فعالي!البته ما كه فعاليتي نديديم! :31: چنتا پست بالا تر پدرام اينو گفت!:10:

peyman_nn
22-06-2007, 00:45
ساسان کیه
پدرام کیه

با عرض سلام وخسته نباشید

درخواستتو چرا اینجا مطرح کردی .. باید برین انجمن موبایل

همه گفتن
ما هم گفتیم که جا نمونیم

M A R S H A L L
24-06-2007, 00:03
از مديران محترم كل مي خوام لطفاً پيام هاي خصوصي رو پاسخ بدن.
ملت(اعضا) كار ضروري دارن.

H A M E D
24-06-2007, 11:03
تا اونجايي كه من مي دونم اگر سوال درست و حسابي بپرسيد هميشه در كوتاه ترين زمان به جواب ميرسيد!
البته اول جسسسستجو....

M A R S H A L L
24-06-2007, 11:13
تا اونجايي كه من مي دونم اگر سوال درست و حسابي بپرسيد هميشه در كوتاه ترين زمان به جواب ميرسيد!
البته اول جسسسستجو....

يعني سوال من نا حسابي بوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
24-06-2007, 12:23
یه سوال
ایا ادمین های انجمن میتونن پیام خصوصی ماهارو بخونن؟؟؟؟(وارد inbox ما بشن؟؟)

ElmO
24-06-2007, 12:52
یه سوال

سلام

اتفاقا منم دیروز داشتم به همین فکر میکردم .

به نظر من میتونن برن . چون ادمینن دیگه :5:

ممنون میشیم یکی از ادمینهای عزیز بیان و این سوالو جواب بدن

یا حق

:40:

amintnt
24-06-2007, 12:57
سلام

اتفاقا منم دیروز داشتم به همین فکر میکردم .

به نظر من میتونن برن . چون ادمینن دیگه :5:

ممنون میشیم یکی از ادمینهای عزیز بیان و این سوالو جواب بدن

یا حق

سلام............ چنین دسترسی ای رو ادمینا ندارن............

M A R S H A L L
24-06-2007, 13:01

براي دومين بار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed-Dehghani
24-06-2007, 15:00
سلام............ چنین دسترسی ای رو ادمینا ندارن............

امین جان

من برعکس فکر می کنم بتونند این کار رو بکنند

کاملاً هم طبیعیه

چرا که نه ؟!!

M.etallic.A
24-06-2007, 15:02
یه سوال

معمولا تو هر سایتی یه نفر به عنوان admin اصلی هست که به همه قسمتهای سایت دسترسی داره...

یه سوال از admin های سایت .... شما واسه خرید vBulletin پولی پرداخت کردید ؟ آخه شنیدم حدود 120 هزار تومان پولشه...

M A T I N
24-06-2007, 15:53

براي دومين بار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما به به کدوم یک از مدیران محترم کل پیام دادی ....
اگه به میثم پیغام دادی حتما مشکلی براش پیش اومده ....چون همیشه خیلی سریع جواب میده ....

یه سوال

سلام............ چنین دسترسی ای رو ادمینا ندارن...........

شاید مستقیما این امکان رو نداشته باشن ولی خیلی راحت میتونن از تو دیتابیس سایت پسورد یه نفر رو پیدا کنن و....( میثم قبلا گفته بود که نمیتونه ....)
البته من مطمعانم که مدیر های اینجا از این کار ها نمیکنن .... و فکر نکنم کسی وقت اینجور کار ها رو داشته باشه ....( این خط آخر برای جلو گیری از بن شدن بود )

معمولا تو هر سایتی یه نفر به عنوان admin اصلی هست که به همه قسمتهای سایت دسترسی داره...

یه سوال از admin های سایت .... شما واسه خرید vBulletin پولی پرداخت کردید ؟ آخه شنیدم حدود 120 هزار تومان پولشه...

جدا از اون پولی که همون اول برای خریدش باید بدن یه پولی هم ( فکر کنم نزدیک های همون پولی که شما گفتید) باید سالیانه بدن ....

....موفق باشید.....

M A R S H A L L
24-06-2007, 15:58
شما به به کدوم یک از مدیران محترم کل پیام دادی ....
اگه به میثم پیغام دادی حتما مشکلی براش پیش اومده ....چون همیشه خیلی سریع جواب میده ....

به هر سه تاشون.Sina-Meisam-Ali

Hamed-Dehghani
24-06-2007, 17:13

پس شما به ادمین ها پیغام فرستادید نه مدیران

در مرود Meisam جان

10 هزار بار ؛ توسط هزار نفر از کاربران سایت امتحان شده ( مثلاً واسه تغییر UserName و .... )

که وقتی پیغام واسشون می فرستی ،

به محض آنلاین شدن جوابتـون رو میدن ( تازه بابت تاخیرش هم ازت عذر خواهی می کنه :11: )

و اون 2 ادمین دیگه رو موردی پیش نیومده ؛ نمی دونم

ناگفته نمونه که بایدم دید پیغام شما چی هست ؟!!

به هر حال اگه جواب نگرفتید ،

با مطرح کردن در اینجا هم جواب نخواهید گرفت :46:

شاد و پاینده باشید

S@eid
24-06-2007, 17:53
میگما !!! این تقویم پی سی ، 2007 نداره ؟؟؟

M A R S H A L L
24-06-2007, 18:53
ناگفته نمونه که بایدم دید پیغام شما چی هست ؟!!

به هر حال اگه جواب نگرفتید ،

با مطرح کردن در اینجا هم جواب نخواهید گرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

عزيز من مدير به قول شما ادمين بايد پيغامو بخونه كه بدونه محتواش چي هست يا نه.
شمام كه حرف اون دوستمونو تكرار مي كني.اي بابا.

بله كار مهمي بوده.كليد كردين رو محتوا.خوب مشخصه كار مهمي داشتم كه پيغام فرستادم. يكي از كارام تغيير User ام بوده.

Hamed-Dehghani
24-06-2007, 19:12
خوب اگه اینه که مطمئن باشید، جواب خواهید گرفت

با لحن خودتون می گم

عزیز من ادمین باید آنلاین بشه که بدونه پیغام واسش فرستادند یا نه :46:

چون فصل امتحانات هست

امتحانات میثم تموم بشه یا فرصتی پیدا کنند مثل آخر هفته

حتماً جوابتون رو خواهید گرفت

آخه خود من خودم هفته گذشته UserName رو یه تغییر کوچولو دادم

شاد و پایند باشید

resident
25-06-2007, 11:56
دوستان سلام.
این کدهای Html کی میخواد فعال بشه؟
کل انجمن بهم ریخته شده. همه امضا ها و لینک ها ............

Wisdom
25-06-2007, 12:11
میگما !!! این تقویم پی سی ، 2007 نداره ؟؟؟

سعيد جان ؛‌ شايد هنوز سال 2006 هستيم ؛‌ خودمون بي خبريم :27:

دوستان سلام.
این کدهای Html کی میخواد فعال بشه؟
کل انجمن بهم ریخته شده. همه امضا ها و لینک ها ............

