ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

mehdi30nema
19-11-2010, 17:06
۱کی‌ از مشکلات این بازی همین سیو بازی هست که بعضی‌ از دوستان فکر می‌کنن بازی سیو نشده.
شما وقتی‌ می‌خوای از ادامه بازی بری باید بری تو گزینه CAMPAIGN بد بک کنی‌ ۲باره میری تو CAMPAIGN حالا گزینه RESUME GAME میاد.
حالا میتونی‌ از ادامه بازی بری.

من چند بار امتحان کردم ولی فقط new game داشت .

simorgh_m3
19-11-2010, 17:37
سلام من کرک آفلاین مولتی رو گرفتم دارم بازی میکنم ولی رنکم آپدیت نمیشه چیکار کنم؟:20:

مگه میشه آفلاین بازی کرد میشه توضیح بدین کرکش رو هم بی زحمت بزار

hasanmotori
19-11-2010, 17:42
دروغی به اسم تاریخ (نقد بازی Call of duty Black Ops)

این جمله, اولین جمله ای است که ابتدای اولین پیش نمایش از بازی COD Black ops شنیده شد . پس این گونه نتیجه می گیریم که پایه و اسا س بازی در دل تاریخ پنهان شده و اسراری از ان را بر ملا می سازد که قبلا در اینگونه بازی ها شاهد ان نبودیم.

از نظر من بازی COD .B.O شاهکار و انقلابی در بین تمام بازی های اول شخص است و به سایرین رقبا ی خود نشان داد که هنوز داستان ها یی بسیار خاص و منحصر به فرد وجود دارند که بتوان از این داستان ها بازی هایی با بالانس فوق العاده ساخت .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر خیلی تیز و نکته سنج باشید و به تمامی دیالوگ ها و مکالمات در بازی دقت کنید شاید بتوانید کل داستان بازی را برای اولین بار که بازی را تمام می کنید (چون خودم بازی را ۲ بار تمام کردم فکر می کنم بازیخور ها ی دیگر نیز به ۱ بار تمام کردن این بازی قانع نباشند) متوجه شوید. شاید کمی در داستان بازی بزرگ نمایی کردم ولی خوب در نگاه کلی داستان خیلی هم پیچیده نیست ولی طرز به تصویر کشیدن داستان با هنری خاص ممکن است داستان را برای خیلی از مخاطبین پیچیده کرده باشد.......

متن کامل :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

david071
19-11-2010, 18:03
مگه میشه آفلاین بازی کرد میشه توضیح بدین کرکش رو هم بی زحمت بزار

برو اینجا

neon_91
19-11-2010, 18:25
دروغی به اسم تاریخ (نقد بازی Call of duty Black Ops)

این جمله, اولین جمله ای است که ابتدای اولین پیش نمایش از بازی COD Black ops شنیده شد . پس این گونه نتیجه می گیریم که پایه و اسا س بازی در دل تاریخ پنهان شده و اسراری از ان را بر ملا می سازد که قبلا در اینگونه بازی ها شاهد ان نبودیم.

از نظر من بازی COD .B.O شاهکار و انقلابی در بین تمام بازی های اول شخص است و به سایرین رقبا ی خود نشان داد که هنوز داستان ها یی بسیار خاص و منحصر به فرد وجود دارند که بتوان از این داستان ها بازی هایی با بالانس فوق العاده ساخت .

اگر خیلی تیز و نکته سنج باشید و به تمامی دیالوگ ها و مکالمات در بازی دقت کنید شاید بتوانید کل داستان بازی را برای اولین بار که بازی را تمام می کنید (چون خودم بازی را ۲ بار تمام کردم فکر می کنم بازیخور ها ی دیگر نیز به ۱ بار تمام کردن این بازی قانع نباشند) متوجه شوید. شاید کمی در داستان بازی بزرگ نمایی کردم ولی خوب در نگاه کلی داستان خیلی هم پیچیده نیست ولی طرز به تصویر کشیدن داستان با هنری خاص ممکن است داستان را برای خیلی از مخاطبین پیچیده کرده باشد.......

متن کامل :

قربون دهنت من میگم شما که کل داستان بازی رو فهمیدید بیاید برای بقیه تعریف کنید.من خودم یه چیزایی حالیمه از بازی ولی می خوام واقعا از جزئیات اون سر در بیارم چون اینجوریه که بازی لذت بخش میشه.پس هرکی واقعا داستان بازیرو به طور کامل می دونه بیاد برای ما هم تعریف کنه.

nois3
19-11-2010, 18:47
من چند بار امتحان کردم ولی فقط new game داشت .

شما برو داخل محل سیو بازی سیوهارو پاک کن
۱ مرحله برو بعد برای ادامه بازی اون کارو انجام بده.
محل سیو بازی:
X:\Call of Duty - Black Ops\players\save

sajad-tnt
19-11-2010, 19:05
سلام دوستان.

بلاخره من بازيرو گرفتم و نصب كردم :26:.
ولي همون اول (بعد از ديدن دموي اوليه بازي ، همونجايي كه روي صندلي هست و...:31:) صفحه سياه ميشه و اين ارور زيز رو ميده :41:! :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسيستم من :

CPU : INTEL PENTIUM 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.20Ghz)
VGA : NVIDIA XFX GEFORCE 9500 GT 1GB
RAM : TRANSCEND 2GB DDR2 800
HDD : WESTERN DIGITER 500GB

دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد.:37:
ممنونم.:11::40:
دوستان كمكم كنيد:19: :19:... خواهش ميكنم :11:... .

Mehran Gamer
19-11-2010, 19:27
دوستان كمكم كنيد:19: :19:... خواهش ميكنم :11:... .

سلام ، خوب دوست عزیز این که تابلو هست شما باید Direct X سیستمون رو باید Update کنین ، یعنی جدیدترین نسخه Direct X رو باید دانلود کنین ... :20:
و نصبش کنین

alpha007
19-11-2010, 19:29
من تو اون مرحله ای که کابل برق رادار رو قطع میکنه میخواد از رو پل رد بشه گیر کردم
آرپیجی زنه میادو فرتی میزنه، نمیشه از پل رد شد
ایراد از کرکه؟

R O O T
19-11-2010, 19:49
من تو اون مرحله ای که کابل برق رادار رو قطع میکنه میخواد از رو پل رد بشه گیر کردم
آرپیجی زنه میادو فرتی میزنه، نمیشه از پل رد شد
ایراد از کرکه؟

نه دوست عزیز باید با سرعت بیاید و پرش کنید :46:

hamed_dij
19-11-2010, 19:49
سلام بچه ها من يه مشكل بزرگ دارم
بازي رو كه اجرا ميكنم شديدا افت فريم داره و بازي كه شروع ميشه تو مرحله اول از در كه ميرم بيرون گير ميكنه و ريسيت ميشه

اين هم سيستمم:
graphic:ati 4850 1gb ram
ram:2gb
cpu:3.00full
مشكل چيه سيستمم پايينه يا مشكل از خود بازي هست؟

alpha007
19-11-2010, 19:59
نه دوست عزیز باید با سرعت بیاید و پرش کنید :46:
بابا این رفیقش که جلوتر شه میادو جلوشو میگیره
اصلا کلافم کرده

Mehran Gamer
19-11-2010, 20:15
ما که اولش موندیم دارم حالتم رو تنظیم میکنم سخت ، آسان ، ...
البته بعضی مواقع صفحه سیاه میشه و میزنه بیرون ... :(

Bahman No1
19-11-2010, 20:22
سلام !در مرحله ی یکی مونده به آخر (همون جا که میسون دیوونه شده ) هادسون با مشت میزنه تو صورتمون بعد یدفعه بازی قاطی میکنه .هادسون رو صورتش عینک آفتابی ظاهر میشه ... کلتش تبدیل به مسلسل میشه و بازی هنگ میکنه...
این اتفاق برای شما هم افتاده یا مشکل از جای دیگست ؟
لطفا راهنمایی کنید!

Danial_4139
19-11-2010, 20:32
آقا این مشکل صفحه سیاه چیه ؟

تو ویتنام تو جنگ شهری یه جا با کمک یکی یه در رو حل میدیم که یه دفعه صفحه سیاه میشه و دیگه ...

اینا مشکل کرک بازی هست یا مشکل خود بازی ؟ من که به عمرم اینقدر باگ تو یه بازی ندیده بودم :19:

R O O T
19-11-2010, 20:32
سلام !در مرحله ی یکی مونده به آخر (همون جا که میسون دیوونه شده ) هادسون با مشت میزنه تو صورتمون بعد یدفعه بازی قاطی میکنه .هادسون رو صورتش عینک آفتابی ظاهر میشه ... کلتش تبدیل به مسلسل میشه و بازی هنگ میکنه...
این اتفاق برای شما هم افتاده یا مشکل از جای دیگست ؟
لطفا راهنمایی کنید!

قبل از مشت خوردن بازی رو به صورت Windows mode دربیارین... این طور ی اون صحنه شاهد فریز شدن هادسون نمیشین.

Bobby Sands
19-11-2010, 21:43
دوستان برنامه دو نقطه صفر امشب صدای آمریکا رو دیدین . یه بخشش راجع به این بازی بود . تازه الان فهمیدم ما که این بازی رو کرک شده میخریم از چه نعماتی بی بهره می مونیم :41:
امکان داره راهی پیدا بشه که بشه انلاین بازیش کرد؟
این مدل شرط بندی که گفت خیلی خفن بود . هر نفر یک هفت تیر با فقط یک گلوله ، چه شود !!!:21:

saamy4
20-11-2010, 00:15
آقا این مشکل صفحه سیاه چیه ؟

تو ویتنام تو جنگ شهری یه جا با کمک یکی یه در رو حل میدیم که یه دفعه صفحه سیاه میشه و دیگه ...

اینا مشکل کرک بازی هست یا مشکل خود بازی ؟ من که به عمرم اینقدر باگ تو یه بازی ندیده بودم :19:
من هم اتفاقا همینجا گیر کردم! باید چیکارش کنیم کسی میدونه؟

B.3.S.T
20-11-2010, 00:23

من هم اتفاقا همینجا گیر کردم! باید چیکارش کنیم کسی میدونه؟

دقیق منم همین مشکل رو داشتم بار اول...تنها راهش اینه که همون مرحله رو از اول برید درست میشه:46:
این مشکل از خود بازی هست و هیچ ربطی هم به کرک نداره...(الکی وقتتون رو واسه دان کردن انواع و اقسام کرک تلف نکنید)

alizshah
20-11-2010, 03:06
دوستان برنامه دو نقطه صفر امشب صدای آمریکا رو دیدین . یه بخشش راجع به این بازی بود . تازه الان فهمیدم ما که این بازی رو کرک شده میخریم از چه نعماتی بی بهره می مونیم :41:
امکان داره راهی پیدا بشه که بشه انلاین بازیش کرد؟
این مدل شرط بندی که گفت خیلی خفن بود . هر نفر یک هفت تیر با فقط یک گلوله ، چه شود !!!:21:

برادر شما عقب موندی ! :31:
الان بچه ها 300 نفری میشن که بازی رو خریدن
اگه خواستی بگو

Bobby Sands
20-11-2010, 08:53
برادر شما عقب موندی ! :31:
الان بچه ها 300 نفری میشن که بازی رو خریدن
اگه خواستی بگو
کو کجاست؟ منم میخوام . یعنی اوریجینالشو خریدن؟ از کجا میشه خرید؟ این طرفای ما که کرک شدش هم به زور گیر میاد چه برسه با اصلش:31:
قیمتش چنده؟ یه آماری به ما بدین ممنون میشم.

paroucia
20-11-2010, 08:57
درود
مال من تو بازی میره و دمو هم نشون میده و سختی بازی هم انتخاب می کنم اما وقتی دمو تموم میشه و می خواد بره تو بازی این ارور رو میده:
البته با تغییر رزولوشن گاهی این ارور هم میره و فقط تصویر سیاه میشه.
دایرکس هم عوض کردم افاقه نکرده.دایرکس های بالاتر هم یه چیزایی داشتم نصب کردم هنوز که هنوزه نتونستم بازی کنم.تو رو به خدا یه کمکی بکنی!

sajad-tnt
20-11-2010, 11:16
سلام ، خوب دوست عزیز این که تابلو هست شما باید Direct X سیستمون رو باید Update کنین ، یعنی جدیدترین نسخه Direct X رو باید دانلود کنین ... :20:
و نصبش کنین
سلام دوست من.

من هم Direct X خودش رو نصب كردم و هم بازيهاي جديد ديگه رو (Fifa2011،PES و ...) .
اما هنوز مشكل (سياه شدن صفحه) رو دارم:19:!
راستي اين مشكل ربطي به كرك نداره :31:!! .

دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد :11:... .
ممنونم.:40:

golmohammadi
20-11-2010, 11:57
سلام دوستان
منم خریدش
بدون کرک هست (2 دیسک)
البته بایستی دایرکتس Microsoft Visual C++ 2008 را نیز نصب کرد
خب حالا تو بازی من کمی تیک داره جریان چیه ؟
تا حالا نبوده بودم تو کال او تیکی باشه
اما گرافیک بازی بهتر شده یه نمه

nois3
20-11-2010, 12:16
سلام دوست من.

من هم Direct X خودش رو نصب كردم و هم بازيهاي جديد ديگه رو (Fifa2011،PES و ...) .
اما هنوز مشكل (سياه شدن صفحه) رو دارم:19:!
راستي اين مشكل ربطي به كرك نداره :31:!! .

دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد :11:... .
ممنونم.:40:
سیاه شدن تصویر رو باید با driver جدید کارت گرفیکت حل کنی‌.

سلام دوستان
منم خریدش
بدون کرک هست (2 دیسک)
البته بایستی دایرکتس Microsoft Visual C++ 2008 را نیز نصب کرد
خب حالا تو بازی من کمی تیک داره جریان چیه ؟
تا حالا نبوده بودم تو کال او تیکی باشه
اما گرافیک بازی بهتر شده یه نمه
اگه ویندوز شما سون هست موقع بازی مودم ADSL خودتو خاموش کن.

parsa5564
20-11-2010, 12:21
تو یه مرحله میرم کابل هرو پاره می کنم تا صدا قطع بشه بعد باید از روی پل رد بشیم که با ارپیجی میزنه پل رو خراب می کنه و یکی از یارام میفته ÷ایین که من باید دستشو بگیرم.ولی نمیشه و بعد میگه شما نتونستید با تیمتون باقی بمونید و برمیگرده اول
اینجارو باید چیکار کنم؟

hamed30
20-11-2010, 12:29
با سلام
ما که هر بلایی سرش آوردیم این لگ برطرف نشد نه پچ نه کرک نه پایین آوردن گرافیک ،مودم هم سر کاریه .بریم MOH بازی کنیم بهتره حداقل باگ رو میشه تحمل کرد ولی لگ رو نه .اینقدر به هوش مصنوعی MOH گیر دادند اینم که هوش مصنوعیش افتضاحه ،تو خیلی از صحنه ها یارای خودی پشت به دشمن وایستادن ولی دشمن بهشون کار نداره سختی بازی هم مال اینه که تیر دشمن کاری تره

*Ali*
20-11-2010, 13:48
سلام دوستان
یه نسخه ریپک دانلود کردم و نصب کردم . ویندوزم XP هست . وقتی بازی رو اجرا میکنم حدود 2 دقیقه طول میکشه تا صفحه Press any key بیاد بعدش هم دو برابر همین مقدار لودینگ بازیه و طول میکشه که بره تو بازی ولی توی بازی مشکلی ندارم و روونه . خارج هم که میخوام بشم باز هم همینجوری صفحه سیاه میمونه و هیچ طریقی خارج نمیشه .
همین بازی رو روی یه لپ تاپ با مشخصات ضعیف تر با Win 7 64bit به راحتی بالا میاد یعنی دیگه این همه طول نمیکشه بره تو بازی و بعدش خارج هم میشه
مشکل از چی میتونه باشه دوستان ؟

golmohammadi
20-11-2010, 13:55
سیاه شدن تصویر رو باید با driver جدید کارت گرفیکت حل کنی‌.

اگه ویندوز شما سون هست موقع بازی مودم ADSL خودتو خاموش کن.
xp هست
سون نیست

Danial_4139
20-11-2010, 14:03
به یه نتیجه جالب در مورد هوش مصنوعی بازی رسیدم که در90% از مواقعی که میمیرم یکی از افراد خودی که پشتم ایستاده وقتی میخواد به دشمن شلیک کنه اگر من جلوش باشم میزنه منم میکشه !!!

اگر شات گان دستش باشه که دیگه هیچ نصف گروه رو تیکه پاره مکینه تا یه سربازه دشمن رو بکشه :13:

یعنی اگر این بازی تک نفره بود من تو نصف روز رو Veteran تمام میکرد ولی همین باگ شلیک از پشت به نفر خودی نمیذاره خوب پیشروی کنم :41:

popowoody
20-11-2010, 15:35
من با این راه مشکل لگ رو حل کردم ! فایل زیر رو دانلود کنید و در مسیر بازی فولدر Players نصب کنید و گزینه Yes To All رو بزنید و به اینترنت وصل نباشید و بازی رو اجرا کنید :

matrix_3s
20-11-2010, 15:48
به یه نتیجه جالب در مورد هوش مصنوعی بازی رسیدم که در90% از مواقعی که میمیرم یکی از افراد خودی که پشتم ایستاده وقتی میخواد به دشمن شلیک کنه اگر من جلوش باشم میزنه منم میکشه !!!

اگر شات گان دستش باشه که دیگه هیچ نصف گروه رو تیکه پاره مکینه تا یه سربازه دشمن رو بکشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی اگر این بازی تک نفره بود من تو نصف روز رو Veteran تمام میکرد ولی همین باگ شلیک از پشت به نفر خودی نمیذاره خوب پیشروی کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درسته دوست عزیز
بیشتر از اینکه دشمن بکشه یارمون از پشت میزنه.......................
سوتی زیاد داره........!!!!!

*Ali*
20-11-2010, 16:18
دوستان کسی برای مشکل من راه حلی نداره ؟

یه نسخه ریپک دانلود کردم و نصب کردم . ویندوزم XP هست . وقتی بازی رو اجرا میکنم حدود 2 دقیقه طول میکشه تا صفحه Press any key بیاد بعدش هم دو برابر همین مقدار لودینگ بازیه و طول میکشه که بره تو بازی ولی توی بازی مشکلی ندارم و روونه . خارج هم که میخوام بشم باز هم همینجوری صفحه سیاه میمونه و هیچ طریقی خارج نمیشه .
همین بازی رو روی یه لپ تاپ با مشخصات ضعیف تر با Win 7 64bit به راحتی بالا میاد یعنی دیگه این همه طول نمیکشه بره تو بازی و بعدش خارج هم میشه

nois3
20-11-2010, 16:25

اگر شات گان دستش باشه که دیگه هیچ نصف گروه رو تیکه پاره مکینه تا یه سربازه دشمن رو بکشه :13:

یعنی اگر این بازی تک نفره بود من تو نصف روز رو Veteran تمام میکرد ولی همین باگ شلیک از پشت به نفر خودی نمیذاره خوب پیشروی کنم :41:
عزیز این نشونه واقعی یا طبیعی بودن بازی دیگه.حالا هوش مصنوعی بازی ضعیفه حرفی‌ درش نیست.

xp هست
سون نیست
فک کنم شما سخت افزارتون ضعیف باشه

سلام دوستان
من احساس می‌کنم دمو یا همون فیلمهای بازیو حذف کردن شما فک میکنی‌ که لود بازی طول میکش.

با سلام
ما که هر بلایی سرش آوردیم این لگ برطرف نشد نه پچ نه کرک نه پایین آوردن گرافیک ،مودم هم سر کاریه .بریم MOH بازی کنیم بهتره حداقل باگ رو میشه تحمل کرد ولی لگ رو نه .اینقدر به هوش مصنوعی MOH گیر دادند اینم که هوش مصنوعیش افتضاحه ،تو خیلی از صحنه ها یارای خودی پشت به دشمن وایستادن ولی دشمن بهشون کار نداره سختی بازی هم مال اینه که تیر دشمن کاری تره
شما هم شاید سخت افزارت ضعیف باشه که lag داری
داخل ویندوز سون که مشکل با خاموشی مودم ADSL حل می‌شه
من هم lag داشتم ولی‌ مودمو موقع بازی خاموش می کردم حل شد

xzero
20-11-2010, 17:02
من با این راه مشکل لگ رو حل کردم ! فایل زیر رو دانلود کنید و در مسیر بازی فولدر Players نصب کنید و گزینه Yes To All رو بزنید و به اینترنت وصل نباشید و بازی رو اجرا کنید :

من این کارو کردم ولی کوچیکترین تغییری ایجاد نشد!

popowoody
20-11-2010, 17:02
برای من که شد !!

parsa5564
20-11-2010, 17:07
تو یه مرحله میرم کابل هرو پاره می کنم تا صدا قطع بشه بعد باید از روی پل رد بشیم که با ارپیجی میزنه پل رو خراب می کنه و یکی از یارام میفته ÷ایین که من باید دستشو بگیرم.ولی نمیشه و بعد میگه شما نتونستید با تیمتون باقی بمونید و برمیگرده اول
اینجارو باید چیکار کنم؟

کسی کمک نمیکنه؟

xzero
20-11-2010, 18:08
کسی کمک نمیکنه؟

شما اینجا کاری لازم نیست که انجام بدین! وقتی اون یارو ار پی جی میزنه یارت پرت میشه پایین و نمیتونی کمکش کنی!
باید سریع از روی اون قسمت پل که خراب شده بپری اونور پل!

hamed30
20-11-2010, 18:32
عزیز این نشونه واقعی یا طبیعی بودن بازی دیگه.حالا هوش مصنوعی بازی ضعیفه حرفی‌ درش نیست.

من احساس می‌کنم دمو یا همون فیلمهای بازیو حذف کردن شما فک میکنی‌ که لود بازی طول میکش.

شما هم شاید سخت افزارت ضعیف باشه که lag داری
داخل ویندوز سون که مشکل با خاموشی مودم ADSL حل می‌شه
من هم lag داشتم ولی‌ مودمو موقع بازی خاموش می کردم حل شد
ببخشید . آخه من تو هیچکدوم از سری های این بازی همچین مشکلی نداشتم،سیستمم داغون هست ولی نه اونقدر که با پایین آوردن گرافیک هم درست نشه
cpu : athlon x3
graphic : nvidia 8600gt 512mb
ram :2gb

*Ali*
20-11-2010, 18:58
آره دیگه گفتم که نسخه ریپکه ...
ولی دیگه خیلیه اگه فیلم ها حذف بشه دیگه نباید صفحه سیاه نشون بده که ... من روی لپ تاپم با win 7 64bit اصلا اینججوری معطل نمیشم

Angel Of Darkness
20-11-2010, 19:04
سلام بعضی جاها ترینر برای v1.1 درست کردن
پچ 1.1 اومده مگه ؟

سوال دوم :
من تو بازی مشکل ندارم ولی موقعی که save & exit رو میزنم همه جا سیاه میشه و 10 ساعتم بمونم بیرون نمیاد :41:

بابا مشکلو خودم فهمیدم عملیات سیاه = صفحه سیاه :31:

paroucia
20-11-2010, 19:25
تا به حال شرکتی بازی رو داده بیرون؟که بدون مشکل اجرا بشه؟

S A M S U N G
20-11-2010, 20:14
سلام .

برای بار سوم این بازی رو دانلود کردم . و خوشبختانه هیچ مشکلی نداره .

محتویات فایل دانلود :

متاسفانه تمام کرکهائی که تا قبل از این کرک تست کردم این مشکلات رو داشت :

موقع استارت بازی صفحه سیاه همینطور باقی میموند و سیستم هنگ میکرد .
موقع استارت بازی صفحه سیاه طول میکشید لود بشه و همینطور موقع رفتن مراحل بالاتر .
بیشترین لگ داشت .
اواسط مراحل اول بازی هنگ میکرد .
صدا قطع میشد .

خب این کرک رو که واستون آپلود میکنم تمام این مشکلات رو واسه من دیگه نداره به جز یه خورده لگی که زیاد به چشم نمیاد .

این کرک همون کرک SkidRoW هستش ولی نمیدونم چرا :دی این دفعه هیچکدوم از مشکلات رو نداره !

پسورد فایل :

RS

HF

MU

MF

FS

FSO

2SH

امیدوارم مشکل دوستانی که مشکل داشتند حل بشه !

مخلصیم .

paroucia
20-11-2010, 20:51
کرکی که لطف کردید و گذاشتید و دانلود کردم اما همچنان با مشکل صفحه مشکی دست و پنجه گرم می کنیم!

Angel Of Darkness
20-11-2010, 21:19
سلام با این کرک تمام مشکلاتم حل شد 60 فرم تو صحنه های معمولی و 35 تا 40 فرم تو درگیری وانفجارات میگیرم دیگم صحنه سیاه نشد تا حالا لگم ندارم
16 مگ

منبع

silent-assassin
20-11-2010, 21:23
سلام

بچه ها 2 تا سوال دارم

اولا من وقتی از وسط یه مرحله به طور کامل از بازی میام بیرون دفعه بعد باید مرحله را کامل بازی کنم.چرا؟

دوم اینکه این بازی قابلیت lan داره؟

havas_1980
20-11-2010, 21:26
خیلی جالب شد... نمیدونم چرا خودم هواسم به این نکته نبود که اولین پچی که 12 نوامبر منتشر شد (Call of Duty Black Ops Update 1) ایرادت بخش چند نفره رو برطرف میکرد. یعنی عملا برای بخش تک نفره بی تاثیر بوده! (پیر شدیم دیگه!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما همین امروز دو تا پچ دیگه برای بازی منتشر شده: یکیش میشه دومین پچ برای بخش چند نفره و پچ دیگری هم میشه اولین پچ برای بخش تک نفره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطبق توضیحات اولین پچ برای برای بخش تکنفره به صورت زیر هست:

Call of Duty: Black Ops

CPU performance improvements
Zombie matchmaking improvements
Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
Fix for ADS while holding shift as a sniper

پس منتظر کرک این پچ ها باشین.

Scary Feelings
20-11-2010, 22:13
میگم اگه این ارور Steam رو میده یعنی بندازیم دور بازیه رو دیگه؟

djmd
20-11-2010, 22:42
خوب این بازی مثل اینکه مشکل خورش ملسه !
آقا ما این کرک skidrow رو ریختیم همونی که تو سایت gamecopyworld هست خلاصه هیچی بازی هیچ مشکل خاصی نداره فقط save نمیشه ! مثلا من از اول بازی تا اونجایی که فیدل کاسترو رو تو اتاق با اون دختره می کشی بازی کردم اومدم بیرون .. دوباره رفتم تو بازی ازونجا به بعد نیومد ! تازه اولش که بازی رو دوباره بازکردم اصلا چیزی به نام continue نداشت ! یه بار باید برم تو منو setting بیام بیرون تا اون گزینه فعال بشه ! (<- اینش دیگه واقعا مسخره بود :دی)

nois3
20-11-2010, 22:50
ببخشید . آخه من تو هیچکدوم از سری های این بازی همچین مشکلی نداشتم،سیستمم داغون هست ولی نه اونقدر که با پایین آوردن گرافیک هم درست نشه
cpu : athlon x3
graphic : nvidia 8600gt 512mb
ram :2gb
دوست عزیز حرف شمارو قبول دارم ولی‌ دلیل نمی‌شه که تنظیمات گرافیک رو تا اخر بیارید پائین بازی راحت تر اجرا بشه.
اگه بتونید بفهمید در حین بازی چند درصد از cpu و ram شما استفاده می‌شه،شاید بشه فهمید که از لحاظ سیستمی‌ شما مشکلی‌ ندارید.
در ضمن موقع بازی آنتی ویروس خودتو خاموش کن.(تاثیر گزاره)

آره دیگه گفتم که نسخه ریپکه ...
ولی دیگه خیلیه اگه فیلم ها حذف بشه دیگه نباید صفحه سیاه نشون بده که ... من روی لپ تاپم با win 7 64bit اصلا اینججوری معطل نمیشم
اینی که شما میگی‌ این مشکل تو ویندوز سون وجود نداره نشان برتری ویندوز سون نسبت به اکس‌پی هست.
دو راه بیشتر وجود نداره:
۱- نصب ویندوز محبوب سون
یا
۲-خرید نسخه سالم و کامل

Benygh
20-11-2010, 23:00
سلام، چطور میتونم COD رو CO-OP بازی کنم ؟ هر دو ویندوز 7 هستند.

Angel Of Darkness
20-11-2010, 23:00
د وستانی که مشکل resume دارن
نمیدونم چرا ولی وقتی وارد منو میشی قسمت تک نفره resume نداره ولی بری بیرون دوباره بری resume میاد

nois3
20-11-2010, 23:03
خوب این بازی مثل اینکه مشکل خورش ملسه !
آقا ما این کرک skidrow رو ریختیم همونی که تو سایت gamecopyworld هست خلاصه هیچی بازی هیچ مشکل خاصی نداره فقط save نمیشه ! مثلا من از اول بازی تا اونجایی که فیدل کاسترو رو تو اتاق با اون دختره می کشی بازی کردم اومدم بیرون .. دوباره رفتم تو بازی ازونجا به بعد نیومد ! تازه اولش که بازی رو دوباره بازکردم اصلا چیزی به نام continue نداشت ! یه بار باید برم تو منو setting بیام بیرون تا اون گزینه فعال بشه ! (<- اینش دیگه واقعا مسخره بود :دی)
آره فکر کنم مال همه این شکلی‌ باشه:31:
مال منم این شکلی‌ هست::2:
می‌خوای از ادامه بازی بری باید بری تو گزینه CAMPAIGN بد بک کنی‌ ۲باره میری تو CAMPAIGN حالا گزینه RESUME GAME میاد :10:

htotti2006
20-11-2010, 23:05
با سلام بچه ها من اینجا گیر کردم باید چکار گنم؟

bar333lona
20-11-2010, 23:15

کاری نداره که مثل حیوون سروتو بنداز پایین در برو اصلا آدم ها رو بکشی تاثیرنداره چون همش جایگزین میشن باید خودتو برسونی اون پایین به اونجا که برسی خود به خود دشمن ها از بین میرن به همین راحتی به همین خوشمزگی :31:

The Rover
20-11-2010, 23:16
اول باید کاور بگیری تا زنده بمونی!
بعد بری جلوی اون بشکه F بزنی تا با لقد پرتش کنه!

nois3
20-11-2010, 23:28
کاری نداره که مثل حیوون سروتو بنداز پایین در برو اصلا آدم ها رو بکشی تاثیرنداره چون همش جایگزین میشن باید خودتو برسونی اون پایین به اونجا که برسی خود به خود دشمن ها از بین میرن به همین راحتی به همین خوشمزگی :31:
من همین کاری که میگی‌ رو ۱۰ بار کردم.ولی‌ خوش مزه نبود،تلخ تلخ بود.:31::2:

saamy4
21-11-2010, 00:08
من هنوز تو قسمت ویتنام گیر کردم! اونجا که باید در رو هول بدیم بعد یه دفعه ماشین منفجر میشه! همینکه پرت میشم همه جا سیاه میشه! فقط آمار گلوله ها گوشه تصویر هست و اون نقطه هایی رو که باید خودمون رو بهش برسونیم(همین که مینویسه 44 متر مونده (مثلا))
ده بار هم از اول رفتم درست نشده!

