مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
سلام
کومودو در ورژن7 در ویندوز 8.1 دسترسی نرم افزار های ویندوز8.1رو قطع میکنه یعنی بعضی ها اجرا نمیشن و بعضی ها هم میگن به اینترنت دسترسی ندارن
این مشکل بعد نصب بوجود اومد:|
یه راه حل بدین درضمن من فقط انتی ویروسش رو نصب کردم و فایروال نداره خودمم نفهمیدم چرا اینجوری شده ولی بعد نصب کومودو اینجوری شد عایا چنین چیزی ممکنه که دسترسیشون رو قطع کنه؟؟
سلام
الان روی سیستم شما اینترنت سکیوریتی کومودو نصبه یا فقط آنتی ویروس؟
فایروالتون چیه؟
ممنونم بابت پاسخگویی علی جان
1- دیشب همین قوانین به ترتیب چیدمان عکس بالایی بودند ولی امروز قوانین گوشی ها و لپ تاپ Dell از تمامیه قوانین پایینتر بودند و دوباره درستشون کردم
2- بله مشکل منم همینه! با اینکه سیستمی به سیستم من وصل هستش ولی در قسمت In چیزی نشون نمیده!
ثبت گزارشات فعال باشه یا غیرفعال؟
قانون دوم که گفتین حذف شد.
1- خب اون میتونه یه ایراد باشه، باید تست کنم روی این نسخه بتا.
2- ثبت گزارش فعال باشه و بعد از برقراری ارتباط گزارشات فایل را نگاه کن، میبینی که نوع ارتباط Out هست.
2- ثبت گزارش فعال باشه و بعد از برقراری ارتباط گزارشات فایل را نگاه کن، میبینی که نوع ارتباط Out هست.
با تعاریف قوانین جدید، دوباره گزینه ی Block Incoming Connection رو میزنم و دوباره قوانین جدید میرن بعد قانون Block IP In From MAC Any To MAC Any Where Protocol Is Any !! درصورتی که نباید اینطور عمل کنه!
با اینکه قوانین جدید تعریف شدن ولی بازم دستگاه ها متصل نمیشن و باید Alert Incoming Connection رو بزنم تا بتونن متصل شن!
بله ارتباط Out هستش، درصورتی که باید In باشن، درست فهمیدم؟
سلامی دوباره علی جان
خسته نباشی
من بازم سعی کردم قوانین جدید تعریف کنم تا این مشکل برطرف شه ولی نشد!
فقط تو قانون Block IP In From MAC Any To MAC Any Where Protocol Is Any در قسمت Exclude وقتی MAC Address دستگاه مورد نظر رو میدم، حتی وقتی Stealth Port در حالت Block All Incoming Connection دستگاه مورد نظر متصل میشه!!
البته حساسیت نشان دادنم بخاطر اینه که پورت ها باز می مونند و امنیت سیستم کمتر میشه
1-با تعاریف قوانین جدید، دوباره گزینه ی Block Incoming Connection رو میزنم و دوباره قوانین جدید میرن بعد قانون Block IP In From MAC Any To MAC Any Where Protocol Is Any !! درصورتی که نباید اینطور عمل کنه!
2-با اینکه قوانین جدید تعریف شدن ولی بازم دستگاه ها متصل نمیشن و باید Alert Incoming Connection رو بزنم تا بتونن متصل شن!
2-بله ارتباط Out هستش، درصورتی که باید In باشن، درست فهمیدم؟
1- خب اول تکلیف ارتباطهای ورودی را از طریق Stealth Ports مشخص بکنید(انتخاب شما اثر مستقیم در قسمت Global Rules داره.).... بعد اون قاونها را بسازید. (اگر بعد از ریستارت این اتفاق میافته ایراد هست)
2- با اون اتفاقی که میافته و قوانین شما میرن پایین... طبیعی است که کار هم نکنند.
3- مطمئن بودم که Out هست.
بله در اون قسمت مشخص میکنه، اگر ارتباط شکل بگیره و اولین درخواست از سیستم شما نباشه و از دستگاه دیگری Request دریافت بشه.
از اونجایی که در قانون فایروال ، تیک ثبت گزارش را برای نوکیا فعال کردی، وقتی ارتباط برقرار شد به قسمت گزارشات برو و به وقایع فایروال نگاه کن.
آدرس مبدا و مقصد را نشون میده ، در حالیکه در قسمت Target نوع درخواست و ارتباط را Out ثبت کرده.
پس نشون ندادن کانکشن در قسمت ارتباطهای In طبیعی است.
سلامی دوباره علی جان
خسته نباشی
من بازم سعی کردم قوانین جدید تعریف کنم تا این مشکل برطرف شه ولی نشد!
1- فقط تو قانون Block IP In From MAC Any To MAC Any Where Protocol Is Any در قسمت Exclude وقتی MAC Address دستگاه مورد نظر رو میدم، حتی وقتی Stealth Port در حالت Block All Incoming Connection دستگاه مورد نظر متصل میشه!!
2- البته حساسیت نشان دادنم بخاطر اینه که پورت ها باز می مونند و امنیت سیستم کمتر میشه
1- مسعود جان، این مورد که طبیعی است. وقتی آدرسی را با انتخاب Exclude برای قانون....... Block IP In مشخص میکنید، یعنی اون آدرس را مستثنی کردید، یعنی همه ی آدرسها، بجز این آدرس. (خیلی ساده است). بنابراین از اینکه در این حالتی که فرمودی اتصال برقرار است که جای تعجب نداره.( حتی با فرض اینکه ارتباط شما Incoming باشه)
2- واسه من حساسیت شما خوبه، چون شاید یه ایرادی...موردی... چیزی را کشف کردیم.:n16:
1- خب اول تکلیف ارتباطهای ورودی را از طریق Stealth Ports مشخص بکنید(انتخاب شما اثر مستقیم در قسمت Global Rules داره.).... بعد اون قاونها را بسازید. (اگر بعد از ریستارت این اتفاق میافته ایراد هست)
پس یعنی باید بعد از تکلیف ارتباطات ورودی Stealth Port قوانین جدید رو ساخت؟ یعنی نمیشه قوانین جدید رو در همون تنظیمات جابجا کرد؟!
2- با اون اتفاقی که میافته و قوانین شما میرن پایین... طبیعی است که کار هم نکنند.
وقتی بلاک رو انتخاب میکنم و قوانین رو جابجا میکنم، باز نمیشه دستگاه ها متصل و از نت استفاده کنند، با قوانین جدید باید، پورت ها رو از بلاک دربیارم! (خودمم نفهمیدم چی گفتم :دی)
3- مطمئن بودم که Out هست.
پس نشون ندادن کانکشن در قسمت ارتباطهای In طبیعی است.
بنظرم اتفاقا باید نشون بده، چون دستگاهی به سیستمم متصل هست و باید In نشون بده
1- مسعود جان، این مورد که طبیعی است. وقتی آدرسی را با انتخاب Exclude برای قانون....... Block IP In مشخص میکنید، یعنی اون آدرس را مستثنی کردید، یعنی همه ی آدرسها، بجز این آدرس. (خیلی ساده است). بنابراین از اینکه در این حالتی که فرمودی اتصال برقرار است که جای تعجب نداره.( حتی با فرض اینکه ارتباط شما Incoming باشه)
بله این درسته، چون بقول شما همه رو بجز آدرس مورد نظر بلاک میکنه و دستگاه میتونه به شما متصل شه
2- واسه من حساسیت شما خوبه، چون شاید یه ایرادی...موردی... چیزی را کشف کردیم.:n16:
مخلصیم علی جان
ببخش خیلی پیچیده شد مسئله :دی
طرز بیانم خیلی مبهم شد :دی
یعنی باید بعد از تکلیف ارتباطات ورودی Stealth Port قوانین جدید رو ساخت؟
منظورم اینه که اینجوری بهتره.
یعنی شما اول قوانین را میسازید بعد پیکربندی فایروال ( برای این بخش) را تغییر میدهید؟چرا؟ من دلیل خاصی برای این کار وارونه نمیبینم.
یعنی نمیشه قوانین جدید رو در همون تنظیمات جابجا کرد؟!
بله میشه... اما بهتره اول تکلیف کومودو را با پورتها و اتصالات مشخص کنید.( از قسمت Stealth Ports) تا کومودو بدونه با خودش چند چنده... بعد هر اضافه/کم/ویرایشی خواستید، انجام بدهید. اما اگر بعد از ریستارت ترتیب قوانین به هم ریخت ایراد هست. <-(من فقط دنبال این ایراد هستم:n02:)
بنظرم اتفاقا باید نشون بده، چون دستگاهی به سیستمم متصل هست و باید In نشون بده
اینکه دو دستگاه به هم متصل هستند بیانگر این مورد نیست. اتصال روی دستگاه شما خروجی و روی دستگاه مقابل ورودی است. (وقتی کومودو در گزارشات فایروال میگه out هست، بعدش باید در پنجره اصلی یا کانکشهای فعال اونو In نشون بده؟ اینجوری که حرف کومودو دوتا میشه.)
بله ارتباطOut هستش، درصورتی که باید In باشن
کی گفته باید In باشه؟
اینو بخون: سیستم من به سیستم شما متصل است.... من میگم سیستم مسعود به سیستم من وصله پس باید In باشه... شما میگید. نه خیر سیستم علی به سیستم من وصله پس باید In باشه. میشه دعوا!.. کومودو میاد وسط میگه من حلش میکنم: چه کسی اول درخواست برقراری ارتباط داده.؟ ارتباط روی سیستم اون فرد میشه Out و کسی هم که این درخواست را قبول کرده ارتباط روی سیستم اون میشه In.
اما به طور کلی در همین شبکه خیالی خودمون چندین کانکشن میتونه شکل بگیره طبق نیاز برنامه ها و پروسه هامون که میتونه برخی خروجی و برخی ورودی باشند.
سلامی دوباره به علی جان
خسته نباشی
علی جان این فایروال کومودو منو کشت!
هرکاری میکنم نمیشه
طبق روالی که گفتی رفتم ولی بازم با مشخص کردن Stealth Port و قوانین جدید، بازم نمیشه دستگاه ها متصل شد.
hamidreza2010
03-03-2014, 18:27
سلام
ورژن 7 فاینال اومده یا نه؟
اگه نه کی ریلیز میشه؟
سلام
ورژن 7 فاینال اومده یا نه؟
اگه نه کی ریلیز میشه؟
مشخص نیست کی ریلیز میشه ولی نسخه RC اومده که خود من نصب دارم و مشکلی باهاش ندارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
الان روی سیستم شما اینترنت سکیوریتی کومودو نصبه یا فقط آنتی ویروس؟
فایروالتون چیه؟
سلام ان موقع فقط انتی ویروس بود
فایروالم فایروال ویندوز
کومودو بسیار کند بود یعنی کامپیوتر کند نبود خود انتی ویروس هنگ بود
دیگه ویندوز عوض کردم متاسفانه وگرنه اطلاعات کاملی میدادم
سلام
خسته نباشی علی جان
علی جان راه حلی برای مشکل من پیدا نشد؟
فقط میتونم بگم، هر قوانینی که تعریف کنم، گزینه ی Block All Incoming Connection باز باعث مسدود سازی( نادیده گرفتن ) قوانین ( از قبل / بعد تعریف شده ) میشه!
سلام
خسته نباشی علی جان
علی جان راه حلی برای مشکل من پیدا نشد؟
فقط میتونم بگم، هر قوانینی که تعریف کنم، گزینه ی Block All Incoming Connection باز باعث مسدود سازی( نادیده گرفتن ) قوانین ( از قبل / بعد تعریف شده ) میشه!
سلام.
صفحه قبل گفتم که، اول Block All Incoming را انتخاب کنید (در همون قسمت Stealth Port)؛ بعد در قسمت قوانین عمومی ، قوانین مورد نظر خودتون را بسازید.
سلام.
صفحه قبل گفتم که، اول Block All Incoming را انتخاب کنید (در همون قسمت Stealth Port)؛ بعد در قسمت قوانین عمومی ، قوانین مورد نظر خودتون را بسازید.
سلام علی جان
بله همون کار رو هم کردم ولی بازم نشد!
سلام علی جان
بله همون کار رو هم کردم ولی بازم نشد!
یه عکس از قسمت Global Rules بزار..
یه عکس از قسمت Global Rules بزار..
سلام مسعود جان.
همه چیز درسته و قوانین باید کار بکنند و شما هم باید ارتباط داشته باشید.
dvb595959
06-03-2014, 16:58
درود
یکی از سایتها این نسخه از کومودو را برای دانلود گذاشته بود. الان این نسخه نهاییه یا نه؟
Comodo Internet Security Premium 7.0.313494.4115 x86/x64
سلام مسعود جان.
همه چیز درسته و قوانین باید کار بکنند و شما هم باید ارتباط داشته باشید.
علی جان هرکاری میکنم نمیشه!
نمیدونم کومودو مشکل داره یا این نسخه بتا اینجوری هستش!
بعد اومدن نسخه نهایی 7، عزل نصب میکنم و دوباره نصبش میکنم!
فعلا میگذرونیم
COMODO Internet Security 7.0.313494.4115
خب در نهایت نسخه نهایی کومودو اینترنت سکیوریتی منتشر شده و در دسترس عموم جهت دانلود و نصب قرار گرفته. امیدوارم این نسخه یک گام دیگر در جهت ارتقا این محصول و بهبود در تامین امنیت کاربران باشد. راهی که باید کومودو با کمک کاربرانش طی کند....
دانلود نسخه 7 کومودو:
COMODO Internet Security 7.0.313494.4115 Final ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکات:
قبل از عزل نسخه قبلی کومودو، از دیتابیس کپی بگیرد و نسخه جدید را بعد از نصب آپدیت افلاین کنید.
بعد از عزل نسخه قدیمی میتوانید سیستم را با این ابزار پیوست شده یکبار پاکسازی بکنید (در همان محیط اصلی/نرمال ویندوز) و سپس نسخه جدید را نصب کنید.
سلام و صبح بخیر به دوستان گلم
علی جان خسته نباشی
نسخه نهایی کومودو رو به همه کاربران این بسته ی امنیتی بی نظیر تبریک میگم :n16:
من نسخه قبلی رو بطور کامل پاکسازی کردم و نسخه جدید رو ریختم و هنوزم همون مشکل رو دارم
البته یادم رفته بود بگم که من اینترنت لپ تاپ رو توسط برنامه Connectify به اشتراک گذاشتم
باز قوانین جدید رو بهش اضافه کردم ولی مثل قبل اجازه متصل شدن دستگاه ها به سیستمم رو نمیده!
نمیدونم باید قوانین برنامه Connectify رو دستکاری کنم یا نه!
hamidrezaj
07-03-2014, 18:49
سلام نسخه جدید چه تغییراتی داره؟ و برای حذف نسخه قبلی از چه نرم افزاری استفاده کنیم بهتره؟
انشاءالله سربلند باشید
سلام نسخه جدید چه تغییراتی داره؟ و برای حذف نسخه قبلی از چه نرم افزاری استفاده کنیم بهتره؟
انشاءالله سربلند باشید
سلام
حالا که نسخه 7 منتشر شده بهتره از این نسخه استفاده کنید.
برای حذف نسخه قبلی هم میتونید از طریق کنترل پنل ویندوز اقدام کنید. من از Revo Uninstaller free استفاده میکنم. بعد از حذف نسخه قبلی هم میتوند با کلینرهایی مثل CCleaner یا حتی COMODO System Utilities یا هر چیز دیگری سیستم را پاکسازی بکنید و بعد نسخه جدید را نصب کنید.
قبل از حذف نسخه 6 از دیتابیس یک کپی بگیرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب نسخه جدید:
من خودم بعد از نصب و انجام اپدیت آفلاین : پیکربندی را روی پرواکتیو قرار میدم و فایروال روی حالت کاربر و اتوسندباکس را غیرفعال میکنم و HIPS حالت امن، هوش مصنوعی آنتی ویروس را روی زیاد؛ و یکی دو کار دیگه...
سلام و صبح بخیر به دوستان گلم
علی جان خسته نباشی
نسخه نهایی کومودو رو به همه کاربران این بسته ی امنیتی بی نظیر تبریک میگم :n16:
من نسخه قبلی رو بطور کامل پاکسازی کردم و نسخه جدید رو ریختم و هنوزم همون مشکل رو دارم
البته یادم رفته بود بگم که من اینترنت لپ تاپ رو توسط برنامه Connectify به اشتراک گذاشتم
باز قوانین جدید رو بهش اضافه کردم ولی مثل قبل اجازه متصل شدن دستگاه ها به سیستمم رو نمیده!
نمیدونم باید قوانین برنامه Connectify رو دستکاری کنم یا نه!
خب اینجا میشه چند کار کرد:
یک روش اینکه شما تیک ثبت وقایع برای قانون Block All In را بزنید و بعد سعی کنید دو سیستم را متصل کنید و بعد از اینکار وارد بخش گزارشات و وقایع فایروال بشوید و ببیند چه ادرسی مسدود شده. بعد دقیقا اون ادرس با اون مشخصات را در بخش Global Rules آزاد بزارید.
راه دیگه این هست که ورودی را از طریق Stealth Port ازاد بزارید.... حتی از این طریق میتونید دقیقا آدرسها را شناسایی کنید...
راه بعدی اینکه از تنظیمات کومودو بکاپ بگیر و به من بده یه نگاهی بندازم.
shahin666
07-03-2014, 23:29
سلام
من از فایروال کومودو استفاده میکنم
الان دیدم Internet Security کمودو نسخه 7 اومده
آیا Comodo Firewall هم نسخه 7 اومده؟!!!
سلام
من از فایروال کومودو استفاده میکنم
الان دیدم Internet Security کمودو نسخه 7 اومده
آیا Comodo Firewall هم نسخه 7 اومده؟!!!
بله. این لینک دانلود فایروال نسخه 7 هست
دانــلــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه مشکل بسیار جدی پیش اومده
کومودو اسکن نمیکنه!!
وقتی روی پوشه یا درایوی کلیک میکنم و Scan With COMODO Antivirus رو میزنم، هیچ عکس العملی نشون نمیده و عملیات اسکن کار نمیکنه!
shahin666
08-03-2014, 02:33
بله. این لینک دانلود فایروال نسخه 7 هست
دانــلــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون:n16:
فقط یه دوتا سوال
اول این که این نسخه نهایی یعنی فاینال هست ؟!!
دوم این که این لینکی که شما دادید و حجمش نزدیکه 220 مگ هست cfw_installer.exe خوب یعنی یه فایل اجرایی هست انوقت این نسخه 64 بیتی هست؟! چرا انقدر حجمش بالاست؟!!
من میخواستم هر دو نسخه 86 و 64 بیتی رو جدا گانه داشته باشم تو سایت سا.فت 98 گذاشته شده
اینجا
(علامت - بین soft رو حذف کنید)
که لینکی که تو این سایت گذاشته برای نسخه های 86 و 64 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] exe
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونم از اینجا دانلود کنم و همین نسخه هست دیگه
FarshadBandari
08-03-2014, 03:35
علی آقا تو قسمت website filtering میشه یه سایت رو به دلخواه خودمون فیلتر کنیم تا هیچ مرورگری نتونه بازش کنه؟ مثلا سایت گوگل رو فیلتر کنم تا کسایی که از کامپیوترم استفاده میکنن نتونن گوگل رو باز کنن، همچین قابلیتی این بخش داره یا نه؟ اگه داره یه توضیح مختصر در مورد چگونگی انجامش بدید ممنون میشم :n16:
shahabprince
08-03-2014, 12:08
فقط یه دوتا سوال
اول این که این نسخه نهایی یعنی فاینال هست ؟!!
دوم این که این لینکی که شما دادید و حجمش نزدیکه 220 مگ هست cfw_installer.exe خوب یعنی یه فایل اجرایی هست انوقت این نسخه 64 بیتی هست؟! چرا انقدر حجمش بالاست؟!!
من میخواستم هر دو نسخه 86 و 64 بیتی رو جدا گانه داشته باشم تو سایت سا.فت 98 گذاشته شده
اینجا
(علامت - بین soft رو حذف کنید)
که لینکی که تو این سایت گذاشته برای نسخه های 86 و 64 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] exe
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میتونم از اینجا دانلود کنم و همین نسخه هست دیگه
دوست عزیز این نسخه نهایی هست
اون فایل نصبی که 220 مگ حجمشه شامل 32 بیت و 64 بیت
اگه دوست داشتی میتونی جداگانه دانلود کنی مشکلی نداره
babialex
08-03-2014, 13:40
من مدت هاست از کمودو اینترنت سکوریتی استفاده میکنم اما میخوام بدونم بهتر از کمودو امن تر و مطمئن تر هم هست ؟ چون سراغ هرچی خواستم برم باید حداقل 30-40 تومن خرج کرد و مثل این رایگان نبوده
میخام بدونم اون پولی که میدم ارزش داره یا نه ؟ در مقابل رایگان بودن کمودو
بیت دفندر
ناد32
نورتون
shahabprince
08-03-2014, 14:55
من مدت هاست از کمودو اینترنت سکوریتی استفاده میکنم اما میخوام بدونم بهتر از کمودو امن تر و مطمئن تر هم هست ؟ چون سراغ هرچی خواستم برم باید حداقل 30-40 تومن خرج کرد و مثل این رایگان نبوده
میخام بدونم اون پولی که میدم ارزش داره یا نه ؟ در مقابل رایگان بودن کمودو
بیت دفندر
ناد32
نورتون
دوست عزیز هیچ کدوم از آنتی ویروسها رو نمیشه بگی امنه
همین الان ویروسهایی هستن که هیچ کدوم از این آنتی ویروسها نمیتونن بشناسن
من خودم چند ساله دارم از کومودو استفاده میکنم واقعا فایروالش بین همه آنتی ویروسها حرف اول رو میزنه
اکثر آنتی ویروسها رو تست کردم ولی با هیچ کدومشون مثل کومودو راحت نبودم
در حقیقت میشه گفت یجورایی سلیقه ای هم هست باید ببینی با کدوم آنتی ویروس حال میکنی:n02:
خود کاربر هم میتونه تو امنیت سیستمش نقش داشته باشه حتی بدون آنتی ویروس
من خودم اگه آنتی ویروس رو سیستمم نباشه به هیچ وجه نمیزارم سیستمم آلوده بشه
یکی اینکه روزانه به چند سایت مختلف سر میزنم که خیلی معتبر هستن و از لحاظ امنیت خیالم راحته
دوم اینکه فلش هر کسیو به سیستم وصل نمیکنم
سوم اینکه از نرم افزارهای مشهور و معتبر استفاده میکنم
با همین سه تا کار بدون آنتی ویروس میتونی سیستمت رو امن نگه داری
ولی آنتی ویروس رو سیستم نصب میکنی تا بتونی به سایتهای بیشتری سر بزنی و با خیال راحت هر فلشی رو به سیستمت وصل کنی
اگه کومودو پولی بود من باز هم انتخابم کومودو بود چون تو امنیتش شک ندارم
M e i s a m
08-03-2014, 17:00
من دیشب از خود سایت کمودو دانلود کردم اینترنت سکوریتی رو الان نصب کردم دیدم نسخه 6.3 هست و کلی هم مشکل داشت! یادم نمیاد اون موقع که 6.3 داشتم اینجوری باشه و کاملا سالم بود
چرا نسخه 7 روی سایت نیست و کی قرار میگیره؟ تمام نرم افزارهایی که مسدود کرده بودم شروع کردم وصل شدن به نت :n27: سیستم بدون سوییت امنیتی مثل یه ماشین بدون ترمز و بدون فرمان و بدون بیمه ست...
no.amooz
08-03-2014, 17:47
سلام.
دو تا سوال دارم:
1. تنظیمات CIS من تو شکل زیر اومده. میخواستم ببینم این تنظیمات خوبن؟
2. همونطور که تو شکل هم مشخص کردم، برنامۀ lsass.exe وجود داره. هر وقت به درصد ِ این برنامه نگاه کردم، %0.00 بود. این برنامه خطری برای سیستمم داره؟
hamidrezaj
08-03-2014, 21:35
سلام
حالا که نسخه 7 منتشر شده بهتره از این نسخه استفاده کنید.
برای حذف نسخه قبلی هم میتونید از طریق کنترل پنل ویندوز اقدام کنید. من از Revo Uninstaller free استفاده میکنم. بعد از حذف نسخه قبلی هم میتوند با کلینرهایی مثل CCleaner یا حتی COMODO System Utilities یا هر چیز دیگری سیستم را پاکسازی بکنید و بعد نسخه جدید را نصب کنید.
