مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Hp ProBook 4540s
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
تو صفحات قبلی فکر کنم یکی توضیح داده بود چی کار باید کنید.انگار یه نرم افزار قبل از نصب درایور باید نصب کنید اونطور که یادمه.صفحات قبل رو بخونید شاید مشکل حل شد.فکر نمی کنم چیز مهمی باشهومسلما باید کار کنه
حالا شما که تصب کردید مشکلتون باهاش چیه؟یعنی چه جوری کار نمی کنه؟
mosi_alfa
14-01-2013, 21:12
چقدر عیب میذارید روی این طفلکی
یکم جستجو کنید، مدام میان میگن فلان بهمانه، پشیمونم....
هم بلوتوث هم گرافیک به درستی کار می کنن
دوستان یکم حوصله بخرج بدن!
yoosef_st
14-01-2013, 22:00
چقدر عیب میذارید روی این طفلکی
یکم جستجو کنید، مدام میان میگن فلان بهمانه، پشیمونم....
هم بلوتوث هم گرافیک به درستی کار می کنن
دوستان یکم حوصله بخرج بدن!
ما حوصله به خرج میدیم عزیزم اما موضوع اینه که نمیدونیم باید چکار کنیم
خیلی هم ممنون میشیم همی ما اگه شما نتایج جستجوهات رو با ما به اشتراک بذاری:n16:
griefcottage
14-01-2013, 22:32
ما حوصله به خرج میدیم عزیزم اما موضوع اینه که نمیدونیم باید چکار کنیم
خیلی هم ممنون میشیم همی ما اگه شما نتایج جستجوهات رو با ما به اشتراک بذاری:n16:
داداش من شما میتونی با یکی از دوستان که تهرانن هماهنگ کنی بری دی وی دی درایورش رو بگیری نصب کنی به همون ترتیب که گفتم!
ما هرچی در توان داشتیم به اشتراک گذاشتیم،
من اول کار که ویندوز نصب کردم کارت گرافیک مشکل داشت الان ویندوز 7 اس پی 1 نصب کردم هم بلوتوث هم گرافیک و بهبود سرعت رو دارم!
قبلا بازی نمیکردم اما الان بازی Dishonored رو ،روی بالاترین تنظیمات بدون هیچ لگ باز میشه!
بزودی هم بازی های فار کرای ،اسیس و هیتمن رو هم تست میکنم
در مورد بلوتوث فقط من این موضوع را میتونم بگم که باید وای فای هم روشن باشه تا کار کنه
بقیه اش کافیه درایورها و نرم افزارهایی که خود اچ پی برای لپ تابمون ارائه داده را نصب کرده باشید
نرم افزار متفرقه یا هیچ چیز دیگه هم لازم نداره
mosi_alfa
18-01-2013, 03:42
با نصب Win7 Ultimate Service Pack 1 ، موردی که درباره رتبه گرافیکه، از 5.7 به 6.5 تغییر کرد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خوبین؟
ببخشید همراه با این لب تاپ چی ارائه میشه؟
چطوری بگیم هارد 7200 روش قرار بدن؟
شما این لب تاپ رو تو زنج قیمت 2200 الی 2300 تایید میکنین؟
راستی چی داخل جعبه هستش؟
درایور ها رو از کجا باید پیدا کنم؟
تو هاردش هستش یا دی وی دی جداگانه قرار دادن یا باید خودمون دانلود کنیم؟
دوستان کسی تمام درایورهاش رو داره؟
همشون آخرین آپدیت باشن
اگه کسی داره بهم خبر بده
ممنونم
mohammadamingh
19-01-2013, 20:39
سلام دوستان
یه سوال داشتم
سازگاری این لبتاب با لینوکس چطوره؟
خوب جواب میده و دماش چه اندازش؟
ممنونم میشم اگه جواب بدین:n12:
mohammadamingh
19-01-2013, 20:40
همشون آخرین آپدیت باشن
اگه کسی داره بهم خبر بده
ممنونم
سلام
فکر کنم این لینک بهتون کمک میکنه:
با سلام و تشکر
من تازه لب تاپ 4540 گرفتم ، ویندوز 8 نصب کردم درایورهاش رو هم دونه به دونه از سایت اچ پی دانلود کردم ولی نتونستم درایور بلوتوثش رو نصب کنم ،، عجیبه که شرکت اچ پی با اینهمه سابقه واسه نصب درایور بلوتوث باید اینقدر کلنجار رفت ،، ممنون میشم یه راه حلی به من بدین .
griefcottage
19-01-2013, 22:13
با نصب Win7 Ultimate Service Pack 1 ، موردی که درباره رتبه گرافیکه، از 5.7 به 6.5 تغییر کرد:
بهله!!!چه خوب چه عالی
griefcottage
19-01-2013, 22:21
با سلام و تشکر
من تازه لب تاپ 4540 گرفتم ، ویندوز 8 نصب کردم درایورهاش رو هم دونه به دونه از سایت اچ پی دانلود کردم ولی نتونستم درایور بلوتوثش رو نصب کنم ،، عجیبه که شرکت اچ پی با اینهمه سابقه واسه نصب درایور بلوتوث باید اینقدر کلنجار رفت ،، ممنون میشم یه راه حلی به من بدین .
سلام ببین وقتی داری نصب میکنی !اول وای فای رو نصب کن،فعالش کن بعد درایور بلوتوث
راستی چی داخل جعبه هستش؟
درایور ها رو از کجا باید پیدا کنم؟
تو هاردش هستش یا دی وی دی جداگانه قرار دادن یا باید خودمون دانلود کنیم؟
سلام توی جعبه شارژ و خودت نوت بوک و دفترچه هاش!چیز خاصی باید باشه؟
درایور ها رو بستگی داره از کجا بخری!
چون سیستم عامل اولیه داس هست باید دی وی دیش باشه یا فایل دانلودیش
همشون آخرین آپدیت باشن
اگه کسی داره بهم خبر بده
ممنونم
سلام من دارم !چطور؟
griefcottage
19-01-2013, 22:23
یه سوال داشتم
سازگاری این لبتاب با لینوکس چطوره؟
خوب جواب میده و دماش چه اندازش؟
ممنونم میشم اگه جواب بدین:n12:[/QUOTE]
والا خبر نرم!!!دماش خوبه نه بالا نه پایین
وقت بازی میزنه بالا
mohammadamingh
19-01-2013, 23:50
griefcottage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان عزیز ممنون از پاسخت
دوستانی که تجربه نصب لینوکس روی این لبتاپ رو داشتن بی زحمت نظرشونو بگن.
yoosef_st
20-01-2013, 00:09
با سلام و تشکر
واسه بلوتوث شما باید این درایور رو نصب کنین. کاملا نصب میشه و هیچ مشکلی هم نداره
(با تشکر از اون دوتا دوستمون که هفته پیش اینجا به ما توپیدن که انقدر بهانه نگیرین و درسته، منمن رفتم با توجه به راهنماییهاشون، همین درایور رو نصب کردم و درست شد و خیلی هم خوب داره کار میکنه. ممنون ازشون:n16:
ایشون: griefcottage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ایشون: mosi_alfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
griefcottage
20-01-2013, 09:05
واسه بلوتوث شما باید این درایور رو نصب کنین. کاملا نصب میشه و هیچ مشکلی هم نداره
(با تشکر از اون دوتا دوستمون که هفته پیش اینجا به ما توپیدن که انقدر بهانه نگیرین و درسته، منمن رفتم با توجه به راهنماییهاشون، همین درایور رو نصب کردم و درست شد و خیلی هم خوب داره کار میکنه. ممنون ازشون:n16:
ایشون: griefcottage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ایشون: mosi_alfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب بسلامتی !ببین بیشتر به همین ویندوز و یا نصب اشتباه نرم افزار هاست!
دوستمون که ویندوزش رو عوض کرد ریت گرافیکش هم افزایش یافت (پس یعنی کارت گرافیک نصب نبوده ویا درایور روی اون ویندوز نمیتونه بنابر دستکاری هایی که توی ویندوز شده به درستی کار کنه)
Thor God
20-01-2013, 11:15
griefcottage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان عزیز ممنون از پاسخت
دوستانی که تجربه نصب لینوکس روی این لبتاپ رو داشتن بی زحمت نظرشونو بگن.
دوست عزیز به طور کلی لینوکس و زیر مجموعه هاش خیلی سبک تر از ویندوز هستن و شما به راحتی حتی رو لپ تاپ های پایین تر از این هم میتونید نصب کنید !
من تاحالا رو این لپ تاپ لینوکس نصب نکردم ولی فکر می کنم که مشکلی از نظر سرعت براتون پیش نمیاد !
mohammadamingh
20-01-2013, 17:58
دوست عزیز به طور کلی لینوکس و زیر مجموعه هاش خیلی سبک تر از ویندوز هستن و شما به راحتی حتی رو لپ تاپ های پایین تر از این هم میتونید نصب کنید !
من تاحالا رو این لپ تاپ لینوکس نصب نکردم ولی فکر می کنم که مشکلی از نظر سرعت براتون پیش نمیاد !
سلام
دوست عزیز ممنونم از کمکت
قبلا لینوکسو روی لبتاب وایو نصب کردم
هر چند توی سون اصلا مشکلی نداشت اما با توزیع های مختلف لینوکس مشکل گرما همیشه وجود داشت.
واسه همینه که اینو اینجا مطرح کردم.
البته توی اکثر مدلا این مسئله هست اما اون چیزی که مهمه اینه که این مشکل تا چه اندازه وجود داره.
اگه بقیه هم تجربه ای دارند ممنون میشم مطرح کنند.:n12:
rogera75
21-01-2013, 11:09
دوستان نرم افزار driver genius رو نصب کنین اتوماتیک همه درایورارو پیدا می کنه و دانلود می کنه.خیلی باهاش حال کردم.
با سلام و تشکر
میگم طریقه ی نصبش رو هم بگین ممنون میشم آخه وقتی میره واسه نصب پیغام آنپلاگین میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بابت تمام پاسخهاتون ممنونم
من رفتم خریدم، دیروز 2300 دادم بهش، البته رمش رو 8 گیگ گفتم بندازن
ففط ماشاالله شرکتهامون اونقدر دقت دارن که بجای درایورهای خودش، درایورهای دل رو گذاشتن!!!! :-D
دادم درایورهارو دوستم از نت آخرین ورژنهاشونو دانلود کنه
میشه گفت لپ تاپ اچ پی در این مدل بهترینه
با بدنه استیلش خیلی حال کردم
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
yoosef_st
21-01-2013, 23:30
با سلام و تشکر
میگم طریقه ی نصبش رو هم بگین ممنون میشم آخه وقتی میره واسه نصب پیغام آنپلاگین میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من وایرلسم فعال بود، فایل ستاپ رو اجرا کردم، دیدم هیچ اتفاقی نیافتاد
بعد دکمه وایرلس رو زدم خاموش که شد، شروع کرد به نصب، بعد همینکه نصب شروع شد، دوباره وایرلس رو زدم روشن کردم دیگه خودش همه رو نصب کرد. کار خاص دیگه ای نکردم. همین:n20:
griefcottage
21-01-2013, 23:51
سلام
بابت تمام پاسخهاتون ممنونم
من رفتم خریدم، دیروز 2300 دادم بهش، البته رمش رو 8 گیگ گفتم بندازن
ففط ماشاالله شرکتهامون اونقدر دقت دارن که بجای درایورهای خودش، درایورهای دل رو گذاشتن!!!! :-D
دادم درایورهارو دوستم از نت آخرین ورژنهاشونو دانلود کنه
میشه گفت لپ تاپ اچ پی در این مدل بهترینه
با بدنه استیلش خیلی حال کردم
سلام مبارک باشه داداش
رم 8 رو خیلی خوب اومدی !هرمشکلی داشتی ما درخدمتیم
در ضمن یادت نره بیای مشکلات بقیه رو هم حل کنی:n01:
با سلام و تشکر
نشد که نشد ،، من نتونستم بلوتوث رو نصب کنم ،، خیلی عجیبه !!!!!! همش این ارور زیر رو میده انگاری اصلا سخت افزارش رو نمیشناسه !!!!!
دوستان بالاخره طلسم شکسته شد و ما هم رفتیم یه hp 4540s خریدم
اینم عکساش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم مشخصاتش:
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.33 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB SATA II (5400RPM)
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر : HP ProBook 4540s
قیمتش هم :2040000 تومان
yoosef_st
23-01-2013, 10:16
مبارک باشه
خیرش رو ببینی
الان این روکش کیبوردی که کشیدی، روی قسمت پد هم اومده
اذیت نمیکینه موقع کار کردن؟
من یکی گرفتم همینجوریه، دیدم با باید بیاد تا پایین روی فینگر پرینت و پد موس رو بگیره،
یا باید بره بالا روی اسپیکر رو بگیره،
در هر 2 صورت هم ضد حال اساسیه،
بی خیال شدم...
اینم عکساش:
این هم مشخصاتش:
مشخصات کلی :
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
مبارکه ایشالله چرخاش بچرخه برات :دی
قیمت خوب هم خریدی چون باز دلار بدجور گرونه شده 300-400 تومن باز میاد روش
هارد اکسترنالت هم که adata هست همین مدل و همین رنگ دارم هارد ردیفیه :دی
با سلام و تشکر
نشد که نشد ،، من نتونستم بلوتوث رو نصب کنم ،، خیلی عجیبه !!!!!! همش این ارور زیر رو میده انگاری اصلا سخت افزارش رو نمیشناسه !!!!!
