مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
فرق بین نسخه های مختلف اینترنت سکوریتی Premium, Plus,Pro و Complete چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله از همون لینک دانلود کنید
سلام عباس جان
خوبی؟
آقا ببخشید من داشتم تایپ میکردم، نگو شما مطلب رو ارسال کردید.
:n16::n12:
ممنونم
سلام
Comodo سایت Fifa.com رو واسه من بسته! واسه بقیه هم همینجوره یا من خودم اشتباهی کردم؟!:n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
برای من هم بسته هست
در این ادرس اموزشش هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
Comodo سایت Fifa.com رو واسه من بسته! واسه بقیه هم همینجوره یا من خودم اشتباهی کردم؟!:n13:
سلام
تست شد. سایت باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام چرا کومودو تو ورژن 7 تو تستهای av-test win8.1 april 2014 اینقدر ضعیف ظاهر شده ؟
سلام من تازگی commodo ریختم رو لپتاپم
ولی این فایروالش پدرمو در آورده هیچ فایلی را با internet download manager نمیتونم دانلود کنم
میخوام uninstall اش کنم نرم افزار خاصی داره برای این کار ،کاسپر و نورتون ،remover دارن ،commodo هم داره آیا ؟
سلام من تازگی commodo ریختم رو لپتاپم
ولی این فایروالش پدرمو در آورده هیچ فایلی را با internet download manager نمیتونم دانلود کنم
میخوام uninstall اش کنم نرم افزار خاصی داره برای این کار ،کاسپر و نورتون ،remover دارن ،commodo هم داره آیا ؟
تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IDM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
IDM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نصب کردم زبان انگلیسی هست ،توضیحاتی که هست همش برای زبان فارسی هست، از کجا زبان را فارسی کنم ؟
من نصب کردم زبان انگلیسی هست ،توضیحاتی که هست همش برای زبان فارسی هست، از کجا زبان را فارسی کنم ؟
در عکس آخری زبان فارسی را انتخاب کنید.
:n16:
سلام من قبلا روی سیتمم از کومود استفاده می کردم تا اینکه
من چند روز قبل ویندوز 64 بیت 8.1 رو سیستمم نصب کردم .امروز کومودو7 رو که از خود سایتش گرفته بودم نصب کردم متتها موقع نصب دراگون بروزر و اون برنامه پشتیبانی رو نصب نکردم وتیکشون ر وبرداشتم
برنامه رو که نصب کردم و اجرا کردم و تنظیماتش رو مثل سابق گذاشتم منتها این بار با مشکل صفحه ابی مواجه شدم که سیستم رو بعد از 2
دقیقه بالا اومدن ، صفحه آبی می شدو ریستارت می کرد ... من هم مجبور شدم کومودو رو انیستال کنم و مشکلم برطرف شده.
می خواستم بپرسم باید چیگار کنم تا اگه دوباره کومودو رونصب کردم این مشکل برام پیش نیاد؟
در ضمن من برنامه explorerرو که میخواست به اینترنت دسترسی پیدا کنه با فایروال مسدود کردم به نظزتون دلیل مشکلم همین بوده؟!
در ضمن من برنامه explorerرو که میخواست به اینترنت دسترسی پیدا کنه با فایروال مسدود کردم به نظزتون دلیل مشکلم همین بوده؟!
سلام
به خاطر این مورد نیست.
اگر احیانا مجدد کومودو نصب کردید. روی پرواکتیو نذارید. ببینید مشکل پیش میاد؟
سلام
من با IDM هیچ فایلی نمیتونم دانلود کنم
موقع نصب من dns را کاری نکردم میتونه اشکال از اون باشه ؟
بد جوری افتادم تو امپاس !
سلام
من با IDM هیچ فایلی نمیتونم دانلود کنم
موقع نصب من dns را کاری نکردم میتونه اشکال از اون باشه ؟
بد جوری افتادم تو امپاس !
IDM را به لیست فایلهای امن اضافه کنید.
IDM را به لیست فایلهای امن اضافه کنید.
اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻡ,ﻭﻟﻲ ﺑﺎﺯ اﺭﻭﺭ ﻣﻴﺪﻩ ,ﺟﺎﻟﺒﻪ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﻳﻚ ﻓﺎﻳﻠﻲ ﺭا ﺗﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﻛﺮﺩﻡ اﻻﻥ ﻣﻴﺨﻮاﻡ resumeﻛﻨﻢ ﻫﻢ ﻫﻤﻮﻥ اﺭﻭﺭ ﺭا ﻣﻴﺪﻩ,ﻳﻚ ﻛﺮﻙ ﺳﺎﻟﻢ ﻛﻪ ﻛﻮﻣﺪﻭ ﺑﻬﺶ ﮔﻴﺮ ﻧﺪﻩ ﻣﻴﺨﻮاﺳﺘﻢ,ﻣﻤﻨﻮﻥ
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk
اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻡ,ﻭﻟﻲ ﺑﺎﺯ اﺭﻭﺭ ﻣﻴﺪﻩ ,ﺟﺎﻟﺒﻪ ﺩﻳﺮﻭﺯ ﻳﻚ ﻓﺎﻳﻠﻲ ﺭا ﺗﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﻛﺮﺩﻡ اﻻﻥ ﻣﻴﺨﻮاﻡ resumeﻛﻨﻢ ﻫﻢ ﻫﻤﻮﻥ اﺭﻭﺭ ﺭا ﻣﻴﺪﻩ,ﻳﻚ ﻛﺮﻙ ﺳﺎﻟﻢ ﻛﻪ ﻛﻮﻣﺪﻭ ﺑﻬﺶ ﮔﻴﺮ ﻧﺪﻩ ﻣﻴﺨﻮاﺳﺘﻢ,ﻣﻤﻨﻮﻥ
بخش "حفاظت" کومودو که کلا به کرکها گیر میده. بنابراین اینجا فرقی بین کرکهای مختلف وجود نداره.
تنها راه و بهترین و آسانترین راه اضافه کردن IDM به لیست امن هست. که اگر الان اینکار را انجام دادید سیستم را ریستارت کنید.
سلام
بیشتر اوقات میبنم برنامه trustedadssvc.exe که عکس یک خرگوش ابی رنگ هست پهنای باند را گرفته ؟
این برنامه مربوط به کومودو میشه ؟
سلام
بیشتر اوقات میبنم برنامه trustedadssvc.exe که عکس یک خرگوش ابی رنگ هست پهنای باند را گرفته ؟
این برنامه مربوط به کومودو میشه ؟
برنامه خود کمودو که نیست ولی مربوط به افزونه PrivDog هست که کمودو نصب میکنه
میتونید از طریق مرورگرتون برنامه رو پاک کنید..مشکلی هم پیش نمیاد
اﺯ ﻛﺠﺎ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﭘﺎﻙ ﻛﻨﻢ ﻣﻦ ﻓﺎﻳﺮ ﻓﺎﻛﺲ ﻭﻛﺮﻭﻡ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺭﻭ ﺟﻔﺘﺶ ﻧﺼﺐ ﺷﺪﻩ?
اﺯ ﻛﺠﺎ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﭘﺎﻙ ﻛﻨﻢ ﻣﻦ ﻓﺎﻳﺮ ﻓﺎﻛﺲ ﻭﻛﺮﻭﻡ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺭﻭ ﺟﻔﺘﺶ ﻧﺼﺐ ﺷﺪﻩ?
ﺗﻮ extension or pluginsﻛﻪ ﻣﻴﺮﻡ ﻧﻴﺴﺘﺶ ﻛﻪ ﭘﺎﻛﺶ ﻛﻨﻢ
رفتم از تو کنترل پنل پاک کنم این صفحه اومد تیک همشونو بزنم ؟
میتونم خود commodo dragon را هم پاک کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رفتم از تو کنترل پنل پاک کنم این صفحه اومد تیک همشونو بزنم ؟
میتونم خود commodo dragon را هم پاک کنم ؟
این یک پلاگین مفید هست اگر نمیخوایش تیک همشون رو بزن تا پلاگین مورد نظرت در تمام مرورگرها پاک بشه.
کمودو دراگون هم یک مرورگر جدا هست که اگر نمیخوایش باید جداگانه حذفش کنی
این مرورگر همان مرورگر کروم هست بعلاوه ی چند ویژگی بهتر برای مروری امنتر
مرورگرها درکل زمانی که اجرا نباشند کوچکترین پروسه ای رو اجرا ندارند پس حذفش نکن زیرا بودنشون به از نبودنشون هست!
چطور میشه سایتی رو توسط کومودو بلاک کرد؟
سلام
ابتدا تشکر بابت پاسخ خوب بالایی.
در مورد مسدود کردن یک وبسایت توسط کومودو از قسمت وب فیلتر میتونید این کار را انجام بدهید....
متاسفانه فعلا نمیتونم عکس بزارم.....
این یک پلاگین مفید هست اگر نمیخوایش تیک همشون رو بزن تا پلاگین مورد نظرت در تمام مرورگرها پاک بشه.
کمودو دراگون هم یک مرورگر جدا هست که اگر نمیخوایش باید جداگانه حذفش کنی
این مرورگر همان مرورگر کروم هست بعلاوه ی چند ویژگی بهتر برای مروری امنتر
مرورگرها درکل زمانی که اجرا نباشند کوچکترین پروسه ای رو اجرا ندارند پس حذفش نکن زیرا بودنشون به از نبودنشون هست!
ممنون کار این پلاگین مفید چی هست ؟
یک سوال دیگه اینکه در چه مواردی از comodo dragon استفاده کنیم ؟
من که یا از فایر استفاده میکنم یا کروم نیازی بهش دارم ؟
چطور میشه سایتی رو توسط کومودو بلاک کرد؟
سلام
با اجازه آقا علی :n16:
به ترتیب عکسهای زیر پیش برید.
و در آخر اینطوری میشه!!
ممنون کار این پلاگین مفید چی هست ؟
PrivDog ادعا میکنه که میتونه باعث بشه مروری سریعتر و امنتر داشته باشید
برای اثبات ادعاش هم میگه تعداد کوکی ها، جاسوس افزارها و اصولا هرگونه اتصالاتی که توسط تبلیغات و بنرها که ایجاد میشه رو کاهش میده و باعث میشه مروری سریع داشته باشید و از حریم خصوصیتون هم حفظ بشه!
_____
به نظر من مرورگرها از نظر امنیتی زیاد باهم فرقی ندارند و یوزر خودش باید تنظیمات دستی رو وارد کنه
مثلا کمودو دراگون بطور پیشفرض کش ها و ردیابی ها رو حذف میکنه و یا مثلا تنظیمات پر-وکسی جداگانه داره و غیره
همه ی این ویژگی ها در فایرفاکس و اپرا و همه ی مرورگرهای دیگه هم میتونه توسط یوزر ایجاد بشه!
همونطور که گفتم وجود مرورگرها جز چند مگابایت حجم اضافه بر روی هارد هیچ ضرری ندارند من همین الان حدود دوازده سیزده مرورگر نصب دارم :n02:
ولی کلا پیشنهاد میشه اگر با سایت های غریبه و ناشناس روبرو هستید کافیه مرورگرتون رو از SandBox اجرا کنید تا تقریبا هیچ آسیبی به ویندوزتون نرسه!
کمودو هم SandBox داره که به چند صورت میتونید مرورگرتون رو از داخلش اجرا کنید
از ورژن 6.3 فایروال استفاده میکنم و گزینه ای به نام Website Filtering ندارم
آیا این ویژگی که در عکسهاتون مشخصه بخاطر ورژن بالاتر کمودو هست یا بخاطر اینترنت سکیوریتی؟
اگر بخاطر CIS هست پس در فایروال خالی امکان بلاک یک سایت توسط کمودو وجود نداره؟
سلام برنامه svchost.exe مال کومودو هست ؟
فایل آپدیتش هست ؟
سلام برنامه svchost.exe مال کومودو هست ؟
فایل آپدیتش هست ؟
سلام.
svchost (ا ِس وی سی هاست) برای خود ویندوز هست و مشکلی نداره.
ولی بعضی ویروسها با همین اسم هم وجود دارن. حالا شاید درستش این باشه که بگم تروجان، نه ویروس. بعضی کیلاگرها از این فایل استفاده میکنن.
حملۀ ddos چیه؟ (یه مختصر هم توضیح بدید ممنون میشم)
اینترنت سکیوریتی کمودو (CIS) جلوی این نوع حملات رو میگیره؟
پیشاپیش ممنون که جواب میدین. (دکمۀ تشکر ندارم)
FarshadBandari
12-06-2014, 04:51
سلام
با اجازه آقا علی :n16:
به ترتیب عکسهای زیر پیش برید.
و در آخر اینطوری میشه!!
تو تنظیمات کومودوی من اون قسمت Blocked تو عکس شماره دو وجود نداره، وقتی هم اد رو میزنم 4تا گزینه میاد که ،safe , exlusion ،malware، phishing هست، بعد اینکه تو عکس آخر هم زیر exclusion گزینه blocked نیست که بخوام سایتی رو بهش اضافه کنم، دستی ساختم ولی عمل نکرد، انگار تنظیمات شما با مال من فرق داره!
*Batman*
12-06-2014, 07:14
حملۀ ddos چیه؟ (یه مختصر هم توضیح بدید ممنون میشم)
اینترنت سکیوریتی کمودو (CIS) جلوی این نوع حملات رو میگیره؟
پیشاپیش ممنون که جواب میدین. (دکمۀ تشکر ندارم)
حمله DDOS روی سرور انجام میشه نه کامیپوتر شخصی شما.
بنابراین شما هدف این حملات نیستید اما میتونید جزئی از حمله باشید و کومودو به شما کمک میکنه تا این اتفاق نیفته.
از ورژن 6.3 فایروال استفاده میکنم و گزینه ای به نام Website Filtering ندارم
آیا این ویژگی که در عکسهاتون مشخصه بخاطر ورژن بالاتر کمودو هست یا بخاطر اینترنت سکیوریتی؟
اگر بخاطر CIS هست پس در فایروال خالی امکان بلاک یک سایت توسط کمودو وجود نداره؟
این نسخه ای که من استفاده میکنم، نسخه ی 7 هستش و Web Filtering در نسخه ی 6.3 وجود نداره
در اینترنت سکیوریتی و فایروال نسخه ی 7 این امکانات موجود هستن
تو تنظیمات کومودوی من اون قسمت Blocked تو عکس شماره دو وجود نداره، وقتی هم اد رو میزنم 4تا گزینه میاد که ،safe , exlusion ،malware، phishing هست، بعد اینکه تو عکس آخر هم زیر exclusion گزینه blocked نیست که بخوام سایتی رو بهش اضافه کنم، دستی ساختم ولی عمل نکرد، انگار تنظیمات شما با مال من فرق داره!
در این عکس زیر این گزینه ها موجود هستن؟
اگه آری پس مراحل رو پیش برید. (توجه کنید که برای راهنمایی ماوس رو بر روی گزینه ی مورد نظر قرار دادم در عکس های پست قبلی)
اگه خیر پس به ترتیب عکسهای زیر عمل کنید.
بعد اینکه تو عکس آخر هم زیر exclusion گزینه blocked نیست که بخوام سایتی رو بهش اضافه کنم----> اینو باید دستی بسازین و آدرس سایت رو کاملا درست وارد کنید. یعنی بعد از Add به ترتیب Add Category و نام Blocked و کلیک بر روی Blocked و Add Website رو بزنید و آدرس رو وارد کنید.
امیدوارم مشکلتون حل بشه و این مطلب مفید واقع بشه
سلام من قبلا روی سیتمم از کومود استفاده می کردم تا اینکه
من چند روز قبل ویندوز 64 بیت 8.1 رو سیستمم نصب کردم .امروز کومودو7 رو که از خود سایتش گرفته بودم نصب کردم متتها موقع نصب دراگون بروزر و اون برنامه پشتیبانی رو نصب نکردم وتیکشون ر وبرداشتم
برنامه رو که نصب کردم و اجرا کردم و تنظیماتش رو مثل سابق گذاشتم منتها این بار با مشکل صفحه ابی مواجه شدم که سیستم رو بعد از 2
دقیقه بالا اومدن ، صفحه آبی می شدو ریستارت می کرد ... من هم مجبور شدم کومودو رو انیستال کنم و مشکلم برطرف شده.
می خواستم بپرسم باید چیگار کنم تا اگه دوباره کومودو رونصب کردم این مشکل برام پیش نیاد؟
سلام من چون مشکلم پابر جاست و نتونستم حلش کنم دوباره سوالم رو می پرسم البته به توصیه یکی از دوستان بعد از نصب مجدد کومودو از حات پرو اکتیو استفاده نکردم و لی باز هم یعداز 2 دقیقه بعداز بالا اومدن سیستم صفحه آبی میشه و ریسیت می کنه .باید چکار کنم؟
در ضمن اگه این انتی ویروس رو سیستتم دیگه جواب ندا چه انتی ویروسی رو پیشنهاد میدید که فایروال کاملی مثل همین کومودو داشته باشه!
؟
من قبلا از اویرا استفاده می کردم ولی تو وین 8 فایروالش غیر فعاله!
سلام من چون مشکلم پابر جاست و نتونستم حلش کنم دوباره سوالم رو می پرسم البته به توصیه یکی از دوستان بعد از نصب مجدد کومودو از حات پرو اکتیو استفاده نکردم و لی باز هم یعداز 2 دقیقه بعداز بالا اومدن سیستم صفحه آبی میشه و ریسیت می کنه .باید چکار کنم؟
در ضمن اگه این انتی ویروس رو سیستتم دیگه جواب ندا چه انتی ویروسی رو پیشنهاد میدید که فایروال کاملی مثل همین کومودو داشته باشه!
؟
من قبلا از اویرا استفاده می کردم ولی تو وین 8 فایروالش غیر فعاله!
چی شد ما یه سوال پرسیدیم تایپیک رفته تو کما!!!!!
چی شد ما یه سوال پرسیدیم تایپیک رفته تو کما!!!!!
اگه به نتیجه رسیدی به منم بگو
فعلن که رو 8.1 قید کومودو رو زدم
اگه به نتیجه رسیدی به منم بگو
فعلن که رو 8.1 قید کومودو رو زدم
پس به جاش از چی استفاده می کنی؟
که هم سبک باشه و هم راحت اپدیت بشه وفایرواله خوبی داشته باشه!
پس به جاش از چی استفاده می کنی؟
که هم سبک باشه و هم راحت اپدیت بشه وفایرواله خوبی داشته باشه!
فعلن از کسپر همه اینا که گفتی رو داره غیر سبکی
البته باهاش اونجور که با کومودو راحتم راحت نیستم آخرش کومودو یه چیز دیگس
ALI16437
19-06-2014, 18:57
با سلام ،
من از ویندوز 8.1 64 bit استفاده میکنم از مرورگرهای ie11.0.96 و firefox ورژن 30 که اخرین ورژن هست استفاده میکنم همیشه سعی میکنم مرورگرهام رو اپدیت نگه دارم و بیشتر با firefox برای وب گردی استفاده میکنم از افزونهای adblock_plus و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وidmmzcc و wot ، استفاده میکنم همیشه تلاش میکنم تا جای ممکن از نرمافزارهای کرک شده استفاده نکنم و به جای اونها از نرمافزارهای رایگان یا آنهای که با کلید و کیجن اکتیو میشن استفاده کنم و در صورت استفاده از کرک در صورت اجبار، اون رو در سایت ویروس توتال بررسی میکنم و اگر خطرناک نباشه اون وقت از اون استفاده میکنم .
همیشه بصورت دورهای کل سیستم رو با دیسک نجات کسپر 2014 و با Malwarebytes Anti-Malware بصورت اکتیو نشده ، که هر دو اپدیت هستند چک میکنم از Hitman هم برای اسکن سریع سیستم استفاده میکنم و از انتی ویروسی که روی سیستم نصب هست هم مانند کسپر و نورتون و اویرا کل سیستم رو باهاش اسکن میکنم حداقل هفته ای یکبار اسکن کامل ،
اپدیتهای ویندوز رو هم دانلود کردم یکجا سیو کردم بعد از نصب ویندوز روش نصب میکنم. از Adobe Reader XI نسخه رایگان استفاده میکنم نه نسخه پرو که کرکی هست و همشه سعی میکنم اپدیت نگهش دارم همیشه سعی میکنم Adobe Flash Player و java رو هم اپدیت نگه دارم VirusTotal Uploader رو سیستمم نصب هست فایلهای مشکوک رو باهاش تست میکنم.
من معمولا از Sandboxie برای وب گردی استفاده میکنم و مرورگرها و هیستوری سیستم رو همیشه پس از هر اتصال به اینترنت پاک میکنم با نرمافزارهای Ccleaner و Secure Eraser ، و sandbox روهم پاک میکنم خوب هدف من از تمام انچه بیان کردم این است که بتونم یک نمایی کلی از کارهایی که برای امنیت در سیستمم انجام میدم به دوستان و اساتید محترم بدم و انها هر کار دیگه ای که برای افزایش امنیت مفید است بیان کنند و اگر در جایی اشکال یا ایرادی در کارهای ماهست یا نقصی هست بتونیم با راهنمایی مفید دیگران اونورو برطرف کنیم.
.................................................. .................................................. ........
دوستان من حدودا دو سال پیش مدت یک سال از کومودو استفاده کردم از ورژن 5 ولی با ورژن های بعدی زیاد راحت نبودم به خاطر همین توی این چند سال چند انتی ویرس و فایروال رو روی چند سیستم مختلف تست کردم ، که هیچ کدوم اون امنیت مد نظر من رو نتونستند تامین کنند سویتهای مشهوری مثل
Norton Internet Security 2014- Kaspersky Internet Security 2014-
Outpost Firewall Pro Version 9.1 February 24, 2014 به همراه
Avira Free Antivirus 2014 – Outpost Security Suite Pro Version 9.1 - همیشه از اخرین نسخه محصولات فوق استفاده کردم و همیشه تنظیمات روی حداکثر قرار داشته ، و هیشه اپدیت بودنند معمولا با سریال اکتیوشون کردم و تا جای ممکن از تریال ریست و کرک استفاده نکردم ولی هیچ یک از محصولات فوق نتونستند امنیت مد نظر من رو تامین کنند .
حالا میخوام COMODO Internet Security 7.0.313494.4115 Final رو تست کنم تا ببینم نسبت به گذشته چقدر بهبود داشته و از نظر امنیت در چه وضعی است خوب برای شروع ، چند تا سوال دارم .
*خیلی مهم*
1- در نسخه های قبلی یک ایراد از نظر من داشت و اون شاید از نظر کارشناسان کومودو ایراد نباشه و اون این بود که میشود برخی از فایلهای نصب شده کومودو رو در حالتی که با یوزر administrator وارد سیستم میشودی بصورت دستی پاک کرد ولی در نورتون کسپر و دیگران تا زمانی که بخش دفاع از خود رو غیر فعال نکنی هیچ گونه تغییراتی در فایلهای برنامه نمیشود داد که اگر اینطور نباشه مثلا وقتی ما یک ویروسی رو به اشتباه به بخش tursted کومودو اضافه میکنیم میتونه به راحتی بعضی از فایلهای کومودو رو دستکاری یا پاک کنه که این خودش یک ضعف بزرگ است که در نسخه قبلی از نظر من وجود داشت خوب اگر من به عنوان کاربر administrator بخوام یک فایل رو دستکاری کنم یا تغییراتی در اون بدم خودم اول دفاع از خود رو disable میکنم بعد هر تغییراتی که خواستم رو روش میدم اگر این گزینه
دفاع از خود هنوز وجود نداره چرا و پاسخ کومودو به این پرسش چی هست و اگر وجود داره
در کجای تنظیمات هست.
