ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Mirage
25-08-2006, 02:34
جريان چيه وقتي توي P30world ميام آنتي ويروس مرتب اختار ميده و اسم يك نوع كرم رو مي‌نويسه؟

viper-max
25-08-2006, 02:36
راس ميگه قضيه چيه ؟

AK1
25-08-2006, 02:37
جريان چيه وقتي توي P30world ميام آنتي ويروس مرتب اختار ميده و اسم يك نوع كرم رو مي‌نويسه؟

حسن جون انتي ويروس ت چي هست ؟
اسم كرمه چيه ؟

saviss
25-08-2006, 03:03
منم یکی دوبار بااین قضیه برخورد کردم........البته هردوبار کرمه فرار کرد :tongue:
ولی از شوخی گذشته بامیثم جان که صحبت کردم گفتش احتمالش نیست ولی اگه تکرار شدحتما موضوع رو گزارش کنم تا رسیدگی کنه...........ولی کرمه دیگه ترسید ونیومد!!! :tongue:
حالا اگه شما ها برخورد کردید یا اسم کرمه رو بپرسید وبنویسید اینجا یا یه print screen بگیرید وبگذارید
تا پی گیری بشه(احتمالا کرمه بن میشه) :tongue:
اما شما اگر برخوردید حتما خبر بدید ........موضوع کوچیکی نیست

Shahin King
25-08-2006, 06:18
سلام

اينجا شكلك نداره تا آدم براي آواتار بزاره؟

مر30

سلام

اینجا تا دلت بخواد هست :)

» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت » شاهین کینگ :happy:

mehdi_7070
25-08-2006, 08:55
دیروز هم برای من همین اتفاق افتاد ...

آنتی ویروس من Kaspersky هست !

Meisam
25-08-2006, 13:31
سلام دوستان ...
همونطور که ساویس جان اشاره کردند ، دوستان لطفا در اینجور موارد حتما print screen بگیرید و اینجا قرار بدید تا بتونیم بهتر بررسی کنیم

ممـنــون :)
مـیـثــم

WooKMaN
25-08-2006, 13:59
بعضي از دوستان اشتباه ميكنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا ؟

چون وقتي يه فايروا نصب ميكنن از اونجايي كه فايروال با اجرا شدن هر برنامه اي پيغام ميده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پيغام ميده كه ميخواي اين برنامه اجراشه؟ يا نه ... )

همين كه مرورگر رو باز ميكنن و آدرس فروم رو تايپ ميكنن و چنين پيغام كه ميبينن فكر ميكنن آره سيستمشون ويروسي شده يا تروجان گرفته .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته نميخوام بگم اين مشكل همست اما بعضي از دوستان تو پي ام با من در ميان گذاشتن منم گفتم اينجا بگم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا هركي چنين چيزي ديده فكر نكنه سيستمش آلوده شده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saviss
25-08-2006, 14:17
بعضي از دوستان اشتباه ميكنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا ؟

چون وقتي يه فايروا نصب ميكنن از اونجايي كه فايروال با اجرا شدن هر برنامه اي پيغام ميده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پيغام ميده كه ميخواي اين برنامه اجراشه؟ يا نه ... )

همين كه مرورگر رو باز ميكنن و آدرس فروم رو تايپ ميكنن و چنين پيغام كه ميبينن فكر ميكنن آره سيستمشون ويروسي شده يا تروجان گرفته .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته نميخوام بگم اين مشكل همست اما بعضي از دوستان تو پي ام با من در ميان گذاشتن منم گفتم اينجا بگم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا هركي چنين چيزي ديده فكر نكنه سيستمش آلوده شده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدخدا .....منکه تایپ نمیکنم..........
آدرس انجمن رو addکردم....... خودش حی و حاضره
تنظیمات فایر والم هم برا انجمن باز گذاشتم........
البته کرمه نیستش فعلا..........

WooKMaN
25-08-2006, 14:28
کدخدا .....منکه تایپ نمیکنم..........
آدرس انجمن رو addکردم....... خودش حی و حاضره
تنظیمات فایر والم هم برا انجمن باز گذاشتم........
البته کرمه نیستش فعلا..........
عزيزدلم اين رو واسه اونايي گفتم كه جدي جدي فرق بين فايروال و آنتي ويروس رو نميدونن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما كه جاي خود داري .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soleares
27-08-2006, 17:11
ببخشيد مي خواستم بدونم چرا نام كاربري بعضيا ايتاليك هستش ؟

Amin
27-08-2006, 18:11
ببخشيد مي خواستم بدونم چرا نام كاربري بعضيا ايتاليك هستش ؟
سلام
اووون كاربران تازه رجيستر كردند و هنوز اكانت خودشون رو با ايميل فعال نكرده‌اند

MaFia
27-08-2006, 21:10
تاپيك اصلاح شد

lovergod14amorousand و soleares عزيز لطفا مباحث خارج از موضوع تاپيك رو در اين قسمت مطرح نكنيد
ممنونم از توجه شما

WooKMaN
27-08-2006, 21:14
دوستان ببخشيد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عنوان تاپيك"تمامی سوالات راجع به سیستم جدید انجمن های پی سی ورلد " [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما اين سيستم مدتهاست قديمي شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اميد ديدن سيستم جديدتر .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
28-08-2006, 03:58
دوستان ببخشيد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عنوان تاپيك"تمامی سوالات راجع به سیستم جدید انجمن های پی سی ورلد " [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما اين سيستم مدتهاست قديمي شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اميد ديدن سيستم جديدتر .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رامبد راست میگه ... ;)
البته زاید تغیر ندید که گیج بشیم. :blush:

soleares
28-08-2006, 15:20
ببخشيد آقاي MaFia گل اين سوالي كه من پرسيدم مربوط بود ! و برام سوال بود اگرم يه تاپيك مي زدم كه ترشي مي كرديد مجبور شدم !

Ali_p30
29-08-2006, 01:27
پس اين انجمن دي وي بي چي شد

mm23_m
29-08-2006, 12:51
سلام ميخواستم بدونم چه جوري ميشه يه تايپيك زد؟؟؟ :blink: :blush: :blush:

soleares
29-08-2006, 12:55
عزيز اول بايد نام اون تاپيك رو سرچ كني كه كس ديگه اي تاپيك رو قبلا ايجاد نكرده باشه ! بعد به انجمني كه مربوطه مي ري و روي دكمه موضوع جديد كه بالا سمت راسته كليك مي كني .

فراموش نكن كه عنوان ميشه نام تاپيكت و عر چي بنويسي ميشه اولين پست تاپيك !
راستي اگر ايجاد كردي آدرسشو برام توي پيغام خصوصي بنويس بيام ... :)

Moh3en_DDD
29-08-2006, 12:57
سلام ميخواستم بدونم چه جوري ميشه يه تايپيك زد؟؟؟ :blink: :blush: :blush:

شما بايد در قسمت بالا ايجاد گفتگوي جديد را بزنيد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mm23_m
29-08-2006, 13:01
ببخشید که من یه ذره خنگم اون انجمنه کجاست؟؟؟؟ :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

راستی ازت متشکرم اگه اهل خشونتی به تایپیک ما هم سر بزن

دلت خواست یه نظری هم بده!!

بفرماييــــــــــــــــــ ــــــــــــد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

soleares
29-08-2006, 13:25
عزيز مثلا درباره موبايل در انجمن موبايل وارد شده سپس روي موضوع جديد كليك كن و ...
يا درباره برنامه نويسي و هر موضوع ديگري ! حالا اگر انجمن خاصي مي خواستي رو نبود برو توي انجمن متفرقه تاپيك ايجاد كن ..
ok? or nokey ?

یاس سپید
29-08-2006, 23:10
سلام من چند وقتی هست که عضو پی سی ورد شدم ولی بعد از زدن بیش از 120 پست هنوز تعداد پستهای من صفره!!!
می خواستم بدونم که بعد از چندتا پست به من یه ستاره تعلق می گیره؟
متشکرم...

soleares
29-08-2006, 23:15
عزيز تمام پستهايي كه شما زدي توي انجمن متفرقه بوده و حساب نشده ! بعد از 20 پست شما يك ستاره ميشيد .

AK1
29-08-2006, 23:16
سلام من چند وقتی هست که عضو پی سی ورد شدم ولی بعد از زدن بیش از 120 پست هنوز تعداد پستهای من صفره!!!
می خواستم بدونم که بعد از چندتا پست به من یه ستاره تعلق می گیره؟
متشکرم...

سالام دوست عزيز اون جوري كهمن ديدم شما فقط تو انجمن متفرقه پست دادين
و تو اين انجمن هم پست حساب نمي شه و اين پستي كه اينجا دادين شما داري يك پست شدين ;)

soleares
29-08-2006, 23:20
ياس سپيد اگر توجه كرده باشيد ميبينيد كه شما و من هر دو در يك ماه ثبت نام كرده ايم ولي من در انجمن هاي ديگر هم فعاليت داشتم ... . (تعداد پست مهم نيست ! ) ممكن است شما عضو فعال متفرقه شويد حتي با 1 پست !

kambizbaba
30-08-2006, 02:15
سلام خدمت تمام دوستان 2-3 روزي هست كه وقتي وارد انجمن ميشم قسمت مربوط به دي وي بي را نمي بينم ميخواستم ببينم عيب از كجاست ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با تشكر
يا حق

AK1
30-08-2006, 02:34
سلام خدمت تمام دوستان 2-3 روزي هست كه وقتي وارد انجمن ميشم قسمت مربوط به دي وي بي را نمي بينم ميخواستم ببينم عيب از كجاست ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با تشكر
يا حق
اگه قسمت هاي ديگه رو مي بيني و فقط انجا رو نه احتمالا دسترسيتون به اون انجمن محدود شده ;)

مي دوني كه

Mehran
30-08-2006, 10:23
سلام...

برای انجمن ماهواره هم اتفاقی نیوفتاده ، فقط چون موج فیلترینگ و ... شروع شده بود مدیران سایت برای احتیاط فعلا ماهواره رو بستند تا بعد ... با این حساب نه کاربران نه همکاران نه مدیران قادر به دیدن این بخش نیستند !

با تشکر مهران...

soleares
30-08-2006, 15:39
به اميد خدا كي باز ميشه ؟

MaFia
30-08-2006, 16:22
به اميد خدا كي باز ميشه ؟
شايد هيچ وقت
بستگي به .... داره

soleares
30-08-2006, 18:58
هيچ وقت . خوبه .

من يه مشكل ديگه هم دارم ...

