PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Hp ProBook 4540s

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

mosi_alfa
03-02-2014, 11:33
یه چیز جالب و بیخود در همین مورد:
hp wireless button رو دوباره نصب کنید، تا وقتی هنوز ویندوز رو ریست نکنید چراغ درست کار میکنه و رنگش عوض میشه:n02:
(ویندوز8)

sajad_samavi
03-02-2014, 17:25
نه لامپش نسوخته...
شما برای خل این مشکلتون که من چند روزی درگیرش بودم تا حلش کنم،لازم دارید که درایور Bluetoothتون رو از سایت Hp دانلود و نصب کنید تا هم مشکلات مربوط به Led دکمه ی وایرلس حل بشه هم بلوتوثتون بدون مشکل کار کنه....
اون برنامه ی HP Wireless Button فقط دکمه ی Wireless رو برای ویندوز تعریف میکنه که وقتی بزنیش عمل خاموش روشن کردنش رو انجام بده،ولی Led رو ست نمیکنه....
اگه حرفم رو باور ندارید توجهتون رو به عکس زیر جلب میکنم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بالا مربوط به درایور بلوتوثم هست که بعد از نصبش الان مشکل Led حل شده،که تو عکس بالا مشخص کردم که تغییرات و رفع مشکلات برنامه مربوط به چه قسمت هایی هست...

نه ویندوز 8 مشکل داره،نه لامپش سوخته...یکم قضیه قلق داره و راه حل ....

خواهشا برای حل مشکلتون یه دفعه یه ویندوز(ویندوز8) رو نبرید زیر سوال....

سلام دوست گرامی ..
عکست واقعا توجه مون رو جلب نمود !! با تشکر ..
فقط عرضم به حضور سرکار که بنده همیشه بعد از نصب ویندوز همین درایورهایی رو نصب میکنم که دارم ! حالا که اینکه قبلا کار میکرده اما الان کار نمیکنه جای سوال داره ..

من خیلی با جمله آخرتون " خواهشا برای حل مشکلتون یه دفعه یه ویندوز(ویندوز8) رو نبرید زیر سوال.... " موافق بودم ... فقط روی صحبتتون نمیدونم با کی بود اینم معلوم کنید لطفا اگر خطاب به کسی هستی صراحتا بیان کنید .

در نهایت این عکسی که گذاشتین مربوط به کدوم درایور هستش ؟؟ چون بنده دوتا درایور Bluetooth از چیپ Ralink رو از سایت اچ پی دانلود کردم اما هیچ کدوم با این تصویر هماهنگی نداشتن .
ممنون

sajad_samavi
03-02-2014, 17:30
یه چیز جالب و بیخود در همین مورد:
hp wireless button رو دوباره نصب کنید، تا وقتی هنوز ویندوز رو ریست نکنید چراغ درست کار میکنه و رنگش عوض میشه:n02:
(ویندوز8)

سلام فک کنم شماها هم جز اون دسته از دوستانی بودین که این مشکل رو داشت :n02: !! چه باید کرد ؟!؟

یکی از کاربرا فرمایش کردن که این پکیج hp wireless button اصن به رنگ LED ربطی نداره و راه حل پیشنهاد کردن .. تست کردین ممنون میشم بفرمایید

Kaveh619
03-02-2014, 20:24
سلام دوست گرامی ..
عکست واقعا توجه مون رو جلب نمود !! با تشکر ..
فقط عرضم به حضور سرکار که بنده همیشه بعد از نصب ویندوز همین درایورهایی رو نصب میکنم که دارم ! حالا که اینکه قبلا کار میکرده اما الان کار نمیکنه جای سوال داره ..

من خیلی با جمله آخرتون " خواهشا برای حل مشکلتون یه دفعه یه ویندوز(ویندوز8) رو نبرید زیر سوال.... " موافق بودم ... فقط روی صحبتتون نمیدونم با کی بود اینم معلوم کنید لطفا اگر خطاب به کسی هستی صراحتا بیان کنید .

در نهایت این عکسی که گذاشتین مربوط به کدوم درایور هستش ؟؟ چون بنده دوتا درایور Bluetooth از چیپ Ralink رو از سایت اچ پی دانلود کردم اما هیچ کدوم با این تصویر هماهنگی نداشتن .
ممنون

خواهش میکنم انجام وظیفه بود...

این جمله رو که شما گفتید با من موافق هستید رو هم به طور کلی گفتم،آخه جدیدا مد شده هر کسی هر مشکلی داره میگه از ویندوز 8 هست!چون تو ویندوز قبلیم همچین مشکلی نبود!!!

بابا یه کم انصاف آخه!
من نمیدونم جریان چیه،آقا با ویندوز 8 ارتباط برقرار نکردی بفرما نسخه های دیگه نصب کن ، ایراد الکی هم نگیر و بدنامش نکن....الان هر کی میخواد 8 نصب کنه میترسه میگه بهم گفتن بدرد نمیخوره،میگم چرا؟میگه نمیدونم!!گفتن کلا بدردنمیخوره!!

درمورد مشکلی که برای شما وجود داره...
من این مشکل رو برای دستگاه 450 حل کردم،اما راه حل قاعدتا باید مشترک باشه....
گفتید درایورامون با هم برابر نبودن عکسشون،کنار تصویر یه اسکرول هست اونو من کشیدم پایین که تغییرات برنامه ذکر شده!شما لطف کنید یه اسکرین شات از درایور هایی که دانلود کردید بگیرید شاید بشه کمکی کرد!!

شما بعد از نصب ویندوز برنامه ی Ralink Bluetooth Software Driver رو باید نصب کنید ،یعنی همونی که من نصب کردم،عکسشم بالا هست...حجمش هم حدود 84 مگابایت بود...
شما تو سایت اچ پی تشریف ببرید،بعد مدل دستگاهتون رو بهش بدید ،ویندوز رو انتخاب کنید،حالا از درایور هایی که بهتون میده درایور بلوتوث و وای فای تون رو دانلود کنید....چون ممکنه مشکله این دستگاه از راه نصب درایور وای فای حل بشه...اما احتمال 99 درصد با نصب همون Ralink Bluetooth باید مشکلتون حل بشه...

از دوستانی که این دستگاه رو دارن خواهشا بیاید بگید مدل بلوتوث این دستگاه چیه،شاید Ralink نباشه اصلا...
من که این دستگاه رو ندارم،450 دارم،یه کم اسکرین شات بگیرید از قسمت های مختلفتون یا مثلا سایت اچ پی تا دقیق تر بتونم راهنمایی کنم....

چیزی که مشخصه این مشکلی مشترک بین دستگاه های ماست که راه حل مشترک داره....

Kaveh619
03-02-2014, 20:30
سلام فک کنم شماها هم جز اون دسته از دوستانی بودین که این مشکل رو داشت :n02: !! چه باید کرد ؟!؟

یکی از کاربرا فرمایش کردن که این پکیج hp wireless button اصن به رنگ LED ربطی نداره و راه حل پیشنهاد کردن .. تست کردین ممنون میشم بفرمایید
شما کل سایت اچ پی رو بگردید ببینید چیزی به نام Hp Sound Button پیدا میکنید؟!نه!!
شما وقتی ویندوز نصب میکنید اگه درایور صدا رو نصب نکنید LED دکمه ی صدا هم براتون کار نمیکنه!!درایور بلوتوث و وای فای هم نصب کنید که دکمه ی وایرلس کار خودشو درست انجام بده!!

sajad_samavi
03-02-2014, 21:23
خواهش میکنم انجام وظیفه بود...

این جمله رو که شما گفتید با من موافق هستید رو هم به طور کلی گفتم،آخه جدیدا مد شده هر کسی هر مشکلی داره میگه از ویندوز 8 هست!چون تو ویندوز قبلیم همچین مشکلی نبود!!!

بابا یه کم انصاف آخه!
من نمیدونم جریان چیه،آقا با ویندوز 8 ارتباط برقرار نکردی بفرما نسخه های دیگه نصب کن ، ایراد الکی هم نگیر و بدنامش نکن....الان هر کی میخواد 8 نصب کنه میترسه میگه بهم گفتن بدرد نمیخوره،میگم چرا؟میگه نمیدونم!!گفتن کلا بدردنمیخوره!!

درمورد مشکلی که برای شما وجود داره...
من این مشکل رو برای دستگاه 450 حل کردم،اما راه حل قاعدتا باید مشترک باشه....
گفتید درایورامون با هم برابر نبودن عکسشون،کنار تصویر یه اسکرول هست اونو من کشیدم پایین که تغییرات برنامه ذکر شده!شما لطف کنید یه اسکرین شات از درایور هایی که دانلود کردید بگیرید شاید بشه کمکی کرد!!

شما بعد از نصب ویندوز برنامه ی Ralink Bluetooth Software Driver رو باید نصب کنید ،یعنی همونی که من نصب کردم،عکسشم بالا هست...حجمش هم حدود 84 مگابایت بود...
شما تو سایت اچ پی تشریف ببرید،بعد مدل دستگاهتون رو بهش بدید ،ویندوز رو انتخاب کنید،حالا از درایور هایی که بهتون میده درایور بلوتوث و وای فای تون رو دانلود کنید....چون ممکنه مشکله این دستگاه از راه نصب درایور وای فای حل بشه...اما احتمال 99 درصد با نصب همون Ralink Bluetooth باید مشکلتون حل بشه...

از دوستانی که این دستگاه رو دارن خواهشا بیاید بگید مدل بلوتوث این دستگاه چیه،شاید Ralink نباشه اصلا...
من که این دستگاه رو ندارم،450 دارم،یه کم اسکرین شات بگیرید از قسمت های مختلفتون یا مثلا سایت اچ پی تا دقیق تر بتونم راهنمایی کنم....

چیزی که مشخصه این مشکلی مشترک بین دستگاه های ماست که راه حل مشترک داره....

نظر شخص بنده اینه که ویندوز 8 بهتر از 8.1 هستش ! ..( شاید به خاطر اینکه فقط روی یه دستگاه اونم 4540 تجربه کردم این نظرو دارم )

گویا فرق میکنه 450 با 4540 !!!

دوست عزیز میدونم با اسکرول کردن میتونین جزییات مربوط به پکیجی که در حال نصبش هستی رو دید اما من تمام و کمال چک کردم بعد نتیجه رو عرض کردم .. در این حد آماتور نیستم :n27:

من تو این 8 ماهی که این لب تاپ دستم بوده بارها ویندوز عوض کردم و هر سری هم درایور ها رو اوکی نصب کردم ! اما یهویی بعد از نصب ویندوز 8.1 اینجوری شده و جالبه هنگام بوت قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا نارنجی رنگه ! این جای تعجب داره وگرنه خودم کار با این درایورها رو خیلی خوب بلدم فک میکنم اولین پستی که تو تاپیک بصورت جامع راجع به نصب درایورها بعد از نصب ویندوز بود بنده گذاشتم ! اینا رو نگفتم که از خودم تعریف کرده باشم خواستم بگم که قبلا هم اینکارها رو انجام دادم و مشکلی نداشتم .

دو تا درایوری هم که بنده دارم عکسش رو میذارم براتون با اسکرول :) ؛ جالبیش اینه درایوری که تو DVDکه همراه لب تاپ خریدم هستش قدیمی تره اما امکانات بهتری نسبت به درایوری که به صورت آپدیت از HP گرفتم داره .

sajad_samavi
03-02-2014, 21:24
شما کل سایت اچ پی رو بگردید ببینید چیزی به نام Hp Sound Button پیدا میکنید؟!نه!!
شما وقتی ویندوز نصب میکنید اگه درایور صدا رو نصب نکنید LED دکمه ی صدا هم براتون کار نمیکنه!!درایور بلوتوث و وای فای هم نصب کنید که دکمه ی وایرلس کار خودشو درست انجام بده!!

بسیار سپاسگزار از راهنماییتون :n16:
فقط LED صدا چی چی هستش ؟!؟ 4540 من نداره :n03: !!!!!!!!!

ali8892
03-02-2014, 22:20
سلام دوستان. من 4540s 1gig grafic 4gig ram دارم.تمام درایوراشو از سایت hp دانلود کردم و همش کار کرد غیر از گرافیک. وقتی intel رو نصب می میکنم این ارور رو میده'this computer dose not meet the minimum requirements for installing the software' و وقتی amd رو نصب می کنم نصب میشه ولی وقتی restart میشه بعد از starting صفحه ابی شده و خودش restart میکنه و باrestore و پاک کردن برنامه ویندوز بالا می یاد البته یه درایور برای amd hp 7650 که حجمش 147mb بود دانلود کردم که نصب شد ولی انکار اثری نداره چون توی device maneger چیزی نمی یاد! کسی میدونه چه کار میشه کرد؟؟؟!!!

oOomid.M
03-02-2014, 22:45
بسیار سپاسگزار از راهنماییتون :n16:
فقط LED صدا چی چی هستش ؟!؟ 4540 من نداره :n03: !!!!!!!!!

همون دکمه که باهاش صدای لپ تاپ قطع و وصل میشه !! کنار دکمه وارلسه دیگه !! 4540 نداره ؟

amink2
03-02-2014, 22:49
سلام دوستان. من 4540s 1gig grafic 4gig ram دارم.تمام درایوراشو از سایت hp دانلود کردم و همش کار کرد غیر از گرافیک. وقتی intel رو نصب می میکنم این ارور رو میده'this computer dose not meet the minimum requirements for installing the software' و وقتی amd رو نصب می کنم نصب میشه ولی وقتی restart میشه بعد از starting صفحه ابی شده و خودش restart میکنه و باrestore و پاک کردن برنامه ویندوز بالا می یاد البته یه درایور برای amd hp 7650 که حجمش 147mb بود دانلود کردم که نصب شد ولی انکار اثری نداره چون توی device maneger چیزی نمی یاد! کسی میدونه چه کار میشه کرد؟؟؟!!!

سلام
شما کله درایور هایی که نصب کردی رو پاک کن
طوری که ویندوز بصورت پیشفرض درایور رو نصب کنه و بعد درایور amd رو که از سایت hp دی ال کردی نصب کن

ali8892
03-02-2014, 23:55
انجام دادم ولی نشد!!!!
جدا کسی مشکل منو نداشته!!!!

peyman_nn
03-02-2014, 23:56
دقیقاً..
دوست عزیزمون اومدن همچین بهمون لطف داشتن که...
خوبه زیر متن نوشتم البته شوخی میکنم

سلام ...
من تا الان فکر کنم دفعه چهارمه که میگم بهتون ویندوز 64 بیتی نصب کنی دوست عزیز
بجای kmplayer نرم افزار potplayer رو امتحان کن
واسه شما بی ارزشه ،من واسش خیلی ارزش قائلم..
بهتر نیست بجای اینکه این همه بیای بد و بیراه بگی ...بیای و بگی این مشکل رو دارم دقیقاً؟

درسته
ولی چرا نباید رو 32 بیتی بلوتوثش راه بیوفته ؟
من این لبتاب رو برای یکی از اقوام گرفته ام و هر وقت میرم اونجا اونا میگن دوست داریم بلوتوثش کار کنه :n19:
منم :n04: ، حالا هی باهاش ور میرم ، اون چندین درایوری که دانلود کردم رو بهش میدم و دوباره پاک کردن و از این حرفا ولی هیچ :n03:
در اخر هم میگم ان شا الله دفعه بعد یک چیزی براش پیدا میکنم :n27:
اونا هم :n28:
منم عصبانی از دست این لبتاب میام تو این تاپیک و :n24:
شماها هم به جای اینکه یک لینک از درایوری که نصب کردید بهم بدید هی :n25:
شوخی کردم :n08:
باشه میرم برای 64 بیت ، ولی فقط یک سوال
احتمال داره اصلا بلوتوث نداشته باشه یا کلا کار نکنه ؟ سوالم درست نیست ؟

Kaveh619
04-02-2014, 02:49
نظر شخص بنده اینه که ویندوز 8 بهتر از 8.1 هستش ! ..( شاید به خاطر اینکه فقط روی یه دستگاه اونم 4540 تجربه کردم این نظرو دارم )

گویا فرق میکنه 450 با 4540 !!!

دوست عزیز میدونم با اسکرول کردن میتونین جزییات مربوط به پکیجی که در حال نصبش هستی رو دید اما من تمام و کمال چک کردم بعد نتیجه رو عرض کردم .. در این حد آماتور نیستم :n27:

من تو این 8 ماهی که این لب تاپ دستم بوده بارها ویندوز عوض کردم و هر سری هم درایور ها رو اوکی نصب کردم ! اما یهویی بعد از نصب ویندوز 8.1 اینجوری شده و جالبه هنگام بوت قبل از اینکه ویندوز بیاد بالا نارنجی رنگه ! این جای تعجب داره وگرنه خودم کار با این درایورها رو خیلی خوب بلدم فک میکنم اولین پستی که تو تاپیک بصورت جامع راجع به نصب درایورها بعد از نصب ویندوز بود بنده گذاشتم ! اینا رو نگفتم که از خودم تعریف کرده باشم خواستم بگم که قبلا هم اینکارها رو انجام دادم و مشکلی نداشتم .

دو تا درایوری هم که بنده دارم عکسش رو میذارم براتون با اسکرول :) ؛ جالبیش اینه درایوری که تو DVDکه همراه لب تاپ خریدم هستش قدیمی تره اما امکانات بهتری نسبت به درایوری که به صورت آپدیت از HP گرفتم داره .

خب شما همین BlueSoleil رو نصب کردی ؟!من همینو میگم نصب کردم دیگه...با نصب همین برنامه بود که مشکلم حل شد،الان با زدن دکمه ی وایرلس بلافاصله نارنجی میشه و وایرلس و بلوتوث رو غیر فعال میکنه!
با نصب این برنامه هم مشکلتون حل نشده؟!

mosi_alfa
04-02-2014, 11:27
حل صد درصدی مشکل رنگ دکمه وایرلس ویندوز8: با دریافت و نصب Intel Bluetooth Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 886_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
نگاه به اسمش نکنید، موقع اجرا نرم افزاری به اسم intel PROSet/Wireless نصب میشه که مشکلو کامل برطرف می‌کنه

ویرایش:
راه حل دائمی نبود ، پوزش میخوام

mosi_alfa
04-02-2014, 11:30
انجام دادم ولی نشد!!!!
جدا کسی مشکل منو نداشته!!!!

لطفا نام دقیق درایورایی که امتحان کردید و صفحه دانلودشو بگید تا بهتر بتونیم کمک کنیم.

sajad_samavi
04-02-2014, 14:37
حل صد درصدی مشکل رنگ دکمه وایرلس ویندوز8: با دریافت و نصب Intel Bluetooth Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 886_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
نگاه به اسمش نکنید، موقع اجرا نرم افزاری به اسم intel PROSet/Wireless نصب میشه که مشکلو کامل برطرف می‌کنه

دوست عزیز من قبلا اینا رو نصب نمیکردم و درست بود !!! ... با این حال با توجه به فرمایشات شما اون چیزایی رو که گفتین نصب کردم اما باز هم مشکل پا برجا بود !!

mosi_alfa
04-02-2014, 15:08
دوست عزیز من قبلا اینا رو نصب نمیکردم و درست بود !!! ... با این حال با توجه به فرمایشات شما اون چیزایی رو که گفتین نصب کردم اما باز هم مشکل پا برجا بود !!

