مشاهده نسخه کامل
: ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
M A T I N
30-07-2007, 18:31
بعد از زدن تاپیک ، میشه عنوانشو عوض کرد .
عزيزم تو رفتي عنوان پستت رو عوض كردي ..........عنوان تايپيك رو نميشه عوض كرد..........دقت كن
فکر کنم منظور ایشون هم عنوان تاپیک بود .... عنوان پست رو که همیشه میشه عوض کرد( تو حالت پیشرفته ) ...
سلام :40:
میشه بگی باید تو کدوم قسمت برم ...؟
فکر کنم اول باید به خود انجمنی که توش تاپیک رو درست کردم برگردم ....
نه ، خیلی راحت . مثل Rename کردن یک فایل هست .
تا ده دقیقه بعد از زدن اون تاپیک ، برو به انجمن مربوطه .
مثلا اگه توی انجمن متفرقه تاپیک زدی ، برگرد به صفحه ی
اصلی انجمن متفرقه و روی تاپیکت کلیک کن . روی لینکش نه ها ،
روی فضای کنار عنوان تاپیکت .
دقیقا مثل عمل Rename یه فولدر ، کادر باز میشه و میتونی
عنوان تاپیکت رو ویرایش کنی .
:46:
عزيزم تو رفتي عنوان پستت رو عوض كردي ..........عنوان تايپيك رو نميشه عوض كرد..........دقت كن:11:
عزیزم بعد از این همه مدت فرق پست و تاپیک رو که میدونم ! :10:
موفق باشید
یا حق
:40:
Greatone
30-07-2007, 18:57
من همون موقع هم امتحان كردم اصلا راه ندااااااااااااره.........
خلاصه با اين همه بحث .........چي ميشه اين اختيار رو هميشگي كنند؟
راستي چرا هيچ مديري جوابگو نيست؟
ehsan_henry
30-07-2007, 20:15
احتمالا شما توی انجمن متفرقه و انجمن خبر ( خارج از دنیای کامپیوتر ) پست دادید ...
پست ها توی این دو انجمن شمارش نمیشه ...
ممنون دوست عزیز. آیا پست دادن محدودیتی داره مثلا مشخصه که هر نفر در روز چقدر باید پست بده یا نا محدوده؟
M A T I N
30-07-2007, 20:29
ممنون دوست عزیز. آیا پست دادن محدودیتی داره مثلا مشخصه که هر نفر در روز چقدر باید پست بده یا نا محدوده؟
نه محدودیتی نداره .... Unlimited
iran_sabz
31-07-2007, 14:00
من کامپیوترم ویروس recycler گرفته ویروس پاک شده ولی نمی دونم اثراتشو چه جوری پاک کنم ؟لطفا نگید ویندوز عوض کن.
Hamed-Dehghani
31-07-2007, 14:15
من کامپیوترم ویروس recycler گرفته ویروس پاک شده ولی نمی دونم اثراتشو چه جوری پاک کنم ؟لطفا نگید ویندوز عوض کن.
دوست سبز من سلام
اين تاپيك كه
ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد
هست
واسه مشكل شما تاپيك كه هيچي ، يه انجمن سرو بر و گنده داريم
آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتي
به آدرس زير مراجعه كنيد
forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=57
:11:
mahmood-gt2
31-07-2007, 15:40
آقا قبلاً دکمه insert hyperlink توی جواب دادن ها بود ولی انگار الان نیست. درسته؟ مشکل از کجاست؟
M A T I N
31-07-2007, 16:09
آقا قبلاً دکمه insert hyperlink توی جواب دادن ها بود ولی انگار الان نیست. درسته؟ مشکل از کجاست؟
الان چند ماهی میشه که کد های URL رو برداشتن ....
وقتی کد URL نباشه دیگه نیازی به اون دکمه هم نیست ....
....موفق باشی....
mahmood-gt2
31-07-2007, 22:08
خوب اگه بخوایم insert url کنیم چه باید کرد؟
pedram_ashena
31-07-2007, 22:11
خوب اگه بخوایم insert url کنیم چه باید کرد؟
كاري نبايد كرد شما تنها ميتونيد لينك را كپي پيس كنيد خودش به اين حالت ميشه
با تگ # هم ميشه
mahmood-gt2
31-07-2007, 23:44
بله من تاپیک مربوطه را دیدم... مرسی
با سلام
من میخواستم نام کاربری یا شکلشو تعقییر بدم چه کار کنم
Hamed-Dehghani
01-08-2007, 07:25
با پيغام خصوصي به ميثم جان واسه تغيير نام كاربري خود اقدام كنيد
فرستادن پيغام خصوصي به Meisam
به آدرس زير
forum.p30world.com/private.php?do=newpm&u=970
M A T I N
01-08-2007, 15:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed-Dehghani
01-08-2007, 16:09
اين يعني 1 نفر 6 تا جواب داده !! :38:
سلام....... شمارنده ی فروم بعد از هر زمان مشخصی تعداد بازدید کننده ها رو ثبت میکنه......... و در لحظه ای که شما عکس گرفتین هنوز شمارنده تعداد بیننده ها تا اون لحظه رو اضافه نکرده..........
:)
موفق باشید :)
M A T I N
02-08-2007, 13:53
سلام....... شمارنده ی فروم بعد از هر زمان مشخصی تعداد بازدید کننده ها رو ثبت میکنه......... و در لحظه ای که شما عکس گرفتین هنوز شمارنده تعداد بیننده ها تا اون لحظه رو اضافه نکرده..........
:)
موفق باشید :)
ممنون ....نمیدونستم .....
....موفق باشی....
namber_one
05-08-2007, 10:38
سلام
نميدونم چرا ديروز يكدفعه پست هام 20 تا كم شد ؟
SAJAD DP
05-08-2007, 10:42
سلام
يكي از تاپيك هايي كه شما در اون فعاليت داشتيد :
يا رفته به انجمني كه پستها در اون حساب نمي شه
يا رفته قبرستان!
namber_one
05-08-2007, 10:52
حالا به من بدبخت چه ربطي داره ؟
M A T I N
05-08-2007, 11:40
حالا به من بدبخت چه ربطي داره ؟
حالا اگه تعداد پست هات 20 تا بیشتر باشه چه اتفاقی میفته ...؟
با تعداد پست ها به هیچ جا نمیرسی .... از من میشنوی بهش اهمیت نده ....
....موفق باشی....
namber_one
05-08-2007, 12:26
آخه آدم حرصش ميگيره
ببينم خود تو رو اگه پست هات بشه 500 تا حال ميكني ؟
M A T I N
05-08-2007, 14:53
آخه آدم حرصش ميگيره
ببينم خود تو رو اگه پست هات بشه 500 تا حال ميكني ؟
05-08-2007, 16:18
اونوقت ديگه از كاربر فعال بودنت خبري نيست
LiLi jan
05-08-2007, 17:37
تازه عضو شدم و 2 ماه بود كه ارسال پيامم با مشكل مواجه بود ولي انگار حالا فعلا درسته و اين هم اولين پياميه كه ميدم.
ممنون از پذيرش . موفق باشيد
LiLi jan
05-08-2007, 17:41
hala mishe begin ein ebarat mesle dare khodemoni mishe , ia taze vared , .... che kar bordi dare?
mehdi_vsgh
05-08-2007, 17:57
hala mishe begin ein ebarat mesle dare khodemoni mishe , ia taze vared , .... che kar bordi dare?
اولا فینگلیشی ننویس
دوما هیچ کاری نمیکنه....
فقط برای تشخیص کاربر فعال از غیر فعال هست...
مثلا الان منی که شدم "آخر فروم باز " کجا را گرفتم؟
mehdi_vsgh
05-08-2007, 17:59
کاربر فعال بودن به تعدا پستا ربطی نداره...
به فعال بودن ربط داره....
کاربری میشناسم که با 2 هزار پست هنوز حالت اخر فروم باز هست
کاربر دیگری با 550 پست شده کاربر فعال انجمن
pedram_ashena
05-08-2007, 18:05
هيچ كاربردي ندارد فقط يك شعار هستند كه به تعداد مشخصي از پست برسي اين جملات عوض ميشود
كاربر فعال بودن هم به تعداد پست برنميگرده با 100 تا پست هم كاربر فعال انتخاب شده.
تعداد پست يكنفر تنها ميتونه به شما كمك كند كه اين فرد چقدر در محيط انجمن با كاربران ارتباط داشته
M A T I N
05-08-2007, 18:12
گفتم که به شرطی که پستهام پاک نشه ....:tongue:
کاربر فعال شدن ربطی به تعداد پست ها نداره ....
مثلا FlashMan تو انجمن فلش با تعداد کمتر از پست های شما کاربره فعال شد ....
تازه عضو شدم و 2 ماه بود كه ارسال پيامم با مشكل مواجه بود ولي انگار حالا فعلا درسته و اين هم اولين پياميه كه ميدم.
ممنون از پذيرش . موفق باشيد
خوشحالم که درست شد ....
فارسی نوشتن یکی از قانون های اینجاست ....
اون عبارت ها هم یه چیزه معمول تو فروم هاست ....
.... موفق باشید....:11:
Hamed-Dehghani
05-08-2007, 18:32
alireza_monfared با 53 پست كاربر فعال انجمن موسيقي شد !!!
alireza_monfared با 53 پست كاربر فعال انجمن موسيقي شد !!!این نشون دهنده ی اینه که کیفیت پستها مهمتر از کمیت اون هاست ...
حامد جان این پست رو بهتر بود توی تاپیک حواشی انجمن میدادی !!!
یه سوال دارم چرا دو روزه هرچی پست میفرستم بازم کنتور تعداد پست ها 89 تا رو نشون میده.یعنی گاهی 1 دونه بالا میره؟
دلیلش چی میتونه باشه؟:18:
Hamed-Dehghani
06-08-2007, 03:14
حامد جان این پست رو بهتر بود توی تاپیک حواشی انجمن میدادی !!!
سعيد جان اين خبر مال امروز نيست
و مال 4-3 ماه پيشه كه من خبرش رو اعلام كرده بودم
ولي به تعداد پستاش اشاره نداشتم :46:
یه سوال دارم چرا دو روزه هرچی پست میفرستم بازم کنتور تعداد پست ها 89 تا رو نشون میده.
دلیلش چی میتونه باشه؟
يا در انجمن متفرقه پست داديد يا انجمن خارج از دنياي كامپيوتر
ممنون ، این مطلبو نمیدونستم.
khore mobile
06-08-2007, 22:18
من موندم این تایپیک دنیای ماشین با این همه دبدبه و کبکبه چرا هنوز زیر مجموعه انجمن مجعول متفرقه قرار داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چه سریعتر باید مستقل بشه.
وبلاگ های دیگه در این زمینه از پی سی وورد جلو زدن.
میگی نه! بیا متر کن:19:
Hamed-Dehghani
07-08-2007, 13:36
در اين تاپيك فقط به سئوالات و اشكالات پاسخ نمي ديم
گهگاه براي رفع خستگي ...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگ های دیگه در این زمینه از پی سی وورد جلو زدن.
forum.p30world.com يك وبلاگ نيست ، يك فروم ( انجمن ) هست !
ولي windows.p30world.com يك وبلاگ هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
مگه اين سايت با ما دشمنه؟؟؟؟!!!!!
با سلام خدمت مديران و اعضاي محترم سايت P30World
متوجه شدم که وقتي اسم سايتم را که GTPLand هست در فروم قرار مي گيرد مثلا gtpland .com به صورت ************ تبديل مي شود.
فکر نکنم که نه ما با اين سايت مشکلي داشته باشيم و نه اين سايت با ما.
حال ميخواستم دليل اين موضوع رو از طرف سايت P30World بدونم.
با تشکر.
M.etallic.A
08-08-2007, 17:11
تبلیغات سایت و وبلاگ ممنوعه...
برای منم گاهی اینطور میشده!
یعنی شما میخواستی تبلیغ کنی که ممنوع است!فکر کنم نباید لینک فعال بذاری حالا اگه کسی چیزی میدونه بگه؟
تبلیغات سایت و وبلاگ ممنوعه...
حالا کي خواست تبليغ کنه. يه سري اخبار در بعضي تاپيک ها دوستان از سايت ما گذاشته بودند و در قسمتي که مربوط به منبع خبر بود اسم سايت رو نوشته بودند ولي بصورت **** اومده بود.
برای منم گاهی اینطور میشده!
یعنی شما میخواستی تبلیغ کنی که ممنوع است!فکر کنم نباید لینک فعال بذاری حالا اگه کسی چیزی میدونه بگه؟
همونطور که گفتم تبليغ سايتي در کار نبوده.
سلام
من توی این قسمت یعنی زیر انجمن پیشنهادات و انتقادات، یا تاپیک درباره بحث در مورد دکمه تشکر زدم. ولی توی این قسمت اصلاً ظاهر نشد.:18:
البته اون وقت که این تاپیک رو زدم یه پیغام بهم به انگلیسی داد که چون سریع رد شد، نتونستم درست بخونم. ولی انگار میگفت که باید به تایید مدیر برسه!!!!:11:
حالا اگه این جوریه، باید کی تایید کنه؟ اگه هم اینجور نیست، بگید که بر سر تاپیک من چی اومده؟:18:
Hamed-Dehghani
08-08-2007, 21:47
هيچ بلايي به سر تاپيكتون نيومده
ايشالا تاپيكتون به تاييد مدير اين بخش ميرسه و مرئي ميشه
تا مرئي شدن تاپيك ايجادشدتون
صبر بايد نمود
هيچ بلايي به سر تاپيكتون نيومده
ايشالا تاپيكتون به تاييد مدير اين بخش ميرسه و مرئي ميشه
تا مرئي شدن تاپيك ايجادشدتون
صبر بايد نمود
این بخش که تا الان که من دارم پست میدم، مدیر نداره.
در ضمن چند روزی هست که من این تاپیک رو ایجاد کردم. و تاپیک تقریباً فوری هست. نمیشه که تا ابد صبر کرد!!!!
pedram_ashena
09-08-2007, 13:59
تايپيك شما مجوز انتشار نگرفته است.در مورد دكمه تشكر همه چيز به اتمام رسيده
تايپيك شما مجوز انتشار نگرفته است.در مورد دكمه تشكر همه چيز به اتمام رسيده
بابا بحث در مورد دکمه تشکر مگه با کدوم قانون مخالفه که مجوز انتشار نگرفته؟:18::13:
در ضمن در مورد دکمه تشکر کجا بحث اساسی صورت گرفته؟ اگه میشه آدرس اون تاپیک رو اینجا بزارید.
pedram_ashena
09-08-2007, 15:19
بابا بحث در مورد دکمه تشکر مگه با کدوم قانون مخالفه که مجوز انتشار نگرفته؟:18::13:
در ضمن در مورد دکمه تشکر کجا بحث اساسی صورت گرفته؟ اگه میشه آدرس اون تاپیک رو اینجا بزارید.
كلا مديران تصميم گرفتند در اين مورد صحبت نشه.پس پافشاري بي فايده است.صلاح مملكت خويش،خسروان دانند
كلا مديران تصميم گرفتند در اين مورد صحبت نشه.پس پافشاري بي فايده است.صلاح مملكت خويش،خسروان دانند
:18::18::18:
مدیران تصمیم گرفتند که دیگه در این مورد صحبت نشه چون معلوم میشود که ادعای اونها مبنی بر اینکه دکمه تشکر سرعت سایت رو پایین میاره، بیپایه و اساس هست! و اون وقت ....:31:
chovalier
10-08-2007, 11:25
سلام
تاپیک های زیادی هست کلا که هی مدیران جواب می دن باز یکی دیگه یه تاپیک دیگه رو راه می ندازه که مدیران مجبور به قفل کردنشون می شن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل این :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا اینها چیزایی هست که من تونستم با سیستم پیشرفته ی جستجوی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیدا کنم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و جواب قاطع مدیریت سایت :
سلام ...
خیر ، این امکان اضافه نخواهد شد!
ممـنــون :)
مـیـثــم
سلام
تاپیک های زیادی هست کلا که هی مدیران جواب می دن باز یکی دیگه یه تاپیک دیگه رو راه می ندازه که مدیران مجبور به قفل کردنشون می شن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل این :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا اینها چیزایی هست که من تونستم با سیستم پیشرفته ی جستجوی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیدا کنم :
و جواب قاطع مدیریت سایت :
انگار فقط دو تا تاپیک هست که در مورد دکمه تشکر بحث شده. البته در اونها هم دوستان نظر دادند و مدیران اصلاً نگفتند که دلیل اضافه نکردن دکمه تشکر چی هست!
اما در تاپیک پیشنهادات جدید برای سایت، جناب میثم گفتند که دکمه تشکر باعث پایین اومدن سرعت سایت میشه. و قصد من از راه انداختن تاپیک بحث در مورد دکمه تشکر فقط بررسی این حرف بود.
حالا که دارم فکرش رو میکنم، من تاپیک رو اشتباه کردم و توی این انجمن زدم ولی شایسته نبود که مدیران به جای انتقال تاپیک، تاپیک رو ز کل حذف کنند.:13:
در ضمن گفتید که تاپیکهای بسیاری هست که هی مدیران جواب میدند باز یکی دیگه میاد و یه تاپیک دیگه رو راه اندازی می کنه.
باید در جواب بگم که تاپیک من درسته که در مورد دکمه تشکر بود ولی اصلاً چیزی نبود که قبلاً تکرار بشه.
شما که ریش سفید تری، به مدیران بگو تاپیک رو برات ارسال کنند. اون وقت میبینی که بحثش جدید بود.
sheytanparast
10-08-2007, 13:38
ای ول پی سی ورلد
سلام
شاید جاش اینجا نباشه. ولی من نمیخواستم واسش یه تاپیک بزنم. یک اشتباه کوچک در پـ30ـی ورلد هست:
به عکس زیر توجه کنید:
در بالا نوشته شده:"آخرین پست" یعنی آخرین پستی که در انجمن یا تاپیک مربوطه نوشته شده. اما وقتی روی فلش مشخص شده که مربوط به آخرین پست است، ماوس را میگیرید، عبارت" به آخرین تاپیک بروید" نمایش داده میشود. در حالی که باید "به آخرین پست بروید" یا "به آخر تاپیک بروید" نشان داده شود. از مدیران درخواست میکنم که لطفا این مشکل را برطرف کنند.
با تشکر....
Hamed-Dehghani
10-08-2007, 16:51
از مدیران درخواست میکنم که لطفا این مشکل را برطرف کنند.
با تشکر....
با آگاهي به اينكه من مدير نيستم
از اونجا كه هيچ مديري نمي ياد جوابتـو نو بده ؛ خودم عرض مي كنم :27:
مشكل كه نميشه بهش گفت
همون اشتباه كوچيك كه فرموديد درست تره
در واقع اشتباه در برگرداندن عبارت Go to the last post كه
در نسخه زبان لاتينvBulletin ديده ميشه
اينجا واژه post : تاپيك جاگذاري شده :46:
chovalier
11-08-2007, 02:05
انگار فقط دو تا تاپیک هست که در مورد دکمه تشکر بحث شده. البته در اونها هم دوستان نظر دادند و مدیران اصلاً نگفتند که دلیل اضافه نکردن دکمه تشکر چی هست!
اما در تاپیک پیشنهادات جدید برای سایت، جناب میثم گفتند که دکمه تشکر باعث پایین اومدن سرعت سایت میشه. و قصد من از راه انداختن تاپیک بحث در مورد دکمه تشکر فقط بررسی این حرف بود.
حالا که دارم فکرش رو میکنم، من تاپیک رو اشتباه کردم و توی این انجمن زدم ولی شایسته نبود که مدیران به جای انتقال تاپیک، تاپیک رو ز کل حذف کنند.:13:
در ضمن گفتید که تاپیکهای بسیاری هست که هی مدیران جواب میدند باز یکی دیگه میاد و یه تاپیک دیگه رو راه اندازی می کنه.
باید در جواب بگم که تاپیک من درسته که در مورد دکمه تشکر بود ولی اصلاً چیزی نبود که قبلاً تکرار بشه.
شما که ریش سفید تری، به مدیران بگو تاپیک رو برات ارسال کنند. اون وقت میبینی که بحثش جدید بود.
سلام دوست گلم !
نه قطعا دو تا نیست ... گفتم که من فقط تونستم اینا رو پیدا کنم و حدود 2 دقیقه روی پیدا کردنشون وقت گذاشتم ... اینها در حد همون دو دقیقه هست !:11:
ضمنا دوست من اگه مدیران اشتباه می کنن , می تونی با پیغام خصوصی متوجهشون کنی , یا می تونی این بحث رو با پیغام خصوصی به مدیریت اطلاع بدی ... مخصوصا آقا میثم که دلایل خوبی در این زمینه داره ...
ضمنا ریش سفید خودتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... شیش ماه که این حرفا رو نداره :10:
مدت زمانی که از عضویت میگذره ملاک ریشسفیدی نیست. بلکه ملاک همون درجه شماست.
سلام
اگه ممکنه لیست مدیران کل سایت رو اینجا بزارید. بترتیب قدرت باشه، بهتره. (منظورم مدیر یه انجمن یا همکار یه انجمن خواص نیست. منطورم کسانی مثل meisam یا sina یا babak هست)
سلام
اگه ممکنه لیست مدیران کل سایت رو اینجا بزارید. بترتیب قدرت باشه، بهتره. (منظورم مدیر یه انجمن یا همکار یه انجمن خواص نیست. منطورم کسانی مثل meisam یا sina یا babak هست)
R10MessiEtoo
11-08-2007, 21:55
سلام
آقايان و خانمها من يك هفته نبودم،...خـــب!
قبلش تعداد پستام پونصد و بيست و خورده اي بود. حالا كه اومدم مي بينم دقيقا100 تا بهش اضافه شده؛
همينجوري...الكي. متاسفانه نمي تونم ثابت كنم. ولي باور كنيد راست ميگم.
اينم بگم كه كسي پسورد مو نداشت و هيچ نشاني هم از اينكه كسي با يوزر من در اون هفته پست داده باشه نديدم.:9:
اگر كسي ميدونه مارو از :blink: دربياره
راستي من حالم خوبه و مشكل روحي هم ندارم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو گفتم كه جواب بي ربط نديد (مثلا نگيد برو بابا همه ميگن پستامون كم شده و اينا اونوقت تو ....)