تگ HTML كه از ابتدا هم غير فعال بود و توي خيلي از انجمن ها هم غير فعال هستش ؛‌ اينجا تگ URL غير فعال شده
فعلاً‌ البته ... :46:

خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال !

بیلچه
25-06-2007, 12:18

R10MessiEtoo
25-06-2007, 12:29
من یک مشکل اساسی دارم نمی دونم فقط برای من اینطوره یاهمه و مشکلم اینه که هر نیم ساعت (بیشتر یا کمتر) از انجمن بیرون می افتم یعنی دوباره از من می خواد که لاگین بشم فرقی هم نمی کنه که گزینه "من را به خاطر داشته باش" فعال باشه یا غیر فعال بعضی وقتها یک کم اعصاب خرد میشه.

بیلچه
25-06-2007, 12:29
پست بالا را دید اینم ببینید.

چرا بعضی جاها میشه ولی بعضی جاها نمیشه آدرس مستقیم داد.

H A M E D
25-06-2007, 12:50

اينو چرا اينجا نوشتي؟

بيلچه جان زياد خودتو در اين مورد اذيت نكن!

M A R S H A L L
27-06-2007, 01:33
آقا اين جناب Ali نميتونن User Nameعوض كنن؟

Hamed-Dehghani
27-06-2007, 07:08

هنوز شما موفق نشدید !!

باور کنید تا حالا بیشتر از 1000 نفر با PM به Meisam جان این کار رو کردند

و تا حالا نفهمیدم دیگرAdministrator ها این تغییر UserName رو انجام داده باشند

این چند وقت اخیر هم همیشه Meisam فقط آخر هته ها رو واسه تغییر UserName در نظر می گرفت

شما تا آخر هفته صبر کنید

راستش رو بگید، تا حالا چند تا پیغام واسش فرستادید ؟!!

بیچاره میثم وقتی آنلاین بشه و ببینه 40 تا پیغام از یه نفر واسش رسیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H A M E D
27-06-2007, 10:07
ميثم هر روز هست فقط مخفي مياد! يه پيغام براش بفرست سريع كارتو راه ميندازه.

Bl@sTeR
27-06-2007, 10:28
ميثم هر روز هست فقط مخفي مياد! يه پيغام براش بفرست سريع كارتو راه ميندازه.
منم كه يه درخواست باش فرستادم ولي تا حالا كه جوابي نداده

mehdi_vsgh
27-06-2007, 11:26
عزیز با توجه به اینکه میثم جان دانشجو هستن و الان فصل امتحانات هستش
ایشون کمتر فرصت پیدا میکنن که به انجمن سر بزنن

یه مقدار صبور باشین...حتما به زودی جوابتونو خواهند داد....

M A R S H A L L
27-06-2007, 12:04
راستش رو بگید، تا حالا چند تا پیغام واسش فرستادید ؟!!

1 پيام

راستش گويا پيامها رو هم خوندن ولي...

h128mk
27-06-2007, 12:07
عزیز با توجه به اینکه میثم جان دانشجو هستن و الان فصل امتحانات هستش
ایشون کمتر فرصت پیدا میکنن که به انجمن سر بزنن

یه مقدار صبور باشین...حتما به زودی جوابتونو خواهند داد....
امتحانات تموم شد رفت . تا چند وقت دیگه ترم جدید شروع میشه :27::27:

M A R S H A L L
27-06-2007, 12:14
همين الانش هم Sina اينجاست.

mrmmnb
27-06-2007, 13:05
من دو تا پست در مورد یک موضوع در تالار انتقادات وپیشنهادات دادم ولی وقتی ارسال میکنم پستم به وجود نمیاد
(پستی که من نوشتم نیست) چـــــــــــــرا؟؟؟
راستی متن پستمم این بوده:

از مدیران اتجمن دخواست میشه ( یا پیشنهاد میشه) که یه تولبار تخصصی مخصوص انجمن p30world درست کنند
تا دسترسی به قسمتهای مختلف انجمن راحتر و سریعتر انجام بشه
ضمن اینکه یه تولبار با نام p30world کلی کلاس کار انجمن رو بالاتر میبره
به هر حال یه پیشنهاده که امیدوارم مورد موافقت مدیران قرار بگیره
دیگر اعضا هم نظر بدند و اونایی که موافقند بگن تولبار شامل چه چیز هایی باشه

AK1
27-06-2007, 13:15
من دو تا پست در مورد یک موضوع در تالار انتقادات وپیشنهادات دادم ولی وقتی ارسال میکنم پستم به وجود نمیاد
(پستی که من نوشتم نیست) چـــــــــــــرا؟؟؟
راستی متن پستمم این بوده:

از مدیران اتجمن دخواست میشه ( یا پیشنهاد میشه) که یه تولبار تخصصی مخصوص انجمن p30world درست کنند
تا دسترسی به قسمتهای مختلف انجمن راحتر و سریعتر انجام بشه
ضمن اینکه یه تولبار با نام p30world کلی کلاس کار انجمن رو بالاتر میبره
به هر حال یه پیشنهاده که امیدوارم مورد موافقت مدیران قرار بگیره
دیگر اعضا هم نظر بدند و اونایی که موافقند بگن تولبار شامل چه چیز هایی باشه

به دلايلي در انجمن انتقادات و پيشنهادات بعد از ارسال موضوع جديد بايد توسط ادمين تيايد بشه تا نمايش داده بشه:31:

mehdi_vsgh
27-06-2007, 21:25
امتحانات تموم شد رفت . تا چند وقت دیگه ترم جدید شروع میشه

نه والا من که خودم الان تا سه شنبه امتحان دارم.....
بعضی از شهرستان ها تموم شده ولی بعضی دیگه نه.....

اصلا این بحثا چه ربطی به اینجا داشت؟؟

Balrog
28-06-2007, 16:50
يكى بياد بگه علت وقوع اين پديده چيه!

pedram_ashena
28-06-2007, 16:57
يكى بياد بگه علت وقوع اين پديده چيه!

بيننده كناريتان آيديش به اين صورت است @r@ كه در اين شرايط يكي از @ كنار اسم شما ميافتد.
نگران نباشيد.

peyman_nn
28-06-2007, 16:59
ببخشید
وضعیت این لینکها کی درست میشه

peyman_nn
28-06-2007, 17:01
گاهی من وارد سایت میشم ولی تعداد صحفات رو نشون نمیده
چرا ؟

اینم عکسش

M A R S H A L L
28-06-2007, 19:42
ما به گفته ي حامد دهقاني منتظريم كه گفته بودن آخر هفته.
ببينم شما تا چه حد ادميناتونو شناختين.

M A R S H A L L
28-06-2007, 23:22
آقا ما كه ديگه اصلاً از ادمينا نااميد شديم.
كاربر فعالي حرفه ايي پروفشنالي(همون حرفه اي=اينم جاي بحث داره) فروم بازي چيزي نبود اسم كاربري ما رو عوض كنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Balrog
29-06-2007, 00:24
بيننده كناريتان آيديش به اين صورت است @r@ كه در اين شرايط يكي از @ كنار اسم شما ميافتد.
نگران نباشيد.
جالـــبـــه!

Wisdom
29-06-2007, 11:59
كاربر فعالي حرفه ايي پروفشنالي(همون حرفه اي=اينم جاي بحث داره) فروم بازي چيزي نبود اسم كاربري ما رو عوض كنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مديريت بخش انجمن p30world رو ميثم جان به عهده داره
به ايشون پيغام خصوصي بدبد
اگر تا الان نتيجه نگرفتيد مطمئن باشيد هم تعداد پيغام خصوصي هاي ايشون بالاست و هم اينكه الان فصل امتحانات ترم هستش

ولي بهتون قول ميدم در اولين فرصت پاسخ شما رو ميدن :20:

M A R S H A L L
29-06-2007, 12:13
ولي بهتون قول ميدم در اولين فرصت پاسخ شما رو ميدن

راستش قبل از شما چند نفر ديگه هم اين قولو بهم دادن دوست عزيز اما....

peyman_nn
29-06-2007, 12:52
خب حداقل شما جواب منو بدید دیگه
راستی این لینکها کی خوب میشه

Hamed-Dehghani
29-06-2007, 13:02
ما به گفته ي حامد دهقاني منتظريم كه گفته بودن آخر هفته.
ببينم شما تا چه حد ادميناتونو شناختين.

همين الانش هم Sina اينجاست.

1 پيام

راستش گويا پيامها رو هم خوندن ولي...

شمام كه حرف اون دوستمونو تكرار مي كني.اي بابا.

بله كار مهمي بوده.كليد كردين رو محتوا.خوب مشخصه كار مهمي داشتم كه پيغام فرستادم. يكي از كارام تغيير User ام بوده.

يعني سوال من نا حسابي بوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستش قبل از شما چند نفر ديگه هم اين قولو بهم دادن دوست عزيز اما....

جناب fairy_boy

بعد از ظهر که میثم جان آنلاین میشه و به پیغام شما

( اگه منطقی باشه !! ) پاسخ می ده ،

امیدوارم بابت این اسپم بازیاتون پاسخ داشته باشید

آخرش نگفتید

این تغییر UserName رو واسه چی می خواید ؟!!!!

شاید می خواید مثلاً بهتر بتونید تو p30 با همین رویه فعالیت کنید !!!

مطمئن باشید Admin و مدیران اصلاًً علاقه ای

به فعالیت فردی که یک در خواستش رو بیش از 12 بار مطرح کرده ندارند

( خدا می دونه چند تا PM فرستاده باشید !! )

شما دیگه شورشو در آوردید، آقای عزیز

peyman_nn
29-06-2007, 13:10
دهه حامد جان
با دوستان این گونه صحبت نکن
شاید ایشون می خان با دادن نه دوازده تا ، بلکه بیش از 12000 تا پست برای عدم پاسخگویی میثم و سینا و علی
به رکورد مهران جان برسه
هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه .....

M A R S H A L L
29-06-2007, 13:17
جناب fairy_boy

بعد از ظهر که میثم جان آنلاین میشه و به پیغام شما

( اگه منطقی باشه !! ) پاسخ می ده ،

امیدوارم بابت این اسپم بازیاتون پاسخ داشته باشید

آخرش نگفتید

این تغییر UserName رو واسه چی می خواید ؟!!!!

شاید می خواید مثلاً بهتر بتونید تو p30 با همین رویه فعالیت کنید !!!

مطمئن باشید Admin و مدیران اصلاًً علاقه ای

به فعالیت فردی که یک در خواستش رو بیش از 12 بار مطرح کرده ندارند

( خدا می دونه چند تا PM فرستاده باشید !! )

شما دیگه شورشو در آوردید، آقای عزیز

اولاً كه اصلاً بنده طرفم شما نيستي كه بيخود پريدي وسط .
تانياً تنها 1پيام به ميثم فرستاده ام نه 12 پيام و يا 1200 پيام به قصد ركورد شكني.
ثالثاً تغيير نام كاربري به جز همين هدف هم نمي تونه باشه.

به هر حال ببخشيد كه اينجا مطرح كردم

والسلام

mehdi_vsgh
29-06-2007, 13:30
عزیز خیلی ببخشید ها...

ولی شما فکر میکنی تنها کاربر اینجا هستی که به ادمینا پی ام دادی؟؟
بابا خوب سرشون شلوغه... اونام مثل شما انسانن.....

چقدر عجله میکنی شما؟؟؟

والا من خودمم تا حالا بارها و بارها به میثم پی ام دادم و جواب گرفتم....صبر کن یه کمی....

اگه میبنی که جواب نمیده حتما سرش شلوغه...(الان دوران امتحاناته خوب اونم مثل ما کار وزندگی داره)

كاربر فعالي حرفه ايي پروفشنالي(همون حرفه اي=اينم جاي بحث داره) فروم بازي چيزي نبود اسم كاربري ما رو عوض كنه

ضمنا هیچ کاربری قادر به تغیر یوزر نیم نیست

M A R S H A L L
29-06-2007, 13:34
به چشم ببخشيد دوستان
من چون حدوداً 2 هفته از ارسال پيام گذشته بود عرض كردم.

Amin
29-06-2007, 18:54
به چشم ببخشيد دوستان
من چون حدوداً 2 هفته از ارسال پيام گذشته بود عرض كردم.
سلام دوست عزیز
ایشون به دلیل مشغله
نتونستن زیاد آنلاین باشن جدیدا
هر موقع بیان تو انجمن حتما به درخواستها و پیغام خصوصی ها رسیدگی میکنند

Ar@m
30-06-2007, 00:18
من یه سوال دارم:
این اخطارها با هم چه فرقی دارن ؟

اخطار ها: 0/1 (1)
اخطار ها: 1/0 (0)

amanita
30-06-2007, 18:20
چرا انجمن متفرقه تعداد پستش حساب نمیشه؟

Ahmad
30-06-2007, 18:28
چرا انجمن متفرقه تعداد پستش حساب نمیشه؟
بخاطر اينكه چرت و پرت اونجا نوشته نشه.

فكر كن حساب ميشد، الان پستهاي من بود 10000 تا.

نتيجه‌گيري : ... .

time prince
30-06-2007, 19:30
تو انجمن خارج از دنياي كامپيوتر ديگه چرا پست ها حساب نمي شه؟

Ahmad
30-06-2007, 22:18
تو انجمن خارج از دنياي كامپيوتر ديگه چرا پست ها حساب نمي شه؟
آخه اونجا هم بعضيها ميومدن هر خبري رو براي اينكه پستشون بره بالا مينوشتند.

