مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Hp ProBook 4540s
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
ببین من با پروبوک ها زیاد کار کردم چیزی به نام داغی تاحالا ندیدم ازشون !
اینا سری فوق العاده ای هست کاملا امتحان پس داده ست نمیشه الکی ازش ایراد گرفت .
مشکل قطعا از کاربری شماست !
ضمنا دقیقا منظورت از داغی رو توضیح بده یعنی چی داغ تو چه برنامه ای !
داداش نمیدونم مال چیه!
ولی من وقتی هیچ کاری نمی کنم و فقط صفحش روشنه یا مثلا دارم یک PDF می خونم باز هم داغ میشه!!
تنها قسمتی هم که داغ می شه قسمت سمت چپ تاچ پد هست یعنی قسمت گوشه ی پایین چپه لپ تاب!! (تصویرش رو زیر لینک دادم)
منظورم از داغ شدن فکر کنم مشخص باشه یعنی وقتی بهش دست می زنم مثل بقیه ی قسمت هاش سرد نیست!!!
نمیدونم مال چیه که داغ می کنه برام من هم یک سواله تازه در عرض نیم ساعت تا یک ساعت بعد از روشن کردن داغ می کنه و بعضی موقع ها سرد میشه!!!
در ضمن کانفیگ من HDD : 750G & RAM: 6G & Graphic : 2G & CPU : Core I 5
به عنوان مثال حتی وقتی تو محیط بوت نیز کار می کنم باز هم به شدت داغ میکنه!!! البته بعد از نیم ساعت
لطفا کمک کنید که چکار کنم؟
تصویر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mosi_alfa
02-07-2013, 23:56
داداش نمیدونم مال چیه!
ولی من وقتی هیچ کاری نمی کنم و فقط صفحش روشنه یا مثلا دارم یک PDF می خونم باز هم داغ میشه!!
تنها قسمتی هم که داغ می شه قسمت سمت چپ تاچ پد هست یعنی قسمت گوشه ی پایین چپه لپ تاب!! (تصویرش رو زیر لینک دادم)
منظورم از داغ شدن فکر کنم مشخص باشه یعنی وقتی بهش دست می زنم مثل بقیه ی قسمت هاش سرد نیست!!!
نمیدونم مال چیه که داغ می کنه برام من هم یک سواله تازه در عرض نیم ساعت تا یک ساعت بعد از روشن کردن داغ می کنه و بعضی موقع ها سرد میشه!!!
در ضمن کانفیگ من HDD : 750G & RAM: 6G & Graphic : 2G & CPU : Core I 5
به عنوان مثال حتی وقتی تو محیط بوت نیز کار می کنم باز هم به شدت داغ میکنه!!! البته بعد از نیم ساعت
لطفا کمک کنید که چکار کنم؟
تصویر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد در این قسمت قرار داره
برای من بعضا بی دلیل داغ می کرد؛ الان دیفرگ کردم الکی داغ نمیشه، بعد از دو سه ساعت بازی داغ میشه
ربطی به تاپیک نداره، اما با چه برنامه ای دیفرگ میکنید؟ با برنامه خود ویندوز؟
میشه هاردش رو با یه هارد ۷۲۰۰ دور عوض کرد؟ چه مدلی پیشنهاد میشه؟ چنده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
هارد در این قسمت قرار داره
برای من بعضا بی دلیل داغ می کرد؛ الان دیفرگ کردم الکی داغ نمیشه، بعد از دو سه ساعت بازی داغ میشه
داداش میشه بپرسم اولا با چه نرم افزاری دیفرگ کردید؟:n16:
دوما این که چه مدتیه ی که این مشکل برطرف شده؟:n13:
mosi_alfa
03-07-2013, 13:08
ربطی به تاپیک نداره، اما با چه برنامه ای دیفرگ میکنید؟ با برنامه خود ویندوز؟
داداش میشه بپرسم اولا با چه نرم افزاری دیفرگ کردید؟:n16:
دوما این که چه مدتیه ی که این مشکل برطرف شده؟:n13:
Auslogics Disk Defrag Pro 4.2.2.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینکو به سایت دان/لود/ها تصحیح کنید:n27:
20 روز پیش انجام دادم.:n01:
haghiyaghi
03-07-2013, 16:37
سلام
چند روز پیش این لپ تاپ رو با کانفیگ core i5 و 4گیگ رم خریدم ریتینگی که ویندوز داده رو میزارم به نظرم به رم امتیاز کمی داده !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
great.armin
06-07-2013, 13:21
سلام
ممکنه یه نفر لطف کنه و دقیقا بگه پس از نصب ویندوز به ترتیب کدوم یکی از درایورها و نرم افزارهای موجود تو سایت اچ پی رو بگیرم
؟به صورت کاملا step by step!
لطفا نگین صفحات قبل رو بخونم،تا حدودای صفحه ۵۰رو خوندم بیشتر گیج شدم!یکی میگفت قبل از نصب درایورها باید نت فریم ورک نصب کرد و شونصد مدل نسخه پیچیده بودند.
در نتیجه یکی از دوستان لطفا کمی وقت بذاره و دقیقا نام هرکدوم از درایورها و نرم افزارهارو به ترتیب نصب بگه تا یه راهنمای جامعی هم تو تایپیک داشته باشیم(در مورد اینکه هر نرم افزار به چه دردی میخوره هم اگه توضیح بدند که عالیه!)
اینم صفحه نرم افزارها و درایورهای در سایت اچ پی(ماشالله یکی دوتا هم نیستند)
h20000.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9000
mosi_alfa
06-07-2013, 15:44
دوست عزیز گیج شدن نداره، اول فریم ورک بریزید، برای 7 فرقی نداره 3.5 یا 4. برای 8 از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لینکو به soft*98 تصحیح کنید
درایور های اساسی رو که باید بگیرید
» BIOS
» Diagnostic - Tools
» Driver - Audio
» Driver - Chipset
» Driver - Graphics ----> درایور amd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
» Driver - Keyboard, Mouse and Input Devices
» Driver - Network ----> اول مدل بلوتوث و وایفای خودتون رو پیدا کنید بعد درایور مربوطه رو دانلود کنید
» Driver - Storage
» Software - Security ----> دلخواه
» Software - Solutions----> دلخواه
» Utility - Tools----> د HP Support Assistant
در مورد ترتیب: 1.اول اینتل بعد amd به گفته دوستان( خودم جابجا هم ریختم مشکلی نبود، فقط برای اینکه احیانا به مسئله ای نخورید)
2.نصب بلوتوث به همین راحتی ها نیست معمولا، بذارین سر فرصت!
mosi_alfa
06-07-2013, 15:46
سلام
چند روز پیش این لپ تاپ رو با کانفیگ core i5 و 4گیگ رم خریدم ریتینگی که ویندوز داده رو میزارم به نظرم به رم امتیاز کمی داده !
مشکل شما حل نشد؟ نکنه رم دو انداختن!
great.armin
06-07-2013, 16:21
موتوشکر!
فقط صفحات قبل گفته بودند نیازی به نصب درایور اینتل نیستش،اون قضیش چیه؟درایور amd که شما لینک دادی ۱۵۰مگ هستش،ولی اونی که تو سایته ۵۰۰ مگه،همون ۱۵۰ مگی که شما دادین کافیه؟
بعد هم اینکه بعد از نصب اینتل و amd دیگه بقیه درایورها ترتیب خاصی نداره واسه نصبش؟مثلا اینکه اپدیت بایوس رو قبل یا بعد از چیزی نصب کنم فرقی به حالش نداره؟
mosi_alfa
06-07-2013, 17:59
500مگی شامل درایور هر دو هست اما AMDش اپدیت نیست
شما 150 مگی اینتل(Intel Video Driver and Control Panel ) و 150 مگی AMD که لینک دادم رو نصب کنید.
mosi_alfa
06-07-2013, 18:01
در مورد بایوس، تجربه به من نشون داده تا با مشکل خاصی مواجه نشدم، بایوس رو اپدیت نکنم! به هر حال درایورشو بگیرید داشته باشید.
نه مهم نیست اول بایوس یا چیزای دیگه.
Device Access Manager for HP ProtectTools اینم بگیرید که برای کار با فینگر پرینت و تشخیص چهره وبکم لازمه.
در مورد بایوس، تجربه به من نشون داده تا با مشکل خاصی مواجه نشدم، بایوس رو اپدیت نکنم! به هر حال درایورشو بگیرید داشته باشید.
نه مهم نیست اول بایوس یا چیزای دیگه.
Device Access Manager for HP ProtectTools اینم بگیرید که برای کار با فینگر پرینت و تشخیص چهره وبکم لازمه.
سلام داداش من نمیدونستم خودم قبلا بایوسش رو آپدیت کردم و مشکلی هم پیش نیومده برای چی می گین بهتره نصب نکنید؟:n04:
mosi_alfa
06-07-2013, 18:42
سلام داداش من نمیدونستم خودم قبلا بایوسش رو آپدیت کردم و مشکلی هم پیش نیومده برای چی می گین بهتره نصب نکنید؟:n04:
چنین چیزی نگفتم من. اولا اپدیت بایوس تاثیر محسوسی نداره، ثانیا بعضی دوستان بعد اپدیت دچار مشکل شدن
تو آپدیت بایوس معمولا مشکلات حل میشه که!
به هر حال من چند روز پیش آپدیت کردم مشکلی نبود.
جایی میشناسید ویندوز ۸ اوریجینال بده؟
هر دفعه کرک میکنم به مشکلات مزخرفی بر میخورم.
تو آپدیت بایوس معمولا مشکلات حل میشه که!
به هر حال من چند روز پیش آپدیت کردم مشکلی نبود.
جایی میشناسید ویندوز ۸ اوریجینال بده؟
هر دفعه کرک میکنم به مشکلات مزخرفی بر میخورم.
haghiyaghi
07-07-2013, 04:31
مشکل شما حل نشد؟ نکنه رم دو انداختن!
نه ! رمم که 4 گیگه اینم مشخصاتش !!! تفریبا ویندوز چه امتیازی به رم 4 می ده !
mosi_alfa
07-07-2013, 14:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جواب 80در صد سوالات در همین تاپیک پیدا میشه...
haghiyaghi
07-07-2013, 14:30
جواب 80در صد سوالات در همین تاپیک پیدا میشه...
7.5 !? خب پس با این حساب برای من خیلی کمه !
ببرم گارانتی ؟
mosi_alfa
07-07-2013, 15:53
7.5 !? خب پس با این حساب برای من خیلی کمه !
ببرم گارانتی ؟
راستی رم من 8 هست! بهتره یکی از دوستان که رم 4 داره شات بذاره، اغلب دوستان 6 هستن
سلام
مشکلی نیست زیادم به این Rating ویندوز توجه نکنید
من ویندوز ۸ اوریجینال میخوام، کسی میشناسید؟
خسته شدم انقدر این لپ تاپ بدبخت رو فرمت کردم.
من ویندوز ۸ اوریجینال میخوام، کسی میشناسید؟
خسته شدم انقدر این لپ تاپ بدبخت رو فرمت کردم.
حالا حتما باید ارجینال باشه ؟! از سایت سافت 98 دانلود کن ورژن 64 بیتی رو کرک هم هست
من خودم الان 6-7 ماه ویندوز 8 نصبه بدون هیچ مشکلی
من از همین جا دانلود کردم، اما وقتی kmspico رو نصب میکنم یه حس بدی پیدا میکنم. احساس میکنم سرعت ویندوز کم شده، برنامه های مترو هم بعد از مدتی از کار میفتن. تا بازشون میکنم بسته میشن.
من بیشتر از ۸ ماه میشه که از ویندوز ۸ استفاده میکنم، روی سه تا لپ تاپ هام نصب کردم، اما تازگی ها اینجور شده، شاید کرکش خوب نیست.
anzalichi181
07-07-2013, 18:36
من از همین جا دانلود کردم، اما وقتی kmspico رو نصب میکنم یه حس بدی پیدا میکنم. احساس میکنم سرعت ویندوز کم شده، برنامه های مترو هم بعد از مدتی از کار میفتن. تا بازشون میکنم بسته میشن. من بیشتر از ۸ ماه میشه که از ویندوز ۸ استفاده میکنم، روی سه تا لپ تاپ هام نصب کردم، اما تازگی ها اینجور شده، شاید کرکش خوب نیست. Sent from my iPhone using Tapatalk سلام چرا قانونی اکتیو نمیکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چرا قانونی اکتیو نمیکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی؟ مگه میشه؟
لینک هم پکیده
من از همین جا دانلود کردم، اما وقتی kmspico رو نصب میکنم یه حس بدی پیدا میکنم. احساس میکنم سرعت ویندوز کم شده، برنامه های مترو هم بعد از مدتی از کار میفتن. تا بازشون میکنم بسته میشن.
من بیشتر از ۸ ماه میشه که از ویندوز ۸ استفاده میکنم، روی سه تا لپ تاپ هام نصب کردم، اما تازگی ها اینجور شده، شاید کرکش خوب نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir
از اینجا کرک جدید میتونی بگیری
سلام خسته نباشید.من قصد خرید این لپ تاپو دارم.همه نقاط ضعف و نقاط قوتش رو تقریبا فهمیدم چیه ولی نقص به خصوصی ندیدم.اما این مشکل گرافیک رو که خیلی ها مطرح کردن من رو داره به شک میندازه که میشه به گرافیکش اطمینان کرد یانه؟چون هرکسی که گرفته نتونسته بازی ها رو راحت اجرا کنه یا سوئیچ کنه
تکلیف و هویت این گرافیک برام باز و مشخص نشده.از افراد با تجربه در خواست دارم تا منو راهنمایی کنن.:n06:ممنون میشم
اگه میشه کامل و شفاف و واضح و جامع و مانع و ...ممنون:n03:
Devicestreet
09-07-2013, 09:20
سلام خسته نباشید.من قصد خرید این لپ تاپو دارم.همه نقاط ضعف و نقاط قوتش رو تقریبا فهمیدم چیه ولی نقص به خصوصی ندیدم.اما این مشکل گرافیک رو که خیلی ها مطرح کردن من رو داره به شک میندازه که میشه به گرافیکش اطمینان کرد یانه؟چون هرکسی که گرفته نتونسته بازی ها رو راحت اجرا کنه یا سوئیچ کنه
تکلیف و هویت این گرافیک برام باز و مشخص نشده.از افراد با تجربه در خواست دارم تا منو راهنمایی کنن.:n06:ممنون میشم
اگه میشه کامل و شفاف و واضح و جامع و مانع و ...ممنون:n03:
دوست عزیز مشکل گرافیک نیست مشکل switchable graphics ای ام دی هست
اما به راحتی قابل حله
اگه شما مدلی گرفتی که ای ام دی نداره فقط اینتلو نصب کن
اما اگه مدلی گرفتی که گرافیک ای ام دی داره فقط درایور ای ام دی رو نصب کن و درایور گرافیک اینتلو دانلود هم نکن!
به روش لینک زیر درایور ای ام دی سایت hp رو با درایوری که از سایت amd دان میکنی ترکیب کن برای اپدیت درایور هم کافیه نسخه جدید رو از سایت خود amd بگیری
روش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا بیشتر کاربرا باهاش مشکل داشتن.من میترسم یه وقت بگیرم و گرافیکش باب دلم نباشه.گرافیکی میخوام بگیرم که مثل Geforceایسوس تضمینی باشه و همه ازش تعریف کنن.نه این که هر کسی که این مدل رو گرفته ازش بناله.
گرافیک ATIنسبت به گرافیک GEFORC چه تفاوتی داره.
گرافیک انتخابی من برای این مدل 2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5GBهست.این مدل تقریبا برابر با کدوم گرافیک جی فورس ایسوس هست؟
من اصلا از گرافیک ATI هیچی بارم نیست ولی با گرافیک Geforce آشناییت دارم. من سردرگمم واضح من رو راهنمایی کنین.متشکر
کسی هست تجربه داشته باشه و این لپ تاپ رو مثل منه مبتدی استفاده کرده باشه تجارب خودش رو در مورد گرافیک این لپ تاپ در اختیار ما بذاره.ممنون میشم
مشکل من که به راحتی حل شد.
الان resident evil 6 و bioshok infinity و crysis 3 رو راحت بازی میکنم.
REZAHOSEYNGANI
09-07-2013, 23:44
مواظب باش کارت گرافیک و لپ تاپت به فنا نره!
مواظب باش کارت گرافیک و لپ تاپت به فنا نره!
راست میگه
زیاد باهاش بازی های سنگین انجام ندید لپتاپ گیمینگ نیست که
من فقط یه pes 2013 گذاشتم باشه و بس :دی
مکس پین 3 هم ریخته بودم دیدم موقع بازی کردن زیاد داغ میکنه و فشار میاد پاکش کردم
چطوری حل شد؟قبلش چه مشکلی داشته که الان حل شده؟منو راهنمایی کنین منم میخوام از این مدل بگیرم.ممنون
دقیقا مشکل شما رو من نفهمیدم.کارت گرافیک این مدل مشکل داره یا مشکل چیزه دیگه ایه؟
اگه میشه واضح توضیح بدین؟
دقیقا مشکل شما رو من نفهمیدم.کارت گرافیک این مدل مشکل داره یا مشکل چیزه دیگه ایه؟
اگه میشه واضح توضیح بدین؟
کارت گرافیکش هیچ مشکلی نداره اون اوایل که تو صفحات نخستین تاپیک هم مشخصه همه مشکل سوییچ کردن گرافیک داشتن که بعدا مشکل حل شد
راست میگه
زیاد باهاش بازی های سنگین انجام ندید لپتاپ گیمینگ نیست که
من فقط یه pes 2013 گذاشتم باشه و بس :دی
مکس پین 3 هم ریخته بودم دیدم موقع بازی کردن زیاد داغ میکنه و فشار میاد پاکش کردم
یه کول پد گنده هم براش گرفتم، تا الان ندیدم دمای سی پی یو بالاتر از ۶۲ بره.
خیلی لپ تاپ خوبیه، کار اصلیم بازی نیست، ولی خیلی خوبه که اگر بخوام بازی بکنم دستمو تو حنا نمیزاره.
من کرایسیس ۳ رو روی گرافیک high بازی کردم و بدون لگ اجرا کرد.
Devicestreet
10-07-2013, 08:23
پس چرا بیشتر کاربرا باهاش مشکل داشتن.من میترسم یه وقت بگیرم و گرافیکش باب دلم نباشه.گرافیکی میخوام بگیرم که مثل Geforceایسوس تضمینی باشه و همه ازش تعریف کنن.نه این که هر کسی که این مدل رو گرفته ازش بناله.
گرافیک ATIنسبت به گرافیک GEFORC چه تفاوتی داره.
گرافیک انتخابی من برای این مدل 2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5GBهست.این مدل تقریبا برابر با کدوم گرافیک جی فورس ایسوس هست؟
من اصلا از گرافیک ATI هیچی بارم نیست ولی با گرافیک Geforce آشناییت دارم. من سردرگمم واضح من رو راهنمایی کنین.متشکر
کسی هست تجربه داشته باشه و این لپ تاپ رو مثل منه مبتدی استفاده کرده باشه تجارب خودش رو در مورد گرافیک این لپ تاپ در اختیار ما بذاره.ممنون میشم
دلیل اینکه خیلی از کاربران از جمله خودم با amd مشکل داشتند وجود درایور اینتل تو سایت اچ پی هست (اگه همه توجه کنند دیگر نخواهند نالید:دی)
نصب جداگانه درایور اینتل گرافیک رو از کار میندازه و اچ پی این رو توی فرومش میگه نه صفحه دانلود
سری به سایت notebookchek بزنید صفحه ی 7650 رو پیدا کنید
کار کردن با درایور ای ام دی راحت تر با درایور انویدیا هست
من خودم این بازی ها رو در تنظیمات ابرو مندی اجرا کردم اما بدلیل نصب نبودنشون در حال حاضر نمیتونم تنظیمات رو بگم (گرافیک انتخابی شما گرافیک خودم هست)
FARCRY3-CRYSIS2-3-NFSTR-NFSMW2012-Maxpayne3_GTA IV-SERIOUS SAM BFE و ..
M.Peyghambarnejad
10-07-2013, 15:56
سلام دوستان من یک مشکل حاد داشتم:n04:
دوستان من وب کم و بلوتوث لب تابم رو فعال کردم
ولی متاسفانه فینگر پرینتش درست نشد
از سایت اچ پی آخرین نسخه ی درایورش رو گرفتم و هم چنین نرم افزار HP Simplepast هم گرفتم ولی باز هم نشد!!!
نمیدونم مال چیه چون درایورش هم به صورت کامل نصب شده و هم آیکون Simplepast توی کنترل پنلم اومده ولی وقتی که دست می کشم هیچ چیز نمیاد!!!:n13:
میشه من رو راهنمایی کنید خیلی برام مهمه!!!
