مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Hp ProBook 4540s
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
mosi_alfa
09-11-2013, 01:49
سلام
کارت گرافیک اینتل من HD 3000 هست !
الان بعضی از دوستان شات گذاشتن از دیوایس منیجیر گرافیک رو زده HD 4000 !
این چه معنی ایی میتونه داشته باشه ؟؟
3000 ضعیفتره ؟؟
مطمئن هستید 4540 دارید نه 4530؟! این کانفیکی که شما میگید رو اصلا جایی ندیدم و نشنیدم، بله 4000 به مراتب قوی تره
mosi_alfa
09-11-2013, 01:56
...محکم و خوش ساخت و با کیفیته...
در حین جابجایی خورد به چارچوب در، لبه جلو غر شد، کلا لبش از فلز نرمی ساخته شده!
hoomanhooman2
09-11-2013, 08:49
سلام دوست عزیز
ممنون بابت پاسختون در مورد مشکل sleep
منظورتون همون درایوری هست که Intel + AMD هست ؟ منظورم این درایوره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 419_1%257CswEnvOID%253D4058%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
شما از چه ویندوزی استفاده می کنید ؟
بی زحمت لینک درایوری که فرمودید رو برای ویندوز 7 (64)ultimate بزارید .
برای نصب کردن این درایور نیاز هست که درایوری که الان روی سیستم هست رو Delete کنم ؟
ممنون
............
دوستان من قبلا که ویندوز 8 داشتم .الان 7 ultimate نصب کردم . احساس میکنم روی ویندوز 8 لپ تاپ بیشتر داغ میکرد ( سمت چپِ تاچ پد ) . الان خوبه . شما همچین احساسی نداشتید ؟
دوست عزیز برای ویندوز 7 اولتیمیت 64 بیتی فقط همین درایور (درایور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 419_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) ) رو نصب کن ... من مشکل زیادی با گرافیک داشتم ... بعد چند هفته کلنجار رفتن ؛ ویندوزمو پاک کردم و تو نصب مجدد فقط همین درایور رو برای گرافیک نصب کردم . مشکلی با سوییچینگ یا Sleep ندارم الان. :n09:
Mt.Shadow
09-11-2013, 10:20
مطمئن هستید 4540 دارید نه 4530؟! این کانفیکی که شما میگید رو اصلا جایی ندیدم و نشنیدم، بله 4000 به مراتب قوی تره
آره بابا 4540 دارم
گرافیک amd همون 7650m هست ولی اینتل 3000 !
cpu هم سندی هست i5
فاقد فینگر
رم هم 6
یعتی میگید همچین کانفیگی نداریم ؟؟
یعنی کلاه رفته سرم ؟؟!!
سلام دوست عزیز
ممنون بابت پاسختون در مورد مشکل sleep
منظورتون همون درایوری هست که Intel + AMD هست ؟ منظورم این درایوره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 419_1%257CswEnvOID%253D4058%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
شما از چه ویندوزی استفاده می کنید ؟
بی زحمت لینک درایوری که فرمودید رو برای ویندوز 7 (64)ultimate بزارید .
برای نصب کردن این درایور نیاز هست که درایوری که الان روی سیستم هست رو Delete کنم ؟
ممنون
............
دوستان من قبلا که ویندوز 8 داشتم .الان 7 ultimate نصب کردم . احساس میکنم روی ویندوز 8 لپ تاپ بیشتر داغ میکرد ( سمت چپِ تاچ پد ) . الان خوبه . شما همچین احساسی نداشتید ؟
دوست عزیز برای ویندوز 7 اولتیمیت 64 بیتی فقط همین درایور (درایور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 419_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) ) رو نصب کن ... من مشکل زیادی با گرافیک داشتم ... بعد چند هفته کلنجار رفتن ؛ ویندوزمو پاک کردم و تو نصب مجدد فقط همین درایور رو برای گرافیک نصب کردم . مشکلی با سوییچینگ یا Sleep ندارم الان. :n09:
سلام
ممنون .
این درایور رو قبلا ( حدود 3/4 ماه پیش ) گرفتم و دارم . این ورژن جدیدش هست یا همون قبلیه ؟
و یه سوال دیگه . در حال حاضر من درایور هایی که روی سیستمم هست به صورت مجزا دانلود و نصب کردم .
برای نصب این درایوری که لینک دادید نیاز هست درایور های قبلی رو پاک کنم ؟
ممنون
بچه ها کسی تونسته از HP SimplePass به درستی استفاده کنه !؟
برنامه مخصوص لپ تاپ های اچ پی که برای تشخیص اثر انگشت هستش که تمام یوزر پسورد های ایمیل ها و اکانت ها وثل فیس بوک رو میپرسه و همشونو به اثر انگشت وصل میکنه طوری که وقتی میخایم وارد هر کدوم از اکانت هامون بشیم لازم نیست یوزر پس بزنم فقط با کشیدن اثر انگشت واردش میشه
اول اینکه اعتبار این کار چقدر هستش ؟
و اینکه وقتی تمام یوزر پسورد هامون رو در اختیار این برنامه میزاریم آیا کار خطرناکی نیست که شاید این نرم افزار از این موضوع سو استفاده کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه .
مشکل Sleep لپ تاپ برای من مرتفع شد .
درایور گرافیک رو از سایت HP دانلود کردم . درایور های قبلی رو پاک کردم .
درایور جدید رو نصب کردم .
مشکل sleep حل شد .
واقعا برای من Sleep مهمتر هست از بازی ...
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن .
alireza_p30
09-11-2013, 14:43
اگه همون درایور 8 برای 8.1 رو ریختید مطمئین باشید سوییچ انجام نمی شه، حتی کاتالیست هم اجرا نمیشه، فقط یه برنامه به اسم hydra اجرا میشه که کاربرد خاصی نداره، اما اسلیپ کار میکنه
یعنی گرافیک شناسایی شده اما سوئیچ نمیشه؟
الن شروع کردم به دانلود از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 253D5229457%257Cac.admitted%253D1383994560759.8764 44892.199480143%257CswEnvOID%253D4059%257CprodType Id%253D321957%257CswLang%253D13%257CprodSeriesId%2 53D5229455%257Clang%253Den%257Ccc%253Dus%257Cactio n%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
به گفته دوستان فقط Amd را نصب میکنم-شاید لبتاب ماهم تونست راحت بخوابه!!
mosi_alfa
10-11-2013, 00:15
یعنی گرافیک شناسایی شده اما سوئیچ نمیشه؟
الن شروع کردم به دانلود از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 253D5229457%257Cac.admitted%253D1383994560759.8764 44892.199480143%257CswEnvOID%253D4059%257CprodType Id%253D321957%257CswLang%253D13%257CprodSeriesId%2 53D5229455%257Clang%253Den%257Ccc%253Dus%257Cactio n%253DlistDriver&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
به گفته دوستان فقط Amd را نصب میکنم-شاید لبتاب ماهم تونست راحت بخوابه!!
بله همین طوره
اگر منظورتون درایور جدید amd برای 8.1 هست که چند روزه اومده، باید بگم من همین الان تست کردم؛ نشد که نشد، هم اسلیپ کار نمیکنه، هم کاتالیست بالا نمیاد، کلا فاتحه،دهن این hp رو من...گل بگیرم
hoomanhooman2
10-11-2013, 07:30
بله همین طوره
اگر منظورتون درایور جدید amd برای 8.1 هست که چند روزه اومده، باید بگم من همین الان تست کردم؛ نشد که نشد، هم اسلیپ کار نمیکنه، هم کاتالیست بالا نمیاد، کلا فاتحه،دهن این hp رو من...گل بگیرم
این مشکل فقط در درایورهای ویندوز 8.1 هست عایا ؟!
mosi_alfa
10-11-2013, 16:07
این مشکل فقط در درایورهای ویندوز 8.1 هست عایا ؟!
اگه برای ویندوز 7 و 8 همون درایوری که خود hp گذاشته نصب کنید، مشکل اسلیپ و سوییچ نخواهید داشت. در عوض از اپدیت های گرافیک که فایل هایشو سایت amd میذاره و اسمش مثه AMD_Catalyst_13.x_Mobility_Beta محروم میشید و در صورت نصب این اپدیت ها اسلیپ از کار میوفته.
برای ویندوز 8.1 درایوری که خود hp جدیدا گذاشته خرابه، دو راه دارید، یا درایور مربوط به 8 رو بریزید که در اون صورت اسلیپ کار میکنه اما سوییچ خیر
راه دوم هم اینکه AMD_Catalyst_13.x_Mobility_Beta بریزید در این صورت اسلیپ کار نمی کنه ولی سوییچ کار میکنه
کلا همون که گفتم، گل بگیرن این hp بهتره
mosi_alfa
10-11-2013, 16:15
یکی از دوستان که خواست 8.1 بریزه، لطف کنه درایو ویندوز قبلیش رو قبل نصب ویندوز 8.1 فرمت کنه بعد اقدام به نصب 8.1 کنه، و فقط درایور amd مخصوص 8.1 بریزه
شاید این مشکلات درایور جدید مربوط به تداخل با فایل های ویندوز قبلی باشه، چون اغلب افراد منجمله خودم برای اینکه نرم افزارام پاک نشه به ویندوز8.1 اپگرید کردم، شاید یک fresh install جواب بهتری بده
emin blue
11-11-2013, 11:00
من 8.1 نصبیده بودم از راه قانونی هم اکتیو کرده بودم..درایورهای صدا و کارت گرافیکی که سایت رسمی اچ پی گذاشته کار نمیکنن.
درایور کارت گرافیک 8 رو نصب کردم اونم برا بعضی بازیا سوئیچ میکرد برا بعضیا نه برا همین دست از پا درازتر دوباره دیشب 8 رو نصب کردم!! کفرم دراومد...
...
فقط یک میشکل امیدوارم اساتید کمکم کنن
دیشب نفهمیدم HP Tools رو نصب کردم اونم الان یه درایور مجازی باز کرده تو مای کامپیوتر..چه جوری میشه از شرش خلاص شد؟!کسی بلده؟
sajad_samavi
13-11-2013, 16:57
من میخام این لپ تاپ بخرم
ولی از هر کس در موردش پرسیدم میگن زیاد جالب نیست
خرابی زیادی به بار میاره
میخاستم راهنماییم کنید؟!
دوست عزیز سلام ..
حتما سراغ لب تاپ ایسوز برین ... حالا یا کانفیگی پیدا کنین که تو این رده باشه ! یا اگه قیمت براتون مهمه ؛ ی ایسوس تو همین رنج قیمت تهیه کنید ...
پی نوشت : من خودم همین اچ پی رو دارم هم ایسوس .. لب تاپ خوبیه از همه لحاظ اما ایسوس بهتره !
sajad_samavi
13-11-2013, 17:05
سلام
کارت گرافیک اینتل من HD 3000 هست !
الان بعضی از دوستان شات گذاشتن از دیوایس منیجیر گرافیک رو زده HD 4000 !
این چه معنی ایی میتونه داشته باشه ؟؟
3000 ضعیفتره ؟؟
دوست عزیز سلام
چیپ گرافیکی سندی بریج معمولی بین intel HD 2000 تا intel HD 3000 است .
اما در خانواده آی وی بریج تکنولوژی ساخت پردازنده های core i7 به ۲۲ نانومتر رسیده یعنی توان کمتری تلف می کنن و راندمان بالاتری نسبت به سندی بریج دارند .همه پردازنده های core i7 این خانواده دارای چیپ گرافیکی intel HD 4000 هستند . کش همشون ۸ مگا بایته . فرکانس کاریشون از ۲٫۵ گبگا هرتز تا ۳٫۵ گیگاهرتزه .
SNOW PATROL
13-11-2013, 22:57
سلام دوستان من 8.1 رو نصب کردم
درایور amd از سایت اچ پی گرفتم و نصب کردم اما برای گرافیک اینتل رو نصب نکردم
حالا مشکلی دارم اینه که نور صفحه رو حالت مکسه و کم نمیشه .. چه با کلید های اف ان و چه با تنظیمات خود ویندوز نوز کم نمیشه
راه حل چیه ؟ باید اینتل رو هم نصب کنم ؟
14-11-2013, 11:19
سلام دوستان
من چند وقت پیش این دستگاه رو برای یکی از دوستان خریداری کردم و با هزار بدبختی درایورهاش رو نصب کردم
دیشب که پیشش بودم متوجه شدم هیچ بازی اجرا نمیشه و km player هم سیاهه و هیچی نمیاره . واقعا از دست این دستگاه !!!!1
والا همون روز اول هم متوجه شدم که گرافیکش نصب نیست . ویندوز 7 که 32 بیت هست رو براشون نصب کردم
تو اجرای یک بازی ساده مثل انگری برد هم برنمیومد . خب این یعنی قعطا نصب نیست
ولی من قبلا اینجا پرسیدم و دوستان فرمودند که تو سیتینگ ببین چی نوشته
فکر کنم نوشته بود : ati graphic high defenation
فکر کنم همچین چیزی بود . خواهشا بگید کدوم درایور رو براش بگیرم . باور کنید مسیر سایت hp رو دقیق رفتم و همونی رو داون کردم که میباید میکردم
ممنون میشم چون وقت ندارم صفحات قبل رو بخونم
سلام دوستان من 8.1 رو نصب کردم
درایور amd از سایت اچ پی گرفتم و نصب کردم اما برای گرافیک اینتل رو نصب نکردم
حالا مشکلی دارم اینه که نور صفحه رو حالت مکسه و کم نمیشه .. چه با کلید های اف ان و چه با تنظیمات خود ویندوز نوز کم نمیشه
راه حل چیه ؟ باید اینتل رو هم نصب کنم ؟
شما اگه دقت کنید در Manage هم بر روی درایور مورد نظر AMD علامت مثلث زرد رنگ افتاده
این مشکل برا منم پیش اومده
درایور اینتل که برا من نصب نمیشه!!
ویرایش...
شما درایور گرافیک AMD مال ویندوز 8 رو نصب کنید درست میشه و به درستی کار میکنه
خودم الان نصب و تست کردم
مشکلی نداره
:)
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
v.kermani10
15-11-2013, 20:28
من خودم هم تصمیم گرفتم Asusبگیرم!
peyman_nn
16-11-2013, 10:09
دوستان سلام
من خیلی گیر کردم
چرا تو این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 01&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken
ویندوز 7 نسخه ultimate نداره ؟؟
دوست عزیز mosi_alfa هم در یک تاپیک این صفحه رو معرفی کرده اند
الان من زیاد متوجه نشدم که چرا تو صفحه دانلود درایور ها در سایت hp هم یک گزینه amd داره و هم یک گزینه intel ؟؟؟
من amd رو دانلود کردم ولی بعد از اکستراکت شدن فوری ارور میده و نصب نمیشه
واقعا چه گیری کردیم از دست این لب تاب ، خواهشا راهنمایی کنید:n28:
yoosef_st
16-11-2013, 18:16
دوستان سلام
من خیلی گیر کردم
چرا تو این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 01&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken
ویندوز 7 نسخه ultimate نداره ؟؟
دوست عزیز mosi_alfa هم در یک تاپیک این صفحه رو معرفی کرده اند
الان من زیاد متوجه نشدم که چرا تو صفحه دانلود درایور ها در سایت hp هم یک گزینه amd داره و هم یک گزینه intel ؟؟؟
من amd رو دانلود کردم ولی بعد از اکستراکت شدن فوری ارور میده و نصب نمیشه
واقعا چه گیری کردیم از دست این لب تاب ، خواهشا راهنمایی کنید:n28:
من نمیدونم والا، نه فقط شما ها، کلا کسایی که میان تو این تاپیک چرا اینجورین؟؟
بنده الان نزدیک 1 ساله این لپتاپ رو دارم، خودم هم درایورهاش رو دانلود کردم و زیاد هم کار سختی نبوده و خیلی هم راحت دارم ازش استفاده میکنم
یکی دودفعه هم سوال در مورد اینکه کدوم درایور رو دانلود کنم پیش اومد، بالاخره مثلا برای وای فای هر 3 تا درایوری که بود رو دانلود کردم، یکی یکی نصب کردم تا اونی که درست بود درست کار کرد
دوست عزیز شما یه فایلی رو دانلود کردی، موقع اکسترکت ارور میده، دلیلش اینه که فایلت ناقص دانلود شده
این نه ربطی به ویندوز داره و نه لپتاپ و نه شرکت اچ پی
دوباره دانلود کن، ایندفعه سعی کن وسط دانلود قطع نکنی که اینجوری نشه
بعله، لپتاپ های ASUS خیلی خیلی نصب درایورهاشون راحته
اما اولا همینی که شما HP ش رو خریدی، اسوسش 400 500 تومن گرونتره و ثانیا ایسوس کیفیت اچ پی رو هم نداره
peyman_nn
16-11-2013, 21:43
مرد مومن
من چی میگم شما چی میگی !!!
میگم بعد از خارج شدن از حالت فشرده و وقتی که به نصب میرم بعد از یکی دو بار نکست زدن میگه نصب نمیشه
من ویندوز 7 ultimate نصب کردم . تو سایتش همچین ویندوزی نداره . مجبور شدم professional اگر درست گفته باشم ٫ رو دانلود کنم
بلتوثش هم که نصب نشد . شما گفتید بلوتوثش رو یک شرکت دیگه زده و درایورش جداست . اون رو دان کردم و نصب نشد . الان اون دوستم ۲ هفته است که این رو براش خریدم ولی نتونسته باهاش کار کنه . خب حق دارم گله مند باشم . بی ارزش ترین مدل ها هم درایوری دارند که حتما بهش میخوره . برای اینا حالا دو گیگ دان کردم هنوز گرافیک که جزو اولین درایور هاست ارور میده
yoosef_st
16-11-2013, 21:54
اینکه من چی میگم، شما چی میگه، من هرچی میگم بر اساس صحبت شما میگم:
بعد از اکستراکت شدن فوری ارور میده
دوست شما مشکلش چیه؟
ببین عزیزم، شما که از یه سیاره دیگه نخریدی من از یه سیاره دیگه
ما میتونیم باهاش کار کنیم، از همون روز اولم که خریدیم تونستیم باهاش کار کنیم
حالا فرضا روی ویندوز 8.1 چون جدید اومده ممکنه بعضی درایورها یکم طول بکشه تا براش بیاد اما دیگه مشکل داشتن روی ویندوز 7 چیز غیر معمولی هست
بعد از همه اینها هم، برنامه ای هست تحت عنوان HP SoftPaq Download Manager اگه اشتباه نکنم،
خودش آخرین ورژن درایورها رو دانلود و نصب میکنه
من باهاش کار نکردم اما بچه های همین تاپیک معرفیش کردن و ازش استفاده کردن و بسیار هم راضی بودن
hoomanhooman2
16-11-2013, 22:02
مرد مومن
من چی میگم شما چی میگی !!!
میگم بعد از خارج شدن از حالت فشرده و وقتی که به نصب میرم بعد از یکی دو بار نکست زدن میگه نصب نمیشه
من ویندوز 7 ultimate نصب کردم . تو سایتش همچین ویندوزی نداره . مجبور شدم professional اگر درست گفته باشم ٫ رو دانلود کنم
بلتوثش هم که نصب نشد . شما گفتید بلوتوثش رو یک شرکت دیگه زده و درایورش جداست . اون رو دان کردم و نصب نشد . الان اون دوستم ۲ هفته است که این رو براش خریدم ولی نتونسته باهاش کار کنه . خب حق دارم گله مند باشم . بی ارزش ترین مدل ها هم درایوری دارند که حتما بهش میخوره . برای اینا حالا دو گیگ دان کردم هنوز گرافیک که جزو اولین درایور هاست ارور میده
دوست عزیز شما چه کانفیگی از 4540s رو خریدی ؟!
من با 7 اولتیمیت 64 بیتی کوچکترین مشکلی ندارم .... بیشتر توضیح بده که بتونیم کمکت کنیم ....
سلام به همه دوستان!!
من هم پس از تحقییقات فراوان حدود یه ماهه ک یه پرو بوک با کانفینگ
Intel 3230M 2.6GHz
حافظه:6 GB
هارد دیسک:750 GB SATA II (5400RPM)
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7650M DDR3
خریدم در کل لپ تاپ خوبیه ولی من چند تا مشکل کوچیک داشتم باهاش ممنون میشم راهننماییم کنین
نرم افزارhp protect v8.0.3نصب کردم برنامه تشخیص چهره هم نصب کردم ولی وقتی میخام تنظیمش کنم یه صفحه سیاه میاد :(
و این ک گرافیکش سویچ نمیشه با اینکه هم درایور نصبه هم رو high perfomance :n13:
ویندوز هم 8 64
peyman_nn
17-11-2013, 00:12
ممنون اقا یوسف و هومن
تو صفحات قبل عکسش رو گذاشتم که چه کانفیگی هستش :n02:
فقط بگید چرا درایور کارت گرافیک ultimate نداره ؟ فکر کنم مشکل این باشه
در ضمن وین 7 و 32 بیتی هستش ، در پست های قبل گفتم
شما هم که پشت سر هم میایید و میگید مشکلی ندارید ، خب این که نشد راهنمایی :n24:
یعنی میشه به جرات گفت 100 صفحه اخیر تاپیک جمعا 4-5 سوال تکراری هست که هی مدام تکرار میشه و هی پاسخ تکراری داده میشه
اگر کسی وقتش زیاده یا میتونه اون پست هایی که مشکلات شایع که تو تاپیک هم زیاد سوال پرسیده شده رو به صورت کامل و جامع جواب داده شده جدا کنه به مدیر انجمن بگیم بذاره پست اول تاپیک هی مدام این سوالات تکرار نشه
هر صفحه هی سوالات تکراری راجع به سوییچ گرافیک و بلوتوث و ... مدام پرسیده میشه ...
hoomanhooman2
17-11-2013, 08:05
ممنون اقا یوسف و هومن
تو صفحات قبل عکسش رو گذاشتم که چه کانفیگی هستش :n02:
فقط بگید چرا درایور کارت گرافیک ultimate نداره ؟ فکر کنم مشکل این باشه
در ضمن وین 7 و 32 بیتی هستش ، در پست های قبل گفتم
شما هم که پشت سر هم میایید و میگید مشکلی ندارید ، خب این که نشد راهنمایی :n24:
البته من کانفیگ i7 این لپتاپ رو دارم ... و ویندوزم هم اولتیمیت 64 بیتی هستش ...
برای کارت گرافیک فقط درایور amd رو از درابور های win 7 professional 64 bit نصب کردم . (درایور intel 4000 رو نصب نکردم .) مشکلم با سوییچ و اسلیپ حل شد .تا اونجایی که میدونم و بقیه بچه ها هم گفتن ، راه درست شدن مشکلات گرافیک این مدل همینه .
برای شما باید این درایور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 419_1%257CswEnvOID%253D4053%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) نصب بشه ... نه هیچ چیز دیگه ... (اگه هرچیزی مربوط به گرافیک نصب کردی ، قبلش پاکش کن ! به شخصه در چنین مواردی ترجیح میدم ویندوز رو عوض کنم اگه خعلی دردسر نداشته باشه.
)
peyman_nn
17-11-2013, 09:52
چرا وقتی تو سایت سرچ میکنی برای این مدل این 3 نوع رو میاره ؟؟ :n13:
ما وسطی هستیم ؟؟:n09:
یعنی میشه به جرات گفت 100 صفحه اخیر تاپیک جمعا 4-5 سوال تکراری هست که هی مدام تکرار میشه و هی پاسخ تکراری داده میشه
اگر کسی وقتش زیاده یا میتونه اون پست هایی که مشکلات شایع که تو تاپیک هم زیاد سوال پرسیده شده رو به صورت کامل و جامع جواب داده شده جدا کنه به مدیر انجمن بگیم بذاره پست اول تاپیک هی مدام این سوالات تکرار نشه
هر صفحه هی سوالات تکراری راجع به سوییچ گرافیک و بلوتوث و ... مدام پرسیده میشه ...
دوست عزیز من هم به شما حق میدم پست ها تکراری ولی کیه که 150 صفحه رو کامل بخونه :n02::n02:
peyman_nn
17-11-2013, 12:33
سلام دوباره
من رفتم برای نسخه 32 بیت و 64 بیت و تمام نسخه های ویندوز 7 که درایور کارت گرافیک رو دان کنم همش یک ورژن و یک عدد بود
sp57199
چرا اینجوریه ؟ من این رو داشتم
سلام
من لپتاپ hp4540s دارم و ویندوز 7 و کل درایورها هم روش نصبه
ولی با اینکه بلوتوثم نصبه و روشن هم هست بلوتوث گوشی رو پیدا نمیکنه.
اگر نیاز به تنضیمات خاصی داره با برنامه ای باید نصب بشه لینک دانلودشو بزارید لطفا.
اینم عکسها:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yoosef_st
17-11-2013, 21:25
سلام دوباره
من رفتم برای نسخه 32 بیت و 64 بیت و تمام نسخه های ویندوز 7 که درایور کارت گرافیک رو دان کنم همش یک ورژن و یک عدد بود
sp57199
چرا اینجوریه ؟ من این رو داشتم
اول من تعجب میکنم، شما چرا 32 بیتی ریختی؟ با نسخه 32 بیتی که نصف ظرفیت سیستمت بی استفاده میمونه...
یه کاری میگم بکن شاید درست بشه
موقعی که میخای درایور رو نصب کنی، روش راست کلیک کن و Run As Administrator رو بزن، ممکنه مشکلت حل بشه
اگه نشد، من دیگه نمیدونم...
به راهنماییهای این دوستمونم دقت کن:
یچه ها من لپ تاپ hp 4540 خریدم هرکاری میکنم نمیتونم گرافیکمو سوییچ کنم:n03: اول درایورایی که تو خود سایت hp بودو دانلود کردم بعید دیدم گرافیکش سوییچ نمیشه.بعد آپدیت درایور هامو از سایت amd و intel گرفتم نصب کردم اما باز هم سوییچ نمیکنه و بازیارو با همون گرافیک اینتل اجرا میکنه.تورو خدا بهم بگین چیکار کنم چند هفته است دارم باهاش سرو کاه میزنم اما سوییچ نمیکنه دیگه نمی دونم چکار کنم.بازی هارو تو قسمت switchable graphic رو high performance میزارم اما باز با اینتل سوییچ میشه.یکی کمکم کنه لطفا:n03::n30:
mosi_alfa
20-11-2013, 22:37
یچه ها من لپ تاپ hp 4540 خریدم هرکاری میکنم نمیتونم گرافیکمو سوییچ کنم:n03: اول درایورایی که تو خود سایت hp بودو دانلود کردم بعید دیدم گرافیکش سوییچ نمیشه.بعد آپدیت درایور هامو از سایت amd و intel گرفتم نصب کردم اما باز هم سوییچ نمیکنه و بازیارو با همون گرافیک اینتل اجرا میکنه.تورو خدا بهم بگین چیکار کنم چند هفته است دارم باهاش سرو کاه میزنم اما سوییچ نمیکنه دیگه نمی دونم چکار کنم.بازی هارو تو قسمت switchable graphic رو high performance میزارم اما باز با اینتل سوییچ میشه.یکی کمکم کنه لطفا:n03::n30:
اول بفرمایید از کجا میدونید سوییچ نشده؟ چون بعضی از دوستان انتظارات غیر واقعی از این گرافیک ati دارن فکر میکنن گرافیک گیمه!!
Mt.Shadow
21-11-2013, 10:21
سلام
حالا که بحث سر گرافیکه
منم بگم که تو بازیه pes13 وقتی setting رو اجرا میکنم تو قسمت specifications گرافیک رو زده Bad
اون فایل setting رو هم رو high performance گذاشتم هم رو power saving ولی فرقی نمیکنه ؟؟
راه حل چیه ؟؟
اینم بگم که بازی رو medium خوب اجرا میشه ولی رو high کمی لگ میزنه...
سلام
حالا که بحث سر گرافیکه
منم بگم که تو بازیه pes13 وقتی setting رو اجرا میکنم تو قسمت specifications گرافیک رو زده Bad
اون فایل setting رو هم رو high performance گذاشتم هم رو power saving ولی فرقی نمیکنه ؟؟
راه حل چیه ؟؟
اینم بگم که بازی رو medium خوب اجرا میشه ولی رو high کمی لگ میزنه...
سلام
حتی اگر سوییچ هم کرده باشی بازی رو تو ستینگ pes2013 گرافیک میزنه اینتل و بد در حالی که تو خود بازی سوییچ شده گرافیک
اول بفرمایید از کجا میدونید سوییچ نشده؟ چون بعضی از دوستان انتظارات غیر واقعی از این گرافیک ati دارن فکر میکنن گرافیک گیمه!!
سلام داداش.خوبین؟
من روز اول که این لپ تاپ رو آوردم درایوراشو از سایت hp گرفتم نصب کردم. تو run عبارت dxdiag رو که مینوشتم اجرا میکردم تا مشخصات سیستم رو ببینم زده بود گرافیک intel(R) HD Graphic 4000 که نوشته بود 749MB بعد بازی هارو که اجرا میگرفتم افتضاح بود کیفیتشون.هرکاری هم میکردم که سوییچ کنه باز بازی ها با همون گرافیک افتضاح اجرا میشدن.با اینکه بازی ها رو تو قسمت switch graphic میزاشتم رو high performence باز به همون صورت قبل اجرا میشدن.یعنی چه رو high performence میزاشتم چه رو power saving هیچ فرقی نمی کرد.بعد اومدم درایور جدید گرفتم و ویندوزمو عوض کردم ویندوز 7 پروفشنال نصب کردم درایور هاآپدیتی که قبلا واسه اینتل گرفته بودم و نصب نمیشد اینبار نصب شد بعد تو dxdiag که نگاه میکردم ظرفیت گرافیک اینتل رو اینبار زده 1600Mb یعنی حدود یک گیگ به ظرفیت گرافیک اینتلم اضافه شد و بازیها اینبار با کیفیت خیلی بالاتری اجرا مشدن اما بدون سوییچ چون قبل از نصب درایور amd امحتان کردم بازی ها همونطوری اجرا میشدن که بعد از نصب درایور amd اجرا میشدن.بازی ها رو چه رو high performance اجرا میکنم چه رو power saving هر دو یه جور اجرا میشن اما با کیفیت بالاتری نسبت به قبل از اینکه درایور جدید نصب کنم و ظرفیت گرافیکم اضافه بشه .این یکی از دلایلی بود که میگم سوییچ نمیشه.دلیل دیگه اینکه موقع اجرای بازی cpu به شدت داغ میکنه جوری که بادی که فن میده بیرون خیلی داغه و در حد معمول نیست دماش و نگاه کردم 80 درجه میرسه واسه این میگم بازی داره رو گرافیک اینتل اجرا میشه چون گرافیک اینتل رو cpu قرار داره و چون این گرافیک مال گیم نیست فشار زیادی بهش میاد تا بازی اجرا کنه واسه این cpu خیلی داغ میکنه وگرنه بازی که رو amd سوییچ بشه و اجرا بشه دیگه انقدر نباید داغ کنه cpu.حالا به نظرت من چکار کنم که سوییچ کنه.مشکل از ویندوز نیست؟ به نظرت ویندوز 8 نصب کنم احتمال هست سوییچ کنه؟شما چه راهکاری دارین؟
:n03:
و سوال دیگه اینکه این دما ضرر نداره؟همش میترسم سی پی یوش بسوزه اینجوری
mosi_alfa
21-11-2013, 23:14
سلام داداش.خوبین؟
من روز اول که این لپ تاپ رو آوردم درایوراشو از سایت hp گرفتم نصب کردم. تو run عبارت dxdiag رو که مینوشتم اجرا میکردم تا مشخصات سیستم رو ببینم زده بود گرافیک intel(R) HD Graphic 4000 که نوشته بود 749MB بعد بازی هارو که اجرا میگرفتم افتضاح بود کیفیتشون.هرکاری هم میکردم که سوییچ کنه باز بازی ها با همون گرافیک افتضاح اجرا میشدن.با اینکه بازی ها رو تو قسمت switch graphic میزاشتم رو high performence باز به همون صورت قبل اجرا میشدن.یعنی چه رو high performence میزاشتم چه رو power saving هیچ فرقی نمی کرد.بعد اومدم درایور جدید گرفتم و ویندوزمو عوض کردم ویندوز 7 پروفشنال نصب کردم درایور هاآپدیتی که قبلا واسه اینتل گرفته بودم و نصب نمیشد اینبار نصب شد بعد تو dxdiag که نگاه میکردم ظرفیت گرافیک اینتل رو اینبار زده 1600Mb یعنی حدود یک گیگ به ظرفیت گرافیک اینتلم اضافه شد و بازیها اینبار با کیفیت خیلی بالاتری اجرا مشدن اما بدون سوییچ چون قبل از نصب درایور amd امحتان کردم بازی ها همونطوری اجرا میشدن که بعد از نصب درایور amd اجرا میشدن.بازی ها رو چه رو high performance اجرا میکنم چه رو power saving هر دو یه جور اجرا میشن اما با کیفیت بالاتری نسبت به قبل از اینکه درایور جدید نصب کنم و ظرفیت گرافیکم اضافه بشه .این یکی از دلایلی بود که میگم سوییچ نمیشه.دلیل دیگه اینکه موقع اجرای بازی cpu به شدت داغ میکنه جوری که بادی که فن میده بیرون خیلی داغه و در حد معمول نیست دماش و نگاه کردم 80 درجه میرسه واسه این میگم بازی داره رو گرافیک اینتل اجرا میشه چون گرافیک اینتل رو cpu قرار داره و چون این گرافیک مال گیم نیست فشار زیادی بهش میاد تا بازی اجرا کنه واسه این cpu خیلی داغ میکنه وگرنه بازی که رو amd سوییچ بشه و اجرا بشه دیگه انقدر نباید داغ کنه cpu.حالا به نظرت من چکار کنم که سوییچ کنه.مشکل از ویندوز نیست؟ به نظرت ویندوز 8 نصب کنم احتمال هست سوییچ کنه؟شما چه راهکاری دارین؟
:n03:
و سوال دیگه اینکه این دما ضرر نداره؟همش میترسم سی پی یوش بسوزه اینجوری
سلام،قربانت
دما وقتی سوییچ روی اینتل باشه از 70 معممولا بالاتر نمیره، اینکه دمای 80 رو تجربه کردید کاملا مشخصه سوییچ به ای ام دی انجام شده، حالا اینکه کیفیت مطلوب شما رو نداره مسئله دیگس، یا توقع شما بالاست یا سایر تنظیمات بازی خوب ست نشده؛ درایور معیوبه، دایرکس و ...
سلام مهندس.شما درست گفتین گرافیکم سوییچ میشه خداروشکر.خودمم تست کردم متوجه شذم، خیلی هم ازش راضی ام آخه من گیم باز نیستم فقط واسه سرگرمی بعضی مواقع بازی میکنم.الان تنها مشکلم اینه این دمای نزدیک 80 درجه موقع بازی واسه سی پی یو ضرر نداره؟همش میترسم سی پی یو بسوزه.موقع استفاده عادی 45 تا 50 درجه است و موقع بازی نزدیک 80 درجه این دماضرر نداره واسه سی پی یو یا طبیعیه؟
mosi_alfa
26-11-2013, 01:56
سلام مهندس.شما درست گفتین گرافیکم سوییچ میشه خداروشکر.خودمم تست کردم متوجه شذم، خیلی هم ازش راضی ام آخه من گیم باز نیستم فقط واسه سرگرمی بعضی مواقع بازی میکنم.الان تنها مشکلم اینه این دمای نزدیک 80 درجه موقع بازی واسه سی پی یو ضرر نداره؟همش میترسم سی پی یو بسوزه.موقع استفاده عادی 45 تا 50 درجه است و موقع بازی نزدیک 80 درجه این دماضرر نداره واسه سی پی یو یا طبیعیه؟
در حد روز یکی دو ساعت بازی به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد. احتیاطا شما بیشتر خواستید بازی کنید از کول پد استفاده کنید یا چند دقیقه از بازی خارج بشید دما بیاد پایین
mosi_alfa
29-11-2013, 21:57
چه تاپیک سوت و کور شده
دوستان از وضعیت گرافیکتون در 8.1 راضی هستید؟ چه دراوری نصب کردید
موافقم، انگار همه مشکلشون حل شده
درایور گرافیک AMD ویندوز 8
mosi_alfa
29-11-2013, 22:55
یعنی مشکل اسلیپ ندارید؟
لینک صفحه دانلود؟
اگه اسکرین شات از پراپرتیز درایور بدید خیلی عالی میشه
من که وییندوز 7 دارم گرافیکمم که خوبه مشکل اسلیپ هم ندارم خیلی هم راضی ام:n02:
یعنی مشکل اسلیپ ندارید؟
لینک صفحه دانلود؟
اگه اسکرین شات از پراپرتیز درایور بدید خیلی عالی میشه
راستش هنوز تست نکردم چون اسلیپ به کارم نمیاد!
لینـــک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 980_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
mosi_alfa
30-11-2013, 02:51
.
.
.
ممنون که وقت گذاشتید
قول میدم مشکل اسلیپ دارید! چون درایور شما درایور amd مخصوص ویندوز 8 نیست، بلکه درایور از نوع AMD_Catalyst_13.x_Mobility_Beta که برای تمام گراقیک های سری Mobility هست و علی رغم وجود باگ های متعدد مثل بعضی سایه زنی ها و نور پردازی های نقطهای، تااین تنها لحظه تنها گزینه موجود برای کسانی هست که میخوان گرافیکشون در ویندوز8.1 کار کنه، باگ نداشتنش پیش کش!
درایور رسمی ویندوز8.1 کار نمیکنه و هرچی هم داریم داد بیداد میکنیم سر اچ پی، خم به ابرو نمیاره:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیگه هیچ محصول اچ پی نمیخرم به دیگران هم توصیه میکنم نخرن
کول پد مناسب برای 4540s چه مدلی خوبه؟
من این لپ تاپ رو امروز خربدم با کانفیگ i5 .
میشه اسم درایورهای ضروریش با لینکشون رو که حتما باید نصب بشن رو بزارید. چون درایورهای زیادی رو سایتش هست.
این برنامه simple pass چیه باید از خود سایت hp دانلودش کنم
ویندوزم سون اولتیمت 64 بیت است.
من این لپ تاپ رو امروز خربدم با کانفیگ i5 .
میشه اسم درایورهای ضروریش با لینکشون رو که حتما باید نصب بشن رو بزارید. چون درایورهای زیادی رو سایتش هست.
ویندوزم سون اولتیمت 64 بیت است.
سعی کنید قبل سوال ، در تاپیک جستوجو کنید بعد !!!
پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نیاری است که بایوس 4540 را آپدیت کنیم.
چون بعضی جاها خوندم که میگن باید بایوس را آپدیت کنیم بعضی جا ها هم میگفتن نباید بایوس رو آپدیت کنیم
نیاری است که بایوس 4540 را آپدیت کنیم.
چون بعضی جاها خوندم که میگن باید بایوس را آپدیت کنیم بعضی جا ها هم میگفتن نباید بایوس رو آپدیت کنیم
راستش من همون اول Bios رو آپدیت کردم
الان اگه نسخه جدید بیاد بازم آپدیت میکنم
alireza_p30
01-12-2013, 17:38
درایور رسمی ویندوز8.1 کار نمیکنه و هرچی هم داریم داد بیداد میکنیم سر اچ پی، خم به ابرو نمیاره:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دیگه هیچ محصول اچ پی نمیخرم به دیگران هم توصیه میکنم نخرن
HP is the worst company making laptop ...
:n28:
راستش من همون اول Bios رو آپدیت کردم
الان اگه نسخه جدید بیاد بازم آپدیت میکنم
برای آپدیت کردن bios فقط باید فایلشو از سایت hp بگیرم و اجراش کنم.چیز خاص دیگه ای یا نکته ای نداره؟
چون شنیدم بعضی وقت ها باعث میشه لپ تاپ بهم بریزه.
sajad_samavi
02-12-2013, 12:16
لینـــک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 980_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
سلام دوست عزیز با توجه به این تصاویری که شما گذاشتین ؛ هر دو درایورتون قدیمی هستند و نیاز به آپدیت دارن !!! با توجه به این عکسایی هم خودم از رنک ویندوز میزارم فک میکنم که آپدیت این درایورها در کارآیی لب تاپ تاثیر میذاره ( یه دونه از عکسهای واسه برج 10 هستش و یه دونه هم واسه امروز ) ...
با این اوصاف و با توجه به اینکه من هر دو درایور مربوط به گرافیک هام از شما آپدیت تره اما مشکل اسلیپ دارم.. نمیدونم شما هم مشکل اسلیپ دارین یا نه ؟!!؟؟؟
2013/10/25
2013/12/2
__________________________________________________ ________________________________________
دوست عزیز اگر مقدوره شما یه عکس از قسمت Total availabe graphic memory بزارین .. ممنونم !
سلام دوست عزیز با توجه به این تصاویری که شما گذاشتین ؛ هر دو درایورتون قدیمی هستند و نیاز به آپدیت دارن !!! با توجه به این عکسایی هم خودم از رنک ویندوز میزارم فک میکنم که آپدیت این درایورها در کارآیی لب تاپ تاثیر میذاره ( یه دونه از عکسهای واسه برج 10 هستش و یه دونه هم واسه امروز ) ...
با این اوصاف و با توجه به اینکه من هر دو درایور مربوط به گرافیک هام از شما آپدیت تره اما مشکل اسلیپ دارم.. نمیدونم شما هم مشکل اسلیپ دارین یا نه ؟!!؟؟؟
2013/10/25
2013/12/2
__________________________________________________ ________________________________________
دوست عزیز اگر مقدوره شما یه عکس از قسمت Total availabe graphic memory بزارین .. ممنونم !
بفرمایین
من بعد از نصب ویندوز bios را آپدیت کردم بعدش که خواستم درایور گرافیک اینتل را نصب کنم ارور میداد حتی رفتم تو دیوایس منیجر گرافیک هارو آنیستال کردم ولی بازم موقع نصب گرافیک اینتل و حتی اول درایور های chipset اوناهم ارور میدن. برای همین فقط درایور ati رونصب کردم.مشکلش چیه؟
سلام مهندسا:n02:بچه ها من درایور گرافیک اینتلمو آپدیت کردم بعد که ریسیت شد ویندوز بالا اومد صفحه نمایش تند تند پشت سر هم خاموش روشن میشد.خاموش که نه ،صفحه سیاه میشد باز میومد اصلا هم وای نمیساد.ریسیت کردم باز ویندوز که بالا اومد اینجور بود.تا قبل از اینتکه ویندوز بالا بیاد اینجوری نمیشد فقط ویندوز بالا اومد اینجوری میشد.مجبور شدم حذف کنم ورژن قبل رو بنصبم.چرا اینجور شد؟میدونین عایا؟:n13:
یه سوال دیگه.بچه ها بنظرتون گرافیک این لپ تاپ تو ویندوز 8 کاراییش بهتره یا 7؟یا فرقی نمیکنه؟
alireza_p30
02-12-2013, 23:24
یه سوال دیگه.بچه ها بنظرتون گرافیک این لپ تاپ تو ویندوز 8 کاراییش بهتره یا 7؟یا فرقی نمیکنه؟
گرافیک؟ شیب؟ بام؟:n29:
sajad_samavi
05-12-2013, 00:57
سلام دوستان ...
امروز با نمایندگی اصلی ( به اصلاح خودشون کارخونه ) مادیران تماس گرفتم و مشکل اسلیپ رو که مطرح کردم گفتن باید بفرستین گارانتی تا یه قطعه سخت افزاری مربوط به BIOS ، آپگرید بشه .. با این کار 50 درصد احتمال داره مشکلتون برطرف بشه
به نظرتون این کار عاقلانه س ؟؟
amirxxxbest
05-12-2013, 12:36
دوستانی که با بلوتوث Ralink مشکل داشتن:
مال من از همین نوعه ولی به خوبی کار میکنه چه ارسل و چه دریافت چه گوشی چه هر چیز دیگه
amirxxxbest
05-12-2013, 12:39
سلام دوستان ...
امروز با نمایندگی اصلی ( به اصلاح خودشون کارخونه ) مادیران تماس گرفتم و مشکل اسلیپ رو که مطرح کردم گفتن باید بفرستین گارانتی تا یه قطعه سخت افزاری مربوط به BIOS ، آپگرید بشه .. با این کار 50 درصد احتمال داره مشکلتون برطرف بشه
از هیچی بهتره در ضمن مادیران برند معتبریه
amirxxxbest
05-12-2013, 12:46
بازی های تست شده تون رو بنویسد لطفا تا معلوم شه کدوم بازی هارو میشه اجرا کرد:
fifa 13
call of duty mw 1,2,3
call of duty black ops 1,2
mosi_alfa
05-12-2013, 12:52
سلام دوستان ...
علیک سلام
نه داداش، این مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیس، اگه "فقط و فقط"درایور amd که سایت hp گذاشته بریزی اسلیپ مشکل نداره، اما اگه با اپدیت های سایت amd آپدیتش کنی، از کار میوفته
بازی های تست شده تون رو بنویسد لطفا تا معلوم شه کدوم بازی هارو میشه اجرا کرد:
fifa 13
call of duty mw 1,2,3
call of duty black ops 1,2
تمام بازی ها بسته به نوع ویندوز اجرا میشن، اما اینکه کیفیتشون برای بازی مناسبه یا نه دیگه سلیقه ایه.
mosi_alfa
06-12-2013, 23:46
دوست عزیز به دفعات بچه ها اشاره کردن، 2،3 بارش خود من گفتم!
تا حد خوب و قابل احساسی بهبود پردازنده و گرافیک در ویندوز 8 دیده شده.
sajad_samavi
08-12-2013, 19:55
علیک سلام
نه داداش، این مشکل به هیچ وجه سخت افزاری نیس، اگه "فقط و فقط"درایور amd که سایت hp گذاشته بریزی اسلیپ مشکل نداره، اما اگه با اپدیت های سایت amd آپدیتش کنی، از کار میوفته
تمام بازی ها بسته به نوع ویندوز اجرا میشن، اما اینکه کیفیتشون برای بازی مناسبه یا نه دیگه سلیقه ایه.
سلام دوست عزیز ..
طرف خیلی زیبا و تخصصی صحبت میکرد راجع به مکانیزم اسلیپ ! که وقتی دستور اسلیپ میدی تو قسمت مادربورد اون چیزایی که به پاور مربوط میشن چندتاشون خاموش میشه و به حالت تعلیق در میان و ... ( دقیقا حضور ذهن ندارم و نفهمیدم که چی گفت :n02: )
حالا اون مکانیزمی که بناس با توجه به چیپ گرافیک ، بایوس و مادبورد رو اون قسمت مربوط به اسلیپ تاثیر بذاره ! در ویندوز 8 و با توجه به اون گرافیک های دانلودی از سایت amd باگ داره که امکانش هست با آپگرید یه قسمت سخت افزاری که مربوط به بایوس میشه اون مشکل برطرف بشه ! چیزی که اون متخصص گفت .
به هر حال من این ریسک رو نکردم و ترجیح دادم ویندوز 7 نصب کنم .
sajad_samavi
08-12-2013, 20:00
ولی به نطر من اصلا اینجوری نیست !
چندروز پیش که تهران گیر افتاده بودم ؛ و دیگه از درست شدن مشکل اسلیپ و سویچ در ویندوز 8 نا امید شده بودم از یکی از دوستان ویندوز 7ی که به نظرم پک خوبی هم نبود ( ویندوز 7 شرکت MRT ) رو گرفتم و ویندوز 7 نصب کردم .
مشکل اسلیپ که خدا رو شکر بر طرف شد .. FIFA 14 رو اول خوب اجرا نکرد اما وقتی تو قسمت سویچیبل گرافیک اونو انتخاب کردم و رو High performance گذاشتم مثه هلوووو و کاملا روان اجراش کرد .. کلی حال کردم:n02:
اینم بگم که احساس میکنم کیفیت تصویر واقعا فرق کرده و تو 7 خیلی بهتر شده ! ( با اینکه گرافیک هم آپدیت نیست )
** همون گرافیک AMD که تو DVD مادیران بود رو نصب کردم !
اسلیپ عالی ، سویچ عالی
ولی به نطر من اصلا اینجوری نیست !
چندروز پیش که تهران گیر افتاده بودم ؛ و دیگه از درست شدن مشکل اسلیپ و سویچ در ویندوز 8 نا امید شده بودم از یکی از دوستان ویندوز 7ی که به نظرم پک خوبی هم نبود ( ویندوز 7 شرکت MRT ) رو گرفتم و ویندوز 7 نصب کردم .
مشکل اسلیپ که خدا رو شکر بر طرف شد .. FIFA 14 رو اول خوب اجرا نکرد اما وقتی تو قسمت سویچیبل گرافیک اونو انتخاب کردم و رو High performance گذاشتم مثه هلوووو و کاملا روان اجراش کرد .. کلی حال کردم:n02:
اینم بگم که احساس میکنم کیفیت تصویر واقعا فرق کرده و تو 7 خیلی بهتر شده ! ( با اینکه گرافیک هم آپدیت نیست )
** همون گرافیک AMD که تو DVD مادیران بود رو نصب کردم !
اسلیپ عالی ، سویچ عالی
داداش بایوس مایوس رو اپدیت نکن (سری که درد نمیکنه رو لنگ نمی بندند :n02: ) بستگی به شانست داره ممکنه درست بشه و ممکنه بدترم بشه
حال که با ویندوز 7 درست شده با اکرونیس یه فول بک آپ بگیر که دفه بعد راحت باشی
ولی 8 بهتره از نظر من ، من همین مشکل رو داشتم با amd ویندوز 8 که تو سایت hp بود رفع کردم
سعی کن ویندوز 8 رو از سافت 98 دی ال کنی
نسخه ای که هیج اپدیتی نشده رو که نسخه اصلی و بدون دستکاری هست اوکی کن
ولی قبلش بک اپی که گفتمو بگیر
ما که gta iv نصبیدیم و 5 مین بازی کردیم
خلاصه در هنگام بازی کردن به این نتیجه رسیدم وقتی داریم اش درست می کنیم از لپ تاپ به عنوان اجاق استفاده کنیم چون خوب جواب میده :n02:
sajad_samavi
09-12-2013, 21:42
داداش بایوس مایوس رو اپدیت نکن (سری که درد نمیکنه رو لنگ نمی بندند :n02: ) بستگی به شانست داره ممکنه درست بشه و ممکنه بدترم بشه
حال که با ویندوز 7 درست شده با اکرونیس یه فول بک آپ بگیر که دفه بعد راحت باشی
ولی 8 بهتره از نظر من ، من همین مشکل رو داشتم با amd ویندوز 8 که تو سایت hp بود رفع کردم
سعی کن ویندوز 8 رو از سافت 98 دی ال کنی
نسخه ای که هیج اپدیتی نشده رو که نسخه اصلی و بدون دستکاری هست اوکی کن
ولی قبلش بک اپی که گفتمو بگیر
ما که gta iv نصبیدیم و 5 مین بازی کردیم
خلاصه در هنگام بازی کردن به این نتیجه رسیدم وقتی داریم اش درست می کنیم از لپ تاپ به عنوان اجاق استفاده کنیم چون خوب جواب میده :n02:
تشکر دوست عزیز :n16: .. اره بیخیال مادیران شدم
فقط یه چیزی اگه من بخوام بک آپ بگیرم ! از آنچه که الان تو سیستمم دارم بک آپ گرفته میشه ( یعنی وضعیت کنونی که تو درایو هام هست بکاپ گرفته میشه ) بعد بکاپ مثلا من یه سری فایل ها مثه عکس ، موزیک و .. رو کپی میکنم .. بعد از یه مدت که به مشکل میخورم میگم اون بکاپ رو رستور کنم ... !!! بعد از رستور به همون وضعیت قبل بر میگرده و فایل هایی که تو این مدت ریختم پاک میشه ... درسته ؟
ویندوز8 با همون درایور Amd تو سایپ اچ پی داری الان !؟؟!؟ تو اسلیپ و سویچ مشکل نداره ؟؟
جی تی آی رو روی چه تنظیماتی و چطوری اجراش کرد ؟؟
alireza_p30
11-12-2013, 23:13
دوستان من ویندوز 8 دارم و فقط درایوهای سایت اچ پی را دانلود و نصب کردم و Amd هم کار نمیکرد. دلم خوش بود که اسلیپ کارمیکنه!
اما حالا وقتی ویندوز را اسلیپ میکنم میره توی همون کمای لعنتی. باور کنید کاتالیست نصب نکردم.
من میخوام فرداشب ساعت 9 لبتاب رو بزارم تو کوچه! شاید رفتگر برا چندساعتی هم شده خوشحال بشه!
jahan654
12-12-2013, 11:43
کسی مدل خوبی از این لپ تاپ اچ پی می شناسه که این مشکلات را نداشته باشه
سلام
میخواستم بدونم درایور مربوط به ویدئو پروژکتور چیه برای این لپتاپ + درایور مربوط به کلید های F ؟
خیلی عجله دارم مرسی
سلام
میخواستم بدونم درایور مربوط به ویدئو پروژکتور چیه برای این لپتاپ + درایور مربوط به کلید های F ؟
خیلی عجله دارم مرسی
از سایت hp درایور HP Hotkey Support
رو دانلود کنید
فن لب تاب شما معمولا چه موقعهایی یا بعد از چند دقیقه کار میکنه؟
از موقعی که لب تاب رو دادم گارانتی وقتی روشنش میکنم فنش خود جوش بعد از 15 دقیقه شروع به کار کردن میکنه.
HP 3005pr USB 3.0 Port Replicator Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 345_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
یا
Intel USB 3.0 Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 974_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
کدوم یکی از درایورهای بالا مربوط به نصب شدن usb3 میشه در 4540s ?
amirxxxbest
13-12-2013, 12:11
HP 3005pr USB 3.0 Port Replicator Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 345_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
یا
Intel USB 3.0 Driver (International) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 974_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken)
کدوم یکی از درایورهای بالا مربوط به نصب شدن usb3 میشه در 4540s ?
amirxxxbest
13-12-2013, 12:14
دوستانی که ویندوز 8 / 8.1 استفاده میکنن :
منم بزنم؟ کدوم بهتره؟؟
دوستانی که ویندوز 8 / 8.1 استفاده میکنن :
منم بزنم؟ کدوم بهتره؟؟
پیشنهادم برای شما 8.1 هستش
سرعت عالی
سازگاری
قدرت
پایداری
راحتی
طراحی خوب
در کل 8.1 بهترینه
jahan654
13-12-2013, 13:58
کسی مدل خوبی از این لپ تاپ اچ پی می شناسه که این مشکلات را نداشته باشه؟
من این درایور HP Hotkey Support نصب کردم اما هنوز key f2,f3 که برا تنظیمات روشنایی هستن + f10,f12 کار نمیکنن ؟
بعد مطمئنید درایور خاصی نمیخواد برا کلید f4 که مربوطه به پروژکتور ؟
مرسی
ویندوز فعلی من 7 میخوام عوض کنم پیشنهادتون 7 یا 8 ؟
میشه لطف کنید لینک ویندوز + همه درایور ها رو بدید ؟
sajad_samavi
14-12-2013, 00:44
من این درایور HP Hotkey Support نصب کردم اما هنوز key f2,f3 که برا تنظیمات روشنایی هستن + f10,f12 کار نمیکنن ؟
بعد مطمئنید درایور خاصی نمیخواد برا کلید f4 که مربوطه به پروژکتور ؟
مرسی
سلام دوست عزیز
واسه استفاده از پروژکتور یا هر صفحه نمایش خارجی دیگه ای نیاز به درایو خاصی نیست ... کابلو به لب تاپ وصل کنید سپس نمایشگر خودتون رو تو ویندوز عوض کنید ( رو این مدل از لب تاپ HP میتونید با زدن کلید Fn و F4 ) این کارو انجام بدین .. که 4 حالت مختلف داره خودتون میتونید تست کنید.
واسه عملکرد صحیح دکمه های فانکشین یا همون Fn هم ؛ فقط درایور HP Hotkey Support کفایت میکنه ( البته یه سری Componet ها هست که اگه نصب نداشته باشید قبل از نصب HP Hotkey Support بهتون ارور میده . پس باید اول اونا رو نصب کنید و بعد این درایور رو نصب کنید ) ... حالا اگر با نصب این درایور برخی از دکمه هاتون کار نمیکنه مثلا دکمه های مربوط به Brightness میتونه مشکل از گرافیک یا مربوط به نسخه ویندوزتون باشه .. همچین F10 و F12 بر روی برخی پلیرها کاربرد داره .. شما با همون Window media player خود ویندوز تست کنید و نتیجه رو بفرمایید
sajad_samavi
14-12-2013, 00:55
سلام دوست عزیز ...
این بحث نصب ویندوز مناسب بر روی این لب تاپ و مشکلات و مزایایی که هرکدوم از این ویندوز ها دارن به اندازه کافی تو تاپیک مطرح شده ... وبعضی جا ها هم حاشیه ساز شده !!!! یه عده لب تاپشون رو فروختن ، یه عده گذاشتم دم در آشغالی ببره ، یه عده عوضش کردن با یه مدل دیگه !
پس لطفا پست های گذشته رو بخونید و اگر جایی باز نیاز به کمک داشتین بنده و دوستان در خدمت شما هستیم .
اگر ویندوز 7 واستون مشکلی پیش نیاورده ، دست بهش نزنید و ازش استفاده کنید ... اگر هم دوست دارید آپدیت باشین که میتونید 8.1 نصب کنید اما درحال حاضر گرافیک این لب تاپ با ویندوز 8.1 کمی ناسازگاری دارد .
درایورهای مورد نیاز رو که پس از نصب ویندوز نیاز به نصب دارن ، در پست 1029 خدمت دوستان معرفی کردم .. لبنک پست 1029 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sajad_samavi
14-12-2013, 01:03
اینم تمام درایورهای این لب تاپ ؛ مستقیم از سایت HP !
با توجه به توع ویندوزتون میتونید انتخاب کنید ...
صفحه دانلود درایورهای لب تاپ 4540 - مستقیم از سایت HP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hamidcivil
14-12-2013, 12:36
صفحه مانتیور این مدل لپ تاپ من احساس میکنم وسط صفحه روشنایی ش بیشتر و گوشه هاش کمی تاریک است درسته یا نه؟
alireza_p30
14-12-2013, 16:00
صفحه مانتیور این مدل لپ تاپ من احساس میکنم وسط صفحه روشنایی ش بیشتر و گوشه هاش کمی تاریک است درسته یا نه؟
نه! اتفاقا نور صفحه بسیار ملایمه! فقط باید با زاویه مناسب نگاه کنی که اکثر لبتاب ها اینطوریاند.
من که هم گرافیکم سوییچ میشه هم اسلیپ کار میکنه:n10:
اگه جسارت نباشه شما یا نمیدونید اسلیب چیه یا نمیدونید سوییچ چیه یا ویندوز 8.1
... وبعضی جا ها هم حاشیه ساز شده !!!! یه عده لب تاپشون رو فروختن ، یه عده گذاشتم دم در آشغالی ببره ، یه عده عوضش کردن با یه مدل دیگه !
:n02:
sajad_samavi
14-12-2013, 18:35
:n02:
والاا :n02: ...
به نظرتون روزی میرسه که ویندوز 8.1 بدون هیچ مشکلی رو این لب تاپ نصب بشه !!؟؟ من هر وقت بهش فک میکنم به بن بست میرسم :n03:
alireza_p30
15-12-2013, 20:47
والاا :n02: ...
به نظرتون روزی میرسه که ویندوز 8.1 بدون هیچ مشکلی رو این لب تاپ نصب بشه !!؟؟ من هر وقت بهش فک میکنم به بن بست میرسم :n03:
اگرم حل بشه بدست اچ پی حل نمیشه.:n03: باید بررسی کرد دید آیا لبتاب های مشابه با گرافیک Radeon این مشکل را ندارند. یا فقط همین مدل این مشکل را داره؟ یا شاید با کاتالیست های جدیدترحل بشه...
amirxxxbest
15-12-2013, 22:40
دوستان به نظرتون 8.1 بزنم wifi و bluetooth
کار میکنه ؟ چون تو سایت درایور هاشو نذاشته مال من از نوع Ralink هستش
سلام
دوستان تازگی یه صدای جیر جیر از لپ تاپ در میاد صداش تا الان کمه برای شنیدنش باید گوش رو نزدیک قسمتی که هارد هست ببری و یا اگر تو اتاق هستی تنها باشی صداش شنیده میشه
از دوستان عزیز لطف کنند چک کنند که ماله شما هم اینجوریه یا نه !!!!
والا میترسم بفرستم گارانتی سرش دردهاا چشمشو کور کنند
:n16:
دوستان به نظرتون 8.1 بزنم wifi و bluetooth
کار میکنه ؟ چون تو سایت درایور هاشو نذاشته مال من از نوع Ralink هستش
فعلا رو 8 رو نصب کن
ربطی به ویندوز نداره
شما بایست درایور رو نصب کنی
در پست های پیش دوستی اسم درایور هایی که باید نصب کنی رو گفته
تشکر دوست عزیز :n16: .. اره بیخیال مادیران شدم
فقط یه چیزی اگه من بخوام بک آپ بگیرم ! از آنچه که الان تو سیستمم دارم بک آپ گرفته میشه ( یعنی وضعیت کنونی که تو درایو هام هست بکاپ گرفته میشه ) بعد بکاپ مثلا من یه سری فایل ها مثه عکس ، موزیک و .. رو کپی میکنم .. بعد از یه مدت که به مشکل میخورم میگم اون بکاپ رو رستور کنم ... !!! بعد از رستور به همون وضعیت قبل بر میگرده و فایل هایی که تو این مدت ریختم پاک میشه ... درسته ؟
ویندوز8 با همون درایور Amd تو سایپ اچ پی داری الان !؟؟!؟ تو اسلیپ و سویچ مشکل نداره ؟؟
جی تی آی رو روی چه تنظیماتی و چطوری اجراش کرد ؟؟
خواهش
بک اپ میتونی از کل هارد بگیری و یا فقط از درایو ویندوز
من فقط از درایو ویندوز گرفتم(پس از نصب ویندوز و نصب درایور این کارو کن)
اگه از درایور ویندوز بک اپ بگیری هر چی که توی اون درایو ازش بک اپ گرفته میشه و بعد اگه وین پرید رستور کنی به حالت اول بر میگرده دیگه
بله با همون درایوری که سایت اچ پی گذاشته نصب کردم
اسلیپ کار میکنه
سوییچ هم میشه
ولی در حد ابجوش از قسمت خروجی فن گرما بیرون میاد
hight گذاشتم
منظوری از چطوری کیفیته دیگه ؟؟؟
خوب بود
Mt.Shadow
18-12-2013, 11:23
سلام به همگی
یه سوال
معنی رنگ نارنجی برای LED هارد چیه؟؟
مثلا" بعضی موقع ها که در لپتاپ بسته س و یه کم لپتاپ رو جا به جا میکنی LED هارد نارنجی میشه !
کسی میدونه چرا ؟؟
amirxxxbest
18-12-2013, 22:44
سلام به همگی
یه سوال
معنی رنگ نارنجی برای LED هارد چیه؟؟
مثلا" بعضی موقع ها که در لپتاپ بسته س و یه کم لپتاپ رو جا به جا میکنی LED هارد نارنجی میشه !
کسی میدونه چرا ؟؟
فکر کنم بخاطر
ارور دادن و یا شمارش معکوس برای اسلیپ باشه
vahid.global
18-12-2013, 23:27
سلام دوستانمن تصمیم داشتم تو رنج دو تومن 4540 بخرم ولی بعد به hp 450 رو دیدم که گرافیکش amd 8750m و رتبه 120 رو هم داره که ار گرافیک 4540 سرترهحالا موندم یه لپ تاپ که کارش پس داده انتخاب کنم یا 450 از راه رسیده؟ ممنون میشم نظرتون رو بدونم
mosi_alfa
19-12-2013, 16:22
کانفیگ جالبی داره، قیمتش هم مناسبه. گرافیکش هم پدر مادر داره!
farshad kazemi
19-12-2013, 23:53
کانفیگ جالبی داره، قیمتش هم مناسبه. گرافیکش هم پدر مادر داره!
گرافیکش چنگی به دل نمیزنه! ضمن اینکه مشکل سوویچ و اسلیپ و اینا رو هم داره بعضا!
sajad_samavi
20-12-2013, 00:54
سلام دوستانمن تصمیم داشتم تو رنج دو تومن 4540 بخرم ولی بعد به hp 450 رو دیدم که گرافیکش amd 8750m و رتبه 120 رو هم داره که ار گرافیک 4540 سرترهحالا موندم یه لپ تاپ که کارش پس داده انتخاب کنم یا 450 از راه رسیده؟ ممنون میشم نظرتون رو بدونم
سلام دوست عزیز ..
اگر بهترین کانفیگ از مدل 450 یعنی ( 450C) را با بهترین کانفیگ از لب تاپ 4540 یعنی ( 4540H ) قیاس کنید شاهد این تفاوت ها هستین :
تفاوت در رم : که برتری با 4540 هستش که 8 گیگ رم داره اما 450 ، 4 گیگ رم داره ( قابل افزایش می باشد )
تفاوت در گرافیک : با این که در گرافیک ATI برتری از آن 450 هستش اما حافظه کل گرافیک 4540 ( 4096 MB) می باشد و حافظه کل گرافیک 450 ( 3072 MB)
با این که سی پی یو ها یکسان می باشد این اختلاف در حافظه کل نمیدونم ناشی از چیه !
سیستم صوتی و بلندگوها تفاوت داره که من 450 رو چک نکردم اما 4540 کاملا رضایت بخشه !
هارد و صفحه نمایش شبیه به هم می باشد .. همچنین از لحاظ پورت ها نیز کاملا یکسان هستند !
ضمنا 4540 به طور پیش فرض فاقد سیستم عامل می باشد اما 450 داره نسخه ای از ویندوز 8 هست ...
و من الله توفیق :n02: ! امری بود در خدمتم
Kaveh619
20-12-2013, 04:19
سلام دوست عزیز ..
اگر بهترین کانفیگ از مدل 450 یعنی ( 450C) را با بهترین کانفیگ از لب تاپ 4540 یعنی ( 4540H ) قیاس کنید شاهد این تفاوت ها هستین :
تفاوت در رم : که برتری با 4540 هستش که 8 گیگ رم داره اما 450 ، 4 گیگ رم داره ( قابل افزایش می باشد )
تفاوت در گرافیک : با این که در گرافیک ATI برتری از آن 450 هستش اما حافظه کل گرافیک 4540 ( 4096 MB) می باشد و حافظه کل گرافیک 450 ( 3072 MB)
با این که سی پی یو ها یکسان می باشد این اختلاف در حافظه کل نمیدونم ناشی از چیه !
سیستم صوتی و بلندگوها تفاوت داره که من 450 رو چک نکردم اما 4540 کاملا رضایت بخشه !
هارد و صفحه نمایش شبیه به هم می باشد .. همچنین از لحاظ پورت ها نیز کاملا یکسان هستند !
ضمنا 4540 به طور پیش فرض فاقد سیستم عامل می باشد اما 450 داره نسخه ای از ویندوز 8 هست ...
و من الله توفیق :n02: ! امری بود در خدمتم
دوست عزیز داری اطلاعات غلط میدی...
کی گفته بالاترین رم تو 450 فقط 4 گیگه؟!من خودم 6گیگش رو دارم و میدونم 8 گیگش هم موجوده...
در مورد این حافظه گرافیک هم که میگید برای 450 فقط 3 گیگه و برای 4540 4گیگ هست اشتباهه!
این عکس زیر از لبتاب خودم نشون دهنده ی همه چیز هست...
450 رو خودش سیستم عامل نداره...خودتون باید 8 نصب کنید درست مشابه 4540،منتها سری Pavilion ویندوز داره...
صدای 450 هم من تست کردم..هم صداش بلنده هم رسا و واضح...!!
تو متن شما یه خورده غرض دیده میشه به نظر من...سعی کنید بی غرض صحبت کنید و البته با مدرک و مستند...
sajad_samavi
20-12-2013, 17:52
دوست عزیز داری اطلاعات غلط میدی...
کی گفته بالاترین رم تو 450 فقط 4 گیگه؟!من خودم 6گیگش رو دارم و میدونم 8 گیگش هم موجوده...
در مورد این حافظه گرافیک هم که میگید برای 450 فقط 3 گیگه و برای 4540 4گیگ هست اشتباهه!
این عکس زیر از لبتاب خودم نشون دهنده ی همه چیز هست...
450 رو خودش سیستم عامل نداره...خودتون باید 8 نصب کنید درست مشابه 4540،منتها سری Pavilion ویندوز داره...
صدای 450 هم من تست کردم..هم صداش بلنده هم رسا و واضح...!!
تو متن شما یه خورده غرض دیده میشه به نظر من...سعی کنید بی غرض صحبت کنید و البته با مدرک و مستند...
دوست عزیز ؛ بهتره شما کمی دقت کنید و پست ها رو تا آخر بخونید .
در بند اول بنده عرض کردم که به طور پیش فرض 4 گیگ رم دارن و داخل پرانتز قید کردم که قابل افزایشه !!!
شما خودت رفتی تو بازار و یه کانفیگ از 450 رو خریدی ... اصن راجع به تنوع مدلای 450 اطلاع دارین ؟! که همینجوری پست منو نقل کن میکنی و انگ نشر اکاذیب بهش میزنی ؟!!
اطلاعات تخصصی راجع به HP و کانفیگ هایی که ریلیز میکنه داری ؟! ..
من نمیگم اینا رو خودم دارم اما قلا راجع به 4540 و 450 خوب میدونم این چیزا رو ..
من تو پست خودم نوشتم که بهترین کانفیگ 450 که همون Cهستش و CPU i7 داره .. اینو بررسی کردم ضمن اینکه نوشتم هم رمش قابل افزایشه ..
این مدلی که شما دارین 450 کانفیگ B هستش که CPU i5 با 6 گیگ رم داره .. و فاقده سیستم عامله :n01:
راجع به خط آخرتون : نظرتون هم واسه خودتون کاملا محترمه !!! اما بنده چرا باید غرض داشته باشم :) ؟HP ماله بابامه ؟! اون آقا 4540 بخره 450 بخره چیزی عایده من میشه
سخن رو کوتاه میکنم اما دوستانه از شما تقاضا دارم که من بعد تا راجع به چیزی تا تمام و کمال اطلاعات ندارین اظهار نظر نکنین !! اگر هم اظهار نظر کردین مسئولیتش متوجه خودتون میشه اما وقتی پستی رو نقل قول میکنین و بهش انگ ااطلاعات غلط میزنین با توجه به اینکه کاملا تو پستتون مشهوده فقط در همین حد که رفتین یه مدل 450 از بازار خریدین و اطلاعات دارین غیر قابل تحمله :n16:
موید باشید
sajad_samavi
20-12-2013, 18:21
دوست عزیز این مقایسه دو مدل 450 با بهترین کانفیگ از 4540 :
مقایسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
__________________________________________________ _______________
اون دوست گرامی هم که مدرک میخواستن .. استناد به این کفایت میکنه !
نه اینکه عکس از گرافیکت بگیری :n02: .. با این حال منم یه عکس از همین قسمتی که شما گرفتین قبلا گرفته بودم تو تایپک موجوده به عنوان مدرک و اینکه مستند باشه صحبتام ;) totalش 6340 بود !
emin blue
20-12-2013, 21:38
دوستان اینجا کسی به لپتاپش(4540s ) تونسته ویندوز 8.1 نصب کرده استفاده اش کنه؟
اخه چند وقت پیش درایورهای صدا و گرافیکی که سایت اچ پی ارائه کرده بودن کار نمیکردن..
alireza_p30
21-12-2013, 02:07
دوستان اینجا کسی به لپتاپش(4540s ) تونسته ویندوز 8.1 نصب کرده استفاده اش کنه؟
اخه چند وقت پیش درایورهای صدا و گرافیکی که سایت اچ پی ارائه کرده بودن کار نمیکردن..
دوست عزیز جواب سوال شما تو صفحات قبل چند بار داده شده لطف کنید قبل سوال سرچ کنید.
بله 8.1 کارمیکنه بدون مشکل. فقط باید بین اسلیپ و گرافیک ati یکی را انتخاب کنید!
yoosef_st
21-12-2013, 17:55
دوست عزیز این مقایسه دو مدل 450 با بهترین کانفیگ از 4540 :
مقایسه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
__________________________________________________ _______________
اون دوست گرامی هم که مدرک میخواستن .. استناد به این کفایت میکنه !
نه اینکه عکس از گرافیکت بگیری :n02: .. با این حال منم یه عکس از همین قسمتی که شما گرفتین قبلا گرفته بودم تو تایپک موجوده به عنوان مدرک و اینکه مستند باشه صحبتام ;) totalش 6340 بود !
آدرس مشکل داره عزیزم
irancctv
24-12-2013, 03:48
سلام جان من یکی منو راهنمایی کنه تازه یه لپ تاپ 4540 خریدم ولی نمی تونم از finer استفاده کنم درایورش هم نصبه ولی کار نمی کنه یا شایدم من بلد نیستم.
اگه نرم افزار خاصی می خواد لینکشو برام بذارید
سلام جان من یکی منو راهنمایی کنه تازه یه لپ تاپ 4540 خریدم ولی نمی تونم از finer استفاده کنم درایورش هم نصبه ولی کار نمی کنه یا شایدم من بلد نیستم.
اگه منظورت از finer همون finger printe که باید نرم افزار HP ProtectTools Security Manager از سایت HP بگیری نصب کنی.
alireza_p30
24-12-2013, 22:29
درایور (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 359_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) )
البته شما یه شات از درایو منیجر بزار ببینیم که سخت افزار نصبه یا نه. شاید مثل من اصلا سخت افزارشو نداشته باشی
بلکه جای خالیشو داشته باشی!(چقدر من بامزهام:n01:)
m_r_oxin
25-12-2013, 00:34
سلام بچه ها یه مشکل دارم با این لپ تاپ.وقتی میخوام یه ویندوز نصب کنم نصبش ۱ ساعت طول میکشه بعد از نصب هم ویندوز یه ۵ دقیقه ای طول میکشه بالا بیاد موقع نصب نرم افزار هم که دیگه بدتر نمیدونم چه مرگشه هارد رو هم تست کردم مشکل نداشت.کلا کنده جون میده بالا بیاد تو اجرای نرم افزارا هم همین طوریه.کسی میدونه مشکل کجاست؟هارد'بایوس'رم' یا جای دیگه. راستی رمم ۶ گیگ و سی پی یو هم ای۵
درود بر دوستان عزیز 4540 ی
تقریبا از وقتی مشکل اسلیپ حل شد دیگه اینجا نیومدم . امروز 10 صفحه ای خوندم و لذت بردم :n02:
الان دارم میفهمم فرق لپ تاپ ویندوز اورجینال و dos چیه ؟ کسی که ویندوز اورجینال داره دیگه اینقدر گرفتاری نمیکشه که 10تا ویندوز تست کنه ببینه جواب میده یا نه .کلی ویندوز نصب کردم تا رسیدم به یه ویندوز 7 نسخه ultimate . تازه بعد از چند وقت باز کاهش سرعت داشته .
داداشم یه hp pavilion داره با cpu i3 . سه سال پیش خریده و هنوز ویندوزش مثل هلو کار میکنه .
یکی از دوستان که وقتشو داره ، زحمت بکشه تمامی ویندوز های موجود رو تست کنه و بهترینشو انتخاب کنه . واسه بقیه رایت کنه و با پست بفرسته :n01: . البته با دستمزد :n02:
دوستان من شب تا صبح لپ تاپ رو میزارم واسه دانلود ( مانیتورش off میکنم . ) . به نظرتون لپ تاپ اذیت نمیشه ؟
ممنون
سلام دوستان 4540s :-)
خسته نباشین
من امروز ویندوز 8.1 AIO رو نصب کردم
تمام برنامه ها رو اول نصب کردم(همه نرم افزارهای لازم بغیر از تمام درایورها)
بعد شروع کردم به نصب درایور های لپ تاپ
همه چیو نصب کردم جز کارت گرافیک، تردید داشتم که کار کنه یا نه!
گرافیک ویندوز 8 رو نصب کردم، معماری 64 بیت
امروز تست کردم دیدم اسلیپ بدرستی کار میکنه
روش کارمو گفتم، حالا نمیدونم بخاطر ویندوزه یا بخاطر روش کار که گرافیک برا آخر موند!
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام به همه دوستان:n16::n12:
من تازه خریدم این لپ تاپو
ویندوز 8.1 ریختم درایورهای 8.1 رو از hpگرفتم اما
بولوتوث نصب نمیشه:n14:
این سویچ گرافیک هم نمیدونم کار میکنه یانه از کجا بفهمم؟:n15:
واسه اثر انگشت هم Validity Fingerprint Sensor Driver دانلود کردم اما چیزی نیومد اها راستی این ذو دانلود کردم نصب نمیشه HP ProtectTools Security Manager:n24:
شما بگین چیکار کنم:n30:
در کل میخوام بدونم:n01:
چه ویندوزی بریزم یعنی الان شما چی دارین وازش راضی هستید
و داریورهایی که نصب دارین رو با توجه به ویندورتون بگین
مرسی:n17:
سلام به همه
الان روی لب تالم ویندوز سون نصبه ، یعنی نصب نیست ، فروشنده دی وی دی که از ویندوز خودش ایمیج گرفته بود رو روی هارد لب تابم کپی کرد
اول بگم که هاردش جیر جیر می کنه ، یکی که اول خریده بودم رو به همین خاطر عوض کردم اما این دومی هم همین شکلیه
دویستان آیا برای شما هم همین جوریه ؟
و دوم اینکه می خوام روی این لب تاپ ویندوز 8.1 همراه با اوبونتو 13.10 بریزم
هرچی می گردم انگار با هر دو مشکل داره :n13:
نمی دونم این مدلو به چه دلیلی خریدم ، داشتم لنوو سینک پد می خریدم ها ، شیطون رفت توی جلدم :n02:
اگه با همه چی مشکل داره پس به چه دردی می خوره ؟
سلام دوستان نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه منم vaio رو فروختم و 4540 خریدم نمیگم hp بده اما خدا پدر Sony بیامورزه 3 سال داشتم حتی یه بارم اذیتم نکرد نمیدونم hp چرا پشتیبانیش این قد ضعیفه حدودا 162 صفحه رو خوندم که نگین باز یه .........
من خدا رو شکر تا حالا مشکل سخت افزاری نداشتم فقط از زمانی که وین 8.1 نصب کردم صد تا برنامه و درایور مختلف گرفتم که بلوتوث نصب کنم که نشد که نشد میره صفحه آبی ( مرگ ) اگه کسی تو 8.1 تونسته نصب کونه یه راهنمایی کنه متشکر میشم از ایشون
سلام دوستان نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه منم vaio رو فروختم و 4540 خریدم نمیگم hp بده اما خدا پدر Sony بیامورزه 3 سال داشتم حتی یه بارم اذیتم نکرد نمیدونم hp چرا پشتیبانیش این قد ضعیفه حدودا 162 صفحه رو خوندم که نگین باز یه .........
من خدا رو شکر تا حالا مشکل سخت افزاری نداشتم فقط از زمانی که وین 8.1 نصب کردم صد تا برنامه و درایور مختلف گرفتم که بلوتوث نصب کنم که نشد که نشد میره صفحه آبی ( مرگ ) اگه کسی تو 8.1 تونسته نصب کونه یه راهنمایی کنه متشکر میشم از ایشون
سلام
شما مشکل فینگر نداری؟ یعنی فینگرت کار میکنه> ؟ چی رو نصب کردی؟؟
من
Validity Fingerprint Sensor Drive نصب کردم
simple pass هم نصبیدم اما نشد
شما چیکار کردیش؟؟
نه مشکلی نداره ولی احساس میکنم تو 7 بهتر جواب میداد شما بلوتوث حل کردی ؟ وین 8.1 نصب کردی ؟
نه من تازه خریدم
همون اول اومدم 8.1 نصب کردم
بولوتوث رو نشناخت
واسه من علاوه بر بولوتوث مشکل فینگر هم داره
شاید از ویندوزش باشه
الان میخوام بدونم چه ویندوزی بهتره اونو نصب کنم
راستی اگه امکان داره میتونی نرم افزاری (همون درایورها) که نصب کردی رو لیست کنی اینجا
و اینکه این نرم افزارها رو برای ویندوز 8.1 گرفتی یاهمون واسه ویندوز 7 ای که قبلا داشتی
ممنون
نه من تازه خریدم
همون اول اومدم 8.1 نصب کردم
بولوتوث رو نشناخت
واسه من علاوه بر بولوتوث مشکل فینگر هم داره
شاید از ویندوزش باشه
الان میخوام بدونم چه ویندوزی بهتره اونو نصب کنم
راستی اگه امکان داره میتونی نرم افزاری (همون درایورها) که نصب کردی رو لیست کنی اینجا
و اینکه این نرم افزارها رو برای ویندوز 8.1 گرفتی یاهمون واسه ویندوز 7 ای که قبلا داشتی
ممنون
سلام من که هنوز روی ویندوز سونم ولی برای بلوتوث انگار اول باید وای فایش روی نصب کنی بهدا بلوتوث رو
برای فینگر هم علاوه بر فینگر HP ProtectTools Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 362_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) هم باید نصب کنی
سلام من که هنوز روی ویندوز سونم ولی برای بلوتوث انگار اول باید وای فایش روی نصب کنی بهدا بلوتوث رو
برای فینگر هم علاوه بر فینگر HP ProtectTools Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 362_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) هم باید نصب کنی
مرسی
اما من این نرم افزار نصب نمیشه نمیدونم چرا
sorrna ان اگه امکان داره تمام درایورهای که خودت نصب میکنی اسمشون رو برام بذار ...که منم برم فقط اونا رو دانلود کنم واونا رو نصب کنم(البته ویندوزمم 7 کنم)
مرسی
اما من این نرم افزار نصب نمیشه نمیدونم چرا
sorrna ان اگه امکان داره تمام درایورهای که خودت نصب میکنی اسمشون رو برام بذار ...که منم برم فقط اونا رو دانلود کنم واونا رو نصب کنم(البته ویندوزمم 7 کنم)
این لپ تاپ با ویندوز 7 و 8 مشکلی نداره.من ویندوزم 7 هست هیچ مشکلی هم نداره خدارو شکر.ویندوز 8.1 فعلا یه کم مشکل داره که اونم برطرف میشه ایشالا
این لپ تاپ با ویندوز 7 و 8 مشکلی نداره.من ویندوزم 7 هست هیچ مشکلی هم نداره خدارو شکر.ویندوز 8.1 فعلا یه کم مشکل داره که اونم برطرف میشه ایشالا
مرسی hojat جان
پس من برم نصب ویندوز چدید
حجت جان لطف کن از پوشه ای که درایور ها در اون هست عکس بگیر یا اسمشون رو بدار
میخوام بدونم کدومها رو دانلود کنم و بعدش نصب کنم
ممنون:n16:
مرسی hojat جان
پس من برم نصب ویندوز چدید
حجت جان لطف کن از پوشه ای که درایور ها در اون هست عکس بگیر یا اسمشون رو بدار
میخوام بدونم کدومها رو دانلود کنم و بعدش نصب کنم
ممنون:n16:
به نظرم ویندوز 7 نصب کن بعد برو تو سایت hp اون قسمتی که خود سایت لپ تاپتو اتوماتیک شناسایی میکنه و درایورا مربوطشو بهت میده رو انتخاب کن بعد خودش لپ تاپو شناسایی میکنه درایوراشم بهت میده دانلود کن نصب کن مشکلش حل میشه.به نظرم اگه میخای ویندوز 7 نصب کنی نسخه profesional نصب کن نه ultimate.من خودم یه بار تو یه سایت خارجی خوندم نوشته بود این لپ تاپ رو 7 پروفشنال خوب جواب میده .ویندوز خودم 7 پروفشناله هیچ مشکلی هم با هیچ قسمتی از لپ تاپم ندارم خدا رو شکر
به نظرم ویندوز 7 نصب کن بعد برو تو سایت hp اون قسمتی که خود سایت لپ تاپتو اتوماتیک شناسایی میکنه و درایورا مربوطشو بهت میده رو انتخاب کن بعد خودش لپ تاپو شناسایی میکنه درایوراشم بهت میده دانلود کن نصب کن مشکلش حل میشه.به نظرم اگه میخای ویندوز 7 نصب کنی نسخه profesional نصب کن نه ultimate.من خودم یه بار تو یه سایت خارجی خوندم نوشته بود این لپ تاپ رو 7 پروفشنال خوب جواب میده .ویندوز خودم 7 پروفشناله هیچ مشکلی هم با هیچ قسمتی از لپ تاپم ندارم خدا رو شکر
اگه میشه ادرس این لینک که خوذش شناسایی میکنه رو بهم بده
ممنون
اگه میشه ادرس این لینک که خوذش شناسایی میکنه رو بهم بده
ممنون
گزینه detect my product رو بزن.
سعی کن از مرورگر IE استفاده کنی.وقتی میخاد جستجو کنه یه فایل رو میخاد رو سیستمت نصب کنه اجازه نصب بهش بده بعد که نصب شد جستجو میکنه لپ تاپتو شناسایی میکنه درایوراشو بهت میده
irancctv
28-12-2013, 23:29
اگه منظورت از finer همون finger printe که باید نرم افزار HP ProtectTools Security Manager از سایت HP بگیری نصب کنی.
بله منظورم همون finger نرم افزارم گرفتم نصب کردم ولی اخرش می گه که درایورم نصب نیست در حالی که تو پنجره manage نگاه کردم نصبه
سلام به همه
الان روی لب تالم ویندوز سون نصبه ، یعنی نصب نیست ، فروشنده دی وی دی که از ویندوز خودش ایمیج گرفته بود رو روی هارد لب تابم کپی کرد
اول بگم که هاردش جیر جیر می کنه ، یکی که اول خریده بودم رو به همین خاطر عوض کردم اما این دومی هم همین شکلیه
دویستان آیا برای شما هم همین جوریه ؟
و دوم اینکه می خوام روی این لب تاپ ویندوز 8.1 همراه با اوبونتو 13.10 بریزم
هرچی می گردم انگار با هر دو مشکل داره :n13:
نمی دونم این مدلو به چه دلیلی خریدم ، داشتم لنوو سینک پد می خریدم ها ، شیطون رفت توی جلدم :n02:
اگه با همه چی مشکل داره پس به چه دردی می خوره ؟
سلام دوست عزیز
به جمع پروبوکیا خوش اومدی :n02:
دوست عزیز نگران صدای هارد نباش . طبیعیه . واسه منم صدا میده . لپ تاپ پسر عموم هم (4540) همین صدا رو میده . طبیعیه .کلا به نظرم هارد 4540 جالب نیست . سرعتشم کمه به نظرم .
دوست عزیز متاسفانه باید بگم اکثرمون فریب نام HP رو خوردیم . پشتیبانی شرکت HP واقعا ضعیفه .
اما در کل کسایی با این لپ تاپ مشکل دارن که اهل game هستن . وگرنه مشکل خاص دیگه ای نداره .
در مورد بلوتوث و وای فای هم اگه صفحات قبل رو مطالعه کنید ، مشکلتون مرتفع میشه .
بله منظورم همون finger نرم افزارم گرفتم نصب کردم ولی اخرش می گه که درایورم نصب نیست در حالی که تو پنجره manage نگاه کردم نصبه
سلام دوست عزیز منم مشکل تورو داشتم حل شد
واسه ویندوز 8.1
اول این لینک 126mb
دومم این لینک 33mb
الانم مبخوام برم سراغ بولوتثش
البته از سرعت لود ویندور رازی نیستم فعلا دست گرمی نصبه تا ببینیم چی میشه
سلام آقا عماد
مرسی بابت پاسختون
من گیمر نیستم ، این لب تاپ رو خریدم برای کارای دانشگاه و اوبونتو رو به این خاطر می خواستم نصب کنم که سرعت ران شدن نرم افزار متلب توی اون محیط خیلی بالاتره
هنوزم روش ویندوز سون نصبه ، بدون مشکل نیست ، لود ویندوز خیلی طول میکشه .
فعلا که مشغول امتحانای پایان ترمم وگرنه دل و رودیه لب تابه رو می ریختم بیرون:n24: و می بردم پیش آقایان هیولت و پاکارد با این کلنگی که به ما انداختن :n02:
راستی دوستان یک نرم تفزار هست به اسم hp softpaq download manager که اگه روی سیستمتون نصب کنید ، طبق توضیحاتی که داده سیستمتون رو اسکن می کنه وبه طور خودکار درایورهای مورد نیاز رو گرفته و نصب می کنه
راستی دوستان یک نرم تفزار هست به اسم hp softpaq download manager که اگه روی سیستمتون نصب کنید ، طبق توضیحاتی که داده سیستمتون رو اسکن می کنه وبه طور خودکار درایورهای مورد نیاز رو گرفته و نصب می کنه
منم باهاش کار کردم خیلی مفید و خوبه.وصل میشه به سرور اچ پی درایوراتو مینصبه:n01:
mosi_alfa
30-12-2013, 00:01
دیروز یه لپتاب pavilion 15-e071 واسه آشنامون گرفتم، وین8.1 ریختم روش، درایورا مثه بلوتوث و گرافیک که اکثر ما مشکل داشتیم، مثه حلوا کار کردن...اصلا تم سایت دانلود درایورا فرق داره واسه پاویلون ها، انگار تمرکز اچ پی روی اون سری های جدیدترشه، ما هم اینجا مثه آهو...:n15:
توی خود سایت hp فروم مشکلات گرافیک ati در 8.1 ،برای 4540 ، گفته بودن یه اپدیت گرافیک ati از بخش windows update واسشون اومده، بازم کار نداده! بازم مشکل اسلیپ...:n04:
sajad_samavi
31-12-2013, 19:55
دیروز یه لپتاب pavilion 15-e071 واسه آشنامون گرفتم، وین8.1 ریختم روش، درایورا مثه بلوتوث و گرافیک که اکثر ما مشکل داشتیم، مثه حلوا کار کردن...اصلا تم سایت دانلود درایورا فرق داره واسه پاویلون ها، انگار تمرکز اچ پی روی اون سری های جدیدترشه، ما هم اینجا مثه آهو...:n15:
توی خود سایت hp فروم مشکلات گرافیک ati در 8.1 ،برای 4540 ، گفته بودن یه اپدیت گرافیک ati از بخش windows update واسشون اومده، بازم کار نداده! بازم مشکل اسلیپ...:n04:
داداش تکلیف چیه ؟؟:n03:
6 ورژن مختبلف از ویندوز 8.1 رو ریختم .. هیچکدومش گرافیکش ردیف نبود :( !!!!
رو سامسونگ ریختم رو ایسوز ریختمم مثه هلوو کار کرد
mosi_alfa
31-12-2013, 23:44
چی بگم والا، لطفا یک نفر این آپدیت رو روی 8.1 امتحان کنه خبرشو بده:
griefcottage
01-01-2014, 22:23
دوستان چرا ویندوز 8 نصب نمیکنین عایا؟؟
این ریت ویندوز منه
دقیقاً مشکلاتون چی هست؟؟خب الان اسلیپ ویندوز هم درسته..
ویندوزهایی که نصب میکنین مشکل ندارن؟
Kaveh619
01-01-2014, 23:32
یه سوال!گرافیکتون چیه که تو قسمت Desktop ریت 6.7 گرفته؟!
البته هر دو گرافیک رو میگم!
آخه ریت ویندوز من و لنوو دوستم اینطوریه تقریبا یه شکلن!
عکس از دستگاه من:
griefcottage
01-01-2014, 23:49
یه سوال!گرافیکتون چیه که تو قسمت Desktop ریت 6.7 گرفته؟!
البته هر دو گرافیک رو میگم!
آخه ریت ویندوز من و لنوو دوستم اینطوریه تقریبا یه شکلن!
عکس از دستگاه من:
خب حتماً دوتا گرافیک رو حساب کنه ولی مطمئن نیستم!!
دقیق نمیدونم ولی فک کنم گرافیک شومام نصب نی :D
پ/ن:موقع نصب درایور amd اول اینتل رو نصب کردی یا amd?
mosi_alfa
02-01-2014, 01:09
دوستان چرا ویندوز 8 نصب نمیکنین عایا؟؟
این ریت ویندوز منه
دقیقاً مشکلاتون چی هست؟؟خب الان اسلیپ ویندوز هم درسته..
ویندوزهایی که نصب میکنین مشکل ندارن؟
من وقتی از ویندوز8.1 برگشتم به 8 دیگه گرافیکم مثه قبل نشد که نشد؛ میشه شما یه عکس مشابه عکس پایین +یکی هم از اینتل، بذاری؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
griefcottage
02-01-2014, 12:45
بفرمایید
یه اتفاق جالب که افتاده بود این بود که وقتی ویندوز 8 نصب کردم اجازه نمیداد درایور اینتل نصب بشه،وقتی amd رو نصب کردم ،اینتل هم نصب شده بود !
میگم یه کاری کن،ویندوزت رو عوض کن ،همه درایور ها رو نصب کن آخرین درایور amd رو نصب کن،اینتل رو اصلاً نصب نکن..همین ورژن که تو عکس هست نصب کن
پ.ن :درایور ها رو خودت دانلود کردی؟همشو دانلود کردی؟
mosi_alfa
02-01-2014, 14:15
دقیقا مشابه شماست وضعیت درایورای گرافیکم، اما ریت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل اینکه 8.1 بریزم، 8 داشتم، ریت گرافیکا 6.6 و 5.9 بود، بعد این آپدیت های بتا رو ریختم، اسلیپ رو غیر فعال میکرد اما عملکر ati بهتر میشد، ریتش هم 6.7 میشد.
حالا که دوباره برگشتم به 8 همون کارا رو کردم، درایور های بتا که اصلا کار نمیداد، یعنی کاتالیست و سویچینگ اصلا بالا نمی یومد، این شد که هرچی بود پاک کردم و همون تنها درایوری که برای 8 معرفی شده بود ریختم، اسلیپ درسته، اما به وضوح تو بازیا مشاهده میشه که ati با 80% توانش کار میکنه، دما هم از 75 بالاتر نمیشه!
دلم تنگ شده واسه دمای 83، باهاش بازیا یکی یکی میترکیدن و تموم میشدن:n14:
الان که امتحانا نزدیکه، بعدش دوباره روی یک نسخه تازه از 8 امتحان میکنم
درایورا رو خودم گرفتم، همشو نریختم، فینگر و وبکم وسنسور رو وقت نکردم
Kaveh619
02-01-2014, 15:13
خب حتماً دوتا گرافیک رو حساب کنه ولی مطمئن نیستم!!
دقیق نمیدونم ولی فک کنم گرافیک شومام نصب نی :D
پ/ن:موقع نصب درایور amd اول اینتل رو نصب کردی یا amd?
سوتفاهم شده!!!:D
دستگاه من 450 هست!!
گرافیک بنده 8750 هست!شاید از این باشه نمیدونم!!!
منتها موقع نصب اول اینتل نصب کردم،بعد AMD بعد ریت گرفتم...
Kaveh619
02-01-2014, 15:45
یکم تغییرات دادم،اومد بالا!ولی با 6.7 خیلی فاصله داره...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا دما لپ تاپم موقع بازی میومد رو 80 اما بعد که ویندوز عوض کردم موقع بازی نهایت رو 65 میاد :n03:یعنی چی این؟:n13:
griefcottage
02-01-2014, 22:22
من قبلا دما لپ تاپم موقع بازی میومد رو 80 اما بعد که ویندوز عوض کردم موقع بازی نهایت رو 65 میاد :n03:یعنی چی این؟:n13:
ویندوزتون چیه دوست عزیز؟؟خب ویندوز 8 بهینه تر هست!
ویندوزتون چیه دوست عزیز؟؟خب ویندوز 8 بهینه تر هست!
ویندوز 7 نصبه.به نظرتون 8 نصب کنم؟چه ورژنی؟
greywarden90
03-01-2014, 00:57
سلام بر همه .
از دوستان کسی بازی اساسین 4 رو نصب کرده رو این لپ تاپ ؟
خیلی بد اجرا میشه ، مجبور شدم همه گزینه های گرافیکی رو روی پایین ترین حد قرار بدم .
برای شما هم اینجوریه ؟
mosi_alfa
03-01-2014, 11:05
مسلمه که روی اینتل بازی میکنید، ویندوز7 کمترین مشکل با درایورها رو داره، دما هم حسابی موقع بازی بالامیره تا 80-83 مطمئن بشید که درایورها و سوییچ انجام میشه.
سلام بر همه .
از دوستان کسی بازی اساسین 4 رو نصب کرده رو این لپ تاپ ؟
خیلی بد اجرا میشه ، مجبور شدم همه گزینه های گرافیکی رو روی پایین ترین حد قرار بدم .
برای شما هم اینجوریه ؟
گرافیک بازی بالاس، لگ هم داره گاها، اما قابل بازی کردنه؛ بله روی کمترین حد فقط میشه بازی کرد اونم به سختی!
mosi_alfa
03-01-2014, 11:32
یکم تغییرات دادم،اومد بالا!ولی با 6.7 خیلی فاصله داره...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگران نباش دادا، desktop graphic نمرش همین رنج هست که شما داری، چون مربوط به اینتله نه ati. مشکلی نداری شما.
mosi جان اتفاقا مشخصه با گرافیک AMD اجرا میشن چون وقتی رو high performane نمیزارم بازی لگ داره و بد اجرا میشه اما رو high performance میزارم بازی بدون لگ و خیلی بهتر اجرا میشه اما با این حال باز دما لپ تاپم از 65 بیشتر نمیشه
بچه ها یعنی assassin creed 4 رو این لپ تاپ بداجرا میشه؟:n03:یعنی نخرم بنصبم عایا؟:n30:
mosi_alfa
03-01-2014, 23:03
mosi جان اتفاقا مشخصه با گرافیک AMD اجرا میشن چون وقتی رو high performane نمیزارم بازی لگ داره و بد اجرا میشه اما رو high performance میزارم بازی بدون لگ و خیلی بهتر اجرا میشه اما با این حال باز دما لپ تاپم از 65 بیشتر نمیشه
به هر حال این دمایی که شما میگی واسه یه بازی سنگین، عادی نیس، یه جای کار ایراد داره
greywarden90
05-01-2014, 17:01
بچه ها یعنی assassin creed 4 رو این لپ تاپ بداجرا میشه؟:n03:یعنی نخرم بنصبم عایا؟:n30:
نه نخر ، روی پایین ترین تنظیمات گرافیکی هم بد اجرا میشه . تازه اگه هم اجرا بشه دیگه با این گرافیک لذتی نداره .
ولی من همزمان با اساسین 4 اخرین NFS رو هم گرفتم Rival این بازی خیلی بهتر اجرا شد . کلا این لپ تاپ با بازیهای شرکت EA خیلی سازگاره !!!
یا خوب اجرا میکنه یا بد حد وسط نداره .
mosi_alfa
07-01-2014, 00:49
دوستان، وین8 نصبه، دکمه وایرلس کارشو درست انجام میده ولی رنگش همیشه سفیده.
یادمه توی 8.1 و 7 وقتی خاموش بود زرد میشد
شما چطور؟؟
Kaveh619
07-01-2014, 11:35
شما چطور؟؟
دقیقا همین مشکل رو منم دارم!!البته با لبتاب HP Probook 450 حالا میخوام 8.1 بریزم ببینم درست میشه یا نه!تا الان 7 هم نریختم!!
سلام دوستان
من اين لپ تاپ رو خريدم همه درايور هاش هم نصبه
اگه ميشه يكي راهنمايي كامل بكنه درباره فينگر پرينت
ممنونم
alireza_p30
08-01-2014, 17:30
شما چطور؟؟
برا من 3حالت داره. سفید- زرد - چشمک زن سفید.(8.1)
بچه ها بنظرتون من این لپ تاپو بفروشم lLenovo Z510 بخرم؟؟کسی تا حالا با z510 کار کرده معایبشو بدونه؟شیطون رفته تو جلدم بفروشم Z510 بخرم.اما خوب 4540 هم دوست داشتنیه.من گیمر هم نیستم مشکلی با این لپ تاپ ندارم.نظر شما چیه؟
سلام دوستان
من اين لپ تاپ رو خريدم همه درايور هاش هم نصبه
اگه ميشه يكي راهنمايي كامل بكنه درباره فينگر پرينت
ممنونم
Up
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
joibari2
09-01-2014, 11:15
سلام.
من با بلوتوث مشکل دارم درایورهاشم نصب کردم ولی هیچ دیوایسیو پیدا نمیکنه باید یه بار بلوتوثو خاموش روشن کنم و وایفایو قطع کنم نمیدونم چرا اینجوریه!کلا مثل اینکه بلوتوث و وایفای با هم مشکل دارن و همزمان کار نمیکنن.ویندوزم 8 هست.
griefcottage
09-01-2014, 11:29
سلام.
من با بلوتوث مشکل دارم درایورهاشم نصب کردم ولی هیچ دیوایسیو پیدا نمیکنه باید یه بار بلوتوثو خاموش روشن کنم و وایفایو قطع کنم نمیدونم چرا اینجوریه!کلا مثل اینکه بلوتوث و وایفای با هم مشکل دارن و همزمان کار نمیکنن.ویندوزم 8 هست.
سلام ،دوست عزیز ببین اول باید بدونی نوع درایورت چیه!
دوم اول وای فای و بعد بلوتوث رو نصب کنی
سوم وای فای رو فعال کنی،بعد بلوتوث که کنار ساعت پیداست اونو باید بزنی،add a new deviceبعد از اون که جفت شدن میتونی فایل ارسال یا دریافت کنی
پ.ن:تنظیمات بلوتوث رو باید تایید کنی که کسی پیدات کنه و اجازه بدی که برات چیزی ارسال کنن
griefcottage
09-01-2014, 11:31
نه نخر ، روی پایین ترین تنظیمات گرافیکی هم بد اجرا میشه . تازه اگه هم اجرا بشه دیگه با این گرافیک لذتی نداره .
ولی من همزمان با اساسین 4 اخرین NFS رو هم گرفتم Rival این بازی خیلی بهتر اجرا شد . کلا این لپ تاپ با بازیهای شرکت EA خیلی سازگاره !!!
یا خوب اجرا میکنه یا بد حد وسط نداره .
تایید میشه!!
بازی های 4k رو هم خوب باز میکنه:D
griefcottage
09-01-2014, 11:32
بچه ها بنظرتون من این لپ تاپو بفروشم lLenovo Z510 بخرم؟؟کسی تا حالا با z510 کار کرده معایبشو بدونه؟شیطون رفته تو جلدم بفروشم Z510 بخرم.اما خوب 4540 هم دوست داشتنیه.من گیمر هم نیستم مشکلی با این لپ تاپ ندارم.نظر شما چیه؟
معذرت میخوام دادا پولت زیادی کرده که میخوای بفروشی یکی که تقریباً تو رده هم هستن رو بخری؟
من جای شما بودم همین رو نگه میداشتم،خوشبختانه گیمر هم نیستی!
معذرت میخوام دادا پولت زیادی کرده که میخوای بفروشی یکی که تقریباً تو رده هم هستن رو بخری؟
من جای شما بودم همین رو نگه میداشتم،خوشبختانه گیمر هم نیستی!
نظرت در مورد probook 450 چیه؟یکی گفته لپ تاپ خودتو 1600 ازت میخرم.میتونم بفروشم 200 بزارم روش probook 450 بخرم.از نزدیک 450 ندیدیم اما میگن گرافیکش خیلی از 4540 بهتره و اصلا مشکل سوییچ و اسلیپ تو هیچ ویندوزی نداره.
griefcottage
09-01-2014, 11:42
ویندوز 7 نصبه.به نظرتون 8 نصب کنم؟چه ورژنی؟
64بیـــــت!پرو
griefcottage
09-01-2014, 11:44
نظرت در مورد probook 450 چیه؟یکی گفته لپ تاپ خودتو 1600 ازت میخرم.میتونم بفروشم 200 بزارم روش probook 450 بخرم.از نزدیک 450 ندیدیم اما میگن گرافیکش خیلی از 4540 بهتره و اصلا مشکل سوییچ و اسلیپ تو هیچ ویندوزی نداره.
اینم مدل خوبیه!ولی خب فینگر پرینت نداره
خب شما الان مشکل سوئیچ و اسلیپ هر دوتا رو داری؟
بگو من راهنماییت کنم واسه خودم چندتا صفحه قبل دیدن بچه ها که حتی ریت که من گرفتم از 450 بالاتر بوده!
پ.ن:شوخی میکنم مسلماً گرافیک 450 بهتره:D
اینم مدل خوبیه!ولی خب فینگر پرینت نداره
خب شما الان مشکل سوئیچ و اسلیپ هر دوتا رو داری؟
بگو من راهنماییت کنم واسه خودم چندتا صفحه قبل دیدن بچه ها که حتی ریت که من گرفتم از 450 بالاتر بوده!
پ.ن:شوخی میکنم مسلماً گرافیک 450 بهتره:D
مشکل اسلیپ و سوییچ ندارم ویندوزم 7 profesional هستش.اما اگه 8.1 نصب کنم مشکل پیدا میکنه:n03:راستش بدمم نمیاد یه کم گیم بازی کنم:n10:فینگر پرینت داره 450
joibari2
09-01-2014, 12:57
سلام ،دوست عزیز ببین اول باید بدونی نوع درایورت چیه!
دوم اول وای فای و بعد بلوتوث رو نصب کنی
سوم وای فای رو فعال کنی،بعد بلوتوث که کنار ساعت پیداست اونو باید بزنی،add a new deviceبعد از اون که جفت شدن میتونی فایل ارسال یا دریافت کنی
پ.ن:تنظیمات بلوتوث رو باید تایید کنی که کسی پیدات کنه و اجازه بدی که برات چیزی ارسال کنن
نوع درایورو از کجا باید تشخیص بدم مگه فرق میکنه لپتاپ من 4540 هستش تو سایت اچ پی که میرم چند نوع بلوتوث و وای فای داره کدومو باید دان کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها فرق SATA با SATAII چیه؟هارد 4540 SATAII هست اما probook 450 SATA هستش.کسی فرق بینشون رو میدونه عایا؟
یه جا الان خوندم نوشته بود سرعت sata نصفه SATAII هست.
پس به افتخار 4540:n20::n19:
کسی نیسم منو راهنمایی کنه عایا؟:n30:من 4540 دارم core i53230m رم 6 گرافیک ظاهرا 2 (باطنا 512) یکی گیر اومده لپ تاپمو بخره 1600 به نظرتون بفروشم probook 450 بخرم؟:n03: این که هارد 450 SATA معمولی هست خیلی اختلاف سرعت داره با 4540 که SATAII هست؟بفروشم؟نفروشم؟چی کار کنم؟کسی نبود؟:n30:mosi کجایی:n30:دادا اصفهانی تو کجایی:n30:یکی پیداش بشه:n30:
griefcottage
10-01-2014, 21:57
نوع درایورو از کجا باید تشخیص بدم مگه فرق میکنه لپتاپ من 4540 هستش تو سایت اچ پی که میرم چند نوع بلوتوث و وای فای داره کدومو باید دان کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی کارتن لپ تاپ که خریدی بگرد دقیقاً نوشته
دو مدل هست یکی Atheros یکی ralink
griefcottage
10-01-2014, 21:59
کسی نیسم منو راهنمایی کنه عایا؟:n30:من 4540 دارم core i53230m رم 6 گرافیک ظاهرا 2 (باطنا 512) یکی گیر اومده لپ تاپمو بخره 1600 به نظرتون بفروشم probook 450 بخرم؟:n03: این که هارد 450 SATA معمولی هست خیلی اختلاف سرعت داره با 4540 که SATAII هست؟بفروشم؟نفروشم؟چی کار کنم؟کسی نبود؟:n30:mosi کجایی:n30:دادا اصفهانی تو کجایی:n30:یکی پیداش بشه:n30:
دادا از نظر هارد مثل هم هستن
این ریت دستگاه من 4540
این ریت 450
که اگه نگاه کنی هارد دو دستگاه 5.9 گرفته پس هیچ فرقی با هم ندارن!!
دقیقاً انتظارت از نوت بوکت چیه؟؟
دادا از نظر هارد مثل هم هستن
این ریت دستگاه من 4540
این ریت 450
که اگه نگاه کنی هارد دو دستگاه 5.9 گرفته پس هیچ فرقی با هم ندارن!!
دقیقاً انتظارت از نوت بوکت چیه؟؟
من لیسانس کامپیوترم (لیسانسم هم اصفهان گرفتم دادا):n02:کارا فوتوشاپی و برنامه نویسی هم تا حدودی میکنم که واسه این کارا خیلی خوب جواب میده.بعضی مواقع هم دوس دارم گیم بازی کنم که بازی ها رو روون اجرا نمیکنه به دلیل گرافیک پایینش ویندوز 8.1 هم که نمیشه نصب کرد:n03:
joibari2
10-01-2014, 22:18
روی کارتن لپ تاپ که خریدی بگرد دقیقاً نوشته
دو مدل هست یکی Atheros یکی ralink
Atheros هست همشو دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل داره وقتی رو آیکنش کلیک راست میکنم و ستینگشو میزنم نمیاره وکلا هیچ فایلی رو دریافت نمیکنه!
griefcottage
10-01-2014, 22:27
من لیسانس کامپیوترم (لیسانسم هم اصفهان گرفتم دادا):n02:کارا فوتوشاپی و برنامه نویسی هم تا حدودی میکنم که واسه این کارا خیلی خوب جواب میده.بعضی مواقع هم دوس دارم گیم بازی کنم که بازی ها رو روون اجرا نمیکنه به دلیل گرافیک پایینش ویندوز 8.1 هم که نمیشه نصب کرد:n03:
:D چه خوب!منم دارم آی تی میخونم!!
اگه توان خریدش رو دارین ،یکم تحقیق کنین،لنوو هم هست!
ولی خب ببینید تنوع بازی ها هم زیاد هست،من خودم اگه نتونم یه بازی نصب کنم فوقش میرم یکی دیگه مینصبم!!گیمر خفن نیستم :D
griefcottage
10-01-2014, 22:30
Atheros هست همشو دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل داره وقتی رو آیکنش کلیک راست میکنم و ستینگشو میزنم نمیاره وکلا هیچ فایلی رو دریافت نمیکنه!
فایل ارسال میکنه؟؟
این تنظیمات که میگم این هستا
:D چه خوب!منم دارم آی تی میخونم!!
اگه توان خریدش رو دارین ،یکم تحقیق کنین،لنوو هم هست!
ولی خب ببینید تنوع بازی ها هم زیاد هست،من خودم اگه نتونم یه بازی نصب کنم فوقش میرم یکی دیگه مینصبم!!گیمر خفن نیستم :D
منم گیمر نیستم بعضی مواقع موقع بیکاری یه کم بازی میکنم.بازم تحقیق میکنم:n01:.مررررسی:n12:
griefcottage
10-01-2014, 22:51
منم گیمر نیستم بعضی مواقع موقع بیکاری یه کم بازی میکنم.بازم تحقیق میکنم:n01:.مررررسی:n12:
خواهش میکنم..ببینید گرافیک های nVidia واسه گیم بهترن!اما به این معنا نیست که amd هم جواب نده
تا میتونین نسل چهارم بگیرین!!
joibari2
11-01-2014, 06:12
فایل ارسال میکنه؟؟
این تنظیمات که میگم این هستا
مشکل اینجاست که وقتی open setting میزنم چیزی باز نمیکنه!
این مشکل اسلیپ به چه صورته؟
یعنی اصلا گزینه اسلیپ تو قسمت شات داون وجود نداره؟
این مشکل اسلیپ به چه صورته؟
یعنی اصلا گزینه اسلیپ تو قسمت شات داون وجود نداره؟
نه عزیز جان
یعنی وقتی اسلیپ می کنی ، دیگه لب تاپ می ره توی کما :n02:
سلام
بعد چند وقت که وین 7 نصب بود باز افت سرعت پیدا کردم :n27:
برای شما هم همینطوره ؟
به نظرتون وین 8 افت سرعت بیشتری دره بعد یه مدت یا 7 ؟
oOomid.M
17-01-2014, 16:14
سلام
برای شما هم همینطوره ؟
تا وقتی 8.1 هست ، آخه چرا 8 ؟؟
mosi_alfa
17-01-2014, 16:30
سلام
برای شما هم همینطوره ؟
افت سرعت 7 شدیدتره! 8 افت نداره تقریبا
تا وقتی 8.1 هست ، آخه چرا 8 ؟؟
شما اگه 4540 داشته باشی می فهمی چرا 8.1 نه:n27:
ممنون دوستان .
فقط میخوام بدونم اگه درایور خود سایت HP ( مربوط به وبندوز 8 پرو ) نصب کنم ، مشکل sleep نخواهم داشت ؟
چون در حال حاضر همین کار رو برای ویندوز 7 انجام دادم و مشکل sleep ندارم .
ممنون
من لپ تاپ 4540 مو فروختم امروز.1900 خریده بودم 2 ماه دستم یود 1700 فروختم :n10:حالا بازم میخام لپ تاپ بخرم به نظرتون بازم برم سراغ hp یا نه؟hp probook 450 خیلی خوب به نظر میاد(البته 4540 هم خوب به نظر میومد اما...)از بین مارکا دیگه lenovo ideapad z510 خیلی وسوسه بر انگیزه بخصوص گرافیکش. اما حیف باطریش داخلیه:n30:بنظرتون hp یا لنوو؟
mosi_alfa
17-01-2014, 20:02
ممنون دوستان .
فقط میخوام بدونم اگه درایور خود سایت HP ( مربوط به وبندوز 8 پرو ) نصب کنم ، مشکل sleep نخواهم داشت ؟
چون در حال حاضر همین کار رو برای ویندوز 7 انجام دادم و مشکل sleep ندارم .
