ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

aban366
21-12-2010, 23:28
هـــــــــــــــــی جوونی !!!. ما چه بساطی داشتیم سر این مرحله . چنتا از دوستان و من، توی این مرحله اون بشکه ها رو کشف نکردیم و تا اون پایین با دست خالی رفتیم و قتل عام کردیم :27:. ولی رسما دهن من آسفالت شد تا ردش کردم .
بعدش تازه فهمیدیم که چنتا بشکه ئم اون وسط مسطا بوده :31:.

.
دقیقا منم متوجه نشده بودم رفتم اتاقک راستی و بعد سمت چپ و خلاصه کلی کشتم تا رسیدم اون پائین
هی یادت بخیر جونی
بار دومم همینجوری رد شدم اما این بار رو هارد اما خدائیش رو هارد این مرحله پدر در میاره

m_sport
22-12-2010, 00:43
سلام
پچ بازی رو میخوام....که گفتن بهتر بازی اجرا میشه!

HoJJaT_007
22-12-2010, 14:13
به خدا یه کلید سرچ هم خوبه ها . هر روز 50 نفر میان لینک پچ میخوان . پست جامع هم زدیم فایده نداشت :|

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آریا ایرانی
22-12-2010, 14:41
یکی داستان رو مختصر می گه.
این بابا که با نیسون بود کی بود؟
اصلا جریان چی بود؟ نکنه بیگناه کشتیم؟؟ آه مظلوم گریبان مون رو می گیره ها! :13:

HoJJaT_007
22-12-2010, 15:06
اصلا جریان چی بود؟ نکنه بیگناه کشتیم؟؟ آه مظلوم گریبان مون رو می گیره ها! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:39::39::39::39:
شما زیادی جو گرفتتا . بازیه باو واقعی نیست که فردا بیان بگن دیه هم باید بدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Azhang
22-12-2010, 19:35
دقیقا منم متوجه نشده بودم رفتم اتاقک راستی و بعد سمت چپ و خلاصه کلی کشتم تا رسیدم اون پائین
هی یادت بخیر جونی
بار دومم همینجوری رد شدم اما این بار رو هارد اما خدائیش رو هارد این مرحله پدر در میاره

اعلان که شما میگید متوجه بشکه ها شدم:31::31::31::31::31:
اخ که چقدرتو این مرحله فحش دادم من!!!همش ذکر خیر اموات همرزمای خودم بود که چرا درست شلیک نمیکنن!!!:31:

mafr07
22-12-2010, 21:56
با سلام
میشه بگین این مرحله ی امتیازیش چیه . چجوری میشه بازی کرد . دو نفرست یا یک نفره . چه جوری فعال میشه . و در کل چیه . ممنون میشم اگه به سوالم جواب بدین.

esi222
22-12-2010, 22:24
مثله اینکه همه دوستان تو این مرحله خون دل خوردنا:31:

آریا ایرانی
22-12-2010, 23:44
با سلام
میشه بگین این مرحله ی امتیازیش چیه . چجوری میشه بازی کرد . دو نفرست یا یک نفره . چه جوری فعال میشه . و در کل چیه . ممنون میشم اگه به سوالم جواب بدین.
عزیز جان امتیازش همون بازی کردنه و می ری مرحله ی بعد
یه کمک داری ولی یدبخت خودش نیازمند کمکه
من خودم یکی یکی از بالا رفتم تو سنگر ها تا رسیدم به موقعیت. کار آسونی نبود. حوصله می خواد.
بازی از مرحله ی بعدش قشنگ تر می شه. تو هنگ کنگ
:46:

Layken
22-12-2010, 23:53
با سلام
میشه بگین این مرحله ی امتیازیش چیه . چجوری میشه بازی کرد . دو نفرست یا یک نفره . چه جوری فعال میشه . و در کل چیه . ممنون میشم اگه به سوالم جواب بدین. اگه منظورت مرحله زامبی هستش که باید بازی در دمو پایانی رو منو میاد
و می تونی اونجا با کشتن زامبی ها امتیاز بگیری..
اگه اون مرحله پلتفرمینگشو میگی که اونم زامبی هستش و باید با فشار دو دکمه کلیک راست و چپ تند تند همزمان
از رو تخت بلند میشه و میری پشت دستگاه ها یه کامپیوتر میزی هست رو اون کار میکنی
می نویسی Help بعد نوشته هایی میاد بعدش مینویسی Doa که یه بازی پلتفرمینگ جذاب واست باز می کنه.

Gregar
23-12-2010, 09:36
اگه منظورت مرحله زامبی هستش که باید بازی در دمو پایانی رو منو میاد
و می تونی اونجا با کشتن زامبی ها امتیاز بگیری..
اگه اون مرحله پلتفرمینگشو میگی که اونم زامبی هستش و باید با فشار دو دکمه کلیک راست و چپ تند تند همزمان
از رو تخت بلند میشه و میری پشت دستگاه ها یه کامپیوتر میزی هست رو اون کار میکنی
می نویسی Help بعد نوشته هایی میاد بعدش مینویسی Doa که یه بازی پلتفرمینگ جذاب واست باز می کنه.

بله . میشه یه کم توضیح بدی ؟ کدوم تخت ؟ کدوم کامپیوتر ؟ توی مرحله ایه ؟

nois3
23-12-2010, 10:00
بله . میشه یه کم توضیح بدی ؟ کدوم تخت ؟ کدوم کامپیوتر ؟ توی مرحله ایه ؟
دوست عزیز شما تو منو بازی رو یه صندلی ننشستی که دست بسته هست!؟
سرتو بیار پأین دست رو نگاه کن بد کلید space رو نگاه دار تا دسش باز شه بد برو پشت اون دستگاها ۱ کامپیوتر هست کلمه doa رو تایپ کن اینتر.حالا میتونی زامبی 2 رو بازی کنی.:31:

armin_punisher6
23-12-2010, 10:37
بچه ها من بازی رو تموم کردم ولی کند بود.پچ جدیدی نیومد که مشکلو حل کنه؟

HoJJaT_007
23-12-2010, 13:41
بچه ها من بازی رو تموم کردم ولی کند بود.پچ جدیدی نیومد که مشکلو حل کنه؟

به خدا یه کلید سرچ هم خوبه ها . هر روز 50 نفر میان لینک پچ میخوان . پست جامع هم زدیم فایده نداشت :|

من نمیدونم ملت چرا اینقدر تنبلن . بعد میگن ما چرا پیشرفت نمیکنیم .

Cleeev
23-12-2010, 14:55
من همون سه چهار روز بعد از عرضه و کرک شدن بازی دانلود و تمومش کردم... چند روز پیش برای بار دوم بازم از ابتدا تا انتهاش رو رفتم... میخواستم تو چند هفته گذشته اینو بنویسم هی ولی وقت نمیشد...

اکثر چیزایی که Masoud King توی پست p=5592826#post5592826 گفتن رو باهاش موافقم و به خاطر همین تکرار نمیکنم زیاد...

گرافیک بازی خیلی کم بهبود داشته نسبت به نسخه قبل... ولی یه پیشرفت نسبتاً خوب در گرافیک اسلحه ها و نحوه عملکرد سلاح ها بوده که نسبت به نسخه های قبلی خیلی واقعی تر عمل میکنن (فکر کنم یکی از معدود نکات مثبت بازی همینه!)...

صداگذاری شخصیتا و اسلحه ها خوبه ولی موسیقی پس زمینه بازی در حد افتضاحیه..... یعنی یه چی میگم یه چی میشنوید... این بازی اگه یه آهنگ گذاری در حد MW2 میداشت میتونست خیلی اثر بهتری باشه... یه جوری انگار موسیقی پس زمینه این بازی رو دادن دست یه گروه پیش دبستانی...!!!

تغییرات ناگهانی موسیقی ها یکی از حال به هم زن ترین نکات بازی بود... در حالی که در MW شاهد یه شاهکار در زمینه موسیقی پس زمینه بودیم و هیجان بسیار عالی به بازی میداد و کاملاً با روند بازی همسان بود ولی در این نسخه خیلی نا امید کننده بود و یکی از دلایل ناراضی بودن من از این نسخه همینه... نداشتن هیچ گونه نظمی در موسیقی پس زمینه و تغییرات بسیار سهمگین ناگهانی در ریتم و نوع موسیقی !!! باعث نابود شدن حس بازی میشد... به خصوص وقتایی که هیجان بالا میره اصلاً انگار این کارو کردن به عنوان یه هیجان کُش...!!! خاک تو سرشون...

دشمنم که مثل همیشه خیلی ابله و گاگوله و دور خودش میچرخه (نسبت به MW2 افت داشت)... و همچنین بدتر از اون اینکه دوباره شاهد ازدیاد بیش از حد صحنه هایی که توشون دشمن تا ابد زاییده میشه و میاد هستیم... میدونید چی میگم...؟ یعنی مثلاً یه جا وایستید و جلو نرید، تا ابد افراد دشمن هر چقدرم بکشید بازم ایجاد میشن و میان جلو...!!! خیلی چنین چیزی اعصاب خورد کنه... بعضی جاهای بازی قشنگ جایی که دشمن ظاهر میشه هم معلومه که خیـــــــــــلی ضایع بازیه...! مثلاً از تو دیوار ظاهر میشن یا میبینیشون که هی ظاهر میشن...! :27:

شخصیت پردازی سطحیه و آدمو یاد بازیگرا و شخصیت پردازیای فیلمای درجه آخر گنگستری آمریکایی میندازه با شخصیتایی که سخنانشون سطحیه، رفتارشون سطحیه و اصولاً هیچ سخن و رفتار تأثیرگذار و مهمی ندارن... البته شاید بشه پرداختن کم به شخصیت ها رو به زیاد بودن کاراکترای این بازی ربط داد ولی از سطحی نگری سخنان و دیالوگای مصنوعی نمیشه گذشت (اه انگار واسه بچه مهد کودکی بازی ساختن)... واللا....... تنها سخن با ارزشی که تو کل این بازی دیدم اونجا بود که رزنوو داشت برای میسن تعریف میکرد و میگفت "can you trust your leaders (about nova 6)? the flags may be different but the methods are still the same." (اگه زیرنویس رو فعال کنید تو زیرنویس این بخش یه سانسور مفهومی کوچیک توش انجام میشه که به نظر میاد دیگه وقت نگذاشتن که صداشم عوض کنن که leaders رو مینویسه them که خیلی از نظر مفهومی معنی متفاوتی داره lol)...

یکی از بدترین چیزا تو این بازی مراحل داخل ویتنام بود که به جز اون مرحله داخل شهر و یکی دیگه مرحله پریدن از روی سقفا، بقیه ـشون به شدت افتضاح بودن... گفتم این مراحل ویتنامی... تو این مراحل دقت کنید صداگذاری افتضاحه... از اینکه کلاً نیروهای دشمن 2-3 تا دیالوگ دارن که هی تکرار میکنن (بدبختی اینه که زبونشونم نمیفهمیم!) ، زاویه و جهت اومدن صدا با خودش مشکل داره...! مثلاً دشمن روبرو هستش و صدا داره از عقب میاد (از هدفون خوب استفاده کنید)...!!!!!! LOL

یکی دیگه از نکات منفی این نسخه هم این بود که استودیو Treyarch مثل گذشته یکم بیش از حد جنبه fun بازی رو بالا برده بود و از فرط نمک روده بر شدیم جون محمود....... بابا به خدا این بازی قراره جدی باشه نه خنده و فکاهی با سخنان اسکل مشنگی.......!!! بخش زامبیا هم که دیگه آخر مسخره بازیه............

در کل سخنو کوتاه میکنم...

این نسخه در زمینه خلاقیت چیز خوبیه... یعنی کاملاً مشهوده که فکرای بسیار خوبی داشتن و مراحل بسیار متفاوتی ایجاد کردن (که بعضی از ایده های مراحل خودشون میتونن موضوع داستان یه بازی هیجان انگیز واقعی کامل باشن!) ولی اینهمه ایده در یه بازی نمیگنجه و به این توجه نکردن... ایده کمتر با پرداختن به موضوع بیشتر، میتونست بهتر باشه تا ایده های زیاد و متفاوت و مراحل بسیار پرت نسبت به هم و بسیار کم پرداختن به ایده های بعضاً ناب... یعنی هر مرحله ای که باحال بود (نسبت به بقیه) خیلی کوتاه بود........

همچنین من از همون اواسط بازی یا توجه به رفتار اطرافیان ، حرفای یازجو و اینکه هر گوری این میسن میرفت رزنوو از یه جایی ظاهر میشد و فقط جاهایی پیداش میشد (اکثراً) که میسن تنها بود ، فهمیدم که این مرتیکه خیالیه و این بابا یه تخته ـش قاط زده و شست و شوئه بدجور خرابش کرده...

مراحل فرار از زندان، نابود کردن موشک سایوز، کشتن کاسترو و خاطرات رزنوو از ورود به ازمایشگاه مخفی و متروک nova6 و منهدم کردنش بعد اون قضایا و همچنین مرحله کشتن اشتاینر به خصوص اینکه از دید نیروهای CIA و هادسونم از اونور این مرحله رو رفتیم (یکی از ایده های خوب بود) و پیشروی در منطقه آلوده شده به nova6 با ماسک (که من رو به یاد تجربه عالی metro 2033 انداخت البته تا حدودی) ، در کل بهترین مراحل بازی بودن... بقیه قسمتای بازی 90 درصد افتضاحن... مرحله آخر (نفوذ به broadcast station زیر دریا و کشتن درگویچ) که افتضاح اندر افتضاحه که آخرشم میایم روی آب و اونهمه قایق و ناو جنگی و مانور هواپیماها واقعاً مسخره ـس... بعدشم آهنگ تارزان پخش میکنه و بعد سخنان فکاهی کندی و زامبیا........!!!

این نقد و بررسی مختصری که من انجام دادم به عنوان یه طرفدار (fan) بسیار متعصب سری بازی های Call of Duty بود و اینجانب عرض میکنم که استودیوی Treyarch واقعاً به حد فجیعی ... و باید بره ماست بپزه...!

واقعاً Activision باید دنبال برگردوندن کامل Infinity Ward باشه و الا اینجوری نمیشه و این واقعاً یه پس رفت بود...

من میمیرم واسه دیدن دوباره کاپتان پرایس (و شنیدن سخنانش) و یاران معظممون در Modern Warfare که واقعاً چیزی بود که هر کی درکش نکنه نمیفهمه من چی میگم... در MW انقدر شخصیت و داستان پردازی خوب بود که بازیکن به طور کامل با یارانش و شخصیتای بازی ارتباط فکری پیدا میکرد و با کشته یا زخمی شدن هر کدومشون (یا حتی خود شخصیت) ، احساس بسیار کاملی به بازیکن منتقل میشد و یه حس عالی بود که ریتم عالی جلو رفتن داستان MW و موسیقی پس زمینه عالی و متداوم و بدون تغییرات ناگهانیش رو هم بزارید کنارش و با یه چنین crap ـی مقایسه ـش کنید اون موقع به عمق فاجعه ای که Treyarch تو این نسخه درست کرده پی میبرید...

MW کجا این کجا... من به هیچ وجه راضی نشدم و احساس بدی بهم دست داد با بازی کردن این قسمت.......

امتیاز من:

گرافیک: 7 (سال 2010 رو به Treyarch خسته نباشید میگم!!! ولی عملکرد اسلحه ها خیلی طبیعی سازی شده بود که بدک نبود)

صداگذاری (اجزاء بازی): 9 (مثل همیشه خوب بود)

موسیقی پس زمینه و حس دادن به بازی: 5 (موسیقی پس زمینه بدک نبود ولی هیچ نظم و ترتیبی نداشت و به طور کامل می-رینه به تجربه بازی... نصف حس بازی با موسیقی پس زمینه و هماهنگی و تداومش ایجاد میشه)

گیم پلی: 8

داستان: 6

هیجان و جذابیت و حال کردن و هر چی اسمشو میزارید: 3 (به طور کلی وگرنه بعضی جاهای خوبم داره که حتی نمره 9 ـم بهشون میدم)

امتیاز کلی من: 7.6

------------------------------

الکیم سر مسائل پوچ دعوا نکنید... خود بازی کردن که ثمره خاصی نداره حالا شماها اینهمه عمرتون رو تلف میکنید سر دعوا و کل کل که نه اینور اینجور بود نه اونور اونجور بود.......

چیزی که واضحه اینه که این بازی عموماً (به طور کلی) یه شکست و افتضاحه...

دیگه انقدر تو سر و کله همدیگه زدن نداره.....

تا شونصد صفحه آینده ـم میخواید on such a bullsh-it دعوا و کل کل کنید...؟

---- پیام بازرگانی پشم سفید محل بود...!

Gregar
23-12-2010, 16:56
من همون سه چهار روز بعد از عرضه و کرک شدن بازی دانلود و تمومش کردم... چند روز پیش برای بار دوم بازم از ابتدا تا انتهاش رو رفتم... میخواستم تو چند هفته گذشته اینو بنویسم هی ولی وقت نمیشد...

اکثر چیزایی که Masoud King توی پست p=5592826#post5592826 گفتن رو باهاش موافقم و به خاطر همین تکرار نمیکنم زیاد...

گرافیک بازی خیلی کم بهبود داشته نسبت به نسخه قبل... ولی یه پیشرفت نسبتاً خوب در گرافیک اسلحه ها و نحوه عملکرد سلاح ها بوده که نسبت به نسخه های قبلی خیلی واقعی تر عمل میکنن (فکر کنم یکی از معدود نکات مثبت بازی همینه!)...

صداگذاری شخصیتا و اسلحه ها خوبه ولی موسیقی پس زمینه بازی در حد افتضاحیه..... یعنی یه چی میگم یه چی میشنوید... این بازی اگه یه آهنگ گذاری در حد MW2 میداشت میتونست خیلی اثر بهتری باشه... یه جوری انگار موسیقی پس زمینه این بازی رو دادن دست یه گروه پیش دبستانی...!!!

تغییرات ناگهانی موسیقی ها یکی از حال به هم زن ترین نکات بازی بود... در حالی که در MW شاهد یه شاهکار در زمینه موسیقی پس زمینه بودیم و هیجان بسیار عالی به بازی میداد و کاملاً با روند بازی همسان بود ولی در این نسخه خیلی نا امید کننده بود و یکی از دلایل ناراضی بودن من از این نسخه همینه... نداشتن هیچ گونه نظمی در موسیقی پس زمینه و تغییرات بسیار سهمگین ناگهانی در ریتم و نوع موسیقی !!! باعث نابود شدن حس بازی میشد... به خصوص وقتایی که هیجان بالا میره اصلاً انگار این کارو کردن به عنوان یه هیجان کُش...!!! خاک تو سرشون...

دشمنم که مثل همیشه خیلی ابله و گاگوله و دور خودش میچرخه (نسبت به MW2 افت داشت)... و همچنین بدتر از اون اینکه دوباره شاهد ازدیاد بیش از حد صحنه هایی که توشون دشمن تا ابد زاییده میشه و میاد هستیم... میدونید چی میگم...؟ یعنی مثلاً یه جا وایستید و جلو نرید، تا ابد افراد دشمن هر چقدرم بکشید بازم ایجاد میشن و میان جلو...!!! خیلی چنین چیزی اعصاب خورد کنه... بعضی جاهای بازی قشنگ جایی که دشمن ظاهر میشه هم معلومه که خیـــــــــــلی ضایع بازیه...! مثلاً از تو دیوار ظاهر میشن یا میبینیشون که هی ظاهر میشن...! :27:

شخصیت پردازی سطحیه و آدمو یاد بازیگرا و شخصیت پردازیای فیلمای درجه آخر گنگستری آمریکایی میندازه با شخصیتایی که سخنانشون سطحیه، رفتارشون سطحیه و اصولاً هیچ سخن و رفتار تأثیرگذار و مهمی ندارن... البته شاید بشه پرداختن کم به شخصیت ها رو به زیاد بودن کاراکترای این بازی ربط داد ولی از سطحی نگری سخنان و دیالوگای مصنوعی نمیشه گذشت (اه انگار واسه بچه مهد کودکی بازی ساختن)... واللا....... تنها سخن با ارزشی که تو کل این بازی دیدم اونجا بود که رزنوو داشت برای میسن تعریف میکرد و میگفت "can you trust your leaders (about nova 6)? the flags may be different but the methods are still the same." (اگه زیرنویس رو فعال کنید تو زیرنویس این بخش یه سانسور مفهومی کوچیک توش انجام میشه که به نظر میاد دیگه وقت نگذاشتن که صداشم عوض کنن که leaders رو مینویسه them که خیلی از نظر مفهومی معنی متفاوتی داره lol)...

یکی از بدترین چیزا تو این بازی مراحل داخل ویتنام بود که به جز اون مرحله داخل شهر و یکی دیگه مرحله پریدن از روی سقفا، بقیه ـشون به شدت افتضاح بودن... گفتم این مراحل ویتنامی... تو این مراحل دقت کنید صداگذاری افتضاحه... از اینکه کلاً نیروهای دشمن 2-3 تا دیالوگ دارن که هی تکرار میکنن (بدبختی اینه که زبونشونم نمیفهمیم!) ، زاویه و جهت اومدن صدا با خودش مشکل داره...! مثلاً دشمن روبرو هستش و صدا داره از عقب میاد (از هدفون خوب استفاده کنید)...!!!!!! LOL

یکی دیگه از نکات منفی این نسخه هم این بود که استودیو Treyarch مثل گذشته یکم بیش از حد جنبه fun بازی رو بالا برده بود و از فرط نمک روده بر شدیم جون محمود....... بابا به خدا این بازی قراره جدی باشه نه خنده و فکاهی با سخنان اسکل مشنگی.......!!! بخش زامبیا هم که دیگه آخر مسخره بازیه............

در کل سخنو کوتاه میکنم...

این نسخه در زمینه خلاقیت چیز خوبیه... یعنی کاملاً مشهوده که فکرای بسیار خوبی داشتن و مراحل بسیار متفاوتی ایجاد کردن (که بعضی از ایده های مراحل خودشون میتونن موضوع داستان یه بازی هیجان انگیز واقعی کامل باشن!) ولی اینهمه ایده در یه بازی نمیگنجه و به این توجه نکردن... ایده کمتر با پرداختن به موضوع بیشتر، میتونست بهتر باشه تا ایده های زیاد و متفاوت و مراحل بسیار پرت نسبت به هم و بسیار کم پرداختن به ایده های بعضاً ناب... یعنی هر مرحله ای که باحال بود (نسبت به بقیه) خیلی کوتاه بود........

همچنین من از همون اواسط بازی یا توجه به رفتار اطرافیان ، حرفای یازجو و اینکه هر گوری این میسن میرفت رزنوو از یه جایی ظاهر میشد و فقط جاهایی پیداش میشد (اکثراً) که میسن تنها بود ، فهمیدم که این مرتیکه خیالیه و این بابا یه تخته ـش قاط زده و شست و شوئه بدجور خرابش کرده...

مراحل فرار از زندان، نابود کردن موشک سایوز، کشتن کاسترو و خاطرات رزنوو از ورود به ازمایشگاه مخفی و متروک nova6 و منهدم کردنش بعد اون قضایا و همچنین مرحله کشتن اشتاینر به خصوص اینکه از دید نیروهای CIA و هادسونم از اونور این مرحله رو رفتیم (یکی از ایده های خوب بود) و پیشروی در منطقه آلوده شده به nova6 با ماسک (که من رو به یاد تجربه عالی metro 2033 انداخت البته تا حدودی) ، در کل بهترین مراحل بازی بودن... بقیه قسمتای بازی 90 درصد افتضاحن... مرحله آخر (نفوذ به broadcast station زیر دریا و کشتن درگویچ) که افتضاح اندر افتضاحه که آخرشم میایم روی آب و اونهمه قایق و ناو جنگی و مانور هواپیماها واقعاً مسخره ـس... بعدشم آهنگ تارزان پخش میکنه و بعد سخنان فکاهی کندی و زامبیا........!!!

این نقد و بررسی مختصری که من انجام دادم به عنوان یه طرفدار (fan) بسیار متعصب سری بازی های Call of Duty بود و اینجانب عرض میکنم که استودیوی Treyarch واقعاً به حد فجیعی ریـــــــده و باید بره ماست بپزه...!

واقعاً Activision باید دنبال برگردوندن کامل Infinity Ward باشه و الا اینجوری نمیشه و این واقعاً یه پس رفت بود...

من میمیرم واسه دیدن دوباره کاپتان پرایس (و شنیدن سخنانش) و یاران معظممون در Modern Warfare که واقعاً چیزی بود که هر کی درکش نکنه نمیفهمه من چی میگم... در MW انقدر شخصیت و داستان پردازی خوب بود که بازیکن به طور کامل با یارانش و شخصیتای بازی ارتباط فکری پیدا میکرد و با کشته یا زخمی شدن هر کدومشون (یا حتی خود شخصیت) ، احساس بسیار کاملی به بازیکن منتقل میشد و یه حس عالی بود که ریتم عالی جلو رفتن داستان MW و موسیقی پس زمینه عالی و متداوم و بدون تغییرات ناگهانیش رو هم بزارید کنارش و با یه چنین crap ـی مقایسه ـش کنید اون موقع به عمق فاجعه ای که Treyarch تو این نسخه درست کرده پی میبرید...

MW کجا این کجا... من به هیچ وجه راضی نشدم و احساس بدی بهم دست داد با بازی کردن این قسمت.......

امتیاز من:

گرافیک: 7 (سال 2010 رو به Treyarch خسته نباشید میگم!!! ولی عملکرد اسلحه ها خیلی طبیعی سازی شده بود که بدک نبود)

صداگذاری (اجزاء بازی): 9 (مثل همیشه خوب بود)

موسیقی پس زمینه و حس دادن به بازی: 5 (موسیقی پس زمینه بدک نبود ولی هیچ نظم و ترتیبی نداشت و به طور کامل می-رینه به تجربه بازی... نصف حس بازی با موسیقی پس زمینه و هماهنگی و تداومش ایجاد میشه)

گیم پلی: 8

داستان: 6

هیجان و جذابیت و حال کردن و هر چی اسمشو میزارید: 3 (به طور کلی وگرنه بعضی جاهای خوبم داره که حتی نمره 9 ـم بهشون میدم)

امتیاز کلی من: 7.6

------------------------------

الکیم سر مسائل پوچ دعوا نکنید... خود بازی کردن که ثمره خاصی نداره حالا شماها اینهمه عمرتون رو تلف میکنید سر دعوا و کل کل که نه اینور اینجور بود نه اونور اونجور بود.......

چیزی که واضحه اینه که این بازی عموماً (به طور کلی) یه شکست و افتضاحه...

دیگه انقدر تو سر و کله همدیگه زدن نداره.....

تا شونصد صفحه آینده ـم میخواید on such a bullsh-it دعوا و کل کل کنید...؟

---- پیام بازرگانی پشم سفید محل بود...!

دیگه هر چی خواستی به این بازی که گفتی . نکنه Infinity Wards استخدامت کرده :31:
خداییش به نظر من اصلا بازی بدی نبود . بهتر از MW نبود ولی مساوی اون بود .
از حرفای بالات موسیقی متن رو قبول دارم که افتضاح بود .
بخش زامبیش هم برخلاف گفته شما خیلی باهاش حال میکنن .
داستانش هم که هر چی بود از داستان MW بهتر بود . لااقل یک بازیکن اصلی داشتیم تو بازی .
خشونت بازی هم که بهتر از MW بود هر چند به قول شما کمی Fun بود که بسته به سلیقه است (اگه بخوام بهتر بگم اینه که کجا با شاتگان توی MW میتونستی مخ بترکونی)
از لحاظ طبیعی بودن MW خیلی بهتر کار کرده بود . گرافیکش هم به نظرم کمی بهتر بود .
حالا شاید شما با خیالی بودن رزنوو مشکل داشتی ولی خیلی ها واسشون خیلی جالب میشه که بعد فهمیدن خیالی بودن رزنوو بازی رو با دید جزیی بیشتری دوباره برن .

BBNHFAK
23-12-2010, 17:34
به نظر من کهMW خیلی جالبتر بود. از همه چیز بدتر فیلم های زیادش بود :41:.منتظرم MW3 بیاد:46:
حالا یه سوال
وقتی می خوام مد زامبی برم از روی منوش میگه باید به اینترنت وصل شه و تنها راهی که میدونم اینه که مرحله آخرو دوباره برم تا تموم شه و مد زامبی بیاد
راه دیگه ای برای آوردن این مد نیست؟

Cleeev
23-12-2010, 17:45
دیگه هر چی خواستی به این بازی که گفتی . نکنه Infinity Wards استخدامت کرده :31:
خداییش به نظر من اصلا بازی بدی نبود . بهتر از MW نبود ولی مساوی اون بود .
از حرفای بالات موسیقی متن رو قبول دارم که افتضاح بود .
بخش زامبیش هم برخلاف گفته شما خیلی باهاش حال میکنن .
داستانش هم که هر چی بود از داستان MW بهتر بود . لااقل یک بازیکن اصلی داشتیم تو بازی .
خشونت بازی هم که بهتر از MW بود هر چند به قول شما کمی Fun بود که بسته به سلیقه است (اگه بخوام بهتر بگم اینه که کجا با شاتگان توی MW میتونستی مخ بترکونی)
از لحاظ طبیعی بودن MW خیلی بهتر کار کرده بود . گرافیکش هم به نظرم کمی بهتر بود .
حالا شاید شما با خیالی بودن رزنوو مشکل داشتی ولی خیلی ها واسشون خیلی جالب میشه که بعد فهمیدن خیالی بودن رزنوو بازی رو با دید جزیی بیشتری دوباره برن .

من اگه دقت میکردید گفتم طرفدار افراطی و متعصب این سری بازی هستم...

حرف من بد و بیراه گفتن نبود و کارمند اینفنیتی ورد هم نیستم :پی... سخن من فقط و فقط نقد و بررسی این قسمت از این سری بازی بود به عنوان یه بازیکن قدیمی این سری...

من نگفتم که مشکلی با داستان دارم و اینکه مثلاً رزنوو خیالی بود یا چیزای دیگه که شما اشتباه برداشت کردید... تمام داستانم با تمام جزئیات و حرفاشون حفظ شدم...

همچنین منم گفتم که در طبیعی سازی عملکرد اسلحه ها خوب کار کردن (که یکی از معدود نکات مثبت این قسمت بود) و اون ترکیدن طرف مقابلم جزو عملکرد و عکس العمل اسلحه روی بدن فرد مقابل حساب میشه... بله اینکه نیاز بود چند تا گلوله زد معمولاً تا دشمن بمیره و اینا رو خوب کار کرده بودن...

منظور من کلی بود که این قسمت یه افتضاحه در سری بازی های COD و اگر دقت کرده باشید COD معمولاً قراره بیشتر جدی و هیجان انگیز (یه چیزی مثل افزایش حس patriotism یا مثلاً حس نجات وطن) باشه نه یه بازی طنز و مسخره بازی... شما از مسخره بازی و داستانای داغون خوشتون میاد نمیتونید این نقد رو انکار کنید بر این بازی...

همچنین اگه واقعاً مادرن وارفر رو کامل درک کرده باشید، این قسمت از لحاظ داستانی به هیچ وجه به پای MW نمیرسه و خیلی سطحش پایینه...

در کل به نظر میاد treyarch هدفش تو این قسمت بیشتر ساخت فیلم سینمایی بوده تا یه بازی خوب...! که فیلم بسیار بدی از آب دراومده.....

به هر حال... :10:

به نظر من کهMW خیلی جالبتر بود. از همه چیز بدتر فیلم های زیادش بود :41:.منتظرم MW3 بیاد:46:
حالا یه سوال
وقتی می خوام مد زامبی برم از روی منوش میگه باید به اینترنت وصل شه و تنها راهی که میدونم اینه که مرحله آخرو دوباره برم تا تموم شه و مد زامبی بیاد
راه دیگه ای برای آوردن این مد نیست؟

فیلمای زیاد که بد نیستن ولی مشکل اینجاس داستانش جذابیت کمی داره به خاطر همین بخشای به قول شما فیلمیش، زیاد جذاب نیستن ولی اصل بازی به همون حرفاییه که تو این بخشا رد و بدل میشن... داستان بازی و فهمیدن کاری که داری میکنیه که مهمه نه خود بازی...

همچنین در مورد سؤالتون:

پچی که به عنوان آپدیت 1 تو پست زیر گفتن رو نصب کنید درست میشه :

Mehran-King
23-12-2010, 18:46
سلام دوستان میگم چرا اون یارویی که مهمات میده مدام Ammo , ... میده ؟! اینطوری که بازی خوب نیست :41:

Gregar
24-12-2010, 01:51

حرف من بد و بیراه گفتن نبود و کارمند اینفنیتی ورد هم نیستم :پی... سخن من فقط و فقط نقد و بررسی این قسمت از این سری بازی بود به عنوان یه بازیکن قدیمی این سری...

من نگفتم که مشکلی با داستان دارم و اینکه مثلاً رزنوو خیالی بود یا چیزای دیگه که شما اشتباه برداشت کردید... تمام داستانم با تمام جزئیات و حرفاشون حفظ شدم...

همچنین منم گفتم که در طبیعی سازی عملکرد اسلحه ها خوب کار کردن (که یکی از معدود نکات مثبت این قسمت بود) و اون ترکیدن طرف مقابلم جزو عملکرد و عکس العمل اسلحه روی بدن فرد مقابل حساب میشه... بله اینکه نیاز بود چند تا گلوله زد معمولاً تا دشمن بمیره و اینا رو خوب کار کرده بودن...

منظور من کلی بود که این قسمت یه افتضاحه در سری بازی های COD و اگر دقت کرده باشید COD معمولاً قراره بیشتر جدی و هیجان انگیز (یه چیزی مثل افزایش حس patriotism یا مثلاً حس نجات وطن) باشه نه یه بازی طنز و مسخره بازی... شما از مسخره بازی و داستانای داغون خوشتون میاد نمیتونید این نقد رو انکار کنید بر این بازی...

همچنین اگه واقعاً مادرن وارفر رو کامل درک کرده باشید، این قسمت از لحاظ داستانی به هیچ وجه به پای MW نمیرسه و خیلی سطحش پایینه...

در کل به نظر میاد treyarch هدفش تو این قسمت بیشتر ساخت فیلم سینمایی بوده تا یه بازی خوب...! که فیلم بسیار بدی از آب دراومده.....

[

یعنی شما میگی COD باید همیشه یک سبک رو بده بیرون و سبک دیگه ای رو امتحان نکنه ؟
الان اینا اومدن این BO رو دادن یه شرکت دیگه . چه بد شده باشه چه خوب میفهمن که دفعه بعد کدوم یکی رو انتخاب کنن که واسشون سود داشته باشه که حالا شاید دوبار یه اشتباه رو نکنن .
الان اگه میومدن MW3 رو به جای BO میدادن بیرون در حالی که هیچ تغییری توی بازی انجام نشده بود و فقط گرافیکش کمی بهتر بود و داستان دیگه ای داشت بهتر بود
یا BO که داستان جدیدی داشت نسبت به نسخه های قبل و یه جورایی سبک دیگه ای داشت ؟ کدوم بهتر بود ؟ تنوع رو هم در نظر داشته باشید .
در واقع من تعصبی روی COD ندارم و بعد از COD2 فقط MW2 رو بازی کردم و از MW2 خیلی بیشتر از BO خوشم میاد مخصوصا که امروز دوباره بازیش کردم ولی میگم BO شامل اینهمه کم لطفی نیست و بازی خوبی از کار در اومده .
نقد شما کاملا نسبی بود . یعنی نسبت به یک بازی دیگه از همون نسخه اومدید نقد کردید . نقدت هم چون کملا زننده است . واسه همین هم گفتم شاید Infinity استخدامت کرده :31: .
مثلا شما به موسیقی نمره ای که دادید خیلی واضحه که نسبت به MW سنجیدینش . اگه میخواست اینطوری باشه شما بیاین یه نقد هم واسه مثلا Battlefield Bad Company II بنویسید ببینم اونجا چی میگید . شاید اصلا صفر بدید .

mafr07
24-12-2010, 02:14

فیلمای زیاد که بد نیستن ولی مشکل اینجاس داستانش جذابیت کمی داره به خاطر همین بخشای به قول شما فیلمیش، زیاد جذاب نیستن ولی اصل بازی به همون حرفاییه که تو این بخشا رد و بدل میشن... داستان بازی و فهمیدن کاری که داری میکنیه که مهمه نه خود بازی...

همچنین در مورد سؤالتون:

پچی که به عنوان آپدیت 1 تو پست زیر گفتن رو نصب کنید درست میشه :

این نظر شماست که میگین داستانش افتضاحه ؛ به نظر من داستانش واقعا عالی بود ؛ چون آدم رو گیج و هیجان زده میکرد و از حالت تکراری سایر بازی ها خارج میکرد و به نوعی سنت شکنی میکرد ؛ که به نظر خیلی ها جذاب بود ؛

arizona
24-12-2010, 04:29
همین الان آپدیت4 رو نصب کردم.بازی شد مثل هلووووووووووووووووو.انگار گریسکاری شد!!!

Cleeev
24-12-2010, 05:38
یعنی شما میگی COD باید همیشه یک سبک رو بده بیرون و سبک دیگه ای رو امتحان نکنه ؟
الان اینا اومدن این BO رو دادن یه شرکت دیگه . چه بد شده باشه چه خوب میفهمن که دفعه بعد کدوم یکی رو انتخاب کنن که واسشون سود داشته باشه که حالا شاید دوبار یه اشتباه رو نکنن .
الان اگه میومدن MW3 رو به جای BO میدادن بیرون در حالی که هیچ تغییری توی بازی انجام نشده بود و فقط گرافیکش کمی بهتر بود و داستان دیگه ای داشت بهتر بود
یا BO که داستان جدیدی داشت نسبت به نسخه های قبل و یه جورایی سبک دیگه ای داشت ؟ کدوم بهتر بود ؟ تنوع رو هم در نظر داشته باشید .
در واقع من تعصبی روی COD ندارم و بعد از COD2 فقط MW2 رو بازی کردم و از MW2 خیلی بیشتر از BO خوشم میاد مخصوصا که امروز دوباره بازیش کردم ولی میگم BO شامل اینهمه کم لطفی نیست و بازی خوبی از کار در اومده .
نقد شما کاملا نسبی بود . یعنی نسبت به یک بازی دیگه از همون نسخه اومدید نقد کردید . نقدت هم چون کملا زننده است . واسه همین هم گفتم شاید Infinity استخدامت کرده :31: .
مثلا شما به موسیقی نمره ای که دادید خیلی واضحه که نسبت به MW سنجیدینش . اگه میخواست اینطوری باشه شما بیاین یه نقد هم واسه مثلا Battlefield Bad Company II بنویسید ببینم اونجا چی میگید . شاید اصلا صفر بدید .

oK man... just put down the gun

البته در این بازی تغییر سبک خاصی دیده نمیشه و فقط داستانش یه ذره خوب روش کار نشده... اگه کمی بیشتر کار میکردن میتونست یه موفقیت باشه نه یه چیزی که اینهمه ملت ازش ناراضی باشن...

و همچنین این شرکت جدیدی نیست و Treyarch ید طولایی در سری COD داره و دیگه عادت کردیم یکی درمیون COD چیز جالبی نباشه (اصولاً اسم Treyarch میاد ===== چیز خوبی نیست تف تو روحشون)... :دي (en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty)

البته معلوم نیست استودیو Infinity Ward چی بشه... تقریباً با این مشکلاتی که بین اینفنیتی ورد و اکتیویژن رخ داد این استودیو منهدم شده و سرنوشت COD در خطره... هر قسمت خوبی که میبینید رو IW ساخته... اصلاً Call of Duty بدون Infinity Ward بی معنیه جون داداش... :20:

کار من فقط نقد بود و نقد میکنیم واسه بهبود و گوشزد کردن مشکلات تا حل بشن... مثلاً امثال من نگیم موسیقی پس زمینه این بازی افتضاح بود، فکر میکنن که خیلی عالی بوده سری بعدی میدن بچه کوچولوهاشون تو زیر زمین خونه ـشون چهار تا آهنگ بسازن بزنن تنگ بازی... :27:

البته من نکات مثبت و خوبشم گفتم دیگه... :پی... ولی به هر حال این قسمت نکات منفیش و ضعفاش به نکات مثبتش میچربه...

منم متخصص COD و امثالهمم و با بتلفیلد زیاد کلاً حال نمیکنم که بخوام دنبالش کنم و وقت پاش تلف کنم... :5: :21:

mostafa_gm
24-12-2010, 11:48
همین الان آپدیت4 رو نصب کردم.بازی شد مثل هلووووووووووووووووو.انگار گریسکاری شد!!!
ولي گريسش انگار يه كم سفته! واسه من خيلي بهتر شده ولي بازم گير داره.

Big-Boss
24-12-2010, 11:48
Cleev عزیز نمی دونم شما چند سالتون هست ولی این رو تو خیلی سن های پایین تر دیدم ولی سن های بالاتر براشون یه شاهکار بود. (لطفا کسانی که اینو میخونن دقت کنن منظورم از سن بالا و پایین خدای نکرده جسارت به شما عزیزان نیست منظورم دو دوره مختلف در دوران رسانه هست.)
به نظر من دلیلش اینه از اونجایی که کسایی که یه چند سال بزرگتر هستند با رمان ها و فیللم ها کلا مدیای زمون جنگ سرد اشنایی بیشتر انس گرفتن تا محصولات بعد از اون.
من که با کتاب های ایزاک آسیموف و رمان های تام کلنسی زندگی کردم,فیلم های مربوط با تم جاسوسی تو جنگ سرد رو ازش لذت بردم, از آزمایش های مخفی شوروی رو سربازها شایعه/واقعیت شنیدم,سری متال گیر رو بازی کردم (نه فقط متال گیر سالید بلکه نسخه های متال گیر) و ...
کلا همه ی اینها برام یه خاطره جذاب هست.
این بازی هم آدم رو می بره به اون دوران و خیلی مسائل پشت پرده که روشون نقاب وهم و شایعه و همه چیز گرفته.
100% برای کسانی از مدیای اون دوره لذت بردن خاطره انگیزه این بازی چون خیلی مسائلی رو عنوان میکنه که برای ما یه شناخت قبلی هم توش هست.
من فکر میکنم دلیل اصلیش این باشه.

R.min
24-12-2010, 15:23
بازی اینجا گیر میکنه مشکلش چیه ؟؟

R O O T
24-12-2010, 15:28
بازی اینجا گیر میکنه مشکلش چیه ؟؟

قبل از مشت خوردن از تنظیمات بازی رو از حالت FULL SCREEN در بیارید و گرافیک بازیو در حداقل قرار بدید .بعد از رد شدن از این قسمت دوباره تنظیمات رو درست کنین

SHADEL
24-12-2010, 16:54
Cleev عزیز نمی دونم شما چند سالتون هست ولی این رو تو خیلی سن های پایین تر دیدم ولی سن های بالاتر براشون یه شاهکار بود. (لطفا کسانی که اینو میخونن دقت کنن منظورم از سن بالا و پایین خدای نکرده جسارت به شما عزیزان نیست منظورم دو دوره مختلف در دوران رسانه هست.)
به نظر من دلیلش اینه از اونجایی که کسایی که یه چند سال بزرگتر هستند با رمان ها و فیللم ها کلا مدیای زمون جنگ سرد اشنایی بیشتر انس گرفتن تا محصولات بعد از اون.
من که با کتاب های ایزاک آسیموف و رمان های تام کلنسی زندگی کردم,فیلم های مربوط با تم جاسوسی تو جنگ سرد رو ازش لذت بردم, از آزمایش های مخفی شوروی رو سربازها شایعه/واقعیت شنیدم,سری متال گیر رو بازی کردم (نه فقط متال گیر سالید بلکه نسخه های متال گیر) و ...
این بازی هم آدم رو می بره به اون دوران و خیلی مسائل پشت پرده که روشون نقاب وهم و شایعه و همه چیز گرفته.
100% برای کسانی از مدیای اون دوره لذت بردن خاطره انگیزه این بازی چون خیلی مسائلی رو عنوان میکنه که برای ما یه شناخت قبلی هم توش هست.

واقعا گل گفتی و حرف دل منو زدی.و منم واقعا از مسائل پشت پرده این جور موضوع های جنگی حال میکنم.
حالا این cod برای نسخه های بعدی می خواد چی کار کنه دیگه هرچی سوژه ی جنگی بوده ازش بازی درست کرده به نظرتون دیگه چی می خواد درست کنه.؟؟؟

جنگ ایران و عراق و درست کنه خیلی با حال میشه فکر بکنید.:8:

Gregar
24-12-2010, 17:28

درسته . بعد از اینهمه وقایع جنگ جهانی 1 و 2 و جنگهای مدرن واسه من یکی خیلی خوب بود که به اون دوران هم یه گذری زده شد .
من هیچ وقت خبری از جنگ سرد نداشتم .
ولی به نظرم خیلی خوب شد که تونستم یه بازی مربوط به اون دوره و با موضوع خاص NOVA6 که واقعا به نظرم اهمیت بمب اتمی هیروشیما رو داشت بازی کنم .

Cleeev
24-12-2010, 20:41

بله منم از این موضوعات جنگ سرد و فیلمای جاسوسی و جنایی (حتی جنگ دوم) و از این جکول بازیا خوشم میاد...

ولی شمائم یکم اشتباه برداشت کردید و من به اصل اینکه چرا به چنین موضوعی پرداختن اعتراض نکردم (خیلیم خوبه) ولی مشکل اینجاس اصلاً خوب این کار رو نکردن و بحث اصلیم این بود که ضعیف کار کردن...

چندین بارم گفتم که اگه فقط اگه Treyarch یکم دقت بیشتری در جزئیات و بالا بردن کیفیت کار میکرد، این قسمت انقدر دچار انتقادات نمیشد و میتونست به جای دریافت انتقادات بسیار ، به یه چیزی نسبتاً شاهکار تبدیل بشه... این جزئیات و زیبایی و تأثیرگذاری کارن که یه اثر رو ماندگار میکنن... بازیا و فیلمای بسیاری بودن که در عین با ارزشی به خاطر بی کیفیت بودن از یادها رفتن...

مشکل اساسی اصلش نیست و مشکل اجراشه که متأسفانه خوب کار نکردن و کاری متوسط (رو به پایین) بیرون دادن که راضی کننده نبود... وگرنه ما هم عاشق اینجور موضوعات و فیلما هستیم... :20:

sahar-hd
24-12-2010, 20:49
قسمت زامبی چطور کار میکنه؟؟
تا آخرش رفتم
رییس جمهور زامبی میکشه بدرد نمیخوره
از شخصیت های دیگه نمیشه استفاده کرد؟؟؟

SHADEL
24-12-2010, 21:57
تا آخرش رفتم

کرک skidrow رو بریز درست میشه از همون اول هم میشه بری .:8:
میشه مرحله انتخاب کرد.مرحله اولش بهتره . رزناف رو داره. فکر کنم وودس هم باشه .خودش انتخاب میکنه کاراکتر بازی رو.می تونی ریستارت کنی کاراکتر به طور خودکار عوض میشه.

Gregar
24-12-2010, 22:04
تا آخرش رفتم

تا اخرش رفتم رو منظورت خود بازی بود دیگه ؟ :46:

armin_punisher6
25-12-2010, 09:21
من نمیدونم ملت چرا اینقدر تنبلن . بعد میگن ما چرا پیشرفت نمیکنیم .
من اون پچ 80 مگی هم گرفتم ولی باز کند بود.

mohsen.esf
25-12-2010, 22:23
من تو یه مرحله گیر کردم همه جا سیاهه کامله تیر اندازی میکنه و به سمت علامت میری ولی هر کاری کردم تموم نمیشه راهنمایی کنید ایا همچین مرحله ای هست با تشکر؟؟؟؟؟

xero.1992
26-12-2010, 00:21
تاپیک تا 200 رفت بابا بچه چقدر فعالند :whistle:

من تو یه مرحله گیر کردم همه جا سیاهه کامله تیر اندازی میکنه و به سمت علامت میری ولی هر کاری کردم تموم نمیشه راهنمایی کنید ایا همچین مرحله ای هست با تشکر؟؟؟؟؟

من که همچین مرحله ای ندیدم !!! :18:

Big-Boss
26-12-2010, 00:31

اینجور که شما تعریف میکنید این مرحله نیست باگه.
از یه کرک دیگه استفاده کنید.

POROMA2008
26-12-2010, 00:53
این اپدیت 4کجاست ما هم دانلود کنیم تا از ماهم ریس کاری بشه
من 95001گیگ دارم کارت بالایی نیست اما بازی های بسیاری فوق روان اجرا کردم

armin_punisher6
26-12-2010, 09:52
من اون پچ 80 مگی هم گرفتم ولی باز کند بود.
کسی نیست جواب بده؟

این اپدیت 4کجاست ما هم دانلود کنیم تا از ماهم ریس کاری بشه
من 95001گیگ دارم کارت بالایی نیست اما بازی های بسیاری فوق روان اجرا کردم
اینم خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

popowoody
26-12-2010, 15:38
کسی تونسته با nViDiA Geforce Gt 240 بازی رو روووووووووووووووووووون و بدون لگ اجرا کنه ؟

Mohammad King
26-12-2010, 16:31
کسی تونسته با nViDiA Geforce Gt 240 بازی رو روووووووووووووووووووون و بدون لگ اجرا کنه ؟

رم چه قدر داری؟

G.D.ragon.Ir
26-12-2010, 17:37
من وقتی درجه سختی بازی رو انتخاب میکنم بعد از دمو صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ! ممکنه بخاطر سیستمم باشه (زیاد جدید نیست (ولی کراسیس رو باهاش بازی کردم))

popowoody
26-12-2010, 18:13
رم چه قدر داری؟

3 گیگ ،، سی پی یو Intel Pentium D 3.00 GHz

Mehran-King
26-12-2010, 19:25
من وقتی درجه سختی بازی رو انتخاب میکنم بعد از دمو صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ! ممکنه بخاطر سیستمم باشه (زیاد جدید نیست (ولی کراسیس رو باهاش بازی کردم))

ماله منم همینطوره !!!:19:

saadat68
27-12-2010, 03:18
سلام
دوستان من خیلی گشتم کسی داستان بازی رو ننوشته ؟؟؟
داستان بازی چی هست ؟
سایتی هست که داستانو به صورت کامل توضیح داده باشه ؟

online_amin
27-12-2010, 06:31
دوستان من نفهمیدم بازی مال کدوم زمان هست اگر بازی مدرل وارن هست چرا بعضی چیزاهاش قدیمی هست

اگر سبکش قدیمی هست چرا بعضی از سلاخ هاش جدید هست

javadlf
27-12-2010, 14:23
دوستان من نفهمیدم بازی مال کدوم زمان هست اگر بازی مدرل وارن هست چرا بعضی چیزاهاش قدیمی هست

اگر سبکش قدیمی هست چرا بعضی از سلاخ هاش جدید هست

بازی عملیات های مخفی CIA در زمان جنگ ویتنام و حول و هوش اون است. اسلحه هاش هم خیلی جدید نیست. مال همون زمانه.

Danial_4139
27-12-2010, 22:50
دوستان من این پچ جدیده رو گرفتم حالا دارم دوباره بازی میکنم ، تو مرحله اول اون قسمت که بدل کاسترو رو کشتی و آخرش یه جا میخوایم از ساختمان خارج بشیم گیر کردم یادمه اینجاش خیلی آسون بود ولی الان گیر کردم نمیدونم از پچ جدید یا عادیه .

از ساختمان که خارج میشم همون موقع که یه نفر بر میاد داخل حیاط بعد از 1 دقیقه نفربره خود به خود منفجر میشه و میبازم !

قبلا یادمه خودم با RPG میزدمش و از در خارج میشدیم ولی حالا خودش میره تو هوا و باید از اول شروع کنم ، چرا ؟

طبیعش باید چجور باشه ؟

Cleeev
28-12-2010, 18:01
دوستان من این پچ جدیده رو گرفتم حالا دارم دوباره بازی میکنم ، تو مرحله اول اون قسمت که بدل کاسترو رو کشتی و آخرش یه جا میخوایم از ساختمان خارج بشیم گیر کردم یادمه اینجاش خیلی آسون بود ولی الان گیر کردم نمیدونم از پچ جدید یا عادیه .

از ساختمان که خارج میشم همون موقع که یه نفر بر میاد داخل حیاط بعد از 1 دقیقه نفربره خود به خود منفجر میشه و میبازم !

قبلا یادمه خودم با RPG میزدمش و از در خارج میشدیم ولی حالا خودش میره تو هوا و باید از اول شروع کنم ، چرا ؟

طبیعش باید چجور باشه ؟

اونجا که اون BTR وارد حیات میشه شما فقط عقب وایستید و یه جا سنگر بگیرید و از دور دشمنان رو بکشید چون دوستانتون که از سمت راست محوطه اومدن کمکتون با RPG میزننش... بعد که منفجر شد دنبال وودز و بومن برید داخل نیزار (علف زار) و بعد از تپه میرید پایین و میرسید به فرودگاه...

توی فرودگاه فقط باید دنبال وودز و بومن بدویید به سمت هواپیما و حواستون به خمپاره ها باشه... اگه واسه کشتن دشمنا صبر کنید به علت تأخیر میبازین وسط باندم اگه وایستین با خمپاره ها کشته میشین فقط باید دویید...

بعدشم که میسون از هواپیما به صورت انتحاری میپره پایین تا راه رو برای هواپیما باز کنه و بعدم کروچنکوو میپره میزندتون و صحنه بعدیم پای کشتی ریزالکا کسترو رو میبینید که نمرده و بدلش بوده و داره شما رو به عنوان هدیه میده به درگویچ و اینا...

Danial_4139
28-12-2010, 19:31
اونجا که اون BTR وارد حیات میشه شما فقط عقب وایستید و یه جا سنگر بگیرید و از دور دشمنان رو بکشید چون دوستانتون که از سمت راست محوطه اومدن کمکتون با RPG میزننش... بعد که منفجر شد دنبال وودز و بومن برید داخل نیزار (علف زار) و بعد از تپه میرید پایین و میرسید به فرودگاه...

توی فرودگاه فقط باید دنبال وودز و بومن بدویید به سمت هواپیما و حواستون به خمپاره ها باشه... اگه واسه کشتن دشمنا صبر کنید به علت تأخیر میبازین وسط باندم اگه وایستین با خمپاره ها کشته میشین فقط باید دویید...

بعدشم که میسون از هواپیما به صورت انتحاری میپره پایین تا راه رو برای هواپیما باز کنه و بعدم کروچنکوو میپره میزندتون و صحنه بعدیم پای کشتی ریزالکا کسترو رو میبینید که نمرده و بدلش بوده و داره شما رو به عنوان هدیه میده به درگویچ و اینا...

خوب پس مثل اینکه پیچ یا کرکش مشکل داره چون تا BTR میاد داخل بعد از 30 ثاینه منفجر میشه و صفحه مات میشه و ...

ali_1372
28-12-2010, 20:02
سلام

من وقتی می خوام برم مرحله 8 ( Project Nova ) از بازی می پره بیرون و این پیغامو نشون میده :

اون کرک 80 مگابایتی رو هم گرفتم ولی وقتی می ریزمش ارور زیر رو میده :

من چی کار کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید...

Mohammad King
28-12-2010, 20:28
سلام

من وقتی می خوام برم مرحله 8 ( Project Nova ) از بازی می پره بیرون و این پیغامو نشون میده :

اون کرک 80 مگابایتی رو هم گرفتم ولی وقتی می ریزمش ارور زیر رو میده :

من چی کار کنم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید...

سلام

احتمال میدم دی وی دی بازی ناقص بوده

ali_1372
28-12-2010, 21:31
سلام

احتمال میدم دی وی دی بازی ناقص بوده

سلام
فکر نکنم چون تا حالا دو نفر بازی رو از همین دی وی دی هایی که من نصب کردم تمومش کردن.

hadi h
29-12-2010, 07:49

من با این سیستم بدون لگ و با رزولیشن 1024*1280 بازیکردم با آخرین تنظیمات گرافیکی و البته گرفتن 30 تا 40 فریم در صجنه های معمولی و 25 تا 30 فریم در صحنه های شلوغ
cpu : intel core i3 530 , 2.9 GHz=> over to 3.4 GHz
Ram : 2*2 GB DDR 3
VGA : XFX Geforce GT 220 1GB DDR2

موفق باشید.

Ali_pc
29-12-2010, 10:13
دوستان من سه هفته ای هست مشکل دارم مشکلم رو هم گفتم که بعد از یک صحنه در مرحله ای که هلی کوپتر با رادیو دستور میدی ساختمان ها رو بزنه میسن میره کمک دوستش که یک چوب رو از جلوی در هل بدن داخل که یک ماشین پرتاب میشه به سمتشون بعد از اون صفحه ی سیاه هست تیر اندازی میشه کرد و صداها میاد ولی تصویری نیست

این کرک رو هم نصب کردم Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3 ولی جواب نداد یکی مارو راهنمایی کنه ثواب داره

arash2006
29-12-2010, 17:29
با سلام
این بازی برای من یه خورده فریز داره (یه کم تیک داره!کنده) مشکل از کجاست ؟ Need for Speed Hot Pursuit و نسخه قبلی همین بازی بدون مشکل اجرا میشه و سرعتش هم عالیه ولی این یه خورده کنده و وقتی از دوربین تفنگ ها استفاده میکنم نمایش محیط توی دوریبین هست یه جورایی دوربینش گرافیکی مشکل داره !!!!!!!!
راه حلی داره
سیستم
abit 5200
vga 9400 1G
ram 2g

arash2006
29-12-2010, 17:29
با سلام
این بازی برای من یه خورده فریز داره (یه کم تیک داره!کنده) مشکل از کجاست ؟ Need for Speed Hot Pursuit و نسخه قبلی همین بازی بدون مشکل اجرا میشه و سرعتش هم عالیه ولی این یه خورده کنده و وقتی از دوربین تفنگ ها استفاده میکنم نمایش محیط توی دوریبین هست یه جورایی دوربینش گرافیکی مشکل داره !!!!!!!!
راه حلی داره
سیستم
abit 5200
vga 9400 1G
ram 2g

nois3
29-12-2010, 22:02
با سلام
راه حلی داره
سیستم
abit 5200
vga 9400 1G
ram 2g
به نظر من سیستمت به اندازه بازی‌ هست.
شما ۱کاری کن: موقع بازی کردن مودم ADSL خودتو خاموش کن نتیجشو بگو.(برای من با همین راه حل شود)

arash2006
29-12-2010, 23:25
شما ۱کاری کن: موقع بازی کردن مودم ADSL خودتو خاموش کن نتیجشو بگو.(برای من با همین راه حل شود)
من اصلا adsl ندارم دایل آپم
راستی میشه از هاردش باشه hdd
احساس میکنم هاردش کند شده !!!!! قبلا سرعت سیستم خیلی بالا تر بود از وقتی یه شار بیلارد خورد بهش وارد هر بازی میشه صدای خر خر هارد رو میشوم
500 sata

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

من اصلا adsl ندارم دایل آپم
راستی میشه از هاردش باشه hdd
احساس میکنم هاردش کند شده !!!!! قبلا سرعت سیستم خیلی بالا تر بود از وقتی یه شار بیلارد خورد بهش وارد هر بازی میشه صدای خر خر هارد رو میشوم
500 sata

omid_safari
29-12-2010, 23:59
کسی در مورد کال اف 5 اطلاعاتی داره؟

SA.JJ.AD
30-12-2010, 05:34
خدارو شکر من تا الان بازیو نصب نکردم به علت مشکلاتی که دوستان میگفتن .الان نصبش کردم 1 مرحله رو رفتم عجب چیزه بیستیه !! اما پر از لگ و باگ !!که چشمم خورد به پست یکی از دوستان در مورد اپدیت جدید . رفتم دانلودش کردم و نصب کردم . حالا دیگه عالی شد و یکی از محدود بازی هاییه که الان که دارم میرم دوست ندارم هرگز تموم شه و تمومم شه جند بار دیگه با درجه های سختیه دیگه میرم .

اصلا افت فریم نداره (مثه cod های قبلی) سبک و خوش گرافیک
.
با اینکه سیستمم قوی نیست اما عالیه و تعداد فریم بازی تو شلوغ ترین صحنه ها 35 و معمولا بالای 45 هستش ... گرافیکم هم 9500 اور شدست

عالیه:40:

B3HZ@D
30-12-2010, 15:43
اقا این بازی چطور سیو میشه
دیشب بازی رو از یکی از بچه ها گرفتیم نصب کردیم....کلی از مراحلش رو هم رفتیم
ولی وقتی گزینه save and exite رو زدم و خارج شدم دفعه بعد که رفتم توی بازی دوباره از همون اول باید بازی رو دنبال میکردم
بازی رو روی سیستم دیگه نصب کردم همچین مشکلی نداشت...
کسی میدونه مشکل از چیه؟

Mohammad Hosseyn
30-12-2010, 15:48
اقا این بازی چطور سیو میشه
دیشب بازی رو از یکی از بچه ها گرفتیم نصب کردیم....کلی از مراحلش رو هم رفتیم
ولی وقتی گزینه save and exite رو زدم و خارج شدم دفعه بعد که رفتم توی بازی دوباره از همون اول باید بازی رو دنبال میکردم
بازی رو روی سیستم دیگه نصب کردم همچین مشکلی نداشت...
کسی میدونه مشکل از چیه؟
برا من فقط یکبار اینجوری شد وسط بازی بود. یخورده برگشت عقب !!!

ولی بطور کل باید سیو کنه با همون روشی که شما کردید ...

B3HZ@D
30-12-2010, 15:57
راستش چند بار تا حالا نشستم بازی رو رفتم و آخرش به همون روش از بازی خارج میشم
ولی دفعه بعد که وارد بازی میشم باید از اول برم...نمیدونم چرا اینجوریه؟!
به اینترنت مرتبط نیست؟!....من ADSL دارم و در حین بازی هم به نت وصل هستم...مشکل از اون نیست؟!

KAHAKDAM
30-12-2010, 19:04
راستش چند بار تا حالا نشستم بازی رو رفتم و آخرش به همون روش از بازی خارج میشم
ولی دفعه بعد که وارد بازی میشم باید از اول برم...نمیدونم چرا اینجوریه؟!
به اینترنت مرتبط نیست؟!....من ADSL دارم و در حین بازی هم به نت وصل هستم...مشکل از اون نیست؟!
سلام
وقتی به بازی وارد شدین باید گزینه ZOMBIES رو بزنی و بعد بری به ادامه بازی:46:

B3HZ@D
30-12-2010, 21:19
نه دوست عزیز
قسمت زامبی رو هم زدم و تغییری نکرد...یعنی اصلا وارد اون قسمت نمیشه
یک پیغامی میده در این مورد ( the server is not avaible ) ....
یک چیزی هم بگم....
من بازی رو که نصب کردم آیکون بازی که روی دسکتاپ بوجود اومد کار نمیکرد و یک حالت ناشناخته داشت

بازی Assassin Creed II رو هم که نصب میکردم هم با مشکل اجرا مواجه میشد...ولی رو سیستم های دیگه راحت اجرا میشد
البته از نظر سخت افزار مشکلی ندارم....ولی میگم شاید مربوط به اینترنت من بشه
به نظرتون اون تاثیری نداره؟!

hosseincode2008
30-12-2010, 21:50
از سيو نيست . اين بيشتر يه باگه . شما اول Campain رو بزن بعد با Esc برگرد عقب و دوباره برو تو كمپين . اينطوري گزينه Resume ميادش .

B3HZ@D
30-12-2010, 22:22
ممنون...این راهنمایی شما تا حدودی درست بود و جواب داد :31:
همون کارهایی که گفتین رو انجام دادم و گزینه resume فعال شد ولی تا موقعی که از بازی خارج نشم این گزینه وجود داره
وقتی کلا از بازی خارج میشم و دوباره وارد میشدم دیگه این گزینه فعال نیست
ولی وقتی گزینه زامبی رو انتخاب میکنم و اون پیغام ( the server is not avaible ) که ظاهر میشه و خارج میشم دوباره resume بازی فعال میشه
هر چی هست خیلی عجیبه...تا حالا اینقدر با یک بازی برای سیو کردن مشکل نداشتم
کم کم داشتم قیدش رو میزدم که خوشبختانه با کمک دوستان مشکل برطرف شد
ممنون از همگی

mahyarSAMSUNG
30-12-2010, 23:03
من هم همینو مشکل رو دارم . حساب کنید من روی حالت وتران این همه رفتم جلو تا سیم و اگزیت رو زدم دفعه بعد که رفتم دیدم از اول همون مرحله اورد

Spiffy
31-12-2010, 07:13
بازی Assassin Creed II رو هم که نصب میکردم هم با مشکل اجرا مواجه میشد...ولی رو سیستم های دیگه راحت اجرا میشد
اجرا شدن این بازی برای اولین بار یکم مشکله.من که یوزر و پسوورد رو به دلخواه وارد کردم و مرا به یاد داشتنو زدم و بعد که کلید آبی ررو زدم ، شبکه رو چک کرد و به صرت آفلاین now play رو زدم اجرا شد...

من بازی رو تموم کردم اما بالاخره نفهمیدم قضیه ی این شماره چیه.اصلا کال آو دیوتی ها داستانشون خیلی سردرگم کنندس از یه جایی شروع میشه تو یه جایی یه شخصیت دیگه میشی یه داستانو با زوایای مختلف و با کاراکترهای مختلف بازی میکنی . یه مرحله رو یه بار رزنوو میره یه بار با میسن و ...
معموریتاش عالی بود اما داستانش خوب بود(یکم از عالی پایین تر)
گرافیکشم نسبت به بقیه ی بازی های غول ضعیفتر بود

michael jackson
31-12-2010, 16:31
من وقتی بازی رو نصب و برای اولین بار اجرا میکنم هیج مشکلی پیش نمیاد . اما اگه کامپیوتر یه بار خاموش و روشن شه ، دیگه نمیتونم بازی رو اجرا کنم ! این دلیلش چیه ؟؟؟ از کرکه ؟

michael jackson
31-12-2010, 17:18
الان کرک اسکیدرو از سایت gf.wiretarget.com رو که یکی از بچه ها گذاشته بود دانلود کردم ، اون هم وقتی بخوای بازی رو اجرا کنی مینویسه : Steam must be running to play this game ، چیکار کنم ؟

iCe m@n
31-12-2010, 23:14
چند تا پچ برای بازی اومده کلا چه تغییراتی تو بازی انجام میدن؟

mamaloo_shz
31-12-2010, 23:32
الان کرک اسکیدرو از سایت gf.wiretarget.com رو که یکی از بچه ها گذاشته بود دانلود کردم ، اون هم وقتی بخوای بازی رو اجرا کنی مینویسه : Steam must be running to play this game ، چیکار کنم ؟
من برای این مشکل، اول آپدیت کردم، بعد کرک رو کپی کردم، مشکل حل شد

mamaloo_shz
31-12-2010, 23:37
چند تا پچ برای بازی اومده کلا چه تغییراتی تو بازی انجام میدن؟
دوستان من بازیم حتی بعد از آپدیت 4 ( اون 80 مگ ه ) و آپدیت درایور کارت گرافیکم، باز هم لگ میزنه ، چه کارش کنم !؟
سیستم هم اینه :
GPU : Geforce 9600 GT
CPU : E7300 2.66 GHz
ram : 2x2=4 G
Win 7, 32 bit

روی تنظیمات دیفالتش بازی میکنم، فقط رزولوشن رو کردم 1440x900 ، رزولوشن اصلی LCDم
راستی کسی سیو بازی رو نداره ؟! :( من تو جریان آپدیت ها، سیو چند مرحله ام پرید ، حوصله ام نمیشه دوباره بازیش کنم :دی

iCe m@n
31-12-2010, 23:47
دوستان من بازیم حتی بعد از آپدیت 4 ( اون 80 مگ ه ) و آپدیت درایور کارت گرافیکم، باز هم لگ میزنه ، چه کارش کنم !؟
سیستم هم اینه :
GPU : Geforce 9600 GT
CPU : E7300 2.66 GHz
ram : 2x2=4 G
Win 7, 32 bit

روی تنظیمات دیفالتش بازی میکنم، فقط رزولوشن رو کردم 1440x900 ، رزولوشن اصلی LCDم
راستی کسی سیو بازی رو نداره ؟! :( من تو جریان آپدیت ها، سیو چند مرحله ام پرید ، حوصله ام نمیشه دوباره بازیش کنم :دی

میشه لینک آپدیت 4 رو بذاری ممنون

mamaloo_shz
01-01-2011, 00:01
میشه لینک آپدیت 4 رو بذاری ممنون
دوستمون در پست حل مشکلات گذاشتند :

آخر پست رو ببینید، 1 لیک گذاشتند :

وسط های Extract کردن، برای من error داد، اما فایل کامل اکسترکت شد و آپدیت با موفقیت نصب شد، اما هیچ فرقی نکرد :(

salib
01-01-2011, 12:34
سلام
برای صفحه سیاه پچی ارائه شده (که کار بده) ؟؟؟؟
تمامی راه ها رو رفتم اما باز تو مرحله 6 (ویتنام) میسون وقتی wood کمک میکنه که وارد اتاق بشن یدفعه صفحه سیاه میشه
.............................

iCe m@n
01-01-2011, 12:55
دوستمون در پست حل مشکلات گذاشتند :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخر پست رو ببینید، 1 لیک گذاشتند :

وسط های Extract کردن، برای من error داد، اما فایل کامل اکسترکت شد و آپدیت با موفقیت نصب شد، اما هیچ فرقی نکرد :(

این پچ چه تغییراتی تو بازی انجام میده اون لگ بازی رو به طور کامل برطرف میکنه؟

mamaloo_shz
01-01-2011, 13:15
این پچ چه تغییراتی تو بازی انجام میده اون لگ بازی رو به طور کامل برطرف میکنه؟
در پست قبلی ام نوشتم، برای من هیچ تغییر خاصی نکرد وقتی آپدیت رو نصب کردم !

واقعا" موندم چه کار کنم برای لگ این بازی .... رو نروه ! شیطونه میگه پاکش کنم بره ها :(

iCe m@n
01-01-2011, 15:05
در پست قبلی ام نوشتم، برای من هیچ تغییر خاصی نکرد وقتی آپدیت رو نصب کردم !

واقعا" موندم چه کار کنم برای لگ این بازی .... رو نروه ! شیطونه میگه پاکش کنم بره ها :(

پس اگه اینطوره که این لگ رو برطرف نمیکنه پس چی کار میکنه اصلا برای چی این پچ رو درست کردن؟

از بروبچ کال آف دیوتی باز چند نفر این پچ رو نصب کردن و لگ های بازی برطرف شده؟؟؟؟:13:

Milo.Metallboy
01-01-2011, 15:36
بچه ها این فایل رو دانلود کنین و بعد از اکسترکت کردن آپدیت رو نصب کنین در همونجایی که بازی رو نصب کردین و بعد محتویات کرک رو کپی کنین در محل نصب بازی و مشکل لگ کاملا برطرف میشه و من الان دارم با بالاترین رزولوشن بازی میکنم و بدون هیچ مشکلی

Spiffy
01-01-2011, 16:34
درخلال بحثاي نرمافزاري اينم بگيد قضيه ي اين شماره ها چيه؟
گيج شديم

mamaloo_shz
01-01-2011, 16:55
بچه ها این فایل رو دانلود کنین و بعد از اکسترکت کردن آپدیت رو نصب کنین در همونجایی که بازی رو نصب کردین و بعد محتویات کرک رو کپی کنین در محل نصب بازی و مشکل لگ کاملا برطرف میشه و من الان دارم با بالاترین رزولوشن بازی میکنم و بدون هیچ مشکلی

ایول ... مشکل من تا حد بسیار زیادی حل شد .
ممنونم دوست عزیز

دوستان گرامیف شما هم اینو نصب کنید، خیلی خیلی بهتر میشه .... من از بعد از نصبش ، رزولوشن 1440 در 900 شاید فقط 1 بار لگ زده !

hp-world
01-01-2011, 20:27
من با این بازی فقط یک مشکل دارم ممنون میشم راه حلش رو بگید :
در برخی از مراحل مثل مرحله ای که باید جلوی پرتاب یک موشک رو بگیریم. در بعضی جاها صدای افراد قطع میشه البته صداهای دیگه مثل صدای گلوله و آهنگ بازی و ... رو دارم فقط صدای افراد پخش نمیشه حتی زیر نویس هم نشون نمیده در حلیکه اگر جلوشون وایسم حرکت لب هاشون رو میبینم.
اگر بمیرم بازی رو از آخرین Check Point شروع کنم این مشکل بر طرف میشه ، متاسفانه در منوی بازی قسمتی هم نیست که بدون مردن بخوام ازز آخرین Check Point شروع کنم و فقط شروع از اول مرحله هست که بازم فرقی نمی کنه همونجوریه ، میشه بگید باید چی کار کنم ؟؟؟

کرک + آپدیت 4 + آخرین ورژن درایو کارت گرافیکم رو هم نصب کردم. هیچ مشکلی ندارم بازی رو تا آخر هم رفتم و تموم کردم ولی می خوام بدونم راهی برای رفع این مشکل هست ؟؟؟؟؟

juve-reza
01-01-2011, 20:28
سلام
چند تا سوال دارم:
اول اینکه چطور میشه یه کلیپ از بازی ضبط و ذخیره کرد بدون اینکه در سرعت انجام بازی در حین ضبط کلیپ تغییری ایجاد بشه؟
شنیدم که بازیهای سری COD خودشون قابلیت ضبط بازی در حین اجرا رو دارن. درسته؟اگه درسته، چه تنظیماتی داره؟
دوم اینکه یه سایتی به اسم انجمن سری COD میشناسین؟
یه سوال دیگه اینکه کسی از COD 2 و کدها و رمزهاش چیزی یادشه؟ جایی رو میشناسین که انجمن فعالی در مورد COD 2 داشته باشه؟(با توجه به محبوبیت زیاد این بازی و عدم وجود تاپیک در مورد اون توی این انجمن، پرسیدم)
ببخشید اگه سوالام خیلی ربطی به این Black Ops نداشت.

hadi h
01-01-2011, 21:52
سلام به تمامی دوستان میگن خبر هیی شده از لن بازی !!!!!!!!!!!!!
من شنیدم که بازی تو قسمت زامبی به صورت لن کرک شده !!!
اگه کسی خبری داره بگه که ما تو کفیم

hadi h
01-01-2011, 22:49
بازم سلام
یه چیز پیدا کردم که تمام مراحل رو باز می کنه
به درد من که خورد چون از لول 14 (همون جایی که رو اون کچله گیر می کنه) رو می شه بازی نکرد و لول بعدی رو مستقیم بازی کرد
به علاوه
3 مپ زامبی رو هم باز می کنه که خیلی خوبه

امید وارم تکراری نباشه

ادرس:

یا

اینو باید بیزید تو فولدر پلیر بازی کپی کنید .

راستی باید اون پچی که زامبی رو فعال می کرد رو داشته باشین.

mamaloo_shz
02-01-2011, 10:15
مشکل برطرف شد .

salib
02-01-2011, 11:21
این پخ آخری برای من کار نداد !!!!
هنوز تصویر سیاه میشه (تو مرجله 6)

mamaloo_shz
02-01-2011, 12:27
اینم تموم شد ...
تقریبا" آخر های بازی، خیلی با داستانش حال کردم ... خیلی زیبا بود ( قبل از اون زامبی ها و اینها )

Spiffy
02-01-2011, 12:44
بچه ها کارم خیلی زیاد شده نزدیک امتحانات سه تا بای نصب کردم مجبورم همشونو تموم کنم تا دو سه روز مونده به امتحانات بهونه واسه بازی نیاد دستم.8 یا بیشتر ساعت طول کشید اینو تموم کنم موند ه دوسه تا بازی دیگه
آخرشو خیلی خندیدم اونجایی که کلینتون و کاسترو آماده میشدن با زامبیا بجنگن

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

ملت همه حرف زدن الا در مورد شماره ها و کسی نگفت معنی اون شماره ها چیه.آخرش که چنتا فیلم پخش کرد اما نگف شماره ها مربوط به چین

KAHAKDAM
02-01-2011, 15:59
نه دوست عزیز
قسمت زامبی رو هم زدم و تغییری نکرد...یعنی اصلا وارد اون قسمت نمیشه
یک پیغامی میده در این مورد ( the server is not avaible ) ....
یک چیزی هم بگم....
من بازی رو که نصب کردم آیکون بازی که روی دسکتاپ بوجود اومد کار نمیکرد و یک حالت ناشناخته داشت

سلام
دوست عزیز وقتی گزینه ZOMBIES رو زدی اون ارور رو ok میکنی.بعد یه انیمیشینی نمایش میده بعد از اون میری و رینیم رو میزنی.به همین سادگی چرا اینقدر پیچیدش میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M0hsen3D
02-01-2011, 16:16
این مرحله اخر روی این کچله ایست میکنه چیکار کنم؟

R O O T
02-01-2011, 17:11
این مرحله اخر روی این کچله ایست میکنه چیکار کنم؟

قبل از مشت خوردن از تنظیمات بازیو از حالت فول اسکرین در بیارید اگر درست نشد تنظیمات گرافیکو روی low قرار بدید .

Soap MacTavish
02-01-2011, 18:42
سناریوی جالبی داشت ولی هنوزهم ضعف شرکت treyarch در برابر کمپانی بنام و پرترفدار Infinity Ward توی این بازی به وضوح دیده میشه.
خدا کنه که CoD بعدی رو بسپورن به دستان توانمند بروبچ Infinity Ward
انشا الله..... :42:

hp-world
02-01-2011, 21:02
دوستان یک راه حلی هم برای مشکل من ارائه بدید.

HoJJaT_007
02-01-2011, 21:13
سناریوی جالبی داشت ولی هنوزهم ضعف شرکت treyarch در برابر کمپانی بنام و پرترفدار Activition توی این بازی به وضوح دیده میشه.
خدا کنه که CoD بعدی رو بسپورن به دستان توانمند بروبچ Activition
انشا الله..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Act ؟
اون که فقط ناشر سری cod هست . احتمالا منظورت Infinity Ward هست که فکر کنم منحل شده نمیدونم دقیقا ولی شایعاتی هست که Call Of Duty : Modern Warfare 3 داره ساخته میشه . من که نمیدونم داستانو از کجا میارن !

system1000
02-01-2011, 23:40
جدیدترین نسخه از سری بازی های Call of Duty در طی دو ماه اولیه انتشار توانست یک میلیارد دلار فروش داشته باشد و مشخص شد که بازیکن ها چیزی در حدود 600 میلیون ساعت زمان را صرف انجام این بازی کرده اند. این اخبار رسما از سوی کمپانی Activision اعلام شده و طبق گفته آن ها Black Ops فروش بی سابقه ای داشته و تنها رقیب آن از لحاظ میزان فروش فیلم Avatar (ساخته جیمز کمرون) به شمار می رود.
منبع: جام جم

iMbaQ_SiR
02-01-2011, 23:58
سناریوی جالبی داشت ولی هنوزهم ضعف شرکت treyarch در برابر کمپانی بنام و پرترفدار Activition توی این بازی به وضوح دیده میشه.
خدا کنه که CoD بعدی رو بسپورن به دستان توانمند بروبچ Activition
انشا الله..... :42:
lol Activition فقط ناشره.

اون یکی رو اینفینیتی وار ی همچین چیزی می زنه.:21:

Soap MacTavish
03-01-2011, 16:46
ممنونم دوستان
اصلاحش کردم

Omid_Sadeghvand
03-01-2011, 23:35
یک سوتی در همون اوایل بازی یافتم!:27:

بازی به این گندگی همچین سوتی داره!:31:
این ویدئو 14 ثانیه هستش که ثانیه 9 به بعد رو دقت کنید!

وقتی player طناب رو میگیره و سر میخوره دو تا از رفیقاش جلوتر رفتن و طناب رو گرفتن وقتی player به زمین میرسه ، دو تا رفیقاش یهو از پشت ظاهر میشن و دشمن رو از بین میبرن!!!:31:
فکر کنم باید اول Player اون طناب رو میگرفت که این سوتی درست نشه!

----
من این ویدئو رو با ریزولیشن 1024x600 و 40f کپچر کردم ولی حالا با حجم کم و قابل تماشا آپلود کردم با حجم 3.3 مگابایت
ولی در کل بازی بی نظیری هستش.

Omid_Sadeghvand
04-01-2011, 09:43
یه باگ هم پیدا کردم!!!:31:
سمت راست تصویر رو نگاه کنید تا باگ رو ببینید یکی از رفیقاش رو هوا شناوره بعد دوباره رو پا میشه اسلحش هم یک متر بالاتر از خودشه!!!:31:
من تو نسخه های قبلی کالاف باگی ندیدم!

حجم فایل 1.8 مگابایت

---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------

سایت کالاف چیه؟ میخوام همه این باگها و سوتی ها رو براشون بفرستم:31:

Spiffy
04-01-2011, 09:48
تو نسخه ی قبلی هم طرف رو از رو پش بام با تیر میزدیم یارو همونجا بین پشت بام و زمین معلق میموند وز مین نمیوفتاد

---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------

ای بابا چرا کسی درمورد شماره ها چیزی نمیگهههههههههههههه؟
معنی شماره ها چیه؟

Soap MacTavish
04-01-2011, 17:20
با دوستان موافقم
black Ops آبروی CoD رو برده. :2:

juve-reza
04-01-2011, 17:50
سلام
چند تا سوال دارم:
اول اینکه چطور میشه یه کلیپ از بازی ضبط و ذخیره کرد بدون اینکه در سرعت انجام بازی در حین ضبط کلیپ تغییری ایجاد بشه؟
شنیدم که بازیهای سری COD خودشون قابلیت ضبط بازی در حین اجرا رو دارن. درسته؟اگه درسته، چه تنظیماتی داره؟
دوم اینکه یه سایتی به اسم انجمن سری COD میشناسین؟
یه سوال دیگه اینکه کسی از COD 2 و کدها و رمزهاش چیزی یادشه؟ جایی رو میشناسین که انجمن فعالی در مورد COD 2 داشته باشه؟(با توجه به محبوبیت زیاد این بازی و عدم وجود تاپیک در مورد اون توی این انجمن، پرسیدم)
ببخشید اگه سوالام خیلی ربطی به این Black Ops نداشت.

کسی میتونه کمک کنه؟

nois3
04-01-2011, 19:22
یک سوتی در همون اوایل بازی یافتم!:27:

بازی به این گندگی همچین سوتی داره!:31:
این ویدئو 14 ثانیه هستش که ثانیه 9 به بعد رو دقت کنید!

وقتی player طناب رو میگیره و سر میخوره دو تا از رفیقاش جلوتر رفتن و طناب رو گرفتن وقتی player به زمین میرسه ، دو تا رفیقاش یهو از پشت ظاهر میشن و دشمن رو از بین میبرن!!!:31:
فکر کنم باید اول Player اون طناب رو میگرفت که این سوتی درست نشه!

ممنون بابت نشون دادن باگها.
با کدوم برنامه کپچر کردی.

B.J.U
04-01-2011, 20:33
با Fraps میتونی هم عکس هم بنچمارک و هم فیلم بگیری و با سرچ ساده در گوگل پیدا میشه

vahid78
04-01-2011, 23:27
اقا تو اون مرحله ویتنام (khe sanh) یه ابجکت هست نوشته retake the hill بعد اون دوتا میرن یه گوشه میشینن من باید چیکار میکنم؟
نامردا همه زحمتا رو میندازن رو دوش من :دی

Danial_4139
05-01-2011, 06:06
دوستان قسمت زامبی ها رو چطور باید رد کنم ؟

تا یه جا پیش میرم و همینجور در ها رو باز میکنم ولی دیگه اینقدر زیاد میشن که نمیشه کنترلشون کرد :13:

3Dmajid
05-01-2011, 11:31
چرا من بازی میکنم و خارج میشم، وقتی دوباره تو بازی میرم Resume Game نداره :41:

peyman_nn
05-01-2011, 12:08
سلام
نمیدونم بازی چه مرگشه
در مرحله لود شدن بازی صدا داره
ولی در بازی صدا نداره
ایراد از کرکه ؟؟
تنظیمات صدا رو ( چه کارت صدا و چه منوی بازی رو ) از حرفه ای به کمتر اوردم ولی فرقی نکرد

ممنون میشم

jb.NY
05-01-2011, 12:14
دوستان یه سوال داشتم
چرا صدای اسلحه ها اینقدر مزخرفه ؟ خیلی کم صدا هستن و بیکیفیت
در بعضی از صحنه ها هم افت سرعت دارم ، یعنی یه لحظه به شدت تیک میزنه و یه لحظه دیگه روان روان
ممکنه ایراد از بازی من باشه ؟

vahid78
05-01-2011, 12:21
چرا من بازی میکنم و خارج میشم، وقتی دوباره تو بازی میرم Resume Game نداره :41:
شما یه دفعه برو تو قسمت زامبی بعد برگرد Resume Game میاد برات

Spiffy
05-01-2011, 13:05
چرا صدای اسلحه ها اینقدر مزخرفه ؟ خیلی کم صدا هستن و بیکیفیت
در بعضی از صحنه ها هم افت سرعت دارم ، یعنی یه لحظه به شدت تیک میزنه و یه لحظه دیگه روان روان
ممکنه ایراد از بازی من باشه ؟
اتفاقا صدای اسلحه ها خیلی با کیفیت تر از نسخه ی قبلی هستش
شما تنظیمات صدا رو از داخل بازی چک کنید ببینید حتما صدا در آخین کیفیتش باشه
اونجایی هم که تیک میزنه از کارتگرافیکتونه که بازی براش سنگین لود میشه(تو اون صحنه ها کستره ی بازی زیاد میشه)

jb.NY
05-01-2011, 13:32
اتفاقا صدای اسلحه ها خیلی با کیفیت تر از نسخه ی قبلی هستش
شما تنظیمات صدا رو از داخل بازی چک کنید ببینید حتما صدا در آخین کیفیتش باشه
اونجایی هم که تیک میزنه از کارتگرافیکتونه که بازی براش سنگین لود میشه(تو اون صحنه ها کستره ی بازی زیاد میشه)

گرافیکم 9500gt هستش ، خودم فکر میکنم امکانش بیشتره که از سی پی یو باشه e5300 :angry:
در رابطه با صدا هم هزار بار تنظیماتش رو عوض کردم ولی فرقی نکرد ، همچنان صدای افراد خوبه ولی اسلحه ها بدجوریی افتضاح ، حتی ماشین گان هم صداش مثل mp5 silenced میمونه
والا گیج شدم ، بازی بدون صدای اسلحه صفایی نداره

SA.JJ.AD
05-01-2011, 13:39
گرافیکم 9500gt هستش ، خودم فکر میکنم امکانش بیشتره که از سی پی یو باشه e5300 :angry:
در رابطه با صدا هم هزار بار تنظیماتش رو عوض کردم ولی فرقی نکرد ، همچنان صدای افراد خوبه ولی اسلحه ها بدجوریی افتضاح ، حتی ماشین گان هم صداش مثل mp5 silenced میمونه

شما تو لب تاپ بازی میکنی ؟
این 3 تا گزینه ی پایینی که تو عکس گذاشتین رو تغییر بدید . کاملا اشتباهه !

Spiffy
05-01-2011, 14:19
گرافیکم 9500gt هستش ، خودم فکر میکنم امکانش بیشتره که از سی پی یو باشه e5300
با تنظیمات HIGH با این کارت گرافیک تیک و لگ زیاد خواهد شد.کارتتون ضعیف هستش.چه انتظاری دارید؟ در حالت LOW قرار بده مشکلت حل میشه
GTS 250 تو این بازی کم ماره چه برسه به ماله شما
تنظیمات صداتونو به این حالت دربیارید:

jb.NY
05-01-2011, 15:17
شما تو لب تاپ بازی میکنی ؟
این 3 تا گزینه ی پایینی که تو عکس گذاشتین رو تغییر بدید . کاملا اشتباهه !

با تنظیمات HIGH با این کارت گرافیک تیک و لگ زیاد خواهد شد.کارتتون ضعیف هستش.چه انتظاری دارید؟ در حالت LOW قرار بده مشکلت حل میشه
تنظیمات صداتونو به این حالت دربیارید:

گفتم که چند بار تنظیمات رو ور رفتم ولی اصلا انگار نه انگار
با اینکه ضد حاله ولی بیخیالش شدم ، ممنون که وقت گذاشتین

Erfan.
05-01-2011, 19:54

کاملا موافقم ... البته صدای اسلحه ها بد نیست ولی حس تیر زدن رو مثل MW 2 منتقل نمیکنه و روی اعصابه.

jb.NY
05-01-2011, 20:56
کاملا موافقم ... البته صدای اسلحه ها بد نیست ولی حس تیر زدن رو مثل MW 2 منتقل نمیکنه و روی اعصابه.

اگه واقعا صداها همینطوری که من دارم میشنوم باشن از افتضاح هم اونورتره ،
کاش به قول شما حس تیر اندازی mw2 رو میداشت ، اونوقت عجب چیزی میشد
خوب میشد یه جوری میتونستم صداش رو ضبط کنم بذارم واستون

michael jackson
05-01-2011, 21:07
خواهاشا کمک کنید من آپدیت 2.3 و 4 رو نصب کردم اما همشون میگن : Steam Must Be Running To Play This Game
تا مرحله ی 12م رفته بودم ......

Erfan.
05-01-2011, 22:11
اگه واقعا صداها همینطوری که من دارم میشنوم باشن از افتضاح هم اونورتره ،
کاش به قول شما حس تیر اندازی mw2 رو میداشت ، اونوقت عجب چیزی میشد
خوب میشد یه جوری میتونستم صداش رو ضبط کنم بذارم واستون

با تنظیم Treble و Bass تا حدی میشه قابل تحملش کرد.:5:
بعضی اسلحه ها هم خوب کار شدن.
در کل درسته صداگذاری اسلحه ها اصلا خوب کار نشده.:2:
ولی به جاش صداگزاری شخصیت ها خوب کار شده که تا حدی جبران میکنه.(مخصوصا Hudson و :40:Woods)

jb.NY
06-01-2011, 08:43
با تنظیم Treble و Bass تا حدی میشه قابل تحملش کرد.:5:
بعضی اسلحه ها هم خوب کار شدن.
در کل درسته صداگذاری اسلحه ها اصلا خوب کار نشده.:2:
ولی به جاش صداگزاری شخصیت ها خوب کار شده که تا حدی جبران میکنه.(مخصوصا Hudson و :40:Woods)
آره تقریبا صدای تمام شخصیت ها عالی کار شده ، من از صدای بازپرس هم خیلی خوشم میاد
اماحیفه یه مینی گان دستت باشه ولی صدا نداشته باشه :thumbsdow

peyman_nn
06-01-2011, 10:24
سلام
نمیدونم بازی چه مرگشه
در مرحله لود شدن بازی صدا داره
ولی در بازی صدا نداره
ایراد از کرکه ؟؟
تنظیمات صدا رو ( چه کارت صدا و چه منوی بازی رو ) از حرفه ای به کمتر اوردم ولی فرقی نکرد

ممنون میشم

سلام

جواب من رو ندادید

:11:

Danial_4139
06-01-2011, 17:31
دوستان کسی نمیدونه قسمت زامبی رو چی کنیم ؟

تا لول 9 میرم جلو دیگه 1000 تا زامبی پدرسوخته میریزن سرم کارم تمام میشه !

باید تا چند لول جلو بریم تا مرحله آخر باز بشه ؟

mamaloo_shz
06-01-2011, 23:25
خواهاشا کمک کنید من آپدیت 2.3 و 4 رو نصب کردم اما همشون میگن : Steam Must Be Running To Play This Game
تا مرحله ی 12م رفته بودم ......
شما اول آپدیت کنین، بعد کرکی که همراه فایل دانلودیتون بوده رو ریپلیس کنید .. درست میشه .

jb.NY
07-01-2011, 10:10

همون که حدس میزدم ، مشکل از خود بازی هستش
شما با اندکی جستجو متونین بفهمین که لگ بازی ، مربوط به خود بازیه
تظیمات رو روی پایین ترین حد ممکن گذاشتم ، هیچ فرقی با extra نداشت
یه آپدیت هم واسه حل مشکلش گذاشته بودن حدود 100 مگ که اونم گرفتم و تاثیری نداشت

Erfan.
07-01-2011, 11:34
همون که حدس میزدم ، مشکل از خود بازی هستش
شما با اندکی جستجو متونین بفهمین که لگ بازی ، مربوط به خود بازیه
تظیمات رو روی پایین ترین حد ممکن گذاشتم ، هیچ فرقی با extra نداشت
یه آپدیت هم واسه حل مشکلش گذاشته بودن حدود 100 مگ که اونم گرفتم و تاثیری نداشت

Vsync رو Off کنید ببینید درست میشه یا خیر؟

jb.NY
07-01-2011, 12:11
Vsync رو Off کنید ببینید درست میشه یا خیر؟

نه فرقی نکرد
یکی از سایت ها نوشته بود این بازی با سی پی یوهای دو هسته ای مشکل داره و باید آپدیت بشه
آپدیتش کردم ولی هیچ توفیری نکرد

jb.NY
07-01-2011, 18:08
دوستان یکی به ما بگه چجوری میشه این یارو رو کشت ؟

نامرد تو اطاق کلی دنبالم کرد
رسید به اون رفیقمون دست از سرم برداشت ولی با هیچ چیزی بمیر نیست ، عجب باگ عظیمیه
دوباره هم اجرا کردم فایده ای نداشت

prong
07-01-2011, 22:05
سلام دوستان.این بازی رو سیستم من خیلی تیک میزنه و لذت بازی کردن رو کم میکنه.با اینکه من سیستم قویی دارم ولی بازم تیک میزنه حتی تو رزولیشن پایین چکار میشه کرد؟:41:

^^ HAMID ^^
07-01-2011, 22:13
من زیاد با این بازی حال نکردم به نظرم mw2 بهتر بود .

یه جا هست همون اول ها که نوشته find and kill daragovic من هر چی میکشتم بازم آدم میومد . روی درجه Veteran هم بازی میکنم دیگه اعصابم به هم میریخت هر لحظه از گوشیه کنار یکی در میومد مغزم رو میپوکوند :دی باگه یا بازی اینطوریه ؟

دیگه آخرش قاطی کردم یه سه چهار تا بمب دودزا زدم رفتم رسیدم به چک پونت دیگه کسی نیومد .

nois3
07-01-2011, 22:46
سلام دوستان.این بازی رو سیستم من خیلی تیک میزنه و لذت بازی کردن رو کم میکنه.با اینکه من سیستم قویی دارم ولی بازم تیک میزنه حتی تو رزولیشن پایین چکار میشه کرد؟:41:
شما اگه ADSL دارید.
مودم ADSL خودتو قبل بازی خاموش کن ببین درست می‌شه اگه نشد بگو.

prong
07-01-2011, 22:51
شما اگه ADSL دارید.
مودم ADSL خودتو قبل بازی خاموش کن ببین درست می‌شه اگه نشد بگو.

نه من adsl ندارم.مشخصات سیستم :

CPU=AMD Phenom II x2 550 7Mb Black Edition

RAM=GEIL 4 GB (2*2) DDR3 1333 CL9

VGA=msi r5770 PMD1G 1GB GDDR5

Monitor=SAMSUNG P20500 20"

jb.NY
07-01-2011, 23:03

بنده هم همین مشکلو دارم و صفحه قبل نوشتم
تو سایت های دیگه نوشته مشکل از خود بازی هستش و به این سادیگا حل نمیشه
یه چند تا کرک ، آپدیت و پچ جدید رو هم که توصیه کرده بودن ریختم ، اما درست نشد

Spiffy
07-01-2011, 23:28
بنده هم همین مشکلو دارم و صفحه قبل نوشتم
تو سایت های دیگه نوشته مشکل از خود بازی هستش و به این سادیگا حل نمیشه
یه چند تا کرک ، آپدیت و پچ جدید رو هم که توصیه کرده بودن ریختم ، اما درست نشد
بعضی بازیا مشکل دارن
مقایسه نمیکنم ولی گرشاسب با ati 5970 تیک میزنه
مافیا 2 با فیزیکس آن با هر کارت گرافیکی حتی 4 ملیون تمنیش هم مشکل داره
اما این بای مشکل نداره چون من 460 دارم اکیدا لگ و تیک نداره و ندیدم و به خوبی اجرا میشه
پی به بازی گیر ندید احتمال میره با برند amd مشکل داشته باشه
یکی از رفقا با amd تست کرد (ایکس 4) و با کارت (جی تی اس 250) که مشکل دار بود

jb.NY
08-01-2011, 09:16
بعضی بازیا مشکل دارن
مقایسه نمیکنم ولی گرشاسب با ati 5970 تیک میزنه
مافیا 2 با فیزیکس آن با هر کارت گرافیکی حتی 4 ملیون تمنیش هم مشکل داره
اما این بای مشکل نداره چون من 460 دارم اکیدا لگ و تیک نداره و ندیدم و به خوبی اجرا میشه
پی به بازی گیر ندید احتمال میره با برند amd مشکل داشته باشه
یکی از رفقا با amd تست کرد (ایکس 4) و با کارت (جی تی اس 250) که مشکل دار بود

والا ما هرچی انویدیا دار هم میبینیم همه مشکل دارن ، فقط ای ام دی نیست
درکل این بازی دردسرش خیلی زیاد بود

mhadishirani
08-01-2011, 11:54
من با 5730 بدون هیچ مشکلی با رزولوشن hd بازی کردم

B.J.U
08-01-2011, 13:42
آقا من این پچ جدید رو نصبیدم
یه دقعه انگار بازی رووووون شد
خیلی خوبه این پچ آخری
Pentium 4 631
geforce 8400gs
2gb ddr 667
7 x64
با این سیسم تونستم با کیفیت بسیار بالا و فریم حدود 15-20 بازی رو تموم کنم

jb.NY
08-01-2011, 14:31
آقا من این پچ جدید رو نصبیدم
یه دقعه انگار بازی رووووون شد
خیلی خوبه این پچ آخری
Pentium 4 631
geforce 8400gs
2gb ddr 667
7 x64
با این سیسم تونستم با کیفیت بسیار بالا و فریم حدود 15-20 بازی رو تموم کنم

یه لینک به ما هم میدی دوست عزیز ... ممنون میشم

peyman_nn
08-01-2011, 17:02
هنوز جواب منو ندادید

Omid_Sadeghvand
08-01-2011, 18:31
من بازی رو با سیستم
9600 gt
cpu 4 core
ram 2 gb
50 تا 60 فرم بعضی جاها هم 90 فرم هم میرسه با ریزولیشت 1024x768!
کپچر از بازی با همین ریزولیشن حدود 25 تا 50 فرم بازی میکنم!
من سوتی تو بازی دیدم!:31: ولی باگ آن چنانی ندیدم!

nois3
08-01-2011, 22:09
نه من adsl ندارم.مشخصات سیستم :

CPU=AMD Phenom II x2 550 7Mb Black Edition

RAM=GEIL 4 GB (2*2) DDR3 1333 CL9

VGA=msi r5770 PMD1G 1GB GDDR5

Monitor=SAMSUNG P20500 20"
این سیستمی‌ که شما دارید قویترین بازی نباید توش lag بده.عجیبه
۱۰۰% بازیتون مشکل داره.

mahyarSAMSUNG
08-01-2011, 23:01
من که با سیستم e5200 و 2گیگ رم ddr2 و کارت 4850 1 گیگ این بازی رو با بالاترین حد گرافیکی و روانترین حالت اجرا میکنم البته پچ شماره 4 رو نصب کردم همون 80 مگابایتیه . حتما نصب کنید خیلی خوبه .

یه سوال دارم من الان حدود 30 درصد بازی رو رفتم اگه پچ زامبی رو نصب کنم سیوهام بهم میریزه ؟ اگه نصب کنم این زامبی ها کجاها وارد بازی میشن ؟ جای آدم ها میان ؟

mohamad skystar
09-01-2011, 00:45
خفن ترین بازی جنگی با اسلحه های مدرن که تا الان دیدم همید call of duty واقعا عالیه

nois3
09-01-2011, 14:07
من که با سیستم e5200 و 2گیگ رم ddr2 و کارت 4850 1 گیگ این بازی رو با بالاترین حد گرافیکی و روانترین حالت اجرا میکنم البته پچ شماره 4 رو نصب کردم همون 80 مگابایتیه . حتما نصب کنید خیلی خوبه .

یه سوال دارم من الان حدود 30 درصد بازی رو رفتم اگه پچ زامبی رو نصب کنم سیوهام بهم میریزه ؟ اگه نصب کنم این زامبی ها کجاها وارد بازی میشن ؟ جای آدم ها میان ؟
نه شما پتچ زامبیو بریزی save خراب نمی‌شه
پتچ زامبی فقط بازی زامبیو فعال می‌کنه.به بازی کال اوف ربطی نداره.

3Dmajid
11-01-2011, 18:05
بهترین نسخه ی کال آو که تا به حال بازی کردم همینه :40:
ولی تو این بازی که اینقدر با جزئیات ساخته میشه بعضی وقتا یه چیزایی میبینم که واقعا میره رو اعصابم و حالمو میگیره.
مثل بالا رفتن از نردبون :13: نه دستشو نشون میده، نه پاهاشو ... مثل بازی های سال 2000 :2: خب چی میشد اگه مثل آدم دستشو میگرفت به نردبون میرفت بالا مثل بازی Mirror's Edge ...
یکی دیگه که میره رو اعصابم فیزیک جنازه هاس که رو زمین افتاده، راحت میشه از توش رد شد :13: حتی MOH همچین ضعفی نداشت و با جنازه ها برخورد میکردی.
این چراغ قوه شم خیلی مسخره بود ... اولش نشون میده که از دوستت چراغ قوه میگیری بعد هر وقت Shift رو میزنی چراغش روشن میشه، چه جوری روشن میشه خدا میدونه :13: خب درست میکردن که چراغ قوه دستشه ... چی میشد مگه :13:

ولی واقعا من موندم توی این خلاقیت سازنده های این بازی ... این همه نسخه ساختن بازم چیزای جدید میسازن .

Omid_Sadeghvand
11-01-2011, 19:58
یکی دیگه که میره رو اعصابم فیزیک جنازه هاس که رو زمین افتاده، راحت میشه از توش رد شد :13: حتی MOH همچین ضعفی نداشت و با جنازه ها برخورد میکردی.

همین امر باعث بالا آمدن سرعت بازی شده! تو نسخه های قبل هم بوده!
حالا خودتون حساب کنید نزدیک 50 تا دشمن رو میکشید و همه این دشمنان Rogdoll دارن و player و همراهانش همه به این جسد ها برخورد میکنند، میدونید چقدر محاسبات برای فیزیک زیاد میشه!
اونوقت میتونید از منفجر شدن گرافیک و cpu خود لذت ببرید!:31::31:

3Dmajid
11-01-2011, 23:58
همین امر باعث بالا آمدن سرعت بازی شده! تو نسخه های قبل هم بوده!
حالا خودتون حساب کنید نزدیک 50 تا دشمن رو میکشید و همه این دشمنان Rogdoll دارن و player و همراهانش همه به این جسد ها برخورد میکنند، میدونید چقدر محاسبات برای فیزیک زیاد میشه!
اونوقت میتونید از منفجر شدن گرافیک و cpu خود لذت ببرید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه این مسئله رو اعصابم راه نمیره :31:
ولی خداییش اون نردبون بالا رفتنشو باید درست کنن ... بازی که تو صحنه های اکشنش دست و پای طرف معلومه موقع بالا رفتن ار نردبون اونجوری میشه :2:

تمومش کردم خیلی حال داد :40:

راستی قضیه این زامبیا چیه ؟ :31:

Erfan.
12-01-2011, 08:43
بهترین نسخه ی کال آو که تا به حال بازی کردم همینه

به نظرم با این که این نسخه خیلی زیبا بود اما دیگه عمر COD داره تموم میشه... واقعا داره تکراری میشه... من شخصا دیگه تحمل غیر از MW 3 رو ندارم (گرچه شاید ساخته نشه)...

3Dmajid
12-01-2011, 11:33
به نظرم با این که این نسخه خیلی زیبا بود اما دیگه عمر COD داره تموم میشه... واقعا داره تکراری میشه... من شخصا دیگه تحمل غیر از MW 3 رو ندارم (گرچه شاید ساخته نشه)...

آره منم موافقم ... خیلی دارن خزش میکنن.

نباید اینقدر تند تند نسخه بدن بیرون.

مثلا صبر کنن بعد از 2 سال یه نسخه کال آو بدن ... اینجوری فروششم بیشتر میشه چون همه تشنه ی کال آو میشن :31:

mehdy.z
12-01-2011, 12:49
آره منم موافقم ... خیلی دارن خزش میکنن.

نباید اینقدر تند تند نسخه بدن بیرون.

مثلا صبر کنن بعد از 2 سال یه نسخه کال آو بدن ... اینجوری فروششم بیشتر میشه چون همه تشنه ی کال آو میشن :31:
منم تاحدودی با این مورد موافقم ولی باید قبول کرد این نسخه از نظر تنوع گیم پلی و داستان(اگرچه نوع روایتش یه کم گیج کننده بود)واقعا نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت داشته...
یعنی در اصل میشه گفت ترکیبی از قسمتهای پرطرفدار سریهای قبل بود:46:

piroooz
12-01-2011, 16:48
آقا یه توضیح درباره این مرحله زامبی بدید...
چطور باید ردش کرد؟
مرحله آخره؟

Omid_Sadeghvand
12-01-2011, 20:53
آقا یه توضیح درباره این مرحله زامبی بدید...
چطور باید ردش کرد؟
مرحله آخره؟
اگر نسخه 5 رو باز کرده باشید میبینید یک لول زامبی هم وجود داره این نسخه هم همین طوره هرچی زانبی بکشی بهت پول میده تا سلاح جدید بخری! ولی جزء مراحل بازی نیست.

آخرین مرحله بازی تو کشتی هستش.

Pessimist
12-01-2011, 21:06
این بازی به اندازه نسخه 6 جذاب نبود.
خداییش نسخه 6 خیلی خفن و هیجان انگیز بود.تا زنده هستم نمیتونم خاطراتش رو فراموش کنم.

Danial_4139
13-01-2011, 00:44
من هنوز تو کف زامبی مد هست ، چرا مراحلش تمام نمیشه ؟

تو زامبی مد 3 مرحله هست که اولی بازه و دومی با تمام کردن بازی باز میشه تکلیف سومی چیه ؟

من هر کردوم از اون دو مرحله رو تا یک ساعت هم میرم به امید اینکه مرحه سوم آزاد بشه ولی انگار فایده نداره :41:

mahyarSAMSUNG
13-01-2011, 11:48
پس پست من کجا رفت . من گفتم توروخدا یکی کمک کنه چرا سیو ها مشکل دارن ؟ چرا سیو نمیشه ؟ مگه نباید برای سر هم چک پوینت سیو کنه . ولی فقط واسه من select level داره و از اول هر مرحله میتونم برم . چیزی به نام resume نداره !!!!!!!!

3Dmajid
13-01-2011, 20:09
پس پست من کجا رفت . من گفتم توروخدا یکی کمک کنه چرا سیو ها مشکل دارن ؟ چرا سیو نمیشه ؟ مگه نباید برای سر هم چک پوینت سیو کنه . ولی فقط واسه من select level داره و از اول هر مرحله میتونم برم . چیزی به نام resume نداره !!!!!!!!

بازی رو که شروع میکنی اول یه بار برو تو قسمت زامبی ... بعد که برگشتی میبینی Resume Game اومده :46:

88mohammad
13-01-2011, 20:55
این قسمت زامبی ها خیلی بیخوده. یه چیز یی معنیه

mahyarSAMSUNG
14-01-2011, 01:34
حالا یعنی باید زامبی رو من نصب کنم ؟ باشه نصب میکنم ببینم چی میشه هرچند که چشم آب نمیخوره . آخه چطور ممکنه که resume نداشته باشه بعد بریم توی زامبی و بعد خارج بشیم و یدفعه یادش بی افته که من تا کجا چک پوینت داشتم و resumeش بیاد !! :13:

B3HZ@D
14-01-2011, 05:20
شما وقتی کمپین رو بزنی برای بار اول New Game رو میبینی...بعد برگرد و دوباره گزینه کمپین رو انتخاب کن این دفعه Resum Game فعال میشه و میتونی ادامه بازی رو دنبال کنی
من هم مشکلم همین بود و با این روش حل شد

Ali*Reza
14-01-2011, 16:19
سلام

من تازه می خوام این بازی رو بگیرم ، آیا نسخه یا ورژن خاصی رو باید بگیرم؟

Pessimist
14-01-2011, 17:28
سلام

من تازه می خوام این بازی رو بگیرم ، آیا نسخه یا ورژن خاصی رو باید بگیرم؟

ورژن خاصی نداره.

nois3
15-01-2011, 14:53
اه اه خیلی‌ صدا تفنگا چرتو پرت،انگار داری ترقه بازی میکنی‌ مخصوصا صدا هفتیرش که اول بازی داری
حیف حیف.خاک بر سر شرکتی که زحمت بکشه بد با ۱ کوچولو کمکاری بزنه بازیو بری...

A.M.D.D.E.V.I.L
15-01-2011, 15:01
؟ چی میگی فروش bo از مدرن وار 2 هم بیشتر بوده نه به خاطر سینگل بلکه به خاطر مولتی
البته پیشنهاد نمیکنم بخرید - من با کلی زحمت تونستم بالاخره پینگ 200 تا بگیرم (کمترینی که تاحالا با نزدیک ترین سرور گرفتم)
تو این روزا غیر ممکنه که بتونید راحت بازی کنید هی لگ میگیرید

Pessimist
15-01-2011, 15:10
به نظر من cod7 نسبت به نسخه قبلی خیلی ضعیف تر بود.
همش هم تقصیر شرکت اکتیویژن هست.
فقط infinity ward میتونه بازی های cod خفن بسازه.

nois3
15-01-2011, 15:40
به نظر من cod7 نسبت به نسخه قبلی خیلی ضعیف تر بود.
همش هم تقصیر شرکت اکتیویژن هست.
فقط infinity ward میتونه بازی های cod خفن بسازه.
مگه سازندش infinity ward نیست ناشرش اکتیویژن ؟

campuzlit
15-01-2011, 15:53
مگه سازندش infinity ward نیست ناشرش اکتیویژن ؟
سازنده اش Treyarch است و ناشرش Activision است

*rafael*
16-01-2011, 12:56
من یه جا گیر کردم : اونجایی که پل رو با آر پی جی میزنن و رفیقمون میفته پایین و من میپرم اونور پل ... همینجوری دنبال اون دو نفر میرم تا از یه پرتگاه بپرم ... فکر کنم باید چتر رو باز کنم ... اما نمیدونم با کدوم دکمه باید فعالش کرد؟!

اینم عکسش:

system1000
16-01-2011, 13:20
من یه جا گیر کردم : اونجایی که پل رو با آر پی جی میزنن و رفیقمون میفته پایین و من میپرم اونور پل ... همینجوری دنبال اون دو نفر میرم تا از یه پرتگاه بپرم ... فکر کنم باید چتر رو باز کنم ... اما نمیدونم با کدوم دکمه باید فعالش کرد؟!
تا اونجا که یادمه F رو باید بزنی

hasibi01
16-01-2011, 13:22
اگه عکس مربوط به همون نقطه رو بذارین بهتره. در ضمن معمولا گیم خودش میگه که چه دکمه ای رو باید بزنید.

*rafael*
16-01-2011, 13:39
اگه عکس مربوط به همون نقطه رو بذارین بهتره. در ضمن معمولا گیم خودش میگه که چه دکمه ای رو باید بزنید.

اصلا نمیگه به من که چی باید بزنم ... اگه می گفت که مشکلی نبود

اینم تست میکنم ببینم چی میشه ...

*rafael*
16-01-2011, 18:12

آقا دمت گرم :46: ... باید F میزدم ... خود بازی هم که هیچی نمی گفت
به هر حال خیلی ممنون :10:
حالا رفتم تو مد زامبی ... این مرحله بی نهایته یا پایان هم داره ... هی می کشی بازم هی میان ... آخرش تا راند 9 میرم ... بعدش نامردا محاصره ام می کنن و GAME OVER
چه جوری میشه اینو رد کرد؟؟

B.J.U
16-01-2011, 18:27
منم با رمز تا راند 30 رفم ولی دیگه خسته شدم گفم وللش
چه طوری باید رد بش؟

nois3
16-01-2011, 18:49
سازنده اش Treyarch است و ناشرش Activision است
این اولین باره که این ۲تا شرکت با هم cod میدن بیرون؟
سازنده مدرن وارفر۲ infinity ward بود؟

Sha7ab
16-01-2011, 18:54
با هم؟
Treyarch بازی رو ساخته و Activision بازی رو منتشر کرده. Activision ناشر بازی و تا حالا همه ی بازی ها رو منتشر کرده منتها سازنده ها فرق میکردن.
Treyarch قبلا COD3 و World at War رو ساخته

Omid_Sadeghvand
16-01-2011, 23:07
این نسخه کالاف خیلی شبیه کالاف 5 هستش!

A.M.D.D.E.V.I.L
16-01-2011, 23:13
خب برای اینکه سازنده هاشون یه نفره شخصیت رزنو هم از 5 هست زامبی مد هم داره
دوستان هنوز هم دیر نشده اگه می خواید بازی رو بخرید 28 تومنه برید بخرید هنوز تو مولتی پلیرش زیاد جلو نیفتادیم

campuzlit
19-01-2011, 15:08
بله مدرن وارفر 2 رو infinity ward ساخته وهمچنین مدرن 1 رو. اصلا به وجود آورنده اصلی Call of Duty همین infinity بوده که به نظر من بازی هاش ازTreyarch بهتره.
کلا شرکت Activision ساخت Call of Duty رو به این دو استدیو داده که هر سال یکی از این دو تا بازی رو بیرون میدن
وامسال هم نوبت Treyarch بوده که black:OPS رو ساخته
حالا معلوم نیست با اون وضعی که infinity پیدا کرده سال2011 mw3 بیرون میاد یانه؟

Mehran-King
19-01-2011, 16:23
بله مدرن وارفر 2 رو infinity ward ساخته وهمچنین مدرن 1 رو. اصلا به وجود آورنده اصلی Call of Duty همین infinity بوده که به نظر من بازی هاش ازTreyarch بهتره.
کلا شرکت Activision ساخت Call of Duty رو به این دو استدیو داده که هر سال یکی از این دو تا بازی رو بیرون میدن

صد در صد میاد ، چون بیش از چندین میلیارد سود داشته !!!:5:

nois3
19-01-2011, 18:22
مگه وضعش چه جوری هست؟
خدای ناکرده داره ورشکست می‌شه؟!:41:
خدأیییی این شرکت کارش درسته.

shs_micro2
19-01-2011, 20:11
سلام دوستان
تو مرحله دوم یعنی اینجا:
مشکل چیه ؟؟؟
باید چیکارش کرد؟؟
ممنون

campuzlit
19-01-2011, 21:39
مگه وضعش چه جوری هست؟
خدای ناکرده داره ورشکست می‌شه؟!:41:
خدأیییی این شرکت کارش درسته.
شرکت infinity خیلی از اعضای اصلی خودش رو از دست داده و رابطه اش با Activision هم حسابی شکر آبه
البته این قضیه بعد از فروش چشمگیر مدرن وارفار 2 اتفاق افتاده

AbKhiar
20-01-2011, 08:35
سلام به همه ی سلحشورا
بچه ها من لگ داره بازیم یه ماس ماسکی بود که لگ و درست میکرد
کسی لینکشو داره بنهه

bahador2009
20-01-2011, 10:36
سلام
از دوستان یکی به من کمک کنه.
من بازی رو نصب کردم و کرک اسکریدو رو هم انجام دادم ولی وقتی وارد بازی میشم تو همون صفحه اول صدای لرور میده و میپره بیرون. (منظورم از صفحه ی اول همون نوشته هاییه که تصویر بالا و پایین میره.)

*rafael*
20-01-2011, 10:49
من بازی رو تموم کردم ... ولی برای یکی از دوستام تو یه قسمت از بازی مشکلی پیش اومده ... منم راهنماییش کردم ، اما میگه جواب نمیده
متن سوالش رو میذارم :

قسمتي كه توش گير كردم:
اول مرحله هلي كپتر ها ميان كه بالاي شهر نيرو پياده بكنن قلاب رو ميندازم به كف هلي كپتر كه با طناب بيام پايين يهو هلي كپتر منو مينزنن . هلي كپتر تو هوا چرخ ميزنه طناب هلم ميده و با يكي ديگه از پنجره يكي از ساختمون ها پرت ميشم تو ساختمون . بعداز كمي جنگ و بزن بزن ، خودمونو پيش گروه ميرسونيم ميريم تو خيابون . بيسيم چي تير خورد ه زخمي به ديوار تكيه داده . ميرم پيشش ازش گوشي رو ميگيرم همونجا كليد 6 رو معرفي ميكنه كه بله اگه اين كليد رو بزني ميتوني با هلي كپتر تماس بگيري و هدف مورد نظر رو نشون بدي تا هلي كپتر دخلشو بياره ؛ يه نفر بر هم واسه پوشش به نيروهاي پياده خودي باما تو خيابون ها حركت ميكنه كه يكي دو دقيقه بعد يه تانك دشمن از يه كوچه درمياد و نفر بر رو هم ميزنه كه بايد با هلي كپتر تانك رو نشون بدي كه هلي كپتر بياد و بزندش . هدف ها كه سه چهارتا هستن تو صحنه بهت معرفي ميشن كه بايد با 6به هلي كپتر نشون بدي و بعد هم هلي كپتر مياد و به مسلسل وراكت ميبنددشون بعد تو خيابون كه به پيش ميريم ته خيابون كه بعلت ريزش ساختمون بسته شده ميرم به خيابان موازي كه از پشت رد ميشه اونجاست كه بايد با كليد F بايد ديوار رو هل بديم . يكي از همرزمام كنار ديوار هست و ازم ميخواد كه كمكش كنم تا در يا ديوار هل بديم كه ميرم كمكش تا هل ميدم يهو يه انفجار يه ماشين رو كه كنار خيابون نزديكمون پارك شده رو بطرفمون پرتاب ميكنه كه اون موقع همه چي قاطي ميشه و بعداز يه كم همه جا تاريك ميشه و فقط صحنه سياه با نمايش مترفاصله تو وسط صحنه ديده ميشه .....
من بهش گفتم که باید تو اون صحنه ی هل دادن در ، سریع باید F رو بزنه ... اما جواب داد:

يا من بلد نيستم چيكار بايد بكنم مرده اي روم نبود به طرف نقطه هاي هدفي كه تو وسط صحنه نشون ميده حركت ميكنم وقتي رو هدف دومي به فاصله 6 متري ميرسم ديگه جلوتر نميه ره يه صفحه سياه با نمايش محل هدف در وسط تصوير كليه كليد ها رو امتحان كردم متاسفانه جواب نداد

فکر کنم مشکل از کرکش باشه ... حالا اگه من کرک خودمو بهش بدم تا جایگزین کنه ، سیو هاش از بین نمیره؟

Killzone2
20-01-2011, 13:17
من بازی رو تموم کردم ... ولی برای یکی از دوستام تو یه قسمت از بازی مشکلی پیش اومده ... منم راهنماییش کردم ، اما میگه جواب نمیده
متن سوالش رو میذارم :

من بهش گفتم که باید تو اون صحنه ی هل دادن در ، سریع باید F رو بزنه ... اما جواب داد:

فکر کنم مشکل از کرکش باشه ... حالا اگه من کرک خودمو بهش بدم تا جایگزین کنه ، سیو هاش از بین نمیره؟
شما باید بازی را به طور کامل حذف کنید و بعد دوباره نصب کنید مشکل برطرف میشه برای اطمینان دو آپدیت بازی را نصب کنید.آپدیت 1 و 2 که مربوط به هنگ بازی و رفع مشکل لگ انداختن در بازی هست.
موفق باشید.

*rafael*
20-01-2011, 13:23
شما باید بازی را به طور کامل حذف کنید و بعد دوباره نصب کنید مشکل برطرف میشه برای اطمینان دو آپدیت بازی را نصب کنید.آپدیت 1 و 2 که مربوط به هنگ بازی و رفع مشکل لگ انداختن در بازی هست.
موفق باشید.

این آپدیت 1 و 2 رو از کجا باید پیدا کنم ؟

Killzone2
20-01-2011, 13:25
این آپدیت 1 و 2 رو از کجا باید پیدا کنم ؟
تو گوگل سرچ کنید آپدیت های جدید این بازی رو براتون میاره یا که تو سایت هایی که بازی رو برای دانلود قرار میدن هم هست.

shs_micro2
20-01-2011, 19:16
سلام دوستان
تو مرحله دوم یعنی اینجا:
مشکل چیه ؟؟؟
باید چیکارش کرد؟؟
ممنون
سلام من تا مرحله دو رفتم ولی این مشکل برام پیش اومد
من دوباره رفتم بایه کرک دیگه کرکش کردم ولی لالان موقع اجرا این ارورو میده :

nois3
20-01-2011, 22:03
سلام من تا مرحله دو رفتم ولی این مشکل برام پیش اومد
من دوباره رفتم بایه کرک دیگه کرکش کردم ولی لالان موقع اجرا این ارورو میده :
دوست من شما چرا امدی کرک بازیو عوض کردی همین مرهلرو ریستارت میدادی درست میشد
به نظر من این ارور داره میگه فایل بازی خراب شده (اگه اشتباه نکنم)
شما سیو بازیو بردار،بد بازیو پاک کن ۲بار نصب کن بد از همین مرحله۲ برو.باز اگه نشد بگو

*rafael*
21-01-2011, 10:19
اساتید محترم لطفا به این پست یه عنایتی بکنید

آیا راه حل دیگه ای داره؟

RatAtouille
21-01-2011, 10:53
سلام من وقتي بازي رو اجرا ميكنيم همون اول بعد از اين كه ميگه بايد كاسترو رو بشكم بعد فيلم بازي سياه ميشه مشكل چيه ؟ (ورودي مرحله اول)

bahador2009
21-01-2011, 14:39
سلام
از دوستان یکی به من کمک کنه.
من بازی رو نصب کردم و کرک اسکریدو رو هم انجام دادم ولی وقتی وارد بازی میشم تو همون صفحه اول صدای لرور میده و میپره بیرون. (منظورم از صفحه ی اول همون نوشته هاییه که تصویر بالا و پایین میره.)
کسی نظری نداره ؟

nois3
21-01-2011, 16:36
کسی نظری نداره ؟
۱نفر باید راهنمأییت کنه که به همین مشکل بر خورده بعدشم حل ش کرده باشه
من تا بحال به این مشکل نخوردم.
(1عکس از ارور میذاشتی بهتر بود)
شاید ارور directx باشه.
آخرین درایور گرافیکتو نصب کن+ directx جدید,شاید درست شود.

milad1987
22-01-2011, 17:42
سلام.من بازی رو تموم کردم.بعدش وارد مرحله زامبی شدم.اما الان که دوباره می خوام برم مرحله زامبی،نمیاد!میگه باید اپدیت بشه و از این جور چیزا..
حالا شما بگید من چیکار کنم؟؟

Killzone2
22-01-2011, 17:59
سلام.من بازی رو تموم کردم.بعدش وارد مرحله زامبی شدم.اما الان که دوباره می خوام برم مرحله زامبی،نمیاد!میگه باید اپدیت بشه و از این جور چیزا..
حالا شما بگید من چیکار کنم؟؟
سلام شما باید آپدیت 1 بازی رو نصب که با یک سرچ تو گوگل یا سایت های دانلود بازی پیدا میکنید حجم هم 15 مگابایت هست.

کسی نظری نداره ؟
بهادر جان شما هم آپدیت 1 رو نصب کن.این آپدیت هم مشکل هنگ و هم ورود به مد زامبی رو حل میکنه.
موفق باشید.

Mehran-King
22-01-2011, 19:58
سلام این بازی به نظرتون زیاد از حد مشکل نداره ، که باز دلتون میخواد بازیش کنین ، خداییش من واقعا خسته شدم هی کرک رو عوض کنم تا الان 5 کرک عوض کردم !!!

RatAtouille
22-01-2011, 21:34
با تشكر از راهنماييتون! :31: مشكل حل شد ، با كمي پشتكار !

tochal62
22-01-2011, 21:49
سلام . آقا من تو بخش مشکلات این سوال رو پرسیدم . با اجازه اینجا هم می پرسم . رو ایکون بازی که کلیک می کنم این ارور رو میده :

steam must be running to play this game

آقا چه کنم خواهشا کمک کنید .

nois3
23-01-2011, 13:13
سلام . آقا من تو بخش مشکلات این سوال رو پرسیدم . با اجازه اینجا هم می پرسم . رو ایکون بازی که کلیک می کنم این ارور رو میده :

آقا چه کنم خواهشا کمک کنید .

crack بازی مشکل داره.بازیو اننیستال کن از یه crack دیگه استفاده کن.

tochal62
23-01-2011, 18:15
crack بازی مشکل داره.بازیو اننیستال کن از یه crack دیگه استفاده کن.

آقا dvd کرک نداره ! سایتی معرفی می کنید که کرک بازی رو بزاره واسه دانلود ؟

marmolak kocholo
23-01-2011, 19:40
آقا dvd کرک نداره ! سایتی معرفی می کنید که کرک بازی رو بزاره واسه دانلود ؟

شما اول باید ببینی کدوم ورژن از بازی رو داری اگه از ورژن 1.0 استفاده می کنی که کرک زیر رو بگیر ( کرک Skidrow )

اگه آپدیت های بازی رو نریختی پیشنهاد می کنم حتما این کارو بکنی چون رو بازی تاثیر زیادی داره
می تونی به لینک زیر بری و آپدیت هارو با کرک و لینک مستقیم دانلود کنی

Alireza-Khan
23-01-2011, 22:44
سـلام بــه هــمــه ی دوســتــای گــل !!! :40:

بــچــه هــا کــارت گــرافــیــک مــن Axtrom GF210 1GB هــســتــش ؛ بــعــد تــو بــازکــردن بــازی بــا مــشــکــل مــواجــهــم ! :41:

بــازی بــاز مــیــشــه ولــی زود زود گــیــر مــکــنــه ! چــیــکــار کــنــم تــا مــنــم بــتــونــم درســت و حــســابــی بــازی کــنــم ؟! گــرافــیــکــشــو چــطــوری بــیــارم پــایــیــن تــا دیــگــه گــیــر نــکــنــه ؟! :20:

مــمــنــون از شــمــا !!! :11:

esfehanei
23-01-2011, 22:55
با سلام خدمت دوستان
من مرحله آخرم این صفحه میاد یه کم حرف میزنه بعد دیگه ساکت میمونه هیچ حرکتی هم نمیکنه دلیلش چیه چیکار باید بکنم؟
فقط مطمئنم مشکل نداره چون قبلا وقتی دیوونه میشد موقعی که Escرو میزدم کار نمیکرد ولی اینجا کار میکنه
اگه میشه کمک کنید
باتشکر

marmolak kocholo
23-01-2011, 22:57
سـلام بــه هــمــه ی دوســتــای گــل !!! :40:

بــچــه هــا کــارت گــرافــیــک مــن Axtrom GF210 1GB هــســتــش ؛ بــعــد تــو بــازکــردن بــازی بــا مــشــکــل مــواجــهــم ! :41:

بــازی بــاز مــیــشــه ولــی زود زود گــیــر مــکــنــه ! چــیــکــار کــنــم تــا مــنــم بــتــونــم درســت و حــســابــی بــازی کــنــم ؟! گــرافــیــکــشــو چــطــوری بــیــارم پــایــیــن تــا دیــگــه گــیــر نــکــنــه ؟! :20:

مــمــنــون از شــمــا !!! :11:

دوست عزیز شما اول اخرین پچ این بازی رو دانلود کنید و نصب کنید
به احتمال زیاد دیگه بازی گیر نمی کنه ! اگه گیر هم کرد مشکل از سیستم هستش که می تونید رزولوشن و آنتی الایز رو بیارید پایین.
از لینک زیر می تونید آپدیت رو بگیرید

Alireza-Khan
23-01-2011, 23:18
مامولک جون :31: میشه یک بیشتر توضیح بدی بهم ؟! الان من آپدیت اول رو نصب کردم ! باز اونجوری شد باید از کجا رزولوشن رو درست کنم تا گیر نکنه ؟! :41:

marmolak kocholo
23-01-2011, 23:23
مامولک جون :31: میشه یک بیشتر توضیح بدی بهم ؟! الان من آپدیت اول رو نصب کردم ! باز اونجوری شد باید از کجا رزولوشن رو درست کنم تا گیر نکنه ؟! :41:
D:
من خودم از اول آپدیت زیر رو دانلود کردم و بعد از نصب مشکلی تا آخر بعدی نزاشتم

شما از قسمت آپشن بعد ویدئو می تونی این تنظیمات رو انجام بدی ! ( کاری نداره که !! )

Alireza-Khan
23-01-2011, 23:26
آخه رو چند بذارم ؟! کم و زیاد کردنی بیشتر هنگ میکنه !

((:

enigma1
23-01-2011, 23:30
با سلام خدمت دوستان
من مرحله آخرم این صفحه میاد یه کم حرف میزنه بعد دیگه ساکت میمونه هیچ حرکتی هم نمیکنه دلیلش چیه چیکار باید بکنم؟
فقط مطمئنم مشکل نداره چون قبلا وقتی دیوونه میشد موقعی که Escرو میزدم کار نمیکرد ولی اینجا کار میکنه
اگه میشه کمک کنید
باتشکر

منم همین مشکلو داشتم . چند دقیقه صبر کنی درست میشه . اگه نشد مرحلشو از اول برو در ضمن این مرحله یکی مونده به آخره

Alireza-Khan
23-01-2011, 23:31
مامولک جون تنظیماتشو رو چند بذارم ؟ :41:

Character
23-01-2011, 23:52
من فکر می کنم treyarch در black ops هم مثل cod 5 و cod 3 در برابر infinity ward حرفی برای گفتن نداشت صدا گداری بازی بسیار ضعیف بود از نظر من که تمام سری cod رو حداقل 2 بار روی veteran بازی کردم بازی کردن دوباره cod 2 بسیار لدتبخش تر از cod 7 است.

nois3
24-01-2011, 00:00
با سلام خدمت دوستان
اگه میشه کمک کنید
باتشکر

قبل این که بیای پیش این مرده،برو تو تنظیمات گرافیک بازی،بازیو از حالت فول اسکرین در بیار.(در بعضی‌ سیستما این کار + کم کردن گرافیک بازی گفت شده)

من فکر می کنم treyarch در black ops هم مثل cod 5 و cod 3 در برابر infinity ward حرفی برای گفتن نداشت صدا گداری بازی بسیار ضعیف بود از نظر من که تمام سری cod رو حداقل 2 بار روی veteran بازی کردم بازی کردن دوباره cod 2 بسیار لدتبخش تر از cod 7 است.
من هم با شما موافقم
صدا گذاری بازی‌ که فوق افتضا هست ,اصلا تفنگا صدا واقعیی‌ خودشو نداره

marmolak kocholo
24-01-2011, 16:13
آخه رو چند بذارم ؟! کم و زیاد کردنی بیشتر هنگ میکنه !

((:

شما رزولوشن رو بزار رو 768*1024، Anti Alaising هم بزار رو 2x دیگه نباید گیر کنه اگه بازم گیر کرد
باید anti alaising رو OFF کنی به رزولوشن دست نزن، آپشنای دیگرو بزار رو Medium !

100% با این نظر شما موافقم ! صداگذاری این بازی به سری ModernWarfare نمی رسه ! واقعا ModernWarfare تو هیچ چیز کم نزاشته بود !!! هم داستان هم گرافیک
هم صداگذاری ! امیدوارم با این که infinity ward دیگه اون infinity ward قدیمی نیست ولی Modernwarfare 3 بازم بترکونه !
ولی خداییش کم لطفی نکنین، Blackops تو یه جاهایی هم قوی کار کرده بود ! در کل ارزش بازی کردن رو داره، من که باهاش حال کردم، ولی به Modernwarfare نمی رسه X:

Omid_Sadeghvand
24-01-2011, 16:14
به نظر من سری کالاف حتی اگه ضعیف هم کار بشن باز هم جزء بهترین بازیها به حساب میان.

ali_nnn13
24-01-2011, 20:38
سلام به همگی دوستان...

من این بازی رو نصب کردم ! ولی توی خود بازی اصلا" صدا ندارم ! نمیدونم چرا اینجوریه ! توی دو تا کامپیوتر که یکی گرافیک NVIDIA و یکی دیگه ATI بود این مشکل بود !

توی دموها و منو ها صدا داره ! فقط توی بازی صدا نداره !

مشکل از کجاست ؟

من این نسخه رو از اینترنت دانلود کردم:

Call.Of.Duty.Black.Ops.Skidrow

موفق باشین...:11:

solo8
24-01-2011, 20:48
من هم با شما موافقم
صدا گذاری بازی‌ که فوق افتضا هست ,اصلا تفنگا صدا واقعیی‌ خودشو نداره
صدا گذاری خوب نبود.ولی موسیقی متن بازی شاهکار بود از نظر من.مخصوصا وقتی از اون کشتی میای بیرون(اسمش یادم نیست،خیلی وقت پیش بازی کردم!) به من یه حس باحالی داد: پیروزی

Ali*Reza
24-01-2011, 21:27
این بازی مگه چندتا نسخه داره؟ تو پستهای قبلی گفته شده نسخه " استیم " نخرین!!

GARSHASB1
24-01-2011, 22:53
سلام.
جون من یکی بگه این چیه:steame must be runnig to play this game

SAM_FISHER_HQ
25-01-2011, 15:58
والا فعلا که 3تا شرکت مشغول ساخت همزمان MW III هستند !

GARSHASB1
25-01-2011, 16:56
سلام دوستان کسی نیست جواب منو بده؟
وقتی می خوام call of duty و اجرا کنم این خطا رو میده:
تاپیکم تا اونجایی که می تونستم گشتم ولی پیدا نکردم.223صفحه اس

Omid_Sadeghvand
25-01-2011, 19:11
والا فعلا که 3تا شرکت مشغول ساخت همزمان MW III هستند !
چرا 3 تا شرکت همزمان!!!!!!؟
یعنی یکیشون انتخاب میشه!!!!؟

havas_1980
25-01-2011, 21:44
چرا 3 تا شرکت همزمان!!!!!!؟
یعنی یکیشون انتخاب میشه!!!!؟شرکت تازه تاسیس Sledgehammer به داد شرکت Infinity Ward میاد تا با هم بخش تک نفره رو بسازن. شرکت Raven هم زحمت بخش چند نفره رو میکشه.

bbp
26-01-2011, 00:36
سلام به دوستان عزيز اين بخش
آقا من يه مشكلي با اين بازي دارم كه تازه هم ريختمش :

توي مراحل من صدايي ندارم ! ( همه چيز رو هم چك كردم و آپشنها و ... توي منو و دموها صدا هست اما داخل بازي نه !! )

چه كنم؟

اينم بگم تمامي سري هاي قبلي COD رو بدون مشكل تمام و كمال اجرا و تموم كردم اما تو اين يكي اين مشكل واقعا واسم عجيب بود !!!

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

shahi666
26-01-2011, 01:03
سلام به دوستان عزيز اين بخش
آقا من يه مشكلي با اين بازي دارم كه تازه هم ريختمش :

توي مراحل من صدايي ندارم ! ( همه چيز رو هم چك كردم و آپشنها و ... توي منو و دموها صدا هست اما داخل بازي نه !! )

چه كنم؟

اينم بگم تمامي سري هاي قبلي COD رو بدون مشكل تمام و كمال اجرا و تموم كردم اما تو اين يكي اين مشكل واقعا واسم عجيب بود !!!

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی داخل خود DVD فایل DirectX و vcredist_x86 رو نصب کردم مشکلم حل شد شما هم یک تست بزن ببین چی میشه

shahi666
26-01-2011, 03:09
دوستان عزیز من هم دقیقا این مشکل رو دارم :

باید چیکار کنم ؟ آپدیت 2و3 و آپدیت 4 رو هم نصب کردم ، مرحله رو هم از اول رفتم ، سیستم هم نسبتا جدید و قوی هست ولی همچنان صفحه مشکی نشون میده ، چیکار کنم؟:41:

Ali*Reza
26-01-2011, 14:00
این بازی چندتا دی وی دیه؟

popowoody
26-01-2011, 15:51
2 دی وی دی

Vaioman
26-01-2011, 15:58
سلام
یکی از اساتید لطف کنه و یه راهنمایی کنه.
من بازی رو تازه گرفتم و نصب کردم.افت فریم شدیدی داره جوری که میره رو اعصاب و نمیشه بازی کرد.کارت گرافیکم GTX 460 1g است و 4G هم رم دارم.تاپیک رو گشتم و دیدم که اکثرآ این مشکل رو دارند و توصیه همه آپدیت بازی است.من آپدیت 2و3 رو و هم 4 رو گرفتم.اما وقتی نصب میکنم این پیغام رو میده:steam must be running to play this game
لطفآ یکی نظر بده اشکال از کجاست؟

marmolak kocholo
26-01-2011, 17:18
سلام
من بازی رو تازه گرفتم و نصب کردم.افت فریم شدیدی داره جوری که میره رو اعصاب و نمیشه بازی کرد.کارت گرافیکم GTX 460 1g است و 4G هم رم دارم.تاپیک رو گشتم و دیدم که اکثرآ این مشکل رو دارند و توصیه همه آپدیت بازی است.من آپدیت 2و3 رو و هم 4 رو گرفتم.اما وقتی نصب میکنم این پیغام رو میده:steam must be running to play this game

شما کرک بازی رو هم باید کپی کنید تو محل نصب بازی.
اگه از این تاپیک آپدیت هارو گرفتید باید کرکش هم باهاش باشه !
اگه نه کرک رو جدا دانلود کنید.

Vaioman
26-01-2011, 17:24
شما کرک بازی رو هم باید کپی کنید تو محل نصب بازی.
اگه از این تاپیک آپدیت هارو گرفتید باید کرکش هم باهاش باشه !
اگه نه کرک رو به صورت جدا دانلود کنید.

دوست عزیز من کرک رو که تو پوشهSKIDROW تو محل بازی کپی میکنم.اما بعد از این کار این مشکل پیش میاد.

marmolak kocholo
26-01-2011, 17:49
دوست عزیز من کرک رو که تو پوشهSKIDROW تو محل بازی کپی میکنم.اما بعد از این کار این مشکل پیش میاد.

دوست عزیز
مشکل شما صددرصد از کرک ـه !
شما یه بار بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید، پچ رو بریزید، کرک رو تو پوشه ی بازی Replace کنید...

Vaioman
26-01-2011, 18:00
دوست عزیز
مشکل شما صددرصد از کرک ـه !
شما یه بار بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید، پچ رو بریزید، کرک رو تو پوشه ی بازی Replace کنید...
مرسی عزیز:11:
2 بار بازی رو پاک کردم دوباره ریختم اما نشد با لپ تاپم هم امتحان کردم اما بعد از ریختن آپدیت و کرک باز هم همون مشکل.یه لینک از کرک بده شاید این آپدیت که من دارم کرکش مشکل داره.

mf.designing
26-01-2011, 18:40
سلام

2 تا نکتست :
1- پچ جدید و کرک جدید بازی رو استفاده کنید
2- حتما درایو گرافیکتنو رو بروز کنید . (آخرین نسخه 264)

Vaioman
26-01-2011, 18:47
2 تا نکتست :
1- پچ جدید و کرک جدید بازی رو استفاده کنید
2- حتما درایو گرافیکتنو رو بروز کنید . (آخرین نسخه 264)

مرسی
من پچ جدید رو از این آدرس که تو همین تاپیک بود گرفتم:
اگه پچ دیگه ای هست لطفآ معرفی کنید.
در ضمن آخرین نسخه هم 266.99 است که 3 روز پیش نصب کردم.ولی کماکان این مشکل رو دارم.در ضمن کارت گرافیک لپ تاپم که ATI است و تو اون هم این مشکل هست.فکر نمیکنم به درایور کارت گرافیک مربوط باشه.

roteal2007
26-01-2011, 18:53
سلام دوستان من یه راهنمایی میخواستم اون مرحله که سوار یه هواپیما جاسوسی هستیم و باید هدایت یه گروه رو از تو هواپیما به عهده بگیریم چه کار باید بکنیم؟

marmolak kocholo
26-01-2011, 19:10
مرسی عزیز:11:
2 بار بازی رو پاک کردم دوباره ریختم اما نشد با لپ تاپم هم امتحان کردم اما بعد از ریختن آپدیت و کرک باز هم همون مشکل.یه لینک از کرک بده شاید این آپدیت که من دارم کرکش مشکل داره.

این لینک دانلود پچ 2 و 3 + کرک :

اینم لینک دانلود آخرین پچ + کرک هستش !

اینم لینک جداگنه برای کرک که همین الان آپلود کردم.

لینک دانلود کرک برای آپدیت 2 و 3 :

لینک دانلود برای آپدیت 4 :

اگه نتونستی دانلود کنی بگو لینک مستقیم برات بزارم ( چیره دیگه ای نمی خوای ؟ :31: :40: )

drs_mehry
26-01-2011, 20:10
مرحله زامبی را چجوری میشه save کرد ؟

simorgh_m3
26-01-2011, 22:33
آقایون یه ترینر خوب برای زامبی بزارین
این زامبی رو که نمیشه بالاتر از 7-8 رفت این پاور کجاست؟؟؟

shahi666
26-01-2011, 23:03
قسمتي كه توش گير كردم:
اول مرحله هلي كپتر ها ميان كه بالاي شهر نيرو پياده بكنن قلاب رو ميندازم به كف هلي كپتر كه با طناب بيام پايين يهو هلي كپتر منو مينزنن . هلي كپتر تو هوا چرخ ميزنه طناب هلم ميده و با يكي ديگه از پنجره يكي از ساختمون ها پرت ميشم تو ساختمون . بعداز كمي جنگ و بزن بزن ، خودمونو پيش گروه ميرسونيم ميريم تو خيابون . بيسيم چي تير خورد ه زخمي به ديوار تكيه داده . ميرم پيشش ازش گوشي رو ميگيرم همونجا كليد 6 رو معرفي ميكنه كه بله اگه اين كليد رو بزني ميتوني با هلي كپتر تماس بگيري و هدف مورد نظر رو نشون بدي تا هلي كپتر دخلشو بياره ؛ يه نفر بر هم واسه پوشش به نيروهاي پياده خودي باما تو خيابون ها حركت ميكنه كه يكي دو دقيقه بعد يه تانك دشمن از يه كوچه درمياد و نفر بر رو هم ميزنه كه بايد با هلي كپتر تانك رو نشون بدي كه هلي كپتر بياد و بزندش . هدف ها كه سه چهارتا هستن تو صحنه بهت معرفي ميشن كه بايد با 6به هلي كپتر نشون بدي و بعد هم هلي كپتر مياد و به مسلسل وراكت ميبنددشون بعد تو خيابون كه به پيش ميريم ته خيابون كه بعلت ريزش ساختمون بسته شده ميرم به خيابان موازي كه از پشت رد ميشه اونجاست كه بايد با كليد F بايد ديوار رو هل بديم . يكي از همرزمام كنار ديوار هست و ازم ميخواد كه كمكش كنم تا در يا ديوار هل بديم كه ميرم كمكش تا هل ميدم يهو يه انفجار يه ماشين رو كه كنار خيابون نزديكمون پارك شده رو بطرفمون پرتاب ميكنه كه اون موقع همه چي قاطي ميشه و بعداز يه كم همه جا تاريك ميشه و فقط صحنه سياه با نمايش مترفاصله تو وسط صحنه ديده ميشه .....

اینم عکسش :

توضیح : بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم ، آپدیت ها رو هم نصب کردم ولی درست نشد ، تو اون صحنه هم حدود 70 فریم میگیرم با نرم افزارش تست کردم و مشکلی از بابت ضعیف بودن سیتم ندارم ! درایور گرافیک هم آپدیت هست .

چیز دیگه ای هست که من نمیدونم؟:13:

Traceur
27-01-2011, 01:04
قسمتي كه توش گير كردم:

اینم عکسش :

توضیح : بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم ، آپدیت ها رو هم نصب کردم ولی درست نشد ، تو اون صحنه هم حدود 70 فریم میگیرم با نرم افزارش تست کردم و مشکلی از بابت ضعیف بودن سیتم ندارم ! درایور گرافیک هم آپدیت هست .

چیز دیگه ای هست که من نمیدونم؟:13:
اگه صحنه ی سیاه بصورت طولانی مدت میمونه مشکل از کرکتونه !!

mohammad1139
27-01-2011, 05:24
مشکل :
اونجائی که با کلارک باید برم و از رو پشت بوم باید بپریم تو یه اتاق بعدش چی کار باید کرد؟ نه در باز میشه نه دیگه جائی میپره هر جا میپرم میوفته میمیره...
چی کار باید کرد؟؟؟؟

bbp
27-01-2011, 09:42
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی داخل خود DVD فایل DirectX و vcredist_x86 رو نصب کردم مشکلم حل شد شما هم یک تست بزن ببین چی میشه

تمام اين كارهارو كردم اما بازم درست نشد :41:

nois3
27-01-2011, 12:02
مشکل :
اونجائی که با کلارک باید برم و از رو پشت بوم باید بپریم تو یه اتاق بعدش چی کار باید کرد؟ نه در باز میشه نه دیگه جائی میپره هر جا میپرم میوفته میمیره...
چی کار باید کرد؟؟؟؟
دوست عزیز شما لازم نیست کاری کنی‌ وقتی‌ شما میپری،دوستت هم پشتت میپره بد میاد اون یخچالو می‌زنه کنار پشتش یه عالمه تفنگ میبینی‌ از همونجا به بد باید ادامه بعدی. ( فک کنم اون در هم دوستت باز کنه یا ۱ در دیگه هست که بازه یادم نیست)
اگه این کارا انجام نشد ۱ بار دیگه از اول همین مرحله رو برید.

marmolak kocholo
27-01-2011, 12:12
مشکل :
چی کار باید کرد؟؟؟؟

شما اول باید برید عقب و دورخیز کنید، بعدش رسیدید به لبه، دکمه ی پرش رو بزنید.
منم تو همین مرحله چند دقیقه ای سرکار بودم ! چندبار انجام بدی میاد دسدت...

shahi666
27-01-2011, 14:44
اگه صحنه ی سیاه بصورت طولانی مدت میمونه مشکل از کرکتونه !!

همون آش و همون کاسه ! درست نشد...
ما که دیگه بیخیال این بازی شدیم ، مشکل که حل شدنی نیست و کسی هم نمیدونه باید چیکارش کرد.. :13:

drs_mehry
27-01-2011, 19:17
مرحله زامبی را چجوری میشه save کرد ؟
اصلا save داره یا نه؟

Traceur
27-01-2011, 20:23
همون آش و همون کاسه ! درست نشد...
ما که دیگه بیخیال این بازی شدیم ، مشکل که حل شدنی نیست و کسی هم نمیدونه باید چیکارش کرد.. :13:
این کار اشتباس و جدا این بازی ارزش وقت گذاشتن رو داره !
نمونش خودم که این مشکل رو نداشتم . پس مشکل شما هم حل شدنیه ! کمی صبر.

دوستان عزیز من تو اون مرحله که تو خلیج مکزیک سلاحهای یک ناو جنگی رو باید نابود کنیم موندم.
کارم با ناو تموم میشه یک هلی کوپتر میاد که واقعا تو زدنش عاجز شدم اگه جای خاصی رو داره که باید هدف بگیرم رو بگید که واقعا کلافه شدم ! :13:
ممنون :11:

R O O T
27-01-2011, 20:50
این کار اشتباس و جدا این بازی ارزش وقت گذاشتن رو داره !
نمونش خودم که این مشکل رو نداشتم . پس مشکل شما هم حل شدنیه ! کمی صبر.

دوستان عزیز من تو اون مرحله که تو خلیج مکزیک سلاحهای یک ناو جنگی رو باید نابود کنیم موندم.
کارم با ناو تموم میشه یک هلی کوپتر میاد که واقعا تو زدنش عاجز شدم اگه جای خاصی رو داره که باید هدف بگیرم رو بگید که واقعا کلافه شدم ! :13:
ممنون :11:

هلیکوپترتو اینور اونور حرکت بده بعد به اون یارو پشت سر هم شلیک کن :) سعی کن تو ملخی هاش :31: شلیک کنی