مسئله سر اينه كه لقمه حروم از گلوي ما پايين نميره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش بحالت آقا مهدي ( اينجا ما چقدر مهدي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داريم :46: ) .
چون نبودي. من كه بودم و ميديدم همينجوري داره پستام ميره بالا چي بگم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يادمه چند روز پيش پستهام 602 تا بود فكركنم.
بعد اومدم يه پست زدم ، ديدم شد 608 تا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه رو رفرش كردم. ديدم شد 617 تا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز گيج بودم گفتم شايد هنوز خوابم و اينايي كه ميبينم خوابه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي همين دوباره رفرش كردم. ديدم شد 632 تا فكر كنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا بود كه گفتم خوب خوبه تا شكستن ركورد boy iran [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راه زيادي نمونده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي بعد از اون هر چي رفرش كردم،عدد پست تكون نخورد. :18:
احتمالا آه boy iran همون لحظه اثر خودش رو گذاشت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايد علت اين باشه كه بعضي تاپيكهايي كه توش پست داديم از ترش اومده بيرون. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا اينكه از قسمت متفرقه يا اخبار به قسمتهاي ديگه منتقل شدند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed-Dehghani
11-08-2007, 22:50
تمام تاپيك هاي تصاوير از انجمن متفرقه به بخش گالري عكس منتقل شد
شايد به اين خاطر باشه
این علی و سینا و میثم در یک درجه هستند یا نه؟
بله همشون صاحب سایتن فرقی ندارن
R10MessiEtoo
12-08-2007, 10:11
تمام تاپيك هاي تصاوير از انجمن متفرقه به بخش گالري عكس منتقل شد
شايد به اين خاطر باشه
ولي من تا حالا از 100 كيلومتري اونجاها هم رد نشدم.
هيچ مدير خيرخواهي از ورا رد نميشه منت بگذاره روم به ديفال يك جوابي بده؟
sheytanparast
12-08-2007, 13:58
چرا نباید از سایت های تورنت استفاده بشه!
سلام خسته نباشید خواستم بدونم چرا تو سایت برنامه یا فایل اپلود نمی شه یا مدیریت ضمیمه ها نداره ممنون
Hamed-Dehghani
12-08-2007, 17:32
سلام
اين امكان فقط مخصوص مديران و همكاران انجمن مي باشد
chovalier
12-08-2007, 18:38
مدت زمانی که از عضویت میگذره ملاک ریشسفیدی نیست. بلکه ملاک همون درجه شماست.
نــــــــــچ ... قبول ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریش سفیدی کنایه از تجربه هست ... نه تعداد پست ها ... نه تعداد درجات ... و نه لوگوی کابر فعال و فعالیت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته تا حامد بپره یه چند تا قسم بخوره که کاربر فعال بودن به تعداد پست ها نیست و کاربر فعال 53 پسته می شناسن و من مدیر 300 پسته ; من سعی می کنم توضیح بدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ریش سفیدی با فعالیت یه کاربر هم کاملا متفاوت هست ... مثلا می گم ووکمن ما ( نمونه ای که الان تو ذهنمه از پیشکسوتی) ریش سفید این انجمنه ... چون تجربه ی بالایی داره ... می دونیم که تقریبا توی همه ی تاپیکای پر بیننده جای پاش هست و اونجا رو مزین کرده به بازدید خودش , و از هر گوشه ای یه تجربه ای داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بوی ایران گل (نمونه ای که الان تو ذهنمه از کابر فعال) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ایشون یکی از فعال ترین کاربران این سایت هستن که تنها در چند ماه +9000 تا پست داد و الان رکورد دار پست هست ... گر چه فعال هم هست ... البته من کسی نیستم که بخوام در این باره اظهار نظر کنم ولی بوی ایران هنوز خیلی جای کسب تجربه داره ... همینطور من ... در محضر دوستانی مث نوید جون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس تجربه به پست و مقام نیست ... تجربه راهی هست که زمان ما رو می بره و ما مشتاقشیم ... من چندین ماه اول عضویتم رو فقط 1 پست دادم ... چند وقت بعدش شروع کردم و ساعی در کسب تجارب از مجربان عزیز فروم شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من ریش سفید نیستم ... من یه عضو کاملا معمولی ام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجتون
anti_girl
12-08-2007, 22:57
من با امضام مشکل دارم کمک کنین همش ارور میده میخوام عوضش کنم
من با امضام مشکل دارم کمک کنین همش ارور میده میخوام عوضش کنم
با سلام!
عزيز خب چه اروري ميده؟
شايد از 8 خط بيشتر شده ؟؟!
forget my password
14-08-2007, 12:30
ببینم این نوشته که می گه
شما بیش از 2 هفته است که در هیچ کدام از بحث ها شرکت نکرده اید ...
برام مشکلی پیش میاره ؟ یا نه فقط اطلاع رسانیه ؟
pedram_ashena
14-08-2007, 12:49
مشكلي نيست.اطلاع رساني
namber_one
14-08-2007, 21:18
آي كيوي من پايينه . بگيد پيغام زير يعني چي و چرا ؟
اين پيغام توي پست خصوصي من بود
این پیغام بصورت اتوماتیک برای شما ارسال شده . لطفا از پاسخ دادن به آن خودداری کنید
با تشکر
تیم مدیریت فروم p30world.com
این پیغام بصورت اتوماتیک برای شما ارسال شده . لطفا از پاسخ دادن به آن خودداری کنید
با تشکر
یکی از تنظیماته جدید فرومه.
خبرهایی مثل پاک شدن پست, انتقال تاپیک به ترش, مهم شدن و یا غیر مهم شدن تاپیک و .... بصورت خودکار برای صاحب آن پست یا تاپیک ارسال میشه.
با سلام
ميگم يدفعه امروز 100 تا از رقم پست هام کم شد چرا ؟ تا امروز بعد از ظهر بود 881 الان شد 781:18: دليلش چيه!؟
Hamed-Dehghani
14-08-2007, 23:52
تاپيكايي كه اين 100 پست رو توش داده بوديد
يا رفته Trash
يا به انجمن متفرقه منتقل شده
تاپيكايي كه اين 100 پست رو توش داده بوديد
يا رفته Trash
يا به انجمن متفرقه منتقل شده
:18:من که فکر نکنم تو هيچ تاپيکي 100 تا پست داده باشم:20:
يك مشكل بزرگ من الان هر تاپيك رو در p30world باز مي كنم يك صفحه مي آيد كه مي خواهد به سرور webgozar وصل شه
M A R S H A L L
15-08-2007, 00:53
يك مشكل بزرگ من الان هر تاپيك رو در p30world باز مي كنم يك صفحه مي آيد كه مي خواهد به سرور webgozar وصل شه
دقيقاً من هم همين مشكل رو دارم.
pedram_ashena
15-08-2007, 00:58
البته اينكه هر تايپيك اينجوري ميشه مشكوك ميزنه.
البته الان كه ساعت 1:27 دقيقه مشكل حل شده فكر كنم اساتيد admin يك چيزي را تست مي كردن
milad117
15-08-2007, 14:18
age meshe mano rahnameee koned mamnoon mesham:13:
Hamed-Dehghani
15-08-2007, 14:53
چي؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
چگونه برای خود userبسازیم
پس اين milad117 چيه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه بيشتر توضيح بفرماييد ؟
forget my password
15-08-2007, 20:20
ببخشید من خیلی وقته سر نزدم برای تعداد پستها چه اتفاقی افتاده ؟ من چند ماهه که نیومدم ولی با کمال ناباوری خودم رو انتهای صفحه اول کاربران بر حسب تعداد پست دیدم ! با تعداد 3175 پست ! در حالی که من فقط 2600 تا پست شمرده شده داشتم! چی شده دلیلش چیه ؟
با تشکر سولئاریس
Hamed-Dehghani
15-08-2007, 20:47
جناب soleares شما كه ديگه خودتون استاديد
حالا چرا با اين ID تشريف آورديد با همون ID مي پرسيديد !!
به تازگي انجمن هاي گالري عكس و اخبار ورزشي ايجاد شده و
خيلي از تاپيكهاي انجمن متفرقه به اين انجمن ها منتقل شده
كه بالطبع تعداد پست ها افزايش يافته
حالا واقعاً پسوردتون رو يادتون رفته !!
age meshe mano rahnameee koned mamnoon mesham:13:
منظورت یه یوزر دیگه است؟:5:
yasi joon
17-08-2007, 02:16
salam
1.start
2.ru oon ax ke balaye star hast click kon
3.ax morede nazar ro entekhab kon
4.balaye safhe home ro entekhab kon
5.tooye safheye zaher shode CREATE NEW ACCOUNDS ro entekhab kon
6.esm entekhab kono baadesh halesho bebar
Hamed-Dehghani
17-08-2007, 07:23
yasi joon خوشحالم كه قصد كمك داريد ولي
خودتون قوانين رو زير پا گذاشتيد
فارسي نوشتن جز قوانين فروم هست
salam
1.start
2.ru oon ax ke balaye star hast click kon
3.ax morede nazar ro entekhab kon
4.balaye safhe home ro entekhab kon
5.tooye safheye zaher shode CREATE NEW ACCOUNDS ro entekhab kon
6.esm entekhab kono baadesh halesho bebar
اگه منظورشون این باشه که جای پرسیدن این سوال اینجا نیست!:31:
Hamed-Dehghani
17-08-2007, 18:53
سئوال كه نپرسيدند
روش ساخت User رو در ويندوز XP توضيح دادند ( !! )
( شايد يكي ازشون سئوال كرده بوده ، اينجا توضيح دادند )
hossein_dig
18-08-2007, 11:15
سلام
ببخشید چرا من نمی تونم تو مقالات ويندوز و رجيستري موضوع جدید ایجاد کنم ؟
pedram_ashena
18-08-2007, 12:04
سلام
ببخشید چرا من نمی تونم تو مقالات ويندوز و رجيستري موضوع جدید ایجاد کنم ؟
شما بايد در تالار اصلي مقالات تايپيك بزنيد خود مدير اگر صلاح ديد منتقل ميكند
در زير شاخه هاي آنجا نميشود تايپيك باز كرد براي كاربران
soleares
18-08-2007, 21:44
ببخشید که بی ربط می پرسم ولی گرخیدم !
اگر میشه بگید این آقا boy iran چه طوری این چندین هزار پست رو از خودش در کرده ؟
یعنی انجمن موبایل این قدر جا داشته ؟ یا سوالات بی جواب زیاد داشته ؟
Hamed-Dehghani
18-08-2007, 21:50
نه soleares جان
ايشون بيشتر در انجمن ملودي و فيلم فعاليت مي كنند
و هزاران هزار آهنگ و كليپ آپلود كردند
Arash_XL7710i_207
19-08-2007, 07:55
قسمت نامه هاي من حذف شده اون نوشته زير آخرين بازديد شما امروز ....
با تشکر
براي من هم 4 تا مثل همين پيغام اومد كه نوشته بود پستهاتون پاك شده دليل پاك شدن پستهام رو بايد از كجا بفهمم توي انجمن ادبيات بود.