سلام واسه من هم دقیقا همینطوری بود اولش میگفت بلوتوث نیست و نصب کنید خودمم نمیدونم چیکار کردم نصب شد صفحات قبل بگرد راهنمای نصب هست
ممنون
چون اکثر وقت ها با موس کار میکنم زیاد مهم نیست روکش کیبورد روی تاچ پد بیاد
griefcottage
23-01-2013, 17:19
سلام مبارک باشه
اول یه اصلاح بکنم بنده!
توی دیجی کالا زده 1333 در صورتیکه من خودم با برنامه aid چک کردم 1600 بود!!! هرچی هم بهشون گفتم بابا درستش کنید کسی عین خیالشم نبود
griefcottage
23-01-2013, 17:25
اینم عکساش:
این هم مشخصاتش:
مشخصات کلی :
در ضمن یه چیز دیگه!اگه این روکش رو برداری بهتره ! چون فن لپ تاپ در قسمت های چپ جایی که کلید های qweهست ،هوا میکشه داخل ،نمیگم مشکلی به وجود میاره ولی بنظرم نباشه بهتره
بازم خوبه ما یه چیزی خریدیم و گرون شد!!!
بقول یکی از دوستان ایشاالله فنش برات بچرخه:n01:
griefcottage
23-01-2013, 17:28
دوستان نرم افزار driver genius رو نصب کنین اتوماتیک همه درایورارو پیدا می کنه و دانلود می کنه.خیلی باهاش حال کردم.
میشه لینک دانلود این نرم افزارو بدین لطفا؟
Devicestreet
24-01-2013, 12:11
سلام من دیروز یه 4540 خریدم امروز میخام wifi رو فعال منم و به روترم وصل کنم نمیشه
درایور رو نصب کردم اما دکمه ی وایفای که سمت راست اسپیکره همیشه روشنه (با زدن دکمه خاموش نمیشه)
حین سرچ شبکه های جدید میگه
the windows wireless service is not running
:sq_3::sq_3:
greywarden90
24-01-2013, 12:21
سلام من دیروز یه 4540 خریدم امروز میخام wifi رو فعال منم و به روترم وصل کنم نمیشه
درایور رو نصب کردم اما دکمه ی وایفای که سمت راست اسپیکره همیشه روشنه (با زدن دکمه خاموش نمیشه)
حین سرچ شبکه های جدید میگه
the windows wireless service is not running
:sq_3::sq_3:
سلام .
اونجا دو تا دکمه هست که سمت راستیه برای روشن کردن wifi هست و همیشه چراغش روشنه !
اگه نور چراغ زرد بود یعنی خاموش .
اگه نور چراغ سفید بود یعنی روشنه .
در ضمن بعد از زدن دکمه یه مقدار نسبت به لپ تاپهای دیگه بیشتر طول میکشه تا فعال بشه برای من که اینطوریه .
greywarden90
24-01-2013, 12:25
از دوستان کسی برچسب حروف فارسی برای کیبورد این لپ تاپ گرفته ؟ چه رنگیش بهتره ؟
یه سوال دیگه نمیشه حروف و علائم فابریکی کیبورد رو کلا بکنی بعد از این برچسبهای دو زبانه بچسبونی ؟
اخه حروف انگلیسی رو ی دکمه های کیبورد دقیقا وسطه اگه بر چسب هم بچسبونی فکر کنم حروف بیفته رو هم نظر شما چیه ؟
Devicestreet
24-01-2013, 18:18
میشه لینک درایور های ویندوز 8 رو از سایت اچ پی بدید؟
ممنون:n12:
سلام دوستان من زیر فینکر پرینت من یه صدایی میاد میخواستم بدونم عادیه یا مشکل از لپ تاپه
خیلی ضعیفه و باید گوشتون رو بزارید تا متوجه بشید ایا صدای هارد نیست
Devicestreet
25-01-2013, 09:34
سلام من دیروز catalyst 13.1 رو از tech power up دانلود کردم الان هر چقدر نصب و حذف میکنم باز هم در قسمت uninstal a program ورژن 8 رو نشون میده:n14:
راهنمایی کنید
از دوستان کسی برچسب حروف فارسی برای کیبورد این لپ تاپ گرفته ؟ چه رنگیش بهتره ؟
یه سوال دیگه نمیشه حروف و علائم فابریکی کیبورد رو کلا بکنی بعد از این برچسبهای دو زبانه بچسبونی ؟
اخه حروف انگلیسی رو ی دکمه های کیبورد دقیقا وسطه اگه بر چسب هم بچسبونی فکر کنم حروف بیفته رو هم نظر شما چیه ؟
دوست عزیز اگر یه مدت با کیبورد کار کنید تمام حروف دستتون میاد
greywarden90
25-01-2013, 13:01
میشه لینک درایور های ویندوز 8 رو از سایت اچ پی بدید؟
سلام .
32 بیت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64 بیت :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Devicestreet
25-01-2013, 13:12
سلام .
32 بیت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64 بیت :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال:درایور کارت گرافیک 7650m حجم 500 مگ داره اما درایور هایی که خود AMD میده از 200 مگ فراتر نمیره:n13:
greywarden90
25-01-2013, 15:55
فقط یه سوال:درایور کارت گرافیک 7650m حجم 500 مگ داره اما درایور هایی که خود AMD میده از 200 مگ فراتر نمیره:n13:
من موقعی که لپ تاپ رو گرفتم خودم ویندوز نصب کردم همه درایورهارم از همین سایت که لینکشو گذاشتم گرفتم (البته برای7) هیچ مشکلی هم با گرافیک و بلوتوث و وای فای نداشتم تا حالا.
سعی میکنم لیست درایورهایی که دانلود و نصب کردم براتون بزارم که فایل اضافی دانلود و نصب نکنید !
در ضمن فکر کنم درایور کارت گرافیکی که تو خود سایت HP هست معتبرتر از سایت AMD باشه .
Devicestreet
25-01-2013, 21:57
من موقعی که لپ تاپ رو گرفتم خودم ویندوز نصب کردم همه درایورهارم از همین سایت که لینکشو گذاشتم گرفتم (البته برای7) هیچ مشکلی هم با گرافیک و بلوتوث و وای فای نداشتم تا حالا.
سعی میکنم لیست درایورهایی که دانلود و نصب کردم براتون بزارم که فایل اضافی دانلود و نصب نکنید !
در ضمن فکر کنم درایور کارت گرافیکی که تو خود سایت HP هست معتبرتر از سایت AMD باشه .
در لیست اچ پی در قسمت نتورک درایور برای بلوتوث هم از کوالکام و از اینتل گذاشته
کدوم رو باید دانلود کرد؟
در ضمن درایور اچ پی هم کاتالیست هست (مثل AMD) حالا چه فرقی داره نمیدونم
سعی کنید درایور رو از خود hp بگیرید.اون 500MB هم درایور اینتل توشه هم AMD.اگه درایور خالی از AMD هم گرفتید حتما چک کنید که به سری و مدل گرافیک شکا می خوره یا نه و حتما هم نسخه Mobility یا نوت بوک رو دانلود کنید. اگه کاتالیست رو یه بار از درایور خود لپتاپ (مال Hp) نصب کردید برای آپدیت مجدد نسخه تک AMD موقع نصب گزینه customized رو انتخاب کنید و همه تیکها به جز AMD display driver رو بردارید که فقط درایور گرافیک رو بریزه و به بقیه کاری نداشته باشه.خود AMD هم پیشنهاد می ده برای نوت بوک بهتره که درایور رو از شرکت سازنده بگیرید.البته Hp هم زود به زود آپدیت نمی کنه متاسفانه.مال سری dv6 که این جوری بود.مال شما رو نمی دونم
M.Peyghambarnejad
26-01-2013, 13:50
دوستای عزیزم سلام من هم با راهنمایی شما 4540s رو خریدم از همه چیزش راضیم فقط 2 تا مشکل داره و با اینکه کل فروم رو تا حالا 3 بار خوندم و 3 تا ویندوز نصب کردم و همه درایورهاش رو از سایت اچ پی گرفتم مشکم بر طرف نشده. 1- نور صفحه در حالتی که با باطری کار میکنه دائم کم و زیاد میشه. 2- بلوتوث رو هر کاری کردم و هر روشی که گفتید انجام داد نصب نشده در ضمن وای فای من از نوع ralink هستش. اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم دوستتون دارم خسته نباشید.
Devicestreet
26-01-2013, 15:10
- نور صفحه در حالتی که با باطری کار میکنه دائم کم و زیاد میشه.
سلام
احتمالا تنظیمات مصرف برق شما در حالت power swver هست
روی ایکون باتری در سیستم تری کلیک راست کنید گزینه power options رو انتخاب کنید و اگه power saver بود به balanced تغییر بدید
M.Peyghambarnejad
26-01-2013, 16:24
نه دوستم در حالت بالانس تنظیم شده ولی دائم کم نوز و پر نور میشه.
در مورد بلوتوث چی؟ میتونی کمکم کنی؟
yoosef_st
26-01-2013, 18:13
در لیست اچ پی در قسمت نتورک درایور برای بلوتوث هم از کوالکام و از اینتل گذاشته
کدوم رو باید دانلود کرد؟
اونی که نه مال کوالکام هست و نه اینتل. یدونه داره که فقط نوشته Blutooth Driver بدون هیچ چیز اضافی.
چند صفحه قبل هم لینکش رو دادم
greywarden90
26-01-2013, 23:54
دوستای عزیزم سلام من هم با راهنمایی شما 4540s رو خریدم از همه چیزش راضیم فقط 2 تا مشکل داره و با اینکه کل فروم رو تا حالا 3 بار خوندم و 3 تا ویندوز نصب کردم و همه درایورهاش رو از سایت اچ پی گرفتم مشکم بر طرف نشده. 1- نور صفحه در حالتی که با باطری کار میکنه دائم کم و زیاد میشه. 2- بلوتوث رو هر کاری کردم و هر روشی که گفتید انجام داد نصب نشده در ضمن وای فای من از نوع ralink هستش. اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم دوستتون دارم خسته نباشید.
اولا که مبارکه .
راجع به سوال اول منم مثل شما روی مشکل(کم و زیاد شدن نور صفحه) خیلی حساس شده بودم البته برای من دائم کم و زیاد نمیشه فقط موقع رفرش زدن. کم و زیاد که نمیشه اسمشو بزاری یه چشمک خیلی ریز که اگه بک گراندت سفید باشه این موضوع واضح تره.
منم از خیلیها پرسیدم و چند تن از دوستان فوق حرفه ای گفتن هیچ ایرادی که نداره هیچ، خیلی هم خوبه . در ضمن چون لپ تاپ رو اک گرفتید اینجوریه الان که من 3-4 ماهه دارم این موضوع برام دیگه اتفاق نیفتاده .
راجع به سوال دوم هم متوجه نشدم مشکلتون با بلوتوث هست یا wifi ؟
M.Peyghambarnejad
27-01-2013, 00:49
منظورت رو متوجه نمیشم دوستم.
چه خوبی داره که کم و پر نور میشه؟؟؟؟؟؟
مشکلم با بلوتوثه ولی جهت اطلاع گفتم که بر خلاف بقیه دوستان وای فای من از نوع ralink هست.
اگه کمکم کنید ممنون میشم دیگه دارم دیوونه میشم هر کاری از دستم براومده تا حالا انجام دادم.
Devicestreet
27-01-2013, 15:29
اونی که نه مال کوالکام هست و نه اینتل. یدونه داره که فقط نوشته Blutooth Driver بدون هیچ چیز اضافی.
چند صفحه قبل هم لینکش رو دادم
سلام
چنین چیزی در اینجا وحود نداره
griefcottage
27-01-2013, 18:42
منظورت رو متوجه نمیشم دوستم.
چه خوبی داره که کم و پر نور میشه؟؟؟؟؟؟
مشکلم با بلوتوثه ولی جهت اطلاع گفتم که بر خلاف بقیه دوستان وای فای من از نوع ralink هست.
اگه کمکم کنید ممنون میشم دیگه دارم دیوونه میشم هر کاری از دستم براومده تا حالا انجام دادم.
یکی از دوستانم همین مشکلو داشت،بنظرم برد گارانتی البته دقیقا یادم نیست !!
شما ویندوزتو عوض کردی ؟بازم مشکل داره؟اگه اینجوریاس ببرش گارانتی
در مورد دومی هم
yoosef_st
27-01-2013, 21:39
سلام
چنین چیزی در اینجا وحود نداره
اینجا نوشتم دقیقا کدوم:
تو این جا :
سه تا درایور با یک اسم هست :
Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0+HS Driver for Microsoft Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حجماشون هم تقریبا اندازه هم است با یکی دو مگ اختلاف
فرق این 3 تا چیه ؟
greywarden90
29-01-2013, 01:29
سلام بر همه .
من خودم بعد از تعویض ویندوز این درایورهارو نصب می کنم با WIFI و بلوتوث هم مشکلی نداشتم .