متاسفانه تایید میشه...واسه من تا دوبار ری استارت سیستم درست کار کرد و بعد باز سفید موند:n13:

ali8892
04-02-2014, 17:03
این برا intel

اینم amd

اینم اون amd که گفتم 147mg و نصب میشه ولی داخل control panel هیچ تغییری نمیکنه!(دو تا vga هست که یکیشون ؟ داره)
13-1_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql

griefcottage
04-02-2014, 20:21
سلام دوستان چند تا سوال

من دکمه وایرلسم کمتر از دو روزه دیگه کار نمی کنه :نه اینکه کار نکنه روشن میشه...بلوتوث هم باهاش روشن میشه ولی وایرلس نمی آد هیچی تشخیص نمیده تو تنظیمات اش هم رفتم میزنه وایرلس خاموشه!!!

کسی کلیپ از فینگر پرینت داره ؟یا میتونه بگیره؟

و سوال آخرم درزهای تاچ پد رو شما چجوری تمیز می کنید ؟
سلام
ببین درایور وای فایت حذف شده..متاسفانه این مشکل رو منم دارم..از اول درایورت رو بنصب..فقط وای فای
نه ندارم.نمیتونم بگیرم.اما میتونم کمکت کنم
با سوزن:D

mosi_alfa
05-02-2014, 01:08
این برا intel

اینم amd

اینم اون amd که گفتم 147mg و نصب میشه ولی داخل control panel هیچ تغییری نمیکنه!(دو تا vga هست که یکیشون ؟ داره)
13-1_vista_win7_win8_64_dd_ccc_whql

جهت اطمینان می پرسم، ویندوزتون 7 هست دیگه؟ یه وقت 8 نباشه بخوای اینا رو روش بریزی!
اگه پاسخ 7 هست اینو امتحان کن:
amd رو بریز، بعد بدون ریست کردن اینتل رو بریز.

ali8892
05-02-2014, 11:06
جهت اطمینان می پرسم، ویندوزتون 7 هست دیگه؟ یه وقت 8 نباشه بخوای اینا رو روش بریزی!
اگه پاسخ 7 هست اینو امتحان کن:
amd رو بریز، بعد بدون ریست کردن اینتل رو بریز.

ویندوزم 7.دیروز یه dvd گرفتم که خودش درایورای سیستمو پیدا و نصب میکنه.درایور اینتلی که داخلش بود نصب شد:n02: ولی amd نصب شد ولی با ری استارت کردن بازم همون مشکل صفحه ابی پیش می یاد:n03: ولی به هر حال الان اینتل رو دارم.بیزحمت بگید لینک درایور amd که نصب کردید و جواب داده رو برام بفرستید.ممنون

ali8892
05-02-2014, 11:16
درسته
ولی چرا نباید رو 32 بیتی بلوتوثش راه بیوفته ؟
من این لبتاب رو برای یکی از اقوام گرفته ام و هر وقت میرم اونجا اونا میگن دوست داریم بلوتوثش کار کنه :n19:
منم :n04: ، حالا هی باهاش ور میرم ، اون چندین درایوری که دانلود کردم رو بهش میدم و دوباره پاک کردن و از این حرفا ولی هیچ :n03:
در اخر هم میگم ان شا الله دفعه بعد یک چیزی براش پیدا میکنم :n27:
اونا هم :n28:
منم عصبانی از دست این لبتاب میام تو این تاپیک و :n24:
شماها هم به جای اینکه یک لینک از درایوری که نصب کردید بهم بدید هی :n25:
شوخی کردم :n08:
باشه میرم برای 64 بیت ، ولی فقط یک سوال
احتمال داره اصلا بلوتوث نداشته باشه یا کلا کار نکنه ؟ سوالم درست نیست ؟

من این لینکو از سایت اچ پی دانلود کردم و نصب شد.

البته بعضی درایورا اول نصب نمی شد ولی اگه بری c<swsetup و داخل اون فایل بری(برا بلوتوث با توجه به لینک. sp58693 ) و setup رو بزنی احتمالا حل شه

gelayor14
05-02-2014, 12:29
سلام.عزیزان من آخرش نصب کردم فینگر پرینت رو .خیلی راحت بود:n02:الان داشتم امتحان می کردم درایور GPS رو ..که نصب اش نکرد دوباره ! کسی تا حالا این رو نصب کرده؟چرا این پیغام رو میده؟پیشاپیش اگه سوالم تکراری بود عذرخواهی می کنم.گشتم پیدا نکردم..

یه سوال دیگه:رم سیستم اش رو کسی ارتقاء داده؟رمم الان 4 هست باید رم 8 بگیرم یا یه 4 اضافه کنم؟ کجا و چجوری اینو اضافه می کنن؟چقد هزینه اش حدودن؟

Amir.225
06-02-2014, 01:28
سلام
درایورش رو نصب کردی؟
نرم افزارشو نصب کردی؟

بله نصب کردم تمامی درایو ها موجود در cd

emadd69
06-02-2014, 12:12
داداش من خودم خرابتم .. جات اینجاست:n12:

آره هرچی گشتم پیداش نکردم ؛ یکی از دوستان هم یه لینک ازش گذاشته بود اونم پاک شده گویا ..

یه نگاه به اینجا هم بنداز :

AMD ( ATI ) Catalyst Display Drivers 13.12 WHQL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سجاد جان لينك مشكل داره داداش .

oOomid.M
06-02-2014, 12:18
سلام
آخرین ورژن AMD رو از لینک زیر دان کنید :

soft*gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=246&Title=AMD-%28ATI%29-Radeon-Desktop-/-Mobility-Video-Card-Drivers-13.12

m_y_68
08-02-2014, 01:00
سلام.
دوستان اینجا واسه چی اینطوریه !!!!!!!!!!!!!!!!
من میخوام این لپ تاپ رو بخرم ولی اینقدر بد گفتین ازش که دو دل شدم.
الان واقعا موندم 4540s رو بخرم یا
HP Pavilion 15-n009se

خودم نظرم روی 4540s هست.
درضمن توی سایت HP واسه این دستگاه که همه درایورای ویندوز 8.1 64بیتی رو گذاشته. پس چرا اینقدر مشکل دارین با درایورا !!!!
یعنی سایت درایور الکی گذاشته ؟؟؟؟
دستگاه قبلی خودم ASUS N61JQ بود که دیروز فروختمش و حالا میخوام ی لپ تاپ خوب بخرم که ویندوز 8.1 رو راحت ساپورت کنه.
لطفا راهنماییم کنین

oOomid.M
08-02-2014, 09:19
سلام.
دوستان اینجا واسه چی اینطوریه !!!!!!!!!!!!!!!!
من میخوام این لپ تاپ رو بخرم ولی اینقدر بد گفتین ازش که دو دل شدم.
الان واقعا موندم 4540s رو بخرم یا
HP Pavilion 15-n009se

خودم نظرم روی 4540s هست.
درضمن توی سایت HP واسه این دستگاه که همه درایورای ویندوز 8.1 64بیتی رو گذاشته. پس چرا اینقدر مشکل دارین با درایورا !!!!
یعنی سایت درایور الکی گذاشته ؟؟؟؟
دستگاه قبلی خودم ASUS N61JQ بود که دیروز فروختمش و حالا میخوام ی لپ تاپ خوب بخرم که ویندوز 8.1 رو راحت ساپورت کنه.
لطفا راهنماییم کنین

اگر میخای 4540 بخری بهتر هست که مدل 450 رو بخری
من خودم 450 دارم روش هم 8.1 نصبیدم همه درایور ها رو هم سه سوت نصبیدم روش همش سالمه.. وبکم ، فینگر پرینت ، بلوتوث ، سوییچ گرافیک

m_y_68
08-02-2014, 09:25
یعنی خیالم راحت باشه؟ نظرت در مورد pavilion چیه؟
کانفیکش خیلی از 450 سرتره، هاسول هست،

oOomid.M
08-02-2014, 10:01
یعنی خیالم راحت باشه؟ نظرت در مورد pavilion چیه؟
کانفیکش خیلی از 450 سرتره، هاسول هست،

داداش 450 سوپی یوش اگر قوی تر نباشه فکر نکنم هم ضعیف تر باشه. اون درسته هاسول هست اما سری U هست و درسته کم مصرفه اما ضعیف تر هست
اینجا رو ببین :
باتری پاویلیون رو بخاطر همین کم مصرف بودنش گذاشتن 4 سلولی اما برای 450 رو 6 سلولی گذاشتن و انصافا باتری قوی و خوبی داره
HP Probook 450پردازندش Core i5 3230M هست و رتبش 88 هست !! از خیلی از Core i7 های هاسول قوی تره

در مورد گرافیک هم گرافیک مدل شما انویدیا 740M هست اما برای 450 گرافش AMD 8750 هست اون هم طبق سایت نوت بوک چک گراف انویدیا 740 مقداری قوی تر از 8750 هست فقط مقداری اما خوب بنظرم برای بازی کردن معمولا انویدیا بهتر جواب میده
هارد 450 هم بیشتر از 15-n009se هست
مهمترین چیزها همین گرافیک و پردازنده هست که خوب بهت گفتم بقیه موارد رو دیگه باید بری خودت از نزدیک ببینی مثل صفحه نمایش و اینطور چیز ها رو تا ببینی کدومش به دلت میشینه بری همون رو بخری

m_y_68
08-02-2014, 14:38
دمت گرم داداش واسه راهنماییت.
امروز رفتم بازار کامپیوتر(مشهد-مجتمع تک) چند تا مدل جالب دیدم.
hp probook 455 cpu:A6 2.6GH ram4 hdd 750 vga 8750 2Gig قیمتشم 1490 بدون گارانتی
فروشنده گفت این cpu از corei3 قویتر و از core i5 ضعیفتره.
نسبت به قیمتش خیلی خوبه به نظرم. شما باشی چکار میکنی ؟ آخه هیچوقت فک نکنم از کل cpu core i5 استفاده بشه.
گفت واسه بازی cpu amd بهتره.
اون pavilion هم قیمت کردم 1670 گفت. درضمن سفید پاویلیون خیلی خیلی خوشگله. درضمن با اینکه باتریش 4 سلولس هست ولی از probook بیشتر دوام میاره. چون سری u هست و optimus داره.
probook core i5 هم 1760 گفت. به نظر خودم ارزش نداره 260 واسه cpu core i5 بدم. همون A6 هم قوی هست. قیافه جفتشون هم یکی بود.

oOomid.M
08-02-2014, 15:17
دمت گرم داداش واسه راهنماییت.
امروز رفتم بازار کامپیوتر(مشهد-مجتمع تک) چند تا مدل جالب دیدم.
hp probook 455 cpu:A6 2.6GH ram4 hdd 750 vga 8750 2Gig قیمتشم 1490 بدون گارانتی
فروشنده گفت این cpu از corei3 قویتر و از core i5 ضعیفتره.
نسبت به قیمتش خیلی خوبه به نظرم. شما باشی چکار میکنی ؟ آخه هیچوقت فک نکنم از کل cpu core i5 استفاده بشه.
گفت واسه بازی cpu amd بهتره.
اون pavilion هم قیمت کردم 1670 گفت. درضمن سفید پاویلیون خیلی خیلی خوشگله. درضمن با اینکه باتریش 4 سلولس هست ولی از probook بیشتر دوام میاره. چون سری u هست و optimus داره.
probook core i5 هم 1760 گفت. به نظر خودم ارزش نداره 260 واسه cpu core i5 بدم. همون A6 هم قوی هست. قیافه جفتشون هم یکی بود.

خواهش میکنم
ببین دوست من همه چی بستگی به این داره که شما چقدر بخواین پول خرج کنید !
اگر وضع مالیت خوبه و مشکلی نداری برو همین رو بخر!! چون از قیافش خوشت اومده و دوستش داری اما اگر این پول رو با زحمت جمع کردی و نمیخوای دور بریزیش سعی کن جنس خوب بخری
ولی خوب بنظرم 260 تومن ارزش core i5 رو داره.... چون شما سیستم رو برای الان که فقط نمیخوای بخری و استفاده کنی.. باید یه چیزی بخری ک در آینده هم بشه ازش استفاده کرد و بتونی باهاش سرتو بالا نگه داری شما که از آینده خبری ندارید
اگه میخوای با لپ تاپ بازی کنی حواست باشه با گراف ضعیف نخری فردا روز پشیمون بشی ، حتی اگه میخوای هفته ای 1 ساعت هم بازی کنی این قضیه پا برچاست چون باعث میشه یه عمر حسرت بخوری
و در نهایت زیاد روی حرف ملت حساب باز نکن مخصوصا فروشنده ها ، تو سایت های خارجی و فارسی بگرد و مطالب و نقد هارو در مورد لپ تاپ ها بخون اما در نهایت خودت تصمیم بگیر که چی بخری!!

gelayor14
08-02-2014, 16:34
سلام.عزیزان من آخرش نصب کردم فینگر پرینت رو .خیلی راحت بود:n02:الان داشتم امتحان می کردم درایور GPS رو ..که نصب اش نکرد دوباره ! کسی تا حالا این رو نصب کرده؟چرا این پیغام رو میده؟پیشاپیش اگه سوالم تکراری بود عذرخواهی می کنم.گشتم پیدا نکردم..

یه سوال دیگه:رم سیستم اش رو کسی ارتقاء داده؟رمم الان 4 هست باید رم 8 بگیرم یا یه 4 اضافه کنم؟ کجا و چجوری اینو اضافه می کنن؟چقد هزینه اش حدودن؟
راهنمایی کنید عزیزان

oOomid.M
08-02-2014, 16:55
مگه 4540 جی پی اس داره ؟

mkz71
08-02-2014, 19:17
سلام به همه دوستان
من نمیتونم از فینگر پرینتش استفاده کنم
لطفا راهنماییم کنید

griefcottage
08-02-2014, 19:28
مگه 4540 جی پی اس داره ؟

منم همین سوال رو دارم !!!!عایا؟؟؟

oOomid.M
08-02-2014, 19:49
سلام به همه دوستان من نمیتونم از فینگر پرینتش استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید سلام بلد نیستی از فینگر پرینت استفاده کنی یا اینکه موفق نشدی درایورش رو بنصبی و فعالش کنی ؟ برای فعال کردنش احتیاج هست که Validity Finger Print و HP Protect Tools رو روی لپ تاپت بنصبی بقیش خیلی راحته فقط کافیه برای اولین بار انگشتت رو روی حسگر بکشی

poriavan
09-02-2014, 10:26
اقا مشکل sleep در اپدیت کارت گرافیک amd هستش. اپدیتشو پاک کنید درست میشه:n26:

oOomid.M
09-02-2014, 11:55
آقا این مشکل اسلیپ دارین یعنی چی ؟ روی اسلیپ نمیره خودکار ؟ یا اینکه کلا اسلیپ نمیشه ؟ از اسلیپ بیرون نمیاد ؟

gelayor14
09-02-2014, 17:54
مگه 4540 جی پی اس داره ؟

منم همین سوال رو دارم !!!!عایا؟؟؟
عرضم به حضورتون که..

به این قسمت در لینک زیر سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D4059%257CswLang%2 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.tpst=bd9b6997fbc7fc515f4cf4626f5c8d0 1&sp4ts.oid=5269095&ac.admitted=1391955567488.876444892.492883150

m_y_68
09-02-2014, 18:11
سلام، امروز پروبوک 450 با رم 6 رو خریدم،
بدون گارانتی 1830 تموم شد،
از راهنمایی دوستان ممنونم خیلی دستگاه خوبیه

oOomid.M
09-02-2014, 19:27
سلام، امروز پروبوک 450 با رم 6 رو خریدم،
بدون گارانتی 1830 تموم شد،
از راهنمایی دوستان ممنونم خیلی دستگاه خوبیه

سلام مبارکت باشه ایشالا فنش برات بچرخه، با قیمت خوبی خریدی
450 خریدی یا 4540 ؟ چون تاپیک 450 اینجاس :
کلوپ Hp سری Probook مدل 450 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

griefcottage
09-02-2014, 20:07
ویرایش شد......

oOomid.M
09-02-2014, 20:36
عرضم به حضورتون که..

به این قسمت در لینک زیر سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D4059%257CswLang%2 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.tpst=bd9b6997fbc7fc515f4cf4626f5c8d0 1&sp4ts.oid=5269095&ac.admitted=1391955567488.876444892.492883150

آخه دلیل نمیشه که هرچی اونجا بزارن روی لپ تاپ شما نصب بشه!! برای 450 هم چند تا درایور بود برای من نصب نشد
شاید بعضی مدل ها سفارشی باشن یا بعضی قطعات رو برای کشور های خاص بزارن:n14:

m_y_68
09-02-2014, 20:52
Probook 450 خریدم،
باشه داداش ازین به بعد میام توی کلوپ خودمون

sorrna
09-02-2014, 21:27
یا سلام خدمت همه دوستان
بالاخره بعد از چندین بار نصب و پاک کردن ، و البته به خاطر وسواس خودم ، بالاخره ویندوز 8 نصب کردم
درایور های ویندوز 8 و 8.1 را کامل دانلود کردم ، هر دوتا ویندوز رو چندین بار در چندین حالت مختلف تست کردم
باید یگم متاسفانه مشکل اسلیپ ((یعنی بر نگشتن از این حالت)) مربوط به درایور کارت گرافیک AMD هست و حتی با نصب آخرین درایور که خود سایت AMD ارایه کرده ، این مشکل همچنان پابرجاست
برای کسایی که بیشتر به دنبال انجام بازی های جدید هستن لازمه که علاوه بر اینکه ویندوز 8.1 رو نصب می کنن درایورهای اینتل رو از سایتش به صورت مستقیم و درایور amd رو از سایت سافت گذر ((البته خود سایت amd هم می ده ولی دردسر داره)) ، سافت گذر همون رو می ده ولی خوب لینک مستقیمه ، اینم بگم که من گیمر نیستم و این مطلب رو بابت این می گم که با نصب ویندوز 8.1 و نصب این درایورها توی صفحه اسکرین رزولوشن مقدار گرافیک با شیر ویندوز به حدود 6500 می رسه ، و نرم افزار amd مقدار شیر شده نهایی رو 5000 و خورده ای نشون می داد ، حالا گیمرها تفسیر کنن . داخل ویندوز 8.1 علاوه بر مشکل اسلیپ مشکل بلوتوس هم وجود داره .
برای من که اسلیپ و بلوتوس مهم تر بود ، ترجیح دادم همون ویندوز 8 رو بریزم ، البته گرچه داخل این وینذوز هم با نصب آخرین درایورهای گرافیکی که از سایتهای اینتل و amd که توی مرحله قبل دانلود کردید ، عملکرد بهتری رو شاهد هستید ولی مشکل اسلیپ خواهید داشت . پس فقط داخل ویندوز 8 از همون درایورهایی که داخل خود سایت hp هست استفاده کنید .
قبل از نصب درایورها حتما net framework 3.5 رو نصب کنید که مشکلی نداشته باشید.
ترتیب نصب رو می گم بتون ، البته کارت وایرلس و لن و بلوتوس من realtek بود ، پیشنهاد می کنم فقط بلوتوس رو نصب کنید چون اون دوتا هم چنان یک خورده مشکل دارن و الکی CPU می کشن ، تست کردم که می گم ، حالا خود دانید
اینم ترتیب نصب
1- Intel Management Engine Interface (MEI) Driver
2- AMD Video Driver and Control Panel
3- IDT High-Definition (HD) Audio Driver
4- Synaptics TouchPad Driver
5- HP Universal Camera Driver
6- Ralink Bluetooth Software Driver
7- HP Wireless Button Driver
8- HP Hotkey Support
9- HP 3005pr USB 3.0 Port Replicator Driver
10- HP ProtectTools Security Manager
11- Validity Fingerprint Sensor Driver
12- JMicron Media Card Reader Driver
13- HP 3D DriveGuard 5
14- System Default Settings for Windows 8
15- Essential System Updates for Microsoft Windows 8

تقریبا می دونم تک تک این درایورهای چی کار می کنن ، به غیر از اینها بازم هست درایور ولی لزوما همشون به درد همه نمی خوره . همین اینها کار اکثر بچه ها رو راه می ندازه ، حالا اگه خواستین بپریسن ازم بتون بگم توی کدوم مرحله نصبشون کنین ، اما بتون اکیدا توصیه می کنم شماره 14 و 15 رو آخر از همه نصب کنین.