R10MessiEtoo
20-08-2007, 10:56
براي من هم 4 تا مثل همين پيغام اومد كه نوشته بود پستهاتون پاك شده دليل پاك شدن پستهام رو بايد از كجا بفهمم توي انجمن ادبيات بود.
دليل پاك شدن رو بايد در ذهن خودت جستجو كني.
اما چندتا احتمال داره.
- حرف بي ربط با موضوع زدي.
-به يه چيزي توهين كردي!
-پست تكراري دادي
- و كلا اينكه اسپم دادي:31:
برای من هم همین امروز همچین چیزی اومد با اینکه ÷ستم زیادم بی معنی نبود(خیلی زیاد بی معنی بود)
سئوال كه نپرسيدند
روش ساخت User رو در ويندوز XP توضيح دادند ( !! )
( شايد يكي ازشون سئوال كرده بوده ، اينجا توضيح دادند )
اگه به پستهای بالاییش دقت کنی، میبینی که یکی از دوستان سوال پرسیدند که چطوری میشه یوزر ساخت. این آقا هم احتمالاً جواب ایشون رو دادند.
منم در پاسخ جواب ایشون گفتنم که نه سوال ربطی به تاپیک داره و نه جوابش. اگه منظورم رو بازم نفهمیدی بگو تا از سیر تا پیاز ماجرا رو برات بگم.:46:
چجوری میشه از یه جای دیگه نقله قل کنیم ودر یه تا÷یک دیگه بزاریم وچجوری میشه توی یه ÷ست چند بار نقل قل کنیم و برای نوشتن کد اون حالتی بنویسیم
Hamed-Dehghani
20-08-2007, 15:44
واسه اينكه از يه جاي ديگه نقل قول كنيد
روي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون پست مورد نظر راست كليك كنيد و
Open in New Tab رو بزنيد كه نقل قول در يك پنچره جديد باز ميشه و
اونوقت اون نقل قول به همراه كد هاش رو تو پست تاپيك مورد نظرتون كپي پيست كنيد
واسه چند بار نقل قول كردن :
اين دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستي كه دوست داريد نقل قول كنيد رو بزنيد
اينطوري كه شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت يا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد
نقل قول چندگانه انجام مي شود
The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.Please try the following:
<LI id=instructionsText1>Install AntiSpywareSuite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) software to clean your PC.
<LI id=instructionsText2>If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.
<LI id=instructionsText3>To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP). <LI id=list4>If your Network Administrator has enabled it, Microsoft Windows can examine your network and automatically discover network connection settings.
If you would like Windows to try and discover them,
click Detect Network Settings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) <LI id=instructionsText5>Some sites require 128-bit connection security. Click the Help menu and then click About Internet Explorer to determine what strength security you have installed. <LI id=instructionsText4>If you are trying to reach a secure site, make sure your Security settings can support it. Click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Advanced tab, scroll to the Security section and check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.
Download AntiSpywareSuite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) to remove spyware and adware threats.
Cannot find server or DNS Error
Internet Explorer
دوستنان سلام
امروز چه خبره چرا همش این پیغام برای من میاد همش هم وسط کار و پشت سر هم اصلا امروز درست نتونستم تاپیک ها رو بخونم و پست بدم
yasi joon
21-08-2007, 02:16
salam man explain kardan.oono behesh migan raveshe sakhtane user.shayad shoma chize dige migidesh.
The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.Please try the following:
<LI id=instructionsText1>Install AntiSpywareSuite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) software to clean your PC.
<LI id=instructionsText2>If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly.
<LI id=instructionsText3>To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP). <LI id=list4>If your Network Administrator has enabled it, Microsoft Windows can examine your network and automatically discover network connection settings.
If you would like Windows to try and discover them,
click Detect Network Settings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) <LI id=instructionsText5>Some sites require 128-bit connection security. Click the Help menu and then click About Internet Explorer to determine what strength security you have installed. <LI id=instructionsText4>If you are trying to reach a secure site, make sure your Security settings can support it. Click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Advanced tab, scroll to the Security section and check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0.
Download AntiSpywareSuite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) to remove spyware and adware threats.
Cannot find server or DNS Error
Internet Explorer
دوستنان سلام
امروز چه خبره چرا همش این پیغام برای من میاد همش هم وسط کار و پشت سر هم اصلا امروز درست نتونستم تاپیک ها رو بخونم و پست بدم
بعضی وقتها (البت نه توی p30world) این پیغام برای من هم میاد. فکر کنم عیب از ISP باشه.
واسه اينكه از يه جاي ديگه نقل قول كنيد
روي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون پست مورد نظر راست كليك كنيد و
Open in New Tab رو بزنيد كه نقل قول در يك پنچره جديد باز ميشه و
اونوقت اون نقل قول به همراه كد هاش رو تو پست تاپيك مورد نظرتون كپي پيست كنيد
واسه چند بار نقل قول كردن :
اين دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستي كه دوست داريد نقل قول كنيد رو بزنيد
اينطوري كه شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت يا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد
نقل قول چندگانه انجام مي شود
ممنون که کمک کردید
Hamed-Dehghani
21-08-2007, 21:25
اينقدر ما به سئوالاتتـون جواب داديم
حالا يكي هم بياد به من جواب بده
اين يعني چي ؟
تازه اين اخطار ها: 0/1 (5) چه معني مي ده ؟
به گمونم اخطار ها: 5/1 (5) درست باشه
تازه مگه حد نهايي اخطار ها چقره ؟
5 تا !!
R10MessiEtoo
21-08-2007, 21:49
"ح" چرا آواتار اين بنده خدا رو عوض كردي
و ضمنا اين آقا مسعود ما قبلا سه تا اخطار داشت مثل اينكه جديدا هم دوتا گرفته.
البته احتمالا بهش اخطار اشتباهي دادند و به زودي پاك ميشه
Hamed-Dehghani
21-08-2007, 21:59
من در جهت حفظ آبروي اين مومن خدا آواتارش رو نصفه گذاشتم
اونوقت شما به جاي پاسخ دادن
اومدي آبروي اين خلق خدا رو پاشيدي
كاش چند تا اخطار ها: 0/1 (5) رو مي دادن به شما !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سئوال من اين اعداد 0/1 هستند
كه يعني چي ؟
اون اخطار یعنی من یکجا به ایشون 5 اخطار دادم
مسی جان نه عزیز اشتباه نشده
Hamed-Dehghani
21-08-2007, 22:17
ممنون
حالا اين 5 اخطار يكجا با يك اخطار چه فرقي داره ؟
سلام دوستان !!:20:
امروز (( چهارشنبه 31 مرداد )) که وارد سایت شدم دیدم در قسمتی که نام کابران آنلاین رو تو پایین صفحه اصلی سایت نوشته شده بالای اسم من یه ستاره آبی رنگ وجود داره (( همون قسمتی که نوشته x تا کاربر و y تا مهمان وجود دارند ))
میخواستم بدونم قضیه این ستاره کوچک آبی رنگ که بالای نام کاربری بنده (( robert )) هست چیه ؟؟؟
با تشکر !!!!
Hamed-Dehghani
22-08-2007, 15:37
به گمونم ستاره * متعلق به ID يك كاربر ديگه كه كنار اسم شما بوده مي باشد
مثل : *PINK PANTHER* يا *yutab*
اگه نه
مي تونيد يه عكس از اون رو اينجا بگذاري ؟
mohammadbcb
22-08-2007, 17:13
من چه جوري ميتونم ادمين بشم؟
mohammadbcb
22-08-2007, 17:14
چرا بعضي وقتها پيغام هاي من پاك ميشه بعد يه پيغام مي ياد ميگه پاك شده به طور اتومات جواب نفرستين من مي خوام علت پاك شدن پيغام ها رو بدونم
Hamed-Dehghani
22-08-2007, 17:24
جهت ادمين شدن بايستي براي خريد سايت با Admin هاي فعلي وارد مذاكره شويد
پيشاپيش بهتون تبريك مي گم :40:
چرا بعضي وقتها پيغام هاي من پاك ميشه بعد يه پيغام مي ياد ميگه پاك شده به طور اتومات جواب نفرستين من مي خوام علت پاك شدن پيغام ها رو بدونم
علتش ؟
لابد به دليل مرتبط نبودن اون پست به انجمن مورد نظر پاك شده
با اينكه به نظر من بخاطرپاك شدن يك پست ناقابل از مديريت سئوال نفرماييد
ولي مي تونيد كل ماجرا رو از مدير يا همكار اون انجمن بپرسيد
چاكر ادمين هم هستيمااااا
ادمين شديد هواي ما رو هم داشته باشيد :11:
÷اک شد شدررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررر
جهت ادمين شدن بايستي واسه خريد سايت با Admin هاي فعلي وارد مذاكره شويد
پيشاپيش بهتون تبريك مي گم :40:
علتش ؟
لابد به دليل مرتبط نبودن اون پست به انجمن مورد نظر پاك شده
با اينكه به نظر من بخاطر پاك شدن يك پست ناقابل از مديريت سئوال نكنيد
ولي مي تونيد كل ماجرا رو از مدير يا همكار اون انجمن سئوال بفرماييد
چاكر ادمين هم هستيمااااا :11:
تست شد و امتحان گردید
PC GAMES
23-08-2007, 14:29
آدمین شدن پی سی ورلدا.شوخی که نمی کنی؟قیمتش فکر کنم خدا تومن باشه.معلوم که نیست.
در ضمن من همینجا که تبریک میگم(اومدو نشدی)
اینو هم میخوام بگم که چرا url رو به گزینه های پستی اضافه نمی کنید.
ببخشید فقط می خواستم امتحان کنم ببینم این کلید نقل قول چه کاری انجام می ده
یه لحظه نگاه به پستای فراتاده شدت بنداز.تا العان همش از پاسخ سریع یعنی استفاده میکردی.
بابا سریع!!!
Hamed-Dehghani
23-08-2007, 15:46
اینو هم میخوام بگم که چرا url رو به گزینه های پستی اضافه نمی کنید.
چرا اضافه كنند ؟!!!
بعد از بهينه سازي يه ماهي ميشه كه شما وقتي آدرس رو ارسال كنيد
به طور خودكار وارد كد ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن PC GAMES جان
چقدر غلط املايي شما داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدمین شدن پی سی ورلدا
آدمین نه
ادمين Administrator
یه لحظه نگاه به پستای فراتاده شدت بنداز.تا العان همش از پاسخ سریع یعنی استفاده میکردی.
بابا سریع!!!
کاش یکی میومد این p30world رو میخرید و یه سر و سامونی بهش میداد.
مردیم از بس با مدیران بحث کردیم و گفتیم در اشتباهید ولی گفتند نه....
Hamed-Dehghani
24-08-2007, 15:23
شما پا پيش بزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم چاكر ادمين هاي جديد هستيم هااااا
هوا ما رو هم داشته باشيد
شما پا پيش بزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم چاكر ادمين هاي جديد هستيم هااااا
هوا ما رو هم داشته باشيد
من که هشتم گرو 9 هست.:41:
یه سوال
چطوری یه تاپیک رو Mark as UnRead کنم؟
Hamed-Dehghani
24-08-2007, 21:13
SuB جان
از قسمت بالاي صفحه اون گزينه لينک هاي سريع مي بينيد ؟
روي اين آيكون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه كليك كنيد
گزينه دوم تاپيک هاي خوانده شده را علامت بگذار هستش
اون رو بزنيد
Geeksboy
26-08-2007, 01:24
Hi Geeksboy,
The following thread that you created has been moved
-----
Thread: بحث و گفتگوي ازاد (ويژه آقایون ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Original Forum: انجمن متفرقه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
New Forum: Trash ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-----
با تشکر
با عرض سلام ...ببخشید مزاحم شدم...بعضیها در این فروم دارند سو استفاده از موقعیتشون میکنند...توی انجمن متفرقه یه بابایی از تاپیک من خوشش نیومده بسته!!!