لینک کل درایورها :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست درایورها :
-HP Travel Hub and LAN Drivers
Broadcom Bluetooth 4.0 Driver and Software
Synaptics TouchPad Driver
Intel PROSet Bluetooth Driver
Intel USB 3.0 Driver
Sierra Wireless Driver Package for HP un2430 Mobile Broadband Module
JMicron Media Card Reader Driver
Intel Management Engine Interface (MEI) Driver
HP Universal Camera Driver
Broadcom Wireless LAN Driver and Utility
Realtek Ethernet Controller Driver
Intel Rapid Storage Technology
Intel Chipset Installation Utility and Driver
Validity Fingerprint Sensor Driver
Atheros Wireless LAN Driver
AMD Video Driver and Control Panel
HP 3D DriveGuard 5
HP Hotkey Support
Intel Video Driver and Control Panel
Intel PROSet Extensions
IDT High-Definition (HD) Audio Driver
Intel Wireless Drivers
Intel My WiFi and Wireless Drivers
Qualcomm Atheros AR9000 Series Wireless LAN Driver
Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0+HS Driver
Ralink 2011 802.11 b WiFi Adapter
Devicestreet
29-01-2013, 11:46
سلام به همه
لطفا درایور های مورد نیاز از قسمت Driver - Network رو برای ویندور 8 بدید
از این پیج
ممنون
سلام دوستان
ببخشین Fingerprint. چطوری کار میکنه و وظیفش چیه؟
چرا من هرکاری میکنم کار نمیکنه؟ درایورش هم نصبه، همون Validity Fingerprint Sensor بود فک کنم
میه راهنماییم کنین و یه کمی در موردش برام شرح بدین؟ متشکرم
ویرایش: مشکل حل شد، یکی از برنامه ها بنام HP Protect Tools باید نصب میشد تا کار کنه.
دوستان فیلم های HD روی لپ تاپ من به صورت شطرنجی نشون داده میشه و اوضاعش خیلی افتضاحه ! لطفا کسی اگه راه حلی واسه این مشکل داره بگه . ممــــنون .
در ضمن این مشکل هم با KMP هست هم با Media Player . :n03:
greywarden90
29-01-2013, 22:43
دوستان فیلم های HD روی لپ تاپ من به صورت شطرنجی نشون داده میشه و اوضاعش خیلی افتضاحه ! لطفا کسی اگه راه حلی واسه این مشکل داره بگه . ممــــنون .
سلام .
فرمت فیلم چیه ؟ روی مدیا پلیر که خیلی نمیشه حساب کرد با VLC امتحان کن ببین چه جوریه ؟
M.Peyghambarnejad
29-01-2013, 23:08
دوستای گلم سلام
شدیدا به کمکتون احتیاج دارم
دارم دیگه دیوونه میشم
مشکل بلوتوث من هنوز حل نشده. هیچ درایوری روش جواب نمیده، وای فای من Ralink هست، تمام روشهایی که گفتین رو انجام دادم ولی هیچ فایده ای نداشته.
سلام .
فرمت فیلم چیه ؟ روی مدیا پلیر که خیلی نمیشه حساب کرد با VLC امتحان کن ببین چه جوریه ؟
یکی AVI یکی هم VOB با VLC هم همینطوریه . ولی فیلمهای با فرمت MP4 بهتر بخش میشن و مشکل ندارن .
M.Peyghambarnejad
30-01-2013, 00:47
بچه ها لطف میکنین اطلاعات مربوط به Network Adapter که داخل Device Manager رو به من بگید آخه فک کنم فقط مال من ralink هست و واسه همینه که بلوتوثم نصب نمیشه.
یه دنیا تشکر
شرمنده که تو زحمت میندازمتون
griefcottage
30-01-2013, 11:41
بچه ها لطف میکنین اطلاعات مربوط به Network Adapter که داخل Device Manager رو به من بگید آخه فک کنم فقط مال من ralink هست و واسه همینه که بلوتوثم نصب نمیشه.
یه دنیا تشکر
شرمنده که تو زحمت میندازمتون
داداش من که بهت لینک درایور رو دادم،گیج میزنیا!!!یه نیگا به صفحات قبل بنداز
mosi_alfa
30-01-2013, 19:17
به محل نصب km برید و فایل ستینگ رو باز کنید، همه گزینه ها رو رو حالت کیفیت بالا بذارید
اگه نشد ، codec lite pack هم نصب کنید
greywarden90
30-01-2013, 23:02
یکی AVI یکی هم VOB با VLC هم همینطوریه . ولی فیلمهای با فرمت MP4 بهتر بخش میشن و مشکل ندارن .
مرحله یک : یه فیلم با نرم افزار KM Player اجرا کن بعد ببندش .
مرحله دوم : روی صفحه دسکتاپ راست کلیک بزن بعد گزینه Configure Switchable Graphics رو انتخاب کن نرم افزارهایی که اخیرا باز کردی زیر بخش Recent Application نشون داده میشه برای KM Player حالت High Performance رو فعال کن .
نکته : اگه KM Player تو اون قسمت نبود از قسمت Browse میتونی انتخابش کنی .
اصلا kmplayer بیخیال شید pot player نصب کنید فوق العادس km player به خصوص تو ورژن های جدید دیگه خیلی باگ داره به خصوص زیاد هنگ میکنه و بعضی فرمت ها که تو ورژن های قدیمیش اجرا میکرد دیگه خوب اجرا نمیکنه یا اصلا اجرا نمیکنه
pot player نصب کنید هم کیفیت فوق العاده تر هست هم همه فرمت ها رو اجرا میکنه
greywarden90
30-01-2013, 23:37
اصلا kmplayer بیخیال شید pot player نصب کنید فوق العادس km player به خصوص تو ورژن های جدید دیگه خیلی باگ داره به خصوص زیاد هنگ میکنه و بعضی فرمت ها که تو ورژن های قدیمیش اجرا میکرد دیگه خوب اجرا نمیکنه یا اصلا اجرا نمیکنه
pot player نصب کنید هم کیفیت فوق العاده تر هست هم همه فرمت ها رو اجرا میکنه
خیلی حال نکردم باهاش ، شاید بخاطر عادت به KM Player باشه .
milad_takjoo
31-01-2013, 09:52
دوستان ویندوز 8 رسمی واسه این لپ تاپ اومده؟
خیلی حال نکردم باهاش ، شاید بخاطر عادت به KM Player باشه .
با چیش حال نکردی ؟ اگر ظاهرشه که اسکین های قشنگی داره خودش مگر نه همون شرکتی که kmplayer ساخت pot player ساخته چند برابر قوی تر
=======
دوستان ویندوز 8 رسمی واسه این لپ تاپ اومده؟
واسه این لپتاپ و اون لپتاپ نداره :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/os/windows-8/15071-Windows-8-Professional-x64.html
space بردار
من همین دیروز نصب کردم ویندوز 8 خیلی حال کردم باهاش
واسه این لپتاپ و اون لپتاپ نداره :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/os/windows-8/15071-Windows-8-Professional-x64.html
space بردار
من همین دیروز نصب کردم ویندوز 8 خیلی حال کردم باهاش[/QUOTE]
با سلام
میگم شما ویندوز 8 نصب کردی تونستی بلوتوثش رو نصب کنی ؟؟ یه سوال دیگه شما وقتی ویندوز نصب میکنی درایور بلوتوث توو دیوایس منیجر میاد ؟؟؟؟
greywarden90
31-01-2013, 20:14
از دوستانی که ویندوز 8 نصب کردن رو این لپ تاپ راضی هستن ؟ تمام درایورهاش نصب شد ؟ ارزش داره نصب کنیم ؟
milad_takjoo
01-02-2013, 12:21
واسه این لپتاپ و اون لپتاپ نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
space بردار
من همین دیروز نصب کردم ویندوز 8 خیلی حال کردم باهاش
دوست عزیز اینطوری ها هم نیست...mainboard و بایوس باید ساپورت کنن...نصب شدن رو که میشه ولی بعدا ممکنه مشکلاتی واستون ایجاد کنه.....
griefcottage
01-02-2013, 19:20
به به!عجب نرم افزاریه این pot player
بروبچ همگی بنصبید بهتر از بقیس
با سلام
میگم شما ویندوز 8 نصب کردی تونستی بلوتوثش رو نصب کنی ؟؟ یه سوال دیگه شما وقتی ویندوز نصب میکنی درایور بلوتوث توو دیوایس منیجر میاد ؟؟؟؟
سلام
اره بلوتوثشم که تو سون مشکل داشتم تو ویندوز 8 نصب شد ولی فایل که میفرستم به موبایلم کنده نمیدونم مشکل از موبایل هست یا چیز دیگه ولی تو ویندوز سون که کلا فایل هم نمیشد بفرستی
دوست عزیز اینطوری ها هم نیست...mainboard و بایوس باید ساپورت کنن...نصب شدن رو که میشه ولی بعدا ممکنه مشکلاتی واستون ایجاد کنه.....
همچین چیزی نشنیده بودم تا حالا ولی با این حال اگر بایوس اپدیت کرده باشی مشکل نداره خود hp گذاشته
یا سلام
من که دیگه از نصب بلوتوث این لب تاپ نا امید شدم ،، هر راهی بوود رو امتحان کردم نشد که نشد ،، سه بار ویندوز عوض کردم ،، کاش یکی از بچه ها میتونست یه راه حل کامل و جامع بده واسه این مشکل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا سلام
من که دیگه از نصب بلوتوث این لب تاپ نا امید شدم ،، هر راهی بوود رو امتحان کردم نشد که نشد ،، سه بار ویندوز عوض کردم ،، کاش یکی از بچه ها میتونست یه راه حل کامل و جامع بده واسه این مشکل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز 8 یا سون؟
سون مشکل داشت ولی 8 به راحتی نصب شد
Devicestreet
03-02-2013, 20:01
سلام از قسمت درایور نتورک برای 8 چه درایورایی رو باید دان کرد؟:n11:
این پیج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام از قسمت درایور نتورک برای 8 چه درایورایی رو باید دان کرد؟:n11:
این پیج ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من اینا رو دانلود کردم
griefcottage
03-02-2013, 21:44
ویندوز 8 حال میده؟بازی میشه نصب کرد روش!آیا؟
من pes2013 فقط نصب کردم که مشکلی نداشت و راحت اجرا شد
من که خیلی حال کردم با ویندوز 8 کلا خیلی خوبه
احساس هم میکنم باتری شارژ کمتری مصرف میکنه و همچنین دمای لپتاپ هم پایین اومده +خیلی سریع لود میشه و ...
greywarden90
04-02-2013, 00:27
من pes2013 فقط نصب کردم که مشکلی نداشت و راحت اجرا شد
احساس هم میکنم باتری شارژ کمتری مصرف میکنه و همچنین دمای لپتاپ هم پایین اومده +خیلی سریع لود میشه و ...
سلام دوست عزیز .
ممکنه بگید pes رو چه تنظیماتی اجرا می کنید ؟
اخرین تنظیمات کیفیت مشکلی نداشته برای شما ؟
سلام دوست عزیز .
ممکنه بگید pes رو چه تنظیماتی اجرا می کنید ؟
اخرین تنظیمات کیفیت مشکلی نداشته برای شما ؟
سلام
pes رو تنظیمات رو hige هست
نه مشکلی نداره
griefcottage
04-02-2013, 00:50
پس لازم شد یه تغییراتی بدیم:n12:
greywarden90
04-02-2013, 12:15
تو نصب درایورها به مشکل برخورد نکردید ؟
الان من بخام 8 نصب کنم باید دوباره از سایت hp درایورهای مخصوص 8 رو بگیرم ؟
شما درایورهای جدید رو نصب کردید یا با همون درایورهای 7 هم میشه ؟
تو نصب درایورها به مشکل برخورد نکردید ؟
الان من بخام 8 نصب کنم باید دوباره از سایت hp درایورهای مخصوص 8 رو بگیرم ؟
شما درایورهای جدید رو نصب کردید یا با همون درایورهای 7 هم میشه ؟
نه مشکلی نداشتم فقط واسه کلید های ترکیبی HP Hotkey Support موقع نصب فریم ورک 3.5 میخواست که در حالت عادی ویندوز 8 فریم ورک 4 داره که از اینترنت گرفتم و اونم نصب شد
الان همه نصب شدن فقط یکی نصب نشده که نمیدونم اصلا چیه تو ویندوز سون هم همینطور بود و UNKNOWN بود
شاید نصب شه بعضیاش ولی بهتره دوباره مخصوص ویندوز 8 بگیری
hassan771
05-02-2013, 03:36
سلام
دوستانی که مشکل بلوتوث دارن درایور بلوتوث ralink رو نصب کنن
من الان نصب کردم و کلی فایل از لپتاپ به گوشیم فرستادم
ویندوزمم 7 pro 64 هست و اینم بگم اصلا نیاز به عوض کردن ویندوز نیست
اینم لینک دانلودش از سایت hp با حجم 80 مگ
ftp://15.217.49.74//pub/softpaq/sp58501-59000/sp58944.exe
hassan771
05-02-2013, 03:39
سلام
اصلاح لینک بالا
تو قسمت driver network و ralink bluetoth
saeed4969
06-02-2013, 16:39
سلام ، مبارک باشه ، ایشالا چرخش بچرخه ،
منم 2 روزه بعد از کلی بررسی ، نهایتا همین پروبوک 4540 رو خریدم ، همه درایوراشم نصب کردم ، ولی نمیدونم چطوری وبکم رو کار بندازم ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همه ی بچه ها
من با کلی دوندگی تونستم بولوتوث لپتاپمو درست کنم توجه داشته باشید اگه وای فای شما از نوع RALINK باشه احتمال زیاد اصلا سخت افزاری بولوتوث نداره!!!!!!!!