قبل از حذف نسخه 6 از دیتابیس یک کپی بگیرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد از نصب نسخه جدید:
من خودم بعد از نصب و انجام اپدیت آفلاین : پیکربندی را روی پرواکتیو قرار میدم و فایروال روی حالت کاربر و اتوسندباکس را غیرفعال میکنم و HIPS حالت امن، هوش مصنوعی آنتی ویروس را روی زیاد؛ و یکی دو کار دیگه...
خیلی ممنون
هوش مصنوعی همون هست که توی قسمت اسکن ها هست؟
لطفا اون یکی دو کار دیگه که گفتید رو به من هم بگید انجام بدم و وب فیلتر که جدید هست توی کدوم قسمت هست؟
انشاءالله سربلند باشید
یه مشکل بسیار جدی پیش اومده
کومودو اسکن نمیکنه!!
وقتی روی پوشه یا درایوی کلیک میکنم و Scan With COMODO Antivirus رو میزنم، هیچ عکس العملی نشون نمیده و عملیات اسکن کار نمیکنه!
سلام مسعود خان,
اتتی ویروس روی "بهینه" قرار داره؟ اگر بله، و یکبار فایل/پوشه ای را اسکن کنید تا اپدیت بعدی اون فایل/پوشه را اسکن نمیکنه.... مگر اینکه هش فایل تغییر کنه. یامسیر فایل/پوشه را تغییر بدهید.
آنتی ویروس را روی "حداکثر" بزارید و تست کنید.( در این حالت دیگر توجهی به مورد بالا نمیشه و هر بار موارد اسکن شده قبلی اسکن میشوند). اگر در این حالت مشکل داشتید اینجا بفرمایید بررسی بشه.
من دیشب از خود سایت کمودو دانلود کردم اینترنت سکوریتی رو الان نصب کردم دیدم نسخه 6.3 هست و کلی هم مشکل داشت! یادم نمیاد اون موقع که 6.3 داشتم اینجوری باشه و کاملا سالم بود
چرا نسخه 7 روی سایت نیست و کی قرار میگیره؟ تمام نرم افزارهایی که مسدود کرده بودم شروع کردم وصل شدن به نت :n27: سیستم بدون سوییت امنیتی مثل یه ماشین بدون ترمز و بدون فرمان و بدون بیمه ست...
سلام میثم خان,
من خودم چک نکردم این مورد را.
ولی طبق تجربه خودم در این سالها مشاهده کردم که : ابتدا نسخه جدید در انجمن منتشر میشه و بعد روی سایت قرار میگره.... نمیدونم عمدا این کارور میکنند یا نه.
اما حتی اگر عمدا این مورد را پیاده کننده ولی اشکال کار ظاهرا اینجاست که نسخه قرار گرفته روی سایت دارای مشخصات (ورژن نسخه مربوطه) نیست. حتما این مورد را گوشزد میکنم.
سلام.
دو تا سوال دارم:
1. تنظیمات CIS من تو شکل زیر اومده. میخواستم ببینم این تنظیمات خوبن؟
2. همونطور که تو شکل هم مشخص کردم، برنامۀ lsass.exe وجود داره. هر وقت به درصد ِ این برنامه نگاه کردم، %0.00 بود. این برنامه خطری برای سیستمم داره؟
سلام علیکم دوست عزیز.
1- تنظیمات:
آنتی ویروس خوبه.
اتوسندباکس: اگر فعال است میتونید روی سطحهای بالاتر قرار بدهید مثلا: "محدودیت زیاد" یا "محدودیت حداکثر"...ضمن اینکه در نسخه 7 میتونید هر مسیر و پوشه ای که حاوی اطلاعات مهم است را در قسمت"پوشه های مهم حفاظت شده" قرار بدهید. سرفرصت در این مورد توضیح مختصری میدم.
HIPS خوبه؛ بزارید فعال باشه و حالت امن هم خوبه.
فایروال: را روی حالت کاربر قرار دهید.
و آپدیت آنتی ویروس را روی "هر یک ساعت" قرار دهید و هوش مصنوعی روی "زیاد"
البته کومودو را روی پیکربندی "پرواکتیو" قرار دهید بعد تنظیمات بالا را انجام دهید.
2- نه خطری نداره و جزو فایلهای سیستمی است. (میتونید روش کلیک راست کنید و "رفتن به پوشه" را بزنید و این مورد را بررسی کنید) اگر مشکلی هم داشته باشه کومودو اولین نفری هست که بهش گیر میده. اگر هم درصدش صفر است به دلیل این هست که ترافیک خاصی را ایجاد نکرده.
1-علی آقا تو قسمت website filtering میشه یه سایت رو به دلخواه خودمون فیلتر کنیم تا هیچ مرورگری نتونه بازش کنه؟ مثلا سایت گوگل رو فیلتر کنم تا کسایی که از کامپیوترم استفاده میکنن نتونن گوگل رو باز کنن، همچین قابلیتی این بخش داره یا نه؟
2-اگه داره یه توضیح مختصر در مورد چگونگی انجامش بدید ممنون میشم :n16:
سلام آقا فرشاد.
1-بله داره.
2- خیلی سخت نیست.... البته باید سرفرصت یک پست در این باره بدم.... به روی چشم.
خیلی ممنون
1-هوش مصنوعی همون هست که توی قسمت اسکن ها هست؟
2-لطفا اون یکی دو کار دیگه که گفتید رو به من هم بگید انجام بدم و وب فیلتر که جدید هست توی کدوم قسمت هست؟
انشاءالله سربلند باشید
سلام حمیدرضا خان,
1- بله همون قسمت است
2- یک پست در مورد تنظمات نسخه 7 میدم که به درد همه بخوره با کمی توضیحات.
hamidreza2010
08-03-2014, 23:33
سلام علی آقا
ببخشید من تازه کومودو ورژن 7 رو نصب کردم ، همونی که لینکش رو چند صفحه قبل گذاشتین»چند تا سئوال:
1- آپدیت اولیه چند مگ هست حدودا.مال من آنلاین زده 190 مگابایت ولی آپدیت نمیشه ، با اینکه سرعتم خوبه ولی وسطش قطع میشه.به نظرتون مشکل کجاست و چجوری آپدیتش کنم؟
2- تازه 3 روز نمیشه این ورژن ریلیز شده ، بعد 190 مگ آپدیت داره؟درسته یا من اشتباه میکنم؟
3- چجوری وقتی آپ کردم از دیتابیسش بک آپ بگیرم برای دفعات بعد ؟
4- اتوسندباکس رو روی چی بزارم؟
5- راستی الان که نصب کردم هر فایلی رو میخوام اسکن کنم ، اسکن نمیکنه و میگه باید آپدیت کنی.طبیعیه؟
6- شرمنده یکم زیاد شد سئوالات.من تا حالا کسپر داشتم و خیلی هم ازش راضیم.الان هم میخوام کومودو رو تست کنم.چون اولین باره ، سئوالاتم زیاد هست و احتمالا ادامه داره :n02:
------------------------------------------------
راستی فونت رو عوض نکردینا.بخدا فونت tahoma یه چیز دیگست
ممنون از لطفت
سلام دوستان
ببخشید این افزونه ی PrivDog چقدر سرعت مرورگرها و سرعت خود نت رو پایین میاره؟
می خوام ببینم مزیت زیادی داره یا نه؟
در کل کار این افزونه چیه و اونایی که ازش استفاده کردن تا حد راضین؟!
------
یه سوال دیگه هم در مورد comodo dragon دارم و اینکه میخواستم ببینم هیچ اطلاعاتی این مرورگر نگه نمیداره؟یعنی کاملا بدون رد پا و کاملا امن میشه ازش استفاده کرد یا تنظیمات خاصی داره؟
*** البته الآن هیچ سایتی رو باز نمیکنه و نمیدونم چرا؟!
تشکر پیشاپیش:n16:
no.amooz
09-03-2014, 10:36
در هر بار بالا اومدن ویندوز، با پیغام زیر مواجه میشم:
هر دفه گزینۀ (Clean (Recommended رو انتخاب میکنم. این برنامه (KMSEmulator.exe) خطری برای سیستم نداره؟
ممنون که جواب میدین.
سلام مسعود خان,
اتتی ویروس روی "بهینه" قرار داره؟ اگر بله، و یکبار فایل/پوشه ای را اسکن کنید تا اپدیت بعدی اون فایل/پوشه را اسکن نمیکنه.... مگر اینکه هش فایل تغییر کنه. یامسیر فایل/پوشه را تغییر بدهید.
آنتی ویروس را روی "حداکثر" بزارید و تست کنید.( در این حالت دیگر توجهی به مورد بالا نمیشه و هر بار موارد اسکن شده قبلی اسکن میشوند). اگر در این حالت مشکل داشتید اینجا بفرمایید بررسی بشه.
سلام
علی جان منظور من اینه که وقتی رو فایل کلیک راست میکنی و اسکن رو میزنی، هیچی نمیاره!
یادمه قبلنا اسکن میکرد و زودی 100% میشد که با این حرف شما صدق میکنه ولی الان هیچ کاری نمیکنه!
در هر بار بالا اومدن ویندوز، با پیغام زیر مواجه میشم:
هر دفه گزینۀ (Clean (Recommended رو انتخاب میکنم. این برنامه (KMSEmulator.exe) خطری برای سیستم نداره؟
ممنون که جواب میدین.
این فایل برای فعال کردن و کرک کردن ویندوز یا آفیس مورد استفاده قرار میگیره!
شما Ignore رو بزنید و بعد گزینه دوم رو انتخاب کنید.
shahabprince
09-03-2014, 14:14
سلام علی آقا
ببخشید من تازه کومودو ورژن 7 رو نصب کردم ، همونی که لینکش رو چند صفحه قبل گذاشتین»چند تا سئوال:
1- آپدیت اولیه چند مگ هست حدودا.مال من آنلاین زده 190 مگابایت ولی آپدیت نمیشه ، با اینکه سرعتم خوبه ولی وسطش قطع میشه.به نظرتون مشکل کجاست و چجوری آپدیتش کنم؟
2- تازه 3 روز نمیشه این ورژن ریلیز شده ، بعد 190 مگ آپدیت داره؟درسته یا من اشتباه میکنم؟
3- چجوری وقتی آپ کردم از دیتابیسش بک آپ بگیرم برای دفعات بعد ؟
4- اتوسندباکس رو روی چی بزارم؟
5- راستی الان که نصب کردم هر فایلی رو میخوام اسکن کنم ، اسکن نمیکنه و میگه باید آپدیت کنی.طبیعیه؟
6- شرمنده یکم زیاد شد سئوالات.من تا حالا کسپر داشتم و خیلی هم ازش راضیم.الان هم میخوام کومودو رو تست کنم.چون اولین باره ، سئوالاتم زیاد هست و احتمالا ادامه داره :n02:
------------------------------------------------
راستی فونت رو عوض نکردینا.بخدا فونت tahoma یه چیز دیگست
ممنون از لطفت
با اجازه علی آقا من جواب سوالا رو میدم
1-واسه اولین بار که آنتی ویروس رو نصب میکنید هیچ دیتابیسی وجود نداره و دیتا بیس تا الان حدود 192 مگ هست
شما اول از لینک زیر دیتا بیس رو دانلود کنید:
بعد از این کار وارد نرم افزار بشید گوشه سمت راست نرم افزار یه علامت سوال وجود داره رو اون کلیک کنید و بعد About رو بزنید بعد از اینکه پنجره About باز شد روی Import Virus Database کلیک کنید و مسیر فایل بالایی رو که دانلود کردید بهش بدید و بعد منتظر میشید تا آنتی ویروس آپدیت بشه
2-همونطور که تو جواب سوال اولت گفتم اون 190 مگ واسه دفعه ی اوله و بعد از اون حجم آپدیتها در حد چند کیلوبایت هست
3-هر وقت خواستی از دیتا بیس بک آپ بگیری به مسیر زیر برو:
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners
یک فایل 190 مگی هست که فقط باید از اون بک آپ بگیری و اگه خواستی روی یه سیستم دیگه کومودو رو نصب کنی دیگه لازم نیست دیتا بیس رو دانلود کنی و از بک آپ واسه آپدیت استفاده میکنی
4-من همیشه روی Partially Limited میزارم و به نظرم کافیه
5- بله طبیعیه شما جواب سوال اول رو انجام بدبد بعد از ریستارت سیستم این مشکل هم رفع میشه
zeus7610
09-03-2014, 16:08
سلام وقت بخير خسته نباشيد
كمودو خيلي آنتي ويروسه خوبيه..
نسخه اي از اين آنتي ويروس براي سرور 2003 يا سرور 2008 وجود نداره. اين نسخه قابل نصب روي سرور نيست...
masoud93
09-03-2014, 19:15
سلام.
من الان Internet Security رو نصب کردم ، ولی تو قسمت about زده اینتر لایسنس کی ، مگه فری نیست ؟
راستی ، Internet Security همه کارای آنتیویروس عادی رو میکنه ؟
سلام.
من الان Internet Security رو نصب کردم ، ولی تو قسمت about زده اینتر لایسنس کی ، مگه فری نیست ؟
راستی ، Internet Security همه کارای آنتیویروس عادی رو میکنه ؟
سلام
اون قسمت برای فعال کردن آنتی ویروس در صورت خرید کلید فعالسازی هستش، نیازی به وارد کردن کلید نداره!
بله هم ویروس کش هستش هم دیوار آتش برای جلوگیری از نفوذ افراد مخرب به سیستم شما
سلام
علی جان منظور من اینه که وقتی رو فایل کلیک راست میکنی و اسکن رو میزنی، هیچی نمیاره!
یادمه قبلنا اسکن میکرد و زودی 100% میشد که با این حرف شما صدق میکنه ولی الان هیچ کاری نمیکنه!
خب پس میشه گفت ایراده.... چند روز دیگه درست نشد گزارش مشکل میدیم.
M.Sadegh.M
10-03-2014, 01:38
برایِ من ایرادی نداره.
و اسکن را انجام میده.
برایِ من ایرادی نداره.
و اسکن را انجام میده.
نمیدونم چرا برا من این مشکل پیش اومده
اصلا تاحالا توجه نکرده بودم
زمانی اسکن انجام میشه که فایل رو Drag کنم داخل صفحه اصلی کومودو
با کلیک راست اسکن انجام نمیشه!
zeus7610
10-03-2014, 08:56
كمودو خيلي آنتي ويروسه خوبيه..
نسخه اي از اين آنتي ويروس براي سرور 2003 يا سرور 2008 وجود نداره. اين نسخه قابل نصب روي سرور نيست...
دوستان كمودو نسخه تحت سرور نداره؟
mohammad_203
10-03-2014, 10:15
فکر کنم این باشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hassanshaikhi
10-03-2014, 11:01
توی سرور 2003 با compatibility mode روی xp نصب میشه فکر کنم.
فقط بعد نصب دسترسی به ریموت رو قطع میکنه
سلام
علی جان این مشکل اسکن نکردن رو لپ تاپ دوستم هم همینطوره
نسخه 7 فاینال
ویندوز 7 64 بیت
سلام دوستان.من وقتی نرم افزار Bwmeter رو نصب میکنم ارتباطم با اینترنت کامل قطع میشه.برنامه رو تو قسمت Allowed apps هم گذاشتم ولی فایده نداشت.
ویرایش:حل شد.
hamidreza2010
10-03-2014, 15:57
سلام دوستان
من کومودو رو نصب کردم و وقتی میرم روی کارها کلیک راست میکنم چیزی نشون نمیده.
یکی دوبار هم پاک کردم و نصب کردم بازم همینطوریه
ونیدوز 8.1 - 46 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چیکارش کنم.اعصاب ادمو خورد میکنه
سئوال دوم: میشه خودمون از توی رجستری و ... فونت فارسی رو عوض کنیم؟
dvb595959
10-03-2014, 16:14
درود
کسی میدونه کار این فیلتر پیشرفته چیه؟
shahabprince
10-03-2014, 19:22
سلام دوستان
ونیدوز 8.1 - 46 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داداش تا حالا همچین مشکلی نداشتم نمیدونم مشکل از کجاست ولی شما یه بار نرم افزار رو پاک کن بعد CIS CLEAN-UP رو اجرا کن دوباره آنتی ویروسو نصب کن ببین چی میشه
اینم لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 2 رو چون من همیشه انگلیسی استفاده میکنم اطلاعی ندارم
نداره.
محصول دیگری به نام COMOSO ESM طراحی شده که البته رایگان نیست.
برایِ من ایرادی نداره.
و اسکن را انجام میده.
مرسی بابت توجه و نظر. البته مسئله شایع نیست... مسئله معلول یک علتی است که روی سیستم من و شما و دیگران اون علت وجود نداره... البته ایراد از کومودوست.
درود
کسی میدونه کار این فیلتر پیشرفته چیه؟
چیز خاصی نیست.... برای اینکه بتونید یکسری گزارشات را ببینید می توانید نمایش گزارش را به دلخواه و نیاز خودتون فیلتر کنید. تا بقیه موارد نشان داده نشوند.... چه چیزی را میخواهید ببینید.. فایروال... آنتی ... چه کاری... مسدود.... اجازه... در چه تاریخی و غیره.
FarshadBandari
10-03-2014, 22:52
سلام دوستان
ونیدوز 8.1 - 46 بیتی
آقا خب کاری نداره که خط جدا کننده بین پیغام و هدف رو با موس بکش اینور آدرس رو نشون میده، واسه این که آدرس جا نشده ... گذاشته
hamidreza2010
11-03-2014, 02:19
داداش تا حالا همچین مشکلی نداشتم نمیدونم مشکل از کجاست ولی شما یه بار نرم افزار رو پاک کن بعد CIS CLEAN-UP رو اجرا کن دوباره آنتی ویروسو نصب کن ببین چی میشه
اینم لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 2 رو چون من همیشه انگلیسی استفاده میکنم اطلاعی ندارم
سلام
ممنون
اینکارو 2 - 3 بار کردم ولی درست نشده
حتی وقتی ویندوز عوض کردم ، بعدش نصب کردم بازم همینطوریه
دیگه کلافم کرده
-----------------------------------------------------------------------------
دوستان من مشکل حل نشده.اگه کسی راه حلی داره بگه
ممنون
آقا خب کاری نداره که خط جدا کننده بین پیغام و هدف رو با موس بکش اینور آدرس رو نشون میده، واسه این که آدرس جا نشده ... گذاشته
سلام
ممنون دوست گلم ولی من مشکلم این نیست ، یبار پستم رو خوب بخون متوجه میشی
با سلام
علی آقا هنوز نسخه rc که روی سیستم نصب کردم به نسخه فینال ابدیت نشده چرا ؟ نسخه من الان 7.0.312140.4101 هست و نسخه فینال 7.0.313494.4115
اساتید محترم لطفا بهترین تنظیمات رو برای comodo internet securety بدین گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون
dvb595959
11-03-2014, 12:51
اساتید محترم لطفا بهترین تنظیمات رو برای comodo internet securety بدین گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون
1-پرواکتیو 2-HIPS روشن 3-مسدود کننده رفتار خاموش 4-فایروال حالت کاربر5-هوش مصنوعی زیاد
با سلام
علی آقا هنوز نسخه rc که روی سیستم نصب کردم به نسخه فینال ابدیت نشده چرا ؟ نسخه من الان 7.0.312140.4101 هست و نسخه فینال 7.0.313494.4115
اره این مشکل وجود داره منم rc بود ولی پیغام نیومد خودم دانلود کردم rc رو انیستال کردم و بعد ورژن جدید رو نصب کردم
جالبته اولین نسخه بتای 7 که اومد برای ابدیت به نسخه rc پیغام ابدیت داد و خودش ابدیت شد ولی برای انتقال از rc به فینال اینجوری نشد
Parseh38
12-03-2014, 02:46
سلام علی اقا
منم بعد از نصب نسخه نهایی کومودو 7 برنامه snagit درست کار نمیکنه زمانی که میخوام از صفحه ای و یا کادر برنامه ای عکس یا فیلم تهیه کنم با پیغام خطا مواجه میشم که بعد از انیستال نسخه 7 و نصب نسخه 6 مشکلم حل شد
موفق باشید
hamidreza2010
12-03-2014, 02:50
ماشالله اینجا چقدر سوت و کوره
مشکلات قبلیم هیچ ، ولی اگه اینا رو اطلاعی دارید ، راهنمایی کنید:
1- بعد از نصب کومودو 90 درصد کرک هام رو قرنطینه کرده ، بعضی از اونا رو با اینکه از لیست قرنطینه خارج میکنم ولی بازم کار نمیکنن ، چیکار باید بکنم دوباره؟
2- وقتی کومودو رو از کنار ساعت exit مکنم بازم فعاله مگه؟ چون از توی pc یه کرک کپی کردم توی فلش و چون میدونستم کومودو بهش گیر میده ( روی لپ تاپ کومودو دارم و روی pc کسپر ) کومودو رو از کنار ساعت exit کردم ، بعد فلش رو وصل کردم به لپ تاپ ولی بازم کرک کپی نشد و پیام خطا داد.قضیش چیه؟
3- نود 32 یه قابلیت داره که میشه بدون دانلود دیسک نجات ، به وسیله دیتابیسش دیسک نجات ساخت ، حالا میخواستم بپرسم که برای کومودو هم میشه دیسک نجات ساخت؟ ( در صورتی که قبلا اصلا دیسک نجات نداشته باشیم ) ؟
4- و آخرین سوال اینکه ، میشه فونت فارسی برنامه رو خودمون عوض کنیم؟
ببخشید زیاد شد.ممنون از لطفتون
dvb595959
12-03-2014, 07:05
1- بعد از نصب کومودو 90 درصد کرک هام رو قرنطینه کرده ، بعضی از اونا رو با اینکه از لیست قرنطینه خارج میکنم ولی بازم کار نمیکنن ، چیکار باید بکنم دوباره؟
درود
این پست رو بخونید.
2- وقتی کومودو رو از کنار ساعت exit مکنم بازم فعاله مگه؟ چون از توی pc یه کرک کپی کردم توی فلش و چون میدونستم کومودو بهش گیر میده ( روی لپ تاپ کومودو دارم و روی pc کسپر ) کومودو رو از کنار ساعت exit کردم ، بعد فلش رو وصل کردم به لپ تاپ ولی بازم کرک کپی نشد و پیام خطا داد.قضیش چیه؟
با exit کردن غیر فعال نمیشه .... برای غیر فعال کردنش باید روی آیکون کومودو در تسکبار کلیک راست کنید و بعد گزینه آنتی ویروس و بعدش گزینه غیر فعال رو انتخاب کنید ( اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح بفرمایند.)
3- نود 32 یه قابلیت داره که میشه بدون دانلود دیسک نجات ، به وسیله دیتابیسش دیسک نجات ساخت ، حالا میخواستم بپرسم که برای کومودو هم میشه دیسک نجات ساخت؟ ( در صورتی که قبلا اصلا دیسک نجات نداشته باشیم ) ؟
باید اول فایل ایزو رو دانلود کنید... این قابلیت در خودش وجود نداره.
اره این مشکل وجود داره منم rc بود ولی پیغام نیومد خودم دانلود کردم rc رو انیستال کردم و بعد ورژن جدید رو نصب کردم
جالبته اولین نسخه بتای 7 که اومد برای ابدیت به نسخه rc پیغام ابدیت داد و خودش ابدیت شد ولی برای انتقال از rc به فینال اینجوری نشد
سلام
این مورد یک مشکل نیست. چون فعلا دریافت نسخه 7 را از طریق آپدیت برای نسخه rc قرار ندادند. همانطور که الان اگر شما از سایت کومودو دانلود کنید نسخه 6 قرار داره. همون شب که اقا میثم این مورد را اینجا بیان کرد، من بهشون گفتم و جوابشون این بود که نسخه 7 فعلا در انجمن کومودو منتشر شده و روی سایت قرار ندادیم و ایضا روی سرورهای آپدیت!.... منم گفتم خب پس این باید یک نسخه rc واقعی باشه!:n02:
سلام علی اقا
منم بعد از نصب نسخه نهایی کومودو 7 برنامه snagit درست کار نمیکنه زمانی که میخوام از صفحه ای و یا کادر برنامه ای عکس یا فیلم تهیه کنم با پیغام خطا مواجه میشم که بعد از انیستال نسخه 7 و نصب نسخه 6 مشکلم حل شد
موفق باشید
خیلی ممنون بابت گزارش.:n16:سعی میکنم این مورد را تست کنم..... اگر روی سیستم من مشکلی نبود، اونوقت ایراد را از جانب شما گزارش میدم ( اطلاعات لازم را از شما کسب میکنم)... آخر سال هست کمی مشغله کار و زندگی زیادتر شده. شرمنده.:n27:....ضمن اینکه با تیم کومودو مشغول بررسی یکسری مسائل دیگر بودیم (مخصوصا روی نسخه فارسی)
البته آخر هفته فرصتی مهیا میشه تا اشکالات شما بررسی بشه.:n16:
فقط اجالتاً اگر اتوسندباکس فعال است چک کن ببین فایلهای Snagit اونجا نباشند.... اگر در اون لیست بودند به لیست امن انتقال بدهید.
