مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Hp ProBook 4540s
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
سلام به همه مهندس ها و دوستان گیم
ببخشید تو بازی Middle Earth Shadow of Mordor و pes وقتی وارد میشم گرافیک رو زده intel4000 در صورتی که من سویچ گرافیک رو زدم
ویندوز 8.1 هست آخرین ورژن هر دو گرافیک هم نصب هست
مشکل الان کجا هست ؟
برای من هم همین طور هست
سلام
امروز روی لپ تاپ یکی از دوستان همه ی ویندوز و هم چنین درایورا رو کامل مثل خودم نصب کردم ولی نمیدونم چرا گاهی اوقات موقع بالا اومدن ویندوز بپشت زمیه دسکتاپ بهم میریزه و باید یه بار عوضش کرد تا درست شه!در ضمن زدم هر دو ساعت یه پشت زمینه عوض کنه.
کسی از دوستان راه حلی نداره
در ضمن خودم احساس میکنم مشکل گرافیک اینتله چون بعد از نصب اون فکر کنم اینطوری شد
بازی pes رو هم من با گرافیک جدید تست نکردم ولی ورژن قبلی که ایرادی نداشت البته pes2013 دوبله فارسی داشتم شما هم این نسخه رو بزنید شاید مشکلتون حل شد.
سلام
امروز روی لپ تاپ یکی از دوستان همه ی ویندوز و هم چنین درایورا رو کامل مثل خودم نصب کردم ولی نمیدونم چرا گاهی اوقات موقع بالا اومدن ویندوز بپشت زمیه دسکتاپ بهم میریزه و باید یه بار عوضش کرد تا درست شه!در ضمن زدم هر دو ساعت یه پشت زمینه عوض کنه.
کسی از دوستان راه حلی نداره
در ضمن خودم احساس میکنم مشکل گرافیک اینتله چون بعد از نصب اون فکر کنم اینطوری شد
بازی pes رو هم من با گرافیک جدید تست نکردم ولی ورژن قبلی که ایرادی نداشت البته pes2013 دوبله فارسی داشتم شما هم این نسخه رو بزنید شاید مشکلتون حل شد.
منظور از بهم ریختگی پشت زمینه دسکتاپ، چی هست؟
تم انتخابی به تم فابریک ویندوز برمیگرده؟
اگه اینطوریه که مشکل از درایور گرافیک هست
باید آنیستال بشه و نسخه ی 14.4 که واقعا بهتر عمل میکنه نصب شه
oOomid.M
29-10-2014, 10:49
سلام به همه مهندس ها و دوستان گیم
ببخشید تو بازی Middle Earth Shadow of Mordor و pes وقتی وارد میشم گرافیک رو زده intel4000 در صورتی که من سویچ گرافیک رو زدم
ویندوز 8.1 هست آخرین ورژن هر دو گرافیک هم نصب هست
مشکل الان کجا هست ؟
سلام
مشکلی نداره اسم گرافیک رو اینتل مینویسه اما سوییچ میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور از بهم ریختگی پشت زمینه دسکتاپ، چی هست؟
تم انتخابی به تم فابریک ویندوز برمیگرده؟
اگه اینطوریه که مشکل از درایور گرافیک هست
باید آنیستال بشه و نسخه ی 14.4 که واقعا بهتر عمل میکنه نصب شه
نه فقط عکس پشت زمینه خراب میشه و تقریبا نصفش شطرنجی میشه!
arsham4005
31-10-2014, 15:21
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
منم بلاخره بعد سردرگمی فراوووون رفتم این مدل رو خریدم با کانفینگ زیر
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.33 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.10 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB SATA II (5400RPM)
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
آنلاین خرید کردم حدود 1480 پام دراومد !!!
خب بگذریم
من الان یه روزه دستمه ،ویندوز 7 روش نصب کردم
از لحاظ ظاهری بسیار زیباست و باب میلم بود ،بدنه آلومینیومی راضی کنندس
سی پی یو قویی داری،خیلی خیلی کمتر داغ میکنه واقعا راست میگفته اینتل
از نظر گرافیک هم تستش نکردم هنوز ،سرعت انتقال اطلاعاتشم بالاست
اگه سوالی باشه در خدمتم ،اینم چندتا عکس ببخشید دیگه بی کیفیته
خیلی خوب گرفتی مبارکه:n16:
خیلی خوب گرفتی مبارکه:n16:
خوب آقا این چیزی که این جا هست اولین پست این تایپیک هست ، حالا این جا چه کار می کنه نمی دانم!
بنده یک ویندو8.1 Enterprise نصب کردم و درایور جدید ای ام دی رو نصب کردم .آلان مشکل اسلیپ حل شده .مشکل سویچ هم تقریبا رفع شده اما وقتی سویچ انجام می شود مثلا تو یک بازی میرم صفحه ی مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه(تند تند کمنور_ پر نور میشه)لطفا کمک بفرمایید.(امکان داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟). لازم به ذکر است که من در ویندوز های قبلی که نصب کردم مشکل سویچ داشتم و سویچ انجام نمی شد.
تورج عسگری
31-10-2014, 21:24
سلام
میدونید چطوری میشه وب کم و حسگر اثر انگشت 4540s رو فعال کرد
سلام
میدونید چطوری میشه وب کم و حسگر اثر انگشت 4540s رو فعال کرد
سلام خدمت شما برای فعال کردن وب کم اگر ویندوز 8.1 نصب کرده باشید به صورت خودکار در منوی استارت فعال می شود . در غیر این صورت برنامه های متفاوتی وجود دارد که با سرچ در وب می توانید آن ها را پیدا کنید.
برای حسگر اثر انگشت باید برنامه ی HP ProtectTools Security Manager را از سایت HP دانلود کنیدو سپس برنامه هایی که در انتهای آن ها نام for HP ProtectTools وجود دارد همانند Drive Encryption for HP ProtectTools را نصب بفرمایید.امید وارم شما مشکل سویچ گرافیکی نداشته باشید.
سلام دوستان کسی بازی call of duty advanced warfare که جدید اومده رو تست کرده با این لپتاپ؟؟
دوستان من درایوره گرافیکمو از سایت اینتل و درایور amd رو از سایت خودش و ورژن 14.9 گرفتم(البته از سایت سافت 98 گرفتم فرقی نداره) اما مشکل اسلیپ رو دارم هنوز بعضی از دوستان گفتن که در این درایور 14.9 مشکل اسلیپ + سوییچ حل شده اما من فقط سوییچ رو دارم اما اسلیپ خیر. اشتباه من کجاست؟؟؟ ویندوزمم 8.1 pro
دوستان من درایوره گرافیکمو از سایت اینتل و درایور amd رو از سایت خودش و ورژن 14.9 گرفتم(البته از سایت سافت 98 گرفتم فرقی نداره) اما مشکل اسلیپ رو دارم هنوز بعضی از دوستان گفتن که در این درایور 14.9 مشکل اسلیپ + سوییچ حل شده اما من فقط سوییچ رو دارم اما اسلیپ خیر. اشتباه من کجاست؟؟؟ ویندوزمم 8.1 pro
برادر
باید درایورها رو از سایت اچ پی دانلود کنی
اونا الان سوییچ و اسلیپ رو ردیف کردن
برادر
باید درایورها رو از سایت اچ پی دانلود کنی
اونا الان سوییچ و اسلیپ رو ردیف کردن
ممنون از راهنمایی پس یعنی فقط با این راه میشه هر دوشو داشت؟؟؟ پس دانلود درایور 14.9 amd تقریبا بیهوده بود دیگه:n04:
خوب دقت نکردم اخه :n02:
سلام دوستان.گاهی اوقات Refresh Rate لپتاپم رو چک میکنم میبینم زده 40 . بعد خودم میذارم روی 60 ، بعد از چند روز دوباره میاد رو 40 . مشکل چیه ؟ ممنون.
سلام دوستان.گاهی اوقات Refresh Rate لپتاپم رو چک میکنم میبینم زده 40 . بعد خودم میذارم روی 60 ، بعد از چند روز دوباره میاد رو 40 . مشکل چیه ؟ ممنون.
سلام
تنظیماتی که در عکس با رنگ زرد مشخص کردم را انجام بدین
joibari2
08-11-2014, 13:45
سلام درایور کارت گرافیک برای ویندوز 8 کسی داره؟
توی سایت اچ پی فقط ماله AMD دراه ولی برای اینتلش نیست.
sajad_samavi
08-11-2014, 14:59
سلام به همه دوستان !
امروز ویندوز 8.1 رو به همراه درایور اینتل و درایور AMD سایت اچ پی ( که جدیدا آپدیت شده ) نصب کردم ... واقعا تفاوت احساس میشه .. میتونم بگم همه چی عالی شده
مشکلاتی که تو این مدت شاهدش بودم ؛ اعم از عدم سویچ مناسب یا اسلیپ ناقص سیستم و همچنین یه سری از برنامه ها که بخوبی اجرا نمیشدن ، هنگام اجرا هنگ میکردن یا کلا not respondig میشدن و بعدش هم close میشدن تماما بر طرف شده .. با این آپدیت الان دیگه میتونم بگم 4540 یه لب تاپ ایده آل و خوبیه :n06::):n12: 4540 :n12:
*** تنها موردی که خیلی عجیب و غیرعادیه ؛ خیلی هم محسوسه و رو مخه اینه که فنش خیلی روشن میشه همچنین سمت چپ تاچ پد واقعا داغ میکنه حتی وقتی تو دسکتاپ باشی .. تا قبل از این واسه من اصلا اینجوری نبود .. چه وقتی ویندوز 7 نصب میکردم چه 8 و چه 8.1 خیلی عادی و نرمال بود .. نه فنش روشن میشد نه اصلا داغ میکرد مگر اینکه مثلا 2 ساعت FiFa 14 بازی میکردم یکی دو سه بار فنش روشن میشد و یه کوچولو داغ میکرد اما الان خیلی غیر عادی داغ میکنه .. دوستان تست کنن لطفا ببین مشکل از آپدیت کارت گرافیکه یا مشکل از ویندوز منه چون من این نسخه از ویندوز رو تازه دانلود کردم وبرای اولین باره که نصب میکنم ..با تشکر سجاد
سلام درایور کارت گرافیک برای ویندوز 8 کسی داره؟
توی سایت اچ پی فقط ماله AMD دراه ولی برای اینتلش نیست.
اون رو که نصب کنید، برای جفتش رو خودش نصب می کنه
joibari2
08-11-2014, 15:10
اون رو که نصب کنید، برای جفتش رو خودش نصب می کنه
نصب کردم ولی موقع تماشای فیلم تصاویرو خیلی روشن نشون میده تو kmplayer! و با تنظیمات پلیر هیچ تغییری نمیکنه!
آخرین آپدیت مربوط به 26 سپتامبر 2012 میشه دیگه آره؟
سلام به همه دوستان !
امروز ویندوز 8.1 رو به همراه درایور اینتل و درایور AMD سایت اچ پی ( که جدیدا آپدیت شده ) نصب کردم ... واقعا تفاوت احساس میشه .. میتونم بگم همه چی عالی شده
مشکلاتی که تو این مدت شاهدش بودم ؛ اعم از عدم سویچ مناسب یا اسلیپ ناقص سیستم و همچنین یه سری از برنامه ها که بخوبی اجرا نمیشدن ، هنگام اجرا هنگ میکردن یا کلا not respondig میشدن و بعدش هم close میشدن تماما بر طرف شده .. با این آپدیت الان دیگه میتونم بگم 4540 یه لب تاپ ایده آل و خوبیه :n06::):n12: 4540 :n12:
*** تنها موردی که خیلی عجیب و غیرعادیه ؛ خیلی هم محسوسه و رو مخه اینه که فنش خیلی روشن میشه همچنین سمت چپ تاچ پد واقعا داغ میکنه حتی وقتی تو دسکتاپ باشی .. تا قبل از این واسه من اصلا اینجوری نبود .. چه وقتی ویندوز 7 نصب میکردم چه 8 و چه 8.1 خیلی عادی و نرمال بود .. نه فنش روشن میشد نه اصلا داغ میکرد مگر اینکه مثلا 2 ساعت FiFa 14 بازی میکردم یکی دو سه بار فنش روشن میشد و یه کوچولو داغ میکرد اما الان خیلی غیر عادی داغ میکنه .. دوستان تست کنن لطفا ببین مشکل از آپدیت کارت گرافیکه یا مشکل از ویندوز منه چون من این نسخه از ویندوز رو تازه دانلود کردم وبرای اولین باره که نصب میکنم ..با تشکر سجاد
فن کار کنه که ادم خوشحالم باید بشه خنک میمونه دستگاه ولی نه برادر من وین 8.1 از پی سی دانلود دان کردم (win 8.1 pro with media center) درایورامم از اچ پی گرفتم الان لپتابم خیلیم خنکه سوییچ و سلیپمم دارم. احتمالا برنامه ای که به سیستم فشار بیاره نصب نکردی؟ در ضمن فن هم گاهی اوقات روشنه بعضی موقع نه. اوایل که این لپتابو گرفته بودم به خودم میگفتم چقدر این بی صداست اصن صدای فنش خیلی کم بود میگم شاید بعضی مواقع فکر میکنین فن خاموشه چون خیلی بی صداست شاید صداش در محیط شنیده نشه ولی مال من اکثرا فن کار میکنه اگه باش کار کنم که طبیعی هست.در کل من مشکلی نداشتم. شاید باید ویندوز عوض کنید که اخرین راهه حله از کول پد هم استفاده کنین. البته نیست که فصل سرماست ممکنه گرما ی بخاری که فضای اتاقو گرم میکنه اثر بذاره تو دمای لپ تاپ.
sajad_samavi
08-11-2014, 20:27
فن کار کنه که ادم خوشحالم باید بشه خنک میمونه دستگاه ولی نه برادر من وین 8.1 از پی سی دانلود دان کردم (win 8.1 pro with media center) درایورامم از اچ پی گرفتم الان لپتابم خیلیم خنکه سوییچ و سلیپمم دارم. احتمالا برنامه ای که به سیستم فشار بیاره نصب نکردی؟ در ضمن فن هم گاهی اوقات روشنه بعضی موقع نه. اوایل که این لپتابو گرفته بودم به خودم میگفتم چقدر این بی صداست اصن صدای فنش خیلی کم بود میگم شاید بعضی مواقع فکر میکنین فن خاموشه چون خیلی بی صداست شاید صداش در محیط شنیده نشه ولی مال من اکثرا فن کار میکنه اگه باش کار کنم که طبیعی هست.در کل من مشکلی نداشتم. شاید باید ویندوز عوض کنید که اخرین راهه حله از کول پد هم استفاده کنین. البته نیست که فصل سرماست ممکنه گرما ی بخاری که فضای اتاقو گرم میکنه اثر بذاره تو دمای لپ تاپ.
خب وقتی فن دایم در حال کار کردن باشه که اصطلاک دستگاه و فن بالا میره و این زیاد خوب نیست !
منم این ویندوز رو اولین باره نصب کردم و از سایت سافت98 دانلود کردم ..
همیشه از کول پد هم استفاده مبکنم ..
این ویندوزی که الان شما نصب کردین و با این شرایط که گفتین راضی هم هستین ؛ چجوریه ؟! هنگ و اینا تو کارش نیست ؟! چقد طول میکشه بیاد بالا ؟! وقتی میرین تو دسکناپ برنامه های استارت آپ سریغ لود میشن یا باید چندین ثانیه ( نزدیک به یه دقیقه ) صبر کنید ؟؟؟ از این بابت ها یکم رو مخه سیستمم .. مثلا مرورگرو اینا یکم با تاخیر باز میشن نمیدونم مشکل از گرافیکه ! از چیه ؟!
خب وقتی فن دایم در حال کار کردن باشه که اصطلاک دستگاه و فن بالا میره و این زیاد خوب نیست !
این ویندوزی که الان شما نصب کردین و با این شرایط که گفتین راضی هم هستین ؛ چجوریه ؟! هنگ و اینا تو کارش نیست ؟! چقد طول میکشه بیاد بالا ؟! وقتی میرین تو دسکناپ برنامه های استارت آپ سریغ لود میشن یا باید چندین ثانیه ( نزدیک به یه دقیقه ) صبر کنید ؟؟؟ از این بابت ها یکم رو مخه سیستمم .. مثلا مرورگرو اینا یکم با تاخیر باز میشن نمیدونم مشکل از گرافیکه ! از چیه ؟!
سلام
من هنوز وقت نکردم برم روی ویندوز 8.1 ، هنوز روی 8 هستم
این مشکلی که می گین زیاد داغ می کنه، اگه داغ کردنش خیلی زیاد باشه و سمت چپ تاچ پدتونم هست
مربوط به کارت گرافیکه
من یه زمانی نیاز داشتم اوبونتو روی 4540 نصب کبنم، نصبم کردم
منتها سمت چپ تاچپدش وهشتناک داغ می شد، سرچ که کردم، مربوط می شد به کارت گرافیک amd که هم زمان با اینتله روشن بود ولی استفاده هم نمی شد
اگه قبلا مشکلی نداشتین، احتمال خیلی زیاد باید ویندوزتون مشکل داشته باشه
قبل از نصب هرچیزی اعم از درایورها هم مطمعن بشد که net framwork 3.5 هم نصب باشه، چون در غیر این صورت مشکل پیش میاد
فن دستگاهم یه تنظیم داره توی بایاس که اگه دستگاه به برق وصل باشه، توی حالت پیش فرض همیشه روشن باشه
یه حالت دیگه هم داره که با سنجش دما در موقع لزوم فن روشن بشه
نصب کردم ولی موقع تماشای فیلم تصاویرو خیلی روشن نشون میده تو kmplayer! و با تنظیمات پلیر هیچ تغییری نمیکنه!
من همونی رو که از سایت بود دانلود کردم و الن همه چی نرماله
potplayer رو به اضافه ی تنظمات پایه اش که تو اینترنت گیر میاد نصب کنید ببینید هنوز مشکل پابرجاست / در ضمن امکانات کاملا مشابه km player هستش و حتی بهتر
oOomid.M
09-11-2014, 10:45
سلام
اکر تو برنامه های پخش فیلم مثل KM Player و یا PotPlayer نمیتونید از طریق خود نرم افزار میزان روشنایی رو تغییر بدین به خاطر تنظیمات درایور اینتل هست :
اگر بزارین روی Application Setting یعنی که از طریق خود برنامه پخش کننده تنظیمات رو قبول کنه اما اگر روی Driver Setting باشه دیگه تغییر دادن تنظیمات برنامه کارساز نخواهد بود و تنظیمات همونی هست که در پنل اینتل هست
joibari2
09-11-2014, 12:32
potplayer رو به اضافه ی تنظمات پایه اش که تو اینترنت گیر میاد نصب کنید ببینید هنوز مشکل پابرجاست / در ضمن امکانات کاملا مشابه km player هستش و حتی بهتر
بلهبه همون شکل هست الآن گرافیکو پاک کردم مجددا نصب کردم ولی تصاویرو خیلی مرده نشون میده و کیفیت قبلو نداره!چیکار باید کرد؟
joibari2
09-11-2014, 12:59
سلام
اکر تو برنامه های پخش فیلم مثل KM Player و یا PotPlayer نمیتونید از طریق خود نرم افزار میزان روشنایی رو تغییر بدین به خاطر تنظیمات درایور اینتل هست :
اگر بزارین روی Application Setting یعنی که از طریق خود برنامه پخش کننده تنظیمات رو قبول کنه اما اگر روی Driver Setting باشه دیگه تغییر دادن تنظیمات برنامه کارساز نخواهد بود و تنظیمات همونی هست که در پنل اینتل هست
چطور میشه وارد این قسمت شد ؟من یه برنامه برای حذف کردن کارت گرافیک استفاده کردم و بعد از اون دچار مشکل شده و رنگارو به صورت مرده نشون میده!درایورو هم که دوباره نصب کردم مشکل حل نشده!فکر میکنم یه سری چیزای دیگه هم باهاش پاک کرده
به نطرم ویندوز عوض کنید ترجیحا از سایت پی سی دانلود چون الان من خودم دارمش. خوبه بد نیست کند بودن انچنانی هم در کار نیست خیلی سریع تر از ویندوز 7 هم هست برنامه باز کردنش زیاد طول نمی کشه نهایتا 5 ثانیه برنامه ها عادی طول میکشه فوقش به شخصه خودم هنگی ندیدم توش قبلا زیاد صفحه ابی میومد واسم اما الان با این ویندوز خیر مشکلی نداره 4 ماهه دارمش. زیاد حساس نباش رو سرعتش مشکلی نیست من خودم شنیدم کسایی که ssd دارن ویندوزشون خیلی سریعه پس کند بودن احتمالا از هارده بعید بدونم از گرافیک باشه. حالا اگه واقعا داغی خیلی زیاده یه وین جدید بنصب شما ببین درست میشه یا نه. من خودم لپتابم معمولا خنکه فقط موقع گیم داغ میشه و فن شدید کار میکنه در حالت های عادیم فن منم چند بار چک کردم کار میکرد وقتی به برق وصل بود حالا نمی دونم این خوبه یا نه.
oOomid.M
09-11-2014, 15:07
چطور میشه وارد این قسمت شد ؟من یه برنامه برای حذف کردن کارت گرافیک استفاده کردم و بعد از اون دچار مشکل شده و رنگارو به صورت مرده نشون میده!درایورو هم که دوباره نصب کردم مشکل حل نشده!فکر میکنم یه سری چیزای دیگه هم باهاش پاک کرده
سلام
بهتر هست که آخرین ورژن کارت گرافیک اینتل رو از سایت اینتل دانلود کنید :
رو دسکتاپ که راست کلیک کنی باید Graphic Properties مربوط به اینتل رو بزنی بعدش روی Video کلیک کنی
joibari2
09-11-2014, 16:19
سلام
بهتر هست که آخرین ورژن کارت گرافیک اینتل رو از سایت اینتل دانلود کنید :
رو دسکتاپ که راست کلیک کنی باید Graphic Properties مربوط به اینتل رو بزنی بعدش روی Video کلیک کنی
نمشه از این سایت دانلود کرد متاسفانه
مدلو باید HD4000 انتخاب کرد؟
من کلیک راست میکنم رو دسک تاپ گرافیک پروپرتیز نداره ولی قبلا داشت فکر کنم پاک شده!
gelayor14
09-11-2014, 16:31
سلام، دوستان کسی HP CoolSense technologyرو نصب کرده روی سیستم اش؟
oOomid.M
09-11-2014, 17:28
نمشه از این سایت دانلود کرد متاسفانه
مدلو باید HD4000 انتخاب کرد؟
من کلیک راست میکنم رو دسک تاپ گرافیک پروپرتیز نداره ولی قبلا داشت فکر کنم پاک شده!
برای چی نمیشه ؟ من که خود دانلود کردم ، لینکش مستقیمه و تو هر سروری میشه ریموت آپلود کنی
خوب درایور رو پاک کردی نباید هم بیاد
آره برای پردازنده نسل سوم باید HD 4000 رو دانلود کنی
ماشاءالله اینتل هم زود به زود آپدیت میده ، من حدود 1 ماه پیش آپدیت کردم الان میرم میبینم باز ورژن جدید اومده!
oOomid.M
09-11-2014, 17:35
سلام، دوستان کسی HP CoolSense technology
رو نصب کرده روی سیستم اش؟
سلام
این برنامه فقط روی بعضی از مدل های لپ تاپ های اچ پی کار میکنه که از قابلیت HP CoolSence استفاده میکنن
joibari2
09-11-2014, 18:10
برای چی نمیشه ؟ من که خود دانلود کردم ، لینکش مستقیمه و تو هر سروری میشه ریموت آپلود کنی
خوب درایور رو پاک کردی نباید هم بیاد
آره برای پردازنده نسل سوم باید HD 4000 رو دانلود کنی
ماشاءالله اینتل هم زود به زود آپدیت میده ، من حدود 1 ماه پیش آپدیت کردم الان میرم میبینم باز ورژن جدید اومده!
داداش شما تونستی دانلود کنی؟میزنهPage Not Found
یا اینو نشون میده
oOomid.M
09-11-2014, 23:19
داداش شما تونستی دانلود کنی؟میزنهPage Not Found
یا اینو نشون میده
سلام
نه مشکلی نداره
خوب از اول تو همون صفحه اصلی مشخصات رو وارد کن دیگه
joibari2
09-11-2014, 23:23
سلام
نه مشکلی نداره
خوب از اول تو همون صفحه اصلی مشخصات رو وارد کن دیگه
دقیقا همین کارو میکنم ولی بعد از انتخاب ورژن اون صفحه ای که گذاشتم میاد.
سلام به همه ی دوستان گرامی:لازم دیدم باز هم سوال تکراری و آزار دهنده ی خود را مطرح کنم:
بنده یک ویندو8.1 Enterprise نصب کردم و درایور جدید ای ام دی رو نصب کردم .الآن مشکل اسلیپ حل شده .مشکل سویچ هم تقریبا رفع شده اما وقتی سویچ انجام می شود مثلا تو یک بازی میرم صفحه ی مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه(تند تند کمنور_ پر نور میشه)لطفا کمک بفرمایید.(امکان داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟). لازم به ذکر است که من در ویندوز های قبلی که نصب کردم مشکل سویچ داشتم و سویچ انجام نمی شد.در ضمن ویندوزم برای شرکت نوین پندار می باشد.
oOomid.M
10-11-2014, 11:28
سلام به همه ی دوستان گرامی:لازم دیدم باز هم سوال تکراری و آزار دهنده ی خود را مطرح کنم:
بنده یک ویندو8.1 Enterprise نصب کردم و درایور جدید ای ام دی رو نصب کردم .الآن مشکل اسلیپ حل شده .مشکل سویچ هم تقریبا رفع شده اما وقتی سویچ انجام می شود مثلا تو یک بازی میرم صفحه ی مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه(تند تند کمنور_ پر نور میشه)لطفا کمک بفرمایید.(امکان داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟). لازم به ذکر است که من در ویندوز های قبلی که نصب کردم مشکل سویچ داشتم و سویچ انجام نمی شد.در ضمن ویندوزم برای شرکت نوین پندار می باشد.
سلام
ویندوز بعید میدونم انقدر فرق داشته باشه ( من خودم ویندوز 8.1 گردو نصب کردم ، 8 ماهه نصبه از همون اول هم که لپ تاپ رو خریدم همون رو نصبیدم خوب داره کار میده )
تغییر نور صفحه نمایش فکر میکنم که مرتبط با درایور اینتل باشه ، بهتره که آخرین ورژن درایور اینتل که مربوط میشه به ماه گذشته رو دانلود کنید
در ضمن یه سر هم به پاور آپشن بزنید و اون گزینه های در تصویر رو off کنید امیدوارم مشکل حل شه
oOomid.M
10-11-2014, 11:34
دقیقا همین کارو میکنم ولی بعد از انتخاب ورژن اون صفحه ای که گذاشتم میاد.
داداش فهمیدم مشکل چیه بر پدرشون لعنت فکر کنم به خاطر تحریم هاست
Your request has been denied because we have reason to believe that you are located in a country subject to US export restrictions. We apologize that we are unable to provide the software, services and technology download you have requested at this time.
ولی ما دورش میزنیم :
Version: 15.33.30.64.3958 (Latest)
Date: 10/23/2014
Size: 123.23 MB
Language: Multi language
Operating Systems: Windows 7 (64-bit)*, Windows 8, 64-bit*, Windows 8.1, 64-bit*
اگر ویندوزت 64 بیتی هست از لینک زیر میتونی دانلود کنی آخرین ورژن هست واسه 2014.10.23
joibari2
10-11-2014, 13:57
داداش فهمیدم مشکل چیه بر پدرشون لعنت فکر کنم به خاطر تحریم هاست
Your request has been denied because we have reason to believe that you are located in a country subject to US export restrictions. We apologize that we are unable to provide the software, services and technology download you have requested at this time.
ولی ما دورش میزنیم :
Version: 15.33.30.64.3958 (Latest)
Date: 10/23/2014
Size: 123.23 MB
Language: Multi language
Operating Systems: Windows 7 (64-bit)*, Windows 8, 64-bit*, Windows 8.1, 64-bit*
اگر ویندوزت 64 بیتی هست از لینک زیر میتونی دانلود کنی آخرین ورژن هست واسه 2014.10.23
ممنون نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشده! وقتی AMD رو هم نصب میکنم دیگه نمیتونم تو تنظیمات اینتل برم و یه پیغام میده که amd نصب نشده یا مشکلی داره.
oOomid.M
10-11-2014, 14:51
ممنون نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشده! وقتی AMD رو هم نصب میکنم دیگه نمیتونم تو تنظیمات اینتل برم و یه پیغام میده که amd نصب نشده یا مشکلی داره.
قبل از اینکه AMD رو نصب کنی سالم بود بعدش خراب شد ؟
واقعا این لپ تاپ 4540 هم داستانی داره برای خودش
قبلا کدوم ورژن رو نصب کرده بودی که درست کار میکرد ؟ از خود سایت اچ پی دانلود کرده بودی ؟
دو حالت داره یکی اینکه ایراد از درایور AMD هست و باید واسه اون فکری بکنی
ویا اینکه این درایور اینتل که جدید دانلود کردی با لپ تاپ 4540 سازگار نباشه
که البته واقعا گیج کننده هست
joibari2
10-11-2014, 15:21
قبل از اینکه AMD رو نصب کنی سالم بود بعدش خراب شد ؟
واقعا این لپ تاپ 4540 هم داستانی داره برای خودش
قبلا کدوم ورژن رو نصب کرده بودی که درست کار میکرد ؟ از خود سایت اچ پی دانلود کرده بودی ؟
دو حالت داره یکی اینکه ایراد از درایور AMD هست و باید واسه اون فکری بکنی
ویا اینکه این درایور اینتل که جدید دانلود کردی با لپ تاپ 4540 سازگار نباشه
که البته واقعا گیج کننده هست
آقا الآن یه مشکل دیگه بوجود اومد یه آپدیت از AMD رو نصب کردم و بعد ریست کرد و حالا دیگه بالا نمیاد ویندوزم فقط یه صفحه سیاه میاد که روشن خاموش میشه و هیچ اتفاقی نمیفته
رو حالت سیف مود هم نمیره شیفت+اف 8 میگیرم.چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید.ویندوزم 8.
oOomid.M
10-11-2014, 15:49
آقا الآن یه مشکل دیگه بوجود اومد یه آپدیت از AMD رو نصب کردم و بعد ریست کرد و حالا دیگه بالا نمیاد ویندوزم فقط یه صفحه سیاه میاد که روشن خاموش میشه و هیچ اتفاقی نمیفته
رو حالت سیف مود هم نمیره شیفت+اف 8 میگیرم.چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید.ویندوزم 8.
داداش ببین این به درد میخوره ؟
Restore your computer when Windows 8 cannot start normally ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
joibari2
10-11-2014, 16:04
داداش ببین این به درد میخوره ؟
Restore your computer when Windows 8 cannot start normally ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه متاسفانه بازم بوت نمیشه!
joibari2
10-11-2014, 18:29
دکمه بایوس اچ پی Esc مگه نیست؟یا f8؟
سلام
ویندوز بعید میدونم انقدر فرق داشته باشه ( من خودم ویندوز 8.1 گردو نصب کردم ، 8 ماهه نصبه از همون اول هم که لپ تاپ رو خریدم همون رو نصبیدم خوب داره کار میده )
تغییر نور صفحه نمایش فکر میکنم که مرتبط با درایور اینتل باشه ، بهتره که آخرین ورژن درایور اینتل که مربوط میشه به ماه گذشته رو دانلود کنید
در ضمن یه سر هم به پاور آپشن بزنید و اون گزینه های در تصویر رو off کنید امیدوارم مشکل حل شه
آقا راستش الآن ویندوزم رو عوض کردم ویندوز ۸.۱ اصلا برام جذاب نبود الان ۷ ریختم درایور ه رو از اچ پی دانلود کردم و فقط همان ۵۰۰ مگاباتی رو ریختم ولی اصلا سویچ به هیچ عنوان انجام نمی شه.۱۰ نوع درایور ای ام دی مختلف روش نصب کردم ولی هیچ کدام جواب نداد فقط ۱۴.۷ سویچ می کنه اون هم بعد سویچ صفحه تند تند چشمک می زنه.
oOomid.M
11-11-2014, 10:13
دکمه بایوس اچ پی Esc مگه نیست؟یا f8؟
همون موقع که لوگوی HP میاد نوشته که Esc رو باید بزنی ( پایین صفحه)
برای ویندوز هم بری تو ریکاوری باید f11 رو بزنی ( تو سایت اچ پی نوشته)
oOomid.M
11-11-2014, 10:20
آقا راستش الآن ویندوزم رو عوض کردم ویندوز ۸.۱ اصلا برام جذاب نبود الان ۷ ریختم درایور ه رو از اچ پی دانلود کردم و فقط همان ۵۰۰ مگاباتی رو ریختم ولی اصلا سویچ به هیچ عنوان انجام نمی شه.۱۰ نوع درایور ای ام دی مختلف روش نصب کردم ولی هیچ کدام جواب نداد فقط ۱۴.۷ سویچ می کنه اون هم بعد سویچ صفحه تند تند چشمک می زنه.
فقط تو بازی ها صفحه چشمک میزنه یا کلا وقتی گرافیک فعال میشه اینطوریه ؟ چون اگر تنظیمات AMD رو بزاری روی High Performance حتی برنامه های مترو ویندوز 8 هم (مثل آب و هوا) با گرافیک AMD میان بالا
دلیل اینکه بعضی ها میگن تو ویندوز 8 داغ میشه هم همینه ، بعضی برنامه ها مثل مترو و یا بعضی پروسس ها با گرافیک دوم میان بالا واسه همین درجه حرارت میره بالا
من واقعا نمیدونم این اچ پی چطور همیچین لپ تاپی درست کرده ایرادش رو هم نمیتونه برطرف کنه حتی یه اعلامیه هم نمیزنه ، چون اگر تو سایت اچ پی عضو باشید براتون انواع اقسام ایمیل هر هفته میاد و اپدیت میده یا راهکار میده برای ایرادات لپ تاپ هاش
من خودم رو لپ تاپ خودم که فرق چندانی هم با لپ تاپ 4540 نداره یعنی هم پردازندش هم نسل 4540 هست و هم گرافیکش از یه خانواده AMD هست تا حالا چندین بار انواع ورژن ها رو نصب کردم و همه سالم بودن ، به عکس زیر نگاه کن من هردفعه که اپدیت میاد راحت دانلود میکنم و نصب میکنم همه هم سالم بودن
مثلا برای AMD من 13.12 - 14.4 و این آخر هم که 14.9 هست رو راحت نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتن
فقط تو بازی ها صفحه چشمک میزنه یا کلا وقتی گرافیک فعال میشه اینطوریه ؟ چون اگر تنظیمات AMD رو بزاری روی High Performance حتی برنامه های مترو ویندوز 8 هم (مثل آب و هوا) با گرافیک AMD میان بالا
دلیل اینکه بعضی ها میگن تو ویندوز 8 داغ میشه هم همینه ، بعضی برنامه ها مثل مترو و یا بعضی پروسس ها با گرافیک دوم میان بالا واسه همین درجه حرارت میره بالا
من واقعا نمیدونم این اچ پی چطور همیچین لپ تاپی درست کرده ایرادش رو هم نمیتونه برطرف کنه حتی یه اعلامیه هم نمیزنه ، چون اگر تو سایت اچ پی عضو باشید براتون انواع اقسام ایمیل هر هفته میاد و اپدیت میده یا راهکار میده برای ایرادات لپ تاپ هاش
من خودم رو لپ تاپ خودم که فرق چندانی هم با لپ تاپ 4540 نداره یعنی هم پردازندش هم نسل 4540 هست و هم گرافیکش از یه خانواده AMD هست تا حالا چندین بار انواع ورژن ها رو نصب کردم و همه سالم بودن ، به عکس زیر نگاه کن من هردفعه که اپدیت میاد راحت دانلود میکنم و نصب میکنم همه هم سالم بودن
مثلا برای AMD من 13.12 - 14.4 و این آخر هم که 14.9 هست رو راحت نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتن
آقا این آخری ۱۴.۹ رو که نصب کردم (رو ویندوز ۸.۱) اصلا لپ تاپ بالا نمی اومد و یک صفحه ی آبی می اومد که تند تند چشمک می زد فقط یک بار موفق به سویچ شدم امن هم درایور ۸.۱ ای ام دی رو روی ویندوز ۷ نصب کردم این لپ تاپ خیلی خیلی اذیتم می کنه .در ضمن وقتی گرافیک فعال می شه این طور عمل می کنه به نظرم این یه باگ خیلی بزرگ برای اچ پی است.تا الان دقیقا ۴۹ پست در باره ی سویچ گرافیکی نوشتم اما یک جواب کمک کننده دریافت نکردم. متشکرم.
mosi_alfa
12-11-2014, 20:33
بچه یه سوال فقط فحش ندینا!!!:n02:
بنظرتون میشه ویندوز10 روی 4540 نصب کرد؟؟:n13:
بچه یه سوال فقط فحش ندینا!!!:n02:
بنظرتون میشه ویندوز10 روی 4540 نصب کرد؟؟:n13:
بله میشه
فقط منتظریم تا نسخه ی نهایی ویندوز 10 بیاد و اچ پی درایورهاشو بده بیرون
سلام
بچه هایی که مشکل دارن با ویندوز 8 یا 8.1 قبل از نصب با احتیاط بایستون رو اول ریست و بعد آپدیت کنید
بعدش اولین کارتون این باشه که net fram work 3.5 رو نصب کنبد، اول یعنی قبل از نصب هرگونه درایور
اگه نصب نباشه می شه همین دردسری که چند روزه بش گرفتارید
بعدش فقط و فقط از درایورهای خود سایت اچ پی استفاده کنید
اگه برای دوتا کارت گرافیک یک درایور باشه، در واقع برای جفتشون هست
اگه هم برای هر کدوم به صورت مجزا بود اول درایور اینتل رو نصب کنید و بعد amd
بین نصب هرکدوم هم حتما ری استارت کنید
احتیاط در نصب بایاس هم یعنی
باتری وصل باشه
شارژر متصل باشه
حین نصب هیچ کار اضافه دیگه ای هم صورت ندین
mosi_alfa
12-11-2014, 22:44
بله میشه
فقط منتظریم تا نسخه ی نهایی ویندوز 10 بیاد و اچ پی درایورهاشو بده بیرون
البته شدن که میشه از لحاظ فنی، در واقع منظورم درایوراس، جایی اشاره شده که درایورا ساپورت خواهند شد از سوی اچ پی؟؟؟
سلام
بچه هایی که مشکل دارن با ویندوز 8 یا 8.1 قبل از نصب با احتیاط بایستون رو اول ریست و بعد آپدیت کنید
بعدش اولین کارتون این باشه که net fram work 3.5 رو نصب کنبد، اول یعنی قبل از نصب هرگونه درایور
اگه نصب نباشه می شه همین دردسری که چند روزه بش گرفتارید
بعدش فقط و فقط از درایورهای خود سایت اچ پی استفاده کنید
اگه برای دوتا کارت گرافیک یک درایور باشه، در واقع برای جفتشون هست
اگه هم برای هر کدوم به صورت مجزا بود اول درایور اینتل رو نصب کنید و بعد amd
بین نصب هرکدوم هم حتما ری استارت کنید
نظر شما بسیار محترم است اما آقا باور بفرمایید هیچ فرقی نمی کند که کدام درایور را اول نصب کنید هیچ فرقی نمی کند.بنده صد بار این کار ها رو کردم اول اینتل بعد ای ام دی یا عکس. درایور ای ام دی وابسته به اینتل است و تا اینتل نصب نشه کار نمی کنه.حالا فرقی نمی کند اول نصب بشه یا آخر.در مورد نصب net framework 3.5 آیا شما قبل از نصب ویندوز تا به حال شده این برنامه را نصب نکید و به مشکلات گرافیکی بر بخورید؟نظر شما برایم فوق العاده مهم است. با تشکر قبلی.
نظر شما بسیار محترم است اما آقا باور بفرمایید هیچ فرقی نمی کند که کدام درایور را اول نصب کنید هیچ فرقی نمی کند.بنده صد بار این کار ها رو کردم اول اینتل بعد ای ام دی یا عکس. درایور ای ام دی وابسته به اینتل است و تا اینتل نصب نشه کار نمی کنه.حالا فرقی نمی کند اول نصب بشه یا آخر.در مورد نصب net framework 3.5 آیا شما قبل از نصب ویندوز تا به حال شده این برنامه را نصب نکید و به مشکلات گرافیکی بر بخورید؟نظر شما برایم فوق العاده مهم است. با تشکر قبلی.
در مورد کارت گرافیک درست می گید شما
ولی هر نفر طبق حالتی جلو می ره که دیگه توی نصب بعدی براش مشکلی پیش نیاد
من توی یکی از فروم های خود سایت اچ پی دیده بودم که یکی از پشتیبان ها اشاره کرده بود که نصب اکثر درایورها به net framework 3.5 نیاز داره و بنا به توصیه اون شخص بعد از نصب ویندوزم اول net framework 3.5 رو نصب می کنم، البته بعضی ویندوزهایی که شرکت های داخلی روی دی وی دی رایت می کنن و به اسم اورجینال می فروشن توی بازار هم خودشون net framework 3.5 رو دارن
مثل 8.1 پرند
در مورد کارت گرافیک درست می گید شما
ولی هر نفر طبق حالتی جلو می ره که دیگه توی نصب بعدی براش مشکلی پیش نیاد
من توی یکی از فروم های خود سایت اچ پی دیده بودم که یکی از پشتیبان ها اشاره کرده بود که نصب اکثر درایورها به net framework 3.5 نیاز داره و بنا به توصیه اون شخص بعد از نصب ویندوزم اول net framework 3.5 رو نصب می کنم، البته بعضی ویندوزهایی که شرکت های داخلی روی دی وی دی رایت می کنن و به اسم اورجینال می فروشن توی بازار هم خودشون net framework 3.5 رو دارن
مثل 8.1 پرند
متشکرم از پاسختون اما جواب بنده رو ندادید که تا حالا برای نصب نکردن نت ۳.۵ به مشکلی بر خوردید یا نه؟ در ضمن بنده در دفعات زیاد با کارشناسان اچ پی رو در رو در اچ پی چت ساپورت بحث کردم و اون ها حتی جواب یک سوال بنده را هم نتوانستند بدهند حتی اون ها باگ اسلیپ که توی درایور قبلی ویندوز ۸.۱ بود رو هم نمی دانستند الان هم از باگ گرافیکی این لپ تاپ و عدم سویچ گرافیکی اون هم اطلاع ندارند.در آخرین صحبتم با یکی از اون ها برایش در آخر چت جمله ای نوشتم بدین مضمون: (مرد حسابی اصلا سواد داری؟).در ضمن تا اون جایی که بنده می دانم اگر نت نصب نباشه در ابتدای نصب درایور گرافیکی خود درایور پیغامی جهت نصب نت می دهد.البته به نظر می رسد که این لپ تاپ رو شما چندین سالی است که دارید .اکثر اشخاصی که در یک سال اخیر این مدل رو خریدند مشکل سویچ گرافیکی دارند.باز هم متشکرم از شما.
متشکرم از پاسختون اما جواب بنده رو ندادید که تا حالا برای نصب نکردن نت ۳.۵ به مشکلی بر خوردید یا نه؟ در ضمن بنده در دفعات زیاد با کارشناسان اچ پی رو در رو در اچ پی چت ساپورت بحث کردم و اون ها حتی جواب یک سوال بنده را هم نتوانستند بدهند حتی اون ها باگ اسلیپ که توی درایور قبلی ویندوز ۸.۱ بود رو هم نمی دانستند الان هم از باگ گرافیکی این لپ تاپ و عدم سویچ گرافیکی اون هم اطلاع ندارند.در آخرین صحبتم با یکی از اون ها برایش در آخر چت جمله ای نوشتم بدین مضمون: (مرد حسابی اصلا سواد داری؟).در ضمن تا اون جایی که بنده می دانم اگر نت نصب نباشه در ابتدای نصب درایور گرافیکی خود درایور پیغامی جهت نصب نت می دهد.البته به نظر می رسد که این لپ تاپ رو شما چندین سالی است که دارید .اکثر اشخاصی که در یک سال اخیر این مدل رو خریدند مشکل سویچ گرافیکی دارند.باز هم متشکرم از شما.
چون من همیشه net framework 3.5 رو اول نصب می کردم ، قاعدتا هم به مشکل بر نخوردم
بدون نصب net framework 3.5 هیچ چیز رو نصب نمی کنم، توصیه من هم نیست، توصیه خود مسئولین فروم اچ پی هست
راجع به پشتیبانیش هم ، منم چندین دفعه سعی کردم سوالم رو بپرسم ازشون اما تا می فهمیدن از ایرانم، می گفتن نمی تونیم بتون کمک کنیم (نمی تونیم کمکتون کنیم!!! چقدر مسخره!!!)
واقعا پشتیبانی ضعیفی داره و کاریش
من این لب تابو سال پیش خریدم
شما هم ضرر نمی کنین، بک دفعه net framwork 3.5 رو نصب کنین و بعد باقی مراحل رو پیش برین
البته مطمئن بشین که تیک سوییچ گرافیک توی بایاس فعال باشه
اگه با تمام این اوصاف باز هم مشکل وجود داشته باشه، می شه گفت مشکل سخت افزاری داره
البته یک چیز دیگه هم هست، اینکه شما چجور به این پی می برین که کارت گرافیکتون سوییچ نمی شه؟
sajad_samavi
14-11-2014, 10:50
سلام دوستان
هر نسخه ای از ویندوز 8 یا 8.1 که نصب میکنم ، تا چند روز خیلی راحت میتونم با وایرلس کانکت بشم اما بعد از چند روز یهویی و خودبخود یه حالتی براش پیش میاد که دیگه هیچ شبکه وایرلسی رو اطرافم پیدا نمیکنه !
سیستم رو ریست میکنم ، درایور رو مجددا نصب میکنم هیچ تاثیری نداری .. گاهی شبکه ها واسه چند ثانیه میان یهو میپرن دوباره
نمیدونم مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟!؟؟!؟؟!؟
خودم که احتمال میدم بیش از70 % سخت افزاری باشه
بدون نصب net framework 3.5 هیچ چیز رو نصب نمی کنم، توصیه من هم نیست، توصیه خود مسئولین فروم اچ پی هست
راجع به پشتیبانیش هم ، منم چندین دفعه سعی کردم سوالم رو بپرسم ازشون اما تا می فهمیدن از ایرانم، می گفتن نمی تونیم بتون کمک کنیم (نمی تونیم کمکتون کنیم!!! چقدر مسخره!!!)
شما هم ضرر نمی کنین، بک دفعه net framwork 3.5 رو نصب کنین و بعد باقی مراحل رو پیش برین
اگه با تمام این اوصاف باز هم مشکل وجود داشته باشه، می شه گفت مشکل سخت افزاری داره
البته یک چیز دیگه هم هست، اینکه شما چجور به این پی می برین که کارت گرافیکتون سوییچ نمی شه؟
خوب ما سه نفریم که این لپ تاپ رو تو این یک سال خریدیم(من- پسر خاله ام و دوستم)که هر سه دقیقا این مشکل رو داریم.پس مشکل نمی تواند سخت افزاری باشد.با یک سرچ ساده در وب هم متوجه خواهید شد که افراد زیادی این مشکل رو دارند.در مورد بایاس هم اگر گزینه ی سویچیبل گرافیک غیر فعال باشه اصلا برنامه ی کاتالیست به کلی از کار می افته.خوب در برنامه ی 3D mark 11 به سادگی عدم سویچ مشاهده می شه و نیز در همه ی بازی ها لپ تاپ همیشه با تنظیمات گرافیکی Low کم می آورد.در مورد صحبت با کارشناسان اچ پی :۱- آی پی خود را تغییر دهید.۲- دوباره وارد صفحه ی مشخصات شده ایمیل دیگری از خود وارد کرده و تغییر مشخصات بدید.۳- خود را فردی از کشور های دیگر مثلا امارات معرفی کنید.۴- یک شماره ی تلفن اماراتی را به آن ها بدهید با سرچ در وب شماره ی مثلا شماره ی شرکتی یا شخصی را در امارات به سادگی خواهید یافت . بنده را هم خیلی اذیت کردند و آن وقتی که گفتم ایرانی هستم و جوابم را ندادند چنان بحث سیاسی ای راه انداختم و چنان آمریکا را زیر سوال بردم که کارشناس اچ پی چنان شرمنده شد که به سوالم پاسخ داد و در آخر گفت که دیگر با من تماس نگیر چرا که اگر بفهمند من کمکت کردم به مشکل بر می خورم.تو اون لحظه حس غرور خاصی به من دست داده بود که هرگز در زندگی چنین حسی را نداشتم/.در ضمن نت را هم همیشه نصب می کنم و بار ها و بارها شده که در صورت عدم نصب هم به مشکلی بر نخوردم و اغلب برنامه ها نیز آن را به همراه خود نصب می کنند.متشکرم/.
خوب ما سه نفریم که این لپ تاپ رو تو این یک سال خریدیم(من- پسر خاله ام و دوستم)که هر سه دقیقا این مشکل رو داریم.پس مشکل نمی تواند سخت افزاری باشد.با یک سرچ ساده در وب هم متوجه خواهید شد که افراد زیادی این مشکل رو دارند.در مورد بایاس هم اگر گزینه ی سویچیبل گرافیک غیر فعال باشه اصلا برنامه ی کاتالیست به کلی از کار می افته.خوب در برنامه ی 3D mark 11 به سادگی عدم سویچ مشاهده می شه و نیز در همه ی بازی ها لپ تاپ همیشه با تنظیمات گرافیکی Low کم می آورد.در مورد صحبت با کارشناسان اچ پی :۱- آی پی خود را تغییر دهید.۲- دوباره وارد صفحه ی مشخصات شده ایمیل دیگری از خود وارد کرده و تغییر مشخصات بدید.۳- خود را فردی از کشور های دیگر مثلا امارات معرفی کنید.۴- یک شماره ی تلفن اماراتی را به آن ها بدهید با سرچ در وب شماره ی مثلا شماره ی شرکتی یا شخصی را در امارات به سادگی خواهید یافت . بنده را هم خیلی اذیت کردند و آن وقتی که گفتم ایرانی هستم و جوابم را ندادند چنان بحث سیاسی ای راه انداختم و چنان آمریکا را زیر سوال بردم که کارشناس اچ پی چنان شرمنده شد که به سوالم پاسخ داد و در آخر گفت که دیگر با من تماس نگیر چرا که اگر بفهمند من کمکت کردم به مشکل بر می خورم.تو اون لحظه حس غرور خاصی به من دست داده بود که هرگز در زندگی چنین حسی را نداشتم/.در ضمن نت را هم همیشه نصب می کنم و بار ها و بارها شده که در صورت عدم نصب هم به مشکلی بر نخوردم چرا که اغلب برنامه ها آن را به همراه خود نصب می کنند.متشکرم/.
یک پیشنهاد از طرف من
که همه مشکل های شما رو حل میکنه .
به محض این که ویندوز رو نصب کردید بزنید تا آپدیت شه تو لیست آپدیت همه تیک ها رو بزنید به جز گرافیک اینتل و amd بزاید کامل بگیره
بعد سیستم رو ریست کنید و بعد از بالا اومدن اول از همه اینتل و بعد amd و بعد چیزای دیگه مثل فینگر البته اگه لازم دارید
خود بنده روز اول که لپ تاپ خریدم ویندوز 7 زد واسم فینگر هم داشت یکی دو روز خیر کیف شدم و بعد ویندوز 8.1 ریختم و به صورت قانونی از روش اسکایپ اکتیو کردم .
و همین روش بالا رو پیش رفتم و هنوز که هنوزه هر روز ویندوز رو آپ میکنم که تا به حال هیچ مشکلی واسم پیش ندارم و همه چیز اوکه
در ضمن اینقدر هم ویندوز عوض نکیند مشکل از ویندوز شما نیست !
مشکل از راه نصب کردن شما هست راه اشتباه نصب کردن درایور ها
نکته بعد الان ورژن جدید دات نت اومده پیشنهاد میشه فقط و فقط از طریق ویندوز آپدیت نصب کنید
اگه این روش بالا تست کردید و جواب نداد بیا بزن زیر گوشم :n14:
یک پیشنهاد از طرف من
که همه مشکل های شما رو حل میکنه .
به محض این که ویندوز رو نصب کردید بزنید تا آپدیت شه تو لیست آپدیت همه تیک ها رو بزنید به جز گرافیک اینتل و amd بزاید کامل بگیره
بعد سیستم رو ریست کنید و بعد از بالا اومدن اول از همه اینتل و بعد amd و بعد چیزای دیگه مثل فینگر البته اگه لازم دارید
خود بنده روز اول که لپ تاپ خریدم ویندوز 7 زد واسم فینگر هم داشت یکی دو روز خیر کیف شدم و بعد ویندوز 8.1 ریختم و به صورت قانونی از روش اسکایپ اکتیو کردم .
و همین روش بالا رو پیش رفتم و هنوز که هنوزه هر روز ویندوز رو آپ میکنم که تا به حال هیچ مشکلی واسم پیش ندارم و همه چیز اوکه
در ضمن اینقدر هم ویندوز عوض نکیند مشکل از ویندوز شما نیست !
مشکل از راه نصب کردن شما هست راه اشتباه نصب کردن درایور ها
نکته بعد الان ورژن جدید دات نت اومده پیشنهاد میشه فقط و فقط از طریق ویندوز آپدیت نصب کنید
اگه این روش بالا تست کردید و جواب نداد بیا بزن زیر گوشم :n14:
بسیار خوب/محض اطلاع شما دوست عزیزم این کار رو هم کرده بودم البته موقع آپدیت اجازه ندادم درایور های اینتل و ای ام دی و نیز آپدیت های اینترنت اکسپلور رو بگیره.این روش رو هم در فروم اچ پی مشاهده کرده بودم با این مضمون :چگونه یک ویندوز ۷ بدون مشکل نصب کنیم.این هم مدرک:
How to install windows 7 on a probook 4540s without issues.
Post options
07-09-2013 04:00 AM
After about a week of pain i figured out how to install win7 ultimate on the laptop without crashes.this is a sort of a guide to others to make their life easier.
you need a win 7 boot disk (i used x64 bit )
goto bios and disable swichable graphicks.
if you want to install in uefi dont select native the setup will most likely freez.select hybrid or bios.
boot up the disk and install.
before you install drivers update windows 7 unselect driver updates if you can install drivers fron hp driver page.
when update finish enable switchable graphicks fr6 bios and install drivers.
the reason i switched of switchable graphicks because one windows update keeps conflicting with the amd drive and system crash without BSOD or a dumpfile.so before you install drivers do FULL update and if you can install windows 7 update on hp probook 4540s driver site.
HOPE THIS WAS HELPFULL...
خوب آقا الان کجایی می خوام وعده ای رو که خودتون دادید عملی کنم!:n24:
آقا بنده خیلی شوخ طبع هستم جدی نگیرید و جز دوستان خوبم با کس دیگری شوخی نمی کنم.از لطف شما که مشکل مرا پیگیری کردید متشکرم.ارادتمند شما .Epelem:n16:
بسیار خوب/محض اطلاع شما دوست عزیزم این کار رو هم کرده بودم البته موقع آپدیت اجازه ندادم درایور های اینتل و ای ام دی و نیز آپدیت های اینترنت اکسپلور رو بگیره.این روش رو هم در فروم اچ پی مشاهده کرده بودم با این مضمون :چگونه یک ویندوز ۷ بدون مشکل نصب کنیم.این هم مدرک:
Post options
After about a week of pain i figured out how to install win7 ultimate on the laptop without crashes.this is a sort of a guide to others to make their life easier.
if you want to install in uefi dont select native the setup will most likely freez.select hybrid or bios.
before you install drivers update windows 7 unselect driver updates if you can install drivers fron hp driver page.
the reason i switched of switchable graphicks because one windows update keeps conflicting with the amd drive and system crash without BSOD or a dumpfile.so before you install drivers do FULL update and if you can install windows 7 update on hp probook 4540s driver site.
آقا بنده خیلی شوخ طبع هستم جدی نگیرید و جز دوستان خوبم با کس دیگری شوخی نمی کنم.از لطف شما که مشکل مرا پیگیری کردید متشکرم.ارادتمند شما .Epelem:n16:
نمی دونم چرا نمی تونم پیدا کنم، اون چیزی رو که توی سایت اچ پی بود درباره نصب ویندوز 8
ولی یه سند بود
به هر حال ، شما این کاری که این بالا نوشته رو نکنید
گرافیکتون رو قبل از نصب غیر فعال نکنید، بعد از نصب هم غیر فعال نکنید
بزارید همین طوری عادی نصب شه ویندوز ، بعدشم گرافیک رو بنصبید
اصلا هیچ کار غیر عادی قبل و بعد از نصب نکنید
نمی دونم چرا نمی تونم پیدا کنم، اون چیزی رو که توی سایت اچ پی بود درباره نصب ویندوز 8
ولی یه سند بود
خوب آقا این جا گفته شده که پس از آپدیت ویندوز این کار رو انجام بدید سپس سویچیبل رو فعال و بعد گرافیک رو نصب کنید. من بار ها و بار ها ویندوز عوض کردم چه با انجام این کار و چه عادی . تغیر خاصی مشاهده نکردم.
اگر لطف کنید سند ویندوز ۸ رو هم لینک کنید خیلی خیلی ممنون می شوم.:n03:
joibari2
16-11-2014, 13:18
سلام وقتی لپتاپو برای شارژ به برق وصل میکنم یه لحضه صفحه نمایش خاموش روشن میشه علتش چیه؟
Post options
عجب !!!
خوب شما یک کاری کن دوست عزیز
ویندوز نصب کن حتما و حتما از طریق اسکایپ اکتیو کن برو و ویندوز رو آپدیت کن اگه لیست آپدیت واست نیومد که نصب کنی اشکالی نداره
بزن تا هر چی هست بگیره و راحت باشه
نکته سعی کن آخرین وژرن ویندوز به تاریخ همین ماه رو دانلود کنی بدون دست کاری که جدید ترین آپدیت ها رو داشته باشه
اگه نمی دونی چه ویندوزی رو دانلود کنی تا خودم لینک تورنت رو بدم و اگه نمیتونی از تورنت دانلود کنید واست لینک مستقیم قرار بدم
بگذریم
بعد از آپدیت ویندوز و ریست کردن کردن و نصب شدن آپدیت ها
حالا به لیست آپدیت ها برو به این مسیر Control Panel\System and Security\Windows Update\View update history حالا گرافیک intel و amd رو پیدا کن و پاکش کن و یک رسیت بزن بدن لپتاپ تا حال بیاد .
پاکش کردی تمام ؟
حالا اول اینتل رو نصب کن و بعد AMD برو حال کن .... (از خود HP دانلود کنید به گفته دوستان البته خود من intel رو از سایت intel گرفتم و amd رو از HP گرفتم)
یک چند تا بازی نصب کن یا 4 تا نرم افزار سویچ کن و لذت ببر
اگه بازم گفتی نشد و مشکل دارم سرم رو میزنم به دیوار شما هم لپتاپتو بنداز بیرون :n14:
فقط یادت باشه یک نسخه خوب و معتبر پیدا کتی و بدون دست کاری و آخرین آپدیت
ولی یه سند بود
منظورت به روش من بود ؟!
ریموت بدم بیا سیستم من چک کنی ؟
far 4
assassin
pes 2015
pes 2014
Middle Earth Shadow of Mordor
Split Second - Velocity
WATCH_DOGS
Thief
Command and Conquer - Generals Zero Hour HD
رو تست کنی ؟ !!! :n18:
arsham4005
16-11-2014, 22:50
سلام وقتی لپتاپو برای شارژ به برق وصل میکنم یه لحضه صفحه نمایش خاموش روشن میشه علتش چیه؟
بخاطر تغییر منبع
joibari2
16-11-2014, 23:05
بخاطر تغییر منبع
خوب تا حالا این مشکلو نداشتم!؟
عجب !!!
ویندوز نصب کن حتما و حتما از طریق اسکایپ اکتیو کن برو و ویندوز رو آپدیت کن اگه لیست آپدیت واست نیومد که نصب کنی اشکالی نداره
نکته سعی کن آخرین وژرن ویندوز به تاریخ همین ماه رو دانلود کنی بدون دست کاری که جدید ترین آپدیت ها رو داشته باشه
اگه نمی دونی چه ویندوزی رو دانلود کنی تا خودم لینک تورنت رو بدم و اگه نمیتونی از تورنت دانلود کنید واست لینک مستقیم قرار بدم
بگذریم
حالا به لیست آپدیت ها برو به این مسیر Control Panel\System and Security\Windows Update\View update history حالا گرافیک intel و amd رو پیدا کن و پاکش کن و یک رسیت بزن بدن لپتاپ تا حال بیاد .
پاکش کردی تمام ؟
حالا اول اینتل رو نصب کن و بعد AMD برو حال کن .... (از خود HP دانلود کنید به گفته دوستان البته خود من intel رو از سایت intel گرفتم و amd رو از HP گرفتم)
اگه بازم گفتی نشد و مشکل دارم سرم رو میزنم به دیوار شما هم لپتاپتو بنداز بیرون :n14:
منظورت به روش من بود ؟!
far 4
assassin
pes 2015
pes 2014
Split Second - Velocity
WATCH_DOGS
Thief
واقعا نسبت به من لطف دارید شما متشکرم.من قبلا از ویندوز های فعال شرکتی استفاده می کردم.اگر وقت کافی پیدا کنم حتما و ۱۰۰ در صد راهنمایی شما رو دنبال می کنم.خودم هم حدس هایی مبتنی بر مشکل ویندوز می زدم.باز هم متشکرم.
در ضمن منظور این دوست خوبم هم غیر فعال کردن گرافیک ای ام دی بود و نه پست شما .:n01:
mosi_alfa
18-11-2014, 16:26
بخاطر تغییر منبع
خوب تا حالا این مشکلو نداشتم!؟
از این دستکاری های اتفاقی تو سیستم زیاد اتفاق میوفته خودتونو ناراحت نکنید!
رو دسکتاپ راست کلیک بعد گزینه graphics propertises یا همون کنترل پنل اینتل
از قسمت power تنظیمات بخش plugged in بذار روی maximum
بخش on battery قسمت display refresh rate switching رو disable کن.
sajad_samavi
18-11-2014, 16:43
عجب !!!
بگذریم
پاکش کردی تمام ؟
منظورت به روش من بود ؟!
far 4
assassin
pes 2015
pes 2014
Split Second - Velocity
WATCH_DOGS
Thief
داداش این بازی هایی که گفتی رو لب تاپ من چجوری اجرا میشن ؟! 4540 Core i7 و 8گیگ رم
داداش این بازی هایی که گفتی رو لب تاپ من چجوری اجرا میشن ؟! 4540 Core i7 و 8گیگ رم
آقا حالا رو لپ تاپتون اجرا میشه؟ مشخصات لپ تاپ من هم دقیقا مثل شماست.اگر اجر نمیشه و لگ زیادی رو تو بازی احساس می کنید فکر کنم شما هم مشکل سویچ کارت گرافیک دارید.:n13:
آقا حالا رو لپ تاپتون اجرا میشه؟ مشخصات لپ تاپ من هم دقیقا مثل شماست.اگر اجر نمیشه و لگ زیادی رو تو بازی احساس می کنید فکر کنم شما هم مشکل سویچ کارت گرافیک دارید.:n13:
من لپ تاپ دو تا از دوستام 4540 هست رفتم همین امروز واسشون اوک کردم البته بازی رو نصب نکردم واسشون که تست کنم
ولی به صورت کلی اوک بود
الان شما گفتید که رم شما 8 گیگ هست هر دوتایتون خوب این رم رو از کجا تهیه کردید ؟
مارکش پی هست ؟
من احساس میکنم مشکل از رم شما هست که به صورت دیفالت 4 گیگ هست و رفتید گفتید که 8 گیگ کنن رم رو و اونا هم رم اصلی رو برداشتن
و دو تا رم جدید انداختن که با هم مچ باشه چون نمونه رم اصلی رو ندارن !!
الان هر دو تا دوستای من رم های لپ تاپشون اپیسر انداختن !!!!!
نکته جالب اینه که سیستم شما از مال من قوی تره سی پی یو من 5 هست .
در حال حاظر Call of Duty Advanced Warfare رو نصب کردم و بدون مشکل و بدون لک در حال بازی کردن هستن
امروز بدون اینکه به برق وصل بشم هم چند دقیقه ای تست کردم لک داشت ولی نه اینجوری که شما ذکر کردید .
یک نکته دیگه ببینید من تنظیمات گرافیک در بازی Call of Duty Advanced Warfare به صورت عکس زیر کردم شما هم همین کارو کنید شاید مشکل شما حل شد .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من لپ تاپ دو تا از دوستام 4540 هست رفتم همین امروز واسشون اوک کردم البته بازی رو نصب نکردم واسشون که تست کنم
ولی به صورت کلی اوک بود
الان شما گفتید که رم شما 8 گیگ هست هر دوتایتون خوب این رم رو از کجا تهیه کردید ؟
مارکش پی هست ؟
من احساس میکنم مشکل از رم شما هست که به صورت دیفالت 4 گیگ هست و رفتید گفتید که 8 گیگ کنن رم رو و اونا هم رم اصلی رو برداشتن
در حال حاظر Call of Duty Advanced Warfare رو نصب کردم و بدون مشکل و بدون لک در حال بازی کردن هستن
امروز بدون اینکه به برق وصل بشم هم چند دقیقه ای تست کردم لک داشت ولی نه اینجوری که شما ذکر کردید .
یک نکته دیگه ببینید من تنظیمات گرافیک در بازی Call of Duty Advanced Warfare به صورت عکس زیر کردم شما هم همین کارو کنید شاید مشکل شما حل شد .
سلام.نه آقا این طور نیست .روی لپ تاپ i7 که رم ۴ نمی اندازند البته می اندازند ها ولی ۴۵۴۰s چنین مدلی ندارد.به طور مثال پروبوک با هارد ۱ ترابایت هم داریم که در اصل ۷۵۰ گیگابایت بوده ولی هاردش تعویض شده.من هم مطمئن هستم که رم بنده اور جینال است. از پیگیری شما ممنونم.
سلام.نه آقا این طور نیست .روی لپ تاپ i7 که رم ۴ نمی اندازند البته می اندازند ها ولی ۴۵۴۰s چنین مدلی ندارد. من هم مطمئن هستم که رم بنده اور جینال است. از پیگیری شما ممنونم.
سلام دوستان
من خودم i5 هستش و رم 8 گبگ و هیچ مشکلی هم ندارم / کلا کانفیگای زیادی این مدل داره و هیچ مشکلی ندارن/مشکل از جای دیگه ایه :n06:
sajad_samavi
20-11-2014, 17:26
ولی به صورت کلی اوک بود
مارکش پی هست ؟
چی میگی داداش ؟!؟! :n02:
عرضم به حضور شما که این لب تاپ به صورت اورجینال و کارخانه ای با سه کانفیگ سخت افزاری ارائه شده که دو نوع دارای سی پی یو های i5 با رم 4 گیگ و 6 گیگ می باشد و نوع سوم آن دارای سی پی یو i7 با رم 8 گیگ می باشد ...
حالا شاید یه سری از دوستان بگن کانفیگاش بیشتره من دیدم واسه یکی از دوستام فینگرپرینت نداشته واسه من داره !!! باید به این دوستان بگم که اینا به صورت آپشن روی لب تاپ قرار میگیرن دقیقا مثه تیپ های مختلف ماشین 206 :n02:
اما مثه اینکه سوال منو خوب متوجه نشدین .. من پرسیدم که با این سخت افزاری که لب تاپم داره و سویچ و همه چیزشم ردیف و بدون مشکله ... اون بازی هایی که گفتین کدوماشو بدون مشکل و لگ میتونم بازی کنم ؟!
شما الان با سیستم خودتون کدوماشو راحت بازی کردین ؟
joibari2
21-11-2014, 17:32
من یه مشکلی دارم توی پرفورمنس نگاه میکنم up time چند روز زده درصورتیکه چند ساعت روشن بوده یعنی کامل خاموش نمیشه!؟در صورتیکه وقتی shut down میکنم صدایی هم نمیده و ظاهرا خاموش شده.میشه راهنماییم کنید.
oOomid.M
21-11-2014, 17:38
من یه مشکلی دارم توی پرفورمنس نگاه میکنم up time چند روز زده درصورتیکه چند ساعت روشن بوده یعنی کامل خاموش نمیشه!؟در صورتیکه وقتی shut down میکنم صدایی هم نمیده و ظاهرا خاموش شده.میشه راهنماییم کنید.
سلام
اگر در ویندوز 8 به این صورته به خاطر Fast StartUp هستش و مشکلی نداره
اگر رستارت کنی لپ تاپ رو صفر میشه ، اگر دقت کنی ویندوز هم کمی کندتر لود میشه و میاد بالا
برای خاموش کردن هم اگر روی منو استارت راست کلیک کنی و خاموش کنی حالت فست استارت آپ فعال نمیشه و اون تایمر صفر میشه ، اما اگر از منوی چارم بار خاموش کنی حالت فست استارت آپ فعال میشه
joibari2
21-11-2014, 17:44
سلام
اگر در ویندوز 8 به این صورته به خاطر Fast StartUp هستش و مشکلی نداره
اگر رستارت کنی لپ تاپ رو صفر میشه ، اگر دقت کنی ویندوز هم کمی کندتر لود میشه و میاد بالا
برای خاموش کردن هم اگر روی منو استارت راست کلیک کنی و خاموش کنی حالت فست استارت آپ فعال نمیشه و اون تایمر صفر میشه ، اما اگر از منوی چارم بار خاموش کنی حالت فست استارت آپ فعال میشه
ویندوزم 8.1
آزه الآن موقع شات دان شیفتو گرفتم کامل خاموش شد و وقتی هم روشن کردم دیرتر بالا اومد و تایمر هم صفر شد.حالا این حالت فست استارت هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
oOomid.M
21-11-2014, 17:49
ویندوزم 8.1
آزه الآن موقع شات دان شیفتو گرفتم کامل خاموش شد و وقتی هم روشن کردم دیرتر بالا اومد و تایمر هم صفر شد.حالا این حالت فست استارت هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
یه چیزی تو مایه های همون هایبرنیت هست اما خفیف تر:n01:
چیز بدرد بخوریه حدود 3 یا 4 ثانیه بالا اومدن ویندوز سریع تر میشه ، و برنامه های استارتاپ هم سریعتر میان بالا
در مورد ضرر داشتن یا نداشتنش هم من نظری ندارم اما همیشه برای من فعال هست و همین کار رو میکنم
joibari2
21-11-2014, 17:55
یه چیزی تو مایه های همون هایبرنیت هست اما خفیف تر:n01:
چیز بدرد بخوریه حدود 3 یا 4 ثانیه بالا اومدن ویندوز سریع تر میشه ، و برنامه های استارتاپ هم سریعتر میان بالا
در مورد ضرر داشتن یا نداشتنش هم من نظری ندارم اما همیشه برای من فعال هست و همین کار رو میکنم
خوب بودنش که خوبه خیلی سریع بالا میاد ویندوز.
سلام.نه آقا این طور نیست .روی لپ تاپ i7 که رم ۴ نمی اندازند البته می اندازند ها ولی ۴۵۴۰s چنین مدلی ندارد.به طور مثال پروبوک با هارد ۱ ترابایت هم داریم که در اصل ۷۵۰ گیگابایت بوده ولی هاردش تعویض شده.من هم مطمئن هستم که رم بنده اور جینال است. از پیگیری شما ممنونم.
سلام آره من نگاه کردم مثل اینکه اونا که 7 هستن روم 8 دارن ولی ما که 5 هستیم 4 هست به صورت دیفالت که بعضی ها مثل دوست من گفتن 8 بزن واسمون و اونا رم اصلی رو برداشتن و 2 تا دیگه انداختن
خدا رو شکر شما این مشکل رو ندارید
و به احتمال زیاد اون روش نصب ویندوز با یک ویندوز اوک رو نصب کنید مشکل شما حل میشه .
mehrdadlord
27-11-2014, 16:52
سلام دوستان. من قصد دارم i7 این لپتاپو بگیرم . چون صفحه نمایشش تو این رنج خوبه .و هم اینکه جز فیفا ٫ بازی دیگه ای انجام نمیدم .و همینکه به نظر ماندگاری بالایی داره این لپتاپ . و هم اینکه hp ئه... من حداقل روزی سه ساعت روش میخوام بازی نه چندان سنگین فیفا رو بازی کنم .. نظرتون چیه ؟ ممنون میشم تجاربتون رو در اختیارم بگذارید . g1 هم بهم پیشنهاد شد منتها صفحه نمایشش به دلم ننشست ...
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
sajad_samavi
28-11-2014, 00:13
سلام دوستان. من قصد دارم i7 این لپتاپو بگیرم . چون صفحه نمایشش تو این رنج خوبه .و هم اینکه جز فیفا ٫ بازی دیگه ای انجام نمیدم .و همینکه به نظر ماندگاری بالایی داره این لپتاپ . و هم اینکه hp ئه... من حداقل روزی سه ساعت روش میخوام بازی نه چندان سنگین فیفا رو بازی کنم .. نظرتون چیه ؟ ممنون میشم تجاربتون رو در اختیارم بگذارید . g1 هم بهم پیشنهاد شد منتها صفحه نمایشش به دلم ننشست ...
خواسته های منم مثله شما بود ... واقعا جوابگو هست یه چیزیم اونورترر !!!
من الان روزی چندین ساعت فیفا 14 بازی میکنم خووووبه ...
اما مطمئنا اگه صفحه نمایشش براق بود خب واسه بازی مناسبتر بود .. از لحاظ ماندگاری هم بگم که تو این یکسال و نیم دهنشو آسفالت کردم آخخخ نگفته
یکم نصب درایوراش رو مخه فقط ... مابقی فاکتوووورهاااااش خیلی خوب به بالا یا شایدم عالیه
شما به نظر من باید i5 این لپ تاپ رو بگیرید با توجه به این کاری که می خواهید با اون انجام بدید.توجه داشته باشید موقع خرید که لپ تاپتون مشکل سویچ گرافیکی نداشته باشه! حتما امتحان کنید حتما.در ضمن فوق العاده به گارانتیش هم توجه داشته باشید .lenovo هم تو این رنج عالی هست لطفا توجهی هم به این برند بفرمایید.HP هم که فعلا ما رو تحریم کرده و پشتیبانی خوبی نمی کند.اگه پولتون هم زیادی کرده و می خواهید i7 بگیرید i5 های asus هم عالی و کیفیت صفحه نمایششون هم نزدیک به کیفیت super LED هاست.ولی الان قیمتشون رو دقیق نمی دونم.آرزوی موفقیت روز افزون شما را خواهان و خواستارم.
سلام به همه ی دوستان .این دی وی دی رایتر من وقتی که چیزی درونش نیست هر ۳۶ ثانیه ۱ بار به صورت خودکار می آد بیرون شما می دونید چه مشکلی داره؟
mosi_alfa
04-12-2014, 16:45
سلام به همه ی دوستان .این دی وی دی رایتر من وقتی که چیزی درونش نیست هر ۳۶ ثانیه ۱ بار به صورت خودکار می آد بیرون شما می دونید چه مشکلی داره؟
چه مدلی هست؟
از دیوایس منیجر حذف و نصبش کنید ببیند چی میشه.
griefcottage
06-12-2014, 10:27
دوستان مشکل گرافیکشون حل شد یا نه!؟!:n01:من سام 3 رو بازی میکردم لگ داشت
griefcottage
06-12-2014, 10:28
ویندوزت رو عوض کن درست میشه!
arsham4005
06-12-2014, 22:36
ویندوزت رو عوض کن درست میشه!
چه ربطی به ویندوز داره؟!!!
griefcottage
07-12-2014, 09:20
چه ربطی به ویندوز داره؟!!!
کرک های مشکل دار!البته یه مدت برای من اینجوری میشد!دقیقاً یادم نیست با تعویض ویندوز درست شد یا پارتیشن بندی!
griefcottage
07-12-2014, 09:22
یه راه حل آسون برای سوئیچ پیدا کردم ولی خیلی خیلی زیاد داغ میکنه لپ تاپ!من ترسیدم بازی کنم :D
یه راه حل آسون برای سوئیچ پیدا کردم ولی خیلی خیلی زیاد داغ میکنه لپ تاپ!من ترسیدم بازی کنم :D
سلام بر شما دوست خوب و استاد گرامی که اولین پست این تایپیک برای ایشون هست.
آقا شما هم مشکل سویچ دارید؟ باور بفرمایید که از این مشکل خسته شدم و احساس می کنم لپ تاپی که کارت گرافیک مستقل نداشته باشه اصلا لپ تاپ نیست.
خواهش مندم روش تان را در اختیارم قرار بدهید.اصلا مهم نیست که داغ کنه یانه. البته حق با شماست چند باری که موفق به سویچ شده بودم لپ تاپ به قدری داغ می شد که می شد نیمرو روش درست کرد. همین که سویچ کنه کافیه. بنده با درایور جدید اچ پی روی ویندوز ۸.۱ موفق به سویچ شدم اما صفحه ی مانیتور تند تند کم نور و پر نور می شد که آزار دهندس.برای پسر خاله ام هم همین کار را انجام دادم که ایشون هم مشکل سویچ دارن همین اتفاق افتاد.در ضمن به نظر می رسد که نسخه ی ویندوز روی این مشکلات تاثیر داشته باشد.
arsham4005
07-12-2014, 17:11
سلام بر شما دوست خوب و استاد گرامی که اولین پست این تایپیک برای ایشون هست.
آقا شما هم مشکل سویچ دارید؟ باور بفرمایید که از این مشکل خسته شدم و احساس می کنم لپ تاپی که کارت گرافیک مستقل نداشته باشه اصلا لپ تاپ نیست.
خواهش مندم روش تان را در اختیارم قرار بدهید.اصلا مهم نیست که داغ کنه یانه. البته حق با شماست چند باری که موفق به سویچ شده بودم لپ تاپ به قدری داغ می شد که می شد نیمرو روش درست کرد. همین که سویچ کنه کافیه. بنده با درایور جدید اچ پی روی ویندوز ۸.۱ موفق به سویچ شدم اما صفحه ی مانیتور تند تند کم نور و پر نور می شد که آزار دهندس.برای پسر خاله ام هم همین کار را انجام دادم که ایشون هم مشکل سویچ دارن همین اتفاق افتاد.در ضمن به نظر می رسد که نسخه ی ویندوز روی این مشکلات تاثیر داشته باشد.
عجیبه بعد از اینهمه مدت چطور شماها هنوز مشکل سوئیچ دارید؟! من نه مشکل سوئیچ دارم نه اسلیپ. بارها همه جا گفتم آخرین نسخه از درایور کارت گرافیکتون رو از سایت سازنده اش بگیرید، آخرین نسخه از گرافیک پردازنده هم از سایت اچ پی . مشکل حل میشه
عجیبه بعد از اینهمه مدت چطور شماها هنوز مشکل سوئیچ دارید؟! من نه مشکل سوئیچ دارم نه اسلیپ. بارها همه جا گفتم آخرین نسخه از درایور کارت گرافیکتون رو از سایت سازنده اش بگیرید، آخرین نسخه از گرافیک پردازنده هم از سایت اچ پی . مشکل حل میشه
آقا بالله این طور نیست تا الان ۱۰ها نسخه از درایور ها رو نصب کردم نشد.آقا چند بار بگم که نمیشه تا الان ۶۵ تا پست در مورد مشکلم نوشتم:n28:.
griefcottage
07-12-2014, 21:59
دادا مطمئنی شما سوئیچ شده گرافیکت؟
چون من قشنگ اثرش رو دیدم،ویندوز رو عوض کردم بازی سام 3 رو نصبیدم داشتم بازی میکردم لگ میزد..اومدم تنظیمات رو انجام دادم !وقتی بازی رو از اول باز کردم در عرض 2 دقیقه زیر دستم داغ شد ولی قبل اینکار دمای لپ تاپ عادی بود!
جزئیات بازی هم رفت بالا،بدون لگ اجرا شد..
سلا م
آقا اصلا از كجا ميشه فهميد كه سوييچ انجام ميشه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟
مثلا من بازي pes 15 رو انجام ميدم . توي setting بازي فقط گرافيك اينتل رو ميشناسه كه bad ميزنه . بازي اجرا ميشه اما نميدونم سوييچ انجام ميشه يا بازي داره روي همون اينتل اجرا ميشه ؟!؟!؟!؟!؟ گرافيك بازي هم اونقدر بالا نيست كه بگيم داره از AMD بازي رو اجرا ميكنه .
بعضي از دوستاني كه گرافيك دوم لپ تاپشون جيفورس بوده انگار با آپديت مشكلشون مرتفع شده . يكيشون ميگفت گرافيك رو آپ كردم و بعدش بازي رو دوباره نصب كردم و اينبار توي ستينگ گرافيك جيفورس رو شناسايي كرد .
من ديشب ويندوز 7 ultimate ريختم . گرافيك رو هم همون گرافيك موجود در سايت اچ پي كه حجمش 470 مگابايت هست ( اينتل + اي ام دي ) نصب كردم . الان اگه بخوام آپديت amd رو دانلود كنم ، ميتونم روي همين درايوري كه نصب شده ، اونم نصب كنم ؟
الان شما براي بازي pes 15 ، توي setting كدوم گرافيك رو شناسايي كرده ؟
ممنون
چون من قشنگ اثرش رو دیدم،ویندوز رو عوض کردم بازی سام 3 رو نصبیدم داشتم بازی میکردم لگ میزد..اومدم تنظیمات رو انجام دادم !وقتی بازی رو از اول باز کردم در عرض 2 دقیقه زیر دستم داغ شد ولی قبل اینکار دمای لپ تاپ عادی بود!
آقا لطف کنید در صورت امکان بگیویید که چه کردید که سویچ انجام شد .:n34:
سلا م
آقا اصلا از كجا ميشه فهميد كه سوييچ انجام ميشه يا نه ؟؟؟؟؟؟؟
مثلا من بازي pes 15 رو انجام ميدم . توي setting بازي فقط گرافيك اينتل رو ميشناسه كه bad ميزنه . بازي اجرا ميشه اما نميدونم سوييچ انجام ميشه يا بازي داره روي همون اينتل اجرا ميشه ؟!؟!؟!؟!؟ گرافيك بازي هم اونقدر بالا نيست كه بگيم داره از AMD بازي رو اجرا ميكنه .
بعضي از دوستاني كه گرافيك دوم لپ تاپشون جيفورس بوده انگار با آپديت مشكلشون مرتفع شده . يكيشون ميگفت گرافيك رو آپ كردم و بعدش بازي رو دوباره نصب كردم و اينبار توي ستينگ گرافيك جيفورس رو شناسايي كرد .
من ديشب ويندوز 7 ultimate ريختم . گرافيك رو هم همون گرافيك موجود در سايت اچ پي كه حجمش 470 مگابايت هست ( اينتل + اي ام دي ) نصب كردم . الان اگه بخوام آپديت amd رو دانلود كنم ، ميتونم روي همين درايوري كه نصب شده ، اونم نصب كنم ؟
آقا اگه شما می خواهید خیلی حساب شده عمل کنید برنمه ی 3D Mark 11 رو نصب بفرمایید که معتبر ترین برنامه ی تست گرافیک می باشد.در پایان تست دقیقا گرافیک استفاده شده و نمره ی اون رو نشان خواهد داد.
griefcottage
08-12-2014, 13:21
آقا لطف کنید در صورت امکان بگیویید که چه کردید که سویچ انجام شد .:n34:
یه بازی رو نصب کن و شروع کن بازی کردن!چیزی باشه که گرافیک بالا بخواد.
وقتی بازی باز شد و دیدی داره لگ میزنه
استارت رو بزن ولی بازی رو نبند!
روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه سوئیچ گرافیک رو بزن!
بعد یه صفحه باز میشه!
تو این قسمت باید اسم بازی و یه برنامه دیگه (اسمش یادم نیست)ولی آیکون گرافیک اینتل رو داره!
این دو،گزینه ای جلوش هست زرد رنگه و اگه اشتباه نکنم Not داره اولش
روی این گزینه بزن تا بیاد روی High performance (توجه کن هم بازی هم گرافیک اینتل باید بیان روی High performance ) اگه توی لیست نباشه باید دستی پیداش کنید.
بعد از اون Apply رو بزن باید سوئیچ بشه!
ویندوز 8 64 بیتی پرو !روی این مدل کاملاً جواب داد
یه بازی رو نصب کن و شروع کن بازی کردن!چیزی باشه که گرافیک بالا بخواد.
وقتی بازی باز شد و دیدی داره لگ میزنه
استارت رو بزن ولی بازی رو نبند!
روی دسکتاپ کلیک راست کن و گزینه سوئیچ گرافیک رو بزن!
بعد یه صفحه باز میشه!
تو این قسمت باید اسم بازی و یه برنامه دیگه (اسمش یادم نیست)ولی آیکون گرافیک اینتل رو داره!
این دو،گزینه ای جلوش هست زرد رنگه و اگه اشتباه نکنم Not داره اولش
روی این گزینه بزن تا بیاد روی High performance (توجه کن هم بازی هم گرافیک اینتل باید بیان روی High performance ) اگه توی لیست نباشه باید دستی پیداش کنید.
بعد از اون Apply رو بزن باید سوئیچ بشه!
ویندوز 8 64 بیتی پرو !روی این مدل کاملاً جواب داد
آقا ممنون ویک سوال :ویندوز ۸ یا ۸.۱ در ضمن برای کدوم شرکت هست؟
griefcottage
08-12-2014, 17:47
آقا ممنون ویک سوال :ویندوز ۸ یا ۸.۱ در ضمن برای کدوم شرکت هست؟
ویندوز 8 هست!
من پک لرد2013 که خریدم از همون ویندوزهاش استفاده کردم!درایور ها رو خودم دونه به دونه دان کردم!از سایت اچ پی
ویندوز 8 هست!
من پک لرد2013 که خریدم از همون ویندوزهاش استفاده کردم!درایور ها رو خودم دونه به دونه دان کردم!از سایت اچ پی
بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسیار متشکرم از شما اما آقا رو ویندوز ۷ جواب نداد باید یک ویندوز ۸ بریزم ببینم چی می شه. ولی متاسفانه اصلا وقت ندارم.چون یه کنکوری بدبختم!
arsham4005
09-12-2014, 19:21
الان شما براي بازي pes 15 ، توي setting كدوم گرافيك رو شناسايي كرده ؟
ممنون
مهم شناسایی تنظیمات PES نیست مهم اینه مطمئن باشی سوئیچ میشه یا نه! من PES روی high بازی میکنم با رزولوشن 1280*720 دمای گرافیکم نهایت بیاد 70-75، دمای سی پی یو هم همون حدودا بلکه کمتر. شما برای اطمبنان همون 3D mark نصب کن یا یه بازی با گرافیک بالاتر تست کن. من از کنترل پنل amd یا همون ccc بازی هارو اغلب روی high performance تنظیم میکنم که کوچکترین لگی نداشته باشه، نمونش watch dogs که روی medium بازی میکردم. گرافیک اینتل گرافیک شاخی نیست! انگری بردز هم به زور بالا میاره! همین که شما یه بازی با گرافیک بالا رو روون بتونی اجرا کنی یعنی سوئیچ میشه. با تنظیمات بازی کاری نداشته باشید، مهم تنظیمات کنترل پنل amd که اونجا باید بازی رو به کارت گرافیک بشناسونید.
arsham4005
09-12-2014, 19:26
این داغ شدن زیر دستت یعنی cpu داره خفه میشه! یعنی سوئیچ نشده و از پردازنده استفاده میکنه. سام 3 گرافیک بالایی نمیخواد، جدیدترین درایور کارت گرافیک رو نصب کن و بازی رو با تنظیمات کنترل پنل amd بذار روی high performsnce . از قسمت power options ویندوز هم ماکسیمم سی پی یو رو بذار زیر 100% مثلا 90%
مهم شناسایی تنظیمات PES نیست مهم اینه مطمئن باشی سوئیچ میشه یا نه! من PES روی high بازی میکنم با رزولوشن 1280*720 دمای گرافیکم نهایت بیاد 70-75، دمای سی پی یو هم همون حدودا بلکه کمتر. شما برای اطمبنان همون 3D mark نصب کن یا یه بازی با گرافیک بالاتر تست کن. من از کنترل پنل amd یا همون ccc بازی هارو اغلب روی high performance تنظیم میکنم که کوچکترین لگی نداشته باشه، نمونش watch dogs که روی medium بازی میکردم. گرافیک اینتل گرافیک شاخی نیست! انگری بردز هم به زور بالا میاره! همین که شما یه بازی با گرافیک بالا رو روون بتونی اجرا کنی یعنی سوئیچ میشه. با تنظیمات بازی کاری نداشته باشید، مهم تنظیمات کنترل پنل amd که اونجا باید بازی رو به کارت گرافیک بشناسونید.
سلام . ممنون از توضیحاتت
داداش الان من با همون درایور موجود در سایت اچ پی ( intel + amd ) که حجمش حدود 470 هست ، pes 15 رو اجرا میکنم . البته بازیه دیگه ای فعلا ندارم . pes هم روون اجرا میشه . البته pes نیاز به گرافیک بالا نداره .
amd-catalyst هم ورژن 14.9 رو دانلود کردم . نمیدونم حالا نصب کنم یا نه . راستی آخرین ورژن amd-catalyst چنده ؟ من که توی سایت آخرین ورژن رو 14.9 دیدم و یه ورژن بالاتر هم اومده بود که beta بود .
سلام . ممنون از توضیحاتت
داداش الان من با همون درایور موجود در سایت اچ پی ( intel + amd ) که حجمش حدود 470 هست ، pes 15 رو اجرا میکنم . البته بازیه دیگه ای فعلا ندارم . pes هم روون اجرا میشه . البته pes نیاز به گرافیک بالا نداره .
amd-catalyst هم ورژن 14.9 رو دانلود کردم . نمیدونم حالا نصب کنم یا نه . راستی آخرین ورژن amd-catalyst چنده ؟ من که توی سایت آخرین ورژن رو 14.9 دیدم و یه ورژن بالاتر هم اومده بود که beta بود .
آقا لطفا این برنامه ی ۳D یا یک بازی سنگین رو امتحان بفرماییدو بفرمایید که چه نتیجه ای گرفتید.نظرات شما برایم حائز اهمیت است.
arsham4005
09-12-2014, 22:27
سلام . ممنون از توضیحاتت
نسخه بتا 14.12 اومده که به نظرم عالیه، من همیشه نسخه های بتا رو نصب میکنم از حداکثر کارایی استفاده میکنه. جالبه بدونید نسخه فاینال ورژن 14.7 رو PES15 لگ داشت!
gelayor14
13-12-2014, 14:07
من یه مدتیه وقتی سیستم ام بالا میاد یه پنجره باز میشه این پیغام خطا رو میده
QLBController has stopped working
کسی میدونه علت اش چیه؟
تو سایت hp هم سرچ زدم این مشکل برای مدل 4530 و یه مدل دیگه بود که باید hp connect manager رو uninstall می کردم که من گشتم اصلا تو نرم افزارام این نبود!
من یه مدتیه وقتی سیستم ام بالا میاد یه پنجره باز میشه این پیغام خطا رو میده
QLBController has stopped working
کسی میدونه علت اش چیه؟
تو سایت hp هم سرچ زدم این مشکل برای مدل 4530 و یه مدل دیگه بود که باید hp connect manager رو uninstall می کردم که من گشتم اصلا تو نرم افزارام این نبود!
سلام
شما این برنامه ای مخصوص استفاده از کلیدهای فانکشن در لپ تاپ هست را آنیستال کنید.
HP Hotkey Support
مشکل شما صددرصد برطرف میشه
اگه میتونید آخرین نسخه رو از سایت HP دانلود کنید و دوباره نصب کنید.
sattar84
22-12-2014, 17:06
سلام به همه دوستان و اساتيد عزيز
من با خوندن مطالب اين تاپيك تونستم اكثر مشكلات لپ تاپم(4540s i7) رو حل كنم و از اين بابت از همتون ممنونم
فقط يه مشكل همچنان لاینحل باقی مونده و هر كاري مي كنم رفع نميشه اونم در مورد پايدار نبودن تنظيمات power option
يعني بعد از سپري شدن زمان تنظيمي تو dim the display يا turn off the display و فعال شدن اين قابليت، بدون اين كه حركتي به موس بدم يا كليدي رو روي كيبورد فشار بدم بطور خودكار lcd روشن ميشه و گاهي اوقات هم اصلا فعال نميشه يعني با گذشتن چندين برابر زمان مورد نظر، display كم نور يا خاموش نميشه.
گجتهامو غير فعال كردم، موس رو جدا و تاچ پدم رو هم خاموش كردم و از اسكرين سيور هم استفاده نميكنم اما مشكل همچنان به قوت خودش باقيه
منت ميذاريد اگه واسه رفعش راهنمايي كنيد
(win 7 pro)
من با خوندن مطالب اين تاپيك تونستم اكثر مشكلات لپ تاپم(4540s i7) رو حل كنم و از اين بابت از همتون ممنونم
فقط يه مشكل همچنان لاینحل باقی مونده و هر كاري مي كنم رفع نميشه اونم در مورد پايدار نبودن تنظيمات power option
يعني بعد از سپري شدن زمان تنظيمي تو dim the display يا turn off the display و فعال شدن اين قابليت، بدون اين كه حركتي به موس بدم يا كليدي رو روي كيبورد فشار بدم بطور خودكار lcd روشن ميشه و گاهي اوقات هم اصلا فعال نميشه يعني با گذشتن چندين برابر زمان مورد نظر، display كم نور يا خاموش نميشه.
گجتهامو غير فعال كردم، موس رو جدا و تاچ پدم رو هم خاموش كردم و از اسكرين سيور هم استفاده نميكنم اما مشكل همچنان به قوت خودش باقيه
(win 7 pro)
آقا سلام آقا شما مشکل سویچ گرافیک نداشتید؟
mosi_alfa
28-12-2014, 13:12
(win 7 pro)
اینا رو نصب کردید؟؟
HP Power Assistant ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
System Default Settings for Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sattar84
28-12-2014, 16:21
آقا سلام آقا شما مشکل سویچ گرافیک نداشتید؟
سلام
نه مشكل سوييچ ندارم
sattar84
28-12-2014, 16:24
اینا رو نصب کردید؟؟
HP Power Assistant ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
System Default Settings for Windows 7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله
نصب كردم.
سلام دوستان
این پارتیشن 1 که 900 مگابایت هست رو میشه پاک کرد؟ اصلاً به چه دردی میخوره؟
سلام دوستان
این پارتیشن 1 که 900 مگابایت هست رو میشه پاک کرد؟ اصلاً به چه دردی میخوره؟
اون پارتیشن در هنگام پارتیشن بندی شاید بوجود اومده
اگر میتونید با برنامه های پارتیشن بندی اون حجم رو به دیگر درایو ها اضافه کنید
mosi_alfa
29-12-2014, 19:35
کسی intel WiDi رو راه انداخت؟
sattar84
30-12-2014, 11:45
آقا mosi و دوستان ديگه راه حلي به ذهنتون نمي رسه؟ :n27:
arsham4005
30-12-2014, 19:14
آقا mosi و دوستان ديگه راه حلي به ذهنتون نمي رسه؟ :n27:
داداش شما یکبار با باتری و یکبار بدون باتری و تنها به برق این قضیه رو تست کن ببین تفاوتی میکنه؟
sattar84
01-01-2015, 20:24
داداش شما یکبار با باتری و یکبار بدون باتری و تنها به برق این قضیه رو تست کن ببین تفاوتی میکنه؟
سلام
متاسفانه نتيجه هر دو يكسانه.
امروز برای مشکل سویچ گرافیک لپ تاپ رو بردم گارانتی خلیج فارس در میدان ولی عصر (تهران).خیلی بد با بنده رفتار شد و اون ها گفتند که سواد رفع مشکل رو ندارند.روی در هم نوشته بودند که :HP تخصص ماست!!!
دو نفری که چیزی بارشون نبود اومده بودند به اصطلاح خودشون شرکت زده بودند!!!
یادتون باشه گارانتی خلیج فارس فوق العاده نامعتبر می باشد.:n34:
لطفا دوستان عزیزی که مشکل سویچ گرافیک دارند و به نتیجه رسیده اند این نتیجه را به اشتراک بگذارند.:n13:
لطفا دوستان عزیزی که مشکل سویچ گرافیک دارند و به نتیجه رسیده اند این نتیجه را به اشتراک بگذارند.:n13:
من هنوزم مشکل سوئیچ گرافیک ندارم
با همین لپ تاپ پردازنده i5 و رم 8 گیگ کال آف دیوتی 11 هستش فک AW !! رو به پایان رسوندم ولی با گرافیک بسیار پایین چون واقعا بازی قدرتمندی هستش
فن پردازنده چنان گرمایی میزد بیرون که میترسیدم لپ تاپ منفجر بشه
gelayor14
23-01-2015, 20:47
سلام دوستان
من درایور فینگر پرینت ام رو آپدیت کردم(به ادله ی لازم)
بعد الان یه مشکلی که داره اینه که وقتی سیستم ام میره تو حالت sleep یا حتی Hibernate برای ورود سنسور اثر انگشت رو تو گزینه هاش نداره و متاسفانه مجبورم هرموقع میره رو اسلیپ پسورد وارد کنم و این جالب نیست !!
آیا کسی به این مشکل برخورده ؟ راهی به نظرتون میرسه ورودم فقط با اثر انگشت باشه ؟
(من تو سیستم ام هم پسورد تعریف کردم برای ورود هم اثر انگشت--قبلا برای ورود فقط و فقط اثر انگشت کافی بود!)
ممنون میشم بچه ها راهنمایی کنید:n16:
griefcottage
25-01-2015, 08:37
کسی intel WiDi رو راه انداخت؟
نه ! چی هست دقیقاً ؟ :)
griefcottage
25-01-2015, 08:40
هنوز مشکل دارین؟
mosi_alfa
25-01-2015, 10:48
نه ! چی هست دقیقاً ؟ :)
intel wireless display
میشه بدون کابل صفحه لپتاب رو روی نمایشگرای دیگه ای که intel widi رو ساپورت کنن نمایش داد.
زیاد گشتم ظاهرا سیپی یو 4540 ساپورت نمیکنه:n03:
gelayor14
26-01-2015, 11:49
سلام دوستان
من درایور فینگر پرینت ام رو آپدیت کردم(به ادله ی لازم)
بعد الان یه مشکلی که داره اینه که وقتی سیستم ام میره تو حالت sleep یا حتی Hibernate برای ورود سنسور اثر انگشت رو تو گزینه هاش نداره و متاسفانه مجبورم هرموقع میره رو اسلیپ پسورد وارد کنم و این جالب نیست !!
آیا کسی به این مشکل برخورده ؟ راهی به نظرتون میرسه ورودم فقط با اثر انگشت باشه ؟
(من تو سیستم ام هم پسورد تعریف کردم برای ورود هم اثر انگشت--قبلا برای ورود فقط و فقط اثر انگشت کافی بود!)
ممنون میشم بچه ها راهنمایی کنید:n16:
کسی نظری نداره عایا؟
سلام دوستان
با درایور 14.12 مشکل سوئیچ و اسلیپ کاملا حل شده
حتما دانلود کنید
:n12:
mosi_alfa
26-01-2015, 21:39
سلام دوستان
حتما دانلود کنید
کدوم ورژن داداش؟
beta یا omega یا whql؟:n13:
کدوم ورژن داداش؟
Omega داداش
هنوز مشکل دارین؟
متاسفانه بله.
سلام دوستان
حتما دانلود کنید
پیگیری خواهم کرد.متشکرم.
کدوم ورژن داداش؟
سلام بر شما.بنده هنوز این نسخه رو نصب نکردم اما می تونم از شما بپرسم که مبنای این صحبت شما چیست؟لطفا بیشتر توضیح بدید.
در ضمن این لپ تاپ ما تو یندوز ۸.۱ بعضی از شرکتها مثلا گردو انگار نه انگار هیچ سویچی انجام نمی ده اما در نسخه ی بعضی شرکت ها مثلا نوین پندار سویچ می کنه اما مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه (صفحه تند تند کم نور و پر نور میشه یا خطوط افقی راه راه سیاه رنگ از بالا به پایین حرکت می کنند مثل وقتی که آنتن تلویزیون مشکل داشته باشه )یا گاهی وقت ها اصلا تو بازی ای مثل Need for speed rivals سویچ نمی کنه و بازی روی تنطیمات گرافیکی پایین هم کلی لگ داره.خلاصه که پدر پدر جدمان را در آورده . خدا لعنتش کنه... :n34:تا الان ۷۶ پست در رابطه با این مشکل نوشتم باورش خیلی برام سخته...
درایور جدید نصب شد.
مشکل اسلیپ نداشت ، سوییچ تست نشده در بازی.
سلام بر شما.بنده هنوز این نسخه رو نصب نکردم اما می تونم از شما بپرسم که مبنای این صحبت شما چیست؟لطفا بیشتر توضیح بدید.
در ضمن این لپ تاپ ما تو یندوز ۸.۱ بعضی از شرکتها مثلا گردو انگار نه انگار هیچ سویچی انجام نمی ده اما در نسخه ی بعضی شرکت ها مثلا نوین پندار سویچ می کنه اما مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه (صفحه تند تند کم نور و پر نور میشه یا خطوط افقی راه راه سیاه رنگ از بالا به پایین حرکت می کنند مثل وقتی که آنتن تلویزیون مشکل داشته باشه )یا گاهی وقت ها اصلا تو بازی ای مثل Need for speed rivals سویچ نمی کنه و بازی روی تنطیمات گرافیکی پایین هم کلی لگ داره.خلاصه که پدر پدر جدمان را در آورده . خدا لعنتش کنه... :n34:تا الان ۷۶ پست در رابطه با این مشکل نوشتم باورش خیلی برام سخته...
بنده ویندوز رو از مایکرسافت دانلود کردم (8.1) و از طریق خوده مایکروسافت هم اکتیوش کردم که تفاوتی با لایسنس پولی نداره
ضمنا ویندوز من پرو است.
شما بهتره این کارو کنید ، از ویندوز هایی که در بالا گفتید استفاده نکنید.
موفق باشید.
بنده ویندوز رو از مایکرسافت دانلود کردم (8.1) و از طریق خوده مایکروسافت هم اکتیوش کردم که تفاوتی با لایسنس پولی نداره
ضمنا ویندوز من پرو است.
شما بهتره این کارو کنید ، از ویندوز هایی که در بالا گفتید استفاده نکنید.
موفق باشید.
سلام بر شما. مگه از ماکروسافت هم میشه ویندوز ۸.۱ دانلود کرد؟مگه نباید هزینه ای رو پرداخت و بعد دانلود کرد.ویندوز ۱۰ که فعلا رایگان است اما در مورد ۸.۱ مطمئن اید؟
سلام بر شما. مگه از ماکروسافت هم میشه ویندوز ۸.۱ دانلود کرد؟مگه نباید هزینه ای رو پرداخت و بعد دانلود کرد.ویندوز ۱۰ که فعلا رایگان است اما در مورد ۸.۱ مطمئن اید؟
سلام
یکی از دوستان همون اوایلی که نسخه نهایی منتشر شده بود لینک دانلودشو بهم داده بود ، پارت پارت نبود .
شما در صورتی که نتونستید از مایکروسافت دانلود کنید از yourls.ir/HcBDH دانلود کنید.
راستی دوستان کسی اپدیت جدید بایوس رو انجام داده ؟
راستی دوستان کسی اپدیت جدید بایوس رو انجام داده ؟
سلام.آقا من این درایور جدید ای-ام-دی رو نصب کردم.قبلا یک سویچ ناقصی انجام می داد الان اون رو هم دیگه انجام نمی ده .در مورد بایوس هم اگر منظورتان F.50 هست بله.درکل از شما کمال تشکر را دارم.
سلام.آقا من این درایور جدید ای-ام-دی رو نصب کردم.قبلا یک سویچ ناقصی انجام می داد الان اون رو هم دیگه انجام نمی ده .در مورد بایوس هم اگر منظورتان F.50 هست بله.درکل از شما کمال تشکر را دارم.
در ضمن منظورتان از سایتی که معرفی فرموده بودید soft 98 است؟
سافت گذر چه طوره؟ بایوس F.6 هم دانلود کردم نصب کنیم ببینیم چییییییییییی مییییییییییییی شه.
بایوس F.6 هم مشکل مارو مرتفع نکرد.
سلام
این درایور اینتلی هست که خودم دانلود و نصب کردم
شما اول کل درایور های مربوط به گرافیک رو پاک کن و بعد اول درایور اینتلی که دانلود کردی رو نصب و بعد هم نسخه جدید amd که دانلود کردیو نصب کن
انشاالله که درست میشه.
راستی ویندوز من 8.1 هست.
در ضمن منظورتان از سایتی که معرفی فرموده بودید soft 98 است؟
سافت گذر چه طوره؟ بایوس F.6 هم دانلود کردم نصب کنیم ببینیم چییییییییییی مییییییییییییی شه.
بنظر من از سافت 98 دانلود کنید ، بخاطر اینکه قبلا خودم دانلود کردم.
joibari2
18-02-2015, 08:17
سلام یه مدتیه یهو لپتابم میره رو حالت sleeo خود به خود و وفتی دوباره بالامیاد دوباره تکرار میشه !چیکار باید کرد؟
سلام بر دوستان.مشکل سویچ ما که حل نشد اما از شما دوستان سوالی دارم.
لپ تاپ بنده روش بر چسب suse linux داره و روی کیبوردش هم روی کلید استارت علامت ویندوز 8 هست.به نظر می رسه دوستانی که لپ تاپشون این طوری نیست مشکل سویچ گرافیکی ندارند درسته؟من لپ تاپم رو با یکی از دوستانم که همین مدل رو داره ومشکل سویچ هم نداره مقایسه کردم.کیبورش با کیبورد بنده از نطر علائم فرق داشت همچنین لپ تاپ بنده باریک تر و سبک تر بود.
نسخه ی باوتوثش هم با من فرق می کرد مل بنده Ralink هست و مال ایشون Qualcomm بود.
سلام بر دوستان.مشکل سویچ ما که حل نشد اما از شما دوستان سوالی دارم.
لپ تاپ بنده روش بر چسب suse linux داره و روی کیبوردش هم روی کلید استارت علامت ویندوز 8 هست.به نظر می رسه دوستانی که لپ تاپشون این طوری نیست مشکل سویچ گرافیکی ندارند درسته؟من لپ تاپم رو با یکی از دوستانم که همین مدل رو داره ومشکل سویچ هم نداره مقایسه کردم.کیبورش با کیبورد بنده از نطر علائم فرق داشت همچنین لپ تاپ بنده باریک تر و سبک تر بود.
نسخه ی باوتوثش هم با من فرق می کرد مل بنده Ralink هست و مال ایشون Qualcomm بود.
سلام دوست گرامی
شما هنوزم درگیر سوئیچ هستین؟ :D
لپ تاپ بنده هم با مال دوست شما یکی هست
اون برچست رو بنده ندارم، البته اگر دقت کنید لپ تاپ شما کمی روشن تر است از لپ تاپ دوستتون! حروف فارسی بر روی کیبورد ندارند و نسخه ی بلوتوث همونی هست که شما عرض کردین
چون شوهر خاله بنده هم از لپ تاپ بنده خریده، ولی مثل شما برچسب سبزرنگ و نسخه ی بلوتوث متفاوت است و حتی کمی رنگش روشنتر از رنگ لپ تاپ من هست
سلام یه مدتیه یهو لپتابم میره رو حالت sleeo خود به خود و وفتی دوباره بالامیاد دوباره تکرار میشه !چیکار باید کرد؟
تنظیمات Power Option رو کنترل پنل چک کنید
سلام دوست گرامی
شما هنوزم درگیر سوئیچ هستین؟ :D
لپ تاپ بنده هم با مال دوست شما یکی هست
اون برچست رو بنده ندارم، البته اگر دقت کنید لپ تاپ شما کمی روشن تر است از لپ تاپ دوستتون! حروف فارسی بر روی کیبورد ندارند و نسخه ی بلوتوث همونی هست که شما عرض کردین
چون شوهر خاله بنده هم از لپ تاپ بنده خریده، ولی مثل شما برچسب سبزرنگ و نسخه ی بلوتوث متفاوت است و حتی کمی رنگش روشنتر از رنگ لپ تاپ من هست
سلام دوباره متاسفانه بله من هنوز هم مشکل سویچ دارم.مسئله ی رنگ که فرمودید کاملا تایید میشه.
اما آیا شما که به لپ تاپ شوهر خالتون دسترسی دارید امکان دارد که سویچ کردن گرافیک رو برای ایشون چک کنید که مطمئنا نا موفق هست.
حالا به نطر شما ما با این شاهکار HP چه کنیم؟
joibari2
19-02-2015, 20:55
تنظیمات Power Option رو کنترل پنل چک کنید
نه چک کرده بودم مشکل از اون نبوده.
سلام دوباره متاسفانه بله من هنوز هم مشکل سویچ دارم.مسئله ی رنگ که فرمودید کاملا تایید میشه.
اما آیا شما که به لپ تاپ شوهر خالتون دسترسی دارید امکان دارد که سویچ کردن گرافیک رو برای ایشون چک کنید که مطمئنا نا موفق هست.
داداش
بیخیالش شو
یا ویندوز 10 آخرین رو نصب کن شاید تو این نسخه مشکل حل بشه و در نهایت بایوس 60 هم اومده نصب کن .
sattar84
25-02-2015, 15:59
سلام دوستان
يه سوال: باتري شما هم تو حالت shut down تخليه ميشه؟
(آخه واسه من تو تايمهايي كه ازش استفاده نمي كنم, تقريبا 1 تا 2 درصد به ازاي هر روز از شارژش كم ميشه)
سلام دوستان
يه سوال: باتري شما هم تو حالت shut down تخليه ميشه؟
(آخه واسه من تو تايمهايي كه ازش استفاده نمي كنم, تقريبا 1 تا 2 درصد به ازاي هر روز از شارژش كم ميشه)
سلام دوست عزیز
در حالت خاموش اصلا از باتری استفاده نمیکنه
چون شما لپ تاپ رو روشن میکنید و تا وارد محیط ویندوز بشه، درصدی کم میکنه، ولی اگر خود به خود کم کنه یا مشکلی هست یا چیز غیرعادی دیگری!!
سلام عزیزم
بنده بر روی لپ تاپشون PES 15 و چند بازی با گرافیک بالا نصب کردم که بدون لگی اجرا کرد. البته در گرافیک High لگ میزد که این بایدم باشه، چون اون قدرتی که گرافیکش باید داشته باشه نداره.
من حتی با این سیستم خودم Crysis 3 هم اجرا کردم ولی با تنظیمات حداقل، همان طور که گفتم این گرافیک چندان قدرتمند نیست ولی اگر شما انتظار دارید که در رزولیشن های بالا و تنظیمات های بالا بدون لگ اجرا کنه که باید بگم این امکانش نیست، چون این لپ تاپ ها گرافیک گیمینگ ندارند و طبیعی هست که مثل PC روان اجرا نکنه
نه چک کرده بودم مشکل از اون نبوده.
دوست عزیزم مشکل شما حل شد؟
اگر بلی لطفا بگید که چیکار کردین
مرسی از شما
sattar84
25-02-2015, 22:51
سلام دوست عزیز
در حالت خاموش اصلا از باتری استفاده نمیکنه
چون شما لپ تاپ رو روشن میکنید و تا وارد محیط ویندوز بشه، درصدی کم میکنه، ولی اگر خود به خود کم کنه یا مشکلی هست یا چیز غیرعادی دیگری!!
سلام
ممنون از پاسختون
مقدار افت شارژم به تعداد روشن كردن ربط نداره، به تعداد روزي كه از آخرين استفادم ميگذره وابستست يعني تو حالت روشن كردن بعد مثلا 2 روز نسبت به 1 روز افت بيشتري داره،
دليلش چی ميتونه باشه؟
سلام
ممنون از پاسختون
مقدار افت شارژم به تعداد روشن كردن ربط نداره، به تعداد روزي كه از آخرين استفادم ميگذره وابستست يعني تو حالت روشن كردن بعد مثلا 2 روز نسبت به 1 روز افت بيشتري داره،
دليلش چی ميتونه باشه؟
خواهش میکنم
ببخشید ولی اصلا متوجه منظورتون نشدم!!
میشه کمی واضحتر بگید؟
مرسی
sattar84
26-02-2015, 10:55
خواهش میکنم
ببخشید ولی اصلا متوجه منظورتون نشدم!!
میشه کمی واضحتر بگید؟
مرسی
منظورم اينه كه:
اگه لپتاپمو تو حالت فول شارژ(100%) خاموش كنم و بعد از گذشت 1 روز روشنش كنم بعد بالا اومدن ويندوز 98% شارژ دارم
تو حالت ديگه، اگه باز با همون 100% شارژ خاموشش كنم ولي اينبار بعد 2 روز روشنش كنم بعد بالا اومدن ويندوز 96% شارژ دارم
منظورم اينه كه:
اگه لپتاپمو تو حالت فول شارژ(100%) خاموش كنم و بعد از گذشت 1 روز روشنش كنم بعد بالا اومدن ويندوز 98% شارژ دارم
تو حالت ديگه، اگه باز با همون 100% شارژ خاموشش كنم ولي اينبار بعد 2 روز روشنش كنم بعد بالا اومدن ويندوز 96% شارژ دارم
حالا متوجه شدم
اگر بعد بالا اومدن ویندوز تست کنید که حتما درصدی که گفتم رو کم میکنه. این که همیشه هست
ولی اینکه مشکل شما چیه، میشه اینطوری تست کرد
- شما باتری رو بعد فول شارژ خارج کنید، بعد از مدت زمان 1 الی 2 روز دوباره متصل کرده و تست کنید. اگر بازم اینطوری میشه، پس باتری مشکل داره، در غیراینصورت شاید سیستم از باتری استفاده میکنه، مثال از پورت های یو اس بی یا چیز دیگری
hayyan71
sattar84
26-02-2015, 12:30
حالا متوجه شدم
اگر بعد بالا اومدن ویندوز تست کنید که حتما درصدی که گفتم رو کم میکنه. این که همیشه هست
- شما باتری رو بعد فول شارژ خارج کنید، بعد از مدت زمان 1 الی 2 روز دوباره متصل کرده و تست کنید. اگر بازم اینطوری میشه، پس باتری مشکل داره، در غیراینصورت شاید سیستم از باتری استفاده میکنه، مثال از پورت های یو اس بی یا چیز دیگری
@hayyan71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز بابت جواب سريع و مفيدتون ممنونم
در مورد تست اول كه قبلا انجامش دادم و نتيجش منفيه يعني مشكل از باتري نيست
اما در مورد پورتها، من از كول پد و موس بي سيم استفاده مي كنم كه تقريبا هميشه بعد shut down كردن لپ تاپ، اونارو هم به طور جداگانه با كليدايي كه رو خودشونه خاموش مي كنم اما واسه اطمينان اينبار از پورت خارجش مي كنم و نتيجشو روزاي بعد بهتون ميگم.
sattar84
26-02-2015, 12:46
حالا متوجه شدم
@hayyan71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باز بابت جواب سريع و مفيدتون ممنونم
در مورد تست اول كه قبلا انجامش دادم و نتيجش منفيه يعني مشكل از باتري نيست
اما در مورد پورتها، من از كول پد و موس بي سيم استفاده مي كنم كه تقريبا هميشه بعد shut down كردن لپ تاپ، اونارو هم به طور جداگانه با كليدايي كه رو خودشونه خاموش مي كنم اما واسه اطمينان اينبار از پورت خارجش مي كنم و نتيجشو روزاي بعد بهتون ميگم.
Public Enemy
26-02-2015, 15:42
با سلام . در ارتباط با مشکل خالی شدن شارژ پس از مدت زمانی خاموش بودن : قبلا در تاپیک سایر لپ تاپ ها در این ارتباط بحث شده بود .ظاهرا این مشکل توی ویندوز 8/8.1 هستش . برای بنده بارها پیش اومده گه لپ تاپ رو به مدت دو هفته تا یک ماه خاموش رها کردم و پس از روشن کردن متوجه شدم باتری کامل خالی شده . متوجه شدم برخی دوستانم هم پس از ارتقا به ویندوز 8.1 هم تقریبا همین مشکل رو پیدا کردن .
هم چنین در ویندوز های قبلی در صورتی که ویندوز در حالت hibernate یا sleep یا standby میرفت باز هم میزان شارژ به صورت موضعی کاهش پیدا میکرد . توجه کنین که سیستم fast startup ( سیستمی که ویندوز 8/8.1 به صورت پیشفرض برای خاموش کردن دستگاه از اون استفاده می کنه ) در ویندوز 8/8.1 ترکیبی از hibernate و shutdown هست .
لذا در این ارتباط نگرانی وجود نداره . اگر واقعا میخواین شارژ لپ تاپ کاهش پیدا نکنه لپ تاپ رو مجبور به خاموشی کامل کنین ( در تنظیمات power options >>> System settings تنظیمات fast startup رو غیر فعال کنین . هر چند توصیه نمی شود )
[QUOTE=I KinG I;8557657]سلام عزیزم
بنده بر روی لپ تاپشون PES 15 و چند بازی با گرافیک بالا نصب کردم که بدون لگی اجرا کرد. البته در گرافیک High لگ میزد که این بایدم باشه، چون اون قدرتی که گرافیکش باید داشته باشه نداره.
من حتی با این سیستم خودم Crysis 3 هم اجرا کردم ولی با تنظیمات حداقل، همان طور که گفتم این گرافیک چندان قدرتمند نیست ولی اگر شما انتظار دارید که در رزولیشن های بالا و تنظیمات های بالا بدون لگ اجرا کنه که باید بگم این امکانش نیست، چون این لپ تاپ ها گرافیک گیمینگ ندارند و طبیعی هست که مثل PC روان اجرا نکنه
بسیار خوب .بسیار متشکرم از پیگیری و لطف های بی نهایت شما در حق ما.
آیا یک بار با حالت power saving و بار دیگر با حالت high performance بازی رو اجرا کردید ببینید جزئیات گرافیکی تغییر می کند یا نه؟
آیا هنگام اجرای بازی صفحه برای یک الی دو ثانیه سیاه می شد ؟که نشان دهنده ی تعویض گرافیک و قرار گرفتن آن رو گرافیک گسسته است.
آیا هنگام اجرای بازی البته بدون وصل بودن کابل برق گرما و داغی بیش از حد را روی بدنه ی آلومینیومی شاهد بودید؟
تشششششششششششششششششششششششش ششششششششششششششششششکر!
منظورم اينه كه:
سلام بر شما.البته این موضوع یک دلیل از نظر علم فیزیک دارد که باور بفرمایید الآن اصلا حوصله ی توضیح دادنش رو ندارم.مرا عفو کنید.
sattar84
01-03-2015, 16:51
با سلام . در ارتباط با مشکل خالی شدن شارژ پس از مدت زمانی خاموش بودن : قبلا در تاپیک سایر لپ تاپ ها در این ارتباط بحث شده بود .ظاهرا این مشکل توی ویندوز 8/8.1 هستش . برای بنده بارها پیش اومده گه لپ تاپ رو به مدت دو هفته تا یک ماه خاموش رها کردم و پس از روشن کردن متوجه شدم باتری کامل خالی شده . متوجه شدم برخی دوستانم هم پس از ارتقا به ویندوز 8.1 هم تقریبا همین مشکل رو پیدا کردن .
هم چنین در ویندوز های قبلی در صورتی که ویندوز در حالت hibernate یا sleep یا standby میرفت باز هم میزان شارژ به صورت موضعی کاهش پیدا میکرد . توجه کنین که سیستم fast startup ( سیستمی که ویندوز 8/8.1 به صورت پیشفرض برای خاموش کردن دستگاه از اون استفاده می کنه ) در ویندوز 8/8.1 ترکیبی از hibernate و shutdown هست .
لذا در این ارتباط نگرانی وجود نداره . اگر واقعا میخواین شارژ لپ تاپ کاهش پیدا نکنه لپ تاپ رو مجبور به خاموشی کامل کنین ( در تنظیمات power options >>> System settings تنظیمات fast startup رو غیر فعال کنین . هر چند توصیه نمی شود )
سلام به شما دوست عزيز و تشكر فراوون بابت توضيحات كاملتون
تخليه شارژ در حالت hibernate و sleep كه طبيعيه مشكل من تو حالت shut down و ويندوزم هم 7 هستش، به نظر شما تو 7 هم اين خالي شدن شارژ عاديه؟اگه نه، چه احتمالي ميدين؟
امروز بعد گذشت حدود 50 ساعت لپتاپمو روشن كردم(با وجود اينكه احتمال كمي ميدادم اين تخليه از پورتها صورت بگيره اما تمام پورتهارو هم آزاد گذاشته بودم) و متوجه شدم كه دقيقا 6% از شارژ باطريم كم شده،
بازم از شما و king عزيز بابت پیگيريتون ممنونم.
oOomid.M
01-03-2015, 21:05
سلام به شما دوست عزيز و تشكر فراوون بابت توضيحات كاملتون
تخليه شارژ در حالت hibernate و sleep كه طبيعيه مشكل من تو حالت shut down و ويندوزم هم 7 هستش، به نظر شما تو 7 هم اين خالي شدن شارژ عاديه؟اگه نه، چه احتمالي ميدين؟
امروز بعد گذشت حدود 50 ساعت لپتاپمو روشن كردم(با وجود اينكه احتمال كمي ميدادم اين تخليه از پورتها صورت بگيره اما تمام پورتهارو هم آزاد گذاشته بودم) و متوجه شدم كه دقيقا 6% از شارژ باطريم كم شده،
بازم از شما و king عزيز بابت پیگيريتون ممنونم.
سلام
طبیعیه نگران نباشید ، همونطور که دوستی در بالا فرمودن از لحاظ علم فیزیک فلان....
sattar84
02-03-2015, 22:35
از دوستان ديگه كسي نظري نداره؟ (البته خارج از دامنه علم فيزيك)
سلام دوستان من هم یه لپ تاپ 4540 دارم که الان تقریبا دو ساله دارمش و رمش 4 گیگ هست
چند وقتی هست تصمیم گرفتم رمش رو اتقا بدم به 8
دوستان من زیاد بازی نمیکنم و به عبارتی بعضی وقت ها شاید بازی های کم حجم رو بازی کنم ولی در کل برای افزایش کلی سرعت سیستم به نظرت این ارتقا رم به چشم میاد و سرعت عادی سیستم رو بالاتر ببره؟
mosi_alfa
14-03-2015, 13:54
سلام دوستان من هم یه لپ تاپ 4540 دارم که الان تقریبا دو ساله دارمش و رمش 4 گیگ هست
چند وقتی هست تصمیم گرفتم رمش رو اتقا بدم به 8
دوستان من زیاد بازی نمیکنم و به عبارتی بعضی وقت ها شاید بازی های کم حجم رو بازی کنم ولی در کل برای افزایش کلی سرعت سیستم به نظرت این ارتقا رم به چشم میاد و سرعت عادی سیستم رو بالاتر ببره؟
داداش من مقایسه که کردم سیستم خودم رمش 8 و 4540 هست با بقیه سیستم ها که رمشون 4 یا 6 بود تفاوتی احساس نکردم تو کارایی
فقط یک جا اونم وقتی بود که از آنتی ویروسای سنگین مثه بیت دیفندر استفاده میکردم هیچ مشکلی نداشت اما سیستم های با رم کمتر کمی کند میشد.
کلا تاثیر خیلی زیادی نداره.
aliix_666
15-03-2015, 14:22
سلام دوستان
یک مشکلی پیدا کردم اینکه هنگامی که سیستم را روشن میکنم گوشه سمت چپ بالا پیغامی میده با رنگ قرمز به این صورت
Me state in recovery mode بعد سیستم دیر بالا می اید دی وی دی رام نمیچرخه در ضمن یکبار دی وی دی رام را خارج کردم که ببینم پیغام رفع میشه یا نه که اینطور نشد حال نمیدونم چیکار کنم کل نت رو هم زیرو رو کردم متوجه شدم در سری های لپ تاپ دل هم این پیغام میاد لطفا اگه کسی راه حلی در مورد این میدونه دریغ نکنه و به این بنده حقیر کمک کنه پیشاپیش از راهنمایی های شما سپاسگذارم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
aliix_666
15-03-2015, 14:26
در ضمن بایوس رو هم یکبار آپدیت کردم دیگه ذهنم یاری نمیکنه
aliix_666
16-03-2015, 01:37
مرسی از راهنمایی
سلام دوست عزیز
یه بنده خدای خارجی این مشکل رو داشته اینم راه حلش
The problem has been resolved. It was caused when the motherboard was replaced the tech who replaced the board flashed it with the wrong AMT code. Once the board was replaced again and the proper AMT version number the problem was corrected.
موفق باشید:n16:
Public Enemy
17-03-2015, 13:53
با سلام .
در برخی جاها اشاره شده که این ME مخفف management engine هستش .
یه بار بایوس رو به حالت پیش فرض کارخونه برگردونین سپس درایور intel management engine رو از سایت اینتل دانلود و نصب کنین
aliix_666
17-03-2015, 17:26
با سلام .
در برخی جاها اشاره شده که این ME مخفف management engine هستش .
یه بار بایوس رو به حالت پیش فرض کارخونه برگردونین سپس درایور intel management engine رو از سایت اینتل دانلود و نصب کنین
خیلی سپاسگذارم از پاسختان حتما در اولین فرصت امتحان میکنم و نتیجه کارو اینجا اعلام میکنم
alireza4545
17-03-2015, 17:58
fifa 12 واسه زمان شاهه.....واقن متاسفم که اینو میگم ولی این لپتاب اصلن برای بازی های جدید مناسب نیست....pes 15 هم خوب جواب میده ولی fifa 15 کلا صحنه اهستس......:n14::n14::n14:من خودم این لپ تابو دارم همه چیش عالیه فقط بازیای سنگین بدبختت میکنه....اگه مشکل لپ تاب منه لطفن کمکم کنید:n27::n27::n27:
aliix_666
17-03-2015, 20:33
خیلی سپاسگذارم از پاسختان حتما در اولین فرصت امتحان میکنم و نتیجه کارو اینجا اعلام میکنم
نشد متاسفانه
fifa 12 واسه زمان شاهه.....واقن متاسفم که اینو میگم ولی این لپتاب اصلن برای بازی های جدید مناسب نیست....pes 15 هم خوب جواب میده ولی fifa 15 کلا صحنه اهستس......:n14::n14::n14:من خودم این لپ تابو دارم همه چیش عالیه فقط بازیای سنگین بدبختت میکنه....اگه مشکل لپ تاب منه لطفن کمکم کنید:n27::n27::n27:
من به سویچ گرافیک مشکوکم....که پدر پدر جدم رو در آورده اون هم با سی پی یوی i7............و رم 8...............من بار ها اشاره کردم اکثر این لپ تاپ های 4540 که تازه تولید شدند این مشکل رو دارند.80 پست در رابطه با این مطلب نوشتم بخونید تا به عمق فاجعععععععععععععععععععععع ععععععه پی ببرید.حتی برای شرکت اچ پی یک شکایت تنظیم کردم اما نتیجه ای حاصل نشد.باید یک فکر اساسی بکنیم...
دوستان نمی دونم مشکل است یا خیر
اما برای من همش گرافیک amd فعال هست ، حتی در دسکتاپ
درایور جدید amd رو نصب کردم.
خواستم بدونم برای شما هم همین جور است؟
دوستان کسی با این برنامه driver-booster
کار کرده؟
ادرس دانلود برنامه
سلام دوستان
به نظرتون این لپتاپ با 8 گیگ رم میتونه Gta v رو اجرا کنه؟
سوال دیگه اینکه متاسفانه هارد لپتاپم صدا گرفته و مشکل پیدا کرده. قیمت هارد مدل خودش حدودا چنده؟
griefcottage
18-04-2015, 20:22
سلام دوستان
بعد از 2 سال کار با لپ تاپ..سیکل باتری صفر شد و باتری ندارم الان :D
میخواستم باتری بخرم اما متاسفانه دسترسی به بازار ندارم و باید آنلاین خرید کنم
تنها مورد مناسب که پیدا شد باتری 4530 بود..
چندجا سرچ کردم میخواستم ببینم کسی میدونه این باتری بهش میخوره یا نه!؟
:n16:
دوستان نمی دونم مشکل است یا خیر
اما برای من همش گرافیک amd فعال هست ، حتی در دسکتاپ
درایور جدید amd رو نصب کردم.
خواستم بدونم برای شما هم همین جور است؟
ای کاش من هم همین مشکل رو داشتم...
دوستان قسمتی که کارت وایرلس هست برای من گرم می کند ، خواستم بدونم برای شما هم همینطور هست ؟
سمت چپ تاچ پد
joibari2
06-05-2015, 09:36
سلام
در بازی مشکل پرش تصویر دارم چطور میشه حلش کرد؟کرات گرافیکم آپدیته.
ویندوزم 8.1 64 بیته.
saman_kiker
09-06-2015, 22:27
سلام دوستان من می خوام به این لب تاب یه SSD اضافه کنم چندتا سوال داشتم : - شنیدم باید به جای درایو نوری دستگاه هارد اضافه بشه درسته (یعنی نمیشه همزمان از دودرایو استفاده کرد؟؟) - جایی رو میشناسید تو تهران که این کارو بکنه..!؟؟ - چه هاردی مناسب این لب تابه (من 64GIG می خوام بگیریم و تعریف سامسونگ زیاد شنیدم)
arsham4005
09-06-2015, 23:12
دوستان قسمتی که کارت وایرلس هست برای من گرم می کند ، خواستم بدونم برای شما هم همینطور هست ؟
سمت چپ تاچ پد
دوست عزیز اونجا CPU طبیعیه که گرم بشه!
Devicestreet
11-06-2015, 10:18
توی تابستون که هوا گرمه دوستانی که کول پد دارن چک کنن که کول پدشون دما رو کاهش میده یا افزایش بعضی اوقات دمای زیاد یا بد گذاشتن دستگاه روی کول پد کارایی کول پد کم میشه و نتیجه عکس میده برای من هم همینطوره و توی بعضی از ساعات روز اگه کول پد روشن باشه هوای گرم دورن دستگاه حبس میشه و خیلی به خنک کننده لپ تاپ فشار میاد شما هم چک کنید که مشکلی براتون پیش نیاد
متاسفانه هاردم بعد از یکسال بدسکتور گرفت و به صدا افتاد.
موقع عوض کردنش هم نرفتیم قبلش تو اینترنت چک کنیم چطوری در پشتش باز میشه دو تا از پایه هایش رو شکستیم و بعد رفتیم خوندیم که خیلی راحت و کشویی باز میشه:n37: البته همین الانش هم قشنگ کیپ میشه و درب پشتیش واقعا هوشمندانه ساخته شده . و خوبی ای که داشت این بود که فنش رو هم در آوردیم و یه گردگیری حسابی کردیم که تو خنک شدن لپ تاپ تاثیر گذاشته . تقریبا دریچه خروجی هوای فنش با خاک یکسان شده بود و کمکم داشت کیپ میشد!:n38: البته ماه های اول پدر بنده این لپ تاپ رو توی یه محیط پر از گرد و غبار استفاده میکرده و پنجره ها همیشه باز بوده و لپ تاپ هم روشن که دلیلش هم همینه .البته واسه گردگیری کامل کمی دردسر داره و باید پیش یه آدم کاربلد برین تا کامل همه چیزو از هم باز کنه و روی هم بزاره ولی واسه عوض کردن هارد زیاد کار سختی نیست. البته مطمئنن آموزش های تصویری واسه ی این کار تو اینترنت هست.:n06:
یه هارد وسترن دیجیتال آبی بود یا سبز (یادم رفته خخ) گرفتم 250 هزار تومن که به راحتی هم تعویضش کردیم و فعلا که مشکلاتش حل شده و هارد خیلی خوبیه. البته هارد خودش توشیبا 750 گیگ بود و من 1 ترا گذاشتم روش که سرعت دور جفتشون هم 5400 هستش.
جواب سوالات به صورت نامنظم!
گرم شدن اونجا هم طبیعیه نگران نباشید.
کول پد هم ندارم، کلا چون بازی سنگین خیلی کم میکنم بدون کول پد دارم سر میکنم و مشکلی بابت داغ شدن نداشتم.
فکر کنم نشه از دوتا هارد درایو استفاده کرد البته منظورم بدون برداشتن درایو نوریه چون من جای خالی داخلش ندیدم که بشه جاش داد! در ضمن درایوهای نوری لپ تاپ های جدید خیلی زود خراب میشن و اگه میخواین یه هارد ssd بزارین کنارش درایو نوری رو وردارین و به جاش یه دی وی دی رایتر پرتابل بخرین واسه کارای ضروری که البته به نظرم زیاد گرون نیست.
مشکل پرش هم من موقع بازی کردن ندیدم شاید مشکل از خود بازیه که مشکل داره. اگه تو بقیه بازی ها هم این مشکل بود بهترین راه عوض کردن ویندوز و نصب آخرین درایور گرافیکه و موقع بازی هم آنتی ویروس رو غیر فعال کنید. اگه بازم موقع همه ی بازی ها مشکل داشتین احتمالا یا گرافیک یا فلت لپ تاپتون مشکل پیدا کرده.
با برنامه driver-booster هم کار نکردم ولی شک نکنید بهترین راه نصب درایور دانلود از خود سایت Hp هستش
سوال دیگه ای انگار تو این صفحه نیست:n31:
بدرود:n16:
متاسفانه هاردم بعد از یکسال بدسکتور گرفت و به صدا افتاد.
موقع عوض کردنش هم نرفتیم قبلش تو اینترنت چک کنیم چطوری در پشتش باز میشه دو تا از پایه هایش رو شکستیم و بعد رفتیم خوندیم که خیلی راحت و کشویی باز میشه:n37: البته همین الانش هم قشنگ کیپ میشه و درب پشتیش واقعا هوشمندانه ساخته شده . و خوبی ای که داشت این بود که فنش رو هم در آوردیم و یه گردگیری حسابی کردیم که تو خنک شدن لپ تاپ تاثیر گذاشته . تقریبا دریچه خروجی هوای فنش با خاک یکسان شده بود و کمکم داشت کیپ میشد!:n38: البته ماه های اول پدر بنده این لپ تاپ رو توی یه محیط پر از گرد و غبار استفاده میکرده و پنجره ها همیشه باز بوده و لپ تاپ هم روشن که دلیلش هم همینه .البته واسه گردگیری کامل کمی دردسر داره و باید پیش یه آدم کاربلد برین تا کامل همه چیزو از هم باز کنه و روی هم بزاره ولی واسه عوض کردن هارد زیاد کار سختی نیست. البته مطمئنن آموزش های تصویری واسه ی این کار تو اینترنت هست.:n06:
یه هارد وسترن دیجیتال آبی بود یا سبز (یادم رفته خخ) گرفتم 250 هزار تومن که به راحتی هم تعویضش کردیم و فعلا که مشکلاتش حل شده و هارد خیلی خوبیه. البته هارد خودش توشیبا 750 گیگ بود و من 1 ترا گذاشتم روش که سرعت دور جفتشون هم 5400 هستش.
جواب سوالات به صورت نامنظم!
گرم شدن اونجا هم طبیعیه نگران نباشید.
کول پد هم ندارم، کلا چون بازی سنگین خیلی کم میکنم بدون کول پد دارم سر میکنم و مشکلی بابت داغ شدن نداشتم.
فکر کنم نشه از دوتا هارد درایو استفاده کرد البته منظورم بدون برداشتن درایو نوریه چون من جای خالی داخلش ندیدم که بشه جاش داد! در ضمن درایوهای نوری لپ تاپ های جدید خیلی زود خراب میشن و اگه میخواین یه هارد ssd بزارین کنارش درایو نوری رو وردارین و به جاش یه دی وی دی رایتر پرتابل بخرین واسه کارای ضروری که البته به نظرم زیاد گرون نیست.
مشکل پرش هم من موقع بازی کردن ندیدم شاید مشکل از خود بازیه که مشکل داره. اگه تو بقیه بازی ها هم این مشکل بود بهترین راه عوض کردن ویندوز و نصب آخرین درایور گرافیکه و موقع بازی هم آنتی ویروس رو غیر فعال کنید. اگه بازم موقع همه ی بازی ها مشکل داشتین احتمالا یا گرافیک یا فلت لپ تاپتون مشکل پیدا کرده.
با برنامه driver-booster هم کار نکردم ولی شک نکنید بهترین راه نصب درایور دانلود از خود سایت Hp هستش
سوال دیگه ای انگار تو این صفحه نیست:n31:
بدرود:n16:
هارد 4540 کلا خوب نیست . سرعت read & write پایینی داره و بدسکتور هم بگیره دیگه فاجعه میشه . البته من 3 سال دارم لیپتاپو ولی خوب فعلا بدسکتور نگرفته
کول پد هم من کلا استفاده نمیکنم . بازی هم فقط فیفا15 میکنم جدیدا کمی لگ داره که فکر میکنم به خاطر هارد و سرعت کمش هست . چون اوایل نداشت .
dvd writer هم که کلا فکر نکنم دو ماه هم کار کرد :دی الان دیگه سیدی خام هم بذاری توش نمیتونه بخونه
هارد هم که باید به این صورت خارج میکردی :
Remove four screws securing the hard drive assembly.
STEP 12.
Pull the hard drive to the left to disconnect it from the motherboard and after that remove the hard drive.
حالا یه سوال : من اگر بخوام یه هارد دیگه (hdd) بخرم به جای dvd writer بذارم شدنی هست ؟ خودم میتونم این کارو بکنم ؟
چون من خودم اسمبل pc رو بلدم ولی لپتاپ تا حالا تست نکردم میترسم خراب شه :دی
javad1361839
12-06-2015, 08:39
از کجا متوجه شم یه نرم افزاری مثل potplayer داره از گرافیک amd استفاده میکنه یا نه؟؟ ( تو تتظیمات catalyst هم pot رو high گذاشتم)
هارد 4540 کلا خوب نیست . سرعت read & write پایینی داره و بدسکتور هم بگیره دیگه فاجعه میشه . البته من 3 سال دارم لیپتاپو ولی خوب فعلا بدسکتور نگرفته
کول پد هم من کلا استفاده نمیکنم . بازی هم فقط فیفا15 میکنم جدیدا کمی لگ داره که فکر میکنم به خاطر هارد و سرعت کمش هست . چون اوایل نداشت .
dvd writer هم که کلا فکر نکنم دو ماه هم کار کرد :دی الان دیگه سیدی خام هم بذاری توش نمیتونه بخونه
هارد هم که باید به این صورت خارج میکردی :
Remove four screws securing the hard drive assembly.
STEP 12.
Pull the hard drive to the left to disconnect it from the motherboard and after that remove the hard drive.
حالا یه سوال : من اگر بخوام یه هارد دیگه (hdd) بخرم به جای dvd writer بذارم شدنی هست ؟ خودم میتونم این کارو بکنم ؟
چون من خودم اسمبل pc رو بلدم ولی لپتاپ تا حالا تست نکردم میترسم خراب شه :دی
آره ولی این هارد جدیده که فعلا هارد خوبی نشون داده. التبه همینطور که نوشتم جدا کردن هارد کاری نداشت مشکل این بود که بدون هیچ آموزشی رفتیم درب پشتی لپ تاپ رو مثل لپ تاپ های قدیمی باز کنیم (قدیمیا مثل گوشیا سامسونگ باز میشد) ولی بعد فهمیدیم کشویی بودش
راستی به نظرم فیفا هم گیر کردنش چند دلیل میتونه داشته باشه:
1- در ویندوزتون یه برنامه ی مزاحم جدیدا نصب کردین که پشت پرده مشغوله
2- هاردتون دیگه داره خراب میشه
3- سی پی یوتون داغ میکنه که شاید یکی از مهم ترین دلیلاش هم گرفتن گرد و غبار میتونه باشه که باعث میشه جریان هوا و خنک کنندگی دچار مشکل بشه
-----
مطمئنن کمی سخت تر از پی سی هستش چو قطعات ظریف تره ولی با آموزش تصویری مرحله به مرحله به نظرم میتونین. اینم یه آموزش مرحله به مرحله برای اضافه کردن هارد جدید:
اینم لینک دانلود همین آموزش <دانلود> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] optical+drive+bay+with+HDD+Caddy.mp4)
سلام دوستان من می خوام به این لب تاب یه SSD اضافه کنم چندتا سوال داشتم : - شنیدم باید به جای درایو نوری دستگاه هارد اضافه بشه درسته (یعنی نمیشه همزمان از دودرایو استفاده کرد؟؟) - جایی رو میشناسید تو تهران که این کارو بکنه..!؟؟ - چه هاردی مناسب این لب تابه (من 64GIG می خوام بگیریم و تعریف سامسونگ زیاد شنیدم)
سلام
من روی لپ تاپ هارد ssd قرار دادم.
1-هارد ssd در جای اصلی نصب کردم.
برو پیش متخصص این کار ، بگو لپ تاپ من اینه و چه ssd بگیرم که چیپ برد بتونه از تمام سرعت هارد جامد استفاده کنه.
من adata x900 گرفتم ، چون چیپ برد قدرت گرفتن تمام سرعت از هارد جامد نداره ، نتونستم نهایت سرعت هارد رو بگیرم
2-بعد hddcaddy رو گرفتم و هارد دوم رو جای درایور نوری گذاشتم . ویدئو آموزش در اینترنت موجوده.
سایز انتخابی 12.7mm
3- یک کابل تبدیل بگیر و درایو نوری رو به usb بزن و استفاده کن.
هر چند ارزش نداره چون درایور نوری لپ تاپ زودی ضعیف میشه.
رو یک درایور نوری پرتابل در صورت امکان بلوری که عمری باشه برات و زودی از رده خارج نشه ، بگیر.
دوست عزیز اونجا CPU طبیعیه که گرم بشه!
اخه در زمانی که درصد استفاده cpu زده 1 نهایت تا 10 .
از کجا متوجه شم یه نرم افزاری مثل potplayer داره از گرافیک amd استفاده میکنه یا نه؟؟ ( تو تتظیمات catalyst هم pot رو high گذاشتم)
سلام بر شما .به طور کلی کاتالیست نرم افزار مناسبی برای این کار نیست.اما می توانید برنامه ی مورد نطر را یک بار روی power saving قرار دهید و بعد به جزئیاتش دقت کنید و سپس آن را رویhigh قرار هید و ببینید به عنوان مثال آیا سرعت بازی بالا رفته است؟
آیا جزئیات گرافیکی بالاتر رفته است؟
آیا گوشه ی سمت چپ پایین لپ تاپ دچار داغی بیش از حد شده است؟
آیا هنگامی که سویچ انجام می شود یک لحظه صفحه سیاه می شود؟ که نشان دهنده ی رفتن روی کارت گرافیک گسسته است.
این ها نشانه ی استفاده از کارت گرافیک 7650 است.
اگر این نشانه ها را نداشتید بدانید که لپ تاپتان به مشکل سویچ گرافیکی مبتلا است البته اگر روی لپ تاپتان بر چسب سبز رنگ سوز لینوکس وجود دارد شک به یقین تبدیل می شود.
این سویچ گرافیکی ما هم آخرش حل نشد.
سلام دوستان
من كه تقريبا دو سال ميشه اين لپ تاپو با كانفيگ رم 6 و i5 و هارد 750 دارم . هاردش اوايل صداش خيلي اذيت ميكرد . اما ديگه صدا نميده انگار . يا گوش هاي من عادت كرده . شب ها كه دانلود رايگان دارم از 1 تا 6 دانلود ميزارم . تقريبا هر شب .
تا حالا كه مشكلي پيش نيومده .
آره ولی این هارد جدیده که فعلا هارد خوبی نشون داده. التبه همینطور که نوشتم جدا کردن هارد کاری نداشت مشکل این بود که بدون هیچ آموزشی رفتیم درب پشتی لپ تاپ رو مثل لپ تاپ های قدیمی باز کنیم (قدیمیا مثل گوشیا سامسونگ باز میشد) ولی بعد فهمیدیم کشویی بودش
راستی به نظرم فیفا هم گیر کردنش چند دلیل میتونه داشته باشه:
1- در ویندوزتون یه برنامه ی مزاحم جدیدا نصب کردین که پشت پرده مشغوله
2- هاردتون دیگه داره خراب میشه
3- سی پی یوتون داغ میکنه که شاید یکی از مهم ترین دلیلاش هم گرفتن گرد و غبار میتونه باشه که باعث میشه جریان هوا و خنک کنندگی دچار مشکل بشه
-----
مطمئنن کمی سخت تر از پی سی هستش چو قطعات ظریف تره ولی با آموزش تصویری مرحله به مرحله به نظرم میتونین. اینم یه آموزش مرحله به مرحله برای اضافه کردن هارد جدید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم لینک دانلود همین آموزش <دانلود> ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] optical+drive+bay+with+HDD+Caddy.mp4)
دیگه این گیر کردن های فیفا رو اعصابم رفته خواستم در لپتاپ باز کنم فن تمیز کنم ولی در باز نمیشه
این در پشتی لپتاپ چطوری باز کردی ؟
من همین کار میکنم ولی باز نمیشه :دی نیاز به فشار زیادی هست ؟
دیگه این گیر کردن های فیفا رو اعصابم رفته خواستم در لپتاپ باز کنم فن تمیز کنم ولی در باز نمیشه
این در پشتی لپتاپ چطوری باز کردی ؟
من همین کار میکنم ولی باز نمیشه :دی نیاز به فشار زیادی هست ؟
نه بابا فشار ندی مثل من بترکه!
باطری رو چطوری در میاری؟ در پشتی هم با همون دو تا شاسی هستش
یعنی همزمان که اون تا قسمت مخصوص واسه بیرون آوردن باطری رو فشار میدی درش رو هم کشویی باز کن
موفق باشی
نه بابا فشار ندی مثل من بترکه!
باطری رو چطوری در میاری؟ در پشتی هم با همون دو تا شاسی هستش
یعنی همزمان که اون تا قسمت مخصوص واسه بیرون آوردن باطری رو فشار میدی درش رو هم کشویی باز کن
موفق باشی
من همین کارو کردم هر چقدر زور زدم مگه بیرون میومد اخر یه چاقو انداختم زیرش برای منم شکست یه پایش :دی بعد فهمیدم یه پیچ هم داره باید باز کنی . پیچش هم زیر همون شاسی های باطری هست
پیچ باز کردیم راحت درش باز شد . فن در اوردیم . یعنی پر گرد و خاک بود .تقریبا دو سه ماه دیگه میره تو سه سال که داره کار میکنه . اینقدر کثیف بود توش کار به جارو برقی کشید :n33:
درایورهای 4540 برای ویندوز 10 هم قرار گرفت تو سایت HP :
درایورهای 4540 برای ویندوز 10 هم قرار گرفت تو سایت HP :
ممنون از اطلاع رسانی
البته هنوز در حال تکمیل لیسته/ درایوره اینتل رو عجیبه گذاشتن چون خود سایت اینتل نوشته که درایورش هنوز نهایی نیست و فقط با آپدیت ویندوز میشه نصبش کرد. نمیدونم این همونه یا خود اچ پی دستکاریش کرده. در ضمن درایور AMD هم آخرین نسخش دویست و خورده ای مگه پس چرا اینی که اچ پی گذاشته 400 مگه! یعنی درستکاریشون میکنه و بعد میذاره؟!:n13:
یه جایی خوندم انگار همین درایورا احتیاج به بروزرسانی داشتن / بقیه درایور قبلیا که واسه 8.1 64بیت بود رو همین ویندوز هم کار میده / البته هنوز خودم نصب نکردم مطمئن نیستم
یه جایی خوندم انگار همین درایورا احتیاج به بروزرسانی داشتن / بقیه درایور قبلیا که واسه 8.1 64بیت بود رو همین ویندوز هم کار میده / البته هنوز خودم نصب نکردم مطمئن نیستم
اره یه سری درایورهای ویندو 8.1 به 10 هم میخوره . منم خودم نصب نکردم همیشه بعد اومدن ویندوز جدید دو سه ماه صبر میکنم کامل نرم افزار ها و درایورها کامپتیبل شه با ویندوز که مشکلی پیش نیاد ولی خوب یه سری ثانیه اول نصب میکنن :دی
sajad_samavi
02-08-2015, 23:57
سلام بنده همین الان ویندوز 10 رو روی لب تاپ نصب کردم ... سرعت فوق العاده س !!!
هیچ گونه درایوری هم نداره که نصب نشده باشه .. فقط فک کنم گرافیکش اوکی نباشه باید سر فرصت تستش کنم ..
سلام بنده همین الان ویندوز 10 رو روی لب تاپ نصب کردم ... سرعت فوق العاده س !!!
هیچ گونه درایوری هم نداره که نصب نشده باشه .. فقط فک کنم گرافیکش اوکی نباشه باید سر فرصت تستش کنم ..
سلام
از تجربياتت بيشتر بگو :دي
راستي ويندوز رو از كجا گرفتي ؟ دانلود كردي يا ... ؟
ويندوز رو از كجا بگيرم به نظرتون ؟ سافت 98 خوبه ؟ راستي كدوم نسخه رو بگيرم ؟
ممنون
سلام دوستان
من دیشب رفتم به سایت اچ پی سر زدم، فقط یدونه درایور داشت اونم مال سال 2013 بود!!! برای ویندوز 10
فک کنم دارن بروزرسانی میکنن درایورهارو
arsham4005
05-08-2015, 11:12
سلام دوستان
من دیشب رفتم به سایت اچ پی سر زدم، فقط یدونه درایور داشت اونم مال سال 2013 بود!!! برای ویندوز 10
فک کنم دارن بروزرسانی میکنن درایورهارو
خود ویندوز تمام درایورهارو نصب میکنه فقط HP Driveguard رو پیدا نکرد که اونو خودم نصب کردم.
Public Enemy
05-08-2015, 11:32
برای برخی لپ تاپ ها خود ویندوز اکثر درایور هارو دانلود می کنه . کافیه یکی قربانی ! بشه و ویندوز 10 نصب کنه و از طریق windows update چک کنه درایور ها نصب میشن یا نه .
* اگر هم نصب نشد ، درایور های 8.1 رو تست کنین و driver signature verification رو غیر فعال کنین
arsham4005
05-08-2015, 11:37
برای برخی لپ تاپ ها خود ویندوز اکثر درایور هارو دانلود می کنه . کافیه یکی قربانی ! بشه و ویندوز 10 نصب کنه و از طریق windows update چک کنه درایور ها نصب میشن یا نه .
* اگر هم نصب نشد ، درایور های 8.1 رو تست کنین و driver signature verification رو غیر فعال کنین
قربانی چیه دیگه:n09:
من ویندوز 10 نصب کردم همه درایورا صحیح و سالم نصب شدن، شما هم نصب کنید مشکلی نداره.
قربانی چیه دیگه:n09:
من ویندوز 10 نصب کردم همه درایورا صحیح و سالم نصب شدن، شما هم نصب کنید مشکلی نداره.
گرافیک هم نصب شد ؟ تو سوییچ کردن که مشکلی نداشت ؟ تست کردی تو بازی؟
arsham4005
06-08-2015, 21:53
گرافیک هم نصب شد ؟ تو سوییچ کردن که مشکلی نداشت ؟ تست کردی تو بازی؟
بله همه چیز رو تست کردم، درایور چیپست، اینتل و ای ام دی همشون موجوده. سوئیچ میکنه، اسلیپ و هایبرنیت به درستی کار میکنن، تو بازیا هم هیچ مشکلی نداره:n39:
sajad_samavi
07-08-2015, 14:11
بله همه چیز رو تست کردم، درایور چیپست، اینتل و ای ام دی همشون موجوده. سوئیچ میکنه، اسلیپ و هایبرنیت به درستی کار میکنن، تو بازیا هم هیچ مشکلی نداره:n39:
سلام دوست عزیز
لطفا در صورت امکان یه عکس از این قسمت بذار ... میخام Total Avalaible Graphic Memory رو ببینم ... با تشکر
*** دوستان سنسور فینگر پرینت در ویندوز 10 بدون نصب هیچ برنامه ی اضافی کار میکنهه **** خیلی باحالههههه
sajad_samavi
07-08-2015, 14:36
اینم فیفا 2014 روی ویندوز 10 !؟ نمیدونم چرا اینجوری نشون میده !! ... هرکاریم که نیاز بوده انجام دادممم ( نصب گرافیک ، نیازمندیهای بازی ، گذاشتن بازی روی High Performancce در تنظیمات گرافیک ) سیستمم ریست کردم مجددا اومدم تو بازی ... باز به همین صورت بود
اما بازی فارکرای رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه ! فعلا این دو تا بازی رو تست کردم ...
تووووپو صد برابر بازیکنا نشون میده
arsham4005
07-08-2015, 16:41
اینم فیفا 2014 روی ویندوز 10 !؟ نمیدونم چرا اینجوری نشون میده !! ... هرکاریم که نیاز بوده انجام دادممم ( نصب گرافیک ، نیازمندیهای بازی ، گذاشتن بازی روی High Performancce در تنظیمات گرافیک ) سیستمم ریست کردم مجددا اومدم تو بازی ... باز به همین صورت بود
اما بازی فارکرای رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه ! فعلا این دو تا بازی رو تست کردم ...
دوست عزیز این ربطی به ویندوز نداره، کرک فیفا 14 اینجوری بود. اگه درست یادم باشه داور با کوچکترین برخوردی کارت قرمز مستقیم میده!:n04:
باید از کرک های دیگه استفاده کنید.
arsham4005
07-08-2015, 16:48
سلام دوست عزیز
لطفا در صورت امکان یه عکس از این قسمت بذار ... میخام Total Avalaible Graphic Memory رو ببینم ... با تشکر
بفرمایید:
این هم dxdiag
:n31: توپو :دی
این بزرگی توپ ربطی به گرافیک نداره
الان یکی از دلایل اصلی که من میخوام زودتر برم رو ویندوز 10 مشکلم با فیفا15 تو ویندوز 8.1 هست یکی دو هفته هست لگ شدیدی گرفته حتی تو بازی افلاین . من چون انلاینم بازی میکنم فیفا15 رو دیگه لگ اینترنت هم میاد رو لگ گرافیک اصلا نمیشه بازی کرد . دو هفته پیش اینطوری شد بعد هفته پیش خود به خود درست شد باز دو سه روزه خراب شده .
Public Enemy
07-08-2015, 17:24
همون طور که دوستمون گفتند مشکل از کرک هستش .
بهتره توی تاپیک خود بازی بپرسین احتمالا اونجا بهتر بتونن راهنمایی کنند
خداییش این توپ چطور گل میشه ؟ :n09:
راستی یه سوال
گرافیک این لپتاپ دایرکس 12 رو که پشتیبانی نمیکنه، درسته؟
arsham4005
07-08-2015, 22:39
راستی یه سوال
گرافیک این لپتاپ دایرکس 12 رو که پشتیبانی نمیکنه، درسته؟
درسته پشتیبانی نمیشه متاسفانه
masooumi
07-08-2015, 22:57
سلام ، برای درایور های ویندوز 10 این لپ تاپ چیکار میشه کرد؟
سلام
میتونید از سایت دانلود کنید
برخی هم درایورهای ویندوز 8.1 به راحتی نصب میشوند
arsham4005
08-08-2015, 09:56
ویندوز 10 همرو به جز چیپست اینتل نصب میکنه که اونو میتونید از سایتش بگیرید.
راستی کسی اطلاعی نداره درایور اثر انگشتش با ویندوز 10 سازگاره و خودش نصب میکنه یا نه؟ چون اگر سازگار باشه خودش گزینه sign in by fingerprint رو به گزینه های ورود به ویندوز (windows hello)اضافه میکنه ولی اگه سازگار نباشه باید برنامه جدا نصب کرد و دنگ و فنگ داره.
با تشکر
راستی کسی اطلاعی نداره درایور اثر انگشتش با ویندوز 10 سازگاره و خودش نصب میکنه یا نه؟ چون اگر سازگار باشه خودش گزینه sign in by fingerprint رو به گزینه های ورود به ویندوز (windows hello)اضافه میکنه ولی اگه سازگار نباشه باید برنامه جدا نصب کرد و دنگ و فنگ داره.
با تشکر
یکی از بچه ها صفحه قبل گفت خودش نصب میکنه :
*** دوستان سنسور فینگر پرینت در ویندوز 10 بدون نصب هیچ برنامه ی اضافی کار میکنهه **** خیلی باحالههههه
سلام
دوستان در كل عملكرد اين ويندوز ( جدا از بحث پروبوك 4540 ) چطور هست ؟ راضي هستيد ؟ از نظر سرعت و گرافيك چطوره ؟
و اينكه روي اين لپ تاپ پشتيباني خوبي داره ؟
ممنون
سلام
دوستان در كل عملكرد اين ويندوز ( جدا از بحث پروبوك 4540 ) چطور هست ؟ راضي هستيد ؟ از نظر سرعت و گرافيك چطوره ؟
كدوم نسخه رو پيشنهاد ميديد ؟ پروفشنال يا اينترپرايس ؟
ممنون
SNOW PATROL
12-08-2015, 07:54
سلام
ممنون
بنده یک هفته هست اینترپرایز رو نصب کردم کاملن هماهنگ و اوکی هست خیلی راضی ام....
به نظر من از هشت که خیلی بهتره از نظر عملکرد هم از سون تا حالا بهتر بوده... البته من بازی نمیکنم
سلام
ممنون
بنده یک هفته هست اینترپرایز رو نصب کردم کاملن هماهنگ و اوکی هست خیلی راضی ام....
به نظر من از هشت که خیلی بهتره از نظر عملکرد هم از سون تا حالا بهتر بوده... البته من بازی نمیکنم
تائید میشه!
از هر لحاظ عالیه
حتی برای بازی هم قدرت عالی ارائه میده
من نسخه پرو دارم رو همین مدل لپ تاپ
پشنهاد من پروفشنال هست
arsham4005
13-08-2015, 10:31
سلام
ممنون
اغراق نکنم باید بگم عالیه. همه چیز خوب و روونه. زیاد بازی نمیکنم اما فقط یکبار Dishonored نصب کردم که خیلی خوب اجرا شد. بیشتر به بازی های استور علاقمند شدم:n06:
از نظر درایورها هم که همه به خوبی پشتیبانی و نصب شدند.
من نسخه پرو نصب کردم. (8.1 رو آپگرید کردم) معمولا بعد از آپگرید زمان بوت زیاد میشه که بعدش دوباره به صورت بوت ویندوز 10 نصب کردم همه چی عالی شد. با اکانت مایکروسافت این ویندوز رو هرچندبار که نصب کنم قانونی اکتیو میشه:n01:
فینگر پرینتو چحوری فعال کنم؟
mosi_alfa
08-09-2015, 07:51
...........
mosi_alfa
08-09-2015, 07:52
دوست دارم زود 10 بنصبم
هرچند سر گرافیک اذیت شدیم کمی ولی ساپورتشون خوبه انصافا.
mohsensalam
08-09-2015, 08:53
فقط همین بگم آقا mosi که نصف عمر من صرف همین نصب گرافیک این لپ تاب شد
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
mosi_alfa
08-09-2015, 15:08
فقط همین بگم آقا mosi که نصف عمر من صرف همین نصب گرافیک این لپ تاب شد
درسته داداش بعضی دوستان بودند خیلی اذیت شدن؛ دلیلش مبهم مونده چرا بعضی راحت ردیف میشدن بعضی برعکس.[emoji29]
Sent from my LG-D724 using Tapatalk
mohsensalam
15-09-2015, 10:20
آره واقعا.
بنده که کوچیک شما هستم تا حالا پنجاه تا درایور گرافیک عوض کردم اما هنوز که هنوزه سوئیچ نمی کنه.
نمی دونم چی کار کنم[emoji17] [emoji17]
Mt.Shadow
15-09-2015, 16:21
سلام به همگی دوستان
پیشنهاد میکنم ویندوز 10 نصب کنید
چون درایوری که سایت hp برای این ویندوز گذاشته کاملا درست کار میکنه
من قبلا ویندوز 7 داشتم هم مشکل سوییج و هم اسلیپ درست کار نمیکرد
ولی الان همه چیه عالیه هم اسلیپم درست کار میکنه هم سوییچ.:n20:
آره واقعا.
بنده که کوچیک شما هستم تا حالا پنجاه تا درایور گرافیک عوض کردم اما هنوز که هنوزه سوئیچ نمی کنه.
نمی دونم چی کار کنم[emoji17] [emoji17]
من مشکل شما رو روی ویندوز 7 و 8.1 دارم.البته هنوز ویندوز 10 نصب نکرده ام.این لپ تاپ با این سویچ گرافیکش من رو پیر کرد...
mohsensalam
17-09-2015, 17:33
آخ همینه .... جوانی پای این سوئیچ رفت
اونوقت یه سوالی
به نظرتون اگه بره گارانتی مشکلشو حل می کنن؟
آخ همینه .... جوانی پای این سوئیچ رفت
اونوقت یه سوالی
به نظرتون اگه بره گارانتی مشکلشو حل می کنن؟
سلام بر شما دوست عزیزم.
چه عجب بعد از 89 پست در مورد سویچ گرافیک یک نفر حرف مارو تایید کرد و با بنده هم دردی نمود.
آیا می توانیم با هم تلفنی صحبتی داشته باشیم؟
آخر یک خورده سخت است که 89 پست را خلاصه کرد.
ایمیل بنده هست...
باتشکر قبلی... pashakhanloo@chmail.ir
کسی میدونه کاربرد این دو نرم افزار :
HP 3D DriveGuard Softwareو
Intel Rapid Storage Technology Driver
که تو درایورهای مربوط به 4540 هستن چیه و کارشون چی هست ؟
کسی میدونه کاربرد این دو نرم افزار :
HP 3D DriveGuard Software
و
که تو درایورهای مربوط به 4540 هستن چیه و کارشون چی هست ؟
سلام دوست عزیز
HP 3D DriveGuard Software
برنامه ی بالایی برای محافظت هارد شما در برابر جابجایی لپ تاپ مورد استفاده قرار میگیره.
یعنی وقتی شما صفحه نمایش لپ تاپ رو میبندین، و میخواهید جابجایی کنید، بخاطر داشتن سنسور ژیروسکوپ در این لپ تاپ، هد هارد شما به صورت موقت به حالت پارک میره تا اطلاعات شما و هارد شما آسیب نبینه بخاطر جابجایی
برای تست میتونید وقتی سیستم روشنه چراخ هارد رو نگاه کنید که سبزه، ولی بعد از بستن صفحه نمایش (به شرطی که به حالت اسلیپ نره!!) بعد از تکان دادن لپ تاپ و قرار دادن آن بصورت عمودی، چراغ هارد به رنگ زرد درمیاد
در واقع کار این نرم افزار مدیریت هارددیسک موجود در سیستم شماست و از احتمال بوجود آمدن مشکلات احتمالی در حین اتصال چند هارددیسک به یکدیکر جلوگیری می کند و امکان مدیریت آن ها را به شما می دهد،همچنین کارایی هارددیسک را افزایش می دهد و مصرف آن را به حداقل می رساند.
این تکنولوژی سالهاست که توسط اینتل ارائه شده و فقط طی سال های متوالی بارها تغییر نام پیدا کرده است و یک سری از مشکلات آن برطرف شده است.
[LEFT]Intel® Application Accelerator RAID Edition
Intel® Application Accelerator 4.x
Intel® Matrix Storage Technology software
Intel® Matrix Storage Manager
Intel® Rapid Storage Technology
تفاوت Intel® Rapid Storage Technology با نسخه های قبلی پشتیبانی از یک هارددیسک تا چندهاردیسک می باشد .
توسط Native Command Queuing کارایی هارددیسک شما افزایش پیدا می کند.
اگر از Laptop استفاده می کنید ، توسط Link Power Management مصرف شارژ باتری شما کاهش می یابد.
mosi_alfa
09-10-2015, 10:25
سلام
تو ویندوز ۱۰ هات کی های مربوط به نور صفحه کار نمیکنه ولی اسایپ و کم و زیاد صدا کار میکنه
چه کنم؟
سلام
تو ویندوز ۱۰ هات کی های مربوط به نور صفحه کار نمیکنه ولی اسایپ و کم و زیاد صدا کار میکنه
چه کنم؟
سلام
از لینک زیر دانلود نمایید
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
کسی تجربه ارتقای رم لپتاپ 4540 رو داشته ؟
رم خودم 4 گیگ هست ولی دیگه تا بیخ پر میشه :دی مثلا یه فیفا16 باز میکنم دیگه یه برنامه ساده کنارش باز کنم هنگ میکنه. میخوام یه رم 2 یا 4 کنارش اضافه کنم خودم. قیمت و این موارد رو کسی داشت بگه ممنون میشم .
سلام
رم خودم 4 گیگ هست ولی دیگه تا بیخ پر میشه :دی مثلا یه فیفا16 باز میکنم دیگه یه برنامه ساده کنارش باز کنم هنگ میکنه. میخوام یه رم 2 یا 4 کنارش اضافه کنم خودم. قیمت و این موارد رو کسی داشت بگه ممنون میشم .
سلام
باید باس هر دو رم یکی باشن
بهتره دوتا 4 گیگ بخرید تا دوتا 8 گیگ
البته فک کنم این لپ تاپ تا 16 قابل ارتقاست
sajad_samavi
18-10-2015, 20:46
سلام
سلام دوست عزیز .. مگه فیفا 2016 رو نصب کردین رو این لبتاپ ؟!؟؟! اگه اره که اصلا از کجا آوردین هنوز که نسخه کرک شده ش نیومده !!! بعدش رو 4540 چجوری اجرا میشه من سی پی یوم i7 و رمم هم 8 گیگ هستش !! خوب و بدون لگ اجرا میکنه فیفا 2016 رو ؟!
با تشکر
سلام
باید بایوس هر دو رم یکی باشن
بهتره دوتا 4 گیگ بخرید تا دوتا 8 گیگ
البته فک کنم این لپ تاپ تا 16 قابل ارتقاست
اره البته باس منظورت بود دیگه :دی
از این جهت پرسیدم که چون رم لپتاپ کوچیکتر از pc هست تفاوت قیمت ها رو میخواستم بدونم
سلام دوست عزیز .. مگه فیفا 2016 رو نصب کردین رو این لبتاپ ؟!؟؟! اگه اره که اصلا از کجا آوردین هنوز که نسخه کرک شده ش نیومده !!! بعدش رو 4540 چجوری اجرا میشه من سی پی یوم i7 و رمم هم 8 گیگ هستش !! خوب و بدون لگ اجرا میکنه فیفا 2016 رو ؟!
با تشکر
سلام
اره یه ماه نصبه :دی من همون روز اول ارجینال خریدم . اصلا اصل فیفا بازی کردن به انلاین بازی کردنشه . هم 14و هم15 و 16 رو ارجینال خریدم . تنها نرم افزار و بازی که اصلش رو میگیرم فیفاس :دی
حله من با کانفیگ cor i5 , ram 4 راحت اجرا میکنم فقط بعضی موقع ها رم کم میاد ریست میکنم درست میشه
SNOW PATROL
18-10-2015, 22:04
سلام
من دو ماه پیش یک اپیسر جهار گیگ 1600 انداختم کنارش 110 تومن...
اره البته باس منظورت بود دیگه :دی
از این جهت پرسیدم که چون رم لپتاپ کوچیکتر از pc هست تفاوت قیمت ها رو میخواستم بدونم
:n04: من بایوس نوشتم؟؟؟ :n38:
یا خدا :19:
آبروم رفت :31:
آره منظورم باس بود. ببخشید
خدا بر آدمهایی که نمیزارن تمرکز ذهنی بمونه، راه درست رو نشون بده!! اعصاب نذاشتن بخدا :n37:
من دو ماه پیش یک اپیسر جهار گیگ 1600 انداختم کنارش 110 تومن...
مبارکتون باشه هم لپ تاپی :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.