مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Hp ProBook 4540s
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
با سلام به دوستان
آقا من احساس می کنم کیفیت صفحه نمایشم پایینه!
چون من مثلا یک سایتی رو که باز می کنم وقتی با PC میرم رنگ ها قشنگ مشخه ولی وقتی همون سایت رو با لپ تاب میام میبینم که رنگ ها مات و نا مشخصه در حالی که تمام درایور ها رو نصب کردم!:n13:
دوستان راه حلی یا نرم افزاری یا چیزی ندارید که بتونم این مشکل رو حل کنم؟!
ممنون........:n16:
New-P30world
10-08-2013, 18:46
با سلام به دوستان
چون من مثلا یک سایتی رو که باز می کنم وقتی با PC میرم رنگ ها قشنگ مشخه ولی وقتی همون سایت رو با لپ تاب میام میبینم که رنگ ها مات و نا مشخصه در حالی که تمام درایور ها رو نصب کردم!:n13:
درود
به هر حال صفحه نمایش 4540s مات هستش و وقتی با مانیتورای دیگه که اکثراً براق و برخی اچ دی و مچ دی! هستن مقایسه می کنید ، این تفاوت کیفیت رو هم احساس می کنید..
البته شایدم تنظیماتش بهم خورده یا مشکلی بوجود اومده باشه.. :n29:
درود
به هر حال صفحه نمایش 4540s مات هستش و وقتی با مانیتورای دیگه کهاکثراً براق و برخی اچ دی و مچ دی! هستن مقایسه می کنید ، این تفاوت کیفیت رو هم احساس می کنید..
البته شایدم تنظیماتش بهم خورده یا مشکلی بوجود اومده باشه.. :n29:
ممنون.
ولی من شنیده بودم که صفحه های مات خیلی بهتر از صفحه های براق هستند و کیفیت هم برای من خیلی مهم است!:n03:
خوب یعنی صفحه نمایش این لپ تاب HD نیست؟ فکر کنم اگر نباشه که خیلی ضایع باشه !:n28:
آخه این چه اشتباهی بود که من این رو گرفتم !:n14:
با سلام به دوستان
ممنون........:n16: ببین داداش شما یا مانیتورلپ تاپت خرابه یامانیتورpcتون خیلی غوله وگرنه کیفیت مانیتور این لپ تاپ چیزی کمتر مانیتورهای براق نداره تنها مشکلی که هست مات بودنشه که اونم وقتی بحث مقایسه پیش میاد احساس میشه نور صفحه کمه نه اینکه رنگ ها رونشون نده
شمایبار ویندوز لپتاپتو عوض کن فکر کنم مشکلت حل شه
sajad_samavi
10-08-2013, 21:06
دوست عزیز از مانیتورهای براق چیزی که کم نداره هیچ ! بلکه سر و گردنی هم بالاتره ..
و مات بودنش جز معایب نیست که شما نوشتین " نها مشکلی که هست مات بودنشه " بلکه مات بودن دیسپلی یکی از نقاط قوت این لب تاپ هستش که شما میتونی تو نور مستقیم و در محیط های باز راحت باهاش کار کنی ..
sajad_samavi
10-08-2013, 21:08
ببین داداش شما یا مانیتورلپ تاپت خرابه یامانیتورpcتون خیلی غوله وگرنه کیفیت مانیتور این لپ تاپ چیزی کمتر مانیتورهای براق نداره تنها مشکلی که هست مات بودنشه که اونم وقتی بحث مقایسه پیش میاد احساس میشه نور صفحه کمه نه اینکه رنگ ها رونشون نده
دوست عزیز از مانیتورهای براق چیزی که کم نداره هیچ ! بلکه سر و گردنی هم بالاتره ..
و مات بودنش جز معایب نیست که شما نوشتین " نها مشکلی که هست مات بودنشه " بلکه مات بودن دیسپلی یکی از نقاط قوت این لب تاپ هستش که شما میتونی تو نور مستقیم و در محیط های باز راحت باهاش کار کنی ..
sajad_samavi
10-08-2013, 21:13
با سلام به دوستان
دقیقا متوجه میشم چی میگید :n02: چون این مشکل واسه منم بوجود اومده ! حتی رو پی سی هم با برخی از مانیتور ها این مشکل رو داشتم و هرکاری هم کردم نشده حلش کنم !
اگه شد مشکل رو به روایت تصویر هم بیان میکنم که دوستان ببینن !
mosi_alfa
10-08-2013, 21:14
ممنون.
ولی من شنیده بودم که صفحه های مات خیلی بهتر از صفحه های براق هستند و کیفیت هم برای من خیلی مهم است!:n03:
خوب یعنی صفحه نمایش این لپ تاب HD نیست؟ فکر کنم اگر نباشه که خیلی ضایع باشه !:n28:
آخه این چه اشتباهی بود که من این رو گرفتم !:n14:
دوستان، عادلانه و منصفانه بخوایم قضاوت کنیم، این مات بودن هم مزایایی داره و هم معایبی
مزایا رو ذکر کردن، بازتاب اعصاب خورد کن نور اطراف تقریبا محو میشه
معایب هم اینه که اولا گرمی و کنتراست رو مقداری کم میکنه، دوما زاویه دید هم اندکی کاسته میشه
حتما تجربه اینکه یکی کنارتون بشینه و بخواد صفحه این لپتاب رو خم و راست کنه که خودش بهتر صفحه رو ببینه داشتید یا خواهید داشت بزودی:n02:
sajad_samavi
10-08-2013, 21:15
داداش من درایورها رو تمام و کمال نصب کردم ... :n02: !!! حتی همین که شما هم فرمایش کردی Ericsson Mobile Broadband Drivers نصبه اما نمیشه تماس و اینا گرفت !!
البته یه چیزی هم هست ! سامسونگ رو با گوشی سونی اریکسون ویواز تست کردیم ، اما 4540 رو دارم با نوکیا C6-01 تست میکنم .. به نظرتون مشکل از همینه ؟!
Ericsson Mobile Broadband Drivers چیکار میکنه :D ؟ G-sensor چیکار میکنه ؟ یه oriention sensor هم داره .. اون چیه دیگه ؟ :n16:
ممنون از پاسخگویی
این که میگن ببین بازی با چه فریمی اجرا میشه ؟! یعنی چی ؟!
یا مثلا میگن برو تو بازی فریم بگیر .. دقیقا باید چیکار کرد ؟:D
کسی نبود اینا رو جواب بده ؟!
mosi_alfa
10-08-2013, 21:20
از اینجا، تنظیمات صفحه رو دستکاری کنید خیلی بهتر میشه، خصوصا گزینه های contrast و saturation
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از اینجا، تنظیمات صفحه رو دستکاری کنید خیلی بهتر میشه، خصوصا گزینه های contrast و saturation
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنون از شما عزیزان./
درسته کمی بهتر شد و فقط تنها مشکلش همینه که به قول دوستمون هر موقع یک کم زاویه میگیره رنگ ها تقریبا شبیه هم میشوند :n09:
ولی وقتی که به صورت مستقیم به صفحه ی لپ تاب نگاه می کنیم رنگ ها درست تر هستند.:n06:
در کل ممنون و اگر راه دیگری به ذهنتون رسید رو دریغ نکنید.
یک دنیا تشکر:n16:
mosi_alfa
10-08-2013, 21:43
دما باید رو چند باشه پیش فرض ؟؟ حدود نوسانش چه قده ؟
والا سیستمو روشن کردم هیچ کار خاصی هم نکردم آیدا بسته بود ... بعد از 5 مین که بازش کردم چک کردم رو 61 بود .. تو صفحات قبل دمای سیستم دوستان رو میدیدم رو 49 عه :n03:
برای بنده با باز بودن فایر فاکس+فعال بودن انتی ویروس+15 برنامه سبک که توی استارت آپ بالا میان: 49-56
mosi_alfa
10-08-2013, 21:53
شده توسط sajad_samavi مشاهده تاپيک
داداش من درایورها رو تمام و کمال نصب کردم ... !!! حتی همین که شما هم فرمایش کردی Ericsson Mobile Broadband Drivers نصبه اما نمیشه تماس و اینا گرفت !!
البته یه چیزی هم هست ! سامسونگ رو با گوشی سونی اریکسون ویواز تست کردیم ، اما 4540 رو دارم با نوکیا C6-01 تست میکنم .. به نظرتون مشکل از همینه ؟!
Ericsson Mobile Broadband Drivers چیکار میکنه :D ؟ G-sensor چیکار میکنه ؟ یه oriention sensor هم داره .. اون چیه دیگه ؟
نوشته شده توسط sajad_samavi مشاهده تاپيک
این که میگن ببین بازی با چه فریمی اجرا میشه ؟! یعنی چی ؟!
یا مثلا میگن برو تو بازی فریم بگیر .. دقیقا باید چیکار کرد ؟:D
دوستمون جواب کاملی دادن عزیز: پست 998 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون سنسور هم اگه فعال باشن، لپتاب رو به جهات مختلف بچرخونید صفحه هم می چرخه، بیخوده تقریبا:n02:
sajad_samavi
10-08-2013, 22:08
سنسورها فعالن اما لب تاپ رو هرجوری میچرخونم !!!!!!!! صفحش همونیه که هست ....
G-Sensor چیکار میکنه ؟!؟
خب الان من بخوام ببینم PESرو با چه فریمی داره اجرا میکنه دقیقا باید چیکار کنم ؟! مفهوم فریم و fps رو بلدم :n02: تا اون حدم دیگه بی سواد نیستیم !
( جواب سوال آخرمو پیدا کردم ! :n05: دوستان میتونن تو این لینک بخوننش فریم یا FPS چیست ؟ ( تصویری ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
سنسورها فعالن اما لب تاپ رو هرجوری میچرخونم !!!!!!!! صفحش همونیه که هست ....
G-Sensor چیکار میکنه ؟!؟
خب الان من بخوام ببینم PESرو با چه فریمی داره اجرا میکنه دقیقا باید چیکار کنم ؟! مفهوم فریم و fps رو بلدم :n02: تا اون حدم دیگه بی سواد نیستیم !
( جواب سوال آخرمو پیدا کردم ! :n05: دوستان میتونن تو این لینک بخوننش فریم یا FPS چیست ؟ ( تصویری ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
خب جوابتو پیدا کردی ولی اینم نرم افزارش طبق تحقیقات من
RIVA Tuner
رو اجرا کن .
بعد یه آیکون بقل دست ساعت ویندوز اضافه میشه روش کلیک راست کن و SETUP رو انتخاب کن .
بعدآ Show own statistics in OSD رو انتخاب کن . حالا وقتی یه 3D APP اجرا کنی گوشه سمت راست بالای صفحه می تونی FPS رو ببینی .
G-Sensor چی هست چیکار میکنه؟؟؟؟
بعدشم مگه نباید usb 3 اون قطعه وسطش ابی باشه؟؟؟من که این لپتابو از دی جی کالا میگرفتم گفت 2 تا usb 3 داره ولی به نظر میاد همش مال من usb 2 هست؟؟
میشه کسی کمک کنه بگه جریان این دو سوالام چیه؟؟؟
امروز یه ویندوز 8 جدید نصب کردم اما از درایور گرافیک سایت hp استفاده نکردمو اینو گرفتمو نصب کردم amd_catalyst_13.8_mobility_beta
دیدم مثل درایور سایت hp دیگه درایور اینتلو همزمان نصب نکرد چون میدونین که این دو گرافیک یا بهتر یگم amd لازمش وجوده اینتله.دیدم نصب نکرد گفتم کار نمیکنه دیگه بعد که دقت کردم دیدم catalyst control center کامل تر از catalyst control centerگرافیکی هست که تو سایت hp هست.بعد که ویندوز بهش ریت داد هر دو تا ریت مربوط به گرافیک 6.6 شدن در صورتی که با او یکی درایور در hp بود 5.9. :n04:حالا قضیه این چیه دیگه کسی برخورد کرده یا دانلود کردتش:n13:
اصلا این نسخه 13.8 کلا تغییر کرده یه سری امکانات جدیدم داره.
sajad_samavi
11-08-2013, 01:17
اینم چند تا عکس از اجرای بازی PES2013 و Call of Duty MW3 روی تنظیمات High همراه با FPS (تعداد فریم ) ...
sajad_samavi
11-08-2013, 01:25
G-Sensor چی هست چیکار میکنه؟؟؟؟
بعدشم مگه نباید usb 3 اون قطعه وسطش ابی باشه؟؟؟من که این لپتابو از دی جی کالا میگرفتم گفت 2 تا usb 3 داره ولی به نظر میاد همش مال من usb 2 هست؟؟
میشه کسی کمک کنه بگه جریان این دو سوالام چیه؟؟؟
دوست عزیز سوال اولتون سوال خود منم هست !
راجع به سوال دومتون باید عرض کنم که این لب تاب دو تا پورت USB 3 داره که در سمت چپ لب تاپ و در کنار پورت HDMI قرار دارن ...( اینکه پورت های USB3 رو به رنگ آبی میشناسند درسته ! اما نمادی ست واسه این پورت !
HP دوست داشته رسمی تر عمل کنه رنگ اونو آبی نکرده بلکه نشان USB رو گذاشته به همراه دوتا SS به نشانه ی سوپر اسپید .. اینجوری هم کلاس بیشتره :n02: هم شنیدم که میگن از USB3 سرعتش به مراتب بیشتره ! که اینشو مطمئن نیستم دیگه !
پس شما دو تا پورت USB2 در سمت راست و دوتا پورت USB3 با نماد SS در سمت راست در اختیار دارد ..
sajad_samavi
11-08-2013, 01:33
امروز یه ویندوز 8 جدید نصب کردم اما از درایور گرافیک سایت hp استفاده نکردمو اینو گرفتمو نصب کردم amd_catalyst_13.8_mobility_beta
دیدم مثل درایور سایت hp دیگه درایور اینتلو همزمان نصب نکرد چون میدونین که این دو گرافیک یا بهتر یگم amd لازمش وجوده اینتله.دیدم نصب نکرد گفتم کار نمیکنه دیگه بعد که دقت کردم دیدم catalyst control center کامل تر از catalyst control centerگرافیکی هست که تو سایت hp هست.بعد که ویندوز بهش ریت داد هر دو تا ریت مربوط به گرافیک 6.6 شدن در صورتی که با او یکی درایور در hp بود 5.9. :n04:حالا قضیه این چیه دیگه کسی برخورد کرده یا دانلود کردتش:n13:
اصلا این نسخه 13.8 کلا تغییر کرده یه سری امکانات جدیدم داره.
ااا دقیقا مشکل من !
دیشب من سه تا وین8 عوض کردم ، کلا نخوابیدم و 7 صبح بود که دیگه خوابم برد !!!
اینقدم اتفاقات جدید دیدم که حال نداشتم تو فروم بیان کنم اما واقعا ذهنمو درگیر کرده بود !! الانم حال ندارم بگم:n02:
فقط اینو بگم که 13.8 رو 9 روز پیش ریلیز کردن و خیلی بهتر شده در عمل!
دیشب که همون وین قبل رو نصب کردم ، همون درایورهاییم که قبلا ریختم روش و راحت نصب میشد ، یه دونش مشکل داشت و هرکاری کردم دیوایس PCI Simple Controller نصب نمیشد که یه 55 مگ از سایت اچ پی دانلود کردم و نصبش کردم .. وقتی کامل نصب کردم یه ریت از ویندوز گرفتم !
من یه ریت از ویندوزمم 2 روز پیش گذاشتم تو اینجا که به رمم 7.7 داده ! اما دیشب که گرفتم شده بود 8 !:n04:
گرافیکامم هر 2شون 6.7 ..
mosi_alfa
11-08-2013, 04:54
با تشکر از دوستان فعال که در مورد نسخه جدید درایور 13.8(عنوان پست ویرایش نمیشه!) اطلاع رسانی کردند.
معرفی مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک مستفیم دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مورد خیلی واسم جالب بود، مشخصه یه تیم با پشتکار روی کاره
Metro: Last Light – improves performance up to 7% on the AMD Radeon™ HD 7000 Series
free dom
11-08-2013, 08:36
سلام
با تشکر از اینکه جواب دادین
باید بگم نه این نیست بلکه صفحه آبی هسن که هرور دامپینگ میده و من ویندوزم سون 64 بیت هست درایور وای فای نصب شده ولی نمیتونم باهاش کانکت بشم ، درایور گرافیک رو هم که نصب میکنم بعد از ریستارت همون صفحه ابی دامپینگ اجرا میشه و بقیه ماجرا .....
ااا دقیقا مشکل من !
اینقدم اتفاقات جدید دیدم که حال نداشتم تو فروم بیان کنم اما واقعا ذهنمو درگیر کرده بود !! الانم حال ندارم بگم:n02:
دیشب که همون وین قبل رو نصب کردم ، همون درایورهاییم که قبلا ریختم روش و راحت نصب میشد ، یه دونش مشکل داشت و هرکاری کردم دیوایس PCI Simple Controller نصب نمیشد که یه 55 مگ از سایت اچ پی دانلود کردم و نصبش کردم .. وقتی کامل نصب کردم یه ریت از ویندوز گرفتم !
من یه ریت از ویندوزمم 2 روز پیش گذاشتم تو اینجا که به رمم 7.7 داده ! اما دیشب که گرفتم شده بود 8 !:n04:
گرافیکامم هر 2شون 6.7 .. داداش میشه لینک PCI Simple Controllerروبدی؟
sajad_samavi
11-08-2013, 13:08
داداش میشه لینک PCI Simple Controllerروبدی؟
دوست عزیز سلام .. این لینک همین درایور در صفحه HPعه که حجمش 58 مگه اونی که من دانلود کردم حجمش 52 مگ بود ! ببینید این کارتونو راه میندازه
Intel Management Engine Interface (MEI) Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ftp://15.192.45.26/pub/softpaq/sp59001-59500/sp59285.exe)
من اینو دانلود نکردم ! از یه جا دیگه دانلود کردم .. اگه اونم پیدا کردم براتون میزارم اگه نه که خودم براتون آپش میکنم حجمش 52 مگ هست ..
سلامی مجدد عزیزان فقط واسه اطمینان خاطرم اگه میشه درایور های مورد لزوم رو معرفی کنند.(اگه وضعیت خوب بود و اروری ندیدید اونایی رو که نصب کردید بگید برای وین 8 چون من یدفعه کامل نصب کردم موقع گیم رو بیشتر گیم ها کرش میشد):n16:
مورد بعدی چون این درایور 13.8 رو که نصب میشه اینتل دیگه کنترل پنلش نیست که خیلیم خوبه من اصن اینو میخواستم اما به نظرتون فقط amd کار میکنه؟؟؟
چون وقتی تو تنظیمات دستگاه دیدم دیدم که یه درایور ماکروسافت بیسیک توسط ویندوذ وجود داره
2)به هیچ وجه نمیشه بدون نصب یک ویندوز جدید من درایور amd رو پاک کنم؟؟؟
سلام
با تشکر از اینکه جواب دادین
باید بگم نه این نیست بلکه صفحه آبی هسن که هرور دامپینگ میده و من ویندوزم سون 64 بیت هست درایور وای فای نصب شده ولی نمیتونم باهاش کانکت بشم ، درایور گرافیک رو هم که نصب میکنم بعد از ریستارت همون صفحه ابی دامپینگ اجرا میشه و بقیه ماجرا .....
قبل از اکتیو کردن ویندوز درایورا رو نصب کردی ممکنه بخاطر کرک نامناسب ویندوز باشه من در وین 8 بهش برخوردم.برای وای فای هم باید بدونی اداپترت چیه با این نرم افزار میفمی AIDA64 Extreme Edition.درایور وای فای مال منqualcomm atheros ar 9485 بود که با qualcomm atheros ar 9000 شناخته شد.در هر صورت من بهت وین 8 پیشنهاد میکنم و درایور گرافیکه 13.8
این احتمالات هست که یا ویندوزت خرابه یا کرک ویندوزت یا درایورا ت خرابه یا ناسازگار با ویندوز و... ورزن سالم ویندوز رو از سافت98 بگیری خوبه.
sajad_samavi
11-08-2013, 16:10
سلامی مجدد عزیزان فقط واسه اطمینان خاطرم اگه میشه درایور های مورد لزوم رو معرفی کنند.(اگه وضعیت خوب بود و اروری ندیدید اونایی رو که نصب کردید بگید برای وین 8 چون من یدفعه کامل نصب کردم موقع گیم رو بیشتر گیم ها کرش میشد):n16:
سلام دوست عزیز
من رو ویندوز 8pro این درایورها رو نصب میکنم ! ( اینم بگم که بعد از نصب درایور ها ویندوزمو کرک کردم و مشکلی هم نداشتم )
1. درایور به روز Intel برای HD4000
2. amd_catalyst_13.8_mobility_beta
3. Intel Management Engine Components ( اینو اولین بار بود دیشب دانلود کردم و نصبیدم ، چون PCI Simple رو نمیشناخت ! در صورتی که سری قبل خودبخود رو همین ویندوز شناختش ! ):n04::n27:
4. HP Wireless Button ( واسه عمل کردن دکمه وایرلس )
5.HP Hotkey Support (واسه کار کردن دکمه های فانکشن )
6. IDT HD Audio Driver VERSION 6.10.6435.0 ( بروز کردن درایور صدا )
7.Ralink 802.11 bgn WiFi Adapter v1.00 ( نصب و به روز رسانی درایور Wifi )
8.Ralink Bluetooth Adapter Driver v9.2.10.10 ( برای نصب صحیح و کارکرد بلوتوث )
9.Synaptics TouchPad Driver v16.3.9 ( بروز رسانی تاچ پد که یه سری امکانات خوبم بهش اضافه میکن )
10. HP ProtectTools Security Manager
11. Validity Fingerprint Driver
12.Face Recognition for HP ProtectTools ( موارد 10 ،11 و 12 برای عملکرد صحیح قسمت امنیتی لب تاپ شامل تشخیص چهره و حسگر اثر انگشت )
13 . HP Universal Camera Driver v4.00 ( بروز رسانی درایور وبکم )
14. درایورهای مربوط به کارتخوان لبتاپ که تو تصویر زیر میبینید :
15. یه سری هم برنامه و درایورهای اختیاری که نصبشونم نکنی به مشکل نمیخوری اما داشته باشیشونم خالی از لطف نیست ؛ در تصویر زیر میتونی ببینیش :
sajad_samavi
11-08-2013, 16:18
مورد بعدی چون این درایور 13.8 رو که نصب میشه اینتل دیگه کنترل پنلش نیست که خیلیم خوبه من اصن اینو میخواستم اما به نظرتون فقط amd کار میکنه؟؟؟
چون وقتی تو تنظیمات دستگاه دیدم دیدم که یه درایور ماکروسافت بیسیک توسط ویندوذ وجود داره
2)به هیچ وجه نمیشه بدون نصب یک ویندوز جدید من درایور amd رو پاک کنم؟؟؟
دوست عربر
جواب سوال 1 : اینکه شما نصبش نکردی یا کنترل پنلش نیست نشان از عدم نصب Intel نیست . چون ویندوز 8 پیش فرض خودش یه درایوری رو براش نصب میکنه و اونو شناسایی میکنه .( میتونی رو دسکتاپ کلیک راست کنید به قسمت Screen resolation برین بعد هم به قسمت Advance Setting برید و اونجا در سربرگ Adaptor ببین که ویندوز داره از اینتل استفاده میکنه )
جواب سوال 2 : اگه درست متوجه شده باشم سوالتونو ، از تو کنترل پنل ، قسمت Uninstall or Change program میتونی اونو حذف کنید دیگه .. چرا نصب ویندوز مجدد !!!!