من نسبت به اين انجمن سرد شدم ! چرا پستهامو پاك مي كنيد (مديران ) بابا منم زحمت كشيدما !

lovergod14amorousand
30-08-2006, 20:15
سلام مومنين و مومنات چرا بايد با بنده مثل يك عضو رفتار نشه وبرخي از همكاران مديران محترم بابنده لج باشند...

soldier
30-08-2006, 22:30
سلام
آره حرف مدير و همكار باز شد!
بابا من يه دل پري دارم !
يعني چي هر جايي كه بود پست ها ! موضوع ها و تاپيك ها رو پاك مي كنيد!
حالا از اين حرفا بگذريم چون خيلي از دستشون عصبانيم
كي ورژن جديد مياد؟

saviss
30-08-2006, 22:34
سلام مومنين و مومنات چرا بايد با بنده مثل يك عضو رفتار نشه وبرخي از همكاران مديران محترم بابنده لج باشند...
شما توخصوصی از خودشون بپرسی بهتره
شایدم لج نباشن
اسلام بذات خود ندارد عیبی
هرعیب که هست از مسلمانی ماست
البته این ماست با ماست خوراکی فرق میکنه!!!!!!!

Sina
31-08-2006, 00:43
سلام به همه دوستان
بايد اين موضوع رو توضيح بدم که اگه مديران و همکاران به اين صورت فعاليت نداشته باشن توي اين انجمن سنگ روي سنگ بند نميشه ...
شما اگر قانون رو رعايت کنيد هيچ کسي پست شما رو پاک نميکنه
لطفا يه بار ديگه هم قوانين رو کاملا مطالعه کنيد

با سپاس :)

ali_1369_2006
31-08-2006, 04:31
با سلام
من مشكل بزرگي دارم كه نميدونم از كجاس
كه وقتي وارد انجمن ميشم وقتي ميخوام از داخل موضوعها موضوع دي وي بي را انتخواب كنم اثلا چيزي در اين باره وجود ندارد
آيا خودتان اي را برداشته ايد يا مشكلي وجود دارد.

lovergod14amorousand
31-08-2006, 06:45
سلام به همه دوستان
بايد اين موضوع رو توضيح بدم که اگه مديران و همکاران به اين صورت فعاليت نداشته باشن توي اين انجمن سنگ روي سنگ بند نميشه ...
شما اگر قانون رو رعايت کنيد هيچ کسي پست شما رو پاک نميکنه
لطفا يه بار ديگه هم قوانين رو کاملا مطالعه کنيد

با سپاس :)
از شما اقا سينا ممنونم كه نظر بنده رو در مورد همه سايت مثبت كرديد كاش همه مثل شما عمل ميكردند...واقعا ممنونم.... :)

Ali_k
31-08-2006, 07:16
سلام
من یه سوال دارم ، میخواستم بدونم من که هر روز صبح به انجمن سر میزنم چرا هر وقت رو پست های جدید کلیک میکنم 20 صفحه فقط برام میاد یعنی بیشتر تاپیک های قبلیترش تو سرچ نیست یعنی اصلا و کلا 20 صفحه بیشتر نداره
آخه چرا؟

Mehran
31-08-2006, 10:17
با سلام
من مشكل بزرگي دارم كه نميدونم از كجاس
كه وقتي وارد انجمن ميشم وقتي ميخوام از داخل موضوعها موضوع دي وي بي را انتخواب كنم اثلا چيزي در اين باره وجود ندارد
آيا خودتان اي را برداشته ايد يا مشكلي وجود دارد.

سلام...

برای انجمن ماهواره هم اتفاقی نیوفتاده ، فقط چون موج فیلترینگ و ... شروع شده بود مدیران سایت برای احتیاط فعلا ماهواره رو بستند تا بعد ... با این حساب نه کاربران نه همکاران نه مدیران قادر به دیدن این بخش نیستند !

با تشکر مهران...

soleares
31-08-2006, 14:20
آقا مهران به گفته يكي از مديران اين قسمت ممكن است هيچ وقت باز نشود !

soleares
31-08-2006, 14:21
در مورد پاك كردن پست ها بايد بگم كه من دوباره تمام قوانين تمام انجمن ها رو مي خونم و عمل مي كنم ... اميدوارم پيش نياد..

WooKMaN
31-08-2006, 14:38
در مورد پاك كردن پست ها بايد بگم كه من دوباره تمام قوانين تمام انجمن ها رو مي خونم و عمل مي كنم ... اميدوارم پيش نياد..
ببين عزيز الان يه خورده موقعيت حساسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... ميفهمي ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميدارم گرفته باشي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soleares
31-08-2006, 14:53
بله شما امر بفرما من اطاعت حرفت مفهومه ...

راستي چرا الان آنلايني ؟

soleares
31-08-2006, 23:02
مشكل جديد يه كاربر به نام حزب الله توي بعضي تاپيك ها هست كه اون تاپيك ها آخرين پستش معمولا مال من بوده ولي هيچ پستي از طرف اين كاربر ارسال نشده !

اصلا فهميديد چي گفتم ...؟

piishii
31-08-2006, 23:14
مشكل جديد يه كاربر به نام حزب الله توي بعضي تاپيك ها هست كه اون تاپيك ها آخرين پستش معمولا مال من بوده ولي هيچ پستي از طرف اين كاربر ارسال نشده !

اصلا فهميديد چي گفتم ...؟

سلام.
یک جورایی سوال منم همینه !

saviss
31-08-2006, 23:36
سلام.
یک جورایی سوال منم همینه !
منم همین مشکلو دارم
فکر کردم ایگنورم کرده.........پس مشکل عمومیه انگار

soleares
01-09-2006, 03:57
مشكل اين آقا lovergod14... بود كه اونم حل شد و پستاش پاك شد ...

بهنام کوچولو
01-09-2006, 10:48
قسمت نقل قول من فعال نیست چکار کنم؟

lovergod14innocentsand
01-09-2006, 13:11
سلام به مديران محترم سايت...عزيزان به خدا پشيمون هستم...اگه باور نميكنيد كه هيچي اما اينطور هستش والله...ديگه هرجور كه شما بگيد...يا حق...التماس دعا... :sad:

WooKMaN
01-09-2006, 13:24
سلام به مديران محترم سايت...عزيزان به خدا پشيمون هستم...اگه باور نميكنيد كه هيچي اما اينطور هستش والله...ديگه هرجور كه شما بگيد...يا حق...التماس دعا... :sad:
عزيزدل كسي بد تو رو نميخواد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
اگر هم ميبيني مديران بهت تذكر ميدن خارج از قوانين فروم عمل نميكنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همه چي رو فراموش كن و به چسب به فروم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lovergod14innocentsand
01-09-2006, 18:23
سلا مجدد باور كن ميدونم نويد جان بنده خدا كه شاهد هستش تك تك ادمين ها رو دوست دارم مثل برادر خودم...حالا بازم ميگم هر چي بگن گوش ميدم اصلا بيشتر از اين دو پستي كه دادم نميدم...اما ديگه هيچ علاقه اي به بن شدن ندارم...اينو از ته دل ميگم مديران محترم آقا سينا آقا ميثم و آقا علي دوستون دارم...يا حق. :blush:

soleares
01-09-2006, 18:57
سلا مجدد باور كن ميدونم نويد جان بنده خدا كه شاهد هستش تك تك ادمين ها رو دوست دارم مثل برادر خودم...حالا بازم ميگم هر چي بگن گوش ميدم اصلا بيشتر از اين دو پستي كه دادم نميدم...اما ديگه هيچ علاقه اي به بن شدن ندارم...اينو از ته دل ميگم مديران محترم آقا سينا آقا ميثم و آقا علي دوستون دارم...يا حق. :blush:

عزيز تقصير كسي نيست شما رو براي هميشه اخراج كردند ! مگر اينكه نام كاربري اوليتو بهت پس بدن وگر نه تا هر وقت شما آي دي بسازي بن ميشي ! اين قانونه كه بيش از يك نام نداشته باشي ! :sad:

lovergod14innocentsand
01-09-2006, 19:00
سلام سامان جان ما منتظر جواب مدیران محترم هستیم و تابع اونا و قوانین سایت و انجمنها...اینجا چت کردن و همون گفتگو ممنوع هستش و دادن پست بی جا...از مدیران معذرت میخوام...منتظرم...

soleares
01-09-2006, 19:20
به خدا دلم مي سوزه ! ولي فكر كنم هر اتفاقي بيافته براي اون يكي نام كاربريت بيافته !

soldier
01-09-2006, 20:12
سلام
ميشه به من هم بگيد كه قضيه اين مساله چيه؟
چون من مدتي توي فروم نبودم! حالا به ما هم بگيد
چي شده كه اين همه پست هاي عجيب اينجا هست

soleares
01-09-2006, 20:15
عزيز شما كه همش توي دلفي هستيد !

lovergod14innocentsand اين آقا براي هميشه اخراج شده ! حالا دوست داره بر گرده همين ...

lovergod14innocentsand
02-09-2006, 10:58
سلام مجدد خدمت مديران محترم...به خدا پشيمون شدم از اينكه قوانين رو رعايت نكردم...الان هم دو سه روز ميشه كه بازم برگشتم اما همش ازين ناراحت هستم كه بازم بن بشم...قول ميدم كه قوانين رو رعايت كنم...

H @ M I D
02-09-2006, 11:17
سلام عزیزم
بببین دوست من هر چیزی یه حدی داری ولی شما فقط عضو سایت شده بودید که فقط پست بدید و تعداد ستاره ها و ارزش خودتو بالا ببری وقتی شما هنوز اخراج نشده بودی من یه سری به کلیه پست هایی که زده بودی زدم که متاسفانه اصلا جالب نبود
امیدوارم قوانین رو بهتر رعایت کنی

Hektor
02-09-2006, 11:19
سلام مجدد خدمت مديران محترم...به خدا پشيمون شدم از اينكه قوانين رو رعايت نكردم...الان هم دو سه روز ميشه كه بازم برگشتم اما همش ازين ناراحت هستم كه بازم بن بشم...قول ميدم كه قوانين رو رعايت كنم...
از نهوهء پست دادنت معلوم ميشه كه هنوز پشيمون نشدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا فك كنم دست خودت نيس اينكارا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره تو بري يه فروم ديگه مثلا بري فروم مؤمنين خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدت نياد اما هيف پهناي باند مخابراتي رو كه تو با اينجور كارها داري هروم ميكني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

metycpu
02-09-2006, 11:22
آقا من یه سوال دارم!!
چرا مثل خیلیای دیگه من نمیتونم از شکلک توی post هام استفاده کنم؟؟
حتی توی حالت پست پیشرفته؟
ممنون میشم مدیرای سایت جواب بدن

Wisdom
02-09-2006, 11:26
:biggrin:
:rolleye:
:)
:happy:
:cool:
:laughing:
:sad:
:tongue:
;)
:ohno:
:puke:
:angry:
:blush:
:blink:
:evil:

مشکلی نداره !