خیلی خیلی ممنون:n19:
کارت شبکه شما Ralink بوده؟؟؟؟؟؟
دلیل اینکه خیلی از کاربران از جمله خودم با amd مشکل داشتند وجود درایور اینتل تو سایت اچ پی هست (اگه همه توجه کنند دیگر نخواهند نالید:دی)
نصب جداگانه درایور اینتل گرافیک رو از کار میندازه و اچ پی این رو توی فرومش میگه نه صفحه دانلود
سری به سایت notebookchek بزنید صفحه ی 7650 رو پیدا کنید
کار کردن با درایور ای ام دی راحت تر با درایور انویدیا هست
من خودم این بازی ها رو در تنظیمات ابرو مندی اجرا کردم اما بدلیل نصب نبودنشون در حال حاضر نمیتونم تنظیمات رو بگم (گرافیک انتخابی شما گرافیک خودم هست)
FARCRY3-CRYSIS2-3-NFSTR-NFSMW2012-Maxpayne3_GTA IV-SERIOUS SAM BFE و ..
دادش دستت درد نکنه بابت جوابی که دادی...نقریبا قانع کننده بود.
اما هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه.تورو خدا منصفانه هر ایرادی داره لپ تاپش رو بذارین تو این تاپیک تا ما ببینیم این مدل چه نقطه ضعف هایی داره.البته نقاط قوت هم فراموش نشه.آخه خیلیا میگن hpیعنی بخاری. خیلی داغ میکنه ظاهرا!تا جایی که یکی به من گفت اگه ازش زیاد استفاده کنی صدای بلندی ازش در میاد مثله هیلی کوپتر.چند نفر هم درگیر بولوتثش بودن؟خواهشا همه نقص هاش رو بگین تا افرادی مثل منی که قصد خریدش رو دارم دودوتا چهارتامو کنم تا ببینم خوبه بگیرم یا نه؟البته بگین کودوم نقصش قابل برطرف کردنه!
دست همتون درد نکنه.هر کی میتونه بگه!ممنون
دادش دستت درد نکنه بابت جوابی که دادی...نقریبا قانع کننده بود.
اما هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه.تورو خدا منصفانه هر ایرادی داره لپ تاپش رو بذارین تو این تاپیک تا ما ببینیم این مدل چه نقطه ضعف هایی داره.البته نقاط قوت هم فراموش نشه.آخه خیلیا میگن hpیعنی بخاری. خیلی داغ میکنه ظاهرا!تا جایی که یکی به من گفت اگه ازش زیاد استفاده کنی صدای بلندی ازش در میاد مثله هیلی کوپتر.چند نفر هم درگیر بولوتثش بودن؟خواهشا همه نقص هاش رو بگین تا افرادی مثل منی که قصد خریدش رو دارم دودوتا چهارتامو کنم تا ببینم خوبه بگیرم یا نه؟البته بگین کودوم نقصش قابل برطرف کردنه!
دست همتون درد نکنه.هر کی میتونه بگه!ممنون
بخاری چیه بابا! هر کی گفته این مدل رو نمیشناخته یا اطلاعاتش به روز نیست.
میگم کرایسیس ۳ رو بازی میکنم دما بالای ۶۲ نمیره.
یه کول پد بگیر، موقع بازی نه دما میره بالا نه صدا بلند میده.
تو حالت عادی هم که خنکه
بخاری چیه بابا! هر کی گفته این مدل رو نمیشناخته یا اطلاعاتش به روز نیست.
میگم کرایسیس ۳ رو بازی میکنم دما بالای ۶۲ نمیره.
یه کول پد بگیر، موقع بازی نه دما میره بالا نه صدا بلند میده.
تو حالت عادی هم که خنکه
بولوتوث و وایلسش چی مشکلی نداره؟
این گرافیک در چه حده؟با کدوم مدل گرافیک ایسوس برابری میکنه؟
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5GB
]چرا از گرافیکش می نالن؟
کارت شبکه شما Ralink بوده؟؟؟؟؟؟
نمیدونم باید از کجا بفهمم؟ البته اون مشکلش حل شد!
فقط می خواستم بدونم باتری لپ تاب شما در حالت بی کاری و در حالت کار کردن چند ساعت دقیق دوام میاره(منظورم نوشتش نیست در حالت واقعی)؟
سوال دومم هم اینه که من قبلا اینتل و AMD رو نصب کردم حالا می خواستم بدونم دیگه برای بازی نمیتوانم از AMD برای گرافیک بیشتر کار بکشم؟
خیلی ممنون./
لطفا دوستان یک باره دیگه نحوه حل مشکل سویچ کردن گرافیک بگن
آیا فقط باید Amd نصب کنیم
یا اول اینتل بعد Amd?:n27:
یا اول اینتل بعد Amd?:n27:
سلام داداش.شما فقط تو سوئیچ کردن مشکل داشتی واسه لپ تاپت(4540s)؟لپ تاپت با کول پد داغ میکنه؟راضی هستی ازش؟چند وقته داریش؟اگه میشه منو راهنمایی کن بگو چه نقص هایی داره؟منم میخوام این مدل رو با کانفیگ نسبتا خوب بگیرم.ممنون میشم
بولوتوث و وایلسش چی مشکلی نداره؟
این گرافیک در چه حده؟با کدوم مدل گرافیک ایسوس برابری میکنه؟
]چرا از گرافیکش می نالن؟
وایرلسش برای چی مشکل داشته باشه؟ مثلا چه مشکلی؟
کار با بلوتوثش کلا سخته، ولی مشکلی نیست. سخت افزارش ایراد نداره.
hp باید یه فکری برای درایورش بکنه، تو 4530 هم اتصال به بلوتوثش سخت بود.
نمیدونم گرافیکش در چه حدیه، من که هرچی میخوام باهاش بازی میکنم. پایین تر از مدیوم هم نمیام.
گرافیکش مشکلی نداره، چون اتوماتیک سوییچ میکنه اولش متعجب خواهید شد! چون نه من نه شما به سوییچ اتوماتیک گرافیک عادت نداریم و برامون غیر طبیعیه. خیالت راحت...
سوال دومم هم اینه که من قبلا اینتل و AMD رو نصب کردم حالا می خواستم بدونم دیگه برای بازی نمیتوانم از AMD برای گرافیک بیشتر کار بکشم؟
یا اول اینتل بعد Amd?
فقط و فقط درایور AMD رو از سایت HP دانلود کنید.
1- اینتل رو دانلود نکنید.
2- حتما از سایت hp باشه نه جای دیگه!
نکته اش همینه. درایور AMD شامل intel + ati هست.
من خودم هم تا دو هفته پیش ناراضی بودم، به خاطر گرافیکش، اما وقتی فهمیدم قضیه چیه و فقط رو حالت اتوماتیک کار میکنه مشکل حل شد.
تو مدل های قدیمی دستی هم میشد سوییچ کرد.
Devicestreet
11-07-2013, 10:27
@m.m_umz
دوست عزیز مشکل گرافیک تاثیر گرفته از نا اگاهی ما درباره ی switchable graphics هست و قابل حله
اینم سند اسکرین شات از گرافیک خودم
اما چیپ شبکه ی این لپ تاپ رو دو تا شرکت میزنن ralink و atheros که رلینک بلوتوثش کار نمی کنه قبلا یه اموزشی گذاشته بودم که چجوری از اطلاعات روی جعبه بفهمیم کدومه که ناظر ها فک کنم حذف کردن!
شما سعی کنید atheros بگیرید
Golbarg01
11-07-2013, 11:20
سلام دوستان
من دیروز لپ تام رو روشن کردم و وارد ویندوز شد.
بعدش نمی دونم چه دکمه ای رو زدم بعدش یه پیغام اپدیت وسط صفحه اومد و بعد ویندوز 7 وارد صفحه switch user شد و وسط صفحه نوشت hp locked
و از اون موقع هر چی لپ تاپ رو روشن و خاموش می کنم کیبورد و موس کار نمیکنه
چیکار باید بکنم؟؟
وایرلسش برای چی مشکل داشته باشه؟ مثلا چه مشکلی؟
کار با بلوتوثش کلا سخته، ولی مشکلی نیست. سخت افزارش ایراد نداره.
hp باید یه فکری برای درایورش بکنه، تو 4530 هم اتصال به بلوتوثش سخت بود.
نمیدونم گرافیکش در چه حدیه، من که هرچی میخوام باهاش بازی میکنم. پایین تر از مدیوم هم نمیام.
گرافیکش مشکلی نداره، چون اتوماتیک سوییچ میکنه اولش متعجب خواهید شد! چون نه من نه شما به سوییچ اتوماتیک گرافیک عادت نداریم و برامون غیر طبیعیه. خیالت راحت...
فقط و فقط درایور AMD رو از سایت HP دانلود کنید.
1- اینتل رو دانلود نکنید.
2- حتما از سایت hp باشه نه جای دیگه!
نکته اش همینه. درایور AMD شامل intel + ati هست.
من خودم هم تا دو هفته پیش ناراضی بودم، به خاطر گرافیکش، اما وقتی فهمیدم قضیه چیه و فقط رو حالت اتوماتیک کار میکنه مشکل حل شد.
تو مدل های قدیمی دستی هم میشد سوییچ کرد.
با سلام به شما دوست عزیز./:n16:
من اول Intel رو نصب کردم و بعدش AMD حالا هم هر دوش رو لپ تابم نصبه
حالا شما میگید من اینتل رو پاک کنم و فقط همون ای ام دی باشه؟ اگر پاک نکنم یعنی مشکل گرافیکی خواهم داشت؟
شما فکر می کنید مشکل داغی هم مال همین باشه؟
خیلی ممنون
Golbarg01
11-07-2013, 13:58
دوستان من سی دی هیرن گذاشتم تو لپ تاپ تا بتونم با برنامه norton از یکی از درایوها ایمیج بگیرم.ولی اصلا وارد هیچ کدوم از برنامه های سی دی هیرن نمیشه و این ارور رو میده:
he high memory area (HMA) is not available" followed by "Additional low memory (below 640K) will be used
باید چیکار کنم؟
آقایون تقریبا من به یه نتیجه هایی رسیدم.دست همتون درد نکنه!
فقط یه سوال دیگمو جواب ندادین.این گرافیکی که نوشتم در چه حده؟بهتر از Geforceهست؟برابر با کدوم مدل از Geforce هست؟
mosi_alfa
11-07-2013, 14:21
حالا شما میگید من اینتل رو پاک کنم و فقط همون ای ام دی باشه؟ اگر پاک نکنم یعنی مشکل گرافیکی خواهم داشت؟
خیلی ممنون
تجربیات و راه حل ها ظاهرا برای هرکس فرق میکنه!
بنده اول گرافیک اینل رو ریختم، بعد درایور amd از سایت اچ پی رو ریختم، سویج و همه چی خوب بود.
آپدیت درایور amd ورژن13.6 هم از سایت amd اخیرا ریختم که باعث شد ریت گیم گرافیکم بره بالا. هیچ مشکلی هم در این رابطه نیست ابدا، بی تعارف.
mosi_alfa
11-07-2013, 14:28
آقایون تقریبا من به یه نتیجه هایی رسیدم.دست همتون درد نکنه!
فقط یه سوال دیگمو جواب ندادین.این گرافیکی که نوشتم در چه حده؟بهتر از Geforceهست؟برابر با کدوم مدل از Geforce هست؟
با مطالعه این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به وضوح میشه فهمید جواب شما:
NVIDIA GeForce 710M
هست
در ضمن این قسمت اسم کارت گرافیکا که نوشته آپ تو فلان گیگابایت مربوط به گرافیک اینتله نه amd
6,5 گیگ هم خیلی زیاده من همچین چیزی ندیدم و وجود هم نداره
با مطالعه این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به وضوح میشه فهمید جواب شما:
NVIDIA GeForce 710M
هست
در ضمن این قسمت اسم کارت گرافیکا که نوشته آپ تو فلان گیگابایت مربوط به گرافیک اینتله نه amd
6,5 گیگ هم خیلی زیاده من همچین چیزی ندیدم و وجود هم نداره
من منظور شما رو متوجه نمیشم! من 2 مدل گرافیک میشناسم.یکی GEFORCE ویکی هم ATI .
حالا شما میگید AMD و INTEL.این دو تا چیه؟
من کانفیگی که انتخاب کردم این گرافیک رو ببرای من نوشته!
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5دقیقا همینو نوشنه.مگه میشه یه چیزی نوشته باشن و نباشه.میشه من رو روشن کنید؟ممنون میشم
خیلی ممنون
همون طور که گفتم درایور amd شامل intel + ati هست.
این رو از حجمش هم میتونید متوجه بشید. درایور اینتل 150 مگابایته، درایور داخل سایت amd هم 150 مگابایت (خیلی تقریبی گفتم)
اما حجم درایور داخل سایت اچ پی 480 مگابایت!
وقتی درایور intel رو نصب میکنید و بعد درایور amd رو نصب میکنید این اتفاق میفته:
1- درایور اینتل از قبل نصب شده.
2- درایور کارت گرافیک amd نصب میشه و درایور intel مجددا جایگزین قبلی میشه.
یعنی شما الکی درایور intel رو دانلود کردید.
mosi_alfa
11-07-2013, 15:18
من منظور شما رو متوجه نمیشم! من 2 مدل گرافیک میشناسم.یکی GEFORCE ویکی هم ATI .
حالا شما میگید AMD و INTEL.این دو تا چیه؟
من کانفیگی که انتخاب کردم این گرافیک رو ببرای من نوشته!
2GB ATI 7650 DDR5 UP TO 6.5دقیقا همینو نوشنه.مگه میشه یه چیزی نوشته باشن و نباشه.میشه من رو روشن کنید؟ممنون میشم
قربان تو برم، amd=ati
یک اینتل داره برای کاری سبک و معمولی و یک amd برای بازی و کارای سنگین، واسه همینه وقتی بازی نمی کنی داغ نیست والا همیشه داغ کار میکرد مثل نصل گذشته لپتابا
---
درضمن
ati 7650 = 2GB
up to 4 gig= .اینتل
یعنی 4 گیگ از رم میگیره، و مقدار حافظه گرافیک چندان ربطی به قدرتش نداره بیشتر کلاک و ... مطرح هستن
Golbarg01
11-07-2013, 15:38
دوستان من سی دی هیرن گذاشتم تو لپ تاپ تا بتونم با برنامه norton از یکی از درایوها ایمیج بگیرم.ولی اصلا وارد هیچ کدوم از برنامه های سی دی هیرن نمیشه و این ارور رو میده:
he high memory area (HMA) is not available" followed by "Additional low memory (below 640K) will be used
باید چیکار کنم؟
دوستان لطفا جواب منم بدید.
mosi_alfa
11-07-2013, 15:48
ببین این میاد به کارت
Golbarg01
11-07-2013, 16:16
ببین این میاد به کارت
اینو من متوجه نشدم
لطفا فارسی توضیح بدید.
great.armin
11-07-2013, 16:26
سلام
یکی از دوستان لطف کرده بودند و چند صفحه قبل گفته بودند که اول اینتل،بعد amd رو نصب کنم،درایور اینتل ارور میده مبنی بر
This computer does not meet the minimum requirements for ...
ولی کاتالیست نصب شد
نسخه کاتالیست هم2013.0604.1838.31590هستش،با این حال ریت ویندوز واسه گرافیک۱هستش!
اول اینکه چه غلطی با این بکنم؟دو اینکه کجا میشه برنامه هارو. داخل لیست
های-پرفورمنس قرار داد؟
Sent from my GT-I9000
great.armin
11-07-2013, 16:34
یه چیزی رو الان دقت کردم،موقع نصب درایور اینتل،توی خگهمون صفحه اولش،پروداکت مدل رو نوشته اچ پی الیت بوک ۲۱۷۰ و ۲۵۷۰!با اینکه از خود سایت اچ پی گرفتمش!
نکنه مشکل از اینه؟
نسخه بایوس هم f 4.0 هستش
Sent from my GT-I9000
mehrdadmec
11-07-2013, 17:22
آقایون من درایور اینتل رو از سایت اینتل و جدیدترین نسخه درایور amd ازسایت amd گرفتم اما هنوز نصب نکردم.درحال حاضرهم فیفا13 رو با بالاترین تنظیمات البته با افت فریم خیلی کمی اجرا میکنم.حالا اگه من این ترکیب جهت آپدیت نصب کنم درصورت بروز مشکل راهی برای برگشت به حالت قبلش هست؟ میشه پاکش کرد؟ لطفا همه نظرشون اعلام کنن و راهنمایی کنن.ممنون
سلام به همگي, 2 تا سوال دارم كه به جوابشون سريع احتياج دارم
1.شما بين HP Probook 4540 و Acer V3 با كانفيگ هاي مثل هم يعني (I5 , 4 , 500 , 2) كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد؟ .
2. هممون ميدونيم كه لپ تاپ هاي HP مشكل داغي دارن و زود داغ ميكنن ، ميخواستم از اونايي كه اين لپ تاپ رو دارن بپرسم آيا اين مشكل تو 4540 رفع شده يا خير؟.
:n16:
دوستان چطور می تونم با استفاده از امکانات wifi لپ تاپ از یک خط adsl اینترنت بگیرم؟
یعنی adsl رو با کابل به لپ تاپ وصل نکنیم و به صورت بیسیم در فاصله معین بهش متصل بشه
با یک مودم Broadkam PJ 871 و لپ تاپ HP 4540s میشه وصل شد؟یعنی میخوام حتی وقتی pc خاموشه و مودمش روشنه بشه با لپ تاپ به اینترنت وصل شد.
لطفا مراحل کار رو توضیح بدید.
تبدیل حالت مودم adsl از bridge به PPPoE رو بلدم ادامش رو بگید.برای اتصال باید مودم در حالت PPPoE باشه حتما؟
اما چیپ شبکه ی این لپ تاپ رو دو تا شرکت میزنن ralink و atheros که رلینک بلوتوثش کار نمی کنه قبلا یه اموزشی گذاشته بودم که چجوری از اطلاعات روی جعبه بفهمیم کدومه که ناظر ها فک کنم حذف کردن!
شما سعی کنید atheros بگیرید
مطلب آموزشی شما اینجا هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من ازتون چندتا سوال پرسیده بودم که جواب ندادین!!!
mosi_alfa
12-07-2013, 15:01
آقایون من درایور اینتل رو از سایت اینتل و جدیدترین نسخه درایور amd ازسایت amd گرفتم اما هنوز نصب نکردم.درحال حاضرهم فیفا13 رو با بالاترین تنظیمات البته با افت فریم خیلی کمی اجرا میکنم.حالا اگه من این ترکیب جهت آپدیت نصب کنم درصورت بروز مشکل راهی برای برگشت به حالت قبلش هست؟ میشه پاکش کرد؟ لطفا همه نظرشون اعلام کنن و راهنمایی کنن.ممنون
هیچ مشکل غیر قابل برگشتی پیش نمیاد خیالت تخت
سلام به همگي, 2 تا سوال دارم كه به جوابشون سريع احتياج دارم
1.شما بين HP Probook 4540 و Acer V3 با كانفيگ هاي مثل هم يعني (I5 , 4 , 500 , 2) كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد؟ .
2. هممون ميدونيم كه لپ تاپ هاي HP مشكل داغي دارن و زود داغ ميكنن ، ميخواستم از اونايي كه اين لپ تاپ رو دارن بپرسم آيا اين مشكل تو 4540 رفع شده يا خير؟.
:n16:
گرافیک ایسر قوی تره، صفحه ش هم برایت هست برای فیلم دیدن بهتره، در کل بستگی به استفادت داره
مشکل داغی نداره برای باره 100000000000000000000 !!!
هیچ مشکل غیر قابل برگشتی پیش نمیاد خیالت تخت
گرافیک ایسر قوی تره، صفحه ش هم برایت هست برای فیلم دیدن بهتره، در کل بستگی به استفادت داره
مشکل داغی نداره برای باره 100000000000000000000 !!!
من ميخوام باهاش فيلم ببينم ، بازي كنم ، وب گردي و آهنگ و اينجور چيزا ديگه ، استفاده ي ديگه اي ندارم ، رشتمم كامپيوتره بعدا شايد نرم افزار هاي گرافيكي و سنگيني هم بخوام دوش نصب كنمو به نظرت كدومشون بهتره ، ايسر يا اچ پي
mosi_alfa
12-07-2013, 18:39
من ميخوام باهاش فيلم ببينم ، بازي كنم ، وب گردي و آهنگ و اينجور چيزا ديگه ، استفاده ي ديگه اي ندارم ، رشتمم كامپيوتره بعدا شايد نرم افزار هاي گرافيكي و سنگيني هم بخوام دوش نصب كنمو به نظرت كدومشون بهتره ، ايسر يا اچ پي
قاعدتا ایسر به شرط پذیرفتن ریسک خرابی ها احتمالی که در محصولات ایسر زیاد مشاهده میشه. بستگی به گارنتی و فروشنده و شانس داره.