2- اما مسئله بعدی ، اینه که اگر در حالت یوزر معمولی داخل ویندوز بشیم چیزی که در بسیار از سایتها توصیه شده ، برای استفاده از اینترنت سطح کاربری رو به یوزر معمولی کاهش بدیم .تا هیچ تغییراتی درسیستم ، بدون پسورد مدیریت قابل انجام نباشه ولی بعضی از انتی ویروسها مثل نورتون با این کار مشکل دارند یعنی وقتی با یوزر معمولی واد میشی برای هر گونه تغییراتی بجای در خواست پسورد مدیریت درخواست تعویض یوزر و ورد با یوزری با مجوزهای administrator رو میکنند .میخوام بدونم کومودو در این حالت چه برخوردی میکنه و اصولا ورود با یوزر معمولی رو توصیه میکنه یا معتقد است که همه باید با یوزر مدیر کار کنند .
*خیلی مهم *
3- اما یکی از مهمترین مطالبی که درباره هر انتی ویروسی وجود داره اینه که برخوردش با فایلها چگونه است مثلا من میخوام بدونم که کومودو فایلهای مختلف رو برچه اساسی تقسیم بندی میکنه یا مثلا کسپراسکای فایها رو براساس امضای دیجیتالی به چند گروه تقسیم بندی میکنه فایلهایی که دارای امضا دیجیتالی هستند رو به گروه trusted وارد میکنه ودراین حالت ، به تمام فایلهای این گروه حداکثر دستیابی به همه جا در سیستم و حتی اجازه اتصال به اینترنت رو هم میده حالا به جزئیات دیگش کاری نداریم ، سوال من اینه که کومودو چطور فایلها رو دسته بندی میکنه حالا اگر من یک فایل بدافزار بنویسم که تمام فعالیتهای شما رو در سیستم پسوردها سایتهای بازدیدی و غیره رو ذخیره کنه و یکسری پورت رو برای اتصال به کامپیوتر باز کنه و هر تغییراتی دوست دارم در سیستم بده و اونو با یک امضای دیجیتالی یک شرکت معتبر امضا کنم حالا به هر شکلی (کاری با این بخشش نداریم) حالا میخوام بدونم برخورد کومودو باهاش چجوری است خوب اگر کومودو این فایلها رو براساس امضا به بخش فایلهای امن اضافه کنه در واقعه این فایل اجازه همه کاری در سیستم داره و هر تغییراتی بخواد میتونه در همه جا ایجاد کنه ، خوب ارسال اطلاعات به بیرون یک چیز دیگه است و اون خودش جای یک بحث جدای دیگه داره ( در این مورد که ایا بدافزار در گروه امن میتونه با ایجاد تغییرات در ویندوز و فایلهای کومودور بدون نشون داده شدن توسط فایروال کومودو با جاهای که میخواد ، در صورت اتصال به اینترنت ارتباط برقرار کنه ، که این بحث هم بسیار به بخش دفاع از خود مربوط میشه وجودش یک بحث مفصل دیگه است )( با فرض اینکه فرض محال ، محال نیست)،
*خیلی مهم *
4- تنظیمات کومودو – اولین مطلبی که در تنظیمات به ذهن من خطور میکنه این هست که یک قسمتی در کومودو 5 بود که فولدرها و فایلهای سیستم رو در یک قسمت که دقیقا اسمش یادم نیست ، در حفاظت قرار میداد ، مثلا میگفت فلان پوشه در حفاظت باشه این تنظیمات در کومودو 7 کجاست من میخوام مثلا پوشه ویندوز و program file رو کلا در حفاظت قرار بدم بعدش چگونه ازین بخشها حفاظت میکنه و این حفاظت به چه شکلی انجام میشه در این مورد نیاز به توضیحات کاملی از طرف دوستان هست (یعنی اگر یک پوشه مثلا program file در حفاظت باشه و ما یک برنامه مثلا افیس نصب کنیم چه میشه یا مثلا انتی ویروس رو اپدیت کنیم حفاظت یعنی فریز کردن یا کلا سیستم این حفاظت فرق میکنه وسیستم این حفاظت چگونه است)
بالاترین حد تنظیمات در کومودو چی هست؟ من به اینکه چند تا سوال هم بپرسه اهمیتی نمیدم تنها چیزی که برام مهمه اینه که امنیت در بالاترین سطح ممکن تامین بشه مثلا ، یکی از دوستان تا اونجایی که یادم یه راهنمایی برای دستکاری رجیستری ارائه کرده بود که برای سند بکس حالت کاملا مجازی رو فعال میکرد که تنظیم بسیار عالی بود خوب فایلهای که مطمئن باشیم به راحتی از سندبکس خارج میکنیم و برای بقیه کاملا مجازی خیلی هم خوبه ، این تنظیمات رو برای کاربران حرفه ای و انهایی که مایلند درصورت امکان توضیح بدید- تا انجایی که یادمه برای اسکن کامل دقیقا یادم نیست تو کدام انتی ویروس بود ولی یک تنظیماتی داشت که برای افزایش سرعت اسکن فایلهای که از نظر اون امن بودنند رو اسکن نمیکرد مثلا setup antivruse ها رو که امضایی دیجیتالی داشتند رو اسکن نکرده رد میکرد خوب قطعا ویروسهایی رو که هم امضا دارند امن فرض کرده و از روش میپرید و به اسکن فایلهای بدون امضا و غیر مطمئن اکتفا میکرد من میخوام تمام فایلها چه انهایی که امضا دارند چه انهایی که امضا ندارند همه و همه بطور کامل اسکن شوند )محتویات تمام فایلهای exe و ارشیوهای بدون پسورد) کنترل بشه ،
5- این سوال در مورد کیوسک مجازی هست من قبللا هم با کیوسک مجازی کار کردم و تقریبا باهاش اشنا هستم بیشتر پستهای مهم رو هم در این تاپیک خوندم اما سوال من این هست که برفرض یک بدافزار
درسیستم ما وارد شد و ما اون رو به اشتباه یا کومودو به اشتباه وارد بخش فایلهای امن کردیم و این بدافزار بدافزاری جهت ثبت تمام اصلاعات ورودی مثلا پسوردها و سایتها بود ایا با واردشدن ما به کیوسک و اجرای فایرفکس یا هر مرورگر دیگه اون بدافزار میتونه اصلاعات سیستم رو ثبت کنه یا همینطور که کیوسک از اینترنت به سیستم راهی نداره بجز پوشه اشتراک شده ، ایا این از داخل هم صدق میکنه حالا اگر خود مرورگر مشکلی داشته باشه مثلا یک اسکریپت روش نصب شده باشه یا یک
سرتیفکیت جعلی چطور ،
خوب سوالات زیاد شد خوب نمیخواستم اینقدر طولانی بشه امیدورام اساتید هم با حوصله و فقط کافی
به این سوالات بصورت کامل پاسخ بدنند.
با تشکر فراوان علی ،
سلام
اول اینکه این روزها خیلی درگیرم و نمیتونم زیاد بیام اینجا.
الان هم میخوام فقط خیلی مختصر پاسخی بدم.
1- اون مسئله وجود داره. اصولا هر گونه دستکاری در فایلهای کومودو از طرف کاربر اصلا مورد بحث کومودو نیست. در هر صورت کاربر میتونه هر کاری بکنه. (کاری به درست و غلطش ندارم)
اگر هم فایلی به لیست امن اضافه بشه، طبیعتا میتونه هر کاری بکنه....اون هم باز به این موضوع بر میگرده که کومودو تدابیر سفت و سختی در نظر میگیره و به راحتی مخربها نمیتونند وارد لیست امن بشن. باز مگر اینکه کاربر مداخله کنه.
2- اصولا کومودو توصیه خاصی در مورد استفاده و انجام کارها و وب گردی و ... با یوزر غیر ادمین نداره.کومودو یک توصیه داره: به فایل مشکوک تا قبل از مطمئن شدن از امن بودنش اجازه دسترسی کامل به سیستم را ندین.
3-نحوه تقسیم بندی فایلها:
اساس تقسیم بندی فایلها از سوی کومودو امضای دیجیتال نیست.
کومودو میگه فقط فایل/برنامه یی، امن است که من (شرکت کومودو) از قبل تاییدش کرده باشم. حالا برای انجام اینکار داشتن امضای دیجیتالی به شرکت کومودو کمک میکنه تا بهتر و سرعتر و گسترده تر این تقسیم بندی را انجام بده. (به این شکل که یک لیست از امضای شرکتهای مورد اطمینان و امن، در دیتابیس کومودو وجود داره-که گاهی آپدیت و تغییر هم میکنه- و هر فایل برنامه ای از اون شرکتها روی سیستم را امن شناخته میشن)
بنابراین داشتن امضای دیجیتا اصلا مبنا نیست بلکه شرط =>وجود اون امضا در لیست امضاهای امن کومودو هست.
نکته ای فرمودید که یک برنامه داشته باشید و با یک امضای شرکت دیگه امضا بکنید!-> نمیشه!...... تنها کاری که میتونید بکنید (ه.ک) امضا یک شرکت معتبر است. میتونید این کارو انجام بدهید؟ شاید بفرمایید: شاید من نتونم، ولی ه.کرهای قدرتمند شاید بتونند. بله شاید بتونند. ولی اینجا ه.ک معنی سرقت میده و طبعتا مطلع شدن شرکت و ایضا ابطال اون امضا و جایگرین کردن یک امضای جدید. (تازه امضای شرکت به سرقت رفته باید در لیست امن کومود باشه و یا اگر بوده باشه کومودو اونو حذف نکرده باشه)
از وقتی کومودو اینجا معرفی شده بسیار فراوان تست کردیم نمونه های مختلف را در انجمن دانلود ویروس. چند مورد میشه یافت که یک نمونه با امضای سرقتی به سیستم کاربران کومودو آسیب زده باشه؟ پاسخ با خودتون. (حتی دوستان نمونه هایی قرار دادند با این عنوان: یک نمونه جدید با امضای دیجیتالی)
4- این قسمت به عنوان یک بخش در قسمت"موارد حفاظت شده" قرار گرفته به عنوان "فایل پوشه های حفاظت شده".... حفاظتش هم اینجوریه که هیچ پروسه ناامنی قادر به دسترسی به اون مسیر نیست.
شما آفیس را مثال آوردید، سوال این میشه: آیا آفیس یک برنامه ناامن است؟ (طبیعتا نیست) خب، پس میتونه به فایلهای/پوشه هی حفاظت شده شما دسترسی داشه باشه.
5- در مورد کیوسک: سعی میکنه از شما در برابر هر گونه نمونه های جاسوسی و کیلاگر ها و ...حفاظت کنه. البته قدرت کیوسک بیشتر ایمن سازی سیستم در برابر خطراتی هست که قراره از بیرون وارد بشن. (مثلا سایتهای آلوده)
ALI16437
19-06-2014, 22:21
با تشکرفراوان،
یک مقدارزیادی خلاصه بود 1- خوب در مورد اول میشه اینطور فکر کرد که پس کومودو هنوز فکری برای دفاع از خود نکرده و چنین گزینهای وجود نداره ، پس این ایراد (از نظر من ) همچنان وجود داره .
دوم، حالی کاری با این نداریم هیچ توصیهای نداره دیگه چکار کنیم،
اما سومی ، خوب اینم همون شد فقط کافی امضائش تو لیست کومودو موجود باشه
شما قدرت پول رو دست کم نگیرید کافی به قدر کافی پول بدی تا هرشرکتی هر امضائی
خاصی پای هرفایلی بزنه نهایتش اینه که اگر چند سال بعد لو رفت میگه یکی این امضا
رو -- کرده ، بگذریم.
4 - داداش ما ازین فایلهای امن میترسیم وگرنه فایلهای ناامن که حسابشون جداست
5- پس یعنی کیوسک نمیتونه جلوی فایلهای کی لاگر داخلی تاثیری بگذاره ،
باز هم به خاطر سرعت در پاسخ دهی و وقتی که گذاشتید ممنونم.
Nico-SMY
20-06-2014, 13:40
سلام .من تو قسمت مشاهده ارتباطات یک فایل رو می بینم که داره از اینترنت استفاده می کنه, چطور می تونم اونو تو فایروال قرار بدم؟
عکس زیر رو می گم.
سلام .من تو قسمت مشاهده ارتباطات یک فایل رو می بینم که داره از اینترنت استفاده می کنه, چطور می تونم اونو تو فایروال قرار بدم؟
عکس زیر رو می گم.
firewall - appliciation Rules
نرم افزار مربوطه رو پیدا کنید و ادیت بزنید
البته svchost رو بلاک نکنید آپدیت ویندوز رو خاموش کنید
با تشکرفراوان،
یک مقدارزیادی خلاصه بود 1- خوب در مورد اول میشه اینطور فکر کرد که پس کومودو هنوز فکری برای دفاع از خود نکرده و چنین گزینهای وجود نداره ، پس این ایراد (از نظر من ) همچنان وجود داره .
دوم، حالی کاری با این نداریم هیچ توصیهای نداره دیگه چکار کنیم،
اما سومی ، خوب اینم همون شد فقط کافی امضائش تو لیست کومودو موجود باشه
شما قدرت پول رو دست کم نگیرید کافی به قدر کافی پول بدی تا هرشرکتی هر امضائی
خاصی پای هرفایلی بزنه نهایتش اینه که اگر چند سال بعد لو رفت میگه یکی این امضا
رو -- کرده ، بگذریم.
4 - داداش ما ازین فایلهای امن میترسیم وگرنه فایلهای ناامن که حسابشون جداست
5- پس یعنی کیوسک نمیتونه جلوی فایلهای کی لاگر داخلی تاثیری بگذاره ،
باز هم به خاطر سرعت در پاسخ دهی و وقتی که گذاشتید ممنونم.
سلام
1- دفاع از خود نداره خیلی درست نیست. اونوقت من به شما میگم یک نمونه بده به من تا کومودوی منو داغون کنه. میتونید پیدا کنید؟
اما به فایلهای امن اجازه های لازم را میده.... هرچند اونها هم نمیتونند به هیچ وجه به پروسه های فعال کومودو دسترسی داشه باشند. یعنی هیچ پرسه امن یا ناامنی نمیتونه مثلا پروسه فعال cis.exe (و غیره) را kill بکنه.
2- کومودو توصیه میکنه که "CIS" نصب کنید. شوخی
3- بله درسته، نیاز هست امضاش در لیست کومودو باشه. در این صورت سیستم در خطر میافته.... در غیر این صورت مخربها نمیتونند به سیستمی که کومودو نصبه آسیبی برسونند.....
آیا در مورد آنتی های دیگه هم نیاز هست حتما مخرب امضای معتبری را داشته باشه.... یا خیلی راحت بدون داشتن یک امضای معتبر میتونه به سیستم اسب بزنه؟
و اما نکته دیگر اینکه گزینه ای وجود داره که این امکان را به کاربر میده تا دیگه کومودو از امضا جهت تشخیص امن بودن فایل استفاده نکنه.
سوال من از شما این هست: آنتی های دیگه چطور فایلهای امن را تشخیص میدن؟ و ضریب خطای آنها به نسبت کومودو چند درصد است؟ (ضمن اینکه برای رسیدن به پاسخ تاپیک دانلود ویروس مثل یک ارشیو در خدمت ماست)
4- یعنی ترس شما از این هست که فایل مخربی را به لیست امن انتقال بدهید. چون در مورد اون فایل اطلاع لازم را ندارید. درسته؟
خب، تقسیم بندی فایلها به امن و غیر امن یک امکان اضافه است، شما اصلا فرض کن این امکان در کومودو نیست، هر فایلی که آنتی ویروس تشخیص نداد امن فرض کن. (مثل خیلی از آنتی های دیگه) تازه میشیم یر به یر!
سطح استفاده کاربران از کومودو میتونه نسبت به دانششون متغیر باشه. (احتمالا، نمیدونم)
البته قبلا هم عرض کردم.... خیلی ساده در 99 درصد موارد میشه فهمید یک فایل امن هست یا نه....
باز ذهن شما را معطوف میکنم به این نکته که:
فرض کنید دو کاربر یکی کومودو داره و یکی آنتی دیگری، هر دو یک برنامه را قراره روی سیستم نصب کنند ، هر دو با آنتی اسکن میکنند و هیچکدام برنامه را مخرب تشخیص نمیده....
حالا به این سوال من پاسخ بدهید: کاربری که کومودو نداره چیکار میکنه؟ آیا غیر از اینه که بلافاصله برنامه را نصب میکنه؟
اما کاربری که کومودو داره به ذهنش خطور میکنه یه بررسی و سرچی بکنیم در مورد این فایل (آخه بخش حفاظت هشدار داده که من نمیتونم این برنامه را وارد لیست امن کنم)... اگر هم کاربر بررسی خاصی نکنه با اون دوستمون یر به یر میشه!
شما از ترس صحبت کردید.... سوال: کدام یک از این دو کاربر باید بیشتر بترسه؟
5- کیوسک میتونه در برابر کیلاگر از شما حفاظت کنه.
" M e H r D a D "
20-06-2014, 20:43
درود
الآن توضیح بالا از علی آقا رو خوندم یاد یه چیزی افتادم! توی ورژن قبلی موقع نصب یا اجرای هر برنامه ای (از هر نوع امن یا ناشناس) سیلی از پیغام های HIPS به سمت ما سرازیر میشد ولی الآن دیگه خبری از اون پیغام ها نیست! (شاید از امکانات ورژن جدید باشه).
از یه سری جهات راحت تره (اعصاب آدم رو واسه نصب یا اجرای یه برنامه ساده خراب نمیکنه!) ولی میگم نکنه یه کاری کردم که این پیغام ها نشون داده نشه و امنیت سیستم کمتر شده باشه؟!
(HIPS روی حالت امن قرار داره)
ممنون
D_felfelak
23-06-2014, 21:22
ایا بعد از نصب کومودو اینترنت سکیوریتی نیازی به نصب کردن (Malwarebytes Anti-Malware (MBAM (ضد اسپای)هست؟
خیلی زیاد شنیدم که برای یک امنیت خوب علاوه بر یک اینترنت سکیوریتی نیاز به نرم افزارهای کمکی ام هست
البته سرعت سیستم خیلی خیلی برام مهم هست
ایا بعد از نصب کومودو اینترنت سکیوریتی نیازی به نصب کردن (Malwarebytes Anti-Malware (MBAM (ضد اسپای)هست؟
خیلی زیاد شنیدم که برای یک امنیت خوب علاوه بر یک اینترنت سکیوریتی نیاز به نرم افزارهای کمکی ام هست
البته سرعت سیستم خیلی خیلی برام مهم هست
سلام
به نظر من چندان نیازی نیست ولی داشتنش هم خالی از لطف نیست!
نگران نباشید MBAM با هیچ یک از برنامه های امنیتی اختلال نداره و بدون افت سرعت سیستم براحتی کار میکنه.
موفق باشید.
چرا وقتی سایتی رو بلاک میکنیم میتونیم با تغییر ای پی بازش کنیم
من رو یک PC آپدیت کردم حالا اون آپدیت رو میخوام بریزیم روی یک PC دیگه راه حلش چی هست؟
بعد من یک ویروسی گرفتم فلشم رو این شکلی کرده یعنی میری تو فلش یک بار دیگه باید بری تو فلش هایدن شده که من این رو با شو هایدن اینها اوردم
سلام خدمت همه دوستان تو اکثر انتی ویروسها تو قسمت کنترل والدین میشه دسترسی کلی به بعضی سایتها مثل p...o...r...n و یا chat رو مسدود کرد من تو کومودو این قسمت رو ندیدم میشه راهنمایی بفرمایند دوستان
سلام
دوستانی که بعد از نصب مجدد ویندوز 8.1 و نصب کومودو نسخه 7 با مشکل صفحه مرگ (صفحه آبی) مواجه میشن، با توجه به تست هایی که انجام دادم، وقتی ویندوزی از پیش فعال شده رو نصب و بعدش کومودو رو نصب میکنیم این مشکل بوجود میاد ولی در ویندوزی که فعال نیست (کرک نشده) این مشکل دیده نمیشه. این ها تست های بنده هستن.
گویا کومودو با KMS Auto Pico که فعالساز ویندوز هست ناسازگازی شدید داره.
علی جان خوشحال میشیم نظرات تورو هم بدونیم.
فعلا کاسپر 2014 نصب کردم بخاطر مشکل صفحه مرگ
سلام
من که از همون روزای اول با اسکایپ ویندوزم رو فعال کردم و کلا با کومودو هیچ مشکلی واسم پیش نیومده.به نظرم حق با شماست و اگر این مشکل واسه همه ی کشورا بود خیلی زودتر از اینا برطرف میشد.:n06:
یکی از دوستان که همین مشکل رو داره فعال سازی با اسکایپ رو تست کنه ببینه بازم همین مشکل پیش میاد یا نه...
موفق باشید:n16:
من رو یک PC آپدیت کردم حالا اون آپدیت رو میخوام بریزیم روی یک PC دیگه راه حلش چی هست؟
بعد من یک ویروسی گرفتم فلشم رو این شکلی کرده یعنی میری تو فلش یک بار دیگه باید بری تو فلش هایدن شده که من این رو با شو هایدن اینها اوردم
یه اسکنی بکنین تا اگه ویروسی باقی مونده پاک بشه که بعید میدونم ویروسی باقی مونده باشه بعدش کافیه اون پوشه ی بالا بالایی محتویاتش رو کامل کات کنین و بیارین تو صفحه ی اصلی فلش
البته قبلش کلیه ی فایل ها غیر از اون بالا بالایی که قابل پاک شدنه رو پاک کنین
در نهایت اون پوشه ی بالا بالایی خالی میمونه و خودش رو هم پاک کنین و الان یه فلش سالم دارید!:n06:
یه سوالی هم دارم اینکه چرا سایت های معروف مقایسه انتی ویروس ها مثل av-compar اصلا کومودو رو تو نتایجشون نمی ارند ؟
سلام
من ویندوز 8.1 دارم نسخه 32 بیتی و کومود هم نصبه و مشکلی ندارم.
من فکرمیکنم مشکل روی ویندوز 64 بیتی باشه.... مسعود جان شما ویندوزت 32 هست یا 64؟
خواستی یک کرک دیگری به غیر از KMS بهت بدم ببین چی میشه؟ البته من شک دارم علت این باشه
به هر حال برای شناسایی علت باید گزارش FULL OS DUMP توسط کومودو بررسی بشه.
سلام
من فکرمیکنم مشکل روی ویندوز 64 بیتی باشه.... مسعود جان شما ویندوزت 32 هست یا 64؟
خواستی یک کرک دیگری به غیر از KMS بهت بدم ببین چی میشه؟ البته من شک دارم علت این باشه
سلام علی جان
نسخه 64 بیت
نه دیگه توروخدا حوصله ی نصب مجدد ویندوز و این همه درایور های لپ تاپ رو ندارم :n03:
انشاالله بمونه برا دفعه ی بعد :n16:
درود ..یه مدتیه هر تغییری میخوام رو کمودو ایجاد کنم نمیشه یعنی تغییرات رو پیش فرض انتخاب میکنم ولی بعد از زدن ok اتفاقی نمیوفته و همون اشو همون کاسه... کومودو برمیگرده به حالت کارخانه ای:n02: لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
سلام
من از همون اولش که ورژن جدید اومد رو ویندوز 8.1 64 بیتیم نصبش کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم:n06:
راستی دقت کردین سرورای کومودو واسه آپدیت درست شدن. یعنی دیگه با اون سرعت داغون آپدیت نمیکنه / امروز من ویندوزم رو با بک آپم کامل برگردوندم به یکی دو هفته پیش و یادم رفت بکاپ آپدیتا رو بگیرم.الآن زدم آپدیت دیدن با اسرعت 180kb/s آپدیتش کرد:n01:
ALI16437
30-06-2014, 18:58
سلام
دوستانی که بعد از نصب مجدد ویندوز 8.1 و نصب کومودو نسخه 7 با مشکل صفحه مرگ (صفحه آبی) مواجه میشن، با توجه به تست هایی که انجام دادم، وقتی ویندوزی از پیش فعال شده رو نصب و بعدش کومودو رو نصب میکنیم این مشکل بوجود میاد ولی در ویندوزی که فعال نیست (کرک نشده) این مشکل دیده نمیشه. این ها تست های بنده هستن.