ممکنه شما یه لطفی بکنید و یه نگاهی بهش بندازید؟
من اصلا نمیفهمم...چرا این تاپیک پاک شده؟
که پاسخشودادم...چون واقعا نمیدونم چرا!
با تشکر.
chovalier
26-08-2007, 04:10
با عرض سلام ...ببخشید مزاحم شدم...بعضیها در این فروم دارند سو استفاده از موقعیتشون میکنند...توی انجمن متفرقه یه بابایی از تاپیک من خوشش نیومده بسته!!!
ممکنه شما یه لطفی بکنید و یه نگاهی بهش بندازید؟
من اصلا نمیفهمم...چرا این تاپیک پاک شده؟
که پاسخشودادم...چون واقعا نمیدونم چرا!
با تشکر.
سلام:46:
احتمالا تاپیک شما (بحث و گفتگوي ازاد (ويژه آقایون )) کاملا درست وارد ترش شده !
چون حدود 100 تا تاپیک با نام های مشابه این زده شده و مدیران هویژور پی در پی دارن حذف می کنن:27:
دیگه نمی دونم مدیرای انجمن و مخصوصا آقا بابک برای چندمین بار حاضر به توضیح هستن یا نه ...:20:
ضمنا " نوشته شده توسط aQoa"
این آیدی که یک آیدی آزمایشی توسط گروه ادمین ها هست و ساخته شده قادر به جواب دادن نیست ... و کارش همینه که اطلاع رسانی می کنه ... به نظرم اگه بازم صحبتی دارید بهتره با بابک گفتگو کنی ...:11:
موفق باشی ...
سلام ... نمی دونم قبلا کسی به این موضوع اشاره کرده یا نه ...
این عکس رو ببینید ... مربوط میشه به تاپیک " صندلی داغ " ...
همیشه یه صفحه جدید داره ولی وقتی روش کلیک می کنم صفحه ی یکی مونده به اخر لود میشه ...
صفحه ای هم که الان توش هستم 7 تا پست بیشتر نداره ... یعنی نباید صفحه ی جدید اضافه شده باشه .
Hamed-Dehghani
26-08-2007, 08:12
براي من هم چند بار واسه تاپيك عكس هاي جالب و ديدني اتفاق افتاد
كه به گمونم وقتي vB بخاطر تاپيكهاي پر صفحه قاط مي زنه اينطوري ميشه
كه حقم داره 921 صفحه كم نيستـاااا
M A R S H A L L
26-08-2007, 13:59
همیشه یه صفحه جدید داره ولی وقتی روش کلیک می کنم صفحه ی یکی مونده به اخر لود میشه ...
صفحه ای هم که الان توش هستم 7 تا پست بیشتر نداره ... یعنی نباید صفحه ی جدید اضافه شده باشه.
براي من هم زياد اين مورد پيش اومده.
SuB جان
از قسمت بالاي صفحه اون گزينه لينک هاي سريع مي بينيد ؟
روي اين آيكون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه كليك كنيد
گزينه دوم تاپيک هاي خوانده شده را علامت بگذار هستش
اون رو بزنيد
فکر کن منظور من رو نفهمیدید.
شما وقتی میرید توی یه انجمن، بعضی از تاپیکها Bold میشند. یعنی اینکه شما از پستهای این تاپیک رو نخوندید. الان من می خوام یه کار کنم که همین حالت رو روی یه تاپیک که خوندم پیاده کنم. (به دلایلی):11:
samane joon
27-08-2007, 00:34
سلام
من تازه عضو شدم و این اولین تجربه منه برای بحث ها از اینکه شما رو انتخاب کردم ببخشید
میشه در مورد این انجمن توضیح بدید من بیشتر اشنا بشوم
ممنون
:20:
Hamed-Dehghani
27-08-2007, 14:16
فکر کن منظور من رو نفهمیدید.
شما وقتی میرید توی یه انجمن، بعضی از تاپیکها Bold میشند. یعنی اینکه شما از پستهای این تاپیک رو نخوندید. الان من می خوام یه کار کنم که همین حالت رو روی یه تاپیک که خوندم پیاده کنم. (به دلایلی):11:
تنها راهش همونه ؟
سلام
من تازه عضو شدم و این اولین تجربه منه برای بحث ها از اینکه شما رو انتخاب کردم ببخشید
ممنون
توضيح ؟!!
شرمنده نميشه در مورد انجمني با
تاپيک ها: 142,723,
کاربران: 132,504
تو چند خط توضيح داد !!
بايد خودتون به گشت و گذار در تالارها بپردازيد
اگه سئوالي بود در خدمتيم :11:
Gole_sang
27-08-2007, 15:21
من 7-8 ماه پیش اینجا عضو شدم. ولی خیلی زود پسوردم یادم رفت (حافظـــــه!!!!!):25:
ولی هر بار تو قسمت ریکاوری ایمیلم و زدم هیچی برام نیومد
اخیرا اومدم اینجا و دیدم آنلاینم. البته پسوردمو یادم اومد بالاخره، ولی میشه این قسمتو درست کنین؟؟؟
(شاید دوباره یادم رفت)
SAJAD DP
28-08-2007, 07:26
سلام
درسته من همين مشكل رو داشتم
من شهريور پارسال عضو شدم
اما آواخر ارديبهشت امسال پسووردم يادم اومد
تنها راهش همونه ؟
[/COLOR]
اصلاً اون راهی که شما گفتید ربطی به سوال من نداشت!!!
اصلاً اون راهی که شما گفتید ربطی به سوال من نداشت!!!
سلام
SuB عزیز ، منظور حمید این بود که :
آیا تنها راه رسیدن به خواسته تون ، همونه ؟
یا حق
سلام
SuB عزیز ، منظور حمید این بود که :
آیا تنها راه رسیدن به خواسته تون ، همونه ؟
یا حق
ببخشید.
من اصلاً به علامت سوال ایشون توجه نکردم.
من این امکان رو برای این می خوام: بعضی تاپیک ها هست که مثلاً جواب یه سوال رو دادند.من برای اینکه ببینم جوابشون درست بوده یا نه باید برم و تحقیق کنم. این تحقیق ممکنه تا یک ماه یا سال طول بکشه. حالا من می خوام وقتی بعد از یه ماه یا سال بر میگردم، بدونم که کدوم تاپیک بوده.
البته شاید این راهش نباشه. اما فکر کنم Mark az UnRead کردن تاپیک ها یکی از امکانات vBulletin باشه و در این صورت باید این امکان توی انجمن فعال باشه.
SuB
شما وقتی میرید توی یه انجمن، بعضی از تاپیکها Bold میشند. یعنی اینکه شما از پستهای این تاپیک رو نخوندید.
سلام.منظورتون bold بودن عنوان تاپیکهاست.این ربطی به خوانده نشدن یه تاپیک نداره و فکر میکنم مربوط به مدیران انجمن است.
بعضی تاپیک ها هست که مثلاً جواب یه سوال رو دادند.من برای اینکه ببینم جوابشون درست بوده یا نه باید برم و تحقیق کنم. این تحقیق ممکنه تا یک ماه یا سال طول بکشه. حالا من می خوام وقتی بعد از یه ماه یا سال بر میگردم، بدونم که کدوم تاپیک بوده.
شما خیلی راحت میتونید اون تاپیک رو به اشتراک در بیارید تا بعد از گذشت زمان هم خیلی راحت پیداش کنید.
Hamed-Dehghani
30-08-2007, 19:03
آهان پس بگو
SuB جان شما نمي دونستي مي تونيد تاپيك ها رو به اشتراكات اضافه كنيد كه
تاپيك رو دنبال كنيد
اينجا كامل آموزشش داده شده
منظورتون bold بودن عنوان تاپیکهاست.این ربطی به خوانده نشدن یه تاپیک نداره و فکر میکنم مربوط به مدیران انجمن است.
منظورتون اینه که این Bold شدن عنوان تاپیکها فقط برای مدیران نمایش داده میشه یا تاپیکهایی که مدیران توش پست زدند؟
شما خیلی راحت میتونید اون تاپیک رو به اشتراک در بیارید تا بعد از گذشت زمان هم خیلی راحت پیداش کنید.
مشکل اینجاست که پیدا کردن اون تاپیک توی اون لیست اشتراکهای من، یه دو سالی طول میکشه.:46: یعنی من بعد از یه مدتی یادم میره که کدوم تاپیک بوده و اصلاً اسمش رو از یاد میبرم.:19:
SuB جان شما نمي دونستي مي تونيد تاپيك ها رو به اشتراكات اضافه كنيد كه
دست شما درد نکنه. بابا دیگه اینقدرها هم بی سواد نیستم.:41: من توی تنظیمات، گذاشتم که توی هر تاپیک پست دادم، متشرک هم بشم.:21:
SAJAD DP
01-09-2007, 07:55
سلام
ميشه يكي بگه اون تاپيكي كه داخلش درخواست فونت ميداديم الان كجاست؟
سلام
ميشه يكي بگه اون تاپيكي كه داخلش درخواست فونت ميداديم الان كجاست؟
SAJAD DP
01-09-2007, 11:03
سلام
ممنون متشكرم
modern_arash
01-09-2007, 11:20
سلام
من میخواستم ی تاپیک بزنم بعد وقتی خواستم عکس از کامپیوتر upload کنم نتونستم ممنون میشم راهنمایم کنید
SAJAD DP
01-09-2007, 11:26
سلام
سلام
من میخواستم ی تاپیک بزنم بعد وقتی خواستم عکس از کامپیوتر upload کنم نتونستم ممنون میشم راهنمایم کنید
رو داخل سايت زير:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tinypic.com
بعد وسط صفحه بر روي Brows كليك كن عكست رو انتخاب كن بر روي آپلود كليك كن
بعد آدرسش رو اينجا بذار
Gole_sang
01-09-2007, 12:24
من 7-8 ماه پیش اینجا عضو شدم. ولی خیلی زود پسوردم یادم رفت (حافظـــــه!!!!!):25:
ولی هر بار تو قسمت ریکاوری ایمیلم و زدم هیچی برام نیومد
اخیرا اومدم اینجا و دیدم آنلاینم. البته پسوردمو یادم اومد بالاخره، ولی میشه این قسمتو درست کنین؟؟؟
(شاید دوباره یادم رفت)
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟؟
باید به مدیران سایت اطلاع بدی ..پ خ :46:
M A T I N
01-09-2007, 18:24
ولی میشه این قسمتو درست کنین؟؟؟
باید به مدیران سایت اطلاع بدی ..پ خ
باید به سازنده های vB پیغام بدی .....
Gole_sang
01-09-2007, 18:59
باید به مدیران سایت اطلاع بدی ..پ خ :46:
چه جوری؟ :11:
چه جوری؟ :11:
باید بهشون PM یا همون پیغام خصوصی بدی.