** تو همون قسمت adaptor که رفتین اگه تونستین یه عکس بگیرین و بزارین ازش که ببینم .. ممنون :n16:
دوست عربر
جواب سوال 1 : اینکه شما نصبش نکردی یا کنترل پنلش نیست نشان از عدم نصب Intel نیست . چون ویندوز 8 پیش فرض خودش یه درایوری رو براش نصب میکنه و اونو شناسایی میکنه .( میتونی رو دسکتاپ کلیک راست کنید به قسمت Screen resolation برین بعد هم به قسمت Advance Setting برید و اونجا در سربرگ Adaptor ببین که ویندوز داره از اینتل استفاده میکنه )
جواب سوال 2 : اگه درست متوجه شده باشم سوالتونو ، از تو کنترل پنل ، قسمت Uninstall or Change program میتونی اونو حذف کنید دیگه .. چرا نصب ویندوز مجدد !!!!
** تو همون قسمت adaptor که رفتین اگه تونستین یه عکس بگیرین و بزارین ازش که ببینم .. ممنون :n16:
خیلی متشکر از جواباتون.اما دفعه قبلی زیاد خوب پاک نشد وقتی میخواستم 13.8 رو نصب کنم واسه همین پرسیدم یه بار دیگه امتحان میکنم.فغلا این عکس مربوط به درایوره خود Hp هست جدید رو نصب کردم(13.8) عکسشو براتون میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sajad_samavi
11-08-2013, 17:37
خب اینم عکس های مربوط به سیستم من فکر کنم لگ تو بازی به خاطر همین Total avalaible باشه .. درایور Intel رو آپدیت کنم !
من دیروز تو سیستمم دیدم این عدد 7000وخورده ای بود الان شده 6340 :n04::n04: ...
کسی میدونه چرا درایور جدای اینتل برای من نصب نمیشه ؟ پیغامم اینه :
this com dose not meet the minimum requirments for installing this software .:n28:
sajad_samavi
11-08-2013, 18:31
کسی میدونه چرا درایور جدای اینتل برای من نصب نمیشه ؟ پیغامم اینه :
this com dose not meet the minimum requirments for installing this software .:n28:
قبلا نصبش کردی همینی که الان میخوای نصب کنی ؟؟؟
از یه نسخه دیگه استفاده کن
خب اینم عکس های مربوط به سیستم من فکر کنم لگ تو بازی به خاطر همین Total avalaible باشه .. درایور Intel رو آپدیت کنم !
من دیروز تو سیستمم دیدم این عدد 7000وخورده ای بود الان شده 6340 :n04::n04: ...
برای من قبل از اپدیت 13.8 بود.
این عکس پایین برای الان یعنی الان که 13.8 کردمشه همینطور که میبینی عدداش اومده پایین تر اما دوست عزیز اچرای یک بازی به فضای مموری فقط نیست که این فضا ی مموری واسه اجرای بازی های امروزش کافیه کانفیگ من core i5 هست با 4 گیگ رم که 4 گیگ دیگشو سفارش دادم برام بیارن.در هر صورت رو مموری زیاد حساس نباش
......
.............
قبلا نصبش کردی همینی که الان میخوای نصب کنی ؟؟؟
از یه نسخه دیگه استفاده کن کلا تازه ویندوزم عوش میکنم نصب نمیشه الانم که آپدیت گرفتم بازم نصب نشد:n04:
کلا تازه ویندوزم عوش میکنم نصب نمیشه الانم که آپدیت گرفتم بازم نصب نشد:n04:
اصلا نیازی به نصب درایور گرافیک اینتل نیست اگه درایورت مال سایت hp هست که اینتلو خودش نصب میکنه و اگر ویندوزو اپدیت کنی احتمالا اونم اپدیت بشه.البته میشه نسخه جدید اینتلو با اتو ران amd تو سایت hp ادغام کرد که جدیده نصب شه.فکر کنم جواب بده.
sajad_samavi
11-08-2013, 22:30
کلا تازه ویندوزم عوش میکنم نصب نمیشه الانم که آپدیت گرفتم بازم نصب نشد:n04:
من درایور مربوط به PCIم اینجوری شده بود دیشب یه دونه دیگه گرفتم و مشکلم حل شد... یه اینتل دیگه بگیر !!
من درایور مربوط به PCIم اینجوری شده بود دیشب یه دونه دیگه گرفتم و مشکلم حل شد... یه اینتل دیگه بگیر !!لینک درایور جدیداینتل که خودتون نصبش کرده باشین کسی داره ؟؟
ایشالا مشکلت حله.یا ویندوزت مشکل داره یا درایورت. فقط موقع نصب ویندوز 8 pro رو نصب کن اگه کامل ترشم خواستی enterprise رو نصب کن من خودم با enterprise تو بازی ها مشکل دارم.
سلام دوستان . خسته نباشید
منم این ویندوز Enterprise رو نصب کردم .اما PES رو اجرا نمیکنه .
فکر کنم کلا با بازی مشکل داره .
در ضمن نمیتونم ریت هم بگیرم .
وقتی میخوام ریت بگیرم هم ارور میده .
اول ارور پایین میاد :
وقتی هم روی close programs میزنم ارور پایین میاد :
مشکل چیه دوستان ؟ چاره چیه ؟
امکان داره مشکل از ویندوز Enterperise باشه ؟
ممنون
sajad_samavi
12-08-2013, 16:04
لینک درایور جدیداینتل که خودتون نصبش کرده باشین کسی داره ؟؟
دوست عزیز من خودم رو ویندوز 8 نسخه 64 بیت اینو نصب کردم ! بروز هم هست ...
sajad_samavi
12-08-2013, 16:06
اول ارور پایین میاد :
ممنون
مشکل شما از نو اساسی می باشد :n02: ..
احتمالا ویندوزتون رو از جایی دانلود کردین ؟! اگه آره که چاره ش اینه از بیرون ویندوز با بیلد جدیدی خریداری کنین و مجددا نصب کنید .. موید باشید:n16:
دوست عزیز من خودم رو ویندوز 8 نسخه 64 بیت اینو نصب کردم ! بروز هم هست ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون دوست عزیز
sajad_samavi
12-08-2013, 16:26
ممنون دوست عزیز
خواهش .. واسه تشکر همون دکمه تشکر رو بزنید کفایت میکنه :n16:
امری بود در خدمتم ..
خب مشکلات من با این درایور جدید aMd تازه داره شروع میشه:n15:
1)نور صفحه رو نمی تونم کم زیاد کنم
2)هر از گاهی صفحه سیاه میشه به مدت 1 یا 2 ثانیه.
.................................................. .......................
این دفعه که وین 8 pro رو نصب کردم بعد نصب درایور وای فای و درایور دکمه خاموش روشن اون اون دکمه وای فای رو خاموش روشن میکنه اما نورش موقع خاموش شدن نارنجی نمیشه.
و مورد بعدی این که وقتی لپتاپو sleep میکنم موقع روشن شدن دوباره و در اومدن از اسلیپ در همان حالت خاموش صفحه نمایش ,دستگاه ریست میشه و وقتی بالا میاد پیغام یک مشکل میده که میخواد این مشکلو واسه ماکروسافت بفرستم یا نه و...
.......................................
یکی از اشتباهات بزرگ من در ط.ل عمرم خرید این لپتاپ بود که هیپ چیزش مثل ادم کار نمیکنه 2 ماهه خریدمش تا حالا باش درگیرم هر چیزیش درست شه یه چیز دیگش میپره.:n27::n28:
اول ارور پایین میاد :
ممنون
ببین واسه این که یه ویندوز سالم دستت بیاد یا باید یه معتبرشو بخری یا دانلود کنی از سایتی معتبر که ذکر کرده باشه که این ویندوز سالمه که من سایت سافت98 رو معرفی میکنم.نسخه pro بهتره و بهتره درایورای که دوست عزیزم در پست # 1029 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی کردند رو فقط نصب کنی.تنها راه نصب مجدد یک ویندوز سالم و ترجیحا نسخه pro و اپدیت شده و جدید است.
sajad_samavi
12-08-2013, 17:03
خب مشکلات من با این درایور جدید aMd تازه داره شروع میشه:n15:
2)هر از گاهی صفحه سیاه میشه به مدت 1 یا 2 ثانیه.
.................................................. .......................
این دفعه که وین 8 pro رو نصب کردم بعد نصب درایور وای فای و درایور دکمه خاموش روشن اون اون دکمه وای فای رو خاموش روشن میکنه اما نورش موقع خاموش شدن نارنجی نمیشه.
و مورد بعدی این که وقتی لپتاپو sleep میکنم موقع روشن شدن دوباره و در اومدن از اسلیپ در همان حالت خاموش صفحه نمایش ,دستگاه ریست میشه و وقتی بالا میاد پیغام یک مشکل میده که میخواد این مشکلو واسه ماکروسافت بفرستم یا نه و...
.......................................
یکی از اشتباهات بزرگ من در ط.ل عمرم خرید این لپتاپ بود که هیپ چیزش مثل ادم کار نمیکنه 2 ماهه خریدمش تا حالا باش درگیرم هر چیزیش درست شه یه چیز دیگش میپره.:n27::n28:
مشکلات شما با این لب تاپ فک کنم مشکل شخصیه ! :n02: من که هیچ مشکلی باهاش نداشتم اگر هم مشکلی بوده با کمی پیگیری مرتفع شده ...
راجع به مورد اول باید بگم که شما برای تنظیمات نور صفحه به پنل Intel نیاز دارین چون در حالت عادی از این گرافیک استفاده میشه ...
مورد دوم : اگه بعد از چند دقیقه که کاری باهاش انجام نمیدین نورصفحه کم میشه و با حرکت موس یا فشار دکمه ای به حالت قبل برمیگرده ! این عادیه و میتونید تنظیماتشو تغییر بدین
اما اگه در حین کار و خود بخود این اتفاق میفته ؛ این نشان از عدم نصب صحیح درایورهای کارت گرافیک شماست ( چه Amd چه اینتل )
.............
راچع به رنگ زرد دکمه وای فای ( ماله منم اوایل که وین عوض میکنم هیمنجوریهه ) : درایور وایرلس رو حتما نصب کنید حتی اگه ویندوز خودشون شناسسایی کرده باشه .. بعدش Wifi Button رو نصب کنید و بعدش هم Hotkey در آخر هم ریست کنید .. امیدوار که اوکی بشه !
این اروری که بعد از اسلیپ نشون میده منم باهاش مواجه میشم :( .. البته از sleep که میخواد در بیا اون حالتش عادیه فک کنم ! ریست نمیشه .. ! اما وفتی میره تو ویندوز همون ارور رو میده که فک کنم یه باگ بین این لب تاپ با ویندوز 8 باشه که در آینده با آپدیت حل میشه حتما
mosi_alfa
12-08-2013, 17:17
مشکل اسلیپ تایید می شود.
مشکلات شما با این لب تاپ فک کنم مشکل شخصیه ! :n02: من که هیچ مشکلی باهاش نداشتم اگر هم مشکلی بوده با کمی پیگیری مرتفع شده ...
راجع به مورد اول باید بگم که شما برای تنظیمات نور صفحه به پنل Intel نیاز دارین چون در حالت عادی از این گرافیک استفاده میشه ...
مورد دوم : اگه بعد از چند دقیقه که کاری باهاش انجام نمیدین نورصفحه کم میشه و با حرکت موس یا فشار دکمه ای به حالت قبل برمیگرده ! این عادیه و میتونید تنظیماتشو تغییر بدین
اما اگه در حین کار و خود بخود این اتفاق میفته ؛ این نشان از عدم نصب صحیح درایورهای کارت گرافیک شماست ( چه Amd چه اینتل )
.............
راچع به رنگ زرد دکمه وای فای ( ماله منم اوایل که وین عوض میکنم هیمنجوریهه ) : درایور وایرلس رو حتما نصب کنید حتی اگه ویندوز خودشون شناسسایی کرده باشه .. بعدش Wifi Button رو نصب کنید و بعدش هم Hotkey در آخر هم ریست کنید .. امیدوار که اوکی بشه !
این اروری که بعد از اسلیپ نشون میده منم باهاش مواجه میشم :( .. البته از sleep که میخواد در بیا اون حالتش عادیه فک کنم ! ریست نمیشه .. ! اما وفتی میره تو ویندوز همون ارور رو میده که فک کنم یه باگ بین این لب تاپ با ویندوز 8 باشه که در آینده با آپدیت حل میشه حتما
باید قبول کرد که این لپتاپ مورد داره و اصلا در بین جهان لپتاپ ها hp میخواد ساز خودشو بزنه و حداقل کاری که میشه کرد ادم به دیگران حداقل توصیه نکنه HP بخرن این مشکل گرافیکو همه لپتاباش دارن حتی یکی از دوستان برادرم هم HP داره مدلشو نمیدونم اونم ازش میناله حالا دیگه کاری هست که شده بازگشتی هم ندارم فقط یه سوال الا ن شما چه درایور گرافیکی نصب کردی.دقیق به من بگین طی چه مراحلی چه ورژن و چه ویندوزی؟؟؟اگه اینتلوجدا نصب کنی ایا منو amd رو ناقص نمیکنه به این موارد بر خوردم..:n14:
great.armin
12-08-2013, 17:55
اول ارور پایین میاد :
ممنون
مشکل این دوستمون،مشکل من هم هستش.
ویندوز هم دانلودی نیستش
تنها راهش نصب دوباره ویندوزه؟:(
ویندوز هم دانلودی نیستش
ببین اگه تو بازی بهش بر خوردی بهم بگو چه درایور های ی رو نصب کردی چون منم با این ارور مواجه بودم و برای اجرای بازی حلش کردم احتمالا یکی از درایور ها تداخل میکنه اگه لیست درایوراتو بگی و من چک کنم مطمئن شم اطلاع میدم رسما.
sajad_samavi
12-08-2013, 18:17
باید قبول کرد که این لپتاپ مورد داره و اصلا در بین جهان لپتاپ ها hp میخواد ساز خودشو بزنه و حداقل کاری که میشه کرد ادم به دیگران حداقل توصیه نکنه HP بخرن این مشکل گرافیکو همه لپتاباش دارن حتی یکی از دوستان برادرم هم HP داره مدلشو نمیدونم اونم ازش میناله حالا دیگه کاری هست که شده بازگشتی هم ندارم فقط یه سوال الا ن شما چه درایور گرافیکی نصب کردی.دقیق به من بگین طی چه مراحلی چه ورژن و چه ویندوزی؟؟؟اگه اینتلوجدا نصب کنی ایا منو amd رو ناقص نمیکنه به این موارد بر خوردم..:n14:
من Dell داشتم .. داداشم Samsung داره .. با Vaio هم کار کردم ! ... اما باز هم اگه بخوام به کسی پیشنهاد کنم قطعا HP رو پیشنهاد میدم ( البته اگه اون طرف مثه خودم کارش با سیستم زیاد باشه )
این سالار و 48 ساعت بشین باهاش کار کن مدام ، نه حرارت غیرمعمولی نه کندی نه چیز خاصی .. همون چیزی که در دقیقه اول هست ، 48 ساعت بعدم همونه ! :n26:
من رو ویندوز 8 نسخه پرو .. ابتدا درایور اینتلی که لینکشو چندتا پست قبل به دوستمون دادم .. بعدشم AMD 13.8 ...
دوستان چرابیخودی روی این لپ تاپ عیب میذارید بیاید باخودمون روراست باشیم این که نمیتونیم درایوراشو نصب کنیم دلیل براین نیست که این لپتاپ مشکل داره بعدشم من 6ماهه که این لپ تاپو گرفتم حتی به یدونه از مشکلایی که دوستان اشاره کردن برنخوردم.:n13:
sajad_samavi
12-08-2013, 18:23
ویندوز هم دانلودی نیستش
شما هم Enterperiseاستفاده می کنید ؟
من به این مشکل تا بحال برنخوردم که برای رفعش ببینم چه کار میشه کرد ..
اما حتما به شما پیشنهاد میکنم ویندوز رو عوض کنین ولی نه اینکه بازم همین ویندوز رو نصب کنین ..اقلا از یه پک دیگه یا یه نسخه دیگه استفاده کنید :n16:
من Dell داشتم .. داداشم Samsung داره .. با Vaio هم کار کردم ! ... اما باز هم اگه بخوام به کسی پیشنهاد کنم قطعا HP رو پیشنهاد میدم ( البته اگه اون طرف مثه خودم کارش با سیستم زیاد باشه )
این سالار و 48 ساعت بشین باهاش کار کن مدام ، نه حرارت غیرمعمولی نه کندی نه چیز خاصی .. همون چیزی که در دقیقه اول هست ، 48 ساعت بعدم همونه ! :n26:
من رو ویندوز 8 نسخه پرو .. ابتدا درایور اینتلی که لینکشو چندتا پست قبل به دوستمون دادم .. بعدشم AMD 13.8 ...
جالبه دل داشتی و اینو میگی اگه مثل من 5110n دلو داشتی اینو نمیگفتی....
فقط باید توجه داشت که هیچ لپتاپی در جهان مثل این ادمو اذیت نمیکنه وقتی هنوز ادم نمیدونه کع کدوم گرافیکش کار میکنه و فقط به اینتل گیر داده
و مهم تر از این اینه که این کارت گرافیک 7650 در لپتاپ های دیگه medal of honer warfighter رو در 18 یا 19 فریم اجرا میکنه در این لپتاب 12 فریم .توان گرافیک این لپتاپ حتی در انداره gt220 کامپیوتر خونگیم نیست...
کسی که دل میخره یروزه لپتابشو درست میکنه منم باید 30 روزه!!!تو اینترنت سرچ کن میبینی همه مدلاش مشکل دارن.
هر چند این لپتابا سری بیزینس و کم مصرفن...من این کارو نمیکنم اما شما که پا فشاری داری رو این لپتاپ وقتی به دیگران سفارش میکنی از مشکلاتشم بگو مشکل گرافیک داشتن هار هیتاچی که سابقه سوختن و دود شدن اطلاعات داره من خودم دو تا هارد هیتاچی داشتم عمر کمی دارنو.....قیمت بالا نسبت به امکانات.من dell 5110n رو 2 یا 3 سال پیش 1 تومن خریدمش هنوز هم قوی تر از این لپتابه شما خود دانی.ممنون
دوستان چرابیخودی روی این لپ تاپ عیب میذارید بیاید باخودمون روراست باشیم این که نمیتونیم درایوراشو نصب کنیم دلیل براین نیست که این لپتاپ مشکل داره بعدشم من 6ماهه که این لپ تاپو گرفتم حتی به یدونه از مشکلایی که دوستان اشاره کردن برنخوردم.:n13:
شما منو ببخش
بسته به نوع کار شما و اگاهیتون از دنیای لپتاباست که کیفیت یک لپتابو میشه فهمید.من با مشکل دارم چشم کور سر میکنم باش اما درس میگیرم که یک اشتباه بزرگو دو بار نکنم و به دیگرانم اگاهی درست میدم.
مشکل شما از نو اساسی می باشد :n02: ..
احتمالا ویندوزتون رو از جایی دانلود کردین ؟! اگه آره که چاره ش اینه از بیرون ویندوز با بیلد جدیدی خریداری کنین و مجددا نصب کنید .. موید باشید:n16:
سلام .
نه ویندوز دانلود نکردم . خریدم :n21:
در مورد کم زیاد کردن نور صفحه اگه درایور Hotkey رو نصب نکردید ، حتما نصب کنید .
اما در مورد اسلیپ تایید میشه . برای منم وقتی به اسلیپ میره دیگه برنمیگرده و ریستارت میشه . اما پیغامی بعدش نمیاد .
مشکل اسلیپ تایید می شود.
تایید میشه .
حالا هر کس هر مشکلی داره با این لپتاپ رو میاد به کل لپتاپ های hp تعمیم میده
hp پرفروشترین برند لپتاپ تو دنیاست
وقتی بلد نیستید مشکل رو حل کنید یا کلا دستگاه شما مشکل نیاید بگید فلان مشکل واسه همه هست
طرف نمیتونه نور صفحه رو کم و زیاد کنه و و سوییچ کنه و ... میاد میگه مشکل داره 4540 !
من ده ماه این لپتاپ دارم روزی هم 18 الی 24 ساعت روشنه هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم تا حالا فقط مشکلی که داشتم باهاش سوییچ نکردن گرافیک در ویندوز سون بود که اونم با نصب ویندوز 8 حل شد
sleep هم هیچ مشکلی نداره
صفحه 4540 هم ماته معایبی داره مثه رنگ ها کمی حالت کدرتر دارن که البته زیاد محسوس نیست ولی حسنش هم اینه که تو افتاب کاراییش رو حفظ میکنه
یکی اومده بود گفته بود که صفحه نمایش کیفیتش پایینه !!
mosi_alfa
12-08-2013, 20:24
اول ارور پایین میاد :
ممنون
Command Prompt در Accessories ویندوز بصورت Run as Administrator اجرا کنید
سپس کد های زیر رو وارد کنید(خط به خط)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در پایان exit تایپ کرده و خارج شوید، حالا ببیند Windows Experience Index اجرا میشه یا نه.