ممنون
درایور سایت اچ پی بریزید ابدا مشکل اسلیپ نخواهید داشت در 8
من لپ تاپ 4540 مو فروختم امروز.1900 خریده بودم 2 ماه دستم یود 1700 فروختم :n10:حالا بازم میخام لپ تاپ بخرم به نظرتون بازم برم سراغ hp یا نه؟hp probook 450 خیلی خوب به نظر میاد(البته 4540 هم خوب به نظر میومد اما...)از بین مارکا دیگه lenovo ideapad z510 خیلی وسوسه بر انگیزه بخصوص گرافیکش. اما حیف باطریش داخلیه:n30:بنظرتون hp یا لنوو؟
اگه من بودم میرفتم سراغ لنوو، چون کاربرد لپتاب هاش بیشتر مالتی مدیا هست تا بیزینسی، شخصل بیشتر مالتی مدیا واسم مهمه، شما هم ببین چی واست مهمتره
z510 از هز لحاظ اغوا کنندس مخصوصا اگه اون مدلو که یه هارد ssd هم کنار هادر اصلیش داره! فقط یه مشکل داره به نظر من: زوایای دیدش محدوده، از نزدیک ببینید این موضوع تا چه حده بعد تصمیم بگیرید.
باتری جدا نشدنش چه مشکلی داره مگه؟ تازه با انیکه 4 سلولی شده، چندان از ظرفیتش کاسته نشده و کلی از وزن لپتاپ کم شده
V i r u s e r
17-01-2014, 20:26
از سر کنجکاوی می پرسم
چرا فروختی؟
خوب فروختی
اگه من بودم میرفتم سراغ لنوو، چون کاربرد لپتاب هاش بیشتر مالتی مدیا هست تا بیزینسی، شخصل بیشتر مالتی مدیا واسم مهمه، شما هم ببین چی واست مهمتره
z510 از هز لحاظ اغوا کنندس مخصوصا اگه اون مدلو که یه هارد ssd هم کنار هادر اصلیش داره! فقط یه مشکل داره به نظر من: زوایای دیدش محدوده، از نزدیک ببینید این موضوع تا چه حده بعد تصمیم بگیرید.
باتری جدا نشدنش چه مشکلی داره مگه؟ تازه با انیکه 4 سلولی شده، چندان از ظرفیتش کاسته نشده و کلی از وزن لپتاپ کم شدهآخه مبترسم باتری داخلیا زود خراب بشن:n03:زاویه دیدش محدود هست اما فکر نکنم اونقدر هم محدود باشه که ادیت بکنه.حالا باید از نزدیک ببینم.اما واقعا 8گیگ هارد ssd و 1 TB هارد معمولی و گرافیک 740 و سی پی یو نسل 4 دیگه حرفی واسه گفتن نذاشته.فقط ترسم از باتریشه.من کلا استفادم تا حدودی گیم و نت و فیلم و موسیقی و ایناست با فتوشاپ و کورل
oOomid.M
17-01-2014, 20:38
افت سرعت 7 شدیدتره! 8 افت نداره تقریبا
شما اگه 4540 داشته باشی می فهمی چرا 8.1 نه:n27:
دداش من 4540 ندارم اما 450 دارم و همون اولش روش 8.1 نصبیدم و مشکلی از لحاظ اسلیپ یا سوئیج شدن گرافیک ندارم ! فقط نمیدونم این فینگر پرینتش رو چطور راه بندازم !
اقا خواهشا یکی جواب منو بده
چطوری فینگر پرینت رو راه بندارم
درایورش رو نصب کردم
اما هیچی شناسایی نشده
چیکار کنم
یکی لطف کنه توضیح بده
واجبه
از سر کنجکاوی می پرسم
چرا فروختی؟
خوب فروختی
اولا واسه گیم خوب نیست.
دوما درایوراش مشکل داره بخصوص واسه ویندوز 8.1 .
سوما ...وایسا یه کم فکر کنم...:n13:سوما نداره دیگه:n02:
اقا خواهشا یکی جواب منو بده
چطوری فینگر پرینت رو راه بندارم
درایورش رو نصب کردم
اما هیچی شناسایی نشده
چیکار کنم
یکی لطف کنه توضیح بده
واجبه
برنامه HP ProtectTools Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 118_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو از سایت اچ پی بگیر نصب کن بعد Privacy Manager for HP ProtectTools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 295_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو نصب کن
هر دو رو از سایت اچ پی بگیر.اتفاقا دیشب یکی دوستام اومد فینگرپرینتشو راه انداختم براش:n01:
oOomid.M
17-01-2014, 20:56
برنامه HP ProtectTools Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 118_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو از سایت اچ پی بگیر نصب کن بعد Privacy Manager for HP ProtectTools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 295_1%257CswEnvOID%253D4059%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو نصب کن
هر دو رو از سایت اچ پی بگیر.اتفاقا دیشب یکی دوستام اومد فینگرپرینتشو راه انداختم براش:n01:
داداش این برنامه رو دانلود کنم به probook 450 هم میخوره ؟ من 450 دارم توی صفحه درایوراش برای ویندوز 8.1 نزاشتن برنامه رو !! یعنی سازگاری نداره توی 450 با ویندوز 8 ؟
داداش این برنامه رو دانلود کنم به probook 450 هم میخوره ؟ من 450 دارم توی صفحه درایوراش برای ویندوز 8.1 نزاشتن برنامه رو !! یعنی سازگاری نداره توی 450 با ویندوز 8 ؟
واسه 450 نمیدونم اما الان که نگاه کردم فکر کنم باید HP Client Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 817_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو بگیری نصب کنی.حالا شما همین برنامه که واسه 4540 هست رو بگیر نصب کن شاید شد
oOomid.M
17-01-2014, 21:21
واسه 450 نمیدونم اما الان که نگاه کردم فکر کنم باید HP Client Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 817_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو بگیری نصب کنی.حالا شما همین برنامه که واسه 4540 هست رو بگیر نصب کن شاید شد
HP Client Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 817_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو نصبیدم جواب نداد !!:n14:
اون لینکی هم که بالا برای protect tools گذاشتین داخلش فقط نوشته ویندوز 7 و اسم ویندوز 8 نیست چه برسه به 8.1 !!!!!:n15:
HP Client Security Manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 817_1%257CswEnvOID%253D4158%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken) رو نصبیدم جواب نداد !!:n14:
اون لینکی هم که بالا برای protect tools گذاشتین داخلش فقط نوشته ویندوز 7 و اسم ویندوز 8 نیست چه برسه به 8.1 !!!!!:n15:
اون لینکش نیس اسمشو کپی کرده بودم:n02:برو تو سایت اچ پی تو قسمت دانلود درایورا probook 4540 رو بنویس برو واسه دانلود درایوراش اونجا هست برنامش
V i r u s e r
17-01-2014, 22:13
آخه مبترسم باتری داخلیا زود خراب بشن:n03:زاویه دیدش محدود هست اما فکر نکنم اونقدر هم محدود باشه که ادیت بکنه.حالا باید از نزدیک ببینم.اما واقعا 8گیگ هارد ssd و 1 TB هارد معمولی و گرافیک 740 و سی پی یو نسل 4 دیگه حرفی واسه گفتن نذاشته.فقط ترسم از باتریشه.من کلا استفادم تا حدودی گیم و نت و فیلم و موسیقی و ایناست با فتوشاپ و کورل
باتری دقیقا مشکلش چیه؟ خوب خراب بشه در میاری یکی دیگه میزاری جاش
باید از این برنامه ها نصب کنی که نزاره باتری بیشتر از ۸۰٪ شارژ شه تا دیرتر خراب شه
--
حیف شد فروختی؛ لپتاپ خوبی بود فقط یکم سنگینه
دیگه بازی رو باید گذاشت کنار از ما گذشته :n02:
oOomid.M
17-01-2014, 22:22
باید از این برنامه ها نصب کنی که نزاره باتری بیشتر از ۸۰٪ شارژ شه تا دیرتر خراب شه
--
واس اچ پی هم برنامه ای هست که بشه نزاریم بیش از 80 درصد شارژ کنه ؟ الان مال من وقتی Fully Charged (100)% که هست هیچی اما وقتی پایین تر باشه یعنی مثلا 89 یا 88 بازم میزنم به برق شارژ نمیکنه باطری رو مینویسه plugged in not charging
باید بزارم بیاد پایین تر تا شارژ کنه این قضیش چیه ؟!!
V i r u s e r
17-01-2014, 22:26
واس اچ پی هم برنامه ای هست که بشه نزاریم بیش از 80 درصد شارژ کنه ؟ الان مال من وقتی Fully Charged (100)% که هست هیچی اما وقتی پایین تر باشه یعنی مثلا 89 یا 88 بازم میزنم به برق شارژ نمیکنه باطری رو مینویسه plugged in not charging
باید بزارم بیاد پایین تر تا شارژ کنه این قضیش چیه ؟!!
داشتن که صد در صد داره
اما اسمش نمی دونم چیه. احتمالا power manager یا یه همچین چیزی باید باشه
خود ویندوز برای ایکه هی تند تند باتری شارژ نشه بعد از اینکه ۱۰۰٪ شد تا یه مدت شارژ نمی کنه باتری رو. مثلا تا ۸۵٪ بعدش دوباره تا ۱۰۰ می بره بالا. ولی فایده نداره چون همین تا ۱۰۰٪ پر شدن باتری هست که در دراز مدت به باتری صدمه میزنه
--
:n08:اره واقعا دیگه از ما گذشته الان باید بچه هامون بشینن بازی کنن:n02:z510 یا probook 450 به جاش میگیرم:n01:
oOomid.M
17-01-2014, 22:33
داشتن که صد در صد داره
اما اسمش نمی دونم چیه. احتمالا power manager یا یه همچین چیزی باید باشه
خود ویندوز برای ایکه هی تند تند باتری شارژ نشه بعد از اینکه ۱۰۰٪ شد تا یه مدت شارژ نمی کنه باتری رو. مثلا تا ۸۵٪ بعدش دوباره تا ۱۰۰ می بره بالا. ولی فایده نداره چون همین تا ۱۰۰٪ پر شدن باتری هست که در دراز مدت به باتری صدمه میزنه
ویروس جون الان مال من همیشه روی 100 درصد هست چون همیشه توی برقه روزی بالای 10 - 12 ساعت هم روشنه این طفلی !! چه گلی رو سرم بگیرم باطریش خراب نشه ؟
V i r u s e r
17-01-2014, 22:38
ویروس جون الان مال من همیشه روی 100 درصد هست چون همیشه توی برقه روزی بالای 10 - 12 ساعت هم روشنه این طفلی !! چه گلی رو سرم بگیرم باطریش خراب نشه ؟
همین دیگه نباید بزارید باتری از ۸۰٪ بیشتر شه
اینم لینک برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 305_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken
oOomid.M
18-01-2014, 01:03
همین دیگه نباید بزارید باتری از ۸۰٪ بیشتر شه
اینم لینک برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 305_1%257CswEnvOID%253D4132%257CitemLocale%253D%25 7CswLang%253D%257Cmode%253D%257Caction%253DdriverD ocument&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken
داداشی متاسفانه این پیغام رو میده :
this software is not supported on this system
ویندوزم 8.1 هست از اونه ؟ یا اینکه چون لپ تاپم 450 هست ؟؟
V i r u s e r
18-01-2014, 01:10
داداشی متاسفانه این پیغام رو میده :
this software is not supported on this system
ویندوزم 8.1 هست از اونه ؟ یا اینکه چون لپ تاپم 450 هست ؟؟
Power control must be turned on in F10 setup before installing HP Peak Power Manager.
فکر کنم از این باشه
من نمی فهمم چی میگه
فکر کنم باید از توی بایوس power control رو فعال کنی
oOomid.M
18-01-2014, 10:29
فکر کنم از این باشه
من نمی فهمم چی میگه
فکر کنم باید از توی بایوس power control رو فعال کنی
تو بایوس گشتم چیزی پیدا نکردم
وقتی شارژر وصل میکنم به لپ تاپ اون پایین مینویسه smart ac adapter درست کار نمیکنه !! چی هس این حالا !:n24:
V i r u s e r
18-01-2014, 11:25
تو بایوس گشتم چیزی پیدا نکردم
وقتی شارژر وصل میکنم به لپ تاپ اون پایین مینویسه smart ac adapter درست کار نمیکنه !! چی هس این حالا !:n24:
والا خودمم نمی دونم چجوریه
من که HP ندارم ولی چون اینجا هیچکی فوجیتسو نداره مجبوریم بریم تو تاپیک این و اون سرک بکشیم
باید واستی یکی که وارده به این مسائل بیاد شرح بده
mosi_alfa
19-01-2014, 00:21
این نرم افزاری که شما دنبالشین قطعا پاور پیک نیس وکاربرد اون یه چیزه دیگس:
HP Peak Power Manager provides a power configuration that allows the AC and DC (battery) usage and battery charging to be scheduled using specific timeframes required by the government of Japan
تا جایی که من گشتم هیچ نرم افزاری کار نخواهد داد مگه اینکه از طرف خود سازندده ارئه بشه، مثلا ماله لنوو رو من امتحان کردم و نصب نشد چه برسه کار کردن!
ERFAN-SS
20-01-2014, 10:03
بچه ها من این لپ تاپو دارم روش سون 64 بیتی نصب کردم و درایور هاشو ریختم وقتی ریستارت کردم رو صفحه اول گیر میکنه و بالا نمیاد تورو خدا کمکم کنید
Amir.225
23-01-2014, 16:41
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
منم بلاخره بعد سردرگمی فراوووون رفتم این مدل رو خریدم با کانفینگ زیر
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.33 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3210M 2.5GHz Core i5 3.10 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:4 GB DDR3
هارد دیسک:750 GB SATA II (5400RPM)
کارت گرافیک:AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:15.6" LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
آنلاین خرید کردم حدود 1480 پام دراومد !!!
خب بگذریم
من الان یه روزه دستمه ،ویندوز 7 روش نصب کردم
از لحاظ ظاهری بسیار زیباست و باب میلم بود ،بدنه آلومینیومی راضی کنندس
سی پی یو قویی داری،خیلی خیلی کمتر داغ میکنه واقعا راست میگفته اینتل
از نظر گرافیک هم تستش نکردم هنوز ،سرعت انتقال اطلاعاتشم بالاست
اگه سوالی باشه در خدمتم ،اینم چندتا عکس ببخشید دیگه بی کیفیته
سلام دوست عزیز منم همین مدل دارم ولی کانفینگ بالا تر i7 ولی حسگر انگشتش کار نمیکنه مال شما چطوره؟
oOomid.M
24-01-2014, 11:09
سلام دوست عزیز منم همین مدل دارم ولی کانفینگ بالا تر i7 ولی حسگر انگشتش کار نمیکنه مال شما چطوره؟
سلام
hp protect tools و validity finger print رو نصب کردی ؟
Amir.225
24-01-2014, 15:36
سلام
hp protect tools و validity finger print رو نصب کردی ؟
بله نصب کردم
peyman_nn
24-01-2014, 19:11
سلام
یعنی بی ارزشترین لبتابی که تو عمرم دیدم ، خیلی پشیمونم از خریدنش ، یکی دیگه acer خریدم عین توپ کار مکینه با صفحه اچ دی ، تو خونواده چندین لبتاب داریم با کمترین مشکلات ، کاشکی دستم میشکست و اینو نمیخریدمش
1 - چندین و چند درایور داخلی و متفرقه برای بلوتوثش گرفتم ولی هنوز کار نمیکنه ، به هزار اشکال مختلف رفتم براش ولی نشد ، هر بار قبلی رو پاک میکنم و ریستارت میکنم ولی نمیشه و تو نصبش در نیمه گیر میکنه و میگه نمیشه
2 - یک فیلم 50 گیگا بایتی رو داری با km میبینی و کار میکنه ولی یک فیلم سالم 700 مگابایتی رو بهش میدی سیستم 1 دقیقه هنگ میکنه ، بحث یکی دوبار نیست
3 - از سافت گذر اخرین درایور amd مخصوص لبتاب رو براش گرفتم ولی بعد از نصب علامت مثلث زرد کنار درایورش هست و انگار یک چیز غلط نصب کردم
4 - مو به مو گشتم و درایور های درست رو از سایت خودش براش گرفتم ولی نصفش ارور میده و نصب نمیشه
5 - داری کپی میکنی انگار نه انگار کپی پیست کردی
یعنی بی ارزشتر از این لب تاب تو عمرم ندیدم ، خواهشا نیایید و بگید ما 100 ساله اینو داریم و اخ نگفته
170 صفحه تاپیک جلو رفته همش مشکلات بوده
خیلی عصبانیم و ناراحت :n30::n30::n30:
اخرین حربه به نظرم اومد که ویندوز رو براش عوض کنم ، نظر شما چیه ؟ یک ویندوز هفت 64 بیتی بزنم روش ؟؟ الان 32 بیته
احتمال داره کمی از مشکلات کم بشه ؟؟
با پوزش
oOomid.M
24-01-2014, 19:32
سلام
یعنی بی ارزشترین لبتابی که تو عمرم دیدم ، خیلی پشیمونم از خریدنش ، یکی دیگه acer خریدم عین توپ کار مکینه با صفحه اچ دی ، تو خونواده چندین لبتاب داریم با کمترین مشکلات ، کاشکی دستم میشکست و اینو نمیخریدمش
1 - چندین و چند درایور داخلی و متفرقه برای بلوتوثش گرفتم ولی هنوز کار نمیکنه ، به هزار اشکال مختلف رفتم براش ولی نشد ، هر بار قبلی رو پاک میکنم و ریستارت میکنم ولی نمیشه و تو نصبش در نیمه گیر میکنه و میگه نمیشه
2 - یک فیلم 50 گیگا بایتی رو داری با km میبینی و کار میکنه ولی یک فیلم سالم 700 مگابایتی رو بهش میدی سیستم 1 دقیقه هنگ میکنه ، بحث یکی دوبار نیست
3 - از سافت گذر اخرین درایور amd مخصوص لبتاب رو براش گرفتم ولی بعد از نصب علامت مثلث زرد کنار درایورش هست و انگار یک چیز غلط نصب کردم
4 - مو به مو گشتم و درایور های درست رو از سایت خودش براش گرفتم ولی نصفش ارور میده و نصب نمیشه
یعنی بی ارزشتر از این لب تاب تو عمرم ندیدم ، خواهشا نیایید و بگید ما 100 ساله اینو داریم و اخ نگفته
اخرین حربه به نظرم اومد که ویندوز رو براش عوض کنم ، نظر شما چیه ؟ یک ویندوز هفت 64 بیتی بزنم روش ؟؟ الان 32 بیته
با پوزش
سلام
برادر تا الان ویندوزت چی بوده ؟ یه ویندوز 8.1 64 بیتی بریز
من خودم اینو ندارم اما انقدر ها هم که میگی نباید باشه ها
Kaveh619
25-01-2014, 15:13
نمیدونم اون سری چه اتفاقی افتاده بود،اما این اون ریتیه که بار اول ویندوز 8 به من داد،امروز هم که تست کردم همینو داد:
اینو هم واسه این گذاشتم که یه عده نگن ریت Hp 4540 از Hp 450 بیشتره!!
yoosef_st
25-01-2014, 18:20
سلام
با پوزش
سلام
من بیشتر از 1 ساله که این لپتاپ رو دارم و هیچ کدوم ازین مشکلاتی که شما گفتی ، حتی یکیش رو هم نداشتم و ندارم
ویندوزم هم 7 64 بیتی
شما یه جای کارت میلنگه عزیزم:n13:
سلام دوستان
خسته نباشید
میخوام درایور کارت گرافیک اینتل + amd که توی سایت hp هست رو دانلود کنم . ( مربوط به ویندوز 8 64 بیتی پروفشنال ) .
