PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ســـوالــات و اشــکـالـات راجع به سیستم انجمن های پـــی ســـی ورلـــد <<

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

arman_linkin
05-05-2006, 00:10
خيلي ممنون
چند تا رو از قلم انداختيد

واگه هست چند تا پست يك بار عوض ميشه؟

بهتر نيست يه بار همه پست هاي تشكر و تاپيك هايي كه در جاي اشتباه درست شدن پاك كنيد

حالا اگه هم اين كار امكان پذير نيست لطفا يه جور ديگه به اين انجمن خوبتون نظم بديد
با تشكر
آرمان

Meisam
05-05-2006, 00:30
سلام مجدد ...
1- بستگی داره ، ممکنه بین دو تا درجه 50 تا پست فاصله داشته باشه ، بین دو تای دیگه 1000 تا ...
از پایین به بالا فاصله ها بیشتر میشه

2- یعنی بشینیم از اول همه رو ادیت کنیم؟ میدونی چقدر وقت میگیره؟

3- عرض کردم تمام دوستان تلاش میکنن که نظم برقرار باشه ، با این حال با توجه به تعداد زیاد تاپیک ها و پست های جدیدی که در روز زده میشه ممکنه چند مورد از قلم بیوفته ... این طبیعی هست

ممـنــون :)
مـیـثــم

arman_linkin
05-05-2006, 00:55
سلام مجدد ...
1- بستگی داره ، ممکنه بین دو تا درجه 50 تا پست فاصله داشته باشه ، بین دو تای دیگه 1000 تا ...
از پایین به بالا فاصله ها بیشتر میشه

2- یعنی بشینیم از اول همه رو ادیت کنیم؟ میدونی چقدر وقت میگیره؟

3- عرض کردم تمام دوستان تلاش میکنن که نظم برقرار باشه ، با این حال با توجه به تعداد زیاد تاپیک ها و پست های جدیدی که در روز زده میشه ممکنه چند مورد از قلم بیوفته ... این طبیعی هست

مـیـثــم
1.من دقيقا مي خوام اگه كه شما هم بخوايد اعلام كنيد كه به طور مثال اگه پست ها از 30 بيشتر شد عنوان "داره خودموني ميشه" به كاربر تعلق مي گيره البته اگه سكرت هست اشكال نداره ;)
2.درسته حرف شما هم منطقي. ولي مي شه مثلا يه قانون گذاشت كه "در تاپيك ها از كسي تشكر نكنيد و به جاي اون براي طرف پيغام خصوصي بفرستيد" يا هزار تا چيزه ديگه كه به فكر من نميرسه
تازه انگار يه دفعه اين كار رو كرديد(خيلي وقت پيش) چون بعضي از كاربران قديمي مي گفتند كه مثلا 100 تا از پست هاشون كم شده .قضيه چي بوده؟
خيلي ممنون از دنبال كردنتون
آرمان

mehdi_7070
05-05-2006, 10:48
من بارها ديدم كه به ايشون و ساير ادمين ها پيشنهاد شده كه (( تشكر )) را به عنوان يك دكمه توي انجمن اضافه كنند ، حتما توی انجمن های دیگه این را دیده اید ؟
نمی دونم چرا این کار را شماها نمی کنید ؟ می گید بارها بحث شده و چیزهای مشابه !
اگه شما این را اضافه کنید و بعد بیاید فرهنگ استفاده از اون را جا بندازید ، نه دیگه بیخودی تعداد پست های یک تاپیک بالا نمیره هم اینکه مزایایی داره که همش بر می گرده به همین تعداد پست ها ...
برای یک بار هم که شده بگید چرا این کار را نمی کنید ؟!

با تشکر ـ مهدی :)

Dash Ashki
05-05-2006, 11:15
منم با داش مهدی موافق گذاشتن دکمه ای بابت تشکرم
(در ضمن دست داش مهدی درد نکنه...خودش میدونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

arman_linkin
05-05-2006, 11:30
من بارها ديدم كه به ايشون و ساير ادمين ها پيشنهاد شده كه (( تشكر )) را به عنوان يك دكمه توي انجمن اضافه كنند ، حتما توی انجمن های دیگه این را دیده اید ؟
نمی دونم چرا این کار را شماها نمی کنید ؟ می گید بارها بحث شده و چیزهای مشابه !
اگه شما این را اضافه کنید و بعد بیاید فرهنگ استفاده از اون را جا بندازید ، نه دیگه بیخودی تعداد پست های یک تاپیک بالا نمیره هم اینکه مزایایی داره که همش بر می گرده به همین تعداد پست ها ...
برای یک بار هم که شده بگید چرا این کار را نمی کنید ؟!

با تشکر ـ مهدی :)
تو پست بالايي هم گفتم كه دوستان هم فكر كنند كلي راه به شما (ميثم جان) ارائه مي دند كه تعداد صفحات تاپيك ها رو پايين بياريم
دست شما درد نكنه دوست عزيز.... ;) پيشنهاد خيلي خوبيه

Meisam
05-05-2006, 15:41
1.من دقيقا مي خوام اگه كه شما هم بخوايد اعلام كنيد كه به طور مثال اگه پست ها از 30 بيشتر شد عنوان "داره خودموني ميشه" به كاربر تعلق مي گيره البته اگه سكرت هست اشكال نداره ;)
2.درسته حرف شما هم منطقي. ولي مي شه مثلا يه قانون گذاشت كه "در تاپيك ها از كسي تشكر نكنيد و به جاي اون براي طرف پيغام خصوصي بفرستيد" يا هزار تا چيزه ديگه كه به فكر من نميرسه
تازه انگار يه دفعه اين كار رو كرديد(خيلي وقت پيش) چون بعضي از كاربران قديمي مي گفتند كه مثلا 100 تا از پست هاشون كم شده .قضيه چي بوده؟
خيلي ممنون از دنبال كردنتون
آرمان
سلام ...
مورد 1 تقریبا سکرته ! البته تقریبا میشه فهمید ترتیبش چطوریه ، ولی ما نباید اعلام کنیم

2- هم عرض کنم که برای مثال یکی از قوانین اینه که عنوان تاپیک رو مناسب انتخاب کنند و از نوشتن جملاتی مثل "کمک کنید / تو رو خدا کمک کنید / و ... " خودداری کنند ... با این حالی در روز تعداد زیادی از این تاپیک ها ایجاد میشه که ما عنوانشون رو دوباره تغییر میدیم
این مورد که اصلا دیگه نمیتونه قانون بشه

اون قضیه قدیمی هم ربطی به پست تشکر و ... نداره ، انجمن متفرقه ی قبلی بخاطر رعایت نکردن بعضی دوستان به کلی حذف شده بود

mehdi_7070 جان ، در مورد تنکس ماشین قبلا هم بارها توی انجمن پیشنهادات و همین تاپیک بحث شد و ما هم دلایلمون رو بارها نوشتیم ، فعلا منتفی هست - شاید بعدا که مشکلاتش حل بشه این امکان رو هم قرار دادیم

مـیـثــم

arman_linkin
05-05-2006, 16:09
خيلي ممنون(همين الان گفتم پست تشكر نديد ولي خودم.....به هر حالا كاري نمي شه كرد آدم بعضي وقتها اين كارارو وظيفش مي دونه :blink: :blink: :blink: :blink: )
آرمان

mska
10-05-2006, 19:43
سلام
كليد ويرايش براي من برداشته شده
ممكن توضيح بديد
مرسي

yahoda
10-05-2006, 19:50
كليد ويرايش........

منم همين سوال داشتم ايا نحوه ويرايش تغيير كرده ؟

mska
10-05-2006, 19:59
قبلا كنار كليد نقل قول بود
ولي الان غيبش زده

Meisam
10-05-2006, 23:31
سلام ...
به اینجا مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مـیـثــم

saviss
14-05-2006, 22:50
سلام
اميدوارم خوب باشيد
ميگم ها چرا زير اواتور بعضي ها گزينه(اگاه كردن مديريت از مخالفت ) روداره
مال بعضي ها نداره؟مثلا زير ماله من نيست........يعني من نميبينمش؟وديگران ميبينن؟
متشكرم از جواب

lopez
15-05-2006, 16:53
سلام ميثم جان
ميگم بهتر نيست قالب فروم يا حداقل رنگ بندي اش رو عوض كني چون كه ديگه داره تكراري ميشه درضمن تنوع خوبي هم هست وحالا اگه قالب سايت رو هم عوض كردين كه چه بهتر. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي

saviss
16-05-2006, 00:41
سلام ميثم جان
من هنوز منتظر جواب هستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم
قربانت
موفق باشي

MaFia
16-05-2006, 09:48
سلام
اميدوارم خوب باشيد
ميگم ها چرا زير اواتور بعضي ها گزينه(اگاه كردن مديريت از مخالفت ) روداره
مال بعضي ها نداره؟مثلا زير ماله من نيست........يعني من نميبينمش؟وديگران ميبينن؟
متشكرم از جواب
خودت خودت رو نمي توني معرفي كني كه
هستش براي همه

saviss
16-05-2006, 09:54
خودت خودت رو نمي توني معرفي كني كه
هستش براي همه
راست ميگي ها به اينش قكرنكرده بودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بره توتاپيك سوتي ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blush:

Meisam
16-05-2006, 12:46
سلام ...
شرمنده من پست های جدید این تاپیک رو اصلا ندیده بودم ...
سوال saviss جان رو مـــافــیـا جان کامل توضیح داد

اما lopez جان ...
تعویض قالب يه سري درد سر ها داره ... اول اینکه با تویض ورژن vBulletin دیگه قابل استفاده نیست و باید دوباره ادیت بشه ... دوم اینکه حجم صفحات رو هم بالا ميبره و دیگه لود شدن صفحه بصورت پست به پست نخواهد بود و بايد صبر كرد كل تاپيك لود بشه تا صفحه نمایش داده بشه ... سوم ...
اینها یه سری از دلایلی بود که ما از تعویض قالب فعلا منصرف شدیم ، تا ببینیم بعدا چی میشه

مـیـثــم

eh_mn
17-05-2006, 16:22
با سلام خدمت همه دوستان.
ابتدا می خواستم کلیه صفحات این بخش را برای پیدا کردن جواب بگردم ولی راستش را بخواهید تا صفحه 10 بیشتر دوام نیاوردم. اگر به این سوال قبلا پاسخ داده شده است لطفا مرا ببخشید.

در محتویات امضا آیا استفاده از لینک به تاپیک های دیگر مجاز است ؟

با تشکر.

Behroooz
18-05-2006, 15:55
فكر مي كنم مجاز باشه

MaFia
18-05-2006, 16:10
با سلام خدمت همه دوستان.
ابتدا می خواستم کلیه صفحات این بخش را برای پیدا کردن جواب بگردم ولی راستش را بخواهید تا صفحه 10 بیشتر دوام نیاوردم. اگر به این سوال قبلا پاسخ داده شده است لطفا مرا ببخشید.