*ماشالله اینجا چقدر سوت و کوره
1-مشکلات قبلیم هیچ ، ولی اگه اینا رو اطلاعی دارید...
4- و آخرین سوال اینکه ، میشه فونت فارسی برنامه رو خودمون عوض کنیم؟
* فکر نکنم خیلی سوت و کور باشه، دیگه هر روز داره چند پست ارسال میشه توسط کاربران.... که اتفاقا الان که چک کردم میبینم خوشبختانه پستهای دوستان مفید هم بوده... و تا حدی زیادی داره در مورد تمام مسائل بحث میشه.
اما در مورد مشکل قبلی شما، دوستی پیشنهاد نصب مجدد کومودو را دادند که ظاهرا نتیجه ای نداشته.... بنابراین فعلا راهی به ذهن نمیرسه، جز اینکه با شما تماس بگیرم و مورد را بررسی و گزارش کنیم.( رجوع به مطالب بالا)
4- نمیشه.
بقیه مطالب را هم دوستمون پاسخ دادند:n16:
hamidreza2010
12-03-2014, 22:53
* فکر نکنم خیلی سوت و کور باشه، دیگه هر روز داره چند پست ارسال میشه توسط کاربران.... که اتفاقا الان که چک کردم میبینم خوشبختانه پستهای دوستان مفید هم بوده... و تا حدی زیادی داره در مورد تمام مسائل بحث میشه.
اما در مورد مشکل قبلی شما، دوستی پیشنهاد نصب مجدد کومودو را دادند که ظاهرا نتیجه ای نداشته.... بنابراین فعلا راهی به ذهن نمیرسه، جز اینکه با شما تماس بگیرم و مورد را بررسی و گزارش کنیم.( رجوع به مطالب بالا)
4- نمیشه
بقیه مطالب را هم دوستمون پاسخ دادند:n16:
ممنون علی جان
راستش من حدود 5 سالی میشه کسپر دارم و خیلی هم ازش راضیم ولی طبق تعریف بعضی دوستان الان میخوام کومودو رو تست کنم
نصب کردم ، یه سری چیزا هنوز خوب دستم نیومده و آزاردهنده هست ، مثلا همین چپ و راست سئوال پرسیدن و به همه چیز گیر دادن هست
اون مشکل نشون ندادن منو ها هم برای خودش درست میشه و دوباره خراب میشه
ممنون از لطفت داداش
Parseh38
13-03-2014, 03:45
سلام علی اقا
موقع نصب هیچ مشکلی نداره و هیچ پیغامی از سند باکس یا هیپس داده نمیشه به عنوان مثال بعد از گرفتن عکس از صفحه دسکتاپ پیامی مبنی براینکه نمیتونه عکس رو توی داکیومنت و یا ادرس دیگه ذخیره کنه حتی بعد از غیر فعال کردن سندباکس و هیپس بازم مشکل باقیه و تا اونجا که میدونم فایلی ازش در سند باکس نیست ولی چشم اگر بتونم دوباره تست و یا عکسی ازش میزارم
ممنونم برای راهنمایی
سلام
وقتی مثلا نود 32 یک فایل را اسکن میکنه یه سری فایل با رنگ آبی مشخص میکنه این فایلها چی هستند ومعنی آنها چیست؟
سلام
وقتی مثلا نود 32 یک فایل را اسکن میکنه یه سری فایل با رنگ آبی مشخص میکنه این فایلها چی هستند ومعنی آنها چیست؟
در تاپیک مربوطه مطرح نمایید!
تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad_203
15-03-2014, 10:45
سلام دوستان
من هنوز نسخه 6.3 رو نصب دارم .ازش راضیم .اما می دونم چند روزیه نسخه 7 هم ریلیز شده .به نظرتون زود نیست نسخه 7 نصب کنم؟ معمولا نسخه جدید که میاد باگ زیاد داره .اگه دوستان نصب کردن و از کارکردش راضی هستن بگین ما هم نصب کنیم و اینکه چه برتری های داره نسبت به نسخه 6 (تجربه شخصی خودتون رو بگین .چون ریلیز نوت که داره دیدم قبلا ! )
سلام دوستان
من هنوز نسخه 6.3 رو نصب دارم .ازش راضیم .اما می دونم چند روزیه نسخه 7 هم ریلیز شده .به نظرتون زود نیست نسخه 7 نصب کنم؟ معمولا نسخه جدید که میاد باگ زیاد داره .اگه دوستان نصب کردن و از کارکردش راضی هستن بگین ما هم نصب کنیم و اینکه چه برتری های داره نسبت به نسخه 6 (تجربه شخصی خودتون رو بگین .چون ریلیز نوت که داره دیدم قبلا ! )
سلام محمدجان
خوبی؟
فعلا تو همون نسخه 6.3 بمون تا نسخه نهایی 7 رو در سایت برای دانلود عمومی قرار بدن
من از نسخه 7 راضی هستم فقط مشکلی که داره اینه که وقتی بر روی پوشه کلیک راست میکنم و اسکن رو میزنم، هیچ عکس العملی نشون نمیده، انگار که بر روی هیچ چیزی کلیک نکردی!!
تغییرات و برتری هارو میتونید در صفحات قبلی که علی جان معرفی کردن مطالعه کنید.
یاحق
سلام دوستان
ببخشید این افزونه ی PrivDog چقدر سرعت مرورگرها و سرعت خود نت رو پایین میاره؟
می خوام ببینم مزیت زیادی داره یا نه؟
در کل کار این افزونه چیه و اونایی که ازش استفاده کردن تا حد راضین؟!
------
یه سوال دیگه هم در مورد comodo dragon دارم و اینکه میخواستم ببینم هیچ اطلاعاتی این مرورگر نگه نمیداره؟یعنی کاملا بدون رد پا و کاملا امن میشه ازش استفاده کرد یا تنظیمات خاصی داره؟
** اگه اینجوریه پس چرا داخل این مرورگر هم قابلیت incognito رو داره؟! در حالی اگه تو کروم تحت این ویژگی کار کنی هیچ اطلاعاتی نگه نمیداره ولی اینجا که خودش اینجوریه چرا بازم داره؟!
*** مرورگر کومودو دراگون هر سایتی رو میزنم یه صفحه ی کاملا سیاه میاره! یعنی در واقع بار میکنه ولی نشون نمیده/مثلا میشه روی لینک های اون سایتی که زدی کلیک کرد و صفحش کاملا سیاهه! ( حل شد!
راه حل: try disabling hardware acceleration in Dragon. You will find the option in Settings>Show advanced settings, under the "System" group.)
تشکر پیشاپیش:n16:
Nico-SMY
15-03-2014, 18:01
سلام .می خواستم بدونم ورژن آپدیت comodo آلان چنده .رو سیستم خونه که 6.3 نصبه می زنه 17825 ولی تو لب تاپ که 7 نصب کردم تا 17860 رفت ؟
این آپدیت url و آپدیت دیتابیس سایت چیه تو این نسخه جدید؟
سلام .می خواستم بدونم ورژن آپدیت comodo آلان چنده .رو سیستم خونه که 6.3 نصبه می زنه 17825 ولی تو لب تاپ که 7 نصب کردم تا 17860 رفت ؟
این آپدیت url و آپدیت دیتابیس سایت چیه تو این نسخه جدید؟
سلام
ورژن آپدیت کومودوی من 17933 هستش
اونیکی رو هم نمیدونم:n13:
m110_135_92
15-03-2014, 23:17
با سلام و درود خدمت کارشناس کومودو عزیز و سایر عزیزان
من از کاربران قدیمی کومودو هستم و به جز کومودو از انتی ویروس دیگری استفاده نکردم و از اون کاملا راضیم اما امروز متاسفانه در گشت در اینترنت کامپیوتر من مبتلا به ویروسی شد که تمام فایلهای من رو رمز گذاری کرده با پسوند enc .
کومودو بدافزار رو تشخیص داد و هشدار رو که داد من گفتم مسدودش کنه اما با این که من مسدودش کردم اما باز هم بدافزار اجرا شد و کل کامپیوتر من رو بهم ریخت. هر کاری کردم دیدم راهی نداره و فایلها رو که باز میکنم این پیغام رو میده چه پی دی اف یا ورد و عکس که متاسفانه منم چون کارم بیشتر مطالعه هست بیشتر لبتابم همینهاست و همچنین فایلهای رار رو بسته.
[EN] The file is encrypted
To decrypt the file, follow these steps:
1. Disable antivirus (and firewall) installed on your computer
2. Enable internet connection
3. Unpack the archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (or archive with the same name on your desktop). Password jrxHQRdq
4. Run the unzipped uIfuGpxJ.exe
5. Enter the correct code voucher Ukash, Paysafecard or MoneyPack
6. Do not restart the computer. Expect complete decoding
[FR] le fichier est crypté
Pour déchiffrer le fichier, procédez comme suit:
1. Désactiver l'antivirus (et pare-feu) installé sur votre ordinateur
2. Activer connexion internet
3. Décompressez l'archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archiver avec le même nom sur votre bureau). Mot de passe jrxHQRdq
4. Exécutez le fichier uIfuGpxJ.exe décompressé
5. Entrez le code coupon correct Ukash, Paysafecard ou MoneyPack
6. Ne redémarre pas l'ordinateur. Attendez décodage complet
[DE] Die Datei ist verschlüsselt
Um die Datei zu entschlüsseln, gehen Sie folgendermaßen vor:
1. Deaktivieren Sie Antivirus-(und Firewall) auf Ihrem Computer installiert
2. Aktivieren Sie Internet-Verbindung
3. Entpacken Sie das Archiv C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archivieren mit dem gleichen Namen auf dem Desktop). Passwort jrxHQRdq
4. Die entpackte uIfuGpxJ.exe
5. Geben Sie den richtigen Code Gutschein Ukash, Paysafecard oder MoneyPack
6. Starten Sie den Computer nicht. Erwarten Sie komplette Dekodierung
فایل زیپ اون چون ویروس هست نگذاشتم. پیغامی که در فایلها میاد رو هم انجام دادم ولی اصلا فایلش اجرا نمیشه چون کامپیوتر ویروسی شده بود دیگه فرقی برام نداشت و اون دستورات توی فایل رو انجام دادم. حتی کومودو رو پاک کردم که فایل بتونه هر غلطی میتونه بکنه شاید به حالت اول برگرده ولی نشد که نشد. میخواستم ببینم ایا راهی رو برای درست شدن دوستان میدونند یا خیر؟
البته من باز هم از کومودو راضیم ولی نمیدونم چرا بی معرفت این دفعه کم اورد.
اگه راهی رو کسی از دوستان میدونه ممنون میشم راهنمایی کنین. علی اقا خواهش میکنم اگه میتونین کمک کنید یا این که اگه راهی واقعا نداره بدونم حداقل به فکر از صفر شروع کردن برای کارهام باشم.
با تشکر
hamidreza2010
16-03-2014, 00:24
من از کاربران قدیمی کومودو هستم و به جز کومودو از انتی ویروس دیگری استفاده نکردم و از اون کاملا راضیم اما امروز متاسفانه در گشت در اینترنت کامپیوتر من مبتلا به ویروسی شد که تمام فایلهای من رو رمز گذاری کرده با پسوند enc .
کومودو بدافزار رو تشخیص داد و هشدار رو که داد من گفتم مسدودش کنه اما با این که من مسدودش کردم اما باز هم بدافزار اجرا شد و کل کامپیوتر من رو بهم ریخت. هر کاری کردم دیدم راهی نداره و فایلها رو که باز میکنم این پیغام رو میده چه پی دی اف یا ورد و عکس که متاسفانه منم چون کارم بیشتر مطالعه هست بیشتر لبتابم همینهاست و همچنین فایلهای رار رو بسته.
3. Unpack the archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (or archive with the same name on your desktop). Password jrxHQRdq
3. Décompressez l'archive C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archiver avec le même nom sur votre bureau). Mot de passe jrxHQRdq
3. Entpacken Sie das Archiv C:\Users\lord\AppData\Local\FZkEZNRz\QqSrPOlS.zip (archivieren mit dem gleichen Namen auf dem Desktop). Passwort jrxHQRdq
فایل زیپ اون چون ویروس هست نگذاشتم. پیغامی که در فایلها میاد رو هم انجام دادم ولی اصلا فایلش اجرا نمیشه چون کامپیوتر ویروسی شده بود دیگه فرقی برام نداشت و اون دستورات توی فایل رو انجام دادم. حتی کومودو رو پاک کردم که فایل بتونه هر غلطی میتونه بکنه شاید به حالت اول برگرده ولی نشد که نشد. میخواستم ببینم ایا راهی رو برای درست شدن دوستان میدونند یا خیر؟
اگه راهی رو کسی از دوستان میدونه ممنون میشم راهنمایی کنین. علی اقا خواهش میکنم اگه میتونین کمک کنید یا این که اگه راهی واقعا نداره بدونم حداقل به فکر از صفر شروع کردن برای کارهام باشم.
با تشکر
سلام
فعلا تا علی آقا بیاد و دقیقا بگه مشکلتون چیه ، من پیشنهاد میکنم از دیسک نجات آنتی ویروس هایی مثل بیت و کسپر سیستم رو اسکن کنید تا پاکسازی کنه
از جدیدترین ورژنش استفاده کنید
FarshadBandari
16-03-2014, 01:26
با تشکر
زمانی که سیستمتون ویروسی شد تنظیمات کومودو به چه صورت بود؟ HIPS روشن بود؟ اگه روشن بود رو چه حالتی بود؟ اتوسندباکس چطور روشن بود یا نه؟ اگه روشن بود رو چه حالتی بود؟
اون هشداری که کومودو داد مربوط به کدوم قسمت میشد؟ HIPS یا اتوسندباکس یا خود آنتی ویروس؟
ایکاش از log کومودو یه فایل پشتیبان تهیه میکردید که ببینیم کومودو موقع ورود ویروس به سیستم چه کارایی کرده چه کارایی نکرده، یا اینکه اشتباه از تنظیمات شما بوده یا خود کومودو نتونسته جلوی ویروس رو بگیره
من خودم خیلی فلش آلوده به سیستمم زدم که بعضی وقتا دیتابیس کومودو ویروسی رو تشخیص نداده ولی اتوسندباکس و HIPS به دادم رسیدن و مانع از اجرای ویروس رو سیستمم شدن، به نظر بعید میاد با HIPS و اتوسندباکس روشن سیستم ویروسی بشه
m110_135_92
16-03-2014, 02:00
سلام
متاسفانه من اون موقع هم hips غیر فعال بود هم سندباکسم. البته همیشه فعال و سندباکس روی حالت کاملا مجازی هست ولی متاسفانه این دفعه خاموش بود چون قبل اون نرم افزاری رو نصب کردم و به خاطر همین غیر فعال کردم که بعد نصب فعالش کنم ولی یادم رفته بود البته فایروال و انتی ویروس فعال بودند فایروال روی کاربر و انتی حداکثر.
متاسفانه الان که گفتید فهمیدم چه اشتباهی کردم . خیلی وقته کاربر کومودو هستم به همین خاطر کار کردن باهاش کاملا تو دستم هست حالا نه حرفه ای ولی این چند سال هنوز ویروسی نشده بودم با این که زیاد هم نرم افزارهای ک رک ی و غیره نصب کردم ولی بعضی اوقات یک غفلت همه چیزو به باد میده. اینم شانس ماست. من زمانی که هشدار داد زدم مسدودش کنه اما متاسفانه نمیدونم چطوری تونسته اجرا بشه.
حالا که ما این اشتباهو کردیم متاسفانه کومودو با این که دایما پیغام میده و من بلوکش میکنم ولی به عنوان ویروس چیزی پیدا نمیکنه که سرچ میکنم.اصلا نمیدونم چطوری تونسته با این که بلوکش کردم اجرا بشه.
حال میخواستم فقط ببینم ایا راهی هست برای برگرداندن فایلها یا باید بی خیال شم. چون با سرچی که کردم تقریبا بی فایده بود البته عزیزانی که زیاد با ویروسها سر و کله میزنند شاید سر در بیارند والا من بیسواد که دیگه عقلم به جایی نمیرسه. اصلا با پاک شدن ویروس ایا مشکل حل میشه یا نه. چون من یک فایل pdf رو تو یک لبتاب دیگه هم که ریختم باز نشد.
با تشکر
dvb595959
16-03-2014, 12:25
درود
فکر کنم شما دچار این ویروس شدین و فعلا که راهی برای خلاصی وجود نداره!!!!
گروهی از تولیدکنندگان بدافزار، برنامه گروگانگیر جدیدی را آماده کردند که فایلها را بر روی رایانههای آلوده شده رمزگذاری می کند و از قربانی میخواهد برای دسترسی به این فایلها مبلغی را پرداخت کند. این بدافزار جدید را PowerLocker نامگذاری کردند و ایده آن از تروجان گروگان گیر موفق CryptoLocker که از ماه سپتامبر حدود 250000 رایانه را آلوده کرد، الهام گرفته شده است. این بدافزار همانند بدافزار CryptoLocker از یک روش رمزگذاری قوی استفاه میکند که بدون پرداخت پول نمیتوان به فایلها دسترسی یافت. هم چنین از آن جا که تولیدکنندگان آن اعلام کردند که قصد دارند این بدافزار گروگان گیر را به مجرمان سایبری بفروشند، این بدافزار بسیار پیچیده و به طور بالقوه بسیار خطرناک است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این بدافزار که در ماه سپتامبر شناسایی شده، در حقیقت فایلهای شخصی کاربر (مانند تصاویر و اسناد) را دوبار توسط یک کلید AES محلی و یک کلید RSA-2048 ذخیره شده در یک سرور راه دور رمزگذاری میکند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در گذشته بدافزارهای گروگانگیر دیگری نیز بودهاند که ادعای رمز کردن فایلها را داشتند، ولی این بدافزارها یا صرفاً یک فریب ساده بودند یا اینکه روش رمزگذاری آنها به حدی ساده بود که به راحتی شکسته میشد و فایلهای کاربر را به وی بازمیگرداند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوع رمزگذاری مورد استفاده توسط Cryptolocker، امنترین استاندارد امروزه است. آنها با استفاده از رمزگذاری کلید عمومی نامتقارن، فایلها را توسط یک کلید عمومی محلی موجود بر روی سیستم رمز میکنند و صرفاً میشود فایلها را توسط کلید اختصاصی که بر روی یک سرور راه دور قرار دارد، رمزگشایی کرد. البته شکستن رمز RSA-2048 بهصورت تئوری ممکن است، اما انجام این کار توسط یک کامپیوتر معمولی حدود ۱۰ میلیارد سال طول میکشد!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تهیه نسخه پشتیبان از دادههای موجود برروی رایانهها یک ضرورت است و در صورت آلوده شدن به این بدافزار میتوان بدون پرداخت وجهی فایلهای مورد نظر را برگرداند. باید توجه داشت که نسخه پشتیبان نباید برروی همان رایانه یا فایلهای مربوط به اشتراک گذاری شبکه قرار داشته باشد زیرا این بدافزار می تواند تمامی نسخههای پشتیبان را نیز تحت تاثیر قرار داده و تخریب کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ورژن 2 این ویروس که با نام dubbed Cryptolocker 2.0 در تاریخ 20/12/2013 وارد دنیای مجازی شده تا امروز حدود 300000 کامپیوتر رو گروگان گرفته این ویروس از طریق فایل هایی با پسوند 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx میتونه وارد سیستم بشه
m110_135_92
16-03-2014, 14:04
با سلام و تشکر از دوستان
بله متاسفانه فکر میکنم دیگه راهی نداره قبلا خوشبختانه نیمی از فایلهام رو روی چند عدد dvd رایت کرده بودم والا الان دیوانه میشدم. حالا این فایلها رو اگه کل درایورها رو پاک کنم و بعضیها از قضا بمونه ایا با عوض کردن ویندوز این فایلها در اینده کامپیوتر رو ویروسی نمیکنه یا این که نه باید همه رو فرمت کنم. اخه بعضی از فایلها سالم هستند و باید جداشون کنم.
من هنوز هم موندم اشتباه از من بوده یا کومودو نتونست کاری کنه اخه مسدود کردن فایل رو زدم فکر نمیکردم بتونه از دست فایروال در بره که معلوم بود خیلی حرفه ای بود ویروسش.
پیشنهادم به دوستانی عینا بنده که کاربران حرفه ای انتی ویروس نیستند اینه که حداقل مرورگر رو در فضای مجازی سندباکس کومودو اجرا کنند تا اگر چنین ویروسهایی پیدا شدند نتونند کاری کنند که بعد عین من روانتون بههم بریزه.این نکته رو خودم همشه مدنظر داشتم ولی این دفعه از اون غفلت کرده بودم.
در ضمن علی اقا اون کتاب راهنمای کومودو رو درست نکردند.
متاسفانه دکمه تشکر بنده فعال نیست تا بتونم از دوستان تشکری داشته باشم.
موفق باشید و هیچ وقت مبتلا به ویروسی نشید.
سلام
متاسفم.... بد ترین اتفاق ممکن رخ داده.
*در هر صورت سندباکس روی محدود (و بالاتر) در برابر این نمونه ها استادگی میکنه.... و البته با سندباکس غیرفعال و HIPS روشن هم میتونید محافظت بشید.
* یک بخشی به کومودو اضافه شده به نام" پوشه های مهم حفاظت شده" که میتونید پوشه های حاوی فایلهای مهم خودتون را اونجا وارد کنید.در این صورت حتی اگر مخرب بتونه از چنگ سندباکس در بره، کومودو سعی میکنه از اون مناطق (پوشه ها/فایلها) مراقبت بکنه.( اتفاقا کومودو برای حفاظت بیشتر در برابر نمونه هایی که شما گرفتارش شدید/و نمونه های مشابه- این بخش را اضافه کرده)
*میتونید سیستم را با اسکنرهای متفاوت اسکن کنید.....امیدی به بازیابی فایلهای قفل شده نیست....
Dr Hannibal
16-03-2014, 22:55
متاسفانه در گشت در اینترنت کامپیوتر من مبتلا به ویروسی شد که تمام فایلهای من رو رمز گذاری کرده با پسوند enc .
کومودو بدافزار رو تشخیص داد و هشدار رو که داد من گفتم مسدودش کنه اما با این که من مسدودش کردم اما باز هم بدافزار اجرا شد و کل کامپیوتر من رو بهم ریخت. هر کاری کردم دیدم راهی نداره و فایلها رو که باز میکنم این پیغام رو میده چه پی دی اف یا ورد و عکس که متاسفانه منم چون کارم بیشتر مطالعه هست بیشتر لبتابم همینهاست و همچنین فایلهای رار رو بسته.ن دستورات توی فایل رو انجام دادم. حتی کومودو رو پاک کردم که فایل بتونه هر غلطی میتونه بکنه شاید به حالت اول برگرده ولی نشد که نشد. میخواستم ببینم ایا راهی رو برای درست شدن دوستان میدونند یا خیر؟
با تشکر
اون پیامی که شما بلاک کردین ، بلاک کردن کل مخرب نبوده. میتونه بخش کوچک یا بزرگی از مخرب بوده باشه اما همه اش نبوده.
اینجا بی ربط هست ولی کسپرسکی نرم افزارهای واسه این گونه موارد داره که گاهی اوقات جواب میده
نرم افزارهایی که Decryptor داره رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نصب و تست کنید.
اگر از پاک بودن سیستم مطمئن شدید هم یک بار سیستم ریستور رو تست کنید.
این بخش از تاپیک در آینده به تاپیک اورژانس منتقل میشه.
موفق باشید
M.Sadegh.M
17-03-2014, 18:17
سلام
دو تا موضوع
1-من تا الان سند باکس را غیرفعال کرده بودم ، اما الان با می بینم با مشکلی که برای دوستمون پیش اومده بهترِ سندباکس روشن باشه.
