PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19

Captain
12-10-2014, 00:17
سلام دوستان
من از خود سایت کومودو برنامه رو دارم دانلود می کنم
چند تا سوال داشتم از حضورتون
-بعد از دانلود نیاز به آپدیت هست ؟اگر که هست آپدیت آفلاین می خواد یا آنلاین ؟
-من این برنامه رو برای یک کامپیوتر دیگه هم می خوام که اینترنت نداره ، آپدیت اون به چه صورت میشه ؟
ممنون:n16:

سلام
پست اول همین تاپیک خوانده شود لطفا
تمام آموزش ها و سوالات مطرح شده اند.

Armin.Computer
12-10-2014, 00:41
سلام
به نظر شما محصولات comdo برای من خوبه؟ (فایروال و آنتی ویروس)
1-سطح دسترسی بالا باشه
2-بفهمم تو کامپیوترم چه خبره؟
3-رایگان باشه
این نکته رو بگم تخصص من شبکه هست و سعی می کنم دائما در حال تست محصولات مختلف کامپیوتری باشم
با تشکر از همه ی دوستان

TurkOglu1993
12-10-2014, 11:24
سلام
به نظر شما محصولات comdo برای من خوبه؟ (فایروال و آنتی ویروس)
1-سطح دسترسی بالا باشه
2-بفهمم تو کامپیوترم چه خبره؟
3-رایگان باشه
این نکته رو بگم تخصص من شبکه هست و سعی می کنم دائما در حال تست محصولات مختلف کامپیوتری باشم
با تشکر از همه ی دوستان
با این مشخصات غیر کومودو نداریم

ba maram
12-10-2014, 23:27
سلام دوستان
من چند تا مشکل دارم میشه جواب بدید چون توی سوالای دوستان ندیدم
میشه بگید که سیستم همیشه در حال اسکن هست یا خیر ؟
چون هر چند دقیقه یکبار یه چیزی می شناسه !
ضمنا هر برنامه ای رو که باز می کنم 100 باز ازم اجازه می گیره ! چی کار کنم ?

Captain
12-10-2014, 23:50
سلام دوستان
من چند تا مشکل دارم میشه جواب بدید چون توی سوالای دوستان ندیدم
میشه بگید که سیستم همیشه در حال اسکن هست یا خیر ؟
چون هر چند دقیقه یکبار یه چیزی می شناسه !
ضمنا هر برنامه ای رو که باز می کنم 100 باز ازم اجازه می گیره ! چی کار کنم ?

سلام
1. بله همیشه فایل/پروسس هایی که در حال اجرا هستند را چک میکنه
2. برای اینکه فایل های امن و ناشناخته را با هم تفکیک کنه
3. تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
13-10-2014, 00:31
سلام
دسکتاپ مجازی در comdo چیه؟
با تشکر

Captain
13-10-2014, 00:43
سلام
دسکتاپ مجازی در comdo چیه؟
با تشکر

سلام
بفرمایید در اینجا توضیح داده شده
#22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
13-10-2014, 14:03
سلام
بفرمایید در اینجا توضیح داده شده
#22 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این قابلیت خیلی خوبی هست
ممنون
+
سوال دیگه این بود که من Internet Security رو نصب کردم
نیازی به نصب بقیه محصولات Comodo ندارم؟

Captain
13-10-2014, 14:18
این قابلیت خیلی خوبی هست
ممنون
+
سوال دیگه این بود که من Internet Security رو نصب کردم
نیازی به نصب بقیه محصولات Comodo ندارم؟

خواهش میکنم
نه نیازی نیست. اینترنت سکیوریتی هم آنتی ویروس و هم فایروال را در بر دارد.
محصولات دیگر شرکت کومودو بهینه سازی، فضای ابری و.... هستند که اگر نیاز دارید میتوانید نصب و استفاده کنید.
میتوانید از مرورگرهای Ice Dragon و Comodo Dragon استفاده کنید که اولی بر پایه ی فایرفاکس نوشته شده و دومی بر پایه ی کروم
موفق باشید

tak2750
14-10-2014, 09:51
سلام
من از فایر وال کومودو در کنار نسخه رایگان ویروس کش اویرا استفاده میکنم.
ایا کمودو قابلیتی داره که بهم بگه در طول روز چقدر از پهنای باند اینترنتم استفاده شده و توسط کدوم برنامه؟(به تازگی اینترنت محدود خریدم و همش حجمم الکی داره میره ولی نمی دونم کجا.از برنامه های کنترل پهنا باند هم دل خوشی ندارم)
2-میخام تنظیمات کمودو طوری باشه که دسترسی تمام برنامه هایی که از اینترنت اپدیت میخان رو ببندم ولی بازم خیلی اوقات میبینم بدون اجازه من بعضی برناممه ها به اینترنت وصل میش و دارن با سرور خودشون دیتا رد و بدل میکنند چطور میتونم جلوی این کار رو بگیرم
3-قبلا تو فایروال اویرا یه گزینه بود به اسم ادونس که اگه فعالش میکردم کامپیوتر خیلی امن میشد مثلا دیگه کسی توی شبکه منو نمی دید یا مثلا خودم یا کس دیگه نمی تونستم به کامپیوترم ریموت دسکتاب بزنه یا با تیم ویویر کار کنه.ایا کومودو هم همچین قابلیتی داره؟
4-فرق فایر وال با hipsچیه.چطور میتوونم تنظیمات هر دو رو روی حد اکثر قرار بدم
5-منظور از out band in band چیه؟
6-وقتی برنامه اجرا میشه فایروال پیام میده.من برنامه نخصصی رو لب تاب دارم.میخام اجرا بشه ولی نمیخام به اینترنت وصل بشه چون کرکش از کار میوفته.باید چیکارکنم؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شد

Captain
14-10-2014, 10:41
سلام
من از فایر وال کومودو در کنار نسخه رایگان ویروس کش اویرا استفاده میکنم.
ایا کمودو قابلیتی داره که بهم بگه در طول روز چقدر از پهنای باند اینترنتم استفاده شده و توسط کدوم برنامه؟(به تازگی اینترنت محدود خریدم و همش حجمم الکی داره میره ولی نمی دونم کجا.از برنامه های کنترل پهنا باند هم دل خوشی ندارم)
2-میخام تنظیمات کمودو طوری باشه که دسترسی تمام برنامه هایی که از اینترنت اپدیت میخان رو ببندم ولی بازم خیلی اوقات میبینم بدون اجازه من بعضی برناممه ها به اینترنت وصل میش و دارن با سرور خودشون دیتا رد و بدل میکنند چطور میتونم جلوی این کار رو بگیرم
3-قبلا تو فایروال اویرا یه گزینه بود به اسم ادونس که اگه فعالش میکردم کامپیوتر خیلی امن میشد مثلا دیگه کسی توی شبکه منو نمی دید یا مثلا خودم یا کس دیگه نمی تونستم به کامپیوترم ریموت دسکتاب بزنه یا با تیم ویویر کار کنه.ایا کومودو هم همچین قابلیتی داره؟
4-فرق فایر وال با hipsچیه.چطور میتوونم تنظیمات هر دو رو روی حد اکثر قرار بدم
5-منظور از out band in band چیه؟
6-وقتی برنامه اجرا میشه فایروال پیام میده.من برنامه نخصصی رو لب تاب دارم.میخام اجرا بشه ولی نمیخام به اینترنت وصل بشه چون کرکش از کار میوفته.باید چیکارکنم؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شد

سلام
1. این قابلیت فعلا نیست
2. شما میتونید در تنظیمات فایروال و در بخش قوانین برنامه ها، بر روی برنامه های مورد نظر کلیک راست کرده و ویرایش را انتخاب کنید و در تب مربوطه قوانین اتصال به اینترنت را مسدود دسترسی به اینترنت یا Blocked Application قرار بدین.
برای مرورگر ها هم قوانین مرورگر و برای IDM فقط خروجی یا همان Outgoing تعریف کنید.
در صفحه ی اصلی و در زیر مجموع فایروال گزینه ای بنام Stealth Mode هست که آن را بر روی Block Incoming All Connectionرا انتخاب کنید.
خواندن مطالب زیر خالی از لطف نیست
#934 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#1935 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#4168 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#3353 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#2597 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#2598 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#2998 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#3002 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#3003 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#3004 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#3006 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#3015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#3012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

taoching
15-10-2014, 11:25
سلام بر دوستان عزیزم

بنده دیروز CIS نسخه 8 بتا را نصب کردم، منتهی هر فایل تصویری را که میخام توی سیستمم ذخیره کنم خطای Save As، There are no more files میده و هیچ چیزی را اجازه نمیده که سیو کنم! (ویندوزم 7 هست)!
لطفا دوستان کارشناس اگر میتونن کمکم کنند! سپاسگزارم از لطفتون :n12:

taoching
15-10-2014, 18:00
با سلام و عرض ادب

بنده نسخه
CIS نسخه 8 بتا را پاکش کردم، و بعد دیدم که مشکل سیو کردن عکس ها حل شد. بعد گفتم حتما بخاطر نسخه ی بتا هست این مشکل، برای همین نسخه CIS 7 را نصب کردم، اما دوباره این مشکل پیدا شد و دیدم که باز اجازه نمیده چیزی را ذخیره کنم تو سیستم! باز خطای Save As، There are no more files را میده! مجبور شدم کلا CIS را از روی سیستمم پاک کنم! :n03:

اینجا کسی نیست که به من کمک کنه و منو راهنمایی کنه؟!! :n13:

Jadda
15-10-2014, 21:42
با سلام و عرض ادب

بنده نسخه
CIS نسخه 8 بتا را پاکش کردم، و بعد دیدم که مشکل سیو کردن عکس ها حل شد. بعد گفتم حتما بخاطر نسخه ی بتا هست این مشکل، برای همین نسخه CIS 7 را نصب کردم، اما دوباره این مشکل پیدا شد و دیدم که باز اجازه نمیده چیزی را ذخیره کنم تو سیستم! باز خطای Save As، There are no more files را میده! مجبور شدم کلا CIS را از روی سیستمم پاک کنم!
:n03:

اینجا کسی نیست که به من کمک کنه و منو راهنمایی کنه؟!! :n13:

سلام

کومودو را نصب کردید تنظیم خاصی انجام میدادید؟ به نوع نرم افزاری که میخواستید فایل را ذخیره کنید بستگی داشت مثلا دانلود منیجری، چیزی؟ یا امتحان نکردید فایل در مسیری دیگری ذخیره میشه یا نه؟ تست کردید کومودو را غیرفعال بکنید، بعد فایلها دخیره بشه؟

taoching
15-10-2014, 22:14
سلام

کومودو را نصب کردید تنظیم خاصی انجام میدادید؟ به نوع نرم افزاری که میخواستید فایل را ذخیره کنید بستگی داشت مثلا دانلود منیجری، چیزی؟ یا امتحان نکردید فایل در مسیری دیگری ذخیره میشه یا نه؟ تست کردید کومودو را غیرفعال بکنید، بعد فایلها دخیره بشه؟

سلام دوست عزیزم
سپاسگزارم که پاسخ دادید!

بار اول که cis 8 را نصب کردم تنظیمات اولیه انجام دادم، اما بعد که پاکش کردم و cis 7 را نصب کردم هیچ تنظیمی انجام ندادم، اما بازم مانع سیو کردن فایل های تصویری در سیستم میشه!
کومودو را هم غیر فعال کردم، اما بازم نشد!
ببینید فقط فایلهای تصویری مثل عکس را نمیتونم سیو کنم و ارور میده! وگرنه فایل های صوتی یا ویدئو را که با دانلود منیجر دانلود میکنم به راحتی ذخیره میشه و مشکلی نداره! اما مثلا یک تصویر یا عکسی را از فیس بوک یا هر جایی میخام ذخیره کنم، ارور میده و اجازه نمیده! اما الان که کومودو را پاک کردم، مشکل حل شده!

taoching
15-10-2014, 22:15
سلام

سلام دوست عزیزم

سپاسگزارم که پاسخ دادید!

بار اول که cis 8 را نصب کردم تنظیمات اولیه انجام دادم، اما بعد که پاکش کردم و cis 7 را نصب کردم هیچ تنظیمی انجام ندادم، اما بازم مانع سیو کردن فایل های تصویری در سیستم میشه!
کومودو را هم غیر فعال کردم، اما بازم نشد!
ببینید فقط فایلهای تصویری مثل عکس را نمیتونم سیو کنم و ارور میده! وگرنه فایل های صوتی یا ویدئو را که با دانلود منیجر دانلود میکنم به راحتی ذخیره میشه و مشکلی نداره! اما مثلا یک تصویر یا عکسی را از فیس بوک یا هر جایی میخام ذخیره کنم، ارور میده و اجازه نمیده! اما الان که کومودو را پاک کردم، مشکل حل شده!

Jadda
17-10-2014, 00:12
سلام

نسخه بتای جدید کومودو: COMODO Internet Security 8.0.0.4314 BETA

لینک دانلود:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته نسخه قبلی قابل ارتقا به این بتای جدی هست (آپدیت داخلی).

mrmmnb
17-10-2014, 20:08
سلام
اینم Comodo Internet Security Release Notes نسخه 8 بتا

Jadda
17-10-2014, 21:59
سلام

خب، نسخه 8.4314 روی سیستم نصبه و تا اینجا که مورد خاصی ندیدم، چهار theme موجوده که بجز Modern Theme که من خیلی خوشم نمیاد، مابقی خوب هستند و فرق چندانی ندارند، هر چند من از Flat Tile theme خوشم میاد. البته در رابطه با UI مهم اون بود که خلاصه وضعیت -Summary- توی پنجره اصلی داشته باشیم که Advanced View اینو فراهم میکنه، مخصوصا اینکه شما از این طریق به بخشهای مختلف تنظیمات کومودو دسترسی دارید. به طور کلی من از UI کومودو خیلی راضیم و نوار وظیفه هم که خیلی به کار میاد.

یکی از مواردی که اینجا دوستان باهاش مواجه بودند مشکل BSOD بوده که خیلی دوست دارم بدونم دوستانی که قبلا این مشکلو داشتند (اگر تا الان نسخه 8 را نصب کردند) وضعیت چطور بوده.

یک مورد دیگه که روی اعصاب بود قابلیت ارسال فایل برای کومودو بود که مدت زیادی کار نمیکرد. ولی به نظر میرسه کاملا حل شده و الان به درستی کار میکنه. و این باعث خوشحالیه.

و اما ویروسکوپ همچنان در حال کامل شدن است، و نشان این وجود داره که پروژه ای نیست که به بن بست بخوره یا از توان کومودو خارج باشه، یک تیم مجزا در حال کار روی ویروسکوپ و ساخت امضا هست. و البته چون فرآیند تولید امضا برای ویرسکوپ با آنتی ویروس متفاوت هست و امضاها مبتنی بر "رفتار بد" قرار داره. بنابراین پروسه رشد ویروسکوپ باید ارام به جلو بره ضمن اینکه قابلیت "عقبگرد" هم تعبیه شده برای ویروسکوب که این باز خودش داستان دیگه داره و طبعتا کار زیادی را مطلبه.

در کنار اینها توجه به سندباکس هم جزو موارد با اولویت بالا برای کومودو هست، ایجاد توازن بین "امنیت" و"آسایش" برای کاربران، علی الخصوص کاربران متوسط به پایین باعث میشه که کومودو دائما نگاه جدیدتری در رابطه با "سندباکس" داشته باشه تا هم امنیت حفظ بشه و هم غولی به اسم "سندباکس" ایجاد مزاحمت برای کاربر نکنه.

البته موراد ریز و درشت دیگه هم وجود داره از بهبود آنتی ویروس در تشخیص در پرفورمنس در پاکسازی عملکرد صیحح HIPS , فایروال و لیست سفید ، کار بر روی دسکتاپ مجازی و غیره. به انظمام رفع ایرادات و.. و.. و..

در هر صورت دوست دارم تمام این تلاشها ماحصلش سودی باشه که کاربر این وسط برباید!

Armin.Computer
17-10-2014, 22:51
سلام
بعضی کاربرا می گن که کار با Comodo سخته
ولی من نصب کردم دیدم که حتی زبان فارسی هم داره
واقعا خیلی خوبه که زبان فارسی رو اضافه کرده
پشتیبانی هم داره
پس چه دلیلی واسه سختی این نرم افزار وجود داره؟

mrmmnb
17-10-2014, 23:43
سلام
علی اقا من چند هفته ای هست ویندوزم عوض کردم انتی ویروس هم حسش نبود نصب کنم کلا این چند وقته حال کردم با سیستم هیچی نبود بهم گیر بده حالا که ورژن 8 اومده میخوام بنصبم(خدا میدونه سیستم ویروسی شده یا نه!)
حالا اون ابدیتی که بک اپ دارم مال چند هفته قبل هست ضمن اینکه برا ورژن 7 هم هست توی فروم کومودو هم برا ورژن 8 ابدیت نزاشته الان اون ابدیتی که برا 7 هست به این 8 میخوره؟
روش ابدیت افلاین که تغییری نکرده نسبت به 7؟
با تشکر

Jadda
18-10-2014, 00:35
سلام
علی اقا من چند هفته ای هست ویندوزم عوض کردم انتی ویروس هم حسش نبود نصب کنم کلا این چند وقته حال کردم با سیستم هیچی نبود بهم گیر بده حالا که ورژن 8 اومده میخوام بنصبم(خدا میدونه سیستم ویروسی شده یا نه!)
حالا اون ابدیتی که بک اپ دارم مال چند هفته قبل هست ضمن اینکه برا ورژن 7 هم هست توی فروم کومودو هم برا ورژن 8 ابدیت نزاشته الان اون ابدیتی که برا 7 هست به این 8 میخوره؟
روش ابدیت افلاین که تغییری نکرده نسبت به 7؟
با تشکر

سلام

از نظر من اون آپدیت کار نمیکنه چون فکر کنم قدیمی باشه. ولی در کل آپدیت نسخه 7 روی 8 هم کار میکنه.

ولی میتونی یک تستی بکنی اگر جواب نداد مشکلی ایجاد نمیشه و توی آپدیت آنلاین کومودو میاد آپدیت جدید را دانلود میکنه. یا میتونید آپدیت را با دانلود منجر دانلود کنید و بعد آفلاین آپدیت کنی با همون روش قبلی. فرقی نکرده.

mrmmnb
18-10-2014, 00:45
منظورم من هم همون ابدیت آفلاین ورژن 7 هست که تو سایت کومودو هست که البته گفتید جواب میده(البته وقتی اون جواب بده مال من هم کار میکنه فقط باید بعدش ابدیت های از اون روز به بعد رو انلاین ابدیت کنم ولی خوب ترافیک شبانه هست کل ابدیت رو افلاین از سایت کومودو دانلود میکنم)
با تشکر

mrmmnb
18-10-2014, 23:16
علی اقا مشکل خاصی نداری توی بتا؟
من امروز رفتم ورد و اکسل کار کنم نمیتونم راست کیلیک کنم یا منوی های کشویی رو داخلش باز کنم سریع محو میشه!
البته یک هفته ای بود باهاش کار نکردم نمیدونم مشکل از خودش هست یا کومودو باعثش شده!!
8.1 و 64 بیتی هستم و افیس هم 2013
حسش نیست پاک کنم کومودو رو کلی عصری تا حالا پیغام جواب دادم!

Captain
18-10-2014, 23:56
من امروز رفتم ورد و اکسل کار کنم نمیتونم راست کیلیک کنم یا منوی های کشویی رو داخلش باز کنم سریع محو میشه!
البته یک هفته ای بود باهاش کار نکردم نمیدونم مشکل از خودش هست یا کومودو باعثش شده!!
8.1 و 64 بیتی هستم و افیس هم 2013
حسش نیست پاک کنم کومودو رو کلی عصری تا حالا پیغام جواب دادم!

دقیقا مشکل بنده هست
#654 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته منم کومودو داشتم این مشکل سرم اومد مجبور شدم ویندوز عوض کنم. چون هر کاری کردم درست نمیشد

mrmmnb
19-10-2014, 08:07
خوب الان میگی به خاطر کومودو اینجور شده یا مورد دیگه ای بوده؟
بعد نصب مجدد ویندوز و افیس مشکل برطرف شد؟ ایا بعدش کومودو نصب کردید؟اگه اره بعد نصب این مشکل پیش اومد یا نه؟
و البته بفرمایید هم قبل از نصب مجدد ویندوز که این مشکل رو داشتید و هم بعد از نصب مجدد ویندوز چه ورژنی از کومودو رو داشتید؟
همین الان خودم میرم کومودو بتا رو حذف کنم ببینم درست میشه یا نه
با تشکر

ویرایــــــش؛
کومودو رو پاک کردم درست شد!

Captain
19-10-2014, 10:26
خوب الان میگی به خاطر کومودو اینجور شده یا مورد دیگه ای بوده؟
بعد نصب مجدد ویندوز و افیس مشکل برطرف شد؟ ایا بعدش کومودو نصب کردید؟اگه اره بعد نصب این مشکل پیش اومد یا نه؟
و البته بفرمایید هم قبل از نصب مجدد ویندوز که این مشکل رو داشتید و هم بعد از نصب مجدد ویندوز چه ورژنی از کومودو رو داشتید؟
همین الان خودم میرم کومودو بتا رو حذف کنم ببینم درست میشه یا نه
با تشکر

ویرایــــــش؛
کومودو رو پاک کردم درست شد!

بله بخاطر کومودو اینطوری شده بود
بله بعد نصب مجدد ویندوز و آفیس درست شد، خیر امسی سافت ریختم در حال حاظر
نه مشکلی نداشتم، نسخه ی بتا 8 ریخته بودم.

پس معلوم شده که مشکل از کومودو هستش

mrmmnb
19-10-2014, 14:48
من یه سری مشکل دیگه هم داشتم
مثلا UAC غیر فعال شدش (یکی دو تا برنامه هام مثل اسکایت با غیر فعال شدن این کار نمیکردن و پیغام میدادن باید فعال بشه)
موقع نصب مه دیفنس خود ویندوز رو غیر فعال کرد و نه فایروال خود ویندوز رو!
البته چون خیلی وقت نداشتم به مشکل دیگه ای بر نخوردم
تو سرعت بالا اومدن ویندوز هم تاثیر گذاشت که خوب کم طبیعی به نظر میاد
=========
یه سوال از دوستان فایروال خود ویندوز نمیشه تنظیم کرد برا هر چیزی که میخواد به نت وصل بشه پیغام بده تا خودم اتخاب کنم وصل بشه یا نه؟(خودم هر چی گشتم همچین گزینه ای نبود)
این چند هفته با همین فایروال و یفنس ویندوز هیچ مشکلی برام پیش نیومده بود نمیدونم لازم هست چیزی نصب کنم یا نه؟؟؟!!!
با تشکر

Dr Nima
19-10-2014, 16:21
فایروال زون آلارم
در مورد فایروال میتونی از سایت تست کننده فایروال بهره ببرید
و فایروال ویندوز
با ابزارهای کمکی مثل ویندوز فایروال کنترل
وWindows 8 Firewall Control

Jadda
19-10-2014, 17:37

سلام

خیلی ممنون بابت گزارش :n16:

اگه CIS را پاک نمیکردید یک ویدئو میتونست خیلی کمک کنه. اما در هر صورت پیگیر میشم تا در نسخه نهایی حل بشه.

نوار بالایی آفیس کلاسیک شده و هیچ نواری باز نمیشه.

این مشکل ظاهرا وجود داره.

Enabling Enhanced Protection Mode Resets Microsoft Office To Classic Theme

اما جواب فعلا این بوده:

Bug is not reproduced on our environment, please create video of reproduction

و البته هنوز تایید نشده و برچسب MORE INFO داره

در هر صورت سعی میکنم یکسری اطلاعات در اختیار تیم کومدو بزارم.... هر چند خودم این مشکلو ندارم.

ArashMiniStar
19-10-2014, 17:45
اقا من با کودومو چیکا کنم.ویندوز 8.1 دارم جدیدترین نسخه از سایتش گرفتم فایل اپدیتم ریختم مخصوص نسخه 5.8 به بالا مشکل بلو اسکرین دارم :(

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

Jadda
19-10-2014, 19:10
اقا من با کودومو چیکا کنم.ویندوز 8.1 دارم جدیدترین نسخه از سایتش گرفتم فایل اپدیتم ریختم مخصوص نسخه 5.8 به بالا مشکل بلو اسکرین دارم :(

منظورتون نسخه 8 کومودو هست؟

ArashMiniStar
19-10-2014, 19:26
منظورتون نسخه 8 کومودو هست؟
والا الان برین تو سایت کومودو هر چی برای دانلود عمومی گذاشته همون بود

taoching
20-10-2014, 11:49
سلام علی آقا

بنده کومودو 8 بتا را که نصب کردم، به هیچ وجه اجازه نمیداد عکس و تصویر را روی سیستمم نصب کنم! ارور میداد!
اما زمانی که پاکش کردم و کومودو 7 را نصب کردم درست شد!
به نظرتون مشکل چیست و چه باید کرد؟!! :n13:

Jadda
20-10-2014, 21:42
سلام علی آقا

بنده کومودو 8 بتا را که نصب کردم، به هیچ وجه اجازه نمیداد عکس و تصویر را روی سیستمم نصب کنم! ارور میداد!
اما زمانی که پاکش کردم و کومودو 7 را نصب کردم درست شد!
به نظرتون مشکل چیست و چه باید کرد؟!! :n13:

سلام

علت نامعلومه. سعی میکنم انتقال بدم و امیدوارم روی نسخه نهایی حل بشه. اگر نیاز شد باهاتون تماس میگریم.

تشکر بابت گزارش.

name
22-10-2014, 13:43
سلام
اینترنت سکیوریتی بعد از بالا اومدن ویندوز بصورت اتومات اجرا نمیشه!کلا باید دستی اجرا بشه یا برای من مشکل داره؟

Captain
22-10-2014, 21:46
سلام
اینترنت سکیوریتی بعد از بالا اومدن ویندوز بصورت اتومات اجرا نمیشه!کلا باید دستی اجرا بشه یا برای من مشکل داره؟

cistray.exe رو در مسیر زیر اضافه کنید.

dvb595959
23-10-2014, 18:18
درود
نمیدونم چرا توی محیط مجازی کروم رو اجرا میکنم این پیام رو میده... برای همه سایتها همین پیام میاد. چیکارش کنم؟ توی محیط اصلی ویندوز بدون مشکل کار میکنه....اول کومودو 7 داشتم و الان هم کومودو 8 ... با هر دو تاشون این مشکل وجود داره.

شهروز 84
24-10-2014, 16:02
آقا می‌خواستم بدونم اگه فایل نصب اینترنت سکیوریتی (Comodo Internet Security) رو از خود سایت بگیرم و موقع نصب فایروالش رو نصب نکنم چه فرقی با نصب کردن فایل آنتی ویروس (Comodo Antivirus) داره؟
حجم هر دوتا فایل یکیه.

شهروز 84
24-10-2014, 16:02
شرمنده پست اضافی شد دوستان زحمت پاک کردنش رو بکشن

dvb595959
24-10-2014, 18:26
درود
نمیدونم چرا توی محیط مجازی کروم رو اجرا میکنم این پیام رو میده... برای همه سایتها همین پیام میاد. چیکارش کنم؟ توی محیط اصلی ویندوز بدون مشکل کار میکنه....اول کومودو 7 داشتم و الان هم کومودو 8 ... با هر دو تاشون این مشکل وجود داره.

پیرو این پست باید اضافه کنم که:
کومودو و کروم را پاک و دوباره نصب کردم ... این بار کروم توی محیط مجازی به هیچ عنوان اجرا نمیشه.... بقیه برنامه ها مشکلی ندارن .پیشنهادتون چیه؟

Jadda
24-10-2014, 18:39
پیرو این پست باید اضافه کنم که:
کومودو و کروم را پاک و دوباره نصب کردم ... این بار کروم توی محیط مجازی به هیچ عنوان اجرا نمیشه.... بقیه برنامه ها مشکلی ندارن .پیشنهادتون چیه؟

سلام

واسه منم همینطور هست، با فایرفاکس و دراگون و ... غیره توی محیط مجازی مشکلی ندارم ولی با کروم نسخه Version 38.0.2125.104 این مشکلو منم دارم. کاری خاصی نمیشه انجام داد،

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

K1lou
25-10-2014, 11:15
با سلام
اقا توی محیط کیوسک مجازی امکان عکس گرفتن از دسکتا\ش باید وجود داشته باشه یا نه ؟ من الان به راحتی با \رینت اسکرین عکس میگیرم و میازم به محیط اصلی ویندوز . فکر کنم قبلا نمی شد اینکار رو کرد حالا چرا اینطور شده ؟

Jadda
26-10-2014, 23:15
با سلام
اقا توی محیط کیوسک مجازی امکان عکس گرفتن از دسکتا\ش باید وجود داشته باشه یا نه ؟ من الان به راحتی با \رینت اسکرین عکس میگیرم و میازم به محیط اصلی ویندوز . فکر کنم قبلا نمی شد اینکار رو کرد حالا چرا اینطور شده ؟

من روی سیستم خودم نتونستم این کارو انجام بدم. ویندوزتون چی هست 7 یا 8 و 32 یا 64؟

hamidrezaj
27-10-2014, 02:31
سلام توی قسمت های حوزه های شبکه , غیر از loopback zone نزدیک چندین خانه و چندین مکان عمومی هست
اینا مشکلی نداره؟ چون هر کدوم یه نوع آی پی دارن

K1lou
27-10-2014, 09:06
من روی سیستم خودم نتونستم این کارو انجام بدم. ویندوزتون چی هست 7 یا 8 و 32 یا 64؟

سلام علی جان
من ویندوزم 8.1 نسخه 64 بیتی هست و الان هم که امتحان کردم به راحتی میشه عکس گرفت کومودو من اخرین نسخه 7 هست . اینو پیگیری کنید بی زحمت

asklt
27-10-2014, 10:38
سلام ببخشید
یک مشکل من با نرم افزار free download manager از تورنت دانلود میکنم
ولی هر از گاهی کمودو به اون گیر میده و فایل استوپ میشه و دانلود ادامه پیدا میکنه !
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟

Vahid67
27-10-2014, 20:15
دوستان چطوری میشه جوری تنظیم کرد که هر برنامه ایی که میخواد به اینترنت وصل بشه قبلش یک پیام مبنی بر رد یا تایید اتصال به اینترنت بیاد ؟

TurkOglu1993
27-10-2014, 20:36
دوستان چطوری میشه جوری تنظیم کرد که هر برنامه ایی که میخواد به اینترنت وصل بشه قبلش یک پیام مبنی بر رد یا تایید اتصال به اینترنت بیاد ؟
فایروال رو روی custom ruleset بذارید و توی تنظیمات فایروال تیک گزینه do not show popup alerts رو بردارید

sky1sky
30-10-2014, 19:53
سلام لینک دانلود انتی ویروس کومودو(فایروالش) رو چند صفحه پیش یکی از بچه ها گذاشته بود
refer

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Adress
موقع دانلود پس چرا یوزر پس می خواد ؟؟! چی بزنم :n13: مرسی

Jadda
31-10-2014, 10:44
سلام لینک دانلود انتی ویروس کومودو(فایروالش) رو چند صفحه پیش یکی از بچه ها گذاشته بود

موقع دانلود پس چرا یوزر پس می خواد ؟؟! چی بزنم :n13: مرسی

آخرین نسخه را از سایت کومودو دریافت کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali_softcenter
01-11-2014, 14:19
سلام لطف میکنید کمی در مورد این دو محصول توضیح بدید؟

Business Firewall & Antivirus Endpoint Security Manager 3.0

Free PCI Scan

shahin666
02-11-2014, 01:03
نسخه 8 فاینال فایروال مشخص نمیشه کی قرار بیاد ؟!!
تاریخ مشخصی نداره عرضه این نسخه نهایی؟!!

Malware
04-11-2014, 11:41
جدیدا تغییر کرده ؟

ادرس سایت dns از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر کرده به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

D_felfelak
05-11-2014, 14:35
مدت نسبتا طولانی هست که از اینترنت سکیوریتی کومودو استفاده میکنم
چند روز پیش ترافیک مصرفی سیستمم به طرز فجیعی بالا بود یک گیگابایت در یک روز! ویندوز رو عوض کردم مشکل حل نشد! سیستم رو با MBAM , Kaspersky.Virus.Removal.Tool , کونودو هم اسکنرش و "پاکسازی کامپیوتر" اسکن و پاکسازی کردم! ( مالوری به نام s e x .exe رو شناسایی و پاکسازی کرد) الا ویندوز رو تعویض و کومودو سکیوریتی رو نصب و اپدیت کردم
مشکلی که دارم الا ترافیک مصرفی به نطرم غیرعادی میاد از کومودو متوجه شدم که بیشترش مربوط به svchost هست

یه سوال: من الا فایروال رو در حالت کاربر هست ایا راهی هست که همه ی نرم افزار ها و برنامه ها و .... رو مسدود کنه به جز چند تا؟
من الا geekbuddy رو عزل کردم از پشتیبان انلاین استفاده نمیکینم این اختلالی در کوودو ایجاد میکنه؟
اگر به حای اینترنت سکیوریتی کومودو انتی ویروس و فایروالش رو دانلود و جداگانه نصب کنم تفاوتی ایجاد میشه؟ یا نه اینترنت سکیوریتی فایروالش همون هست بی هیچ کم و کاستی!؟

کومودو رو فارسی کردم
با این اینترنت حجمی ترافیک اضافی مصرفی خیلی خیلی ازار دهنده هست

Jadda
05-11-2014, 17:57
مدت نسبتا طولانی هست که از اینترنت سکیوریتی کومودو استفاده میکنم

1- چند روز پیش ترافیک مصرفی سیستمم به طرز فجیعی بالا بود یک گیگابایت در یک روز!....مشکلی که دارم الا ترافیک مصرفی به نطرم غیرعادی میاد از کومودو متوجه شدم که بیشترش مربوط به svchost هست

2- یه سوال: من الا فایروال رو در حالت کاربر هست ایا راهی هست که همه ی نرم افزار ها و برنامه ها و .... رو مسدود کنه به جز چند تا؟
3- من الا geekbuddy رو عزل کردم از پشتیبان انلاین استفاده نمیکینم این اختلالی در کوودو ایجاد میکنه؟
4- اگر به حای اینترنت سکیوریتی کومودو انتی ویروس و فایروالش رو دانلود و جداگانه نصب کنم تفاوتی ایجاد میشه؟ یا نه اینترنت سکیوریتی فایروالش همون هست بی هیچ کم و کاستی!؟

سلام

1- فقط همون روز بوده یا چند روز ادامه داشته اگر فقط یک روز بوده شاید مشکلی نباشه و از آپدیت ویندوز باشه.... که البته بعد از تعویض ویندوز احتمالا آپدیت ویندوز چند روز طول میکشه و این کار به دوش svchost هست. برای تست ویندوز دفندر و آپدیت خودکار ویندوز را غیر فعال کنید و ببینید همچنان این مشکل هست. و نکته بعدی اینکه چطور متوجه شدید svchost باعث این ترایک اضافی شده؟ از طریق کومودو، چطوری؟

2- راه بله هست، همین "حالت کاربر" این اجازه را بهتون میده. البته پروسه های ویندوز حق ارتباط دارند. (اگه دوست داشتید اینها را هم میتونید مسدود کنید که به صلاح نیست)

3- خیر

4- هیچ فرقی نداره،

====

D_felfelak
05-11-2014, 18:44
سلام

1- فقط همون روز بوده یا چند روز ادامه داشته اگر فقط یک روز بوده شاید مشکلی نباشه و از آپدیت ویندوز باشه.... که البته بعد از تعویض ویندوز احتمالا آپدیت ویندوز چند روز طول میکشه و این کار به دوش svchost هست. برای تست ویندوز دفندر و آپدیت خودکار ویندوز را غیر فعال کنید و ببینید همچنان این مشکل هست. و نکته بعدی اینکه چطور متوجه شدید svchost باعث این ترایک اضافی شده؟ از طریق کومودو، چطوری؟

2- راه بله هست، همین "حالت کاربر" این اجازه را بهتون میده. البته پروسه های ویندوز حق ارتباط دارند. (اگه دوست داشتید اینها را هم میتونید مسدود کنید که به صلاح نیست)

3- خیر

4- هیچ فرقی نداره،

====

1)فقط همون روز یود البته بعدش هم که ویندوز رو عوش کردم باز هم مشکل پابرجا بود البته نه در حد گیگ ولی بنظرم غیر طبیعی میومد
من این دفعه اپدیت ویندوز و ویندوز دفندر رو از همون اول غیرفعال کردم
از کومودو کارهای عمومی مشاهده ارتباطات متوجه شدم
2) چرا به صلاح نیست پروسه های ویندوز رو مسدود کنم؟ این svchost وظیفه اش چیه؟ چرا به اینترنت وصل میشه؟ امنیت برام اولویت اول نیست
البته الا کامل مطمین نیستم اما برخی از پروسه های سیستمی من جمله همین svchost بنظرم غیر عادی میاد
با سپاس فراوان :n16::n16::n16:

Jadda
05-11-2014, 19:49
1)فقط همون روز یود البته بعدش هم که ویندوز رو عوش کردم باز هم مشکل پابرجا بود البته نه در حد گیگ ولی بنظرم غیر طبیعی میومد
من این دفعه اپدیت ویندوز و ویندوز دفندر رو از همون اول غیرفعال کردم
از کومودو کارهای عمومی مشاهده ارتباطات متوجه شدم
2) چرا به صلاح نیست پروسه های ویندوز رو مسدود کنم؟ این svchost وظیفه اش چیه؟ چرا به اینترنت وصل میشه؟ امنیت برام اولویت اول نیست
البته الا کامل مطمین نیستم اما برخی از پروسه های سیستمی من جمله همین svchost بنظرم غیر عادی میاد
با سپاس فراوان :n16::n16::n16:

سلام

1- خب اگرهمون یک روز بود نمیشه اسناد خاصی بهش کرد..... البته یک موردی را عرض کنم اینکه در پنجره اصلی کومودو قسمت خلاصه وضعیت شاید گاهی درصدهایی از پروسه هایی ببنید که براتون عجیب باشه مثلا در عکس زیر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای svchost زده 83.68 درصد ؛ حالا این یعنی چی؟ این قسمت میاد به صورت ریل تایم درصد استفاده یک پروسه از کل باند شبکه (اینترنت) شما را نشون میده. که فعلا چه درصدی در اختیار چه فایل/برنامه/پروسه ای است. یعنی حجم ترافیک ورودی و خروجی به نسبت درصد را به شکل ریل تایم نشون میده،

مثال اینکه اگر برای فایل زده 100 درصد به این معنی نیست که فایل به مقدار بسیار زیاد دانلود/اپلود داشته، فقط این معنی را میده که فعلا ، در حال حاضر کل ترافیک ورودی و خروجی را داره این فایل انجام میده، یعنی 100 ترافیک ورودی و خروجی روی سیستم شما مربوط به این فایل میشه.

=====

اما در قسمت "مشاهده ارتباطات" شما میتونید کل ترافیک دریافت شده و ارسال شده توسط یک فایل/پروسه از زمانیکه شروع به اتصال کرده را ببنید.... بنابراین وقتی شما دچار اون مشکل میشید باید در قسمت "مشاهده ارتباطات" حجم ارسال و دریافت شده svchost به مگابات یا گیگ برسه. و من نمیدونم ایا اینجوری بوده یا نه. (در عکس بالا میبنید که کل ترافیک برای svchost بسیار ناچیز است)

در هر صورت، با توجه به اسکنی که با ابزارهای ذکر شده بالا انجام دادید و حتی نصب مجدد سیستم ، خیلی نگران نیستم..... اگه تونستید یکبار قسمت "فایل های امن" را خالی کنید .... svchost اگه مشکلی نداشته باشه دوباره اتوماتیک وارد لیست امن میشه.

2- اگر اونو مسدود کنید مشکل براتون ایجاد میشه....

D_felfelak
05-11-2014, 19:59
سلام

1- خب اگرهمون یک روز بود نمیشه اسناد خاصی بهش کرد..... البته یک موردی را عرض کنم اینکه در پنجره اصلی کومودو قسمت خلاصه وضعیت شاید گاهی درصدهایی از پروسه هایی ببنید که براتون عجیب باشه مثلا در عکس زیر:

برای svchost زده 83.68 درصد ؛ حالا این یعنی چی؟ این قسمت میاد به صورت ریل تایم درصد استفاده یک پروسه از کل باند شبکه (اینترنت) شما را نشون میده. که فعلا چه درصدی در اختیار چه فایل/برنامه/پروسه ای است. یعنی حجم ترافیک ورودی و خروجی به نسبت درصد را به شکل ریل تایم نشون میده،

مثال اینکه اگر برای فایل زده 100 درصد به این معنی نیست که فایل به مقدار بسیار زیاد دانلود/اپلود داشته، فقط این معنی را میده که فعلا ، در حال حاضر کل ترافیک ورودی و خروجی را داره این فایل انجام میده، یعنی 100 ترافیک ورودی و خروجی روی سیستم شما مربوط به این فایل میشه.

=====

اما در قسمت "مشاهده ارتباطات" شما میتونید کل ترافیک دریافت شده و ارسال شده توسط یک فایل/پروسه از زمانیکه شروع به اتصال کرده را ببنید.... بنابراین وقتی شما دچار اون مشکل میشید باید در قسمت "مشاهده ارتباطات" حجم ارسال و دریافت شده svchost به مگابات یا گیگ برسه. و من نمیدونم ایا اینجوری بوده یا نه. (در عکس بالا میبنید که کل ترافیک برای svchost بسیار ناچیز است)

در هر صورت، با توجه به اسکنی که با ابزارهای ذکر شده بالا انجام دادید و حتی نصب مجدد سیستم ، خیلی نگران نیستم..... اگه تونستید یکبار قسمت "فایل های امن" را خالی کنید .... svchost اگه مشکلی نداشته باشه دوباره اتوماتیک وارد لیست امن میشه.

2- اگر اونو مسدود کنید مشکل براتون ایجاد میشه....

با مسدود کردن svchost چه مشکلی ایجاد میشه؟
svchost به مگا و گیگ نرسیده اما خب اکثر وقت ها خرد خرد در حال استفاده هست بعضی وقت ها هم به چند تا ایپی مقصد داره میفرسه
غیر از خالی کردن فایل های امنی راه دیگه ای هست تا متوجه بشم که svchost و دیگر پروسه های سیستم در حال استفاده اضافی هستند یا نه؟ ( با خالی کردن فایل های امن باید دوباره کلی سوال و جواب پاسخ بدم)
من الا حتی دسترسی افیس به اینترنت رو مسدود کردم اصل حداقل مجوز رو دارم اجرا میکنم فقط برنامه هایی که واقعا واجب هست دسترسی دادم مثل مرورگرها و کومودو و هیلنرشکن و چند تای دیگه

Jadda
05-11-2014, 20:39
با مسدود کردن svchost چه مشکلی ایجاد میشه؟
svchost به مگا و گیگ نرسیده اما خب اکثر وقت ها خرد خرد در حال استفاده هست بعضی وقت ها هم به چند تا ایپی مقصد داره میفرسه
غیر از خالی کردن فایل های امنی راه دیگه ای هست تا متوجه بشم که svchost و دیگر پروسه های سیستم در حال استفاده اضافی هستند یا نه؟ ( با خالی کردن فایل های امن باید دوباره کلی سوال و جواب پاسخ بدم)
من الا حتی دسترسی افیس به اینترنت رو مسدود کردم اصل حداقل مجوز رو دارم اجرا میکنم فقط برنامه هایی که واقعا واجب هست دسترسی دادم مثل مرورگرها و کومودو و هیلنرشکن و چند تای دیگه

با مسدود کردنش کلا اینترنت قطع میشه.... اگر خواستید این کار را بکنید باید خروجی روی پورت 53 را برای دسترسی به DNS ازاد بزارید. (پورت 5355 البته خیلی نیازی نیست)

=====

خب، مدتی به اینترنت وصل باشید و وقتی حس کردید svchost به اندازه کافی از اینترنت استفاده کره یک عکس از پنجره "ارتباطات فعال" اینجا بزارید و البته توی همون پنجره روی svchost کلیک راست بکنید و "نمایش مسیر فایل" را تیک بزنید. میتونید گزینه "رفتن به پوشه" را انتخاب کنید و مسیر فایل را ببینید و حتی در ویروس توتال اسکن کنید.... البته از نظر من امن هست.

در قسمت قوانین برنامه های فایروال، دسترسی Metro Apps را به اینترنت مسدود کنید.

اگر خیلی روی اعصاب هست مثل عکس بالا عمل کن..... دوقانون ایجاد کن اولی برای اجازه دادن اتصال روی پورت 53 و دومی مسدود سایر موارد. بعد این قانون را بزار بالای لیست.

metalhead_forever
06-11-2014, 13:51
سلام.
آیا CIS سنگینه؟!
من تازه نصب کردم اما سیستم به شدت کند شده... یعنی همیشه 25 درصد CPU رو درگیر میکنه. در واقع task manager نشون میده که cmdagent.exe این کار رو انجام میده. این process چی هست و این که میشه غیرفعالش کرد یا نه؟

D_felfelak
06-11-2014, 14:43
با مسدود کردنش کلا اینترنت قطع میشه.... اگر خواستید این کار را بکنید باید خروجی روی پورت 53 را برای دسترسی به DNS ازاد بزارید. (پورت 5355 البته خیلی نیازی نیست)

=====

خب، مدتی به اینترنت وصل باشید و وقتی حس کردید svchost به اندازه کافی از اینترنت استفاده کره یک عکس از پنجره "ارتباطات فعال" اینجا بزارید و البته توی همون پنجره روی svchost کلیک راست بکنید و "نمایش مسیر فایل" را تیک بزنید. میتونید گزینه "رفتن به پوشه" را انتخاب کنید و مسیر فایل را ببینید و حتی در ویروس توتال اسکن کنید.... البته از نظر من امن هست.

اگر خیلی روی اعصاب هست مثل عکس بالا عمل کن..... دوقانون ایجاد کن اولی برای اجازه دادن اتصال روی پورت 53 و دومی مسدود سایر موارد. بعد این قانون را بزار بالای لیست.

صبح فقط یک ساعت و نیم به اینترنت وصل بود و بیش از یک مگ ترافیک تبادل کرده!
در این مدت با اینکه من فقط چند صفحه ی کم حجم رو براوز داشتم ولی 10 مگ ترافیک دریافتیم بود!
نمیدونم چرا این طوری هست؟!

با سپاس فراوان :n16:

Jadda
06-11-2014, 22:10
سلام علیکم

به ذهنم رسید یک پست در مورد چگونگی ساخت قوانین برای پروسه svchost قرار بدم، البته برای دوستانی که دوست دارند این کارو انجام بدهند و نه همه؛ به دلیل اینکه گاهی اوقات مسائل امنیتی روی این پروسه وجود داره و یا اینکه حتی برخی دوستان شاید مایل باشند دسترسی svchost را محدود بکنند به هزار و یک دلیل، مثلا استفاده زیاد این پروسه از شبکه و غیره.

خب من سعی میکنم مسئله امنیت را توی این پست اولویت قرار بدم و ضمن اینکه طوری قوانین را بسازیم که دچار مشکل هم نشویم، با توجه به اینها، برخی قوانین برای svchost تعریف بکنیم.

نکته: اول اینکه تمام ارتباطات با مبدا ورودی روی svchost بهتره مسدود بشه، و البته کومودو به طور پبش فرض (قبل از اینکه ما بخواهیم تنظیمات خومون را بسازیم) این کارو انجام میده. ولی به هر جهت دوباره من جهت محکم کاری و اینکه قانونی که برای svchost میسازیم کامل باشه این مورد را هم لحاظ کردم.

شروع کار اینکه وارد تنظیمات فایروال میشویم : تنظیمات پیشرفته > تنظیمات امنیتی > فایروال > قوانین برنامه ها

از منوی کشویی پایین همین پنجره > افزودن > و بعد پنجره جدید باز میشه و "جستجو" و از این قسمت با انتخاب "پروسه های در حال اجرا" svchost را انتخاب میکنیم. و بعد در همین پنجره با کمک "افزودن" قوانین مورد نظر را میسازیم

اجازه بدهید دو عکس قرار بدهم تا اینجای کار:

قانون اول:

کاملا svchost را مسدود میکنم.

طبق عکس انجام بدهید، (اینجوری svchost کاملا مسدود شده است)

خب حالا باید اجازه یکسری دسترسی ها را به svchost بدهیم. بنابراین یکسری قوانین میسازیم و روی این قانون اولی قرار میدهیم.

قانون دوم (منظور قانون دومی از پایین- کلا بقیه قوانین بالای قانون اول ما قرار میگیرند):

اجازه اتصال -- خروجی -- پروتکل UDP -- پورت مقصد 53 > واجب

قانون سوم.

اجازه اتصال -- خروجی -- پروتکل UDP - پورت مبدا 68 -- پورت مقصد 67 > اختیاری (در صورت نیاز) مثلا اگر Internet Connection Sharing فعال باشه.

قانون چهارم:

اجازه اتصال -- خروجی -- پروتکل UDP -- پورت مقصد 123 > اختیاری (در صورت نیاز) جهت ارتباط با time.windows.com

قانون پنجم:

اجازه اتصال -- خروجی -- پروتکل TCP -- پورت مبدا 1024 الی 4999 -- پورت مقصد HTTP > اختیاری

نکته مهم : برای آپدیت ویندوز؛ وقتی قانون پنجم را تعرف میکنید باید پورت مبدا را خالی بگذارید.

خب قوانین ما ساخته شدند:

D_felfelak
06-11-2014, 23:23
قانون پنجم کاربرد و دلیل دسترسیش چی هست؟( غیر از یکی از تاثراتش که اپدیت ویندوز هست)

این کار چه تاثیری روی سیستم داره؟

به نظرتون علت ترافیک svchost و ترافیک کل مبادله شده ی من چی هست؟ غیرطبیعی هست یا نه؟ یا معلوم نیست؟ ممکنه با همه ی اسکن و اپدیت و پاکسازی ها و .... باز هم سیستم من الوده باشه؟ یا مشکلی داشته باشه؟!!

:n16::n16::n16::n16::n16:

Jadda
06-11-2014, 23:39
قانون پنجم کاربرد و دلیل دسترسیش چی هست؟( غیر از یکی از تاثراتش که اپدیت ویندوز هست)

این کار چه تاثیری روی سیستم داره؟

به نظرتون علت ترافیک svchost و ترافیک کل مبادله شده ی من چی هست؟ غیرطبیعی هست یا نه؟ یا معلوم نیست؟ ممکنه با همه ی اسکن و اپدیت و پاکسازی ها و .... باز هم سیستم من الوده باشه؟ یا مشکلی داشته باشه؟!!

:n16::n16::n16::n16::n16:

سلام

قانون پنجم علاوه بر آپدیت برمیگرده به سرویس Help and Support Center و همه سرویسهای مرتبط با این که باید به نوعی با مایکروسافت در ارتباط باشند.

در مورد مسئله شما، توی عکس شما من خیلی چیز عجیبی نمیبینم، حالا اگر مقدار ترافیک مبادله شده svchost خیلی زیاد بود جای بررسی داره، فعلا من به الوده بودن سیستم شما مشکوک نیستم.

شما اون قوانین را بسازید.

D_felfelak
07-11-2014, 21:09
خب من این svchost رو محدود کزدم فقط و فقط دسترسی واجب رو بهش دادم
C:\Windows\System32\smss.exe دسترسی smss رو هم با فایروال قطع کردم
کلا دارم دنبال همه ی برنامه ها و پروسس مصرف کننده ی اینترنت میگردم ببینم چه کاره اند؟ و چقدر مصرفشون هست؟ البته smss مصرفش ناچیز هست
از ظهر تا حالا که این محدودیت ها رو اعمال کردن به نظرم ترافیک مصرفی طبیعی تر میاد ( شاید هم اشتباه فکر میکنم)
حالا فعلا تک تک مصرف کننده ها پیدا و بررسی میکنم ( بنظرم منهای تاثیری که ممکنه در ترافیک داشته باشه کار جالبی میاد )
قاون اول دسترسی هر برنامه یا ... رو کامل کامل قطع میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با سپاس فراوان از جناب Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n16: با راهنمایی های شما استفاده از کومودو لذت بخش تر هست

FeelGood
07-11-2014, 21:24
سلام دوستان و اساتید محترم
من ویندوز تازه ریختم افلاین اپدیت کردم اما بازم نامرد داره یه فایل 205مگابایتی دانلود میکنه
قبلا هم با این روش همین مشکل وجود داشت مشکل از کجاست؟؟؟
فک کردم یه باگی بوده و درستش کردن
تو سایت خود کمودو هم همین روش برای اپدیت افلاین ارائه کرده!!!!

Jadda
08-11-2014, 01:33
1-خب من این svchost رو محدود کزدم فقط و فقط دسترسی واجب رو بهش دادم

2-قاون اول دسترسی هر برنامه یا ... رو کامل کامل قطع میکنه؟

1-برای svchost قانون اول و دوم را بسازید.

2- دسترسی هر برنامه نیست، فقط برای svchost هست،(مگر اینکه برنامه ای/فایلی/مخربی/ بخواهد از طریق svchost به نت وصل بشه که طبعتا گرفتار سیاست تعیین شده ما میشه) یعنی برای svchost همه دسترسی ها به نت را قطع میکنه بجز اونهایی که بالای این قانون هستند.

سلام دوستان و اساتید محترم
من ویندوز تازه ریختم افلاین اپدیت کردم اما بازم نامرد داره یه فایل 205مگابایتی دانلود میکنه
قبلا هم با این روش همین مشکل وجود داشت مشکل از کجاست؟؟؟
فک کردم یه باگی بوده و درستش کردن
تو سایت خود کمودو هم همین روش برای اپدیت افلاین ارائه کرده!!!!

آپدیت آفلاین کومودو مشکلی نداره، دست کم من خودم دائما از این روش استفاده میکنم (بابت تستهایی که با کومودو انجام میدم روی ویندوز اصلی و ویندوزهای مجازیم مجبورم دائما آپدیت آفلاین کنم، بارها و بارها نسخه های مختلف کومودو را عزل و نصب میکنم روی سیستمهای تستی خودم، همین دیشب یک نسخه جدیدتر از کومودو گرفتم و باز هم آپدیت آفلاین، اگر قرار باشه آنلاین آپدیت کنم هر چند روز 200 مگ میپره!!) در صورت انجام درست اینکار که خیی هم ساده است (اینترنت قطع بعد فایل آپدیت وارد)؛ انجام نشدن آپدیت فقط و فقط یک دلیل داره و اون هم این هست: فایل آپدیت شما قدیمی باشه یا اگر از سایت کومودو فایل آپدیت را دریافت کردید اشتباها مربوط به نسخه قدیمی CIS میشه. پست دوم همین تاپیک توضیح کامل آپدیت آفلاین اومده.

D_felfelak
08-11-2014, 06:54
1-برای svchost قانون اول و دوم را بسازید.

2- دسترسی هر برنامه نیست، فقط برای svchost هست،(مگر اینکه برنامه ای/فایلی/مخربی/ بخواهد از طریق svchost به نت وصل بشه که طبعتا گرفتار سیاست تعیین شده ما میشه) یعنی برای svchost همه دسترسی ها به نت را قطع میکنه بجز اونهایی که بالای این قانون هستند.

.

بله من قانون اول و دوم رو وارد کردم
روش کلی فیلتر رو گفتم که با اینکار به کل دسترسیش قظع میشه . چون من برای فایل های دیگه هم برنامه رو انتخاب کردم یا وارد کردم ولی به همین طریق مسدودسش کردم

میشه راجع به TrustConnect توضیح بدین الا کومودو پیغام داده

گویا پولی هست و یه جورایی حالت وی پی ان داره

GHAGHALEELEE
08-11-2014, 09:23
سلام
راهی برای بکاپ گرفتن از اپدیت فایروال وجود داره ؟
مرسی

Jadda
09-11-2014, 22:09
سلام
راهی برای بکاپ گرفتن از اپدیت فایروال وجود داره ؟
مرسی

سلام

تهیه بکاپ از دیتابیس آنتی ویروس انجام میشه، اگر فایروال دارید این مورد منتفی هست.

motv
11-11-2014, 03:28
الان 3 روزه که دیگه کومودو من آپدیت آنلاین نمیشه و میگه نمیتونه به سرور وصل بشه. با شیلتر هم درست نشد . مشکل از کجاست؟
اینترنت سکیوریتی پریمیوم 7.0.317799.4142 دارم که رایگانه

m110_135_92
16-11-2014, 03:04
با سلام و خسته نباشید به کارشناس کومودو علی اقای عزیز و باقی دوستان:11:

چند تا سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند.

1اینکه من یک فایلی رو میخواستم همیشه در محیط مجازی سندباکس اجرا بشه با اینکه تنظیمات اون رو انجام دادم اما باز هم در سندباکس اجرا نمیشه ایا جایی دیگه هم باید براش قوانین تعیین کنم.