با سلام ،
من هم همین مشکل رو داشتم البته در ویندوز 8 نسخه64 بیت از این ویندوزهای
در حین نصب فعال شو بود واسه نسخه 8.1 یک ویندوز دیگه تهیه کردم از شرکت
پرند الان چند وقته ازش استفاده میکنم مشکل صفحه مرگ ابی رنگ اصلا وجود
نداره کافی با کرکی که تو سایت خود پرند گذاشته ویندوز رو اکتیو کنی مشکلی
پیش نمیاد البته اول اکتیو کن بعد کومودو رو نصب کن ،
فقط یک مورد مشکوکی که این کرک داره اینه که موقع نصب open-v-p-n رو نصب میکنه
و به نظرم یک سری ارسال مشکوک داره فایل کرک که 50 مگ تقریبا است رو به کومودو
با ایمیل ارسال کردم(از طریق دراب باکس) ولی جوابی نیمومد که این کرک مشکل داره یا
نه ، ولی در کل ارور مرگ ابی دیگه وجود نداره و کومودو با ویندوز 64 بیت 8.1 مشکلی
نداره.
موفق باشید.
ALI16437
30-06-2014, 18:58
سلام
با سلام ،
من هم همین مشکل رو داشتم البته در ویندوز 8 نسخه64 بیت از این ویندوزهای
در حین نصب فعال شو بود واسه نسخه 8.1 یک ویندوز دیگه تهیه کردم از شرکت
پرند الان چند وقته ازش استفاده میکنم مشکل صفحه مرگ ابی رنگ اصلا وجود
نداره کافی با کرکی که تو سایت خود پرند گذاشته ویندوز رو اکتیو کنی مشکلی
پیش نمیاد البته اول اکتیو کن بعد کومودو رو نصب کن ،
فقط یک مورد مشکوکی که این کرک داره اینه که موقع نصب open-v-p-n رو نصب میکنه
و به نظرم یک سری ارسال مشکوک داره فایل کرک که 50 مگ تقریبا است رو به کومودو
با ایمیل ارسال کردم(از طریق دراب باکس) ولی جوابی نیمومد که این کرک مشکل داره یا
نه ، ولی در کل ارور مرگ ابی دیگه وجود نداره و کومودو با ویندوز 64 بیت 8.1 مشکلی
نداره.
موفق باشید.
D_felfelak
30-06-2014, 23:31
خب من هم چند روزی هست که اینترنت سکیوریتی کومودو رو نصب کردم زبان رو به فارسی تغییر دادم
چند تا سوال:
این کومودو به شدت به کرک نرم افزار گیر میده قبل از هرچیزی وقتی از حالت فشرده خارجش میکنم سرخود پاکش میکنه!! ( به محض خارج شدن از حالت فشرده قرنطینه اش میکنه و فقط یه پیغام میده که ایم کار رو کردم!!!!) چه جوری میشه با یه تنظیمی سوال بپرسه بعد اقدام کنه؟
در حالت بازی قاعدتا باید برنامه برای اجرای بهتر بازی های سنگین ( یا کارهای سنگین دیگه)مصرف منابع رو کاهش بده این کار رو چه جوری انجام میده ؟ چه تاثیری روی امنیت میذاره؟
سند باکس و دسکتاپ مجازی:
در این حالت من میتونم با خاطر جمعی تمام برنامه هایی که شک دارم شاید الوده باشند یا با دراگون و فایر در سندباکس سایت های بسیار مشکوک رو باز کنم؟
دراگون و فایرفاکس در حالت سندباکس کند هست! ( کند از لحاظ سیستمی نه بلحاظ سرعت براوز) بسیار هنگ میکنه
مرورگر دراگون بلحاظ امنیتی نسبت به فایرفاکس و کروم چطوری هست؟ بنظر میاد بر پایه ی کروم نوشته شده
گزینه ی بهتری برای کارهای نیازمند امنیت بسیار بالا مثل بانکی هست؟
در کل با استفاده ی چندروزه از کومودو خوشم اومد بنظرم لایق شهرت و فراگیری بیشتر بین کاربران هست البته خب این بسته ی رایگان برای سایت ها و ... سودی نداره پس طبیعی هست که زیاد اقدام به تبلیغ و معرفی و .... نکنند
حجم آپدیت های کومودو بطور میانگین و ماکسیموم جقدر هست؟
سلام
سلام
من که از همون روزای اول با اسکایپ ویندوزم رو فعال کردم و کلا با کومودو هیچ مشکلی واسم پیش نیومده.به نظرم حق با شماست و اگر این مشکل واسه همه ی کشورا بود خیلی زودتر از اینا برطرف میشد.:n06:
یکی از دوستان که همین مشکل رو داره فعال سازی با اسکایپ رو تست کنه ببینه بازم همین مشکل پیش میاد یا نه...
موفق باشید:n16:
سلام
سلام
یه مثال نقض میزنم همه حالات رو رد میکنه
اون اخرین ورژن 7 که اومده بودم دوستم برام لپ تاپ اورد ویندوز 8.1 32 بیتی براش نصب کردم و با اسکایت هم فعالش کردم ولی هر کاری کردم مشکل اون صفحه ابی وجود داشت و نتونستم نصب کنم و چون اخر به نتیجه نرسیدم براش نود نصبیدم و داره با اون کار میکنه
البته لپ تلپ یکم قدیمی بود ولی در حدی نبود که دیگه انتی ویروس رو اونم روی ویندوز نو نکشه
آپدیت آفلاین دیتابیس آنتی ویروس کمودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ALI16437
03-07-2014, 18:55
سلام
یه مثال نقض میزنم همه حالات رو رد میکنه
اون اخرین ورژن 7 که اومده بودم دوستم برام لپ تاپ اورد ویندوز 8.1 32 بیتی براش نصب کردم و با اسکایت هم فعالش کردم ولی هر کاری کردم مشکل اون صفحه ابی وجود داشت و نتونستم نصب کنم و چون اخر به نتیجه نرسیدم براش نود نصبیدم و داره با اون کار میکنه
البته لپ تلپ یکم قدیمی بود ولی در حدی نبود که دیگه انتی ویروس رو اونم روی ویندوز نو نکشه
با سلام ،
دوست عزیز م هم همین رو گفتیم اوایل مشکل مرگ صفحه ابی وجود داشت بدون کرک کردن هم این مشکل
وجود داشت ولی تونسخههای بعدی رفع شد و دیگه مشکل وجود نداشت و فقط بابعضی ویندوزهای که کرک شده
بودنند نه با همه کرکها بابعضی کرکها مشکل داشت و صفحه مرگ میومد الان تست کنید هیچ مشکلی نداره
و کاملا اصلاح شده ،
موفق باشید.
sadegh571
03-07-2014, 19:39
بدترین بسته امنیتی که تا حالا استفاده کردم Comodo Internet Security premium بود.
خیلی به نرم افزارها گیر میده و در آپدیت شدن مشکل داره و بعد از گذشت یک روز از نصب شدن موس و کیبرد رو از کار انداخت و کلا پر از ایراد و مشکل هستش :D
نمیدونم رو چه حسابی بعضی ها میگن بهترین بسته امنیتیه؟ :n13:
ArashMiniStar
03-07-2014, 21:05
بدترین بسته امنیتی که تا حالا استفاده کردم Comodo Internet Security premium بود.
خیلی به نرم افزارها گیر میده و در آپدیت شدن مشکل داره و بعد از گذشت یک روز از نصب شدن موس و کیبرد رو از کار انداخت و کلا پر از ایراد و مشکل هستش :D
نمیدونم رو چه حسابی بعضی ها میگن بهترین بسته امنیتیه؟ :n13:
جسارتا شما بلد نیستی کار کنی
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
M.Sadegh.M
04-07-2014, 18:49
سلام
ممنون میشم آخرین آپدیت آفلاین را قرار بدید ، روش آپدیت آفلاین را هم بگید.
سپاس
سلام
ممنون میشم آخرین آپدیت آفلاین را قرار بدید ، روش آپدیت آفلاین را هم بگید.
سپاس
حداقل پست های همین صفحه رو میخوندین
آپدیت آفلاین دیتابیس آنتی ویروس کمودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M.Sadegh.M
04-07-2014, 19:17
شرمنده من همیشه چک میکردم ولی الان تازه ویندوز عوض کردم و همه چیز ریخته به هم و به خاطر همین هم خسته شدم ، فراموش کردم .
عذر خواهی می کنم.:n16::n16::n16:
D_felfelak
06-07-2014, 19:43
خب من هم چند روزی هست که اینترنت سکیوریتی کومودو رو نصب کردم زبان رو به فارسی تغییر دادم
چند تا سوال:
این کومودو به شدت به کرک نرم افزار گیر میده قبل از هرچیزی وقتی از حالت فشرده خارجش میکنم سرخود پاکش میکنه!! ( به محض خارج شدن از حالت فشرده قرنطینه اش میکنه و فقط یه پیغام میده که ایم کار رو کردم!!!!) چه جوری میشه با یه تنظیمی سوال بپرسه بعد اقدام کنه؟
در حالت بازی قاعدتا باید برنامه برای اجرای بهتر بازی های سنگین ( یا کارهای سنگین دیگه)مصرف منابع رو کاهش بده این کار رو چه جوری انجام میده ؟ چه تاثیری روی امنیت میذاره؟
سند باکس و دسکتاپ مجازی:
در این حالت من میتونم با خاطر جمعی تمام برنامه هایی که شک دارم شاید الوده باشند یا با دراگون و فایر در سندباکس سایت های بسیار مشکوک رو باز کنم؟
دراگون و فایرفاکس در حالت سندباکس کند هست! ( کند از لحاظ سیستمی نه بلحاظ سرعت براوز) بسیار هنگ میکنه
مرورگر دراگون بلحاظ امنیتی نسبت به فایرفاکس و کروم چطوری هست؟ بنظر میاد بر پایه ی کروم نوشته شده
در کل با استفاده ی چندروزه از کومودو خوشم اومد بنظرم لایق شهرت و فراگیری بیشتر بین کاربران هست البته خب این بسته ی رایگان برای سایت ها و ... سودی نداره پس طبیعی هست که زیاد اقدام به تبلیغ و معرفی و .... نکنند
حجم آپدیت های کومودو بطور میانگین و ماکسیموم جقدر هست؟
تقریبا یک هفته از ارسال این پست میگذاره
کارشناسان محترم اگر میشه حداقل جواب برخی از سوالات رو بدین
چند تا سوال:
1- این کومودو به شدت به کرک نرم افزار گیر میده قبل از هرچیزی وقتی از حالت فشرده خارجش میکنم سرخود پاکش میکنه!! ( به محض خارج شدن از حالت فشرده قرنطینه اش میکنه و فقط یه پیغام میده که ایم کار رو کردم!!!!) چه جوری میشه با یه تنظیمی سوال بپرسه بعد اقدام کنه؟
2- در حالت بازی قاعدتا باید برنامه برای اجرای بهتر بازی های سنگین ( یا کارهای سنگین دیگه)مصرف منابع رو کاهش بده این کار رو چه جوری انجام میده ؟ چه تاثیری روی امنیت میذاره؟
سند باکس و دسکتاپ مجازی:
3- در این حالت من میتونم با خاطر جمعی تمام برنامه هایی که شک دارم شاید الوده باشند یا با دراگون و فایر در سندباکس سایت های بسیار مشکوک رو باز کنم؟
4- دراگون و فایرفاکس در حالت سندباکس کند هست! ( کند از لحاظ سیستمی نه بلحاظ سرعت براوز) بسیار هنگ میکنه
5- مرورگر دراگون بلحاظ امنیتی نسبت به فایرفاکس و کروم چطوری هست؟ بنظر میاد بر پایه ی کروم نوشته شده
6- در کل با استفاده ی چندروزه از کومودو خوشم اومد بنظرم لایق شهرت و فراگیری بیشتر بین کاربران هست البته خب این بسته ی رایگان برای سایت ها و ... سودی نداره پس طبیعی هست که زیاد اقدام به تبلیغ و معرفی و .... نکنند
7- حجم آپدیت های کومودو بطور میانگین و ماکسیموم جقدر هست؟
سلام
1- پیکربندی را روی پرواکیتو بزارید، تنظیماتی اعمال میشه که آنتی ویروس خودکار کاری انجام نمیده و سوال میپرسه.
2- "حالت بازی" را خودم خیلی تست نکردم. (اهل بازی نیستم، ضمن اینکه تکلیف فایلهای روی سیستمم همیشه مشخصه و فایل/برنامه/پروسه نامشخصی روی سیستم ندارم که کومودو درگیرش باشه، بنابراین حین بازی هم کومودوی من معمولا کاملا فعال است) ولی یکسری کارهای غیر ضروری را انجام نمیده مثل آپدیت ، ارسال فایل مشکوک و .....هشدارها هم به حداقل میرسه.
3- بله، بعد از اتمام کار هم میتونید با ابزار موجود ، سندباکس را باکسازی بکنید.
4- شاید سندباکس روی اجرای برنامه ها تاثیر داشته باشه، ولی نه در اون حد که به شما احساس ناخوشایندی بده. این تاثیر حداقل روی سیستم من به حدی نیست که من احساسش بکنم. مخصوصا در نسخه های جدید.
5- در اون حدی که شما فکر میکنید نه، بیشتر استراتژی گسترش نرم افزارهای کومودو بین کاربران را دنبال میکنه.
6- اگر روی کومودو بمونید (مصائب ابتدایی را رد کنید) آروم آروم بیشتر خوشتون میاد و احتمال اینکه روش بمونید خیلی بیشتر میشه. بطور کلی دو نوع دست کشیدن از نرم افزارها وجود داره:
الف) شما بعد از نصب یک نرم افزار و کارکردن چند روزه ازش خوشتون نمیاد و حدفش میکند.
ب) شما نرم افزاری را نصب میکند و بعد از مدت کافی( هفته ها ماهها..) مورد نقد شما قرار میگیره و ازش دست میکشد.
و نکته اینجاست که طبق تجربیات من کاربرانی که کومودو را ترک میکنند بیش از 95 درصدشون جزو گروه الف هستند. دلیلش هم این هست که کومودو براشون سخت و، عجیب و غریب به نظر میاد.
7- آپدیت های کومودو میانگین روزی یک مگابایت است.
لطفا کسی راهنمایی کنه.. من هر چی تنظیمات انجام میدم و گزینه ها رو شخصی سازی میکنم تمام گزینه ها پاک میشن.. حتی پوشه های نصب خود کومودو از قسمت exclusions حذف میشه و تنظیمات هیپس و فایروال و بقیه تنظیمات بکلی بهم میریزه. تا حالا چند بار این موضوع پیش اومده و مجبور شدم از اول نصب کنم .. مدتی پیش هم مشکلمو مطرح کردم در این مورد اما کسی توجه نکرد.
لطفا کسی راهنمایی کنه.. من هر چی تنظیمات انجام میدم و گزینه ها رو شخصی سازی میکنم تمام گزینه ها پاک میشن.. حتی پوشه های نصب خود کومودو از قسمت exclusions حذف میشه و تنظیمات هیپس و فایروال و بقیه تنظیمات بکلی بهم میریزه. تا حالا چند بار این موضوع پیش اومده و مجبور شدم از اول نصب کنم .. مدتی پیش هم مشکلمو مطرح کردم در این مورد اما کسی توجه نکرد.
سلام
یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید، ببینید مشکلی پیدا میکنه. در همان پنجره اصلی > گوشه سمت راست علامت سوال> پشتیبانی> عیب یابی
اگر پیدا کرد احتمالا قادر به رفع نیست و باید مجدد کومودو را باز نصب کنید.
سلام
یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید، ببینید مشکلی پیدا میکنه. در همان پنجره اصلی > گوشه سمت راست علامت سوال> پشتیبانی> عیب یابی
اگر پیدا کرد احتمالا قادر به رفع نیست و باید مجدد کومودو را باز نصب کنید.
نه عیب یابی نکرد و میگه مشکلی نداره. خسته شدم از بس نصب و پاکش کردم.. ابزاری نیست که بشه تعمیر کرد یا مثلا ریست کرد به کل کومودو رو یا باید حتما از اول نصب شه؟
Nico-SMY
07-07-2014, 15:01
سلام.
کومودو کی به نسخه جدید آپدیت میشه ؟
نسخه ای که دانلود کردم 7.0.55 هستش ولی نسخه ای که قبلا نصب کردم و الان هرچی می زنم که برنامه آپدیت بشه و میگه آپدیته 7.0.33 هستش.
نه عیب یابی نکرد و میگه مشکلی نداره. خسته شدم از بس نصب و پاکش کردم.. ابزاری نیست که بشه تعمیر کرد یا مثلا ریست کرد به کل کومودو رو یا باید حتما از اول نصب شه؟
سلام
یعنی الان مثلا در بخش فایروال برای برنامه های شما هیچ قوانینی وجود نداره.... خالیه؟
میتونید از تنظیمات فعلی یک بکاپ بگیرد و از طرق پیغام خصوصی به من بدهید؟
یکبار پیکربندی فعال فعلی را تغییر بدهید و بعد مجدد پیکربندی را روی پرواکتیو بزارید (سوالی هم پرسیده شد "خیر" را انتخاب کنید)
سلام.
کومودو کی به نسخه جدید آپدیت میشه ؟
نسخه ای که دانلود کردم 7.0.55 هستش ولی نسخه ای که قبلا نصب کردم و الان هرچی می زنم که برنامه آپدیت بشه و میگه آپدیته 7.0.33 هستش.
الان آخرین نسخه 7.0.317799.4142 هست.
قبل از این نسخه های اصلی کومودو چند نسخه بتا داده بود که یکیش به نسخه های دیگر آپدیت نمیشد، احتمالا شما الان اون نسخه را نصب دارید.
منظورم این نسخه بتاست: CIS beta 7.0.312140.4101، اگر این نسخه نصبه به نسخه های بعدی آپدیت نمیشه.
یعنی الان مثلا در بخش فایروال برای برنامه های شما هیچ قوانینی وجود نداره.... خالیه؟
میتونید از تنظیمات فعلی یک بکاپ بگیرد و از طرق پیغام خصوصی به من بدهید؟
یکبار پیکربندی فعال فعلی را تغییر بدهید و بعد مجدد پیکربندی را روی پرواکتیو بزارید (سوالی هم پرسیده شد "خیر" را انتخاب کنید)
درود..
نه فقط تنظیمات فایروال بلکه هیپس و ساندباکس و بخش انتی ویروس هم بهم ریخته میشه.. حتی نرم افزار به حالت اولیه هم درنمیاد که بشه از نو تنظیم کرد.. بله خالی میشه. لطفا بفرمایید چجوری از تنظیمات بکاپ بگیرم؟ تغییر پیکربندی فایده ای نداشت.. من دوباره مجبور شدم از نوع نصبش کنم و فعلا مشکلی نداره.
ALI16437
08-07-2014, 15:46
درود..
نه فقط تنظیمات فایروال بلکه هیپس و ساندباکس و بخش انتی ویروس هم بهم ریخته میشه.. حتی نرم افزار به حالت اولیه هم درنمیاد که بشه از نو تنظیم کرد.. بله خالی میشه. لطفا بفرمایید چجوری از تنظیمات بکاپ بگیرم؟ تغییر پیکربندی فایده ای نداشت.. من دوباره مجبور شدم از نوع نصبش کنم و فعلا مشکلی نداره.
با سلام ،
خوب دوست عزیز این طبیعی نیست . نباید اصولا این اتفاق بیفته مگر اینکه این تنظیمات دستکاری
بشه تا توسط یک کاربر اماتور یا توسط یک بدافزار ، خوب شما یک کاری بکنید یک پسورد روی کومودو
بگذارید و اون رو فقط با کیبورد مجازی وارد کنید حالا خیلی فرق نمیکنه با کیبورد مجازی ویندوز یاکیبورد
مجازی نصبی اینو هم امتحان کنید ببینید باز تنظیمات تغییر داره .
موفق باشید.
با سلام ،
خوب دوست عزیز این طبیعی نیست . نباید اصولا این اتفاق بیفته مگر اینکه این تنظیمات دستکاری
بشه تا توسط یک کاربر اماتور یا توسط یک بدافزار ، خوب شما یک کاری بکنید یک پسورد روی کومودو
بگذارید و اون رو فقط با کیبورد مجازی وارد کنید حالا خیلی فرق نمیکنه با کیبورد مجازی ویندوز یاکیبورد
مجازی نصبی اینو هم امتحان کنید ببینید باز تنظیمات تغییر داره .
موفق باشید.
درود..
اتفاقا من پسورد رو هم امتحان کردم ولی تغییری ایجاد نشده و بعد از یه مدت خراب میشه.. بدافزار امکانش هست ولی گشتم کسی مشابه مشکل منو نداشت وفقط یه مورد بود تو فروم کومودو طرف کانفیگ فایروالش بهم میخورد.. ایا استفاده از فایل اسکنر داخل پوشه نصب کومودو جهت اپدیت افلاین مناسب هست؟ چون من همیشه از این روش استفاده میکنم اول که بیخود از اینترنت نگیره برای اولین بار...:n27:
درود..
سلام
برای گرفتن بکاپ از تنظیمات فعلی: تنظیمات پیشرفته> پیکربندی> روی پیکربندی که فعال است کلیک کنید و بعد> بکاپ
از بخش گزارشات هم یک بکاپ بگیرد بد نیست (گزارشات بخش حفاظت)
===
ویندوزتون چی هست؟ چه محصولات امنیتی دیگری الان نصب هست؟ فایل نصب را از کجا دانلود کردید و حجمش چقدر هست؟ و برنامه های Cleaner& Optimizer tools چی دارید روی سیستم؟
ایا استفاده از فایل اسکنر داخل پوشه نصب کومودو جهت اپدیت افلاین مناسب هست؟ چون من همیشه از این روش استفاده میکنم اول که بیخود از اینترنت نگیره برای اولین بار...:n27:
ارتباطی با این نداره ،
win7 و از hitman pro و stinger هم بعضی مواقع استفاده میکنم.. فایل ستاپ رو هم از خود سایت کومودو نسخه 32 بیت.. بهینه ساز هم فقط ccleaner .
Saeid1212
11-07-2014, 11:17
سلام
من نسخه سکیوریتی کومودو رو روی ویندوز 8 نصب کردم، نمیدونم چرا وقتی با سیستم کاری ندارم کومودو به شدت از منابع سیستم استفاده میکنه!!!
تو قسمت تنظیمات ثبت موارد اسکن شده در کش رو هم غیر فعال کردم ولی فرقی نکرد.
دوستان لطفا راهنمایی کنن
ممنون
ALI16437
11-07-2014, 18:19
دوستان سلام ،
من با اجرای VMware Workstation v10 روی سیستمی که کومودو نصب هست مشکل دارم
قبل از نصب کومودو هیچ مشکلی وجود نداشت و برنامه فوق به خوبی کار میکرد ولی الان
بعد از نصب کومودو اصلا کار نمیکنه . خواستم پوشه برنامه رو هم به turested اضافه کنم
جواب نداد.
اینم وقتی میخواستم پوشه رو به فایلهای امن اضافه
کنم ارور رو داد قطعا پوشه خالی نیست و پر ، فایل و
پوشه است.
اما سوال دوم میخوام پوشههای مهم و حساس رو
به بخش محافظت کومودو اضافه کنم مثلا پوشه windowse
لطفا یکی توضیح بده چطور اینکار رو انجام بدم ممنونم.
ممنونم.