يادمه يه بار يكي درباره علت افزايش قيمت سيب زميني تاپيك زده بود.

pes68
01-07-2007, 12:37
دوستان چرا من هر چي پست مي دم تعداد پستام از 70 بالا نميره؟!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

nw_nk
01-07-2007, 12:45
دوستان چرا من هر چي پست مي دم تعداد پستام از 70 بالا نميره؟!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

حالا که رفت بالای 70.

در بعضی از انجمنها مثل متفرقه و خبر غیر کامپیوتری پستها شمرده نمیشه.

nkhdiscovery
01-07-2007, 16:24
آقایون مدیران قبلا همه صفحات تلپیک ها save میشد الان بعضی هاشون نمیشه . علت خاصی داره یا سیستم من مشکل داره؟

nw_nk
01-07-2007, 17:49
آقایون مدیران قبلا همه صفحات تلپیک ها save میشد الان بعضی هاشون نمیشه . علت خاصی داره یا سیستم من مشکل داره؟

لینک یکی از اون صفحاتی رو که سیو نمیشه بده , من امتحان کنم.

تا حالا با همچین مشکلی برخورد نکردم , شاید توی یکی از پستها چیزی هست که توی Save شدن اشکال بوجود میاره.

namakdoon
01-07-2007, 18:22
من در انجمن متفرقه تاپیکی درست کرده ام می خواستم ببینم که میشه من نظر سنجی ام رو دوباره ویرایش کنم ویک مورد به اون اضافه کنم؟
این هم آدرس تاپیکم
مرسی

pedram_ashena
01-07-2007, 18:26
من در انجمن متفرقه تاپیکی درست کرده ام می خواستم ببینم که میشه من نظر سنجی ام رو دوباره ویرایش کنم ویک مورد به اون اضافه کنم؟
این هم آدرس تاپیکم
مرسی
به بابك پيام شخصي بدهيد.تنها مديران ميتوانند

namakdoon
01-07-2007, 18:32
به بابك پيام شخصي بدهيد.تنها مديران ميتوانند

مرسی از راهنماییت:10:

peyman_nn
01-07-2007, 22:56
من یه سوال دارم:
این اخطارها با هم چه فرقی دارن ؟

اخطار ها: 0/1 (1)
اخطار ها: 1/0 (0)
فکر کنم
اولی یعنی اخطار گرفته
دومی تذکر
شایدم اینجوری نباشه
ما که تا حالا نداشتیم
یعنی پاکه پاک
هه هه هه هه هه ...

SuB
02-07-2007, 13:12
سلام
چطوری میشه توی پستی که می زنیم، HyperLink بزاریم. یعنی مثلاً بنویسم "اینجا را کلیک کنید" و وقتی کاربر روی کلمه "اینجا" کلیک می کنه، به یه لینک دیگه بره؟

AK1
02-07-2007, 13:27
سلام
چطوری میشه توی پستی که می زنیم، HyperLink بزاریم. یعنی مثلاً بنویسم "اینجا را کلیک کنید" و وقتی کاربر روی کلمه "اینجا" کلیک می کنه، به یه لینک دیگه بره؟

سلام دوست عزيز
فعلا قابليت استفاده از تگ يو ار ال غير فعاله پس نمي شه اون كاري كه شما گفتين رو انجام داد
: خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

ولي قابليتش تو ابزار پست دادن هست تو قسمت جواب دادن شكل زير

amintnt
02-07-2007, 13:48
سلام دوست عزيز
فعلا قابليت استفاده از تگ يو ار ال غير فعاله پس نمي شه اون كاري كه شما گفتين رو انجام داد
: خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

ولي قابليتش تو ابزار پست دادن هست تو قسمت جواب دادن شكل زير
سلام.......

[akmfad1] جان این مورد فقط تو پنل ادمینا، مدیرا و همکارای عزیز فعاله

:)

AK1
02-07-2007, 14:01
سلام.......

[akmfad1] جان این مورد فقط تو پنل ادمینا، مدیرا و همکارای عزیز فعاله

:)

بله ميدونم من كه گفتم اين قابليت برداشته شده :31: فقط راهنمايي براي انجام اين كار بود كعه اگه يه موقع اين قابليت برگشت :5:

peyman_nn
02-07-2007, 17:18
برای کی قراره درست بشه
ما که دق کردیم

SuB
03-07-2007, 11:52
بابا دیگه ورش دارید. مشکل مال سه چهار ماه پیشه.

Reza P30
03-07-2007, 17:43
mibakhshid

man ye moshkel ba p30daram

nemitooonam farsi benevisam

masalan
salam
be farsi mishe:
3D'E

peyman_nn
03-07-2007, 21:04
منم قبلا این مشکل رو داشتم
ولی خود به خود رفع شد

SuB
04-07-2007, 12:42
جناب مدیر سایت
قصد ندارید url رو فعال کنید؟

time prince
09-07-2007, 13:57
چرا ساعت سايت(tehran 3.30 ) براي من يك ساعت جلو رفته؟

SuB
09-07-2007, 15:26
انگار مدیران انجمن هر یک قرن یه بار اینجا میاند!!!!!

M A T I N
09-07-2007, 17:13
من دو تا مشکل داشتم ... اول اینکه هیچ کدوم از دکمه ها یا شکلک ها توی ادیتورم فعال نیست ....یعنی مثل اینکه از ادیتور عکس بگیری و موس رو عکس دکمه ها ببری ... دوم اینکه Enter تو پست هام کار نمیکنه ...یعنی اگر یه نصفه خط نوشتم بعد اینتر زدم وقتی پست رو میدم همه ی نوشته ها رو دنبال هم مینویسه ( فکر کنم همین الان هم همین شکلی بشه ) کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده ... ؟ یا میدونه چه جوری درست میشه ...؟ ....موفق باشید.....

H.M.D
09-07-2007, 18:09
ببخشيد بعضي وقت ها مديران انجمن ميان مينويسن سرچ كن تا مطلب مورد نظرتو پيدا كني...

ولي من هر چي نگاه ميكنم هيچ گزينه اي براي سرچ كردن توي اين انجمن نميبينم!!!

pedram_ashena
09-07-2007, 19:05
سرچ= دكمه جستجو در بالاي صفحه تايپيك زير خوش آمديد

docter
10-07-2007, 08:06
من چطور باید دانلود کنم

nw_nk
10-07-2007, 08:58
نامهای کاربری پی سی ورد Case Sensitive هستند یا نه؟

یعنی مثلا میتونه نامهای کاربری User و user و USER و useR توی فروم باشه؟

من چطور باید دانلود کنم

چیو دانلود کنی؟ از کجا؟

منظورت آموزش کلی دانلود یک فایل از سایته؟

H.M.D
10-07-2007, 09:44
سرچ= دكمه جستجو در بالاي صفحه تايپيك زير خوش آمديد

مرسي...