برید توی پروپرتیس سیستمتون اگه کد وایرلس شما RALINK RT5390R بود حتما بولوتوث نداره و باید ببرین گارانتی تا براتون لپتاپو عوض کنن و پیشنهاد میکنم که از گارانتی هماهنگ خرید نکنید و از گارانتی سریر خرید کنید
با تشکر.
griefcottage
06-02-2013, 22:17
به به !سلام به همگی!!
امروز یه تست خفن زدم لپ تاپو !!!چندتا بازی خفن،مکس پین 3 و هیتمن 5 و فار کرای 3 روی بالاترین تنظیمات بدون لگ !!!چه حالی داد!:n02:
griefcottage
06-02-2013, 22:19
سلام ، مبارک باشه ، ایشالا چرخش بچرخه ،
منم 2 روزه بعد از کلی بررسی ، نهایتا همین پروبوک 4540 رو خریدم ، همه درایوراشم نصب کردم ، ولی نمیدونم چطوری وبکم رو کار بندازم ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مبارک باشه!چه قیمتی خریدی؟
ببین گوگل کروم نصب کن توی قسمت app کروم یه چیزی هست به اسم webcam toyاینو نصب کن روی کرومت بعدش بازش کن (تازه کلی شکلک داره )خعلی باحاله!
البته نمیدونم با نرم افزار خاصی میشه یا نه !
به به !سلام به همگی!!
امروز یه تست خفن زدم لپ تاپو !!!چندتا بازی خفن،مکس پین 3 و هیتمن 5 و فار کرای 3 روی بالاترین تنظیمات بدون لگ !!!چه حالی داد!:n02:
سلام
خدایی مکس پین 3 رو تونستی اجرا کنی ؟
من ارزویی جز اجرای این بازی ندارم رو 4540:n02:
با سلام خدمت همه دوستای گلم.
1 ماه میشه 4540 گرفتم/از همه راه هایی که توی این 35 صفحه از کلوپ گفتید واسه نصب بلوتوث استفاده کردم اما جواب نگرفتم !
نکته : در ویندوزی که خود فروشنده ریخته بود بلوتوث و مشخصاتش رو دیده بودم (athros)
اما وقتی یک بار خودم همون ورژن از ویندوز رو ریختم حتی با تمام راهنماییاتون موفق نشدم ! :n13:
3 تا راه دارم :
1 ) یه usb بلوتوث بگیرم
2) بدمش واسه تعویض
3) همچنان تلاش کنم
نظرتون مهمه برام/ممنون میشم نظر بدید :n18:
Devicestreet
07-02-2013, 20:53
سلام
شما برای استفاده از فینگر پرینت از چه نرم افزاری استفاده می کنید
درایور سایت hp رو هم نصب کردم
windows 8 64bit
negin jo0on
08-02-2013, 03:08
ببین دوست من اون بالا دوتا دکمه هست!واسه وایرلس رو بزن ،وقتی سفید شد،بعد بلوتوثت رو باز میکنی بعدش نوشته SEnd file یا Add device اینجوری کار میکنه !!!
در ضمن نوت بوک ها فقط ایسوس دارای حروف پارسی هست بقیه ندارن یا اگرم باشه من اطلاع ندارم!!!
منم همین مشکلو دارم....اد دیوایس رو که میزنم کلا هیچی نشون نمیده خو:n14:
negin jo0on
08-02-2013, 03:31
دوستان میشه لینک دانلود درایور بلوتوش واسه 64بیتی رو بذارین...من زدم کلا آنستالش کردم:دی..آخه هیچیو پیدا نمیکرد:دی
با سلام خدمت همه دوستای گلم.
1 ماه میشه 4540 گرفتم/از همه راه هایی که توی این 35 صفحه از کلوپ گفتید واسه نصب بلوتوث استفاده کردم اما جواب نگرفتم !
نکته : در ویندوزی که خود فروشنده ریخته بود بلوتوث و مشخصاتش رو دیده بودم (athros)
اما وقتی یک بار خودم همون ورژن از ویندوز رو ریختم حتی با تمام راهنماییاتون موفق نشدم ! :n13:
3 تا راه دارم :
1 ) یه usb بلوتوث بگیرم
2) بدمش واسه تعویض
3) همچنان تلاش کنم
نظرتون مهمه برام/ممنون میشم نظر بدید :n18:
سلام
برای منم Qualcomm Atheros هست در ویندوز 7 با اینکه با کلی سختی تونستم نصبش کنم ولی بازم درست کار نمیکرد مثلا موقع فرستادن یک فایل هنگ میکرد
ولی تو ویندوز 8 هم خیلی راحت نصب شد هم بدون مشکل فایل رد و بدل شد
این و دانلود کردم نصب کردم بدون مشکلی حل شد :
Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0+HS Driver for Microsoft Windows 1.00 5 Oct 2012
حالا اینو بگیر تو ویندوز 7 هم باید جواب بده احتمالا
سلام
شما برای استفاده از فینگر پرینت از چه نرم افزاری استفاده می کنید
درایور سایت hp رو هم نصب کردم
windows 8 64bit
سلام
من که فینگرپرینت ندارم ولی باید این باشه :
HP ProtectTools Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان میشه لینک دانلود درایور بلوتوش واسه 64بیتی رو بذارین...من زدم کلا آنستالش کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخه هیچیو پیدا نمیکرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4540 دو نوع بلوتوث داره اگر Atheros هست که لینکشو گذاشتم
خوب مشکل سوییچ کردن گرافیک هم به طور کامل حل شد
تو سون مکس پین 3 رو نصب کردم سوییچ نمیکرد گرافیک 512 میشناخت صبح دوباره نصب کردمش تو ویندوز 8 گرافیک 2 گیگ شناخت و مشکل حل شد
greywarden90
08-02-2013, 14:24
خوب مشکل سوییچ کردن گرافیک هم به طور کامل حل شد
تو سون مکس پین 3 رو نصب کردم سوییچ نمیکرد گرافیک 512 میشناخت صبح دوباره نصب کردمش تو ویندوز 8 گرافیک 2 گیگ شناخت و مشکل حل شد
پس با این اوصاف ما هم بریم سراغ 8 .
نصب کنیم ببینیم چی میشه .
تو اجرای مکس پین که مشکلی نداشتید براحتی اجرا شد ؟
اره کلا ویندوز 8 خیلی از سون بهتره حداقل من تو این یکی دو هفته خیلی خوشم اومده ازش
من مکس پین 3 نصب کردم صبح اجراش کردم فقط تنظیمات گرافیک دیدم که گرافیک زد 2048 قبلا 512 میزد دیگه اینو دیدم نرفتم تو بازی ولی قاعدتا نباید مشکلی باشه دیگه
دوستان من هم نتونستم بلوتوث رو نصب کنم اما تصمیم ندارم بفرستمش گارانتی بلکه یه دستگاه بلوتوث شاید براش بگیرم اون هم معلوم نیست
چون اکثر انتقال فایل ها با فلشه و بلوتوث انچنان کابردی نداره و سرعت انتقال فایل بالائی هم نداره
negin jo0on
08-02-2013, 23:28
4540 دو نوع بلوتوث داره اگر Atheros هست که لینکشو گذاشتم
حالا این که گفتی ینی چی؟:دی
negin jo0on
09-02-2013, 00:20
حالا این که گفتی ینی چی؟:دی
من دیشب بلوتوثم آنیستال کردم الان باز آیکونش اومده!!!!!
بهرحال ینی بلوتوثم نصبه دیگه؟؟؟پ چرا هیچیو پیدا نمیکنه و هیچ دستگاهیم پیداش نمیکنه اما الکی زده بلوتوث آنه؟؟؟:n24::n30:
مهم !!!!!!!!
دوستاني كه مثل خودم با بلوتوث مشكل دارن لطف كنن نام ويندوز ، ورژن و 32 يا 64 بيتي بودنشو بگن.
شايد اصلا ويندوزامون بايد تغيير بديم.
چون كه
داخل سايت hp نوشته
Select operating system
» Linux
» Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)
» Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)
» Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
» Microsoft Windows 8 (32-bit)
» Microsoft Windows 8 (64-bit)
» Microsoft Windows XP Professional
يعني
ويندوزمون بايد يكي از اينا باشه تا درايورها هم شناخته بشه
من Microsoft Windows 7 Professional (64-bit رو نصب ميكنم شايد ok بشه
خبرشو ميدم
فعلا :n18:
مهم !!!!!!!!
دوستاني كه مثل خودم با بلوتوث مشكل دارن لطف كنن نام ويندوز ، ورژن و 32 يا 64 بيتي بودنشو بگن.
چون كه
داخل سايت hp نوشته
Select operating system
» Linux
يعني
خبرشو ميدم
Microsoft Windowns 7 professional 64bit
greywarden90
09-02-2013, 23:21
مهم !!!!!!!!
چون كه
داخل سايت hp نوشته
Select operating system
» Linux
يعني
خبرشو ميدم
فکر نمی کنم ربطی داشته باشه من ویندوز سون 64Ultimate بیت نصب کردم که تو لیست نیست ولی درایورهای ویندوز Professional رو دانلود و نصب کردم هیچ مشکلی هم با بلوتوث و سایر درایورها نداشتم .
یه سوال داشتم از دوستان کسی روی این مدل xp نصب کرده ؟
من یادمه میخاستم نصب کنم، اصلا نصب نشد یعنی صفحه نصب ویندوز xp نیومد !
سلام به همه ی بچه ها
من با کلی دوندگی تونستم بولوتوث لپتاپمو درست کنم توجه داشته باشید اگه وای فای شما از نوع RALINK باشه احتمال زیاد اصلا سخت افزاری بولوتوث نداره!!!!!!!!
برید توی پروپرتیس سیستمتون اگه کد وایرلس شما RALINK RT5390R بود حتما بولوتوث نداره و باید ببرین گارانتی تا براتون لپتاپو عوض کنن و پیشنهاد میکنم که از گارانتی هماهنگ خرید نکنید و از گارانتی سریر خرید کنید
با تشکر.
با سلام و تشکر
من کد وایرلس لب تاپم همینیه که شما گفتین ،، دیگه باید بیخیال بلوتوث بشم احتمالا ،، میگم خب چرا اینجوری کردن ،، یعنی شرکت تولید کننده همچین کاری انجام داده؟؟؟؟؟؟
Devicestreet
10-02-2013, 10:09
حتما به 8 برو خیلی بهتر و راحت تر از 7 هست
دوستانی که با گرافیک مشکل دارند باید روی لوگوی catalyst که توی سیستم تری هست کلیک راست کنند بعد گزینه configure switchable graphics رو انتخاب کنند بعد در قسمت recent apps برنامه مورد نظر خودشونو high perfomance کنند
در ضمن فینگر پرینتم رو تنظیم کردم اما هر چقدر تلاش میکنم میگه اشتباهه و همخوانی نداره کسی تونسته از فینگر پرینت درست استفاده کنه؟
با سلام و تشکر
من کد وایرلس لب تاپم همینیه که شما گفتین ،، دیگه باید بیخیال بلوتوث بشم احتمالا ،، میگم خب چرا اینجوری کردن ،، یعنی شرکت تولید کننده همچین کاری انجام داده؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز از این قضیه مطمئنی چون مدل بلوتوث من هم همینه
M.Peyghambarnejad
10-02-2013, 13:13
بچه ها وای فای من هم همینه که گفتین یعنی جدی جدی بلوتوث نداره؟؟؟؟؟!!!!
هیچ راه دیگه ای به جز تعویض لپ تاپ و خرید دیوایسش نیست؟
از این قضیه که بلوتوث نداره مطمعنید؟
یعنی چی بلوتوث نداره!یه کم ور برید نصب می شه دیگه.از خود سایت Hp بپرسید.یه کم نصبش سخته لابد.این همه نصب کردن.نمی شه نصب نشه که
با سلام
میگم از بچه های این انجمن کسی هست که کد وایرلسش RALINK RT5390R باشه و تونسته باشه بلوتوث لب تابش رو نصب کنه ؟؟؟؟؟؟
سردرگم شدیم بدجوووور ،، داستانی شده این بلوتوث واسه ما .
دوستان من چند دقیقه پیش یه ایمیل زدم به سایت اچ پی با این متن
Hello
I have problem for install bluetooth in my laptop hp probook 4540s
My wi-fi model in my laptop is RALINK RT5390R
and I install many driver for this hardware but does not install and many friends have problem with this model of Wi-Fi please help us for install bluetooth of this model
thanks
امیدوارم جواب بدن
M.Peyghambarnejad
10-02-2013, 15:06
سلام مال من هم RALINK RT5390R هست ترو خدا اگه به نتیجه رسیدین به من هم خبر بدید دارم دیوونه میشم
به نظرم بايد بيشتر تلاش كرد :n15:
فکر نمی کنم ربطی داشته باشه من ویندوز سون 64Ultimate بیت نصب کردم که تو لیست نیست ولی درایورهای ویندوز Professional رو دانلود و نصب کردم هیچ مشکلی هم با بلوتوث و سایر درایورها نداشتم .