Mahdi Hero
02-09-2006, 11:33
از نهوهء پست دادنت معلوم ميشه كه هنوز پشيمون نشدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا فك كنم دست خودت نيس اينكارا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره تو بري يه فروم ديگه مثلا بري فروم مؤمنين خدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدت نياد اما هيف پهناي باند مخابراتي رو كه تو با اينجور كارها داري هروم ميكني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقايه محترم اگه ميشه درست صحبت کنيد حالا ايشون يه اشتباهی کردن
حالا چرا داری کاسيه داغ تر از اش ميشی شما

Mahdi Hero
02-09-2006, 11:44
آقا اين بحث در مورده اين دوستمون بيش از حد زياده شده لطفا
بزارين مديران در مورده اين کاربر تصميم بگيرن و از پست دادن الکی
پرهيز کنيد با تشکر

H @ M I D
02-09-2006, 12:14
برای اینکه اجازه نمیدی صفحه با لود بشه به خاطر همین شکلک ها غیر فعال میشن(این مشکل دوستمون بود در باره ی شکلک ها )
اما در رابطه با lovergod از ایشون یکی دو نفر نیستند که ازشون انتقاد میکنند ایشون اصلا مراعات نمی کنند
بعد از اینکه که 3 بار دیگه عضو شدند انگار خیال درست شدن ندارند
اخه چرا عاقل کند کاری که بار ارد پشیمانی
اینم یه سایت برای lovergod 14 خودم اینجا هر چی میخوای پست بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .khooodaaa.coooom

Moh3en_DDD
02-09-2006, 12:22
عزيزان به عنوان تاپيك نگاه كنيد و بعد پست بدهيد .... اين بحث ها چه ربطي داره به سيستم جديد ؟

AK1
02-09-2006, 12:41
آقا من یه سوال دارم!!
چرا مثل خیلیای دیگه من نمیتونم از شکلک توی post هام استفاده کنم؟؟
حتی توی حالت پست پیشرفته؟
ممنون میشم مدیرای سایت جواب بدن

عزيز جون اگه منظورت استفاده از شكلكهاي ديگه مثل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه
بايد از نرمافزار زير استفاده كني
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hektor
02-09-2006, 13:27
آقايه محترم اگه ميشه درست صحبت کنيد حالا ايشون يه اشتباهی کردن
حالا چرا داری کاسيه داغ تر از اش ميشی شما
آقاجون كي با شما صهبت كرد اصلا كه خودتو قاتي كردي؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما همون سوپر اسپمر شبها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيستي كه نسفه شب بخاطر يه هرف من توي انجمن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 تا پيقام خصوصي تهديد آميز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام فرستاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟درسته درسته خود خودشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soleares
02-09-2006, 13:43
هكتور شما مهدي هيرو رو مي گي يا كسي ديگه اي مد نظرته !؟

Mahdi Hero
02-09-2006, 16:37
هكتور شما مهدي هيرو رو مي گي يا كسي ديگه اي مد نظرته !؟

بله گمون کنم منو ميگه معلوم نيست اين آقا از کجا اين حرفا رو در ميآره
خوشبختانه مديران از رفتار اين آقا اگاه هستن

Mahdi Hero
02-09-2006, 16:39
آقاجون كي با شما صهبت كرد اصلا كه خودتو قاتي كردي؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما همون سوپر اسپمر شبها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيستي كه نسفه شب بخاطر يه هرف من توي انجمن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 تا پيقام خصوصي تهديد آميز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام فرستاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟درسته درسته خود خودشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزيزم کپی نامه هات موجوده که داری اينطوری صحبت ميکنی ها مواظب باش

محمدجواد
02-09-2006, 17:17
چه بلایی سر انجمن های ماهواره اومده !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

Mehran
02-09-2006, 19:01
سلام...

بدیل موج فیلترینگ ماهواره و مسائل مربوط مدیران سایت انجمن ماهواره رو فعلا به حالت تعلیق ! در اوردن

با تشکر مهران...

WooKMaN
19-10-2006, 23:44
ممنون از ميثم بابت راه اندازي مجدد اين تاپيك .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

سوال: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
خب طبيعتا توي تاپيك ها تعداد پستهاي هر صفحه تاپيك (بصورت ديفالت) مضربي از 10 بيده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم چرا وقتي پستي ميزنم كه قرار توي صفحه بعدي تاپيك بعنوان اولين پست باشه نشون داده نميشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
مثلا اگه تو صفحه اول 10 تا پست باشه خب پست من ميشه 11 مين ....
پس بياد بره تو صفحه بعدي اونم بعنوان اولين پست ! ميره ولي من نميبينمش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي مبينيم كه پست 12 ام هم ايجاد شه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب قضيه چي بيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (8).gif

soleares
19-10-2006, 23:52
ووكمن جون عجب مشكلاتي داري شما مال ما درسته !

AK1
19-10-2006, 23:53
من چند بار با مشكل فوق گرفتار بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Meisam
19-10-2006, 23:53
سلام ...
قبلا این اتفاقا برای منم پیش اومده بود که با یه سری تنظیمات مشکل در اون زمان حل شد
جدیدا این مورد براتون پیش اومده؟
میشه لینک بدی ببینم ...

مـیـثــم

WooKMaN
19-10-2006, 23:59
سلام ...
قبلا این اتفاقا برای منم پیش اومده بود که با یه سری تنظیمات مشکل در اون زمان حل شد
جدیدا این مورد براتون پیش اومده؟
میشه لینک بدی ببینم ...

مـیـثــم
والا بايد بصورت آنلاين (سريع) لينك داد تا دوستان ديگه پست بعد از اولين رو ايجاد نكنن ! ... (چه جمله اي شد !)

Meisam
20-10-2006, 00:05
سلام ...
آها یعنی با ایجاد پست دوم در صفحه ی جدید تاپیک ، مشکل حل میشه؟

مـیـثــم

WooKMaN
20-10-2006, 00:08
سلام ...
آها یعنی با ایجاد پست دوم در صفحه ی جدید تاپیک ، مشکل حل میشه؟

مـیـثــم
دقيقا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... حالا دست به دعاييم ببينيم چيكار ميكني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

Meisam
20-10-2006, 00:27
سلام ...
خوب باید دوباره تنظیمات و ... رو چک کنم ببینم چطوریاست

مـیـثــم

Harry Potter
20-10-2006, 01:30
ممنون از ميثم بابت راه اندازي مجدد اين تاپيك .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

سوال: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
خب طبيعتا توي تاپيك ها تعداد پستهاي هر صفحه تاپيك (بصورت ديفالت) مضربي از 10 بيده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم چرا وقتي پستي ميزنم كه قرار توي صفحه بعدي تاپيك بعنوان اولين پست باشه نشون داده نميشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
مثلا اگه تو صفحه اول 10 تا پست باشه خب پست من ميشه 11 مين ....
پس بياد بره تو صفحه بعدي اونم بعنوان اولين پست ! ميره ولي من نميبينمش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي مبينيم كه پست 12 ام هم ايجاد شه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب قضيه چي بيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (8).gif
سلام
در این مواقع با روشی که اینجا گفتم میشه مشکل رو حل کرد:
کافیه یک عدد غیر از 10 برای تعداد نمایش پست ها انتخاب کنید.

WooKMaN
20-10-2006, 01:49
سلام
در این مواقع با روشی که اینجا گفتم میشه مشکل رو حل کرد:
کافیه یک عدد غیر از 10 برای تعداد نمایش پست ها انتخاب کنید.
Harry Potter جان مرسي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

اما طبق تعريف اون تاپيك كه لينك دادي مثلا با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه 11 پست اول تاپيك رو ديد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا فكر كن من نميخوام از اول تاپيك شروع كنم ببينم .... مثلا از پست 40 تا 51 ! اون موقع راه حل چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Harry Potter
20-10-2006, 01:59
Harry Potter جان مرسي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

اما طبق تعريف اون تاپيك كه لينك دادي مثلا با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميشه 11 پست اول تاپيك رو ديد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا فكر كن من نميخوام از اول تاپيك شروع كنم ببينم .... مثلا از پست 40 تا 51 ! اون موقع راه حل چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مشکلی نیست!
اول حساب کن پست مورد نظر با تعداد نمایشی که انتخاب می کنی در صفحه چند تاپیک قرار می گیره...
بعد این عبارت رو قبل از &pp=xx اضافه کن:
&page=xx
xx : شماره صفحه مورد نظر
لینک به این شکل میشه:

WooKMaN
20-10-2006, 02:06
سلام
مشکلی نیست!
اول حساب کن پست مورد نظر با تعداد نمایشی که انتخاب می کنی در صفحه چند تاپیک قرار می گیره...
بعد این عبارت رو قبل از &pp=xx اضافه کن:
&page=xx
xx : شماره صفحه مورد نظر
لینک به این شکل میشه:

تو خود قندونباتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ... تنكس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ...

حالا ديگه مشكلم كلا حل شد .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

اما خدا كنه ميثم همون روش ديفالت رو هم اوكي كنه تا ديگه بروبچ مجبور به استفاده از ترفند نباشن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Harry Potter
20-10-2006, 02:56
تو خود قندونباتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ... تنكس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ...

حالا ديگه مشكلم كلا حل شد .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

اما خدا كنه ميثم همون روش ديفالت رو هم اوكي كنه تا ديگه بروبچ مجبور به استفاده از ترفند نباشن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خواهش می کنم :blush:
من این روش رو در اصل برای سوال اون تاپیک معرفی کردم، ولی دیدم مشکل شما رو هم حل می کنه اینجا لینک دادم.
هر چند این مشکل خیلی کم پیش میاد...