ولي وقتي من يه كلمه رو سرچ ميكنم تو نتايج جستجو تمام تاپيك هايي كه اون كلمه توشون بكار رفته نمايش داده ميشن و صفحه مورد نظر اون تاپيك كه اون كلمه توش استفاده شده رو نمياره...

خب اينطوري كه زياد فايده نداره... مثلا توي تاپيك درخواست آهنگ من كه نميتونم همه صفحاتشو از اول تا آخر بگردم!!!

Wisdom
10-07-2007, 09:59
مرسي...

ولي وقتي من يه كلمه رو سرچ ميكنم تو نتايج جستجو تمام تاپيك هايي كه اون كلمه توشون بكار رفته نمايش داده ميشن و صفحه مورد نظر اون تاپيك كه اون كلمه توش استفاده شده رو نمياره...

خب اينطوري كه زياد فايده نداره... مثلا توي تاپيك درخواست آهنگ من كه نميتونم همه صفحاتشو از اول تا آخر بگردم!!!

سلام

بعد از اين كه تاپيك مورد نظرتون رو پيدا كرديد لازم نيست همه صفحات رو نگاه كنيد
از جستجو در اين تاپيك استفاده مي كنيم

Hamed-Dehghani
10-07-2007, 14:07
مرسي...

آهان حالا منظورتون رو فهمیدم

معلومه نمیشه تمام تاپیک ها رو گشت ولی

با انتخاب یک گزینه ساده می تونید نتایج جستجوی خودتون رو دقیق تر کنید

مثلاً می خواید در انجمن موسیقی دنبال آهنگ سندی :27: بگردید

با انتخاب جستجو در انجمن موسیقی نتایج جستجوتون کمتر و دقیق تر میشه

و

با انتخاب نمایش جستجو بر اساس پست ها دقیقاً به همون پستی که آهنگ سندی :27: گذاشته شده می روید

amintnt
10-07-2007, 14:55
نامهای کاربری پی سی ورد Case Sensitive هستند یا نه؟

یعنی مثلا میتونه نامهای کاربری User و user و USER و useR توی فروم باشه؟

سلام....... خیر، نمیشه........ هر سه یکی هستن! :)

H.M.D
10-07-2007, 17:08
آهان حالا منظورتون رو فهمیدم

معلومه نمیشه تمام تاپیک ها رو گشت ولی

با انتخاب یک گزینه ساده می تونید نتایج جستجوی خودتون رو دقیق تر کنید

مثلاً می خواید در انجمن موسیقی دنبال آهنگ سندی :27: بگردید

با انتخاب جستجو در انجمن موسیقی نتایج جستجوتون کمتر و دقیق تر میشه

و

با انتخاب نمایش جستجو بر اساس پست ها دقیقاً به همون پستی که آهنگ سندی :27: گذاشته شده می روید

مرسي...خيلي مفيد بود

فقط اون گزينه ي جستجو فقط دز شاخه هاي فرعي يعني چي؟

اونو تيك بزنم يا نه؟

nw_nk
10-07-2007, 18:23
سلام....... خیر، نمیشه........ هر سه یکی هستن! :)

ممنون, ولی هر سه؟ :19:

R10MessiEtoo
11-07-2007, 13:11
سلام
میشه این پست رو ببینید:

حالا بگید چطور میشه با فونت لوتوس فارسی (مثل این پست بالایی مطالب) رو ارسال کرد البته من خودم تونستم با کپی پیست این پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با فونت لوتوس بگذارم اما وقتی بخوام تمام اون کدها رو خودم بگذارم در متن ارسالی ی ها بصورت جدا نوشته میشد یعنی ای نجوری.
ممنون اگر کسی جواب داد.

Hamed-Dehghani
11-07-2007, 14:53
مرسي...خيلي مفيد بود

فقط اون گزينه ي جستجو فقط دز شاخه هاي فرعي يعني چي؟

اونو تيك بزنم يا نه؟

مثلاً اگه واسه جستجو در انجمن موسیقی رو تیک بزنید

کلمه مورد نظر شما در انجمن های زیر شاخه موسیقی یعنی

انجمن دانلود موسیقی و انجمن درخواست موسیقی هم جستجو می شود

خوب اگه فقط انجمن درخواست موسیقی رو واسه جستجو انتخاب کنید

دیگه نیازی به زیر شاخه هم نیست ( چون اصلاً این انجمن درخواست موسیقی زیر شاخه ای ندارد )

سلام
میشه این پست رو ببینید:

حالا بگید چطور میشه با فونت لوتوس فارسی (مثل این پست بالایی مطالب) رو ارسال کرد البته من خودم تونستم با کپی پیست این پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با فونت لوتوس بگذارم اما وقتی بخوام تمام اون کدها رو خودم بگذارم در متن ارسالی ی ها بصورت جدا نوشته میشد یعنی ای نجوری.
ممنون اگر کسی جواب داد.

این فونت Lotus نیست

بلکه تمام فونت های زیر

رو که از حالت پیشرفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دسترسی است

می تونید استفاده کنید ( عین پست الان من )

ولی قبلش حتماً Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing رو فعال کنید تا اذیت نشوید

و

حتماً اینجا رو مطالعه بفرمایید

forum.p30world.com/showpost.php?p=1284051&postcount=19

Ahmad
11-07-2007, 14:57
سلام
میشه این پست رو ببینید:

ممنون اگر کسی جواب داد.
اون كجاش لوتوسه.

Tahoma است كه.

شرمنده. من پست حامد رو نديدم. چون جاي ديگه‌اي بودم.

SuB
11-07-2007, 15:29
چرا توی P30World دکمه تشکر وجود نداره؟:18:

Hamed-Dehghani
11-07-2007, 15:35
اون كجاش لوتوسه.

Tahoma است كه.

شرمنده. من پست حامد رو نديدم. چون جاي ديگه‌اي بودم.

چقدر این جمله واسم آشناست

آخه منو یاداینا می ندازه :20:

اگه منظورتون ادمين سايته. بايد بگم نه. ادمينها سه نفر ديگه هستن.

بابك ميشه گفت سرپرست سايت هستند.

من هم ايول بابا پروفشنال سايت هستم.

شرمنده پست واحد رو نديده بودم. چون جاي ديگه بودم.

سلام

مخلصيم آقا مجيد

راجع به اون كاربر هم همانگونه كه ميبينيد اسم ايشون ايتاليك شده يعني ايشون نام اي ميلشون رو عوض كردند و تا به اي ميل جديد نرند و لينك فعال سازي رو كليك نكنند به همين صورت تعليق نشان داده ميشوند.

آقا شرمنده : من ندیده بودم آقا نويد پاسخ داده بودند.
پس جواب تكراري شد
خودم ، خودم رو مجازات ميكنم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من این دفعه اینجوری خودتونو مجازات کنید ، بهتر باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
11-07-2007, 18:07
چرا توی P30World دکمه تشکر وجود نداره؟:18:

سلام

قبلاً‌ بحث شده و مديريت هم جواب دادن
توي همين تاپيك جستجو كنيد نتايج بهتري ميگيريد

R10MessiEtoo
12-07-2007, 09:19
این فونت Lotus نیست

بلکه تمام فونت های زیر

و ......