2 من موزیلا رو در سندباکس کومودو اجرا میکنم پس باید زمان دانلود هم دانلود منیجر در محیط مجازی اجرا بشه اوایل این چنین بود و من مثلا لینک رو از دانلود منیجر مجازی برمیداشتم و کپی کرده و در دانلود منیجر عادی پیست میکردم ولی بعد یه مدتی دیگه این چنین نشد و لینک دانلود خودبخود در دانلود منیجر عادی پیدا میکنه البته من باهاش مشکلی ندارم و کارم رو راحت کرده اما این یک اشکال نیست یا مشکلی نداره چون باید تمام پروسه هایی که با اون در ارتباط هستند نیز در محیط سندباکس اجرا بشند درسته یا خیر؟

3 اینکه علی اقا و باقی دوستان گل من واقعیتش سطح سواد و اگاهیمون نسبت به اطلاعات خیلی پایین هست اما خوب دوست داریم هم اطلاعات داشته باشیم هم این که واقعا امنیت برامون مهمه میخواستم ببینم میشه توضیحاتی رو بدید در خصوص این که مثلا در قوانین برنامه ها در hips ما باید از کجا بفهمیم چه قانونی رو اونجا باید براش تعیین کنیم مثلا یک نرم افزار نصب کردیم اونجا سفارشی شده حالا ما چه قانونی بهتره براش تعیین کنیم خود سفارسی باز سه قسمت سوال مسدود مجاز داره یعنی چی؟

یا مثلا در قسمت تنظیمات فایروال فقط خروجی و غیره حال فقط خروجی یعنی اون نرم افزار چه کاری رو میتونه انجام بده. واقعا منو میبخشید که با این سطح سواد و بیسوادی و اطلاعات کم مزاحم شما میشیم و یا تقاضایی رو از دوستان داریم اما خوب واقعیتش امنیت برام بسیار مهم هست ولی اطلاعات کافی ندارم و همچنین دقیقا نمیدونم چگونه تنظیماتی رو روی برنامه ها انجام بدم که خیالم راحت باشه هر چند امنیت 100 درصدی وجود نداره اما کومودو اون چیزی که من میخوامو داره و هر چند یکبار ویروسی شدم و کل اطلاعاتم پرید اما اون تقصیر خودم بود که hips و سندباکس هر دو خاموش بودند و اطلاعات بنده نیز در این ضمینه واقعا ضعیفه.:n03:
جناب علی اقا شرمنده اما اگه یک فیلم اموزشی از قسمت تنطیمات hipsو فایروال و قوانین برنامه ها و چه قانونی برای چه برنامه هایی بسازیم و چگونگی تنظیمات انها درست کنید و کل موارد رو یک توضیح جامع بدید واقعا سپاسگذار میشم. چون واقعا مثلا خود من چون اطلاعاتم ناقصه و سررشته ای ندارم برای اکثریت برنامه ها فقط خروجی رو زدم جایی هم که نمیدونستم سفارشی هست.

باز هم بسیار تشکر میکنم چون واقعا زحمت زیادی میکشین و همیشه دیدم که با صبر و حوصله جوابگوی دوستان هستید.
موفق و شاد باشید.

K1lou
16-11-2014, 10:20
با سلام
دوستان میتونن یه امتحان بکنن ببینن میتونن با print screen ویندوز از محیط دسکتاپ مجازی عکس بگیرن ؟

من دیروز به geekbuddy وصل شدم و چت کردم اما اونها سعی کردن به سیستم من وصل بشن با اینکه من اجازه دادم نتونستن وصل بشن و گفتن مشکلی در سیستمت هست چیزی به نظرتون نمی رسه ؟

Parseh38
17-11-2014, 00:31
با سلام
دوستان میتونن یه امتحان بکنن ببینن میتونن با print screen ویندوز از محیط دسکتاپ مجازی عکس بگیرن ؟

من دیروز به geekbuddy وصل شدم و چت کردم اما اونها سعی کردن به سیستم من وصل بشن با اینکه من اجازه دادم نتونستن وصل بشن و گفتن مشکلی در سیستمت هست چیزی به نظرتون نمی رسه ؟

سلام
اره جواب میده و میشه عکس رو ذخیره کرد
ویندوز سون 64 بیت

K1lou
17-11-2014, 07:36
سلام
اره جواب میده و میشه عکس رو ذخیره کرد
ویندوز سون 64 بیت

ممنون عزیز
منم ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی دارم دوستانی که نسخه 32 بیتی دارن هم یه امتحان بکنن و نیجه اش رو بکن
قاعدتا نباید اینجوری باشه که بتونیم عکس بگیریم بقیه اش با علی آقا دیگه

Jadda
17-11-2014, 21:58
COMODO Internet Security 8.0.0.4337 FINAL

با سلام

نسخه نهایی و رسمی کومودو اینترنت سکیورتی ورژن 8 امروز منتشر شد.

ابتدا لینک دانلود این نسخه را قرار بدهم:

COMODO Internet Security 8.0.0.4337 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یکسری نکات که احتمالا باید گفته بشه را خدمت دوستان عرض بکنم. ابتدا در مورد عزل نسخه قدیمی کومودو اگر روی سیستم شما نصب است؛ صحبت بکنیم و اینکه من چند Uninstaller را برای این مورد تست کردم و با توجه به نظر شخصی میتونم بگم که فعلا حس میکنم Revo Uninstaller میتونه ابزار خوبی باشه، بنابراین سعی کنید نسخه قدیمی کومودو را با این برنامه عزل - Uninstall- کنید. نسخه رایگان هم داره که میتونید ازش استفاده کنید. این صفحه دانلود Revo Uninstaller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.

نکته: قبل از عزل نسخه قدیمی از دیتابیس کومودو بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه 8 آپدیت اولیه را آفلاین انجام بدهید. اینجا هم یک پست در مورد تهیه بکاپ و انجام آپدیت آپدیت آفلاین توصیحاتی داده شده. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فقط نکته اینکه قبل از انجام آپدیت آفلاین حتما اینترنت را قطع بکنید بعد فایل آپدیت را وارد کنید.(به دلیل اینکه شاید در همان زمان کومودو به طور خودکار در حال انجام آپدیت آنلاین باشه که بنابراین آپدیت آفلاین شما باشکست مواجه میشه)

اما در مورد نسخه جدید فعلا نیازی نیست توضیح خاصی بدم؛ میتونید نصب ، تست و استفاده کنید و اگر کاربر قدیمی کومودو هستید که طبیعتا معقول به نظر میرسه که از نسخه جدید استفاده کنید. تغییراتی که بشه در موردش صحبت کرد (به طور کلی) اتوسندباکس هست و سیاستی که پشت این قوانین جدید قرار گرفته که اینطور به نظر میرسه که کومودو احتمالا داره بین کاربران معمولی با کاربران پیشرفته تفاوت بیشتری قائل میشه (در مورد سندباکس). به این معنی که روی تنطیمات پیش فرض هر فایل ناشناخته یی وارد اتوسندباکس نمیشه، فقط اونهایی که بعد از نصب کومودو از اینترنت دانلود شده باشه یا از روی فلش مموری یا از طریق شبکه وارد سیستم شما بشوند و جزو فایلهای امن شناخته شده برای CIS نباشند بعد از اجرا وارد سندباکس میشوند.

این دیدگاه میتونه کار را برای کاربران معمولی و متوسط به پایین راحت بکنه. و با این تفاسیر احتمالش هست که با کمک دوستان یکسری تنطمیات برای کاربران معمولی خانگی (اصطلاحا کاربران تازه کار) اینجا معرفی بکنیم و فقط یکسری تنظیمات جزیی و مورد نیاز را روی پیکربندی پیشفرض توصیه بکنیم. و اسمش را بزارم تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار یا متوسط (البته قبلا اینو اینجا داشتیم ولی حس کردم باید تغییرش بدیم)....و اگر نیاز بود یک پست برای تنظمات کاربران پیشرفته قرار بگیره هر چند از نظر من این گروه نیاز به توصیه خاصی ندارند. اما دیدگاه همیشگی من اینکه آشنایی با نحود کارکرد کومودو ( و هر محصول دیگری البته) مهمتر از ارائه تنظیمات است.

البته یکسری تغییرات دیگری هم وجود داره که نیازی نیست فعلا ذکر بشه مثلا رصد فعالیتهای فایلها درون سندباکس (جدید) یا اگر سندباکس غیرفعال باشه همچنان کومودو فایلهای ناشناخته را در قسمت "لیست فایلهای ناشناخته" قرار میده (جدید)
یک مقدار روی کارایی و عملکرد ویروسکوپ کار شده (بهبود) ، قادر به رصد و شناسایی مخربها درون سندباکس هست (جدید). و .....

K1lou
18-11-2014, 13:26
با سلام
من نسخه 8 رو روی ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی نصب کردم امتیازم در comodo leak test شده 240 از 330

ضمنا هنوز میشه از صفحه دسکتاپ در دسکتاپ مجازی عکس گرفت .
علی آقا چکار کنیم که امتیازمون توی comodo leak test بهتر بشه ؟

ZeroNetizen
18-11-2014, 20:42

با سلام

COMODO Internet Security 8.0.0.4337 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یکسری نکات که احتمالا باید گفته بشه را خدمت دوستان عرض بکنم. ابتدا در مورد عزل نسخه قدیمی کومودو اگر روی سیستم شما نصب است؛ صحبت بکنیم و اینکه من چند Uninstaller را برای این مورد تست کردم و با توجه به نظر شخصی میتونم بگم که فعلا حس میکنم Revo Uninstaller میتونه ابزار خوبی باشه، بنابراین سعی کنید نسخه قدیمی کومودو را با این برنامه عزل - Uninstall- کنید. نسخه رایگان هم داره که میتونید ازش استفاده کنید. این صفحه دانلود Revo Uninstaller ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.

نکته: قبل از عزل نسخه قدیمی از دیتابیس کومودو بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه 8 آپدیت اولیه را آفلاین انجام بدهید. اینجا هم یک پست در مورد تهیه بکاپ و انجام آپدیت آپدیت آفلاین توصیحاتی داده شده. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فقط نکته اینکه قبل از انجام آپدیت آفلاین حتما اینترنت را قطع بکنید بعد فایل آپدیت را وارد کنید.(به دلیل اینکه شاید در همان زمان کومودو به طور خودکار در حال انجام آپدیت آنلاین باشه که بنابراین آپدیت آفلاین شما باشکست مواجه میشه)

اما در مورد نسخه جدید فعلا نیازی نیست توضیح خاصی بدم؛ میتونید نصب ، تست و استفاده کنید و اگر کاربر قدیمی کومودو هستید که طبیعتا معقول به نظر میرسه که از نسخه جدید استفاده کنید. تغییراتی که بشه در موردش صحبت کرد (به طور کلی) اتوسندباکس هست و سیاستی که پشت این قوانین جدید قرار گرفته که اینطور به نظر میرسه که کومودو احتمالا داره بین کاربران معمولی با کاربران پیشرفته تفاوت بیشتری قائل میشه (در مورد سندباکس). به این معنی که روی تنطیمات پیش فرض هر فایل ناشناخته یی وارد اتوسندباکس نمیشه، فقط اونهایی که بعد از نصب کومودو از اینترنت دانلود شده باشه یا از روی فلش مموری یا از طریق شبکه وارد سیستم شما بشوند و جزو فایلهای امن شناخته شده برای CIS نباشند بعد از اجرا وارد سندباکس میشوند.

این دیدگاه میتونه کار را برای کاربران معمولی و متوسط به پایین راحت بکنه. و با این تفاسیر احتمالش هست که با کمک دوستان یکسری تنطمیات برای کاربران معمولی خانگی (اصطلاحا کاربران تازه کار) اینجا معرفی بکنیم و فقط یکسری تنظیمات جزیی و مورد نیاز را روی پیکربندی پیشفرض توصیه بکنیم. و اسمش را بزارم تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار یا متوسط (البته قبلا اینو اینجا داشتیم ولی حس کردم باید تغییرش بدیم)....و اگر نیاز بود یک پست برای تنظمات کاربران پیشرفته قرار بگیره هر چند از نظر من این گروه نیاز به توصیه خاصی ندارند. اما دیدگاه همیشگی من اینکه آشنایی با نحود کارکرد کومودو ( و هر محصول دیگری البته) مهمتر از ارائه تنظیمات است.

البته یکسری تغییرات دیگری هم وجود داره که نیازی نیست فعلا ذکر بشه مثلا رصد فعالیتهای فایلها درون سندباکس (جدید) یا اگر سندباکس غیرفعال باشه همچنان کومودو فایلهای ناشناخته را در قسمت "لیست فایلهای ناشناخته" قرار میده (جدید)
یک مقدار روی کارایی و عملکرد ویروسکوپ کار شده (بهبود) ، قادر به رصد و شناسایی مخربها درون سندباکس هست (جدید). و .....

مرسی دوست گرامی :n11:
چند سوال:
1. الان سایت کومودو رو چک کردم ولی هنوز این نسخه رو نگذاشتن :n13:
2. من الان نسخه 7.0.317799.4142 رو روی ویندوز 7 دارم؛ آیا uninstal کردن کمودو از طریق خودش مشکلی داره که باید از نرم افزار جانبی استفاده کنیم؟

Jadda
18-11-2014, 21:59
با سلام
من نسخه 8 رو روی ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی نصب کردم امتیازم در comodo leak test شده 240 از 330

سلام

جالبه چرا من نمیتونم از محیط دسکتاپ مجازی عکس بگیرم!. سعی کنید با برنامه هایی که مربوط به عکسبرداری یا فیلمبرداری از محیط ویندوز هستند از محیط دسکتاپ مجازی کومودو عکس یا فیلم بگیرید و ببینید ایا میشه؟

در مورد Comodo Leak Test باید عرض کنم که البته این تست فایروال است و Output protection را مورد ارزیابی قرار میده... اما کمی توضیح نیاز داره:

ببینید برای Output protection اگر فایروال را دست خالی رها کنیم وضعیت حفاظت از نظر من در حد بسیار خوب قرار نمیگیره.

یک وقت فایروال میاد به شما پیغام میده که فلان برنامه قصد ارتباط به اینترنت را داره خب بر فرض برای شما کاملا ناشناخته باشه یا شما بدوند مخرب است، مسدودش میکنید، این میشه یک بخش کار، یا اینکه فایروال شما را آگاه میکنه که فلان برنامه که قصد اتصال داره مخرب است و باید مسدود بشه و .... فایروال خالی میتونه تا یک حدی/میزان مشخصی به شما کمک کنه. فایروال خالی میتونه تا یک حدی/میزان مشخصی به شما کمک کنه.

خب همینطور که گفتم اگه فایروال کومودو (اینجا بحث کومودو را میکنم و نه فایروالهای دیگه) بدونه تشخیص 100 درصد بده فایل مخرب است، شما را اگاه میکنه و میگه باید مسدودش کنید.

نمونه پیغام:

اگر هم از روی آنالیز (که قابلیت افلاین داره) و از روی رفتار فایل متوجه بشه که فایل مشکوک به مخرب بودن هست، باز به کاربر اطلاع میده.

نمونه پیغام:

بطور کلی ارتباطات مستقیم را میشه یه جورهایی با کومودو مهار کرد (حتی اگر پیغام حاوی اطاعات کافی نباشه باز چون شما پیغام دارید این اختیار به شما داده میشه که مسدود کنید)

ولی اینجا بحث استفاده مخرب از پروسه های دیگه و یا دسترسی به تنطیمات و بخشهایی مختلف ویندوز / رجبستری، جهت دستکاری هر نوع تنظیمی که روی سیاستهای شبکه شما تاثیر میزاه مورد پیش میاد! آیا فایروال مسئولیتی در این قبال داره یا نداره مهم نیست؛ مهم این هست که اگر مخربی ای کارها را بکنه بعدش احتمالا میتونه از فایرول هم رد بشه.... بنابراین میتونم اینو بگم که فایروال باید چیکار بکنه؟ باید اجازه بده مخرب هر کاری خواست با تنظیمات شبکه شما بکنه باید اجازه بده مخرب با دسترسی به پروسه های امن (از اون طریق) کارشو انجام بده؟ Comodo leak test میاد این مورد را تست میکنه. متوجه شدید؟

خب، حالا اگر شما Comodo leak test را درون سندباکس کومودو اجرا کردید، البته اون دسترسی ها داده میشه، فایل باید اجرا بشه و ازاد باشه؛ اما ایا تغییری توسط مخرب روی سیتم اصلی شما صورت میگیره، ایا رجیستری واقعی سیستم شما دستکاری میشه؟ ایا تنطیمات شبکه شما دستکاری میشه؟ ایا پروسه های امن الوده میشن؟ خیر!
بنابراین اگر Comodo leak test اجرا شده دورن سندباکس این نتایج را نشون میده ظاهرا داره درست میگه .... ولی ما میدونیم که ایشون مجازی سازی شده و نتونسته سیستم اصلی را دستخوش تغییرات قرار بده. و ایضا اگر مخربی بخواهد این کارو بکنه باز هم فکر میکنه روی سیستم اصلی قرار داره و کارش موفقیت آمیز بوده. ولی مخرب اشتباه فکرمیکنه... و با یک کلیک ما همه چیز پاکسازی میشه.

شما فرض کنید این مخرب اجرا شده داره به مروگر اینترنتم دسترسی پیدا میکنه، اما چون درون سندباکس اجرا شده مرورگر هم وارد سندباکس میشه و هر اتفاقی که از طریق مروگر روی سیستم رخ بده درون سندباکس هست.

این مخرب میخواد از طریق svchost به نت متصل بشه ... امادسترسیش واقعی است؟

=====

پس در مورد اجرای leak test درون سندباکس خیلی نگران نباشید (محیط مجازی منطورم است- نه اتوسندباکس روی لولهای دیگه) اما بدون سندباکس (مثلا غیرفعال) ، این میتونه تست واقعی leak test باشه، (اگر محصولی فاقد اتوسندباکس مجازی هست). اونوقت هر ماژلی که بتونه به شما کمک کنه که یک مخرب نتونه اون کارها را انجام بده من ستایشش میکنم، میتونید اسمش را بزارید Host-based Intrusion Prevention System یا هر اسم دیگری....

بنابراین سوال این میشه: Comodo leak test را درون سندباکس مجازی کومودو اجرا کردید یا بیرون سندباکس؟

K1lou
18-11-2014, 22:40
مرسی علی جان
راستش یادم هست یه بار با محمدر ضای عزیز ( DR Haanibal )بحث می گردم می گفت من نمی دونم چرا کومودوی بچه های p30worldفقط این اشکالات رو داره حالا هم همون بحث هست من نمی دوم چرا همیشه کومودوی شما درست و تمیز کار میکنه و برای ما نه با اون اندازه دقت
من ویکی دیگه از دوستان همونطور که دیدید به راحتی از صفحه دسکتاپ عکس میگیریم حالا من فردا بتونم با نرم افزارهای عکسبرداریی هم چک می کنم
راستی شما از کدوم نسخه ویندوز استفاده می کنید ؟

اما در مورد comod leak test من اتوسندباکسم غیر فعال هست اما موقع اجرا روی فایل اجرایی کلیک راست کردم و run an sandbox رو زدم فکر می کردم در این حالت سند بوکس فعال شد و فایل توش اجرا شد اما الان به شک افتادم که واقعا در سند بوکس اجرا شده یا نه . فردا دوباره امتحان می کنم

خوب پس اگه این فایل داخل سند باکس اجرا شده باشه این نتایج تقریبا درسته و میگه که اگه مخربی هم در این حالت اجرا بشه نمی تونه به سیستم اصلی اسیب بزنه ؟ اما بحث سر این هست که این یه ازمون هست و این اسیب پذیریها شناخته شده رو میشه رفع کرد ؟ مثلا سیستم شما اگه از ۳۳۰ امتیاز کامل رو میگیره سیستم من با این امتیاز چطور میتونه به امتیاز کامل در این تست برسه ؟

خوب حالا اگه با فرض جمله اخر شما اگه این ازمون توی محیط واقعی اجرا شده باشه تکلیف چیه ؟

Jadda
18-11-2014, 23:23
مرسی علی جان
راستش یادم هست یه بار با محمدر ضای عزیز ( DR Haanibal )بحث می گردم می گفت من نمی دونم چرا کومودوی بچه های p30worldفقط این اشکالات رو داره حالا هم همون بحث هست من نمی دوم چرا همیشه کومودوی شما درست و تمیز کار میکنه و برای ما نه با اون اندازه دقت

اون مورد را یادم نمیاد.... ولی خوب شد یادی از ایشون بردید اینجا ... آروزی سلامتی و موفقیت برای ایشون و البته تمام بچه های دوست داشتی سابق انجمن آنتی داریم.

البته منم گاهی مشکلاتی دارم.... مثلا گوگل کروم توی سندباکس اجرا نمیشد که یکی از دوستان اینجا مطرح کرد (اگر اشتباه نکنم آقا احسان) و دیدم واسه منم همینطوره و الان روی کومودوی 8 درست شده....

اما شاید یک دلیل این باشه که من بعد از کومودو توی این چند ساله ، هیچوقت آنتی دیگری روی سیستمم نداشتم. تا دائما اونها را عزل و نصب کنم.... قبل از نصب نسخه جدید سعی میکنم از عزل کامل نسخه قدیمی مطمئن بشم.... اکثر برنامه هام رایگان هستند اگر نیاز بود خریدمشون. کلا دوست ندارم برنامه کرک شده داشته باشم (خیلی کم دارم)... نمیدونم شاید یک دلیلش این باشه.
یک دلیل دیگه شاید این باشه که چون نسخه های بتا را تست میکنم ایرادی باشه میگم ... بنابراین وقتی نسخه نهایی دستم میرسه خیلهاشون درست شدن.بعد یک مورد اینکه وقتی کومودو را تنظیم یا دستکاری میکنم چون اکثرمواقع (و نه همیشه) میدونم دارم چیکار میکنم تنظیمات به سمتی نمیره که خودمو گرفتار کنم..... بعد اینکه کلا آدمی نیستم که هر برنامه یی به دستم رسد نصب کنم یکی دو ماه داشته باشم بعد عزل کنم و یک برنامه مشابه دیگه نصب کنم و بعد عزل کنم و بعد... اگر خواستم این کارو بکنم روی VM انجام میدم.... بعد اینکه همه آخرین آپدیتهای ویندوز و هر برنامه دیگری را دریافت میکنم... کنار کومودو چیزی به عنوان مکمل یا ندارم یا اگر داشتم حداکثر مالواربایتس بوده واسه اسکن که گاهی اوقات همینو هم ندارم....
از دار دنیا یه فایروال و یه HIPS داشته باشم هیچی نمیخوام (VirusTotal Uploader هم باشه خوبه). آنتی ویروس هم نمیخوام.. به دردم نمیخوره....

خوب حالا اگه با فرض جمله اخر شما اگه این ازمون توی محیط واقعی اجرا شده باشه تکلیف چیه ؟

خارج از محیط مجازی میشه: نتیجه تست شما
و درون محیط مجازی :مثل اینه که مخرب وارد سندباکس مجازی بشه(شما میترسید؟).... روی سیستم اصلی دسترسی نداره. پس اگر Comodo leak test توی سندباکس مجازی اجرا بشه هر نتیجه یی که نشون بده معتبر نیست و فالس هست.

Jadda
18-11-2014, 23:50
مرسی دوست گرامی :n11:
چند سوال:
1. الان سایت کومودو رو چک کردم ولی هنوز این نسخه رو نگذاشتن :n13:
2. من الان نسخه 7.0.317799.4142 رو روی ویندوز 7 دارم؛ آیا uninstal کردن کمودو از طریق خودش مشکلی داره که باید از نرم افزار جانبی استفاده کنیم؟

1- اگه حافظه ام یاری کنه فکر کنم اول نسخه جدید را توی انحمن قرار میدادن بعد روی سایت... دلیلش و درست و غلط بودش را کاری ندارم... الان هم فکر کنم همینطور باشه.
2- برای اینکه کار بهتر انجام بشه اون مورد را گفتم. عزل محصولات امنیتی گاهی اوقت با نرم افزارهای عادی فرق میکنه و ردپاهاشون روی سیستم باقی میمونه (گاهی اوقات)

m110_135_92
19-11-2014, 01:52
با سلام و احترام
من لینک ورژن 8 رو تازه دانلود کردم که نصبش کنم ورژن 7 رو پاک کردم اما متاسفانه وقتی میخوام ورژن جدید رو نصب کنم خطا میده که نسخه قدیمی رو پاک کنید در صورتی که من اونو پاک کردم اما ورژن جدید نصب نمیشه ایا دوستان میتونن راهنمایی کنند حالا همون ورژن قبلی رو هم نمیتونم حتی نصب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سپاس

Parseh38
19-11-2014, 03:49
با سلام

سلام روی این نسخه جدید هم میشه عکس رو ذخیره کرد
موفق باشید

dvb595959
19-11-2014, 08:09
سلام
علی جان مساله اجرا نشدن مرورگر کروم توی محیط مجازی مشکل من بود و متاسفانه هنوزم برطرف نشده توی کومودو نسخه 8.

musa
19-11-2014, 10:50
سلام اگر امکانش هست لینک دانلود مجزا برای نسخه 32 و 64 بیت قرار بدید چون 220 مگ زیاد هست ، قبلا از این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکردم ولی الان سرعت اینترنتم خیلی پایین هست و نمیتونم تست کنم که ورژن 8 هست یا 7 ، اگر مقدور هست دوستان چک کنن . با تشکر

mrmmnb
19-11-2014, 19:41
سلام
این لینکی که شما گذاشتید نسخه 7 هست ۰توی خود لینک رو نگاه کنی نوشته 3000 که این عدد نشون دهنده نسخه 7 هست(2000 هم نسخه 6 بود و 8 هم 4000 هست!)
من اون عدد رو 4000 کردم دیگه لینک کار نکرد یا اینکه لینک نسخه 8 عوض شده یا اینکه اصلا نسخه 8 به صورت مجزا نداره
دقیقش رو بخوای باید بری فروم کومودو شاید علی اقا زود اومد و خبر داد

asklt
19-11-2014, 20:24

با سلام

تشکر مهندس فقط دو سوال
اگه من نسخه 8 رو گرفتم و مستقیم روی همین 7 نصب کنم مشکلی پیش میاد ؟
اگه صبر کنم خود کمودو به صورت اتوماتیک به نسخه 8 نمیره ؟

taoching
20-11-2014, 14:02
سلام علی آقا

من ویندوزم 7 هست و زمانیکه کومودو 8 بتا را نصب کردم و میخاستم عکسی را از اینترنت یا با پرینت اسکرین توی لپ تاپم ذخیره کنم، ویندوزم خطای save as : The file name is not valid را می داد و اجازه ذخیره شدن را نمی داد! مجبور شدم دوباره همون کومودو 7 را نصب کنم!
دیشب من کومودو 8 نهایی را که نصب کردم، باز دوباره به این مشکل برخوردم!!! به نظرتون مشکل چیه؟ چه باید بکنم؟!!!
مرسی از لطفتون

GHAGHALEELEE
20-11-2014, 20:25
سلام
تو فایروال راهی داره که بشه جلوی دریافت یک برنامه رو گرفت ولی ارسالش باز باشه؟ میخوام وایبر دسکتاپ رو فقط برای ارسال و نه دانلود استفاده کنم.

M.Sadegh.M
20-11-2014, 21:27
سلام
تو فایروال راهی داره که بشه جلوی دریافت یک برنامه رو گرفت ولی ارسالش باز باشه؟ میخوام وایبر دسکتاپ رو فقط برای ارسال و نه دانلود استفاده کنم.

برنامه مورد نظر را در که قانون اون در فایروال هست بیارید روش راست کلیک کنید و ادیت را بزنید.
سپس Use Custom Ruleset
بعد راست کلیک کنید و Add را انتخاب کنید.
از اونجا قانونی که میخواهید را به هر نحوی که میخواهید تنظیم کنید.
مثلاً
action : Block
Direction : In
امتحان کنید کدوم حالت اونی که شما میخوای هست.
فکر کنم همینی که نوشتم باشه.
in یا out یادم نیست.

Captain
20-11-2014, 21:39
سلام

در فایروال تنظیمات فقط خروجی و به انگلیسی outgoing only رو انتخاب کنید.

capitan black
21-11-2014, 00:25
دوستان من ویندوز 8.1 دارم...ورژن 7 رو که نصب کردم موقع بوت اجرا نمی شد و باید دستی اجرا میکردم!...ورژن جدید رو که طبق دستور نصب کردم این ارور رو میده و اجرا نمیشه !..راه حل چیه ؟

عکس :

D_felfelak
21-11-2014, 09:21
صبحی سابت رسمی کومودو رو دیدم در صفحه ی رسمی ورژن جدید رو گذاشته است
این با ورژنی که جناب علی کارشناس کومودو گذاشتند تفاوتی داره یا نه؟

taoching
21-11-2014, 12:50
کسی نیست جواب سوال ما را بده؟!!

سلام علی آقا

من ویندوزم 7 هست و زمانیکه کومودو 8 بتا را نصب کردم و میخاستم عکسی را از اینترنت یا با پرینت اسکرین توی لپ تاپم ذخیره کنم، ویندوزم خطای save as : The file name is not valid را می داد و اجازه ذخیره شدن را نمی داد! مجبور شدم دوباره همون کومودو 7 را نصب کنم!
دیشب من کومودو 8 نهایی را که نصب کردم، باز دوباره به این مشکل برخوردم!!! به نظرتون مشکل چیه؟ چه باید بکنم؟!!!
مرسی از لطفتون

Jadda
21-11-2014, 20:18
کسی نیست جواب سوال ما را بده؟!!

سلام

الان نسخه 8 دارید یا برگشتید به 7؟

taoching
22-11-2014, 10:40
سلام

من نسخه 8 نهایی را دارم و گفتم شاید از ویندوزم که 7 هست باشه مشکلم! برای همین ویندوزم را ارتقاء دادم به ویندوز 8.1 ولی بازم دیدم مشکل پابرجاست! مشکل از نسخه 8 کومودو هست! لطفا اطلاع بدید این مساله را ! ممنونم علی آقا

سلام

الان نسخه 8 دارید یا برگشتید به 7؟

taoching
22-11-2014, 15:16
علارقم میل باطنیم، به خاطر این مشکلی که کومودو نسخه 8، برای سیستم بنده ایجاد کرده، مجبورم برای همیشه از کومودو خداحافظی کرده و دنبال یک اینترنت سکیورتی دیگری باشم... :n03:

FarshadBandari
23-11-2014, 21:34
چرا نسخه 7 کومودو از طریق خود برنامه براش آپدیت به ورژن 8 نمیاد؟ قبلا از نسخه 6 به 7 میشد ولی این نسخه هیچ آپدیتی نمیده

Jadda
23-11-2014, 21:47
چرا نسخه 7 کومودو از طریق خود برنامه براش آپدیت به ورژن 8 نمیاد؟ قبلا از نسخه 6 به 7 میشد ولی این نسخه هیچ آپدیتی نمیده

چند روزی باید صبر کنید تا کومودو این امکان را فراهم بکنه، اونوقت میتونید از 7 به 8 آپدیت کنید.

shahin666
24-11-2014, 00:48
سلام
من از فایروال کومودو استفاده میکنم
تو ورژن 7 دو نسخه وجود داشت x86 , x64

ولی الان تو نسخه 8 فقط یه فایل هست
البته من از سایت سا.فت گذر دانلود کردم حالا میخوام بببینم دیگه برای ورژن 8 نسخه مجزا X86 , X64 بیتی ارائه نشده و کلا همین یه فایل 213 مگی هست؟!!

سوال بعدیم هم این هست که من ESET Smart Security 8.0.310.0 Final رو نصب کردم در کنار فایروال حالا باید حتما فایروالESET رو Disable کنم؟!!

البته من فایروال ESET Smart Security رو غیرفعال نکردم و فعلا مشکلی برام پیش نیومده البته فایروال ESET که کلا فکر میکنم خیلی ضعیف باشه ولی ممکنه باعث تداخل بشه؟!!

تو نسخه 7 فایروال کومودو یه برنامه به اسمه PrivDog که افزونه بود نصب میشد که البته نصبش هم انتخابی بود
ولی تو نسخه 8 به جز PrivDog [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و
هم نصب شدن که اگر اشتباه نکرده باشم فکر کنم موقعه نصب بدون انتخاب ما هم نصب شدن؟!! یعنی انتخابی نیست که مثلا ما اجازه نصب این برنامه ها رو ندیم و خودشون به اجبار با فایروال نصب میشن

حالا ممنون میشم در مورد این سرویس ها یه توضیح بدید و این GeekBuddy که چند پروسس که مربوط به این سرویس هست و همیشه هم در حال اجراست

من می تونم هر کدوم از این رو یا حتی هر سه تاش رو از قسمت Programs and Features ویندوز پاک کنم؟!!

K1lou
24-11-2014, 14:02
با سلام دوست عزیز
به نظر من بهتر همیه از سایت خود کومودو دانلود کنید و همون پک کامل 231 مگی رو

به هیچ وجه دو تا انتی ویروس رو کنار هم استفاده نکنید که با هم تداخل پیدا می کنن و اصلا درست کا نمی کنن اگه میخواید از کومودو استفاده کنید حتما حتما eset رو پاک کنید به نظ من دو تا هر دو تا رو پاک کنید و بعد که سیستم رو تمیز گردید یکی رو فقط نصب کنید

در مورد GeekBuddy
این سرویسی هست برای ارتباط با کارشناسان کومودو که در مواقعی که سیستم شما با مشکل مواجه شده از طریق اون می تونن وصل بشن به سیستم شما و مشکل رو حل کنن که فکر می کنم تا 90 روز رایگان باشه البته مطمن نیستم . می تونستید در زمان نصب اینو نصب نکیند

shahin666
24-11-2014, 22:30
با سلام دوست عزیز
به نظر من بهتر همیه از سایت خود کومودو دانلود کنید و همون پک کامل 231 مگی رو

به هیچ وجه دو تا انتی ویروس رو کنار هم استفاده نکنید که با هم تداخل پیدا می کنن و اصلا درست کا نمی کنن اگه میخواید از کومودو استفاده کنید حتما حتما eset رو پاک کنید به نظ من دو تا هر دو تا رو پاک کنید و بعد که سیستم رو تمیز گردید یکی رو فقط نصب کنید

در مورد GeekBuddy
این سرویسی هست برای ارتباط با کارشناسان کومودو که در مواقعی که سیستم شما با مشکل مواجه شده از طریق اون می تونن وصل بشن به سیستم شما و مشکل رو حل کنن که فکر می کنم تا 90 روز رایگان باشه البته مطمن نیستم . می تونستید در زمان نصب اینو نصب نکیند

ممنون از راهنمایی تون
البته دوست عزیز من دوتا آنتی ویروس رو باهم نصب نکردم!
من از بسته (ESET Smart Security 8.0.301.0 Final) به عنوان یه اینترنت سکوریتی و یه فایروال کومودو (Comodo Firewall) استفاده میکنم

چون من قبلا پرسیده بودم میشه از فایروال کومودو کنار یه آنتی ویروس یا اینترنت سیکوریتی استفاده کرد که دوستان گفتن مشکلی نداره
چون فکر کنم میشه یه آنتی ویروس نصب کرد حالا هر آنتی ویروسی باشه و کنارش یه فایروال هم نصب کرد؟! خوب کارکرد آنتی ویروس با فایروال قطعا فرق داره، اگه اشتباه نکنم این جوری مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ درسته ؟!!
ولی من چون یه بسته یعنی یه Internet Security نصب کردم و چون تو این بسته هم فایروال وجود داره گفتم شاید احتمال تداخل با فایروال کومودو کنه!

K1lou
25-11-2014, 09:22
ممنون از راهنمایی تون
البته دوست عزیز من دوتا آنتی ویروس رو باهم نصب نکردم!
من از بسته (ESET Smart Security 8.0.301.0 Final) به عنوان یه اینترنت سکوریتی و یه فایروال کومودو (Comodo Firewall) استفاده میکنم

چون من قبلا پرسیده بودم میشه از فایروال کومودو کنار یه آنتی ویروس یا اینترنت سیکوریتی استفاده کرد که دوستان گفتن مشکلی نداره
چون فکر کنم میشه یه آنتی ویروس نصب کرد حالا هر آنتی ویروسی باشه و کنارش یه فایروال هم نصب کرد؟! خوب کارکرد آنتی ویروس با فایروال قطعا فرق داره، اگه اشتباه نکنم این جوری مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ درسته ؟!!
ولی من چون یه بسته یعنی یه Internet Security نصب کردم و چون تو این بسته هم فایروال وجود داره گفتم شاید احتمال تداخل با فایروال کومودو کنه!

با سلام
دوست عزیز صد در صد تداخل ایجاد میشه شما نمی تونی دو تا فایروال کنار هم داشته باشی بعدش هم به نظر من بهتر از فکر نصب کردن یک فایروال کومودو با یک انتی ویروس دیگه بیاید بیرون . شما وقتی محصول کاملی مثل اینترنت سکیوریتی کومودو دارید چه نیاز هست حفاظت یکپارچه این محصول رو با نصب یه انتی ویروس دیگه کنارش از بین ببرید شما هم مثل سایر کاربران هنوز به انتی ویروس کومودو اعتماد نکردید جای نگرانی نیست دوست عزیز چون کومودو از چند لایه حفاظتی استفاده میکنه پس اگه این محصول رو خواستید نصب کنید بهتر برای یادگیریش کمی وقت بزارید

mohsen0000000000
25-11-2014, 13:03
حل شد.حذف بشه

shuhin
25-11-2014, 21:39
سلام دوستان
من CIS آخرین ورژنش رو امروز دانلود کردم . بعد از نصب برای آپدیت حجم رو زده 250 MB میخواستم بدونم همیشه انقدر آپدیت میخواد با اینکه آخرین ورژنش رو دانلود میکنی؟!!

Armin.Computer
26-11-2014, 00:43
سلام دوستان
من به تازگی آنتی ویروس رو نصب کردم
ولی نمی تونم تو تایم روزانه آپدیت کنم چون اینترنت من محدوده
چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟

Jadda
26-11-2014, 00:58
سلام دوستان
من به تازگی آنتی ویروس رو نصب کردم
ولی نمی تونم تو تایم روزانه آپدیت کنم چون اینترنت من محدوده
چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟

سلام

وقتی سیستم به اینترنت دسترسی داره آپدیت کنید (شب، روز، فرقی نداره،)
مگر اینکه کومودو روی سیستمی نصب بشه که کلا اینترنت نداشته باشه، که باید آفلاین آپدیت کنید، فایل آپدیت را میتونید از روی سیستمی که به اینترنت دسترسی داره بردارید.

سلام دوستان
من CIS آخرین ورژنش رو امروز دانلود کردم . بعد از نصب برای آپدیت حجم رو زده 250 MB میخواستم بدونم همیشه انقدر آپدیت میخواد با اینکه آخرین ورژنش رو دانلود میکنی؟!!

همیشه اولین آپدیت حجمش زیاده، آپذیتهای روزانه بسیار کم حجم هستند. البته آپدیت اولیه را میتونید آفلاین انجام بدهید. به پست دوم همین تاپیک نگاهی بندازید.

D_felfelak
26-11-2014, 09:36
اگر بدون عزل نسخه ی قبلی نسخه جدید رو نصب کنم و به ورژن جدید اپگریدش کنم چه اشکالی داره؟ امکانش هست مشکلی پیش بیاد؟
با عزل و نصب دوباره باید همه ی تنظیمات رو مجددا انجام بدم
:n16:

shuhin
26-11-2014, 13:00
سلام دوستان
میخواستم بدونم راهی برای عوض کردن Alert Sound هست؟؟ صدایی که پیش فرض داره خیلی رو اعصابه ، بعد با یه فایل دیگه هم replace کردم برمیگرده باز به همون قبلی :n37:
نمیخوام به کل قطع بشه میخوام عوض بشه اگه امکانش هست !

Armin.Computer
26-11-2014, 14:47
سلام

وقتی سیستم به اینترنت دسترسی داره آپدیت کنید (شب، روز، فرقی نداره،)
مگر اینکه کومودو روی سیستمی نصب بشه که کلا اینترنت نداشته باشه، که باید آفلاین آپدیت کنید، فایل آپدیت را میتونید از روی سیستمی که به اینترنت دسترسی داره بردارید.

همیشه اولین آپدیت حجمش زیاده، آپذیتهای روزانه بسیار کم حجم هستند. البته آپدیت اولیه را میتونید آفلاین انجام بدهید. به پست دوم همین تاپیک نگاهی بندازید.

ممنون
من یک فایل از سایت comodo دانلود کردم
البته خود پشتیبان comodo این فایل رو داد
می خواستم بدونم که این فایل برای کدوم نسخه هست؟
آنتی ویرویس؟
+
سوال بعدی این بود که من الان آنتی ویروس رو نصب کردم
نسخه های دیگه هم نصب کنم؟
پیشنهاد میشه؟

Jadda
26-11-2014, 17:44
ممنون
من یک فایل از سایت comodo دانلود کردم
البته خود پشتیبان comodo این فایل رو داد
می خواستم بدونم که این فایل برای کدوم نسخه هست؟
آنتی ویرویس؟

من نمیدونم چه فایلی پشتیبان کومودو بهتون معرفی کرده. اگر بخش پشتیبانی کومودو به شما معرفی کرده و دیتابیس آنتی ویروس هست باید روی نسخه 8 کار کنه.

اما به طور کلی فعلا دو دیتابیس برای کومودو موجوده یکی مربوط به نسخه 5.5 به پایین

و دیگری برای نسخه 5.8 به بالا یعنی نسخه 6 و 7 و نسخه 8. لینک دانلود را پایین قرار دادم

برای دانلود دیتابیس نسخه 8 کومودو از این لینک میتونید اقدام کنید (البته اول اون فایلی که پشتیبانی بهتون داده را تست کنید باید کار کنه)

لینک دانلود دیتابیس آنتی ویروس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rnet-security%2Fupdates%2Fvdp%2Fdatabase.php&key6sk8=150-1&key6sk9=19201080&key6sk10=true&key6sk11=80960875574621020c7b7735fb97b8f3e56cea87&key6sk12=2037&key7sk1=735&key1sk1=dt&key1sk2=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rnet-security%2Fupdates%2Fvdp%2Fdatabase.php)

سوال بعدی این بود که من الان آنتی ویروس رو نصب کردم
نسخه های دیگه هم نصب کنم؟
پیشنهاد میشه؟

نسخه اینترنت سکیوریتی توصیه میشه. (البته فکر میکنم الان اگر فقط آنتی ویروس را نصب داشته باشید حین عزلش این امکان باشه که سایر ماژولها را نصب کنید یعنی به غیر از عزل گزینه تبدیل به اینترنت سکیوریتی را هم داره اگر نه که میتونید از لینک زیر دانلود کنید)

لینک دانلود نسخه 8، اینترنت سکیوریتی کومودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=======

فقط یک نکته را عرض کنم:

دوستانی که تازه کومودو را نصب میکنند بهتره روی تنظیمات پیشفرض بمونند (پیکربندی پیشفرض برای این دسته وضعیت مطلوبی را فراهم میکنه) و فقط یکی دو تغییر انجام بدهند (مثلا فایروال را بزارند روی "حالت کاربر" و یکی دو جا تیک "پیغامی نشان نده" را بردارند و غیره که بعدا مفصل توضیح میدم.

دوستان حرفه ای هم باید برن روی پرواکتیو..... همونهایی که علاوه بر کارهای روزمره کارهای خطرناک دیگری مثل تست ویروس هم انجام میدن. یا اینکه از سوالات خوششون میاد و یا نیاز دارند یا میخوان حداکثر کنترل را داشته باشند و غیره.

بزودی تنظیمات کومودو برای کاربران مبتدی (که لینکش در پست دوم اومده) را آپدیت میکنم.

میخواستم بدونم راهی برای عوض کردن Alert Sound هست؟؟ صدایی که پیش فرض داره خیلی رو اعصابه ، بعد با یه فایل دیگه هم replace کردم برمیگرده باز به همون قبلی

نمیشه.

Armin.Computer
26-11-2014, 20:34
من نمیدونم چه فایلی پشتیبان کومودو بهتون معرفی کرده. اگر بخش پشتیبانی کومودو به شما معرفی کرده و دیتابیس آنتی ویروس هست باید روی نسخه 8 کار کنه.

اما به طور کلی فعلا دو دیتابیس برای کومودو موجوده یکی مربوط به نسخه 5.5 به پایین

و دیگری برای نسخه 5.8 به بالا یعنی نسخه 6 و 7 و نسخه 8. لینک دانلود را پایین قرار دادم

برای دانلود دیتابیس نسخه 8 کومودو از این لینک میتونید اقدام کنید (البته اول اون فایلی که پشتیبانی بهتون داده را تست کنید باید کار کنه)

لینک دانلود دیتابیس آنتی ویروس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rnet-security%2Fupdates%2Fvdp%2Fdatabase.php&key6sk8=150-1&key6sk9=19201080&key6sk10=true&key6sk11=80960875574621020c7b7735fb97b8f3e56cea87&key6sk12=2037&key7sk1=735&key1sk1=dt&key1sk2=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rnet-security%2Fupdates%2Fvdp%2Fdatabase.php)

نسخه اینترنت سکیوریتی توصیه میشه. (البته فکر میکنم الان اگر فقط آنتی ویروس را نصب داشته باشید حین عزلش این امکان باشه که سایر ماژولها را نصب کنید یعنی به غیر از عزل گزینه تبدیل به اینترنت سکیوریتی را هم داره اگر نه که میتونید از لینک زیر دانلود کنید)

لینک دانلود نسخه 8، اینترنت سکیوریتی کومودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=======

فقط یک نکته را عرض کنم:

دوستانی که تازه کومودو را نصب میکنند بهتره روی تنظیمات پیشفرض بمونند (پیکربندی پیشفرض برای این دسته وضعیت مطلوبی را فراهم میکنه) و فقط یکی دو تغییر انجام بدهند (مثلا فایروال را بزارند روی "حالت کاربر" و یکی دو جا تیک "پیغامی نشان نده" را بردارند و غیره که بعدا مفصل توضیح میدم.

دوستان حرفه ای هم باید برن روی پرواکتیو..... همونهایی که علاوه بر کارهای روزمره کارهای خطرناک دیگری مثل تست ویروس هم انجام میدن. یا اینکه از سوالات خوششون میاد و یا نیاز دارند یا میخوان حداکثر کنترل را داشته باشند و غیره.

بزودی تنظیمات کومودو برای کاربران مبتدی (که لینکش در پست دوم اومده) را آپدیت میکنم.

نمیشه.

یه سوال می مونه
اگر قابلیت های آنتی ویروس برای اینترنت سکوریتی است پس دلیل وجود آنتی ویروس چیه؟
+
آپدیت 200 مگ هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Jadda
26-11-2014, 21:18
یه سوال می مونه
اگر قابلیت های آنتی ویروس برای اینترنت سکوریتی است پس دلیل وجود آنتی ویروس چیه؟
+
آپدیت 200 مگ هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عرض سلام مجدد

خب، فرقش در همون قابلیتهاش هست دیگه. آنتی ویروس فقط آنتی ویروس است. اما اینترنت سکیوریتی کاملتره ، شامل آنتی ویروس و فایروال و سندباکس و HIPS و وب فیلتر و بخش اعتبار سنجی فایل شامل لیست سفید و لیست ناشناخته و غیره. (البته اگر درست منظور شما را متوجه شده باشم) شما الان فایروال ندارید؟

جالب اینکه تا به حال آنتی ویروس خالی کومودو را نصب نکردم ببینم شامل چه مواردی میشه( کنجکاو شدم یکبار نصب کنم)

آپدیت اولیه همه آنتی ها حجمش زیاده، چون کل دیتابیس را قراره دانلود کنید.(با یک دانلود منجر دانلود کنید و بعد وارد CIS کنید) در واقع شامل تمام امضاهای موجود تا اون لحظه میشه. ولی آپدیتهای روزانه کم حجم هست. یکی دو مگابایت.

Jadda
26-11-2014, 21:35
با عزل و نصب دوباره باید همه ی تنظیمات رو مجددا انجام بدم
:n16:

از تنظیمات فعلی بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه جدید تنظیمات را وارد و فعال کنید

تنظیمات پیشرفته> تنظیمات عمومی> پیکربندی> روی پیکربندی که فعال است کلیک کنید و > بکاپ

Armin.Computer
26-11-2014, 22:51
عرض سلام مجدد

خب، فرقش در همون قابلیتهاش هست دیگه. آنتی ویروس فقط آنتی ویروس است. اما اینترنت سکیوریتی کاملتره ، شامل آنتی ویروس و فایروال و سندباکس و HIPS و وب فیلتر و بخش اعتبار سنجی فایل شامل لیست سفید و لیست ناشناخته و غیره. (البته اگر درست منظور شما را متوجه شده باشم) شما الان فایروال ندارید؟

جالب اینکه تا به حال آنتی ویروس خالی کومودو را نصب نکردم ببینم شامل چه مواردی میشه( کنجکاو شدم یکبار نصب کنم)

آپدیت اولیه همه آنتی ها حجمش زیاده، چون کل دیتابیس را قراره دانلود کنید.(با یک دانلود منجر دانلود کنید و بعد وارد CIS کنید) در واقع شامل تمام امضاهای موجود تا اون لحظه میشه. ولی آپدیتهای روزانه کم حجم هست. یکی دو مگابایت.

ممنون
میشه بگید از کجا بتونم دانلود کنم؟؟؟؟

Jadda
27-11-2014, 20:47
ممنون
میشه بگید از کجا بتونم دانلود کنم؟؟؟؟

سلام

لینک دانلود توی پست بالای هست.

D_felfelak
27-11-2014, 21:42
خب دیروز ورژن جدید کومودو رو نصب کردم و تنظیماتی که بک اپ گرفته بودم رو واردش نکردم و فقط یکی دو تا تنظیم مهم ( فایروال حالت کاربر و پیکربندی حالت پرواکتیو و دادن حداقل دسترسی به svchost) رو اعمال کردم
به نظرم کومودو نسبت به قبل که اولش که نصب میکردن هی سوال و جواب میکرد کمترسوال میپرسه
قبلا یه اشنای خیلی خیلی مبتدی رو براش کومودو نصب کردم کلی از دست کومودو شاکی بود که جقدر اذیت میکنه سوال و جواب میکنه و .....
یکی از همکلاسیام هم که خودش به من کومودو رو معرفی کرده بود چند روز پیش بهش گفتم ورژن جدیدش اومده میگفت من بیخیالش شدم سوالاش ازاردهنده هست! میگفت خودش پشت پرده باید کارها رو انجام بده نه اینکه هی سیریش بشه!
هرچند به نظرم این جز عیب کومودو نیست الا با جناب کومودو من دقیقا میفهمم در سیستمم چه خبره و کنترل کامل کامل دارم هرچند من هم به هیچ وجه کاربر حرفه ای نیستم
تم جدید و پیش فرض کومودو بنظرم جالب نیومد و سریع به تم قبلی رجعت کردم
قبل از همه از نود استفاده میکردم بعد که پی به ضعفش بردم و خاصیت خوبی ازش ندیدم و نشنیدم و نخوندم به کاسپر مهاجرت کردم! مدت زیادی هم با کاسپر کار میکردم بعد ترجیح دادم که سیستم الوده بشه و زود به زود ویندوز عوض کنم اما منابع زیادی از سیستم رو به کاسپر ندم
الا تقریبا 6 ماهه که از کومودو استفاده میکنم و روز به روز بیشتر ازش خوشم میاد جناب کومودو از اشنایی باهات خوشحالم البته این تاپیک هم نقش به سزایی داشته باعث شده درحد نیازم با کومودو اشنا بشم و ....
نتیجه ی این 6 ماهه این شده که بسیار تعجب میکنم چطور خیلی ها حاضراند وقت صرف کرک و سریال بسته های پولی کنند! با مصیبت بسته ی امنیتیشون رو اپدیت کنند کلی ار منابع گرانقدر سیستم رو در اختیار بسته های امنیتی بذارند و ....
بنظرم اگر تنظیمات کومودو برای کاربران مبتدی یا کاربرانی که حوصله ی جواب دادن به سوالات رو ندارند فراهم بشه یه بخش قابل توجهی به جمع استفادذه کنندگان و هواداران اضافه میشه
اگر بخوام یه نرم افزار مشکوک یا نرم افزار مطمین جهت تست و کار کوتاه باهاش نصب کنم میشه از دشکتاپ مجازی یا سند باکس..... کومودو استفاده کنم؟! تا عزل و نصب و .... اثری روی ویندوزم نذاره؟
فکر کنم پستی باشه که کامل سندباکس و دسکتاپ مجازی و توضیح داده باشه بی زحمت شماره پست رو بگین

Armin.Computer
27-11-2014, 22:04
سلام

لینک دانلود توی پست بالای هست.

بله
ممنون
می خواستم بدونم که صفحه ای نیست که لیست اون ها رو با تاریخ نمایش بده
ممنون

mrmmnb
28-11-2014, 23:38
سلام
اگه منظورت ابدیت افلاین هست توی صفحه زیر هم لینک گذاشته و هم نوشته این فایل هر دو روز ابدیت میشه البته اگه درست ترجمه کرده باشم(متنش این هست: updated approximately every 2 days)
============
علی اقا یه سوال از روی کنجکاوری۰چون اصلا بهش نیاز ندارم!)
میشه تنظیم کرد کومودو لوکال ابدیت بشه؟ مثلا توی یه شرکت همه کامیپوتر ها فایل رو دانلود نکنن یکبار سیستم اصلی بگیره بقیه ازش استفاده کنن
اگه اشتباه نکنم توی این لینک یه چیزایی گفته ولی متوجه نشدم
با تشکر

ALI16437
29-11-2014, 16:11
پست تکراری حذف شود

ALI16437
29-11-2014, 16:15
با سلام ،

چند تا سوال دارم اولیش اینکه پایداری جدیدترین نسخه نورتون چقدر هست
و چقدر باگ داره و اینکه کنترلش روی شیرینگ چطوری است بسیاری از فایروالها نقطه ضعف
بزرگی که دارند عدم کنترل دقیق روی شیرینگ است به شخصه اینو بارها برخود داشتم
بعد مشکلش با VMware Workstation حل شده یا نه چون نسخه قبلی به هیچ وجه اجازه اجرای
VMware Workstation رو نمیداد

ممنونم.

Armin.Computer
30-11-2014, 12:04
سلام دوستان
من یک مشکل بد با این محصولات دارم
اینترنت من حجمی هست و من از زمانی که comodo رو نصب کردم نمی دونم چرا مرتب از اینترنتم استفاده میشه
آپدیت هم نمی کنم
این چرا اینجوریه؟؟؟؟

Parseh38
01-12-2014, 02:16
سلام دوستان
میخواستم بدونم راهی برای عوض کردن Alert Sound هست؟؟ صدایی که پیش فرض داره خیلی رو اعصابه ، بعد با یه فایل دیگه هم replace کردم برمیگرده باز به همون قبلی :n37:

سلام
این کار خیلی راحته اول باید فایل صوتی رو که میخوای جایگزین قبلی بشه فرمتش رو به wav کانورت کنی و اسم فایل رو هم به alert تغییر بدی حالا فقط باید اونو به همون پوشه کپی و replace کنی
دو تا رو اماده کردم
موفق باشید

Ali_softcenter
02-12-2014, 16:30
سلام قبلا پرسیدم پاسخی نگرفتم ! لطف میکنید کمی در مورد این دو محصول توضیح بدید؟

Free PCI Scan

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali_softcenter
05-12-2014, 11:15
یعنی یک نفر نیست این دو محصول رو توضیح بده؟؟ کارشناسان کومودو کجان؟ :n02:

M.Hashemi
05-12-2014, 19:44
سلام قبلا پرسیدم پاسخی نگرفتم ! لطف میکنید کمی در مورد این دو محصول توضیح بدید؟

Free PCI Scan

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام
اطلاعاتم کافی نیست اما چیزای که دست و پا شکسته متوجه شدم :
این محصول برای سیستم های سازمانی طراحی شده به این صورت که یک کنسول برای سرور داره و یک کلاینت که به نام endpoint شناخته میشه که می توان از طریق آن کنسول یکسری سیاست ها یا همان Policy و یکسری وظیفه یا همان Task برای Endpoint گذاشت .
PCI Scan
طبق گفته کومودو برای مدیران سایت و مدیران پست الکترونیک مورد استفاده قرار میگیرد و به زبان ساده یک ضدویروس برای سایت و پست الکترونیک است.
به عنوان مثال سایت یاهو از Norton استفاده می کند.
روش کارش در تصویر زیر مشخص است :
با تشکر

K1lou
06-12-2014, 10:50
با سلام
دوستان من دسکتاپ مجازیم دیر اجرا میشه و سویچ بین دسکتاپ مجازی و ویندوز بعضی مواقع سخت انجام میشه و باعث هنگ میشه شما این مشکل رو در ورژن 8 ندارید ؟

Ali_softcenter
06-12-2014, 11:45
با سلام
اطلاعاتم کافی نیست اما چیزای که دست و پا شکسته متوجه شدم :
این محصول برای سیستم های سازمانی طراحی شده به این صورت که یک کنسول برای سرور داره و یک کلاینت که به نام endpoint شناخته میشه که می توان از طریق آن کنسول یکسری سیاست ها یا همان Policy و یکسری وظیفه یا همان Task برای Endpoint گذاشت .
PCI Scan
طبق گفته کومودو برای مدیران سایت و مدیران پست الکترونیک مورد استفاده قرار میگیرد و به زبان ساده یک ضدویروس برای سایت و پست الکترونیک است.
به عنوان مثال سایت یاهو از Norton استفاده می کند.
روش کارش در تصویر زیر مشخص است :
با تشکر

سلام

ممنون ولی در مورد PCI Scan متوجه نمیشم چه تقاوتی به آنتی ویروس عادی کومودو داره؟ یعنی در شکل اون وسط آنتی ویروس باشه چه فرقی داره با این محصول؟

یکی از دوستان هست کارشناس کومودو هستن لطفا توضیح مفصل بدید این محصول رو

ممنون

Ali_softcenter
06-12-2014, 12:20
فایروال کومودو گزینه ای نداره که تیکشو برداریم USB رو به صورت realtime اسکن نکنه؟؟
من نمیخوام کلا realtime رو دیسیبل کنم...فقط میخوام به یو اس بی کاری نداشته باشه.
چیزی پیدا نکردم در اپشن های اسکنش

asklt
06-12-2014, 20:58
سلام
سلام امروز بالاخره ویندوز رو عوض کردم و حال دادم به سیستم و بعد از مدت ها از 7 به نسخه 8 کمودو اومدم
فقط یک مشکل عجیب دارم الان میخوام pes 2015 نصب کنم همون اول کار یک هو کومودو میزنه بالا میگه میلوار داره !!!
در صورتی که وقتی 7 داشتم این بازی رو نصب کردم و بازی کردم
مشکل از کجا هست ؟!

Parseh38
07-12-2014, 07:18
با سلام
دوستان من دسکتاپ مجازیم دیر اجرا میشه و سویچ بین دسکتاپ مجازی و ویندوز بعضی مواقع سخت انجام میشه و باعث هنگ میشه شما این مشکل رو در ورژن 8 ندارید ؟

سلام دوست عزیز
برای منم همینطوره. نسبت به نسخه 7 کومودو دیرتر اجرا میشه.اما هنگ نمیکنه!
و در موردتهیه عکس وفیلم از محیط کیوسک با snagit نمیشه عکس یا فیلم گرفت ولی همچنان print screen کار میکنه!
موفق باشید

sky1sky
07-12-2014, 13:55
سلام ایا در Comodo firewall قسمتی هست که مثل netstate ویندوز بشه کلیه کانکشن ها ، targetسایت ها، و ادرس اتصال کلیه سایت ها هم به صورت آی پی و هم یبه صورت اسم سایت رو دید ؟ کدوم قسمتش ؟
مرسی پیشاپیش :n16:

M.Hashemi
08-12-2014, 00:55
سلام ایا در Comodo firewall قسمتی هست که مثل netstate ویندوز بشه کلیه کانکشن ها ، targetسایت ها، و ادرس اتصال کلیه سایت ها هم به صورت آی پی و هم یبه صورت اسم سایت رو دید ؟ کدوم قسمتش ؟
مرسی پیشاپیش :n16:

با سلام
اگر درست متوجه سوال شما شده باشم جواب این است.
در Advanced Settings در قسمت Global Rules رفته و Add را انتخاب کنید تا پنجره زیر برای شما باز شود :
خب حالا هر کار بخواهید انجام دهید میتونید :
1- در قسمت Action میگید که می خواهید اجازه اتصال بدهید یا خیر.
2- در قسمت Protocol که مشخص است باید پروتوکل ورودی را انتخاب کنید.(در صورت ندانستن Any را انتخاب کنید)
3- در قسمت Direction نوع ارتباط که میتونه ورودی یا خروجی و یا هر دو باشه را انتخاب می کنید.
4- در قسمت Source Address ادرس مبدا که میتونه شامل همه چیز باشه (هم ip هم host و ... که در تصویر مشخص است) و در قسمت Destenation هم ادرس مقصد که دقیقا تنظیماتش مانند Source Address را وارد می کنید و تظیمات Port هم که مشخص است.
5- در نهایت در صورتی که می خواهید گزارش هم بگیرید گزینه Log را هم بگیرید آن را تیک بزنید و در نهایت ذخیره کنید.
* توجه داشته باشید که قوانین بر اساس اولویت از بالا به پایین اجرا می شود در نتیجه قانون خود را در level مورد نظر قرار دهید (هر چه بالاتر اهمیت بیشتر).
تمام
با تشکر

Ali_softcenter
08-12-2014, 12:50
آقا یکی لطفا جواب منو بده...چرا نمیشه کاری کرد درایو یو اس بی رو چک نکنه اتوماتیک؟؟؟؟ بیت دفندر این قابلیت رو داره! ولی اینترنت سکیوریتی کومودو نداره!؟!!!!!!!

sky1sky
08-12-2014, 18:30
با سلام
اگر درست متوجه سوال شما شده باشم جواب این است.
در Advanced Settings در قسمت Global Rules رفته و Add را انتخاب کنید تا پنجره زیر برای شما باز شود :
خب حالا هر کار بخواهید انجام دهید میتونید :
1- در قسمت Action میگید که می خواهید اجازه اتصال بدهید یا خیر.
2- در قسمت Protocol که مشخص است باید پروتوکل ورودی را انتخاب کنید.(در صورت ندانستن Any را انتخاب کنید)
3- در قسمت Direction نوع ارتباط که میتونه ورودی یا خروجی و یا هر دو باشه را انتخاب می کنید.
4- در قسمت Source Address ادرس مبدا که میتونه شامل همه چیز باشه (هم ip هم host و ... که در تصویر مشخص است) و در قسمت Destenation هم ادرس مقصد که دقیقا تنظیماتش مانند Source Address را وارد می کنید و تظیمات Port هم که مشخص است.
5- در نهایت در صورتی که می خواهید گزارش هم بگیرید گزینه Log را هم بگیرید آن را تیک بزنید و در نهایت ذخیره کنید.
* توجه داشته باشید که قوانین بر اساس اولویت از بالا به پایین اجرا می شود در نتیجه قانون خود را در level مورد نظر قرار دهید (هر چه بالاتر اهمیت بیشتر).
تمام
با تشکر
سلام مرسی :n01:
من در حال حاضر کومودو رو نصب نکردم چون میخوام مطمئم شم قابلیتی که میخوام داره یا نه
با توجه ب توضیح شما این قسمتش مثل فایروال می مونه که دسترسی ها رو محدود میکنخه یعنی ما از قبل باید آی پی سایتها و target سایت ها رو خودمون بدونیم که اینجا سطح دسترسی تعریف کنیم اما منظورم این بود مثل
network connection درنرم افزار DU meter یا netstat ویندوز که اتصالات اپلیکیشن ها رو نشون میدن ، کومودو اون طوری هست که نشون بده یا نه؟؟ مرسی اگر مجدد راهنمایی کنید :n40:

FarshadBandari
08-12-2014, 19:01
آقا حدود 2هفته هست که کومودو 8 اومده ولی هنوز کومودویی که نصب دارم پیغام آپدیت به ورژن 8 رو نداده، پس چرا اینطوریه، دیگه مثل قبل از خود کومودو نمیشه ارتقا داد؟ فک کنم باید به صورت دستی دانلود و نصبش کنم، خیلی صبر کردم ولی ظاهرا خبری از آپدیت درون برنامه ای نیست

z ali reza z
08-12-2014, 20:13
این ورژن8
اپدیت افلاین نمیشه
چکار کنم روش دیگه سراغ ندارید
لطفا یکی به من کمک کنه راهنماییم کنید

M.Hashemi
09-12-2014, 01:39
سلام مرسی :n01:
من در حال حاضر کومودو رو نصب نکردم چون میخوام مطمئم شم قابلیتی که میخوام داره یا نه
با توجه ب توضیح شما این قسمتش مثل فایروال می مونه که دسترسی ها رو محدود میکنخه یعنی ما از قبل باید آی پی سایتها و target سایت ها رو خودمون بدونیم که اینجا سطح دسترسی تعریف کنیم اما منظورم این بود مثل
network connection درنرم افزار DU meter یا netstat ویندوز که اتصالات اپلیکیشن ها رو نشون میدن ، کومودو اون طوری هست که نشون بده یا نه؟؟ مرسی اگر مجدد راهنمایی کنید :n40:

با سلام
من زیاد با نرم افزار Du Meter کار نکردم و کاملا متوجه سوال شما نمی شوم (زمانی که یک فایروال قوی داشته باشید نیازی به نرم افزار های جانبی نیست)
به عکس های زیر دقت کنید :
با توجه به قسمت های که در عکس های بالا مشخص است، کارهای که فایروا کومودو میتونه برای شما انجام بده به صورت زیر است :
1- نمایش تمام کانکشن ها و امکان قطع ارطبات
2- امکان قطع ارتباط با تمامی شبکه ها
3- کانفیگ فایروال برای هر اپلیکیشن (که می توانید برای آن اپلیکشن خاص قانون تعریف کنید که به چه جاهای بتونه وصل بشه و به چه جاهای نتونه و یا کلا به هیچ شبکه ای نتونه وصل بشه)
4- تعریف قوانین کلی که در پست قبل توضیح دادم
5- معرفی و مدیریت port ها
6- مانیتور کردن تمامی پروسه های سیستم چه در رم و چه در شبکه توسط کیل سوئیچ
و ...
البته جزئیات زیادی دارد مثلا می توان از تمامی قسمت ها یاد شده لاگ تهیه کنید و ...
حالا اگر به جای فایروال از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید قسمت های زیر نیز اظافه می شوند.
1- Behavior Blocker
2- AntiVirus
3- HIPS
4- Auto Sandbox
5- Safe Browser
6- Kiosk
7- Viruscope
و ...
که هر کدام تنظیمات کامل خود را دارد.
---
ببینید دوست عزیز این سوئیت امنیتی واقعا کامله، من مدت 5 سال است دارم ازش استفاده می کنم و روی بقیه سیستم هام سایر سوئیت ها را تست می کنم تا حالا نشده کاری بخواهم بکنم که کومودو نتونه انجام بده.
خب اما یکسری مشکلات هم داره مثلا کار کردن باهاش یکم سخته اما زود عادت می کنید.
با توجه به این که بیشتر سوئیت ها یا ایران را تحریم کرده و یا اهمیت زیادی برای کاربران ایرانی قائل نمی شوند تا حالا ندیدم کومودو سرویسی را از ایرانی ها بگیره و یا ...
و خوبیش هم اینه که سوئیت امنیتیش رایگانه و نسخه رایگان با پولی فقط از نظر گارانتی و پشتیبانی آنلاین فرق داره، هر چند که به تست های شرکت های مختلف اعتماد ندارم اما شرکت AV-TSET نمره خوبی به کومودو داده و از نظر فایروالش هم که همیشه از بهترین ها بوده.
---
جمع بندی :
یک بار این سوئیت را بگیرید و سعی کنید کانفیگش کنید و چند روزی باهاش کار کنید و اگر هم مشکلی داشتید مطرح کنید دوستان کمکتون می کنند و بعد خودتون تصمیم بگیرید.
با تشکر

M.Hashemi
09-12-2014, 01:43
آقا حدود 2هفته هست که کومودو 8 اومده ولی هنوز کومودویی که نصب دارم پیغام آپدیت به ورژن 8 رو نداده، پس چرا اینطوریه، دیگه مثل قبل از خود کومودو نمیشه ارتقا داد؟ فک کنم باید به صورت دستی دانلود و نصبش کنم، خیلی صبر کردم ولی ظاهرا خبری از آپدیت درون برنامه ای نیست

با سلام
دوست عزیز نمیدونم چرا تو Application Update هنوز نیومده.
به قول خودتون فایل install اش را بگیرید و upgrade کنید.
در مورد این مشکل هم میتونید در انجمن اصلی کومودو مطرح کنید تا برطرف بشه.(اگر وقت کردم خودم مطرح می کنم)
با تشکر

M.Hashemi
09-12-2014, 01:51
این ورژن8
اپدیت افلاین نمیشه

با سلام
روش اپدیت به صورت کامل در لینک زیر آمده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16115528b0be&key5sk2=&key5sk3=1418076959000&key5sk40=&key5sk41=1417816555000&key5sk42=&key5sk43=1418077064000&key6sk1=&key6sk2=FF340&key6sk3=7&key6sk4=en-us&key6sk5=&key6sk6=0&key6sk7=Google&key6sk8=150-1&key6sk9=12801024&key6sk10=true&key6sk11=2440504c39749d52e37384b4d0a993600270d59e&key6sk12=2037&key7sk1=735&key1sk1=ors&key1sk2=Google
اما برای نگارش 8 چیز خاصی ننوشته.
اگر به همین روش اپدیت می کنید اما اپدیت نمیشه خطا داده شده را اینجا بگذارید تا به کومودو ریپورت بدم یا این که خودتون در انجمن خود کومودو مطرح کنید.
با تشکر

asklt
09-12-2014, 11:05
سلام
سلام امروز بالاخره ویندوز رو عوض کردم و حال دادم به سیستم و بعد از مدت ها از 7 به نسخه 8 کمودو اومدم
فقط یک مشکل عجیب دارم الان میخوام pes 2015 نصب کنم همون اول کار یک هو کومودو میزنه بالا میگه میلوار داره !!!
مشکل از کجا هست ؟!

پلیز کمک لدفا

M.Hashemi
09-12-2014, 14:04
با سلام
این روشی که میگم در صورت اطمینان از آلوده نبودن فایل است:
1- تمام پروتکشن کومودو را غیر فعال کنید (اینترنت را هم قطع کنید)
2- بازی را نصب کنید.
3- کومودو را فعال کنید و سیستم را اسکن کنید.
4- بازی را اجرا کنید.
---
با احتما زیاد یک یا چند فایل را در زمان اسکن یا اجرا به عنوان مخرب می شناسد.
فایل ها را به عنوان False Positive در کومودو submit کنید و در exception قرار دهید تا دیگر کومودو به آن گیر ندهد.
دفعه بعد با احتمال زیاد دیگر به عنوان مخرب نمی شناسد.
---
در صورتی که از سالم بودن فایل اطمینان ندارید به هیچ عنوان این کارها را انجام ندهید.
با تشکر

Jadda
09-12-2014, 20:40

سلام

کمی صبر کنید این امکان فراهم میشه....... در حال تست یک اپدیت دیگه برای CIS هستیم و فکر میکنم تا ارئه اون امکان ارتقا از طرق برنامه فراهم نشه....

این ورژن8
اپدیت افلاین نمیشه

آپدیت آفلاین میشه.... آمـــوزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
مشکل از کجا هست ؟!

میتونه فالس باشه..... در هر صورت اقا محمد پاسخ دادند.

البته من قبلا یک پست نسبتا کامل در ابن باره دادم و توصیه میکنم این پست را بخوند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

====

این روزها خیلی سرم شلوغه و از اینکه کمتر در خدمت دوستان هستم شرمنده

Parseh38
12-12-2014, 00:59
سلام علی آقا
لطف میکنید لینک مستقیم بزارید
ممنون

با تشکر

S0R3N4
12-12-2014, 03:06
سلام دوستان
وقتتون بخیر...

یه سوال داشتم در مورد آنتی ویروس کومودو ...
و اونم اینه که چرا در تست های معتبر نظیر تست های av-comparatives.org شرکت داده نمیشه تا بفهمیم چند مرده حلاجه دیتابیسش و قدرت تشخیص و شناساییش؟!!

اگر بخواید بدون تعصب نظر بدید،آیا میشه گفت آنتی ویروس کومودو،همانند فایروالش بی نظیره؟!!
آیا میشه قدرت شناساییش رو با آنتی ویروس هایی نظیر کسپرسکی و بیتدیفندر و پاندا و آویرا مقایسه کرد؟!!

راستی؛
یک سوال دیگه!

من مدتی پیش،سیستمم حسابی آلوده شده بود؛واسه همین هم Avira Free Antivir نصب کردم!
چون اولا رایگان بود و دردسر نداشتم واسه پیدا کردن لایسنس براش (مثل کسپر و پاندا نبود!)
و دوم اینکه واقعا دیتابیس فوق العاده ای داره (حداقل در تست های av-comparatives اینطور نشون داده) !

حالا به نظرتون در کنار همین آویرا ، از اینترنت سکوریتی کومودو استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟!
یعنی تداخل پیدا میکنن با هم؟!

یا باید فقط و فقط یکی از این 2 رو انتخاب کنم؟!! یا اینکه در کنار Avira Free Antivir فقط از فایروال Comodo استفاده کنم و بیخیال اینترنت سکوریتی ِ کومودو بشم؟!!

نظرتون چیه؟

و آخرین سوالم هم اینه که آیا خود Comodo Firewall (فقط فایروال ِ خالیه کومودو منظورم هست؛نه اینترنت سکوریتی اون!) ؛ دارای یه نسخه ، کلود آنتی ویروس هست؟!! درسته؟!!! (من همچین چیزی شنیده بودم!)؛ جریان چیه؟

با تشکر بی کران ...

Parseh38
12-12-2014, 03:43
سلام
COMODO Internet Security 8.0.0.4344

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] af

موفق باشید

M.Hashemi
12-12-2014, 07:35
سلام دوستان
وقتتون بخیر...

یه سوال داشتم در مورد آنتی ویروس کومودو ...
و اونم اینه که چرا در تست های معتبر نظیر تست های av-comparatives.org شرکت داده نمیشه تا بفهمیم چند مرده حلاجه دیتابیسش و قدرت تشخیص و شناساییش؟!!

اگر بخواید بدون تعصب نظر بدید،آیا میشه گفت آنتی ویروس کومودو،همانند فایروالش بی نظیره؟!!
آیا میشه قدرت شناساییش رو با آنتی ویروس هایی نظیر کسپرسکی و بیتدیفندر و پاندا و آویرا مقایسه کرد؟!!

راستی؛
یک سوال دیگه!

من مدتی پیش،سیستمم حسابی آلوده شده بود؛واسه همین هم Avira Free Antivir نصب کردم!
چون اولا رایگان بود و دردسر نداشتم واسه پیدا کردن لایسنس براش (مثل کسپر و پاندا نبود!)
و دوم اینکه واقعا دیتابیس فوق العاده ای داره (حداقل در تست های av-comparatives اینطور نشون داده) !

حالا به نظرتون در کنار همین آویرا ، از اینترنت سکوریتی کومودو استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟!
یعنی تداخل پیدا میکنن با هم؟!

یا باید فقط و فقط یکی از این 2 رو انتخاب کنم؟!! یا اینکه در کنار Avira Free Antivir فقط از فایروال Comodo استفاده کنم و بیخیال اینترنت سکوریتی ِ کومودو بشم؟!!

نظرتون چیه؟

و آخرین سوالم هم اینه که آیا خود Comodo Firewall (فقط فایروال ِ خالیه کومودو منظورم هست؛نه اینترنت سکوریتی اون!) ؛ دارای یه نسخه ، کلود آنتی ویروس هست؟!! درسته؟!!! (من همچین چیزی شنیده بودم!)؛ جریان چیه؟

با تشکر بی کران ...

با سلام
* این گفته ها از تجربیات شخصی خودم است.
1- به دلایل زیادی شرکت های که تست آنتی ویروس انجام می دهند را قبول ندارم، مثلا همین av-com طبق مطالعات من چرا باید بر خلاف نظر norton آن را در تست های خود قرار دهد و بعد از مدتی به دلیل فشار بی اندازه symantec آن را از تست ها حذف کند.(همونجوری که می دونید symantec یکی از قدیمیترین و بهترین ضد ویروس های موجود است).
البته کومودو تا جایی که من یادم میاد در تست 3 موسسه شرکت داشته اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی Virus Bulletin که گواهی VB100 میده که امتیاز قابل توجه ای نیاورد و فکر کنم مدتی هسن که دیگر شرکت نمی کند، دومی vb-test که اگر مشاهده کنید میبینید نتایج خوبی دریافت کرده و سومی matousec که در 99% مواقع کومودو بهترین امتیاز را آورده.
* توصیه من: به تست ها هیچ وقت اطمینان نکنید و خودتون تست کنید و انتخاب کنید.
تاریخچه Virus Bulletin از کومودو :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نتایج AV-Test
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج Matousec
32 بیت :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])64 بیتی
2- خیر نمیتوان چنین حرفی را زد، اصلا کومودو به فایروالشه اما ضد ویروس بدی هم ندارد و نسبت به گذشته پیشرفت زیادی داشته.
* اما شما کومودو را مانند سایر شرکت ها به این صورت مقایسه نکنید زیرا هدف اصلی کومودو ویروس های ناشناخته است که هنوز آنالیز نشده اند در نتیجه internet security که درست کانفیگ شده باشد با کامپوننت های Behavior Blocker و HIPS و Auto SandBox و ... حتی با اجرای ویوس های نا شناخته از سیستم شما محافظت می کند.
3- در صورتی که real time ضدویروس avira را حذف کنید هیچ مشکلی ندارد اما به نظر من اصلا نیازی نیست چون تا جایی که من با کومودو کار کردم سیستمش به این صورت است که شاید هارد شما پر از مخرب باشد که ضدویروس کومودو آن ها را تشخیص نمی دهد اما نه می توانند اجرا شوند و نه می توانند به سیستم آسیبی برسانند و نه .... در نتیجه پس از مدتی ضدویروس کومودو لاشه ای آن ها را پیدا کرده و پاکسازی می کند.
* نظر بنده همان CIS است.
4- کلود کومودو بسیار قوی است اما در 90% مواقع بعد از اجرا، خود را نشان می دهد، حقیقت تست نکردم ببینم در فایروال Cloud دارد یا نه و در این مورد نمیتونم کمک کنم.
با تشکر

mrmmnb
12-12-2014, 18:04
سلام
برنامه UltraISO رو از سایت سافت.98 دانلود کردم اکستراکت کردم و داشت نصب میشد وسط نصب کومودو پیغام داد که malware هست(پیغام از بخش comodo cloud scanner بود)
تو لاگ ها رفتم اسم فایل این بود:
UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail_S.oft98 .iR.tmp
(اون نقطه توی soft رو خودم اضافه کردم)
دقیقا فایلی که دانلود کردم این بود:
UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail.rar
که لینکش این هست:(نقطه ها رو بردارید)
فایل ستاپ رو با ویروس توتال تست کردم همه انتی ویروس ها سالم تشخیص داده بودن حالا چرا کومودو وسط نصبش به یکی از فایل هایی که داخل temp داره میسازه گیر میده؟ یعنی ستاپ دستکاری شده هست؟ اگه دستکاری شده بود احتمالش خیلی کم بود که هش ستاپ رو ویروس توتال داشته باشه
البته خودمم میدونم حرف منطقی نیست و ممکنه یکی قبل من همین فایل رو فرستاده برا انالیز ولی خوب احتمالش کمتر هست ضمن اینکه سایت سافت.98 تا حالا ندیدم فایل ویروسی بزاره (بحث کرک ها جداست)
====
بعد مورد دیگه اینکه بخش comodo cloud scanner کجا هست؟
چطوری میشه غیر فعالش کرد؟
فایلی که پاک میکنه کجا میره؟
الان من میخوام خود اون فایل temp انلاین اسکن کنم ندارم این سریع میزنه پاکش میکنه
همه قسمتا رو هم غیر فعال کردم اینترنت رو هم قطع کردم اما بازم پیغام میومد!!(مگه این بخشش انلاین کار نمیکنه؟)
کلا به مورد جالبی برخوردم!!!
با تشکر

Jadda
12-12-2014, 19:16
سلام

ابتدا اینکه آپدیت جدید برای CIS منشز شده ، نسخه 8.0.0.4344 که از طریق آپدیت داخلی CIS قابل دریافته، ضمن اینکه فایل نصب نسخه جدید را هم میتونید دانلود کنید که دوستمون لینکشو قرار دادند

سلام
1-برنامه UltraISO رو از سایت سافت.98 دانلود کردم اکستراکت کردم و داشت نصب میشد وسط نصب کومودو پیغام داد که malware هست(پیغام از بخش comodo cloud scanner بود)

====
2-بعد مورد دیگه اینکه بخش comodo cloud scanner کجا هست؟

3-فایلی که پاک میکنه کجا میره؟
الان من میخوام خود اون فایل temp انلاین اسکن کنم ندارم این سریع میزنه پاکش میکنه

4-همه قسمتا رو هم غیر فعال کردم اینترنت رو هم قطع کردم اما بازم پیغام میومد!!(مگه این بخشش انلاین کار نمیکنه؟)

با تشکر

1- برنامه را دانلود و تست نکردم (سرفرصت شاید اینکارو کردم) ولی از نظر من فالس هست....

2- این قسمت (غیرفعالش نکن، تیک قسمت هیچ پیغامی نشان نده را بردار)

3- توی قرنطینه نبود؟

4- این بخشش آنلاین کار میکنه، ولی اگر یک مخربی را شناسایی بکنه دفعات بعد در حالت آفلاین هم باز شناسایی میکنه......

mrmmnb
12-12-2014, 19:46
ممنون علی اقا
قبل از اینکه جواب شما رو ببینم اون قسمت رو پیدا کردم و اتفاقا کلش رو غیر فعال کردم(اخر سر دوباره فعال کردم) و فایل رو نصب کردم و وسط نصب رفتم توی temp و اون فایلی که پاک میکرد رو انلاین اسکن کردم (فایل قبلا اسکن شده بود) و نتیجش این بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 608674c7519d9a/analysis/1418322019/
فقط یه برنامه بهش گیر داده
تقریبا مطمئن شدم پیغام فالس هست و برنامه رو نصب کردم و دوبراه اون قسمت رو فعال کردم
=====
با جواب شما یه سری از سوالات من پاسخ داده شد ولی یه سریش نه
اینکه گفته بودید تو قرنطینه نبود باید بگم گشتم قرنطینه خالی بود! یعنی چیکارش کرده؟
در مورد اینکه چرا افلاین هم مجدد گیر میداد به جواب رسیدم (چون گفتید یه بار انلاین شناسایی کرده) فقط بگید از روی هش شنایی کرده یا اسم فایل/اگه اسم فایل باشه میشه با قطع کردن و تغییر اسم فایل مشکل رو حل کرد
اون قسمتی که گفتید تیکش رو بردارم بعد از برداشتن تیک سوال میپرسه که چیکار کنه؟(مثل قسمت انتی ویروس نیست چون توی اون قسمت منوی کشویی وجود داره که میگه همیشه اینکار رو انجام بده ولی اینجا نداره)
با تشکر

Jadda
12-12-2014, 21:22
اینکه گفته بودید تو قرنطینه نبود باید بگم گشتم قرنطینه خالی بود! یعنی چیکارش کرده؟
در مورد اینکه چرا افلاین هم مجدد گیر میداد به جواب رسیدم (چون گفتید یه بار انلاین شناسایی کرده) فقط بگید از روی هش شنایی کرده یا اسم فایل/اگه اسم فایل باشه میشه با قطع کردن و تغییر اسم فایل مشکل رو حل کرد
اون قسمتی که گفتید تیکش رو بردارم بعد از برداشتن تیک سوال میپرسه که چیکار کنه؟(مثل قسمت انتی ویروس نیست چون توی اون قسمت منوی کشویی وجود داره که میگه همیشه اینکار رو انجام بده ولی اینجا نداره)
با تشکر

فکر میکنم مخرب را مسدود میکنه. و وارد قرنطینه نمیکنه...... شاید علتش این باشه که بخش کلود در فایروال هم هست و اونجا دیگه قرنطینه نداریم و احتمالا مخربهایی که اینجوری شناسایی میشن مسدود میشن.... اگر هم تیکش را بردارید احتمالا سوال میشه که مسدود بشن یا نه... بایستی این یکی دو روزه یکبار دیگه این قسمت (اسکن آنلاین) را تست کنم. البته قبلا کومودو اینها را قرنطینه میکرد. احتمالا به خاطر کاربران فایروالش (چون اونجا هم اسکن ابری هست) تغییراتی ایجاد کرده.

و نکته بعدی اینکه: طبیعتا باید از روی هش بشناسه.

dvb595959
12-12-2014, 21:39
درود
دوستان لطفا لینک Comodo Internet Security نسخه 8 میخاستم.
و همینطور لینک دانلود آبدیت آفلاینش.
Jadda
12-12-2014, 21:46
خیلی خب، در مورد اسکن آنلاین اگر تیک " هیچ پیغامی نشان نده" زده باشه، پروسه مخرب قطع و مخرب متوقف و مسدود میشه. (اینو گذاشتن واسه کاربران فایروال)

اما اگر تیک نداشته باشه ( توصیه من هم همینه، در واقع تیکش را بردارید) اونوقت پیغامی مشابه پیغامی که آنتی ویروس مخربی پیدابکنه ظاهر میشه که هم میتونید فایل را قرنطینه کنید و هم حتی به فایل اجازه اجرا بدهید.

عکس: اگر بخش کلود بعد از شناسایی مخرب، خودکار عمل کنه و ازشما سوالی نپرسه:

عکس: اگر بخش کلود بعد از شناسایی مخرب خودکار عمل نکنه، سوال میپرسه:

اگر هم توی همین بخواهید به فایل اجازه اجرا بدهید:

=====

چند صفحه قبل گفتم که توی هر قستی از کومودو اینو دیدید: "هیچ پیفامی نشان نده" ، تیکش را بردارید.... فعلا این کارو انجام بدهید تا وقت بکنم پست تنظیمات کومودو را آپدیت بکنم

Jadda
12-12-2014, 21:59
درود
دوستان لطفا لینک Comodo Internet Security نسخه 8 میخاستم.
و همینطور لینک دانلود آبدیت آفلاینش.

سلام

لینک مستقیم دانلود آخرین نسخه کومودو که دیروز منتشر شده:

COMODO Internet Security 8.0.0.4344 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود دیتابیس آنتی ویروس کومودو جهت انجام آپدیت آفلاین:

Download Complete Antivirus Database ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rnet-security%2Fupdates%2Fvdp%2Fdatabase.php&key6sk8=160-1&key6sk9=19201080&key6sk10=true&key6sk11=0f3a1adea45456fdaba6fef68fdb46372e678f60&key6sk12=2037&key7sk1=735&key1sk1=dt&key1sk2=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rnet-security%2Fupdates%2Fvdp%2Fdatabase.php&key1sk3=7462281)

tak2750
13-12-2014, 00:30
من قبلا کومودو رو دانلود کرده بودم حجمش حدودا 90 مگابایت بوده.ولی الان ک میخام ورژن جدیدش رو دانلود کنم میبینم که ججم هم فایروال هم اینترنت سکیورتی به بالای 200 مگابایت رسیده.
چه اتفاقی توی این ورژن افتاده که این همه حجمش زیاد شده؟

ایا میتون فقط نسخه اینترنت سکیورتی رو دانلود کنم ولی فقط بخش فایروالش رو نصب کنم؟
اخه میخام از فایروالش در کنار ویروس کش رایگان اویرا استفاده کنم

Captain
13-12-2014, 00:39
من قبلا کومودو رو دانلود کرده بودم حجمش حدودا 90 مگابایت بوده.ولی الان ک میخام ورژن جدیدش رو دانلود کنم میبینم که ججم هم فایروال هم اینترنت سکیورتی به بالای 200 مگابایت رسیده.

ایا میتون فقط نسخه اینترنت سکیورتی رو دانلود کنم ولی فقط بخش فایروالش رو نصب کنم؟

سلام
اون نسخه ای که شما دانلود کرده بودین، 32 بیت و 64 بیت جدا بودن
ولی حجم اصلی 200 مگ هستش
حجم نسخه های اینترنت سکیوریتی و فایروال یکسان است

Jadda
13-12-2014, 00:46
1- من قبلا کومودو رو دانلود کرده بودم حجمش حدودا 90 مگابایت بوده.ولی الان ک میخام ورژن جدیدش رو دانلود کنم میبینم که ججم هم فایروال هم اینترنت سکیورتی به بالای 200 مگابایت رسیده.

2- ایا میتون فقط نسخه اینترنت سکیورتی رو دانلود کنم ولی فقط بخش فایروالش رو نصب کنم؟

سلام

1- احتمالا شما قبلا نسخه 32 یا 64 بیتی را مجزا دانلود کرده بودید، ول این نسخه هم روی ویندوز 32 و هم 64 نصب میشه، بنابراین حجمش حدود200 مگ هست.

2- بله. حین نصب وارد بخش نصب سفارشی بشید (قسمت پایینی پنجره نصب میتونید این گزینه را ببنید) و تیک بخشهایی/ماژولهایی که نمیخواهید نصب بشوند را بردارید( همه چیز قابل انتخاب است: آنتی ویروس/ فایروال/ دارگون و ...)

Parseh38
13-12-2014, 16:25
سلام
برنامه UltraISO رو از سایت سافت.98 دانلود کردم اکستراکت کردم و داشت نصب میشد وسط نصب کومودو پیغام داد که malware هست(پیغام از بخش comodo cloud scanner بود)
تو لاگ ها رفتم اسم فایل این بود:
UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail_S.oft98 .iR.tmp
(اون نقطه توی soft رو خودم اضافه کردم)
دقیقا فایلی که دانلود کردم این بود:
UltraISO.Premium.Edition.9.6.2.3059.Retail.rar
که لینکش این هست:(نقطه ها رو بردارید)
فایل ستاپ رو با ویروس توتال تست کردم همه انتی ویروس ها سالم تشخیص داده بودن حالا چرا کومودو وسط نصبش به یکی از فایل هایی که داخل temp داره میسازه گیر میده؟ یعنی ستاپ دستکاری شده هست؟ اگه دستکاری شده بود احتمالش خیلی کم بود که هش ستاپ رو ویروس توتال داشته باشه
البته خودمم میدونم حرف منطقی نیست و ممکنه یکی قبل من همین فایل رو فرستاده برا انالیز ولی خوب احتمالش کمتر هست ضمن اینکه سایت سافت.98 تا حالا ندیدم فایل ویروسی بزاره (بحث کرک ها جداست)
====
بعد مورد دیگه اینکه بخش comodo cloud scanner کجا هست؟
فایلی که پاک میکنه کجا میره؟
همه قسمتا رو هم غیر فعال کردم اینترنت رو هم قطع کردم اما بازم پیغام میومد!!(مگه این بخشش انلاین کار نمیکنه؟)
کلا به مورد جالبی برخوردم!!!
با تشکر

سلام دوست عزیز
این مشکل رو منم داشتم البته با نسخه های قبلی کومودو با برنامه اولترا ایزو که از سایتهای ایرانی دانلود کرده بودم! اما اینبار اولترا ایزو رو از سایت خودش دانلود کردم و مشکل رفع شد.چند برنامه دیگه هم بوده که چنین مشکلی برام پیش اومده.اما جواب درست و حسابی براش نداشتم
موفق باشید

saman205
15-12-2014, 13:30
سلاموقت بخیر و خسته نباشیدمن از نسخه پنج بببعد فایروال کمودو استفاده کردم تا حالا که نسخه هفت رو چندوقتیه دارم و هبچ مشکی نداشتم و راضیم ازش..الان چند روزه قسمت فایروالش کار نمیکنه..سندباکس و hips مشکلی ندارن...اما روی هر حالتی میزارم فایروال رو بازم تغییری نمیکنه..الان گزاشتم روی حالت مسدود ولی توی اینترنت دارم سایت باز میکنم.دانلود میکنم...روی حالت کاربر میزارم و نشون دادن پیغام هم بازم به همه برنامه ها اجازه اتصال میده بدون پرسیدن سوال ازم!!با ایکه لیست قوانین برنامه هام خالیه!تنظیمات پیکربندی رو از فایروال ب پروتکتیو تغیر دادم بی فایده+ پاک کردن برنامه و پوشه ها و فایلهایی ک داشت و نصب دوباره بازم بی فایده...دیگه نمیدونم چه کنم...ممنون میشم راهنمایی کنید

Jadda
15-12-2014, 23:29
سلاموقت بخیر و خسته نباشیدمن از نسخه پنج بببعد فایروال کمودو استفاده کردم تا حالا که نسخه هفت رو چندوقتیه دارم و هبچ مشکی نداشتم و راضیم ازش..الان چند روزه قسمت فایروالش کار نمیکنه..سندباکس و hips مشکلی ندارن...اما روی هر حالتی میزارم فایروال رو بازم تغییری نمیکنه..الان گزاشتم روی حالت مسدود ولی توی اینترنت دارم سایت باز میکنم.دانلود میکنم...روی حالت کاربر میزارم و نشون دادن پیغام هم بازم به همه برنامه ها اجازه اتصال میده بدون پرسیدن سوال ازم!!با ایکه لیست قوانین برنامه هام خالیه!تنظیمات پیکربندی رو از فایروال ب پروتکتیو تغیر دادم بی فایده+ پاک کردن برنامه و پوشه ها و فایلهایی ک داشت و نصب دوباره بازم بی فایده...دیگه نمیدونم چه کنم...ممنون میشم راهنمایی کنید

از سرویس وی-P-ان خاصی استفاده میکنید؟

saman205
16-12-2014, 10:20
از سرویس وی-P-ان خاصی استفاده میکنید؟نه اصلا..ارتباط اینترنتی من هیچ تغییری نکرده..مشکلی هم با نت ندارم...الان من مرورگرم یا adm اصلا توی لیست برنامه هام نیست ک وصل بشه یا نه.با اینکه روی حالت کاربر گزاشتم و نشون دادن پیغام..اما به نت دسترسی دارن...اما برنامه 3dsmax بازکردم ازم پرسید وصل بشه به نت یا ن؟ یا واسه درایور گرافیک ازم پرسید..با اینکه من تعداد پیغامهاشو گزاشتم روی زیاد چهارپنج ا رو فقط پرسید و مابقی رو نمیپرسه...و میزاره وصل بشن... لیست قوانین برنامه ها از تنظمات فایروال کلا خالی کردم بازم همینطوره..یه یوزر دگه تعریف کردم از یوزر ادمین هم وارد شدم همین بود...گمون کنم یا باید ویندوز عوض کنم یا نسخه کمودو رو ارتقا بدم...اولین باره مشکل پیدا کرده چون خیلی قبولش دارم پاپیچش شدم ببینم چی شده..ببخش یه سوال دگه نسخه 8 ک اومده 64بیتی جدا نداره با این وضع نت برامون؟توی سایتش ندیدم اخهب هر حال ممنونم از توجهتون.تشکر فراوان

Jadda
16-12-2014, 20:54
1-نه اصلا..ارتباط اینترنتی من هیچ تغییری نکرده..مشکلی هم با نت ندارم...الان من مرورگرم یا adm اصلا توی لیست برنامه هام نیست ک وصل بشه یا نه.با اینکه روی حالت کاربر گزاشتم و نشون دادن پیغام..اما به نت دسترسی دارن...اما برنامه 3dsmax بازکردم ازم پرسید وصل بشه به نت یا ن؟ یا واسه درایور گرافیک ازم پرسید...

2-یه سوال دیگه نسخه 8 که اومده 64بیتی جدا نداره با این وضع نت برامون؟توی سایتش ندیدم اخهب هر حال ممنونم از توجهتون.تشکر فراوان

سلام

خب، با این توضیحاتی که دادید من میتونم روی تنظیمات فایروال شک کنم... میتونید یک عکس از تنظیمات بخش فایروال اینجا بزارید؟ یا بهتر اینکه از تنظیمات کومودو بکاپ بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برام بفرستید من یک نگاهی بهش بندازم.

==

منم نسخه مجزا 32 و 64 بیتی ندیدم. در هر صورت میتونید کومودو را از طریق آپدیت برنامه به نسخه 8 ارتقا بدهید.

saman205
17-12-2014, 13:40
سلام
ممنون از پیگیری و توجهی که دارین
ببخش من تازه واردم تعداد پست هام کمه.نشد خصوصی بفرستم..لینک بکاپ و اسکرین شات از برنامه رو همینجا میزارم ممنون میشم نگاهی بندازید

بازم ممنون از شما

™ Hadi
20-12-2014, 08:19
سلام. من تنظيماتي که توي اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود رو نتونستم وارد کنم.

يعني اون قسمت Select From و Browse رو پيداش نکردم.

ZeroNetizen
20-12-2014, 17:01
این آپدیت حدود 200 مگابایتی چی بود که برای comodo اومد؟ :n04:
واقعا این حجم آپدیت مسخره است و مخصوصا با وضع اینترنت ایران اصلا جور در نمیاد :n24:

™ Hadi
22-12-2014, 07:51
سلام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من وقتي تنظيمات رو روي Proactive کانفيگ ميکنم بعضي از برنامه هام کار نميکنند!

راه حلّش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Parseh38
22-12-2014, 16:20
سلام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من وقتي تنظيمات رو روي Proactive کانفيگ ميکنم بعضي از برنامه هام کار نميکنند!

راه حلّش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز
شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
این تنظیمات مربوط به نسخه 5 کومودو هستش

موفق باشید

mohsentanha
23-12-2014, 12:57
سلام چجوری میتونم تنظیمات رو عوض کنم که به سایت گیر نده؟

Jadda
24-12-2014, 19:58
سلام چجوری میتونم تنظیمات رو عوض کنم که به سایت گیر نده؟

سلام

وقتی وب سایتی مسدود میشه پیغامی نشون داده میشه که از همون طریق میتونید وارد سایت بشید. اگر بلاک از طرف DNS یا وب فیلتر باشه (اگر وب فیلتر برای سایتهای مخرب روی سوال هست)

اگر هم توسط وب فیلتر مسدود شده باشه(تنظیم وب فیلتر روی مسدود کردن هست و نه سوال؛ که پیشفرض اینجوریه) باید سایت را در قسمت وب فیلتر و بخش استثنائات وارد بکنید.

به طور کلی بهتره قانون سایتهای مسدود؛ روی "سوال" باشه.

kasi58
25-12-2014, 20:38
سلام
چند روز پیش از تو IDM فایلی رو که دانلود کرده بودم مثل همیشه زدم اجرا شه،فایل هم آهنگ بود که همیشه من تو خود IDM میزدم اجرا میشد، که کومودو بهش گیر داد که چی کارش کنه مسدود یا قطع فایل ؟
من هم فکر کنم قطع فایل زدم چون نمیخوام IDM خودش به اینترنت وصل بشه بخاطر کرکش
حالا دیگه هیچ فایلی از تو IDM اجرا نمیشه حتی اگر بخوام refresh download adress کنم error میده ،
چی کار کنم برای حل این مشکل ؟
اینم بگم که نمیخوام IDM دسترسی به اینترنت داشته باشه به خاطر آپدیتش
ممنون

Captain
25-12-2014, 21:08
سلام
چند روز پیش از تو IDM فایلی رو که دانلود کرده بودم مثل همیشه زدم اجرا شه،فایل هم آهنگ بود که همیشه من تو خود IDM میزدم اجرا میشد، که کومودو بهش گیر داد که چی کارش کنه مسدود یا قطع فایل ؟
من هم فکر کنم قطع فایل زدم چون نمیخوام IDM خودش به اینترنت وصل بشه بخاطر کرکش
حالا دیگه هیچ فایلی از تو IDM اجرا نمیشه حتی اگر بخوام refresh download adress کنم error میده ،
چی کار کنم برای حل این مشکل ؟
اینم بگم که نمیخوام IDM دسترسی به اینترنت داشته باشه به خاطر آپدیتش
ممنون

سلام
در تنظیمات برنامه کومودو در قسمت فایروال و قوانین برنامه ها، IDM رو پیدا کنید و حذف کنید.
بعد در زیر، گزینه ی ADD را زده و IDM رو دوباره به بخش اضافه کنید. قبل از همه چی، بعد از انتخاب IDM قوانین اون را به حالت اتصال فقط خروجی تنظیم کنید و بعد OK کنید.
ببخشید اسکرین شات نمیتونم بزارم چون کومودو رو نصب ندارم فعلا
:n40:

kasi58
26-12-2014, 09:48
سلام
در تنظیمات برنامه کومودو در قسمت فایروال و قوانین برنامه ها، IDM رو پیدا کنید و حذف کنید.
بعد در زیر، گزینه ی ADD را زده و IDM رو دوباره به بخش اضافه کنید. قبل از همه چی، بعد از انتخاب IDM قوانین اون را به حالت اتصال فقط خروجی تنظیم کنید و بعد OK کنید.
ببخشید اسکرین شات نمیتونم بزارم چون کومودو رو نصب ندارم فعلا
ممنون ،کاری که گفته بودی را انجام دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست
این خطا را میده در حالی که برای چند تا فایل مختلف امتحان کردم و فایل هم موجود هست
مثل اینکه کومودو اجازه دسترسی IDM به این فایل را نمیده

Jadda
26-12-2014, 10:03
ممنون ،کاری که گفته بودی را انجام دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست
این خطا را میده در حالی که برای چند تا فایل مختلف امتحان کردم و فایل هم موجود هست
مثل اینکه کومودو اجازه دسترسی IDM به این فایل را نمیده

سلام

بخش HIPS را بررسی کن. یا برای دانلود منجر قانونی بدی ساخته شده یا یکی از فایلهاش رفته توی فایلهای مسدود

حل نشد از تنظیمات بکاپ بگیر و برام PM کن تا درست کنم.

=====

یک نکته ای را اشاره بکنم تا به درد همه بخوره:

کومودو به برنامه ای گیر میده و نمیزاره اجرا بشه و یا مسدود کرده یا تشخیص اشتباه داره یا هر مشکل دیگری.....

راه حل چیه؟

جواب: اول باید ببینید چه موردی داره رخ میده.

1-آیا آنتی ویروس بهش گیر میده و فایل را ویروس میشناسه؟و غیره...> اگر بله> طبعتا باید از طریق بخش آنتی ویروس مشکل را حل کنید(یعنی فایل را ببرید در لیست استثنائات آنتی ویروس)

2- ایا دسترسی فایل و برنامه به بخشهایی از سیستم مسدود شده؟ آیا فایل اجرا نمیشه؟ و غیره...> خب باید از طریق بخش حفاظت پیشرفته مشکل را حل کنید و HIPS (ساده اینکه برنامه مورد نظر را در این بخش پیدا کنید و دسترسیهای لازم را بهش بدید... اگر هم وارد لیست ناشناخته شده بهتره انتقال بدهید به لیست امن.... بخش فایلهای مسدود شده را هم نگاهی بیندازد تا برنامه اونجا نباشه)

3-آیا مشکل شما مربوط به شبکه میشه؟ دسترسی برنامه به اینترنت قطع شده؟ و غیره...> این مشکلات را باید از طریق فایروال حل کنید، حلش هم ساده است، وارد بخش فایروال میشید و برنامه/فایل/پروسه مورد نظر را پیدا میکنید و دسترسی های لازم را بهش میدید.....

K1lou
27-12-2014, 17:05
سلام

وقتی وب سایتی مسدود میشه پیغامی نشون داده میشه که از همون طریق میتونید وارد سایت بشید. اگر بلاک از طرف DNS یا وب فیلتر باشه (اگر وب فیلتر برای سایتهای مخرب روی سوال هست)

اگر هم توسط وب فیلتر مسدود شده باشه(تنظیم وب فیلتر روی مسدود کردن هست و نه سوال؛ که پیشفرض اینجوریه) باید سایت را در قسمت وب فیلتر و بخش استثنائات وارد بکنید.

به طور کلی بهتره قانون سایتهای مسدود؛ روی "سوال" باشه.

با سلام . علی جان قرار بود در مورد ایمن قسمت وب فیلتر توضیحاتی بزارین . اگه وقتش رو دارین در این مورد و نحوه بلاک کردن یا افزودن سایت بهش یه توضیحاتی بزارین.
ضمنا من وقتی به سیستمم وارد میشم کومودو یه یک دقیقه ای طول میکشه که لود بشه وایکنش در صفحه ظاهر بشه دوستان این مشکل رو ندارن
با تشکر

FarshadBandari
28-12-2014, 19:04
قبلا تو کومودو ورژن 7 وقتی یه نرم افزار اتوسندباکس میشد کومودو آلارم میداد که فلان نرم افزار اتوسندباکس شده ولی تو ورژن 8 هیچ آلارمی نمیده و یهو میبینم یه نرم افزار رفته تو سندباکس، چجوری باید تنظیم کنم که آلارم بده مثل قبل؟
یه مشکل اینکه اکثر مواقع با اینکه اتوسندباکس روشن هست ولی قانون اتوسندباکس در مورد یه فایل ناشناخته اجرا نمیشه و فایل به راحتی رو سیستم اجرا میشه، اصلا انگار تو ورژن 8 این سندباکس درست کار نمیکنه اصلا آدم نمیفهمه چه موقع بلاک یا مجازی سازی میکنه چه موقع نمیکنه، بعدم اینکه وقتی یه نرم افزار سندباکس میشه هیچ نوار سبز رنگی دور کادر نرم افزار نمیاد که آدم بفهمه این الان سندباکس شده یا نه، فقط اون فایل اجرا شده میره به قسمت فایل های ناشناخته و من از اونجا میفهمم که فایل سندباکس شده (البته اگه رفتن فایل به قسمت فایل ها ی ناشناخته معناش این باشه که فایل سند باکس شده)
کلاً تو ورژن 7 سندباکس خیلی عالی بود و آدم میفهمید داره چیکار میکنه ولی تو این ورژن خیلی بد شده
اینم تنظیمات سندباکس

Jadda
28-12-2014, 19:36
سلام علیکم

با سلام . علی جان قرار بود در مورد ایمن قسمت وب فیلتر توضیحاتی بزارین . اگه وقتش رو دارین در این مورد و نحوه بلاک کردن یا افزودن سایت بهش یه توضیحاتی بزارین.

در مورد وب فیلتر فکر نکنم نیاز به توضیح خاصی داشته باشه و ساده است. مگر اینکه مثلا نحوه افزودن یک وب سایت را توضیح بدیم که اونم ساده است... در هر صورت باشه.

1- قبلا تو کومودو ورژن 7 وقتی یه نرم افزار اتوسندباکس میشد کومودو آلارم میداد که فلان نرم افزار اتوسندباکس شده ولی تو ورژن 8 هیچ آلارمی نمیده و یهو میبینم یه نرم افزار رفته تو سندباکس، چجوری باید تنظیم کنم که آلارم بده مثل قبل؟

2-یه مشکل اینکه اکثر مواقع با اینکه اتوسندباکس روشن هست ولی قانون اتوسندباکس در مورد یه فایل ناشناخته اجرا نمیشه و فایل به راحتی رو سیستم اجرا میشه، اصلا انگار تو ورژن 8 این سندباکس درست کار نمیکنه اصلا آدم نمیفهمه چه موقع بلاک یا مجازی سازی میکنه چه موقع نمیکنه، تو ورژن 7 خیلی عالی بود و آدم میفهمید داره چیکار میکنه ولی تو این ورژن خیلی بد شده
اینم تنظیمات سندباکس

1- تنظیمات پیشرفته > رابط کاربری > نمایش پیغامهای اطلاع رسانی

2- اگر کومودو روی پیکربندی پیشفرض باشه و با تصویری که از سندباکس خودتون قراردادید معلوم است که پیکربندی شما روی "اینترنت سکیوریتی" قرار داره. در این وضعیت فایلهای ناشناخته ای که از قبل روی سیستم بودند و برنامه های ناشناخته ای که نصب بودند وارد سندباکس نمیشوند. اما وارد لیست فایلهای ناشناخته میشوند و شما میتونید اونها را ببینید و هر کاری مایل بودید با آنها انجام بدهید. اما فایلهای که وارد سیستم شما خواهند شد از اینترنت از طریق فلش یا درایو شبکه در صورت ناشناخته بودند وارد سندیاکس میشوند...

اما اگر دوست دارید ورژن 8 مثل نسخه 7 عمل کنه یا به عبارتی دیگر تمام فایلهای ناشناخته را وارد سندباکس بکنه پیکربندی پرواکتیو را فعال کنید.

====

هفته بعد یا شاید بعدش تنطیمات کومودو برای کاربران تازه کار را آپدیت میکنم و اونجا توضیحاتی میدم.... اگر فکر میکنید سندباکس جدید نیاز به توضیحات خاصی داره سعی میکنم در یک پست مجزا بخشهای مختلف، تنطیمات و گزینه های سندباکس جدید را توضیح بدم. اگر نیاز باشه.

kasi58
30-12-2014, 19:51
سلام
خیی وقتا comodo این پیغام را میده و هیچ جوری هم نمیشه از شرش خلاص شد مگر اینکه یک قانون انتخاب کنم،کدومو انتخاب کنم ؟

Jadda
30-12-2014, 20:26
سلام
خیی وقتا comodo این پیغام را میده و هیچ جوری هم نمیشه از شرش خلاص شد مگر اینکه یک قانون انتخاب کنم،کدومو انتخاب کنم ؟

سلام

اول اینکه چون IDM را کرک کردید کومودو بهش گیر میده.

اما در پیغام بالا باید Allowed Application را انتخاب کنید و تیک "پاسخ من را به خاطر داشته باش" هم زده باشه.

GHAGHALEELEE
10-01-2015, 16:11
سلام
اقا میشه کاری کرد که فایروال کومودو پهنای باند مشخصی رو به idm جهت دانلود بده؟ مثلا فقط تا 60kb/s اجازه دریافت بده.خود idm این قابلیت رو داره ولی درست عمل نمیکنه،
مرسی

mohammad_203
10-01-2015, 16:26
سلام
اقا میشه کاری کرد که فایروال کومودو پهنای باند مشخصی رو به idm جهت دانلود بده؟ مثلا فقط تا 60kb/s اجازه دریافت بده.خود idm این قابلیت رو داره ولی درست عمل نمیکنه،
مرسی
سلام فک نکنم بشه .خود idm این قابلیت رو داره و درست هم عمل میکنه باید یکم صبر کنید

Sent from my LG-D802

GHAGHALEELEE
10-01-2015, 18:25
سلام فک نکنم بشه .خود idm این قابلیت رو داره و درست هم عمل میکنه باید یکم صبر کنید
idm اصلا درست کار نمیکنه.مثلا اگه 8 تا کانکشن بدی و سرعت دانلودت 100 باشه و روی 70 تنظیم کنی اصلا از 100 پایین تر نمیاد.تازه بماند که سرورهای ایرانی و خارجی و زمانهای متفاوت رو هم به این متغیر باید اضافه کنی که دیگه اصلا کار نمیکنه.

jimrako
11-01-2015, 22:59
idm اصلا درست کار نمیکنه.مثلا اگه 8 تا کانکشن بدی و سرعت دانلودت 100 باشه و روی 70 تنظیم کنی اصلا از 100 پایین تر نمیاد.تازه بماند که سرورهای ایرانی و خارجی و زمانهای متفاوت رو هم به این متغیر باید اضافه کنی که دیگه اصلا کار نمیکنه.
با برنامه ی qihoo 360 total security نسخه ی رایگانش میتونید این کار رو بکنید . قسمتی داره به نام download manager که این قابلیت رو داره .:n01:

mohammad_87
13-01-2015, 21:39
سلام
مرسی
idm خودش این قابلیت رو داره اما بعد از روشن کردن محدودیت،یکبار به speed limiter-->setting بروید و اگر هم نشد یکبار idm رو بازو بسته کنید تا روی دانلود بعدی تغییرات رو اعمال کنه.بستگی به کرک داره برای من اینجوری کار میکنه
اگر هم نشد،net limiter خوب جواب میده.

با برنامه ی qihoo 360 total security نسخه ی رایگانش میتونید این کار رو بکنید . قسمتی داره به نام download manager که این قابلیت رو داره .:n01:
این برنامه ممکنه باعث اختلال در عملکرد فایروال بشه
------------------------------
من مودم linksys دارم که تنظیماتش،قابلیت محدود کردن پهنای باند wifi رو نداره
آیا ممکنه با فایروال کومودو بشه wifi رو محدود کرد!!؟

J4ck
16-01-2015, 17:05
اقا این cavwp.exe پدر مارو در اورد هر از گاهی چندین ساعت هارد و سی پی یو رو به شدت درگیر میکنه
اصلا صدای هارد رو در میاره

همیشگی نیست هر چند روز یه باره فکر کنم
خیلی هم طول میکشه
فکر کنم بعد از کارش یه لیست بلند بالا از ویروس هارو لیست میکنه

چجوری غیرفعالش کنم؟
CIS
آخرین ورژن

Jadda
16-01-2015, 21:27
اقا این cavwp.exe پدر مارو در اورد هر از گاهی چندین ساعت هارد و سی پی یو رو به شدت درگیر میکنه
اصلا صدای هارد رو در میاره

همیشگی نیست هر چند روز یه باره فکر کنم
خیلی هم طول میکشه
فکر کنم بعد از کارش یه لیست بلند بالا از ویروس هارو لیست میکنه

چجوری غیرفعالش کنم؟
CIS
آخرین ورژن

سلام

علتش این هست که روی سیستم اسکن کامل انجام میشه توسط کومودو و همان لحظه هم شما درحال کار با سیستم هستید.

میتونید زمانبندی اسکن را غیر فعال کنید.

J4ck
16-01-2015, 22:34
سلام

علتش این هست که روی سیستم اسکن کامل انجام میشه توسط کومودو و همان لحظه هم شما درحال کار با سیستم هستید.

میتونید زمانبندی اسکن را غیر فعال کنید.

عجیبه زده هرگز فول اسکن نشده بهرحال من غیرفعال کردم ببینم چی میشه!
شاید بخاطر پر بودن هاردم اسکن سریع هم طول میکشه...
البته اسکن سریع هم اخرین تاریخش واسه یه ماه پیش خورده!

این:
enable scaning optimizations
چیکار میکنه؟

D_felfelak
19-01-2015, 10:55
چه طور میتونم کومودو رو تنظیم کنم تا فقط و فقط فایروالش فعال باشه ؟
فایروال کومودو رو از کجا میتونم دانلود کنم؟

dvb595959
19-01-2015, 19:25
چه طور میتونم کومودو رو تنظیم کنم تا فقط و فقط فایروالش فعال باشه ؟
فایروال کومودو رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
این پست را مطالعه بفرمایید.

تیک همه گزینه ها را بردارید و فقط فایروال را تیک بزنید.

milad_gta
21-01-2015, 15:01
دوستان استفاده از نسخه های قدیمی Comodo مشکل خاصی نداره؟ (باگ/مسائل امنیتی؟) میخوام فقط فایروال نسخه 5 رو روی یک سیستم داشته باشم.
(چون نسخه های جدید به طور کامل همه بخش ها نصب میشه و فقط میشه غیرفعالشون کرد)

Jadda
21-01-2015, 19:26
دوستان استفاده از نسخه های قدیمی Comodo مشکل خاصی نداره؟ (باگ/مسائل امنیتی؟) میخوام فقط فایروال نسخه 5 رو روی یک سیستم داشته باشم.
(چون نسخه های جدید به طور کامل همه بخش ها نصب میشه و فقط میشه غیرفعالشون کرد)

سلام

آخرین ویرایش نسخه 5 خوبه. میتونید داشته باشید.

با نسخه 8 اگر قراره فقط فایروال را نصب کنید.آنتی ویروس نصب نمیشه.و اینها را دارید...فایروال ، سندباکس ، HIPS ، دسکتاپ مجازی ، وب فیلتر، کلود آنتی، که همینطور که فرمودید میتونید هر بخشی که مایل به استفاده نبودید را غیر فعال کنید .... در کل من نسخه 8 را ترجیح میدم.

milad_gta
21-01-2015, 22:01
سلام

آخرین ویرایش نسخه 5 خوبه. میتونید داشته باشید.

با نسخه 8 اگر قراره فقط فایروال را نصب کنید.آنتی ویروس نصب نمیشه.و اینها را دارید...فایروال ، سندباکس ، HIPS ، دسکتاپ مجازی ، وب فیلتر، کلود آنتی، که همینطور که فرمودید میتونید هر بخشی که مایل به استفاده نبودید را غیر فعال کنید .... در کل من نسخه 8 را ترجیح میدم.

رابط کاربری نسخ قدیمی رو بیشتر میپسندم یکم clean تر هست.

من قبلا کلی با سندباکس comodo کلنجار رفتم تا متوجه بشم چه طور کار میکنه و...
عموما از sandbox برای اجرای برنامه با تمام دسترسی های لازم تو یک محیط کاملا ایزوله استفاده میکنم (sandboxie). فرضا برا برنامه هایی که مطمئن نیستند و ...
تا جایی که خاطرم هست comodo برنامه رو تو محیط عادی ویندوز اجرا و دسترسی به برخی بخش ها رو block میکرد (با توجه به نوع اجرا مثلا restrict دسترسی ها رو کنترل میکرد). میشه مثل sandboxIE ازش استفاده کرد؟ کلا یک توضیح درباره نحوه عملکرد سندباکس comodo اگر بدید ممنون میشم.

Jadda
21-01-2015, 22:51
رابط کاربری نسخ قدیمی رو بیشتر میپسندم یکم clean تر هست.

من قبلا کلی با سندباکس comodo کلنجار رفتم تا متوجه بشم چه طور کار میکنه و...
عموما از sandbox برای اجرای برنامه با تمام دسترسی های لازم تو یک محیط کاملا ایزوله استفاده میکنم (sandboxie). فرضا برا برنامه هایی که مطمئن نیستند و ...
تا جایی که خاطرم هست comodo برنامه رو تو محیط عادی ویندوز اجرا و دسترسی به برخی بخش ها رو block میکرد (با توجه به نوع اجرا مثلا restrict دسترسی ها رو کنترل میکرد). میشه مثل sandboxIE ازش استفاده کرد؟ کلا یک توضیح درباره نحوه عملکرد سندباکس comodo اگر بدید ممنون میشم.

در رابطه با UI ...... البته نسخه 5 را بسیار دوست داشتم...بعد از اشتباهی که کومودو (از نظر من) روی نسخه 6 انجام داد ، در ویرایشهای بعدی مجدد اینترفیس را بهبود بخشیده .... من به شخصه UI برام مهمه اما با تمام سختگیرهام UI نسخه 8 کومودو را میپسندم.... دلیلش هم این هست که دو پنجره حیاتی و پرکاربرد CIS از تظر من شامل "پنجره اصلی" و بخش "تنظیمات" میشه در هر دو، همه چیز در دسترس هست... و دونکته برام مهم هست:

1- دریافت بیشترین اطلاعات با یک نگاه 2- دسترسی و اعمال تغییرات با کمترین "کلیک"

گفتم از UI راضیم چون دقیقا در مورد هر دو آیتم بالا منو راضی میکنه

====

در مورد سندباکس.... آخرین اطلاعی که از شما دارم یادم میاد از کار با نسخه 5 کومودو تجربیاتی دارید.... البته در نسخه های بعدی و مشخصاً نسخه 8 تغییراتی داشته سندباکس.... که فعلا مورد بحث من نیست، بجز این مود که محیط مجازی به سندباکس اضافه شده و البته مزیت این محیط مجازی نسبت به سایرین "َAuto" بودنش هست. البته با حفظ قابلیت Manual... بنابراین الان سندباکس کومودو یک سندباکس کامل هست. ضمن اینکه در طول این چند سال کومودو تجربیات گرانبهایی در مورد سندباکس بدست آورده که باعث بهبود در "عملکرد" و "امنیت" سندباکس نسبت به نسخه های قبل شده.

mohammad_87
23-01-2015, 19:20
آیا ممکنه با فایروال کومودو بشه wifi رو محدود کرد!!؟ :n13:

Jadda
23-01-2015, 19:24
آیا ممکنه با فایروال کومودو بشه wifi رو محدود کرد!!؟ :n13:

نمیشه.....

mohammad_87
23-01-2015, 19:38
نمیشه.....
%1 احتمال نمیدادم :n02:
به قول معروف نمیشه اما اگه میشد چی میشد.....!
-------------------------------
وقتی exit میکنم هنوز پروسه هایی از کومودو فعال باقی میمونند و با task manager هم اجازه بسته شدن ندارند.
چجوری فایروال کومودو رو کامل ببندم؟

milad_gta
23-01-2015, 19:52
مرسی.

یک چند وقتی میشه که از نسخه 7 استفاده میکنم، ولی SandBoxIE رو هم کنارش دارم.
یک مشکل آزار دهنده که با Comodo دارم این پیغام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موقع بالا اومدن سیستم هست و نداشتن GUI و System Tray. اگر Comodo رو اجرا کنم باز با همین پیغام مواجه میشم (بعضی وقتا هم بالا میاد) یا اگر تلاش کنه برا fix‌ کردن مشکلات برخی اوقات اصلا هیچ مشکلی پیدا نمیکنه ولی بازم بالا نمیاد بعضی وقتا هم یک سری خطا پیدا میکنه و میگه نمیتونه fix کنه بازم مثل قبل مکننه ۱۰ بار بالا نیاد یازدهمین بار بالا بیاد یا... یکم جستجو کردم ظاهرا پیشنهاد دادن reinstall بشه. فعلا که میرم رو نسخه ۵.۱۲...

نکته جالب اینجاست که تا جایی که یادمه اگر سیستم به اینترنت وصل نبود مشکلی رخ نمیداد!

Jadda
23-01-2015, 20:22
مرسی.

یک چند وقتی میشه که از نسخه 7 استفاده میکنم، ولی SandBoxIE رو هم کنارش دارم.
یک مشکل آزار دهنده که با Comodo دارم این پیغام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موقع بالا اومدن سیستم ....

نسخه 7 یکسری مشکلات در نصب و اجرا داشت..... نسخه 5 که واقعا بی نقص بود در این زمینه.... اما در نسخه 8 مشکلات 7 رفع شده با توجه به فیدبکی که از کاربران اینجا و سراسر جهان مشاهده میکنم.

%1 وقتی exit میکنم هنوز پروسه هایی از کومودو فعال باقی میمونند و با task manager هم اجازه بسته شدن ندارند.
چجوری فایروال کومودو رو کامل ببندم؟

کلا همینکه غیرفعال کنید کفایت میکنه.... برای اون منظور باید کومودو را کلا Uninstall بکنید یا سرویشهاشو از کار بندازید.... غیرمنطقی است.

====

در مورد اون مسئله ای که مطرح کردید به فیدبکها توجه میشه. اما بحث توسعه یک محصول خیلی پیچیده و گستره است.... گاهی یک پیشنهاد فورا عملی میشه و گاهی هم با تاخیر زیاد و گاهی هم هیچوقت. بنابراین بستگی به پیشنهاد داره... مثلا اگر گفته بشه پیشنهاد من اینه که کلا بخش سندباکس یا HIPS را جمع کنید، خب این اصلا با خط مشی CIS سازگار نیست.... یا دنبال یک ویژگی باشیم که کلا کومودو توی این چند ساله نداشته خب اگر هم موافقت بشه پیاده سازیش زمانبره... بطور کلی پیشنهادی زودتر اجرا میشه که اول تایید بشه و دم اینکه کومودو درحال کار روی اون باشه.... الان کومودو داره روی سه بخش کار میکنه آنتی ویروس و موتور جدید+ویروسکوپ+ اعتبارسنجی فایلها و پیشنهاداتی که در این حوزه باشه سریع بررسی میشه.

مورد بالا در مورد "زمان" بود.... التبه عوامل دیگری هم دخیلند که توضیحش را بیخیال میشم.

=======

در هر صورت اگر پیشنهادی بود بفرمایید تا توی Tracer کومودو ثبت کنم. و سعی میکنم پیگیر بشم....البته همینطور که فرمودید میشه به بحث گذاشت اینها را.

mohammad_87
23-01-2015, 20:47
نسخه 7 یکسری مشکلات در نصب و اجرا داشت..... نسخه 5 که واقعا بی نقص بود در این زمینه.... اما در نسخه 8 مشکلات 7 رفع شده با توجه به فیدبکی که از کاربران اینجا و سراسر جهان مشاهده میکنم.

کلا همینکه غیرفعال کنید کفایت میکنه.... برای اون منظور باید کومودو را کلا Uninstall بکنید یا سرویشهاشو از کار بندازید.... غیرمنطقی است.

====

در مورد اون مسئله ای که مطرح کردید به فیدبکها توجه میشه. اما بحث توسعه یک محصول خیلی پیچیده و گستره است.... گاهی یک پیشنهاد فورا عملی میشه و گاهی هم با تاخیر زیاد و گاهی هم هیچوقت. بنابراین بستگی به پیشنهاد داره... مثلا اگر گفته بشه پیشنهاد من اینه که کلا بخش سندباکس یا HIPS را جمع کنید، خب این اصلا با خط مشی CIS سازگار نیست.... یا دنبال یک ویژگی باشیم که کلا کومودو توی این چند ساله نداشته خب اگر هم موافقت بشه پیاده سازیش زمانبره... بطور کلی پیشنهادی زودتر اجرا میشه که اول تایید بشه و دم اینکه کومودو درحال کار روی اون باشه.... الان کومودو داره روی سه بخش کار میکنه آنتی ویروس و موتور جدید+ویروسکوپ+ اعتبارسنجی فایلها و پیشنهاداتی که در این حوزه باشه سریع بررسی میشه.

مورد بالا در مورد "زمان" بود.... التبه عوامل دیگری هم دخیلند که توضیحش را بیخیال میشم.

=======

در هر صورت اگر پیشنهادی بود بفرمایید تا توی Tracer کومودو ثبت کنم. و سعی میکنم پیگیر بشم....البته همینطور که فرمودید میشه به بحث گذاشت اینها را.
ممنون
منظور من هم این نبود که کلا یک قابلیت رو خودمون بسازیم و از کومودو بخواهیم که اون رو اضافه کنه که طبیعتا معقول هم نیست
من موضوع رو کلی گفتم.شما چون با تیم کومودو در ارتباط هستید و اطلاعاتی بیشتری نسبت به سایرین دارید میتونید این چارچوبها رو مشخص کنید.

مثلا اینکه بیشترین مشکلات کاربران انجمن و بیشترین سوالات بررسی بشه که در چه موضوعی هست.البته به استثنای مشکلات عمومی
بعد راه حلهایی درنظر گرفته بشه یا به نظرسنجی گذاشته بشه و.....و نتیجه به تیم کومودو ارسال بشه

به هر حال ممکنه هر شخصی یک نظر داشته باشه اما وقتی از یک جامعه آماری کوچک این اطلاعات بدست بیاد عمومی تر هست.

Jadda
23-01-2015, 22:36
ممنون
منظور من هم این نبود که کلا یک قابلیت رو خودمون بسازیم و از کومودو بخواهیم که اون رو اضافه کنه که طبیعتا معقول هم نیست
من موضوع رو کلی گفتم.شما چون با تیم کومودو در ارتباط هستید و اطلاعاتی بیشتری نسبت به سایرین دارید میتونید این چارچوبها رو مشخص کنید.

مثلا اینکه بیشترین مشکلات کاربران انجمن و بیشترین سوالات بررسی بشه که در چه موضوعی هست.البته به استثنای مشکلات عمومی
بعد راه حلهایی درنظر گرفته بشه یا به نظرسنجی گذاشته بشه و.....و نتیجه به تیم کومودو ارسال بشه

به هر حال ممکنه هر شخصی یک نظر داشته باشه اما وقتی از یک جامعه آماری کوچک این اطلاعات بدست بیاد عمومی تر هست.

ایده شما را درک میکنم و خیلی خوبه. یه جورهایی خودم خیلی وقته این کارو میکنم.... اتفاقا روی سیستم خودم هم این اطلاعات را دارم. مشکلات و پیشنهادت و انتفادت، لیست شده دارم. اونهایی که رفع شدند یا اعمال شدند و اونهایی که هنوز بلاتکلیف موندند و رفع نشدند یا ویژگیهایی که هنور تایید نشدند و غیره....خیلی هاشون هم اصلا ایده من نیستند و از همین انجمن یا انجمنهای خارجی دیگه گرفتم. یا آنتی های دیگه رو تست کردم ببینم اوضاع چطوره.... کلا خودم واسه خودم در این زمینه برنامه دارم...چیزی که نیاز موندن توی Star Group هست. امااینکه بخوام خیلی مدون توی انجمن خودمون مطرح کنم و یا روش بحث بشه یا نظرسنجی و غیره به ذهنم نرسیده بود. هر چند الان واقعا هیچ ایده ای هم در این باره ندارم.

ALI V8
25-01-2015, 13:06
دوستان چطوری هست این آنتی ویروس؟...میخواستم نود32 روحذف کنم و این آنتی ویروس رو نصب کنم فایروالم هم کُمودو هستش
میتونم آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی رو با هم نصب کنم؟

Jadda
25-01-2015, 21:24
دوستان چطوری هست این آنتی ویروس؟...میخواستم نود32 روحذف کنم و این آنتی ویروس رو نصب کنم فایروالم هم کُمودو هستش
میتونم آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی رو با هم نصب کنم؟

اینترنت سکیوریتی را نصب کنید که شامل آنتی ویروس هم میشه.

san_felip
26-01-2015, 23:35
من از یه سری برنامه استفاده میکنم که در حین اجراشون کلی فایل dll رو اجرا میکنند . اگر کومودو فعال باشه کلا پدر صاحب بچه رو در حال در میاره که کلی اختلال و ناهنجاری تو برنامه ایجاد میکنه بطوریکه بعضی وقتا حتی برنامه دیگه کار نمیکنه
چطوری میتونم کل فایل و فولدر و ملحقاته این برنامه ها رو به برنامه بدم که کلا کاری باهاشون نداشته باشه
تو تنظیمات HIS میشد برنامه رو انتخاب کرد ولی نمیشه کل فولدرها و زیر مجموعه های مرتبطشو یجا انتخاب کنم

mohsentanha
28-01-2015, 17:19
سلام
موقع نصب همون اول یه ارور روی اکسترکت کردن میده رو بعضی سیستم ها ارور میده رو بعضی سیستم ها هم نمیده
یه متن کوتاه میاد که 7z نویتونه اکسترکتش کنه:n27:

Jadda
28-01-2015, 18:28
سلام
موقع نصب همون اول یه ارور روی اکسترکت کردن میده رو بعضی سیستم ها ارور میده رو بعضی سیستم ها هم نمیده
یه متن کوتاه میاد که 7z نویتونه اکسترکتش کنه:n27:

نسخه 8 هست؟... من فکر میکنم فایل دانلود شده مشکل داره. توصیه میکنم مجدد از سایت کومودو دانلود کنید.

Jadda
28-01-2015, 18:33
من از یه سری برنامه استفاده میکنم که در حین اجراشون کلی فایل dll رو اجرا میکنند . اگر کومودو فعال باشه کلا پدر صاحب بچه رو در حال در میاره که کلی اختلال و ناهنجاری تو برنامه ایجاد میکنه بطوریکه بعضی وقتا حتی برنامه دیگه کار نمیکنه
چطوری میتونم کل فایل و فولدر و ملحقاته این برنامه ها رو به برنامه بدم که کلا کاری باهاشون نداشته باشه
تو تنظیمات HIS میشد برنامه رو انتخاب کرد ولی نمیشه کل فولدرها و زیر مجموعه های مرتبطشو یجا انتخاب کنم

میتونید یک پوشه را به لیست "فایلهای امن" اضافه کنید که انجامش راحت است.

اما در مورد HIPS، میتونید یک پوشه را اضافه کنید و بهش قانون بدید. برای انجام اینکار من یک ویدئو تهیه کردم که میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

افزودن یک پوشه به HIPS و تعریف قانون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohsentanha
29-01-2015, 22:16
رو بعضی سیستم ها راحت نصب می شه
حالا دان کنم تست می کنم

noisymind
30-01-2015, 14:06
سلام. من تازه ویندوزم رو عوض کردم و ورژن جدید فایروال کومودو رو نصبیدم. الان به برخی برنامه هایی که میخوام نصب کنم گیر میده و نمیذاره نصب کنم میگه مخرب هست! آنتی ویروس آویرا رو اکسپشنش رو تعریف کردم مشکلی نداره حالا این گیر میده! HIPS رو هم خاموش کردم بازم گیر میده. چه کار کنم؟ قبلا اینجوری نبود!!:n13:

noisymind
30-01-2015, 14:14
سلام. من تازه ویندوزم رو عوض کردم و ورژن جدید فایروال کومودو رو نصبیدم. الان به برخی برنامه هایی که میخوام نصب کنم گیر میده و نمیذاره نصب کنم میگه مخرب هست! آنتی ویروس آویرا رو اکسپشنش رو تعریف کردم مشکلی نداره حالا این گیر میده! HIPS رو هم خاموش کردم بازم گیر میده. چه کار کنم؟ قبلا اینجوری نبود!!:n13:

Jadda
30-01-2015, 20:06

برنامه ها را وارد لیست "فایلهای امن" بکنید.

Tom Clancy's
02-02-2015, 15:25
سلام دوستان
من چند وقت بود از CIS استفاده میکردم اما الان قصد دارم که فقط از فایروالش استفاده کنم و برای آنتی ویروس از 360 استفاده کنم
سوالم اینه که HIPS که تو فایروال Comodo هست با real time protection آنتی ویروس به مشکلی نمیخوره؟ اگر غیر فعالش کنم بهتر هست یا فعال بودن همزمان HIPS و RealTime Protection تداخلی نداره؟
با CIS یه مشکلی که دارم همیشه اینه که بعد از یه مدت خیلی سنگین لود میشه. من فایروال رو طوری تنظیم کردم که برای هر دسترسی سوال بپرسه ، اوایل کار خوبه اما یه مدت که میگذره وقتی یه برنامه جدید میخواد وصل بشه به اینترنت کلی طول میکشه تا Alert بده و هنگام Start Up هم خیلی دیر بالا میاد!

Jadda
02-02-2015, 19:40
سلام دوستان
من چند وقت بود از CIS استفاده میکردم اما الان قصد دارم که فقط از فایروالش استفاده کنم و برای آنتی ویروس از 360 استفاده کنم
سوالم اینه که HIPS که تو فایروال Comodo هست با real time protection آنتی ویروس به مشکلی نمیخوره؟ اگر غیر فعالش کنم بهتر هست یا فعال بودن همزمان HIPS و RealTime Protection تداخلی نداره؟
با CIS یه مشکلی که دارم همیشه اینه که بعد از یه مدت خیلی سنگین لود میشه. من فایروال رو طوری تنظیم کردم که برای هر دسترسی سوال بپرسه ، اوایل کار خوبه اما یه مدت که میگذره وقتی یه برنامه جدید میخواد وصل بشه به اینترنت کلی طول میکشه تا Alert بده و هنگام Start Up هم خیلی دیر بالا میاد!

سلام

تجربه استفاده از این ترکیب را ندارم، بنابراین نمیتوینم برای توضیح وارد جزییات این وضعیت بشم.اما به طور کلی RealTime Protection محصول مورد نظر شما اگر مربوط به بخش آنتی ویروس میشه تداخلی با HIPS کومودو نداره.

RealTime Protection که البته معنی گسترده ای میده ولی اون بخشی که مربوط به آنتی ویروس است تسخیص مخرب بودن یک فایل(از روی امضا های موجود در دیتابیس، هوش مصنوعی) است ولی اگر نتوانست یک فایل را مخرب تشخیص بده اون فایل را امن فرض میکنه.... که تازه از اینجا کار HIPS شروع میشه. بنابراین HIPS میشه یک لایه بعدی، بعد از RealTime Protection محصول شما.
یاد یک جمله از یکی از کارشناسان کسپر افتادم که گفته بود: هر وقت آنتی ویروس به پایان میرد، کار HIPS شروع می شود.

در مورد فعال کردنش هم بستگی به خودتون داره.... اما اگر کاربر بتونه باهاش کار کنه به درد کاربر میخوره.

در مورد اون مسائلی که در مورد CIS فرمودید، فقط میتونم کلی پاسخ بدم، اینکه سیستم را کلین نگه دارید و الیته بخش "فایلها ناشناخته" را نزارید خیلی پر بشه... یا چیزهایی از این قبیل.

Tom Clancy's
02-02-2015, 22:22
سلام

تجربه استفاده از این ترکیب را ندارم، بنابراین نمیتوینم برای توضیح وارد جزییات این وضعیت بشم.اما به طور کلی RealTime Protection محصول مورد نظر شما اگر مربوط به بخش آنتی ویروس میشه تداخلی با HIPS کومودو نداره.

RealTime Protection که البته معنی گسترده ای میده ولی اون بخشی که مربوط به آنتی ویروس است تسخیص مخرب بودن یک فایل(از روی امضا های موجود در دیتابیس، هوش مصنوعی) است ولی اگر نتوانست یک فایل را مخرب تشخیص بده اون فایل را امن فرض میکنه.... که تازه از اینجا کار HIPS شروع میشه. بنابراین HIPS میشه یک لایه بعدی، بعد از RealTime Protection محصول شما.
یاد یک جمله از یکی از کارشناسان کسپر افتادم که گفته بود: هر وقت آنتی ویروس به پایان میرد، کار HIPS شروع می شود.

در مورد فعال کردنش هم بستگی به خودتون داره.... اما اگر کاربر بتونه باهاش کار کنه به درد کاربر میخوره.

در مورد اون مسائلی که در مورد CIS فرمودید، فقط میتونم کلی پاسخ بدم، اینکه سیستم را کلین نگه دارید و الیته بخش "فایلها ناشناخته" را نزارید خیلی پر بشه... یا چیزهایی از این قبیل.

من تا جایی که میتونم سیستم رو کلین نگه میدارم و روی این موضوع هم بسیار حساس هستم به طوری که طی چند ماه اخیر که CIS داشتم ، آنتی ویروس فقط چند فایل محدود رو شناسایی کرده که اونا هم Crack و Keygen هستند!
منتها احساس میکنم با زیاد شدن رول ها رفته رفته روند لودینگ برنامه کندتر میشه !
من خیلی وقته که با برنامه های امنیتی زیادی سروکله میزنم ولی به جرات میتونم بگم بهترین فایروال ویندوز همین کمودو هست با اینکه free هست اما به نظر من بهترینه تو کارش حداقل تو زمینه Custom Rule چون من حالت Auto رو تست نکردم!
فقط یه سری مشکلات دارم باهاش که خیلی دوست دارم بدونم کارکرد طبیعیه برنامه همین هست یا من کار اشتباهی انجام میدم !
الان ترکیب CFW با 360 رو دارم اما سیستم کاملا به مشکل خورده قبلا هم ترکیب CFW با Avira رو داشتم اون هم اذیتم میکرد. الان فایلهای 360 رو به لیست HIPS اضافه کردم و winsows system app تعریف کردم براش ولی تفاوتی نمیکنه
این viruscope هم در حال حاضر اکتیو هست ، با وجود آنتی ویروس نیازی به فعال بودنش هست یا خیر؟
و در آخر هم همون سوال تکراری که Viruscope ممکنه تداخل داشته باشه با آنتی ویروس؟

من همیشه دنبال بالاترین سطح امنیت هستم حتی به قیمت Resource زیاد ولی در صورتی که استاندارد باشه و نتیجه عکس نده !!

Jadda
02-02-2015, 22:55
1- الان فایلهای 360 رو به لیست HIPS اضافه کردم و winsows system app تعریف کردم براش ولی تفاوتی نمیکنه

2-این viruscope هم در حال حاضر اکتیو هست ، با وجود آنتی ویروس نیازی به فعال بودنش هست یا خیر؟ و در آخر هم همون سوال تکراری که Viruscope ممکنه تداخل داشته باشه با آنتی ویروس؟

1- نیازی نیست فایلهای 360 (یا هر برنامه امن دیگری) را به لیست HIPS اضافه کنید.(کلا من فکر کنم تجریه اینو داشتم که اگر برنامه های امن زیادی را به HIPS معرفی کنید و قانون بسازید یه مقدار تاثیر منفی داره. ضمن اینکه اصلا چه نیازی به این کار هست؟... فقط زمانی خوب هست که بخواهید برنامه امنی را محدود بکنید، که باز محدودسازی یک برنامه امن منطقی به نظر نمیرسه _مگر در شایط خاص_. بیشترین محدود سازی برای دسترسی به اینترنت هست که باید در بخش فایروال انجام بشه.) بنابراین اگر قوانینی برای 360 توی HIPS ساختید حذف کنید. کلا برای برنامه های امنی که قصد مجاز کردنشون را دارید میتونید راحت به لیست "فایلهای امن" اضافه کنید. که این راه بهتر است.

2- ویروسکوپ فعال باشه ولی میتونید تنظیم کنید فقط روی برنامه های سندباکس شده نظارت کنه. یعنی تیک گزینه " فقط نظارت برنامه های سندباکس شده" را بزنید.

در مورد اختلال هم باید بگم اگر هر محصول دیگری قابلیت آنالیز پویا/دینامیکی پروسه های فعال جهت شناسایی فعالیتهای مخرب گونه را داشته باشه اونوقت موضوع تداخل قابل بررسیه. البته در مورد ویروسکوپ شما همون کاری که عرض کردم را انجام بدهید کفایت میکنه.

Tom Clancy's
02-02-2015, 23:30
یک سوال دیگه هم داشتم راجع به ترتیب نصب برنامه ها. من قبلا یادم میاد از یه فایروال و آنتی ویروس جدا استفاده میکردم اما باید اول ، آنتی ویروس رو نصب میکردم تا به مشکل نخورم!
میخواستم بدونم این قضیه در رابطه با سوئیتهای Comodo هم صدق میکند یا خیر؟

jimrako
03-02-2015, 00:19
سلام دوستان یک چیزی که من اصلا در مورد هیچ برنامه ای نمیتونم قبول کنم کارهای زیر آبی برنامه بدون اطلاع به کاربر هست . و از همه بدتر دروغگو بودن برنامه هست که یکی از این برنامه ها comodo هست . زمانی که comodo رو نصب میکنید از شما سوالهایی میپرسه که مثلا برای حمایت از کومودو یاهو رو homepage خود کنید و غیره . حالا اگر تیک این گزینه رو بردارید باز همینکار رو میکنه اون هم بدون اطلاع به شما. این یعنی دروغگو بودن برنامه . این فقط کارهایی هست که ما میبینیم . هربرنامه ای که از این کارها کنه مطمئن باشین کارهای جالبی توی سیستم شما نمیکنه . یه لینک میدم که ببینید شاید خیلی ها اطلاع داشتین و خیلی ها هم نه . برنامه های رایگان از طریق فروش اطلاعات و خیلی چیزهای شما و در واقع یک جور جاسوسی از شما پول در میارن . لینک زیر رو ببینید فقط باید کمی انگلیسی شما خوب باشه :

dvb595959
03-02-2015, 12:53
سلام دوستان یک چیزی که من اصلا در مورد هیچ برنامه ای نمیتونم قبول کنم کارهای زیر آبی برنامه بدون اطلاع به کاربر هست . و از همه بدتر دروغگو بودن برنامه هست که یکی از این برنامه ها comodo هست . زمانی که comodo رو نصب میکنید از شما سوالهایی میپرسه که مثلا برای حمایت از کومودو یاهو رو homepage خود کنید و غیره . حالا اگر تیک این گزینه رو بردارید باز همینکار رو میکنه اون هم بدون اطلاع به شما. این یعنی دروغگو بودن برنامه . این فقط کارهایی هست که ما میبینیم . هربرنامه ای که از این کارها کنه مطمئن باشین کارهای جالبی توی سیستم شما نمیکنه . یه لینک میدم که ببینید شاید خیلی ها اطلاع داشتین و خیلی ها هم نه . برنامه های رایگان از طریق فروش اطلاعات و خیلی چیزهای شما و در واقع یک جور جاسوسی از شما پول در میارن . لینک زیر رو ببینید فقط باید کمی انگلیسی شما خوب باشه :
درود
من تیک این گزینه رو برداشتم ولی همه چی درست بود وhomepage من تغییری نکرد.

jimrako
03-02-2015, 13:46
درود
من تیک این گزینه رو برداشتم ولی همه چی درست بود وhomepage من تغییری نکرد.
حتما یه دلیلی داشته که برای شما اینطوری نشده این کاری هست که کومودو میکنه و حقیقت داره . حرف من روی دروغگو بودن برنامه ی کومودو هست . کومودو یک برنامه ی رایگان داره به اسم comodo cloud scanner که ویروس ها و فایل های مخرب و مشکلات سیستی رو روی سیستم شما پیدا میکنه . حالا روی سیستم من که سه روز بود که ویندوز اورجینال ریخته بودم اونم با پاک کردن تمام درایوها و clean کردن تمام پارتیشن و هیچ برنامه ای هم نصب نکردم چرا باید 1000 تا مشکل ویروسی و رجیستری پیدا کنه ؟ این یعنی کلاهبردار بودن. اونم از geek body برنامه ی کمودو که با هر بار سوال پرسیدن در مورد مشکلاتمون فقط میگه نسخه ی پولی بخرید تا مشکلتون حل بشه و ده تا درد روی سیستم من گذاشت که کم کم با مشکل صفحه ی آبی یا همون blue screen روبرو میشید . من نمیگم که نسخه ی پولی نفروشن من میگم چرا باید به کاربر دروغ بگن تا بفروشن ؟!!! من از همون اوایل که اولین سیستم های برنامه نویسی اومد با همه سر و کار داشتم . از comodor 64 گرفته تا کامپیوتر های شرکت ibm که مانیتور روی بدنه بود تا پنتیوم وان و تا حالا که از لپتاپ دارم استفاده میکنم خیلی چیزا یاد گرفتم . اگر شرکتی اولین دروغ رو به کاربراش گفت بدونید دیگه مورد اعتماد نیست !

mrmmnb
03-02-2015, 13:52
وقتی تیک رو بردارید هیچی نصب نمیکنه کاری که خودم همیشه میکنم و مشکلی نداشتم احتمالا یه چیزی رو اشتباه رفتید یا برنامه دیگه ای باعث تغییر homepage شده

Vahid67
03-02-2015, 17:26
دوستان سرعت سیستم من رو به شدت این نرم افزار کم کرده چجوری میشه بهبود داد سرعت سیستم رو ؟؟ ویندوز جدید ریختم بازم سرعت بعد از نصب comodo اومد پایین ... با تشکر

Jadda
03-02-2015, 17:56
سلام

فقط میخوام چند خط بنویسم تا منم نظر خودمو گفته باشم:

من هر وقت کومودو نصب میکنم اتفاقا همیشه میزارم صفحه اول مرورگرم را به یاهو تغییر بده ( چیزی که اختیاری هست و میتونید انتخابش کنید یا نکنید) دلیل هم دارم براش.... وقتی فکر میکنم ما میتونیم از یک اینترنت سکیوریتی کامل به صورت رایگان استفاده کنیم... وقتی تلاشهای اونها را در ساخت محصول بهتر میبینم.... وقتی میبینم ما را تحریم نکردند... وقتی میبینم محصول را دانلود و آپدیت میکنم.... وقتی میبینم اونها در قبال این محصول رایگان بدون هیچ تبلیغاتی که بخواد روی مخ کاربر باشه که بزرگترین تبلیغشون این هست که میتونید CIS را به نسخه پرو ارتقا بدهید (چیزی که در تمام محصولات سایر شرکتها هست_ کسی که اینو درک نمیکنه یعنی از بیزینس و بازارابی کوچکترین اطلاعی نداره)

نامردی محض میدونم که نخوام با تغییر صفحه اول مروگرم به یاهو به این شرکت کمک نکنم..... من این کارو همیشه میکنم... این عین جوانمردیه :n12:

حتی من گاهی توی انجمن رسم کومودو دیدم که کاربرانی (خارجی) گفتن که اگر کومودو حسابی برای کمک های مردمی اعلام کنه حاضرند کمک مال بکنند... اونوقت ما از یک تغییر ساده صفحه اول مرورگر به یاهو اعلام انزجار میکنیم!
اما من نگاهم به کاربران کومودی همین تاپیک هست.... کاربرانی که دارن با CIS زندگی میکنند.... به جرات میتونم بگم تا حالا ندیم کاربران کومودوی این انجمن از این شاکی باشند که کومودو تبلیغات خاصی داره که ازار دهنده است... اگر کسی دیده پست مربوطه را نشون بده به من....

بحث شده که کومودو به دورغ میگه سیستم مشکل داره و الوده است... اتفاقا الان دیگه کومودو اینجا ناشناخته نیست. کاربران زیادی داریم که دارن باهاش چند سال کار میکنند... خب اینها بیان و شهادت بدن که : کومودو الکی میگه سیستم الودست و محصول را بخرید:n04:

ضمن اینکه همه اونهایی که با CIS کارکردند میدونند وقتی مخربی یافت شد به راحتی و رایگان پاکسازی میشه... اگر اینطور نبود که اسم برنامه رایگان نبود:n02: ... ما هم تاپیکی به اسم کومودو نداشتیم اینجا!:n40:

jimrako
03-02-2015, 19:02
کاربر jadda من دارم میگم چرا یک برنامه باید دروغ بگه اگر سیستمی تماما پارتیشن هاش رو clean کنیم و بعدش دوباره از اول پارتیشن بندی کنیم و ویندوز اورجینال نصب کنیم و بعدش اولین برنامه ای هم که نصب میکنیم comodo cloud scanner باشه و همون موق سیستم رو باهاش چک کنیم این که بگه سیستم شما 1000 مشکل ویروسی و رجیستری و غیره داره یک دروغ بزرگ هست . این بازارابی و فروش محصول نیست این دروغه . حتی اگر بگه 70 مشکل هم وجود داره یک دروغه چه برسه به 1000 !!!

Jadda
03-02-2015, 19:07
کاربر jadda ...

بهتره از محصولات کومودو استفاده نکنید.

موفق باشید.

Public Enemy
03-02-2015, 19:11
کاربر jadda من دارم میگم چرا یک برنامه باید دروغ بگه اگر سیستمی تماما پارتیشن هاش رو clean کنیم و بعدش دوباره از اول پارتیشن بندی کنیم و ویندوز اورجینال نصب کنیم و بعدش اولین برنامه ای هم که نصب میکنیم comodo cloud scanner باشه و همون موق سیستم رو باهاش چک کنیم این که بگه سیستم شما 1000 مشکل ویروسی و رجیستری و غیره داره یک دروغ بزرگ هست . این بازارابی و فروش محصول نیست این دروغه . حتی اگر بگه 70 مشکل هم وجود داره یک دروغه چه برسه به 1000 !!!

عذر می خوام که تو بحث دخالت می کنم . بله قبلا برخی شرکت ها مثل Norton این کار رو می کردند و پس از نصب محصولشون عمدی سیستم رو آسیب پذیر نشون میدادند ( شاید هم هنوز دارن این کار رو می کنند ) . در این ارتباط توی اینترنت بگردین خیلی بحث شده . اما اگر جستجو کنین در ارتباط با comodo چنین مشکلی نیست .

بهتره زمانی که بحث جدی هست نیایم به صورت عامیانه صحبت کنیم ، قطعا سیستمی که هارد مجددا پارتیشن بندی شده و ویندوزش به صورت Fresh install هست نمی تونه 1000 تا ویروس داشته باشه مگر از طریق وسایل جانبی مانند هارد اکسترنال و فلش . تا زمانی هم که چیزی تست نشده و مدرکی اورده نشده نمیشه نتیجه گیری کرد . بله منم تو هوا می تونم بگم مایکروسافت در ویندوزش N تا نرم افزار برای جاسوسی از کاربر نصب کرده

jimrako
03-02-2015, 19:17
بهتره از محصولات کومودو استفاده نکنید.

موفق باشید.
یکم به لحن خودتون دقت کنید . طرفداری کورکورانه از یک محصول اون هم بدون جواب منطقی و فقط نوشتن اینکه خب استفاده نکنید مال موقعیت هایی هست که جوابی ندارید . اصلا متوجه ی حرف من یا نشدید و یا اینکه دلیل دیگری داشته . شما هم موفق باشید .

عذر می خوام که تو بحث دخالت می کنم . بله قبلا برخی شرکت ها مثل Norton این کار رو می کردند و پس از نصب محصولشون عمدی سیستم رو آسیب پذیر نشون میدادند ( شاید هم هنوز دارن این کار رو می کنند ) . در این ارتباط توی اینترنت بگردین خیلی بحث شده . اما اگر جستجو کنین در ارتباط با comodo چنین مشکلی نیست .

بهتره زمانی که بحث جدی هست نیایم به صورت عامیانه صحبت کنیم ، قطعا سیستمی که هارد مجددا پارتیشن بندی شده و ویندوزش به صورت Fresh install هست نمی تونه 1000 تا ویروس داشته باشه مگر از طریق وسایل جانبی مانند هارد اکسترنال و فلش . تا زمانی هم که چیزی تست نشده و مدرکی اورده نشده نمیشه نتیجه گیری کرد . بله منم تو هوا می تونم بگم مایکروسافت در ویندوزش N تا نرم افزار برای جاسوسی از کاربر نصب کرده
درسته من دارم تجربیات خودم رو میگم کمترین راحت ترین راه این بود که شما هم این محصول کمودو یعنی comodo cloud scanner رو دانلود کنید و ببینید ماجرا چیه ! قرار نیست موافقت کنید و یا مخالفت ! ما چند تا دوستیم که داریم توی تاپیک بحث میکنیم که خیلی هم خوبه ولی با جواب منطقی اگر جای اینطور بحث ها مربوط به کمودو توی این تاپیک نیست پس حتما در عالم خیال هست .

Public Enemy
03-02-2015, 19:29
درسته من دارم تجربیات خودم رو میگم کمترین راحت ترین راه این بود که شما هم این محصول کمودو یعنی comodo cloud scanner رو دانلود کنید و ببینید ماجرا چیه ! قرار نیست موافقت کنید و یا مخالفت ! ما چند تا دوستیم که داریم توی تاپیک بحث میکنیم که خیلی هم خوبه ولی با جواب منطقی اگر جای اینطور بحث ها مربوط به کمودو توی این تاپیک نیست پس حتما در عالم خیال هست .

مانعی نیست امشب Comodo Cloud Cleaner رو دانلود و در محیط ماشین مجازی نصب و نتیجه رو در همین تاپیک قرار میدم

Jadda
03-02-2015, 20:01
یکم به لحن خودتون دقت کنید . طرفداری کورکورانه از یک محصول اون هم بدون جواب منطقی و فقط نوشتن اینکه خب استفاده نکنید مال موقعیت هایی هست که جوابی ندارید . اصلا متوجه ی حرف من یا نشدید و یا اینکه دلیل دیگری داشته . شما هم موفق باشید .

شما پست بالایی منو خوندید؟ ...نخوندید! ... اگر میخونید نمیگفتید نبود بحث منطقی.

در مورد تغییر زورکی صفحه خانگی مروگر صحبت کردید که پاسخ دادم و البته دوستان دیگر هم مورد شما را نقض کردند. (دیگه چی بگیم؟)

ادعای هشدارهای دورغ از جانب کومودو مبنی بر آلود بودن سیستم کردید.... من توی پست بالاییم در موردش صحبت کردم.... یک ادعای کاملا بی اساس و بی مورد هست. اینو به این دلیل میگم که کاربرانی هستند که چندین ساله دارن با کومودو کار میکنند... خیلی هاشون هم از سطح فنی بالایی در حوزه نرم افزارهای امینتی برخوردارند... حالا شما حساب بکن اونها کومودویی را روی سیستم نصب داشته باشند که مثل یک Fake AV عمل کنه.:n02:....بعد دوستان ساکت بشینند!!!! تاپیک را روی سرمون خراب میکنند!

منو متهم به نگاه یکجانبه به کومودو کردید... عارضم خدمت شما که میتونید برگردید و صفحات این تاپیک را بخونید و ببینید وقتی دوستان از کومودو انتقاد کردند باهاشون بحث کردم و خیلی اوقت هم گفتگو ها حول محور فنی و تکنیکال بوده ... برخی را رد کردم و حتی انتقاداتی را قبول کردم..... وقتی من انتقاداتی را قبول میکنم چطور یک آدم متعصب کور هستم؟

من توی این انجمنها موهام سفید شده.....خیلی ببخشید.. اما کاربر را با اولین پستش میشناسم!! ..... من عرض کردم بهتره از محصولات کومودو استفاده نکنید... با کسی هم شوخی ندارم!... ومجدد تکرار میکنم شما بهتره از کومودو استفاده نکنید.... این میشه احترام به نظر شما و مایل نبودن به ادامه بحثی که از توش هیچی در نمیاد.

شما نظر خودتون را فرمودید و من هم ایضاً.... سایرین میخونند و در نهایت نتیجه میگیرند.

همه مون موفق باشیم:n16:

M.Hashemi
03-02-2015, 21:01
با سلام
Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان کاملا با شما موافقم.
شما و کاربران قدیمیتر در مورد بحث های من و دوست عزیزم santamove با سایر کاربرانی مانند outpost میدونید که چه مسائلی پیش آمد و ...
و خودتون کاملا میدونید که چگونه باید برخورد کنید، و این باعث خوشحالی من است.
---
راستی خبر زیر و همچنین جواب ملیح در این مورد در فروم کومودو برام خیلی جالب بود.(دوستان چک کنند فکر کنم برای شما هم جالب باشه)
با تشکر

Parseh38
03-02-2015, 22:26
با سلام به همه دوستان گرامی

موفق باشید

Public Enemy
03-02-2015, 23:37
خوب اینم نتایج تست . با عرض پوزش دیر شد. اخبار مربوط به اجرای دو موتور جستجوی ایرانی و سرمایه گذاری 170 میلیاردی روی اونها رو خوندم ، اعصابم به هم ریخت کلا قضیه تست رو فراموش کردم .

----------------------

این هم نتایج تست :

برای بنده 226 تا اخطار داده .

اما اخطار هارو بررسی کنیم . همون طور که می بیین اصلا مخرب پیدا نکرده .

40 عدد از ارور ها مربوط به registry بوده که اگر بررسی کنیم برمی گرده به unused file extensions . این خطاها رو میشه توی اکثر نرم افزار های تعمیر رجیستری هم دید که مساله مهمی نیست .

39 مورد به junk files برمی گرده که با بررسی دیدم فایل های پوشه temp ویندوز و log ها و shortcut روی صفحه دسکتاپ هستند . این هم مساله مهمی نیست چون اکثر نرم افزار های بهینه ساز ویندوز و جدیدا نرم افزار های امنیتی هم همین کارو انجام میدن

147 مورد هم privacy issue بود که برمیگرده به فایل های cache شده توسط مرورگر . باز هم این مساله مهمی نیست و نرم افزار های بهینه ساز ویندوز و جدیدا نرم افزار های امنیتی همین کارو انجام میدن .

لذا میشه اونو در کنار یه پاک کننده اثرات مخرب ها از سیستم ، به چشم یک تعمیر کننده سیستم هم دید . توجه کنین که برخی محصولات امنیتی این قابلیت هارو دارند اما نحوه اعلانشون با هم فرق می کنه .

jimrako
04-02-2015, 01:56
hayyan71 ممنون بابت تستی که انجام دادی پس اونجورها هم مشکلی نیست ! خیلی خوب شد که یک نفر دیگه هم تست کرد و نتیجه رو با عکس نشون داد که مو لای درزش هم نره . 170 میلیارد برای دو موتور جستجوی ایرانی ؟ فکر نکنم راست باشه یا لااقل اغراق شده .

mrmmnb
04-02-2015, 08:38
با سلام به همه دوستان گرامی

موفق باشید

سلام
این لینک دانلودش چرا اینجوری هست؟هش فایل داخل لینک هست یه یه چیز دیگه هست؟
موقع دانلود توی اسم فایل هم هست
البته برا من خود برنامه دیشب ابدیت کرد

K1lou
04-02-2015, 18:05
با سلام
این ابدیت جدید که اضافه شد مروگر chromodo رو اضافه کرد - این قرار جایگزین دراگون بشه ؟ چیزی که در عکس بالا نشون داده شده - چه چیزای اضافه تر نسبت به دراگون داره ؟ این sandbox که اشاره شده منظورش چی هست؟

Captain
04-02-2015, 18:54
با سلام
این ابدیت جدید که اضافه شد مروگر chromodo رو اضافه کرد - این قرار جایگزین دراگون بشه ؟ چیزی که در عکس بالا نشون داده شده - چه چیزای اضافه تر نسبت به دراگون داره ؟ این sandbox که اشاره شده منظورش چی هست؟

سلام
نه عزیزم اسم مرورگر تغییر پیدا کرده. همین و شایدم آپدیت شده به نسخه ی جدیدتر
سندباکس هم که نوشته، اضافه شدن قوانین فایل ها برای برنامه PDF Reader در سندباکس

Parseh38
05-02-2015, 01:19
سلام
این لینک دانلودش چرا اینجوری هست؟هش فایل داخل لینک هست یه یه چیز دیگه هست؟
موقع دانلود توی اسم فایل هم هست
البته برا من خود برنامه دیشب ابدیت کرد

سلام دوست عزیز
این لینک رو برای چند نسخه قبلی کومودو علی آقا گذاشته بود و هر بار هم نسخه جدید میاد بروز میشه.دیشب وقتی دانلود کردم لینکش رو هم گزاشتم.منم که دانلود کردم همینجوری بود و فکر نکنم مشکلی داشته باشه
موفق باشید

milad_gta
05-02-2015, 13:08
سلام دوستان

من Comodo 5.12 رو نصب و آفلاین آپدیتش کردم ولی باز میخواد آنلاین همون حجم رو دانلود کنه! (همون نسخه از DataBase رو)، چیکارش کنم؟ مراحل خاصی رو باید طی میکردم؟ از Safe Mode دیتابیس رو تو فولدر Scanner کپی کردم و به Bases.cav تغیر نام دادمش، فایل موجود با همین نام رو هم به Bases.cav.old تغییر نام دادم.

Jadda
05-02-2015, 15:37
سلام دوستان

من Comodo 5.12 رو نصب و آفلاین آپدیتش کردم ولی باز میخواد آنلاین همون حجم رو دانلود کنه! (همون نسخه از DataBase رو)، چیکارش کنم؟ مراحل خاصی رو باید طی میکردم؟ از Safe Mode دیتابیس رو تو فولدر Scanner کپی کردم و به Bases.cav تغیر نام دادمش، فایل موجود با همین نام رو هم به Bases.cav.old تغییر نام دادم.

سلام

برای آپدیت آفلاین، فایل آپدیت را از کجا دریافت کردید؟ روی سیستم خودتون بوده یا از سایت کومودو؟

milad_gta
05-02-2015, 15:55
[/CENTER]سلام

برای آپدیت آفلاین، فایل آپدیت را از کجا دریافت کردید؟ روی سیستم خودتون بوده یا از سایت کومودو؟

سایت کومودو:

Jadda
05-02-2015, 20:31
سایت کومودو:

خب ظاهرا همه چیز درست به نظ میرسه.

فقط میشه چند نکته گفت:

از اونجایی که لینک را از انجمن کومودو دریافت کردید، فایل فشرده است و بعد از اکسترکت باید اسمش را به bases.cav تغییر بدید( b کوچیک، چون دیدم با حرف بزرگ نوشتید توی پستتون اینو عرض کردم)

نکته دیگه اینکه دیتابیس نسخه 5.12 با نسخه بعدی کومودو مثل نسخه 8.1 یکی هست. بنابراین میشه از این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیتابس را دریافت کرد که هم روی 5.12 کار میکنه و هم 8.1

دیتابیس قدیمی را بهتره کلا پاک کنید تا تغییر نام بدهید.

=====

بنابراین، برای نسخه 5.12 آپدیت آفلاینش اینجوری میشه:

1-دانلود فایل دیتابیس از این آدرس:

2- وارد محیط سف مد ویندوز میشید و این مسیر:

C:\Program files\Comodo\Comodo internet security\scanners

دیتابیس قدیمی را پاک میکنید و دیتابیس جدید را کپی میکنید.

با این روش باید آپدیت انجام بشه.

milad_gta
05-02-2015, 20:46
خب ظاهرا همه چیز درست به نظ میرسه.

فقط میشه چند نکته گفت:

از اونجایی که لینک را از انجمن کومودو دریافت کردید، فایل فشرده است و بعد از اکسترکت باید اسمش را به bases.cav تغییر بدید( b کوچیک، چون دیدم با حرف بزرگ نوشتید توی پستتون اینو عرض کردم)

نکته دیگه اینکه دیتابیس نسخه 5.12 با نسخه بعدی کومودو مثل نسخه 8.1 یکی هست. بنابراین میشه از این آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیتابس را دریافت کرد که هم روی 5.12 کار میکنه و هم 8.1

دیتابیس قدیمی را بهتره کلا پاک کنید تا تغییر نام بدهید.

=====

بنابراین، برای نسخه 5.12 آپدیت آفلاینش اینجوری میشه:

1-دانلود فایل دیتابیس از این آدرس:

2- وارد محیط سف مد ویندوز میشید و این مسیر:

C:\Program files\Comodo\Comodo internet security\scanners

دیتابیس قدیمی را پاک میکنید و دیتابیس جدید را کپی میکنید.

با این روش باید آپدیت انجام بشه.

تشکر.

فایل رو extract کرده بودم، bاش هم کوچیکه، راستش اول دیتابیس برای نسخه های 5.8 به بالا رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کردم همین مشکل رو داشت، با این تفاوت که اصلا دیتابیس آپدیت نمیشد و نسخه دیتابیس رو میزد 0، بعد یک لینک تو همون صفحه هست به اینجا:

که لینک مختص نسخه 5.12 گذاشته بود و از اون استفاده کردم، همینطور که تو شاتی که در پست اولم گذاشتم می‌بینید، دیتابیس آنتی ویروس آپدیت شده! و نسخه 20663 رو داره ولی باز میخواد همین نسخه رو کامل دانلود کنه.

سعی میکنم یک بار دیگه امتحان کنم. ممنون...

mrmmnb
06-02-2015, 00:09
در مورد ابدیت افلاین یه چیزی که من بهش برخوردم اینجا بگم
اگه فایل دیتابیس مال چند هفته قبل باشه ابدیت رو قبول میکنه ولی موقع ابدیت انلاین دوباره کلش رو میخواد دانلود کنه و اینجوری نیست که مثلا بگیم ابدیت مال 10 روز پیش هست تا 10 روز پیش رو از فایل به صورت افلاین دریافت کنه و بقیش رو انلاین بگیره
کلا چیزی که من متوجه شدم تاریخ فایل از یه مدت خاصی که بگذره دیگه به درد نمیخوره مثلا چند روزش رو نمیدونم چون مثلا اگه برا چند روز قبل باشه مشکلی به وجود نمیاد و بعد از انجام ابدیت افلاین وقتی انلاین بزنیم ابدیت یه بایدت کوچیک برا اون چند روز بعدی میگیره ولی اگه روزا زیاد باشه ظاهرا دیگه فایده نداره!!
البته موردی که من میگم روی ورژن 8 بهش برخوردم که خود فایل رو به برنامه معرفی میکنیم
حالا نمیدونم این مطلبی که گفتم درست هست یه مشکل دیگه ای در کار بوده که اینجوری شده
و البته با توجه به اینکه شما از خود سایت گرفتید حتی اگه این مطلب درست هم باشه در مورد شما صدق نمیکنه

Jadda
06-02-2015, 00:24
در مورد ابدیت افلاین یه چیزی که من بهش برخوردم اینجا بگم
اگه فایل دیتابیس مال چند هفته قبل باشه ابدیت رو قبول میکنه ولی موقع ابدیت انلاین دوباره کلش رو میخواد دانلود کنه....

بله درسته.

عمر فایل آپدیت حداکثر 15 یا 20 روز باشه مشکلی نداره کار میکنه و در آپدیت آنلاین مابقی دیتابیس رو دانلود میکنه ولی اگر عمر بکاپ شما بیشتر از این باشه اگر باهاش آپدیت آفلاین کنید قبول میکنه.... ولی موقع آپدیت آنلاین (به علت تغییرات دیتابیس) میاد کل آپدیت را دانلود میکنه.

مثالش این میشه: شما امروز از دیتابیس کپی میگیرید و کومودو را عزل میکنید.... و مثلا 2 ماه بعد کومودو را نصب میکنید و با همین فایل آپدیت آفلاین میکنید..... ولی موقع اولین آپدیت آنلاین کل دیتابیس دانلود میشه.

بنابراین اگر فایل آپدیت شما مربوط به بیش از 15 یا 20 روز میشه باید فایل آپدیت را از سایت کومودو دانلود کنید. (که البته خیلی بهتره تا اینکه با سرعت کم از طریق CIS اولین آپدیت انجام بشه)

milad_gta
06-02-2015, 01:17
ممنون دوستان،

این مورد منقضی شدن دیتابیس رو بهش بر خورده بودم قبلا، برای همین آخرین نسخه ها رو از سایت دانلود کردم.
الان مجددا نسخه ای که از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کرده بودم رو تست کردم تفاوتی نکرد، دیتابیس آپدیت میشه ولی باز علاقه شدید داره کل دیتابیس رو دانلود کنه.

milad_gta
06-02-2015, 02:17
خوب من گذاشتم به آپدیت ادامه بده، بعد از چند مگ دانلود کردن یک دفعه رفت رو 46% و شروع کرد به گرفتن دیتابیس هایی با حجم کم (incremental)، به 47% که رسید تعداد زیادی دیتابیس با حجم صفر کیلوبایت رو دانلود کرد و تو چند ثانیه رسید به 50% (اینجا شروع میکنه به Merge کردن تا جایی که یادمه) و عملیات آپدیت با شکست مواجه شد، مجدد تست کردم بازهم دچار شکست شد، یکم گشتم و نهایتا با توجه به این تایپیک ظاهرا کاریش نمیشه کرد:

Vahid67
06-02-2015, 06:52
دوستان منم این مشکل آپدیت رو دارم ... یک بار که سیستم رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم میگه تا حالا آپدیتی نصب نشده و شروع میکنه دوباره از اول آپدیت کردن !!!!

Jadda
06-02-2015, 09:39
دوستان منم این مشکل آپدیت رو دارم ... یک بار که سیستم رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم میگه تا حالا آپدیتی نصب نشده و شروع میکنه دوباره از اول آپدیت کردن !!!!

نسخه 8.1 کومودو استفاده میکنید؟ آپدیت اولیه را آفلاین انجام دادید؟ نرم افزارهای امنیتی دیگری که روی سیستم نصب دارید چیه؟ الان چک کنید ببنید CIS نسخه دیتابیس را چند نشون میده از قسمت About. از محل نصب کومودو وارد پوشه Scanners بشید و ببینید نسخه دیتابیس چنده؟

Vahid67
08-02-2015, 19:59
نسخه 8.0.04344 استفاده میکنم ...بله آپدیت اول آفلاین بود ... خیر نصب نیست ... Database version : 1 و Websites Database : 158 هستش ... فایل مربوط بهش پاک میشه !! الان فایل آپدیت توی اون فولدر نیست ..

در ضمن یه مشکل خیلی بد دیگه هم دارم بعضی مواقع موقع آپدیت Bluescreen میده و سیستم ریست میشه ... مخصوصا مواقعی که دارم یه کار مثل نصب نرم افزار انجام میدم و اینم داره خودشو آپدیت میکنه ...

SH@HIN
20-02-2015, 11:57
سلام دوستان
من هم مشکل آپدیت آفلاین رو دارم. دیشب فایل آپدیت رو از سایت خود comodo دانلود کردم و امروز صبح از safemode طبق آموزش فایل رو جایگزین کردم اما وقتی سیستم با حالت نرمال اومد بالا باز هم داره از اول آپدیت رو شروع میکنه !!
از این لینک دانلود کردم آپدیت رو

milad_gta
20-02-2015, 15:07
سلام دوستان
من هم مشکل آپدیت آفلاین رو دارم. دیشب فایل آپدیت رو از سایت خود comodo دانلود کردم و امروز صبح از safemode طبق آموزش فایل رو جایگزین کردم اما وقتی سیستم با حالت نرمال اومد بالا باز هم داره از اول آپدیت رو شروع میکنه !!
از این لینک دانلود کردم آپدیت رو

بزار یکم آپدیت پیش بره، برا من هم همینطور بود مثلا میزد 200 مگ ولی بعد 5 دقیقه تموم میشد. اما کلا نسخه من مشکل داشت نمیتونست آپدیت بشه.