اما سرعت دانلودم از سایت hp وحشتناک پایینه :n03: .
میخواستم بدونم لینک دیگه ای موجود نیست ؟ کد درایور هم : sp59143
ممنون
oOomid.M
25-01-2014, 19:52
سلام دوستان
خسته نباشید
میخوام درایور کارت گرافیک اینتل + amd که توی سایت hp هست رو دانلود کنم . ( مربوط به ویندوز 8 64 بیتی پروفشنال ) .
اما سرعت دانلودم از سایت hp وحشتناک پایینه :n03: .
میخواستم بدونم لینک دیگه ای موجود نیست ؟ کد درایور هم : sp59143
ممنون
سلام بر شما
ببین این به کارت میاد :
سلام
با پوزش
داداش بات موافقم این حرفا رو من 4 ماه پیش زدم همه اینجا میخواستن من بکشن:n04:
یا یه لپتاب باید درست کار کنه یا وقی بر طبق معیار های هر نوع لپتابه دیگه نیست نمیشه بش گفت خوبه. باید قبول کنید Hp مسئولیت پذیر نیست حتی یه راه کار نداده الان دیگه با اطمینان میگم خرید Hp اشتباه محضه به کسی هم خواهشا پیشنهاد خریدشو ندین. من تا دو ماه پیش این لپتابو داشتم الان فروختمش یه لپتاب خریدم اینقدر ادمو حرص نمیده:n05:
داداش بات موافقم این حرفا رو من 4 ماه پیش زدم همه اینجا میخواستن من بکشن:n04:
یا یه لپتاب باید درست کار کنه یا وقی بر طبق معیار های هر نوع لپتابه دیگه نیست نمیشه بش گفت خوبه. باید قبول کنید Hp مسئولیت پذیر نیست حتی یه راه کار نداده الان دیگه با اطمینان میگم خرید Hp اشتباه محضه به کسی هم خواهشا پیشنهاد خریدشو ندین. من تا دو ماه پیش این لپتابو داشتم الان فروختمش یه لپتاب خریدم اینقدر ادمو حرص نمیده:n05:
منم تائید میکنم فرمایشات جنابعالی رو منم داشتم هفته قبل فروختم :n05::n02:
mosi_alfa
26-01-2014, 00:03
بعضیا میان اینجا فقط میبافن
خو تو بدشانسی و بی عرضه به بقیه چه، نمی گم بی مشکل بوده هیچ لپتابی بی مشکل نیس یکی کمتر یکی بیشتر. روی صحبتم به اونایی که اینجا رو با دفتر خاطرات و درد دل نویسی از بدی های 4540 اشتباه گرفتن.
joibari2
26-01-2014, 09:56
سلام آیا Hibernate کردن زیاد مشکلی برای لپتاپ بوجود میاره؟
griefcottage
26-01-2014, 10:39
اینو هم واسه این گذاشتم که یه عده نگن ریت Hp 4540 از Hp 450 بیشتره!!
خو تو بدشانسی و بی عرضه به بقیه چه، نمی گم بی مشکل بوده هیچ لپتابی بی مشکل نیس یکی کمتر یکی بیشتر. روی صحبتم به اونایی که اینجا رو با دفتر خاطرات و درد دل نویسی از بدی های 4540 اشتباه گرفتن.
دقیقاً..
دوست عزیزمون اومدن همچین بهمون لطف داشتن که...
خوبه زیر متن نوشتم البته شوخی میکنم
سلام
سلام ...
من تا الان فکر کنم دفعه چهارمه که میگم بهتون ویندوز 64 بیتی نصب کنی دوست عزیز
بجای kmplayer نرم افزار potplayer رو امتحان کن
واسه شما بی ارزشه ،من واسش خیلی ارزش قائلم..
بهتر نیست بجای اینکه این همه بیای بد و بیراه بگی ...بیای و بگی این مشکل رو دارم دقیقاً؟
griefcottage
26-01-2014, 10:40
سلام بر شما
ببین این به کارت میاد :
درسته پایینه ولی بنظرم بهتره از همین سایت دانلود کنی..
griefcottage
26-01-2014, 10:41
سلام
درایورش رو نصب کردی؟
نرم افزارشو نصب کردی؟
oOomid.M
26-01-2014, 10:45
سلام ...
من تا الان فکر کنم دفعه چهارمه که میگم بهتون ویندوز 64 بیتی نصب کنی دوست عزیز
بجای kmplayer نرم افزار potplayer رو امتحان کن
واسه شما بی ارزشه ،من واسش خیلی ارزش قائلم..
بهتر نیست بجای اینکه این همه بیای بد و بیراه بگی ...بیای و بگی این مشکل رو دارم دقیقاً؟
pot player بنظرم هنوز نقطه ضعف زیاد داره برای من بعضی فیلم ها رو زیرنویسش رو پخش نمیکنه اما KM PLAYER پخش میکنه !
griefcottage
26-01-2014, 10:55
pot player بنظرم هنوز نقطه ضعف زیاد داره برای من بعضی فیلم ها رو زیرنویسش رو پخش نمیکنه اما KM PLAYER پخش میکنه !
واس من که همه زیر نویسی پخش میکنه..
بعضی وقتا باید دستی انتخاب کنی
لطف کن احترام خودتو نگه دار برادر عزیز اینجا که دعوا نداریم با هم تا الانم من راهکاری ندیدم واسه این لپتاب فقط داریم با یه سری درایور دری وری بازی بازی میکنیم و هی سوالات تکراری و هی سوالات تکراری من اونو نوشتم که اگه کسی قسط خرید لپتاب داره نیاد سراغ این لپتاپ چون با این قیمت یه لپتاب سالم بدون گرفتاری میتونه بخره ببین چقدر وضع خرابه که این تاپیک به 200 صفحه داره میرسه به ما که دخل نداره من وظیفه خودمو انجام دادم تو معرفی تو هم بکن دیگری هم بکنه به ما چه اصلا. موفق باشید
griefcottage
27-01-2014, 12:48
لطف کن احترام خودتو نگه دار برادر عزیز اینجا که دعوا نداریم با هم تا الانم من راهکاری ندیدم واسه این لپتاب فقط داریم با یه سری درایور دری وری بازی بازی میکنیم و هی سوالات تکراری و هی سوالات تکراری من اونو نوشتم که اگه کسی قسط خرید لپتاب داره نیاد سراغ این لپتاپ چون با این قیمت یه لپتاب سالم بدون گرفتاری میتونه بخره ببین چقدر وضع خرابه که این تاپیک به 200 صفحه داره میرسه به ما که دخل نداره من وظیفه خودمو انجام دادم تو معرفی تو هم بکن دیگری هم بکنه به ما چه اصلا. موفق باشید
نمک نشناسی هم حدی داره!
مشکل شما چیه با لپ تاپتون؟؟؟
mosi_alfa
27-01-2014, 14:45
حالا شما چرا به خودتون گرفتین؟؟!
Highbury
29-01-2014, 10:08
سلام
لبتاب ویندوز 8 اوریجینال همراه خود داره. اما خودم را نابود کردم تا بلوتوثش رو فعال کنم.
2- بهترین تنظمیات صدا برای 4540 را شما چی گذاشتید؟ از صدا سردرنمیارم:n02:
سلام دوستان ببخشید یک سوال
مارک رم اصلی این لپ تاپ چی هست ؟
اگه میشه یکی که رمش رو ارتقاع نداده و هنوز فابریک خودش چهار هست بگه مارکش چی هست !
بچه ها کسی میدونه hp probook 650 G1 وارد بازار ایران شده یا نه؟:n13:
پردازندش core i3.i5.i7 هاسول گرافیک 8750 قیافشم مثل 450 هست
سلام دوستان ببخشید یک سوال
مارک رم اصلی این لپ تاپ چی هست ؟
اگه میشه یکی که رمش رو ارتقاع نداده و هنوز فابریک خودش چهار هست بگه مارکش چی هست !
ببخشید اگه میشه یکم سریع خیلی به جواب این سوال احتیاج دارم
راهش هم اینه یکی نگاه کن
اون وقتی لپ تاپ رو روشن میکنید آرم اچ پی که میاد اسکپ بزنید بعد اونجا برید مشخصات سیستم رو نگاه کنید
پایین مارک رم نوشته شده ممنون میشم نگاه کنید و بگید دقیقا چه رمی هست
اسم کاملش رو بنویسید .
mosi_alfa
29-01-2014, 23:49
ببخشید اگه میشه یکم سریع خیلی به جواب این سوال احتیاج دارم
راهش هم اینه یکی نگاه کن
اون وقتی لپ تاپ رو روشن میکنید آرم اچ پی که میاد اسکپ بزنید بعد اونجا برید مشخصات سیستم رو نگاه کنید
پایین مارک رم نوشته شده ممنون میشم نگاه کنید و بگید دقیقا چه رمی هست
اسم کاملش رو بنویسید .
بیا داداش ببخشید معطل شدی:
KINGSTON 4096 MB @ 1333 MHz
اگه خواستی یجا تهران تو پاساژ ایران میشناسم، واست پخ کنم، ازاین مدل داره.
سلام دوستان
خسته نباشید
بی زحمت لینک دانلود آخرین ورژن درایور AMD رو واسم بزارید .
ممنون
sajad_samavi
31-01-2014, 14:48
سلام دوستان
خسته نباشید
بی زحمت لینک دانلود آخرین ورژن درایور AMD رو واسم بزارید .
ممنون
سلام دوست گرامی ...
بنده در لینک زیر نسخه مربوط به ویندوز 8 نسخه 64بیت رو گذاشتم ..
Latest AMD Beta Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست گرامی ...
بنده در لینک زیر نسخه مربوط به ویندوز 8 نسخه 64بیت رو گذاشتم ..
Latest AMD Beta Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سجاد جان شرمنده ، کدوم باید دانلود کنم ؟
اولی که 13.12 هست ،حجمش 1 مگ بیشتر نیست . به قیافش نمیاد درایور باشه .
دومی هم 13.11 هست .
لینکی موجود نیست که یه جا دانلود کنم و نخوام موقع نصب دانلودش کنم ؟
ممنون
sajad_samavi
31-01-2014, 20:33
سجاد جان شرمنده ، کدوم باید دانلود کنم ؟
اولی که 13.12 هست ،حجمش 1 مگ بیشتر نیست . به قیافش نمیاد درایور باشه .
دومی هم 13.11 هست .
لینکی موجود نیست که یه جا دانلود کنم و نخوام موقع نصب دانلودش کنم ؟
ممنون
من کیم داداش !! خدا شرمندت کنه :n02:
آیکیو درایور 1 مگی دارم ؟!؟ خو پایینی رو دانلود کن دیگه:n16:
من کیم داداش !! خدا شرمندت کنه :n02:
آیکیو درایور 1 مگی دارم ؟!؟ خو پایینی رو دانلود کن دیگه:n16:
همش باید منو جلو بچه ها ضایع کنی :n28:
خوب شما فرمودی 13.12 آخرین ورژنشه .
اما اون پایینی 13.11 ه
sajad_samavi
01-02-2014, 00:09
همش باید منو جلو بچه ها ضایع کنی :n28:
خوب شما فرمودی 13.12 آخرین ورژنشه .
اما اون پایینی 13.11 ه
داداش من خودم خرابتم .. جات اینجاست:n12:
آره هرچی گشتم پیداش نکردم ؛ یکی از دوستان هم یه لینک ازش گذاشته بود اونم پاک شده گویا ..
یه نگاه به اینجا هم بنداز :
AMD ( ATI ) Catalyst Display Drivers 13.12 WHQL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داداش من خودم خرابتم .. جات اینجاست:n12:
آره هرچی گشتم پیداش نکردم ؛ یکی از دوستان هم یه لینک ازش گذاشته بود اونم پاک شده گویا ..
یه نگاه به اینجا هم بنداز :
AMD ( ATI ) Catalyst Display Drivers 13.12 WHQL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دادا
آدرسِ مشکل دارد !
gelayor14
01-02-2014, 19:26
سلام دوستان چند تا سوال
من دکمه وایرلسم کمتر از دو روزه دیگه کار نمی کنه :نه اینکه کار نکنه روشن میشه...بلوتوث هم باهاش روشن میشه ولی وایرلس نمی آد هیچی تشخیص نمیده تو تنظیمات اش هم رفتم میزنه وایرلس خاموشه!!!
کسی کلیپ از فینگر پرینت داره ؟یا میتونه بگیره؟
و سوال آخرم درزهای تاچ پد رو شما چجوری تمیز می کنید ؟
سلام دوستان چند تا سوال
من دکمه وایرلسم کمتر از دو روزه دیگه کار نمی کنه :نه اینکه کار نکنه روشن میشه...بلوتوث هم باهاش روشن میشه ولی وایرلس نمی آد هیچی تشخیص نمیده تو تنظیمات اش هم رفتم میزنه وایرلس خاموشه!!!
کسی کلیپ از فینگر پرینت داره ؟یا میتونه بگیره؟
و سوال آخرم درزهای تاچ پد رو شما چجوری تمیز می کنید ؟
-1 منم وقتی4540 داشتم اینجورشد درایورشو حذف و نصب کردم درست شد
2-فینگر پرینت که آسونه راه اندازیش.
3- به سختی:n02:
oOomid.M
01-02-2014, 20:07
سلام
دکمه وایرلس که بنظرم چیز بیخودیه از همون تسکبار روشن خاموشش کنید دیگه !!
آقا HP Protect tools بنصبید خودش همه چی رو برای فینگر پرینت راه میندازه
تاچ پد هم توش فوت کن:n02:
gelayor14
02-02-2014, 15:49
سلام
دکمه وایرلس که بنظرم چیز بیخودیه از همون تسکبار روشن خاموشش کنید دیگه !!
آقا HP Protect tools بنصبید خودش همه چی رو برای فینگر پرینت راه میندازه
تاچ پد هم توش فوت کن:n02:
دکمه وایرلس رو چجوری میشه از تسکبار روشن خاموش کرد؟wireles manager?
تاچ پد هم واقعا گرد و غبار گرفته این قسمت بالاش هم همینطور بلندگوش ..البته من یه دونه از این محافظ ژله ای ها گرفتم روش انداختم ولی گردو غبار رو خیلی سریع به خودش می گیره
با ور کن فوتم کردم جواب نداد:n01:
oOomid.M
02-02-2014, 16:06
دکمه وایرلس رو چجوری میشه از تسکبار روشن خاموش کرد؟wireles manager?
تاچ پد هم واقعا گرد و غبار گرفته این قسمت بالاش هم همینطور بلندگوش ..البته من یه دونه از این محافظ ژله ای ها گرفتم روش انداختم ولی گردو غبار رو خیلی سریع به خودش می گیره
با ور کن فوتم کردم جواب نداد:n01:
داداشی حقیقتش من 4540 ندارم probook 450 دارم اما خوب فکر نمیکنم هیچ فرقی باهم بکنن
البته من ویندوزم 8.1 هست.... تو تسکبار روی وایرلس که کلیک میکنم سمت راست صفحه تنظیماتش باز میشه وقتی وای فای رو که روشن میکنم همین دکمه که روی لپ تاپ هست خودش سفید میشه و یعنی روشنه وقتی هم که از همونجا وای فای رو خاموش میکنم باز این دکمه هه نارنجی میشه
حالا نمیدونم 4540 هم به همین صورته یا نه !! این کلید که بالای کیبورد هست برای روشن و خاموش کردن Air Plan Mode هستش
آقا ما که بین تاچ پد و بدنه لپ تاپ درزی نمیبینیم که بخواد خاک جمع کنه !! یه چیز تیز توش فرو کن ! مثب سوزن ته گرد :n24:
oOomid.M
02-02-2014, 16:08
البته حواسم نبود بگم که باید این درایور رو از سایت اچ پی دانلود کنید که این دکمه وایرلس لپ تاپ کار کنه و تغییر رنگ بده یعنی سفید و نارنجی بشه
اسمش اینه Wireless Button حدود 2 یا 3 مگابایته
sajad_samavi
02-02-2014, 18:36
البته حواسم نبود بگم که باید این درایور رو از سایت اچ پی دانلود کنید که این دکمه وایرلس لپ تاپ کار کنه و تغییر رنگ بده یعنی سفید و نارنجی بشه
اسمش اینه Wireless Button حدود 2 یا 3 مگابایته
ما از وقتی که ویندوز رو چند باری عوض کردیم این دکمه دیگه تغییر رنگ نمیده ، لامپش سوخته فک کنم ..
الانم ویندوز 8.1 دارم این درایور HP Wireless Button هم نصب کردم .. دکمه درست کار میکنه و air plane رو روشن و خاموش میکنه اما رنگش دیگه عوض نمیشه در صورتی که قبلا میشد
oOomid.M
02-02-2014, 20:10
آره دیگه وفتی وای فای روشن باشه باید سفید باشه و وقتی وای فای خاموش باشه نارنجی میشه
احتمالا درایوری که سایت اچ پی برای این لپ تاپ گذاشته با وین 8.1 ناسازگاره
بعید میدونم لامپش سوخته باشه باو
sajad_samavi
02-02-2014, 22:43
آره دیگه وفتی وای فای روشن باشه باید سفید باشه و وقتی وای فای خاموش باشه نارنجی میشه
احتمالا درایوری که سایت اچ پی برای این لپ تاپ گذاشته با وین 8.1 ناسازگاره
بعید میدونم لامپش سوخته باشه باو
آخه قبل از اینکه 8.1 نصب کنم رو 8 سفید و نارنجی میشد ...
بعد ازاینکه 8.1 نصب کردم دیدم تغییر نمیکنه باز برگشتم به عقب و 8 نصب کردم .. رو 8م دیگه کار نمیداد
دوستای دیگه ای هم بودن که دقیقا این مشکل رو داشتن !
Kaveh619
03-02-2014, 02:00
ما از وقتی که ویندوز رو چند باری عوض کردیم این دکمه دیگه تغییر رنگ نمیده ، لامپش سوخته فک کنم ..
الانم ویندوز 8.1 دارم این درایور HP Wireless Button هم نصب کردم .. دکمه درست کار میکنه و air plane رو روشن و خاموش میکنه اما رنگش دیگه عوض نمیشه در صورتی که قبلا میشد
نه لامپش نسوخته...
شما برای خل این مشکلتون که من چند روزی درگیرش بودم تا حلش کنم،لازم دارید که درایور Bluetoothتون رو از سایت Hp دانلود و نصب کنید تا هم مشکلات مربوط به Led دکمه ی وایرلس حل بشه هم بلوتوثتون بدون مشکل کار کنه....
اون برنامه ی HP Wireless Button فقط دکمه ی Wireless رو برای ویندوز تعریف میکنه که وقتی بزنیش عمل خاموش روشن کردنش رو انجام بده،ولی Led رو ست نمیکنه....
اگه حرفم رو باور ندارید توجهتون رو به عکس زیر جلب میکنم:
عکس بالا مربوط به درایور بلوتوثم هست که بعد از نصبش الان مشکل Led حل شده،که تو عکس بالا مشخص کردم که تغییرات و رفع مشکلات برنامه مربوط به چه قسمت هایی هست...
نه ویندوز 8 مشکل داره،نه لامپش سوخته...یکم قضیه قلق داره و راه حل ....
خواهشا برای حل مشکلتون یه دفعه یه ویندوز(ویندوز8) رو نبرید زیر سوال....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.