اون كجاش لوتوسه.

Tahoma است كه.

دوستان دیگه مارو اینقدر یول فرض نکنید خودم هم می دونم فونت لوتوس جزو فونتهای ویرایشگر نیست همه اون چیزهایی هم که حامد دهقانی گفت بلدم تعجب من هم از چطور میشه اون فونت استفاده کرد در حالی که جزو لیست نیست.
فکر نکنم فونت لوتوس رو بشناسید حالا من خیلی ادعایی ندارم ولی اینقدر با ورد کار کردم (یعنی در واقع کارم همینه) که تمام فونتها رو از 100 متری می شناسم این فونت لوتوسه این هم یک تکه از سورس اون پست به عنوان سند:

حالا اگر نمی دونید مشکلی نداره اینقدر آزمون و خطا می کنم تا یاد بگیرم نشد از خودش می پرسم:31:

Ahmad
12-07-2007, 09:58
دوستان دیگه مارو اینقدر یول فرض نکنید خودم هم می دونم فونت لوتوس جزو فونتهای ویرایشگر نیست همه اون چیزهایی هم که حامد دهقانی گفت بلدم تعجب من هم از چطور میشه اون فونت استفاده کرد در حالی که جزو لیست نیست.
فکر نکنم فونت لوتوس رو بشناسید حالا من خیلی ادعایی ندارم ولی اینقدر با ورد کار کردم (یعنی در واقع کارم همینه) که تمام فونتها رو از 100 متری می شناسم این فونت لوتوسه این هم یک تکه از سورس اون پست به عنوان سند:

حالا اگر نمی دونید مشکلی نداره اینقدر آزمون و خطا می کنم تا یاد بگیرم نشد از خودش می پرسم:31:
چرا اين فكر رو ميكني دوست عزيز

ببين اگه من اشتباه ميكنم بگو تا من هم از اشتباه دربيام.

اين فونت لوتوس هست :

و اين هم كه شما با آبي نوشتي فونت Arial هست.

و ايني هم كه تو متن ديده ميشه باز هم فونت tahoma است.

درسته كه نوشته لوتوس.
ولي لوتوس ديده نميشه . فكر ميكنم بخاطر اين باشه كه اين فونت تو فروم پشتيباني نميشه.

:10:
البته ببخشيد من با متن پستتون قبل از ويرايش كار كردم. :11:

Ahmad
12-07-2007, 10:17
آهان منظور شما اين بود كه چطوري در حاليكه فونت لوتوس جزو ليست نيست از اون استفاده كرده.

درسته ؟

خوب بايد در جواب بگم كه علتش اينه كه ،

ببين بذار اينجوري برات روشنش كنم كه ،

اين دوست ما كه اينكار رو كرده اومده ،

اگه بخوام به صورت خيلي ساده بگم، بايد بگم كه،

اصلا ميدوني چيه ؟

آقا كسي ميدونه چجوري اين كار رو كرده ؟

R10MessiEtoo
12-07-2007, 10:27
حالا اگر من ويرايش کردم چرا تو ويرايش نکردی؟! و اينکه چرا صورت مسئله رو پاک می کنی بابا اين فونت لوتوسه به خدا!
--------------------------------------------
ويرايش:
اين جا چقدر آدم رودست می خوره منم تا اومدم پست بدم ديدم با يک پست ديگه منظور منو فهميدی
ضمنا بلد شدم چطور با فونت لوتوس بنويسم بهت نمی گم تا دلت بسوزه :31:
اينجا رو هم يک نگاهی بنداز ببين چه می کنه اين مهدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.

Hamed-Dehghani
12-07-2007, 14:24
شما اینجا رو با تاپیک

تبلیغات پست های من در پـی سـی ورلـد

اشتباه گرفتید

mir@
12-07-2007, 21:38
با فونت لوتوس نوشتن کاری نداره که دوست عزيز!

فقط يه کم زشت ميشه.

mehdi_vsgh
12-07-2007, 21:44
خوف شه چوری میشه نوشت؟

Hamed-Dehghani
12-07-2007, 21:49
آقا مهدی

در پست 1444 توضیح داده شده

forum.p30world.com/showpost.php?p=1294229&postcount=1444

mehdi_vsgh
12-07-2007, 22:00
نه قوربونت بشم این فونت لوتوسه...

شما برو تو ادیتور همون پست

میبنی که نوشته لوتوس...

R10MessiEtoo
13-07-2007, 11:44
شما اینجا رو با تاپیک

تبلیغات پست های من در پـی سـی ورلـد

اشتباه گرفتید

با این صحبت حکیمانه شما بنده متحول شدم و دیگر به هیچ وجه از این اشتباهات خفن نخواهم کرد:31: (اینو جدی گفتم)

با فونت لوتوس نوشتن کاری نداره که دوست عزيز!

فقط يه کم زشت ميشه.

خب حتما که نباید لوتوس باشه هر فونتی به نظر خودت قشنگتره می تونی بگذاری حتی نستعلیق البته به شرطی که همه اون فونت رو داشته باشند.

خوف شه چوری میشه نوشت؟

آقا مهدی

در پست 1444 توضیح داده شده

forum.p30world.com/showpost.php?p=1294229&postcount=1444

... و حامد همچنان تکذیب می کند ...
---------------------
البته در جواب دوستانی که می خوان از فونتهای فارسی در انجمنهای پی سی ورلد استفاده کنند باید بگم که هنوز خودم هم مطمئن نیستم که مدیران با این کار موافقند یا نه ممکنه این کار مشکلاتی رو برای انجمن ایجاد بکنه که ما خبر نداریم ازشون سوال می کنم اگر مشکلی نداشت برای کسایی که بلد نیستند همینجا آموزشش رو می گذارم (همچین خیلی هم مشکل نیست!)

mir@
13-07-2007, 12:05
سلام برادر،

شما کشف جالبی کردید.

ولی همون طور که گفتید به نظرم باید این فونت ها روی کامپیوتر کاربران نصب شده باشه تا بتونن به صورت مناسب اونا رو ببینند.

به هرحال این کشف شما تایید میشه و به هیچ وجه قابل تخطئه نیست.

ارادتمندم

mir@
13-07-2007, 12:14
کسی هست که پست بالا رو به این شکل نبینه؟

R10MessiEtoo
13-07-2007, 12:20
سلام برادر،

شما کشف جالبی کردید.

ولی همون طور که گفتید به نظرم باید این فونت ها روی کامپیوتر کاربران نصب شده باشه تا بتونن به صورت مناسب اونا رو ببینند.

به هرحال این کشف شما تایید میشه و به هیچ وجه قابل تخطئه نیست.