در محتویات امضا آیا استفاده از لینک به تاپیک های دیگر مجاز است ؟

با تشکر.
تاپيك در اين انجمن مشكلي نداره دوست خوبم

mohammad ashena
19-05-2006, 21:33
من برای عکس اواتور و امضام دو تا فایل gif به صورت متحرک اماده کردم اما وقتی اونهارو گذاشتم دیدم اصلا حرکت نمیکنه :weird: .نمیشه کاری کرد :sad:

خیلی ممنون من منتضر جواب هستم :whistle:

explorer2
19-05-2006, 22:41
من دو سه بار مي خواستم عكس بزارم ولي لينكش كه گذاشتم
عكس نمياد ميشه بنويسد چه جوري ميشه عكس گذاشت

Dash Ashki
19-05-2006, 22:42
من برای عکس اواتور و امضام دو تا فایل gif به صورت متحرک اماده کردم اما وقتی اونهارو گذاشتم دیدم اصلا حرکت نمیکنه :weird: .نمیشه کاری کرد :sad:

خیلی ممنون من منتضر جواب هستم :whistle:

چرا حرکت میکنه
ما که داریم میبینیم ;)

MaFia
20-05-2006, 00:39
شما آواتار داريد كه
حتما عكس حجم و يا سايز غير استاندارد داشته
براي عكس در پست هم
لينك رو در پست قرار داده بعد select و يا همون آبي كرده و بعد اين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو زده

mohammad ashena
20-05-2006, 08:54

یه نگاه به صفحه های اول تاپیک بنداز احتمالا جواب رو پیدا میکنی !!!! ;) :tongue: :evil:

mohammad ashena
20-05-2006, 08:55
چرا حرکت میکنه
ما که داریم میبینیم ;)

راست میگی یا سر کارم گذاشتی :eh:
اگه واقعا میبینی بگه تو امضام چی چی نوشته :biggrin:

MaFia
20-05-2006, 12:32
یه نگاه به صفحه های اول تاپیک بنداز احتمالا جواب رو پیدا میکنی !!!! ;) :tongue: :evil:
اي بابا دوست خوبم
دوستان دروغ كه نمي گن
داره كار مي كنه
پ مثل p30world

Dash Ashki
20-05-2006, 17:54
یعنی چی داش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما دروغ میگیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافیا جان که بهت گفت چی نوشته شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم حرفیه

mohammad ashena
21-05-2006, 12:58
یعنی چی داش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما دروغ میگیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافیا جان که بهت گفت چی نوشته شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم حرفیه

اگه جسارت کردم واقعا ببخشید قصد توهین نداشتم :blush:

maryam1987
22-05-2006, 01:06
با سلام
تايپيك خوبيه (zitanix) از شما ممنون
چند تا سوال داشتم كه اگه جواب بديد ممنون ميشم البته به سوالام نخنديدا ,چي كار كنم عضو جديدم ديگه
1:چرا من نميتونم به تايپيك ها رتبه بدم ؟
2:آيا ميتونم توي تايپيك مشترك بشم و توي تنظيمات كاربر در قسمت اشتراكها اونارو داشته باشم؟اگه ميشه پس چرا نميشه و مدام خطا ميده؟
3:چطوري تعداد پست ها حساب ميشه ؟يعني هر وقت ما يه موضوع جديد بديم و يه تايپيك راه بندازيم يعني 1 پست؟ من فقط 1 موضوع داشتم در حالي كه تعداد پستهام 2 تا هست!؟
4:آيا قابليت پاك كردن پستهاي خودمونو داريم؟
با تشكر

Elfin-D
22-05-2006, 01:59
سلام
مريم جان ورودتون رو به بزرگترين انجمن فارسي زبان تبريك ميگم و اميدوارم لحظات خوشي رو در اينجا داشته باشي
اشتراك فكر نميكنم ربطي به كاربر جديد بودن شما داشته و همه ميتونن مشترك هر تاپيكي بشن،اگر خطا ميده احتمالا مشكل از گيرنده است نه فرستنده
شما در هر جاي اين انجمن كه دكمه ارسال پست رو فشار بديد(البته بجز انجمن متفرقه)يك پست به تعداد پستهاي شما اضافه ميشه و لقب شما بر اساس اين تعداد پستها تغيير ميكنه
در حال حاظر كاربران امكان پاك كردن پستهاي خودشون رو ندارند
مرسي

maryam1987
22-05-2006, 10:46
elfin_d از توضيحاتتون ممنون

sina sinaie
29-05-2006, 13:02
لطفا بفر مایید آیا جایی برای راهنمایی روش استفاده از پنجره ارسال جواب و امکانات آن وجود دارد؟اگر پاسخ مثبت است آدرس آن را بفرمایید.
با کمال تشکر!

Meisam
29-05-2006, 15:28
سلام دوست عزیز ...
امکانات ادیتور برای ارسال پست جدید همونطور که خودتون هم مشاهده میکنید شامل چند کلید هست

هر قسمتی از متن رو که میخواید با استفاده از امکانات ادیتور تغییر بدید باید متن مورد نظر رو انتخاب کنید (سلکت کنید -به صورت آبی در بیاد- ) بعد کلیدی که در ادیتور هست رو بزنید ... یک کدی به اول و آخر قسمت انتخاب شده اضافه میشه که وقتی پاسخ رو ارسال کردید اون تغییر اعمال خواهد شد
البته یادتون باشه باید صبر کنید تا ادیتور به طور کامل لود بشه

مـیـثــم

Mirage
29-05-2006, 21:36
سایت اجب سیستم چرتی داره، من که بدون فیلتر شکن نمی تونم وارد شم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

*سینا*
29-05-2006, 22:39
سایت اجب سیستم چرتی داره، من که بدون فیلتر شکن نمی تونم وارد شم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
با سلام
کدوم سایت؟
پی سی ورلد؟
فیلتر نشده که

Mirage
29-05-2006, 23:57
با سلام
کدوم سایت؟
پی سی ورلد؟
فیلتر نشده که
از چند تا ISP اکانت دارم ولی بعضی وقت ها هیچکدوم P30world رو باز نمی کنند ولی وقتی از فیلتر شکن استفاده می کنم باز میشه؟

فکر کنم مشکل سایت باشه چون با سایت های دیگه مشکل ندارم.؟

Meisam
30-05-2006, 01:09
سلام ...
این مشکل از ISP شماست !
در ضمن چه ربطی به سیستم سایت داره؟
با ISP تماس بگیرید ;)

مـیـثــم

ahmad_r
01-06-2006, 07:48
سلام به همه مدیران و دست اندرکاران پر تلاش پی سو ورد عزیز

بعضی مواقع بعد از ارسال یک سوال هیچ کسی جواب نمیده (حتی این که بگه بلد نیستم)
اولا می خواستم ببینم که فرستادن نکته ای خاصی دارد

دوما بعد از اینکه یک پست جدید می سازم یا موقعی که به یک پست پاسخی ارسال می کنم آیا حالت بلد برای لینک عنوان سوال بوجود می آید یا نه (منظورم این است که یک کاربر دیگر متوجه می شود که سوال جدیدی ارسال شده است)

با تشکر

Meisam
01-06-2006, 14:37
سلام به همه مدیران و دست اندرکاران پر تلاش پی سو ورد عزیز

بعضی مواقع بعد از ارسال یک سوال هیچ کسی جواب نمیده (حتی این که بگه بلد نیستم)
اولا می خواستم ببینم که فرستادن نکته ای خاصی دارد

دوما بعد از اینکه یک پست جدید می سازم یا موقعی که به یک پست پاسخی ارسال می کنم آیا حالت بلد برای لینک عنوان سوال بوجود می آید یا نه (منظورم این است که یک کاربر دیگر متوجه می شود که سوال جدیدی ارسال شده است)

با تشکر
سلام ...
احمد جان ، در مورد سوال اولت عرض کنم که هر وقت هر کدوم از دوستان جواب سوال شما رو بلد باشند در همون تاپیک تا جایی که بتونن به شما کمک میکنند
وقتی کسی جواب سوالی رو نمیدونه ، دیگه پست نمیده بگه که مثلا بلد نیستم ، چون اینکار غیر منطقی هم خواهد بود ... چون ممکنه 100 نفر سوال رو بخونن و بلد نباشن ، اگه هر 100 نفر بخوان پست بدن که تاپیک نابود میشه

در مورد سوال دوم عرض کنم بله موقعی که تاپیکی ایجاد میکنید یا در تاپیکی پست جدید ارسال میکنید عنوان اون تاپیک در لیست بولد میشه (یعنی پست جدید - یا تاپیک جدید) ارسال شده و دوستان متوجه میشن که پست جدیدی در کار هست

مـیـثــم

ahmad_r
01-06-2006, 16:02
خیلی ممنون راجع به توضیحتان
منظور من از جواب ندادن حتی به همین که "بلد نیستم" نبود و البته من با معرفت بچه های p30world آشنا هستم و مطمئنم که اگر جواب سوالی را بدانند حتما جواب میدهند
منظورم این بود که بعضی مواقع هیچ جوابی دریافت نمی کنم و نکند ایرادی در رسیدن جواب ها باشد که توضیح دادید

در ضمن سوالی که الان برایم پیش آمد اینکه آیا با کلیک یک نفر روی عنوانی که بیلد است آن عنوان برای همه از بیلدی در می آید یا نه برای هر نفر جدا است

مچکرم

Dash Ashki
01-06-2006, 17:00
سلام..
داش میثم ...
خوبی...
داش یه سوال...چرا وقتی میخوام تمام پست های خودم یا بعضی از دوستای خودمو پیگیری کنم...فقط تا 500 پست آخرو نشون میده..نمیشه این مقدارو بیشتر کر
Merci

Meisam
02-06-2006, 01:29
سلام ...

در ضمن سوالی که الان برایم پیش آمد اینکه آیا با کلیک یک نفر روی عنوانی که بیلد است آن عنوان برای همه از بیلدی در می آید یا نه برای هر نفر جدا استنه احمد جان ، فقط برای همون شخصی که تاپیک رو میبینه از حالت بولد خارج میشه ... برای باقی در حالت بولد باقی خواهد ماند

داش یه سوال...چرا وقتی میخوام تمام پست های خودم یا بعضی از دوستای خودمو پیگیری کنم...فقط تا 500 پست آخرو نشون میده..نمیشه این مقدارو بیشتر کرد؟اشکی جان ، این جزء خود سیستم هست که فقط 500 تا پست آخر یوزر ها رو نشون میده ... تنظیمی هم برای یوزر ها نداره که بشه بیشترش کرد

مـیـثــم

Erfaan
02-06-2006, 06:11
يه سوال : اگه يه تاپيک مفيد باشه با صفحات طولاني و زياد (مثلا 30 صفحه به بالا )و نتونيم يکي يکي صفحات رو باز و بعدش ذخيره کنيم. چه کار بايد انجام داد.

يعني ميشه توسط نرم افزار اونو (فقط اون تاپيک رو) يه جا دانلود کرد؟

ahmad_r
02-06-2006, 08:08
خیلی ممنون البته من احمد هستم نه حامد
-------------------------------------------------

راستی چطور می تونم عکسی را به همراه نوشته ام ارسال کنم
با تشکر

Meisam
02-06-2006, 13:09
سلام ...
Erfaan جان ، تنها راهش اینه که از آرشیو انجمن استفاده کنی ...
تمام پست های هر تاپیک در یک صفحه به ترتیب به نمایش در میاد ، البته عکس ها و ... نشون داده نمیشه !

احمد جان ، شرمنده اشتباه لپی بود
در مورد سوالتون هم بهتره این تاپیک رو مطالعه کنید

مـیـثــم

Dash Ashki
02-06-2006, 16:14
اشکی جان ، این جزء خود سیستم هست که فقط 500 تا پست آخر یوزر ها رو نشون میده ... تنظیمی هم برای یوزر ها نداره که بشه بیشترش کرد
ممنون میثم جان
یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد..اینطوری که خیلی حالش گرفته میشه

zendegi
03-06-2006, 20:17
نميشه تو ي هر پست در كنار ويرايش و نقل قول يه گزينه ديگه به نام ديليت باشه چون بعضي وقتا واقعا براي كاربر لازم ميشه ........

MaFia
04-06-2006, 00:55
نميشه تو ي هر پست در كنار ويرايش و نقل قول يه گزينه ديگه به نام ديليت باشه چون بعضي وقتا واقعا براي كاربر لازم ميشه ........
به دلايل امنيتي خير

Erfaan
04-06-2006, 06:03
ميثم جان ممنونم حيف که نيمشه يه تاپيک رو جدا گانه دانلود کنيم. آخه اگه به نرم افزار آدرس يه تاپيک رو بديم تمام forum رو دانلود مي کنه :(

حالا يه سوال ديگه : وقتي يه کلمه خاصي رو تو انجمن جستجو مي کنيم (بوسيله موتور جستجوي خود سايت) اونوقت تاپيکهايي رو مشخص ميکنه ولي لينک صفحه يا پست مربوطه که اين کلمه داخلش جستجو شده رو نميده!!
ميشه بگيد چه طوري ميشه دقيقا مکان مطلب مورد نظرمون رو پيدا کنيم؟ فکرشو بکنيد يه تاپيک 130 تا صفحه داشته باشه!! اونوقت ما بايد 130 صفحه رو مرور کنيم يا اصلا بي خيال اون بشيم!