باشه ببخشید معذرت میخوام hp عالیه.
sajad_samavi
12-08-2013, 21:28
جالبه دل داشتی و اینو میگی اگه مثل من 5110n دلو داشتی اینو نمیگفتی....
فقط باید توجه داشت که هیچ لپتاپی در جهان مثل این ادمو اذیت نمیکنه وقتی هنوز ادم نمیدونه کع کدوم گرافیکش کار میکنه و فقط به اینتل گیر داده
و مهم تر از این اینه که این کارت گرافیک 7650 در لپتاپ های دیگه medal of honer warfighter رو در 18 یا 19 فریم اجرا میکنه در این لپتاب 12 فریم .توان گرافیک این لپتاپ حتی در انداره gt220 کامپیوتر خونگیم نیست...
کسی که دل میخره یروزه لپتابشو درست میکنه منم باید 30 روزه!!!تو اینترنت سرچ کن میبینی همه مدلاش مشکل دارن.
هر چند این لپتابا سری بیزینس و کم مصرفن...من این کارو نمیکنم اما شما که پا فشاری داری رو این لپتاپ وقتی به دیگران سفارش میکنی از مشکلاتشم بگو مشکل گرافیک داشتن هار هیتاچی که سابقه سوختن و دود شدن اطلاعات داره من خودم دو تا هارد هیتاچی داشتم عمر کمی دارنو.....قیمت بالا نسبت به امکانات.من dell 5110n رو 2 یا 3 سال پیش 1 تومن خریدمش هنوز هم قوی تر از این لپتابه شما خود دانی.ممنون
اتفاقا 5110 دارم :n09: ...
این برمیگرده به دانش شما ! من لب تاپ HP رو 2 ساعته ردیف میکنم ... و شما سی روزه :n13: من چیزی نمیگم دوستان خودشون قضاوت میکنند !!!
گرون خریدی داداش :n02: من حدود یک سال و خورده ای پیش 1150 گرفتم
اتفاقا 5110 دارم :n09: ...
این برمیگرده به دانش شما ! من لب تاپ HP رو 2 ساعته ردیف میکنم ... و شما سی روزه :n13: من چیزی نمیگم دوستان خودشون قضاوت میکنند !!!
گرون خریدی داداش :n02: من حدود یک سال و خورده ای پیش 1150 گرفتم
منطور از 30 :n08:روز یعنی هنوزم نتونستم درست مشکلاتشو حل کنم در صورتی که دل این گرفتاری ها رو نداشت.
من 5110 رو از digikala گرفتم واخرین و قوی ترین کانفیگشو پس اگه داریش میتونی تفاوتو احساس کنی.ولی اونجورم از hp تعریف میکنین که انگار ادم با apple داره کار میکنه:n02:
دوما من نگفتم همه hp ها بدن گفتم این مورد گرافیک توبیشتر لپتاباش همین جوریه.ولی پر فروش بودن دلیل بر خوب بودن نیست.بعد دوستان میان میگن من 10 ماهه دارمش بابا بذار بشه دو سالب بعد همه لپتابا حداقل 2 سال طبیعی رفتار میکنن.من با این مدل مشکل دارم چون همه چیز توش شانسیه به زور باید روش وین 8 نصب کنی تا گرافیک عمل کرد بهتری داشته باشه. به هر ادم عاقلی که لپتاب بازه این مدله نشون بدی ازت نا امید میشه.
3 نفر از اشنایام hp دارن موقع خرید بهم گفتن برو dell یا asus بگیر که باز من اشتباهم رو کردم.بازم تاکید میکنم من همه مدلای hp رو نگفتم چون دربارشون تحقیق نکردم ممکنه خوبم داشته باشه.
mosi_alfa
12-08-2013, 22:03
دوستان بحثتون داره به قه قرا میره، پیام خصوصی بزنید دیگه:n27:
آقای dop12من نمیدونم چه مشکلی با گرافیک این مدل دارید ولی من که تازه گرافیکو آپدیت کردم کارایی اونا باwin7خیلی بهتر از قبل از شده شاید باورتون نشه ولی من دارم بازی فیفا رو روی بالاترین کیفیت باگرافیک اینتلم بازی میکنم که دمای لپ تاپ نهایتا به 65میرسه .وافت فریم هم نداره البته در قسمت منوی بازی کمی لگ هست ولی توی بازی بدون لگ وروون اجرا میشه.در ضمن بازی مترو هم که از بازی های نسل جدیده روی مدیوم بدون افت فریم ولگ براحتی اجرا میشه با اینکه لپ تاپ لپ تاپ گیم نیست!!!!!.حالا نمیدونم مشکل شما با این لپ تاپ چیه .درضمن همه باهم دوستیم امیدوارم از برداشت بدی نداشته باشید
آقای dop12من نمیدونم چه مشکلی با گرافیک این مدل دارید ولی من که تازه گرافیکو آپدیت کردم کارایی اونا باwin7خیلی بهتر از قبل از شده شاید باورتون نشه ولی من دارم بازی فیفا رو روی بالاترین کیفیت باگرافیک اینتلم بازی میکنم که دمای لپ تاپ نهایتا به 65میرسه .وافت فریم هم نداره البته در قسمت منوی بازی کمی لگ هست ولی توی بازی بدون لگ وروون اجرا میشه.در ضمن بازی مترو هم که از بازی های نسل جدیده روی مدیوم بدون افت فریم ولگ براحتی اجرا میشه با اینکه لپ تاپ لپ تاپ گیم نیست!!!!!.حالا نمیدونم مشکل شما با این لپ تاپ چیه .درضمن همه باهم دوستیم امیدوارم از برداشت بدی نداشته باشید
شما ببخشید این مشکله من هست امروز کم اعصبم خورد بود من نمیدونم شما چه کار کردین ولی اگه خوب بود خدا رو شکر.اما من با توجه به حرف اقای سجاد با داشتن اپدیت هر دو گرافیک وتست اون در win8 بازم به نتیجه نرسیدم اول اینتلو نصب کردم بعد که amd13.8 رو نصب کردم به طور کامل نصب نشد و در هنگام تمام شدن نصبش به جای اون تیک یا علامت تعجب سبز یدونه زردش اومدو گفت نصب مشکل داشته و واقعا داشت چون پاور پلی و سوویچ تو کنترل کاتالیست نبود.واقعا موندم چکار کنم.
دوستان وقعا از همه معذرت میخوام اگر من کار ی کردم به من مربوطه دارای عقل بودم هر کی راضی هست 100 سال عمر کنه واسش هر کیم ناراضی مثل من تقصیر خودشه نه دیگران.فقط اگه بشه پستامو پاک کنم خوب میشد.بازم شرمنده تمام دوستان و استادان بزرگوار.:n16:
صفحه 4540 هم ماته معایبی داره مثه رنگ ها کمی حالت کدرتر دارن که البته زیاد محسوس نیست ولی حسنش هم اینه که تو افتاب کاراییش رو حفظ میکنه
یکی اومده بود گفته بود که صفحه نمایش کیفیتش پایینه !!
سلام داداش.
اگر منظورت از اون یک نفر من بودم که باید بگم من عیب نذاشتم رو دستگاه و فقط گفتم رنگ ها کاملا با PC فرق داره که دوستان هم تایید کردند که به خاطر صفحه نمایشش بعضی اوقات رنگ ها خوب دیده نمی شود! :n13:
به هر حال به نظر من HP مشکلی اصی نداره که ب خواد از بقیه کم بیاره!
موفق باشید:n02:
sajad_samavi
13-08-2013, 00:22
شما ببخشید این مشکله من هست امروز کم اعصبم خورد بود من نمیدونم شما چه کار کردین ولی اگه خوب بود خدا رو شکر.اما من با توجه به حرف اقای سجاد با داشتن اپدیت هر دو گرافیک وتست اون در win8 بازم به نتیجه نرسیدم اول اینتلو نصب کردم بعد که amd13.8 رو نصب کردم به طور کامل نصب نشد و در هنگام تمام شدن نصبش به جای اون تیک یا علامت تعجب سبز یدونه زردش اومدو گفت نصب مشکل داشته و واقعا داشت چون پاور پلی و سوویچ تو کنترل کاتالیست نبود.واقعا موندم چکار کنم.
دوست عزیز :n16: ما همه اینجا جمع شدیم که اگر مشکلی واسه دوست دیگه ای پیش میاد همه باهم دست در دست هم در صدد رفع اون مشکل بر بیایم ...
به هرحال پیش میاد دیگه .. الانم من خودم دربست در خدمتتم .. یاهومو اد کن اسکایپ هم هستم اونم اگه خواستی ادد کن ( تو پروفایلم هست ) .. با TeamViwer باهم بررسی میکنیم و نگران نباش حتما مشکلت حل میشه .
h.omrani
13-08-2013, 10:59
سلام من يك چند روزي هست خريدم اين مدل فقط چجوري ميشه فينگرش فعال كرده درايورش هم نصبه تو بايوس ميرم تنظيمات فينگرش تيك خورده ولي نمي دونم چراغيرفعال هست دراصل grayهست منظورم تو بايوس هست
و اينكه از كجا ميشه متوجه شد مدلش چيه
HP ProBook 4540s Base Model Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) HP ProBook 4540s Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HP ProBook 4540s Notebook PC (ENERGY STAR) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز :n16: ما همه اینجا جمع شدیم که اگر مشکلی واسه دوست دیگه ای پیش میاد همه باهم دست در دست هم در صدد رفع اون مشکل بر بیایم ...
به هرحال پیش میاد دیگه .. الانم من خودم دربست در خدمتتم .. یاهومو اد کن اسکایپ هم هستم اونم اگه خواستی ادد کن ( تو پروفایلم هست ) .. با TeamViwer باهم بررسی میکنیم و نگران نباش حتما مشکلت حل میشه .
اقا ممنون امروز برادرم دادش دست یکی از دوستاش که کارش لپتاپ هست مخصوصا Hp درستش کنه من که خسته شدم.:n16:
سلام من يك چند روزي هست خريدم اين مدل فقط چجوري ميشه فينگرش فعال كرده درايورش هم نصبه تو بايوس ميرم تنظيمات فينگرش تيك خورده ولي نمي دونم چراغيرفعال هست دراصل grayهست منظورم تو بايوس هست
و اينكه از كجا ميشه متوجه شد مدلش چيه
HP ProBook 4540s Base Model Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) HP ProBook 4540s Notebook PC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HP ProBook 4540s Notebook PC (ENERGY STAR) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت اول سوالتو میدونم دومی رو بهتره دیگران جواب بدن...
برای تنظیم در ویندوز باید درایور hp protect tools security رو نصب کنی و همچنین درایور فینگر پرینت رو.بعد با یبار لمس فینگر پیرینت صفحه ای باز میشه که اون جا میتونی انگشتاتو اسکن کنی و رمز هم بزاری رو سیستم.
البته ایکون این درایور که بالا گفتم گوشه سمت چپ رو مثلثه کیلیک کنی یه چیزی شبیه سپر هست تو اونم میتونی تنظیم کنی.ببین اگه بازم مشکل داشتی در خدمتیم
Command Prompt در Accessories ویندوز بصورت Run as Administrator اجرا کنید
سپس کد های زیر رو وارد کنید(خط به خط)
در پایان exit تایپ کرده و خارج شوید، حالا ببیند Windows Experience Index اجرا میشه یا نه.
سلام
همه این کار ها رو انجام دادم .
اما الان که میرم ریت بگیرم این ارور میده :
اینم از صفحه Properties :
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
13-08-2013, 16:19
برادراین سپریامثلثی که گفتی کجاهست؟و اینکه بعد نصب چه زمانی بایدفینگرلمس کنم تا اون صفحه بازبشه باتشکر
la.noire به خاطر کرک مشکل کاهش سرعت داره چندان ربطی به قدرت سیستم نداره
فکر نمیکنم این بازی رو که میگی واقعا تهه گرافیک باشه اگه واقعا میخوای بسنجی باید بری سراغ crysis 3 که هیچ کس به کیفیتش شک نداره و تازه گرافیکای خیلی خفن میتونن اونو رو تقریبا 50 یا 60 فریم بازی کنن.
اینم بگم این لپتاپ کارت گرافیکش میشه گفت تمام توانشو نمیذاره رو اجرا بازی در صورتی که همین کارت گرافیک تو لپتاپی دیگه بیشتر کیفیت میده راحتم سوویچ میشه.در هر صورت تو بضی بازی خوب عمل میکنه ولی از لحاظ قدرت با این که بنچش بالا تر از gt 525m است اما قدرتش تقریبا مساویه.و باید اینو در نظر داشت که این لپتاپبی بیزینسی و واسه ادمای حرفه ای هست پس انتظار ازش کمتره به نسبت خنک تره و مخصوص کارایه بیزینس و مهندسی ایناست.
mosi_alfa
13-08-2013, 17:18
سلام
همه این کار ها رو انجام دادم .
اما الان که میرم ریت بگیرم این ارور میده :
اینم از صفحه Properties :
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
داخل متن گفته در حالت باتری نمیتونه ریت بگیره، وصل کنید به برق بعد امتحان کنید
mosi_alfa
13-08-2013, 17:27
دوستان توجه کنید که مشابه بنده مثه آهو تو گل نمونید(چی گفتم):
موقع نصب آپدیت های amd حتما حتما تمام نرم افزارای بازو ببندید، من km باز بود، وسطش صفحه شروع کرد به چشمک زدن انگار بخواد هی رزولوشن عوض کنه، اول فکر کردم طبیعیه اما خیلی طول کشید و درست نشد، ریست دادم، اندفه قبل بالا اومدن ویندوز مورد تکرار شد
هیچی دیگه مجبور شدم از بوت swichable رو غیر فعال کنم تا بالا بیاد... درکل شکر خوردم فجیع، الان اینتل و amd سوییج چ نمیشه، دارم روش کار می کنم...:n29:
داخل متن گفته در حالت باتری نمیتونه ریت بگیره، وصل کنید به برق بعد امتحان کنید
مشکل با برجاست دوست عزیز
ضمن اینکه دیشب متوجه شدم وقتی نور مانیتورم کم هست ، نور صفحه مانتور وقتی موس رو تکون میدم یه نمه کم و زیاد میشه .
برای شما هم همینطوره ؟
برادراین سپریامثلثی که گفتی کجاهست؟و اینکه بعد نصب چه زمانی بایدفینگرلمس کنم تا اون صفحه بازبشه باتشکر
برو تواین لینک نوع ویندوزتو از 64 بیتی ها انتخاب کن این دوتا درایور ها رو دانلود کن
1)HP ProtectTools Security Manager
2)Validity Fingerprint Driver
نصب که کردی بعد از ریستارت یا میتونی فینگرو لمس کنی تا صفش باز شه یا (پایین سمت راست) (دفعه پیش اشتباه گفتم) یه مثلثه که مربوطه به نرم افزارایی که بازن روش کلیک کنی اونجا هم میتونی تنطیمش کنی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توجه کنید که مشابه بنده مثه آهو تو گل نمونید(چی گفتم):
موقع نصب آپدیت های amd حتما حتما تمام نرم افزارای بازو ببندید، من km باز بود، وسطش صفحه شروع کرد به چشمک زدن انگار بخواد هی رزولوشن عوض کنه، اول فکر کردم طبیعیه اما خیلی طول کشید و درست نشد، ریست دادم، اندفه قبل بالا اومدن ویندوز مورد تکرار شد
هیچی دیگه مجبور شدم از بوت swichable رو غیر فعال کنم تا بالا بیاد... درکل شکر خوردم فجیع، الان اینتل و amd سوییج چ نمیشه، دارم روش کار می کنم...:n29:
این اپدیته من به فنا داد :n08:اما بلاخره درست شد خدا رو شکر دیگه جز این اسلیپ ناقصش مشکل دیگه ای ندارم دم amd گرم با اپدیتش.
این اپدیته من به فنا داد :n08:اما بلاخره درست شد خدا رو شکر دیگه جز این اسلیپ ناقصش مشکل دیگه ای ندارم دم amd گرم با اپدیتش.
کدوم آبدیت رو نصب کردی داداش ؟ 13.8 ؟
روی چه ویندوزی ؟
مگه قبلا چه مشکلی داشتی که الان حل شده ؟ :n05:
----------------------------------------
----------------------------------------
یکی از مشکلات جدیم با ویندوز 8 اینه که نمیدونم حرف p فارسی چطوری تایب میشه ؟ :n03:
چطوریه خدایی ؟
sajad_samavi
13-08-2013, 20:30
خب خدا رو شکر مشکلات برطرف شد :n02:...
اما من در ویندوز pro هیچ مشکلی با درایور ها نداشتم ! چه وقتی اینتل رو اول نصب کنم بعدش amd و چه بالعکس ...
از amd 13.8هم استفاده میکنم ... سیستممم الان کووولاک شده .. فراتر از حد یه لب تاپ بیزینسی:n20:
دوستان من هنوز روی سیستمم ویندوز7دارم .کسانی که 8نصبیدن آیا روی عملکرد گرافیک تاثیر داره ؟؟؟//:n13:
mosi_alfa
13-08-2013, 20:46
کدوم آبدیت رو نصب کردی داداش ؟ 13.8 ؟
یکی از مشکلات جدیم با ویندوز 8 اینه که نمیدونم حرف p فارسی چطوری تایب میشه ؟ :n03:
چطوریه خدایی ؟
یک کیبورد لایوت همه کاره، خودم دارم استفاده میکنم روی8
مشخصات:
نیمفاصله برروی shift+space قرار دارد.
هر دو شکل فارسی و عربی حروف “ک” و “ی” را دارد. حرف “ک” عربی بر روی شیفت+”ر” (shift+V) و حرف “ی” عربی بر روی شیفت+”ز” (shift+C) قرار دارد. (“ک” عربی داخل شکمش “ء” دارد، “ی” عربی زیرش دونقطه دارد.)
حروف “پ” و “ژ” سرجایشان هستند.
دارای “ت” گرد است. شیفت+”ه” (shift+i)
دارای گیومه و کروشه است. « شیفت م – » شیفت ن – [ شیفت ط - ] شیفت ظ
mosi_alfa
13-08-2013, 20:48
دوستان من هنوز روی سیستمم ویندوز7دارم .کسانی که 8نصبیدن آیا روی عملکرد گرافیک تاثیر داره ؟؟؟//:n13:
10 تا 20 درصد
10 تا 20 درصد ممنونم .فقط کدوم نسخشو نصب کنم بهتره؟؟؟/
griefcottage
13-08-2013, 23:07
ممنونم .فقط کدوم نسخشو نصب کنم بهتره؟؟؟/
نسخه Pro 64 بیت
h.omrani
14-08-2013, 00:04
سلام شب بخیربه استادان گرامی من مشکل درفینگرپرینت دارم.ولی حالا می خوام یک شرح مختصرچندتاسوال و راهنمایی بخوام.
همیشه میگن ازدوراه میشه درایورها نصب کرد یکی دانلودوتک تک نصب کردن اگراین حالت بخوام انجام بدم بایدبه همین ترتیبی که توسایت هست انجام بدم . راه دیگه میگن سیستم به اینترنت متصل و ازساید درایورهای مخصوص سیستم گرفت بااستفاده از مدل و شماره سریال.
نظرشما چیه؟کدوم بهتره؟
من رفتم بااستفادهازسریال سیستم درسایت ریجسترکنم شماره سریال زدم چندین محصول پیدا کرددرموردلبتاپ یکی بیس مدل نت بوک.دومی نوت بوک پی سی.سومی نوت بوک انرژی استاربود.آیادرقسمت سستم اینفورمیشن ویندوز که تایپ یاهمون نوع سیستم زده منظورش همینه؟
اومدم بایوس آپدیت کنم پیغام داد که ورژن ۳۱به ۴۰هست که درموردپیغام یواس بی زدم عملیات بلوک ۱۲۸۰فایل و فلش کردن کردوقتی ریستارت شد من درست متوجه نشدم ولی بنظربرخی درایورها خودبه خود نصب بودند؟
برخی دوستان گفتندبرای فینگرپرینت بایدحتماویندوزآپدیت باشه آیا درسته ؟ من سیستم ازگارانتی نمایندگی مادیران گرفتم که درایورپک داشت ازاون سی دی استفاده کردم سی دی برگردوندن ایمیج ویندوز داشت استفاده نکردم سی دی یوسرگویدداشت بازم متوجه موضوعش نشدم.
ازویندوزسون۶۴بیت آلتیمیت پک گردو استفاده می کنم جنیوشده
البته بگم تواین یک هفته به هیچ عنوان مشکلی نداشتم باسیستم فقط به دلایل امنیتی درمراحل کاربه فینگرپرینت نیازدارم
اگرامکان داره بگید کدوم راه دقیقتر بهترووسریعتر هست برای نصب کردن کل درایورهااست.
بااستفاده ازشماره سریال وصل کردن سیستم به سایت یااینکه تک تک دانلود کرد نصب کرد
راستی درمورد آپدیت بایوس و دلیل اینکه چرایو اس بی با فرمت فت۳۲ خواست فایاهای که درسو اس بی سیوشده چکارکنم
وقتی از سی دی درایورهای شرکت مادیران استفاده کرم گزینه هلوت پک بوحود آمده
بنظرو همه چیزگفتم
فقط سریعتربدلایل مشکلات سریع و بسیاردقیق سیستم راه بیندازم باتشکر فراوان
توسایت سه نسخه ازویندوزسون هست نسخه آلتیمیت نیست تکلیف چیه؟
sajad_samavi
14-08-2013, 00:36
دوست عزیز من تا حدی که فهمیدم ، راهنماییتون میکنم !
از بین اون سه مدلی که در سایت هست ؛ مدل وسطی مربوط به لب تاپ شماست ( نوت بوک پی سی ) .. اینکه درایورهای بروز رو از سایت دانلود کنین و نصب نمایید خب مسلما سیستم به روزتر دارین و بهتره .
اما از همون DVD مادیران هم می تونید استفاده کنید ؛ فقط ( سه تا دی وی دی تو پکتون بود یا دو تا ؟؟ )
برای راه اندازی فینگرپرینت از همون DVD مادیران در پوشه Software - Security .. برنامه ی HP protect tools security manager رو نصب نمایید ..