Mehdi_Full
20-10-2006, 20:34
راستي تو سايت مثل اينكه تمام عددها از جمله تعداد پستها , تعداد پيغامها , صفحات و .... و تمام چيزايي كه عدد دارن به انگليسي تبديل شده آيا مال شما هم همينطوريه يا سيستم من تنظيمهاش بهم ريخته ؟؟ :)
ممنون

soleares
20-10-2006, 21:52
راستي تو سايت مثل اينكه تمام عددها از جمله تعداد پستها , تعداد پيغامها , صفحات و .... و تمام چيزايي كه عدد دارن به انگليسي تبديل شده آيا مال شما هم همينطوريه يا سيستم من تنظيمهاش بهم ريخته ؟؟ :)
ممنون

عزيز اين اعداد از همون اول انگليسي بودن ! :)

AK1
20-10-2006, 21:59
نه براي من فارسيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

WooKMaN
20-10-2006, 22:04
ممنون
عزيزدل اگه ديفالت زبون سيستمت فارسي باشه اعداد رو مثل همين عكس akmfad1 جان نشون ميده ...

اما اگه ديفالت انگليسي باشه اعداد انگليسي ميشه !

soleares
20-10-2006, 22:24
متشكرم نويد جان ..

----

فكر كنم انگليسيش قشنگتر باشه !

Harry Potter
20-10-2006, 23:05
ممنون
سلام
اين مورد هم به تنظيمات زبان ويندوز شما بستگي داره و هم به مرورگري كه استفاده مي كنيد...
احتمالا تغييراتي در اين ها داديد ؟

Hossein_Bahal
20-10-2006, 23:22
در مورد فارسي يا انگليسي بودن اعداد بايد بگم كه در صورتي كه زبون فارسي روي ويندوز شما نصب شده باشه :

Internet Explorer اعداد رو به صورت فارسي نشون ميده . ولي Firefox و Opera انگليسي نشون ميدن .

البته در مورد Firefox از طريق يه سري تنظيمات خاص ميشه كاري كرد كه اعداد رو فارسي نشون بده كه اموزشش توي تاپيك مخصوص Firefox هستش .

ولي به نظر من كه انگليسي قشنگ‌تره .

soleares
20-10-2006, 23:23
عزیزان متشکرم فکر کنم مشکل و سوال ایشون حل شده باشه ..

Mehdi_Full
21-10-2006, 16:11
بله خيلي ممنون از دوستان لطف كردين مشكل حل شد

nooshabeh
21-10-2006, 17:15
آقا اين امكانات ارسال پيشرفته كجا رفته
من نمي تونم پيكچر بوكس و ... بزارم
لطفا كمك كنيد

WooKMaN
21-10-2006, 17:23
آقا اين امكانات ارسال پيشرفته كجا رفته
من نمي تونم پيكچر بوكس و ... بزارم
لطفا كمك كنيد
عزيزدل امكانات قسمت پيشرفته جايي نرفته من دارم ميبينمشون ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا صفحه شما كاملا لود نشده !
اين امكانات پيشرفته با java script نوشته شده واسه همين اول كد html (همون صفحه كه ميبيني) لود ميشه بعد كدهاي java !!!
اگه ميبيني نشون نميده F5 بزن رفرش شه ! اگه بازم نشد Ctrl+F5 بزن ...

Kolang
21-10-2006, 17:36
دوستان امکان حذف پست برای خود کاربر وجود نداره دیگه؟
یه لحظه شک کردم!
نکنه چشم های من... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

WooKMaN
21-10-2006, 17:40
دوستان امکان حذف پست برای خود کاربر وجود نداره دیگه؟
یه لحظه شک کردم!
نکنه چشم های من... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيز نميشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ... همين ويرايش هم هست بايد كلامون رو بندازيم هوا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soleares
22-10-2006, 15:27
اين كليد فوروارد forward تو پيام خصوصي به چه درد مي خوره ؟

WooKMaN
22-10-2006, 15:50
اين كليد فوروارد forward تو پيام خصوصي به چه درد مي خوره ؟
وقتي بخواي پيغامي رو واسه شخص ثالثي بفرستي از اين دكمه استفاده ميكني !

متن و عنوان نامه ميمونه فقط كافيه نام فرستده رو بنويسي ....

soleares
22-10-2006, 15:57
متشكرم نويد خان ...

online-amir
22-10-2006, 22:32
ووكمن قضيه چيه كه توي اين انجمن فعال شدي قبلن توي انجمن اينترنت فعال بودي؟!!!

WooKMaN
22-10-2006, 23:16
ووكمن قضيه چيه كه توي اين انجمن فعال شدي قبلن توي انجمن اينترنت فعال بودي؟!!!
آخه قراره بشم كاربر فعال انجمن پيشنهادات و انتقادات ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه بابا من همه جا بيدم .... ووكمن اينجا ، ووكمن اونجا ، ووكمن همه جا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا اين سوال ها جز ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد بيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

irbooks.ir
23-10-2006, 12:23
با سلام .
من ميخواهم از سرويس A2 بنر 60*468 در بالای همه صفحات انجمن استفاده کنم .
لطفا بفرمائيد براي ارسال وجه چکار کنم؟
آيا بلافاصله بعد از ارسال وجه تبليغ من فعال مي شود ؟
آيا تخفيف نمي دهيد ؟)بمناسبت عيد سعيد فطر(

با تشکر

WooKMaN
23-10-2006, 15:24
با سلام .

با تشکر
عزيزدل اگه يه نگاه به صفحه اول سايت بندازي ... اون بالا يه جايي نوشته تبليغات ....

وقتي روش كليك كردي .... يه سري توضيحات در مورد درج‌ آگهي نوشته و اون آخر صفحه هم نوشته :

آدرس ایمیل سایت واسه سفارش آگهي : info [at] p30world . com

AK1
23-10-2006, 22:29
با سلام .

با تشکر

البته نويد جان گفت ولي اين لينك رو هم ببينين
سفارش آگهی

Kamran_Gharahbaghi
24-10-2006, 02:15
سلام میثم جان
اول اینکه میخوام شناسه کاربری ام رو عوض کنم
از kamran_gharahbaghi
به kamrangh
دوم چطوری میتونم جواب سوالی رو که از دوستان کردم رو پیدا کنم
ممنون

WooKMaN
24-10-2006, 09:47
اول اینکه میخوام شناسه کاربری ام رو عوض کنم از kamran_gharahbaghi به kamrangh

عزيزدل واسه عوض كردن نام كاربري بايد به ميثم پي ام بدي ...
حالا كه شما پي امتون فعال نيست و بيش از 6 پست نداشتيد بهتر نيست خودتون يه يوزر جديد با همون اسمي كه ميخوايد بسازيد ؟

دوم چطوری میتونم جواب سوالی رو که از دوستان کردم رو پیدا کنم

توي هر تاپيك اون بالا يه قسمت داره بنام اختيارات تاپيك ... روش كليك كني يه منو باز ميشه كه گزينه آخرش نوشته مشترك شدن در اين بحث ...

وقتي توي يه بحث مشترك شدي ميتوني جديدترين پستها در مورد اون موضوع رو توي تنظيمات کاربر / ليست اشتراکها ببيني ...

M A T I N
24-10-2006, 11:54
سلام
من یه مشکل تو قسمت ویرایش مشخصات داشتم ...
من هر ID توی قسمت MSN مینویسم این پیغام رو میده ...
You entered an invalid MSN handle.
حالا فرقی نمیکنه که ID واقعی ام رو بدم یا الکی ...
کسی میتونه کمک کنه ؟

M A T I N
24-10-2006, 12:14
سلام
کسی میتونه کمک کنه ؟

soleares
24-10-2006, 12:23
متين جان يوزرت رو درست ميدي ؟

AK1
24-10-2006, 12:26
سلام
کسی میتونه کمک کنه ؟

يوزر MSN رو بايد اينجوري بنويسي
برا مثال :
akmfad1@hotmail.com

يعني با دامنه و ات سايت

M A T I N
24-10-2006, 12:39
يوزر MSN رو بايد اينجوري بنويسي
برا مثال :
akmfad1@hotmail.com

يعني با دامنه و ات سايت

خیلی ممنون آقا امیر ... درست شد ...
آخه اونجا نوشه بود:
اي دي مسنجر هاتميل :
ننوشته بود :
ایمیل مسنجر هاتمیل

بازم ممنون ...

soleares
24-10-2006, 12:42
اق امير متشكر ما هم استفاده برديم هر چند كه استفاده نمي كنم ولي ياد گرفتم حداقلش!

Hossein_Bahal
24-10-2006, 20:19
قضيه اين زير مجموعه جام جهاني چيه ؟

اگه هستش چرا لينكش تو صفحه اصلي فروم نيست ؟
اگه نيستش چرا لينكش موجود هست ؟

lovergod14paramourand
24-10-2006, 20:28

خب رفیق ببین موضوع جام جهانی تموم شده هستش اما چرا که این زیر مجموعه مونده تا بحال شاید این هستش که ارشیوی باشه برای استفاده دیگران...

Meisam
24-10-2006, 21:20

سلام ...
انجمن جام جهانی که بسته شده ، فقط حذف نشده
گذاشتیم بمونه برای روز مبادا :biggrin: :tongue:

مـیـثــم

Hossein_Bahal
24-10-2006, 21:29
ميثم جان ممنون بابت جوابت . :rolleye:
به اميد اون روز مبادا . :blink:

Kolang
25-10-2006, 00:57
سلام
یه سوال دارم در مورد "نظر سنجی" تاپیک ها
آیا میشه سوال نظر سنجی و پاسخ هاش رو عوض کرد؟ یا کلا برش داشت؟

WooKMaN
25-10-2006, 01:02
سلام
نه عزيز نميشه گزينه ها و پاسخ ها رو عوض كرد ...

حتي نميشه نظرسنجي رو برش داشت فقط ميتوني از مدير انجمن مربوطه بخواي نظر سنجي رو ببنده ... (نه اينكه حذف شه )

Amin
25-10-2006, 01:51
سلام
سلام
بله ميشه سوال نظر سنجي رو عوض كرد و گزينه هاش رو تغيير داد و حتي گزينه ها رو كم و زياد كرد (بايد از مدير قسمت مربوطه بخواهيد)
اما نميشه كلا برش داشت

chovalier
25-10-2006, 01:57
سلام
بله ميشه سوال نظر سنجي رو عوض كرد و گزينه هاش رو تغيير داد و حتي گزينه ها رو كم و زياد كرد (بايد از مدير قسمت مربوطه بخواهيد)
اما نميشه كلا برش داشت
سلام
پس درواقع خود کاربر قادر به انجام این کار نیست.
حالا امین جان خودت که یه زمانی همکار متفرقه و بازی ها بودی بفرمایید که همکار هم می تونه گزینه ها رو ویرایش کنه و...؟
ممنونم :happy:

WooKMaN
25-10-2006, 02:04
سلام

Kolang جان منظورم تو جمله اول پست قبليم كاربر بيد كه نميتونه .... اشتب نشه ...

soleares
25-10-2006, 08:38
سلام
حالا امین جان خودت که یه زمانی همکار متفرقه و بازی ها بودی بفرمایید که همکار هم می تونه گزینه ها رو ویرایش کنه و...؟

شواليه جان ببخشيد ولي همكاران و مديران هر دو مي توانند ... در كل فكر نكنم امكانات بيشتر از يكديگر داشته باشند ...