اگه اشتباه ميگم در مورد جستجو خوب بگو اشتباه ميگم! :)

Meisam
04-06-2006, 14:02
سلام ...
Erfaan جان امکانش هست ...
این رو بخون
==============+++==============
پیدا کردن یک پست خاص در تاپیک های چندین و چند صفحه ای
==============+++==============
در این مورد اگه سوال برات پیش اومد همینجا بپرس

مـیـثــم

Shahryar_NEO
04-06-2006, 18:10
صفحه اول را خوندم . ولي ميثم جان دستت درد نكنه . تاپيك را كه حذف كردي ولي من همين جا مي گم كلا
اين فورم خيلي كاراش را بدون اطلاع كاربر انجام مي ده مانند پاك كردن تاپيك و به خصوص پيام اخلاقي زير
امضا گذاشتن و... . آخه بابا اگه قراره تاپيكي حذف بشه به دليلي عيب ا و ن تاپيك را بگين تا اصلاح كنيم.
امضاي من سايزش بزرگ بوده بيا بگو اول سليزش بزرگه من كه نمي دونستم . نه بيا سايزش را تغيير بده
پيام اخلاقي و اخطار هم زيرش بگذار . ولي باز هم از زحماتت ميثم جان ممنون.
قربانت شهريار :angry:

Monica
04-06-2006, 18:27
سلام
ببخشید یه سوال
آیا می شه یه تغیراتی رو تو تنظیمات به وجود آورد که فقط از یه نفر خاص pm در یافت نکنی؟
نمی دونم درست متوجه شدید یا نه منظورم یه چیزی تو مایه های ignore هستش.

Meisam
04-06-2006, 18:36
سلام ...

صفحه اول را خوندم . ولي ميثم جان دستت درد نكنه . تاپيك را كه حذف كردي ولي من همين جا مي گم كلا
اين فورم خيلي كاراش را بدون اطلاع كاربر انجام مي ده مانند پاك كردن تاپيك و به خصوص پيام اخلاقي زير
امضا گذاشتن و... . آخه بابا اگه قراره تاپيكي حذف بشه به دليلي عيب ا و ن تاپيك را بگين تا اصلاح كنيم.
امضاي من سايزش بزرگ بوده بيا بگو اول سليزش بزرگه من كه نمي دونستم . نه بيا سايزش را تغيير بده
پيام اخلاقي و اخطار هم زيرش بگذار . ولي باز هم از زحماتت ميثم جان ممنون.
قربانت شهريار :angry:
شهریار جان ، تاپیک شما حذف نشده ، بلکه بخاطر اینکه توش بحث اتفاق افتاد بین چند تا بچه ها منتقلش کردیم به انجمن Trash
اینم لینکش
همونجا پست هم دادم

سلام
ببخشید یه سوال
آیا می شه یه تغیراتی رو تو تنظیمات به وجود آورد که فقط از یه نفر خاص pm در یافت نکنی؟
نمی دونم درست متوجه شدید یا نه منظورم یه چیزی تو مایه های ignore هستش.
بله امکانش هست ، شما پروفایل یوزر مورد نظر خودتون رو باز کنید و روی لینک "اضافه User به ليست چشم پوشي شما" کلیک کنید

مـیـثــم

Shahryar_NEO
04-06-2006, 18:54
خيلي ممنون ميثم جون قانع شدم دستت هم درد نكنه اميد وارم ديگه سو تفا هم ها پيش نياد ولي من يك سوال هم دارم
مافيا اين چند روزه آيا آنلاين نشده يا جواب منو نميده.
و يك سوال ديگه چه شكلي مي شه عكس در امضا قرار داد.

Erfaan
05-06-2006, 03:55
ممنون ميثم جان از راهنمايتون :)

Monica
05-06-2006, 08:35
بله امکانش هست ، شما پروفایل یوزر مورد نظر خودتون رو باز کنید و روی لینک "اضافه User به ليست چشم پوشي شما" کلیک کنید
ممنو از توضیحتون.
یه سواله دیگه
کاربری که تو ignore list ، قرار می گیره میشه وقتی می خواد pm بفرسته خودش متوجه که تو ignore list ه؟

Meisam
05-06-2006, 14:42
سلام ...
خواهش میکنم شهریار جان ، اما در مورد سوالتون عرض کنم که در قسمت ویرایش امضا آدرس عکس رو در ادیتور قرار میدید و آدرس رو سلکت میکنید (آبی بشه) بعد روی دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در ادیتور قرار داره میزنید و سپس سیو کنید.

Monica جان ، اون اصلا متوجه نمیشه که توی ignore list شما هست ، یه مورد دیگه ... وقتی شخصی در ignore list شما قرار میگیره پست هایی که در تاپیک ها هم میده برای شما نمایش داده نمیشه !

مـیـثــم

Behroooz
05-06-2006, 20:01
با تشكر از اقا ميثم

Shahryar_NEO
06-06-2006, 12:28
سلام ميثم جون كمكم كردي ولي چون جواب سوال 2 منو ندادي من با اجازه حرف حق و راستش را مي گم خطاب
به wookman كه عزيزم مافيا جان آنلاين مي شه و خودش هم بسيار فروتنه ولي خطوط تلفن و اينترنت سيسيل
مشكل داره. :laughing: :laughing: با كمال عذر خواهي از ميثم و مافيا

Erfaan
07-06-2006, 06:34
آقا يه سوال فني در مورد سيستم : اين vBulletin استايلهاي مخصوص به خودش رو داره يا همين يکيه.
مثلا اين جاي مخصوصص آواتار و مشخصات کاربر که سمت راسته تو بعضي انجمنا بالاي پست قرار مي گيره!
البته من رو لوکال آزمايش کردم ولي چيزي دستگيرم نشد. مخصوصا يه ترجمه نيمه کامل و ناقص ازش دارم که خيلي کار کردن با هاش رو سخت کرده!

تو انجمن هم گشتم چيز زيادي پيدا نکردم.

ميتونيد منو در مورد استفاده از اون راهنمايي کنيد و يا محلي براي کسب اطلاعات مفيد و دانلود در اين ضمينه به من معرفي کنيد.
تا خوب که آشنا شدم برم سراق ليسانسش...

مخصوصا به اين زبان فارسي کاملش هعم خيلي احتياج دارم!

ممنون...:)

Mirage
12-06-2006, 23:55
سلام ...
این مشکل از ISP شماست !
در ضمن چه ربطی به سیستم سایت داره؟
با ISP تماس بگیرید ;)

مـیـثــم
واحد زمان برحسب GMT +3.5. ساعت هم اکنون 11:28 PM.

Hoom@n
13-06-2006, 00:00
آقا يه سوال فني در مورد سيستم : اين vBulletin استايلهاي مخصوص به خودش رو داره يا همين يکيه.
مثلا اين جاي مخصوصص آواتار و مشخصات کاربر که سمت راسته تو بعضي انجمنا بالاي پست قرار مي گيره!
البته من رو لوکال آزمايش کردم ولي چيزي دستگيرم نشد. مخصوصا يه ترجمه نيمه کامل و ناقص ازش دارم که خيلي کار کردن با هاش رو سخت کرده!

تو انجمن هم گشتم چيز زيادي پيدا نکردم.

ميتونيد منو در مورد استفاده از اون راهنمايي کنيد و يا محلي براي کسب اطلاعات مفيد و دانلود در اين ضمينه به من معرفي کنيد.
تا خوب که آشنا شدم برم سراق ليسانسش...

مخصوصا به اين زبان فارسي کاملش هعم خيلي احتياج دارم!

ممنون...:)
نه دوست خوب . وي بولتين درت مثل پي اچ پي بي بي قالب هاي زيادي داره و اين قالب پيشفرض اون هست كه فارسي شده.مي توني تو گوگل بگردي تا قالب هاي زيادي پيدا كني

Hoom@n
13-06-2006, 00:02
واحد زمان برحسب GMT +3.5. ساعت هم اکنون 11:28 PM.
منظور شما از این پست چیه؟

Hoom@n
13-06-2006, 00:03
سلام ميثم جون كمكم كردي ولي چون جواب سوال 2 منو ندادي من با اجازه حرف حق و راستش را مي گم خطاب
به wookman كه عزيزم مافيا جان آنلاين مي شه و خودش هم بسيار فروتنه ولي خطوط تلفن و اينترنت سيسيل
مشكل داره. :laughing: :laughing: با كمال عذر خواهي از ميثم و مافيا
چرا اون رو هم جواب داده با دقت تر پست اون رو نگاه كن

Mirage
13-06-2006, 14:13
منظور شما از این پست چیه؟
هیچی این پست رو دادم تا مثل Hoom@n تعداد پست هام زیاد بشه

Hoom@n
13-06-2006, 14:44
هیچی این پست رو دادم تا مثل Hoom@n تعداد پست هام زیاد بشه
آخه انسان ...
من براي زياد شدن تعداد پست هام چيزي نمي نويسم . اگر مي خواستم اين كار رو كنم با توجه به مدتي كه تو سايت عضو شدم الان بيشتر از 3000 تا پست داشتم . اومدم مشكلات اعضا رو حل كنم . از آخرين جواب ميثم به همه جواب دادم . به جناب كه رسيدم نفهميدم مشكلت چيه . رفتم تا 3 صفحه قبل هم خوندم ديدم باز هم نمي فهمم حالا اينجا پرسيدم منظورت از اين پست چيه تا به تو جواب بدم . اين دليليه براي اينكه علاقه دارم پست هام زياد بشه؟

Mirage
13-06-2006, 21:58
شوخی کردم
یک حسابی کردم دیدم 1400 تا پست به 16 ماه می خوره

آخه انسان ...
من براي زياد شدن تعداد پست هام چيزي نمي نويسم . اگر مي خواستم اين كار رو كنم با توجه به مدتي كه تو سايت عضو شدم الان بيشتر از 3000 تا پست داشتم . اومدم مشكلات اعضا رو حل كنم . از آخرين جواب ميثم به همه جواب دادم . به جناب كه رسيدم نفهميدم مشكلت چيه . رفتم تا 3 صفحه قبل هم خوندم ديدم باز هم نمي فهمم حالا اينجا پرسيدم منظورت از اين پست چيه تا به تو جواب بدم . اين دليليه براي اينكه علاقه دارم پست هام زياد بشه؟
توی 3 صفحه قبل هم نوشتم که این سایت درست باز نمی شه
از 3 تا ای اس پی تست کردم هر بار معمولا از یکی نمیشه به سایت وصل شد ولی وقتی از فیلتر شکن استفاده می کنم باز می شه.

میثم میگه مشکل از isp هست.
اگه مشکل از isp چرا فقط این سایت باز نمی شه. بعدش هم دیگران هم گاهی اوقات این مشکل رو دارن.
این عکس هم در همین مورد هست، مگه میشه ساعت 11.25 دقیقه فقط 3 نفر آنلاین باشن؟

Meisam
13-06-2006, 22:57
سلام ...
حسن جان ... اون عکسی که نشون دادی این رو نشون میده که چند دقیقه قبلش سرور به طور کامل از کار افتاده بود و اون چند نفر اولین کسانی بودن که وارد شده بودن
سرور بعضی موقع ها مشکل داره و جواب نمیده ، در این حالت به هیچ وجه نمیشه سایت رو باز کرد ، حتی با فیلتر شکن
ولی شما میگی که سایت رو فقط با فیلتر شکن میتونم باز کنم ، که منم عرض کردم مشکل از isp شما هست ، نه سرور ... چون اگه مشکل از سرور باشه شما سایت رو به هیچ وجه نمیتونید ببینید!

مـیـثــم

Mirage
14-06-2006, 00:30
قبول دارم اون موقع با ----- شكن هم وارد نمي شد.

ولي به كي بگم بعضي وقت ها كفرم در مياد تا وارد سايت مي شم!!!

Hoom@n
14-06-2006, 00:39
راجع به اون مشكل :
1- يا مربوط به نرم افزار ف ي ل ت ر ي ن گ آي اس پي شما مي شه . بعضي مواقع دسترسي به سايت رو مي بنده .
2-يا ارتباط اون با اينترنت قطع مي شه و چون اين سايت رو نمي شه كش كرد نمي شه به سايت متصل شد.

Erfaan
14-06-2006, 04:41
Hoom@n جان ممنون ولي من ترجمه هايي که گرفتم همشون ناقص هستند.

آقا جون من يه ترجمه برا vBulletin ميخوام که مثل ترجمه اين سايت تميز و کامل باشه! اگه ميشه لينک دانلود بديد!

ممنون...

