مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
اقا من فکر می کنم ویندوزم ویروسیه چه کنم؟
dvb595959
19-12-2013, 17:44
سلام
بسیار ممنونم.... من چرا اسم شما را یادم رفت!:n16:
کوچیک شما و همه دوستان ... ایمان
اقا من فکر می کنم ویندوزم ویروسیه چه کنم؟
چه جور ویروسی؟چه مشکلی ایجاد کرده؟
الان در حال حاضر روی سیستم آنتی ویروس دارید؟آبدیت هستش؟
برای حذف ویروس تلاشی کردین؟
یکی از بهترین راههایی که به ذهنم میرسه اینه که از دیسک نجات آنتی ویروس هایی مثل کومودو یا کاسپر و بیدفندر و یا هر کردوم رو که در اختیار داری استفاده کن .
اینجا هم مطالب جالبی هست که میتونه کمک بیشتری به شما بکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوچیک شما و همه دوستان ... ایمان
چه جور ویروسی؟چه مشکلی ایجاد کرده؟
الان در حال حاضر روی سیستم آنتی ویروس دارید؟آبدیت هستش؟
برای حذف ویروس تلاشی کردین؟
یکی از بهترین راههایی که به ذهنم میرسه اینه که از دیسک نجات آنتی ویروس هایی مثل کومودو یا کاسپر و بیدفندر و یا هر کردوم رو که در اختیار داری استفاده کن .
اینجا هم مطالب جالبی هست که میتونه کمک بیشتری به شما بکنه
من کوکودو اینترنت سیکیورتی دارم کاهش سرعت و هنگ
بدون دیسک نمی شه کاری کرد؟
dvb595959
20-12-2013, 13:38
من کوکودو اینترنت سیکیورتی دارم کاهش سرعت و هنگ
بدون دیسک نمی شه کاری کرد؟
به این طریق عمل کن.شاید به نتیجه برسی.
با سلام یک سوال دارم وقتی HIPS به برنامه ای گیر میده بعضی مواقع پیغام زیر ظاهر میشه با اینکه قوانین پیش فرض بیستر از انهاست
با سلام یک سوال دارم وقتی HIPS به برنامه ای گیر میده بعضی مواقع پیغام زیر ظاهر میشه با اینکه قوانین پیش فرض بیستر از انهاست
سلام
گاهی اوقات کومودو فایلهای اجرایی را تفکیک میکنه و گزینه ها کم و زیاد میشه(همون چیزی که شما مد نظرته)... مثلا برای فایلهای اینستالر.
سلام
من آخرین نسخه فایروال کمودو (6.3) رو نصب کردم ولی همش At Risk هستش !
نسخه 6.0 رو روی ویندوز 7 دارم هیچ مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا نسخه 6.3 روی ویندوز 8.1 مشکل داره !
نسخه ای که دانلود کردم 95 مگ حجم داشت ! x64 ..
( آنتی ویروس نورتون رو سیستم نصب هست و فایروال ویندوز هم غیر فعال کردم .. )
ممنون
سلام
من آخرین نسخه فایروال کمودو (6.3) رو نصب کردم ولی همش At Risk هستش !
نسخه 6.0 رو روی ویندوز 7 دارم هیچ مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا نسخه 6.3 روی ویندوز 8.1 مشکل داره !
نسخه ای که دانلود کردم 95 مگ حجم داشت ! x64 ..
( آنتی ویروس نورتون رو سیستم نصب هست و فایروال ویندوز هم غیر فعال کردم .. )
ممنون
روی همون "خطر" کلیک کن/ یا در واقع پنجره اصلی کومودو را باز کن UI، ببین علت چیه.
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی همون "خطر" کلیک کن/ یا در واقع پنجره اصلی کومودو را باز کن UI، ببین علت چیه.
همچین گزینه ای نداره !
وقتی رو Fix it کلیک میکنم این میاد :
همچین گزینه ای نداره !
وقتی رو Fix it کلیک میکنم این میاد :
بهتره کومودو را عزل و دوباره نصب کنید.
بهتره کومودو را عزل و دوباره نصب کنید.
چندین بار همینکارو کردم اما باز At Risk هست !
شما خودتون یه لینک سالم از برنامه بدید ببینم درست میشه یا نه .. (x64)
:n16:
چندین بار همینکارو کردم اما باز At Risk هست !
شما خودتون یه لینک سالم از برنامه بدید ببینم درست میشه یا نه .. (x64)
سلام
بعید بدونم مشکل از فایل نصب باشه. من احتمال میدم از ناسازگاری باشه. حالا با یک برنامه یا بقایای باقی مانده از یک فایروال یا ابزار امنیتی نصب شده دیگر. برنامه خاصی که مربوط به شبکه باشه که ندارید؟
اول نورتون را نصب کردی و بعد کومودو؟ (البته این فقط برای اطلاعات عمومی خودم هست)
الان با ابزاری که پیوست کردم سیستم را پاکسازی بکنید. و بعد مجددا فایل نصب را دانلود و فقط فایروال را نصب کنید.
هیچ فایروال دیگری هم نداشته باشید. حتی غیرفعال شده. فقط یک فایروال.
دانلود فایل نصب کومودو اینترنت سکیوریتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] af) => توجه: چون آنتی ویروس دیگری روی سیستم شما نصب است، حین نصب (در همان پنجره اول) وارد نصب سفارشی بشوید و تیک نصب آنتی ویروس را بردارید.
گزارش ابزار عیب یابی کومودو را هم از طریق پیغام خصوصی به من بدی بد نیست!
M.Sadegh.M
22-12-2013, 23:12
سلام
تصمیم بر نصب کومودو گرفتم ، از دوستان چندتا سوال دارم.
به دلیل زیر:
حدود چند سالی میشه که از اویرا استفاده میکنم که تقریبا نیازهام را پوشش میده(سبک و عدم کاهش سرعت سیستم ، شناسایی خوب ، آپدیت آنلاین راحت ، فایروال خوب و ...) اما در حال حاضر متوجه شدم که اویرا در وب پرتکشن تغییراتی داده که کمتر سرعت نت(دانلود) افت نکنه ولی در طی این تغییرات مشکل برای سرعت آپلود ایجاد شده و سرعت آپلود من را داغون کرده( از 100 کیلو به 10 تا 20 کیلو) رسونده.(اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامل توضیح دادم)
غرض :
اینکه میخوام بدونم در صورت نصب کومودو این مشکل پیش میاد یا نه؟
کلا کمودو چقدر سرعت نت را پایین میاره؟
بعدم چقدر سرعت سیستم را میگیره(مثل اویرا خوب و سبک هست؟)
فکر کنم در این مورد خوب باشه.
قابلیت آپدیتش چجوری هست؟
بعدم با مطالعه حدود 20 صفحۀ قبلی تاپیک فهمیدم مثل اینکه کومودو تا بیای بهش عادت کنی اذیت میشی یکم نگران این موضوع هستم.
(با مطالعه تاپیک فهمیدم کلا به همۀ فایل ها گیر میده و نرم افزارهای کرک را از کار میندازه)
برای نصب چجوری باید عمل کرد؟(تنظیمات پیشنهادیتون چی هست؟)
و در آخر تفاوت این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتی-ویروس-و-فایروال-قدرتمند-comodo-internet-security-6-3-297835-2951/) نسخه که حجمش 162 مگ هست و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نسخه که حجم نسخه 64اش ، 92 مگ هست چی هست؟(اگه لینک دانلود بهم بدید که خیالم راحت)
در نهایت یک دنیا سپاس برای وقتی که میگذارید و به سوالات دوستان رایگان پاسخ میدید. :n16: :n07:
سلام
تصمیم بر نصب کومودو گرفتم ، از دوستان چندتا سوال دارم....
سلام
بطور کلی کومودو هیچ تاثیر منفی در سرعت اینترنت شما نمیزاره. از این حیث خیالتون راحت باشه.
سبک بودنش بازم بهطور کلی کومودو در این زمنیه بد نیست.
آپدیت: باید عرض کنم در این زمینه کومودو بی نظیره!!
بجز آپدیت اولیه نسبتا زیاد که البته میتونید فایل آپدیت را با دانلود منیجر دانلود بکنید و اپدیت اولیه را آفلاین انجام بدهید. آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؛؛ آپدیت روزانه کم حجم یکی دو مگابایتی داره. و قابلیت آپدیت افلاین بسیار عالی.
====
در مورد اذیت شدن: اگر سیستم/روش/متد حفاظت کومودو را متوجه نشی به دردسر میافتی. مگر اینکه با یکسری تنظیمات برخی قسمتها را موقتا غیر فعال بکنید.
اما اگر متوجه بشید که کومودو فقط به هر فایل دارای امضای دیجیتالی معتبر و فایلهای امن شده (توسط کابر یا کومودو) روی خوش نشون میده و به باقی اصطلاحاً گیر میده. متوجه میشی که راز بزرگ حل مشکلات با کومودو امن کردن هر فایل سالمی است که در زمره فایلهای امن کومودو قرار ندارند.
خب، با این توضیح آیا کومودو به هر برنامه دستکاری شده و کرک شده ای گیره میده یا نه؟ جواب: بله؛ راه حلش هم مشخصه: کرک/برنامه کرک شده را به لیست امن اضافه کنید.
=====
برای نصب هم من توصیه میکنم ابتدا از زبان فارسی استفاده کنید..... کمکتون میکنه. (بعداً که با کومودو بیشتر اشنا شدید میتونید زبان کومودو را انگلیسی کنید).... نصبش که چیز خاصی نداره... فارسی هم که هست و توضیحات معلومه....بعد از نصب هم خیلی نیازی نیست دستکاری کنید.
فقط:
پیکربندی را بزارید روی "پرواکتیو" و میتونید اتوسندباکس را غیر فعال کنید و HIPS را مثلا بزارید روی حالت آموزشی... بعد آروم آروم متوجه میشید چیکار کنید.
لینک دانلود هم پست در بالایی هست.
پست دوم تاپیک را هم یک نگاهی بندازید بد نیست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M.Sadegh.M
23-12-2013, 00:27
اتوسندباکس را غیر فعال کنید
پست دوم تاپیک را هم یک نگاهی بندازید بد نیست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای همیشه غیرفعال باشه؟
یا بعد مدتی که وارد شدم فعالش کنم؟
شرمنده اشتباه کردم مطالعه تاپیک را از صفحه های آخر شروع کردم و بعد چون کاملا توجیح نشدم سوال پرسیدم ، باید با پست اول و دوم شروع میکردم(شرمندۀ شما)
اتفاقا همین الان پست دوم را خوندم و اومدم پستم را ویرایش بزنم که دیدم پاسخ دادید.
امیدوارم از کومودو خوشم بیاد و باهاش خیالم راحت باشه و به دیگران هم توصیه کنم.
امشب با شروع تایم رایگان شبانه دانلود و آپدیتش می کنم.(سوال: در مورد آپدیت اولیه آنلاین باشه بهترِ یا آفلاین؟)
سپاس. :n16:
برای همیشه غیرفعال باشه؟
یا بعد مدتی که وارد شدم فعالش کنم؟
شرمنده اشتباه کردم مطالعه تاپیک را از صفحه های آخر شروع کردم و بعد چون کاملا توجیح نشدم سوال پرسیدم ، باید با پست اول و دوم شروع میکردم(شرمندۀ شما)
اتفاقا همین الان پست دوم را خوندم و اومدم پستم را ویرایش بزنم که دیدم پاسخ دادید.
امیدوارم از کومودو خوشم بیاد و باهاش خیالم راحت باشه و به دیگران هم توصیه کنم.
امشب با شروع تایم رایگان شبانه دانلود و آپدیتش می کنم.(سوال: در مورد آپدیت اولیه آنلاین باشه بهترِ یا آفلاین؟)
سپاس. :n16:
سلام
اتوسندباکس را برای هفته های اول میتونی خاموش کنی یا همینطور HIPS، البته نمیدونم شناخت شما نسبت به آنتی ها چطوره.... به هر حال بعد از چند روز HIPS را بزار روی "حالت امن" هر چند از روز اول هم میتونی HIPS را روی حالت امن بزارید.... و نکته بعدی اینکه فایروال را از همون اول حتما بزار روی "حالت کاربر"
اپدیت اولیه را آفلاین انجام بده...... خود کومودو این قابلیت را قرار داده که کاربرها استفاده کنند. با این اینترنت ذغالی! چرا اپدیت اولیه را آنلاین انجام بدیم؟
mohammad_87
23-12-2013, 01:49
سلام
چجوری میشه اتوسندباکس برای اجرا از کاربر سوال کنه؟
در فایروال کومودو
سلام
دوستان شما هم نمی تونید هیچ فایلی برای کومودو ارسال کنید ؟
چون الان من میخوام از طریق ارسال فایل یه مخربر براشون ارسال کنم تا به دیتابیس اضافه کنند ولی ارور میده خیلی وقته اینجوریه
سلام
بعید بدونم مشکل از فایل نصب باشه. من احتمال میدم از ناسازگاری باشه. حالا با یک برنامه یا بقایای باقی مانده از یک فایروال یا ابزار امنیتی نصب شده دیگر. برنامه خاصی که مربوط به شبکه باشه که ندارید؟
اول نورتون را نصب کردی و بعد کومودو؟ (البته این فقط برای اطلاعات عمومی خودم هست)
الان با ابزاری که پیوست کردم سیستم را پاکسازی بکنید. و بعد مجددا فایل نصب را دانلود و فقط فایروال را نصب کنید.
من با این ابزاری که شما دادید همش ارور گرفتم ! عکساشو پایین میزارم ..
کلاً نورتون رو پاک کردم .. کومودو هم پاک کردم ..
بعد دوباره این فایلی ک دادید رو دانلود کردم و فقط فایروال رو نصب کردم که باز هم At Risk هستش !
فقط فایروال خود ویندوز هستش که اونم غیر فعاله !
این ویندوز 8.1 بدجور رو اعصابه :n21:
-------------
وقتی گزینه 1 انتخاب شد :
وقتی گزینه 2 انتخاب شد :
----
فایل ریپورت هم سیو کردم رو سیستم .. همون فایل XML هستش ؟ همونو براتون پ.خ کنم ؟
هارد SSD من فرمت نمیشه. نمیدونم کومودو این بلارو به سرم آورد ؟
فایل ریپورت هم سیو کردم رو سیستم .. همون فایل XML هستش ؟ همونو براتون پ.خ کنم ؟
سلام
بله همون فایل است.
سلام
چجوری میشه اتوسندباکس برای اجرا از کاربر سوال کنه؟
در فایروال کومودو
اتوسندباکس یعنی خودکار و حالت سوالی نداره.
اما دیدن کاربران برای نصب گاهی به مشکل میخورند... این قابلیت را برای فایلهای نصبی قرار دادند.... مابقی فایلهای اجرایی نه.
====
اون مشکل ارسال فایل از CIS نیست و برمیگرده به سرورهای CAMAS (سرورهای دریافت و آنالیز فایل کومودو) که ظاهرا درست عمل نمیکنه....
TimeWarp
23-12-2013, 23:28
بنده در کنار آنتی ویروس تراس پورت فایروال کومودو نصب کردم (سیستم کلا به نت وصل نیست) و ویندوز 7 64 بیت هست .
کلا زد سیستم رو پوکوند . حتی می خوام مای کامپیوتر رو باز کنم ارور میده . تو بالا اومدن سیستم هم اختلال ایجاد کرده .
می خوام خودشو پاک کنم ارور میده . کل برنامه های جانبی که باهاش نصب شد هم پاک کردم ولی خود پاک نمیشه . میخوام از شرش خلاص شم و سیستم رو برگردونم به حالت اولیه چی کار کنم ؟ چطور پاکش کنم ؟
لطفا اگه تو حالت سیف مود هم میگید ، توضیح بدید که تو ویندوز 7 چطور به حالت safe mode میرن و ازش خارج میشن . شدیدا به کمک شما نیاز دارم. با تشکر
این ارور رو میده وقتی میخوای آنیستالش کنم
COM surrogate has stopped working
--------------------------------------------------
windows can check online for a solution to the problem the next time you go online
:n14:
----------------------------
دو گزینه داره
1- آنلاین .......
2- بستن برنامه
در کل نمیشه پاکش کرد .
بنده در کنار آنتی ویروس تراس پورت فایروال کومودو نصب کردم (سیستم کلا به نت وصل نیست) و ویندوز 7 64 بیت هست . ..
هفته قبل پرسیدید که :
ساده ترین تنظیمات برای فایروال کومودو چیه ؟
فقط می خوام چندتا برنامه رو block کنم تا به نت وصل نشن. فقط همین .
منم جواب دادم:
HIPS =خاموش
اتوسندباکس =خاموش
فایروال =حالت کاربر
این پست؛ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی باور کنید الان حـیــران موندم که با این تنظیم! چطور به مشکل خوردید؟!!:n27:
.... دیگه میگفتم فایروال را هم خاموش کن؟.... ساده ترین تنظیم را طبق سوالی که پرسیده بودید خدمت شما عرض کردم.... حالا چطور میشه در این حالت سیستم میپوکه بنده حیرانم!
========
اگر هم بحث تداخل باشه که بنده همیشه گفتم یا کومودو نصب نکنید یا اینترنت سکیوریتیش را نصب کنید.... به خاطر این روزهاست...
و اگر کاربری یک آنتی ویروس را با فایروال دیگری ترکیب بکنه ...> انتخابی بوده که خودش انجام داده.... در این حالت معمولا شرکتها مسولیتی قبول نمیکنند... کما اینکه شما فرضا بخواهید بگید ایراد از کومودو بوده... من میگم ایراد از آنتی ویروس بوده.
فرض کنید برای کومودو و اوست مشکل ایجاد میشه.... این به اون میگه تو رفع کن... اونم به این میگه شما رفع کنید.
=======
من الان نمیدونم وضعیت سیستم شما به چه ترتیب هست....
سیستم را ریستارت کن و کلید F8 را نگه دار برو به سیف مد و دستی همه پوشه های کومودو را پاک کن.... با اون ابزاری که صفحه قبل پیوست کردم در همان محیط سیف مد سیستم را پاکسازی بکن.
TimeWarp
24-12-2013, 00:44
من الان نمیدونم وضعیت سیستم شما به چه ترتیب هست....
سیستم را ریستارت کن و کلید F8 را نگه دار برو به سیف مد و دستی همه پوشه های کومودو را پاک کن.... با اون ابزاری که صفحه قبل پیوست کردم در همان محیط سیف مد سیستم را پاکسازی بکن.
دقیقا متوجه نشدم . به این ترتیب عمل کنم ؟
1- نرم افزاری که در صفحه ی قبل هست ، دانلود کنم .
2- برم تو safe mode و دستی از پوشه ی ویندوز پوشه های کومودو رو پاک کنم یا از کنترل پنل و remove کردن برنامه ؟
3- بعد اون برنامه رو در حالت safe mode اجرا کنم و به چه شکل به پاکسازی بپردازم ؟؟ یکم بیشتر توضیح میدید لطفا ؟
چون فرمتش bat هست
امید به درمان هست یا کلا باید ویندوز عوض کنم ؟
------------------------
بنده نصبش کردم و ری استارت کردم سیستم رو چون خودش پیام میداد ری استارت کن به خاطر اینکه به حالت نارنجی بود . زبانشم فارسی انتخاب کردم . چه بعد نصب و چه بعد ری استارت این ارورها رو میداد و مشکلات بود. تنظیمات رو که گفتید اعمال کردم ولی درست نشد.
شما عرض کردید که فایروالش با همه ی آنتی ویروس ها سازگاره ، حالا دیگه چرا پاک نمیشه ؟!!!!!:n16:
1- نرم افزاری که در صفحه ی قبل هست ، دانلود کنم .
2- برم تو safe mode و دستی پوشه های کومودو رو پاک کنم ؟
3- بعد اون برنامه رو در حالت safe mode اجرا کنم و به پاکسازی بپردازم ؟؟
سلام
اونچه که باید انجام بشه را از تون نقل قول گرفتم..... همون چیزی که نقل قول گرفتم انجام بدهید.
در مورد 3=> اجرا کن و عدد 1 را بزن بعد کمی صبر کن و عدد 2 را بزن و بعد کمی صبر کن و عدد 3..... فایل خودش توضیحات داره.
mohammad_87
24-12-2013, 03:05
هارد SSD من فرمت نمیشه. نمیدونم کومودو این بلارو به سرم آورد ؟
خود کومودو که اتوماتیک این کار رو نمیکنه
شما در تنظیمات بگرد که آیا فایل یا پوشه ای در داخل هارد هست که در لیست محافظت کومودو باشه؟
از طریف safe mode هم تست کن.
mohammad_87
24-12-2013, 04:36
دقیقا متوجه نشدم . به این ترتیب عمل کنم ؟
------------------------
بنده نصبش کردم و ری استارت کردم سیستم رو چون خودش پیام میداد ری استارت کن به خاطر اینکه به حالت نارنجی بود . زبانشم فارسی انتخاب کردم . چه بعد نصب و چه بعد ری استارت این ارورها رو میداد و مشکلات بود. تنظیمات رو که گفتید اعمال کردم ولی درست نشد.
شما عرض کردید که فایروالش با همه ی آنتی ویروس ها سازگاره ، حالا دیگه چرا پاک نمیشه ؟!!!!!:n16:
سلام
نصب دو محصول از دو برند مختلف باید با توجهات بیشتری همراه باشه.
مثلا ممکنه یک فایل توسط فایروال مسدود بشه اما توسط آنتی ویروس اجازه دسترسی داشته باشه و کاربر فقط نکته دوم رو بدونه و موقع اجرا با مشکل مواجه میشه
در کل کاربر در مورد یک فایل،باید هم عکس العمل آنتی ویروس رو بدونه و هم فایروال رو،تازه در مواقعی که هردو محصول کاملا باهم سازگارباشند
-------------------------
تنها در صورتیکه با راهنمایی جناب jadda در پست قبل مشکل برطرف نشد،ادامه پست رو انجام بده
اما مشکلات شما:
حتی می خوام مای کامپیوتر رو باز کنم ارور میده
این یعنی در سوالاتی که از شما شده احتمال زیاد،قانون درستی برای explorer.exe قرار ندادی.ضمنا باید مشخص بشه دقیقا چه اروری میده.
اگر ارور COM surrogate هنوز نمایش داده میشه دقیقا این کارها رو انجام بده:
روی computer در دسکتاپ کلیک راست کرده(و یا روی آیکون start کلیک کرده و روی computer کلیک راست کرده) و به propertis برو
حالا روی advanced system settings کلیک کرده و در پنجره جدید در همون تب advanced روی اولین setting کلیک کن
در پنجره بعدی به تب Data execution prevention رفته و گزینه رو انتخاب کن.یعنی turn on DEP for all programs and services except those I select
حالا روی add کلیک کرده و از مسیر زیر فایل dllhost.exe رو انتخاب و open کن:
در ویندوز 32 بیتی:
C:\Windows\System32\dllhost.exe
در ویندوز 64 بیتی:
C:\Windows\SysWOW64\dllhost.exe
(نکته:اگر در ویندوز 64 بیتی،با مسیر دوم مشکل برطرف نشد،همه مراحل مجددا انجام شود و اینبار مسیر اول انتخاب شود)
حالا باید این وضعیت باشد:
در این شرایط،دیگه نباید ارور com surrogate مشاهده شود.
نکته:
تمام مراحل یکبار قبل از اقدامی که موجب نمایش ارور میشد انجام شود،اگر ارور دوباره مشاهده شد،بدون بستن پنجره ارور،تمام کارها انجام شود
سلام
چون الان من میخوام از طریق ارسال فایل یه مخربر براشون ارسال کنم تا به دیتابیس اضافه کنند ولی ارور میده خیلی وقته اینجوریه
TimeWarp
24-12-2013, 09:19
سلام
اونچه که باید انجام بشه را از تون نقل قول گرفتم..... همون چیزی که نقل قول گرفتم انجام بدهید.
در مورد 3=> اجرا کن و عدد 1 را بزن بعد کمی صبر کن و عدد 2 را بزن و بعد کمی صبر کن و عدد 3..... فایل خودش توضیحات داره.
سلام
مثلا ممکنه یک فایل توسط فایروال مسدود بشه اما توسط آنتی ویروس اجازه دسترسی داشته باشه و کاربر فقط نکته دوم رو بدونه و موقع اجرا با مشکل مواجه میشه
در کل کاربر در مورد یک فایل،باید هم عکس العمل آنتی ویروس رو بدونه و هم فایروال رو،تازه در مواقعی که هردو محصول کاملا باهم سازگارباشند
تنها در صورتیکه با راهنمایی جناب jadda در پست قبل مشکل برطرف نشد،ادامه پست رو انجام بده
اما مشکلات شما:
این یعنی در سوالاتی که از شما شده احتمال زیاد،قانون درستی برای explorer.exe قرار ندادی.ضمنا باید مشخص بشه دقیقا چه اروری میده.
روی computer در دسکتاپ کلیک راست کرده(و یا روی آیکون start کلیک کرده و روی computer کلیک راست کرده) و به propertis برو
حالا روی advanced system settings کلیک کرده و در پنجره جدید در همون تب advanced روی اولین setting کلیک کن
در پنجره بعدی به تب Data execution prevention رفته و گزینه رو انتخاب کن.یعنی turn on DEP for all programs and services except those I select
در ویندوز 32 بیتی:
در ویندوز 64 بیتی:
(نکته:اگر در ویندوز 64 بیتی،با مسیر دوم مشکل برطرف نشد،همه مراحل مجددا انجام شود و اینبار مسیر اول انتخاب شود)
نکته:
تمام مراحل یکبار قبل از اقدامی که موجب نمایش ارور میشد انجام شود،اگر ارور دوباره مشاهده شد،بدون بستن پنجره ارور،تمام کارها انجام شود
با تشکر از دوستان به خاطر راهنمایی هاتون . یه سوال :
قبل از اینکه به حالت safe mode برم جهت پاک کردن فایروال (چون دوستمون فرمودن که در حالت safe mode دستی پوشه های کومودو رو پاک کن ) من داخل program file رو نگاه می کنم (مربوط به کومودو) یه پوشه ی خودش هست که خالیه و یکی هم پوشه ی common files هست که داخلش چندین برنامه ی سیستم هست . یعنی پوشه هایی هست که اسم برنامه های ویندوز از قبیل nero و یا فتوشاپ و ... روش هست .
این هم مربوط به کومودو هست و باید پاک شه ؟:n16:
سلام
درود
دوست عزیز جناب Jadda در این پست جوابتون رو دادن:
برای فرستادن مخرب هم من قبلا از جناب Jadda این سوال رو پرسیدم و ایشون این جواب رو دادند . شما هم از این روش استفاده کنید :
در مورد نحوه ارسال مخرب یکی از بهترین روشها گزارش در انجمن کومودو است.
برای این کار:
توی انجمن کومودو عضو شو.
ابزار VirusTotal Uploader را از این لینک دریافت و نصب کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد روی ویروس کلیک راست کن و Sent to --> Virus Total
بعد در انجمن کومودو در این تاپیک:
یک پست بده و فقط لینک ویروس توتال را اونجا کپی کن.
مثلا پست من:
TimeWarp
24-12-2013, 14:51
سلام
اما مشکلات شما:
در ویندوز 32 بیتی:
در ویندوز 64 بیتی:
نکته:
خوب روش اول رو در safe mode اجرا کردم و پوشه های کومودو در program file و program file x86 رو پاک کردم و اون فایل رو اجرا و تا مرحله 3 رفتم ولی هنوز هم ارور رو دارم و هم در کنترل پنل و منوی استارت کومودو موجوده .
ولی یه فایده داشت و اونم اینه که تعداد ارورها کمتر شده . قبلا با سیستم کار نمی کردی همینجوری برای خودش ارور میداد ولی الان با باز کردن پنجره ها یا باز کردن برنامه این ارور میاد و یا اولش که سیستم رو روشن یا ری استارت میکنی و میخواد دسکتاپ بالا بیاد. کل آیتم های کنار ساعت رو قفل کرده .
-------------------------------------------------------------
تشخیص شما درسته که مربوط به دسکتاپ هست اما
روش شما :
تا روی my computer راست کلیک م کنم و پروپرتیس می زنیم و میرم تو اون صفحه و روی advanced system settings کلیک می کنم همون ارور میاد و می بندشم ولی اتفاقی نمی افته و مانع انجام سایر امور میشه .
----------------------------------------------------------------
آیا با رپیر ویندوز مشکل حل میشه ؟یا حتما دیگه عوضش کنیم ؟
M.Sadegh.M
24-12-2013, 20:03
سلام
ممنون بابت راهنمایی ها
برنامه نصب شد و کامل باهاش آشنا شدم که روند عملکردش چجوری هست و باید فایل هایی که گیر میده را امن معرفی کنید و غیره . . .
تا الانم راضیم و به مشکل خاصی نخوردم.
Hips >>> حالت امن
فایروال >>> حالت کاربر
اتوسندباکس >>> محدودیت کم
پیکربندی>>> ProActive
می خواستم بدونم فرق پیکربندی proactive با Internet Security چیه؟
الان که متوجه روش عملکرد کومودو شدم بگذارم روی Internet Security یا نه؟
و اینکه از 4 وضعیت بالا لازم هست تغییری بدم یا نه بگذارم روی همین ها بمونه؟
سپاس
تنظیماتت تقریبا خوب هست فقط اگه دوست داشتی سن باکس رو کلا غیر فعال کن Hips خودش کارش درسته
در مورد پیکر بندی فرقش رو بارها علی اقا توضیح داده که الان دقیق یادم نیست ولی حالت proactive کاملتر هست و بزار روی همون بمونه (تفاوت های جزیی با Internet Security داره)
TimeWarp
25-12-2013, 03:19
خوب روش اول رو در safe mode اجرا کردم و پوشه های کومودو در program file و program file x86 رو پاک کردم و اون فایل رو اجرا و تا مرحله 3 رفتم ولی هنوز هم ارور رو دارم و هم در کنترل پنل و منوی استارت کومودو موجوده .
ولی یه فایده داشت و اونم اینه که تعداد ارورها کمتر شده . قبلا با سیستم کار نمی کردی همینجوری برای خودش ارور میداد ولی الان با باز کردن پنجره ها یا باز کردن برنامه این ارور میاد و یا اولش که سیستم رو روشن یا ری استارت میکنی و میخواد دسکتاپ بالا بیاد. کل آیتم های کنار ساعت رو قفل کرده .
روش شما :
تا روی my computer راست کلیک م کنم و پروپرتیس می زنیم و میرم تو اون صفحه و روی advanced system settings کلیک می کنم همون ارور میاد و می بندشم ولی اتفاقی نمی افته و مانع انجام سایر امور میشه .
:n21:
هیچ کس که نتونست به ما کمک کنه . در کل هیچ یک از محصولات کومودو به درد لای جرز هم نمی خوره. از صدتا ویروس بدتره . اون از آنتی ویروسش که هیچ نرم افزار امنیتی (آنتی ویروس و ..) رو سیستمم نداشتم ، دقیقا بعد نصب نزدیک بود سیستم رو به فنا بده و اینم از فایروالش که سیستم رو نابود کرد ، هیچ .با هیچ راه حلی پاکم نمیشه :n21:
دوستانی که تازه با محصولات کومودو آشنا شدید و می خواید تستش کنید به هیچ وجه اینکار رو نکنید که اگه بکنید ، چنان بلایی سرتون میاد که از کردتون پشیمان میشید .
:n18:
سلام
بله همون فایل است.
براتون ارسال کردم .. اُمیدوارم مشکلش حل شه :n27:
pedram_01
25-12-2013, 16:42
هیچ کس که نتونست به ما کمک کنه
TeamViewer این نرم افزار رو دانلود و نصب کن ببینم تو کامپیوترت چه خبره
اینم اموزش نصب حجمش 1 مگابایت هست
هیچ کس که نتونست به ما کمک کنه . در کل هیچ یک از محصولات کومودو به درد لای جرز هم نمی خوره. از صدتا ویروس بدتره . اون از آنتی ویروسش که هیچ نرم افزار امنیتی (آنتی ویروس و ..) رو سیستمم نداشتم ، دقیقا بعد نصب نزدیک بود سیستم رو به فنا بده و اینم از فایروالش که سیستم رو نابود کرد ، هیچ .با هیچ راه حلی پاکم نمیشه :n21:
دوستانی که تازه با محصولات کومودو آشنا شدید و می خواید تستش کنید به هیچ وجه اینکار رو نکنید که اگه بکنید ، چنان بلایی سرتون میاد که از کردتون پشیمان میشید .
:n18:
ایشون درست میگن. چنان بلایی سر ما اومده که اصلا نمیزاره دل بکنیم از کومودو. آخرین باری که ویروسی شدم رو یادم نمیاد:n13:
دوست گل، اگر سیستم شما به مشکل برخورده چه تقصیر کومودو باشه یا نباشه. این همه آدم دارن استفاده میکنن. نمیتونین بگین فقط بخاطر اینکه سیستم من مشکلی داشت یا حتی کومودو مشکلی ایجاد کرده(تازه اگر) پس محصول بدرد نخوری هست. من مشکلاتی برام طی استفاده از برخی محصولات پیش آمده شاید بدتر از مشکل شما هم بوده باشه.
mohammad_87
25-12-2013, 18:29
روش شما :
یعنی فقط تا advanced پیش رفتی و بقیه مراحل رو نتونستی انجام بدی؟چه اروری اومد؟
الان کلا چه آنتی ویروس و فایروالی رو سیستم نصبه؟
TimeWarp
26-12-2013, 01:05
ایشون درست میگن. چنان بلایی سر ما اومده که اصلا نمیزاره دل بکنیم از کومودو. آخرین باری که ویروسی شدم رو یادم نمیاد:n13:
دوست گل، اگر سیستم شما به مشکل برخورده چه تقصیر کومودو باشه یا نباشه. این همه آدم دارن استفاده میکنن. نمیتونین بگین فقط بخاطر اینکه سیستم من مشکلی داشت یا حتی کومودو مشکلی ایجاد کرده(تازه اگر) پس محصول بدرد نخوری هست. من مشکلاتی برام طی استفاده از برخی محصولات پیش آمده شاید بدتر از مشکل شما هم بوده باشه.
عزیز من این چه نرم افزار امنیتی خوبی هست که فقط یه تعداد خاص دارن ازش بهره می برن ؟!!! اگه اینقدر عالی بود که شما می گید چرا تا حالا فراگیر نشده و اصلا مطرح نیست ؟ بنده نظر خودم رو گفتم به عنوان یه مصرف کننده و بلاهایی که سر من آورده و این تجربه رو در اختیار سایر دوستان قرار خواهم داد تا هرگز گرفتار چنین مشکلاتی نشن.
TeamViewer این نرم افزار رو دانلود و نصب کن ببینم تو کامپیوترت چه خبره
اینم اموزش نصب حجمش 1 مگابایت هست
یعنی فقط تا advanced پیش رفتی و بقیه مراحل رو نتونستی انجام بدی؟چه اروری اومد؟
الان کلا چه آنتی ویروس و فایروالی رو سیستم نصبه؟
با تشکر از دو دوست عزیز به خاطر پیگیری و پاسخ گویی تون ولی چون عجله داشتم ویندوز عوض کردم و یه اینترنت سکوریتی تراس پورت خرجش کردم و این آخرین پستم تو این تایپکه و اگه کلاهم هم اینورا بیفتده ، نمیام اینجا تا برش دارم :n02::n16:
-------------------------------
همون ارور رو میداد و مانع انجام سایر مراحل میشد . کلا زده بود سیستم رو به فنا داده بود.
آنتی ویروس تراس پورت داشتم که فایروال کومودو کنارش نصب کردم ، اینجوری شد.
mohammad_87
26-12-2013, 01:32
عزیز من این چه نرم افزار امنیتی خوبی هست که فقط یه تعداد خاص دارن ازش بهره می برن ؟!!! اگه اینقدر عالی بود که شما می گید چرا تا حالا فراگیر نشده و اصلا مطرح نیست ؟ بنده نظر خودم رو گفتم به عنوان یه مصرف کننده و بلاهایی که سر من آورده و این تجربه رو در اختیار سایر دوستان قرار خواهم داد تا هرگز گرفتار چنین مشکلاتی نشن.
.............
دوست عزیز،اینکه یک نفر با یک محصول مشکل داشته باشه که نباید بگه اون محصول بدترین محصوله
شما باید دنبال مشکل میگشتی اگه خود کومودو با تغییرات اتوماتیک باعث این مشکلات بود و غیر قابل رفع،اونوقت باید ازش ایراد گرفت
اول اینکه این آخرین تست فایروالها هست:
کومودو کجاست؟
کومودو از معدود نرم افزارهایی هست که این امکان رو به کاربر میده تا در تمام جزئیات فعالیتهای سیتم رو زیر نظر بگیره
از طرفی با تغییر تنظیمات،میشه حتی یک سوال هم از کومودو ندید
کومودو یه سری ناسازگاریها داره اما اینکه کلا یک سیستم مختل بشه مطمئنا از پرسش و پاسخها خواهد بود.
درباره تراس پورت هم پیشنهاد میکنم بازنگری کنی.قدرت فایروالش رو در همون عکسی که گذاشتم ببین
در کل انتخاب نهایی هر محصول فقط به عهده کاربر هست
TimeWarp
26-12-2013, 10:39
دوست عزیز،اینکه یک نفر با یک محصول مشکل داشته باشه که نباید بگه اون محصول بدترین محصوله
شما باید دنبال مشکل میگشتی اگه خود کومودو با تغییرات اتوماتیک باعث این مشکلات بود و غیر قابل رفع،اونوقت باید ازش ایراد گرفت
اول اینکه این آخرین تست فایروالها هست:
کومودو کجاست؟
کومودو از معدود نرم افزارهایی هست که این امکان رو به کاربر میده تا در تمام جزئیات فعالیتهای سیتم رو زیر نظر بگیره
از طرفی با تغییر تنظیمات،میشه حتی یک سوال هم از کومودو ندید
کومودو یه سری ناسازگاریها داره اما اینکه کلا یک سیستم مختل بشه مطمئنا از پرسش و پاسخها خواهد بود.
درباره تراس پورت هم پیشنهاد میکنم بازنگری کنی.قدرت فایروالش رو در همون عکسی که گذاشتم ببین
در کل انتخاب نهایی هر محصول فقط به عهده کاربر هست
فایروال کومودو به این دلیل اول شده که کلا سیستم طرف رو یا به فنا داده ، که طرف نتونسته به نت وصل شه یا در ارتباط نتش اختلال ایجاد کرده :n02:
شما اینو به من بگو : این چه نرم افزاری هست که نمیشه از رو سیستم remove کرد ؟ :n21:
pedram_01
26-12-2013, 13:30
فایروال کومودو به این دلیل اول شده که کلا سیستم طرف رو یا به فنا داده ، که طرف نتونسته به نت وصل شه یا در ارتباط نتش اختلال ایجاد کرده :n02:
شما اینو به من بگو : این چه نرم افزاری هست که نمیشه از رو سیستم remove کرد ؟ :n21:
من 20 بار کمودو رو نصب و پاک کردم بدون کوچیک ترین مشکلی
بنظر من هم مشکل دار شدن کامپیوترتون هم پاک نشدن کمودو همش تقصیر خود شما بود
و اینکه شما در کار با کامپیوتر بنظر خیلی ضعیف میاید به عنوان مثال safe,mod بلد نبودی بری یا برای امنیت در ایران تراس پورت رو انتخاب کردید
بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم
farhad900
26-12-2013, 14:31
آقا من آخرین ورژن فایروال کومودم رو نصب کردم(ورژن 6.3.3020993.2976) با حجم حدود 200 مگ دانلود کردم.
اما یه سری از برانامه هایی که استارت آپ بود و با ویندوز بالا میومد رو جلوشو گرفته.کلا به صورته دستی هم نمیشه بازش کرد!!!!
آقا اکه ممکنه نحوه تنظیماته دقیقشو اگه کسی بلده یاد بده.
میخوام طوری تنظیمش کنم که همه چیو زیره نظر داشته باشم و ازم اجازه بگیره.مهم نیس که همش پیغام بده امنیت برام مهمتره.
ممنون
TimeWarp
26-12-2013, 15:17
من 20 بار کمودو رو نصب و پاک کردم بدون کوچیک ترین مشکلی
بنظر من هم مشکل دار شدن کامپیوترتون هم پاک نشدن کمودو همش تقصیر خود شما بود
و اینکه شما در کار با کامپیوتر بنظر خیلی ضعیف میاید به عنوان مثال safe,mod بلد نبودی بری یا برای امنیت در ایران تراس پورت رو انتخاب کردید
بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندیم
من pc بلد نیستم یا شما ؟!!!! تراس پورت امنیت نداره !!!!!!!! این از اون حرفا بود . شما که اینقدر تو کومودو و pc و .... جرفه ای بودی نتونستید جواب یه سوال بنده رو بدید و منو راهنمایی کنید .
همین الانشم موندید جواب سوال منو بدید که ، اگه کومودو اینقدر خوبه و کار درسته چرا فراگیر نشده و همه ازش استفاده نمی کننن به جزء یه عده اقلیت محدود ؟
شما برو با همون کومودوت خوش باش داداش:n21:در حالی که همین چند ماه پیش بعضیا تو پیام خصوصی این و اون تبلیغات یه آنتی دیگرو میکردن و لایسنسشو میفروختن :n06:
این آخرین نسخش هم رو ویندوز 8.1 بدجور منو اذیت میکنه !
نمیدونم مشکل از کرک ویندوزه یا از این !
مشکلمم چند صفحه قبل بود و کسی جواب درست نتونست بده ..
:n29:
mohammad_87
26-12-2013, 16:27
به این دلیل که کومودو از فایلها و قسمتهای حساس سیستم و خودش محافظت میکنه و به همین راحتی هرکسی و هر نرم افزاری نمیتونه جلوی فعالیت و قدرتش رو بگیره
اون مراحلی هم که گفتم و شما نتونستی ادامه بدی،به همین دلیل حفاظت از فایلهای DLL سیستم بود که حتی اجازه نداد به اون قسمت بری.
ضمنا اگه ویندوز رو عوض نمیکردی،مشکلت رو میشد حل کرد.
نیازی هم نیست علت موفقیت کومودو رو برای شما شرح بدم.
از کومودو خوشت نیومد یا بهتر بگم نتونستی باهاش کار کنی بذارش کنار و برو هر محصولی که دوست داری نصب کن،اما دیگه نیا اسپم بده
والسلام
آقا من آخرین ورژن فایروال کومودم رو نصب کردم(ورژن 6.3.3020993.2976) با حجم حدود 200 مگ دانلود کردم.
اما یه سری از برانامه هایی که استارت آپ بود و با ویندوز بالا میومد رو جلوشو گرفته.کلا به صورته دستی هم نمیشه بازش کرد!!!!
آقا اکه ممکنه نحوه تنظیماته دقیقشو اگه کسی بلده یاد بده.
میخوام طوری تنظیمش کنم که همه چیو زیره نظر داشته باشم و ازم اجازه بگیره.مهم نیس که همش پیغام بده امنیت برام مهمتره.
ممنون
شما در بخش hips و فایروال باید روی حالت کاربر قرار بدی و گزینه"هیچ پیغامی نشان نده" تیک نخورده باشد و گزینه "حالت پرگو" تیک زده شود(همچنی در آنتی ویروس)
ضمنا برنامه هایی که تا الان برایشان قانونی تعریف شده هست رو باید از لیست قوانین حذف کنی تا دوباره برای اونها از شما سوال کنه
الان امکان گذاشتن عکس ندارم،وگرنه عکس میذاشتم
این آخرین نسخش هم رو ویندوز 8.1 بدجور منو اذیت میکنه !
نمیدونم مشکل از کرک ویندوزه یا از این !
مشکلمم چند صفحه قبل بود و کسی جواب درست نتونست بده ..
شما گزارش سیستم رو به جناب jadda دادی.منتظر بمونید تا جواب شما رو بده.احتمالا در این چند روز نتونسته بیاد وگرنه پاسخ خواهد داد.
فقط کارهایی که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام دادی،اگر در حالت معمولی انجام دادی،در حالت safemode هم تست کن.
من هم کومودو رو روی ویندوز 8.1 نصب کردم و یکبار هم حذف کردم و مجددا نصب کردم بدون هیچ مشکلی
البته ویندوز رو کرک نکردم هنوز
شما گزارش سیستم رو به جناب jadda دادی.منتظر بمونید تا جواب شما رو بده.احتمالا در این چند روز نتونسته بیاد وگرنه پاسخ خواهد داد.
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
اول: اینکه الان مشغول تست نسخه 7 کومودو هستم .... و بعد اینکه همزمان باید روی ترجمه کار بکنم.همین دو مورد کلی وقت منو میگیره و کل تمرکزم روی این کار هست. با توجه به اینکه همیشه تست نسخه های جدید بسیار مشکل هست. چون تمرکز تست و بررسی باید روی ویژگیهای جدید باشه... ایا درست کار میکنه؛ موارد فالس و باگها کجاست؛ بررسی و ارائه ایده و نظر در مورد تغییر و یا بهبود ویژگی های جدید و غیره...
خب همه اینها را باید در کنار جمع آوری اطلاعات درست از روی سیستم و ارائه یک گزارش حرفه ای به تیم کومودو بکنم( نظرها و ارائه ایرادات باید درست و حسابی باشه.. حرف مفت هم که نمیشه زد اونوقت میگن ببین چه کسی را گرفتیم تستر کردیم!)... همه اینها را اگر در کنار تمامی وقتی های پراکنده ای که میتونم برای کومودو در روز (منظورم همون شب هست) صرف کنم که مجموعش از یک ساعت تجاوز نمیکنه! اونوقت عملا فرصتی برای استفاده از مطالب دوستان اینجا برام مهیا نمیشه..... ضمن اینکه حل مشکل برخی دوستان نیاز به داشتن فرصت کافی هست. برخی مشکلات را میشه با یک پست و صرف 5 دقیقه وقت حل کرد. ولی برخی مشکلات نیاز به فرصت چند ساعته و ارائه چندین پست در طول روز داره که همین دست کاربر را که فاقد این زمان هست را میبنده. بگذریم از اینکه گاهی هم جواب یک سوال را بلد نیستم. یا اینکه برای پیدا کردن علت مشکل باید کلی اطلاعت از کاربر بگیری تا علت را متوجه بشی یا اینکه راه آزمون و خطا را پیش بگیری تا یکی از تیرهات به هدف بشینه (اینها همه نیازمند فرصت هست).
=====
اما در نهایت من هفته قبل عرض کردم که پایان همان هفته سعی میکنم یک بررسی خیلی کلی روی نسخه 7 داشته باشم که بنابه دلایلی فرصت مهیا نشد. که فعلا تیم کومودو زبون ما را بسته و توصیه به سکوت کرده.... الان هم قصد این کار را ندارم.
اما بطور اجمالی من نسخه 7 را یک اپدیت بزرگ برای نسخه 6 میبینم با یکی دو تغییر بزرگ که البته این ویژگیها تازه در ابتدای راه هستند و من امیدوارم بعد از ارئه نسخه جدید این ویژگیها صاحب قدرت بیشتری بشوند.
اما یک ویژگی جدید که شاید دوستان علاقمند به حضورش در نسخه 7 بودند این هست..... یه عکس میزارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدا بیشتر در مورد نسخه 7 حرف میزنیم.
Parseh38
27-12-2013, 10:53
سلام علی اقا
متاسفانه عکسی موجود نیست که ببینم
اگر دوباره آپ کنید ممنون میشم
موفق باشید
M e i s a m
27-12-2013, 13:52
علی اقا از رابط کاربری و ظاهر کلیش هم اگه امکانش هست یه چند تا عکس بذار
Public Enemy
27-12-2013, 19:43
jadda جان در حد یه پیشنهاد :
سعی کنید در ورژن جدید از فونت مناسب تری برای زبان فارسی استفاده کنین .
فونت مناسب تر در ترغیب کاربران برای استفاده این نرم افزار بسیار حائز اهمیته . بعضی دوستان مثل من ترجیه می دن از زبان انگلیسی نرم افزار استفاده کنند تا زبان فارسی با فونت نامناسب
27-12-2013, 22:53
حالا نمیدونم شرکت کمودو موافقت کنه با تغییر فونت یا نه (اصولا نباید کاری داشته باشن) ولی نشد هم تو همین فروم اگر اساتید فایل ترجمه با فونت خوب مثل تاهوما رو برای دانلود بذارن ما استقبال میکنیم :n16:
حالا نمیدونم شرکت کمودو موافقت کنه با تغییر فونت یا نه (اصولا نباید کاری داشته باشن) ولی نشد هم تو همین فروم اگر اساتید فایل ترجمه با فونت خوب مثل تاهوما رو برای دانلود بذارن ما استقبال میکنیم :n16:
سلام
من فکر میکنم همین فونت موجود خوبه.
در مورد تغییر فونت که مخالفتی نیست....کلا حرف گوش کن هستند (در کل با منطق نشد به زور هم که شده قانع شون میکنم!) مگر اینکه در عمل شدنی نباشه یعنی دچار مشکل بشیم.... اما تا به حال به طور جدی بهش فکر نکردم... ... اوایل کار یه مقدار باهاشون در این مورد حرف زدم که گفته بودند اختصاصا بیشتر روی هماهنگی زبان فارسی (منظورم زبانهای راست به چپ است) کار میکنند که دمشون گرم خیلی هم مفید بوده... مثال:
میبینم اینجوری هم نیست که بی خیال باشند
ولی در مورد فونت جدی باهاشون حرف نزدم...دلیلشم که همون خط اول گفتم!.... به هر حال نمیدونم در عمل چه اتفاقی میافته آیا به شکل اصولی شدنی هست یا نه.
مثلا در مورد اینکه حین نصب وقتی زبان فارسی را انتخاب میکنی و اگر بعد از نصب زبان را تغییر بدهی یکی دو قسمت فارسی باقی میمونه (کلا چند قسمت روی زبان نصب شده باقی میمونه) گفتند که فعلا نمیشه رفعش کرد.... پاسخ:
Current behavior is by design and 'Won't fix' by devs
Andrey
و
Hi Wisdom. Just to say I realise this may be disappointing. But given the largely free model, I guess there are limits to what CIS can deliver in international versions. Instant and complete swapping between languages may be one of them (even Windows has its challenges in this respect, as I know having tried to switch a relative's German Windows to English!. My apologies on behalf of Comodo, but I hope you understand.
Best wishes
Mike
========
به جان خودم همین قشنگه:n02:
pedram_01
28-12-2013, 00:26
سلام
به جان خودم همین قشنگه:n02:
در مورد فونت به نظر من هم مشکلی نداره و فابریک خودش خوبه
و اینکه به جان خودم همین قشنگه این یعنی چی ؟ داری فونت رو نشون میدی که قشنگه ؟ یا داری محیط کاربری 6 رو نشون میدی ؟ این یعنی محیط کاربری 7 هم همینجوریه ؟!!!
Public Enemy
28-12-2013, 00:33
آقا جان خودتون قسم نخورین باور کردم :n02:
کلا احساس بنده اینه که وقتی با این فونت یه کلمه رو با سایز بزرگ می نویسی ، کمی تو ذوق می زنه .
+1
و اینکه به جان خودم همین قشنگه این یعنی چی ؟ 1-داری فونت رو نشون میدی که قشنگه ؟ 2-یا داری محیط کاربری 6 رو نشون میدی ؟ 3-این یعنی محیط کاربری 7 هم همینجوریه ؟!!!
1- منظورم فونت بود.
2- عکس مربوط به نسخه 6 هست.
3- بله!
خوشم میاد چه تفسیری کردید!...... البته نسخه 7 سه تم داره که
Default theme
Tile theme
Modern theme
تم پیشفرض نسخه 7 که همین تم نسخه 6 است ... tile هم عین همین است /یه کوچولو فرق داره... ولی Modern theme همونی هست که ملیح عکسشو توی انجمن کومودو قرار داه... عکسش قشنگه... اما من که نصب کردم حس میکنم افتضاحه!!.... البته نمیدونم سلیقه من بده یا این تم مدرن!
hamidreza2010
28-12-2013, 00:40
سلام
راستش من یکی دوبار در حد چند روز کومودو نصب کردم
فقط دو چیز میگم:
1- اول از همه از آقا علی ( اگه اشتباه نکنم ) تشکر میکنم بخاطر فارسی سازی و ساپورت فوق العادش از این سوییت.واقعا زحمت زیادی داره.( من خودم چند تا نرم افزار رو فارسی کردم میدونم چقدر وقت میبره و دردسر داره ).واقعا ممنون
2- دوم اینکه به نظر منم اگه فونتش عوض بشه بهتره مثلا تاهما خیلی عالیه.هم قشنگ هست و هم شیک.اگه عوض کنین عالی میشه
سلام علی آقا
باز مسعود اومد :-D
علی جان بنظر منم تغییر فونت فارسی به Segoe UI تغییر پیدا کنه عالی میشه
تو ویندوز بهترین فونت برای انگلیسی و فارسی بنظرم همین هستش
راستی، دارین دلمونو آب میکنین برای نسخه جدیدا
بی صبرانه منتظریم
مخلصیم :-)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Public Enemy
28-12-2013, 00:53
فکر کنم بیت علما اختلاف افتاد :n02:
آقا بی خیال ورژن 7 .
به نظر من این قضیه فونت رو برای ورژن 8 ببرین روی کاغذ . به نظر من طوری باشه که زبان فارسی رو بشه در هنگام نصب ، اتوماتیک دانلود کرد . اینجوری از حجم نرم افزار هم کاسته می شه .
راستی، دارین دلمونو آب میکنین برای نسخه جدیدا
بی صبرانه منتظریم
مخلصیم :-)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام
زیاد قند توی دلت آب نکن: د ی... به نظر من اون فقط یک آپدیت برای نسخه 6 است.
اما من قبلا گفتم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BE#post7922276)که قابلیتی به اسم Viruscope در نسخه 7 هست.... که منو به یاد Microscope میندازه....
ظاهرا پیش بینیم درست بوده و Egemen (مدیر محصول CIS) گفته که دقیقا همینجوری است
Ok Viruscope. As the name implies its a virtual microscope for analyzing viral activities
... میکروسکوپ...behavior monitoring subsystem
1- رصد تمامی رفتاری های یک فایل/پروسه... و قابلیت ثبت رفتارها.... یک ماه قبل فکر کنم دوستمون محمد هاشمی دنبال یه همچین چیزی میگشت.
2- دارای ماژول شناسایی کننده رفتارهای مخرب:Recognizer
Recognizers: These are the signatures i.e. behavior signatures.(Btw, recognizer is a computer science terminology i.e. Turing Recognizer). They detect behaviors
3- عقبگرد/بازگردانی، اعمال انجام شده یک پروسه مخرب...Reverting the activities of processes
و : با CAMAS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که آشنا هستید... ویروسکوپ Local هست.
علی جون فونت عوض شه بهتر هست یادمه تو گروه یه بار یکی از بچه ها فایلا رو دستکاری کارده بود و فونت تاهوما گذاشته بود خیلی قشنگ شده بود فقط میگفت به محض اینکه ابدیت میشه فونت دوباره عوض میشه
به نظر من یکم روی فوتت کار کنید بهتر هست
اون مشکلی سوییج کردن زبان و عدم تغییر بعضی از قسمتها هم تو ذوق میزنه که خوب ظاهرا خودشون بهتر از ما میدونن و انطوری که گفتی روی 6 که باید بیخیال بشم بلکه روی 7 این مشکل رو هم رفع کنن
در مورد قابلیت:
- رصد تمامی رفتاری های یک فایل/پروسه... و قابلیت ثبت رفتارها....
یعنی مثلا من فایل x رو بهش بدم هر تغییری انجام بده(چه توی هارد چه توی ریجستری توی یه log نشون میده؟ بعد میشه این کارا رو عقب گرد هم کرد ؟(اصولا باید بتونه)
یه سوال دیگه هم داشتم رفتار کومودو توی پاک سازی فایلا ویروسی چطوری هست؟ من تازگی که ویروسی نشدم ولی اویل یادمه ویروسی میشدم بعضی انتی ها میزدن یه فایل ویروسی شده رو کلا حذف میکردن ولی بعضی فایل رو پاکسازی میکردن و اصل فایل سالم میموند در این مورد میخواستم بدونم کومودو چطوری عمل میکنه ؟(قاعدتا هر چی به سمت دومی سوق داده بشه بهتر هست)
با تشکر
وقتی فایروال رو غیر فعال میکنم adsl با کابل روی گوشی فعال میشه ولی وقتی فایروال فعال میشه اینترنت گوشی قطع میشه
یک پیغام هم اومد که public زدم
چیکار کنم که اینترنت روی گوشی قطع نشه؟
دروود... سیستمم ویروسی گرفته که نا کومودو و نا malwarebytes نتونستن شناساییش کنن... 14 ساعته دارم دنبالش میگردم ولی نتونستم پیداش کنم.. این ویروس مستقیمن به فایلهای سیستمی و فایلهای اجرایی .exe و ... حمله میکنه و خرابش میکنه... البته نسخه پشتیبان از تمام فایلهام دارم و از این نظر مشکلی نیست.. اساتید با تجربه لطفا پاسخ بدن...
در ضمن من اینجا پست گذاشتم چون پیش فرض کومودو استفاده میکنم:n16:
pedram_01
29-12-2013, 21:21
دروود... سیستمم ویروسی گرفته که نا کومودو و نا malwarebytes نتونستن شناساییش کنن... 14 ساعته دارم دنبالش میگردم ولی نتونستم پیداش کنم.. این ویروس مستقیمن به فایلهای سیستمی و فایلهای اجرایی .exe و ... حمله میکنه و خرابش میکنه... البته نسخه پشتیبان از تمام فایلهام دارم و از این نظر مشکلی نیست.. اساتید با تجربه لطفا پاسخ بدن...
در ضمن من اینجا پست گذاشتم چون پیش فرض کومودو استفاده میکنم:n16:
شما باید ویروس رو اینجا بزارید تا ببینیم این ویروس چیه و چگونه پاک میشه .
یا
TeamViewer این نرم افزار رو دانلود و نصب کن تا اقا jadda و من ببینیم تو کامپیوترت چه خبره اینم اموزش نصب حجمش 1 مگابایت هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یک سوال 14 ساعته داری دنبال چی میگردی؟
mohammad_87
30-12-2013, 06:08
سلام
زیاد قند توی دلت آب نکن: د ی... به نظر من اون فقط یک آپدیت برای نسخه 6 است.
اما من قبلا گفتم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BE#post7922276)که قابلیتی به اسم Viruscope در نسخه 7 هست.... که منو به یاد Microscope میندازه....
ظاهرا پیش بینیم درست بوده و Egemen (مدیر محصول CIS) گفته که دقیقا همینجوری است
Ok Viruscope. As the name implies its a virtual microscope for analyzing viral activities
... میکروسکوپ...behavior monitoring subsystem
1- رصد تمامی رفتاری های یک فایل/پروسه... و قابلیت ثبت رفتارها.... یک ماه قبل فکر کنم دوستمون محمد هاشمی دنبال یه همچین چیزی میگشت.
2- دارای ماژول شناسایی کننده رفتارهای مخرب:Recognizer
Recognizers: These are the signatures i.e. behavior signatures.(Btw, recognizer is a computer science terminology i.e. Turing Recognizer). They detect behaviors
3- عقبگرد/بازگردانی، اعمال انجام شده یک پروسه مخرب...Reverting the activities of processes
و : با CAMAS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که آشنا هستید... ویروسکوپ Local هست.
چه قابلیت جالبیست این!
به شخصه ترجیح میدم این موارد رو برنامه روش کار کنه حتی اگه فونتش جالب نباشه
یه پیشنهاد دارم:اگه امکان تست روی برنامه هست،از دو سه تا فونتی که دوستان میگن،یک اسکرین شات از خود کومودو گرفته بشه و نظرسنجی بشه
آخه مسئله فقط فونت نیست،سیستم عامل هم در فونت تاثیر داره،وگرنه فونت "خودکار" از همه زیباتره :n02:
شما باید ویروس رو اینجا بزارید تا ببینیم این ویروس چیه و چگونه پاک میشه .
یا
TeamViewer این نرم افزار رو دانلود و نصب کن تا اقا jadda و من ببینیم تو کامپیوترت چه خبره اینم اموزش نصب حجمش 1 مگابایت هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یک سوال 14 ساعته داری دنبال چی میگردی؟
درود.. ممنون ولی من دیشب بالاخره با کاسپرسکی تونستم ویروسو از بین ببرم..ویروس sality gen بود ولی تعجب میکنم که چطور نه کومودو و نه malwarebytes نتونستن شناساییش کنن... این ویروس زمانی که من خواب بودم وارد کامپیوتر شد. اون 14 ساعت من به روشهایمختلف مثل اکسپلور کردن پروسسهای مشکوک با تسک منجرهای مختلف و فول اسکن دوباره و دوباره و گشت زدن تو فرومهای کومودو و تعویض ویندوز... سپری شد.نمیدونم شاید بخاطر استفاده همزمان دو انتی ویروس این مشکل پیش اومده ... متاسفانه ضعیف عمل شد
pedram_01
30-12-2013, 17:12
درود.. ممنون ولی من دیشب بالاخره با کاسپرسکی تونستم ویروسو از بین ببرم..ویروس sality gen بود ولی تعجب میکنم که چطور نه کومودو و نه malwarebytes نتونستن شناساییش کنن... این ویروس زمانی که من خواب بودم وارد کامپیوتر شد. اون 14 ساعت من به روشهایمختلف مثل اکسپلور کردن پروسسهای مشکوک با تسک منجرهای مختلف و فول اسکن دوباره و دوباره و گشت زدن تو فرومهای کومودو و تعویض ویندوز... سپری شد.نمیدونم شاید بخاطر استفاده همزمان دو انتی ویروس این مشکل پیش اومده ... متاسفانه ضعیف عمل شد
اگه منظور شما از دو انتی ویروس کمودو و مالوربایت هست باید بگم ربطی نداره چون مالوربایت ریال تایم و فایروال نداره و تداخلی ایجاد نمیکنه
اقا من موقع نصب درایو گرافیک کومودو یهو یکی از نرم افزارای نصبشو وسط نصب محدود کرد و -----شد به کامپیوترم برای اینکه نرم افزار ها رو موقع نصب محدود نکنه یا حد اقل قبلش بپرسه چه کنم؟
اگه منظور شما از دو انتی ویروس کمودو و مالوربایت هست باید بگم ربطی نداره چون مالوربایت ریال تایم و فایروال نداره و تداخلی ایجاد نمیکنه
ولی اگه نسخه pro شو فعال کنیم ریلتایم هم بهش اضافه میشه.
pedram_01
31-12-2013, 01:45
ولی اگه نسخه pro شو فعال کنیم ریلتایم هم بهش اضافه میشه.
خو نباید بکنیم دیگه . اگه قرار باشه که کنار یک انتی ویروس دیگه نصبش کنیم نباید pro شو فعال کنیم
pedram_01
31-12-2013, 03:13
راستی تو نسخه 6 کمودو صدای اخطار خیلی بیخودی داشت تو نسخه 7 صداش عوض شده یا نه ؟
سلام
در مورد قابلیت:
یعنی مثلا من فایل x رو بهش بدم هر تغییری انجام بده(چه توی هارد چه توی ریجستری توی یه log نشون میده؟ بعد میشه این کارا رو عقب گرد هم کرد ؟(اصولا باید بتونه)
یه چیزی شبیه همین چیزی که فرمودید، فعالیتهای یک پروسه را میتونید در قالب یک فایل ذخیره بکنید؛ عقبگرد هم امکانپذیر است.
یه سوال دیگه هم داشتم رفتار کومودو توی پاک سازی فایلا ویروسی چطوری هست؟ من تازگی که ویروسی نشدم ولی اویل یادمه ویروسی میشدم بعضی انتی ها میزدن یه فایل ویروسی شده رو کلا حذف میکردن ولی بعضی فایل رو پاکسازی میکردن و اصل فایل سالم میموند در این مورد میخواستم بدونم کومودو چطوری عمل میکنه ؟(قاعدتا هر چی به سمت دومی سوق داده بشه بهتر هست)
با تشکر
حرکت کومودو به سمت مورد دوم هست. وقتی مخربی شناسایی بشه اگر نیاز به گندزدایی داشته باشه و سیگناتورهای گندزدایی در دیتابیس موجود باشه فایل رفع آلودگی میشه و در غیر این صورت فایل قرنطینه میشه.
راستی تو نسخه 6 کمودو صدای اخطار خیلی بیخودی داشت تو نسخه 7 صداش عوض شده یا نه ؟
تغییر نکرده.
سلام
یه مورد دیگه که چند وقته ذهن منو مشغول کرده اینه که گزینه اعتبار سنجی به منوی راست کلیک اضافه بشه
مثل کسپر و نورتون اینجوری کاربر راحتتر میتونه در مورد فایل اطلاعات کسب کنه
با internet pass through در گوشی به نت وصل میشم ولی وقتی کمودو فعال باشه اینترنت گوشی سند و رسیو نداره
در این نوع اتصال بواسطه کابل از پی سی به موبایل اینترنت شیر میشه
arashaga
01-01-2014, 15:52
دوستان چطوری میشه به این Sandbox حالی کرد که به یه نرم افزار خاص گیر نده؟ هر کاری می کنم باز جلوی اجرا شدنش رو می گیره! اما وقتی Sandbox رو Disable می کنم برنامه به راحتی اجرا میشه... لطفا راهنمایی بفرمایید.. من مشتری چند ساله Comodo هستم و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم بجز مورد اخیر:n04:
با internet pass through در گوشی به نت وصل میشم ولی وقتی کمودو فعال باشه اینترنت گوشی سند و رسیو نداره
سلام
چون که شما اینترنت رو دارید بین دستگاههای مختلف شیر میکنید احتمالا جواب شما تو این پست باشه
بعد از نصب کمودو دسترسی به شبکه LAN دچار اختلال و مشکل شد. چیکار کنم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر از جناب kases، البته اون تنظیمات مربوط به نسخه قبلی کومود بود ولی کلیت و مفهوم کار عوض نشده... اعتماد سازی شبکه.
حال با فرض اینکه وقتی فایروال فعال باشه اتصال برقرار نمیشه:
شما باید به فایروال بگید که این اتصال امن هست. در این حالت اتصال مسدود نمیشه.
برو به این مسیر:
Control Panel > Network and Internet > Network Connections
کانکشن مربوطه را پیدا کن و روش کلیک راست کن و Properties
بعد روی (Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4 کلیک کن و بعد Properties
در پنجره باز شده در قسمت Use the following IP address در قسمت IP address یک IP نوشته شده.
اون IP را توی فایروال معرفی بکن... میتونید در قسمت حوزه شبکه در فایروال به عنوان یک شبکه معرفی کنی و بعد اون مجاز کنید؛ یا اینکه مستقیما در بخش "قوانین عمومی" برای این IP قانون بسازی و ازادش بزاری.
دوستان چطوری میشه به این Sandbox حالی کرد که به یه نرم افزار خاص گیر نده؟ هر کاری می کنم باز جلوی اجرا شدنش رو می گیره! اما وقتی Sandbox رو Disable می کنم برنامه به راحتی اجرا میشه... لطفا راهنمایی بفرمایید.. من مشتری چند ساله Comodo هستم و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم بجز مورد اخیر:n04:
فایل مورد نظر را به لیست امن انتقال دادید؟
اگر برنامه را به لیست امن انتقال دادید و همچنان وارد اتوسندباکس میشه اسم برنامه را اینجا ذکر کنید.... شاید یک ایراد باشه.
IP زو ادد کردم ولی نشد
مشکل از Stealth ports حل میشه
زمانی که میزارم روی Alert فایروال یک پیغام میده و من allow میکنم و گوشی به نت وصل میشه
ولی وقتی روی block میزارم گوشی وصل نمیشه به نت
چیکار کنم که روی بلاک باشه و گوشی هم به نت وصل شه
dvb595959
02-01-2014, 13:23
درود
دوستان کسی میدونه دیسک نجات کومودو رو میشه بصورت آفلاین هم آبدیت کرد یا نه؟جایی خوندم که برای کاسپر همچین قابلیتی وجود داره...
به هر حال اگه این قابلیت هم به نسخه های جدید دیسک نجاتش اضافه کنن بد نیست.:n16:
IP زو ادد کردم ولی نشد
مشکل از Stealth ports حل میشه
زمانی که میزارم روی Alert فایروال یک پیغام میده و من allow میکنم و گوشی به نت وصل میشه
ولی وقتی روی block میزارم گوشی وصل نمیشه به نت
چیکار کنم که روی بلاک باشه و گوشی هم به نت وصل شه
سلام
شما درست آی-پی را تعریف نکردید...
میتونید بزارید فایروال روی همون حالت Stealth ports و Block بمونه....اگر IP را معرفی کنید در واقع ما اومدیم اون آدرس را مستثنی کردیم.
بنابراین یه روش اینه که مستقیم IP را در بخش قوانین عمومی فایروال معرفی کنید، طبق عکس زیر:
یا روش دیگه:
ابتدا شبکه را معرفی میکنیم:
بعد براش قانون میسازیم:
توجه: این قانون را بالای همه قوانین قرار دهید.
=======
درود
دوستان کسی میدونه دیسک نجات کومودو رو میشه بصورت آفلاین هم آبدیت کرد یا نه؟جایی خوندم که برای کاسپر همچین قابلیتی وجود داره...
به هر حال اگه این قابلیت هم به نسخه های جدید دیسک نجاتش اضافه کنن بد نیست.:n16:
دیتابیس برای دیسک نجات همون دیتابیس CIS هست..... اگر روی سیستم موجود باشه میتونید قبل از اسکن با دیسک نجات، مسیر دیتابیس را برای دیسک نجات مشخص کنید....
IP رو اضافه کردم 192.168.1.2
توضیح بسیار کاملی بود و مطمئنا جایی برای اشتباه من نمیزاره
ولی بهرحال باز هم تا زمانی که stealth روی بلاک هست اینترنت گوشی وصل نمیشه
IP رو اضافه کردم 192.168.1.2
توضیح بسیار کاملی بود و مطمئنا جایی برای اشتباه من نمیزاره
ولی بهرحال باز هم تا زمانی که stealth روی بلاک هست اینترنت گوشی وصل نمیشه
مادامی که اتصالات ورودی روی مسدود هست و بدون تعریف شبکه (صفحه قبل) البته ارتباطات مسدود میشه.
یک بکاپ از تنظیمات کومودو بگیر و از طریق پیغام خصوصی به من بده. (تنظیمات پیشرفته > تنظیمات عمومی > پیکربندی > بکاپ)
سلام دوستان من چند روزی هست که دارم از این انتی ویروس کومودو استفاده می کنم
چند تا سوال داشتم که ازتون می پرسم. اول اینکه با کومودو یه نرم افزاری به اسم
PrivDog
نصب شده که ظاهرا برای بستن تبلیغاته اما با وجود اینکه ایکون الان توی فایر فاکسم هست کماکان تمام تبلیغاتها رو باز می کنه چرا؟
دوم اینکه لایسنسی برای این کومودو نیست؟
سو م اینکه امروز برای اجرای بعضی نرم افزار ها و بازی ها به مشکل می خوره و اجراشون نمیده و پیغان خطای زیر رو نشون میده باید چکار کنم؟
سلام دوستان من چند روزی هست که دارم از این انتی ویروس کومودو استفاده می کنم
چند تا سوال داشتم که ازتون می پرسم. اول اینکه با کومودو یه نرم افزاری به اسم
PrivDog
نصب شده که ظاهرا برای بستن تبلیغاته اما با وجود اینکه ایکون الان توی فایر فاکسم هست کماکان تمام تبلیغاتها رو باز می کنه چرا؟
دوم اینکه لایسنسی برای این کومودو نیست؟
سو م اینکه امروز برای اجرای بعضی نرم افزار ها و بازی ها به مشکل می خوره و اجراشون نمیده و پیغان خطای زیر رو نشون میده باید چکار کنم؟
1- PrivDog تمرکزش روی تبلیغات ناامن هست...
2- کومودو رایگان هست.
3- فایلهای موجود در لیست "فایلهای ناشناخته" را به "لیست امن" انتقال بدهید.
ببینید در حال حاظر هیچ فایلی تو قسمت فایل ها ی ناشناخته نیست و من همه رو قبلا انتقال دادم!!! البته این رو هم اضافه کنم که این فایل هارو در حالت سند باکس اجرا میده!!
اگر رایگان هست چرا قسمت وارد کردن لایسنس داره؟
درضمن من احساس مس کنم با نصب کومودو سرعت سیستمم (تو ویندوز8.1)کم شده شما چنین چیزی رو تاییدمی کنید؟؟
ببینید در حال حاظر هیچ فایلی تو قسمت فایل ها ی ناشناخته نیست و من همه رو قبلا انتقال دادم!!!
اگر رایگان هست چرا قسمت وارد کردن لایسنس داره؟
درضمن من احساس مس کنم با نصب کومودو سرعت سیستمم (تو ویندوز8.1)کم شده شما چنین چیزی رو تاییدمی کنید؟؟
3- اگر در حال حاضر لیست فایلهای ناشناخته خالی هست نباید برنامه خاصی مشکلی داشته باشه.
2- لایسنس مربوط به دریافت پشتیبانی آنلاین هست. در واقع با خرید محصول از پشتیبانی آنلاین 24/7 بهره مند میشید. سوالی داشته باشید جواب میدن/ مشکلی داشته باشید به سیستمت وصل میشن و حل میکنند.
* در حال حاضر مشکلات خاصی در مورد کندی سیستم/ فریز شدن سیستم عامل/ کندی سرعت لود سیستم/ .... گزارش نشده. فکر میکنم کابرانی که روی ویندوز 8.1 از کومودو استفاده میکنند از حیث سرعت نسبتا راضی باشند.
مسائل در حد نرمالش طبیعی است ( یعنی در همون حد آنتی ویروسهای دیگه) ) یا (یعنی کاربر متوجه کندی سیستم نشه) ولی اگر این تاثیر خودشو به رخ میکشه اونوقت میشه به عنوان یک مشکل بهش نگاه کرد. کومودو تاثیر منفی زیادی روی سرعت سیستم شما گذاشته؟
hamidrezaj
02-01-2014, 21:58
سلام از ورژن 7 خبری نیست؟ خیلی دیر به دیر آپدیت میکنه
یه کم هم باید به نظرم برای کاربر کاری کنه که تنظیمات راحت تر باشه که بیشتر جذب بشن
تنظیمات برای خودش یه دوره میخواد
سلام از ورژن 7 خبری نیست؟ خیلی دیر به دیر آپدیت میکنه
یه کم هم باید به نظرم برای کاربر کاری کنه که تنظیمات راحت تر باشه که بیشتر جذب بشن
تنظیمات برای خودش یه دوره میخواد
اینو که مینوسیم خطاب به شما نیست؛ فقط از شما نقل قول گرفتم که حرفمو بزنم:
اجازه بدیم که کومودو برای حرفه ای ها باقی بمونه..... همه آنتی ها بخواهند برن سمت جذب حداکثری و بی تنظیم و سایلنت و بی دم و یال و سر و اشکم بشن ، تکلیف یه عده که اونجوری دوست ندارن این وسط چیه؟!:n02:.... البته ناگفته نمونه که کومودو در کنار این استراتژی سعی کرده/میکنه که کاربران متوسط به پایین را هم فراموش نکنه و اونها را راضی نگه داره ولی خب ظاهرا باید بیشتر روی این قشر کار کنه.
همه آنتی ویروسها مال شما..... همه سایلنتها مال شما.... همه سکوت ها مال شما..... همه بیتنظیمی ها مال شما..... کومودو را بدین به ما! این یه دونه بزارید این ور آب بمونه.:n16:
البته منظورم شخص شما نیست ... شما دوست عزیز من هستید:n12:..... کلاً گفتم و در واقع دل نوشته بود...
* یه عده نمیزارن کومودو اینترنت سکیوریتی ساده بشه!!:n02:
hamidrezaj
02-01-2014, 22:19
اینو که مینوسیم خطاب به شما نیست؛ فقط از شما نقل قول گرفتم که حرفمو بزنم:
اجازه بدیم که کومودو برای حرفه ای ها باقی بمونه..... همه آنتی ها بخواهند برن سمت جذب حداکثری و بی تنظیم و سایلنت و بی دم و یال و سر و اشکم بشن ، تکلیف یه عده که اونجوری دوست ندارن این وسط چیه؟!:n02:.... البته ناگفته نمونه که کومودو در کنار این استراتژی سعی کرده/میکنه که کاربران متوسط به پایین را هم فراموش نکنه و اونها را راضی نگه داره ولی خب ظاهرا باید بیشتر روی این قشر کار کنه.
همه آنتی ویروسها مال شما..... همه سایلنتها مال شما.... همه سکوت ها مال شما..... همه بیتنظیمی ها مال شما..... کومودو را بدین به ما! این یه دونه بزارید این ور آب بمونه.:n16:
البته منظورم شخص شما نیست ... شما دوست عزیز من هستید:n12:..... کلاً گفتم و در واقع دل نوشته بود...
* یه عده نمیزارن کومودو اینترنت سکیوریتی ساده بشه!!:n02:
نه منظورم خودم نبود من خدا رو شکر چندین و چند ماهه دارم استفاده میکنم و اکثر تنظیمات رو تقریبا در حد بالا بلدم
به خاطر کسانی که تازه میخوان امتحان کنن و حوصله وقت گذاشتن برای یادگیری تک تک تنظیمات رو ندارن نوشتم که کاربرای بیشتری با کومودو آشنا بشن
مثلا یکی از دوستانم توی یه شعبه بانک ملی کار میکنه و آنتی ویروس سرورشون مکافی هست و روی بقیه کامپیوترها نود32 نصبه
و میگفت اونجا میگن مکافی خیلی بهتره و اصلا خیلی ها کومودو نمیشناسن
نه منظورم خودم نبود من خدا رو شکر چندین و چند ماهه دارم استفاده میکنم و اکثر تنظیمات رو تقریبا در حد بالا بلدم
به خاطر کسانی که تازه میخوان امتحان کنن و حوصله وقت گذاشتن برای یادگیری تک تک تنظیمات رو ندارن نوشتم که کاربرای بیشتری با کومودو آشنا بشن
مثلا یکی از دوستانم توی یه شعبه بانک ملی کار میکنه و آنتی ویروس سرورشون مکافی هست و روی بقیه کامپیوترها نود32 نصبه
و میگفت اونجا میگن مکافی خیلی بهتره و اصلا خیلی ها کومودو نمیشناسن
بله شما را میشناسم که کاربر کومودو بودید و الانم شاید باشید.....
یک نکته این هست که من فکر میکنم چقدر خوبه که تنوع محصولات آنتی ویروس زیاد هست. اینجوری دست کاربر باز هست.
از ملانصیرالدین پرسیدند: مگه مردم همه دنبال خوشبختی (اینجا امنیت) نیستند؟ پس چرا صبح که میشه هر کسی یه طرفی میره؟ قائدتا همه باید دنبال خوشبختی به یک سمت برند؟
نصیرالدین جواب داد: اگه همه بروند به یک سمت، همون طرف زمین سنگینی میکنه و میافته!... یعنی بالاخره باید تعادل باشه.
خلاصه بین کاربران و محصولات متنوع، تعادل برقراره. همه که نباید یک انتی داشته باشند... یا اینکه همه آنتی ویروسها شبیه به هم باشند. قشنگ نیست. اینجوری اگه 20 تا آنتی ویروس در دنیا باشه عملا یکی بیشتر نیست!... زمین کج میشه:n02:
====
حالا از شوخی گذشته: حرف شما را قبول دارم.....
حتی پیشنهاد شده که کومودو حین نصب دو حالت را پیش روی کاربر قرار بده. یکی نصب برای کاربران مبتدی و یکی نصب پیشرفته برای کابران حرفه ای....
در اینده شاید یک کارهایی انجام بشه.... کسی چه میدونه.
بسیار ممنونم
Public Enemy
02-01-2014, 22:54
والا به نظر من نیست Comodo در کنار تنظیمات اصلی ، یه سری تنظیمات رو دم دست بزاره تا کاربران عادی راحتتر بتونن کار کنن .
مثلا مثل Bitdefender اول بپرسه که سطح اطلاعات شما از رایانه چقدره ، سپس متناسب با گزینه انتخاب شده ، تنظیمات رو دم دست کاربر بزاره و تنظیمات پیشرفته تر رو توی قسمت دیگر قرار بده .
یا اصلا یه نظر سنجی ، چیزی بزاره . از کاربران بپرسه بیشتر از کدوم تنظیمات استفاده می کنند . سپس اون تنظیمات رو به عنوان Quick settings با امکانات ساده تر دم دست بزاره . تنظیمات پیشرفته هم قابل دسترس باشند
آپدیت 2 : دقیقا الان چیزی که به ذهنم رسیده اینه که یه ترکیبی از Quick settings و Recent settings باشه . یعنی مثلا وقتی برنامه رو باز می کنی ، یه قسمتی باشه که خلاصه آخرین تنظیمات و دستکاریایی که انجام دادی ، اونجا مشخص بشه ( مثل Recent در PC Settings در ویندوز 8.1 . نمونه عکس از Recent settings در ویندوز 8.1 برای اونایی که ویندوز 8.1 ندارند یا نمی دونن کدوم قسمتو می گم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
printemps
03-01-2014, 01:36
دوستان من از کاربران جدید کومودو هستم
اوایل نود 32 داشتم که کارباهاش خیلی ساده بود ولی از گشتن دنبال یوزرپس خسته شدم، دنبال یه انتی ویروس خوب میگشتم که علاوه برکارایی کارباهاش واسه یه کاربر بیحوصله که چیز زیادی از کامپیوتر نمیدونه راحت باشه.
اول اوست رو تست کردم که سیستمم رو کند کرد و پشیمون شدم.الان دوروزه که کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب دارم و از طریق این تاپیک سعی دارم کار باهاش رو یاد بگیرم (با اینکه کلی دنگ و فنگ داره و معیاری که میخواستم برای یه کاربر بیحوصله راحت باشه رو نداره ولی خودم رو فعلا جذب کرده )
واسه شروع چند تاسوال دارم (تو تاپیک سرچ کردم جوابی پیدا نکردم فکرکنم سرچ انجمن مشکل داره)
منظور از اینها چیه؟ دیسک نجات، حالت بازی، HIPS ، +Defense ، Cloud ، DNS
میشه این صدایی که کومودو موقع پیغام و سوال کردن میده رو قطع کرد؟
من موقع نصب حالت نصب پیشفرض رو انتخاب کردم و الان بعد نصب چندتا شورتکات رو دسکتاپم ایجاد کرده :
Shared Space و Comodo Dragon و Virtual Comodo Dragon و یه افزونه ی PrivDog که هربار هم ویندوز ازم برای اجراش سوال میپرسه. اینا چین؟ میشه تفاوتشون و موارد کاربردشون رو توضیح بدید؟
لازمه برنامه ها و مرورگرهارو تو محیط سندباکس اجرا کنیم؟ از نظر کارایی و اجرایی چه فرقی با حالت معمولی داره؟ امکاناتش کمتر میشه و محدودتر میشه یا نه؟
فرق کیوسک مجازی با سندباکس چیه؟ (تو تاپیک خوندم که نوشتید کیوسک مجازی میشه توش برنامه نصب کرد و سندباکس فقط میشه اجرا کرد. ولی میخوام بدونم بجز این چه فرقی ازنظر کاربردی دارن و چه مزیتهایی جدا هم که دوتا گزینه ی شبیه به هم ولی مجزا قرار داده شده؟ موارد کاربرد مخصوص هرکدوم چیه ؟
ببخشید سوالهام خیلی زیاده. یه عمر با نود32 کار کردم که اصلا از این اداها نداشت:n02:
پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون :n16:
M.Sadegh.M
03-01-2014, 03:02
اوایل نود 32 داشتم که کارباهاش خیلی ساده بود ولی از گشتن دنبال یوزرپس خسته شدم، دنبال یه انتی ویروس خوب میگشتم که علاوه برکارایی کارباهاش واسه یه کاربر بیحوصله که چیز زیادی از کامپیوتر نمیدونه راحت باشه.
اول اوست رو تست کردم که سیستمم رو کند کرد و پشیمون شدم.الان دوروزه که کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب دارم و از طریق این تاپیک سعی دارم کار باهاش رو یاد بگیرم (با اینکه کلی دنگ و فنگ داره و معیاری که میخواستم برای یه کاربر بیحوصله راحت باشه رو نداره ولی خودم رو فعلا جذب کرده )
واسه شروع چند تاسوال دارم (تو تاپیک سرچ کردم جوابی پیدا نکردم فکرکنم سرچ انجمن مشکل داره)
من موقع نصب حالت نصب پیشفرض رو انتخاب کردم و الان بعد نصب چندتا شورتکات رو دسکتاپم ایجاد کرده :
Shared Space و Comodo Dragon و Virtual Comodo Dragon و یه افزونه ی PrivDog که هربار هم ویندوز ازم برای اجراش سوال میپرسه. اینا چین؟ میشه تفاوتشون و موارد کاربردشون رو توضیح بدید؟
لازمه برنامه ها و مرورگرهارو تو محیط سندباکس اجرا کنیم؟ از نظر کارایی و اجرایی چه فرقی با حالت معمولی داره؟ امکاناتش کمتر میشه و محدودتر میشه یا نه؟
فرق کیوسک مجازی با سندباکس چیه؟ (تو تاپیک خوندم که نوشتید کیوسک مجازی میشه توش برنامه نصب کرد و سندباکس فقط میشه اجرا کرد. ولی میخوام بدونم بجز این چه فرقی ازنظر کاربردی دارن و چه مزیتهایی جدا هم که دوتا گزینه ی شبیه به هم ولی مجزا قرار داده شده؟ موارد کاربرد مخصوص هرکدوم چیه ؟
ببخشید سوالهام خیلی زیاده. یه عمر با نود32 کار کردم که اصلا از این اداها نداشت:n02:
پست دوم تاپیک را کامل نگاه کنید یک چیزایی دستگیرتون میشه . . . (10 یا 20 صفحۀ آخر هم اگه دوست داشتید کمک میکنه)
زبان برنامه را هم فارسی کنید ، خیلی کمک میکنه.
من خودم که تازه 2 هفته شایدم کمتر میشه که نصب کردم الان مشکلی ندارم و راضیم اگه یکم از کامپیوتر سر رشته داشته باشید و پست دوم تاپیک را هم کامل بخوانید متوجه سیاست کومودو میشید و راحت میتونید باهاش کار کنید.
جواب بیشتر سوال هاتون تو همون پست دوم هم هست.
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را هم بخوانی بد نیست خود من سوال کردم ، مثل شما.:n16:
printemps
03-01-2014, 03:47
پست دوم تاپیک را کامل نگاه کنید یک چیزایی دستگیرتون میشه . . . (10 یا 20 صفحۀ آخر هم اگه دوست داشتید کمک میکنه)
زبان برنامه را هم فارسی کنید ، خیلی کمک میکنه.
من خودم که تازه 2 هفته شایدم کمتر میشه که نصب کردم الان مشکلی ندارم و راضیم اگه یکم از کامپیوتر سر رشته داشته باشید و پست دوم تاپیک را هم کامل بخوانید متوجه سیاست کومودو میشید و راحت میتونید باهاش کار کنید.
جواب بیشتر سوال هاتون تو همون پست دوم هم هست.
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را هم بخوانی بد نیست خود من سوال کردم ، مثل شما.:n16:
ممنون
من اون پستهارو کامل خوندم و حتی بیشتر ولی هیچکدوم جواب سوالهای من نبود
یعنی اکثرا توش توضیح این بود که چه تنظیماتی استفاده بشه مثلا HIPS روشن باشه ولی خب من مثلا پرسیدم منظوراز HIPS چیه،یعنی میخوام بدونم اصلا این HIPS چیه و یعنی چی. روشن بودن و نبودنش به چه کار میاد و کاربردش چیه و....
ماشالله اینجا همه متخصصن و همه خیلی تخصصی با اصطلاحات بحث میکنن ولی خب من تازه وارد که نمیدونم متوجه نمیشم ولی دوست دارم بدونم و از تمام کارایی نرم افزار مطلع باشم
pedram_01
03-01-2014, 04:10
ممنون
من اون پستهارو کامل خوندم و حتی بیشتر ولی هیچکدوم جواب سوالهای من نبود
یعنی اکثرا توش توضیح این بود که چه تنظیماتی استفاده بشه مثلا HIPS روشن باشه ولی خب من مثلا پرسیدم منظوراز HIPS چیه،یعنی میخوام بدونم اصلا این HIPS چیه و یعنی چی. روشن بودن و نبودنش به چه کار میاد و کاربردش چیه و....
ماشالله اینجا همه متخصصن و همه خیلی تخصصی با اصطلاحات بحث میکنن ولی خب من تازه وارد که نمیدونم متوجه نمیشم ولی دوست دارم بدونم و از تمام کارایی نرم افزار مطلع باشم
اگه ساده بگم hips یک قابلیت هست که شمارو از تمام اتفاقاتی که تو کامپیوتر شما می افته اگاه میکنه
مثلا شما یک بازی رو اجرا کردید که ویروسی هست و شما نمیدونید که ویروسی هست و هیچ انتی ویروسی هم نمیناسش یا حداقل کمودو نمیشناسش hips میگه این بازی داره تو ریجستری شما دستکاری میکنه و یا داره صفحه کلید شمارو ضبط میکنه و...
شما پیش خودتون باید بگید مثلا یک بازی ساده چکار به دستکاری ریجستری داره پس بلاک میکنید و اون فایل رو برای شرکت میفرستید تا شناسایی بشه
یا مثلا یک کرک بازی رو دانلود و اجرا کردید hips میگه این کرک میخواد به پارتیشن شما دسترسی داشته باشه بعد شما باید پیش خودتون یگید کرک یک بازی چه ربطی به دسترسی پارتیشن داره بعد بلاکش میکنی و...
M.Sadegh.M
03-01-2014, 05:54
و این نقل قول از علی آقا در مورد HIPS
که آنتی ویروس ها کلاً هر فایلی را سالم میدونن و بهش مشکوک نمیشن مگر اینکه در لیستی باشه که شرکت اونا را به عنوان ویروس معرفی کرده که هر روز هم آپدیت میشه.
ولی HIPS به همۀ فایل ها مشکوک هست مگر اینکه خلافش ثابت بشه یعنی دارای امضای دیجیتالی معتبر باشه یا شما اون ها را به عنوان فایل امن معرفی کنید.(اگه نرم افزار را فارسی کنید متوجه میشید امضای دیجیتالی معتبر کدوم گزینه هست)
امیدوارم صحیح نقل به مضمون کرده باشم و تونسته باشم مطلب را برسونم.
3- اگر در حال حاضر لیست فایلهای ناشناخته خالی هست نباید برنامه خاصی مشکلی داشته باشه.
2- لایسنس مربوط به دریافت پشتیبانی آنلاین هست. در واقع با خرید محصول از پشتیبانی آنلاین 24/7 بهره مند میشید. سوالی داشته باشید جواب میدن/ مشکلی داشته باشید به سیستمت وصل میشن و حل میکنند.
* در حال حاضر مشکلات خاصی در مورد کندی سیستم/ فریز شدن سیستم عامل/ کندی سرعت لود سیستم/ .... گزارش نشده. فکر میکنم کابرانی که روی ویندوز 8.1 از کومودو استفاده میکنند از حیث سرعت نسبتا راضی باشند.
مسائل در حد نرمالش طبیعی است ( یعنی در همون حد آنتی ویروسهای دیگه) ) یا (یعنی کاربر متوجه کندی سیستم نشه) ولی اگر این تاثیر خودشو به رخ میکشه اونوقت میشه به عنوان یک مشکل بهش نگاه کرد. کومودو تاثیر منفی زیادی روی سرعت سیستم شما گذاشته؟
ببینید اینکه میگید مشکلی نباید باشه یه چیزه اینکه من نمی تونم برنامه ها رو اجرا کنم یه چیز دیگه!به نظرت.ن اگه انیستال کنم و بعداز ریست دوباره نصب کنم حل میشه؟!
ببیند اینکه میگم کندی سرعت اول اینکه مثلا مای کامپوترو مثل اینها رو دیر باز میکنه دوم اینکه اینکه من ندیدم موقع اسکن کامپیوتر انتی ویروسی از88درصد سی پی یو استفاده کنه!
printemps
03-01-2014, 11:47
مرسی دوستان
ممنون میش اگه به بقیه سوالهامم جواب بدید :n16:
Public Enemy
03-01-2014, 12:11
ببینید اینکه میگید مشکلی نباید باشه یه چیزه اینکه من نمی تونم برنامه ها رو اجرا کنم یه چیز دیگه!به نظرت.ن اگه انیستال کنم و بعداز ریست دوباره نصب کنم حل میشه؟!
ببیند اینکه میگم کندی سرعت اول اینکه مثلا مای کامپوترو مثل اینها رو دیر باز میکنه دوم اینکه اینکه من ندیدم موقع اسکن کامپیوتر انتی ویروسی از88درصد سی پی یو استفاده کنه!
تجربه نشون داده مشکلات کاربران در پایین اومدن سرعت رایانه پس از نصب آنتی ویروس بر می گرده به :
1 - ضعیف بودن سیستم کاربر
2 - مشکلات نرم افزاری در سیستم کاربر
در غیر این صورت ضد بد افزار ها تاثیر آنچنانی در پایین اومدن سرعت سیستم ندارند .
حتی در حالت اسکن فایل ها نیز بیشتر درگیریشون با هارد دیسک هست و کمتر با پردازنده و رم سر و کار دارند .
از آنتی ویروس خودم ( Panda Cloud Antivirus ) دو تا عکس گرفتم . ( مشخصات سخت افزاری توی عکس مشخصه )
حالت اول : نرم افزار ها پیش فرض لپ تاپ + فایرفاکس بازه :
حالت دوم : نرم افزار های پیشفرض + فایرفاکس + فول اسکن در آنتی ویروس :
همون طور که می بینین تاثیر محسوسی روی پردازنده و رم نداره .حتی در حالت فول اسکن .
2 - مشکلات نرم افزاری در سیستم کاربر
در غیر این صورت ضد بد افزار ها تاثیر آنچنانی در پایین اومدن سرعت سیستم ندارند .
حتی در حالت اسکن فایل ها نیز بیشتر درگیریشون با هارد دیسک هست و کمتر با پردازنده و رم سر و کار دارند .
از آنتی ویروس خودم ( Panda Cloud Antivirus ) دو تا عکس گرفتم . ( مشخصات سخت افزاری توی عکس مشخصه )
حالت اول : نرم افزار ها پیش فرض لپ تاپ + فایرفاکس بازه :
حالت دوم : نرم افزار های پیشفرض + فایرفاکس + فول اسکن در آنتی ویروس :
همون طور که می بینین تاثیر محسوسی روی پردازنده و رم نداره .حتی در حالت فول اسکن .
Public Enemy
03-01-2014, 13:46
سیتم من به اندازه کافی قوی هست .قبلا که از اویرا استفاده می کردم مشکلی نداشتم
3گیگ سی پی یو 2 هسته ای و 3 گیگ رم برای کارهای معمولی کم نیست
پس مشکل رو از نظر نرم افزاری بررسی کنین .
internet low-mic utility چیه که هی ارور بستنش رو. میده؟؟؟
printemps
04-01-2014, 21:47
دوستان کسی نبود که جواب مارو بده؟
یه سوال دیگه :
برای حذف کامل این انتی ویروس از چه روشی بهتره استفاده کنم؟ با خود نرم افزار ریموورش پاکش کنم یا از طریق کنترل پنل؟
من دوتا انتی ویروس قبلی که نصب داشتم بعد نصب کامل حذف نشدن و هنوز تو قسمت کاستومایز تسک بار میان :
اوست که فولدرشم تو پروگرم فایلز باقی مونده!
اینو چطوری حذف کنم که اینطوری نشه؟ راهی هست بتونم اون دوتارو هم کامل حذف کنم که تو تسکبار هم نیان؟
godfather_mk
04-01-2014, 22:51
با سلام خدمت دوستان
از کاربران جدید کومودو هستم و قبلا با نود کار میکردم، مطالب دوستمون Batman رو هم در ابتدای تاپیک مطالعه کردم (ایکاش زبان نرمافاز رو برای تنظیمات فارسی نمیکردن). باز هم یک سری سوالات مفهومی برام پیش اومده که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
در ضمن از نسخه کومودو اینترنت سکوریتی پریمیوم ۶ استفاده میکنم.
۱. در قسمت آنتی ویروس منظور از گزینههای: On access، Stateful و Disabled چیه؟
۲. تفاوت تنظیمات Fully virtualize، Partially limited، Limited، Restricted، Untrusted ، Blocked و Disabeled در قسمت Auto Sandbox چیه؟
۳. نرم افزاری که در حالت sandbox اجرا شده باشه رو چطوری میشه از این قسمت خارج کرد؟
۴. در قسمت Firewall تفاوت میان گزینههای Block all، costume ruleset، safe Mode، Training Mode و Disabled چیه؟
۵. این قسمت HIPS چیه و گزینههای Paranoid Mode، Safe Moe، Clean Pc mode، Training Mode و Disabled کارشون چیه؟
6. این سوال برام خیلی مهه: توی نود یه قابلیتی داشت که فایر وال رو به نحوی تنظیم میکردیم که برای برقراری ارتباطات داخلی و خارجی از کاربر اجازه میگرفت، اگه اشتباه نکنم اسم قابلیتش Dynamic Mode بود، الان بخوام تنظیمات کمودو رو طوری تنظیم کنم که برای تمام ورودی و خروجیها رو اجازه بگیره، کدوم قسمت رو باید فعال کنم؟
دوستان کسی نبود که جواب مارو بده؟
یه سوال دیگه :
برای حذف کامل این انتی ویروس از چه روشی بهتره استفاده کنم؟ با خود نرم افزار ریموورش پاکش کنم یا از طریق کنترل پنل؟
من دوتا انتی ویروس قبلی که نصب داشتم بعد نصب کامل حذف نشدن و هنوز تو قسمت کاستومایز تسک بار میان :
اوست که فولدرشم تو پروگرم فایلز باقی مونده!
اینو چطوری حذف کنم که اینطوری نشه؟ راهی هست بتونم اون دوتارو هم کامل حذف کنم که تو تسکبار هم نیان؟
میشه گفت یکی از بهترین برنامه های انیستال Revo unistaller هست ازش استفاده کن ببین چطوری هست
ضمنا you'r unistaller و total unistaller هم هستن
انتخاب بین اینها یکم سلیقه ای هست باز نظر من روی همون اولی هست یعنی revo
با سلام خدمت دوستان
از کاربران جدید کومودو هستم و قبلا با نود کار میکردم، مطالب دوستمون Batman رو هم در ابتدای تاپیک مطالعه کردم (ایکاش زبان نرمافاز رو برای تنظیمات فارسی نمیکردن). باز هم یک سری سوالات مفهومی برام پیش اومده که ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
در ضمن از نسخه کومودو اینترنت سکوریتی پریمیوم ۶ استفاده میکنم.
۱. در قسمت آنتی ویروس منظور از گزینههای: On access، Stateful و Disabled چیه؟
۲. تفاوت تنظیمات Fully virtualize، Partially limited، Limited، Restricted، Untrusted ، Blocked و Disabeled در قسمت Auto Sandbox چیه؟
۳. نرم افزاری که در حالت sandbox اجرا شده باشه رو چطوری میشه از این قسمت خارج کرد؟
۴. در قسمت Firewall تفاوت میان گزینههای Block all، costume ruleset، safe Mode، Training Mode و Disabled چیه؟
۵. این قسمت HIPS چیه و گزینههای Paranoid Mode، Safe Moe، Clean Pc mode، Training Mode و Disabled کارشون چیه؟
6. این سوال برام خیلی مهه: توی نود یه قابلیتی داشت که فایر وال رو به نحوی تنظیم میکردیم که برای برقراری ارتباطات داخلی و خارجی از کاربر اجازه میگرفت، اگه اشتباه نکنم اسم قابلیتش Dynamic Mode بود، الان بخوام تنظیمات کمودو رو طوری تنظیم کنم که برای تمام ورودی و خروجیها رو اجازه بگیره، کدوم قسمت رو باید فعال کنم؟
برا سوال های شما جواب بعضی هاش رو که میدونم:
1-
Disabled که خوب تکلیفش معلوم هست و انتی ویروس رو غیر فعال میکنه(توجه داشته باشید فقط این قسمت از اینترنت سکیوریتی غیر فعال میشه)
On access خیلی سخت گیری میکنه و به همه چیز گیر میده
Statefu حالت نرمال هست که توسط خودم هم انتخاب میشه تقریبا میشه گفت اکثریت میزارن روی همین
2- در مورد سند باکس من چون hips هست اینو غیر فعال کردم ولی تقریبا میشه گفت در هر مرحله مجازی سازی محود تر میشه تا اخرش به بلاک میرسه
3- دقیق یادم نیست ولی قبلا وقتی برنامه رو سند باکس میکرد یه پیغام میداد که داره توی سند باکس اجرا میشه بعدش توی همون پیغام یه گزینه بود که معنیش میشد از دفعه بعدی دیگه این برنامه سند باکس نشه (البته از داخل تنظیمان هم میشه برنامه رو از سند باکس خارج کرد وای در هر صورت حتی اگه خارج هم بکنی اون دفعه که اجرا شده و وارد سند باکس شده رو نمیتونی خارج کنی واز دفعه بعدی که برنامه اجرا بشه دیگه سند باکس نمیشه)
4-
Disabled غیر فعال میکنه فایروال رو
Block all دسترسی همه برنامه رو قطع میکنه
costume ruleset همون چیزی هست که توی مورد 6 شما سوال کردی برا هر چیزی ازت سوال میکنه
safe Mode حالتی هست که به برنامه معتبر اجازه ارتباط میده و ناشناس ها رو بلاک میکنه
Training Mode این مورد رو نمیدونم
5- hips هوش مصنوعی برنامه هست و در جاهایی که یه فایل برا برنانه ناشناس باشه وارد عمل میشه و طبق رفتارهای برنامه عمل میکنه
دقیقی گزینه ها رو بلد نیستم شرح بدم ولی Disabled که غیر فعال میکنه و Safe Moe هم که خودم قرار دادم یه حالت نرمال هست
6 رو هم که توی 4 جواب دادم
دوستان نمیدونم جواب های من درست هست یا نه اگه اشتباه کردم دوستان تصحیح کنید
با تشکر
Armin.Computer
05-01-2014, 00:49
سلام
نسخه Comodo Internet Security چه جوریه؟
خوبه؟
D E M O N
05-01-2014, 02:04
سلام
بعضی برنامه ها Online Installer هستن که خودتون میدونید چیه ! میخواستم ببینم با فایروال کومودو میشه فهمید از چه لینکی داره دانلود و نصب میکنه ؟
یا روش و برنامه بهتری سراغ دارید ؟ :n16:
سلام
نسخه Comodo Internet Security چه جوریه؟
خوبه؟
من حدود دو سال پیش از کاسپر اومدم به کومودو خیلی راضی هستم
اولش یکم طول میکشه تا قلقش دست بیاد ولی بعدش عالی هست(هر چند این مورد برای همه برنامه ها هست و الش تا قلق برنامه دست بیاد یکم اذیت میشی)
سلام
بعضی برنامه ها Online Installer هستن که خودتون میدونید چیه ! میخواستم ببینم با فایروال کومودو میشه فهمید از چه لینکی داره دانلود و نصب میکنه ؟
اصولا باید بشه ولی تا حالا بهش توجه نکرده بودم باز بزار این مورد رو خود علی اقا بیاد جواب بده من میگردم ببینم از کجا میشه فهمید
Glad Boy
05-01-2014, 11:08
دوستان میشه بفرمایید اگر بخوایم comodo رو با آنتی ویروس هایی مثل کسپرسکی و اسمارت سکیوریتی نود مقایسه کنیم توانش چقدره نسبت به اونا؟
(من خیلی وقته کاربر کسپرسکی هستم، ولی ورژن 2014 روی ویندوز 8.1 اکتیو نمیشد،
که با بدبختی اکتیوش کردم ولی حالا آپدیتش مشکل داره ! کلی وقت و اینترنت من رو حدر داد! دیگه یه جورایی دلمو زده..)
+
منظورم نسخه رایگانشه.
dvb595959
05-01-2014, 11:31
دوستان میشه بفرمایید اگر بخوایم comodo رو با آنتی ویروس هایی مثل کسپرسکی و اسمارت سکیوریتی نود مقایسه کنیم توانش چقدره نسبت به اونا؟
که با بدبختی اکتیوش کردم ولی حالا آپدیتش مشکل داره ! کلی وقت و اینترنت من رو حدر داد! دیگه یه جورایی دلمو زده..)
+
منظورم نسخه رایگانشه.
سلام دوست عزیز
الان تقریبا دوسال میشه از کومودو استفاده میکنم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم... قبلا از نود و کاسپر استفاده میکردم که به خاطر همین دلایل شما ( اکتیو کردن و سرچ کلید و ... ) کوچ کردم به کومودو و خدا را شکر نظر من رو واقعا جلب کرده... اوایل مشکلاتی رو به خاطر اینکه به کارش آشنا نبودم داشتم ولی الان واقعا بهش دل بستم... نظر منو میخای مقایسه کردن درست نیست .... اگر هم قصد مقایسه دارین بهترین شخص خود شما هستین نه دیگران ... به هر حال هر کسی نظر شخصی خودش رو میگه و این شما رو گیج میکنه و نهایتا در انتخاب باز هم مشکل پیدا میکنید... (هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترش :n02:) به نظر من کومودو ارزش حداقل یکبار استفاده رو داره.نصب کن و خودت قضاوت کن...
باسلام
وقتی با نرم افزار wireshark پاکتهای ارسالی/دریافتی رو از کامپیتر رو مانیتور میکنم یکسری پاکت هست که هرکاری میکنم
نمیتونم ارسال / دریافتشون رو لغو کنم :n28: و پروتکلشون ssdp هستش و به آدرس ۲۳۹.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۰ فرستاده میشوند
من از طریق بخش services هر دو سرویس مربوطه ssdp discovery , upnp device host رو غیرفعال کردم کامل و حتی
طبق این آدرس :
عمل کردم (با اینکه skype و مشابه اش رو ندارم) ولی
باز میبینم که پاکتها در wireshark نشان داده میشوند :n27:
با فایروال kis وقتی جلوی پورتشون رو میگرفتم پورت رو تغییر میدادند :n13: و با فایروال private هم هنوز دارم سروکله میزنم تایادش بگیرم و
درهمین ۲-۳ روزه که نتونستم جلوشون رو بگیرم :n14:
حالا سوالم اینه که :
comodo میتونه جلوشون رو بگیره؟چیکارکردین که جلوشون رو گرفتین؟
اگه میتونه جلوشو بگیره منم بیام یوزرش بشم
ممنون
Armin.Computer
05-01-2014, 14:31
من حدود دو سال پیش از کاسپر اومدم به کومودو خیلی راضی هستم
اولش یکم طول میکشه تا قلقش دست بیاد ولی بعدش عالی هست(هر چند این مورد برای همه برنامه ها هست و الش تا قلق برنامه دست بیاد یکم اذیت میشی)
اصولا باید بشه ولی تا حالا بهش توجه نکرده بودم باز بزار این مورد رو خود علی اقا بیاد جواب بده من میگردم ببینم از کجا میشه فهمید
رایگان هست دیگه؟
مشکلی از لحاظ آپدیت نداره؟
مشکلی برای ویندوز ایجاد نمی کنه؟
Public Enemy
05-01-2014, 15:36
باسلام
وقتی با نرم افزار wireshark پاکتهای ارسالی/دریافتی رو از کامپیتر رو مانیتور میکنم یکسری پاکت هست که هرکاری میکنم
نمیتونم ارسال / دریافتشون رو لغو کنم :n28: و پروتکلشون ssdp هستش و به آدرس ۲۳۹.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۰ فرستاده میشوند
من از طریق بخش services هر دو سرویس مربوطه ssdp discovery , upnp device host رو غیرفعال کردم کامل و حتی
طبق این آدرس :
عمل کردم (با اینکه skype و مشابه اش رو ندارم) ولی
باز میبینم که پاکتها در wireshark نشان داده میشوند :n27:
با فایروال kis وقتی جلوی پورتشون رو میگرفتم پورت رو تغییر میدادند :n13: و با فایروال private هم هنوز دارم سروکله میزنم تایادش بگیرم و
درهمین ۲-۳ روزه که نتونستم جلوشون رو بگیرم :n14:
حالا سوالم اینه که :
comodo میتونه جلوشون رو بگیره؟چیکارکردین که جلوشون رو گرفتین؟
اگه میتونه جلوشو بگیره منم بیام یوزرش بشم
ممنون
دوست عزیز نوع ویندوز خودتونو مشخص نکردین .
SSDP معمولا فقط زمانی می تونی غیر فعالش کنی که نرم افزاری که داره ازش استفاده می کنه رو غیر فعال کنی . در غیر اینصورت حتی با Disable کردن SSDP باز هم ترافیک رد و بدل می شه !!!!!! ( این یکی از مشکلات ویندوز XP بود . به نظر نمیاد این مشکل در ویندوز 7 وجود داشته باشه )
اون راهی که توی سایت مایکروسافت هم گفته فقط برای ویندوز XP بوده نه 7 !!!!!!!!
بهترین راه اینه که نرم افزاری که داره از SSDP استفاده می کنه ، پیدا و غیر فعال کنین .
اینم بزارین واسه راه آخر ( در صورتی که ویندوزتون 7 یا بالاتره ) :
فایل زیر رو دانلود ، اجرا و سپس سیستم رو ری استارت کنین .
M e i s a m
05-01-2014, 15:51
سلام
تا جایی که من متوجه شدم شما خیلی راحت میتونی از این قسمت کمودو که عکس گذاشتم ببینی کدوم برنامه داره به کجا وصل میشه و چقدر دریافت و ارسال داشته
printemps
05-01-2014, 16:19
رایگان هست دیگه؟
رایگانه
نه
بنظرم فقط اگه خیلی واردید و حوصله سروکله زدن باهاش زیاد دارید امتحانش کنید.چون اگه تنظیماتش رو اشتباه انجام بدید وموقع کار به پیغامهاش اشتباه جواب بدید احتمال اینکه براتون دردسرساز شه خیلی زیاده (تو تاپیک بگردید مواردی از این دست زیاد میبینید که به مشکلات جدی برخوردن)
دوست عزیز نوع ویندوز خودتونو مشخص نکردین .
SSDP معمولا فقط زمانی می تونی غیر فعالش کنی که نرم افزاری که داره ازش استفاده می کنه رو غیر فعال کنی . در غیر اینصورت حتی با Disable کردن SSDP باز هم ترافیک رد و بدل می شه !!!!!! ( این یکی از مشکلات ویندوز XP بود . به نظر نمیاد این مشکل در ویندوز 7 وجود داشته باشه )
اون راهی که توی سایت مایکروسافت هم گفته فقط برای ویندوز XP بوده نه 7 !!!!!!!!
بهترین راه اینه که نرم افزاری که داره از SSDP استفاده می کنه ، پیدا و غیر فعال کنین .
اینم بزارین واسه راه آخر ( در صورتی که ویندوزتون 7 یا بالاتره ) :
فایل زیر رو دانلود ، اجرا و سپس سیستم رو ری استارت کنین .
ضمن تشکر
ویندوزم ۸.۱ هستش
در مورد اون فایل رجیستری رو که دادی اونا قبلا اعمال کردم از طریق بخش سرویس ویندوز و دوباره از رجیستری چک کردم
خب دیگه مشکل من اینه که چرا وقتی سرویسی رو غیرفعالش کردم باز داره ترافیک رو میفرسته؟
از کجا میتونم بفهمم کدوم نرم افزار از ssdp استفاده میکنه؟skype ندارم
+
منظورم نسخه رایگانشه.
من خودم دو سال پیش کوچ کردم به کومودو قبلش چند سال کاسپر داشتم و راضی بودم ولی این کلید پیدا کردنش اعصاب ما رو خورد کرد و اومدیم کومودو
به نظر من خودت تست کن اوایلش شاید پشیمون بشی ولی بعدش که دستت بیاد دیگه نمیتونی ازش دل بکنی!!
تا جایی که من متوجه شدم شما خیلی راحت میتونی از این قسمت کمودو که عکس گذاشتم ببینی کدوم برنامه داره به کجا وصل میشه و چقدر دریافت و ارسال داشته
این فکر نکنم زیاد به کار دوستمون بیاد چون لین قسمت تا جایی که یادمه فقط ادرس یا ایپی سایت رو میزنه ایشون اینجور که خودشون گفتن لینک دانلود میخوان نه ادرس کلی سایت رو
رایگان هست دیگه؟
رایگان هست
از لحاظ ابدیت که هلو هست خیلی کم حجم هست و ابدیت افلاینش هم خیلی راحت انجام میشه و حتی تو سایت خودش هم گذاشته
مشکلی خاصی تا حالا برا من ایجاد نکرده فقط اولش شاید گیج بشی ولی به مرور دستت میاد
موفق باشید
M e i s a m
05-01-2014, 22:40
این فکر نکنم زیاد به کار دوستمون بیاد چون لین قسمت تا جایی که یادمه فقط ادرس یا ایپی سایت رو میزنه ایشون اینجور که خودشون گفتن لینک دانلود میخوان نه ادرس کلی سایت رو
والا تا جایی که میدونم همچین کاری رو نرم افزار انجام نمیده یعنی یه فایل نصب آنلاین اجرا شد بیا بگه ایناهاش نسخه آفلاین رو بگیر :دی و این کار برنامه نویسی میخواد ولی به نظرم همین که مشخص باشه اون فایل داره از کجا دانلود هاش رو انجام میده کفایت کنه. البته این هم مشخصه که اون اینستالر فایل های سورس رو دریافت میکنه نه از درون یک نسخه ی نصبی و کامل پس نمیشه گفت که اینستالر داره از یه لینک تکی فایل میگیره
internet low-mic utility چیه که هی ارور بستنش رو. میده؟؟؟
جواب سوال من ر و نمی دید به خدا اعصابم رو ریخته به هم تا میرم یه فایل ویدیویی دانلود کنم این ارور میاد و تا همه ی پنجره های بازشده ارور رو نبندم دانلود رو ادامه نمی ده نمی دونم چیکار کنم ؟قبل از نصب کومودو سیتمم مشکلی نداشت بعد از نصب بعضی نرم افزار ها رو اجرا نمی کردکه مجبور شدم دوباره نصبشون کنم تا اجرا بشن ولی ایراد idm هر کاری کردم حل نشد!!!
saeediranzad
06-01-2014, 06:33
جواب سوال من ر و نمی دید به خدا اعصابم رو ریخته به هم تا میرم یه فایل ویدیویی دانلود کنم این ارور میاد و تا همه ی پنجره های بازشده ارور رو نبندم دانلود رو ادامه نمی ده نمی دونم چیکار کنم ؟قبل از نصب کومودو سیتمم مشکلی نداشت بعد از نصب بعضی نرم افزار ها رو اجرا نمی کردکه مجبور شدم دوباره نصبشون کنم تا اجرا بشن ولی ایراد idm هر کاری کردم حل نشد!!!
مشکل در واقع از ویندوز و IE هست و نه تنها کومودو بلکه با آنتیویروسهای دیگه هم مشکل داره.
اگه از IE استفاده نمیکنید خاموشش کنید. Turn on/off windows features را از کنترل پنل پیدا کنید.
وگرنه باید در IE به تنظیمات بروید (چرخ دنده) و در Internet options>Content>feed and web slices>Settings
تیک همه باکسها را برداریدو OK کنید. apply
این راه را از جایی خواندم. خودم چنین مشکلی نداشتم که امتحان کنم.
مشکل در واقع از ویندوز و IE هست و نه تنها کومودو بلکه با آنتیویروسهای دیگه هم مشکل داره.
اگه از IE استفاده نمیکنید خاموشش کنید. Turn on/off windows features را از کنترل پنل پیدا کنید.
وگرنه باید در IE به تنظیمات بروید (چرخ دنده) و در Internet options>Content>feed and web slices>Settings
تیک همه باکسها را برداریدو OK کنید. apply
این راه را از جایی خواندم. خودم چنین مشکلی نداشتم که امتحان کنم.
این روش رو قبلا انجام دادم موثر نبود/
در ضمن اگه اینط.ریه که شما میگید چرا قبل از نصب کومودو مشکلی باهاش نداشتم؟
فقط جهت اطلاع تازه واردانی مثل خودم :
والا تا جایی که میدونم همچین کاری رو نرم افزار انجام نمیده یعنی یه فایل نصب آنلاین اجرا شد بیا بگه ایناهاش نسخه آفلاین رو بگیر :دی و این کار برنامه نویسی میخواد ولی به نظرم همین که مشخص باشه اون فایل داره از کجا دانلود هاش رو انجام میده کفایت کنه. البته این هم مشخصه که اون اینستالر فایل های سورس رو دریافت میکنه نه از درون یک نسخه ی نصبی و کامل پس نمیشه گفت که اینستالر داره از یه لینک تکی فایل میگیره
چرا بعضی برنامه اینجوری هستن موقعی که از سایتشون فایل رو دانلود کنی یه فایل کم حجم زیر 1 مگ بهت میده تازه وقتی اون رو اجرا کنی فایل اجرایی اصلی دانلود میشه
البته هستن بعضی برنامه ها که یه فایل ستاپ دانلود نمیکنن و همونجور که گفتید فایل های مورد نیازش رو دانلود میکنه و خودش نصب میکنه ولی بعضی هم اونجوری هستن که من گفتم نمونش برا اون حالتی که من گفتم برنامه Freemake Video Converter هست البته اگه از سایت خودش دانلود کنی یه فایل حدود یک مگی بهت میده و وقتی اجرا میکنی ستاپ اصلی رو دانلود میکنه
البته اون بدست اوردن لینک دانلود هم شدنی هست ولی حسش نیست دنبالش بگردم
بالاخره خودم جلوشو گرفتم یعنی جلوی ssdp که باغیرفعال کردن سرویس ssdp , upnp بازهم فرستاده میشدند(هم در ویندوز ۷ و ۸.۱ ) ولی
با کمودو تونستم که با یه دستور ساده جلوشو بگیرم و بفهمم که Windows Operating System به اون آدرس ۲۳۹.۲۵۵.۲۵۵.۲۵۰ به پورت ۱۹۰۰ میفرسته و
فقط یه چیزی :
وقتی تو بخش about نگاه میکنم نوشته permium و بخش اضافه کردن سریال داره درحالیکه من free دانلود کردم و
این بعدا دچار مشکل نکنه ؟بعده ۳۰ روز مثلا بگه سریال ندی بای بای؟
نه مشکلی پیش نمیاد برنامه رایگان هست فرق بین رایگان و پولی هم خدمات جانبی هست که میدن مثلا میتونی انلاین باهاشون صحبت کنی و ازشون کمک بخوای و ....
دوستان بدون تعصب میگم کومودو لنگی زیاد داره و سعی کنید 100% بهش اعتماد نکنید .. این بسته باگهای پنهان زیادی داره که از چش منو شما پنهان هست.. نمیدونم کسی متوجه شده یا نه ولی چند بار یک فایل حاوی ویروس رو باهاش اسکن کردم که یکی دو دفعه مابینش ویروس رو شناسایی نکرد و پیغام finish داد ولی بعدش دوباره درست شد.. از اون موقع تا حالا سیستم رفتار عجیبی پیدا کرده و هر برنامه ای که باز میکنم نزدیک به 5 ثانیه cpu رو 100% میکنه..یک بارهم سیستم کرش کرد و در ضمن دیشب نزدیک به 1 ساعت نمیتونستم اپدیتش کنم.
M e i s a m
07-01-2014, 15:18
چرا بعضی برنامه اینجوری هستن موقعی که از سایتشون فایل رو دانلود کنی یه فایل کم حجم زیر 1 مگ بهت میده تازه وقتی اون رو اجرا کنی فایل اجرایی اصلی دانلود میشه
البته هستن بعضی برنامه ها که یه فایل ستاپ دانلود نمیکنن و همونجور که گفتید فایل های مورد نیازش رو دانلود میکنه و خودش نصب میکنه ولی بعضی هم اونجوری هستن که من گفتم نمونش برا اون حالتی که من گفتم برنامه Freemake Video Converter هست البته اگه از سایت خودش دانلود کنی یه فایل حدود یک مگی بهت میده و وقتی اجرا میکنی ستاپ اصلی رو دانلود میکنه
البته اون بدست اوردن لینک دانلود هم شدنی هست ولی حسش نیست دنبالش بگردم
اونطور که شما میگی اون دیگه خیلی هم آنلاین اینستالر نیست و یجورایی دانلودر حساب میشه که یه سری سایت ها مخصوص به خودشون دارن و اگر اونطور باشه که اره شاید نرم افزاری هم باشه برای اون کار :n16:
dvb595959
07-01-2014, 15:23
کومودوی دوست داشتنی خودم
اسکرین شات از محیط دیسک نجات کومودو برای علاقه مندان به کومودو
Public Enemy
07-01-2014, 15:30
کومودوی دوست داشتنی خودم
اسکرین شات از محیط دیسک نجات کومودو برای علاقه مندان به کومودو
رابط کاربی Gnome :n02:
به نظر Comodo برای دیسک نجاتش از یه سیستم عامل لینوکس استفاده می کنه
به نظرتون بهت دستورات برای کنترل دسترسی svchost.exe چیه؟
یه بار زدم مسدود بشه اینترنت باز نشد یه بار زدم مسدود بشه اینترنت کار میکرد
با کمودو چجوری میتونیم بفهمیم دقیق این پروسس چیکارها میکنه؟
Public Enemy
07-01-2014, 20:49
به نظرتون بهت دستورات برای کنترل دسترسی svchost.exe چیه؟
یه بار زدم مسدود بشه اینترنت باز نشد یه بار زدم مسدود بشه اینترنت کار میکرد
با کمودو چجوری میتونیم بفهمیم دقیق این پروسس چیکارها میکنه؟
دوست عزیز Svchost.exe یه فایل هست که بسیاری از نرم افزار ها ترافیک خودشونو از طریق اون می فرستند
پیشنهاد می شه دسترسی Svchost.exe به اینترنت رو محدود نکنین . بسیاری از سرویس های ویندوز و نرم افزار ها برای ارسال ترافیک از این فایل استفاده می کنند .
هرچند ممکنه مخرب ها از این طریق ترافیک ارسال کنند .
لینک دانلود :
سلام
اپدیت خودکار را فعال کنید و بزارید روی هر یک ساعت ... اینجوری شاید یه تایم هایی بتونه اپدیت را دریافت بکنه.
سلام علی آقا
خسته نباشی
علی جان من با گوشی به لپ تاپ وصل میشم از طریق WiFi توسط برنامه Virtual Router Plus ولی گوشیم نت نمیگیره!
لپ تاپ میره ولی هرچیزی که با وایرلس وصل میشه نمیره!
ممنون میشم راهنماییم کنین
تنظیمات اعمال شده:
1- برنامه در فایروال Allow Application قرار داده شده
2- Firewall Task, Stealth Ports, Alert Incoming Connection
سلام علی آقا
خسته نباشی
علی جان من با گوشی به لپ تاپ وصل میشم از طریق WiFi توسط برنامه Virtual Router Plus ولی گوشیم نت نمیگیره!
لپ تاپ میره ولی هرچیزی که با وایرلس وصل میشه نمیره!
ممنون میشم راهنماییم کنین
تنظیمات اعمال شده:
1- برنامه در فایروال Allow Application قرار داده شده
2- Firewall Task, Stealth Ports, Alert Incoming Connection
سلام
با فایروال خاموش چطور؟ در صورتی باید مسئله، بررسی بشه که بدون فایروال ( یا فایروال غیرفعال) ارتباط داشته باشید. اونوقت باید جواب مسئله را در فایروال جست.
اگر فرصت شد سعی میکنم برای بررسی، این مورد را روی سیستم خودم شبیه سازی کنم...
سلام
با فایروال خاموش چطور؟ در صورتی باید مسئله، بررسی بشه که بدون فایروال ( یا فایروال غیرفعال) ارتباط داشته باشید. اونوقت باید جواب مسئله را در فایروال جست.
اگر فرصت شد سعی میکنم برای بررسی، این مورد را روی سیستم خودم شبیه سازی کنم...
علی آقا تست کردم ولی نشد
به همین دلیل برای تست موقت برنامه، کومودو رو پاک کردم که برنامه به درستی کار میکنه!
برای تست دوباره باید با نصب کومودو مراحل رو انجام بدم
البته بخاطر امتحانات کمی تاخیر میشه
ممنونم
---
راستی نسخه 7 کی عمومی میشه؟
godfather_mk
13-01-2014, 22:12
با سلام خدمت دوستان
در هنگام نصب دیکشنری بابیلون نسخه 6 MRT، کمودو در همون ابتدا از نصب جلوگیری می کنه و پیغام شناسایی malware نمایش داده میشه و نصب انجام نمیشه، در صورتی که من مطمئن هستم این نرم افزار خطرناک نیست!
در این موارد چی کار باید بکنم؟
برای بهتر مشخص شدن موضوع تصویر پیغام خطا رو هم قرار میدم:
با سلام خدمت دوستان
در هنگام نصب دیکشنری بابیلون نسخه 6 MRT، کمودو در همون ابتدا از نصب جلوگیری می کنه و پیغام شناسایی malware نمایش داده میشه و نصب انجام نمیشه، در صورتی که من مطمئن هستم این نرم افزار خطرناک نیست!
در این موارد چی کار باید بکنم؟
سادهست=> اضافه به لیست استثنائات آنتی ویروس!
godfather_mk
15-01-2014, 00:17
سادهست=> اضافه به لیست استثنائات آنتی ویروس!
زحمت میکشید بفرمایید همین لیست استثنائات کجاست؟
در ضمن آنتی ویروسم نسخه انگلیسی هست.
سلام علی آقا
خسته نباشین
علی آقا یه مشکلی واسم پیش اومده
تو عکسا کاملا مشخصه
اگر هم از نتظیمات فایل بک آپ خواستین میزارم
چرا تو Global Rules همه ICMP ها بلاک شدن؟!!
زحمت میکشید بفرمایید همین لیست استثنائات کجاست؟
در ضمن آنتی ویروسم نسخه انگلیسی هست.
بفرمایید :n16:
godfather_mk
16-01-2014, 19:59
بفرمایید :n16:
ممنون از راهنماییتون
هر دو موردی رو که گفته بودین انجام دادم اما متاسفانه هنوز اجازه نمیده نصبش کنم!
راه دیگهای به ذهن دوستان نمیرسه؟
ممنون از راهنماییتون
هر دو موردی رو که گفته بودین انجام دادم اما متاسفانه هنوز اجازه نمیده نصبش کنم!
راه دیگهای به ذهن دوستان نمیرسه؟
مطالب پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
علی آقا سلام
نسخه 7 کی میاد انشاالله؟ :n26:
راستی از کتاب چه خبر؟ :n18:
سلام جناب مسعود خان.
یک نسخه آلفای دیگه ما داریم و بعد نسخه بتای عمومی منتشر میشه.
ضمن اینکه نسخه کومودو موبایل با پشتیبانی از زبان فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم منتشر شده. (البته باید گوشی زبان فارسی را پشتیبانی بکنه، اصطلاحا منو فارسی باشه (من که خوشم نمیاد)، ولی همینکه فارسی داره خوبه)
Public Enemy
19-01-2014, 20:09
سلام جناب مسعود خان.
یک نسخه آلفای دیگه ما داریم و بعد نسخه بتای عمومی منتشر میشه.
ضمن اینکه نسخه کومودو موبایل با پشتیبانی از زبان فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم منتشر شده. (البته باید گوشی زبان فارسی را پشتیبانی بکنه، اصطلاحا منو فارسی باشه (من که خوشم نمیاد)، ولی همینکه فارسی داره خوبه)
ممنون می شم تیم فارسی سازی نسخه موبایل این نرم افزار رو معرفی کنید :n24:
البته دستشون درد نکنه ! :n24:
ممنون می شم تیم فارسی سازی نسخه موبایل این نرم افزار رو معرفی کنید :n24:
البته دستشون درد نکنه ! :n24:
با اون چماغی که به دست گرفتید ما را ترسوندید! عیبی نداره، ما گل تقدیم میکنیم:n16:(اگر دشنام فرمايي و گر نفرين دعا گويم*** جواب تلخ مى زيبد لب لعل شكر خارا)
اگر قصد زدن دارید Jadda را بزنید؛ کار، کارِ خودشه!
Public Enemy
19-01-2014, 20:50
با اون چماغی که به دست گرفتید ما را ترسوندید! عیبی نداره، ما گل تقدیم میکنیم:n16:(اگر دشنام فرمايي و گر نفرين دعا گويم*** جواب تلخ مى زيبد لب لعل شكر خارا)
اگر قصد زدن دارید Jadda را بزنید؛ کار، کارِ خودشه!
نه بابا خواستم به زور ازت اعتراف بگیرم :n10:
ممنون از شما که همیشه در فارسی سازی محصولات Comodo پیش قدم بودید .:11:( پشت صحنه : :n24:)
M e i s a m
20-01-2014, 11:08
علی اقا تا نسخه بعدی نیومده شما این یه مورد رو هم انتقال بده به عزیزان کمودو که اون فونت و سبک کمودو نسخه قبلی در قسمت مشاهده ارتباطات خیلی بهتر بود این نسخه فعلی خیلی زمخت هست :دی یجورایی تو نسخه قبلی فشردگی خاصی داشت که خواناترش کرده بود این رو رفع کنن خیلی خوبه
داداش نسخه جاوا نداره کومودو برای گوشی؟
باو یه انتی ویروس برا جاوا بهم بدین اعصابم ریخته بهم:|
dvb595959
21-01-2014, 21:24
درود
این متن رو از جای دیگه کپی کردم و اینجا قرار دادم تا نهایتا سوالم رو بپرسم...
گروهی از تولیدکنندگان بدافزار، برنامه گروگانگیر جدیدی را آماده کردند که فایلها را بر روی رایانههای آلوده شده رمزگذاری می کند و از قربانی میخواهد برای دسترسی به این فایلها مبلغی را پرداخت کند. این بدافزار جدید را PowerLocker نامگذاری کردند و ایده آن از تروجان گروگان گیر موفق CryptoLocker که از ماه سپتامبر حدود 250000 رایانه را آلوده کرد، الهام گرفته شده است. این بدافزار همانند بدافزار CryptoLocker از یک روش رمزگذاری قوی استفاه میکند که بدون پرداخت پول نمیتوان به فایلها دسترسی یافت. هم چنین از آن جا که تولیدکنندگان آن اعلام کردند که قصد دارند این بدافزار گروگان گیر را به مجرمان سایبری بفروشند، این بدافزار بسیار پیچیده و به طور بالقوه بسیار خطرناک است.
این بدافزار که در ماه سپتامبر شناسایی شده، در حقیقت فایلهای شخصی کاربر (مانند تصاویر و اسناد) را دوبار توسط یک کلید AES محلی و یک کلید RSA-2048 ذخیره شده در یک سرور راه دور رمزگذاری میکند.
در گذشته بدافزارهای گروگانگیر دیگری نیز بودهاند که ادعای رمز کردن فایلها را داشتند، ولی این بدافزارها یا صرفاً یک فریب ساده بودند یا اینکه روش رمزگذاری آنها به حدی ساده بود که به راحتی شکسته میشد و فایلهای کاربر را به وی بازمیگرداند.
نوع رمزگذاری مورد استفاده توسط Cryptolocker، امنترین استاندارد امروزه است. آنها با استفاده از رمزگذاری کلید عمومی نامتقارن، فایلها را توسط یک کلید عمومی محلی موجود بر روی سیستم رمز میکنند و صرفاً میشود فایلها را توسط کلید اختصاصی که بر روی یک سرور راه دور قرار دارد، رمزگشایی کرد. البته شکستن رمز RSA-2048 بهصورت تئوری ممکن است، اما انجام این کار توسط یک کامپیوتر معمولی حدود ۱۰ میلیارد سال طول میکشد!
تهیه نسخه پشتیبان از دادههای موجود برروی رایانهها یک ضرورت است و در صورت آلوده شدن به این بدافزار میتوان بدون پرداخت وجهی فایلهای مورد نظر را برگرداند. باید توجه داشت که نسخه پشتیبان نباید برروی همان رایانه یا فایلهای مربوط به اشتراک گذاری شبکه قرار داشته باشد زیرا این بدافزار می تواند تمامی نسخههای پشتیبان را نیز تحت تاثیر قرار داده و تخریب کند.
ورژن 2 این ویروس که با نام dubbed Cryptolocker 2.0 در تاریخ 20/12/2013 وارد دنیای مجازی شده تا امروز حدود 300000 کامپیوتر رو گروگان گرفته این ویروس از طریق فایل هایی با پسوند 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx میتونه وارد سیستم بشه
سوال: کومودو هم میتونه از این بد افزار جلوگیری کنه؟
درود
گروهی از تولیدکنندگان بدافزار، برنامه گروگانگیر جدیدی را آماده کردند که فایلها را بر روی رایانههای آلوده شده رمزگذاری می کند و از قربانی میخواهد برای دسترسی به این فایلها مبلغی را پرداخت کند. این بدافزار جدید را PowerLocker نامگذاری کردند و ایده آن از تروجان گروگان گیر موفق CryptoLocker که از ماه سپتامبر حدود 250000 رایانه را آلوده کرد، الهام گرفته شده است. این بدافزار همانند بدافزار CryptoLocker از یک روش رمزگذاری قوی استفاه میکند که بدون پرداخت پول نمیتوان به فایلها دسترسی یافت. هم چنین از آن جا که تولیدکنندگان آن اعلام کردند که قصد دارند این بدافزار گروگان گیر را به مجرمان سایبری بفروشند، این بدافزار بسیار پیچیده و به طور بالقوه بسیار خطرناک است.
این بدافزار که در ماه سپتامبر شناسایی شده، در حقیقت فایلهای شخصی کاربر (مانند تصاویر و اسناد) را دوبار توسط یک کلید AES محلی و یک کلید RSA-2048 ذخیره شده در یک سرور راه دور رمزگذاری میکند.
در گذشته بدافزارهای گروگانگیر دیگری نیز بودهاند که ادعای رمز کردن فایلها را داشتند، ولی این بدافزارها یا صرفاً یک فریب ساده بودند یا اینکه روش رمزگذاری آنها به حدی ساده بود که به راحتی شکسته میشد و فایلهای کاربر را به وی بازمیگرداند.
نوع رمزگذاری مورد استفاده توسط Cryptolocker، امنترین استاندارد امروزه است. آنها با استفاده از رمزگذاری کلید عمومی نامتقارن، فایلها را توسط یک کلید عمومی محلی موجود بر روی سیستم رمز میکنند و صرفاً میشود فایلها را توسط کلید اختصاصی که بر روی یک سرور راه دور قرار دارد، رمزگشایی کرد. البته شکستن رمز RSA-2048 بهصورت تئوری ممکن است، اما انجام این کار توسط یک کامپیوتر معمولی حدود ۱۰ میلیارد سال طول میکشد!
تهیه نسخه پشتیبان از دادههای موجود برروی رایانهها یک ضرورت است و در صورت آلوده شدن به این بدافزار میتوان بدون پرداخت وجهی فایلهای مورد نظر را برگرداند. باید توجه داشت که نسخه پشتیبان نباید برروی همان رایانه یا فایلهای مربوط به اشتراک گذاری شبکه قرار داشته باشد زیرا این بدافزار می تواند تمامی نسخههای پشتیبان را نیز تحت تاثیر قرار داده و تخریب کند.
ورژن 2 این ویروس که با نام dubbed Cryptolocker 2.0 در تاریخ 20/12/2013 وارد دنیای مجازی شده تا امروز حدود 300000 کامپیوتر رو گروگان گرفته این ویروس از طریق فایل هایی با پسوند 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx میتونه وارد سیستم بشه
من خیلی گشتم همه جا گفتن هیچ انتی ویروسی نیگیرش فقط بیت دفندر یه چیزایی سر دراورده و جلوش رو میگیره
منن که اصن دانلود رو گزاشتم کنار فقط فروم هایی که اطمینان دارم میمر قضیه جدیه من از فایلام بکم اپ گرفتم و رایت کردم چون فایل بک اپت رو هم رمز میزاره
درود
بله، کومودو میتونه از شما در برابر این نمونه ها حفاظت کنه.
siyasiya
23-01-2014, 09:40
دوستان عزیز
من kaspersky pure 3 دارم. تا 10 روز دیگه بیشتر کار نمیکنه و کلید جدید هم پیدا نکردم. میخوام COMODO بعدش اینترنت سکیوریتی نصب کنم. با توجه به اینکه این نرم افزار مجانی هست، فکر میکنید که میتونه به خوبی کاسپر، سیستم من رو در مقابل ویروسها و... محافظت کنه؟
با تشکر
دانلود اخرین ورژن اینتر نت سکوریتی رو بزارید از سایت خودش لطفا
دانلود اخرین ورژن اینتر نت سکوریتی رو بزارید از سایت خودش لطفا
دانـــلــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] af)
اپدیت افلاینش از سایت خودش برای امروز
M e i s a m
23-01-2014, 22:03
اپدیت افلاینش از سایت خودش برای امروز
اگر منظورتون اپدیت آنتی ویروس هست این خدمت شما
دانلود :n01: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FarshadBandari
24-01-2014, 01:35
علی آقا یه سوالی داشتم، فرض کنیم اتوسندباکس و HIPS هر دو روشن هستن، آیا ویروس (یا هر برنامه ای که برای کومودو ناشناخته هست) میتونه اتوسندباکس و HIPS رو دور بزنه و رو سیستم اجرا بشه؟ تاحالا این اتفاق افتاده؟ چون من بعضی وقتا میشنوم که میگن نمیشه به اتوسندباکس و HIPS اعتماد کامل کرد و بعضی ویروس ها و برنامه ها به قدری الگوریتم پیشرفته و پیچیده ای دارن که سندباکس و HIPS رو دور میزنن و روی سیستم مورد نظر اجرا میشن، شما همچین چیزی رو تایید میکنید؟ تاحالا به همچین موردی برخورد کردید؟
علی آقا یه سوالی داشتم، فرض کنیم اتوسندباکس و HIPS هر دو روشن هستن، آیا ویروس (یا هر برنامه ای که برای کومودو ناشناخته هست) میتونه اتوسندباکس و HIPS رو دور بزنه و رو سیستم اجرا بشه؟ تاحالا این اتفاق افتاده؟ چون من بعضی وقتا میشنوم که میگن نمیشه به اتوسندباکس و HIPS اعتماد کامل کرد و بعضی ویروس ها و برنامه ها به قدری الگوریتم پیشرفته و پیچیده ای دارن که سندباکس و HIPS رو دور میزنن و روی سیستم مورد نظر اجرا میشن، شما همچین چیزی رو تایید میکنید؟ تاحالا به همچین موردی برخورد کردید؟
سلام
اول باید یه مقداری ذهنتون را نسبت به اتوسندباکس روشنتر بکنید. در واقع اگر مطالبی در مورد سندباکس روی نت میخونید خیلی ارتباطی با اتوسندباکس کومودو نداره.
اتوسندباکس کومودو یک مسدودگر رفتار است با سطح های مختلف (وقتی میگم سطحهای مختلف یعنی همانطور که مسدود کردن در اتوسندباکس تعریف شده، اجازه دادن هم تعریف شده!) و این نکته کلید قضیه است که هر چه سطح پاینتری انتخاب بشه فایل اجازه دسترسی بیشتری به سیستم شما داره. اصلا بحث دور زدن اتوسندباکس کومودو بی معنی است. اگر فرضاً یک نمونه در سطح X در نسخه مثلا 6.1 میتونست آزادی بیشتری داشته باشه (کاربر فکر میکرد اتوسندباکس در سطح X را دور زده! در صورتیکه طبق اهداف و عملکرد تعریف شده اتوسندباکس برای اون سطح خاص، اتوسندباکس کارشو انجام داده و دور زدنی در کار نبوده) ولی مثلا در نسخه 6.3 همون نمونه نمیتونه به اهدافش برسه، به دلیل این هست که محدودیت و قوانین پشت پرده اتوسندباکس در همون سطح X محدودتر شده! (خیلی وقتها کاربران از تیم کومودو میخواد که یک سطح را محدودترش بکنه یا ازاد ترش بکنه)
بنابراین چیزی به عنوان عبور از اتوسندباکس کومودو اساساً وجود نداره،
اما در ادامه سطح کاملاً مجازی در اتوسندباکس کومودو شامل فرمایشات شما میشه، و از حالت مسدودگر رفتار خارج میشه و وارد فاز محیط مجازی میشه. بنابراین اینجا میشه مورد شما را بررسی کرد. و مهمترین و اصلی ترین نکته این هست که آیا یک نمونه در حالیکه وارد سندباکس مجازی کومودو شده قادر هست روی سیستم اصلی آسیب بزنه یا نه؟
خب پاسخ به این سوال را نباید قاطعانه بدم و بهتره پاسخم ملایمتر باشه..... بنابراین احتمال این امر وجود داره، اما اینکه خودم تا به حال بهش برخورد کردم یا نه باید بگم که خیر. با توجه به اینکه هر روز کلی ویروس تست میکنم؛...... و سطح مجازی بسیار پرقدرت است. و دلتون را قرص کنم و بگم: بهش اعتماد کن!
بهش اعتماد کن را به خاطر این میگم که اگر فرضا یک نمونه یافت شد یک استثناست و فرق استثناء و شایع (یعنی شما نمونه های بیشتر بتونید در این مورد پیدا بکنید) از زمین تا آسمونه.
=====
نکته: من خودم با HIPS کار میکنم.. اصلیترین دلیلش این هست که اختیار (مسدود/اجازه) دست کاربره.
FarshadBandari
24-01-2014, 18:51
سلام
اول باید یه مقداری ذهنتون را نسبت به اتوسندباکس روشنتر بکنید. در واقع اگر مطالبی در مورد سندباکس روی نت میخونید خیلی ارتباطی با اتوسندباکس کومودو نداره.
اتوسندباکس کومودو یک مسدودگر رفتار است با سطح های مختلف (وقتی میگم سطحهای مختلف یعنی همانطور که مسدود کردن در اتوسندباکس تعریف شده، اجازه دادن هم تعریف شده!) و این نکته کلید قضیه است که هر چه سطح پاینتری انتخاب بشه فایل اجازه دسترسی بیشتری به سیستم شما داره. اصلا بحث دور زدن اتوسندباکس کومودو بی معنی است. اگر فرضاً یک نمونه در سطح X در نسخه مثلا 6.1 میتونست آزادی بیشتری داشته باشه (کاربر فکر میکرد اتوسندباکس در سطح X را دور زده! در صورتیکه طبق اهداف و عملکرد تعریف شده اتوسندباکس برای اون سطح خاص، اتوسندباکس کارشو انجام داده و دور زدنی در کار نبوده) ولی مثلا در نسخه 6.3 همون نمونه نمیتونه به اهدافش برسه، به دلیل این هست که محدودیت و قوانین پشت پرده اتوسندباکس در همون سطح X محدودتر شده! (خیلی وقتها کاربران از تیم کومودو میخواد که یک سطح را محدودترش بکنه یا ازاد ترش بکنه)
بنابراین چیزی به عنوان عبور از اتوسندباکس کومودو اساساً وجود نداره،
اما در ادامه سطح کاملاً مجازی در اتوسندباکس کومودو شامل فرمایشات شما میشه، و از حالت مسدودگر رفتار خارج میشه و وارد فاز محیط مجازی میشه. بنابراین اینجا میشه مورد شما را بررسی کرد. و مهمترین و اصلی ترین نکته این هست که آیا یک نمونه در حالیکه وارد سندباکس مجازی کومودو شده قادر هست روی سیستم اصلی آسیب بزنه یا نه؟
خب پاسخ به این سوال را نباید قاطعانه بدم و بهتره پاسخم ملایمتر باشه..... بنابراین احتمال این امر وجود داره، اما اینکه خودم تا به حال بهش برخورد کردم یا نه باید بگم که خیر. با توجه به اینکه هر روز کلی ویروس تست میکنم؛...... و سطح مجازی بسیار پرقدرت است. و دلتون را قرص کنم و بگم: بهش اعتماد کن!
بهش اعتماد کن را به خاطر این میگم که اگر فرضا یک نمونه یافت شد یک استثناست و فرق استثناء و شایع (یعنی شما نمونه های بیشتر بتونید در این مورد پیدا بکنید) از زمین تا آسمونه.
=====
نکته: من خودم با HIPS کار میکنم.. اصلیترین دلیلش این هست که اختیار (مسدود/اجازه) دست کاربره.
خیلی ممنون از پاسختون :n16:
یه سوال دیگه اینکه به غیر از حالت کاملاً مجازی، کدوم گزینه در اتوسندباکس بیشترین امنیت و بیشترین محدودیت رفتار رو برای فایل های ناشناخته اجرا میکنه؟
کومودوی من انگلیسی هست، از بین این گزینه ها کدوم رو انتخاب کنم؟
Limited
Restricted
Untrusted
?
کدوم یک از این 3 گزینه محدودیت رفتاری بیشتری رو برای فایل ایجاد میکنه؟
خیلی ممنون از پاسختون :n16:
یه سوال دیگه اینکه به غیر از حالت کاملاً مجازی، کدوم گزینه در اتوسندباکس بیشترین امنیت و بیشترین محدودیت رفتار رو برای فایل های ناشناخته اجرا میکنه؟
کومودوی من انگلیسی هست، از بین این گزینه ها کدوم رو انتخاب کنم؟
Limited
Restricted
Untrusted
?
کدوم یک از این 3 گزینه محدودیت رفتاری بیشتری رو برای فایل ایجاد میکنه؟
سلام
Untrusted ؛
====
حالا که بحث اینها شد این نکته هم خالی از لطف نیست که ویروسکوپ به دلیل اینکه یک سیستم تجزیه و تحلیل پویا (Dynamically Analyzes) هست. اونوقت اگر اتوسندباکس فعال باشه ویروسکوپ موارد مسدود شده را نمیتونه ردیابی بکنه (منظورم این هست که جزو رفتار فایل محسوب نمیکنه به دلیل اینکه رفتارهای مسدود شده عملا روی سیستم رخ نداده)...... ؛ در واقع من حس میکنم کومودوی که -به زعم من- با این مبنا استوار است که یک فایل مشکوک اصلا اجرا نشه(خیلی بخواهد به فایل حال بده میگه محدود اجرا شو).... الان دچار چالش شده.
البته چند وقت پیش بهشون پیشنهاد دادم که میشه از انلایز استاتیک بهره گرفت که به شدت مورد استقبال قرار گرفت...... اگر نردبان 100 پله ای داشته باشیم، ویروسکوپ الان فقط روی پله اول هست!!
siyasiya
25-01-2014, 07:06
دوستان عزیز
من kaspersky pure 3 دارم. تا 10 روز دیگه بیشتر کار نمیکنه و کلید جدید هم پیدا نکردم. میخوام COMODO بعدش اینترنت سکیوریتی نصب کنم. با توجه به اینکه این نرم افزار مجانی هست، فکر میکنید که میتونه به خوبی کاسپر، سیستم من رو در مقابل ویروسها و... محافظت کنه؟
با تشکر
دوستان گل
کسی من رو راهنمایی نمیکنه؟
دوستان عزیز
با تشکر
سلام
اگر سوال شما را در این خلاصه بکنم که : با توجه به اینکه این نرم افزار مجانی هست ، باید عرض کنم که فرقی با آنتی ویروس های پولی نداره. در واقع میشه به کومودو به چشم یک محصول غیررایگان نگاه کرد.
بنابراین رایگان بودن ؛ نه تنها این محصول و حفاظت از سیستم شما را محدود نمیکنه بلکه یک برگ برنده هم میتونه باشه. به واسطه اینکه شما پولی بابت خرید یک آنتی پرداخت نمیکنید و یا اینکه به دنبال کرک و سریال براش نیستید.
اما اینکه میتونه به اندازه سایر آنتی ویروسها از سیستم شما حفاظت بکنه، پاسخ کلی نمیشه داد. بستگی به خودتون داره، از این زاویه که ، شما بتونید با یک آنتی ویروس (حالا هر چی) کار بکنید یا نه. اگر کاربر بتونه با کومودو کار بکنه امنیت خوبی را برای خودش تامین کرده و اگر نه که کومودو نتونسته با سلایق شما جور باشه (این مورد برای تمامی آنتی ها صادق است)
اما ورای آنچه در موردش صحبت کردم. اگر بخوام از یک زاویه دیگری به قضیه نگاه بکنم میتونم بگم البته که کومودو میتونه درصد قابل قبولی از امنیت را برای شما فراهم بکنه، همینطور که بقیه!
با سلام
دوستان ادرس سایت یاهو که با کومودو قرارداد داره برای صفحه اول دراگون رو می خواستم . من تغییرش دادم اما الان دوباره می خوام قرارش بدم ولی فکر کنم صفحه اصلی یاهو نبود در واقع انتهای ادرس یه چیزایی اضافه داشت
اینو بهتره ما در قبال اینهمه خدمات رایگان کومودو در home page دراگون قرار بدیم تا بتونیم کمی از کومودو تشکر کرده باشیم
با سلام
دوستان ادرس سایت یاهو که با کومودو قرارداد داره برای صفحه اول دراگون رو می خواستم . من تغییرش دادم اما الان دوباره می خوام قرارش بدم ولی فکر کنم صفحه اصلی یاهو نبود در واقع انتهای ادرس یه چیزایی اضافه داشت
اینو بهتره ما در قبال اینهمه خدمات رایگان کومودو در home page دراگون قرار بدیم تا بتونیم کمی از کومودو تشکر کرده باشیم
بفرمایین خدمت شما
و اینم نسخه 7 بتای منتشر شده توسط کومود حالش رو ببرید :n07:
Comodo Internet Security
Size: 220M ( 229650600 )
MD5: bc913946ab679a1649e64a3882155595
SHA1: a794052e6f9e4ab3ec040ccc9de84a85e4ec707f
Comodo Antivirus
Size: 220M ( 229650592 )
MD5: 05e5c7645e8f127cde2c405342c34ecd
SHA1: 0219f90855dbc1bd1d1780758ae5fed22cdb3f63
Comodo Firewall
Size: 220M ( 229650592 )
MD5: 049a42ee95eaf61acb6301bf9f910f67
SHA1: 9c2490cdc555c16d0ecc7d3c6c55b4df9c338d4a
M e i s a m
28-01-2014, 13:37
عموما چند روز بعد از بتا نسخه اصلی میاد؟
یه عکس از نسخه7میزارید؟
از نسخه فارسیش
pedram_01
28-01-2014, 16:29
سلام
اگر سوال شما را در این خلاصه بکنم که : با توجه به اینکه این نرم افزار مجانی هست ، باید عرض کنم که فرقی با آنتی ویروس های پولی نداره. در واقع میشه به کومودو به چشم یک محصول غیررایگان نگاه کرد.
بنابراین رایگان بودن ؛ نه تنها این محصول و حفاظت از سیستم شما را محدود نمیکنه بلکه یک برگ برنده هم میتونه باشه. به واسطه اینکه شما پولی بابت خرید یک آنتی پرداخت نمیکنید و یا اینکه به دنبال کرک و سریال براش نیستید.
اما اینکه میتونه به اندازه سایر آنتی ویروسها از سیستم شما حفاظت بکنه، پاسخ کلی نمیشه داد. بستگی به خودتون داره، از این زاویه که ، شما بتونید با یک آنتی ویروس (حالا هر چی) کار بکنید یا نه. اگر کاربر بتونه با کومودو کار بکنه امنیت خوبی را برای خودش تامین کرده و اگر نه که کومودو نتونسته با سلایق شما جور باشه (این مورد برای تمامی آنتی ها صادق است)
اما ورای آنچه در موردش صحبت کردم. اگر بخوام از یک زاویه دیگری به قضیه نگاه بکنم میتونم بگم البته که کومودو میتونه درصد قابل قبولی از امنیت را برای شما فراهم بکنه، همینطور که بقیه!
سلام اقای jadda
من فکر نمیکنم بشه کومودو رو با یک انتی ویروس پولی مثل نورتون 360 یا بیت دفندر توتال یا کاسپر پیور مقایسه کرد .
میشه گفت پر امکانات ترین و بهترین انتی ویروس رایگان .
مثلا من تو یک هتل به وای فای وصل میشم اگه فایروال نداشته باشم ( فایروال خود ویندوز کافی نیست ) اون صاحب هتل اگه بخواد میتونه ببینه من تو چه سایتی رفتم و ...
حالا اگه کمودو رو هم داشته باشم میتونه اینکارو بکنه اما اگه یک محصول پولی مثل نورتون 360 یا بیت دفندر توتال یا کاسپر پیور داشته باشم نمیتونه ای کارو بکنه چون اطلاعات رو رمزنگاری میکنن
این فقط یک مثال ساده بود که نمیشه کمودو رایگان رو با یک محصول پولی مقایسه کرد که من کلی مثال دیگه هم دارم ولی فکر میکنم همین کافی باشه
بفرمایید البته این نسخه 3 تا پوسته داره که من از پوسته مدرنش استفاده میکنم و عکس اون رو گذاشتم
M e i s a m
28-01-2014, 17:56
اصن نابود شدم با این عکسای نسخه 7 :n04: خیلـــی خوبــــه! من امشب نصب میکنم
دوستان تغییرات نسخه 7 رو هم بفرمائید چی هستن
سلام خدمت دوستان عزیز
خب ظاهرا نسخه بتای 7 منتشر شده و خیلی سریع چند نکته را عرض کنم:
اول در مورد نسخه فارسی:
نسخه فارسی هنوز مشکلاتی داره و در حال بهبود است ( مثلا وب سایت فیلترینگ تبدیل میشه به وب فیلتر) و در مورد نسخه فارسی جای نگرانی وجود نداره، همه چیز دست ماست و در واقع من یک گام از این نسخه ارائه شده جلو تر هستم.... اینو عرض کردم به دلیل اینکه بهبود و تغییرات گام به گام انجام میشه و در طول تست نسخه های قبلی که در اختیار گروه ستاره کومودو قرار داده شده دائما تغییراتی داشتیم که به نسبت آن؛ مجبور بودم در نسخه فارسی هم تغییراتی انجام بدم.
اما اگر نظر خاصی داشتید دریغ نکنید.
در مورد این نسخه:
فراموش نکنید که این فقط یک نسخه بتا و ازمایشی است بنابراین میتونه ناپایدار و دارای ایراداتی باشه بنابراین اگر قصد نصب و تست را دارید، سعی کنید روی یک ویندوز مجازی نصب کنید. هر چند من همیشه روی سیستم اصلیم نصب کردم ( یه جوریهایی باید این کار را میکردم) ولی شما روی ویندوز مجازی نصب کنید.
اپدیت: برای انجام آپدیت اولیه از همان اپدیت نسخه 6 کپی بگیرد و استفاده کنید.
ویروسکوپ:
یادمون باشه که اگر ما یک نردبان 100 پله ای داشته باشیم ویروسکوپ الان روی پله اول هست..... در واقع در طول سال 2014 ویروسکوپ تقویت خواهد شد.
وب فیلتر:
ایشون هم در همان وضعیت قرار داره و نیاز به تقویت داره....
هر گونه ایراد + هر گونه پیشنهاد را میتونید در همین تاپیک بیان بفرمایید.
سلام دوستان و مخصوصا عرض ادب به آقا علی :n16:
این مشکل بخاطر چی هستش؟ :n13:
نمیتونم فایل برای کومودو ارسال کنم! :n13:
سلام
بله خیلی وقته اینجوری هستش از اینجا اقدام کنید
فقط کافیه لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو بذارید خودشون بررسی و اضافه میکنن البته حدود 5-6 روزی میشه کم کار شدن احتملا به دلیل تغییرات روی دیتابیس باشه برای ست شدن با نسخه 7 و گرنه قبل این یک هفته تا توی تاپیک لینک رو میزدی فورا اضافه می شد
سلام
تشکر از جناب کاوه بابت توضیح.
این مشکل خیلی بدی هست و چند وقت میشه که کومودو گرفتارش شده...... امیدورام تا نسخه نهایی فیکس بشه.....
واقعا ارسال یک فایل مشکوک برای کومودو میتونه خیلی مهم باشه..... همه نمونه ها را نمیشه از روی نت جمع آوری کرد.... برای شناسایی سریعتر برخی نمونه ها ؛ باید درصدی از این موارد که با تاخیر روی نت پخش میشن، قبل از اون از روی سیستم کاربر دریافت بشن.
من به این مشکل درجه خیلی حاد میدم!
البته I KinG I ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان تمامی نمونه رو من و پوریا عزیز ارسال کردیم این پست ها رو بینید دقیقا نمونه های شماست
farhad900
29-01-2014, 10:16
چیکار کنم به حالت اولش که نصب کردم برگرده؟؟
یکم قاطی کرده بعضی وقتا اجازه وصل شدن به اینترنتو نمیده !!!!
Mt.Shadow
29-01-2014, 14:32
سلام به همگی دوستان
من امروز ویندوز عوض کردم... بعدش که COMODO رو نصب کردم موقع نصب error داد
installation failed.
دوبار این خطا رو داد بعدش که ok کردم نصب ادامه پیدا کرد...
الان چطور میتونم بفهمم کومودو مشکل داره یا نه ...؟؟؟؟
یه بار هم uninstall ش کردم دوباره نصب کردم باز هم همون error رو داد...
M e i s a m
29-01-2014, 20:50
من نصب کردم بدون مشکل
در نظر اول باید بگم به نظرم کمودو سریعتر اجرا میشه
پوسته مدرن که متناسب با ویندوز 8 طراحی شده خیلی جذابه
قسمت مشاهده ارتباطات که یکم درهم برهم بود خواناتر شده/ البته هنوزم وقتی بخوای ارتباطات رو ببینی خود کمودو هم اجرا میشه که یک اشکاله
این ویروسکوپ/ویروسکوب هم که جدید اضافه شده ظاهرا چیز خوبیه!
فونت نرم افزار هم شده تاهوما/ الله اکبر! :دی
دانلود نسخه7بتا رو از سایتش برای دانلود بزارید:)
و 1سوال دیگه اینکه نسخه بتا رو که نصب میکنیم بعدش باید نسخه اصلیش رو هم که اومد نصب کنیم یا اینکه به مرور زمان خودش اپدیت میهش به نسخه اصلی؟
یا اینکه نسخه اصلی اومد باید جدا دانلود کرده و ارتقا بدیم؟
و یه سوال دیگه این چیزایی که تو ورژن جدید اضافه شده کارشون چیه؟
:)
سلام به همگی دوستان
من امروز ویندوز عوض کردم... بعدش که COMODO رو نصب کردم موقع نصب error داد
installation failed.
دوبار این خطا رو داد بعدش که ok کردم نصب ادامه پیدا کرد...
الان چطور میتونم بفهمم کومودو مشکل داره یا نه ...؟؟؟؟
یه بار هم uninstall ش کردم دوباره نصب کردم باز هم همون error رو داد...
سلام
نسخه بتای 7 نصب کردید؟
از ابزار عیب یابی کومودو استفاده کن ببین مشکلی پیدا میکنه.
دانلود نسخه7بتا رو از سایتش برای دانلود بزارید:)
و 1سوال دیگه اینکه نسخه بتا رو که نصب میکنیم بعدش باید نسخه اصلیش رو هم که اومد نصب کنیم یا اینکه به مرور زمان خودش اپدیت میهش به نسخه اصلی؟
یا اینکه نسخه اصلی اومد باید جدا دانلود کرده و ارتقا بدیم؟
و یه سوال دیگه این چیزایی که تو ورژن جدید اضافه شده کارشون چیه؟
:)
فکر نکنم فعلا نیازی باشه که نسخه بتای 7 را نصب کنید.
اما اگر نصب کردید معمولا میشه با دریافت اپدیت برنامه نسخه بتا را به نسخه نهایی ارتقا داد ولی این کار اصولی نیست. و بهتره نسخه بتا عزل و نسخه بعدی نصب بشه. بنابراین از الان تا تسخه نهایی 7 شاید یکی دو بار مجبور بشید که عمل عزل و نصب را انجام بدهید.
Mt.Shadow
30-01-2014, 18:59
سلام
نسخه بتای 7 نصب کردید؟
از ابزار عیب یابی کومودو استفاده کن ببین مشکلی پیدا میکنه.
نه آخرین نسخه اصلی 6.3
عیب یابی مشکلی رو نمیگه ...
ولی مثلا" IDMan به چند تا دامین دسترسی شو بلاک کردم ولی بلاک نشد... یعنی برنامه تونست به اون دامین ها دسترسی پیدا کنه !!!
این نسخه 7 کی میاد (بتا نه)؟؟
farhad900
31-01-2014, 11:33
چیکار کنم به حالت اولش که نصب کردم برگرده؟؟
یکم قاطی کرده بعضی وقتا اجازه وصل شدن به اینترنتو نمیده !!!!
آقا کسی نیست کمک کنه؟
نمیتونم اینترنت وصل شم.حتما باید خاموشش کنم تا وصل بشه . کسی راه حلی نداره؟؟؟
نه آخرین نسخه اصلی 6.3
عیب یابی مشکلی رو نمیگه ...
ولی مثلا" IDMan به چند تا دامین دسترسی شو بلاک کردم ولی بلاک نشد... یعنی برنامه تونست به اون دامین ها دسترسی پیدا کنه !!!
این نسخه 7 کی میاد (بتا نه)؟؟
سلام
چون فرمودید حین نصب ارور داد خب احتمالا مشکلی وجود داره..... البته بستگی به ارور داره.
به هر حال اگر مشکلی حس میکنید شاید بهتره یکبار دیگر کومودو را عزل و نصب کنید. کومودو را از ساتش دانلود کن و نصب کن... از دیتابیس هم قبل از عزل کومودو یک کپی بگیر.
بعد از حذف کومودو از ابزار زیر هم استفاده کن.
===
آقا کسی نیست کمک کنه؟
نمیتونم اینترنت وصل شم.حتما باید خاموشش کنم تا وصل بشه . کسی راه حلی نداره؟؟؟
توی تنظیمات فایروال یک نگاهی بنداز... میتونید قوانین را حذف کنید. چیز خاصی نداره... پیکربندی کومودو در تنظیمات خلاصه میشه. .... هر جور دوست داشتی تغییرش بده.... خیلی سادست... برو توی تنظیمات و یه نگاهی بنداز.
Mt.Shadow
31-01-2014, 23:19
سلام
چون فرمودید حین نصب ارور داد خب احتمالا مشکلی وجود داره..... البته بستگی به ارور داره.
به هر حال اگر مشکلی حس میکنید شاید بهتره یکبار دیگر کومودو را عزل و نصب کنید. کومودو را از ساتش دانلود کن و نصب کن... از دیتابیس هم قبل از عزل کومودو یک کپی بگیر.
بعد از حذف کومودو از ابزار زیر هم استفاده کن.
مرسی مشکل حل شد فایل setup مشکل دار بود بعد از دانلود دوباره درست شد.
FarshadBandari
01-02-2014, 00:16
دوستان من هر مرورگری رو که تو سندباکس اجرا میکنم هیچ سایتی رو باز نمیکنه چرا؟ ولی تو حالت معمولی راحت سایت ها باز میشه
دوستان من هر مرورگری رو که تو سندباکس اجرا میکنم هیچ سایتی رو باز نمیکنه چرا؟ ولی تو حالت معمولی راحت سایت ها باز میشه
سلام
طبیعی نیست!
ابتدا یکبار پاکسازی سندباکس را بزن و دوباره مرورگر را در سندباکس اجرا کن.
توی کیوسک مجازی ( در نسخه 7 دسکتاپ مجازی) چطور؟
FarshadBandari
01-02-2014, 01:56
سلام
طبیعی نیست!
ابتدا یکبار پاکسازی سندباکس را بزن و دوباره مرورگر را در سندباکس اجرا کن.
توی کیوسک مجازی ( در نسخه 7 دسکتاپ مجازی) چطور؟
پاکسازی کردم فایده نداشت، تو کیوسک هم همین مشکل هست
siyasiya
02-02-2014, 12:53
سلام
خیلی ممنون دوست عزیز، توضیحات کامل و مفیدی بود. متشکرم
FarshadBandari
03-02-2014, 17:09
عای آقا چون تعداد پست هام زیر 10 هست انجمن اجازه نمیده پیام خصوصی بهتون بدم، اینجا جواب میدم
بله از آخرین نسخه 6.3 استفاده میکنم، silverlite نصبه
تا همین چند روز پیش مشکلی نبود، ولی یهو دیدم وقتی تو سندباکس اجرا میکنم دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه، امیدوارم زودتر نسخه 7 بیاد که اونو نصب کنم و این مشکل هم حل بشه
shahin666
04-02-2014, 01:01
سلام
نسخه فاینال 7 تو چه تاریخی عرضه میشه؟!
S n i p e r
04-02-2014, 22:06
سلام
یک آدم نا واردی به تنظیمات فایروالم دست زده!
حالا اکثر برنامه های اجرایی رو تو سیستم نمی تونم اجرا کنم واجازه دسترسی به من نمی ده!
دور برنامه های اجرایی یک کادر سبز هست.
و موقعی که می خواهم حالت HIPS رو عادی تر کنم اصلا گزینهش تغییر نمی کنه.
فایروال اصلا در اختیار من نیست حتی نمی تونم از سیستم پاکش کنم!
ورژن فایروال 6.3.32439.2937
لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
یک آدم نا واردی به تنظیمات فایروالم دست زده!
حالا اکثر برنامه های اجرایی رو تو سیستم نمی تونم اجرا کنم واجازه دسترسی به من نمی ده!
دور برنامه های اجرایی یک کادر سبز هست.
و موقعی که می خواهم حالت HIPS رو عادی تر کنم اصلا گزینهش تغییر نمی کنه.
فایروال اصلا در اختیار من نیست حتی نمی تونم از سیستم پاکش کنم!
ورژن فایروال 6.3.32439.2937
لطفاً راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
توی عکس که کومودو میگه سیستم را ریستارت کنید. احتمالا تغییر پیکربندی دادید.... فایلهای ناشناخته شما هم که صفر است، پس نباید مشکلی وجود داشته باشه.
کادر سبز مربوط به مجازی سازی میشه. در صورتیکه الان در تصویر، اتوسندباکس روی محدودیت کم قرار داره!
فایرول در اختیار شما نیست، اگر منظور این هست که پیغام خاصی نمیده بهتره بزارید روی حالت کاربر (الان روی حالت امن قرار داره)
به هر حال اگر در وضعیت نامناسبی قرار گرفتید و نمیتونید کومودو را عزل کنید، میتونید سندباکس و HIPS را غیر فعال کنید و بعد کومودو را عزل کنید.
S n i p e r
05-02-2014, 16:42
سلام
توی عکس که کومودو میگه سیستم را ریستارت کنید. احتمالا تغییر پیکربندی دادید.... فایلهای ناشناخته شما هم که صفر است، پس نباید مشکلی وجود داشته باشه.
کادر سبز مربوط به مجازی سازی میشه. در صورتیکه الان در تصویر، اتوسندباکس روی محدودیت کم قرار داره!
فایرول در اختیار شما نیست، اگر منظور این هست که پیغام خاصی نمیده بهتره بزارید روی حالت کاربر (الان روی حالت امن قرار داره)
به هر حال اگر در وضعیت نامناسبی قرار گرفتید و نمیتونید کومودو را عزل کنید، میتونید سندباکس و HIPS را غیر فعال کنید و بعد کومودو را عزل کنید.
سلام
ممنون بابت راهنمایی
تا حالا چندبار ری استارت کردم اما بازم همین پیام رو نشون میده!!
البته الان دیگه از کادر سبز خبری نیست.
مشکل بزرگ اینه که هیچ کدوم از حالت های سندباکس و HIPS و فایروال تغییر نمی کنند!
هیچ تنظیمی تغییر نمی کنه تا حالا هم نتونستم از روی سیستم پاکش کنم.
mohammad_203
07-02-2014, 11:46
سلام
دوستان چرا کمودو در تست سایت av-comparative نیست؟
Public Enemy
07-02-2014, 12:00
سلام
دوستان چرا کمودو در تست سایت av-comparative نیست؟
بدون مجوز هر شرکت ، هیچ سایتی اجازه تست و انتشار نتایج آزمایشات رو نداره .
شرکت Comodo باید به AV Comparatives مجوز بده تا محصولاتش در تست ها شرکت کنند .
مشابه اتفاقی که برای Norton افتاد و چند سال پیش از تست ها دست کشید .
در ضمن هر شرکت برای تست محصولش در AV Comparatives باید هزینه پرداخت کنه !!!!
قبلا چند تا تست از Comodo به صورت تکی در AV Comparatives موجود بود . ولی به صورت گروهی بررسی نمی شه
mohammad_203
07-02-2014, 21:55
با سلام
بنده cis نصب کردم.
مشکل من اینه وقتی تو تظیمات قسمت configuration وقتی comodo internet security (مطابق تصویر) active هست .فایروال پیغام نمیده .فایروال رو مود custom ruleset گذاشتم. و وقتی تو همین قسمت فایروال رو اکتیو می کنم تازه پیغام میده!!
حالا چیکار کنم، کدوم اکتیو بزارم باشه ! چون این قابلیت فایروال (که برای هر برنامه اخطار میده) برام مهمه !
اگه فایروال اکتیو باشه چی میشه!!؟!!
در ضمن وقتی comodo internet security اکتیو هست مود های دیگه فایروال درست کار می کنند! مثلا مود ترینینگ(خود اموز) .
تازه نصب کردم و اپدیت نکردم.برا آپدیت 163 مگ میخواد که نسبتا زیاده!
یک نکته دیگه اینکه وقتی تو configuration فایروال رو اکتیو میکنم میگه سیستم نیاز به reboot داره !
من تو کمودو تازه کارم!(البته قبلا نسخه فایروال رو داشتم و کمابیش آشنا به فایروالش هستم)
پست شماره #1115 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خوندم.فقط گفته شده این کارا انجام بشه! خوب اگه یه توضیحی هم بدین که چه فرقی دارن و کدوم حالت مناسب چه کاری هست بهتر میشد.با تشکر
mohammad_203
07-02-2014, 22:51
باید بگم خیلی از این کمودو خوشم اومد .البته هنوز قدرت شناسایی رو تست نکردم ولی با hips قوی و auto sandbox به نظر نمیاد مشکلی پیش بیاد.
اصلا آنتی ویروس باید مثل این تنظمیاتش کامل و حرفه ای باشه.من که اینجور بیشتر احساس امنیت می کنم.به کسپرسکی توهین نشه ولی واقعا تو نسخه 2014 افتضاح شده.پر از باگ و حذف خیلی از تنطمیات پیشرفته.کمودو در مقایسه با کسپر خیلی سبکتر هست .
علی اقا این نسخه بتا صفحه release_notes نداره؟
بزرگواران چطور باید تنظیمات کومودو رو به روز اول برگردوند؟
با سلام
بنده cis نصب کردم.
مشکل من اینه وقتی تو تظیمات قسمت configuration وقتی comodo internet security (مطابق تصویر) active هست .فایروال پیغام نمیده .فایروال رو مود custom ruleset گذاشتم. و وقتی تو همین قسمت فایروال رو اکتیو می کنم تازه پیغام میده!!
حالا چیکار کنم، کدوم اکتیو بزارم باشه ! چون این قابلیت فایروال (که برای هر برنامه اخطار میده) برام مهمه !
اگه فایروال اکتیو باشه چی میشه!!؟!!
در ضمن وقتی comodo internet security اکتیو هست مود های دیگه فایروال درست کار می کنند! مثلا مود ترینینگ(خود اموز) .
تازه نصب کردم و اپدیت نکردم.برا آپدیت 163 مگ میخواد که نسبتا زیاده!
یک نکته دیگه اینکه وقتی تو configuration فایروال رو اکتیو میکنم میگه سیستم نیاز به reboot داره !
من تو کمودو تازه کارم!(البته قبلا نسخه فایروال رو داشتم و کمابیش آشنا به فایروالش هستم)
پست شماره #1115 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو خوندم.فقط گفته شده این کارا انجام بشه! خوب اگه یه توضیحی هم بدین که چه فرقی دارن و کدوم حالت مناسب چه کاری هست بهتر میشد.با تشکر
در مورد پیکربندی ها فعلا خیلی خودتون را درگیر نکنید. پیکربندی را بزارید روی پرواکتیو..... در مورد تنظیمات هم به هر حال در پست دوم لینک برخی مطالب هست. میتونید بخونید. در مورد هر قسمت اگر سوالی بود میتونید به طور مجزا مطرح کنید.
در مورد فایروال یک نکته اینکه در هر پیکربندی که هستید؛ فایروال را بزارید روی Custom Ruleset.
علی اقا این نسخه بتا صفحه release_notes نداره؟
بزرگواران چطور باید تنظیمات کومودو رو به روز اول برگردوند؟
برای تغییر پیکربندی که میتونید از همون قسمت تنظیمات و پیکربندی اقدام کنید و اگر سوالی پرسیده شد خیر را انتخاب کنید.
در بخش تنظیمات پیشرفته، یک قسمتهایی هم هست به نام"قوانین برنامه ها در ...)" که میتونید از این قسمت قوانین فایل/برنامه ها را حذف کنید.
mansour_hotboy
09-02-2014, 12:01
با سلام به دوستان من به تازگی COMODO Internet Security نصب کردم.میخواستم ببینم آیا مثل آنتی های دیگر web shield داره؟ برای حفاظت در اینترنت
mohammad_203
09-02-2014, 12:13
با سلام به دوستان من به تازگی COMODO Internet Security نصب کردم.میخواستم ببینم آیا مثل آنتی های دیگر web shield داره؟ برای حفاظت در اینترنت
سلام
من هم تازه نصب کردم .به نظر میاد همچین چیزی نداره.البته یک افزونه هست که روی مرورگر(فایرفکس ، کروم و..) نصب میشه و جلوی تبلیغات اینترنتی یا tracker ها رو میگیره.
در نسخه 7 هم قراره Website Filtering اضافه شه که فقط گفته شده با این قابلیت میشه دسترسی به بعضی ها رو بست.
New
Website Filtering The new website filtering section gives CIS users a powerful and easy way to allow or block access to specific websites. Website access rules can be created for particular users of your computer, which makes this feature very useful for both home and work environments. For example, parents can block juvenile users from visiting inappropriate websites while companies can prevent employees from visiting leisure sites during working hours. You also have the option to create a log event whenever a user tries to visit a website which is in conflict with a rule. CIS ships with several preset lists (or ‘categories’) of URLs which can be added to rules that you create - including the 'Malicious sites category', the 'Comodo Safe category', the 'Comodo Phishing category' and the 'Comodo Malware category'.
(اگه این قابلیت رو داره ، دوستان تصحیح کنن)
Public Enemy
09-02-2014, 13:29
سلام
من هم تازه نصب کردم .به نظر میاد همچین چیزی نداره.البته یک افزونه هست که روی مرورگر(فایرفکس ، کروم و..) نصب میشه و جلوی تبلیغات اینترنتی یا tracker ها رو میگیره.
در نسخه 7 هم قراره Website Filtering اضافه شه که فقط گفته شده با این قابلیت میشه دسترسی به بعضی ها رو بست.
New
Website Filtering The new website filtering section gives CIS users a powerful and easy way to allow or block access to specific websites. Website access rules can be created for particular users of your computer, which makes this feature very useful for both home and work environments. For example, parents can block juvenile users from visiting inappropriate websites while companies can prevent employees from visiting leisure sites during working hours. You also have the option to create a log event whenever a user tries to visit a website which is in conflict with a rule. CIS ships with several preset lists (or ‘categories’) of URLs which can be added to rules that you create - including the 'Malicious sites category', the 'Comodo Safe category', the 'Comodo Phishing category' and the 'Comodo Malware category'.
(اگه این قابلیت رو داره ، دوستان تصحیح کنن)
اگر منظورتون فیلتر کردن سایت های مخرب و خطرناک هست ، بله چنین امکانی وجود داره SecureDNS . البته باید در هنگام نصب این قابلیت فعال سازی بشه و در گاهی اوقات نیاز به تنظیم دستی DNS هاست که گاهی اوقات تنظیمات ISP تون قرار دادن DNS ها خارج از شبکه در کانکشن رو قبول نمی کنه ( البته من سالها پیش از اینترنت مخابرات استفاده می کردم DNS ها رو دستی تنظیم کردم مشکلی پیش نیومد )
البته نرم افزار های جانبی زیادی هستند که کار Webfiltering رو خوب انجام می دن مثل AdGuard . به هر حال بهترین راه همون اینه که خود آنتی ویروس یه نرم افزار Web filtering داشته باشه .
2 - در Webfiltering کومودو یه سری تنظیمات آماده ( Preset ها ) قرار داده شده . البته قابلیت های افزودن تنظیمات جدید نیز هست ولی در صورتی که تنظیم مشخصی فعال نباشد ، مثلا قسمت Malicious sites category فعال نباشه ، دیگه محافظت نخواهد شد . درسته ؟
سلام
وب فیلتر در نسخه 7 دو منظوره است. یعنی هم نقش یک Parental Control را ایفا میکنه و هم وب گارد به واسطه اینکه دارای لیست سایتهای مخرب و فیشینگ هم هست. در واقع وب فیلتر کومودو بر مبنای لیست سیاه و سفید (دیتابیس) کار میکنه و آپدیت هم میشه.
به طور پیشفرض هم دو قانون در وب فیلتر وجود داره، سایتهای مجاز که حاوی سایتهای امن و لیست استثنائات میشه، و سایتهای مسدود، که شامل گروه سایتهای مخرب و فیشینگ میشه. با این قابلیت که به راحتی میتونید یک آدرس را در این لیست جابجا کنید، مجاز کنید، مسدود کنید، و استثناء کنید. یا حتی اضافه کنید.
1 - در Parental Control در مثلا Kaspersky قابلیت
ایجاد سطح دسترسی در کل سیستم و دسترسی به اینترنت هست.ولی در Webfiltering کومودوفقط دسترسی به اینترنت قابل تنظیمه.
قرمز را بیشتر توضیح میدید؟
Public Enemy
10-02-2014, 13:20
در Parental control نرم افزاري مثل Kaspersky قابليت تنظيم زمان هاي كار كردن با رايانه براي فرزندان و استفاده قابليت هاي مختلف نيز هست .
ظاهرا در Web filtering كومودو فقط تنظيم دسترسي و زمان هاي دسترسي به اينترنت هست
دوستانی که ورژن 7 رو نصب کردن تا حالا کارکردش رو چطور دیدن؟
من خودم چند روزی هست که از ویندوز 7 به 8.1 کوچ کردم روی 7 نسخه 6 نصب بود روی 8.1 نسخه 7 رو نصب کردم
من با توجه به اینکه توی 6 مشکلی باهاش نداشتم توی همین 7 بتا هم همینجوری بوده و هیچ فرقی برام نکرده (نه با 6 مشکل داشتم و نه با 7)
از نظر امکانات اضافه هم خیلی باهاش کار نکردم ببینم چیا اضافه شده
از دوستان اگه کسی امکانات جدید رو معرفی کنه و بگه برا چی هستن ممنون میشم
==========
وقتی انتی ویروس یا فایروال غیر فعال میشه یه پیغام میاد که برا چقدر وقت غیر فعال بشه که خیلی مفید هست ولی برا hips این مورد رو نذاشتن چند بار شده موقتی غیر فعال کردم ولی یادم رفته فعالش کنم
علی اقا میشه بهشون بگی این مورد رو اضافه کنن که برای hips هم اون پیغام رو بده؟
در ضمن اون مورد ترجمه نشدن بعضی قسمتها که توی 6 وجود داشت توی 7 برطرف شده؟(همون که بعضی قسمتها با توجه به زبان فایل نص هستن و اگه بعد از نصب زبان برنامه عوض میشد اون قسمتا تغییر نمیکرد)
با تشکر
دوستانی که ورژن 7 رو نصب کردن تا حالا کارکردش رو چطور دیدن؟
من خودم چند روزی هست که از ویندوز 7 به 8.1 کوچ کردم روی 7 نسخه 6 نصب بود روی 8.1 نسخه 7 رو نصب کردم
من با توجه به اینکه توی 6 مشکلی باهاش نداشتم توی همین 7 بتا هم همینجوری بوده و هیچ فرقی برام نکرده (نه با 6 مشکل داشتم و نه با 7)
از نظر امکانات اضافه هم خیلی باهاش کار نکردم ببینم چیا اضافه شده
از دوستان اگه کسی امکانات جدید رو معرفی کنه و بگه برا چی هستن ممنون میشم
==========
وقتی انتی ویروس یا فایروال غیر فعال میشه یه پیغام میاد که برا چقدر وقت غیر فعال بشه که خیلی مفید هست ولی برا hips این مورد رو نذاشتن چند بار شده موقتی غیر فعال کردم ولی یادم رفته فعالش کنم
علی اقا میشه بهشون بگی این مورد رو اضافه کنن که برای hips هم اون پیغام رو بده؟
در ضمن اون مورد ترجمه نشدن بعضی قسمتها که توی 6 وجود داشت توی 7 برطرف شده؟(همون که بعضی قسمتها با توجه به زبان فایل نص هستن و اگه بعد از نصب زبان برنامه عوض میشد اون قسمتا تغییر نمیکرد)
با تشکر
سلام
درسته برای HIPS اون هشدار وجود نداره. فعلا دلیلش این هست که وقتی CIS نصب میشه HIPS غیرفعال است. بنابراین اگر شما HIPS را فعال کنید و بعد غیرفعال کنید هشداری داده نمیشه. چون از اول غیرفعال بوده. ولی وقتی کومودو روی پرواکتیو باشه در این حالت HIPS فعال میشه، اگر در این حالت هم HIPS را غیرفعال کنید باز هم هشداری داده نمیشه. که حداقل میتونند هشدار را برای این پیکربندی فعال کنند.
سعی میکنم مورد را انتقال بدم. البته چانه زدن در این مورد مشکل هست.... شاید بگن: خیلی عیبی نداره غیرفعال باشه!.... جوابمون میتونه این باشه که: حداقل روی پرواکتیو این هشدار را فعال کنید!
در مورد اون مشکل برنگشتن برخی قسمتها در تغییر زبان؛ فعلا از لیست ایرادها خارج شده.... پس امیدی نیست در نسخه 7 رفع بشه. به هر حال من پیگیر خواهم بود.
====
به غیر از ویرسکوپ و وب فیلتر..... یه مقدار تغییرات و بهبودهای دیگری داشتیم که مثبت بوده.
مثلا دسترسی به تنظیمات بوسیله گزینه تنظیمات با کلیک راست روی آیکون کومودو در سیستم تری فراهم شده. که قبلا نبوده.
و یا اینکه گزینه "رفتن به پوشه" Jump to Folder برای فایلها در لیست قوانین فراهم شده:
و یا امکان دیدن فعالیتهای یک پروسه، و ذخیره رفتار یک پروسه در قالب یک فایل xml که جذاب هست...(الان که داشتم این عکسو میزاشتم حس کردم به جای بکاپ بزارم ذخیره: دی)
یا برخی تغییرات دیگر مثل سویچ راحتر بین سیستم و "دسکتاپ مجازی" و غیره.
به لحاظ کارکرد فعلا مشکل حادی زیادی دیده نشده و اگر مراقب باشید میتوند حتی روی سیستم اصلی هم نصب بکنید.
خبر اینکه ظرف امروز و فردا یک نسخه بتای 7 دیگه منتشر میشه. در واقه نسخه RC هست (Release Candidate). و بعدش نسخه نهایی.
علی اقا تو لیست ترجمه ها با توجه به اینکه زبان فارسی راست به چپ خیلی جالب نشده نوشتید فارسی نگاه کردم بعضی زبان ها هم به زبان خودشون نوشتن و هم به صورت انگلیسی (تو لیست چند مورد بود) شما اگه مشکلی ایجاد نمیکنه یکی از دو حالت زیر رو بزار
(فارسی)Persian
(فارسی)Farsi
ضمنا اگه فرصت دارید یکم درباره ویرسکوپ و وب فیلتر توضیح بدید (اینکه کارشون چی هست زیر مجموعه کدوم قسمتن و از کجا میشه به تنظیماتشون دسترسی داشته باشیم)
با تشکر
اینترنت سکوریتی کومودو رو برای یکی از فامیل هامون نصب کرده بودم، از کارکرد آنتی ویروس راضین و کلا از این نظر مشکلی ندارن اما مثل اینکه خیلی به برنامه ها موقع نصب شدن گیر میده و فلش هم که وصل میکنن چند دقیقه ای کل سیستم قاطی میکنه
این مشکل واسه کومودو عادیه با توجه به ضعف نسبی سیستم فامیلمون یا من تنظیمات رو بد گذاشتم موقع نصب؟
چون خودم فایروال کومودو رو لپ تاپم نصبه اما چنین مشکلاتی ندارم!
احتمالا HIPS رو فعال کردید برا همین موقع نصب گیر میده بهشون بگید موقتی موقع نصب برنامه اون رو غیر فعال کنن (اگه به برنامه اطمینان کامل دارن) یا اینکه توی همون اولین پیغام بگن یه فایل اینستالر هست و دیگه خیلی کم برای اون فایل پیغام میده
در مورد قاطی کردن سیستم موقع وصل کردن فلش تا حالا همچین موری رو نداشتم
علی اقا تو لیست ترجمه ها با توجه به اینکه زبان فارسی راست به چپ خیلی جالب نشده نوشتید فارسی نگاه کردم بعضی زبان ها هم به زبان خودشون نوشتن و هم به صورت انگلیسی (تو لیست چند مورد بود) شما اگه مشکلی ایجاد نمیکنه یکی از دو حالت زیر رو بزار
(فارسی)Persian
(فارسی)Farsi
ضمنا اگه فرصت دارید یکم درباره ویرسکوپ و وب فیلتر توضیح بدید (اینکه کارشون چی هست زیر مجموعه کدوم قسمتن و از کجا میشه به تنظیماتشون دسترسی داشته باشیم)
با تشکر
در مورد اسم زبان در برنامه روش فکر میکنم... و یک نگاهی هم میندازم ببینم چطور میشه.
در مورد ویروسکوپ و وب فیلتر بیشتر صحبت میکنیم. فعلا زود هست.
من هر وقت سیستم را فول اسکن میکنم خیلی زمان میبره تا تموم بشه مگر معمولا چقدر بایستی طول بکشه؟ دیگه اینکه موقع اسکن کردن سیستم کانکت باشه یا دیس کانکت فرق میکنه؟ مرسی
Public Enemy
18-02-2014, 11:47
من هر وقت سیستم را فول اسکن میکنم خیلی زمان میبره تا تموم بشه مگر معمولا چقدر بایستی طول بکشه؟ دیگه اینکه موقع اسکن کردن سیستم کانکت باشه یا دیس کانکت فرق میکنه؟ مرسی
تمامی آنتی ویروس ها همین گونه هستند .
این مورد بستگی به ترتیب به تعداد فایل های موجود بر روی سیستم ، سرعت هارد ( SSD یا HDD بودن ) ، تنظیمات آنتی ویروس ( به عنوان مثال آیا فایل های فشرده رو اسکن کنه و اگر اسکن کرد ، تا چند لایه ) ، مشخصات سخت افزاری و در آخر به طراحی خود آنتی ویروس بستگی داره .
در هنگام اتصال به اینترنت نیز با توجه به تکنولوژی کلود ، 2 مزیت نصیبتون می شه :
1- عدم احتیاج به آپدیت مکرر دیتا بیس آنتی ویروس ، در صورتی که آنتی ویروس به تکنولوژی کلود مجهز باشه و آنتی ویروس حتی اصلا آپدیت نباشه ، باز هم آخرین مخرب ها شناسایی می شوند ( در صورت اتصال به اینترنت )
2 - بسیاری از مخرب های ناشناخته با توجه به رفتارشون در سایر سیستم های متصل به کلود حتی در صورتی که شناسایی نشده باشند شناسایی می شوند
mansour_hotboy
20-02-2014, 19:19
با سلام به دوستان.من COMODO Internet Security رو نصب کردم.فایروال رو حالت custom ruleset گذاشتم.
ولی باز تمام برنامه ها راحت به اینترنت دسترسی دارن و کومودو هیچ سوالی نمیپرسه.
اصلا جایی داره که لیست برنامه هایی که به نت متصل میشن مشخص باشه؟
mohammad_203
20-02-2014, 21:03
با سلام به دوستان.من COMODO Internet Security رو نصب کردم.فایروال رو حالت custom ruleset گذاشتم.
ولی باز تمام برنامه ها راحت به اینترنت دسترسی دارن و کومودو هیچ سوالی نمیپرسه.
اصلا جایی داره که لیست برنامه هایی که به نت متصل میشن مشخص باشه؟
سلام
مطابق شکل به تنظمات رفته و روی گزینه دوم یعنی Proactive Security کلیک راست کنید و اکتیو کنید.سپس سیستم رو ریستارت کنید:
بعد از این کار وقتی فایروال رومد custom ruleset باشه اخطار میده .و تو تنظمات قسمت فایروال قسمت Application Rules می تونید لیست برنامه ها و قوانین که تعریف میکنید رو ببنید
آیا ممکنه نصب این انتی ویروس کمودو روی سرعت کار و عملکرد ویندوز تاثیر بذاره ؟ چون از وقتی این را دانلود و نصب کردم شاهد کندی و سنگین کار کردن و خیلی از اوقات هنگ کردن های طولانی و یا بدون باز گشت سیستم هستم. که خیلی اعصاب خورد کنه. دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنیدو با تشکر
mohammad_203
20-02-2014, 23:05
آیا ممکنه نصب این انتی ویروس کمودو روی سرعت کار و عملکرد ویندوز تاثیر بذاره ؟ چون از وقتی این را دانلود و نصب کردم شاهد کندی و سنگین کار کردن و خیلی از اوقات هنگ کردن های طولانی و یا بدون باز گشت سیستم هستم. که خیلی اعصاب خورد کنه. دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنیدو با تشکر
سلام
مسلما بدون تاثیر نیست.هیچ آنتی ویروسی بی تاثیر نیست.به استثنا نود32 ! که خیلی کم تاثیر می زاره و مناسب سیستم های ضعیف هست .
شما قسمت Auto sandbox رو غیر فعال کنید و طبق پست قبلی که توضیح دادم تنظمیات رو روی Proactive Security بزارین.و HIPS رو روی safe mode بزارین.اینطوری شاید بهتر شه .با این تنظیمات هر برنامه ای که گواهی دیجیتالی معتبری نداشته باشه کمودو به شما هشدار میده و شما یا اجازه میدین یا بلاک میکنین.
Advanced Settings > Security Settings > Defense + > Behavior Blocker
اینجا تیک اول رو بردارین ( auto sandbox )
دوستان نسخه RC برا ورژن 7 ریلیز شد اگه 7 بتا نصب باشه خودش پیغام ابدیت میده
اینم اطلاعات نسخه جدید:
Version 7.0.312140.4101 RC
لینک دانلود هم اگه اشتباه نکنم این هست:
موفق باشید
Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادا لینک نسخه 7رو بزار عزیز مر30
Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دادا لینک نسخه 7رو بزار عزیز مر30
سلام
COMODO Internet Security 7.0.312140.4101 RC
همینطور که محمد صفحه قبل گفته نسخه RC منتشر شده و با اینکه نسخه نهایی نیست. اما به یکی دو تا از دوستان گفتم میتونند روی سیستم اصلی نصب کنند.(یا اینکه کلا صبر کنید تا نسخه نهایی 7 منتشر بشه). اگر هم خیلی میخواهد با این نسخه RC کلنجار برید باید روی ویندوز مجازی نصب کنید.
اما لینک دانلود این نسخه:
با سلام
علی جان من نتونستم صبر کنم و روی سیستم اصلی نصبش کردم خیلی عالی هست . حالا این نسخه به نسخه نهایی ابدیت میشه دیگه ؟
و یه سئوال دیگه در مورد ice dragon . این مرورگر برتریهاش نصبت به خود فایرفاکس چیه ؟ آیا میشه مطمئن بود که از لحاظ امنیتی و حفظ حریم خصوصی از خود فایرفاکس و شاید هم کروم بهتر عمل میکنه ؟
با تشکر
با سلام
علی جان من نتونستم صبر کنم و روی سیستم اصلی نصبش کردم خیلی عالی هست . حالا این نسخه به نسخه نهایی ابدیت میشه دیگه ؟
و یه سئوال دیگه در مورد ice dragon . این مرورگر برتریهاش نصبت به خود فایرفاکس چیه ؟ آیا میشه مطمئن بود که از لحاظ امنیتی و حفظ حریم خصوصی از خود فایرفاکس و شاید هم کروم بهتر عمل میکنه ؟
با تشکر
سلام
بله وقتی نسخه نهایی منتشر شد میتونید از طریق همین نسخه نصب شده، آپدیت کنید به نسخه نهایی.
متاسفانه فعلا از IceDragon استفاده نمیکنم.
میگم بیت دفندر یه قابلیت داره اپدیت های ویندوز رو بررسی میکنه و حتی دانولد نصب هم میکنه این عمل رو هم پگیادهکنید روی کومودو بد نیست
دوتان اپدیت افلاین کومودو نسخه7روب رام میزارین؟ باتشکر
vooroojack1989
26-02-2014, 13:14
دوستان صفحه اصلی نوشته ( فایروال به درستی کار نمیکند ) مشکل از کجاست ؟؟؟ علامتش قرمز شده . داخل فایروال هم نوشته بدون ارتباط خروجی و ورودی . ولی به اینترنت وصل میشه .
میگم بیت دفندر یه قابلیت داره اپدیت های ویندوز رو بررسی میکنه و حتی دانولد نصب هم میکنه این عمل رو هم پگیادهکنید روی کومودو بد نیست
ببینید اون یه آنتی ویروس دیگه هستش و این یکی دیگه، اگه تمام آنتی ویروس ها شبیه هم بشن که نمیشه، باید یکیش یه مزیتی و دیگری یه عیبی داشته باشه
بنظرم اون مورد که فرمودید زیاد برای امنیت و قدرت آنتی ویروس گزینه ی مهمی بحساب نمیاد
دوتان اپدیت افلاین کومودو نسخه7روب رام میزارین؟ باتشکر
بفرمایین
لینـــــــــک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 48bf3aca&key5sk2=&key5sk3=1393433952000&key6sk1=&key6sk2=CH31000&key6sk3=7&key6sk4=en-us&key6sk5=IR&key6sk6=0&key6sk7=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net-security%2Fupdates%2Fvdp%2Fdatabase.php&key6sk8=120-1&key6sk9=1366768&key6sk10=true&key6sk11=9bfe22c5a421fb797e3dd7ded0b3d6601ef11cdd&key6sk12=2034&key7sk1=20&key1sk1=dt&key1sk2=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net-security%2Fupdates%2Fvdp%2Fdatabase.php)
vooroojack1989
27-02-2014, 00:05
دوستان صفحه اصلی نوشته ( فایروال به درستی کار نمیکند ) مشکل از کجاست ؟؟؟ علامتش قرمز شده . داخل فایروال هم نوشته بدون ارتباط خروجی و ورودی . ولی به اینترنت وصل میشه .
کسی جوابی نداره ؟؟؟
کسی جوابی نداره ؟؟؟
از قسمت مشخص شده در صفحه اصلی نرم افزار Diagnostics رو بزنید ببینید مشکلتون حل میشه ؟
اگر نشد از آپدیت و تنظیمات بک آپ بگیرید و یک بار کمودو رو انیستال و دوباره نصب کنید
برای بک آپ گرفتن پست دوم رو مطالعه کنید
mohammad_203
27-02-2014, 14:34
سلام دوستان
برای پاک کردن کمودو کار خاصی باید کرد؟! مثلا قبلش hips رو غیر فعال کرد ؟! برنامه پاک کننده داره؟چه روشی رو توصیه میکنید؟
نسخه نهایی 7 چه تاریخی منتشر میشه؟
سلام دوستان
برای پاک کردن کمودو کار خاصی باید کرد؟! مثلا قبلش hips رو غیر فعال کرد ؟! برنامه پاک کننده داره؟چه روشی رو توصیه میکنید؟
CIS را نمیتونم Uninstall کنم چه کار کنم؟ آیا راه دیگری هست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
علی اقا امروز ویندوز 8.1 رو مجدد نصب کردم و اینبار به جای نسخه بتای اویه نسخه rc رو نصب کردم مشکی که داشت این بود که فایروال ویندوز رو خوش غیر فعال نکرد!
اگه اشتباه نکنم (مطمئن نیستم) اون یکی بتا رو که نصب کردم خودش فایروال رو غیر فعال کرد
ویندوز جدید هم نسبت به قبلی تنها فرقی که داشت این بود که ابدیت جدیدتر بود وگرنه جفتشون 8.1 و 64 بیتی بودن
الان کسی دیگه ای هم این مشکل رو اعلام کرده؟
با تشکر
نسخه نهایی 7 چه تاریخی منتشر میشه؟
تاریخ مشخص نیست. ولی نزدیکه؛ اگه مسئله خاصی پیش نیاد.
CIS را نمیتونم Uninstall کنم چه کار کنم؟ آیا راه دیگری هست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
مرسی مسعود جان.
البته این روشها برای زمانی هست که برای عزل کومودو به مشکل بخورید. در حالت عادی کومودو را همانجور عزل کنید که سایر برنامه ها. فرقی نداره.
فقط قبلش از تنظیمات و دیتابیس آنتی ویروس یک بکاپ بگیرید، یه زمانی به درد میخوره.
=====
دنبال یک پیشنهاد توپ! برای کومودو میگردم.... یه چیزی که بترکونه:n02:.... کسی چیزی در ذهن داره؟ یه ویژگی جدید؟
بزرگترین اولویت برای کومودو چی میتونه باشه؟:n13:
یا اینکه میتونید به ترتیب سه تا را لیست کنید. اینجا نشد توی پیغام خصوصی به من بدهید.
مرسی
علی اقا امروز ویندوز 8.1 رو مجدد نصب کردم و اینبار به جای نسخه بتای اویه نسخه rc رو نصب کردم مشکی که داشت این بود که فایروال ویندوز رو خوش غیر فعال نکرد!
اگه اشتباه نکنم (مطمئن نیستم) اون یکی بتا رو که نصب کردم خودش فایروال رو غیر فعال کرد
ویندوز جدید هم نسبت به قبلی تنها فرقی که داشت این بود که ابدیت جدیدتر بود وگرنه جفتشون 8.1 و 64 بیتی بودن
الان کسی دیگه ای هم این مشکل رو اعلام کرده؟
با تشکر
سلام
بله منم همین مشکل رو داشتم و به همین دلیل ویندوزم رو تعویض کردم و 7 نصب کردم
8.1 بخاطر ناسازگاری با برنامه ی امنیتی، کاربردی و ... اذیت میکرد!
تو ویندوز 7 کومودو بهترین Performance رو داره، از هر لحاظ که بگین
تو ویندوز 7 کومودو بهترین Performance رو داره، از هر لحاظ که بگین
من هنوزم ویندوز 7 دارم! (به این راحتها ازش دل نمیکنم: د ی)
البته روی ویندوز 8 بله فایروال ویندوز حین نصب کومودو غیرفعال نمیشه که Egemen گفته مایکروسافت این اجازه را نداده!
سلام
مرسی مسعود جان.
البته این روشها برای زمانی هست که برای عزل کومودو به مشکل بخورید. در حالت عادی کومودو را همانجور عزل کنید که سایر برنامه ها. فرقی نداره.
فقط قبلش از تنظیمات و دیتابیس آنتی ویروس یک بکاپ بگیرید، یه زمانی به درد میخوره.
سلام علی جان
خسته نباشی
علی جان من به پاسخ کاربر مورد نظر اون لینک رو از پست دوم کپی کردم و گذاشتم (تنبلی گرفت تا کامل جواب بدم، ببخشید :n03:)
راستی علی جان نمیدونم مشکل Comodo Dragon چیه که وقتی میبندمش و بعد از ریست سیستم و باز کردن دوباره Comodo Dragon تمام تنظیمات به حالت اولیه برمیگرده!
انگار که مرورگر رو تازه نصب کرده باشی!
همه چیش پاک میشه! مجبورم دوباره Extension ها رو نصب کنم!
البته ازشون کپی گرفتم و با روش Developer نصب میکنم
راستی علی جان نمیدونم مشکل Comodo Dragon چیه که وقتی میبندمش و بعد از ریست سیستم و باز کردن دوباره Comodo Dragon تمام تنظیمات به حالت اولیه برمیگرده!
انگار که مرورگر رو تازه نصب کرده باشی!
همه چیش پاک میشه! مجبورم دوباره Extension ها رو نصب کنم!
البته ازشون کپی گرفتم و با روش Developer نصب میکنم
سعی میکنم با تیم کومودو در این باره صحبت کنم.
مرسی
Parseh38
28-02-2014, 01:49
سلام علی اقا
اگر بهینه ساز سیستم بهش اضافه بشه خیلی عالیه
موفق باشید
یه گزینه اضافه بشه که وقتی کاربر خواست(نه لزوما همیشه) کارهایی که یه پروسه تو سیستم انجام میده رو مانیتور کنه و نگه داره برا دو مورد یکی اینکه خود کاربر بفهمه این پروسه چیکار کرده یکی هم اینکه اگه مثلا پروسه ویروس از ابد دراومد یا مشکلی ناسازگاری پیش اومد همه اون تغییرات رو برگردونه
حالا این پروسه میتونه یه برنامه باشه یا یه فایل ستاپ باشه و یا ....
یکی هم اینکه ترافیک رو اسکن کنه درسته با dns ها هم میشه این کا رو کرد ولی به نظر من این مورد هم باشه بد نیست مثلا به صورت یه اپشن باشه که اگه کاربر خواست فعال کنه مشکل اصلی dnsها ان هست که روی بعضی مناطق سرعت رو خیلی کند میکنه و باید از dns های سازگار اونجا استفاده بشه
بعد اگر مثلا dns هم موردی رو کشف کن چطوری به کاربر اطلاع میدن؟
با تشکر
سلام علی اقا
اگر بهینه ساز سیستم بهش اضافه بشه خیلی عالیه
موفق باشید
به عنوان یک ویژگی لوکس بد نیست. نه بیشتر.؛...
یه گزینه اضافه بشه که وقتی کاربر خواست(نه لزوما همیشه) کارهایی که یه پروسه تو سیستم انجام میده رو مانیتور کنه و نگه داره برا دو مورد یکی اینکه خود کاربر بفهمه این پروسه چیکار کرده یکی هم اینکه اگه مثلا پروسه ویروس از ابد دراومد یا مشکلی ناسازگاری پیش اومد همه اون تغییرات رو برگردونه
این مورد در حال کار هست.
البته این مسئله خیلی بحث و بررسی میطلبه، و کومودو سعی میکنه اروم اروم بره جلو.... "برگرداندن تغییرات" با ریسک همراه است. هر آنتی ویروسی نمیتونه پا در این حوزه بزاره!....سخت است!... شما این قابلیت را مقایسه کن با بهینه سازی در آنتی ویروس: د ی
یکی هم اینکه ترافیک رو اسکن کنه درسته با dns ها هم میشه این کا رو کرد ولی به نظر من این مورد هم باشه بد نیست مثلا به صورت یه اپشن باشه که اگه کاربر خواست فعال کنه مشکل اصلی dnsها ان هست که روی بعضی مناطق سرعت رو خیلی کند میکنه و باید از dns های سازگار اونجا استفاده بشه
*بعد اگر مثلا dns هم موردی رو کشف کن چطوری به کاربر اطلاع میدن؟
با تشکر
فعلا وب فیلتر نیار به DNS را کمتر کرده.... و شما میتونید از هر DNS دیگری که برای شما مطلوب تر است استفاده بکنید.
*از طریق اپدیت برای وب فیلتر
خب من باز حس میکنم این مورد خیلی نیاز به فکر و بحث داره... بنابراین یه پست دیگه در موردش میدم. ضمن اینکه قبلا توی یک پستی فرمودی که در مورد ویروسکوپ کمی توضیح بدم. بنابراین فرصت را غنیمت میشمارم و خدمتتون عرض میکنم که:
مورد ذکر شده شما استارتش در نسخه 7 زده شده.... "ویروسکوپ"؛
و اما قبلا خودم عرض کردم که چالشهایی هم سرراه کومودو قرار داره.... به هر صورت، من در زیر یک سناریویی که میتونه در واقعیت شکل بگیره را براتون مثال میارم تا جوانب قضیه مشخصتر بشه:
نکته اول: ویروسکوپ زمانی قادر به شناسایی یک فایل مخرب هست که فایل روی سیستم اصلی اقداماتش را انجام بده، نه در سندباکس و اگر توسط HIPS فعالیتهای مخرب مسدود بشه چون فایل اقدامی روی سیستم شما انجام نداده توسط ویروسکوپ شناسایی نمیشه. بنابراین اگر فایل قراره به سیستم شما دسترسی داشته باشه خودشو در مسیر استارتآپ قرار بده، فایلهایی روی سیستم شما بسازه؛ اگر روی سیستم اصلی اتفاق بیافته ویروسکوپ قادر هست این رفتار مشکوک فایل را شناسایی و فایل مورد را مخرب اعلام کنه. حتی تغییرات در رجیستری هم باید روی رجیستری اصلی ویندوز باشه و نه رجیستری مجازی که کومودو در سندباکس (سندباکس مجازی) در اختیارش میزاه.
خب فکر میکنم نکته اول خیلی شفاف ذهن شما را روشن کرده باشه. اگر نه یکبار دیگر بخونیدش.
اما اینجا این مسئله پیش میاد که "نرخ تشخیص ویروسکوپ" با توجه به قدرت پرواکتیو بالای کومودو و مشخصاً قدرت انسداد رفتار یک مخرب ناشناخته در کومودو؛ پایین میاد. و روی سیستمی که کومودو نصبه معمولا مخربهای ناشناخته در همان گام های اول مسدود می شوند (مخصوصا روی سیستم کاربران حرفه ای) => بله درسته!
خب اما مسئله امنیت، که هر محصول امنیتی هدفی غیر از این نداره. درسته؟
سناریو:
یک مخرب وارد سیستم شما میشه (دانلود میکنید یا از هر طریق دیگری..) .... بعد مخرب اجرا میشه.... اینجا دو حالت داره:
1- همون اوایل کار ، شما خودتون به فایل مشکوک می شوید و مسدوش میکنید ( مثلا با HIPS) ؛؛ ماجرا تمام میشه.:n02: یک نکته در ادامه: تا زمانی که فایل مسدود هست تهدیدی وجود نداره. اما هر زمان و هر وقتی که فایل توسط شما اجرا بشه و شما هم مسدود نکنید سناروی دوم مطرح میشه
2- فایل اجرا میشه.... شما هم به پیغامهای HIPS توجه نمیکنید و همه را اجازه میدهید....این بدترین حالت ممکن برای یک مخرب ناشناخته است که میتونه یک کاربر روی سیستم خودش انجام بده.... قبلا برای از اینجا به بد کومودو برنامه نداشت.
این مورد برای خیلی از کاربران متوسط به پایین رخ میده که فایل اجرا میشه و اونها سریع دسترسیهای لازم را به فایل میدهند، بدون اینکه مطمئن بشوند امن هست یا نه؛ خب، اینجا اگر فایل مخرب باشه سیستم الوده میشده. اما=> از اینجا پای تشخیص ویروسکوپ باز میشه :46: چون اون فایل از این به بعد قراره روی سیستم شما ازاد اجرا بشه و از اینجا به بعد این ویروسکوپ هست که رفتارش را رصد میکنه و مچ فایل را میگره:n12:
نتیجه: ویروسکوپ خیلی به درد کاربران مبتدی میخوره. ( دلیلش هم که گفته شده، اونها بدون بررسی فایلها را آزاد میزارند، و نکته دوم اینبار اگر HIPS اتوسندباکس غیر فعال باشه روی سیستم این کاربران، ویروسکوپ هست، بنابراین اگر کاربری با HIPS و سندباکس مشکل داره میتونه غیرفعالش بکنه؛ "حفاظت پیشرفته" گسترده شده!)
اما مطلب شما: ویروسکوپ این خاصیت را داره که تغییرات را برگردنه: به تصویر زیر نگاه کنید:
فرض کنید کاربری مخرب بالا را امن فرض کنه و بخواهد به عنوان یک برنامه نصبش کنه؛ بنابراین بهش دسترسی لازم را میده درسته؟، ولی اون فایل یک مخرب هست ، توسط ویروسکوپ شناسایی و به تبع اون عقبگرد تغییرات صورت میگره.
نکته دیگر: اگر فایلی اجرا بشه و ویروسکوپ قادر به شناساییش نباشه، ایا قابلیت "عقبگرد" امکان پذیر هست؟ <=محمد جان این دقیقا سوال شماست:
پاسخ: در این صورت هم قابلیت "عقبگرد" مهیاست؛ از کجا؟ پاسخ: KillSwitch
دعا: امیدوارم کارتون به ویروسکوپ نکشه و همون قدم اما مخرب را ناک اوت کنید.... انشاالله.
علی اقا ممنون از توضیحات کاملتون
فقط سه تا سوال
یکی اینکه توی killswihch چطوری میشه این کار رو کرد؟ خیلی باهاش کار نکردم الانم از داخل کومودو زدم نصب بشه ببینم چی به چی هست(ستاپ افلاین نداره که نصب کنیم و به کومودو اضافه بشه؟)یا اینکه ایکن جدا نداره برا دسترسی سریع
یکی دیگه هم اینکه ایا جایی هست بشه تغییرات فایل رو رصد کرد؟نه اینکه لزوما برگردونیم مثلا یه گزارش کامل از فعالیت ها بده
و در اخر اگه کومودو بخواهد برا هر فایل انقدر اطلاعات نگهداری کنه حجم logها بالا نمیره؟ یا اینکه تا یه حجم یا تاریخی نگه میداره قبلی ها رو پاک میکنه؟(بیشتر مد نظرم همین کارکرد ویروسکوپ هست)
با تشکر
علی اقا ممنون از توضیحات کاملتون
فقط سه تا سوال
یکی اینکه توی killswihch چطوری میشه این کار رو کرد؟ خیلی باهاش کار نکردم الانم از داخل کومودو زدم نصب بشه ببینم چی به چی هست(ستاپ افلاین نداره که نصب کنیم و به کومودو اضافه بشه؟)یا اینکه ایکن جدا نداره برا دسترسی سریع
یکی دیگه هم اینکه ایا جایی هست بشه تغییرات فایل رو رصد کرد؟نه اینکه لزوما برگردونیم مثلا یه گزارش کامل از فعالیت ها بده
و در اخر اگه کومودو بخواهد برا هر فایل انقدر اطلاعات نگهداری کنه حجم logها بالا نمیره؟ یا اینکه تا یه حجم یا تاریخی نگه میداره قبلی ها رو پاک میکنه؟(بیشتر مد نظرم همین کارکرد ویروسکوپ هست)
با تشکر
در KillSwitch با کلیک راست روی پروسه ها.... چیزهایی میبینی. (سرفرصت باید عکس بزام و توضیحات کاملتر)
ستآپ آفلاین داره.... نیاز بود اینجا بزاریم برای دانلود. اما دریافتش از طریق CIS سریع انجام میشه. (فقط چند مگایابت هست. فکر کنم 7-8 مگابایت)
مشاهده فعالیت ها از طریق KillSwitch (کلیک راست روی فایل و مشخصات و سربرگ فعالیتها) و همچنین از قسمت پنجره لیست پروسه های فعال، در قالب یک فایل هم میشه ذخیره کنید.
رصد روی پروسه های فعال صورت میگیره و فکر نکنم خیلی جای نگرانی باشه در مورد حجم اطلاعات.
سلام علی آقا
خسته نباشی
علی جان چرا هروقت یک مک آدرس برای فایروال کومودو تعریف میکنم(مک آدرس از تعریف IP بهتره بنظرم) که این جزو استثتاعات هستش و اجازه دسترسی به سیستم رو داره و در قسمت Firewall Tasks و Stealth Port و انتخاب Block Incoming Connection ، باز قانون های تعریف شده به آخر لیست میرن و باز دسترسی غیرفعال میشه، باید دوباره برم و قانون ها رو بالای لیست قرار بدم تا دسترسی صورت بگیره
حتی بعد از ریستارت سیستم باز قوانین میرن پایین لیست
و اینکه اگه بعد از تعاریف قوانین، نباید کومودو در Home Page اصلی در قسمت In مشخص کنه که چه IP هایی متصله؟!
عکس هایی تهیه کردم تا بیشتر راهنماییم کنید
ممنونم
سلام علی آقا
خسته نباشی
1-علی جان چرا هروقت یک مک آدرس برای فایروال کومودو تعریف میکنم(مک آدرس از تعریف IP بهتره بنظرم) که این جزو استثتاعات هستش و اجازه دسترسی به سیستم رو داره و در قسمت Firewall Tasks و Stealth Port و انتخاب Block Incoming Connection ، باز قانون های تعریف شده به آخر لیست میرن و باز دسترسی غیرفعال میشه، باید دوباره برم و قانون ها رو بالای لیست قرار بدم تا دسترسی صورت بگیره
حتی بعد از ریستارت سیستم باز قوانین میرن پایین لیست
2-و اینکه اگه بعد از تعاریف قوانین، نباید کومودو در Home Page اصلی در قسمت In مشخص کنه که چه IP هایی متصله؟!
عکس هایی تهیه کردم تا بیشتر راهنماییم کنید
ممنونم
سلام
1)
منم کاملا موافقم که مک آدرس دقیقتره...
الان توی عکس در قسمت Global Rules که همه چیز درسته. و رول شما برای نوکیا بالاتر از رول Block IP In From MAC Any To MAC Any Where Protocol Is Any قرار داره. و قانون شما کار میکنه.
سوال: الان اگر سیستم را ریستارت کنید همین قانون Block IP In میاد بالای قانون نوکیا؟
====
2)
بله در اون قسمت مشخص میکنه، اگر ارتباط شکل بگیره و اولین درخواست از سیستم شما نباشه و از دستگاه دیگری Request دریافت بشه.
از اونجایی که در قانون فایروال ، تیک ثبت گزارش را برای نوکیا فعال کردی، وقتی ارتباط برقرار شد به قسمت گزارشات برو و به وقایع فایروال نگاه کن.
آدرس مبدا و مقصد را نشون میده ، در حالیکه در قسمت Target نوع درخواست و ارتباط را Out ثبت کرده. (این مورد را چک کن و به من بگو)
ضمن اینکه قانون دومی که توی عکس هست اضافی هست... یا حذفش کن یا قسمت Direction را باید روی Out بزاری.
سلام
کومودو در ورژن7 در ویندوز 8.1 دسترسی نرم افزار های ویندوز8.1رو قطع میکنه یعنی بعضی ها اجرا نمیشن و بعضی ها هم میگن به اینترنت دسترسی ندارن
این مشکل بعد نصب بوجود اومد:|
یه راه حل بدین درضمن من فقط انتی ویروسش رو نصب کردم و فایروال نداره خودمم نفهمیدم چرا اینجوری شده ولی بعد نصب کومودو اینجوری شد عایا چنین چیزی ممکنه که دسترسیشون رو قطع کنه؟؟
سلام
1)
منم کاملا موافقم که مک آدرس دقیقتره...
الان توی عکس در قسمت Global Rules که همه چیز درسته. و رول شما برای نوکیا بالاتر از رول Block IP In From MAC Any To MAC Any Where Protocol Is Any قرار داره. و قانون شما کار میکنه.
سوال: الان اگر سیستم را ریستارت کنید همین قانون Block IP In میاد بالای قانون نوکیا؟
====
2)
بله در اون قسمت مشخص میکنه، اگر ارتباط شکل بگیره و اولین درخواست از سیستم شما نباشه و از دستگاه دیگری Request دریافت بشه.
از اونجایی که در قانون فایروال ، تیک ثبت گزارش را برای نوکیا فعال کردی، وقتی ارتباط برقرار شد به قسمت گزارشات برو و به وقایع فایروال نگاه کن.
آدرس مبدا و مقصد را نشون میده ، در حالیکه در قسمت Target نوع درخواست و ارتباط را Out ثبت کرده. (این مورد را چک کن و به من بگو)
ضمن اینکه قانون دومی که توی عکس هست اضافی هست... یا حذفش کن یا قسمت Direction را باید روی Out بزاری.
ممنونم بابت پاسخگویی علی جان
1- دیشب همین قوانین به ترتیب چیدمان عکس بالایی بودند ولی امروز قوانین گوشی ها و لپ تاپ Dell از تمامیه قوانین پایینتر بودند و دوباره درستشون کردم
2- بله مشکل منم همینه! با اینکه سیستمی به سیستم من وصل هستش ولی در قسمت In چیزی نشون نمیده!
ثبت گزارشات فعال باشه یا غیرفعال؟
قانون دوم که گفتین حذف شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.