Mahyar25
21-11-2010, 00:38
واسه من اینجا گیر میکنه بازی . چیکار کنم؟

Mahyar25
21-11-2010, 01:21
واسه من اینجا گیر میکنه بازی . چیکار کنم؟

ایول جوابمو تو چند صفحه قبل پیدا کردم درست شد
پوزش واسه پست اضافه:11:

golmohammadi
21-11-2010, 01:50
اب بابا مگه میشه اخه

kurosh08
21-11-2010, 09:42
من که فعلاً بازی رو گذاشتم کنار :19:
با این لگی که داره اصلاً بازی کردن حال نمیده. تازه اگه همه گزینه ها رو Low قرار بگیری نه تنها گرافیک بازی مضخرف میشه بلکه بازم یه لگایی میزنه!!!!!
حالا منتظرم تا نسخه درست و حسابی تر یا حداقل یه پچ باحال واسه این بازی بیاد.
چقدر منتظر این بازی بودم.
فعلاً دارم Splinter Cell Conviction رو بازی میکنم.

hobgoblin
21-11-2010, 09:56
من که فعلاً بازی رو گذاشتم کنار :19:
با این لگی که داره اصلاً بازی کردن حال نمیده. تازه اگه همه گزینه ها رو Low قرار بگیری نه تنها گرافیک بازی مضخرف میشه بلکه بازم یه لگایی میزنه!!!!!
حالا منتظرم تا نسخه درست و حسابی تر یا حداقل یه پچ باحال واسه این بازی بیاد.
چقدر منتظر این بازی بودم.
فعلاً دارم Splinter Cell Conviction رو بازی میکنم.

من دو بار بازي رو روي دو تا سيستم مختلف بدون كوچكترين لگ تموم كردم. با آخرين تنظيمات گرافيكي

مطمئن باش اگه بازيت نسخه اصليه(نسخه استيم يا اون نسخه روسي انگليسي شده قبل از ريليز اصلي نيست )
و Directx و درايور كارت گرافيكت آخرين ورژنه و بازي رو با پچ ارائه شده آپديت كردي و آخرين كرك رو ريختي به هيچ وجه نبايد لگ داشته باشي مگه اينكه سيستمت ضعيف باشه.

golmohammadi
21-11-2010, 10:38
رم : 2 گیگ
سی پی یو : دوال کور 2.2
گرافیک : جی فورز 8600 جی تی 1 گیگ

اینا برای کال او یعنی کمه ؟
مشکل باید یه جای دیگه باشه

hobgoblin
21-11-2010, 11:07

اين سيستم دقيقا شرايط MINIMUM" SYSTEM REQUIREMENTS "رو داره.

كه اين يعني اين سيستم فقط بازي رو اجرا مي كنه. همين

براي اجراي ايده آل بايد سيستم به مراتب بهتري داشته باشين

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

• CPU: Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
• RAM: 2GB
• HDD: 12GB of free space
• VIDEO: Shader 3.0 or better; 256MB NVIDIA GeForce 8600GT DirectX 9.0c or better
• SOUND: DirectX 9.0c-compatible
• DirectX: 9.0c

S A M S U N G
21-11-2010, 11:22

سلام .

به طور کلی گل محمدی جان به نظرم مشکل از بازی هستش ( حالا نمیدونم گرافیک اینقدر بالا رفته که لگ میزنه یا .... )

من MW2 رو در صحنه های عادی 110 فریم و صحنه های اکشن حداقل 91 فریم میگرفتم .

این بازی صحنه های عادی 70 فریم و صحنه های اکشن از 20 فریم تا 41 فریم میگیرم .

مخلصیم .

e2e
21-11-2010, 12:11
سلام .

به طور کلی گل محمدی جان به نظرم مشکل از بازی هستش ( حالا نمیدونم گرافیک اینقدر بالا رفته که لگ میزنه یا .... )

مخلصیم .
بازی هیچ مشکلی نداره من رو آخرین تنظیمات گرافیکی رو رزولیشن 1080*1920 با antialising 16Xq بازی رو 82 فریم بازی کردم البته کارتمو یه کمی اور کرده بودم.

sajad-tnt
21-11-2010, 12:17
سلام دوستان.

بلاخره من بازيرو گرفتم و نصب كردم :26:.
ولي همون اول (بعد از ديدن دموي اوليه بازي ، همونجايي كه روي صندلي هست و...:31:) صفحه سياه ميشه و اين ارور زيز رو ميده :41:! :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسيستم من :

CPU : INTEL PENTIUM 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.20Ghz)
VGA : NVIDIA XFX GEFORCE 9500 GT 1GB
RAM : TRANSCEND 2GB DDR2 800
HDD : WESTERN DIGITER 500GB

دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد.:37:
ممنونم.:11::40:

سلام دوستان.
كسي ميتون لينك آخرين نسخه DirectX رو برام بزاره كه ديگه ارور بالا رو نده (:31:)!!
(راستي با نصب آخرين نسخه DirectX مشكلم حل ميشه يا نه :19:؟؟!!!)

هميشه موفق و پيروز باشيد.:40:

golmohammadi
21-11-2010, 12:29
بازی هیچ مشکلی نداره من رو آخرین تنظیمات گرافیکی رو رزولیشن 1080*1920 با antialising 16Xq بازی رو 82 فریم بازی کردم البته کارتمو یه کمی اور کرده بودم.
چطور ورژنهای قبلی را بدون مشکل باز میکرد ؟
بعدشم این مشکل که من میگم از ضعیف بودن سیتم نیست
چون در بعضی جاها وقفه داره
یعنی اینطور نیست که سیستم نکشه
خلاصه فرق میکنه
حالا بیخیال

سلام دوستان.
كسي ميتون لينك آخرين نسخه DirectX رو برام بزاره كه ديگه ارور بالا رو نده (:31:)!!
(راستي با نصب آخرين نسخه DirectX مشكلم حل ميشه يا نه :19:؟؟!!!)

هميشه موفق و پيروز باشيد.:40:
directx که بهمراه بازی معمولا وجود داره

S A M S U N G
21-11-2010, 12:45
سلام .

مثل اینکه کرک مالتی پلیر هم اومد !

دوستانی که بازی رو تمام کردن فقط تست کنن تا در صورت خراب بودن سیو بازی خراب نشه .

اول فایل زیر رو دانلود کنین که شامل 2 فایل : BLACKOPSMP.EXE و config_mp.cfg هستش .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو بعد مراحل زیر به ترتیب :

در ضمن نویسنده متذکر شده که این کرک فقط روی بازیی جواب میده که با کرک گروه Skidrow کرک شده باشه . برای این کار از صندلی اول بازی برید پشت کامپیوتر و این رو تایپ کنین : 3ARC UNLOCK

نتیجه رو اعلام کنین .

مخلصیم .

matrix_3s
21-11-2010, 12:46
سلام .

مخلصیم .
با چه کارتی باری میکنید دوستان.............؟؟؟؟

sajad-tnt
21-11-2010, 12:54
directx که بهمراه بازی معمولا وجود داره
آره بهمراه بازي هست ! ولي نميدونم چرا اون ارور رو ميده :23:؟؟؟
بخدا اونقدر اعصابم خرابه كه ميگم dvd هاي بازي رو بشكنم و خلاص :9: ...

Hunter lord
21-11-2010, 15:19
سلام .

دوستانی که بازی رو تمام کردن فقط تست کنن تا در صورت خراب بودن سیو بازی خراب نشه .

اول فایل زیر رو دانلود کنین که شامل 2 فایل : BLACKOPSMP.EXE و config_mp.cfg هستش .

در ضمن نویسنده متذکر شده که این کرک فقط روی بازیی جواب میده که با کرک گروه Skidrow کرک شده باشه . برای این کار از صندلی اول بازی برید پشت کامپیوتر و این رو تایپ کنین : 3ARC UNLOCK

نتیجه رو اعلام کنین .

مخلصیم .

من امتحانش کردم . درست بود و مشکلی نداشت .

ولی این مولتی پلیرش با هوش مصنوعی نیست ؟ ؟ ؟

parsa5564
21-11-2010, 15:36
من امتحانش کردم . درست بود و مشکلی نداشت .

ولی این مولتی پلیرش با هوش مصنوعی نیست ؟ ؟ ؟

یعنی چی هوش مصنوعی نیست؟
شما مشکلی نداشتی برای مولتی؟

اینم لینک مستقیم این کرک

Benygh
21-11-2010, 15:46
ممکنه کسی به من بگه چطور میشه CO-OP بازی کرد ؟

AMIR.KIK
21-11-2010, 15:55
آره بهمراه بازي هست ! ولي نميدونم چرا اون ارور رو ميده :23:؟؟؟
بخدا اونقدر اعصابم خرابه كه ميگم dvd هاي بازي رو بشكنم و خلاص :9: ...
اینو دانلود کن و نصب کن مشکلت حل میشه

silent-assassin
21-11-2010, 16:28
ممکنه کسی به من بگه چطور میشه CO-OP بازی کرد ؟

منم این سوال را چند صفحه قبل پرسیدم اما جوابی نشنیدم!

ممنون میشیم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند

S A M S U N G
21-11-2010, 16:38
سلام .

آنلاین که نیست ولی واسه LAN هستش فکرکنم !

منم یه ذره رو رفتم :

مخلصیم .

BMW.M3_E46
21-11-2010, 16:46
سلام .

الان اینی که شما نوشتی برای offline هست دیگه درسته؟

black.assassin
21-11-2010, 17:05
سلام .

آنلاین که نیست ولی واسه LAN هستش فکرکنم !

منم یه ذره رو رفتم :

مخلصیم .

خب اگه واسه لن بياد مي توني آنلاين هم بازي كني با برنامه يا سرور هاي مجازي و ... .
كوفتتون بشه من ديگه وقت نمي كنم مولتي بزنم يادش بخير MW2 :18:

*Ali*
21-11-2010, 17:11
من با کارت 8600 GT و ram 2GB و CPU AMD 5000 به طور میانگین 20 فریم دارم همیشه
نسخه م ریپک هست و همون مشکلی که موقع ورود به بازی حدود 5 دقیقه طول میکشه رو دارم .
راه حلی قطعی ای برای این مشکل هست ؟؟

rawen.west69
21-11-2010, 17:15
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم وقتی رو آیکونش کلیک میکنم این پیغام رو میده:

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

چیکار کنم؟؟؟:41:

Bobby Sands
21-11-2010, 17:17
دوستان کسی میدونه اوریجینال این بازی رو از کجا میشه تهیه کرد و اینکه قیمتش چنده؟
لطفا اگه کسی آمارشو داره یه ندا به ما بده .
ممنون

R O O T
21-11-2010, 17:21
سلام دوستان

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

این فایل رو از آدرس زیر بگیرین:
کد:
بعد از حالت فشرده خارج و در C:\Windows\System32 کپی کنین.

aha2012
21-11-2010, 17:28
سلام دوستان

این فایل رو از آدرس زیر بگیرین:
کد:
بعد از حالت فشرده خارج و در C:\Windows\System32 کپی کنین.
پیغام dll که میاد منظورش یکی از این دو گزینه هست و نباید چیزیو به اسم dll پیدا و دانلود کنید
منظورش اینه:
1-درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن
2-direx و نصب کن از دی وی دیه بازی
که اکثرا گزینه ی دوم هست:20:

Zaghan_13
21-11-2010, 17:33
خدا خواست دست ماهم رسید این بازی.اما:
من این بازی رو نصب کردم وارد بازی هم شدم تا فیلم اول بازی هم اومد اما وسط همون فیلم خطای DirectXمیده:41:
حالا یکی لطف کنه DirecXسالم واسه من بزاره که حوصلم سر رفت.
ممنون

AMIR.KIK
21-11-2010, 17:39
سلام دوستان من وقتی بازی میکنم در حین بازی کردن هنگ میکنه باید یه بار ویندوز رو ریستارت کنم تا درست شه بعضی موقع ها از اول بازی هنگ میکنه کسی نمیدونه مشکل از چیه؟سیستمم اینه
CPU:E5400
RAM:2GIG
GERAFIK:9500 GT
WIN:XP SP3
الان بازی pes 2011 رو اجرا کردم هم هنگ کرد.مشکل از کجاست؟؟؟؟یکی کمکم کنه

aha2012
21-11-2010, 18:53
سلام .

نتیجه رو اعلام کنین .

مخلصیم .

من اونی که قرمز کردمو ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

neon_91
21-11-2010, 19:14
کسی هست که داستان بازیو بزاره هرچند خلاصه:11:

cdp
21-11-2010, 19:18
من اونی که قرمز کردمو ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام

منظور اینه که فایل config_mp.cfg رو توی محل نصب بازیه توی پوشه player بریزی....

پست زیر رو نگاه بنداز(کاملتره) ... برای من کار کرد...(دوباره نمیخواد فایلی که اونجا گزاشته دانلود کنی- همین فایلی هم که داری فکر کنم درسته)

موفق باشی...

rawen.west69
21-11-2010, 19:20
پیغام dll که میاد منظورش یکی از این دو گزینه هست و نباید چیزیو به اسم dll پیدا و دانلود کنید
منظورش اینه:
1-درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن
2-direx و نصب کن از دی وی دیه بازی
که اکثرا گزینه ی دوم هست:20:

من directx رو از یه بازی دیگه نصبیدم ولی درست نشد
درایور کارت گرافیک هم به روزه
ولی با دانلود اون فایل خیلی راحت مشکلم حل شد
تشکر...:11:

miladddd
21-11-2010, 20:12
دوستان کی داستان بازی رو کامل میدونه؟
من یکم گیج شدم
اگه کسی میتونه داستانو کامل بزاره
البته تو اسپویلر که کسایی که هنوز بازی نکردن تو ذوقشون نخوره!

A.M.D.D.E.V.I.L
21-11-2010, 20:20
بله؟ این کرک مولتی پلیر که هست؟ کار میکنه؟ یعنی واقعی هست ( دشمنا دوستاتن) ؟ یا مثل مسابقات combat training فقط الکی هستن؟

silent-assassin
21-11-2010, 21:05
سلام

من تونستم با این آموزش

وارد مپ ها بشم و بازی کنم

فقط برام چند تا سوال پیش اومد:
1-نمیشه تعداد یارهامون و تعداد دشمنامون را کنترل کنیم؟
2-با این روش رنک میگیریم؟سیو میشه؟اسلحه های جدید باز میشه؟
مهمتر از همه:
3-میتونم با دوستام بازی کنم به صورت شبکه(lan)؟

Zaghan_13
21-11-2010, 21:05
خدا خواست دست ماهم رسید این بازی.اما:
من این بازی رو نصب کردم وارد بازی هم شدم تا فیلم اول بازی هم اومد اما وسط همون فیلم خطای DirectXمیده:41:
حالا یکی لطف کنه DirecXسالم واسه من بزاره که حوصلم سر رفت.
ممنون

بعد از یک ساعت که کامپیوتر رو روشن کردم دیگه خطای DirecX نداد اما همونجا که این خطا رو میداد بازی هنگ کرد و ریستارت شد.حالا چیکار کنم؟مشکلش چیه؟

Hunter lord
21-11-2010, 21:31
دوستان این Crack مولتی پلیر فقط بازی به صورت offline هستش . و طرف مقابلتون هوش مصنوعی هستش ولی خوبیش اینه هوش مصنوعی دشمن ها بالاست .

Bobby Sands
21-11-2010, 22:40
من همه این کارایی که گفتین رو کردم اما جالب اینجاست که من تو فولدر نصب بازی اصلا فایل BlackOpsMP.exe رو نداشتم !!!
وقتی هم این فایله رو که ریختم اجرا میکنم این اررور رو میده : steam must be running to play this game
یه جورایی فکر میکنم وقتی بازی رو نصب کردم قسمت مولتی پلیر نصب نشده اصلا.

hadi h
21-11-2010, 23:36
یه چیز جالب !
من وقتی با لپ تاپم این مولتی رو باز میکنم یار هم بهم میده !!!!
ولی با کامپیوتر که باز می کنم یار بهم نمی ده که بازی کنم
در واقعه فقط خودم تو بازی هستم !!!!!!!!!

این راهی نداره که بشه 2 سیستمه لن زد ؟

Benygh
21-11-2010, 23:43
the application was unable to start correctly 0xc000007b
این مشکل رو چطور حل کنم ؟!

cdp
22-11-2010, 01:20
یه چیز جالب !
من وقتی با لپ تاپم این مولتی رو باز میکنم یار هم بهم میده !!!!
ولی با کامپیوتر که باز می کنم یار بهم نمی ده که بازی کنم
در واقعه فقط خودم تو بازی هستم !!!!!!!!!

این راهی نداره که بشه 2 سیستمه لن زد ؟

برای اینکه یار داشته باشید باید یه مرحله یا game type انتخاب کنید... دستور زیر رو بزنید تا مرحله انتخاب بشه:

بعد باید یک نقشه انتخاب کنید با دستور map mp_mapname
mapname= نام نقشه

اینجا رو ببینید:

این هم فیلمش:

dr.vampire
22-11-2010, 01:52
من این بازی رو نصب کردم ولی خیلی لگ میزنه و افت فریم شدید حتی با تنظیمات خیلی پایین و کلا رو اعصابه چند صفحه قبلو خوندم چند نفر دیگه هم همین مشکلو داشتن ولی راه حلی واسه برطرف شدنش ندیدم !
کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟؟

کارت گرافیکم GT 240

اندر کف بازی موندم . . . . . .

xero.1992
22-11-2010, 02:01
من این بازی رو نصب کردم ولی خیلی لگ میزنه و کلا رو اعصابه چند صفحه قبلو خوندم چند نفر دیگه هم همین مشکلو داشتن ولی راه حلی وسه برطرف شدنش ندیدم!
کسی نظری نداره ؟؟؟؟؟؟؟من خودم با گرافیک بالا با سیستمم تو جاهای معمولی فریم 50 تا 60 و شلوغی و درگیری 30 ایناست بعضی جاها هم یه لحظه میرم رو 20 فریم... که به نظرم اگر پایین بیارم درست میشه، بازی اصلا اشکالی نداره، اما به نظر من یه اشکالی از طرف کرک هست که بعضی جاها لگ میخوره

آقا پس کلا باید بیخیال این بازی برای Lan Mlultiplayer بشیم دیگه ؟!

ولی حیف شد این نسخه رو Infinity Ward نساخت، به نظر من خیلی قشنگتر از اینی میشد که الان هست ( البته الانشم خیلی قشنگه )

=====

داشتم چند صفحه قبل رو میدیدم بچه ها یه سری مشکل داشتند که باید با راه های زیر حل بشن

1 - آخرین نسخه DirectX ( بازی برای اجرا شدن به یه DLL یی نیاز داره که فقط توی آخرین نسخه DirectX هست، با یه سرچ ساده می تونید آخرین نسخه رو از سایت Microsoft دانلود کنید)

2 - آخرین کرک به همراه آپدیت 1 (برای حل کردن هنگ بازی و فعال کردن گزین Zombies و همینطور بهینه سازی برای cpu های 2 هسته و 4 هسته ای)
دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3 - من یه فایل کانفیگ هم پیدا کردم که میگن مشکل لگ الکی رو برطرف می کنه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه باید توی پوشه Players توی پوشه بازیتون ریخته بشه ( از فایل کانفیگ خودتون یه بک آپ بگیرید )

silent-assassin
22-11-2010, 06:46
برای اینکه یار داشته باشید باید یه مرحله یا game type انتخاب کنید... دستور زیر رو بزنید تا مرحله انتخاب بشه:

بعد باید یک نقشه انتخاب کنید با دستور map mp_mapname
mapname= نام نقشه

اینجا رو ببینید:

این هم فیلمش:

میگم اگه بخواییم یار نداشته باشیم چی؟

راستی من نتونستم از کد اسلحه ها استفاده کنم
با پیشرفت تو این حالت چیزی هم آزاد میشه؟ سیو هم میده؟

hadi h
22-11-2010, 10:06

یعنی چی یار نداشته باشی !!!!
یعنی خودت تکی ؟
کاری نمی تونی بکنی که ؟!!!:13:
اصلا پیشرفت نمی کنه که بخواد چیزی آزاد بشه !!!!:18:

سیو هم که نمی کنه !:41:
فقط واسه اینکه دستت راه بیوفته واسه مولتی اصلی :31:

mohsenslr
22-11-2010, 10:10
با سلام
من تو این مرحله ای که با دکتر clark باید فرار کنیم گیر کردم!
اون قسمت که از بالای ساختمون میپریم توی بالکن ساختمون روبرویی.بعدش باید چیکار کنیم؟ این یارو دکتره که همینجور وایستاده! منم هرکر میکنم نه دری باز میشه و نه میشه به جای دیگه ای پرید!
دستور مرحله هم که گفته: "Escape with D.r Clark" . ولی آخه چطور؟؟؟
اینم عکس:

Bobby Sands
22-11-2010, 10:32
با سلام
من تو این مرحله ای که با دکتر clark باید فرار کنیم گیر کردم!
اون قسمت که از بالای ساختمون میپریم توی بالکن ساختمون روبرویی.بعدش باید چیکار کنیم؟ این یارو دکتره که همینجور وایستاده! منم هرکر میکنم نه دری باز میشه و نه میشه به جای دیگه ای پرید!
دستور مرحله هم که گفته: "Escape with D.r Clark" . ولی آخه چطور؟؟؟
اینم عکس:
احتمالا گیر کرده بازی .وگرنه باید اون یخچاله رو بزنین کنار یه اتاق مخفیه پر از اسلحه که یه در داره و بقیه ماجرا:31:

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

دوستان این چه اروریه؟
steam must be running to play this game
از وقتی این کرکه مولتی پلیر رو ریختم اینطوری شده و دیگه کار نمیکنه:41:

hamedya
22-11-2010, 10:51
من هنوز تو قسمت ویتنام گیر کردم! اونجا که باید در رو هول بدیم بعد یه دفعه ماشین منفجر میشه! همینکه پرت میشم همه جا سیاه میشه! فقط آمار گلوله ها گوشه تصویر هست و اون نقطه هایی رو که باید خودمون رو بهش برسونیم(همین که مینویسه 44 متر مونده (مثلا))
ده بار هم از اول رفتم درست نشده!
سلام.
من هم همین جا گیر کردم.
البته من به plant c4 رسیدم ولی نمیدونم باید چیکار کنم.

hamed30
22-11-2010, 11:11
طبق توضیحات اولین پچ برای برای بخش تکنفره به صورت زیر هست:

پس منتظر کرک این پچ ها باشین.[/QUOTE]
از کرک این پچ خبری نشد ؟!

babak-online
22-11-2010, 13:11
با سلام

چرا بازی مشکل صدا داره؟ در واقع بازی صدا نداره!
راه حل؟

hobgoblin
22-11-2010, 14:00

پس منتظر کرک این پچ ها باشین.از کرک این پچ خبری نشد ؟!

خسته نباشي

اين اولين پچ خيلي وقته اومده. اسكيدرو هم براش كرك داده. با ريختن اين پچ ديگه بازي لگ نخواهد داشت

صفحه هاي قبل رو بگردي لينكش رو به همراه كرك پيدا مي كني

seday baron
22-11-2010, 14:16
سلام دوستان می خواستم ببینم پچ یا برنامه نسوز کننده اومده اگر اومده لطفا لینکش برام بزارید .

miladddd
22-11-2010, 14:19
آقا یکی لطفا داستان بازی رو تو اسپویلر واسه من بزاره!
یه جاهاییشو نفهمیدم

xero.1992
22-11-2010, 14:24
با این که پچشم اومده، باز من بعضی جاها لگ الکی دارم، مثلا توی قسمت ویتنام گرافیک رو تا آخرین حد پایین اوردم ولی بازم زیره 30 فریم بود ! ، این لگای الکی مشکلش از یه جا دیگست...

babak_eivazi
22-11-2010, 14:43
با این که پچشم اومده، باز من بعضی جاها لگ الکی دارم، مثلا توی قسمت ویتنام گرافیک رو تا آخرین حد پایین اوردم ولی بازم زیره 30 فریم بود ! ، این لگای الکی مشکلش از یه جا دیگست...
1-بالاخره از بن شدن در اومدم خدایا شکرت :42::26:(اولین پست بعد از حبس رو اینجا میدم:3:البته با یوزر خودم)
2-قبلاهم گفتم بازی مشکلی نداره فقط تو مرحله اولش یکم مشکل داره که اونهم بازی گیر نمکنه و فقط سرعت فریمی کمی پایین میاد باقی مراحل خیلی روون اجرا میشن.شمادرایو کارت گرافیکت رو آپدیت کن شاید مشکل از اون باشه

t.sunami
22-11-2010, 14:44
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهشا زود بگیدو!در ضمن خیلی هم گیر داره بازی چکار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

babak_eivazi
22-11-2010, 14:48
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهشا زود بگیدو!در ضمن خیلی هم گیر داره بازی چکار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا چرا همه با این بازی مشکل دارن؟ من که هیچ ایرادی ندیدم میگم نکنه مشکل از کرک شما باشه اگه میتونین یه کرک دیگه دانلود کنین و باهاش امتحان کنین اگه میخوای من کرک خودم رو برات آپلود کنم؟

t.sunami
22-11-2010, 14:51
بابا چرا همه با این بازی مشکل دارن؟ من که هیچ ایرادی ندیدم میگم نکنه مشکل از کرک شما باشه اگه میتونین یه کرک دیگه دانلود کنین و باهاش امتحان کنین اگه میخوای من کرک خودم رو برات آپلود کنم؟

بزار قربونت

babak_eivazi
22-11-2010, 15:02
ببین میتونی تا 7 صبر کنی آخه الان من سایت دانشگاه هستم اگه بخوای ساعت 7 خونه هستم برات آپلود میکنم اگه عجله داری اینو امتحان کن ببین مشکل حل میشه:

251251
22-11-2010, 15:16
منم دقیقا مشکل t.sunami رو دارم
بازی دقیقا در همون قسمت سیاه میشه و هیچ چیز مشخص نیست !!

babak_eivazi
22-11-2010, 15:25
منم دقیقا مشکل t.sunami رو دارم
بازی دقیقا در همون قسمت سیاه میشه و هیچ چیز مشخص نیست !!
کرک رو امتحان کردین یا نه؟ یکی تون امتحان کنه بگه ببینیم مشکل حل میشه یا نه

mr.reza
22-11-2010, 16:00
دوستان بازی برای من اجرا میشه ، در منو ها و فیلم ها هم صدا دارم اما وقتی بازی شروع میشه دیگه صدا ندارم !! میشه کمک کنید ؟

hamed30
22-11-2010, 16:57
خسته نباشي

اين اولين پچ خيلي وقته اومده. اسكيدرو هم براش كرك داده. با ريختن اين پچ ديگه بازي لگ نخواهد داشت

صفحه هاي قبل رو بگردي لينكش رو به همراه كرك پيدا مي كني
زنده باشی داداش ولی اونجور که دوستان نوشته بودن اون اولی که کرک داره مال بخش چند نفره هست نه تک نفره.تا حالا دو تا پچ واسه بخش چند نفره اومده ظاهرا تازه پچ تکنفره اومده نشون به این نشون :

خیلی جالب شد... نمیدونم چرا خودم هواسم به این نکته نبود که اولین پچی که 12 نوامبر منتشر شد (Call of Duty Black Ops Update 1) ایرادت بخش چند نفره رو برطرف میکرد. یعنی عملا برای بخش تک نفره بی تاثیر بوده! (پیر شدیم دیگه!)

کد:
اما همین امروز دو تا پچ دیگه برای بازی منتشر شده: یکیش میشه دومین پچ برای بخش چند نفره و پچ دیگری هم میشه اولین پچ برای بخش تک نفره.

کد:
کد:

پس منتظر کرک این پچ ها باشین.

xero.1992
22-11-2010, 17:03
قبلاهم گفتم بازی مشکلی نداره فقط تو مرحله اولش یکم مشکل داره که اونهم بازی گیر نمکنه و فقط سرعت فریمی کمی پایین میاد باقی مراحل خیلی روون اجرا میشن.شمادرایو کارت گرافیکت رو آپدیت کن شاید مشکل از اون باشه

ممنون بنده هم گفتم تو صفحه قبل که بازی مشکل نداره، مشکل از یه جای دیگست
حالا من درایور رو از 10.10 به 10.11 آپ می کنیم ببینیم چی میشه...