یه سوال داشتم از دوستان کسی روی این مدل xp نصب کرده ؟
من یادمه میخاستم نصب کنم، اصلا نصب نشد یعنی صفحه نصب ویندوز xp نیومد !
فكر كنم بخاطر اينه كه cpu لپ تاپمون xp رو ساپورت نميكنه يا برعكس
پيشنهاد :
ميتوني vmware نصب كني بعدش xp رو بصورت مجازي نصب و استفاده كني
اما !!!
من اينكارو كردم ولي گرافيكو نميشناسه
حتي درايورش رو هم از hp گرفتم اما نشد :n06:
از اينجا هم ميتوني كمك بگيري :
M.Peyghambarnejad
10-02-2013, 15:48
دوستان من چند دقیقه پیش یه ایمیل زدم به سایت اچ پی با این متن
Hello
I have problem for install bluetooth in my laptop hp probook 4540s
My wi-fi model in my laptop is RALINK RT5390R
and I install many driver for this hardware but does not install and many friends have problem with this model of Wi-Fi please help us for install bluetooth of this model
thanks
امیدوارم جواب بدن
اگه جواب دادن لطف میکنی اطلاع رسانی کنی!
ممنون عزیز
M.Peyghambarnejad
10-02-2013, 15:50
با سلام
میگم از بچه های این انجمن کسی هست که کد وایرلسش RALINK RT5390R باشه و تونسته باشه بلوتوث لب تابش رو نصب کنه ؟؟؟؟؟؟
سردرگم شدیم بدجوووور ،، داستانی شده این بلوتوث واسه ما .
مال من هم 5390 هست
مثل فرشته تو گل گیر کردم
هرکاری میکنم نصب نمیشه
تروخدا کمکم کنید
greywarden90
10-02-2013, 15:57
سلام بر همه .
دوستان این قضیه اپدیت بایوس چیه و چطوری باید انجامش داد ؟
من میخام 8 نصب کنم باید بایوس رو هم اپدیت کنم ؟ نکته ای یا توصیه ای قبل از نصب ویندوز 8 رو این لپ تاپ ندارید ؟
ممنون .
Devicestreet
10-02-2013, 16:08
سلام بر همه .
دوستان این قضیه اپدیت بایوس چیه و چطوری باید انجامش داد ؟
من میخام 8 نصب کنم باید بایوس رو هم اپدیت کنم ؟ نکته ای یا توصیه ای قبل از نصب ویندوز 8 رو این لپ تاپ ندارید ؟
ممنون .
اپدیت بایوس زیاد سخت نیست باید برنامه اون رو از سایت اچ پی دانلود کرد و بعدش نصبش کنی مثل بقیه درایور ها بعد از اون و قبل از زدن finish پیغامی میاد و اعلام می کنه لپ تاپ باید ری استارت کنه و یک سری اتفاقات غیر منتظره میفته(این رو خود برنامه اعلام می کنه)
برای من لپ تاپم در 5 ثانیه 3 بار خاموش و روشن شد بعد بوت شد
به شما هم توصیه می کنم اپدیت کنید در عملکرد کلی تاثیر داره
-------------
کسی تونسته از فینگر پرینت درست استفاده کنه؟
توي سايت hp يه راهنمايي كرده شايد به دردمون بخوره :
h20000.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
What if my Operating System is not listed?
Answer: If your operating system is not listed, HP does not currently have software or driver downloads available for your product for that operating system, or they are not available in the language you have chosen. Here are some options if no downloads are listed for your operating system:
Try installing the device using the “Add New Hardware" wizard in Windows operating systems. Drivers for some peripheral products (cameras, printers, scanners, etc.) are pre-installed in the operating system and don’t require downloading a new driver.
If you are looking for original Pavilion or Presario PC drivers, try using the Application Recovery feature included on the Recovery partition or Recovery discs.
If the product you are trying to install is not made by HP, you may be able to find drivers and software downloads from the original manufacturer’s Web site.
Visit the HP Web site again later to see if new downloads have been made available.
For Linux printer drivers, go to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to determine if your printer product is supported by HP’s Linux (HPLIP) driver. Most major Linux operating systems (known as “distros") routinely pick up the latest HPLIP software from this SourceForge site and integrate it into their distro so you may already have support for your HP printer product within your Linux distro. If you do not see support for your printer product listed at the SourceForge site, you can go to [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to check for 3rd party support.
For MAC, OS X is the top level operating system. Under this operating system listing, HP displays the latest HP Mac driver. Please note with HP Mac drivers, one single driver generally supports different versions (for example Mac OS X v10.2, 10.3, 10.4, and/or 10.5 depending on the product).
اپدیت بایوس زیاد سخت نیست باید برنامه اون رو از سایت اچ پی دانلود کرد و بعدش نصبش کنی مثل بقیه درایور ها بعد از اون و قبل از زدن finish پیغامی میاد و اعلام می کنه لپ تاپ باید ری استارت کنه و یک سری اتفاقات غیر منتظره میفته(این رو خود برنامه اعلام می کنه)
-------------
کسی تونسته از فینگر پرینت درست استفاده کنه؟
فینگر پرینت رو روي win 7 ultimate 64bit نصب و استفاده كردم
ميتوني از تاپيك هاي گذشته كمك بگيري
دقيقا مشكل كجاست ؟
راستي يه نكته درمورد فینگر پرینت بگم خيلي مهمه
تنظيمات فینگر پرینت رو روي boot نزاريد !!!!!!!!!!!
چون
يه موقعي اگه خواستي ويندوز عوض كني يا اگه خودبه خود ويندوزتون خراب شد ؛ اذيت ميشي و بايد يه سري از تنظيمات بايوس رو تغيير بدي تا فینگر پرینت از روي boot به درستي پاك بشه.
بخاطر اينكه بعد از خرابي يا تعويض ويندوز فینگر پرینت هنوز داره هنگام بالا اومدن اجرا ميشه ؛ درصورتي كه بايد كلا حذف بشه. :n05:
greywarden90
10-02-2013, 16:45
تو چه مرحله ای باید این کارو انجام بدیم ؟ بعد از نصب ویندوز جدید و قبل از نصب سایر درایورها ؟
ممکنه لینکی از اپدیت بایوس رو برای ویندوز 8 بزارید .
ممنون
تو چه مرحله ای باید این کارو انجام بدیم ؟ بعد از نصب ویندوز جدید و قبل از نصب سایر درایورها ؟
ممکنه لینکی از اپدیت بایوس رو برای ویندوز 8 بزارید .
ممنون
ftp://15.240.238.52/pub/softpaq/sp60001-60500/sp60035.exe
این هم صفحه اصلی دانلود درایورهاش برای ویندوز 8 64 بیتی
greywarden90
10-02-2013, 16:58
ftp://15.240.238.52/pub/softpaq/sp60001-60500/sp60035.exe
این هم صفحه اصلی دانلود درایورهاش
خیلی ممنون فایل رو دانلود کردم .
ولی تو چه مرحله ای باید این فایلو نصب کنم . همین الان که یه ویندوز رو سیستم دارم که چندین ماهه تعویض نکردم(نیازی نبوده که عوض کنم) با کلی برنامه اگه این فایل بایوس رو نصب کنم روی ویندوز و برنامه هام که تاثیری نداره ؟
دوست عزیز من دقیق اطلاع ندارم ولی به نظرم ویندوزت رو عوض کن و اولین درایوری رو که نصب میکنی این باشه
در ضمن این درایور ویندوز 8
64 بیتی
Devicestreet
10-02-2013, 19:41
خیلی ممنون فایل رو دانلود کردم .
ولی تو چه مرحله ای باید این فایلو نصب کنم . همین الان که یه ویندوز رو سیستم دارم که چندین ماهه تعویض نکردم(نیازی نبوده که عوض کنم) با کلی برنامه اگه این فایل بایوس رو نصب کنم روی ویندوز و برنامه هام که تاثیری نداره ؟
به این ترتیب
1.نصب ویندوز
2.اپدیت بایوس
3.نصب درایور ها
joibari2
10-02-2013, 23:28
سلام من میخوام 4540 بگیرم ولی فقط از داغ شدنش میترسم شماها که دارین چجوریه زیاد داغ میکنه ؟یا نه؟
روش 8 بریزم یا سون؟
greywarden90
11-02-2013, 00:17
سلام من میخوام 4540 بگیرم ولی فقط از داغ شدنش میترسم شماها که دارین چجوریه زیاد داغ میکنه ؟یا نه؟
روش 8 بریزم یا سون؟
برای من که داغ نمی کنه بارها با نرم افزار اسپیدفن درجه حرارتهای قطعات رو چک کردم همیشه نرمال بوده .
البته شاید تو بازیهای سنگین و استفاده طولانی مدت داغ کنه که من توی اون شرایط هنوز استفاده نکردم .
بیشتر بخاطر بدنه ی الومینیومی و محکم بودنش نسبت به سایر مدلها این مدل رو گرفتم چون تو محیط کارگاهی ازش استفاده می کنم .
negin jo0on
11-02-2013, 00:51
بلوتوث:n28::n22:
joibari2
11-02-2013, 08:15
برای من که داغ نمی کنه بارها با نرم افزار اسپیدفن درجه حرارتهای قطعات رو چک کردم همیشه نرمال بوده .
البته شاید تو بازیهای سنگین و استفاده طولانی مدت داغ کنه که من توی اون شرایط هنوز استفاده نکردم .
بیشتر بخاطر بدنه ی الومینیومی و محکم بودنش نسبت به سایر مدلها این مدل رو گرفتم چون تو محیط کارگاهی ازش استفاده می کنم .
دقیقا منم چون میخوام بازی های سنگین اجرا کنم و استفاده طولانی مدت ازش کنم میترسم داغ کنه!
تو بازی هایی مثه مکس پین و کال آف دیوتی و اینا تست کردید؟
دقیقا منم چون میخوام بازی های سنگین اجرا کنم و استفاده طولانی مدت ازش کنم میترسم داغ کنه!
تو بازی هایی مثه مکس پین و کال آف دیوتی و اینا تست کردید؟
دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم برای شما که میخواید بازی کنید برید کنسول بگیرید چون این مدل لپ تاپ برای این کار طراحی نشده و ممکنه در طولانی مدت برای شما مشکلاتی رو درست کنه اما با خرید یه کنسول دیگه این دردسرها رو ندارید و همچنین گرافیک و سی پی یو این مدل لپ تاپ قابل ارتقا نیست و تا یه مدت میشه بازی کرد و به نظر من ارزش نداره شما بالای دو میلیون تومان پول بدید تازه اون هم یه مدت بازی کنید چون مطمئنا بازی های جدید رو شاید دیگه نکشه اما کنسول همیشه بازی داره و هزینه کمتری بابتش میدید
لپ تاپهای مخصوص بازی هم هست که اگه اشتباه نکنم لپ های دل سری xps هستند که برای بازی طراحی شدند
joibari2
11-02-2013, 09:52
دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم برای شما که میخواید بازی کنید برید کنسول بگیرید چون این مدل لپ تاپ برای این کار طراحی نشده و ممکنه در طولانی مدت برای شما مشکلاتی رو درست کنه اما با خرید یه کنسول دیگه این دردسرها رو ندارید و همچنین گرافیک و سی پی یو این مدل لپ تاپ قابل ارتقا نیست و تا یه مدت میشه بازی کرد و به نظر من ارزش نداره شما بالای دو میلیون تومان پول بدید تازه اون هم یه مدت بازی کنید چون مطمئنا بازی های جدید رو شاید دیگه نکشه اما کنسول همیشه بازی داره و هزینه کمتری بابتش میدید
لپ تاپهای مخصوص بازی هم هست که اگه اشتباه نکنم لپ های دل سری xps هستند که برای بازی طراحی شدند
درسته. ولی فقط برای بازی نمیخوام گاهی اوقات میخوام بازی کنم.
درسته. ولی فقط برای بازی نمیخوام گاهی اوقات میخوام بازی کنم.
من مکس پین 3 رو دیروز بازی کردم مشکلی نداشت تو اجراش
منم زیاد بازی نمیکنم اگر مثلا روزی دو سه ساعت میخوای بازی کنی مشکلی نداره ولی اگر میخوای مثلا 12-13 ساعت بازی کنه جواب نمیده
joibari2
11-02-2013, 18:29
من امروز رفتم برای خرید لپتاپ ولی گارانتی های مختلفی داشت و مردد شدم(بین ایران اچ پی-ایران نوت بوک و سریر) که کدوم گارانتی معتبره شماها گارانتیتون چیه؟بهترین گارانتی اچ پی کدومه؟
دوست عزیز بین این سه گارانتی که شما نام بردید به نظرم سریر بهتره
joibari2
11-02-2013, 19:03
دوست عزیز بین این سه گارانتی که شما نام بردید به نظرم سریر بهتره
شما هم سریر دارید؟
M.Peyghambarnejad
11-02-2013, 20:41
سلام بچه ها هنوز برای بلوتوث RALINK RT5390R نتونستید کاری بکنید؟؟؟!!!!!!!