Kolang
25-10-2006, 11:40
WookMan و Amin جان
خیلی ممنون بابت توضیحات کامل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M A T I N
25-10-2006, 11:41
سلام به همه ...
یه سوال داشتم
مثلا یه جا نوشته برای دانلود اینجا کلیک کنید وقتی که این لینک رو تو قسمت فرستادن پست PASTE میکنم
لینکش از بین میره وباید از Hiperlink استفاده کنم ... میخواستم بدونم کاری میشه کرد که لینکش پاک نشه ...

chovalier
25-10-2006, 12:03
شواليه جان ببخشيد ولي همكاران و مديران هر دو مي توانند ... در كل فكر نكنم امكانات بيشتر از يكديگر داشته باشند ...
سلام مجدد
چرا سامان جان من می دونم خیلی امکانات از همکارا بیشتر دارن مدیران گرامی.
مثلا مدیر می تونه تاپیکی رو انتقال بده ولی همکار نمی تونه. :tongue:

WooKMaN
25-10-2006, 13:27
سلام به همه ...
یه سوال داشتم
مثلا یه جا نوشته برای دانلود اینجا کلیک کنید وقتی که این لینک رو تو قسمت فرستادن پست PASTE میکنم
لینکش از بین میره وباید از Hiperlink استفاده کنم ... میخواستم بدونم کاری میشه کرد که لینکش پاک نشه ...
دوست عزيز فكر نكنم بشه چون بايد توي text box كادر hyperlink لينك رو قرار بدي ...

البته اگه اشتباه ميكنم خواهشا دوستان جواب بدن ...

Balrog
28-10-2006, 03:49
من يه مشكل كوچيكى دارم، اونم اينكه همونطورى كه مشاهده مى‌كنيد، فاصله‌ى خالى زير امضاء‌م خيلى زياده! هر كارى هم كردم كم نشد كه نشد! عيب كار از چيه؟

The Knight
28-10-2006, 05:37
سلام به همه ...
یه سوال داشتم
متین جان چون سیستم ویرایش فروم با متن های معمولی مثل وبلاگا و سایتا فرق داره باید فرمت متن رو داشته باشی تا بتونی جای دیگه بزاری تنها راهشم اینه که ارسال پاسخ زیر همون پست رو بزنی و با هایپرلینک اونو کپی کنی که اونم جای دیگه ای بجز فروم نمیتونی بزاری اما اگه بخای یه نوشته رو خودت لینک کنی با word خیلی راحت میشه اینکارو کرد

M A T I N
28-10-2006, 14:19
فکر کنم باید برم یه نرافزار بنویسم که وقتی یه مطلب پر از لینک رو توش کپی میکنی بهت یه کد مخصوص P30World بده....

من يه مشكل كوچيكى دارم، اونم اينكه همونطورى كه مشاهده مى‌كنيد، فاصله‌ى خالى زير امضاء‌م خيلى زياده! هر كارى هم كردم كم نشد كه نشد! عيب كار از چيه؟

خوب توی قسمت ویرایش امضا فاصله هارو پاک کن ....

WooKMaN
28-10-2006, 18:32
عزيزدل ببين پست شما تك خطيه واسه همين چنين اتفاقي رخ ميده !

حالا شما تو يه پست چندين خط تايپ كن! ميبيني كه اون فضاي خالي آخر امضا ديگه نيست !

اون فضاي آخر امضاتون هم چون شما از كاراكترهاي اوليه امضاتون استفاده ميكنيد خالي ميمونه !

اگه ميخوايد نباشه ميتونيد با كاراكتر space فضاي قبل از نوشته داخل امضاتون رو پر كنيد ...

Balrog
28-10-2006, 19:16
تكرارى بود، حذف شد!

Balrog
28-10-2006, 19:24
فاصله‌ى‌خالى، بعد از امضاء وجود نداره كه بخوام پاكش كنم.
پر كردن فضاى قبل از نوشته‌ى داخل امضاء هم مؤثر نبود.
البته زياد شدن تعداد خط‌هاى پست، يه كمى فاصله رو كم كرد!

راستى WooKHaN جان! من منظورت رو از اين جمله نگرفتم:
«اون فضاي آخر امضاتون هم چون شما از كاراكترهاي اوليه امضاتون استفاده ميكنيد خالي ميمونه !»

WooKMaN
28-10-2006, 19:43
فاصله‌ى‌خالى، بعد از امضاء وجود نداره كه بخوام پاكش كنم.
پر كردن فضاى قبل از نوشته‌ى داخل امضاء هم مؤثر نبود.
البته زياد شدن تعداد خط‌هاى پست، يه كمى فاصله رو كم كرد!

راستى WooKHaN جان! من منظورت رو از اين جمله نگرفتم:
«اون فضاي آخر امضاتون هم چون شما از كاراكترهاي اوليه امضاتون استفاده ميكنيد خالي ميمونه !»

عزيزدل شما از اين كد استفاده كردي ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

كد بالا رو بذار اول امضات باعث ميشه يه فضاي خالي اول امضات درست شه ... جمله امضات ميافته وسط و شكيل ميشه ... ;)

اين يه روش سنتيه ! اما جواب ميده ... :biggrin:

Balrog
29-10-2006, 16:17
بله، از همين كد استفاده كردم.

M A T I N
30-10-2006, 19:05
چند وقته هر بار قسمت "کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند" رو نگاه میکنم مثلا نوشته 2 کاربر ولی فقط اسم خودمو نوشته
یا اگر نوشته باشه 4 کاربر فقط اسم 3 تا رو نوشته... یعنی همیشه یدونه کمتر.... اینم مدرک

شاید یه روح تو انجمن هست :blink: ...

lovergod14paramourand
30-10-2006, 19:23
یک درد و دل از مدیریت محترم...
بابا جان اینکه همه چیز رو برای دعواهای شخصی بین بنده و شما از بنده گرفتید در فروم درست نیست...لطفا رسیدگی کنید...

WooKMaN
30-10-2006, 19:41
چند وقته هر بار قسمت "کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند" رو نگاه میکنم مثلا نوشته 2 کاربر ولی فقط اسم خودمو نوشته
یا اگر نوشته باشه 4 کاربر فقط اسم 3 تا رو نوشته... یعنی همیشه یدونه کمتر.... اینم مدرک

شاید یه روح تو انجمن هست :blink: ...

خب عزيزدل بعضي دوستان بصورت حالت مخفي ميان تو فروم ...طبيعتا اسم طرف نبايد تو اون ليست باشه ديگه !

soleares
31-10-2006, 16:03

اين كه مشكلي نيست از اونجايي كه پست شما خيلي كوتاه اين مشكل پيش مياد دقت كن به اوتارت تا آخر اون آيكون گزارش بايد به پستت وصل باشه ... نميشه كه اون فضاي خالي رو كم كرد ... بايد پستت رو بيشتر كني يا امضات رو ..

soleares
31-10-2006, 16:05
آقا چرا اين عكساتون رو به صورت لينك نميذاريد صفحه رو ريخته بهم !

cully_4u
31-10-2006, 16:38
کسی لطفا به من میگه که چجوری و با چه کدی میشه یه عکس توی امضای خودمون ( منظورم امضاست و نه توی یه پست) وارد کنیم.
چون موقع نوشتن امضا گزینه insert برای عکس وجود نداره.

soleares
31-10-2006, 16:43
کسی لطفا به من میگه که چجوری و با چه کدی میشه یه عکس توی امضای خودمون ( منظورم امضاست و نه توی یه پست) وارد کنیم.
چون موقع نوشتن امضا گزینه insert برای عکس وجود نداره.

اين قابليت خيلي وقته كه برداشته شده و فكر كنم به خاطر لود شدن زودتر صفحاته شما فقط مي تونيد از 15 صورتك در قسمت شكلك ها استفاده كنيد ... با تشكر ..

inforfang
31-10-2006, 17:36
موقعی که در قسمت "تنظیم های کابر " می خواهم وارد قسمت "لیست اشتراک ها" شوم پیغام زیر را دریافت می کنم :

--------------------------------------------------------------------------------
inforfang, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.
خروج از تالار صفحه اصلي تالار

--------------------------------------------------------------------------------

لطفا راهنمایی کنید ...

soleares
31-10-2006, 18:40
موقعی که در قسمت "تنظیم های کابر " می خواهم وارد قسمت "لیست اشتراک ها" شوم پیغام زیر را دریافت می کنم :

inforfang, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.
خروج از تالار صفحه اصلي تالار

لطفا راهنمایی کنید ...

عزيز شما هنوز كاربر جديد هستيد يه مدت كه بگذره شما فعاليت كنيد امكانات كمكم براتون فعال ميشه از جمله اشتراك در تاپيك ها و پيام خصوصي و موارد ديگه .. :) موفق باشي عزيز در ضمن خوش اومدي..

Balrog
04-11-2006, 03:47
چرا تعداد پست‌هاى من روى 322 قفل شده؟! :sad:

Renjer Babi
04-11-2006, 06:10
آیا شما در انجمن متفرقه پست میدهید؟

WooKMaN
04-11-2006, 07:33
چرا تعداد پست‌هاى من روى 322 قفل شده؟! :sad:
عزيزدل اگه اضاف نميشه خب احتمالا بقول دوستمون تو انجمن متفرقه فعاليت ميكني !
اما اگه توي انجمن هاي ديگه پست ميزني بازم اضاف نميشه ! بايد منتظر جواب مديريت باشي ...

maryam1987
04-11-2006, 12:42
سلام به همه دوستان
امیدوارم همگی خوب باشید
چرا تایپیک اس ام اس های عاشقانه بسته شد؟
کسی میدونه چرا؟
من یه مدتی نبودم وقتی اومدم دیدیم تایپیکی با این عنوان وجود نداره,خیلی تعجب کردم!!!

Balrog
04-11-2006, 15:07
شايد بدآموزى داشته!