سپس باید درایور Validity Fingerprint Driver رو نصب کنید ( تو دی وی دی مادیران بنده موجود نبود و خودم از سایت اچ پی دانلود کردم اینو ) اگه تو دی وی دی شما موجوده که همونو نصب کنین در غیر اینصورت شما هم از سایت اچ پی دانلودش کنین .
بعد از نصب سیستم رو ریست کنید .. فینگر پرینت آماده استفاده س !
حاال می تونید در تکسبار و در نزدیک ساعت برنامه HP protect tools security manager رو باز کنید و تنظیمات مربوط به اون رو اعمال کنید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
h.omrani
14-08-2013, 06:16
دوست عزیز من تا حدی که فهمیدم ، راهنماییتون میکنم !
از بین اون سه مدلی که در سایت هست ؛ مدل وسطی مربوط به لب تاپ شماست ( نوت بوک پی سی ) .. اینکه درایورهای بروز رو از سایت دانلود کنین و نصب نمایید خب مسلما سیستم به روزتر دارین و بهتره .
اما از همون DVD مادیران هم می تونید استفاده کنید ؛ فقط ( سه تا دی وی دی تو پکتون بود یا دو تا ؟؟ )
برای راه اندازی فینگرپرینت از همون DVD مادیران در پوشه Software - Security .. برنامه ی HP protect tools security manager رو نصب نمایید ..
سپس باید درایور Validity Fingerprint Driver رو نصب کنید ( تو دی وی دی مادیران بنده موجود نبود و خودم از سایت اچ پی دانلود کردم اینو ) اگه تو دی وی دی شما موجوده که همونو نصب کنین در غیر اینصورت شما هم از سایت اچ پی دانلودش کنین .
بعد از نصب سیستم رو ریست کنید .. فینگر پرینت آماده استفاده س !
حاال می تونید در تکسبار و در نزدیک ساعت برنامه HP protect tools security manager رو باز کنید و تنظیمات مربوط به اون رو اعمال کنید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بله سه تا دي وي دي داشتم ولي در سكيوريتي فقط اين درايو Device Access Manager for HP ProtectTools (International) version 7.1.2.0 نصب كردم شايد بخاطر همين بوده كه ودرايو خموردنظرمون نداشته درايوسكيوريتي اصلي نصب نمي كرده البته بگم زماني كه ريستارت مي كنم وقتي حسگر لمس مي كنم يك اسكريپت كامند ظاهر ميشه كه فكركنم چون كامل نصب نشده درايو بخاطر همونه ولي وقتي دستم رو حسگر نيست اين اسكريپت و صفحه كامند نميادش
و اما سوال ديگه من هنوز جواب نگرفتم البته شرمنده ها
آيا دراين برند HP هم مانند بقيه درايورها ميشه نوت بوك به اينترنت و سايت كانكت كرد و از قسمت Detect My Computer ميشه استفاده كرد؟
جواب سوال ديگم ازكدوم نسخه home.professional,basicاستفاده كنيم به ultimate نزديكتره؟
اصلا چرا ويندوز ultimate نداره؟
سوال اساسي تر آيا درايورهايي كه نصب مي كنيم امكان داره با هم تداخل داشته باشند يابايد به نوبت نصبشون كرد؟
من بخوام از روش دانلود درايوها و نصب كردنشون استفاده كنم آيا بايد به نوبت باشند آيا حتما بايد همشون نصب بشند منظورم ك ل ليست هست يا اونها كه مورد استفادم هست دانلود كنم،لاازم به ذكر كه من كار مديريت شبكه انجام ميدم ؟
روش دوم Detect My Computer استفاده كنم بهتره؟؟
كدوم؟؟؟؟؟؟
sajad_samavi
14-08-2013, 13:43
سلام بله سه تا دي وي دي داشتم ولي در سكيوريتي فقط اين درايو Device Access Manager for HP ProtectTools (International) version 7.1.2.0 نصب كردم شايد بخاطر همين بوده كه ودرايو خموردنظرمون نداشته درايوسكيوريتي اصلي نصب نمي كرده البته بگم زماني كه ريستارت مي كنم وقتي حسگر لمس مي كنم يك اسكريپت كامند ظاهر ميشه كه فكركنم چون كامل نصب نشده درايو بخاطر همونه ولي وقتي دستم رو حسگر نيست اين اسكريپت و صفحه كامند نميادش
و اما سوال ديگه من هنوز جواب نگرفتم البته شرمنده ها
آيا دراين برند HP هم مانند بقيه درايورها ميشه نوت بوك به اينترنت و سايت كانكت كرد و از قسمت Detect My Computer ميشه استفاده كرد؟
جواب سوال ديگم ازكدوم نسخه home.professional,basicاستفاده كنيم به ultimate نزديكتره؟
اصلا چرا ويندوز ultimate نداره؟
سوال اساسي تر آيا درايورهايي كه نصب مي كنيم امكان داره با هم تداخل داشته باشند يابايد به نوبت نصبشون كرد؟
من بخوام از روش دانلود درايوها و نصب كردنشون استفاده كنم آيا بايد به نوبت باشند آيا حتما بايد همشون نصب بشند منظورم ك ل ليست هست يا اونها كه مورد استفادم هست دانلود كنم،لاازم به ذكر كه من كار مديريت شبكه انجام ميدم ؟
روش دوم Detect My Computer استفاده كنم بهتره؟؟
كدوم؟؟؟؟؟؟
سه تا دی وی دی چی بود ؟! یکیش درایورها یکیش هم Image.. اون یکیش چی بود ؟!؟
دوست عزیز مراحل رو همانطور که خمدتتون عرض کردم دنبال کنید ..
برای وصل کردن کامپیوتر به اینترنت و Detec My computer شما باید برنامه ی شرکت اچ پی به اسم HP Support Assistant ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو نصب کنید و ....این برنامه مدل سیستم شما رو شناسایی میکنه و با توجه به اون آپدیت درایور ها و .. را برای شما انجام میده ..
پیشنهاد من به شما اینه که حتما و حتما از ویندوز 8 استفاده کنید..( نخسه Pro ) چون برخی از دوستان با نسخه Enterprise مشکل داشتن ..
من تا حالا که تداخلی نداشتم در نصب درایور ...
از هر دو روش های میتونید استفاده کنید ...
sajad_samavi
14-08-2013, 13:45
سلام دوست عزیز
من رو ویندوز 8pro این درایورها رو نصب میکنم ! ( اینم بگم که بعد از نصب درایور ها ویندوزمو کرک کردم و مشکلی هم نداشتم )
1. درایور به روز Intel برای HD4000
2. amd_catalyst_13.8_mobility_beta
3. Intel Management Engine Components ( اینو اولین بار بود دیشب دانلود کردم و نصبیدم ، چون PCI Simple رو نمیشناخت ! در صورتی که سری قبل خودبخود رو همین ویندوز شناختش ! ):n04::n27:
4. HP Wireless Button ( واسه عمل کردن دکمه وایرلس )
5.HP Hotkey Support (واسه کار کردن دکمه های فانکشن )
6. IDT HD Audio Driver VERSION 6.10.6435.0 ( بروز کردن درایور صدا )
7.Ralink 802.11 bgn WiFi Adapter v1.00 ( نصب و به روز رسانی درایور Wifi )
8.Ralink Bluetooth Adapter Driver v9.2.10.10 ( برای نصب صحیح و کارکرد بلوتوث )
9.Synaptics TouchPad Driver v16.3.9 ( بروز رسانی تاچ پد که یه سری امکانات خوبم بهش اضافه میکن )
10. HP ProtectTools Security Manager
11. Validity Fingerprint Driver
12.Face Recognition for HP ProtectTools ( موارد 10 ،11 و 12 برای عملکرد صحیح قسمت امنیتی لب تاپ شامل تشخیص چهره و حسگر اثر انگشت )
13 . HP Universal Camera Driver v4.00 ( بروز رسانی درایور وبکم )
14. درایورهای مربوط به کارتخوان لبتاپ که تو تصویر زیر میبینید :
15. یه سری هم برنامه و درایورهای اختیاری که نصبشونم نکنی به مشکل نمیخوری اما داشته باشیشونم خالی از لطف نیست ؛ در تصویر زیر میتونی ببینیش :
این هم ترتیب نصب درایور ها در ویندوز 8
h.omrani
14-08-2013, 15:30
سه تا دی وی دی چی بود ؟! یکیش درایورها یکیش هم Image.. اون یکیش چی بود ؟!؟ دوست عزیز مراحل رو همانطور که خمدتتون عرض کردم دنبال کنید .. برای وصل کردن کامپیوتر به اینترنت و Detec My computer شما باید برنامه ی شرکت اچ پی به اسم HP Support Assistant ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو نصب کنید و ....این برنامه مدل سیستم شما رو شناسایی میکنه و با توجه به اون آپدیت درایور ها و .. را برای شما انجام میده .. پیشنهاد من به شما اینه که حتما و حتما از ویندوز 8 استفاده کنید..( نخسه Pro ) چون برخی از دوستان با نسخه Enterprise مشکل داشتن .. من تا حالا که تداخلی نداشتم در نصب درایور ... از هر دو روش های میتونید استفاده کنید ... ممنون برادرمن روش detect my computer استفاده میکنم که بنظرمطمئن تررواصول هست اون سی دی سومuser guideبود ممنون برای ترتیب درایوها من متاسفانه ویندوز۸استفاده نمیکنم ویندوز۷ تشکرازآموزشهای جامع راستی درسایت پای این نقل قولهاچکاربایدکردتاپیام تشکربزنه من نمی بینم
sajad_samavi
14-08-2013, 16:09
ممنون برادرمن روش detect my computer استفاده میکنم که بنظرمطمئن تررواصول هست اون سی دی سومuser guideبود ممنون برای ترتیب درایوها من متاسفانه ویندوز۸استفاده نمیکنم ویندوز۷ تشکرازآموزشهای جامع راستی درسایت پای این نقل قولهاچکاربایدکردتاپیام تشکربزنه من نمی بینم
میشه یکم راجع به اون User Gaiud توضیح بدی .. راهنمای لب تاپه ؟! تهیه شده توسط اچ پی یا خود شرکت مادیران ؟! چرا واسه من روش نبود پس :n03:
راندمان این لب تاپ در ویندوز 8 بیشتر و بهتر میشه :) اینو خود اچ پی گفته و شما هم میتونید تو پست 196 همین تاپیک که اشاره ای بهش شده ببینید ، حالا هرجور راحتین !
پایین و سمت راست هر پستی دکمه تشکر هست ، از اون استفاده کنید
mosi_alfa
14-08-2013, 23:51
دوستانی که ویندوز7 دارن، بی زحمت برنامه energy manger لنوو رو تست کنن شاید کار کرد،برای 8 وجود نداره و کار نمیکنه
کار اصلیش اینه که شارژ باتری روی درصد معینی متوقف میکنه
great.armin
15-08-2013, 05:50
دوستانی که ویندوز7 دارن، بی زحمت برنامه energy manger لنوو رو تست کنن شاید کار کرد،برای 8 وجود نداره و کار نمیکنه
کار اصلیش اینه که شارژ باتری روی درصد معینی متوقف میکنه
کار نمیکنه.نصب میشه ولی اجرا نمیشه:(
سلام
1)Replicator Driver واسه چیه؟؟؟ یکی از درایوراست
2)نرم افزاری وجود داره من سرعت فن لپتاپ رو ببینم و خودم بتونم تنظیم کنم چند درصد و با چه دوری بچرخه؟؟؟
این اسلیپ رو هنوز کسی کشف نکرد چرا مشکل داره؟؟؟
griefcottage
15-08-2013, 23:38
این اسلیپ رو هنوز کسی کشف نکرد چرا مشکل داره؟؟؟
واسه من اوکیه اما شوما رو نمیدونم واسه چیه!؟
گارانتی داره عایا؟وین عوض کردی بازم نشده؟
h.omrani
16-08-2013, 00:50
میشه یکم راجع به اون User Gaiud توضیح بدی .. راهنمای لب تاپه ؟! تهیه شده توسط اچ پی یا خود شرکت مادیران ؟! چرا واسه من روش نبود پس :n03:
راندمان این لب تاپ در ویندوز 8 بیشتر و بهتر میشه :) اینو خود اچ پی گفته و شما هم میتونید تو پست 196 همین تاپیک که اشاره ای بهش شده ببینید ، حالا هرجور راحتین !
پایین و سمت راست هر پستی دکمه تشکر هست ، از اون استفاده کنید
این سی دی شامل مواردزیراست فولدرهای
Documents
Elements
Langues
ودر دفترچه ای که همراه لبتاپ بود توضیحات استفاده از آن بدین صورت است
locate your user guides
On Windows models, click START,click HELP AND SUPPORT, and then click USER GUIDES.
On linux models, double click the HP Documents icon on the desctop
Refer to User guides disc included with same models
Guides are also available on thhe Web at the HP Business Support Center: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق فکر کنم برای نصب یا پیدا کردن فایلهای نصبی با زیانهای مختلف است
sajad_samavi
16-08-2013, 00:56
سلام
امشب بازی FIFA 2013 روی تنظیمات High و Ultra ( طبق تنظیمات سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) اجرا کردم ... با این که در هر دو حالت فریم مناسب بود اما لگ های شدیدی در بازی وجود داشت :( الخصوص در حالت Ultra .. در حدی که کلا بیخیال بازی میشدی :n03:
اینم تصاویر فریم در هر دو حالت :
sajad_samavi
16-08-2013, 01:03
دوستان من باتری رو برای اولین بار به لب تاپ وصل کردم ، 30 درصد شارژ داشت خودش ... کابل رو که وصل کردم از 30 % تا وقتی Full Charged (100% شد نزدیک به یک ساعت و نیم زمان برد ...
نرماله ؟؟
griefcottage
16-08-2013, 09:20
دوستان من باتری رو برای اولین بار به لب تاپ وصل کردم ، 30 درصد شارژ داشت خودش ... کابل رو که وصل کردم از 30 % تا وقتی Full Charged (100% شد نزدیک به یک ساعت و نیم زمان برد ...
نرماله ؟؟
yeah!!!!okye
سلام
1)Replicator Driver واسه چیه؟؟؟ یکی از درایوراست
2)نرم افزاری وجود داره من سرعت فن لپتاپ رو ببینم و خودم بتونم تنظیم کنم چند درصد و با چه دوری بچرخه؟؟؟
کسی جواب این دو تا رو نمی دونه
MOHAMMAD2010
16-08-2013, 13:47
من خواهرم یه دونه 4520s داره وقتی باهاش فیلم میبینه تا وقتی شارژر رو بهش وصل نکرده خوبه وقتی شارژر رو وصل میکنه بعد 5 دقیقه فیلم کند میشه ! و به مشکل پخش میکنه ! ولی دوباره تا شارژر رو در میارم بعد 1 دقیقه خوب میشه !
مشکل از چیه ؟
احتمال داره واسه گرما باشه ؟
راهش چیه ؟
hamed_wise
16-08-2013, 14:36
سلام
فیلمت شاید خیلی سنگینه! شما چند تا کار بکن
1. برو از کنترل پنل یه یوزر جدید بساز و اونجا تست کن.
2. چندتا فیلم دیگه رو امتحان کن. سعی کن فیلم های کم حجمتری باشن.
3. از یه نرم افزار پلیر دیگه استفاده کن. پلیر خود ویندوز یا JetAudio خوب هستن.
MOHAMMAD2010
16-08-2013, 15:03
سلام
فیلمت شاید خیلی سنگینه! شما چند تا کار بکن
1. برو از کنترل پنل یه یوزر جدید بساز و اونجا تست کن.
2. چندتا فیلم دیگه رو امتحان کن. سعی کن فیلم های کم حجمتری باشن.
3. از یه نرم افزار پلیر دیگه استفاده کن. پلیر خود ویندوز یا JetAudio خوب هستن.
همه فیلما این جوریه ! نرم افزار مشکلی نداره پلیر خود ویندوزه
میگم که تا شارژر رو بهش وصل نکنم خوبه وقتی شارژر رو وصل میکنم بعد 5 دقیقه این جوری میشه ! انگار خیلی داغ میشه اینجوری میشه !
SHAHAB-P30
16-08-2013, 15:23
آقا من 3ه ماه پیش تاچ پدم سوخت
لپتاپم گارانتی دیجی کالا داره و فکر کنم یه 4 ماهی ازش مونده باشه
من اصفهانم . ارزش داره بفرستم تهران
میخواستم بدونم اگه بفرستم تعمیر میکنند ؟ اصلا گارانتی خوبی هست این دیجی کالا ؟
griefcottage
16-08-2013, 16:08
آقا من 3ه ماه پیش تاچ پدم سوخت
لپتاپم گارانتی دیجی کالا داره و فکر کنم یه 4 ماهی ازش مونده باشه
من اصفهانم . ارزش داره بفرستم تهران
میخواستم بدونم اگه بفرستم تعمیر میکنند ؟ اصلا گارانتی خوبی هست این دیجی کالا ؟
سوخت؟چجوری؟
واسه من یه مدت بود چت شده بود برعکس کار میکرد وقتی چراغش روشن بود کار میکرد و برعکس
شوما مطمئنی؟
زنگشون بزن ببین چی میگن
griefcottage
16-08-2013, 16:11
کسی جواب این دو تا رو نمی دونه
اولی رو نمیدونم!!لینک دانلودش رو بده بهت میگم
دومی هم باید باشه اسمش aid بود بنظرم،دقیق یادم نیست
من خواهرم یه دونه 4520s داره وقتی باهاش فیلم میبینه تا وقتی شارژر رو بهش وصل نکرده خوبه وقتی شارژر رو وصل میکنه بعد 5 دقیقه فیلم کند میشه ! و به مشکل پخش میکنه ! ولی دوباره تا شارژر رو در میارم بعد 1 دقیقه خوب میشه !
مشکل از چیه ؟
احتمال داره واسه گرما باشه ؟
راهش چیه ؟
ویندوز لپ تاپ چیه؟
بعدش شما نرم افزار pot player رو دانلود کن و تست کن و نتیجه رو اعلام...
SHAHAB-P30
16-08-2013, 16:22
سوخت؟چجوری؟
واسه من یه مدت بود چت شده بود برعکس کار میکرد وقتی چراغش روشن بود کار میکرد و برعکس
شوما مطمئنی؟
زنگشون بزن ببین چی میگن
داشتم باهاش pes بازی میکردم یهو خاموش شد دیگه روشن نشد و یه بوی سوختنی زیادی میومد
فکر کردم نابود شده .
یه نیم ساعت بعد دکمه پاور رو فشار دادم روشن شد ولی بعد دیدم تاچ پدش کار نمیده یعنی الآن اصلا چراغ و اینا نداره که بخوام روشن و خاموشش کنم
griefcottage
16-08-2013, 16:30
داشتم باهاش pes بازی میکردم یهو خاموش شد دیگه روشن نشد و یه بوی سوختنی زیادی میومد
فکر کردم نابود شده .
یه نیم ساعت بعد دکمه پاور رو فشار دادم روشن شد ولی بعد دیدم تاچ پدش کار نمیده یعنی الآن اصلا چراغ و اینا نداره که بخوام روشن و خاموشش کنم
آها
ببین زنگ بزن ببین چی میگن
باهاشون هماهنگ کن،ببین تعویض میکنن یا اینکه یکی دیگه بهت میدن!!!
البته شاید 1% از این دوتا فرضیه من عملی بشه 99%میگن باید تعمیر بشه و هزینه داره :D
MOHAMMAD2010
16-08-2013, 16:35
ویندوز لپ تاپ چیه؟
بعدش شما نرم افزار pot player رو دانلود کن و تست کن و نتیجه رو اعلام...
7 32 بیت بود این مشکلو داشت الان 7 64 بیت ریختم بازم همین جوریه !
مطمئنی واسه پلیر هست !؟ الان از K-Lite_Codec و پخش کننده خودش استفاده میکنم در حالت عادی عالی پخش میکنه فقط موقع وصل شارژر این جوری میشه
sajad_samavi
16-08-2013, 16:38
فکر کردم نابود شده .
دیجی کالا با توجه به حجم کاربران وسابقه ای که در این امر داشته گارانتی و خدمات پس از فروشش همیشه مناسب بوده ( اینو با توجه با کامنت های که تو سایتشون گذاشته شده دارم عرض میکنم ؛ وگرنه خودم تا بحال کالاهایی که از سایت خریدم مشکلی نداشتم که بخوام واسه گارانتی تماس بگیرم )
اما مطمئن باشید حتما و حتما رسیدگی میکنن به بهترین نحو ممکن که رضایت شما هم جلب کنند ... اگه بشه که تعمیر رایگان در غیر اینصورت با به صرفه ترین هزینه مشکل شما رو حل میکنند..
اما تماس گرفتین بگین که در حین کار یهو تاچ پدتون از کار افتاده
griefcottage
16-08-2013, 16:43
مطمئنی واسه پلیر هست !؟ الان از K-Lite_Codec و پخش کننده خودش استفاده میکنم در حالت عادی عالی پخش میکنه فقط موقع وصل شارژر این جوری میشه
نمیدونم والا
با شارژر دیگه ای امتحان نکردین؟شاید واسه شارژر باشه شایدم سخت افزار لپ تاپ
sajad_samavi
16-08-2013, 16:47
دوست عزیز برای پخش ویدیو در بهترین حالت ممکن باید تنظیمات مالتی مدیا رو Optimize Video Quiality بزارین ...
مشکل مشابه شما رو در مجله رایانه شماره تیرماه 92 یکی داشت که این راه حل رو پیشنهاد کرده بودن ... و احتمال خیلی زیاد مشکل شما هم همین باشه ..