شما هم سریر دارید؟
نه دوست عزیز
از من سریر نیست یعنی کلا گارانتی معتبری نیست
میدونید یه فروشنده میگفت چون لپ تاپ های زیادی با گارانتی سریر فروخته شده و به خاطر فروش بالا و سابقه خوب شرکت در پشتیبانی لپ تاپ هایی که خراب هستند به خاطر دو دلیل قبل زیاد برگشت خوردند و دیگه شرکت سریر جوب گو نیست و اکثرشون رو برگشت میزنه البته این رو فروشنده میگفت و نمیدونم چقدر حرفش صحت داشته باشه ولی من شنیدم سریر یکی از گارانتی های معتبره
هنوز نه
ولی احتمالا ویندوز 8 رو نصب کنم با درایورهاش ببینم جواب میده یا نه
دوستان اطلاعات کامل در لینک زیر در مورد لپ تاپ hp probook 4540s
greywarden90
13-02-2013, 01:00
دوستان اطلاعات کامل در لینک زیر در مورد لپ تاپ hp probook 4540s
خوب بود ممنون .
Devicestreet
13-02-2013, 15:16
سلام
من ویقتی روی درایور AMD توی سیستم تری کلیک می کنم فقط intel hd 4000 رو می شناسه دلیل چیه؟
برای شما هم اینطوریه؟
سلام من هم نگاه کردم از من هم هینجوری بود دلیلش رو نمیدونم شاید از اون گرافیکی که داره فعلا استفاده میکنه در این قسمت نشون میده
سلام بچه ها هنوز برای بلوتوث RALINK RT5390R نتونستید کاری بکنید؟؟؟!!!!!!!
من انواع و اقسام ويندوزها از شركت هاي مختلف رو نصب كردم ؛ تازه تمام راهنمايي هاي دوستان رو هم انجام دادم متاسفانه نشد.
فقط 8 رو تست نكردم.
اما چشم آب نميخوره درست بشه.
بايد بيخيال بشيم. :n22:
يه سوال:
اگه از پورتusb 3 براي كابل ها و يا فلش هاي usb 2 استفاده كنيم مشكلي براي لپ تاپ ايجاد ميشه.
لطفا اگه مطمئن هستيد جواب بديد
ممنون :n06: :n12:
hadialamolhoda
14-02-2013, 18:46
سلام من گزینه سوییچ رو ندارم
چیکار کنم
سلام منم به تازگی گرفتم و ازش راضیم لب تاب مهندسی و بیزینسی هستش و برای کارای مهندسی عالیه هرچی نرم افزارم توش نصب کنی داغ نمیکنه:n26:
يه سوال:
اگه از پورتusb 3 براي كابل ها و يا فلش هاي usb 2 استفاده كنيم مشكلي براي لپ تاپ ايجاد ميشه.
لطفا اگه مطمئن هستيد جواب بديد
ممنون :n06: :n12:
دوست عزیز من دارم استفاده میکنم و تا حالا هم هیچ مشکلی به وجود نیومده
در ضمن من خوندم که چهار پورت این مدل usb3 هستند که میشه به عنوان usb2 هم ازشون استفاده کرد
البته مطمئن بودنش رو که نه ولی از این چهار پورت یکی رو ماوس وصل کردم و یکی رو کیبورد و یکی هم کول پد و یکی رو هم بیشتر مواقع فلش
greywarden90
14-02-2013, 23:41
دوست عزیز من دارم استفاده میکنم و تا حالا هم هیچ مشکلی به وجود نیومده
در ضمن من خوندم که چهار پورت این مدل usb3 هستند که میشه به عنوان usb2 هم ازشون استفاده کرد
البته مطمئن بودنش رو که نه ولی از این چهار پورت یکی رو ماوس وصل کردم و یکی رو کیبورد و یکی هم کول پد و یکی رو هم بیشتر مواقع فلش
فکر کنم پورت های سمت راست usb 2 هستند چون من وقتی کابل usb 3 می زنم بهشون یه پیغام میده که می تونی از پورتهای usb 3 استفاده کنی که سریع تره ولی وقتی از پورتهای سمت چپ استفاده می کنم اینطور نیست .
greywarden90
14-02-2013, 23:44
سلام منم به تازگی گرفتم و ازش راضیم لب تاب مهندسی و بیزینسی هستش و برای کارای مهندسی عالیه هرچی نرم افزارم توش نصب کنی داغ نمیکنه:n26:
سلام مبارکه !
اره با نرم افزارهای مهندسی خیلی سازگاره و روونه بخاطر بدنه مستحکمش هم میشه تو محیطهای کارگاهی ازش استفاده کرد که خیلی خوبه .
با سلام
دوتا سوال داشتم
اول اینکه خواستم بدونم توو این لب تاپ کلیدی نیست که مثل لب تاپ های دیگه فقط مانیتور رو خاموش کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه راجع به بلوتوث خبری نشد ؟؟؟؟
Devicestreet
18-02-2013, 17:08
سلام
شما فیلم فول اچ دی میتونید با این لپ تاپ ببینید؟
با چه پلیری؟
من نمیتونم:n13:
yoosef_st
18-02-2013, 21:57
آره. خیلی هم خوب میشه دید
ن با KM Player میبینم مشکلی نداره
تازه به تنظیمات کارت گرافیکم هم دست نزدم با APU داره رندر میکنه
keyhan.apollyon
20-02-2013, 13:34
salam man aval ke grefte boodam klik rast mikardam gozize switch graphic dasht rahat va mishod ama alan chand vaghte gozinash hasta ama va nemishe midoonin cheshe????????
Devicestreet
20-02-2013, 18:25
آره. خیلی هم خوب میشه دید
ن با KM Player میبینم مشکلی نداره
تازه به تنظیمات کارت گرافیکم هم دست نزدم با APU داره رندر میکنه
ظاهرا من مشکل درایوری دارم
حین نصب درایور amd چیزی به اسم catalyst software نصب نمی کنه فقط کنترل پنلشو نصب می کنه
شما بعد نصب درایورamd (همون 500 مگی که تو سایت اچ پی هست) چیز دیگه ای نصب می کنید؟
ویرایش:به دلایل نامعلومی حل شد!
griefcottage
21-02-2013, 00:12
همه چی آرومه؟؟
joibari2
21-02-2013, 08:51
سلام وقتی دارم با لپتاپ کار میکنم بعضی وقتا یه صدایی میده!از قسمت راستشه تقریبا یه چیزی مثه "دابت" برای شما اینجوری نمیشه؟
سلام وقتی دارم با لپتاپ کار میکنم بعضی وقتا یه صدایی میده!از قسمت راستشه تقریبا یه چیزی مثه "دابت" برای شما اینجوری نمیشه؟
این صدای هارده.چون فضا بسته است اینجوریه.من یه اکسترنال دارم توی کمده،همین صدا رو میده.:n02:
سلام
یه لپ تاپ با این مدل گرفتم شارژر باتریو شارژ می کنه
ولی وقتی مستقیم وصل می کنم به برق بدون باتری روشن نمی شه
مشکل سخت افزاریه؟
سلام
مشکل سخت افزاریه؟
سلام ببرش گارانتی چون از من بدون باطری هم روشن میشه
griefcottage
22-02-2013, 17:57
کودوم قسمت؟بالا یا پایینش؟ببین شاید فینگر پرینته
واسه من همچین صدایی که شوما میگی نمیده!!
سلام
مشکل سخت افزاریه؟
از کودوم کابلش استفاده میکنی؟؟ببین توی جعبه دو تا کابل هست!اونی که فیوز داره رو استفاده کن شاید درست بشه !اگه نشد ببرش گارانتی
griefcottage
23-02-2013, 15:08
دوستان کی درایور کاملش رو واسه ویندوز 8 داره؟میخوام بخرم ازش...
greywarden90
23-02-2013, 23:51
منم قصد کردم ویندوز 8 نصب کنم ولی درایورهاشو ندارم . چند تاییشو دانلود کردم ولی هنوز خیلیش مونده .
رفتم بخرم دی وی دی درایورهاشو بی انصاف می گفت 15 تومن بیخیال شدم
مغازه هایی که بصورت تخصصی تو حوزه لپ تاپ کار می کنن حتما دارن
اگر پیدا نکردی یه ندا بده شریکی همینو بخریم .
keyhan.apollyon
24-02-2013, 02:57
پست ففینگلیش جواب نمیدین؟ میگم قبلنا کلیک راست میکردم گزینه switch داشت ممیرفتم راهت توش اما الانم هست اما
:n13::n13:وا نمیشه چشه؟
mdn32345
24-02-2013, 08:46
با تشکر از راهنمایی دوستان من هم bluetooth خودم را نصب کردم.خیلی با حاله
griefcottage
24-02-2013, 14:58
پست ففینگلیش جواب نمیدین؟ میگم قبلنا کلیک راست میکردم گزینه switch داشت ممیرفتم راهت توش اما الانم هست اما
:n13::n13:وا نمیشه چشه؟
خو کاری ندوره !یه بار حذف کن از اول بنصب!
griefcottage
24-02-2013, 15:02
منم قصد کردم ویندوز 8 نصب کنم ولی درایورهاشو ندارم . چند تاییشو دانلود کردم ولی هنوز خیلیش مونده .
رفتم بخرم دی وی دی درایورهاشو بی انصاف می گفت 15 تومن بیخیال شدم
مغازه هایی که بصورت تخصصی تو حوزه لپ تاپ کار می کنن حتما دارن
اگر پیدا نکردی یه ندا بده شریکی همینو بخریم .
باشه داداش ...greedy بنظرم داره ..حالا بیاد آن بشه ببینم چی میگذره..خبرت میدم!
با تشکر از راهنمایی دوستان من هم bluetooth خودم را نصب کردم.خیلی با حاله
با سلام ،، میشه لطفا مدل وای فای لب تاپتون رو ذکر کنید ؟؟؟؟؟؟
mosi_alfa
25-02-2013, 21:44
واسه درایور های ویندوز8 بیاید از جایی که خریدیم بپرسیم،شاید مجانی بهمون داد
من اگه گیر بیارم ادرس میدم رایگان بیاید ازم بگیرید(تهران)
keyhan.apollyon
26-02-2013, 02:59
جواب منو نمیدین؟ میگم کلیک راس می کردم قبلا switchable graphic o mizadam میرف داخل high performanco اینا اما الان یه مدته نمیره کسی میدونه چرا؟:n14:
mosi_alfa
28-02-2013, 12:59
دوستان من وقتی برق رو جدا میکنم، صفحه یک لحظه میره و بر میگرده بعد می بینم screen refresh rate رفته روی 40
وقتی برق وصل میکنم،بر نمی گرده رو 60
در کل بگید چیکار کنم که با باتری هم روی 60 بمونه و نخواد دستی برش گردونم
من یه فلش 16 گیگ را توی pc فرمتش کردم به ntfs بعدش میام روی این نوت بوک میزنم هیچی نمیاره ؟؟؟ اصلا ؟؟؟ فقط چراغ فلش مموری روشن میشه ؟
ولی توی pc راجت کار میکنه ؟ چرا ؟؟؟
griefcottage
03-03-2013, 13:54
من یه فلش 16 گیگ را توی pc فرمتش کردم به ntfs بعدش میام روی این نوت بوک میزنم هیچی نمیاره ؟؟؟ اصلا ؟؟؟ فقط چراغ فلش مموری روشن میشه ؟
ولی توی pc راجت کار میکنه ؟ چرا ؟؟؟
از پورت یو اس بی 2 استفاده کردی یا 3؟
keyhan.apollyon
03-03-2013, 15:06
خو پاکیدم باز نصتیدم همون جوره:n14:
imanshafiee07
05-03-2013, 01:26
من لپ تاب 4540sدارم فینگر پرینتشا نصب کردم و اثر انگشت براش تعریف کردم وقتی restart کردم ویندوزش بالا نمیاد هر کی میدونه راهنمایی کنه
Devicestreet
07-03-2013, 12:46
لطفا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمکم کنید:n16:
greywarden90
08-03-2013, 19:10
سلام به همه .
من این مدل لپ تاپو دارم که جدیدا سرعت تو کارهای سنگین افتضاح شده کلافم کرده !
مثلا دیروز داشتم از هارد اکسترنال با پورت usb3 اطلاعات میریختم تو لپ تاپ با خودم گفتم تا اینا کپی میشه یه فیلم ببینیم فیلم با کیفیت 720pبود و با نرم افزار km اجراش کردم ولی فیلم تیکه تیکه پخش میشد فیلمو بدرستی پخش نمیکرد . ویندوز ، فایل فیلم و نرم افزار پخش کننده مشکلی نداره چون بعد از تموم شدن کپی روون و راحت فیلمو اجرا کرد .
یا مثلا وقتی با نرم افزار SolidWork چند تا قطعه رو میکشم بعد میخام مونتاژ کنم همه قطعات رو وارد نرم افزار میکنم خیلی سرعت میاد پایین .
و در اخر موقع ویندوز نصب کردن وقتی یه درایو انتخاب میکنم که فرمت بشه حدود 3 دقیقه شاید بیشتر طول میکشه در حالی که تو سیستم خونه یا لپ تاپهای دیگه زیر 20 ثانیه است .
مشکل از هاردشه ؟
ببرم گارانتی قبول میکنن که مشکل داره ؟ (چون همین الان هم لپ تاپ سالم و سر حاله) .