دوستانی که درایورهای رو می خوان و تهرانن ، من دارم ، لازم داشتید پیغام خصوصی بدین .
ببخشید خیلی طولانی شد . هرجاش ابهام هست جواب می دم
تقریبا همه صفحه های این بخش رو خوندم و خیلی از فروم های خارجی ، خواستم بقیه عین من وقتشون نره

sorrna
09-02-2014, 21:36
بچه هایی که می خوان ویندوز 8.1 نصب کنن ، در مورد نصب درایور های کارت گرافیک ، حالا چه از HP دانلود کردید چه از سایت های اینتل و AMD باید اول درایور کارت گرافیک AMD رو نصب کنن و بعد اینتل تا هر دو به درستی شناسایی بشن
اگه هم ویندوز 8 استفاده می کنین و از از درایورهایی که خود HP داده که مشکلی نیست چون فقط AMD رو داده که خودکار اینتل رو هم شناسایی می کنه ، در غیر این صورت مثل روش بالا عمل کنید .

mkz71
09-02-2014, 21:49
سلام دوستان نرم افزار ATI Catalyst گرافیکتو نصب کنید اگه نداری از سایت AMD آخرین نسخه رو دانلود کن
روی Desktop --->right click ------->AMD VISION Engine Control Center گلیک کن و بعد از اجرا قسمت Advance رو بزن که بتونی تنزیمات پیشرفته رو انجام بدی . از اونجا هسته پردازش گرافیکی سیستمو بیا رو کارت گرافیک AMD

البته اگه ATI Catalyst نصب کنی به صورت اتوماتیک این عمل انجام میشه اگرم نشد به صورت دستی درستش کن حالا تنظیمات دقیقشو یادم نمیاد که کجا بری این کارو بکنی ام این راهیو که بهت گفتم انجام بده اونجا بگردی میتونی پیداش کنی

dizgah
11-02-2014, 16:59
چن روز پیش 4540 بنده درست خاموش نشده بود و همونطور روشن روشن گذاشته بودیمش تو کیفش و زیپ رو هم تا خرخره کشیده بودیم
بعد چن ساعت وقتی از خواب پا شدم صدای فنشو شنیدم و درش آوردم
که بدنش بخصوص زیر کیبورد و روی تاچ خیلی داغ شده بود، گذاشتم خنک شد و بعدش روشن کردم هیچ مشکل خاصی پیش نیومد
قابل توجه دوستانی که از کیفیت hp ناراضین!
موفق باشید

hojat.n
11-02-2014, 17:43
چن روز پیش 4540 بنده درست خاموش نشده بود و همونطور روشن روشن گذاشته بودیمش تو کیفش و زیپ رو هم تا خرخره کشیده بودیم
که بدنش بخصوص زیر کیبورد و روی تاچ خیلی داغ شده بود، گذاشتم خنک شد و بعدش روشن کردم هیچ مشکل خاصی پیش نیومد
موفق باشید

اگه قرار باشه یه لپ تاپ چند ساعت روشن بمونه خراب بشه که دیگه لپ تاپ نیست.ولی خوب درست میگین لپ تاپا اچ پی 10 ساعتم روشن بمونه کارا سنگین باهاشون انجام داد هیچیشون نمیشه.من خودم یه 4540 داشتم هرچقد ازش کار میکشیدم انگار نه انگار.قبلشم توشیبا داشتم چند روز دقیقا روزی 17.18 ساعت من و داداشم باهاش برنامه نویسی و اتوکد باهاش کار میکردیم انگار نه انگار .

dizgah
12-02-2014, 22:38
اگه قرار باشه یه لپ تاپ چند ساعت روشن بمونه خراب بشه که دیگه لپ تاپ نیست.ولی خوب درست میگین لپ تاپا اچ پی 10 ساعتم روشن بمونه کارا سنگین باهاشون انجام داد هیچیشون نمیشه.من خودم یه 4540 داشتم هرچقد ازش کار میکشیدم انگار نه انگار.قبلشم توشیبا داشتم چند روز دقیقا روزی 17.18 ساعت من و داداشم باهاش برنامه نویسی و اتوکد باهاش کار میکردیم انگار نه انگار .
دوست عزیز در حالت عادی بله ولی نه در حالتی که داخل کیف لپتاپ با زیپ های بسته باشه و فن برای اینکه یه ذره هوا از لای زیپ ها بکشه تو خودشو جر بده برا خنک کردن
تو این حالت به نظر من خیلیه !

kamkar
13-02-2014, 11:50
سلام

به نظرتون به 8.1 ارتقا بدم؟
درایورهاش درست کار میکنه؟

Construction
13-02-2014, 17:43
برتری 450 نسبت به 4540 چیه؟

oOomid.M
13-02-2014, 19:11

450 باریکتر و سبک تر هست ، پردازنده و گرافیک قوی تری نسبت به 4540 دارد

hojat.n
13-02-2014, 19:19
گرافیک.فقط همین.4540 خوشگلتره.جنس بدش بهتره .هاردش ساتا 2 هست 450 ساتا معمولی.کیفیت صدا هر دو مثل همن.

oOomid.M
13-02-2014, 20:18
گرافیک.فقط همین.4540 خوشگلتره.جنس بدش بهتره .هاردش ساتا 2 هست 450 ساتا معمولی.کیفیت صدا هر دو مثل همن.

آقا من بعید میدونم که 4540 مخصوصا کانفیگ هایی که داخل ایران هستن ساتا2 باشن
حتی تو نوت بوک چک هم ننوشته ساتا2
هاردهای 450 و 4540 هردو یکی هستن
اگر کسی 4540 که ساتا2 باشه رو داره لطفا یه اسکرین شات بزاره

hojat.n
13-02-2014, 20:59
آقا من بعید میدونم که 4540 مخصوصا کانفیگ هایی که داخل ایران هستن ساتا2 باشن
حتی تو نوت بوک چک هم ننوشته ساتا2
هاردهای 450 و 4540 هردو یکی هستن
اگر کسی 4540 که ساتا2 باشه رو داره لطفا یه اسکرین شات بزاره

نه دادام ساتا2 هست من خودم 4540 داشتم چند ماه پیش با این مشخصات
cpu core i5 3230m
ram 6
hard 750 sata2
graphic 2 gig7650
با این نرم افزارا تست قطعات سخت افزاری هم نگاه کردم اون موقع ساتا 2 بود:n01:
من الان نه 4540 دارم نه 450 بدون تعصب میگم کیفیت ساخت و زیبایی 4540 از 450 بهتره هاردش سرعتش بیشتره.کیفیت صداشون هم اندازست.از این لحاظ ها 4540 بهتره.اما به نظر من واسه خرید 450 بهتره چون گرافیکش از 4540 خیلی بهتره و گرافیک هم چیزی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد:n01:

oOomid.M
14-02-2014, 12:46
آقا این عکس رو اینجا میزارم تا فکر نکنید هارد 450 بدرد نمیخوره این عکس از لپ تاپ 450 خودم که هاردش SATA III هست...
سایت دیجیکالا اومده برای 4540 رو نوشته SATA II برای 450 رو نوشته SATA ملت فکر میکنن هارد 450 ضعیف تره

sorrna
16-02-2014, 00:55
سلام

به نظرتون به 8.1 ارتقا بدم؟
درایورهاش درست کار میکنه؟
نه دوست من ، مشکل اسلییپ داره
اگه عملکرد گرافیکی به غیر تز اسلیپ مد نظرته برو نصب کن ولی خوب برای من اسلیپ مهمتر بود
ضمنا با بلوتوس هم مشکل خواهی داشت ، ولی درایور ویندوز 8 رو برای بلوتوسش بریز

leo.unique
16-02-2014, 01:16
موفق باشید
چه برنامه هایی درحال اجرا بودن ؟:n01:

hojat.n
17-02-2014, 16:20
دوستان ویندوز 8.1 رو این لپ تاپ مشکل سوییچ گرافیک نداره واسه بازی؟دوستم میخاد نصب کنه ازم سوال پرسید:n13:

amink2
17-02-2014, 16:46
سلام
امروز اومدم ویندوز رو ریکاوری کردم
و نسخه جدید درایور amd and intel رو دانلود کردم
درایور اینتل اخرین نسخه و درایور amd نسخه AMD (ATI) Radeon Desktop / Mobility Video Card Drivers 13.12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از لینک زیر
+در قسمت ادرس بر دارید

بعد بازی need for speed most wanted رو نصبیدم و خدارو شکر مشکل سوییچ رو نداشت و راحت سوییچ کرد
ولی مشکل اسلیپ بر جا بود
دوستان یه استینی بالا بزنید بگردید ببینید مشکل اسلیپ حل شدنی هست
منم میگردم انشاالله که حل شدنی باشه

sorrna
17-02-2014, 17:04
دوستان ویندوز 8.1 رو این لپ تاپ مشکل سوییچ گرافیک نداره واسه بازی؟دوستم میخاد نصب کنه ازم سوال پرسید:n13:
من نصب کردم ، مشکل اسلیپ داره سویچ گرافیک رو نمی دونم

hojat.n
17-02-2014, 17:35
من نصب کردم ، مشکل اسلیپ داره سویچ گرافیک رو نمی دونم
اسلیپ مهم نیست زیاد، اگه میشه تست کن ببین سویچ میکنه:n16:

amink2
17-02-2014, 18:16
دوستان کسی میتونه درایور اینتل ورژن 9.17.10.2843 رو گیر بیاره
لینک دی ال قرار بدید
ممنون

sorrna
18-02-2014, 13:25

من پاک کردم وینذوز 8 ریختم
برای من اسلیپ مهمتر بود

mosi_alfa
18-02-2014, 13:28
گرافیک 4540 روی 8.1 مشکل اساسی داره، حتی فکر امتحان کردنش رو هم نکنید.
سند: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

leo.unique
19-02-2014, 18:04
خیلی بعیده :n13: بقول یکی از دوستان :

حاجی با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه ، مگه به این راحتیه که یه یوزر تو کشوری مثل ایران بیاد شرکتی مثل اچ پی رو ببره زیر سوال ؟!!

hojat.n
19-02-2014, 18:08
mosi درست میگه تو فروم ها خارجی هم گفتن این لپ تاپ با ویندوز 8.1 مشکل داره

sajad_samavi
20-02-2014, 12:09

من الان یه مدته ویندوز 8.1 ریختم .. گرافیک بروز AMD و Intel رو هم از سایت هاشون گرفتم و جداگانه نصب کردم .. مشکل اسلیپ که هست اما در سویچ مشکلی ندارم !
البته با اینکه total memory 6500 شده و نسبت به ویندوز 8 بالاتر رفته ولی فک میکنم که از 75 % از کارایی گرافیک ها داره استفاده میکنه و گرافیک این سیستم راندمان بیتشری داره که رو ویندوز 7 به صورت کامل خودشو نشون میده

hojat.n
20-02-2014, 12:42
من الان یه مدته ویندوز 8.1 ریختم .. گرافیک بروز AMD و Intel رو هم از سایت هاشون گرفتم و جداگانه نصب کردم .. مشکل اسلیپ که هست اما در سویچ مشکلی ندارم !
البته با اینکه total memory 6500 شده و نسبت به ویندوز 8 بالاتر رفته ولی فک میکنم که از 75 % از کارایی گرافیک ها داره استفاده میکنه و گرافیک این سیستم راندمان بیتشری داره که رو ویندوز 7 به صورت کامل خودشو نشون میده
منم موافقم من وقتی 4540 داشت رو ویندوز 7 که بازی میکردم دما تا 80 میرفت اما رو ویندوز 8 بازی میکردم به روز تا 65 میرسید.در نتیجه گرافیک این دستگاه رو ویندوز 7 از تمام توانش مثل اینکه استفاده میکنه

mosi_alfa
20-02-2014, 13:42
خیلی بعیده :n13: بقول یکی از دوستان :

حاجی با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه ، مگه به این راحتیه که یه یوزر تو کشوری مثل ایران بیاد شرکتی مثل اچ پی رو ببره زیر سوال ؟!!
بنده خودم محصولات مختلفی از hp رو استفاده کردم و برای دیگران هم خریدم، مجموعا از محصولاتش راضیم اما چیزی که قابل چشم پوشی نیس انکه مسلما hp در پشتیبانی نرم‌افزاری از 4540s کم کاری کرده، به نوعی یه بی معرفتی نسبت به خیل کثیر خریداران این مدل پر فروش. این رو فقط ما ایرانی ها نمی‌گیم یه چرخی تو انجمن های خارجی حتی انجمن رسمی اچ‌پی بزنید می بیند حتی اونجا هم هیچکی "در این باره" پاسخگو نیست و اجنبی ها هم صداشون در اومده.

موفقیت شما جای خوشحالی داره. اما همونطور که گفتید هنوز نمیشه اسلیپ رو داشت چون درایور رسمی که hp ارائه کرده و حتی اپدیتش هم کرده کار نمیده و باید متوسل به درایورهای عمومی amd و اینتل شد، و این واسه کاربرایی که انتظار داشتن از محصول سال 2012 ، در سال 2013 درست پشتیبانی بشه یه کابوسه...
از لحاظ دمایی و کارایی هم بنده موافقم، 7 بهتر از 8 و 8 هم بهتر از 8.1 عمل می‌کنه. 8.1 حتی مشکل زود خالی شدن باتری رو هم داره:n15:
به نظر من 8.1 تنها یه مزیت واسه4540 داره اونم کنترل پنل ‌intelشه که تنظیمات جالبی داره، مثلا پخش فیلم رو شناسایی می‌کنه و کنتراست و نور و رنگ صفحه رو به میزان دلخواه‌کاربر یا اتوماتیک تغییر میده.

XMAN9
20-02-2014, 22:35
من یه اشتباهی کردم اومدم گرافیک amd رو از سایت ساف گذر دانلود کردم که مثلا اپدیتش کنم ولی متاسفانه با این کار هم اسلیپ دچار مشکل شده و هم دیگه نمیتونم amd که از خود سایت hp دانلود کرده بودم رو دوباره نصب کنم و سیستم نمیتونه کامل نصبش کنه و خطا میده. کاش حوس اپدیت کردن کارت گرافیک به سرم نمیزد و اینطوری همه چی بهم نمیریخت.

sajad_samavi
23-02-2014, 15:26
دوست عزیزم MoSi_alfa . اون مزیتی که فرمودین دقیقا متوجه نشدم .
اما واسه بنده روی ویندوز 8.1 تنظیمات پنل intel ( همون Intel HD Graphic Contorl Panel ) همون تنظیماتی هستش که روی ویندوز 8 و 7 داشتم .اینم بگم که حتی درایور اینتل هم بروز از سایتش دانلود کردم اما تفاوتی احساس نمیکنم مثلا تو تنظیمات مربوط به video مثله ویندوز های دیگه به دو بخش basic و advance تقسیم میشه و ... ! الی آخر

با این اوصاف میخوام ویندوز عوض کنم ؟! دوستان نظرشون چیه ؟ ( اسلیپ زیاد واسم مهم نیست ، مهم راندمان گرافیک هاست )
1.ویندوز 7 با درایور گرافیک موجود تو سایت Hp ؟
2.ویندوز 8 با درایور گرافیک موجود تو سایت Hp ؟
3ویندوز 7 با درایورهای گرافیک مجزا AMD وINtel ؟
4.3ویندوز 8 با درایورهای گرافیک مجزا AMD وINtel ؟

mosi_alfa
23-02-2014, 17:39
من 8.1 ندارم اما اون موقع که داشتم، اینو نصب کردم،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از لحاظ ظاهر، تمش درست مثه ویندوز 8 هست، آیکون های بزرگ مستطیلی
از لحاظ راندمان گرافیک، تجربه شخصیم به ترتیب: 8 با درایورای مجزا- 7 با درایورای مجزا- 7با درایور اصلی- 8 با درایور اصلی.

thorman
23-02-2014, 21:52
بسیار مهم
باید به عرض تمامی دوستانی که مشکل با بلوتوث این لپ تاپ نازنین و دوست داشتنی دارند برسون که من به طور اتفاقی برای یه سری کارهای نرم افزار پارتیشن مجیک نسخه بوتیبل رو روی یه سیدی رایت کردم و رو لپ تاپ بوت کردم این نرم افزار یه محیطی مثل ویندوز رو در هنگام بالا آمدن درست میکنه و جالبه بدونید که یکی از گزینهای موجودش ارتباط بلوتوث بود که به سرم زد تست کنم و با تعجب دیدم که بلوتوث به خوبی کار کرد و موبایل خودم رو شناخت و فایل هم جابجا کرد
خلاصه کلام این لپ تاپ عمرا مشکل سخت افزاری داشته باشه برای بلوتوث و 100% مشکل نرم افزاریه دوستان در فکر جاگزینی نرم افزار مدیریت بلوتوث باشند

hojat.n
24-02-2014, 13:19
مگه این لپ تاپ با بلوتوث مشکل داره؟من خودم چند ماه 4540 داشتم اصلا مشکلی با بلوتوث نداشتم خیلی هم خوب کار میکرد

wiy2011
24-02-2014, 23:04
مگه این لپ تاپ با بلوتوث مشکل داره؟من خودم چند ماه 4540 داشتم اصلا مشکلی با بلوتوث نداشتم خیلی هم خوب کار میکرد

دوست عزیز من هم یکسال میشه این لپ تاپ رو دارم ولی هنوز نتونستم بلوتوثش رو نصب کنم
میشه دقیقا بگید کدوم درایور رو نصب کردید و چجوری تونستید بلوتوث رو نصب کنید؟

wiy2011
24-02-2014, 23:05
دوستان من یه لپ تاپ 4540s دارم که رمش 4 میخواستم رمش رو ارتقا بدم به 8
به نظرتون تاثیر بسزایی داره تو سرعت و خودش رو نشون میده این ارتقا در سرعت سیستم

hojat.n
24-02-2014, 23:47
دوست عزیز من هم یکسال میشه این لپ تاپ رو دارم ولی هنوز نتونستم بلوتوثش رو نصب کنم
واقعا یکساله مشکل بلوتوث دارین؟ویندوزتون چیه؟
من خودم همیشه این 4 تا رو با هم نصب میکردم بلوتوثش به بهترین شکل کار میکرد.واسه دوستمم که 4540 داشت اینارو نصب میکردم

hojat.n
24-02-2014, 23:57
دوستان من یه لپ تاپ 4540s دارم که رمش 4 میخواستم رمش رو ارتقا بدم به 8
به نظرتون تاثیر بسزایی داره تو سرعت و خودش رو نشون میده این ارتقا در سرعت سیستم