سلام اگه از من میشنوی اصلا طرف ایسر نرو!!!شما اصلا رنکینگ لپ تاپ ها رو نگاه کنید فکر میکنم یکی مونده به آخری هست(از آخر دومه)
به من گه اگه بگن بهترین کانفیگ ایسر رو بهت میدیم اصلا قبول نمی کنم.hp صد در صد بهتره.تازه این مدلش رو دیوانه زده.
در ضمن منم تا الان نگرفتم ومی خوام بگیرم.خیلی تحقیق کردم.شک نکن بهترین مدله!:n02:
مرسي خيلي خوب قانعم كرديد، m.m_umz جان آره ميدونم جدولش رو ديدم ، به نظر خودمم HP بهتره ، ميگيرمش ، بازم مرسي از جفتتون واسه راهنمايي
:sq_25:
mosi_alfa
13-07-2013, 22:43
دوتا از دوستان بنده که صبح تا شب پای بازی و فیلم هستن Acer V3 دارن حدود یک ساله مشکلی هم نداشته گرافیکشم از نزدیک دیدم که یک سرو گردن از 7650 بالاتره رتبه بندی نوت بوک چک هم میگه 24 رنک بهتره میشه گفت بازی های روز دنیا رو تا یک سال دیگه روی گرافیک بالاتر از مدیوم راحت ساپورت میکنه، کلا v3 های کیفیت خوبی دارن برای کسایی که به لپتاپ بیشتر به دید سرگرمی نگاه می کنن مناسب تر هستن.
این نظر شخصی بنده بود که بطور دقیق 4540 و v3 رو از نزدیک و مدت طولانی مقایسه کردم. تصمیم قطعا با شماست.
سلام ببخشید میدونم که همه از این مورد گرافیک 4540s اگاهید من بیشتر نظر ها رو خوندم اما به نتیجه ای نرسیدم سوالم اینه کسی تونسته فرقی قبل و بعد این مشکل سوویچ کردن ببینه؟؟؟
مثلا بعد این روشها با نرم افزاره 3d mark 11 یه بنچ بگیره ببینه چطوره؟اصلا amd رو میشتاسه و اجازه ی انتخابشو میده یا؟؟؟ میدونم که از این سوالا خسته شدین ولی من این لپتابو خریدم و میبینم که پولمو ریختم دور اگه تمام و کمال همه قطعاتش کار نکنه.با تشکر
Meisam.apk
14-07-2013, 14:19
کارت گرافیک این مدل تقریبا با چه مدلی از سری GT اینتل قدرتشون یکی هست؟
Golbarg01
14-07-2013, 16:41
دوستان من چجوری می تونم صدای اسپیکر رو قطع کنم؟یعنی اسپیکر صدا نداشته باشه فقط از خروجی هدفون صدا پخش بشه؟
alireza.ganji
14-07-2013, 19:14
دوستان من چجوری می تونم صدای اسپیکر رو قطع کنم؟یعنی اسپیکر صدا نداشته باشه فقط از خروجی هدفون صدا پخش بشه؟
وقتی سوکت 3.5 را به لب تاب وصل کنی صذا ی اسپیکر قطع میشه!!!!!
مثل مبایلیا هر وسیله دیگری
Abdolreza2012
14-07-2013, 20:26
دوستانی که این لپ تاپ رو دارن
کمی از مشکلاتشو بگن
تصمیم دارم بخرم ولی میخوام ببینم چه مشکلاتی داره
مرسی
mosi_alfa
14-07-2013, 21:09
سلام ببخشید میدونم که همه از این مورد گرافیک 4540s اگاهید من بیشتر نظر ها رو خوندم اما به نتیجه ای نرسیدم سوالم اینه کسی تونسته فرقی قبل و بعد این مشکل سوویچ کردن ببینه؟؟؟
مثلا بعد این روشها با نرم افزاره 3d mark 11 یه بنچ بگیره ببینه چطوره؟اصلا amd رو میشتاسه و اجازه ی انتخابشو میده یا؟؟؟ میدونم که از این سوالا خسته شدین ولی من این لپتابو خریدم و میبینم که پولمو ریختم دور اگه تمام و کمال همه قطعاتش کار نکنه.با تشکر
شما با خرید این لپتاپ پولتو دور نریختی، اگه نتونی سوییچت رو راه بندازی پولتو ریختی دور!!!
قریب به اتفاق ما که اینجا سر میزنیم مشکلی نداشتیم یا مشکلمون حل شده از راهنمایی ها دوستان در همین تاپیک، با حوصله صفحات رو مرور کنید.
mosi_alfa
14-07-2013, 21:11
کمی از مشکلاتشو بگن
مرسی
خوبه که شما قبل از خرید به فکر افتادید تا از مشکلات باخبر بشید، پس حوصله کنید صفحات قبلی رو مرور کنید، همه مسائل و راه حل ها بیان شده.
mosi_alfa
14-07-2013, 21:20
کارت گرافیک این مدل تقریبا با چه مدلی از سری GT اینتل قدرتشون یکی هست؟
جواب سوال شما، کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خدایا این نوتبوک چک رو از ما نگیر:n01::42:
حالا نمیشه شما در 2 و3 خط واسم توضیح بدین دقیق؟؟؟
من تقریبا این کارا رو کردم اما باز کیفیت لازم رو نداشت
Abdolreza2012
15-07-2013, 00:12
خوبه که شما قبل از خرید به فکر افتادید تا از مشکلات باخبر بشید، پس حوصله کنید صفحات قبلی رو مرور کنید، همه مسائل و راه حل ها بیان شده.
مرسی
ولی تعداد صفحات زیاده و حوصله میخواد
اگه شما یل بقیه دوستان اطلاعاتی از مشکلاتش دارین بهم بگین که خیلی ممنون میشم
بعد قضیه سوییچ چیه؟
چه مشکلی هست؟
به چه کار میاد؟
(اطلاعاتی ندارم)
Devicestreet
15-07-2013, 06:27
مرسی
ولی تعداد صفحات زیاده و حوصله میخواد
اگه شما یل بقیه دوستان اطلاعاتی از مشکلاتش دارین بهم بگین که خیلی ممنون میشم
بعد قضیه سوییچ چیه؟
چه مشکلی هست؟
به چه کار میاد؟
(اطلاعاتی ندارم)
این لپناپ دو گرافیک داره هستع ی گرافیکی مجتمع intel و 7650
اولی برای کار های روزمره هست و دومی برای بازی سوییچ بین این دو کارت توسط درایور ای ام دی انجام میشه (7650 برای ای ام دی هست) البته اگه درایور ها رو درست نصب کنید
شما وقتی لپتاپ رو خریدی به فروشنده فقط اجازه نصب وین و پارتیشن بندی بده(ترچیها 8 pro x64)
این عکس گرافیک خودم
این هم لینک
این هم برای کارت شبکه
Golbarg01
15-07-2013, 11:21
وقتی سوکت 3.5 را به لب تاب وصل کنی صذا ی اسپیکر قطع میشه!!!!!
مثل مبایلیا هر وسیله دیگری
اونو که می دونم!
منظورم بدون وصل کردن سوکت 3.5 بود.
Abdolreza2012
15-07-2013, 11:54
دوستان این لپ تاپ تا چند ساعت باتری نگه میداره؟
کلا باتریش چطوره؟
alireza.ganji
15-07-2013, 21:56
کمی از مشکلاتشو بگن
مرسی
شش ماهیه 4540دارم مشکلی نداشته.خصوصا مشکل گرافیک نداشته. گرمای تولیدی زیادنیست.بدون کول پد هم اسستفاده میکنم.
از نظر ظاهروزیبایی عالیه.
یکی از مشکلاتی که داره اینه که زاویه دید عمودیش کمه (یعنی اگه از بالا یا پایین نگاه کنید صفحه مات میشه) ولی زاویه افقی که معمولا مهمتره عالیه.
دوستان این تبلت تا چند ساعت باتری نگه میداره؟
کلا باتریش چطوره؟
استفاده معمولی سه -چهار ساعت.
من دیروز یه 4540 خریدم سمت چپ تاچ پدش داغیش در حد آتیش گرفتنه، چرا اینجوریه؟ همشون همینطورن؟ 4520 هم یکی از دوستان داره و منم زیاد باهاش کار کردم همیشه خنکه رو همین حساب 4540 خریدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من دیروز یه 4540 خریدم سمت چپ تاچ پدش داغیش در حد آتیش گرفتنه، چرا اینجوریه؟ همشون همینطورن؟ 4520 هم یکی از دوستان داره و منم زیاد باهاش کار کردم همیشه خنکه رو همین حساب 4540 خریدم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مبارکه :n12:
اول ببین گرافیک ati نصب کردی ؟
اگر نصبه تنظیمات نور صفحه لپتاپ بیار پایین
من خودم ویندوز 8 که نصب کرده بودم همون اوایل وارد شدن به محیط ویندوز با اینکه برنامه خاصی نصب نبود میدیدم چقدر داغ میکنه گفتم شاید ویندوز 8 اینطوریه بعد نصب درایور intel , ati مشکل حل شد
====================
بحث تاچ بد شد دیشب مادرمون واسمون یه لیوان شیر اورده بود هی میگم نمیخوام نمیخوام به زور میخواد بده اخر کمی از شیر ریخت رو تاچ پد اعصابمون خرد کرد سریع خاموش کردیم گرفتیم زیر کولر روشن کردیم دیدیم مشکلی نداره بعد چند دقیقه دیدیم کرسر موس نمیچرخه و خلاصه اعصابمون داغون شد لپتاپ خاموش کردیم گرفتیم خوابیدیم
صبح پاشدیم دیدیم دکمه ها خیلی نرم شده و سشوار گرفتیم و خلاصه با کلی دعا صلوات روشن کردیم دیدیم مشکلی نداره فقط دکمه ها یه مقدار سفت شده ولی کار میکنه
حالا اگر خراب شده بود چقدر باید هزینه الکی میدادیم
خلاصه گفتم که مواظب ریختن اب و مایعات باشید رو لپتاپ و نوشیدنی هم تعارفتون کردن همون دفعه اول قبول کنید :n02:
با تشکر
آره درایورهارو نصب کردم خنک تر شدش. اما بازم یکمی داغ میشه در حالت Intel و زمانی هم که رو ATI هست در حد آتیش، چرا اینطوره؟ برای همتون وقتی رو ATI هست اینقدر داغ میشه؟
سلام خدمت همه ی دوستان.
من دلم رو کنده بودم از این لپ تاپ و تا امروز قصد خرید لپتاپ z500لنوو رو داشتم اما اون 2تا مشکل داشت و قابل حل هم نبود(1-باتریش بیشتر از 2ساعت جواب نمیداد و قابلیت جدا کردن از لپتاپ رو هم نداشت2-صفحه لپ تاپش خیلی مثله اینکه بی کیفیته نسبت به لپ تاپای دیگه)
اما این مدل 4540sباز منو طلبید که بیام سمتش.چون 1 مشکل داره و اون هم قابل حله.اون هم مشکل داغیش که میشه با یک کول پد اون رو حل کرد.
دوستان عزیز من میخوام این مدل رو با کانفیگ زیر بگیرم.نظر بدین که آیا ارزش داره یا نه؟(تو رو خدا منصفانه بگید)
cpu:core i7 ram:8gb hdd:750gb vga:2gb ati 7650 ddr5 up to 4
قیمتش:2.560.000
دوستان تورو خدا مشاوره بدین که این مدل رو بگیرم یا نه؟
Abdolreza2012
18-07-2013, 03:29
شما وقتی لپتاپ رو خریدی به فروشنده فقط اجازه نصب وین و پارتیشن بندی بده(ترچیها 8 pro x64)
چرا؟
البته اگه به من باشه که هیچی نمیذارم نصب کنه
همه رو خودم انجام میدم بهتره.
ولی میخوام بدونم دلیل خاصی داره که این حرف رو زدی؟
سلام خدمت همه ی دوستان.
من دلم رو کنده بودم از این لپ تاپ و تا امروز قصد خرید لپتاپ z500لنوو رو داشتم اما اون 2تا مشکل داشت و قابل حل هم نبود(1-باتریش بیشتر از 2ساعت جواب نمیداد و قابلیت جدا کردن از لپتاپ رو هم نداشت2-صفحه لپ تاپش خیلی مثله اینکه بی کیفیته نسبت به لپ تاپای دیگه)
اما این مدل 4540sباز منو طلبید که بیام سمتش.چون 1 مشکل داره و اون هم قابل حله.اون هم مشکل داغیش که میشه با یک کول پد اون رو حل کرد.
دوستان عزیز من میخوام این مدل رو با کانفیگ زیر بگیرم.نظر بدین که آیا ارزش داره یا نه؟(تو رو خدا منصفانه بگید)
من این 4540 که خریدم باسه خودم نیست برای یکی از دوستانم خریدم.
نظر شخصیمو میگم که البته سلیقه ای هست، من خودم Thinkpad E530 و به 4540s بیشتر ترجیح می دم.
Abdolreza2012
18-07-2013, 16:27
من این 4540 که خریدم باسه خودم نیست برای یکی از دوستانم خریدم.
نظر شخصیمو میگم که البته سلیقه ای هست، من خودم Thinkpad E530 و به 4540s بیشتر ترجیح می دم.
من یه گشتی زدم این مدل لپ تاپی که گفتی خیلی پایینتر از 4540 هست که
رم 4
پردازنده I5
و خیلی چیزهای ریز دیگه که درشت هاشو گفتم فقط ( مرسی)
+
سوال دوستمون m.m_umz سوال منم هست از اساتید مخوام که جواب بدن
مرسی
mosi_alfa
18-07-2013, 18:02
من یه گشتی زدم این مدل لپ تاپی که گفتی خیلی پایینتر از 4540 هست که
رم 4
پردازنده I5
و خیلی چیزهای ریز دیگه که درشت هاشو گفتم فقط ( مرسی)
دوست عزیز چرا مشاوره گمراه کنند میدی؟ مگه 4540 i5 نیست؟؟ خیلی از دوستان هم رمشون 4 هست!!!
در ضمن e530 گرافیک gt635 داره به راحتی گرافیک 4540 رو قورت میده، هم از رنکینگ میگم هم یکی از دوستانم دارش و از نزدیک مقایسه کردم.
تنها عیبش به نظر من ظاهرشه که زیاد خوشگل نیست.
Meisam.apk
18-07-2013, 18:05
سلام خدمت همه ی دوستان.
لپ تاپ 4540 اچ پی خوبه اما فقط گرافیکش جزء حد متوسط محسوب میشه،اگه گرافیک براتون مهم نیست.گزینه ی خوبی برای انتخاب هست
mosi_alfa
18-07-2013, 18:14
سلام خدمت همه ی دوستان.
در باره z500
در مورد باتری بیشتر فکر کن، از لپتاب بدون برق کمتر استفاده میشه، دو ساعت هم خوبه، فرقش یک ساعت و نیمه با باقی لپتابا
صفحه اش رو من دیدم از نزدیک عیب خاصی ندیدم، شما خودت دیدی یا بهت گفتن؟ چون همین 4540 هم صفحه اش برای من چنگی به دل نزده، دقیقا باید رو بروی وسط صفحه بنشینی تا تصاویر بدون تغییر کنتراست دیده بشن، حتی اون موقع هم مقدار ناچیزی که با دقت زیاد میشه متوجهش شد در گوشه ها کنتراست عوض میشه.
همچنین گرافیک زد 500 خیلی قوی تر از 4540 هست.
sajad_samavi
19-07-2013, 01:08
سلام این لب تاپ رو میخوام با مشخصات کلی زیر بخرم :
پردازنده: Intel 3632QM Core i7 2.2GHz up to 3.2 GHz - Cache 6 MB
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
یکی از اهداف اصلیم هم انجام بازی است !
PES2013 و FiFa2013
رو با تنظیمات های بدون لگ اجرا میکنه ؟! اگه اینا رو با تنظیمات عالی و بدون ایراد اجرا کنه کافیه برام :n02::n02:؟
سلام این لب تاپ رو میخوام با مشخصات کلی زیر بخرم :
پردازنده: Intel 3632QM Core i7 2.2GHz up to 3.2 GHz - Cache 6 MB
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400RPM
کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
یکی از اهداف اصلیم هم انجام بازی است !
PES2013 و FiFa2013
رو با تنظیمات های بدون لگ اجرا میکنه ؟! اگه اینا رو با تنظیمات عالی و بدون ایراد اجرا کنه کافیه برام :n02::n02:؟
سلام دوست عزیز
شما این مدل رو مطمئن باش اگه بگیری تا pes2020 اجرا میکنه.pes که اصلا گرافیکی نمیخواد.اگه هدفت فقط واسه pesهستش که خیالت راحت باشه.بگیر حالشو ببر.من هم قراره همین کانفیگو تا 2 روز دیگه بگیرم.به من گفتن قیمتش 2.500 ه .من خیلی واسه لپ تاپ تحقیق کردم تا این که این مدل رو تصمیم گرفتم که بگیرم.سیستمش عالیه.بگیر خیالت تخت بابت گرافیکش.راستی به شما قیمت این مدل رو چقدر گفتن؟
sajad_samavi
19-07-2013, 10:58
سلام دوست عزیز
شما این مدل رو مطمئن باش اگه بگیری تا pes2020 اجرا میکنه.pes که اصلا گرافیکی نمیخواد.اگه هدفت فقط واسه pesهستش که خیالت راحت باشه.بگیر حالشو ببر.من هم قراره همین کانفیگو تا 2 روز دیگه بگیرم.به من گفتن قیمتش 2.500 ه .من خیلی واسه لپ تاپ تحقیق کردم تا این که این مدل رو تصمیم گرفتم که بگیرم.سیستمش عالیه.بگیر خیالت تخت بابت گرافیکش.راستی به شما قیمت این مدل رو چقدر گفتن؟
سلام مجدد
دوست عزیز اجراش یه بحثه ، خوب و عالی اجرا کردنش یه بحثه دیگه
بعید میدونم اینجوری که شما میگی باشه ! :( با توجه به ایراداتی که دوستان به گرافیکش وارد میکنند PES 2013 رو با کانفیگ High خیلی خوب اجرا نمیکنه !!!
من تصمیمم واسه خرید قطعی شده بود تا اینکه این فروم رو خوندم و...
شما خودت گرافیکشو چطور ارزیابی میکنی ؟! اگه واسه pes کم نمیاره واسه چه بازی کم میاره مثلا ؟
قیمت نقدش 2570000 هستش که قراره من 1 تومنش رو بدم و 20 تا 96 تومان هم بدم ؟!؟
خوبه به نظرتون ؟؟؟
بعید میدونم اینجوری که شما میگی باشه ! :( با توجه به ایراداتی که دوستان به گرافیکش وارد میکنند PES 2013 رو با کانفیگ High خیلی خوب اجرا نمیکنه !!!
نگران نباش من خودم خوره PES م :دی روزی 3-4 ساعت هم PES بازی میکنم همین دیشب ساعت یک نصفه شب تا 3 بازی میکردم :دی
راحت اجرا میکنه
دوستان ممنون میشم این دو سوال منو جواب بدین:
1- آیا برای همه زمانی که گرافیک ATI روشن هست سمت چپش اینقدر داغ میشه؟ در حالت عادی که رو INTEL هست خنکه ...
2- آیا برای همه هارد Hitachiش موقع Read و Write کردن صدای تق تقش بلنده؟
ممنون میشم جوایمو بدین چون می خوام ببنم اگه غیر طبیعی است ببرم گارانتی.
باتشکر.
sajad_samavi
19-07-2013, 12:36
نگران نباش من خودم خوره PES م :دی روزی 3-4 ساعت هم PES بازی میکنم همین دیشب ساعت یک نصفه شب تا 3 بازی میکردم :دی
راحت اجرا میکنه
شرطی هم میزنیم !!!!:n02::n25:
خیلی باحاله بعد از 6،7 سال عضویت تو پی سی ورلد اومدم بهت پیام خصوصی بدم میگه
Sorry , You Can't Send PM until You Have 20Posts
:n03:
میشه یاهوتو داشته باشم ؟
mosi_alfa
19-07-2013, 13:49
دوستان ممنون میشم این دو سوال منو جواب بدین:
1- آیا برای همه زمانی که گرافیک ATI روشن هست سمت چپش اینقدر داغ میشه؟ در حالت عادی که رو INTEL هست خنکه ...
