ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19

sunshineboy
18-01-2017, 02:10
با سلام
اینکه بحثی در مورد مزایا و معایب دو محصول صورت میگیره و هر کس بنا به تجربه اش خوبی ها و بدی های محصول رو شرح میده رو باید به فال نیک گرفت به شرطی که جوابها
دوستانه باشه نه به قصذ تخریب و القای دیدگاه خود. این بحث ها به انجمن جون میده.
کاش جناب sunshineboy کمی پست هاشون رو تجمیع کنند و از نوشتن چند پست متوالی و جدا جدا خودداری کنند.
من در مورد اون جمله شما که فرمودید یه محصول رایگان نمیتونه به پای یه محصول پولی برسه (البته اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم. جمله بندی اون قسمت کمی شاید نیاز به اصلاح داشته باشه)
من می تونم براتون محصولات رایگان زیادی رو مثال بزنم که از نمونه های پولیش تو بعضی زمینه ها بهتر بودن. یه نمونه اش سیستم عامل لینوکسه که علاوه بر رایگان بودن و کد باز بودنش در خیلی از جنبه ها از ویندوز بهتره. یکی از همین جنبه ها اتفاقا امنیت بیشتره.

من ک تخریب نکردم اتفاقا من رو سند حرفم زدم از خودم نگفتم ک
من میخوام بدونم کومودو پروتکشن بیشتری اراائه بده نسبت به بقیه؟ کومودو درامدش از محوصلات تجاریشه پروتکشنی نداره فقط پیشگری داره در صورتی ک توی تست ها هم همچین چیزی نیست ما فرض میکنیم کومودوی رایگان بهتره اوست و سایز انتی ویروس های پولی هست چ منفعتی برای کومودو داره؟ ایا واقعا اون میاد یه سیستمی ازائه بده ک بهتر از نرم افزار های پولی باشه؟ در صورتی ک این فقط فرضیه است تو تست ها کومودو ضعف ترین بوده یا نبوده
الان شما میگی ویندوز 10 ضعف تر لینکوس؟ چ طوری میگی لینوکس بهتره وقتی ک همه نمیتونن ازش استفاده کنن وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه ب چ دردی میخوره بعله شاید بهتر باشه تو مصارف خاص واسه کاربر عادی و عموم مردم مسلما ویندوز 10 بهتره صد در صد از هر جنبه ای بهتر باشه از نظر ساپورت نرم افزاری و خیلی چیزای دیگه وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه و خیلی چیزای دیگه ...
بعله میشه نرم افزار رایگان هم بهتر از نرم افزار پولی باشه مثل پت پلیر ک بهتر از همه ی نرم افزار های پولیه مدیاپلیر ک نه ولی بهتر از بیشتروشون هست ولی بحث امنیت جداس امنیت فقط با هزینه به دست میاد نه به صورت مجانی تازه خیلی از همین نرم افزار های رایگان مث پت پلیر مثل همین نرم افزار qihoo اینها بعضا درامدشون از فروش اطلاعات شماس! شما اگه بری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی ببینی حالا شاید نه در باب فروش بلکه چیزای دیگه ک وقتی ترجمشو بخونی میگی پیش خودت نه خوشم نمیاد!! !! از این مثال ها زیاده... با اینجال بگذریم این بحث فایده نداره مث جناح س...ی..ا.سی مورد علاقه افراد یا تیم مورد طرفدار میمونه تقریبا هر کس دلایل خودش رو داره موفق باشید
:n02::»:»

Nine
18-01-2017, 08:42
من ک تخریب نکردم اتفاقا من رو سند حرفم زدم از خودم نگفتم ک
من میخوام بدونم چ دلیلی داره کومدو به صورت رایگان پروتکشن بیشتری ارائاه بده نسبت به بقیه؟ به صورت مجانی واسه ما کار کنه ک چی بشه؟ در صورتی ک توی تست ها همچین چیزی نیستا ما فرض میکنیم کومودوی رایگان بهتره اوست و سایز انتی ویروس های پولی هست چ منفعتی برای کومودو داره؟ ایا واقعا اون میاد یه سیستمی ازائه بده ک بهتر از نرم افزار های پولی باشه؟ در صورتی ک این فقط فرضیه است تو تست ها کومودو ضعف ترین بوده یا نبوده
الان شما میگی ویندوز 10 ضعف تر لینکوس؟ چ طوری میگی لینوکس بهتره وقتی ک همه نمیتونن ازش استفاده کنن وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه ب چ دردی میخوره بعله شاید بهتر باشه تو مصارف خاص واسه کاربر عادی و عموم مردم مسلما ویندوز 10 بهتره صد در صد از هر جنبه ای بهتر باشه از نظر ساپورت نرم افزاری و خیلی چیزای دیگه وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه و خیلی چیزای دیگه ...
بعله میشه نرم افزار رایگان هم بهتر از نرم افزار پولی باشه مثل پت پلیر ک بهتر از همه ی نرم افزار های پولیه مدیاپلیر ک نه ولی بهتر از بیشتروشون هست ولی بحث امنیت جداس امنیت فقط با هزینه به دست میاد نه به صورت مجانی تازه خیلی از همین نرم افزار های رایگان مث پت پلیر مثل همین نرم افزار qihoo اینها بعضا درامدشون از فروش اطلاعات شماس! شما اگه بری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی ببینی حالا شاید نه در باب فروش بلکه چیزای دیگه ک وقتی ترجمشو بخونی میگی پیش خودت نه خوشم نمیاد!! !! ک اصن شبیه بیشتر یه ابزار جاسو سیه تا امنیتی از این مثال ها زیاده... با اینجال بگذریم این بحث فایده نداره مث جناح س...ی..ا.سی مورد علاقه افراد یا تیم مورد طرفدار میمونه تقریبا هر کس دلایل خودش رو داره موفق باشید
:n02::»:»

با سلام
من هم منظورم این نبود که شما تخریب کردید منظورم این بود که سعی بشه در تمام بحث ها ، بحث از حالت دوستانه خارج نشه . حالا چه اون بحث چه هر بحث دیگه ای که اینجا قراره رخ بده. منظورم به شخص خاصی نبود کلی گفتم.
البته با پست فوق شما من میخوام بحث رو یه اشل ببرم بالا و فقط در مورد کومودو و اوست صحبت نکنم چون بحث خوبی یا بدی کومودو و اوست کم اهمیت تر از بحثی است که من میخوام در مورد مدل نرم افزارهای تجاری کدبسته و آزاد کد باز بکنم. البته به چند استدلال شما قبل از اون بحث هم جواب میدم
اینکه می فرمایید چه دلیلی داره کومودو به صورت مجانی واسه ما کار کنه . خوب باید بگم کومودو این کار رو نمیکنه.
اتفاقا کومودو با وجود داشتن نسخه رایگان برای بسته امنیتی نسخه های پولی بسته های امنیتی شو هم داره و اونو رو خیلی عادی مثل بقیه آنتی ویروس ها میفروشه.
جالبه حالا بحث اینجا بین کومودو و اوستی است که خود اوست هم نسخه رایگان داره و هم نسخه پولی . خوب خیلی راحت میشه گفت اینکه اوست نسخه رایگان میده
چون دلش برا ما سوخته؟ نه نسخه رایگان این آنتی ویروس ها راهی است برای تشویق کاربر برای خرید نسخه پولی . حالا بعضی از آنتی ویروس ها مثل کسپرسکی این نسخه های رایگان رو ندارن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا برگردیم سر بحث نرم افزارهای پولی و رایگان . اینجاست که تو پست شما به نظر من ایرادات اساسی وجود داره.

"""الان شما میگی ویندوز 10 ضعف تر لینکوس؟"""
مشخصه که من این حرف رو نزدم چون این حرف بسیار غیر دقیقه و اصلا مفهومی نداره. ضعیف تر از چه نظری؟ مگه مسابقه وزنه برداریه؟
البته میتونم ثابت کنم از بعضی جنبه ها لینوکس بسیار بهتر از ویندوزه که یکی از اون جنبه ها که تو پست قبلی بهش اشاره کردم و اتفاقا بحث ما هم هست در فروم نرم افزارهای امنیتی برتری به لحاظ امنیتی لینوکس نسبت به ویندوزه . برتری یه نرم افزار آزاد کد باز به یک نرم افزار تجاری کد بسته و اینجاست که میگم جمله " امنیت فقط با هزینه به دست میاد نه به صورت مجانی" شما تا چه اندازه میتونه اشتباه باشه.

می فرمایید نرم افزارهای رایگان درآمدشون در بعضی موارد از فروش اطلاعات کاربران به دیگرانه؟ من بر میگردم باز سر بحث لینوکس و ویندوز؟ به نظر خودتون ویندوز حالا به گفته شما ویندوز 10 بیشتر اطلاعات کاربران رو بدون اطلاع جمع آوری میکنه یا نسخه ای از لینوکس مثل دبیان؟
ویندوزی که هیچی از کدش معلوم نیست قابل اعتمادتره یا لینوکسی که تمام کدش از اول تا آخر در اختیار شما و همه است؟

من کاری به بحث بین کومودو و اوست ندارم. اینا دو تا شرکت تجاری ان که در بیشتر مواقع منفعت خودشون براشون مهمه. اتفاقا من خودم به عنوان یه کاربر قدیمی میگم کومودو آنتی ویروس مناسبی برای هر کاربری نیست و شاید همون اوست آنتی ویروس بهتری برای عموم کاربرا باشه اما این عمومیت نمیتونه دلیلی بر برتری یه محصول بر محصول دیگری باشه.
تو بحث لینوکس و ویندوز هم عمومیت ویندوز نمیتونه دلیلی بر برتری اون بر لینوکس باشه. ویندوز در مواردی برتره. خصوصا در مواردی که ربط پیدا میکنه به نرم افزارهای شخص ثالث. نرم افزارها و بازی هایی که بقیه شرکت ها با توجه به کاربر بیشتری که ویندوز در حوزه دسکتاپ داره برای ویندوز مینویسن.
اینکه می فرمایید "" وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه ب چ دردی میخوره"" خوب مشخصه جوابش اینه که به خیلی دردهای دیگه غیر از بازی
استیو بالمر در سال 2001 گفت : لینوکس مثل یه سرطان میمونه که خودش رو در قالب دارایی های معنوی به هر چیزی می چسبونه
الان بعد از 16 سال خودشون فهمیدن اشتباه کردن تصویر زیر در یکی از کنفرانس های مایکروسافت به نمایش در اومده

بعدش هم فهمیدن خط فرمان لینوکس خیلی قوی تره اونو آوردن تو ویندوز . قابلیت Bash در ویندوز ۱۰ به کاربران اجازه می‌ده تا از خط فرمان لینوکس تو ویندوز استفاده کنند.

به طور کلی به عقیده من مهم نیست آنتی ویروس من چی باشه یا اینکه سیستم عامل من چی باشه یا مارک لپ تاپ من چی باشه؟ مهم اینکه هر چی که هست با مطالعه و آگاهی انتخاب شده باشه حالا میخواد کومودو باشه یا اوست یا کسپر. میخواد ویندوز 10 باشه یا اوبونتو یا سیرا یا میخواد اچ پی باشه یا لنوو یا اپل.
هر چند که تو بعضی انتخاب ها ممکنه آزادی مون رو از دست بدیم.

بهنازی
18-01-2017, 10:01
با سلام دوستان من ورژن 10.0.0.6086 رو نصب کردم چجوری باید به صورت آفلاین آپدیت کنم؟
با سپاس

aylar6888
18-01-2017, 10:44
درود :
برای ورژن 10 نتونستم آفلاین اینستالر پیدا کنم...فایل آفلاین داره یا نه؟
--------------------------
ویرایش :
یه نسخه 70 مگی توی فروم کومودو دیدم به نظرم فایل اینستالر بدون دیتابیس بود...کسی اینو نصب کرده؟

Mt.Shadow
18-01-2017, 10:54
با سلام خدمت اساتید فروم
یه مشکل عجیب برام پیش اومده. از دیشب کومودو هی پیام میده که 10 روز دیگه لایسنس شما منقضی میشه
پاکش کردم ، از ابزار پاک سازی کومودو هم استفاده کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل به قوت خودش باقیست اگه کسی راهی داره بگه چیکار کنم
ویندوزم 10 نسخه 1607 بیلد 14393.693
:n28:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آداک
18-01-2017, 10:58
ا سلام دوستان من ورژن 10.0.0.6086 رو نصب کردم چجوری باید به صورت آفلاین آپدیت کنم؟

برو به[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و روی دانلود ورژن ۵.۸ که برای این ورژن و بعد اون کلیک کنید.بعداینکه دانلود کردید. در قسمت بالای سمت راست کمودو روی بخش help کلیک کنید و سپس بخش مشخصات محصول را کلیک کنید و سپس والرد کردن دیتابیس را بزنید.
بهتر است زبان کمودو را هم فارسی کنید و در بخش تنظیمات به تنظیمات انتی ویروس و سپس اسکنها و سپس اسکن کامل بروید و با تغییر آن زمانبندی اسکن کامل را خاموش کنید.

برای ورژن 10 نتونستم آفلاین اینستالر پیدا کنم...فایل آفلاین داره یا نه؟

در سافت نودو هشت یه فایل آفلاین نصبی گذاشته شده که البته بخشی از امکانات در این فایل آفلاین نصب نمیشه.

ز دیشب کومودو هی پیام میده که 10 روز دیگه لایسنس شما منقضی میشه
مشکلی نیست و بعدش اتوماتیک به نسخه رایگان میره که تفاوتی هم به جز پشتیبانی انلاین نداره

sunshineboy
18-01-2017, 11:37
با سلام
من هم منظورم این نبود که شما تخریب کردید منظورم این بود که سعی بشه در تمام بحث ها ، بحث از حالت دوستانه خارج نشه . حالا چه اون بحث چه هر بحث دیگه ای که اینجا قراره رخ بده. منظورم به شخص خاصی نبود کلی گفتم.
البته با پست فوق شما من میخوام بحث رو یه اشل ببرم بالا و فقط در مورد کومودو و اوست صحبت نکنم چون بحث خوبی یا بدی کومودو و اوست کم اهمیت تر از بحثی است که من میخوام در مورد مدل نرم افزارهای تجاری کدبسته و آزاد کد باز بکنم. البته به چند استدلال شما قبل از اون بحث هم جواب میدم
اینکه می فرمایید چه دلیلی داره کومودو به صورت مجانی واسه ما کار کنه . خوب باید بگم کومودو این کار رو نمیکنه.
اتفاقا کومودو با وجود داشتن نسخه رایگان برای بسته امنیتی نسخه های پولی بسته های امنیتی شو هم داره و اونو رو خیلی عادی مثل بقیه آنتی ویروس ها میفروشه.
جالبه حالا بحث اینجا بین کومودو و اوستی است که خود اوست هم نسخه رایگان داره و هم نسخه پولی . خوب خیلی راحت میشه گفت اینکه اوست نسخه رایگان میده
چون دلش برا ما سوخته؟ نه نسخه رایگان این آنتی ویروس ها راهی است برای تشویق کاربر برای خرید نسخه پولی . حالا بعضی از آنتی ویروس ها مثل کسپرسکی این نسخه های رایگان رو ندارن.

حالا برگردیم سر بحث نرم افزارهای پولی و رایگان . اینجاست که تو پست شما به نظر من ایرادات اساسی وجود داره.

"""الان شما میگی ویندوز 10 ضعف تر لینکوس؟"""
مشخصه که من این حرف رو نزدم چون این حرف بسیار غیر دقیقه و اصلا مفهومی نداره. ضعیف تر از چه نظری؟ مگه مسابقه وزنه برداریه؟
البته میتونم ثابت کنم از بعضی جنبه ها لینوکس بسیار بهتر از ویندوزه که یکی از اون جنبه ها که تو پست قبلی بهش اشاره کردم و اتفاقا بحث ما هم هست در فروم نرم افزارهای امنیتی برتری به لحاظ امنیتی لینوکس نسبت به ویندوزه . برتری یه نرم افزار آزاد کد باز به یک نرم افزار تجاری کد بسته و اینجاست که میگم جمله " امنیت فقط با هزینه به دست میاد نه به صورت مجانی" شما تا چه اندازه میتونه اشتباه باشه.

می فرمایید نرم افزارهای رایگان درآمدشون در بعضی موارد از فروش اطلاعات کاربران به دیگرانه؟ من بر میگردم باز سر بحث لینوکس و ویندوز؟ به نظر خودتون ویندوز حالا به گفته شما ویندوز 10 بیشتر اطلاعات کاربران رو بدون اطلاع جمع آوری میکنه یا نسخه ای از لینوکس مثل دبیان؟
ویندوزی که هیچی از کدش معلوم نیست قابل اعتمادتره یا لینوکسی که تمام کدش از اول تا آخر در اختیار شما و همه است؟

من کاری به بحث بین کومودو و اوست ندارم. اینا دو تا شرکت تجاری ان که در بیشتر مواقع منفعت خودشون براشون مهمه. اتفاقا من خودم به عنوان یه کاربر قدیمی میگم کومودو آنتی ویروس مناسبی برای هر کاربری نیست و شاید همون اوست آنتی ویروس بهتری برای عموم کاربرا باشه اما این عمومیت نمیتونه دلیلی بر برتری یه محصول بر محصول دیگری باشه.
تو بحث لینوکس و ویندوز هم عمومیت ویندوز نمیتونه دلیلی بر برتری اون بر لینوکس باشه. ویندوز در مواردی برتره. خصوصا در مواردی که ربط پیدا میکنه به نرم افزارهای شخص ثالث. نرم افزارها و بازی هایی که بقیه شرکت ها با توجه به کاربر بیشتری که ویندوز در حوزه دسکتاپ داره برای ویندوز مینویسن.
اینکه می فرمایید "" وقتی یه بازی روش اجرا نمیشه ب چ دردی میخوره"" خوب مشخصه جوابش اینه که به خیلی دردهای دیگه غیر از بازی
استیو بالمر در سال 2001 گفت : لینوکس مثل یه سرطان میمونه که خودش رو در قالب دارایی های معنوی به هر چیزی می چسبونه
الان بعد از 16 سال خودشون فهمیدن اشتباه کردن تصویر زیر در یکی از کنفرانس های مایکروسافت به نمایش در اومده

بعدش هم فهمیدن خط فرمان لینوکس خیلی قوی تره اونو آوردن تو ویندوز . قابلیت Bash در ویندوز ۱۰ به کاربران اجازه می‌ده تا از خط فرمان لینوکس تو ویندوز استفاده کنند.

به طور کلی به عقیده من مهم نیست آنتی ویروس من چی باشه یا اینکه سیستم عامل من چی باشه یا مارک لپ تاپ من چی باشه؟ مهم اینکه هر چی که هست با مطالعه و آگاهی انتخاب شده باشه حالا میخواد کومودو باشه یا اوست یا کسپر. میخواد ویندوز 10 باشه یا اوبونتو یا سیرا یا میخواد اچ پی باشه یا لنوو یا اپل.
هر چند که تو بعضی انتخاب ها ممکنه آزادی مون رو از دست بدیم.

میدونم مجانی اوست واسه اینه ک کاربر ترغیب کنه واسه خرید نسخه پولی . من مقصودم اینه نسخه های رایگان نمیتونن امنیت سیستم رو تامین کنن من کاری به اوست ندارم فعلا ک بهترین انتی ویروس نورتن هستش گفتم قبلا هم اون حرفی هم ک زدم واسه همه صدق نمیکنه بعضی از نرم افزار های رایگان از اطلاعات کاربر استفاده میکنه و به فروش میرسونه مثل مثلا همین لاین یا تلگرم کسب درامدش اینطوریه جز مقرارت نصب اون نرم افزار هست ک سوال میپرسه ازت قبول میکنی؟ ما هم نخونده میگیم اره قبوله
من حرفت قبول کردم شما درست میگی در مورد لینکوس و ویندوز ک شاید لینکوس بهتر باشه من هم نمیگم نیس ولی میگم واسه مصارف عمومی کاربر خانگی زیاد کارایی نداره کسی ک مثلا میخواد با سیستم بازی کنه ولی ممکنه واسه یه برنامه نویس هم خیلی خوب باشه بستگی به شخصش داره شما درست میگی و من حرفم اصلاح میکنم ک گفتم وقتی بازی روش اجرا نمیشه به چ درد میخوره بکارایی داره واقعا
خوندم حرفات رو و استفاده کردم :11:
بله درس میگی باید از رو اگاهی انتخاب بشه هر چیزی

sunshineboy
18-01-2017, 11:42
با سلام خدمت اساتید فروم
یه مشکل عجیب برام پیش اومده. از دیشب کومودو هی پیام میده که 10 روز دیگه لایسنس شما منقضی میشه
پاکش کردم ، از ابزار پاک سازی کومودو هم استفاده کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل به قوت خودش باقیست اگه کسی راهی داره بگه چیکار کنم
ویندوزم 10 نسخه 1607 بیلد 14393.693
:n28:

شما نسخه کامل رو دریافت کردی ک مجانی نیس باید نسخه ی premium رو دانلود کنی فرقی هم با هم ندارن توی حفاظت تقریبا مث همه نسخه ی رایگان و پولیش

aylar6888
18-01-2017, 11:57
دوست عزیز میخوای نقل قول کنی دیگه لازم نیست تمام شاتها و تصاویر رو هم نقل کنی اونها رو پاک کن ...از قول طرف یه خط هم نقل کنی کافیه که هم صفحه سنگین نشه و هم تعداد اسپم نره بالا

Jadda
18-01-2017, 18:47
سلام علیکم

یک نکته اینکه حین نصب کومودو توجه داشته باشید که نسخه رایگان را برای نصب انتخاب کنید که فرقی با نسخه پولی نداره ، تفاوت فقط در پشتیبانی آنلاین گیگ بادی هست.

D o l f i n
19-01-2017, 14:45
جدا از نجوه تعامل با انتی ویروس
میشه بگید بین کمودو و کسپر کدومرو ترجیح میدید
من قصدخرید کسپر رو دارم ولی اگه ببینم انچنان تفاوتی در محافظت ندارن خصوصا تو محیط اینترنت همین کمودو رو نصب کنم

sunshineboy
19-01-2017, 15:12
من قصدخرید کسپر رو دارم ولی اگه ببینم انچنان تفاوتی در محافظت ندارن خصوصا تو محیط اینترنت همین کمودو رو نصب کنم
سلام...
شما اصن نیاز نیس بخری... اگه پول اضافه داری میتونی بخری ولی میتونی از کلیدهای دزدی یا اشتراکی تو اینترنت استفاده کنی هیچ فرقیم نداره با نسخه ای ک پول میدی واسش
بعله فرق دارن با هم کسپر بهتره تو تست ها صد در صد خیلی فرق دارن

میتونی از اوست هم استفاده کنی من میتونم کلیدشو بهتون بدم نسخه ی avast premier ک کامل ترین نسخه ی انتی ویروس اوست هست و 70 دلار هم قیمتشه
کومودو هم رایگانه کلا
میتونی از اویرا هم استفاده کنی نخسه رایگان یا اونم باز پولیش ک کلیدهاش هست تو اینترنت
بین کسپر و کومودو هم کسپرررر مسلما...

- - - Updated - - -

دوست عزیز میخوای نقل قول کنی دیگه لازم نیست تمام شاتها و تصاویر رو هم نقل کنی اونها رو پاک کن ...از قول طرف یه خط هم نقل کنی کافیه که هم صفحه سنگین نشه و هم تعداد اسپم نره بالا
اوکی مرسی واسه تذکر

آداک
19-01-2017, 23:19

اگه واستون محیط اینترنت مهمه به وسیله تغییر دی ان اس شبکتون به دی انس امن نورتون یا یاندکس یا کمودو و نصب افزونه امنیتی مثلا bitdefender traffic light یا اوست یا اویرا در مرورگرتون میتونید تقریبا مطمئن باشید که از ناحیه سایتهای اینترنتی بهتون آسیبی نمیرسه. کسپر آنتی ویروس خیلی خوبیه و دیتابیس خیلی قوی ای داره ولی با امکانتات کمودو هم اگه کاربر متوسط به بالا باشید و هشدارهای کمودو رو جدی بگیرید همون نتیجه حاصل میشه و تفاوت خیلی چندانی ندارن.توی تستها از نظر جلوگیری از حملات مالویری از طریق وب و ایمیل جفتشون صد در صد مالویرها ر و مهار کردن و جلوی اسیب رسیدن به سیستمو گرفتن ولی از نظر تشخیص مالویر از روی دیتابیس کمودو حدود ۹۳ درصد موفق بوده و کسپر صد در صد که البته دیگر سپرهای امنیتی کمودو مثل اتوسندباکس و ویروسکوپ این ضعفو میپوشه . البته طبق تستها پرفورمنس کسپر مقداری بهتره.

D o l f i n
22-01-2017, 08:27
خب تصمیم گرفتم کسپر رو بخرم ولی قبل خریدش دانلود کردم متاسفانه هنگام نصب ارور داد نصب نشد منم پیگیر نشدم چون اغلب نیستم خونه حوصله ام نکشید
کمودو رو دانلود و نصب کردم اپدیت هم کردم الان درحالت at risk هست هر بار هم که میزنم یه گزارش تهیه میکنه و میگه سیو کن و سیستم رو ریست کن ولی فایده نداره گزارش هم فکر نکنم کارمن باشه که برم داخلش کلی خط رو چک کنم ببینم مشکل کجاست؟
راه حلش چیه ؟
ممنون

آداک
22-01-2017, 11:01
خب تصمیم گرفتم کسپر رو بخرم ولی قبل خریدش دانلود کردم متاسفانه هنگام نصب ارور داد نصب نشد منم پیگیر نشدم چون اغلب نیستم خونه حوصله ام نکشید
کمودو رو دانلود و نصب کردم اپدیت هم کردم الان درحالت at risk هست هر بار هم که میزنم یه گزارش تهیه میکنه و میگه سیو کن و سیستم رو ریست کن ولی فایده نداره گزارش هم فکر نکنم کارمن باشه که برم داخلش کلی خط رو چک کنم ببینم مشکل کجاست؟
راه حلش چیه ؟
خب ببینید مشکل از چی هست. این حالت موقعی پیش میاد که یکی از سپرهای اصلی مثل آنتی ویروس یا فایروال نتونسته فعال بشه یا اسکن اولیه انجام نشده باشه .یه عکس از صفحه اول کمودو بگیرید بزارید اینجا. یا از بخش help برید پشتیبانی و سپس عیب یابی و ببینید مشکلی پیدا میکنه یا خیر.
ضمنا بهتره در تنظیمات کمودو زبانشو فارسی کنید همچنین در بخش تنظیمات سپس آنتی ویروس سپس اسکنها زمان بندی اسکن کامل را تغییر بدید که هفتگی سیستم شما رو کامل اسکن نکنه.

D o l f i n
22-01-2017, 18:52
فایروال فکر میکنم فعال نشده
با اینحال برم خونه عکس میزارم ازش

آداک
22-01-2017, 19:13
فایروال فکر میکنم فعال نشده
با اینحال برم خونه عکس میزارم ازش
از بالای سمت راست کمودو برید help بعد پشتیبانی و بعد عیب یابی. شاید مشکل حل بشه. اگه نشد اول ببینید فایروال دیگه ای در سیستم نصب نشده باشه و بعد دوباره آنیستال و نصب کنید. اگه دوباره مشکل حل نشد سیستمتون یه ایرادی داره که کسپر هم داخلش نصب شده. پشنهاد من اینکه یه یوزر جدید درست کنید و این یوزرتونو از کامپیوتر کامل پاک کنید و عملیات نصبو از یوزر جدید انجام بدید که به احتمال بالا مشکل حل میشه. حتی اگه از اکانت یوزر جدید بدون اینکه این اکانت فعلی رو پاک کنید کمودو رو نصب کنید ممکنه مشکل حل بشه .
ضمنا قبل از اینکه دوباره نصب کنید برید و فایل دیتابیس آنتی ویرسو که در پوشه ای که انتی ویروس نصب شده و در پوشه scanner هست کپی کنید و در جای دیگه بزارید تا دوباره مجبور نباشید اپدیت کنید و بعد نصب از قسمت help وارد مشخصات محصول بشید و دیتابیسی که دارید رو به شکل آفلاین وارد آنتی ویروس کنید. ضمنا در فولدر scanner دیتابیسی رو کپی کنید که حجمش از همه فایلها بیشتره.

tak2750
23-01-2017, 08:12
سلام
من الان دو روزه که یه دفعه مشکلی با کومودو پیدا کردم.
وقتی فلش رو به لب تاب میزنم لب تاب هنگ میگنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده .مجبورم که که از برق بکشمش.(ولی وقتی هارد اکسترنال میزنم مشکلی ندارم.ولی با 3 تا فلش مختلف امتحان کردم همین مشکل رو داشتم)
ولی وقتی کومودو اینترنت سکیورتی رو رو کاملا می بندم و خارج میشم و بعدش فلش رو میزنم به لب تاب مشکلی ندارم .
لطفا بگید چیکار کنم و مشکل کجاست
.از ویندوز 10 64 بیت هم استفتاده میکنم.

بهنازی
23-01-2017, 22:02
با سلام من این انتی ویروسو نصب کردم و راضی هم بودم ولی یه برنامه هستش که در اجراش با وجود انتی ویروس اجرا نمیشه البته پیغام ویروسی بوذن برنامه روهم نمیده ولیوقتی انتی ویروس رو کلا حذف میکنم اون برنامه درست اجرا میشه
حالا برا این مورد میشه کاریش کرد؟
و آیا Exclusions برا این انتی ویروس وجود داره و چجوری باید اعمال کرد؟

با تشکر

آداک
24-01-2017, 10:40
با سلام من این انتی ویروسو نصب کردم و راضی هم بودم ولی یه برنامه هستش که در اجراش با وجود انتی ویروس اجرا نمیشه البته پیغام ویروسی بوذن برنامه روهم نمیده ولیوقتی انتی ویروس رو کلا حذف میکنم اون برنامه درست اجرا میشه
حالا برا این مورد میشه کاریش کرد؟
و آیا Exclusions برا این انتی ویروس وجود داره و چجوری باید اعمال کرد؟

احتملا برنامه ناشناختست و سندباکسش میکنه و بعضی برنامه ها در سندباکس درست اجرا نمیشن. اگه به این برنامه اعتماد دارید از منوی بالای کمودو به بخش کارها برید بعد به به بخش unblook application و برنامه مورد نظرو که توسط سندباکس بلاک شده پیدا کنید و unblock کنید. که در این صورت برنامه به لیست نادیده گرفته شده در سندباکس میره.

Dr.Hate
24-01-2017, 10:54
توی چند ورژن اخیر این cis اکتیو تایم هاردم رو میبره بالا
اول فکر کردم مشکله هارده یک هاردم رو اینقدر دیفرگ کردم و کابل ساتا تغییر دادم که با کلی اطلاعات نابود شد!
بعد هم فکر کردم مشکل ویندوز 8 هست
الان با یک ویندوز 10 و با یک هارد جدید هم همین مشکل رو دارم جالب اینکه تا کمودو رو غیر فعال میکنم اکتیو تایم میاد پایین
فقط اکتیو تایم صد در صد میشه و ترنسفر ریت هیچ تغییری نمیکنه پس نمیتونم بگم کدوم فایل درگیره!

K1lou
24-01-2017, 13:32
با سلام
دوستان ورژن 10 کی اومده ؟ چرای برای من از طریق خود برنامه ابدیتش نمیاد من نسخه 8.4.0.5165 رو دارم ابدیت رو می زنم ولی به ورژن 10 ابدیت نمیشه باید دستی نسخه 10 رو بگیریم و دوباره reinstall کنیم ؟

آداک
25-01-2017, 11:06
دوستان ورژن 10 کی اومده ؟ چرای برای من از طریق خود برنامه ابدیتش نمیاد من نسخه 8.4.0.5165 رو دارم ابدیت رو می زنم ولی به ورژن 10 ابدیت نمیشه باید دستی نسخه 10 رو بگیریم و دوباره reinstall کنیم ؟
حدود یه ماهی هست که اومده. از طریق خود برنامه آپدیت به ورژن ده نمیشه البته نمیدونم با زدن دکمه ارتقا به ورژن ده میره یا نه چون امتحان نکردم ولی شما امتحان کنید. اگه نشد میتونید از طریق فایلی نصب آنلاینی که تو سایت کمودو هست به ورژن ده ارتقا بدید . من قبلش ورژن هشتو آنیستال نکردم و مشکلی پیش نیومد. حدود شصت مگ گرفت و به ورژن ده ارتقا یافت. قبلش بهتره دیتابیس کمودو رو بر دارید و ازش پشتیان تهیه کنید تا اگه دیتابیس پاک شد دوباره مجبور نشید سیصد مگ آپدیت کنید.

Jadda
25-01-2017, 19:39
توی چند ورژن اخیر این cis اکتیو تایم هاردم رو میبره بالا
اول فکر کردم مشکله هارده یک هاردم رو اینقدر دیفرگ کردم و کابل ساتا تغییر دادم که با کلی اطلاعات نابود شد!
بعد هم فکر کردم مشکل ویندوز 8 هست
الان با یک ویندوز 10 و با یک هارد جدید هم همین مشکل رو دارم جالب اینکه تا کمودو رو غیر فعال میکنم اکتیو تایم میاد پایین
فقط اکتیو تایم صد در صد میشه و ترنسفر ریت هیچ تغییری نمیکنه پس نمیتونم بگم کدوم فایل درگیره!

کارهای زیر را انجام بدید شاید جواب داد:

یکبار اسکن اعتبار سنجی را انجام بدید و فایلهای ناشناخته که میدونید امن هستند را امن کنید.
اگر اتوسندباکس فعال است موقتا HIPS را غیر فعال کنید و ببینید مشکل برطرف میشه؟
آنتی ویروس را روی حالت بهینه قرار بدید
در نهایت شاید مجبور بشید یکبار هارد را فول اسکن کنید.

Jadda
25-01-2017, 22:46
Comodo Cleaning Essentials V10.0

نسخه پرتابل جدید CCE با کمی بهبود در عملکرد منتشر شده که من توصیه میکنم دوستان کومودویی این محصول را هم (به خاطر پرتابل بودنش) داشته باشند و بکارتون میاد. هر چند CCE بخشی از کومودو اینترنت سکیوریتی هم هست.

دانلود نسخه 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود نسخه 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکته اینکه محصول از همان فایل دیتابیس کومودو اینترنت سکیوریتی استفاده میکنه و اگر CCE را روی سیستمی که CIS نصب هست اجرا کنید دیتابیس را آپدیت نشون میده. وی اگر قرار است روی سیستم دیگری استفاده کنید هر چند خود CCE آپدیت میشه، ولی خیلی راحت میتونید همات دیتابیس CIS را کپی بگیرید و برای آپدیت آفلاین CCE استفاده کنید.

زبان فارسی هم در این نسخه جدید بهبود پیدا کرده. مخصوصا در ابزار KillSwitch، من سعی کردم تا اونجا که امکان هست و کمک کننده هست این ابزار تخصصی را به فارسی برگردونم.

K1lou
26-01-2017, 08:11
با سلام
دوستان من دیروز نسخه 10 رو نصب کردم الان یه مشکل دارم اینه که . من سیستمم با چند تا سیستم دیگه توی شبکه هست یه پیامی میده توی استفاده از secure shopping که کامپیوتر دیگه ای می تونه اسکرین شما رو ببینه اینو باید چطور رفع کنم

Dr.Hate
26-01-2017, 12:05
کارهای زیر را انجام بدید شاید جواب داد:

یکبار اسکن اعتبار سنجی را انجام بدید و فایلهای ناشناخته که میدونید امن هستند را امن کنید.
اگر اتوسندباکس فعال است موقتا HIPS را غیر فعال کنید و ببینید مشکل برطرف میشه؟
آنتی ویروس را روی حالت بهینه قرار بدید
در نهایت شاید مجبور بشید یکبار هارد را فول اسکن کنید.

یادم رفت بگم وقتی فایروال رو غیرفعال میکنم اکتیو تایم هارد میاد پایین و درست میشه و ربطی به انتی ویروس نداره
hips هم غیرفعاله
فول اسکن هم کردم
تنظیمات هم روی proactive هست

مشکل اینجاست که وقتی فایروال اکتیو تایم رو صد در صد میکنه دیگه پایین نمیاد تا زمانیکه غیرفعالش کنم و دوباره فعالش کنم
احتمالا مشکلات درایور و این چیزها باشه
فایروال ویندوز هم خاموشه و تداخلی وجود نداره
فقط فایروال رو در حالت امن امتحان نکردم چون باید بدونم چه برنامه هایی میخوان وصل شن

Jadda
26-01-2017, 23:19
با سلام
دوستان من دیروز نسخه 10 رو نصب کردم الان یه مشکل دارم اینه که . من سیستمم با چند تا سیستم دیگه توی شبکه هست یه پیامی میده توی استفاده از secure shopping که کامپیوتر دیگه ای می تونه اسکرین شما رو ببینه اینو باید چطور رفع کنم

سلام

به علت اینکه سیستم شما در شبکه هست و از قابلیتهای secure shopping تشخیص و حفاظت کانکشهای روی سیستم شماست Remote Connection Protection، طبیعتا این پیغام را دریافت کردید.

چون شما در شبکه داخلی خودتون هستید و طبیعتا براتون امن هست میتونید Continue را بزنید (فکر میکنم تو این وضعیت هم همچنان در محیط secure shopping قابلیت Screenshot Protection باعث بشه تا گرفتن اسکرین شات مقدور نباشه).

AM4
28-01-2017, 01:17
سلام خدمت اساتید ...مستقیم میریم سر اصل مطلب .........چطوری میشه دسترسی به سایتهای پ.و.ر.ن و س...ک...س رو با وب سایت فیلترینگ کومودو مسدود کرد با تشکر

K1lou
28-01-2017, 10:07
سلام

به علت اینکه سیستم شما در شبکه هست و از قابلیتهای secure shopping تشخیص و حفاظت کانکشهای روی سیستم شماست Remote Connection Protection، طبیعتا این پیغام را دریافت کردید.

چون شما در شبکه داخلی خودتون هستید و طبیعتا براتون امن هست میتونید Continue را بزنید (فکر میکنم تو این وضعیت هم همچنان در محیط secure shopping قابلیت Screenshot Protection باعث بشه تا گرفتن اسکرین شات مقدور نباشه).

مرسی علی جان - مشکل اینه که هر چقدر continue رو می زنم بازم میاد - البته من توی شبکه حدود 40 تا سیستم دارم ولی 3 تاش فقط روشن هست نمی دونم بابت اون سیستمهای خاموش هست که اینقدر پیام رو تکرار می کنه یعنی به ازای هر سیستم توی شبکه یه بار پیام میده

AM4
28-01-2017, 16:50
سلام خدمت اساتید ...مستقیم میریم سر اصل مطلب .........چطوری میشه دسترسی به سایتهای پ.و.ر.ن و س...ک...س رو با وب سایت فیلترینگ کومودو مسدود کرد با تشکر

کسی نیست ؟؟؟؟

tak2750
28-01-2017, 17:20
سلام
وقتی فلش رو به لب تاب میزنم لب تاب هنگ میگنه و هیچ عکس العملی نشون نمیده .مجبورم که که از برق بکشمش.(ولی وقتی هارد اکسترنال میزنم مشکلی ندارم.ولی با 3 تا فلش مختلف امتحان کردم همین مشکل رو داشتم)
ولی وقتی کومودو اینترنت سکیورتی رو رو کاملا می بندم و خارج میشم و بعدش فلش رو میزنم به لب تاب مشکلی ندارم .
.از ویندوز 10 64 بیت هم استفتاده میکنم.
کسی این مشکل رو نداشت ؟

آداک
28-01-2017, 22:20

ببخشید ولی من بعید میدونم بشه چنین کاری کرد مگه اینکه لیست کلیه اینجور سایتهارو در یک فایل داشته باشید و به کمودو بدبد تا بلاک کنه. که البته در اینصورت هم در صورت استفاده از ------ سایتها باز میشه . در واقع در صورت استفاده از ------ یا تغییر دی ان اس قوانین وب فیلتر کمودو عمل نمیکنه. پس بهتره از افزونهای استفاده کنید که قابلیت قفل شدن داشته باشه و جلوی اینگونه سایتها رو در مرورگر بگیره مثل anti ---- pro یا برنامه های مخصوص رایگان برای این منظور

توی تنظیمات در قسمت آنتی ویروس و سپس اسکن بی درنگ، تیک گزینه از حالت فشرده خارج کردن فایلهای exe , jar را بردارید ببینید درست میشه یانه. توی سیستمهای ضعیفتر فعال بودن این گزینه باعث اتلاف انر›ی و استفاده زیاد از سی پی یو میشه و ممکنه به همین علت سیستمتون هنگ میکنه. در حالی که نیازی هم به فعال بودن این گزینه نیست چون بالاخره در موقع اجرا اگه مخربی داخل فایل باشه کمودو میفهمه و جلوشو میگیره و نیازی نیست قبل از اجرا از وجود مخربی که تاثیری نداره باخبر شد.
اگه با برداشتن تیک این گزینه هم مشکل درست نشد اخرین ور›ن کمودو رو یه بار دیگه نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.

بهنازی
31-01-2017, 17:07
احتملا برنامه ناشناختست و سندباکسش میکنه و بعضی برنامه ها در سندباکس درست اجرا نمیشن. اگه به این برنامه اعتماد دارید از منوی بالای کمودو به بخش کارها برید بعد به به بخش unblook application و برنامه مورد نظرو که توسط سندباکس بلاک شده پیدا کنید و unblock کنید. که در این صورت برنامه به لیست نادیده گرفته شده در سندباکس میره.

بسیار ممنونم ولی تو اون لیست نبود برنامه مورد نظر ولی موقع اجر نمیزاره اجرا بشه

بهنازی
31-01-2017, 17:14
حالت Exclusions کجاست و چجوری باید ادرس بهش داد تا از مثلا فلان پوشه کاری نداشته باشه

آداک
01-02-2017, 11:05
حالت Exclusions کجاست و چجوری باید ادرس بهش داد تا از مثلا فلان پوشه کاری نداشته باشه
به نظرم جای دیگه نیست چون میگید ویروس هم نشناخته. در هر حال برید به مسیر تنظیمات، آنتی ویروس و سپس استثنائات و برنامه یا پوشه مورد نظر را وارد این بخش کنید. استثنائات همان exclusion است. اگر هم زبان برنامتون انگلیسی هست setting > antivirus> exclusion

ALI16437
04-02-2017, 18:34
با سلام ،
اینطور که به نظر میرسه ورژن جدید خیلی پایدار نیست و مشکلات و باگهای فراوانی داره
که ورژن قبلی نداشته من که برگشته ام به ورژن قبلی ،

موفق باشید.

Vahid67
09-02-2017, 07:56
سلام دوستان؛
من از Chromodo استفاده میکنم جدیدا موقعی که بازش میکنم حدودا 10-15 ثانیه فریز میشه و بعد شروع به کار میکنه ... ممکنه مشکل از حجیم شدن کش باشه ؟ یا مشکل جای دیگس ؟

ZeroNetizen
10-02-2017, 15:02
سلام دوستان :n16:
من تازگی فایروال comodo رو درکنار آنتی ویروس kaspersky نصب کردم و موقع اجرای گوگل کروم با این اخطار مواجه میشم:

علت این اخطار چی هست و بهتر هست کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟ :n13:

shuhin
12-02-2017, 16:49
سلام دوستان :n16:
من تازگی فایروال comodo رو درکنار آنتی ویروس kaspersky نصب کردم و موقع اجرای گوگل کروم با این اخطار مواجه میشم:

علت این اخطار چی هست و بهتر هست کدوم گزینه رو انتخاب کنم؟ :n13:

سایتی که کروم قراره لود کنه مشکل امنیتی داره، اگر از صحت سایت مطمئن هستید گزینه I Choose... رو انتخاب کنید در غیر این صورت اولین گزینه رو انتخاب کنید
اگر هم هنگام باز کردن کروم این اتفاق میفته احتمال زیاد وب سایتی که برای home تنظیم شده مشکل داره که با ریست تنظیمات کروم مشکل حل میشه

shuhin
12-02-2017, 16:58
دوستان آخرین ورژن فایروال comodo دیگه offline installer نداره؟ :n03:

ZeroNetizen
12-02-2017, 19:20
سایتی که کروم قراره لود کنه مشکل امنیتی داره، اگر از صحت سایت مطمئن هستید گزینه I Choose... رو انتخاب کنید در غیر این صورت اولین گزینه رو انتخاب کنید
اگر هم هنگام باز کردن کروم این اتفاق میفته احتمال زیاد وب سایتی که برای home تنظیم شده مشکل داره که با ریست تنظیمات کروم مشکل حل میشه

سلام
بله موقع اجرای کروم این ارور رو میده...
home page هم تعریف نکردم رو روی گزینه open the new tab page هست
نکته اینجاست که اگر گزینه protect رو انتخاب کنم با خود google.com مشکل پیدا میکنه و ssl اون رو امن تشخیص نمیده!
اگر بزنم continue دیگه همه سایت ها بدون مشکل باز میشن :n13:

ZeroNetizen
12-02-2017, 19:24
دوستان آخرین ورژن فایروال comodo دیگه offline installer نداره؟ :n03:

نه نداره من هم دنبالش بودم ولی آخرش مجبور شدم آنلاین نصب کنم...
لعنتی واسه فایروال هم کل CIS رو دانلود میکنه و حجمش فرقی نمیکنه :n03:
البته Internet security هنوز نسخه آفلاین داره..

shuhin
12-02-2017, 21:28
سلام
بله موقع اجرای کروم این ارور رو میده...
home page هم تعریف نکردم رو روی گزینه open the new tab page هست
نکته اینجاست که اگر گزینه protect رو انتخاب کنم با خود google.com مشکل پیدا میکنه و ssl اون رو امن تشخیص نمیده!
اگر بزنم continue دیگه همه سایت ها بدون مشکل باز میشن :n13:

تاریخ سیستم تنظیمه؟؟
معمولا وقتی تاریخ تنظیم نیست با ssl به مشکل میخوره

ZeroNetizen
12-02-2017, 22:10
تاریخ سیستم تنظیمه؟؟
معمولا وقتی تاریخ تنظیم نیست با ssl به مشکل میخوره

بله تاریخ و ساعت دقیق هست...
نگرانی من این هست که نکنه با گواهی های فیک برای ssl مواجه هستم و کمودو راست میگه :n24:
یک سری بود این مسئله به طور همه گیر در همه جای ایران اتفاق افتاد؛ حالا شاید به طور موردی دارن این کارها رو میکنن :n33:

manuch
14-02-2017, 01:26
بله تاریخ و ساعت دقیق هست...
نگرانی من این هست که نکنه با گواهی های فیک برای ssl مواجه هستم و کمودو راست میگه :n24:
یک سری بود این مسئله به طور همه گیر در همه جای ایران اتفاق افتاد؛ حالا شاید به طور موردی دارن این کارها رو میکنن :n33:
زمان رو جلو عقب ببر
اگر درست شد
مشکل ssl هست
الکیه
بزن همیشه باز کنه

tak2750
03-03-2017, 22:10
سلام
من چطور میتونم روی فایلی کلیک کنم و با استفاده از فایروال کومودو دسترسی اون فایل رو به اینترنت مسدود کنم.؟
میخام فایل اجرا بشه ولی به اینترنت اصلا دسترسی نداشته باشه.
ایا شرت ماتی برای این کار هست؟
اگر نه چطور باید این کار رو بکنم ؟

آداک
04-03-2017, 10:54
سلام
من چطور میتونم روی فایلی کلیک کنم و با استفاده از فایروال کومودو دسترسی اون فایل رو به اینترنت مسدود کنم.؟
میخام فایل اجرا بشه ولی به اینترنت اصلا دسترسی نداشته باشه.
ایا شرت ماتی برای این کار هست؟
اگر نه چطور باید این کار رو بکنم ؟

برید تو کارها سپس firewall tasks سپس مسدود کردن یک برنامه
علاوه بر شرت کات بالا میتونید در بخش تنظیمات فایروال ، فایروال را به حالت کاربر تغییر بدید و تیک هیچ پیغامی نشان داده نشه را بردارید. که در این صورت هیچ برنامه ای بدون اجازه شما به اینترنت متصل نمیشه.

tak2750
05-03-2017, 21:47
سلام
چطور میشه کومودو اینترنت سکیورتی رو کامل از کار انداخت.
میخام اتو کد نصب کنم و به کرکش گیر میده.
حالا وقتی روی ایکن برنامه کلیک میکنم و اگزیت میزنم بازم اجازره اجرای کرک نمیده و پاکش میکنه.حتی وقتی که همه اپشت ها رو دونه دونه غیر فعال میکنم بازم به کرک اجازه اجرا نمیده.
باید چیکار کنم ؟

آداک
07-03-2017, 14:10
سلام
چطور میشه کومودو اینترنت سکیورتی رو کامل از کار انداخت.
میخام اتو کد نصب کنم و به کرکش گیر میده.
حالا وقتی روی ایکن برنامه کلیک میکنم و اگزیت میزنم بازم اجازره اجرای کرک نمیده و پاکش میکنه.حتی وقتی که همه اپشت ها رو دونه دونه غیر فعال میکنم بازم به کرک اجازه اجرا نمیده.
باید چیکار کنم ؟

همه رو همونطور که گفتی دونه به دونه غیر فعال کن. بعد اینکه غیر فعال کنی سمت راست ویندوزت یه پنجره باز میشهو میپرسه که برای چند دقیقه غیر فعال بشه زمانو میزنی و غیر فعال میشه. همه رو باید غیر فعال کنی حتی سند باکس و ویرسکوپ. البته اگه غیر فعالم کنی وقتی فعال بشه باز میشناستش و قرنطینش میکنه پس باید اعتماد سازی بکنی
یعنی پس از اینکه یکبار بردش در قرنطینه وارد بخش قرنطینه بشی و از قرنطینه بیرونش بیاری و بگی به لیست استثنائات اضافه کندش. برای رسیدن به قرنطینه میتونی بری بخش کارها و سپس advanced task
البته پیشنهادم اینه که به چنین کرکی اعتماد نکنی و سعی کنی دنبال کرکی باشی که کمودو بهش گیر نده ولی اگه چاره ای نداری و تنها کرک همین کرکه راهش همون اعتماد سازیه که گفتم.

mehrdadb3
07-03-2017, 18:43
دوستان با برنامه comodo backup کار کردید برای بکاپ گرفتن برنامه خوبی هستش
فقط میخوام طبق برنامه مثلا روزی 1 بار از یک یا 2 تا فولدر بکاپ بگیره به صورت خودکار

mohammad_203
12-03-2017, 14:40
با سلام خدمت دوستان گرامی
فایروال کومودو نصب کردم( ویندوز 10 )
چه تنظیماتی انجام بدم تا ویندوز اپدیت نشه
با تشکر

tak2750
12-03-2017, 20:54
با سلام خدمت دوستان گرامی
با تشکر
سوال بسیار خوبیه.
ضمن اینکه نمیدونم کدومودو چه مشکلی با ویندوز ده داره.تا میای یه خورده تنظیمات پیش فرض کومودو رو عوض کنی میبینی یه جایی ویندوز کامل هنگ میکنه.طوری که مجبوری از برق بکشی.ولی وقتی کومودو رو غیر فعال میکنی دیگه اون مشکل وجود نداره

آداک
13-03-2017, 11:07
با تشکر
یه سری راههارو امتحان کردم و جواب نداد و تا اونجا که من میدونم امکانش نیست مگه اینکه به فایلهای سیستمی ویندوز اجازه دسترسی به اینترنت داده نشه که اینطوری کلا در اینترنت اختلال به وجود میاد. باید از طریق راهای دیگه و تغییرات رجیستری و برنامه هایی که مخصوص جلوگیری از آپدیت خودکار هستند اقدام کنید.

ضمن اینکه نمیدونم کدومودو چه مشکلی با ویندوز ده داره.تا میای یه خورده تنظیمات پیش فرض کومودو رو عوض کنی میبینی یه جایی ویندوز کامل هنگ میکنه
ویندوزتون و کمودوتون آخرین نسخه و آپدیته؟ منم دارم از ویندوز ۱۰ استفاده میکنم و چنین مشکلی با کمودو ندارم.

sunshineboy
13-03-2017, 13:03
سوال بسیار خوبیه.
ضمن اینکه نمیدونم کدومودو چه مشکلی با ویندوز ده داره.تا میای یه خورده تنظیمات پیش فرض کومودو رو عوض کنی میبینی یه جایی ویندوز کامل هنگ میکنه.طوری که مجبوری از برق بکشی.ولی وقتی کومودو رو غیر فعال میکنی دیگه اون مشکل وجود نداره

ب خاطر اینکه فایروال کومودو(rule based firewall) قوی و پیچیدس نیاز به دانش شبکه داره و واسه کاربر مبتدی و متوسط خوب نیس کسی میتونه دست کاری کنه تنظیماتش رو ک سر در بیاره چی به کجاس اگه اشتباه تنظیماتشو دستکاری کردی ممکنه اصن سیستمت بوت نشه ولی خب اگه درست تنظیماتش کانفیگ کنی خیلیی قویه و امنه

میتونی فایروال زون الارم نصب کنی (application-based firewall) محیط کاربریشم دوستانس یا glasswire ک دیگه راحت تر از جفتشه
کلا اگه کار خاصی نمیکنی یا ی کاربر متوسطی, همون فایروال ویندوزت واست کافیه نیاز به فایروال اضافه ای نداری

آداک
27-03-2017, 17:21
کمودو دو روز میشه که انگار آپدیت جدیدی ارایه نداده چون هر بار که برای آپدیت میزنم پیام دیتابیس آنتی ویروس شما اپدیت است میاد. برای بقیه هم همینطوره یا آنتی ویروس روی سیستم من مشکل پیدا کرده؟ نسخه دیتابسم:۲۶۸۰۷

Dr.Hate
01-04-2017, 14:03
پیوندهارو چجوری فیلتر کنم؟ یه اموزش بود تو این تایپیک ولی گمش کردم کلا چطور یک سایت رو بلاک کنیم؟
و مخصوصن پیوندها که فکر میکنم باید دو تا لینک ازش رو بدیم به کمودو

آداک
02-04-2017, 10:29
پیوندهارو چجوری فیلتر کنم؟ یه اموزش بود تو این تایپیک ولی گمش کردم کلا چطور یک سایت رو بلاک کنیم؟
و مخصوصن پیوندها که فکر میکنم باید دو تا لینک ازش رو بدیم به کمودو
برید توی تنظیمات بعد فایروال بعد حوزه های شبکه بعد حوزه های مسدود شده سپس افزودن را بزنید و سپس روی افزودن ادرس جدید برای مسدود کردن کلیک کنید.type را host name انتخاب کنید و ادرس سایت مورد نظر را بدون http وارد کنید و ok کنید.
ضمنا اگه دی ان اس شبکتونو به دی ان اس امن نورتون به شماره ۱۹۹.۸۵.۱۲۶.۲۰ و ۱۹۹.۸۵.۱۲۷.۲۰ تغییر بدین نیاز به این کارها نیست و پیوندها اتوماتیک فیلتر میشه.

Dr.Hate
02-04-2017, 18:23
برید توی تنظیمات بعد فایروال بعد حوزه های شبکه بعد حوزه های مسدود شده سپس افزودن را بزنید و سپس روی افزودن ادرس جدید برای مسدود کردن کلیک کنید.type را host name انتخاب کنید و ادرس سایت مورد نظر را بدون http وارد کنید و ok کنید.
ضمنا اگه دی ان اس شبکتونو به دی ان اس امن نورتون به شماره ۱۹۹.۸۵.۱۲۶.۲۰ و ۱۹۹.۸۵.۱۲۷.۲۰ تغییر بدین نیاز به این کارها نیست و پیوندها اتوماتیک فیلتر میشه.

کمودو درست شد ولی دی ان اس فیلتر نکرد

Vahid67
07-04-2017, 08:52
دوستان من امروز Comodo رو آپدیت کردم ولی دیگه اجرا نمیشه ...
Internet Security Premium 10

Jadda
07-04-2017, 09:47

سلام

سیستم را بعد از آپدیت مجددا ریستارت کنید....یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید....پیغام خاصی میده؟ معمولا در این مواقع ابزار عیب یابی کومودو، جهت شناسایی و رفع مشکل اتوماتیک اجرا میشه.

Vahid67
07-04-2017, 11:10
سلام

سیستم را بعد از آپدیت مجددا ریستارت کنید....یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید....پیغام خاصی میده؟ معمولا در این مواقع ابزار عیب یابی کومودو، جهت شناسایی و رفع مشکل اتوماتیک اجرا میشه.

اجرا شد گفت مشکل پیدا شد ولی نتونست مشکل رو حل کنه

Vahid67
07-04-2017, 13:39
دوباره که ریست کردم زدم برای عیب یابی میگه هیچ ایرادی پیدا نشد

sunshineboy
07-04-2017, 14:01
دوباره که ریست کردم زدم برای عیب یابی میگه هیچ ایرادی پیدا نشد
اگه مشکلت حل نشد من پیشنهادم اینه:
کومودو رو کلا پاک کنی(انتی ویروسش ضعیفه) avast,bitdefender,qihoo 360 یکدوم از این هارو رو نسخه رایگانشو نصب کنی و در کنارش فایروال کومودورو نصب کنی دیگه هم مشکل نداری(فک کنم با بیتدیفندر مشکل داشته باشه کومودو ولی با اون دوتا هیچ مشکلی نداره)
اضافه کردم:اگرم میخوای با کومودو بمونی پاکش کن یه بار من خیلی ساله کومودو ندارم نمیتونم راهنماییت کنم
آنیستالرش رو پیدا کن یا از تو کنترل پنل پاکش کن بعد با یه نرم افزار مث ccleaner ی اسکنی بکن ویندوزت رو ریستارتش کن و دوباره نصبش کن

آداک
07-04-2017, 14:47
نسخه جدید 10.0.1.6209 منشر شده. یه سری مشکلاتی که در ویندوز ۱۰ با این برنامه داشتم در این ورژن جدید حل شده و منوی تنظیمات هم تغییر کرده. ترجمه فارسی کاملتر شده ولی هنوز با توجه به تغییر بخش تنظیمات ناقصه.
به عنوان یک پیشنهاد به نظرم بخش وب فیلتر باید به بخش محافظ وب تغییر کنه و دارای سه زیر مجموعه وب فیلتر، محافظ دی ان اس، محافظ مروگر بشه.
در بخش محافظ دی ان اس این امکان باشه که دی ان اس به دی ان اس امن کمودو یا نورتون تغییر کنه و در صورت تغییر دی ان اس توسط برنامه ها هشدار داده بشه.
محافظ مرورگر هم نیازه که بعضی اکتسنشنهای ضروری در مرورگرها که مخصوص وب فیلتر باشه را به طور اتوماتیک نصب کنه چون با تغییر دی ان اس توسط برنامه ها و با تغییر دی ان اس توسط بعضی افزونه ها در مرورگر دیگه وب فیلتر کار نمیکنه و نیازه افزونه هایی در هر مرورگر مثل افزونه اواست یا بیت دفندر در مرورگر نصب باشه.و همجنین اگه مثل اواست این امکان باشه که اکستنشنهای مضر و غیر قابل اعتماد هم شناسایی بشن و از نصبشون در مرورگر جلوگیری بشه خیلی خوبه.

Jadda
07-04-2017, 21:02
نسخه جدید 10.0.1.6209 منشر شده. یه سری مشکلاتی که در ویندوز ۱۰ با این برنامه داشتم در این ورژن جدید حل شده و منوی تنظیمات هم تغییر کرده. ترجمه فارسی کاملتر شده ولی هنوز با توجه به تغییر بخش تنظیمات ناقصه.
به عنوان یک پیشنهاد به نظرم بخش وب فیلتر باید به بخش محافظ وب تغییر کنه و دارای سه زیر مجموعه وب فیلتر، محافظ دی ان اس، محافظ مروگر بشه.
در بخش محافظ دی ان اس این امکان باشه که دی ان اس به دی ان اس امن کمودو یا نورتون تغییر کنه و در صورت تغییر دی ان اس توسط برنامه ها هشدار داده بشه.
محافظ مرورگر هم نیازه که بعضی اکتسنشنهای ضروری در مرورگرها که مخصوص وب فیلتر باشه را به طور اتوماتیک نصب کنه چون با تغییر دی ان اس توسط برنامه ها و با تغییر دی ان اس توسط بعضی افزونه ها در مرورگر دیگه وب فیلتر کار نمیکنه و نیازه افزونه هایی در هر مرورگر مثل افزونه اواست یا بیت دفندر در مرورگر نصب باشه.و همجنین اگه مثل اواست این امکان باشه که اکستنشنهای مضر و غیر قابل اعتماد هم شناسایی بشن و از نصبشون در مرورگر جلوگیری بشه خیلی خوبه.

سلام

پیشنهادات خوبی بود.

در رابطه با DNS ؛ حین نصب پیشنهاد میشه که از DNS کومودو استفاده بشه و در مورد تغییر و دستکاری DNS توسط هر برنامه و ابزار دیگری ، کومودو مثل تغییر و دستکاری در سایر تنظیمات سیستم توسط برنامه ها عمل میکنه. یعنی اینکه هیچ برنامه ناامن یا ناشناخته ای اجازه تغییر و دستکاری و ویرایش تنظیمات سیستم را ندارد. اگر برخی آنتی های دیگر در مورد مثلا تغییر DNS توسط هر ابزار امن هم هشدار میدهند به این دلیل است که نظارت کلی روی همه تنظیمات سیستم را ندارند و اصلا قابلیت تفکیک گداری بین ایزار امن و ناشناخته و ناامن را ندارند به بیان ساده تر بخش application control قدرتمندی ندارند و برای جبران این ضعف چند بخش مهمتر سیستم را نظارت میکنند و هر برنامه ای که قصد دستکاری در اون قسمتها را داشته باشد هشدار میدهند...... ولی کومودو صرفا کل فرآیند یک فایل ناشناخته و یا مخرب را کنترل میکند و از هر نوع تغییر در هر کجای سیستم هشدار میدهد!!

در مورد وب فیلتر؛ کومودو گفته در حال کار روی بهبود وب فیلتر هست و در آپدیت های بعدی باید ببینیم چه بهبودهایی پیدا میکنه.

آداک
08-04-2017, 10:50
من این ورژن جدیدو که نصب کردم، شرتکاتش از صفحه دسکتاپم حذف نمیشه و هر چی پاکش میکنم دوباره میاد. چه کار باید بکنم که این شرتکات نباشه؟ حتی hide هم کردم که فایده نداشت و بعد یه مدت اتوماتیک به حالت قبل برگشت.

Jadda
08-04-2017, 15:23
من این ورژن جدیدو که نصب کردم، شرتکاتش از صفحه دسکتاپم حذف نمیشه و هر چی پاکش میکنم دوباره میاد. چه کار باید بکنم که این شرتکات نباشه؟ حتی hide هم کردم که فایده نداشت و بعد یه مدت اتوماتیک به حالت قبل برگشت.

سلام

یک ایراد هست که فکر کنم تو نسخه بعدی حل بشه..... بزارید شورتکاتش باشه. مشکلی که ایجاد نمیکنه.

NET DOCTOR
08-04-2017, 21:16

من هم همین مشکل برام اتفاق افتاد

کامل پاک کردم مجدد نصب کردم درست شد

آداک
09-04-2017, 18:54
سلام امروز یه مشکل با کمودو پیدا کردم که اتو سندباکس کار نمیکرد. در ظاهر درست بود ولی برنامه هایی که قبلا سند باکس میکرد دیگه نمیکرد. عیب یابی رو زدم عیب پیدا کرد ولی گفت نمیتونه حل کنه. مجبور شدم انیستال کنم و ور›ن جدیدو دوباره نصب کنم. لینک گزارش عیب یابی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l

جدید: همین الان فهمیدم که ذلیل سندباکس نشدن برنامه هایی که قبلا سندباکس میشد تغییراتی هست که تو تنظیمات اتوسندباکس رخ داده و قبلا هر فایل نا شناخته ای رو سندباکس میکرد و تو ور›ن جدید یه سری خصوصیات بیشتری برای سندباکس گذاشته.
حالا سوالی که پیش میاد اینه که این ایرادی که کمودو نمیتونه حل کنه و الان هم پس از نصب مجدد حل نشده چی هست؟
+<CisDiagReport OS="10.0.14393 SP 0.0 64 bit" Version="10.0.1.6209" Error="0x000000b7" Status="Failed">
'گزارش کامل عیب یابی مجدد:

" M e H r D a D "
10-04-2017, 17:33
با سلام خدمت دوستان
دو روزه با باز کردن فایرفاکس، کومودو این پیغام رو نمایش میده و بعد از انتخاب هر کدوم از گزینه ها فایر فاکس اجرا میشه...

حالا مشکلی که دارم اینه که چرا کومودو جواب من رو به خاطر نمیسپاره و هر بار پیغام رو نمایش میده؟
من هر چقدر که توی تنظیمات کومودو گشتم چیزی مزبوط به این پیغام پیدا نکردم!
راهی هست که بشه این پیغام رو غیر فعال کرد؟

ممکنه اشکال از فایرفاکس باشه؟ و چطور میتونم منشأ مشکل رو پیدا کنم؟؟؟

با تشکر

Jadda
11-04-2017, 17:43
با سلام خدمت دوستان
دو روزه با باز کردن فایرفاکس، کومودو این پیغام رو نمایش میده و بعد از انتخاب هر کدوم از گزینه ها فایر فاکس اجرا میشه...

حالا مشکلی که دارم اینه که چرا کومودو جواب من رو به خاطر نمیسپاره و هر بار پیغام رو نمایش میده؟
من هر چقدر که توی تنظیمات کومودو گشتم چیزی مزبوط به این پیغام پیدا نکردم!
راهی هست که بشه این پیغام رو غیر فعال کرد؟

ممکنه اشکال از فایرفاکس باشه؟ و چطور میتونم منشأ مشکل رو پیدا کنم؟؟؟

با تشکر

احتمالا به خاطر یک افزونه هست....کومودو ظاهرا گزینه به خاطر سپردن تو این قسمت نداره!!

تنظیماتش اینجاست:

Jadda
11-04-2017, 17:51
سلام امروز یه مشکل با کمودو پیدا کردم که اتو سندباکس کار نمیکرد. در ظاهر درست بود ولی برنامه هایی که قبلا سند باکس میکرد دیگه نمیکرد. عیب یابی رو زدم عیب پیدا کرد ولی گفت نمیتونه حل کنه. مجبور شدم انیستال کنم و ور›ن جدیدو دوباره نصب کنم. لینک گزارش عیب یابی:

جدید: همین الان فهمیدم که ذلیل سندباکس نشدن برنامه هایی که قبلا سندباکس میشد تغییراتی هست که تو تنظیمات اتوسندباکس رخ داده و قبلا هر فایل نا شناخته ای رو سندباکس میکرد و تو ور›ن جدید یه سری خصوصیات بیشتری برای سندباکس گذاشته.
حالا سوالی که پیش میاد اینه که این ایرادی که کمودو نمیتونه حل کنه و الان هم پس از نصب مجدد حل نشده چی هست؟
+<CisDiagReport OS="10.0.14393 SP 0.0 64 bit" Version="10.0.1.6209" Error="0x000000b7" Status="Failed">
'گزارش کامل عیب یابی مجدد:

سلام

قوانین سندباکس تو تنظیمات پیشفرض با حالت پرواکتیو فرق میکنه. اگر در حالت تنظیمات پیشفرض باشید فایلهای ناشناخته قبلی روی سیستم سندباکس نمیشن که برای کاربران تازه کار خوبه....وگرنه در حالت پرواکتیو هر فایل ناشناخته ای سندباکس میشه....در غیر این صورت ایراد هست.

کومودو احتمالا هفته بعد یک آپدیت نرم افزاری میده که مشکل اجرای cmdagent در اجرای ابتدای سیستم حل میشه و بعلاوه یکسری رفع مشکلات دیگه هر چند رفع ایراد شورتکات شامل آپدیت هفته بعد نیست.

MVGroup
12-04-2017, 17:13
سلام.
بعد از این که چند روز پیش کومود آپدیت شد، هروقت سیستم رو روشن می کنم پیغام زیر میاد:
روی گزینه Yes هم که میزنم پیغام زیر میاد:

راه حلش چیه؟
با تشکر.

Jadda
12-04-2017, 17:40
سلام.
بعد از این که چند روز پیش کومود آپدیت شد، هروقت سیستم رو روشن می کنم پیغام زیر میاد:

روی گزینه Yes هم که میزنم پیغام زیر میاد:

راه حلش چیه؟
با تشکر.

سلام

همینطور که ذکر کردم در آپدیت بعدی این مشکل حل میشه.... الان هم یک نسخه جدید رسیده به دستم که باید این مورد را بررسی بکنیم.... پس احتمالا تا چند روز دیگه نسخه جدید که مشکل فیکس شده منتشر میشه.

===

دلیل این مسئله این هست که حین بالا اومدن سیستم، پروسه cistray.exe زودتر از سرویسهای کومودو اجرا میشه ..... نکته بعدی اینکه در حالت شما فقط اینترفیس کومودو را ندارید بنابراین از لحاظ امنیتی مشکلی نداره و سیستم حفاظت میشه.

اما فعلا برای حل مشکل :

1-سعی کنید کومودو را بوسیله کلیک روی شورتکاتش از روی دسکتاپ اجرا کنید. اگر اجرا نشد:

2- اگر آیکون کومودو در سیستم تری، یعنی پایین سمت راست کنار ساعت ویندوز میبینید، exit را بزنید و مرحله یک را دنبال کنبد. اگر آیکون کومودو را در سیستم تری نمیبینید:

3- پروسه cistray.exe را در TaskManager ویندوز پیدا کنید و آنرا terminate -قطع - کنید و بعد مرحله یک را دنبال کنید.

FarshadBandari
12-04-2017, 20:28
متاسفانه کومودو تو نسخه 10 اون پایداری لازم رو نداره و سیستم رو خیلی دچار کرش میکنه، بدترین نکته ش اینه که هربار سیستم رو روشن میکنی یه سری فایل هایی رو میسازه و مدام hips در مورد دسترسی این فایل ها ازت سوال میپرسه، مخصوصا وقتی کروم رو اجرا میکنی
من فعلا کومودو رو پاک کردم تا ببینم تو آپدیت های بعدی به اون پایداری لازم میرسه یا نه، تو نسخه 8 اصلا رو سیستم من تاثیر منفی نمیذاشت ولی تو نسخه 10 مدام سیستم دچار کرش میشد که تمامی این مشکلات بعد از حذف کومودو حل شد

من خودم طرفدار کومودو هستم ولی واقعیت اینه که نسخه 10 چندان جالب نیست و باگ زیاد داره

آداک
12-04-2017, 20:43
متاسفانه کومودو تو نسخه 10 اون پایداری لازم رو نداره و سیستم رو خیلی دچار کرش میکنه، بدترین نکته ش اینه که هربار سیستم رو روشن میکنی یه سری فایل هایی رو میسازه و مدام hips در مورد دسترسی این فایل ها ازت سوال میپرسه، مخصوصا وقتی کروم رو اجرا میکنی
این مشکل تو ور›ن جدید حل شده و دیگه چنین چیزی نمیپرسه ۱۰.۰.۱.۶۲۰۹

ولی تو نسخه 10 مدام سیستم دچار کرش میشد که تمامی این مشکلات بعد از حذف کومودو حل شد
من چنین مشکلی با ورژن ده نداشتم.

Jadda
12-04-2017, 20:43
من فعلا کومودو رو پاک کردم تا ببینم تو آپدیت های بعدی به اون پایداری لازم میرسه یا نه، تو نسخه 8 اصلا رو سیستم من تاثیر منفی نمیذاشت ولی تو نسخه 10 مدام سیستم دچار کرش میشد که تمامی این مشکلات بعد از حذف کومودو حل شد

من خودم طرفدار کومودو هستم ولی واقعیت اینه که نسخه 10 چندان جالب نیست و باگ زیاد داره

سلام

من خودم روی نسخه 10 قبلی مشکل خاصی ندیدم.... این آپدیت چند روز قبل فعلا دو تا مشکل داشت که الان یک نسخه جدیدتر من دارم که احتمالا دوشنبه منتشر میشه و الان یکی دو ساعتی میشه که این نسخه را بررسی کردم دو تا مشکل بچه های اینجا یعنی مشکل شورتکات ومشکل اجرای کومودو در شروع ویندوز هر دو تا ، خدا را شکر حل شده.

در مورد اجرای کروم و ساخت فایل که این مشکل نیست و برای Embedded Code Detection کومودو هست.... اگر مجدد نصب کردید و ساخت فایلها اذیت میکنه، راهکار میدم.

FarshadBandari
12-04-2017, 20:47
سلام

من خودم روی نسخه 10 قبلی مشکل خاصی ندیدم.... این آپدیت چند روز قبل فعلا دو تا مشکل داشت که الان یک نسخه جدیدتر من دارم که احتمالا دوشنبه منتشر میشه و الان یکی دو ساعتی میشه که این نسخه را بررسی کردم دو تا مشکل بچه های اینجا یعنی مشکل شورتکات ومشکل اجرای کومودو در شروع ویندوز هر دو تا ، خدا را شکر حل شده.

در مورد اجرای کروم و ساخت فایل که این مشکل نیست و برای Embedded Code Detection کومودو هست.... اگر مجدد نصب کردید و ساخت فایلها اذیت میکنه، راهکار میدم.

ممنون از راهنماییتون
اخه جالبه که خودش فایل میسازه بعد خودش هم بهشون گیر میده و از کاربر در مورد اجرا شدن و نشدنش سوال میپرسه، این یکم کاربر رو گیج میکنه
صبر میکنم این آپدیتی که فرمودید بیاد بعد نصب میکنم و اگه اون مشکل ساخت فایل ها بود ازتون راهکار میگیرم

آداک
12-04-2017, 20:53
سلام. ببینید منظور این نیست که ساخت فایلها اذیت میکردند بلکه اینکه مدام سوال پرسیده میشد یا اینکه مدام در ویندوز ۱۰ پیام برای سند باکس فایل نا شناخته ای که خود کمودو ایجادش کرده بود میومد؛ این اذیت کننده بود که البته انگار در ور›ن اخری این مشکل نیست و این فایلها یه جور دیگه ایجاد میشن که مشکل قبلی پیش نمیاد . شایدم کمودوی من مشکل داره و این فایلهارو ایجاد نمیکنه.

Jadda
12-04-2017, 21:06
شایدم کمودوی من مشکل داره و این فایلهارو ایجاد نمیکنه.

سلام مجدد

دقیقا متوجه منظور شما و دوستمون هستم.... اینکه کومودو هشدار بده و کاربر ندونه با فایلی که خروجی خودِ کومودو هست چیکار بکنه، آدم گیج میشه. درسته.

تو ورژن قبلی تازه این آپشن اضافه شده بود....منتهی تو نسخه های جدید پخته تر شده و کومودوی شما مشکلی در این باره نداره

:n16:

Dr.Hate
14-04-2017, 15:30
دوستان من چند ماهی هست یک مشکلی با کمودو دارم که حتی رفتم بخاطر این مشکل ssd خریدم!
گاهی کمودود درایو c رو به صورت صد در صد درگیر میکنه اول فکر میکردم بخاطر کندی هارد تمومی نداره الان که ssd هم خریدم این وضعیت استفاده 100% از هارد پایانی نداره تا زمانی که کمودو رو از کار بندازم و دوباره استارت کنم، مثلا دیشب که سیستم روشن بود برنامه ssdlife گزارش داد 200 گیگ رایت شده و بیدار شدم دیدم بله کار کمودو و فایل cavwp.exe است
چنین مشکلی رو جایی هم مثل اینکه گزارش ندادن و حدسم مشکل از درایورهای سخت افزاری هست.
حالا هم اینترنت سکیوریتی کسپرسکی رو نصب کردم ولی اصلا راضی نیستم فایروال بسیار ساده ای داره سندباکسشم که پیدا نکردم
میخواستم بدونم پیشنهاد میدید همین کسپر بمونم یا محصولی شبیه به کمودو سراغ دارید؟ پولی هم باشه مشکلی نیست
چون سایت ها و برنامه های عجیب غریب زیادی رو میرم و امتحان میکنم دوست دارم برنامه ها اتوماتیک بیفتن تو سندباکس و سندباکس هم مثل کمودو درجه داشته باشه و همچنین اتصال به اینترنت آلرت داشته باشه و hips هم بابت تغییرات هشدار بده

Jadda
14-04-2017, 17:00
دوستان من چند ماهی هست یک مشکلی با کمودو دارم...

سلام

در رابطه با محصولات دیگر، من چند سالی هست که کومودو دارم و دیگه خیلی روی آنتی های دیگه اطلاعات دقیق با جزییات ندارم بنابراین پیشنهاد خاصی نمیتونم بدم...در مورد کسپر هم میتونید تنظیمات را بهبود بدید تا کنترل بیشتری روی سیستم و فایلها داشته باشید شبیه HIPS کومودو میشد...الان نمیدونم اپ کنترلش در چه وضعیتیه!

اما اگر هر وقت دیگر کومودو نصب کردید و مشکل داشتید چند توصیه را انجام بدید ببینید مشکل حل میشه:

در بخش تنظیمات آنتی ویروس Enable scanning optimizations را غیرفعال کنید

آنتی را روی حالت بهینه قراردهید

هوش مصنوعی آنتی ویروس را غیرفعال کنید

هر چه فایل ناشناخته روی سیستم شما بیشتر باشه احتمال اینکه کومودو بیشتر با فایل روی هارد درگیر باشه بیشتره، از بخش "لیست فایل" فایلهای ناشناخته را تعیین تکلیف کنید (امن کنید)

یکبار سیستم را فول اسکن و اسکن اعتبار سنجی کنید. تا کومودو تمام فایلهای امن و ناشناخته روی سیستم را یکبار اسکن بکنه و بشناسه.

sunshineboy
14-04-2017, 17:08
دوستان من چند ماهی هست یک مشکلی با کمودو دارم که حتی رفتم بخاطر این مشکل ssd خریدم!
گاهی کمودود درایو c رو به صورت صد در صد درگیر میکنه اول فکر میکردم بخاطر کندی هارد تمومی نداره الان که ssd هم خریدم این وضعیت استفاده 100% از هارد پایانی نداره تا زمانی که کمودو رو از کار بندازم و دوباره استارت کنم، مثلا دیشب که سیستم روشن بود برنامه ssdlife گزارش داد 200 گیگ رایت شده و بیدار شدم دیدم بله کار کمودو و فایل cavwp.exe است
چنین مشکلی رو جایی هم مثل اینکه گزارش ندادن و حدسم مشکل از درایورهای سخت افزاری هست.
حالا هم اینترنت سکیوریتی کسپرسکی رو نصب کردم ولی اصلا راضی نیستم فایروال بسیار ساده ای داره سندباکسشم که پیدا نکردم
میخواستم بدونم پیشنهاد میدید همین کسپر بمونم یا محصولی شبیه به کمودو سراغ دارید؟ پولی هم باشه مشکلی نیست
چون سایت ها و برنامه های عجیب غریب زیادی رو میرم و امتحان میکنم دوست دارم برنامه ها اتوماتیک بیفتن تو سندباکس و سندباکس هم مثل کمودو درجه داشته باشه و همچنین اتصال به اینترنت آلرت داشته باشه و hips هم بابت تغییرات هشدار بده

سلام کومودو کلا یه محصول پر از باگه :-) از قدیم معروف بوده به صفحه ابی:n02: دوستامون هم ناراحت میشن ولی خب گفتنی هارو باید گفت
اگه درس کانفیگش کنی البته اینطوری نمیشه خب ولی به هر جهت سخت کار کردن باهاش و مشکل سازه یه جاشو درس میکنی یه جای دیگش خراب میشه
داری میگی از هادرم 100 درصد استفاده میکنه والبته شما هاردت یه دیفگرمنت بکن( با نرم افزارo&o defrag) شاید درست بشه یا تو انجمن سخت افزار و اون بخشی ک مخصوص تعمیر هارد هست مطرح کن راهنماییت کنند ولی خب کومودو این چیزا واسش عادیه
کسپر اسکی بهترینه فعلا ب نظر من شما کسپر داشته باش هیچ چیز دیگه ای نیاز نداری اگه راضی نیسی:
شما یه سندباکس میخوای و یه انتی ویروس و یه فایروال خب واسه همش محصولات رایگان هست محصولات پولی هم هست
سندباکس رایگان:کومودو
سندباکس پولی: نرم افزار Sandboxie(کرک شدشم هست من پشنهادم اینه بیخیالش بشی:n02: )

سند باکس پولی ای ک رایگان تموم میشه واسه تو : نصب انتی ویروس avast هر کدوم از نسخه های پولیش و فعال کردنش با کلیدهایی ک موجوده تو اینترنت( اوست الان بهترین انتی ویروس رایگانه ولی اونم مث کومودو شده امسال چون رابط گرافیکی نرم افزار رو عوض کردند پر از باگه و حالاا حالا طول میکشه ک درس شه ولی اونطوری نیس ک مثلا سیستمت هنگ کنه این چیزایی ک در مورد کومدو من میبینم مث صفحه ابی و این چیزا مثلا وقتی اسکن میکنی فریز میشه صفحه یکم باید صبر کنی تا درس بشه از این مدل مشکلا)

اگه سندباکس مورد نیازت واسه وبگردی فقط؟ خب این بحثش جداس ی سرچ ساده تو گوگل باشه مثلا:
از این مثال ها بسیار موجود داره فقط یکم باید وقت بزاری بیشتر بگردی من خودم سه تای دیگه میشناسم مثلا یکی دیگش Quarri MyPOQ
در مورد hips ک گفتی تو صحبتات اچ ای پی اس دیگه قدیمی شده شرکتای کمی هستن ک هنوز استفاده میکنن از این تکنولوژی مثلا نود 32 یکیش اگه سندباکسی میخوای ک اچ ای پی اس داشته باشه؟ همچین چیزی وجود نداره کومودو فایروالش نقش اچ ای پی اس رو بازی میکنه واست نه سندباکسش
یه نرم افزار هست فقط ک هم سندباکس داره هم اچ ای پی اس ک نرم افزاری ک توسط روس ها درست شده و فعلا در مرحله بتاست اسمشم هست REHIPS ک خب موجود هم نیس و فکرک نم دیگه رهاش کردن

شما میتونی یه انتی ویروس نصب کنی مثلا avast یا Qihoo 360 بازم هستن از این انتی ویروس های رایگان مثلا sophos ک خب سوپوس ایران رو تحریم کرده واسه دانلودشم باید ثبت نام کنیا سخته من قبلا استفاده کردم خودم همون دوتا مشکل رو حل میکنه
یه کدوم رو باید نصب کنی و همینطور کانفیگش کنی خودت تنظیماتش رو اگه یه ادم پارانوییدی هستی مثل من بزاری رو حداکثر حساسیت( شما اگه میخوای سیستمت ویروسی نشه و حساسی اولین کار اینکه ک باید ویندوزت رو اپدیت کنی اگه بهترین انتی ورس دنیارو هم داشته باشی ویندوزت اپدیت نباشه فایده نداره)

avast free==پروتکشن خوب+اپدیت کم حجم+سبک بودن برنامه+قابلیت سفارسی کردن بسیار زیاد+و خیلی ملحقات اضافی مثل مثلا Wi-Fi Inspector تو انتی ویروس های رایگان اوست امکاناتش بیشتر از همس+قدرتمندیش در مقابل حملهٔ صفرروزه (ضعفش چیه؟ ضعفش همونه ک گفتم باگ داره تو رابط بصری )

Qihoo 360=این هم شبیه اوست تقریبا یه مقدار پروتکشنش ضعیف تره ولی در عوض در مقابل باچگیرها بهترین انتی ویروس فعلا ک از انتی ویروسهای پولیم بهتره و مکانیزمش جوریه ک در مقابل باج گیر ها بهتر از بقیه عمل میکنه(فایروالم نداره)

sunshineboy
14-04-2017, 17:12
ادامه پست: جاش نمیشد تو پست قبلی اخطار محدودیت میداد

تا اینجا شد واسه انتی ویروس رایگان اگه میخوای پول بدی؟ ب نظرم اشتباه میکنی شما میتونی همون چیزایی ک تو انتی ویروس های پولی هست رو جدا دانلود کنی مثلا میگیم کسپر اسکای یه بخش داره میتونی باهاش تعیین کنی چ نرم افزاری اجرا بشه چی نشه و محدیدت دسترسی بدی اسمشم هست Application Controll فکرکنم من استفاده نکردم شما میتونی به جا این نرم افزارvoodooshield رو دانلود کنی نسخه رایگانشووو همینکارو واست میکنه تو همین انجمن من گذاشتم مطلب در موردش نرم افزار های وایت لیستینگ بهش میگن و قفل کننده سیستممم
:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا میگم همه انتی ویروس ها نخسه رایگان پولیشون تفاوتش در حفاطتش نیس( غیر از اویرا مثلا ک cloud تو نرم افزار رایگان و پولیش زمین تا اسمون فرق داره) در یه سری امکانات اضافه هست مثلا تو بیت دیفندر اگه یه نسخه های پولیشو بخری به عنوان مثال قابلیت بهت میده ک در مقابل باجگیرها سیستمت حفاظت باشه ی سری امکانات اضافی مثلا تو انتی ویرس اوست فایروال بهت میده سندباکس و... پسورد منیجر و این چیزا شما میتونی همون رایگانرو دانلود کنی بعد فایروال میخوای مثلا؟ خب میتونی بری فایروال زون الارم رو نصب کنی نسخه رایگان یا پولیشو اون هم اچ ای پی اس داره مث کومودو راحتم اجرا میشه نه باگ داره نه ضعف یا فایروال های دیگه
مثلا میگم فایروال خیلی قوی هست نصبش سخته مال همون سوپوسه رایگان هست ولی حدود 60 گیگ حجم لازم داره واسه نصبش خیلی هم بهتر از تموم فایروال های موجود هست بهتر از کومودو کسپر اوست زون الارم و همشونن کلا چون یه فایروالیه ک واسه محیط تجاری طراحی شده ولی سوپوس به صورت رایگان همون نسخه رو میده به کاربرای خانگی من پیشنهادم اینه(سوپوس) اگه وقت داری حوصله داری و میتونی ثبت نام کنی مثلا من خودم قبلا ثبت نام کردم به سختی
اصن شاید تو ایران کسی اسمشم نشنیده باشه تو همون خارج از ایرانشم زیاد استفاده نمیکنن ولی ب نظر من بهترین فایرواله( و من از اهلش هم پرسیدم در موردش) با کلی امکانات و تنظیمات پیچیده ولی خب دانلودش سخته عضویتش سخته چون ایران تحریمه و نصبشم سخته دوتا داره یکی:
یکی:
ک دومی خیلی بهتر از اولی هست جدید تره و نسل جدیده ولی خب میگم نصبش سخته عضویتشم سخته کلا صرفه نداره بخوای وقت بزاری روش دیگه میل خودته میتونی امتحان کنی ولی چون ک این فایروال رو سوپوس واسه محیط تجاری درست کرده خیلی امکانات خاص داره مثلا ids یا ips ک تو هیچ فایروالی نیست فقط مخصوص فایروال هایی هست ک گفتم واسه میحط تجاری درست شده و یه سیستم فوق العاده قویه سیستم پیشگیری هست به اصطلاح به صورت خلاصه

اگه میخوای تو نتم سیف باشی من تو همین انجمن یه مطلب نوشتم در حد اطلاعاتم ک بعداکامل ترش میکنم
اینکاررو بکنی دیگه به مشکلم نمیخوری به احتمال زیاد
پس شد انتی ویروس رایگان+وودو شیلد+فایروال
پولتم نده هیچ وقت به این شرکتای انتی ویروس ولی اگه میخوای پوئل بدی به ترتیب
کسپـر اسکای
امسـی سافت
دکتـر وب
نورتـن
پــاندا
بقیشو اگه پول بدی بالاش پولت هدر شده
موفق باشی:n05:

آداک
15-04-2017, 01:26
حالا طول میکشه ک درس شه ولی اونطوری نیس ک مثلا سیستمت هنگ کنه این چیزایی ک در مورد کومدو من میبینم مث صفحه ابی و این چیزا مثلا وقتی اسکن میکنی فریز میشه صفحه یکم باید صبر کنی تا درس بشه از این مدل مشکلات

اینکه کمودو در سیستمهای ضعیفتر بعضی مواقع سی پی یوی زیادی مصرف میکنه و میتونه برای سیستم مشکل درست کنه کاملا درسته ولی در سی پی یوهای i3 به بعد مشکلی به اسم استفاده زیاد از سی پی یو و به تبع آن هنگ کردن سیستم وجود نداره. البته قطعا مثل هر برنامه ای در هر ورژن ممکنه مشکلاتی داشته باشه که در ورژن بعدی حل میشه. نرم افزار پولی بیت دفندر اگه باگها و مشکلات نرم افزاریش بیشتر از کمودو نباشه کمتر نیست. حتی اواست هم من حدود دو سال پیش در ویندوز ۸.۱ تست کردم که یک ایراد داشت و هر سی ثانیه از یکی از سرویسهای ویندوز کار میکشید و هر سی ثانیه مقدار سی پی یوی استفاده شده به حدود سی درصد میرسید( در سی پس یوی قدیمی تر از I3)، مشکلی که وقتی سرچ کردم دیدم کاربران خارجی هم داشتند ولی اواست زیر بار این مشکل نمیرفت حالا نمیدونم حل شده یا نه. حتی از کسانی که از کسپر استفاده استفاده میکنند هم شنیده ام که باگهای زیادی مخصوصا در فایروالش هست. همین sophos من چند سال پیش استفاده کردم ویک ان که در حال تغییر تنظیماتش بودم برق رفت و بعد سیستم به علت همین انتی ویروس و برق رفتن در هنگام تغییر تنظیمات هیچ جوره بالا نیومد مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم. اینا فقط مثال بود و از این مثالها فراوون میشه زد. نتیجه اینکه ضعف و باگ نرم افزاری در همه نرم افزارها مخصوصا نرم افزارهای امنیتی هست و فقط شدت و ضعف داره. کمودو هم به نظر من که سه چهار سالی میشه به تناوب از ان و ورژنهای مختلفش استفاده کردم از این قاعده مستثنی نیست و ورژن هشت کاملا به یک پایستگی کامل رسیده بود و خیلی بی نقص بود. این ورژن جدید هم به نظر من باگهاش خیلی باگهای عجیبی نیست که کلا غیر قابل استفادش کنه و به مرور و در اپدیتهای مختلف مدام در حال بهتر شدنه.

ALI V8
17-04-2017, 20:55
دوستان چطوری دسترسی پلاگینهای فتوشاپ و افتر افکت یا نرم افزارهای مرتبط رو به اینترنت قطع کنم؟ من هر کاری میکنم اصلن نرم افزار یا پلاگین از کار میوفته :( لطفن راهنمایی کنید...ممنون

Jadda
17-04-2017, 22:24
دوستان چطوری دسترسی پلاگینهای فتوشاپ و افتر افکت یا نرم افزارهای مرتبط رو به اینترنت قطع کنم؟ من هر کاری میکنم اصلن نرم افزار یا پلاگین از کار میوفته :( لطفن راهنمایی کنید...ممنون

سلام

راهش این هست که اون پروسه/فایل/پلاگین یا هر چیز دیگری از طریق فایروال مسدود کنید....اگر مسیر فایل را نمیدونید ....اجراش کنید و بعد وارد فایروال بشید > قوانین برنامه ها >افزودن> در قسمت انتخاب فایل از قسمت "پروسه های در حال اجرا" پروسه مربوطه را انتخاب و مسدود کنید. اگر مسیر فال مربوطه را میدونید میتونید وارد پوشه مربوطه بشید و فایل را مسدود کنید

باز اگر مشکل داشتید، میتونید کلا پوشه مربوطه را در فایروال مسدود کنید( برای این کار باید ابتدا در قسمت اعتبابر سنجی و لیست فایل؛ یک گروه جدید بسازید و مسیر پوشه را انتخاب کنید و بعد وارد فایروال بشید و پوشه را مسدود کنید)

فقط توجه کنید که دسترسی فایل به اینترنت را فقط در فایروال مسدود کنید ونه قسمتهای دیگر مثل سندباکس و HIPS، اینجوری مشکلی ندارید. مگر اینکه پروسه مربوطه برای اجرا و فعالیت حتما نیاز داشته باشه که به نت وصل باشه که از کار میافته (بعید بدونم اینجوری باشه)

Jadda
24-04-2017, 21:41
سلام

نسخه جدید کومودو Version 10.0.1.6223 منشتر شده و از طریق آپدیت برنامه قابل دریافته. .... من مشکل خاصی فعلا ندیدم.

فایل نصب آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دریافت آفلاین اینستالر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که شامل آنتی ویروس و فایروال هست و بعد از نصب میتونید سایر قابلیتها و بخشها نظیر Secure Shopping را از طریق آپدیت دریافت کنید.

=====

یک نکته اینکه کومودو همچنان از ویندوز XP پشتیبانی میکنه(تو این آپدیت هم یک گزارشی در مورد وین ایکس پی وجود داشت که حل شد-کومودو برای آپدیت از پروتکل امن استفاده میکنه که روی XP جواب نمیده و مجبور شدن به طریق دیگری حل کنند. این خودش یعنی XP دیگه واقعا از دور خارجه). منتهی شاید در آینده دیگه از XP پشتیبانی نکنه. جالبه بدونم هنوز دوستان یا اطرافیان کسی از ویندوز XP استفاده میکنه؟؟
البته کومودو گفته حدود 5 درصد کاربران کومودو XP دارند. به هر حال فعلا که کومودو مشکلی روی XP نداره (یگ هفته روی XP تست کردم) و فعلا هم از ویندوز XP پشتیبانی میکنه.....ولی کاربران XP حداقلش باید برن روی ویندوز 7.:n13:

sunshineboy
30-04-2017, 13:24
سلام دوستان:n02:
من میخوام از سندباکس کومودو استفاده کنم ولی یه مشکلی دارم وقتی که مرورگر رو تو لیست auto containment وارد میکنم و گزینه ی run virtually رو براش انتخاب میکنم ک یعنی همیشه در حالت سندباکس اجرا بشه مروگر وقتی واسه امتحانش رفتم یه موزیک دانلود کردم و بعد دیدم اون موزیک تو اون پوشه دانلودم ذخیره شده!:n38: چرا؟ کسی میدونه چ طوریه داستانش؟ حتی وقتیم از مروگر خارج شدم و از اون دسکتاپ مجازیش خارج شدم بازم اون فایل ذخیره شده بود چ طوری میتونم ی کاری انجام بدم ک نه کوکلی سیو شه نه کلا هیچ فایلی حتی یککیلوبایت از طریق مروگر رو هارد من ذخیره نشه؟
من تو تنظمیاتش چیز دیگه ای پیدا نکردم علاوه براینکه restrcition level هم روی partially هست

sunshineboy
30-04-2017, 13:28
اوکی فهمیدم :n07:'Do not virtualize access to the specified files/folders این گزینه باید تیکش برداشته باشه بعد فقط یه چیزی کوکی و هیستوری مروگر رو به صورت خودکار خودش حذف میکنه دیگه درسته؟

Jadda
30-04-2017, 15:54
فقط یه چیزی کوکی و هیستوری مروگر رو به صورت خودکار خودش حذف میکنه دیگه درسته؟

سلام

بعد از استفاده از سندباکس، بوسیله Reset the Container سندباکس را پاکسازی کنید.

sunshineboy
30-04-2017, 20:48
سلام

بعد از استفاده از سندباکس، بوسیله Reset the Container سندباکس را پاکسازی کنید.
سلام مرسی واسه ج

sunshineboy
01-05-2017, 08:14
سلام دوستان چ طورین؟

من سه تا مشکل دارم با کومودو یکی اینکه با نصب فایروال کومودو فایروال ویندوز غیرفعال نشده در صورتی ک باید خودش غیرفعال بشه و کومودو اجازه نده تنظیمات فایروال ویندوز رو تغییر بدم در صروتی ک اینطوری نیس
یکی دیگه اینکه من میخواسم فقط از اوتوسندباکسش استفاده کنم ولی خب نمیشه فایروال رو غیر فعال کرد
یکیم اینکه من تنظمیات فایروال رو روی custome Ruleset گذاشتم ک یعنی خودم مشخص کنم چی وصل بشه چی نشه و واسه یه برنامه قبلا مشخص کردم Allowed app ولی بازم وقتی اون رو اجرا میکنم سوال میپرسه ک اجازه دسترسی به اینترنت داره یا نه؟ نمیدونم چرا اینطوریه واسه همه نرم افزارام نه البته واسه بعضیاش
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه مرسی

آداک
01-05-2017, 16:57
من تنظمیات فایروال رو روی custome Ruleset گذاشتم ک یعنی خودم مشخص کنم چی وصل بشه چی نشه و واسه یه برنامه قبلا مشخص کردم Allowed app ولی بازم وقتی اون رو اجرا میکنم سوال میپرسه ک اجازه دسترسی به اینترنت داره یا نه؟ نمیدونم چرا اینطوریه واسه همه نرم افزارام نه البته واسه بعضیاش

وقت که سوالی میپرسه پایینش تیک این پاسخ را به خاطر بسپار را بزنید تا دفعه بعد سوال نپرسد.

ا نصب فایروال کومودو فایروال ویندوز غیرفعال نشده

خودتون دستی میتونید فایروال ویندوزو غیر فعال کنید

من میخواسم فقط از اوتوسندباکسش استفاده کنم ولی خب نمیشه فایروال رو غیر فعال کرد

وقتی فایروالو غیر فعال میکنید پایین صفحه راست دسکتاپ یک پیغام میاد که چند دقیقه فایروال غیر فعال باشه گزینه همیشه رو انتخاب کنید.

درباره سند باکس هم بهتره به تنظیمات اتوسندباکس برید و اگر میخواین هر فایل ناشناسی سندباکس بشه به روشی زیر عمل کنید:
اول:
دوم:
سوم:
وقتی که کار سوم را انجام دهید عمر فایل تبدیل به »همه« میشود و هر فایل ناشناسی فارغ از اینکه منشاء ان چیست و عمرش چقدراست اتو سندباکس میشود.

ALI V8
01-05-2017, 22:40
دوستان وقتی یه برنامه ایی مثل Maya رو نصب می کنم در واقع نمیدونم کدوم برنامه از این نرم افزار وصل میشه به اینترنت که کد ریجیستر رو باطل کنه....
.... کومودو گزینه ایی نداره پوشه یه برنامه رو دربر بگیره و هر چی فایل مربوط به اون برنامه داخل پوشه هست رو دسترسیش رو به اینترنت قطع بکنه؟

sunshineboy
01-05-2017, 23:33
وقت که سوالی میپرسه پایینش تیک این پاسخ را به خاطر بسپار را بزنید تا دفعه بعد سوال نپرسد.

خودتون دستی میتونید فایروال ویندوزو غیر فعال کنید

وقتی فایروالو غیر فعال میکنید پایین صفحه راست دسکتاپ یک پیغام میاد که چند دقیقه فایروال غیر فعال باشه گزینه همیشه رو انتخاب کنید.

درباره سند باکس هم بهتره به تنظیمات اتوسندباکس برید و اگر میخواین هر فایل ناشناسی سندباکس بشه به روشی زیر عمل کنید:
اول:
دوم:
سوم:
وقتی که کار سوم را انجام دهید عمر فایل تبدیل به »همه« میشود و هر فایل ناشناسی فارغ از اینکه منشاء ان چیست و عمرش چقدراست اتو سندباکس میشود.سلام مرسی اون غیر فعال کردنه فایروالش رو دقت نکرده بودم کجاس گزینش از بس تنظیمات داره
مرسی گزینه ی ریممبر رو میزنم ولی بازم میپرسه ممنون واسه راهنمایی
با سندباکسش بلدم کار کنم و از قبل همه فایلاای ناشناس اوتوسندباکس میشه :n02:

آداک
02-05-2017, 10:49
مرسی گزینه ی ریممبر رو میزنم ولی بازم میپرسه ممنون واسه راهنمایی

یه مقدار عجیبه... ... ببینید در تنظیمات فایروال بخش alert setting تیک گزینه اول را کامل برداشتید؟قاعداتا اگه تیک رو بردارید اونوقت سوال میپرسه و اگر تیک ریمببر رو برای هر سوال بزنید به خاطر میسپاره و قوانینش هم توی application rules میاد.

Jadda
02-05-2017, 16:14
دوستان وقتی یه برنامه ایی مثل Maya رو نصب می کنم در واقع نمیدونم کدوم برنامه از این نرم افزار وصل میشه به اینترنت که کد ریجیستر رو باطل کنه....
.... کومودو گزینه ایی نداره پوشه یه برنامه رو دربر بگیره و هر چی فایل مربوط به اون برنامه داخل پوشه هست رو دسترسیش رو به اینترنت قطع بکنه؟

سلام

دو سال پیش یک ویدئو از چگونگی افزدون یک پوشه به فایروال و تعریف قوانین، تهیه کردم که ویدئو را در آپارات قرار دادم. از این لینک ببینید: آپارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای دیدن ویدئو، کیفیت HD را انتخاب کنید تا واضحتر باشه.

sunshineboy
02-05-2017, 17:15
یه مقدار عجیبه... ... ببینید در تنظیمات فایروال بخش alert setting تیک گزینه اول را کامل برداشتید؟قاعداتا اگه تیک رو بردارید اونوقت سوال میپرسه و اگر تیک ریمببر رو برای هر سوال بزنید به خاطر میسپاره و قوانینش هم توی application rules میاد.
سلام ممنون درسته مال همینه من تیک اون الرت رو گذاشتم رو high واسه همین بازم سوال میپرسه اگه تیک رو بردارم سوال نباید بپرسه دیگه ولی چون من ادم شکاکیم این تیک رو گذاشته بودم ک دیگه خیالم راحت باشه چیزی بدون اجازم وصل نشه به اینترنت و دیگه حواسم نبود این سوال پرسیدن مال این الرت زیادشه

tak2750
02-05-2017, 17:29
در قسمت ویروس کش کسی میدونه فرق

on access
و

statful
چیه ؟

Jadda
02-05-2017, 19:31
در قسمت ویروس کش کسی میدونه فرق on access و statful چیه ؟

سلام

وقتی آنتی ویروس روی On Access باشه هر فایلی که ساخته میشه یا کپی میشه یا اجرا میشه یا وارد پوشه ای شدید و غیره؛به صورت real-time یعنی آنی اسکن میشه.

وقتی آنتی ویروس روی Stateful باشه هم همین اتفاق میافته با این تفاوت که در این حالت کومودو از یکسری تکنیکهایی جهت استفاده کمتر از منایع سیستم نظیر رم و سی پی یو، وهمچنین بالابردن سرعت اسکن استفاده میکنه. یک مثالش این هست بین دو آپدیت، یک فایل فقط یکبار اسکن میشه و تا آپدیت بعدی اون فایل دیگه توسط آنتی ویروس اسکن نمیشه( البته سایر بخشها روی اون فایل نظارت دارند).

گزینه درگیر در این تفاوت هم آپشن Enable scanning optimizations در آنتی ویروس هست. یعنی اگر آنتی ویروس را روی On Access قرار دهید این گزینه غیرفعال و اگر روی Stateful قرار دهید این گزینه فعال میشه. (میتونید تست کنید).

الان از عکس زیر میشه فهمید که آنتی ویروس روی Stateful قرار داره:

بنابراین با این اطلاعات میتونید آنتی ویروس را -هر جور که راحتترید- روی On Access یا Stateful قرار دهید. (من معمولا آنتی را روی Stateful قرار میدم). زیاد در امنیت نقشی نداره و تاثیرش روی پرفورمنس هست.

=======

سایق بر این یکسری مطالب قرار میدادم با عنوان "یک نکته از کومودو"، حالا که بحث آنتی شد، یک نکته را عرض کنم و اینکه در اسکن دستی ، کومودو از چه تنظیماتی استفاده میکنه؟

جواب: از بخش Antivirus و قسمت Scans از تنظیمات Full Scan استفاده میکنه. ( هر چند اون گزینه Enable scanning optimizations هم در اسکن دستی هم تاثیر میذازه)

من تنظیمات خودم را اینجا قرار میدم....میبینیم که در این تنظیم آنتی از اسکن ابری استفاده میکنه و قبل از اسکن اگر آپدیتی هست دریافت میکنه و همچنین برنامه ها ومخربهای خاکستری یا همون PAU را تشخیص میده و هوش مصنوعی هم زیاد هست و غیره.....اگر هم کومودو را روی سیستم کسی نصب کنم در این قسمت همین تنظیمات را اعمال میکنم..... ضمنا زمانبندی این اسکن را هم غیرفعال میکنم.

Parseh38
02-05-2017, 20:36
سلام علی آقا

کومودو نسخه جدید نصب افلاین نداره؟
اگر هست لینکش رو بزارید.
ممنون و متشکر

Jadda
02-05-2017, 21:03
سلام علی آقا

کومودو نسخه جدید نصب افلاین نداره؟
اگر هست لینکش رو بزارید.
ممنون و متشکر

سلام علیکم،

در نسخه های جدید کومودو رفته سمت نصب آنلاین.... من نسخه های جدید را آنلاین نصب میکنم و مشکلی نیست و راحت دانلود و نصب میشه. ولی خب یک آفلاین اینستالر همیشه مورد نیاز هست. فکر کنم در نسخه های بعدی کومودو مجدد آفلاین اینستالر مناسب ارائه بده.

به هر حال برای آخرین نسخه هم آفلاین اینستالر ارائه شده که از آدرس زیر قابل دریافته که شامل آنتی ویروس و فایروال میشه و سایر بخشها مثلSecure Shopping را میتونید بعد از نصب آنلاین دریافت کنید.

لــیــنــک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sunshineboy
03-05-2017, 05:47
سلام دوستان وقتتون بخیر
این کومودو اپدیت نمیشه ارور میده فک کنم سروراشون مشکل داره(Error: 0x80072f19 - It was not possible to connect to the revocation server or a definitive response could not be obtained. این ارور رو میده فایروال رو هم یه بار غیرفعال کردم کلا و اپدیت رو زدم بازم نشد گفتم لابد فایروالش یه جارو بلاک کرده با وی پ انم چک کردم فایده نداش

یه مشکل دیگم دارم سندباکسم دیگه مرورگر داخلش کار نمیکنه وقتی مرورگر رو در حالت سندباکس اجرا میکنم دسترسی به اینترنت ندارم هیچ صفحه ای باز نمیشه و شبیه وقتیه ک شما به اینترنت وصل نباشی تو فروم کومدو هم سرچ کردم پیدا کردم در مورد این مشکلم ولی جواب ردست و حسابی بهش نداده بودن همین شد ک شادو دیفندر رو مجبور شدم نصب کنم واسه وب گردیم راه حلی داره؟اگه داره لطفا بگید مرسیتون باشه :n02:

Dr.Hate
03-05-2017, 09:51
سلام

در رابطه با محصولات دیگر، من چند سالی هست که کومودو دارم و دیگه خیلی روی آنتی های دیگه اطلاعات دقیق با جزییات ندارم بنابراین پیشنهاد خاصی نمیتونم بدم...در مورد کسپر هم میتونید تنظیمات را بهبود بدید تا کنترل بیشتری روی سیستم و فایلها داشته باشید شبیه HIPS کومودو میشد...الان نمیدونم اپ کنترلش در چه وضعیتیه!

اما اگر هر وقت دیگر کومودو نصب کردید و مشکل داشتید چند توصیه را انجام بدید ببینید مشکل حل میشه:

در بخش تنظیمات آنتی ویروس Enable scanning optimizations را غیرفعال کنید

آنتی را روی حالت بهینه قراردهید

هوش مصنوعی آنتی ویروس را غیرفعال کنید

هر چه فایل ناشناخته روی سیستم شما بیشتر باشه احتمال اینکه کومودو بیشتر با فایل روی هارد درگیر باشه بیشتره، از بخش "لیست فایل" فایلهای ناشناخته را تعیین تکلیف کنید (امن کنید)

یکبار سیستم را فول اسکن و اسکن اعتبار سنجی کنید. تا کومودو تمام فایلهای امن و ناشناخته روی سیستم را یکبار اسکن بکنه و بشناسه.

انجام دادم فایده نداشت
عجیبه کلا انتی ویروس رو غیرفعال هم میکنم مشکل حل نمیشه
ولی انتی ویروس رو حذف کردم و مشکل حل شد حالا ترکیبم شده avast antivirus و comodo firewall همه چیز که فعلا عالی داره پیش میره نظر شما در مورد این ترکیب چیه و ترکیب پیشنهادیتون چیه

سریال اینترنت سکیوریتی kaspersky خوب پیدا میشه ولی انتی ویروسش خیر
امکانش هست اینترنت سکیوریتی kaspersky رو به همراه کمودو فایروال نصب کنم و فایروال kaspersky رو غیرفعال کنم؟

آداک
03-05-2017, 10:09
این کومودو اپدیت نمیشه ارور میده فک کنم سروراشون مشکل داره(Error: 0x80072f19 - It was not possible to connect to the revocation server or a definitive response could not be obtained. این ارور رو میده فایروال رو هم یه بار غیرفعال کردم کلا و اپدیت رو زدم بازم نشد گفتم لابد فایروالش یه جارو بلاک کرده با وی پ انم چک کردم فایده نداش
ورژن کمودوتون چیه؟ هنگام فرستادن فایل برای بررسی انلاین و همچنین بعضی مواقع برای اپدیت این مشکلو در ورژنهای قبلی داشتم و حتی یکبار مجبور شدم تا کمودو رو از اول نصب کنم چون هیچ جوره اپدیت نمیشد. ولی در ورژن جدید تا الان من چنین مشکلی ندارم. 10.0.1.6223.

sunshineboy
03-05-2017, 12:10
سلام همین ورژنی ک شما استفاده میکنی
الان یه مشکل جدی دیگم پیدا کردم فایلهایی ک trusted نیستن هم از صبح تا الان بدون مشکل اجرا میشن و اوتو سندباکس هم نمیشن با اینکه بهش گفتم اونایی که unrecognized هستن هم اوتوسندباکس بشه ولی نمیشه دیگه نمیدونم شاید باید پاکش کنم باز نصبش کنم:n02:ریپیرشم کردم فایده نداش

آداک
03-05-2017, 15:35
لان یه مشکل جدی دیگم پیدا کردم فایلهایی ک trusted نیستن هم از صبح تا الان بدون مشکل اجرا میشن و اوتو سندباکس هم نمیشن

تنظیمات سندباکسو چک کنید احتمالا در تنظیماتش عمر فایل کمتر از سه روز ذکر شده. چون منم چنین مشکلی داشتم ولی بعد فهمیدم به خاطر تنظیماتشه.

دوم:

سوم:

آداک
03-05-2017, 15:40
آقای jadaa چرا کمودو یه بخشی اضافه نمیکنه تا در صورت خواست کاربر بشه از دیتابیس انتی ویروسی مثل بیت دفندر هم استفاده کرد چون تا اونجا که من میدونم بیت دفندر دیتابیسشو در اختیار همه شرکتها میذاره. اینجوری این ایراد ضعیف بودن دیتابیس کمودو هم بر طرف میشه.

Jadda
03-05-2017, 19:17
انجام دادم فایده نداشت
عجیبه کلا انتی ویروس رو غیرفعال هم میکنم مشکل حل نمیشه
ولی انتی ویروس رو حذف کردم و مشکل حل شد حالا ترکیبم شده avast antivirus و comodo firewall همه چیز که فعلا عالی داره پیش میره نظر شما در مورد این ترکیب چیه و ترکیب پیشنهادیتون چیه

سریال اینترنت سکیوریتی kaspersky خوب پیدا میشه ولی انتی ویروسش خیر
امکانش هست اینترنت سکیوریتی kaspersky رو به همراه کمودو فایروال نصب کنم و فایروال kaspersky رو غیرفعال کنم؟

سلام

فقط میتونم بگم ترکیب اوست و فایروال کومودو، ترکیب خوبیه. میتونید همین ترکیب را نگه دارید.

اینکه اینترنت سکیوریتی دیگری مثل کسپر نصب کنید بعد فایروال کومودو را نصب کنید و فایروال کسپر را غیر فعال کنید اصلا توصیه نمیکنم. نصب دو فایروال قطعا شما را دچاز مشکلاتی میکنه.

آقای jadaa چرا کمودو یه بخشی اضافه نمیکنه تا در صورت خواست کاربر بشه از دیتابیس انتی ویروسی مثل بیت دفندر هم استفاده کرد چون تا اونجا که من میدونم بیت دفندر دیتابیسشو در اختیار همه شرکتها میذاره. اینجوری این ایراد ضعیف بودن دیتابیس کمودو هم بر طرف میشه.

اون دیگه نظر مدیران کومودو هست، ولی شخصا اصلا اعتقادی به این کار ندارم، هر چند باعث تقویت دیتابیس میشه. الان شما فرض کن کومودو با این قدرت پیشگیری و حفاظتی منحصر به فردش، از موتور بیتدفندر هم استفاده کنه.برای کاربران مبتدی دیگه نور الی نور میشه (کاربر حرفه ای اصلا نیازی به دیتابیس نداره)....

ولی من فکرمیکنم این بهتره که کومودو یا هر آنتی ویروسی روی پای خودش وایسه، اینکه کومودو آنتی ویروسش را بهبود بده خیلی بهتره تا از موتور بیتدفندر استفاده کنه؛ در هر صورت بهبود و افزدون سرویس valkyrie به CIS میتونه کمک زیادی به افزایش نرخ تشخیص بکنه.... این پروژه در محصول کلود کومودو استارت خورده و در نسخه های بعدی وارد CIS میشه.

===

جناب sunshineboy؛ من فکر میکنم کومودو روی سیستم شما یک حالت غیرمتعارفی پیدا کرده، فعلا دو تا دلیل به ذهنم میرسه، اول اینکه سعی نکنید از چندین محصول امنیتی استفاده کنید باعث تداخل و ایجاد مشکل میشه و دوم اینکه من توصیه میکنم کومودو را به تنظیمات پیشرفض برگردونید چون حس میکنم یکسری تنظیمات اعمال کردید که مشکل ساز شده..... برای داشتن امنیت با کومودو کافیه بزاریدش روی پرواکتیو و تمام. الان هم از قسمت پوشه نصب کومودو پیکربندی پرواکتیو را ایمپورت و اکتیو کنید:

فعلا هم تنظیم خاصی انجام ندهید، چون حالت پرواکتیو بسیار قدرتمند است ونیازی به دستکاری ندارد.... اگر هم جهت تقویت دوست داشتید تنظیمات را تغییر دهید من کمکتون میکنم. و تنظیماتی ارائه میدم. (کنار کومودو هم محصولات دیگری نصب نکنید)

sunshineboy
04-05-2017, 00:46
سلام مرسی واسه ج الان فقط فایروال کومودو و وودو شیلد هست انتی ویروس ندارم ک همخوانی نداشته باشه کافی هم هست واسم وقتی اچ ای پی اس رو پارونیید باشه و... دیگه نیازی به انتی ویروس ندارم در کنار وودو شیلد
بلدم چ طوری تنظیماتش رو بکنم مرسی ولی اگه به مشکل خوردم میام میپرسم چون خیلی سال کومودو رو استفاده نکردم مطمعنا کمک میخوام :n11:
اون مشکل درست شد(اوتوسندباکسش یه بار ریستش کردم بعد باز تنظیماتم رو وارد کردم حل شد) من از قبل رو پرو اکتیو گذاشتم ولی با تغییرات زیاد البته اون تغییرات کاری به اوتوسندباکس نداشت من تنظیمات پیشفرضش رو نمیخوام
خودم راهنمای کومود ورو خوندم این چند روز و کسی ک بلد بود هم راهنماییم کرده قبلا رو ستاپ اون درست کردم
من کلود لوک اپ رو هم غیرفعال کردم چون تو این دو ماه دیدم دوبار دو تا بد افزار رد شده از کلود کومودو به خاطر خطای انسانی ک اون انالیزرشون دو تا بد افزار رو اشتباها به عنوان فایل امن دسته بندی کرده بوده پس پیشنهادم به همه اینه ک کلود رو غیر فعال کنند نیازی ندارن جز اینکه سیستمشون ویروسی بشه هیچ حسنی نداره این کلود لوک اپ کومودو
اون تراستد وندورز لیست رو هم کلا پاک کردم چون به اون لیست کومودو اعتماد نداشتم فقط مایکروسافت و بقیه نرم افزارهای مطئنم رو امضای دیجیتالشون رو وارد لیست کردم و کلی تغییرات دیگه تو اچ ای پی رولز تو پروتکد فایلز فولدرز و....
البته این کارا نباید باعث بشه ک مروگر در حالت سندباکس به اینترنت دسترسی نداشته باشه ریستش هم کردم فایده نداشت گمون کنم باید از اول نصب کنم یا شاید مشکل از ناهمخوانی داشتنش با ویندوز 7 باشه ک ویندوز منم قدیمی و اپدیت نشده هست بلکه ویندوز 10 نصب کنم این مشکلاتم حل بشه

p3rsi4n
05-05-2017, 11:22
یه سوال
اگر در برنامه فایلی مثل note pad رو در حالت ناشناخته قرار بدیم و در قسمت قوانین hips ورود به فولدر های حفاظت شده رو در حالت سوال قرار بدیم هنگام که بخواد فایلی رو در این فولدر ها سیو کنه سوالی نمیپرسه مگر اینکه امضا دیجیتال رو در قسمت برنامه ای مورد اعتماد کومودو پاک کنیم در نسخه قبلی تنها با قرار دادن در حالت ناشناخته سوال میپرسید
جالب اینجاست که اگر در حالت ناشناخته باشه در سند باکس اجرا میکنه اگر فعال باشه ولی سوالی بابت قوانین نمیکنه

Jadda
05-05-2017, 20:36
یه سوال
اگر در برنامه فایلی مثل note pad رو در حالت ناشناخته قرار بدیم و در قسمت قوانین hips ورود به فولدر های حفاظت شده رو در حالت سوال قرار بدیم هنگام که بخواد فایلی رو در این فولدر ها سیو کنه سوالی نمیپرسه مگر اینکه امضا دیجیتال رو در قسمت برنامه ای مورد اعتماد کومودو پاک کنیم در نسخه قبلی تنها با قرار دادن در حالت ناشناخته سوال میپرسید
جالب اینجاست که اگر در حالت ناشناخته باشه در سند باکس اجرا میکنه اگر فعال باشه ولی سوالی بابت قوانین نمیکنه

سلام

اول اینکه سناریو وقتی سندباکس فعال باشه یا غیر فعال باشه، شاید کمی فرق کنه. اگر سندباکس فعال باشه فایل را درون سندباکس اجرا میکنه و ادامه هم مشخص هست همه فعالیتها درون سندباکس خواهد بود، حتی ساخت فایل.

اگر سندباکس غیرفعال باشه و HIPS فعال باشه و نوت پد را ناشناخته کنیم و اجرا کنیم....از اول تا آخر کار، دائما سوال میپرسه و میشه جلوی ساخت فایل را گرفت. (هچ امضای دیجیتالی هم پاک نکردم- خیلی علاقمند به این کار نیستم)

الان هم تست کردم و فایل نوت پدی را باز کردم (البته قبلش برنامه نوت پد را ناشناخته کردم) و قصد داشتم در مسیری ذخیره کنم که مسدود کردم و فایل ساخته نشده (جهت تست) ..کومودو کلی هم سوال پرسید!!

خواستم در درایو D ذخیره کنم که با کومودو مسدود کردم و ارور نوت پد را میبینیم که میگه امکانپذیر نیست:

برای تست مجدد مسیر دسکتاپ را انتخاب کردم که بازم میشه مسدود کرد یکی از پیغامها:

تصویر لاگ کومودو را هم میزارم....که همه پیغامها را برای ذخیره فایل اجازه میدم (جهت تست ) و آخری را بلاک میکنم:

حالا من نمیدونم منظور شما دقیقا چی بوده..... ضمن اینکه من تنظیمات خودمو دارم وشاید بی تاثیر نباشه.

p3rsi4n
06-05-2017, 19:01
سلام

اول اینکه سناریو وقتی سندباکس فعال باشه یا غیر فعال باشه، شاید کمی فرق کنه. اگر سندباکس فعال باشه فایل را درون سندباکس اجرا میکنه و ادامه هم مشخص هست همه فعالیتها درون سندباکس خواهد بود، حتی ساخت فایل.

اگر سندباکس غیرفعال باشه و HIPS فعال باشه و نوت پد را ناشناخته کنیم و اجرا کنیم....از اول تا آخر کار، دائما سوال میپرسه و میشه جلوی ساخت فایل را گرفت. (هچ امضای دیجیتالی هم پاک نکردم- خیلی علاقمند به این کار نیستم)

الان هم تست کردم و فایل نوت پدی را باز کردم (البته قبلش برنامه نوت پد را ناشناخته کردم) و قصد داشتم در مسیری ذخیره کنم که مسدود کردم و فایل ساخته نشده (جهت تست) ..کومودو کلی هم سوال پرسید!!

خواستم در درایو D ذخیره کنم که با کومودو مسدود کردم و ارور نوت پد را میبینیم که میگه امکانپذیر نیست:

برای تست مجدد مسیر دسکتاپ را انتخاب کردم که بازم میشه مسدود کرد یکی از پیغامها:

تصویر لاگ کومودو را هم میزارم....که همه پیغامها را برای ذخیره فایل اجازه میدم (جهت تست ) و آخری را بلاک میکنم:

حالا من نمیدونم منظور شما دقیقا چی بوده..... ضمن اینکه من تنظیمات خودمو دارم وشاید بی تاثیر نباشه.
مرسی بابت جواب
من این کارها رو کردم ناشناخته کردم فایل رو ولی سوالی ازم نپرسید اگر امکانش هست تنظیماات خودتون رو اینجا آپلود کنید ؟

Jadda
06-05-2017, 20:41
مرسی بابت جواب
من این کارها رو کردم ناشناخته کردم فایل رو ولی سوالی ازم نپرسید اگر امکانش هست تنظیماات خودتون رو اینجا آپلود کنید ؟

خواهش میکنم.

اول بفرمایید اتوسندباکس شما فعال است؟

اگر اتوسندباکس فعال است، کومودو را بزارید روی پرواکتیو و امنیت بالایی حاصل میشه به واسطه اینکه سندباکس کومودو که حالت محیط مجازی داره شما را از حملات مخربها در امان نگه میداره و نیازی به تغییرات خاصی نداره.... روی نسخه های قدیمی کومودو ، مثلا نسخه 5 که تنظیمات خاصی باب شده بود، دلیل این بود که اتوسندباکس کومودو حالت محیط مجازی نداشت و همون موقع ها هم من عرض میکردم که اتو سندباکس کومودو یک Auto HIPS هست. البته کومودو روی نسخه 5 هم سندباکسی که مجازی سازی میکرد را هم داشت ولی در حالت Manual Sandbox این قابلیت وجود داشت. یعنی کلیک راست روی فایل و اجرای فایل، و نه حالت Auto یعنی خودکار.

در هر حال..... من چون از قدیم الایام اکثرا اتوسندباکسم غیرفعاله و از HIPS استفاده میکنم؛ همواره برای تقویت HIPS تنظیماتی انجام میدادم. ...... خلاصه کلام همان چیزی که اول عرایضم عرض کردم: با همین نسخه 10 اگر کومودو روی پرواکتیو باشه و اتوسندباکس فعال باشه تقریبا دیگه تنظیم خاصی نیاز نیست.

(هنوز به یاد دارم که سالهای قبل تنظیمات خودم را اینجا -تو یک فروم عمومی- کمتر قرار میدادم...علت هم این بود که اتوسندباکس مجازی سازی نمیکرد و تنظیمات من فایل درون سندباکس را کاملا مهار -بخونید قفل- میکرد و این میتونست مخربها را درست و حسابی مهار بکنه...ولی بدیش این بود که برنامه های امن ولی برای کومودو ناشناخته را هم درون سندباکس از کار میانداخت.:n02:.....اما الان با مجازی سازی اتوسندباکس داستان کاملا فرق میکنه)

با این تفاسیر، اگر مایل بودید تنظیمات من را بدونید؛ با کمال میل تنظیمات خودم را اینجا قرار میدم. :n16:

Jadda
13-05-2017, 19:00
عرض سلام خدمت دوستان.

امروز یک ویدئو از تست کومودو در برابر یکی از جدیدترین باج افزاها به نام WanaCrypt0r 2.0 قرار میدم، این Ransomware جدید که به اختصار WannaCry -میخواهی گریه کنی- نامیده شده، ظاهرا دیروز جمعه مورخ 22 اردیبهشت 96 سیستمهای زیادی رو آلوده کرده.... خبر کوتاه:

"به گزارش خبرآنلاین، حمله سازمان‌ یافته تاکنون 75 هزار سیستم را در 99 کشور ازجمله روسیه، اکراین و تایوان مورد هدف قرار داده است، هرچند گفته می‌شود بیمارستان‌های انگلیس و کمپانی‌های بزرگ جهانی مانند فدکس نیز موردحمله این باج افزار قرارگرفته‌اند."

و کمی با جزییات بیشتر اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در هر صورت حملات این گونه مخربها واقعا دردسرساز شده و کابران هم باید تمهیدات لازم را همیشه قبل از وقوع! بیاندیشند.... حال اینکه این مخرب چه محصولات امنیتی و آنتی ویروسهایی را دور زده اطلاع ندارم ومورد بحث ما هم نیست اینجا. اما آنچه که یک کاربر کومودو را میتونه حفظ بکنه همین محصول کومودو هست که روی سیستم ما نصب هست و جای نگرانی نیست.

یک ویدئو از تست این باج افزا جدید در کانال آپارات خودم قرار دادم که میتونید ببینید این مخرب هم کاملا توسط کومودو مهار میشه.:n16:

لینک ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sunshineboy
13-05-2017, 21:29
سلام مرسی واسه نشر ویدئو منم این ویدئوی خواهر ظالم رو دیدم ولی یادمون نره اینکه بگیم توسط کومودو مهار شده جمله اشتباهیه : کومودو فایروالش کلا فقط یه سیستم پیشگیریه همین و بس شناسایی نداره شما صد تا ویروس باجگیرم ک وارد سیستم کنی کومودو فقط به صورت یه ایست بازرسی جلوشو میگیره ولی تشخیص نداره ک فایل ایمنه یا نه( انتی ویروسشم ک خب چنگی به دل نمیزنه همونطور ک کلود لوک اپش رو گفتم قبلا دوبار من دیدم اون انالزیزرشون فایل بد افزار رو اشتباها ایمن دسته بندی کرده بوده تو کلودشون)
همین کاری ک کومودو انجام میده رو وودو شیلد هم میتونه انجام بده تنها نقطه قوت کومودو سندباکس ک وودوشیلدنداره
همه چیزش به اچ ای پی اس وسندباکس وابستس فقط مثل یه انتی exe عمل میکنه با یه سیستم اچ ای پی اس ک هشدار میده دیگه بقیش به کاربر بستگی داره ک اجازه بده یا نه پس اگه کاربر اجازه اجرای فایل رو بده یا درست تنظیمات سندباکس رو نکرده باشه کومودو نمیتونه حفظ کنه سیستم رو و نمیتونه بفمه این فایل مشکل داره! بر خلاف انتی ویروس ک میتونه تشخییص بده این فایل سیفه یا نه

من خودم تعجب میکنم چرا میان فایروال کومودورو تست میکنن واسه ویروس و باجگیر و... و اشتباهه انتی ویروسش رو باید تست کنن مقابل این باجگیر ها بدافزارها ب خاطر اینکه گفتم کومودو فقط قفل میکنه سیستم رو همین! و این تست قابل قبول نیس مثل اینه شمااسمارت اسکرین رو بزاری رو حساسیت اخرش خب اونم سوال میپرسه ولی ایا این اسمش حفاظته؟ نه فقط یه محدویدت در اجرای فایلاس همینکاری ک کومودو وودوشیلد و یه چند تای دیگه میکنن
واسه یه کسی ک نمیدونه چی به کجاس کومودو یه محصول بی فایده اس ی نفر اگه پیدا بشه این دفترچه راهنمای کومودو رو به فارسی ترجمه کنه واسه همه ی فارسی زبان ها ک کار خوبیم هست اگه بشه و همه میتونن بخونن و بفهمن کومودو ظرز کارش چ طوریه برداشت اشتباهی نکنن از طریقه کار کومودو!
به خاطر اینکه کومودو فقط یه سستم پیشگیریه حتما نصب یه انتی وروس در کنارش لازمه :) اوست توتال سکوریتی 360 ای وی جی رایگان توصیه شدس:n02:

Jadda
13-05-2017, 22:07
سلام مرسی واسه نشر ویدئو منم این ویدئوی خواهر ظالم رو دیدم ولی یادمون نره اینکه بگیم توسط کومودو مهار شده جمله اشتباهیه : کومودو فایروالش کلا فقط یه سیستم پیشگیریه همین و بس شناسایی نداره...

سلام

اول اینکه کاربری مثل شما که رو قدرت شناسایی مانور میدید.... دیدید که همین مخرب آنتی هایی را دور زده....کجا بود اون قدرت شناسایی این مخرب در ساعتهای اولیه...اون سیستمهایی که در ساعات اولیه اسیب دیدند چه کسی مسئول است؟ شناسایی برای مخربهایی صفر کیلومتر بی معنی هست.... تعجب میکنم وقتی مخربی به ناگاه حمله میکنه و هنوز وارد دیتابیس نشده مخوصا ساعات اولیه گسترش، اونوقت کاربری مثل شما از شناسایی حرف میزنه!!

خب کومودو هم وارد دیتابیس کرده...منتهی بحث روی ساعات اولیه گسترش هست که آنتی ها مات شدند!!

بحث یک آنتی روی قابلیتهایی اون محصول است نه کاربر.... در نهایت محصول شما باید این قابلیت را داشته باشه که کاربر بتونه ازش استفاده کنه و بهره ببره....من یک کاربر حرفه ای... اما وقتی محصولم اصلا قابلیت حفاظت 99 درصدی نداره و اگرمخرب از لایه تشخیص عبور کنه (مثل همین نمونه) اگر دستم به جایی بند نباشه، تکلیفم چیه؟

شما میفرمایید کاربر نا آگاه در خطر هست....خب این نوع کاربر همیشه در خطر هست.... چه ارتبای به کاربر حرفه ای داره؟

بحث این هست که کاربر حرفه ای به عنوان مثال با محصول ایکس (چند محصول که در برابر همین نمونه تسلیم شدند که اسمشان را اینجا نمیارم) در برابر این مخرب اسیب پذیر است....حالا کاربر زیر متوسط به تشخیص بیشتر نیاز داره خب میتونه کنار کومودو اسکنری مثل مالواربایتس نصب کنه.... دست کاربر باز است.

بارها گفتم اگر کاربر کومودو مخربی را اجازه بده تازه با کاربرای سایر آنتی ها در یک وضعیت مشابه قرار میگره، اینکه مخربی گرفتار سندباکس بشه حتی کاربر زیر متوسط هم چیزی را از دست نمیده.

sunshineboy
13-05-2017, 23:36
سلام من نگفتم فایروال کومودو بده :n02:دستشونم درد نکنه ک یه فایروال رایگان و سندباکس رایگان در اختیار همه میزارن البته یکم باگ داره ک خب حل میشه به مرور زمان :n36:

من حرفم این بود ک کومودو مهار نکرده این باجگیر رو چون اصلا شناساییش نکرده ک بخواد مهارش کنه شبیه تموم سناریو های فایل امضا نشده یه فایل رو سندباکس میکنه حالا میخواد اون فایل مشکل دار باشه یا میخواد مثلا یه برنامه باشه ک مثلا خود تو درس کردی ولی امضا نشده ولی بازم سندباکس میشه شما مقصودم منو متوجه نمیشی :)

کاربر نمیتونه تشخیص بده ک واقعا یه فایل امن هست ک اجازه اجرا بده یا امن نیس چرا یکی ک بخونه هر اخطار اچ ای پی اس رو و سر رد بیاره چی به کجاس ! این نکته رو هم در نظر بگر ک سندباکس امنیت صد در صد نیس فکر نکن ک چون سندباکس شده دیگه همه چی حله

حالا انتی ویروس کومودو:من چند روز قبلم این موضوع رو مطرح کردم نمیدونم چرا تعصب وجود داره من اوست استفاده میکردم دیدم باگ داره ولش کرد مراحتم گفتم باگ داره فعلا خدافس بدون تعصب من نمیدونم شاید واسه کومودو کار میکنی؟
شما میگی کی مسووله واسه ساعت اولیه حمله و سیستمایی ک اسیب دیدن؟ خب به خود کومودو هم همینو باید بگیم :

بابا کومودو فایلی ک بد افزار هست رو به اشتباه اون انالیزر احمقشون به عنوان فایل امن گذاشته تو کلودشون(و به این شکل اگه اون بد افزار راه پیدا کنه به سیستم شما و شما کلود لوک اپ رو فعال کرده باشی تو فاروال کومودو فایروالت رد میشه بایپس میشه دیگه امنیتی وجود نداره فایل امن تشخیص داده شده سندباکسم رد میشه شما سیستمت اینفکتد میشه :n02: ) ب خاطر همین من اون روز گفتم همینجا کلود لوک اپ رو غیر فعال کنید ولی خب کسی محل نداد

این دیگه چ مدلشه اخه کجای دنیا کدوم شرکت همچین کاری کرده :/ امنیت یک میلیون سیستم بلکه بیشتر رو به خطر انداختن بار اولشونم نبوده من خودم دو بار تو دو ماه دیدم! یکیش همین اخری ک تو خود فروم کومودو هم دیدم مطرح شد این ختم کلامه واسه انتی ویروس کومودو هست با این
اشتباهات! و موضوع اینه ک جا اینکه قبول کنن هم بهانه تراشی میکنن تو خود انجمنشون نمیگن ببخشید معذرتی میخوایم دیگه تکرار نمیشه البته این چیز عادیه کومودو و نرم افزار اسپای شلتر معروف ساپورتش به بد رفتاری با کاربرا :n02:

این لینک اشتباه دوست داشتنی کومودو :

و کوچیکم نیس! این خیلی بزرگه اگه کسی متوجه بشه این معنیش چیه :n37:

در مورد سندباکس هم فکر نکن ک سندباکس شد دیگه همه چی راه هایی واسه دور زدن سندباکس کومودو هست دو تاش من میگم دیگه بقیشو...

1-Process Hollowing ک خلاصش میشه اینکه پروسه ی بد افزار بتونه تاثیر بزاره و خودشو بندازه تو یه پروسه فایل امن مثلا یه پروسه ویندوز یا ... سندباکس کومودو نمیتونه جلوی این رو بگیره شاید در یه صورت میتونه اونم نرم افزار سندباکس شده رو محدودیت حدااکثیر واسش قرار بدی واسه دسترسیش به پرو سه های دیگه ک شاید هست

2-digitally signed malware اگه ک یه بد افزار خودشو با مثلا امضای مایکروسافت امضا کنه ک البته احتمالش بسیار ناچیز هست ولی بالاخره چیزی ک هست یا اینکه با یکی از امضاهای موجود در تراستد وندورز فایروال کومودو خودشو امضا کنه ب راحتی سندباکس و فایروال کومودو رد شده اون روزم گفتم اگه کسی دوس داره و پارانویید هست میتونه اون تراستد لیست رو کلا بپاکه از اول خودش مثل من به صورت سفارشی امضای نرم افزارهای مطمعن رو وارد کنه

در مورد اون صحبتتم ک گفتی تموم انتی ها در ساعت اولیه رد شدن این حرف رو از کجا زدی؟ لدفا اطلاعات غلط نده ی حرف رو با سند بزن...
شاید چند تاشون نه همه من سند دارم ک نشونت بدم ک انتی هایی بدون فعال کردن ریل تایم پروتکشن و بدون استفاده از سیگناتور تونستن این باج گیر رو بلاک کنن خیلی راحت! شناسایی واسه مخرب صفر کیلومتر بی معنی هست کی این حرف رو زده ؟:n02: دوست من لدفا اطلاعات غلط نده

خیلی از انتی ویروسا از مکانیزمای پیچیده ای استفاده میکنن واسه شناسایی ی بد افزار حتی صفر کیلومتر فقط ک سیگناتور نیست چ طوری این حرفو میزنی؟ شاید نمیدونی واقعا ولی مثلا در :
KASPER SKY SYSTEM WATCHER در AVIRA Advanced Heuristic Analysis and Detection در ای وی جی IDP در امسی سافت behavior blocking
در نورتن SONAR و الی اخر و همین دیشبم دیدم ک با غیر فعال کردن ریل تام و غیر فعال کردن سیگناتور خیلی از همین انتی ویروسهایی ک میگی بایپس شدن(البته بدون منبع ) و همینطور با قاطیعت میگی حفاظت در مقابل حمله صفر وجود نداره توسنتن این باجگیر رو شناسایی کنن !لینکشو اگه خواستی میزارم
یکی از همین نرم افزارا ک پروتکشن خیلی خوبی داره در مقابل حمله صفر شاید 99 درصد APPGUARD هست مک خب من یکی ک ندارمش ولی میدونم ک خوبه اینجوری نیس ک میگی شناسایی واسه حمله صفر وجود داره خیلی هم خوب وجود داره تازه اینا واسه کاربرای خانگی بود
شرکت های تجاری و موسسات بزرگ سیستمای فوق العاده پشرفته ای دارن ک بد افزار صفر ک هیچ خیلی از حملات دیگه( exploiT) رو هم شناسایی کنه همین نرم افزار های مصارف خانگیش میکنه اونا ک دیگه هیچی مثل :
Intercept X - Sophos
panda adaptive defense
trend micro advanced threat protection
فایروال های پیشرفته ی سخت افزاری مثل cisco,fortinet SOPHOS XG FIREWALL
و خیلی نرم افزار و ها سخت افزار های پیشرفته دیگه
من پیشنهاد میکنم در مورد یه چی تا کامل مطمعن نشدی با قاطعیت اعلام نکن پس شناسایی مخرب صفر روزه هم خیلی وجود داره و بوده چیز جدیدی نیس و اصلا دیتابیس یه اسباب بازی هست تو این عصر تکنولوژی واسه شرکتای انتی ویروس واسه شناسایی از خیلی چیزای دیگه بهره میبرن
خستم شد از بس تایپیدم :n02:

Jadda
14-05-2017, 00:52
خستم شد از بس تایپیدم

سلام

کسی شما را مجبور نکرده اینجا بتایپی...منتش را سر کسی نذارید. این از این.

شما ظاهرا هنوز فرق مهار و شناسایی را نمیدونید.... دوست ندارم تو بحثم وارد مباحثی بشم که توضیح واضحات باشه.

در رابطه با این نمونه میبینید که وقتی وارد سندباکس میشه خیلی واضح مشخص هست که فایل باج افزار هست... حداقل این نمونه یا نمونه های مشابه حتی برای کاربران مبتدی هم قابل تشخیص هست. لزومی نداره کلا همه چیز را سیاه یا سفید ببینیم. من میگم اگر فایل وارد سندباکس بشه و فرضا کاربر اصلا تشخیص نده با همین فایلی که در برابر یک آنتی دیگه که اصلا سندباکس نداره ؛ ایا کاربر کومودو ضرر کرده؟ جواب کاملا شخه که خیر هست.

نکته بعدی اینکه من کی گفتم همه آنتی ها رد شدن!! اگر بحث بخواد به این ترتیب پیش بره اصلا حوصله گفتگوی این مدلی که جلوی چشم آدم دروغ میگن را ندارم. گفتم آنتی هایی بودن که بای پس شدن..... اگر نشدن پس چطور حدود 75 هزار سیستم الوده شدن؟

نکته بعدی اینکه تمام اون ماژولها که از کسپر و اویرا و امسی نام بردید همگی ماژل تشخیص هستند. واقعا فرق بین لایه های Detection و Prevention را نمیدونی یا میدونی و صرفا داری با وقت ما بازی میکنی؟ البته که شناسایی برای مخربهای روز صفر وجود داره، ولی چطور این نکته واضح را متوجه نیستید که هر نوع شناسایی حتی شناسایی های بر مبنای هیورستیک که با دیتابیس فرق داره، قادر به شناسایی تمام زیرو دی ها نیست.

در رابطه با اون ایرادی اولی که از سندباکس گرفتی یعنی یک پروسه سندباکس شده بتونه با یک پروسه امن خارج از سندباکس ارتباط برقرار کنه؛ شما هنوز مکانیزم سندباکس کومودو را درست نشناختی که این اجازه را نمیده.البته به شکل تئوری شاید مخربی یافت بشه که از اسیب پذیری هایی استفاده بکنه.... ولی این گوی و این میدان .... شما نمونه را اینجا بزار برای تست.

در رابطه با مخرب امضا شده ی امن؛ این فرآیندی نیست که سهل باشه. که اگر بود الان سندباکس کومودو آبکش بود. ولی حداقل این مورد را من قویتر از ایراد اول میدونم.(شما هنوز با تفکرات و مباحث مطرح شده توسط من اشنا نیستی، بارها گفتم کومودو ففقط در برابر Trusted Malware آسیب پذیره، نکته که خودم گفتم را الان داری به من یادآوری میکنی؟) بازم اگر موردی بود بزار برای تست.... باز خوبه خودم عرض کردم امنیت 99 درصدی.

در مورد اینکه به اشتباه یک مخرب وارد لیست سفید شده؛ خب اشتباهی بوده که رخ داده و من به خاطر یک اشتباه لوک آپ را غیر فعال نمیکنم؛ مزایای کلود لوکآپ کاملا برتری داره بر یک اشتباه. اگرمبنا بر این باشه منم هزارتا مخرب رو میکنم که آنتی مورد نظر شما نتونه به هیچ وجه تشخیصش بده و مخرب را اجرا میکنم و سیستم را آلوده میکنم.

خنده داره؛ بش از 75 هزار سیستم الوده شده و شما قبول نداری .... کومودوی که این مخرب در برابرش نمی تونه کاری بکنه را زیر سوال میبری!! اتفاقی که افتاده معلومه و در مقابل، عملکرد کومودو در برابر این نمونه هم معلومه و اگر شما دوست ندارید واقعیت را قبول کنید اون دیگه داستان دیگریست. الان ما باید اظهار شرمندگی بکنیم که سیستمی که کومودو روش نصب بوده آلوده نشده؟:n02:

sunshineboy
14-05-2017, 05:39
دیدید که همین مخرب آنتی هایی را دور زده

منتهی بحث روی ساعات اولیه گسترش هست که آنتی ها مات شدند!!

شما ی جوری پست میزنی هر کی ندونه فک میکنه فقط کومودو این وسط جون همرو نجات داده بقیه جا موندن از غافله

کدوم انتی ها مات شدند؟ بهتره واسه حرفت اول سند بیاری بگی اینجا گفته این انتی هات مات شدند :n02: سند یا لینک خبر؟مرسی
چیزی ک من دیدم ک هیچ کدمشون مات نشدن اونایی ک سیستماشون قفل شده شما از کجا میدونی همشون انتی ویروس داشتند اصن از کجا میگی بایپس شدند من نمیدونم این حرف رو از کجا میزنی منبع اون مطلبی ک گفته انتی ویروس ها مات شدند یا بایپس شدن رو اول نشون بده پس من فک کنم شمایی ک ب نفع کومودو دروغ میگی نه من : -)

اون ک چ طور الوده شدن رو من خبر ندارم شمام خبر نداری نمیتونی نظر بدی ک انتی ویروس های دیگه بایپس شدن مگه اینکه منبع بیاری بگی اینجا گفته نه اون چیزی ک تو فکر خودت هست رو بیای به عنوان خبر موثق بندزای 100 نفر دیگم بخونن و بقیه فک کنن عه پس کومودو خوبه بقیه مات شدند حالا اون بقیه کدومان؟ شما به صورت علامت سوال باقی گذاشتی چون واقعا هم خبرنداری کدوماند فقط یه چی شنیدی تو اخبار گمون کردی بایپس شدند انتی ویروس ها
لینک رو لدفا ببین:

از بین این 9 تایی ک تست شده 9 تای محبوب 9 تایی ک شما اشاره کردی بعضی هاشون بایپس شدند البته رو هوا نه با منبع (همشون هم سیگناتورشون رو غیرفعال کردن اونم به خاطر اینکه خیالت راحت بشه در ساعات اولیه هم میتونسن تشخیص بدن و مدرکشم اینه ک سیستم ریئل تایم رو غیر فعال کردن تموم تسترا و فقط با بیهیور بلاکر یا حالا ماکنیزمای دیگه ک داشتن چک کردن باجگیر رو و سیستماشون فایلاشون قفل نشده ) ک فقط سوپوس پریمیوم مات شده

بقیشون Files encrypted:no یعنی هر کسی هر کدوم از این 9 تارو داشته بوده ک فعلا تست شده سیستمش نباید فایلاش رمز شده باشه چون بیهیور بلاکر و... بلاکش میکنهک سوپوس هم تازه دو هفتس اومده کاربر زیادی نداره وشما هم مقصودت از انتی ها همون انتی ویروس ها محبوب بود

من اتفاقا خوب فرق پیشگیری و شناسایی رو میدونم برو دو تا پست بالاتر من رو نگا کن ببین نوشتم کومودو پیشگیری داره شناسایی نداره

خب مگه من گفم اون مکانیزم های کسپر امسی سافت یا اویرا مکانیزم پیشگیریه ک شما میگی اینا مکانیزم شناسایی؟ منم همینو گفتم اصن در مورد پیشگیری شناسایی حرف نزدم اصن کاری به حرف من نداره من جواب این حرف روی هوای خودت رو دادم:

شناسایی برای مخربهایی صفر کیلومتر بی معنی هست....

وقتی مخربی به ناگاه حمله میکنه و هنوز وارد دیتابیس نشده مخوصا ساعات اولیه گسترش، اونوقت کاربری مثل شما از شناسایی حرف میزنه!

و اینجا شناسایی رو فقط محدود در دیتابیس میدونی! و تازه بعدشم حرف من رو میگیری میگی این ماژول ها واسه شناساییه خب اگه میدونی ک پس چ طوری میتونی بگی مخربی ک تو دیتابیس نرفته شناسایی هم نداره! عجیبه
تو خودت داری با وقت من بازی میکنی :n02: هنوز با این همه متخصص کومودو بودن میگی شناسایی واسه مخرب روز صفر وجود ننننداره و تازه جواب سر به هوام میدی :-) خودت اول میگی شناسایی واسه مخرب صفر وجود نداره بعد ک جواب دادم دیدی عه خب داره گفتی خب نه داره ولی صد در صد نیس حرفات با هم نمیخونه بعدشم من کجا گفتم صد در صد؟ من همچین حرفی نزدم ک گفتم صد در صد شناسایی وجود داره شما گفتی شناسایی واسه مخرب صفر روزه نیس من گفتم چرا هست ایناس! جواب اطالعات غلطی ک اینجا میندازی 100 نفر دیگه هم میخونن رو دادم

شما هزار تا مخرب رو میکنی ک انتی ویروس من نتونه تشخیص بده خب ک چی؟ من حرفم اینه هیچ شرکتی فایل ویروسی رو به عنوان فایل امن نمیزاره تو کلودش این حرف منه شما شبیه یه بچه حرف میزنی مقصود حرف من رو عوض میکنی اینکه یه انتی ویروس نتونه خیلی از مخرب هارو پیدا کنه خب یه چیز عادیه ولی اینکه یه انتی ویروس بیاد تو کلودش ک یه دنیا ازش استفاده میکنن چ تو محیط تجاری چ خانگی یه فایل بد افزار رو به عنوان فایل امن بندازه خب این دیگه عادی نیس من ک نشنیدم چرا فقط شنیدم مثلا وب روت اشتباها یه فایلای ویندوز رو به عنوان بد افزار شناسایی کرده ولی نشنیدم وب روت اشتباهی یه فایل بد افزا رو به عنوان فایل سیف انداخته تو کلودش

شما اگه اهمیت کلود رو میفهمیدی راحت نمیگفتی خب اشتباه شده اشتباهی ک سابقم شده من خیلی شنیدم!ولی خل حل نشده هیچ وقت همون جوابی ک خود moderator کومودو هم داد رو داری میدی!

من بیکار نیستم 400 صفحه انجمن رو بخونم و خبر داشته باشم شما چی گفتی ک حالا نیام حرف خودت رو به خودت یاداوری کنم

من کجا قبول ندارم ک سیستم ها الوده شدن؟ من همچین حرفی زدم؟ من اگه زیر سوال بردم با حرف منطقی و دلیل زیر سوال بردم هر چند خودم هم دارم استفاده میکنم پس حتما یه مزاایایی داره ک استفاده میکنم ولی من کلود لوک اپ کومودو رو زیر سوال بردم و انتی ویروسش رو نه سندباکس و فایروالش رو شما اصن تحمل اینکه یکی بیاد ایرادای کومودو بگه رو هم نداری! دقیقا شبیه همون ساپورت کومودو ک جای قبول حقیقت عذر بهانه میارن و شمام چون اون بزرگ شدی رفتارت شبیه هموناس و این همون تعصب حساب میشه تعصبم دشمن عقله
موفق باشی

Jadda
14-05-2017, 18:35
سلام علیکم

حرف و دیدگاه من کاملا واضحه، اینکه برای زیرو دی ها صرفا بخواهیم روی شناسایی تکیه کنیم اشتباه هست. اتفاقا دیدگاه کاربر باید برای این دست از مخربها این باشه که همیشه احتمال شناسایی نشدن را بده. این تفکر هست که میتونه کاربر را به یک کاربرا حرفه ای تبدیل بکنه. کاربری که بخواد روی شناسی تکیه بکنه یک روزی ضربه میخوره. مثال سادست. مخربی یافت میشه که آنتی شما نه از روی دیتابیس و نه از روی رفتار نمیتونه تشخیص بده. این دیدگاه که ما با قدرت تشخیص با زیرو دی ها مقابله میکنیم از نظر من اشتباهه و این تفکر را اینجا نشر میدم. هر کاربر دیگری هم میتونه نظرات مخالف بر این دیگاه را هم نشر بده. من بهش احترام میزام. ولی روی دیگاه خودم پافشاری میکنم. کما اینکه دیددیم همین نمونه سیستمهای زیادی را الوده کرده. باز هم با قدرت میگم:
شناسایی برای مخربهایی صفر کیلومتر بی معنی هست.

تصویری از آلودگی مخابرات عربستان به wannacry:

خب بنده را متهم میکنید به دروغ گویی بدون اینکه مطالب من را دقیق بخونید یا اگر دقیق میخونید پس باید عرض کنم که احتمالا غرضی وجود داره.

من در اولین پستم گفتم:

حال اینکه این مخرب چه محصولات امنیتی و آنتی ویروسهایی را دور زده اطلاع ندارم

در پست بعدی:

بحث این هست که کاربر حرفه ای به عنوان مثال با محصول ایکس (چند محصول که در برابر همین نمونه تسلیم شدند که اسمشان را اینجا نمیارم) در برابر این مخرب اسیب پذیر است

بعد اینکه چرا حرف من را تفسیر میکنید و میگید منظور شما فلان آنتی ویروس ها بوده؟ حالا باز خوبه تو تست بچه های MT ایست و سوفوس اسیب پذیر بودن ... بگذریم...من اصلا آنتی های دیگه برام مهم نیستند که اخبارشون را به جزییات پیگیری کنم. کاربران همون آنتی ها برن اخبار آنتی خودشون را پیگیریکنند. قصد حمله یا تخریب هیچ محصولی را از قدیم الایام هم نداشتم. فعالیت من در این انجمن مشخصه و قدیمی ها کاملا من را میشناسند. حالا شما یک سال هم نشده اینجا عضو شدید و حتی من را درست و حسابی نمیشناسید ولی میفرمایید من تعصب دارم. برای کومودو کار میکنم و احتمالا سر فرصت هم یقه آنتی هایی دیگر را میگیرم و تخریب میکنم!!! نه برادر راه را اشتباهی اومدید. نه بنده اون آدمی هستم که در طول فعالیتم اینجا، خواسته باشم محصولی را ناجوانمردانه تخریب بکنم و نه آدمی هستم که در اینده گرفتار پستهای برخی کاربران بشم که وارد فاز تخریب بشم. من صبور تر از اون چیزی هستم که حتی تصورش را هم نمیتونید بکنید.....بنده را متهم میکنید به تعصب!! یاللعجب!! کاری به نظرات تک کاربرانی مثل شما ندارم.... ولی همین الان اگر نظر سنجی بدارن اینجا از بین کاربران باسابقه و مدیران همین انجمن آنتی، که "من متعصبم" قطعا من یکی از کسانی هستم که پستهام تقریبا معقول تر بوده نسب به خیلی از کاربران آنتی های دیگه. اونم تو انجمنی که همه کم و بیش عاشق و علاقمند محصولاتی که استفاده میکنند هستند..... این جمله من دیگه اینجا نخ نما شده: کومودو هم نقاظ ضعف و قوت داره مثل سایر آنتی ها..... اما نذارید یه جوری فکرکنم که عملکرد کومودو در برابر این نمونه شما را شدیدا آزرده! و دارید به در و دیوار میزنید و صغری و کبری میکنید که هر جور شده با من در بیافتید و حتی ایراد دیگری را مطرح میکند تا عملکرد کومومودو را در برا بر این نمونه ببرید زیر سایه. نذارید اینجوری فکر کنم درباره شما.

تمام.

K1lou
27-05-2017, 10:19
با سلام
دوستان خیلی وقت هست از مباحث دور بودم - برای بستن یک \ورت خاص از ویندوز توسط فایروال کومودو چطور باید عمل کنیم ؟
با تشکر

p3rsi4n
01-06-2017, 20:13
جهش قابل توجه کومودو 10 در تست واقعا جای امیدواری داره اینهمه پیشرفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
av-test

D o l f i n
13-06-2017, 09:48
سلام
حین چک کردن حساب بانکی یه پیام اومد که دو گزینه داشت یکی میگفت حفاظت و بلاک کردن یکی هم انتخاب رو به عهده خودت میزاشت من نخونده اولی رو زدم حالا وب سایت بانک باز نمیشه
این هشدار از کدوم قسمت بوده؟چطور به حالت قبل برگردونمش؟
حتی خود سایت کومودو رو غیر امن تشخیص میده
ممنون

Jadda
13-06-2017, 19:06
سلام
حین چک کردن حساب بانکی یه پیام اومد که دو گزینه داشت یکی میگفت حفاظت و بلاک کردن یکی هم انتخاب رو به عهده خودت میزاشت من نخونده اولی رو زدم حالا وب سایت بانک باز نمیشه
این هشدار از کدوم قسمت بوده؟چطور به حالت قبل برگردونمش؟
حتی خود سایت کومودو رو غیر امن تشخیص میده
ممنون

سلام

شاید پیغام از جانب Comodo Security Essentials بوده. تنظیمات مربوط به CISE هم در این مسیر قرار داره:

Start > All Programs > Comodo > Settings

تنظیمات را باز کنید ببینید چیز خاصی اونجا میبینید.

D o l f i n
14-06-2017, 09:45
ممنون اوکی شد از همون CISE بود غیر فعالش کردم کلا

Parseh38
01-07-2017, 13:02
سلام :n16:

Parseh38
01-07-2017, 13:04
سلام علی آقا :n16:خسته نباشید

الان چند روزی میشه که کومودو هیچ اپدیتی رو دریافت نمیکنه و ارور میده؟
میدونید مشکل از کجاست؟

ممنونم

Malona
04-07-2017, 21:59
دوستان بعضی اوقات کروم این پیغام رو میاره:
Attackers might be trying to steal your information from [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (for example,passwords, messages, or credit cards

Jadda
06-07-2017, 23:27
سلام علی آقا :n16:خسته نباشید

الان چند روزی میشه که کومودو هیچ اپدیتی رو دریافت نمیکنه و ارور میده؟
میدونید مشکل از کجاست؟

ممنونم

سلام

نسخه جدید الان منتشر شده، ورژن 10.0.1.6254 که امیدورم مشکل شما حل شده باشه. از طریق آپدیت درون برنامه ای هم قابل دریافت است
.

Comodo Internet Security v10.0.1.6254 Released

نصاب آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Comodo Internet Security v10.0.1.6254 Released

نصاب آفلاین (فایروال و آنتی ویروس) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آداک
13-07-2017, 14:37
فکر کنم آخرین ورژن کمودو باشماره ۱۰.۰۱.۶۲۵۸ با آپدیت جدید ۴۰۲۵۳۴۲ ورژن ۱۷۰۳ ویندوز ۱۰ مشکل داشته باشه ... چون بعد از اپدیت سیستم وقتی بالا اومد صفحه سیاه بودو به هیچی دسترسی نداشتم... حتی نمیتونستم اپدیتهای جدیدو انیستال کنم... به بدبختی سیستمو نجات دادم... لطفا بررسی کنید چون انگار اپدیت قبلی هم با کمودو مشکل داشته و مشکل ایجاد کرده بود

Jadda
14-07-2017, 00:13
فکر کنم آخرین ورژن کمودو باشماره ۱۰.۰۱.۶۲۵۸ با آپدیت جدید ۴۰۲۵۳۴۲ ورژن ۱۷۰۳ ویندوز ۱۰ مشکل داشته باشه ... چون بعد از اپدیت سیستم وقتی بالا اومد صفحه سیاه بودو به هیچی دسترسی نداشتم... حتی نمیتونستم اپدیتهای جدیدو انیستال کنم... به بدبختی سیستمو نجات دادم... لطفا بررسی کنید چون انگار اپدیت قبلی هم با کمودو مشکل داشته و مشکل ایجاد کرده بود

سلام

تو نسخه جدید مشکل حل شده.

فقط توجه کنید سه محصول زیر آخرین ورژن نصب شده باشه اگر نیست نسخه قبل را آنیستال کنید و نسخه جدید را نصب کنید

COMODO Internet Security > 10.0.1.6258 > Download Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

COMODO Internet Security Essentials > 1.2.422025.92 > Download Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

COMODO Secure Shopping > 1.1.421657.99 = آپدیت داخلی CIS

اگر هر سه محصول همین نسخه هایی که ذکر کردم باشه مشکلی نیست.

آداک
14-07-2017, 10:29
سلام

تو نسخه جدید مشکل حل شده.

فقط توجه کنید سه محصول زیر آخرین ورژن نصب شده باشه اگر نیست نسخه قبل را آنیستال کنید و نسخه جدید را نصب کنید

COMODO Internet Security > 10.0.1.6258 > Download Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

COMODO Internet Security Essentials > 1.2.422025.92 > Download Link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

COMODO Secure Shopping > 1.1.421657.99 = آپدیت داخلی CIS

اگر هر سه محصول همین نسخه هایی که ذکر کردم باشه مشکلی نیست.
با سپاس فراوان از شما... کمودو را با توجه به راهنمایی شما مجدد انیستال و نصب کردم و سپس اپدیت را انجام دادم که مشکلی پیش نیامد. ضمن اینکه شماره لینک دومی که نوشتید با شماره ای که دانلود میشود متفاوت است.
یک مسئله دیگر که چند وقت است میخواهم بگویم و یادم میرود این است که در ترجمه فارسی در بخش کارها به جای کارهای سندباکس اشتباها کارهای فایروال نوشته شده و در واقع دو بخش به نام کارهای فایروال وجود دارد.

Jadda
14-07-2017, 21:17
یک مسئله دیگر که چند وقت است میخواهم بگویم و یادم میرود این است که در ترجمه فارسی در بخش کارها به جای کارهای سندباکس اشتباها کارهای فایروال نوشته شده و در واقع دو بخش به نام کارهای فایروال وجود دارد.

سلام

خیلی ممنون از اینکه گفتید، در آپدیت بعدی فیکس میشه.

آداک
19-07-2017, 17:39
با سلام. من خیلی وقته دو مشکل با کمودو دارم. من اینترنتم 3g موبایل هست که با مودم یو اس بی به اینترنت متصل میشم. گاهی که از طریق فایروال کمودو کلیه فعالیتهای شبکه رو قطع میکنم وقتی میخواهم دوباره به حالت قبلی و وصل کردن اینترنت برگردم این اتفاق نمی افته و مجبور میشم troubleshoote ویندوز را بزنم تا شبکه رو ریسیت کنه... البته این اتفاق بیشتر موقعی میفته که در هنگام خاموش کردن سیستم فعالیتهای شبکه رو قطع کرده باشم و بعد از روشن کردن سیستم بخوام اینترنتو متصل کنم.
مسئله بعدی که زیاد هم مهم نیست اینه که در بعضی ویجتهای کمودو وقتی مثلا روی قطع کردن شبکه از طریق ویجت اقدام میکینم خود کمودو باز میشه... طبیعتا ویجت واسه اینه که دیگه ما خود کمودو رو نبینیم... این هم فکر کنم باید حل بشه...

آداک
24-07-2017, 14:10
سلام به همه... یه پستی امروز در انجمن سافت ۹۸ دیدم که مفید بود و شاید هم دوستان بخوان به بخش مربوط به کمودوی آن جواب بدن:

سلام و خدا قوت
رسول ناظم انجمن چند وقت پیش یک فایل js که در wscript.exe ران میشه را بهم داد که حاوی یک کد مخرب در این فایل بود.
فایل به این صورت عمل میکنه که اول wscript.exe ران میشه و بعد یک فایل ورد و بعد مخرب درون ورد اجرا میشه و یک سری دستور داخل cmd وارد میکنه.
یادمون باشه که فایل های مخرب js و vbs از دست انتی ویروس ها بدور هستند و در سیستمی کاملا امن خودشون را ران میکنند و رفتار تخریبی به جا میگذارند.
من دیروز با تراست تست کردم که ناموفق بود!
امروز با جی دیتا تست کردم که وقتی فایل های روی دستکتاپ داشت کریپت میشد و کریپت شد جی دیتا انتی باجگیرش هشدار داد که یک سری فایل دارند کریپت میشند ایا اجازه بدهم یا بلاک کنم!
دیروز هم کومودو را تست کردم که وقتی فایل js ران شد کومودو هی هشدار میداد که این فایل میخواد به ریجستری که محافظت شده گذاشتی دسترسی پیدا کنه و چیزی را تغییر بده یا اضافه کنه در ریجستری،وقتی شما یک مخرب با پسوند js یا vbs را میکند ، ران کنند هایی که در ویندوز هست باید به نت متصل شوند،و همینطور فایلی که از این فایل ها بیرون میاد.
js ها زیر گذری هستند از طرف wscript.exe وقتی به wscript.exe اجازه وصل شدن به اینترنت را میدهید یعنی به فایل زیرگذری wscript.exe اجازه دستری به فایل را دادید به قول معروف از ترفند MIB استفاده کردن هست .
خب کومودو هشدار داد و من اجازه نت به دو برنامه wscript.exeو winword را دادم و وقتی میخواست اون فایل مخرب را ران کنه کومودو هشدار داد که از پروسه winword یک فایل اجرایی به اسم x میخواد اجرا بشه اجازه بدهم یا خیر، منم اجازه دادم تا نتیجه HIPS و ویروسکوپ را در نظر بگیرم ولی در اوج ناباوری وقتی میخواست فایل ها کریپت بشوند در صورتی که درایو C: در لیست پروتکت بود در کومودو باز شورتکات های نرم افزارهام در دسکتاپ به پسوند hta تغییر یافت.درصورتی که من در لیست Trust Vender هم امضاهای دیجیتالی را حذف کردم تا هر فایلی که امضا هم داشته باشه نتونه به فایل ها محافظت شدم دسترسی داشته باشه یا بخواد حذف یا تغییر نام بدهد.کومودو بدست یک کاربر مبتدی باخت.
نکته ای که باید بگم در سایت هایی که پسوند js دارند اصلا وارد نشوید چرا که ممکنه یک فایل مخرب روی مرورگر و بعد سیستم شما اجرا بشه!
نکته بعدی: از انتی ویروس بروز شده استفاده کنید
نکته سوم: از انتی فیشنگ های افزونه دار مانند اویرا یا بیتدفندر استفاده کنید بروی مرورگرتان
نکته چهارم: به هیچ عنوان کرکی به پسوند vbs اجرا نکنید چرا که شاید کد مخرب داشته باشد.
نکته پنجم : از سوییت هایی مانند بیت، کسپر، جی دیتا، اویرا،نورتون استفاده کنید چرا که وب پروتکشن خوبی دارند
نکته ششم: کمتر از سوییت هایی مانند اوست یا ای وی جی که قدرتی انچنانی ندارند استفاده نکنید قدرت شاما انتی فیشینگ هست ( بعضی ها میگن وقتی js ران بشه رفتار شناسی شناسایی میکنه ولی اینگونه نیست،رفتار به فایل مطمئن وین اسکریپت ویندوز کاری نداره)
نکته هفتم: دلتان را خوش اینکه سیستم شما توسط انتی ویروسی که انتی باج گیر دارد و محافظت میکند،خوش نکنید چرا که با یک فایل js یا vbs سیستم قفل میشه.
نکته هشتم: سعی کنید بای یک نرم افزار قفل گذاری روی پوشه و فایل ، فایل های بغیر از ویندوز را لاک کنید تا درصورت باج گیری شدن، الوده نشید.
نکته نهم: از کاربران سوال کنید حتی اگر سوال شما، ابتدایی بود،
نکته دهم: اگر به فایل مشکوک بودید حتما در متا اسکن و ویروس توتال اسکن کنید
نکته یازدهم: در صورت مشاهد فایل مشوک در این تایپیک قرار بدهید تا دوستان با اجرا کردن ان به رویه مخرب یا فایل مشکوک پی ببرند.
نکته دوازدهم: هیچکس مواظب ما نیست، باهوش و برقرار باشید.
کوچیک شما (Hidden-Hunter (karkas20

بعدن از ایشون پرسیدم و متوجه شدم که هنگام تست کردن در تنظیمات ویروسکوپ تیک نظارت فقط بر برنامه های سندباکس شده رو برداشته بودند و با این وجود ویروسکوپ قادر به شناسایی نبوده... حتی یکبار هم این برنامه رو در سندباکس اجرا کردن ولی باز هم ویروسکوپ قادر به شناسایی فایل به عنوان مخرب نبوده ... البته بدیهی هست که وقتی در سندباکس اجرا بشه دیگه فایلها قفل نمیشن و مخرب نمیتونه تاثیری در ویندوز بذاره... ولی هدف این تست محک زدن قدرت ویروسکوپ و شناسایی از روی تشخیص رفتاری بوده که ویروسکوپ انگار موفق نبوده...

آداک
24-07-2017, 15:17
یک سوال هم درباره بخش حفاظت جانبی کمودو دارم که نیاز هست برنامه هایی مثل مرورگرهای اینترنت و نرم افزارهای ایمیل رو به یخش انالیز خط فرمان و کدهای جاسازی شده اضافه کرد؟؟ یا نیازی نیست؟؟ سوال دیگر اینکه این بخش آیا همون بخش معروف anti exploit در انتی ویروسهای دیگر هست ؟

sunshineboy
24-07-2017, 16:56
سلام دوست عزیز ممنون از وقتی ک گذاشتی و تست کردی و همینطور ناظر انجمن سافت 98 ولی این راه حل داره.
این پروسه ای ک اسشمو بردی Windows based script host اینا از پروسه های اسیب پذیر ویندوزن این پروسه ها زیادن این یکیشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لیستم حدود 2 ماه گشتم تا جمع کردم خودم تو اینترنتو...بازم هستن..

چند راه مختلف داره واسه رفع این مشکل:

ساده ترین رایگان و کاربردی ترین اینکه شما از کاز بندازی مثلا
wscript.exe
ک تقریبا 80 درصد مشکلت حل شده یه با صورت دستی از تو ریجیستری غیر فعال کنیش یا اینکه ی سری نرم افزار هست واسه اینکار مثلا یکیش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی دیگه اینکه از SRP استفاده کنی ک خب ساده نیست و تو ایران هم توجهی بهش نشده تا حالا و هیچ مطلب یا اموزشی نیست در موردش

یکی دیگه اینکه از نرم افزار هیتمن پرو الرت استفاده کنی ک قابلیت شناسایی این هارو داره مث همون فایل وردی ک گفتی هیتمن پرو الرت میتونه تقریبا 80 درصد اینارو بلاک کنه

یادمون باشه که فایل های مخرب js و vbs از دست انتی ویروس ها بدور هستند و در سیستمی کاملا امن خودشون را ران میکنند و رفتار تخریبی به جا میگذارند.

این درست نیس این اسکریپت هایی ک میگی کسپر اسکای بیت دیفندر اف سکئور حتی ای وی جی شیلدهایی ک روش هست میتونه اینارو بلاک کنه چون من خودم دیدم تو انجمن مالوار تیپ

کسپر اسکای بیت دیفندر اف سکئور ای وی جی امسی سافت اینایی ک رفتار شناسی قوی ای دارن میتونن بلاکش کنن البته صد در صد نیست هیچ چیزی

بعضی ها میگن وقتی js ران بشه رفتار شناسی شناسایی میکنه ولی اینگونه نیست،رفتار به فایل مطمئن وین اسکریپت ویندوز کاری نداره)

اینو الان ناظر انجمن سافت 98 گفته؟از کجا میگه؟اتفاقا رفتارش شناسایی اکثر انتی ویرس ها اونایی ک گفتم اینارو عمدتا شناساسس میکنه کسپر اسکای ک 99 درصد مطمعنم ب خاطر اینکه بیشتر اینا ی فایل exe دانلود میکنن یا اجرا میکنن حتی اگه نتونه تشخیص بده اون اسکریپت خطرناکه او فایل exe رو شناسایی میکنه.. یا همون
wscript.exe اگه ماهیت بد افزاری داشته باشه میتونه تشخیص بده..
و من سندشم میتونم نشونت بدم انجمن مالوار تیپ کسایی ک تست کردن خودم هم چند باری مثلا اف سکئور رو تستکردم deepgaurd اش اینارو سریع بلاک میکنه

شما وقتی از اوست استفاده میکنی باید پروسه های اسیب پذیر رو خودت غیرفعال کنی مثل(powershell یا Windows Script Host)

تا این مشکل پیش نیاد اوست مثلا ضعف داره تو powershell ولی هیچ نرم افزاری امنیت 100 درصدی نمیده در ثانی ک رایگانه البته اگه شما فایروال داشته باشی رو سیستمت یا ی نرم افزار مثل بیو متر اگه ک ارتباط اینترنتی اون فایل نیاز داشته باشه یا بخواد به جایی وصل بشه شما سریع میفمی ی خبری هست و زود بلاک میکنی البته نه همشون نیاز به اینترنت ندارن واسه اجرا

شما کلا میتونی جاوا اسکریپت مروگرت رو غیرفعال کنی یا اینکه مروگرت رو در داخل سندباکس اجرا کنی ک ب مشکل خاصی نخوری. من ایرادی اینجا نمیبینم!

همینطور میتونی در داخل تنظمیات اوست Scan when opening": .js, .jse, .jsw, .bat, .cmd, .scr, .ps1, .vbs, .hta, .vbe, .wsf
اینارو خودت در قسمت scan when opening وارد کنی و معنیش اینه ک اوست وقتی شما این اسکریپت هارو باز کردی اول اسکنشون میکنه اگه امن بود اجازه اجرا میده ولیکن ک صد در صد نیس ممکنه از 10 تا 7 تاشو بفمه بقیه رو نه 3 تاش در بره همونطور ک گفتم هیچ نرم افزاری امنیت صد در صدی تضمین نمیکنه.

بهترین راه حل هم استفاده ازSRP یا نرم افزارهایی ک بر اساس اس ار پی درست شدن مثل APPGUARD ک خب گرونم هست و نرم افزاری ک توسط ارتش امریکا تایید شده و تو محیط نظایمی ازش استفاده میکنن..
یا اینکه کسپر بخری امسی سافت یا اوست رایگان داشته باشی با کومودو میکس کنی اینطوری سیستمت حفظه ! نگران هیچیم نیستی دیگه یا خیلی کارای دیگه ک تو این پست نمیگنجه.

من الان کومودورو پاک کردم درس تو خاطرم نیس کومودو همونطور ک قبلا گفتم شناسایی نداره شاید نتونه اینارو شناسایی کنه یا ویروس اسکپش قادر نباشه تشخیص بده اون اسکپریت رو ک امنه یا غیر امن خب مشخصه ضعیفه ولی اجازه الوده شدن سیستم رو هم نمیده این کاری ک این اقا کرده این بوده ک اجازه اجرای رو داده چ توقعی دیگه از کومودو هست ؟ ب خاطر همینه ک کومودو و نرم افزار های Default-Deny Protection باید اول یاد گرفته بشه بعد استفاده بشه

کومودو بدست یک کاربر مبتدی باخت.

این حرفم درست نیس به چند دلیل یک اینکه کاربر اجازه اجرا فایل رو داده دوم کومودو کارش شناسایی نیس و نداره مازول شناسایییش ضعیفه و همینطور سنبداکس نشده اجرا شده!سوم اینکه اگه اون کاربر حواس پرت باشه و نحوه کار کومودورندونه و نفمه مسلما سیستمش الوده میشه چ بسا ک بهترین سیستم امنیتی دنیارو هم داشته باشی ولی مبتدی باشی سییستمت الوده میشه!اینجا کاربر باخته! ن محصول!

بعدن از ایشون پرسیدم و متوجه شدم که هنگام تست کردن در تنظیمات ویروسکوپ تیک نظارت فقط بر برنامه های سندباکس شده رو برداشته بودند و با این وجود ویروسک....

توقع نباید داشته باشی از کومودو اینارو بلاک کنه!ی چیز سادس کومودو سندباکسه! شناساییی قوی ای نداره

دلتان را خوش اینکه سیستم شما توسط انتی ویروسی که انتی باج گیر دارد و محافظت میکند،خوش نکنید چرا که با یک فایل js یا vbs سیستم قفل میشه.
اینم ک گفتم بالا جوابشو کامل دادم

انجمن سافت 98!

Jadda
24-07-2017, 20:20
سلام جناب آداک.

من سرم شلوغه و دیگه مثل سابق نمیتونم خودمو آپدیت نگه دارم در باره مسائل امنیتی جدید!! مخربهای جدید و محصولات سایر شرکتها و حتی در مورد کومودو هم تنبل شدم. یعنی وقت نیست.:n02:

بعد اینکه در مورد مباحتی که دوستم کرکس 20 ؛ همون امیر خودمون؛ مطرح کردند؛ فکر کنم هفته قبل بود تو گروه تلگرامی که داریم و امیر هم اونجا هست، روی یک مبحثی گفتگو کردیم که بحث یه جورهایی مرتبط با همین تست هم شد و من توضیحاتی دادم و الان پست ایشون را که شما قرار دادید یک نگاهی با هم میندازیم:

اشتباه، در کومودو اینگونه نیست و این نمونه ها از دست کومودو به دور نیستند و در محیط کاملا امن ران نمیشن. بلکه وارد سندباکس میشن و در صورت غیر فعال بودن سندباکس HIPS هشدار میده. بنابراین اینکه این نمونه ها از نطر آنتی امن تلقی میشن حداقل برای کومودو نادرست است.

دیروز هم کومودو را تست کردم که وقتی فایل js ران شد کومودو هی هشدار میداد که این فایل میخواد به ریجستری که محافظت شده گذاشتی دسترسی پیدا کنه و چیزی را تغییر بده یا اضافه کنه در ریجستری

امیر خودش داره میگه که کومودو هشدار میده و این یعنی امن نمیدونه.

js ها زیر گذری هستند از طرف
wscript.exe
وقتی به
wscript.exe
اجازه وصل شدن به اینترنت را میدهید یعنی به فایل زیرگذری
wscript.exe
اجازه دستری به فایل را دادید به قول معروف از ترفند MIB استفاده کردن هست .

این نکته کلی هست و بستگی به محصول شما داره. اینجا چون بحث کومودو هست باید بگم که اینگونه نیست و اگر فایلی از طریق ابزار wscript.exe بخواهد به نت وصل بشه کومودو دقیقا هشدار برای همون فایل(مخرب) را میده، بنابراین مخرب نمیتونه از طریق wscript.exe نامحسوس به نت وصل بشه. و کاربر پیغام دیافت میکنه که فلان فایل (مخرب) قصد ارتباط داره و نه wscript.exe

بنابراین اون قسمتی که خط کشیدم، در رابطه با کومودو اشتباه است.

و وقتی میخواست اون فایل مخرب را ران کنه کومودو هشدار داد که از پروسه winword یک فایل اجرایی به اسم x میخواد اجرا بشه اجازه بدهم یا خیر، منم اجازه دادم تا نتیجه HIPS و ویروسکوپ را در نظر بگیرم

اول اینکه هر فایل ناامنی که بخواهد از طریق یک پروسه امن سیستمی اجرا بشه ، این دلیل نمیشه که کومودو اون فایل را امن بدونه ، امیر هم گفته که هشدار اجرا برای فایل x داده شده....

چیزی که من در تست میبینم این هست که امیر ظاهرا داره ویروسکوپ و HIPS را تست میکنه و HIPS که طبق گفته امیر در حال هشدار دادن بود چه برای اجرا و چه برای تغییرات مثلا در رجیستری . منتهی ویرسکوپ یک ماژول تشخیص مبتنی بر رفتار هست که البته در این ماهها خیلی خیلی پیشرفت داشته ولی اینکه انتظار بره تمام مخربها را از روی رفتار بشتاسه منطقی نیست و یا تشخیص بالایی داشته باشه فعلا براش زوده.

تستی که امیر کرده من میتونم بگم ویروسکوپ تشخیص نداشته فقط همین.

===============

اما بطور کلی هر فایل و پروسه ناامن و ناشناخته ای که بخواهد اجرا بشه چه خودش مستقلا اجرا بشه ویا چه از پروسه امن دیگری استفاده (سواستفاده) بکنه مثل wscript , cmd , java , regedit , perl , mshta , powershell و غیره، کومودو از سیستم محافظت میکنه چون دیگه اون پروسه مادر را در نظر نمیگره که امن هست و مستقلا فایل و کد اجرا شده را رصد میکنه.

اتفاقا تنظیماتش هم در همون بخش حفاظت جانبی قرار گرفته.

در تصویر زیر میبنید که فایل با پسوند js اچرا میشه (طبیعتا از طریق ابزار wscript.exe اجرا میشه)به اسم run که:

1- کومودو فایل را امن نمیدونه و واد سندباکس میکنه ( پروسه wscript.exe وارد سندباکس میشه)
2- فایل قصد اتصال به نت را داره که پیغام برای run.js داده میشه و نه wscript.exe (فایل عمرا نمیتونه یواشکی به نت وصل بشه)

تمام اینها برای زمانی هست که کومودو مخرب را تشخیص نده و اگر با دیتابیس یا ویرسکوپ یا اسکن آنلاین تشخیص بده که خب هیچی.

Jadda
25-07-2017, 19:04
جهش قابل توجه کومودو 10 در تست واقعا جای امیدواری داره اینهمه پیشرفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
av-test

جدیدترین تست موسسه AV Test هم منتشر شده و کومودو باز هم جهش فوق العادیی داشته. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پروتکشن که همیشه عالی بوده، چند ماهی هست که روی تشخیص (دیتاببس) هم کار شده و نمرات قبولی میگیره.

البته ویروسکوپ هم خیلی رشد کرده و طیف نسبتا خوبی از مخرب ها (و باج افزاها) را تشخیص میده. الان با تعاریف موجود، ویروسکوپ قادره مخربهایی از خانواده لیست زیر را تشخیص بده:

Backdoor.MSIL.Bladabindi , Darkcomet , Gootkit/Xswkit , Kovter , Poweliks , Primarypass , 7ev3n , AdamLocker , BleedGreen , Cancer , Censer , Cerber , Critroni , Crowti , CRY LOCKER , Cryakl , Crypmod or ZeroCrypt , Cryptolocker , CRYPTOMIX , Cryptorium , CryptoWall , CryptXXX , Crysis , DeriaLock , DMALocker , EnkripsiPC , Falock , FireCrypt , Genasom , Globe Imposter , GOG , Haperlock , HiddenTears , Hollycrypt , HydraCrypt , JigsawLocker , Kelnoc , Locky , Manifestus , Philadelphia or Stampado , Ransom.NoobCrypt , Razy , Roga , Sag2.0 , Sage , SageCrypt or Milicry , Sarento , Satan , Shieldcrypt , TeslaCrypt , ToCrypt , TorrentLocker , Trojware.Win32.Filecoder.Ishtar.B , UltraLocker , Wallet/Dharma , WannaCry , Xorist , XRatLocker , YourRansom , Carberp , DarkKomet , Lethic , Necrus , Ropest , Sopinar , TrojWare.MSIL.Injector.~QWE , TrojWare.MSIL.Kryptik.IAS , TrojWare.MSIL.NanoCore.E , TrojWare.Win32.Agent.ZAQ , TrojWare.Win32.Fynloski.B , TrojWare.Win32.Injector.~DLDO , Trojware.Win32.Matsnu , Trojware.Win32.Phase.A , Trojware.Win32.PSW.Fareit.A , TrojWare.Win32.Ramnit.qg , TrojWare.Win32.Spy.Recam.zkg , Trojware.Win32.Spy.Weecnaw.H , Trojware.Win32.TrojanDownloader.Small.PRQ , TrojWare.Win32.Downloader.Banload.~CXAD , TrojWare.Win32.Downloader.Banload.~CXAE , Worm.Win32.Prolaco.~C , TrojWare.Win32.Injector.~DLSS , TrojWare.MSIL.Spy.Omaneat.~BLR , Trojware.Win32.Merond.~AA , TrojWare.Win32.Ransom.Petya.D , Trustezeb , Ranbyus , Grenam

Nine
25-07-2017, 20:56
جدیدترین تست موسسه AV Test هم منتشر شده و کومودو باز هم جهش فوق العادیی داشته. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
m[/B]

با سلام
پروتکشنش پیشرفت داشته اما انگار برای این کار بیشتر از منابع سیستم استفاده میکنه چون پرفورمنسش پایین اومده
(:Performance
Average influence of the product on computer speed in daily usage)
در واقع بدترین بوده در این زمینه. فکر کنم کم کم اینم بهتر بشه

نکته جالب دیگه پروتکشن یکسان اوست رایگان با ای وی جی اینترنت سکیوریتی غیر رایگانه که خوب به نظر میرسه نسخه آنتی ویروس تو نسخه پولی و رایگان اوست یکی است.
این مورد در مورد اویرا صادق نیست چون اویرا یا نسخه pro تو این تست ها شرکت میکنه نه نسخه رایگان
بهترین ها هم کسپر، اویرا، نورتون و ترند میکرو بودن

آداک
18-08-2017, 16:55
بک مشکل که به نظرم کمودو داره اینه که موقعی که فایل ناشناخته میخواد دسترسی نامحدود داشته باشه و در تنظیمات جوری هست که سوال میکنه که چکار کنه یکی از پاسخها اجرای بدون محدودیت هست. موقعی که این گزینه انتخاب بشه دیگه حتی hips هم روی اون برنامه کنترلی نداره... به نظرم این گزینه اجرای بدون محدودیت باید به گزینه اجرا در خارج سندباکس تبدیل بشه تا hips روی آن نظارت داشته باشه... طبیعتا اگه کسی بخواد hips روی فایل نظارت نداشته باشه گزینه این فایل امن است را انتخاب میکنه...

saman1330
21-09-2017, 11:09
درود
چجوری سایتی رو که کومودو بلاک کرده از بلاک در بیارم
سپاس:n16:

آداک
24-09-2017, 16:06
درود
چجوری سایتی رو که کومودو بلاک کرده از بلاک در بیارم
سپاس:n16:

Disregard this warning and continue (Not Recommended) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%253FblockedDomain%253Dshafaqna.com&HitID=WcelM38AAAEAADhycnwAAAAq&ParticipantID=xd34nu3b7tg9r2jcd9fb8jjdzztv2dxl&Keyword=shafaqna.com&Position=1&LinkID=WcelM38AAAEAADhycnwAAAAq&Affiliate=41&KeywordType=1&FailureMode=13&HitDateTime=2017-09-24+12%3A29%3A39&SH=0&rand=9ce8411b6220c2bc0659bd0f715d0f7e)
وقتی با سایت مسدود شده مواجهید گزینه بالارو بزنید. ضمنا میتونید از طریق خود کمودو برید بخش تنظیمات سپس وب فیلتر سپس لیستها و تیک استثنائات رو بزنید و روی افزودن وب سایت کلیک کنید. که سایت افزوده شده دیگه مسدود نمیشه.
ضمن اینکه دقت کنید که کلا وب فیلتر کمودو بیشتر بر اساس دی ان اس هست و میتونید کلا دی ان استونو عوض کنید. دقت هم کنید که در صورت استفاده از فیلتر شکنی که دی ان اسو تغییر میده دیگه وب فیلتر کمودو یا هر دی ان اس امن دیگه ای نمیتونه سایت مضر رو تشخیص بده و بهتره در مرورگرتون افزونه امنیتی مثل bitdefendet traffic light یا افزونه های مشابه نصب کنید.

shahin666
28-09-2017, 01:41
سلام من کمودو اینترنت سکیوریتی رو نصب داشتم ولی پاک کردم الان بعد از چند وقت که میخوام نسخه جدید رو دوباره نصب کنم این پیغام رو میده در صورتی که نسخه قبلی پاک شده

حتی با نرم افزارهای مختلف Uninstaller هم چک کردم پوشه Temp رو هم پاک کردم رجستری رو هم پاک کردم ولی بازم این پیغام رو میده
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

آداک
29-09-2017, 20:29
سلام من کمودو اینترنت سکیوریتی رو نصب داشتم ولی پاک کردم الان بعد از چند وقت که میخوام نسخه جدید رو دوباره نصب کنم این پیغام رو میده در صورتی کهنسخه قبلی پاک شده

اول مطمئن بشید که بقیه برنامه های جانبی کمودو پاک شده باشه مثل COMODO Secure Shopping و Internet Security Essentials بعد به regedit و آدرس های زیر رو اگه موجود بود پاک کنید
HKEY_CURRENT_USER/Software/ComodoGroup
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/COMODO
برای اطلاعات بیشتر میتونید صفحه زیر رو ببنید:

shuhin
05-10-2017, 11:10
سلام دوستان
offline installer برای فایروال یا internet security پیدا نمیشه دیگه؟

Jadda
05-10-2017, 22:08
سلام دوستان
offline installer برای فایروال یا internet security پیدا نمیشه دیگه؟

سلام

آفلاین اینستالر هم موجوده برای CIS ، از لینک زیر دریافت کنید. البته شامل آنلاین شاپینگ نمیشه، که بعد از نصب وقتی بخواهید از آنلاین شاپینگ استفاده کنید، از طریق CIS دانلود و نصب میشه و مشکلی نیست.

لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shuhin
07-10-2017, 20:12
سلام

آفلاین اینستالر هم موجوده برای CIS ، از لینک زیر دریافت کنید. البته شامل آنلاین شاپینگ نمیشه، که بعد از نصب وقتی بخواهید از آنلاین شاپینگ استفاده کنید، از طریق CIS دانلود و نصب میشه و مشکلی نیست.

لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امکان غیر فعال کردن آنتی ویروس هنگام نصب نیست؟ چون که من فقط فایروال رو لازم دارم

Jadda
07-10-2017, 20:17
امکان غیر فعال کردن آنتی ویروس هنگام نصب نیست؟ چون که من فقط فایروال رو لازم دارم

سلام

فعلا نه.

چند روز دیگه نسخه جدید میاد و تو اون نسخه حین نصب میتونید تیک آنتی را بردارید و فقط فایروال را نصب کنید. الان باید بعد از نصب آنتی را حذف کنید.

shuhin
07-10-2017, 20:58
سلام

فعلا نه.

چند روز دیگه نسخه جدید میاد و تو اون نسخه حین نصب میتونید تیک آنتی را بردارید و فقط فایروال را نصب کنید. الان باید بعد از نصب آنتی را حذف کنید.

چند روزش مشخص هست تقریبا؟
منظورتون از حذف، حذف کامل هست یا غیر فعال کردن آنتی؟

Jadda
07-10-2017, 23:34
چند روزش مشخص هست تقریبا؟
منظورتون از حذف، حذف کامل هست یا غیر فعال کردن آنتی؟

دقیق معلوم نیست....شاید یک هفته.

حذف آنتی.... البته انلاین اینستالر فایرال هست که آنتی نصب نمیشه. ولی آفلاین فعلا به این صورت هست.

Captain
08-10-2017, 09:09
دقیق معلوم نیست....شاید یک هفته.

حذف آنتی.... البته انلاین اینستالر فایرال هست که آنتی نصب نمیشه. ولی آفلاین فعلا به این صورت هست.
سلام علی جان
وقت بخیر
آپدیت آفلاین در نسخه 10 حذف شده؟

Jadda
08-10-2017, 17:00
سلام علی جان
وقت بخیر
آپدیت آفلاین در نسخه 10 حذف شده؟

سلام علیکم.

خیر ، حذف نشده.

Captain
12-10-2017, 03:13
سلام علیکم.

خیر ، حذف نشده.
سلام علی جان
وقت بخیر
علی جان من کومودو رو با آخرین نسخه و آپدیت نصب کردم، متاسفانه وقتی در کانفیگ میخوام حالت پرواکتیو رو فعالسازی کنم، بعد فعالسازی و تائید تنظیمات، دیگه محیط تنظیمات سوئیت، خود پنجره اصلی برنامه باز نمیشه!!
ولی پیغام های برنامه ها در کنار صفحه ظاهر میشه.
با برگشتن به حالت پیشفرض اینترنت سکیوریتی (ریستور سیستم به دلیل عدم نمایش محیط و تنظیمات سوئیت) مشکل برطرف میشه.
ویندوز 10 پرو با آخرین آپدیت ها نسخه 1703

Jadda
12-10-2017, 20:22
سلام علی جان
وقت بخیر
علی جان من کومودو رو با آخرین نسخه و آپدیت نصب کردم، متاسفانه وقتی در کانفیگ میخوام حالت پرواکتیو رو فعالسازی کنم، بعد فعالسازی و تائید تنظیمات، دیگه محیط تنظیمات سوئیت، خود پنجره اصلی برنامه باز نمیشه!!
ولی پیغام های برنامه ها در کنار صفحه ظاهر میشه.
با برگشتن به حالت پیشفرض اینترنت سکیوریتی (ریستور سیستم به دلیل عدم نمایش محیط و تنظیمات سوئیت) مشکل برطرف میشه.
ویندوز 10 پرو با آخرین آپدیت ها نسخه 1703

سلام علیکم.

بعد از اینکه رفتی رو پیکربندی پرواکتیو سیستم را ریستارت کن..... کنارش هم محصول امنیتی دیگری نداشته باش. چند تا پروسه برای UI کومودو ران میشه . cistray.exe برای نمایش tray icon و widget هست و همچنین برای نمایش پیغامها؛ cmdagent.exe که پروسه اصلی کومودو برای حفاظت است؛ cavwp.exe برای اسکن ، اما برای پنجره اصلی پنجره تنظیمات پروسه cis.exe دخیل هست...(و البته پروسه ها دیگری هم هستند که خیلی ربططی به UI ندارن)

بنابراین محتمل هست که مثلا پیغامها را داشته باشید ولی پنجره اصلی باز نشه چون پروسه cis.exe ران نمیشه.....

اگر روی VM هستی و قصد تست داری میتونی نسخه بتا نصب کنی. مایل بودی من لینک آفلاین اینستالر را میذازم. ببین با نسخه جدید مشکل داری؟

Captain
14-10-2017, 11:44
سلام علیکم.

بعد از اینکه رفتی رو پیکربندی پرواکتیو سیستم را ریستارت کن..... کنارش هم محصول امنیتی دیگری نداشته باش. چند تا پروسه برای UI کومودو ران میشه . cistray.exe برای نمایش tray icon و widget هست و همچنین برای نمایش پیغامها؛ cmdagent.exe که پروسه اصلی کومودو برای حفاظت است؛ cavwp.exe برای اسکن ، اما برای پنجره اصلی پنجره تنظیمات پروسه cis.exe دخیل هست...(و البته پروسه ها دیگری هم هستند که خیلی ربططی به UI ندارن)

بنابراین محتمل هست که مثلا پیغامها را داشته باشید ولی پنجره اصلی باز نشه چون پروسه cis.exe ران نمیشه.....

اگر روی VM هستی و قصد تست داری میتونی نسخه بتا نصب کنی. مایل بودی من لینک آفلاین اینستالر را میذازم. ببین با نسخه جدید مشکل داری؟
ممنونم علی جان
بله لطفا لینک رو قرار بدین

Jadda
14-10-2017, 21:06
ممنونم علی جان
بله لطفا لینک رو قرار بدین

سلام علیکم

ابتدا از دیتابیس کومودویی که روی سیستم نصب داری یک کپی بگیرید برای انجام آپدیت آفلاین نسخه جدید.

افلاین اینستالر نسخه بتا را از این لیــنــک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کنید.

راهنمای نصب نسخه بتا:

وقتی نصب انجام شد، ابتدا کومودو میاد آپدیت میشه و اسکن سریع میکنه. اما شما باید قطع کنید و اجازه ندید آپذیت بشه.... بعد وارد تنظیمات بشید و در بخش آپدیت وارد بخش Proxy and Host Settings بشید و باید آدرس آی پی 91.209.196.83 را وارد کنید و فعال کنید و بعد آدرس پیشفرضی که موجوده را غیر فعال کنید. (در واقع باید سرورهایی که برای این نسخه بتا در نظر گرفته شده را معرفی و فعال کنید) عکس قراردادم برای راهنمایی.

بعد کومودو را آپدیت افلاین کنید و بعدش آپدیت آنلاین و تمام....سیستم را ریستارت کنید. حالا کومودو را بذارید روی پرواکتیو و تایید را بزنید و بعد سیستم را ریستارت کنید.

عکس:

pashangparsi6
03-11-2017, 22:00
دوستان من یک نسخه قدیمی از اینترنت سکیوریتی کودکو رو روی ویندوز خودم دارم. دیتابیس و همه چیزش به روز هست اما می دونم که نسخه های جدیدتری از این نرم افزار اومده

چطور می تونم این رو به روز رسانی کنم؟

روز به روز رسانی که می زنم دیتابیس فقط به روز می شه اما خدو نسخه نرم افزار خیر

به سایت اصلیش هم که می رم فایل اینستالر هست و خود نرم افزار به صورت کامل دانلود نمی شه که بتونم بدون نیاز به اینترنت نصبش کنم

آیا راهی هست که بتونم این کارو بکنم و کل نرم افزار رو دانلود کنم و سپس نصب کنم؟

Jadda
03-11-2017, 23:29
دوستان من یک نسخه قدیمی از اینترنت سکیوریتی کومودو رو روی ویندوز خودم دارم. دیتابیس و همه چیزش به روز هست اما می دونم که نسخه های جدیدتری از این نرم افزار اومده

چطور می تونم این رو به روز رسانی کنم؟

روز به روز رسانی که می زنم دیتابیس فقط به روز می شه اما خدو نسخه نرم افزار خیر

به سایت اصلیش هم که می رم فایل اینستالر هست و خود نرم افزار به صورت کامل دانلود نمی شه که بتونم بدون نیاز به اینترنت نصبش کنم

آیا راهی هست که بتونم این کارو بکنم و کل نرم افزار رو دانلود کنم و سپس نصب کنم؟

سلام

نسخه جدید چند روزه منتشر شده که میتونید نصب کنید. نسخه های قدیمی هم همیشه به نسخه جدید آپدیت میشه (اگر آپدیت خودکار برنامه فعال باشه) یا اینکه برای آپذیت برنامه از قسمت tasks > General Tasks > Update اقدام کنید. گزینه آپدیتی که در پنجره اصلی هست دیتابیس را آپدیت میکنه. البته نسخه 10.0.2.6396 که جدیدترین نسخه هست و دو روزه منتشر شده اگر بخواهید از طرق آپدیت داخلی CIS دریافت کنید ، هفته بعد روی سرورهای آپدیت قرار میگیره. منتهی فایل نصبش منتشر شده و لینک دانلود را قرار میدم.

دانلود آخرین نسخه ( Comodo Internet Security v10.0.2.6396)

دانلود نصاب آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_ga=2.105601027.165309776 1.1509127046-203933383.1453039002)

دانلود نصاب آفلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_ga=2.172013859.1653 097761.1509127046-203933383.1453039002)

این نسخه تغییرات خوبی داشته:

1- حین نصب امکان عدم نصب آنتی ویروس مهیا شده.

2- نصب آپدیتهای برنامه در مواقع ضروری وبحرانی Automatic Update Download and Installation in Critical Situations

3- امکان اسکن ابرای در اسکن راست کلیک ، شبیه online lookup

4- اسکن گواهینامه های دیجیتالی Trusted Root Certificates در اسکن اعتبار سنجی، برای محافظت بهتر در برابر حملات Man in the Middle attacks

5- آپشن اسکن/عدم اسکن فایلهای روی شبکه به منظور بالابردن پرفورمنس برای سیستمهای متصل به شبکه

6- یک بهبود خیلی خوب دیگه امکان پالایش یا حذف فایلها در قسمت Unblock Applications هست.( خیلی پیگیر این مورد بودم به عنوان اولین پیشنهاد دهنده به کومودو، که بالاخره اجرایی شد)

7-تغییراتی در بخش وب فیلتر که مهمترینش استفاده از دیتابیس ابری و آنلاین است Cloud based threat database (سابقا فقط از دیتابیس لوکال- روی سیستم- استفاده میکرده الان از دیتابیس آنلاین هم بهره میبره).

و تغییرات دیگر...

ضمنا نسخه فارسی هم بهبود پیدا کرده.

کلا از نظر من نسخه خوبی هست.

آداک
05-11-2017, 11:32
سلام. من اين نسخه جديد رو كه نصب كردم هر بار كه كمودو براي ديتابيس اژديت ميشه اين ارور درevent viewer مياد:

Channel
COMODO Internet Security Trace

EventData

Fail download telemetry config (hr=0x80070002)

مشكل چي هست و آيا ارور خاصي هست؟ ضمن اينكه خود كمودو در بخش عيب يابي مشكل خاصي رو نشون ميده

Jadda
05-11-2017, 17:30
سلام. من اين نسخه جديد رو كه نصب كردم هر بار كه كمودو براي ديتابيس اژديت ميشه اين ارور درevent viewer مياد:

Channel
COMODO Internet Security Trace

EventData

مشكل چي هست و آيا ارور خاصي هست؟ ضمن اينكه خود كمودو در بخش عيب يابي مشكل خاصي رو نشون ميده

سرورهای بتا را وارد کن ببین مشکل حل میشه

آداک
05-11-2017, 18:48
سرورهای بتا را وارد کن ببین مشکل حل میشه
متشكر... انگار درست شد...با فعال كردن سرور جديد، ويرسكوپ آپديت شد و اون ارور ديگه توي
event viewer نيومد... همين سرور بمونه يا تغييرش بدم؟

Jadda
05-11-2017, 19:11
متشكر... انگار درست شد...با فعال كردن سرور جديد، ويرسكوپ آپديت شد و اون ارور ديگه توي

فعلا بمونه. چند روز دیگه که آپدیت کومودو از طریق CIS قابل دریافت شد ، میتونید سرورهای بتا را حذف کنید.

Captain
07-11-2017, 01:23
3- امکان اسکن ابرای در اسکن راست کلیک ، شبیه online lookup

سلام علی جان
میشه در این مورد کمی توضیح بدی؟
تصویر هم قرار بدی خیلی بهتره
من چنین گزینه ای در کلیک راست نمیبینم

Jadda
07-11-2017, 18:53
سلام علی جان
میشه در این مورد کمی توضیح بدی؟
تصویر هم قرار بدی خیلی بهتره
من چنین گزینه ای در کلیک راست نمیبینم

سلام علیکم.

گزینه ای به عنوان lookup تو راست کلیک نیست. ولی موضوع اینه که کومودو در اسکن به طور پیشفرض از دیتابیس آنلاین استفاده نمیکرده مگر اینکه کاربر فعالش میکرده یا اینکه خیلی اوقات نیاز بوده که از قسمت فایل لیست، از فایل Lookup میگرفته. که مواردی بوده که با اسکن شناسایی نمیشده یا باید اجرا میشده تا اسکن ابری میشده فایل ، یا اینکه دستی online lookup گرفته میشده. منتهی الان در اسکن راست کلیک به طور پیشفرض از دیتابیس ابری استفاده میشه. بنابراین تشخیص دز حالت اسکن خالی بهتر شده.( البته شاید الان هم گاهی نیاز بشه به صورت دستی از قسمت لیست فایل از فایلهای ناشناخته lookup بگیرید).

البته اینکه تو راست کلیک هم دقیقا گزینه online lookup قرار بگیره هم جزو مواردی پیشنهادی هست.

Captain
07-11-2017, 20:10
سلام علیکم.

گزینه ای به عنوان lookup تو راست کلیک نیست. ولی موضوع اینه که کومودو در اسکن به طور پیشفرض از دیتابیس آنلاین استفاده نمیکرده مگر اینکه کاربر فعالش میکرده یا اینکه خیلی اوقات نیاز بوده که از قسمت فایل لیست، از فایل Lookup میگرفته. که مواردی بوده که با اسکن شناسایی نمیشده یا باید اجرا میشده تا اسکن ابری میشده فایل ، یا اینکه دستی online lookup گرفته میشده. منتهی الان در اسکن راست کلیک به طور پیشفرض از دیتابیس ابری استفاده میشه. بنابراین تشخیص دز حالت اسکن خالی بهتر شده.( البته شاید الان هم گاهی نیاز بشه به صورت دستی از قسمت لیست فایل از فایلهای ناشناخته lookup بگیرید).

البته اینکه تو راست کلیک هم دقیقا گزینه online lookup قرار بگیره هم جزو مواردی پیشنهادی هست.
با سلام
ممنون علی جان
فقط یک مورد هست که دوست دارم در آپدیت های جدید سریعا اصلاح بشه
مشکل در آپلود فایل ها توسط برنامه

Jadda
07-11-2017, 21:59
با سلام
ممنون علی جان
فقط یک مورد هست که دوست دارم در آپدیت های جدید سریعا اصلاح بشه
مشکل در آپلود فایل ها توسط برنامه

خب الان مسئله را با مدیر تیم CIS مطرح کردم و مشکل مربوط به CIS نیست و به سرورها بر میگرده و ظاهرا در حال ترمیم و ارتقا سخت افزاری سیستمها هستند.

هراز گاهی این مشکل بروز میکرده که ظاهرا کومودو را به فکر بهبود انداخته و امیداورم به مرور مشکل حل بشه.

آداک
08-11-2017, 11:51
سلام. اگه تو کلیک راست گزینه ای برای ارسال فایلها هم باشه خیلی خوبه...

Captain
10-11-2017, 23:17
با سلام خدمت آقا علی عزیز
خسته نباشید
علی جان در کدوم بخش از آنتی ویروس میتونیم فایل یا پوشه هایی تعریف کنیم که یک باج گیر و یا مخرب نتونه به فایل ها دسترسی داشته باشه و تغییراتی اعمال کنه؟
یا میشه که کنترل تمام تغییرات رو مسدود کنیم؟
راستش من دیروز در سندباکس کومودو یک باج گیر تست کردم که متاسفانه از سندباکس رد شد و تصاویر داخل پوشه ی Pictures قفل شدند و به پسوند asasin تغییر یافتند.

ALI16437
11-11-2017, 16:44
خسته نباشید
علی جان در کدوم بخش از آنتی ویروس میتونیم فایل یا پوشه هایی تعریف کنیم که یک باج گیر و یا مخرب نتونه به فایل ها دسترسی داشته باشه و تغییراتی اعمال کنه؟
راستش من دیروز در سندباکس کومودو یک باج گیر تست کردم که متاسفانه از سندباکس رد شد و تصاویر داخل پوشه ی Pictures قفل شدند و به پسوند asasin تغییر یافتند.

با سلام ،
من هم خیلی دوست دارم یک باجگیر رو سیستمم تست کنم البته توی vmware ، چون تو کامپیوترم پر فایلهای است که نمی تونم از دستشون بدم برام مهم هستند
چی فکر میکنید به نظرتون قادر از vmware خارج بشه و به سیستم نفوذ کنه به هر حال اگر این بدافزار رو توی یک ارشیو پسورد دار به بنده هم بدید ممنونتون میشم

متشکرم

Captain
11-11-2017, 18:37
با سلام ،
من هم خیلی دوست دارم یک باجگیر رو سیستمم تست کنم البته توی vmware ، چون تو کامپیوترم پر فایلهای است که نمی تونم از دستشون بدم برام مهم هستند
چی فکر میکنید به نظرتون قادر از vmware خارج بشه و به سیستم نفوذ کنه به هر حال اگر این بدافزار رو توی یک ارشیو پسورد دار به بنده هم بدید ممنونتون میشم
متشکرم
با سلام
بر روی ماشین مجازی (VMWare) مشکلی نیست و میتونید به راحتی تست کنید.
ولی متاسفانه من بر روی سیستم اصلی تست کردم که از سندباکس کومودو رد شد و برخی فایل های بنده قفل شدند.

ALI16437
11-11-2017, 18:54
با سلام
بر روی ماشین مجازی (VMWare) مشکلی نیست و میتونید به راحتی تست کنید.
ولی متاسفانه من بر روی سیستم اصلی تست کردم که از سندباکس کومودو رد شد و برخی فایل های بنده قفل شدند.

پس ممنون میشم بدافزار رو برای بنده یکجا اپلود کنید لینک بدید
بازم ممنونم.

Captain
11-11-2017, 19:32
پس ممنون میشم بدافزار رو برای بنده یکجا اپلود کنید لینک بدید
بازم ممنونم.
با سلام
از طریق پیغام خصوصی ارسال شد.

Jadda
11-11-2017, 20:13
خسته نباشید

سلام

در کل کم مخربی بتونه از سندباکس رد بشه مگر اینکه Trusted باشه.

میتونید سطح سندباکس را بالاتر ببرید و بزارید رویRestricted یا Untrusted که مخرب محدودتر میشه. فایل و پوشه های مهم را هم وارد بخش HIPS وقسمت Protected Objects قسمت Protected data folders بکنید.

مخرب را هم برام پیغام خصوصی بکنید ممنون میشم.

Captain
11-11-2017, 20:36
سلام

در کل کم مخربی بتونه از سندباکس رد بشه مگر اینکه Trusted باشه.

میتونید سطح سندباکس را بالاتر ببرید و بزارید رویRestricted یا Untrusted که مخرب محدودتر میشه. فایل و پوشه های مهم را هم وارد بخش HIPS وقسمت Protected Objects قسمت Protected data folders بکنید.

مخرب را هم برام پیغام خصوصی بکنید ممنون میشم.
ممنون
منظورتون این قسمت و گزینه ی مربوطه در عکس هست؟

مخرب هم ارسال شد.
فکر کنم مخرب با حجم 3 مگابایت باعث آلودگی شد.

Jadda
11-11-2017, 20:47
ممنون
منظورتون این قسمت و گزینه ی مربوطه در عکس هست؟

مخرب هم ارسال شد.
فکر کنم مخرب با حجم 3 مگابایت باعث آلودگی شد.

سلام

بله همونجا.

مرسی بابت مخرب. سر فرصت تست میکنم.

Jadda
12-11-2017, 17:40
عرض سلام خدمت مسعود جان و دوستان.

خب الان فرصت پیدا کردم و مخرب شما را تست کردم. فایل شماره 2 میاد و روی سیستم فایلها را قفل میکنه.

اما موضوع این هست که کومودو به طور پیشفرض چند مسیر (پوشه و محتویان اونها) را مجازی سازی نمیکنه.

بنابراین اگر باج افزاری یا هر نوع مخرب دیگری حتی درون سندباکس باشه ولی بخواهد به اون چند مسیری که کومودو مجازی سازی نمیکنه حمله بکنه و مثلا فایلها را دستکاری دیلیت یا قفل بکنه، چون کومودو به طور پیشفرض اون قسمتها را مجازی سازی نمیکنه، بنابراین مخرب میتونه فایلهای اون مسیر را قفل بکنه یا هر کار دیگری.

توی تست من که تقریبا با تنظیمات پیشفرض انجام دادم مخرب تقریبا به همه جا حمله میکنه ولی چون اتوسندباکس شده بود نمیتونه کاری بکنه و فایلی آسیب ندید ولی فایلهای درون پوشه Downloads من را قفل کرد و بعد مجدد من تنظیمات را تغییر دادم و تیک اون قسمتی که مجازی سازی نمیشه را برداشتم و غیرفعال کردم ( یعنی اون مسیرها هم مجازی سازی بشه) و مجدد فایلهای جدیدی تو اون مسیرها قرار دادم و این بار هیچ فایلی قفل نشد.

عکس قسمت مربوطه را میزارم که میتونید تیک اون قسمت را بردارید.

Captain
13-11-2017, 15:27
عرض سلام خدمت مسعود جان و دوستان.

خب الان فرصت پیدا کردم و مخرب شما را تست کردم. فایل شماره 2 میاد و روی سیستم فایلها را قفل میکنه.

اما موضوع این هست که کومودو به طور پیشفرض چند مسیر (پوشه و محتویان اونها) را مجازی سازی نمیکنه.

بنابراین اگر باج افزاری یا هر نوع مخرب دیگری حتی درون سندباکس باشه ولی بخواهد به اون چند مسیری که کومودو مجازی سازی نمیکنه حمله بکنه و مثلا فایلها را دستکاری دیلیت یا قفل بکنه، چون کومودو به طور پیشفرض اون قسمتها را مجازی سازی نمیکنه، بنابراین مخرب میتونه فایلهای اون مسیر را قفل بکنه یا هر کار دیگری.

توی تست من که تقریبا با تنظیمات پیشفرض انجام دادم مخرب تقریبا به همه جا حمله میکنه ولی چون اتوسندباکس شده بود نمیتونه کاری بکنه و فایلی آسیب ندید ولی فایلهای درون پوشه Downloads من را قفل کرد و بعد مجدد من تنظیمات را تغییر دادم و تیک اون قسمتی که مجازی سازی نمیشه را برداشتم و غیرفعال کردم ( یعنی اون مسیرها هم مجازی سازی بشه) و مجدد فایلهای جدیدی تو اون مسیرها قرار دادم و این بار هیچ فایلی قفل نشد.

عکس قسمت مربوطه را میزارم که میتونید تیک اون قسمت را بردارید.

بابت راهنمایی ممنون
بنده بعد از نصب ویندوز مجدد (بخاطر عدم کارکرد صحیح یکی دو بخش از ویندوز) کومودو رو مجددا نصب کردم و تغییراتی که قبلا گفته بودید رو انجام دادم.
این تغییر پست رو نیز بعد از آلوده شدن انجام دادم.
آیا راهی برای بازگردانی فایل های قفل شده هست؟

آپدیت:
علی جان جدیدا بعد نصب ویندوز هرچی در سندباکس اجرا میکنم، با پیغام تصویر زیر مواجه میشم.

Jadda
13-11-2017, 18:04
بابت راهنمایی ممنون
بنده بعد از نصب ویندوز مجدد (بخاطر عدم کارکرد صحیح یکی دو بخش از ویندوز) کومودو رو مجددا نصب کردم و تغییراتی که قبلا گفته بودید رو انجام دادم.
این تغییر پست رو نیز بعد از آلوده شدن انجام دادم.
آیا راهی برای بازگردانی فایل های قفل شده هست؟

آپدیت:
علی جان جدیدا بعد نصب ویندوز هرچی در سندباکس اجرا میکنم، با پیغام تصویر زیر مواجه میشم.

سلام

برای بازیابی فایلها بعضی از شرکتها ابزارهایی ارائه کردن که شاید کمک بکنه.

===
توبخش گزارشات کومودو قسمت سندباکس ببین گزارشی از سندباکس شدن ثیت شده.

هر چند بردن سندباکس روی Untrusted برای برخی فایلها درون سندباکس محدودیت شدید اعمال میکنه و شاید نتوانند درست اجرا بشن. ولی نباید برای همه فایلها این اتفاق بیافته. برای تست حالت Untrudted را بردار و غیرفعال بکن ببین فایلها اجرا میشن.

Jadda
13-11-2017, 18:21
نسخه جدید کومودو منتشر شده نسخه: 10.0.2.6408

دانلود نصاب آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_ga=2.112978433.444712109 .1510579567-203933383.1453039002)

دانلود نصاب آفلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_ga=2.112978433.4447 12109.1510579567-203933383.1453039002)

نسخه جدید از طریق آپدیت داخلی کومودو (آپدیت برنامه) قابل دریافته

فعلا بمونه. چند روز دیگه که آپدیت کومودو از طریق CIS قابل دریافت شد ، میتونید سرورهای بتا را حذف کنید.

الان میتونید سرورهای بتا را حذف یا غیرفعال کنید و سرورهای پیشفرض را فعال کنید

Captain
13-11-2017, 19:37
سلام
برای بازیابی فایلها بعضی از شرکتها ابزارهایی ارائه کردن که شاید کمک بکنه.
===
توبخش گزارشات کومودو قسمت سندباکس ببین گزارشی از سندباکس شدن ثیت شده.
هر چند بردن سندباکس روی Untrusted برای برخی فایلها درون سندباکس محدودیت شدید اعمال میکنه و شاید نتوانند درست اجرا بشن. ولی نباید برای همه فایلها این اتفاق بیافته. برای تست حالت Untrudted را بردار و غیرفعال بکن ببین فایلها اجرا میشن.

سلام
نه متاسفانه علی جان، گزارشی مبنی بر سندباکس کردن نیست.
تنظیمات Untrusted رو بازگرداندم ولی همچنان فایلی اجرا نمیشه! بر روی همه فایل ها اینطوری هست.
قبلا در ویندوز قبلی اینطوری میشد و بعدا خود به خود درست میشد!
ویندوز 10 با معماری 64 بیت و نسخه 1709 با آخرین آپدیت ها
کومودو هم آخرین نسخه و آپدیت شده به نسخه نهایی که الان قرار دادین

Jadda
13-11-2017, 21:42
سلام
نه متاسفانه علی جان، گزارشی مبنی بر سندباکس کردن نیست.
تنظیمات Untrusted رو بازگرداندم ولی همچنان فایلی اجرا نمیشه! بر روی همه فایل ها اینطوری هست.
قبلا در ویندوز قبلی اینطوری میشد و بعدا خود به خود درست میشد!
ویندوز 10 با معماری 64 بیت و نسخه 1709 با آخرین آپدیت ها
کومودو هم آخرین نسخه و آپدیت شده به نسخه نهایی که الان قرار دادین

سلام مجدد

میتونید از همون قسمت گزارشات سندباکس و همچنین گزارشات hips بکاپ بگیری و برام پیغام خصوصی بکنید؟

یک نوار سبز اطراف اون ارور میبینم که مربوط به سندباکس هست. حس میکنم پروسه ای ناخواسته داره بلاک میشه.

* قبل از تهیه گزارش یکبار یک فایل ناشناخته را اجرا کن تا اون ارور را هم دریافت کنی ، بعد برو قسمت گزارشات و Export کن.

sunshineboy
13-11-2017, 22:05
فایلی ک اینکیریپت شده رو اپلودش کن اینجا:
بهت میگه چ باج گیریه بعد تو گوگل تو سایتای معتبر مثل بیلیپینگ کامپیوتر یا شرکتای انتی ویروس دکتر وب اواست کسپرو... بگرد ببین دیکریپتورش هست یا نه اگه بود ک خب باز میکنی اگه نبود ک خب باید قیدشو بزنی(اگه مثلا عکس یادگاری و اینهاس و بعدا هم میتونی ازش استفاده کنی و به دردت میخوره نگهش دار تو یه دی وی دی یا فلش واسه وقتی ک یکی دیکپریتشون کرد یکسال دیگه دوسال دیگه...)نباید رو سیستمت بد افزار تست میکردی !اگه میخوای اینکارو بکنی و راحت باشی و نمیتونی وی مار استفاده کنی شادو دیفندر نصب کن تا راحت باشی.

آداک
14-11-2017, 12:50
الان میتونید سرورهای بتا را حذف یا غیرفعال کنید و سرورهای پیشفرض را فعال کنید
سلام. یکی دو روز بود که با حذف سرورهای بتا مشکل حل شده بود و اون ارور در event viewer نمیومد اما با آپدیت کردن به ورژن جدید دوباره مشکل بر قرار شده و همون ارور میاد:

ولی اگه سرورهای بتا فعال باشه ارور نمیاد
البته در ظاهر مشکلی در گرفتن آپدیتها نیست و کمودو چه ارور در event viewer بیاد یا نیاد آپدیت میشه ...

آداک
15-11-2017, 11:24
سلام. از وقتی به ورژن جدید آپدیت کردم علاوه بر مشکل بالا دیتابیس وب فیلتر روی عدد ۵۴۵۴ مونده و دو سه روزه تغییر نکرده... در حالیکه در ورژن قبلی روزانه تغییر میکرد... عادیه؟

Jadda
15-11-2017, 18:04
سلام. از وقتی به ورژن جدید آپدیت کردم علاوه بر مشکل بالا دیتابیس وب فیلتر روی عدد ۵۴۵۴ مونده و دو سه روزه تغییر نکرده... در حالیکه در ورژن قبلی روزانه تغییر میکرد... عادیه؟

سلام

دیتابیس وب فیلتر من هم الان 5454 هست. فکر نکنم مشکلی باشه.

smy2985
15-11-2017, 19:46
سلام.من یک مشکلی با این پردازش cmdagent پیدا کردم.موقعی که اون فعاله, اگه فیلمی رو بخوام با MPC باز کنم دیر باز میشه , ولی وقتی اونو غیر فعال می کنم مشکل حل میشه و خیلی زود اونو باز می کنه.
تو لب تاپم که نسخه 10 هست ولی آپدیت نشده این مشکل نیست, کسی می دونه که من باید چیکار کنم ؟

Jadda
15-11-2017, 20:31
سلام.من یک مشکلی با این پردازش cmdagent پیدا کردم.موقعی که اون فعاله, اگه فیلمی رو بخوام با MPC باز کنم دیر باز میشه , ولی وقتی اونو غیر فعال می کنم مشکل حل میشه و خیلی زود اونو باز می کنه.
تو لب تاپم که نسخه 10 هست ولی آپدیت نشده این مشکل نیست, کسی می دونه که من باید چیکار کنم ؟

سلام

متوجه نشدم چطور cmdagent را غیرفعال میکنید...

برنامه را در قسمتی که توی عکس نشون دادم وارد کنید (کل پوشه را میتونید وارد کنید). ببینید مشکل حل میشه.

smy2985
15-11-2017, 20:51
از تو task manager می بندمش.
این قسمت رو کومودو من نداره .من از فایروال فقط استفاده می کنم.یکبار که cmdagent رو میبندم و خودش دوباره فعال میشه , مشکل حل میشه.برنامه سریع باز میشه.

Mt.Shadow
15-11-2017, 23:00
سلام خدمت همه اساتید به خصوص جناب @Jadda
یک مشکل جدید با کومودو پیدا کردم پیام های هیپس رو به خاطر نمیسپاره مثلا من بعد از هر restart اگه یک برنامه رو که قبلا اجرا کردم رو دوباره اجرا کنم پیام های هیپس تکراری برای من نشون داده میشه
منظور اون تیک به خاطر سپردن این قانون نادیده گرفته میشه.
به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟

ALI16437
16-11-2017, 22:27
با سلام

دوستان من یک مشکل با vmware دارم که فکر میکنم بی ارتباط با کمودو نباشه
هر چند بعد از بستن کومودو همچنان مشکل پا برجاست ولی متن نوشته ارور به
نظر میاد که مشکل از کومودو هست در صورت امکان راهنمایی کنید .

ممنونم

Captain
16-11-2017, 22:34
با سلام
دوستان من یک مشکل با vmware دارم که فکر میکنم بی ارتباط با کمودو نباشه
هر چند بعد از بستن کومودو همچنان مشکل پا برجاست ولی متن نوشته ارور به
نظر میاد که مشکل از کومودو هست در صورت امکان راهنمایی کنید .
ممنونم
با سلام
راه حل زیر برای حل مشکل شماست.
ماشین مجازی VMWare را به کلی ببندید.
Task Manager را باز کنید.
تمام پروسس های VMWare را ببندید.
کلیدهای ترکیبی Win+R، برنامه RUN را اجرا نمایید.
دستور Services.msc را در آن وارد کرده و OK را بزنید.
پروسس VMWare Authorization service را پیدا کنید و آن را START کنید.
ماشین مجازی VMWare را اجرا کرده و سیستم عامل خود را روشن کنید.

موفق باشید

ALI16437
16-11-2017, 22:55
با سلام
راه حل زیر برای حل مشکل شماست.
ماشین مجازی VMWare را به کلی ببندید.
Task Manager را باز کنید.
تمام پروسس های VMWare را ببندید.
کلیدهای ترکیبی Win+R، برنامه RUN را اجرا نمایید.
دستور Services.msc را در آن وارد کرده و OK را بزنید.
پروسس VMWare Authorization service را پیدا کنید و آن را START کنید.
ماشین مجازی VMWare را اجرا کرده و سیستم عامل خود را روشن کنید.

موفق باشید

با تشکر فراوان
درست شد متشکرم ،

ALI16437
17-11-2017, 09:34
با سلام ،

ناظر محترم بنده دیشب یکبار این کار رو انجام دادم مشکل حل شد
ولی باز صبح همان ارور رو داد هر چی دوباره اون روش رو انجام میدم
ارور ثابت باقی هست همان ارور عکس فوق و رفع نمی شود

ممنون میشم بنده را مورد لطف خود قرار دهید

با راهنمایی ناظر انجمن مشکل حل شد
ممنونم

ALI16437
21-11-2017, 23:22
با سلام
من یک مورد مشکوک توسیستمم دیدم که هر کاری کردم نتیجه نگرفتم یک پروسه درون killSwitch که زده ناشناخته
و من هم اون فایل رو نمیشناسم وقتی وارد سیف مود میشم اصلا بالا نمییاد توی ویندوز هم در برنامه killSwitch
هیچ کاری نمیشه باهاش کرد نه قطع پروسه نه حذف، نه مسیرفولدر میده حتی ارسال به عنوان فایل مشکوک به کومودو
هم ناموفق بود بعد چند بارتست ، تهیه گزارش از پروسه هم ارور داد و جوابی نداد تقریبا اکثر دکمههای که وجود داره
واسه بستن و .. رو امتحان کردم کار نکرد هر چند فایل درون سندبوکس باید باشه ولی تو سندبکس کومودو هم نشونش نمیده
و کلا پروسه عجیب غریبیه ، دوستان نظر شما چیه .

ممنونم

آداک
22-11-2017, 12:30
من یک مورد مشکوک توسیستمم دیدم که هر کاری کردم نتیجه نگرفتم یک پروسه درون killSwitch که زده ناشناخته
احتمال خیلی خیلی زیاد مربوط به ویندوزه ... منم دارم فقط حجمش فرق میکنه... از وقتی هم که یادم میاد بوده...
توی تسک منیجر بخش memory که برید یه جایی تو پرانتز زده copressed که این همونه... حجمش هم همون حجمی هست که اونجا زده...

آداک
22-11-2017, 12:48
امروز وقتی برای آپدیت اقدام میکنم به وب فیلتر که میرسه خطا میده... مشکل عمومیه یا فقط برای منه؟ چجوری حلش کنم؟
ضمنا یه سوال دیگه الان آخرین ورژن کمودو چیه؟ورژن من ۱۰.۰.۲.۶۴۰۸ هست که توسط خود کمودو به این ورژن آپدیت شده ولی توی این سایت چنین ورژنی وجود نداره!

ALI16437
22-11-2017, 13:42
امروز وقتی برای آپدیت اقدام میکنم به وب فیلتر که میرسه خطا میده... مشکل عمومیه یا فقط برای منه؟ چجوری حلش کنم؟
ضمنا یه سوال دیگه الان آخرین ورژن کمودو چیه؟ورژن من ۱۰.۰.۲.۶۴۰۸ هست که توسط خود کمودو به این ورژن آپدیت شده ولی توی این سایت چنین ورژنی وجود نداره!

باسلام ،
وب فیلتر من هم همین مشکل رو داره مشکل عمومی است باید خودشون حلش کنند احتمالا از طرف سرورهای کومودو است .

موفق باشید.

sunshineboy
26-11-2017, 12:06
سلام.
من امروز اینترنت سکوریتی کومودو رو نصب کردم تا ی مقایسه ای بین اچ ای پی اس نود 32 کومودو و اسپای شیلتر واسه خودم بکنم.
تو تنظمیات:وارد hips ک بشید بعد protecetd objects اولین سوال معنی این پروتکتد فایلز چی هست؟ تو سایت خود کومودو نوشته اینای یک تواین لیست هست رو نمیشه
روشون تغییر ایجاد کرد.
Protected Files- Allows you to specify programs, applications and files that are to be protected from changes
حالا سوال اینه ایا کومودو اچ ای پی اسش میپرسه اگه بخواد تغییری ایجاد کنه چیزی رو این فایلهای یا قسمتایی ک اینجا هست؟ مثلا بوت سکتور؟ یا بلاک میکنه بدون سوال ؟ با این فرض ک روی پارانویید مد باشه.
من یه چیزی رو امتحان کردم:
تو قسمت همین پروتکد ابجکتز وارد بخش importan files/folders شدم و این مسیر اد کردم خب؟
.C:\Users\Sunshine-boy\AppData\Local\Yandex\YandexBrowser\Application \browser.exe

بعد رفتم چ کار کردم؟ پاکش کردم این فایل اگزه رو کومودو اچ ای پی اسش هیچ اخطاری نداد! فرمت فایل عوض کردم بازم هیچ اخطاری نداد! اسم فایل عوض کردم بازم هیچ اخطاری نداد!این چرا کار نمیکنه؟فکرکنم باگ باید باشه. والا ک تنظمیات من روی پرو اکتیو هست اچ ای پی اس هم پارانویید.
نمیدونم اینجا کسی با اچ ای پی اس کومودو تجربه داره یا نه؟ فکرکنم اقای Jadda فقط خودت میدونی ج سوال منو.

sunshineboy
26-11-2017, 12:17
بله صد در صد باگه! الان رفتن دیدم تو Blocked applications تو لیست اخطار هام نوشته همین مسیر رو و میگه ک بلاک شده توسط اچ ای پی اس در صورتی ک این درست نست! و فایل توی سطل اشغاله!چون ب راحتی پاکش کردم!

Captain
26-11-2017, 17:33
سلام.
من امروز اینترنت سکوریتی کومودو رو نصب کردم تا ی مقایسه ای بین اچ ای پی اس نود 32 کومودو و اسپای شیلتر واسه خودم بکنم.

بله صد در صد باگه! الان رفتن دیدم تو Blocked applications تو لیست اخطار هام نوشته همین مسیر رو و میگه ک بلاک شده توسط اچ ای پی اس در صورتی ک این درست نست! و فایل توی سطل اشغاله!چون ب راحتی پاکش کردم!
با سلام
تا جایی که یادمه و هم خود کومودو و هم آقا علی بیان کردن، کومودو اجازه میده کاربر هرکاری دلش خواست بکنه.
ولی این ویژگی که شماها نام بردید فقط برای جلوگیری و مسدود سازی تغییرات اعمال شده توسط مخرب هست.
الان شما به کومودو مدیر اصلی شناخته میشید. کاربر کاملا مطمئن و اعتماد سازی شده
ولی اگر مخربی بخواد این تغییراتی که گفتین رو اعمال کنه، کومودو مسدودش میکنه.

sunshineboy
27-11-2017, 11:35
سلام. ولی این به این موضوع مرتبطت نیست چون اگه اینطوری باشه شما باید بتونی پروسه های کومودورو با تسک منیجر خارج کنی! ولی چون پروسس هاش حافظت میشه و سلف دفنس داره نمیتونی اینکارو بکنی حالا چ کاربر ادمین باشید چ با نرم افزاری مث پروسس اکسپلورر. این فایلی هم ک اضافه کردم به اون لیست معنیش این میشه ک حافظت بشه توسط کومودو!پس من برداشتم اینه هر کاری کاربر بخواد نمیتونه بکنه. ی موضوع دیگم بود ک رفتم دیدم تو فعالیت های مسدود شده نوشته ک اچ ای پی اس این رو بلاک کرده البته بدون توضیحات ک در مورد چی بوده؟ مثلا حذف فایل تغیر نام فایل ولی همونطور ک گفتم فایل توی سطل اشغال بود.

Captain
27-11-2017, 12:33
سلام. ولی این به این موضوع مرتبطت نیست چون اگه اینطوری باشه شما باید بتونی پروسه های کومودورو با تسک منیجر خارج کنی! ولی چون پروسس هاش حافظت میشه و سلف دفنس داره نمیتونی اینکارو بکنی حالا چ کاربر ادمین باشید چ با نرم افزاری مث پروسس اکسپلورر. این فایلی هم ک اضافه کردم به اون لیست معنیش این میشه ک حافظت بشه توسط کومودو!پس من برداشتم اینه هر کاری کاربر بخواد نمیتونه بکنه. ی موضوع دیگم بود ک رفتم دیدم تو فعالیت های مسدود شده نوشته ک اچ ای پی اس این رو بلاک کرده البته بدون توضیحات ک در مورد چی بوده؟ مثلا حذف فایل تغیر نام فایل ولی همونطور ک گفتم فایل توی سطل اشغال بود.

با سلام
این برداشت شما اشتباهه
پروسس ربطی به فایل هایی که قراره کاربر در آن تغییرات آنجام بده نداره!
به عنوان مثال شما میتونید اکثر فایل های داخل پوشه ی نصب کومودو رو حذف کنید بدون اینکه کومودو شمارو مسدود کنه.
بنده هم برخی فایل ها رو در قسمت HIPS > Protected Objects > Protected Data Folders اضافه کردم ولی میتوانم حذف، تغییر نام و هرچی دلم خواست انجام بدم.
همانطور که گفتم و یادم میاد، کومودو تغییرات ناخواسته و جلوگیری از آلودگی رو مسدود میکنه!
منتظریم آقا علی بیاد تا بهتر توضیح بده Jadda

Jadda
27-11-2017, 16:52
عرض سلام خدمت دوستان

یک کاربر کومودو این باید تو ذهنش باشه: کومودو اجازه دستکاری (به هر نحوی) به فایلها را به مخربها و فایلهای ناشناخته نمیده.

اگر سندباکس فعال باشه که داستان فرق میکنه به این نحو که مخرب ها درون سندباکس اجرا میشن و کاربر تا حدودی خیالش راحته اما اگر فرض کنیم سند باکس غیرفعال باشه و HIPS قعال باشه باز دفاع در سطح های بالایی انجام میشه و اگر اجازه دسترسی یک فایل را به Windows Sockets Interface بدیم اگر فایل بخواهد فایلی را دیلیت کند دیگر سوالی پرسیده نمیشه و همون پاسخ سوال اول که اجازه دادیم، اجازه دیلیت فایل را هم صادر کریدم و خودمون خبر نداریم. البته HIPS کومودو هم انعطاف پذیره و میشه کاری کرد که تک تک فعالیت یک فایل ناشناخته را بپرسه ...... از رفتن به حالت پرواکتیو بگیرید تا افزدون قوانین خاص در HIPS

====

اما در مورد بخش Protected Objects تو سایت اینطور نوشته:

The 'Protected Objects' interface allows you to protect specific files, folders, registry keys and COM interfaces against access or modification by unauthorized processes. You can also specify data folders to be protected so that contained programs cannot access them.

میگه بخش موارد حفاظت شده به شما اجازه حفاطت از فایل، پوشه، کلید رجیسترها و COM اینترفیس، را در برابر دسترسی یا تغییر توسط پروسه های غیرمجاز را میده. (طبیعتا مواردی که اینجا در لیست هستند و یا شما اضافه میکنید) بعد هم گفته میتونید اطلاعات یا پوشه هایی را برای حفاظت مشخص کنید (اضافه کنید) که برنامه های درون سندباکس نتوانند به آنها دسترسی داشته باشن.

اما اینکه میشه مثلا فایل های کومودو زا پاک کرد (میشه مثلا از دیتابیس کپی بگیرید یا دیلیتش کنید و غیره راحت میشه) ولی نمیشه پروسه کومودو را قطع کرد: تنظیمات حفاظت از پروسه کومودو در بخش دیگری یعنی HIPS Rules قرار داره . (البته هیچ فایل مخرب یا ناشناخته ای که نباید یا نمیتونه پروسه کومودو را قطع بکنه)

K1lou
28-11-2017, 10:34
با سلام اخرین نسخه ویندوز 10 رو نصب کردم چرای توی تسک منیجر ایکون کومودو دوبار نمایش داده میشه . بعد این قسمت windows defender secueity center توی این ویندوز جدید به دلیل نصب کومودو اینترنت سکیوریتی باید غیر فعال بشه یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Captain
28-11-2017, 15:39
با سلام اخرین نسخه ویندوز 10 رو نصب کردم چرای توی تسک منیجر ایکون کومودو دوبار نمایش داده میشه . بعد این قسمت windows defender secueity center توی این ویندوز جدید به دلیل نصب کومودو اینترنت سکیوریتی باید غیر فعال بشه یا نه ؟

با سلام
ویجت (Widget) کومودو را در دسکتاپ غیرفعال کنید، پروسه حذف خواهد شد.
این پروسه برای ویجت هست.
نیازی به غیرفعال کردن توسط شما نیست، هنگام نصب کومودو، پروسه های آنتی ویروس و فایروال ویندوز دفندر غیرفعال میشود ولی همچنان تیک سبز کنار آیکن آن خواهد ماند.

sunshineboy
28-11-2017, 17:09
سلام اقای jaada مرسی واسه توضیحات این رو درست میگید ک کومودو اجازه دستکاری ب بد فزار نمیده کاملا درسته!! البته من سندباکس کومودور دوس ندارم چون همه چیو بلاک میکنه وقتی مشخص نشده باشه به عنوان فایل مطمعن و هیچ نمایی نمیده از فایل حالا مثلا من یه فایل ویروسی داشته باشم و توسط دیبتایس کومودو هم شناسایی نشده باشه نمیتونه بهم بگه ک فایل ویروسی هست یا نه ک بتونم خارج از سندباکس اجراش کنم!کمک نمیکنه تصمیم بگیره به کرابر. فقط واسه باجگیر کار میکنه ک اون صحفه باج رو نشون میده.ولی سندباکسای دیگه مثلا فورتی سندباکسِ فورتی کلاینت فایل رو انالیز میکنه واست حالا بگذریم بحمون در مورد سندباکس نیست.

لبته HIPS کومودو هم انعطاف پذیره و میشه کاری کرد که تک تک فعالیت یک فایل ناشناخته را بپرسه ...... از رفتن به حالت پرواکتیو بگیرید تا افزدون قوانین خاص در HIPS

این هم کاملا درسته و حتی میشه بگی ب اچ ای پی اس کومودو ک این پروسه مثلا به پوشه ها یافایل های حفاظت شده دسترسی نداشته باشه.یا محدودیت های دیگه

unauthorized processes
البته اینجا کومودو نگفته غیر مجاز از چ نظر؟ دیتابیس کومودو غیر مجاز تشخصیش داده؟ یا خود کاربر پروسه رو به عنوان غیر امن مشخص کرده تو لیست اعتماد سازیی فایل ها؟ من دیروز ی روش پیدا کردم واسه بایپس کردن اچ ای پی اس کومودو و همینطور نود 32 و همینطور ی نرم افزار دیگه به اسم ایزی فولدر لاک!
ی نرم افزاری چینی هست به اسم پی سی هانتر کار این نرم فازار اینه ک روتکیت یا الودگیهایی ک پاک نمیشه با هیچ نرم افزار و انتی ویروسی و... یافایلهای ک کلا قابلیت پاک شدن ندارن رو پاک کنه از روی هارد درایو.من بعضا ازش استفاده میکردم و واسم نرم افزار جالبیه البته به صورت دستیه ..دیروز محض کنجکاویم گفتم بزار تست کنم رو اچ ای پی اس کومود وو پروتکد فایلزو

کاری ک من کردم: تنظمیات رو پرو اکتیو مد. اچ ای پی اس روی پارانویید مد. پروسه نرم افزارم رو تو اچ ای پس به اچ ای پی اس گفتم این پروسه حق نداره به فایلهای پروتکتد شده دسترسی پیدا کنه خب؟ همونbrowser.exe همینطور به کومودو گفتم این پروسه ناشناخته است! ولی اچ ای پی اس کومود ورو بایپس کرد! نه تنها کومودو نود 32 رو مینطور وقتی من تست کردم واسه خودم.
اصن این کارهارم ک نکنیم شما میتونی امتحان کنی خودت به کمودو اچ ای پی اسش بگی ی فایل یا فولدری رو حفاظت کنه و با این نرم افزار تلاش کنی force remove کنی فایل رو اچ ای پی اس نه کومودو نمیتونه جلوی پاک شدن فایل رو بگیره!
من دیروز بعد از این موضوع تو تایپک کومودو مطرح کردم این بحث رو و ی شخص ماهری ک اونجا هست گفت : نرم افزار از Kernel-Mode Driver استفاده میکنه به همین خاطر اچ ای پی اس بایپس میشه! و خلاصه کلام اینه اگه درایور ویروسی نصب بشه ک Kernel-Mode Driver باشه یعنی چی؟ یعنی این درایور حداکثر اجازه رو داره درایوری ک برای کرنل مد ساخته شده باشه هر کاری ک دلش خواست میتونه بکنه.درایوریه ک به تموم سخت افزار و نرم افزار دسترسی داره.یعنی دیگه اون بالا ترین حد دسترسی ! چون تو محیط کرنل مد اجرا میشه. هیچ نرم افزار امنیتی نمیتونه کنترل کنه فعالیت های اون درایور رو هیچ اچ ای پی اسی هیچ انتی ویروس نمیتونه فعالیت هاشو کنترل کنه. البته توضیح داد ک چندروش هست واسه ایجاد این درایور از طریق رجیستری مثلا و یا اینجکت کردن پروسه تو پروسه دیگه و بعد استفاده از درایور ی نرم افزر دیگه ... سابق من میدونسم روتکیت میتونه خیلی کارا بکنه و همینطور ناشناس بمونه و... ولی خبر نداشتم حتی میتونه از زیر دست اچ ای پی اس و کلا حفاظت نرم افزاری هم رد بشه! اگه فرض کنیم این نرم افزار پی سی هانتر نبود و ی نرم افزاری بود کب ا یه درایور ویروسی باندل شده بباشه! نه کومودو نه نود 32 نه هیچ نرم افزاری نمیتونه این حلش کنه! حتی سندباکس کومودو چون شما وقتی اجراش کنی تو سندباکس متوجه نمیشی ک نرم افزار قراره یه درایور ویروسی بسازه! البته ویندوز این قابلیت رو داره ک درایور های بدون امضای دیجیتال رو محدود کنه و اجازه نده بهشون اجرا بشن! ولی اگه دایور امضای دیجیتال شده باشه چی؟! باز هم هیچ پروتکشنی نیست:P
لینک میدم خصوصی. الان کاری هم به کومودو ندارم !فعلا ک رو نود 32 استاده کردم نود 32 نتونس اچ ای پی اسش .ی سری بهم گفتن برو انجمن کومودو پست کن این رو من نرفتم شما بخون ببین و اگه دلت خواست تو خود انجمن کومودو مطرح کن بحثشو!و ببین جواب بهت میدن یا نه.
لینک میدم خصوصی!

Jadda
28-11-2017, 18:15
عرض سلام خدمت شما جناب sunshineboy

لینکی که دادید را خوندم که تقریبا خلاصه اش را اینجا نوشتید.

اول در مورد اون کلمه unauthorized processes یک توضیح بدم اینکه با توجه به شناختی که کاربر کومودو از مکانیزم تقسیم بندی فایلها و پروسه ها توسط CIS مطلع میشه، هر پروسه نا امنی میتوه شامل unauthorized processes باشه.حالا این پروسه نا امن را کومودو مشخص میکنه (تو بخش فایل لیست) و کاربر هم میتونه در بخش "فایل لیست" مشخص بکنه.

حالا شاید باید در بخش Help کومودو بیشتر این قسمت توضیح داده میشد یا نه من کاری ندارم ( مواردی تو Help بوده که خیلی گویا نبوده و کاربران گزارش دادند و کومودو با تفصیل بیشتری تو Helpتوضیح داد و اصلاح کرد)

======

کاری ک من کردم: تنظمیات رو پرو اکتیو مد. اچ ای پی اس روی پارانویید مد. پروسه نرم افزارم رو تو اچ ای پس به اچ ای پی اس گفتم این پروسه حق نداره به فایلهای پروتکتد شده دسترسی پیدا کنه خب؟ همونbrowser.exe همینطور به کومودو گفتم این پروسه ناشناخته است! ولی اچ ای پی اس کومود ورو بایپس کرد! نه تنها کومودو نود 32 رو مینطور وقتی من تست کردم واسه خودم.
اصن این کارهارم ک نکنیم شما میتونی امتحان کنی خودت به کمودو اچ ای پی اسش بگی ی فایل یا فولدری رو حفاظت کنه و با این نرم افزار تلاش کنی force remove کنی فایل رو اچ ای پی اس نه کومودو نمیتونه جلوی پاک شدن فایل رو بگیره!

لینک دانلود نرم افزار به من بدید من تست کنم. البته من تنظیمات شخصی خودم را دارم و میخوام ببینم با تنظیمات من میتونه فایلها را پاک کنه؟

بعد نکته بعدی اینکه همین الان که دارم با شما حرف میزنم شاید اشکالی از HIPS کومودو بدونم که باید رفع بشه... (یعنی میخوام بگم ایراد همه جا هست؛؛ مثلا روی سیستمهای 64 بیتی)

به هر حال دوست دارم خودم تست کنم.

بعد یک نکته دیگر اینکه اگربخواهیم در مورد حفاظت کومودو صحبت کنیم باید پروسه فایل نا امن (یعنی مخرب یا ناشناخته باشه؛ یا اینکه حداقل روی پارانویید باشیم) ، در رابطه با نصب درایور خب بستگی داره شما اجازه بدید درایور نصب بشه یا نه؛ اما کومودو نمیزار داریور آلوده نصب بشه که بعدش اون داستانها رخ بده. فقط میمونه در مورد درایور امضا شده که خب هر مخرب امضا شده اگر اون امضا در لیست سفید کومودو باشه میونه بای پس کنه و موردی هست که مشخص هست برای همه.

نکته بعدی اینکه اگر درایوری در سطح کرنل نصب بشه و ایا HIPS کومودو بعدش بتونه چقدر کنترلش کنه من نمیتوم نظر خاصی بدم و باید تست کرد ولی موضوع برای من تو همون گام اول هست یعنی کومودو اجازه نمیده داریور آلوده نصب بشه تنها راه بای پس هم این میشه که داریور امضای دیجیتالی ای را داشته باشه که تولیست سفید کومودو باشه.

=====

اما در مورد مطرح کردن موضوع با تیم کومودو فعلا دو مورد میبینم که هر دو مورد توسط تیم کومودو رد میشه (باتوجه به اینکه چند ساله طرز فکر اونها را میدونم):

1- اگر گزارش بدم کاربر میتونه فایلها را پاک کنه و کومودو اخطار نمیده: جواب میدن کومودو از شما در برابر مخربها و پروسه های ناشناخته و ناامن حفاظت میکنه و نه کاربر و بعد تاپیک را میبندن. (هیچ رقم نمیشه قانع کرد)

2- اگر گزارش بدم یک درایور آلوده نصب شده در سطح کرنل میتونه همه کاری بکنه : جواب میدن کومودو اجازه نمیده درایور الوده نصب بشه (درست هم میگن). اگر بگم درایور امضای دیچینالی داره که مورد تایید کومودو هست (ه.ک شده) میگن این موردی نیست که شما ندونی (خودت میدونی چرا میپرسی:n02:) اگردوست داری ، برو تو تنظیمات و لیست شرکتهای امن را ویرایش یا کلا حذف کن. باز تاپیک را میبندن.

=====

لینک اون نرم افزار را تو پیام خصوصی به من بدید من تست کنم.

Jadda
28-11-2017, 20:50
سلام مجدد

خب الان یه تستی کردم.... اتفاقات همون طبق مطالب بالاست.

در حالت نرمال نمیتونه فایلی را پاک کنه و کومودو هشدار میده و میشه بلاک کرد وفایل حذف نمیشه ( البته این برای اون مورد اول بود که چند روز پیش مطرح کردید برای حفاظت فایلها که گفتم میشه کاری کرد تا رفتار یک فایل را با گستردگی ببیشتری گزارش بده):

منتهی میمونه بحث همون درایور که نصب بشه یا نه که اگر نصب بشه موفق میشه فایل را پاک کنه و صحبت من باز برمیگرده به قبل نصب درایور که کومودو هشدار میده و توضیح هم میده که (تو هشدار مشخصه): یک درایور تو سطح کرنل بالاترین قدرت و سطح دسترسی را داره و یک درایور مخرب اجرا شده در سطح کرنل کاملا میتونه از لحاظ امنیتی شمارا خلع سلاح بکنه و همینجا راحت میشه مسدود کرد. در کل از لحاظ امنیتی با توجه به امکان مسدود سازی تو این مرحله من تهدیدی نمیبینم.

sunshineboy
30-11-2017, 19:23
unauthorized processes

سلام ببخشید دیر ج دادم نشد بیام .
یکی از فاکتور هایی ک واسه پروسه های نا امن هست اینه ک به اچ ای پی اس کنترل بیشتری نسبت به کنترل روی اون پروسه درسته؟! من تجربه چندانی ندارم با کومودو ولی دوستان دیگم ک استفاده میکنن از کومودو اینطوری بهم گفتن حالا درست یا اشتباه رو نمیدونم.
من متوجه حرفاتون شدم دسته در ثانی من اصن کاری به کومودو یا غیر کومودو ندارم ولی حرفم اینه کومودوقراره پروسه هاشو در مقابل بد افزار محافظت کنه درسته؟ چ شما حتی اجازه فعالیت بد افزارم بدی کومودو باید پروسه هاشو حفاظت کنه این ی چیزی هست ک دیگه مشخصه اصن سلف پروتکشن واسه همین درس کردن ک اگه بد اقزاری خواست پروسه های کومود و یافایلهای کومودرو پاک کنه کومودو جلوشو بگیره! (پس خودشون هم میدونن ممکنه یه چیزی از زیر دست تراستد لیست یا سندباکس یا اچ ای پی اس بالاخره در بره و به همین خاطر سلف پروتکشن درست کردن والا دلیل نداشته درس کنن) ولی شمابا اون نرم افزار اگه درایور رو اجازه بدی بهش اجرا بشه کومودو یا هیچ انتی ویروس دیگه ای مثلا نود 32 ک من تست کردم نمیتونه جلوی فعالیت اون نرم افزار رو بگیره شما میتونی راحت پروسه های های کمودو رو ببندی یا حتی میتونی فایلهای کومودو رو باش پاک کنی من به خاطر این گفتم بایپس چون اچ ای پی اس اونجاس ک فایلها و پروسه های کومود رو حفاظت کنه درسته؟شما میتونی به اچ ای پی اس بگی به این نرم افزار اجازه نده فایلهای منو دست بزنه ولی اون نرم افزار کارخودشو میکنه وقتی بخوای باش فایل هارو پاک کنی! این موضوع مهمه ک من میخواسم مطرح کنم! البته این فقط واسه این نرم افزار صادقه نه نرم افزار دیگه ای حداقل من تست نکردم ک ببینم ولی به احتمال زیاد فقط همین یکی هست .چون این کلا نرم افزار خاصیه.
همونطور ک اون دوستمون گفت تو حرفاش اگه یه انتی ویروس بخواد پچ کنه این مشکل رو هزینه زیادی واسش داره! و ممکنه مشکلات دیگه ای مثلا کرش کردن ویندوز یا برنامه ها پیش بیاد! در هر صورت من کلا حرفم در مورد کومودو نیس کلا تموم نرم افزار های حفاظتی !

میگن این موردی نیست که شما ندونی (خودت میدونی چرا میپرسی
:n02:
) اگردوست داری ، برو تو تنظیمات و لیست شرکتهای امن را ویرایش یا کلا حذف کن. باز تاپیک را میبندن.

حالا یه سوال کومودو چ طوری میتونه کمک من بکنه ک من به درایور ایکس اجازه بدم یا نه؟! منظورم اینه کاربر ک متخصص نیست بشینه درایور و فعالیتشو انالیز کنه بفمه خب این مشکل داره یا نداره کومودو یا هر اچ ای پی سی فقط میگه این پروسه میخواد این درایور رو لود کنه همین! دیگه هیچ انالیزی نمیتونه بکنه واسه ما پس این حرف درست نیست! ک بگن خودتون میتونید اجازه ندین! ی کاربر متوسط چ طوری میخواد تشخیص بده این رو حتی کاربر پیشرفته هر کسی ک تحلیل گر بد افزار نیست مثلا من خودم میدونم این رو ک نباید به درایور های مشکوک اجازه بدم با اچ ای پی اس ولی دیگه حلیل اون درایور رو ک نمیدونم مث اون دوستمون! بعد یه موضوع دیگم هست این درایور ها توسط خود مایکروسافت امضا! اگه ک درایور ویروسی باشه و اشتباها توسط مایکروسافت امضا شده باشه چی؟ ما ک نمیتونیم مایکروسافت رو از لیست مورد اعتمادمون خط بزنیم! این چیزها احتمالش کمه من میدونم خودم ولی بالاخره هست! منظورم اینه یک درصد هم شدنیه بالاخرها ب هر حال واسه ادمای شکاک و... همیشه شک شبهه هست هر چ قدرم ک بیشتر بگردی و بفمی بیشتر شکاک میشه ادم جااینکه خیالش راحت تر باشه حداقل واسه من ک صادقه این!!
ب هر حال هنو به نظر من این موضوع میتونه مطرح بشه تو انجمن کومودو ب خاطر اینکه شما به اچ ای پی اس گفتی اجازه نده این نرم افزار کاری بکنه حتی میتونی تموم فعالیت هاشم بلاک کنی ولی بازم میتونه هر کاری دلش خواس بکنه! و ب نظر من این میشه بایپس! ب هر جهت موضوع جالبی بود واسه خودم هم این داستان مرسی واسه کامنتات!

sunshineboy
30-11-2017, 19:33
نرم اقزار هایی ک من تست کردم:
SpyShelter /Eset /360 /Tencent ! هیچ کدوم! نتونستن فعالیت این نرم افزار رو متوقف کنن و البته اون دوستمون هم بهم گف وقتت تلف نکن چیزی نیس ک بتونه این مسدود کنه من فقط واسه خاطر جمع شدنم تست کردم.

Jadda
30-11-2017, 20:14
عرض سلام

متوجه هستم منظور شما را. ولی در نهایت به طور خلاصه من حرفم اینه که بالاخره اول باید درایور نصب و راه اندازی بشه بعد بدافزار با کمک اون فایلها را اسیب بزنه ؛ و HIPS ها میتونن در این باره به ما کمک کنند تا امن بمونیم.

اما ابنکه کاربر چطور بفهمه برنامه که قصد نصب/ راه اندازی یک داریو را داره امن هست یا مخربه ، اینکه مثلا نمیتونه آنالیز بکنه. اصلا یک بحث دیگرست و از نظر من ارتباطی با این موضوع ما نداره ( تو این موضوع ، در استفاده روزمره قابلیت امکان حفاظت با HIPS وجود داره که نشون دادم) حالا اینکه مثلا کاربر با یک پیغام چه باید بکنه موردی هست که تو این سالهای متمادی بارها اینجا بحث شده.... خیلی حرفها میشه زد. ولی من فقط به یک نکته بسنده میکنم که محصولی که HIPS داره حداقل این امکان مسدود کردن را به کاربر میده (اصلا فرض کنیم کاربر اجازه بده) ولی محصولی که اصلا HIPS نداره حتی این امکان را به طور پیشفرض به کاربر نداده (فرض کنیم کاربر بخواهد مسدود بکنه ؛ نمیتونه, و محصول همه چیز را خودش انجام میده و مثلا میگه این برنامه از نظر من امنه و بزار درایور را نصب کنه ، امن بودنش را هم خود محصول امنیتی تشخیص میده، اصلا کاربر نمیتونه کاری بکنه... اگه یکی مثل من بخواهد کنترل بیشتری داشته باشه و با آگاهی به محصولش دستور بده ، نمیتونه!!:n03:)

=====

در مورد پاراگراف دوم صحبت شما: فرض بگیریم یک مخربی قصد نصب داریوری با امضای مایکروسافت را داره (فرضا) ...... سناریویی که تو واقعیت اتفاق میفته تقریبا برای تمام محصولات امنیتی یکسانه و همه بایپیس میشن.

در هر صورت بابت طرح موضوع ازتون تشکر میکنم.:n16:

Jadda
30-11-2017, 20:37
Official Comodo Uninstaller

عرض سلام

گاهی اتفاق میافته که برای uninstall کردن برنامه های امنیتی روی سیستم به مشکل بر میخوریم و محصول به درستی از روی سیستم حذف نمیشه.

ابزار پرتابل Comodo Uninstaller محصولی است که به طور رسمی از شرکت کومودو منتشر شده برای شرایظ هایی که CIS به درستی از روی سیستم uninstall نشده باشه، این ابزار سعی میکنه این کار را برای شما انجام بده.

نکته: برای uninstall کردن CIS از طریق کنترل پنل ویندوز استفاده کنید ؛ یا ابزارهای حذف دیگری مثل Revo Uninstaller یا غیره....در صورتیکه حس کردید CIS به درستی uninstall نشده میتونید از ابزار Comodo Uninstaller استفاده بکنید (بنابراین در حالت پیشفرض نیاز نیست؛ هر چند میشه بعد از حذف نرمال، یکبار این ابزار را هم اجرا کرد)

نکته: این ابزا برای سه محصول Comodo Internet Security, Comodo firewall, Comodo Antivirus طراحی شده و سایر محصولات کومودو را حذف نمیکنه.

لینک دانلود:

برای سیستمهای 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_ga=2.182734054.1526516749. 1511281060-203933383.1453039002)

برای سیستمهای 64 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_ga=2.182734054.1526516749. 1511281060-203933383.1453039002)

مدیریت زحمت بکشند و لینک این پست به مطالب آموزشی پست دوم تاپیک اضافه بشه ممنون میشم.:n16:

sunshineboy
30-11-2017, 20:37
درسته میتونه کمک کنه امن بمونیم. من خودم اچ ای پی اس دوس دارم خیلی زیاد. درسته هر محصولی من هم گفتم کاری به کومودو ندارم کلا گفتم فقط چون اول با کومودو تست کردم مطرح کردم بحثشو .

Mr.New
03-12-2017, 16:52
سلام لایسنس کومودو فایروال 10 موجود دارین؟

آداک
03-12-2017, 21:57
سلام لایسنس کومودو فایروال 10 موجود دارین؟
لایسنس نمیخواد...فایروال کمودو رایگانه... اینترنت سکیوریتی رایگانش هم از نظر حفاظت فرق چندانی با نسخه های پولی نداره.

Mr.New
05-12-2017, 11:12
لایسنس نمیخواد...فایروال کمودو رایگانه... اینترنت سکیوریتی رایگانش هم از نظر حفاظت فرق چندانی با نسخه های پولی نداره.

نه آخه یجا هست داخلش میشه لایسنس داد
میخواستم ببینم فرقشون چیه آخه گفتم اگر کسی لایسنسشو داره بده بزنیم ببینیم چجوری میشه:n06:

آداک
05-12-2017, 14:17
میخواستم ببینم فرقشون چیه آخه گفتم اگر کسی لایسنسشو داره بده بزنیم ببینیم چجوری میشه
تو خود سایتش هم تا اونجا که من دیدم فایروال پرو نداره... فایروالش همینه و با لایسنس میشه اینترنت سکیوریتی پرو یا کامپلت...

Captain
05-12-2017, 22:37
تو خود سایتش هم تا اونجا که من دیدم فایروال پرو نداره... فایروالش همینه و با لایسنس میشه اینترنت سکیوریتی پرو یا کامپلت...

میخواستم ببینم فرقشون چیه آخه گفتم اگر کسی لایسنسشو داره بده بزنیم ببینیم چجوری میشه
با سلام
کومودو محصولی رایگان هست که فقط برای دریافت پشتیبانی و رفع آلودگی و مشکلات سیستمی که کومودو در آن نصب هست، مبلغی دریافت میشود.

آپدیت: Jadda
آقا علی خیلی بهتر میشه اگر موارد زیر نیز در کومودو به فارسی ترجمه بشوند.

اسم قوانین فارسی شود

اسم اسکن ها فارسی شود

اسم قوانین فارسی شود

اسم قوانین سایت های مجاز و مسدود فارسی شود

با تشکر

Jadda
06-12-2017, 22:33
آقا علی خیلی بهتر میشه اگر موارد زیر نیز در کومودو به فارسی ترجمه بشوند.

سلام

اون قسمتهایی که نشون دادید همه ترجمه شدست. اگر هنگام نصب زبان فارسی را انتخاب کنید مشکلی نیست. ولی اگر حین نصب زبان انگلیسی را انتخاب کنید و بعد از نصب به فارسی تغییر بدهید اون چند قسمت به فارسی بر نمیگرده. کاری نمیشه کرد محدودیتهایی هست که وجود داره.

Captain
09-12-2017, 22:37
سلام

اون قسمتهایی که نشون دادید همه ترجمه شدست. اگر هنگام نصب زبان فارسی را انتخاب کنید مشکلی نیست. ولی اگر حین نصب زبان انگلیسی را انتخاب کنید و بعد از نصب به فارسی تغییر بدهید اون چند قسمت به فارسی بر نمیگرده. کاری نمیشه کرد محدودیتهایی هست که وجود داره.
با سلام
بصورت دستی خودم اصلاح کردم
آقا علی کومودو در حالت سختگیرانه HIPS، هنگام آپ شدن ویندوز، از اجرای آن جلوگیری میکنه. یعنی وقتی وارد دسکتاپ میشم، صفحه سیاهه و باید دستی توسط تسک منیجر اکسپلورر را اجرا کنم.
ولی در حالت امن مشکلی نیست
دسترسی فایل اکسپلورر در پوشه syswow64 رو مجاز یا برنامه های سیستمی قرار میدم ولی فرقی نمیکنه.
قانون %windir%\explorer.exe رو هم به حالت سفارشی در آوردم تا در صورت اجرای فایل ها سوال بپرسه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. Jadda

Jadda
11-12-2017, 21:54
با سلام
بصورت دستی خودم اصلاح کردم
آقا علی کومودو در حالت سختگیرانه HIPS، هنگام آپ شدن ویندوز، از اجرای آن جلوگیری میکنه. یعنی وقتی وارد دسکتاپ میشم، صفحه سیاهه و باید دستی توسط تسک منیجر اکسپلورر را اجرا کنم.
ولی در حالت امن مشکلی نیست
دسترسی فایل اکسپلورر در پوشه syswow64 رو مجاز یا برنامه های سیستمی قرار میدم ولی فرقی نمیکنه.
قانون %windir%\explorer.exe رو هم به حالت سفارشی در آوردم تا در صورت اجرای فایل ها سوال بپرسه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. @Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام

روی حالت سختگیر، چند روز اول اذیت میشید، با ساخته شدن قوانین در بخش HIPS به مرور بهتر میشه ولی در کل موندن روی حالت پارانویید خیلی حالت سختگیری هست و دائما باید به سوالات جداب بدید و در صورت عدم جواب به پیامها بلاک میشن این اتفاق حین دان یا لود شدن سیستم میتونه برخی پروسه های مورد نیاز را بلاک کنه که باید قوانین مربوطه را بسازید یا حین پاسخ، تیک گزینه به خاطر داشتن را بزنید تا قانون ثبت بشه.

یک از راهها اینه که گزارشات بخش HIPS را ببنید و موارد که مسدود شده را پیدا کنید و قانون مجاز را برای اون پروسه ها تعیین کنید. اگر مشکل داشتید من سعی میکنم راهنمایی کنم تو تعریف قوانین. (خودم معمولا روی حالت امن (سیف مد) هستم)

ALI16437
14-12-2017, 23:09
با سلام

آیا کومودو برای ویندوز سرور هم محصول رایگان داره
اگر بله لطفا لینک دانلود بدید
در صورتی که نداره از چه انتنیویروسی میتونم روی
ویندوز سرور استفاده کنم که رایگان باشه و کرک
نخواد ممنونم.

Jadda
15-12-2017, 20:15
با سلام

آیا کومودو برای ویندوز سرور هم محصول رایگان داره
اگر بله لطفا لینک دانلود بدید
در صورتی که نداره از چه انتنیویروسی میتونم روی
ویندوز سرور استفاده کنم که رایگان باشه و کرک
نخواد ممنونم.

سلام

کومودو رایگان نداره.

ALI16437
16-12-2017, 21:13
سلام

کومودو رایگان نداره.

با تشکر بهترین محصولی که میتونم واسه ویندوز سرور استفاده کنم
که رایگان باشه چی هست ممنون میشم راهنمایی کنید .

Mr.New
04-01-2018, 17:52
سلام چرا وبسایت ایرانی دانلود دات ای ار رو کومودو وب فیلترش نمیزاره بریم؟حتی نمیشه به عنوان امن معرفی کرد لطفا درستش کن
ببین: @Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Jadda
04-01-2018, 19:27
سلام چرا وبسایت ایرانی دانلود دات ای ار رو کومودو وب فیلترش نمیزاره بریم؟حتی نمیشه به عنوان امن معرفی کرد لطفا درستش کن
ببین: @Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام

احتمالا از DNS کومودو هست. از IP های جدید کومودو استفاده کنید. اینا سرورهای جدیدتره:

8.26.56.26
8.20.247.20

وارد کنترل پنل بشد و Network and Sharing Crnter > Change adapter settings , بعد روی کانکشنی که به اینترنت وصل میشید کلیک راست و طبق عکس زیر انجام بدید:

Mt.Shadow
16-01-2018, 11:03
سلام
چند وقتیه دو تا مشکل اساسی پیدا کردم با کومودو

۱) در ظاهر قوانین HIPS ذخیره نمیشن ینی من وقتی تیک اون گزینه به خاطر سپردن رو میزنم و به عنوان برنامه امن قرارش میدم بعد از چند روز یا وقتی سیستم رو ری استارت میکنم باز دوباره موقع اجرای همون برنامه سوال های HIPS‌ ظاهر میشه و الی آخر

۲) بعضی وقتا که سیستم رو روشن میکنم کومودو هشدار میده که سرویسش رو نتونسته اجرا کنه (ومجبورم دستی اینکارو بکنم) از آخرین باری که نتونسته اجرا کنه ریپورت گرفتم و ضمیمه کردم ممنون میشم راهنمایی کنین مشکل از کجاست

Jadda

Mt.Shadow
31-01-2018, 11:42
سلام
چند وقتیه دو تا مشکل اساسی پیدا کردم با کومودو

۱) در ظاهر قوانین HIPS ذخیره نمیشن ینی من وقتی تیک اون گزینه به خاطر سپردن رو میزنم و به عنوان برنامه امن قرارش میدم بعد از چند روز یا وقتی سیستم رو ری استارت میکنم باز دوباره موقع اجرای همون برنامه سوال های HIPS‌ ظاهر میشه و الی آخر

۲) بعضی وقتا که سیستم رو روشن میکنم کومودو هشدار میده که سرویسش رو نتونسته اجرا کنه (ومجبورم دستی اینکارو بکنم) از آخرین باری که نتونسته اجرا کنه ریپورت گرفتم و ضمیمه کردم ممنون میشم راهنمایی کنین مشکل از کجاست

Jadda

من نمیدونم چرا هر بار این سوال رو میپرسم تاپیک به خواب عمیقی میره :n37:

Jadda
02-02-2018, 23:46
من نمیدونم چرا هر بار این سوال رو میپرسم تاپیک به خواب عمیقی میره :n37:

سلام

شرمنده یه مدت نبودم....دیگه با 37 سال سن نمیشه همیشه اینجا سر بزنم:n02:

اگر همچنان مشکل پابرجاست از تنظیمات بکاپ بگیرید و تو پیغام خصوصی برام بفرستید.

Nico-SMY
10-02-2018, 23:55
سلام.من تازه ویندوز 10 نصب کردم.
می خواستم بدونم اینترنت سکوریتی کومودو رو برای فایروال و آنتی ویروسش نصب کنم کافیه؟ یا اینکه آواست رو نصب کنم با فایروال کومودو؟
یعنی درواقع می خواستم بدونم قدرت آنتی ویروس کومودو در حد آواست هست؟

pa13
11-02-2018, 22:57
سلام.من تازه ویندوز 10 نصب کردم.
می خواستم بدونم اینترنت سکوریتی کومودو رو برای فایروال و آنتی ویروسش نصب کنم کافیه؟ یا اینکه آواست رو نصب کنم با فایروال کومودو؟
یعنی درواقع می خواستم بدونم قدرت آنتی ویروس کومودو در حد آواست هست؟
دوست عزیز یک نرم افزار امنیتی نصب بکنید بهتر هستش و راحتتر!
بله ! کومودو قدرت قابل قبولی داره البته شما میتونین هر دو رو تستش کنین!ولی مطمعن باشین کومودو جزو بهترین آنتی هاس

ali_ab
21-02-2018, 22:07
با سلام به دوستان عزیز

کومودو ورژن 10 روی سیستم نصب هست . هر کاری میکنم انتی ویروس غیرفعال نمیشه که کرک آفیس رو نصب کنم . به نظر دوستان چطور میتونم کومودو رو غیر فعال کنم ؟

از راهنمایی دوستان سپاسگزارم

ایام به کام باد

آداک
22-02-2018, 13:46
با سلام به دوستان عزیز

کومودو ورژن 10 روی سیستم نصب هست . هر کاری میکنم انتی ویروس غیرفعال نمیشه که کرک آفیس رو نصب کنم . به نظر دوستان چطور میتونم کومودو رو غیر فعال کنم ؟

از راهنمایی دوستان سپاسگزارم

ایام به کام باد
احتمالا مشکلی هست که نمیتونید غیر فعال کنید و پیام برای چند دقیقه غیر فعال کردن انتی ویروس که در پایین سمت راست باید بیاد برای سیستم شما نمیاد و به همین دلیل غیر فعال نمیشه. که من این مشکلو گاهی در برخی سیستمها دیدم. از روشهای زیر استفاده کنید:
برید توی قرنطینه و فایل کرکو که حذف شده برگردونید و به لیست فایلهای امن اضافه کنید. برا اطمینان بیشتر برید بخش اعتبار سنجی فایلها و در لیست فایلها هر چه که مربوط به کرک هستو اعتبارشو از مخرب تبدیل به امن کنید.
همچنین رفع انسداد هم برای این منظوره که راحت ببینید توسط کدوم بخش مسدود شده و مسدودیتو لغو کنید.

ALI16437
08-03-2018, 02:02
با سلام
اساتيد ارجمند و دوستان گرامي من با يک مشکل عجيب روبرو شده ام
اولا سيستمم رو با چند انتي ويروس مختلف مثل مکافي و نورتون و
کومودو وMalwarebytes وEmsisoft Emergency Kit
و Kaspersky Virus Removal Tool و cd بوت کسپراسکاي
اسکن کردهام اما چيز خاصي پيدا نکردهامو از طريق GeekBuddy با
متخصصان کومودو صحبت کردهام نظر انها هم اين بود که سيستم بنده هک
شده است يا داراي بدافزار ميباشد
ولي براي ورود به سيستم و کار کردن روي سيستم و رفع مشکل خواهان
خريد اکانت بودنند که مقدور نيست من يک بار ويندوز سيستمم رو کامل
عوض کردهام ولي دوباره با اتصال به اينترنت با همين مشکل روبرو شده ام
راستي يادم رفت من از نرمافزار COMODO Internet Security Premium
استفاده ميکنم که اپديت هم هست اگر نرمافزار بهتري سراغ داريد که فايروال
و انتي ويروس قويتري داره بنده را راهنمايي بفرماييد از ويندوزر 10 استفاده ميکنم
اپديت هم هست دو دستور net use . net session هم هيچ اتصالي رو نشون نميدهند
به سيستم من ،

وقتی فایروال کومودو روشن است فایروال ویندوز هم خود به خود روشن میشه انگار کومودو فایروال اصلا وجود نداره.

Jadda عزیز ممنون میشم راهنمایی بکنید .

ALI16437
09-03-2018, 23:54
با سلام

Jadda عزیز ما هنوز منتظریم
از راهنمایی ها شما استفاده کنیم

ممنونم

با تشکر از همه دوستان مشکل حل شد .

مرسی

mhimhdi
18-03-2018, 17:37
در حالت پیش فرض HIPS غیرفعاله. باید فعالش کرد؟

- - - Updated - - -

با سلام

Jadda عزیز ما هنوز منتظریم
از راهنمایی ها شما استفاده کنیم

ممنونم

با تشکر از همه دوستان مشکل حل شد .

مرسی

برای منم فایروال ویندوز روشنه. مشکل از کجا بوده ؟

ALI16437
19-03-2018, 10:11
در حالت پیش فرض HIPS غیرفعاله. باید فعالش کرد؟

- - - Updated - - -

برای منم فایروال ویندوز روشنه. مشکل از کجا بوده ؟

با سلام
در تمام اینترنت سکوریتیهای که من میشناسم مثل نورتون ، سیمینتیک ،
کسپراسکای و بیت دیفندر و...
بعد از نصب میاد و صفحه فایروال ویندوز رو قفل میکنه و بالاش مینویسه که
فایروال فوق نصب شده و مدیریت فایروال با فایروال فوق است اگر قرارباشه
دو فایروال کنارهم کار کنند در کار هر دوشون اختلال ایجاد میشود یادم هست
یکجای تو همین تاپیک کومودو دوستان گفته بودنند که باید قبل نصب کومودو
فایزروال رو خاموش کرد ولی بعد ازنصب هم گاهی پیغام دسترسی برنامههای
مختلف به ابینترنت رو میده و اون موقع دستی دیزیبلش میکنیم که اینم خودش یک باگ بزرگ بذای کومودو محصوب
میشود که از دوستان که با کومودو در تماس هستند میخواهیم این رو هم گزارش بدهند

متشکرم

mhimhdi
19-03-2018, 10:27
با سلام
در تمام اینترنت سکوریتیهای که من میشناسم مثل نورتون ، سیمینتیک ،
کسپراسکای و بیت دیفندر و...
بعد از نصب میاد و صفحه فایروال ویندوز رو قفل میکنه و بالاش مینویسه که
فایروال فوق نصب شده و مدیریت فایروال با فایروال فوق است اگر قرارباشه
دو فایروال کنارهم کار کنند در کار هر دوشون اختلال ایجاد میشود یادم هست
یکجای تو همین تاپیک کومودو دوستان گفته بودنند که باید قبل نصب کومودو
فایزروال رو خاموش کرد ولی بعد ازنصب هم گاهی پیغام دسترسی برنامههای
مختلف به ابینترنت رو میده و اون موقع دستی دیزیبلش میکنیم که اینم خودش یک باگ بزرگ بذای کومودو محصوب
میشود که از دوستان که با کومودو در تماس هستند میخواهیم این رو هم گزارش بدهند

متشکرم

یعنی من فایروال ویندوز غیر فعال کنم ؟ فایروال کومودو به خوبی کارشو انجام میده ؟

حدود 4 سال پیش فایروال کومودو باگ داشت که گزارش دادیم به کومودو و رفعش کرد. اما هنوز این محصول باگ داره. متاسفم براش که نمیتونه محصول کامل بده بیرون.

mhimhdi
19-03-2018, 12:23
چقدر دیر جواب میدن. انجمن به این بیحالی ندیدم.

ALI16437
19-03-2018, 15:37
یعنی من فایروال ویندوز غیر فعال کنم ؟ فایروال کومودو به خوبی کارشو انجام میده ؟

حدود 4 سال پیش فایروال کومودو باگ داشت که گزارش دادیم به کومودو و رفعش کرد. اما هنوز این محصول باگ داره. متاسفم براش که نمیتونه محصول کامل بده بیرون.

با سلام

نمیدونم احتمالا باید باگ باشه نمیشه همه اینترنت سکوریتیها به یک روش عمل کنند کومودو به یک روش دیگه
باید اساتید بیان نظر بدن ببینیم نظر اونها چی هست .

با تشکر

Nico-SMY
28-05-2018, 13:21
سلام.
این آنتی ویروس کومودو چرا همش میاد اصل فایل آپدیت رو هی دانلود میکنه.
هفته پیش یکبار 370 مگ دانلود کرد. امروز هم داره 370 مگ دوباره دانلود میکنه.
مگه چقدر حجم اینترنت دارم:V16::V16::V16:

Nico-SMY
28-05-2018, 13:30
سلام.

Captain
28-05-2018, 21:56
سلام.
با سلام
این مشکل آپدیت نیز قبلا رخ داده بود که گویا باز هم تکرار شده
منتظر پاسخگویی تیم پشتیبانی هستیم

ALI16437
29-05-2018, 10:58
با سلام
این مشکل آپدیت نیز قبلا رخ داده بود که گویا باز هم تکرار شده
منتظر پاسخگویی تیم پشتیبانی هستیم

با سلام

دوست گرامی ، من مشکل عدم قفل شدن فایروال ویندوز بعداز نصب کومودو اینترنتد سکوریتی رو
از طریق geekbody بهشون منتقل کردهام دیروز -یعنی بعدازنصب کومودو با اینکه بصورت دستی
فایروال ویندوز رو غیرفعال میکنیم بازهم اتوماتیک فعال میشه خودشون هم رو ایم مسئله تاکید
داشت اند که باید فایروال ویندوز رو غیرفعال کنید
ولی در اینترنت سکوریتیهای دیگه خودشون بصورت اتوماتیک میاد صفحه ویندوز فایروال رو قفل میکنه
و اون بالاش میزنه که مثلا از نورتون یا کسپر استفاده شده که در فایروال کومودو اینطور نیست ومن فکر
کنم این یک باگ است و نیاز به پیگری کاربران رو داره تا حل بشه در صورت امکان شما هم با تیم پشتیبانی
صحبت کنید

ممنونم.

آداک
29-05-2018, 11:29
سلام.
آپدیت روزانه کمودو کمتر از یک مگ در روزه... برای شما از اول اومده آپدیتو گرفته... یه دلیلش شاید این باشه که فاصله بین اپدیتاتون زیاد بوده.... مثلا از یه هفته پیش تا حالا آنتی ویروسو اپدیت نکرده باشید که موجب میشه از اول بگیره... اگه اینطور نبوده مشکلی هست که گاهی در ویندوز هفت داشتم ولی در ویندوز ده چنین مشکلی نیست... پیشنهاد میکنم از دیتابیس کمودو هر چند روز یه بار بکآپ بگیرید و اگه دیدید دیتابیس صفر شد این دیتابیس آفلاینو نصب کنید... دیتابیس کمودو در کامپیوتر در وژن جدید اینجاست:C:\ProgramData\Comodo\Cis\signature s
بزرگترین فایلی که در اینجا هست دیتابیس کمودو هست که میتونید کپیش کنید در جای دیگه و بعد هر موقع مشکلی پیش اومد این دیتابیسو به شکل افلاین نصب کنید... طریقه نصبشم اینه که رو علامت سوال روی برنامه کمودو کلیک کنید و مشخصات محصول رو بزنید و بعد روی وارد کردن آپدیت آنتی ویروس کلیک کنید.

آداک
29-05-2018, 11:34
با سلام

دوست گرامی ، من مشکل عدم قفل شدن فایروال ویندوز بعداز نصب کومودو اینترنتد سکوریتی رو
از طریق geekbody بهشون منتقل کردهام دیروز -یعنی بعدازنصب کومودو با اینکه بصورت دستی
فایروال ویندوز رو غیرفعال میکنیم بازهم اتوماتیک فعال میشه خودشون هم رو ایم مسئله تاکید
داشت اند که باید فایروال ویندوز رو غیرفعال کنید
ولی در اینترنت سکوریتیهای دیگه خودشون بصورت اتوماتیک میاد صفحه ویندوز فایروال رو قفل میکنه
و اون بالاش میزنه که مثلا از نورتون یا کسپر استفاده شده که در فایروال کومودو اینطور نیست ومن فکر
کنم این یک باگ است و نیاز به پیگری کاربران رو داره تا حل بشه در صورت امکان شما هم با تیم پشتیبانی
صحبت کنید

ممنونم.
هیچ مشکلی به وجود نمیاد... دو تا فایروال میتونن روشن باشنو با هم منافاتی ندارند... شما در فایروال ویندوز فقط public network رو روشن بگذارید... روشن بودنش هیچ مشکلی بوجودنمیاره.