الان با لب تاپ نیست که بخوام مفصل عکس بگیرم و راه نمایی کنم اما یاهومو ادد کنین حتما در اولین فرصت براتون عکس از مراحلش میگیرم
الان هم از کامپیوتر PC م یه عکس میگیرم که فقط ببین کدوم قسمت رو عرض کردم :
MOHAMMAD2010
16-08-2013, 17:48
این مسیر رو پیدا کردم
دیدم در حال وصل شارژر زده Optimize Video Quiality ( یعنی اینی که شما گفتی خودش همین حالت بود ) و در حالت باتری زده balance
حالا من دیدم چون در حالت باتری مشکلی نداره ، در حالت وصل شارژر رو هم به balance تغییر دادم حالا باید ببینم چه فرقی میکنه
sajad_samavi
16-08-2013, 17:52
این مسیر رو پیدا کردم
دیدم در حال وصل شارژر زده Optimize Video Quiality ( یعنی اینی که شما گفتی خودش همین حالت بود ) و در حالت باتری زده balance
حالا من دیدم چون در حالت باتری مشکلی نداره ، در حالت وصل شارژر رو هم به balance تغییر دادم حالا باید ببینم چه فرقی میکنه
بیا یاهو الان shit.poem
h.omrani
17-08-2013, 10:30
سلام
دقت كرديد يا نه نمي دونم ولي من ديشب شبكهه اي ماهواره اي بالا پايين مي كردم شبكه 24 فرانسه كسي كه خبر ميگفت لبتاپ 4540 جلوش باز بود اينم تبليغات تلويزيوني من دوباره راه اندازي فينگر پرينت هستم دوستان آموزش دادند انجام دادم درايورهاي لازم سكيوريتي منيجر خود فينگرپرينت نصب كردم ولي عمل نمي كنه
ممكنه به آپديت كردن ويندوز مربوط بشه؟
من قبلاdell5110corei7داشتم فروختم اين خريم كه واقعا راضيم،خيلي بهتره از هر لحاظي
راستي من هنوز ترتيب دقيق نصب كردن درايورها متوجه نشدم
آيا براي نصب فينگر پرينت بجز سكيوريتي تولز منيجر و فينگرپرينت چيزديگه اي لازم نداره
griefcottage
17-08-2013, 14:35
سلام
دقت كرديد يا نه نمي دونم ولي من ديشب شبكهه اي ماهواره اي بالا پايين مي كردم شبكه 24 فرانسه كسي كه خبر ميگفت لبتاپ 4540 جلوش باز بود اينم تبليغات تلويزيوني من دوباره راه اندازي فينگر پرينت هستم دوستان آموزش دادند انجام دادم درايورهاي لازم سكيوريتي منيجر خود فينگرپرينت نصب كردم ولي عمل نمي كنه
ممكنه به آپديت كردن ويندوز مربوط بشه؟
من قبلاdell5110corei7داشتم فروختم اين خريم كه واقعا راضيم،خيلي بهتره از هر لحاظي
راستي من هنوز ترتيب دقيق نصب كردن درايورها متوجه نشدم
آيا براي نصب فينگر پرينت بجز سكيوريتي تولز منيجر و فينگرپرينت چيزديگه اي لازم نداره
ببین قبلش باید یه درایور که عکسش رو گذاشتم نصب کرده باشی
بعدش طبق روشی که پست 1088 بود بنظرم اموزش داده بودن رو انجام بدین
دقیقا مشکل شوما کوجاس؟
mehrdadmec
17-08-2013, 17:06
سلام
امشب بازی FIFA 2013 روی تنظیمات High و Ultra ( طبق تنظیمات سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) اجرا کردم ... با این که در هر دو حالت فریم مناسب بود اما لگ های شدیدی در بازی وجود داشت :( الخصوص در حالت Ultra .. در حدی که کلا بیخیال بازی میشدی :n03:
اینم تصاویر فریم در هر دو حالت :
آقا من روی حالت اولترا بازی می کنم بدون هیچ لگی! فقط سعی کن روی حالت بارانی بازی نکنی بهتره.
آقا من روی حالت اولترا بازی می کنم بدون هیچ لگی! فقط سعی کن روی حالت بارانی بازی نکنی بهتره. درتایید صحبت دوستمون باید بگم که منم فیفا13روباگرافیک اینتل البته آپدیت روی high(چون اولترانداره)بدون لگ وافت فریم فریم بازی میکنم توچند پست قبلم اشاره کردم
درتایید صحبت دوستمون باید بگم که منم فیفا13روباگرافیک اینتل البته آپدیت روی high(چون اولترانداره)بدون لگ وافت فریم فریم بازی میکنم توچند پست قبلم اشاره کردم
چه ویندوزی دوست عزیز ؟
ویندوزسون 64بیت اولتیمیت (شرکت نوین پرداز)
h.omrani
17-08-2013, 22:22
ببین قبلش باید یه درایور که عکسش رو گذاشتم نصب کرده باشی
بعدش طبق روشی که پست 1088 بود بنظرم اموزش داده بودن رو انجام بدین
دقیقا مشکل شوما کوجاس؟
ایول رفیق زدی توخال این نصب کردم سکیوریتی هم نصب کردم ریستارت می کتم زمان روشن شدن انگشت رو حسگرمی زارم ولی تاثیری نداره
griefcottage
18-08-2013, 09:18
ایول رفیق زدی توخال این نصب کردم سکیوریتی هم نصب کردم ریستارت می کتم زمان روشن شدن انگشت رو حسگرمی زارم ولی تاثیری نداره
خب ببین وقتی سیکوریتی رو نصب کردی باید بازش کنی و قسمت فینگر پرینت رو فعال کنی
قدم اول اینه که باید از طریق نرم افزار یا خود ویندوز رمز بزاری روی لپ تاپ
بعدشم طبق تصویر
اینجا باید رمزی رو که روی ویندوز گذاشتی وارد کنی
هر کدوم از انگشت هاتو میخوای انتخاب کن
اینجا نشون میده کدوم انگشت و اینکه باید 3 بار بطور صحیح انگشتت رو بکشی تا فعال بشه
بعدش بر میگرده تو مرحله انتخاب انگشت که باید یکی دیگه رو هم انتخاب کنی و بعدش سیو میده و خلاص
h.omrani
18-08-2013, 12:14
خب ببین وقتی سیکوریتی رو نصب کردی باید بازش کنی و قسمت فینگر پرینت رو فعال کنی
قدم اول اینه که باید از طریق نرم افزار یا خود ویندوز رمز بزاری روی لپ تاپ
بعدشم طبق تصویر
اینجا باید رمزی رو که روی ویندوز گذاشتی وارد کنی
هر کدوم از انگشت هاتو میخوای انتخاب کن
اینجا نشون میده کدوم انگشت و اینکه باید 3 بار بطور صحیح انگشتت رو بکشی تا فعال بشه
بعدش بر میگرده تو مرحله انتخاب انگشت که باید یکی دیگه رو هم انتخاب کنی و بعدش سیو میده و خلاص
امتحان كنم خبرش مي دم،البته رفيق بگم كه من به كنسول سكيوريتي هم دسترسي ندارم هم از قسمت سرچ startهم در كنترل پنل گزينه اي نمي بينم كه نصب شده باشه قسمت program install and unistall
mosi_alfa
19-08-2013, 18:47
با اینکه پاور پلان روی hi per هست، و adaptive brightness از پاور اپشن هم خاموشه، بازم وقتی روی باتری هست نور صفحه خود به خود با توجه به نوع تصویر و روشناییش تغییر میکنه، اما وقتی به برقه اینطوری نیس، چرا؟؟
Mt.Shadow
19-08-2013, 19:13
با اینکه پاور پلان روی hi per هست، و adaptive brightness از پاور اپشن هم خاموشه، بازم وقتی روی باتری هست نور صفحه خود به خود با توجه به نوع تصویر و روشناییش تغییر میکنه، اما وقتی به برقه اینطوری نیس، چرا؟؟
Refresh rate رو بزار رو 60 درست میشه
mosi_alfa
19-08-2013, 23:26
Refresh rate رو بزار رو 60 درست میشه
همیشه روی 60 هست.
h.omrani
20-08-2013, 06:02
سلامي دوباره آقا مشكل پيدا شد دراجرانشدن فينگرپرينت دستگاه من ، دقت نمي كردم ، هميشه زمان نصب سكيوريتي تولز پيغامي داده مي شد كه دقت نمي كردم ، دقت كردم بله به دليل نصب نبودنMicrosoft .net Framwork 4 نصب نمي شد اين برنامه نصب كردم مشكلم حل شد ، اينم قابل توجه شايد كسي بعد از من پيدا شد مشكل داشت،باتشكرازتمامي دوستان كه كمك كردند
Mt.Shadow
20-08-2013, 11:01
همیشه روی 60 هست.
برو تو تنظیماته گرافیک intel قسمت power وقتی میره رو باتری احتمالن سوییچ میشه رو 40
تنظمیش کن سوییچ نشه . . .
MOHAMMAD2010
21-08-2013, 13:31
این مسیر رو پیدا کردم
بیا یاهو الان shit.poem
بازم مشکل حل نشد ! وقتی تو شارژ میزنم همون جوری میشه :n03:
sajad_samavi
21-08-2013, 17:14
درتایید صحبت دوستمون باید بگم که منم فیفا13روباگرافیک اینتل البته آپدیت روی high(چون اولترانداره)بدون لگ وافت فریم فریم بازی میکنم توچند پست قبلم اشاره کردم
خدمت دو دوست عزیزی که فرمودند بازی فیفا رو رو تنظیمات High بدون لگ اجرا کردن عرض کنم که منظور بنده از High فقط تنظیم کیفیت رندر بر روی High نیست .. بلکه دو آپشنی که در تصویر زیر هم میبینید تغییر بدین و بعد بازی رو اجرا کنید .....تغییر دادین شما ؟؟
1.تیک wait for Vsync رو بردارین .
2.تیک MSAAoption رو بر روی 4x یا 2x بزارین ( 4X حالت Ultra می باشد و کیفیت بهتری دارد قاعدتا لگ بیشتری رو تو این حالت باید داشت و 2x حالت High می باشد )
sajad_samavi
21-08-2013, 17:17
بازم مشکل حل نشد ! وقتی تو شارژ میزنم همون جوری میشه :n03:
با نصب ویندوز هم مشکل کماکان پابرجا بود ؟؟؟؟ ( من احتمال میدم مشکل نرم افزاری باشه اما اگربا نصب ویندوز هنوز مشکل وجود داشت احتمال وجود مشکل سخت افزاری هم هست )
urmioglan
21-08-2013, 21:48
سلام.دوستان من تازه برا اولین بار ویندوز 8 رو نصب کردم آیا لازمه که بایوس رو هم حتما آپدیت کنم چون بدون آپدیتم کار می کنه؟؟؟(با توجه به خطراتی که حین آپدیت بایوس وجود داره)
h.omrani
22-08-2013, 05:18
سلام به دوستان گرامی زمانیکه سیستم روشن است درلبتاپ می بندم درزمان بسته بودن چراغ هارددستگاه چشمک نمی زنددرضمن درضمن درزمان بازکردن درلبتاپ واستفاده مجددازسیستم صفحه لاک ویندوزنمی آیدوبرای واردشدن به وبندوزبایددکمه پاوررذزدتاصفحه لاک ویندوز ظاهرگردد.چکارباید کنم این مشکل برطرف بشه
سلام دوستان
خسته نباشید
امروز ویندوز 8 pro نصب کردم . احساس میکنم از enterperise بهتره .
مشکلی که با Ent داشتم ( نمیشد Rate بگیری ) الان حل شده و موفق شدم ریت بگیرم .
به نظرتون چطوره ؟
ممنون
خدمت دو دوست عزیزی که فرمودند بازی فیفا رو رو تنظیمات High بدون لگ اجرا کردن عرض کنم که منظور بنده از High فقط تنظیم کیفیت رندر بر روی High نیست .. بلکه دو آپشنی که در تصویر زیر هم میبینید تغییر بدین و بعد بازی رو اجرا کنید .....تغییر دادین شما ؟؟
1.تیک wait for Vsync رو بردارین .
2.تیک MSAAoption رو بر روی 4x یا 2x بزارین ( 4X حالت Ultra می باشد و کیفیت بهتری دارد قاعدتا لگ بیشتری رو تو این حالت باید داشت و 2x حالت High می باشد )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیزمنظورتون رو میفهمم درضمن با همین تنظیماتی که شما فرمودید بازم لگ نداره وافت فریم هم نداره
سلام به همه ی 4540یا!شما فیلم نقد و بررسی این مدل توی دیجی کالا دیدین؟
توی معرفی باتری این مدل میگه دو نوع باتری داره.یکی 6سلولی و یکی هم 9سلولی!!!:ohno:مگه این مدل 9سلولی هم داره:24:.آیا کسی هست که 9سلولی داشته باشه؟
در ضمن من میخواستم core i7 شو بگیرم.میخواستم ببینم با این باتری 9سلولی پیدا میشه؟
منتظر جواباتون هستم...
gelayor14
24-08-2013, 09:43
من از چند جا پرسیدم میگفتن این مدل باتری 9 سلولی نداره البته i5 بود مال من...ولی به هر حال نداشتن
درباره دی جی کالام من نظر شخصیم رو میگم
تمام چیزایی که میزنه درست نیست!!!!!1 یه نمونه اش همین شارژ اش برید تو سایت اش 6-7 ساعت زده اما سر دو ساعت و نیم شارژ اش تموم میشه اصلا هم ربطی نداره
به کاری که باهاش انجام میشه من همه رقمش رو امتحان کردم.........!!
خیلی اعتماد نکن دوست عزیز یه سر هم برو بازار بپرس
سلام دوباره.
نمی دونم تا حالا این لپتاپو باHDMI به تلویزیون وصل کردین یا نه
من داشتم تست میکردم لپتاپمو با کابل HDMI به تلویزیون LED فول اچدیم(1080p) قشنگ وصل شد رزولیشنشم درست کردم ویندوز رو حالت فول اچ دی اومد رو تی وی بعد رفتم یه بازیم تست کنم ببینم تو تلویزیونم چجوریه NFS Most Wanted 2 رو اجرا کردم و تو تنظیماتش رزولیشن بازی رو گزاشتم رو(1920 *1080) و اجرا کردم اما خیلی کند اجرا میشد تقریبا 10 یا نه فریم اما وقتی تو لپتاپ تنهایی اجرا میکردم 20 یا 21 فریم بود!!! چرا اینجوریه دوستانی که اگاهی کامل دارن راهنمایی کنن.
این لپتاپ widi داره؟؟؟
میگن راهی برای اتصال لپتاپ به تی وی هست.حالا از کجا بدونم تی وی widi داره؟
سلام دوباره.
نمی دونم تا حالا این لپتاپو باHDMI به تلویزیون وصل کردین یا نه
من داشتم تست میکردم لپتاپمو با کابل HDMI به تلویزیون LED فول اچدیم(1080p) قشنگ وصل شد رزولیشنشم درست کردم ویندوز رو حالت فول اچ دی اومد رو تی وی بعد رفتم یه بازیم تست کنم ببینم تو تلویزیونم چجوریه NFS Most Wanted 2 رو اجرا کردم و تو تنظیماتش رزولیشن بازی رو گزاشتم رو(1920 *1080) و اجرا کردم اما خیلی کند اجرا میشد تقریبا 10 یا نه فریم اما وقتی تو لپتاپ تنهایی اجرا میکردم 20 یا 21 فریم بود!!! چرا اینجوریه دوستانی که اگاهی کامل دارن راهنمایی کنن.دوست عزیزمن همین کارو کردم به lcdوصل کردم با کابل hdmiولی بازی هایی که تست کردم بدون افت فریم اجراشد بازی ها هم عبارتند از fifa13
metro
call of duty 8
nba2013
MOHAMMAD2010
24-08-2013, 18:30
با نصب ویندوز هم مشکل کماکان پابرجا بود ؟؟؟؟ ( من احتمال میدم مشکل نرم افزاری باشه اما اگربا نصب ویندوز هنوز مشکل وجود داشت احتمال وجود مشکل سخت افزاری هم هست )
آره
یه چیز دیگه : دیروز لپتاپ رو به شارژ زدیم وقتی فول شد کابل شارژر رو ازش جدا نکردم همین جوری که وصل بود نشستم باهاش فیلم دیدم هیچ مشکلی هم نداشت ! یعنی فقط وقتی باتری در حال شارژه این جوری میشه !
سلام
دوستان قضیه این sleep چی شد ؟
حتی با عوض کردن ویندوز هم حل نشد برای من . ویندوز 8 پروفشنال نصب کردم . اما حل نشد .
در حالی که لپ تاپ پسر عموم ( همین مدل ) مشکلی نداره .
لپ تاپ که به sleep میره دیگه به ویندوز بر نمیگرده و ریستارت میشه :n03:
دوستان اگه به نمایندگی و جایی که لپ تاپ خریدن دسترسی دارن ، برن جویا شن مشکلش چیه .
AliReza-M
25-08-2013, 07:58
دوستان ازتون خواهش میکنم منو یه راهنمایی کوچیک بکنید.
یه ماه پیش خودم و داداشم یه 4540 و یه 2342 از HP خریدیم. ولی بدجور با نصب درایورهاش مشکل داریم.
واسه 4540 که واسه خودمه از این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تمام درایورهارو دانلود کردم،ولی بازم یه سری از چیزا مثل کارت گرافیک یا بلوتوث و نت ورک رو سیستم نشناخته.
واسه 2342 هم که خود سایت اچ پی فقط واسه ویندوز 8 درایوراشو داده و واسه سون نداده.
ما مونیدیم چی کار کنیم دیگه. با این سرعت افتضاح اینترنتم که در دقیقه کمتراز یک مگابایت دان میشه، تاحالا چند گیگ درایور بی مصرف دان کردم.
میدونم واسه 2342 g6 اینجا جاش نیست بپرسم ولی جای دیگه هم سوال کردم توی انجمن، جواب درستی بهم ندادند.
لطفا اگه ممکنه واسه ویندوز سون 64بیتی، یه لیست مفید از درایور ها واسه 4540 و 2342 بهم بدید تا بالاخره بعد از یه ماه که این دوتا لپتابو گرفتیم، بتونیم راحت ازشون استفاده کنیم.
مرسی.
سلام .
دوستان از وقتی درایور مربوط به تاچ پد رو نصب کردم ( synaptics pointing device Driver ) ،، دیگه قسمت غلتک تاچ پد ( سمت راست تاچ پد ) کار نمیکنه .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
yoosef_st
25-08-2013, 15:29
سلام .
دوستان از وقتی درایور مربوط به تاچ پد رو نصب کردم ( synaptics pointing device Driver ) ،، دیگه قسمت غلتک تاچ پد ( سمت راست تاچ پد ) کار نمیکنه .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
تاچ پدش اصلا غلتک نداره که
شما با 2 تا انگشت که روی تاچ پد حرکت بدی مثل قرقره ماوس میشه
تاچ پدش اصلا غلتک نداره که
شما با 2 تا انگشت که روی تاچ پد حرکت بدی مثل قرقره ماوس میشه
چرا داداشم داره .
سمت راست تاچ پد مثل غلتک عمل میکنه .
تا 2 روز پیش هم کار میکردم اما از وقتی درایور مربوط به تاچ پدش نصب کردم از کار افتاده .
sajad_samavi
25-08-2013, 16:46
سلام
حتی با عوض کردن ویندوز هم حل نشد برای من . ویندوز 8 پروفشنال نصب کردم . اما حل نشد .
دوستان اگه به نمایندگی و جایی که لپ تاپ خریدن دسترسی دارن ، برن جویا شن مشکلش چیه .
لب تاپ پسرعموتم ویندوز 8 عه ؟
من با وین 7 مشکل نداشتم و تا الان که فقط یه نسخه از 8 نصب کردم این مشکل رو دارم ... حقیقتا باهاش هم کار نکردم اما احتمال عدم سازگاری اچ پی با این قسمت از ویندوز رو میدم که در آپدیت ها باید حل بشه ..
sajad_samavi
25-08-2013, 16:47
آره
یه چیز دیگه : دیروز لپتاپ رو به شارژ زدیم وقتی فول شد کابل شارژر رو ازش جدا نکردم همین جوری که وصل بود نشستم باهاش فیلم دیدم هیچ مشکلی هم نداشت ! یعنی فقط وقتی باتری در حال شارژه این جوری میشه !
دوست عزیز اگه میتونید با یه باتری دیگه هم تست کنید .. جالب بود :n04:
sajad_samavi
25-08-2013, 17:19
سلام .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
دوست عزیز این تصویری که آپ کردم ببینید و چک کنید .. اون دوقسمت باید بر روی YES باشن
بعد اون اولی رو که با فلش مشخص کردم انتخاب کن و Setting رو بزن ... در نهایت اون دو قسمتی که هایلایت کردم رو چک کن و تنظیمات مختلف رو اعمال کن و تست کن تا در نهایت جواب بگیری .. بازم امری بود در خدمتم
لب تاپ پسرعموتم ویندوز 8 عه ؟
من با وین 7 مشکل نداشتم و تا الان که فقط یه نسخه از 8 نصب کردم این مشکل رو دارم ... حقیقتا باهاش هم کار نکردم اما احتمال عدم سازگاری اچ پی با این قسمت از ویندوز رو میدم که در آپدیت ها باید حل بشه ..
سلام .
آره واسه اون وین 7 بود .
اگه اشتباه نکنم این مشکل زمانی که وین 7 هم استفاده میکردم داشتم . اون اولا که لپ تاپ خربدم درست کار میکرد .
اما بعد از چند مدت این مشکل رو پیدا کرد .
دوست عزیز این تصویری که آپ کردم ببینید و چک کنید .. اون دوقسمت باید بر روی YES باشن
بعد اون اولی رو که با فلش مشخص کردم انتخاب کن و Setting رو بزن ... در نهایت اون دو قسمتی که هایلایت کردم رو چک کن و تنظیمات مختلف رو اعمال کن و تست کن تا در نهایت جواب بگیری .. بازم امری بود در خدمتم
هر کار کردم درست نشد .
درایور رو پاک کردم درست شد .
اینطوری بهتره . با یه انگشت راحت مثل غلتک عمل میکنه .
ممنون
strong98
26-08-2013, 01:07
سلام
واسه منم اینجوری میشه از وقتی درایورهای کارت گرافیکمو آپدیت کردم تنها راهی که به نظر من رسید غیر فعال کردن اسلیپ بود یعنی اسلیپ رو گزاشتم رو never :n02:
سلام .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
آره واسه منم بعد از نضب درایورش دیگه کار نمیکنه کلا تاچ پدش هم خیلی ضعیف کار میکنه آدمو دق میده :n03:
AliReza-M
26-08-2013, 10:14
یه ماه پیش خودم و داداشم یه 4540 و یه 2342 از HP خریدیم. ولی بدجور با نصب درایورهاش مشکل داریم.
واسه 4540 که واسه خودمه از این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تمام درایورهارو دانلود کردم،ولی بازم یه سری از چیزا مثل کارت گرافیک یا بلوتوث و نت ورک رو سیستم نشناخته.