ارادتمندم

علیک دادا
البته من خودم کشف نکردم یکی از کاربران انجمن این کار رو کرده بود منم با آزمون و خطا یاد گرفتم.
در مورد فونتها باید بگم الان روی کامپیوتر اکثر کاربران فونتهای موسوم به B Font نصب شده هست از این لحاظ خیلی مشکلی پیش نمیاد البته امیدوارم
ما هم ارادتمندیم

Hamed-Dehghani
13-07-2007, 12:26
اووووووووووووووووووو

حالا گرفتم

آره من اون جمله آخر رو اینجوری می بینم

در حالی که عکسی که شما گذلشتید اینجوریه

آخــــــه چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرا ؟!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mir@
13-07-2007, 14:14
جناب دهقانی،

فونت های B-Fonts رو از اینجا بگیرید و نصب کنید.

به حول و قوه الهی مشکلتون حل خواهد شد.

mbsh
13-07-2007, 14:34
سلام
من نمی دونم چه جوری باید یه تاپیک جدید اضافه کنم.

Ahmad
13-07-2007, 14:54
اين فونت لوتوس است.
اين فونت كاوه است.
اين فونت چيني است.
اين فونت سرخ‌پوست است.
اين فونت مسجد است.
اين فونت سوره است.
اين فونت يكان است.
اين فونت كودك است.
اين فونت كامران است.

چه جالب. چه جلب

amintnt
13-07-2007, 15:15
اين فونت لوتوس است.
اين فونت كاوه است.
اين فونت چيني است.
اين فونت سرخ‌پوست است.
اين فونت مسجد است.
اين فونت سوره است.
اين فونت يكان است.
اين فونت كودك است.
اين فونت كامران است.

چه جالب. چه جلب

چقد تنوع! :laughing:

mir@
13-07-2007, 15:27
سلام
من نمی دونم چه جوری باید یه تاپیک جدید اضافه کنم.

با زدن این دکمه در انجمن مورد نظرتون

Mario جان تستتون کاملاً صحیحه.

TNT تو برو اون فونت رو نصب کن، ایراد بیخود نگیر. مشکل از گیرنده تو هست. به فرستنده ربط نداره. :38:

Hamed-Dehghani
13-07-2007, 15:35
دیگه داره مسئله حیثیتی میشه

به حول و قوه الهی مشکلمون حل نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اون فونت ها رو تو پوشه Font شاخه C:\Window دارم

ولی هم چنان نوشته های ماریا رو اینطوری می بینم

آخــــــه چــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــرا ؟!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماریا واقعاً این فونت های مختلف رو اعمال کردی یا

سر کاریه ؟!

Ahmad
13-07-2007, 16:11
ببين حامد

اين همين پست منه كه عكسش رو ميذارم.

شما همين فونتهاي سايت برنا رايانه مخصوص ويندوز xp است كه بايد نصب كني.

اين هم ليست قلمها :

فكرميكنم همين فونتهايي باشه كه امير گذاشته. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و آفرين به ذهن خلاق R10MessiEtoo (مهدي، درست گفتم). :46:

راستي امين شما هم بايد اين فونتها رو داشته باشي، تا اينجوري ديده نشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و ضمنا يه نكته : از اين به بعد پستها ديدني خواهد شد. مگه نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين هم از معدود پستهايي بود كه من و حامد با هم جدي بوديم. :31:
البته در پس اين شوخي‌ها هميشه نكته‌اي زيبا نهفته است.:5:

amintnt
13-07-2007, 17:41
با زدن این دکمه در انجمن مورد نظرتون

Mario جان تستتون کاملاً صحیحه.

TNT تو برو اون فونت رو نصب کن، ایراد بیخود نگیر. مشکل از گیرنده تو هست. به فرستنده ربط نداره. :38:
ای بابا! من که ایراد نگرفتم! فقط واسه خنده اونو گفتم!

TNT تو برو اون فونت رو نصب کن،
دیگه این چیزا رو بلدم فکر کنم :happy:

SuB
14-07-2007, 20:02
میشه به ویرایشگر جواب سریع، یک سری امکانات رو اضافه کنم یا باید این امکانات برای تمام کاربران اضافه بشه تا من به ویرایشگر من هم اضافه بشه؟

pedram_ashena
14-07-2007, 20:23
میشه به ویرایشگر جواب سریع، یک سری امکانات رو اضافه کنم یا باید این امکانات برای تمام کاربران اضافه بشه تا من به ویرایشگر من هم اضافه بشه؟
بايد براي همه بشود.قابليت شخصي سازي ندارد

Hamed-Dehghani
14-07-2007, 22:01
سلام

من اول اون نوشته های ماریا جان رو اول اینجوری می دیدم :41:

ولی بعد نصب اون فونت های پیشنهادی امیر جان

خیلی پیشرفت کردم و اینجوری می بینم :20:

ولی هنوز راه زیادی در پیش دارم تا :41:

ولی یک نکته مهم که

لازم می دونم اینجا اعلام کنم

اگه ما مطلب می نویسیم که دیگران مطالبمون رو بخونند !!

باید حتماً تنظیمات رایج سیستم دیگران رو در نظر بگیرید !

مثل :

resolution صفحه نمایش :

( 768 resolution : 1024 X ) ؛ مرسوم بین اکثریت کاربران

و اینکه دیگران طول خطوط نوشته های ما رو چقدر می بینند ؟!

یا

همین فونت ها رو

واسه اینکه دیگران نوشته های ما رو چه شکلی می بینند ؟!

در مورد همین فونت ها

وقتی دیگران همه این نوشته ها رو یک جور می بینند!! :13:

این اعمال فونت به چه کار آید ؟! هان ؟!

من دوستی رو می شناسم که وقتی مطلب می نویسه ؛

شب به شب باید فقط خودش بره مطالبش رو بخونه :41:

چرا ؟!

چون نوشته هاش پشت سر هم و بدون فاصله و با 1001 اشکال هست

چون

تنظیمات رایج سیستم دیگران رو در نظر نمی گیره !!

.

ali-07
15-07-2007, 11:45
htmpچيست چرا مال من نوشته خاموش

M A T I N
15-07-2007, 15:33
htmpچيست چرا مال من نوشته خاموش

HTML برای همه خاموشه .....
روشن کردنشم دست مدیر هاست ....
اگه روشن باشه میتونیم از بعضی از تگ ها و امکانات Html استفاده کرد ....
احتمال روشن شدنش نزدیک صفره ....

....موفق باشی.....

pedram_ashena
15-07-2007, 16:04
HTML برای همه خاموشه .....
روشن کردنشم دست مدیر هاست ....
اگه روشن باشه میتونیم از بعضی از تگ ها و امکانات Html استفاده کرد ....
احتمال روشن شدنش نزدیک صفره ....

....موفق باشی.....

البته جواب بالا خيلي اميدوارانه است.بهتر بگيم احتمال روشن شدنش زير صفر است
فكر كنيد اگر ميشد فيلم و موزيك را آنلاين ميشد ديد و گوش كرد:19:

Behroooz
15-07-2007, 16:44
چرا اعداد رو نميشه فارس نوشت تو فروم ?