من خودم هنوز به اونجا نرسیدم اما یه جا خوندم آپدیت 1 باید مشکل سیاه شدن رو درست کنه !
کرک آخر هم که کرک Skidrow هست دیگه

Mr.Pooya
22-11-2010, 17:23
سلام
من اینجا گیر کردم :

هر چی دشمن ها رو میکشم بازم میاد انگار تمومی ندارند !! باید چکار کنم ؟؟

ممنون

cdp
22-11-2010, 17:27

tdm یکی از مراحلش هست که بهتون یار میده...میتونید مراحل دیگش مثل gun یا war رو برید که یک به چند هست

برای اینکه اسلحه عوض کنید باید با دستور devmap mp_nuked برید داخل بازی بعد باید این دستور رو بزنید:( \ فراموش نشه...)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmp_nuked=اسم نقشه
ak47_acog_mp=اسم اسلحه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست کامل اسلحه ها و نقشه ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه سیو میشه...نه چیزی آزاد میشه... دقیقاً میشه مثل کانتر! هر نقشه رو که ببری میری یه نقشه دیگه و...

silent-assassin
22-11-2010, 17:52
tdm یکی از مراحلش هست که بهتون یار میده...میتونید مراحل دیگش مثل gun یا war رو برید که یک به چند هست

برای اینکه اسلحه عوض کنید باید با دستور devmap mp_nuked برید داخل بازی بعد باید این دستور رو بزنید:( \ فراموش نشه...)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmp_nuked=اسم نقشه
ak47_acog_mp=اسم اسلحه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلیست کامل اسلحه ها و نقشه ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه سیو میشه...نه چیزی آزاد میشه... دقیقاً میشه مثل کانتر! هر نقشه رو که ببری میری یه نقشه دیگه و...

میگم امکانش نیست با ویرایش اون فایلی که تو پوشه player کپی میکنیم بتونیم چند تا از کلاس ها custom را بسازیم؟

و در نهایت این که گفتید نه چیزی آزاد میشه نه سیو مربوط به کرکی هستش که تا الان اومده؟ یعنی امکان داره تا چند روز دیگه کرکی بیاد که خود به خود اسلحه ها آزاد بشن و رنک بده؟

خیلی خیلی ممننون بایت توجهتون

parsa001
22-11-2010, 18:01
سلام
من اینجا گیر کردم :

هر چی دشمن ها رو میکشم بازم میاد انگار تمومی ندارند !! باید چکار کنم ؟؟

ممنون

اونجا باید خیلی صبور باشی . باید اونایی که نزدیکنو بکشی و هی بری جلو و سنگر بگری . نباید اون دور وایسی .

cdp
22-11-2010, 18:29
میگم امکانش نیست با ویرایش اون فایلی که تو پوشه player کپی میکنیم بتونیم چند تا از کلاس ها custom را بسازیم؟
- توی اون فایله میتونید تنظیمات پیش فرض رو تغییر بدید مثل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی اون سایته اینو هم نوشته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددستور پررنگه بالا رو میتونید توی این فایل اضافه کنید بعد زمان بازی هر موقع که کلید L رو بزنید اون دستور جلوش اجرا میشه...

و در نهایت این که گفتید نه چیزی آزاد میشه نه سیو مربوط به کرکی هستش که تا الان اومده؟ یعنی امکان داره تا چند روز دیگه کرکی بیاد که خود به خود اسلحه ها آزاد بشن و رنک بده؟

- این یکی رو خبری ندارم...ولی تا اونجایی که من دیدم این قسمت ها (امتیاز-اضافه شدن اسلحه و...) برای وقتی هست که آنلاین بازی میکنید نه با bot ها...

خیلی خیلی ممننون بایت توجهتون

silent-assassin
22-11-2010, 18:55
یه چیزی موند!
وقتی از کد اسلحه ها استفاده میکنم میگه امکان تقلب در این سرور وجود ندارد! حالا انگار میخواییم تقلب کنیم!!!!

هم با/ هم با \ استفاده کردم نشد

Opera-Baz
22-11-2010, 18:57
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید.
خواهشا زود بگیدو!در ضمن خیلی هم گیر داره بازی چکار کنم
دوستان اگه پچ جدید برای بازی تکنفره اومده ممنون میشم بزارین

251251
22-11-2010, 19:22

کرک جواب داد رفیق دستت طلا:10:

vahidreza2007
22-11-2010, 19:33
اقا عجب بازی بود انصافا سراسر اکشن و ضد و خورد و هیجان .

گرافیک عالی گیم پلی عالی تر داستان قوی صدا گذاری خوب وموسیقی متوسط و اخر بازی متوسط رو به بالا یه بازی عالی رو بوجود اورده بود که واقعا از بازیش لذت بردم . واقعا عالی بود . فقثط جای کاپیتان پرایس خالی بود .

در کل دست سازندش درد نکنه .

راستی من بدون مشکل و لگ و افت فریم و .... بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم .

خیلی چسبید .

mr.reza
22-11-2010, 19:44
برای حل مشکل صدا من اینکار و کردم و درست شد :

There is another method to solve this sound issue, we just have to go to: Steam/Steamapps/Common/Call of duty Black Ops/Redist/DirectX
and then LAUNCH DXSETUP.EXE

بازی بدون مشکل و خیلی خوب داره کار میکنه

paroucia
22-11-2010, 20:16
دوستان بالاخره تونستم بعد از 2-3 بار نصب کردن بازیو اجرا کنیم و بازی کنیم اما دو تا مشکل همچنان دارم:
1)بازی سیو نمیشه و از چک پوینت آخر نمیاره در واقع ریزیوم نداره
2)مشکل صدا دارم. صدای حرف زدن ها نمیاد اما سایر صدا در بازی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

Benygh
22-11-2010, 21:21
سلام
من بازی رو اصلا نمیتونم اجرا کنم Application Error میده، روی دسکتاپم هیچ مشکلی نداشتم :(

چی کمه ؟!

babak_eivazi
22-11-2010, 21:42
دوستان بالاخره تونستم بعد از 2-3 بار نصب کردن بازیو اجرا کنیم و بازی کنیم اما دو تا مشکل همچنان دارم:
1)بازی سیو نمیشه و از چک پوینت آخر نمیاره در واقع ریزیوم نداره
2)مشکل صدا دارم. صدای حرف زدن ها نمیاد اما سایر صدا در بازی هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
در مورد مشکل اول وقتی روی campaign کلیک کردی ریزیوم نمیاره و لی اگه با یه چپ کلیک از campaign خارج بشی و دوباره برگردی ریزیوم رو میاره که اگه نیاورد باکرکی که تو صفحه 137 گذاشتم امتحان کن در مورد مشکل دوم هم فکر کنم با کرک حل بشه اگه نشد درایو کارت صدا و دایرکت ایکس جدید نصب کن

light
22-11-2010, 22:00
یکی بگه مشکل صدا رو چیکار کنم ؟
تو منو صدا هست ولی تو بازی نیست

تو تمام سیستم ها گیم نت نصب کردم ، نشد

Benygh
22-11-2010, 22:25
این لینک تمام مشکلات شما رو پاسخ دهی میکنه !

t.sunami
22-11-2010, 22:34
خیلی لطف کردی

capitan black
22-11-2010, 22:48
دوستان فایل اهنگ های بازی دقیقا کودوم فایله ؟...مرسی

Mr.Photoshop
22-11-2010, 23:05
آقا تورو خدا یکی مشکل منو حل کنه. من هر فایل d3dx9_43.dll که بود تو انترنت دانلود کردم!!!! هیچ کدوم کار نکرد! کمک کنید!:19:

Benygh
22-11-2010, 23:26
سلام
این پچ که برای چند نفره آفلاین ساخته شده رو میشه با دو تا سیستم بازی کرد مثل گیم نت و یا فقط برای بازی با کامپیوتر و هوش مصنوعیه ؟

light
23-11-2010, 01:12
کسی نمیدونه چیکار کنم بازی کند نباشه ؟
گرافیک بازی رو کلا روی low گذاشتم ولی باز افت فریم داشت

cpu: amd x2 x245
ram: 3gb
graphic: ATI 4670 1gb

xero.1992
23-11-2010, 01:21
آقا تورو خدا یکی مشکل منو حل کنه. من هر فایل d3dx9_43.dll که بود تو انترنت دانلود کردم!!!! هیچ کدوم کار نکرد! کمک کنید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم DirectX توی دیسک بازی ور نصب کردم، شما اگر می خوای مشکلت حل شه به نظر من باید آخرین ورژن DirectX رو دانلود و نصب کنی

این پچ که برای چند نفره آفلاین ساخته شده رو میشه با دو تا سیستم بازی کرد مثل گیم نت و یا فقط برای بازی با کامپیوتر و هوش مصنوعیه ؟

نمیشه Lan بازی کرد فقط خودتیو و AI

کسی نمیدونه چیکار کنم بازی کند نباشه ؟
گرافیک بازی رو کلا روی low گذاشتم ولی باز افت فریم داشت

اگر چند صفحه قبل رو نگاه کرده باشید می بینید بیشتر بچه ها همین مشکل رو دارند از جمله بنده..
برای بهتر شدن، نصب پچ بازی و آخرین ورژن DirectX و درایور گرافیکی می تونند کمک کنند

البته من امروز یه کاری کردم یه زره بهتر شد، بعد از اجرای بازی از Task Manager بازی رو تو High Priority قرار دادم...

treason_boys
23-11-2010, 07:10
هوش مصنوعی افتضاح تو بازی بدجور تو چشم می زنه...جالبه خیلی جاها نیروهای خودی از دشمن رد میشن و دشمن با این که شاید چند متر هم با بقیه نیروهای ما فاصله نداشته باشه از فاصله یک کیلومتری به سمت من تیر اندازی می کنه:13:
گیم پلی بازی هم خیلی سریعتر شده نسبت به mw2 و یه مقدار غیر طبیعی شده.
برای منی که همزمان world at war، mw2 و bo رو بازی می کنم bo در حد یک فاجعست.:2:(البته موارد مثبت خیلی تو بازی دیده میشه).
به نظرم اگه بازی اسم cod روش نبود خیلی بیشتر میشد ازش لذت برد.

aban366
23-11-2010, 09:14
سلام ما که گیج شدیم
میشه دوستانی که تونست نلاین بازی کنن مشکل لگ رو حل کنن پچ ها روئی رو که تا به اینجا اومده رو تو یه پست بزارن به خدا صواب داره با دایال اپ نمیشه همه صفحه ها رو گشت یه جا پچش هست کرکش نیست یه جا کرک هست نوشتین پچ صفحه های قبل رو بگردین میگردی میبینی چند تا پچه
خواهشن یه کمکی برا ما وامونده ها هم بکینین
خیلییییی ممنونننننننننننننن

babak-online
23-11-2010, 10:43
با سلام

چرا بازی مشکل صدا داره؟ در واقع بازی صدا نداره!
راه حل؟

آقا کسی نبود؟؟؟؟؟

xero.1992
23-11-2010, 11:09
سلام ما که گیج شدیم
میشه دوستانی که تونست نلاین بازی کنن مشکل لگ رو حل کنن پچ ها روئی رو که تا به اینجا اومده رو تو یه پست بزارن به خدا صواب داره با دایال اپ نمیشه همه صفحه ها رو گشت....
مشکل لگ برای من هنوز هم برطرف نشده، اما تونستم بهترش کنم، آنلاین هم مخلصم :31:

آقا کسی نبود؟؟؟؟؟ من که میگم احتمالا مشکل باید از DirectX باشه ، صفحه قبل یکی از بچه ها یه لینکی گزاشت که توش بیشتر مشکل هارو پاسخ داده بود اون هم ببینید امتحان کنید

Bobby Sands
23-11-2010, 11:33
دوستان یکی جواب ما رو هم بده.
اورجینال این بازی رو از کجا میشه گیر آورد؟ قیمتش چنده؟ یه جایی که مطمئن باشه معرفی کنین.

aban366
23-11-2010, 12:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکل لگ برای من هنوز هم برطرف نشده، اما تونستم بهترش کنم، آنلاین هم مخلصم :31:
من که میگم احتمالا مشکل باید از DirectX باشه ، صفحه قبل یکی از بچه ها یه لینکی گزاشت که توش بیشتر مشکل هارو پاسخ داده بود اون هم ببینید امتحان کنید
ممنون دوست عزیز اما این پست رو دیدم بعد این پچ مثل این که دوتا پچ اومده که نمیدونم کرک داره یا نه
و حالت مولتی یا بازی با لن
ممنون میشم در این مورد راهنمائیم کنین
با تشکر فراوان

hamedya
23-11-2010, 12:12
کرک جواب داد رفیق دستت طلا:10:

برای من فرقی نکرد.
باز صفحه سیاه میاد.
:41:

ali6803
23-11-2010, 13:12
سلام.منم تو اون مرحله که باید در رو با گرفتن F هل داد گیر کردم پس از منفجر شدن ماشین صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ!!! چی کار کنم؟

mohsen_1363
23-11-2010, 13:12
برای من فرقی نکرد.
باز صفحه سیاه میاد.
:41:

این کرک بزن 4 مگ حجمشه
حتما جواب میگیری

xero.1992
23-11-2010, 13:49
ممنون دوست عزیز اما این پست رو دیدم بعد این پچ مثل این که دوتا پچ اومده که نمیدونم کرک داره یا نه
و حالت مولتی یا بازی با لن
ممنون میشم در این مورد راهنمائیم کنین
با تشکر فراوان یه پچ که همون اول اومد که همونیه که گزاشتم با کرکش، بازی Multiplalyer هم تونستند باز کنند که البته Lan نیست خودتیو Bot ، من راه ننداختمش نمیدونم چه جوریه 5 صفحه قبل اینارو نگاه کن بچه ها در بارش صحبت کردند...

سلام.منم تو اون مرحله که باید در رو با گرفتن F هل داد گیر کردم پس از منفجر شدن ماشین صفحه سیاه میشه و دیگر هیچ!!! چی کار کنم؟

من این پچ و کرک رو زدم همچین مشکلی نداشتم

salmangordan
23-11-2010, 15:42
من توی آخرای بازی که اون یارو هادسون اسلحه میگیره به سمتت موندم. بازی همونطور می مونه و هیچ اتفاقی نمیفته. آخرین پچ و با کرک skidrow هم ریختم باز هم نشد.چی کار کنم؟:41:

R O O T
23-11-2010, 16:17
من توی آخرای بازی که اون یارو هادسون اسلحه میگیره به سمتت موندم. بازی همونطور می مونه و هیچ اتفاقی نمیفته. آخرین پچ و با کرک skidrow هم ریختم باز هم نشد.چی کار کنم؟:41:

قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.

hoomi_gta
23-11-2010, 16:32
میگم این قسمت زامبی را چجوری میشه فعال کرد؟ اصلا ارزشش و داره؟

popowoody
23-11-2010, 16:36
این کرک بخش زامبی رو فعال می کنه اول فایل Update1 رو نصب کنید بعد هم پوشه کرک رو تو فولدر بازی بریز :

ali6803
23-11-2010, 18:04
همچنان صفحه برای من تاریک شده و اصلا نمیشه بازی کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cdp
23-11-2010, 18:29
یه چیزی موند!
وقتی از کد اسلحه ها استفاده میکنم میگه امکان تقلب در این سرور وجود ندارد! حالا انگار میخواییم تقلب کنیم!!!!

هم با/ هم با \ استفاده کردم نشد

اینا جزو کد تقلبه دیگه...
این برای وقتیه که یه نقشه رو تموم کرده باشی خودش بره نقشه بعد!(برای من اینطوریه!) (فقط از طریق devmap باید برید داخل نقشه تا کد اسلحه کار کنه اگه خودش بره همین پیغام رو میده...)

سلام

آفلاین یعنی بازی با bot ها دیگه... online هم همون شبکه ای و... هست

hadi h
23-11-2010, 19:18
سلام به همه

من این دستور رو تو کنسول وارد می کنم !

ولی میگه چیت زده شده قابل قبول نیست !!!!!

اینو هم تو لون فایل config وارد کردم

ولی کجا باید دکمه ی l رو بزنم تا تفنگ بهم بده ؟؟؟؟

hadi h
23-11-2010, 19:33
tdm
[/CODE]لیست کامل اسلحه ها و نقشه ها:

بیا اینم کل سلحه ها و زمین ها !!!
(واسه راحت تر کردن کار دوستان)

اینم لینک دانلود :

start map with:
/devmap mp_mapname
example map array:
/devmap mp_array
then in game:
/give weapon_attachment_mp
for example if you want ak47 with acog:
/give ak47_acog_mp
for ammo:
/give ammo
if you play all time with same weapon you can make bind in config_mp.cfg
example:
bind L "give ak47_acog_mp"
when you are playing and when you press L you'll get ak 47 with acog.
also is useful make bind for ammo so you dont need to write every time:
bind K "give ammo"
or whatever key you want

for those who want to use different weapons:
IN CONSOLE use / devmap mp_map instead of map [map].
then you can use commands like / demigod or / give l96a1_mp
LIST OF COMMANDS TO CHANGE GUNS VIA CONSOLE:
mp5k_rf_mp
mp5k_rf_silencer_mp
mp5k_extclip_mp
mp5k_extclip_silencer_mp
mp5k_reflex_mp
mp5k_reflex_silencer_mp
mp5k_reflex_rf_mp
mp5k_reflex_rf_silencer_mp
mp5k_reflex_extclip_mp
mp5k_reflex_extclip_silencer_mp
mp5k_elbit_mp
mp5k_elbit_silencer_mp
mp5k_elbit_rf_mp
mp5k_elbit_rf_silencer_mp
mp5k_elbit_extclip_mp
mp5k_elbit_extclip_silencer_mp
mp5k_acog_mp
mp5k_acog_silencer_mp
mp5k_acog_rf_mp
mp5k_acog_rf_silencer_mp
mp5k_acog_extclip_mp
mp5k_acog_extclip_silencer_mp
skorpion_mp
skorpion_silencer_mp
skorpion_rf_mp
skorpion_rf_silencer_mp
skorpion_extclip_mp
skorpion_extclip_silencer_mp
skorpion_grip_mp
skorpion_grip_silencer_mp
skorpion_grip_rf_mp
skorpion_grip_rf_silencer_mp
skorpion_grip_extclip_mp
skorpion_grip_extclip_silencer_mp
mac11_mp
mac11_silencer_mp
mac11_rf_mp
mac11_rf_silencer_mp
mac11_extclip_mp
mac11_extclip_silencer_mp
mac11_grip_mp
mac11_grip_silencer_mp
mac11_grip_rf_mp
mac11_grip_rf_silencer_mp
mac11_grip_extclip_mp
mac11_grip_extclip_silencer_mp
mac11_reflex_mp
mac11_reflex_silencer_mp
mac11_reflex_rf_mp
mac11_reflex_rf_silencer_mp
mac11_reflex_extclip_mp
mac11_reflex_extclip_silencer_mp
mac11_reflex_grip_mp
mac11_reflex_grip_silencer_mp
mac11_reflex_grip_rf_mp
mac11_reflex_grip_rf_silencer_mp
mac11_reflex_grip_extclip_mp
mac11_reflex_grip_extclip_silencer_mp
mac11_elbit_mp
mac11_elbit_silencer_mp
mac11_elbit_rf_mp
mac11_elbit_rf_silencer_mp
mac11_elbit_extclip_mp
mac11_elbit_extclip_silencer_mp
mac11_elbit_grip_mp
mac11_elbit_grip_silencer_mp
mac11_elbit_grip_rf_mp
mac11_elbit_grip_rf_silencer_mp
mac11_elbit_grip_extclip_mp
mac11_elbit_grip_extclip_silencer_mp
ak74u_mp
ak74u_silencer_mp
ak74u_rf_mp
ak74u_rf_silencer_mp
ak74u_dualclip_mp
ak74u_dualclip_silencer_mp
ak74u_extclip_mp
ak74u_extclip_silencer_mp
ak74u_gl_mp
gl_ak74u_mp
ak74u_gl_silencer_mp
ak74u_gl_rf_mp
ak74u_gl_rf_silencer_mp
ak74u_gl_dualclip_mp
ak74u_gl_dualclip_silencer_mp
ak74u_gl_extclip_mp
ak74u_gl_extclip_silencer_mp
ak74u_grip_mp
ak74u_grip_silencer_mp
ak74u_grip_rf_mp
ak74u_grip_rf_silencer_mp
ak74u_grip_dualclip_mp
ak74u_grip_dualclip_silencer_mp
ak74u_grip_extclip_mp
ak74u_grip_extclip_silencer_mp
ak74u_reflex_mp
ak74u_reflex_silencer_mp
ak74u_reflex_rf_mp
ak74u_reflex_rf_silencer_mp
ak74u_reflex_dualclip_mp
ak74u_reflex_dualclip_silencer_mp
ak74u_reflex_extclip_mp
ak74u_reflex_extclip_silencer_mp
ak74u_reflex_gl_mp
ak74u_reflex_gl_silencer_mp
ak74u_reflex_gl_rf_mp
ak74u_reflex_gl_rf_silencer_mp
ak74u_reflex_gl_dualclip_mp
ak74u_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
ak74u_reflex_gl_extclip_mp
ak74u_reflex_gl_extclip_silencer_mp
ak74u_reflex_grip_mp
ak74u_reflex_grip_silencer_mp
ak74u_reflex_grip_rf_mp
ak74u_reflex_grip_rf_silencer_mp
ak74u_reflex_grip_dualclip_mp
ak74u_reflex_grip_dualclip_silencer_mp
ak74u_reflex_grip_extclip_mp
ak74u_reflex_grip_extclip_silencer_mp
ak74u_elbit_mp
ak74u_elbit_silencer_mp
ak74u_elbit_rf_mp
ak74u_elbit_rf_silencer_mp
ak74u_elbit_dualclip_mp
ak74u_elbit_dualclip_silencer_mp
ak74u_elbit_extclip_mp
ak74u_elbit_extclip_silencer_mp
ak74u_elbit_gl_mp
ak74u_elbit_gl_silencer_mp
ak74u_elbit_gl_rf_mp
ak74u_elbit_gl_rf_silencer_mp
ak74u_elbit_gl_dualclip_mp
ak74u_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
ak74u_elbit_gl_extclip_mp
ak74u_elbit_gl_extclip_silencer_mp
ak74u_elbit_grip_mp
ak74u_elbit_grip_silencer_mp
ak74u_elbit_grip_rf_mp
ak74u_elbit_grip_rf_silencer_mp
ak74u_elbit_grip_dualclip_mp
ak74u_elbit_grip_dualclip_silencer_mp
ak74u_elbit_grip_extclip_mp
ak74u_elbit_grip_extclip_silencer_mp
ak74u_acog_mp
ak74u_acog_silencer_mp
ak74u_acog_rf_mp
ak74u_acog_rf_silencer_mp
ak74u_acog_dualclip_mp
ak74u_acog_dualclip_silencer_mp
ak74u_acog_extclip_mp
ak74u_acog_extclip_silencer_mp
ak74u_acog_gl_mp
ak74u_acog_gl_silencer_mp
ak74u_acog_gl_rf_mp
ak74u_acog_gl_rf_silencer_mp
ak74u_acog_gl_dualclip_mp
ak74u_acog_gl_dualclip_silencer_mp
ak74u_acog_gl_extclip_mp
ak74u_acog_gl_extclip_silencer_mp
ak74u_acog_grip_mp
ak74u_acog_grip_silencer_mp
ak74u_acog_grip_rf_mp
ak74u_acog_grip_rf_silencer_mp
ak74u_acog_grip_dualclip_mp
ak74u_acog_grip_dualclip_silencer_mp
ak74u_acog_grip_extclip_mp
ak74u_acog_grip_extclip_silencer_mp
uzi_mp
uzi_silencer_mp
uzi_rf_mp
uzi_rf_silencer_mp
uzi_extclip_mp
uzi_extclip_silencer_mp
uzi_grip_mp
uzi_grip_silencer_mp
uzi_grip_rf_mp
uzi_grip_rf_silencer_mp
uzi_grip_extclip_mp
uzi_grip_extclip_silencer_mp
uzi_reflex_mp
uzi_reflex_silencer_mp
uzi_reflex_rf_mp
uzi_reflex_rf_silencer_mp
uzi_reflex_extclip_mp
uzi_reflex_extclip_silencer_mp
uzi_reflex_grip_mp
uzi_reflex_grip_silencer_mp
uzi_reflex_grip_rf_mp
uzi_reflex_grip_rf_silencer_mp
uzi_reflex_grip_extclip_mp
uzi_reflex_grip_extclip_silencer_mp
uzi_elbit_mp
uzi_elbit_silencer_mp
uzi_elbit_rf_mp
uzi_elbit_rf_silencer_mp
uzi_elbit_extclip_mp
uzi_elbit_extclip_silencer_mp
uzi_elbit_grip_mp
uzi_elbit_grip_silencer_mp
uzi_elbit_grip_rf_mp
uzi_elbit_grip_rf_silencer_mp
uzi_elbit_grip_extclip_mp
uzi_elbit_grip_extclip_silencer_mp
uzi_acog_mp
uzi_acog_silencer_mp
uzi_acog_rf_mp
uzi_acog_rf_silencer_mp
uzi_acog_extclip_mp
uzi_acog_extclip_silencer_mp
uzi_acog_grip_mp
uzi_acog_grip_silencer_mp
uzi_acog_grip_rf_mp
uzi_acog_grip_rf_silencer_mp
uzi_acog_grip_extclip_mp
uzi_acog_grip_extclip_silencer_mp
pm63_mp
pm63_rf_mp
pm63_extclip_mp
pm63_grip_mp
pm63_grip_rf_mp
pm63_grip_extclip_mp
mpl_mp
mpl_silencer_mp
mpl_rf_mp
mpl_rf_silencer_mp
mpl_dualclip_mp
mpl_dualclip_silencer_mp
mpl_grip_mp
mpl_grip_silencer_mp
mpl_grip_rf_mp
mpl_grip_rf_silencer_mp
mpl_grip_dualclip_mp
mpl_grip_dualclip_silencer_mp
mpl_reflex_mp
mpl_reflex_silencer_mp
mpl_reflex_rf_mp
mpl_reflex_rf_silencer_mp
mpl_reflex_dualclip_mp
mpl_reflex_dualclip_silencer_mp
mpl_reflex_grip_mp
mpl_reflex_grip_silencer_mp
mpl_reflex_grip_rf_mp
mpl_reflex_grip_rf_silencer_mp
mpl_reflex_grip_dualclip_mp
mpl_reflex_grip_dualclip_silencer_mp
mpl_elbit_mp
mpl_elbit_silencer_mp
mpl_elbit_rf_mp
mpl_elbit_rf_silencer_mp
mpl_elbit_dualclip_mp
mpl_elbit_dualclip_silencer_mp
mpl_elbit_grip_mp
mpl_elbit_grip_silencer_mp
mpl_elbit_grip_rf_mp
mpl_elbit_grip_rf_silencer_mp
mpl_elbit_grip_dualclip_mp
mpl_elbit_grip_dualclip_silencer_mp
mpl_acog_mp
mpl_acog_silencer_mp
mpl_acog_rf_mp
mpl_acog_rf_silencer_mp
mpl_acog_dualclip_mp
mpl_acog_dualclip_silencer_mp
mpl_acog_grip_mp
mpl_acog_grip_silencer_mp
mpl_acog_grip_rf_mp
mpl_acog_grip_rf_silencer_mp
mpl_acog_grip_dualclip_mp
mpl_acog_grip_dualclip_silencer_mp
spectre_mp
spectre_silencer_mp
spectre_rf_mp
spectre_rf_silencer_mp
spectre_extclip_mp
spectre_extclip_silencer_mp
spectre_grip_mp
spectre_grip_silencer_mp
spectre_grip_rf_mp
spectre_grip_rf_silencer_mp
spectre_grip_extclip_mp
spectre_grip_extclip_silencer_mp
spectre_reflex_mp
spectre_reflex_silencer_mp
spectre_reflex_rf_mp
spectre_reflex_rf_silencer_mp
spectre_reflex_extclip_mp
spectre_reflex_extclip_silencer_mp
spectre_reflex_grip_mp
spectre_reflex_grip_silencer_mp
spectre_reflex_grip_rf_mp
spectre_reflex_grip_rf_silencer_mp
spectre_reflex_grip_extclip_mp
spectre_reflex_grip_extclip_silencer_mp
spectre_elbit_mp
spectre_elbit_silencer_mp
spectre_elbit_rf_mp
spectre_elbit_rf_silencer_mp
spectre_elbit_extclip_mp
spectre_elbit_extclip_silencer_mp
spectre_elbit_grip_mp
spectre_elbit_grip_silencer_mp
spectre_elbit_grip_rf_mp
spectre_elbit_grip_rf_silencer_mp
spectre_elbit_grip_extclip_mp
spectre_elbit_grip_extclip_silencer_mp
spectre_acog_mp
spectre_acog_silencer_mp
spectre_acog_rf_mp
spectre_acog_rf_silencer_mp
spectre_acog_extclip_mp
spectre_acog_extclip_silencer_mp
spectre_acog_grip_mp
spectre_acog_grip_silencer_mp
spectre_acog_grip_rf_mp
spectre_acog_grip_rf_silencer_mp
spectre_acog_grip_extclip_mp
spectre_acog_grip_extclip_silencer_mp
kiparis_mp
kiparis_silencer_mp
kiparis_rf_mp
kiparis_rf_silencer_mp
kiparis_extclip_mp
kiparis_extclip_silencer_mp
kiparis_grip_mp
kiparis_grip_silencer_mp
kiparis_grip_rf_mp
kiparis_grip_rf_silencer_mp
kiparis_grip_extclip_mp
kiparis_grip_extclip_silencer_mp
kiparis_reflex_mp
kiparis_reflex_silencer_mp
kiparis_reflex_rf_mp
kiparis_reflex_rf_silencer_mp
kiparis_reflex_extclip_mp
kiparis_reflex_extclip_silencer_mp
kiparis_reflex_grip_mp
kiparis_reflex_grip_silencer_mp
kiparis_reflex_grip_rf_mp
kiparis_reflex_grip_rf_silencer_mp
kiparis_reflex_grip_extclip_mp
kiparis_reflex_grip_extclip_silencer_mp
kiparis_elbit_mp
kiparis_elbit_silencer_mp
kiparis_elbit_rf_mp
kiparis_elbit_rf_silencer_mp
kiparis_elbit_extclip_mp
kiparis_elbit_extclip_silencer_mp
kiparis_elbit_grip_mp
kiparis_elbit_grip_silencer_mp
kiparis_elbit_grip_rf_mp
kiparis_elbit_grip_rf_silencer_mp
kiparis_elbit_grip_extclip_mp
kiparis_elbit_grip_extclip_silencer_mp
kiparis_acog_mp
kiparis_acog_silencer_mp
kiparis_acog_rf_mp
kiparis_acog_rf_silencer_mp
kiparis_acog_extclip_mp
kiparis_acog_extclip_silencer_mp
kiparis_acog_grip_mp
kiparis_acog_grip_silencer_mp
kiparis_acog_grip_rf_mp
kiparis_acog_grip_rf_silencer_mp
kiparis_acog_grip_extclip_mp
kiparis_acog_grip_extclip_silencer_mp
m16_mp
m16_silencer_mp
m16_dualclip_mp
m16_dualclip_silencer_mp
m16_extclip_mp
m16_extclip_silencer_mp
m16_gl_mp
gl_m16_mp
m16_gl_silencer_mp
m16_gl_dualclip_mp
m16_gl_dualclip_silencer_mp
m16_gl_extclip_mp
m16_gl_extclip_silencer_mp
m16_ft_mp
ft_m16_mp
m16_ft_silencer_mp
m16_ft_dualclip_mp
m16_ft_dualclip_silencer_mp
m16_ft_extclip_mp
m16_ft_extclip_silencer_mp
m16_mk_mp
mk_m16_mp
m16_mk_silencer_mp
m16_mk_dualclip_mp
m16_mk_dualclip_silencer_mp
m16_mk_extclip_mp
m16_mk_extclip_silencer_mp
m16_ir_mp
m16_ir_silencer_mp
m16_ir_dualclip_mp
m16_ir_dualclip_silencer_mp
m16_ir_extclip_mp
m16_ir_extclip_silencer_mp
m16_ir_gl_mp
m16_ir_gl_silencer_mp
m16_ir_gl_dualclip_mp
m16_ir_gl_dualclip_silencer_mp
m16_ir_gl_extclip_mp
m16_ir_gl_extclip_silencer_mp
m16_ir_ft_mp
m16_ir_ft_silencer_mp
m16_ir_ft_dualclip_mp
m16_ir_ft_dualclip_silencer_mp
m16_ir_ft_extclip_mp
m16_ir_ft_extclip_silencer_mp
m16_ir_mk_mp
m16_ir_mk_silencer_mp
m16_ir_mk_dualclip_mp
m16_ir_mk_dualclip_silencer_mp
m16_ir_mk_extclip_mp
m16_ir_mk_extclip_silencer_mp
m16_reflex_mp
m16_reflex_silencer_mp
m16_reflex_dualclip_mp
m16_reflex_dualclip_silencer_mp
m16_reflex_extclip_mp
m16_reflex_extclip_silencer_mp
m16_reflex_gl_mp
m16_reflex_gl_silencer_mp
m16_reflex_gl_dualclip_mp
m16_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
m16_reflex_gl_extclip_mp
m16_reflex_gl_extclip_silencer_mp
m16_reflex_ft_mp
m16_reflex_ft_silencer_mp
m16_reflex_ft_dualclip_mp
m16_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
m16_reflex_ft_extclip_mp
m16_reflex_ft_extclip_silencer_mp
m16_reflex_mk_mp
m16_reflex_mk_silencer_mp
m16_reflex_mk_dualclip_mp
m16_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
m16_reflex_mk_extclip_mp
m16_reflex_mk_extclip_silencer_mp
m16_elbit_mp
m16_elbit_silencer_mp
m16_elbit_dualclip_mp
m16_elbit_dualclip_silencer_mp
m16_elbit_extclip_mp
m16_elbit_extclip_silencer_mp
m16_elbit_gl_mp
m16_elbit_gl_silencer_mp
m16_elbit_gl_dualclip_mp
m16_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
m16_elbit_gl_extclip_mp
m16_elbit_gl_extclip_silencer_mp
m16_elbit_ft_mp
m16_elbit_ft_silencer_mp
m16_elbit_ft_dualclip_mp
m16_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
m16_elbit_ft_extclip_mp
m16_elbit_ft_extclip_silencer_mp
m16_elbit_mk_mp
m16_elbit_mk_silencer_mp
m16_elbit_mk_dualclip_mp
m16_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
m16_elbit_mk_extclip_mp
m16_elbit_mk_extclip_silencer_mp
m16_acog_mp
m16_acog_silencer_mp
m16_acog_dualclip_mp
m16_acog_dualclip_silencer_mp
m16_acog_extclip_mp
m16_acog_extclip_silencer_mp
m16_acog_gl_mp
m16_acog_gl_silencer_mp
m16_acog_gl_dualclip_mp
m16_acog_gl_dualclip_silencer_mp
m16_acog_gl_extclip_mp
m16_acog_gl_extclip_silencer_mp
m16_acog_ft_mp
m16_acog_ft_silencer_mp
m16_acog_ft_dualclip_mp
m16_acog_ft_dualclip_silencer_mp
m16_acog_ft_extclip_mp
m16_acog_ft_extclip_silencer_mp
m16_acog_mk_mp
m16_acog_mk_silencer_mp
m16_acog_mk_dualclip_mp
m16_acog_mk_dualclip_silencer_mp
m16_acog_mk_extclip_mp
m16_acog_mk_extclip_silencer_mp
enfield_mp
enfield_silencer_mp
enfield_dualclip_mp
enfield_dualclip_silencer_mp
enfield_extclip_mp
enfield_extclip_silencer_mp
enfield_gl_mp
gl_enfield_mp
enfield_gl_silencer_mp
enfield_gl_dualclip_mp
enfield_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_gl_extclip_mp
enfield_gl_extclip_silencer_mp
enfield_ft_mp
ft_enfield_mp
enfield_ft_silencer_mp
enfield_ft_dualclip_mp
enfield_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_ft_extclip_mp
enfield_ft_extclip_silencer_mp
enfield_mk_mp
mk_enfield_mp
enfield_mk_silencer_mp
enfield_mk_dualclip_mp
enfield_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_mk_extclip_mp
enfield_mk_extclip_silencer_mp
enfield_ir_mp
enfield_ir_silencer_mp
enfield_ir_dualclip_mp
enfield_ir_dualclip_silencer_mp
enfield_ir_extclip_mp
enfield_ir_extclip_silencer_mp
enfield_ir_gl_mp
enfield_ir_gl_silencer_mp
enfield_ir_gl_dualclip_mp
enfield_ir_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_ir_gl_extclip_mp
enfield_ir_gl_extclip_silencer_mp
enfield_ir_ft_mp
enfield_ir_ft_silencer_mp
enfield_ir_ft_dualclip_mp
enfield_ir_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_ir_ft_extclip_mp
enfield_ir_ft_extclip_silencer_mp
enfield_ir_mk_mp
enfield_ir_mk_silencer_mp
enfield_ir_mk_dualclip_mp
enfield_ir_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_ir_mk_extclip_mp
enfield_ir_mk_extclip_silencer_mp
enfield_reflex_mp
enfield_reflex_silencer_mp
enfield_reflex_dualclip_mp
enfield_reflex_dualclip_silencer_mp
enfield_reflex_extclip_mp
enfield_reflex_extclip_silencer_mp
enfield_reflex_gl_mp
enfield_reflex_gl_silencer_mp
enfield_reflex_gl_dualclip_mp
enfield_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_reflex_gl_extclip_mp
enfield_reflex_gl_extclip_silencer_mp
enfield_reflex_ft_mp
enfield_reflex_ft_silencer_mp
enfield_reflex_ft_dualclip_mp
enfield_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_reflex_ft_extclip_mp
enfield_reflex_ft_extclip_silencer_mp
enfield_reflex_mk_mp
enfield_reflex_mk_silencer_mp
enfield_reflex_mk_dualclip_mp
enfield_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_reflex_mk_extclip_mp
enfield_reflex_mk_extclip_silencer_mp
enfield_elbit_mp
enfield_elbit_silencer_mp
enfield_elbit_dualclip_mp
enfield_elbit_dualclip_silencer_mp
enfield_elbit_extclip_mp
enfield_elbit_extclip_silencer_mp
enfield_elbit_gl_mp
enfield_elbit_gl_silencer_mp
enfield_elbit_gl_dualclip_mp
enfield_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_elbit_gl_extclip_mp
enfield_elbit_gl_extclip_silencer_mp
enfield_elbit_ft_mp
enfield_elbit_ft_silencer_mp
enfield_elbit_ft_dualclip_mp
enfield_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_elbit_ft_extclip_mp
enfield_elbit_ft_extclip_silencer_mp
enfield_elbit_mk_mp
enfield_elbit_mk_silencer_mp
enfield_elbit_mk_dualclip_mp
enfield_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_elbit_mk_extclip_mp
enfield_elbit_mk_extclip_silencer_mp
enfield_acog_mp
enfield_acog_silencer_mp
enfield_acog_dualclip_mp
enfield_acog_dualclip_silencer_mp
enfield_acog_extclip_mp
enfield_acog_extclip_silencer_mp
enfield_acog_gl_mp
enfield_acog_gl_silencer_mp
enfield_acog_gl_dualclip_mp
enfield_acog_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_acog_gl_extclip_mp
enfield_acog_gl_extclip_silencer_mp
enfield_acog_ft_mp
enfield_acog_ft_silencer_mp
enfield_acog_ft_dualclip_mp
enfield_acog_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_acog_ft_extclip_mp
enfield_acog_ft_extclip_silencer_mp
enfield_acog_mk_mp
enfield_acog_mk_silencer_mp
enfield_acog_mk_dualclip_mp
enfield_acog_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_acog_mk_extclip_mp
enfield_acog_mk_extclip_silencer_mp
m14_mp
m14_silencer_mp
m14_extclip_mp
m14_extclip_silencer_mp
m14_gl_mp
gl_m14_mp
m14_gl_silencer_mp
m14_gl_extclip_mp
m14_gl_extclip_silencer_mp
m14_ft_mp
ft_m14_mp
m14_ft_silencer_mp
m14_ft_extclip_mp
m14_ft_extclip_silencer_mp
m14_mk_mp
mk_m14_mp
m14_mk_silencer_mp
m14_mk_extclip_mp
m14_mk_extclip_silencer_mp
m14_grip_mp
m14_grip_silencer_mp
m14_grip_extclip_mp
m14_grip_extclip_silencer_mp
m14_ir_mp
m14_ir_silencer_mp
m14_ir_extclip_mp
m14_ir_extclip_silencer_mp
m14_ir_gl_mp
m14_ir_gl_silencer_mp
m14_ir_gl_extclip_mp
m14_ir_gl_extclip_silencer_mp
m14_ir_ft_mp
m14_ir_ft_silencer_mp
m14_ir_ft_extclip_mp
m14_ir_ft_extclip_silencer_mp
m14_ir_mk_mp
m14_ir_mk_silencer_mp
m14_ir_mk_extclip_mp
m14_ir_mk_extclip_silencer_mp
m14_ir_grip_mp
m14_ir_grip_silencer_mp
m14_ir_grip_extclip_mp
m14_ir_grip_extclip_silencer_mp
m14_reflex_mp
m14_reflex_silencer_mp
m14_reflex_extclip_mp
m14_reflex_extclip_silencer_mp
m14_reflex_gl_mp
m14_reflex_gl_silencer_mp
m14_reflex_gl_extclip_mp
m14_reflex_gl_extclip_silencer_mp
m14_reflex_ft_mp
m14_reflex_ft_silencer_mp
m14_reflex_ft_extclip_mp
m14_reflex_ft_extclip_silencer_mp
m14_reflex_mk_mp
m14_reflex_mk_silencer_mp
m14_reflex_mk_extclip_mp
m14_reflex_mk_extclip_silencer_mp
m14_reflex_grip_mp
m14_reflex_grip_silencer_mp
m14_reflex_grip_extclip_mp
m14_reflex_grip_extclip_silencer_mp
m14_elbit_mp
m14_elbit_silencer_mp
m14_elbit_extclip_mp
m14_elbit_extclip_silencer_mp
m14_elbit_gl_mp
m14_elbit_gl_silencer_mp
m14_elbit_gl_extclip_mp
m14_elbit_gl_extclip_silencer_mp
m14_elbit_ft_mp
m14_elbit_ft_silencer_mp
m14_elbit_ft_extclip_mp
m14_elbit_ft_extclip_silencer_mp
m14_elbit_mk_mp
m14_elbit_mk_silencer_mp
m14_elbit_mk_extclip_mp
m14_elbit_mk_extclip_silencer_mp
m14_elbit_grip_mp
m14_elbit_grip_silencer_mp
m14_elbit_grip_extclip_mp
m14_elbit_grip_extclip_silencer_mp
m14_acog_mp
m14_acog_silencer_mp
m14_acog_extclip_mp
m14_acog_extclip_silencer_mp
m14_acog_gl_mp
m14_acog_gl_silencer_mp
m14_acog_gl_extclip_mp
m14_acog_gl_extclip_silencer_mp
m14_acog_ft_mp
m14_acog_ft_silencer_mp
m14_acog_ft_extclip_mp
m14_acog_ft_extclip_silencer_mp
m14_acog_mk_mp
m14_acog_mk_silencer_mp
m14_acog_mk_extclip_mp
m14_acog_mk_extclip_silencer_mp
m14_acog_grip_mp
m14_acog_grip_silencer_mp
m14_acog_grip_extclip_mp
m14_acog_grip_extclip_silencer_mp
famas_mp
famas_silencer_mp
famas_dualclip_mp
famas_dualclip_silencer_mp
famas_extclip_mp
famas_extclip_silencer_mp
famas_gl_mp
gl_famas_mp
famas_gl_silencer_mp
famas_gl_dualclip_mp
famas_gl_dualclip_silencer_mp
famas_gl_extclip_mp
famas_gl_extclip_silencer_mp
famas_ft_mp
ft_famas_mp
famas_ft_silencer_mp
famas_ft_dualclip_mp
famas_ft_dualclip_silencer_mp
famas_ft_extclip_mp
famas_ft_extclip_silencer_mp
famas_mk_mp
mk_famas_mp
famas_mk_silencer_mp
famas_mk_dualclip_mp
famas_mk_dualclip_silencer_mp
famas_mk_extclip_mp
famas_mk_extclip_silencer_mp
famas_ir_mp
famas_ir_silencer_mp
famas_ir_dualclip_mp
famas_ir_dualclip_silencer_mp
famas_ir_extclip_mp
famas_ir_extclip_silencer_mp
famas_ir_gl_mp
famas_ir_gl_silencer_mp
famas_ir_gl_dualclip_mp
famas_ir_gl_dualclip_silencer_mp
famas_ir_gl_extclip_mp
famas_ir_gl_extclip_silencer_mp
famas_ir_ft_mp
famas_ir_ft_silencer_mp
famas_ir_ft_dualclip_mp
famas_ir_ft_dualclip_silencer_mp
famas_ir_ft_extclip_mp
famas_ir_ft_extclip_silencer_mp
famas_ir_mk_mp
famas_ir_mk_silencer_mp
famas_ir_mk_dualclip_mp
famas_ir_mk_dualclip_silencer_mp
famas_ir_mk_extclip_mp
famas_ir_mk_extclip_silencer_mp
famas_reflex_mp
famas_reflex_silencer_mp
famas_reflex_dualclip_mp
famas_reflex_dualclip_silencer_mp
famas_reflex_extclip_mp
famas_reflex_extclip_silencer_mp
famas_reflex_gl_mp
famas_reflex_gl_silencer_mp
famas_reflex_gl_dualclip_mp
famas_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
famas_reflex_gl_extclip_mp
famas_reflex_gl_extclip_silencer_mp
famas_reflex_ft_mp
famas_reflex_ft_silencer_mp
famas_reflex_ft_dualclip_mp
famas_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
famas_reflex_ft_extclip_mp
famas_reflex_ft_extclip_silencer_mp
famas_reflex_mk_mp
famas_reflex_mk_silencer_mp
famas_reflex_mk_dualclip_mp
famas_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
famas_reflex_mk_extclip_mp
famas_reflex_mk_extclip_silencer_mp
famas_elbit_mp
famas_elbit_silencer_mp
famas_elbit_dualclip_mp
famas_elbit_dualclip_silencer_mp
famas_elbit_extclip_mp
famas_elbit_extclip_silencer_mp
famas_elbit_gl_mp
famas_elbit_gl_silencer_mp
famas_elbit_gl_dualclip_mp
famas_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
famas_elbit_gl_extclip_mp
famas_elbit_gl_extclip_silencer_mp
famas_elbit_ft_mp
famas_elbit_ft_silencer_mp
famas_elbit_ft_dualclip_mp
famas_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
famas_elbit_ft_extclip_mp
famas_elbit_ft_extclip_silencer_mp
famas_elbit_mk_mp
famas_elbit_mk_silencer_mp
famas_elbit_mk_dualclip_mp
famas_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
famas_elbit_mk_extclip_mp
famas_elbit_mk_extclip_silencer_mp
famas_acog_mp
famas_acog_silencer_mp
famas_acog_dualclip_mp
famas_acog_dualclip_silencer_mp
famas_acog_extclip_mp
famas_acog_extclip_silencer_mp
famas_acog_gl_mp
famas_acog_gl_silencer_mp
famas_acog_gl_dualclip_mp
famas_acog_gl_dualclip_silencer_mp
famas_acog_gl_extclip_mp
famas_acog_gl_extclip_silencer_mp
famas_acog_ft_mp
famas_acog_ft_silencer_mp
famas_acog_ft_dualclip_mp
famas_acog_ft_dualclip_silencer_mp
famas_acog_ft_extclip_mp
famas_acog_ft_extclip_silencer_mp
famas_acog_mk_mp
famas_acog_mk_silencer_mp
famas_acog_mk_dualclip_mp
famas_acog_mk_dualclip_silencer_mp
famas_acog_mk_extclip_mp
famas_acog_mk_extclip_silencer_mp
galil_mp
galil_silencer_mp
galil_dualclip_mp
galil_dualclip_silencer_mp
galil_extclip_mp
galil_extclip_silencer_mp
galil_gl_mp
gl_galil_mp
galil_gl_silencer_mp
galil_gl_dualclip_mp
galil_gl_dualclip_silencer_mp
galil_gl_extclip_mp
galil_gl_extclip_silencer_mp
galil_ft_mp
ft_galil_mp
galil_ft_silencer_mp
galil_ft_dualclip_mp
galil_ft_dualclip_silencer_mp
galil_ft_extclip_mp
galil_ft_extclip_silencer_mp
galil_mk_mp
mk_galil_mp
galil_mk_silencer_mp
galil_mk_dualclip_mp
galil_mk_dualclip_silencer_mp
galil_mk_extclip_mp
galil_mk_extclip_silencer_mp
galil_ir_mp
galil_ir_silencer_mp
galil_ir_dualclip_mp
galil_ir_dualclip_silencer_mp
galil_ir_extclip_mp
galil_ir_extclip_silencer_mp
galil_ir_gl_mp
galil_ir_gl_silencer_mp
galil_ir_gl_dualclip_mp
galil_ir_gl_dualclip_silencer_mp
galil_ir_gl_extclip_mp
galil_ir_gl_extclip_silencer_mp
galil_ir_ft_mp
galil_ir_ft_silencer_mp
galil_ir_ft_dualclip_mp
galil_ir_ft_dualclip_silencer_mp
galil_ir_ft_extclip_mp
galil_ir_ft_extclip_silencer_mp
galil_ir_mk_mp
galil_ir_mk_silencer_mp
galil_ir_mk_dualclip_mp
galil_ir_mk_dualclip_silencer_mp
galil_ir_mk_extclip_mp
galil_ir_mk_extclip_silencer_mp
galil_reflex_mp
galil_reflex_silencer_mp
galil_reflex_dualclip_mp
galil_reflex_dualclip_silencer_mp
galil_reflex_extclip_mp
galil_reflex_extclip_silencer_mp
galil_reflex_gl_mp
galil_reflex_gl_silencer_mp
galil_reflex_gl_dualclip_mp
galil_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
galil_reflex_gl_extclip_mp
galil_reflex_gl_extclip_silencer_mp
galil_reflex_ft_mp
galil_reflex_ft_silencer_mp
galil_reflex_ft_dualclip_mp
galil_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
galil_reflex_ft_extclip_mp
galil_reflex_ft_extclip_silencer_mp
galil_reflex_mk_mp
galil_reflex_mk_silencer_mp
galil_reflex_mk_dualclip_mp
galil_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
galil_reflex_mk_extclip_mp
galil_reflex_mk_extclip_silencer_mp
galil_elbit_mp
galil_elbit_silencer_mp
galil_elbit_dualclip_mp
galil_elbit_dualclip_silencer_mp
galil_elbit_extclip_mp
galil_elbit_extclip_silencer_mp
galil_elbit_gl_mp
galil_elbit_gl_silencer_mp
galil_elbit_gl_dualclip_mp
galil_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
galil_elbit_gl_extclip_mp
galil_elbit_gl_extclip_silencer_mp
galil_elbit_ft_mp
galil_elbit_ft_silencer_mp
galil_elbit_ft_dualclip_mp
galil_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
galil_elbit_ft_extclip_mp
galil_elbit_ft_extclip_silencer_mp
galil_elbit_mk_mp
galil_elbit_mk_silencer_mp
galil_elbit_mk_dualclip_mp
galil_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
galil_elbit_mk_extclip_mp
galil_elbit_mk_extclip_silencer_mp
galil_acog_mp
galil_acog_silencer_mp
galil_acog_dualclip_mp
galil_acog_dualclip_silencer_mp
galil_acog_extclip_mp
galil_acog_extclip_silencer_mp
galil_acog_gl_mp
galil_acog_gl_silencer_mp
galil_acog_gl_dualclip_mp
galil_acog_gl_dualclip_silencer_mp
galil_acog_gl_extclip_mp
galil_acog_gl_extclip_silencer_mp
galil_acog_ft_mp
galil_acog_ft_silencer_mp
galil_acog_ft_dualclip_mp
galil_acog_ft_dualclip_silencer_mp
galil_acog_ft_extclip_mp
galil_acog_ft_extclip_silencer_mp
galil_acog_mk_mp
galil_acog_mk_silencer_mp
galil_acog_mk_dualclip_mp
galil_acog_mk_dualclip_silencer_mp
galil_acog_mk_extclip_mp
galil_acog_mk_extclip_silencer_mp
aug_mp
aug_silencer_mp
aug_dualclip_mp
aug_dualclip_silencer_mp
aug_extclip_mp
aug_extclip_silencer_mp
aug_gl_mp
gl_aug_mp
aug_gl_silencer_mp
aug_gl_dualclip_mp
aug_gl_dualclip_silencer_mp
aug_gl_extclip_mp
aug_gl_extclip_silencer_mp
aug_ft_mp
ft_aug_mp
aug_ft_silencer_mp
aug_ft_dualclip_mp
aug_ft_dualclip_silencer_mp
aug_ft_extclip_mp
aug_ft_extclip_silencer_mp
aug_mk_mp
mk_aug_mp
aug_mk_silencer_mp
aug_mk_dualclip_mp
aug_mk_dualclip_silencer_mp
aug_mk_extclip_mp
aug_mk_extclip_silencer_mp
aug_ir_mp
aug_ir_silencer_mp
aug_ir_dualclip_mp
aug_ir_dualclip_silencer_mp
aug_ir_extclip_mp
aug_ir_extclip_silencer_mp
aug_ir_gl_mp
aug_ir_gl_silencer_mp
aug_ir_gl_dualclip_mp
aug_ir_gl_dualclip_silencer_mp
aug_ir_gl_extclip_mp
aug_ir_gl_extclip_silencer_mp
aug_ir_ft_mp
aug_ir_ft_silencer_mp
aug_ir_ft_dualclip_mp
aug_ir_ft_dualclip_silencer_mp
aug_ir_ft_extclip_mp
aug_ir_ft_extclip_silencer_mp
aug_ir_mk_mp
aug_ir_mk_silencer_mp
aug_ir_mk_dualclip_mp
aug_ir_mk_dualclip_silencer_mp
aug_ir_mk_extclip_mp
aug_ir_mk_extclip_silencer_mp
aug_reflex_mp
aug_reflex_silencer_mp
aug_reflex_dualclip_mp
aug_reflex_dualclip_silencer_mp
aug_reflex_extclip_mp
aug_reflex_extclip_silencer_mp
aug_reflex_gl_mp
aug_reflex_gl_silencer_mp
aug_reflex_gl_dualclip_mp
aug_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
aug_reflex_gl_extclip_mp
aug_reflex_gl_extclip_silencer_mp
aug_reflex_ft_mp
aug_reflex_ft_silencer_mp
aug_reflex_ft_dualclip_mp
aug_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
aug_reflex_ft_extclip_mp
aug_reflex_ft_extclip_silencer_mp
aug_reflex_mk_mp
aug_reflex_mk_silencer_mp
aug_reflex_mk_dualclip_mp
aug_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
aug_reflex_mk_extclip_mp
aug_reflex_mk_extclip_silencer_mp
aug_elbit_mp
aug_elbit_silencer_mp
aug_elbit_dualclip_mp
aug_elbit_dualclip_silencer_mp
aug_elbit_extclip_mp
aug_elbit_extclip_silencer_mp
aug_elbit_gl_mp
aug_elbit_gl_silencer_mp
aug_elbit_gl_dualclip_mp
aug_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
aug_elbit_gl_extclip_mp
aug_elbit_gl_extclip_silencer_mp
aug_elbit_ft_mp
aug_elbit_ft_silencer_mp
aug_elbit_ft_dualclip_mp
aug_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
aug_elbit_ft_extclip_mp
aug_elbit_ft_extclip_silencer_mp
aug_elbit_mk_mp
aug_elbit_mk_silencer_mp
aug_elbit_mk_dualclip_mp
aug_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
aug_elbit_mk_extclip_mp
aug_elbit_mk_extclip_silencer_mp
aug_acog_mp
aug_acog_silencer_mp
aug_acog_dualclip_mp
aug_acog_dualclip_silencer_mp
aug_acog_extclip_mp
aug_acog_extclip_silencer_mp
aug_acog_gl_mp
aug_acog_gl_silencer_mp
aug_acog_gl_dualclip_mp
aug_acog_gl_dualclip_silencer_mp
aug_acog_gl_extclip_mp
aug_acog_gl_extclip_silencer_mp
aug_acog_ft_mp
aug_acog_ft_silencer_mp
aug_acog_ft_dualclip_mp
aug_acog_ft_dualclip_silencer_mp
aug_acog_ft_extclip_mp
aug_acog_ft_extclip_silencer_mp
aug_acog_mk_mp
aug_acog_mk_silencer_mp
aug_acog_mk_dualclip_mp
aug_acog_mk_dualclip_silencer_mp
aug_acog_mk_extclip_mp
aug_acog_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_mp
fnfal_silencer_mp
fnfal_dualclip_mp
fnfal_dualclip_silencer_mp
fnfal_extclip_mp
fnfal_extclip_silencer_mp
fnfal_gl_mp
gl_fnfal_mp
fnfal_gl_silencer_mp
fnfal_gl_dualclip_mp
fnfal_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_gl_extclip_mp
fnfal_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_ft_mp
ft_fnfal_mp
fnfal_ft_silencer_mp
fnfal_ft_dualclip_mp
fnfal_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_ft_extclip_mp
fnfal_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_mk_mp
mk_fnfal_mp
fnfal_mk_silencer_mp
fnfal_mk_dualclip_mp
fnfal_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_mk_extclip_mp
fnfal_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_ir_mp
fnfal_ir_silencer_mp
fnfal_ir_dualclip_mp
fnfal_ir_dualclip_silencer_mp
fnfal_ir_extclip_mp
fnfal_ir_extclip_silencer_mp
fnfal_ir_gl_mp
fnfal_ir_gl_silencer_mp
fnfal_ir_gl_dualclip_mp
fnfal_ir_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_ir_gl_extclip_mp
fnfal_ir_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_ir_ft_mp
fnfal_ir_ft_silencer_mp
fnfal_ir_ft_dualclip_mp
fnfal_ir_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_ir_ft_extclip_mp
fnfal_ir_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_ir_mk_mp
fnfal_ir_mk_silencer_mp
fnfal_ir_mk_dualclip_mp
fnfal_ir_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_ir_mk_extclip_mp
fnfal_ir_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_reflex_mp
fnfal_reflex_silencer_mp
fnfal_reflex_dualclip_mp
fnfal_reflex_dualclip_silencer_mp
fnfal_reflex_extclip_mp
fnfal_reflex_extclip_silencer_mp
fnfal_reflex_gl_mp
fnfal_reflex_gl_silencer_mp
fnfal_reflex_gl_dualclip_mp
fnfal_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_reflex_gl_extclip_mp
fnfal_reflex_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_reflex_ft_mp
fnfal_reflex_ft_silencer_mp
fnfal_reflex_ft_dualclip_mp
fnfal_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_reflex_ft_extclip_mp
fnfal_reflex_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_reflex_mk_mp
fnfal_reflex_mk_silencer_mp
fnfal_reflex_mk_dualclip_mp
fnfal_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_reflex_mk_extclip_mp
fnfal_reflex_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_elbit_mp
fnfal_elbit_silencer_mp
fnfal_elbit_dualclip_mp
fnfal_elbit_dualclip_silencer_mp
fnfal_elbit_extclip_mp
fnfal_elbit_extclip_silencer_mp
fnfal_elbit_gl_mp
fnfal_elbit_gl_silencer_mp
fnfal_elbit_gl_dualclip_mp
fnfal_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_elbit_gl_extclip_mp
fnfal_elbit_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_elbit_ft_mp
fnfal_elbit_ft_silencer_mp
fnfal_elbit_ft_dualclip_mp
fnfal_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_elbit_ft_extclip_mp
fnfal_elbit_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_elbit_mk_mp
fnfal_elbit_mk_silencer_mp
fnfal_elbit_mk_dualclip_mp
fnfal_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_elbit_mk_extclip_mp
fnfal_elbit_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_acog_mp
fnfal_acog_silencer_mp
fnfal_acog_dualclip_mp
fnfal_acog_dualclip_silencer_mp
fnfal_acog_extclip_mp
fnfal_acog_extclip_silencer_mp
fnfal_acog_gl_mp
fnfal_acog_gl_silencer_mp
fnfal_acog_gl_dualclip_mp
fnfal_acog_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_acog_gl_extclip_mp
fnfal_acog_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_acog_ft_mp
fnfal_acog_ft_silencer_mp
fnfal_acog_ft_dualclip_mp
fnfal_acog_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_acog_ft_extclip_mp
fnfal_acog_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_acog_mk_mp
fnfal_acog_mk_silencer_mp
fnfal_acog_mk_dualclip_mp
fnfal_acog_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_acog_mk_extclip_mp
fnfal_acog_mk_extclip_silencer_mp
ak47_mp
ak47_silencer_mp
ak47_dualclip_mp
ak47_dualclip_silencer_mp
ak47_extclip_mp
ak47_extclip_silencer_mp
ak47_gl_mp
gl_ak47_mp
ak47_gl_silencer_mp
ak47_gl_dualclip_mp
ak47_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_gl_extclip_mp
ak47_gl_extclip_silencer_mp
ak47_ft_mp
ft_ak47_mp
ak47_ft_silencer_mp
ak47_ft_dualclip_mp
ak47_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_ft_extclip_mp
ak47_ft_extclip_silencer_mp
ak47_mk_mp
mk_ak47_mp
ak47_mk_silencer_mp
ak47_mk_dualclip_mp
ak47_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_mk_extclip_mp
ak47_mk_extclip_silencer_mp
ak47_ir_mp
ak47_ir_silencer_mp
ak47_ir_dualclip_mp
ak47_ir_dualclip_silencer_mp
ak47_ir_extclip_mp
ak47_ir_extclip_silencer_mp
ak47_ir_gl_mp
ak47_ir_gl_silencer_mp
ak47_ir_gl_dualclip_mp
ak47_ir_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_ir_gl_extclip_mp
ak47_ir_gl_extclip_silencer_mp
ak47_ir_ft_mp
ak47_ir_ft_silencer_mp
ak47_ir_ft_dualclip_mp
ak47_ir_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_ir_ft_extclip_mp
ak47_ir_ft_extclip_silencer_mp
ak47_ir_mk_mp
ak47_ir_mk_silencer_mp
ak47_ir_mk_dualclip_mp
ak47_ir_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_ir_mk_extclip_mp
ak47_ir_mk_extclip_silencer_mp
ak47_reflex_mp
ak47_reflex_silencer_mp
ak47_reflex_dualclip_mp
ak47_reflex_dualclip_silencer_mp
ak47_reflex_extclip_mp
ak47_reflex_extclip_silencer_mp
ak47_reflex_gl_mp
ak47_reflex_gl_silencer_mp
ak47_reflex_gl_dualclip_mp
ak47_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_reflex_gl_extclip_mp
ak47_reflex_gl_extclip_silencer_mp
ak47_reflex_ft_mp
ak47_reflex_ft_silencer_mp
ak47_reflex_ft_dualclip_mp
ak47_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_reflex_ft_extclip_mp
ak47_reflex_ft_extclip_silencer_mp
ak47_reflex_mk_mp
ak47_reflex_mk_silencer_mp
ak47_reflex_mk_dualclip_mp
ak47_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_reflex_mk_extclip_mp
ak47_reflex_mk_extclip_silencer_mp
ak47_elbit_mp
ak47_elbit_silencer_mp
ak47_elbit_dualclip_mp
ak47_elbit_dualclip_silencer_mp
ak47_elbit_extclip_mp
ak47_elbit_extclip_silencer_mp
ak47_elbit_gl_mp
ak47_elbit_gl_silencer_mp
ak47_elbit_gl_dualclip_mp
ak47_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_elbit_gl_extclip_mp
ak47_elbit_gl_extclip_silencer_mp
ak47_elbit_ft_mp
ak47_elbit_ft_silencer_mp
ak47_elbit_ft_dualclip_mp
ak47_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_elbit_ft_extclip_mp
ak47_elbit_ft_extclip_silencer_mp
ak47_elbit_mk_mp
ak47_elbit_mk_silencer_mp
ak47_elbit_mk_dualclip_mp
ak47_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_elbit_mk_extclip_mp
ak47_elbit_mk_extclip_silencer_mp
ak47_acog_mp
ak47_acog_silencer_mp
ak47_acog_dualclip_mp
ak47_acog_dualclip_silencer_mp
ak47_acog_extclip_mp
ak47_acog_extclip_silencer_mp
ak47_acog_gl_mp
ak47_acog_gl_silencer_mp
ak47_acog_gl_dualclip_mp
ak47_acog_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_acog_gl_extclip_mp
ak47_acog_gl_extclip_silencer_mp
ak47_acog_ft_mp
ak47_acog_ft_silencer_mp
ak47_acog_ft_dualclip_mp
ak47_acog_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_acog_ft_extclip_mp
ak47_acog_ft_extclip_silencer_mp
ak47_acog_mk_mp
ak47_acog_mk_silencer_mp
ak47_acog_mk_dualclip_mp
ak47_acog_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_acog_mk_extclip_mp
ak47_acog_mk_extclip_silencer_mp
commando_mp
commando_silencer_mp
commando_dualclip_mp
commando_dualclip_silencer_mp
commando_extclip_mp
commando_extclip_silencer_mp
commando_gl_mp
gl_commando_mp
commando_gl_silencer_mp
commando_gl_dualclip_mp
commando_gl_dualclip_silencer_mp
commando_gl_extclip_mp
commando_gl_extclip_silencer_mp
commando_ft_mp
ft_commando_mp
commando_ft_silencer_mp
commando_ft_dualclip_mp
commando_ft_dualclip_silencer_mp
commando_ft_extclip_mp
commando_ft_extclip_silencer_mp
commando_mk_mp
mk_commando_mp
commando_mk_silencer_mp
commando_mk_dualclip_mp
commando_mk_dualclip_silencer_mp
commando_mk_extclip_mp
commando_mk_extclip_silencer_mp
commando_ir_mp
commando_ir_silencer_mp
commando_ir_dualclip_mp
commando_ir_dualclip_silencer_mp
commando_ir_extclip_mp
commando_ir_extclip_silencer_mp
commando_ir_gl_mp
commando_ir_gl_silencer_mp
commando_ir_gl_dualclip_mp
commando_ir_gl_dualclip_silencer_mp
commando_ir_gl_extclip_mp
commando_ir_gl_extclip_silencer_mp
commando_ir_ft_mp
commando_ir_ft_silencer_mp
commando_ir_ft_dualclip_mp
commando_ir_ft_dualclip_silencer_mp
commando_ir_ft_extclip_mp
commando_ir_ft_extclip_silencer_mp
commando_ir_mk_mp
commando_ir_mk_silencer_mp
commando_ir_mk_dualclip_mp
commando_ir_mk_dualclip_silencer_mp
commando_ir_mk_extclip_mp
commando_ir_mk_extclip_silencer_mp
commando_reflex_mp
commando_reflex_silencer_mp
commando_reflex_dualclip_mp
commando_reflex_dualclip_silencer_mp
commando_reflex_extclip_mp
commando_reflex_extclip_silencer_mp
commando_reflex_gl_mp
commando_reflex_gl_silencer_mp
commando_reflex_gl_dualclip_mp
commando_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
commando_reflex_gl_extclip_mp
commando_reflex_gl_extclip_silencer_mp
commando_reflex_ft_mp
commando_reflex_ft_silencer_mp
commando_reflex_ft_dualclip_mp
commando_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
commando_reflex_ft_extclip_mp
commando_reflex_ft_extclip_silencer_mp
commando_reflex_mk_mp
commando_reflex_mk_silencer_mp
commando_reflex_mk_dualclip_mp
commando_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
commando_reflex_mk_extclip_mp
commando_reflex_mk_extclip_silencer_mp
commando_elbit_mp
commando_elbit_silencer_mp
commando_elbit_dualclip_mp
commando_elbit_dualclip_silencer_mp
commando_elbit_extclip_mp
commando_elbit_extclip_silencer_mp
commando_elbit_gl_mp
commando_elbit_gl_silencer_mp
commando_elbit_gl_dualclip_mp
commando_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
commando_elbit_gl_extclip_mp
commando_elbit_gl_extclip_silencer_mp
commando_elbit_ft_mp
commando_elbit_ft_silencer_mp
commando_elbit_ft_dualclip_mp
commando_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
commando_elbit_ft_extclip_mp
commando_elbit_ft_extclip_silencer_mp
commando_elbit_mk_mp
commando_elbit_mk_silencer_mp
commando_elbit_mk_dualclip_mp
commando_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
commando_elbit_mk_extclip_mp
commando_elbit_mk_extclip_silencer_mp
commando_acog_mp
commando_acog_silencer_mp
commando_acog_dualclip_mp
commando_acog_dualclip_silencer_mp
commando_acog_extclip_mp
commando_acog_extclip_silencer_mp
commando_acog_gl_mp
commando_acog_gl_silencer_mp
commando_acog_gl_dualclip_mp
commando_acog_gl_dualclip_silencer_mp
commando_acog_gl_extclip_mp
commando_acog_gl_extclip_silencer_mp
commando_acog_ft_mp
commando_acog_ft_silencer_mp
commando_acog_ft_dualclip_mp
commando_acog_ft_dualclip_silencer_mp
commando_acog_ft_extclip_mp
commando_acog_ft_extclip_silencer_mp
commando_acog_mk_mp
commando_acog_mk_silencer_mp
commando_acog_mk_dualclip_mp
commando_acog_mk_dualclip_silencer_mp
commando_acog_mk_extclip_mp
commando_acog_mk_extclip_silencer_mp
g11_mp
g11_vzoom_mp
g11_lps_mp
hs10dw_mp
hs10lh_mp
rottweil72_mp
ithaca_mp
ithaca_grip_mp
spas_mp
spas_silencer_mp
hs10_mp
hk21_mp
hk21_extclip_mp
hk21_ir_mp
hk21_ir_extclip_mp
hk21_reflex_mp
hk21_reflex_extclip_mp
hk21_elbit_mp
hk21_elbit_extclip_mp
hk21_acog_mp
hk21_acog_extclip_mp
rpk_mp
rpk_dualclip_mp
rpk_extclip_mp
rpk_ir_mp
rpk_ir_dualclip_mp
rpk_ir_extclip_mp
rpk_reflex_mp
rpk_reflex_dualclip_mp
rpk_reflex_extclip_mp
rpk_elbit_mp
rpk_elbit_dualclip_mp
rpk_elbit_extclip_mp
rpk_acog_mp
rpk_acog_dualclip_mp
rpk_acog_extclip_mp
m60_mp
m60_extclip_mp
m60_grip_mp
m60_grip_extclip_mp
m60_ir_mp
m60_ir_extclip_mp
m60_ir_grip_mp
m60_ir_grip_extclip_mp
m60_reflex_mp
m60_reflex_extclip_mp
m60_reflex_grip_mp
m60_reflex_grip_extclip_mp
m60_elbit_mp
m60_elbit_extclip_mp
m60_elbit_grip_mp
m60_elbit_grip_extclip_mp
m60_acog_mp
m60_acog_extclip_mp
m60_acog_grip_mp
m60_acog_grip_extclip_mp
stoner63_mp
stoner63_extclip_mp
stoner63_reflex_mp
stoner63_reflex_extclip_mp
stoner63_ir_mp
stoner63_ir_extclip_mp
stoner63_elbit_mp
stoner63_elbit_extclip_mp
stoner63_acog_mp
stoner63_acog_extclip_mp
dragunov_mp
dragunov_silencer_mp
dragunov_extclip_mp
dragunov_extclip_silencer_mp
dragunov_vzoom_mp
dragunov_vzoom_silencer_mp
dragunov_vzoom_extclip_mp
dragunov_vzoom_extclip_silencer_mp
dragunov_ir_mp
dragunov_ir_silencer_mp
dragunov_ir_extclip_mp
dragunov_ir_extclip_silencer_mp
dragunov_acog_mp
dragunov_acog_silencer_mp
dragunov_acog_extclip_mp
dragunov_acog_extclip_silencer_mp
wa2000_mp
wa2000_silencer_mp
wa2000_extclip_mp
wa2000_extclip_silencer_mp
wa2000_vzoom_mp
wa2000_vzoom_silencer_mp
wa2000_vzoom_extclip_mp
wa2000_vzoom_extclip_silencer_mp
wa2000_ir_mp
wa2000_ir_silencer_mp
wa2000_ir_extclip_mp
wa2000_ir_extclip_silencer_mp
wa2000_acog_mp
wa2000_acog_silencer_mp
wa2000_acog_extclip_mp
wa2000_acog_extclip_silencer_mp
l96a1_mp
l96a1_silencer_mp
l96a1_extclip_mp
l96a1_extclip_silencer_mp
l96a1_vzoom_mp
l96a1_vzoom_silencer_mp
l96a1_vzoom_extclip_mp
l96a1_vzoom_extclip_silencer_mp
l96a1_ir_mp
l96a1_ir_silencer_mp
l96a1_ir_extclip_mp
l96a1_ir_extclip_silencer_mp
l96a1_acog_mp
l96a1_acog_silencer_mp
l96a1_acog_extclip_mp
l96a1_acog_extclip_silencer_mp
psg1_mp
psg1_silencer_mp
psg1_extclip_mp
psg1_extclip_silencer_mp
psg1_vzoom_mp
psg1_vzoom_silencer_mp
psg1_vzoom_extclip_mp
psg1_vzoom_extclip_silencer_mp
psg1_ir_mp
psg1_ir_silencer_mp
psg1_ir_extclip_mp
psg1_ir_extclip_silencer_mp
psg1_acog_mp
psg1_acog_silencer_mp
psg1_acog_extclip_mp
psg1_acog_extclip_silencer_mp
aspdw_mp
asplh_mp
cz75dw_mp
cz75lh_mp
m1911dw_mp
m1911lh_mp
makarovdw_mp
makarovlh_mp
pythondw_mp
pythonlh_mp
m1911_mp
m1911_silencer_mp
m1911_extclip_mp
m1911_extclip_silencer_mp
m1911_upgradesight_mp
m1911_upgradesight_silencer_mp
m1911_upgradesight_extclip_mp
m1911_upgradesight_extclip_silencer_mp
makarov_mp
makarov_silencer_mp
makarov_extclip_mp
makarov_extclip_silencer_mp
makarov_upgradesight_mp
makarov_upgradesight_silencer_mp
makarov_upgradesight_extclip_mp
makarov_upgradesight_extclip_silencer_mp
python_mp
python_snub_mp
python_speed_mp
python_acog_mp
cz75_mp
cz75_silencer_mp
cz75_auto_mp
cz75_auto_silencer_mp
cz75_extclip_mp
cz75_extclip_silencer_mp
cz75_upgradesight_mp
cz75_upgradesight_silencer_mp
cz75_upgradesight_auto_mp
cz75_upgradesight_auto_silencer_mp
cz75_upgradesight_extclip_mp
cz75_upgradesight_extclip_silencer_mp
m72_law_mp
rpg_mp
strela_mp
china_lake_mp
knife_ballistic_mp
crossbow_explosive_mp
satchel_charge_mp
claymore_mp
willy_pete_mp
camera_spike_mp
sticky_grenade_mp
tabun_gas_mp
hatchet_mp
tactical_insertion_mp
concussion_grenade_mp
scrambler_mp
nightingale_mp
acoustic_sensor_mp
syrette_mp
destructible_car_mp
explodable_barrel_mp
dog_bite_mp
dogs_mp
explosive_bolt_mp
napalmblob_mp
scavenger_item_mp
briefcase_bomb_mp
briefcase_bomb_defuse_mp
helicopter_comlink_mp
airstrike_mp
napalmground_lg_mp
napalmground_sm_mp
napalm_mp
mortar_mp
radar_mp
counteruav_mp
radardirection_mp
rcbomb_mp
helicopter_player_firstperson_mp
helicopter_gunner_mp
supplydrop_mp
autoturret_mp
turret_drop_mp
auto_tow_mp
tow_turret_drop_mp
minigun_mp
m202_flash_mp
m220_tow_mp
m220_tow_drop_mp