واسه 2342 هم که خود سایت اچ پی فقط واسه ویندوز 8 درایوراشو داده و واسه سون نداده.
ما مونیدیم چی کار کنیم دیگه. با این سرعت افتضاح اینترنتم که در دقیقه کمتراز یک مگابایت دان میشه، تاحالا چند گیگ درایور بی مصرف دان کردم.
میدونم واسه 2342 g6 اینجا جاش نیست بپرسم ولی جای دیگه هم سوال کردم توی انجمن، جواب درستی بهم ندادند.
لطفا اگه ممکنه واسه ویندوز سون 64بیتی، یه لیست مفید از درایور ها واسه 4540 و 2342 بهم بدید تا بالاخره بعد از یه ماه که این دوتا لپتابو گرفتیم، بتونیم راحت ازشون استفاده کنیم.
مرسی.
دوستان ثواب داره منو هم راهنمایی کنید. :n02:
strong98
26-08-2013, 11:01
دوستان ثواب داره منو هم راهنمایی کنید. :n02:
این لیست درایورهای منه همه ی اینهارو باید داشته باشی
این برنامه رو هم دانلود کن این
توضیحاتش
Driver Genius Professional 12.0.0.1314 نام نرم افزاری است حرفه ای در زمینه مدیریت بر درایورهای سخت افزاری ، که به کمک آن می توانید از درایورهای سیستم نسخه ی پشتیبان (BackUp) تهیه کرده و در زمانی کمتر از یک دقیقه به بازگرداندن آن ها (Restore) بپردازید . همچنین توسط این برنامه می توانید به جستجوی سخت افزارها در سیستم بپردازید ، یا اینکه درایور یک سخت افزار را به روز رسانی (Update) یا حذف کنید .اگر درایور یکی از سخت افزارهای خود را گم کرده اید ، این برنامه می تواند به راحتی مدل آن سخت افزار را تشخیص داده و در پیدا کردن درایور مورد نظر به شما کمک می کند .
strong98
26-08-2013, 12:46
مرسی داداش واسه من اکی شد:n16::n12:
gelayor14
27-08-2013, 10:27
مرسی.t
برای منم همین مشکلا رو داشت کلی نشستم دانلود کردم درایور ها رو از سایت اچ پی باز بازی درمیاورد مخصوصا سر گرافیک اینا رو که نصبیدم
بعد یه سی دی از اینا که خودشون درایور ها رو اتومات تشخصی می دن نبود خود نرم افزار دانلود می کنه Auto Drive بری تو بازار بگی میدن بهت
اینو که گذاشتم خودش هرچی درایور تشخیص داده بود ندارم از روی سی دی نصبید
:n19:
greywarden90
27-08-2013, 22:17
سلام .
کسی از بچه ها از این برچسبهای LCD روی لپ تاپ چسبونده ؟
کلا نظرتون چیه توصیه می کنید بچسبونیم یا نه ؟
AliReza-M
28-08-2013, 23:04
با تشکر از دوستان.یه سوال دیگه اینکه من درایور کارت گرافیک رو نصب کردم توی device manager توی زیرمجموعه کارت گرافیک دوتا گزینه هست.یکیش فعاله ولی روی اون یکی یه علامت تعجب اومده.میگه درایور نصبه،ولی نمیتونه کار کنه.چرا اینطوریه ؟ باید چیکار کنم؟میدونم این سوالات برای شماها سادست ولی واسه من که تازه این لپتابو گرفتم، تازست. مرسی.در ضمن میگن توی سایت HP یه جایی هست که شماره سریال لپتابتو وارد میکنی خود سایت بهت درایورای مخصوص همون لپتابو معرفی میکنه. میشه لینکشو بدید، من خودم پیدا نکردم.
سلام
دوستان من از وقتی وین 8 نصب کردم احساس میکنم سمت چپ لپ تاپ بیشتر از زمانیکه وین 7 داشتم داغ میکنه .
یکی از دوستان گفت اینطور نیست .
امشب پسر عموم هم که همین مدل لپ تاپ رو داره ، میگقت واسه منم وین 8 بیشتر داغ میکنه نسبت به وین 7 .
نظزتون چیه ؟
سلام
من میخوام این مدل رو بخرم
تنها مشکلم گارانتیش هست ... ویستا
آخه من روی گارانتی خیلی حساسم
سلام
دوستان من از وقتی وین 8 نصب کردم احساس میکنم سمت چپ لپ تاپ بیشتر از زمانیکه وین 7 داشتم داغ میکنه .
امشب پسر عموم هم که همین مدل لپ تاپ رو داره ، میگقت واسه منم وین 8 بیشتر داغ میکنه نسبت به وین 7 .
نظزتون چیه ؟
سلام داداش.
اون قسمتی رو که شما میگید رو قبلا روی دستگاه من هم به شدت داغ میکرد ولی بعد از مدتی درست شد البته من با 7 کار می کردم و از 8 خبر ندارم!
اون قسمت هم محض اطلاع هارد است و اشتباها بعضی ها فکر می کنند CPU است!
ما یک Defrage بکن ببین حل میشه یا نه؟
موفق باشی
sajad_samavi
01-09-2013, 00:10
سلام
من میخوام این مدل رو بخرم
تنها مشکلم گارانتیش هست ... ویستا
آخه من روی گارانتی خیلی حساسم
سلام دوست عزیز گارانتی ویستا هم گارانتی خوبیه البته من از دوستام شنیدم .. اما این لب تاپ با گارانتی مادیران هم در بازار موجود هست که پیشنهاد میکنم با این گارانتی تهیه بفرمایید
sajad_samavi
01-09-2013, 00:16
سلام
نظزتون چیه ؟
سلام حاجی .. من نگفتم اینطور نیست :n02:
من مدت خیلی کوتاهی ویندوز 7 داشتم و اصلا تو این مدت به دمای لب تاپ توجه نکردم .. اما احتمال داغ شدن بیشترش در ویندوز 8 هست ( چون یه سری برنامه ها بطور بکگراند در ویندوز8 همیشه در حال پروسس هستند ) !
به هر حال اختلاف دمای سیستم در ویندوز 7 و 8 نباید به اون حد زیاد باشه که محسوس باشه ؛ اینکه شما میگی خیلی داغ میکنه نمیدونم چی بگم .
تو این مدتی که این سیستمو داشتم دیروز برای اولین بار فنش روشن شد :n04:.. 2 ساعتی Call Of Duty بازی کردم بعدش وقتی با برنامه HWinfo دما رو گرفتم روی 76 بود .. فنشم روشن شد یه چند دقیقه ای کار کرد . جالب بود برام .. علی الخصوص صدای فنش !
hamed_wise
01-09-2013, 00:52
سلام. این مدل چه مشکلاتی رو داره؟
دما؟
کیفیت صفحه؟
اثرانگشت روی بدنه؟
باتری؟
بهتر از k56 یا زد 500 هست؟
قیمت و قدرت سی پی یو و گرافیک مهم نیست واسم. برای نت و آفیس میخوامش فقط
h.omrani
01-09-2013, 06:25
سلام به دوستان گرامی زمانیکه سیستم روشن است درلبتاپ می بندم درزمان بسته بودن چراغ هارددستگاه چشمک نمی زنددرضمن درضمن درزمان بازکردن درلبتاپ واستفاده مجددازسیستم صفحه لاک ویندوزنمی آیدوبرای واردشدن به وبندوزبایددکمه پاوررذزدتاصفحه لاک ویندوز ظاهرگردد.چکارباید کنم این مشکل برطرف بشه
مجدد سوالم را مطرح ميكنم كسي راه حل مي دونه
البته بگم قبل از اينكه قسمت security tools - face و finger راه اندازي كنم اين ويژگي بسته شدن لب تاپ و بازشدنش به خوبي صورت مي گرفت
سلام حاجی .. من نگفتم اینطور نیست :n02:
من مدت خیلی کوتاهی ویندوز 7 داشتم و اصلا تو این مدت به دمای لب تاپ توجه نکردم .. اما احتمال داغ شدن بیشترش در ویندوز 8 هست ( چون یه سری برنامه ها بطور بکگراند در ویندوز8 همیشه در حال پروسس هستند ) !
به هر حال اختلاف دمای سیستم در ویندوز 7 و 8 نباید به اون حد زیاد باشه که محسوس باشه ؛ اینکه شما میگی خیلی داغ میکنه نمیدونم چی بگم .
تو این مدتی که این سیستمو داشتم دیروز برای اولین بار فنش روشن شد :n04:.. 2 ساعتی Call Of Duty بازی کردم بعدش وقتی با برنامه HWinfo دما رو گرفتم روی 76 بود .. فنشم روشن شد یه چند دقیقه ای کار کرد . جالب بود برام .. علی الخصوص صدای فنش !
من می خوام این مدل رو بخرم . اما تردید دارم . میخوام با چند تا مدل دیگه مقایسش کنم ...
صدای فنش زیاده ؟
شما از لپ تاپتون راضی هستید ؟
من برای کارای مهندسی برق می خوام ...
سلام. این مدل چه مشکلاتی رو داره؟
دما؟
کیفیت صفحه؟
اثرانگشت روی بدنه؟
باتری؟
بهتر از k56 یا زد 500 هست؟
قیمت و قدرت سی پی یو و گرافیک مهم نیست واسم. برای نت و آفیس میخوامش فقط
داداش گلم از من میشنوی اصلا سمت z500 نرو :n15:که نه عمر داره نه کیفیت تصویر دلچسبی داره.
از نظر دما بخوای k56 بهتره چون ایسوس توی این سری ار لپ تاپاش فناوری ice cool رو ارائه کرده که لپ تاپو خنک نگه میداره
از نظر کیفیت تصویر برابرن ولی 4540 زیر نور آفتاب خیلی بهتر جواب میده
از نظر باتری 4540 بهتره چون k56 باتریش 4سلولیه ولی 4540 باتریش 6سلولیه!
اگه واسه این کارا میخوای همین 4540 با سی پی یو core i5 رو بگیری خیلی بهتره
با تشکر
سلام داداش.
اون قسمتی رو که شما میگید رو قبلا روی دستگاه من هم به شدت داغ میکرد ولی بعد از مدتی درست شد البته من با 7 کار می کردم و از 8 خبر ندارم!
اون قسمت هم محض اطلاع هارد است و اشتباها بعضی ها فکر می کنند CPU است!
ما یک Defrage بکن ببین حل میشه یا نه؟
موفق باشی
دوست من سمت چپ پایین هارد نیست سمت راست پایین هارده.میتونی در لپتابو که بصورته کشویی هست رو باز کنی ببینی حتی cpu یا gpu هم نیست.ممکنه اداپتور وایفای باشه یا مین که داغ بشه چون فلز هست سطح روییش گرما انتقال پیدا میکنه.
AliReza-M
02-09-2013, 06:47
با تشکر از دوستان.یه سوال دیگه اینکه من درایور کارت گرافیک رو نصب کردم توی device manager توی زیرمجموعه کارت گرافیک دوتا گزینه هست.یکیش فعاله ولی روی اون یکی یه علامت تعجب اومده.میگه درایور نصبه،ولی نمیتونه کار کنه.چرا اینطوریه ؟ باید چیکار کنم؟میدونم این سوالات برای شماها سادست ولی واسه من که تازه این لپتابو گرفتم، تازست. مرسی.
دوستان راهنمایی لطفا. دمتون گرم
باید دوباره درایورهای کارت گرافیک را نصب کنی. دوتا درایور را پاک کن.بعد اول درایور گرافیک سی پیو که همون اولی میشه را نصب و بعد درایور کارت گرافیکت که فکر کنم 7650 را نصب کن.
دوست من سمت چپ پایین هارد نیست سمت راست پایین هارده.میتونی در لپتابو که بصورته کشویی هست رو باز کنی ببینی حتی cpu یا gpu هم نیست.ممکنه اداپتور وایفای باشه یا مین که داغ بشه چون فلز هست سطح روییش گرما انتقال پیدا میکنه.
دوست من من خودم این رو در یکی از سایت های معروف ارزیابی لپ تاب دیدم و شک ندارم ولی اگر شما دیدید که بحث جداست!
اگر هم می گویید که هیچی نیست پس چرا در بیش تر لپ تاب های همین مدل فقط فقط همین قسمت داغ می شود و قسمت های دیگرش حتی یک سانتی متر کنارش سرد است!
sajad_samavi
02-09-2013, 16:15
من می خوام این مدل رو بخرم . اما تردید دارم . میخوام با چند تا مدل دیگه مقایسش کنم ...
صدای فنش زیاده ؟
شما از لپ تاپتون راضی هستید ؟
من برای کارای مهندسی برق می خوام ...
سلام دوست عزیز ... اگر برای انجام بازی ، لب تاپ نمیخواین ! قطعا بهترین گزینه همین لب تاپ 4540 عه .. مهمترین نکتش واسه شما تیپ و استایل مهندسیشه که خیلی عالیه و حس خوبی به آدم میده:n01:
چون این مدت فنش روشن نشده بود ، برای بار اول که فنش روشن شد خب متوجه صدای فنش و اینکه داره کار میکنه شدم ( اما صدای فنش هم مناسب بود و اصلا تو ذوق نمیزد ) به این نکته توجه کن که شاید حتی در انجام کارهای نسبتا سنگین فنش هم نیاز به کار پیدا کنه .. من بعد از دو ماه که خریدم بار اول بود که فنش کار میکرد اونم چون خیلی بازی کردم !!! ..( روزهایی بوده که لب تاپ نزدیک به 15 ساعت روشن بوده اما اصلا فنش کار نکرده البته دمای محیط هم رو این موضوع تاثیر داره ) اما در نهایت کارکرد و عملکرد فنش بسیار خوبیه و صدای فنش هم طوری نیست که بخوای بهش خرده بگیری .
من از خرید این لب تاپ بسیار راضیم ( اگر مورد استفاده از بازی رو نادیده بگیریم :) ) .. من هم برای انجام کارهای مهندسی اینو تهیه کردم ، اتوکد ، 3D Max ، فتوشاپ و ... رو باهاش کار میکنم سرعت کار و رندردینگ قابل قبولی داره . در نهایت برای استفاده های روزمره و انجام کارهای مهندسی بسیار مناسب و قابل قبوله .. ( من CPU i7 با رم 8 گیگ رو خریداری کردم )
sajad_samavi
02-09-2013, 16:20
سلام دوست عزیز ! ... کدوم گرافیکتون علامت تعجب داره ؟! اگر گرافیک ATI هست احتمال ناسازگاری نسخه ویندوزتون با این گرافیک و درایورش هست اما پیشنهادم اینه : ابتدا درایور مربوط به گرافیک موردنظر ( علامت تعجب داره ) رو نصب کنید ( سعی کنید از بروزترین نسخه درایور استفاده کنید ) اگر درست شد که فبها ..
** در برخی از موارد مشاهده شده که با نصب درایور کارت گرافیک ATI ، برای گرافیک INTEL مشکل ایجاد میشه و از آنجایی که ویندوز به طور پیش فرض از این گرافیک استفاده میکنه بعد از ریست ، رزولوشین و گرافیک ویندوزتون بهم میریزه و در قسمت Adaptor هیچ گرافیکی هم شناسایی نمیکنه ، با این که هر دو گرافیک هم نصب میباشن( این حاکی از عدم سازگاری ویندوزتون با گرافیک هاست و پیشنهاد میکنم که در این حالت از ویندوز دیگری استفاده کنید ) .. امری بود در خدمتم
alireza_p30
02-09-2013, 16:40
از دوستان کسی تونسته مشکل اسلیپ (sleep) رو حل کنه . من وین7 دارم .
دوست من من خودم این رو در یکی از سایت های معروف ارزیابی لپ تاب دیدم و شک ندارم ولی اگر شما دیدید که بحث جداست!
اگر هم می گویید که هیچی نیست پس چرا در بیش تر لپ تاب های همین مدل فقط فقط همین قسمت داغ می شود و قسمت های دیگرش حتی یک سانتی متر کنارش سرد است!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دایره ی سفید رنگ که مشخص کردم هارده.
دایره قرمز cpu دایره ی نارنجی هم اداپتور وایفای هست.
احتمالا این کانفیگ بدون گرافیک amd هست اما واسه من و شما در قسمت داریره ی سبز amd gpu نصب هست.
دقیقا در این تصویر زیر مشخص کردم خودمم باز کردم در لپتابو دیدم
اما چرا سمت چپ پایین داغ میشه شاید به خاطر نزدیک بودن گرافیک یا پردازشگره یا کار اداپتور وایفای یا یه قطعه دیگه که من دیدمش اما نمی دونم کارش پیه دقیقا در همون محلم نصبه. بعد من فکر میکردم حاشیه پایینه کیبورد المینیومه ولی نیست یه فلز دیگست چون المینیوم گرما را انتقال میده در یه جا متمرکز نمیشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sajad_samavi
02-09-2013, 18:34
امروز بازی Splinter Cell - Blacklist رو بازی کردم ... خیلی خیلی حال داد .. کلی حس خوب بهم داد :n12:
بر روی تمام تنظیمات به صورت عالی اجرا شد .. هم High و هم Ultra !! ولی خودم رویMedium بازی کردم .
مریدان وقتی کیفیت اجرای بازی رو دیدند ، خشتک ها بدریدند و نعره زنان از کادر خارج شدند ...:n04:
امروز بازی Splinter Cell - Blacklist رو بازی کردم ... خیلی خیلی حال داد .. کلی حس خوب بهم داد :n12:
بر روی تمام تنظیمات به صورت عالی اجرا شد .. هم High و هم Ultra !! ولی خودم رویMedium بازی کردم .
مریدان وقتی کیفیت اجرای بازی رو دیدند ، خشتک ها بدریدند و نعره زنان از کادر خارج شدند ...:n04:
:n09: باش فارکرای 3 رو بازی کن لپتاپ خشتک خودشو میدره من که میگم حیفه واسه بازی لپتاپ شیک و مهندسی پسندی هست.خودم زیاد باهاش بازی نمیکنم.
Mt.Shadow
03-09-2013, 12:02
:n09: باش فارکرای 3 رو بازی لپتاپ خشتک خودشو میدره من که میگم حیفه واسه بازی لپتاپ شیک و مهندسی پسندی هست.
من بازی کردم فارکرای 3 رو . . . باید همه رو low باشه وگرنه نمیشه بازی کرد ...
mosi_alfa
03-09-2013, 12:20
دوستان در مورد داغی سمت چپ تاچ پد این پست در تاپیک مربوطه از فروم hp رو بخونید ببیند منظورشو متوجه میشد؟
david.beckham
03-09-2013, 12:30
با سلام و خسته نباشید...من تازگی 4540s خریدم..ویندوز 7 -64 بیتی هم نصب کردم...تمامی درایور ها هم در device manager نصب میباشد وای نه میتونم از finger print استفاده کنم و نه از بلوتوث
ایا finger print نرم افزار مخصوصی میخواد؟؟ روش فعال سازیش رو بلد نیستم...کمکم کنید لطفا
بولوتوث هم نصب میباشد و از روی ایکون کنار ساعت اون پایین add device رو میزنم ولی هیچی پیدا نمیکنه...
ممنون
gelayor14
03-09-2013, 16:15
منم دقیقا این مشکل داغ کردن سمت چپ اش رو داریم سمت راست خنک خنک ...الانم هم میخوام برم یه کول پد جدید بگیرم که فن اش وسط نباشه چون این بد داغ می کنه!
و یه مشکل دیگه من از وقتی درایورهام مخصوصا این گرافیک نصب شد رم سیستم ام بین 40 تا 50 درصد پر میشه قبل از این با وجود برنامه های باز سیستم ام نهایتا میشد 30% چیکار کنم ؟نمی تونم الان ویندوز مجازی نصب کنم؟
و دوستانی که رم اضافه کردن تا چقدر رو ساپورت می کنه رم 8 اضافه کنیم میکشه؟؟
دوستان در مورد داغی سمت چپ تاچ پد این پست در تاپیک مربوطه از فروم hp رو بخونید ببیند منظورشو متوجه میشد؟
چیز زیادی نگفتن مثل فروم ماست .یکی میگه من این مشکلو دارم اونیکی میگه نه ندارم:n15:
در حد توصیه که چکار کنید گرما کمتر شه من اینا رو فهمیدم یکیشونم یه عکسی از موقعیت قطعات گذاشته بود. کسی اگه متخصص سراغ داره ازش بپرسه خواهشا که خطری هست این داغی یا نه البته واسه من زیادم داغ نمیکنه.یکی از دوستات چند پست قبل گفته بود تاچش موقع بازی سوخت خوب در هنگام بازی خیلی داغ تره میترسم این گرما به تاچ پد صدمه بزنه.
با سلام و تشکر
من دوتا سوال داشتم :
یکی اینکه خواستم بدونم واسه لپ تاپ هایی که مدل چیپ وای فای اونها Railink بود و با بلوتوث مشکل داشتن راه حلی پیدا نشد ؟؟ یعنی خود اچ پی هم جوابگوی کاربرهاش نیست ؟؟
دوم اینکه خواستم بدونم میشه LCD این لپ تاپ رو با یه ال سی دی از نوع full HD تعویض کرد یا فقط همین استانداردشه ؟؟
mosi_alfa
04-09-2013, 19:45
چیز زیادی نگفتن مثل فروم ماست .یکی میگه من این مشکلو دارم اونیکی میگه نه ندارم:n15:
در حد توصیه که چکار کنید گرما کمتر شه من اینا رو فهمیدم یکیشونم یه عکسی از موقعیت قطعات گذاشته بود. کسی اگه متخصص سراغ داره ازش بپرسه خواهشا که خطری هست این داغی یا نه البته واسه من زیادم داغ نمیکنه.یکی از دوستات چند پست قبل گفته بود تاچش موقع بازی سوخت خوب در هنگام بازی خیلی داغ تره میترسم این گرما به تاچ پد صدمه بزنه.
ممنون از توجه شما، منظورم دقیقا محتوای پستی بود که هایلات کرده بودم:
که مشکل طرف حل شده.
mosi_alfa
04-09-2013, 20:10
با سلام و خسته نباشید...من تازگی 4540s خریدم..ویندوز 7 -64 بیتی هم نصب کردم...تمامی درایور ها هم در device manager نصب میباشد وای نه میتونم از finger print استفاده کنم و نه از بلوتوث
ایا finger print نرم افزار مخصوصی میخواد؟؟ روش فعال سازیش رو بلد نیستم...کمکم کنید لطفا
بولوتوث هم نصب میباشد و از روی ایکون کنار ساعت اون پایین add device رو میزنم ولی هیچی پیدا نمیکنه...