دوستان ممکنه یه نرم افزار معرفی کنن که بشه باهاش از سلامت کامل تمام قطعات لپ تاپ مطمئن شد ؟
از بازیهای جدید و سنگین کدومهارو نصب و براحتی اجرا کردید ؟ علاوه بر اسم بازی لطفا بگید روی چه تنظیمات گرافیکی بازی رو اجرا کردید ؟
griefcottage
08-03-2013, 22:39
سلام به همه .
من این مدل لپ تاپو دارم که جدیدا سرعت تو کارهای سنگین افتضاح شده کلافم کرده !
مثلا دیروز داشتم از هارد اکسترنال با پورت usb3 اطلاعات میریختم تو لپ تاپ با خودم گفتم تا اینا کپی میشه یه فیلم ببینیم فیلم با کیفیت 720pبود و با نرم افزار km اجراش کردم ولی فیلم تیکه تیکه پخش میشد فیلمو بدرستی پخش نمیکرد . ویندوز ، فایل فیلم و نرم افزار پخش کننده مشکلی نداره چون بعد از تموم شدن کپی روون و راحت فیلمو اجرا کرد .
یا مثلا وقتی با نرم افزار SolidWork چند تا قطعه رو میکشم بعد میخام مونتاژ کنم همه قطعات رو وارد نرم افزار میکنم خیلی سرعت میاد پایین .
و در اخر موقع ویندوز نصب کردن وقتی یه درایو انتخاب میکنم که فرمت بشه حدود 3 دقیقه شاید بیشتر طول میکشه در حالی که تو سیستم خونه یا لپ تاپهای دیگه زیر 20 ثانیه است .
مشکل از هاردشه ؟
ببرم گارانتی قبول میکنن که مشکل داره ؟ (چون همین الان هم لپ تاپ سالم و سر حاله) .
دوستان ممکنه یه نرم افزار معرفی کنن که بشه باهاش از سلامت کامل تمام قطعات لپ تاپ مطمئن شد ؟
از بازیهای جدید و سنگین کدومهارو نصب و براحتی اجرا کردید ؟ علاوه بر اسم بازی لطفا بگید روی چه تنظیمات گرافیکی بازی رو اجرا کردید ؟
سلام من وقتی دقعه اول ویندوز نصب کردم اینجوری شد..بعدش دوباره ویندوز عوض کردم سرعتش خیلی بهتر شد..شوما ویندوزت رو عوض کن احتمالا درست بشه
بنظرم گرافیک همگیمون مشکل داره ..من بازی های مکس پین 3 و هیتمن 5 و رو روی high بدون لگ اجرا کردم!
بازی فارکرای 3 رو الترا...
griefcottage
08-03-2013, 22:44
شایدم هاردش ضعیفه...میتونیم یه هارد دیگه بخریم واسش؟
greywarden90
08-03-2013, 22:49
سلام من وقتی دقعه اول ویندوز نصب کردم اینجوری شد..بعدش دوباره ویندوز عوض کردم سرعتش خیلی بهتر شد..شوما ویندوزت رو عوض کن احتمالا درست بشه
بنظرم گرافیک همگیمون مشکل داره ..من بازی های مکس پین 3 و هیتمن 5 و رو روی high بدون لگ اجرا کردم!
بازی فارکرای 3 رو الترا...
مشکل اینجاست که موقع نصب ویندوز و فرمت کردن هارد هم سرعت پایینه .میخام 8 نصب کنم ببینم چی میشه .
اگه تونستید هیتمن و مکس پین رو اجرا کنید روی تنظیمات High که دیگه مشکلی نداره گرافیک ! چرا میگید مشکل داره ؟
Devicestreet
09-03-2013, 19:45
کدوم تیک ها رو سلکت کنم؟
griefcottage
11-03-2013, 11:00
من که از وین 7 خسته شدم..درایور های وین 8 رو نشستم دونه دونه دانلود میکنم..کسی خواست بگه براش بفرستم...
griefcottage
11-03-2013, 11:17
مشکل اینجاست که موقع نصب ویندوز و فرمت کردن هارد هم سرعت پایینه .میخام 8 نصب کنم ببینم چی میشه .
اگه تونستید هیتمن و مکس پین رو اجرا کنید روی تنظیمات High که دیگه مشکلی نداره گرافیک ! چرا میگید مشکل داره ؟
اول که دارم بازی میکنم ،یه حالتی داره ،مثل اینکه باید کاملا بازی لود بشه تا سرعتش خوب باشه ها...
فعلا که در حال کوچ هستیم...
greywarden90
11-03-2013, 23:27
من بایوس اپدیت کردم و یه ویندوز جدید نصب کردم ، فعلا که خیلی خیلی بهتر شده یه کم کار سنگین تر ازش بکشم ببینم چی میشه !
منم 8 نصب کردم خداییش خیلی سریعتر از 7 بود ، ولی چون بعضی درایورهاشو نداشتم دوباره برگشتم 7 .
griefcottage
12-03-2013, 00:10
وای تموم شد بلاخره ..از صبی تا حالا داشتم دانلود میکردممممم...:n12:
griefcottage
12-03-2013, 15:45
سلام به همگی
امروز ویندوز8 رو نصب کردم..میتونم بگم واقعا خارق العاده هست...از همه نظر زیبا و خیلی روان شده
اینقدر سرعت رو افزایش داده که خیلی حس خوبی دارم وقتی باهاش کار میکنم... بنظر من همتون بیاین رو ویندوز 8 خیلی تفاوت داره و خیلی زیبا و خیلی سرعت بالایی داره ...:n12:
greywarden90
13-03-2013, 00:01
سلام به همگی
امروز ویندوز8 رو نصب کردم..میتونم بگم واقعا خارق العاده هست...از همه نظر زیبا و خیلی روان شده
اینقدر سرعت رو افزایش داده که خیلی حس خوبی دارم وقتی باهاش کار میکنم... بنظر من همتون بیاین رو ویندوز 8 خیلی تفاوت داره و خیلی زیبا و خیلی سرعت بالایی داره ...:n12:
اره منم ویندوز 8 رو نصب کردم واقعا سریع بود ، ولی درایورهاشو کامل نداشتم که نصب کنم .
شما کامل نصب کردید درایورهاشو با وای فای و بلوتوث مشکلی نداشتید ؟
به احتمال زیاد فردا عازم میشیم برای خرید این 4540 با رم 6 ش....
ویندوز 7 64بیت بریزه؟!
این مشکلات گرافیک و بلوتوث ی که دوستان درگیرش بودن و چه باید کرد؟؟
بگارانتی چی بگیرم؟؟
behzad_zn
13-03-2013, 19:01
درایورای 4540s رو کسی داره روی سی دی برای من بفرسته؟هزینشو تقدیم میکنم :|(ویندوز 7 32-64 بیت,xp هر کدوم باشه میخوام )
توی سایت انقدر درایور ریخته آدم سرش گیج میره!
همه رو دانلود کنم؟
mosi_alfa
14-03-2013, 02:16
دوستان سرعت دانلود درایورا از سایت hp خیلی کمه، چرا؟؟
کلی جمله های عجیب غریب تو idm مینویسه، بعد چند دقیقه هم قط میشه دانلود
greywarden90
14-03-2013, 20:18
منم نتونستم دانلود کنم !
از دوستان کسی درایورهای ویندوز 8 رو نداره ؟
behzad_zn
15-03-2013, 00:07
من برای ویندوز 7 رو هم ندارم اگه کسی داره ممنون میشم برای بفرسته با هزینه البته که تقدیم میکنم:n16:
mosi_alfa
15-03-2013, 02:40
منم نتونستم دانلود کنم !
از دوستان کسی درایورهای ویندوز 8 رو نداره ؟
مشکا رفع شد خیلی ساده:n02:
تو سایت hp رجیسترر کنید و مطمئن بشید موقع دانلود، لاگین هستید، مثه جت دانلود می کنه:n16:
yoosef_st
15-03-2013, 12:40
دوستان، مانیتور لپتاپتون رو چجوری تمیز میکنید؟
آیا ماده خاصی هست برای این کار؟
با دستمال خاصی باید این کارو بکنیم؟
griefcottage
15-03-2013, 23:50
درایورای 4540s رو کسی داره روی سی دی برای من بفرسته؟هزینشو تقدیم میکنم :|(ویندوز 7 32-64 بیت,xp هر کدوم باشه میخوام )
توی سایت انقدر درایور ریخته آدم سرش گیج میره!
همه رو دانلود کنم؟
دادا من واسه 7 و 8 دارم البته 64 بیت..خواستی پ.خ بده باهات هماهنگ کنم...
به احتمال زیاد فردا عازم میشیم برای خرید این 4540 با رم 6 ش....
ویندوز 7 64بیت بریزه؟!
این مشکلات گرافیک و بلوتوث ی که دوستان درگیرش بودن و چه باید کرد؟؟
بگارانتی چی بگیرم؟؟
سلام ببین بنظرم بگو 8 نصب کنه که هم زیباتره هم سرعت بالاتری داره...مشکلات همه حل شدن و فقط بخااطر نصب بد درایور ها بوده..
گارانتی والا من بدون گارانتی خریدم شما هر جور راحتی
اره منم ویندوز 8 رو نصب کردم واقعا سریع بود ، ولی درایورهاشو کامل نداشتم که نصب کنم .
شما کامل نصب کردید درایورهاشو با وای فای و بلوتوث مشکلی نداشتید ؟
همه چیزاش اوکی هست فقط نمیشه نور ال سی دی رو کم و زیاد کرد نمیدونم چرا...کل کلید ها fn درسته بجز همین کم و زیاد کردن نور ال سی دی
در ضمن سرعت ارسال فایلش هم بیشتر از قبل شده...
آره یه کیت تمیز کننده مخصوص براش بخر...
griefcottage
15-03-2013, 23:52
من با سوکس دانلود کردم خیلی سرعتش بالاتر از وقتی بود که با آی پی ایران وارد شدم
Devicestreet
16-03-2013, 10:52
یک کیت با یه دسمال نرم (مخملی بهتره) و اسپری بدون مشتقات الکل
همه چیزاش اوکی هست فقط نمیشه نور ال سی دی رو کم و زیاد کرد نمیدونم چرا...کل کلید ها fn درسته بجز همین کم و زیاد کردن نور ال سی دی
در ضمن سرعت ارسال فایلش هم بیشتر از قبل شده...
من 8 enterprise n 64 bit دارم تمام کلید های fn کار می کنه از mobility center ویندوز هم میشه کم و زیاد کرد
griefcottage
16-03-2013, 19:03
دوستانی که
پ.خ میدین..لطفا آی دی تونو برام بفرستین تا باهم چت کنیم...من نمیتونم پ.خ بفرستم نمیدونم چرا!!!!
yoosef_st
16-03-2013, 19:05
آره یه کیت تمیز کننده مخصوص براش بخر...
چی هست این کیت؟
مغازه های لوازم جانبی همگی دارن؟
جنس خوب و بد نداره؟ قیمتش چه حدوده؟
بعد یه سوال دیگه هم اینکه شما اگه آشغال بره توی کیبوردتون چکار میکنید؟
griefcottage
17-03-2013, 17:58
چی هست این کیت؟
مغازه های لوازم جانبی همگی دارن؟
جنس خوب و بد نداره؟ قیمتش چه حدوده؟
بعد یه سوال دیگه هم اینکه شما اگه آشغال بره توی کیبوردتون چکار میکنید؟
والا یه کیت تمیز کننده هس که یه دستمال نرم داره و مایع مخصوص ..اسم خاصی نداره ،بگو کیت تمیز کننده واسه ال سی دی برات میارن...
من که تاحالا 2 بار همه کلیدامو درآوردم و زیرشو تمیز کردم و زدم جای خودش... ولی خیلی مراقب باش احتمال شکستن خیلی زیاده...
mosi_alfa
17-03-2013, 23:01
یکی از دوستام یک سی دی ویندوز8 رو کپی کرد رو فلشش بعد که وصل کرد به لپتابش(زد580) ریست کرد و گزینه بوت شدن از روی فلش براش اومد و به راحتی نصب کرد
اما برای من با همون فلش نشد، راه خاصی داره؟؟؟
با سلام و تشکر
لطفا یکی جواب منو بده ،، میگم کسی از دوستان تونست بالاخره بلوتوث RALINK RT5390R رو راه بندازه ؟؟؟؟؟؟؟؟
griefcottage
18-03-2013, 11:03
با سلام و تشکر
لطفا یکی جواب منو بده ،، میگم کسی از دوستان تونست بالاخره بلوتوث RALINK RT5390R رو راه بندازه ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .ما که همگی واسمون atheros هست...درایور هاش رو از سایت دانلود کردی؟؟؟
چجوری نصبش کردی؟
mohamad skystar
18-03-2013, 13:45
سلام
من دیشب این لپتاپ رو خریدم. واقعا گزینه خوبیه فکرش رو نمیکردم اینقدر مناسب باشه تو این رنج قیمت .
بعد از نصب ویندوز آیکون بلوتوث پرید و دیگه نمیاد حتی تو Properties هم رفتم نتونستم درستش کنم.
آیکون بلوتوث چطوری برمیگرده؟
برنامه خاصی داره؟
راستی درایور گرافیک intel HD هم نصب نشد پیغام خطا داد ویندوزم 7 Ultimate 64bit هست.