2- آیا برای همه هارد Hitachiش موقع Read و Write کردن صدای تق تقش بلنده؟
ممنون میشم جوایمو بدین چون می خوام ببنم اگه غیر طبیعی است ببرم گارانتی.
باتشکر.
جواب هر دو سوال مثبته، نیازی به گارانتی نیست، متاسفانه یا خوشبختانه طبیعیه:n15:
شرطی هم میزنیم !!!!:n02::n25:
خیلی باحاله بعد از 6،7 سال عضویت تو پی سی ورلد اومدم بهت پیام خصوصی بدم میگه
Sorry , You Can't Send PM until You Have 20Posts
:n03:
میشه یاهوتو داشته باشم ؟
میزنیم :دی
من اصلا یاهو نمیرم
نمیتونی پیغام بفرستی چون میگه باید بیشتر از 20 تا پست داشته باشی برو تو انجمن تو تاپیکا یه چند تا پست بده بشه 20 تا :دی
پیغام عمومی هم نمیتونی بدی ؟
sajad_samavi
19-07-2013, 16:45
میزنیم :دی
من اصلا یاهو نمیرم
نمیتونی پیغام بفرستی چون میگه باید بیشتر از 20 تا پست داشته باشی برو تو انجمن تو تاپیکا یه چند تا پست بده بشه 20 تا :دی
پیغام عمومی هم نمیتونی بدی ؟
پیغام عومومی :n21:
گفتگو باید Live باشه ، گفتگویی که زنده نباشه که گفت و گو نیست :n29:
هیچ مسنجری استفاده نمیکنی ؟؟
great.armin
19-07-2013, 16:57
تا قبل از اپدیت درایور تاچ پد،سمت راست تاچ پد نقش اسکرول رو بازی میکرد
ولی وقتی درایور جدیدی که باهاش میشه تاچ پد رو قفل کرد رو نصب کردم،دیگه نمیشه اسکرول کرد.راهی هست که جفت این قابلیت ها رو داشته باشم؟
ولی وقتی درایور جدیدی که باهاش میشه تاچ پد رو قفل کرد رو نصب کردم،دیگه نمیشه اسکرول کرد.راهی هست که جفت این قابلیت ها رو داشته باشم؟
آره خیی جالبه منم به این موضوع برخوردم
sajad_samavi
19-07-2013, 18:53
جواب هر دو سوال مثبته، نیازی به گارانتی نیست، متاسفانه یا خوشبختانه طبیعیه:n15:
خب صددرصد متاسفانه !!!
اما یه سوال ، صداش در حدی بلند هست که نشه رو سر کسی که خوابیده باهاش کار کرد ؟! یا مثلا موقع انتقال دیتا از پنبه تو گوش استفاده کرد ؟:n02:
mosi_alfa
19-07-2013, 23:43
خب صددرصد متاسفانه !!!
منظورم عدم نیاز به گارانتی بود:n05:
اما یه سوال ، صداش در حدی بلند هست که نشه رو سر کسی که خوابیده باهاش کار کرد ؟! یا مثلا موقع انتقال دیتا از پنبه تو گوش استفاده کرد ؟:n02:
اره دادا؛ اگه منزلتون اپارتمانه نگیر همسایه ها اذیت میشن:n09:
تراکتوره مگه!
صدا بزور از نیم متری شنیده میسه
sajad_samavi
20-07-2013, 00:39
:n12:
:n09:
Mosi میشه یاهوتو داشته باشم !؟
سلام مجدد
دوست عزیز اجراش یه بحثه ، خوب و عالی اجرا کردنش یه بحثه دیگه
من تصمیمم واسه خرید قطعی شده بود تا اینکه این فروم رو خوندم و...
شما خودت گرافیکشو چطور ارزیابی میکنی ؟! اگه واسه pes کم نمیاره واسه چه بازی کم میاره مثلا ؟
قیمت نقدش 2570000 هستش که قراره من 1 تومنش رو بدم و 20 تا 96 تومان هم بدم ؟!؟
خوبه به نظرتون ؟؟؟
داداش گلم.کلا بازی pes بازی ایه که گرافیک چندان بالایی نمی خواد.الانم توی 2013 گرافیک 512 میخواد.این لپ تاپ گرافیکش 2گیگه پس فکر نمیکنم باید جای نگرانی ای داشته باشه.اونایی رو هم که میبینی گفتن لگ میزنه ایراد از ورژن بازیشونه.
من خودم این بازی رو توی جاهای مختلف دیدم.اگه روی high بذاری ممکنه لگ بزینه.کلا سریای اول بازیش اینجوریه.بقیش رو نمیدونم(ورژن های آخر رو میگم)!!!!!!!!!!!!!
خیالت تخت از نظر کانفیگش.همین الان یه بازی ای رو دیدم که بازی روی این حالت به بهترین شکل ممکن اجرا میشه.بازی far cry3میگم.این سیستم رو میخواست روی بهترین حالت:cpu:core i7 ram:8gb vga:1gb
پس ببین این بازیای سنگین هستن که بقیه روشون مانور میدن.الان گرافیک بالاتر از این مدل حداقل میخواد یک سال در آینده بیشتر کار بده منتهی توی بازی های بسیار بسیار سنگینی که الانم وجود داره.ولی این کانفیگ راحت این مدل بازی های گرافیکی مثل pes رو تا 4 تا 5 ساله دیگه جواب میده.بعدشم این گرافیک up to 4 .من که باب دلمه.ایشا الله فردا میگیرم.
قیمتش هم فکر میکنم 40 تا 50 تومن بیشتر از بازار گفته.
تصمیم با خودتونه!!!!!!!بگیرین فکر نمیکنم ضرر کنید.
sajad_samavi
20-07-2013, 01:17
داداش گلم.کلا بازی pes بازی ایه که گرافیک چندان بالایی نمی خواد.الانم توی 2013 گرافیک 512 میخواد.این لپ تاپ گرافیکش 2گیگه پس فکر نمیکنم باید جای نگرانی ای داشته باشه.اونایی رو هم که میبینی گفتن لگ میزنه ایراد از ورژن بازیشونه.
من خودم این بازی رو توی جاهای مختلف دیدم.اگه روی high بذاری ممکنه لگ بزینه.کلا سریای اول بازیش اینجوریه.بقیش رو نمیدونم(ورژن های آخر رو میگم)!!!!!!!!!!!!!
خیالت تخت از نظر کانفیگش.همین الان یه بازی ای رو دیدم که بازی روی این حالت به بهترین شکل ممکن اجرا میشه.بازی far cry3میگم.این سیستم رو میخواست روی بهترین حالت:cpu:core i7 ram:8gb vga:1gb
پس ببین این بازیای سنگین هستن که بقیه روشون مانور میدن.الان گرافیک بالاتر از این مدل حداقل میخواد یک سال در آینده بیشتر کار بده منتهی توی بازی های بسیار بسیار سنگینی که الانم وجود داره.ولی این کانفیگ راحت این مدل بازی های گرافیکی مثل pes رو تا 4 تا 5 ساله دیگه جواب میده.بعدشم این گرافیک up to 4 .من که باب دلمه.ایشا الله فردا میگیرم.
قیمتش هم فکر میکنم 40 تا 50 تومن بیشتر از بازار گفته.
تصمیم با خودتونه!!!!!!!بگیرین فکر نمیکنم ضرر کنید.
پیشاپیش مبارک دوست عزیزم
در کل میشه واسه بازی راضی کننده اس ؟! با توجه به بازی هایی که الان موجوده تو بازار ؟!
مکس پین 3 و هیتمن و کال اف دیوتی و فارکری و ... ؟؟ رو. کاغذ کاری ندارم اینکه بدون مشکل بشه بازی کرد شرطه واسم :)
Devicestreet
20-07-2013, 06:29
پیشاپیش مبارک دوست عزیزم
در کل میشه واسه بازی راضی کننده اس ؟! با توجه به بازی هایی که الان موجوده تو بازار ؟!
مکس پین 3 و هیتمن و کال اف دیوتی و فارکری و ... ؟؟ رو. کاغذ کاری ندارم اینکه بدون مشکل بشه بازی کرد شرطه واسم :)
کلا از اجر معنوی بالایی برخورداره صفحات قبل رو بخونید
mosi_alfa
20-07-2013, 11:08
:n12:
:n09:
Mosi میشه یاهوتو داشته باشم !؟
تو میتونی، فقط 13 تا پست دیگه:n05:
sajad_samavi
20-07-2013, 11:43
تو میتونی، فقط 13 تا پست دیگه:n05:
:n23: مرسی روحیه !:n02:
Abdolreza2012
20-07-2013, 21:32
دوست عزیز چرا مشاوره گمراه کنند میدی؟ مگه 4540 i5 نیست؟؟ خیلی از دوستان هم رمشون 4 هست!!!
در ضمن e530 گرافیک gt635 داره به راحتی گرافیک 4540 رو قورت میده، هم از رنکینگ میگم هم یکی از دوستانم دارش و از نزدیک مقایسه کردم.
تنها عیبش به نظر من ظاهرشه که زیاد خوشگل نیست.
دوست عزیز آقای mosi_alfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشاوره ی گمراه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
من بر اساس سوال دوستمون صفحه ی 84 پست شماره ی 839 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب دادم
برو یه نگاه بکن بعد بیا بگو که مشاوره ی گمراه میدم!!!!!!!!!!!!!!
خوب نگاه کن که میگه منظورش core i 7 هست
لطفا دقت کن بعد نظر کسیو نقد کن
mosi_alfa
20-07-2013, 22:33
دوست عزیز آقای mosi_alfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشاوره ی گمراه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
من بر اساس سوال دوستمون صفحه ی 84 پست شماره ی 839 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب دادم
برو یه نگاه بکن بعد بیا بگو که مشاوره ی گمراه میدم!!!!!!!!!!!!!!
خوب نگاه کن که میگه منظورش core i 7 هست
لطفا دقت کن بعد نظر کسیو نقد کن
دوست من، باهم عناد نداریم که! شما پست خودت رو ببین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما یک نقل و قول در پستی که ادرس دادم زدید انگار منظورتون مقایسه e530 با 4540 هست. در حالی که الان تصریح فرمودید با توجه به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یک صفحه عقب تر از پست شماست منظورتون مقایسه با z500 بوده!!! حالا مسئله از کی بود من یا شما؟
بگذریم، اینجا همه با هم دوستیم، سو تفاهم هم پیش میاد
موفق باشید.:n16:
Abdolreza2012
21-07-2013, 03:17
دوست من، باهم عناد نداریم که! شما پست خودت رو ببین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما یک نقل و قول در پستی که ادرس دادم زدید انگار منظورتون مقایسه e530 با 4540 هست. در حالی که الان تصریح فرمودید با توجه به این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که یک صفحه عقب تر از پست شماست منظورتون مقایسه با z500 بوده!!! حالا مسئله از کی بود من یا شما؟
بگذریم، اینجا همه با هم دوستیم، سو تفاهم هم پیش میاد
موفق باشید.:n16:
من نگفتم که ما با هم مشکل داریم
من بر اساس اون سیستمی که اون دوستمون گفته بود
گفتم این Thinkpad E530 لپ تاپش ضعیفتره
بنابراین من مشاوره گمراه کننده ای ندادم
هم شما باید دقت میکردین و هم من باید کامل تر میگفتم که باعث اشتباه نشه
+
درسته با هم دوستیم :n16:
mosi_alfa
21-07-2013, 03:29
از اونجایی که 4540 دکمه خاموش کردن مانینتور نداره، پیشنهاد میکنم این نرم افزار رایگان رو نصب کنید، خیلی ساده سبک و کار راه انداز هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک بار کلیک تنظیمات روشنایی و دوبار کلیک شات دان/ اسکرین سیور
با ویندوز 7 و 8 سازگاری کامل داره
دانلود iBrightness 1.0 از سافت پدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alireza_p30
21-07-2013, 06:48
کنار ساعت روی علامت موس(synaptics pointing) کلیک کن و از سربرگ device setting گزینه ستینگ را بزن و در پنجره باز شده تیک اسکرولینگ را بذار
فکرکنم مشکل حل شود.
sajad_samavi
22-07-2013, 19:56
دوستان 4540 با سی پی i7 چندتا گرافیک داره ؟!؟
فقط همون 7650 ؟
sajad_samavi
22-07-2013, 20:00
در اجرای بازی های مثله بتلفیلد 3 یا کرایسیس 3 و ... مشکل داره ؟ یا روان اجرا میکنه و میشه از بازی کردن این گیم ها با این لب تاپ لذت برد ؟؟:)
در اجرای بازی های مثله بتلفیلد 3 یا کرایسیس 3 و ... مشکل داره ؟ یا روان اجرا میکنه و میشه از بازی کردن این گیم ها با این لب تاپ لذت برد ؟؟:)
کرایسیس ۳ رو گرافیک مدیوم مثل آب خوردن اجرا شد.
sajad_samavi
23-07-2013, 00:15
چندتا گرافیک داره ؟!
سلام به همه دوستای گلم :n18:
من اين مدل رو اسفندماه خريدم :n20:
تا الان هرچی سوال و مشکلی داشتم که دربارش پيش اومده بود رو با کمک دوستان رديفش کردم :n25:
به نظرم هنوز بعضی دوستان درباره گرافيک سوالات زيادی دارن :n01:
من اين مورد رو یه مقداری از این کلوپ و هم از طريق فروم های خارجی بصورت کامل واسه خودم برطرف کردم :n26:
پس منصفانه نيست قبل از اينکه راهی برای جوابش پيدا کنين ازش ايراد بگيرين ! :n29:
بیاید FB ، منو اد کنید واسه سوالای گرافیک این مدل درخدمتم. ( اطلاعات کلی ، نصب درایور ، سوییچ کردن ، آپدیت و ... ) :n12:
FB ID : Nima Soheyli
Works at Business
Studied Information Technology at Islamic Azad University
Lives in Tehran, Iran
From Tehran, Iran
sajad_samavi
23-07-2013, 00:57
دوست عزیز جای این همه نوشتن ! یه کلمه جواب میدادی همینجا دیگه :) !
ضمن اینکه Nima Soheyli یه چندتایی هست .. کدومشی شما ؟
من یکی از سنگین ترین اکشن های فتوشاپ روی آخرین ورژنش تست کردم :n25:
عملکرد CPU و RAM رو در تصویر مشاهده کنید ( البته Ram لپ تاپ من 8 هست که نزدیک به 7GB اشغال شده )
پیشنهاد میکنم اونایی که قصد خرید دارن یکمی آینده نگری کنن و Ram 8 انتخاب کنن :n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4540/Untitled2.jpg
دوست عزیز جای این همه نوشتن ! یه کلمه جواب میدادی همینجا دیگه :) !
ضمن اینکه Nima Soheyli یه چندتایی هست .. کدومشی شما ؟
Works at Business
Studied Information Technology at Islamic Azad University
Past: تیزهوشان - سمپاد
Lives in Tehran, Iran
From Tehran, Iran
الان ۴۵۴۰ دست دوم رو چند میخرن؟
رم ۶
Core i5
۷۵۰ گیگ هارد
با فینگرپرینت
پلن D تو دیجی کالا
میخوام به یکی از فامیل ها بفروشم و به جاش ۴۵۴۰ با core i7 بخرم.
الان ۴۵۴۰ دست دوم رو چند میخرن؟
رم ۶
Core i5
۷۵۰ گیگ هارد
با فینگرپرینت
پلن D تو دیجی کالا
میخوام به یکی از فامیل ها بفروشم و به جاش ۴۵۴۰ با core i7 بخرم.
عرف بازار اینه که اگه سالم باشه ، 30% زیر قیمت روز محصول درنظر گرفته میشه
تمام مشکلاتش حله.بعد ویندوز 8 خودش بیشتر درایورا رو میشناسه مثل بلوتوث و وی لن.... من عاشق این ویندوزما.
کرایسیس ۳ رو گرافیک مدیوم مثل آب خوردن اجرا شد.
اقا مدیوم چیه من تونستم رو high بزنم و اون فیلتر ی که x2 اینا داره هم رو سومی چهارمی گذاشتمو رونم بود.:n20:
اقا خیالت راحت باشه من کرایسیسو رو high و medal of honor warfighter رو رو ultra رفتم :n05:فقط خیلی داغ میشه موقع بازی که ریسک بالایی هست بازی باش اما خداییش کسی دلش میاد با این لپتاپ بازی کنه؟؟؟:n03:
چندتا گرافیک داره ؟!
2 تا
intel hd graphic 4000
Radeon HD 7650M
عرف بازار اینه که اگه سالم باشه ، 30% زیر قیمت روز محصول درنظر گرفته میشه
قیمت روز چنده الان؟
تو دیجی کالا زده ناموجود
قیمت روز چنده الان؟
تو دیجی کالا زده ناموجود
اسم دقیق مدلت چیه داداش؟؟؟اگه اینه 4540s-E که دیجیکالا زده بی گارانتی 1949000 با گارانتی 1999000
اگه اینه HP ProBook 4540s-H که قیمتش هست HP ProBook 4540s-H
اگه اینه 4540s-g که قیمتش تا 22 تیر ماه 92 2,200,000 حدودا
اگه 4540s-D که تا اواخر تیر ماه 92 2,045,000 حدودا
اگه اینه 4540S-A تیر ماه 92 قیمتش 2,230,000 >>> 2,300,000 بوده
اگه اینه 4540S-B تیر ماه 92 قیمته 2,030,000 داشته حدودا
اگه اینه 4540s-C و 4540S-f رو دیگه نمیدونم .تقریبی بهت گفتم اما زیادم بهش دست نخورده اون دو مدل اولم که دیجیکالا داره من خودم 4540S-E دارم که 2,000,000 خریدم از دیچی کالا اما الان بعد 2 و3 هفته 50 تومن کشیده پایین. امیدوارم حدودی دستت اومده باشه شرمنده دقیق نمیدونستم
alireza_p30
23-07-2013, 23:55
میشود لطف کنید بگید برای نصب ویندوز8 باید چه درایورهایی رو دانلود کنیم.(برای سون دارم)
لطف کنید همینجا لینک بدید.
قیمت روز چنده الان؟
تو دیجی کالا زده ناموجود
دوستمون dop 12 درست میگن قیمت ها زیاد با قیمتهایی که گفتن تفاوت نداره
میشود لطف کنید بگید برای نصب ویندوز8 باید چه درایورهایی رو دانلود کنیم.(برای سون دارم)
لطف کنید همینجا لینک بدید.
HP Notebook System BIOS Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HP Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) Support Environment
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])IDT High-Definition (HD) Audio Driver
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Intel Management Engine Interface (MEI) Driver
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])AMD Video Driver and Control Panel
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])HP Universal Camera Driver
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Synaptics TouchPad Driver
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Validity Fingerprint Sensor Driver
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])HP Hotkey Support
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])HP Wireless Button Driver
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Intel Rapid Storage Technology Driver
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])JMicron Media Card Reader Driver
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])HP 3D DriveGuard 5
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])HP Wireless Hotspot Software
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])HP Quick Start Application
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])HP Support Assistant
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دقت کرده باشی درایور wireless و بلوتوث رو ننوشتم چون ویندوز هشت خودش اینا رو میشناسه حتی صدا رو!!! win 8 enterprise 64 رو نصب کن. من خودم اینا رو تو لپتابم نصب کردم موردی نداشت اگه لیستم کم و بیش داشت دوستان تصحیح کنن لطفا.فقط یه نکته win 8 خودش اخرین نسخه network farmework رو داره.درایورارو از این لینک دانلود کن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان .خسته نباشید
دوستان من یه هفته میشه این لپ تاپ رو با رم 6 گرفتم . اگه ممکنه راهنماییم کنید. یه چیز عجیب اینه که فینگل پرینت نداره. برای شما هم همینطوره مدل 6 گیگش ؟ (یعنی جاش موجود هست اما پر شده و مثل مدل های دیگه اون حالت شیشه ای نداره )
سوال بعدیم اینه که چه ویندوزی برای این لپ تاپ بهتره ؟ الان برای من سون نصب هست .من درایورهایی از قبیل : گرافیک ( 2 گیگ ) - usb3 -صدا - وب کم رو نصب کردم . درایوری دیگه ای هم نیاز به نصبش هست ؟
و سوال اصلیم در مورد گرافیکش هست . من گرافیک حرفه ایش رو درایورش نصب کردم . اما وقتی که یه صفحه ای رو مینیمایز میکنم ، به صورت روان مینیمایز نمیشه . یه ذره با گیر اجرا میشه .
من شنیدم خیلی از دوستان با سویچ کردن کارت گرافیک این مدل مشکل دارن . منم همین مشکل رو دارم .اگه میشه در این مورد راهنماییم کنید .
ممنون
........