ممنون
برای استفاده از امکانات امنیتی لپتاپ نصب نرم افزار های مربوطه لازمه: Software - Securit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])y
برای بلوتوث هرکس یه راهی براش جواب داده، لطفا صفحات قبلی رو بگردید دوست عزیز
منم دقیقا این مشکل داغ کردن سمت چپ اش رو داریم سمت راست خنک خنک ...الانم هم میخوام برم یه کول پد جدید بگیرم که فن اش وسط نباشه چون این بد داغ می کنه!
و یه مشکل دیگه من از وقتی درایورهام مخصوصا این گرافیک نصب شد رم سیستم ام بین 40 تا 50 درصد پر میشه قبل از این با وجود برنامه های باز سیستم ام نهایتا میشد 30% چیکار کنم ؟نمی تونم الان ویندوز مجازی نصب کنم؟
و دوستانی که رم اضافه کردن تا چقدر رو ساپورت می کنه رم 8 اضافه کنیم میکشه؟؟
1.4 تا 2 گیگ از حافظه رم به تنهایی توسط ویندوز استفاده میشه!
رم هشت روی کانفیگ i5 به خوبی کار میکنه، ولی خوب به خاطر محدودیت های سایر منابع سیستم مثه هارد، بیشتر از 80% کار نمیده، در مورد بنده
با سلام و تشکر
من دوتا سوال داشتم :
یکی اینکه خواستم بدونم واسه لپ تاپ هایی که مدل چیپ وای فای اونها Railink بود و با بلوتوث مشکل داشتن راه حلی پیدا نشد ؟؟ یعنی خود اچ پی هم جوابگوی کاربرهاش نیست ؟؟
دوم اینکه خواستم بدونم میشه LCD این لپ تاپ رو با یه ال سی دی از نوع full HD تعویض کرد یا فقط همین استانداردشه ؟؟
چرا اخرین راه حل اینه که بیایم صورت مسئله رو پاک کنیم از هات استپات بجای تکنولوژی کند و قدیمی بلوتوث استفاده کنیم:n02::n06:
سوال دوم هم رویای قشنگی هست اما فقط در حد رویاست دیگه:n16:
mosi_alfa
04-09-2013, 20:49
بچه ها بازی Total War ROME II کسی تست کرده؟
میگن روی gf630 لگ داره، چه برسه به ati7650:n27:
سلام دوستان:20:
من دیروز یه 4540S خریدم و بالاخره دست از سر لپ تاپ قبلیم MSI GX-620 برداشتم:n02: (زمان خودش برو بیایی داشت:n09:)
کانفیگ:
Intel Core i5-3230M Processor 2.6GHz
Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
8GB DDR3-1333 SDRAM
750GB 7,200RPM Hard Drive
AMD Radeon HD 7650M
امیدوارم که چرخش برام بچرخه:n07:
sajad_samavi
05-09-2013, 12:10
با سلام و تشکر
من دوتا سوال داشتم :
سلام دوست عزیز ... نمیدونم دقیقا مشکلتون با بلوتوثش چیه
اما من الان چیپ لب تاپم Ralink هستش اما هیچ گونه مشکلی با بلوثوت و وای فای ندارم ..
هم از طریق بلوتوث به راحتی فایل و اینا رو تبادل میکنم و همینکه تو انوبوس یا پارک یا مکانی که به اینترنت دسترسی ندارم از اینرتنت ایرانسل بوسیله گوشی و با بلوتوث لبتاپ خیلی راحت و بی دردسر لب تاپ رو به اینترنت وصل میکنم .
از درایور Ralink بروز شده در سایت HP استفاده کنید .. از لینکی که براتون گذاشتم میتونید دانلود کنید
Ralink Bluetooth Software Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در رابطه با سوال دومتون اینکه دیسپلی شما یه دیوایس خروجی محسوب میشه و میتونید با تعویض این خروجی و تهیه دیسپلی ای که Full HD ساپورت باشه اونو ارتقا بدین اما این امر تو ایران بعید به نظر میرسه مگر اینکه شرکت یا فرد توانایی قبول کنه این کارو براتون انجام بده ( البته قبلش باید دیسپلی Full HD شو تهیه کنید .)
sajad_samavi
05-09-2013, 12:15
سلام دوستان:20:
من دیروز یه 4540S خریدم و بالاخره دست از سر لپ تاپ قبلیم MSI GX-620 برداشتم:n02: (زمان خودش برو بیایی داشت:n09:)
کانفیگ:
Intel Core i5-3230M Processor 2.6GHz
Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
8GB DDR3-1333 SDRAM
750GB 7,200RPM Hard Drive
AMD Radeon HD 7650M
امیدوارم که چرخش برام بچرخه:n07:
مبارک باشه دوست عزیز...
به عنوان کسی که از MSIا استفاده کرده ؟! نظر کلیت راجع بش چیه ؟!؟ از نظر ساپورت و.. خوب بود ؟
هارد 4540ت هم اگه اینجوری باشه که نوشتی ( 7200 ) خیلی خوبه .. چرخش برات بچرخه :n01:
سلام
گاهی اوقات صدای غژ غژ هاردش روی اعصاب آدم میره .
برای شما هم همینطوره ؟
دیفراگمنت کردید شما ؟
بهتر نشده ؟
sajad_samavi
07-09-2013, 10:31
سلام
گاهی اوقات صدای غژ غژ هاردش روی اعصاب آدم میره .
برای شما هم همینطوره ؟
دیفراگمنت کردید شما ؟
بهتر نشده ؟
سلام بنده تا بحال صدای هاردو نشنیدم اما روزای اولی که خریدم دیفراگ کردم کل هاردو ..
sajad_samavi
07-09-2013, 13:20
دوستان سلام ...
این برنامه رو به کسانی که تازه این لب تاپ رو خریداری کردن یا اینکه کلا با نصب درایور ها و برنامه های مورد نیاز مشکل دارند پیشنهاد میکنم :
( لینک دانلود ) HP SoftPaq Download Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همانطور که در عکس زیر مشاهده میکنید ؛ 1. برنامه ابتدا مدل نوت بوک شما و سپس نوع ویندوزی که ازش استفاده میکنید و در نهایت زبان مورد نظر را به طور خودکار شناسایی میکند ( قسمت 1 مشخص شده در تصویر )
2. سپس پک های موردنیاز سیستمون رو با توجه به اولویت ها ، ورژن های ، دسته بندی و حجم هاشون براتون مشخص میکند ( قسمت 2 مشخص شده در تصویر )
3. در نهایت شما هر کدوم از پک ها رو که بخواین انتخاب میکنید و برنامه آنها رو به طور اتوماتیک دانلود و نصب می نماید .. ( قسمت 3 در تصویر ) ( به عنوان مثال من بایوس رو برای دانلود گذاشتم و میبینید که به صورت کامل هم دانلود شده )
در تصویر پایین میتوانید جزئیات پک های مشخص شده را هم ببینید و هر کدام رو که خواستین انتخاب کنید ... ( تصویر بالا گام دوم )
در این تصویر یه سری جزییات هم مشخصه .. مثلا در ستونی که با 1 مشخص شده ( Avaalaible Softpaqs) برنامه هایی هستند که اصلا روی سیستم نصب نیستند و میتونید اونها رو نصب کنید
اما در ستون دو برنامه هایی هستند که شما اونا رو دارین اما شاید نیاز به بروز رسانی داشته باشند .
mosi_alfa
07-09-2013, 14:37
قبلا ریخته بودم این نرم افزارو، اما اینقدر طول میده please wait while hp...this my take few min
یه ربع واستادم نیومد.
New-P30world
07-09-2013, 16:55
دوستان سلام ...
این برنامه رو به کسانی که تازه این لب تاپ رو خریداری کردن یا اینکه کلا با نصب درایور ها و برنامه های مورد نیاز مشکل دارند پیشنهاد میکنم :
( لینک دانلود ) HP SoftPaq Download Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود بر تو،
دوستان سفارش دادن 4540s واسشون تهیه کنم مونده بودم با نصب نسبتا پر دردسر درایورها چه کنم!
قبلا ریخته بودم این نرم افزارو، اما اینقدر طول میده please wait while hp...this my take few min
یه ربع واستادم نیومد.
یعنی نتونستی ازش استفاده کنی؟؟ نکنه بعد که منم میخوام استفاده کنم گیر کند!؟؟
sajad_samavi
07-09-2013, 20:12
یه ربع واستادم نیومد.
اره قبول دارم واسه ما که عجولیم کمی کلافه کننده س .. البته به سرعت نت بستگی داره اما واسه من 3 الی نهایتا 5 دقیقه طول میکشید ...
sajad_samavi
07-09-2013, 20:16
درود بر تو،
دوستان سفارش دادن 4540s واسشون تهیه کنم مونده بودم با نصب نسبتا پر دردسر درایورها چه کنم!
یعنی نتونستی ازش استفاده کنی؟؟ نکنه بعد که منم میخوام استفاده کنم گیر کند!؟؟
دوست عزیز نگران نباش .. همین طور که گفتین کمی دردسر داره اما درایورها رو به طرق مختلف میتونید دانلود و نصب کنید ..
از برنامه ای که گفتم میتونید استفاده کنید .
همچنین از برنامه HP Support Assissant هم میتونید استفاده کنید . ( اینم برنامه ی خوبیه و یکی از کاربرداش برای چک و آپدیت درایورهاست )
همچنین به صورت دستی میتونید درایورهای مورد نیازتون را از سایت اچ پی دانلود کنید و نصب نمایید .
درنهایت اگر با گارانتی مادیران تهیه بفرمایید یک DVD حاوی تمام درایورها تو باکس لب تاپ موجوده که میتونه مفید باشه ...
با این اوصاف جای نگرانی برای راه اندازی درایورهای این لب تاپ نیست ....:n16:
اقا این aida بعضی موقع ها دمای gpu amd رو نشون نمیده بعضی موقع ها هم میده(اکثرا موقع بازی یا نرم افزارای گرافیکی) یعنی من این مشکلو دارم شما هم ایا این مشکلو دارین.هر وقت دما رو نشون بده تو قسمت display هم amd 7000 sr با مشخصات کاملش هست هر وقت دما یا سنسور gpu نباشه نشون نمیده.چرا؟؟؟:n13::n04:
اطلاع رسانی !!!
ورژن 13.10 درایور کارت گرافیک AMD
(AMD رو جو گرفته هی درایور میده بیرون)
سلام.
این عکس واسه aida من هست .
قضیه چیه ؟
قضیه اون cooling fans چیه ؟
فکر کنم چون کار گرافیکی انجام نمیدم و گرافیک amd استفاده نمیشه ، واسه همین نمایش داده نمیشه . درسته ؟
یه سوال من الان بخوام درایور گرافیکو اپدیت کنم الان که 13.8 هست اگه همین طوری 13.10 رو نصب کنم رو قبلیه اپدیت میشه یا نه باید حتما قبلی رو پاک کنم.؟؟؟
سلام.
این عکس واسه aida من هست .
قضیه چیه ؟
قضیه اون cooling fans چیه ؟
فکر کنم چون کار گرافیکی انجام نمیدم و گرافیک amd استفاده نمیشه ، واسه همین نمایش داده نمیشه . درسته ؟
دقیقا مشکله من قستی کار میکنه :n04::n15:
mosi_alfa
08-09-2013, 15:24
یه سوال من الان بخوام درایور گرافیکو اپدیت کنم الان که 13.8 هست اگه همین طوری 13.10 رو نصب کنم رو قبلیه اپدیت میشه یا نه باید حتما قبلی رو پاک کنم.؟؟؟
همینطوری بزیز، قبلیو پاک کنی معلوم نیست دیگه گرافیکت سویچ بشه یا نشه:n02:
mosi_alfa
08-09-2013, 15:40
اطلاع رسانی !!!
ورژن 13.10 درایور کارت گرافیک AMD
(AMD رو جو گرفته هی درایور میده بیرون)
آره، خیلی خوبه، بیشتر بخاطر بهبود اجرای بازیها، علی الخصوص بازی های جدیده:
سلام یه سوال ببخشید ولی شاید جای دقیقش این جا نباشه از اونجایی که به همه توصیه کردیم win 8 نصب کنن منم وین 8 دارم که از سافت 98 گرفتم.کرک که میشه بعد چند رو بی دلیل ویندوز اکسپلورر برا خودش ریستارت میشه یعنی پنجره های مثل مای کامپیوتر و درایو ها و پوشه ها رو میبنده و کپی هایی که در حال انجام باشند رو میبنده و قطع میکنه و... .میخواستم بدونم شما این مشکلو دارین اگه ندارین وین رو از کجا دانلود کردین که هم خودش سالم باشه و هم کرکش سالم و سازگار.؟؟؟
ممنون:n16:
سلام دوستان الان چند روزه که لپ تاپم وقتی دارم فیلم نگاه میکنم یا بازی میکنم یه دفعه میره رو یه صفحه ابی چطور میتونم درستش کنم
sajad_samavi
10-09-2013, 21:40
سلام یه سوال ببخشید ولی شاید جای دقیقش این جا نباشه از اونجایی که به همه توصیه کردیم win 8 نصب کنن منم وین 8 دارم که از سافت 98 گرفتم.کرک که میشه بعد چند رو بی دلیل ویندوز اکسپلورر برا خودش ریستارت میشه یعنی پنجره های مثل مای کامپیوتر و درایو ها و پوشه ها رو میبنده و کپی هایی که در حال انجام باشند رو میبنده و قطع میکنه و... .میخواستم بدونم شما این مشکلو دارین اگه ندارین وین رو از کجا دانلود کردین که هم خودش سالم باشه و هم کرکش سالم و سازگار.؟؟؟
ممنون:n16:
سلام دوست عزیز ... 100% ویندوز رو از یه شرکت معتبر خریداری کنید .. کلا سعی کنین خریداری کنین :n02:
دوستان ، تجربه موفقی تا بحال با ویندوزهای دانلود شده نداشتن :n16:
sajad_samavi
10-09-2013, 21:50
سلام دوستان الان چند روزه که لپ تاپم وقتی دارم فیلم نگاه میکنم یا بازی میکنم یه دفعه میره رو یه صفحه ابی چطور میتونم درستش کنم
دوست عزیز صفحه آبی معنی های متفاوتی داره هم میتونه ناشی از مشکلات نرم افزاری باشه و هم سخت افزاری ...
اگر نرم افزار جدیدی نصب کردین یا آپدیتی انجام دادین میتونه مسبب این مشکل باشه ... پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو مجدد نصب کنید اگر دیگه blue screen رو مشاهده نکردین که نرم افزاری بوده اما اگر برطرف نشده بود میتونه مشکل در سخت افزارها باشه
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان.من 4540 حدود یک ماهه خریدم.فینگر پرینتش غیرفعال بود بعد از یک ماه فعالش کردم با نصب نرم افزار HP ProtectTools Security Manager. توی تنظیمات این نرم افزار اول 4 تا انگشت اسکن کردم بعد گزینه پسورد و فینگر پرینتو تیک زدم مرحله بعد تنظیماتش یه گزینه بود واسه این که کی اثر انگشت میخواد دو تا گزینه بود اولی تیک خورده بود دومی هم واسه قبل از بالا اومدن ویندوز بود که من اشتباهی تیک زدم .الان لپ تابم بالا نمیاد .روشن که میکنم یه صفحه میاد روش نوشته hp. هر چی هم انگشتمو میکشم فایده نداره.لطفا راهنماییم کنید دوستان بد جور قاطی کردم.:n28:
mohamad skystar
11-09-2013, 10:40
سلام دوستان
من تازه این لپتاپ رو خریدم
بازی PES2012 روش جواب نمیده
یعنی چندتا بازی نصب کردم جواب نداد
میخواستم بپرسم باید چیکار کنم؟
اگه این بازی روش جواب نده ضدحال خوردم میرم لپتاپ رو عوض میکنم
لطفا راهنمایی کنید.
sajad_samavi
11-09-2013, 16:53
سلام دوستان
من تازه این لپتاپ رو خریدم
بازی PES2012 روش جواب نمیده
یعنی چندتا بازی نصب کردم جواب نداد
میخواستم بپرسم باید چیکار کنم؟
اگه این بازی روش جواب نده ضدحال خوردم میرم لپتاپ رو عوض میکنم
لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز مبارکتون باشه ..:n16:
خیالتون راحت .. بنده الان PES2013 رو در بالاترین حالت تنظیمات به صورت روان و بدون لگ اجرا میکنم ...
چون این لب تاپ رو تازه خریدین ، فکر میکنم ویندوزتون 7 باشه ؟!؟!؟!؟!
سویچ بین کارت گرافیک های این لب تاپ در ویندوز 7 به خوبی انجام نمیشه ، اگر میخواین بازی ها رو روون اجرا کنید و در کار با لب تاپتون راندمان بیشتری داشته باشید .. حتما و حتما پیشنهاد میشه که ویندوز 8 رو نصب کنید ..
در صورتی که ویندوز 8 رو نصب کنید و درایورهای مربوطه هم به خوبی نصب کنید PES 2012 رو به راحتی میتونید اجرا کنید .
New-P30world
11-09-2013, 17:20
دوستان نظرشون درباره مدل 4545s با سی پی یو AMD چیه ؟؟
سایت notebookcheck که امتیاز خوبی بهش داده، دیگه لنگوئیجم ضعیفه نمی دونم چیا در موردش گفته!
این سی پی یو معادل کدوم مدل اینتل میشه ؟؟ i3 یا i5 ؟؟
گرافیکش که از 4540s ضعیف تره ولی خب برای کسی که اهل بازی نباشه زیادم هست!
آیا برای کارهای معمول و نیمه سنگین برای دو سه چهار! سال جواب میده ؟؟
سپاس :)
gelayor14
12-09-2013, 19:33
سلام دوستان.من 4540 حدود یک ماهه خریدم.فینگر پرینتش غیرفعال بود بعد از یک ماه فعالش کردم با نصب نرم افزار HP ProtectTools Security Manager. توی تنظیمات این نرم افزار اول 4 تا انگشت اسکن کردم بعد گزینه پسورد و فینگر پرینتو تیک زدم مرحله بعد تنظیماتش یه گزینه بود واسه این که کی اثر انگشت میخواد دو تا گزینه بود اولی تیک خورده بود دومی هم واسه قبل از بالا اومدن ویندوز بود که من اشتباهی تیک زدم .الان لپ تابم بالا نمیاد .روشن که میکنم یه صفحه میاد روش نوشته hp. هر چی هم انگشتمو میکشم فایده نداره.لطفا راهنماییم کنید دوستان بد جور قاطی کردم.:n28:
من که چیزی به ذهنم نمی رسم ولی تروخدا دوستان یکی کمکش کنه
با سلام.
شما به محض روشن کردن لپتاپ دکمه delete رو بزنید ببینید وارد تنظیمات bios میشه.اگه وارد شد تنظیمات bios رو به حالت پیشفرض برگردونید اگه درست نشد بوت رو روی dvd rom قرار بدید و ویندوز رو عوض کنید.
موفق باشید.
با سلام.
لطفا دوستانی که تجربه کار با این لپتاپ رو برای مدت طولانی دارن به این دو سوال من جواب بدن:
1 - این درسته که هنگام شارژ احساس ضعیف برق توی بدنه لپتاپ وجود داره؟
2 - درسته که بعد از مدتی(مثلا چند ماه) سرعت لپتاپ کم میشه؟(مثلا سرعت هارد و کپی اطلاعات کم بشه؟)
با تشکر.
gelayor14
12-09-2013, 20:53
با سلام.
لطفا دوستانی که تجربه کار با این لپتاپ رو برای مدت طولانی دارن به این دو سوال من جواب بدن:
2 - درسته که بعد از مدتی(مثلا چند ماه) سرعت لپتاپ کم میشه؟(مثلا سرعت هارد و کپی اطلاعات کم بشه؟)
با تشکر.
تقریبا 4 ماهه من اینو دارم مورد اول دقیقا هست.از روز اولش تا الان.....هرچند مشکل خیلی حادی نیست بنظرم..
دومی هم مال من که یکم کند شده ولی مطمئن نیستم که برا همه اینجوری باشه کلی درایور نصب می شه..نرم افزار روی سرعت مسلما اثر میذاره
دیگر دوستان هم اگه نظری دارن لطفا بگن.
ممنون.
سلام دوستان
خسته نباشید
دوستان چطور باید از کابل hdmi استفاده کنم ؟
تنظیمات خاصی داره برای فعال شدن ( ویندوز 8 ) ؟
من کابل رو زدم به لپ تاپ و تلویزیون اما تصویری نیومد .:n28:
تنظیماتی داره ؟
ممنون
دیگر دوستان هم اگه نظری دارن لطفا بگن.
ممنون.
سلام دوست عزیز
1 - در مورد احساس برق ضعیف توی بدنه درسته . برای من هم همینطوره . تقریبا برای همه دوستان همینطوره . اما اونقدر ضعیف هست که مشکل ایجاد نمیکنه .
2 - برای من سرعت کپی کردن کاهشی پیدا نکرده . اما طبیعی هست . همه لپ تاپ ها مدتی که از ویندوز میگذره ، کمی کاهش سرعت داره .
نگران نباشید
sajad_samavi
13-09-2013, 12:41
با سلام.
با تشکر.