چیکار کنم؟
mosi_alfa
18-03-2013, 19:14
یکی از دوستام یک سی دی ویندوز8 رو کپی کرد رو فلشش بعد که وصل کرد به لپتابش(زد580) ریست کرد و گزینه بوت شدن از روی فلش براش اومد و به راحتی نصب کرد
کمک.....کمک
SHAHAB-P30
18-03-2013, 19:20
کمک.....کمک
همین جوری کپی کنی که نمیشه با نرم افزار win usb maker میتونی فلش رو بوتیبل کنی
سلام
بچه ها یه چندتا سوال دارم! کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟ و اینکه از لحاظ وزنی چگونه است! به نظز به سبکی لپ تاپ های 14 اینچ می یات.
کیفیت و بلندی صداش مطلوب؟
و اینکه الان چه قیمتی و با چه گارانتی پیشنهاد می کنید و ایا جایی تو تهران می شناسید که قیمت منصفانه بده و خیالم از هر لحاظ راحت باشه و بتونم این چند روز تهیش کنم؟
با سپاس فراوان
kahroba_a
19-03-2013, 20:47
سلام دوستان
پیشاپیش عیدتون مباااااااارک
بلوتوث من ralink هست درایورشو از اچ پی دانلود کردم و با وای فای روشن نصبیدم ولی انگار نه انگار.....
حالا از کجا باید فهمید که اصلا نصب شده یا نه
خسته شدم بخدا
bahar1363
20-03-2013, 23:36
سلام به همه عزیزان. من این لب تاپو چند وقته دارم. بلوتوث با وای فای یکیه. اگه مشکلی تو نصب دارید 9352715541 خوشحال میشم کمک کنم.لازم نیست راه سختو انتخاب کنید. بلوتوث با یه اتو درایور نصب میشه.
mosi_alfa
21-03-2013, 00:12
با دست کاری بایوس، شد
میشه راهنمایی کنید چطوری نصب کردید و ایا مدل بلوتوث شما هم مدل رلینکه یا خیر
دوستای گلم یه مشکلی داشتم ... این بود که ترکیب کلید (fn +f2/ fn + f3/ fn +f4/ fn +f5)
که برای تنظیم نور و قفل کردن استفاده میشه کار نمیکنه!!!!
آیا باید تنظیمی انجام بدم؟؟؟
NANOTABLET.IR
23-03-2013, 01:08
دوستای گلم یه مشکلی داشتم ... این بود که ترکیب کلید (fn +f2/ fn + f3/ fn +f4/ fn +f5)
که برای تنظیم نور و قفل کردن استفاده میشه کار نمیکنه!!!!
آیا باید تنظیمی انجام بدم؟؟؟
این درایور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و نصب کنید درست میشه.مال خود 4540 هست
موفق باشید
دوستان برای نصب بلوتوث یه سایت پیدا کردم که دو تا نرم افزار برای ویندوزهای 32 و 64 بیتی گذاشته که خودش خودکار سخت افزار بلوتوث رو نصب میکنه منتها باید نرم افزارهایی که قبلا نصب کردید برای بلوتوث رو از کنترل پنل پاک کنید من یه نرم افزار نصب کرده بودم که هر کاری کردم پاک نشد و یه خطایی میداد و فکر کنم باید ویندوز رو کامل عوض کنم ولی فعلا حوصله نصب دوباره نرم افزار ها و درایورها رو ندارم از دوستان میخوام در صورت امکان تست کنند ببین جواب میگیرند یا خیر
این هم ادرس سایت:
این هم لینک نرم افزار نسخه 32 بیت:
این هم لینک نرم افزار نسخه 64 بیت:
دوستان هيچ آپديتي براي كارت گرافيك ati اين نيومده ؟ در ضمن مثلا بازي تام ريدر ميخوام بازي اصلا نميشه روي ati بازي كنم ؟ همش اينتل ؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان هيچ آپديتي براي كارت گرافيك ati اين نيومده ؟ در ضمن مثلا بازي تام ريدر ميخوام بازي اصلا نميشه روي ati بازي كنم ؟ همش اينتل ؟
mosi_alfa
24-03-2013, 23:25
دوستان این نرم افزاری بیخودی ویندوز 8 رو چطوری از کار بندازم؟؟
وقتی نت وصل میشم الکی ترافیک میگیره
griefcottage
25-03-2013, 15:55
دوستان این نرم افزاری بیخودی ویندوز 8 رو چطوری از کار بندازم؟؟
وقتی نت وصل میشم الکی ترافیک میگیره
کودوم؟؟؟.........
برای فعال کردن استفاده از فینگر پرینت .... به جای وارد کردن پسوورد هنگام لاگین شدن.....با اثر انگشت بشناسه.....
چه باید کرد؟؟؟
greywarden90
25-03-2013, 22:31
سلام .
امروز بازی نید فور اسپید هات پورشت رو روی لپ تاپ نصب کردم خیلی راحت و روون روی تنظیمات بالا اجراش کرد . یه مقدار ناراضی بودم از لپ تاپ ولی الان کلا نظرم عوض شد
فقط بلافاصله بعد از ورود به بازی چراغ کنار وبکم خود به خود روشن میشه توی اپشن بازی هم یه گزینه برای وبکم بود ولی هرچی روش اینتر می زنم عمل نمی کنه . نمیشه قبل از ورود به بازی از محیط ویندوز وبکم و چراغش رو غیر فعال کرد ؟
black.assassin
28-03-2013, 01:03
درایور و نرم افزار مربوطش رو دانلود کن از روی سایت خود hp
درایور و نرم افزار مربوطش رو دانلود کن از روی سایت خود hp
ممنون نرم افزار تصب شد و مشکل رفع شد...
آیا میشه به عنوان قفل روی فولدر ها هم استفاده کرد؟؟
mosi_alfa
29-03-2013, 10:31
سلام .
امروز بازی نید فور اسپید هات پورشت رو روی لپ تاپ نصب کردم خیلی راحت و روون روی تنظیمات بالا اجراش کرد . یه مقدار ناراضی بودم از لپ تاپ ولی الان کلا نظرم عوض شد
فقط بلافاصله بعد از ورود به بازی چراغ کنار وبکم خود به خود روشن میشه توی اپشن بازی هم یه گزینه برای وبکم بود ولی هرچی روش اینتر می زنم عمل نمی کنه . نمیشه قبل از ورود به بازی از محیط ویندوز وبکم و چراغش رو غیر فعال کرد ؟
در سایر مدل های لپتاب هم موردی که شما ذکر کردید مشاهده شده، یک عکس الکی بدید بهش بیخیال میشه
برای فعال کردن استفاده از فینگر پرینت .... به جای وارد کردن پسوورد هنگام لاگین شدن.....با اثر انگشت بشناسه.....
چه باید کرد؟؟؟
نصب HP ProtectTools Security Manager 7.0.0.1199 همراه با Validity Fingerprint Sensor Driver 4.4.228.0
اینم پیج دانلود نرم افزارهای مربوطه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز خود را انتخاب و درایورهای مورد نیاز خود را دانلود و نصب کنین.
امیدوارم مفید واقع شده
joibari2
02-04-2013, 13:56
من 8 نصب کردم درایوراشم دارم حالا نمیدونم چقدر کامل هست!
joibari2
02-04-2013, 13:58
اگه طولانی مدت مثلا چند شبانه روز لپتاپو روشن بذارم مشکلی پیش میآد ؟یا نه؟
griefcottage
02-04-2013, 15:41
من 8 نصب کردم درایوراشم دارم حالا نمیدونم چقدر کامل هست!
مرسی عزیز..همشو دانلود کردم
mosi_alfa
02-04-2013, 15:57
اگه طولانی مدت مثلا چند شبانه روز لپتاپو روشن بذارم مشکلی پیش میآد ؟یا نه؟
یجا بذاری که جلوی فنش گرفته نشه، همچنین برای صفحه اسکرین سیور تنظیم کنی یا تنظیم کنی که صفحه زیاد روشن نمونه مثلا سر 5 دقیقه بدون استفاده خاموش بشه
پاور پلان رو هم بدار روی power saver
griefcottage
04-04-2013, 20:53
برو بچ امروز یه تست خاش دیگه زدم رو بازی Nfs Most wanted2012 زدم رو high اصلا یه حالی میده انقدر بدون لگ اجرا کردم
همگی بیاین رو ویندوز 8 درایور Amd واسه ویندوز 8 کاملا درسته
Atrium2013
05-04-2013, 12:45
سلام دوستان لپ تاپ من فینگر پرینت داره درایورش رو هم نصب کردم اما وقتی خواستم برنامه HP ProtectTools Security Manager رو نصب کنم error زیر رو داد در ضمن ویندوز 7 64-ultimate هست لطفا راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mosi_alfa
05-04-2013, 21:25
از این ادرس بگیر
میشه دو تا ویندوز نصب کنیم ؟ هم 7 هم 8
میشه ؟ سرعت کم نمیشه ؟
griefcottage
07-04-2013, 11:26
میشه دو تا ویندوز نصب کنیم ؟ هم 7 هم 8
میشه ؟ سرعت کم نمیشه ؟
شدن که بله میشه اما تست نکردم شخصا
سرعت مطمئنا یه مقداری افت خواهد داشت !!!اما بنظرم 8 نصب کنی خیلی بهتره ها (چون خودم الان 8 دارم)خیلی سرعتش نسبت به 7 بالاتره
mosi_alfa
07-04-2013, 12:15
پاک شود.........
خواهشا کمکم کنید از سایت hp تمام درایور های بر داشتم نصب کردم برای وینذوز 8 ولی الان سه گزینه نشناخته شده ؟ برای چی هستن ؟ چیکار کنم ؟
توی سایت هر چی بودش نصب کردم بازم اینجوری ؟
در ضمن لطفا بگید فینگر پرینت را چطور فعالش کنیم فقط توی سایتش درایورش بودش نصب کردیم همین . الان وقتی روش دست میکشیم چیزی نمیشه ؟
greywarden90
09-04-2013, 21:30
برای استفاده از فینگر پرینت باید HP ProtectTools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نصب کنی تو خود سایت HP هست میتونی دانلود و نصب کنی .
greywarden90
09-04-2013, 21:36
منم ویندوز 8 رو نصب کردم ، انصافا خیلی سریعتر از سونه !
تو بازیها هم دو تا بازی بیشتر تست نکردم یکی نیدفوراسپید بو که خیلی راحت روی بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کرد ولی نمیدونم چرا TombRaider جدید رو روی تنظیمات Normal هم بسختی اجرا کرد .
کسی Tomb Raider رو روی این لپ تاپ نصب کرده ؟
برای قفل کردن تاچ پد چیکار باید کرد؟؟؟
آیا اینم برنامه ای داره؟؟
mosi_alfa
10-04-2013, 00:53
منم ویندوز 8 رو نصب کردم ، انصافا خیلی سریعتر از سونه !
تو بازیها هم دو تا بازی بیشتر تست نکردم یکی نیدفوراسپید بو که خیلی راحت روی بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا کرد ولی نمیدونم چرا TombRaider جدید رو روی تنظیمات Normal هم بسختی اجرا کرد .
کسی Tomb Raider رو روی این لپ تاپ نصب کرده ؟
بله،روی8
لگ زیاد داشت
yoosef_st
10-04-2013, 14:06
برای قفل کردن تاچ پد چیکار باید کرد؟؟؟
آیا اینم برنامه ای داره؟؟
یه نقطه سفید سمت چپ بالای تاچ پد
دوبار روی اون بزن، چراغش روشن میشه و غیر فعال
البته قبلش باید درایور و نرم افزار مربوط بهش نصب کرده باشی:
» Go to top ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Driver - Keyboard, Mouse and Input Devices
Description
Current version
Size (MB)
Estimated download time
Previous version
Synaptics TouchPad Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
16.3.9 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8 Feb 2013
105.9
56K: 4h
512K: 28m
16.2.10.12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
18 Oct 2012
خواهشا کمکم کنید من وینذوز 8 نصب کردم تنها مشکلم اینه WIFI برای خودش غیر فعال رنگش نارنجی میشه در صورتی که روشنه ؟
گاهی درایورش را نصب میکنم درست میشه گاهی هم نه رو اعصاب رفته ؟ چیکار کنم ؟
Intel Wireless LAN Drivers for Microsoft Windows نصب میکنم ؟؟؟ sp59450.exe
چیکار کنم ؟
خواهشا کمکم کنید من وینذوز 8 نصب کردم تنها مشکلم اینه WIFI برای خودش غیر فعال رنگش نارنجی میشه در صورتی که روشنه ؟
گاهی درایورش را نصب میکنم درست میشه گاهی هم نه رو اعصاب رفته ؟ چیکار کنم ؟
Intel Wireless LAN Drivers for Microsoft Windows نصب میکنم ؟؟؟ sp59450.exe
چیکار کنم ؟
من اینو نصب کردم :
Qualcomm Atheros AR9000 Series Wireless LAN Driver for Microsoft Windows 1.00 13 Nov 2012
mosi_alfa
11-04-2013, 14:08
سلام من HP Peak Power Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ویندوز8 رو گرفتم ولی این ارور رو میده:
this software is not supported by this system
karoonman
11-04-2013, 17:12
بعد چطوری دوباره فعال میشه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.