بعد نوشت :
یکی از دوستان گفتش که باید درایور کارت گرافیک اینتل رو هم نصب کنم . نیاز هست ؟ من روزی که خریدم به قسمت adaptor رفتم و دیدم اونجا اینتل رو شناسایی کرده بود . واسه همین دیگه درایورش رو دانلود نکردم و نصب نکردم .آیا نیاز به نصبش هست ؟
- خدارو شکر من این کلوپ رو پیدا کردم .
سلام دوستان.خسته نباشید
بنده یه هفته میشه لپ تاپ HP Probook 4540s گرفتم .
اما با کارت گرافیکش مشکل دارم .
وقتی خریدم ویندوز نداشت . خودم ویندوز ریختم روش . هیچ کدوم از درایور هاش نصب نبود .
از یکی دوستان در مورد کارت گرافیک این لپ تاپ پرسیدم ، گفت این لپ تاپ دو کارت گرافیک داره . یکیش آمبورد هست که 1 گیگ هست که بصورت پیشفرض نصب هست و نیاز به درایور نداره .یه گرافیک دیگه هم داره که اون گرافیک حرفه ایش هست که 2 گیگ هست (ATI ) .
درایور کارت حرفه ایش هم نصب کردم اما تصاویر زیاد صاف نیست . مثلا وقتی صفحه ای رو مینیمایز میکنم ، تصویر روان نیست .یا بر عکس وقتی فایلی رو اجرا میکنم تصویر کند اجرا میشه .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
مشکلی پیش نمیاد، اگرم بیاد که بعیده، قابل برگشت هست
شما الان اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بریز
اگه مشکلت حل نشد، هر چی نصب کردی پاک کن اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بریز
لینکا مربوط به ویندوز 7 هست، برای8 هم راحت تو سایت hp پیداشون میکنی
در اخر هم این آپدیت amd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بریز مقدار قابل توجهی در پرفورمنس گرافیک تاثیر داره
ضمنا، 4540 یک تاپیک جامع و شامل تو p30world داره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، به ما برخورد که شما تاپیک جدا زدید:n27::n16:
دوست عزیز درایور گرافیک اینتل نصب هست .
اینجا رو ببینید :
گرافیک AMD هم نصب هست :n28:
دیگه چی ؟
...........
اینم از cpu-z
با برنامه Gpu هم ارور زیر رو میده .
دوستان خواهشا با حوصله جواب بنده رو بدید . من آماتور هستم . تا حالا هم با لپ تاپ کار نکردم . این یه هفته که با 4540 کار کردم واسه خاطر مشکلاتش حسابی حالم رو گرفته .
مررسی
mosi_alfa
26-07-2013, 17:18
دوست عزیز درایور گرافیک اینتل نصب هست .
اینجا رو ببینید :
گرافیک AMD هم نصب هست :n28:
دیگه چی ؟
...........
اینم از cpu-z
با برنامه Gpu هم ارور زیر رو میده .
دوستان خواهشا با حوصله جواب بنده رو بدید . من آماتور هستم . تا حالا هم با لپ تاپ کار نکردم . این یه هفته که با 4540 کار کردم واسه خاطر مشکلاتش حسابی حالم رو گرفته .
مررسی
اگر طبق پست قبلی بنده، حذف کردید همه چی رو، هم amd هم intel منظورمه، و این دروایور که اینتل و amd رو باهم نصب میکنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ریختید و مشکلتون حل نشد، بگید که سویچ و تنظیمات رو چک کنیم.
mosi_alfa
26-07-2013, 17:24
سلام دوستان .خسته نباشید
دوستان من یه هفته میشه این لپ تاپ رو با رم 6 گرفتم . اگه ممکنه راهنماییم کنید. یه چیز عجیب اینه که فینگل پرینت نداره. برای شما هم همینطوره مدل 6 گیگش ؟ (یعنی جاش موجود هست اما پر شده و مثل مدل های دیگه اون حالت شیشه ای نداره )
بستگی به کانفیگی که خریدید داره، اکثر دوستان فینگر داشتن. بنده خودم 6گیگ گرفتم داشت
اگر طبق پست قبلی بنده، حذف کردید همه چی رو، هم amd هم intel منظورمه، و این دروایور که اینتل و amd رو باهم نصب میکنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ریختید و مشکلتون حل نشد، بگید که سویچ و تنظیمات رو چک کنیم.
سلام
چطور درایور هایی رو که نصب کردم پاک کنم ؟ از قسمت programs and features ؟ یا از درایور C ؟
این لینکی که دادید مربوط میشه به ویندوز 8 . ویندوز من 7ultimate هست .
دوست عزیز من روزی که خریدم این درایور رو دانلود کردم و نصب کردم . مربوط میشه به ویندوز 7 . نمیدونم برای ویندوز ultimate درست دانلود کردم یا نه . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا بازم نیازی هست اون لینکی که شما دادید ( که مربوط میشه به ویندوز 8 ، دانلود کنم )
بستگی به کانفیگی که خریدید داره، اکثر دوستان فینگر داشتن. بنده خودم 6گیگ گرفتم داشت
مگه همچین چیزی امکان داره ؟!؟!؟! من از کامپیوتر مرکزی شیراز خریدم با گارانتی 1 ساله شد 2120000 تومن .
دوست عزیز چطور میتونم بفهمم که طرف ( فروشنده ) قطعات رو خودش عوض نکرده و ارتقا نداده ؟ مثل رم یا هارد
خیلی ممنون
مگه همچین چیزی امکان داره ؟!؟!؟! من از کامپیوتر مرکزی شیراز خریدم با گارانتی 1 ساله شد 2120000 تومن .
دوست عزیز چطور میتونم بفهمم که طرف ( فروشنده ) قطعات رو خودش عوض نکرده و ارتقا نداده ؟ مثل رم یا هارد
خیلی ممنون
بله امکان داره، حتی cpu هم در این لپ تاپ ها ثابت نیست و کانفیگ های متفاوتی داره.
من رم 6 با پردازنده core i5 دارم، خواهرم هم همین طور، اما مال من فینگرپرینت داره، مال اون نداره.
mosi_alfa
26-07-2013, 21:19
سلام
چطور درایور هایی رو که نصب کردم پاک کنم ؟ از قسمت programs and features ؟ یا از درایور C ؟
این لینکی که دادید مربوط میشه به ویندوز 8 . ویندوز من 7ultimate هست .
دوست عزیز من روزی که خریدم این درایور رو دانلود کردم و نصب کردم . مربوط میشه به ویندوز 7 . نمیدونم برای ویندوز ultimate درست دانلود کردم یا نه . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا بازم نیازی هست اون لینکی که شما دادید ( که مربوط میشه به ویندوز 8 ، دانلود کنم )
خیلی ممنون
خوب پس درایورات درسته، یه اسکرین از صفحه که ویندوز به سخت افزارت رتبه داده بذار.
اینکه بفهمی قطعات عوض شده یا نه کار اسونی نیست،
بعدشم شما باید لیست کانفیگی که فروشنده بهت داده داشته باشی، یا خودت بهش گفته باشی با این کانفیگ میخوام که اگه بعدا فهمیدی مطابق اون نیست، بری اعتراض کنی
خوب پس درایورات درسته، یه اسکرین از صفحه که ویندوز به سخت افزارات رتبه داده بذار.
داداش شرمنده این صفحه ای که گفتید ویندوز به نرم افزارها رتبه میده رو از کجا اجرا کنم ؟ ( گفتم که آماتور هستم ) .:n12:
( امروز این فایل رو دانلود کردم و نصبش کردم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
اینکه بفهمی قطعات عوض شده یا نه کار اسونی نیست،
بعدشم شما باید لیست کانفیگی که فروشنده بهت داده داشته باشی، یا خودت بهش گفته باشی با این کانفیگ میخوام که اگه بعدا فهمیدی مطابق اون نیست، بری اعتراض کنی
درست .
ممنون
.......
راستی بازی pes 2013 واسم روان اجرا نمیشه و لگ داره . حتی کیفیت بازی رو روی مدیوم هم گذاشتم بازم لگ داشت .
در حالی که بازی MOST WANTED 2 بدون لگ اجرا شد .
mosi_alfa
26-07-2013, 23:34
داداش شرمنده این صفحه ای که گفتید ویندوز به نرم افزارها رتبه میده رو از کجا اجرا کنم ؟ ( گفتم که آماتور هستم ) .:n12:
روی Computer راست کلیک بعدشم windows experince index
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] quad-core_windows_experience_index.jpg&ei=1tXyUcS9FKLl4gTlloDQAg&psig=AFQjCNHrKjuDyyOqbxocaeErU5ftIQmUhw&ust=1374955350378663
راستی بازی pes 2013 واسم روان اجرا نمیشه و لگ داره . حتی کیفیت بازی رو روی مدیوم هم گذاشتم بازم لگ داشت .
در حالی که بازی MOST WANTED 2 بدون لگ اجرا شد .
بعضی بازیا اتومات گرافیک سوییچ میشن بعضیا نه.
روی دستکتاپ راست کلیک کن بعد روی configure switchable grapics بعد هم بازی مورد نظرو روی high performance تنظیم کن
خوب پس درایورات درسته، یه اسکرین از صفحه که ویندوز به سخت افزارت رتبه داده بذار.
منظورتون همینه :
چطوره ؟
راستی بازی pes 2013 پیشفرض روی hight performance هست .
اما لگ داره
............
راستی این پیغام چی میگه :
همین که برنامه Gpu رو باز میکنم این پیغام داده میشه .
rezaali4
27-07-2013, 09:09
سلام من مشکل کارت گرافیک و سویچ نشدن دارم چی کار کنم درایور ها رو هم نصب کردم اما نشد بیشتر هم برای بازی pes2013 میخوام
یه چیزی وقتی میام اینو نصب کنم
این ارور رو میده
Thes Computer does not meet the minimum requirements for installing the software
بعدش اومدم رفتم سایت اینتل هم درایور intel 3000 , intel 4000 رو دانلود کردم 3000 همین ارور رو داد ولی 4000 نصب شد بعدش اومدم اخرین ورژن کارت گرافیک ATI رو از سایتش دانلود کردم برای بازی pes2013 که لگ داره برای بازی های دیگه منظورم بالاتره که اجرا نمیکرد منتظر راهنمایی های شما هستم
راستی میشه کاری کرد که فقط با کارت ati کار کنه و اینتل کامل غیر فعال بشه مثل اینکه یع=ه دونه کارت داشته باشه
greywarden90
27-07-2013, 10:26
اقا مدیوم چیه من تونستم رو high بزنم و اون فیلتر ی که x2 اینا داره هم رو سومی چهارمی گذاشتمو رونم بود.:n20:
اقا خیالت راحت باشه من کرایسیسو رو high و medal of honor warfighter رو رو ultra رفتم :n05:فقط خیلی داغ میشه موقع بازی که ریسک بالایی هست بازی باش اما خداییش کسی دلش میاد با این لپتاپ بازی کنه؟؟؟:n03:
سلام بر همه .
چرا جوگیر میشی دوست عزیز و اطلاعات غلط میدی به بچه ها من با سیستم خونگیم که از هر نظر از لپتاپم قویتر هست نتونستم روی Ultra اجرا کنم .
اخرین بازی که روی 4540 تست کردم tomb raider بود که روی تنظیمات مدیوم اجرا شد و روی تنظیمات High بشدت لگ داشت .
دوستان یه نرم افزار تست کامل قطعات لپتاپ معرفی کنن که قابلیت امتیازدهی بصورت جداگانه به قطعات رو داشته باشه .
sajad_samavi
27-07-2013, 13:03
سلام بر همه .
چرا جوگیر میشی دوست عزیز و اطلاعات غلط میدی به بچه ها من با سیستم خونگیم که از هر نظر از لپتاپم قویتر هست نتونستم روی Ultra اجرا کنم .
اخرین بازی که روی 4540 تست کردم tomb raider بود که روی تنظیمات مدیوم اجرا شد و روی تنظیمات High بشدت لگ داشت .
دوستان یه نرم افزار تست کامل قطعات لپتاپ معرفی کنن که قابلیت امتیازدهی بصورت جداگانه به قطعات رو داشته باشه .
سلام .. جدی میگین :O ؟؟/ من هدف اصلیم انجام بازیه ! این لب تاپ هم سفارش دادم قراره فردا برم بگیرمش ؟!؟ چیکار کنم ؟!؟! بگم منصرف شدممم ؟؟
البته کانفیگی که میخوام بگیرم اینه
Core i7 - 6MB Cach
8G Ram
ATI 7650 2G
Abdolreza2012
27-07-2013, 16:23
سلام .. جدی میگین :O ؟؟/ من هدف اصلیم انجام بازیه ! این لب تاپ هم سفارش دادم قراره فردا برم بگیرمش ؟!؟ چیکار کنم ؟!؟! بگم منصرف شدممم ؟؟
البته کانفیگی که میخوام بگیرم اینه
Core i7 - 6MB Cach
8G Ram
ATI 7650 2G
سواله دوستمون دقیق سواله منم هست
من بازیای معمولی مثل pes و call of duty و medal of honor و بازیای اینجوری میخوام بازی کنم
این بازیا رو با همین کانفیگی که دوستمون گفت لگ داره؟
mosi_alfa
27-07-2013, 16:33
دوستان لپتاب گیم نیست!! اما تمام بازی های روز روی تنظیمات متوسط تمیز اجرا میکنه و السلام
واسه لپتاپ گیم و گرافیک قوی تر تو این رنج قیمت برید سراغ Acer V3 یا Lenovo Z500
Abdolreza2012
27-07-2013, 16:46
دوستان لپتاب گیم نیست!! اما تمام بازی های روز روی تنظیمات متوسط تمیز اجرا میکنه و السلام
z500 باتریش 4 سلولیه
باتریشم در نمیاد
صفحه نمایششم که به خوبیه این 4540 نیست
و داغم میکنه تازه :n02:
+
v3 چطوره؟ کانفیگ i7 ؟
میدونم لپ تاپ گیم نیست منم نمیخوام بازیایه تخصصی بکنم چون اگه میخواستم اینکارو بکنم با بودجم یه کیس خوب جمع میکردم
بازیام در همون حدی هست که گفتم
Thor God
27-07-2013, 17:05
اولا که اینجا مشاوره ندید برای خرید .
دوما که cx61 بهترین مورد هست برای بازی
sajad_samavi
27-07-2013, 18:58
اولا که اینجا مشاوره ندید برای خرید .
دوما که cx61 بهترین مورد هست برای بازی
اولا که دوستان اینجا لطف میکنن به سوالات کاربران پاسخ میدن ، شما اسمشو مشاوره میذاری ! من اسمشو پرسش و پاسخ میزارم و .. !
دوما کسی نگفت کدوم لب تاپ بهترین مورد برای بازی هست !!
اینجا کلوب 4540S هست ؛ اگر حتی دوستان در مورد خرید این مدل اینجا مشاوره بگیرن بهتر و قانونی تره تا اینجا بخواین اسم یه مدل دیگه از یه برند دیگه رو اینجا بیارین که اصن مربوط نمیشه به این تاپیک :)
موید باشید
sajad_samavi
27-07-2013, 19:03
mosi_alfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز آنچنان تخصصی هم که نمیخوام بازی کنم ! PES رو کانفیگ High روون اجرا کنه عالیه ...
یکی از دلایلی که من سمت اون دو مدلی که فرمایش کردین نمیرم به خاطره بیزینسی بودن بیشتر HP هستش که با اثر انگشت و فیس دتکت باز میشه و ...
فقط الان اجرای PESش رو کاتفیگ High برام سواله !؟؟
منظورتون همینه :
چطوره ؟
راستی بازی pes 2013 پیشفرض روی hight performance هست .
اما لگ داره
............
راستی این پیغام چی میگه :
همین که برنامه Gpu رو باز میکنم این پیغام داده میشه .
جناب mosi_alfa جواب بنده رو ندادید .
عکس از رتبه سخت افزار گذاشتم .اگه میشه نظرتون رو بدید .
اگه میشه نظرتون در مورد این پیغام هم بدید .
.........
راستی pes 2013 رو نصب کرد .اما لگ داره :n03:
در حالی که روی hight performance هست
ممنون
greywarden90
27-07-2013, 21:40
حرف ایشون کاملا تایید میشه . این لپ تاپ برای گیم نیست ولی همچین بدم نیست برای گیم ! من FIFA ، NFS و Civilization رو دارم رو لپ تاپ و هفته ای 3-4 ساعت بازی میکنم و کاملا راضی هستم .
در رابطه با مدلهای دیگه شاید سخت افزار قویتری داشته باشن ولی من با صفحه نمایش این مدل خیلی حال میکنم صفحه مات و ضد بازتاب که تو فضای باز عالیه و اگه دراز مدت هم باهاش کار کنید به هیچ وجه چشمتون درد نمی گیره .
greywarden90
27-07-2013, 21:45
جناب mosi_alfa جواب بنده رو ندادید .
عکس از رتبه سخت افزار گذاشتم .اگه میشه نظرتون رو بدید .
اگه میشه نظرتون در مورد این پیغام هم بدید .
.........
راستی pes 2013 رو نصب کرد .اما لگ داره :n03:
در حالی که روی hight performance هست
ممنون
کلا یه سری بازیها خیلی بد اجرا میشن از جمله همین PES . خیلی خودتو ناراحت نکن روی لپ تاپ من هم روی تنظیمات بالا لگ داره ولی روی مدیوم خوب اجرا میشه .
بعضی بازیها هم روی تنظیمات High براحتی اجرا میشن از جمله NFS . نمیدونم چه داستانیه بعضی بازیها خیلی خوب و روون اجرا میشن بعضی بازیها هم افتضاح .
کلا یه سری بازیها خیلی بد اجرا میشن از جمله همین PES . خیلی خودتو ناراحت نکن روی لپ تاپ من هم روی تنظیمات بالا لگ داره ولی روی مدیوم خوب اجرا میشه .
بعضی بازیها هم روی تنظیمات High براحتی اجرا میشن از جمله NFS . نمیدونم چه داستانیه بعضی بازیها خیلی خوب و روون اجرا میشن بعضی بازیها هم افتضاح .
ممنون .
آره NFS برای منم خوب اجرا شد . اما pes نه .
اما این طبیعی نیست . چون بقیه دوستان میگن pes بدون مشکل با کیفیت hight اجرا میشه .
rezaali4
27-07-2013, 23:24
سلام من مشکل کارت گرافیک و سویچ نشدن دارم چی کار کنم درایور ها رو هم نصب کردم اما نشد بیشتر هم برای بازی pes2013 میخوام
یه چیزی وقتی میام اینو نصب کنم
این ارور رو میده
Thes Computer does not meet the minimum requirements for installing the software
بعدش اومدم رفتم سایت اینتل هم درایور intel 3000 , intel 4000 رو دانلود کردم 3000 همین ارور رو داد ولی 4000 نصب شد بعدش اومدم اخرین ورژن کارت گرافیک ATI رو از سایتش دانلود کردم برای بازی pes2013 که لگ داره برای بازی های دیگه منظورم بالاتره که اجرا نمیکرد منتظر راهنمایی های شما هستم
راستی میشه کاری کرد که فقط با کارت ati کار کنه و اینتل کامل غیر فعال بشه مثل اینکه یع=ه دونه کارت داشته باشه
کسی نیست یه کمکی کنه
Thor God
28-07-2013, 00:52
اولا که دوستان اینجا لطف میکنن به سوالات کاربران پاسخ میدن ، شما اسمشو مشاوره میذاری ! من اسمشو پرسش و پاسخ میزارم و .. !
دوما کسی نگفت کدوم لب تاپ بهترین مورد برای بازی هست !!
اینجا کلوب 4540S هست ؛ اگر حتی دوستان در مورد خرید این مدل اینجا مشاوره بگیرن بهتر و قانونی تره تا اینجا بخواین اسم یه مدل دیگه از یه برند دیگه رو اینجا بیارین که اصن مربوط نمیشه به این تاپیک :)
موید باشید
برای من اول دوم نکن.
بحث در مورد مدل ها مشکلی نداره اما نقد و بررسی جهت خرید اون هم تو تاپیک یک مدل مشخص (4540) خلاف قوانین هست.
بحث دوستان ( Abdolreza2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و mosi_alfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) هم در رابطه با اجرای بازی تو این رنج قیمت بود که من خواستم بحث رو خاتمه بدم.
موفق باشید و به بحث در این رابطه خاتمه بدید.
ممنون .
آره NFS برای منم خوب اجرا شد . اما pes نه .
اما این طبیعی نیست . چون بقیه دوستان میگن pes بدون مشکل با کیفیت hight اجرا میشه .
همچنان کسی به سوال صفحه قبلم پاسخگ نبوده .
مشکل دیگه :
دوستان با وجود اینکه دراور کارت amd رو نصب کردم اما یازی pes2013 رو با گرافیک intel اجرا میکنه . در صورتیکه روی hight performance تنظیمش کردم . ( البته پیشفرض تنظیم شده بود )
اینم سند :
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
متشکرم
sajad_samavi
28-07-2013, 01:19
Thor God ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جبهه الکی نگیرین و لحن تهدید آمیز رو هم کنار بزارین :) !
اصول این تاپیک ها بر اساس رفاقت اعضا بنا شده ...
این جواب اول و دوم خودتون بود ...ضمن اینکه بنده به مراتب از شما بیشتر بر قوانین تسلط دارم خواهشا برای بنده قوانین رو دیکته نکنید .
به رسم احترام به دوستان و انجمن دیگه اینجا جوابی نمیدم ...
در پناه حق
mosi_alfa
28-07-2013, 01:55
دوستان وقتی مسئله ای پیش میاد به تذکر اکتفا کنید خیلی موضوع رو کش ندید صلوات بفرستین:n16:
مشکل دیگه :
دوستان با وجود اینکه دراور کارت amd رو نصب کردم اما یازی pes2013 رو با گرافیک intel اجرا میکنه . در صورتیکه روی hight performance تنظیمش کردم . ( البته پیشفرض تنظیم شده بود )
اینم سند :
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
متشکرم
میخواستم بگم که تنظیمات power plan رو چک کنید که ظاهرا لازم نیست چون گفتید nfs روون اجرا شده. حالا بازم بی ضرر نیست شما ببین توی power option پلان high performance این تنظیمات باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ااtled.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد ستینگ pes، حتی اگه گرافیک درست سویچ بشه بازم همینا رو نشون میده، در واقع برای همه دوستان همینه، شما فایل ستینگ روهم از تنظیمات سوییچ روی high performance بذار تست کن.
mosi_alfa
28-07-2013, 02:08
کسی نیست یه کمکی کنه
استفاده از ati بطور دائم اگه شدنی هم باشه عاقلانه نیس، شما که نمیخوای لپتابت حتی موقع فیلم دیدن یا وب گردی دما بره رو 70-80 میخوای؟:n13:
rezaali4
28-07-2013, 03:36
استفاده از ati بطور دائم اگه شدنی هم باشه عاقلانه نیس، شما که نمیخوای لپتابت حتی موقع فیلم دیدن یا وب گردی دما بره رو 70-80 میخوای؟:n13:
اقا اول میخواستم بدونم راه حلی که رفتم درسته دوم چرا این ارور رو میده
سوم واقعا راهی هست بگید داغ گردنش پای خودم
3d mark 11 رو نصب کردمو اجرا اما بازم به نظر میرسه داره اینتلو میسنجه چون خیلی کنده من فکر کنم فقط تو بازی هاست که amd بیاد رو کار.دوستان نصب کنید خبر بدید خواهشا
سلام بر همه .
عزیز فکر کردی من مرض دارم که اطلاعات غلط بدم درسته تاریخ عضویتم جدیده ولی خودم تازه کار نیستما شمام هم پرفوسور!!!
میخوای فیلم بگیرم بت نشون بدم تا باور کنی میرم تو بازی تنظیماتو میذارم رو ultra البته گفتم تو medal بعد بازی کنم فیلم بگیرم ببینی اخه میخوام دونم با چه فلسفه ای حرفمو بی ارزش میکنی البته اینا اعتراض بود نه بی احترامی به شما دوست عزیز:n01:
عزیز فکر کردی من مرض دارم که اطلاعات غلط بدم درسته تاریخ عضویتم جدیده ولی خودم تازه کار نیستما شمام هم پرفوسور!!!
میخوای فیلم بگیرم بت نشون بدم تا باور کنی میرم تو بازی تنظیماتو میذارم رو ultra البته گفتم تو medal بعد بازی کنم فیلم بگیرم ببینی اخه میخوام دونم با چه فلسفه ای حرفمو بی ارزش میکنی البته اینا اعتراض بود نه بی احترامی به شما دوست عزیز:n01:
medal of honor warfighter رو کمه کمش رو high اجرا بشه واست نه مدیوم crysis 3 هم رو high من الان هنوزم دارم crysis 3 رو روش بازی میگنم tomb raider هم تست نکردم هنوز عزیز تست کردم بت خبر میدم.
greywarden90
28-07-2013, 18:03
medal of honor warfighter رو کمه کمش رو high اجرا بشه واست نه مدیوم crysis 3 هم رو high من الان هنوزم دارم crysis 3 رو روش بازی میگنم tomb raider هم تست نکردم هنوز عزیز تست کردم بت خبر میدم.
پس احتمالا Config مدلی که شما دارید i7 و 8 گیگ رم هست ، درست میگم ؟
چون من Crysis 2 رو روی لپتاپ نصب کردم روی مدیوم هم کمی لگ داشت البته اونموقع ویندوز 7 بود ولی الان که 8 نصب کردم علاوه بر افزایش سرعت احساس میکنم قدرت گرافیکی هم بالاتر رفته !
پس احتمالا Config مدلی که شما دارید i7 و 8 گیگ رم هست ، درست میگم ؟
چون من Crysis 2 رو روی لپتاپ نصب کردم روی مدیوم هم کمی لگ داشت البته اونموقع ویندوز 7 بود ولی الان که 8 نصب کردم علاوه بر افزایش سرعت احساس میکنم قدرت گرافیکی هم بالاتر رفته !
نه مال من 4 گیگ رم سی پی یو i5
اما رمشو خودم 8 کردم.من فقط قبل بازی تو قسمت power options میزارم رو high performance بعد میرم تو اینتل اونم پاورشو رو high میزارم بعد تو قسمت 3d درایور اینتل میزارم رو quality بعد چک میکنم ببینم refresh rate رو 60 hz باشه تو display نمیدونم فایده داره یا نه اما موقع بازی اینکارا کردم.بعد تو amd هم میرم تو گزینه یه gaming performance بعد standard 3d settings میزارمش رو quality بعد هم میرم تو power play درایور amd چک میکنم ببینم رو maximize performance باشه بعد هم توswitch graphics بازی رو سرچ میکنم میزارم رو high performace بازی رو همین بعد بازی میکنم. همه نرم افزار های مخصوص بازی رو باید نصب کنی.حالا یه سوال من کرایسیس 2 و remember me رو که تو win 7 اجرا کردم تو win 8 نمیتونم چرا؟ یعنی وقتی سوویچمیکنمش بعد اجرا صفحه ابی میشه یه علامت ناراحت این شکلی ) : هم میاد بعد ریستارت میشه فکر کنم بش میکن کرش شدن اینجوری میشه تا حالا بش بر نخوردی؟؟؟
rezaali4
29-07-2013, 16:00
نه مال من 4 گیگ رم سی پی یو i5
اما رمشو خودم 8 کردم.من فقط قبل بازی تو قسمت power options میزارم رو high performance بعد میرم تو اینتل اونم پاورشو رو high میزارم بعد تو قسمت 3d درایور اینتل میزارم رو quality بعد چک میکنم ببینم refresh rate رو 60 hz باشه تو display نمیدونم فایده داره یا نه اما موقع بازی اینکارا کردم.بعد تو amd هم میرم تو گزینه یه gaming performance بعد standard 3d settings میزارمش رو quality بعد هم میرم تو power play درایور amd چک میکنم ببینم رو maximize performance باشه بعد هم توswitch graphics بازی رو سرچ میکنم میزارم رو high performace بازی رو همین بعد بازی میکنم. همه نرم افزار های مخصوص بازی رو باید نصب کنی.حالا یه سوال من کرایسیس 2 و remember me رو که تو win 7 اجرا کردم تو win 8 نمیتونم چرا؟ یعنی وقتی سوویچمیکنمش بعد اجرا صفحه ابی میشه یه علامت ناراحت این شکلی ) : هم میاد بعد ریستارت میشه فکر کنم بش میکن کرش شدن اینجوری میشه تا حالا بش بر نخوردی؟؟؟
سلام شما درایور کارت گرافیک رو چه چوری نصب کردی(ترتیبش رو میگم) و اگه میشه لینک درایوری رو که نصب کردی هم بدی ممنون میشم
mosi_alfa
29-07-2013, 19:59
حالا یه سوال من کرایسیس 2 و remember me رو که تو win 7 اجرا کردم تو win 8 نمیتونم چرا؟ یعنی وقتی سوویچمیکنمش بعد اجرا صفحه ابی میشه یه علامت ناراحت این شکلی ) : هم میاد بعد ریستارت میشه فکر کنم بش میکن کرش شدن اینجوری میشه تا حالا بش بر نخوردی؟؟؟
کرایسیس2 رو نمی دونم ولی RM مشکلی نداره تو 8.
یه تجربه ای که تو وین8 بدست اوردم اینه که بعضی بازی نرم افزارا که بار اول نصب می کنی درست اجرا نمیشن رو اگه پاک کنی دوباره بریزی درست میشه :n27:
badboys_87
29-07-2013, 20:21
کلا" وین هشت با بعضی بازیها انگار مشکل داره
مشکل دیگه :
اینم سند :
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
متشکرم
تو تنظیمات که همون اینتل نشون میده ولی اگر سوییچ شه تو خود بازی انجام میشه
کلا ویندوز 7 مشکل داره با سوییچ کردن من خودم هم سر بازی pes2013 و هم سر مکس پین 3 مشکل داشتم
البته pes2013 که با گرافیک اینتل هم بدون مشکلی روون اجرا میکرد ولی مکس پین 3 رو فقط گرافیک اینتل میشناخت و گرافیک ati رو شناسایی نمیکرد و در نتیجه گرافیک 512MB میزد گرافیک رو که نمیشد بازی کنیم مکس پین 3 رو
ولی با نصب ویندوز 8 این مشکل حل شد و خیلی راحت سوییچ میکرد
==========
با PES هم مشکل خاصی نداره
من خودم از همون روز اول که گرفتم میانگین روزی 3 ساعت 2013 PES بازی میکنم بعضی موقع ها خیلی کم لگ داره به خصوص وقتی PATCH نصب کنی
امروز که 5 ساعت پشت سر هم داشتم PES بازی میکردم یه چند جایی لگ میزد ولی در کل مشکلی نداره
در ضمن همه نرم افزار AIDA64 Extreme Edition رو نصب کنند کلا نرم افزار خیلی خوبیه دمای لپتاپ و مشخصات همه قطعات نشون میده
از اینجا دانلود کنید :
نصب هم کردید از قسمت SENSOR و POWER MANAGMENT عکس بگیرید ببینیم چقدر باطری لپتاپتون ظرفیتش از بین رفته , دمای لپتاپ در حالت عادی چقدره که یه مقایسه ای داشته باشیم که واسه کسی غیرطبیعی نباشه و اگر اینطوره به فکر چاره باشه
اولین عکس هم خودم میذارم :
تو عکس فلشی که مشخص کردم مقدار فرسودگی باطری رو میزنه که تو این ده ماهی که 4540 دارم خدا رو شکر ظرفیت مثل اول هست
چطور میشه لب تاپ های HP را ریکاوری کردش خود لب تاپ اورچینال بکاپ داره چطور متونم اونو اجرا کنم ؟؟؟؟
sajad_samavi
30-07-2013, 01:48
امروز خریدمش
i7 , 8gig ram
اما شنیده بودم که تاچ پدش LED داره ؟؟
تو تنظیمات که همون اینتل نشون میده ولی اگر سوییچ شه تو خود بازی انجام میشه
کلا ویندوز 7 مشکل داره با سوییچ کردن من خودم هم سر بازی pes2013 و هم سر مکس پین 3 مشکل داشتم
البته pes2013 که با گرافیک اینتل هم بدون مشکلی روون اجرا میکرد ولی مکس پین 3 رو فقط گرافیک اینتل میشناخت و گرافیک ati رو شناسایی نمیکرد و در نتیجه گرافیک 512MB میزد گرافیک رو که نمیشد بازی کنیم مکس پین 3 رو
ولی با نصب ویندوز 8 این مشکل حل شد و خیلی راحت سوییچ میکرد
==========
با PES هم مشکل خاصی نداره
من خودم از همون روز اول که گرفتم میانگین روزی 3 ساعت 2013 PES بازی میکنم بعضی موقع ها خیلی کم لگ داره به خصوص وقتی PATCH نصب کنی
امروز که 5 ساعت پشت سر هم داشتم PES بازی میکردم یه چند جایی لگ میزد ولی در کل مشکلی نداره
در ضمن همه نرم افزار AIDA64 Extreme Edition رو نصب کنند کلا نرم افزار خیلی خوبیه دمای لپتاپ و مشخصات همه قطعات نشون میده
از اینجا دانلود کنید :
نصب هم کردید از قسمت SENSOR و POWER MANAGMENT عکس بگیرید ببینیم چقدر باطری لپتاپتون ظرفیتش از بین رفته , دمای لپتاپ در حالت عادی چقدره که یه مقایسه ای داشته باشیم که واسه کسی غیرطبیعی نباشه و اگر اینطوره به فکر چاره باشه
اولین عکس هم خودم میذارم :
تو عکس فلشی که مشخص کردم مقدار فرسودگی باطری رو میزنه که تو این ده ماهی که 4540 دارم خدا رو شکر ظرفیت مثل اول هست
سلام
میشه بگید سیستمتون چه کانفیگی هست ؟
نمیدونم چه مرگشه که واسه من لگ داره . حتی آپدیت pesedit هم نصب کردم اما بازم لگ داره .
دوست عزیز الان شما ویندوز 8 دارید ، pes 2013 توی setting کدوم گرافیک رو شناسایی میکنه ؟
در کل ویندوز 8 چطوره واسه این لپ تاپ ؟ ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید .
اینم از دمای سیستم من :
در ضمن مقدار Wear Level ( فرسودگی باطری ) برای منم 0 هست .
تازه 2 هفتس خریدم .با رم 6 . دوستان قضیه این رم 6 چیه ؟ یعنی مثل کامپیوتر از یه رم 4 و یه 2 استفاده میشه یا نه ؟
راستی اینم از اطلاعات هاردم .
همه چیز درسته ؟
اون جایی که مشخص کردم نباید برای این لپ تاپ 7200 rpm باشه ؟
ممنون
mosi_alfa
30-07-2013, 02:29
تازه 2 هفتس خریدم .با رم 6 . دوستان قضیه این رم 6 چیه ؟ یعنی مثل کامپیوتر از یه رم 4 و یه 2 استفاده میشه یا نه ؟
همه چیز درسته ؟
ممنون
والا واسه من 6 بود،یه 2 دیگه که خواستم بندازم فروشنده گفت 4 تا رم 2 میشه.
هارد5400 هست. دوستان میگن این هارد هیتاچی از نقاط ضعف 4540 هست، شخصا چنین احساسی ندارم
mosi_alfa
30-07-2013, 04:02
از اینجا دانلود کنید :
دمت گرم که یادم انداختی خیلی وقته wear level باتریمون چک نکردم، قبلا که 7داشتم باhMmonitor چک میکردم اما چون با 8 سازگاری نداشت و بلو اسکرین میداد بی خیالش شدم:n15:
نرم افزاری که معرفی کردید روی 8 به خوبی کار کرد،wear level من هم شکر خدا 0% هست.
در تکمیل فرمایش دوستمون میخواستم بگم این wear level یک چیز واقعی هست، از نسبت ظرفیت قابل شارژ باتری به ظرفیت اسمی باتری بدست میاد، روی چند لپتاپ مشکوک به خرابی باتری تست کردم، درصد های بالایی نشون میداد که نشونی ضعیف شدن بود.
اما در مورد دما cpu من یک پیشنهاد دیگه دارم. یک Gadget خیلی تر و تمیز به اسم Core temp
دسکتاپ خودم:
علاوه بر اینکه دمای هسته های cpu جلو چشمتونه و درصد مشغولی اون رو میتونید ببینید، قابلیت آلارم در دمایی که براش تنظیم میکنید رو داره. پس از دستش ندید، با 7 و 8 سازگاری کامل داره.
دانلود رایگان Core Temp Gadget 2.7 size:405KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود CoreTemp64 size:358KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (این فایل نصبی هسته اصلی گدجت رو تشیکل میده و نصب الزامی هست.)
چطور میشه لب تاپ های HP را ریکاوری کردش خود لب تاپ اورچینال بکاپ داره چطور متونم اونو اجرا کنم ؟؟؟؟
'کسی جوابه من را ندادش؟؟؟؟
این Wear Level چطور میشه بهترش کردش برای من روی 15 درصد هستش و حدود یه سال بیشتره لب تاپ را دارم راهی برای بهبودش هست؟ من قبلا فهمیده بودم میشه بهترش کردش ؟؟
سلام
میشه بگید سیستمتون چه کانفیگی هست ؟
نمیدونم چه مرگشه که واسه من لگ داره . حتی آپدیت pesedit هم نصب کردم اما بازم لگ داره .
دوست عزیز الان شما ویندوز 8 دارید ، pes 2013 توی setting کدوم گرافیک رو شناسایی میکنه ؟
در کل ویندوز 8 چطوره واسه این لپ تاپ ؟ ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید .
اینم از دمای سیستم من :
در ضمن مقدار Wear Level ( فرسودگی باطری ) برای منم 0 هست .
همه چیز درسته ؟
ممنون
سلام
cor i5-ram 4gb
تو ستینگ همون intel میزنه ولی تو بازی سوییچ میشه و کاملا مشخص هست که سوییچ میشه
ویندوز 8 هم عالیه خیلی بهتر و سریع تر از 7 هست به نظرم من که خیلی خوشم میاد از ویندوز 8 :دی
شاید مشکل از pes ی که نصب کردی باشه بعضی نسخه ها مشکل دارن شاید از تو جز این دسته باشه
هاردت هم درسته همون rpm 5400 هست
هارد5400 هست. دوستان میگن این هارد هیتاچی از نقاط ضعف 4540 هست، شخصا چنین احساسی ندارم
از نقاط ضعف 4540 که محسوب میشه نسبت به بقیه قطعات چون سرعت پایینی داره این مدل هارد ولی خوب اونقدر چشمگیر نیست
این Wear Level چطور میشه بهترش کردش برای من روی 15 درصد هستش و حدود یه سال بیشتره لب تاپ را دارم راهی برای بهبودش هست؟ من قبلا فهمیده بودم میشه بهترش کردش ؟؟
تو همون تاپیک hp مطرح کنید بهتره که البته مطرح هم کردید
چون 4540 هم ویندوز ارجینال نداشت سیدی ریکاوری هم نداشت
wear level هم بهتر نمیشه کرد فقط میشه از بدتر شدنش پیشگیری کرد
sajad_samavi
30-07-2013, 12:40
دوستان تو مشخصات تاچ پدش خوندم که :
"" تاچ پد مالتیتاچ مجهز به کلید روشن و خاموش و نشانگر LED، با قابلیت اسکرول دو جهتی به همراه دو کلید انتخابی ""
واسه من که اسکرول نمیکنه ؛ شاید به خاطر عدم نصب صحیح درایور تاچ پدش باشه .
اما این کلید روشن و خاموشش و نشانگر LEDش چیه دیگه ؟!
"" تاچ پد مالتیتاچ مجهز به کلید روشن و خاموش و نشانگر LED، با قابلیت اسکرول دو جهتی به همراه دو کلید انتخابی ""
درایور نصب کردی یه نقطه سفید رنگ قسمت بالا سمت چپ هست دو بار روش بزن خاموش میشه
greywarden90
30-07-2013, 13:09
برای اسکرول کردن اولا باید درایور نصب شده باشه همچین اگه دو تا انگشت رو همزمان روی تاچ پد بزاری و حرکت بدی صفحات رو اسکرول میکنه برعکس لنوو که یه قسمتی از سمت راست تاچ پد رو برای اسکرول قرار داده که باعث شده از مساحت تاچ پد کم بشه یه مقدا ر که کار کنی عادت میکنی .
اقا من فکر میکنم دو تا گرافیک این لپتاپ با هم کار میکنه به صورت موازی یعنی لازمه ی کار amd وجود اینتله چون من رفتم تو کنترل پنل اونجا اینتل غیر فعال کردم فقط amd فعال بود بعد بازی که ران کردم به شدت کند بود همین کار هم رو amd هم کردم همین تیجه شد. بر خلاف لپتاب های دیگه این در اصل سوییچ نمیشه بلکه با هم اجرا میکنن یا حداقل لازمه کارکرد وجود هر دوست.
دوستان تو مشخصات تاچ پدش خوندم که : "" تاچ پد مالتیتاچ مجهز به کلید روشن و خاموش و نشانگر LED، با قابلیت اسکرول دو جهتی به همراه دو کلید انتخابی "" واسه من که اسکرول نمیکنه ؛ شاید به خاطر عدم نصب صحیح درایور تاچ پدش باشه . اما این کلید روشن و خاموشش و نشانگر LEDش چیه دیگه ؟! در ادامه حرف دو دوست عزیز که بالا توضیح دادن وقتی درایورو نصب کردی رو اون مثلث پایین تسکبار که برنامه ها توش بازن کلیک کن بد رویه ایکون تاچ پد به نام synaptics کلیک کن اونجا میتونی تنظیمانن رو انجام بدی به صورت انیمیشن هم نشون میده تا کاراییشو بدونی.
سلام
cor i5-ram 4gb
تو همون تاپیک hp مطرح کنید بهتره که البته مطرح هم کردید
چون 4540 هم ویندوز ارجینال نداشت سیدی ریکاوری هم نداشت
wear level هم بهتر نمیشه کرد فقط میشه از بدتر شدنش پیشگیری کرد
چطور میشه از بدتر شدنتش جلوگیری کردش ؟؟؟پس ؟؟؟
میشه شما اول بگی چطوری تا حالا ازش استفاده میکردی؟؟؟که 15 درصد صدمه دیده؟اینجوری نتیجه خوبی میگیریم هم دیگران متوجه چگونگی این اسیب بشن البته خود گذر استفاده در طی یکسالل ممکنه باعث کاهش عمر شه
با استفاده از این نرم افزار که باید تو سی دی ریختش هنگام بوت بالا میاد مثل نصب ویندوز تو محیطش میتونی هم ریکاوری از ویندورت بگیری هم بر گردونی یعنی اگه ویندوزت خراب شد با این میشه مثل اولش
Norton Ghost ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sBHNlYwNvdi10b3AEY29sbwNlBHZ0aWQDTVNZMDA0XzEEcG9zA zE-/SIG=1c4v6mm7q/EXP=1375235020/**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %26u=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e%2526OVKEY%253d%252bnorton%2b%252bghost%2526times tamp%253d%257bmsimpts%257d%2526creative%253d349631 0%2526adcid%253d11161496) recovery
mosi_alfa
30-07-2013, 21:20
دو عامل اساسی باعث خراب شدن باتری میشه:
1- استفاده از باتری هنگام کارهای سنگین که دمای لپتاب بالا هست به شدت به باتری صدمه میزنه، حرارت بزرگترین دشمن باتری هست
2- مدت زیاد خارج از لپتاب باشه و باتری شارژ و دشارژ نشه، بهتره هفته ای یک تا دوبار باتری تا 10% دشارژ و تا 100% شارژ بشه، اگه دسترسی به برق وجود داره شارژ باتری رو 40% و خارج کنید، یادتون نره دوره های شارژ و دشارژ طولانی نشه
اگه دسترسی به برق وجود داره شارژ باتری رو 40% و خارج کنید
این واسه لپتاپ های قدیمی هست
دیگه واسه لپتاپ های جدید این کار نیاز نیست و باطری نمیخواد در بیارید دیگه
دقیقا!!! در اوردن باتری هیچ لزومی نداره...
mosi_alfa
30-07-2013, 22:29
این واسه لپتاپ های قدیمی هست
دیگه واسه لپتاپ های جدید این کار نیاز نیست و باطری نمیخواد در بیارید دیگه
دقیقا!!! در اوردن باتری هیچ لزومی نداره...
پس چرا وقتی لپتاپ نو میخرید شارژ اولیش روی 40% هست؟ بخاطر اینکه درصورتی که در زمان طولانی نگه داری در انبار که از باتری استفاده نمیشه بهش صدمه نرسه:n01::n05:
ضرر حرارت برای باتری رو که نمیتونید انکار کنید! یک نفر که دایم کارای سنگین انجام میده با لپتابش قاعدتا زیاد دوست نداره باتریش از حرارت زیاد رنج بکشه، نگه داری باتری در حالتی طولانی در حاتی که فول شارژ یا خالی هست باعث خرابی میشه، چه داخل لپتاب باشه چه خارجش. نه بخاطر شارژ شدن دائمی بلکه بخاطر اینکه سلول های باتری نباید مدت زیاد بی استفاده رها بشن. بگو خب:n24: :n06::n26:
sajad_samavi
31-07-2013, 01:11
سپاس از دوستانی که پاسخ دادن ... :n12:
اما LED مربوط به تاچ پد داستانش چیه !؟؟
sajad_samavi
31-07-2013, 01:16
من با mosi_alfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موافقم ... دوستان این لینک رو بیبین
نحوه صحیح استفاده ،نگهداری و شارژ باتری های لپ تاپ برای افزاش طول عمر و بهرهبرداری بهتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما Mosi جان اینکه میگین باید وقفه طولانی در شارژ و دشارژ ایجاد نشه ! .. در لینک بالا نوشته شده " اصلا لازم نیست ک مثلا ب صورت ماهانه یا هفتگی آن را خارج کنید و دوباره استفاده کنید و دوباره شارژ کنید.وقتی ک یک سال از نگهداری گذشت باید اون رو خارج کنید و چند بار استفاده کنید و دوباره ذخیره کنید. "
mosi_alfa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])من میدونم چی میگین ولی لپتاپ رو که نمیشه هی باتریشو در اورد الان دوست من dell n5110 دو سه سال داره مثل اینکه تحقیق کرده باتریش نیاز به جدا شدن نداره چون خودش وقتی 100 ٪ شد شارز رو قطع میکنه واسه خودمو نمیدونم ولی باتریش با این دله فرق نداره تازه اون سه ساله دارتش یک سلول از 6 سلول باتریش سوخته یعنی پدر لپتابو با کارایه سنگین در اورده.اینم بدونین اگه باتری هم بی استفاده باشه بالاخره خراب میشه سالم بودش فوقش تا سه ساله ولی باز بهتره تو سایتایه خارجی دنبالش باشیم نه ایرانی.ولی حرف شمام متین و ممنون.
سپاس از دوستانی که پاسخ دادن ... :n12:
اما LED مربوط به تاچ پد داستانش چیه !؟؟
منظورت چیه دقیقا؟؟؟:n04: همون لامپه رو میگی؟؟فکر کنم دوستان گفتن ولی رو تاچ پد بالا سمت چپ یه نقطه سفیده رو اون دو بار بزنی تاچ پد خاموش میشه نقطه هه نارنجی اگه اینو میگی که هیچ وگرنه تاچ پدش چیزه دیگه ای نداره
:n01:
نگه داری باتری در حالتی طولانی در حاتی که فول شارژ یا خالی هست باعث خرابی میشه، چه داخل لپتاب باشه چه خارجش
مگه ندیدی همین لپتاپ 4540 تا درصد 95 هم که باطری باشه شارژ نمیکنه دیگه واسه همینه که لازم نباشه هی باطری رو در بیاریم بذاریم
قبلا لپتاپ و باطری ها کافی بود چند ثانیه شارژر رو در بیاریم بزنیم شارژ 99 درصد بشه اون وقت باز شروع میکرد به شارژ کردن تا رسیدن به فول شارژ و این کار صدمه میزد به باطری
ولی مثلا همین 4540 دیگه اینطوری نیست
من خودم اول که لپتاپ خریدم کلی تحقیقات و سرچ تو تاپیکای مختلف و سایت های خارجی کردم و از جایی هم که لپتاپ خریدم پرسیدم نیازی به در اوردن باطری هست گفت نه و بذارید تو همون لپتاپ باشه وقتی که فول شارژ باشه اتوماتیک باطری خارج میشه و از برق استفاده میکنه
مشکل دما هم برای باطری پیش نمیاد تو الان زیر لپتاپ رو نگه تنها قسمتی که خنک هست قسمت باطری هست
sajad_samavi
01-08-2013, 03:38
سلام دوستان ... ویندوز 8 رو نصب کردم با تمام درایور های مورد نیاز ! حتی درایور مربوط به ATI هم از سایت خودش دانلود کردم و کاملا بروزه !
سیستم که میاد بالا یه بیست ثانیه که کنده !
اما میخوام دلیل اینو بپرسم که PES2013 رو که نصب کردم ، راحت نصب شد اما بعد از نصب چه رو ستینگ چه رو آیکون خود بازی میزدم ؛ هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد.. نه اجرا میشد و نه اروری میداد !
احتمال دادم که این نسخه PES با ویندوز همخوانی نداره .. PES2010 رو نصب کردم .. نصب می شد اما دقیقا شبیه به 2013 نوقتی روش دبل کلیک میکردی اتفاقی نمی افتاد ..
در صورتی که SHIFT و Assassins Creed خیلی راحت اجرا شد ..
مشکل پی ا اس چی میتونه باشه که اجرا نمیشه هیچ ؛ اصلا ارور هم نمیده !؟
sajad_samavi
01-08-2013, 03:45
درایو مربوط به تاچ پد هم نصب کردم ! عجب امکانات ردیفی داره:n19:
اما هرکاری کردم با اون نقطه سفید نشد که قفلش کنم .. اگه امکان داره راهنمایی کنید .. ممنون
alireza_p30
01-08-2013, 06:24
برای اسکرول کردن اولا باید درایور نصب شده باشه همچین اگه دو تا انگشت رو همزمان روی تاچ پد بزاری و حرکت بدی صفحات رو اسکرول میکنه برعکس لنوو که یه قسمتی از سمت راست تاچ پد رو برای اسکرول قرار داده که باعث شده از مساحت تاچ پد کم بشه یه مقدا ر که کار کنی عادت میکنی .
برای این کار کنار ساعت روی علامت موس(synaptics pointing) کلیک کن و از سربرگ device setting گزینه ستینگ را بزن و در پنجره باز شده تیک اسکرولینگ را بذار - بدون این تنظیمات با 2 انگشت هم میشه، هم افقی و هم عمودی!
اما هرکاری کردم با اون نقطه سفید نشد که قفلش کنم .. اگه امکان داره راهنمایی کنید .. ممنون
دو بار پشت سر هم روش بزن (مثل دبل کلیک کردن)
با سلام به شما.
می خواستم بدونم کسی تا به حال با این کانفیگ رم 6 گیگ و سی پی یو i5 و گرافیک 2 گیگ بازی L.A.Noire رو تونسته با بالاترین کیفیت بدون لگ بیاره بالا یا نه؟!:n23:
فکر کنم اگر اینو بتونه بیاره بالا عالی میشه چون فکر کنم گرافیکی ترین بازی باشه!!!:n02:
سلام دوستان ... ویندوز 8 رو نصب کردم با تمام درایور های مورد نیاز ! حتی درایور مربوط به ATI هم از سایت خودش دانلود کردم و کاملا بروزه !
سیستم که میاد بالا یه بیست ثانیه که کنده !
اما میخوام دلیل اینو بپرسم که PES2013 رو که نصب کردم ، راحت نصب شد اما بعد از نصب چه رو ستینگ چه رو آیکون خود بازی میزدم ؛ هیچ اتفاق خاصی نمی افتاد.. نه اجرا میشد و نه اروری میداد !
احتمال دادم که این نسخه PES با ویندوز همخوانی نداره .. PES2010 رو نصب کردم .. نصب می شد اما دقیقا شبیه به 2013 نوقتی روش دبل کلیک میکردی اتفاقی نمی افتاد ..
در صورتی که SHIFT و Assassins Creed خیلی راحت اجرا شد ..
مشکل پی ا اس چی میتونه باشه که اجرا نمیشه هیچ ؛ اصلا ارور هم نمیده !؟
رو ویندوز 8 بدون هیچ مشکلی اجرا میشه
کرکشو کپی کردی ؟ دایرکت x نصب کردی ؟ موقع نصب انتی ویروس غیرفعال کرده بودی ؟
sajad_samavi
01-08-2013, 12:43
رو ویندوز 8 بدون هیچ مشکلی اجرا میشه
کرکشو کپی کردی ؟ دایرکت x نصب کردی ؟ موقع نصب انتی ویروس غیرفعال کرده بودی ؟
PC هم ویندوز 8 هستش بدون هیچ مشکلی روش اجرا میشه !
اما رو لب تاپ نشد !
اگه کرکشو کپی نکرده باشم یا دایرکت ایکس نصب کرده باشم ؛ باید در هنگام اجرا ارور بده ! اما میگم روش که کلیک میکنم ( چه رو Setting چه رو PES 2013 ) هیچ اتفاقی نمیفته ! نه اجرا میشه نه اروری میده .. هیچ
به نظرتون مشکل از ویندوز نیست !؟ نسخه فول Enterptise 64Bit هستش
PC هم ویندوز 8 هستش بدون هیچ مشکلی روش اجرا میشه !
اما رو لب تاپ نشد !
اگه کرکشو کپی نکرده باشم یا دایرکت ایکس نصب کرده باشم ؛ باید در هنگام اجرا ارور بده ! اما میگم روش که کلیک میکنم ( چه رو Setting چه رو PES 2013 ) هیچ اتفاقی نمیفته ! نه اجرا میشه نه اروری میده .. هیچ
به نظرتون مشکل از ویندوز نیست !؟ نسخه فول Enterptise 64Bit هستش
patch نصب کردی ؟ اخرین راه حل هم run as administrator کن ببین میاد یا نه
این تاپیک هم مشکلت مطرح کن :
sajad_samavi
01-08-2013, 15:02
patch نصب کردی ؟ اخرین راه حل هم run as administrator کن ببین میاد یا نه
این تاپیک هم مشکلت مطرح کن :
اره دوست عزیز تمام این کارها رو کردم .. رو PC دارم بازی میکنما !
جالبه PES2009 هم نصب کردم .. اجرا شد :) !!!
ولی لگ داشت :n04:
سلام .
دوستان من ویندوز 8 نصب کردم اما بلوتوث رو نمیشناسه .در حالی که وای فای رو شناسایی کرده . ( راستی چراغ مربوط به کلید وای فای زرد هست ، در حالی که وای فای شناسایی میکنه و به اینترنت هم وصل هستم . هرچه هم کلید رو فشار میدم تاثیری نداره )
کدوم درایور رو نصب کنم ؟
ممنون
great.armin
04-08-2013, 15:45
سلام .
دوستان من ویندوز 8 نصب کردم اما بلوتوث رو نمیشناسه .در حالی که وای فای رو شناسایی کرده . ( راستی چراغ مربوط به کلید وای فای زرد هست ، در حالی که وای فای شناسایی میکنه و به اینترنت هم وصل هستم . هرچه هم کلید رو فشار میدم تاثیری نداره )
کدوم درایور رو نصب کنم ؟
ممنون
درایو بلوتوثتون چیه؟
(احیانا اگه گوشی اندروید دارین،یه سری به برنامه air droid بزنید،با وای فای میتونین رو گوشی همه کاری بکنین
اگه با دو بار ضربه زدن روی اون نقطه سفیده قفل نشد،درایو تاچ پدتون اپدیت نیست(نسخه ای که تو سایت اچ پیه قدیمیه!
نرم افزار درایور جنیوس رو دانلود کنید،خودش اخرین درایورهای موجود رو پیدا میکنه!
(
دوستان من کول پدم،مدل deep cool n8 ultraهستش،با این حال دمای سی پی یو و گرافیک های روی حدودای 60 درجه هستش(کار خاصی هم نمیکنم،فقط فایرفاکس بازه-همین!)
دما یه مقدار زیاد بالا نیست؟
griefcottage
04-08-2013, 16:35
سلام .
کدوم درایور رو نصب کنم ؟
ممنون
سلام
دادا ببین درایور رو اشتباه نصبیدی
باید هرچی وای فای از قبل نصب کردی پاک کنی و همون مدل وای فای که رو لپ تاپت هست رو بنصبی
بنظرم intel wifi رو نبایستی نصبش کنی
درایو بلوتوثتون چیه؟
(احیانا اگه گوشی اندروید دارین،یه سری به برنامه air droid بزنید،با وای فای میتونین رو گوشی همه کاری بکنین
سلام
نمیدونم درایور بلوتوثم چیه ؟ وقتی لپ تاپمو آوردن ویندوز 7 روش بود و بلوتوثش فعال بود .دیگه درایوری واسه بلوتوثش نصب نکردم .
( گوشی اندروید هم قبلا داشتم الان ندارم دیگه )
از کجا میشه فهمید درایورش چیه ؟
ممنون
سلام
دادا ببین درایور رو اشتباه نصبیدی
باید هرچی وای فای از قبل نصب کردی پاک کنی و همون مدل وای فای که رو لپ تاپت هست رو بنصبی
بنظرم intel wifi رو نبایستی نصبش کنی
سلام داداش .
من دیشب ویندوزمو نصب کردم .هیچ درایوری برای وای فای و بلوتوث نصب نکردم تا الان . ( اما وای فایم فعاله و میشه باهاش به اینترنت وصل شد . اما چراغ رو کلید وای فای زرد هست .) . هیچ درایوری مربوط به wifi & BT نصب نکردم تا الان که بخوام پاکش کنم .
ممنون
sajad_samavi
04-08-2013, 20:41
سلام .
کدوم درایور رو نصب کنم ؟
ممنون
** واقعا من نمیدونم دوستان چرا اینقد جواب گمراه کننده میدن؟! ** :n27:
سلام دوست عزیز ..
فعالسازی دکمه Wifi :
وقتی شما ویندوز رو تازه نصب کردید ، میتونید از Wifi لب تاپ استفاده کنید اما دکمه مربوط به اون عملا هیچ کاری انجام نمیده و زرد رنگه ...
با نصب این درایور HP Wireless Button Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])( رو لینک کلیک کنید ) که حجمش هم 2.7 مگ می باشد ، اون دکمه هم فعال میکنید و در ویندوز 8 با فشار دادنش میتونید به حالت Airplane برید .
فعال سازی بلوتوث :
برای فعالسازی بلوتوث لب تاپتون در ویندوز 8 از این درایور استفاده کنید که حجمی برابر با 80 مگ داره ...
Ralink Bluetooth Software Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
..... لطفا در صورت انجام موارد بالا ، نتیجه رو اعلام کنید ...
موفق باشید:n16:
sajad_samavi
04-08-2013, 22:57
سلام و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید گرامی :n16:
چند روز پیش یه مجله با موضوع تکنولوژی و معرفی محصولات جدید ایسوز میخوندم .. به این صفجه که رسیدم دیگه نخوندمش :n02: !
من چیزی نمیگم تصویر گویای همه چیز هست :n03::n27:
اما سوالم از دوستان اینه که ؛ بنده چون تازه دارم این برند رو تجربه میکنم و هنوز در حدی باهاش کار نکردم که بخوام راجع به همچین مشخصه هاییش اظهار نظر کنم .. از آن دسته از دوستانی که مدت هاست از این برند استفاده میکنن و زیاد با محصولات متنوع و تولیدات اچ پی سروکار دارن .. نظرشون راجع به این آمار چیه ؟!
New-P30world
05-08-2013, 10:54
چند روز پیش یه مجله با موضوع تکنولوژی و معرفی محصولات جدید ایسوز میخوندم .. به این صفجه که رسیدم دیگه نخوندمش :n02: !
اما سوالم از دوستان اینه که ؛ بنده چون تازه دارم این برند رو تجربه میکنم و هنوز در حدی باهاش کار نکردم که بخوام راجع به همچین مشخصه هاییش اظهار نظر کنم .. از آن دسته از دوستانی که مدت هاست از این برند استفاده میکنن و زیاد با محصولات متنوع و تولیدات اچ پی سروکار دارن .. نظرشون راجع به این آمار چیه ؟!
البته خوبه که به میزان فروش هم اشاره بشه، شاید HP تعداد فروش بیشتری داشته واسه همین تعداد خرابیهاش بیشتر ِ
:n13:
mojtabaivi
05-08-2013, 12:27
البته خوبه که به میزان فروش هم اشاره بشه، شاید HP تعداد فروش بیشتری داشته واسه همین تعداد خرابیهاش بیشتر ِ
نه دیگه، این درصده
:n04:
:22:
:n09::n08::39:
آقا شرمنده ولی فقط می تونم با این شکلک ها جواب شما رو بدهم :n02:
griefcottage
05-08-2013, 14:55
:n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29:
:n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29:
sajad_samavi
05-08-2013, 15:44
همانطور که دوست عزیزمون mojtabaivi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فرمایش کردن آمار به صورت درصد و با جامعه ای آماری تقریبا برابر اعلام شده ! ... با این حال نظرتون چیه ؟!؟
:n04:
:22:
:n09::n08::39:
آقا شرمنده ولی فقط می تونم با این شکلک ها جواب شما رو بدهم :n02:
متوجه نشدم ؟!؟ لطفا با کلمات هم بیان کن نظرتو :n02: .. یعنی آمار الکیه ؟! یا اینکه من رفتم HP خریدم داری بهم میخندی ؟
سلام دوست عزیز ..
فعالسازی دکمه Wifi :
وقتی شما ویندوز رو تازه نصب کردید ، میتونید از Wifi لب تاپ استفاده کنید اما دکمه مربوط به اون عملا هیچ کاری انجام نمیده و زرد رنگه ...