Hoom@n
15-06-2006, 20:59
1-اينجا جاي معرفي فارسي ساز وي بي نيست و جاي اون تو انجمن طراحي وب هست .
2-ضمنا بايد ورژن وي بي رو هم بگي چون براي ورژن هاي مختلف فرق داره .
3-توجه كن كه اگه از نسخه هاي نال شده وي بي استفاده مي كني جلوسافت بعد از مدتي كه بفهمه اون رو تعطيل مي كنه مگر اينكه وي بي درست نال شده باشه . كه اگر من الان لينك يه نسخه رو كه درست نال شده و توسط جلوسافت بسته نمي شه رو بدم ممكن هست جلوسافت پي سي ورد رو ببنده پس نمي دم . اگر خواستي بگو تا به تو لينك رو پيغام خصوصي كنم.

mehdi-iust
17-06-2006, 14:59
با سلام به میثم جان ادمین خوب سایت.

میثم جان میخواستم بپرسم که من چطوری میتونم یه نظرسنجی راه بندازم.هر چی گشتم نتونستن تاپیکی پیدا کنم که توش جواب منو داده باشه.
ممنون-مهدی :tongue:

Meisam
17-06-2006, 15:37
سلام ...
مهدی جان ، وقتی تاپیک جدید داری ارسال میکنی ، بعد از نوشتن عنوان و محتوای تاپیک در جاهای مناسبش ... از قسمت "اختيارات اضافي" که پایین قسمت "ارسال بحث جديد" هست ، از قسمت "ارسال نظر سنجي" ، تیک بله ارسال نظر سنجي با بحث رو انتخاب کن و در کادر پایینش تعداد گزینه های نظر سنجی ت رو انتخاب کن (حداکثر 30 گزینه) بعد از پایین همین قسمت ارسال بحث جدید رو بزن
به صفحه ی بعد هدایت میشوید که باید در کادر های مورد نظر موارد رو پر کنید ... سوال نظر سنجی رو هم باید در بالاترین کادر بنویسید !
!! نکته: وقتی عنوان تاپیک و متن پست رو نوشتید هرگز برای تاپیک خودتون از قسمت "پست آيکون" آیکون انتخاب نکنید!

مـیـثــم

mehdi-iust
17-06-2006, 19:54
آقا میثم ادمین خوب ودوست داشتنی

مرسی از پاسخگویی سریع وصریحت.

ممنون :biggrin:
مهدی

H @ M I D
18-06-2006, 12:41
اقا سلام
من میخوام که تصویر شخصی داشته باشم در اکانتم
ولی وقتی در قسمت تنظیمات کاربر وارد میشم وعکس خودم را در ان قسمت اپلود میکنم و باید 150 در 150 باشد
ولی من با احوال بازم اروور میده
اگه میشه یه توضیحی بدین چطوری عکسم شخصی را در اکانت قرار بدم

Hoom@n
18-06-2006, 16:46
اول مي ري به : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد "انتخاب عكس شخصي ديگر" رو انتخاب مي كني
بعد تو قسمت "اپلود عكس شخصي خود از روي دستگاه كامپيوتر :" آدرس رو با بروس وارد مي كني
بعد "ذخيره تغييرات رو مي زني"

bimo
19-06-2006, 02:53
يه سوال دارم اونم لينه كه چه جوري ميشه تو امضا از فايل فلش استفاده كرد؟ هرچي سعي كردم نشد!

Meisam
19-06-2006, 13:12
سلام ...
bimo جان ، در امضا نمیتونید فایل فلاش قرار بدید!

مـیـثــم

mehdi_7070
19-06-2006, 18:03
البته مي تونند با يك برنامه ( اسمش يادم نيست ) فايل فلش را به gif تبديل كنند !

اگه خودتون نتونستيد پيدا كنيد ، يه سرچ توي انجمن بكنيد و بعد اگه باز پيدا نشد ، توي انجمن درخواست نرم افزار اقدام كنيد !

Hoom@n
20-06-2006, 02:29
مي تونيد تو Macromedia Flash MX فايل فلش رو ايمپورت كنيد و با استفاده از اكسپورت مووي و انتخاب فرمت گيف اون رو به يه فايل گيف تبديل كنيد .

bimo
21-06-2006, 02:13
از همه شما متشكرم! اين كاررو هم كردم ولي متاسفانه هم حجمش براي آپلود زياد ميشه هم اينكه نمي تونه به صورت loop باشه و بعد از يكبار اجرا ديگه تكرار نميشه.

ولي من پيشنهاد مي كنم كه اين قابليت اضافه بشه چون امضاها خيلي زيباتر ميشن.

WolF
21-06-2006, 21:59
اسم این برنامه flash 2 gif هست . برنامه خوبییه .

bimo
22-06-2006, 02:55
متشكرم!
من با برنامه مشكلي ندارم مشكل من اين است كه اگر قابليت استفاده از فايل هاي فلش هم اضافه شود خيلي بهتر است.

Meisam
22-06-2006, 12:43
سلام ...
همچین قابلیتی قرار نیست اضافه بشه !
همین الانی که قابلیت نمایش تصاویر در امضا هست ، خیلی از دوستان رعایت نمیکنند و دسکتاپشون رو توی امضا قرار میدن !!

مـیـثــم

mehdi_7070
22-06-2006, 14:40
راستي اصلا امكان اضافه كردن اين قابليت توي vb هست يا نه ؟

Meisam
22-06-2006, 15:03
سلام ...
بــله امکانش هست !

مـیـثــم

bimo
24-06-2006, 02:16
كاملاَ حق با شماست ولي اگر حد اقل قابليت loop كردن فايلهاي gif اضافه شود خيلي عالي مي شود.

Hoom@n
26-06-2006, 23:52
bimo : لوپ شدن يا به عبارتي تكرار شدن فايل هاي فلش از قابليت هاي خود اونا هست . تو نتظيمات فايل فلش كه مي سازي باشد اين كار رو بكني و هيچ ربطي به انجمن نداره . حتي اگر خواستي من يه فايل گيف كه لوپ مي شه براي تو مي ذارم تا مطمئن بشي

bimo
27-06-2006, 02:13
دوست عزيز تگه ميشه بگو با چه برنامه اي اين كاررو كردي؟
چون من فلشي كه خاصيت تكرار شدن داشته باشه ساختم و اونو به گيف تبديل كردم ولي اين خاصيت اجرا نشد. به عنوان مثال همين امضاي خودم.
ولي اگه اين خاصيت اضافه بشه تمام اين مشكلات برطرف مي شه.

Elfin-D
27-06-2006, 02:17
سلام
عزیز جان
هر انیمیشنی که به انتها برسه دوباره از اول شروع میشه!
منظورتون چیه دقیقا؟

Dash Ashki
27-06-2006, 08:09
دوست عزيز تگه ميشه بگو با چه برنامه اي اين كاررو كردي؟
چون من فلشي كه خاصيت تكرار شدن داشته باشه ساختم و اونو به گيف تبديل كردم ولي اين خاصيت اجرا نشد. به عنوان مثال همين امضاي خودم.
ولي اگه اين خاصيت اضافه بشه تمام اين مشكلات برطرف مي شه.

bimo جان
این امضات سایزش شدیدا زیاد ...377 کیلوبایت

Hoom@n
27-06-2006, 14:31
1- دليلي نداره كه همه تنظيمهاي اون فلش به اين گيف منتقل بشه .
2- اگر نتونستي كاري كني فايل فلش رو آپلود كن . تا من براي تو درستش كنم

bimo
02-07-2006, 02:13
دوستان مشكل من هم دقيقاَ همين چيزهاست:
1.فايل فلش كه به گيف تبديل ميشه حجمش زياد ميشه.
2.وقتي اونو تو قسمت امضام ميزارم دوباره از اول شروع نميشه.
البته جديداَ اصلاَ عكس در امضا نشون داده نميشه.

mahsoft
02-07-2006, 04:13
سیستم جدید چیه کجای این انجمن عوض شده میشه بگید

*سینا*
02-07-2006, 08:47
دوستان مشكل من هم دقيقاَ همين چيزهاست:
1.فايل فلش كه به گيف تبديل ميشه حجمش زياد ميشه.
2.وقتي اونو تو قسمت امضام ميزارم دوباره از اول شروع نميشه.
البته جديداَ اصلاَ عكس در امضا نشون داده نميشه.
با سلام
فکر کنم مشکل شما با این تاپیک حل شه
اعمال محدودیت نمایش عکس در امضا

Mirage
05-07-2006, 15:26
اينجا رو يك نگاهي بكنيد

تصــــاو ير جــــالــب و ديــــــــدنـــــي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آدرس عكس ها رو گذاشتم ولي لينكشون توي صفحه است.

فكر كنم بايد كمي در سايت تغيير داد.

به عنوان مثال اين عكس رو نميشه توي صفحه قرار داد

Sina
05-07-2006, 15:32
سلام
اين همون عكس شما نيست ؟

اين بخش آخر اينجور عكس ها رو حذف كنيد :
?uniq=o840qg

Mirage
05-07-2006, 17:18
سلام
اين همون عكس شما نيست ؟

اين بخش آخر اينجور عكس ها رو حذف كنيد :
?uniq=o840qg
ممنون درست شد.

Dash Ashki
05-07-2006, 17:34
سلام
یه سوال دارم
چجوری میشه یه یک پست خاص از یک تاپیک لینک داد
مثل همین پست من..
مرسی ....

*سینا*
05-07-2006, 18:50
سلام
یه سوال دارم
چجوری میشه یه یک پست خاص از یک تاپیک لینک داد
مثل همین پست من..
مرسی ....
با سلام
شما اگر بالای پستت نگاه کنی یه شماره میبینی
که اون شماره شماره پست منحصر شماست
الان شماره پست شما 761 هست
فکر کنم منظورتون این بود

Dash Ashki
05-07-2006, 21:06
با سلام
شما اگر بالای پستت نگاه کنی یه شماره میبینی
که اون شماره شماره پست منحصر شماست
الان شماره پست شما 761 هست
فکر کنم منظورتون این بود

سلام
ممنون داش سینا
آره منظورم همین بود؟

Sagad_a_n
06-07-2006, 10:40
آره سيستم جديدتون خيلي باهال شده ايول به همتون دستتون درد نكنه

H @ M I D
06-07-2006, 13:28
اقا یکی کمک کنه من وقتی که میخوام عکس خودم را زیر نام کاربری خودم اپلود کنم
با این اروور مواجه میشم
The uploaded file is not a valid GIF, JPG, or PNG file. Please ensure that it is and try again
من حتی تمام قوانین عکس یعنی 150 در 150 پیکسل و حجم و دیگر چیز ها هم رعایت میکنم ولی نمیدونم چرا این اروور را می ده

Amin
06-07-2006, 13:48
اقا یکی کمک کنه من وقتی که میخوام عکس خودم را زیر نام کاربری خودم اپلود کنم
با این اروور مواجه میشم
The uploaded file is not a valid GIF, JPG, or PNG file. Please ensure that it is and try again
من حتی تمام قوانین عکس یعنی 150 در 150 پیکسل و حجم و دیگر چیز ها هم رعایت میکنم ولی نمیدونم چرا این اروور را می ده
سلام
يعني فرمتي عكسي كه ميخواين براي آواتار انتخاب كنيد حتما بايد GIF, JPG, or PNG باشه
فرمت عكس رو به فرمتهاي مربوطه تغيير بديد و دوباره امتحان كنيد

موفق باشيد

stephanie
08-07-2006, 09:41
سرعت سايت بعضي روزها خيلي كم ميشه چرا؟

Hoom@n
09-07-2006, 17:43
مشكل از سرور هست . ان شاال.. به زودي عوض مي شه و مشكلات حل مي شه

sezar & sanaz
09-07-2006, 22:10
چجوري مي شود نام كاربري رو عوض كرد
ali sezar مي خواهم به sezar & sanaz برگردانده شود ممنون مي شوم كمكم كنيد چند بار نامه دادم ولي انگار نامه هاي ما از بين مي روند

Monica
09-07-2006, 22:35
برای تغیر نامه کاربریتون دوست عزیز باید با از طریقه پیغام خصوصی از یکی از ادمین ها در خواست کنید تا در صورت امکان این کارو براتون انجام بدن.
موفق باشید

Hoom@n
10-07-2006, 00:57
به Mafia يا Meisam بگو

Honradez
10-07-2006, 12:55
ميگما من يه سوال دارم:
چرا وقتي من يه موضوع ارسال مي كنم و بعد ميخوام عنوانشو به هر دليلي ويرايش كنم بايد چكار كنم؟ چون وقتي به قسمت ويرايش ميرم و بعد عنوان رو عوض مي كنم، فقط عنواني كه زير اختيارات تاپيك، جستجو در اين تالار، ... هست تغيير مي كنه و عنوان اصلي كه در صفحه اصلي انجمن هست همون قبلي مي مونه. ناگفته نمونه كه من از مرورگر فايرفوكس استفاده مي كنم و بارها به اين مشكل برخورد كرده ام.
اگر يكي كمك كنه با تشكر.