حالا میخوام بدونم واقعا لازمِ یا نه؟
بعدم اگه لازم هست در مورد حالت های مختلفش یکم توضیح بدید.
2-حالت بهینه آنتی ویروس با حداکثر چه تفاوتی دارن؟
روی کدوم بگذاریم بهتر هست و حالت حداکثر تاثیری در سرعت سیستم داره.
و چرا حالت بهینه توصیه شده.
ممون:n16:
سلام
دو تا موضوع
1-من تا الان سند باکس را غیرفعال کرده بودم ، اما الان با می بینم با مشکلی که برای دوستمون پیش اومده بهترِ سندباکس روشن باشه.
ممون:n16:
موضوع اول به خودتون بستگی داره...من نزدیک سه چهار ساله که کمودو دارم و سندباکس و HIPS رو فقط موقع تست ویروس فعال میکنم و تا به حال هم ویروسی نشدم...شما باید برنامه هایی را که اجرا میکنید اگر ناشناخته هستند حتماً قبل از اجرا از سیف بودن آنها اطمینان حاصل کنید (به خصوص برای کرک ها ) و اگر مطمئن نیستید یا به دنیال برنامه جایگزین باشید یا در سندباکس برنامه رو اجرا کنید
سایت هایی هم که سر میزنید تا حد امکان باید سایت های معتبر باشند و از مرورگرهای مطمئن مثل کروم و فایرفاکس با افزونه هایی مانند NoScript استفاده کنید
در کل با فعال کردن سندباکس شما سیستم شما دارای یک مزیت است ولی باید کمی حوصله به خرج دهید.
در مورد حالت های سندباکس هم اگر کمودو رو فارسی کنید به خوبی متوجه حالت های آن خواهید شد...همچنین میتوانید پست های گذشته تاپیک رو مطالعه کنید
موضوع دوم فرق چندانی برای امنیت شما نداره ..شما آنتی ویروس رو بر روی بهینه قرار دهید
سلام
دو تا موضوع
سلام علیکم
مرسی عباس جان بابت توضیحات عالی.
فقط یک نکته اینکه گاهی از تنظیمات خودم صحبت میکنم و میبینید که اتوسندباکسم غیرفعال و HIPS فعال است... حالا این سوال پیش میاد (مثلا برای دوستمون) که حالا در برابر این نمونه ها باز هم این حالت مناسبه؟
پاسخ: البته که بله.
وقتی من وضعیت تنظیمات را اینجا میگم، مطمئن باشید این نمونه ها و همه موارد و مخربها و تهدیدات را در نظر میگیریم بعد حرفمو میزنم. پس دوستانی که اتوسندباکس خاموش هستند نگرن نباشند.فقط نکته اینجاست که اگر سندباکس غیرفعال است، HIPS باید فعال باشه. که همیشه هم اینو گفتیم.
سوال دوم هم همینطور که عباس آقا فرمودند، تاثیری در امنیت شما نداره. اگر پستهای منو دنبال کرده باشید، میبیند که من هم خیلی روی این مورد تاکیدی نداشتم که آنتی ویروس روی حداکثر باشه یا بهینه. آنتی ویروس خودم گاهی روی حداکثر است و گاهی روی بهینه.... اما انتخابم حالت بهینه است.( فقط هر وقت صحبت آنتی میشه میگم که هوش را بزارید روی زیاد بهتر است)
آنتی روی حداکثر شاید روی برخی سیستمهای ضعیفتر کمی تاثیر منفی روی اجرا / کارکرد / سرعت سیستم بزاره. پس همون بهینه کافیه.
فرقشون اینه که روی حالت حداکثر آنتی ویروس تمام فایلهای را اسکن میکنه( قبل از هر نوع دسترسی/کپی/انتقال/ و یا اجرا و لود شدن در حافظه) ولی اگر روی بهینه باشه، وقتی یک فایل را اسکن کرد تا آپدیت بعدی دیگه اون فایل اسکن نمیشه و اسکن یک فایل اسکن شده شامل دو مورد میشه: 1- کومودو آپدیت جدید دریافت کنه 2- فایل تغییر کنه.
=========
=========
=========
اما نکته دیگر:
*البته دوستمون ظاهرا فرمودند که نمونه را در اختیار دارند.... به هر حال اگر این مخرب را در اختیار دارند و لطف کنند و در اختیار من بزارند ممنون میشم.
* و نکته بعدی اینکه اصلا دوست ندارم درباره کومودو و همین نمونه اجرا شده روی سیستم دوستمون صحبت کنم که وضعیت چی بوده و اتفاق به چه ترتیبی رخ داده، که این موضوع اصلا الان محل بحث نیست. من میگم مسئولیت بخشی از حادثه به پای کومودوست (البته همون دیشب صفحه قبل را خواندم که دوستمون گفته حفاظت پیشرفته غیرفعال بوده):
سلام
متاسفانه من اون موقع هم hips غیر فعال بود هم سندباکسم. البته همیشه فعال و سندباکس روی حالت کاملا مجازی هست ولی متاسفانه این دفعه خاموش بود....
اما..... چیزی که برای من اهمیت داره اینه که فرض بگیریم کاربری (مبتدی) بخواهد تنظیمات خودشو برای همیشه با اتوسندباکس خاموش و همچنین HIPS خاموش تنظیم بکنه! کومودو با چه ابزارهایی میتونه از سیستم حفاظت بکنه؟ (البته اگر از من بپرسند میگم: این وضعیت افتضاح است. شما دارید شیری را بی دم و یال و اشکم میکنید)
پاسخ این هست: آنتی ویروس (دیتابیس مستقر بر سیستم و همچنین Cloud-based protection).... و اگر آنتی به عنوان تنها لایه، تشخیص نداد؟..... در طول (اواخر) سال 2014 منتظر چیزیهایی هستم و روش پافشاری میکنم. راضی نگه داشتن دو طیف از کاربران متفاوت (مبتدی و پیشرفته)
m110_135_92
17-03-2014, 23:39
سلام علی اقا
متاسفانه من کل لبتاب رو فرمت کردم و بعد تازه فهمیدم کاشکی اون ویروسه رو توی یک فایلی رو سی دی چیزی ذخیره میکردم که متاسفانه ذخیرش نکردم.اینقدر که ازش بد برداشته بودم و روانمو بهم ریخته بود که نمیدونستم چیکار کنم.
در کل تجربه سنگینی دادم که البته تقصیر خود بنده نیز بوده و hips و سندباکس هر دو خاموش بودند.
با سپاس از شما و باقی اعضا
havzhini
18-03-2014, 00:25
چند صفحه قبل دوستی فرموده بودن فعلا به نسخه7 اپدیت نکنید
ایا هنوز اپدیت نکنیم و ممکنه باگ وجود داشته باشه یا مشکلی نیست و اپدیت کنیم بهتره ؟
و اینکه برای اپدیت نسخه قبلی رو حتما باید از سیستم پاک کرد و بعد نسخه جدید رو نصب کرد یا روی همین نسخه فایل اپدیت رو نصب کنیم مشکلی نیست
ویندوز 8.1 64bit
hamidreza2010
18-03-2014, 00:47
ایا هنوز اپدیت نکنیم و ممکنه باگ وجود داشته باشه یا مشکلی نیست و اپدیت کنیم بهتره ؟
و اینکه برای اپدیت نسخه قبلی رو حتما باید از سیستم پاک کرد و بعد نسخه جدید رو نصب کرد یا روی همین نسخه فایل اپدیت رو نصب کنیم مشکلی نیست
ویندوز 8.1 64bit
سلام
بله ، الان ورژن فاینال اومده و بهتره آپدیت کنید ( البته نمیدونم لینک دانلودش هم هست تو سایتش یا نه )
برای دیتابیس هم ، از همون دیتابیس بک اپ بگیرید ، جواب میده
havzhini
18-03-2014, 10:29
دوستان اینترنت سکوریتی خیلی تاثیر منفی روی سرعت اینترنت داره چندبار تست کردم و پاک کردم دوباره نصب کردم به طور محسوسی با نصب کومودو سرعت اینترنت افت میکنه
دلیلش چی هست و ایا راه حلی داره؟
ArashMiniStar
18-03-2014, 16:15
دوستان اینترنت سکوریتی خیلی تاثیر منفی روی سرعت اینترنت داره چندبار تست کردم و پاک کردم دوباره نصب کردم به طور محسوسی با نصب کومودو سرعت اینترنت افت میکنه
دلیلش چی هست و ایا راه حلی داره؟
اینترنت سکوریتی کومودو منظورتونه؟مگه میشه؟ فکر نکنم تغییر محسوسی داشته باشه مگر اینکه سیستم داغونی داشته باشید یا داره آپديت میکنه دیتابیسش رو از این جور چیزا:confused:
Sent from my C6903 using Tapatalk
ویندوز 8.1 64bit
اگر تا الان نسخه 7 را نصب نکردید، میتونید صبر کنید.... من فکر میکنم بزودی یک آپدیت (نسخه جدید) ارائه میشه. که میتونید اونو نصب کنید. (دوستانی هم که 7 دارند از طریق برنامه قابل دریافته).
بنابراین میتونید یک هفته صبر کنید.
havzhini
18-03-2014, 19:28
اینترنت سکوریتی کومودو منظورتونه؟مگه میشه؟ فکر نکنم تغییر محسوسی داشته باشه مگر اینکه سیستم داغونی داشته باشید یا داره آپديت میکنه دیتابیسش رو از این جور چیزا:confused:
Sent from my C6903 using Tapatalk
بله ابنترنت سکوریتی ورزن7 که تازه نصب کردم
سیستم متوسط رو به بالا هست خیلی ضعیف نیست ( لپتاپ کورتودوا 3گبگ رم)
من کامل کومودو رو حذف کردم تست گرفتم سرعت اینترنتم حدود 5.5مگ بود ولی با نصب کومودو سرعت به 4مگ هم بسختی میرسه
اگر تا الان نسخه 7 را نصب نکردید، میتونید صبر کنید.... من فکر میکنم بزودی یک آپدیت (نسخه جدید) ارائه میشه. که میتونید اونو نصب کنید. (دوستانی هم که 7 دارند از طریق برنامه قابل دریافته).
بنابراین میتونید یک هفته صبر کنید.
دیروز یکی از دوستان گفتن مشکلی نداره و نصب کنید من هم ورژن قبل رو حذف کردم و ورژن7 رو نصب کردم
یعنی این ورژن مشکلی میتونه داشته باشه؟
البته یه مقدار هم سیستم رو کند کرده و روی سیستم لگ زیادی ایجاد شده که فکر میکنم چون تازه نصب شده و اپدیت هم هنوز نیست فعلا داره فایلارها رو ریسرچ میکنه این مشکل هست
متاسفانه از دیبایس هم فراموش کردم بکاپ بگیرم دوباره باید دانلود کنم
لطف میکنید لینک فایل دیتابیس رو برای دانلود قرار بدید و روش اپدیت با فایل هم بگید.
بله ابنترنت سکوریتی ورزن7 که تازه نصب کردم
سیستم متوسط رو به بالا هست خیلی ضعیف نیست ( لپتاپ کورتودوا 3گبگ رم)
من کامل کومودو رو حذف کردم تست گرفتم سرعت اینترنتم حدود 5.5مگ بود ولی با نصب کومودو سرعت به 4مگ هم بسختی میرسه
DNS سیستم را تغییر بدهید.... شاید به خاطر DNS کومودو باشه.
دیروز یکی از دوستان گفتن مشکلی نداره و نصب کنید من هم ورژن قبل رو حذف کردم و ورژن7 رو نصب کردم
یعنی این ورژن مشکلی میتونه داشته باشه؟
البته یه مقدار هم سیستم رو کند کرده و روی سیستم لگ زیادی ایجاد شده که فکر میکنم چون تازه نصب شده و اپدیت هم هنوز نیست فعلا داره فایلارها رو ریسرچ میکنه این مشکل هست
متاسفانه از دیبایس هم فراموش کردم بکاپ بگیرم دوباره باید دانلود کنم
لطف میکنید لینک فایل دیتابیس رو برای دانلود قرار بدید و روش اپدیت با فایل هم بگید.
مشکل خاصی نداره که اذیت کنه یا توصیه به نصب نشه..... ازش استفاده کنید.... فقط آپدیت را انجام بدهید و یک اسکن سریع و بعدش اسکن اعتبار سنجی هم انجام بدهید.
روش آپدیت آفلاین و لینک دانلود دیتابیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
havzhini
18-03-2014, 20:02
DNS سیستم را تغییر بدهید.... شاید به خاطر DNS کومودو باشه.
موقع نصب گزینه DNS غیرفعال کردم و توی کنترل پنل هم که نگاه کردم DNS همون حالت اتوماتیک هست و تغییری نکرده
ArashMiniStar
19-03-2014, 11:37
موقع نصب گزینه DNS غیرفعال کردم و توی کنترل پنل هم که نگاه کردم DNS همون حالت اتوماتیک هست و تغییری نکرده
احیانا امکان نداره یه باگ از این ورژنش باشه؟ 6 رو ریختین ببینید همینطوریه یا نه؟:n13:
mohammad_203
19-03-2014, 12:25
سلام دوستان
یک سوال فنی
الان به تونل وصل بودم .
یهو فایروال پیغام داد که یک کانکشن از بیرون میخواد به پرو*کس*فای*ر وصل شه که بنده بلاک کردم .رفتم لاگ رو چک کردم دیدم از سه تا آیپی مختلف این کار انجام شده !
حالا این یعنی چی؟ حمله ( اتک) چیزی بوده؟
havzhini
19-03-2014, 12:50
احیانا امکان نداره یه باگ از این ورژنش باشه؟ 6 رو ریختین ببینید همینطوریه یا نه؟:n13:
نه دیگه ورژن6 رو نصب نکردم
البته با اپدیت وضعیت بهتر شده
شاید مشکل از جایی دیگه باشه البته
ولی کندی و لگ وجود داره البته نه شدید ولی کندی سیستم احساس میشه
dvb595959
19-03-2014, 14:37
درود
به نظرم چندتا از گزینه ها نیستش!!!!!!! شما نمیدونید کجان ؟؟؟ چیکار کنم ؟؟؟
ویرایش : مشکلم حل شد دوستان .... تیک گزینه advanced view رو زدم حل شد.
ever after
19-03-2014, 14:49
سلام
ممنون میشم اگر سریع جواب بدید
من کمودو رو 2 سالی هست نصب کردم ورژن 5.12 ویندوزم 7 هست
مشکل اینه که حتی وقتی من آنتی ویروسو خاموش میکنم و همه ی قسمتاشو دیسیبل میکنم باز نمیذاره من فتوشاپ رو کرک کنم و سریع کرکشو پاک میکنه
من باید فوتوشاپ نصب کنم .میشه دقیق بگید باید چیکار کنم که ایشون این فایل بیچاره رو پاک نکنه به عنوان ویروس؟
ممنون میشم اگر سریع جواب بدید
من کمودو رو 2 سالی هست نصب کردم ورژن 5.12 ویندوزم 7 هست
مشکل اینه که حتی وقتی من آنتی ویروسو خاموش میکنم و همه ی قسمتاشو دیسیبل میکنم باز نمیذاره من فتوشاپ رو کرک کنم و سریع کرکشو پاک میکنه
من باید فوتوشاپ نصب کنم .میشه دقیق بگید باید چیکار کنم که ایشون این فایل بیچاره رو پاک نکنه به عنوان ویروس؟
جلوگیری از کنــد شدن سرعت اجرای برنامه ها ( فتوشاپ و ...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فرق بین استثنا و فایل امن چیه؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان برای سیستم با رم 2 گیگ و سی پی یو 1 هسته ای کومودو به راحتی کار میکنه؟؟
mohammad_203
19-03-2014, 21:17
دوستان برای سیستم با رم 2 گیگ و سی پی یو 1 هسته ای کومودو به راحتی کار میکنه؟؟
بله کار میکنه
حتما صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید .مطالب مفیدی هست که خوندنش خالی از لطف نیست
capitan black
20-03-2014, 15:19
متاسفانه ورژن جدید بسیار سنگین شده و سیستم رو کند کرده !
dvb595959
20-03-2014, 17:34
روی سیستم من مثل قبل و با همون سرعت کار میکنه ....
سلام
با تبریک سال نو و آرزوی بهترین ها برای شما
این نسخه جدید گویا نسخه نهایی نیستش، برای همین فعلا با بعضی سیستم ها مشکلات خاصی داره
پیشنهاد میشه فعلا از نسخه 6.3 استفاده کنید تا نسخه نهایی بر روی سایت اصلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار بگیره.
M.Sadegh.M
21-03-2014, 20:57
سلام
روی نسخه جدید من یک مشکل پیدا کردم.
بعضی وقت ها قوانینی که برای برخی برنامه ها تعریف کردم از بین میره ، یا مثلا یک فایل را امن معرفی کردم ولی اون قانون از بین رفته و Hips سوال میپرسه.
دوستانِ دیگه هم این مشکل را دارن؟
ممنون:n06:
سلام
بعضی وقت ها قوانینی که برای برخی برنامه ها تعریف کردم از بین میره ، یا مثلا یک فایل را امن معرفی کردم ولی اون قانون از بین رفته و Hips سوال میپرسه.
سلام
بله انگار نسخه جدید مشکلات خاص خودشو داره
بابت فیدبک ازتون ممنونیم
خوشحال میشیم بازم مشکلات برنامه رو مطرح کنید
:n16:
سلام علی جان
من امروز ویندوز تعویض کردم به 8.1 64 بیت
Comodo Dragn رو نصب کردم و بعد از اجر به این حال و روز تبدیل شد
چند بار هم حذف و دوباره نصب کردم ولی مشکل پابرجاست
حتی سیستم رو پاکسازی کردم ولی بازم نشد
سلام
یعنی برای یک برنامه در HIPS قانونی ساختید یا ساخته شده با پاسخ به سوالات؛ بعد از چند روز اون قانون حذف شده؟
اگه اینجوری باشه ایراد بدی هست..... من روی سیستم خودم بهش توجه نکردم، اما از الان به بعد روی این مورد دقت میکنم ببینم داستان چی هست..... بقیه دوستان هم میتونند این مورد را روی سیستم خودشون زیر نظر داشته باشند. ممنون میشم.
dvb595959
22-03-2014, 09:26
سلام علی جان
درود
مسعود جان نسخه های قدیمی دراگون رو هم اگه داری تست کن ببین مشکل از این نسخه است !!!
سلام علی جان
سلام
منم همین مشکل رو داشتم و مشکل مربوط به گرافیک سیستم هستش اگه اشتباه نکنم
و اینجوری درست شد:
برین قسمت تنظیمات مرورگر Comodo Dragon
قسمت پایین Show advanced Setting رو بزنین
بعد برین سراغ قسمت System
و کافیه اونجا تیک گزینه ی Use hardware acceleration when available رو وردارین
موفق باشید:n16:
M.Sadegh.M
22-03-2014, 23:09
یعنی برای یک برنامه در HIPS قانونی ساختید یا ساخته شده با پاسخ به سوالات؛ بعد از چند روز اون قانون حذف شده؟
اگه اینجوری باشه ایراد بدی هست..... من روی سیستم خودم بهش توجه نکردم، اما از الان به بعد روی این مورد دقت میکنم ببینم داستان چی هست..... بقیه دوستان هم میتونند این مورد را روی سیستم خودشون زیر نظر داشته باشند. ممنون میشم.
بله ، هم قوانینی که در Hips ساختم هم برای برنامه ای که قبلاً امن معرفی کرده بودم.
راستی بالاخره کتاب کمودو آماده شد
یا هنوز اند خم یک کوچه است
sandboxed
29-03-2014, 23:13
سلام
من تو یه مغازه کامپیوتری کار می کنم می خوام کومودو رو در کنار نود و شید به مشتری ها معرفی کنم اگه مایل بودند کومودو رو براشون نصب کنم
نمی دونم کار درست یا غلطیه غرض از مزاحمت اینکه می خواستم دوستان راهنماییم کنند که چجوری کومودو رو به مشتری معرفی کنم(یعنی چی بگم) که نظرش جلب بشه و از کومودو خوشش بیاد و اینکه نسخه7 رو براشون نصب کنم یا6.3 رو تنظیمات رو چجوری براشون ست کنم خوبه؟
sandboxed
29-03-2014, 23:48
این قضیه کتاب چیه؟ اگه هست به من هم بدید پرینت شده بدم به مشتری ها
سلام
گاهی فکر میکنم خیلی هم نیازی به کتاب نیست.... به هر حال منابع زیاده... گاهی بیخیالش میشم... در هر صورت دوباره دستش میگیرم.
مرسی
sandboxed
30-03-2014, 23:35
سلام
گاهی فکر میکنم خیلی هم نیازی به کتاب نیست.... به هر حال منابع زیاده... گاهی بیخیالش میشم... در هر صورت دوباره دستش میگیرم.
مرسی
سلام
من تو یه مغازه کامپیوتری کار می کنم می خوام کومودو رو در کنار نود و شید به مشتری ها معرفی کنم اگه مایل بودند کومودو رو براشون نصب کنم
نمی دونم کار درست یا غلطیه غرض از مزاحمت اینکه می خواستم دوستان راهنماییم کنند که چجوری کومودو رو به مشتری معرفی کنم(یعنی چی بگم) که نظرش جلب بشه و از کومودو خوشش بیاد و اینکه نسخه7 رو براشون نصب کنم یا6.3 رو تنظیمات رو چجوری براشون ست کنم خوبه؟
سوال ما هم که کشک
sandboxed
31-03-2014, 01:35
داشتم مطالب صفحه نخست رو می خوندم و جزوه برداری می کردم جزوه ای که واسه خودم درست کردم رو اینجا می گذارم شاید به درد کس دیگه ای هم خورد
jozveh.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
سلام
خب شما میتونید در یک ورق A4 و یا A3 این آنتی ویروس رو با آنتی های دیگه مقایسه هاشون رو پرینت کنید و بهشون معرفی کنید
دقیقا مثل مقایسه های گوشی های موبایل
سعی کنید همیشه از نسخه ای که بر روی سایت اصلی قرار داره استفاده کنید
برای تنظیمات هم پست دوم همین تاپیک بهترین راهنما برای شما و مشتری هاتون هست
havzhini
31-03-2014, 10:06
نسخه جدید از ورژن7 منتشر نشد؟
این نسخه7 اولیه روی ویندوز 8.1 خیلی کند عمل میکنه نسبت به 6.3
و دینابیس ورژن الان چنده؟
اگه اشتباه نکنم چند روز قبل مال من 19هزار بود ولی حالا که نگاه میکنم شده 18021
نسخه جدید از ورژن7 منتشر نشد؟
این نسخه7 اولیه روی ویندوز 8.1 خیلی کند عمل میکنه نسبت به 6.3
و دینابیس ورژن الان چنده؟
اگه اشتباه نکنم چند روز قبل مال من 19هزار بود ولی حالا که نگاه میکنم شده 18021
فعلا که نسخه ی نهایی منتشر نشده
بله کند عمل میکنه
18021 هستش
dvb595959
31-03-2014, 10:47
فعلا که نسخه ی نهایی منتشر نشده
بله کند عمل میکنه
18021 هستش
درود
والا این نسخه 7 برای من که خوب کار میکنه.... اصلا هم به نظرم کند نیست... ویندوز 8.1
sandboxed
31-03-2014, 11:38
سلام
خب شما میتونید در یک ورق A4 و یا A3 این آنتی ویروس رو با آنتی های دیگه مقایسه هاشون رو پرینت کنید و بهشون معرفی کنید
دقیقا مثل مقایسه های گوشی های موبایل
سعی کنید همیشه از نسخه ای که بر روی سایت اصلی قرار داره استفاده کنید
برای تنظیمات هم پست دوم همین تاپیک بهترین راهنما برای شما و مشتری هاتون هست
دقیقا چجوری؟ اگه منظورتون تست تشخیص هست که تو تستها کومودو تشخیصش از غول هایی مثل کسپر پایین تره (اختلافشون زیاد نیست)و اینجوری تبلیغ کسپر میشه تا کومودو(ملت عقلشون به چشمشونه و اولین چیزی که میبینند تست هاست نه عملکرد HIPSوAuto sandbox)
Public Enemy
31-03-2014, 11:52
دقیقا چجوری؟ اگه منظورتون تست تشخیص هست که تو تستها کومودو تشخیصش از غول هایی مثل کسپر پایین تره (اختلافشون زیاد نیست)و اینجوری تبلیغ کسپر میشه تا کومودو(ملت عقلشون به چشمشونه و اولین چیزی که میبینند تست هاست نه عملکرد HIPSوAuto sandbox)
دوست عزیز اولا دارید می گید تست !
