مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
mohammad_twe
14-10-2010, 13:32
.نصف حجم اینترنتون پرید.
با 2 mb حجمت پرید مراد :دی ؟؟
اما چرا اینطوریه ؟ مشکوک میزنه عکسه اینا !
halflife g
14-10-2010, 13:42
با 2 mb حجمت پرید مراد :دی ؟؟
اما چرا اینطوریه ؟ مشکوک میزنه عکسه اینا !
نه بابا......منظورم اینه که حجم زیادی رفت:31:حالا ما هیچی یه نفر که دایل آپ داره وارد تاپیک بشه ببین چه وضعی رو باید تحمل کنه.......... .بهره که دوستان عکس رو resize کنن یا لینک بدن.
CATALONIA
17-10-2010, 22:41
دو تا ويدئو جديد از بازي اومده .
براي ديدن روي عكس ها كليك كنيد :
Black Ops footage shows 7-minute deathmatch
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10%2F10%2F17%2Fblack-ops-footage-shows-7-minute-deathmatch%2F)
New Black Ops footage shows sniper
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10%2F10%2F17%2Fnew-black-ops-footage-shows-sniper%2F)
Masoud King
17-10-2010, 23:48
مثه اینکه فایل های بتای بازی به بیرون درز کرده و میشه اون رو روی یه x360 که j-tag شده بازی کرد..
اینم عکسی از منو بازی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Spaniuly
18-10-2010, 14:53
مثه اینکه فایل های بتای بازی به بیرون درز کرده و میشه اون رو روی یه x360 که j-tag شده بازی کرد..
اینم عکسی از منو بازی:
بله من هم این فایل های بدبخت درز کرده رو گیر آوردم عصر برم بریزم رو فلش ببینم چیه ;)
سعی می کنم یه پیش نمایشی چیزی بنویسم. براش البته اگه میخکوبم نکنه:31:
Masoud King
18-10-2010, 16:05
بله من هم این فایل های بدبخت درز کرده رو گیر آوردم عصر برم بریزم رو فلش ببینم چیه
سعی می کنم یه پیش نمایشی چیزی بنویسم. براش البته اگه میخکوبم نکنه
رو کنسول تو که جواب نمیده بابا !!
باید j-tag شده باشه... همینطور الکی که نیست : دی
Spaniuly
18-10-2010, 16:43
رو کنسول تو که جواب نمیده بابا !!
باید j-tag شده باشه... همینطور الکی که نیست : دی
طرف که ازش گرفتم گفت میشه بازی کرد حالا ببینم میشه یا نه گفت کافیه روی فلش ریخته بشه. عصر اطلاع رسانی میشه ;)
Real Madrid C.F
19-10-2010, 11:42
این تیر کمونه دیگه چیه!!!! دوربینم داره!!! نکنه بازی برگشته قرون وسطی!! البته اثراتی از آینده هم توش هست!!
hobgoblin
19-10-2010, 11:53
آرمين جان چي شد پس؟ تونستي اجراش كني؟
Masoud King
19-10-2010, 12:56
خوب مثه اینکه قضیه دزدی به این بازی هم سرایت کرده و یه عدد دزد محترم (!) چند عدد کپی این بازی رو از خرده فروشی بلند کرده و به چنتا از شریکاش فروخته. یکی از اینایی که بازی رو خریده توی یه فروم -- بازی یه عکس گذاشته که این کپی تو دستشه و مقداری هم در مورد بازی نظر داده.
بعدش Josh Olin که community manager تو Treyarch هست رفته عضو فروم شده که اون رو بن کردن بیخ کل از فروم : ))
با این وجود این Josh با یکی از اعضای فروم به یوزر 97SIRHB از طریق تویتر ارتباط بر قرار کرده و بعدش این 97SIRHB اومده تو فروم گفته که Josh داره دنبال ماهیت شوم و پلید این leaker ها می گرده و در صورتی که بازی leak بشه اون سایت هم به کل shut down میشه.
خیلی جالب شده ها... ولی نگران نباشید بازی تا چندی دیگر میاد و مثه پارسال هکرا مشتی محکم میزنن تو دهن دشمن همیشگی,استکبار جهانی.
اینم عکس مفقود شده.. هرکی پیداش کرد زودی ببره بده Josh : دی
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
Spaniuly
19-10-2010, 14:26
آرمين جان چي شد پس؟ تونستي اجراش كني؟
نه نتونستم البته راشو هم بلد نشدم ظاهرا باید فایل ها توی پوشه خاصی ریخته بشه بازم عصر یه امتحانی می کنم
Masoud King
19-10-2010, 19:08
حداقل سیستم مورد نیاز بازی :
Call of Duty®: Black Ops Download Minimum System Requirements
Processor: Intel Core2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
Memory: 2GB
HDD: 12GB
Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro or better
Sound: DirectX 9.0c-compatible
DirectX: 9.0c
+
در مورد اون دزدی این حرفا هم چیزای جالبی منتشر شده...
Leon-117
19-10-2010, 19:23
در مورد اون دزدی این حرفا هم چیزای جالبی منتشر شده...
خدا كنه هر برادري كه بازي دستشه بازي رو زودتر پخش كنه تا پوز Activision به خاك ماليده شه!:31:
(ويرايش شد)
Masoud King
19-10-2010, 20:05
خدا كنه اين برادر "Ungodly Leaker" بازي رو زودتر پخش كنه تا پوز Activision به خاك ماليده شه!
فکر کردم تو اون پست گفتم که قضیه چی شده : دی
خوب این Ungodly Leaker گفته که اصلا همچین قضیه ای صحت نداره و خودش و تیمش هیچ کپی ای از این بازی ندارن...
در مورد این تصویر بالا هم گفته که مال کسیکه قرار بوده این کپی رو بهش بفروشه... انگاری می خواسه به این هکر ثابت کنه که بازی رو داره!!
آخرش هم گفته اگه این بازی رو داشته مطمئنا اونو بیرون میده....
در نتیجه اون پستی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که دیشب گذاشته بودم مبنی بر اینکه این بازی دست یه هکر رسده نادرست بوده!
اما چیزیکه معلومه دیر یا زود این بازی leak میشه حالا چه این طرف این کار رو بکنه یا کس دیگه ...مهم نفس کار هست که انجام میشه : دی
واقعآ دلم واسه cod تنگ شده بود...امیدوارم دوباره با صحنه های اکشن و پر از هیجانش میخکوبم کنه پای pc:10:
Hojjat07
20-10-2010, 01:18
خدا كنه اين برادر "Ungodly Leaker" بازي رو زودتر پخش كنه تا پوز Activision به خاك ماليده شه!:31:
مگه Activision چه گناهی کرده !!!
اگه نباشه که دیگه COD هم در کار نیست ...
خودتو بذار جای اونا یکی اینجوری دزدی کنه ازت خوشحال میشی ...:41:
Leon-117
20-10-2010, 14:30
فکر کردم تو اون پست گفتم که قضیه چی شده : دی
خوب این Ungodly Leaker گفته که اصلا همچین قضیه ای صحت نداره و خودش و تیمش هیچ کپی ای از این بازی ندارن...
در مورد این تصویر بالا هم گفته که مال کسیکه قرار بوده این کپی رو بهش بفروشه... انگاری می خواسه به این هکر ثابت کنه که بازی رو داره!!
آخرش هم گفته اگه این بازی رو داشته مطمئنا اونو بیرون میده....
در نتیجه اون پستی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که دیشب گذاشته بودم مبنی بر اینکه این بازی دست یه هکر رسده نادرست بوده!
اما چیزیکه معلومه دیر یا زود این بازی leak میشه حالا چه این طرف این کار رو بکنه یا کس دیگه ...مهم نفس کار هست که انجام میشه : دی
ممنون از اطلاع رساني من اون پست شما رو نديده بودم!:11:
مگه Activision چه گناهی کرده !!!
اگه نباشه که دیگه COD هم در کار نیست ...
خودتو بذار جای اونا یکی اینجوری دزدی کنه ازت خوشحال میشی ...:41:
اتفاقا بهتر!:31:
COD بدون Infinity Ward به نظرمن ناقصه!
مسلما نه!:31::10:
halflife g
20-10-2010, 21:18
تمامی مپ های مولتی پلیر بازی:
Array
map اي پوشيده از برف با وسعت زياد
Cracked
خيابان ها ويتنام. مناسب براي جستجو و مبارزه با وسعت زياد
Crisis
مبارزه در پايگاه كوبا . وسعت medium
Firing Range:
map اي براي تمرينات نظامي با وسعت كم
Grid
شبكه ي برق روسيه . map اي براي مبارزات تاكتيكي با وسعت معمولي
Hanoi
مبارزه در يك اردوگاه با وسعت مناسب
Havana
مبارزات در خيابان هاي شهر كوبا با وسعت مناسب
Jungle
مبارزه در يك جنگل بسيار وسيع
Launch
مبارزه در منطقه اي با تاسيسات فضايي با وسعت مناسب و ايده آل براي مبارزات
Nuketown
map اي كوچك و مناسب براي مبارزات سريع
Radiation
منطقه اي با پوشش گياهي و وسعت مناسب
Summit
مبارزه در يك كوه پوشيده از برف . مبارزات از تمام زوايا با وسعتي مناسب
Villa
مبارزه در املاك شهري . دالان هاي خوب براي مبارزه. وسعت مناسب
WMD
مبارزه در شوروي . با وسعت مناسب
halflife g
22-10-2010, 17:07
خوب این بازی اولین امتیاز خودش رو گرفت:
مجله معتبر Official Playstation Magazine UK به این بازی سه امتیاز متفاوت در سه بخش داده که به ترتیب زیر هستند:
بخش تک نفره یا داستانی:
چهار ستاره از پنج ستاره در توضیحم گفته: این CoD است اما به اندازه ای جدید و تازه است که شما را درگیر و گرفتار نگه میدارد
بخش تکنولوژی بازی:
پنج ستاره از پنج ستاره در توضیحم گفته: فناوری سه بعدی به تبدیل شدن Black Ops به زیباترین بازی CoD کمک کرده است
بخش مولتی پلیر:
پنج ستاره از پنج ستاره و اما توضیح: انواع بهتر Match ها ، تقلب کمتر و تجربه ای بهتر.
esfehanei
22-10-2010, 17:10
دوستان این بازی الان منتشر شده؟
یعنی میشه دانلود کرد؟ (نسخه کاملشو نه بتا و .....)
اونوقت تک نفریه؟
یعنی یه نفر میره تو یه ارتش و باید همه رو بکشه
اینجوری اگه باشه که اصلا نمیشه بش گفت بازی چون دیگه طبیعی نیست
دوستان این بازی الان منتشر شده؟
یعنی میشه دانلود کرد؟ (نسخه کاملشو نه بتا و .....)
اونوقت تک نفریه؟
نه هنوز منتشر نشده .برای دانلود هم فکر نکنم اومده باشه .نه تک نفره نیست و در بیشتر ماموریتها به صورت چند نفره میرن دخل دشمنو میارن:21:
mehdi30nema
22-10-2010, 17:21
اونوقت تک نفریه؟
شما اصلا تا حالا سبک FPS بازی کردی یا اصلا سری های قبلی COD را بازی کردی که این سوال رو میپرسی ؟
اون بازی های استراژی هست که باید وارد ارتش بشی .
ای بابا
من که زیاد بازی نمیکنم
ولی این داداش کوچیکم 10ها بار این cod رو بازی کرده ورژن های 1و2و4و5و6تقریبا تمام مراحلشو 10 بار رفته
بیکاره دیگه
بازی استراتژی چیه؟
بدون شرح...مقاله ای از سایت معتبر wikipedia
In the United States, the average video game player is 35 and has been playing video games for over 12 years
خوب با تفاسیر شما کلا قشر جوان توی این کشور(پرترافیک ترین کشور از لحاظ کاری)بیکارند:27:
بدون شرح...مقاله ای از سایت معتبر wikipedia
خوب با تفاسیر شما کلا قشر جوان توی این کشور(پرترافیک ترین کشور از لحاظ کاری)بیکارند:27:
سلام
ای ول عجب مقاله ی روحیه بخشی. چون فکر میکردم من که 25 سال دارم با چه رویی هنوز دارم بازی میکنم از طرفی نمی تونم از بازی دل بکنم. حالا وقتی میانگین 35 ساله پس حتما 40 یا 50 ساله ها هم بازی میکنن. فکر کنم بهتر باشه بابام بکشم تو خط.
آقا راستی کف کردیم از بی کال افی این دقیقا نسخه ی pc و نسخه x360 کی میاد. یه هفته دیگه تو بازار هست؟
halflife g
22-10-2010, 20:52
سلام
ای ول عجب مقاله ی روحیه بخشی. چون فکر میکردم من که 25 سال دارم با چه رویی هنوز دارم بازی میکنم از طرفی نمی تونم از بازی دل بکنم. حالا وقتی میانگین 35 ساله پس حتما 40 یا 50 ساله ها هم بازی میکنن. فکر کنم بهتر باشه بابام بکشم تو خط.
آقا راستی کف کردیم از بی کال افی این دقیقا نسخه ی pc و نسخه x360 کی میاد. یه هفته دیگه تو بازار هست؟
اونا کلا آدمای جالبی هستن مسلم جان.......... .خیلی تو فکر غذای روحی خودشون هستن:31:عده کثیرشون حتما یه تایم مطالعه دارن واسه خودشون.......یا یه تایم واسه بازی.....یا فیلم دیدن........یا خوشحالی و رقص و......... .
یعنی واسه همه تفریحا و صنعتهای تفریحی مثه گیم یا سینما ارزش قایلن.... .جالبه.
بازی قراره 16 روز دیگه ریلیز جهانی بشه ...ولی طبیعتا یه چند روز زودتر به دست ما خواهد رسید
kurosh08
23-10-2010, 11:18
به نظر شما این بازی دقیقاً کی میاد؟؟؟؟
AlexMercer
23-10-2010, 12:01
به نظر شما این بازی دقیقاً کی میاد؟؟؟؟
احتمالا از 15 ابان بیران
Khashayar King
23-10-2010, 18:43
راستی یکم ذهن من درگیره این مولتی پلیر بازی هست ! اگه free باشه که دیگه کرک نمیخواد ! مگه میشه ؟ یعنی این شرکت یک سود بسیار بزرگ رو میخواد از دست بده ؟!
AlexMercer
23-10-2010, 20:01
راستی یکم ذهن من درگیره این مولتی پلیر بازی هست ! اگه free باشه که دیگه کرک نمیخواد ! مگه میشه ؟ یعنی این شرکت یک سود بسیار بزرگ رو میخواد از دست بده ؟!
بعد از need for speed world که free بود احتمال داره بعضی از شرکت ها یک سری از مد های مولتی پلیر بازی رو رایگان بزارند بازی کنی.
halflife g
24-10-2010, 21:00
پیش نمایشی از بازی که به صورت سه بعدی روی کنسول x360 انجام شده نوشته شده که من نکات مهمش رو اینجا واسه دوستان مینویسم(حتما بخوونید که جالبه):
1-مرحله ای که توانستیم آن را تجربه کنیم همان چیزی بود که در نمایشگاه E3 امسال تجربه کرده بودیم......در ابتدا بازیکن مرحله را در یک جت SR-71 شروع می کند؛.نکته ای که در این بخش قابل توجه است نغییر بین سربازان پیاده نظام و سربازی که در جت بود که بازی را همانند یک عنوان Real Time Strategy کرده بود.
ویژگی های درخشان سه بعدی زمانی شکل می گرفت که شخصیت قابل بازی شروع به استفاده از کمان خود کرد ر این بخش دو مورد بود که در هنگام نمایش سه بعدی این مرحله توجه خود را به من جلب کرد.اولین آن کمان پولادی بود که کنترل آن را در دست گرفتم.شاید نکته ی مهمی به شمار نرود،اما نکته ای که در آن لحظه قابل توجه بود اضافه شدن دوربین به این اسلحه بود.افکت دوربین به شکل خارق العاده ای طراحی شده بود،طوری که در هنگام زوم احساس کردم که در واقع در حال نگاه کردن به دوربین یک کمان واقعی هستم.شیشه ی دوربین به طور محسوسی از محدوده ی فلزی خارج بود و عمق آن لذت بازی را دو چندان می کرد.دومین نکته افکت انفجار این مرحله بود.ذرات و دانه های برف به درستی از چهار چوب صفحه نمایش به بیرون پرتاب می شدند؛جرقه ها نیز در زمان تجربه ی WMD (نام این مرحله) دارای مزیت های خاص خود بودند.اگر بخواهیم در بین تمام نسخه های سری ندای وظیفه پرچم دار با ابهت ترین گرافیک را انتخاب کنیم،بدون شک Black Ops در صدر قرار دارد؛به نظر می رسد Treyarch به طور کامل آن را انجام داده است.
2-مد جدیدی به نام Combat Training به من نشان داده شد.این مد به شما اجازه می دهد تا بدون تجربه ی بخش چند نفره بتوانید XP Point کسب کنید(مانند kz2) در این بخش دشمنان شما توسط هوش مصنوعی کنترل می شوند و شما باید آن ها را همانند دشمنان واقعی بکشید و امتیاز کسب کنید.برای prestige کردن مشکل دارید؟ به این بخش مراجعه کنید،درجه ی سختی را بر روی آسان قرار دهید و تا زمانی که تایم بازی به پایان برسد دشمنان خود را از بین ببرید و امتیاز کسب کنید.لازم به ذکر است که این بخش نیز در مد سه بعدی قابل اجرا است
3-اگر چه نمایش Black Ops در دنیای سه بعدی مزیت های خاص خود را به همراه داشت،اما در عین حال دارای ضعف و مشکلات خود بود.یکی از آن مشکلات کیفیت تصاویر در این مد بود.از آن جایی که برای تجربه ی سه بعدی عناوین تصاویر باید دو بار رندر شوند (می توانید در هر زمان که خواستید آن را روشن/خاموش کنید)،سازندگان باید تا حدودی افکت ها را از لحاظ کیفیت کلی Scale کنند.خوش بختانه فریم ریت با وجود صحنه های شلوغ ثابت بود
4-Call Of Duty:Black Ops اولین تجربه ی نگارنده به عنوان انجام بازی های سه بعدی در X360 بود؛خوش بختانه تفاوت آن چنانی بین نسخه های PlayStation 3 و PC مشاهده نشد.... .
منبع:بازینما
jericho-sina
24-10-2010, 21:13
یه سری مطلب جالب دیدم گفتم برای شما دست و پا شکسته ترجمش کنم
ALEX MASON
از شخصیت های اصلی داخل بازی هستش که شما در نقشش قرار میگیرین. پدرش سرباز WW2 بوده، خودش هم در جوانی به نیروهای Marines می پیونده، در سن 25 سالگی وارد نیروهای SAD/SOG میشه (از نیروهای عملیاتی سازمان CIA)
با Frank Woods رابطه دوستی صمیمانه ای داره (Woods همونیه که دستمال سبز دور سرش میبنده)
" گفته میشه...بازم میگم گفته میشه که بازی حول Mason میگرده که دارن ازش بازجویی میکنن تو همون اتاق سیاه با اون دستگاه ها که تو trailer اول بازی بود و این داره این ماموریت ها رو یاد میاره.....نمی دونم چقدر این حرف درسته؟ ...چون بازی مراحلی هم داره که شما با Mason نمیرین..."
توی مرحله Numbers شما در نقش Mason به همراه چند نفر دیگه یه سرباز ویتنام شمالی رو شکنجه میکنین
که شما در نقش Mason یه چیز شیشه ای رو خورد میکنین... بعد یه قسمت تیزش رو تو دهن طرف میزارین بعد شروع میکنین مشت زدن به دهنش
منبع :
ممکنه داستان براتون لو بره!
Big-Boss
28-10-2010, 01:15
دوستان بازی اومده ؟!
Release date(s) : November 9, 2010
jericho-sina
29-10-2010, 15:52
تریلر بعدی یکشنبه 31 اکتبر
Launch Trailer
sima_6600
30-10-2010, 17:21
اقا مثل این که منتشر شده
البته شاید هم fake باشه.
اقا مثل این که منتشر شده
البته شاید هم fake باشه.
این فایل txt چی بود ؟
parsa5564
30-10-2010, 19:38
این فایل txt چی بود ؟
لینک های دانلود بازی بود داخلش
احتمالا باید تقلبی باشه
9 روز دیگه بازی میاد بیرون؟
vahidgame
30-10-2010, 19:51
9 روز دیگه بازی میاد بیرون؟
آره
ولی معمولا لینک های بازی ها زودتر از تاریخ رسمی اونا میاد. مخصوصا برای کنسول که این خیلی دیده شده!
Mostafa NBA
30-10-2010, 20:38
بازی ریلیز شده البته Leak شده :دی یک فروشگاه معتبر هم آورده هرکس خواست بهش لینک میدم.
این دفعه خیلی زووووود Leak شد در حده چیز :31:
!@#$%^&*()
30-10-2010, 21:38
leak چیه؟:31:
HoJJaT_007
30-10-2010, 21:42
یعنی نسخه اصلی رو میخواستن 5 روز دیگه بدن الان یکی کش رفته .
به اصطلاح یه کارمند از شرکت یا یه شخص دیگه یه نسخشو ورداشته کپی کرده زود تر از تاریخ فروخته . اکثرا Leak ها تقلبی میشند در این مورد نمیدونم .
اکثرا Leak ها تقلبی میشند در این مورد نمیدونم
مطمئن باشید بازی تقلبی هست
تازه اگر فرض را بر این بگیریم که کسی لینکهای بازی رو دزدیده و پخش کرده هم دسته کم 2 یا نهایتآ 3 روز قبل از ریلیز اصلی این اتفاق میوفته...
این نسخه PC هم که یکی از سایت های عزیز داخلی زده Dvd9 + Dvd5 و حدود 4 تومن داره می فروشه ! حالا از کجا باید بدونیم که نسخه فول هست ؟ ورژن pre-release نبایشه ؟ Release Candidate نباشه ؟
Mostafa NBA
31-10-2010, 02:42
این نسخه PC هم که یکی از سایت های عزیز داخلی زده Dvd9 + Dvd5 و حدود 4 تومن داره می فروشه ! حالا از کجا باید بدونیم که نسخه فول هست ؟ ورژن pre-release نبایشه ؟ Release Candidate نباشه ؟
آره من همین سایت رو میگم. با ادمینش چند سالی میشه سلام علیک دارم :31: معتبر که بوده تا الان کرک بازی هم نوشته Reloaded :5: در ظاهر که همه چی درسته !
halflife g
31-10-2010, 10:16
آره من همین سایت رو میگم. با ادمینش چند سالی میشه سلام علیک دارم :31: معتبر که بوده تا الان کرک بازی هم نوشته Reloaded :5: در ظاهر که همه چی درسته !
والله تا اونجایی که من میدونم هیچ نسخه ای از بازی لیک نشده........... .
فقط یه نسخه روسی بود تو تورنت که اونم گفتن fake هستش...یه نسخه انگلیسی هم اومد که اونم گفتن دروغ.......
خلاصه از ما گفتن ...... .
hormozan m
31-10-2010, 12:13
leak چیه؟:31:
یعنی زودتر از زمان رسمی انتشار در نت پخش شده ! البته بدون اجازه شرکت:27:
S A M S U N G
31-10-2010, 15:34
سلام .
نسخه ائی که دیروز از این بازی بیرون اومده بود رو دانلود کردم .
Fake . هیچ اثری از بازی نیست فعلا .
مخلصیم .
hobgoblin
31-10-2010, 15:36
سلام .
نسخه ائی که دیروز از این بازی بیرون اومده بود رو دانلود کردم .
Fake . هیچ اثری از بازی نیست فعلا .
مخلصیم .
چي بود حالا اون چيزي كه دانلود كردي؟
S A M S U N G
31-10-2010, 15:37
سلام .
هیجی فایل ارور میداد ! کافیه فقط یه فایلشو دانلود کنین متوجه میشین .
مخلصیم .
فکرنکنم بازی حداقل تا آخر این هفته بیاد. دوستان هم گفتن تمام این لینک ها فیک و قلابیه. من نمیدونم کی بازی اومده ؟ کی کرک شده ؟ کی اون سایت داده برا فروش؟
هر موقع اومد مارو بی خبر نزارین.
آدرس سای خرید رو برا پ.خ کنید
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
anti-military
31-10-2010, 23:10
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
چشم حتما هر وقت اومد میگردیم یه سایت پیدا میکنیم و بعدش هم به شما پی ام میدیم :31:
از تریلرهای بازی مشخصه بازی خیلی خوبی میشه . فکر نمی کنم به مدرن وار 1 برسه اما بازی خیلی خوبی میشه ...
pc گیمرها بعد از یک وقفه طولانی مدت بازیهای دری وری ...یه حال توپ می کنن با ریلیز شدن cod black ops !!!:31:
فقط
فقط
و
فقط امیدوارم این تاپیک با ریلیز بازی سر چشمه انتقادات همیشه نرم دوستان نشه!(باگ + نبود کرک درست درمون + اعصاب cod خورا = نابودی تاپیک)!!!!!!: دی
Amin.P30
01-11-2010, 07:55
صرفا جهت اطلاع::31::19:
بازی برای xbox منتشر شد.:33:
jericho-sina
01-11-2010, 09:03
Black Ops
Launch Trailer
برای دانلود:
برای مشاهده:
Masoud King
01-11-2010, 09:56
این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میگه که نسخه فول بازی لیک شده برا x360 !
mohammad_twe
01-11-2010, 11:11
یکی بیاد تاپیک برای کنسول هم بزنه , وگرنه اینجا له میشیم زیر تگرگی از اسپم :دی
صرفا جهت اطلاع::31::19:
بازی برای xbox منتشر شد.:33:
سلام
جدی میگی .؟ بابا من قلبم ضعیفه کجا ؟ کی ؟ منبعتون چیه؟
mehdi30nema
01-11-2010, 12:17
سلام
جدی میگی .؟ بابا من قلبم ضعیفه کجا ؟ کی ؟ منبعتون چیه؟
فقط کسی میدونه برای اجرای بازی به داشیورد و آپدیت جدید نیازی هست یا نه ؟
Amin.P30
01-11-2010, 13:05
:31:
:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بازی برای pc کی میاد کسی برای 360 رو گرفته بازی کنه
jericho-sina
01-11-2010, 14:16
دوستان این لینک رو یه نگاه بندازین
صدا پیشه گان این بازی رو زده
3 نفر اول:
! Gary Oldman
Topher Grace بازیگر نقش ونوم در مرد عنکبوتی 3
Ed Hariss معروف
(البته مثل اینکه حضور Gary Oldman کاملا تایید نشده)
دوستان این لینک رو یه نگاه بندازین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصدا پیشه گان این بازی رو زده
3 نفر اول:
! Gary Oldman
Topher Grace بازیگر نقش ونوم در مرد عنکبوتی 3
Ed Hariss معروف
(البته مثل اینکه حضور Gary Oldman کاملا تایید نشده)
یکی از کارکترا شبیه خود اد هریسه. احتمال زیاد صدای همون کاراکتر رو به عهده داره.
Bobby Sands
01-11-2010, 14:46
حالا دقیقا برای P30 کی میاد؟
خدا کنه بقول یکی از دوستان مثل "مدال آو هنر :blink: " نباشه:31:
Mostafa NBA
01-11-2010, 15:44
چنتا از سایت های فروش بازی که به شدت معتبر هم هستند بازی رو آوردن.(Xbox)
من که سر از پا نمیشناسم :8:
jericho-sina
01-11-2010, 20:41
یکی از کارکترا شبیه خود اد هریسه. احتمال زیاد صدای همون کاراکتر رو به عهده داره.
ed hariss تو بازی صدا پیشه نقش Jason Hudson رو داره
که از شخصیت های قابل بازی در همین Black ops هستش
مثل اینکه اون مرحله تو برف که با طناب از شیشه میرین تو ، اون جا در نقش Hudson بازی میکنین
همون کچل که سفید میپوشه و عینک دودی میزنه
02-11-2010, 17:16
اقا بازی نیومده هنوز؟
انلاین بازی فری هست حالا؟
popowoody
02-11-2010, 17:39
اومده !! لینک دانلود نسخه PC هست
Special User
02-11-2010, 17:43
من گرفتم بازی رو(360) تا اینجا که خیلی با حال بوده...
امير موسر
02-11-2010, 18:05
برای PC هم اومد !؟!
CATALONIA
02-11-2010, 18:14
سلام
اسم تاپيك تغيير كرد ..
از اين به بعد بحث هاي مربوط به نسخه ي PC بازي فقط در اين تاپيك دنبال ميشه ...
ممنون از توجه دوستان !
هنوز خبری از pc نشده؟:13:
Bobby Sands
02-11-2010, 19:02
این چطوریه که واسه 360 اومده ولی برای pc نه؟!!!
Amin.P30
02-11-2010, 20:45
برای PC هم اومد !؟!
احتمالا چند هفته دیگه بیاد.
پست 1 هم زده 9 نوامبر.
Hojjat07
02-11-2010, 21:05
این چطوریه که واسه 360 اومده ولی برای pc نه؟!!!
نسخه X360 دزدیده شده و زود تر منتشر شد
jericho-sina
02-11-2010, 21:18
سلام
اسم تاپيك تغيير كرد ..
از اين به بعد بحث هاي مربوط به نسخه ي PC بازي فقط در اين تاپيك دنبال ميشه ...
ممنون از توجه دوستان !
لطفا آدرس تاپیک کنسول رو هم بدین؟
تو سرچ چیزی پیدا نمیشه!
لطفا آدرس تاپیک کنسول رو هم بدین؟
تو سرچ چیزی پیدا نمیشه!
Mohammad King
03-11-2010, 14:38
سلام
من پرسیدم گفتن بازی هفته ی دیگه میاد.
الان برای ایکس باکس اومده.
Bobby Sands
03-11-2010, 14:47
نسخه X360 دزدیده شده و زود تر منتشر شد
یعنی اونجا هم مثل اینجا اونقدر خر تو خره که یکی میاد یه چیزی که اینهمه آدم روش وقت گذاشتن و هزینه کردن و زحمت کشیدن رو میدوزده میبره ؟!!! اینطوری که شرکت سازنده به خاک سیاه میشینه .
باز صد رحمت به خودمون با این گرشاسب . همچین 100 قفله اش کردن که هر کی هم بدزده عمرا بتونه ازش استفاده کنه :31:
اینا هم باید از این ایرانی بازیا :21: در بیارن که اگه دزدیده شد اینطوری نشه :27:
vahidgame
03-11-2010, 14:56
البته با وجود این چیزا بازم این بازی ها فروش خودشون رو می کنن
تا اون جایی که می دونم برای MW2 فقط نسخه PS3 اون بیش از 9 میلیون نسخه فروخت!
halflife g
03-11-2010, 15:21
البته با وجود این چیزا بازم این بازی ها فروش خودشون رو می کنن
تا اون جایی که می دونم برای MW2 فقط نسخه PS3 اون بیش از 9 میلیون نسخه فروخت!
x360=8 million
ps3=6 million
pc=6 million
در مورد کپی هم این لو رفتن زودتر خیلی به فروششون صدمه نمیزنه(البته رو کنسول صدمه نمیزنه ولی واسه بازی pc صدمه میزنه)چون اونا کنسولاشو کپی خور نمی کنن مثه ما در نتیجه تعداد کسانی که بازهای کپی رو رو کنسول انجام میدن خیلی خیلی کمه......
ولی رو pc اینطوری نیس و اگه رو pc کپی بشه دیگه وای بحال سازنده....... .
sima_6600
03-11-2010, 17:40
یعنی اونجا هم مثل اینجا اونقدر خر تو خره که یکی میاد یه چیزی که اینهمه آدم روش وقت گذاشتن و هزینه کردن و زحمت کشیدن رو میدوزده میبره ؟!!! اینطوری که شرکت سازنده به خاک سیاه میشینه .
باز صد رحمت به خودمون با این گرشاسب . همچین 100 قفله اش کردن که هر کی هم بدزده عمرا بتونه ازش استفاده کنه :31:
اینا هم باید از این ایرانی بازیا :21: در بیارن که اگه دزدیده شد اینطوری نشه :27:
Loooool این هم از اون حرف ها بود :39:
عزیز دل اگر بازی 1 میلیون قفل هم داشته باشه باز اینا ققل شو میشکنن
x360=8 million
ps3=6 million
pc=6 million
در مورد کپی هم این لو رفتن زودتر خیلی به فروششون صدمه نمیزنه(البته رو کنسول صدمه نمیزنه ولی واسه بازی pc صدمه میزنه)چون اونا کنسولاشو کپی خور نمی کنن مثه ما در نتیجه تعداد کسانی که بازهای کپی رو رو کنسول انجام میدن خیلی خیلی کمه......
ولی رو pc اینطوری نیس و اگه رو pc کپی بشه دیگه وای بحال سازنده....... .
چه طور کپی خور نمیکنن پس این امار نجومی دانلود نسخه 360 بازی ها از Torrent و ... از کجاست مطمئن باش اگه کسی بخواد بازی های کپی رو بازی کنه میکنه حالا به هر روش ممکن !
البته بروی PC راحت تره ولی خوب امار 360 هم خیلی بالاست چون با 360 انلاین هم میشه بازی کرد ولی برای PC بازی های کپی رو نمیشه انلاین بازی کرد !
Reza Azimy_RW
03-11-2010, 20:14
باز صد رحمت به خودمون با این گرشاسب . همچین 100 قفله اش کردن که هر کی هم بدزده عمرا بتونه ازش استفاده کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هم باید از این ایرانی بازیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بیارن که اگه دزدیده شد اینطوری نشه
بازیهای خارجی سیستم امنیتیشون خیلی قویتر از این بازیهای ایرانی مثل گرشاسبه . نمونه خیلی قویش بازیهای DLC یوبی سافت .
ولی اونا رو یه 4 تا هکر روسی -- میکنن ولی بازیهای ایرانی رو کی -- کنه ؟!
halflife g
03-11-2010, 20:25
چه طور کپی خور نمیکنن پس این امار نجومی دانلود نسخه 360 بازی ها از Torrent و ... از کجاست مطمئن باش اگه کسی بخواد بازی های کپی رو بازی کنه میکنه حالا به هر روش ممکن !
البته بروی PC راحت تره ولی خوب امار 360 هم خیلی بالاست چون با 360 انلاین هم میشه بازی کرد ولی برای PC بازی های کپی رو نمیشه انلاین بازی کرد !
بله واسه کنسول هم کپی خوری می کنن ولی نه دیگه در حد pc(آمارش در مقابل pc کمه)اگرم خیلی خیلی زیاد کپی کرده باشن لااقل سازنده ها که تا حالا شکایتی از آمار زیادی کپی رو کنسول نداشتن
تازه واسه کنسول dlc و اینا میاد مجبوری پول بدی بالاش...... ولی واسه pc ادیت میدن بیرون اکثرا.
Milad4171
03-11-2010, 20:34
بازی منشر شده؟ یادمه میگفتن اومده رو نت. من تو لینک فروش سایتا ندیدم هنوز!!!!
اگه اومده و کسی بازی میکنه چند تا شات بزاره!!!
Milad4171
03-11-2010, 20:48
Amin.P30
03-11-2010, 22:23
برای360 فقط اومده.
برای pc نه هنوز.
من برای PC ـشو ندیدم ؛ آیا اومده ؟! :20:
امير موسر
03-11-2010, 23:37
برای PC نه ! 3شنبه هفته بعد !
vahidgame
03-11-2010, 23:38
دوستان بازی نیومده
اگه بازی بیاد مشخص دیگه. تاپیک منتقل میشه....
این ریلیز عقب جلوی کنسولها و pc, بازیهای ناب هم فیلمی شده واسه خودش هااا...
تا کی قراره این وضع ادامه داشته باشه...اصلآ این چه سیاست مسخره ای!
AlexMercer
04-11-2010, 02:55
خبر خوش اینکه لینک های دانلد اومده با حجم 7.5 گیگ خبر بد فعلا روسیه و کرک نشده
MILAD2799
04-11-2010, 07:26
انشا.. تا یکشنبه درست میشه
Amin.P30
04-11-2010, 08:27
نسخه روسی منتشر شده به همراه روش هایی برای تغییر لغت + کرک.
اینم کرک منتشر شده:
S A M S U N G
04-11-2010, 12:43
سلام .
Call of Duty: Black Ops (2010/RUS
Year: 2010
Genre: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Developer: Treyarch, and n-Space (version for NDS)
Publisher: Activision
Publisher in Russia: 1C-SoftKlab
Released: November 9, 2010
Publication Type: license
Crack: no
Release Group: R.G. Gamers
Language: Russian
Language: Russian
Size: 7,3 GB
Description: The long-awaited seventh of Call of Duty. Each game in the series contributed to the development of the genre of shooters, and the Black Ops was no exception. Players will enjoy a dynamic single-player campaign that tells about the events of the Cold War, as well as a variety of multiplayer modes, both classic and new.
Features:
- Hot Spots. Events Call of Duty: Black Ops will transfer players during the Cold War. As part of an elite unit of soldiers will be involved in armed conflicts around the world, particularly in Cuba and Vietnam.
- An impressive arsenal. The fighters of a special unit will have access to the latest prototype weapon at the time, such as ballistic knives, fireworks cartridges for the shotgun or crossbow with explosive ordnance.
- The real war. Interactive environments, thrilling story, spectacular special effects and a great director work makes Call of Duty: Black Ops one of the most realistic and exciting game about the war.
- Fighting and winning. In the Black Ops are presented as classic multiplayer mode, including "Capture the Flag," "Bomb" and "Team Deathmatch" and a number of new, including innovative "games with stakes.
System requirements:
- Operating system Windows XP/Vista/7;
- Processor Intel Core Duo E6600/AMD Phenom X3 8750 or better;
- 2 GB of RAM;
- 12 GB of free hard disk space;
- Graphics Card NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950 Pro or better with 256 MB of graphics memory with support for Shader 3.0;
- Sound card;
- Device for reading DVD;
- Keyboard and mouse.
بدون کرک .
مخلصیم .
Mohammad King
04-11-2010, 14:40
سلام
باززی توی ویندوز7 64 بیت نصب میشه؟؟؟
night lord
04-11-2010, 14:59
سلام
باززی توی ویندوز7 64 بیت نصب میشه؟؟؟
100 در صد . من که تا حالا نشده x64 بازی بریزم و اجرا نشه.
Arrowtic
04-11-2010, 19:25
راسته ما نقش منفي هستيم؟ميگن اولش به جرم خيانت آمريكايي ها ازمون بازجويي ميكنن!
S A M S U N G
04-11-2010, 19:45
سلام .
نسخه انگلیسی هم لیک شد !
بدون کرک / کرک بزودی ....
در حال دانلود .....
Call of Duty Black Ops CLONEDVD-ENGLISH(2010)
سلام بر دوستان گل بنده که از ارادتمندان این بازی و کاپیتان پرایس هستم امیدوارم واسه پی سی هر چه زود تر بیاد برم بخرم حال کنم
سلام
Call of Duty Black Ops - CLONE - [ENG] - P2P
English STEAM PRELOADED FILES
These files are for who having download issues via Steam or who looking for steam files.
simply put call of duty black ops folder on your steam directory under steamapps\common\ and Play game once it unlocked on steam or once crack released
[/CODE]
xtreme
shaaheen
04-11-2010, 20:47
بابا ما مردیم تا این بیاد.به نظرتون شنبه با کرک میشه گیرش آورد تو ولیعصر؟
حوصله ندارم بذارم دانلود شه پول برق سر به فلک میکشه،یارانه هم که ... :31:
بابا ما مردیم تا این بیاد.به نظرتون شنبه با کرک میشه گیرش آورد تو ولیعصر؟
حوصله ندارم بذارم دانلود شه پول برق سر به فلک میکشه،یارانه هم که ... :31:
کرک که تا فردا ریلیز میشه و احتمال زیاد تا همون شنبه نهایتا یکشنبه ( شما سال رو گذروندی یه روزم روش) حتما همه جا میارن. همین الان که لینکاش اومده همه رفتن برا دانلودش . کرکشم که بیاد ( فردا ) تا پس فردا پک میشه میدن دست ملت.
بگو انشاا...
امیدوارم هرچه زودتر بیاد من عاشق این بازیم به جز یک با سه همه نسخه هاشو با نونه اضافه رفتم تا اخرش الانم پیش بندو قاشق چنگالو بستم تا بازی بیاد
xeNociDe
04-11-2010, 21:57
دوستانی که لینک هارو درحال دانلود کردن بگم که لینک ها همگی روسی هستند(!)
یکی از دوستان بعد 8 گیگ دانلود فهمید...
popowoody
04-11-2010, 22:10
بله همین طوره نسخه اینگلیس منتشر نشده فقط روسی
parsa5564
04-11-2010, 22:21
عجله نکنید صبر کنید تا چند تا سایت معتبر داخلی مثل سافت گذر یا وطن دانلود بزارن واسه دانلود اونوقت با خیال راحت دانلود کنید
!@#$%^&*()
04-11-2010, 22:30
حالا یه جوری میگه معتبر انگار سایت MicroSoft ه....:31:
parsa5564
04-11-2010, 23:20
حالا یه جوری میگه معتبر انگار سایت MicroSoft ه....:31:
یعنی از این سایت های روسی معتبر تر نیست؟
در ضمن همین بازی هایی که از بازار می خرید از همین سایت ها دانلود میشه
d_a_n_t_e
05-11-2010, 00:17
من که صبر میکنم تا نسخه غیر از Clone از سایت های معتبری مثل OneDDL بیاد بعد دانلود کنم
Senator_Offline
05-11-2010, 00:33
اینم نسخه english
ای باوووو..مردیم از حسادت به خدا...چرا نمیاد!
روحیم خراب شد...دیگه انگیزه ندارم بازی رو بگیرم!: دی
Ghasem.M
05-11-2010, 00:35
نسخه انگلیسیش اومده! خودم تو وارز گذاشتمش! :31:
فقط هنوز کرک برای بازی نیومده تا بشه بدون Stream بازیش کرد.
برای اون دوستانی که نسخه روسی رو دانلود کردن از طریق زیر انگلیسی ش کنند.
1. Go To Run
2. Set Regedit
3. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE
4. softwar / Activision / Call of duty Black ops
5. change language to ENG RUS
popowoody
05-11-2010, 09:50
دانلود نسخه PC به زبان روسی در دو فایل ایمیج MDS - MDF ( با نرم افزار هایی مثل Deamon Tools و WinMount باز می شوند :
سلام دوستان کسی تا الان call of duty black ops را برای pc رو از فروشگاهی تهیه کرده؟:13:
matrix_3s
06-11-2010, 18:23
سلام دوستان کسی تا الان call of duty black ops را برای pc رو از فروشگاهی تهیه کرده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تهیه شدنی بود که الان وضعیت اینجا اینطوری نبود
در مورد خود بازی بحث میشد.........
xeNociDe
06-11-2010, 19:42
سلام دوستان کسی تا الان call of duty black ops را برای pc رو از فروشگاهی تهیه کرده؟:13:
بله ؛ در مـشـهد فروشگاهـی بـه نام "نـلوفر آبی" بازی رو ارائه میداد(!)
popowoody
06-11-2010, 20:22
نسخه اینگلیسی و کامل هست ؟ کجاست ؟
sima_6600
06-11-2010, 23:28
سلام دوستان کسی لینک نسخه انگلیسی بازی رو نداره تا کی باید صبر کنیم.
یه مغازه میشناسم که قرار بود بازیو پنجشنبه هفته ی پیش بیاره.دان هم کرده بودا ولی پسووردش تو سایته نبوده .خلاصه مجبور شد دوباره دان کنه. و گفت وسطای همین هفته میاره.
Bobby Sands
07-11-2010, 00:45
با این مسخره بازییی که درآوردن کم کم آدمو مجبور میکنن بعد یه عمر pc بازی بره از این کنسول بچه بازیا بگیره :31:
مشهد:کامپیوتر سبز بلوار استقلالفردا 100%
فقط زود تموم می کنه هم بیاره...پس تیز باشید فردا :31:
hormozan m
07-11-2010, 11:37
سلام دوستان ! مگه قرار نبود multiplayer بازی free باشه؟؟؟؟
دوستانی که بازی رو دارن که نمیتونن multiplayer بازی کنن؟؟؟:13:
Ghasem.M
07-11-2010, 13:24
این نسخه ISO و انگلیسی بازی هست. فقط همچنان نیاز به کرک داره البته دانلود کردنش ضرر نداره معلوم نیست تا کی لینک ها بمونن.
Call of Duty: Black Ops - Clone DVD
Description: The long-awaited seventh of Call of Duty. Each game in the series contributed to the development of the genre of shooters, and the Black Ops was no exception. Players will enjoy a dynamic single-player campaign that tells about the events of the Cold War, as well as a variety of multiplayer modes, both classic and new.
Features:
- Hot Spots. Events Call of Duty: Black Ops will transfer players during the Cold War. As part of an elite unit of soldiers will be involved in armed conflicts around the world, particularly in Cuba and Vietnam.
- An impressive arsenal. The fighters of a special unit will have access to the latest prototype weapon at the time, such as ballistic knives, fireworks cartridges for the shotgun or crossbow with explosive ordnance.
- The real war. Interactive environments, thrilling story, spectacular special effects and a great director work makes Call of Duty: Black Ops one of the most realistic and exciting game about the war.
- Fighting and winning. In the Black Ops are presented as classic multiplayer mode, including "Capture the Flag," "Bomb" and "Team Deathmatch" and a number of new, including innovative "games with stakes.Screen Shots:
For Users Who Downloaded RUS Version From Other Topics:
1 Gig ISO Link:
FileServe:
MegaUpload:
Pass:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCrack Only:
Not Release Yet!
سلام کسی تونسته این بازیو از مغازه ای فروشگاه تو شهرشون بخره ؟ من دیروز رفتم جیمز باند رو بخرم گفتن امشب با کال او دیوتی میرسه .حالا نفهمیدم نسخه xbox رو میگفت یا پی سی.
سلام
امروز رفتم پيش سي دي فروشي محل كه اكثرا بازيها رو از اون ميخرم گفت امرزو عصر نسخه PC رو مياره و گفت بيا ببر حالا برم ببينم آورده يا نه
worldclass
07-11-2010, 16:13
سلام
وقتی هنوز یک کرک معتبر نیومده هیچ مغازه ای بازی رو نخواهد اورد
Ali*Reza
07-11-2010, 16:41
سلام
منم از مغازه که پرسیدم ، گفت 1،2 روزه دیگه میاره.
راستی فکر میکنین رو ویندوز 7 64 بیتی نصب میشه؟
من از فروشنده پاساژ طلای شهرمون که همیشه بازی ها رو می گیرم پرسیدم گفته که تا آخر هفته نیا !!!!!!!!!!!! تا یه کرک درست و حسابی براش پیدا نشه نمیاره.........یادتون باشه سره Mw2 هم توی مرحله های آخر بازی به یه پچ نیاز بود و خیلی ها سره اون به مشکل برخوردند...........کلا زیاد نمیشه به این نسخه های روسی و غیره اعتماد کرد................تا الان که صبر کردیم این چند روز هم روش تا یه حال درست و حسابی ببریم ....فعلاکه با شنک مشغولیم !!!!!!!!!!!
امير موسر
07-11-2010, 20:06
راستی فکر میکنین رو ویندوز 7 64 بیتی نصب میشه؟
مشکل نداره ! نصب میشه !
AlexMercer
07-11-2010, 20:49
فردا شهرام تو کرج میاره
!@#$%^&*()
07-11-2010, 21:12
شهرام کیه؟:27:
امير موسر
07-11-2010, 22:27
پاساژ یاران تو تو خیابان آیت الله کاشانی ! فقط اون مغازه که قبلا نمایندگی بویز بود نه اونی که طبقه بالاس پسره موبوره ! گفت 99 درصد فردا نسخه انگلیسی اصلیش و میارم !
این تاپیکو چرا تو انجمن بازی های کامپیوتری نمیارین؟؟:13:
اصفهان کسی میدونه جایی آورده یا نه؟سریع یکی بگه
رضا صادقی
07-11-2010, 23:05
نه دوست من فردا يا نهايتش پس فردا مياد!!!!
AlexMercer
07-11-2010, 23:31
شهرام کیه؟:27:
کامپیوتر شهرام فلکه اول گوهر دشت کرج.
amin.t_71
07-11-2010, 23:32
اصفهان کسی میدونه جایی آورده یا نه؟سریع یکی بگه
تو اصفهان همیشه نارسیس رایانه تو پاساژ چارباغ زودتر از همه جا میاره
حتی بعضی بازیها رو زود تر از تهران میاره
درست یادم میاد سر قضیه مافیا 2 هم همین فیلم و سیانس بود تو تاپیک بازیش! : دی
چرا واقعآ؟تنها دلیل اینکه این همه پست در ارتباط با مکان عرضه بازی داده میشه فقط و فقط جابجایی ریلیز عقب جلوی بازی واسه کنسول و pc هست...
mehdi30nema
08-11-2010, 08:15
پاساژ یاران تو تو خیابان آیت الله کاشانی ! فقط اون مغازه که قبلا نمایندگی بویز بود نه اونی که طبقه بالاس پسره موبوره ! گفت 99 درصد فردا نسخه انگلیسی اصلیش و میارم !
یکی از گوش تلخ ترین آدم هایی که تو عمرم دیدم همین دو نفری هستند که تو این مغازه هستند .
من که توبه کردم ازشون بازی بگیرم ، دیگه فقط از وست آریاشهر میگیرم
امير موسر
08-11-2010, 09:14
یکی از گوش تلخ ترین آدم هایی که تو عمرم دیدم همین دو نفری هستند که تو این مغازه هستند .
من که توبه کردم ازشون بازی بگیرم ، دیگه فقط از وست آریاشهر میگیرم
منم گفتم از اونا نه از مغازه طبقه بالا دیگه !
Bobby Sands
08-11-2010, 09:34
نیامد؟:19:
xeNociDe
08-11-2010, 09:36
نیامد؟:19:
اومده ؛ کرک نداره و روسی هست(!)
magi1991
08-11-2010, 10:20
این بازی real نیست؟!!؟؟!؟!
AMIR.KIK
08-11-2010, 10:51
سلام این crack بازی نیست؟
Bobby Sands
08-11-2010, 11:17
سلام این crack بازی نیست؟
فیک می باشد عزیز!
AMIR.KIK
08-11-2010, 11:25
این چی؟
Bobby Sands
08-11-2010, 11:40
این چی؟
همون قبلیه!
AMIR.KIK
08-11-2010, 11:49
همون قبلیه!
نه قبلیه نیست
Bobby Sands
08-11-2010, 12:29
نه قبلیه نیست
فقط اسمش عوض شده . فایلاش هموناست
mohammad8711
08-11-2010, 12:38
من نسخه روسی رو دانلود کردم
خبری از کرک نیست ؟
AMIR.KIK
08-11-2010, 12:48
نسخه انگلیسیش هست که دانلود کنم؟
Bobby Sands
08-11-2010, 13:45
نسخه انگلیسیش هست که دانلود کنم؟
من نمیدونم شما کجایی و سرعت اینترنتت چطوره ولی با سرعت 512adsl هم اگر هم بخوای دانلود کنی 2 روز طول میکشه که تا اون موقع کرکش حتما آمده و میتونی راحت با 2000 تومن بری بخری . بنظر من ارزش دانلود نداره.
نسخه ی درست و حسابی بازی کی میاد تو بازار پس ؟
A.M.D.D.E.V.I.L
08-11-2010, 16:21
سلام اگه قراره کرکی بیاد اول از همه میاد اینجا
Ali*Reza
08-11-2010, 17:40
من دوباره رفتم مغازه کامپیوتری ، گفت احتمال زیاد اوایل هفته بعد میاد.!!
Ghasem.M
08-11-2010, 21:49
نسخه جدیدی از Phoenix برای اکسترک نسخه های Preload و Stream آمده. فقط برای بازی نیاز به exe و Crack هست.
روش اکسترک:
Instructions of use for the Extractor Phoenix:
[Version 1.4 THREAD 7 New] [This version it is not necessary to go HELP and UPDATER CENTER AND to update it, only in the case that was going out " .4 Thread 8 "
1. As soon as he has established himself to go to HELP and UPDATER CENTER [ONLY VERSIONS PREVIOUS TO 1.4 THREAD 7]
And to install the last version
Us there was created a rar of the last version ... we extract it
And then....
2. To execute the program Phoenix.exe
3. To update the database of the program (Instrument -> Update -> Internet)
4. Now we are going to proceed to the extraction of the information of the game.
5. In the own program Phoenix we go to Instrument -> SID UNPACKER
6. We select the SIM of the virtual unit of the DVD or select disk1
7. We give him Select All (he was remaining quite marked in blue), and then to Unpack
8. The process of extraction began:
AMIR.KIK
09-11-2010, 10:54
چی شد دیگه خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Black Ops reviews
امتیاز های Blackops تا الان :
* * Eurogamer – 8/10
* Joystiq – 4/5
* Games.On.Net – 4.5/5
* Gamekult (French) – 7/10
* USA Today – 4/4
* JVN (French) – 18/20
* GiantBomb – 4/5
* Kotaku – No score
* CVG – 9.3/10
* IGN UK – 8.5/10
* IGN US – 8.5/10
* Exophase – No score
* GameReactor – 9/10
* The Guardian – 5/5
* 1UP – A-
* GameTrailers – 9.3/10
* Videogamer – 9/10
* GameInformer – 9/10
* Tweakers – 9.5/10
* Eurogamer.cz (Czech) – 8/10
* Metro – 9/10
* Multiplayer (Italian) – 9.4/10
* TVG – 9/10
* Jeauxactu (French) – 17/20
miladddd
09-11-2010, 14:09
امتیاز های کنسوله یا pc؟
hobgoblin
09-11-2010, 15:38
مثل اينكه كرك بازي هم اومد. خيلي جاها ديدم كه جواب گرفتن البته خودم هنوز تست نكردم.
فكر مي كنم اين كرك روي نسخه روسي كار كنه
OR
OR
OR
1. Put all the files into the installation folder (replace if needed)
2. Click on “Black Ops.reg” – it makes some changes in the registry
3. Start the game and enjoy
اگه ارور فایل bikw رو داد اینم دانلود کنید
09-11-2010, 16:20
کرک بالا تایید میشه! ولی هنوز خبری از رلیس رسمی گروه های Reloaded و Razor و ... خبری نیست!
ok شد بازی بلاخره؟هر کس تونست سالم اجراش کنه یک ندا بده به بقیه دوستان
matrix_3s
09-11-2010, 17:02
تو محله ی ما هم فروشنده میگفت : امروز فردا میاد ............
امیدوارم که بیاد دیگه قضیه لوس بازی نشه...........
kumarbaz
09-11-2010, 17:55
امتیازاش که خوبه.فوق فوقش شنبه دیگه بازار اشباع میشه:5:
Steps-Rap
09-11-2010, 18:52
دوستان من هنوزز این بازی رو نگرفتم.
یه سوال داشتم.اگه بگیرم بدون مشکل بازی میاد بالا یا باید مثل اون کال آف قبلیه هزار بار کرک عوض کنیم؟؟؟
کرک سالم و کاملش اومده یا نه؟؟
بعد بازیش قشنگ هست یا نه؟؟
Hojjat07
09-11-2010, 19:40
اینم کرک کامل P2P :
worldclass
09-11-2010, 19:55
کرک برای من بازی رو بالا اورد اما تو اون ادرسی که برای ویندوز 64 بیتی دادید فقط cod6 هست و اثری از Black Ops نیست که زبانش رو انگلیسی کنم!
چطور این مشکل رو حل کنم؟
دوستان من هنوزز این بازی رو نگرفتم.
یه سوال داشتم.اگه بگیرم بدون مشکل بازی میاد بالا یا باید مثل اون کال آف قبلیه هزار بار کرک عوض کنیم؟؟؟
کرک سالم و کاملش اومده یا نه؟؟
بعد بازیش قشنگ هست یا نه؟؟
هنوز بازی نیومده تازه کرک اومده و انشالله تا یکی دو روز دیگه تو بازاره(خدا کنه:31:) .به نظر شما کدوم سری call of duty بد بوده که این دومیش باشه؟حتما قشنگ هست.:20:
popor_jok
09-11-2010, 20:17
سلام دوستان من دنبال لینک های دانلود بازی می گردم سرعتم بالا و خارج از ایران زندگی می کنم واسه همین نمی تونم 2000 پول بدم و بازی رو بخرم شما ایا فروم خارجی یا یک جایی رو بلدید که بتونید به من معرفی کنید که من همیشه از اونجا دنبال لینک ها بگردم ؟؟؟ اگه می دونید ممنون می شم کمکم کنید
یکی بگه بازی خوب شده یا نه؟
night lord
09-11-2010, 21:01
سلام دوستان من دنبال لینک های دانلود بازی می گردم سرعتم بالا و خارج از ایران زندگی می کنم واسه همین نمی تونم 2000 پول بدم و بازی رو بخرم شما ایا فروم خارجی یا یک جایی رو بلدید که بتونید به من معرفی کنید که من همیشه از اونجا دنبال لینک ها بگردم ؟؟؟ اگه می دونید ممنون می شم کمکم کنید
بفرما عزیز این سایت که چند روز پیش یکی از دوستان معرفی کرد , همه بازیهای جدیدو با لینک مستقیم میزاره :
درست برعکس ما ما لینک داریم ولی سرعت نداریم:31: که بتونیم دانش کنیم.بهرحال لینک ها رو به راحتی میتونی از سایت های warez پیدا کنی.سایت هایی مثل katz.cd ddlbay.com شما از سایت های خارجی دانلود کن :5:چون سایت ایرانی امکان داره یکی از لینکاش خراب باشه کسیم پاسخگو نباشه:46:
سلام
من توی بعضی از سایت های ایرانی با لینک غیر مستقیم و از سایت های آپلود دیدم لینکشو گذاشتن ولی می خواستم ببینم
از دوستان کسی لینک مستقیم نداره؟
مرسی خیلی زیاد:11:
سلام
من توی بعضی از سایت های ایرانی با لینک غیر مستقیم و از سایت های آپلود دیدم لینکشو گذاشتن ولی می خواستم ببینم
از دوستان کسی لینک مستقیم نداره؟
مرسی خیلی زیاد:11:
ببخشید منظورتون از لینک مستقیم چیه؟ کلا این بازی ها همشون لینک غیر مستقیم دارند چون حجمشون زیاده واقعا.اگه بخوای لینکاشو قرار میدم.
HESAM_5700
09-11-2010, 21:32
سلام.
دوستان کسی بازی رو خریده؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلاً هست؟ :دی
چجوریاس؟؟؟؟ رو سیستم های کمم میاد؟؟؟؟
worldclass
09-11-2010, 21:36
کرک برای من بازی رو بالا اورد اما تو اون ادرسی که برای ویندوز 64 بیتی دادید فقط cod6 هست و اثری از Black Ops نیست که زبانش رو انگلیسی کنم!
چطور این مشکل رو حل کنم؟
منتظر راهنمائی دوستان هستم
سایت معتبر oneddl هم قرار داد با کرک SKIDROW:
لینکهاش از fileserve و hotfile.
امير موسر
09-11-2010, 21:47
بازی اومد ! سایت گذاشته برای فروش !
Ghasem.M
09-11-2010, 21:54
نسخه کامل بازی + کرک رلیس شده توسط SKIDROW
یا
فقط کرک:
Mr.Lover
09-11-2010, 21:58
بازی اومد ! سایت گذاشته برای فروش !
سلام
لینک فروشگاه رو بذار.
ممنون
سلام
لینک فروشگاه رو بذار.
ممنون
نسخه کامل بازی + کرک رلیس شده توسط SKIDROW
فقط کرک:
لینک ها تست شده هستند ؟؟؟
این فروشگاه مطمئنه؟؟؟ نسخه کامل هستش؟
miladddd
09-11-2010, 22:22
بازی رو از همین سایته بگیریم تا 5 شنبه میرسه یا میره واسه شنبه؟
این فروشگاه مطمئنه؟؟؟ نسخه کامل هستش؟
فروشگاه بازی سایت P30world هست ....
نسخه کامل هست ...
من بازی رو از همین سایت سفارش دادم...:46:
hesam_g59
10-11-2010, 00:04
عه... لینک کرک....
حیف شد.. پس کاش امروز همون نسخه بدون کرکش رو میگرفتم و این کرک رو دان میکردم....
فردا میرم میگیرمش
Milad4171
10-11-2010, 00:10
گویا بازی اومده!!!
بریم استفاده اش را ببریم!!
دوستان دیگه مشکل کرک حل شده گویا!!!( درسته؟)
اقا میگم فروشگاه پی سی ورد خودمونم اورده این نشون میده باید پیشبندو ببندیم و اماده ی خوردن بازی باشیم اخ که من با نسخه های قبلیش چه شباییو صبح کردم کسانی که میگیرن از بخشه مولتی پلیر که گفتن مجانی اطلاعاتی بدن
S A M S U N G
10-11-2010, 00:25
سلام .
واسه دوستانی که میخوان دانلود کنن .
تست شده . %100 سالم .
Call of Duty: Black Ops (2010)-SKIDROW
cr@ck only
مخلصیم .
LET'S GO CALL OF DUTY:BLACK OPS
پی سی گیمرها برید حالشو ببرید...اکثرآ دیگه فردا بازی رو نصب کردن و دارن این ساعت با بازی حال و صفا می کنن:31:
+
بسیار خوشحال هستیم.فقط امیدوارم ارزش این همه صبر کردن رو با خودش داشته باشه
سلام .
واسه دوستانی که میخوان دانلود کنن .
تست شده . %100 سالم .
Call of Duty: Black Ops (2010)-SKIDROW
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید cr@ck only
مخلصیم .
فدای تو داداشی با اجازت کلا مطلبو بلند کردم گذاشتم تو یه فروم دیگه ولی منبع گذاشتم
AlexMercer
10-11-2010, 01:06
اینم کرکبرای کسایی که دانلد کردن یا خریدن کرک مشکل داشته
پس با این حساب به امید خدا فردا فروشگاه ها برای فروش میارن دیگه درسته؟
پس با این حساب به امید خدا فردا فروشگاه ها برای فروش میارن دیگه درسته؟
اره داداشی فردا میارن خیالت تخت
mehraboun1985
10-11-2010, 08:29
توی سایت "مجیک پی سی" لینک دانلود مستقیم بازی رو گذاشتن حجمش هم نوشته 7.35 گیگ و زبان انگلیسی با کرک.
اگه کسی اینترنت با سرعت بالا داره دانلود کنه.من تا خودم بخوام دانلودش کنم یه چندروزی طول میکشه
(البته اگه کسی تو غرب تهران یا طرف ولی عصر جایی رو میشناسه که نسخه صحیح و سالم رو بفروشن-ترجیح میدم بخرم- به من خبر بده ممنون میشم)
magicp30.tv (اول آدرس هم که w و ... رو بذارید)
S A M S U N G
10-11-2010, 09:39
سلام .
لینک های جدید جهت دانلود .
Call of Duty Black Ops (2010) PC -SKIDROW
Release NFO -Install Notes
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNetload.in
Filefactory.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRapidshare.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMegaupload.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHotfile.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileSonic.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileServe.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدX7.to
مخلصیم .
sabok sangin
10-11-2010, 10:05
miladddd
10-11-2010, 10:16
بازی برای کنسول و pc تا الان میانگین 9.2 رو از منتقدین گرفته
به نظر خیلی عالیه
فقط نمیدونم کاربرای خنگ گیم اسپات چرا پایین دادن؟!
smallfrank
10-11-2010, 10:44
نوشتن که :
The Good
Thrilling variety throughout campaign Fractured story creates an intriguing atmosphere New multiplayer currency system is invigorating Combat training lets anyone enjoy multiplayer excitement Theater lets you share and enjoy triumphs and failures
The bad
Short Campaign
Short Campaign
باز دوباره مرحلهای کم :41:.این همه رو بازی کار میکنین لااقل تعداد مرحلههاشو زیادکنید .این یکی رو هم باید مثل mw2 به خاطر مراحل کم پنج شیش بار تموم کنیم تا عقدمون خالی شه
بچه هاي شيراز. زودتر از همه كجا مياره؟؟؟ ادرس بدين.
vahidreza2007
10-11-2010, 12:03
بچه ها تهران از کجا میشه زودتر از همه جا گیرش اورد ؟
یعنی فردا پس فردا بشه رفت و بازی کامل رو گرفت از اونجا ؟
لطفا یکی راهنمایی کنه مرسی
Bobby Sands
10-11-2010, 12:27
کسی میدونه کرج فروشگاهی آورده یا نه؟
S A M S U N G
10-11-2010, 12:39
سلام .
فروشگاه ایران زمین ، میدان آزادگان .
تلفن : 2211834
زودتر از همه جا میاره .
مخلصیم .
امير موسر
10-11-2010, 12:58
آیت الله کاشانی - پاساز یاران - فروشگاه BLUE ! ساعت 6 بعد از ظهر به بعد برید بگیرید امروز !
شماره : 44074759
(شهرام) فلکه اول گوهردشت آورده هرکس میخواد بره بگیره
Ghasem.M
10-11-2010, 13:39
کرک رلیس شده برای اون دسته از افرادی که نسخه های اولیه بازی ( PreLoad و Steam ) رو دانلود کرده بودن:
نحوه کار:
Here is all the files you'll need to Decrypt and Crack the ali213 Call of duty Black ops Steam Preload.
--Set up installation--
1. Download/Install Steam.
2. Extract encrypted "call of duty black ops" folder to C:\Program Files\Steam\steamapps\common\
3. Extract "Call of Duty Black Ops NCF Version 0 + Update 0_to_0.rar" to steamapps folder.
4. Extract "CFToolbox1.0.12-beta2.rar" to anywhere and Run. When asked point it to your steamapps folder.
--Decrypting Black Ops--
1. Extract "Thumbs.rar" to Black ops directory.
2. In CFToolbox right click on "Call of Duty Black Ops Content.ncf" and press Patches>Apply Update.
3. Locate "call of duty black ops content.0_to_0.update.gcf" (in steamapps dir) and click Okay.
4. Wait for files to decrypt.
5. Do the same for "call of duty black ops english.ncf", except locate the english.0_to_0.update file and wait for it to decrypt.
--Crack and Patch--
1. Extract "Crack.rar" to Black Ops directory, Overwrite if needed.
2. Extract "Version 1 Patch.7z" to Black Ops directory, Overwrite if needed.
3. Add Registry files. 32 or 64Bit depending on your system.
4. Restart and Run Blackops.exe
--ENJOY PLAYING BLACK OPS!!--
NOTE: Be patient with CFToolbox, sometimes it will go non-responsive. Just wait for it to respond.
Also if it crashes after decrypting 100%, dont worry it still worked.
اصفهان آوردن یا نه یکی بگه تابریم همین الآن بخریم
خب gamespot هم به بازی نمره ی عالیه 9 رو داد:5:
Mr.Lover
10-11-2010, 14:26
فروشگاه بازی سایت P30world هست ....
نسخه کامل هست ...
سلام
من که سر زدم ، اما خبری از بازی نیست؟!:13:
سلام
بالاخره این بازی هم ریلیز شد. ( البته کرک شد ). من که بازیش کردم رو کنسول ولی رو pc یه حاله دیگه داره . به همه شدیدا توصیه میشه که بازی بگیرن و حالشو ببرن. ( حتی کسایی که تا الان تجربه ای از کال اف نداشتند ، شک دارم کسی باشه ).
popowoody
10-11-2010, 14:41
کسی تو مشهد هست که بدونه کجا بازی رو آورده ؟ پی سی ورلد هم گذاشتش :
HASHEM289
10-11-2010, 14:51
کسی تو مشهد هست که بدونه کجا بازی رو آورده ؟ پی سی ورلد هم گذاشتش :
دوست عزیز فردا صبح میتونید از خودم بازی رو بگیرید اگر خواستین بهتون آدرس میدم .
Masoud King
10-11-2010, 14:58
Kotaku گزارش داده که نسخه PC از لگ فراوانی رنج میبره.
این لگ ها در قسمت تک نفره و همچنین دو نفره وجود داره.
همچنین در PC Gamer و Steam هم گیمر ها از این موضوع گفتند.
worldclass
10-11-2010, 15:03
سلام
لینک پر سرعت از پچ روسی - انگلیسی کسی داره ؟
ببخشید اگر سوالم تکراریه، سیستم پیشنهادی مخصوصا کارت گرافیک، برای اجرا خوب این بازی چیه؟
HASHEM289
10-11-2010, 15:16
Kotaku گزارش داده که نسخه PC از لگ فراوانی رنج میبره.
این لگ ها در قسمت تک نفره و همچنین دو نفره وجود داره.
همچنین در PC Gamer و Steam هم گیمر ها از این موضوع گفتند.
با این حساب باید اسمشو بزاریم
Call of Duty: Lag Ops
:41:
popowoody
10-11-2010, 15:19
ببخشید اگر سوالم تکراریه، سیستم پیشنهادی مخصوصا کارت گرافیک، برای اجرا خوب این بازی چیه؟
Call Of Duty Black Ops Recommended System Requiements
Processor : Intel Core2 Duo E8500 Or AMD Phenom X4 9750
Memory : 4GB Dual Channel DDR2
HDD : 16 GB
Video Card : Shader 4.0 1024 MB Nvidia GeForce 9600 GT / ATI Radeon X2000 Pro
Sound: DirectX 9.0c-compatible
DirectX: 9.0c
با این حساب باید اسمشو بزاریم
Call of Duty: Lag Ops
:41:
دقیقا منم که دارم بازی میکنم لگ داره همین لگ ها هم بعد اعصابم رو خورد کرده:41:
Bobby Sands
10-11-2010, 15:42
یعنی اینا خودشون مگه بازی رو تست نکردن که بقول شما اینهمه لگ داره؟!!!
ممکنه از کرکش باشه یا نه ربطی نداره؟
ممکنه پچی چیزی بیاد درست بشه؟
worldclass
10-11-2010, 15:44
سلام
لینک پر سرعت از پچ روسی - انگلیسی کسی داره ؟
اقایون لطفا یه لینک غیر Hotfile قرار بدید ما هم ببینیم چی کار کرده این Black Ops
parsa5564
10-11-2010, 16:01
این لگ چی هست حالا؟
Bobby Sands
10-11-2010, 16:08
این لگ چی هست حالا؟
Lag is used in reference to video games to describe to the delay (or latency) between an action by a player and the reaction of the game
یه چیزی تو مایه های اون یارو که میگفت ما پیچیدیم پیج نپیچید:46:
کسی تو مشهد هست که بدونه کجا بازی رو آورده ؟
تو مشهد فقط 2 جا هست که سریعتر از بقیه میارن:
نیلوفر آبی قاسم آباد و بلوار استقلال کامپیوتر سبز
Lag is used in reference to video games to describe to the delay (or latency) between an action by a player and the reaction of the game
یه چیزی تو مایه های اون یارو که میگفت ما پیچیدیم پیج نپیچید:46:
منظورتون اینه که بازی تیک داره ،یعنی روون اجرا نمیشه ؟یا منظورتون چیز دیگه ای!!
منظورتون اینه که بازی تیک داره ،یعنی روون اجرا نمیشه ؟یا منظورتون چیز دیگه ای!!
نه بازی روون اجرا میشه ولی با تیک ولی اونم خیلی زیاد نیست که نشه بازی کرد ولی برای کسی که دوست داره بازی خیلی روون اجرا شه میره رو اعصابش مثل من
BMW.M3_E46
10-11-2010, 17:04
نه بازی روون اجرا میشه ولی با تیک ولی اونم خیلی زیاد نیست که نشه بازی کرد ولی برای کسی که دوست داره بازی خیلی روون اجرا شه میره رو اعصابش مثل من
آره مثل بازی Transformers war for Cybertron !!!
پدر مارو درآورد ازبس وسط بازی گیر می کرد هر چی کرک و پچ و... فلان ریخیتم نشد که نشد!:9:
من که سیستمم تقریبا در حد پایینیه می ترسم واسم پر از تیک باشه .
مشخصات سیستم من تقریبا اینه
cpu AMD athlon x3
nvidia 8600gt 512
ram 2gb
BMW.M3_E46
10-11-2010, 17:05
جالبه که Transformers مال شرکت Activision هست!
MJ assassins creed
10-11-2010, 17:16
من سیستمم اینه:
CPU:E7500
VGA:GT240 1GB
RAM:2GB
میتونم بدون لگ بازی کنم؟
امير موسر
10-11-2010, 17:17
من سیستمم اینه:
میتونم بدون لگ بازی کنم؟
سیستمت که تقریبا خوبه ولی اینجور که دارن میگن کلا انگار مشکل داره و به بازی مربوط میشه نه سیستم شما !
popowoody
10-11-2010, 17:19
مال من چی ؟
Ram : 3 GB
Graphic : NVIDIA GeForce GT 240 - 1 GB
Cpu : Intel Pentium D 3.00 GHz - 2 Cpus
من سیستمم اینه:
میتونم بدون لگ بازی کنم؟
آره با این سیستم میتونید بازی کنید ولی لگ بازی از خود بازی هست و همه این لگ رو خواهند داشت چون تا الان هرکسی بازی کرده این لگ ها رو داشته:41:
mohammad450
10-11-2010, 17:49
یعنی میگید این بازی کلا مشکل داره؟کم این مشکلا پیش میاد:13:
worldclass
10-11-2010, 17:49
مشکل مربوط به سیستم نمیشه و باید یک پچ برای بازی بیاد
من 1 دقیقه هم نتونستم بازی کنم و اومدم بیرون
Steps-Rap
10-11-2010, 18:15
به امید خدا کرک سالم اومده یا نه هنوز؟؟
Bobby Sands
10-11-2010, 18:18
به امید خدا کرک سالم اومده یا نه هنوز؟؟
وقتی رو درو دیوار فروم تبلیغشه یعنی اومده دیگه
Steps-Rap
10-11-2010, 18:22
وقتی رو درو دیوار فروم تبلیغشه یعنی اومده دیگه
خیلی خوب بابا.چرا میزنی ؟؟؟ :10:
AlexMercer
10-11-2010, 18:29
دوستان محترم برای رفع لگ های بازی مودم ADSL رو خاموش کنید یا مودم دایل اپ رو از DEVICE MANAGER غیر فعال کنید بازی بدون لگ میشه من بدون مشکلی بازی میکنیم
"R E Z A"
10-11-2010, 20:37
سلام .
بعد از نصب call of duty : black ops , و نصب دایرکت ایکس و مایکروسافت ویژوال .... موقع باز کردن بازی این ارور رو میده :
steam must be running to play this game
مشکل از چیه ؟
popowoody
10-11-2010, 20:41
استیم نصب کردین ؟
سلام
کسی که بازی رو دارن ببینن که :
آنلاین یا لن بازی رایگان هست یا همش در حد یک حرف بوده !!!!!
واینکه یه نقد خوب از بازی
به اضافه ی امتیازاتی که به بازی می دید .
ممون
بچه هاي شيراز. زودتر از همه كجا مياره؟؟؟ ادرس بدين.
شيرازيا نبود؟؟؟؟:5:
!@#$%^&*()
10-11-2010, 22:55
سلام .
بعد از نصب call of duty : black ops , و نصب دایرکت ایکس و مایکروسافت ویژوال .... موقع باز کردن بازی این ارور رو میده :
steam must be running to play this game
مشکل از چیه ؟
مشکل از کرکه....کرک بریز درست میشه.....
ANAMORPH
10-11-2010, 23:13
بالاخره اووووووووووووووووووووومد
داره دست و پام میلرزه .
پی کی فردا میرسه مام بریم بگیریم بازی کنیم :18:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.