Elfin-D
10-07-2006, 13:25
ميگما من يه سوال دارم:
چرا وقتي من يه موضوع ارسال مي كنم و بعد ميخوام عنوانشو به هر دليلي ويرايش كنم بايد چكار كنم؟ چون وقتي به قسمت ويرايش ميرم و بعد عنوان رو عوض مي كنم، فقط عنواني كه زير اختيارات تاپيك، جستجو در اين تالار، ... هست تغيير مي كنه و عنوان اصلي كه در صفحه اصلي انجمن هست همون قبلي مي مونه. ناگفته نمونه كه من از مرورگر فايرفوكس استفاده مي كنم و بارها به اين مشكل برخورد كرده ام.
اگر يكي كمك كنه با تشكر.
سلام
بابک جان
تغییر عنوان جزو دسترسی های کاربرها نیست
مرسی

Mirage
10-07-2006, 17:42
به Mafia يا Meisam بگو.مافيا كه فعلا خبري ازش نيست

Mirage
11-07-2006, 15:22
آخرين پست اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو من دادم ولي نشون داده نميشه

اگه اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نگاه كنيد مي بينيد كه آخرين پست تاپيك(اگه كسي Combo NEC داره بياد تو ( كلاه برداري شركت سازگار ارقام )) مال منه.

Elfin-D
11-07-2006, 15:27
سلام
پست نهم برای شما هست
اینجا فکر میکنم سیستم کمی قاطی کرده
مرسی

Mirage
11-07-2006, 16:35
سلام
پست نهم برای شما هست
اینجا فکر میکنم سیستم کمی قاطی کرده
مرسی
تاريخ رو نگاه كن پست 11 مال منه.

ديگه هم با اين مشكل بر خوردم.

Mirage
11-07-2006, 16:59
تاريخ رو نگاه كن پست 11 مال منه.

ديگه هم با اين مشكل بر خوردم.
يه پست ديگه توش دادم درست شد

Hoom@n
11-07-2006, 23:23
1- خوب میثم که هست!
2- همکار ها یا مدیر ها می تونن با استفاده از اختیارات تاپیک اسم اون رو عوض کنن

torgheh
19-07-2006, 15:26
سلام
یه سوال دارم می خواستم بدونم من وقتی که پیغام های خصوصی رو نگاه می کردم قبلا برام مشخصات نویسنده فقط اسم کاری اش میومد ولی جدید مثل اینکه دارم یه تاپیک رو نگاه می کنم
همه مشخصاتش مثل آواتار و تاریخ عضویت و تعداد پست و بقیه چیزها به نمایش در می آد آیا برای همه اینجوری شده یا نه به خاطر اینکه تازگی شدم (اگه نباشه جاش خالی می مونه)؟

Satrikon
21-07-2006, 02:43
نه به اگه نباشه جاش خالی می مونه كه ربطي نداره
اگه ميشه با عكس بگيد

WooKMaN
21-07-2006, 03:24
نه به اگه نباشه جاش خالی می مونه كه ربطي نداره
اگه ميشه با عكس بگيد

عزيز دل شما منظورت اينكه اگه نباشه جاش خالی می مونه زياد عنوان جالبي واسه كاربرا نيست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Satrikon
21-07-2006, 03:45
چه ربطي داره آقا نويد گل؟؟؟!!!
شما پست شماره ي 780 رو بخونيد...
من جواب ايشون رو دادم

magmagf
21-07-2006, 03:45
ببخشيد اين "معرف " موقع ديدن مشخصات يك كاربر چيه؟

Satrikon
21-07-2006, 04:14
ببخشيد اين "معرف " موقع ديدن مشخصات يك كاربر چيه؟
در موقع ثبت نام ميگه اگر كسي اينجا رو به شما معرفي كرده نام كاربريش رو بنويسيد
ممنون فرانك خانوم(درست گفتم؟)

WooKMaN
21-07-2006, 04:16
چه ربطي داره آقا نويد گل؟؟؟!!!
شما پست شماره ي 780 رو بخونيد...
من جواب ايشون رو دادم

اه ببخشيد من فكر كردم شما خودتون سوال پرسيديد ... ;)

magmagf
21-07-2006, 04:20
در موقع ثبت نام ميگه اگر كسي اينجا رو به شما معرفي كرده نام كاربريش رو بنويسيد
ممنون فرانك خانوم(درست گفتم؟)
اهان مرسي
بله درسته فرانك هستم
من بايد تشكر كنم بابت توضيحتون :)

Satrikon
21-07-2006, 05:24
اه ببخشيد من فكر كردم شما خودتون سوال پرسيديد ...
تقصير منه كه سوال رو نقل قول نميكنم!

hajHasan
22-07-2006, 06:54
سلام
نمیدونم این مساله مطرح شده یا نه . من چند روزی هست که میام صفحه اول فروم , لیست جدیدترین ارسالها را نمیبینم ( همونی که پایین صفحه بود ) . می خواستم بدونم آیا این امکان از سوی مدیران برداشته شده یا باید در تنظیمات شخصی , کاری انجام بدم تا دوباره بیاد؟
من بیشتر از طریق این لیست از مباحث جدید مطلع میشدم و حوصله گشتن در تمام بخشهای فروم برای پیدا کردن تاپیکهای جدید را ندارم. اگر 20 تاپیک بروز شده , در صفحه ابتدایی فروم نمایش داده شود , برای امثال من امکان فعالیت بیشتری در انجمن فراهم خواهد شد.

Satrikon
22-07-2006, 07:23
سلام
نمیدونم این مساله مطرح شده یا نه . من چند روزی هست که میام صفحه اول فروم , لیست جدیدترین ارسالها را نمیبینم ( همونی که پایین صفحه بود ) . می خواستم بدونم آیا این امکان از سوی مدیران برداشته شده یا باید در تنظیمات شخصی , کاری انجام بدم تا دوباره بیاد؟
من بیشتر از طریق این لیست از مباحث جدید مطلع میشدم و حوصله گشتن در تمام بخشهای فروم برای پیدا کردن تاپیکهای جدید را ندارم. اگر 20 تاپیک بروز شده , در صفحه ابتدایی فروم نمایش داده شود , برای امثال من امکان فعالیت بیشتری در انجمن فراهم خواهد شد.
سلام بله اين امكان در صفحه ي اصلي توسط آقا سينا برداشته شد....
از اين لينك ميتوانيد اونا رو ببينيد با عنوان پست هاي جديد در نوار ابزار بالاي صفحه
مرسي

hajHasan
23-07-2006, 10:09
سلام
آقا ممنون از جوابتون. لینک جالبیه. مشکل من حل شد .
فقط یه سوال دیگه :
چطور میشه داخل خود متن شکلک گذاشت ؟ این شکلکهایی که در ادیتور هست فقط برای عنوان نامه استفاده میشه.

با تشکر

Elfin-D
23-07-2006, 11:55
ُسلام
دوست عزیز
کافیه که از قسمت حالت پیشرفته برای پست دادن استفاده کنید و از قسمت سمت راست ادیتور شکلهای دلخواه رو برای استفاده در متن به کار بگیرید
مرسی

آرمان.خ
24-07-2006, 00:04
سلام به مدیران تالار پی سی ورلد من یه خواهشی از شما داشتم :
می خواستم بدونم چرا این تالار انجمن بازارچه نداره ؟
آخه تالار های دیگه همه دارن مثل پرشین تولز و گلستان تاک و ...
آیا صلاح نیس پی سی ورلد به این بزرگی با این آمار بازدید یه بخش بازارچه نداشته باشه؟
ممنون میشم اگه جوابتونو بشنوم

Satrikon
24-07-2006, 05:53
سلام به مدیران تالار پی سی ورلد من یه خواهشی از شما داشتم :
می خواستم بدونم چرا این تالار انجمن بازارچه نداره ؟
آخه تالار های دیگه همه دارن مثل پرشین تولز و گلستان تاک و ...
آیا صلاح نیس پی سی ورلد به این بزرگی با این آمار بازدید یه بخش بازارچه نداشته باشه؟
ممنون میشم اگه جوابتونو بشنوم
موافقم
ولي اينجا جاش نبود دوست من
برو تو انتقادات و پيشنهادات 1 تاپيك جديد بعد از جستجو بزن تا ببيني آقا ميثم چه جوابي داره بده يا شايد قبول كنه و امتحاني بزاره

Hoom@n
24-07-2006, 09:48
با سياست هاي سايت در تضاد هست و حتي كسي حق تبليغ كالاي خودش رو تو اين انجمن حتي تو امضا نداره .مگر اين كه سايت سياست هاش رو عوض كرده باشه.

soleares
24-07-2006, 09:53
می شه بگید بازارچه چیه ؟

armin_goooodboy
24-07-2006, 10:06
سلام
بازارچه جاییه که هر کس چیزی برای فروش داره اونجا مینویسه و هر کس بخواد بخره درخواست میده
مثل سی دی
هاست و ...
و هر کس هم به هر چیزی نیاز داشته باشه و بخواد بخره اونجا مطرح میکنه کسی داشته باشه بهش میفروشه

zendegi
25-07-2006, 03:39
ميخواستم خواهش كنم كه اين تاپيك هايي رو كه كنارشون مينوسه انتقال داده شده اگه مشخص بشه كه دقيقا به كجا خيلي بهتره يعني به جاي انتقال داده شده يه كم كاملتر مثلا درج بشه كه انتقال داده شد به انجمن كامپيوتر و مضوعات مرتبط به آن يا يه چيزي تو اين مايه ها خيلي بهتره ..........ممنون.........مرسي........

soleares
25-07-2006, 10:44
در قسمت پروفایل هر کسی یه قسمت هست به نام معرف اون چیه یعنی چی ؟

soleares
25-07-2006, 10:49
سلام
بازارچه جاییه که هر کس چیزی برای فروش داره اونجا مینویسه و هر کس بخواد بخره درخواست میده
مثل سی دی
هاست و ...
و هر کس هم به هر چیزی نیاز داشته باشه و بخواد بخره اونجا مطرح میکنه کسی داشته باشه بهش میفروشه

این که عالیه
میشه مثلا اگر آدم یه گیتار داره که می خواد بفروشه رو اونجا برا فروش بذاره ؟
اگر میشه که خیلی خوبه راستی چرا اینجا همچین چیزی نداره ؟ :ohno:

Mehran
25-07-2006, 11:48
در قسمت پروفایل هر کسی یه قسمت هست به نام معرف اون چیه یعنی چی ؟

سلام..

سلام؛
وقتی شما کسی رو برای عضويت در فروم دعوت می کنيد و شخص مورد نظر بوسيله لينکی که شما با استفاده از امکانات موجود برای وی ارسال کرد به انجمنها وارد می شود و عضو می شود ... يک عدد به اون قسمت يعنی معرف يا Referrals اضافه ميشود.

البته نمی دونم اين تو اينجا چقدر کاربرد خواهد داشت. اين امکان برای اين نهاده شده که ادمين سايت بتونه کسايی که بيشترين تعداد کاربرا رو به فروم دعوت می کنند بشناسه و مثلا آنها رو با پاداشهايی تشويق کنه و به نوعی ازشون تقدير کنه.

فعلا؛
:)

با تشکر مهران...

