ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Hp ProBook 4540s

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

mohammadkj
24-10-2015, 14:46
دوستان من رو لب تابم که hp 4540 هست ویندوز 10 نصب کردم و همه چیش خوب بود ولی بعد از آخرین آپدیت ویندوز موقعی که سیستم خاموشه و روشنش میکنم اول یه بار وسط کار خاموش میشه و باز باید روشنش کنم. به نظرتون مشکلش چیه؟

mehdidll
26-10-2015, 14:53
دوستان من رو لب تابم که hp 4540 هست ویندوز 10 نصب کردم و همه چیش خوب بود ولی بعد از آخرین آپدیت ویندوز موقعی که سیستم خاموشه و روشنش میکنم اول یه بار وسط کار خاموش میشه و باز باید روشنش کنم. به نظرتون مشکلش چیه؟

احتمال زیاد از ویندوزی هست که نصب کردین با یه سیس دی ویندوز دیگه تست کنید و دوباره ویندوز رو نصب کنید و آپیدت رو غیر فعال کنید .
اگه بعد از آپدیت این مشکل پیش اومده ببینید میتونید system restore کنید ویندوز رو

- - - Updated - - -

احتمال زیاد از ویندوزی هست که نصب کردین با یه سیس دی ویندوز دیگه تست کنید و دوباره ویندوز رو نصب کنید و آپیدت رو غیر فعال کنید .
اگه بعد از آپدیت این مشکل پیش اومده ببینید میتونید system restore کنید ویندوز رو

Devicestreet
20-11-2015, 14:00
دوستان من با لپتاپ probook 4540 مشکل دارم که تو لینک زیر توضیح دادم لطفا اگر اطلاعی دارید من رو کمک کنید ممنون:n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

دوستان من با لپتاپ probook 4540 مشکل دارم که تو لینک زیر توضیح دادم لطفا اگر اطلاعی دارید من رو کمک کنید ممنون:n16:

pepejoon
06-12-2015, 08:52
سلام دوستان
اقا راهی برای اینکه باتری رو در نیاریم و شارژش نره رو صد واسه این لب تاب هست؟
یه چیری شبیه به اون برنامه که لنوو داره ..حالا حتی دستی هم شده شارژ روبشه قطع کرد فرق نداره....
power peak manager هم که ساپورت نمیکنه لب تابو که خود hp واسه لب تاب اعلام کرده.

Captain
06-12-2015, 11:35
سلام دوستان
اقا راهی برای اینکه باتری رو در نیاریم و شارژش نره رو صد واسه این لب تاب هست؟
یه چیری شبیه به اون برنامه که لنوو داره ..حالا حتی دستی هم شده شارژ روبشه قطع کرد فرق نداره....
power peak manager هم که ساپورت نمیکنه لب تابو که خود hp واسه لب تاب اعلام کرده.

سلام
در این مورد خیلی تحقیق کردم
درست شدنی نیست
بخاطر همینه که باتری لپ تاپم بعد 2 سال عمرشو داد به من :|
نیم ساعت به زور شارژ نگه میداره :|

pepejoon
06-12-2015, 12:03
میگم باتری من همش در میارم...
ولی از محافظ دارم استفاده می کنم
به نظرت مشکلی پیس نمیاد؟

Captain
06-12-2015, 14:25
میگم باتری من همش در میارم...
ولی از محافظ دارم استفاده می کنم
به نظرت مشکلی پیس نمیاد؟

منم از محافظ استفاده میکنم ولی نمیتونم بگم که هیچ آسیبی نمیرسه و یا میرسه
امیدواریم که مشکلی پیش نیاد
البته چون از طریق آداپتور تغذیه میکنه، مشکلی پیش نمیاد.
امیدواریم اینطور باشه

mosi_alfa
20-12-2015, 19:14
دوستان نیازی به بیرون آوردن باتری نیس، چون در این مدل قسمت هایی که حرارت تولید می کنند از قسمت باتری فاصله دارند و حرارت به اون خیلی کم می رسه
بنده سه ساله دارم لپتاپو خدا رو شکر فرقی نکرده بازدهی باتریش، فقط یک چیز رو جهت اطمینان رعایت می کردم، وقتی باتری در حال شارژه کار سنگین انجام نمی دادم باهاش، میذاشتم 100% بشه و از مدار خارج بشه باتری، بعد.

pepejoon
31-12-2015, 09:32
دوستان نیازی به بیرون آوردن باتری نیس، چون در این مدل قسمت هایی که حرارت تولید می کنند از قسمت باتری فاصله دارند و حرارت به اون خیلی کم می رسه
بنده سه ساله دارم لپتاپو خدا رو شکر فرقی نکرده بازدهی باتریش، فقط یک چیز رو جهت اطمینان رعایت می کردم، وقتی باتری در حال شارژه کار سنگین انجام نمی دادم باهاش، میذاشتم 100% بشه و از مدار خارج بشه باتری، بعد.
یعنی شما می گی وقتی باتری فول شد خودش از مدار خارج میشه؟؟؟
وقتی میزنه شاارژینگ یعنی داره شارژ میشه به نظر من و از مدار خارج نمیشه ب نظر

mosi_alfa
01-01-2016, 17:55
یعنی شما می گی وقتی باتری فول شد خودش از مدار خارج میشه؟؟؟
وقتی میزنه شاارژینگ یعنی داره شارژ میشه به نظر من و از مدار خارج نمیشه ب نظر
پاسخ شما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی به تدریج تا %95 میاد پایین و کماکان مینوینه نات شارجینگ، از این کمتر شارژ میشه باز.

yoosef_st
02-01-2016, 18:20
پاسخ شما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](13).png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی به تدریج تا %95 میاد پایین و کماکان مینوینه نات شارجینگ، از این کمتر شارژ میشه باز.

توی حال 97 یا 98 % هم میشه یه عکس بگیرین بذارین؟

mosi_alfa
04-01-2016, 19:38
توی حال 97 یا 98 % هم میشه یه عکس بگیرین بذارین؟
اونی که خواستین الان نمیشه ولی این تو دست بالم هست فعلا :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

oOomid.M
05-01-2016, 17:50
سلام
بله درشته باتری که تو شاژ باشه فقط شارژ میشه و از مدار خارج میشه
اینکه چند درصد میاد پایین هم از خود باتری هست ، شاید روزی 1 درصد شارژش بپره که برای من از اول که لپ تاپ رو خریدم اینطوری بود

pepejoon
07-01-2016, 09:24
سلام
بله درشته باتری که تو شاژ باشه فقط شارژ میشه و از مدار خارج میشه
اینکه چند درصد میاد پایین هم از خود باتری هست ، شاید روزی 1 درصد شارژش بپره که برای من از اول که لپ تاپ رو خریدم اینطوری بود

توی ویندوز 8.1 فقط یزنه شارژ کامل شد و نمینویسه نات شارزینک
واسه شما تو ویندوز 8.1 یا 7 هم همینطوری بود و می نوشت نات شارژینگ؟؟
یا فقط تو ویندوز 10 اینجوره؟

oOomid.M
08-01-2016, 02:06
توی ویندوز 8.1 فقط یزنه شارژ کامل شد و نمینویسه نات شارزینک
واسه شما تو ویندوز 8.1 یا 7 هم همینطوری بود و می نوشت نات شارژینگ؟؟
یا فقط تو ویندوز 10 اینجوره؟