Balrog
04-11-2006, 15:11
عزيزدل اگه اضاف نميشه خب احتمالا بقول دوستمون تو انجمن متفرقه فعاليت ميكني !
اما اگه توي انجمن هاي ديگه پست ميزني بازم اضاف نميشه ! بايد منتظر جواب مديريت باشي ...
ممنون از جوابت!
.It's ok

lovergod14paramourand
04-11-2006, 15:54
سلام به همه دوستان
امیدوارم همگی خوب باشید
کسی میدونه چرا؟
من یه مدتی نبودم وقتی اومدم دیدیم تایپیکی با این عنوان وجود نداره,خیلی تعجب کردم!!!
شاید مدیران احساس کردن دیگه کافی هست چون اگه شما نیگا کرده باشید تایپک اس ام اس های لطیفه هم بسته شده...

soleares
04-11-2006, 16:24
تاپيك اس ام اس ها هم خيلي وقته كه آرشيو شده .. چون توش زياد از حد تكراري مي زنند در واقع يه نوع اسپمه طظرف ميره صفحه 21 رو نگاه مي كنه كپي مي كنه بعد مي گه ااا اينو قبلا داده بوديد ! ببخشيد ! اين يه دليلش بود ..

WooKMaN
04-11-2006, 18:54
سلام به همه دوستان
امیدوارم همگی خوب باشید
کسی میدونه چرا؟
دوست عزيز مثل اينكه شما به آخرين پست اون تاپيك توجه نكردي :

نوشته شده توسط MaFia
دیگه فکر کنم هر چی اس ام اس تو این دنیا بوده در این تاپیک هست پس هر چه از این به بعد دوستان قرار بدن میشه تکراری
فکر کنم برای نگه داشتن این مرجع خوب باید قفل و آرشیو کرد

maryam1987
04-11-2006, 23:00
دوست عزيز مثل اينكه شما به آخرين پست اون تاپيك توجه نكردي :

سلام
من همونطور که گفتم مدتی نبودم و وقتی اومدم دیدیم بسته شده و نمی دونم چی شد که بسته شد؟؟؟

WooKMaN
04-11-2006, 23:40
سلام
من همونطور که گفتم مدتی نبودم و وقتی اومدم دیدیم بسته شده و نمی دونم چی شد که بسته شد؟؟؟

البته طبق نظر MaFia جان در اين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپيك ، انشالله بزودي بعد از اصلاح باز ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Wisdom
05-11-2006, 01:47
من وقتي روي اختيارات تاپيک گزينه ي فرستادن اين صفحه كليك ميكنم Not Found ميده

به قول معروف مشكل از فرستنده هستش يا گيرنده
اين دفعه فكر كنم از فرستنده باشه ؛ داره برفكي پخش ميكنه ...

WooKMaN
05-11-2006, 14:23
من وقتي روي اختيارات تاپيک گزينه ي فرستادن اين صفحه كليك ميكنم Not Found ميده

به قول معروف مشكل از فرستنده هستش يا گيرنده
اين دفعه فكر كنم از فرستنده باشه ؛ داره برفكي پخش ميكنه ...
منم همين الان تستيدم ... ارور not found ميده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتمالا اين فايل مربوطه از سرور قديم به جديد منتقل نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... البته شايدم اشتبي پاك شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

Lady parisa
05-11-2006, 14:42
سلام. شايد اين بهترين كاري بود كه به نظر دوستان رسيده
ميشه به من جواب بدين كه چرا تعداد پست هاي من تا 400رسيده بود در حد دو هفته پي سي سر نزدم ولي الان تعداد پست هام زير 100 تا شده ؟
در ضمن چرا امضاي من نيست؟ چرا تصويري كه انتخاب كردم نمي ياد؟
ميشه جواب اينا رو بهم پيام خصوصي بديد؟
با تشكر

WooKMaN
05-11-2006, 14:51
سلام. شايد اين بهترين كاري بود كه به نظر دوستان رسيده
ميشه به من جواب بدين كه چرا تعداد پست هاي من تا 400رسيده بود در حد دو هفته پي سي سر نزدم ولي الان تعداد پست هام زير 100 تا شده ؟
در ضمن چرا امضاي من نيست؟ چرا تصويري كه انتخاب كردم نمي ياد؟
ميشه جواب اينا رو بهم پيام خصوصي بديد؟
با تشكر

دوست عزيز همينجا خدمتتون عرض ميكنم :

در جواب سوال اولتون :

سلام ...
مطمئنا یک یا چند تاپیکی که شما درش پست زیادی داشتید یا حذف شده و یا به انجمن متفرقه یا تراش منتقل شده
ممـنــون
مـیـثــم

سوال دومتون : نشون ندادن تصاوير توي امضا براي همه كاربرا بيده نه فقط شما ... تصميم مديريت ...

Monica
05-11-2006, 17:12
چرا دوباره سرور هی داون می شه ؟ باز داره مثله چند ماه می شه اوضاع ! آقایونه ادمین هیچ تدبیری نیندیشیدند؟

Kolang
05-11-2006, 18:31
چرا دوباره سرور هی داون می شه ؟ باز داره مثله چند ماه می شه اوضاع ! آقایونه ادمین هیچ تدبیری نیندیشیدند؟

یه چند هفته ای هست که وضعیت خیلی ناجور شده.
یا سیستم داونه یا در دست تعمیر :tongue:

WooKMaN
05-11-2006, 18:34
یه چند هفته ای هست که وضعیت خیلی ناجور شده.
یا سیستم داونه یا در دست تعمیر :tongue:
متخصصين در حال عيب يابي بيدند ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M A T I N
05-11-2006, 18:43

برای من هم چند وقته سایت بالا نمیاد ...

راستی امکان داره که انجمن ماهواره دوباره برگرده ؟؟

inforfang
05-11-2006, 20:44
عزيز شما هنوز كاربر جديد هستيد يه مدت كه بگذره شما فعاليت كنيد امكانات كمكم براتون فعال ميشه از جمله اشتراك در تاپيك ها و پيام خصوصي و موارد ديگه .. :) موفق باشي عزيز در ضمن خوش اومدي..

خیلی ممنون ... :)
امیدوارم با سوالام اذیتتون نکنم ...

soleares
06-11-2006, 17:57
چرا اين قدر سرعت پايينه ؟ همه سايت هاي پر حجم لود ميشن انجمن بعد از همه با كلي صبر ...

Elfin-D
06-11-2006, 18:17
چرا اين قدر سرعت پايينه ؟ همه سايت هاي پر حجم لود ميشن انجمن بعد از همه با كلي صبر ...
متخصصين مشغول كارند...

mohammad hamed
09-11-2006, 09:34
يك سوال داشتم
وقتي كه من يك كلمه اي رو در انجمن سرچ مي كنم در بعضي مواقع يك تاپيك با 100 صفحه پيدا ميشود.
چگونه بايد فهميد كه موضوع من در كدام صفحه قرار دارد

lovergod14paramourand
09-11-2006, 09:52
يك سوال داشتم
وقتي كه من يك كلمه اي رو در انجمن سرچ مي كنم در بعضي مواقع يك تاپيك با 100 صفحه پيدا ميشود.
محمد جان چون احتمال داره اون كلمه مورد نظر شما يك كلمه فراگير هستش اينطور جواب ميده يا ازون زياد استفاده شده....بايد كاملتر اشاره كني...

Behroooz
09-11-2006, 10:39
سرعت پايينه ........

lovergod14paramourand
09-11-2006, 11:08
سرعت پايينه ........
سلام بهروز جان فکر کنم مشکل از آی اس پی باشه...

M A T I N
09-11-2006, 13:44
يك سوال داشتم

وقتی داخل همون تاپیک 100 صفحه ای شدی تو قسمت بالای صفحه بقل رتبه گیری نوشته جستجو در این تالار این
جوری میتونی فقط تو همون تاپیک سرچ بکنی و پست مورد نظر رو پیدا کنی ...
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم ....

سرعت پايين

سلام بهروز جان فکر کنم مشکل از آی اس پی باشه...

فکر نکنم ... چون بقیه سایت ها سریع لود میشن ....
بعضی وقتا هم اصلا سایت لود نمیشه ....

lovergod14paramourand
09-11-2006, 15:49
وقتی داخل همون تاپیک 100 صفحه ای شدی تو قسمت بالای صفحه بقل رتبه گیری نوشته جستجو در این تالار این

فکر نکنم ... چون بقیه سایت ها سریع لود میشن ....
بعضی وقتا هم اصلا سایت لود نمیشه ....

حرف شما هم تا حدودی قبول دارم چون بعضی رفقا میگن که اول صفحه ورود بها نجمن مینوسه انجمن در دست بازسازی هستش...

mohammad hamed
10-11-2006, 07:29

خيلي ممنون
فهميدم

soleares
10-11-2006, 11:44
دوستان من بعضي وقتي با اروري مواجع مي شم كه ميگه ديتا بيس مشكل داره حالا آيا واقعا ديتا بيس انجمن مشكل داره ؟ چرا درستش نمي كنن ؟

AK1
10-11-2006, 11:52
مشكل ديتا بيس هم از فشار بر روي سرور ناشي ميشه به علت بالا رفتن مراجعه به اس كيو ال و فشار زيادي كه از شلوغي انجمن هست سرور نميس تونه جوا ب بده و ديتا بيس ارور مي زنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ديگه داره خسته كننده مي شه اين مشكلات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

babremazandaran
10-11-2006, 19:02
سلام من نميدانم چكاركنم .خيلي سخته فهم اين كه چطوري بايد از سايت استفاده كرد لطفا راهنمائ كنيد

WooKMaN
10-11-2006, 19:05
سلام من نميدانم چكاركنم .خيلي سخته فهم اين كه چطوري بايد از سايت استفاده كرد لطفا راهنمائ كنيد
دوست عزيز بهتره نيست يه مثال بزني تا منظورت رو بيشتر متوجه شيم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed-Dehghani
11-11-2006, 06:41
سلام . ميشه چند تا پست خودمو حذف كنم؟
چون من بخاطر اشكالات شبكه بود يا انجمن چند تا پست تكراري دارم كه داره اذيتم مي كنه چگونه مي تونم خودمو راحت كنم.؟؟

Renjer Babi
11-11-2006, 07:00
سلام . ميشه چند تا پست خودمو حذف كنم؟
چون من بخاطر اشكالات شبكه بود يا انجمن چند تا پست تكراري دارم كه داره اذيتم مي كنه چگونه مي تونم خودمو راحت كنم.؟؟

سلام
نه خير شما نميتونيد پستي رو پاك كنيد فقط مي تونيد ويرايش كنيد.