81.tabun_gas_mp //?
82.signal_flare_mp // flare?
83.c4_mp
84.tactical_insertion_mp
85.scrambler_mp
86.explosive_bolt_mp // ammo for crossbow?
87.nightingale_mp // ??!?!~~?~?
88.//NEW!
89.//Can be magicbullets if magicbulet is in bo...
90.supplydrop_mp // think its a impack damadge?
91.rcbomb_mp
92.auto_gun_turret_mp
93.mortar_mp
94.napalm_mp
95.airstrike_mp
96.dog_bite_mp
97.//11 Ks Choppas stuff
98.hind_rockets_mp
99.hind_rockets_firstperson_mp
100.hind_minigun_pilot_firstperson_mp
101.//chopper gunner
102.huey_minigun_gunner_mp
103.//--
104.tabun_gas_mp
105.
106.Head Camos
107.Code:
108.c_usa_sog_mp_head_
109.c_vtn_nva_mp_head_2
110.c_usa_cia_mp_head_2
111.c_usa_ciawin_mp_head_2
112.c_rus_spet_mp_head_2
113.c_rus_spetwin_mp_head_2
114.c_cub_rebels_mp_head_2
115.c_cub_tropas_mp_head_2
116.//-
117.c_usa_sog_mp_head_3
118.c_vtn_nva_mp_head_3
119.c_usa_cia_mp_head_3
120.c_usa_ciawin_mp_head_3
121.c_rus_spet_mp_head_3
122.c_rus_spetwin_mp_head_3
123.c_cub_rebels_mp_head_3
124.c_cub_tropas_mp_head_3
125.//-
126.c_usa_sog_mp_head_4
127.c_vtn_nva_mp_head_4
128.c_usa_cia_mp_head_4
129.c_usa_ciawin_mp_head_4
130.c_rus_spet_mp_head_4
131.c_rus_spetwin_mp_head_4
132.c_cub_rebels_mp_head_4
133.c_cub_tropas_mp_head_4
134.//-
135.c_usa_sog_mp_head_5
136.c_usa_sog_mp_head_5
137.c_usa_cia_mp_head_5
138.c_usa_ciawin_mp_head_5
139.c_rus_spet_mp_head_5
140.c_rus_spetwin_mp_head_5
141.c_cub_rebels_mp_head_5
142.c_cub_tropas_mp_head_5
143.Body camos these are the player perk models
144.Code:
145.c_usa_sog_mp_body_camo
146.c_vtn_nva_mp_body_camo
147.c_usa_cia_mp_body_camo
148.c_usa_ciawin_mp_body_camo
149.c_rus_spet_mp_body_camo
150.c_rus_spetwin_mp_body_camo
151.c_cub_rebels_mp_body_camo
152.c_cub_tropas_mp_body_camo
153.//-
154.c_usa_sog_mp_body_flak
155.c_vtn_nva_mp_body_flak
156.c_usa_cia_mp_body_flak
157.c_usa_ciawin_mp_body_flak
158.c_rus_spet_mp_body_flak
159.c_rus_spetwin_mp_body_flak
160.c_cub_rebels_mp_body_flak
161.c_cub_tropas_mp_body_flak
162.//arrmor
163.c_usa_sog_mp_body_armor
164.c_vtn_nva_mp_body_armor
165.c_usa_cia_mp_body_armor
166.c_usa_ciawin_mp_body_armor
167.c_rus_spet_mp_body_armor
168.c_rus_spetwin_mp_body_armor
169.c_cub_rebels_mp_body_armor
170.c_cub_tropas_mp_body_armor
171.//-
172.c_usa_sog_mp_body_standard
173.c_vtn_nva_mp_body_standard
174.c_usa_cia_mp_body_standard
175.c_usa_ciawin_mp_body_standard
176.c_rus_spet_mp_body_standard
177.c_rus_spetwin_mp_body_standard
178.c_cub_rebels_mp_body_standard
179.c_cub_tropas_mp_body_standard
180.//-
181.c_usa_sog_mp_body_utility
182.c_vtn_nva_mp_body_utility
183.c_usa_cia_mp_body_utility
184.c_usa_ciawin_mp_body_utility
185.c_rus_spet_mp_body_utility
186.c_rus_spetwin_mp_body_utility
187.c_cub_rebels_mp_body_utility
188.c_cub_tropas_mp_body_utility
[/SPOILER]

Mr.Pooya
23-11-2010, 20:19
بیا اینم کل سلحه ها و زمین ها !!!(واسه راحت تر کردن کار دوست

سلام
اگر ممکن است این کدها را در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدید .

ممنون

sajad-tnt
23-11-2010, 20:39
سلام دوستان.

من Update 1 رو نصب كردم ولي همچنان بعد از نشون دادن دموي اوليه بازي ، بازي هنگ ميكنه و صفحه سياه ميشه !
گرافيكمم 9500GT XFX 1G هست :31:! (يعني گرافيكم براي اين بازي پايينه :31:!!!)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

بعد بازيرو روي كامپيوتر دوستمم نصب كردم ، ولي تا ميخوام Directx رو نصب كنم اين ارور زير رو ميده (گرافيك دوستم 9400 هست:31:!) :

ممنون ميشم كمكم كنيد:10::11: .
هميشه موفق و پيروز باشيد:40:.

nois3
23-11-2010, 20:47
منم این بازی رو تا آخر رفتم بدون مشکل.
نکات بد بازی از نظر خودم:
شلوغی زیاد که چی‌ بگم.... (مثه گوسفند میریزن سرت)
صدا گذاریش که ۲زار بدرد نمیخورد،انگار نه انگار که داری شلیک میکنی‌ (دلت میاد صدا گذاری بتلفیلد بد کمپانی ۲)
گرافیک آدماش نسبت به نسخه قبل بدتر شده.
در کل زیاد مال نیست (حسو حال به آدم نمیده ).
نسخه قبل cod:MW2 از همه لحاظ بهتر بود(مخصوصا اونجایی که دارن آتیشت میزنن)

Mr.Lover
23-11-2010, 20:52
منم این بازی رو تا آخر رفتم بدون مشکل.
نکات بد بازی از نظر خودم:
شلوغی زیاد که چی‌ بگم.... (مثه گوسفند میریزن سرت)
صدا گذاریش که ۲زار بدرد نمیخورد،انگار نه انگار که داری شلیک میکنی‌ (دلت میاد صدا گذاری بتلفیلد بد کمپانی ۲)
گرافیک آدماش نسبت به نسخه قبل بدتر شده.

سلام
مشخصات سیستم تون رو می گید؟

nois3
23-11-2010, 21:20
سلام
مشخصات سیستم تون رو می گید؟

مین برد:
asus p5q premium
گرافیک:
xfx Geforce GTX 260 896MB 448-Bit GDDR 3
سی پی یو:
intel core 2 quad processor Q9550 12m cach,2.83 GHZ 1333MHz
رم:
GeLL daul channel 4Gig - bus 1066

xero.1992
23-11-2010, 21:35
سلام دوستان.

من Update 1 رو نصب كردم ولي همچنان بعد از نشون دادن دموي اوليه بازي ، بازي هنگ ميكنه و صفحه سياه ميشه !
گرافيكمم 9500GT XFX 1G هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! (يعني گرافيكم براي اين بازي پايينه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!)

بعد از آپدیت 1 باید حتما کرک Skidrow یی که تو پوشه آپدیته کپی کنید، فقط با گرافیک شما نمیشه گفت سیستم میکشه یا نه، ولی به طور کل این گرافیک که DDR2 هم هست Minimum سیستمه که این بازی می خواد، و بدونید که میزان مموری گرافیک هیچوفت دلیل بهتر بودنش کلی فاکتور های دیگه هم هستند :46:

کلا کارهای Infinity Ward همه تکن ، مثل همین سری Modern Warfare ...
حالا منتظریم تا نسخه بعد ببینیم مادر Call of Duty دوباره دست به کار میشه یه بازی مرگ مثل MW2 بسازه

sht1987
23-11-2010, 21:48
منم دیشب بازی را تمام کردم.در کل بازی قشنگی بود. کارهایی که دربازی انجام می داد مثل خلبانی هلی کوپتر و ... بیشتر شده بود از MW2.من بازی روی این سیستم بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.

Motherboard Gigabyte GA-MA 770-DS3
CPU : AMD Athlon 64 X2 4800+
Ram : 3 Gigabyte Apacer
VGA : Geforce 8500 GT

neon_91
23-11-2010, 22:51
بیا اینم کل سلحه ها و زمین ها !!!
(واسه راحت تر کردن کار دوستان)

اینم لینک دانلود :

start map with:
/devmap mp_mapname
example map array:
/devmap mp_array
then in game:
/give weapon_attachment_mp
for example if you want ak47 with acog:
/give ak47_acog_mp
for ammo:
/give ammo
if you play all time with same weapon you can make bind in config_mp.cfg
example:
bind L "give ak47_acog_mp"
when you are playing and when you press L you'll get ak 47 with acog.
also is useful make bind for ammo so you dont need to write every time:
bind K "give ammo"
or whatever key you want

for those who want to use different weapons:
IN CONSOLE use / devmap mp_map instead of map [map].
then you can use commands like / demigod or / give l96a1_mp
LIST OF COMMANDS TO CHANGE GUNS VIA CONSOLE:
mp5k_rf_mp
mp5k_rf_silencer_mp
mp5k_extclip_mp
mp5k_extclip_silencer_mp
mp5k_reflex_mp
mp5k_reflex_silencer_mp
mp5k_reflex_rf_mp
mp5k_reflex_rf_silencer_mp
mp5k_reflex_extclip_mp
mp5k_reflex_extclip_silencer_mp
mp5k_elbit_mp
mp5k_elbit_silencer_mp
mp5k_elbit_rf_mp
mp5k_elbit_rf_silencer_mp
mp5k_elbit_extclip_mp
mp5k_elbit_extclip_silencer_mp
mp5k_acog_mp
mp5k_acog_silencer_mp
mp5k_acog_rf_mp
mp5k_acog_rf_silencer_mp
mp5k_acog_extclip_mp
mp5k_acog_extclip_silencer_mp
skorpion_mp
skorpion_silencer_mp
skorpion_rf_mp
skorpion_rf_silencer_mp
skorpion_extclip_mp
skorpion_extclip_silencer_mp
skorpion_grip_mp
skorpion_grip_silencer_mp
skorpion_grip_rf_mp
skorpion_grip_rf_silencer_mp
skorpion_grip_extclip_mp
skorpion_grip_extclip_silencer_mp
mac11_mp
mac11_silencer_mp
mac11_rf_mp
mac11_rf_silencer_mp
mac11_extclip_mp
mac11_extclip_silencer_mp
mac11_grip_mp
mac11_grip_silencer_mp
mac11_grip_rf_mp
mac11_grip_rf_silencer_mp
mac11_grip_extclip_mp
mac11_grip_extclip_silencer_mp
mac11_reflex_mp
mac11_reflex_silencer_mp
mac11_reflex_rf_mp
mac11_reflex_rf_silencer_mp
mac11_reflex_extclip_mp
mac11_reflex_extclip_silencer_mp
mac11_reflex_grip_mp
mac11_reflex_grip_silencer_mp
mac11_reflex_grip_rf_mp
mac11_reflex_grip_rf_silencer_mp
mac11_reflex_grip_extclip_mp
mac11_reflex_grip_extclip_silencer_mp
mac11_elbit_mp
mac11_elbit_silencer_mp
mac11_elbit_rf_mp
mac11_elbit_rf_silencer_mp
mac11_elbit_extclip_mp
mac11_elbit_extclip_silencer_mp
mac11_elbit_grip_mp
mac11_elbit_grip_silencer_mp
mac11_elbit_grip_rf_mp
mac11_elbit_grip_rf_silencer_mp
mac11_elbit_grip_extclip_mp
mac11_elbit_grip_extclip_silencer_mp
ak74u_mp
ak74u_silencer_mp
ak74u_rf_mp
ak74u_rf_silencer_mp
ak74u_dualclip_mp
ak74u_dualclip_silencer_mp
ak74u_extclip_mp
ak74u_extclip_silencer_mp
ak74u_gl_mp
gl_ak74u_mp
ak74u_gl_silencer_mp
ak74u_gl_rf_mp
ak74u_gl_rf_silencer_mp
ak74u_gl_dualclip_mp
ak74u_gl_dualclip_silencer_mp
ak74u_gl_extclip_mp
ak74u_gl_extclip_silencer_mp
ak74u_grip_mp
ak74u_grip_silencer_mp
ak74u_grip_rf_mp
ak74u_grip_rf_silencer_mp
ak74u_grip_dualclip_mp
ak74u_grip_dualclip_silencer_mp
ak74u_grip_extclip_mp
ak74u_grip_extclip_silencer_mp
ak74u_reflex_mp
ak74u_reflex_silencer_mp
ak74u_reflex_rf_mp
ak74u_reflex_rf_silencer_mp
ak74u_reflex_dualclip_mp
ak74u_reflex_dualclip_silencer_mp
ak74u_reflex_extclip_mp
ak74u_reflex_extclip_silencer_mp
ak74u_reflex_gl_mp
ak74u_reflex_gl_silencer_mp
ak74u_reflex_gl_rf_mp
ak74u_reflex_gl_rf_silencer_mp
ak74u_reflex_gl_dualclip_mp
ak74u_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
ak74u_reflex_gl_extclip_mp
ak74u_reflex_gl_extclip_silencer_mp
ak74u_reflex_grip_mp
ak74u_reflex_grip_silencer_mp
ak74u_reflex_grip_rf_mp
ak74u_reflex_grip_rf_silencer_mp
ak74u_reflex_grip_dualclip_mp
ak74u_reflex_grip_dualclip_silencer_mp
ak74u_reflex_grip_extclip_mp
ak74u_reflex_grip_extclip_silencer_mp
ak74u_elbit_mp
ak74u_elbit_silencer_mp
ak74u_elbit_rf_mp
ak74u_elbit_rf_silencer_mp
ak74u_elbit_dualclip_mp
ak74u_elbit_dualclip_silencer_mp
ak74u_elbit_extclip_mp
ak74u_elbit_extclip_silencer_mp
ak74u_elbit_gl_mp
ak74u_elbit_gl_silencer_mp
ak74u_elbit_gl_rf_mp
ak74u_elbit_gl_rf_silencer_mp
ak74u_elbit_gl_dualclip_mp
ak74u_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
ak74u_elbit_gl_extclip_mp
ak74u_elbit_gl_extclip_silencer_mp
ak74u_elbit_grip_mp
ak74u_elbit_grip_silencer_mp
ak74u_elbit_grip_rf_mp
ak74u_elbit_grip_rf_silencer_mp
ak74u_elbit_grip_dualclip_mp
ak74u_elbit_grip_dualclip_silencer_mp
ak74u_elbit_grip_extclip_mp
ak74u_elbit_grip_extclip_silencer_mp
ak74u_acog_mp
ak74u_acog_silencer_mp
ak74u_acog_rf_mp
ak74u_acog_rf_silencer_mp
ak74u_acog_dualclip_mp
ak74u_acog_dualclip_silencer_mp
ak74u_acog_extclip_mp
ak74u_acog_extclip_silencer_mp
ak74u_acog_gl_mp
ak74u_acog_gl_silencer_mp
ak74u_acog_gl_rf_mp
ak74u_acog_gl_rf_silencer_mp
ak74u_acog_gl_dualclip_mp
ak74u_acog_gl_dualclip_silencer_mp
ak74u_acog_gl_extclip_mp
ak74u_acog_gl_extclip_silencer_mp
ak74u_acog_grip_mp
ak74u_acog_grip_silencer_mp
ak74u_acog_grip_rf_mp
ak74u_acog_grip_rf_silencer_mp
ak74u_acog_grip_dualclip_mp
ak74u_acog_grip_dualclip_silencer_mp
ak74u_acog_grip_extclip_mp
ak74u_acog_grip_extclip_silencer_mp
uzi_mp
uzi_silencer_mp
uzi_rf_mp
uzi_rf_silencer_mp
uzi_extclip_mp
uzi_extclip_silencer_mp
uzi_grip_mp
uzi_grip_silencer_mp
uzi_grip_rf_mp
uzi_grip_rf_silencer_mp
uzi_grip_extclip_mp
uzi_grip_extclip_silencer_mp
uzi_reflex_mp
uzi_reflex_silencer_mp
uzi_reflex_rf_mp
uzi_reflex_rf_silencer_mp
uzi_reflex_extclip_mp
uzi_reflex_extclip_silencer_mp
uzi_reflex_grip_mp
uzi_reflex_grip_silencer_mp
uzi_reflex_grip_rf_mp
uzi_reflex_grip_rf_silencer_mp
uzi_reflex_grip_extclip_mp
uzi_reflex_grip_extclip_silencer_mp
uzi_elbit_mp
uzi_elbit_silencer_mp
uzi_elbit_rf_mp
uzi_elbit_rf_silencer_mp
uzi_elbit_extclip_mp
uzi_elbit_extclip_silencer_mp
uzi_elbit_grip_mp
uzi_elbit_grip_silencer_mp
uzi_elbit_grip_rf_mp
uzi_elbit_grip_rf_silencer_mp
uzi_elbit_grip_extclip_mp
uzi_elbit_grip_extclip_silencer_mp
uzi_acog_mp
uzi_acog_silencer_mp
uzi_acog_rf_mp
uzi_acog_rf_silencer_mp
uzi_acog_extclip_mp
uzi_acog_extclip_silencer_mp
uzi_acog_grip_mp
uzi_acog_grip_silencer_mp
uzi_acog_grip_rf_mp
uzi_acog_grip_rf_silencer_mp
uzi_acog_grip_extclip_mp
uzi_acog_grip_extclip_silencer_mp
pm63_mp
pm63_rf_mp
pm63_extclip_mp
pm63_grip_mp
pm63_grip_rf_mp
pm63_grip_extclip_mp
mpl_mp
mpl_silencer_mp
mpl_rf_mp
mpl_rf_silencer_mp
mpl_dualclip_mp
mpl_dualclip_silencer_mp
mpl_grip_mp
mpl_grip_silencer_mp
mpl_grip_rf_mp
mpl_grip_rf_silencer_mp
mpl_grip_dualclip_mp
mpl_grip_dualclip_silencer_mp
mpl_reflex_mp
mpl_reflex_silencer_mp
mpl_reflex_rf_mp
mpl_reflex_rf_silencer_mp
mpl_reflex_dualclip_mp
mpl_reflex_dualclip_silencer_mp
mpl_reflex_grip_mp
mpl_reflex_grip_silencer_mp
mpl_reflex_grip_rf_mp
mpl_reflex_grip_rf_silencer_mp
mpl_reflex_grip_dualclip_mp
mpl_reflex_grip_dualclip_silencer_mp
mpl_elbit_mp
mpl_elbit_silencer_mp
mpl_elbit_rf_mp
mpl_elbit_rf_silencer_mp
mpl_elbit_dualclip_mp
mpl_elbit_dualclip_silencer_mp
mpl_elbit_grip_mp
mpl_elbit_grip_silencer_mp
mpl_elbit_grip_rf_mp
mpl_elbit_grip_rf_silencer_mp
mpl_elbit_grip_dualclip_mp
mpl_elbit_grip_dualclip_silencer_mp
mpl_acog_mp
mpl_acog_silencer_mp
mpl_acog_rf_mp
mpl_acog_rf_silencer_mp
mpl_acog_dualclip_mp
mpl_acog_dualclip_silencer_mp
mpl_acog_grip_mp
mpl_acog_grip_silencer_mp
mpl_acog_grip_rf_mp
mpl_acog_grip_rf_silencer_mp
mpl_acog_grip_dualclip_mp
mpl_acog_grip_dualclip_silencer_mp
spectre_mp
spectre_silencer_mp
spectre_rf_mp
spectre_rf_silencer_mp
spectre_extclip_mp
spectre_extclip_silencer_mp
spectre_grip_mp
spectre_grip_silencer_mp
spectre_grip_rf_mp
spectre_grip_rf_silencer_mp
spectre_grip_extclip_mp
spectre_grip_extclip_silencer_mp
spectre_reflex_mp
spectre_reflex_silencer_mp
spectre_reflex_rf_mp
spectre_reflex_rf_silencer_mp
spectre_reflex_extclip_mp
spectre_reflex_extclip_silencer_mp
spectre_reflex_grip_mp
spectre_reflex_grip_silencer_mp
spectre_reflex_grip_rf_mp
spectre_reflex_grip_rf_silencer_mp
spectre_reflex_grip_extclip_mp
spectre_reflex_grip_extclip_silencer_mp
spectre_elbit_mp
spectre_elbit_silencer_mp
spectre_elbit_rf_mp
spectre_elbit_rf_silencer_mp
spectre_elbit_extclip_mp
spectre_elbit_extclip_silencer_mp
spectre_elbit_grip_mp
spectre_elbit_grip_silencer_mp
spectre_elbit_grip_rf_mp
spectre_elbit_grip_rf_silencer_mp
spectre_elbit_grip_extclip_mp
spectre_elbit_grip_extclip_silencer_mp
spectre_acog_mp
spectre_acog_silencer_mp
spectre_acog_rf_mp
spectre_acog_rf_silencer_mp
spectre_acog_extclip_mp
spectre_acog_extclip_silencer_mp
spectre_acog_grip_mp
spectre_acog_grip_silencer_mp
spectre_acog_grip_rf_mp
spectre_acog_grip_rf_silencer_mp
spectre_acog_grip_extclip_mp
spectre_acog_grip_extclip_silencer_mp
kiparis_mp
kiparis_silencer_mp
kiparis_rf_mp
kiparis_rf_silencer_mp
kiparis_extclip_mp
kiparis_extclip_silencer_mp
kiparis_grip_mp
kiparis_grip_silencer_mp
kiparis_grip_rf_mp
kiparis_grip_rf_silencer_mp
kiparis_grip_extclip_mp
kiparis_grip_extclip_silencer_mp
kiparis_reflex_mp
kiparis_reflex_silencer_mp
kiparis_reflex_rf_mp
kiparis_reflex_rf_silencer_mp
kiparis_reflex_extclip_mp
kiparis_reflex_extclip_silencer_mp
kiparis_reflex_grip_mp
kiparis_reflex_grip_silencer_mp
kiparis_reflex_grip_rf_mp
kiparis_reflex_grip_rf_silencer_mp
kiparis_reflex_grip_extclip_mp
kiparis_reflex_grip_extclip_silencer_mp
kiparis_elbit_mp
kiparis_elbit_silencer_mp
kiparis_elbit_rf_mp
kiparis_elbit_rf_silencer_mp
kiparis_elbit_extclip_mp
kiparis_elbit_extclip_silencer_mp
kiparis_elbit_grip_mp
kiparis_elbit_grip_silencer_mp
kiparis_elbit_grip_rf_mp
kiparis_elbit_grip_rf_silencer_mp
kiparis_elbit_grip_extclip_mp
kiparis_elbit_grip_extclip_silencer_mp
kiparis_acog_mp
kiparis_acog_silencer_mp
kiparis_acog_rf_mp
kiparis_acog_rf_silencer_mp
kiparis_acog_extclip_mp
kiparis_acog_extclip_silencer_mp
kiparis_acog_grip_mp
kiparis_acog_grip_silencer_mp
kiparis_acog_grip_rf_mp
kiparis_acog_grip_rf_silencer_mp
kiparis_acog_grip_extclip_mp
kiparis_acog_grip_extclip_silencer_mp
m16_mp
m16_silencer_mp
m16_dualclip_mp
m16_dualclip_silencer_mp
m16_extclip_mp
m16_extclip_silencer_mp
m16_gl_mp
gl_m16_mp
m16_gl_silencer_mp
m16_gl_dualclip_mp
m16_gl_dualclip_silencer_mp
m16_gl_extclip_mp
m16_gl_extclip_silencer_mp
m16_ft_mp
ft_m16_mp
m16_ft_silencer_mp
m16_ft_dualclip_mp
m16_ft_dualclip_silencer_mp
m16_ft_extclip_mp
m16_ft_extclip_silencer_mp
m16_mk_mp
mk_m16_mp
m16_mk_silencer_mp
m16_mk_dualclip_mp
m16_mk_dualclip_silencer_mp
m16_mk_extclip_mp
m16_mk_extclip_silencer_mp
m16_ir_mp
m16_ir_silencer_mp
m16_ir_dualclip_mp
m16_ir_dualclip_silencer_mp
m16_ir_extclip_mp
m16_ir_extclip_silencer_mp
m16_ir_gl_mp
m16_ir_gl_silencer_mp
m16_ir_gl_dualclip_mp
m16_ir_gl_dualclip_silencer_mp
m16_ir_gl_extclip_mp
m16_ir_gl_extclip_silencer_mp
m16_ir_ft_mp
m16_ir_ft_silencer_mp
m16_ir_ft_dualclip_mp
m16_ir_ft_dualclip_silencer_mp
m16_ir_ft_extclip_mp
m16_ir_ft_extclip_silencer_mp
m16_ir_mk_mp
m16_ir_mk_silencer_mp
m16_ir_mk_dualclip_mp
m16_ir_mk_dualclip_silencer_mp
m16_ir_mk_extclip_mp
m16_ir_mk_extclip_silencer_mp
m16_reflex_mp
m16_reflex_silencer_mp
m16_reflex_dualclip_mp
m16_reflex_dualclip_silencer_mp
m16_reflex_extclip_mp
m16_reflex_extclip_silencer_mp
m16_reflex_gl_mp
m16_reflex_gl_silencer_mp
m16_reflex_gl_dualclip_mp
m16_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
m16_reflex_gl_extclip_mp
m16_reflex_gl_extclip_silencer_mp
m16_reflex_ft_mp
m16_reflex_ft_silencer_mp
m16_reflex_ft_dualclip_mp
m16_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
m16_reflex_ft_extclip_mp
m16_reflex_ft_extclip_silencer_mp
m16_reflex_mk_mp
m16_reflex_mk_silencer_mp
m16_reflex_mk_dualclip_mp
m16_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
m16_reflex_mk_extclip_mp
m16_reflex_mk_extclip_silencer_mp
m16_elbit_mp
m16_elbit_silencer_mp
m16_elbit_dualclip_mp
m16_elbit_dualclip_silencer_mp
m16_elbit_extclip_mp
m16_elbit_extclip_silencer_mp
m16_elbit_gl_mp
m16_elbit_gl_silencer_mp
m16_elbit_gl_dualclip_mp
m16_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
m16_elbit_gl_extclip_mp
m16_elbit_gl_extclip_silencer_mp
m16_elbit_ft_mp
m16_elbit_ft_silencer_mp
m16_elbit_ft_dualclip_mp
m16_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
m16_elbit_ft_extclip_mp
m16_elbit_ft_extclip_silencer_mp
m16_elbit_mk_mp
m16_elbit_mk_silencer_mp
m16_elbit_mk_dualclip_mp
m16_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
m16_elbit_mk_extclip_mp
m16_elbit_mk_extclip_silencer_mp
m16_acog_mp
m16_acog_silencer_mp
m16_acog_dualclip_mp
m16_acog_dualclip_silencer_mp
m16_acog_extclip_mp
m16_acog_extclip_silencer_mp
m16_acog_gl_mp
m16_acog_gl_silencer_mp
m16_acog_gl_dualclip_mp
m16_acog_gl_dualclip_silencer_mp
m16_acog_gl_extclip_mp
m16_acog_gl_extclip_silencer_mp
m16_acog_ft_mp
m16_acog_ft_silencer_mp
m16_acog_ft_dualclip_mp
m16_acog_ft_dualclip_silencer_mp
m16_acog_ft_extclip_mp
m16_acog_ft_extclip_silencer_mp
m16_acog_mk_mp
m16_acog_mk_silencer_mp
m16_acog_mk_dualclip_mp
m16_acog_mk_dualclip_silencer_mp
m16_acog_mk_extclip_mp
m16_acog_mk_extclip_silencer_mp
enfield_mp
enfield_silencer_mp
enfield_dualclip_mp
enfield_dualclip_silencer_mp
enfield_extclip_mp
enfield_extclip_silencer_mp
enfield_gl_mp
gl_enfield_mp
enfield_gl_silencer_mp
enfield_gl_dualclip_mp
enfield_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_gl_extclip_mp
enfield_gl_extclip_silencer_mp
enfield_ft_mp
ft_enfield_mp
enfield_ft_silencer_mp
enfield_ft_dualclip_mp
enfield_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_ft_extclip_mp
enfield_ft_extclip_silencer_mp
enfield_mk_mp
mk_enfield_mp
enfield_mk_silencer_mp
enfield_mk_dualclip_mp
enfield_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_mk_extclip_mp
enfield_mk_extclip_silencer_mp
enfield_ir_mp
enfield_ir_silencer_mp
enfield_ir_dualclip_mp
enfield_ir_dualclip_silencer_mp
enfield_ir_extclip_mp
enfield_ir_extclip_silencer_mp
enfield_ir_gl_mp
enfield_ir_gl_silencer_mp
enfield_ir_gl_dualclip_mp
enfield_ir_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_ir_gl_extclip_mp
enfield_ir_gl_extclip_silencer_mp
enfield_ir_ft_mp
enfield_ir_ft_silencer_mp
enfield_ir_ft_dualclip_mp
enfield_ir_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_ir_ft_extclip_mp
enfield_ir_ft_extclip_silencer_mp
enfield_ir_mk_mp
enfield_ir_mk_silencer_mp
enfield_ir_mk_dualclip_mp
enfield_ir_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_ir_mk_extclip_mp
enfield_ir_mk_extclip_silencer_mp
enfield_reflex_mp
enfield_reflex_silencer_mp
enfield_reflex_dualclip_mp
enfield_reflex_dualclip_silencer_mp
enfield_reflex_extclip_mp
enfield_reflex_extclip_silencer_mp
enfield_reflex_gl_mp
enfield_reflex_gl_silencer_mp
enfield_reflex_gl_dualclip_mp
enfield_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_reflex_gl_extclip_mp
enfield_reflex_gl_extclip_silencer_mp
enfield_reflex_ft_mp
enfield_reflex_ft_silencer_mp
enfield_reflex_ft_dualclip_mp
enfield_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_reflex_ft_extclip_mp
enfield_reflex_ft_extclip_silencer_mp
enfield_reflex_mk_mp
enfield_reflex_mk_silencer_mp
enfield_reflex_mk_dualclip_mp
enfield_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_reflex_mk_extclip_mp
enfield_reflex_mk_extclip_silencer_mp
enfield_elbit_mp
enfield_elbit_silencer_mp
enfield_elbit_dualclip_mp
enfield_elbit_dualclip_silencer_mp
enfield_elbit_extclip_mp
enfield_elbit_extclip_silencer_mp
enfield_elbit_gl_mp
enfield_elbit_gl_silencer_mp
enfield_elbit_gl_dualclip_mp
enfield_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_elbit_gl_extclip_mp
enfield_elbit_gl_extclip_silencer_mp
enfield_elbit_ft_mp
enfield_elbit_ft_silencer_mp
enfield_elbit_ft_dualclip_mp
enfield_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_elbit_ft_extclip_mp
enfield_elbit_ft_extclip_silencer_mp
enfield_elbit_mk_mp
enfield_elbit_mk_silencer_mp
enfield_elbit_mk_dualclip_mp
enfield_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_elbit_mk_extclip_mp
enfield_elbit_mk_extclip_silencer_mp
enfield_acog_mp
enfield_acog_silencer_mp
enfield_acog_dualclip_mp
enfield_acog_dualclip_silencer_mp
enfield_acog_extclip_mp
enfield_acog_extclip_silencer_mp
enfield_acog_gl_mp
enfield_acog_gl_silencer_mp
enfield_acog_gl_dualclip_mp
enfield_acog_gl_dualclip_silencer_mp
enfield_acog_gl_extclip_mp
enfield_acog_gl_extclip_silencer_mp
enfield_acog_ft_mp
enfield_acog_ft_silencer_mp
enfield_acog_ft_dualclip_mp
enfield_acog_ft_dualclip_silencer_mp
enfield_acog_ft_extclip_mp
enfield_acog_ft_extclip_silencer_mp
enfield_acog_mk_mp
enfield_acog_mk_silencer_mp
enfield_acog_mk_dualclip_mp
enfield_acog_mk_dualclip_silencer_mp
enfield_acog_mk_extclip_mp
enfield_acog_mk_extclip_silencer_mp
m14_mp
m14_silencer_mp
m14_extclip_mp
m14_extclip_silencer_mp
m14_gl_mp
gl_m14_mp
m14_gl_silencer_mp
m14_gl_extclip_mp
m14_gl_extclip_silencer_mp
m14_ft_mp
ft_m14_mp
m14_ft_silencer_mp
m14_ft_extclip_mp
m14_ft_extclip_silencer_mp
m14_mk_mp
mk_m14_mp
m14_mk_silencer_mp
m14_mk_extclip_mp
m14_mk_extclip_silencer_mp
m14_grip_mp
m14_grip_silencer_mp
m14_grip_extclip_mp
m14_grip_extclip_silencer_mp
m14_ir_mp
m14_ir_silencer_mp
m14_ir_extclip_mp
m14_ir_extclip_silencer_mp
m14_ir_gl_mp
m14_ir_gl_silencer_mp
m14_ir_gl_extclip_mp
m14_ir_gl_extclip_silencer_mp
m14_ir_ft_mp
m14_ir_ft_silencer_mp
m14_ir_ft_extclip_mp
m14_ir_ft_extclip_silencer_mp
m14_ir_mk_mp
m14_ir_mk_silencer_mp
m14_ir_mk_extclip_mp
m14_ir_mk_extclip_silencer_mp
m14_ir_grip_mp
m14_ir_grip_silencer_mp
m14_ir_grip_extclip_mp
m14_ir_grip_extclip_silencer_mp
m14_reflex_mp
m14_reflex_silencer_mp
m14_reflex_extclip_mp
m14_reflex_extclip_silencer_mp
m14_reflex_gl_mp
m14_reflex_gl_silencer_mp
m14_reflex_gl_extclip_mp
m14_reflex_gl_extclip_silencer_mp
m14_reflex_ft_mp
m14_reflex_ft_silencer_mp
m14_reflex_ft_extclip_mp
m14_reflex_ft_extclip_silencer_mp
m14_reflex_mk_mp
m14_reflex_mk_silencer_mp
m14_reflex_mk_extclip_mp
m14_reflex_mk_extclip_silencer_mp
m14_reflex_grip_mp
m14_reflex_grip_silencer_mp
m14_reflex_grip_extclip_mp
m14_reflex_grip_extclip_silencer_mp
m14_elbit_mp
m14_elbit_silencer_mp
m14_elbit_extclip_mp
m14_elbit_extclip_silencer_mp
m14_elbit_gl_mp
m14_elbit_gl_silencer_mp
m14_elbit_gl_extclip_mp
m14_elbit_gl_extclip_silencer_mp
m14_elbit_ft_mp
m14_elbit_ft_silencer_mp
m14_elbit_ft_extclip_mp
m14_elbit_ft_extclip_silencer_mp
m14_elbit_mk_mp
m14_elbit_mk_silencer_mp
m14_elbit_mk_extclip_mp
m14_elbit_mk_extclip_silencer_mp
m14_elbit_grip_mp
m14_elbit_grip_silencer_mp
m14_elbit_grip_extclip_mp
m14_elbit_grip_extclip_silencer_mp
m14_acog_mp
m14_acog_silencer_mp
m14_acog_extclip_mp
m14_acog_extclip_silencer_mp
m14_acog_gl_mp
m14_acog_gl_silencer_mp
m14_acog_gl_extclip_mp
m14_acog_gl_extclip_silencer_mp
m14_acog_ft_mp
m14_acog_ft_silencer_mp
m14_acog_ft_extclip_mp
m14_acog_ft_extclip_silencer_mp
m14_acog_mk_mp
m14_acog_mk_silencer_mp
m14_acog_mk_extclip_mp
m14_acog_mk_extclip_silencer_mp
m14_acog_grip_mp
m14_acog_grip_silencer_mp
m14_acog_grip_extclip_mp
m14_acog_grip_extclip_silencer_mp
famas_mp
famas_silencer_mp
famas_dualclip_mp
famas_dualclip_silencer_mp
famas_extclip_mp
famas_extclip_silencer_mp
famas_gl_mp
gl_famas_mp
famas_gl_silencer_mp
famas_gl_dualclip_mp
famas_gl_dualclip_silencer_mp
famas_gl_extclip_mp
famas_gl_extclip_silencer_mp
famas_ft_mp
ft_famas_mp
famas_ft_silencer_mp
famas_ft_dualclip_mp
famas_ft_dualclip_silencer_mp
famas_ft_extclip_mp
famas_ft_extclip_silencer_mp
famas_mk_mp
mk_famas_mp
famas_mk_silencer_mp
famas_mk_dualclip_mp
famas_mk_dualclip_silencer_mp
famas_mk_extclip_mp
famas_mk_extclip_silencer_mp
famas_ir_mp
famas_ir_silencer_mp
famas_ir_dualclip_mp
famas_ir_dualclip_silencer_mp
famas_ir_extclip_mp
famas_ir_extclip_silencer_mp
famas_ir_gl_mp
famas_ir_gl_silencer_mp
famas_ir_gl_dualclip_mp
famas_ir_gl_dualclip_silencer_mp
famas_ir_gl_extclip_mp
famas_ir_gl_extclip_silencer_mp
famas_ir_ft_mp
famas_ir_ft_silencer_mp
famas_ir_ft_dualclip_mp
famas_ir_ft_dualclip_silencer_mp
famas_ir_ft_extclip_mp
famas_ir_ft_extclip_silencer_mp
famas_ir_mk_mp
famas_ir_mk_silencer_mp
famas_ir_mk_dualclip_mp
famas_ir_mk_dualclip_silencer_mp
famas_ir_mk_extclip_mp
famas_ir_mk_extclip_silencer_mp
famas_reflex_mp
famas_reflex_silencer_mp
famas_reflex_dualclip_mp
famas_reflex_dualclip_silencer_mp
famas_reflex_extclip_mp
famas_reflex_extclip_silencer_mp
famas_reflex_gl_mp
famas_reflex_gl_silencer_mp
famas_reflex_gl_dualclip_mp
famas_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
famas_reflex_gl_extclip_mp
famas_reflex_gl_extclip_silencer_mp
famas_reflex_ft_mp
famas_reflex_ft_silencer_mp
famas_reflex_ft_dualclip_mp
famas_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
famas_reflex_ft_extclip_mp
famas_reflex_ft_extclip_silencer_mp
famas_reflex_mk_mp
famas_reflex_mk_silencer_mp
famas_reflex_mk_dualclip_mp
famas_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
famas_reflex_mk_extclip_mp
famas_reflex_mk_extclip_silencer_mp
famas_elbit_mp
famas_elbit_silencer_mp
famas_elbit_dualclip_mp
famas_elbit_dualclip_silencer_mp
famas_elbit_extclip_mp
famas_elbit_extclip_silencer_mp
famas_elbit_gl_mp
famas_elbit_gl_silencer_mp
famas_elbit_gl_dualclip_mp
famas_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
famas_elbit_gl_extclip_mp
famas_elbit_gl_extclip_silencer_mp
famas_elbit_ft_mp
famas_elbit_ft_silencer_mp
famas_elbit_ft_dualclip_mp
famas_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
famas_elbit_ft_extclip_mp
famas_elbit_ft_extclip_silencer_mp
famas_elbit_mk_mp
famas_elbit_mk_silencer_mp
famas_elbit_mk_dualclip_mp
famas_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
famas_elbit_mk_extclip_mp
famas_elbit_mk_extclip_silencer_mp
famas_acog_mp
famas_acog_silencer_mp
famas_acog_dualclip_mp
famas_acog_dualclip_silencer_mp
famas_acog_extclip_mp
famas_acog_extclip_silencer_mp
famas_acog_gl_mp
famas_acog_gl_silencer_mp
famas_acog_gl_dualclip_mp
famas_acog_gl_dualclip_silencer_mp
famas_acog_gl_extclip_mp
famas_acog_gl_extclip_silencer_mp
famas_acog_ft_mp
famas_acog_ft_silencer_mp
famas_acog_ft_dualclip_mp
famas_acog_ft_dualclip_silencer_mp
famas_acog_ft_extclip_mp
famas_acog_ft_extclip_silencer_mp
famas_acog_mk_mp
famas_acog_mk_silencer_mp
famas_acog_mk_dualclip_mp
famas_acog_mk_dualclip_silencer_mp
famas_acog_mk_extclip_mp
famas_acog_mk_extclip_silencer_mp
galil_mp
galil_silencer_mp
galil_dualclip_mp
galil_dualclip_silencer_mp
galil_extclip_mp
galil_extclip_silencer_mp
galil_gl_mp
gl_galil_mp
galil_gl_silencer_mp
galil_gl_dualclip_mp
galil_gl_dualclip_silencer_mp
galil_gl_extclip_mp
galil_gl_extclip_silencer_mp
galil_ft_mp
ft_galil_mp
galil_ft_silencer_mp
galil_ft_dualclip_mp
galil_ft_dualclip_silencer_mp
galil_ft_extclip_mp
galil_ft_extclip_silencer_mp
galil_mk_mp
mk_galil_mp
galil_mk_silencer_mp
galil_mk_dualclip_mp
galil_mk_dualclip_silencer_mp
galil_mk_extclip_mp
galil_mk_extclip_silencer_mp
galil_ir_mp
galil_ir_silencer_mp
galil_ir_dualclip_mp
galil_ir_dualclip_silencer_mp
galil_ir_extclip_mp
galil_ir_extclip_silencer_mp
galil_ir_gl_mp
galil_ir_gl_silencer_mp
galil_ir_gl_dualclip_mp
galil_ir_gl_dualclip_silencer_mp
galil_ir_gl_extclip_mp
galil_ir_gl_extclip_silencer_mp
galil_ir_ft_mp
galil_ir_ft_silencer_mp
galil_ir_ft_dualclip_mp
galil_ir_ft_dualclip_silencer_mp
galil_ir_ft_extclip_mp
galil_ir_ft_extclip_silencer_mp
galil_ir_mk_mp
galil_ir_mk_silencer_mp
galil_ir_mk_dualclip_mp
galil_ir_mk_dualclip_silencer_mp
galil_ir_mk_extclip_mp
galil_ir_mk_extclip_silencer_mp
galil_reflex_mp
galil_reflex_silencer_mp
galil_reflex_dualclip_mp
galil_reflex_dualclip_silencer_mp
galil_reflex_extclip_mp
galil_reflex_extclip_silencer_mp
galil_reflex_gl_mp
galil_reflex_gl_silencer_mp
galil_reflex_gl_dualclip_mp
galil_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
galil_reflex_gl_extclip_mp
galil_reflex_gl_extclip_silencer_mp
galil_reflex_ft_mp
galil_reflex_ft_silencer_mp
galil_reflex_ft_dualclip_mp
galil_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
galil_reflex_ft_extclip_mp
galil_reflex_ft_extclip_silencer_mp
galil_reflex_mk_mp
galil_reflex_mk_silencer_mp
galil_reflex_mk_dualclip_mp
galil_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
galil_reflex_mk_extclip_mp
galil_reflex_mk_extclip_silencer_mp
galil_elbit_mp
galil_elbit_silencer_mp
galil_elbit_dualclip_mp
galil_elbit_dualclip_silencer_mp
galil_elbit_extclip_mp
galil_elbit_extclip_silencer_mp
galil_elbit_gl_mp
galil_elbit_gl_silencer_mp
galil_elbit_gl_dualclip_mp
galil_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
galil_elbit_gl_extclip_mp
galil_elbit_gl_extclip_silencer_mp
galil_elbit_ft_mp
galil_elbit_ft_silencer_mp
galil_elbit_ft_dualclip_mp
galil_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
galil_elbit_ft_extclip_mp
galil_elbit_ft_extclip_silencer_mp
galil_elbit_mk_mp
galil_elbit_mk_silencer_mp
galil_elbit_mk_dualclip_mp
galil_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
galil_elbit_mk_extclip_mp
galil_elbit_mk_extclip_silencer_mp
galil_acog_mp
galil_acog_silencer_mp
galil_acog_dualclip_mp
galil_acog_dualclip_silencer_mp
galil_acog_extclip_mp
galil_acog_extclip_silencer_mp
galil_acog_gl_mp
galil_acog_gl_silencer_mp
galil_acog_gl_dualclip_mp
galil_acog_gl_dualclip_silencer_mp
galil_acog_gl_extclip_mp
galil_acog_gl_extclip_silencer_mp
galil_acog_ft_mp
galil_acog_ft_silencer_mp
galil_acog_ft_dualclip_mp
galil_acog_ft_dualclip_silencer_mp
galil_acog_ft_extclip_mp
galil_acog_ft_extclip_silencer_mp
galil_acog_mk_mp
galil_acog_mk_silencer_mp
galil_acog_mk_dualclip_mp
galil_acog_mk_dualclip_silencer_mp
galil_acog_mk_extclip_mp
galil_acog_mk_extclip_silencer_mp
aug_mp
aug_silencer_mp
aug_dualclip_mp
aug_dualclip_silencer_mp
aug_extclip_mp
aug_extclip_silencer_mp
aug_gl_mp
gl_aug_mp
aug_gl_silencer_mp
aug_gl_dualclip_mp
aug_gl_dualclip_silencer_mp
aug_gl_extclip_mp
aug_gl_extclip_silencer_mp
aug_ft_mp
ft_aug_mp
aug_ft_silencer_mp
aug_ft_dualclip_mp
aug_ft_dualclip_silencer_mp
aug_ft_extclip_mp
aug_ft_extclip_silencer_mp
aug_mk_mp
mk_aug_mp
aug_mk_silencer_mp
aug_mk_dualclip_mp
aug_mk_dualclip_silencer_mp
aug_mk_extclip_mp
aug_mk_extclip_silencer_mp
aug_ir_mp
aug_ir_silencer_mp
aug_ir_dualclip_mp
aug_ir_dualclip_silencer_mp
aug_ir_extclip_mp
aug_ir_extclip_silencer_mp
aug_ir_gl_mp
aug_ir_gl_silencer_mp
aug_ir_gl_dualclip_mp
aug_ir_gl_dualclip_silencer_mp
aug_ir_gl_extclip_mp
aug_ir_gl_extclip_silencer_mp
aug_ir_ft_mp
aug_ir_ft_silencer_mp
aug_ir_ft_dualclip_mp
aug_ir_ft_dualclip_silencer_mp
aug_ir_ft_extclip_mp
aug_ir_ft_extclip_silencer_mp
aug_ir_mk_mp
aug_ir_mk_silencer_mp
aug_ir_mk_dualclip_mp
aug_ir_mk_dualclip_silencer_mp
aug_ir_mk_extclip_mp
aug_ir_mk_extclip_silencer_mp
aug_reflex_mp
aug_reflex_silencer_mp
aug_reflex_dualclip_mp
aug_reflex_dualclip_silencer_mp
aug_reflex_extclip_mp
aug_reflex_extclip_silencer_mp
aug_reflex_gl_mp
aug_reflex_gl_silencer_mp
aug_reflex_gl_dualclip_mp
aug_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
aug_reflex_gl_extclip_mp
aug_reflex_gl_extclip_silencer_mp
aug_reflex_ft_mp
aug_reflex_ft_silencer_mp
aug_reflex_ft_dualclip_mp
aug_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
aug_reflex_ft_extclip_mp
aug_reflex_ft_extclip_silencer_mp
aug_reflex_mk_mp
aug_reflex_mk_silencer_mp
aug_reflex_mk_dualclip_mp
aug_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
aug_reflex_mk_extclip_mp
aug_reflex_mk_extclip_silencer_mp
aug_elbit_mp
aug_elbit_silencer_mp
aug_elbit_dualclip_mp
aug_elbit_dualclip_silencer_mp
aug_elbit_extclip_mp
aug_elbit_extclip_silencer_mp
aug_elbit_gl_mp
aug_elbit_gl_silencer_mp
aug_elbit_gl_dualclip_mp
aug_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
aug_elbit_gl_extclip_mp
aug_elbit_gl_extclip_silencer_mp
aug_elbit_ft_mp
aug_elbit_ft_silencer_mp
aug_elbit_ft_dualclip_mp
aug_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
aug_elbit_ft_extclip_mp
aug_elbit_ft_extclip_silencer_mp
aug_elbit_mk_mp
aug_elbit_mk_silencer_mp
aug_elbit_mk_dualclip_mp
aug_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
aug_elbit_mk_extclip_mp
aug_elbit_mk_extclip_silencer_mp
aug_acog_mp
aug_acog_silencer_mp
aug_acog_dualclip_mp
aug_acog_dualclip_silencer_mp
aug_acog_extclip_mp
aug_acog_extclip_silencer_mp
aug_acog_gl_mp
aug_acog_gl_silencer_mp
aug_acog_gl_dualclip_mp
aug_acog_gl_dualclip_silencer_mp
aug_acog_gl_extclip_mp
aug_acog_gl_extclip_silencer_mp
aug_acog_ft_mp
aug_acog_ft_silencer_mp
aug_acog_ft_dualclip_mp
aug_acog_ft_dualclip_silencer_mp
aug_acog_ft_extclip_mp
aug_acog_ft_extclip_silencer_mp
aug_acog_mk_mp
aug_acog_mk_silencer_mp
aug_acog_mk_dualclip_mp
aug_acog_mk_dualclip_silencer_mp
aug_acog_mk_extclip_mp
aug_acog_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_mp
fnfal_silencer_mp
fnfal_dualclip_mp
fnfal_dualclip_silencer_mp
fnfal_extclip_mp
fnfal_extclip_silencer_mp
fnfal_gl_mp
gl_fnfal_mp
fnfal_gl_silencer_mp
fnfal_gl_dualclip_mp
fnfal_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_gl_extclip_mp
fnfal_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_ft_mp
ft_fnfal_mp
fnfal_ft_silencer_mp
fnfal_ft_dualclip_mp
fnfal_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_ft_extclip_mp
fnfal_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_mk_mp
mk_fnfal_mp
fnfal_mk_silencer_mp
fnfal_mk_dualclip_mp
fnfal_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_mk_extclip_mp
fnfal_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_ir_mp
fnfal_ir_silencer_mp
fnfal_ir_dualclip_mp
fnfal_ir_dualclip_silencer_mp
fnfal_ir_extclip_mp
fnfal_ir_extclip_silencer_mp
fnfal_ir_gl_mp
fnfal_ir_gl_silencer_mp
fnfal_ir_gl_dualclip_mp
fnfal_ir_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_ir_gl_extclip_mp
fnfal_ir_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_ir_ft_mp
fnfal_ir_ft_silencer_mp
fnfal_ir_ft_dualclip_mp
fnfal_ir_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_ir_ft_extclip_mp
fnfal_ir_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_ir_mk_mp
fnfal_ir_mk_silencer_mp
fnfal_ir_mk_dualclip_mp
fnfal_ir_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_ir_mk_extclip_mp
fnfal_ir_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_reflex_mp
fnfal_reflex_silencer_mp
fnfal_reflex_dualclip_mp
fnfal_reflex_dualclip_silencer_mp
fnfal_reflex_extclip_mp
fnfal_reflex_extclip_silencer_mp
fnfal_reflex_gl_mp
fnfal_reflex_gl_silencer_mp
fnfal_reflex_gl_dualclip_mp
fnfal_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_reflex_gl_extclip_mp
fnfal_reflex_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_reflex_ft_mp
fnfal_reflex_ft_silencer_mp
fnfal_reflex_ft_dualclip_mp
fnfal_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_reflex_ft_extclip_mp
fnfal_reflex_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_reflex_mk_mp
fnfal_reflex_mk_silencer_mp
fnfal_reflex_mk_dualclip_mp
fnfal_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_reflex_mk_extclip_mp
fnfal_reflex_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_elbit_mp
fnfal_elbit_silencer_mp
fnfal_elbit_dualclip_mp
fnfal_elbit_dualclip_silencer_mp
fnfal_elbit_extclip_mp
fnfal_elbit_extclip_silencer_mp
fnfal_elbit_gl_mp
fnfal_elbit_gl_silencer_mp
fnfal_elbit_gl_dualclip_mp
fnfal_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_elbit_gl_extclip_mp
fnfal_elbit_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_elbit_ft_mp
fnfal_elbit_ft_silencer_mp
fnfal_elbit_ft_dualclip_mp
fnfal_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_elbit_ft_extclip_mp
fnfal_elbit_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_elbit_mk_mp
fnfal_elbit_mk_silencer_mp
fnfal_elbit_mk_dualclip_mp
fnfal_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_elbit_mk_extclip_mp
fnfal_elbit_mk_extclip_silencer_mp
fnfal_acog_mp
fnfal_acog_silencer_mp
fnfal_acog_dualclip_mp
fnfal_acog_dualclip_silencer_mp
fnfal_acog_extclip_mp
fnfal_acog_extclip_silencer_mp
fnfal_acog_gl_mp
fnfal_acog_gl_silencer_mp
fnfal_acog_gl_dualclip_mp
fnfal_acog_gl_dualclip_silencer_mp
fnfal_acog_gl_extclip_mp
fnfal_acog_gl_extclip_silencer_mp
fnfal_acog_ft_mp
fnfal_acog_ft_silencer_mp
fnfal_acog_ft_dualclip_mp
fnfal_acog_ft_dualclip_silencer_mp
fnfal_acog_ft_extclip_mp
fnfal_acog_ft_extclip_silencer_mp
fnfal_acog_mk_mp
fnfal_acog_mk_silencer_mp
fnfal_acog_mk_dualclip_mp
fnfal_acog_mk_dualclip_silencer_mp
fnfal_acog_mk_extclip_mp
fnfal_acog_mk_extclip_silencer_mp
ak47_mp
ak47_silencer_mp
ak47_dualclip_mp
ak47_dualclip_silencer_mp
ak47_extclip_mp
ak47_extclip_silencer_mp
ak47_gl_mp
gl_ak47_mp
ak47_gl_silencer_mp
ak47_gl_dualclip_mp
ak47_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_gl_extclip_mp
ak47_gl_extclip_silencer_mp
ak47_ft_mp
ft_ak47_mp
ak47_ft_silencer_mp
ak47_ft_dualclip_mp
ak47_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_ft_extclip_mp
ak47_ft_extclip_silencer_mp
ak47_mk_mp
mk_ak47_mp
ak47_mk_silencer_mp
ak47_mk_dualclip_mp
ak47_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_mk_extclip_mp
ak47_mk_extclip_silencer_mp
ak47_ir_mp
ak47_ir_silencer_mp
ak47_ir_dualclip_mp
ak47_ir_dualclip_silencer_mp
ak47_ir_extclip_mp
ak47_ir_extclip_silencer_mp
ak47_ir_gl_mp
ak47_ir_gl_silencer_mp
ak47_ir_gl_dualclip_mp
ak47_ir_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_ir_gl_extclip_mp
ak47_ir_gl_extclip_silencer_mp
ak47_ir_ft_mp
ak47_ir_ft_silencer_mp
ak47_ir_ft_dualclip_mp
ak47_ir_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_ir_ft_extclip_mp
ak47_ir_ft_extclip_silencer_mp
ak47_ir_mk_mp
ak47_ir_mk_silencer_mp
ak47_ir_mk_dualclip_mp
ak47_ir_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_ir_mk_extclip_mp
ak47_ir_mk_extclip_silencer_mp
ak47_reflex_mp
ak47_reflex_silencer_mp
ak47_reflex_dualclip_mp
ak47_reflex_dualclip_silencer_mp
ak47_reflex_extclip_mp
ak47_reflex_extclip_silencer_mp
ak47_reflex_gl_mp
ak47_reflex_gl_silencer_mp
ak47_reflex_gl_dualclip_mp
ak47_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_reflex_gl_extclip_mp
ak47_reflex_gl_extclip_silencer_mp
ak47_reflex_ft_mp
ak47_reflex_ft_silencer_mp
ak47_reflex_ft_dualclip_mp
ak47_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_reflex_ft_extclip_mp
ak47_reflex_ft_extclip_silencer_mp
ak47_reflex_mk_mp
ak47_reflex_mk_silencer_mp
ak47_reflex_mk_dualclip_mp
ak47_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_reflex_mk_extclip_mp
ak47_reflex_mk_extclip_silencer_mp
ak47_elbit_mp
ak47_elbit_silencer_mp
ak47_elbit_dualclip_mp
ak47_elbit_dualclip_silencer_mp
ak47_elbit_extclip_mp
ak47_elbit_extclip_silencer_mp
ak47_elbit_gl_mp
ak47_elbit_gl_silencer_mp
ak47_elbit_gl_dualclip_mp
ak47_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_elbit_gl_extclip_mp
ak47_elbit_gl_extclip_silencer_mp
ak47_elbit_ft_mp
ak47_elbit_ft_silencer_mp
ak47_elbit_ft_dualclip_mp
ak47_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_elbit_ft_extclip_mp
ak47_elbit_ft_extclip_silencer_mp
ak47_elbit_mk_mp
ak47_elbit_mk_silencer_mp
ak47_elbit_mk_dualclip_mp
ak47_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_elbit_mk_extclip_mp
ak47_elbit_mk_extclip_silencer_mp
ak47_acog_mp
ak47_acog_silencer_mp
ak47_acog_dualclip_mp
ak47_acog_dualclip_silencer_mp
ak47_acog_extclip_mp
ak47_acog_extclip_silencer_mp
ak47_acog_gl_mp
ak47_acog_gl_silencer_mp
ak47_acog_gl_dualclip_mp
ak47_acog_gl_dualclip_silencer_mp
ak47_acog_gl_extclip_mp
ak47_acog_gl_extclip_silencer_mp
ak47_acog_ft_mp
ak47_acog_ft_silencer_mp
ak47_acog_ft_dualclip_mp
ak47_acog_ft_dualclip_silencer_mp
ak47_acog_ft_extclip_mp
ak47_acog_ft_extclip_silencer_mp
ak47_acog_mk_mp
ak47_acog_mk_silencer_mp
ak47_acog_mk_dualclip_mp
ak47_acog_mk_dualclip_silencer_mp
ak47_acog_mk_extclip_mp
ak47_acog_mk_extclip_silencer_mp
commando_mp
commando_silencer_mp
commando_dualclip_mp
commando_dualclip_silencer_mp
commando_extclip_mp
commando_extclip_silencer_mp
commando_gl_mp
gl_commando_mp
commando_gl_silencer_mp
commando_gl_dualclip_mp
commando_gl_dualclip_silencer_mp
commando_gl_extclip_mp
commando_gl_extclip_silencer_mp
commando_ft_mp
ft_commando_mp
commando_ft_silencer_mp
commando_ft_dualclip_mp
commando_ft_dualclip_silencer_mp
commando_ft_extclip_mp
commando_ft_extclip_silencer_mp
commando_mk_mp
mk_commando_mp
commando_mk_silencer_mp
commando_mk_dualclip_mp
commando_mk_dualclip_silencer_mp
commando_mk_extclip_mp
commando_mk_extclip_silencer_mp
commando_ir_mp
commando_ir_silencer_mp
commando_ir_dualclip_mp
commando_ir_dualclip_silencer_mp
commando_ir_extclip_mp
commando_ir_extclip_silencer_mp
commando_ir_gl_mp
commando_ir_gl_silencer_mp
commando_ir_gl_dualclip_mp
commando_ir_gl_dualclip_silencer_mp
commando_ir_gl_extclip_mp
commando_ir_gl_extclip_silencer_mp
commando_ir_ft_mp
commando_ir_ft_silencer_mp
commando_ir_ft_dualclip_mp
commando_ir_ft_dualclip_silencer_mp
commando_ir_ft_extclip_mp
commando_ir_ft_extclip_silencer_mp
commando_ir_mk_mp
commando_ir_mk_silencer_mp
commando_ir_mk_dualclip_mp
commando_ir_mk_dualclip_silencer_mp
commando_ir_mk_extclip_mp
commando_ir_mk_extclip_silencer_mp
commando_reflex_mp
commando_reflex_silencer_mp
commando_reflex_dualclip_mp
commando_reflex_dualclip_silencer_mp
commando_reflex_extclip_mp
commando_reflex_extclip_silencer_mp
commando_reflex_gl_mp
commando_reflex_gl_silencer_mp
commando_reflex_gl_dualclip_mp
commando_reflex_gl_dualclip_silencer_mp
commando_reflex_gl_extclip_mp
commando_reflex_gl_extclip_silencer_mp
commando_reflex_ft_mp
commando_reflex_ft_silencer_mp
commando_reflex_ft_dualclip_mp
commando_reflex_ft_dualclip_silencer_mp
commando_reflex_ft_extclip_mp
commando_reflex_ft_extclip_silencer_mp
commando_reflex_mk_mp
commando_reflex_mk_silencer_mp
commando_reflex_mk_dualclip_mp
commando_reflex_mk_dualclip_silencer_mp
commando_reflex_mk_extclip_mp
commando_reflex_mk_extclip_silencer_mp
commando_elbit_mp
commando_elbit_silencer_mp
commando_elbit_dualclip_mp
commando_elbit_dualclip_silencer_mp
commando_elbit_extclip_mp
commando_elbit_extclip_silencer_mp
commando_elbit_gl_mp
commando_elbit_gl_silencer_mp
commando_elbit_gl_dualclip_mp
commando_elbit_gl_dualclip_silencer_mp
commando_elbit_gl_extclip_mp
commando_elbit_gl_extclip_silencer_mp
commando_elbit_ft_mp
commando_elbit_ft_silencer_mp
commando_elbit_ft_dualclip_mp
commando_elbit_ft_dualclip_silencer_mp
commando_elbit_ft_extclip_mp
commando_elbit_ft_extclip_silencer_mp
commando_elbit_mk_mp
commando_elbit_mk_silencer_mp
commando_elbit_mk_dualclip_mp
commando_elbit_mk_dualclip_silencer_mp
commando_elbit_mk_extclip_mp
commando_elbit_mk_extclip_silencer_mp
commando_acog_mp
commando_acog_silencer_mp
commando_acog_dualclip_mp
commando_acog_dualclip_silencer_mp
commando_acog_extclip_mp
commando_acog_extclip_silencer_mp
commando_acog_gl_mp
commando_acog_gl_silencer_mp
commando_acog_gl_dualclip_mp
commando_acog_gl_dualclip_silencer_mp
commando_acog_gl_extclip_mp
commando_acog_gl_extclip_silencer_mp
commando_acog_ft_mp
commando_acog_ft_silencer_mp
commando_acog_ft_dualclip_mp
commando_acog_ft_dualclip_silencer_mp
commando_acog_ft_extclip_mp
commando_acog_ft_extclip_silencer_mp
commando_acog_mk_mp
commando_acog_mk_silencer_mp
commando_acog_mk_dualclip_mp
commando_acog_mk_dualclip_silencer_mp
commando_acog_mk_extclip_mp
commando_acog_mk_extclip_silencer_mp
g11_mp
g11_vzoom_mp
g11_lps_mp
hs10dw_mp
hs10lh_mp
rottweil72_mp
ithaca_mp
ithaca_grip_mp
spas_mp
spas_silencer_mp
hs10_mp
hk21_mp
hk21_extclip_mp
hk21_ir_mp
hk21_ir_extclip_mp
hk21_reflex_mp
hk21_reflex_extclip_mp
hk21_elbit_mp
hk21_elbit_extclip_mp
hk21_acog_mp
hk21_acog_extclip_mp
rpk_mp
rpk_dualclip_mp
rpk_extclip_mp
rpk_ir_mp
rpk_ir_dualclip_mp
rpk_ir_extclip_mp
rpk_reflex_mp
rpk_reflex_dualclip_mp
rpk_reflex_extclip_mp
rpk_elbit_mp
rpk_elbit_dualclip_mp
rpk_elbit_extclip_mp
rpk_acog_mp
rpk_acog_dualclip_mp
rpk_acog_extclip_mp
m60_mp
m60_extclip_mp
m60_grip_mp
m60_grip_extclip_mp
m60_ir_mp
m60_ir_extclip_mp
m60_ir_grip_mp
m60_ir_grip_extclip_mp
m60_reflex_mp
m60_reflex_extclip_mp
m60_reflex_grip_mp
m60_reflex_grip_extclip_mp
m60_elbit_mp
m60_elbit_extclip_mp
m60_elbit_grip_mp
m60_elbit_grip_extclip_mp
m60_acog_mp
m60_acog_extclip_mp
m60_acog_grip_mp
m60_acog_grip_extclip_mp
stoner63_mp
stoner63_extclip_mp
stoner63_reflex_mp
stoner63_reflex_extclip_mp
stoner63_ir_mp
stoner63_ir_extclip_mp
stoner63_elbit_mp
stoner63_elbit_extclip_mp
stoner63_acog_mp
stoner63_acog_extclip_mp
dragunov_mp
dragunov_silencer_mp
dragunov_extclip_mp
dragunov_extclip_silencer_mp
dragunov_vzoom_mp
dragunov_vzoom_silencer_mp
dragunov_vzoom_extclip_mp
dragunov_vzoom_extclip_silencer_mp
dragunov_ir_mp
dragunov_ir_silencer_mp
dragunov_ir_extclip_mp
dragunov_ir_extclip_silencer_mp
dragunov_acog_mp
dragunov_acog_silencer_mp
dragunov_acog_extclip_mp
dragunov_acog_extclip_silencer_mp
wa2000_mp
wa2000_silencer_mp
wa2000_extclip_mp
wa2000_extclip_silencer_mp
wa2000_vzoom_mp
wa2000_vzoom_silencer_mp
wa2000_vzoom_extclip_mp
wa2000_vzoom_extclip_silencer_mp
wa2000_ir_mp
wa2000_ir_silencer_mp
wa2000_ir_extclip_mp
wa2000_ir_extclip_silencer_mp
wa2000_acog_mp
wa2000_acog_silencer_mp
wa2000_acog_extclip_mp
wa2000_acog_extclip_silencer_mp
l96a1_mp
l96a1_silencer_mp
l96a1_extclip_mp
l96a1_extclip_silencer_mp
l96a1_vzoom_mp
l96a1_vzoom_silencer_mp
l96a1_vzoom_extclip_mp
l96a1_vzoom_extclip_silencer_mp
l96a1_ir_mp
l96a1_ir_silencer_mp
l96a1_ir_extclip_mp
l96a1_ir_extclip_silencer_mp
l96a1_acog_mp
l96a1_acog_silencer_mp
l96a1_acog_extclip_mp
l96a1_acog_extclip_silencer_mp
psg1_mp
psg1_silencer_mp
psg1_extclip_mp
psg1_extclip_silencer_mp
psg1_vzoom_mp
psg1_vzoom_silencer_mp
psg1_vzoom_extclip_mp
psg1_vzoom_extclip_silencer_mp
psg1_ir_mp
psg1_ir_silencer_mp
psg1_ir_extclip_mp
psg1_ir_extclip_silencer_mp
psg1_acog_mp
psg1_acog_silencer_mp
psg1_acog_extclip_mp
psg1_acog_extclip_silencer_mp
aspdw_mp
asplh_mp
cz75dw_mp
cz75lh_mp
m1911dw_mp
m1911lh_mp
makarovdw_mp
makarovlh_mp
pythondw_mp
pythonlh_mp
m1911_mp
m1911_silencer_mp
m1911_extclip_mp
m1911_extclip_silencer_mp
m1911_upgradesight_mp
m1911_upgradesight_silencer_mp
m1911_upgradesight_extclip_mp
m1911_upgradesight_extclip_silencer_mp
makarov_mp
makarov_silencer_mp
makarov_extclip_mp
makarov_extclip_silencer_mp
makarov_upgradesight_mp
makarov_upgradesight_silencer_mp
makarov_upgradesight_extclip_mp
makarov_upgradesight_extclip_silencer_mp
python_mp
python_snub_mp
python_speed_mp
python_acog_mp
cz75_mp
cz75_silencer_mp
cz75_auto_mp
cz75_auto_silencer_mp
cz75_extclip_mp
cz75_extclip_silencer_mp
cz75_upgradesight_mp
cz75_upgradesight_silencer_mp
cz75_upgradesight_auto_mp
cz75_upgradesight_auto_silencer_mp
cz75_upgradesight_extclip_mp
cz75_upgradesight_extclip_silencer_mp
m72_law_mp
rpg_mp
strela_mp
china_lake_mp
knife_ballistic_mp
crossbow_explosive_mp
satchel_charge_mp
claymore_mp
willy_pete_mp
camera_spike_mp
sticky_grenade_mp
tabun_gas_mp
hatchet_mp
tactical_insertion_mp
concussion_grenade_mp
scrambler_mp
nightingale_mp
acoustic_sensor_mp
syrette_mp
destructible_car_mp
explodable_barrel_mp
dog_bite_mp
dogs_mp
explosive_bolt_mp
napalmblob_mp
scavenger_item_mp
briefcase_bomb_mp
briefcase_bomb_defuse_mp
helicopter_comlink_mp
airstrike_mp
napalmground_lg_mp
napalmground_sm_mp
napalm_mp
mortar_mp
radar_mp
counteruav_mp
radardirection_mp
rcbomb_mp
helicopter_player_firstperson_mp
helicopter_gunner_mp
supplydrop_mp
autoturret_mp
turret_drop_mp
auto_tow_mp
tow_turret_drop_mp
minigun_mp
m202_flash_mp
m220_tow_mp
m220_tow_drop_mp

81.tabun_gas_mp //?
82.signal_flare_mp // flare?
83.c4_mp
84.tactical_insertion_mp
85.scrambler_mp
86.explosive_bolt_mp // ammo for crossbow?
87.nightingale_mp // ??!?!~~?~?
88.//NEW!
89.//Can be magicbullets if magicbulet is in bo...
90.supplydrop_mp // think its a impack damadge?
91.rcbomb_mp
92.auto_gun_turret_mp
93.mortar_mp
94.napalm_mp
95.airstrike_mp
96.dog_bite_mp
97.//11 Ks Choppas stuff
98.hind_rockets_mp
99.hind_rockets_firstperson_mp
100.hind_minigun_pilot_firstperson_mp
101.//chopper gunner
102.huey_minigun_gunner_mp
103.//--
104.tabun_gas_mp
105.
106.Head Camos
107.Code:
108.c_usa_sog_mp_head_
109.c_vtn_nva_mp_head_2
110.c_usa_cia_mp_head_2
111.c_usa_ciawin_mp_head_2
112.c_rus_spet_mp_head_2
113.c_rus_spetwin_mp_head_2
114.c_cub_rebels_mp_head_2
115.c_cub_tropas_mp_head_2
116.//-
117.c_usa_sog_mp_head_3
118.c_vtn_nva_mp_head_3
119.c_usa_cia_mp_head_3
120.c_usa_ciawin_mp_head_3
121.c_rus_spet_mp_head_3
122.c_rus_spetwin_mp_head_3
123.c_cub_rebels_mp_head_3
124.c_cub_tropas_mp_head_3
125.//-
126.c_usa_sog_mp_head_4
127.c_vtn_nva_mp_head_4
128.c_usa_cia_mp_head_4
129.c_usa_ciawin_mp_head_4
130.c_rus_spet_mp_head_4
131.c_rus_spetwin_mp_head_4
132.c_cub_rebels_mp_head_4
133.c_cub_tropas_mp_head_4
134.//-
135.c_usa_sog_mp_head_5
136.c_usa_sog_mp_head_5
137.c_usa_cia_mp_head_5
138.c_usa_ciawin_mp_head_5
139.c_rus_spet_mp_head_5
140.c_rus_spetwin_mp_head_5
141.c_cub_rebels_mp_head_5
142.c_cub_tropas_mp_head_5
143.Body camos these are the player perk models
144.Code:
145.c_usa_sog_mp_body_camo
146.c_vtn_nva_mp_body_camo
147.c_usa_cia_mp_body_camo
148.c_usa_ciawin_mp_body_camo
149.c_rus_spet_mp_body_camo
150.c_rus_spetwin_mp_body_camo
151.c_cub_rebels_mp_body_camo
152.c_cub_tropas_mp_body_camo
153.//-
154.c_usa_sog_mp_body_flak
155.c_vtn_nva_mp_body_flak
156.c_usa_cia_mp_body_flak
157.c_usa_ciawin_mp_body_flak
158.c_rus_spet_mp_body_flak
159.c_rus_spetwin_mp_body_flak
160.c_cub_rebels_mp_body_flak
161.c_cub_tropas_mp_body_flak
162.//arrmor
163.c_usa_sog_mp_body_armor
164.c_vtn_nva_mp_body_armor
165.c_usa_cia_mp_body_armor
166.c_usa_ciawin_mp_body_armor
167.c_rus_spet_mp_body_armor
168.c_rus_spetwin_mp_body_armor
169.c_cub_rebels_mp_body_armor
170.c_cub_tropas_mp_body_armor
171.//-
172.c_usa_sog_mp_body_standard
173.c_vtn_nva_mp_body_standard
174.c_usa_cia_mp_body_standard
175.c_usa_ciawin_mp_body_standard
176.c_rus_spet_mp_body_standard
177.c_rus_spetwin_mp_body_standard
178.c_cub_rebels_mp_body_standard
179.c_cub_tropas_mp_body_standard
180.//-
181.c_usa_sog_mp_body_utility
182.c_vtn_nva_mp_body_utility
183.c_usa_cia_mp_body_utility
184.c_usa_ciawin_mp_body_utility
185.c_rus_spet_mp_body_utility
186.c_rus_spetwin_mp_body_utility
187.c_cub_rebels_mp_body_utility
188.c_cub_tropas_mp_body_utility
[/SPOILER]

اینا کد تقلبن؟بابا بی خیال تقلب بدون تقلب حالش بیشتره:20::46:

sirchicco
23-11-2010, 23:57
این واقعا گرافیکش در این حده یا من توقعم بالاست!!:2:

اینم تنظیمات گرافیک بازی

AlexMercer
23-11-2010, 23:59
دوستان این ویدیو رو حتما نگاه کنید از اتفاقات نادر در بازی های رایانه ای هست

black.assassin
24-11-2010, 00:11

[/CENTER]

نه بابا اينطوري نيست . من رو رزولوشن 768 بازي مي كنم . خوبه . اينقدر داغون نيست ديگه . :46:

parham_vaio
24-11-2010, 00:25
سلام

دوستان من این بازیو گرفتم

اما یه مشکل دارم دموهای بازی صدا داره اما اول بازی همون اولش که تلویزیون اینها هست صدا نداره مشکل از بازیه یا کامپیوتر من ؟

xzero
24-11-2010, 01:23

اینم تنظیمات گرافیک بازی

خیلی عجیبه!! من هم رو همین تنظیمات بازی کردم ولی اصلا با اینجور چیزها مواجه نشدم!

این که گرافیکش از کانتر پایینتره! :31: شاید مشکل از نسخه ی بازی شما باشه!!

D_z_z
24-11-2010, 02:29
سلام. ارور steam must be running to play this game مربوط به چیه؟ من همین دی وی دی روی یه سیستم دیگه نصب کردم درست بود ولی رو سیستم من این ارور رو میده!

sahar-hd
24-11-2010, 02:44
دوستان دقت کنید باید دایرکت و درایور کارت گرافیکتون جدید باشه آخرین ورژن باشه
بازی با کیفیت بالا و با صدای ناز برین حالش ببرین

---------- Post added at 04:44 AM ---------- Previous post was at 04:42 AM ----------

آقا sirchicco ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این چیه چرا کیفیتش لگنه؟؟؟؟
والا من که ندیدم اینقدر پایین باشه گرافیک

---------- Post added at 04:44 AM ---------- Previous post was at 04:44 AM ----------

آقا sirchicco ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این چیه چرا کیفیتش لگنه؟؟؟؟
والا من که ندیدم اینقدر پایین باشه گرافیک

omid.7128
24-11-2010, 02:48

اینم تنظیمات گرافیک بازی

تنظیمات رو بذار اتوماتیک خیلی بهتر میشه.
من زیاد بازی نکردم ولی به نظرم مدال از کال خیلی جالب تر و جذاب تر بود

hadi h
24-11-2010, 06:37
اینا کد تقلبن؟بابا بی خیال تقلب بدون تقلب حالش بیشتره:20::46:

آخه بدون اینا فقط می تونی با 3 تا اصلحه بازی کنی !!!!
به خاطر همینه

Bobby Sands
24-11-2010, 09:43
برای دفعه هزارم ،یکی جواب ما رو هم بده:41:
بابا شماها دیگه خیلی باحالین .
یعنی یه نفر اینجا پیدا نمیشه که بازی اوریجینال گرفته باشه؟!!! :13:

S A M S U N G
24-11-2010, 09:52
به احتمال زیاد این دوستمون اومده فایل کانفینگی که سایت ---------- گذاشته رو ریخته توی فولدر Player که گرافیک اینطوری شده !

اگه اونو بریزی هرچی هم تنظیمات گرافیک رو ببری بالا تاثیری نداره چون این کانفینگ رو ساختن واسه اونائی که کارت قدیمی تری دارن تا افت فریم نداشته باشن .

مخلصیم .

bayern
24-11-2010, 09:53
سلام
برا من اين بازي تو ويندوز XP سرويس پك 3 اين Error رو ميده
هم كارت گرافيكم آپديت آخرين ورژن روش نصبه و هم دايركتس و هم ويژوال كه توي دي وي دي بازي رو بود نصب كردم
مشكل از چيه؟

hamedya
24-11-2010, 10:19
سلام به همه دوستان.
این مشکل سیاه شدن صفحه رو که نتونستم درست کنم لااقل سیو این مرحل رو بزارید تا بتونیم بقیه بازی رو بکنیم.
ممنون.
:11:

xero.1992
24-11-2010, 11:04
سلام
دوستان من این بازیو گرفتم
اما یه مشکل دارم دموهای بازی صدا داره اما اول بازی همون اولش که تلویزیون اینها هست صدا نداره مشکل از بازیه یا کامپیوتر من ؟ مشکل به نظرم از DircetX هست، آخرین نسخشو اگر داری نصب کنی اگر نداری دانلود کن... در ضمن چند صفحه قبل رو ببینید بچه ها هم درباره این مشکلات صحبت کردند :46:

برای دفعه هزارم ،یکی جواب ما رو هم بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا شماها دیگه خیلی باحالین .
یعنی یه نفر اینجا پیدا نمیشه که بازی اوریجینال گرفته باشه؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکی از دوست های دوستام برای PS3 رو اورجینال گرفته بود Single Player رو 90 تومان Multi هم 90 تومان که خیلی خیلــــی تعریف می کرد...، من جایی رو نمیشناسم که اورجینال بیاره، ولی اگر تهرانی برو ولی عصر نرسیده به بازار ایران یه مغازه هست اسمش West Game هست یادمه قبلا بازی اورجینال PS3 سفارش میدادی می اورد شاید PC هم بیاره، توی بازار هم برو بگرد ببین دارند یا نه

S A M S U N G
24-11-2010, 11:34
یعنی یه نفر اینجا پیدا نمیشه که بازی اوریجینال گرفته باشه؟!!!

دوست عزیز بازی اورجینال به چه دردت میخوره ؟ !

اینجا CD KEY بازی رو میفروشه 28هزارتومن ! هیچ فرقی هم با اورجینال نداره !

مخلصیم .

nois3
24-11-2010, 13:15

فک کنم شما گرافیکت ۱گیگ باشه با ۱۲۸بیت.اونایی گرافیک واقعی بازی می‌بینن که گرافیکشون نه تنها ۱گیگ بلکه حداقل ۲۵۶بیت داشته باشه.
یه گرافیک عالی‌ باید نصف رم خودش بیت داشته باشه.:27:

تنظیمات رو بذار اتوماتیک خیلی بهتر میشه.
من زیاد بازی نکردم ولی به نظرم مدال از کال خیلی جالب تر و جذاب تر بود
باهات موافقم.مدال یه چیز دیگست:21:

Bobby Sands
24-11-2010, 15:24
دوست عزیز بازی اورجینال به چه دردت میخوره ؟ !

اینجا CD KEY بازی رو میفروشه 28هزارتومن ! هیچ فرقی هم با اورجینال نداره !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم .
آقا من درست متوجه نشدم:31:
اینجا نوشته فول زبان 75 و روسی 28.
بعد نوشته 28 تومن بریزین به حساب. یعنی cd key روسی با فول فرق میکنه؟
ایشون فقط cd keyروسی میفروشه که نوشته 28 تومن یا فول هم میفروشه؟
این نسخه بازی ما انگلیسیه کدومو باید بخریم؟
اگه یکم توضیح بدین ممنون میشم.

S A M S U N G
24-11-2010, 16:17
سلام .

ببین فرق روسی با انگلیسی فقط تو بخش Single Player هستش . یعنی تو بخش Single Player زبان روسی هستش . شما هم که به احتمال زیاد SP رو تا آخرش رفتی .

بخش آنلاینش زبان انگلیسی هم داره .

اگه بخوای فول بگیری قیمتش 75 هزارتومن هستش .

مخلصیم .

KAHAKDAM
24-11-2010, 16:32
سلام بچه ها
من یه سوال داشتم ممنون میشم اگر جواب بدین!
من میخوام بازی رو به صورت LAN کنم!ایا راهی هست؟یعنی پچی برای این کار اومده؟
به صورت pc به pc!!!!!!!!

xero.1992
24-11-2010, 16:46
سلام بچه ها
من یه سوال داشتم ممنون میشم اگر جواب بدین!
من میخوام بازی رو به صورت LAN کنم!ایا راهی هست؟یعنی پچی برای این کار اومده؟
به صورت pc به pc!!!!!!!!

عزیز 2 صفحه قبل رو نگاه میکردی میدیدی که یه نفر دیگه هم پرسیده، به هر حال نه نمیشه Lan بازی کرد :46:

silent-assassin
24-11-2010, 17:06
اینا جزو کد تقلبه دیگه...
این برای وقتیه که یه نقشه رو تموم کرده باشی خودش بره نقشه بعد!(برای من اینطوریه!) (فقط از طریق devmap باید برید داخل نقشه تا کد اسلحه کار کنه اگه خودش بره همین پیغام رو میده...)

آفلاین یعنی بازی با bot ها دیگه... online هم همون شبکه ای و... هست

خوب بازم تشکر!
فکر کنم به جای devmap میزدم map

به زودی خودم فایل ویرایش شده را همرا با منتخب چند تا ازاسلحه های خوب میگذارم تا بقیه هم مشکلات کمتری داشته باشن

S A M S U N G
24-11-2010, 17:58
سلام .

من خودم از منتقدان بازی هستم :دی ولی در مورد گرافیک نمیشه ایرادی گرفت !

تنظیمات :

اینم 2 عکس هنری :دی

Save بازی

محتویات :

پسورد :

دانلود :

مخلصیم .

popowoody
24-11-2010, 18:30
ببخشید از چه کارت گرافیکی استفاده می کنین ؟

S A M S U N G
24-11-2010, 18:45
سلام .

4870x2

مخلصیم .

black.assassin
24-11-2010, 19:25
نه ولي نميشه گفت گرفيكش عاليه . فقط ميشه گفت خوبه . چون هيچ پيشرفتي تو گرافيك نسبت به سري قبلي ديده نميشه . والا من كه نديدم .
راستي من يه مشكل خفن دارم . بعد از اجراي بازي براي شما هم ارور run in safe mode مياد ديگه ؟ من yes ميزنم بعضي وقتا مياره و بعضي وقتا نمياره و ميريه رو اعصاب . چيكار كنم ؟ بعضي وقتا با ريست حل ميشه و بعضي وقتا با 600 تا ريست هم حل نميشه .

neon_91
24-11-2010, 21:35
کی گفته که گرافیک بازی پایینه.احتمالا سیستم شما پایینه:27: واقعا به گرافیک نمیشه گیر داد.اینم چندتا عکس خودتون قضاوت کنید

mohammadaliarmin
24-11-2010, 22:14
نمیدونم ولی من هنوز حس می کنم گرافیکش از MW2 پایین تره:13:
MW2

با این یکی خیلی حال کردم

Black Ops

xzero
24-11-2010, 22:24
نه ولي نميشه گفت گرفيكش عاليه . فقط ميشه گفت خوبه . چون هيچ پيشرفتي تو گرافيك نسبت به سري قبلي ديده نميشه . والا من كه نديدم .
راستي من يه مشكل خفن دارم . بعد از اجراي بازي براي شما هم ارور run in safe mode مياد ديگه ؟ من yes ميزنم بعضي وقتا مياره و بعضي وقتا نمياره و ميريه رو اعصاب . چيكار كنم ؟ بعضي وقتا با ريست حل ميشه و بعضي وقتا با 600 تا ريست هم حل نميشه .

اتفاقا به نظر بنده تو این نسخه بهبودهای چشمگیری تو زمینه ی گرافیک داشته!

نمونه ی بارزش هم اسلحه ها هستند که توی شماره ی قبلی خیلی بی کیفیت طراحی شده بودند ولی شما در این نسخه مثلا وقتی shotgun داشته باشی میتونی افکتهای محیط اطرافت رو روی بدنه ی اسلحه ببینی! که واقعا کم نظیر طراحی شده!

run in safe mode هم اگه yes رو بزنی خودش گرافیک بازی رو برات تنظیم میکنه! ولی نمیدونم برای شما چرا اینجوری میشه! شما یه بار no رو بزن ببین چی میشه!

shutdown
24-11-2010, 22:38
بچه ها من کلا زیاد بازی جنگی دوس ندارم....به نظرتون این بازی رو بگیرم؟؟؟؟

Mr.Pooya
24-11-2010, 22:46
بچه ها من کلا زیاد بازی جنگی دوس ندارم....به نظرتون این بازی رو بگیرم؟؟؟؟

سلام
به نظرم بازی جالبی هست ولی یک مشکل خیلی بزرگ داره به نظرم اونم اینه که تو بازی فقط باید آدم بکشی یا جایی رو منفجر کنی تا بری جلو کار دیگری انجام نمیدی در بازی به نظرم یکم خسته کننده هست ولی در کل بازی خوبیه .

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

سلام
بعد از تعویض ویندوز دوباره بازی رو نصب کردم حالا Save هام رو کجا کپی کنم تا دوباره بتونم از اون سیو ها بازی کنم ؟؟

چرا برای اینکه گزینه Resume Game فعال بشه باید بری تو تنظیمات و دوباره برگردی ؟؟ یعنی مشکل از کرک هست ؟؟

popowoody
24-11-2010, 22:57
نمیدونم ولی من هنوز حس می کنم گرافیکش از MW2 پایین تره:13:
MW2

با این یکی خیلی حال کردم

Black Ops

دقیقا و اصلا گرافیکش به MW2 نمی رسه !

MaFia_King
24-11-2010, 23:10
سلام

دوستان من وقتی یه مرحله از بازی رو که نصف می رم و بالا می نویسه که تا این قسمت بازی ذخیره شد ولی وقتی بازی رو می بندم و دوباره می خوام بازی کنم گزینه ی Resume Game نمیاد و مجبور می شم مرحله رو از اول برم!
این برا من این طوریه یا برا همه هست؟

ممنون

Mr.Pooya
24-11-2010, 23:12
سلام

دوستان من وقتی یه مرحله از بازی رو که نصف می رم و بالا می نویسه که تا این قسمت بازی ذخیره شد ولی وقتی بازی رو می بندم و دوباره می خوام بازی کنم گزینه ی Resume Game نمیاد و مجبور می شم مرحله رو از اول برم!
این برا من این طوریه یا برا همه هست؟

ممنون

فکر کنم برای همه هست شما برو تو Setting بعد دوباره برو میبینی که Resume Game فعال شده .

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

سلام
به نظرم بازی جالبی هست ولی یک مشکل خیلی بزرگ داره به نظرم اونم اینه که تو بازی فقط باید آدم بکشی یا جایی رو منفجر کنی تا بری جلو کار دیگری انجام نمیدی در بازی به نظرم یکم خسته کننده هست ولی در کل بازی خوبیه .

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

سلام
بعد از تعویض ویندوز دوباره بازی رو نصب کردم حالا Save هام رو کجا کپی کنم تا دوباره بتونم از اون سیو ها بازی کنم ؟؟

چرا برای اینکه گزینه Resume Game فعال بشه باید بری تو تنظیمات و دوباره برگردی ؟؟ یعنی مشکل از کرک هست ؟؟

جواب من هم :41::41::41:

black.assassin
24-11-2010, 23:29

بره منم اينطوريه ولي لازم نيست بري تو تنظيمات يه بار بري تو campaign وبياي بيرون دوباره بري تو حل ميشه .
فقط مشكل من تنظيمات اول بازيه كه yes ميزني . بعضي وقتا بازي رو نمياره .

بره من اينجا بود :
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Activision\CoD

رو xp . البته واسه هر كركي فكر كنم فرق كنه . بره من نميدونم كركش چيه ولي ميدونم skidrow نيست .

Khashayar King
24-11-2010, 23:32
داستان بازی با روح و روان آدم بازی میکنه !

nois3
25-11-2010, 00:29
نه.اصلا احساساتی‌ نمی‌کنه آدمو,چه برسه با روح روان آدم بازی کنه.:2:
۲زار آهنگاش هم باحال نیست(دلت میاد آهنگ های cod:mw2 مخصوصاً اونجایی که دارن آتیشت میزنن اففففففففففففف آدمو میبرد تو حس)
این بازی ارزش ۲بار رفتن رو نداره ۱ بار کافیه.:41:

xero.1992
25-11-2010, 00:31
فقط مشكل من تنظيمات اول بازيه كه yes ميزني . بعضي وقتا بازي رو نمياره .وقتی اون پیغام میاد No رو بزن، بعدشم میره تو بازی تمام ! برای من که اینطوریه

یه چیزی که من تو این نسخه خیلی خوشم اومد طراحی خوب اسلحه ها و بهتر شدن Sun Shine بود

داستان بازی نسبت به نسخه قبل پیچیده تر بود، رو مخت بود، من که خوشم اومد

pasargaad1985
25-11-2010, 00:33
دوستان میدونید تو ویستا سیو هارو کجا دخیره میکنه؟
کرکم skidrow هست.تو فادر cod هم چیزی نیس.

Torch Bearer
25-11-2010, 00:54
ک باگ خفن خوردم که نمی ذاره بازی ادامه پیدا کنه!
جایی که

M0hsen3D
25-11-2010, 11:30
آره داستان بازی جوری هست که ادمو تو احساسات فرو میبره , هم cod mv2 هم black ops ولی cod mv2 بیشتر![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza_blue
25-11-2010, 11:51
سلام دوستان

یه مشکلی تو بازی دارم راهنمایی میخوام لطفا .

اسم چپتر یادم نیست . فک کنم چپتر 7 یا 8 باشه که mason پرت میشه تو یه جای تاریک و صفحه تاریکه تاریکه و باید جلو بره . اینجا گیر کردم نمیدونم چجوریه!! یادم بدین چجوری رد کنم این قسمت رو .

objective هم اینه : destroy the KSU gun emplacement

aban366
25-11-2010, 12:33
سلام اقا تو هنگ کنگ با اون دکتره میری پشت بوم باید بپری هر بار میپرم میفتم پائین چطوریه؟

ali_metal_357
25-11-2010, 12:41
سلام

پچ این بازی لطفا

بازیم گیر کرده مرحله 14

Mr.Pooya
25-11-2010, 12:46
سلام
من ویندوز عوض کردم حالا چطوری Save هام رو کپی کنم که بتونم ازشون استفاده کنم ؟؟ دیروز یکی از دوستان یک راهی را گفت که نشد Save ها نیمد . ممنون

Amin
25-11-2010, 13:00
سلام اقا تو هنگ کنگ با اون دکتره میری پشت بوم باید بپری هر بار میپرم میفتم پائین چطوریه؟

شیفت رو بگیر تا شروع به دویدن کنه
اینجوری سرعت میگیره!
بعد بپر

Hapoofesgeli
25-11-2010, 13:15
نمیشه به این دو تا یار.... دستور داد؟
مثل دیوونه ها فقط تیر میزنن و دیگر هیچ!!
واقعا رو اعصابم هستن اینا!

xero.1992
25-11-2010, 13:29
نمیشه به این دو تا یار.... دستور داد؟
مثل دیوونه ها فقط تیر میزنن و دیگر هیچ!!
واقعا رو اعصابم هستن اینا!

نه نمیشه دستور داد، شما اگر طبق نقشه برید جلو یار ها هم کار خودشونو می کنن، مثلا توی بیشتر مراحل شما باید برید جلو تا یارها هم بیان نه اینکه عقب وایسید بخواین اونا برند

Mr.Pooya
25-11-2010, 14:03
سلام
من ویندوز عوض کردم حالا چطوری Save هام رو کپی کنم که بتونم ازشون استفاده کنم ؟؟ دیروز یکی از دوستان یک راهی را گفت که نشد Save ها نیمد . ممنون

کسی نمیدونه چکار کنم ؟؟

black.assassin
25-11-2010, 14:06

اول بزار دوستات بپرن بعد تو بپر . همينكه با سرعت بپر

xero.1992
25-11-2010, 14:42
کسی نمیدونه چکار کنم ؟؟

ببین به طور کلی Save بازیا 3 جا بیشتر نمیتونه باشه، یا تو خوده فولدر بازی، یا تو Documents یا توی C:\Users\UserName\AppData که اگر ویندوزت توی C نصب شده باشه... حالا میتونی یه New Game کنی بعد بیایی بیرون بری ببینی بازی کجا Save شده بعد Save خودتو بزاری بجاش

bad_stu
25-11-2010, 16:21
سلام دوستان کسی یک لینک دانلود از یک نسخه ی بی نقص بازی داره این جا بزاره؟ ممنون می شم
اگه رپید شیر یا هر چی دیگم باشه خوبه

Hunter lord
25-11-2010, 16:49
سلام دوستان کسی یک لینک دانلود از یک نسخه ی بی نقص بازی داره این جا بزاره؟ ممنون می شم
اگه رپید شیر یا هر چی دیگم باشه خوبه

سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با لینک مستقیم برای دانلود گذاشته .

Mr.Pooya
25-11-2010, 17:05
ببین به طور کلی Save بازیا 3 جا بیشتر نمیتونه باشه، یا تو خوده فولدر بازی، یا تو Documents یا توی C:\Users\UserName\AppData که اگر ویندوزت توی C نصب شده باشه... حالا میتونی یه New Game کنی بعد بیایی بیرون بری ببینی بازی کجا Save شده بعد Save خودتو بزاری بجاش

قبلاً SAVE ها تو پوشه بازی بود بعد الان که مرحله یکش رو رفتم و سیو کرد میبینم پوشه SAVE تو فلدر بازی ایجاد نشده !!

neon_91
25-11-2010, 19:23
تمومش کردم هرچقدر سعی کردم که دیرتر از این تمومش کنم ولی نشد.واقعا بازی در یک کلمه عالیه از هر نظر از نظر داستانی ماموریت ها و گرافیک.و سرتر از mw2 بود به نظر من.اونایی که از بازی خوششون نیومد بگم که واقعا بازی چی باید می داشت که نداشت.داستان,گیم پلی.... .بازی های cod تقریبا هر سال منتشر می شود.با این حال همیشه با نوآوری های خودش همه را راضی نگه می داره.من که خیلی حال کردم.بی صبرانه منتظر شماره بعدی هستیم.

sima_6600
25-11-2010, 19:35
قبلاً SAVE ها تو پوشه بازی بود بعد الان که مرحله یکش رو رفتم و سیو کرد میبینم پوشه SAVE تو فلدر بازی ایجاد نشده !!
مسیر نصب بازی پوشه player بعد پوشه save همین:46:.

Mr.Pooya
25-11-2010, 19:42
مسیر نصب بازی پوشه player بعد پوشه save همین:46:.

سلام
تو مسیر نصب بازی اصلاً پوشه Player وجود نداره !! :18:

mohammad_s7201
25-11-2010, 19:48
سلام. من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده

چندتا بازی دیگه هم داشتم که همچین اروری میدادن. به نظرتون چیکار کنم؟:41:

Mr.Pooya
25-11-2010, 19:50
سلام

سلام
خودم پیدا کردم تو ویندوز سون اینجا SAVE میکنه :

C:\Users\Pooya\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of duty - Black OPS\Players\Save

حالا مشکل من اینه که SAVE های قبلیم رو گم کردم :27::27:

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:48 PM ----------

سلام
شما Directx رو آپدیت کنید مشکل حل میشه . من هم بعد از تعویض ویندوز این مشکل را داشتم با آپدیت Directx درست شد.

لینک دانلود Directx از مایکروسافت :

موفق باشید

xero.1992
25-11-2010, 20:14

توی دی وی دی بازی هم هستش، امکان نداره نباشه، آخر نصب بازی هم قبل از Finish اگر تیکشو میزدی نصب میشد...

mohammad_s7201
25-11-2010, 20:21
توی دی وی دی بازی هم هستش، امکان نداره نباشه، آخر نصب بازی هم قبل از Finish اگر تیکشو میزدی نصب میشد...

دایرکت اپدیته. تیکش رو هم که میزنم ارور میده و نصب نمیشه

neon_91
25-11-2010, 20:50
دایرکت اپدیته. تیکش رو هم که میزنم ارور میده و نصب نمیشه

داداش شما دایرکت ایکس رو از محل نصب بازی نصب کن یعنی ریخته شده تو محل نصب بازی که از اونجا باید اینستال کنی

mohammad_s7201
25-11-2010, 21:14
داداش شما دایرکت ایکس رو از محل نصب بازی نصب کن یعنی ریخته شده تو محل نصب بازی که از اونجا باید اینستال کنی

مشکل همینه که دایرکت ایکس نصب نمیشه. این ارور هم واسه همونه. وقتی میخوام دایرکت ایکس رو نصب کنم این ارور رو میده

pasargaad1985
25-11-2010, 21:46
سلام
من یه مشکلی دارم !
مرحله یکی مونده به آخر , همونجایی که دستت در از روی صندلی باز میکنه ائن کچله بعد میاد میگه عدد هارو بگو , وقتی باز میکنه میزنیدش فرار میکنید ولی جلوتر به شما میرسه , اونجا که من رو میگیره یه دفعه بازی هنگ میکنه فقط زیرنویس هست ولی صدا نیست تصویر هم هست , ممنون میشم کمک کنید .

neon_91
25-11-2010, 21:48
مشکل همینه که دایرکت ایکس نصب نمیشه. این ارور هم واسه همونه. وقتی میخوام دایرکت ایکس رو نصب کنم این ارور رو میده

از چه ویندوزی استفاده می کنید

اگه از 7 استفاده می کنید اینو دان کن ببین حل میشه

Torch Bearer
25-11-2010, 21:50
سلام
من یه مشکلی دارم !
مرحله یکی مونده به آخر , همونجایی که دستت در از روی صندلی باز میکنه ائن کچله بعد میاد میگه عدد هارو بگو , وقتی باز میکنه میزنیدش فرار میکنید ولی جلوتر به شما میرسه , اونجا که من رو میگیره یه دفعه بازی هنگ میکنه فقط زیرنویس هست ولی صدا نیست تصویر هم هست , ممنون میشم کمک کنید .
دقیقا منم همین جا گیر کردم.بازی همین طوری میمونه.

mohammad_s7201
25-11-2010, 21:58
از چه ویندوزی استفاده می کنید

از ویندوز xp sp3

R O O T
25-11-2010, 22:09
سلام
من یه مشکلی دارم !

قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.

havas_1980
25-11-2010, 22:10
سلام
من یه مشکلی دارم !

دقیقا منم همین جا گیر کردم.بازی همین طوری میمونه.

ویرایش: چه همزمان! :31:

neon_91
25-11-2010, 22:12
از ویندوز xp sp3

این کارارو انجام بدین ببینید درست میشه.آنتی ویروسم موقع نصب غیر فعال کنید.

Right-click on My Computer
Click on Manage
Expand Services and Applications
Click on Services
Right-click on Cryptographic Services
Click on Properties
Set the Startup type to Automatic
OK and close your way back out.

mohammad_s7201
25-11-2010, 22:21
این کارارو انجام بدین ببینید درست میشه.آنتی ویروسم موقع نصب غیر فعال کنید.

Right-click on My Computer
Click on Manage
Expand Services and Applications
Click on Services
Right-click on Cryptographic Services
Click on Properties
Set the Startup type to Automatic
OK and close your way back out.

بازم درست نشد :41::41:

pasargaad1985
25-11-2010, 22:56
مشکب از کرک نیس؟
همین کارو کردم و تنظیماتو به مینیمم رسوندم ولی بازم مشکل حل نشد.n بار رفتم همونجا دوباره گیر کرد.رفته رو اعصاب.حال گیری کرده اساسی.دوستانی که بازی رو تموم کردن،ار چه کرکی استفاده کردن؟اگه میتونن اون کرکی رو که باهاش باری رو تموم کردن اپ کنن تا ماهم دان کنیم

yashar_silverboy
25-11-2010, 23:19
آقا من یه ترینری میخوام که تو قسمت zombies کار کنه و ammo رو بی نهایت کنه و health همم همینطور..ممنون..کسی داره؟

استقلال قهرمان
25-11-2010, 23:34
آقا ما بازی رو رفتیم تا رسیدیم به مرحله یکی مونده آخری. دستاتو از صندلی باز میکنه بعد از یارو فرار می کنی بعد یه جا بت می رسه با مشت می زاره تو صورتت بعد بازی گیر می کنه. یکی بگه چیکار کنیم. خیلی خیته تا اینجا اومدیم دیگه نتونیم بقیشو بریم

SA33D_GT
26-11-2010, 00:32
آقا ما بازی رو رفتیم تا رسیدیم به مرحله یکی مونده آخری. دستاتو از صندلی باز میکنه بعد از یارو فرار می کنی بعد یه جا بت می رسه با مشت می زاره تو صورتت بعد بازی گیر می کنه. یکی بگه چیکار کنیم. خیلی خیته تا اینجا اومدیم دیگه نتونیم بقیشو بریم

منم همین جا گیر کردم بیشتر از شش بار این مرحله رفتم خودش درست شد ، شما هم امتحان کن شاید درست بشه .

sahar-hd
26-11-2010, 00:49
دوستان
اونجایی که مشت میخورین باهاش بیاید تا با هم صحبت کنید بعدش با هم میرین دوباره بکش بکش خیلی باحاله اوم طرف هم تو درگیری میمیره
خدا بیامرزه صلوات برفرس
:31:
من که تا اخر رفتم یه بار معمولی یه بار هم سخته سخت

sahar-hd
26-11-2010, 00:58
دوستان درایور کارت گرافیک و دایرکت جدید بریزید هیچ مشکلی نخاهید داشت
من تضمین میدم
هم تو وین 7 هم xp

pasargaad1985
26-11-2010, 00:59
دوستان اگه ممکنه سیو بعد مرحله مشت خوردنو قرار بدین تا ما این مرحله رو رد کنیم بریم مرحله اخر
جان مادرتون
تو کفش موندم :(

mohammad_s7201
26-11-2010, 08:24
دوستانی که هی میگن دایرکت ایکس رو اپدیت کن درست میشه، آقاجان مشکل من اینه که دایرکت ایکس نصب نمیشه. ارور میده

Prince_M
26-11-2010, 09:22
دوستانی که بازیشون مشکل داره با نصب آپدیت زیر مشکل تون حل میشه.

دوستان شما میتونید فقط با دانلود آپدیت زیر و نصب آن و بعد کپی کرک آن در محل نصب بازی ، بازی رو بدون هیچ مشکل و باگ یا لگی و با سرعت فـــــــــــــــــول بازی کنید.

bayern
26-11-2010, 09:48
سلام
برا من اين بازي تو ويندوز XP سرويس پك 3 اين Error رو ميده
هم كارت گرافيكم آپديت آخرين ورژن روش نصبه و هم دايركتس و هم ويژوال كه توي دي وي دي بازي رو بود نصب كردم
مشكل از چيه؟

سلام
یعنی هیچ کس نیست بعد از چند روز جوابه منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