تاثیر که داره اما بستگی به نوع استفادتون داره.یکی کارش وب گردی و تماشای فیلم و شنیدن موسیقیه که اگه رمش 4 یا 12 باشه زیاد تفاوتی احساس نمیکنه یکی هم بازی میکنه و کارا گرافیکی و رندر انجام میده که احتیاج به رم بالا داره که واسه اون شخص جواب میده و خوب هست.بستگی به نوع استفادتون داره

wiy2011
25-02-2014, 00:19
ویندوزم 7 اولتیمیته
ممنون بابت راهنماییتون درایور ها رو دانلود میکنم امیدوارم جواب بده

hojat.n
25-02-2014, 00:28
ویندوزم 7 اولتیمیته
ممنون بابت راهنماییتون درایور ها رو دانلود میکنم امیدوارم جواب بده
اگه میخای 7 نصب کنی ویندوز 7 پروفشنال نصب کن.من روز اولی که 4540 خریدم ویندوز 7 اولتیمیت نصب کردم با بعضی درایور ها مشکل داشتم مثل سوییچ گرافیک تو یه سایت خارجی خوندم یکی گفته بود بهترین ویندوز واسه این لپ تاپ ویندوز 7 پروفشنال هست.منم خیلی راهها واسه مشکلات درایورها رفته بودم اما درست نمیشدن اومم ویندوز 7 پروفشنال نصب کردم درایور هایی که سایت اچ پی واسه ویندوز پروفشنال گذاشته بود رو دانلود کردم و نصب کردم تو هیچ درایوری به مشکل برنخوردم.نه بلوتوث نه گرافیک نه وایرلس...دیگه اون مدتی که 4540 داشتم همش ویندوز 7 پروفشنال نصب میکردم و دیگه با درایور ها اصلا به مشکل بر نمیخوردم. اگه بازم درست نشد یه ویندوز 7 پروفشنال نصب کن شاید واسه شما هم درست شد برار:n02:

treat
26-02-2014, 10:57

با سلام من هم یکسال بیشتره که این مدل لپ تاپ رو دارم ولی ظاهرا بلوتوث نداره مال من ،، توو همین انجمن گفتن اوون مدلهایی که کارت وای فای اونها ralink RT5390R هستش انگاری اصلا بلوتوث ندارن ،، درهرحال من که از خیر بلوتوث گذشتم ،، حتی توو قسمت دیوایس منیجر هم اثری ازش نیست از ویندوز 7 بگیر تا 8 تا 8.1

wiy2011
27-02-2014, 14:40
اگه میخای 7 نصب کنی ویندوز 7 پروفشنال نصب کن.من روز اولی که 4540 خریدم ویندوز 7 اولتیمیت نصب کردم با بعضی درایور ها مشکل داشتم مثل سوییچ گرافیک تو یه سایت خارجی خوندم یکی گفته بود بهترین ویندوز واسه این لپ تاپ ویندوز 7 پروفشنال هست.منم خیلی راهها واسه مشکلات درایورها رفته بودم اما درست نمیشدن اومم ویندوز 7 پروفشنال نصب کردم درایور هایی که سایت اچ پی واسه ویندوز پروفشنال گذاشته بود رو دانلود کردم و نصب کردم تو هیچ درایوری به مشکل برنخوردم.نه بلوتوث نه گرافیک نه وایرلس...دیگه اون مدتی که 4540 داشتم همش ویندوز 7 پروفشنال نصب میکردم و دیگه با درایور ها اصلا به مشکل بر نمیخوردم. اگه بازم درست نشد یه ویندوز 7 پروفشنال نصب کن شاید واسه شما هم درست شد برار:n02:

دوست عزیز ویندوز رو تغییر دادم به 7 پروفشنال و درایورهایی رو هم که گفتید نصب کردم ولی بلوتوث نصب نشد.

mohsenparsoomash
28-02-2014, 00:14
سلام به دوستان گل من این لپ تاپ رو چند ماهی میشه که گرفتم :n01:. با وجود ایرادهایی که ازش گرفتن اینجا باید بگم عالیه :n12:من یه ویندوز 7 64 بیت ریختم روش و با نرم افزار DriverPack Solution ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همه درایور هاش به درستی نصب شدن . بلوتوسش تست کردم کار کرد بازی بتلفیلد 3 هم روی بالاترین جزییات اجرا شد با مقدار جزیی لگ یعنی من دخالتی نکردم خودش سوییچ کرد. به نظر من این نرم افزار رو پستی بخرین خیال خودتون رو راحت کنین 1 dvd بیشتر نیست همه درایور ها رو هم آفلاین داره یعنی نیازی به دانلود درایور نیست . من از این آدرس

( منتظر بمونین تا بالای صفحه سمت راست skip ad ظاهر بشه روش کلیک کنین )

دانلودش کردم . کسانی هم که دسترسی به نت پر سرعت ندارن میتونن پستی بخرنش 2 روزه تحویلش میدن
فقط هنوز حسگر اثر انگشتش رو فعال نکردم که همین الان دورشم .
از نظر ظاهری عالی .
من i7- ram8 - گرافیک2 - hdd 750 گرفتم راضی ام ازش
این ایمیلمه سوال داشتین ایمیل بزنین اینجا کم میام فقط دیدم زیاد آدم سردرگم اینجا هست گفتم کمکی کرده باشم
یا حق
mohsen.parsoomash@gmail.com

soroushpooyan
02-03-2014, 15:50
سلام دوستان . بنده حدود یک ماهیه که بدنبال خرید لپ تاپم. تقریبا ً از همون روزهای اول جستجو چشمم به 4540 و 450 افتاد و باتوجه به رنج قیمتی مد نظرم خیلی مناسب اومد این دو گزینه . با اینحال به شدت بین این دوتا (کانفیگ i5شون) در شک هستم . من استفاده بیشتر برای کار و مقداری بازی از لپتاپ استفاده دارم و اولین باره که لپ تاپ میخرم اگه دوستانی هستن که هم 4540 و هم 450 رو هم امتحان کردن یه 1.راهنمایی بکنید ممنون میشم که کدوم بهتره و بنظرتون کدوم دوام و عمر بیشتری خواهند کرد 2.مزایای هر کدوم ازینها نسبت به هم چیه و 3.معایب شون چیاست 4. کدوم باتری بیشتری نگه میداره 5. درضمن این ایراداتی که از 450 و 4540 مبنی بر صدای زیاد خصوصاً صدای الماسه ی هارد ، صفحه نمایش ضعیف و رنگ خوردگی بسیار بی کیفیت باتری ضعیف که برای معمولی ترین کارها بیشتر از 3 ساعت دوام نمیاره واقعیت داره یا نه؟ ازینکه زیاد پرسیدم معدرت ولی چون هردوی این مدل های عالی ان ولی بینشون که کدوم رو انتخاب کنم بشدت شک دارم و میترسم بخرم و خیلی عمر نکنه یا پشیمون بشم . مرسی از شما منتظر جوابتونم بازم معذرت بخاطر حجم بالای سوال

hojat.n
02-03-2014, 19:51
سلام دوستان . بنده حدود یک ماهیه که بدنبال خرید لپ تاپم. تقریبا ً از همون روزهای اول جستجو چشمم به 4540 و 450 افتاد و باتوجه به رنج قیمتی مد نظرم خیلی مناسب اومد این دو گزینه . با اینحال به شدت بین این دوتا (کانفیگ i5شون) در شک هستم . من استفاده بیشتر برای کار و مقداری بازی از لپتاپ استفاده دارم و اولین باره که لپ تاپ میخرم اگه دوستانی هستن که هم 4540 و هم 450 رو هم امتحان کردن یه 1.راهنمایی بکنید ممنون میشم که کدوم بهتره و بنظرتون کدوم دوام و عمر بیشتری خواهند کرد 2.مزایای هر کدوم ازینها نسبت به هم چیه و 3.معایب شون چیاست 4. کدوم باتری بیشتری نگه میداره 5. درضمن این ایراداتی که از 450 و 4540 مبنی بر صدای زیاد خصوصاً صدای الماسه ی هارد ، صفحه نمایش ضعیف و رنگ خوردگی بسیار بی کیفیت باتری ضعیف که برای معمولی ترین کارها بیشتر از 3 ساعت دوام نمیاره واقعیت داره یا نه؟ ازینکه زیاد پرسیدم معدرت ولی چون هردوی این مدل های عالی ان ولی بینشون که کدوم رو انتخاب کنم بشدت شک دارم و میترسم بخرم و خیلی عمر نکنه یا پشیمون بشم . مرسی از شما منتظر جوابتونم بازم معذرت بخاطر حجم بالای سوال

دوست عزیز من خودم 4540 داشتم 450 هم از نزدیک دیدم.4540 از 450 خیلی خوشگلتره،کیفیت ساختش بهتر و مقاوم تره.قدرت صدا شون مثل همه خوبه.کیفیت صفحه نمایششون راضی کنندست.از لحاظ گرافیک برتری با 450 هست .گرافیک 450 خیلی قوی تره.به نظر من 450 بگیر.اگه میتونی با پردازنده نسل 4 core i7 بگیر .هم گرافیک آن برده 4600ش از 4000 خیلی قوی تره هم قدرت پردازش سی پی یوش .اگه core i5 میخای بگیری که همون نسل 3 بگیر.

hp4540s
04-03-2014, 13:48
سلام به همه دوستان عزیز من تازه تو این سایت عضو شدم و اولین پست من میباشد من حدوده 6 ماه میشه این لپ تاپ رو خریدم و هنوز با بلوتوث این لپ تاپ مشکل دارم تمام درایورهای مربوط به لپ تاپ رو از سایت hp دانلود کردم اما هنوز نتوسنتم بلوتوثش رو فعال کنم و تو این مدت خیلی سرچ کردم و بیشتر افرادی که این لپ تاپ رو دارن با مشکل بلوتوث مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه دیگه دارم کلافه میشم.

soroushpooyan
04-03-2014, 13:52
سلام به همه دوستان عزیز من تازه تو این سایت عضو شدم و اولین پست من میباشد من حدوده 6 ماه میشه این لپ تاپ رو خریدم و هنوز با بلوتوث این لپ تاپ مشکل دارم تمام درایورهای مربوط به لپ تاپ رو از سایت hp دانلود کردم اما هنوز نتوسنتم بلوتوثش رو فعال کنم و تو این مدت خیلی سرچ کردم و بیشتر افرادی که این لپ تاپ رو دارن با مشکل بلوتوث مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه دیگه دارم کلافه میشم.

بجز بلوتوث از این لپ تاپ و خریدش راضید ؟ مشکلاتش رو چی میدونید؟

hp4540s
04-03-2014, 21:11
این لپ تاپ بهترین لپ تاپه من خودم واقعا ازش راضی هستم و به نظر من تا 2 ملیون تومان بهترین لپ تاپ همین 4540s هستش و من فقط مشکل بلوتوث و فینگر پرینت دارم که این مشکل رو اکثر دوستان باهاش مواجه هستند اگه کسی میتونه کمک کنه.

griefcottage
10-03-2014, 08:55

دوست عزیز بلوتوث این لپ تاپ مشکلی نداره؛فقط یکسری راهکار خاص داره موقع نصب که باید اول درایور وای فای رو نصب کنی؛بعد وای فای رو وشن کنی و بعد درایور بلوتوث رو نصب کنی!

arsham4005
11-03-2014, 12:33
سلام آقا قربونت میشه بگی فینگرشو چطوری باز کنم؟ مظورم درپوششه؟!

amink2
11-03-2014, 21:26
سلام آقا قربونت میشه بگی فینگرشو چطوری باز کنم؟ مظورم درپوششه؟!

وقتی فینگر پرینت نداشته باشه اون قسمت رو با در پوش می بندند

emin blue
12-03-2014, 23:55
دوستان کسی اطلاعی داره درایور کارت گرافیک برا ویندوز 8.1 درست شد یا نه؟!

arsham4005
13-03-2014, 01:27

خیلی وقته که اومده! برو سایت amd.com دانلود کن. البته با خود ویندوزآپدیت هم میشه

mosi_alfa
13-03-2014, 14:35

درایورهایی که این سایت میذاره خیلی از مشکلات رو حل کرده، البته اسلیپ هنوز خرابه.

asklt
13-03-2014, 17:00
من نمیدونم این بحث ها چی هست که اینجا راه انداحتید
روز اول که ویندوز 8.1 اومد من نصب کردم
هم گرافیک و هم اسلیپ و ..... همه چیز به خوبی کار میکنه

emin blue
13-03-2014, 18:41
من نمیدونم این بحث ها چی هست که اینجا راه انداحتید
روز اول که ویندوز 8.1 اومد من نصب کردم
هم گرافیک و هم اسلیپ و ..... همه چیز به خوبی کار میکنه
:) ما حتی بتاشو هم نصبیدیم همون اول ولی درایوری که برا کارت گرافیک داده بودن سوییچ نمیکرد!ینی مورد داشت!صداش هم همینطور
الان کسی هست واسه 8.1 درایورش خوب کار کنه و سوییچ کنه یعنی؟

emadd69
13-03-2014, 21:32
سلام دوستان

میخواستم بدونم بازی call of duty ghosts روی این لپ تاپ جواب میده یا نه ؟ روان اجرا میشه ؟
رم من 6 هست .

ممنون

arsham4005
13-03-2014, 21:49
:) ما حتی بتاشو هم نصبیدیم همون اول ولی درایوری که برا کارت گرافیک داده بودن سوییچ نمیکرد!ینی مورد داشت!صداش هم همینطور

خب عزیزم اگه سوئیچ نمیکنه برو کنترل پنل ای ام دی از اونجا بازیارو بهش بشناسون. رو حالت Power Saving برای من بهترین نرخ فریم رو داره

arsham4005
13-03-2014, 21:50
سلام دوستان

میخواستم بدونم بازی call of duty ghosts روی این لپ تاپ جواب میده یا نه ؟ روان اجرا میشه ؟
رم من 6 هست .

ممنون

بله اجرا میشه من بازی کردم با جزئیات در حد متوسط :D

oOomid.M
13-03-2014, 22:02
خب عزیزم اگه سوئیچ نمیکنه برو کنترل پنل ای ام دی از اونجا بازیارو بهش بشناسون. رو حالت Power Saving برای من بهترین نرخ فریم رو داره

داداش مگه بازی ها رو نباید روی High Performance بزاریم تا با گرافیک دوم اجرا بشه ؟:n13:

arsham4005
13-03-2014, 22:12
داداش مگه بازی ها رو نباید روی High Performance بزاریم تا با گرافیک دوم اجرا بشه ؟:n13:

شخصا با همه این تنظیماتش و رو همه بازیها تست کردم، Power Saving بهرین نتیجه رو داشت، خودت امتحان کن :)

asklt
13-03-2014, 23:30
سلام دوستان

رم من 6 هست .

ممنون

من بازی کردم روی ویندوز 8.1 هیچ مشکلی هم نداشتم

من مشکلی ندارم با همون داریور سایت hp به راحتی هم سویچ میکنه

mosi_alfa
14-03-2014, 00:14
من بازی کردم روی ویندوز 8.1 هیچ مشکلی هم نداشتم

من مشکلی ندارم با همون داریور سایت hp به راحتی هم سویچ میکنه

شما 4540 داری دیگه؟؟:n27:

asklt
14-03-2014, 18:32
شما 4540 داری دیگه؟؟:n27:

آره تازه شما یک s هم ازش کم کردی 4540s

emin blue
14-03-2014, 19:19
امروز بیکار بودم باز 8.1 نصب کردم بازم مشکل درایور!
اونایی ویندوز 8.1 نصب کردن و کار میکنن یه توضیح درست و درمون بدن چه جوری و از کجا پیدا کردن درایور رو!
-هر دوتا درایوری که سایت اچ پی گذاشته نصب کردم ولی کار نمیکنن

asklt
14-03-2014, 21:17
اونایی ویندوز 8.1 نصب کردن و کار میکنن یه توضیح درست و درمون بدن چه جوری و از کجا پیدا کردن درایور رو!

یعنی چی کار نمیکنه ؟!!
چه مشکلی داره مگه ؟
من دارم هیچ مشکلی نداره راحت هم بازی میکنم
اصلا از کدوم صفحه شما درایور های رو دانلود کردی ؟

arsham4005
14-03-2014, 23:49

کدوم دو تا درایور منظورته؟
من8.1 نصب کردم همه درایوراشم از سایت اچ پی گرفتم به جز گرافیک که از ای ام دی گرفتم خیلی هم خوب کار میکنه

sorrna
15-03-2014, 10:17

سلام من حدودا اوسط بهمن 8.1 ریختم مشکل داشت ، مشکلشم اسلیپ بود ، اسلیپ می کرد ولی دیگه بر نمی گشت . درایورهای گرافیک رو هم از اچ پی دانلود کردم و هم از اینتل و amd . همه رو امتحان کردم مشکل برطرف نمی شد
توی انجمن های خارجی هم زیاد گشتم ، مشکل برقرار بود و از طرف اچ پی برطرف نمی شد . بعید می دونم تا حالا حل شده باشه
ولی کلا انگار عملکرد گرافیک بهتر بود
خلاصه من که لازم داشتم اسلیپ رو بی خیال شدم و 8 نصب کردم

emadd69
15-03-2014, 15:33
سلام دوستان . نمیدونم مشکلم اینجا بگم یا نه :n02:

آقا بعد از مدت ها black ops 2 گرفتم و نصب کردم . اما بازی نمیاد . کرک SKIDROW هم کپی کردم . steam هم نصب کردم لاگینم شدم . تاریخ سیستمم روی 2012-11-14 گذاشتم . ساعتم +8
اما بازی اجرا نمیشه :n03:
روی آیکن بازی که کلیک میکنم یه صفحه سیاه میاد و بعدش ارور close program میده .
ویندوز 8 دارم و درایور گرافیک هم اینو : AMD Video Driver and Control Panel نصب کردم مخصوص ویندوز 8 . امکان داره مشکل از این درایور باشه ؟
درایور AMD ورژن 13.12 هم دارم . اما نصبش نکردم .
بی زحمت راهنمایی کنید .

مررسی

oOomid.M
15-03-2014, 17:28

آقا بعد از مدت ها black ops 2 گرفتم و نصب کردم . اما بازی نمیاد . کرک SKIDROW هم کپی کردم . steam هم نصب کردم لاگینم شدم . تاریخ سیستمم روی 2012-11-14 گذاشتم . ساعتم +8
ویندوز 8 دارم و درایور گرافیک هم اینو : AMD Video Driver and Control Panel نصب کردم مخصوص ویندوز 8 . امکان داره مشکل از این درایور باشه ؟
بی زحمت راهنمایی کنید .

مررسی

سلام
اگه ارور Stopped Working میده به احتمال قوی با نصب ورژن 13.12 کارت گرافیک مشکلت حل میشه

arsham4005
15-03-2014, 19:39

بی زحمت راهنمایی کنید .