و یا اگه نشد بهشون ایمیل بزن.:11:
modern_arash
02-09-2007, 10:24
ممنون خیلی باحل بود
Optimus Prime
02-09-2007, 16:44
دوستان برای تغییر نام تاپیک باید چه کرد؟
به چه کسی باید پ خ داد؟
milad117
02-09-2007, 16:52
به چه کسی باید پ خ داد؟
باید به قسمت تنظیمات بری
M A T I N
02-09-2007, 16:54
milad117 مطمعنی که درست اومدی ....
به چه کسی باید پ خ داد؟
تا چند دقیقه بعد از زدن تاپیک خودت میتونی عنوانشو عوض کنی ... ( برگرد به انجمنی که توش تاپیک زدی و روی عنوان تاپیک دوبار کلیک کن )
یا اگه مدتی از درست کردنش میگذره به یکی از مدیر ها یا همکار های همون انجمن پ خ بده ....
....موفق باشی....
اقا میلاد سلام ÷ست الکی نده
modern_arash
02-09-2007, 19:48
ی سایت بدین که بتونم link تغییر بدم بعد بزارم تو تاپیک برای دانلود
M A T I N
03-09-2007, 14:05
ی سایت بدین که بتونم link تغییر بدم بعد بزارم تو تاپیک برای دانلود
میشه بیشتر توضیح بدی ....
اگه منظورت اینکه بشه رویه لینک کلیک کرد ...نمیشه .....
اخیرا پست های من تو انجمن اخبار شمارش نمی شه. کسی می دونه چرا؟
اخیرا پست های من تو انجمن اخبار شمارش نمی شه. کسی می دونه چرا؟
یکی دو ماهی میشه که پست های انجمن اخبار " خارج از دنیای کامپیوتر " محاسبه نمیشه ... مثل متفرقه .
امروز ديدم يك پيام تو سايت دارم و كاربر (راپید-هکر)
پيامي با اين موضوع ارسال كرده بود
--------------
نوشته شده توسط راپید-هکر
سلام خدمت شما ! نمی دونم چرا تاپیک منو بردند تراش ...
ولی به هر حال !
شما با استفاده از این روش می توانید راپید شیر را هک کنید و به راحتی با resume دانلود کنید !
مخصوص اعضای پی سی ورلد :
کد:
------------
اين متن ايميل اين بابا بود:2::2::2:
وقتي وارد اين سايت شويد لينكي وجود داره كه گفته براي پايان دادن به امپراتوري رپيدشر اينجا كليك كنيد
سپس وارد سايت زير ميشويد با دامين
ولي يك فريم ه كه آدرس اصلي اون اين سايته
كه كاملا شبيه فروم p30world.com است ولي يك فرم ساخته كه از شما يوزر و پسورد ميخواد كه يوزر نيم و پسورد كاربران را دودر كنه
هواستون باشه
نميدونم چرا نميشه وارد صفحه اصلي انجمن شد . درحاليكه ميتوانم وارد صفحات داخلي انجمن بشوم.
Database error
آيا براي همه اينگونه است ؟
مشكل چيست ؟
نميدونم چرا نميشه وارد صفحه اصلي انجمن شد . درحاليكه ميتوانم وارد صفحات داخلي انجمن بشوم.
Database error
آيا براي همه اينگونه است ؟
مشكل چيست ؟
آره احمد جون!
برا منم همینطوره....
از دیروز صبح تا چند ساعت پیش همینطور دیتابیس ارور میومد!
مثل اینکه الان درست شده! (بعضی کاربران دیگه هم این مشکل رو داشتن)
آره احمد جون!
برا منم همینطوره....
از دیروز صبح تا چند ساعت پیش همینطور دیتابیس ارور میومد!
مثل اینکه الان درست شده! (بعضی کاربران دیگه هم این مشکل رو داشتن)
ممنون واحد عزيز
آره چند دقيقه بعد درست شد.
M A T I N
04-09-2007, 16:40
كه كاملا شبيه فروم p30world.com است ولي يك فرم ساخته كه از شما يوزر و پسورد ميخواد كه يوزر نيم و پسورد كاربران را دودر كنه
هواستون باشه
خوب اون توجه مهم که بالای انجمن نوشته هم برای همینه دیگه ....
امروز ديدم يك پيام تو سايت دارم و كاربر (راپید-هکر)
پيامي با اين موضوع ارسال كرده بود
--------------
نوشته شده توسط راپید-هکر
سلام خدمت شما ! نمی دونم چرا تاپیک منو بردند تراش ...
ولی به هر حال !
شما با استفاده از این روش می توانید راپید شیر را هک کنید و به راحتی با resume دانلود کنید !
مخصوص اعضای پی سی ورلد :
کد:
------------
اين متن ايميل اين بابا بود:2::2::2:
وقتي وارد اين سايت شويد لينكي وجود داره كه گفته براي پايان دادن به امپراتوري رپيدشر اينجا كليك كنيد
سپس وارد سايت زير ميشويد با دامين
ولي يك فريم ه كه آدرس اصلي اون اين سايته
هواستون باشه
دیگه ازین به بعد هر جایی الکی پسوردت رو وارد نکن.:11:
این مشکل تگهای تصویری انجمن کی میخواد حل شه
بهرحال اگه مدیران از وضعیت فعلی راضین من به عنووان یه عضو اینو یه نقص بزرگ میدونم اصلا وقتی که یه تگ عکس رو با تک Img میزاریم چرا نتونیم دوباره اونو عوض کنیم وقتی ویرایش میزنم توی صفحه ویرایش باز همون عکس میاد بدون لینک و مثلا وقتی که سایز صفحه رو بهم بریزه و بخوام عوضش کنم یه عکس کوچیکتر بزرام نمیشه اون کوچیک کردن ویژوال توی بخش ادیت هم تاثیر نداره یعنی کار نمیکنه
بهرحال اگه مدیران از وضعیت فعلی راضین من به عنووان یه عضو اینو یه نقص بزرگ میدونم اصلا وقتی که یه تگ عکس رو با تک Img میزاریم چرا نتونیم دوباره اونو عوض کنیم وقتی ویرایش میزنم توی صفحه ویرایش باز همون عکس میاد بدون لینک و مثلا وقتی که سایز صفحه رو بهم بریزه و بخوام عوضش کنم یه عکس کوچیکتر بزرام نمیشه اون کوچیک کردن ویژوال توی بخش ادیت هم تاثیر نداره یعنی کار نمیکنه
سلام.....
مطمئن نیستم منظور شما رو درست متوجه شده باشم........
شما وقتی دکمه ی ویرایش رو زدین و ویرایشگر باز شد همون بالای ویرایشگر سمت چپ این دکمه رو بزنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد ویرایشگر کد ها رو نشون میده و میتونید آدرس عکس رو بین تگ تغییر بدین.........
شب خوش :)
M A R S H A L L
05-09-2007, 11:13
دوستان ميشه كمي در مورد اين معرف در پروفايل توضيح بدن؟
R10MessiEtoo
05-09-2007, 12:19
دوستان ميشه كمي در مورد اين معرف در پروفايل توضيح بدن؟
يعني اينكه چند نفر شما رو به عنوان معرف خودشون به P30 انتخاب كردند.
ساده تر اينكه شما P30world رو به دوستتون معرفي مي كنيد و او هنگام ثبت نام در جايي كه نوشته ،اگر كسي اين سايت را به شما معرفي كرده بنويسيد، اسم شما رو مي نويسه.
فكر كنم همين باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M A T I N
05-09-2007, 14:44
سلام.....
مطمئن نیستم منظور شما رو درست متوجه شده باشم........
شما وقتی دکمه ی ویرایش رو زدین و ویرایشگر باز شد همون بالای ویرایشگر سمت چپ این دکمه رو بزنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد ویرایشگر کد ها رو نشون میده و میتونید آدرس عکس رو بین تگ تغییر بدین.........
شب خوش
یه راهش رو که با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست رو امین جان گفتن ...
یه راه آسون ترش هم اینه که تو صفحه ویرایش روی عکسی که میخوای عوضش کنی کلیک کنی تا انتخاب بشه بعد
اونو با دکمه Delete پاکش کنی و لینک جدید رو بزاری جاش ....
محمد دالوند
05-09-2007, 15:26
سلام دوستان من وقتي مي روم پست بزنم هيچ كدام از گزينه ها رو نشان نميده
وقتي ميام روي انجمن اين پيغام رو مي گه
توجه مهم : لطفا از وارد کردن یوزر نیم و پسورد خود در آدرس های مشکوک شبیه به این انجمن ( خارج از محل های اصلی این انجمن ) جدا خودداری فرمایید
در صورت دریافت پیغام خصوصی های مشکوک ، موضوع را به اطلاع مدیریت برسانید
M A R S H A L L
05-09-2007, 17:44
يعني اينكه چند نفر شما رو به عنوان معرف خودشون به P30 انتخاب كردند.
ساده تر اينكه شما P30world رو به دوستتون معرفي مي كنيد و او هنگام ثبت نام در جايي كه نوشته ،اگر كسي اين سايت را به شما معرفي كرده بنويسيد، اسم شما رو مي نويسه.
فكر كنم همين باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدي؟
حالا نميشه فهميد كي منو به عنوان معرف معرفي كرده ؟(براي مثال)
اين امكان وجود نداره؟
Farshadd
06-09-2007, 19:09
چرا نمیشه پیغام دست جمعی ارسال کرد؟؟؟
Hamed-Dehghani
06-09-2007, 19:21
فقط مخصوص مديران هست
جلوگیری از تبلیغ و اسپم :)
abbasjun
06-09-2007, 23:52
برای چی تگ لینک و ... را حذف کردید
:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
abbasjun
06-09-2007, 23:58
برای چی تگ لینک و ... را حذف کردید
:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
برای چی تگ لینک و ... را حذف کردیدبرای اینکه سایت درگیر مشکل ف.ل.ت.رینگ نشه این قابلیت حذف شده البته فقط برای کاربرای عادی ...
یکی دو ماهی میشه که پست های انجمن اخبار " خارج از دنیای کامپیوتر " محاسبه نمیشه ... مثل متفرقه .
پس من دیگه عمرا تعداد پست هام زیاد شه!:27:
برای چی تگ لینک و ... را حذف کردید؟
من فکر می کنم به این دو تایپیک سر بزنید جوابتون رو بگیرید.از آن جا که طبق قوانین ف ی ل ت ر ی ن گ هر وبلاگ یا سایت یا ... که به وبلاگ یا سایت یا ... ف ی ل ت ر شده لینک فعال (با قابلیت کلیک) بدهد هم ف ی ل ت ر می شود مدیران هم غیر فعال کردند تا این اتفاق نیفتد.
و POP جان در این جا :
در قانون 10 گفته اند:
10- از سایتهایی که مسدود شده اند، خبر نیاورید (توضيح كامل تر)
و توضیح کامل تر در این جا داده شده است.