سلام
فرقی نداره 8.1 هم همینطوری بود ، مثل همین ویندوز 10
تو ویندوز 8.1 موس که میبردم روی علامت باتری ، مینوشت Plugged in , not charging

mohammadrezas@
08-01-2016, 02:27
باعرض سلام وخسته نباشید ببخشید میخواستم بگم مدل لپ تاپ منم 4540sولی متاسافانه روی گرافیک amdنمیشه سوییچ کرد وتمامی برنامه هامثل بازیbattle field4روی گرافیک intelهستن درنتیجه بعضی هاشون بامشکل اجرا میشن درواقع وقتی توی دیوایس منجرمیرم هردوگرافیک نصب هستن ولی وقتی روی دسکتاپ کلیک راست میکنم هیچگونه گرافیکی رونشون نمیده وقتی هم برنامه گرافیک amdروک البته قدیمی هم هست نصب میکنم ویندوزکلا هنگ میکنه ومیپره لطفالطفالطفا راهنمایی کنین خیلی وقته این مشکل روداره ومن رومشغول کرده خواهشاکمک کنین

amirf1yeg
08-01-2016, 02:59
Are male mnm injoorie

Sent from my D5303 using Tapatalk

mosi_alfa
09-01-2016, 20:05
از این آدرس درایور amd مخصصوص ویندوز خودتون رو دانلود کنید و نصب کنید درست میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pepejoon
11-01-2016, 13:51
سلام
فرقی نداره 8.1 هم همینطوری بود ، مثل همین ویندوز 10
تو ویندوز 8.1 موس که میبردم روی علامت باتری ، مینوشت Plugged in , not charging
مدل دقیق لب تابتون رو میتونید یگید؟ساخت کدوم کشوره؟
واسه من نمینویسه نات شارژینگ

oOomid.M
12-01-2016, 10:40
مدل دقیق لب تابتون رو میتونید یگید؟ساخت کدوم کشوره؟
واسه من نمینویسه نات شارژینگ

HP ProBook 450

pepejoon
12-01-2016, 17:08
HP ProBook 450
پس این اپشن برای این نوع لب تابه
چون برای لب تاب 4540s این داستانا وجود نداره

mehrdadmec
15-01-2016, 21:32
دوستان سلام.گرافیک 480 مگی amd رو ریختم(ویندوز سون پروفشنال) مشکل سوییچ واسلیپ ندارم ولی وقتی میخوام مشخصات گرافیک ببینم یا properties کامپیوتر ببینم یا با kmplayer ویدیو اجرا کنم همش پیغام stop working میاد ودسترسی ندارم.مشکل چیه؟ باید چیکار کنم؟

mehrdadmec
16-01-2016, 18:37
دوستان سلام.گرافیک 480 مگی amd رو ریختم(ویندوز سون پروفشنال) مشکل سوییچ واسلیپ ندارم ولی وقتی میخوام مشخصات گرافیک ببینم یا properties کامپیوتر ببینم یا با kmplayer ویدیو اجرا کنم همش پیغام stop working میاد ودسترسی ندارم.مشکل چیه؟ باید چیکار کنم؟
کسی نیست جواب بده؟ هیچ ویدیویی نمیتونم اجراکنم فینگرپرینت هم از کار افتاده.کمک.....

mohammadrezas@
17-01-2016, 19:24
باسلام دوستان مدل لپ تاپ منم4540sدرایورفینگرپرینت رومستقیم ازسایتhpگرفتم نرم افزارhp simple passروهم گرفتم ولی هیچ گزینه ای مربوط به فینگرپرینت نداره هرچندتوی دیوایس منجردرایوررونشون میده ولی توی کنترل پنل قسمت سنسورها میزنه هیچ فینگرپرینتی رودستگاه شمانیست یابرنامش نصب نشدخواهشاراهنمایی کنین من تاح

Epelem
06-02-2016, 11:54
باعرض سلام وخسته نباشید ببخشید میخواستم بگم مدل لپ تاپ منم 4540sولی متاسافانه روی گرافیک amdنمیشه سوییچ کرد وتمامی برنامه هامثل بازیbattle field4روی گرافیک intelهستن درنتیجه بعضی هاشون بامشکل اجرا میشن درواقع وقتی توی دیوایس منجرمیرم هردوگرافیک نصب هستن ولی وقتی روی دسکتاپ کلیک راست میکنم هیچگونه گرافیکی رونشون نمیده وقتی هم برنامه گرافیک amdروک البته قدیمی هم هست نصب میکنم ویندوزکلا هنگ میکنه ومیپره لطفالطفالطفا راهنمایی کنین خیلی وقته این مشکل روداره ومن رومشغول کرده خواهشاکمک کنین

سلام دوست گرامی...بنده و تعداد بسیاری از دوستان این مشکل را داریم...تلاش های بسیاری صورت گرفته اما موفقیت آمیز نبوده است...خود بنده با تمام تلاش هایی که انجام داده ام فقط یک بار موفق به سویچ شده ام... به هر حال اگر می شد دوستان دیگر هم تجاربشان را هر چند نا موفق در اختیارمان بگذارند ... شاید به یک نقطه ی عطف می رسیدیم...

mehrdadmec
19-02-2016, 12:45
دوست عزیز من جدیدا به آخرین نسخه گرافیک amd (فکرکنم 15.1 باشه) آپدیت کردم (از خود سایت amd) مشکلی هم بابت سوییچ و اسلیپ ندارم.ویندوزم سون پروفشنال هست.

Greedy
24-02-2016, 15:35
سلام
دوستانی که ویندوز 10 دارن این سوییچ گرافیکش کجاست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو ویندوز 8 و 7 کلیک راست میکردیم رو دسکتاپ یه گزینه بود برای سوییچ کردن گرافیک . ویندوز 10 تازه نصب کردم درایورها هم نصب کردم ولی همچین چیزی نداره

mosi_alfa
13-03-2016, 00:29
سویچ عینه ویندوزای قبلیه، فرقی نکرده روشش، درایور ها رو چک کنید درست نصب شده باشن

mosi_alfa
29-04-2016, 17:47
کسی می دونه چطوری وایرلس دیسپلی که به tv وصل میشیم ، رزولوشن روی 1080 باشه؟؟

akbarjan1
04-05-2016, 12:03
با سلام
من لب تاب 4530s hp ویندوز اورجینال 7 دارد . حالا می خوام با اپدیت خودش ویندوز 10 کنم که موقع اپدیت شدن پاک کردن hp protecttools security manager را می خواهد
که موقع حذف موارد دیگر را می خواهد که روی لب تاب موجود نیست

masoodt70
09-05-2016, 11:38
سلام
دوستانی که به ویندوز 10 اپدیت کردن راضی بودن؟
من الان ویندوز 7 دارم.به نظرتون 10 نصب کنم؟

mehdidll
10-05-2016, 06:47
سلام
دوستان تا الان کسی با مشکل سیاه شدن صفحه و عدم نمایش تصویر روبرو نشده ؟
لپ تاپ رو روشن میکنم تصویر نیمده بعد فن cpu هم با سرعت شروع به کار کردن میکنه .

mosi_alfa
11-05-2016, 19:25
سلام
دوستان تا الان کسی با مشکل سیاه شدن صفحه و عدم نمایش تصویر روبرو نشده ؟
لپ تاپ رو روشن میکنم تصویر نیمده بعد فن cpu هم با سرعت شروع به کار کردن میکنه .
شدیدا بنظر میرسه مشکل دراویور گرافیکه، یه باز نصب داشته باش.

mosi_alfa
11-05-2016, 19:28
سلام
دوستانی که به ویندوز 10 اپدیت کردن راضی بودن؟
من الان ویندوز 7 دارم.به نظرتون 10 نصب کنم؟
خیلی شیک و مجلسی رو 10 کار میکنه، آنتی ویروس و فایروال اضافه هم نمی خواد، درایورها هم اذیت نمی کنن، در ضمن می تونی با بصورت وایرلس به تلوزیون های هوشمند وصل بشی و و با کیفیت HD صفحه لپتاپت رو روش ببینی، برعکس 7، توی 10 بعد یه مدت ویندوز کند نمیشه

mehdidll
14-05-2016, 06:47
شدیدا بنظر میرسه مشکل دراویور گرافیکه، یه باز نصب داشته باش.

ممنون . ولی مشکل سخت افزتاری بود و یکی از ic های برد سوخته بود که دادم تعمیر کردن

SNOW PATROL
14-05-2016, 08:15
خیلی شیک و مجلسی رو 10 کار میکنه، آنتی ویروس و فایروال اضافه هم نمی خواد، درایورها هم اذیت نمی کنن، در ضمن می تونی با بصورت وایرلس به تلوزیون های هوشمند وصل بشی و و با کیفیت HD صفحه لپتاپت رو روش ببینی، برعکس 7، توی 10 بعد یه مدت ویندوز کند نمیشه

سلام به چه صورت ؟ من فیلم ها و عکس ها رو میتونم پخش کنم ولی خود دسکتاپ رو نمیتونم میرور کنم

mosi_alfa
14-05-2016, 23:28
ویندوز 8 به بعد میشه:
اول تلوزیون رو ببر تو حالت اتصال به pc
fn + F4 رو بزن، بعد پایین نوشته میاد connect to wireless dispaly

emadd69
05-06-2016, 18:54
سلام دوستان . خسته نباشید

دوستان قبلا شارژر رو که وصل میکردم به دستگاه ، وقتی شارژ فول میشد چراغ سفید کنار درگاه شارژ خاموش میشد .
اما چند وقتیه که خاموش نمیشه .چند ساعت هم بگذره بازم خاموش نمیشه . توی ویندوز هم نگاه میکنم شارژ زوی 98 / 99 میمونه و به 100 نمیرسه . اما وقتی شارژر رو بیرون میارم ، میره روی 100 !!

به نظرتون مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
با نرم افزار AIDA64 هم چک کردم ، Wear Level صفر هست .
به نظرتون مشکل از باطریه ؟

yoosef_st
05-06-2016, 20:45
مشکل نیست
برای اینکه باطری خراب نشه، کمی قبل از 100% شدن روند شارژ متوقف میشه
البته 4540 این مدلی نیس، 450 این قابلیت رو داره

emadd69
06-06-2016, 06:54
مشکل نیست
برای اینکه باطری خراب نشه، کمی قبل از 100% شدن روند شارژ متوقف میشه
البته 4540 این مدلی نیس، 450 این قابلیت رو داره

دوست عزیز قبلا اینطور نبوده . به 100% میرسید و بلافاصله چراغ سفیذ رنگ کنار درگاه شارژ خاموش میشد .
الان حتی وقتی لپ تاپ خاموشم هست بازم شارژ قطع نمیشه .

Greedy
08-06-2016, 23:12
کسی این مشکل internal power error تو ویندوز 10 داره ؟ اعصابمون خرد کرده هر موقع لپتاپ خاموش روشن میکنم تقریبا از هر 3 بار 1 بار این بلواسکرین میاد موقع بالا اومدن لپتاپ و دوباره خاموش میشه :

در ضمن می تونی با بصورت وایرلس به تلوزیون های هوشمند وصل بشی و و با کیفیت HD صفحه لپتاپت رو روش ببینی

چطوری ؟ :دی

Y@var
09-06-2016, 03:37
کسی این مشکل internal power error تو ویندوز 10 داره ؟ اعصابمون خرد کرده هر موقع لپتاپ خاموش روشن میکنم تقریبا از هر 3 بار 1 بار این بلواسکرین میاد موقع بالا اومدن لپتاپ و دوباره خاموش میشه :

البته تلویزیون هوشمندتون باید وایرلس داشته باشه. البته اگه به یک مودم از طریق لن وصل شده باشن هم شاید بشه. دوستانی که اطلاعات دقیق دارن بیان بگن

Greedy
09-06-2016, 09:40
البته تلویزیون هوشمندتون باید وایرلس داشته باشه. البته اگه به یک مودم از طریق لن وصل شده باشن هم شاید بشه. دوستانی که اطلاعات دقیق دارن بیان بگن

اره . تلویزیون ما سامسونگ و خودش نرم افزار مخصوص داره برای وصل شدن لپتاپ به tv و فیلم و عکس تو نرم افزارش از طریق لپتاپ میتونی پلی کنی تا روی tv نمایش داده شه ولی این جور که دوستمون گفت این طور برداشت کردم که قشنگ عین وقتی که با کابل hdmi لپتاپ به tv وصل میکنی با وایرلس هم میتونی این کارو کنی که جالبه اگر اینطوری باشه

Greedy
11-06-2016, 18:42
کسی هارد دوم خریده واسه 4540 به جای dvd-rw بندازه ؟
هاردم دیگه هر چقدر خالی میکنم بازم اخر هفته میبینم 4-5 گیگ بیشتر جا ندارم :دی هارد اکسترنال هم که تا بیخ پره و نیاز به هارد جدید از نوع اینترنال هست .
میخوام ببینم کسی اگر اضافه کرده هارد دوم واسه 4540 چه مدلی خریده و با چه ظرفیتی ؟

mosi_alfa
17-06-2016, 00:41
Greedy Y@var

مثه آب خوردن،
اول تلوزیون رو روی حالت اسکرین میرورینگ/میراکست/اسکرین شر قرار میدی، بعد روی لپتاپ fn+f4 میزنی، بعد گزینه connect to wirelesdisplay
صبر میکنی تا تی وی رو پیدا کنه و روش کلیک می کنی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Greedy
17-06-2016, 01:14
@Greedy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @Y@var ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مثه آب خوردن،
اول تلوزیون رو روی حالت اسکرین میرورینگ/میراکست/اسکرین شر قرار میدی، بعد روی لپتاپ fn+f4 میزنی، بعد گزینه connect to wirelesdisplay
صبر میکنی تا تی وی رو پیدا کنه و روش کلیک می کنی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دمت اساسی گرم :دی همچین قابلیتی نمیدونم چرا از چشم دور مونده بود :دی الان زدم اوکی شد دیگه از شر کابل HDMI خلاص شدیم:n20:

mosi_alfa
17-06-2016, 13:24
دمت اساسی گرم :دی همچین قابلیتی نمیدونم چرا از چشم دور مونده بود :دی الان زدم اوکی شد دیگه از شر کابل HDMI خلاص شدیم:n20:

قربانت، البته برای دیدن محتوای فول اچدی هنوز همون hdmi بهتره، مگر فیلمات 720 باشه و...
اگه تونستی فول اچدیش کنی به ما هم بگو

Epelem
05-07-2016, 05:21
با عرض سلام و تمامی احترامات خدمت دوستان...
این مشکل سویچ گرفیک ما که در پایان حل نشد... البته یکی از دوستان که ویندوز 8.1 اورجینال داشت... چنین مشکلی نداشت... شاید راه حل نصب ویندوز اورجینال باشد ... شاید...
و اما بعد...
بنده پس از نصب ویندوز 10 درایور های وای فای و بلوتوث را نصب کردم اما هیچ کدام کار نمی کند و در دیوایس منیجر هم خبری از آن ها نیست... در ضمن مدل وای فای و بلوتوث Ralink می باشد...
در صورت امکان دوستان تجاربشان را در اختیار ما بگذارند...

Epelem
05-07-2016, 05:23
این مشکل سویچ گرفیک ما که در پایان حل نشد... البته یکی از دوستان که ویندوز 8.1 اورجینال داشت... چنین مشکلی نداشت... شاید راه حل نصب ویندوز اورجینال باشد ... شاید...
و اما بعد...
بنده پس از نصب ویندوز 10 درایور های وای فای و بلوتوث را نصب کردم اما هیچ کدام کار نمی کند و در دیوایس منیجر هم خبری از آن ها نیست... در ضمن مدل وای فای و بلوتوث Ralink می باشد...
در صورت امکان دوستان تجاربشان را در اختیار ما بگذارند...:n13:

mosi_alfa
06-07-2016, 11:29
و اما بعد...
در صورت امکان دوستان تجاربشان را در اختیار ما بگذارند...:n13:
سلام، سایت اچ پی درایورهای ralink رو نذاشته، شما از این نرم افزاری جانبی که سیستم و رو جستجو می کنن درایور نصب میکنن امتحان کنید.

Epelem
06-07-2016, 12:49
سلام، سایت اچ پی درایورهای ralink رو نذاشته، شما از این نرم افزاری جانبی که سیستم و رو جستجو می کنن درایور نصب میکنن امتحان کنید.
با عرض سلام خدمت شما... بله ... بنده هم پیش از این هزار تا از این نرم افزار ها را امتحان کردم... اما هیچ کدام نه درایور وای فای را می شناسند و نه درایور بلوتوث را... کلا همه چیز این لپ تاپ درد سر است...
حتی درایور پک سولوشن هم...

mosi_alfa
07-07-2016, 04:28
با عرض سلام خدمت شما... بله ... بنده هم پیش از این هزار تا از این نرم افزار ها را امتحان کردم... اما هیچ کدام نه درایور وای فای را می شناسند و نه درایور بلوتوث را... کلا همه چیز این لپ تاپ درد سر است...
خیلی هم لپتاپ خوبیه:n02::n06:
تا جایی که یادم میاد از دو سه سال پیش تو این تاپیک، شدیدترین مشکلات مربوط به کسانی بود که کارت وایرلسشون رالینک بود!! مابقی همه درست شد مشکلاتشون.

Epelem
07-07-2016, 10:36
خیلی هم لپتاپ خوبیه:n02::n06:
تا جایی که یادم میاد از دو سه سال پیش تو این تاپیک، شدیدترین مشکلات مربوط به کسانی بود که کارت وایرلسشون رالینک بود!! مابقی همه درست شد مشکلاتشون.

سلام بر شما... بلی... برای شما باید لپ تاپ خوبی باشد... چرا که از نوع قدیمی probook 4540s هست که نه مشکل سویچ دارند و نه مشکل بلوتوث و نه کارت وایرلس... البته فقط کمی وزن بیشتری دارند که این از نظر من مشکل نیست...

Epelem
12-07-2016, 11:57
دوستان هیچ نظری ندارند؟...یعنی فقط این مشکل من است؟یعنی هیچ کس مشکل مشابهی ندارد؟!!!:n38::n38::n38:

mohsensalam
12-07-2016, 12:00
سلام دوست عزیز

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

mohsensalam
12-07-2016, 12:06
این مشکل برای اکثریت کسانی که این لب تاپ را دارند هست.
مخصوصا سوئیچ کردن که دیگه فاجعه است.
لب تاپ من یه چند وقت بود خوب بود ولی دوباره با سوئیچ مشکل پیدا کرده.

تنها راهی که به نظرم رسیده کوبیدن به دیواره تا راحت بشم.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

Epelem
13-07-2016, 21:01
موافـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــقم.

mosi_alfa
15-07-2016, 13:09
چطور بفهمیم که لپتاپ دقیقا مدل و سری ساخت و تاریخ ساختش کی بوده؟؟
یه مقایسه داشته باشیم ببینیم دقیقا مشکل کدوم مدل هاست

masoodt70
18-07-2016, 19:37
سلاممن تازه ویندوز 10 نصب کردمچجوری باید بفهمم درایور گرافیک نصبه؟چجوری میتونم از حسگر اثر انگشت استفاده کنم؟نور صفحه نمایش را هم نمیتونم تغییر بدم!!

Greedy
09-08-2016, 20:53
سلام
این بلو اسکرین اعصاب نذاشته واسم تو ویندوز 10
مشکلم از گرافیک amd و درایورش هست . بازی فیفا16 رو اجرا میکنم و بازی میکنم و بعد میخوام بازی رو ببندم و خارج شم بلو اسکرین میاد و خاموش میشه
درایور گرافیک 4540 هم واسه ویندوز 10 که تو سایت hp هست ماله دو سال پیشه و اپدیت نمیده بدبختی
من درایور اینتل میذارم از طریق خود اپدیت ویندوز 10 نصب کنه و amd هم دانلود میکنه ولی سوییچ گرافیک نمیاره و بعدش درایور amd خود سایت hp رو نصب میکنم و سوییچ هم اضافه میشه ولی همین مشکل بلو اسکرین پیش میاد
دوستانی که از سایت amd قبلا درایور گرافیک 4540 رو دانلود میکردن و نصب میکردن اگر درایورشو از سایت amd بگیرم ونصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

amink2
28-08-2016, 16:33
سلام
دوستانی که ویندوز 10 دارن این سوییچ گرافیکش کجاست ؟

تو ویندوز 8 و 7 کلیک راست میکردیم رو دسکتاپ یه گزینه بود برای سوییچ کردن گرافیک . ویندوز 10 تازه نصب کردم درایورها هم نصب کردم ولی همچین چیزی نداره
درایورهای گرافیک رو پاک کن و
اخرین نسخه درایور گرافیک اول اینتل رو نصب و بعد درایور amd

amink2
28-08-2016, 16:35
هاردم دیگه هر چقدر خالی میکنم بازم اخر هفته میبینم 4-5 گیگ بیشتر جا ندارم :دی هارد اکسترنال هم که تا بیخ پره و نیاز به هارد جدید از نوع اینترنال هست .
میخوام ببینم کسی اگر اضافه کرده هارد دوم واسه 4540 چه مدلی خریده و با چه ظرفیتی ؟

سلام
من اینکارو کردم
ssd انداختم روی برد اصلی و هارد خود لپ تاپ رو با کدی جای درایو نوری نصب کردم.
SSD ADATA SX900
واسه استفاده از نهایت سرعت باید مدل پایین تر استفاده کنید به دلیل پایین بودن قدرت چیپ برد این لپ تاپ.

amink2
28-08-2016, 16:37

شما از پک درایور DriverPack.Solution استفاده کن.

amink2
28-08-2016, 16:39
چطور بفهمیم که لپتاپ دقیقا مدل و سری ساخت و تاریخ ساختش کی بوده؟؟
یه مقایسه داشته باشیم ببینیم دقیقا مشکل کدوم مدل هاست

از بایوس چک کن

amink2
28-08-2016, 16:42
سلاممن تازه ویندوز 10 نصب کردمچجوری باید بفهمم درایور گرافیک نصبه؟چجوری میتونم از حسگر اثر انگشت استفاده کنم؟نور صفحه نمایش را هم نمیتونم تغییر بدم!!

کلیک راست کن ببین گزینه سویچ و گرافیک پروپرتیز amd و اینتل هست یا نه. میزان روشنایی نمایشگر مربوط به عدم نصب درایور گرافیک است.
برای استفاده از اثر انگشت درایور hp رو اصلا نصب نکنید ، چون ویندوز 10 خودش مدیریت اثر انگشت دارد و درایور اثر انگشت را از دیوایس منیجر بصورت انلاین دانلود و نصب کنید تا بتونید استفاده کنید.

emadd69
13-09-2016, 19:09
سلام دوستان .باتری لپ تاپ من کامل از بین رفته . 5/10 دقیقه بیشتر لپ تاپ رو روشن نگه نمیداره .

باتری این لپ تاپ چه مدلی هست ؟
یه راهنمایی در مورد خرید باتری لپ تاپ کنید .

ممنون

mosi_alfa
27-09-2016, 23:19
کسی تونسته fifa 17 روی 4540s با موفقیت اجرا کنه؟
من همه کار کردم، اخرین اپدیت گرافیک مخصوص گرافیکای 6000_7000 رو ریختم
حتی درایورهای amd نسل جدید crimson رو بزور نصب کردم,درست نشد که نشد :(

Greedy
28-09-2016, 00:45
کسی تونسته fifa 17 روی 4540s با موفقیت اجرا کنه؟
من همه کار کردم، اخرین اپدیت گرافیک مخصوص گرافیکای 6000_7000 رو ریختم
حتی درایورهای amd نسل جدید crimson رو بزور نصب کردم,درست نشد که نشد :(

سلام
نمیشه
بیخود وقتتو تلف نکن . گرافیک 4540 جوابگوی فیفا17 نیست من هر سال از فیفا14 ارجینال فیفا رو میخریدم دیگه فیفا17 رو اجرا نمیکنه 4540 . انواع روش ها رو هم رفتم. مجبور شدم برم ps4 بخرم

mosi_alfa
28-09-2016, 20:34
سلام
نمیشه
بیخود وقتتو تلف نکن . گرافیک 4540 جوابگوی فیفا17 نیست من هر سال از فیفا14 ارجینال فیفا رو میخریدم دیگه فیفا17 رو اجرا نمیکنه 4540 . انواع روش ها رو هم رفتم. مجبور شدم برم ps4 بخرم
به به مبارکه... ps4 هم که ارزون شد حسابی کیف کردی پس/حالا که کنسول گرفتی پیس 17 رو رهم تست کن میگن متاش رو کنسول از فیفا جلو زده
فقط روی نسخه دمو تلاش کردی یا نسخه اصلی رو هم سعی کردی؟

Greedy
28-09-2016, 20:38
به به مبارکه... ps4 هم که ارزون شد حسابی کیف کردی پس/حالا که کنسول گرفتی پیس 17 رو رهم تست کن میگن متاش رو کنسول از فیفا جلو زده
فقط روی نسخه دمو تلاش کردی یا نسخه اصلی رو هم سعی کردی؟

هنوز نخریدم فردا میخوام بخرم :دی پیس 2017 هم دموش رو ، رو 4540 تست کردم خوشم اومد ولی فیفا رو نمیشه ول کرد رفت پیس بازی کرد :دی

نه دمو فقط تست کردم
وقتی دمو نمیاد اصلی رو 180 تومن پول بیخود بدم واسه چی تا تست کنم :دی کلا گرافیک 4540 ضعیفه اینجا هم گفتن بهم :

Your video devices are too slow, too old, sorry. The HD 7000M series is just nor powerful enough.

REZAHOSEYNGANI
15-10-2016, 17:52
دوستان من لپ تاپم هر چند وقت یک بار اینطوری میشه .مشکل چیه ؟ بعد درست تر میشه و بعداز چند بار ریست کردن درست میشه.

دوستان روی این لپتاپ میشه company of heroes 2 رو بازی کرد؟ آخرین نسخه این بازی منظورمه.

yoosef_st
15-10-2016, 19:46
دوستان من لپ تاپم هر چند وقت یک بار اینطوری میشه .مشکل چیه ؟ بعد درست تر میشه و بعداز چند بار ریست کردن درست میشه.

دوستان روی این لپتاپ میشه company of heroes 2 رو بازی کرد؟ آخرین نسخه این بازی منظورمه.

ببر تعمیرگاه تا بدتر نشده

REZAHOSEYNGANI
15-10-2016, 20:10
ببر تعمیرگاه تا بدتر نشده

مشکلش از چیه ؟
الان درست شده
مشکل از ویندوز نیست ؟

yoosef_st
16-10-2016, 23:46
مشکلش از چیه ؟
الان درست شده
مشکل از ویندوز نیست ؟

نه عزیزم چه ربطی به ویندوز داره
شما اصلا هنوز سیستمت بوت نشده این مشکل رو داری

REZAHOSEYNGANI
17-10-2016, 17:20
نه عزیزم چه ربطی به ویندوز داره
شما اصلا هنوز سیستمت بوت نشده این مشکل رو داری

این عکس رو موقع خاموش شدن داشتم میگرفتم :n13:
مرسی:n16:

Y@var
17-10-2016, 19:27
این عکس رو موقع خاموش شدن داشتم میگرفتم :n13:
مرسی:n16:
سلام

هر دو گرافیکتون رو کامل پاک کنید ببینید دوباره مشکل ادامه داره یا نه
البته بهترین کار اینه که ویندوز رو عوض کنید و یه مدت بدون نصب گرافیک کار کنید
اگه دیگه مشکل نبود مشکل از درایور گرافیکه و اگه بازم مشکل وجود داشت یا lcd ایراد داره یا سخت افزار گرافیکتون
البته به نظر من

mehrdadmec
23-11-2016, 00:32
دوستان کسی نسخه جدید بازیcall of duty:infinite warfare رو،روی این لپ تاپ تست کرده جواب میده یا نه؟

Y@var
23-11-2016, 05:31
سلام دوستان
من از زمانی که بوت لپتاپ رو روی حالت uefi گذاشتم و ویندوز 10 نصب کردم وقتی لپتاپ رو روشن میکنم یه لحظه صفحش میاد و قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد خودش خاموش میشه و دوباره بلافاصله روشن میشه و ویندوز بالا میاد
کسی نمیدونم مشکل چیه؟
با تشکر

mosi_alfa
04-12-2016, 18:54
دوستان کسی نسخه جدید بازیcall of duty:infinite warfare رو،روی این لپ تاپ تست کرده جواب میده یا نه؟
نکن داداش من می سوزه باید بری 2 3 تومن لپتاپ بگیریا :n02:

Y@var
18-12-2016, 18:43
سلام دوستان
من از زمانی که بوت لپتاپ رو روی حالت uefi گذاشتم و ویندوز 10 نصب کردم وقتی لپتاپ رو روشن میکنم یه لحظه صفحش میاد و قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد خودش خاموش میشه و دوباره بلافاصله روشن میشه و ویندوز بالا میاد
کسی نمیدونم مشکل چیه؟
با تشکر

با سلام
هارد رو دوباره به حالت mbr برگردوندم و بک آپ Windows 8.1 رو هم برگردوندم مشکل حل شد
موفق باشید

mohammadkj
21-12-2016, 11:46
دوستان بعد از نصب
ویندوز ۱۰ fingerprint کار نمیکنه. شما از کدوم درایور برا نصبش استفاده میکنید؟؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

REZAHOSEYNGANI
30-01-2017, 18:36
دوستان میخوام هارد لپ تاپ رو عوض کنم یه 2 ترابایت بندازم
چه مارکی پیشنهاد میدید ؟
7200rpm مناسب هست ؟

bida
03-02-2017, 23:33
من مشکل سوییچم یا درایوری که از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم حل شد. ویندوز 7. گفتم شاید به درد کسی خورد .

Epelem
07-02-2017, 23:55
با عرض سلام ، ادب و احترام...
از اطلاع رسانی شما ممنونم ... تست را انجام می دهم، اگر این مشکل حل شود خدمت شما جبران ناشدنی است... سپاس.

Epelem
07-02-2017, 23:57
اما سوال ... کدام نسخه از درایور را دانلود فرمودید؟

5setare
14-02-2017, 14:33
سلام دوستان.
انگار فن لپ تاپم سوخته.
قبل از بوت شدن این پیغام رو میده: The system has detected that a cooling fan is not operating correctly.Continued operation is not recommended and may cause unpredictable behavior that could result in random shutdown, data loss or possible system damage. The system will shut down in 15 seconds. To prevent shutdown and continue operation, press the Enter key now.
System Fan (90b)

بعضی وقتا فنش کار میکنه بعضی وقت ها هم نه. مثلا دیروز کار نمیکرد و سیستم بدون باز بودن هیچ برنامه ای به شدت داغ میکرد ولی یه دفعه روشن شد و حسابی سیستم رو خنک کرد. الان هم باز وایساده.
یه فن دیگه سفارش دادم. به نظرتون خودم بازش کنم میشه راحت سر همش کنم یا بدم به خدمات کامپیوتری؟ میترسم قطعاتشو بریزم به هم.

yoosef_st
15-02-2017, 01:30
سلام دوستان.
انگار فن لپ تاپم سوخته.
قبل از بوت شدن این پیغام رو میده: The system has detected that a cooling fan is not operating correctly.Continued operation is not recommended and may cause unpredictable behavior that could result in random shutdown, data loss or possible system damage. The system will shut down in 15 seconds. To prevent shutdown and continue operation, press the Enter key now.
System Fan (90b)

بعضی وقتا فنش کار میکنه بعضی وقت ها هم نه. مثلا دیروز کار نمیکرد و سیستم بدون باز بودن هیچ برنامه ای به شدت داغ میکرد ولی یه دفعه روشن شد و حسابی سیستم رو خنک کرد. الان هم باز وایساده.
یه فن دیگه سفارش دادم. به نظرتون خودم بازش کنم میشه راحت سر همش کنم یا بدم به خدمات کامپیوتری؟ میترسم قطعاتشو بریزم به هم.

چند ساله خریدی؟
اگر نو هست که ببرش گارانتی و خدمات
اگر نه خودتم یه دستی به سرش بکشی فوقش چیزیشم بشه میبری درست میکنن دیگه

mosi_alfa
02-03-2017, 00:08
سلام دوستان.
انگار فن لپ تاپم سوخته.
System Fan (90b)

تو تنظیمات بوت برو یه قسمت درباره همین مسئله هست ولی عنوانش یادم نیست، دو حالت اکتیو و پسیو برای فن میتونی بذاری روش، اینم تست کنی بد نیست.

areftop
11-03-2017, 00:45
سلام دوستان
بنده تمام درایورهایی که توی لینک زیر برای Windows 10 گذاشته شده رو نصب کردم :

h20564.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما همچنان fingerprint فعال نیست!
هیچکس راه حلی براش سراغ نداره؟

پ.ن: توی هر تاپیکی گشتم جوابمو پیدا نکردم! واقعا ممنون میشم کمک کنید.

amink2
19-03-2017, 16:47
سلام دوستان

سلام دوستان

جست و جو میکردی پیدا میکردی :n16:

کلیک راست کن ببین گزینه سویچ و گرافیک پروپرتیز amd و اینتل هست یا نه. میزان روشنایی نمایشگر مربوط به عدم نصب درایور گرافیک است.
برای استفاده از اثر انگشت درایور hp رو اصلا نصب نکنید ، چون ویندوز 10 خودش مدیریت اثر انگشت دارد و درایور اثر انگشت را از دیوایس منیجر بصورت انلاین دانلود و نصب کنید تا بتونید استفاده کنید.

mohammadkj
25-03-2017, 13:10
جست و جو میکردی پیدا میکردی :n16:

این روش جواب نداد برا من

amink2
02-05-2017, 17:39
این روش جواب نداد برا من

100 درصد و تنها روش همینه.
شما از دیوایس منیجر درایور رو بصورت آنلاین دانلود و نصب کن و از قسمتی که می شود اثر انگشت تعریف کرد در ویندوز 10 اقدام به فعال سازی کنید.
به هیچ عنوان درایور و برنامه مربوط به حسگر اثر انگشت که در سایت hp است رو نصب نکنید ، چون کار نمیکنه.

Epelem
23-05-2017, 17:28
با عرض سلام و احترام... دوستان ارجمند، لپ تاپم را به علت شکستگی لولا پیش یک تعمیر کار بردم... حال که تحویل گرفتم احساس می کنم قطعات آن تعویض شده است... از جمله رم... از کجا باید اطمینان پیدا کنم؟ لپ تاپ probook 4540s با سی پی یو i7 -Ram8 و تولید 2013 است... در ضمن باتری هم که قبلا شارژ می شد هنگام اتصال به لپ تاپم شارژ نمی شود و لامپ سمت چپ لپ تاپ هم هنگامی که بدون باتری به برق مستقیم وصل می شود دیگر روشن نمی شود... هنگامی هم که درایور install Intel Management Engine 8 را نصب می کنم با ارور سیستم شم حداقل های لازم برای نصب این نرم افزار را ندارد مواجه می شوم...
صدای لپ تاپ هم با نصب درایور j micron media card کم است... دیوانه شده ام... کمکم کنید.... این ها به کنار ... لپ تاپ را هزار تا خط و خش هم انداخته... این تعمیر کار ناشی.

Epelem
23-05-2017, 17:31
نام رم لپ تاپ شما دوستان چیست؟ لپ تاپم بر چسب سبز رنگ سوز لینوکس دارد... لطفا دوستانی که لپ تاپ مشابه با برچسب سبز رنگ دارند کمکم کنند...

- - - Updated - - -

کمکم کنید از کجا باید فهمید قطعات فیک نیستند...؟

Epelem
23-05-2017, 17:48
اگر امکان دارد و زحمتی نیست لطفا دوستان یک عکس از پشت لپ تاپ خود بگیرند و ارسال دارند البته اگر احساس می کنند به زحمت نمی افتند...

Y@var
24-05-2017, 09:44

سلام

خدمت شما

اسم برنامه ای هم که مشخصات رو دیدم هم که مشخصه (speccy)

البته هاردم رو عوض کردم

لپ تاپم البته برچسب سبزرنگ رو نداره ولی فکر نکنم فرق خاصی بکنه

Intel Management Engine هم احتمالا با مادربوردتون سازگار نیست اگه قبلا نصب میکردین و الان کار نمیده اگه مشکل از ویندوز نباشه احتمالا مادربورد ایراد پیدا کرده البته باید پیش یه آدم کاربلد ببرین من از اینترنت خوندم که این اطلاعات رو میدم

موفق باشید

Epelem
24-05-2017, 11:25
آقای یاور اینجانب همواره از مطالب بسیار مفید شما استفاده کردم.... از شما نهایت تشکر را دارم و امیدوارم همواره سلامت باشید.

Epelem
24-05-2017, 11:28
و اما سوالی دیگر، آیا هنگام اتصال دستگاه به شارژ مستقیم بدون باتری لامپ سمت چپ کنار جایی که فیش شارژر می خورد باید روشن شود ؟

Y@var
24-05-2017, 13:29
خواهش وظیفس
بدون باطری اگه بزنین همون لحظه که سیم شارژر رو وصل میکنین یه لحظه چراغش چشمک میزنه و بعد دیگه خاموش میشه

emadd69
09-06-2017, 18:18

دوستان دیشب سیستم ( لپ تاپ Probook 4540s ) گذاشته بودم واسه دانلود شبانه . رفتم بیرون و برگشتم دیدم لپ تاپ خاموش شده . 2/3 بار لز طریق کلید پاور سعی کردم روشن کنم اما نشد . خلاصه باتری رو جا به جا کردم و روشن شد .
اما بعد از اون جریان ووای فای لپ تاپ کار نمیکنه . یعنی روی اون مانیتور پایین که میزنم هیچ شبکه ای رو نشون نمیده . در حالیکه من همیشه با وای فای لپ تاپ کار میکردم . درایورش هم مشکلی نداشت . با گوشیم مثل همیشه به مودم وصل میشم اما لپ تاپم مودم رو پیدا نمیکنه . یه مودم دیگه هم تست کردم اما بازم مشکل پابرجاست .
حتی امروز ویندوز رو عوض کردم و درایور رو اول با drivepack و بعد از طریق خود ویندوز هم نصب کردم اما بازم مشکل پابرجاست .

مشکل چیه دوستان ؟ چاره چیه ؟
امکان داره مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه ؟

ممنون

kamran_ms
16-08-2017, 13:49
dishonored-2 یا FAR CRY PRIMAL یا MAFIA3
دوستان کسی تونسته بازی های بالا رو بدون لگ رو حالت LOW اجرا کنه؟
واسه من رو کمترین حالت گرافیک بدجور لگ داره حتی روی روزولیشن 1280*720 هم لگ داره:n37::n37::n37::n37:

Greedy
16-08-2017, 19:09
dishonored-2 یا FAR CRY PRIMAL یا MAFIA3
دوستان کسی تونسته بازی های بالا رو بدون لگ رو حالت LOW اجرا کنه؟
واسه من رو کمترین حالت گرافیک بدجور لگ داره حتی روی روزولیشن 1280*720 هم لگ داره:n37::n37::n37::n37:

داداش من فیفا 17 هم دیگه نتونستم رو 4540 اجرا کنم مجبور شدم ps4 بگیرم .
بدرد بازی به خصوص بازی های جدید نمیخوره این لپتاپ

emadd69
17-08-2017, 11:46

دوستان ممنون میشم یه سر به این تاپیک بزنید و منو راهنمایی کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

دوباره وای فای لپ تاپم قطع شده . ویندوز رو از 7 به 8.1 تغییر دادم بازم مشکل پابرجاست .
نمیدونم مشکل چیه . درایورش ر نصب میکنم اما وای فای کار نمیکنه . نکته جالب اینه که قبلا روی کلید ( سخت افزاری ) قطع و وصل وای فای و بلوتوث ( بالای کیبورد سمت راست ) که میزدم نور کلید زرد میشد و خاموش میشد . اما الان هیچ تغییری نمیکنه و همش سفیده .

ممنون میشم راهنمایی کنید .

mosi_alfa
08-09-2017, 06:01
خدا قوت پهلوان عزیز HP4540s :n12::n12:

Greedy
13-10-2017, 20:15
سلام
بچه ها باطری لپتاپتون ظرفیتش کم نشده ؟
من دیگه نیم ساعتم نگه نمیداره

kamran_ms
03-11-2017, 20:40
سلام دوستان لطفا درایور های کارت گرافیک برای ویندوز 8.1 قرار بدید

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

kamran_ms
03-11-2017, 21:02

djhazhir
25-01-2018, 05:00
دوستان که رو سیستم ssd دارن و ویندوزشون 10 هست پیشهاد میکنم بایوس رو اپدیت کنن شگفت زده میشن

و در مورد این لب تاپ هر سوالی داشتین در خدمتم خوشحال میشم کمکی کرده باشم و تجربه 5 ساله کار باهاش رو در اختیارتون بذارم

Mt.Shadow
25-01-2018, 09:10
دوستان که رو سیستم ssd دارن و ویندوزشون 10 هست پیشهاد میکنم بایوس رو اپدیت کنن شگفت زده میشن

و در مورد این لب تاپ هر سوالی داشتین در خدمتم خوشحال میشم کمکی کرده باشم و تجربه 5 ساله کار باهاش رو در اختیارتون بذارم

سلام لپتاپ شما سندی بریج هست یا آیوی بریج ؟
از کدوم درایور برای کارت گرافیک استفاده میکنید ؟

Y@var
14-07-2018, 20:53
با سلام
بعد از چند سال گرافیکش ایراد پیدا کرد و صفحه روشن نمیشه
گفتن میتونن تعمیر کنن و گرافیک amd رو از مدار خارج کنن که میشه 200 تومن یا اینکه مادربورد بدون گرافیک amd بذاره و کلا عوض کنه که میشه 500 و با گرافیک amd ششصد تومن میشه
البته گفت شاید بتونه با تعمیر گرافیک amd رو هم حفظ کنه ولی اگه نشد گفتم همون بدون گرافیک خارجی تعمیرش کنه
متاسفانه سری probook گرافیکش مشکل داره. قبلا هم یه 4530s داشتم گرافیکش سوخت. این یکی که هم هارد یه بار سوخت الانم که گرافیکش...

Mt.Shadow
15-07-2018, 11:35
با سلام
بعد از چند سال گرافیکش ایراد پیدا کرد و صفحه روشن نمیشه
گفتن میتونن تعمیر کنن و گرافیک amd رو از مدار خارج کنن که میشه 200 تومن یا اینکه مادربورد بدون گرافیک amd بذاره و کلا عوض کنه که میشه 500 و با گرافیک amd ششصد تومن میشه
البته گفت شاید بتونه با تعمیر گرافیک amd رو هم حفظ کنه ولی اگه نشد گفتم همون بدون گرافیک خارجی تعمیرش کنه
متاسفانه سری probook گرافیکش مشکل داره. قبلا هم یه 4530s داشتم گرافیکش سوخت. این یکی که هم هارد یه بار سوخت الانم که گرافیکش...

سلام
برای غیر فعال کردن AMD هیچ هزینه ایی لازم نیست دوست عزیز
کافیه برید تو تنظیمات بایوس و تیک switchable graphics رو بردارید تمام به همین راحتی گرافیک AMD از مدار خارج میشه
لپتاپ من هم گرافیکش سوخته ولی الان بدون amd دارم کار میکنم باهاش

Y@var
16-07-2018, 22:53
سلام
کافیه برید تو تنظیمات بایوس و تیک switchable graphics رو بردارید تمام به همین راحتی گرافیک AMD از مدار خارج میشه

ممنون از پیشنهادتون
ولی مشکل اینه که صفحه اصلا روشن نمیشه و زمانی که دکمه پاور رو میزنم فن به شدت شروع به کار کردن میکنه و اتفاقی نمیوفته
ولی پیشنهادتون رو کاشکی با یه کابل HDMI یا VGA و با مانیتور دیگه تست میکردم. حالا که دست تعمیر کاره امید به خدا

kak naseh
18-06-2019, 16:00
سلام خدمت اساتید محترم دوستان بنده تازه ویندوز 10 نصب کردم و درایورهای لب تاب رو هم از سایت گرفتم ولی مطمئن نیستم که آیا گرافیک amd نصب هست یا نه لطفا راهنمایی کنید

راست کلیلک که می کنم مشخصات هردو گرافیک رو میاره

حتی تو Device manager هر دو گرافیک رو بدون مشکل نصب کرده

ولی تو قسمت Display settings و Display adapter properties جمع حافظه ی گرافیکی رو زده 1792!!!!! اگر گراقیک amd واقعا نصب باشد باید 6 هزار خورده ایی باشد ولی نیست بنابراین احساس میکنم گرافیک amd نصب نیست. دوستان عزیز منتظر پاسخ شما هستم

Greedy
08-09-2019, 01:33

هی 3 سال گذشت از این پست :sad:
اون سال dvd-rw رو برداشتم یه هارد یه ترابایت اضافه کردم و بعد 3 سال اون هاردمم پر شد و الان میخوام هارد اصلی لپتاپ که 750 گیگ بود بردارم 2 ترابایت بذارم . کسی تجربه داشته ؟ ساپورت میکنه 4540 ؟

kak naseh
16-12-2019, 23:59
سلام

سلام دوست گرامی لب تاب من هم گرافکش سوخته اگه بخوام یه گرافیک جدید و سرحال براش بخرم چکار کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟؟ قیمت گرافیک AMD این مدل الان چند در میاد؟؟

kak naseh
17-12-2019, 00:05
ممنون از پیشنهادتون
ولی مشکل اینه که صفحه اصلا روشن نمیشه و زمانی که دکمه پاور رو میزنم فن به شدت شروع به کار کردن میکنه و اتفاقی نمیوفته
ولی پیشنهادتون رو کاشکی با یه کابل HDMI یا VGA و با مانیتور دیگه تست میکردم. حالا که دست تعمیر کاره امید به خدا

گرافیک لب تابتون درست شد؟؟؟

بردید پیش تعمیرکار نتیجه چی شد؟ گرافیک AMD کار میکنه الان؟ میشه بیشتر توضیح بدید شاید ما هم همون راه شما رو رفتیم.

SHAHAB-P30
19-12-2019, 15:54
دوستان باتری لپتاپ سالم باشه چند ساعت کار میده ؟

mosi_alfa
15-03-2020, 02:14
دوستان باتری لپتاپ سالم باشه چند ساعت کار میده ؟

سلام سه تا چهار ساعت بستگی به کاربری داره قطعا
چه گردوخاک شد

mkh1371
03-04-2020, 17:13
سلام دوستان
من بعد از نصب ویندوز 10روی این لپ تاب تو نصب درایور کارت گرافیک به مشکل بر خوردم.
گرافیک اینتل رو به راحتی میتونم نصب کنم و مشکلی نیست.
اما وسط نصب درایور amd ارور blue screen میده و سیستم ریستارت میشه و دیگه ویندوز بالا نمیاد و مجبورم میشم وارد safe modeبشم و درایور کارت گرافیک uninstallکنم تا مجدد ویندوز بالا بیاد.
نسخه های قدیمی amd رو هم میخام نصب کنم به صورت ناقص نصب میشه.
کسی این مشکل داشته؟
راه حلی برای وجود داره؟

kak naseh
13-04-2020, 15:45
سلام دوست عزیز منم این مشکل رو دارم والان هم فقط از گرافیک اینتل استفاده می کنم و خیلی کنده لب تاب!

من که بردم پیش تعمیرکار گفت گرافیک ای ام دی رو درست کرده برام 200 تومنم ازم گرفت ولی الان هیچ فرقی نکرده و همون اینتل اچ دی رو استفاده می کنم میخوام کوچ کنم به ویندوز 7 ببینم فرقی مینکه یا نه!!!

اگر ویندوز 7 و نصب کردم وفرقی کرد لب تابم دوباره اینجا توضیح میدم.

emadd69
20-06-2020, 00:44
سلام دوستان
خسته نباشید
من لپ تاپ HP ProBook 4540s دارم .
چند وقتیه که توی مانیتور لپ تاپم خطوط افقی میاد . اخیرا خیلی زیاد شده
معمولا اینجوریه که کلللی با مانیتور بازی میکنم که تصویر درست شه . اما اخیرا دیگه خیلی زیاد شده
به این صورت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد اینکه بعد از اینکه باطری لپ تاپمم خراب شد ، وای فایمم دیگه کار نمیکنه و با وای فای یو اس بی کار میکنم .
به نظرتون مشکل از مادربوردم هست ؟
چننندین باز هم درایور وایرلس رو پاک و نصب مجددانجام دادم .
حتی ویندوز هم عوض کردم . کار نمیکنه اصلا

به نظرتون مشکل کجاست ؟
توی شهرمون هم تعمیرکار لپ تاپ معتبر نیست . شرکت یا گارانتی سراغ دارید که معتبر باشه و برای تعمیر بفرستم براشون ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

mgh345
03-07-2020, 23:11
سلام دوستان
خسته نباشید
معمولا اینجوریه که کلللی با مانیتور بازی میکنم که تصویر درست شه . اما اخیرا دیگه خیلی زیاد شده
به این صورت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد اینکه بعد از اینکه باطری لپ تاپمم خراب شد ، وای فایمم دیگه کار نمیکنه و با وای فای یو اس بی کار میکنم .

به نظرتون مشکل کجاست ؟
توی شهرمون هم تعمیرکار لپ تاپ معتبر نیست . شرکت یا گارانتی سراغ دارید که معتبر باشه و برای تعمیر بفرستم براشون ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
کارت گرافیک لپ تاپت نیم سوز شده. باید مادربرد رو عوض کنی. اگه شانس داشته باشی می تونی کارت گرافیک رو از مدار خارج کنی که از گرافیک آنبرد استفاده کنه
اون اوایل که با بازی کردن با مونیتور تصویر درست میشد، کابل تصویر مشکل داشت که راحت میشد عوضش کرد
کارت وایرلس رو شاید بشه عوض کنی ولی کارت گرافیک رو نمیشه عوض کرد.

CORTANA
04-07-2020, 12:39
سلام دوستان
خسته نباشید

درود

با توجه ب محدود بودن زاویه چرخش صفحه نمایش این نوع/مدل از لب تاپ های HP همیشه در مرض آسیب ب صفحه نمایش هستند

کارت گرافیک لپ تاپت نیم سوز شده. باید مادربرد رو عوض کنی. اگه شانس داشته باشی می تونی کارت گرافیک رو از مدار خارج کنی که از گرافیک آنبرد استفاده کنه

دوست عزیز ربطی ب گرافیک ندارد.صفحه نمایش این مدل از لب تاپ های HP تخت نمیشوند و خشک هستند و گرافیک آن ها هم Onboard است

مشکلی ک این مدل از لب تاپ های HP دارند:بعد از خارج شدن یا آسیب دیدن ب باتری.قطعه وایرلس آن ها هم از کار میوفتد.یکی از دوستان بنده هردو مشکل شما با این لب تاپ را دارد

:»:»:»

Greedy
15-10-2020, 22:04
سلام
بلوتوث شما رو ویندوز 10 کار میکنه ؟ میخوام ببینم سخت افزاریه مشکلم یا نرم افزاری ؟
درایورم نصبه ولی هیچ بلوتوثی پیدا نمیشه

CORTANA
17-10-2020, 03:00
سلام
بلوتوث شما رو ویندوز 10 کار میکنه ؟ میخوام ببینم سخت افزاریه مشکلم یا نرم افزاری ؟
درایورم نصبه ولی هیچ بلوتوثی پیدا نمیشه

درود

درایور بلوتوث را بصورت کامل و ریشه ای پاک کنید

سپس سیستم را ب اینترنت متصل کنید

وارد Device Manager خود ویندوز شوید و دستگاه بلوتوث را پیدا کنید

درایور بلوتوث را از طریق خود Device Manager آپگرید کنید

trumpet
02-11-2020, 19:43
سلام بچه ها من ویندوز عوض کردم صدای لپ تاپ در نمیاد چیکار باید بکنم؟:worried:

CORTANA
04-11-2020, 20:49
سلام بچه ها من ویندوز عوض کردم صدای لپ تاپ در نمیاد چیکار باید بکنم؟:worried:

درود

سیستم را ب اینترنت متصل کرده و ب Device manager خود ویندوز مراجعه کنید

تمامی درایور ها را از آنجا نصب کنید

miraj.jerediah
04-11-2020, 21:33
منظورش اینه آهنگ میذاره لپتاپ صدا نمیده :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Epelem
10-11-2020, 19:38
سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه ی دوستان
امیدوارم ایام به کامتون باشه و همیشه در صحت و سلامتی باشید.
سوالی داشتم/ دوستان هنگام تست کابل فلت اصلا حواسم نبود که لپ تاپم به برق وصل هست/ خلاصه که سر پیچ گوشتی به کانکتور کارت گرافیک به مانیتور که بر روی مادربرد قرار داره، برخورد کرد و یک جرقه ی کوچک زد. بعد از اون دیگه تصویر نداشتم/ لازم به ذکر هست که تصویر اکسترنال رو روی خروجی VGA و HDMI دارم. به نظرتون چه بلایی سرش اومده؟ کابل فلت سوخته یا برد رو به فنا دادم؟:blink:

- - - Updated - - -