مررسی

خیلی احتمالا ممکنه وجود داشته باشه، یکییش درایور گرافیک. به نظرم اگه بازی های دیگه رو اجرا میکنه، VC++ رو چک کن تمام نسخه هاشو نصب کرده باشی. اگه نشد ورژن جدید درایور گرافیک 13.35 رو نصب کن

emadd69
16-03-2014, 00:11
سلام
اگه ارور Stopped Working میده به احتمال قوی با نصب ورژن 13.12 کارت گرافیک مشکلت حل میشه

خیلی احتمالا ممکنه وجود داشته باشه، یکییش درایور گرافیک. به نظرم اگه بازی های دیگه رو اجرا میکنه، VC++ رو چک کن تمام نسخه هاشو نصب کرده باشی. اگه نشد ورژن جدید درایور گرافیک 13.35 رو نصب کن

ممنون از دوستان عزیز بابت پاسخشون .

DirectX رو نصب کردم و شکل حل شد و بازی بالا اومد . دوستان الان از کجا باید بدونم گرافیکم سوییچ میشه یا نه ( از درایور AMD Video Driver and Control Pane استفاده میکنم ) ؟؟؟؟ وسط بازی اومدم توی ویندوز و صفحه سوییچ رو باز کردم و آیکن بازی black ops 2 روی power saving بود و گذاشتمش روی high per...... .
حالا از کجا میشه فهمید که سوییچ میشه یا نه ؟

و یه موضوع دیگه ایکه موقع بازی دما تا 75 هم میرفت . مشکلی پیش نمیاد ؟ تا چه دمایی مجاز به بازی هستیم ؟

ممنون

arsham4005
16-03-2014, 00:20
ممنون از دوستان عزیز بابت پاسخشون .

DirectX رو نصب کردم و شکل حل شد و بازی بالا اومد . دوستان الان از کجا باید بدونم گرافیکم سوییچ میشه یا نه ( از درایور AMD Video Driver and Control Pane استفاده میکنم ) ؟؟؟؟ وسط بازی اومدم توی ویندوز و صفحه سوییچ رو باز کردم و آیکن بازی black ops 2 روی power saving بود و گذاشتمش روی high per...... .
حالا از کجا میشه فهمید که سوییچ میشه یا نه ؟

و یه موضوع دیگه ایکه موقع بازی دما تا 75 هم میرفت . مشکلی پیش نمیاد ؟ تا چه دمایی مجاز به بازی هستیم ؟

ممنون

رو همون power saving بذاری بهتره
در حالت عادی معمولا باید حدود 40-45 باشه در حالت پردازش سنگین مثل بازی نهایت 75 خوبه اما بیشتر نشه. میتونی از کولپد استفاده کنی تا خیالتم راحت تر باشه

arsham4005
16-03-2014, 00:24
راستی اگه سوئیچ نمیشد که اجرا نمیشد! زیاد رو intel hd حساب نکن انگری بردز رو هم به سختی اجرا میکنه :دی

griefcottage
18-03-2014, 09:04
راستی اگه سوئیچ نمیشد که اجرا نمیشد! زیاد رو intel hd حساب نکن انگری بردز رو هم به سختی اجرا میکنه :دی

تایید میشه :D

jayali
22-03-2014, 23:53
کسی میدونه چجوری میشه 4540s رو به تنظیمات کارخانه برگردوند
یعنی این روز اولش بشه؟

arsham4005
23-03-2014, 00:54
داداش گوشی نیست که به تنظیمات کارخانه برگردونیش! اصلا منظورت از تنظیمات چیه؟ خب ویندوزتو عوض کن میشه مثه روز اولش!

Devicestreet
23-03-2014, 13:16
سلام
وقتی یک دیسک درون درایور دستگاه قرار میدین نعمولا چند لحظه صدایی میده و بعد قطع میشه
تا حالا شده این صدا ادامه داشته باشه؟
برای من با 5 دیسک بازی thief مشکل داره فکر کردم بخاطر سرعت بالای رایت برای دیسک ها مشکلی بوجود اومده اما دیسک های hawx2 fifa14 که همراه thief از یک فروشگاه خریدم اجرا میشه
1.اصلا چرا این صدا تولید میشه؟
2.شما این مشکل رو داشتید؟اگه داشتید راه حل اون چی هست؟
:n16:
ویندوز 8.1

arsham4005
23-03-2014, 13:38
سلام
وقتی یک دیسک درون درایور دستگاه قرار میدین نعمولا چند لحظه صدایی میده و بعد قطع میشه
تا حالا شده این صدا ادامه داشته باشه؟
برای من با 5 دیسک بازی thief مشکل داره فکر کردم بخاطر سرعت بالای رایت برای دیسک ها مشکلی بوجود اومده اما دیسک های hawx2 fifa14 که همراه thief از یک فروشگاه خریدم اجرا میشه
1.اصلا چرا این صدا تولید میشه؟
2.شما این مشکل رو داشتید؟اگه داشتید راه حل اون چی هست؟
:n16:
ویندوز 8.1

ممکنه اون دیسک خاص مشکل داشته باشه یا شاید به طور کامل درون درایو قرار نگرفته(منظورم فاصله میلیمتریه) گاهی اوقات شده صدا بده که اونم از همون درست قرار نگرفتن دیسک بوده. میتونی با نرم افزار opti drive control درایور رو چک کنی تا از سلامتش مطمئن باشی

mosi_alfa
23-03-2014, 14:19
کلا زیاد با دیویدی رامش حال نکردم، اذیتم کرد: hp DVD-RAM UJ8B1

sajad_samavi
29-03-2014, 17:21
سلام به دوستان عزیز ... سال جدیدتون مبارک ، آرزوی موفقیت و بهروزی واسه خودتون و خانوادتون و 4540تون:n12:

یه هارد از ایمیج بازی های مختلف به دستم رسیده که در تصویر زیر میبینید ؛ تصمیم دارم تک تک بازی ها رو نصب و اجرا کنم و وضعیت اجرای آنها رو برای اطلاع دوستان در این تاپیک قرار میدم . اگر هم از اعضای محترم این فروم کسی قبلا بازی رو از این لیست اجرا کرده خواهشا اینجا در میون بذاره که دیگه من الکی نصب نکنم :n16:

sajad_samavi
29-03-2014, 17:25
برای شروع بازی Driver و NFS Rival رو نصب کردم .. هر دو بازی به صورت پیش فرض عالی اجرا شدن .
NFS Rival رو بر روی تنظیمات Ultra ست کردم . در اجرا کمی حالت Motion داشت اما در این حالت به صورت بسیار خوب اجرا شد .

arsham4005
29-03-2014, 20:11
90درصدشون رو بازی کردم خیلی عالی اجرا شدن. البته رو ویندوز 8.1 امتحان کردم. راستی بهت توصیه میکنم اگه عینک 3D داری کرایسیس 3 رو سه یعدی بازی کن فوق العاده ست :)
tomb raider رو نشد با بالاترین جزئیات اجرا کنم ولی عالی بود. darksiders II و devil may cry هم حرف نداره فقط مرحله آخرشو نتونستم تموم کنم، همونجا که باید برادر دانته رو بکشیم! حتما نصب کن. در ضمن injustice بسیار مزخرفه! بذار واسه آخرین گزینه.
عه! عجیه walking dead رو تو لیستت نمیبینم!

sajad_samavi
29-03-2014, 22:11
90درصدشون رو بازی کردم خیلی عالی اجرا شدن. البته رو ویندوز 8.1 امتحان کردم. راستی بهت توصیه میکنم اگه عینک 3D داری کرایسیس 3 رو سه یعدی بازی کن فوق العاده ست :)
tomb raider رو نشد با بالاترین جزئیات اجرا کنم ولی عالی بود. darksiders II و devil may cry هم حرف نداره فقط مرحله آخرشو نتونستم تموم کنم، همونجا که باید برادر دانته رو بکشیم! حتما نصب کن. در ضمن injustice بسیار مزخرفه! بذار واسه آخرین گزینه.
عه! عجیه walking dead رو تو لیستت نمیبینم!

مرسی دوست عزیز از راهنماییات :n16:

واسه بازی کردن Crysis فقط عینک لازمه ؟! یا مانیتور باید تکنلوژی 3D داشته باشه ؟؟

Walking Deadرو حتما هنوز دانلود نکرده :D آخه عرض کردم اینا رو از کسی گرفتم .. اونم تمامشو دانلود کرده !:n02:

oOomid.M
29-03-2014, 22:22
برای شروع بازی Driver و NFS Rival رو نصب کردم .. هر دو بازی به صورت پیش فرض عالی اجرا شدن .
NFS Rival رو بر روی تنظیمات Ultra ست کردم . در اجرا کمی حالت Motion داشت اما در این حالت به صورت بسیار خوب اجرا شد .

سلام
لپ تاپت رمش چنده ؟ پردازندش چیه ؟ i5 هست یا i7 ?

arsham4005
29-03-2014, 23:18
مرسی دوست عزیز از راهنماییات :n16:

واسه بازی کردن Crysis فقط عینک لازمه ؟! یا مانیتور باید تکنلوژی 3D داشته باشه ؟؟

Walking Deadرو حتما هنوز دانلود نکرده :D آخه عرض کردم اینا رو از کسی گرفتم .. اونم تمامشو دانلود کرده !:n02:

نه دیگه با همین 4540s بازی کردم، تو تنظیماتش یه قسمت 3D داره از اونجا تنظیم میکنی که رو همین مانیتورهای معمولی هم اجرا بشه
دمش گرم میدونی حجم اینا چقدره!!! حتما اینترنت مفت داشته :دی
walking dead رو اصن خودت دانلود کن چند وقت دیگه اپیزود سوم فصل دومش هم میاد :) من که عاشقشم :n12:

sajad_samavi
29-03-2014, 23:52
سلام
لپ تاپت رمش چنده ؟ پردازندش چیه ؟ i5 هست یا i7 ?

سلام .
رم 8 گیگ و سی پی یو i7

sajad_samavi
29-03-2014, 23:54
نه دیگه با همین 4540s بازی کردم، تو تنظیماتش یه قسمت 3D داره از اونجا تنظیم میکنی که رو همین مانیتورهای معمولی هم اجرا بشه
دمش گرم میدونی حجم اینا چقدره!!! حتما اینترنت مفت داشته
walking dead رو اصن خودت دانلود کن چند وقت دیگه اپیزود سوم فصل دومش هم میاد :) من که عاشقشم :n12:

آره اینا نتشون نامحدوده بعدش دو سه نفری هر کدوم چند پارتو تقسیم میکنن و درآخر پارت ها رو بهم میدن و اکسترکت میکنن

آقا بازیشم فصل به فصل میاد !؟؟!؟ :O سریال walking daed رو دارم اما بازیشو نه :دی

arsham4005
30-03-2014, 09:58
آره اینا نتشون نامحدوده بعدش دو سه نفری هر کدوم چند پارتو تقسیم میکنن و درآخر پارت ها رو بهم میدن و اکسترکت میکنن

آقا بازیشم فصل به فصل میاد !؟؟!؟ :O سریال walking daed رو دارم اما بازیشو نه :دی

یادش بخیر ماهم از این کارا میکردیم :n07:
آره فصل به فصله منتها طبق کتابش جلو میره نه سریالش. راستی تو لیستت wolf among us هم هست اونم تو سبک walking dead هستش.

dop12
30-03-2014, 14:52
سلام به دوستان عزیز ... سال جدیدتون مبارک ، آرزوی موفقیت و بهروزی واسه خودتون و خانوادتون و 4540تون:n12:

یه هارد از ایمیج بازی های مختلف به دستم رسیده که در تصویر زیر میبینید ؛ تصمیم دارم تک تک بازی ها رو نصب و اجرا کنم و وضعیت اجرای آنها رو برای اطلاع دوستان در این تاپیک قرار میدم . اگر هم از اعضای محترم این فروم کسی قبلا بازی رو از این لیست اجرا کرده خواهشا اینجا در میون بذاره که دیگه من الکی نصب نکنم :n16:
injustic god among us رو تست کردم تو 8.1 اسلو موشن بود رو بالا ترین تنظیمات اما تو وین 7 رو بالا ترین تنظیمات هم خوب اجرا میکرد.:n04:
ههر دو نید فور اپیدم نسباتا خوب اجرا کرد.
در کل عجب هاردی داری کفم برید:n02:

sajad_samavi
30-03-2014, 17:34
injustic god among us رو تست کردم تو 8.1 اسلو موشن بود رو بالا ترین تنظیمات اما تو وین 7 رو بالا ترین تنظیمات هم خوب اجرا میکرد.:n04:
ههر دو نید فور اپیدم نسباتا خوب اجرا کرد.
در کل عجب هاردی داری کفم برید:n02:

پس قبول دارین که رو ویندوز 7 کارآیی گرافیک بهتر از ویندوز 8 و 8.1 هستش ؟!؟؟
نظرت راجع به
injustic god among چی بود ؟!؟:n06:

هاااااردش تووپ بود :n12: من الان فقط از فولدر بازی هاش عکس گرفتم .. فولدر فیلم و سریال و عکس هاشو میدیدی پوووودر میشدی اصن :n02:

arsham4005
30-03-2014, 18:15
نظرت راجع به
injustic god among چی بود ؟!؟
:n06:

هاااااردش تووپ بود :n12: من الان فقط از فولدر بازی هاش عکس گرفتم .. فولدر فیلم و سریال و عکس هاشو میدیدی پوووودر میشدی اصن :n02:

نخیر به هیچ وجه!!! بازی ها رو ویندوز 8.1 بسیار روان تر از ویندوز 7 اجرا میشن. این موضوع رو روی دوتا 4540s که یکی 7 و دیگری 8.1 بود تست کردم. NFS Most Wanted 2012 روی 8.1 حدود 12 FPS بهتر از ویندوز 7 بود. همچنین COD Black Ops II لودینگ کوتاهتری داشت.

dop12
30-03-2014, 20:03
نظرت راجع به
injustic god among چی بود ؟!؟
:n06:

:n02::n02:
اقا چون من عاشقه کمیکای dC هستم با اینکه 24 سالمه :n02: با بازیشم حال کردم به نطر من جالب بود لازم به ذکره که بازم به نطره من تو ویندوز 7 خیلی بهتره بازی کردن البته یه سری بازی استثنا هستن که باید وین 7 باشه وگرنه رو 8.1 هم خوب اجرا میشن.
من خودم عاشق سری Assassins creed هستم که این نسخه اخری رو بابام....... تا بازی کنم کلا باید بازی هایی که امسال میادو رو این سیستم تست نکرد حال ادم رو میگیره.

sajad_samavi
31-03-2014, 01:13
:n02::n02:
اقا چون من عاشقه کمیکای dC هستم با اینکه 24 سالمه :n02: با بازیشم حال کردم به نطر من جالب بود لازم به ذکره که بازم به نطره من تو ویندوز 7 خیلی بهتره بازی کردن البته یه سری بازی استثنا هستن که باید وین 7 باشه وگرنه رو 8.1 هم خوب اجرا میشن.
من خودم عاشق سری Assassins creed هستم که این نسخه اخری رو بابام....... تا بازی کنم کلا باید بازی هایی که امسال میادو رو این سیستم تست نکرد حال ادم رو میگیره.

چرا نباید تست کرد ؟؟ کم میاره سیستم ؟!؟!؟!

mika90
31-03-2014, 13:30
بچه ها یه سوال
شما کلا از این لپ تاپ راضی هستین؟
و قضیه این مشکل sleep چی شد بالاخره برطرف شد؟
روی این لپ تاپ میشه ویندوز 8 یا 8.1 ریخت؟
مالتی تاچ و بلوتوث لپ تاپ کار میکنند؟
ممنون میشم اگه جواب بدید آخه من یک z500 داشتم و از صفحه نمایشش راضی نبودم فروختم و حالا میخوام این مدل رو بگیرم لطفا کمکم کنید بچه ها :n16:
کلا معایب لپ تاپ که حل شدنی نیست چیا هستن؟

sorrna
31-03-2014, 14:21
بچه ها یه سوال
ممنون میشم اگه جواب بدید آخه من یک z500 داشتم و از صفحه نمایشش راضی نبودم فروختم و حالا میخوام این مدل رو بگیرم لطفا کمکم کنید بچه ها :n16:

سلام ، من اوایلش که خریدم نه ، راضی نبودم ، ولی از اون موقع که 8 ریختم خدا رو شکر همه چی آرومه ، لب تابمم خوشحاله
بستگی داره به اینکه چه استفاده ای از لب تاب داری ، من گیمر نیستم به همبن خاطر نمی تونم در مورد عملکرد گرافیکیش نظر بدم
در مورد صفحه نمایشش هم از اونجایی که می خواستم در فضای باز هم استفاده کنم لب تابی خریدم که صفحش مات باشه که البیته مورد پسند خیلی ها نیست به خاطر زاویه دیدی نسبتا کم و درخشان نبودن تصویر
اما در مورد کار با نرم افزار خوبه ، روی ویندوز 8 همه چی خوب و سریع بالا می یاد . خود ویندوز هم سریعه

عملکرد باتریشم برای من قابل قبول هست
چند شب پیش با باتری در حالی که روی وب داشتم فیلم میدیدم تقریبا 3.30 دوام آورد
حالا اگه باش کتاب بخونی وایرلستم قطع باشه و صفحه نمایشتم روی کمترین مقدار باشه احتمالا تا 4.5 ساعت دوام می یاره
اما در مورد هاردش باید بگم خیلی ضعیفه و مقداری صدای جیر جیر داره که توی ذوق می زنه

برای من که عموما لب تاب همراهم هست بهتر بود یه لیب تاب سبک وزن تر می خریدم ، حالا با کانفیگ پایینتر
در نظر بگیر تمام شرایط رو
به نظر من برو یه لب تاپ سبک وزن تر با سی پی یوی نسل چهار بگیر

arsham4005
31-03-2014, 15:33
بچه ها یه سوال

کلا بخوام بگم آره من که راضیم. نمیدونم منظورت از مشکل sleep چیه!
اینم بگم که در اصل این لپ تاپ برای 8 و 8.1 ساخته شده. مالتی تاچ و بلوتوثش هم کار میکنه
در مورد صفحه نمایش با جناب sorna موافقم
باتریشم همینطور واقعا حرف نداره :) بین لپ تاپ های فامیل و دوستان تا حالا رقیبی نداشته
تقریبا 6 ماهه گرفتم هر روز حداقل 10-12 ساعت روشنه، باهاش بازی میکنم، فیلم ادیت میکنم و هرکاری بگی جواب داده
حالا نه صرفا این مدل ولی در کل به اچ پی اعتماد کن :n12:

mika90
31-03-2014, 15:58
مرسی دوستای گلم
یه سوال دیگه آیا باتریش توی بازار پیدا میشه؟

dop12
01-04-2014, 00:37
چرا نباید تست کرد ؟؟ کم میاره سیستم ؟!؟!؟!
فکر کنم. گرافیکه بازی ها دبگه ترکونده این بتلفیلد و کال اف جدیدو ندیدی خیلی کند اجرا میشد رو حالت بالا.کلا این لپتابه بازی نیست و بازی ها دیگه خیلی پیشرفت کردن.

amink2
02-04-2014, 12:09
بچه ها یه سوال

لپ تاپ بدی نیست ، عالی هم نیست برای کارای عادی مناسبه
بهتره کمی بیشتر خرج کنی و برند asus بگیری
من هم 4540 رو دارم و هم asus x450 از ایسوس بیشتر راضی هستم
اینم بگم که این لپتاپ (4540)برای بازی اصلا مناسب نیست در واقع این لپ تاپ سری بیزینسی هست

در مورد اسلیپ
اگر در ویندوز 8 درایور خوده hp رو نصب کنی sleep کار میکنه ولی عمل سوچ کار نمیکنه و اگر درایور اینتل و amd رو جدا نصب کنی یعنی درایور ها رو هرکدم از سایت مربوطه دی ال کنی عمل سوییچ بخوبی کار می کنه ولی اسلیپ از کار میفته

اون چیزا دیگه هم که گفتی کار می کنه فقط یک چیزی وقتی درایور تاچ رو نسب می کنه عمل کردش پایین میاد با این که امکاناتش بیشتر میشهاا

emadd69
03-04-2014, 11:46
سلام دوستان عزیز
سال نو مبارک

من الان وین 8 دارم و از درایور خود سایت hp ستفاده میکنم . مشکل sleep ندارم و فکر میکنم سوییچ میکنه !! چون توی بازی که میرم فن لپ تپ روشن میشه و وقتی با برنامه aida چک میکنم (قسمتی که دما قطعات رو میزنه ) یه گزینه دیگه اضافه شده به گرافیک !!!