AK1
26-07-2006, 02:57
چرا وقتي روي بعضي افراد براي ديدن پرو فايل كليك مي كنم مگه شما نمي توانين اين كار رو انجام بدين؟
(بيشتر براي عضو جديد اينجري ميشه)

navid_mansour
26-07-2006, 03:09
چرا وقتي روي بعضي افراد براي ديدن پرو فايل كليك مي كنم مگه شما نمي توانين اين كار رو انجام بدين؟
(بيشتر براي عضو جديد اينجري ميشه)
باید تعذاذ پستاش به 20 رسیده باشه

AK1
26-07-2006, 03:33
باید تعذاذ پستاش به 20 رسیده باشه

مر30
پس مثل پيام خصوصي پروفايل هم تو بيستا باز مي شه اين ديگه براي چي :ohno:

soleares
26-07-2006, 07:45
دوستان از چه لينكي مي شود كسي رو به اينجا دعوت كرد ؟

Elfin-D
26-07-2006, 12:12
دوستان از چه لينكي مي شود كسي رو به اينجا دعوت كرد ؟
forum.p3oworld.com/register.php

new_boys333
26-07-2006, 12:26
سلام یک سوال داشتم وقتی می خواهیم یک پست بزنیم چرا هیچ امکاناتی نداره این فروم نه جای لینک نه اضافه کردن عکس تغییر فونت و....
مثل بقیه فروم ها نیست فقط یک صفحه می یاد که باید بنویسیم همین ؟

AK1
26-07-2006, 13:43
سلام یک سوال داشتم وقتی می خواهیم یک پست بزنیم چرا هیچ امکاناتی نداره این فروم نه جای لینک نه اضافه کردن عکس تغییر فونت و....
مثل بقیه فروم ها نیست فقط یک صفحه می یاد که باید بنویسیم همین ؟

دوست عزيز سلام
شما احتمالا از جواب سريع استفاده مي كنين در قسمت پايين سمت راست گزينه ارسال پاسخ رو بزنين تا بتونين از امكانات كد لينك عكس اسمايل و .. استفاده كنين :cool: :happy:

Wisdom
26-07-2006, 13:44
وقتي Page لود ميشه يك ( جواب سريع ) پيش روي شما هستش
شما ميتوني راحت و سريع پاسخ رو ارسال كني
ولي اگر احتياج به اضافه كردن لينك - عكس و ... رو داشتي ميتونيد روي ( حالت پيشرفته ) كليك كنيد

AK1
26-07-2006, 16:45
مي خواستم بدونم اين علامت به علاوه (+) كه بعضي وقت جلوي اسم كاربران هست براسي چي يه و نشان دهده چيست؟
اگه تكراري بود ببخشين صفحه زياد بود جستجو بي فايده

Amin
26-07-2006, 17:22
مي خواستم بدونم اين علامت به علاوه (+) كه بعضي وقت جلوي اسم كاربران هست براسي چي يه و نشان دهده چيست؟
اگه تكراري بود ببخشين صفحه زياد بود جستجو بي فايده
سلام
يعني اووون فرد رو شما به ليست دوستانتون اضافه كرده‌ايد

موفق باشيد

AK1
26-07-2006, 19:02
سلام
يعني اووون فرد رو شما به ليست دوستانتون اضافه كرده‌ايد

موفق باشيد
آخ كه مر30 لطف بزرگي كردين :laughing:

new_boys333
26-07-2006, 22:38
وقتي Page لود ميشه يك ( جواب سريع ) پيش روي شما هستش
شما ميتوني راحت و سريع پاسخ رو ارسال كني
ولي اگر احتياج به اضافه كردن لينك - عكس و ... رو داشتي ميتونيد روي ( حالت پيشرفته ) كليك كنيد

سلام من جز این ها در گزینه پایین یعنی ارسال پاسخ چیز دیگه ای نمی بینم
اختيارات اضافي
اختيارات نويسنده
فعال كردن لينكهاي اينترنتي در پيغام
ناتوان کردن شکلک ها در گفتگو اشتراك موضوع هانحوه اطلاع رساني: عدم اشتراك بدون اطلاع رساني بوسيله ايميل خبر رساني فوري بوسيله ايميل اطلاع رساني بطور روزانه اطلاع رساني هفتگي بوسيله ايميل
ارزشيابي تاپيکاگر شما دوست داشتيد. مي توانيد به اين تايپيك امتياز اضافه كنيد.: انتخاب رتبه 5 : عالي 4 : خوب 3 : ميانه 2 : بد 1 : فوق العاده بد !

AK1
26-07-2006, 23:49
سلام من جز این ها در گزینه پایین یعنی ارسال پاسخ چیز دیگه ای نمی بینم
اختيارات اضافي
اختيارات نويسنده
فعال كردن لينكهاي اينترنتي در پيغام
ناتوان کردن شکلک ها در گفتگو اشتراك موضوع هانحوه اطلاع رساني: عدم اشتراك بدون اطلاع رساني بوسيله ايميل خبر رساني فوري بوسيله ايميل اطلاع رساني بطور روزانه اطلاع رساني هفتگي بوسيله ايميل
ارزشيابي تاپيکاگر شما دوست داشتيد. مي توانيد به اين تايپيك امتياز اضافه كنيد.: انتخاب رتبه 5 : عالي 4 : خوب 3 : ميانه 2 : بد 1 : فوق العاده بد !

با سلام دوست من عكس زير رو ببين
اگه بري اون بخش مي توني از امكانات استفاده كني

soleares
27-07-2006, 00:15
دوستان عکسهاتون رو با سایز کوچیکتر بذارید آدم رغبت به دیدن بکنه .

Dash Ashki
27-07-2006, 09:46
سلام...
این سیستم جدیدی که الان 2 روزه رو پی سی اجرا شده ...واسه ما دیالاپی ها دردسر شده اونم با سرعت پایین...
تا قبل از این موقعی که پست های جدید رو جستجو میکردیم ...خوب بعضی تاپیک ها مورد توجهمون قرار میگرفت و بحث ها شو دنبال میکردیم...و معمولا خوب از آخرین صفحه بازدید می کردیم...
ولی الان مجبوریم صفحه اول رو حتما ببینیم و از داخل تاپیک صفحه آخر رو انتخاب کنیم و ببینیم...که دوباره کاری میشه...
و خیلی وقت گیر... و اعصاب خوردکن....
خواهشا یه تجدید نظری در مورد این سیستم جدید بشه

مرســـــــی

AK1
27-07-2006, 16:04
با سلام

مي خواستم در مورد گزينه تاپيک هاي خوانده شده را علامت بگذار

يكم بدونم
وقتي اين رو مي زنم تمام تاپيك ها علامت دارمي شه هم آناي كه خوندم و يا نخوندم ؟
مرسي

AK1
31-07-2006, 00:38
با سلام

يكم بدونم
مرسي

بابا يه سوال كردم كسي جواب نمي ده ؟

Amin
31-07-2006, 18:55
با سلام

يكم بدونم
مرسي
سلام
با انتخاب اين گزينه تمام تاپيكهايي كه پست جديد دارن به شكل خوانده شده به نمايش درميان (آبي رنگ ميشن)

AK1
01-08-2006, 00:56
امين جان از پاسختون ممنون من فكر كرد فقط بايد تاپيك هاي كه خوندم رو علامت بزاره چون از متنش اين رو مي شد فهميد ولي در كل قابليت خوبي هست

AK1
01-08-2006, 23:21
با سلام ببخشن
يه سوال داشتم درمورد فهرست کاربران فعال كه تو پايين صفحه اصلي هست
مي خواست بدونم به چه ترتيبي رديف شده (الفبا ورود و.. ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hoom@n
02-08-2006, 08:57
چقدر سوال هاي عجيب مي پرسي!اون اول بر حسب الفبا هست.ضمنا مي توني رو يكي از حروف كليك كني تا فقط كاربرايي كه اول اسم اونا اون حرف هست نشون داده بشه .كاربراني با نام فارسي هم اون آخر هستند

soleares
02-08-2006, 09:49
با سلام ببخشن
يه سوال داشتم درمورد فهرست کاربران فعال كه تو پايين صفحه اصلي هست
مي خواست بدونم به چه ترتيبي رديف شده (الفبا ورود و.. ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما بايد به سوالات جواب بدي تا اين كه اين قدر سوال كني ! البته اين نظر من بود بر نخوره بهتون / :ohno:

AK1
02-08-2006, 12:35
دوست من شما بايد به سوالات جواب بدي تا اين كه اين قدر سوال كني ! البته اين نظر من بود بر نخوره بهتون / :ohno:

با سلام با تشكر مگه من چه فرقي دارم كه بايد جواب بد سوال براي هر كسي پيش مياد :sad:
آخه ديدم بعضي وقت ها پس و پيش هستن گفتم شايد يجور ديگه باشن در هر صورت ...

eblis_tarsnak
04-08-2006, 17:58
می خواستم ببینم من چه جوری میتونم به پست هام فایل پیوست کنم؟یعنی حداقل چند تا پست باید بدم؟

*سینا*
04-08-2006, 18:02
می خواستم ببینم من چه جوری میتونم به پست هام فایل پیوست کنم؟یعنی حداقل چند تا پست باید بدم؟
با سلام
خیلی در این مورد سوال شده
فقط مدیران و همکاران انجمن میتونن فایل پیوست کنن

eblis_tarsnak
04-08-2006, 21:11
ولی من کسی رو دیدم که عضو جدید بوده ولی فایل پیوست کرده
فکر نکنم اینجوری باشه

AK1
04-08-2006, 22:20
ولی من کسی رو دیدم که عضو جدید بوده ولی فایل پیوست کرده
فکر نکنم اینجوری باشه

دوست عزيز شايد منظور شما فايلهاي قابل دانلود هست كه كاربران استفاده مي كنن
اگه انجوري خوب بايد فايلتون رو آپ لود كنين تو سايت هاي اين كار مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد لينك رو بزارين تو اينجا ;)
اگه مشكلي داشتين بگين

Mehran
04-08-2006, 22:29
سلام...

ضمیمه کردن فایل یعنی این: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که کاربران عادی (ربطی به تعداد پست ها نداره) قادر به ضمیمه کردن نیستند.

دوستانی لینک دانلود فایلی رو میدن اون فایل رو آپلود کردن نه ضمیمه !

عکس آپلودشده:

عکس ضمیمه شده:

با تشکر مهران...

eblis_tarsnak
04-08-2006, 22:34
من منظورم همون فایل های قابل دانلود بود
چون بعضی از فایل های در خواستی رو دارم
باز هم ممنون

*سینا*
04-08-2006, 23:45
دوست عزيز شايد منظور شما فايلهاي قابل دانلود هست كه كاربران استفاده مي كنن
اگه انجوري خوب بايد فايلتون رو آپ لود كنين تو سايت هاي اين كار مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد لينك رو بزارين تو اينجا ;)
اگه مشكلي داشتين بگين
با سلام
سایت برای آپود زیاد هست
یکی از اون همینی هست که دوستمون اشاره کردش
یکی دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه با قابلیت رزیوم
ممنون

eblis_tarsnak
05-08-2006, 01:16
میشه بهترین و سریع ترینشو بگین؟

*سینا*
05-08-2006, 01:37
میشه بهترین و سریع ترینشو بگین؟
با سلام
خب من میگم
اما پرشین گیگ دعوت نامه می خواد
در ضمن بعضی وقتا قاط میزنه

soldier
06-08-2006, 09:09
سلام
پس گروه عمومي چيست؟
مثلآ پروفايل خودم:
soldier:در هيچ گروه عمومي عضو نيست!
اگر بيشتر در اين مورد توضيح بديد ممنون

roohoravan
07-08-2006, 01:41
با سلام وعرض ادب.آقا يكي از دوستان من با شناسه ghatel عضو سايت پسي ورد شده ولي هر سوالي ميخواهد بپرسد اجازه داده نميشه و ميگه كه شما نميتوانيد اينكار را انجام دهيد در ضمن پيغام خصوصي هم نداره يعني دريافت نميكنه.در تنظيمات هم رفته و تمام كارها را انجام داده و نشد كه نشد.اگه امكان داره كمك كنيد.با تشكر

AK1
07-08-2006, 01:45
با سلام وعرض ادب.آقا يكي از دوستان من با شناسه ghatel عضو سايت پسي ورد شده ولي هر سوالي ميخواهد بپرسد اجازه داده نميشه و ميگه كه شما نميتوانيد اينكار را انجام دهيد در ضمن پيغام خصوصي هم نداره يعني دريافت نميكنه.در تنظيمات هم رفته و تمام كارها را انجام داده و نشد كه نشد.اگه امكان داره كمك كنيد.با تشكر

دوست عزيز سلام اگه بتونين ببينين ايميل فعال سازي كه فرستاده شده به ايشون رو كليك كردن تا اكانتشون فعال بشه

roohoravan
07-08-2006, 03:20
دوست عزيز سلام اگه بتونين ببينين ايميل فعال سازي كه فرستاده شده به ايشون رو كليك كردن تا اكانتشون فعال بشه سلام.با تشكر از شما.دوست عزيز اگه ايميل فعال سازي را كليك نكرده باشه حالا چكار بايد كنه؟اگه ممكنه راهنمايي فرماييد.با تشكر

AK1
07-08-2006, 09:02
سلام.با تشكر از شما.دوست عزيز اگه ايميل فعال سازي را كليك نكرده باشه حالا چكار بايد كنه؟اگه ممكنه راهنمايي فرماييد.با تشكر

خوب كليك كنه بره ايميل رو تو اينباكس پيدا كنه بعد رو ليتك فعال سازي كليك كنه تا فعال بشه خودتون كه يادتون هست چطور فعال كردين ;)

lovergod14amorousand
07-08-2006, 10:13
سلام ميثم جان جواب پيغام رفاقتو كه نميدي لا اقل جواب اين سوال رفيقتو بده اخوي بنده بخوام عكس بذارم توي اونجا كه اسم كاربري هست بايد چيكار كنم تو همون اواتار...ممنونم...

Honradez
07-08-2006, 11:38
سلام ميثم جان جواب پيغام رفاقتو كه نميدي لا اقل جواب اين سوال رفيقتو بده اخوي بنده بخوام عكس بذارم توي اونجا كه اسم كاربري هست بايد چيكار كنم تو همون اواتار...ممنونم...
سلام دوست عزيز.
ميثم جان وظيفه جواب دادن رو ندارن. اين كاربران ديگر هستند كه ياري كننده‌ي شما هستند.
اگر هم بخواي عكس بذاري برو توي قسمت آواتار. بعد ميتوني عكس مورد نظرتو آپلود كني. سپس روي دكمه ذخيره تغييرات كليك كن و هر وقت آواتار جديد را ديدي، پنجره را ببند.

موفق باشي. ;)

lovergod14amorousand
07-08-2006, 11:47
بابك جان ممنونم عزيز راهنمايي خوبي بود ...موفق باشي ;) ;) ;)

Meisam
07-08-2006, 12:23
سلام ...
soldier جان ، اگه توی همین تاپیک یه سرچی میکردی به جواب میرسیدی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %88%D9%85%D9%8A#post185824

kongkido جان ، اگه ایشون یوزرشون فعال نیست بهتره از این آدرس برای فعال کردن یوزرشون كمك بگيرند

مـیـثــم

soleares
07-08-2006, 13:52
دوستان مي تونيد درباره رزيوم كه قبلاگ يكي گفته بود توضيح بديد /
معنيش كه ميشه ادامه ولي منظور چيه توي سايت هايي مثل پرشين گيگ ؟

armin_goooodboy
07-08-2006, 15:43
سلام سولئارس جان
رزیوم یه قابلیتیه که ممکنه بعضی از سایتهایی که آپلود سنتر هستن داشته باشن یا ممکنه نداشته باشن
حالا خود این رزیوم چیه؟
ببین
مثلا شما داری یه چیزی دانلود میکنی که حجمش زیاده
بعدش نمیتونی خیلی زیاد تو اینترنت بمونی تا دانلودش تموم شه
و میخوای عملیات دانلود رو متوقف کنی و بعدا ادامه بدیش ( مثلا 10 مگ دانلود گردی و 10 مگ دیگه مونده که میخوای فرداش ادامه بدی )
خوب
اگه سایتی که لینک دانلود رو ازش گرفتی قابلیت رزیوم داشته باشه شما میتونی 10 مگ باقی مونده رو فردا ادامه بدی و دانلود رو تموم کنی
اما اگه اون سایت رزیوم رو ساپورت نکنه شما باید دوباره از 0 اون فایل مورد نظر رو دانلود کنی .
مثلا پرشین گیگ این قابلیت رو داره
و راپید شر نداره
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
موفق باشی

soldier
07-08-2006, 18:20
سلام ...
دقیقا اون نیست :biggrin: اون اسمش گروهای کاربری بود , ولی یه چیزی توی همون مایه ها هست!

این همونطور که از اسمش معلومه "گروهای عمومی" هست.
مثلا گروهی تشکیل میدیم و بهشون دسترسی میدیم که به یک انجمن خاص دسترسی داشته باشن که بتونن توش پست بدن که سایرین فقط بتونن مطالب رو بخونن و حق پست دادن نداشته باشن ...
البته امکانات زیادی داره و خیلی پیشرفته هست ... این فقط یه مثال ساده بود

خوب تنظیم نکردی دیگه :biggrin: من برات تنظیمش رو انجام دادم

ممنون

سلام
چطوري ميشه اين گروه را تشكيل داد ;)
يعني افراد خواصي مي تونن اين گروه را تشكيل بدم :sad:
منظورم مديرها و همكار هاست يا همه مي تونن اينكارو كنن؟ :ohno:

Shahryar_NEO
07-08-2006, 19:43
اقا يه سوال از اونجايي كه من علاقه شديدي به كاربراي بن شده دارم مي خواستم بپرسم چه جوريه؟
يعني ميثم جان اتوماتيك هم ميشه ؟
قربانت شهريار

WooKMaN
07-08-2006, 23:28
اقا يه سوال از اونجايي كه من علاقه شديدي به كاربراي بن شده دارم مي خواستم بپرسم چه جوريه؟
يعني ميثم جان اتوماتيك هم ميشه ؟
قربانت شهريار
شهريار جان اتوماتيكه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ميتونه از 1 روز باشه تا 2 سال ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته ادمين اگه بخواد ميتونه اين مدت رو تمديد كنه يا كلا كنسل كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shahryar_NEO
08-08-2006, 14:10
ولي من تا حالا ديدم مي تونه اوتوماتيك هم نباشه ...درسته؟
قربانت شهريار

soleares
08-08-2006, 14:50
دوستان ببخشيد وسط بحثتون براي رزيوم بايد با برنامه خاصي دانلود كنيم چون من خودم با يه برنامه اي مي گرفتم ولي حالا ديگه حوصله اون برنامه رو ندارم حالا با همين حالت پيش فرض خود ويندوز و براوزيرم دانلود مي كنم آيا اينها هم اين قابليت رو داره ؟

Meisam
08-08-2006, 15:19
سلام ...
soldier جان ، تشکیل این گروه ها رو فقط ادمین ها میتونن انجام بدن

مـیـثــم

WooKMaN
08-08-2006, 18:10
ولي من تا حالا ديدم مي تونه اوتوماتيك هم نباشه ...درسته؟
قربانت شهريار
ببين توي صفحه كنترل پنل مديريت يه قسمت دراه مخصوص كاربران بن شده ...

مثل آلارم ميمونه كه شما تنظيم ميكني فلان يوزر از الان تا فلان روز يا ماه يا سال بن شه ...

وقتي اين رو تنظيم كردي آلارم بن اون كاربر فعال ميشه ...

اگه اتوماتيك نباشه كه مدير نميتونه به حافظه بسپره كه فلان كاربر چند وقت بايد بن باشه ... در ضمن اگه تعداد كاربران بن شده زياد باشه كه ديگه محاله اتوماتيك نباشه ...

WooKMaN
08-08-2006, 18:41
شهريار جان همين الان از خونه پريدم رفتم تو شبكه اداره مون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينا رو واست صيد كردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه مربوط به بن كردن كاربران

صفحه مربوط به تايمر افراد بن شده يا همون تحريم شده

باكليك برروي دكمه lift ban ميتوني كاربران رو قبل از رسيدن به تاريخ مقرر از حالت بن خارج كني ...

سوالي داشتي بپرس ;)

soleares
08-08-2006, 18:44
خيلي جالبه ! دوستان از همه شما متشكرم به خصوص نويد خان !

WooKMaN
08-08-2006, 19:03
خيلي جالبه ! دوستان از همه شما متشكرم به خصوص نويد خان !
سامان جان قابلي نداشت ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AK1
10-08-2006, 03:08
با سلام
راستش من مي خواستم ببينم اين گزينه ياهومسنجر و ساير پاسخ گويي هاي سريع كه بغل اسم كاربران هستش چرا كار نمي كنه (يا براي من كار نمي كنه) راستش اول فكر كرد كه گزينه پاسخ گوي رو تو تنظيمات غير فعال كردن ولي روي خيلي كاربراآزمايش كردم نشد (حتي روي خودم ) ممنون مي شم كمك كنين

WooKMaN
10-08-2006, 15:48
با سلام
راستش من مي خواستم ببينم اين گزينه ياهومسنجر و ساير پاسخ گويي هاي سريع كه بغل اسم كاربران هستش چرا كار نمي كنه (يا براي من كار نمي كنه) راستش اول فكر كرد كه گزينه پاسخ گوي رو تو تنظيمات غير فعال كردن ولي روي خيلي كاربراآزمايش كردم نشد (حتي روي خودم ) ممنون مي شم كمك كنين
عزيزدل سينا جان توي يكي از همين تاپيك گفتند كه اون فايل مربوط به همين مسنجرها مثل اينكه گم شده و به سرور جديد منتقل نشده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin_25106
12-08-2006, 08:51
سلام
وقت يك تاپيك ايجاد كرديم و كارمون باهاش تموم شد چه جوري ميشه اون رو پاك كرد.
خيلي ممنون

Mehran
12-08-2006, 09:39
سلام...

کاربران امکان حذف/قفل تاپیک رو ندارن ... وقتی شما یه تاپیکی ایجاد کردی و به نتیجه رسیدی ولش کن ... خودش به صفحات بعدی میره.

با تشکر مهران...

amin_25106
12-08-2006, 11:00
خيلي متشكر
خيلي متشكر از شما آقا مهران
امين

amin_25106
13-08-2006, 12:44
دوباره سلام
اون سوال ديروز بود
سوال امروز:
در بخش راهنمايي سايت نوشته بود كه كاربر ميتواند تاپيكي رو كه ايجاد كرده پاك كنه؟
اين درسته يا نه؟

soleares
13-08-2006, 13:23
من كه حتي نمي تونم پست خودمو پاك كنم !

lovergod14amorousand
13-08-2006, 13:34
;) :cool: شاید منظورش این بوده که از مدیران محترم بخواد که براش پاک کند...چقدر باهوشم بنده...

soleares
13-08-2006, 13:41
حالا بگذريم ولي چه طور ميشه خود كاربر پست اضافي رو پاك كنه ؟

آدم زنده زندگي مي خواد !

lovergod14amorousand
13-08-2006, 13:44
حالا بگذريم ولي چه طور ميشه خود كاربر پست اضافي رو پاك كنه ؟

آدم زنده زندگي مي خواد !

میخوای بیای پست های مارو پاک کنی؟ :laughing: اما اونم میشه درخواست کرد...

WooKMaN
13-08-2006, 17:56
دوباره سلام
اون سوال ديروز بود
سوال امروز:
در بخش راهنمايي سايت نوشته بود كه كاربر ميتواند تاپيكي رو كه ايجاد كرده پاك كنه؟
اين درسته يا نه؟
نه عزيز دل نميشه تاپيك خودت رو پاك كني ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط ميتوني از مديران يا همكاران مربوط به اون انجمن تقاضا كني واست حذفش كنن البته با دليل منطقي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin_25106
13-08-2006, 18:25
خيلي ممنون
و يك مشكل ديگر
من به دليل اينكه كاربر جديدم نميتونم از مديرها تقاضاي بسته كردن اون تاپيك رو بكنم.

soleares
13-08-2006, 18:32
يه پست ديگه بدي ديگه كاربر جديد نيستي !

آسوده كسي كه خر نداره از كاه و جوش خبر نداره

Hoom@n
13-08-2006, 18:33
می تونی! اگر کس دیگه ای تو اون تاپیک پست داده رو علامت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن و بگو تاپیک رو پاک کنن . یا یه پست تو اون تاپیک بده و بگو پاکش کنن.