دوست عزیز سلام
1. با یه دوست اینکاره که فروشنده محصولات HP بود صحبت میکردم میگفت که این مورد نه تنها مشکل نیست و جز معایب این لب تاپ نیست بلکه یکی از مزایای این لب تاپ می باشد که باعث میشه نوسانات برق کمتر بر روی سخت افزار ها تاثیر بذاره و یه سری دلایل آورد که خیلی خوب و راضی کننده بود اما حضور ذهن ندارم ... :n06: ( میگفت طرف لب تاپو خریده برده ، فرداش آورده پس کفته : این لب تاپتون برق داره یکی دیگه بدین:n02: ! )
2. اصلا هم اینطور نیست... یه سری کاهش سرعت ناشی از تغییرات نرم افزاری و رجیستری در ویندوز شاید بوجود میاد ما سرعت هارد و سخت افزارهای دیگه تا دراز مدت هیچگونه افتی ندارن ( در مورد هارد شما باید یه سری اصول هم رعایت کنید تا راندمان بیشتری داشته باشید .. مرتب دیفراگ کنید ، وقتی لب تاپ روشن زیاد جابجاش نکنید ، تکان های شدید به لب تاپ وارد نکنید ، در رابطه با شوک برق و اینا هم حواستون باید جمع باشه )
sajad_samavi
13-09-2013, 12:47
سلام دوستان
خسته نباشید
دوستان چطور باید از کابل hdmi استفاده کنم ؟
تنظیمات خاصی داره برای فعال شدن ( ویندوز 8 ) ؟
من کابل رو زدم به لپ تاپ و تلویزیون اما تصویری نیومد .:n28:
تنظیماتی داره ؟
ممنون
دوست عزیز من الان با کابل HDMI لب تاپ رو به تلویزون وصل کردم و بازی میکنم .. آخ که چه حالیه ! همه چی عالیه :n02::n07:
کابل HDMI رو به لب تاپ و تلویزیون وصل کن ... بعدش با کنترل تلویزیون خروجی TV رو بر روی HDMI مربوطه تنظیم کن ( برخی تلویزیون ها چندین پورت HDMI دارن )
حالا بستگی داره میخوای چطوری تصویر داشته باشی !
1. تصویر رو همزمان رو هر دو داشته باشی ؟!
2.تصویر رو فقط روی تلویزیون داشته باشی و دیسپلی لب تاپ خاموش بشه ؟!
3. تصویر نصف بشه ؛ نصفش رو تلویزیون و نصفش هم رو لب تاپ ؟! و الی آخر
بیا سراغ لب تاپ و دکمه کلید function یا همون fn ( کنار کلید ویندوز ) رو به همراه F4 بزن ( پس شد زدن کلید fn+F4 ) لیستی رو برات میاره در رابطه با تنظیمات Second Screen که تمامی حالاتی که بالا گفتم رو داره ؛ هر کدومو خواستی انتخاب کن و حالشو ببر
sajad_samavi
13-09-2013, 15:47
ااا دقیقا مشکل من !
گرافیکامم هر 2شون 6.7 ..
سلام .. دیروز کولرمون سوخت :(
دوستان من الان تو یه محیط خیلی گرم دارم با لب تاپ کار میکنم ( البته کار خیلی خیلی سبک ) در حد نصب ویندوز و درایور ها .. الان شاید 3 ساعته که لب تاپ روشنه و دارم درایور ها رو نصب میکنم
گرماش که زیاده اما نه در حدی که بخواد اذیت کنه ولی واقعا محسوسه.. بغل تاچ پد داغه :(
اما نکته ای که برام جالبه ..
من سه بار وین عوض کردم همش هم با درایورهای مشابه
چند ماه پیش بار اول که ریت گرفتم به رمم 7.7 داد .
ویندوز رو که چند وقت پیش عوض کردم و باز ریت گرفتمم به رمم 8 داد .
الان هم که وین عوض کردم دلم نمیخواست ازش ریت بگیرم ؛ چون پیش خودم میگفتم هیچیش ایده آل نیست هم محیط گرمه دماش زیاده ، هم چندین ساعته روشنه و ... اما ریت گرفتمم و در کمال تعجب به رمم 8.1 داد .
دلیلش چی میتونه باشه ؟!
mosi_alfa
13-09-2013, 17:33
سلام .. دیروز کولرمون سوخت :(
دوستان من الان تو یه محیط خیلی گرم دارم با لب تاپ کار میکنم ( البته کار خیلی خیلی سبک ) در حد نصب ویندوز و درایور ها .. الان شاید 3 ساعته که لب تاپ روشنه و دارم درایور ها رو نصب میکنم
گرماش که زیاده اما نه در حدی که بخواد اذیت کنه ولی واقعا محسوسه.. بغل تاچ پد داغه :(
اما نکته ای که برام جالبه ..
من سه بار وین عوض کردم همش هم با درایورهای مشابه
چند ماه پیش بار اول که ریت گرفتم به رمم 7.7 داد .
ویندوز رو که چند وقت پیش عوض کردم و باز ریت گرفتمم به رمم 8 داد .
الان هم که وین عوض کردم دلم نمیخواست ازش ریت بگیرم ؛ چون پیش خودم میگفتم هیچیش ایده آل نیست هم محیط گرمه دماش زیاده ، هم چندین ساعته روشنه و ... اما ریت گرفتمم و در کمال تعجب به رمم 8.1 داد .
دلیلش چی میتونه باشه ؟!
غیرقابل اعتماد بودن بنچمارک ویندوز! اصن یه وزی...
mehrdadmec
13-09-2013, 19:04
سلام آقا آپدیت بایوس چیه ؟ دقیق تر اینکه چه تغییری تو سیستم بوجود میاره؟ کلا توصیه میکنین بروز بشه یا نه؟ اگه مشکلی بوجود بیاد چطوری به حالت قبل برش گردونم ؟
sajad_samavi
13-09-2013, 21:31
سلام آقا آپدیت بایوس چیه ؟ دقیق تر اینکه چه تغییری تو سیستم بوجود میاره؟ کلا توصیه میکنین بروز بشه یا نه؟ اگه مشکلی بوجود بیاد چطوری به حالت قبل برش گردونم ؟
" Bios مخفف کلمه Base Input Output System میباشد و نرم افزاري است که شامل گرداننده هاي مختلفي است که که رابط بين سخت افزار و سيستم عامل هستند يعني بايوس نرم افزاري است که همه آن از روي ديسک بارگذاري نمي شود بلکه قسمتي از آن ، قبلا بر روي چيپهاي موجود در سيستم نصب شده اند. "
آپدیت بایوس حتما پیشنهاد میشه ..
اگر در حین انجام آپدیت مشکلی در قطع برق نداشته باشین ، هیچ مشکلی بوجود نمیاد .. اگر از باتری استفاده میکنید حداقل شارژ برای این کارو داشته باشه تا در حین آپدیت بایوس خاموش نشه که بعدش مصیبته ..
سلام
دوستان من هرکار میکنم hdmi فعال نمیشه . چندین بار تست کردم .روی دو تا TV امتحان کردم . با دو تا کابل تست کردم .
اما تصویری روی TV نمیاد . مشکل هم از TV نیست .
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
امکان داره پورت hdmi لپ تاپ مشکل داشته باشه ؟
ممنون
سلام.میگم حسگر اثر انگشت این لپ تاپ را باید چشکلی فعال کرد؟:n13:
سلام.میگم حسگر اثر انگشت این لپ تاپ را باید چشکلی فعال کرد؟:n13:
برای بار هزارم :n15:
برنامه HP ProtectTools Security Manager 8.0.3.1345 رو نصب کنید!
پست مربوطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------
نمیدونم چرا از گزینه ی جستوجو در انجمن استفاده نمیکنید؟
بهترین ابزار برای پیدا کردن مطلب مورد نظر شماست!
mehrdadmec
15-09-2013, 16:18
آقا من HP ProtectTools Security Manager و Validity Fingerprint Sensor Driver رو با موفقیت نصب کردم حتی دوتا انگشت هم تعریف کردم الان فینگر ست شده ولی موقع استارت ویندوز فقط پسوورد میاد اثری از فینگر نیست.(البته قبلاسورد گذاشته بودم) حالا چطوری تنظیمش کنم؟ ممنون
کمک کنید .
mehrdadmec
16-09-2013, 16:10
آقا من HP ProtectTools Security Manager و Validity Fingerprint Sensor Driver رو با موفقیت نصب کردم حتی دوتا انگشت هم تعریف کردم الان فینگر ست شده ولی موقع استارت ویندوز فقط پسوورد میاد اثری از فینگر نیست.(البته قبلاسورد گذاشته بودم) حالا چطوری تنظیمش کنم؟ ممنون
آقایون کسی جواب نمیده؟ راهی داره یانه؟ (راستی برنامه HP ProtectTools Security Manager واسه من ابتدای ویندوز بالا نمیاد) اگه کسی میتونه از تنظیمات برنامه تصویر بزاره مشکل همه حل بشه.
بچه ها مشکلم حل شد:n08::n02:
gelayor14
16-09-2013, 18:28
سلام
یه سوال داشتم اگه وقتی باتری فول شارژه برای استفاده وصل کنمش به برق ....مشکلی پیش می آد(مدت طولانی استفاده)؟ یا باید باتری رو دربیارم؟
کمک کنید .
یه نفر پیدا نمیشه کمکمون کنه ؟1
برنامه hp softpaq download manager رو نصب کردم .
همونطور که دوستان عزیز گفتن خیلی طول میکشه .الان نزدیک به 10/12 دقیقس که داره download میکنه .
sajad_samavi
17-09-2013, 11:50
سلام
یه سوال داشتم اگه وقتی باتری فول شارژه برای استفاده وصل کنمش به برق ....مشکلی پیش می آد(مدت طولانی استفاده)؟ یا باید باتری رو دربیارم؟
سلام دوست عزیز ...
خیر مشکلی پیش نمیاد .. چون وقتی که شارژ باتری به حدی برسه ، اتوماتیک اتصال به باتری قطع میشه و عملیات شارژ متوقف میشه .. یعنی در این زمان اگه آداپتور برقتون وصل باشه به طور اتوماتیک از حالت برق مستقیم استفاده میکنه ..
اما توصیه میشه اگر در جایی هستین که دسترسی طولانی به برق دارین ، برای حصول اطمینان بیشتر باتریتون رو خارج کنید و از برق استفاده کنید .:n16:
sajad_samavi
17-09-2013, 11:54
یه نفر پیدا نمیشه کمکمون کنه ؟1
برنامه hp softpaq download manager رو نصب کردم .
همونطور که دوستان عزیز گفتن خیلی طول میکشه .الان نزدیک به 10/12 دقیقس که داره download میکنه .
دوست عزیز سلام ...
درایو انحصاری نداره ، و اگر هم نیاز به درایور باشه با پک درایورهایی که مربوط به مادربورد هستن و شما نصبشون میکنین باید نصب بشه ..
در تظنیمات دیوایس منیجر ببینین درایوری دارین که نصب نشده ؟! اگر هست که نصبش کنید و مجدد چک کنید .
اگر هم تمام درایورهاتون نصب بود و مشکل حل نشد ، احتمال ایراد در پورت HDMI شما هست .. به یه آدم اهل فن مراجعه کنید :n02::n16:
mosi_alfa
17-09-2013, 12:23
دوستان من وایرلسم نیم ساعتی یا اصلا بطور رندوم limited accses میشه، صفحه کنسول مودم هم بالا نمیاد، باید قطع و وصل بشم تا درست بشه، چیکار کنم؟
دوست عزیز سلام ...
درایو انحصاری نداره ، و اگر هم نیاز به درایور باشه با پک درایورهایی که مربوط به مادربورد هستن و شما نصبشون میکنین باید نصب بشه ..
در تظنیمات دیوایس منیجر ببینین درایوری دارین که نصب نشده ؟! اگر هست که نصبش کنید و مجدد چک کنید .
اگر هم تمام درایورهاتون نصب بود و مشکل حل نشد ، احتمال ایراد در پورت HDMI شما هست .. به یه آدم اهل فن مراجعه کنید :n02::n16:
ممنون
این از دیوایس منجر من :
3 تا درایور نصب نیست که نمیدونم دقیقا چی هست .
اینم از صفحه دیوایس اسکرین :
sajad_samavi
17-09-2013, 14:54
دوستان من وایرلسم نیم ساعتی یا اصلا بطور رندوم limited accses میشه، صفحه کنسول مودم هم بالا نمیاد، باید قطع و وصل بشم تا درست بشه، چیکار کنم؟
وایرلس منم گاهی اوقات قاط میزنه .. نمیدونم مشکل از آپدیته ویندوزه فک کنم !
وقتی اینجوری میشه ، از Trubloushooting خود ویندوز استفاده کنین فک کنم درستش کنه
:n16:
sajad_samavi
17-09-2013, 15:17
ممنون
این از دیوایس منجر من :
3 تا درایور نصب نیست که نمیدونم دقیقا چی هست .
اینم از صفحه دیوایس اسکرین :
دوست عزیز در فروم های سایت اچ پی همچنین مشکلاتی رو خیلی از کاربرها داشتن ...
یه نمونه ش
I have an HP Pavillion dv 2700 laptop with an HDMI output port. In the past I've used it to connect to my hdtv, but it stopped working altogether (video, sound, everything). I know it's not the cable, because I've tested other cables that work with other devices. Anyway, I'm pretty sure the HDMI port is broken. Is there a way I can fix it, or if not is there a way to get it replaced?
اینم یکی از راه حل هاش :
1. disconnect the hdmi cable
2. go to dev mgr
3. uninstall all sound devices
4. on dev mgr click action, then scan for hard ware changes to allow automatic re-installation of the sound devices
5. go to hp.com, support and drivers tab, download drivers and software and put the p/n on the designated box
6. you need to make sure what the correct operating system that you are using whether its vista 32 bit or vista 64 bit\
7. install latest audio driver, chipset family driver, and bios updates NOTE: install drivers one-at-a-time to avoid problems during installation 8. for CTO notebooks, you need to make sure either you have Intel, NVDIA, or ATI graphics chipset driver.... hdmi audio is usually attached on the graphics chipset family driver
9. restart the nb
10. re-connect the hdmi cable
11. look for the volume icon , right click , click on playback devices, set the HDMI audio as default if it will not do automatic configuration.... NOTE: this is the best practical way to configure sound bec there are cases that when you removed the cable it will still be set to hdmi thus no sound will come fr the defaukt speakers of the nb. 12. for the display you can toggle the display by fn+f4 key but wil intel you wld need to configure it first to work.. to do that right click on the desktop and go to graphic options and set output to Notebook+Digital television, you can also set it to extended display or not by going to disply properties or set it on the graphics control panel.. you have a lot of options actually...
گام 7 تا ده بالا مهمه !
برخی جاها راه حالشو مشکل درایور کارت گرافیک گفتن و خیلی جا ها هم از کارت صدا و آپدیت نبودن بایوس صحبت کردن ...
ولی من با توجه به سه تا دیوایسی که شما درایورشو نصب نکردین و توی Device Managere تون مشخصه ؛ فک میکنم با نصب اونا مشکلتون بر طرف بشه .
دو تا دیوایس اولی که Base System Device هستش فک میکنم مربوط به رم ریدر دستگاه هستش .
اینا رو براش دانلود و نصب کن ببین درست میشه : ( همش تو این لینک HP 4540s Drviers / Win8 64Bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) در بخش Driver - Storage موجوده )
1.JMicron Media Card Reader Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 003_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
2.Intel Rapid Storage Technology Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 935_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
3.HP 3D DriveGuard 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 813_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
واسه اون درایور آخری هم که Unknown هستش چندین تا گزینه هست :D ! تک تک خودت از سایت HP اونایی که مربوط به Intel و ماربورد و چیپست و اینا میشه رو دانلود کن و نصب کن .. نشد بگو DVD مادیران رو برات بفرستم :n16::n02:
mosi_alfa
17-09-2013, 15:57
وایرلس منم گاهی اوقات قاط میزنه .. نمیدونم مشکل از آپدیته ویندوزه فک کنم !
وقتی اینجوری میشه ، از Trubloushooting خود ویندوز استفاده کنین فک کنم درستش کنه
:n16:
ترابل شوت، not fixed داد، درایورشو حذف و نصب چطوره؟
sajad_samavi
17-09-2013, 16:38
واسه من فیکس میده ..
ضرر نداره نصب کن و بروزترین درایور رو نصب کن
gelayor14
17-09-2013, 17:17
سلام دوست عزیز ...
خیر مشکلی پیش نمیاد .. چون وقتی که شارژ باتری به حدی برسه ، اتوماتیک اتصال به باتری قطع میشه و عملیات شارژ متوقف میشه .. یعنی در این زمان اگه آداپتور برقتون وصل باشه به طور اتوماتیک از حالت برق مستقیم استفاده میکنه ..
اما توصیه میشه اگر در جایی هستین که دسترسی طولانی به برق دارین ، برای حصول اطمینان بیشتر باتریتون رو خارج کنید و از برق استفاده کنید .:n16:
متشکرم
راجع به مورد آخر هم من همین کار رو می کردم دو دفعه برق رفت کلا همه کاراام پرید این بود که باتری اش رو مجبور شدم بزارم......:n02:
New-P30world
18-09-2013, 15:43
سلام
امروز 4540 که برای دوستان سفارش داده بودم به دستم رسید، عجب چیزیه! کلا تو دست یه نفر دیگه و پشت ویترین خودشو نشون نمیده تاوقتی که خودت رو پاهات بزاریش!!
و اما از اونجائی که واسه خودم نیست، نمی خوام روش آزمون خطا انجام بدم!
بنابراین ازتون می خوام هر موقع فرصت داشتید با حوصله راهنمائیم کنید تا ضایع نشوم!
گارانتیش مادیران هست و دستورا العمل برگرندان Image از روی DVD داره که گفته :
( با برگرداندن ایمیج تمامی درایورها و نرم افزارهای لازم نصب میگردد و نیازی به نصب درایورها نخواهید داشت)
البته مربوط به وین هفت هست و من باید وین هشت نصب کنم
1- نیازی به بازگرداندن این ایمیج هست؟؟ با نصب وین هشت از ببین میره و دیگر هیچ!؟؟
2- DVD درایورهای موجود در کارتن که مربوط به وین هفت هست برای وین هشت کاربردی نداره درسته ؟؟
3- وین هشت رو دانلود کردم و دارم با نرم افزار Windows.7.USB میریزم رو فلش برای نصب، برای بار اول رو لپتاپ تجربه می کنم! توصیه ایی دارید ؟؟
4- F10 بزنم برم تو Setup و گزینه مربوط به بوت usb رو انتخاب کنم و بعد ذخیره و خروج و ریستارت و دیگه چی ؟؟
5- پارتیشن بندی کدوم مرحله هست!؟؟
6- اصلا آموزش کلی نصب و راه اندازی به سبک خودتون هم پذیرفته میشود!
ایشاا.. از خجالتتون در بیام :blush:
دوست عزیز در فروم های سایت اچ پی همچنین مشکلاتی رو خیلی از کاربرها داشتن ...
یه نمونه ش
اینم یکی از راه حل هاش :
گام 7 تا ده بالا مهمه !
برخی جاها راه حالشو مشکل درایور کارت گرافیک گفتن و خیلی جا ها هم از کارت صدا و آپدیت نبودن بایوس صحبت کردن ...
ولی من با توجه به سه تا دیوایسی که شما درایورشو نصب نکردین و توی Device Managere تون مشخصه ؛ فک میکنم با نصب اونا مشکلتون بر طرف بشه .
دو تا دیوایس اولی که Base System Device هستش فک میکنم مربوط به رم ریدر دستگاه هستش .
اینا رو براش دانلود و نصب کن ببین درست میشه : ( همش تو این لینک HP 4540s Drviers / Win8 64Bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) در بخش Driver - Storage موجوده )
1.JMicron Media Card Reader Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 003_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
2.Intel Rapid Storage Technology Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 935_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
3.HP 3D DriveGuard 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 813_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
واسه اون درایور آخری هم که Unknown هستش چندین تا گزینه هست :D ! تک تک خودت از سایت HP اونایی که مربوط به Intel و ماربورد و چیپست و اینا میشه رو دانلود کن و نصب کن .. نشد بگو DVD مادیران رو برات بفرستم :n16::n02:
ممنونم سجاد جان .
دو تا از دیوایس ها مربوط میشد به رم ریدر که درست شد .
اما اون unknown موفق نشدم پیداش کنم .
دیروز لپ تاپ پسر عموم ( که دقیقا همین مدل با همین کانفیگ خودم هست ) رو آوردم و اونم با hdmi وصلش کردم به tv . اونم جواب نداد
احتمال خرابی پورت hdmi کمتر شد . اگر هم خرااب باشه پس هر دو لپ تاپ پورتشون خرابه . چون اون لپ تاپ هم خودم ویندوزشو عوض کردم و درایوراش رو نصب کردم .
تصمیم گرفتم ویندوز 7 نصب کنم ببینم چی میشه . واقعا عجیبه .
بازم ممنون از توضیحاتت
amirxxxbest
20-09-2013, 09:05
سلام دوستان
به نظرتون بین این سه تا کدوم بهتره
hp 4540s i7 8ram 750 2/1vga
lenovo z500 i7 8ram 1tb 2/1vga
asus k55 i7 6ram 1tbhdd 2vga
من نظم بیشتر روی hp هستشو خودم هم دانشجوی مکانیک هستم بیشتر برای درس والبته یه کم هم بازی میخام
اگه لپ تاپ بهتریهم میشناسین خواهشا معرفی کنید
رنج قیمت 2 تا نهایتا 3 باشه لطفا کمک کنید:n26:
New-P30world
20-09-2013, 14:39
سلام دوستان
به نظرتون بین این سه تا کدوم بهتره
hp 4540s i7 8ram 750 2/1vga
lenovo z500 i7 8ram 1tb 2/1vga
asus k55 i7 6ram 1tbhdd 2vga
من نظم بیشتر روی hp هستشو خودم هم دانشجوی مکانیک هستم بیشتر برای درس والبته یه کم هم بازی میخام
اگه لپ تاپ بهتریهم میشناسین خواهشا معرفی کنید
رنج قیمت 2 تا نهایتا 3 باشه لطفا کمک کنید:n26:
4540s شک نکن ;) نه اینکه دو گرینه دیگه خوب نیستن، 4540s راسته کارت هست..
New-P30world
20-09-2013, 14:55
همچنان نیازمند یاری سبزتان هستم!
من میزان ریسک رو بازم به حداقل رسوندم و رفتم ویندوز 8 خریدم (شرکت پرند)
الان فقط هر چی سعی می کنم بوت کنمش نمیشه!
مراحلی که طی می کنم! : لپتاپ روشن، کلید f10 ، بعد System Configuration و انتخاب گزینه Boot Option و الان چه کنم!؟؟؟
کجائین راهنمائی کنید خواهشاً
New-P30world
20-09-2013, 15:39
بوت شد! فک کنم لپ تاپ چون نو هست اینجوری یا اونجوریش شده بود!!
خلاصه ما بدون راهنمائی رفتیم واسه نصب ولی خدائیش واسه ادامه راه منو همراهی کنید لطفاً.. :(
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.