یه پکیج king 37 گرفتم که همه ویندوزها رو داره .
الان میخواستم بدونم ویندوز 8.1 چطوره ؟ تفاوتش با 8 چیه ؟ و اینکه مشکل درایور ها روی 8.1 حل شده یا نه ؟( چون یادمه چند وقت پیش دوستان میگفتن که روی 8.1 مشکل درایور دارن )

مررسی

Devicestreet
03-04-2014, 13:11
سلام دوستان عزیز
سال نو مبارک

من الان وین 8 دارم و از درایور خود سایت hp ستفاده میکنم . مشکل sleep ندارم و فکر میکنم سوییچ میکنه !! چون توی بازی که میرم فن لپ تپ روشن میشه و وقتی با برنامه aida چک میکنم (قسمتی که دما قطعات رو میزنه ) یه گزینه دیگه اضافه شده به گرافیک !!!

یه پکیج king 37 گرفتم که همه ویندوزها رو داره .
الان میخواستم بدونم ویندوز 8.1 چطوره ؟ تفاوتش با 8 چیه ؟ و اینکه مشکل درایور ها روی 8.1 حل شده یا نه ؟( چون یادمه چند وقت پیش دوستان میگفتن که روی 8.1 مشکل درایور دارن )

مررسی

1.ویندوز 8.1 عالیه کاستومایز پیشرفته بهینه سازی بیشتر طراحی پیشرفته و .. در کل مشکلی نداره که نتونی نصب کنی
2.تفاوتش در داشتن start اپ های خیلی بیشتر tile های متنوع و سریع بودن هست
3.درایور های 8.1 روی .net شما حساس هستند حتما باید .net3.5 داشت تا بعضی از درایور ها اجرا بشه در حالی که ویندوز دیفالت .net4 داره(باید نصب و دانلود کنید)
4.درضمن در وین های 8 به پایین تر افرادی که لپ تاپشون کارت گرافیک amd هم داره فقط باید درایور amd رو دان کنند اما در 8.1 افرادی که and دارند باید هر دو رو دانلود کنند
+
تو چند پست بالاتر دیدم بعضی از دوستان از دستگاه انتظار لپ تاپ گیمینگ رو دارند انتظارات رو پایین بیارید:n24:
من خودم با اینکه thief خیلی بهینه نیست ولی دارم رو medium 30-40 بازیش میکنم درباره بتل 4 هم resoloution scale رو پایین بیارید و درباره ی COD:Ghosts هم مشکل از انجین تاریخ مصرف گذشته اش هست
در ضمن تو لپ تاپ تا حد امکان باید v-sync- AA- Post FX و res scale رو پایین نگه داشت در عوض میتونید texture res- shadow- environment- lightning quality رو بالا ببرید

emadd69
03-04-2014, 16:38
ممنون Devicestreet جان بابت توضیحاتت .
دوستانی که وین 8.1 دارن کدوم گرافیکو نصب کردن ؟ واسه سایت hp ( که هر دو گرافیک با هم هست ) یا به صورت جداگانه دانلود و نصب کردید ؟
سوییج انجام میشه ؟

ممنون

.....
بعد نوشت :
الان رفتم سایت hp و دیدم واسه گرافیک intel و AMD به صورت جداگانه درایور قرار داده .!!

راستی یه سوال دیگه :
به غیر از درایور گرافیک ، بقیه درایور هایی که برای ویندوز 8 دانلود کردم ، روی 8.1 هم جواب میده یا باید از اول دانلود کنم ؟

arsham4005
03-04-2014, 17:48
دوستانی که وین 8.1 دارن کدوم گرافیکو نصب کردن ؟ واسه سایت hp ( که هر دو گرافیک با هم هست ) یا به صورت جداگانه دانلود و نصب کردید ؟
سوییج انجام میشه ؟

ممنون

.....
بعد نوشت :
الان رفتم سایت hp و دیدم واسه گرافیک intel و AMD به صورت جداگانه درایور قرار داده .!!

راستی یه سوال دیگه :
به غیر از درایور گرافیک ، بقیه درایور هایی که برای ویندوز 8 دانلود کردم ، روی 8.1 هم جواب میده یا باید از اول دانلود کنم ؟

خیلیاش رو 8.1 هم جواب میده ولی پیشنهاد نمیشه، به نظرم درایور مخصوصشو نصب کنی بهتره علی الخصوص درایورهای بلوتوث، وایرلس

Devicestreet
03-04-2014, 18:38
سوییج انجام میشه ؟

ممنون

.....
بعد نوشت :

راستی یه سوال دیگه :

اگه وین 8 به پایین دارید فقط amd اگه 8.1 دارید باید هردو رو نصب کنید
درست هست باید جداکانه باشه
توصیه میشه از اول دانلود کنید
کلا برای گرافیک باید درایور SP63715 که برای amd هست و SP63574 که برای intel هست رو دان و نصب کنید
این هم سیستم خودم که با نصب دو درایور سوییچ میکنه
+
کسی که پست اول تاپیک رو زده هتوز هست؟ اگه هست یه خبر بده ممنون میشم

navidpcgame
03-04-2014, 21:39
سلام دوستان من مشکل ـپدیت گرافیک دارم,, گرافیک اینتل و گه آپدیت میکنم دیگه ATI رو نمیشناسه...:n28:

Mt.Shadow
04-04-2014, 00:00
سلام به همگی
کسی بازی Splinter cell blacklist رو تست کرده رو این لپتاپ ؟؟؟

arsham4005
04-04-2014, 00:23
سلام به همگی
کسی بازی Splinter cell blacklist رو تست کرده رو این لپتاپ ؟؟؟

بله من بازی کردم خیلی هم خوب :n01:

arsham4005
04-04-2014, 00:26
سلام دوستان من مشکل ـپدیت گرافیک دارم,, گرافیک اینتل و گه آپدیت میکنم دیگه ATI رو نمیشناسه...:n28:

سعی کن درایور رو از خود سایت اچ پی بگیری، بعدش با ویندوز آپدیت، آپدیتش کن

sajad_samavi
07-04-2014, 01:33
کلا برای گرافیک باید درایور SP63715 که برای amd هست و SP63574 که برای intel هست رو دان و نصب کنید
+

سلام دوست عزیز ...
واسه من اینجوری زده گرافیکو .. این نشان از عدم نصب صحیح درایورشه بنظرتون ؟!؟!؟

arsham4005
07-04-2014, 10:55
سلام دوست عزیز ...

درسته دیگه! :) دقیقا اسم 7650 رو ننوشته، اسم سری رو نوشته

emadd69
07-04-2014, 13:05
سلام دوست عزیز ...

سلام

واسه منم همينطوره .
من فكر ميكنم واسه ورژن برنامه هست .
اگه دقت كني اون پايين ورژن ها متفاوته . واسه منم ورژن 1.25.674 هست و دقيقا گرافيك مثل گرافيك شما نمايش داده .

قبلا هم يه ورژن قديمي نصب كردم و اطلاعات مادربوردم رو يه چيز ديگه زده بود . واسه اين ميگم احتمالا از ورژن برنامس .

Devicestreet
07-04-2014, 13:57
سلام

واسه منم همينطوره .
من فكر ميكنم واسه ورژن برنامه هست .
اگه دقت كني اون پايين ورژن ها متفاوته . واسه منم ورژن 1.25.674 هست و دقيقا گرافيك مثل گرافيك شما نمايش داده .

قبلا هم يه ورژن قديمي نصب كردم و اطلاعات مادربوردم رو يه چيز ديگه زده بود . واسه اين ميگم احتمالا از ورژن برنامس .
در صورتی که درایور hp رو نصب کنید 7650 نوشته میشه
در صورتی که اون رو با درایور amd اپدیت ه کنید 7600/7500 نوشته میشه
در هر دو صورت کارت سوییچ میکنه

amink2
11-04-2014, 21:25
+

درود
این تصویری که گذاشتی ، در حالت سوییچ بوده ؟

دوست من به احتمال زیاد حتما خودتون در جریان هستید در این مورد (عمل سوییج)
در صورتی که سوییچ صورت بگیره ایکون میزان دما روبروی گرافیک amd ظاهر میشه که نشان سوییچ است.
اینو عرض کردم واسه این که فکر کنم و کردم که متوجه این مورد نشدید
:n12::n16:

amink2
11-04-2014, 21:31
سلام دوست عزیز ...

دوست عزیز
شما درایوری که از سایت hp دانلود میکنید ، سایت مربوطه فقط اون درایورری که دانلود کردیو فقط برای این لپ تاپ کانفیگ کرده و به همین خاطر اسم دقیق گرافیک روی میزنه.
ولی وقتی شما وقتی درایور رو از سایت مربوطه دانلود می کنی فایل دانلود شما برای یک سری گرافیک است برای مثال برای سری 7500 تا 7600 که معنیش اینه که تمام کارت گرافیک هایی که توی این سری هستند می تونند از این درایور استفاده کنند:n16:

MS_Delfi
19-04-2014, 12:37
سلام
کسی میدونه سنسور HP Mobile Data Protection Sensor چیه و چکار میکنه؟

arsham4005
19-04-2014, 13:44
سلام
کسی میدونه سنسور HP Mobile Data Protection Sensor چیه و چکار میکنه؟

چیزی که میدونم اینه که از هد هارد دیسک محافظت میکنه. حالا اینکه چطور اینکارو میکنه اطلاعی ندارم

gelayor14
26-04-2014, 21:05
سلام
دوستان من می خواستم یکی از فیچرهای بایوس ام رو فعال کنم
Intel (R) virtualation Technology\
تو تنظیمات بایوس ام که می رم غیر فعال است !!!!!!! نمیشه فعال اش کرد
به تنظیمات پیش فرض بایوس هم برگردوندمش اما باز گزینه اش فعال نشد

کسی چیزی به نظرش می رسه راهنمایی کنه؟
این تصویر مشخصات سیستم است که نشون میده ساپورت می کنه ولی غیر فعاله

m_y_68
26-04-2014, 21:09
سلام

موقع ورود به بایوس دو گزینه وجود داره، موقع ورود از روش دیگه استفاده کنید ...

gelayor14
26-04-2014, 21:14
موقع ورود به بایوس دو گزینه وجود داره، موقع ورود از روش دیگه استفاده کنید ...
منظورتون اینکه میگه به عنوان مهمان یا دومی که اثر انگشت رو می خواد؟ خوب من با دومی یعنی با اثر انگشت اومدم! احراز هویت شده

m_y_68
26-04-2014, 21:16
منظورتون اینکه میگه به عنوان مهمان یا دومی که اثر انگشت رو می خواد؟ خوب من با دومی یعنی با اثر انگشت اومدم! احراز هویت شده

بله، خودمم نمیدونم چرا، ولی وقتی به عنوان مهمان وارد میشین شما رو مدیر میشناسه !
با اثر انگشت دسترسی خیلی محدوده ...

gelayor14
26-04-2014, 21:21
چه جالب //امتحان می کنم !

gelayor14
26-04-2014, 21:35
درسته! مشکل من حل شد /ولی اینکه کسی بتونه تنظیمات بایوس رو تو این سیستم دست کاری کنه واقعا مشکل بزرگیه !
این همه هزینه کردیم حتما با فینگر پرینت رو بگیریم حالا؟
خواهشا دوستان همه نظر بدید این مشکل رو چجوری باید برطرف کنیم؟!

m_y_68
27-04-2014, 14:42
سلام

این تصویر مشخصات سیستم است که نشون میده ساپورت می کنه ولی غیر فعاله

شما وقتی virtualization رو فعال کردین بلوتوث به مشکل نخورد؟؟
من واسه ویژوال بیسیک لازم دارم virtualization رو ولی وقتی فعال میکنم بلوتوث حذف میشه

gelayor14
27-04-2014, 23:05
شما وقتی virtualization رو فعال کردین بلوتوث به مشکل نخورد؟؟
من واسه ویژوال بیسیک لازم دارم virtualization رو ولی وقتی فعال میکنم بلوتوث حذف میشه
امتحان کردم الان هر دوشون درس کار می کنند هم virtualization برای ویندوز مجازی و هم بلوتوث! مشکلی نبود

dop12
01-05-2014, 06:49
سلام عزیزان.
بنده رو لپتابم 1.linux open suse 13 نصب کردم وقتی خواستم درایوراشو که از سایت hp گرفتمو نصب کنم نصب نمی شدن. خودش درایوره صدا و کارت شبکه رو شناخت مابقی رو فک نکنم. ایا درایوری هست که کار کنه ؟دوستانی که linux بازن کمکی کنن لطفا.:n16:

emin blue
02-05-2014, 15:33
وقت بخیر دوستان
میخوام بدونم کسی هست اینجا رو لپتاپش ویندوز 8.1 نصب کرده باشه؟
اسلیپ رو وللش فقط میخوام بدونم رو بازیا سوئیچ میکنه؟
و اگه نصب کردن لطفا مختصر و مفید بگین چه جوری نصبش میکنید و از کجا گرفتین درایورها رو!
مرسی

Devicestreet
02-05-2014, 21:27
وقت بخیر دوستان
و اگه نصب کردن لطفا مختصر و مفید بگین چه جوری نصبش میکنید و از کجا گرفتین درایورها رو!
مرسی
بله سوییچ میکنه
برای 8.1 تاکید می کنم فقط برای 8.1 باید هر دو درایور amd و intel رو از سایت hp بگیرید و دانلود کنید
بازی های تست شده
thief assassin's creed iv freedom cry serious sam 3 team fortress 2 fifa 14 hawx 1&2

arsham4005
03-05-2014, 10:51
وقت بخیر دوستان
مرسی

منم 8.1 نصب کردم. اینو بگم که سوئیچ کردن ارتباطی به ویندوز و لپتاپ نداره. بهترین درایور رو از سایت amd بگیرید، نسخه 14.4 ، برای اینتل از سایت hp دانلود کنید.
به طور 100 درصد سوئیچ میکنه

emin blue
03-05-2014, 17:10
بله سوییچ میکنه
برای 8.1 تاکید می کنم فقط برای 8.1 باید هر دو درایور amd و intel رو از سایت hp بگیرید و دانلود کنید
بازی های تست شده
thief assassin's creed iv freedom cry serious sam 3 team fortress 2 fifa 14 hawx 1&2

ممنون از جواب
تو ویندوز 8 معمول بود که فقط ای ام دی رو نصب کنیم ولی شنیدم تو 8.1 باید هر دو درایور ای ام دی و اینتل رو باهم نصب کنیم.
این دو که لولویتی نسب به هم ندارن که هرکدام زودتر نصب بشن؟

emin blue
04-05-2014, 15:07
من 8.1 رو نصب کردم ولی باز تو درایور مشکل دارم
درایور اینتل رو که فایلشو میریزه ولی بعدش اتفاقی نمیوفته ینی نصب نمیشه
درایور ای ام دی هم کامل نصب میشه ولی وقتی وقتی تو دسکتاپ کلیک راست میکنی هیچی نصب نشده

oOomid.M
04-05-2014, 19:36
من 8.1 رو نصب کردم ولی باز تو درایور مشکل دارم
درایور اینتل رو که فایلشو میریزه ولی بعدش اتفاقی نمیوفته ینی نصب نمیشه
درایور ای ام دی هم کامل نصب میشه ولی وقتی وقتی تو دسکتاپ کلیک راست میکنی هیچی نصب نشده

سلام
تا درایور اینتل درست نصب نشه درایور AMD هم کار نمیکنه

emin blue
04-05-2014, 21:11
اینتل رو از سایت خودش گرفتم و نصب شد الان! ای ام دی رو هم از سایت اچ پی نصب کردم
اسلیپ حله!
فقط این فیفا کار نمیکنه! دوستانی که فیفا 14 رو رو 8.1 بازی کردن میشه بگین چه جوری اجراش کردین؟
رو ایکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته!!
بدجوری کارم گیره

emin blue
04-05-2014, 21:25
دوستان من این مشکل هم حل کردم =D
برای اجرای فیفا :
1)به قسمت search ویندوز بروید و عبارت bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff را وارد کنید
2)روی فایل بیدا شده کلیک راست کنید و run as adminastor را انتخاب کنید و سبس ok را بزنید.
3)کامبیوتر را ریستارت کرده و سپس بازی را اجرا کنید

و مهم تر اینکه الان ویندوزم هم اسلیپ داره هم سوئیچ میکنه!

arsham4005
05-05-2014, 10:21
دوستان من این مشکل هم حل کردم =D
برای اجرای فیفا :
1)به قسمت search ویندوز بروید و عبارت bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff را وارد کنید
2)روی فایل بیدا شده کلیک راست کنید و run as adminastor را انتخاب کنید و سبس ok را بزنید.
3)کامبیوتر را ریستارت کرده و سپس بازی را اجرا کنید

و مهم تر اینکه الان ویندوزم هم اسلیپ داره هم سوئیچ میکنه!

خوبه دیگه خودت مشکلتو میگی خودتم حلش میکنی :دی :n02:
دمت گرم

emin blue
05-05-2014, 10:26
خیلی وقت بود این 8.1 همیشه دردسر بود برام!
بالاخره دیشب خودم نصبش کردم! خودم با اسکایپ اکتیوش کردم درایوراشو دقیق پیدا کردم فیفا رو هم سوئیچ کرم!
دیدم بعضا میگفتن سوئئیچ میکنه اسلیپ نداره یا اسلیپ داره سوئیچ نمیکنه =D

A.N.A.P
08-05-2014, 00:15
سلام.من 4540s دارم ولی اینگار کلا بلوتوث نداره.هر چی درایور نصب میکنم میگه دستگاه وجود نداره ! ویندوز من سون 64 بیتی هست. ممنون میشم کمکم کنید.

ویرایش : مشکل بلوتوث حل شد.

حسگر اثر انگشت چه جوری فعال کنم یا باهاش کار کنم ؟

arsham4005
08-05-2014, 09:30
حسگر اثر انگشت چه جوری فعال کنم یا باهاش کار کنم ؟
از سایت hp مدل لپتاپ رو انتخاب کنید و درایور Validity Fingerprint Sensor رو دانلود و نصب کنید.
تو صفحه دانلود درایورها، نرم افزار HP Protect Tools Security Manager رو هم دانلود کنید.