آلرت های کومودو بعد از یک ثانیه محو میشوند
فقط زمانی درست میشود که سیستم را ریستارت کنم
ویندوز 8.1 64
cfw+ nav
[QUOTE=ALI16437;8297009]دوستان سلام ،
من با اجرای VMware Workstation v10 روی سیستمی که کومودو نصب هست مشکل دارم.../QUOTE]
سلام
به نظر نمیرسه مشکل از کومودو باشه....
توی پیغام نوشته: This virtual machine appears to be in use
ایــنــجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ایــنــجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخونید و این ویـدئــو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را هم ببینید.
خلاصه راه حل ارائه شده این میشه: The solution is to go into the vm machine folder and delete all “lck” files
====
در مورد اضافه کردن پوشه های مهم : از قسمت تنظمات HIPS > موارد حفاظت شده> پوشه های مهم حفاظت شده اقدام کنید
سلام
من نسخه سکیوریتی کومودو رو روی ویندوز 8 نصب کردم، نمیدونم چرا وقتی با سیستم کاری ندارم کومودو به شدت از منابع سیستم استفاده میکنه!!!
تو قسمت تنظیمات ثبت موارد اسکن شده در کش رو هم غیر فعال کردم ولی فرقی نکرد.
دوستان لطفا راهنمایی کنن
ممنون
موقتا آنتی ویروس را غیرفعال کنید ببینید فرقی میکنه؟
آلرت های کومودو بعد از یک ثانیه محو میشوند
فقط زمانی درست میشود که سیستم را ریستارت کنم
ویندوز 8.1 64
cfw+ nav
تنظیمات کومودو پیشفرض است؟ میتونید از گزارشات HIPS یک بکاپ بگیرد و به من بدهید؟
تنظیمات کومودو پیشفرض است؟ میتونید از گزارشات HIPS یک بکاپ بگیرد و به من بدهید؟
خیر روی پرواکتیو
HIPS را کلا غیرفعال میکنم با اینحال باز هم نیاز به بکاپ هست؟
اگر بله چگونه
خیر روی پرواکتیو
HIPS را کلا غیرفعال میکنم با اینحال باز هم نیاز به بکاپ هست؟
اگر بله چگونه
اگر غیرفعال است، نیازی به گزارش نیست.
مرسی
از دیروز بصورت تصادفی HIPS رو فعال کردم
خیلی عجیبه مشکلم برطرف شده!
باید دوباره غیرفعال کنم ببینم باز هم این کرش الرتی پیش میاد یا نه!
با سلام
امان از وقت کم که نمیشه به اینجا سر بزنیم
یه سئوال از دوستان . برای وب گردی امن virtual desktop comodo امن تر یا بهتر هست یا sandboxed web browser
و دوم . در مورد website filtering و نحوه کارش یه توضیحاتی می خواستم . خودم قبالا سرچی زدم ولی زیاد متوجه نشدم . قبلا هم یکی از دوستان چند تا عکس گذاشته بود ولی بازم نیاز به راهنمایی بیشتر دارم
سلام دوستان عزیز
من قبلا کومودو رو روی لپتاپ خواهرم نصب کرده بودم و مشکلی هم نداشت. اما بعد از اینکه بردش دانشگاه و به شبکه اونجا وصل شده دیگه آپدیت نمیشه. حتی من پاکش کردم و از اول نصب کردم بازم آپدیت آنلاین نمیشه و پیغام میده که کانکشن نمیتونه برقرار بشه. اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم کمک کنید. مرسی
با سلام
امان از وقت کم که نمیشه به اینجا سر بزنیم
یه سئوال از دوستان . برای وب گردی امن virtual desktop comodo امن تر یا بهتر هست یا sandboxed web browser
و دوم . در مورد website filtering و نحوه کارش یه توضیحاتی می خواستم . خودم قبالا سرچی زدم ولی زیاد متوجه نشدم . قبلا هم یکی از دوستان چند تا عکس گذاشته بود ولی بازم نیاز به راهنمایی بیشتر دارم
سلام
فرق زیادی نداره، هر دو از محیط مجازی بهره میبرند. شاید دسکتاپ مجازی بهتر باشه.
در مورد وب فیلتر، فعالش بزارید همین...... کاری که نیاز به توضیح داشته باشه نحوه افزدون یک وب سایت به لیست هست تا مسدود بشه(البته اگر کاربری نیاز داشته باشه) که فکر نکنم سخت باشه، راحت میشه این کارو انجام داد.
سلام دوستان عزیز
من قبلا کومودو رو روی لپتاپ خواهرم نصب کرده بودم و مشکلی هم نداشت. اما بعد از اینکه بردش دانشگاه و به شبکه اونجا وصل شده دیگه آپدیت نمیشه. حتی من پاکش کردم و از اول نصب کردم بازم آپدیت آنلاین نمیشه و پیغام میده که کانکشن نمیتونه برقرار بشه. اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم کمک کنید. مرسی
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه، یکی دو روز صبر کن ببین حل میشه شاید مشکل از سرورها/اینترنت شما/... باشه. به قول دوستان با فیل هم اپدیت نمیشه؟ ( کلا ارتباط برقرار نمیشه یا نه وسط آپدیت قطع میشه و آپدیت کامل نمیشه؟)
سلام کمودو ورژن Comodo Firewall 7.0.317799.4142 x86x64 رو نصب کردم اما دو تا کانکشن وایرلس و اینترنت رو حذف کرده هرچی هم درایور رو نصب میکنم میگه وجود داره اما تو قسمت نتورک کانکشن اثری ازشون نیست فقط کانکشن بلوتوث هست چکار کنم برگردن
سلام کمودو ورژن Comodo Firewall 7.0.317799.4142 x86x64 رو نصب کردم اما دو تا کانکشن وایرلس و اینترنت رو حذف کرده هرچی هم درایور رو نصب میکنم میگه وجود داره اما تو قسمت نتورک کانکشن اثری ازشون نیست فقط کانکشن بلوتوث هست چکار کنم برگردن
سلام
الان با چه کانکشنی وصل شدید.
ویندوزتون را با KMS رجیستر کردید؟ اگر بله ، وقتی کومودو نصب کنید شاید اتفاقات عجیب و غریب بیافته. (البته هنوز مطمئن نیستم).... چند روز پیش روی سیستم یکی تجربه اش را داشتیم.
الان با یک سیستم دیگه امدم من 4تا سیستم دارم ویندوز با اسکایپ فعال شده فقط کانکشنها غیب شدن و موقع نصب هم میگه اپدیت کنم یا حذف
aylar6888
19-07-2014, 12:41
درود علی آقا ::n16:
میخواستم ببینم این سه تا برنامه چی هستن.من دو تای آخر رو مسدود که کردم نتم قطع و وصل میشداولی رو دقیقا برای آپدیت نرم افزارهای سیستم ذکر کرده اما چرا نت قطع میشه؟
دوم اینکه چجوری یه فولدر کامل رو اضافه کنم برای تعریف قانون...
سوم : برای یه شبکه مثلا کافی نت آیا تعریف قانون برای سیستمهای دیگه فقط داخل شبکه داخلی اعمال میشه؟منظورم اینه که برای نرم افزارهای سیستمهای دیگه هم میشه محدودیت و قانون اعمال کرد ؟امکان تعریف قانون تحت شبکه هم برای نرم افزارها داخل فایروال وجود داره؟ امکان رصد ترافیک رد و بدل شده بین شبکه لوکال و هر کدام از کلاینتها در استفاده از اینترنت وجود داره؟
ممنون
درود علی آقا ::n16:
میخواستم ببینم این سه تا برنامه چی هستن.من دو تای آخر رو مسدود که کردم نتم قطع و وصل میشداولی رو دقیقا برای آپدیت نرم افزارهای سیستم ذکر کرده اما چرا نت قطع میشه؟
دوم اینکه چجوری یه فولدر کامل رو اضافه کنم برای تعریف قانون...
سوم : برای یه شبکه مثلا کافی نت آیا تعریف قانون برای سیستمهای دیگه فقط داخل شبکه داخلی اعمال میشه؟منظورم اینه که برای نرم افزارهای سیستمهای دیگه هم میشه محدودیت و قانون اعمال کرد ؟امکان تعریف قانون تحت شبکه هم برای نرم افزارها داخل فایروال وجود داره؟ امکان رصد ترافیک رد و بدل شده بین شبکه لوکال و هر کدام از کلاینتها در استفاده از اینترنت وجود داره؟
ممنون
سلام
فایروال برای هر برنامه ای که قوانینی نداشته باشه سوال میپرسه... بنابراین برای راحتی کاربران فقط چند قانون برای پروسه های ویندوز داره تا کاربران دچار مشکل نشوند. در واقع اونها پروسه های ویندوز هستند که نیاز هست با نت ارتباط داشته باشند.
اما فکر نکنم مسدود کردن آپدیتر اینترنت را قطع بکنه ولی مسدود کردن پروسه های سیستم Windows SystemApps اینترنت را قطع میکنه.
"سیستم" هم وقتی شما یک شبکه را کلا مجاز میکند (ارتباط سیستم خودتون و مودم) براش قانون ساخته میشه.
دوم: قبلا توضیحش را با فیلم قرار دادم... پیدا کردم لینکش را میزام...
برای یه شبکه مثلا کافی نت آیا تعریف قانون برای سیستمهای دیگه فقط داخل شبکه داخلی اعمال میشه؟
بستگی به آدرس های داده شده به هر برنامه داخل فایروال داره(IP)... بنابراین میشه گفت بله.
امکان تعریف قانون تحت شبکه هم برای نرم افزارها داخل فایروال وجود داره؟
صد در صد.
امکان رصد ترافیک رد و بدل شده بین شبکه لوکال و هر کدام از کلاینتها در استفاده از اینترنت وجود داره؟
رصد را متوجه نمیشم... البته فایروال چیزی از حجم ارسال و دریافت شده ذخیره نمیکنه.
aylar6888
19-07-2014, 17:22
رصد را متوجه نمیشم... البته فایروال چیزی از حجم ارسال و دریافت شده ذخیره نمیکنه.
ممنون از پاسخت علی جان:
منظورم از رصد اینه که مثلا کومودو رو طوری تنظیم کنم (یا شاید قابیلیتی با این مشخصه داشته باشه)که مثلا توی سیستم من ترافیک رد و بدل شده با یه کلاینت دیگه رو و از ون بهتر اگه بشه نشون بده که توی اون سیستم و کلاینت بطور خاص چه نرم افزاری داره اطلاعات با سیستم من رد و بدل میکنه و یا از اینترنت استفاده میکنه...
ممنون از پاسخت علی جان:
منظورم از رصد اینه که مثلا کومودو رو طوری تنظیم کنم (یا شاید قابیلیتی با این مشخصه داشته باشه)که مثلا توی سیستم من ترافیک رد و بدل شده با یه کلاینت دیگه رو و از ون بهتر اگه بشه نشون بده که توی اون سیستم و کلاینت بطور خاص چه نرم افزاری داره اطلاعات با سیستم من رد و بدل میکنه و یا از اینترنت استفاده میکنه...
نمیشه.....
aylar6888
19-07-2014, 23:52
ممنون علی آقا بابت جوابها :
چطور میشه فهمید که نرم افزاری برای ارتباط با سرور یا سرور با نرم افزار از چه پورت یا آی پی یا دقیقا از چه آد رسی استفاده میکنه؟
مثلا چجوری میشه فهمید که آنتی ویروسی که جدا از کومودو نصب شده با سرور اصلی آپد یت میشه (اصلار امکان چک کردن آدرس هست در کومودو یا دیگر فایروالها؟
بطور مثال نرم افزاری مث مرورگر و واضحتر مثلا کروم یا کومودو که گزینه ای برای غیرفعال کردن آپدیت ندارن و آپدیتر اونها یه سرویس جداگانه از مرورگرهو امکانش باشه که اون پورت یا آی پی خاص رو بست که مرورگر کارشو انجام بده ولی آپدیت نشه؟مثلا توی سیستمهایی که دیپ فریز دارن چون این قابلیت مرورگرهایی مثل کومودو ندارن هر بار که سیسیتم آن میشه مرورگر به نسخه جدید آپدیت میشه و با خاموش و ریستارت کردن به نسخه قبل برمیگرده و این دور باطل ادامه د اره.یا مثلا دی یو متر یا دانلود منیجر و کلا نرم افزارهایی که کار اصلیشون با نت هست.
توی ثبت دانلود منیجر یه روشی بود که هاست رو دستی باید تغییر میدادیم که اینکار در مورد خیلی از نرم افزارها انجام ناپذیره.
امکان این کار توی کومودو وجود داره و اصلا آی پی و پورت اینها با سرویس خود نرم افزار(مرورگر) یکی هست معمولا یا خیر؟؟
-------------------------------------
سوال دومم اینه که فایروال هم مثل آنتی ویروس نسخه های جداگانه داره مثل کاربری خانگی یا شرکتی کوچک یا اینترپرایز که تعداد کلاینت و یا محدودیتهای دیگه داشته باشه؟و یا یکی نسخه سرور باشه و بقیه کلاینت که تابع نسخه سرور باشن؟
مثلا من میتونم یک نرم افزار رو از توی چه تعداد سیستم داخل شبکه دسترسیش به نت رو قطع کنم؟
چون از مودم به اینطرف اختیار با فایرواله و دیفالت گیت اوی سیستمها هم یکی هست.مثلا دسترسی فتوشاپ روی تمام کلاینتها به نت رو میشه از توی سرور اصلی قطع کرد یا باید روی تک تک سیستمها فایروال جد اگانه نصب کرد؟
ببخشید که سوالام زیاد شد...ممنون:n16:
[QUOTE=Jadda;8307656
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه، یکی دو روز صبر کن ببین حل میشه شاید مشکل از سرورها/اینترنت شما/... باشه. به قول دوستان با فیل هم اپدیت نمیشه؟ ( کلا ارتباط برقرار نمیشه یا نه وسط آپدیت قطع میشه و آپدیت کامل نمیشه؟)[/QUOTE]
نه اصلا برقرار نمیشه. میگه connection cant be stablished. الان خیلی وقته ینجوریه:n13:
ممنون علی آقا بابت جوابها :
چطور میشه فهمید که نرم افزاری برای ارتباط با سرور یا سرور با نرم افزار از چه پورت یا آی پی یا دقیقا از چه آد رسی استفاده میکنه...
سلام
شرمنده یک مقدار دیر به دیر میام، الانم که در حال تست یک نسخه دیگه از کومودو هستیم و تمرکزم روی بررسی نسخه و بحثهایی است که با مدیران و تیم کومودو شکل میگیره.
راهش شاید این باشه که تمام ارتباطی که یک برنامه با نت داره را ثبت بکنی (حتی یکبار دستی آپدیت بکنی) بعد ببنی ادرسها چی بوده و Ip ها را بررسی بکنی و بعداز شناسایی ای-پی ها اونها را ببندی.....(البته هنوز عملا اینو تست نکردم فقط تئوری گفتم) )(باید ثبت گزاش را برای ان برنامه در فایروال فعال بکنی).... یا اینکه حساست فایروال را توی کومودو ببری بالا تا برای هر پورت و آی-پی پیغام بده بعد ای-پی ها را بررسی بکنی. به نظر یک مقدار زمانبر میاد...ولی خب؛
البته نرم افزارها تنظیماتی دارند که آپدیت اتوماتیک را غیرفعال بکنی ( یا تا این حد هم نیمخوان دست کاربر را باز بزارند و بهش اختیار بدن؟!!)
اگر هم برای بروزرسانی سرویس خاصی دارند کلا میتونید بعد از شناسایی اون پروسه، کلا مسدودش بکنید
-----
بله نسخه های متفاوت هست ولی به شکل نرم افزاری تفاوت چندانی ندارند البته تمهیدات دیگری در نظر گرفته میشه باز بستگی به سرور وشبکه و ...داره از فایروالهای سخت افزاری بگیر تا سیستمهای تشخیص نفوذ IDSو ... اما در مورد شما: خب روی تمام کلاینتها نسخه های مربوطه نصب میشه ولی از یک کنسول مدیریتی میشه برای کنترل کلاینتها استفاده کرد، کنترل و تعریف قوانین برای هر یک از کلاینتها برای دسترسی به اینترنت سیاستهای ارتباطی درون شبکه ای اعمال تنظیم خاص برای هر کلاینت (متفاوت با کلاینت دیگر) و ...
نه اصلا برقرار نمیشه. میگه connection cant be stablished. الان خیلی وقته ینجوریه:n13:
اینجا را چک کنید ببینید چه چوریه
سلام شرمنده یک مقدار دیر به دیر میام، الانم که در حال تست یک نسخه دیگه از کومودو هستیم و تمرکزم روی بررسی نسخه و بحثهایی است که با مدیران و تیم کومودو شکل میگیره. راهش شاید این باشه که تمام ارتباطی که یک برنامه با نت داره را ثبت بکنی (حتی یکبار دستی آپدیت بکنی) بعد ببنی ادرسها چی بوده و Ip ها را بررسی بکنی و بعداز شناسایی ای-پی ها اونها را ببندی.....(البته هنوز عملا اینو تست نکردم فقط تئوری گفتم) )(باید ثبت گزاش را برای ان برنامه در فایروال فعال بکنی).... یا اینکه حساست فایروال را توی کومودو ببری بالا تا برای هر پورت و آی-پی پیغام بده بعد ای-پی ها را بررسی بکنی. به نظر یک مقدار زمانبر میاد...ولی خب؛ البته نرم افزارها تنظیماتی دارند که آپدیت اتوماتیک را غیرفعال بکنی ( یا تا این حد هم نیمخوان دست کاربر را باز بزارند و بهش اختیار بدن؟!!) اگر هم برای بروزرسانی سرویس خاصی دارند کلا میتونید بعد از شناسایی اون پروسه، کلا مسدودش بکنید ----- بله نسخه های متفاوت هست ولی به شکل نرم افزاری تفاوت چندانی ندارند البته تمهیدات دیگری در نظر گرفته میشه باز بستگی به سرور وشبکه و ...داره از فایروالهای سخت افزاری بگیر تا سیستمهای تشخیص نفوذ IDSو ... اما در مورد شما: خب روی تمام کلاینتها نسخه های مربوطه نصب میشه ولی از یک کنسول مدیریتی میشه برای کنترل کلاینتها استفاده کرد، کنترل و تعریف قوانین برای هر یک از کلاینتها برای دسترسی به اینترنت سیاستهای ارتباطی درون شبکه ای اعمال تنظیم خاص برای هر کلاینت (متفاوت با کلاینت دیگر) و ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام علی جان این عکسی که گذاشتین مربوط به چی هست ؟
سلام علی جان این عکسی که گذاشتین مربوط به چی هست ؟
سلام
مرتبط با Comodo Endpoint Security Manager
اینجا را چک کنید ببینید چه چوریه
ممنون از جوابتون
ولی تنظیماتش شبیه همینی هست که تو تصویره. :n13::n27:
ممنون از جوابتون
ولی تنظیماتش شبیه همینی هست که تو تصویره. :n13::n27:
سلام
میتونید یک بکاپ از قسمت گزارشات فایروال بگیرد و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید. قبلش یکبار اقدام به انجام آپدیت بکنید و بعد گزارش را بگیرید.
برید به بخش گزارشات و گزارشات فایروال را باز کن و بعد بکاپ،
سلام تو یک سیستم امدماخرین ورژن فایروال کمودو+انتی شید رو نصب کردم اما کمودو بشدت گیر میده به شید چکار کنم کلا انتی شید رو برای کمودو مجاز تعیین کنم ایراد نگیره براش
سلام تو یک سیستم امدماخرین ورژن فایروال کمودو+انتی شید رو نصب کردم اما کمودو بشدت گیر میده به شید چکار کنم کلا انتی شید رو برای کمودو مجاز تعیین کنم ایراد نگیره براش
سلام
شید را با کومودو نصب نکردم ببینم داستان چیه....
ولی هر فایلی که کومودو بهش گیر میده و شما مایل به این نیستید، را میتونید دستی اونو به لیست فایلهای امن کومودو اضافه کنید
سلام
شید را با کومودو نصب نکردم ببینم داستان چیه....
ولی هر فایلی که کومودو بهش گیر میده و شما مایل به این نیستید، را میتونید دستی اونو به لیست فایلهای امن کومودو اضافه کنید
چگونه اینکارو بکنم
البته من تو قوانین برنامه امدم برای فایروال تعریف کردم و مجاز گذاشتم اما همچنان وقتی شید اجرا میشه به فایلهاش گیر میده
با سلام خدمت دوستان جدیدا هر وقت میخوام فایلی رو به کومودو ارسال کنم این ارور رو میده
the ystem cannot find the file specified0
چگونه اینکارو بکنم
البته من تو قوانین برنامه امدم برای فایروال تعریف کردم و مجاز گذاشتم اما همچنان وقتی شید اجرا میشه به فایلهاش گیر میده
سلام
در بخش اعتبار سنجی فایلها وارد لیست فایلهای امن بشوید و دستی فایلهای مربوطه را وارد کنید
با سلام خدمت دوستان جدیدا هر وقت میخوام فایلی رو به کومودو ارسال کنم این ارور رو میده
the ystem cannot find the file specified0
ایراده.
bozorgmehr
28-07-2014, 02:45
با عرض سلام خدمت اساتید محترم سئوالی داشتم در صورت امکان راهنمائیم نمایید.بر روی سیستمم کمودو اینترنت سکیوریتی نصب کرده بودم در درایو Eبه دلیل بروز مشکل ویندوز سیتم را از XPبه 7ارتقا دادم از آنروز دیگر کمودو فعال نیست از سایت کمودو هم چند نسخه از آنرا دانلود کردم ولی آنتی ویروس و فایر والش در هیچکدام از ورژنها نصب نشد .در صورت امکان محبت کنید راهنماییم نمایید . پیشاپیش سپاسگزارم.
با سلام خدمت اساتید میخواستم بدونم privdog چه اطلاعاتی رو بین سیستم وسرور هاش ردو بدل میکنه اخه دیدم مودم همش داره چشمک میزنه نگاه کردم ترافیک مصرفی مربوط به privdog میشد با این ای پی 206.188.193.187
nasimparsi1
31-07-2014, 10:37
بچهها چجوری می شه این واژهها رو برای شرکت کومودو بفرستیم. من یک فهرستی از واژه ها رو گردآوری کردم که به سادگی می تونند جایگزین واژه های عربی و انگلیسی و ... توی نرم افزار بشن. راه ارتباط با کودمو چجوری هست؟
آپدیت = بهروزرسانی
اکسن = جستجو
مسدودی دسترسیها = بازداشتن دسترسیها
مسدودی شبکه = بازداشتن شبکه
خطر = هشدار
آخرین آپدیت = واپسین بهروزرسانی
توصیه میشود = پیشنهاد میشود
این گزینه فایروال را فعال ساخته = این گزینه فایروال را بهکار میاندازد
تمامی = همگی
کامپیوتر - رایانه
پیغام اطلاع رسانی = پیام آگاهیرسانی
پسورد = گذرواژه
ثبت وقایع = ثبت رخدادها
ارسال = فرستادن
سرفصل جدید = سرفصل تازه
انتقال بده = جابجا کن
دیتا = داده
از این قسمت = از این بخش
انتخاب = گزینش
بعد از راه اندازی = پس از راهاندازی
شروع به کار = آغاز به کار
استفاده از = بهکارگیری
اسکن کامل = جستجوی فراگیر
اسکن سریع = جستجوی پُرشتاب
هیچ وقت = هیچگاه
اسم = نام
در حین اسکن = در هنگام اسکن
مشاهده میکنید = میبینید
پورت = درگاه
لیستها = فهرستها
مخرب = بدافزار (اگر منظور اینه!)
GHOST RECON
01-08-2014, 12:06
سلام دوستان بعد از آپدیت کومودو با این پیام روبرو شدم که وقتی fix رو هم میزنم درست نمیشه
سلام دوستان من امروز از NIS کوچ کردم به COMODO ولی با آپدیت مشکل دارم هی وسطش قطع میشه جایی هستش که بشه فایل رو آفلاین دانلود کرد ؟
پایین صفحه گزینه قرمز رنگ اولی
یه مشکل دیگه هم دارم یک برنامه که باز میکنم 20 بار پیغام میده و باید Allow رو بزنم نمیشه کاری کرد که با یکبار Allow دیگه سوال نکنه ؟؟ البته اینم بگم فقط بار اول که میخوام برنامه رو باز کنم اینجوریه یعنی قسمت remember my answer رو زدم ...
سلام دوستان بعد از آپدیت کومودو با این پیام روبرو شدم که وقتی fix رو هم میزنم درست نمیشه
سلام
شما باید کومودو را باز نصب کنید...... الان روی سیستم چه محصولات امنیتی دیگری دارید؟
===
ابتدا از فایل آپدیت کومودو یک کپی بگیرید. بعد کومودو را حذف کنید و بعد سعی کنید بقایای آنتی ویروس قبلی که نصب بود را کاملا پاسازی کنید. اینجا کمک میکنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجدد کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید و اینترنت را قطع کنید و آپدیت افلاین را انجام بدهید.
یه مشکل دیگه هم دارم یک برنامه که باز میکنم 20 بار پیغام میده و باید Allow رو بزنم نمیشه کاری کرد که با یکبار Allow دیگه سوال نکنه ؟؟ البته اینم بگم فقط بار اول که میخوام برنامه رو باز کنم اینجوریه یعنی قسمت remember my answer رو زدم ...
هر پیغام HIPS فقط مربوط به همان کاریه که فایل قصد داره انجام بده... بنابراین وقتی یکی را اجازه دادید دوباره برای اقدام بعدی فایل سوال پرسیده میشه.... و ادامه و ادامه....
شما اگر قصد دارید کل فعالیتهای فایل را اچازه بدهید توی پیغام HIPS روی "انتخاب قوانین" کلیک کنید و قانون "مجاز" را بهش بدید. تیک به خاطر داشتن را هم بزنید.
frankval
03-08-2014, 14:53
[QUOTE=Jadda;8328900]سلام
شما باید کومودو را باز نصب کنید...... الان روی سیستم چه محصولات امنیتی دیگری دارید؟
===
ابتدا از فایل آپدیت کومودو یک کپی بگیرید. بعد کومودو را حذف کنید و بعد سعی کنید بقایای آنتی ویروس قبلی که نصب بود را کاملا پاسازی کنید. اینجا کمک میکنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجدد کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید و اینترنت را قطع کنید و آپدیت افلاین را انجام بدهید.
هر پیغام HIPS فقط مربوط به همان کاریه که فایل قصد داره انجام بده... بنابراین وقتی یکی را اجازه دادید دوباره برای اقدام بعدی فایل سوال پرسیده میشه.... و ادامه و ادامه....
عرض ادب:
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم.و اون عکسه ظاهر میشه.اون لینکی که گذاشتید متاسفانه باز نمیشه.با چیل تر کشن هم امتحان کردم نشد.
من قبلا نورتون داشتم که با Your Uninstaller! از رو سیستمم کامل حذف کردم.چه طوری بایداز آپدیت کپی گرفت؟
مشکل دیگری هم دارم:
وقتی سیستم بالا میاد یک پیغام ظاهر میشه با علامت ضربدر قرمز:
comodo security agent couldnt be started
would you like to run the diagnostic tool to fix the error?
وقتی رو دکمه یس کلیک می کنم تا 100 درصد میره ولی مشکل به قوت خود باقیه!و هر دفعه باید به صورت دستی کمودورو رو دسکتاپم فعال کنم!
سلام
اون صفحه باز میشه ، نیازی به فیل.. نیست. ما تو کار مجازیم. اگه باز نمیشه مشکلی نیست توی مورد 2 که پایین ذکر کردم ابزارش هست.
(Malwarebytes Anti-Malware را نصب و آپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید لینک دانلود را پایین قرار دادم).
از آپدیت کومودو اینجوری کپی بگیرید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
==========
مشکلات اول و دوم شما با هم مرتبط هستند. راه حل من فعلا همونه:
1- کومودو را حذف کنید. ریستارت کنید
2- بقایای آنتی قبلی را کلا پاکسازی کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). ریستارت کنید
3-بقایای کومودو را با ابزاری که پیوست کردم پاکسازی کنید.
4- بوسیله یک کلینر خوب سیستم (مخصوصا رجیستری) را پاکسازی کنید. ریستارت کنید
5- کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید
6-اینترنت را قطع کنید و کومودو را آپدیت آفلاین کنید.
کنار کومودو هیچی نصب نکن. فقط VirusTotal Uploader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب کنید و همچنین میتونید از Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رایگان استفاده کنید.
frankval
04-08-2014, 09:59
سلام
اون صفحه باز میشه ، نیازی به فیل.. نیست. ما تو کار مجازیم. اگه باز نمیشه مشکلی نیست توی مورد 2 که پایین ذکر کردم ابزارش هست.
(Malwarebytes Anti-Malware را نصب و آپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید لینک دانلود را پایین قرار دادم).
از آپدیت کومودو اینجوری کپی بگیرید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
==========
مشکلات اول و دوم شما با هم مرتبط هستند. راه حل من فعلا همونه:
1- کومودو را حذف کنید. ریستارت کنید
2- بقایای آنتی قبلی را کلا پاکسازی کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). ریستارت کنید
3-بقایای کومودو را با ابزاری که پیوست کردم پاکسازی کنید.
4- بوسیله یک کلینر خوب سیستم (مخصوصا رجیستری) را پاکسازی کنید. ریستارت کنید
5- کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید
6-اینترنت را قطع کنید و کومودو را آپدیت آفلاین کنید.
کنار کومودو هیچی نصب نکن. فقط VirusTotal Uploader ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نصب کنید و همچنین میتونید از Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رایگان استفاده کنید.
پست زدن برای تشکر اسپم محسوب میشه ولی تو این مورد خاص که شما اینطوری وقت گذاشتید و مشکل رو حل کردید کمترین کاریه که می تونستم انجام بدم.
راستش برای رفع مشکل من با GeekBuddy شروع کردم به چت کردن ولی دیدم طرف شماره تلفن و ایمیل میخاد بعدش هم میخاد به صورت مجازی به صفحه دسکتاپم دسترسی پیدا کنه و خلاصه دیدم اونطوری باید یک شب تا صبح بشینم چت کنم و آخرش هم هیچی به هیچی.
بعد از مشکلی که برای نورتون به وجود اومده چند روز هست که درگیر سروکله زدن با کمودو بودم و چند باری هم بعد از اینکه اعصابم رو به هم ریخت حذفش کردم و می خواستم برم سراغ آنتی ویروسهای دیگه ولی خوشحالم که این کار رو نکردم و الان می بینم واقعا کمودو ارزش یه خورده سروکله زدن رو داره!
سپاس مجدد:n16::n16::n16:
مشکل کامل حل شده بود ولی با یکبار اسکن سیستمم و ریستارت و همینطور پیدا کردن فایل ضمیمه ای که قرار دادم و کلین کردنش مجدد همون مشکل دفاع پیشرفته و علامت ضربدر برگشت!
گزارش هم گرفتم!خودم هم گیج شدم!
سلام جناب frankval
سر فرصت (نزدیک) مورد شما را سعی میکنم بررسی ویژه کنم. امیدوارم به نتیجه برسیم.
منتظر باشید.
frankval
04-08-2014, 18:43
سلام جناب frankval
منتظر باشید.
من Malwarebytes Anti-Malwar رو نصب کردم و یه اسکرین شات گرفتم. ویروس سالیتی و... پیدا کرد
من به سیف مود کامپیوتر هم نمی تونم دسترسی داشته باشم.ممکنه ویروس سالیتی مسبب باشه و اجازه نده کمودو عملکرد درستی داشته باشه؟
من Malwarebytes Anti-Malwar رو نصب کردم و یه اسکرین شات گرفتم. ویروس سالیتی و... پیدا کرد
من به سیف مود کامپیوتر هم نمی تونم دسترسی داشته باشم.ممکنه ویروس سالیتی مسبب باشه و اجازه نده کمودو عملکرد درستی داشته باشه؟
سلام
خب، به نظر میرسه که سیستم شما آلوده است. اون فایل که در مسیر C:\ouctrv.exe که اینجا هم قرار دادید آلوده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f08f502ba8277f/analysis/1407168622/
با مالواربایتس سیستم را اسکن و پاسکازی بکنید. البته از CCE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که در اینترنت سکیوریتی کومودو هم گنجانده شده هم میتونید کمک بگیرید. استارآپ را با کمک CCE کاملا چک بکنید و فایلهای مشکوک را غیرفعال یا حذف بکنید از استارتاپ. و با کمک بخش Repair میتونید بخشهایی از ویندوز را تعمیر بکنید. البته بهتره CCE را در حالت سختگیرانه اجرا کنید (برای استفاده از حالت Aggressive Mode، باید ابتدا کلید SHIFT روی کیبورد را نگه دارید و همزمان CCE را اجرا کنید).
در هر صورت دوستان در بخش اورژانس دقیقتر میتونند کمک کنند.
مرسی.
=====
اون فایل را یه اجرایی هم کردیم...... واقعا مصیبتی هست.....فعالیتهاشو ببینید..... ضمن اینکه به همه جا قصد دسترسی داره جهت آلوده سازی فایلها..... خدا رحم کنه!!!
سلام
جناب Jadda شما از پروژه آنتی ویروس کومودو تحت لینوکس اطلاع دارید که برنامه بروزرسانی برای لینوکس به چه صورت هست؟ برای فارسی سازی اون فکری شده؟ خیلی وقته که ورژن آپدیت نکرده و برای کرنل های جدید قابل استفاده نیست. به نظر من بهترین آنتی ویروس در لینوکس کومودو هست و هیچکدوم از آنتی ویروس های دیگه مثل کومودو امکاناتی مانند real-time scan و غیره رو ندارند. حیفه که همچین آنتی ویروس خوبی در لینوکس راکد مونده
دوبار ارسال شد. مدیران لطفا این پست رو پاک کنن
آقا من کومودو رو جایگزین کردم با nod 32 سرعت لپ تاپم افتضاح شده نمیدونم کومودو سنگینه یا نود خیلی سبکه :n13:
frankval
05-08-2014, 22:33
سلام جناب frankval
منتظر باشید.
مشکل حل شد خوشبختانه!
1.چطور می تونم نرم افزارهایی که مایل نیستم به اینترنت دسترسی داشته باشند رو همیشه بلاک کنم؟مخصوصا کرک شده ها؟
2.اگر سند باکس همیشه غیرفعال باشه موردی داره از نظر امنیتی؟
3.من ورژن انگلیسی کمودو رو دارم و به نظر میاد stealth ports رو وقتی فعال می کنم فعال نمیشه.شاید هم میشه ولی من نمی بینم.چطوری باید مطمئن بشم فعاله یا نیست؟:n16:
FarshadBandari
06-08-2014, 11:22
سلام
خب، به نظر میرسه که سیستم شما آلوده است. اون فایل که در مسیر C:\ouctrv.exe که اینجا هم قرار دادید آلوده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] f08f502ba8277f/analysis/1407168622/
با مالواربایتس سیستم را اسکن و پاسکازی بکنید. البته از CCE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که در اینترنت سکیوریتی کومودو هم گنجانده شده هم میتونید کمک بگیرید. استارآپ را با کمک CCE کاملا چک بکنید و فایلهای مشکوک را غیرفعال یا حذف بکنید از استارتاپ. و با کمک بخش Repair میتونید بخشهایی از ویندوز را تعمیر بکنید. البته بهتره CCE را در حالت سختگیرانه اجرا کنید (برای استفاده از حالت Aggressive Mode، باید ابتدا کلید SHIFT روی کیبورد را نگه دارید و همزمان CCE را اجرا کنید).
در هر صورت دوستان در بخش اورژانس دقیقتر میتونند کمک کنند.
مرسی.
=====
اون فایل را یه اجرایی هم کردیم...... واقعا مصیبتی هست.....فعالیتهاشو ببینید..... ضمن اینکه به همه جا قصد دسترسی داره جهت آلوده سازی فایلها..... خدا رحم کنه!!!
ببخشید این پنجره Process activities List رو از کجا باید فعال کرد که مثل برای شما ریز فعالیت های یه فایل رو نشون بده؟
mohammad_203
06-08-2014, 13:58
سلام
دوستان امروز یک فایل رو فلشم دیدم که مطمئن هستم بدافزار هست ولی کسپر و خیلی از آنتی ویروس های معتبر هنوز شناسایی نکردن
میشه شما که کمودو دارین بررسی کنید ببینید رفتارهای این فایل چطور هست .
پسورد فایل : 1
فایل :
ببخشید این پنجره Process activities List رو از کجا باید فعال کرد که مثل برای شما ریز فعالیت های یه فایل رو نشون بده؟
سلام
"نمایش پروسه های فعال" الان در CIS موجوده....... منتهی نکته اینکه:
نسخه ای که من دارم نسخه آزمایشی داخلی کومودو هست و یکسری قابلیهای جدید داره که در حال تست هستیم. (زبان فارسیش هم هنوز کامل نشده، میبینید که عکسهام انگلیسی هستند)
آخرین تست من توی تاپیک دانلود ویروس هم تست همین نسخه بوده. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی دو تا تغییر خوب وجود داره ( از جمله تکامل آنچه الان شما بهش اشاره کردید و غیره...) یکی دو مورد هست که یه جورهایی شاید من منتقدش هستم و کلی هم جنگ و دعوا راه انداختم.:n02:......فعلا من توصیه میکنم منتظر باشید. به هر حال نسخه آزمایشی داخلی و البته محرمانه است و طبیعتا نباید زیاد در موردش حرف بزنم..... به دلیل اینکه توسعه یک نرم افزار (افزدون، حذف، بهبود،... یک ویژگی)مثل پرتاب سیبه که تا بیاد پایین هزارتا چرخ میخوره..... + یکسری مسائل حقوقی و غیره. (شما هم کاملا نشنیده بگیرید:n16:)
مرورگرهای اجرا شده در سندباکس چه برتری هایی نسبت به مرورگرهای معمولی دارند؟
مرورگرهای اجرا شده در سندباکس چه برتری هایی نسبت به مرورگرهای معمولی دارند؟
سلام
بطور کلی وبگردی با یک مرورگر سندباکس شده وضعیت امنتری را نسبت به یک مرورگر سندباکس نشده برای کاربر ایجاد میکنه. ایده اصلی شکل گیری یک محیط ایزوله ی مجازی= سندباکس، این بوده که کاربر بتونه مرورگر را در این محیط اجرا بکنه تا در صورت بازدید از سایتهای الوده سیستم دچار الودگی نشه.... به علت اینکه اتفاقات در همان محیط مجازی رخ میده و بعد از اتمام کار این محیط قابل پاکسازی است.
بنابراین جهت بازید از یک وب سایت مشکوک، یک مروگر سندباکس شده، ایده خوبی میتونه باشه.
خسته نباشید علی اقا میگم جایی هست که لینک دانلود نسخه های بتای کوموده رو بده برای دانلود . چون بعضی از انتی ها نسخه بتا رو تو سایتشون قرار میدن برا دانلود ولی من تو سایت کومودو چیزی ندیدم ؟
خسته نباشید علی اقا میگم جایی هست که لینک دانلود نسخه های بتای کوموده رو بده برای دانلود . چون بعضی از انتی ها نسخه بتا رو تو سایتشون قرار میدن برا دانلود ولی من تو سایت کومودو چیزی ندیدم ؟
سلام
توی سایت کومودو همیشه فقط آخرین نسخه فاینال قرار داره.
====
هر وقت هم کومودو نسخه بتا جهت تست منتشر بکنه توی انجمن کومودو برای کاربران قرار میگیره.
====
ضمنا هر وقت نسخه بتا منتشر بشه توی همین تاپیک خودمون هم اطلاع رسانی میکنیم تا دوستانی که مایل به تست هستند، نصب و آزمایش کنند.
====
فعلا هیچ نسخه بتایی وجود نداره.
چند روزی هست این alert های کومودو بعضیا خود به خود ناپدید میشن،
خصوصا برای موقعی که real time یک ویروسی پیدا میکنه حتی 1 ثانیه هم alert نمی مونه که بخوام چیزی بزنم!
این مشکل به خاطر قاطی شدن تنظیماته؟
خصوصا برای موقعی که real time یک ویروسی پیدا میکنه حتی 1 ثانیه هم alert نمی مونه که بخوام چیزی بزنم!
سلام
وقتی پیغام به سرعت ناپدید میشه، چه اتفاقی برای مخرب میافته؟ سرجاش باقی میمونه یا قرنطینه میشه؟
یا برفرض برای فایروال، وقتی پیغام دسترسی بک برنامه به اینترنت را میده، و بلافاصله پیغام ناپدید میشه..... او برنامه مسدود میشه یا میتونه به اینترنت وصل بشه؟
mohammad_87
15-08-2014, 19:14
سلام
پس از اجرای کیوسک مجازی و پاکسازی اون باید حتما سیستم رو ریستارت کنم تا کیوسک مجازی درست کار کنه.
یعنی اگه بار اول که کارم با کیوسک تموم میشه و خروج میکنم و بعد پاکسازی،اگه ریستارت نکرده باشم و دوباره به کیوسک برم دیگه مجازی سازی صورت نمیگیره و تمام فعالیتها روی سیستم اصلی نیز تاثیر میذاره.
این مشکل منه یا کلا ریستارت بعد از پاکسازی نیازه؟
در کیوسک مجازی،ip ما تغییر نمیکنه؟کلا کومودو قسمتی برای پنهان کردن ip داره؟
سلام
پس از اجرای کیوسک مجازی و پاکسازی اون باید حتما سیستم رو ریستارت کنم تا کیوسک مجازی درست کار کنه.
یعنی اگه بار اول که کارم با کیوسک تموم میشه و خروج میکنم و بعد پاکسازی،اگه ریستارت نکرده باشم و دوباره به کیوسک برم دیگه مجازی سازی صورت نمیگیره و تمام فعالیتها روی سیستم اصلی نیز تاثیر میذاره.
این مشکل منه یا کلا ریستارت بعد از پاکسازی نیازه؟
سلام
بعد از پاکسازی کیوسک (یا همون دسکتاپ مجازی) ریستارت سیستم نیاز نیست.
IP عوض کنه که میشه قندشکن!!:n02:
یه چیزی توی همین مایه هایی که فرمودید در راهه صبر کنید.....البته هنوز من تست نکردم ، فردا یا پس فردا،
البته هدف ایجاد فضایی امنتر برای خرید و بانکداری آنلاین هست....
سلام
وقتی پیغام به سرعت ناپدید میشه، چه اتفاقی برای مخرب میافته؟ سرجاش باقی میمونه یا قرنطینه میشه؟
یا برفرض برای فایروال، وقتی پیغام دسترسی بک برنامه به اینترنت را میده، و بلافاصله پیغام ناپدید میشه..... او برنامه مسدود میشه یا میتونه به اینترنت وصل بشه؟
مسدود میشه
البته الان که بیشتر دقت کردم فقط واسه HIPS این طوری شده و بقیه alert ها مشکلی ندارن
مسدود میشه
البته الان که بیشتر دقت کردم فقط واسه HIPS این طوری شده و بقیه alert ها مشکلی ندارن
سلام
یک بکاپ از تنظیمات کومودو بگیرید و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید.
mohammad_87
16-08-2014, 00:20
سلام
بعد از پاکسازی کیوسک (یا همون دسکتاپ مجازی) ریستارت سیستم نیاز نیست.
IP عوض کنه که میشه قندشکن!!:n02:
یه چیزی توی همین مایه هایی که فرمودید در راهه صبر کنید.....البته هنوز من تست نکردم ، فردا یا پس فردا،
البته هدف ایجاد فضایی امنتر برای خرید و بانکداری آنلاین هست....
الان من چنین مشکلی دارم.یعنی بعد از یکبار استفاده از دسکتاپ مجازی حتما باید برای بار دوم،سیستم رو ریستارت کنم.مشکل کجاست؟
من فایروال کومودو + آنتی ویروس 360 دارم.روی ویندوز 8.1 برای تست موارد این چنینی نصب شده.
بی صبرانه!!منتظر مورد دوم هستیم. :n26:
FarshadBandari
16-08-2014, 22:10
علی آقا من یه برنامه به اسم mypublicwifi ریختم رو سیستم تا بتونم باهاش اینترنت لپ تاپ رو به صورت وای فای Share کنم واسه دیوایس های دیگه، واسه این نرم افزار هم تو فایروال قانون Alowed Application رو قرار دادم، ولی دیوایس های دیگه نمیتونن از سیستمم اینترنت بگیرن ( به وایفای لپتاپ وصل میشن ولی اینترنت ندارن) ولی به محض اینکه فایروال رو غیرفعال میکنم اینترنت بر روی دیوایس ها share میشه، خواستم بدونم دیگه کدوم قانون ر/و تو فایروال باید تغییر بدم که دیوایس ها اینترنت بگیرن؟
علی آقا من یه برنامه به اسم mypublicwifi ریختم رو سیستم تا بتونم باهاش اینترنت لپ تاپ رو به صورت وای فای Share کنم واسه دیوایس های دیگه، واسه این نرم افزار هم تو فایروال قانون Alowed Application رو قرار دادم، ولی دیوایس های دیگه نمیتونن از سیستمم اینترنت بگیرن ( به وایفای لپتاپ وصل میشن ولی اینترنت ندارن) ولی به محض اینکه فایروال رو غیرفعال میکنم اینترنت بر روی دیوایس ها share میشه، خواستم بدونم دیگه کدوم قانون ر/و تو فایروال باید تغییر بدم که دیوایس ها اینترنت بگیرن؟
سلام
"قوانین عمومی" در فایروال.
شما باید آدرس اون دستگاه را در قوانین عمومی آزاد بزارید..... یه نگاهی به این بخش بنداز... اون قوانینی که به صورت In هست.....
دو تا ایست بازرسی وجود داره، یکی قوانین برنامه ها و یکی قوانین عمومی ، هر دو بخش را مد نظر قرار بدهید.
FarshadBandari
16-08-2014, 22:55
سلام
"قوانین عمومی" در فایروال.
شما باید آدرس اون دستگاه را در قوانین عمومی آزاد بزارید..... یه نگاهی به این بخش بنداز... اون قوانینی که به صورت In هست.....
دو تا ایست بازرسی وجود داره، یکی قوانین برنامه ها و یکی قوانین عمومی ، هر دو بخش را مد نظر قرار بدهید.
آی پی دیوایس رو تو قسمت قوانین عمومی تعریف کردم به این صورت ولی بازم اجازه دسترسی نمیده
================================================== ===
ویرایش
درستش کردم، مشکل از فایل svchost بود، باید تو قوانینش آی پی دیوایس مورد نظر رو allow میکردم، بهش رنج آی پی دادم درست شد
D_felfelak
17-08-2014, 10:13
به تازگی ویندوز سیستمم رو عوض کردم و از ابتدا کومودو اینترنت سکویوریتی رو نصب کرد
از سرویس ای دی اس ال با سرعت 4 مگ و محدودیت حجمی استفاده میکنم
چند روزی هست که بنظرم میاد که ترافیک مصرفی ام به طرز غیرعادی ای بسیار زیااااد بالا هست
با کومودو چطور میتونم این مشکل رو بررسی کنم؟
زبان کومودو رو به فارسی تغییر دادم
Mt.Shadow
17-08-2014, 20:22
به تازگی ویندوز سیستمم رو عوض کردم و از ابتدا کومودو اینترنت سکویوریتی رو نصب کرد
از سرویس ای دی اس ال با سرعت 4 مگ و محدودیت حجمی استفاده میکنم
چند روزی هست که بنظرم میاد که ترافیک مصرفی ام به طرز غیرعادی ای بسیار زیااااد بالا هست
با کومودو چطور میتونم این مشکل رو بررسی کنم؟
زبان کومودو رو به فارسی تغییر دادم
سلام
اول یه برنامه ی مانیتور پهنای باند مثل nerworx رو دانلود کن
بعد وقتی از اینترنت استفاده نمیکنی ببین وضعیته ترافیک چطوره...