ElmO
15-07-2007, 18:05
چرا اعداد رو نميشه فارس نوشت تو فروم ?

سلام

میشه بهروز جان

بستگی به تنظیمات مرورگر و همینطور تنظیمات زبان ویندوزتون داره .

یا حق

SAJAD DP
21-07-2007, 06:00
سلام
من يك مشكل پيدا كردم
نه مي تونم پيام در يافت كنم نه بفرستم.
در ضمن صندوق پيامم خالي هست و فعال هست لطفا كمك كنيد

M A T I N
21-07-2007, 17:03
سلام
من يك مشكل پيدا كردم
نه مي تونم پيام در يافت كنم نه بفرستم.
در ضمن صندوق پيامم خالي هست و فعال هست لطفا كمك كنيد

تو قسمت ویرایش اختیارات یه قسمت برای فعال و غیر فعال کردن پیغام خصوصی هست .....

....موفق باشی.....

SAJAD DP
22-07-2007, 06:41
سلام

تو قسمت ویرایش اختیارات یه قسمت برای فعال و غیر فعال کردن پیغام خصوصی هست .....

....موفق باشی.....
مشكل اينجاست كه اين قسمت فعال هست! ولي هيچ پيامي دريافت نمي كنم

SAJAD DP
22-07-2007, 11:27
سلام
درست شد تيك يك گزينه رو مي بايست بر مي داشتم

ablhfk
22-07-2007, 12:43
راجع به كنكور كارداني به كارشناسي اگر برايتان مقدور است توضيحاتي بدهيد در ضمن رشته ي من مكانيك است در مقطع كارداني

ablhfk
22-07-2007, 12:47
سلام
درست شد تيك يك گزينه رو مي بايست بر مي داشتم
ablhfkراجع به كنكور كارداني به كارشناسي اگر برايتان مقدور است توضيحاتي بدهيد در ضمن رشته ي من مكانيك است در مقطع كاردانيامروز 12:27 PM

SAJAD DP
22-07-2007, 12:48
سلام

اجع به كنكور كارداني به كارشناسي اگر برايتان مقدور است توضيحاتي بدهيد در ضمن رشته ي من مكانيك است در مقطع كارداني
اولا ورودتون رو تبريك مي گم
اينجا جاش نيست در انجمن متفرقه يك تاپيك بزن

hadimahvareh
23-07-2007, 12:42
ايها الناس من چطوري از اين يوزر خارج شم
من كه هادي نيستم من بلسترم

SAJAD DP
23-07-2007, 12:51
سلام
بالاي صفحه سمت چپ بر روي خروج كليك كن

Bl@sTeR
23-07-2007, 12:56
ايها الناس من چطوري از اين يوزر خارج شم
من كه هادي نيستم من بلسترم

الان برگشتم به حالت اول
مجبور شدم كامپيوتره رو عوض كنم
:13:

Bl@sTeR
23-07-2007, 12:59
سلام
بالاي صفحه سمت چپ بر روي خروج كليك كن
با مرام گفتم كه ان مرتبه خروج رو زدم:13:

Braveheart
29-07-2007, 19:48
نميدونم اين چيه که از امروز که وارد پي سي ميشم بالاي مرورگرم مينويسه :

[AD] Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.

™Enter_The_Love
30-07-2007, 00:06
نميدونم اين چيه که از امروز که وارد پي سي ميشم بالاي مرورگرم مينويسه :

زیاد توجه نکن درست میشه

ehsan_henry
30-07-2007, 12:08
سلام به همه دوستان آیا کسی میدونه چرا این تعداد پست های ما زیاد نمیشه؟؟؟
ممنون میشم اگر پیگیری کنید.(البته بعضم موقع ها زیاد میشه بعضم موقع ها هم نمیشه)

S@eid
30-07-2007, 12:13
سلام به همه دوستان آیا کسی میدونه چرا این تعداد پست های ما زیاد نمیشه؟؟؟
ممنون میشم اگر پیگیری کنید.(البته بعضم موقع ها زیاد میشه بعضم موقع ها هم نمیشه)احتمالا شما توی انجمن متفرقه و انجمن خبر ( خارج از دنیای کامپیوتر ) پست دادید ...
پست ها توی این دو انجمن شمارش نمیشه ...

Farshadd
30-07-2007, 13:45
این url کی درست میشه؟

mehdi_vsgh
30-07-2007, 17:10
دیگه باید خواب این Url را ببینی

Greatone
30-07-2007, 17:14
خب انگار اينجا من نميتونم تايپيك باز كنم ........پس:
در تمام انجمن هاي دنيا يا بهتر بگيم انجمن هاي استاندارد دنيا وقتي يه بابا يي حالا كاربر يا مدير تايپيك ميده خودش هم ميتونه عنوانشو اديت كنه ولي اينجا مديران بدون هيچ علت قانع كننده اي اين اختيار رو به كاربران نميدن ......
دليلش چيه اخه؟:19::18::2:

M A T I N
30-07-2007, 17:26
خب انگار اينجا من نميتونم تايپيك باز كنم ........پس:
در تمام انجمن هاي دنيا يا بهتر بگيم انجمن هاي استاندارد دنيا وقتي يه بابا يي حالا كاربر يا مدير تايپيك ميده خودش هم ميتونه عنوانشو اديت كنه ولي اينجا مديران بدون هيچ علت قانع كننده اي اين اختيار رو به كاربران نميدن ......
دليلش چيه اخه؟

یه بار یکی از بچه ها ( فکر کنم یکی از مدیر ها بود ) گفته بود تا چند دقیقه بعد از فرستادن یه تاپیک میشه عنوانشو عوض کرد ....ولی من که تاحالا نتونستم ....

...موفق باشی....

ElmO
30-07-2007, 17:48
یه بار یکی از بچه ها ( فکر کنم یکی از مدیر ها بود ) گفته بود تا چند دقیقه بعد از فرستادن یه تاپیک میشه عنوانشو عوض کرد ....ولی من که تاحالا نتونستم ....

...موفق باشی....

سلام

میشه ، یعنی من انجام دادم .
تقریبا تا 10 یا 15 دقیقه بعد از زدن تاپیک ، میشه عنوانشو
عوض کرد .

به نظر من اینجوری بهتره .
چون اگه هر کس بتونه عنوان تاپیکشو عوض کنه که ...

یا حق

M A T I N
30-07-2007, 18:00
سلام

عوض کرد .

یا حق

میشه بگی باید تو کدوم قسمت برم ...؟
فکر کنم اول باید به خود انجمنی که توش تاپیک رو درست کردم برگردم ....

Greatone
30-07-2007, 18:16
سلام

عوض کرد .

یا حق

عزيزم تو رفتي عنوان پستت رو عوض كردي ..........عنوان تايپيك رو نميشه عوض كرد..........دقت كن:11: