ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

xzero
26-11-2010, 11:31
سلام
یعنی هیچ کس نیست بعد از چند روز جوابه منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما باید directxی که بعد از نصب بازی در محل نصب بازی توی پوشه ی Redist قرار داره رو نصب کنید! اون directx که توی dvd بازی هست کاری انجام نمیده!

این کارو بکنین ببینین چطور میشه !

bayern
26-11-2010, 12:04
شما باید directxی که بعد از نصب بازی در محل نصب بازی توی پوشه ی Redist قرار داره رو نصب کنید! اون directx که توی dvd بازی هست کاری انجام نمیده!

این کارو بکنین ببینین چطور میشه !

همون رو هم نصب کردم
بازم همین ایراد رو میگیره

سونامی
26-11-2010, 12:11
دوستان رو ی این سیستم اجرا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

C.p.u :3.2 intel
R A M : 1 G I G
VGA:7300 >>256

R O O T
26-11-2010, 12:18
دوستان رو ی این سیستم اجرا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

C.p.u :3.2 intel
R A M : 1 G I G
VGA:7300 >>256

نخیر نمیشه مگه اینکه همه چیو رو low بذارید که در اون صورت هم ممکنه کمی تیک بزنه

yashar_silverboy
26-11-2010, 12:21
آقا یکی واسه ما ترینرو بذاره ...چون خیلیه که بخوام دنبالش بگردم تو این همه پست..دمتون گرم

---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

آقا یکی واسه ما ترینرو بذاره ...چون خیلیه که بخوام دنبالش بگردم تو این همه پست..دمتون گرم

مرسی بچه ها بذارین دیگه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ...!!!!!!!!!!!!

R O O T
26-11-2010, 12:50

---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

مرسی بچه ها بذارین دیگه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ...!!!!!!!!!!!!

بفرما هر کدام از اینا رو که باز کردی بر روی یکی از mirror ها کلیک کن تا دانلود بشه

14 اپشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید8 اپشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید11 اپشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5 اپشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1 اپشن

This is a nice promotional trainer that has activated only 1 feature. Using it you'll no longer have to reload your weapon, so besides saving you time, you will kill more opponents

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

استقلال قهرمان
26-11-2010, 13:38
کلن داستان بازی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Opera-Baz
26-11-2010, 13:48
کسی هست سیو بازی رو بذاره؟

elyas121
26-11-2010, 14:30
سلام؛

اگر ممکنه سیو 100 درصد بازی رو قرار بدید ! خیلی دنبالش گشتم اما نتونستم پیدا کنم!

ممنون

pouria2x2
26-11-2010, 14:40
بازی من فقط تو منو صدا داره تو خود بازی نداره چند صفحه قبلو خوندم به نتیجه نرسیدم لطفا" راهنمایی کنید

R O O T
26-11-2010, 14:41
سلام؛

اگر ممکنه سیو 100 درصد بازی رو قرار بدید ! خیلی دنبالش گشتم اما نتونستم پیدا کنم!

ممنون

کسی هست سیو بازی رو بذاره؟

بفرما

zerocold5
26-11-2010, 17:25
دوستان کسی هست patch این بازی رو داشته باشه؟

لینک های قبلی کار نمیکنن.

مرسی.

Saeid1212
26-11-2010, 18:26
دوستان عزیز من توی یه قسمتی از بازی گیر افتادم نمی دونم باید چیکار کنم.
از مراحل پایانی بازی اونجایی که یارو میاد و دستشو از روی اون صندلی که قفل شده بود باز میکنه
و طرف فرار میکنه و سرش هی گیج میره و خاطراتو به یادش میاد باید بری تا جایی که همون طرف مشت میزنه به صورتت و تو می افتی روی زمین اون لحظه هیچ چیزی کار نمی کنه یعنی همین طوری یارو اسلحه روبه طرف میگیره هیچ دکمه ایی هم که میزنم عکس العملی نشون نمیده
کسی اون قسمت رو رد کرده؟

mhadishirani
26-11-2010, 18:32
دوستان عزیز من توی یه قسمتی از بازی گیر افتادم نمی دونم باید چیکار کنم.
از مراحل پایانی بازی اونجایی که یارو میاد و دستشو از روی اون صندلی که قفل شده بود باز میکنه
و طرف فرار میکنه و سرش هی گیج میره و خاطراتو به یادش میاد باید بری تا جایی که همون طرف مشت میزنه به صورتت و تو می افتی روی زمین اون لحظه هیچ چیزی کار نمی کنه یعنی همین طوری یارو اسلحه روبه طرف میگیره هیچ دکمه ایی هم که میزنم عکس العملی نشون نمیده
کسی اون قسمت رو رد کرده؟
مال من که همیجوری رد شد مشکلی نداشت ولی بچه ها میگفتن بزارید رو حالت windowed درست میشه

pasargaad1985
26-11-2010, 18:38
مال من که همیجوری رد شد مشکلی نداشت ولی بچه ها میگفتن بزارید رو حالت windowed درست میشه
نه بابا رد نمیشه
رفته رو اعصاب. هر کاریش میکنم درسش نمیشه

Saeid1212
26-11-2010, 19:36
نه بابا رد نمیشه
رفته رو اعصاب. هر کاریش میکنم درسش نمیشه

دقیقا منم رفته رو اعصابم کم مونده بود با مشت بزنم توی مانیتور
دلم نمیاد از بازی دست بکشم من باید تا آخرش برم حتی شده برم تو کافی نت:31:

Saeid1212
26-11-2010, 19:49

داداش خدا پدر مادرتو بیامرزه
خدا خیرت بده
هر چی از خدا میخوای ایشا الله بهت بده
آقا دمت گرم رد شددددددد:31::10:

mohammad_dj96
26-11-2010, 20:35
من به یه مشکلی خوردم
بازی فقط تو تاریخ 2010/11/11 باز میشه!
یعنی اگه تاریخ پی سی رو عوض نکنی اصلا باز نمیشه !
چیکارش کنم؟ :41:

rangtab2005
26-11-2010, 21:39
تو يکي از مراحل در ويتنام که در رو ميخواد باز کنه و ماشين منفجر ميشه صفحه سياه ميشه و فقط فاصله با چک پوينت رو نشون ميده و هيچ چيزي معلوم نيست علت از چي ميتونه باشه؟يا يکي از مراحل اينجوريه؟

nois3
26-11-2010, 22:03
من به یه مشکلی خوردم
بازی فقط تو تاریخ 2010/11/11 باز میشه!
یعنی اگه تاریخ پی سی رو عوض نکنی اصلا باز نمیشه !
چیکارش کنم؟ :41:

من همه جور مشکل این بازی رو دیدم تا به حال این مشکلی‌ که شما میگی‌ رو ندیدم:18::18::18::18:
شما بازیو خریدید یا دانلود کردید؟
اگه خریدید برید پیش فروشنده سریعتر به نتیجه میرسید.شاید نسخه بازی خراب باشه یا دستکاری شده باشه.

تو يکي از مراحل در ويتنام که در رو ميخواد باز کنه و ماشين منفجر ميشه صفحه سياه ميشه و فقط فاصله با چک پوينت رو نشون ميده و هيچ چيزي معلوم نيست علت از چي ميتونه باشه؟يا يکي از مراحل اينجوريه؟
این مرحله واسه من گیر داشت.مشکلم این بود که یارام حرکت نمیکردن.
شما ۱ بار دیگه از همین مرحله برو درست می‌شه.

mohammad_dj96
26-11-2010, 22:52
والا خریدم !
با این سرعت 20 کیلو بایت که نمیشه دانلود کرد!
اتفاقا پیش فروشنده هم که رفتم همینو گفت !
گفت این پکی که من دارم همش اینجوری نصب میشه:13:

masoudtr
27-11-2010, 00:25
نسخه بدون مشکل بازی اومده؟
حداقل گرافیکش چنده؟
با 4670 و 4 گیگ رم میشه بازیش کرد؟

Layken
27-11-2010, 00:28
حداقل گرافیکش چنده؟
بله دوست من نسخه های موجود در بازار کامل هستش
و این سیستم هم مثل اب که میره توی گلو اجرا میکنه.

hoomi_gta
27-11-2010, 10:44
نا امید کنندس به نظر من. همیشه سری های فرد call of duty همینه . فقط سری هایی فوق العادی میشه که Infinity هم باشه تو طراحیشون. این black ops هم نمیگم قشنگ نیست بازیش ولی چیز جدیدی نداشت. مراحلش خیلی کوتاه بود و کل بازی هم زود تموم شد. چیزای غیر واقعی هم زیاد داشت مثلا دهه 60 که کلاشینکوف اختراع نشده بود یا فکر نکنم بمب هایی که بشه هدایتشون کرد اختراع شده بود .
فقط داستان بازی که فلش بکی بود به خاطرات میسون جالب بود.

elyas121
27-11-2010, 13:02
قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.

خیلی ممنون :11: ؛ من هم مثل بقیه دوستان در اون قسمت مشت خوردن میسون ، مشکل داشتم که با این راه حل برطرف شد و بالاخره تونستم بازی رو به پایان برسونم :40:

elyas121
27-11-2010, 14:37
ببخشید کسی لینک دانلود آهنگ های بازی رو با کیفیت 320 نداره ؟ ( دنبال لینک مستقیم و با قابلیت Resume میگردم ) :37: هیچ جا پیدا نکردم !

Yi Yi
27-11-2010, 14:43
آموزش استخراج موزیک‌های Call Of Duty: Black Ops رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازی‌ها " قرار دادم.

hamed_dij
27-11-2010, 18:07
حداقل گرافیکش چنده؟

من گرافیکم 4850 هست رمم هم 4 ولی بازی با افت فریم شدید و باورنکردنی اجرا میشه.

MobinS
27-11-2010, 18:13
بالاخره بازیو تموم کردم. چون نمیدونستم کدوم تاژیک بزنم اینو توی هردوتا میزنم.
بازیش در کل خیلی خوب بود. گرافیک چهره ها واقعا عالی ژردازش شده بود و کلا برای من اندازه دوتا modern warfare های قبلی حال داد.اولا چند تا نقطه قوت داشت :

1- گرافیک چهره ها عالی: واقعاجذاب بود انی صحنش. به طوری که هر کی چهره هارو از نزدیک میدید چند لحظه میخکوب میشد و مات و مبهوت نگاه میکرد! یادمه یک زمانی می گفتن که آینده حتما یک بازی میاد که دیگه کپ آدم میشن شخصیتا از نظر گرافیکی!
2- صحنه های اکشن زیاد و جذاب : یکی از دلایل بسیار مهم معروف شدن سری کال آو دیوتی همین دلیل بود. بین اون همه بازی که شوتر خالی بود یک دفعه بازی call of duty : modern warfare سر به میدان آورد. واقعا اون زمان وقتی میدیدم مثلا کشتی غرق میشه ، آب میاد توی کشتی ، تصویر کج میهش ، میدووی ، اسلحه ات میوفته ، می پری به سمت هلیکوپتر و... خیلی حال می کردیم. خوشبختانه این جور صحنه ها توی این نسخه بازی خیلی زیاد بود.
3- تقریبا میشه گفت کامل ترین قسمت multiplayer توی سری بازی های کال آو دیوتی : انواع مپ - اسلحه - مود - پرک و... توی این نسخه وجود داره. و این تنوعات جدید نسبت به قبل و چیزایی که اضافه شده باعث شده که مولتی پلیر بازیو بهتر کنه!
4- صلاح های متننوع : توضیح خاصی نداره! صلاح ها خیلی متنوع بودن دیگه :دی

و اما نقاط منفی :

1-خالی بندی بیش از اندازه : دیگه از مرز خودش گذشته بود!‌چند بار آدم می تونه جان سالم بدر ببره آخه؟ چطوری وقتی هلیکوژتر آتیش میگیره نمی ترکه؟ چطوری موقع بازی جویی می گیریم با یک کلت 6 تا گارد گردن کلفت با مسلسل رو می کشیم؟ چطوری دو نفر که به مسلسل رومون رگبار گرفتن رو با خیال راحت و با دو تا تیر کلت می کشیم؟ دیگه خالی بندی ها بیش از اندازه شده بود توی انی نسخه!
2- ضعیف طراحی شدن مراحل stealth یا "یواشکی کاری:دی" : اصلا هیچ ترس و استرسی نبود توی این جور مراحل. اولا بسیار راحت طراحی شده بود دوما می دونستی که اگه بچسبی به فرماندت هیچیت نمیشه! دیگه هیچ استرس و جذابیت نداشت این مراحل بازی.
3-باگ : باگ های بازی : 1- باگ کتاب خوانی : وقتی کسیو می کشتی میوفتاد روی زمین ، دوتا دستشو می گیره جلوی خودش و شروع می کنه به کتاب خونی :دی بالاخره هفته کتابخونی بود دیگه! همون روز ریلیز! 2: آر پی جی : وقتی که آر پی جی می زدی توی یکی از مرحله هاش ٰ‌دو نفره روی سقف همین طور روی هوای گیر می کردند ، ‌نه تیر میزدند نه می خوردند! و... ( موارد دوتا دیگه هم هست، دیگه حوصله ندارم تایپ کنم!)
4- تبلیغاتی آمریکایی : دیگه توی این نسخه اش به روسیه توپونده بود ، به چین توپونده بود ، به کوبایی ها توپونده بود ، به ویتنامی های بیچاره هم توپونده بود ! یادشون رفته که خودشون حمله کردن به اون بیچاره ها! حالا یکی خبر نداشته باشه و این بازیو کنه می بینه که ویتنامی ها آدم های عادی رو می کشن ، شکنجه می کنن همیشه هم لبخند شیطانی روی لباشونه! واقعا دیگه این نسخه بازی اینقدر تبلیغات آمریکایی داشت که واقعا آزار دهنده بود.

در کل من از بازی راضی بود و در کل به بازی نمره ی زیر رو میدم :

9.0

KAHAKDAM
27-11-2010, 18:32
سلام بچه ها
من یه مرجله گیر کردم که ویتنام هست که باید از زیر یه پل چوبی هست که باید عبور کنیم که یه نفر از بالا میفته روم که میخواد خفم کنه.اونجا بازی میگه باید F رو بزنم ولی من هرچی F رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید!
ممنون

MobinS
27-11-2010, 18:55
یک ترفند باحال. همون طور که میدونید توی منوی بازی با روی صندلی بسته شدیم ، اگه سرتونو بیارید ژایین میبینید که بسته شدید شما با زدن دو دکمه ی نشانه گیری و تیر اندازی می تونید خودتونو از روی صندلی نجات بدین. با این کار در ps 3 و xbox 360 اچیومنت و یا تروفی می گیرید. بعدش به پشت صندلی برید و از کامپیوتری که دارای اطلاعات مرکزی هست استفاده کنید. اونوقت کلمه ي DOA رو تایژ کنید . یک بازی استراتژیک شبیه آتاری دستی میاد که اگه نسخه ایکس باکس یا پلی استیشن 3 دارید یک تروفی/اچیومنت می گیریدو با بازی کردن بیشتر یکی دیگه هم کسب می کنید. این ترفند دیگه هم هست برای بر و بچی که روی ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی می کنن : کلمه ZORK یا HELLO SAILOR را تایپ کنید و اچیومنت/ تروفی خودتونو به همین راحتی بگیرید!

کلی چیز دیگه هم داره ، از جمله یوسر نیم ها و ده ها دستور دیگه ،‌اگه خواستین بگین بگم بقیشو. اگه تکرارری نبود تشکر کنید ، اگر هم تکراری بود بازم تشکر کنید :دی

aban366
27-11-2010, 19:04
سلام بچه ها
من یه مرجله گیر کردم که ویتنام هست که باید از زیر یه پل چوبی هست که باید عبور کنیم که یه نفر از بالا میفته روم که میخواد خفم کنه.اونجا بازی میگه باید F رو بزنم ولی من هرچی F رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید!
ممنون
f رو بصورت تیک تیک بزن نه این که بزنی نگهش داری بزن و ولن کن ادامه بده تا حلش بدی

urum
27-11-2010, 20:08
میخواستم save بازی رو براتون بذارم اما نتونستم فایل رو ضمیمه کنم

B.J.U
27-11-2010, 21:06
نمیخواد ضمیمه کنی
یه جای آپ کن بعد لینک بزار

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

نمیخواد ضمیمه کنی
یه جای آپ کن بعد لینک بزار

alireza_blue
27-11-2010, 21:23

منم همین مشکلو دارم از یکی از دوستان (امین) پرسیدم گفت با زدن کلید شیفت چراغ قوه روشن میشه . هنوز نرفتم امتحان کنم . ببین درست میشه؟

REZAt1980
27-11-2010, 21:49
سلام.

من تو اون مرحله گیر کردم که میگه با دکتر کلارک فرار کن.

اونجایی که از بالای سر دو نفر میاد. و بالای پشت بوم ها هست. از اونجا به بعد دکتر نمیاد با من. بعد از اون شیرونیه به صورت آهسته پایین میام، و اون چهار نفر رو میکشم اما دکتر نیست. و نمیشه هم برگشت. چه کار کنم. هیچ کاری نمیشه کرد اونجا.

!@#$%^&*()
27-11-2010, 22:10
4- صلاح های متننوع : توضیح خاصی نداره! صلاح ها خیلی متنوع بودن دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خب تو اون زمان سلاح های زیادی نبوده دیگه....این ak47U رو هم واسه اینکه تعداد سلاح ها کم نباشه گذاشتن:31:

وقتی کسیو می کشتی میوفتاد روی زمین ، دوتا دستشو می گیره جلوی خودش و شروع می کنه به کتاب خونی :دی بالاخره هفته کتابخونی بود دیگه!
اون بدبخت داشته جون میکنده:31:

neon_91
27-11-2010, 22:21
یک ترفند باحال. همون طور که میدونید توی منوی بازی با روی صندلی بسته شدیم ، اگه سرتونو بیارید ژایین میبینید که بسته شدید شما با زدن دو دکمه ی نشانه گیری و تیر اندازی می تونید خودتونو از روی صندلی نجات بدین. با این کار در ps 3 و xbox 360 اچیومنت و یا تروفی می گیرید. بعدش به پشت صندلی برید و از کامپیوتری که دارای اطلاعات مرکزی هست استفاده کنید. اونوقت کلمه ي DOA رو تایژ کنید . یک بازی استراتژیک شبیه آتاری دستی میاد که اگه نسخه ایکس باکس یا پلی استیشن 3 دارید یک تروفی/اچیومنت می گیریدو با بازی کردن بیشتر یکی دیگه هم کسب می کنید. این ترفند دیگه هم هست برای بر و بچی که روی ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی می کنن : کلمه ZORK یا HELLO SAILOR را تایپ کنید و اچیومنت/ تروفی خودتونو به همین راحتی بگیرید!

کلی چیز دیگه هم داره ، از جمله یوسر نیم ها و ده ها دستور دیگه ،‌اگه خواستین بگین بگم بقیشو. اگه تکرارری نبود تشکر کنید ، اگر هم تکراری بود بازم تشکر کنید :دی

ابنا برای pc کار میکنه؟

p30worldapm
27-11-2010, 22:23
توی ویتنام یه جا هست که یه سوراخ تو زمینه بعد می پریم پایین و از توی یه تونل رد می شیم بعد می ریم بالای یه سرازیری که اون جلو کلی آدم داره راه می ره که هر چند وقت یه بار چند تاشون میان پایین سر پایینیه و شروع می کنن تیر زدن به ما من هم هر چی می کشم همین جوری هی میان! فقط یه نقطه پایین کوه هست که می گه باید بری اونجا من هم یه بار موفق شدم برم ولی دوباره آدمها اومدن کشتنم! باید چی کار کنم؟

aha2012
27-11-2010, 23:32
توی ویتنام یه جا هست که یه سوراخ تو زمینه بعد می پریم پایین و از توی یه تونل رد می شیم بعد می ریم بالای یه سرازیری که اون جلو کلی آدم داره راه می ره که هر چند وقت یه بار چند تاشون میان پایین سر پایینیه و شروع می کنن تیر زدن به ما من هم هر چی می کشم همین جوری هی میان! فقط یه نقطه پایین کوه هست که می گه باید بری اونجا من هم یه بار موفق شدم برم ولی دوباره آدمها اومدن کشتنم! باید چی کار کنم؟
اگه اونجایی باشی که تو ذهنمه باید بری پیش چند بشکه و با چاقو سوراخشون کنی و به سمت دشمنا پرتش کنی

OSEN
27-11-2010, 23:44
سلام.
آقا این یارو ریزنو هم که توهم میسون بود ؟!!:18:. درسته ؟!!؟. من که کف کردم . عجب داستان پیچیده ای داره !! . یکی از بچه ها زحمت بکشه مثل MW2 که داستانشو کامل گذوشتین . برای BO هم داستان کاملش رو بزارین . خدایی ۶۰ درصد لذت بازی بدون فهمیدن همچین داستان مشتی از بین میره :41:

کلا توی COD اینجوریه که اگه سرجات وایسی به امید اینکه دشمن رو بکشی و تموم شن، باید تا آخر عمرت توی یه مرحله صبر کنی . چون دشمنا از تو زمین میجوشن :31:.
تو ی اون مرحله هم باید چنتا رو بکشی بعد بری به سنگرای ردیف پایین . و همینجوری به صورت طولی و عرضی سنگر عوض کنی و دشمنا رو بکشی تا برسی به پایین اون تپه .

آقا خواهشا یکی زحمت داستان رو بکشه .

.

B.3.S.T
28-11-2010, 00:09
سلام.
آقا این یارو ریزنو هم که توهم میسون بود ؟!!:18:. درسته ؟!!؟. من که کف کردم . عجب داستان پیچیده ای داره !! . یکی از بچه ها زحمت بکشه مثل MW2 که داستانشو کامل گذوشتین . برای BO هم داستان کاملش رو بزارین . خدایی ۶۰ درصد لذت بازی بدون فهمیدن همچین داستان مشتی از بین میره :41:

کلا توی COD اینجوریه که اگه سرجات وایسی به امید اینکه دشمن رو بکشی و تموم شن، باید تا آخر عمرت توی یه مرحله صبر کنی . چون دشمنا از تو زمین میجوشن :31:.
تو ی اون مرحله هم باید چنتا رو بکشی بعد بری به سنگرای ردیف پایین . و همینجوری به صورت طولی و عرضی سنگر عوض کنی و دشمنا رو بکشی تا برسی به پایین اون تپه .

آقا خواهشا یکی زحمت داستان رو بکشه .

.

دوست عزیز بد نیست بعضی وقتها به تاپیک کنسولیه بازی ها هم سری بزنید چون بیشتر بچه های حرفه ای فروم در زمینه گیم تو بخش کنسولی پستهای مفیدشون رو میزارن..
اینم داستان بازی از طرف یکی از دوستان که زحمتش رو کشیدن:

ادامش رو هم ایشالا میزارن..

___lord___
28-11-2010, 11:13

ممنون:40:

دعات میکنیم اگه بقیشم بگی:31:

mohammad_dj96
28-11-2010, 11:48
والا خریدم !
با این سرعت 20 کیلو بایت که نمیشه دانلود کرد!
اتفاقا پیش فروشنده هم که رفتم همینو گفت !
گفت این پکی که من دارم همش اینجوری نصب میشه:13:
کسی به مشکل من نخورده ؟
راهه حلی پیشنهاد نمیشه؟:19:

hoomi_gta
28-11-2010, 12:02
یچیزی که همیشه در CODروی اعصاب من راه رفته همین داستان تموم نشدن دمشناس!! بیشتر جا ها اگه از یه نقطه به نقطه دیگه نری دشمنا تموم نمیشن جالب اینجاست تا به اون نقطه برسی این همه دشمن بی انتها یکهو تموم میشن!

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

این قسمت بازی خیلی غر واقعی بود. باید با سرعت بری تو اتاقی که پایین کوه هست بعد سریع بری به waypoint بعدی تا سیو کنه. من اول رفتم پشت رگبار بعد یکسری دشمنا را از سمت چپ زدم کشتم بعد سرم و انداختم پایین و یه یا زهرا گفتم با سرعت تمام رفتم جلو :31:

OSEN
28-11-2010, 19:42
ممنون:40:
دعات میکنیم اگه بقیشم بگی:31:
ااااا . این برا شما کار کرد ؟؟!! برا من چرا جواب نداد پس. اول کلیک راست و بعد چی رو باید بزنیم . یا باهم باید نیگر داریم ۲ تا کلید رو ؟؟؟!

یچیزی که همیشه در CODروی اعصاب من راه رفته همین داستان تموم نشدن دمشناس!! بیشتر جا ها اگه از یه نقطه به نقطه دیگه نری دشمنا تموم نمیشن جالب اینجاست تا به اون نقطه برسی این همه دشمن بی انتها یکهو تموم میشن!
اولش وقتی میبینی همینجوری از در و دیفال میریزن رو سرت، اعصاب آدم خورد میشه. ولی این خوبی بازیه :46:. اگه قرار بود یه جا سنگر بگیری و وایسیم تا دشمنا یکی یکی بیان و نفلشون کنیم و تمام... که اصلا حال نمیداد و هیجان زد و خورد و درگیریای نفس گیرش رو تجربه نمیکردیم رفیق . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

neon_91
28-11-2010, 20:49

یادمه این مرحله نزدیک یه روز وقتمو گرفت کلا یه روش خاصی داره شما باید از سمت چپی که وودز و بومن تیر اندازی میکنن بری پایین و دشمنا که فکر کنم 5 نفر باشن رو بکشی(تو این قسمت باید خیلی سریع باشی)بعد مستقیم بری راه کنده شده بعد دشمناتو از جلو و از پشت بکشی بری تا آخر بعد یاراتم میان اونجارو پاکسازی میکنن.:46:

alireza_blue
28-11-2010, 20:59

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

این قسمت بازی خیلی غر واقعی بود. باید با سرعت بری تو اتاقی که پایین کوه هست بعد سریع بری به waypoint بعدی تا سیو کنه. من اول رفتم پشت رگبار بعد یکسری دشمنا را از سمت چپ زدم کشتم بعد سرم و انداختم پایین و یه یا زهرا گفتم با سرعت تمام رفتم جلو :31:

خیلی باحالی :31: منم دقیقا بعد از اینکه چندین بار به شهادت رسیدم تا فهمیدم عراقیا تموم شدنی نیستن! از بالا کوه دوییدم شانسی افتادم تو یه اتاق. پریدم بیرون با رمز یا فیدل کاسترو با کلاش یه سری تیر رگباری چپ و راست زدم و دوییدم یهو همه مردن و به چک پوینت رسیدم .. خیلی حال کردم در اون لحظه ملکوتی :31:

titanium_zarin
29-11-2010, 00:20
سلام ...
من يه 20 دقيقه اي بازي كردم ...چك ژوينت داد ...
بعد اومدم بيرون ...الان كه ميرمن ميبينمن از اول ميره ...جريان چيه ؟؟؟بايد جايي سيو كنم ؟؟
يا سيوش جور خاصي هست ؟؟؟

havas_1980
29-11-2010, 08:12
سلام ...
من يه 20 دقيقه اي بازي كردم ...چك ژوينت داد ...
بعد اومدم بيرون ...الان كه ميرمن ميبينمن از اول ميره ...جريان چيه ؟؟؟بايد جايي سيو كنم ؟؟
يا سيوش جور خاصي هست ؟؟؟این نبودن Resume یک باگه که واسه رفعش دو سری از منو وارد Campaign میشی و بعدش برمیگردی.

titanium_zarin
29-11-2010, 09:44
این نبودن Resume یک باگه که واسه رفعش دو سری از منو وارد Campaign میشی و بعدش برمیگردی.

يعني كركي چيزي نداره ؟؟
اگه داره برام بزاريد ...
اخه من وقتي نت قطع باشه لگ ميزنه ...

urum
29-11-2010, 10:46
اینم save کامل بازی که براتون گذاشتم بعد از دانلود اکسترکت می کنین و میرین به محل نصب بازی مثلا اگه موقع نصب بازی حالت دیفالت رو انتخاب کردین میشه C:\ program files\ activision\ call of duty black ops\ player داخل پوشه player اگه پوشه save وجود داشت با این پوشه که من گذاشتم جایگزین کنین اگه وجود نداشت همینطوری این پوشه save رو که گذاشتم بریزین اونجا و بازی رو اجرا کنین.
موفق باشین.
اینم لینکش دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nois3
29-11-2010, 11:21
يعني كركي چيزي نداره ؟؟
اگه داره برام بزاريد ...
اخه من وقتي نت قطع باشه لگ ميزنه ...
درسته یا شما باید به اینترنت وسط باشید که لگ نزنه یا این که مودم ADSL خودتو موقع بازی خاموش کنی‌.
برای این کار فک نکنم کرک جدید کاری انجام بده.:13:

Masoud 206-16v
29-11-2010, 14:32
سلام وقت بخیر
دوستان من با اجرا شدن بازی مشکل دارم،تا روی آیکن بازی کلیک میکنم این ارور رو نمایش میده(فایل کرک داخل دی وی دی رو هم در محل نصب یازی کپی کردم).

ویندوز 7 (64bit)

havas_1980
29-11-2010, 14:42
سلام وقت بخیر
دوستان من با اجرا شدن بازی مشکل دارم،تا روی آیکن بازی کلیک میکنم این ارور رو نمایش میده(فایل کرک داخل دی وی دی رو هم در محل نصب یازی کپی کردم).

ویندوز 7 (64bit)
این فایل رو از آدرس زیر بگیرین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از حالت فشرده خارج و در C:\Windows\System32 کپی کنین.

d3dx
29-11-2010, 16:49
سلام وقت بخیر

ویندوز 7 (64bit)

مشکل از اینه که آخرین نسخه DirectX نصب نیست
بهترین روش هم نصب آخرین ورژن directX ه که معمولا توی سی دی بازی وجود داره
اگه توی سی دی هم نبود میتونی از سی دی بازی جدید دیگه هم برداری
ویا می تونی با حجم 95mb :31: از

دانلود کنی

Masoud 206-16v
29-11-2010, 16:49
این فایل رو از آدرس زیر بگیرین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از حالت فشرده خارج و در C:\Windows\System32 کپی کنین.

بازم مشکل دارم،این فایلی رو که گفتید دانلود کردم و در سیستم32 ویندوز کپی کردم ولی باز همون ارور ری رو که تصویرش گذاشتم میده.
ممنون میشم کمکم کنید.:19:

مشکل از اینه که آخرین نسخه DirectX نصب نیست
بهترین روش هم نصب آخرین ورژن directX ه که معمولا توی سی دی بازی وجود داره
اگه توی سی دی هم نبود میتونی از سی دی بازی جدید دیگه هم برداری
ویا می تونی با حجم 95mb :31: از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کنی

Directx رو که آدرس شو گذاشتید دانلود کردم و کامل هم نصب شد.سیستم رو هم ری استارت کردم ولی باز همون مشکل رو دارم.(بازی رو هم تا الان 5 مرتبه ریانستال کردم و 2باره نصب کردم ولی باز مشکل دارم).
تو رو خدا کمکم کنید:19:

aban366
29-11-2010, 17:12
بازم مشکل دارم،این فایلی رو که گفتید دانلود کردم و در سیستم32 ویندوز کپی کردم ولی باز همون ارور ری رو که تصویرش گذاشتم میده.
ممنون میشم کمکم کنید.:19:
در محل نصب بازی با نصب دایرکت ایکس دایرکت ایکس مربوط به بازی نصب شده اون رو نصب کن حله

Masoud 206-16v
29-11-2010, 17:29
در محل نصب بازی با نصب دایرکت ایکس دایرکت ایکس مربوط به بازی نصب شده اون رو نصب کن حله

ممنون که پاسخ دادید ولی باز مشکل دارم ، دایرکت ایکس رو کلیک کینم تا آخر نصب میشه ولی در آخر کار این ارور رو نمایش میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منظور شما همین آدرس بود دیگه آره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همین الان درست شد، دوباره فایلی رو که دوست عزیز aban366 ذکر کردن رو کلیک کردم و بدون هیچ اروری قبول کرد و نصب شد .
بازی هم خیلی راحت داره اجرا میشه .
از همه ی دوستان کمال تشکر رو و قدردانی دارم،خیلی زحمت کشیدید.:11:

R@R#M@N
29-11-2010, 22:28
دوستان یک نفر لطف میکنه لینک دانلود کرکشو بهم بده
فک میکنم SKIDROW باید باشه ! ماله من خرابه فایلش و باز نمیشه !

B.3.S.T
30-11-2010, 00:04
این مولتیش که می گفتن آفلاین هم میشه زد چی شد پس؟!!سر کاری بود!؟

saeed_136915
30-11-2010, 01:21
این مولتیش که می گفتن آفلاین هم میشه زد چی شد پس؟!!سر کاری بود!؟

سلام نه سرکاری نبود من دانلود و بازی کردم ولی اصلا و ابدا حال آنلاین رو نمیده. :40::40::40:

Hunter lord
30-11-2010, 06:45
این MP آفلاین حتی Kill strik هم نمی ده دلمون خوش باشه .

max_3d
30-11-2010, 09:43
دوستان بازی رو نصب کردم و به راحتی هم اجرا شد حالا بنا به دلایلی میخوام ویندوزمو عوض کنم آیا بازی نصب شده باز هم با ویندوز جدید اجرا میشه؟؟؟dvd نصبشو ندارم ویندوزم 7 هست

S A M S U N G
30-11-2010, 10:18
سلام .

بازیت دیگه اجرا نمیشه ! ویندوز 7 بدیش همینه بازی نصب کنی ( هر درایوی که باشه ) و بعد بخوای دوباره بازی رو بعد از نصب مجدد ویندوز اجرا کنی نمیشه و ارور میده ! حداقل واسه من اینطوری هستش .

مخلصیم .

parsa5564
30-11-2010, 10:22
سلام .

بازیت دیگه اجرا نمیشه ! ویندوز 7 بدیش همینه بازی نصب کنی ( هر درایوی که باشه ) و بعد بخوای دوباره بازی رو بعد از نصب مجدد ویندوز اجرا کنی نمیشه و ارور میده ! حداقل واسه من اینطوری هستش .

مخلصیم .

ولی برای من اینطوری نیست
الان moder warfare 2 رو توی یه درایو دیگه نصب کردم هر دفه که ویندوز عوض می کنم بازی تو ویندوز جدید اجرا میشه

mehdiporbaba
30-11-2010, 12:17
دوستان من هم مشکل دارم:دی
داخل بازی میره و نوع سختی بازی هم انتخاب می کنم دموش که تموم میشه می خواد بره تو خود بازی این ارور رو میده:
در ضمن دایرکتس هم نصب هست.

سلام
میشه یکی بگه جواب این مشکل تو کدوم پست هستش
من اکثر صفحه ها رو دیدم
چیزی پیدا نکردم
مغزم سوت کشید

nois3
30-11-2010, 12:20
ولی برای من اینطوری نیست
الان moder warfare 2 رو توی یه درایو دیگه نصب کردم هر دفه که ویندوز عوض می کنم بازی تو ویندوز جدید اجرا میشه
مال منم اجرا می‌شه.:20:
ولی‌ میگن بازیهأیی که کرک میشن اکثرا باید این کارو انجام بدن.:46:

Hunter lord
30-11-2010, 13:53
هیچ خبری از H A C K مولتیش نیست ؟

B.3.S.T
30-11-2010, 14:18
سلام نه سرکاری نبود من دانلود و بازی کردم ولی اصلا و ابدا حال آنلاین رو نمیده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
سلام
شما چی رو دانلود و بازی کردین که درست شد؟اگر کرک می خواد ممنون میشم قرار بدین ما هم استفاده کنیم..

آریا ایرانی
30-11-2010, 15:31
کوبا خشتک آمریکا و انگلیس رو پاره کرد جای پرچمش بهشون داد.
حالا این عقده ای ها 10ها میلیون دلار خرج کردن که بگن ما کارمون درسته و خیلی قوییم.
من که اول بازی رو دیدم اصلا حال نکردم. گرافیک شرط خوب بودن بازی نیست که!

neyrizboys
30-11-2010, 16:39
سلام. میگم اون مرحله ای که صفحه سیاه میشه و اونجایی که باید بری رو علامت میزنه؛ چطوری باید ردش کرد ؟ من که هرکار کردم نشد !! حالا این مرحله اینجوریه یا کامپیوتر من مشکل داره ؟!!! :دی

arman665
30-11-2010, 18:00
سلام ، دوستان در بعضی قسمتها صدا ندارم باید چیکار کنم ؟

برای نصب DirectX که همراه بازی هست هم با ارور زیر مواجه میشم :

max_3d
30-11-2010, 19:01
سلام .

مخلصیم .

ولی برای من اینطوری نیست

مال منم اجرا می‌شه.:20:
ولی‌ میگن بازیهأیی که کرک میشن اکثرا باید این کارو انجام بدن.:46:
ای بابا ما رو سردرگم نکنید:24::45:

black.assassin
30-11-2010, 19:42
ای بابا ما رو سردرگم نکنید:24::45:

به بازي ربط داره . بعضي وقتا بازي تو درايو ويندوز و بين فايلهاي سيستمي هم چيزايي رو كپي مي كنه يا تغييراتي تو رجيستري ميده و... كه اينجور بازيها بعد از عوض كردن ويندوز فقط به شرط اينكه همه اون فايلاي داخل درايو ويندوز و تغييرات رو دوباره رو ويندوز جديد اعمال كني دوباره اجرا ميشن .
بعضي بازيها هم هستند كه به صورت پرتابل تهيه شدن . مثه همين MW آقا پارسا . البته اين بازيها هم بعضي مواقع چيزهايي رو بعد از اولين اجرا تو درايو ويندوز ايجاد مي كنند اما بعد از نصب دوباره ويندوز هم قابل اجرا هستند .

R@R#M@N
30-11-2010, 22:32
SKIDROW نبود ؟؟

S A M S U N G
30-11-2010, 23:58
SKIDROW نبود ؟؟

پسورد :

mahddi
01-12-2010, 01:28
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا چی کار باید کرد؟

B.3.S.T
01-12-2010, 01:41
اصولآ اینجا کار خاصی لازم نیست انجام بدی...میری کمی جلوتر بعد رفیقات میان عکس میگیرن از نقشه بعدشم که ادامه داستان...

armin_punisher6
01-12-2010, 07:08
سلام بچه ها.من این بازی رو از download4pc دانلود کردم.حالا یه لینک کرک آخرین نسخه رو میخوام.ویندوزم 7 64 بیتی هست.راستی رو گرافیک جیفورس 230 میشه با حداکثر کیفین بازی کرد؟

masoudtr
01-12-2010, 09:21
من اول که بازی را اجرا میکنم هی برام گیر میکنه ولی تو بازی مشکلی ندارم
علت گیر کردن های مداوم اولش چیه؟

mehdiporbaba
01-12-2010, 10:45
دوستان من هم مشکل دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل بازی میره و نوع سختی بازی هم انتخاب می کنم دموش که تموم میشه می خواد بره تو خود بازی این ارور رو میده:
در ضمن دایرکتس هم نصب هست.

سلام
میشه یکی بگه جواب این مشکل تو کدوم پست هستش
من اکثر صفحه ها رو دیدم
چیزی پیدا نکردم
مغزم سوت کشید
مغزم سوت کشید
چقدر دوستان لطف دارن و جواب میدن

soranstar
01-12-2010, 12:28
چقدر دوستان لطف دارن و جواب میدن

دوست عزیز شما دایرکتی که مال خود بازی هستو نصب کردید ؟

armin_punisher6
01-12-2010, 12:40
سلام بچه ها.من این بازی رو از download4pc دانلود کردم.حالا یه لینک کرک آخرین نسخه رو میخوام.ویندوزم 7 64 بیتی هست.راستی رو گرافیک جیفورس 230 میشه با حداکثر کیفین بازی کرد؟
ممنون میشم زودتر جواب بدین.

nois3
01-12-2010, 12:49
من اول که بازی را اجرا میکنم هی برام گیر میکنه ولی تو بازی مشکلی ندارم
علت گیر کردن های مداوم اولش چیه؟
اگر ویندوز شما سون هست و مودم ADSL دارید،قبل بازی مودم ADSL خودتو خاموش کن.

جادوگر جوان
01-12-2010, 14:56
دوستان من این بازی رو نصب کردم اما متاسفانه پس از لودینگهاش هنگامی که بازی میخواد شروع بشه هنگ میکنه و سیستم کلا هنگ میکنه باید چیکار کنم؟

جادوگر جوان
01-12-2010, 15:40
درضمن از من نمیدونم چرا روسی حرف میزنه

hasani2008
01-12-2010, 19:44
با سلام

لطفا آخرين آپديت كارت گرافيك nVidia 9500GT 1GB (سري 9)رو واسه ويندوز 7 بزاريد هر كاري كردم نتونستم وارد سايت nvida بشم
واسه اجراي اين بازي واقعا لازمش دارم .پيشاپيش ممنونم

جادوگر جوان
01-12-2010, 19:47
دوستان من این بازی رو نصب کردم اما متاسفانه پس از لودینگهاش هنگامی که بازی میخواد شروع بشه هنگ میکنه و سیستم کلا هنگ میکنه باید چیکار کنم؟
یکی یه کمکی به من بکنه
خیلی تو کف بازیم

Masoud 206-16v
01-12-2010, 20:45
دوستان من مشکل با سیو بازی دارم.
زمانی که روی خود آیکون مستقیم کلیک میکنم هیج سیوی ندارم و حتی در حالت Run as administrator رو وایه اجرا انتخاب میکنم تنها فولدر Players رو ایجاد میکنه و زمانی که فایل سیو بازی(دانلود شده از همین وب سایت) رو بهش اضافه میکنم باز بازی رو از مرحله کوبا اجرا میکنه.
حتی من ویتنام رو تا آخر رفتم و وقتی از بازی میام بیرون و دوباره میخوام بازی کنم ، از مرحله کوبا بازی رو شروع میکنه .
ممنون میشم راهنمای کنید،با تشکر

neyrizboys
01-12-2010, 22:02
سلام. میگم اون مرحله ای که صفحه سیاه میشه و اونجایی که باید بری رو علامت میزنه؛ چطوری باید ردش کرد ؟ من که هرکار کردم نشد !! حالا این مرحله اینجوریه یا کامپیوتر من مشکل داره ؟!!! :دی

جواب همه رو دادید جز من !!! خون بقیه رنگی تره ؟!!:41::19:

nois3
01-12-2010, 22:21
جواب همه رو دادید جز من !!! خون بقیه رنگی تره ؟!!:41::19:
دوست عزیز من معذرت می‌خوام که به شما جواب داده نشده
ولی‌ اگر شما پستهای قبلو نگاه کرده باشید می‌بینید که علت اصلی‌ سیاه شدن تصویر (بروز نبودن درایور کارت گرافیک)هست.
شما هم باید درایور کارت گرافیکتو به روز کنی‌.همین:10:

ANAMORPH
01-12-2010, 22:58
یکی یه کمکی به من بکنه
خیلی تو کف بازیم
احتمالا شما نسخه روسی بازی رو گرفتین اگه نوشته ها و همه حرف زدنا روسی باشه
نسخه روسی گیر دارترین نسخه این بازیه
توصیه میکنم نسخه انگلیسی تهیه کنین
دلیل هنگ کردن میتونه مختلف باشه:
نسخه بازی
استفاده از کرک نامناسب( کرک Skidrow استفاده کنید)
آپدیت نبودن کارت گرافیک
نصب نبودن دایرکت
نبود بعضی از DLL ها در system32
تاریخ سیستمتون رو 2009 یا 11/11/2010 کنین شاید درست شد

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

مشخصات سیستمتون ؟؟؟

neyrizboys
01-12-2010, 23:15
دوست عزیز من معذرت می‌خوام که به شما جواب داده نشده
ولی‌ اگر شما پستهای قبلو نگاه کرده باشید می‌بینید که علت اصلی‌ سیاه شدن تصویر (بروز نبودن درایور کارت گرافیک)هست.
شما هم باید درایور کارت گرافیکتو به روز کنی‌.همین:10:

شما خودت بازی کردی ؟ این مرحله همین جوریه ! تا حالا از هرکی پرسیدم نتونسته این مرحله رو رد کنه !!!

ANAMORPH
01-12-2010, 23:42
شما خودت بازی کردی ؟ این مرحله همین جوریه ! تا حالا از هرکی پرسیدم نتونسته این مرحله رو رد کنه !!!
منم همین مشکل رو داشتم هر کاری کردم درست نشد
این مشکل از ورژن بازی هست که دست شماست
من save بازی رو دانلود کردم و اون مرحله رو بیخیال شدم رفتم بعدی :31:

B.3.S.T
01-12-2010, 23:45

دوست عزیز اگر اون مرحله ای رو میگید که با دوستتون باید یک در رو حل بدین و داخل بشید(بعدش صدا میاد ونقطه مورد نظرتون هم دیده میشه تو تصویر سیاه) منظورتون هست که باید عرض کنم نیاز به هیچ آپدیتی نیست...همون مرحله رو از اول برو درست میشه

(این یک باگ از جانب خود بازی هست)

nois3
02-12-2010, 00:20
من ۲بار این بازیو تا آخر رفتم + ۱ بار داداشم.برای من این مشکل پیش نیومد که بگم از خود بازی هست.
چنتا پست قبل دیده بودم که ۱کی‌ گفته بود درایور گرافیک رو آاپ دیت کنید

mahddi
02-12-2010, 00:36
من این بازیو تموم کردم. حالا کجای این بازی حمله به طبس برای آزادی سفیر آمریکا رو داشت؟

sirchicco
02-12-2010, 00:37
دوستانی که مشکل سیاه شدن تصویر دارن اگه با Update Driver VGA مشکلشون حل نشده می تونن رزولوشن تصویر رو بیارن پایین، برای یکی از دوستام که جواب داد شما هم یه امتحان بکنین شاید مشکلتون حل شه!

amirpers
02-12-2010, 08:05
جالبه . چرا هيچ پچي يا كرك درست و حسابي نمياد كه مشكل لگ رو برطرف كنه.
من گرافيكم Asus GTX 460 هستش و آپديته و پچ 1.1 اسكيدرو رو هم گرفتم اما خيلي لگ داره.

nois3
02-12-2010, 08:29
من گرافيكم Asus GTX 460 هستش و آپديته و پچ 1.1 اسكيدرو رو هم گرفتم اما خيلي لگ داره.
مشخصات سیستمت رو کامل تر بگو،چه ویندوزی داری؟

havas_1980
02-12-2010, 09:33
من این بازیو تموم کردم. حالا کجای این بازی حمله به طبس برای آزادی سفیر آمریکا رو داشت؟شایعه بود.

من گرافيكم Asus GTX 460 هستش و آپديته و پچ 1.1 اسكيدرو رو هم گرفتم اما خيلي لگ داره.پچ مخصوص بخش تک نفره که اومده اما بدبختانه هنوز کرکی براش پخش نشده. (با اولین پچ بازی که برای بخش چند نفره بود اشتباه گرفته نشه.)

kurosh08
02-12-2010, 11:55
اینقدر بازی لگ داشت که پاکش کردم. اینجوری اصلاً حال نمیداد. حیف نسخه های قبلی بازی نبود.
فعلاً دارم با NFS Hot Pursuit حال می کنم. خیلی حال میده

جادوگر جوان
02-12-2010, 12:32
مشخصات سیستمتون ؟؟؟
لپ تاپ
گرافیک 512 GeForce
رم 3 گیگ
هارد 320
ویندوز XP

استفاده از کرک نامناسب( کرک Skidrow استفاده کنید)
این کرک را از کجا گیر بیارم؟
راستش اول از من تا نصب کردم انگلیسی بود
بعدش گیر کرد کرکش رو عوض کردم گفتم شاید درست بشه بعد دیدم روسی حرف میزنه و باز هم گیر داره

SAMCRO
02-12-2010, 12:48
سلام !

اقا من بازی برام لگ نداره و روون اجرا می شه فقط مشکلم لودینگاشه ! طول می کشه ! فک کنم مششکل از سرعت هاردم باشه 5400 ه ! درسته ؟

armin_punisher6
02-12-2010, 13:18
بی زحمت لینک بهترین کرک این بازیرو میخواستم.

Spaniuly
02-12-2010, 14:21
توی مرحله هفتم فکر کنم اسم مرحله نامبرز باشه (اونجا که شهر شلوغ میشه قورباغه هفت تیر می کشه :31:) یه آهنگ توپ پخش می کنه اوپس اوپس هست... کسی لینک دانلودی از اون قطعه داره؟ خیلی باحاله... می خوام دانلودش کنم

tatu_mail
02-12-2010, 14:23
سلام دوستان
بازی برای من بدون مشکل فقط یه جاش باید کمک یارم کنم در رو باز کنم با دکمه F بعد که در باز میشه صفحه سیاه میشه دیگه
فکر کنم 4-5 مرحله باشه
برای کرکه؟
ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه
مرسی

B.3.S.T
02-12-2010, 14:26
سلام دوستان
بازی برای من بدون مشکل فقط یه جاش باید کمک یارم کنم در رو باز کنم با دکمه F بعد که در باز میشه صفحه سیاه میشه دیگه
فکر کنم 4-5 مرحله باشه
برای کرکه؟
ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه
مرسی
جواب شما فقط این میتونه باشه :

دوست عزیز اگر اون مرحله ای رو میگید که با دوستتون باید یک در رو حل بدین و داخل بشید(بعدش صدا میاد ونقطه مورد نظرتون هم دیده میشه تو تصویر سیاه) منظورتون هست که باید عرض کنم نیاز به هیچ آپدیتی نیست...همون مرحله رو از اول برو درست میشه

(این یک باگ از جانب خود بازی هست)

OSEN
02-12-2010, 15:46
توی مرحله هفتم فکر کنم اسم مرحله نامبرز باشه (اونجا که شهر شلوغ میشه قورباغه هفت تیر می کشه :31:) یه آهنگ توپ پخش می کنه اوپس اوپس هست... کسی لینک دانلودی از اون قطعه داره؟ خیلی باحاله... می خوام دانلودش کنم
منظورتون مرحله ای هست که هی باید از رو سقف و شیروونی بپریم دیگه ؟ درسته ؟! اگه آره ...منم میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قشنگترین آهنگش بود . اعصاب خوردکن ترین آهنگشم تو مرحله ی قایق سواری بود که وودز و اون یکی جلو وایساده بودن و باید ۴ تا هدف رو میزدیم . فکر کنم موزیک تیتراژ انتهایی هم بودش . واقعا آهنگ بدی بود:13: (به نظر من).

.

Gune Baxan
02-12-2010, 16:22

منظورتون مرحله ای هست که هی باید از رو سقف و شیروونی بپریم دیگه ؟ درسته ؟! اگه آره ...منم میخوام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قشنگترین آهنگش بود . اعصاب خوردکن ترین آهنگشم تو مرحله ی قایق سواری بود که وودز و اون یکی جلو وایساده بودن و باید ۴ تا هدف رو میزدیم . فکر کنم موزیک تیتراژ انتهایی هم بودش . واقعا آهنگ بدی بود:13: (به نظر من).

یه سر به اینجا بزنین:

neon_91
02-12-2010, 18:37

نمی دونم شاید این باشه

جادوگر جوان
02-12-2010, 19:03
تروخدا یکی هم کمک من کنه
مشکلم رو برطرف کنید ای اساتید

havas_1980
02-12-2010, 20:03
بالاخره پچ دوم و سوم بازی که در قالب یک فایل هستند و 20 نوامبر این پچ منتشر شده بود, کرکش هم عرضه شد.

Call of Duty: Black Ops Update 2 (دومین پچ بخش چند نفره)

CPU performance improvements
Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often
Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends

Call of Duty: Black Ops Update 3 (اولین پچ بخش تک نفره)

Zombie matchmaking improvements
Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
Fix for ADS while holding shift as a sniper

دریافت پچ به همراه کرک از آدرس های زیر: (هر دو یکی هستند)

hp-world
02-12-2010, 20:09
این پچ ها مشکل Lag بازی رو هم رفع می کنند ؟؟

Mr.Pooya
02-12-2010, 21:03
این پچ ها مشکل Lag بازی رو هم رفع می کنند ؟؟

بی دلیل نیستند بالاخره پچ مشکلات بازی رو حل میکنه دیگه. شما پچ رو نصب کن ضرر نداره.

همونطور که در توضیحات پچ نوشته شده کارایی CPU در بازی رو افزایش میده و ممکنه لگ شما برطرف بشه البته اگر لگ از نسخه بازی و کرک بازی نباشه.

morti18
02-12-2010, 21:25
سلام دوستان
من یک مرحله مونده به آخر گیر کردم ! میشه کمک کنید ؟
یکی مونده به آخر اون بابا از رخته خواب پامیشه و هی تلو تلو میخوره ! یک دفعه یکی از پشت یک مشت میزنه بهش و پخش زمین میشه و روش اسلحه میکشه ! همونجا وای میسته و بازی جلو نمیره ! هنگ هم نکرده !
نمیدونم مشکلش چیه !
با تشکر

havas_1980
02-12-2010, 21:29
سلام دوستان
من یک مرحله مونده به آخر گیر کردم ! میشه کمک کنید ؟
یکی مونده به آخر اون بابا از رخته خواب پامیشه و هی تلو تلو میخوره ! یک دفعه یکی از پشت یک مشت میزنه بهش و پخش زمین میشه و روش اسلحه میکشه ! همونجا وای میسته و بازی جلو نمیره ! هنگ هم نکرده !
نمیدونم مشکلش چیه !
با تشکرقبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.

توجه: آخرین پچ های بازی متاسفانه هنوزم این مشکل رو برطرف نمیکنه. تست شد.

Javadgenral
02-12-2010, 21:45
من توی این مرحله گیر کردم نمیدونید چی کنم ؟؟؟ اعصابم خورد شده ممنون

sirchicco
02-12-2010, 21:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن توی این مرحله گیر کردم نمیدونید چی کنم ؟؟؟ اعصابم خورد شده ممنون

باید بری سمت Target ها (همشون خونه هستن بغیر از یکی که یه تانکه) بعد 6 رو بزنی و هدف رو مشخص کنی تا هلیکوپتر بیاد بزنش

Javadgenral
02-12-2010, 22:04
سلام ممنون یه سوال دیگه جریان این چیه که اول بازی ما روی تخت هستیم و اون مرده کیه که برای ما حرف میزنه ؟؟ جریان چیه ؟؟ من دقیق داستان رو متوجه نشدم ...:31:

SAMCRO
02-12-2010, 22:17
سلام ممنون یه سوال دیگه جریان این چیه که اول بازی ما روی تخت هستیم و اون مرده کیه که برای ما حرف میزنه ؟؟ جریان چیه ؟؟ من دقیق داستان رو متوجه نشدم ...:31:
روی تخت ؟
اون مرده رو هم بعدا می فهمی ! :دي
ولی بازیش خیلی کوتاه بود ! حیف ! داشتم می رفتم تازه تو جو !

neon_91
02-12-2010, 22:21
ببینید در واقع وقتی که کاسترو شما را به دراگوویچ می دهد اون رو شما یه برنامه ریزی هایی انجام می دهد که رئیس جمهور خودتونو بکشین یه جورایی شست شوی مغزیت می کنه اونجا هم همین حرفارو می زنن و مثلا میگن میسون در مقابل این جور چیزا خیلی مقاومه.فقط یه حرفی می زنن که منم متوجه نمیشم اینکه دکتر استاینر می گه ما توانایی ترجمه کردن کدهارو رو میسون قرار دادیم.حالا من میگم اونا چرا باید این کارو بکنن رو میسون

golmohammadi
02-12-2010, 22:28
سلام
منم تمومش کردم
ولی در مجموع زیاد خوب نبود

ANAMORPH
02-12-2010, 22:45
لپ تاپ
گرافیک 512 GeForce
رم 3 گیگ
هارد 320
ویندوز XP

این کرک را از کجا گیر بیارم؟
راستش اول از من تا نصب کردم انگلیسی بود
بعدش گیر کرد کرکش رو عوض کردم گفتم شاید درست بشه بعد دیدم روسی حرف میزنه و باز هم گیر داره

دوست من شما از این فایل استفاده کن شاید جواب گرفتی
steam_api

کرک SKIDROW

آپدیت اول + کرک
13.8 MB

Javadgenral
02-12-2010, 23:07
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن توی این مرحله گیر کردم نمیدونید چی کنم ؟؟؟ اعصابم خورد شده ممنون

باید بری سمت Target ها (همشون خونه هستن بغیر از یکی که یه تانکه) بعد 6 رو بزنی و هدف رو مشخص کنی تا هلیکوپتر بیاد بزنش

داداش نمیشه ... درمورد تانک توضیع بده .... گیر کردم .... :41:

pasargaad1985
03-12-2010, 00:46
سلام
منم تمومش کردم
ولی در مجموع زیاد خوب نبود
سلام
منم نمومش کردم
ولی در مجموع زیاد خوب بود :)

نقطه قوتی که این مجموعه داشت،داستان یا سناریوی در حد سناریو فیلم یلی مثل باشگاه مشت زنی دیوید فینچر داشت.اگه فیلم رو دیده باشید،حتما به ارزش داشتان این بازی هم پی میبرید.باشگاه مشت زنی رتبه 17 از بین 250 فیلم برتر تاریخ سینما رو داره.

Javadgenral
03-12-2010, 12:43
ببخشید با چی مشخص کنم تانک رو بزنه ؟؟؟ چون من هرچی 6 رو میزنم اتفاقی نمی افته

neon_91
03-12-2010, 13:24

شما باید 6 رو بزنید بعد که بیسیم اومد target رو معلوم کنید(با کلیک چپ)هلی کوپتر بیاد دخلشو بیاره

Javadgenral
03-12-2010, 13:31
:18: بیسیم ؟؟؟ والا من دکمه کیبورد شکست ازبز 6 زدم ولی بیسیم نمیاد !!!!

neon_91
03-12-2010, 13:41
:18: بیسیم ؟؟؟ والا من دکمه کیبورد شکست ازبز 6 زدم ولی بیسیم نمیاد !!!!

شما کدوم مرحله رو میگی؟میشه یه عکسی بزارید؟:11:

Javadgenral
03-12-2010, 15:00
نه درست شد داداش عکس تو صفحه قبل هم گذاشتم ... درست بود میگفت من 6 بزنید من هرچی 6 رو میزدم چیزی نمیشد ولی از دکمه های بالای اسم ها 6 رو زدم درست شد و بیسیم کار کرد مرحله هم رد کردم ممنون

golmohammadi
03-12-2010, 16:31
در این بازی از assasins creed هم تقلید شده
و هم از کرایسیس

BBNHFAK
03-12-2010, 16:37
من یه مشکل با این بازی دارم
وقتی تنظیمات رو کمه کم میزارم که فوق العاده کند میشه ولی وقتی تنظیمات تا آخر میزارم کم میشه ولی بازم لگ میشه!!!! کسی میدونه مشکل از چیه؟؟؟
HP pavilion dv6 1225ee
core 2 duo T9600 2.8GHz
4GB ram
ATI HD 4650 2GB

matrix_3s
03-12-2010, 17:30
در این بازی از assasins creed هم تقلید شده
و هم از کرایسیس
از کجای اساسین تقلید شده؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arman665
03-12-2010, 17:34
از کجای اساسین تقلید شده؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتما اون قسمتی که هی از سقف میپرن این طرف و اون طرف رو میگن :27:

armin_punisher6
03-12-2010, 17:41
بی زحمت لینک بهترین کرک این بازیرو بدین.

afshin b
03-12-2010, 17:56
برای من داخل بازی صدا نداره ولی داخل منو اینا صدا داره، چیکار باید بکنم؟ مشکل از کرکه؟

narsis22
03-12-2010, 18:25
سلام به دوستان عزیز
من تو این مرحله میام و همینجا گیر میکنه بازی و دیگه هیچ حرکتی نمیکنه تا اینجا هیچ مشکلی نداشتم فقط همینجا تصویر ثابت میشه البته سیستم هنگ نمیکنه و میشه از بازی خارج شد به راحتی فقط تصویر ثابت میشه .از دوستان خواهش مکنم راهنمایی کنید عکسش رو هم گزاشتم.
گرافیگ : geforce 7300 gs
رم : 2g

mafr07
03-12-2010, 18:42
عجب بازی باحالی بود . من دو روزه تمومش کردم . انصافا که تری آرک گل کاشته . به نظر من از تمام سری های قبلیش قشنگتر بود . هم اینکه زود تموم نشد و هم اینکه برای اولین بار شخص اول بازی صحبت میکرد . از قسمت کشته شدن دیمیتری خیلی خوشم اومد.

راستی اگر دقت کرده باشید ؛ این بازی ادامه ی cod 5 بود

molaali
03-12-2010, 19:14
من این بازی رو خریدم دو تا dvd هست. بعد از نصب و ریختن کرکی که داخل دیسک بود. بازی بعد از گذشت دو دقیقه میاد بیرون و ادامه پیدا نمیکنه. فکر کنم مشکل از کرکش باشه. نظر شما چیه؟
اگه مشکل از کرکه لینک دانلود یه کرک خوب رو بدید
ممنون.

afshin b
03-12-2010, 19:27
برای من داخل بازی صدا نداره ولی داخل منو اینا صدا داره، چیکار باید بکنم؟ مشکل از کرکه؟
مشکلم حل شد، باید DirectX رو نصب میکردم.
ممنون از دوستان!

amirpers
03-12-2010, 22:03
بالاخره پچ دوم و سوم بازی که در قالب یک فایل هستند و 20 نوامبر این پچ منتشر شده بود, کرکش هم عرضه شد.

Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often

دوستان کسی این پچ آفلاین رو نگرفته ببینه مشکل لگ رو برطرف می کنه یا نه ؟

golmohammadi
03-12-2010, 22:59
این دموهای خسته کننده
که ترکیبی از عددها و ... هستند

این کنار سواحل و جنگلها و ... هم از کرایسیس تقلید شده
گرافیکش تازه فکر کنم نصف کرایسیس شده بد نیست

xzero
03-12-2010, 23:16
این دموهای خسته کننده
که ترکیبی از عددها و ... هستند

این کنار سواحل و جنگلها و ... هم از کرایسیس تقلید شده
گرافیکش تازه فکر کنم نصف کرایسیس شده بد نیست

عزیز من با کمال احترام باید بگم که این بازی کوچکترین ربطی به بازیهایی که گفتین نداره!

این عددها هم که نفهمیدم منظورتون چیه! ولی اگه منظورتون اون عدد 130000 در بازی assassin creed هست باید بگم که منظور اون عدد تاریخ 2012/12/21 هست که به عقیده ی عده ای پایان جهان هستش! اون اعداد توی black ops کجا و این عدد کجا!:27:

پس به عقیده ی شما هر بازی که توش سواحل و جنگل داره تقلید از کرایسسه؟! پس دیگه بازیسازها نباید تو بازیهاشون از سواحل و جنگل استفاده کنن چون تقلید از کرایسس به حساب میاد؟!!
این گفته ی شما زمانی درسته که مثلا طراحی ظاهری درختها و بافتها هم به شکل کرایسس ساخته شده باشه!

masoudtr
03-12-2010, 23:31
کسی میتونه داستان بازی را کامل توضیح بده؟

Masoud 206-16v
03-12-2010, 23:32
دوستان من اون مرحله ای هستش که بعد از تلو تلو خوردن تمام میشه و سوار ی هلیکوپتر هست و به ی ناو باید تیر اندازی و موشک بزنه گیر کردم ، تمام گزینه های که روی عرشه ناو هستن رو میزنم و بعد ی هلیکوپتر میاد . هرچه بهش تیر و موشک میزنم هیچ فایده نداره،ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر

shaaheen
04-12-2010, 09:38
این بازی هم تموم شد.مثل modern warfare ها شاهــــکار بود به نظر من.هیچی کم نداشت.از نظر گرافیک،گیم پلی،داستان... همه چی بی نظیر بود.الآنم میرم سر قسمت zombies.فقط کسی میدونه قسمت سوم zombies چجوری unlock میشه؟

mafr07
04-12-2010, 09:55
هر چند که کرایسیس و اساسین بازی های قشنگی هستند ؛ اما حالا حالا ها کار داره تا بتونن به گرد پای سری های cod برسن

havas_1980
04-12-2010, 10:15
دوستان کسی این پچ آفلاین رو نگرفته ببینه مشکل لگ رو برطرف می کنه یا نه ؟
این پج همه جوره رفتار کرده اون طور که از دور و بر گفته شده... کسانی بودن که گفتن هیچ تفاوتی رو احساس نکردن بعد از نصب پچ. کسانی هم بودن که گفتن زده کار رو بدتر کرده!
مشخصه که بازم پچ برای رفع مشکلات خواهیم داشت...

دوستان من اون مرحله ای هستش که بعد از تلو تلو خوردن تمام میشه و سوار ی هلیکوپتر هست و به ی ناو باید تیر اندازی و موشک بزنه گیر کردم ، تمام گزینه های که روی عرشه ناو هستن رو میزنم و بعد ی هلیکوپتر میاد . هرچه بهش تیر و موشک میزنم هیچ فایده نداره،ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر
یه خورده باید بیشتر بزنین. خوشبختانه این قسمت از بازی باگی نداره.

این بازی هم تموم شد.مثل modern warfare ها شاهــــکار بود به نظر من.هیچی کم نداشت.از نظر گرافیک،گیم پلی،داستان... همه چی بی نظیر بود.الآنم میرم سر قسمت zombies.فقط کسی میدونه قسمت سوم zombies چجوری unlock میشه؟برای باز کردن Dead Ops Arcade, هنگامی که در منوی بازی هستین کلید Space رو باید چند بار پشت سر هم بزنین تا از صندلی کنده بشین. بعد برین جلوی کامپیوتری که پشت سرتونه و عبارت DOA رو تایپ کنین...

Javadgenral
04-12-2010, 12:55
سلام برای چی بخش زامبی ها و مولتی پلیر برای من غیرفعال هست روش که میرم خطا میره .... حتی وقتی وصل نت میشم !!!

matrix_3s
04-12-2010, 12:58
سلام برای چی بخش زامبی ها و مولتی پلیر برای من غیرفعال هست روش که میرم خطا میره .... حتی وقتی وصل نت میشم !!!

احتمالا مشکل از کرک هستش

kurosh08
04-12-2010, 13:01
لینک مدیافایر آپدیت جدید:

Javadgenral
04-12-2010, 13:37
با اپدیت جدید مشکل مولتی پلیر و کرک هم رفع میشه یا نه ؟؟؟

Masoud 206-16v
04-12-2010, 13:54
من هم همین الان تمومش کردم،بازی فوق العاده ای بودش(از کیلزون2 ) که روی pS3 بازی کرده بودم هم واسم جذابیت بشیتری داشت داشت.
عالـــــــــــــــی...:10:

aban366
سلام من این پچ جدید رو گرفتم و نصب کردم فکر میکنم بازی رون تر از قبل اجرا میشه اما بازم نمیشه مولتی بازی کرد و میگه سرور خوابیده و بعدا امتجحان کنین البته تو قسمت زامبی چون در قسمت مولتی اصلا از بازی خارج میششه
اینم بگم که قبل این هم من رون بازی رو اجرا میکردم اما الان رونتر شده مشخصات سیستمم تو امضائم هستش

Amirwwe619
آقا یه نفر داستان بازی رو به زبون ساده بگه :D

جادوگر جوان
بچه ها من بازی رو که فعال میکنم سیستم هنگ میکنه و این پیغامو میده

Javadgenral
04-12-2010, 14:07
DirectX رو باید نصب کنی یا اپدیت کنی فکر کنم .

hesam_g59
04-12-2010, 14:24
سلام به دوستان عزیز
من تو این مرحله میام و همینجا گیر میکنه بازی و دیگه هیچ حرکتی نمیکنه تا اینجا هیچ مشکلی نداشتم فقط همینجا تصویر ثابت میشه البته سیستم هنگ نمیکنه و میشه از بازی خارج شد به راحتی فقط تصویر ثابت میشه .از دوستان خواهش مکنم راهنمایی کنید عکسش رو هم گزاشتم.
گرافیگ : geforce 7300 gs
رم : 2g

منم الان رسیدم به همین جا... وایساد... چرا؟؟
با کرک احتمال داره رفع بشه؟

masoudtr
04-12-2010, 14:52
از این اپدیت هایی که معرفی کردین و 15 مگ بود چجو باید استفاده کرد؟

جادوگر جوان
04-12-2010, 14:53
DirectX رو باید نصب کنی یا اپدیت کنی فکر کنم نصب هست ولی این ارور رو میده

hesam_g59
04-12-2010, 15:14
با پچ هم رفع نشد.... عجیبه !!! :18:

HADI ONLY
04-12-2010, 15:42
با سلام لطفا یکی کمک کنه
تو یه جایی که به نظر اولین مرحله از ویتنام باشه, توی مسیر حرکت یه لشکر ویتنامی از روبه رو میان, و کاری که میگه بکنی اینه:
push back the NVA
ولی من هر چی دشمن رو میکشم بازم میان و تموم نمیشن وقتی هم که به دل دشمن می زنم در جا کشته میشم چون هیچ راهی از بین دشمن وجود نداره.
میخواستم ببینم کسی از بچه ها احیانا این مرحله رو رد کرده و اگه رد کرده باید چی کار کرد ؟

Javadgenral
04-12-2010, 15:51
با پچ هم رفع نشد.... عجیبه !!! :18:

وایییییییییییییی
منم به همینجا رسیدم بازی گیر کرد ... ببینید صدا و اهنگ رد میشه ولی طرف ایستاده ....:31::27:
کسی نمیدونه جریان چیه ؟؟؟:18:

hellbrain666
04-12-2010, 16:27
سلام
من هم بعد مدتی بازی رو نصب کردم اما اولای مرحله با صفحه سیاه مواجه میشم
سیو هم نمیشه!

R O O T
04-12-2010, 16:38
وایییییییییییییی
منم به همینجا رسیدم بازی گیر کرد ... ببینید صدا و اهنگ رد میشه ولی طرف ایستاده ....:31::27:
کسی نمیدونه جریان چیه ؟؟؟:18:

قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.

Javadgenral
04-12-2010, 17:32
بنده نیز بازی رو تموم کردم .... خدایی بازی زیبایی بود
دست سازندگانش درد نکنه ... :40:
قدرت امریکا رو حال کردید ؟

narsis22
04-12-2010, 17:57
مثله اینکه شانسیه منکه همه اینکارارو کردم از فول اسکرین دراووردم بازم فرقی نکرد.10بار رفتم نشد

aban366
04-12-2010, 18:46
مثله اینکه شانسیه منکه همه اینکارارو کردم از فول اسکرین دراووردم بازم فرقی نکرد.10بار رفتم نشد
1- تنظیمات رو به پائین ترین حد بیار
اگه باز نشد
2- کارتت رو اپدیت کن
بازم نشد ............البته فکر کنم ویندوزت هم ایکس پی هستش چون این رو اکثرا بچه هائی مواجه شدن که رو ایکس پی بازی کردن وگرنه من خودم بدون مشکل رد شدم روویندوز هفت

matrix_3s
04-12-2010, 18:59
من هم همون وقتی که بازی منتشر شد بازیو گرفتم ولی تا حالا وقت نکرده بودم بازی رو تموم کنم که بالاخره موفق شدم.
این سری هم مثل سری های قبل جذاب و هیجان انگیز بود و گرافیک بهتری از نسخه ی قبلی داشت (به نظر من)
( به جز : افکت آتیش رو که ضعیف کار کرده بودن بعضی جا ها هم دود خیلی ابتدایی ساخته شده بود .......بعضی از تکسچر ها هم کیفیت پایینی داشتند...
در کل بازی زیباییه که چند تا ایراد کوچیک مشکلی نیست و ارزش چند بار بازی کردن رو داره.......

mafr07
04-12-2010, 19:45
1- تنظیمات رو به پائین ترین حد بیار
اگه باز نشد
2- کارتت رو اپدیت کن
بازم نشد ............البته فکر کنم ویندوزت هم ایکس پی هستش چون این رو اکثرا بچه هائی مواجه شدن که رو ایکس پی بازی کردن وگرنه من خودم بدون مشکل رد شدم روویندوز هفت

سیستم من و پسر عموم هم یکی ولی ویندوز من سون مال اون اکس پی . من بازی رو راحت تموم کردم ولی مال پسر عموم همون جا ایستاد وجلوتر نرفت

saeed_136915
04-12-2010, 19:51
کسی می دونه توی مولتی پلیر چجوری میشه دو تا اسلحه برداشت؟؟ منظورم کلت نیست مثلا AK47 و AUG ??

amirpers
04-12-2010, 20:15
من هم این پچ 2 و 3 رو گرفتم و مشکل لگ همچنان پابرجاست.

OSEN
04-12-2010, 20:33
با تشکر
تا فردا صبح هم به بنه ی هلیکوپتر شلیک کنی ، خش هم بش نمیفته :31:. چنتا تیر و موشک به ملخ بالا سرش(جایی که نوشته Target) بزن، به فنا میره :27:.

با سلام لطفا یکی کمک کنه
تو یه جایی که به نظر اولین مرحله از ویتنام باشه, توی مسیر حرکت یه لشکر ویتنامی از روبه رو میان, و کاری که میگه بکنی اینه:
push back the NVA
ولی من هر چی دشمن رو میکشم بازم میان و تموم نمیشن وقتی هم که به دل دشمن می زنم در جا کشته میشم چون هیچ راهی از بین دشمن وجود نداره.
میخواستم ببینم کسی از بچه ها احیانا این مرحله رو رد کرده و اگه رد کرده باید چی کار کرد ؟
اون مرحله نباید یه جا وایسی . هی باید از خاکریز بری پایین و هی از چپ و راست سنگر عوض کنی و دخل ویتنامی ها رو بیاری و همینجور با سنگر عوض کردن برسی به پایین تا چک پوینت بده بت . (اول برو پایین سمت راست رو پاکسازی کن و بعد برو روبرو (بعد از وودز) و داخل سنگر سمت چپ و بعد پایین و ...)
مرحله ی سخت و نفس گیریه لامصب :8:.

.

kane32
04-12-2010, 20:52
با سلام لطفا یکی کمک کنه
push back the NVA

داداشی تو اون مرحله باید چند تا بشکه که روش مواد منفجره بسته شدرو بندازی تو خاک ریز دشمن تا محل پاکسازی بشه و بری جلو من خودم همینطور ردش کردم

mosolim
04-12-2010, 23:03
سلام
دوستان من بازی رو تازه گرفتم ( البته یه دور قبلا رو 360 تمومش کردم ) چندتا مشکل برام پیش اومده خواهش مندم راهنمایی کنید.
اول اینکه بازی من صدا نداره و این مربوط به داخل بازی میشه یعنی زمانی که بازی میاد بالا و یا زمانی که مراحل لود میشه صدا دارم اما بلافاصله پس از شروع مرحله دیگه صدا ندارم.
دوم اینکه من با وجود ریختن پچ 1 ( البته فکر کنم دو و سه هم داره ) همچنان لگ دارم و بازی بد جور روی اعصابه . من چون تو تاپیک نبودم میخواستم بدونم که برای این مشکل راه حل اساسی پیدا شده که کلا مشکل رو برطرف کنه؟
و سومین سوالم اینه که میشه این بازی رو به صورت آنلاین بازی کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر...

شـیـفــو
04-12-2010, 23:18
سلام
دوستان من بازی رو تازه گرفتم ( البته یه دور قبلا رو 360 تمومش کردم ) چندتا مشکل برام پیش اومده خواهش مندم راهنمایی کنید.
اول اینکه بازی من صدا نداره و این مربوط به داخل بازی میشه یعنی زمانی که بازی میاد بالا و یا زمانی که مراحل لود میشه صدا دارم اما بلافاصله پس از شروع مرحله دیگه صدا ندارم.
دوم اینکه من با وجود ریختن پچ 1 ( البته فکر کنم دو و سه هم داره ) همچنان لگ دارم و بازی بد جور روی اعصابه . من چون تو تاپیک نبودم میخواستم بدونم که برای این مشکل راه حل اساسی پیدا شده که کلا مشکل رو برطرف کنه؟
با تشکر...
منم دقیقا همین مشکل دارم

xero.1992
04-12-2010, 23:26
سلام
با تشکر...

مشکل صدا احتمال زیاد از DirectX ، حتما حتما باید نسخه آخرش رو نصب کنی
مشکل لگ هم بگیر نگیر داره، مثلا برای 10 15 درصد بچه های این تاپیک بازی درست بود اما برای بقیه لگ داشت از جمله بنده البته باید با نصب آپدیت 2 و 3 خیلی بهتر بشه
نه آنلاین نمیشه بازی کرد مگه کشکه :31: همین مولتیش رو هم با بدبختی میشه اورد

اگر به چندین صفحه قبل هم نگاه کنید کلی از بچه ها بودند که مشکل شما رو داشتند :46:

hesam_g59
05-12-2010, 00:04
مرسی از دوستی که گفت صفحه رو از فول اسکرین در بیار.... اون مرحله رد شد و بازی تموم شد
نتیجه گیری شخصی :
از لحاظ داستان..جالب بود.. اینکه به جای چند نفر بازی میکردی
گرافیک فوق العاده بود.... مخصوصا تجربه مکانهای مختلفاز جمله زیر آب.. گازهای سمی .. و .....
ولی.. با همه این خوبی ها.. من ورژنهای قبلی رو به این ترجیح میدم...
به نظرم هم خیلی اکشن تر بودن.. و هم آدرنالین خون رو به بشدت بالا میبردن
من توی این نسخه.. مرحله سختی که منو به زحمت بندازه ندیدم راستش.. ( البته غیر از نبرد با زامبی ها :)) )
ولی بازم منتظر نسخه های بعدیش میمونم

metana
05-12-2010, 00:07
من بازیو تمام کردم. اوایل چرت بود. اما سه مرحله آخر خوب بود. در کل خط داستان( اتفاقی که برای Mason افتاد) خوب بود فقط. اما داستان کلی هم بیخود بود!

من تو حالت سخترینش(اسمشو یادم رفت...!) تونستم حدود 12-13 ساعته تمامش کنم.

منم تو یکی از مراحل یه مشکلی داشتم. تا یه جایی رفتم، بعد سیو کردم اومدم بیرون. بعدا که Resume کردم صفحه شطرنجی شد. هرکار کردم خوب نشد. مجبور شدم  مرحله رو از اول برم.

M3HRD@D
05-12-2010, 00:33
دوستان بازی رو نصب کردم ولی به مشکل خوردم و روون بازی نمیکنه خیلی تیک میزنه آپشن رو هم بالا پایین کردم ولی درست نشد چیکار کنم
لطفا راهنماییم کنید سیستمم هم سیستم بالایی هست
باتشکر:11:

mafr07
05-12-2010, 00:53
من بازیو تمام کردم. اوایل چرت بود. اما سه مرحله آخر خوب بود. در کل خط داستان( اتفاقی که برای Mason افتاد) خوب بود فقط. اما داستان کلی هم بیخود بود!.

با احترام به نظر شما؛ اگر کمی مطالعه در مورد جنگ سرد داشته باشید متوجه می شوید که داستان این بازی به مراتب جذاب تر از سری های قبل است؛در ضمن آمار فروش این بازی نشان دهنده ی کیفیت و جذابیتش است

xero.1992
05-12-2010, 00:58
دوستان بازی رو نصب کردم ولی به مشکل خوردم و روون بازی نمیکنه خیلی تیک میزنه آپشن رو هم بالا پایین کردم ولی درست نشد چیکار کنم
لطفا راهنماییم کنید سیستمم هم سیستم بالایی هست

دقیقا صفحه قبل رو می خوندی جواب اونجا بود، به طور کلی راهی برای درست کردنش نیست اما میشه بهترش کرد...

M3HRD@D
05-12-2010, 01:05
دقیقا صفحه قبل رو می خوندی جواب اونجا بود، به طور کلی راهی برای درست کردنش نیست اما میشه بهترش کرد...
سلام دوست عزیز بنده که از خوندن صفحه قبل چیزی دستگیرم نشد
اگه میشه راهنماییم کنید

جادوگر جوان
05-12-2010, 10:27
کسی نمیدونه DirectX را چطوری اپدیت کنم؟

mosolim
05-12-2010, 10:47

سلام
شما باید دایرکس جون 2010 رو بریزید به این میگن اپدیت کردن دایرکس.

xero.1992
05-12-2010, 13:21

یه سرچ ساده کن لینکشو راحت از سایت مایکروسافت پیدا می کنی...

denzelmovie
05-12-2010, 14:49
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی اصلا صدا نداره فقط توی فیلمهاش صدا هست
توی بازی اصلا صدا نداره
از ویندوز 7 هم استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

mosolim
05-12-2010, 15:01
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی اصلا صدا نداره فقط توی فیلمهاش صدا هست
توی بازی اصلا صدا نداره
از ویندوز 7 هم استفاده میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز منم همین مشکل رو داشتم با آپدیت دایرکس درست شد.

golmohammadi
05-12-2010, 15:37
چقدر ایرادات داشته این او پی اس
مال من تو دموها اونجای شکستگی صدا داشت
و صدا اکثرا قطع میشد و کلا اشکالاتی داشت
فکر کردم ایراد از مال خودم یا سیستممه
بعد یکی از دوستام هم گفت این مشکلو داره

hamed30
05-12-2010, 16:22
چقدر ایرادات داشته این او پی اس
مال من تو دموها اونجای شکستگی صدا داشت
و صدا اکثرا قطع میشد و کلا اشکالاتی داشت
فکر کردم ایراد از مال خودم یا سیستممه
بعد یکی از دوستام هم گفت این مشکلو داره
من تواین نسخه این مشکل رو نداشتم ولی تو COD world at war چرا دقیقا یه همچین مشکلی وجود داشت،فکر کنم این treyarch دیگه COD نسازه بهتر باشه همون infinity ward بره تو کارش کافیه.

Hunter lord
05-12-2010, 16:45
من تواین نسخه این مشکل رو نداشتم ولی تو COD world at war چرا دقیقا یه همچین مشکلی وجود داشت،فکر کنم این treyarch دیگه COD نسازه بهتر باشه همون infinity ward بره تو کارش کافیه.

حرف دل من رو زدی دوست عزیز !

golmohammadi
05-12-2010, 17:54
یه بارم تو یه مرحله گیر کردم
یه جایی بعداز دومیی کوچیک همه جا تاریک شد
فقط اون علامت پائیتن و راست صفحه هست میگه چی تو دستته اونا را میدیدم و علامت متر که تا هدف بعدی باید میرفتم
اولش فکر کردم اینم جزئی از مرحله هست
ولی هر کاری کردم نتونستم ردش کنم
خلاصه گیم را بستم و از اول مرحله اومدم
بعد دیدم نه بابا همه جا روشنه
این یک باگ بود

hamed30
05-12-2010, 19:17
یه بارم تو یه مرحله گیر کردم
یه جایی بعداز دومیی کوچیک همه جا تاریک شد
فقط اون علامت پائیتن و راست صفحه هست میگه چی تو دستته اونا را میدیدم و علامت متر که تا هدف بعدی باید میرفتم
اولش فکر کردم اینم جزئی از مرحله هست
ولی هر کاری کردم نتونستم ردش کنم
خلاصه گیم را بستم و از اول مرحله اومدم
بعد دیدم نه بابا همه جا روشنه
این یک باگ بود
هی زدند تو سر MOH وایراد گرفتن ازش و گفتن باگ داره وصبر کنیم تا COD بیاد ،اینم از COD من خودم با سری بازیCOD خیلی حال میکردم ولی این سری رو فکرکنم 4 مرحلش رو نرفتم ولی MOH رو سه بار تاآخرش رفتم هنوزم گاه وبیگاه یه تک مرحلش رو میرم .صدا گذاری و نورپردازیش عالیه ،به گرافیک بی جونش جون میده.

آریا ایرانی
05-12-2010, 21:18

این Patch معتبره؟
تو تارنماهای خارجی بازی اسمی ارزش نیست؟ کار چینی ها نباشه؟!!!؟
دستگاه مون بهم نریزه؟

xero.1992
06-12-2010, 00:05
ین Patch معتبره؟
تو تارنماهای خارجی بازی اسمی ارزش نیست؟ کار چینی ها نباشه؟!!!؟
دستگاه مون بهم نریزه؟

من خیلی وقته اینرو نصب کردم، درسته آقا حالشو ببر...

kurosh08
06-12-2010, 08:36
اینقدر بازی لگ داره که آدم حالش بهم میخوره.
دموهای بازی هم هی صداش قطع و وصل میشه. بازی سراسر ایراده.
الان روی سیستمم Call of duty 2 نصبه. گرافیکش رو تا آخر بالا بردم. عجب بازی قشنگی بود انصافاً. حس میکنم گرافیکش در بعضی مواقع از COD 7 هم بهتره!!!

xzero
06-12-2010, 10:56
الان روی سیستمم Call of duty 2 نصبه. گرافیکش رو تا آخر بالا بردم. عجب بازی قشنگی بود انصافاً. حس میکنم گرافیکش در بعضی مواقع از COD 7 هم بهتره!!!

اره ! یادش بخیر ! یه سیستم در پیتی داشتیم که باهاش اینو بازی میکردیم!

من شخصا بهترین بازی اول شخصی که تا به حال انجام دادم همین call of duty 2 بود! چه خاطراتی باهاش داشتیم !

Javadgenral
06-12-2010, 11:19
COD 1 هم عالی بود نخسه PC
چقدر بازی کردیم خدایی همه نخسه های COD عالی هستند

kurosh08
06-12-2010, 11:43
COD 1 هم عالی بود نخسه PC
چقدر بازی کردیم خدایی همه نخسه های COD عالی هستند

البته COD1 که جای خودش رو داره.
برای من خاطره انگیزترین بازی Call of Duty 1 هستش. مخصوصاً مرحله کشتی که با کاپیتان پرایس مخفیانه وارد کشتی میشیم. بچه ها یادشون هست؟؟؟؟؟ کاپیتان پرایسی بود:40: خدایی اون مرحله از هر چی Call of Duty 10 هم بهتره :10:الان که دارم اینو میگم اشک از چشمانم جاریه :11: همین الان نصبش میکنم و میخوام یه ضرب تا آخرشو برم :18:
بازی نبود که :40: یه اثر هنری بود :8:

Vahid67
06-12-2010, 13:29
دوستان واسه من ارور Directx میده و این ارور مربوط به پک 43 هستش سرچ کردم چیزی پیدا نشد کسی لینک این پکو داره؟؟

ویرایش : پیدا کردم...

parsa5564
06-12-2010, 13:33
دوستان واسه من ارور Directx میده و این ارور مربوط به پک 43 هستش سرچ کردم چیزی پیدا نشد کسی لینک این پکو داره؟؟

شما برید جایی که بازی رو نصب کردید از مسیر زیر دایرکت ایکس رو نصب کنید

Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX

Vahid67
06-12-2010, 13:48
بالاخره بعد 12-13 روز دانلودش تموم شد و مهمتر از همه لینک هایی که دانلود کردم تا اونجایی که بازی کردم هیچ مشکلی نداشت ... خدا رو شکر :31: وگرنه بعد از 7.2GB دانلود اگر خراب در میومد من ......
واسه بچه هایی که میخوان دانلود کنن میتونن برن اینجا

nois3
06-12-2010, 14:33
برای من خاطره انگیزترین بازی Call of Duty 1 هستش. مخصوصاً مرحله کشتی که با کاپیتان پرایس مخفیانه وارد کشتی میشیم. بچه ها یادشون هست؟؟؟؟؟ کاپیتان پرایسی بود:40: خدایی اون مرحله از هر چی Call of Duty 10 هم بهتره :10:الان که دارم اینو میگم اشک از چشمانم جاریه :11: همین الان نصبش میکنم و میخوام یه ضرب تا آخرشو برم :18:
این طور که شما داری تعریف میکنی‌،دهانم آب افتاد.:31::20:منم می‌خوام
(چند سی‌دی هست)؟
لینک دانلود نداری بذاری ما هم بازی کنیم؟

Vahid67
06-12-2010, 17:43
این طور که شما داری تعریف میکنی‌،دهانم آب افتاد.:31::20:منم می‌خوام
(چند سی‌دی هست)؟
لینک دانلود نداری بذاری ما هم بازی کنیم؟

لینک دانلود توی دو پست پست بالاتر گذاشتم...

داستانش واقعا عالیه من الان رسیدم به مرحله ویتنام ... گرافیکشم خیلی خوبه الان حدود 3-4 ساعته دارم بازی میکنم خیلی باحاله....

HoJJaT_007
06-12-2010, 18:57
مگه تو Call Of Duty 1 کاپیتان پرایس بودش ؟!
اون که COD 4 بودش نه 1 . 1 اصلا جنگ جهانی بود .

اینم 10 نیست 7 میشه .:31:

Javadgenral
06-12-2010, 19:10
برای من خاطره انگیزترین بازی Call of Duty 1 هستش. مخصوصاً مرحله کشتی که با کاپیتان پرایس مخفیانه وارد کشتی میشیم. بچه ها یادشون هست؟؟؟؟؟
درسته خیلی جالب بود ولی وقتی یادم میاد چقدر توی این مرحله گیرکرده بودم اعصابم خورد میشه ...

joe_satriani
06-12-2010, 19:12
سلام
من امروز نصبش كردم :31:
چقد بازيه سختيه :31:
من كه call of duty رو دو روزه تموم ميكردم هنوز يه مرحله از اين يكي رو هم نتوسنتم رد كنم

HoJJaT_007
06-12-2010, 19:45
سلام
من یه سیستم نسبتا ضعیف دارم که به شهر زیره
Intel 3.06 GHZ HT
2 GB of RAM
Geforce 8600
MW 2 & 1 رو بدون هیچ مشکلی با تنظیمات بالا اجرا کردم .

ولی رو این یکی مشکل دارم . کلا با کم ترین تنظیماتم FPS بسیار پایینه . در حد 5-6 که اصلا نمیشه بازی کرد .
با این سیستم Medal Of Honor و NFS HP رو بدون هیچ مشکلی با تنظیمات متوسط مایل به خوب اجرا کردم . مشکل چیه ؟

فکر نکنم سیستمم در حدی ضعیف باشه که نتونه اینو اجرا کنه . با این من از GTA IV 20 تا فریم میگرفتم .

xero.1992
06-12-2010, 20:00
با این سیستم Medal Of Honor و NFS HP رو بدون هیچ مشکلی با تنظیمات متوسط مایل به خوب اجرا کردم . مشکل چیه ؟

کلا این اشکال برای بیشتریا هستش، کاریشم نمیشه کرد فقط میشه بهترش کرد اونم با نصب آخرین آپدیت هاش..

HoJJaT_007
06-12-2010, 20:06
میشه لینک آپدیتشو بدی ؟ این نشون میده موتور بازی احتمالا از سیستم استفاده بهینه رو نمیکنه . خودمونیما Infinity Ward بهتر نبود ؟

vahidgame
06-12-2010, 20:54
من واقعا لذت می برم که میانگین امتیاز بازی در metacritic الان 8.3 هستش :31:
البته برای پی سی این امتیازه. برای کنسول یکمی بالاتره...
حالا هی باز آخر سال بیاید بگید بهترین بازی سال بود و از این حرفا!! :31: امیدوارم امسال سیستم انتخاب بهترین بازی سال در اینجا یکمی تغییر کنه وگرنه من تحریمش می کنم :31: زشته این آمارو به سایت های خارجی نشون بدید می خندن :38: جالبه این mw2 که پارسال از نظر کاربرای سایت ما بهترین بازی سال پی سی شد از نظر خیلی از سایت ها مثل گیم اسپات و IGN حتی جزو کاندید های بهترین بازی سال پی سی هم نبود! :21:
در آخر این عکسو هم ببینید حالشو ببرید :31: :

HoJJaT_007
06-12-2010, 21:00
کلا ببین MW 2 یه چیز دیگه بود . این بازی یه سری ضعف داره با اینکه فقط 5 دقیقه بازی کردم متوجه شدم . داستانش یکم گیج کنندس و مطمئنا با بازی هایی که امسال اومده فکر نکنم بهترین بازی سال بشه .

vahidgame
06-12-2010, 21:04
کلا ببین MW 2 یه چیز دیگه بود . این بازی یه سری ضعف داره با اینکه فقط 5 دقیقه بازی کردم متوجه شدم . داستانش یکم گیج کنندس و مطمئنا با بازی هایی که امسال اومده فکر نکنم بهترین بازی سال بشه .

بهترین بازی سال که هیچی حتی بهترین شوتر سال هم به هیچ وجه نمی تونه بشه
ولی ما ایرانی ها کلا cod هر چی باشه میگیم فوق العاده ست!
کلا یه سری بازی ها رو بیش از اندازه بزرگ می کنیم

HoJJaT_007
06-12-2010, 21:17
ببین این بازی ضعف های زیادی داره . مثلا همون که میگن با سیستم i7 و gpu بسیار بسیار خفن که gta iv یا بازی های بسیار سنگین تر مثل Crysis روی Ultra High اجرا میکنه تو این بازی افت فریم داشتن حتی با رزولیشن 800*600 :13:

ضعف بازیه . یکم دیرتر عرضش میکردن بهتر بودا . ماشاالله پچ و کرکام که هر کدوم یه چیزو غیر فعال میکنه . یکی زامبی یکی یه چیز دیگه .
خود شرکتشم که میگن آپدیتی چیزی نداده .

یکی لطف کن بهترین پچ + کرک موجود که این مشکل هنگ کردن و fps رو بده . ممنون میشم

Javadgenral
06-12-2010, 21:46
بازی روی سیستم های عالی هم توی مرحله اخری قبل از شروع مرحله که از روی تخت بلند میشیم برای خودم و بعضی دوستان گیر کرد و باید صفحه رو از فول اسکرین در می اوردی .... اینم یه باگ ولی در کل بازی خوبی بود

miladddd
06-12-2010, 22:23
اینایی که میگید باگ هستن
تازه من این باگهارو فقط تو seven داشتم
تو xp هیچ مشکل با بالاترین جزئیات نداشتم
سیستمم هم خیلی خفن نبود
در ضمن بهترین باز شوتر امسال، حداقل برای pc بازی نیست جز همین بازی:5:

HoJJaT_007
06-12-2010, 22:55
آخر سر کسی پچ + کرک رو ندادا .

alpha007
06-12-2010, 23:05
این زامبی رو چیکارش کنم فعال شه؟
شاید قبلا پرسیده باشن ولی زیر و رو کردن این تاپیک خودش صبر ایوب میخواد...

hadi h
06-12-2010, 23:40
این زامبی رو چیکارش کنم فعال شه؟
شاید قبلا پرسیده باشن ولی زیر و رو کردن این تاپیک خودش صبر ایوب میخواد...

بیا داداش :31:

اینو simorgh_m3 جون تو صفحه ی 122 گذاشته بود :46:

Vahid67
06-12-2010, 23:40
مرحله ویتنام چقدر سخت بود کلی مردم تا تونستم ردش کنم.............:18:

kurosh08
07-12-2010, 08:37
مرحله ویتنام چقدر سخت بود کلی مردم تا تونستم ردش کنم.............:18:

توی مرحله ویتنام خیلی افت فریم داشتم. تقریباً وسطای مرحله بودم که از بازی خارج شدم و بازی رو پاک کردم :18:
این مرحله ویتنام خیلی مضخرف بود. مثل مور و ملخ آدم میومد. از بازی ناامید شدم :19:

یکی از دوستان پرسیده بود که توی COD 1 کاپیتان پرایس بود؟؟؟؟
باید خدمتتون عرض کنم که کاپیتان پرایس توی نسخه شماره 1 بازی بود و حضور پر رنگی داشت. هر کی COD1 رو بازی نکرده بهش پیشنهاد میکنم که حتماً بازی رو تهیه کنه و ازش لذت ببره. مطمئن باشین از COD7 قشنگ تره. بازیش 2 تا CD بود با Setup ارجینال و شماره سریال. (فکر کنم توی اینترنت لینک دانلودش باشه)
COD2 هم اگه کسی بازی نکرده حتماً بازی کنه. COD2 یه شاهکار به تمام معناست. کاپیتان پرایس هم داره.

mohammad_s7201
07-12-2010, 10:19
دوستان من مونيتورم 19 اينچ وايد هستش، وقتي ميرم تو بازي دو طرف سمت چپ و راست يه نوار باريك سياه مياد
از كجا بايد درستش كنم؟
تو قسمت resolution هم رفتم هرچي تغيير ميدم فرقي نميكنه

HADI ONLY
07-12-2010, 10:47
سلام دوستان
من بازی رو تمام کردم . بعد از اتمام بازی سریع می ره توی جایی که باید زامبی بکشیم . حالا وقتی خارج شدم از بازی دیگه نمی تونم برم تو زامبی و باید مرحله آخر رو دوباره برم ؟ کسی می دونه چطوری میشه رفت ؟

mafr07
07-12-2010, 11:02
یکی از دوستان پرسیده بود که توی COD 1 کاپیتان پرایس بود؟؟؟؟
باید خدمتتون عرض کنم که کاپیتان پرایس توی نسخه شماره 1 بازی بود و حضور پر رنگی داشت. هر کی COD1 رو بازی نکرده بهش پیشنهاد میکنم که حتماً بازی رو تهیه کنه و ازش لذت ببره. مطمئن باشین از COD7 قشنگ تره. بازیش 2 تا CD بود با Setup ارجینال و شماره سریال. (فکر کنم توی اینترنت لینک دانلودش باشه)
COD2 هم اگه کسی بازی نکرده حتماً بازی کنه. COD2 یه شاهکار به تمام معناست. کاپیتان پرایس هم داره.

بابا مشتی ایناهای که گفتی mw1 و mw2 هستند که میشه cod4 و cod6 که در سالهای 2007 و 2009 عرضه شدن در صورتی که cod1 حدود 4_5 سال قبل از اینها عرضه شده بود و مربوط میشد به جنگ جهانی دوم

nois3
07-12-2010, 11:16
دوستان من مونيتورم 19 اينچ وايد هستش، وقتي ميرم تو بازي دو طرف سمت چپ و راست يه نوار باريك سياه مياد
از كجا بايد درستش كنم؟
تو قسمت resolution هم رفتم هرچي تغيير ميدم فرقي نميكنه
دوست عزیز برای حل این مشکل ۲ راه هست
۱- یا درایور کارت گرافیکت رو ویندوز نصب نیست(من تو ویندوز ۷ این مشکل رو داشتم)باید نصب کنی.

۲-راه دیگه هم داره برو تو meno مانیتورت بعد setup بعد image size حالا از حالت auto میذاری روی wide (این توی مانیتور سامسونگ بود، فکر کنم LG هم این شکلی باید باشه)

kurosh08
07-12-2010, 11:43
بابا مشتی ایناهای که گفتی mw1 و mw2 هستند که میشه cod4 و cod6 که در سالهای 2007 و 2009 عرضه شدن در صورتی که cod1 حدود 4_5 سال قبل از اینها عرضه شده بود و مربوط میشد به جنگ جهانی دوم

شما مثل اینکه منظورم رو بد متوجه شدین.
من 6 سال قبل اینا رو بازی کرده بودم و منظورم Call of Duty 1 هستش. خب جنگ جهانی بود دیگه.
حالا کی گفت Modern Warfare بود. نسخه اول این بازی 2 تا CD بود دیگه. شما مگه بازی نکردین. دوستانی که بازی کردن همگی میدونن که کاپیتان پرایس داشت. هم توی COD1 و هم توی COD2 کاپیتان پرایس داشت. توی MW1 و MW2 هم که کاپیتان پرایس حضور داشت.
اینم نسخه های این بازی:
Call of Duty 1
Call of Duty 2
Call of Duty 4 Modern Warfare
Call of Duty 5 World at War
Call of Duty 6 Modern Warfare 2
Call of Duty 7 Black Ops

mina tina
07-12-2010, 12:14
سلام
وارد مرحله ویتنام شدم یکمی داخل خاکریز جلو رفتم یه نفر از بالا پرید با صدای مهیب
روی من اینو نمی تونم رد کنم دوستان چطوری باید ترتیب شو بدم ؟

Javadgenral
07-12-2010, 13:19
داداش اون مرحله ویتنام اولی (مرحله دوم بازی هست ) باید F رو مداوم بزنی (سریع)

HoJJaT_007
07-12-2010, 13:27
خب اینو پیدا کردم .
با اینکه قبلا بار ها معرفی شده ولی گفتم یه بار دیگه بذارم برای کسانی که جدید میان و حال و حوصله سرچ ندارند.

حل مشکلات افت فریم و ... با کرک SKIDROW

1- ابتدا بازی رو Uninstall کنید
2- فایل های زیر را دانلود کنید

آپدیت 1 :

آپدیت 2 و 3 :

3- بعد به ترتیب اجراشون کنید و یکمی مشکل افت فریمتون حل میشه .
البته این پچا رسمی نیست . باید منتظر Treyarch باشیم .

aban366
07-12-2010, 14:08
سلام
وارد مرحله ویتنام شدم یکمی داخل خاکریز جلو رفتم یه نفر از بالا پرید با صدای مهیب
روی من اینو نمی تونم رد کنم دوستان چطوری باید ترتیب شو بدم ؟

دکمه F رو تیک تیک بزن یعنی بزن و ول کن بزن و ول کن

Bibi Gol
07-12-2010, 14:14
سلام !

تو یکی از مراحل بازی بعد از اینکه بیسیم زده میشه و هلیکوپتر منفجر میشه وارد یه صفحه سیاه میشی و دیگه نمیدونم کجا برم مشکل از چیه ؟؟

mohammad_s7201
07-12-2010, 14:35
خب اینو پیدا کردم .
با اینکه قبلا بار ها معرفی شده ولی گفتم یه بار دیگه بذارم برای کسانی که جدید میان و حال و حوصله سرچ ندارند.

آپدیت 1 :

آپدیت 2 و 3 :

بازي رو unistall كنيم ؟؟؟!!؟؟؟
يعني اول اينا رو اجرا كنيم بعد دوباره بازي رو نصب كنيم؟؟

HoJJaT_007
07-12-2010, 15:36
uninstall به خاطر پاک شدن کرک فعلی هست . البته فکر نمیکنم نیاز باشه . به هر حال واسه من که اثر نکرد .
فکر کنم مشکل مرحله اوله درسته ؟

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

+ باید بازی رو نصب کنید بعد کرک کنید .

البته من نفهمیدم اون فایلای کرک فرقش با اون فایل اینیستالی چی بود ؟ اینیستالش چی رو نصب میکرد؟

mohammad_s7201
07-12-2010, 16:07
uninstall به خاطر پاک شدن کرک فعلی هست . البته فکر نمیکنم نیاز باشه . به هر حال واسه من که اثر نکرد .
فکر کنم مشکل مرحله اوله درسته ؟

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

+ باید بازی رو نصب کنید بعد کرک کنید .

البته من نفهمیدم اون فایلای کرک فرقش با اون فایل اینیستالی چی بود ؟ اینیستالش چی رو نصب میکرد؟

خيلي قروقاطي شد كه. بالاخره بايد چيكار كنيم ؟

HoJJaT_007
07-12-2010, 17:12
بازی رو Uninstall کن . اول اپدیت یکو نصب کن بعد آپدیت دو رو .

HoJJaT_007
07-12-2010, 17:37
من هنوز در تعجبم چطوری این همه آدم اینجا بازی میکنند ولی من نتونستم :دی

آپدیتا + کرکم نصب کردم نشد . خدایی کسی راه حلی نداره ؟ بابا رزولیشن 800*600 همینه ... :|

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------

این درسته که مشکل مرحله اوله ؟
میتونیم سیو گیم 100% رو بریزیم بعد بریم مرحله دوم ؟

ظاهرا کلا کسی اینجا جواب نمیده .

Vahid67
07-12-2010, 18:00
دوستان من یه مشکل جدید پیدا کردم...
بعد از چند دفعه که توی یک مرحله میمیرم یهو کاراکتر بدون تفنگ میشه و دیگه هیچ کلیدی کار نمی کنه ممکن بخاطر کرک باشه؟؟ من هیچ مشکل دیگه ای مثل افت فریم ریت و ... ندارم....

mohammad_s7201
07-12-2010, 19:00
دوست عزیز برای حل این مشکل ۲ راه هست
۱- یا درایور کارت گرافیکت رو ویندوز نصب نیست(من تو ویندوز ۷ این مشکل رو داشتم)باید نصب کنی.

۲-راه دیگه هم داره برو تو meno مانیتورت بعد setup بعد image size حالا از حالت auto میذاری روی wide (این توی مانیتور سامسونگ بود، فکر کنم LG هم این شکلی باید باشه)

منم ویندوز 7 دارم. درایور هم نصبه.
تو منوی مانیتور همچین چیزی پیدا نکردم. مونیتورم هم سامسونگه

aban366
07-12-2010, 19:22
منم ویندوز 7 دارم. درایور هم نصبه.
تو منوی مانیتور همچین چیزی پیدا نکردم. مونیتورم هم سامسونگه

meno-size&position-image size
این مسیرش تو مانیتور سامسونگ هستش که میزاری رو wide

mohammad_s7201
07-12-2010, 19:35
meno-size&position-image size
این مسیرش تو مانیتور سامسونگ هستش که میزاری رو wide

من اینو پیدا نمیکنم. تو ویندوز 7 هم همینه؟
میشه دقیقا بگی کجاست؟

aban366
07-12-2010, 20:13
من اینو پیدا نمیکنم. تو ویندوز 7 هم همینه؟
میشه دقیقا بگی کجاست؟
ویندوز چیه رو مانیتور دکمه منو رو پیدا کن نه تو ویندوز

mohammad_s7201
07-12-2010, 20:32
ویندوز چیه رو مانیتور دکمه منو رو پیدا کن نه تو ویندوز

:31::31::31::31:

منو رو زدم ولی همچین چیزی نداره که بارم رو wide:41:

Javadgenral
07-12-2010, 20:35
دکمه F رو تیک تیک بزن یعنی بزن و ول کن بزن و ول کن

داداش اون مرحله ویتنام اولی (مرحله دوم بازی هست ) باید F رو مداوم بزنی (سریع)

:31::27:[:18:
wow
ببخشید مگه من بهش چی گفتم دوباره بهش میگی ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

HoJJaT_007
07-12-2010, 21:08
من هنوز در تعجبم چطوری این همه آدم اینجا بازی میکنند ولی من نتونستم :دی

آپدیتا + کرکم نصب کردم نشد . خدایی کسی راه حلی نداره ؟ بابا رزولیشن 800*600 همینه ... :|

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------

این درسته که مشکل مرحله اوله ؟
میتونیم سیو گیم 100% رو بریزیم بعد بریم مرحله دوم ؟

ظاهرا کلا کسی اینجا جواب نمیده .
ایول یعنی اینجا هیشکی مشکل افت فریم نداره ؟ لول

aban366
07-12-2010, 21:28
:31::27:[
wow
ببخشید مگه من بهش چی گفتم دوباره بهش میگی ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا میزنی من جواب تو رو ندیده بودم چاکریم:18:

saeid127
07-12-2010, 21:39
من دیروز تمومش کردم.به نظرم از سری های قبلی ضعیفتر بود.از نظر گرافیکی بد نبود ولی من چند جا افت فریم داشتم.
با گرافیک 4850 و رزولیشین 1440*900

havas_1980
07-12-2010, 21:48
خب اینو پیدا کردم .

آپدیت 1 :

آپدیت 2 و 3 :

حجت جان! اشتباه داری میگی...

اولا - اون پچ آخر یعنی دو و سه پچ رسمی بازیه که فقط اون محتوای متن صفحه information به هنگام نصب تغییر کرده. (Skid Row 2010)
دوما - همون پچ آخری کار پچ اول رو هم انجام میده. احتیاجی به نصب پچ اول نیست.
سوما - هنوز این مشکلات اجرای بازی با پچ آخری به طور کامل رفع نمیشه. (البته یه روشهایی عنوان شده برای رفع موقت) گفته شده که پچ های دیگری هم در کاره که در اون بین قراره موارد زیر رو هم شاهد باشیم:

Improved threading performance on computers with only 2 cores.
Fixed random freezes in certain computer configurations.

HoJJaT_007
07-12-2010, 21:50
حجت جان!

اولا - اون پچ آخر یعنی دو و سه پچ رسمی بازیه که فقط اون محتوای متن صفحه information به هنگام نصب تغییر کرده. (Skid Row 2010)
دوما - همون پچ آخری کار پچ اول رو هم انجام میده. احتیاجی به نصب پچ اول نیست.
سوما - هنوز این مشکلات اجرای بازی با پچ آخری به طور کامل رفع نمیشه. (البته یه روشهایی عنوان شده برای رفع موقت) گفته شده که پچ های دیگری هم در کاره که در اون بین قراره موارد زیر رو هم شاهد باشیم:

Improved threading performance on computers with only 2 cores.
Fixed random freezes in certain computer configurations.

والا هومان جان من نصبش کردم افت فریم بد تر شد :دی . دیگه سیستم من که MW 2 رو روی High با 30-40 تا فریم میگرفت نباید تو این با رزولیشن 800*600 کم بیاره . اونم با یه فریم ؟!