اگه دیدی ترافیکی در حاله جابه جاییه کومودو رو باز کن بعد قسمت view connection رو باز کن
ببین چه پروسه ایی به چه IP ایی در حال اتصاله و ترافیکه مصرفیش هم عادی نیس.
D_felfelak
20-08-2014, 22:50
سلام
اول یه برنامه ی مانیتور پهنای باند مثل nerworx رو دانلود کن
بعد وقتی از اینترنت استفاده نمیکنی ببین وضعیته ترافیک چطوره...
اگه دیدی ترافیکی در حاله جابه جاییه کومودو رو باز کن بعد قسمت view connection رو باز کن
ببین چه پروسه ایی به چه IP ایی در حال اتصاله و ترافیکه مصرفیش هم عادی نیس.
ترافیک رو دیدم خیلی غیر عادی بود سیستم رو با کومودو کاملا اسکن کردم هیچی پیدا نکرد!
با اینکه به تازگی ویندوز عوض کرده بودم و از روز اول اینترنت سکیوریتی کومودو رو نصب کردم و همیشه آپدیت و اماده بکار بوده من هم رفتار های پرخطر و بی ملاحظگی نمیکنم نمیدونم چرا به این زودی همچین میشه!
Mt.Shadow
21-08-2014, 17:45
ترافیک رو دیدم خیلی غیر عادی بود سیستم رو با کومودو کاملا اسکن کردم هیچی پیدا نکرد!
با اینکه به تازگی ویندوز عوض کرده بودم و از روز اول اینترنت سکیوریتی کومودو رو نصب کردم و همیشه آپدیت و اماده بکار بوده من هم رفتار های پرخطر و بی ملاحظگی نمیکنم نمیدونم چرا به این زودی همچین میشه!
خب مثله این که متوجه منظورم نشدید ...
اسکن مشکلی رو حل نمیکنه شما باید دنباله پروسه ایی بگردید که مسئول این مصرفه غیر عادیه
اول کومودو رو باز کنید (وقتی که دیدید مصرفه ترافیک عادی نیس...)
قسمتی که مشخص کردم ببینید چه برنامه یا پروسه ایی درصد بیشتری از ترافیک رو داره ...
بعد روش کلیک کن وارد این قسمت میشی ...
خب اینجا نگاه کن ببین اتصال به چه آیپی ایی مصرف دانلود یا آپلودش زیاده.
بعد IP ش رو تو کومودو بلاک کن.
امیدوارم مشکلت حل شه.
ever after
21-08-2014, 22:30
سلام
خیلی ممنونم پیشاپیش از جوابتون
من خیلی وقته comodo رو نصب کردم اما تازگی خیلی اعصابمو به هم زده سر کرک کردن نرم افزارها:42::19::19::19:
معمولا کرک ها تو فایل فشرده ست تا من فایلو اکسترکت میکنم همون لحظه پاک میکنتش. اصلا نمیذاره یک ثانیه م تو کامپیوتر بمونه تا من ببرمش جزو exclusion ها:n14:
میشه لطفا دقیق دقیق بهم بگید چی کار کنم؟ اگر درست نشه مجبورم پاکش کنم! تشکر
سلام
خیلی ممنونم پیشاپیش از جوابتون
من خیلی وقته comodo رو نصب کردم اما تازگی خیلی اعصابمو به هم زده سر کرک کردن نرم افزارها:42::19::19::19:
معمولا کرک ها تو فایل فشرده ست تا من فایلو اکسترکت میکنم همون لحظه پاک میکنتش. اصلا نمیذاره یک ثانیه م تو کامپیوتر بمونه تا من ببرمش جزو exclusion ها:n14:
میشه لطفا دقیق دقیق بهم بگید چی کار کنم؟ اگر درست نشه مجبورم پاکش کنم! تشکر
سلام
تیک اون قسمت را بردارید.....
لینک دانلود اخرین نسخه فایروال رو میدین؟:n27:
از سایت خودش باشه ترجیحا
TurkOglu1993
02-09-2014, 22:37
سلام
آخرین ورژن CIS رو از سایتش گرفتم و قبل از پاک کردن ویندوز قبلیم که 8.1 بود روش تست کردم مشکلی نبود
یعد اینکه ویندوزمو عوض کردم که بازم 8.1 و جدیدتر از قبلیه بعد نصبش و یه ریستارت کلا ویندوز رو خراب میکنه و بعد بالا اومدن ویندوز صفحه آبی مرگ ویندوز میاد
و یه اروری میداد که چون زود صفحه آبی ویندوز میاد نمیشه ازش اسکرین شات گرفت
ارورش یه چیزی تو این مایه ها بود
comodo agent could not start
وقتی هم که بخوای uninstall کنی میگه دسترسی ادمین نداری
hamidrezaj
04-09-2014, 02:05
سلام دوستان عزیز
جدیدا کومودو یه کم سنگین شده و بعد از چند دقیقه استفاده هرچقدر روی آیکونش توی taskbar یا notification bar کلیک میکنم دیگه صفحه اصلیش رو بالا نمیاره و فقط یه ثانیه نشانگر ماوس لودینگ میشه و هیچ اتفاقی نمیفته
و یه فایل رو هم موقع دانلود گفت دانلودر تروجان هست که توی virus total سرچ کردم گفت مشکلی نداره و به لیست استثناعات اضافه کردم و خواستم تست کنم و از لیست خارج کردم و دوباره اسکن کردم ولی ایندفعه گفت مشکلی نداره
انشاءالله سربلند باشید
سلام بر همگی؛از دوستان کسی میتونه محبت کنه و لینک دانلود COMODO LEAK TEST یا همون CLT خودمون رو بهم بده؟
دوستان یه آموزش هم بذارید نحوه کار با فایروال کومودو ...خیلی پیغام میده یه برنامه رو که میگیم بلاکش کن دوباره پیغام میده بلاکش کنم! بازیها رو هم نمیذاره اجرا بشه...
اگر آموزشی هست به زبان ساده لطف کنید درج کنید...ممنون
سلام
در مورد مشکل BSOD توصیه خاصی نمیشه کرد (راه اینه که بعد از این اتفاق فایل گزارش ویندوز DUMP را اینجا بزارید تا برای کومودو ارسال بشه و بررسی بکنند تا بتونن در نسخه بعدی رفع بکنند.... البته یک Complete (full) OS dump نیازه که اگه فشرده بکنید تازه میشه حدود 2 گیگ، که البته آپلود کردنش آسون نیست) .....باید منتظر آپدیت باشیم.... نسخه جدید.
در مورد آموزش کار با فایروال هم پست دوم از صفحه اول تاپیک، مطالبی هست که کفایت میکنه
milad_heartsick
14-09-2014, 22:22
سلام دوستان خوبم
من از N360 کوچ اجباری کردم و تصمیمم کومودوهستش ولی با مطالعه بعضی صفحات احساس میکنم کار باهاش خیلی زمان گیر و سخت خواهد بود باید قانون,ای پی و.... تعریف کنی یعنی به اصطلاح باید همش انگولکش کنی
من اینطور متوجه شدم یا اینجوری هستش؟
با سپاس فراوان
سلام دوستان خوبم
من از N360 کوچ اجباری کردم و تصمیمم کومودوهستش ولی با مطالعه بعضی صفحات احساس میکنم کار باهاش خیلی زمان گیر و سخت خواهد بود باید قانون,ای پی و.... تعریف کنی یعنی به اصطلاح باید همش انگولکش کنی
من اینطور متوجه شدم یا اینجوری هستش؟
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
نه به اون سختی که همش در حال تعریف IP و قانون باشید! یا هزاران پیغام جواب بدهید! ولی در حد یک کانفیگ ساده که بدانید هر نرم افزار دارد چه کار می کند! چرا میخواهد به اینترنت متصل شود؟ آیا بشود یا خیر؟ و همینطور مباحث بخش آنتی ویروس کومودو که تقریبا همه با کلیت آن آشنا هستند کافیست.
اگر دنبال یک پک امنیتی هستید که فقط ادای محافظ بودن سیستم شما را دربیاورد دنبال کومودو نروید! اما اگر دنبال امنیت هستید. به احتمال زیاد از کار با کومودو لذت می برید.
اگر به هوش و ذکاوت خودتان در استفاده از پک های امنیتی اعتماد می کنید=>کومودو
اگر فقط به هوش و ذکاوت یک بسته امنیتی اعتماد می کنید=> بقیه سوئیت های امنیتی که بعضا خودکار و سرخود همه کار می کنند و کاربر تماشاگر و تاییدگر است.
virus2009
15-09-2014, 23:21
سلام
من با یک نرم افزار کار میکنم که این نرم افزار هربار یک فایل (که نامش هر دفعه که باهاش کار میکنم تغییر میکنه) در temp میسازه و این فایل رو comodo همیشه ارور میده که بهش دسترسی بدم فولدر ایجاد کنه یا نه ...
چون اسم فایل ثابت نیست نمیشه یکبار براش تعریف کرد که اجازه دسترسی داره
راهی هست که بشه مثلا بگم این نوع فایل ها ( البته اول اسم فایل ها ثابته : classpath ) رو که پیدا میکنه اجازه دسترسی بده ؟؟
ممنون :n16:
milad_heartsick
16-09-2014, 09:39
سلام
من کومودو رو نصبیدم و تو پست اول که عنوان بندی شده بود خوندم ولی متاسفانه همه عکس ها پاک شدن و دقیق نتونستم همه رو تنظیم کنم
مثلا هر بار سیستم روشن میشه فایروال اجازه دسترسی میخواد چطور میشه فهموند که دیگه واسه این برنامه سوال نپرسه
با سپاس
سلام
من کومودو رو نصبیدم و تو پست اول که عنوان بندی شده بود خوندم ولی متاسفانه همه عکس ها پاک شدن و دقیق نتونستم همه رو تنظیم کنم
مثلا هر بار سیستم روشن میشه فایروال اجازه دسترسی میخواد چطور میشه فهموند که دیگه واسه این برنامه سوال نپرسه
با سپاس
یک تکنیک ساده در پیغام های کومودو: Remember my answer
و همینطور استفاده از دکمه Treat as: که برنامه را به چه عنوانی تلقی کند؟
برای راحتی بیشتر Auto Sandbox را نیز غیرفعال کنید تا مشکلی در اجرای برنامه ها پیش نیاد.
milad_heartsick
16-09-2014, 13:25
دوستام ممنون از اینکه با صبر و حوصله به سوالای بنده جواب میدید
من تیک اپدیت قبل از اسکن رو از تنظیمات اسکن برداشتم ولی باز شروع میکنه به اپدیت قبل از اسکن
من تیک اپدیت قبل از اسکن رو از تنظیمات اسکن برداشتم ولی باز شروع میکنه به اپدیت قبل از اسکن
سلام
توی تنظیمات اسکن، تیک آپدیت قبل از اسکن مربوط به "اسکن سریع" را بردارید باید درست بشه...
سلام
نسخه 8 که اومد همزمان سعی میکنم پستهای آموزشی صفحه اول را بروزرسانی بکنم...
سلام دوستان
من CIS رو نصب کردم (بدون آنتی ویروس) از Avira برای آنتی ویروس استفاده میکنم
میخواستم بدونم Viriscope و autosandbox با realtime آنتی ویروس تداخل پیدا میکنن؟؟؟ چون اوایل فعال نبود اون دو قابلیت مشکلی نداشتم اما وقتی فعال کردم سیستم دچار مشکل میشه و cpu usage بعضی مواقع به شدت میره بالا!
یه سوال دیگه هم اینکه من همیشه وقتی babylon رو نصب میکنم اوایل مشکلی ندارم اما بعد از چندروز نمیدونم چرا وقتی ویندوز بالا میاد usage cpu میره بالا(پروسس خود babylon) ! به خاطر CIS هم هست چون وقتی غیر فعال میکنم درست میشه!
سلام دوستان
من CIS رو نصب کردم (بدون آنتی ویروس) از Avira برای آنتی ویروس استفاده میکنم
میخواستم بدونم Viriscope و autosandbox با realtime آنتی ویروس تداخل پیدا میکنن؟؟؟ چون اوایل فعال نبود اون دو قابلیت مشکلی نداشتم اما وقتی فعال کردم سیستم دچار مشکل میشه و cpu usage بعضی مواقع به شدت میره بالا!
یه سوال دیگه هم اینکه من همیشه وقتی babylon رو نصب میکنم اوایل مشکلی ندارم اما بعد از چندروز نمیدونم چرا وقتی ویندوز بالا میاد usage cpu میره بالا(پروسس خود babylon) ! به خاطر CIS هم هست چون وقتی غیر فعال میکنم درست میشه!
سلام
در مورد تداخل فایروال کومودو با اویرا نمیتونم نظر مطمئنی بدم ایرادی هم در لیست "مسائل/مشکلات/باگهای کومودو" پیدا نکردم. به هر حال میتونید ویروسکوپ را غیرفعال کنید. سندباکس هم بستگی به خودتون داره اگر باهاش راحتید فعال باشه اگر نه میتونید غیرفعالش بکنید.... البته توصیه من اینه که بین HIPS و سندباکس حداقل یکیش فعال باشه.
پروسه های فعال بابیلون را برای کومودو امن تعریف کنید. آسونه.
autosandboxo چطور تنظیم کنم که ازم سوال کنه sandbox کنم یا نه؟؟
چون من یه سری پروژه برنامه نویسی کامپایل میکنم بعضی مواقع اذیت میکنه
سلام
در مورد تداخل فایروال کومودو با اویرا نمیتونم نظر مطمئنی بدم ایرادی هم در لیست "مسائل/مشکلات/باگهای کومودو" پیدا نکردم. به هر حال میتونید ویروسکوپ را غیرفعال کنید. سندباکس هم بستگی به خودتون داره اگر باهاش راحتید فعال باشه اگر نه میتونید غیرفعالش بکنید.... البته توصیه من اینه که بین HIPS و سندباکس حداقل یکیش فعال باشه.
پروسه های فعال بابیلون را برای کومودو امن تعریف کنید. آسونه.
تو قسمت HIPS این کار رو باید انجام داد؟
autosandboxo چطور تنظیم کنم که ازم سوال کنه sandbox کنم یا نه؟؟
چون من یه سری پروژه برنامه نویسی کامپایل میکنم بعضی مواقع اذیت میکنه
یکی از درخواستهایی که من شدید دنبالش هستم ومکرر گوشزد میکنم این هست که سندباکس قبل از اینکه وارد عمل بشه سوال بپرسه که :
این فایل ناشناخته قصد اجرا روی سیستم شما را دارد، اگر شما قبلا از این فایل/برنامه استفاده کرده اید و مطمئن هستید که امن است، میتوانید آن را آزاد روی سیستم خود اجرا کنید، در غیر این صورت ما توصیه میکنیم این فایل ناشناخته را در سندباکس اجرا کنید:
1- اجرا درون سندباکس 2- اجرا خارج از سندباکس 3- مسدود +به خاطر داشتن پاسخ من
دوستان با این ایده موافقید؟
====
تو قسمت HIPS این کار رو باید انجام داد؟
وارد لیست امن کنید، از قسمت اعتبار سنجی.
COMODO Internet Security 8.0.332922.4281 BETA Released
عرض سلام دوباره،
نسخه بتا اینترنت سکیوریتی کومودوجهت تست منتشر شد.
دوستانی که مایل به نصب و آزمایش این نسخه هستند میتونند تست کنند.
سوالی در مورد نسخه جدید بود میتونید اینجا مطرح کنید . مخصوصا در مورد اتوسندباکس جدید
(اتوسندباکس جدید قابلیت تعریف قوانین را داره...... و یک نکته مهمتر اینکه وقتی کومودو نصصب میشه سیستم را Safe فرض میکنه، بنابراین اگر فایل ناشناخته ای قبل از نصب کومودو روی سیستم شما بوده سندباکس نمیشه، البته وارد لیست ناشناخته میشه و شما میتونید در موردش تصمیم بگیرید)
یک قابلیت خوب هم این هست که الان ویروسکوپ قابلیت این را داره که فایلهایی که در سندباکس مجازی کومودو اجرا شدند را زیر نظر بگیره و فعالیتهاشون ثبت بکنه و در صورت تشخیص اونها را شناسایی و حذف بکنه ؛ بسیار عالی؛
این نسخه چند وقتی زیر تست بوده و گزارش خاصی در مورد BSOD نداشتیم و من خودمم این مشکل را مشاهده نکردم.
به هر صورت بهتره نسخه را روی ویندوز مجازی نصب و تست کنید
آپدیت قبلی کومودو روی این نسخه هم کار میکنه، بنابراین برای آپدیت اولیه از آپدیت آفلاین استفاده کنید (قبل از آپدیت افلاین اینترنت را قطع بکنید)
* هر گونه ایراد و باگ را میتونید همینجا مطرح کنید.
خب این هم لینک دانلود:
لیست تغییرات:
pedram_01
18-09-2014, 17:03
سلام نسخه 8 بتا . فارسیه ؟
یکی از درخواستهایی که من شدید دنبالش هستم ومکرر گوشزد میکنم این هست که سندباکس قبل از اینکه وارد عمل بشه سوال بپرسه که :
این فایل ناشناخته قصد اجرا روی سیستم شما را دارد، اگر شما قبلا از این فایل/برنامه استفاده کرده اید و مطمئن هستید که امن است، میتوانید آن را آزاد روی سیستم خود اجرا کنید، در غیر این صورت ما توصیه میکنیم این فایل ناشناخته را در سندباکس اجرا کنید:
1- اجرا درون سندباکس 2- اجرا خارج از سندباکس 3- مسدود +به خاطر داشتن پاسخ من
دوستان با این ایده موافقید؟
منم موافقم فقط چطور باید تنظیمش کنم که اینطوری کار کنه! :n02:
سلام
الان یک هفته هست که نمیتونم آپدیت کنم
۲۰ مگ آپدیت میشه بعد خودش قطع میکنه
دیتا بیس هم گفته که آپدیت نیست و در حالت خطر هست
چی کار باید کرد ؟
GHAGHALEELEE
21-09-2014, 08:19
سلام عزیزان
هر چند وقت ورژن انتی ویروس یا فایروال رو باید اپدیت کنیم ؟ (منظورم اپدیت دیتابیس روزانه نیست:n01:) . اصلا نیازی هست کل ورژن جدید رو هم دانلود کرد ؟
سلام هر بار که برای آپدیت اقدام میکنم این پیغام را میده ,مشکل از کجاست ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم موافقم فقط چطور باید تنظیمش کنم که اینطوری کار کنه! :n02:
پست من یک ایده/پیشنهاد بود که به نظرم میتونه مفید باشه..... الان فقط واسه اینستالرها این کارو میکنه.
سلام عزیزان
هر چند وقت ورژن انتی ویروس یا فایروال رو باید اپدیت کنیم ؟ (منظورم اپدیت دیتابیس روزانه نیست:n01:) . اصلا نیازی هست کل ورژن جدید رو هم دانلود کرد ؟
هر وقت آپدیت برنامه در دسترس بود بهتره برنامه را آپدیت کنید. توی کومودو در بخش آپدیت ، آپدیت برنامه را فعال کنید که البته پیشفرض فعال است. ( یا اینکه فایل نصب ورژن جدید را دانلود کنید و با عزل نسخه قبلی نسخه جدید را نصب کنید)
سلام
.....نمیتونم آپدیت کنم ...
نسخه 8 را میتونید نصب کنید؟
پست من یک ایده/پیشنهاد بود که به نظرم میتونه مفید باشه..... الان فقط واسه اینستالرها این کارو میکنه.
اون حالتهای limited و untrusted و اینها تفاوت عملکردشون چی هست؟؟
اون حالتهای limited و untrusted و اینها تفاوت عملکردشون چی هست؟؟
فرقی ندارند، فقط Untrusted محدودیت بیشتری برای برنامه ها ایجاد میکنه نسبت به Limited .
فقط سطح Virtual با اینها فرق داره، که برنامه ها در محیط کاملا مجازی اجرا میشن . مثلا اگر سندباکس شما روی "مجازی" باشه، و برنامه ای واردش بشه و نصب بشه روی سیستم اصلی شما نصب نمیشه. , و با پاکسازی سندباکس کاملا حذف میشه.
هر وقت آپدیت برنامه در دسترس بود بهتره برنامه را آپدیت کنید. توی کومودو در بخش آپدیت ، آپدیت برنامه را فعال کنید که البته پیشفرض فعال است. ( یا اینکه فایل نصب ورژن جدید را دانلود کنید و با عزل نسخه قبلی نسخه جدید را نصب کنید)
نسخه 8 را میتونید نصب کنید؟
ممنون،الان این نسخه ای که من دارم را کلا پاک کنم ؟
۲- فایل remover داره commodo ?چطور پاک کنم بهتر هست ؟
۳-نسخه شماره ۸ را از خود سایت دانلود کنم ؟
۴- بعد از نصب اولیه نسخه ۸ ،چند مگ آپدیت میخواد بخاطر حجم این ماهم میگم
مرسی
ممنون،الان این نسخه ای که من دارم را کلا پاک کنم ؟
۲- فایل remover داره commodo ?چطور پاک کنم بهتر هست ؟
۳-نسخه شماره ۸ را از خود سایت دانلود کنم ؟
۴- بعد از نصب اولیه نسخه ۸ ،چند مگ آپدیت میخواد بخاطر حجم این ماهم میگم
مرسی
1-خواستم بریم روی نسخه 8 تا اگر مشکل پابرجا بود واسه همین نسخه گزارش کنیم. بنابراین اگر مایل به این کار هستید باید نسخه فعلی را Uninstall کنید.
2- از IObit Uninstaller استفاده کنید از ایـنـجـا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید دانلود کنید. بعد از اتمام عزل کومودو سیستم را ریستارت نکنید تا IObit Uninstaller کارشو انجام بده و فایلهای باقی مونده را حذف بکنه. بعد ریستارت کنید و سیستم را با چند کلنیر تمیز کنید
3-روی سایت قرار نداره. چون نسخه بتاست. در هر صورت اگر مایل بودید این لینک دانلود هست. دانــلــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4- فایل نصب حدود 210 مگ و آپدیت اولیه هم حدس میزنم حدود 170/80 مگ باید باشه.
نکته: از دیتابیس آنتی ویروس فعلی یک کپی بگیر و بعد از نصب نسخه جدید آپدیت آفلان بکن. روش انجام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1-خواستم بریم روی نسخه 8 تا اگر مشکل پابرجا بود واسه همین نسخه گزارش کنیم. بنابراین اگر مایل به این کار هستید باید نسخه فعلی را Uninstall کنید.
2- از IObit Uninstaller استفاده کنید از ایـنـجـا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید دانلود کنید. بعد از اتمام عزل کومودو سیستم را ریستارت نکنید تا IObit Uninstaller کارشو انجام بده و فایلهای باقی مونده را حذف بکنه. بعد ریستارت کنید و سیستم را با چند کلنیر تمیز کنید
3-روی سایت قرار نداره. چون نسخه بتاست. در هر صورت اگر مایل بودید این لینک دانلود هست. دانــلــود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4- فایل نصب حدود 210 مگ و آپدیت اولیه هم حدس میزنم حدود 170/80 مگ باید باشه.
نکته: از دیتابیس آنتی ویروس فعلی یک کپی بگیر و بعد از نصب نسخه جدید آپدیت آفلان بکن. روش انجام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مشکل آپدیت را من فقط دارم یا فراگیر هست ؟
چون تا هفته قبل هیچ مشکی نداشتم
۱-به نظرت بهتره با همین سر کنم یا ورژن beta 8 را بریزم ؟
۲-چند وقت دیگه ورژن پایدارش میاد ؟
این مشکل آپدیت را من فقط دارم یا فراگیر هست ؟
چون تا هفته قبل هیچ مشکی نداشتم
۱-به نظرت بهتره با همین سر کنم یا ورژن beta 8 را بریزم ؟
۲-چند وقت دیگه ورژن پایدارش میاد ؟
مشکل فراگیر نیست. مشکل اتصال با سرور کومودو شاید رخ داده قبلا . منتها آپدیت آنتی ویروس دریافت بشه و در نصب مشکل بخوره احتمالا اولین باری هست که میبینم.
1- بتای خوبی هست و اگر مشکل زیاد داشت بهت توصیه نمیکرم..... اما البته هر بتایی فقط بتاست و میتونه ایراداتی داشته باشه. در هر صورت من این بتا را دوست دارم
2- دقیقا معلوم نیست....
===
بچه ها کسی این نسخه را نصب کرده؟ مشکل خاصی مشاهده کردید؟
===
البته من خودم وقتی این نسخه 8 را نصب میکنم پروسه cistray.exe به همراه ویندوز لود نمیشه ( روی نسخه های قبلی از همین ویرایش 8 این مشکل نبود ، اما روی نسخه 8.0.4281 یعنی آخرین نسخه بتا ظهور کرد) اگر کسی این مشکل را داشت بگه تا راه حل ارائه کنم)..... غیر از این چیز خاص دیگری/منظور بزرگتری ندیدم......
با سلام به دوستان عزیز
ایا حجم اپدیت کومودو تا این حد بالاست؟! حدود 240 مگ
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
در موردComodo Cleaning Essentials 6 توضیح میدین کاربر jadda
با سلام به دوستان عزیز
ایا حجم اپدیت کومودو تا این حد بالاست؟! حدود 240 مگ
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
من که همیشه اولین آپدیت را افلاین انجام میدم، دقیقا خبر نداشتم حجمش چقدر هست.... در هر صورت همینطور که میبینیم حدود 240 مگ هست.
در موردComodo Cleaning Essentials 6 توضیح میدین کاربر jadda
اینجا یکسری توضیحات هست:
سلام برای آپدیت دیتابیس ورژن 6.3 مشکلی هست که قبلا هم یک بار پیش اومده بود، اینکه اقدام به دانلود کل دیتابیس میکنه و دیگه روی دیتابیس موجود آپدیتی انجام نمیشه! اشکال کار کجاست که با دانلود مجدد کل دیتابیس فرایند آپدیت بدون مشکل انجام میشه ؟ آخرین وضعیت آپدیت هم b0018270 هست. با تشکر
از دوستان کسی میتونه فایل آپدیت که ۱۹۹ مگ هست برای ورژن ۷ را آپلود کنه که بصورت دستی وارد کنم ؟
ممنون
از دوستان کسی میتونه فایل آپدیت که ۱۹۹ مگ هست برای ورژن ۷ را آپلود کنه که بصورت دستی وارد کنم ؟ممنونسلام دوست عزیز از این لینک میتونید آخرین ورژن دیتابیس رو دانلود و بصورت آفلاین CIS رو آپدیت کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید.
سلام دوست عزیز از این لینک میتونید آخرین ورژن دیتابیس رو دانلود و بصورت آفلاین CIS رو آپدیت کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق باشید.
ممنون از کجا و کدوم مسیر باید این فایل را وارد کنم ؟
TurkOglu1993
25-09-2014, 10:39
سلام
یه سالی میشد که از کومودو استفاده نمیکردم
الان ویندوزمو عوض کردم و آخرین ورژن رو از سایتش نصب کردم
اما مشکل عجیبی دارم
کومودو با ویندوز بالا نمیاد و تو 50% موارد وقتی رو آیکونش کلیک میکنم همچین اروری میده و بعد صفحه آبی ویندوز میاد و ریستارت میشه
البته اگه روش کلیک هم نکنم باز ریستارت میشه
تو این مواقع برنامه های دیگه هم کار نمیکنه و واسه هر کدوم یه اروری میده
یعنی کلا ویندوز رو خراب کرده و باید چند بار ریستارت بشه تا درست کار کنه
کسی مورد مشابه یا راه حلی نداره؟
TurkOglu1993
29-09-2014, 18:16
البته من خودم وقتی این نسخه 8 را نصب میکنم پروسه cistray.exe به همراه ویندوز لود نمیشه ( روی نسخه های قبلی از همین ویرایش 8 این مشکل نبود ، اما روی نسخه 8.0.4281 یعنی آخرین نسخه بتا ظهور کرد) اگر کسی این مشکل را داشت بگه تا راه حل ارائه کنم)..... غیر از این چیز خاص دیگری/منظور بزرگتری ندیدم......
با نصب نسخه بتا مشکل بالایی رفع شد
ولی این مشکل cistray که تو ورژن قبلی هم داشتم پا برجاست
راه حلتون چیه؟
سلام
یه سالی میشد که از کومودو استفاده نمیکردم
الان ویندوزمو عوض کردم و آخرین ورژن رو از سایتش نصب کردم
اما مشکل عجیبی دارم
کومودو با ویندوز بالا نمیاد و تو 50% موارد وقتی رو آیکونش کلیک میکنم همچین اروری میده و بعد صفحه آبی ویندوز میاد و ریستارت میشه
البته اگه روش کلیک هم نکنم باز ریستارت میشه
تو این مواقع برنامه های دیگه هم کار نمیکنه و واسه هر کدوم یه اروری میده
یعنی کلا ویندوز رو خراب کرده و باید چند بار ریستارت بشه تا درست کار کنه
کسی مورد مشابه یا راه حلی نداره؟
منم دقیقا همچین مشکلی رو دارم با این تفاوت که من روی آیکونش کلیک هم نمیکنم ولی این پیغام میاد . بعد جالبه
وقتی گزینه ی جستجو رو میزنم که مشکل رو پیدا کنه و رفع کنه ، میگه یه سری مشکل پیدا شد اما نمیتونم حلش کنم !!
کلا زد ویندوز منو نابود کرد مجبور شدم system restore کنم . شانس اوردم سرویس سیستم رستور رو غیر فعال نکرده
بودم و الا الان باید ویندوزو دوباره میریختم . بعد از این که کومودو رو نصب کردم و یک بار سیستم رو ریبوت کردم
تمام برنامه هایی که کومودو به اون ها اجازه ی اجرا شدن داده بود همه دچار مشکل شدن و اجرا نمیشدن . بعد اومدم
کومودو رو پاک کردم باز هم مشکل برنامه ها سر جاش بود که نهایتا system restore به دادم رسید .
به نظر من راه حلش ساده است . این که بی خیال کومودو شیم کلا ! چون این بار اولش نیست که ویندوز رو به فنا می بره
قدیم هم من باهاش این مشکلو پیدا کرده بودم .
با نصب نسخه بتا مشکل بالایی رفع شد
ولی این مشکل cistray که تو ورژن قبلی هم داشتم پا برجاست
راه حلتون چیه؟
سلام
خب روی نسخه بتا این مورد وجود داره، و یکسری مسائل دیگه که البته شما را اذیت نمیکنه ، واسه همین لینک دانلود نسخه بتا را اینجا قرار دادم، به هر حال اگر مشکل حادی دیدید حتما اینجا بگید.
==
باید cistray.exe را به استارتاپ اضافه کنید از طریق رجستری میتونید این کار را انجام بدید یا با کمک نرم افزارهای مدیریت استارتآپ هم میتونید cistray.exe را ضافه کنید.
مسیر فایل اینه C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cistray.exe
اگر با نرم افزارهای مدیریت استارتاپ انجام بدی که راحته، اگر هم دستی خواستی اضافه کنید این مسیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
TurkOglu1993
29-09-2014, 22:50
سلام
خب روی نسخه بتا این مورد وجود داره، و یکسری مسائل دیگه که البته شما را اذیت نمیکنه ، واسه همین لینک دانلود نسخه بتا را اینجا قرار دادم، به هر حال اگر مشکل حادی دیدید حتما اینجا بگید.
==
باید cistray.exe را به استارتاپ اضافه کنید از طریق رجستری میتونید این کار را انجام بدید یا با کمک نرم افزارهای مدیریت استارتآپ هم میتونید cistray.exe را ضافه کنید.
مسیر فایل اینه C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cistray.exe
اگر با نرم افزارهای مدیریت استارتاپ انجام بدی که راحته، اگر هم دستی خواستی اضافه کنید این مسیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
ممنون به صورت دستی حل شد
ولی رو ورژن 7 هم همین مشکل هست و رفع نشده چه برسه بتا
منم دقیقا همچین مشکلی رو دارم با این تفاوت که من روی آیکونش کلیک هم نمیکنم ولی این پیغام میاد . بعد جالبه
وقتی گزینه ی جستجو رو میزنم که مشکل رو پیدا کنه و رفع کنه ، میگه یه سری مشکل پیدا شد اما نمیتونم حلش کنم !!
کلا زد ویندوز منو نابود کرد مجبور شدم system restore کنم . شانس اوردم سرویس سیستم رستور رو غیر فعال نکرده
بودم و الا الان باید ویندوزو دوباره میریختم . بعد از این که کومودو رو نصب کردم و یک بار سیستم رو ریبوت کردم
تمام برنامه هایی که کومودو به اون ها اجازه ی اجرا شدن داده بود همه دچار مشکل شدن و اجرا نمیشدن . بعد اومدم
کومودو رو پاک کردم باز هم مشکل برنامه ها سر جاش بود که نهایتا system restore به دادم رسید .
به نظر من راه حلش ساده است . این که بی خیال کومودو شیم کلا ! چون این بار اولش نیست که ویندوز رو به فنا می بره
قدیم هم من باهاش این مشکلو پیدا کرده بودم .
برا منم همینطور بود البته
مساله اینه که به همین راحتی ها نمیتونم کنارش بذارم
هیچی جای فایروال کومودو رو نمیده
یکسال گذشته رو هم از نورتون استفاده میکردم که یکماه پیش کلا از کار افتاد بعد که کومودو رو نصب کردم اینطوری شد بیخیالش شدم
تو این یکماه از بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی و ترکیب آویرا + زون آلارم هم استفاده کردم جفتش مزخرف بودن
در ضمن رایگان بودن کومودو مزیت بزرگیه به هیچ وجه از آنتی ویروس کرک استفاده نمیکنم
اینایی هم که نصب کردم با لایسنس بود ولی به جرات میگم کومودو رایگان 100 برابر بهتر از بیت دیفندر پولی و گرون هست
البته بیت دیفندر هم خیلی خوبه واسه یه کاربر مبتدی
ممنون به صورت دستی حل شد
ولی رو ورژن 7 هم همین مشکل هست و رفع نشده چه برسه بتا
فعلا نسخه 7 را فراموش کنید. با نسخه 8 کار کنید بهتره...... اینجوری اگر مشکلی پیدا کردیم امید هست که قبل از انتشار نسخه نهایی حل بشه( اصلا فلسفه نسخه های بتا همینه). در غیر این صورت ما کمکی نتونستیم به کومودو بکنیم.
نسخه بتاست ولی اذیتتون نمیکنه. انتظار هم نیست که کسی تستهای حرفه ای انجام بده. همین که نصب کردید و بعد شروع به انجام کارهای عادی و روتین خودتون کردید خوبه. بنابراین تشکر میکنم.
سلام علی جان
خوبی؟
خسته نباشی
در نسخه ی 8 کومودو یک چیز بیشتر خوشم اومد. این بود که تمام فایل های سیستم و برنامه هایی که نصب کردیم رو بصورت پیشفرض بعد از نصب کومودو امن میشناسه و اذیت نمیکنه.
در حال حاظر مشکل خاصی ندیدم.
در صورت مشاهده حتما یازخورد میکنم.
سلام علی جان
خوبی؟
خسته نباشی
در نسخه ی 8 کومودو یک چیز بیشتر خوشم اومد. این بود که تمام فایل های سیستم و برنامه هایی که نصب کردیم رو بصورت پیشفرض بعد از نصب کومودو امن میشناسه و اذیت نمیکنه.
در حال حاظر مشکل خاصی ندیدم.
در صورت مشاهده حتما یازخورد میکنم.
در این مورد سخن بسیاره، من در این مورد خیلی بحث کردم و سرو کله زدم، کومودو میخواد خودشو واسه کاربران مبتدی تر سهل تر بکنه ، این حتی میتونه مشکلات بعد از نصب و گیر دادن به فایلها و برنامه های موجود روی سیستم را کم بکنه، برای کاربران متوسط به پایین خوبه، واسه این میگم کاربران متوسط به پایین که همواره دست کاربران حرفه ای تر توی کومودو باز هست که تنظیمات دلخواه را اعمال بکنند.
در هر صورت الان وقتی کومودو را نصب میکند بلا فاصله درگیر گیر دادن به برنامه ها نمیشید، چیزی که قبلا کاربران را اذیت مکیرد.
فقط مشکلی که هست الان نصب کومودو روی سیستم الوده هست! اونجا چه اتفاقی میافته؟...... (شما اتوسندباکس را برای اونها از دست میدید، اگر با اتوسندباکس کار میکنید،....البته اتوسندباکس من که معمولا غیرفعاله و با HIPS کار میکنم)
اما:
نکته مثبت این هست که الان اگر فایل/برنامه ناشناخته ای روی سیستم شما باشه قبل از نصب کومودو (فرضکنیم سیستم آلوده باشه- یا هر پروسه ناشناخته دیگری)، درسته که بعد از نصب سندباکس نمیشه، ولی-> کومودو اونو وارد لیست ناشناخته میکنه و شما میتونید ببینید و در مورش تصمیم بگیرید.
یکی از نکات دیگه اینکه قبلا اگر اتوسندباکس غیرفعال بود فایلهای ناشناخته در قسمت "فایلهای ناشناخته" لیست نمیشدند که الان با نسخه 8 این اتفاق میافته.
در هر صورت خیلی ممنون.
در این مورد سخن بسیاره، من در این مورد خیلی بحث کردم و سرو کله زدم، کومودو میخواد خودشو واسه کاربران مبتدی تر سهل تر بکنه ، این حتی میتونه مشکلات بعد از نصب و گیر دادن به فایلها و برنامه های موجود روی سیستم را کم بکنه، برای کاربران متوسط به پایین خوبه، واسه این میگم کاربران متوسط به پایین که همواره دست کاربران حرفه ای تر توی کومودو باز هست که تنظیمات دلخواه را اعمال بکنند.
در هر صورت الان وقتی کومودو را نصب میکند بلا فاصله درگیر گیر دادن به برنامه ها نمیشید، چیزی که قبلا کاربران را اذیت مکیرد.
فقط مشکلی که هست الان نصب کومودو روی سیستم الوده هست! اونجا چه اتفاقی میافته؟...... (شما اتوسندباکس را برای اونها از دست میدید، اگر با اتوسندباکس کار میکنید،....البته اتوسندباکس من که معمولا غیرفعاله و با HIPS کار میکنم)
اما:
نکته مثبت این هست که الان اگر فایل/برنامه ناشناخته ای روی سیستم شما باشه قبل از نصب کومودو (فرضکنیم سیستم آلوده باشه- یا هر پروسه ناشناخته دیگری)، درسته که بعد از نصب سندباکس نمیشه، ولی-> کومودو اونو وارد لیست ناشناخته میکنه و شما میتونید ببینید و در مورش تصمیم بگیرید.
یکی از نکات دیگه اینکه قبلا اگر اتوسندباکس غیرفعال بود فایلهای ناشناخته در قسمت "فایلهای ناشناخته" لیست نمیشدند که الان با نسخه 8 این اتفاق میافته.
در هر صورت خیلی ممنون.
اتفاقا نسخه ی 8 یک جهش یزرگی به حساب میاد.
من واقعا با کار کردن باهاش لذت میبرم.
فقط یک مورد کوچک هست که اصلاح بشه خوبه. در تنظیمات فایروال وقتی برای برنامه ای قوانینی اعمال میکنیم، بعد از تائید قوانین، لیست قوانین بروز میشن ولی مشکلی که دارم اینه که بعد از تائید، به لیست اول هدایت میشیم!
دقیقا شبیه کاسپر 2014 که وقتی در فایروال تنظیماتی اعمال میکردیم و تائید میزدیم، لیست به اول بازمیگشت!
این بنظرم خوب نیست.
یه سوال
در قسمت HIPS و ویژگیهای Blocked Files و Protected Data Folders ، چه ویژگیها و تفاوت هایی با هم دارند؟
برای محافظت یک پوشه در برابر آلودگی یا دستکاری توسط فرد دیگر کدام پیشنهاد میشه؟
و همچنین باز مشکلی دیگر!
در قسمت Website Filtering و گزینه ی Categories وقتی پوشه ای ایجاد و در آن وب سایتی تعریف میکنیم و بعد در قوانین اصلی اضافه میکنیم. در صورتی که بخواهیم قوانین جدید را از لیست پاک کنیم، برنامه در پیغام Please Wait گیر میکند.
با سلام
دوستان من روی comodo dragon برای نصب افزونه مشکل دارم و نمی دونم app stor افزونه ای نصب کنم . الان یک سری افزونه دارم که قبلا با چیز پی ان نصب کردم اما الان نمیشه حتی با اکانت گوگلم لاگین هم کردم نمیشه . شما این مشکل رو ندارین ؟
درود بر دوستان و دوستداران کمودو :n01:
من یه چند مدتی به دلایلی از این تاپیک دور بودم و به خاطر این از اتفاقاتی که افتاده خبر ندارم .
الان آخرین نسخه ی نهایی چی هست ؟ نسخه من اینه : 7.0.317799.4142 نسخه جدیدی اومده ؟
با سپاس :n16:
اتفاقا نسخه ی 8 یک جهش یزرگی به حساب میاد.
من واقعا با کار کردن باهاش لذت میبرم.
فقط یک مورد کوچک هست که اصلاح بشه خوبه. در تنظیمات فایروال وقتی برای برنامه ای قوانینی اعمال میکنیم، بعد از تائید قوانین، لیست قوانین بروز میشن ولی مشکلی که دارم اینه که بعد از تائید، به لیست اول هدایت میشیم!
دقیقا شبیه کاسپر 2014 که وقتی در فایروال تنظیماتی اعمال میکردیم و تائید میزدیم، لیست به اول بازمیگشت!
این بنظرم خوب نیست.
سلام
اینو اصلا متوجه نشدم منظورت چیه. در واقع منظورتون از "به لیست اول هدایت میشیم" و "لیست به اول باز میگرده" یعنی چی؟ من الان برای چند برنامه توی فایروال قوانین اضافه و کم کردم، اما مورد/مشکل خاصی ندیدم.
یه سوال
در قسمت HIPS و ویژگیهای Blocked Files و Protected Data Folders ، چه ویژگیها و تفاوت هایی با هم دارند؟
برای محافظت یک پوشه در برابر آلودگی یا دستکاری توسط فرد دیگر کدام پیشنهاد میشه؟
1-Blocked Files میاد کلا فایلهایی که موجود در این لیست را مسدود میکنه؛ و قابل اجرا نیستند. مثلا برای مسدود کردن ویروسها یا هر چیز دیگری که شما دوست ندارید اجرا بشوند خوب است.
====
2-ولی Protected Data Folders میاد هرگونه دسترسی پروسه ناشناخته به فایلهای اضافه شده در این لیست را مسدود میکنه. که اگر یک وقت مخرب از چنگ سندباکس فرار کرد نتونه به این فایل/پوشه ها اسیب بزنه. در واقع یک لایه حفاظتی دیگری است.
بنابراین پاسخ 2 هست، البته برای پروسه های ناشناخته عمل میکنه. ( ساده اینه: ویروسها نمیتونن به این فایلها دسترسی داشته باشند و آسیب بزنند)
و همچنین باز مشکلی دیگر!
در قسمت Website Filtering و گزینه ی Categories وقتی پوشه ای ایجاد و در آن وب سایتی تعریف میکنیم و بعد در قوانین اصلی اضافه میکنیم. در صورتی که بخواهیم قوانین جدید را از لیست پاک کنیم، برنامه در پیغام Please Wait گیر میکند.
این مشکلو من ندارم ، میتونی یک فیلم تهیه کنی؟
درود بر دوستان و دوستداران کمودو :n01:
من یه چند مدتی به دلایلی از این تاپیک دور بودم و به خاطر این از اتفاقاتی که افتاده خبر ندارم .
الان آخرین نسخه ی نهایی چی هست ؟ نسخه من اینه : 7.0.317799.4142 نسخه جدیدی اومده ؟
فکر کنم آخرین نسخه فاینال هم همینه که ذکر کردید.
این چند پست آخری در مورد نسخه بتای 8 است. که البته لینک دانلودش در صفحات قبل هست.
سلام
اینو اصلا متوجه نشدم منظورت چیه. در واقع منظورتون از "به لیست اول هدایت میشیم" و "لیست به اول باز میگرده" یعنی چی؟ من الان برای چند برنامه توی فایروال قوانین اضافه و کم کردم، اما مورد/مشکل خاصی ندیدم.
1-Blocked Files میاد کلا فایلهایی که موجود در این لیست را مسدود میکنه؛ و قابل اجرا نیستند. مثلا برای مسدود کردن ویروسها یا هر چیز دیگری که شما دوست ندارید اجرا بشوند خوب است.
====
2-ولی Protected Data Folders میاد هرگونه دسترسی پروسه ناشناخته به فایلهای اضافه شده در این لیست را مسدود میکنه. که اگر یک وقت مخرب از چنگ سندباکس فرار کرد نتونه به این فایل/پوشه ها اسیب بزنه. در واقع یک لایه حفاظتی دیگری است.
بنابراین پاسخ 2 هست، البته برای پروسه های ناشناخته عمل میکنه. ( ساده اینه: ویروسها نمیتونن به این فایلها دسترسی داشته باشند و آسیب بزنند)
این مشکلو من ندارم ، میتونی یک فیلم تهیه کنی؟
جواب سوال اولی ← یعنی وقتی قانونی تعریف میکنیم و OK میزنیم لیست Refresh میشه و به اول برمیگرده. بجای اینکه در همان جایی که هستیم بماند!
در مورد مشکل Please Wait فک کنم یک لحظه کومودو درگیر شده بود. بعد از آن دیگه مشکل دیده نشده
از وقتی نسخه ی بتای کومودو رو نصب کردم (بدون آنتی ویروس) هر چند دقیقه یک بار اتصالم با اینترنت دچار مشکل میشه
و علامت تعجب زرد رنگ روی آیکون اینترنت میاد که مجبور میشم یه troubleshoot problems انجام بدم . بعد هم مشکل حل میشه
و دوباره همین ماجرا هی تکرار میشه . مشکل فقط واسه منه یا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ؟
جواب سوال اولی ← یعنی وقتی قانونی تعریف میکنیم و OK میزنیم لیست Refresh میشه و به اول برمیگرده. بجای اینکه در همان جایی که هستیم بماند!
آهان متوجه شدم، دراقع وقتی OK می کنید پنجره تنظیمات بسته میشه. احتمالا شما دنبال یه چیزی مثل Apply هستید که تنظیمات جدید را اعمال بکنه بدون اینکه پنجره مربوطه بسته بشه.
از وقتی نسخه ی بتای کومودو رو نصب کردم (بدون آنتی ویروس) هر چند دقیقه یک بار اتصالم با اینترنت دچار مشکل میشه
و علامت تعجب زرد رنگ روی آیکون اینترنت میاد که مجبور میشم یه troubleshoot problems انجام بدم . بعد هم مشکل حل میشه
و دوباره همین ماجرا هی تکرار میشه . مشکل فقط واسه منه یا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ؟
DNS سیستم را چک بکنید ببینید چی هست..... بهتره روی سرورهای کومودو تنظیمش کنی. سیستم را ریستارت کن و ببین چی میشه؟
DNS سیستم را چک بکنید ببینید چی هست..... بهتره روی سرورهای کومودو تنظیمش کنی. سیستم را ریستارت کن و ببین چی میشه؟
موقع نصب کومودو تیک این که DNS رو تغییر بده بر نداشتم الان این DNS هست ، منتها با اون عکسی که شما گذاشتید
متفاوته :
156.154.70.22
156.154.71.22
الان این واسه کومودو باید باشه دیگه چون من دستی هیچ وقت DNS ام رو تغییر ندادم .
موقع نصب کومودو تیک این که DNS رو تغییر بده بر نداشتم الان این DNS هست ، منتها با اون عکسی که شما گذاشتید
متفاوته :
156.154.70.22
156.154.71.22
الان این واسه کومودو باید باشه دیگه چون من دستی هیچ وقت DNS ام رو تغییر ندادم .
آره آدرس DNS شما هم مال کومودو هست، اما با آدرس های جدید که توی عکس میبینی تست کن
آهان متوجه شدم، دراقع وقتی OK می کنید پنجره تنظیمات بسته میشه. احتمالا شما دنبال یه چیزی مثل Apply هستید که تنظیمات جدید را اعمال بکنه بدون اینکه پنجره مربوطه بسته بشه.
نه نه!
وقتی در تنظیمات فایروال برای برنامه ای قانونی تعیین میکنیم. بعد از OK کردن بجای اینکه در همان جا بمونیم به اول لیست میریم. دقیقا شبیه Refresh !
نه نه!
وقتی در تنظیمات فایروال برای برنامه ای قانونی تعیین میکنیم. بعد از OK کردن بجای اینکه در همان جا بمونیم به اول لیست میریم. دقیقا شبیه Refresh !
متوجه شدم،
تا به حال به این دقت نکرده بودم!
مرسی
mohammad_203
01-10-2014, 10:50
سلام
یه مشکلی که در نسخه 7 هست که بهتر در نسخه 8 برطرف بشه اینه که وقتی میخوای لاگ فایل یک قسمت رو پاک کنی همه لاگ ها پاک میشه ( مثلا فقط میخوای لاگ قسمت tasks پاک بشه ولی اینطور نیست )
نسخه 8 از نظر ظاهری فرقی با 7 نداره(user interface ) ؟ ( اسکرین شات ازش هست؟ )
یه نکته دیگه اینکه میشه فایروال طوری باشه که وقتی به کر..یو وصل میشی ، فایروال برای هر برنامه باز هم پیغام بده و اجازه دسترسی به اینترنت رو نده؟
با تشکر
درود علی جان
تو چند پست بالاتر این عکس رو گزاشتی :
و گفتی این آدرس ها جدید هستن .
میخواستم بدونم دلیل خاصی داشت که کومودو آدرس DNS رو تغییر داد ؟
چرا کمودو برای آنتی ویروسش از موتور بیت استفاده نمیکنه ؟
میتونه به روش ام سی سافت حجم آپدیت رو کمتر کنه برای موتور بیت اگه بزاره
چرا کمودو برای آنتی ویروسش از موتور بیت استفاده نمیکنه ؟
هرگز! هرگز!
شاید بگید که این کار که خوبه،.... تشخیص میره بالا.
من میگم درسته و این وسوسه کننده است.......ولی فکر میکنید کومودو نمیتونه این کارو بکنه (میتونه از بیتی استفاده کنه) اما این کار چه ارزشی داره برای کومودو؟
کومودوی که خودشو به عنوان یک شرکت مستقل و بزرگ و تخصصی در زمینه امنیت تعریف کرده<-- (یک پلن برای اینده)؛ اونوقت بیاد از موتور یک کمپانی دیگه مثل بیتدفندر استفاده بکنه؟ این برای من خنده داره!!.... منم به کومودومیگم: پسر، اگه میخواهی مرد بشی باید روی پای خودت بیاستی!... میافتی زمین... عیب نداره... از این افتادنهاست که بزرگ میشی!.... زمان بره؟... بیخیال زمان شو... تا عمیق رشد کنی!
===
اتفاقا چند وقت پیش یه نسخه بتای داخلی منتشر شد با انجین جدید آنتی ویروس کومودو، تستهایی انجام شد و فعلا ترجیح دادند توی همین نسخه بتای 8 از انجین جدید استفاده نکنند تا بهتر بشه.... اینو گفتم تا در نظر داشته باشیم که کومودو همیشه در حال بهبود دادن آنتی خودش هست........ اما اگر به بن بست رسید و موفق نشد=> اونوقت میگم: کارتو نیست کومودو؛ بنابراین برو موتور بیتی را بخر..... ولی بدون من اسمتو از لیست شرگتها بزرگ امنیتی حذف میکنم، چون تو نمیتونی به این هدف برسی!
===
البته شاید شرکتهای دیگه این کارو بکنند یا کرده باشند، و الیته که اونها فلسفه و دلیل خودشون را دارند..... به ما هم ربطی نداره.
هرگز! هرگز!
سلام
بنظرم با معرفی ویندوز 10 برای تمام پلتفرم ها، کومودو باید از الان به فکر سازگاری با ویندوز 10 باشه تا بدون هیچ مشکلی مثل همیشه پیروزمندانه قدم برداره و موفق پیش بره
سلام
بنظرم با معرفی ویندوز 10 برای تمام پلتفرم ها، کومودو باید از الان به فکر سازگاری با ویندوز 10 باشه تا بدون هیچ مشکلی مثل همیشه پیروزمندانه قدم برداره و موفق پیش بره
کومودو که صد در صد.
ولی فعلا ویندوز 8.2(10) هست که باید نگران حال خودش باشه:n01:
من برای بار اول این رو نصب کردم ولی متاسفانه نمیتونم آپدیت کنم حتی فایل آپدیت رو از خود کومودو دانلود کردم که 237 مگ بود ولی برنامه مجداد میخواد خودش از نت آپدیت کنه بعد چند درصد میره مثلا تا 40 میره بعد بر میگرده اول ، چیکار کنم ؟ نرم افزار دیگه ای نصب کنم یا قابله حله ؟:n28:
من برای بار اول این رو نصب کردم ولی متاسفانه نمیتونم آپدیت کنم حتی فایل آپدیت رو از خود کومودو دانلود کردم که 237 مگ بود ولی برنامه مجداد میخواد خودش از نت آپدیت کنه بعد چند درصد میره مثلا تا 40 میره بعد بر میگرده اول ، چیکار کنم ؟ نرم افزار دیگه ای نصب کنم یا قابله حله ؟:n28:
تاریخ سیستم را چک کنید.
تاریخ سیستم را چک کنید.
ممنون تاریخ سیستم درست بود ، پاکش کردم به جاش آویرا رو نصب کردم :n16:
ممنون تاریخ سیستم درست بود ، پاکش کردم به جاش آویرا رو نصب کردم :n16:
شما در هنگام نصب و آپدیت، آنلاین بودین؟
آپدیت آفلاین انجام دادین؟
سلام
باز بعد نصب کومودو، فایروال ویندوز غیرفعال نمیشه!
TurkOglu1993
04-10-2014, 15:11
برا منم فایروال غیر فعال نشده بود!
سلام
یک پیشنهادی دارم
لطفا در تنظیمات برنامه تغییراتی اعمال شود که بعد از نصب کومودو، خود به خود اسکن سریع و آپدیت نکند.
این مورد بسیار آزاردهنده هستش.
یک پیشنهاد دیگر برای اینترفیس برنامه در هنگام نصب، درصدی که در هنگام نصب لود میشه و آن دایره سبز رنگ را به دایره لود شدن و نصب دیسک سخت کومودو که رنگارنگ و شیک هستش تغییر بدین. (وقتی در تنظیمات دیسک بوت کومودو را برای رایت بر روی فلش یا دیسک انتخاب میکنیم منظورم همان دایره رنگارنگ هست)
با تشکر
سلام
یک پیشنهادی دارم
لطفا در تنظیمات برنامه تغییراتی اعمال شود که بعد از نصب کومودو، خود به خود اسکن سریع و آپدیت نکند.
این مورد بسیار آزاردهنده هستش.
یک پیشنهاد دیگر برای اینترفیس برنامه در هنگام نصب، درصدی که در هنگام نصب لود میشه و آن دایره سبز رنگ را به دایره لود شدن و نصب دیسک سخت کومودو که رنگارنگ و شیک هستش تغییر بدین. (وقتی در تنظیمات دیسک بوت کومودو را برای رایت بر روی فلش یا دیسک انتخاب میکنیم منظورم همان دایره رنگارنگ هست)
با تشکر
سلام
باز بعد نصب کومودو، فایروال ویندوز غیرفعال نمیشه!
سلام
یادم میاد اول که ویندوز 8 اومد این مشکل گزاش شد و بعد کامل از لیست ایرادات حذف شد. الان هم هیچ کس توی انجمن کومود نمیگه این اتفاق میافته. مسئله مختومه است.
یعنی حین نصب نصب کومودو فایروال ویندوز غیرفعال نمیشه.
احتمالا به این علت:
Microsoft does not allow us to do so in Windows 8. Windows 8 certification program prevents us from doing so. Windows 8 firewall doesn't conflict with Comodo firewall but if you want, you can disable it manually. CFW sees traffic before windows firewall so no problems
خب وقتی کومودو نصب میشه روی ویندوز 8 فایروال ویندوز را غیرفعال نمیکنه چون مایکروسافت این اجازه را نداده.
مسعود جان شما کسپر داشتید حین نصب فایروال ویندوز را خاموش میکرد؟
سلام
یک پیشنهادی دارم
این که از واجبات هست. اولین اقدام باید آپدیت و اسکن سریع باشه.
سلام
یادم میاد اول که ویندوز 8 اومد این مشکل گزاش شد و بعد کامل از لیست ایرادات حذف شد. الان هم هیچ کس توی انجمن کومود نمیگه این اتفاق میافته. مسئله مختومه است.
یعنی حین نصب نصب کومودو فایروال ویندوز غیرفعال نمیشه.
احتمالا به این علت:
Microsoft does not allow us to do so in Windows 8. Windows 8 certification program prevents us from doing so. Windows 8 firewall doesn't conflict with Comodo firewall but if you want, you can disable it manually. CFW sees traffic before windows firewall so no problems
خب وقتی کومودو نصب میشه روی ویندوز 8 فایروال ویندوز را غیرفعال نمیکنه چون مایکروسافت این اجازه را نداده.
مسعود جان شما کسپر داشتید حین نصب فایروال ویندوز را خاموش میکرد؟
البته مشکل خاصی نیست ولی خب من وقتی کاسپر، امسی سافت و بیتدیفندر تست میکنم همشون فایروال ویندوز را غیرفعال میکنند
این که از واجبات هست. اولین اقدام باید آپدیت و اسکن سریع باشه.
درسته ولی آزار دهنده هست
noisymind
05-10-2014, 11:15
من مدتی بود که کومودو سکیوریتی داشتم. دیروز اومدم اول آنتی ویروسش رو غیر فعال کردم و آویرا نصب کردم و بعدش کومودو فایروال رو دانلود کردم و خواستم سکیوریتی رو از سیستم پاک کنم که موقع پاک کردن خودش گزینه پاک کردن آنتی ویروس ( تبدیل به فایروال ) رو داشت که برام جالب بود.
mohammad_203
05-10-2014, 15:41
سلام
1- با خیال راحت میشه روی یک ویروس در محیط virtual desktop دابل کلیک کرد؟ ( بنده روی یک ویروس دابل کلیک کردم و سیستم ریستارت شد و خوشبختانه به نظر میرسه مشکلی پیش نیومده ! )
2- بهترین راه برای اینکه خیالمون راحت باشه پسورد هامون درامان هست ، استفاده از مرورگر در حالت سندباکس هست؟
3-نمیشه در محیط virtual desktop یک فایل رو اسکن کرد؟ ( یعنی چطور میشه مطمئن شد که فایل امن هست؟ چون یک فایل دارم ولی کمودو اون رو ویروس که نمیشناسه ولی به نظر میاد فایل ویروس باشه)
با تشکر
NET DOCTOR
05-10-2014, 18:24
سلام دوستان
من یه سی دی درسی رو که اتوران داره رو قبلا که NOD داشتم راحت پلی می کردم اما الان COMODO نمیزاره
چیکار کنم که اتوران سی دی رو به عنوان ویروس نشناسه
یا اگه راهی نداره لااقل تا مدتی که سی دی رو می خوام ببینم چه جوری غیر فعال کنم کومودو رو
سلام دوستان
من یه سی دی درسی رو که اتوران داره رو قبلا که NOD داشتم راحت پلی می کردم اما الان COMODO نمیزاره
چیکار کنم که اتوران سی دی رو به عنوان ویروس نشناسه
یا اگه راهی نداره لااقل تا مدتی که سی دی رو می خوام ببینم چه جوری غیر فعال کنم کومودو رو
اتو سندباکس را میتونید غیر فعال کنید
سلام
1- با خیال راحت میشه روی یک ویروس در محیط virtual desktop دابل کلیک کرد؟ ( بنده روی یک ویروس دابل کلیک کردم و سیستم ریستارت شد و خوشبختانه به نظر میرسه مشکلی پیش نیومده ! )
2- بهترین راه برای اینکه خیالمون راحت باشه پسورد هامون درامان هست ، استفاده از مرورگر در حالت سندباکس هست؟
3-نمیشه در محیط virtual desktop یک فایل رو اسکن کرد؟ ( یعنی چطور میشه مطمئن شد که فایل امن هست؟ چون یک فایل دارم ولی کمودو اون رو ویروس که نمیشناسه ولی به نظر میاد فایل ویروس باشه)
با تشکر
میشه ویروسها را توی دسکتاپ مجازی کومودو اجرا کرد. خطری نداره. (میتونید اون ویروس را از طرق پیغام خصوصی به من بدهید؟). برای امنیت بیشتر وارد دسکتاپ کومودو بشید و مرورگر را اجرا کنید و از کیبورد مجازی کومودو استفاده کنید.
برای اجرای ویروسها هم میتونید توی همون محیط اصلی ویندوز ویروس را توی "سندباکس مجازی کومودو" اجرا کنید. کلیک راست روی ویروس و اجرا در سندباکس مجازی کومودو. و البته توی نسخه 8 ویروسکوپ فایلهای اجرا شده در سندباکس جازی را زیر نظر میگره (توی نسخه های قبلی اینجوری نبود)
mohammad_203
05-10-2014, 22:48
میشه ویروسها را توی دسکتاپ مجازی کومودو اجرا کرد. خطری نداره. (میتونید اون ویروس را از طرق پیغام خصوصی به من بدهید؟)
سلام ارسال شد.(البته اینم بگم خواستم مطمئن شم و دوباره روی فایل دابل کلیک کردم ولی ایندفعه سیستم ریستارت نشد ! شاید اون دفعه مشکلی داشته یا نمیدونم یه فرقی داشته ! )
hellbrain666
06-10-2014, 11:21
سلام
یه سوال داشتم چرا کومودو توی نتایج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونطور که باید قدرتمند عمل نکرده؟
mohammad_203
06-10-2014, 20:37
سلام
یه سوال داشتم چرا کومودو توی نتایج [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونطور که باید قدرتمند عمل نکرده؟
من انتی ها مختلفی رو تست کردم .به نظرم بعضی وقت ها زیاد هم نباید به نتایج تست ها اعتماد کرد. در ضمن هر آنتی ویروسی امکانات خاص خودش رو داره و نمیشه همه انتی ها رو با هم مقایسه کرد.ممکنه یک انتی ویروس برای یک نفر مناسب باشه ولی برای کس دیگه مناسب نباشه.مثلا همین کمودو هر کسی نمیتونه باهاش کار کنه چون برای کابران نسبتا سطح بالا خوبه که بلدن چطور درست تنظیم کنن این برنامه رو.یا ممکنه برای یک کاربر که نمیخواد زیاد با تنظیمات سر و کله بزنه بیت دفندر بهتر باشه ! در کل موقعی میتونید یک آنتی رو انتحاب کنید که خودتون نصب کنید و چند روز باهاش کار کنید .
سلام
سلام
فکر میکنم نتایج آخرین تست این هست :
البته فکر نمیکنم کومودو بد عمل کرده باشه. در ضمن من خیلی با محیط و نحوه انجام این تستها آشنا نیستم بنابراین خیلی نمیتونم در موردش صحبت بکنم. توی اون سایت هم تا جایی که من دیدم فقط نتایج هست و اطلاعات تکمیلی زیادی یافت نمیشه یا حداقل من ندیدم. فقط میشه حدس زد که شاید به تنظیمات پیشفرض کومودو برگرده که سندباکس روی لول پایین هست و احتمال داره روی نتایج تاثیر بزاره (فکر میکنم یه جایی خوندم که بعد از تست میان سیستم را چک میکنند و آلوده بودن یا نبودن و میزان آلودگی را میسنجد) البته با نسخه 8 سندباکس پیشفرض روی مجازی است اگر علت سندباکس باشه (یا حداقل بخشی از علت) باید نتایج بهبود پیدا کنه.
در هر صورت نتایج طوری هست که من وقتی بهش نگاه میکنم احساس نگرانی نمیکنم.
=====
حال که بحث اینها شد... یکبار دیگه دوست دارم مرور بکنم حرفهایی که قبلا زدم در این باره... من خودم چشمم به این تستها نیست ( البته اینو الان نمیگم، همون موقع که کومودو توی این تستها نتایج خوبی نمیگرفت میگفتم- یکی به ما گفته بود داری فرار رو به جلو میکنی و چون کومودو داره بد نتیجه میگره؛ به دروغ میگی چشمت به این تستها نیست.... به هر حال جواب من این بود/هست که اتفاقا من نگاهم به این تستها نبود/نیست که کومودو را انتخاب کردم.... وگرنه میرفتم کار آسون را انجام میدادم> یعنی یه آنتی که اکثرا صدر نشین هست را انتخاب میکردم و هی چپ و راست اینجا پزشو میدادم ، این که راحتتره!!)
====
اما همیشه سعی میکنم اینو بگم که این تستها نباید برای کاربر همیشه چیز یا هیچ چیز باشه. سعی کنید یک نگاه بینابینی داشته باشید.... به اینها به چشم تست نگاه کنید، نه کمتر نه بیشتر. و البته که (من مطئنم) گاهی اوقات میتونه به کاربر برای انتخاب محصول کمک کنه. و میتونه یک نمای کلی (فقط، نه بیشتر) از محصولات امنیتی را به شما نشون بده. کاربری هم که دنبال یکسری ویژگیها و قابلیتها و نحوه کارکرد و هزار و یک مسئله دیگر توی آنتی هست که قطعا خودش میدونه چی را انتخاب بکنه یا حول چه آنتی هایی بچرخه.
TurkOglu1993
07-10-2014, 11:23
من انتی ها مختلفی رو تست کردم .به نظرم بعضی وقت ها زیاد هم نباید به نتایج تست ها اعتماد کرد. در ضمن هر آنتی ویروسی امکانات خاص خودش رو داره و نمیشه همه انتی ها رو با هم مقایسه کرد.ممکنه یک انتی ویروس برای یک نفر مناسب باشه ولی برای کس دیگه مناسب نباشه.مثلا همین کمودو هر کسی نمیتونه باهاش کار کنه چون برای کابران نسبتا سطح بالا خوبه که بلدن چطور درست تنظیم کنن این برنامه رو.یا ممکنه برای یک کاربر که نمیخواد زیاد با تنظیمات سر و کله بزنه بیت دفندر بهتر باشه ! در کل موقعی میتونید یک آنتی رو انتحاب کنید که خودتون نصب کنید و چند روز باهاش کار کنید .
دقیقا
همین بیت دیفندر که اکثرا جزو رتبه های برتر بوده رو نتونستم واسه دو سه روز تحمل کنم!! ولی واسه یه کاربر آماتور بهترین انتخاب هست بدون کوچکترین اذیتی
ولی واسه یه کاربر که میخواد همه چی دست خودش باشه و به اصطلاح کابران متوسط به بالا هیچی بهتر از کومودو نیست چون خودم چند تا رو تست کردم و هیچ کدومو نتونستم تحمل کنم
این برنامه ها و پلاگین هایی که همش میخوان وصل بشن به سرورشون رو لایسنسشون رو باطل کنند و یه دستور جامع بگید همون رو انجام بدیم بلاک بشن دیگه هم ازمون سئوال نپرسه...من بیشتر این تاپیک رو مطالعه کردم حسابی گیج شدم
پلاگینهای فتوشاپ، برنامه splash player و حتی نرم افزار nukex هم وصل شد به سرورش و لایسنسش ر وباطل کرد مجبور شدم از اول نصب کنم...لطفن راهنمایی کنید...ممنون.
این برنامه ها و پلاگین هایی که همش میخوان وصل بشن به سرورشون رو لایسنسشون رو باطل کنند و یه دستور جامع بگید همون رو انجام بدیم بلاک بشن دیگه هم ازمون سئوال نپرسه...من بیشتر این تاپیک رو مطالعه کردم حسابی گیج شدم
پلاگینهای فتوشاپ، برنامه splash player و حتی نرم افزار nukex هم وصل شد به سرورش و لایسنسش ر وباطل کرد مجبور شدم از اول نصب کنم...لطفن راهنمایی کنید...ممنون.
شما لیست این برنامه ها رو در تنظیمات فایروال به Blocked Application معرفی کنید تا دسترسیشون به نت غیرفعال بشه
سلام بربر و بچ کومودیی:n16:
1- چند صفحه پیش یکی از بچه ها لینک دانلود انتی ویروس کومودو گذاشته بود اما من قصد دارم فقط فایروال کومودو رو نصب کنم
ایا برای فایروال نسخه جداگانه ای باید دانلود کنم یاهمون فایل کل انتی ویروسش رو باید دانلود کنم و موقع نصب فقط فایروال رو تیک بزنم؟؟؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-
نصب همزمان فایروال کومودو + انتی ویروسی دیگر (غیر از کومودو ) ایااختلال ایجاد می کند یا خیر؟؟؟
مرسی:n16:
سلام بربر و بچ کومودیی:n16:
1- چند صفحه پیش یکی از بچه ها لینک دانلود انتی ویروس کومودو گذاشته بود اما من قصد دارم فقط فایروال کومودو رو نصب کنم
ایا برای فایروال نسخه جداگانه ای باید دانلود کنم یاهمون فایل کل انتی ویروسش رو باید دانلود کنم و موقع نصب فقط فایروال رو تیک بزنم؟؟؟
2-نصب همزمان فایروال کومودو + انتی ویروسی دیگر (غیر از کومودو ) ایااختلال ایجاد می کند یا خیر؟؟؟
مرسی:n16:
سلام
1. خیر نیازی به دانلود نسخه ی جداگانه نیست، شما در هنگام نصب فقط فایروال کومودو را انتخاب کنید کافیه.
2. خیر. کومودو با اکثر برنامه های امنیتی سازگاری دارد
hellbrain666
11-10-2014, 14:56
من به تازگی نسخه 8 بتا رو نصب کردم (ویندوز 8.1)
اما اولا توی استارت آپ ویندوز به صورت خودکار ران نمیشه (البته سرویس هاش ران میشن خود برنامه منظورم هست)
و مهمتر اینکه در قسمت Action center پیغام زیر رو میده و با اینکه سعی کردم اون رو فعال کنم باز هم بصورت غیر فعال می مونه
ba maram
12-10-2014, 00:07
سلام دوستان
من از خود سایت کومودو برنامه رو دارم دانلود می کنم
چند تا سوال داشتم از حضورتون
-بعد از دانلود نیاز به آپدیت هست ؟اگر که هست آپدیت آفلاین می خواد یا آنلاین ؟
-من این برنامه رو برای یک کامپیوتر دیگه هم می خوام که اینترنت نداره ، آپدیت اون به چه صورت میشه ؟
ممنون:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.