کسانی که به مطالعه تست ها می پردازند ، باید قدرت درک مفهوم تست ها رو داشته باشند . نه اینکه دیدند این ماه فلان شرکت یه دونه ویروس بیشتر کشف کرده ، برن سراغ این ، ماه بعد اون یکی دو تا بیشتر کشف کرده برن سراغ اون !!!!
کاربران ( ایرانی !!!!! ) هم ترجیهشون چهار چیزه :
1 - اورجینال باشه !!! ( یعنی فروشنده حتما تاکید کنه اورجیناله !!! و یا بسته بندی داشته باشه )
2 - سریالش راحت گیر بیاد !!!!!
3 - مثل مرغ شکم پر ، هر چی شکمش پر تر ، ترغیب برای استفاده بیشتر !!!!! ( امیدوارم دوستان بفهمند منظور از مرغ شکم پر چیه ! )
4 - صرف نظر از سه مورد بالا ، محیط کاربر پسندی داشته باشه که به نظر از سه مورد بالا منطقی تر به نظر می رسه . همچنین درگیری کمتر کاربر با تنظیمات محصول امنیتی .
خوب تا زمانی که در قانون کپی رایت در ایران رسمی نشه ، مشکل 1 و 2 اصلا از جاشون تکون نمی خورن !!!!
لذا به نظر من به نظر کاربران ( ایرانی !!!!! ) احترام بگذارید !!!!
31-03-2014, 16:30
این جزوه کومودو رو گذاشتم تو امضام اگه کسی بازم خواست دانلود کنه
sandboxed
02-04-2014, 00:08
کسی از دوستان لینک دانلود Cryptolocker یا همون ویروس باجگیر که فایل ها رو به رمز در میاره داره؟اگه کسی لینکش رو داره به صورت پیغام خصوصی برام بفرسته می خوام با کومودو تست کنم عکس هم براتون میزارم ازش اگه شد
نگران من هم نباشید بلدم باش چیکار کنم:n24:
سلام کاربران محترم
امیدوارم که همیشه سربلند باشین
امشب کومودو خودش رو آپدیت کرد و پیغامی مبنی بر نسخه جدید ارائه شده نشون داد
این نسخه رسمی و نهایی نسخه 7 هستش و البته هنوز لینک دانلود در سایت قرار داده نشده و در تاپیک رسمی معرفی محصولات کومودو در فروم رسمی کومودو، نوشتن که لینک دانلود رسمی و عمومی بزودی در سایت و انجمن قرار داده میشه.
Download Location
Links for downloads are under synchronization procedure and will be announced later soon
Updates & Upgrades
CIS 5.x and CIS 6.x users will receive update to 7.0.315459.4132 in scope of regular CIS update procedure
لینک منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Public Enemy
02-04-2014, 19:07
با تشکر از I KinG I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، ظاهرا ورژن قبل از 7.0.315459.4132 مشکل جدی با سند باکس داشته چون توی changelog مشاهده می شه سرعت اجرای برنامه ها در سند باکس و دسک تاپ مجازی 7 برابر سریع تر شده !
لینک های دانلود نسخه نهایی 7 بروزرسانی شد
Comodo Internet Security
Size: 220M
MD5: 2d9c79b2ac2f0fe0ceeb264215495241
SHA1: 65a5ab83de003b4612deec510b6e7a2b2a68f197
Comodo Antivirus
MD5: b4a584c54d45d4966002b8b381a2516c
SHA1: 820836070510f74b9013275168dd9fd55edcaab1
Comodo Firewall
MD5: e2fc0f9793d819cf6c3e0b85ba69d7b3
SHA1: 7e1d362de24dc785ed58c7f93e05ea922d530441
fishdilo
03-04-2014, 01:10
سلام
من چون کلا" از ورژن 6 خوشم نمی اومد، همون ورژن 5 رو استفاده میکنم
روی ورژن 5 به هیچ موقع اعلان آپدیت به 6 رو نمی داد، امروز اعلان آپدیت به 7 داد :n13: منم رفتم اتوماتیک آپدیت رو تیکش رو برداشتم تا مزاحم نشه :n02:
هنوز ورژن 5 رو عشقه :n12: یادگاریه استاد M E H R A N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
havzhini
03-04-2014, 08:14
لینک مجزای 64 و 32 بیت از نسخه جدید رو اگر موجود هست لطف میکنید قرار بدید
mohammad_203
03-04-2014, 13:51
امروز کمودو پیغام آپدیت داد و من هم آپدیت کردم
نمایی از پوسته مدرن .نکته اینکه در این پوسته فونت ها بهتر هستند
لینک مجزای 64 و 32 بیت از نسخه جدید رو اگر موجود هست لطف میکنید قرار بدید
سلام دوست عزیز
راستش من که نتونستم پیدا کنم، حتی تو خود انجمن کومودو هم نبود یا شایدم من ندیدم
شاید بزودی لینک های مجزا قرار داده بشند، اونوقت در اختیار دوستان قرار میدیم
باتشکر
havzhini
03-04-2014, 15:22
سلام دوست عزیز
راستش من که نتونستم پیدا کنم، حتی تو خود انجمن کومودو هم نبود یا شایدم من ندیدم
شاید بزودی لینک های مجزا قرار داده بشند، اونوقت در اختیار دوستان قرار میدیم
باتشکر
سایت سافت98 قرار داده و جالبه که لینک دانلود از خوده سایت کومودو هست
یعنی ممکنه اینها رسمی نباشند؟
leo.unique
03-04-2014, 15:40
سلام
من چون کلا" از ورژن 6 خوشم نمی اومد، همون ورژن 5 رو استفاده میکنم
روی ورژن 5 به هیچ موقع اعلان آپدیت به 6 رو نمی داد، امروز اعلان آپدیت به 7 داد :n13: منم رفتم اتوماتیک آپدیت رو تیکش رو برداشتم تا مزاحم نشه :n02:
هنوز ورژن 5 رو عشقه :n12: یادگاریه استاد M E H R A N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
چرا از ورژن 6 خوشت نمی اومد ؟:n13:
سایت سافت98 قرار داده و جالبه که لینک دانلود از خوده سایت کومودو هست
یعنی ممکنه اینها رسمی نباشند؟
خداروشکر که پیدا شد
رسمی هستند چون از سرور خود سایت دانلود میشن
میتونید راحت دانلود کنید ولی بنظرم نسخه جامع بهتره، چون فردا پس فردا اگه ویندوز تعویض کردین یا خواستین به آشنا و دوستاتون برنامه رو بدین، خیالتون راحته که بدون دردسر نصب میشه (چون بعضی ها هنوز نمیدونن معماری سیستم عاملشون چند هستش!!!)
لینک دانلود رو هم مجزا خودتون در پست قبلی یا پست جدید قرار بدین
مرسی
ورژن 6 به طور خودکار اپدیت شد به 7 .. کسانی که مشکل لگ رو با کومودو دارند اسکین برنامه رو به حالت کلاسیک برگردونن درست میشه.
سلام دوستان
من آخرین ورژن Comodo IS رو دانلود کردم از خود سایت Comodo . روی ویندوز 8.1 نصب کردم اما بعد از اینکه نصب نموم شد اصلا استارت نمیشد(رو حالت At risk میموند) و میگفت که با پشتیبانی ارتباط برقرار کنید تا مشکل رو حل کنه !! بعد از یه چند دقیقه هم ویندوز دامپ کرد
گفتم شاید روی 8.1 جواب نده 7 ریختم اما روی 7 هم دقیقا همین اتفاق افتاد!!!
نصبش هم کامل انجام میشه یعنی فکر نکنم فایل نصبی خراب باشه
کسی همچین مشکلی پیش نیمده براش؟؟؟
M.Hashemi
03-04-2014, 21:59
با سلام
نگارش ۷ release شده.
اما تا جایی که میدونم هنوز به final نرسیده.
* دلیل upgrade را باید از انجمن پرسید.
* برای اشنایی بیشتر با مراحل ساخت یک نرم افزار به لینک زیر مراجعه کنید :
--
در مورد مشکل شما هم اقا شاهین باید بگم :
1- سعی کنید این مشکل را در انجمن خود کومودو مطرح کنید تا بررسی بشه. با احتمال زیاد با نصب نرم افزار GeekBuddy به صورت انلاین مشکلتون حل میشه.
2- یا این که میتونید با یک نرم افزار قدرتمند مانند get system info سیستم خود را بررسی کنید و سرویس ها و پروسس های مشکوک را چک کنید.
با تشکر
در مورد مشکل شما هم اقا شاهین باید بگم :
1- سعی کنید این مشکل را در انجمن خود کومودو مطرح کنید تا بررسی بشه. با احتمال زیاد با نصب نرم افزار GeekBuddy به صورت انلاین مشکلتون حل میشه.
2- یا این که میتونید با یک نرم افزار قدرتمند مانند get system info سیستم خود را بررسی کنید و سرویس ها و پروسس های مشکوک را چک کنید.
با تشکر
آخه بعد از نصبش ویندوز مشکل پیدا میکنه و ریبوت میشه ، فرصتی برای استفاده از GeekBuddy نیست!!
بعد ویندوز رو هم تازه عوض کردم فکر نمیکنم پروسس مشکل داری وجود داشته باشه.
dr_mehry
03-04-2014, 22:26
سلام دوستان
من آخرین ورژن Comodo IS رو دانلود کردم از خود سایت Comodo . روی ویندوز 8.1 نصب کردم اما بعد از اینکه نصب نموم شد اصلا استارت نمیشد(رو حالت At risk میموند) و میگفت که با پشتیبانی ارتباط برقرار کنید تا مشکل رو حل کنه !! بعد از یه چند دقیقه هم ویندوز دامپ کرد
من هم امروز ورژن 7 را نصب کردم و این مشکل را دارم.کسی راه حلی نداره!
Public Enemy
03-04-2014, 22:32
آخه بعد از نصبش ویندوز مشکل پیدا میکنه و ریبوت میشه ، فرصتی برای استفاده از GeekBuddy نیست!!
بعد ویندوز رو هم تازه عوض کردم فکر نمیکنم پروسس مشکل داری وجود داشته باشه.
جالب شد !
دوستان شما از Installer ارایه شده برای ورژن 7 در سایت سافت 98 استفاده کردین ؟
اجازه بدین متخصصان این اینستالر رو تست کنند
leo.unique
03-04-2014, 22:41
جالب شد !
دوستان شما از Installer ارایه شده برای ورژن 7 در سایت سافت 98 استفاده کردین ؟
اجازه بدین متخصصان این اینستالر رو تست کنند
اگه توجه کرده باشی آدرس دانلود اینستالری که در سایت سافت نود و هشت ارائه شده از سرور خود کمودو هست :n01:
dr_mehry
03-04-2014, 22:58
اگه توجه کرده باشی آدرس دانلود اینستالری که در سایت سافت نود و هشت ارائه شده از سرور خود کمودو هست :n01:
بله.از خود سایت کمودو دانلود کردم.
dr_mehry
03-04-2014, 23:07
بله.از خود سایت کمودو دانلود کردم.
حذف شود
انتظار ها به پایان رسید و نسخه 7 نهایی در سایت قرار داده شد
dvb595959
04-04-2014, 08:59
درود
لینک نسخه کاملش رو لطف میکنید بزارید برای دانلود!!
فکر کنم از روی سایت کومودو برداشته شده .... انگار دیر رسیدم :n02:
من نسخه کامل رو که پریروز ریلیز شد رو دانلود کردم و روی لپ تاپ دادشم که یکم قدمی هست نصب کردم(قبلش براش 8.1 32 بیتی نصب کرده بودم)
ولی موقع نصب روی 99 درصد یه دفعه ای اون صفحه ابی اومد و کامپیوتر ریست شد بعدش هم چند بار زدم نصب بشه وسط نصب میگفت باید کامیپوتر ریست بشه و بعدش نصب ادامه پیدا کنه ولی بعدش هیچی نمیشد اخرش بیخیال شدم
بعد امروز صبح میخواست بره گفتم یه بار دسگه تست کنم ولی بازم روی همون 99 درصد اینجوری شده و جالب اینکه بعدش چند بار که میخواستم لپ تاپ رو خاموش کنم ارور میده و خاموش میشه
هیچی دیگه عجله داشت فعلا لپ تاپ رو برد این چند روز اودره بودم براش ویندوز جدید نصب کنم بدتر از قبلش تحویل دادم
الان کسی میدونه مشکل از چی هست؟
روی سیستم خودم مشکلی نیست البته من ورژن 7 قبلی بود و همون پریروز از طریق خود برنامه ابدیت کردم
درود
لینک نسخه کاملش رو لطف میکنید بزارید برای دانلود!!
فکر کنم از روی سایت کومودو برداشته شده .... انگار دیر رسیدم :n02:
سلام
بفرمایین پست های مربوطه
#3128 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#3130 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نسخه کامل رو که پریروز ریلیز شد رو دانلود کردم و روی لپ تاپ دادشم که یکم قدمی هست نصب کردم(قبلش براش 8.1 32 بیتی نصب کرده بودم)
ولی موقع نصب روی 99 درصد یه دفعه ای اون صفحه ابی اومد و کامپیوتر ریست شد بعدش هم چند بار زدم نصب بشه وسط نصب میگفت باید کامیپوتر ریست بشه و بعدش نصب ادامه پیدا کنه ولی بعدش هیچی نمیشد اخرش بیخیال شدم
بعد امروز صبح میخواست بره گفتم یه بار دسگه تست کنم ولی بازم روی همون 99 درصد اینجوری شده و جالب اینکه بعدش چند بار که میخواستم لپ تاپ رو خاموش کنم ارور میده و خاموش میشه
هیچی دیگه عجله داشت فعلا لپ تاپ رو برد این چند روز اودره بودم براش ویندوز جدید نصب کنم بدتر از قبلش تحویل دادم
روی سیستم خودم مشکلی نیست البته من ورژن 7 قبلی بود و همون پریروز از طریق خود برنامه ابدیت کردم
سلام
درمورد نسخه 7 که به تازگی ریلیز شده مشکل بوجود آمدن صفحه آبی انگار دردسر ساز شده
من خودم برنامه رو آپدیت کردم، یعنی خودش آپدیت کرد!
خداروشکر مشکلی ندارم
انگار مشکل از اینستالر هستش
سیستم عامل منم 8.1 با معماری 64 بیت هستش
بنظرم کاربرانی که آپدیت گرفتن مشکلی ندارن جز دوستانی که مجددا نصب نمودن
باید تست و بررسی بشه
انشاالله تا امشب یه تستی انجام میدم تا ببینیم مشکل از چی هستش
یاحق
M.Sadegh.M
04-04-2014, 11:36
من از طریق لینکی که در خودِ سایتِ کومودو قرار داده شده بود اقدام به دانلود و عزلِ نسخه قبلی و نصبِ نسخۀ جدید کردم و مشکلی نبود.
ویندوز 7 - 64 بیتی
leo.unique
04-04-2014, 15:03
سلام دوستان
product version فایل اجرایی که دانلود کردین رو بگین لطفا :n01:
m110_135_92
04-04-2014, 15:04
سلام
منم تازه این نسخه رو دانلود و نصبش کردم. نسخه 7 قبلی که دوستان گذاشته بودند مشکل زیاد داشت. هم سرعت اینترنت رو شدیدا میگرفت هم اینکه تنظیماتش بهم میخورد. معلوم بود مشکلی داشت مثلا سندباکس روی مجازی میزاشتم میدیدم بعدا شده محدود یا قوانین تعریف میکردی اصلا نبود و قانونها بهم خورده بود.
البته باور کنید مشکلات دیگه ای هم درست کرده بود که بماند و گفتم شاید تبلیغات منفی از کومودو بشه که باور کنید چون دوستش دارم نخواستم مطرح کنم و شاید هم به علت این بوده که کاربر ناشی و مبتدی انتی ویروس هستم و مشکل از خودم بوده باشه بنابراین اشتباهی تبلیغات منفی نشه.در کل پاکش کرده بودم و ورژن قبلی رو نصب کرده بودم. حالا دوباره ورژن 7 رو نصبیدیم تا ببینیم چی از کار در میاد.
انشالله این ورژن 7 نیز روسفید از کار دربیاد.
سلام
درمورد نسخه 7 که به تازگی ریلیز شده مشکل بوجود آمدن صفحه آبی انگار دردسر ساز شده
من خودم برنامه رو آپدیت کردم، یعنی خودش آپدیت کرد!
خداروشکر مشکلی ندارم
انگار مشکل از اینستالر هستش
سیستم عامل منم 8.1 با معماری 64 بیت هستش
بنظرم کاربرانی که آپدیت گرفتن مشکلی ندارن جز دوستانی که مجددا نصب نمودن
باید تست و بررسی بشه
انشاالله تا امشب یه تستی انجام میدم تا ببینیم مشکل از چی هستش
یاحق
مگه جای دیگه ای هم اینو خوندی که با صفحه ابی مواجه شدن؟
خودم منم سیستمم 8.1 64 بیتی هست که چون ازطریق خود برنامه ابدیت کردم با مشکل مواجه نشدم
این علی اقا هم که نیستش امار بده ببینم چی شده
product version فایل اجرایی که دانلود کردین رو بگین لطفا :n01:
v7.0.315459.4132 (2-April-2014)
leo.unique
04-04-2014, 18:16
مگه جای دیگه ای هم اینو خوندی که با صفحه ابی مواجه شدن؟
خودم منم سیستمم 8.1 64 بیتی هست که چون ازطریق خود برنامه ابدیت کردم با مشکل مواجه نشدم
این علی اقا هم که نیستش امار بده ببینم چی شده
v7.0.315459.4132 (2-April-2014)
این دقیقا همین نسخه-ایه که کاربر dj_dangerous آپدیت کردن و مشکلی هم ندارن ! میشه نتیجه گرفت فایل اجرایی مشکل داشته ؟؟
من از طریق لینکی که در خودِ سایتِ کومودو قرار داده شده بود اقدام به دانلود و عزلِ نسخه قبلی و نصبِ نسخۀ جدید کردم و مشکلی نبود.
ویندوز 7 - 64 بیتی
این دقیقا همین نسخه-ایه که کاربر dj_dangerous آپدیت کردن و مشکلی هم ندارن ! میشه نتیجه گرفت فایل اجرایی مشکل داشته ؟؟
خود من هم از طریق برنامه ابدیت کردم مشکلی نبود ولی برا لپ تاپی که گفتم مشکل ایجاد کرد
حالا باید دید بقیه هم مشکل دارن یا نه
من لپ تاپ دیگه پیشم نیست اگه میبود اون اینستالر که سایت سافت 98 گذاشته که برا 32 و 64 بیتی جدا هست رو تست میکردم ببینم با اون هم خطا میده یا نه کسی اگه با اون نسخه دوتایی مشکل داره اون تکی رو هم تست کنه ببینه چطوری هست
Public Enemy
04-04-2014, 20:25
با توجه به اینکه دیدم برخی دوستان با CIS 7 مشکل دارند ، تصمیم گرفتم یه تستی انجام بدم .
فایل رو از لینک های داده شده توی انجمن دانلود و نصب کردم ( 64 بیت ) . مشکل خاصی در هنگام نصب مشاهده نشد . ضمن اینکه قبلا هیچ کدام از محصولات comodo رو استفاده نکرده بودم .
نصب کامل انجام شد . سیستمو ری استارت کردم و در حال حاظر به مشکل BSOD برخورد نکردم . البته مورد عجیبی مشاهده شد ( نکته ی * )
البته هنوز فرآیند اسکن و اپدیت کامل نشده . پس از اسکن و آپدیت این پست رو ویرایش می کنم و دوستان رو در جریان می زارم .
* پس از نصب ، Comodo هشدار At Risk رو داد که در صفحه اصلی نرم افزار نوشته : You haven't performed an inertial scan yet و بالا کنار At Risk قرمز شماره تماس داده ! ( به نظر میاد کمی گمراه کننده باشه . به نظر بنده باید این اخطار به به صورت لینک در پایین نرم افزار داده می شد ، مانند سایر نرم افزار ها . نه حالت Notification . ) پس از زدن گزینه ی Fix it ، نرم افزار فرآیند آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کرد که البته به طور عجیبی در اواسط فرآیند آپدیت ، نرم افزار فرآیند آپدیت رو متوقف کرد و ویندوز ارور TCP/IP ping command has stopped working رو داد . سپس خود comodo اخطار داد که ویندوز باید ری استارت شود .
پس از ری استارت سیستم به آپدیت پرداختم که بازم فرآیند آپدیت متوقف شد !
در حال حاظر روی گزینه ی fix it کلیک کردم تا خود نرم افزار آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کند
اپدیت 2 : متاسفانه پس از تلاش های مکرر همچنان Comodo نه با fix it نه با کلیک بر روی آپدیت درست می شه . هر بار هم پس از کلیک بر روی Fix it پس از fail شدن آپدیت ها ، کومودو هشدار ری استارت سیستم رو می ده
آپدیت 3 : پس از تلاش های مستمر و بی وقفه بلاخره Comodo آپدیت شد ( :42: ) البته دلیل قطع و وصل های مکرر معلوم نشد . توصیه اینه که از آپدیت آفلاین استفاده کنید . مشکل خاصی نیز مشاهده نشد ( جز * )
Milad4171
04-04-2014, 20:33
دوستان به طور ساده چطور میشه یه برنامه رو ( کرک برنامه ها رو ) بذاریم تو فیلتر کومودو که بهش گیر نده؟
یا سایت هایی که باز نمیشه!
من خیلی رو فایروالها اطلاعات ندارم
برا فایل ها از دو روش میشه استفاده کرد
یکی اینکه موقعی که پیغام میده بهش بگیم این فایل رو بفرسته جزو فایل های امن(البته باید تنظیم کرده باشیم که فایل رو بدون پیغام قرینطینه نکنه و حتما پیغام بده)
یکی اینکه از قسمت تنظیمات وارد بخش trusted files بشیم و فایل یا فایل های مورد نظر رو بهش اضافه کنیم (حتی میشه یه فولدر هم بهش معرفی کرد تا بیخیال اون بشه
برا سایت هایی که باز نمیکنه چون تا حالا بهش برنخوردم نمیدوستم چطوری هست ولی یه چرخی تو تنظیمات زدم دیدم باید رفت توی بخش website filtering که زیر مجموعه فایروال هست اونجا توی لیست استثنا ها قرار میدید (البته خیلی مطمين نیستم) ضمنا فکر کنم موقعی که سایت باز نمیشه و پیغام میده بشه کاری کرد که بازش کنه (عین پیغامی که برا پاک کردن ویروس های میده)
با سلام خدمت دوستان عزیز
شرمنده از اینکه کمتر در خدمت دوستان هستم و خیلی نمیتونم از مطالب دوستان استفاده کنم.
ظاهرا دوستان بعد از نصب دچار حالتی میشوند که باعث سردرگمی اونها شده......
سعی میکنم خلاصه عرض کنم:
شما وقتی کومودو را نصب کردید بعد از نصب هشدار At Risk ظاهر میشه که کاملا طبیعی است.
سیستم شما در معرض خطر قرار داره به واسطه اینکه آنتی ویروس آپدیت نیست و بعد نصب هم حتما باید یکبار اسکن سریع انجام بگیره. بنابراین ظاهر شدن هشدار At Risk کاملا طبیعی است و اصلا نشون دهنده این مورد نیست که کومودو دچار مشکل شده... در این حالت در ورژن جدید احتمال داره که پیغامی ظاهر بشه که با پشتیبانی تماس بگیرید و غیره (حاوی شماره تلفن کومودو یا غیره هم میتونه باشه، که ظاهرا دوستان را دچار شبه کرده)
این میشه روال درست: 1- آنتی های قبلی را کاملا عزل بکنید 2- کومودو را نصب بکنید 3- بعد از نصب سیستم را ریستارت بکنید (توجه:هیچ کاری روی کومودو انجام ندهید، فقط ریستارت) 4- اینترنت را قطع بکنید و کومودو را آپدیت افلاین بکنید (آپدیت اولیه حجمش زیاده و آنلاین براتون سخته) 5- یکبار با کومودو اسکن سریع انجام بدهید
نکته: اگر در این صورت دچار مشکل شدید میشه ایراد...
نکته: دوستانی که با آپدیت به نسخه جدید آپگرید کردند به این دلیل مشکل ندارند چون کومودو از قبل نصب بوده و همه چیز کومودو اوکی هست ( دیتابیس آپدیت و اسکن انجام شده از قبل و تنظیمات ست شده و غیره) و پیغام " At Risk" براشون موضوعیت نداره (و یا هر هشدار دیگری) بنابراین مشکلی ندارند: چون گلاویز نمیشوند بعد از آپگرید. ( بنابراین دوستانی که تازه کومودو را نصب میکنند این 5 مرحله را طی کنند)
با توجه به اینکه دیدم برخی دوستان با CIS 7 مشکل دارند ، تصمیم گرفتم یه تستی انجام بدم .
فایل رو از لینک های داده شده توی انجمن دانلود و نصب کردم ( 64 بیت ) . مشکل خاصی در هنگام نصب مشاهده نشد . ضمن اینکه قبلا هیچ کدام از محصولات comodo رو استفاده نکرده بودم .
نصب کامل انجام شد . سیستمو ری استارت کردم و در حال حاظر به مشکل BSOD برخورد نکردم . البته مورد عجیبی مشاهده شد ( نکته ی * )
البته هنوز فرآیند اسکن و اپدیت کامل نشده . پس از اسکن و آپدیت این پست رو ویرایش می کنم و دوستان رو در جریان می زارم .
* پس از نصب ، Comodo هشدار At Risk رو داد که در صفحه اصلی نرم افزار نوشته : You haven't performed an inertial scan yet و بالا کنار At Risk قرمز شماره تماس داده ! ( به نظر میاد کمی گمراه کننده باشه . به نظر بنده باید این اخطار به به صورت لینک در پایین نرم افزار داده می شد ، مانند سایر نرم افزار ها . نه حالت Notification . ) پس از زدن گزینه ی Fix it ، نرم افزار فرآیند آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کرد که البته به طور عجیبی در اواسط فرآیند آپدیت ، نرم افزار فرآیند آپدیت رو متوقف کرد و ویندوز ارور TCP/IP ping command has stopped working رو داد . سپس خود comodo اخطار داد که ویندوز باید ری استارت شود .
پس از ری استارت سیستم به آپدیت پرداختم که بازم فرآیند آپدیت متوقف شد !
در حال حاظر روی گزینه ی fix it کلیک کردم تا خود نرم افزار آپدیت و اسکن اولیه رو شروع کند
اپدیت 2 : متاسفانه پس از تلاش های مکرر همچنان Comodo نه با fix it نه با کلیک بر روی آپدیت درست می شه . هر بار هم پس از کلیک بر روی Fix it پس از fail شدن آپدیت ها ، کومودو هشدار ری استارت سیستم رو می ده
FarshadBandari
05-04-2014, 01:59
این نسخه 7 کومودو پدر من رو درآورد، من هم رو ویندوز 8.1 تست کردم هم رو ویندوز 7، وقتی داری با سیستم کار میکنی یهو ویندوز هنگ میکنه و HIPS هم پیغام های بی مورد میده، مثلا میزنه نرم افزار نیم باز قصد داره به فلان جا دسترسی پیدا کنه در صورتی که فایل نیم باز رو از قبل به عنوان فایل امن بهش معرفی کرده بودم، مدام شروع میکنه به دادن پیغام های بی مورد و کل سیستم هنگ میکنه و چاره ای جز ری استارت دستی نمی مونه، من رو 2تا ویندوز تست کردم هر جفتشون اینطوری شدن، ولی اصلا تو نسخه 6 همچین مشکلی نیستش، بعد از این مشکل الان نسخه 6 رو نصب کردم که اصلا مشکلی نداره، اینم بگم که وقتی ورژن 6 نصب بود کومودو پیغام آپگرید به نسخه 7 رو داد و با خود برنامه آپگرید کردم، تو طول 2روزی که ورژن 7 نصب بود چندین بار ویندوز هنگ کرد، ظاهرا مشکل برمیگرده به قسمت HIPS چون هروقت HIPS پیغام های بی مورد ( در مورد فایل های امن) میده این مشکل پیش میاد و یهو سیستم فریز میکنه
این نسخه 7 کومودو پدر من رو درآورد، من هم رو ویندوز 8.1 تست کردم هم رو ویندوز 7، وقتی داری با سیستم کار میکنی یهو ویندوز هنگ میکنه و HIPS هم پیغام های بی مورد میده، مثلا میزنه نرم افزار نیم باز قصد داره به فلان جا دسترسی پیدا کنه در صورتی که فایل نیم باز رو از قبل به عنوان فایل امن بهش معرفی کرده بودم، مدام شروع میکنه به دادن پیغام های بی مورد و کل سیستم هنگ میکنه و چاره ای جز ری استارت دستی نمی مونه، من رو 2تا ویندوز تست کردم هر جفتشون اینطوری شدن، ولی اصلا تو نسخه 6 همچین مشکلی نیستش، بعد از این مشکل الان نسخه 6 رو نصب کردم که اصلا مشکلی نداره، اینم بگم که وقتی ورژن 6 نصب بود کومودو پیغام آپگرید به نسخه 7 رو داد و با خود برنامه آپگرید کردم، تو طول 2روزی که ورژن 7 نصب بود چندین بار ویندوز هنگ کرد، ظاهرا مشکل برمیگرده به قسمت HIPS چون هروقت HIPS پیغام های بی مورد ( در مورد فایل های امن) میده این مشکل پیش میاد و یهو سیستم فریز میکنه
سلام
HIPS روی چه حالتی قرار داره؟
HIPS را روی حالت امن قرار بدهید. در این حالت برای فایلهای امن پیغامی نمیده.
اما اگر الان در حالت امن قرار داره و مشکل دارید؛ از تنظیمات بکاپ بگیرد و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید از قسمت گزارشات HIPS هم یک بکاپ بگیرد.
و مورد بعدی اینکه چطوری یک فایل را برای کومودو امن تعریف میکنید؟
اگر از پیغام HIPS یک عکس بگذارید و نشون بدهید که پاسخ شما در باره پیغام HIPS چی هست. خوب میشه.
اگر توی عکس HIPS متن پیغام را هم نشان بدهید عالیه.
havzhini
05-04-2014, 18:04
برای پاک کردن کومودو از طریق خوده ویندوز کافی هست یا فایل ریمور داره کومودو؟
اگر فایل ریمورو داره لطف میکنید لینک دانلودش رو قرار بدید
سلام
علی مشکل من اون پیغام نیست که اصلا نصب کومودوکامل نمیشه ویندوز هم نو بود
الان با اون فایل ستاپی که 32 بیتیش جدا هست هم تست کردم ولی بازم کامل نشد
دیگه نمیدونم باید چیکار کرد
نصب که میشه روی 99 درد ارور صفحه ابی میاد و سیستم ریست میشه بعدش هم چند بار تست کردم مثلا روی حدود 50 درصد پیغام میده سیستم باید ریست بشه و بعدش نصب ادامه پیدا کنه اوکی که میکنم دیگه بعد از ریست هیچ خبری نمیشه
با اون فایل 32 بیتی هم تست کردم همون پیغام رو میده ولی بعد از ریست شدن روی 70 درصد پیغام مجدد میده که باید سیستم ریست بشه اوکی که میکنم دیگه خبری نمیشه
البته لپ تاپ یکم قدیمی هست و خیلی قوی نیست ولی انقدر هم ضعیف نیست که انتی ویروس روش نصب نشه
توی فروم کومودو کسی گزارش داده که نصب ستاپ کامل نشه؟
با تشکر
برای پاک کردن کومودو از طریق خوده ویندوز کافی هست یا فایل ریمور داره کومودو؟
اگر فایل ریمورو داره لطف میکنید لینک دانلودش رو قرار بدید
سلام
من فکر میکنم از طریق کنترل پنل میشه بدون مشکل کومودو را عزل کرد.
اما من معمولا از Revo Uninstaller استفاده میکنم و بعد از اتمام، کومودو پیغام ریستارت میده که ریستارت نمیکنم و مراحل Revo Uninstaller را طی میکنم تا فایلهای باقی مانده حذف بشوند. بعد ریستارت میکنم و با یکی دوتا برنامه کلینر مثل CCleaner و یکی دو تا دیگه سیستم را پاکسازی میکنم.
بعد هم از ابزار پاکسازی کومودو که پیوست کردم هم گاهی استفاده میکنم.
===
بعد نسخه جدید را نصب میکنم و مراحل دو پست بالایی....
havzhini
05-04-2014, 20:33
سلام
من فکر میکنم از طریق کنترل پنل میشه بدون مشکل کومودو را عزل کرد.
اما من معمولا از Revo Uninstaller استفاده میکنم و بعد از اتمام، کومودو پیغام ریستارت میده که ریستارت نمیکنم و مراحل Revo Uninstaller را طی میکنم تا فایلهای باقی مانده حذف بشوند. بعد ریستارت میکنم و با یکی دوتا برنامه کلینر مثل CCleaner و یکی دو تا دیگه سیستم را پاکسازی میکنم.
بعد هم از ابزار پاکسازی کومودو که پیوست کردم هم گاهی استفاده میکنم.
===
بعد نسخه جدید را نصب میکنم و مراحل دو پست بالایی....
با خوده ویندوز امتحان کردم نشد با Your Unin-staller! هم پاک نشد و این اروز رو میده
حالا با این برنامه هم که معرفی کردین هم پاک نمیشه
واقعا این ورژن7 مشخص نیست چرا این بلا سرش اومده
سلام
علی مشکل من اون پیغام نیست که اصلا نصب کومودوکامل نمیشه ویندوز هم نو بود
الان با اون فایل ستاپی که 32 بیتیش جدا هست هم تست کردم ولی بازم کامل نشد
دیگه نمیدونم باید چیکار کرد
نصب که میشه روی 99 درد ارور صفحه ابی میاد و سیستم ریست میشه بعدش هم چند بار تست کردم مثلا روی حدود 50 درصد پیغام میده سیستم باید ریست بشه و بعدش نصب ادامه پیدا کنه اوکی که میکنم دیگه بعد از ریست هیچ خبری نمیشه
با اون فایل 32 بیتی هم تست کردم همون پیغام رو میده ولی بعد از ریست شدن روی 70 درصد پیغام مجدد میده که باید سیستم ریست بشه اوکی که میکنم دیگه خبری نمیشه
البته لپ تاپ یکم قدیمی هست و خیلی قوی نیست ولی انقدر هم ضعیف نیست که انتی ویروس روش نصب نشه
توی فروم کومودو کسی گزارش داده که نصب ستاپ کامل نشه؟
با تشکر
مشکل شما جدییه و من واقعا به عنوان یک ایراد بهش نگاه میکنم.
چیزی که فکر میکنم اینه که فایل نصب ایرادی نداره.
اینکه این گزارش شده : ببینید انواع گزارش باگها در لیست کومودو قرار داره و .... اصلا بزارید یک توضیح کوتاه در مورد فرآیند گزارش باگ و نحوه بررسی و اصلاح و غیره بدم:
یک باگ توسط یک کاربر دیده میشه و توی انجمن کومودو مطرح میشه بعد مدیران انجمن کومودو و گروه ستاره اون باگها را یک بررسی کوچیک میکنند و به شکل کاملتر تشریح و بعد در لیست قرار میگیره. بعد توسط تیم کومودو (بخش تضمین کیفیت محصول-Quality Assurance) بررسی و بازتولید و شبیه سازی میشه .... اگر باگ تایید شد: علت ها طبق اطلاعات و آماری که گزارش دهنده ارائه داده مشخص میشه. که خودش یک فراینده بسیار سخت است بعد از علت یابی هم ترمیم.
برخی باگها هم برای مدت زیادی تایید نمیشه و خیلی طول میکشه تا تیم کومودو تایید کنه..... (نمیتونند شبیه سازی کنند)
برخی باگها هم ربطی به کومودو نداره و اقدامی صورت نمیگیره.... (راهکار میدن، مثلا پارسال میگفتند سعی کنید کومودو را کنار اوست نصب نکنید)
برخی باگها وجود داره و تایید میشه ولی گفته میشه در آینده بهبود پیدا میکنه... زمانبر است و نیاز به تغییرات اساسی تر داره.
برخی باگها تایید میشه ولی در اولویت قرار نداره، کومودو بهش میگه => کار زیاد اما نتیجه کم.... بنابراین فعلا میزاریمش کنار.
نکته: در تعریف کومودو باگ شامل ایراد و درخواست(پیشنهاد-آرزو) میشه. یعنی درخواستهای جمع آوری شده و پیشنهادات در همون لیست باگها لیست میشه. به عنوان wish
البته من خیلی ساده توضیح دادم تا یکم آشنا بشیم که فرآیند گزارش و لیست بندی و اولویت بندی و غیره به چه شکل است.... همه باگها هم یک برچسبی دارند مثلا: هنوز تایید نشده/تایید شده/ تایید نشده/در حال بررسی/قابل بحث/ نیاز به اطلاعت بیشتر/رفع نخواهد شد(اینها بیشتر گروه پیشنهادات است)/ رفع شده/در آینده و ....
در مورد اینکه نصب کامل نمیشه، فکر میکنم یکی دو تا مورد هست در لیست کلی و باید ببینم روی نسخه 7 نظر گزارش دهنده (مدیری که گزارش را جمع آوری کرده یا عضو تیم ستاره که مورد را اطلاع داده) چی هست و ایا روی نسخه 7 اتفاق میافته یا نه؟ (در هر صورت چون قابلیت سرچ هم موجوده سعی میکنم این باگ راسرچ کنم ببینم وضعیت چی هست. اگر نشد که خودمون گزارش میدیم... من فقط یکسری اطلاعات نیاز دارم که از طریق پیغام خصوصی از تون میگیرم.)
اینکه میفرمایید ویندوز تازه نصب شده است کار را مشکل میکنه!:n13:
havzhini
05-04-2014, 21:11
دوستان یه راهکار بدید برای حذف برنامه
با هر روشی بگید انجام دادم ولی پاک نمیشه
حتی از سیف مود هم پاک نشد
حتی میخوام پوشه کومودو رو حذف کنم اجازه نمیده و پاک نمیشه
با خوده ویندوز امتحان کردم نشد با Your Unin-staller! هم پاک نشد ...
قبلش کومودو مشکل داشت یا اینکه نه سالم کار میکرد؟
===
اگر هنوز ویندوز کومودو را به عنوان یک برنامه نصب شده میشناسه میتونید با Revo Uninstaller عزل کنید.
====
اگر نه:
میتونید دوباره نصب و بعد عزل کنید..... از طریق سیف مد ویندوز هم میتونید اقدام کنید.... اگر جواب نداد دستی تمام فایلهای کومودو را پاک کنید، تمام کلید رجیستری های کومودو را پاک کنید و درایورهای کومودو را هم از طریق Device Manager عزل کنید.
Device Manager > View > Show hidden devices
را تیک بزنید و درایورهای کومودو را Uninstalll کنید.
مشکل شما جدییه و من واقعا به عنوان یک ایراد بهش نگاه میکنم.
چیزی که فکر میکنم اینه که فایل نصب ایرادی نداره.
اینکه این گزارش شده : ببینید انواع گزارش باگها در لیست کومودو قرار داره و .... اصلا بزارید یک توضیح کوتاه در مورد فرآیند گزارش باگ و نحوه بررسی و اصلاح و غیره بدم:
یک باگ توسط یک کاربر دیده میشه و توی انجمن کومودو مطرح میشه بعد مدیران انجمن کومودو و گروه ستاره اون باگها را یک بررسی کوچیک میکنند و به شکل کاملتر تشریح و بعد در لیست قرار میگیره. بعد توسط تیم کومودو (بخش تضمین کیفیت محصول-Quality Assurance) بررسی و بازتولید و شبیه سازی میشه .... اگر باگ تایید شد: علت ها طبق اطلاعات و آماری که گزارش دهنده ارائه داده مشخص میشه. که خودش یک فراینده بسیار سخت است بعد از علت یابی هم ترمیم.
برخی باگها هم برای مدت زیادی تایید نمیشه و خیلی طول میکشه تا تیم کومودو تایید کنه..... (نمیتونند شبیه سازی کنند)
برخی باگها هم ربطی به کومودو نداره و اقدامی صورت نمیگیره.... (راهکار میدن، مثلا پارسال میگفتند سعی کنید کومودو را کنار اوست نصب نکنید)
برخی باگها وجود داره و تایید میشه ولی گفته میشه در آینده بهبود پیدا میکنه... زمانبر است و نیاز به تغییرات اساسی تر داره.
برخی باگها تایید میشه ولی در اولویت قرار نداره، کومودو بهش میگه => کار زیاد اما نتیجه کم.... بنابراین فعلا میزاریمش کنار.
نکته: در تعریف کومودو باگ شامل ایراد و درخواست(پیشنهاد-آرزو) میشه. یعنی درخواستهای جمع آوری شده و پیشنهادات در همون لیست باگها لیست میشه. به عنوان wish
البته من خیلی ساده توضیح دادم تا یکم آشنا بشیم که فرآیند گزارش و لیست بندی و اولویت بندی و غیره به چه شکل است.... همه باگها هم یک برچسبی دارند مثلا: هنوز تایید نشده/تایید شده/ تایید نشده/در حال بررسی/قابل بحث/ نیاز به اطلاعت بیشتر/رفع نخواهد شد(اینها بیشتر گروه پیشنهادات است)/ رفع شده/در آینده و ....
در مورد اینکه نصب کامل نمیشه، فکر میکنم یکی دو تا مورد هست در لیست کلی و باید ببینم روی نسخه 7 نظر گزارش دهنده (مدیری که گزارش را جمع آوری کرده یا عضو تیم ستاره که مورد را اطلاع داده) چی هست و ایا روی نسخه 7 اتفاق میافته یا نه؟ (در هر صورت چون قابلیت سرچ هم موجوده سعی میکنم این باگ راسرچ کنم ببینم وضعیت چی هست. اگر نشد که خودمون گزارش میدیم... من فقط یکسری اطلاعات نیاز دارم که از طریق پیغام خصوصی از تون میگیرم.)
اینکه میفرمایید ویندوز تازه نصب شده است کار را مشکل میکنه!:n13:
ممنون علی اقا بابت توضیحات کاملتون
سوال من برا گزارش این مشکل این بود ببینم مثلا یه ایرادی هست که خیلی ها دارن یا نه که اگه کم هست (که ظاهرا همینجور هست) برم سراغ احتمالات دیگه
یه مشکلی هم وجود داره که لپ تاپ پیشم نیست(از دادشم بود و الان هم از تو اسکایت بهش میگم چیکار کنه)
بعد از نصب ناقص هم یه مشکلی برا ونیدوز درست کرد که موقع خاموش شدن ارور میده و موقع روشن شدن پیغام میده که درست خاموش نشده و اجازه میخواد که این مشکل رو ارسال کنه
الان پیغام خطارو سرچ کردم ظاهرا برا کارت گرافیک هست فعلا دارم روی اون کار میکنم
ضمنا از سیستم ریستور ویندوز هم به روز قبل نصب کومودو برگشت زدم یه عالمه درایو پاک شد ولی اون ارور هنوز وجود داره کلا هنگ کردم
فعلا ببینم چی میشه خبر میدم
Public Enemy
05-04-2014, 22:11
با تشکر از دوست عزیز Jadda جان به خاطر پی گیری های مستمرشون .:n16:
پیشنهاد تکراری که بنده دارم اینه که Comodo برای محصولاتش یه Removal tool تهیه کنه . سایر شرکت ها دارند برای زمانی که محصولات امنیتی به راحتی قابل حذف شدن نیستند . معمولا Removal tool رو توی قسمت Support سایتشون قرار می دن .
متاسفانه بیشتر نرم افزار های Uninstaller برای روزهای ضروری ، از comodo پشتیبانی نمی کنند .
به عتوان مثال یکی از بهترین Uninstaller برای این گونه مواقع ، App remover هست که خوشبختانه تا ورژن 6 از Comodo Antivirus و فایر وال کومودو پشتیبانی می کنه . ولی نکته جالب عدم پشتیبانی آن از CIS هست .
Removal tool هم که در فروم کومودو قرار گرفته ظاهرا برای CIS تنها هست .
با تشکر از دوست عزیز Jadda جان به خاطر پی گیری های مستمرشون .:n16:
پیشنهاد تکراری که بنده دارم اینه که Comodo برای محصولاتش یه Removal tool تهیه کنه . سایر شرکت ها دارند برای زمانی که محصولات امنیتی به راحتی قابل حذف شدن نیستند . معمولا Removal tool رو توی قسمت Support سایتشون قرار می دن .
متاسفانه بیشتر نرم افزار های Uninstaller برای روزهای ضروری ، از comodo پشتیبانی نمی کنند .
به عتوان مثال یکی از بهترین Uninstaller برای این گونه مواقع ، App remover هست که خوشبختانه تا ورژن 6 از Comodo Antivirus و فایر وال کومودو پشتیبانی می کنه . ولی نکته جالب عدم پشتیبانی آن از CIS هست .
Removal tool هم که در فروم کومودو قرار گرفته ظاهرا برای CIS تنها هست .
بسیار پیشنهاد خوبی است.....:n16:
FarshadBandari
06-04-2014, 01:30
سلام
اما اگر الان در حالت امن قرار داره و مشکل دارید؛ از تنظیمات بکاپ بگیرد و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید از قسمت گزارشات HIPS هم یک بکاپ بگیرد.
و مورد بعدی اینکه چطوری یک فایل را برای کومودو امن تعریف میکنید؟
اگر از پیغام HIPS یک عکس بگذارید و نشون بدهید که پاسخ شما در باره پیغام HIPS چی هست. خوب میشه.
اگر توی عکس HIPS متن پیغام را هم نشان بدهید عالیه.
من الان روی کومودو 6 هستم و متاسفانه نمیتونم براتون از تنظیمات کومودو 7 بکاپ بگیرم
HIPS در حالت امن بود
برای تعریف کردن یک فایل امن میرفتم به تنظیمات پیشرفته و اون فایل رو به trusted file اضافه میکردم
جواب پیغام ها رو معمولاً روی allowed application یا allow انتخاب میکنم، اما در مورد هنگ کردن سیستم ببینید مشکل این بود که یهو HIPS کومودو چندتا پیغام پشت هم میداد و من اصلاً نمیتونستم به اون پیغام ها جوابی بدم مثلا نمیتونستم برم allow با block رو بزنم، تو همون حالت که پیغام میداد ویندوز هنگ میکرد و هیچ کاری نمیشد کرد، خود کومودو هم هنگ میکرد حتی تسک منیجر هم اجرا نمیشد و به ناچار باید سیستم رو دستی ریست میکردم، این مشکل رو هم تو ویندوز 7 و هم 8.1 داشتم دقیقا جفتشون به همین حالت هنگ میکردن، اول فک کردم مشکل از سازگاری با ویندوز 8.1 هست ولی بعد که رو ویندوز 7 هم نصب کردم دیدم دقیقا به همون حالته، ولی با همون تنظیمان و همون شرایط تو نسخه 6 اصلا همچین مشکلی پیش نیومده
havzhini
06-04-2014, 11:24
واقعا عجیبه که همچین انتی ویروسی که عالی بود با نسخه جدید این همه ایراد همراهش باشه
بعد از پاک کردن دستی فایلها دیگه به نت نتونستم وصل شم و ارور DNS داد
مجبور شدم اخر کلا ویندوز رو عوض کنم
Public Enemy
06-04-2014, 14:35
دوستان عزیزی که پس از نصب Comodo ( و یا هر نرم افزار دیگر و یا در هنگام کار با ویندوز ) به مشکل BSOD بر می خورند ، برای راحتی کار در راهنمایی لطفا نرم افزار whocrashed رو نصب کنند .
لینک دانلود :
پس از دانلود و نصب و اجرای نرم افزار ، روی گزینه ی Analyze کلیک کنین . سپس از منوی File گزینه ی Export رو بزنین ، یه فایل خروجی با فرمت HTML بهتون می ده . فایل رو در محل مناسبی ذخیره ، سپس فشرده و در آپلود سنتر بارگذاری نمایید و لینک دانلود فایل مورد نظر رو قرار دهید تا دوستان بررسی اولیه رو انجام بدند . با تشکر :n16:
بنده نیز در محصولات 2007 تا 2010 پاندا نیز مشکل مشابهی داشتم. مشکل این بود که پاندا با کرک ویندوز مشکل شدید داشت و در صورتی که از ویندوز کرک شده استفاده می شد ، پس از نصب و ری استارت سیستم ، سیستم فریز می شد . این مشکل رو هم در XP و هم در 7 داشتم . تست کردم با حذف کرک و نصب کرک مناسب ویندوز مشکل حل شد .