فکر کنم به موضوعی که در این تایپیک صحبت شده ربط داشته باشد:
سلام دوستان من وقتي مي روم پست بزنم هيچ كدام از گزينه ها رو نشان نميده
وقتي ميام روي انجمن اين پيغام رو مي گه
توجه مهم : لطفا از وارد کردن یوزر نیم و پسورد خود در آدرس های مشکوک شبیه به این انجمن ( خارج از محل های اصلی این انجمن ) جدا خودداری فرمایید
در صورت دریافت پیغام خصوصی های مشکوک ، موضوع را به اطلاع مدیریت برسانید
میتونی عکس بزاری؟احتمالا صفحه برای شما دیر لود می شود و شما صبر نمی کنید صفحه کامل شود و فقط بالای آن را می بینید!
چند وقته وقتي مي خوام
وارد room ها بشم اين پيغام ميده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
بعد از زدن لينك فوق كد امنيتي رو وارد مي كنم تا بتونم برم تو چت
كسي ميتونه كمكم كنه؟
چند وقته وقتي مي خوام
كسي ميتونه كمكم كنه؟
Eat_me_drink_me
07-09-2007, 11:08
اساتيد محترم ... من كلي دارم پست مي زنم شماره ي پستم توي همين عدد 12 گير كرده ؟ يعني چي ؟؟
alireza_monfared
07-09-2007, 11:21
اساتيد محترم ... من كلي دارم پست مي زنم شماره ي پستم توي همين عدد 12 گير كرده ؟ يعني چي ؟؟
سلام دوست عزيز...........
پست هايي كه شما در متفرقه ميزنيد شمارش نميشن .................
به همين دليل شما روي عدد 12 موندين.........
و يه نكته مهمتر اين كه اون چيزي كه ماندگاره كيفيت پست هاي شماست و نه كميت اونا.........
Hamed-Dehghani
07-09-2007, 13:04
چند وقته وقتي مي خوام
كسي ميتونه كمكم كنه؟
سلام عزيز
مشكلتون رو بريد اينجا مطرح كنيد
يا اينجا تاپيك بزنيد
Eat_me_drink_me
07-09-2007, 14:23
علي رضا جان .. يعني متفرقه اصلا حساب نمياد ؟؟ البته منم تجارت پست نمي كنم ولي از ديشب كه اون جا 5-6 تا پست دادم همون عدد مونده بود . به هر حال سپاسگذاريم ...
علي رضا جان .. يعني متفرقه اصلا حساب نمياد ؟؟ البته منم تجارت پست نمي كنم ولي از ديشب كه اون جا 5-6 تا پست دادم همون عدد مونده بود . به هر حال سپاسگذاريم ...
متفرقه پستاش تعطیله!
سلام
من خالم را عضو این سایت کردم حالا برایش لینک فعال سازی از طرف سایت فرستاده شده لینک را که باز میکند در ان صفحه میگوید لینک شما دارای اشکال است وقتی دوباره در خواست مجدد لینک میکنیم دوباره همین طور است
با سلام خدمت مديريت سايت
من وقتي ميخواهم به قسمت تنظيمات كاربر برم پسورد و نام كاربري من رو قبول نمي كنه و
دوباره به صفحه قبل بر مي گرده .
لطفا من رو راهنمايي كنيد
ممنونم
---------------------------------------------------------
yasi joon
11-09-2007, 16:23
سلام
ممنون
اگه چیزی دستگیزت شد برام بفرست.دمت گرمو داغ
همنطور که از عنوان تاپیک معلومه تمامی مسائل و مشکلات در رابطه با تمامی انجمن ها (یعنی همین سایت) واضح تر یعنی تو هر چیز این سایت گیر کردی بیا اینجا بگو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل با کد php در ارسال مطلب دارم
سلام
خسته نباشید
مشکل من اینه که وقتی میخوام 1 لینکی رو داخل کد php بزارم مثل همه شما از آدرس بار کپی میکنم و توی صفحه ارسال پستش میکنم
بعد سکلتش میکنم و میرم روی گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلیک میکنم اما در کمال ناباوری چیز دیگه ای میبینم
ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دیدید؟
من فقط آدرس رو درون کد گذاشتم
ولی چیزهای دیگه هم بهش اضافه شد
...
دوستان چاره چیه
نه من همین حالا که این پستو میدم ساعت 2:15
Lovelyman
12-09-2007, 15:47
نه من همین حالا که این پستو میدم ساعت 2:15
عزيزم اون بالا رو ببين شما ساعت 3:16 بعد از ظهر پست دادي ولي ايشون گفتن:
چرا هر روز از ساعت 2.30 تا 2.45 پی سی ورلد بالا نمیاد ؟
پس لطف كن ديگه پست بيهوده نده!
اینو یه نگاه کنید ساعت نوشته 2:28
Hamed-Dehghani
12-09-2007, 17:38
آهان ali-07 جان
ويرايش اختيارات
فرق ساعت محل سکونت شما را با گرينيويچ GMT مشخص کنيد.
تصحيح اختيارات DST:
يافتن تنظيمات اتوماتيک وار DST هميشه تصحيحا ي فعال DST هميشه تصحيحاي غير فعال DST
رو به هم زدي ؟
ساعت تنظيمي شما با ساعت رسمي يكي نيست !!
ولی من تمام مشخصاتم توی اونجا درسته مگه اون پستی که ادرسشو دادم ساعت پست من چنده
Hamed-Dehghani
12-09-2007, 21:57
علي جان واسه من كه تنظيمات زمان درست هست
ساعت
امروز, 01:28 PM رو نشون ميده !!
شما از اين به بعد امتحان كنيد
وقتي پست مي ديد زماني كه واستون مي خوره با ساعت واقعي دقيقاً يك ساعت جلوتره !!
همين پست 1699 شما در زمان
امروز, 08:35 PM
ايجا شده كه احتمالاً شما ساعت امروز, 09:35 PM رو مشاهده مي كنيد !!
آقا اصلا ساعت رو نمیگم
هر از گاهی نمیشه وارد فروم شد .
نمیدونم چرا
مخصوصا اون ساعت ها
mehdi_vsgh
12-09-2007, 23:56
آقا اصلا ساعت رو نمیگم
هر از گاهی نمیشه وارد فروم شد .
نمیدونم چرا
مخصوصا اون ساعت ها
بی بی جان آواتارت مبارک (يه لحظه نشناختمت)
در مورد ساعت من که هروقت خواستم راحت وارد میشم.....
نمیدونم چرا برای شما مشکل داره برای من که همچین مشکلی نیست
من هم مشكل bb رو دارم. بعضي وقتها.
شايد از ISP باشه ؟
برای من گاهی وقتا 5-4-3 ساعت نمیاد تو p30world !!!!!
علي جان واسه من كه تنظيمات زمان درست هست
ساعت
رو نشون ميده !!
شما از اين به بعد امتحان كنيد
وقتي پست مي ديد زماني كه واستون مي خوره با ساعت واقعي دقيقاً يك ساعت جلوتره !!
همين پست 1699 شما در زمان
ايجا شده كه احتمالاً شما ساعت امروز, 09:35 PM رو مشاهده مي كنيد !!
اره برای من9:35 نشون میده
و با ساعت کامپیوتر یک ساعت فرق داره من ساعت تو تنظیمات ساعت تهران زدم دیگه
Lovelyman
13-09-2007, 17:40
يه مشكل تازه من وقتي ميخوام كلمه ي انگليسي رو تماما با حروف بزرگ بزنم تو نمايش پست و وقتي پست داده ميشه فقط اولين حرف بزرگ نوشته ميشه!!! مثل اين : Opec , Http , Iran
من تمام مدت كپس لوكم روشنه!!!!
mehdi_vsgh
13-09-2007, 22:15
يه مشكل تازه من وقتي ميخوام كلمه ي انگليسي رو تماما با حروف بزرگ بزنم تو نمايش پست و وقتي پست داده ميشه فقط اولين حرف بزرگ نوشته ميشه!!! مثل اين : Opec , Http , Iran
برای منم بعضی وقتا اینطوری میشه بعضی وقتا نه!!!
نمیدونم چرا ؟
آقایون و خانوما به مشکل.
من این تاپیک رو درست کردم
و توی تنظیماتم گذاشتم که وقتی توی یه تاپیک پست میدم یا یه تاپیک رو ایجاد میکنم توی اون مشترک بشم و به وسیله ایمیل به من اطلاع داده بشه.
پست شماره 2 همین تاپیکی که گفتم رو ببینید. لینکی که توی تاپیک نمایش داده میشه با لینکی که توی ایمیل هست متفاوته.
چرا این طوری شده؟
من الان این کلمه رو کلا باحروف بزرگ نوشتم ولی به غیر از حرف اولی همشون حرف کوچیکن چطوری رفعش کنم
Xbox
Hamed-Dehghani
14-09-2007, 08:39
آقایون و خانوما به مشکل.
من این تاپیک رو درست کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو توی تنظیماتم گذاشتم که وقتی توی یه تاپیک پست میدم یا یه تاپیک رو ایجاد میکنم توی اون مشترک بشم و به وسیله ایمیل به من اطلاع داده بشه.
پست شماره 2 همین تاپیکی که گفتم رو ببینید. لینکی که توی تاپیک نمایش داده میشه با لینکی که توی ایمیل هست متفاوته.
چرا این طوری شده؟
آخرشSuB جان ما نفهميدم شما حرفه اي هستي يا چيزي از vBulletin نمي دونيد ؟
اولاً كساني كه مشترك مي شوند از طريق ليست اشتراك موضوعات رو دنبال مي كنند
به هر حال
شما ايميلتون رو اينجا كپي كنيد
ببينيم لينكش چه فرقي مي كنه ؟
چون ممكنه لينك پست هاي قبل يا بعد در ايميل باشه
چون خبرساني فوري با خبر رساين روزانه با خبر رساني هفتگي فرق مي كنه !!
Lovelyman
14-09-2007, 09:39
من الان این کلمه رو کلا باحروف بزرگ نوشتم ولی به غیر از حرف اولی همشون حرف کوچیکن چطوری رفعش کنم
Xbox
خوب عزيز من من زود تر از شما با فاصله ي چنتا پست بالا تر اين مطلب رو بيان كردم:31:
آقاي مدير!:46:سلام!
اين مشكل رو رفع كنيد!:27:
HELLO!
Lovelyman
14-09-2007, 09:41
اين مشكل رو رفع كنيد!
HELLO!
_________
اااااااا انگار حل شد!!.gif
آخرشSuB جان ما نفهميدم شما حرفه اي هستي يا چيزي از vBulletin نمي دونيد ؟
اولاً كساني كه مشترك مي شوند از طريق ليست اشتراك موضوعات رو دنبال مي كنند
به هر حال
شما ايميلتون رو اينجا كپي كنيد
ببينيم لينكش چه فرقي مي كنه ؟
چون ممكنه لينك پست هاي قبل يا بعد در ايميل باشه
چون خبرساني فوري با خبر رساين روزانه با خبر رساني هفتگي فرق مي كنه !!
من خبر رسانی فوری رو انتخاب کردم.
اینم عکس از ایمیل رسیده برای من: به ساعت و تاریخ ارسال ایمیل برای من و ساعت و تاریخ ارسال پست دوم تاپیک توسط اون یارو توجه کنید:
در ضمن من نه کاربر حرفهای vbulettin هستم نه کاربر مبتدی. یه کاربر معمولی!
Hamed-Dehghani
14-09-2007, 16:22
به گمونم اون قسمت new Post آدرس شما رو به جديدترن پست تاپيك مي بره
كه اونم موقع پست 4 بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل با کد php در ارسال مطلب دارم
سلام
خسته نباشید
مشکل من اینه که وقتی میخوام 1 لینکی رو داخل کد php بزارم مثل همه شما از آدرس بار کپی میکنم و توی صفحه ارسال پستش میکنم
بعد سکلتش میکنم و میرم روی گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کلیک میکنم اما در کمال ناباوری چیز دیگه ای میبینم
ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دیدید؟
من فقط آدرس رو درون کد گذاشتم
ولی چیزهای دیگه هم بهش اضافه شد
...
دوستان چاره چیه
Hamed-Dehghani
14-09-2007, 21:15
من درست منظورتون رو نفهيمده بودم كه جواب ندادم
ولي وقتي خود [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] لينك باشه ( آدرس خالي نباشه )
خودش لينك هست ، خود مطمئناً به هم مي ريزه
ولي اگه آدرس رو تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي گذاريد و به هم ريخت خيلي عجيبه
سلام
نه داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میزارم لینک رو
اینو هم ببین
اینجور درست میشه
نمیدونم چجور بنویسم
حالا لینک میزارم خراب میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گیج شدم
به سینا هم گفتم گفت عجیبه و گفت چک میکنم ولی خوب هنوز درست نشده
Hamed-Dehghani
14-09-2007, 22:00
همين آدرسي كه من در اين پستم گذاشتم رو بزاريد تو تگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ارسال كنيد ببينم چه شكلي ميشه
...
حامد جان انگار درست شد
عجیبه
قبلا هم که همین آدرس بود
امتحان کنم ببینم درست شد
Xbox
حل نشده که.
lovelyman جان اون هلو رو چطوری نوشتی؟
یه سوا دیگه هم داشتم چزوری میتونم مثلا بنویسم اینجا را کلیک کنید و وقتی که پوینتر ماوس رو میبری روش تبدیل به دست بشه و بعد کلیک کردن روش به لینک مورد نظر بره؟
Hamed-Dehghani
15-09-2007, 08:11
نه ديگه جناب آخر فروم باز
از شما بعيده
اينكه هي مي گن تگ لينك برداشته شده ، فقط فروم ما Hyper Link نداره ، كي برمي گرده ؟
همين بود ديگه عزيز جان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...
حامد جان انگار درست شد
عجیبه
قبلا هم که همین آدرس بود
عرض كردم احتمالاً آدرس شما خودش يك لينك بوده
اينجا رو هم مطالعه كنيد
حامد جان ممنون
ولي من از توي آدرس بار Ie كپي ميكردم
فكر كنم اشكال از ان باشه
بازم Database error لعنتی اومد
بازم Database error لعنتی اومد
واسه منم اومد :13:
سلام.یه سوال داشتم؟لطفا پروفایلم را ببینید.توش نوشته معرف :1
اما من موقع ثبت نام جلوی معرف چیزی ننوشتم!این به این معنا است که کسی منو معرف خودش قرار داده؟میشه بفهمم کی بوده؟لطفا زودتر.ممنون.
سلام.یه سوال داشتم؟لطفا پروفایلم را ببینید.توش نوشته معرف :1
اما من موقع ثبت نام جلوی معرف چیزی ننوشتم!این به این معنا است که کسی منو معرف خودش قرار داده؟میشه بفهمم کی بوده؟لطفا زودتر.ممنون.
دوست خوشگلم
شما الان پروفشنال شدی اتوماتیک یه معرف واست زدن
اگه یه ستارت هم روشن بشه و بشی آخر فروم باز یکی دیگه هم اضافه میشه :31:
این سیستم معرفت بوده
Hamed-Dehghani
15-09-2007, 14:15
واقعاً ؟!!
مطمئني بي بي .... جون ؟!!
اين چه كاريه كه چون كاربر پستاش زياد ميشه ، معرف پيدا كنه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حامد.... جونم من الان 4 تا معرف دارم
نه دوستان! اینطوری نیست! هر کس هنگام ثبت نام شما رو به عنوان معرف بنویسه اون عدد افزایش پیدا میکنه!
من الان 4 معرف دارم!
shady_er
15-09-2007, 17:36
سلام
ميخواستم بدونم چطوري ميشه چند تا نقل قولو تو يك پست زد؟
ممنون
از کجا بفهمم کی منو به عنوان معرف انتخاب کرده؟!
M A T I N
15-09-2007, 20:17
سلام
ميخواستم بدونم چطوري ميشه چند تا نقل قولو تو يك پست زد؟
ممنون
با دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هایی رو که میخوای نقل قول کنی انتخاب کن و آخر سر نقل قول رو بزن ....
از کجا بفهمم کی منو به عنوان معرف انتخاب کرده؟!
نمیشه فهمید .... مدیر ها شاید بتونن ....
....موفق باشید....
به گمونم اون قسمت new Post آدرس شما رو به جديدترن پست تاپيك مي بره
كه اونم موقع پست 4 بوده
ایشون اول پست 2 رو دادند. من ایمیل رو دریافت کردم. دوباره من پست شماره 3 تاپیک رو زدم. و ایشون دوباره پست 4 رو توی تاپیک زدند و بعد ایمیل برای من ارسال شد.
در ضمن خود ایشون میگفتند توی همین انجمن چندین بار دیگه همین مشکل رو داشتند.:18:
shady_er
15-09-2007, 22:08
با دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هایی رو که میخوای نقل قول کنی انتخاب کن و آخر سر نقل قول رو بزن ....
....موفق باشید....
ممنون از راهنماييت،:20:
yasi joon
16-09-2007, 03:27
با عرض ادب میخوام که یه مکانه اموزشی واسه ما مبتدی ها بذارید که بدومیم چطور سوال بپرسیم و جواب بدیم.من سوال پرسیدم اما نمیدونم چطور باید جوابش رو بگیرم.ممنون
Hamed-Dehghani
16-09-2007, 06:54
ياسي جون سلام
اول ورودتون رو خوش امد ميگم
اون صفحه اول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نيگاه كنيد
هر بخش مربوط به يك موضوعي هست ،
بايد بينيد سئوالتون در چه مورديه در اون بخش بپرسيد
مثلاً در مورد نرم افزار در انجمن نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ماهواره در انجمن ماهواره [][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]
در مورد فيلم در در انجمن فيلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد سئوال بپرسيد تا دوستان كمكتون كنند
شما قبلاً سئوالتون چي بود و كجا پرسيديد كه جواب نگرفتيد ، عزيز ؟
سلام
یوزر من yusef بوده ولی از دیشب دیگه نمیتونم وارد بشم میگه که یوزر و پسورد اشتباهه.وقتی میخوام فورگت کنم مینویسه که همچین ایمیلی در سیستم وجود ندارد.
من باید چی کار کنم؟آیا مدیر کاری انجام میده.من دوساله که عضو اینجام.لطفا کمکم کنید.
Hamed-Dehghani
16-09-2007, 14:36
عزيز جان اينجوري به نظر مياد كه متاسفانه yusef براي مدتي يا خداي نكرده هميشگي Ban شده و
چون ID به نام yusef در ليست اعضا وجود ندارد !!
از Amin يا Sina مابقي ماجرا رو جويا بشيد
عزيز جان اينجوري به نظر مياد كه متاسفانه yusef براي مدتي يا خداي نكرده هميشگي Ban شده و
چون ID به نام yusef در ليست اعضا وجود ندارد !!
از Amin يا Sina مابقي ماجرا رو جويا بشيد
سلام
من همون yusef هستم.آخه من پستی نداده بودم که بن بشم.آخرین پست های من در تاپیک های فیلمشناسی و چهره شناسی بود تازه اسم من در لیست بن شدگان نیست.به آقای میثم هم پیغام دادم(دیروز)ولی هنوز جواب نداده.چی کار کنم؟:19::19:
Hamed-Dehghani
16-09-2007, 15:58
من چي گفتم ؟
اگه نام كاربريتون دقيقاً yusef هست كه ديگه اصلاً وجود نداره !!
تو اون تاپيك هم ، هر اخراجي اعلام نيمشه !
Meisam رو هم ديدي، سلام ما رو هم بهش برسون
فقط Sina يا Amin
من چي گفتم ؟
اگه نام كاربريتون دقيقاً yusef هست كه ديگه اصلاً وجود نداره !!
تو اون تاپيك هم ، هر اخراجي اعلام نيمشه !
Meisam رو هم ديدي، سلام ما رو هم بهش برسون
فقط Sina يا Amin
سلام
من به آقای امین pm دادم ایشون گفتند که به آقای میثم pm بدم.آخر باید به کی بدم؟
مثل اینکه فعال نیست نام کاربریتون، چون به حالت Italic در اومده......... تغییری در کنترل پنلتون ندادین اخیرا؟
این علامت خطی که روی اسم بعضی از کاربران هست برای چیه؟(روی نام کاربری بعضی ها _البته به ندرت دیدم_ یه خط کشیده شده است)
این علامت خطی که روی اسم بعضی از کاربران هست برای چیه؟(روی نام کاربری بعضی ها _البته به ندرت دیدم_ یه خط کشیده شده است)
اینا کاربرای اخراج شده هستند که دیگه نمی تونن از سایت استفاده کنن :11:
yasi joon
16-09-2007, 17:46
ياسي جون سلام
اول ورودتون رو خوش امد ميگم
اون صفحه اول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نيگاه كنيد
هر بخش مربوط به يك موضوعي هست ،
بايد بينيد سئوالتون در چه مورديه در اون بخش بپرسيد
مثلاً در مورد نرم افزار در انجمن نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد ماهواره در انجمن ماهواره [][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]
در مورد فيلم در در انجمن فيلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد سئوال بپرسيد تا دوستان كمكتون كنند
شما قبلاً سئوالتون چي بود و كجا پرسيديد كه جواب نگرفتيد ، عزيز ؟
سلام dear.من پرسیدم که وقتی دیس کانکت میزنم ارتباطم قطع میشه اما تلفن ازاد نمیشه.انگار مودم قطع نمیکنه.برای ارتباط مجدد باید رستارت کنم.راه حلی نداری darlling ?
yasi joon
16-09-2007, 17:51
سلام dear.من پرسیدم که وقتی دیس کانکت میزنم ارتباطم قطع میشه اما تلفن ازاد نمیشه.انگار مودم قطع نمیکنه.برای ارتباط مجدد باید رستارت کنم.راه حلی نداری darlling ?
M A T I N
16-09-2007, 18:10
سلام
من همون yusef هستم.آخه من پستی نداده بودم که بن بشم.آخرین پست های من در تاپیک های فیلمشناسی و چهره شناسی بود تازه اسم من در لیست بن شدگان نیست.به آقای میثم هم پیغام دادم(دیروز)ولی هنوز جواب نداده.چی کار کنم؟
این پست رو yusef چند دقیقه ی پیش داده .... نکنه یوزرت رو هک کردن ....
این پست رو yusef چند دقیقه ی پیش داده .... نکنه یوزرت رو هک کردن ....
نه.من هک شده بودم.ولی تونستم پس بگیرم.
خیلی ممنون از توجهت.در ضمن یوزر من در persiantools هم هک شده بودم.و در امضای من فحش نوشته بود که تونستم پس بگیرم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.