با نصب این درایور HP Wireless Button Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])( رو لینک کلیک کنید ) که حجمش هم 2.7 مگ می باشد ، اون دکمه هم فعال میکنید و در ویندوز 8 با فشار دادنش میتونید به حالت Airplane برید .
سلام
ممنون دوست عزیز .
همین درایوری که فرموده بودید رو برای WIFI نصب کردم و مشکل حل شد و چراغ کلید WIFI هم سفید شد .
درایور بلوتوث رو هنوز دانلود نکردم . دانلود و نصب کردم ، اطلاع میدم .
بازم ممنون دوست عزیز
taha6196
07-08-2013, 16:51
بعد از نصب نرم افزار امنیتی hp وقتی security level رو بوت گذاشتم سیستم دیگه بالا نییومد تو تنظیمات بایوس هم نمیره بایوس رو هم رییست کردم ولی همون اولش میمونه یکی بگه چجوریی درستش کنم
سلام دوستان من خیلی به این ارور پایین که فکر کنم کرش هست بر میخورم زمانی که بعضی از بازی ها رو سوویچ میکنم رو amd بعد اجرا این صفحه میاد.ویندوز م 8 enterprise هست ایا به این بر خوردین ؟؟راه حلش چیه به ظور مثال بازی remember me و crysis 2 و stronghold 3 این مشکلو دارن بعد سوییچ شدن.
great.armin
07-08-2013, 19:20
سلام
نمیدونم درایور بلوتوثم چیه ؟ وقتی لپ تاپمو آوردن ویندوز 7 روش بود و بلوتوثش فعال بود .دیگه درایوری واسه بلوتوثش نصب نکردم .
( گوشی اندروید هم قبلا داشتم الان ندارم دیگه )
از کجا میشه فهمید درایورش چیه ؟
ممنون
از قسمت دیوایس منیجر اسم درایو بلوتوثتون رو پیدا کنین
سلام دوست عزیز ..
فعالسازی دکمه Wifi :
فعال سازی بلوتوث :
برای فعالسازی بلوتوث لب تاپتون در ویندوز 8 از این درایور استفاده کنید که حجمی برابر با 80 مگ داره ...
Ralink Bluetooth Software Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز!درایوهای بلوتوث این لپ تاپ توسط دو شرکت رالینک و اثروت ساخته میشند،به همین دلیل قبل از دانلود درایو بلوتوث باید بدونند کدوم درایو رو دانلود کنند.
یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه!
griefcottage
07-08-2013, 19:40
دوست عزیز!درایوهای بلوتوث این لپ تاپ توسط دو شرکت رالینک و اثروت ساخته میشند،به همین دلیل قبل از دانلود درایو بلوتوث باید بدونند کدوم درایو رو دانلود کنند.
یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه
بنده هم همین جواب رو دادم یه اخوی میاد میگه چرا جواب گمراه کننده میدی!!!فک میکنه اولین نفریه که این کارهارو انجام داده
griefcottage
07-08-2013, 19:42
سلام دوستان من خیلی به این ارور پایین که فکر کنم کرش هست بر میخورم زمانی که بعضی از بازی ها رو سوویچ میکنم رو amd بعد اجرا این صفحه میاد.ویندوز م 8 enterprise هست ایا به این بر خوردین ؟؟راه حلش چیه به ظور مثال بازی remember me و crysis 2 و stronghold 3 این مشکلو دارن بعد سوییچ شدن.
ویندوزت رو به پرو تغییر بده !64 بیت
Windows 8 RTM Crack این کرک بهترین نوعشه!!من خودم دارم توی پک لرد که خریدم،بود!!! ببین میتونی لینک دانلودش رو پیدا کنی
remember me رو بازی کردم بدون لگ و افت کیفیت!!!
بقیشو نیدونم!!
sajad_samavi
07-08-2013, 22:09
از قسمت دیوایس منیجر اسم درایو بلوتوثتون رو پیدا کنین
یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه!
دوست گرامی تو دیوایس منیجر وقتی درایورش نصب نیست و اسمی از اون مشخص نیست .. ایشون از کجا بفهمن ! گذشته از این ، درایو Wifi لب تاپ ایشون Ralink بود و با توجه به اون بنده این درایور رو بهشون پیشنهاد دادم ..
هیچ انسان عاقلی وقتی گرافیکش ATI عه درایور Geforce نصب نمیکنه !!!:)
ضمن اینکه من تمام درایورهای مربوط به بلوثوت رو از سایت HP دانلود کردم و تو این مدل فقط همین این کار داده ..
اولین بارمه از شما می شنوم و برامم جالبه اگه این مدل از لب تاپ دوستان ، بلوثوت اثروت هم داره .. عکس بزارن ببینم !
با تشکر :n16:
sajad_samavi
07-08-2013, 22:14
یه جورایی مثل اینه که روی این لپ تاپ درایور انویدیا نصب کنی،بگی درایور درایوره دیگه
بنده هم همین جواب رو دادم یه اخوی میاد میگه چرا جواب گمراه کننده میدی!!!فک میکنه اولین نفریه که این کارهارو انجام داده
هرچی تلاش کردم این پستو ندم .. نشد !
دوست عزیز اولا شما به خودت و جوابت شک داری ؟! که به خودت گرفتی !
ثانیا من، خود شما و سایر دوستانی که وقت میزارن میان اینجا و جواب دوستان رو میدن ! غیر از اینه که این کارو برای رفع مشکل بچه ها انجام بدن ؟! پس دیگه چه دلیلی داره بخوام وانمود کنم که خیلی بلدم یا به قول شما اولین نفری هستم که ... ! چه سودی برای من و شما داره این ؟!
ثالثا این تاپیک جای اعتراض و انتقاد از اشخاص نیست اگه مشکلی با بنده و پست هام دارین خصوصی بیان کنید ..
موید باشید :n16:
great.armin
08-08-2013, 02:35
دوست گرامی تو دیوایس منیجر وقتی درایورش نصب نیست و اسمی از اون مشخص نیست .. ایشون از کجا بفهمن ! گذشته از این ، درایو Wifi لب تاپ ایشون Ralink بود و با توجه به اون بنده این درایور رو بهشون پیشنهاد دادم ..
ضمن اینکه من تمام درایورهای مربوط به بلوثوت رو از سایت HP دانلود کردم و تو این مدل فقط همین این کار داده ..
اولین بارمه از شما می شنوم و برامم جالبه اگه این مدل از لب تاپ دوستان ، بلوثوت اثروت هم داره .. عکس بزارن ببینم !
فهمیدن درایورهم راحت ترین راهی که بلدم نرم افزار درایور جنیوس هستش!
تایپیک بالا کاملا در مورد چیپ توضیح داده شده
taha6196
08-08-2013, 14:11
بعد از نصب نرم افزار امنیتی hp وقتی security level رو بوت گذاشتم سیستم دیگه بالا نییومد تو تنظیمات بایوس هم نمیره بایوس رو هم رییست کردم ولی همون اولش
میمونه یکی بگه چجوریی درستش کنم
griefcottage
08-08-2013, 16:03
ببین دادا کل درایور ها واسه ویندوز 8 64 بیت
اینم تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
griefcottage
08-08-2013, 16:10
هرچی تلاش کردم این پستو ندم .. نشد !
1دوست عزیز اولا شما به خودت و جوابت شک داری ؟! که به خودت گرفتی !
2ثانیا من، خود شما و سایر دوستانی که وقت میزارن میان اینجا و جواب دوستان رو میدن ! غیر از اینه که این کارو برای رفع مشکل بچه ها انجام بدن ؟! پس دیگه چه دلیلی داره بخوام وانمود کنم که خیلی بلدم یا به قول شما اولین نفری هستم که ... ! چه سودی برای من و شما داره این ؟!
1 -خیر شک ندارم شما داری میگی که نمیدونم چرا افراد جواب گمراه کننده میدن،منم خواستم بگم که وقتی شما میری دکتر میگی اینجای بدنم بخاطر اینکار درد میکنه،همینجوری نمیگی که دکتر منو خوب کن..میگی؟؟؟
2-شخص بنده فقط برای کمک به دوستان این تاپیک رو زدم!!!هیچ سودی نداره!ولی از نوع جواب دادنتون بهم برخورد!!!
3-درضمن اگه درایور رو خود ویندوز 8 میشناسه درسته،ولی hp دلش که درد نمیکنه درایور بزاره برا دانلود؟؟؟
دوست من ،میدونم ویندوز 8 خودش داره ولی برای بهینه و استفاده بهتر گفتم که نصب کنن
موفق باشی
sajad_samavi
08-08-2013, 17:25
این لیست دیوایس که گذاشتین ماله 4540 هستش ... ؟!
من چیپ Atheros رو بیشتر از Ralink دوست دارم ! البته Ralink رو اولین باره که تجربه میکنم ... اما رو لب تاپ سامسونگ که بلوتوثش با چیپ Atheros هست ، امکانات خیلی فراوانی داره ..
وقتی گوشی رو با لب تاپ pair میکنین ... با لب تاپ میشه تماس گرفت ... میشه تماسی که با گوشیت میگیرن رو با لب تاپ جواب داد .. میشه با گوشی موزیک گذاشت و از اسپیکر لب تاپ پخش کرد .. و قایل منجیر !
که فایل منجیر رو من الان با Ralink هم دارم ..
نسخه بلوثوت هر دو لب تاپ هم 4 هستش
griefcottage
08-08-2013, 22:51
این لیست دیوایس که گذاشتین ماله 4540 هستش ... ؟!
من چیپ Atheros رو بیشتر از Ralink دوست دارم ! البته Ralink رو اولین باره که تجربه میکنم ... اما رو لب تاپ سامسونگ که بلوتوثش با چیپ Atheros هست ، امکانات خیلی فراوانی داره ..
وقتی گوشی رو با لب تاپ pair میکنین ... با لب تاپ میشه تماس گرفت ... میشه تماسی که با گوشیت میگیرن رو با لب تاپ جواب داد .. میشه با گوشی موزیک گذاشت و از اسپیکر لب تاپ پخش کرد .. و قایل منجیر !
که فایل منجیر رو من الان با Ralink هم دارم ..
نسخه بلوثوت هر دو لب تاپ هم 4 هستش
بعله اخوی...
بنظرم این امکان مختص چیپ خاصی نیس،یه امکان سخت افزاری هست بنام Ericsson Mobile Broadband Drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که توی دیوایس منیجر قسمت سنسور هستش!!البته بنظرم چون همه چیزها واسم معلوم شده بودن جز همین
تازه g-sensor هم داره:D
با سلام./
راستی نگفتید دوستان که آیا کسی تا به حال L.A.Noire رو کسی تونسته با بالاترین کیفیت بدون کاهش سرعت و لگ بیاره بالا؟!:n13:
با سلام./
راستی نگفتید دوستان که آیا کسی تا به حال L.A.Noire رو کسی تونسته با بالاترین کیفیت بدون کاهش سرعت و لگ بیاره بالا؟!:n13:
فکر نمیکنم این بازی رو که میگی واقعا تهه گرافیک باشه اگه واقعا میخوای بسنجی باید بری سراغ crysis 3 که هیچ کس به کیفیتش شک نداره و تازه گرافیکای خیلی خفن میتونن اونو رو تقریبا 50 یا 60 فریم بازی کنن.
اینم بگم این لپتاپ کارت گرافیکش میشه گفت تمام توانشو نمیذاره رو اجرا بازی در صورتی که همین کارت گرافیک تو لپتاپی دیگه بیشتر کیفیت میده راحتم سوویچ میشه.در هر صورت تو بضی بازی خوب عمل میکنه ولی از لحاظ قدرت با این که بنچش بالا تر از gt 525m است اما قدرتش تقریبا مساویه.و باید اینو در نظر داشت که این لپتاپبی بیزینسی و واسه ادمای حرفه ای هست پس انتظار ازش کمتره به نسبت خنک تره و مخصوص کارایه بیزینس و مهندسی ایناست.
sajad_samavi
08-08-2013, 23:50
بعله اخوی...
بنظرم این امکان مختص چیپ خاصی نیس،یه امکان سخت افزاری هست بنام Ericsson Mobile Broadband Drivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که توی دیوایس منیجر قسمت سنسور هستش!!البته بنظرم چون همه چیزها واسم معلوم شده بودن جز همین
تازه g-sensor هم داره:D
داداش من درایورها رو تمام و کمال نصب کردم ... :n02: !!! حتی همین که شما هم فرمایش کردی Ericsson Mobile Broadband Drivers نصبه اما نمیشه تماس و اینا گرفت !!
البته یه چیزی هم هست ! سامسونگ رو با گوشی سونی اریکسون ویواز تست کردیم ، اما 4540 رو دارم با نوکیا C6-01 تست میکنم .. به نظرتون مشکل از همینه ؟!
Ericsson Mobile Broadband Drivers چیکار میکنه :D ؟ G-sensor چیکار میکنه ؟ یه oriention sensor هم داره .. اون چیه دیگه ؟ :n16:
ممنون از پاسخگویی
sajad_samavi
08-08-2013, 23:51
این که میگن ببین بازی با چه فریمی اجرا میشه ؟! یعنی چی ؟!
یا مثلا میگن برو تو بازی فریم بگیر .. دقیقا باید چیکار کرد ؟:D
sajad_samavi
09-08-2013, 01:20
سلام دوستان یه عکس از لب تاپ میزارم ( وقتی تازه روشنش کردم ) اساتید ببین همه چیش ردیف ؟! :n16:
*زمان رسیدن به صفحه لاگین 24 ثانیه و تا وقتی دسکتاپ کاملا لود شد 45 ثانیه
*بعد از یه ربع که همینجوری گذاشتمش دمای سی پی یو شد 64 و هارد 31 ( فک کنم به خاطر اینه که AIDA رو High-performance ست شده و از ATI استفاده میکنه )
* Rate ها به نظرتون مناسبه ؟!
* و اینکه در شروع ویندوز نزدیک 2 گیگ رم مورد استفاده قرار گرفته .. موردی نداره ؟
mosi_alfa
09-08-2013, 07:26
سلام دوستان یه عکس از لب تاپ میزارم ( وقتی تازه روشنش کردم ) اساتید ببین همه چیش ردیف ؟! :n16:
*زمان رسیدن به صفحه لاگین 24 ثانیه و تا وقتی دسکتاپ کاملا لود شد 45 ثانیه
*بعد از یه ربع که همینجوری گذاشتمش دمای سی پی یو شد 64 و هارد 31 ( فک کنم به خاطر اینه که AIDA رو High-performance ست شده و از ATI استفاده میکنه )
* Rate ها به نظرتون مناسبه ؟!
* و اینکه در شروع ویندوز نزدیک 2 گیگ رم مورد استفاده قرار گرفته .. موردی نداره ؟
از ردیف هم ردیف تره داداش، فقط دما رو چک کن و مطمئن شو بخاطر آیداست
sajad_samavi
09-08-2013, 19:36
بعد از نصب نرم افزار امنیتی hp وقتی security level رو بوت گذاشتم سیستم دیگه بالا نییومد تو تنظیمات بایوس هم نمیره بایوس رو هم رییست کردم ولی همون اولش
میمونه یکی بگه چجوریی درستش کنم
سلام دوست عزیز ... تو تاپیک که داشتم میچرخیدم .. پست 375 ، یکی از دوستان مشکل شما رو داشت و مطرح کرده بود ؛ من دیگه ادامشو نخوندم ببینم کسی راه حلی داده یا نه اما فک کنم تونسته بود از تو تنظیمات بایوس درستش کنه ! ازشون بپرسین و اگه به نتیجه رسیدین حتما اینجا هم مطرح کنید ..
free dom
09-08-2013, 20:57
سلام
منم یه hp probook4540s رو خریدم و مشکلی که داره اینه که درایور کارت گرافیک رو که نصب میکنم بعد از ریستارت یه صفحه آبی میاد که پیغام میده و عددهایی از صفر تا صد میرن بعد خودش ریستارت میشه ، من با زدن f8 موقع بالا اومدن ، گزینه آخرین تنظیمات صحیح رو انتخاب میکنم و ویندوز بالا میاد ولی بدون نصب درایور گرافیک ، در ضمن با توجه به نصب درایور wifi بازم نمیتونم با وای فای به اینترنت وصل بشم ، لطفا راهنمایی کنید .
ممنون وسپاسگزار
sajad_samavi
09-08-2013, 21:26
سلام
منم یه hp probook4540s رو خریدم و مشکلی که داره اینه که درایور کارت گرافیک رو که نصب میکنم بعد از ریستارت یه صفحه آبی میاد که پیغام میده و عددهایی از صفر تا صد میرن بعد خودش ریستارت میشه ، من با زدن f8 موقع بالا اومدن ، گزینه آخرین تنظیمات صحیح رو انتخاب میکنم و ویندوز بالا میاد ولی بدون نصب درایور گرافیک ، در ضمن با توجه به نصب درایور wifi بازم نمیتونم با وای فای به اینترنت وصل بشم ، لطفا راهنمایی کنید .
ممنون وسپاسگزار
دوست عزیز درایورها رو از کجا نصب میکنید ؟؟
از صحت نصب درایورها اطمینان حاصل کنید .. این مشکل میتونه از عدم سازگاری درایورها با ویندوزتون باشه !
sajad_samavi
09-08-2013, 21:29
از ردیف هم ردیف تره داداش، فقط دما رو چک کن و مطمئن شو بخاطر آیداست
دما باید رو چند باشه پیش فرض ؟؟ حدود نوسانش چه قده ؟
والا سیستمو روشن کردم هیچ کار خاصی هم نکردم آیدا بسته بود ... بعد از 5 مین که بازش کردم چک کردم رو 61 بود .. تو صفحات قبل دمای سیستم دوستان رو میدیدم رو 49 عه :n03:
sajad_samavi
09-08-2013, 21:41
دوستان چرا نمیشه پلیر ها رو در Switchable Graphics ، سویچ کرد ؟! عکس یه قفل روشه ..
alireza_p30
09-08-2013, 22:28
سوئیچ میشه
سلام
ممنون وسپاسگزار
منظورت اینه؟؟؟
اگه اینه که کرش میشه به نظر من ویندوز 8 رو از این سایت دانلود کن و اکتیوشم بکن بعد درایورا رو از سایت hp بگیر.وین 8 خودش بلوتوث و وایفای رو میشناسه اما واسه اطمینان باید درایوراشو نصب کرد
این لینک ویندوز 8 از سافت98 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم درایورا از سایت hp [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط از Driver - Graphics ها تو این لینک AMD Video Driver and Control Panel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو بگیر و نصب کن اینتل رو نمی خواد.
ایشالا مشکلت حله.یا ویندوزت مشکل داره یا درایورت. فقط موقع نصب ویندوز 8 pro رو نصب کن اگه کامل ترشم خواستی enterprise رو نصب کن من خودم با enterprise تو بازی ها مشکل دارم.
این که میگن ببین بازی با چه فریمی اجرا میشه ؟! یعنی چی ؟!
یا مثلا میگن برو تو بازی فریم بگیر .. دقیقا باید چیکار کرد ؟:D
سلام یعنی این که فکر کنم بازی از صحنه ها تشکیل شده مثل یه فیلم حالا یعنی چی؟؟فریم بر ثانیه یعنی به طور مثال کارت گرافیکت میتونه چند بار اون صحنه رو رفرش کنه یا نشون بده در ثانیه بر صفحه مانیتور.که اگه در بازی کارت گرافیکت ضعیف باشه فریم بر ثانیه پایین میاد و بازی تیکه تیکه اجرا میشه چون کارت گرافیک نمی تونه نمام فریم ها یا اون صحنه ها رو پردازش کنه میاد که بکنه کند میشه یا اصلا فریم رد میده.یا با نرم افزارایه مخصوص فریم میگیرن یا مثلا خود بازیت این امکان رو بت میده مثل hitman absolution . خوب صفحه مانیتور که کلا میتونه تا 60 71 فریم رو نشون بده با لا تر نمیشه.هر چه فریم بالا تر بازی روون تر.من خودمم نفهمیدم چی نوشتم امیدوارم شما متوجه شی:n02:
sajad_samavi
10-08-2013, 00:18
سوئیچ میشه
داداش ورژن AMD Catalystjت چنده ؟! ...
خب منم عکس گذاشتم که نمیشه و قفلش مشخصه :n02:
alireza_p30
10-08-2013, 12:59
داداش ورژن AMD Catalystjت چنده ؟! ...
خب منم عکس گذاشتم که نمیشه و قفلش مشخصه :n02:
veesion 2012.0329.2312.39738
AMD Video Driver and Control Panel - V8.951.6.0
وین 7
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.