حال با توجه به اینکه این مورد ( BSOD پس از نصب ورژن 7 ) در فروم کومودو نبود ( یا من ندیدم ) ، و توی این انجمن ( بین ایرانیان )مطرح شده ، شاید این مورد برگرده به قضیه ی بالا .
بنده هم ویندوزم از روش های کرک جدید و قدیم فعال سازی نشده . پس از نصب کومودو 7 نیز مشکل BSOD رو نداشتم .
توضیح : البته سیستم کرک های جدید مانند قدیم نیستند ، کرک های قدیم سرویس WGA رو از کار می انداختند . کرک های جدید کاری به WGA ندارند و به این صورت عمل می کنند که با از کار انداختن KMS ویندوز و نصب سرویس جدید برای شبیه سازی KMS ، ویندوز رو مجبور می کنند که برای Validation ، از سرور های جعلی استفاده کنه .
سلام
از کجا بفهمیم اصلا سیستم ما ویروسیه ؟ روش های اینکه متوجه بشیم سیستم دچار ویروس شده چیه ؟
سلام
از کجا بفهمیم اصلا سیستم ما ویروسیه ؟ روش های اینکه متوجه بشیم سیستم دچار ویروس شده چیه ؟
استفاده از برنامه قدرتمند زیر برای آنالیز سیستم
لینک دانلــــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه از سیستم شما یه گزارش کامل تهیه میکنه و بعد از آنالیز توسط متخصصین مشخص میشه که آیا سیستم سالم هست یا خیر!
taoching
08-04-2014, 08:59
با سلام خدمت دوستان عزیزم
بنده امروز CIS 7 را با موفقیت نصب و آپدیت کردم بدون هیچ گونه مشکلی! ویندوزم 7 هست و روی لپ تاپ ASUS .
به نوبه خودم از شرکت COMODO و شما عزیزان زحمتکش و فعال و کارشناس تقدیر و تشکر می کنم.
با آرزوی توفیق الهی برای تک تک عزیزانم
در پناه حق باشید :n12:
leo.unique
08-04-2014, 09:11
به نوبه خودم از شرکت COMODO و شما عزیزان زحمتکش و فعال و کارشناس تقدیر و تشکر می کنم.
جسارتا این قسمتش تبلیغاتی بود یخورده:n02: شیطونه میگه روی سیستم قدیمی نصبش کنمااا:n13:
taoching
08-04-2014, 14:11
جسارتا این قسمتش تبلیغاتی بود یخورده:n02: شیطونه میگه روی سیستم قدیمی نصبش کنمااا:n13:
تبلیغات چی دوست عزیزم؟!! اولا این محصول کاملا فری و رایگان! دوم اینکه بنده مگر نمایندگی یا شعبه شرکت COMODO را دارم که بخواهم تبلیغ بکنم! بنده واقعیت را عرض کردم خدمتتان. بیش از 3 سال است که از این محصول امنیتی دارم استفاده می کنم و تا الان ازش راضی بودم. الانم آخرین ورژن ان را نصب کردم و صرفا جهت اطلاع کارشناسان این گروه و دوستان خواستم گزارش بدهم که مشکلی نداشت. پاینده باشید :n01:
Nico-SMY
08-04-2014, 21:24
سلام
من تو ورژن 6 این اواخر comodo رو آپدیت میکردم, آنتی ویروس آپدیت می شد ولی نسخه دیتابیس نوشته شده در About همون قبلی می موند , به 7 هم که آپدیت کردم دیدم همینجوریه.
گرفتم پاک کردم و فایل رو دانلود کردم و نصب کردم و آپدیت کردم دیدم بازم اینجویه , کسی می دونه مشکل از کجاست؟
سلام
من تو ورژن 6 این اواخر comodo رو آپدیت میکردم, آنتی ویروس آپدیت می شد ولی نسخه دیتابیس نوشته شده در About همون قبلی می موند , به 7 هم که آپدیت کردم دیدم همینجوریه.
گرفتم پاک کردم و فایل رو دانلود کردم و نصب کردم و آپدیت کردم دیدم بازم اینجویه , کسی می دونه مشکل از کجاست؟
سلام
دیتابیس را اپدیت کنید و بعد یک عکس از قسمت About اینجا بذارید.
از محل نصب کومودو وارد پوشه scanners بشوید و یک عکس بذارید.
ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید و بعد فایل گزراش را ذخیره و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید.
Nico-SMY
08-04-2014, 22:05
با سیستم دیگه آپدیت می کنم تا 18070 می ره , خود این هم تا 18070 دانلود میکنه و می نویسه که در حال نصب آپدیت, ولی بعد از تکمیل , باز همون 18057 هستش.
Nico-SMY
08-04-2014, 22:21
اینم عکسا.عیب یابی رو هم پیدا کردم ولی گزارش رو ذخیره نمی کنه.همش تلاش مجدد میده ولی ذخیره نمیشه.
با سیستم دیگه آپدیت می کنم تا 18070 می ره , خود این هم تا 18070 دانلود میکنه و می نویسه که در حال نصب آپدیت, ولی بعد از تکمیل , باز همون 18057 هستش.
عیب یابی اینجاست:
من عکس نیاز دارم..... شاید یه فیلم کوچولو هم نیاز باشه (البته الان فقط عکس)
اینم عکسا.عیب یابی رو هم پیدا کردم ولی گزارش رو ذخیره نمی کنه.همش تلاش مجدد میده ولی ذخیره نمیشه.
بسیار ممنون..... منتظر باشید.
Nico-SMY
08-04-2014, 22:26
با سلام . دوستان نسخه فینال 7 روی سایت کومودو قرار نگرفت ؟ من هنوز روی نسخه rc هستم و به نسخه نهایی ابدیت نشده . دیگه وقت حذف و نصب نسخه نهایی 7 رو ندارم منتظرم خود این نسخه به نسخه نهایی ابدیت بشه که خیلی وقت هست این کار انجام نشده
leo.unique
09-04-2014, 13:18
اوووووف چه سرعتی داره مرورگر comodo dragon :n19: سبکه واقعا:n20:
Nico-SMY
09-04-2014, 16:45
اینم از عکسهای اینگلیسی
" M e H r D a D "
09-04-2014, 16:52
با سلام . دوستان نسخه فینال 7 روی سایت کومودو قرار نگرفت ؟ من هنوز روی نسخه rc هستم و به نسخه نهایی ابدیت نشده . دیگه وقت حذف و نصب نسخه نهایی 7 رو ندارم منتظرم خود این نسخه به نسخه نهایی ابدیت بشه که خیلی وقت هست این کار انجام نشده
من هنوز از نسخه 6 استفاده میکردم که چند روز پیش خود برنامه به 7 آپدیت شد، مگه این نسخه که خودکار آپدیت شده نسخه نهایی نیست؟؟!!!
M.Sadegh.M
09-04-2014, 17:05
من هنوز از نسخه 6 استفاده میکردم که چند روز پیش خود برنامه به 7 آپدیت شد، مگه این نسخه که خودکار آپدیت شده نسخه نهایی نیست؟؟!!!
بله دوستِ عزیز این آخرین نسخه هست.
" M e H r D a D "
09-04-2014, 17:13
بله دوستِ عزیز این آخرین نسخه هست.
خیلی ممنون،
پس چطوریه که واسه این دوستمون به نسخه نهایی آپدیت نشده؟
Mt.Shadow
09-04-2014, 17:29
سلام
من تو این نسخه یه مشکلی دارم
وقتی آنتی ویروس یه فایل آلوده رو شناسایی میکنه تا یکی دو دقیقه دسترسی به اون فولدر ندارم تقریبا" هنگ میکنه
مثلا" یه فایل زیپ رو اکسترکت میکنم بعدش وارد فولدرش که میشم کومودو ویروس رو که شناخت اون پنجره حداقل یه دیقه قفل میشه...
تو نسخه 6 این مشکلو نداشتم ...
از دوستان کسی به این مشکل بر نخورده ؟؟
Nico-SMY
09-04-2014, 17:48
آقا من رو دیتابیس کومودوی رو لبتاپ رو آوردم و با اون کومودو رو آپدیت کردم. بعد از اون که دکمه آپدیت رو زدم دیدم کومودو آپدیت شد.
قبلا هم یه بار اینجوری شده بود که وقتی دیتابیس رو از یه سیستم دیگه واردش کردم درست شد.ولی بعد یه مدت باز اینجوری شد که آپدیت می کرد ولی نسخه دیتابیس About عوض نمیشد.مثل الان.
راستی کومودو آپدیتها رو وقتی دانلود میکنه کجا میریزه تا بعد از اتمام , اونا رو به دیتابیس اصلی اضافه کنه؟
دوستان توجه داشته باشن (قبلا هم گفتم) نسخه rc ورژن 7 ابدیت نمیشه به نسخه فاینال و باید دستی فایل رو دانلود و نصب کرد حالا چرا اینجوری کردن نمیدونم
خودمم همین مشکل رو داشتم همون اول نسخه بتا رو نصب کردم خودش ابدیت شد به rc ولی دیگه rc ابدیت نشد و دستی اپدیت کردم
Parseh38
09-04-2014, 23:49
آقا من رو دیتابیس کومودوی رو لبتاپ رو آوردم و با اون کومودو رو آپدیت کردم. بعد از اون که دکمه آپدیت رو زدم دیدم کومودو آپدیت شد.
قبلا هم یه بار اینجوری شده بود که وقتی دیتابیس رو از یه سیستم دیگه واردش کردم درست شد.ولی بعد یه مدت باز اینجوری شد که آپدیت می کرد ولی نسخه دیتابیس About عوض نمیشد.مثل الان.
راستی کومودو آپدیتها رو وقتی دانلود میکنه کجا میریزه تا بعد از اتمام , اونا رو به دیتابیس اصلی اضافه کنه؟
سلام
Program File
Comodo
COMODO Internet Security
scanners
موفق باشید
comodo firewall را نصب کردم از کجا میتونم دسترسی برنامه ای به اینترنت را قطع کنم جائی پیدا نکردم ؟
virtual kiosk رفتم که میگه microsoft silver را نصب کنم با comod dragon،نیازی هست به این کار ؟
من فقط میخوام دسترسی kmplayer را به اینترنت قطع کنم از خود firewall windows میتونم این کار را انجام بدم (windows 7 )
چه جوری ؟
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻭﻗﺘﻲ اﭘﺪﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ اﺭﻭﺭ ﻣﻴﺪﻩ?
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
mohammad_203
10-04-2014, 10:13
comodo firewall را نصب کردم از کجا میتونم دسترسی برنامه ای به اینترنت را قطع کنم جائی پیدا نکردم ؟
virtual kiosk رفتم که میگه microsoft silver را نصب کنم با comod dragon،نیازی هست به این کار ؟
من فقط میخوام دسترسی kmplayer را به اینترنت قطع کنم از خود firewall windows میتونم این کار را انجام بدم (windows 7 )
چه جوری ؟
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻭﻗﺘﻲ اﭘﺪﻳﺖ ﻣﻴﻜﻨﻢ اﺭﻭﺭ ﻣﻴﺪﻩ?
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
سلام
تو سایت کمودو هر آموزشی بخواین هست
هر جاشو متوجه نشدین میتونین یا از ترجمه سایت گوگل استفاده کنید یا اینجا مطرح کنید تا دوستان راهنمایی کنن.
همین مشکل رو دارم و شک کردم به هاردم
پس مشکل از کمودوست
1- شما همراه کمودو چه نرم افزارهای امنیتی دیگه ای دارید؟ من کمودو فایروال و nav
2- شما نسخه 7 رو بصورت مجزا نصب کردید یا هردفعه با آپگرید؟ من با اپگرید
کومودو هر نسخه ی جدیدی که میده در شروع با دیگر نرم افزار ها مچ نیست ولی کم کم درستش میکنند
کمودو همیشه با اپگرید مشکل داره
همین مشکل رو دارم و شک کردم به هاردم
پس مشکل از کمودوست
1- شما همراه کمودو چه نرم افزارهای امنیتی دیگه ای دارید؟ من کمودو فایروال و nav
2- شما نسخه 7 رو بصورت مجزا نصب کردید یا هردفعه با آپگرید؟ من با اپگرید
کومودو هر نسخه ی جدیدی که میده در شروع با دیگر نرم افزار ها مچ نیست ولی کم کم درستش میکنند
کمودو همیشه با اپگرید مشکل داره
سلام علیکم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام علیکم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام خسته نباشی
انجام شد ولی مشکل باقی بود
مطمئن نیستم ولی احساس میکنم ایشون کرش کمودو دارند و سرازیر شدن پیغامهای HIPS رو اشتباه فنی خود کمودو برداشت کردند
برای من فقط آلرتهای Hips نبود بطور مثال وقتی میخواستم فایروال رو غیرفعال کنم بعد از حدود 5 دقیقه اون پیغام تایم مربوط به غیرفعال کردن ظاهر میشد
یا وقتی میخواستم کومودو رو در تسکبار ببندم بعد از 5 دقیقه پیغام YES \ NO میومد
این مشکل باید بیشتر بررسی بشه و فعلا ازش میگذریم
بعد از این که خواستم کومودو رو نصب کنم در قسمت 70 درصد و نصب درایورهاش اررور صفحه آبی اومد و بعدش ویندوز هرگز بالا نیومد
حتی در سیف مود هم پیغام آبی میاد و هیچ راهی برای برگشت ویندوز ندارم
راهی بنظرتون میرسه که من ویندوزم رو بیارم بالا؟
کلی برنامه و تنظیمات و یوزر پسوردهای مختلف دارم
تو یک ویندوز دیگه هستم وهر فایلی رو که بگید میتونم از ویندوز مشکلدارم حذف کنم تا بیاد بالا
سلام خسته نباشی
انجام شد ولی مشکل باقی بود......
سلام
نمیدونم چه کاری انجام شد.ما که هنوز چیزی نگفتیم...
در هر صورت من فقط چند عکس از پیغامهای HIPS خواستم که سعادت نداشتم ببینم.
فکر میکنم مشکل را در بخش ویندوز انجمن مطرح کنید بهتر به نتیجه میرسید. اونجا دوستان تجربه شان بیشتر است.
سلام
ایـــنــجــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی انتی ویروس یا فایروال غیر فعال میشه یه پیغام میاد که برا چقدر وقت غیر فعال بشه که خیلی مفید هست ولی برا hips این مورد رو نذاشتن چند بار شده موقتی غیر فعال کردم ولی یادم رفته فعالش کنم
علی اقا میشه بهشون بگی این مورد رو اضافه کنن که برای hips هم اون پیغام رو بده؟
محمد جان ظاهرا این پیشنهاد تایید شده و در آینده شاهد این ویژگی هم هستیم.
مرسی
برای من فقط آلرتهای Hips نبود بطور مثال وقتی میخواستم فایروال رو غیرفعال کنم بعد از حدود 5 دقیقه اون پیغام تایم مربوط به غیرفعال کردن ظاهر میشد
یا وقتی میخواستم کومودو رو در تسکبار ببندم بعد از 5 دقیقه پیغام YES \ NO میومد
نمیدونم چه کاری انجام شد.ما که هنوز چیزی نگفتیم...
سلام
خسته ای داداش برو بگیر بخواب ویندوز در امن امان است کومودو بیدار است
منتهی کومودو ویندوز رو ترکونده و مطمئنیم دیگه سیستم آلوده نمیشه :n08:
یک بار قبلا بهت توصیه شده بود اقا سوالی رو که نمیدونی یا نمیخوای جواب بدی نقل قول نکن
اینجا مثل فروم های خارجی نیست که این چیزها برای یوزرهاش مهم نباشه، اونجا هزاربار یک پست رو نقل قول میکنند
ولی اینجا یک نفر نقل میکنه دیگه بقیه بیخیال میشن
خب بلد نیستی ریپلی نکن داداش من، به زور میخوای تایپیک کمودو رو تمیز نگه داری
دوستان یک ویندوز 8.1 و نه 8 بدون کومودو نصب کنید نیمساعت کار کنید
واقعا دیگه هیچوقت کومودو نصب نمیکنید فوقالعاده نرم و روون انگار ویندوز داره پرواز میکنه
تازه فرق ویندوز 8 با 7 رو دارم میفهمم
کومودو فقط ظاهرش مظلومه، مثل خوره و زالو میچسبه به ویندوز طوری کندش میکنه که هیچکس نمیفهمه مشکل از کجاست
سلام
من که نفهمیدم چی بود و الان چی شده....... پس کاری که انجام شده این بوده که شما HIPS را روی حالت امن قرار دادید.
قبلش روی حالت دیگری بوده؟ (حاضرم شرط ببندم نبوده!!!! : دی )
====
یک بار قبلا بهت توصیه شده بود اقا سوالی رو که نمیدونی یا نمیخوای جواب بدی نقل قول نکن..
دیگه به هر حال شما ببخشید من بلد نیستم چجوری توی انجمن ها فعالیت کنم. ناواردم عذر میخوام. و اینکه در هر صورت از اینکه دوستان لطف میکنند و به من توصیه میکنند به واسطه اینکه تجربه گرانبهاشون در رابطه با فعالیت در انجمن ها را به رایگان در اختیار من میزارند، اتفاقا خیلی خوشحال میشم.
شبت خوش دوست عزیز...
سلام
ایـــنــجــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمد جان ظاهرا این پیشنهاد تایید شده و در آینده شاهد این ویژگی هم هستیم.
مرسی
ممنون علی اقا خبر خوبی بود
به نظر من خیلی مفید بود تازگیا چند مورد میخواستم موقتی غیر فعالش کنم دیگه جرات نداشتم میترسیم یادم بره فعالش کنم دفعه قبل که غیر فعال بود چند روزیهمینجور غیر فعال مونده بوده تا اتفاقی رفتم یه کاری انجام بدم متوجه شدم
راستی علی اقا این لیست پروسس های فعال رو از کجا اوردی؟ من همه منو ها رو گشتم چیزی مثل اون عکسی که شما گذاشته بودید ندیدم
این عکسها منظورم هست:
خسته ای داداش برو بگیر بخواب ویندوز در امن امان است کومودو بیدار است
منتهی کومودو ویندوز رو ترکونده و مطمئنیم دیگه سیستم آلوده نمیشه :n08:
یک بار قبلا بهت توصیه شده بود اقا سوالی رو که نمیدونی یا نمیخوای جواب بدی نقل قول نکن
اینجا مثل فروم های خارجی نیست که این چیزها برای یوزرهاش مهم نباشه، اونجا هزاربار یک پست رو نقل قول میکنند
ولی اینجا یک نفر نقل میکنه دیگه بقیه بیخیال میشن
خب بلد نیستی ریپلی نکن داداش من، به زور میخوای تایپیک کمودو رو تمیز نگه داری
دوستان یک ویندوز 8.1 و نه 8 بدون کومودو نصب کنید نیمساعت کار کنید
واقعا دیگه هیچوقت کومودو نصب نمیکنید فوقالعاده نرم و روون انگار ویندوز داره پرواز میکنه
تازه فرق ویندوز 8 با 7 رو دارم میفهمم
کومودو فقط ظاهرش مظلومه، مثل خوره و زالو میچسبه به ویندوز طوری کندش میکنه که هیچکس نمیفهمه مشکل از کجاست
خدا شفا بده
الان کسی اینجا چیزی گفته که اینجوری صحبت میکنی ؟
خوبه کسی خیلی از کومودو دفاع نکرده وگرنه معلوم نبود اون موقع چی میگفتید
هر کسی در حد توانش اینجا بلد باشه کمک میکنه ولی ظاهرا شما توقع دیگه ای دارید
" M e H r D a D "
12-04-2014, 23:27
دیگه به هر حال شما ببخشید من بلد نیستم چجوری توی انجمن ها فعالیت کنم. ناواردم عذر میخوام. و اینکه در هر صورت از اینکه دوستان لطف میکنند و به من توصیه میکنند به واسطه اینکه تجربه گرانبهاشون در رابطه با فعالیت در انجمن ها را به رایگان در اختیار من میزارند، اتفاقا خیلی خوشحال میشم.
شبت خوش دوست عزیز...
علی جان اصل مطلب دوستانی هستن که توی این مدت شما راهنماییشون کردین و اونا هم قدر زحمات و توجه شما رو میدونن پس... یه موقع نکنه اینطور پست هایی رو جدی بگیرین و بقیه رو هم دیگه تحویل نگیرین؟!! :n02:
من توی این فروم اینطور ادبیات رو از طرف کسانی که به جواب دلخواهشون نرسیدن زیاد دیدم پس...
--------------
حالا مشکل خودم:
چند ماه پیش درباره این که به نظرم اومده بود کومودو آخر از همه توی استارت آپ اجرا میشه گفته بودم که شما و بقیه دوستان گفتید که اینطور نیست و مشکلی پیش نمیاد (که مشکلی هم پیش نیومد...)
اما امروز وقتی ویندوز بوت شد بعد چند دقیقه کومودو پیغام داد که نمیتونه اجرا بشه و پیشنهاد میکنه عیب یابی بشه که بعد از تایید، عیب یاب فعال شد ولی مشکلی پیدا نکرد و بعد کومودو فعال شد (تا چند ساعت بعد مشکل دیگه ای نبود)
دفعه بعد که سیستم ری استارت شد اول تمام برنامه ها توی تسک بار قرار گرفتن که دوتا از اونا واسه اولین بار پیغام جعلی بودن سریال دادن (این برنامه ها رو توی فایروال کومودو مسدود کرده بودم) بعد از چند ثانیه آیکون کومودو هم توی تسک بار قرار گرفت (این دفعا بدون هیچ پیغامی)
این دفعه به این نتیجه رسیدم که واقعا کومودو آخرین برنامه بود که اجرا شد!
خودم حدس میزنم اشکال از ویندوز باشه چون ویندوزم خیلی داغونه ولی وقت نمیکنم عوضش کنم پس دنبال یه راه میگرم که کومودو رو در اولویت اجرای استارت آپ قرار بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید...
Public Enemy
13-04-2014, 13:37
دوستان انتظار نداشته باشین افراد توی این تاپیک علم غیب داشته باشن و از روی N خط توضیحات مشکل شما رو تشخیص بدن.
ممکنه توضیحات شما برای هیچ کس قابل درک نباشه . لذا تا حد امکان اسکرین شات بزارین .
اگر هم به مشکل BSOD برخورد کردین و هنوز ویندوزتون بالا میاد ------> توی پست های قبلی توضیح داده شد یه Crash report با نرم افزار Whocrashed قرار بدین
اگر به BSOD برخورد کردین و ویندوز بالا نمیاد ولی دوست دارین به حل مشکل احتمالی کمک کنید------ > با یه سیستم عامل لایو مثل دیستروهای لینوکس سیستم رو بالا بیارین ، سپس فایل Minidump رو برامون آپلود کنید .
اول اینکه توی اون مدت تست CIS7 تازه نصب شده برخی از قابلیت هاش رو که احتمال می دادم باعث بشه باعث BSOD بشه رو تست کردم . مثل شناسایی مخرب ، تست HIPS و فایروال با نرم افزار هایی مثل IDM و نیمباز ( Hips اخطار بلاک می داد ولی باعث BSOD نمی شد ) دسکتاپ مجازی و سند باکس . ولی هیچ کدوم باعث BSOD نشدند .
تا زمان تست هم اگر سر به فروم کومودو می زدین هیچ کس به مشکل BSOD در CIS7 برخورد نکرده بود جز ایرانی های مقیم این تاپیک !. ( بعد از اون سر نزدم متاسفانه دیگه به رایانه دسترسی محدود دارم )
پس در صورتی که علاقه دارین این مشکل ریشه یابی بشه لطفا به متخصصان اجازه بدین بررسی بشه
دوستان یکی هم زحمت بکشه Appremover رو تست کنه . این برنامه از نسخه های Antivirus و Firewall کومودو به خوبی برای حذف پشتیبانی می کنه . ولی در مورد CIS اطلاعی در دست نیست . یکی تست کنه شاید جواب داد یه راه خوب برای حذف CIS پیدا شد . متاسفانه به سیستم خودم دسترسی ندارم تا تست کنم
راستی علی اقا این لیست پروسس های فعال رو از کجا اوردی؟ من همه منو ها رو گشتم چیزی مثل اون عکسی که شما گذاشته بودید ندیدم
این عکسها منظورم هست:
سلام
توی پنجره اصلی کومودو روی قسمت فایلهای سندباکس شده کلیک بکنید و پنجره لیست پروسه های فعال (فقط سندباکس شده) باز میشه، و بعد داخل پنجره کلیک راست بکنید و تیک فقط سندباکس شده را بردارید. پروسه های فعال را میبیند و روی انها کلیک راست بکنید و نمایش فعالیتها.