A.N.A.P
08-05-2014, 16:34
خیلی ممنون.
در مورد باتری و شارژ سردرگم شدم.هر کس یه چی میگه ! موقعی که جایی هستیم که میشه از برق شهر استفاده کنیم ، درسته که لپتاپو برنم به برق و با برق باهاش کار کنم ؟ اگه آره ، باتری رو در بیارم یا نه ؟ تشکر.

arsham4005
08-05-2014, 18:48
خیلی ممنون.
در مورد باتری و شارژ سردرگم شدم.هر کس یه چی میگه ! موقعی که جایی هستیم که میشه از برق شهر استفاده کنیم ، درسته که لپتاپو برنم به برق و با برق باهاش کار کنم ؟ اگه آره ، باتری رو در بیارم یا نه ؟ تشکر.

من اینو از چندتا متخصص پرسیدم از خودم نمیگم (منظورم فروشنده ها نیستن!)
اگه امکان استفاده از برق شهری دارید که چه بهتر باتری رو درآورده و مستقیم از برق استفاده کنید. گرچه زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشه اما گرمای لپتاپ بهش آسیب میرسونه. پس سعی کنید موقع اتصال به برق باتری داخلش نباشه. همینطور موقع بازی کردن به هیچ وجه باتری نباشه چون گرماش فوق العاده بیشتر از زمانیه که کار معمولی باهاش دارید.
یه نکته دیگه هم مدنظر باشه که اگه برای مدت طولانی (مثلا بیشتر یه هفته) قصد ندارید از باتری استفاده کنید، مقدار شارژشو بین 40 تا 60 درصد بذارید بمونه و بعد درش بیارید. هیچوقت باتری خالی یا با شارژ 100 درصد رو برای مدت طولانی بیرون نذارید. حواستون هم باشه که موقع استفاده قبل از اینکه خالی بشه شارژش کنید و نذارید به جایی برسه که خودش لپتاپ رو خاموش کنه.
موفق باشید.

Greedy
08-05-2014, 19:21
من اینو از چندتا متخصص پرسیدم از خودم نمیگم (منظورم فروشنده ها نیستن!)
اگه امکان استفاده از برق شهری دارید که چه بهتر باتری رو درآورده و مستقیم از برق استفاده کنید. گرچه زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشه اما گرمای لپتاپ بهش آسیب میرسونه. پس سعی کنید موقع اتصال به برق باتری داخلش نباشه. همینطور موقع بازی کردن به هیچ وجه باتری نباشه چون گرماش فوق العاده بیشتر از زمانیه که کار معمولی باهاش دارید.
یه نکته دیگه هم مدنظر باشه که اگه برای مدت طولانی (مثلا بیشتر یه هفته) قصد ندارید از باتری استفاده کنید، مقدار شارژشو بین 40 تا 60 درصد بذارید بمونه و بعد درش بیارید. هیچوقت باتری خالی یا با شارژ 100 درصد رو برای مدت طولانی بیرون نذارید. حواستون هم باشه که موقع استفاده قبل از اینکه خالی بشه شارژش کنید و نذارید به جایی برسه که خودش لپتاپ رو خاموش کنه.
موفق باشید.

این که باتری در بیارید واسه لپتاپ های قدیمی هست
وقتی که شارژ باطری 100 درصد شد تا 95 درصد و شارژر به لپتاپ وصل باشه از برق شهری استفاده میکنه و باطری کلا خارج میشه
در ضمن اگر دقت کرده باشید تو 4540 مکان قرار گرفتن باطری در جایی هست که از قسمت های دیگه لپتاپ خنک تره
من خودم مثلا موقع اجرای بازی که لپتاپ داغ میکنه دست میزنم بیشتر جاهای لپتاپ داغ شده ولی قسمت قرار گرفتن باطری خنک هست
من خودم دو ساله 4540 دارم یک درصد هم فرسودگی نداشته باتری لپتاپ

A.N.A.P
08-05-2014, 22:27
arsham4005 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون.

وقتی که شارژ باطری 100 درصد شد تا 95 درصد و شارژر به لپتاپ وصل باشه از برق شهری استفاده میکنه و باطری کلا خارج میشه
در ضمن اگر دقت کرده باشید تو 4540 مکان قرار گرفتن باطری در جایی هست که از قسمت های دیگه لپتاپ خنک تره
من خودم مثلا موقع اجرای بازی که لپتاپ داغ میکنه دست میزنم بیشتر جاهای لپتاپ داغ شده ولی قسمت قرار گرفتن باطری خنک هست
شما موقع استفاده از برق باتری رو در نمیاری ؟
یه سوال دیگه : شما معمولا از باتری استفاده میکنی یا از برق ؟
تشکر.

arsham4005
08-05-2014, 22:39
درسته، بنده هم عرض کردم زمانی که 100 درصد پر بشه یا در حال شارژ باشه هیچ استفاده ای از باتری نمیشه
همچنین سی پی یو و کارت گرافیک سمت چپ و هارد دیسک هم سمت راسته، پس هیچ گرمایی به باتری نمیرسه اما خارج کردنش فقط به این دلیله که احتمال آسیب دیدگیش رو به صفر برسونیم

arsham4005
08-05-2014, 22:44
arsham4005 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ممنون.

تشکر.
چرا معمولا درمیارم به جز اوقاتی که کار مهمی داشته باشم مثل انکود کردن فیلم یا وقتایی که احتمال بدم ممکنه برق قطع بشه.
معمولا اگه به برق دسترسی داشته باشم حتما از برق استفاده میکنم و باتری رو درمیارم، مخصوصا وقتایی که بازی میکنم. در ضمن اگه به برق دسترسی نداشتید هیچ بازی ای رو باز نکنید چون بعضی از تنظیماتش تو کنترل پنل ای ام دی به هم میریزه.

Greedy
08-05-2014, 22:59

تشکر.

من یه بارم باطری رو در نیوردم :دی
من همیشه از برق استفاده میکنم مگر هفته ای یکی دو بار که دانشگاه مثلا تو جایی که پریز نباشه مجبور باشم بدون شارژر روشن کنم لپتاپ رو اونم در حد 20 -30 درصد از ظرفیت باطری
هیچ وقت هم موقع بازی بدون شارژر استفاده نمیکنم چون موقع بازی ظرفیت باطری به شدت و با سرعت بیشتری خالی میشه و این به باطری ضربه میزنه

oOomid.M
08-05-2014, 23:48
سلام
منم حدود 4 ماهه که لپ تاپ رو خریدم ، تا بحال باتری رو در نیاوردم ، همیشه هم توی برقه ، معمولا هم هفته ای یک بار تا 10 یا 20 درصد حالی میکنمش دوباره میزنم به برق و تا بحال که درصد استهلاکش صفر بوده
من روزی معمولا یک ساعت و یا دو ساعت بازی میکنم که در اونصورت دما حدود 70 درجه میاد بالا
یکی از مهمترین دشمن های باتری گرما هست اگر لپ تاپ خنک باشه عمر باتری طولانی تر میشه

A.N.A.P
10-05-2014, 15:28
دوستان لپتاپ من با گارانتی یکساله سریر هست.حالا میخوام گارانتیشو چک کنم.سریال دستگاه رو از کجا بدست بیارم ؟ زیر لپتاپ فقط یه برچسب داره که اونم چیز خاصی ننوشته شده روش.

oOomid.M
10-05-2014, 17:31
دوستان لپتاپ من با گارانتی یکساله سریر هست.حالا میخوام گارانتیشو چک کنم.سریال دستگاه رو از کجا بدست بیارم ؟ زیر لپتاپ فقط یه برچسب داره که اونم چیز خاصی ننوشته شده روش.

سلام
لپ تاپ بنده هم گارانتی سریر هست ، هم روی شارژر ، و هم روی باتری و هم پشت لپ تاپ لیبل داره ، وی لیبل ها یه کد هست ( هر 3 تا لیبلی که گفتم شماره روش یکی هست )
برو تو سایت سریر سرویس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت تاییدیه پشتیبانی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مشخصات رو بزن و کدی که رویلیبل هست رو هم وارد کن خودش جواب میده بهت
اگر هم ثبت نشده بود با خودشون تماس بگیر ( مثل خودم ) اونجا بهت میگن که تحت گارانتی هست یا نه و از چه تاریخی شروع شده

arsham4005
10-05-2014, 19:32

زیر لپتاپ، باتری رو دربیاری معلومه

mohsensalam
23-05-2014, 15:12
سلام به همه دوستان و استادهای عزیز.
من یه 4540s گرفتم، ولی مشکل سوییچ نکردن گرافیک است.
تا حالا چند بار گرافیک رو از سایت اینتل و هم ati گرفتم و نصب کردم، ولی حل نشده. چند بار هم ویندوز عوض کردم، ولی سوییچ نمی کنه. خیلی باهاش کلنجار رفتم اما نشده.
اگر امکان داره لطفا اساتید، مشکل را راهنمایی کنید، ممنون می شم.

arsham4005
25-05-2014, 10:05
سلام به همه دوستان و استادهای عزیز.
من یه 4540s گرفتم، ولی مشکل سوییچ نکردن گرافیک است.
تا حالا چند بار گرافیک رو از سایت اینتل و هم ati گرفتم و نصب کردم، ولی حل نشده. چند بار هم ویندوز عوض کردم، ولی سوییچ نمی کنه. خیلی باهاش کلنجار رفتم اما نشده.
اگر امکان داره لطفا اساتید، مشکل را راهنمایی کنید، ممنون می شم.

ویندوزتون چیه؟
معمولا درایور سایت amd برای کارت گرافیک و برای اینتل هم نسخه ای که سایت hp گذاشته بهترین کارایی رو دارن

mohsensalam
26-05-2014, 14:10
ویندوز من 8.1 است.
از سایتش دانلود کردم ، اما درست نشد.

emadd69
27-05-2014, 00:07
سلام دوستان . خسته نباشید

فیفا 14 رو نصب کردم روی 4540 اما لگ داره .
میدونم مشکل از کانفیگ لپ تاپ نیست .
چیکار کنم لگش برطرف شه . کرک ورژن 4/5 رو تست کردم . مشکل پابرجاست .:n03:

griefcottage
27-05-2014, 10:08

سلام.
تنظیمات سوئیچ رو انجام دادی؟
دایرکت نصب کردی؟

Sent from my C2305 using Tapatalk

rezaex
27-05-2014, 10:57
سلام بچه ها من تو ابدیت کارت گرافیک مشکل دارم کلا همه ی درایور ها ی کارت گرافیک رو باک کردم ولی حالا که ابدیت 14.4 رو ماله amd میخوام نصب کنم نصب میشه ولی اتفاقی نمی افته

arsham4005
27-05-2014, 22:47

فیفا 14 که قدیمی شده! من یادمه نسخه 3DM رو نصب کردم با کرک ورژن 3 اجرا شد

arsham4005
27-05-2014, 22:49
سلام بچه ها من تو ابدیت کارت گرافیک مشکل دارم کلا همه ی درایور ها ی کارت گرافیک رو باک کردم ولی حالا که ابدیت 14.4 رو ماله amd میخوام نصب کنم نصب میشه ولی اتفاقی نمی افته

اول قبلی رو از کنترل پنل آنیستال کن بعد جدیده رونصب کن

joibari2
28-05-2014, 09:14
سلام من یه برنامه ای نصب کردم و در هنگام اجرا ازم خواست کارت گرافیکو آپدیت کنم و بعد از آپدیت گرافیکم تغییر کرد و رنگ ها رو خیلی مرده نشون میده آپدیتو پاک کردم ولی درست نشد درایور قبلی رو هم که مبخوام نصب کنم میگه چون ورژن جدید بالاتره نمیشه!چیکار باید کرد؟

arsham4005
28-05-2014, 09:47
سلام من یه برنامه ای نصب کردم و در هنگام اجرا ازم خواست کارت گرافیکو آپدیت کنم و بعد از آپدیت گرافیکم تغییر کرد و رنگ ها رو خیلی مرده نشون میده آپدیتو پاک کردم ولی درست نشد درایور قبلی رو هم که مبخوام نصب کنم میگه چون ورژن جدید بالاتره نمیشه!چیکار باید کرد؟

از کنترل پنل کلا آنیسالش کن چیزی از درایور بقی نمونه بعد، همون نسخه قبلی رونصب کن

joibari2
29-05-2014, 15:18
از کنترل پنل کلا آنیسالش کن چیزی از درایور بقی نمونه بعد، همون نسخه قبلی رونصب کن

همین کارو کردم ولی متاسفانه نشد!

A.N.A.P
29-05-2014, 15:59
سلام. لپتاپم کلا با بلوتوث مشکل داره. درایور های زیادی نصب نمیشه. یک درایور دارم به اسم Ralink که وقتی میخواد به دستگاه متصل بشه 2 دقیقه ای طول میکشه.
اگه میشه یک درایور خوب و سازگار معرفی کنید .ممنون.

arsham4005
29-05-2014, 18:18
سلام. لپتاپم کلا با بلوتوث مشکل داره. درایور های زیادی نصب نمیشه. یک درایور دارم به اسم Ralink که وقتی میخواد به دستگاه متصل بشه 2 دقیقه ای طول میکشه.
اگه میشه یک درایور خوب و سازگار معرفی کنید .ممنون.

همه درایورهایی که سایت اچ پی میذاره خوب کار میکنن. خودم درایور بلوتوث رو از اونجا گرفتم. اگه نشد از این برنامه استفاده کن:

arsham4005
29-05-2014, 18:25
همین کارو کردم ولی متاسفانه نشد!
یه راهی هست واسه کارت های amd. اسم گرافیکت رو تگفتی ولی اگه همینه تو سایتش یه برنامه ای هست که درایور رو پاک میکنه. خودم یبار استفاده کردم ویندوزو داغون کرد بالا نمیومد همش صفحه آبی میومد! اگه میخوای امتحان کن ولی قبلش حتما یه ری استور پوینت درست کن.

amirazimy
31-05-2014, 00:25
سلام دوستان
من وقتی بازی کالاف گوست رو تصب میکنم میگه که باید کارت گرافیک ابدیت باشه من الان یک درایور جدید برای گرافیک لبتاپبم میخوام که 2 گیگ 7650m هست ممنون میشم لینک درایور جدید رو بهم بدید
با تشکر از دوستان گلم ویندروزم 7 64 بیته

emadd69
31-05-2014, 20:37
سلام دوستان .

من نمیتونم با موبایل فایلی رو به لپ تاپ انتقال بدم .توی موبایل ارور unable میده .
از همون اول این مشکلو داشتم .اما از روی لپ تاپ به راحتی فایل انتقال میدم به موبایل .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون

arsham4005
31-05-2014, 23:36
سلام دوستان
من وقتی بازی کالاف گوست رو تصب میکنم میگه که باید کارت گرافیک ابدیت باشه من الان یک درایور جدید برای گرافیک لبتاپبم میخوام که 2 گیگ 7650m هست ممنون میشم لینک درایور جدید رو بهم بدید
با تشکر از دوستان گلم ویندروزم 7 64 بیته

amirazimy
01-06-2014, 13:26
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون فقط خودتان اینرو امتحان کردید هیچ مشکلی نداره سوییچ میشه در بین دو گرافیک. ( اینتل و.amd )
خیلی ممنون بازم

amirazimy
01-06-2014, 13:29

دوست عزیز خیلی خیلی ممنون فقط خودتان اینرو امتحان کردید هیچ مشکلی نداره سوییچ میشه در بین دو گرافیک. ( اینتل و.amd )
خیلی ممنون بازم@

arsham4005
01-06-2014, 23:24
خیلی ممنون بازم@

بله من خودم همیشه آخرین درایور رو از سایت amd میگیرم، الانم همین نصبه هیچ مشکلی هم نداره:)

amirazimy
01-06-2014, 23:29
بله من خودم همیشه آخرین درایور رو از سایت amd میگیرم، الانم همین نصبه هیچ مشکلی هم نداره:)

خیلی ممنون

amirazimy
02-06-2014, 22:18

حاجی مطمءنی این درایور رو روی لبتاب 4540اس نصب کردی من روی گرافیک قبلی نصب کردم نشد بعد درایور رو پاک کردم نصب کردم نشد
اصلا نمیشه سوییچ کرد و میگه اصلا گرافیکی نصب نیست شما نصب کردای ؟ میتونی ازش یه عکس بزاری ؟
بعد سءوال داشتم که ویندوز 8.1 نصب کنم درایور رو از خود سایت اچپی بگیرم نصب میشه؟ اگهبشه روی ویندوز 7 نصب بشه که خیلی بهتره

amirazimy
02-06-2014, 22:19

حاجی مطمءنی این درایور رو روی لبتاب 4540اس نصب کردی من روی گرافیک قبلی نصب کردم نشد بعد درایور رو پاک کردم نصب کردم نشد
اصلا نمیشه سوییچ کرد و میگه اصلا گرافیکی نصب نیست شما نصب کردای ؟ میتونی ازش یه عکس بزاری ؟
بعد سءوال داشتم که ویندوز 8.1 نصب کنم درایور رو از خود سایت اچپی بگیرم نصب میشه؟ اگهبشه روی ویندوز 7 نصب بشه که خیلی بهتره

amirazimy
02-06-2014, 22:23
فقط به خاطر بازی درایور جدید رو میخوام وگرنه نیازی نداشتم تمام بازی جدید به درایور جدید نیاز داره به نظر شما چی کار کنم؟

arsham4005
03-06-2014, 08:51

خب مگه اینجا کلوپ 4540s نیست؟ شما هم گفتی گرافیکت 7650m .
این همون درایوریه که خودم نصب کردم، فرقی هم نداره برای ویندوزهای 7 و 8 و 8.1 کار میکنه (فقط 64 بیتی)
ویندوز خودم 8.1 64 بیتیه
درایورهای سایت HP همشون خیلی خوب کار میکنه ولی یکم دیر آپدیت میشه، اونی که سایت amd میذاره همیشه آخرین نسخه ست.

این بخش Switchable Graphics از کنترل پنل amd

این منوی راست کلیک رو دسکتاپ که میبینی هم amd و هم اینتل نصبه

این Device Manager که نشون میده هر دو درایور به خوبی کار میکنن

این Properties درایور amd

این هم Properties درایور اینتل

amirazimy
03-06-2014, 12:06
خب مگه اینجا کلوپ 4540s نیست؟ شما هم گفتی گرافیکت 7650m .
این همون درایوریه که خودم نصب کردم، فرقی هم نداره برای ویندوزهای 7 و 8 و 8.1 کار میکنه (فقط 64 بیتی)
ویندوز خودم 8.1 64 بیتیه
درایورهای سایت HP همشون خیلی خوب کار میکنه ولی یکم دیر آپدیت میشه، اونی که سایت amd میذاره همیشه آخرین نسخه ست.

این بخش Switchable Graphics از کنترل پنل amd

این منوی راست کلیک رو دسکتاپ که میبینی هم amd و هم اینتل نصبه

این Device Manager که نشون میده هر دو درایور به خوبی کار میکنن

این Properties درایور amd

این هم Properties درایور اینتل

حاجی الان به نظرت باید چی کار کنم وقتی نصب میکنم میگه که استارت حتان شیشه ای خودش رو از دست میده
اصلا گزینه سوئیچ نداره وری ایکون amd می زنم این ترور مرو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حاجی من الان این درایور رو روی ویندوز 8.1 نصب کنم حتما بالا میاد دیگه؟
شما رو خسته کرم ببخشید
ممنون

arsham4005
03-06-2014, 12:40
حاجی الان به نظرت باید چی کار کنم وقتی نصب میکنم میگه که استارت حتان شیشه ای خودش رو از دست میده
اصلا گزینه سوئیچ نداره وری ایکون amd می زنم این ترور مرو میده:

حاجی من الان این درایور رو روی ویندوز 8.1 نصب کنم حتما بالا میاد دیگه؟
شما رو خسته کرم ببخشید
ممنون

ببین میتونی از کنترل پنل، کل درایورهای amd رو آنینستال کنی؟ یا اگه نشد از Device Manager روی درایور راست کلیک کن و Properties رو بزن و بعد Uninstall
در واقع جوری پاک بشه که هیچ اثری ازش نمونه بعد از صفر درایور جدید نصب کنی.
آره داداش بالا میاد خودم بازی هم میکنم، جدیدترین بازی هم که اومده Killer is Dead رو دارم بازی میکنم اپیزود 3 رو تموم کردم :)
خواهش میکنم قربونت

amirazimy
03-06-2014, 13:02
ببین میتونی از کنترل پنل، کل درایورهای amd رو آنینستال کنی؟ یا اگه نشد از Device Manager روی درایور راست کلیک کن و Properties رو بزن و بعد Uninstall
در واقع جوری پاک بشه که هیچ اثری ازش نمونه بعد از صفر درایور جدید نصب کنی.
آره داداش بالا میاد خودم بازی هم میکنم، جدیدترین بازی هم که اومده Killer is Dead رو دارم بازی میکنم اپیزود 3 رو تموم کردم :)
خواهش میکنم قربونت
اره حاجی بازی بتلفید 4 و کالاف گوست رو روی این لبتاب بالا اوردی

arsham4005
03-06-2014, 16:47
اره حاجی بازی بتلفید 4 و کالاف گوست رو روی این لبتاب بالا اوردی
آره هردوش اجرا شد، بتلفیلد، کال آف گوست، متال گیر رایزینگ، نید فور اسپید رایولز، اساسینز کرید بلک فلگ و لبریشن، هارد ریست، سانکتوم 2، سیم سیتی 2013 ، فیفا 14، واکینگ دد، همینجوری برو تا آخر... چیزی نبوده بالا نیاد، الانم منتظر واچ داگز هستم از بچه ها هرکی بگیره منم ازش بگیرم :دی

amirazimy
03-06-2014, 18:37
آره هردوش اجرا شد، بتلفیلد، کال آف گوست، متال گیر رایزینگ، نید فور اسپید رایولز، اساسینز کرید بلک فلگ و لبریشن، هارد ریست، سانکتوم 2، سیم سیتی 2013 ، فیفا 14، واکینگ دد، همینجوری برو تا آخر... چیزی نبوده بالا نیاد، الانم منتظر واچ داگز هستم از بچه ها هرکی بگیره منم ازش بگیرم:دی

مثل خودم بازی بازی هستی حاجی من برای بازی خودمو به ابو اتیش میزنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی ببخشید باز این گرافیک رو نصب کردم ببین چه جوریشده:
شرمندتم حاجی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

oOomid.M
03-06-2014, 20:39
مثل خودم بازی بازی هستی حاجی من برای بازی خودمو به ابو اتیش میزنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمندتم حاجی

سلام
فکر میکنم درایور گرافیک اینتل رو درست نصب نکردین و تا وقتی که درایور اینتل نصب نشه گرافیک دومت راه نمیفته

arsham4005
03-06-2014, 21:26
شرمندتم حاجی

دشمنت شرمنده، امید جان راست میگه درایور اینتل رو نصب نکردی! ببین جلوش نوشته Standard VGA خود ویندوز فقط راهش انداخته که یه تصویر خروجی بهت بده. اول اونو نصب کن

amirazimy
03-06-2014, 22:40
دشمنت شرمنده، امید جان راست میگه درایور اینتل رو نصب نکردی! ببین جلوش نوشته Standard VGA خود ویندوز فقط راهش انداخته که یه تصویر خروجی بهت بده. اول اونو نصب کن

حاجی اینتلو رو می خواهم نصب کنم این ارور رو میده این لبناب هم منو هم شمارو خسته کرده

ویندوز هم عوض کردم

Captain
03-06-2014, 22:42
سلام دوستان خوب و عاشقان 4540 :دی
خسته نباشید
من چند روز قبل ویندوز جدید 8.1 ریختم و به ترتیب اول همه ی درایورها بجز گرافیک رو نصب کردم و در آخر اول اینتل، بعد AMD و بعد Catalyst 14.4 رو نصب کردم و Sleep درست کار کرد. ولی بدلایل مشکل در ویندوز 8.1 مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم، باز همون روش رو رفتم ولی ایندفه دیگه Sleep کار نکرد!
واقعا معلوم نیست این لپ تاپ با چه سازی میرقصه!!!

arsham4005
04-06-2014, 00:17
حاجی اینتلو رو می خواهم نصب کنم این ارور رو میده این لبناب هم منو هم شمارو خسته کرده

ویندوز هم عوض کردم

این پیغام میگه که شرکت سازنده کامپیوتر (یا لپتاپ) اجازه نصب این درایور رو نمیده. برای حل این مشکل چند تا راه هست. یکی آپدیت بایوس، یکی نصب از طریق خود ویندوز یعنی از طریق ویندوز آپدیت یا اینکه تو همون Device Manager روی اینتل Update Driver رو بزنی. یا از این صفحه درایور رو دانلود کنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]®+Core™+Proc essors+with+Intel®+HD+Graphics+4000&ProdId=3712&LineId=1101&FamilyId=39
یا اینکه به اینجا بری: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و درایور رو به صورت فایل zip دانلود کنی و بعد به این طریق نصبش کنی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی

arsham4005
04-06-2014, 00:20
سلام دوستان خوب و عاشقان 4540 :دی
خسته نباشید
من چند روز قبل ویندوز جدید 8.1 ریختم و به ترتیب اول همه ی درایورها بجز گرافیک رو نصب کردم و در آخر اول اینتل، بعد AMD و بعد Catalyst 14.4 رو نصب کردم و Sleep درست کار کرد. ولی بدلایل مشکل در ویندوز 8.1 مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم، باز همون روش رو رفتم ولی ایندفه دیگه Sleep کار نکرد!
واقعا معلوم نیست این لپ تاپ با چه سازی میرقصه!!!

خب اگه این کارو نمیکردی بهتر بود، منظورم نصب دوباره ویندوزه. با قابلیت Refresh هیچ احتیاجی به نصب دوباره ویندوز نیست :)

Captain
04-06-2014, 00:26
خب اگه این کارو نمیکردی بهتر بود، منظورم نصب دوباره ویندوزه. با قابلیت Refresh هیچ احتیاجی به نصب دوباره ویندوز نیست :)
حق با شماست ولی این مشکل فک نکنم با Refresh درست میشد.
مشکل این بود که وقتی ویندوز لود میشد، نوشته های Welcome و آواتار و ... هیچی نمیومد، فقط اون دایره های کوچیک میومدن و وارد ویندوز میشد، وقتی میخواستی بری به ویندوز رمز بدی، TextBox ها نمیومدن و باید کمی با ماوس تو صفحه میچرخیدی تا ظاهر شن.
خلاصه بگم هرچی مشکله میاد سر من.
الانم خواستم برا گوشی مامانم N82 فلش بزنم که وسطش قطع شد و گوشی مُرد!!!
شانس در حد لالگولا!!!!!

arsham4005
04-06-2014, 09:47
حق با شماست ولی این مشکل فک نکنم با Refresh درست میشد.
مشکل این بود که وقتی ویندوز لود میشد، نوشته های Welcome و آواتار و ... هیچی نمیومد، فقط اون دایره های کوچیک میومدن و وارد ویندوز میشد، وقتی میخواستی بری به ویندوز رمز بدی، TextBox ها نمیومدن و باید کمی با ماوس تو صفحه میچرخیدی تا ظاهر شن.
خلاصه بگم هرچی مشکله میاد سر من.
الانم خواستم برا گوشی مامانم N82 فلش بزنم که وسطش قطع شد و گوشی مُرد!!!
شانس در حد لالگولا!!!!!

عجیبه دیگه اینجوری نشنیده بودم!
راستی اون گوشی چی شد؟! یعنی اصلا کار نمیکنه؟ واقعا بدشانسیا!

Captain
04-06-2014, 11:03
عجیبه دیگه اینجوری نشنیده بودم!
راستی اون گوشی چی شد؟! یعنی اصلا کار نمیکنه؟ واقعا بدشانسیا!

منم اینجور مشکلی تاحالا ندیده بودم. نمیدونم چرا این بلا ها سر من و لپ تاپم میاد!!
کاش مشکل Sleep حل شه. اذیت میکنه هی خاموش و روشن کردن لپ تاپ :(
نه دیگه خدا رحمتش کنه! باید ببرم بیرون با باکس فلش بزنن. فک کنم یه 30 الی 40 تومن آب بخوره!

emadd69
04-06-2014, 19:55
من وین 8 دارم . قبلا pes 2013 نصب کرده بودم و راحت و روان اجرا میشد .
چند روز پیش یه فیفا 2014 نصب کردم به همراه پچ فیفا و از همون روز بازی pes کُند اجرا میشه و لگ داره . فیفا رو هم پاک کردم اما مشکل حل نشد .
یه بار که فیفا بازی میکردم وسط بازی استارت زدم و رفتم بیرون وقتی اومدم دما لپ تاپ روی 85/86 رفته بود :n03: . سریع بیرون اومدم . احتمالش هست دما بالا به سخت افزارم آسیب زده باشه ؟؟؟؟
چند بار pes هم نصب کردم و پاک کردم بازم درست نشد .
احتمال آسیب به سخت افزار هست ؟

greywarden90
04-06-2014, 21:54
سلام بر همه .
دوستان کسی ویندوز 8.1 رو این لپ تاپ نصب کرده ؟ چه جوریاس خوبه ما هم نصب کنیم ؟
برای درایورها مشکلی نداره ؟
ممنون.

arsham4005
05-06-2014, 18:13
من وین 8 دارم . قبلا pes 2013 نصب کرده بودم و راحت و روان اجرا میشد .
چند روز پیش یه فیفا 2014 نصب کردم به همراه پچ فیفا و از همون روز بازی pes کُند اجرا میشه و لگ داره . فیفا رو هم پاک کردم اما مشکل حل نشد .
یه بار که فیفا بازی میکردم وسط بازی استارت زدم و رفتم بیرون وقتی اومدم دما لپ تاپ روی 85/86 رفته بود :n03: . سریع بیرون اومدم . احتمالش هست دما بالا به سخت افزارم آسیب زده باشه ؟؟؟؟
چند بار pes هم نصب کردم و پاک کردم بازم درست نشد .
احتمال آسیب به سخت افزار هست ؟

نمیدونم فیفا چه ربطی به پی اس داره! ممکنه نرم افزارهای همراه فیفا مشکل درست کرده باشه مثل نت فریم ورک یا دایرکت ایکس یا حتی درایور جدید برای کارت گرافیک
آسیب سخت افزار اینجوری نیست که تو یه بازی لگ بزنه تو یکی دیگه نه، سخت افزار یا سالمه یا خراب!
شما با سیستم ری استور ویندوز رو برگردون به قبل از زمانی که فیفا نصب کردی. بعدش با برنامه های benchmark از کارت گرافیک تست بگیر ببین چطور عمل میکنه، فریم ریتش چقدره و غیره

arsham4005
05-06-2014, 18:16
سلام بر همه .
دوستان کسی ویندوز 8.1 رو این لپ تاپ نصب کرده ؟ چه جوریاس خوبه ما هم نصب کنیم ؟
برای درایورها مشکلی نداره ؟
ممنون.

بله من نزدیک به 9-10 ماهه که ویندوز 8.1 نصب کردم، به جز روزای اول که پیدا کردن درایور مشکل بود تا الان باهاش مشکلی نداشتم. تمام نرم افزارها و بازیها به خوبی اجرا میشه، حتی برنامه های خیلی قدیمی. تمام درایورهاش رو هم تو سایت اچ پی میتونید پیدا کنید.

emadd69
06-06-2014, 00:06
نمیدونم فیفا چه ربطی به پی اس داره! ممکنه نرم افزارهای همراه فیفا مشکل درست کرده باشه مثل نت فریم ورک یا دایرکت ایکس یا حتی درایور جدید برای کارت گرافیک
آسیب سخت افزار اینجوری نیست که تو یه بازی لگ بزنه تو یکی دیگه نه، سخت افزار یا سالمه یا خراب!
شما با سیستم ری استور ویندوز رو برگردون به قبل از زمانی که فیفا نصب کردی. بعدش با برنامه های benchmark از کارت گرافیک تست بگیر ببین چطور عمل میکنه، فریم ریتش چقدره و غیره

ممنون دوست عزیز
ویندوز رو کلا عوض کردم . درست شد !

بله من نزدیک به 9-10 ماهه که ویندوز 8.1 نصب کردم، به جز روزای اول که پیدا کردن درایور مشکل بود تا الان باهاش مشکلی نداشتم. تمام نرم افزارها و بازیها به خوبی اجرا میشه، حتی برنامه های خیلی قدیمی. تمام درایورهاش رو هم تو سایت اچ پی میتونید پیدا کنید.

دوست عزیز برای درایور گرافیک هم از همون درایورهای موجود در سایت اچ پی استفاده کردید ؟
ممنون

mosi_alfa
06-06-2014, 05:51
آقا بنده رسما سرم رو می کوبم به دیوار:22:
من همون روزای اول که درایورای 8.1 اومد نصبش کردم، تا ماه ها بعد هم چند بار تستش کردم، با همین درایورایی که الان دارم، کاتالیست به راست کلیکم اضافه نمشد که نمیشد، دست از پا درازتر برگشتم8
الان با همون درایورا رو روی 8.1 تست کردم کار داد! مثه آدم! دفه قبل هم pro داشتم، الان هم pro ریختم
همون درایورای سایت hp، اول اینتل بعد amd ، تمام!

griefcottage
06-06-2014, 11:41
من همون روزای اول که درایورای 8.1 اومد نصبش کردم، تا ماه ها بعد هم چند بار تستش کردم، با همین درایورایی که الان دارم، کاتالیست به راست کلیکم اضافه نمشد که نمیشد، دست از پا درازتر برگشتم8
الان با همون درایورا رو روی 8.1 تست کردم کار داد! مثه آدم! دفه قبل هم pro داشتم، الان هم pro ریختم

:-D:-D:-D

arsham4005
06-06-2014, 12:54
ممنون دوست عزیز
ویندوز رو کلا عوض کردم . درست شد !

دوست عزیز برای درایور گرافیک هم از همون درایورهای موجود در سایت اچ پی استفاده کردید ؟
ممنون

اون درایوری که سایت اچ پی گذاشته دقیقا برای همین سری و همین لپتاپ تهیه شده و خیلی خوب کار میکنه اما چون سایتش یه مقدار دیرتر آپدیت میشه بنده ترجیح میدم از درایوری که سایت amd میذاره استفاده کنم. در کل فرقی ندارن هردوشون به درستی کار میکنن

Devicestreet
07-06-2014, 14:03
وستانی که 8.1 دارند برای wifi از کدوم درایور اسثفاده می کنند؟

arsham4005
07-06-2014, 14:25
وستانی که 8.1 دارند برای wifi از کدوم درایور اسثفاده می کنند؟

واسه من wifi رو خود ویندوز نصب کرد

greywarden90
07-06-2014, 19:03
دوستان من ویندوز 8.1 نصب کردم .
همه درایورها رو هم از سایت hp گرفتم برای 8.1
البته هنوز درایورهارو نصب نکردم .
قبل از نصب باید net. 3.5 و 4 رو نصب کرد یا نیازی نیست ؟

sajad_samavi
07-06-2014, 23:43

چی شد ؟!؟
یه بار دیگه شفاف تر اگه ممکنه توضیح بدین !؟؟؟ ترجیحا با رسم شکل :n02::n16:

arsham4005
08-06-2014, 10:31
دوستان من ویندوز 8.1 نصب کردم .
همه درایورها رو هم از سایت hp گرفتم برای 8.1
البته هنوز درایورهارو نصب نکردم .
قبل از نصب باید net. 3.5 و 4 رو نصب کرد یا نیازی نیست ؟

3.5 لازمه ولی 4 و 4.5 نمیخواد. 4.5.2 هم که تازه اومده نصب کن

paiez24
08-06-2014, 18:54
سلام به همه دوستان :n18:
من امروز صبح قیمت این لپتاپو از یه سایتی گرفتم 1.990.000بودش، 2ساعت بعدش رفتم پیش آشنامون قیمت بگیره واسم گفتن 2.000.000 تازشم بخاطر جام جهانی شرکتای تهران که باهاش کار میکنه یکیشون بسته یکی هم شرایطی نمیده فقط نقدی:n28::n28::n28::n30::n28:
حالا این بکنار خواستم تو خود نوشهر شرایطی بگیرم آقاهه دوست آشنامون گفت پیش 500 اقساط 6ماهه با چک کارمندی و فیش کسر حقوق 2.400.000:n14::n14::n14::n14::n14::n14:
آخه من الان ضامن از کجا بیارم؟؟؟ با این شرایط چطور پایان ناممو آماده کنم و مهندس شم:n26:
اووووووووووف افسردگی گرفتم :19:

Devicestreet
08-06-2014, 21:56
سلام به همه دوستان :n18:
من امروز صبح قیمت این لپتاپو از یه سایتی گرفتم 1.990.000بودش، 2ساعت بعدش رفتم پیش آشنامون قیمت بگیره واسم گفتن 2.000.000 تازشم بخاطر جام جهانی شرکتای تهران که باهاش کار میکنه یکیشون بسته یکی هم شرایطی نمیده فقط نقدی:n28::n28::n28::n30::n28:
حالا این بکنار خواستم تو خود نوشهر شرایطی بگیرم آقاهه دوست آشنامون گفت پیش 500 اقساط 6ماهه با چک کارمندی و فیش کسر حقوق 2.400.000:n14::n14::n14::n14::n14::n14:
آخه من الان ضامن از کجا بیارم؟؟؟ با این شرایط چطور پایان ناممو آماده کنم و مهندس شم:n26:
اووووووووووف افسردگی گرفتم :19:
من توصیه میکنم برای کارهای ضروری مثل پایان نامه نت بوک بخرید نه نوت بوک هم قیمت پایین تره هم برای دانشجو جماعت خوبه
فعلا نگیری بهتره گرچه خودم 2600 گرفتم:n14:

arsham4005
09-06-2014, 00:17
من توصیه میکنم برای کارهای ضروری مثل پایان نامه نت بوک بخرید نه نوت بوک هم قیمت پایین تره هم برای دانشجو جماعت خوبه
فعلا نگیری بهتره گرچه خودم 2600 گرفتم:n14:

ایول پس من که 2100 گرفتم یعنی مفت گرفتم :دی

griefcottage
09-06-2014, 07:54
ایول پس من که 2100 گرفتم یعنی مفت گرفتم :دی

دادا i7 منظورشه..

Devicestreet
09-06-2014, 15:48
دادا i7 منظورشه..

اتفاقا i5 منظورمه:n03:اینجا سر گردنه هست:n09: