مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Hp ProBook 4540s
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
arsham4005
09-06-2014, 22:09
!:|:|:|:|
Sent from my C2305 using Tapatalk
حالا دیدی مفت گرفتم :دی
:n09:
mosi_alfa
09-06-2014, 23:10
چی شد ؟!؟
یه بار دیگه شفاف تر اگه ممکنه توضیح بدین !؟؟؟ ترجیحا با رسم شکل :n02::n16:
الان 8.1 دارم با همون درایورای سایت hp سویچ کار میکنه البته بدون اسلیپ
دفعات قبل که 8.1 میریختم و همین درایوررا سایت hp رو میریختم کاتالیست نصب نمیشد، درایورای سایت amd هم کار نداد اون موقع
amirazimy
10-06-2014, 00:31
حالا دیدی مفت گرفتم :دی
:n09:
عزیز:n29:
یعنی لبتاب رو میبندی خاموش میشه؟
greywarden90
10-06-2014, 01:44
سلام.
دوستان یه سوال .
من یه باکس تبدیل هارد لپ تاپ به هارد اکسترنال خریدم . تصمیم دارم هارد این لپ تاپو عوض کنم یه هارد 7200 دور با حجم پایین خوب بگیرم بزارم روش . الان لپ تاپ مشکلی نداره ولی فکر کنم با تعویض هارد خیلی بهتر بشه . نظرتون چیه این کارو انجام بدم؟ هارد چه مارکی بخرم ؟ کسی این کارو انجام داده؟
سلام.
دوستان یه سوال .
من یه باکس تبدیل هارد لپ تاپ به هارد اکسترنال خریدم . تصمیم دارم هارد این لپ تاپو عوض کنم یه هارد 7200 دور با حجم پایین خوب بگیرم بزارم روش . الان لپ تاپ مشکلی نداره ولی فکر کنم با تعویض هارد خیلی بهتر بشه . نظرتون چیه این کارو انجام بدم؟ هارد چه مارکی بخرم ؟ کسی این کارو انجام داده؟
سلام
اصلا این کارو نکن ارزش نداره
نگاه شما یک هارد ssd بگیر با حجم کم ولی بنظر من 128 گیگ رو بگیر ، بعدش هارد لپ تاپ رو در بیار و جاش ssd رو بذار. خب الان لپ تاپت هارد ssd داره و لپ تاپت خر کیف شده در حال حاظر. :n02:
خب این قطعه رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارش جالبه
کاری میکنه اینه که بهت این امکانو میده روی لپ تاپت دو هارد نصب کنی.
شما اول درایور نوری ( دی وی دی رام) در میاری و هارد خوده لپتاپ رو روی اون قطه نصب می کنید و جای دی وی دی رام قرارش میدی.
شما سیستم عامل رو روی هارد اس اس دی نصب می کنی و از هارد دوم برای عکس ها یا موزیک ها و ... استفاده می کنی.
والا من این قطع رو تو محل سکونتم گیر نیاوردم و امید وارم شما در شهری که هستی بتونی گیر بیاری.
اینم فیلم مورد نظر و طریقه نصب دو هارد.
arsham4005
10-06-2014, 21:04
سلام
نگاه شما یک هارد ssd بگیر با حجم کم ولی بنظر من 128 گیگ رو بگیر ، بعدش هارد لپ تاپ رو در بیار و جاش ssd رو بذار. خب الان لپ تاپت هارد ssd داره و لپ تاپت خر کیف شده در حال حاظر. :n02:
خب این قطعه رو ببین
کارش جالبه
شما اول درایور نوری ( دی وی دی رام) در میاری و هارد خوده لپتاپ رو روی اون قطه نصب می کنید و جای دی وی دی رام قرارش میدی.
شما سیستم عامل رو روی هارد اس اس دی نصب می کنی و از هارد دوم برای عکس ها یا موزیک ها و ... استفاده می کنی.
والا من این قطع رو تو محل سکونتم گیر نیاوردم و امید وارم شما در شهری که هستی بتونی گیر بیاری.
خب اونوقت دیگه دی وی دی رام نداریم؟
خب اونوقت دیگه دی وی دی رام نداریم؟
یک باکس دیگه هست کی دی وی دی رام درونش قرار میگیره و انرا تبدیل به دی وی دی رام اکسترنال می کنه که با پورت یو اس بی کار میکنه یا اگر اون باکس گیرت نیومد می تونی یه دی وی دی رام اکسترنال بگیری.:n01:
دوستانی که قطعه مربوطه رو گیر اوردن لطفا بگن
زحمت داشتم براشون:n16:
greywarden90
10-06-2014, 21:52
سلام
خب این قطعه رو ببین
کارش جالبه
ssd قیمتش خیلی بالاس ، اصلا به صرفه نیست .
فکر نمیکنم به این زودی ها هم قیمتش کم بشه .
تصمیمو گرفتم میخام هارد لپ تاپو عوض کنم. اگه خوب شد که هیچ، اگه بد شد دوباره هارد خودشو میبندم سر جاش .
فقط نمیدونم چه هاردی بگیرم ؟
ssd قیمتش خیلی بالاس ، اصلا به صرفه نیست .
فکر نمیکنم به این زودی ها هم قیمتش کم بشه .
تصمیمو گرفتم میخام هارد لپ تاپو عوض کنم. اگه خوب شد که هیچ، اگه بد شد دوباره هارد خودشو میبندم سر جاش .
فقط نمیدونم چه هاردی بگیرم ؟
نگاه دوست من اره قیمت بالاست و قیمته بالاش هم دلیلی داره دیگه
در مورد مقاومت و میزان مصرف و سرعت هارد اس اس دی جست و جو کن.
بعدش شما داری یک هزینه ای می کنی ، خب چرا بعدش پشیمون بشی ؟ خب کمی صبر کن ، بعدش جنسی بگیر که پشیمون نشی.
هارد های سیگت تعریفشو زیاد شنیدم ، مکس تور هم همین طور ، ولی میگن کم گیر میاد
ولی کمی روی حرفام فکر کن:n16:
amirazimy
11-06-2014, 23:47
دوستان من ویندوز 8.1 رو نصب کردم همچی عالی کار میکنه به جز اسلیپ دوستان راحلی است که درست بشه؟ دوستان کمک کنید.
mosi_alfa
14-06-2014, 18:02
تا حالا کسی آپدیتی که از بخش Optional Update داخل Windows update برای amd تو ویندوز 8.1 میاد نصب کرده؟؟
تا حالا کسی آپدیتی که از بخش Optional Update داخل Windows update برای amd تو ویندوز 8.1 میاد نصب کرده؟؟
سلام
بلی
اگه میخوایین بگین مشکل Sleep حل شده یا نه؟ باید بگم خیر! این روش خاصی داره! کشت مارو با این درست کار نکردن Sleep
mosi_alfa
14-06-2014, 20:09
سلام
بلی
اگه میخوایین بگین مشکل Sleep حل شده یا نه؟ باید بگم خیر! این روش خاصی داره! کشت مارو با این درست کار نکردن Sleep
ارور MMdriver aplication has stoped working رو حل میکنه؟ ابتدای بالا اومدن ویندوز ظاهر میشه.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-06-2014, 22:14
سلام من میخوام یه 4540 بخرم اما گرافیکشو زده AMD RADEON7670 ولی بعضی از دوستان یه چیز دیگه ای گفتن این چطوره؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-06-2014, 22:36
اون بهتر یا ان وی دیا؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
14-06-2014, 22:38
اون بهتر یا ان وی دیا
ان وی دیا به نظرم بهتره
arsham4005
14-06-2014, 23:47
ارور MMdriver aplication has stoped working رو حل میکنه؟ ابتدای بالا اومدن ویندوز ظاهر میشه.
این ارور ربطی به آپدیت ها نداره مربوط میشه به درایور کارت گرافیک. یکبار درایور رو پاک کنید و دوباره نصب کنید
arsham4005
14-06-2014, 23:49
من نصب کردم ولی کنترل پنل amd رو از کار انداخت
greywarden90
14-06-2014, 23:51
ایهاالناس کمک !
منم ویندوز 8.1 نصب کردم و درایورهارو از خود سایت hp دانلود کردم ولی متاسفانه این مشکلاتو دارم :
اسلیپ به درک، اصلا گرافیک اینتل نصب نمیشه مینویسه
This computer does not meet the minimum requirements for installing the software
هر دو درایور 8 و 8.1 رو تست کردم جواب نداد.
یه مشکل دیگه نور صفحه کم و زیاد نمیشه چه از کنترل پنل چه با کیبورد .
بعد از تلاش فراوان و حروم کردن چند گیگ ترافیک نشد که نشد !
دست از پا درازتر برمیگردیم به 8 یا 7 .
greywarden90
15-06-2014, 00:53
ولی خداییش خیلی سریعه 8.1
وقتی روشن میکنی تو کمتر از 10 ثانیه بالا میاد در حالی که 7 از اسلیپ تا بالا اومدن بیشتر ازاین طول میکشه !
ایهاالناس کمک !
منم ویندوز 8.1 نصب کردم و درایورهارو از خود سایت hp دانلود کردم ولی متاسفانه این مشکلاتو دارم :
This computer does not meet the minimum requirements for installing the software
این پیغام رو دیشب خودم باش رویرو شدم
من می خواستم یک نسخه جدید از درایور رو نصب کنم اینتل این خطا میداد و مجبور شدم برم همون نسخه ای که خوده سایت اچ پی گذاشته رو نصب کنم.
نور صفحه هم به اینتل مربوط میشه (گرافیک)
سلام من میخوام یه 4540 بخرم اما گرافیکشو زده AMD RADEON7670 ولی بعضی از دوستان یه چیز دیگه ای گفتن این چطوره؟
'گزینه های بهتر از این هم هست
آخه من رشتم نرم افزاره برای کارم نیاز به i7 دارم حالا دارم بزرگواری میکنم میگم i5 میخوام :n27: هنوز که نگرفتم :n01: شک ندارم تتا کنکور کارشناسیم بیشترهم میشه بازم نمیخرم :n09::n09::n09:
MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-06-2014, 11:47
میشه یه نمونشو بگید؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
15-06-2014, 12:03
دوست عزیز اون بهتره یا این یکی؟NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
griefcottage
15-06-2014, 13:00
ایهاالناس کمک !
ببین اول amd رو نصب کن ببین میشه یا نه!
oOomid.M
15-06-2014, 13:28
دوست عزیز اون بهتره یا این یکی؟NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
GT 740 بهتره
aliix_666
15-06-2014, 13:38
برادر من خود ویندوز 8.1 آپدیت کردم کارت گرافیک اینتل رو شناخت و میتونم نور رو کم و زیاد کنم ولی با کیبورد نه فک کنم درایور hotkey رو باید نصب کنم
میشه یه نمونشو بگید؟
برید به سایت دی جیکالا نگاه به برنده های اسوس و لنو بندازید و با این مدل مقایسه کنید
arsham4005
15-06-2014, 14:29
ایهاالناس کمک !
شما پیغامو بخونید ببینید چی نوشته؟ این کامپیوتر حداقل الزامات مورد نیاز برای نصب این نرم افزار را دارا نیست.
یعنی اینکه اون درایور مربوط به این سخت افزار نمیشه! اچ پی درایورهاشو به صورت اختصاصی تو سایتش میذاره. یعنی اون درایور خاص فقط روی hp4540s با ویندوز 8.1 32 یا 64 بیتی نصب میشه اونوقت شما درایور 8 رو گرفتی نصب میکنی!!!
اول مطمئن شید که درایور رو درست دانلود کردید دوم اگر باز هم این مشکل ادامه داشت ایرادی نداره از بخش device manager گرافیک اینتل رو آپدیت کنید، آخرین ورژن رو براتون نصب میکنه. فکر میکنم حدود 90-100 مگابایت باشه
موفق باشید
amirazimy
17-06-2014, 18:04
شما پیغامو بخونید ببینید چی نوشته؟ این کامپیوتر حداقل الزامات مورد نیاز برای نصب این نرم افزار را دارا نیست.
یعنی اینکه اون درایور مربوط به این سخت افزار نمیشه! اچ پی درایورهاشو به صورت اختصاصی تو سایتش میذاره. یعنی اون درایور خاص فقط روی hp4540s با ویندوز 8.1 32 یا 64 بیتی نصب میشه اونوقت شما درایور 8 رو گرفتی نصب میکنی!!!
اول مطمئن شید که درایور رو درست دانلود کردید دوم اگر باز هم این مشکل ادامه داشت ایرادی نداره از بخش device manager گرافیک اینتل رو آپدیت کنید، آخرین ورژن رو براتون نصب میکنه. فکر میکنم حدود 90-100 مگابایت باشه
موفق باشید
دوست عزیز سلام
ببخشید شما مشکل اسلیپ ندارید؟اگه خیر چهطور درست کردید؟د ویندوز 8.1
arsham4005
18-06-2014, 22:13
دوست عزیز سلام
ببخشید شما مشکل اسلیپ ندارید؟اگه خیر چهطور درست کردید؟د ویندوز 8.1
چرا منم مشکل اسلیپ دارم اما خب زیادم استفاده نمیکردم کلا قیدشو زدم :n02:
یکی از دوستان یادمه گفته بود اگه برای هردو گرافیک از درایورهای اچ پی استفاده کنید اسلیپ درست میشه، خودم امتحان نکردم
البته اینم بگم اسلیپ من از اول با درایورهای بتا که برای ویندوز 8.1 اومد درست کار میکرد ولی بعد دوباره از کار افتاد.:n13:
amirazimy
19-06-2014, 02:01
یکی از دوستان یادمه گفته بود اگه برای هردو گرافیک از درایورهای اچ پی استفاده کنید اسلیپ درست میشه، خودم امتحان نکردم
البته اینم بگم اسلیپ من از اول با درایورهای بتا که برای ویندوز 8.1 اومد درست کار میکرد ولی بعد دوباره از کار افتاد.:n13:
دوست عزیز واچ داگز رو بازی کردی خیلی باحاله:n02::n02::n02:
arsham4005
19-06-2014, 11:45
دوست عزیز واچ داگز رو بازی کردی خیلی باحاله:n02::n02::n02:
آقا اذیت نکن دیگه منم میخوام خوووووووو:n03:
در حال دانلود پارت های آخرشم
با همین لپ تاپ بازی کردی؟ رو تنظیمات high اجرا میشه؟
griefcottage
19-06-2014, 18:25
مشکل اسلیپ دقیقاً چجوری میشه؟؟
فکر کنم اسلیپ لپ تاپ من تنها درسته!!!
arsham4005
20-06-2014, 00:32
واسه من اینجوریه که اسلیپ میشه اما بعدش که روشن میکنی ریست میشه!
amirazimy
20-06-2014, 03:11
چه طور درست کردی دوست عزیز یعنی وقتی اسلیپ میره ریست نمیشه؟
amirazimy
20-06-2014, 03:13
آقا اذیت نکن دیگه منم میخوام خوووووووو:n03:
در حال دانلود پارت های آخرشم
با همین لپ تاپ بازی کردی؟ رو تنظیمات high اجرا میشه؟
روون اجرا کردم الان فصل دومم خیلی باحالا حتما ترینر دانلود کن و تمام پالتوش رو بخر خیلی باحالن :n02:
ناگفته نمونه کلا 4 فصل داره زیاد بازی نکن سریع تموم نکن بزار بهت حال بده:n05:
Devicestreet
20-06-2014, 10:13
روون اجرا کردم الان فصل دومم خیلی باحالا حتما ترینر دانلود کن و تمام پالتوش رو بخر خیلی باحالن :n02:
ناگفته نمونه کلا 4 فصل داره زیاد بازی نکن سریع تموم نکن بزار بهت حال بده:n05:
اگه میشه لطفا اینها رو هم بذارید
فریم ریت
عکس از تنظیمات بازی
کانفیگ دستگاه
MS_Delfi
21-06-2014, 14:12
سلام
Toch pad لب تاپ من مشکل داره
درایورش نصب شده ولی کاراش رو به درستی انجام نمیده
مثلا Scroll بعضی جاها کار میکنه، بعضی جاها نه! البته اونجاهایی که کار نمیکنه فقط شکل پوینتر ماوس رو تغییر میده!
قادر نیست تصاویر رو بچرخونه، البته بازم شکل پوینتر ماوس رو تغییر میده!
احتمال میدم درایورش درست نیست!
اون رو از سایت HP دانلود کردم
کسی میدونه مشکل کجاست؟
arsham4005
21-06-2014, 22:43
سلام
Toch pad لب تاپ من مشکل داره
درایورش نصب شده ولی کاراش رو به درستی انجام نمیده
مثلا Scroll بعضی جاها کار میکنه، بعضی جاها نه! البته اونجاهایی که کار نمیکنه فقط شکل پوینتر ماوس رو تغییر میده!
قادر نیست تصاویر رو بچرخونه، البته بازم شکل پوینتر ماوس رو تغییر میده!
احتمال میدم درایورش درست نیست!
اون رو از سایت HP دانلود کردم
کسی میدونه مشکل کجاست؟
کنترل پنل همون درایور رو باز کن تنظیماتش رو چک کن. امکانات زیادی داره واسه شخصی سازیش
MS_Delfi
21-06-2014, 23:34
کنترل پنل همون درایور رو باز کن تنظیماتش رو چک کن. امکانات زیادی داره واسه شخصی سازیش
ممنونم از جوابتون
این کار رو کردم
تنظیمات زیادی هم پیدا کردم
مثل فعال کردن حرکت بین تصاویر با 3 انگشت
اما کار نمیکنه!
arsham4005
22-06-2014, 21:34
ممنونم از جوابتون
این کار رو کردم
تنظیمات زیادی هم پیدا کردم
مثل فعال کردن حرکت بین تصاویر با 3 انگشت
اما کار نمیکنه!
از دیوایس منیجر آپدیتش کن، آخرین نسخه رو نصب میکنه
اگه نشد از کنترل پنل پاکش کن و دوباره نصبش کن
موفق باشی
سلام . درب لپتاپ من بعد از مدتی که ثابت هست ، وقتی میخوام حرکتش بدم ، تق صدا میده ! اینگار روغن کاری لازم داره . باید روغن کاری کنم درشو ؟
سلام دوستان.
میخواستم بدونم بالاخره راهحلی برای سویچ کردن گرافیک پیدا شده یا نه؟ روشهای مختلف رو امتحان کردم ولی جواب نداد...
ممنون.
کسی روی این لپ تاپ ssd نصب کرده ؟
سرعتش در خواندن نوشتن چند بود توی تست بنچمارک؟
سلام دوستان.
میخواستم بدونم بالاخره راهحلی برای سویچ کردن گرافیک پیدا شده یا نه؟ روشهای مختلف رو امتحان کردم ولی جواب نداد...
ممنون.
شما درایور amd و اینتل رو اخرین نسخش از سایت های مربوطه دانلود کن و نصبش کن ، عمل سوییچ بخوبیس کار می کند اما اسلیپ از کار می افتد
سلام . درب لپتاپ من بعد از مدتی که ثابت هست ، وقتی میخوام حرکتش بدم ، تق صدا میده ! اینگار روغن کاری لازم داره . باید روغن کاری کنم درشو ؟
مگه لولا در گیر اوردی :n02:
شوخی کردم برای رفع این مورد اسپری خشک وجود داره. ولی کار شما نیست
شما درایور amd و اینتل رو اخرین نسخش از سایت های مربوطه دانلود کن و نصبش کن ، عمل سوییچ بخوبیس کار می کند اما اسلیپ از کار می افتد
از سایت اچپی یا سایت خودشون؟
این مشکل در ویندوز 7 هم هست دیگه؟
arsham4005
28-06-2014, 22:44
ظاهرا که این لپ تاپ با اسلیپ مشکل داره. من رو 7 و 8.1 تست کردم اسلیپ کار نمیکرد. ولی در یه صورت 90 درصد احتمال داره که هم سوئیچ و هم اسلیپ کار کنه. اینکه درایور اینتل رو از سایت اچ پی دانلود و نصب کنی و درایور amd رو از سایت amd. بعدش هر دوتا رو با ویندوز آپدیت یا Device manager آپدیت کنی. معمولا تو این حالت کنترل پنل amd یا همون ccc از کار میفته. بعدش اگه خواستی تنظیمات گرافیک بازی ها و نرم افزارها مثل power saving و high performance رو تغییر بدی باید از تنظیمات پاور آپشنز ویندوز به طور دستی تنظیم کنی. اینجوری هم اسلیپ و هم سوئیچ کار میکنه، بازم میگم احتمال موفقیت با این روش 90 درصده :)
ظاهرا که این لپ تاپ با اسلیپ مشکل داره. من رو 7 و 8.1 تست کردم اسلیپ کار نمیکرد. ولی در یه صورت 90 درصد احتمال داره که هم سوئیچ و هم اسلیپ کار کنه. اینکه درایور اینتل رو از سایت اچ پی دانلود و نصب کنی و درایور amd رو از سایت amd. بعدش هر دوتا رو با ویندوز آپدیت یا Device manager آپدیت کنی. معمولا تو این حالت کنترل پنل amd یا همون ccc از کار میفته. بعدش اگه خواستی تنظیمات گرافیک بازی ها و نرم افزارها مثل power saving و high performance رو تغییر بدی باید از تنظیمات پاور آپشنز ویندوز به طور دستی تنظیم کنی. اینجوری هم اسلیپ و هم سوئیچ کار میکنه، بازم میگم احتمال موفقیت با این روش 90 درصده :)
ممنون.
این کارهایی که کردم: (ویندوز 8.1 64بیتی)
درایور اینتل رو از سایت اچپی گرفتم و نصب کردم. اولش پیغام داد که این نسخه که میخوای نصب کنی، قدیمی تر از اونی هست که الان نصبه (خود ویندوز نصب کرده) ولی گفتم بیخیال.
درایور amd (همون catalyst) نسخه 14.4 رو دانلود و نصب کردم.
بعد با Windows Update دنبال آپدیتهای جدید گشتم و یکی که مربوط به AMD بود رو نصب کردم. (حجمش 62 مگ بود حدوداً. و ظاهراً از روی هارد نصب کرد چون دانلودش طول نکشید خیلی)
پروفایل پاور هم روی High Performance هست. و ATI Graphics Power Settings, Switchable Dynamic Graphics, Intel(R) Graphics Settings هم در هر دو حالت باتری و برق، روی Maximize Performance هست.
این نتیجه کار (وقتی روی دسکتاپ راست کلیک میکنم): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته وقتی روی AMD Catalyst Control Center کلیک میکنم، میگه: AMD Catalyst Control Center cannot be started. There are currently no settings that can be configured using AMD Catalyst Control Center
حالا از کجا بفهمم که داره از AMD استفاده میکنه؟ چون توی dxdiag که نگاه کردم، هنوز هم Intel رو نشون میداد.
ضمن اینکه مشکل اسلیپ هم هست باقی هست هنوز.
از توجهتون سپاسگزارم.
پینوشت: من بدون قندشکن با ویندوز آپدیت کار کردم و اون یک آپدیت رو پیدا کرد. لازمه با قندشکن باشه؟
سلام
دوست عزيز روي ويندوز 7 و 8 اگه درايور هاي intel و amd رو از خود سايت hp و متناسب با ويندوزت دانلود و نصب كني ، مشكل اسليپ و سوييچ نخواهي داشت .
اما روي ويندوز 8.1 اطلاعي ندارم . الان دارم درايور هاي amd و intel رو براي ويندوز 8.1 از خود سايت hp دانلود ميكنم و بعد وين 8.1 نصب ميكنم ببينم چه پيش مياد !
........
دوستان يه سوال داشتم . من چند ماهي هست كه شب ها لپ تاپ رو واسه دانلود تا صبح روشن ميزارم . ( مانيتور رو از تنظيمات بعد از 2 دقيقه خاموش ميكنم .) گاهي اوقات هم در طول روز دانلود ميزارم . البته اتاق خنك هست . مشكلي واسه لپ تاپ پيش نمياد ؟ هارد اذيت نميشه ؟
ممنون
سلام
دوست عزيز روي ويندوز 7 و 8 اگه درايور هاي intel و amd رو از خود سايت hp و متناسب با ويندوزت دانلود و نصب كني ، مشكل اسليپ و سوييچ نخواهي داشت .
اما روي ويندوز 8.1 اطلاعي ندارم . الان دارم درايور هاي amd و intel رو براي ويندوز 8.1 از خود سايت hp دانلود ميكنم و بعد وين 8.1 نصب ميكنم ببينم چه پيش مياد !
........
دوستان يه سوال داشتم . من چند ماهي هست كه شب ها لپ تاپ رو واسه دانلود تا صبح روشن ميزارم . ( مانيتور رو از تنظيمات بعد از 2 دقيقه خاموش ميكنم .) گاهي اوقات هم در طول روز دانلود ميزارم . البته اتاق خنك هست . مشكلي واسه لپ تاپ پيش نمياد ؟ هارد اذيت نميشه ؟
ممنون
هارد این لپ تاپ ضعیف هست ، پیشنهاد می کنم این کارو نکن
با پی سی دسکتاپ این کارو می کنن نه لپ تاپ:n01:
سلام
سلام.
از توجهتون سپاسگزارم و منتظر نتیجه آزمایشتون هستم.
چه ربطی به هارد داره ؟!!
==========
\دوستان يه سوال داشتم . من چند ماهي هست كه شب ها لپ تاپ رو واسه دانلود تا صبح روشن ميزارم . ( مانيتور رو از تنظيمات بعد از 2 دقيقه خاموش ميكنم .) گاهي اوقات هم در طول روز دانلود ميزارم . البته اتاق خنك هست . مشكلي واسه لپ تاپ پيش نمياد ؟ هارد اذيت نميشه ؟
ممنون
مشکلی نداره / من خودم دو ساله اکثر شب ها لپتاپ روشنه واسه دانلود
چه ربطی به هارد داره ؟!!
==========
مشکلی نداره / من خودم دو ساله اکثر شب ها لپتاپ روشنه واسه دانلود
:n02:
ربطش میدونی چیه ؟؟؟
اینه که یک هارد (وقتی 10 تا 6 ساعت رو میگم) مدام در حالت نوشتن باشه (wirte) عمرش کم میشه و در اخر هم به حدی میرسد که قادر به خواندن اطلاعات نیست .
شما دوساله این کارو می کنی ، حتما الان میگید سرعتش مثل روز اول هست:n13:
و در اخر این هارد است که اطلاعات رو نگه میدارد.
در این مورد یک تحقیقکی کن ، حتما ربطش رو بهتر متوجه میشید.
سلام.
از توجهتون سپاسگزارم و منتظر نتیجه آزمایشتون هستم.
خواهش
8.1 رو نصب کردم و درایور های سایت hp رو هم نصب کردم . درایور اینتل رو اجرا کردم و اکسترکت فایل ها رو انجام داد توی پوشه SwSetup اما بعد اکسترکت دیگه هیچی نیومد . و کلا صفحه نصب بسته شد بدون اینکه درایور اینتل نصب شه :n04: . دیگه خودم به صورت دستی نصبش کردم . از device manager گزینه درایور اینتل رو پیدا کردم و از قسمت update driver آدرس پوشه SP63574 رو وارد کردم و درایور اینتل به صورت دستی نصب شد و گزینه Graphics Properties هم به کلیک راست اضافه شد . بعد از ریستارت درایور amd رو نصب کردم که بدون مشکل نصب شد . خلاصه اسلیپ کار نمیکنه . بازی هنوز امتحان نکردم . البته pes 13 رو که نصب کردم ارور stop working رو میداد !! واسه چی این ارور رو میده ؟ احتمال داره واسه آپدیت نبودن گرافیک باشه ؟
خلاصه اعصاب نذاشته واسمون این لپ تاپ .
راستی درایور کلید fn مربوط به ویندوز 7 یا 8 که قبلا داشتم رو نصب کردم اما نور صفحه رو کم و زیاد نمیکنه اما صدا رو کم و زیاد میکنه !!! احتمالا باید واسه خود وین 8.1 بگیرم و نصب کنم .
اها راستی نرم افزار AIDA رو که نصب میکنم ارور پایین رو میده .
قبلا روی وین 8 و 7 بدون مشکل کار میکرد .
الان توی قسمت سنسور ، فقط دما هارد رو میزنه .
arsham4005
01-07-2014, 16:52
میشه شما بگی هارد با هارد چه فرقی داره؟
عزیز من پی سی دسکتاپ هم هارد داره دیگه! اگه این کار واسه لپ تاپ بده حتما واسه پی سی هم بده
arsham4005
01-07-2014, 16:57
خواهش
8.1 رو نصب کردم و درایور های سایت hp رو هم نصب کردم . درایور اینتل رو اجرا کردم و اکسترکت فایل ها رو انجام داد توی پوشه SwSetup اما بعد اکسترکت دیگه هیچی نیومد . و کلا صفحه نصب بسته شد بدون اینکه درایور اینتل نصب شه :n04: . دیگه خودم به صورت دستی نصبش کردم . از device manager گزینه درایور اینتل رو پیدا کردم و از قسمت update driver آدرس پوشه SP63574 رو وارد کردم و درایور اینتل به صورت دستی نصب شد و گزینه Graphics Properties هم به کلیک راست اضافه شد . بعد از ریستارت درایور amd رو نصب کردم که بدون مشکل نصب شد . خلاصه اسلیپ کار نمیکنه . بازی هنوز امتحان نکردم . البته pes 13 رو که نصب کردم ارور stop working رو میداد !! واسه چی این ارور رو میده ؟ احتمال داره واسه آپدیت نبودن گرافیک باشه ؟
خلاصه اعصاب نذاشته واسمون این لپ تاپ .
راستی درایور کلید fn مربوط به ویندوز 7 یا 8 که قبلا داشتم رو نصب کردم اما نور صفحه رو کم و زیاد نمیکنه اما صدا رو کم و زیاد میکنه !!! احتمالا باید واسه خود وین 8.1 بگیرم و نصب کنم .
اها راستی نرم افزار AIDA رو که نصب میکنم ارور پایین رو میده .
قبلا روی وین 8 و 7 بدون مشکل کار میکرد .
الان توی قسمت سنسور ، فقط دما هارد رو میزنه .
اولین نکته ای که شما باید مدنظر داشته باشید اینه که هیچوقت درایور ویندوز 7 یا 8 رو روی ویندوز 8.1 تست نکن. الان یه سال میشه که این ویندوز اومده و همه ی سخت افزارها هم یه نسخه 8.1 دارن
ارور stop working هم دلایل خیلی زیادی داره، چون شما تازه ویندوز نصب کردی تمام نسخه های visual c++ و نت فریم ورک 4.5.1 و 4.5.2 رو نصب کن.
arsham4005
01-07-2014, 17:04
ممنون.
این کارهایی که کردم: (ویندوز 8.1 64بیتی)
درایور اینتل رو از سایت اچپی گرفتم و نصب کردم. اولش پیغام داد که این نسخه که میخوای نصب کنی، قدیمی تر از اونی هست که الان نصبه (خود ویندوز نصب کرده) ولی گفتم بیخیال.
درایور amd (همون catalyst) نسخه 14.4 رو دانلود و نصب کردم.
بعد با Windows Update دنبال آپدیتهای جدید گشتم و یکی که مربوط به AMD بود رو نصب کردم. (حجمش 62 مگ بود حدوداً. و ظاهراً از روی هارد نصب کرد چون دانلودش طول نکشید خیلی)
پروفایل پاور هم روی High Performance هست. و ATI Graphics Power Settings, Switchable Dynamic Graphics, Intel(R) Graphics Settings هم در هر دو حالت باتری و برق، روی Maximize Performance هست.
این نتیجه کار (وقتی روی دسکتاپ راست کلیک میکنم): [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته وقتی روی AMD Catalyst Control Center کلیک میکنم، میگه: AMD Catalyst Control Center cannot be started. There are currently no settings that can be configured using AMD Catalyst Control Center
حالا از کجا بفهمم که داره از AMD استفاده میکنه؟ چون توی dxdiag که نگاه کردم، هنوز هم Intel رو نشون میداد.
ضمن اینکه مشکل اسلیپ هم هست باقی هست هنوز.
از توجهتون سپاسگزارم.
پینوشت: من بدون قندشکن با ویندوز آپدیت کار کردم و اون یک آپدیت رو پیدا کرد. لازمه با قندشکن باشه؟
عرض کردم که وقتی با ویندوز آپدیتش کنید کنترل پنل amd از کار میفته و برای همین اون پیغام میاد.
شما تو تنظیمات Power Options قسمت Switchable Dynamic... روی ماکسیمم بذار و یه بازی نسبتا سنگین اجرا کن معلوم میشه از کدوم استفاده میکنه
نه بدون قندشکن هم آپدیت میشه مشکلی نداره
hasanoooooooo
01-07-2014, 17:34
:n02:
ربطش میدونی چیه ؟؟؟
اینه که یک هارد (وقتی 10 تا 6 ساعت رو میگم) مدام در حالت نوشتن باشه (wirte) عمرش کم میشه و در اخر هم به حدی میرسد که قادر به خواندن اطلاعات نیست .
شما دوساله این کارو می کنی ، حتما الان میگید سرعتش مثل روز اول هست:n13:
و در اخر این هارد است که اطلاعات رو نگه میدارد.
در این مورد یک تحقیقکی کن ، حتما ربطش رو بهتر متوجه میشید.
البته ربطی به هارد لپتاپ بودن نداره و کلا عمر هارد هم خیلی بیشتر از این حرفهاست.... منتها واقعیت تلخی هست که هر چی بیشتر رو در حال نوشتن و خواندن باشه سرعتش به مرور زمان کمتر میشه و .... ولی کلا دانلود با لپتاپ اصلا خوب نیست... مخصوصا اگه قرار باشه بصورت مداوم... این اتفاق بیفته.... اثرش رو طولانی مدت میبینید ... بعد از 2 3 سال دیگه سرعت هارد جوری میشه که خودتون خسته میشید و فکر عوض کردنش دیوونتون میکنه!
arsham4005
01-07-2014, 19:38
البته ربطی به هارد لپتاپ بودن نداره و کلا عمر هارد هم خیلی بیشتر از این حرفهاست.... منتها واقعیت تلخی هست که هر چی بیشتر رو در حال نوشتن و خواندن باشه سرعتش به مرور زمان کمتر میشه و .... ولی کلا دانلود با لپتاپ اصلا خوب نیست... مخصوصا اگه قرار باشه بصورت مداوم... این اتفاق بیفته.... اثرش رو طولانی مدت میبینید ... بعد از 2 3 سال دیگه سرعت هارد جوری میشه که خودتون خسته میشید و فکر عوض کردنش دیوونتون میکنه!
به صورت طبیعی هر 2 سال یکبار یا کمتر مجبور به ارتقا هستیم
با این نکته هم موافقم که نوشتن و خواندن عمر هارد رو کم میکنه اما در کل 2-3 سال عمر طبیعیه برای یک سخت افزار
yoosef_st
01-07-2014, 21:08
دوستان من جدیدا با یه مشکل خیلی حاد روبرو شدم
جریان اینه که تازگی خیلی وقتها موقعی که من لپتاپ رو روشن میکنم نه مانیتور روشن میشه نه هیچ اتفاق دیگه ای میافته
فقط چراغ پاور روشن میشه و فن لپتاپ هم شروع میکنه با سرعت خیلی خیلی بالا چرخیدن و بادش هم شدیدا گرمه
هیچ اتفاق دیگه ای نمیافته
نمیدونم چرا...
این جریان هم ادامه داره تا وقتی که برق رو جدا کنم
برم تعمیرکار نشون بدم به نظرتون؟
griefcottage
02-07-2014, 00:58
جریان اینه که تازگی خیلی وقتها موقعی که من لپتاپ رو روشن میکنم نه مانیتور روشن میشه نه هیچ اتفاق دیگه ای میافته
فقط چراغ پاور روشن میشه و فن لپتاپ هم شروع میکنه با سرعت خیلی خیلی بالا چرخیدن و بادش هم شدیدا گرمه
نمیدونم چرا...
شاید بی ربط باشه ولی هاردت پُره؟؟
نمیدونم چرا...
سلام
این مشکل زمانی اتفاق میوفته که سیستم به حالت Sleep یا Hibernate رفته باشه. بنده هم همین مشکل رو در زمان Sleep سیستم دارم
میشه شما بگی هارد با هارد چه فرقی داره؟
عزیز من پی سی دسکتاپ هم هارد داره دیگه! اگه این کار واسه لپ تاپ بده حتما واسه پی سی هم بده
دوست عزیز
اگر به ابعاد لپ تاپ و کیس دسکتاپت نگاه کنی متوجه میشید.
روی هارد که کولر 36000 نصب نیست، هارد گرم میشه ولی وقتی توی لپ تاپ به قول معروف هارد جای نفس کشیدن نداره این گرما کجا میره ؟ اول بسم الله به خوده هارد اسیبش وارد میشه ، بعد گرما به مادر بورد هم منتقل میشه ، یک مادر برد چقدر قادر هم دمای زیاد cpu و چیپ amd رو تحمل کنه و هم یک دما اضافه دیگه.
حالا یه نگاه به محتوای کیس دسکتاپت بنداز بنظر چیدمانش با چیدمان لپ تاپ یکی هست ؟
:n16:
نمیدونم چرا...
از کجا تصویر نداری ؟ یعنی از اول که لوگو hp میاد ؟
این کارا رو انجام بده انشاالله که رفع بشه
رم رو در بیار اسلاتش رو عوض کن .
شما از برق جدا نکن دکمه پاور رو یک چند ثانیه نگه دار تا خودش خاموش بشه ، نگاه شما تا جایی نگه دار که خاموش بشه لپ تاپ اگر دیدی زمانش از انتظارت بیشتر شد و خاموش نشد، 50 در صد مربوط به رم میشه
و بعد شما با یک رم دیگه تست کن.(از لپ تاپ دوستی یک رم قرض بگیر )
امیدووارم که موردی نباشه.
yoosef_st
02-07-2014, 22:18
از کجا تصویر نداری ؟ یعنی از اول که لوگو hp میاد ؟
این کارا رو انجام بده انشاالله که رفع بشه
رم رو در بیار اسلاتش رو عوض کن .
شما از برق جدا نکن دکمه پاور رو یک چند ثانیه نگه دار تا خودش خاموش بشه ، نگاه شما تا جایی نگه دار که خاموش بشه لپ تاپ اگر دیدی زمانش از انتظارت بیشتر شد و خاموش نشد، 50 در صد مربوط به رم میشه
و بعد شما با یک رم دیگه تست کن.(از لپ تاپ دوستی یک رم قرض بگیر )
امیدووارم که موردی نباشه.
اصلا از بنا بنیاد تصویر ندارم
لوگو HP هم نمیاد
پاورم نگه میدارم خاموش نمیشه!
ببین الان درسته هان. الان دارم همینا رو با لپتاپم مینویسم
ولی یهو گیر میکنه دیوونه میشه!
hasanoooooooo
03-07-2014, 00:11
لوگو HP هم نمیاد
داداش زیاد نشانه خوبی نیست! شما اول ویندوز رو عوض کن و هیچ درایوری رو نصب نکن و سعی کن تو اون حالت با لپتاپ کار کنی ببین ایا بازم همینجور میشه؟ اگه شد که مشکل 100 درصد سخت افزاری هست... اگه هم با نصب درایور ها این اتفاق میفته
2 حالت داره... یا سخت افزار مربوط به درایور خرابه
یا درایور اشتباه نصب میشه.
لوگو HP هم نمیاد
شما بایوس رو اپدیت کنید.
اما بدید به متخصص یا اگر گارانتی دارد ببرید به گارانتی مذکور.
بنده مسئولیتی رو بر عهده نمی گیرم در مورد اپدیت بایوس ، چون این کار بگیر نگیر داره. امکان داره درست بشه و حتی ممکن خراب تر بشه.
سلام
امروز یک تست گرفتم از هارد ssd رو این لپ تاپ.
این لپ تاپ ساتا 3 هست.
ولی متاسفانه برای هارد ساتا 3 ssd مناسب نیست، این هم بخاطر چیپ مادر بوردش هست و قادر نیست سرعت خواندن و نوشتنش در حد تعیین شده روی ssd باشد و از حالت ذکر شده خیلی پایین می باشد.
دوستان قبل از خرید حتما به این پست دقت کنند
mosi_alfa
07-07-2014, 14:55
کسی از قابلیت Intel WiDi این لپتاپ استفاده کرده؟؟
arsham4005
08-07-2014, 14:17
کسی از قابلیت Intel WiDi این لپتاپ استفاده کرده؟؟
دقیق نمیدونم همینه یا نه ولی پدرم درومد تا تونستم غیرفعالش کنم :| یه آهنگ پخش کردم خودمم نفهمیدم کجا رفتم که اینجوری شد بعد هرچی که پلی میکردم روی یه لپتاپ دیگه اجرا میشد!
hesam.ah
13-07-2014, 07:48
.............................
hesam.ah
13-07-2014, 07:59
سلام بچه ها...
تورو خدا کمک کنید لپ تاپ من به داستان خورده...
حقیقتش اینه که این لپتاپ رو برای برادر کوچیکم خریدم که 12 سالشه برنامه کرک ویندوز رو نمیدونسته و نصب کرده و یچیزایی رو اشتباهی زده و حالا کلا سیستم اصلا بوت نمیشه...
وقتی میزنم روشنش کنم به ترتیب پیغام های زیر میاد:
HP basic system diagnostics 1.3.0.0
for more information,please visit: ww.HP/go/techcenter/startup
زیر این نوشته ها هم 4 تا گزینه داره که به ترتیب
Memory Test
Hard Disk check
Language
Exit
اینو من الان باید چیکارش کنم چون سیستم به بوت نمیره ...
مثلا وقتی به f7 میرم میگه چیزی وجود نداره برای sparekey
و همچنین توی f9 که مربوط به boot هست میزنه boot device not found
,وقتی f10 رو میزنم دوباره میاد رو همون پیغام diagnostics
من الان چیکارش کنم بچه ها؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
البته من با norton ghost قبلا که ویندوز جدید ریخته بودم یکبار یه بکاپ از کل ویندوز و برنامه هاش گرفتم که الان دارم اون رو ریکاوری میکنم چون دی وی دی رو که گزاشتم بوت کردش ایشالا که درست میشه اما اگر نشد من به نظرتون باید چیکار بکنم...
ارادت"
.................................................. ............................
دوستان الان ریکاوری انجام شد اما ویندوز بالا نیومد!!!
به محض روشن شدن گفت که میخواین دی ویدی بوت بشه منم دست نزدم بهش بعدش هم زد
NTLDR is missing
please any key to restart
چیکارش کنم بچه ها؟؟؟
arsham4005
15-07-2014, 11:06
سلام بچه ها...
تورو خدا کمک کنید لپ تاپ من به داستان خورده...
حقیقتش اینه که این لپتاپ رو برای برادر کوچیکم خریدم که 12 سالشه برنامه کرک ویندوز رو نمیدونسته و نصب کرده و یچیزایی رو اشتباهی زده و حالا کلا سیستم اصلا بوت نمیشه...
وقتی میزنم روشنش کنم به ترتیب پیغام های زیر میاد:
HP basic system diagnostics 1.3.0.0
for more information,please visit: ww.HP/go/techcenter/startup
زیر این نوشته ها هم 4 تا گزینه داره که به ترتیب
Memory Test
Hard Disk check
Language
Exit
اینو من الان باید چیکارش کنم چون سیستم به بوت نمیره ...
مثلا وقتی به f7 میرم میگه چیزی وجود نداره برای sparekey
و همچنین توی f9 که مربوط به boot هست میزنه boot device not found
,وقتی f10 رو میزنم دوباره میاد رو همون پیغام diagnostics
من الان چیکارش کنم بچه ها؟
البته من با norton ghost قبلا که ویندوز جدید ریخته بودم یکبار یه بکاپ از کل ویندوز و برنامه هاش گرفتم که الان دارم اون رو ریکاوری میکنم چون دی وی دی رو که گزاشتم بوت کردش ایشالا که درست میشه اما اگر نشد من به نظرتون باید چیکار بکنم...
ارادت"
.................................................. ............................
دوستان الان ریکاوری انجام شد اما ویندوز بالا نیومد!!!
به محض روشن شدن گفت که میخواین دی ویدی بوت بشه منم دست نزدم بهش بعدش هم زد
NTLDR is missing
please any key to restart
چیکارش کنم بچه ها؟؟؟
سایت اچ پی رو دیدم برای این مشکل نوشته F10 رو بزن و از بخش Diagnostic هم هارد دیسک و هم مموری رو چک کن. بعدش ویندوز نصب کن یا ریپیرش کن.
REZAHOSEYNGANI
19-07-2014, 13:57
دوستان این لپ تاپ رو گرفتم.چطوری مانیتور و کیبورد رو تمیز کنم؟
سلام
شما هاردت رو فرمت کن بعد ریکاوری کن
دوستان این لپ تاپ رو گرفتم.چطوری مانیتور و کیبورد رو تمیز کنم؟
اول باید یه شوینده مخصوص برای صفحات LED و LCD بگیری
احتمالا همراهش یک دونه دستمالم هست
بعدش از شوینده روی دستمال اسپری می کنی
بعدشم دستمال رو فقط در یک جهت روی مانیتورش حرکت می دی تا تمیز بشه
اگه دستمالت رو مدام چپ و راست کنی به دلیل تجمع الکتریسیته ساکن روی صفحه
صفحه به مرور خراب می شه
پس دقت کن که فقط توی یک جهت صفحه رو تمیز کنی
کیبودشم با همون دستمال و اسپری تمیز کن
من خیلی وقت بود اینجا نبودم
آخرش این مشکل اسلیپ با ویندوز 8.1 حل شد یا نه؟
لپ تاپ من دير مياد بالا
ويندوز نه ها
مادربوردش طير مياد بالا
گاهي هم روي ارم اچ پي گير ميکنه
مشکل از چيه
BabakNoAndish
23-07-2014, 23:42
درسته که برای نصب گرافیک این لپ تاپ باید اول همون نسخه اولی و قدیمیش نصب بشه ؟؟؟
( دیسک درایورهای خود لپ تاپ موجود نیست و هر چی درایور از نت گرفتیم نشد که نشد ...!! )
البته تو بایوس خاصیت سوئیچ گرافیک رو غیرفعال کردم و با یه درایور قدیمی از یه سایت دیگه ، گرافیک اینتل نصب شد ولی ای ام دی نشد ... :n03:
arsham4005
24-07-2014, 12:44
درسته که برای نصب گرافیک این لپ تاپ باید اول همون نسخه اولی و قدیمیش نصب بشه ؟؟؟
( دیسک درایورهای خود لپ تاپ موجود نیست و هر چی درایور از نت گرفتیم نشد که نشد ...!! )
البته تو بایوس خاصیت سوئیچ گرافیک رو غیرفعال کردم و با یه درایور قدیمی از یه سایت دیگه ، گرافیک اینتل نصب شد ولی ای ام دی نشد ... :n03:
درایور amd رو از سایت خودش دانلود کنید نصب میشه سوئیچ هم میشه.
mosi_alfa
26-07-2014, 03:10
لپ تاپ من دير مياد بالا
ويندوز نه ها
مادربوردش طير مياد بالا
مشکل از چيه
شاید بایوست خراب شده، یه دوری تو تنظیماتش بزن، آپدیت کن نهایتا.
SHAHAB-P30
28-07-2014, 19:48
اقا من هاردمو عوض کردم الان دیگه مشکل اسلیپ ندام
حالا نرید عوض کنید بعد نشه بندازید گردن من
سلام دوستان
بنظر شما نیازی هست برای این مدل لپ تاپ Cool Pad استفاده کرد؟
من که فک میکنم نیازی نیست، چون پشت لپ تاپ تهویه نداره
یکی از دوستام گفت تهیه کنی بهتره ولی خودم فک نکم نیازی نیست چون زیر لپ تاپ کاملا پوشیده شدست!
مصرفم زیاده و لپ تاپ گاهی 4 الی 5 روز مداوم روشن میمونه
Devicestreet
28-07-2014, 22:15
سلام دوستان
یکی از دوستام گفت تهیه کنی بهتره ولی خودم فک نکم نیازی نیست چون زیر لپ تاپ کاملا پوشیده شدست!
اولا هیچ لپتاپی برای 4 یا 5 روز طراحی نشده باتید شکل استفاده از لپتاپ رو به شکل جدی تغییر بدید
دوما زیر دکمه های تاچ پد دو تا ورودی هوا داره اگه فن ها زیر اون برن تاثیر داره من خودم وقتی وارد بازی میشم اگر کول پد روشن نباشه از صدای فن ها متوجه میشم که کول پد خاموش هست
+
چند روزه لپتاپ من خیلی سریع بوت میشه در حد 6 یا 7 ثانیه
بیچاره فهمیده من از وضعیت نت ایران ناراحت هستم خواسته منو خوشحال کنه:n10:
اولا هیچ لپتاپی برای 4 یا 5 روز طراحی نشده باتید شکل استفاده از لپتاپ رو به شکل جدی تغییر بدید
دوما زیر دکمه های تاچ پد دو تا ورودی هوا داره اگه فن ها زیر اون برن تاثیر داره من خودم وقتی وارد بازی میشم اگر کول پد روشن نباشه از صدای فن ها متوجه میشم که کول پد خاموش هست
+
چند روزه لپتاپ من خیلی سریع بوت میشه در حد 6 یا 7 ثانیه
بیچاره فهمیده من از وضعیت نت ایران ناراحت هستم خواسته منو خوشحال کنه:n10:
حرف شما درسته ولی کار من اینه
ماشاالله قیمت کول پد ها خیلی فضایی هست!!
BabakNoAndish
29-07-2014, 12:07
درایور amd رو از سایت خودش دانلود کنید نصب میشه سوئیچ هم میشه.
سلام ..ممنون از جوابت..
منظورت سایت ای ام دی هست دیگه ؟
چون اون درایورها که گفتم کار نکرد از سایت خود اچ پی گرفتم ..
البته اینو بگم که درایور نصب شده ولی نیمه نصفه .. یعنی تو دیوایس منیجر ثبت شده ولی با علامت تعجب..
در کل آیا ترتیب نصب درایورهای گرافیک برای اینتل و کارت ای ام دی مهمه یا فرقی نداره کدومو اول نصب کنی ؟
ممنون ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مطلب اضافه :
ظاهرا ورژن درایور بیشتر مهم هست تا جایی که گرفته میشه ..!
لطف کنید و ورژنی رو که نصبش بی اشکال بوده رو بگید ( و از کجا) ...
بازم ممنون ...!
دوستان شما هم وقتی صفحه ی لپ تاپ رو میبندین و باز میکنید (چه همان لحظه و چه بعد مدتی) صفحه نمایش خاموش میشه و دوباره روشن میشه و اخطار مشکل در درایور AMD در نوار ابزار میده؟
یه مثلث زرد
سلام دوستان
حتما بگیر
خب شما درب پشت لپ تاپ رو باز کن و بعد رو کول پد قرار بده
لپ تاپ من دير مياد بالا
ويندوز نه ها
مادربوردش طير مياد بالا
مشکل از چيه
احیانا uefi نصب نکردید ؟
اگر بله به همین دلیل است.
اگر نه تنظیمات بایوس ریست فکتوری کن.
اقا من هاردمو عوض کردم الان دیگه مشکل اسلیپ ندام
حالا نرید عوض کنید بعد نشه بندازید گردن من
ارتباطی نداره دوست من ، من هارد ssd روش انداختم (خواستم بگم منم ssd دارم :n07: :n02: ) باز همون مشکل رو داره
شما اگه درایور پیش فرض رو نصب کنید اسلیپ کار میکنه و لی سوییچ خودکار نه و عمل سوییچ رو باید دستی انجام بدید.
دوستان ان برنامه رو دانلود کنید ، خیلی کاربردی می باشد برای این لپ تاپ
BLACKTOP 1.0 اگر از لپ تاپ استفاده می کنید حتما گاهی برایتان پیش آمده است که هنگام گوش دادن به موسیقی، یا دانلود فایل از اینترنت، یا هر دلیل دیگری، بخواهید درحالی که سیستمتان روشن است، نمایشگر LCD آن را خاموش کنید. روشن بودن نمایشگر تاثیر زیادی در هدر رفتن انرژی و بالطبع سریع تر شدن تخلیه ی باتری لپ تاپ دارد. اما همانطور که مطلع هستید بسیاری از نوت بوک ها و لپ تاپ های موجود، فاقد تنظیماتی برای خاموش کردن LCD هستند. نرم افزار BLACKTOP ابزاری کم حجم، رایگان و با کاربری ساده می باشد که قادر است این مشکل را تنها با فشردن کلیدهای ترکیبی CTRL + ALT + B برای شما حل کند و مانیتور لپ تاپ شما را در هر زمان که لازم بود در حالت استندبای یا خاموش قرار دهد.
دوستان یک سوال
وقتی که از باتری استفاده می کنم قسمت سمت چپ داغ میشه ، طوری که قابل توجه هست
خواستم بدونم برای شما هم همین طور است ؟
لطفا کسانی که این گونه تست کردن جواب بدن ،با تشکر
SHAHAB-P30
31-07-2014, 16:22
ارتباطی نداره دوست من ، من هارد ssd روش انداختم (خواستم بگم منم ssd دارم :n07: :n02: ) باز همون مشکل رو داره
شما اگه درایور پیش فرض رو نصب کنید اسلیپ کار میکنه و لی سوییچ خودکار نه و عمل سوییچ رو باید دستی انجام بدید.
منم ssd 500 گیگ دارم
:n07:
منم ssd 500 گیگ دارم
:n07:
بابا بچه پولدار :n19:
اینکه اس اس دی دارید مزاح بود ؟؟؟ :n13:
در غیر این صورت
چه برندی دارید؟ و روی همین لپ تاپ نصب است ؟
مشخصات ssd بنده adata sx900 128GB
متاسفانه سرعت نوشتن و خواندنش خیلی کم است. برای شما هم همین طور است ؟
mosi_alfa
01-08-2014, 13:26
دوستان ان برنامه رو دانلود کنید ، خیلی کاربردی می باشد برای این لپ تاپ
BLACKTOP 1.0 اگر از لپ تاپ استفاده می کنید حتما گاهی برایتان پیش آمده است که هنگام گوش دادن به موسیقی، یا دانلود فایل از اینترنت، یا هر دلیل دیگری، بخواهید درحالی که سیستمتان روشن است، نمایشگر LCD آن را خاموش کنید. روشن بودن نمایشگر تاثیر زیادی در هدر رفتن انرژی و بالطبع سریع تر شدن تخلیه ی باتری لپ تاپ دارد. اما همانطور که مطلع هستید بسیاری از نوت بوک ها و لپ تاپ های موجود، فاقد تنظیماتی برای خاموش کردن LCD هستند. نرم افزار BLACKTOP ابزاری کم حجم، رایگان و با کاربری ساده می باشد که قادر است این مشکل را تنها با فشردن کلیدهای ترکیبی CTRL + ALT + B برای شما حل کند و مانیتور لپ تاپ شما را در هر زمان که لازم بود در حالت استندبای یا خاموش قرار دهد.
مشابه قبلا ذکر شده بود.
از اونجایی که 4540 دکمه خاموش کردن مانینتور نداره، پیشنهاد میکنم این نرم افزار رایگان رو نصب کنید، خیلی ساده سبک و کار راه انداز هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک بار کلیک تنظیمات روشنایی و دوبار کلیک شات دان/ اسکرین سیور
با ویندوز 7 و 8 سازگاری کامل داره
دانلود iBrightness 1.0 از سافت پدیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان یک سوال
وقتی که از باتری استفاده می کنم قسمت سمت چپ داغ میشه ، طوری که قابل توجه هست
خواستم بدونم برای شما هم همین طور است ؟
لطفا کسانی که این گونه تست کردن جواب بدن ،با تشکر
بله طبیعی هست.
سلام به همه دوستان
من بعد از یک سال ویندوز رو از 8 به 8.1 تغییر دادم و بعد از نصب ویندوز جدید مشکلاتی مثل داغ شدن، مشکل در نصب نشدن موفق درایور کارت گرافیک و فعال نشدن حالت زرد چراغ وای فای رو داشتم که البته همه این موارد با نصب درایورها به صورت کامل و همچنین آپدیت ویندوز کاملاً برطرف شدن...
برای خاموش کردن صفحه نمایش از هیچ برنامه خاصی استفاده نمی کنم و در کنترل پنل ویندوز قسمت Power option زمان مربوط به خاموش شدن صفحه نمایش رو روی 2 دقیقه تنظیم کردم.
سلامی به گرمی لپ تاپ HP :n02:
خب برنامه ای دیدم که سرعت فن رو بیشتر می کنه که مزایاش کاهش دما است.
خب مضراتشو نمیدونم :n28:
staff-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سیستم را پس از نصب یک بار ریستارت کنید. (حتما باید ریستارت کنید)
- بعد از شروع از سه گزینه BIOS , Manual , Smart بر روی BIOS قرار دهید تا سرعت فن عادی شود.
- در موقع بازی روی Smart بگذارید.
- استفاده از این نرم افزار با توجه به تایید برند های مشهور، کاملا بر عهده خودتان هست ولی تست شده و بدون مشکل می باشد.
New-P30world
30-08-2014, 22:05
سلام
دوستان رو این لپ تاپ کدوم بازی های دونفره و کدوم ورژن، قابل نصب و اجرا در حد قابل قبول هستند؟؟
لطفا راهنمائی کنید که این دوستمون میخواد بره بازی بخره ضرر نکنه..
سپاس/
New-P30world
31-08-2014, 15:21
بابا دمتون گرم! فقط بگید کدوم بازی ها و کدوم نسخه مثلا فیفا2014 یا نیدفور اسپید فلان 2014 اجرا نمیشه! 2013 یا 2012 اجرا میشه و...
سپاس/
arsham4005
31-08-2014, 19:34
بابا دمتون گرم! فقط بگید کدوم بازی ها و کدوم نسخه مثلا فیفا2014 یا نیدفور اسپید فلان 2014 اجرا نمیشه! 2013 یا 2012 اجرا میشه و...
سپاس/
تا الان بازی نبوده من اجراش نکنم! حتی watch dogs با تنظیمات medium خیلی روان اجرا شد:n01:
greywarden90
02-09-2014, 14:18
سلام بر همه.
دوستان قصد کردم لپ تاپمو بفروشم . به نظرتون چند مناسبه برای فروش.
از نظر ظاهری خیلی تمیز و خوبه فقط یه خش کوچیک رو بدنه افتاده. بلوتوث و وایفای و سوئیچ گرافیک هم به خوبی کار میکنه البته روی ویندوز سون !
مشخصات 4540 من :
i5
4 گیگ رم
640 هارد
7650 گرافیک (2 گیگ)
بدون فینگر پرینت
ممنون.
سلام بر همه.
دوستان قصد کردم لپ تاپمو بفروشم . به نظرتون چند مناسبه برای فروش.
از نظر ظاهری خیلی تمیز و خوبه فقط یه خش کوچیک رو بدنه افتاده. بلوتوث و وایفای و سوئیچ گرافیک هم به خوبی کار میکنه البته روی ویندوز سون !
مشخصات 4540 من :
i5
4 گیگ رم
640 هارد
7650 گرافیک (2 گیگ)
بدون فینگر پرینت
ممنون.
سلام
در مقایسه با مدل های موجود : هارد 640 و نبود حسگر اثر انگشت خوش شانس باشی و طرف باهاش کار کنه و بهش حال بده، نهایتا 1.300 - 1.400
در غیر این صورت نهایتا 1.200
(تو خونه با گارانتی مادیرانش رو داریم هارد 750 - حسگر - وین 8.1 و... 1.600 مشتری داره ولی خب به غیر از من که لپ تاپ دیگه ایی دارم ،خونواده دارن ازش استفاده می کنن)
سلام دوستان من میخوام رو این لپ تاپ ویندوز xp نصب کنم بنا به دلایلی اما هر چه قدر گشتم درایور amd مخصوص لپ تاپ واسه وین xp پیدا نشد. یعنی اصلا نزدن واسش؟؟؟
سلام دوستان من میخوام رو این لپ تاپ ویندوز xp نصب کنم بنا به دلایلی اما هر چه قدر گشتم درایور amd مخصوص لپ تاپ واسه وین xp پیدا نشد. یعنی اصلا نزدن واسش؟؟؟
خود AMD چی نزده؟
Devicestreet
05-09-2014, 15:08
خیر درایور اینتل برای xp موجئده فقط و امکان سوییچ توی xp نیست
yoosef_st
05-09-2014, 17:07
دوستان، شما موقع استفاده معمولی و وب گردی دمای CPUتون در چه حدیه؟
مال من تا 60 درجه هم میرسه
ینی میذارم روی پام قشنگ میسوزونه...
(من از برنامه PC Meter و گچت All CPU Meter روی ویندوز 7 برای فهمیدن دما استفاده میکنم)
arsham4005
06-09-2014, 12:06
دوستان، شما موقع استفاده معمولی و وب گردی دمای CPUتون در چه حدیه؟
مال من تا 60 درجه هم میرسه
ینی میذارم روی پام قشنگ میسوزونه...
(من از برنامه PC Meter و گچت All CPU Meter روی ویندوز 7 برای فهمیدن دما استفاده میکنم)
از برنامه HWMonitor برای تشخیص دما استفاده کنید
برای من در حالت معمولی بین 45 تا 52 در نوسانه
به دمای اتاق یا محل کار هم بستگی داره
yoosef_st
06-09-2014, 19:16
از برنامه HWMonitor برای تشخیص دما استفاده کنید
برای من در حالت معمولی بین 45 تا 52 در نوسانه
به دمای اتاق یا محل کار هم بستگی داره
خب پس واسه من زیادم بد نیست
بقیه دوستان چی؟
mosi_alfa
07-09-2014, 14:00
خب پس واسه من زیادم بد نیست
بقیه دوستان چی؟
مشکلی نداره داداش مخصوصا اگه از فایرفاکس استفاده میکنی، سی پی یو زیاد میکشه دما تا 60 65 ممکنه برسه.
yoosef_st
07-09-2014, 18:19
آخ آخ گفتی فایرفاکس
اصلا نابودمون کرده این فایرفاکس!
نمیدونم چه مرگش شده تو این ورژنهای جدیدش
مصرف رم فاجعه
مصرف CPU فاجعه
کرش در حد بوندس لیگا!
دیوونمون کرده!
arsham4005
07-09-2014, 23:44
آخ آخ گفتی فایرفاکس
مصرف رم فاجعه
مصرف CPU فاجعه
کرش در حد بوندس لیگا!
دیوونمون کرده!
خب چرا ازش استفاده میکنید؟!
من خودم IE11 و اپرا 24 استفاده میکنم خیلی بهتر و سبکتر و سریعتر از فایرفاکس هستن
mosi_alfa
08-09-2014, 11:06
ie با پیشرفتایی که داشته ولی از طرف خیلی از سایتا مهم بخاطر باگ های فراوان توصیه نمیشه، اپرا هم ساپورتش کمه و با خیلی از سایتا مشکل داره، کروم هم که ماله گوگل جاسوسه!! میمونه موزیلا که باید باهاش ساخت!
mosi_alfa
08-09-2014, 13:28
یه سوالی اومد به ذهنم شاید عجیب باشه، میشه ال سی دی 4540 رو با یه هم سایزش عوض کرد؟ میخوام مات نباشه
arsham4005
08-09-2014, 14:58
ie با پیشرفتایی که داشته ولی از طرف خیلی از سایتا مهم بخاطر باگ های فراوان توصیه نمیشه، اپرا هم ساپورتش کمه و با خیلی از سایتا مشکل داره، کروم هم که ماله گوگل جاسوسه!! میمونه موزیلا که باید باهاش ساخت!
پس برو از مرورگر ایرانی ساینا استفاده کن:n20::n09:
arsham4005
08-09-2014, 14:59
یه سوالی اومد به ذهنم شاید عجیب باشه، میشه ال سی دی 4540 رو با یه هم سایزش عوض کرد؟ میخوام مات نباشه
نمیدونم همچین چیزی میشه یا نه ولی مات بهتره که! نور توش منعکس نمیشه! من یکی از دلیلام که این لپ تاپو گرفتم همین بود!
mosi_alfa
08-09-2014, 16:11
نمیدونم همچین چیزی میشه یا نه ولی مات بهتره که! نور توش منعکس نمیشه! من یکی از دلیلام که این لپ تاپو گرفتم همین بود!
می خوام یکم رنگا رو واقعی ببینم، بیخیال انعکاس!
سلام من مشکل سویچ گرافیک دارم تنظیمات را هم در AMD catalyst control center روی high performance قرار میدهم ولی باز هم سویچ انجام نمی شود .پست های گذشته راهم خواندم و فقط هم AMD driver and control panel راهم که از سایت HP دانلود کرده بودم نصب کردم اما باز هم نشد کل وب را هم جستجو کردم حتی خود سایت HP و Intel را که راه کار هایی داده بودند که آن ها را هم انجام دادم باز هم نشد .لطفا اساتید محترم کمکم کنند.در ضمن مدتی موفق به سویچ شدم که بسیار لذت بخش بود آن هم با نصب درایور AMDویندوز 8.1 روی ویندوز7 که البته پس از مدتی همین کار سبب شد سیستم به هم بریزد ومجبور به نصب ویندوز از نو شدم.
HP probook 4540s .Harde:750.Ram:8.CPU:i7.Windos:7Ultimate 64bit
sajad_samavi
09-09-2014, 00:10
آخ آخ گفتی فایرفاکس
مصرف رم فاجعه
مصرف CPU فاجعه
کرش در حد بوندس لیگا!
دیوونمون کرده!
حتما و حتما به دوستان عزیز توصیه میکنم از مرورگر Maxthon استفاده کنید ...:n01: شاید چندروز اول براتون سخت باشه اما بعدش آنچنان جذبتون میکنه که اولین برنامه ای که پس از نصب ویندوز نصبش میکنین همینه و کاری هم میکنه که دیگه تمام مرور گر ها از جلو چشتون میفته:n06:
ماکستون که به عنوان MyIE2 شناخته میشود، در اصل یک مرورگر وب رایگان برای ویندوز مایکروسافت است. آخرین نسخه ماکستون، دارای قابلیت پشتیبانی از هر دو ترایدنت و موتور WebKit را میباشد. همچنین نسخههایی از ان برای موبایل و سیستم عامل آندروید طراحی شدهاست.
arsham4005
09-09-2014, 01:04
حتما و حتما به دوستان عزیز توصیه میکنم از مرورگر Maxthon استفاده کنید ...:n01: شاید چندروز اول براتون سخت باشه اما بعدش آنچنان جذبتون میکنه که اولین برنامه ای که پس از نصب ویندوز نصبش میکنین همینه و کاری هم میکنه که دیگه تمام مرور گر ها از جلو چشتون میفته:n06:
درسته امتحانش کردم خوبه اما بد نیست دوستان نگاهی به نسخه 64 بیت کروم هم داشته باشن
میشه لطف کنید سوالم راجواب بدهید (همان سویچ گرافیک)
یعنی هیچ کس نمی تواند مرا راهنمایی کند؟ :n13:
SNOW PATROL
09-09-2014, 15:36
دوستان ببخشید مگه این لپ تاپ مموری ریدر نداره ؟
خب مموری رو چه جوری باید درون این قرار داد دقیقا ؟
Devicestreet
09-09-2014, 18:44
دوستان ببخشید مگه این لپ تاپ مموری ریدر نداره ؟
خب مموری رو چه جوری باید درون این قرار داد دقیقا ؟
:| فشارش میدی به داخل اون قطعه در میاد مموری رو میزاری تو :|
میشه لطف کنید سوالم راجواب بدهید (همان سویچ گرافیک)
من وقتی این رو خریدم 6 ماه علاف گرافیکش بودم اخر رفتم تو فروم hp پرسیدم جواب دادن
بعدش هم روش رو تو همین تاپیک گفتم خب برو سرچ کن پیدا میکنی
SNOW PATROL
09-09-2014, 18:51
من وقتی این رو خریدم 6 ماه علاف گرافیکش بودم اخر رفتم تو فروم hp پرسیدم جواب دادن
اهان : دی من فشارش میدادم ولی یکم که میرفت تو احساس میکردم میخواد بشکنه :/
فکر کردم شاید یه چیز اپشنال هست و شاید اصلا روش نباشه .. فقط جاش باشه .. مثل سنسور اثر انگشت
09-09-2014, 20:18
حالا خیلی هم بحث آف تاپیک شده، ایشالا که بقیه ببخشن
ولی اینهمه اکتنشن و هیستوری و فلان و بیسار رو روی فایرفاکسم چکار کنم اونوخت؟؟
خصوصا اکستنشن ها که هیچ رقمه جایگزین نداره!
سلام دوست عزیز رفتم در فروم HP اما جواب نگرفتم بعد هم رفتم توی HP chat support با کارشناس hp رو در رو صحبت کردیم و گفت شما تحریمید اگر به شما کمک کنم باز خواستم میکنندو این رو هم گفت که دیگه با من تماس نگیر.
من خودم بلوتوثم رلینک هست و خوب کار می کنهه
Devicestreet
10-09-2014, 14:52
سلام دوست عزیز رفتم در فروم HP اما جواب نگرفتم بعد هم رفتم توی HP chat support با کارشناس hp رو در رو صحبت کردیم و گفت شما تحریمید اگر به شما کمک کنم باز خواستم میکنندو این رو هم گفت که دیگه با من تماس نگیر.
کانفیگ لپ تاپ+ مشکل + ویندوز رو بگید
من خودم بلوتوثم رلینک هست و خوب کار می کنهه
میشه اسم درایور و ویندوزتون رو بدید
sajad_samavi
10-09-2014, 18:27
حالا خیلی هم بحث آف تاپیک شده، ایشالا که بقیه ببخشن
ولی اینهمه اکتنشن و هیستوری و فلان و بیسار رو روی فایرفاکسم چکار کنم اونوخت؟؟
خصوصا اکستنشن ها که هیچ رقمه جایگزین نداره!
عزیز دل تمام این چیزایی رو که گفتی خیلی راحت میتونی ایمپورت کنی رو مکستون !! این امکانی که الان میخوام بگم ، اینو به یه مرورگر فوق العاده تبدیل کرده :
تو وقتی با یوزرت لاگین میکنی تو مرورگر ، تمام هیستوری و فیوریت و لینک و ... ها همه ذخیره میشه بعد از اینکه ویندوز عوض کنی یا اینکه مثلا رو کامپیوتر کسی با یوزرت لاگین کنی خیلی راحت میتونی بهشون دسترسی داشته باشی ..
ضمنا اکستشن و اپلیکشین های مکستون خیلی خیلی بهتر از فایر فاکسه
arsham4005
11-09-2014, 06:05
عزیز دل تمام این چیزایی رو که گفتی خیلی راحت میتونی ایمپورت کنی رو مکستون !! این امکانی که الان میخوام بگم ، اینو به یه مرورگر فوق العاده تبدیل کرده :
تو وقتی با یوزرت لاگین میکنی تو مرورگر ، تمام هیستوری و فیوریت و لینک و ... ها همه ذخیره میشه بعد از اینکه ویندوز عوض کنی یا اینکه مثلا رو کامپیوتر کسی با یوزرت لاگین کنی خیلی راحت میتونی بهشون دسترسی داشته باشی ..
ضمنا اکستشن و اپلیکشین های مکستون خیلی خیلی بهتر از فایر فاکسه
خب این امکانو همه مرورگرها دارن!!! من دیروز پس از ماهها کروم نصب کردم لاگین کردم تمام بوکمارک هام از قدیم رو برام آورد:n02:
arsham4005
11-09-2014, 06:07
سوئیچ الان مشکلی نداره! برای همه کار میکنه، درایور amd باید اونی باشه که سایت amd گذاشته، درایور intel اونی باشه که سایت hp گذاشته. همین:n01:
سلام دوستان . خوبین ؟ خوشین ؟
دوستان من احساس میکنم رنگ بندی وین 8 ناجوره . چشمام رو زود خسته میکنه . شما همچین چیزی احساس نکردین ؟
شاید فردا وین 7 زدم . دوستان من قبلا روی وین 7 درایور sp57199 که 490 مگابایت هست ( برای گرافیک ) رو نصب میکردم و مشکل اسلیپ نداشتم . الان اگه درایور اینتل رو از خود سایت اچ پی بگیرم و درایور amd رو از سایت amd بگیرم مشکلی اسلیپ پیش نمیاد ؟
اگه هم امکانش هست لینک دانلود amd برای وین 7 رو واسم قرار بدید . ( از سایت amd که آپدیت باشه . )
ممنون
بهتره اینتل و از خود سایت اینتل بگیری.
دوستان لب تاپ من کانفیگش 4540s-e بود الان چند وقته احساس میکنم dvd drive مشکل پیدا کرده بعضی از dvd هارو میخونه بعضی ها رو نه... مثلا از بیرون بازی گرفته بودم که روش نصب کنم ولی هر چه قدر لپ تاپ زور زد نتونست بشناسه dvd رو... اما رو pc خونگیم شد خلاصه کلام داره نا جور کار میکنه. به نطرتون مثل تمامی مشکلات این لپتاپ اینم باز طبیعیه یا اگه نیست دلیلش چیه و ..... . ممنون:n16:
دوستان اپدیت جدید برای بایوس اومده
کسی اپدیت کرده ؟
h20565.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken# BIOS
سلام دوستان . خوبین ؟ خوشین ؟
دوستان من احساس میکنم رنگ بندی وین 8 ناجوره . چشمام رو زود خسته میکنه . شما همچین چیزی احساس نکردین ؟
ممنون
سلام
تایید میشه شدید به خصوص تو ویندوز 8.1
کافیه چند دقیقه به مانتیور نگاه کنم چشام درد میگیره هی باید فشار بدم چشامو مجبورم از عینک انتی رفلکس استفاده کنم قبلا اصلا استفاده نمیکردم عینکمو
دوستان لب تاپ من کانفیگش 4540s-e بود الان چند وقته احساس میکنم dvd drive مشکل پیدا کرده بعضی از dvd هارو میخونه بعضی ها رو نه... مثلا از بیرون بازی گرفته بودم که روش نصب کنم ولی هر چه قدر لپ تاپ زور زد نتونست بشناسه dvd رو... اما رو pc خونگیم شد خلاصه کلام داره نا جور کار میکنه. به نطرتون مثل تمامی مشکلات این لپتاپ اینم باز طبیعیه یا اگه نیست دلیلش چیه و ..... . ممنون:n16:
کلا فکر کنم dvd writer 4540 چند بار مصرف باشه :دی من کلا فکر نکنم تو این دو سال ده بارم cd یا dvd گذاشته باشم ولی دیگه خراب شده هر cd یا dvd که میذارم میزنه خالیه رایت هم میخوام بکنم چیزی میسوزونه
بهتره اینتل و از خود سایت اینتل بگیری.
سلام
در این صورت دیگه باید قید اسلیپ رو بزنی .
سلام
کافیه چند دقیقه به مانتیور نگاه کنم چشام درد میگیره هی باید فشار بدم چشامو مجبورم از عینک انتی رفلکس استفاده کنم قبلا اصلا استفاده نمیکردم عینکمو
آره بخدا . منم عینک میزدم . امروز وین 7 نصب کردم . آدم کیف میکنه .بدون عینک کار میکنم .
arsham4005
15-09-2014, 13:25
سلام
این حرفا چیه !!! چه ربطی به ویندوز داره! شما برید چشم پزشکی شاید خدای نکرده چشمتون ضعیف شده باشه:n04:
Devicestreet
15-09-2014, 14:08
کسی با این watch dogs رو اجرا کرده تو win 8.1؟
وقتی با گرافیک اینتل بازی رو میارم بازی اجرا میشه اما من میخوام با amd بازی کنم اما وقتی میزارم روی amd بازی تو لودینگ کرش میکنه(منو بازی اجرا میشه)در ضمن درایور ها هم درست نصب شده و بقیه بازی ها براحتی اجرا میشن
این حرفا چیه !!! چه ربطی به ویندوز داره! شما برید چشم پزشکی شاید خدای نکرده چشمتون ضعیف شده باشه:n04:
من چشم پزشکی رفتم قبلا ... چشام هم ضعیف هست ولی این که درد بگیره با نگاه کردن به مانیتور در حالی که قبلا اینطور نبوده به رنگ بندی مانیتور مرتبطه
حالا نمیدونم calibrate رنگ ها تو ویندوز 8.1 به خصوص تو این مانیتور به چه صورت هست که چشم زیاد اذیت میکنه
[QUOTE=emadd69;8387390]
سلام
در این صورت دیگه باید قید اسلیپ رو بزنی .
پس الان شما اینتلو از hp گرفتین amd هم از سایت خود amd بازی ها رو هم روون اجرا میکنی(نسبت به توان گرافیک) اسلیپم داری؟؟؟
سلام
کلا فکر کنم dvd writer 4540 چند بار مصرف باشه :دی من کلا فکر نکنم تو این دو سال ده بارم cd یا dvd گذاشته باشم ولی دیگه خراب شده هر cd یا dvd که میذارم میزنه خالیه رایت هم میخوام بکنم چیزی میسوزونه
اشتباهی بود که کردم تو خرید این و درس عبرتی برام شد که دیگه سمت hp نرم
QUOTE=dop12;8388456]]
پس الان شما اینتلو از hp گرفتین amd هم از سایت خود amd بازی ها رو هم روون اجرا میکنی(نسبت به توان گرافیک) اسلیپم داری؟؟؟[/QUOTE]
دقیقا می خواستم همچین کاری انجام بدم . اما یه اتفاق عجیب افتاد . درایور اینتل که از سایت HP گرفتم ، روی لپ تاپ اجرا نشد . جالب اینه که وقتی فایل رو اجرا میکنم توی توضیحات درایور نوشته برای مدل :
HP EliteBook 2170p Notebook PC
HP EliteBook 2570p Notebook PC
!!!!
در حالیکه توی قسمت 4540 دانلود کردم . حتی امروز برای بار دوم دانلود کردم . گفتم شاید بار قبلی اشتباه دانلود کردم . اما بازم همچین اتفاقی افتاد . انگار سایت hp درایور رو اشتباه قرار داده !!!!
خلاصه دیگه نتونستم این کارو انجام بدم . مجبور شدم همون درایور intel+amd که حجمش حدود 470 هست رو دانلود کنم و اونو نصب کنم . ( مربوط به خود سایت HP )
الان اسلیپ دارم .
اما دوست داشتم از اون روش استفاده کنم که درایور amd آپدیت باشه . نشد دیگه .
arsham4005
16-09-2014, 09:16
کسی با این watch dogs رو اجرا کرده تو win 8.1؟
وقتی با گرافیک اینتل بازی رو میارم بازی اجرا میشه اما من میخوام با amd بازی کنم اما وقتی میزارم روی amd بازی تو لودینگ کرش میکنه(منو بازی اجرا میشه)در ضمن درایور ها هم درست نصب شده و بقیه بازی ها براحتی اجرا میشن
بله من بازی کردم الان هم بازی میکنم
تو کنترل پنل amd باید تنظیمات watch dogs روی high performance بذاری، کلا رو همه بازیها این گزینه رو تنظیم کن
arsham4005
16-09-2014, 09:18
اشتباهی بود که کردم تو خرید این و درس عبرتی برام شد که دیگه سمت hp نرم
والا چه عرض کنم! من با همین دی وی دی رایتر اچ پی تا الان اغراق نکنم حدود 220 تا دی وی دی رایت کردم!
arsham4005
16-09-2014, 09:19
من چشم پزشکی رفتم قبلا ... چشام هم ضعیف هست ولی این که درد بگیره با نگاه کردن به مانیتور در حالی که قبلا اینطور نبوده به رنگ بندی مانیتور مرتبطه
حالا نمیدونم calibrate رنگ ها تو ویندوز 8.1 به خصوص تو این مانیتور به چه صورت هست که چشم زیاد اذیت میکنه
کلیدهای win+s رو بزن calibrate رو تایپ کن بعد روی Calibrate display color کلیک کن تنظیمات رنگ ها میاد
کلیدهای win+s رو بزن calibrate رو تایپ کن بعد روی Calibrate display color کلیک کن تنظیمات رنگ ها میاد
اره پریروز تنظیم کردم بهتر شده الان
Devicestreet
16-09-2014, 10:52
بله من بازی کردم الان هم بازی میکنم
تو کنترل پنل amd باید تنظیمات watch dogs روی high performance بذاری، کلا رو همه بازیها این گزینه رو تنظیم کن
حاجی داری شوخی میکنی دیگه؟:دی
اگر بلد نبودم روی high performance بذارم پی چجوری با amd تست کردم و دیدم مشکل داره:|
در ضمن بقیه بازی ها هم بدون مشکل روی amd میان bf3 &4 ac iv nfs rivals
سلام من ویندوز 8.1 نصب کردم و درایور هر 2 گرافیکو از hp گرفتم و نصب کردم اما بازم مشکل اسلیپ دارم!!! چرا؟
سلام من ویندوز 8.1 نصب کردم و درایور هر 2 گرافیکو از hp گرفتم و نصب کردم اما بازم مشکل اسلیپ دارم!!! چرا؟
دقيقا منم همين مشكل رو داشتم .
mehrdad.7460
18-09-2014, 15:08
سلام دوستان.
من می خواستم بازی hitman absolution رو بخرم و رو روی لبتاپ hp4530 core i5 نصب کنم. با کارت گرافیک AMD seris 6000 و ram 8 .
می خواستم ببینم اگه کارت گرافیک رو روی high performance GPU قرار بدم. از پس بازی بر میاد؟
آخه شایعاتیه که hp45 توی اجرای بازی های سنگین کم میاره و کند نشون میده.
هنوز بازی رو نخریدم. لطفا اگه کسی تجره کرده، به ما هم بگه تا از نگرانی در بیاییم.
کسی تاحالا این بازی را روی این لبتاپ اجرا کرده؟ :n02:
Devicestreet
18-09-2014, 19:01
سلام دوستان.
من می خواستم بازی hitman absolution رو بخرم و رو روی لبتاپ hp4530 core i5 نصب کنم. با کارت گرافیک AMD seris 6000 و ram 8 .
می خواستم ببینم اگه کارت گرافیک رو روی high performance GPU قرار بدم. از پس بازی بر میاد؟
هنوز بازی رو نخریدم. لطفا اگه کسی تجره کرده، به ما هم بگه تا از نگرانی در بیاییم.
من روی 4540 امتحان کردم i5 4gb 7650 بخوبی اجرا شد و میتونی روی تنظیمات خوبی هم اجرا کنی اما 4530 رو نمیدونم
mehrdad.7460
19-09-2014, 00:26
من روی 4540 امتحان کردم i5 4gb 7650 بخوبی اجرا شد و میتونی روی تنظیمات خوبی هم اجرا کنی اما 4530 رو نمیدونم
روی گرافیک high performance تنظیم کردین یا روی همون گرافیک intel داخلی؟ یا اینکه اصلا تغییر ندادین و روی مود اوتومات بود؟؟
arsham4005
19-09-2014, 09:51
سلام دوستان.
من روی 4540 با گرافیک 7650 و رم 6 رو حالت high performance اجرا کردم به خوبی اجرا شد
کانفیگ لپ تاپ+ مشکل + ویندوز رو بگید
میشه اسم درایور و ویندوزتون رو بدید
سلام متشکرم که مشکل مرا پی گیری می کنید دوست عزیزم. من hp pro book 4540s با مشخصات : Ram:8 - CPU: Core i 7 - HDD:750 - Windows 7 64 bit ultimate . البته ویندوز ۷ پروفشنال هم نصب کردم باز هم نشد.مشکلم هم عدم سویچ بین دو کارت گرافیک 4000 Intel و AMD 7650 بود. در ویندوز ۷ هم فقط درایور AMD که خود سایت HP گذاشته بود را نصب کردم ولی باز هم نشد. امتحان سویچ را هم با برنامه ی 3D Mark یا بازی Limbo < که بازی ساده ایست و تغییرات گرافیکی درونش به سادگی قابل مشاهده است >انجام می دهم. موضوع سویچ سبب پشیمانی بنده از خرید این لپ تاپ شده است لطفا کمکم کنید دوست عزیز . در ضمن همه پست هایی را که شما در این مجموعه قرار داده بودید خواندم ولی باز هم مشکلم حل نشد.در ضمن در Catalyst control center هم تنظیمات روی High performance قرار دارد. لپ تاپ رو هم پیش چند تا متخصص بردم باز هم مشکلم حل نشد.
والا چه عرض کنم! من با همین دی وی دی رایتر اچ پی تا الان اغراق نکنم حدود 220 تا دی وی دی رایت کردم!
:n02: داداشه من رایتو که منم مشکل ندارم!! من دارم میگم بعضی از dvd ها رو نمی خونه
اساتید محترم راجع به مشکل بنده نظری ندارند؟
yoosef_st
23-09-2014, 21:14
اساتید محترم راجع به مشکل بنده نظری ندارند؟
ویندوزت رو دوباره نصب کن، اول دریاورهای اینتل رو نصب کن بعد AMD
اگرم باز نشد، به نظرم فقط AMD رو نصب کن. راحت.
سلام
من اسلیپ رو غیر فعال و hibernate جایگزین کردم.
دوستان پیشنهاد می کنم انجام بدید چون اسلیپ واقعا لازمه.
hibernate هم کار همون اسلیپ رو انجام میده شایدم بهتر.
با سلام خدمت دوستان عزیز.مشکل اسلیپ حل شد.شما باید بین اسلیپ و سویچ یکی را انتخاب کنی.البته من اسلیپ را انتخاب کردم چون سویچی را دستی هم میتونید انجام بدیت.
mosi_alfa
24-09-2014, 09:54
سلام
من اسلیپ رو غیر فعال و hibernate جایگزین کردم.
دوستان پیشنهاد می کنم انجام بدید چون اسلیپ واقعا لازمه.
hibernate هم کار همون اسلیپ رو انجام میده شایدم بهتر.
هایبرنت متاسفانه چندتا باگ داره که مختص این مدل نیست کلا وجود دارن در بعضی مدلها
بعضیش که من فهمیدم مثلا بعد یکی دوبار هایبرنیت، تنظیمات هیدن در hiden items از تب view کار نمیکنه، یا یه سری مشکلات حین کار با word
ویندوزت رو دوباره نصب کن، اول دریاورهای اینتل رو نصب کن بعد AMD
اگرم باز نشد، به نظرم فقط AMD رو نصب کن. راحت.
همه ی کار هایی را که فرمودید انجام دادم باز هم نشد دیگه داره از دست این لپ تاپ خونم به جوش میاد! در ضمن من برای امتحان سویچ از نرم افزار 3D Mark استفاده می کنم.میشه لطفا اساتید محترم از این برنامه برای تست کارت گرافیکشون استفاده کنند و در صورت امکان گزارش بدهند چه نتیجه ای گرفتند.
با تشکر قبلی از همه ی دوستان عزیز.
Immunology
25-09-2014, 14:48
سلام.دوستان من یه لبتاب 4540s گرفتم .هیچ سی دی باهاش نبود.برای درایور تو سایت hp که میزنم سه نوع 4540s وجود داره.کدومشو بزنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/qryterm=4540s&search_searchtype=s-002
سلام.دوستان من یه لبتاب 4540s گرفتم .هیچ سی دی باهاش نبود.برای درایور تو سایت hp که میزنم سه نوع 4540s وجود داره.کدومشو بزنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/qryterm=4540s&search_searchtype=s-002
سلام /base model hp probook 4540s
را انتخاب کنید امیدوارم مشکل سویچ برایتان پیش نیاید.
yoosef_st
25-09-2014, 23:08
سلام /base model hp probook 4540s
را انتخاب کنید امیدوارم مشکل سویچ برایتان پیش نیاید.
من Base Model نگرفتم
این مدل رو گرفتم: HP ProBook 4540s Notebook PC
تا حالا هم مشکل خاصی نداشتم...
سلام.2تا سوال داشتم :
1- میشه Refresh Rate رو از 60 بیشتر کرد ؟
2- میخوام ویندوز 8.1 بریزم.برای درایور ها از فروشنده All Driver Pack 2014 گرفتم. کارم رو راه میندازه ؟
ممنون.
اساتید محترم یعنی هیچ کدامتون از مشکل بنده سر در نمی آورید البته در فروم HP هم تعداد زیادی از افراد این مشکل را داشتند و جواب هایی هم که به آن ها داده بودند آن ها را قانع نکرده بود من را هم همین همچنین.
فکر کنم برای پیدا کردن جوابم باید جایزه تعیین کنم!
فکر می کنم دیگه این فروم خیلی خلوت شده فکر می کنک 5 روزی باشه دیگه کسی به این جا سری نمی زند.:n30:
mosi_alfa
30-09-2014, 17:56
فکر می کنم دیگه این فروم خیلی خلوت شده فکر می کنک 5 روزی باشه دیگه کسی به این جا سری نمی زند.:n30:
شما که همه کار کردی اینم امتحان کن.
در ضمن مطمئن شو که در قسمت change advance power saving < power options آیتم های ati graphics power setting و switchable dynamic graphics رو حالت Maximaze perfomance باشه
شما که همه کار کردی اینم امتحان کن.
در ضمن مطمئن شو که در قسمت change advance power saving < power options آیتم های ati graphics power setting و switchable dynamic graphics رو حالت Maximaze perfomance باشه
متشکرم اما این لینک که مشکل داره خیلی تو وبگشتم اما انگار این مدل 13.11 v1 منقرض شده نتونستم پیداش کنم البته 13.11/ vergen های بالاترش بود همانند /13.11 v 9 آیا باز هم دانلودش کنم؟
سلام.2تا سوال داشتم :
1- میشه Refresh Rate رو از 60 بیشتر کرد ؟
2- میخوام ویندوز 8.1 بریزم.برای درایور ها از فروشنده All Driver Pack 2014 گرفتم. کارم رو راه میندازه ؟
ممنون.
سلام
1. خیر! چون سیستم منبع تغذیه صفحه نمایش از خود لپ تاپ هستش و منبع تغذیه دیگر ندارد. البته بنظرم الان تمام مانیتورهایی که در بازار موجود هستند بیش از 70 یا 60 قبول نمیکنند.
2. بله به شرطی که آخرین نسخه باشد. نسخه 14.9 و 14.8 آخرین نسخه هستند که بهترینند. خود سایت HP برای ویندوز 8.1 درایور ها رو برای دانلود گذاشته
سوالی بود در خدمتم
:n16:
mosi_alfa
04-10-2014, 23:02
متشکرم اما این لینک که مشکل داره خیلی تو وبگشتم اما انگار این مدل 13.11 v1 منقرض شده نتونستم پیداش کنم البته 13.11/ vergen های بالاترش بود همانند /13.11 v 9 آیا باز هم دانلودش کنم؟
بله و اگه مشکلتون پا برجا بود با نصب دوباره ویندوزه امتحان کنید.
راستی یه نکته هست که خیلی ها فکر میکنن گرافیک اصلی این لپتاب از اینتلش خیلی قوی تره در حالی که 20 تا 30 درصد بهتر کار میکنه. پس مراقب باشد در تشخیص انجام سویچ اشتباه نکنید!!!
سلام دوستان
خوبید؟
این نسخه 14.9 رو کسی استفاده کرده؟
در هنگام ریستارت و لاگ آن سیستم، صفحه کلا آبی میشه و نوشته ای نمایش داده نمیشه
کسی این مشکل رو داره؟
راستی یه نکته هست که خیلی ها فکر میکنن گرافیک اصلی این لپتاب از اینتلش خیلی قوی تره در حالی که 20 تا 30 درصد بهتر کار میکنه. پس مراقب باشد در تشخیص انجام سویچ اشتباه نکنید!!!
متشکرم از لطفتان .امتحانش خواهم کرد اما من یک بار موفق به سویچ شده ام و وقتی با 3D mark ازش تست گرفتم به سادگی و کاملا روان انیمیشن ها را اجرا می کرد اما وقتی با intel 4000 ازش تست گرفتم انگار لپ تاپ می خواست نابود بشه و انمیشن ها را فریم به فریم اجرا می کرد انگار که داره چند تا عکس پشت سر هم پخش می کنه البته در بازی های سنگین همانند کریسیس 4 هم وقتی که بازی را با تنظیمات گرافیکی بالا بازی کردم همین اتفاق افتاد. لازم به ذکر است چند باری که موفق به سویچ شده بودم درایور ویندوز 8.1 را روی ویندوز 7 نصب کرده بودم که بعد از مدتی ویندوز دچار مشکلات جدی شد.
آقا نشد که نشد . خیلی ها این مشکل رو دارند ها!!!!!!!!!!!!!!!! راستی اسلیپ هم از کار افتاد ولی باز هم متشکرم.
سلام دوستان
خوبید؟
این نسخه 14.9 رو کسی استفاده کرده؟
در هنگام ریستارت و لاگ آن سیستم، صفحه کلا آبی میشه و نوشته ای نمایش داده نمیشه
کسی این مشکل رو داره؟
راستی شما می تونستی سویچ کنی؟ اگر می تونستید لطفا بگویید که نسخه ی amd catalyt تون چند بود.
mosi_alfa
06-10-2014, 20:51
آقا نشد که نشد . خیلی ها این مشکل رو دارند ها!!!!!!!!!!!!!!!! راستی اسلیپ هم از کار افتاد ولی باز هم متشکرم.
آره خوب قابل انکار نیست! یادش بخیر پاییز 91 خریدمش، کلی باهاش سروکله زدم که شد اونی که میخواستم، شما هم ادامه بده موفق میشی
راستی شما می تونستی سویچ کنی؟ اگر می تونستید لطفا بگویید که نسخه ی amd catalyt تون چند بود.
نه منم هنوز نتونستم
ولی میدونم وقتی Catalyst رو نصب میکنیم Sleep از کار میوفته
آره خوب قابل انکار نیست! یادش بخیر پاییز 91 خریدمش، کلی باهاش سروکله زدم که شد اونی که میخواستم، شما هم ادامه بده موفق میشی
متشکرم که به من امید میدید بالاخره یه راهی براش پیدا می کنم.در ضمن میشه بگید چه کارهایی باهاش کردید تا اونی که می خواستید شد ؟ مشکل اسلیپ رو هم حل کردید؟ راستی اگه زحمتی نیست بگید که نسخه ی catalyst تون چنده ؟
نه منم هنوز نتونستم
ولی میدونم وقتی Catalyst رو نصب میکنیم Sleep از کار میوفته
لطفا به هر نتیجه ای رسیدید به من هم اطلاع بدید.
متشکرم که به من امید میدید بالاخره یه راهی براش پیدا می کنم.در ضمن میشه بگید چه کارهایی باهاش کردید تا اونی که می خواستید شد ؟ مشکل اسلیپ رو هم حل کردید؟ راستی اگه زحمتی نیست بگید که نسخه ی catalyst تون چنده ؟
اسلیپ به کل زمانی درایور های گرافیک رو بصورت مستقل از درایور ها سایت hp نصب می کنید ، مشکل دارد.
بنده واسه خودم این کارو کردم
اخرین نسخه از درایور ها رو از سایت های اینتل و amd دانلود و نصب کردم.
اسلیپ رو غیر فعال کردم یعنی روی never گذاشتم
و
بجای اسلیپ hibernate رو فعال کردم ، همون کار اسلیپ رو انجام میده.
شما هم این کارو کنید.
[QUOTE=amink2;8414388]اسلیپ به کل زمانی درایور های گرافیک رو بصورت مستقل از درایور ها سایت hp نصب می کنید ، مشکل دارد.
بنده واسه خودم این کارو کردم
اخرین نسخه از درایور ها رو از سایت های اینتل و amd دانلود و نصب کردم.
اسلیپ رو غیر فعال کردم یعنی روی never گذاشتم
و
بجای اسلیپ hibernate رو فعال کردم ، همون کار اسلیپ رو انجام میده.
متشکرم از پاسخ تون آما من آخرین نسخه ی درایور AMD رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم اما مشکل سویچ حل نشد.
در ضمن اسلیپ برایم اهمیتی ندارد.
[QUOTE=Epelem;8414829
متشکرم از پاسخ تون آما من آخری ن نسخه ی درایور AMD رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم اما مشکل سویچ حل نشد.
در ضمن اسلیپ برایم اهمیتی ندارد.[/QUOTE]
خواهش می کنم
اول. چون شما گفته بودید اسلیپ از کار افتاده عرض کردم.
دوم. تشخیص شما از سوییچ بر چه اساسی هست ؟
شما برنامه Speccy نصب کنید. در ضمن اخرین نسخه ها درایور ها رو نصب کرده باشید.
بعد مثلا من وقتی فتوشاپ رو اجرا می کنم سوییچ صورت میگیره و در برنامه Speccy ایکون نمایشگر دما در کنار گرافیک amd فعال میشه ، یعنی سوییچ صورت گرفته.
farhad-13
09-10-2014, 21:11
وای فای لپ تاپ دوستم کار نمی کنه . بعد تعویض ویندوز درایورش نصب نشده
تو سایت hp خودش چند تا درایور داره که نصب کردم درست نشد
چه چیزی باید نصب کنم؟؟؟ لینک دارین؟؟؟
خواهش می کنم
اول. چون شما گفته بودید اسلیپ از کار افتاده عرض کردم.
دوم. تشخیص شما از سوییچ بر چه اساسی هست ؟
شما برنامه Speccy نصب کنید. در ضمن اخرین نسخه ها درایور ها رو نصب کرده باشید.
بعد مثلا من وقتی فتوشاپ رو اجرا می کنم سوییچ صورت میگیره و در برنامه Speccy ایکون نمایشگر دما در کنار گرافیک amd فعال میشه ، یعنی سوییچ صورت گرفته.
بنده با برنامه 3ِD Mark11 و نیز بازی Limbo که بازی ساده ایست وتغییرات گرافیکی در اون به سادگی مشاهده می شود امتحان می کنم و مطمئن هستم که می دانید 3D Mark برنامه ی تخصصی تست کارت گرافیک است.لطفا خواهش می کنم در صورت امکان پست هایی رو که در صفحه ی 218 گذاشتم باز هم می گویم در صورت امکان یه نگاهی بیندازید. متشکرم.
بنده با برنامه 3ِD Mark11 و نیز بازی Limbo که بازی ساده ایست وتغییرات گرافیکی در اون به سادگی مشاهده می شود امتحان می کنم و مطمئن هستم که می دانید 3D Mark برنامه ی تخصصی تست کارت گرافیک است.لطفا خواهش می کنم در صورت امکان پست هایی رو که در صفحه ی 218 گذاشتم باز هم می گویم در صورت امکان یه نگاهی بیندازید. متشکرم.
مشاهده کردم
چنانچه تمام اقدامات رو انجام داید ، حتی تنظیمات سوییچ در بایوس . مطمئنن مشکل نرم افزاریست ، شما درایور خوده hp رو نصب کنید و برنامه رو بصورتی دستی در حالت سوییچ قرار بدید.
در تیرماه یک مشتری لپ تاپ hp 450 رو اورد ، مشکلش عدم سوییچ گرافیک بود ، میگفت اصلا گرافیک دوم کار نمیکنه
بنده هم با برنامه فوق از فعال شدن گرافیک دوم مطلعشون کردم.
شما هم اگر امکانش هست باز هم می گویم در صورت امکان با اون برنامه بررسی کن ، چنان چه تمام کار ها گفته شده توسط دوستان رو انجام داده اید.
در غیر این صورت به شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید.
mehrdadmec
11-10-2014, 19:21
دوستان یکی واضح تر توضیح بده ببینم چی شد.الان توی ویندوز 7 برای اینکه هم sleep وهم switch داشته باشم فقط درایور 470 مگی سایت hp کافیه یانه؟ 2-اگر خواستم آپدیت کنم برم سایت amd نسخه جدید بگیرم sleep میپره درسته یا نه؟ خواهشا دقیق و با اطلاع کافی جواب بدین تکلیف معلوم بشه.ممنون
مشاهده کردم
چنانچه تمام اقدامات رو انجام داید ، حتی تنظیمات سوییچ در بایوس . مطمئنن مشکل نرم افزاریست ، شما درایور خوده hp رو نصب کنید و برنامه رو بصورتی دستی در حالت سوییچ قرار بدید.
در تیرماه یک مشتری لپ تاپ hp 450 رو اورد ، مشکلش عدم سوییچ گرافیک بود ، میگفت اصلا گرافیک دوم کار نمیکنه
بنده هم با برنامه فوق از فعال شدن گرافیک دوم مطلعشون کردم.
شما هم اگر امکانش هست باز هم می گویم در صورت امکان با اون برنامه بررسی کن ، چنان چه تمام کار ها گفته شده توسط دوستان رو انجام داده اید.
در غیر این صورت به شرکت گارانتی کننده مراجعه کنید.
خوب ایشون کاملا درست می گفته (مشتری تون رو می گم .)با برنامه ای که فرموده بودید(Speccy) تست رو انجام دادم وهمین طور از amd system monitor که در فروم HP این برنامه را به من توصیه کردند، هم استفاده کردم که هر دو نشان می دادند amd 7650m در حال استفاده است اما سوال جالب این جاست که اگر در حال استفاده است چرا باز هم شاهد فوق العاده کند بودن بازی ها و بر نامه ها هستیم.چرا در برنامه ی 3D Mark11 با این که بسیار کند و فریم به فریم اجرا می شود در پایان تست گرافیکی در قسمت نتایج نوشته می شود که تست از intel 4000 گرفته شده ونتایج ضعیفی را نشان می دهد اما برنامه ی Speccy بالا رفتن حرارت amd و برنامه ی amd system monitor استفاده ی 80 درصدی از amd را نشان میدهد.در حالی که من چندی پیش موفق به سویچ شده بودم و در برنامه ی 3D Mark 11 شاهد انیمیشن های روان و با کیفیت و بدون کندی بودم و در قسمت نتایج آن برنامه شاهد درج شدن نام amd HD 7650M و نتایج قوی بودم.و همین طور در بازی کریسیس 4 black flag هم شاهد تصاویری فوق العاده با کیفیت و بدون کندی تکرار می کنم بدون کندی بودم. ولی حالا که آن را بازی می کنم باز هم شاهد کندی آزار دهنده هستم.بنده زمانی که موفق به سویچ شده بودم حتی گاهی اوقات amd را تنظیم می کردم که در محیط دکستاپ از آن استفاده شود و تصویر دکستاپ به قدری زیبا و خیره کننده می شد که چشمانم درد می گرفت که الان شاهد آن نیستم.من قبلا موفق شده بودم با نصب درایور ویندوز 8.1 که آن را از سایت HP دانلود کرده بودم روی ویندوز 7 سویچ کنم . یک بار هم با نصب Catalyst 14.7 RC3 که فکر کنم نسخه اش برای دکستاپ طراحی شده بود موفق به سویچ شدم ،هنگام سویچ تصاویر با کیفیت داشتم اما صفحه ی مانیتور تند تند پر نور و کم نور می شد که این عمل نشان می داد درایور به درستی نصب نشده است.در ضمن ویندوز 8.1 هم نصب کردم و نتیجه ای حاصل نشد.در ضمن آن زمانی که موفق به سویچ شده بودم هنگام انجام سویچ صفحه ی متنیتور برای چند لحظه ای سیاه می شد که نشان می داد لپ تاپ در حال رفتن روی گرافیک دوم است. در ضمن با کارشناسان HP chat support بار ها وبارها صحبت کردم البته هرگز به آن ها نگویید که ایرانی هستید ، چون ما تحریم هستیم و بهمون جواب نمی دهند(شما می نوانید با وارد کردن serial number لپ تاپتان در سایت HP از اصالت لپ تاپتان آگاه و با این کارشناسان در آمریکای شمالی _که مرگ بر آمریکا باد_ چت کنید و مشکلاتتان را با آنان در میان بگذارید ) ولی نتیجه ای حاصل نشد،در ضمن در فروم amd هم مشکلم را مطرح کردم ولی باز هم نتیجه ای حاصل نشد . چندی پیش با یک مهنس کامپیوتر که دکترای دانشگاه شریف داشت ! و نیز مهندس دیگری که کارشناسی ارشدش را از هند گرفته بود تلفنی صحبت کردم و ایشان گفتند راه حلی به ذهنشان نمی رسد.چیز دیگری که الان به ذهنم می رسه اینه که هنگامی که سویچ انجام می شد لپ تاپ بسیار بسیار داغ می شد به قدری که می شد رو قسمت فلزی سمت چپ تاچ پد نیمرو درست کرد . خوب دوستان عزیز لطفا نفرمایید به من که برنامه ی amd system monitor یا Speccy به من راست می گویند چراکه شخصی که لپ تاپ 4530 دارد به راحتی وبدون لگ بازی هایی را که لپ تاپ من خودش را می کشد تا آن ها را اجرا کند است.، اجرا می کند.این مشکل با 2 GB گرافیک از این لپ تاپ بعید است .در ضمن در پایان به این نکته اشاره می کنم که از کلمات (در صورت امکان) در پایان نامه های اداری جهت نشان دادن احترام فوق العاده به شخص مورد نظر و نیز عدم اجبار استفاده می شود نه جهت تمسخر! این بود انشای من!!!!!!!!!!!!!!(خیلی عذر می خواهم که سرتان را درد آوردم ، فقط می خواستم بگویم هر کاری که می شد کردم.)
سلام بر شما .آیا شما هم مشکل سویچ دارید ؟
دوستان یکی واضح تر توضیح بده ببینم چی شد.الان توی ویندوز 7 برای اینکه هم sleep وهم switch داشته باشم فقط درایور 470 مگی سایت hp کافیه یانه؟ 2-اگر خواستم آپدیت کنم برم سایت amd نسخه جدید بگیرم sleep میپره درسته یا نه؟ خواهشا دقیق و با اطلاع کافی جواب بدین تکلیف معلوم بشه.ممنون
امروز رفتم به یک مغازه ی تخصصی کامپیوتر تا یک ویندوز 7 نسخه ی MRT بخرم چون در پست های گذشته خواندم که شخصی این نسخه از ویندوز را ریخته بود و ناباورانه مشکلش حل شده بود،از قضا شخصی را دیدم که لپ تاپ HP probook 4540s در دست داشت و آن را بری تعمیر آورده بود از او پرسیدم مشکلش چیست ،گفت سویچ گرافیک. خوب معلوم می شود که این یک مشکل شخصی نیست.(این سومین لپ تاپی است که از نزدیک شاهد عدم سویچ آن بودم.)
دوستان چجوری در برنامه Speccy میفهمید که کدام گرافیک در حال استفاده هست؟
mehrdadmec
12-10-2014, 23:31
خیر دوست عزیز.فقط از دوستان قدیمی خبره که دارن بدون مشکل استفاده میکنن میخوام تکلیف روشن کنن وجواب سوالم بدم.
خیر دوست عزیز.فقط از دوستان قدیمی خبره که دارن بدون مشکل استفاده میکنن میخوام تکلیف روشن کنن وجواب سوالم بدم.
اگر مشکل سویچ ندارید می توانید به من بگویید که نسخه ی Catalyst تون چنده و از کجا دانلودش کردید؟و همین طور چه ویندوزی روی سیستم تون نصب هست و برای کدام شرکته؟
ممنون میشم اگر پاسخم رو بدید.
دوستان چجوری در برنامه Speccy میفهمید که کدام گرافیک در حال استفاده هست؟
آیکون سبز رنگ دما در کنار نام کارت گرافیک فعال می شود.البته عجیب است که در لپ تاپ من و یکی دیگر از دوستانم با بالا رفتن دما ی کارت گرافیک AMD 7650 عمل سویچ مشاهده نمی شود.
عید هم بر شما و همه ی دوستان مبارک . آرزوی پایداری و سعادت همه ی دوستان را دارم.:n16:
سلام
دوستان من این مشکل رو چطوری حل کنم؟
ویندوز 8.1 64 بیت
نصب نمیشه که نمیشه
سلام
دوستان من این مشکل رو چطوری حل کنم؟
ویندوز 8.1 64 بیت
نده می شودصب نمیشه که نمیشه
میشه لطف کنید و بگویید این برنامه به چه کاری می آید ؟اگر نام بررنامه را در گوگل سرچ کنید ، در نتایج صفحه ای از فروم HP مشاهقده می شود ببینید به دردتان می خوره؟
راستی آیا هنوز هم مشکل سویچ دارید؟ چه اقداماتی برای حل آن انجام دادید؟
میشه لطف کنید و بگویید این برنامه به چه کاری می آید ؟اگر نام بررنامه را در گوگل سرچ کنید ، در نتایج صفحه ای از فروم HP مشاهقده می شود ببینید به دردتان می خوره؟
راستی آیا هنوز هم مشکل سویچ دارید؟ چه اقداماتی برای حل آن انجام دادید؟
کارایی این برنامه برای تعیین کردن حد برای شارژ باتری هستش، مثلا تا درصد دلخواهی باتری شارژ شود و بعد از آن از مدار خارج شده و با برق شهری استفاده نمایید. برای جلوگیری از خراب شدن باتری هست. ولی درحال حاضر این برنامه اصلا بر روی لپ تاپم کار نمیکنه
من مشکل سوئیچ ندارم، مشکل Sleep دارم.
کارایی این برنامه برای تعیین کردن حد برای شارژ باتری هستش، مثلا تا درصد دلخواهی باتری شارژ شود و بعد از آن از مدار خارج شده و با برق شهری استفاده نمایید. برای جلوگیری از خراب شدن باتری هست. ولی درحال حاضر این برنامه اصلا بر روی لپ تاپم کار نمیکنه
من مشکل سوئیچ ندارم، مشکل Sleep دارم.
میشه لطف دیگری در حق ما بفرمایید و بگویید از کجا اطمینان به سویچ دارید؟در ضمن با نتایج به دست آمده توسط بنده به نظر نمی رسد speccy برنامه ی مورد اطمینانی برای این موضوع باشد.هر وفت 3D Mark کارتتون رو تایید کرد آن وقت است که 100 در دصد امکان سویچ محقق میشودولی رو 8.1 مشکل داره.البته در پست های خیلی قبل تر کسی مشکل شمارا داشت و به او جواب داده بودند که net framework 1 تا 3.5 را نصب کنید،ولی شک دارم بهتر است پست مورد نظر را سرچ بفرمایید.در فروم HP هم نتیجه نگرفتید؟راستی آقا آنتی ویروس خوب که پولی نباشه برای این لپ تاپ چی خوب هست؟eset smart رو رو سیستم دارم خیلی ضعیف عمل می کنه ولی بدم نیست.
میشه لطف دیگری در حق ما بفرمایید و بگویید از کجا اطمینان به سویچ دارید؟در ضمن با نتایج به دست آمده توسط بنده به نظر نمی رسد speccy برنامه ی مورد اطمینانی برای این موضوع باشد.البته در پست های خیلی قبل تر کسی مشکل شمارا داشت و به او جواب داده بودند که net framework 1 تا 3.5 را نصب کنید،ولی شک دارم بهتر است پست مورد نظر را سرچ بفرمایید.راستی آقا آنتی ویروس خوب که پولی نباشه برای این لپ تاپ چی خوب هست؟eset smart رو رو سیستم دارم خیلی ضعیف عمل می کنه ولی بدم نیست.
با راهنمایی دوستان که میگفتند با برنامه AMD System Monitor تست کنید.
درضمن وقتی گرافیک سوئیچ میکنه، فن شروع به کار کردن با سرعت زیاد میکنه، در گیم ها لگی نیست.
در مورد برنامه HP Peak Power هرکاری که فکرشو بکنید کردم، ولی نصب نمیشه. حتی در سیستم های مجازی
بحث در مورد آنتی ویروس و برنامه های امنیتی را در تاپیک زیر دنبال کنید.
بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrdadmec
15-10-2014, 00:40
اساتید این بخش کسی نیست جواب بده؟ سوال سختی نیست و فکر میکنم خلاصه چندین پست ازین تاپیک باشه.لطفا راهنمایی کنید
اساتید این بخش کسی نیست جواب بده؟ سوال سختی نیست و فکر میکنم خلاصه چندین پست ازین تاپیک باشه.لطفا راهنمایی کنید
سلام
تا جایی که بنده قبلا تست کردم، وقتی درایور مربوط به گرافیک ATI رو از سایت خود HP دانلود میکنیم و نصب میکنیم، نه مشکل سوئیچ داریم نه Sleep. ولی مشکل از جایی شروع میشه که AMD Catalyst رو نصب میکنیم. سوئیچ انجام میشه ولی Sleep خیر
یکی از دوستان در پست های قبلی گقتند که هارد را تعویض کردند مشکل Sleep از بین رفته است.
بنظرم این مشکل از ناسازگاری درایور های HP با ATI هستش.
با راهنمایی دوستان که میگفتند با برنامه AMD System Monitor تست کنید.
درضمن وقتی گرافیک سوئیچ میکنه، فن شروع به کار کردن با سرعت زیاد میکنه، در گیم ها لگی نیست.
در مورد برنامه HP Peak Power هرکاری که فکرشو بکنید کردم، ولی نصب نمیشه. حتی در سیستم های مجازی
بحث در مورد آنتی ویروس و برنامه های امنیتی را در تاپیک زیر دنبال کنید.
بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متشکرم اما برنامه ی AMD System Monitorرو که خودم بهتون پیشنهاد دادم و گفتم که نتایجش برای خودم غیر قابل قبول بود.دمای amd بالا میره ولی سویچ مشاهده نمی شود.
mehrdadmec
15-10-2014, 12:51
سلام
تا جایی که بنده قبلا تست کردم، وقتی درایور مربوط به گرافیک ATI رو از سایت خود HP دانلود میکنیم و نصب میکنیم، نه مشکل سوئیچ داریم نه Sleep. ولی مشکل از جایی شروع میشه که AMD Catalyst رو نصب میکنیم. سوئیچ انجام میشه ولی Sleep خیر
یکی از دوستان در پست های قبلی گقتند که هارد را تعویض کردند مشکل Sleep از بین رفته است.
بنظرم این مشکل از ناسازگاری درایور های HP با ATI هستش.
دوست عزیز چه لزومی به نصب amd catalyst نسخه های بالاتر هست وقتی با همین 470 مگ گرافیک و بازی ها بطور صحیح نصب و اجرا بشه؟
دوست عزیز چه لزومی به نصب amd catalyst نسخه های بالاتر هست وقتی با همین 470 مگ گرافیک و بازی ها بطور صحیح نصب و اجرا بشه؟
خوب به این دلیل که در هر نسخه مشکلات برطرف و تغییرات خاصی ایجاد می شود همانند نسخه ی فکر می کنم 14.4 البته باز هم در نسخه اش شک دارم ،سرعت بازی کریسیس 4 ،20% افزایش یافته و همین طور تغییراتی در اجرای بازی واچ داگز اعمال شده...
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم.کسی در مورد مسئله ی سویچ گرافیکی به جایی نرسید ؟در فروم تجاری HP مطابی را دیدم که ذهنم را مشغول به خود کرد،افرادی که این مشکل را داشتند گفته بودند باید بایوس آپدیت شود تا دو گزینه ی Fixe mode و Dynamic mode در بایوس مشاهده شود.حال آیا اساتیدی که مشکل سویچ ندارند این گزینه ها را در بایوس مشاهده می کنند؟ در ضمن من آپدیت بایوس را جدیدا از خود سایت HP دانلود کرده بودم ولی چنین چیزی را درونش ندیدم،در ضمن دوستانی که مشکل سویچ ندارند می شه عنایتی بفرمایند و بگویند نسخه ی بایوسشان چند است.ممنوم می شوم کمک کنید.
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم.کسی در مورد مسئله ی سویچ گرافیکی به جایی نرسید ؟در فروم تجاری HP مطابی را دیدم که ذهنم را مشغول به خود کرد،افرادی که این مشکل را داشتند گفته بودند باید بایوس آپدیت شود تا دو گزینه ی Fixe mode و Dynamic mode در بایوس مشاهده شود.حال آیا اساتیدی که مشکل سویچ ندارند این گزینه ها را در بایوس مشاهده می کنند؟ در ضمن من آپدیت بایوس را جدیدا از خود سایت HP دانلود کرده بودم ولی چنین چیزی را درونش ندیدم،در ضمن دوستانی که مشکل سویچ ندارند می شه عنایتی بفرمایند و بگویند نسخه ی بایوسشان چند است.ممنوم می شوم کمک کنید.
سلام
بایوس من نسخه ی نهایی (50) هستش ولی همچین گزینه های ندیدم
سلام
از لطف تون متشکرم.
سلام بچه ها
نسه جدید کارت گرافیک amd برای ویندوز 8.1 برای لب تاب 4540 آمده
اینم چیزهایی که نوشته حلش کرده
- Fixes an issue where the system does not restart properly when the system resumes from standby mode.
- Fixes an issue where the brightness hotkey does not function properly when the system is running in high-performance mode
راستش من یکی دو هفته ای سرم شلوغه و نمی تونم ویندوزم 8.1 کنم و نتیجشو بگ که مشکل اسلیپ درست شده یت نه
هرکی وقتش رو داره ویندوزش رو 8.1 کنه و این نسخه رو نصب کنه ببینه مشکل حل شده یا نه
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7791_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%2 57CswLang%253D%257Cmode%253D4%257Caction%253Ddrive rDocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken
سلام
میشه لطف کنید و بگویید که نسخه ی ویندوزتون متعلق به کدام شرکت است؟ دارم به یه جاهایی می رسم.
سلام بچه ها
نسه جدید کارت گرافیک amd برای ویندوز 8.1 برای لب تاب 4540 آمده
اینم چیزهایی که نوشته حلش کرده
- Fixes an issue where the system does not restart properly when the system resumes from standby mode.
- Fixes an issue where the brightness hotkey does not function properly when the system is running in high-performance mode
راستش من یکی دو هفته ای سرم شلوغه و نمی تونم ویندوزم 8.1 کنم و نتیجشو بگ که مشکل اسلیپ درست شده یت نه
هرکی وقتش رو داره ویندوزش رو 8.1 کنه و این نسخه رو نصب کنه ببینه مشکل حل شده یا نه
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7791_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%2 57CswLang%253D%257Cmode%253D4%257Caction%253Ddrive rDocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken
سلام
خیلی ممنون از اطلاعتون
در حال دانلودم ، ولی به احتمال زیاد طبق چیزی که نوشته مشکل حل شده. ولی خیلی دیر عمل کردند و باید زودتر از اینا آپدیت میدادند.
راستی یه سوال؟ میخواستم بدونم این آپدیت آخرین تغییراتی که شرکت AMD توی آپدیت درایوراش داده رو شامل میشه یا اج پی فقط اومده و همون درایور قدیمی رو اصلاح کرده و واسه این لپ تاپ داده؟!
با تشکر
سلام دوباره
امتحان کردم مشکل Sleep حل شده. فقط یه مشکل کوچیک با tray icon ای ام دی که توی تسک باره دارم و هر چی تیک مربوط به نمایشش رو ور میدارم که نیاد دوباره برمیگرده که البته مسئله مهمی نیست.
دوستان یه سوال:
غیر از برنامه ی امنیتی خود Hp راه حل دیگه ای هست که بدون نصب هیچ برنامه ای ازسنسور FingerPrint برای ورود به ویندوز 8.1 استفاده کنم؟
با تشکر:n16:
سلام دوباره
امتحان کردم مشکل Sleep حل شده. فقط یه مشکل کوچیک با tray icon ای ام دی که توی تسک باره دارم و هر چی تیک مربوط به نمایشش رو ور میدارم که نیاد دوباره برمیگرده که البته مسئله مهمی نیست.
دوستان یه سوال:
غیر از برنامه ی امنیتی خود Hp راه حل دیگه ای هست که بدون نصب هیچ برنامه ای ازسنسور FingerPrint برای ورود به ویندوز 8.1 استفاده کنم؟
بابت بازخورد بسیار ممنونم
خیر فقط با همون برنامه فعال میشه و امنیت سیستم رو افزایش میده
فقط برنامه رو نصب کردین یا قبلش هرچی AMD Catalyst بود رو آنیستال کردین؟
سلام دوباره
دوستان یه سوال:
آقا خدا پدر و مادرت رو برات نگه داره
ممنون که تست کردی
تا دو هفته دیگه منم سرم خلوت شد ویندوزم رو عوض می کنم، 8.1 می ریزم
در مورد سوالتون هم که اچ پی از کدوم درایور استفاده کرده بنده نمی دونم
اما در مورد فینگر پیرینت فقط باید با همون کار کنی، فقط من یادمه می شد مثلا توی تنظیماتش مشخص کنی که قبل از لود ویندوز ازت بپرسه یا هنگام ورود به ویندوز، یه نرم افزار دیگه هم داره که اطلاعات هاردت رو کد می کنه، اینجوری اگه خدای ناکرده لب تاب سرقت بشه هاردش برای سارق هیچ ارزشی نداره چون به هبچ وجه نمی تونن دی کدش کنن، و تا دی کد نشه هارد کار نمی کنه، منظورم رمز یا پسورد روی هارد نیست ها ، کد کردن اطلاعات
بابت بازخورد بسیار ممنونم
خیر فقط با همون برنامه فعال میشه و امنیت سیستم رو افزایش میده
فقط برنامه رو نصب کردین یا قبلش هرچی AMD Catalyst بود رو آنیستال کردین؟
خواهش میکنم وظیفه بود.
آخه برنامه ی خودش شکل lصفحه ی ورودی ویندوز رو عوض میکنه که خوشم نمیاد!
اما در مورد سوالتون : از طریق Uninstaller خود ویندوز، یعنی در control panel و بخش Program and Features، برنامه ی کاتالیست یا همون AMD Catalyst Installer Manager رو پاکش کردم و بعد از ریست ویندوز نسخه جدید رو نصب کردم و یه بار دیگه ریست کردم. کاملا بدون مشکل نصب شد:n06:
yarihaker
19-10-2014, 18:01
منم قصد خرید این لپ تاپو دارممیخواستم ببینم بدنه اون چه رنگ هایی داره و کدوم بهتره.و با چه گارانتی تهیه کنم بهتره.و ممنون.
منم قصد خرید این لپ تاپو دارممیخواستم ببینم بدنه اون چه رنگ هایی داره و کدوم بهتره.و با چه گارانتی تهیه کنم بهتره.و ممنون.
یک کلام نخر ، برو سمت برند های asus , lenovo
ضمنا سعی کنید یک لپ تاپ بخرید که هارد sata III را کاملا با اخرین سرعت پشتیبانی کند.
گرفیک nvidia در الویتت خود قرار دهید.
cpu هم i3 به بالا در نظر بگیرید.
سلام
دو رنگ داره ، نقره ای و بژ
متاسفانه اون قسمتهایی از لب تاب که پلاستیکی هست ، رنگ با ثباتی نداره و اگه مثل من خیلی از تاچپدش استفاده کنی ، قسمت های پلاستیکیش رنگش می ره
من پیشنهاد می کنم این مدل رو نگیری
مدل 450 خیلی شبیه همینه ولی از CPU نسل چهار استفاده می کنه ، کارت گرافیکشم گرچه مثل این 2 گیگه ، ولی عملکرد بهتری داره در ضمن هاردشم 1 ترا هست
برا من که از پایتخت گرفتم گارانتیش نوآور هست
یک کلام نخر ، برو سمت برند های asus , lenovo
ضمنا سعی کنید یک لپ تاپ بخرید که هارد sata III را کاملا با اخرین سرعت پشتیبانی کند.
گرفیک nvidia در الویتت خود قرار دهید.
cpu هم i3 به بالا در نظر بگیرید.
برندهایی که گفتین خوبن
ولی خوب ایسوس با این کانفیگ می شه سری n که باید بالای سه تومن خرج کنی
لنوو هم که با این پول سری مالتی مدیاش هست
سری سینک پدش که خوبه الان با سی پو یوی نسل سه توی بازاره که برای الان که نسل چهار هست مناسب نیست، ضمنا سینک پدهای موجود الان فینگرش رو برداشتن و جنس بدنش مثل قبلیاش نیست
انگار سفارش ایرانه!!!!
ما که در کل راضی هستیم البته اگر گرافیکش سویچ کنه بسیار عالی هست.میشه دوستانی که مشکل سویچ ندارند لطف کنند و بگویید که نسخه ی ویندوزشان متعلق به کدام شرکت است؟ دارم به یه جاهایی می رسم در مورد سویچ گرافیک.
سلام
سوییچ گرافیکش که مشکلی نداره، حداقل واسه من که مشکلی نداشته. نسخه ی ویندوزمم دانلودیه WIndows 8.1 Enterprise هستش و با اسکایپ فعالش کردم و آپدیت شده هم هست. در کل اگه مشکل سوییچ دارین آخرین درایورای گرافیک Amd و Intel رو از سایتش بگیرین به احتمال خیلی زیاد حل میشه مگر اینکه مشکل از جای دیگه ای باشه.:n06:
یه سوال از دوستان داشتم
آخرین نسخه Ubuntu رو نصب کردم و مشکل داغ کردن و گرافیک حل شده ولی بلوتوث و فینگر پرینت رو هنوز نمیشناسه. راهی سراغ ندارین؟
متشکرم از پاسختون اما این کار ها رو زیاد انجام دادم حل نشد،شرکتی که ویندوز رو منتشر کرده برام مهم هست میشه بقیه ی دوستان هم بگویند نسخه ی ویندوز شان برای کدام شرکت هست برایم بسیار مهم است!متشکرم.
متشکرم از پاسختون اما این کار ها رو زیاد انجام دادم حل نشد،شرکتی که ویندوز رو منتشر کرده برام مهم هست میشه بقیه ی دوستان هم بگویند نسخه ی ویندوز شان برای کدام شرکت هست برایم بسیار مهم است!متشکرم.
سلام
حاجی با این درایور جدید که اچ پی داده برای گرافیک توی ویندوز 8.1 همه مشکلاتی که این این فروم حول اون تا اینجا شده 223 صفحه حل شده
شما ویندوزت رو از سایت سافت گذر دانلود کن ، در صورت امکان ویندوز 8.1 نسخه pro 64 بیت
اولین کاری هم که می کنی این باشه که net framework 3.5 رو نصب کنی چون برای نصب اکثر درایورها بش نیاز داری
بعدش دیگه حله برادر
این net framework 3.5 خیلی مهمه ها چون اکثرا لین نسخه رو ندارن
سلام
حاجی با این درایور جدید که اچ پی داده برای گرافیک توی ویندوز 8.1 همه مشکلاتی که این این فروم حول اون تا اینجا شده 223 صفحه حل شده
شما ویندوزت رو از سایت سافت گذر دانلود کن ، در صورت امکان ویندوز 8.1 نسخه pro 64 بیت
اولین کاری هم که می کنی این باشه که net framework 3.5 رو نصب کنی چون برای نصب اکثر درایورها بش نیاز داری
بعدش دیگه حله برادر
این net framework 3.5 خیلی مهمه ها چون اکثرا لین نسخه رو ندارن
متشکرم دوست عزیزم اما مشکل خیلی فراتر از این هاست.اگر نگاهی به صفحات 219 و 220 بیندازید البته در صورت امکان متوجه خواهید شد که چه کار ها که نکردم.چندی پیش در داخل جعبه ی لپ تاپم کاغذی را با این مضمون پیدا کردم:اطلاعاتی مهم درباره ی گرافیک گسسته ی amd :سیستم عامل های مختلف ممکن است با amd مشکل داشته باشند در صورت بروز مشکل به سیستم عامل قبلی باز گردید.حالا کدوم سیستم عامل خدا می دونه.یه ویندوز 7قبلا فروشنده رو لپ تاپم نصب کرده بود که روش درایور amd ویندوز 8 نصب کردم مشکلم حل شد اما پس از مدتی ویندوز دپار مشکل شد وآن را عوض کردم و نسخه ی 7 برای شرکت لرد رو ریختم.
اینجا با نصب کردن درایور amd 14.7 نسخه ی دکستاپ موفق به سویچ شدم اما صفحه تند تند روشن - خاموش میشد که نشان میداد درایور اشتباه نصب شده.بعد ویندوز 7 برای شرکت آرتا رو نصب کردم که اصلا هر کاری کردم سویچ اصلا انجام نشد. بعد ویندوز 8.1 نوین پندار رو نصب کردم باز هم نشد.حالا می خواهم یه ویندوز 7 MRT نصب کنم ببینیم چیییییییییییییییی میشه!من و دوستم و پسر خاله ام هر سه این مشکل را داریم.
باز هم از کمکتان متشکرم دوست خوبم باید امتحانش کنم.
متشکرم دوست عزیزم اما مشکل خیلی فراتر از این هاست.اگر نگاهی به صفحات 219 و 220 بیندازید البته در صورت امکان متوجه خواهید شد که چه کار ها که نکردم.چندی پیش در داخل جعبه ی لپ تاپم کاغذی را با این مضمون پیدا کردم:اطلاعاتی مهم درباره ی گرافیک گسسته ی amd :سیستم عامل های مختلف ممکن است با amd مشکل داشته باشند در صورت بروز مشکل به سیستم عامل قبلی باز گردید.حالا کدوم سیستم عامل خدا می دونه.یه ویندوز 7قبلا فروشنده رو لپ تاپم نصب کرده بود که روش درایور amd ویندوز 8 نصب کردم مشکلم حل شد اما پس از مدتی ویندوز دپار مشکل شد وآن را عوض کردم و نسخه ی 7 برای شرکت لرد رو ریختم.
اینجا با نصب کردن درایور amd 14.7 نسخه ی دکستاپ موفق به سویچ شدم اما صفحه تند تند روشن - خاموش میشد که نشان میداد درایور اشتباه نصب شده.بعد ویندوز 7 برای شرکت آرتا رو نصب کردم که اصلا هر کاری کردم سویچ اصلا انجام نشد. بعد ویندوز 8.1 نوین پندار رو نصب کردم باز هم نشد.حالا می خواهم یه ویندوز 7 MRT نصب کنم ببینیم چیییییییییییییییی میشه!من و دوستم و پسر خاله ام هر سه این مشکل را داریم.
باز هم از کمکتان متشکرم دوست خوبم باید امتحانش کنم.
سلام دوباره
دوست عزیز شما درایوراتون رو یه بار دیگه دانلود کنید و یه ویندوز 8.1 pro 64bit یا enterprise 64bit هم از نو نصب کنین و بدون هیچ کار اضافه ای اول گرافیک اینتل رو نصب کنید و ریست کنید و بعدش درایور amd رو نصب کنین و ریست دوباره.
دیگه باید مشکلتون حل شه . توجه داشته باشین که آپدیت amd همین سه هفته اومده پس حتما دانلودش کنین و درایور intel رو هم مطمئن بشین همین نسخس که تو این صفحه گذاشته و مطمئن هم بشین که مخصوص ویندوز 8.1 64بیت هستش و نه ویندوز 8 یا ویندوز 7! اگر شک دارید حتما دوباره دانلودش کنین(پیشنهاد میکنم هر دو رو دوباره دانلود کنین و البته از همین صفحه!:n06:)
اینم لینک صفحه کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D4158%257CswLang%2 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.tpst=bd9b6997fbc7fc515f4cf4626f5c8d0 1&sp4ts.oid=5269095#Driver - Graphics)
در قسمت گرافیک درایور اولی و سومی رو دانلود کنید. (توجه داشته باشین این درایورا فقط مخصوص ویندوز 8.1 و اونم 64 بیت هستش، اگه ورژن دیگه ای میخواین بگید)
در ضمن بعضی بازی ها به صورت اتوماتیک گرافیک سوییج نمیشه و باید دستی تنظیمش کنین اگه نمیدونید کجاست و بعد از این کار هایی که گفتم رو اگه کردین و راه حل جواب نداد اطلاع بدید تا بهتون بگم چطوری اینکار رو انجام بدید.شاید اون بازی هایی که شما میخواین اجراش کنید رو باید دستی تنظیم کزد.
در ضمن اگه اصرار دارید که حتما ورژن ویندوزتون هم با ما یکی باشه من خودم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کردم و ورژن 64 بیت Enterprise (قبل از .com سایت پی سی دانلود رو بنویسید!) ولی اگه Windows 8.1 64bit خودتون دارین به نظرم لزومی نداره این رو دانلود کنید چون احتمالش کمه مشکل مربوط به نوع Windows 8.1 64bit باشه. شرکت مهم نیست شما مطمئن بشید ویندوزتون دقیقا همین نسخست حالا از هر شرکتی میخواد باشه
در ضمن تا جایی که من اطلاع دارم تو فروم های مختلفی از جمله همینجا که راجع به این لپ تاپ بحث شده مشکلی مشابه شما نبوده یا اینکه حل شده مگر اینکه سخت افزارتون مشکل پیدا کرده باشه که احتمالش کمه. پس احتمال بیشتر اینه که یه جای کارتون تو نصب درایورا ایراد داره و همچنین در مورد اون دوستانتون و مشکل از خود لپ تاپ نیست)
پس کل کارهایی که تا حالا کردین رو نادیده بگیرین و این مراحل رو انجام بدین ان شاءالله مشکلتون حل میشه.
P.S اون نوشته ی داخل کارتون لپ تاپتون یه چیزی تو مایه های Agreementی هست که موقع نصب نرم افزارها Accept میزنیم و تقریبا اصلا مهم نیست پس روی اون نوشته حساب نکنید که مثلا گفته به ویندوز قبلی بردگید:n02:
موفق باشید:n16:
سلام دوباره
دوست عزیز شما درایوراتون رو یه بار دیگه دانلود کنید و یه ویندوز 8.1 pro 64bit یا enterprise 64bit هم از نو نصب کنین و بدون هیچ کار اضافه ای اول گرافیک اینتل رو نصب کنید و ریست کنید و بعدش درایور amd رو نصب کنین و ریست دوباره.
دیگه باید مشکلتون حل شه . توجه داشته باشین که آپدیت amd همین سه هفته اومده پس حتما دانلودش کنین و درایور intel رو هم مطمئن بشین همین نسخس که تو این صفحه گذاشته و مطمئن هم بشین که مخصوص ویندوز 8.1 64بیت هستش و نه ویندوز 8 یا ویندوز 7! اگر شک دارید حتما دوباره دانلودش کنین(پیشنهاد میکنم هر دو رو دوباره دانلود کنین و البته از همین صفحه!:n06:)
اینم لینک صفحه کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D4158%257CswLang%2 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.tpst=bd9b6997fbc7fc515f4cf4626f5c8d0 1&sp4ts.oid=5269095#Driver - Graphics)
در قسمت گرافیک درایور اولی و سومی رو دانلود کنید. (توجه داشته باشین این درایورا فقط مخصوص ویندوز 8.1 و اونم 64 بیت هستش، اگه ورژن دیگه ای میخواین بگید)
در ضمن بعضی بازی ها به صورت اتوماتیک گرافیک سوییج نمیشه و باید دستی تنظیمش کنین اگه نمیدونید کجاست و بعد از این کار هایی که گفتم رو اگه کردین و راه حل جواب نداد اطلاع بدید تا بهتون بگم چطوری اینکار رو انجام بدید.شاید اون بازی هایی که شما میخواین اجراش کنید رو باید دستی تنظیم کزد.
در ضمن اگه اصرار دارید که حتما ورژن ویندوزتون هم با ما یکی باشه من خودم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کردم و ورژن 64 بیت Enterprise (قبل از .com سایت پی سی دانلود رو بنویسید!) ولی اگه Windows 8.1 64bit خودتون دارین به نظرم لزومی نداره این رو دانلود کنید چون احتمالش کمه مشکل مربوط به نوع Windows 8.1 64bit باشه. شرکت مهم نیست شما مطمئن بشید ویندوزتون دقیقا همین نسخست حالا از هر شرکتی میخواد باشه
در ضمن تا جایی که من اطلاع دارم تو فروم های مختلفی از جمله همینجا که راجع به این لپ تاپ بحث شده مشکلی مشابه شما نبوده یا اینکه حل شده مگر اینکه سخت افزارتون مشکل پیدا کرده باشه که احتمالش کمه. پس احتمال بیشتر اینه که یه جای کارتون تو نصب درایورا ایراد داره و همچنین در مورد اون دوستانتون و مشکل از خود لپ تاپ نیست)
پس کل کارهایی که تا حالا کردین رو نادیده بگیرین و این مراحل رو انجام بدین ان شاءالله مشکلتون حل میشه.
P.S اون نوشته ی داخل کارتون لپ تاپتون یه چیزی تو مایه های Agreementی هست که موقع نصب نرم افزارها Accept میزنیم و تقریبا اصلا مهم نیست پس روی اون نوشته حساب نکنید که مثلا گفته به ویندوز قبلی بردگید:n02:
فوق العاده متشکرم از شما به خاطر این که لطف کردید و مشکل مرا پی گیری میکنید. آقا باور بفرمایید تا الان که حدود 6 ماه هست فهمیدم که این مشکل را دارم حدود 10 باری ویندوز عوض کردم و 6-7 تا نسخه ی مختلف درایور amd نصب کردم اما نشد که نشد. و دوست عزیزم CCCوسویچ دستی و اتوماتیک و حالت های High performance , power saving ,را می دانم که چیست.و اما جالب این که در مدت شش ماه تحقیقاتم روی هر ویندوز یه نتیجه ای متفاوت با ویندوز های قبلی گرفتم.در کل منت می گذارید بر سر ما و مشکل ما را پی گیری میکنید. متشکرم.
Mt.Shadow
21-10-2014, 22:16
سلام به همگی دوستان
چرا برای گرافیک ویندوز 7 هیچ آپدیتی نمیاد از طرف سایت HP ؟؟؟
mosi_alfa
23-10-2014, 16:23
دارم میرم که آپدیت جدید گرافیکو نصب کنم امیدوارم اتفاق بدی نیوفته...
.
.
.
درایور جدید رو نصب کردم
روی 8.1 تست کردم ، اسلیپ + سوییچ درست بود.
درایور جدید با اینکه اسلیپ و سوئیچ رو درست انجام میده ولی اصلا برای بازی بهینه نشده. Pes 2013 رو با گرافیک بد اجرا میکنه. کاتالیست 14.4 رو دوباره نصب کردم.
برای من سوئیچ مهمه نه اسلیپ
سلام
دوستان ببخشید یک سوال از مهندس ها
آخرین ورژن گرافیک رو از سایت HP بگیریم بهتر هست یا ATI
سلام
دوستان ببخشید یک سوال از مهندس ها
آخرین ورژن گرافیک رو از سایت HP بگیریم بهتر هست یا ATI
این پست رو مطالعه کنید
#2231 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا تشکر به توان مثبت بی نهایت از شما که این همه به ما توجه دارید Y@var جان.
آقا راستش این سویچ آرزو شده برای ما .دیروز یک ویندوز ۷ نصب کردم ودرایور رو هم دوباره از ای ام دی دانلود کردم اما این لپ تاپ ما دوست نداره سویچ کنه!
سلام دوباره به دوستان
مخلصم دوست عزیز لازم به تشکر نیست وظیفس:n06:
حقيقتش فقط يه مورد ميمونه که شما انجام نداديد و مشکلتون رو حل ميکنه! اصلا حواسم بهش نبود ولی خدا رسوند! در غیر اینصورت من تقریبا مطمئنم مشکلتون سخت افزاریه! ولی به احتمال زیاد با همین کار مشکلتون حل میشه
الان کار دارم ان شاءالله بعد از ظهر میام و راهنمای تصویریش رو اگه عمری باشه میذارم
تا بعد
سلام دوباره
اینم آموزش| به امید خدا قدم به قدم انجام بدین ان شاءالله این دیگه راه حل نهایی هستش:
راه حل اصلی: ممکنه هیچکدوم از کارهای پایین لازم نباشه و اول از همه پیشنهاد میشه شما فقط تیک Switchable Graphic رو چک و Bios رو save کنید اگه کار نداد برگردین و مراحل رو از اول شروع کنید!(مشخص کردم کجا باید فعالش کنید)
اول از همه بایوس خودتون رو آپدیت کنید!
لینک دانلود بایوس برای ویندوز 7 64 بیت(فکر کنم گفتین ویندوز 7 نصب کردین) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken# BIOS)
همون اولیش رو دانلود کنید که جدیدتره
بعد فایلش رو بریزین رو دسکتاپ و به صورت Run as administrator اجراش کنید و باقی مراحل
تذکر: آپدیت بایوس یه مسئله ی ریسکیه و ممکنه لپ تاپ به مشکل بخوره ولی خودم روی چند تا لپ تاپ بایوس رو آپدیت کردم و مشکلی وجود نداشته. دیگه پای خودتون | ولی معمولا یکسری باگ هایی رو آپدیت بایوس برطرف میکنه و ممکنه مشکل گرافیکتون جزءش باشه
در کل من خودم بودم آپدیت میکردم و حالا شمایین و لپ تاپتون و من نیستم:n02:
موقع آپدیت بایوس لپ تاپتون فول شارژ باشه و شارژرتون هم وصل باشه. وقتی شروع به آپدیت کرد صدای فن لپ تاپ میاد و ممکنه صفحه خاموش و روش بشه و لپ تاپ هم ریست بشه / شما هیچ کاری نکنید تا وقتی که کارش تموم بشه و همه چیز نرمال باشه.
با اینکار معمولا بایوس به حالت اولیه یا همون دیفالت برمیگرده ولی اگه برنگشت یا بایوس رو آپدیت نکردید برید سراغ مرحله ی دوم
نکته شاید ویندوز بالا نیاد پس مرحله دوم رو به خاطر بسپارید(بسپارین:n09:)
مرحله ی دوم:
لپ تاپ رو ریست کنید و پشت سر هم کلید f10 و یا fn+f10 رو بزنید تا صفحه ی Biosتون رو بیاره. بعدش هر دو گزینه ی دیفالت کردن تنظیمات که مشخص کردم رو بزنید و هر پیغامی اومد yes و apply رو بزنید.
نکته: دیفالت دومی فکر نکنم ربطی داشته باشه ولی ضرر هم نداره و فقط پسوردا و قسمتای امنیتی رو ریست میکنه البته شاید ربط پیدا کرد!!:n13:
تنظیمات رو save کنید و بزنید لپ تاپ ریست شه و دوباره پشت سر هم کلید f10 و یا fn+f10 رو بزنید تا صفحه ی Biosتون رو دوباره بیاره/اینبار احتمالا یه صفحه ی مشکلی رو میاره که با کلید f1 پیغامش رو accept کنید و وارد صفحه بایوس بشید.
بعد برید قسمت سوم تنظیمات بایوس که Configuration and .... هستش و بعدش برید قسمتی که مشخص کردم:
در نهایت چک کنید که گزینه ای که مشخص کردم حتما تیکش روشن باشه
نکته: بالاتر از این گزینه یه گزینس واسه اینکه فن همیشه روشن باشه اگه خواستین اون رو تیکش رو وردارید.
تغییرات رو Save کنید و ریست کنید.
تذکر: ممکنه در انتها ویندوز بالا نیاد پس آمادگی داشته باشید ویندوز رو عوض کنید.
توصیه میشه درایور رسمی خودش رو و مناسب با نسخه ویندوزتون نصب کنید ولی درایور Amd هم فکر نکنم ایرادی جز مشکل sleep داشته باشه. (حتما مناسب ورژن ویندوزتون باشه)
ان شاءالله مشکلتون حل شده باشه.
نکته پایانی: اگر زیادی دستکاری ویندوز و گرافیک کردین توصیه میشه ویندوز رو واسه احتیاط عوض کنید تا مشکلی پیش نیاد و توصیه من همون Windows 8.1 64 bit هستش. ولی احتمالا احتیاجی به اینکار نیست.
اگه همین الان هم همین ویندوز(8.1) نصبه این بایوس رو دانلود و نصب کنید که البته فکر کنم فایلش با ویندوز 7 مشابس ولی واسه احتیاط این رو واسه ویندوز 8.1 بگیرید
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken# BIOS)
اگر بایوس رو آپدیت نکردید و باز هم با تنظیمات بالا مشکل حال نشد اینبار پیشنهاد میشه ریسک کنید و بایوس رو حتما آپدیت کنید و تنظیمات رو انجام بدین به چون به نظرم این لپ تاپ بدون سوییچ گرافیک بدرد نمیخوره!
منتظر نتیجه ی کار هستم
موفق و پیروز باشید:n16:
mosi_alfa
24-10-2014, 14:21
درایور جدید رو نصب کردم
روی 8.1 تست کردم ، اسلیپ + سوییچ درست بود.
تایید میشه.
درایور جدید با اینکه اسلیپ و سوئیچ رو درست انجام میده ولی اصلا برای بازی بهینه نشده. Pes 2013 رو با گرافیک بد اجرا میکنه. کاتالیست 14.4 رو دوباره نصب کردم.
برای من سوئیچ مهمه نه اسلیپ
تایید نمیشه! pes و اسنایپر الایت رو فعلا تست کردم، مثل قبله.
آقا Y@var دوست عزیزم می دانم که خیلی زحمت کشیدید و این مراحل رو برایم نوشتید می دانم که کار سختی انجام داده اید و این همه وقت گذاشتید و این عکس ها رو تهیه کردید اما دوست خوبم امیدوارم که ناراحت نشوید از این که بگویم همه ی این کار ها رو تو این شش ماه انجام داده بودم و تجارب خیلی زیادی به دست آورده ام. تو این شش ماه وقتی که وقت اضافه می آوردم همش دنبال حل این مشکل بودم و کارم این بود که تو فروم ها و سایت های ایرانی و خارجی دنبال این مشکل بگردم. حتی با کارشناسان HP تو آمریکای شمالی با عوض کردن IP به دلیل تحریم ها بار ها و بار ها چت کردم اما نتیجه ای حاصل نشد. دوست خوبم در ضمن با تحقیقاتی که به عمل آوردم خیلی ها این مشکل رو دارند (با یه سرچ ساده تو وب مشخص می شه) وهمین طور تو این فروم در پست های ابتدایی خیلی ها این مشکل را داشتند باز هم با سرچی ساده در این تایپیک ثابت می شود.من - دوستم که در مغازه ی تعمیرات لپ تاپ با اون که به طور کاملا اتفاقی آشنا شدم (لپ تاپش رو برای مشکل سویچ مثل من برای تعمیر آورده بود)و همین طور پسر خاله ام هر سه این مشکل رو داریم:n30:.آقا خیلی منت میگذاری بر سرما که این همه از وقت تون رو برای ما صرف می کنید. باور کنید نمی دانم با چه زبانی از شما تشکر کنم.ارادتمند شما Epelem.:n01:
ببخشید دوستان یه سوال داشتم
بنده لپ تاپم مشکل داشت تعمیر کار گفت باید مادربوردت را عوض کنی.400 تومن گرفت و عوض کرد
الان یکم به مادربورده شک دارم.فکر میکنم گرافیک نداره یعنی فقط شیر اینتل داره
از کجا میتونم بفهمم چیه و گرافیک داره یا نه؟
بعد از عوض کردن مادربورد ویندوز عوض نکردم و توی منیجر نشون میده همه دیوایس ها نصب هستند
یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که دکمه سخت افزاری روشن کردن وایرلس کار نمیکنه یعنی همش چراغش نارنجیه و سفید نمیشه.مشکلش چیه؟
ویندوزمم هم 7 هست
ببخشید اینجا پرسیدم ولی مدل لپ تاپم 4530 هست
ببخشید دوستان یه سوال داشتم
بنده لپ تاپم مشکل داشت تعمیر کار گفت باید مادربوردت را عوض کنی.400 تومن گرفت و عوض کرد
الان یکم به مادربورده شک دارم.فکر میکنم گرافیک نداره یعنی فقط شیر اینتل داره
از کجا میتونم بفهمم چیه و گرافیک داره یا نه؟
بعد از عوض کردن مادربورد ویندوز عوض نکردم و توی منیجر نشون میده همه دیوایس ها نصب هستند
یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که دکمه سخت افزاری روشن کردن وایرلس کار نمیکنه یعنی همش چراغش نارنجیه و سفید نمیشه.مشکلش چیه؟
ویندوزمم هم 7 هست
ببخشید اینجا پرسیدم ولی مدل لپ تاپم 4530 هست
سلام دوست عزیز
برای راه اتداختن دکمه وایرلس این رو نصب کنید:
دانلود درایور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 051_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
متاسفانه چک کردم مثل اینکه این درایورش نیست / درایور رو پیدا کردم ولی مشکل اینه که فقط برای ویندوز 8 و 8.1 هستش!!
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 774_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
تست کنید ضرر نداره/اگه دیدید داره گیر میده واسه نصب بیخیالش بشید
برای چک کردن گرافیک هم برنامه Speccy رو دانلود کنید. البته همچنین میتونید روی دسکتاپ کلیک راست کنید و Screen resolution رو بزنید --- بعدش گزینه ی Advance setting رو بزنین تا گرافیک اصلی و شیر شده رو نشون بده.
آقا Y@var دوست عزیزم می دانم که خیلی زحمت کشیدید و این مراحل رو برایم نوشتید می دانم که کار سختی انجام داده اید و این همه وقت گذاشتید و این عکس ها رو تهیه کردید اما دوست خوبم امیدوارم که ناراحت نشوید از این که بگویم همه ی این کار ها رو تو این شش ماه انجام داده بودم و تجارب خیلی زیادی به دست آورده ام. تو این شش ماه وقتی که وقت اضافه می آوردم همش دنبال حل این مشکل بودم و کارم این بود که تو فروم ها و سایت های ایرانی و خارجی دنبال این مشکل بگردم. حتی با کارشناسان HP تو آمریکای شمالی با عوض کردن IP به دلیل تحریم ها بار ها و بار ها چت کردم اما نتیجه ای حاصل نشد. دوست خوبم در ضمن با تحقیقاتی که به عمل آوردم خیلی ها این مشکل رو دارند (با یه سرچ ساده تو وب مشخص می شه) وهمین طور تو این فروم در پست های ابتدایی خیلی ها این مشکل را داشتند باز هم با سرچی ساده در این تایپیک ثابت می شود.من - دوستم که در مغازه ی تعمیرات لپ تاپ با اون که به طور کاملا اتفاقی آشنا شدم (لپ تاپش رو برای مشکل سویچ مثل من برای تعمیر آورده بود)و همین طور پسر خاله ام هر سه این مشکل رو داریم:n30:.آقا خیلی منت میگذاری بر سرما که این همه از وقت تون رو برای ما صرف می کنید. باور کنید نمی دانم با چه زبانی از شما تشکر کنم.ارادتمند شما Epelem.:n01:
قربونت عزیز.
ان شاءالله که مشکلت حل شه چون واقعا ضد حال بزرگیه! در آینده اگه بازم چیزی به مخیلمون خطور کرد در جریانتون میزارم:n02:
سلام به همه ی دوستان ، بنده یک ویندو8.1 Enterprise نصب کردم و درایور جدید ای ام دی رو نصب کردم .آلان مشکل اسلیپ حل شده .مشکل سویچ هم تقریبا رفع شده اما وقتی سویچ انجام می شود مثلا تو یک بازی میرم صفحه ی مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه(تند تند کمنور_ پر نور میشه)لطفا کمک بفرمایید.(امکان داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟).
mosi_alfa
28-10-2014, 15:15
سلام به همه ی دوستان ، بنده یک ویندو8.1 Enterprise نصب کردم و درایور جدید ای ام دی رو نصب کردم .آلان مشکل اسلیپ حل شده .مشکل سویچ هم تقریبا رفع شده اما وقتی سویچ انجام می شود مثلا تو یک بازی میرم صفحه ی مانیتور شروع به چشمک زدن می کنه(تند تند کمنور_ پر نور میشه)لطفا کمک بفرمایید.(امکان داره سخت افزار آسیب دیده باشه؟).
تو همه بازی ها؟؟
چندتا باگ جزئی دیدم تا الان ولی مورد شما رو نه.
mosi_alfa
28-10-2014, 15:19
تو همه بازی ها؟؟
تو همه بازی ها؟؟
احتمالا بله.
سلام به همه مهندس ها و دوستان گیم
ببخشید تو بازی Middle Earth Shadow of Mordor و pes وقتی وارد میشم گرافیک رو زده intel4000 در صورتی که من سویچ گرافیک رو زدم
ویندوز 8.1 هست آخرین ورژن هر دو گرافیک هم نصب هست
مشکل الان کجا هست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.