کومودو آخر از همه توی استارت آپ اجرا میشه......
....... دنبال یه راه میگرم که کومودو رو در اولویت اجرای استارت آپ قرار بدم
یک ابزار مدیریت استارتاپ شاید بتونه کمکتون بکنه..... مثلا من از Glary Utilities که رایگان هم هست استفاده میکنم که میتونید از لینک زیر دریافت کنید
در قسمت Startup Manager میتونید برنامه هایی که حین راه اندازی ویندوز اجرا میشوند را مدیریت بکنید.
روش کار ساده است.... در قسمت بالای پنجره برنامه هایی که در استارتاپ اجرا می شوند را نشون میده ..... اگر برنامه یی غیر ضروری بود میتونید غیر فعال بکنید و یا روی برنامه مورد نظر کلیک کنید و با انتخاب Delay اجرا آن را بعد از استارت ویندوز به تاخیر بیاندازید. زمان تاخیر یا همون شروع برنامه را هم میتونید در پنجره پایینی تنظیم کنید. زمان استارت چند برنامه را هم یکسان در نظر نگیرید بهتر است.
(کومودو را بزارید بالا بمونه)
این مورد را تست بکنید امیدورام کمی کمک بکنه.
sandboxed
13-04-2014, 23:59
:n04:چه جالب گویا من نمی تونم از پست دوستان نقل قول بگیرم و میگه باید به تایید مدیران برسه بعد شاید پستت نمایش داده شد
قضیه چیه کسی گزارش من رو داده؟کسی از من ناراحته؟
خیلی ببخشید دوستان مجبورم انجمن رو ترک کنم خلاصه خوبی بدی از ما دیدید حلال کنید این رفتارشون خیلی زشت بود به هر حال بنده هم به خیل عظیم بن شده های این انجمن پیوستم
بدرود:n29:
*Batman*
14-04-2014, 02:24
:n04:چه جالب گویا من نمی تونم از پست دوستان نقل قول بگیرم و میگه باید به تایید مدیران برسه بعد شاید پستت نمایش داده شد
قضیه چیه کسی گزارش من رو داده؟کسی از من ناراحته؟
خیلی ببخشید دوستان مجبورم انجمن رو ترک کنم خلاصه خوبی بدی از ما دیدید حلال کنید این رفتارشون خیلی زشت بود به هر حال بنده هم به خیل عظیم بن شده های این انجمن پیوستم
بدرود:n29:
سلام
مساله این نیست که کسی از شما ناراحته یا نه!
پیغام مربوط به"تایید توسط مدیریت" چیزی نیست که در اثر بدخواهی و دشمنی بوجود اومده باشه.
بلکه یه پروسه سیستمی هست که به صورت خودکار اعمال میشه.
قوانین انجمن های P30world :
فعالیت های ممنوعه:
12- هرگونه بی احترامی به کاربران، مدیران یا اشخصا حقیقی و حقوقی دیگر ممنوع بوده و با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
در صورت تکرار قانون شکنی، فحاشی و زیر پا گذاشتن قوانین سایت، در جهت تخریب جو انجمن و توهین به اشخاص حقیقی و حقوقی، حق شکایت از شخص یا گروه خاطی و پیگیری قضایی، برای این سایت محفوظ است.
13- ما با افراد متخلف و spammer برخورد خواهیم کرد و خواهان حضور این قبیل افراد در بین خود نیستیم! تیم P30World خوشحال خواهد شد تا هر روز بر عضو های دائمی و فعالش افزوده شود و برای کاربرانی که با هدف اشتراک گذاری علم و دانش در سطح وب فعالیت می کنند، ارزش و اعتبار قائل می شود.
14- از پرداختن به مسائل حاشيه اي انجمن و دخالت در نحوه ی مديريت جدا خودداري كنيد.
27- انجمن P30World یک انجمن تخصصی است، توهین و تخریب افراد، رفتار های کودکانه، کل کل، بحث و جدل های بی منطق، دعوا های شخصی و... در آن جایی ندارد!
با عنایت به موارد فوق اگر اعتراضی دارید یا احساس میکنید در حق شما ظلم شده در بخش ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
mohammad_203
14-04-2014, 12:44
سلام
تو نسخه 7 چرا پیغام ها(مربوط به HIPS یا firewall ) دیر نمایش داده میشن.منظور بیشتر پیغام های HIPS هست .به طور مثال وقتی برنامه ای که میدونم امن هست . وقتی باز میکنم کمی طول میکشه تا پیغام مربوط به HIPS بیاد
حتی بعضی وقت ها پیغام اومده ولی هنگ کرده و نمیشه گزینه ای رو انتخاب کرد.
HIPS رو حالت امن هست
به طور مشابه پیغام فایروال هم دیر نمایش داده میشه.
همه این مشکل رو دارن ؟
به نظرم اوایل که به نسخه 7 آپگرید کرده بودم اینطور نبود .
من ویندوز 8 دارم.
سلام
تو نسخه 7 چرا پیغام ها(مربوط به HIPS یا firewall ) دیر نمایش داده میشن.منظور بیشتر پیغام های HIPS هست .به طور مثال وقتی برنامه ای که میدونم امن هست . وقتی باز میکنم کمی طول میکشه تا پیغام مربوط به HIPS بیاد
HIPS رو حالت امن هست
همه این مشکل رو دارن ؟
من ویندوز 8 دارم.
سلام
تایید میشه، این مورد برای خود من با شدت ضعف کمتر یا بیشتر اتفاق میافته.
این هنگ کردم موقع جواب دادن پیغام ها برا منم پیش اومده
کاش کومودو یه قابیلت میزاشت که وقتی فعال میکردیم پیغام ها تا جواب داده نشدن غیب نشن!
ho3in0861
15-04-2014, 00:23
سلام من وقتی میخوام کومودو رو اپدیت کنم وسطش ارور میده چیکار کنم
Parseh38
15-04-2014, 00:25
سلام دوستان
واسه منم چند بار اینطوری شده و موقع پیام فایروال هر چی کلیک میکنم عمل نمیکنه انگار هنگ کرده باشه!
و مورد دوم اینکه کومودو رو بدون و-ی-پ-ی-ا-ن نمیتونم اپدیت کنم
موفق باشید
Parseh38
17-04-2014, 04:50
سلام علی اقا
بابت معرفی برنامه Glary Utilities ممنون.خیلی بهتر شده و انتی سریعتر بالا میاد
سلام دوستان
لینک مستقیم میزارید.ممنون
سلام
نسخه 7 ویرایش 4142 منتشر شده. که از طریق آپدیت کومودو قابل دریافته.
======
لینک مستقیم دانلود کومودو اینترنت سکیوریتی، نسخه 7 ویرایش 4142:
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
======
سلام
HIPS رو حالت امن هست
همه این مشکل رو دارن ؟
من ویندوز 8 دارم.
سلام
تایید میشه، این مورد برای خود من با شدت ضعف کمتر یا بیشتر اتفاق میافته.
با این نسخه فعلا روی سیستم من همه چیر عالی است.....
میتونید روی سیستم خودتون چک بکنید؟
مرسی
mohammad_203
18-04-2014, 13:33
سلام
برای سیستمم مشکلی پیش اومد و ویندوز خراب شد ! و مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم/
حالا دیدم سایت سافتگذر همین نسخه جدید رو گذاشته و اینکه دو لینک مجزا برای نسخه های 32 بیتی و 64 بیتی داره.
حالا اگه این نسخه رو دانلود کنم، موقع نصب ممکنه به مشکل صفحه آبی برخورد کنم؟!
یک نکته هم اینکه حجم فایل نصب وقتی لینک مجزا برای 32 بیتی و 64 بیتی قرار داده میشه به نصف میرسه! انگار تو نسخه خود سایت کمودو که دو نسخه با هم ترکیب شده این دو تا فایل با هم جمع شده و تو یک فایل فشرده شده همین !
سلام
حالا اگه این نسخه رو دانلود کنم، موقع نصب ممکنه به مشکل صفحه آبی برخورد کنم؟!
سلام
شاید.
اگر کومودو نصب نیست. نیازی نیست حتما الان نصب کنید..... میتونید چند روز صبر کنید. (منتظر بازخوردها بمونید) مخصوصا اگر قبلا حین نصب تجربه BSOD را داشتید.
چقدر اینجا سوت و کور هست؟
امروز دوباره پیغام اومد هنگ کردالبته به این شکل بود که داشتم تو فایر فاکس تایپ میکردم یه دفعه کامیپوتر قفل کرد بعد چند ثانیه یه پیغام اومد که کومودو گفته فایر فاکس میخواد به فلان کلید ریجستری دسترسی داشت هباشه ولی چون کلا قفل بود هیچ کاری نمیشد کرد اخرش دستی ریست کردم!
حالا نمیدونم ربطی به جریان قبلی که هنگ میکرد داره یا نه
چقدر اینجا سوت و کور هست؟
امروز دوباره پیغام اومد هنگ کردالبته به این شکل بود که داشتم تو فایر فاکس تایپ میکردم یه دفعه کامیپوتر قفل کرد بعد چند ثانیه یه پیغام اومد که کومودو گفته فایر فاکس میخواد به فلان کلید ریجستری دسترسی داشت هباشه ولی چون کلا قفل بود هیچ کاری نمیشد کرد اخرش دستی ریست کردم!
حالا نمیدونم ربطی به جریان قبلی که هنگ میکرد داره یا نه
سلام
اگر قبلش ویندوز هنگ کرده بود ارتباطی به مورد ما نداره.
تستش سخت نیست......میتونید یه ویروس.... یه برنامه ای که کومودو امن نمیدونه.... یا حتی CLT را اجرا کنید و تست کنید. (در هر صورت مهم نیست، روی این نسخه مشکل حل شده، در کل این نسخه مشکل خاصی نداره)
خوب این هنگ کردن ویندوز هم به نظر من به خاطر گیر دادن کومودو به رفتار فایر فاکس بود فقط سوالش رو (پیغامش رو) کمی دیر نشون داد!
ضمنا علی اقا همون دفعه قبلی هم من همیشه این مشکل رو نداشتم که الان مثلا به تست یه ویروس بفهمم درست شده یا نه اون دفعه هم گاهی اوقات اتفاق میافتد
در هر صورت امیدوارم دوباره اینجوری نشه (هر چند هم بشه خرجش یه ریست هست!)
با تشکر
FarshadBandari
22-04-2014, 15:05
خوب این هنگ کردن ویندوز هم به نظر من به خاطر گیر دادن کومودو به رفتار فایر فاکس بود فقط سوالش رو (پیغامش رو) کمی دیر نشون داد!
ضمنا علی اقا همون دفعه قبلی هم من همیشه این مشکل رو نداشتم که الان مثلا به تست یه ویروس بفهمم درست شده یا نه اون دفعه هم گاهی اوقات اتفاق میافتد
در هر صورت امیدوارم دوباره اینجوری نشه (هر چند هم بشه خرجش یه ریست هست!)
با تشکر
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم، انگار این نسخه جدید با فایرفاکس مشکل داره، چند روز یه بار یهو وسط کار با فایرفاکس ویندوز هنگ میکنه و HIPS کومودو شروع میکنه به پیغام دادن در مورد دسترسی فایرفاکس و دیگه کلاً هیچی کار نمیکنه و باید دستی ریست کنم
سلام
غلی اقا این مشکل کریو و کومودو حل نشده؟
امروز کریو وصل بود برنامه به نت وصل شد هیچ پیغامی نداد کریو رو که قطع کردم و دوباره برنامه رو اجرا کردم پیغام داد و بلاک کردمش
این برا بعضی برنامه ها کار دست ادم میده برنامه رو بلاک کردیم کریو وصل باشه متصل میشه!
از دوستان کسی هست تجربه کار با دیگر فایروال ها رو داشته باشه؟ میخوام ببینم رفتارشون با وصل بودن برنامه کریو چطوری هست
ا تشکر
سلام
علی اقا این مشکل کریو و کومودو حل نشده؟
نه.
بهتره از ابزارهای دیگری استفاده کنید...... خواستید توی پیغام خصوصی یک ابزار رایگان بدون تبلیغات و با سرعت بالا معرفی میکنم.
دوستان سلام
من از کومودو ورژن 7.0317799.4142 استفاده میکنم اما چرا تو قسمت protected objects >> protected data folders یک پوشه انتخاب میکنم فایل یا پوشه ها محافظت نمیشه میتونم اسم پوشه یا فایل های داخلش رو عوض کنم اما blocked files خوب کار میکنه مشکل از برنامه کومودو هستش یا از ویندوزم. ویندوز 7 استفاده میکنم؟؟؟:n13:
Parseh38
26-04-2014, 22:34
نه.
بهتره از ابزارهای دیگری استفاده کنید...... خواستید توی پیغام خصوصی یک ابزار رایگان بدون تبلیغات و با سرعت بالا معرفی میکنم.
سلام علی اقا
ممنون میشم اگر به ما هم بگید.چون منم کمو بیش چنین مشکلی رو با کریو دارم
با سلام به دوستان عزیز
کومودو اجازه باز کردن فایلهایی مثل keygen acd see و یا برخی دی وی دی هایی که به صورت اتوران اجرا میشن رو نمیده . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید که به چه صورت این فایل ها رو واسه کومودو تعریف کنم.
از توجه و راهنمایی شما سپاسگزارم
موفق باشید
Parseh38
27-04-2014, 20:56
با سلام به دوستان عزیز
کومودو اجازه باز کردن فایلهایی مثل keygen acd see و یا برخی دی وی دی هایی که به صورت اتوران اجرا میشن رو نمیده . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید که به چه صورت این فایل ها رو واسه کومودو تعریف کنم.
از توجه و راهنمایی شما سپاسگزارم
موفق باشید
سلام دوست عزیز
کیجن رو توی سند باکس اجراش کن
روی فایل کلیک راست و اجرا در محیط سندباکس
موفق باشید
سلام دوست عزیز
کیجن رو توی سند باکس اجراش کن
روی فایل کلیک راست و اجرا در محیط سندباکس
موفق باشید
دوست عزیزم از توجه و راهنمایی شما خیلی ممنونم
منویی که بتونم در سندباکس برنامه رو اجرا کنم واسه من باز نمیشه. منو به این صورت هست
از کمکتون متشکرم
موفق باشید
دوست عزیزم از توجه و راهنمایی شما خیلی ممنونم
منویی که بتونم در سندباکس برنامه رو اجرا کنم واسه من باز نمیشه. منو به این صورت هست
از کمکتون متشکرم
موفق باشید
از چه ورژنی از کمودو استفاده میکنید؟ آنتی ویروس یا اینترنت سکوریتی
از طریق زیر برنامه رو اجرا کنید
البته فکر نکنم جواب سوال اولتون این باشه که برنامه رو در سندباکس اجرا کنید..شما باید برنامه مورد نظر رو به عنوان یک برنامه سیف به کمودو معرفی کنید
شما این پست رو بخونید جواب خیلی از سوالات را خواهید یافت
Parseh38
27-04-2014, 23:58
سلام
فکر کنم شما از نسخه 5 استفاده میکنید.این قابلیت در تسخه 6 به بعد هستش
موفق باشید
سلام
علی اقا این مشکل کومودو با برنامه اکروبات هم حل نشده!
خیلی وقت بود مورد اینجوری نداشتم دیروز تو شرکت رفتم pdf رو از توی فلش باز کنم که دوباره اون چند پیغام رو داد حالا چطوی هست وقتی از تو فلش اجرا میشه گیر میده عجیبه (اونم فقط با برنامه اکروبات)
M.Hashemi
09-05-2014, 23:30
با سلام
بچه ها یک سوال داشتم اما به دلیل مشغله های موجود نتونستم کل سایت را جستجو کنم اگر ممکنه یا لینک دهید یا کامل توضیح دهید.
کامپوننت viruscope در نسخه 7 کومودو دقیقا کارش چی است؟ و چگونه می توان از ان استفاده کرد؟
با تشکر
با سلام
بچه ها یک سوال داشتم اما به دلیل مشغله های موجود نتونستم کل سایت را جستجو کنم اگر ممکنه یا لینک دهید یا کامل توضیح دهید.
کامپوننت viruscope در نسخه 7 کومودو دقیقا کارش چی است؟ و چگونه می توان از ان استفاده کرد؟
با تشکر
سلام علیکم،
در مورد ویروسکوپ جسته و گریخته چند پست دادم مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 88%D9%BE#post8079360) ؛ البته فکر میکنم کاملترینش ایـن پـسـت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه که میتونید بخونید. فعلا باید صبر کنیم تا الگوهای بیشتری به ویروسکوپ اضافه بشه..... اینو برای این میگم چون میشه در آینده دستور خاموش کردن HIPS و اتوسندباکس را برای کاربران مبتدی صادر کرد....البته تا چه بازی رخ نماید بیدقی خواهیم راند!
saeid 22
10-05-2014, 15:04
سلام می خواستم بدونم آنتی ویروس کمودو رو تنظیماتش رو روی چی بزارم بهتره
وقتی روی آیکون آنتی ویروس کلیک میکنی همچین گزینه هایی داره
آنتی ویروس : بهینه - حداکثر-غیرفعال
اتو سند باکس :کاملا مجازی - محدودیت کم - محدود - محدودیت زیاد - محدودیت حداکثر - مسدود
HIPS : حالت سخت گیر - حالت امن - حالت کامپیوتر پاک-حالت آموزشی غیر فعال
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
no.amooz
10-05-2014, 19:44
سلام می خواستم بدونم آنتی ویروس کمودو رو تنظیماتش رو روی چی بزارم بهتره
وقتی روی آیکون آنتی ویروس کلیک میکنی همچین گزینه هایی داره
آنتی ویروس : بهینه - حداکثر-غیرفعال
اتو سند باکس :کاملا مجازی - محدودیت کم - محدود - محدودیت زیاد - محدودیت حداکثر - مسدود
HIPS : حالت سخت گیر - حالت امن - حالت کامپیوتر پاک-حالت آموزشی غیر فعال
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
سلام.
قبلاً این سؤال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پرسیده بودم، چنین جوابی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده شد:
آنتی ویروس: بهینه.
اتوسندباکس: اگر فعال است میتونید روی سطحهای بالاتر قرار بدهید مثلا: "محدودیت زیاد" یا "محدودیت حداکثر"...ضمن اینکه در نسخه 7 میتونید هر مسیر و پوشه ای که حاوی اطلاعات مهم است را در قسمت"پوشه های مهم حفاظت شده" قرار بدهید.
HIPS: بزارید فعال باشه و حالت امن هم خوبه.
فایروال: را روی حالت کاربر قرار دهید.
و آپدیت آنتی ویروس را روی "هر یک ساعت" قرار دهید و هوش مصنوعی روی "زیاد"
البته کومودو را روی پیکربندی "پرواکتیو" قرار دهید بعد تنظیمات بالا را انجام دهید.
DR SEPEHRI
17-05-2014, 14:09
سلام
گفنن اینجا بپرس سوالت رو.البته این ربطی به کومودو نداره چون از قبل هم که نود داشتم بود ولی به هر حال برای من مهم جوابه
من مدت ها nod 32 نصب داشتم که فعلا با راهنمایی دوستان و به دلیل خسته شدن از اکسپایر شدنهای یوزر و پسوردا و... کومودو نصب کردم
مشکل من اینه که اول شروع کار، وقتی ویندوز میاد بالا یه پنجره اخطار میاد با این عنوان Explorer.EXE
اینم عکسش
به نظرم مال خود ویندوزه اما به هر حال محض اطمینان پرسیدم.ضمن اینکه به هر حال بگید چجوری غیر فعالش کنم حتی اگه ویروس نیستش
مرسی بابت راهنمایی
سلام
گفنن اینجا بپرس سوالت رو.البته این ربطی به کومودو نداره چون از قبل هم که نود داشتم بود ولی به هر حال برای من مهم جوابه
با برنامه RegistryReviver ممکنه مشکلت حل بشه!
آخرین نسخه رو دانلود کن.اینترنت رو قطع کن.آنتی رو غیر فعال (برای مدت نا محدود) کن.نصب کن.کرکش کن.ریاستارت بده.نرم افزار را باز کن.روی تب scan کلیک کن.همه گزینه ها رو تیک بزن.روی Begin Error Scan کلیک کن. نرم افزار شروع به کار می کنه.از اتمام روی گزینه repair selected Errors کلیک کن.بعد اتمام روی Continue کلیک کن ری استارت بده و بعد نرم افزار رو اجرا کن به روش بالا که دیگه هیچ چی پیدا نکنه! وقتی پیدا نکرد یک بار دیگه هم اجرا کن وقتی مطمیا شدی ری استارت اخر رو بده ببین درست شد؟
کومودو جایی برای بلاک کردن سایت ها داره؟ (با افزونه نمیخوام اینکارو انجام بدم)
moji_202
19-05-2014, 18:19
سلام من نمیتونم به vpn وصل بشم هر کار کردم با این برنامه لطفا راهنمایی کنید
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
DR SEPEHRI
21-05-2014, 00:23
با برنامه RegistryReviver ممکنه مشکلت حل بشه!
آخرین نسخه رو دانلود کن.اینترنت رو قطع کن.آنتی رو غیر فعال (برای مدت نا محدود) کن.نصب کن.کرکش کن.ریاستارت بده.نرم افزار را باز کن.روی تب scan کلیک کن.همه گزینه ها رو تیک بزن.روی Begin Error Scan کلیک کن. نرم افزار شروع به کار می کنه.از اتمام روی گزینه repair selected Errors کلیک کن.بعد اتمام روی Continue کلیک کن ری استارت بده و بعد نرم افزار رو اجرا کن به روش بالا که دیگه هیچ چی پیدا نکنه! وقتی پیدا نکرد یک بار دیگه هم اجرا کن وقتی مطمیا شدی ری استارت اخر رو بده ببین درست شد؟
دستت درد نکنه
زده به سرم که سیستم رو از 8 به 8.1 ارتقا بدم. به همین خاطر خودبخود این مشکل حل میشه ایشالله
مرسی مجدد
Vahid579
26-05-2014, 17:59
بچه ها من روی ویندوز 8.1 آخرین نسخه یعنی 7 رو نصب میکنم پیغام صفحه ابی میاد و کامپیوترم ریست میشه. بعد از نصب و آپدیت 2 3 دقیقه بعدش این حالت پیش میاد و و کلا ویندوز رو خراب میکنه و باید ویندوز عوض کنی !!!! راه حلی ندارید ؟
روی 3 4 تا سیستم دیگه هم امتحان کردم همین حالت پیش میاد
بچه ها من روی ویندوز 8.1 آخرین نسخه یعنی 7 رو نصب میکنم پیغام صفحه ابی میاد و کامپیوترم ریست میشه. بعد از نصب و آپدیت 2 3 دقیقه بعدش این حالت پیش میاد و و کلا ویندوز رو خراب میکنه و باید ویندوز عوض کنی !!!! راه حلی ندارید ؟
روی 3 4 تا سیستم دیگه هم امتحان کردم همین حالت پیش میاد
سلام
پیکربندی را تغییر میدهید به پرواکتیو؟
مجدد اگر نصب کردید پیکربندی را تغییر ندهید... ببینید مشکل رخ میده.
D_felfelak
30-05-2014, 07:49
اینترنت سکیوریتی کومودو دو تا نسخه داره یکی رایگان و دیگری پولی(pro)
خواستم ببینم فرق این دو تا چیه ؟ استفاده از نسخه ی رایگانش مشکل و خللی از لحاظ امنیت و کارایی داره؟!
نسخه ی رایگانش رو از لینک زیر باید دانل.د کنم دیگه؟
خواستم ببینم فرق این دو تا چیه ؟ استفاده از نسخه ی رایگانش مشکل و خللی از لحاظ امنیت و کارایی داره؟!
فرق بین نسخه های مختلف اینترنت سکوریتی Premium, Plus,Pro و Complete چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله از همون لینک دانلود کنید
سلام
به جمع کاربران کومودو خوش آمدین
نسخه ی رایگان و پولی فقط و فقط در پشتیبانی آنلاین (COMODO Geek Buddy) تغییر میکنند که برای استفاده از پشتیبانی آنلاین باید پول پرداخت کنید.
بجز این گزینه، هیچ تغییری ندارد و همانند نسخه ی پولی با کارایی بهتر و امنیت عالی کار میکند.
پست های زیر را بخونید تا بهتر متوجه بشید.
پست 2084 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست 2086 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود اینترنت سکیوریتی نسخه ی نهایی 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.