شما مي تونيد به مدير اون بخش پيغام بديد تا او براتون پاك كند

Monica
11-11-2006, 16:16
ببخشید تا همین چند وقت پیش تویه تاپیک هایی که نظر سنجی داشت می شد با کلیک رویه شماره ها دید که چه کسی چه گزینه ای رو انتخاب کرده الان این امکان حذف شده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه آره می شه بگید چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lovergod14paramourand
11-11-2006, 16:59
ببخشید تا همین چند وقت پیش تویه تاپیک هایی که نظر سنجی داشت می شد با کلیک رویه شماره ها دید که چه کسی چه گزینه ای رو انتخاب کرده الان این امکان حذف شده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه آره می شه بگید چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اشاره به اين بحث بگم كه اين مسئله هنوز براي ما كه انجام ميشه...

Kolang
11-11-2006, 18:50

نه مونيكا خانم حذف نشده. كسي كه ميخواسته نظر سنجي بزاره گزينه اي كه نظر سنجي رو عمومي ميكنه انتخاب نكرده

K A R I M I
12-11-2006, 05:20
سلام
ببخشید من نمی دونم که چه جوری پسوردم رو عوض کنم . تو صفحه مربوطه 5 تا فیلد داره :
یکی برای پسورد جاری کاربر . دوتا برای پسورد جدید کار بر ( اختیاری ) و 2 تا برای ایمیل جدید کاربر ( اختیاری ) خوب من وقتی 3 تا فیلد اولی رو پر می کنم این پیغام رو به من می ده :ou have not completed all of the required fields: username, password, and email address و وقتی تو دو تا فیلد آخری ایمیل فعلی خودمد می نویسم میگه که این ایمیل موجود می باشد حالا مشکل از کجاست؟

hadi-3at
12-11-2006, 08:25
سلام
من تازه واردم ميشه بگيد چرا پيام خصوصي نميتونم بدم؟
اين سايت خبرنامه هم داره؟

AK1
12-11-2006, 09:34
سلام
ببخشید من نمی دونم که چه جوری پسوردم رو عوض کنم . تو صفحه مربوطه 5 تا فیلد داره :
یکی برای پسورد جاری کاربر . دوتا برای پسورد جدید کار بر ( اختیاری ) و 2 تا برای ایمیل جدید کاربر ( اختیاری ) خوب من وقتی 3 تا فیلد اولی رو پر می کنم این پیغام رو به من می ده :ou have not completed all of the required fields: username, password, and email address و وقتی تو دو تا فیلد آخری ایمیل فعلی خودمد می نویسم میگه که این ایمیل موجود می باشد حالا مشکل از کجاست؟

خب بعد از وارد كردن پسورد فعلي تو فيلد هاي مربوط به پسورد جديد دو بار پسورد جديد رو تايپ كنيد و ذخيره تغييرات با ايميل كاري نداشته باشين
اگه پسورد رو قبول نكرد احتمالا يا پسورد رو درست نمي زنين يا كاراكتر غير مجاز داره و يا دو فيلد پسورد پيكي نمي باشه

سلام
من تازه واردم ميشه بگيد چرا پيام خصوصي نميتونم بدم؟
اين سايت خبرنامه هم داره؟

دوست عزيز پيام خصوصي براي شما هم فعال خواهد شد بعد از 20 پست با كمي فعاليت اين قابليت رو خواهين داشت

mohammadirani
12-11-2006, 10:15
این مطلب رو تو انجمن پیشنهادات و انتقادات گذاشتم ولی تا تایید بشه و یکی جواب بده موهام سفید شده

اونم این که من هیچ امکاناتی برای دادن پست ندارم
مثلا الان دارم تو حالت پیشرفته پست میدم نه لینکی.نه شکلکی نه امکان نقل قولی نه چیزی برای تغییر رنگ نوشته نه هیچ چیز دیگری

خودتون عکس رو ببینید به عمق فاجعه پی ببرید

تو متفرقه هم نوشتم کسی جواب نداد و ما رو محل نزاشت
اینجا لطفا یکی جواب بده که دیگه حسابی کفری شدم

AK1
12-11-2006, 10:18
این مطلب رو تو انجمن پیشنهادات و انتقادات گذاشتم ولی تا تایید بشه و یکی جواب بده موهام سفید شده

مثلا الان دارم تو حالت پیشرفته پست میدم نه لینکی.نه شکلکی نه امکان نقل قولی نه چیزی برای تغییر رنگ نوشته نه هیچ چیز دیگری

خوب عزيز دل شمل به يكي از ادمينا پي ام بزن (من ميثم رو پيشنهاد مي دم) تا در اولين فرصب به مشكلت رسيدگي كنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته شما مرورگر و نوع ويندوز يناتون رو هم به ايشون بگين شايد مشكل از شما باشه تو يه كامپيوتر ديگه هم با اكانتتون امتحان كنيد ببينين چي مي شه

Amin
12-11-2006, 10:33

محمد جان تو همون تاپيك جواب دادم كه

سلام

P30World Forums > قسمت تنظیم هاي کاربر > ويرايش اختيارات > اختيارات نويسنده > حالت نمايش ويرايشگر > Standard Editor - Extra formatting controls

mohammadirani
12-11-2006, 11:09
بازم ممنون امین جان

babremazandaran
19-11-2006, 22:52
سلام چطور عكس اضافه كنم؟آيا كسي مي دونه؟

Renjer Babi
20-11-2006, 06:20

سلام منظورت آواتار هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تنظیمات کاربر...ويرايش آواتار...

soleares
20-11-2006, 15:29

ابتدا وارد سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي شي سپس :

browse >> picture address >> upload >> copy link

S@eid
20-11-2006, 19:46
ببینم فرق بین کاربر حرفه ای با کاربر فعال چـــــــی بــیــد؟؟؟

dler1367
20-11-2006, 22:35
من نميتوانم فايل پيوست كنم بايد چكار كنم

cully_4u
20-11-2006, 23:09
بابا چرا سرعت فروم این قدر مسخره شده.
سرعت لود شدن صفحات سایت خیلی پایین اومده.
من از 3 جا و با 3 دستگاه مختلف همین مشکل رو داشتم.

Elfin-D
20-11-2006, 23:54
من نميتوانم فايل پيوست كنم بايد چكار كنم
سلام
دسترسی اعضا برای پیسوت کردن فایل بسته هست
مخلصیم

mohammad hamed
21-11-2006, 10:30
بابا چرا سرعت فروم این قدر مسخره شده.
سرعت لود شدن صفحات سایت خیلی پایین اومده.
من از 3 جا و با 3 دستگاه مختلف همین مشکل رو داشتم.
من از چند شهر هم امتحان کردم باز هم همین جوری بود

*hamedkhatar*
22-11-2006, 00:26
بابا این سرور دیگه خیلی مزخرف شده
باید یه فکری براش بکنند :angry:

piishii
22-11-2006, 00:50
بابا این سرور دیگه خیلی مزخرف شده
باید یه فکری براش بکنند :angry:

سلام.
کاملا ! :angry:
زیادی داره مثل اینکه بهش فشار میاد ! :angry:
یکی نمیگه زندگی دوم من شده این پی سی ورلد ؟ ;)
روزی 1 ساعت توش میچرخم حداقل ؟ ;)

Balrog
22-11-2006, 01:06

mohammad hamed
22-11-2006, 11:30
تورو خدا به يك سرور قوي تر انتقالش بديد.
قابل توجه مديران كه خيلي از كاربران همين مشكل رو دارند.
(پدرم در اومد تا همين يه پست رو دادم.)

paskal
22-11-2006, 12:00
سرعت باز شدن صفحات خيلي پائينه

M A T I N
22-11-2006, 12:17
کسی میدونه Data transfering سایت چقدره ....

mohammad hamed
22-11-2006, 16:34
اين هم از اين

Braveheart
22-11-2006, 21:35
سلام خدمت مدیران
واقعا این سرور پی سی خیلی اذیت میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه سریع تر عوضش کنید ، باور کنید هروقت می خوام بیام پی سی خیلی علاف میشم ، همشم اشتباهی بجای یک پست 2 تا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط لطفا سریع تر عوضش کنید
با تشکر شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S@eid
22-11-2006, 23:18
اين هم از اين

دقیقا من همین مشکل رو 3 روزه که دارم.دو تا کارت اینترنت عوض کردم تا بلاخره
با پارس انلاین تونستم وارد انجمن بشم.

Farbod_h
22-11-2006, 23:21
سلام خدمت مدیران
واقعا این سرور پی سی خیلی اذیت میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه سریع تر عوضش کنید ، باور کنید هروقت می خوام بیام پی سی خیلی علاف میشم ، همشم اشتباهی بجای یک پست 2 تا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط لطفا سریع تر عوضش کنید
با تشکر شیر دل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرور هر 15-30 دقیقه یه بار دیگه راه نمی ده دیونم کرده

soleares
23-11-2006, 14:03
منم اين مشكل رو دارم ...

اصلا هر چي مي خواستم پست بدم نشد كه نشد ! تاپيك بورس خوابيد !

mahsoft
24-11-2006, 09:55
دوستان
از جمعه شب مشکل پی سی ورلد کمتر شده من که شخصا قطی نداشتم
انشالله بزودی این مشکل هم حل میشه

موفق باشید

mohammad hamed
24-11-2006, 15:55
يك كمي كمتر شده ولي بازم مشكل داره.(همين 20 دقيقه پيش)

soleares
24-11-2006, 17:40
دوستان
از جمعه شب مشکل پی سی ورلد کمتر شده من که شخصا قطی نداشتم
انشالله بزودی این مشکل هم حل میشه

موفق باشید

اميدوارم پي سي ورد اون قدر شلوغ بشه كه ادمين ها مجبور بشن برن يه كامپيوتر بزرگ بخرن تا بتونن سرويس بدن ! :happy:

lovergod14paramourand
24-11-2006, 17:49
بابا مديريت هر چي ما بگيم كه ميگه نه پس ميگم بچه هاسرور خيلي خوب كار ميكنه مديريت عوضش نكن... :happy:

Imantec
25-11-2006, 13:49
براي چي كاربراي تازه وارد مثل من نبايد بتوانند از پيغام خصوصي و تنظيمات كاربري استفاده كنند؟؟يعني خرج سايت زياد ميشود اگر ما هم اين امكانات را داشته باشيم؟؟

RooS
25-11-2006, 13:50
بابا مديريت هر چي ما بگيم كه ميگه نه پس ميگم بچه هاسرور خيلي خوب كار ميكنه مديريت عوضش نكن... :happy:

سرور جديد در راهه :rolleye: به زودي ايشالا

AK1
25-11-2006, 14:45
براي چي كاربراي تازه وارد مثل من نبايد بتوانند از پيغام خصوصي و تنظيمات كاربري استفاده كنند؟؟يعني خرج سايت زياد ميشود اگر ما هم اين امكانات را داشته باشيم؟؟

با سلام
عضويتتتون رو تبريك مي گم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

دوست عزيز تمام كاربران چه جديد و چه ... مي تونين از تنظيمات كاربري استفاده كنن و اواترا و امضا و ... داشته باشن در مورد پيامخصوصي هم كه بعد از كمي مشاركت و وارد شدن در بحث ها(20 پست) براي شما هم باز خواهد شد

موفق باشين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Monica
25-11-2006, 20:42
ببخشید من از وقتی سرور حالش بد شده نمی تونم پی ام بفرستم چرا ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lovergod14paramourand
26-11-2006, 12:10
خواهش میکنم از مدیریت سایت که دستی به سر و روی فروم و همچنین این سرور مذکور بکشن...خواهش میکنم...تمنا میکنم... :sad:

soleares
26-11-2006, 15:28
مونيكا خانم مشكل شما خيلي عجيبه !

shasha_ara2001
26-11-2006, 19:05
بنده 100% مطمئنم که Dns مشکل داره.

WooKMaN
26-11-2006, 20:00
دوست عزيز اگه ميتوني كمك كني ، به مديريت پي ام بده ... ;)

ebilove
27-11-2006, 01:29
با سلام

اقا ما پست میدیم ولی نمیبینمش
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
توی کنترل پنل میادبالا میگه ابدیت شده ولی پست جدید دیده نمیشه

اینجا رو میگم :
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
My GOD

Harry Potter
27-11-2006, 01:58
با سلام

اقا ما پست میدیم ولی نمیبینمش
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
توی کنترل پنل میادبالا میگه ابدیت شده ولی پست جدید دیده نمیشه

اینجا رو میگم :
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
My GOD
سلام
درستش کردم ebilove جان ;)

ebilove
27-11-2006, 02:13
سلام
درستش کردم ebilove جان ;)

منون از شما مسعود جان

درود

Harry Potter
27-11-2006, 02:20
منون از شما مسعود جان

درود
سلام
من که مسعود نیستم :worried:
البته قابلی نداشت :biggrin:

mehran_p
27-11-2006, 11:03
با سلام
من دو روز پیش اومدم تو بخش مقالات ... یه تاپیک بود که لیست تمام مقالات فرهنگی , علمی ,عمومی و... توش بود
اما امروز هر چی می گردم نیست ... یه سری تاپیک که از اون تاپیک رفتم توش اینان :
*معرفی دو تا تست Iq صددرصد هم کار میکنه
*پاسخ به 10 سوال بزرگ هستی از هفته نامه علمى نيو ساينتيست
*مواد مخدرو مشروبات الکلی!!
و...
آدرس اون تاپیک رو می خواستم

mehran_p
27-11-2006, 16:43
چی شد پس؟

Vmusic
27-11-2006, 20:04
با سلام
من دو روز پیش اومدم تو بخش مقالات ... یه تاپیک بود که لیست تمام مقالات فرهنگی , علمی ,عمومی و... توش بود
اما امروز هر چی می گردم نیست ... یه سری تاپیک که از اون تاپیک رفتم توش اینان :
*معرفی دو تا تست Iq صددرصد هم کار میکنه
*پاسخ به 10 سوال بزرگ هستی از هفته نامه علمى نيو ساينتيست
*مواد مخدرو مشروبات الکلی!!
و...
آدرس اون تاپیک رو می خواستم

شلام

دوست عزیز

به لینک های زیر سر بزن

موضوعات علمی

فهرست كامل از كليه مقالات علمی

راهنماي تاپيكهاي فهرست بندي شده

Imantec
27-11-2006, 21:19
اين چه حرفيه
اگر سرور DNS اشكال داشت كه هيچ سايتي باز نميشد عزيزم

mehran_p
27-11-2006, 21:39
خیلی ممنون

mohammad hamed
29-11-2006, 18:24
مي خواستم ببينم كه چرا نميشه كه مشخصات عضو جديد را ببينم و پيغام عدم دسترسي به اين بخش نمايش داده مي شود

lovergod14paramourand
29-11-2006, 22:55
سلام محمد جان...فکر کنم دلیلش رو همونجا نوشته چون این فرد هنوز به رسمیت نرسیده منظور هنوز از امکانات فروم نمیتونه استفاده کنه...

Meisam
30-11-2006, 01:57
مي خواستم ببينم كه چرا نميشه كه مشخصات عضو جديد را ببينم و پيغام عدم دسترسي به اين بخش نمايش داده مي شود
سلام ...
بخاطر اینکه اون دوستان هنوز به پیغام خصوصی دسترسی ندارن پروفایلشون برای سایر دوستان قابل رویت نیست

مـیـثــم

Behroooz
01-12-2006, 11:19
تازگي ها بازهم سايت كمي كند شده

lovergod14paramourand
01-12-2006, 11:37
تازگي ها بازهم سايت كمي كند شده
خب بهروز جان تا سرور جدید میاد باید تحمل کرد...

cyrus_achamenian
02-12-2006, 22:52
نمی دونم چرا سایت و انجمن ها چرا انقدر کند شده...یه دو هفته ای هست که اینطوریه!
البته منظور از کند شدن اینه که اکثرا بالا نمیاد! هر روز که می یام با این مشکل مواجه هستم!!نمی دونم از شانس منه یا کلا اینطوری شده!
البته این مشکل از وقتی شروع شد که چند وقت پیش سرور P30world به علت افزایش کاربرا و برای خدمات بهتر عوض شد!!!!
با تشکر...

WooKMaN
02-12-2006, 23:24
بزنم به تخته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پي سي منو دوست داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه همين فيلم كمتر سر من در مياره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دلتون بسوووووزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

Elfin-D
03-12-2006, 01:09
نمی دونم چرا سایت و انجمن ها چرا انقدر کند شده...یه دو هفته ای هست که اینطوریه!
البته منظور از کند شدن اینه که اکثرا بالا نمیاد! هر روز که می یام با این مشکل مواجه هستم!!نمی دونم از شانس منه یا کلا اینطوری شده!
البته این مشکل از وقتی شروع شد که چند وقت پیش سرور P30world به علت افزایش کاربرا و برای خدمات بهتر عوض شد!!!!
با تشکر...
سلام
مشکل از سرور هست
ظرف چند روز آینده تعویض میشه
مخلصیم

mohammad hamed
03-12-2006, 09:53
الان خيلي وقته كه ميگيد همين چند روز
كدوم روز؟؟؟

K A R I M I
04-12-2006, 06:56
سلام
من روزی 1 بار میتونم آن شم و وقتی پستهای جدید رو میزنم همه پستها رو توی 20 صفحه نشون میده و بسیاری از پستهای جدید و قدیمیتر رو نمی تونم ببینم و اونا رو از دست می دم آیا راهی وجود نداره که همه پستهای جدید رو بتونم ببینم؟

nasser416
06-12-2006, 10:59
ضمن سلام و تشكر از زحماتتان در راه اندازي اين سايت جالب لطفآ نحوه پاك كردن سوال و يا مطلب ارسالي خودم را توضيح دهيد. چون من هر چه تلاش كردم درخواست موسيقي خودم را بعلت عدم دريافت جواب و گرفتن اي ميلهاي غير مربوط به سوال من پاك كنم نتوانستم تنها انتخاب ويرايش را به من ميدهد.

Elfin-D
06-12-2006, 11:30
ضمن سلام و تشكر از زحماتتان در راه اندازي اين سايت جالب لطفآ نحوه پاك كردن سوال و يا مطلب ارسالي خودم را توضيح دهيد. چون من هر چه تلاش كردم درخواست موسيقي خودم را بعلت عدم دريافت جواب و گرفتن اي ميلهاي غير مربوط به سوال من پاك كنم نتوانستم تنها انتخاب ويرايش را به من ميدهد.
ضمن خوشامد گويي به شما دوست عزيز لازمه كه خدمت شما عرض كنم دسترسي براي پاك كردن ارسالها براي كاربران در اين انجمن فراهم نميباشد
مخلصيم

Braveheart
06-12-2006, 22:11
آقا امروز پی سی شدیدا قاط بود (منظورم سرورشه ) مگه بنا نبود تو این هفته سرور را عوض کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amin
06-12-2006, 22:39
آقا امروز پی سی شدیدا قاط بود (منظورم سرورشه ) مگه بنا نبود تو این هفته سرور را عوض کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب هفته كه هنوز تموم نشده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeid_2001
10-12-2006, 01:12
××××××××
لطفا ورژن vBulletin رو ارتقا بديد و امكان تغيير زبان فارسي/اينگليسي رو برداريد . خواهشا اين كار رو بكنيد .
××××××××

AK1
10-12-2006, 01:19
××××××××
لطفا ورژن vBulletin رو ارتقا بديد و امكان تغيير زبان فارسي/اينگليسي رو برداريد . خواهشا اين كار رو بكنيد .
××××××××

سلا م

مديرا قول ورژن جديد رو دادن كه تا چند روز اينده آپ ديت كنن

ولي من نمي فهمم امكان تغيير زبان فارسي/اينگليسي چه مشكلي داره؟ اينجوري كه بيشتر مشكل پيدا مي كنيم :blink:

mohammad hamed
10-12-2006, 10:40
فكر كنم منظورش اين بود كه اين دكمه اي كه براي تغيير زبان هست رو بردارند و از روي صفحه ي كليد بتوان با زدن كليد Alt+Shift تغيير زبان داد.
به نظر من كه خيلي خيلي بهتره

M A T I N
10-12-2006, 14:52
مگه Alt+Shift مشکل داره ؟

saeid_2001
12-12-2006, 10:31
اقا دست همه مديران سايت درد نكنه واقعا حال داديد . فقط تو رو خدا فحش نديد فقط يه پيشنهاد , اگه يه اديتور متن Wysiwyg هم ميزاشتين عالي ميشد من حقيقتا فكر ميكردم اين اديتور جزوي از ورژن جديد Vb باشه ولي نميدونم تو Vb وضعيت اديتور متنها چجوريه . چون زبان فارسي واقعا با اين اديتورهاي معمولي به مشكل ميخوره چون همچي رو كد نشون ميده كل چيدمان متن رو بهم ميزنه .