WooKMaN
13-08-2006, 18:45
خيلي ممنون
و يك مشكل ديگر
من به دليل اينكه كاربر جديدم نميتونم از مديرها تقاضاي بسته كردن اون تاپيك رو بكنم.
چرا نميتوني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپيك رو خودت ايجاد كردي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... فقط كافيه واسه حذف تاپيك دليل قانع كننده اي داشته باشي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مديران همه رو به يه چشم ميبينن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخي)

amin_25106
13-08-2006, 19:26
چرا نميتوني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاپيك رو خودت ايجاد كردي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... فقط كافيه واسه حذف تاپيك دليل قانع كننده اي داشته باشي ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مديران همه رو به يه چشم ميبينن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخي)

تشكر از شما امين

soleares
13-08-2006, 20:11
دوستان ميشه بپرسم چند تا از كاربران فعال هستند //

منظورم از فعال اينه كه ميان تو انجمن و ... نه اينكه مثلا به دليل فعاليت حرفه اي و زياد فعال باشند .

WooKMaN
13-08-2006, 20:18

منظورم از فعال اينه كه ميان تو انجمن و ... نه اينكه مثلا به دليل فعاليت حرفه اي و زياد فعال باشند .
عزيز من كه نگرفتم منظورت رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشا يه خورده توضيح بده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin_25106
13-08-2006, 20:26

در حال حاضر : 335 (78 کاربر و 257 ميهمان)
اين آمار رو ميتوني در قسمت پايين p30worldsorm پيدا كني.

lovergod14amorousand
13-08-2006, 20:29
الان يكم كمتر شد...

amin_25106
14-08-2006, 09:20
سلام
صبح بخير
سوال دارم :
چطور ميتونم نام كاربري خودم رو عوض كنم؟

lovergod14amorousand
14-08-2006, 09:30
سلام
صبح بخير
سوال دارم :
چطور ميتونم نام كاربري خودم رو عوض كنم؟
مومن خدا اينو كه چند بار گفتند بايد از مديراي محترم بخواي كه اينكارو برات بكنند...

amin_25106
14-08-2006, 09:39
مومن خدا اينو كه چند بار گفتند بايد از مديراي محترم بخواي كه اينكارو برات بكنند...

شرمنده
چون عضو جديد بودم نميدونستم.

Kolubive
14-08-2006, 19:21
سلام :)

امکان این هست که چند تا فونت فارسی هم به جمع فونت های انجمن اضافه شه ؟ :happy:

یا همینا هم که هست بعضی هاشون فارسیه و ما نمی دونیم :ohno:

WooKMaN
14-08-2006, 19:39
سلام :)

امکان این هست که چند تا فونت فارسی هم به جمع فونت های انجمن اضافه شه ؟ :happy:

یا همینا هم که هست بعضی هاشون فارسیه و ما نمی دونیم :ohno:
امكان كه داره اضافه كرد ... كار نشد نداره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره فونت فارسي بازم هستش مثل امضام ...

فونت هاي فارسي ديگه: aria . comic sans ms . times new roman .

soleares
15-08-2006, 16:06
در حال حاضر : 335 (78 کاربر و 257 ميهمان)
اين آمار رو ميتوني در قسمت پايين p30worldsorm پيدا كني.
عزيز من خودم يه ماه از شما بيشتر تو انجمن اومدم من اصلا اين سوالو نپرسيدم گفتم تعداد كاربران فعال چند تاس نه افراد آنلاين .

MaFia
15-08-2006, 16:18
عزيز من خودم يه ماه از شما بيشتر تو انجمن اومدم من اصلا اين سوالو نپرسيدم گفتم تعداد كاربران فعال چند تاس نه افراد آنلاين .
اينجور آمار ها اگر هم باشه اصولش اينه كه مخفي باشه براي مديران سايت مثل تعداد روزنامه چاپي هر روزنامه كه جز اسرار اون روزنامه هست
چون نه كمكي به شما و يا من مي كنه و يا در نحوه فعاليت دوستان تاثيري داره

soleares
15-08-2006, 16:23
جناب مافيا آيا همچين چيزي براي مديران وجود داره ! منظورم اين به اين سادگي نيست منظورم آمار بسيار دقيق تر اين حرفاست .
آيا فقط براي ميثم و علي و اون يكي ادمين وجود داره ؟ يا نه شما هم داريد /

Elfin-D
15-08-2006, 16:26
من فكرميكنم چون اعمال كردن كاربر فعال در اين انجمن به صورت دستي هست و فقط تغيير در عنوان كاربري هر يوزر هست و براي كاربران فعال گروه خاصي مشخص نشده لذا شمردن اونها تنها از طريق شمردن تك تك اعضاي داراي اين لقب هست
مرسي

armin_goooodboy
15-08-2006, 16:38
راستش نتونستم نگم
اما خیلی خوشحالم مافیا جون برگشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز کجا بیدی نبیدی؟
:biggrin: :laughing:

اگه خواستید این پستو پاک کنید چون مربوط به اینجا نبود

amin_25106
15-08-2006, 16:41

سلام
خسته نباشي
اينو كه از روي تعداد پستهاتون همون موقع فهميدم !!!!!!! شرمنده كه باهاتون شوخي كردم!!!!!!!
:sad:

soldier
15-08-2006, 20:35
سلام
فکر کنم که بتویند از اینجا بفهمید
نمی دونم چرا لینکش طولانی شد
عیبی نداره اما تعداد صفحه ها رو در تعداد کاربرایی که نوشته توی هر صفحه ضرب کنید
می فهمید! اما خیلی هاشون پستهاشون 0 هست! اگر خواستید اونها رو حساب نکنید

MaFia
16-08-2006, 04:23
جناب مافيا آيا همچين چيزي براي مديران وجود داره ! منظورم اين به اين سادگي نيست منظورم آمار بسيار دقيق تر اين حرفاست .
آيا فقط براي ميثم و علي و اون يكي ادمين وجود داره ؟ يا نه شما هم داريد /
همه اين ها بستگي به امكانات وي بي داره
آمار هايي چون بهترين تاپيك از نظر بازديد كننده و يا بيشترين پست رو كدوم يوزر داره و .....
خلاصه از چهارچوب امكانات انجمن براي عموم خارج هست و دسترسي اون براي يوزر هاي خاصي طراحي شده پس يعني اين سوالات اصلا ربطي به اين تاپيك نداره

Moh3en_DDD
18-08-2006, 01:17
خواهشا به اين سوال من جواب بديد

بعضي وقت ها كه روي پروفايل يكي كليك مي كنيم مي نويسه بازديد كننده ي @ ... !

يعني چي ... ؟

خواهشا به اين سوالم هم جواب بديد

سيستمي كه مثلا آنلاين بودن طرف را مشخص مي كنه بر اساس چند دقيقه قبل هست ؟

WooKMaN
18-08-2006, 01:45
خواهشا به اين سوالم هم جواب بديد

سيستمي كه مثلا آنلاين بودن طرف را مشخص مي كنه بر اساس چند دقيقه قبل هست ؟

دوست عزيز مدت زمان تشخيص آنلاين بودن كاربران توي پنل مديريت وي بي وجود داره ...

حالا ديگه دسته ادمينه ميخواد چقدر باشه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه شد يه عكس از اون قسمت واست ميزارم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Moh3en_DDD
18-08-2006, 11:07
WookMan جان :

منظور منو نفهميدي ... منظور من اينكه مثلا اون پايين صفحه اي كه نوشته مثلا Mohs3en_DDD آنلاينه اين بر اساس چند دقيقه قبل نوشاته آنلاينه !

mahsafar
18-08-2006, 13:00
]چرا من نمی تونم مشترک هیچ بحثی بشم؟

Moh3en_DDD
18-08-2006, 13:26
بايد تعداد پستاتون به 20 برسه !

WooKMaN
18-08-2006, 13:37
WookMan جان :

منظور منو نفهميدي ... منظور من اينكه مثلا اون پايين صفحه اي كه نوشته مثلا Mohs3en_DDD آنلاينه اين بر اساس چند دقيقه قبل نوشاته آنلاينه !
خب عزيز دل زمان رفرش شدن افراد آنلاين هم توي تنظيمات وي بي هستش .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soldier
18-08-2006, 14:39
سلام
کی می دونه که همین بازدید کننده @ یعنی چی؟
راستی مدتی از این یوزر سلجر خیلی خطا می گیره
وقتی می خواهم پست بدم و یا پروفایلی رو ببینم
می نویسه شما بنا به دلایل زیر ....

Hoom@n
19-08-2006, 01:16
منظورت از @ چي هست؟
اگر پروفايلي وجود نداشته باشه اون رو مي گه .اگر پستي پاك شده باشه هم اون رو مي گه!

Moh3en_DDD
19-08-2006, 10:47
منظورت از @ چي هست؟
اگر پروفايلي وجود نداشته باشه اون رو مي گه .اگر پستي پاك شده باشه هم اون رو مي گه!

چه ربطي داره به پست ... ؟

من مي گم وقتي مثلا مي گه بازديد كننده ي كجا مي زنه بازديد كننده ي @‌ !

اين @ منظورش كجاست ؟

lovergod14amorousand
19-08-2006, 14:11
چه ربطي داره به پست ... ؟

من مي گم وقتي مثلا مي گه بازديد كننده ي كجا مي زنه بازديد كننده ي @‌ !

اين @ منظورش كجاست ؟
محسن جان اينو از هيچ كس نپرس چون گشتم نبود نگرد نيست...

soleares
19-08-2006, 22:45
دوستان و مديران توجه كنيد من بعد از ارسال پست با صفحه can not find ... رو به رو ميشم و بايد روي دكمه Go كليك كنم تا با پيغام خطاي انجمن رو به بشم بعد از اون بايد دكمه Back رو بزنم تا دوباره به انجمن بر گردم ! بعد بايد رفرش من تا پستم رو ببينم ! اين خيلي بده من اصلا اين مشكل رو نداشتم امروز بعد از ظهد اين طوري شد !

lovergod14amorousand
19-08-2006, 22:48
دوستان و مديران توجه كنيد من بعد از ارسال پست با صفحه can not find ... رو به رو ميشم و بايد روي دكمه Go كليك كنم تا با پيغام خطاي انجمن رو به بشم بعد از اون بايد دكمه Back رو بزنم تا دوباره به انجمن بر گردم ! بعد بايد رفرش من تا پستم رو ببينم ! اين خيلي بده من اصلا اين مشكل رو نداشتم امروز بعد از ظهد اين طوري شد !
سامان جان مشكل فكر كنم از اختلال اينترنت باشه...

Babak
19-08-2006, 23:27
منم الان تقريباً 1 ماه ميشه اين مشکل رو دارم

WooKMaN
20-08-2006, 01:27
مشكل فقط و فقط isp هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... چون اين مشكل واسه من پيش اومد كه با تغيير isp حل شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lovergod14amorousand
20-08-2006, 07:55
مشكل فقط و فقط isp هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... چون اين مشكل واسه من پيش اومد كه با تغيير isp حل شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه 100 درصد... ;)

soleares
20-08-2006, 10:15
خب تغيير آي اس پي با تغيير اكانتم درست ميشه !؟ توضيح بديد بابا ووكمن جون خودت به دادم برس .

WooKMaN
20-08-2006, 14:27
خب تغيير آي اس پي با تغيير اكانتم درست ميشه !؟ توضيح بديد بابا ووكمن جون خودت به دادم برس .

آره عزيز ... اكانتت رو عوض كن ... درست ميشه ...

soldier
20-08-2006, 15:49
سلام
محسن جا اون ماله زمانه
يعني ات ... ا كلاك و زمان
من منظورم اينبود كه چرا بعضي وقتا نمي نويسه
بازديد كننده چي؟ چون هميشه بايد بنويسه بازديد كننده فلان صفحه
اما بعضي وقتا مي نويسه بازديد كننده!
من اين سوالم بود

amin_25106
21-08-2006, 19:11
سلام
چطور ميتونم در يك تاپيك يك سايت رو لينك يا معرفي كنم كه بقيه با كليك رو اون بتونن مستقيم تو اون سايت برن
متشكر :)

amin_25106
21-08-2006, 20:23
راستي جواب رو پيدا كردم

win XP
22-08-2006, 12:11
سلام

اينجا شكلك نداره تا آدم براي آواتار بزاره؟

مر30

WooKMaN
22-08-2006, 12:22
سلام

اينجا شكلك نداره تا آدم براي آواتار بزاره؟

مر30
دوست عزیز توی انجمن گرافیک یه تاپيك بود مخصوص آواتار .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]