PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

black.assassin
15-11-2010, 19:31
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ دلتون میاد تو کف بمونم ؟

aha2012
15-11-2010, 19:35
من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ دلتون میاد تو کف بمونم ؟
:27::27::27:آره دلمون میاد تو کف بمونی
دیدی محمد گفتم بازیت ران نمیشه:27::27::27:
.
.
.
.
.
.
.
.

حالا اینو بگیر ببین درست میشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

black.assassin
15-11-2010, 19:37
:27::27::27:آره دلمون میاد تو کف بمونی
دیدی محمد گفتم بازیت ران نمیشه:27::27::27:
حالا اینو بگیر ببین درست میشه:

اه تو اینجا چه غلطی می کنی ؟ :دی
نگفتی ران نمیشه گفتی به باگ می خوری :دی مرسی :10:

--------------------

نشد . بره من نسخه غیر استیم هست . مولتی پلیر هم نداره . گندش بزنن .

SIMON137
15-11-2010, 19:44
راهی برای مولتی با کرک نیومده ؟

aha2012
15-11-2010, 19:46
اه تو اینجا چه غلطی می کنی ؟ :دی
نگفتی ران نمیشه گفتی به باگ می خوری :دی مرسی :10:

--------------------

نشد . بره من نسخه غیر استیم هست . مولتی پلیر هم نداره . گندش بزنن .
دوست عزیز میتونستی بهتر صحبت کنی:13::13:این چه طرز صحبت کردنه
درستش کن جملتو
:tongue:

black.assassin
15-11-2010, 19:51
دوست عزیز میتونستی بهتر صحبت کنی:13::13:این چه طرز صحبت کردنه
درستش کن جملتو
:tongue:

نه همین خوبه . تازه زیادیتم هست . من چکار کنم پس ؟ یعنی این مشکلو نداشته کسی ؟

aha2012
15-11-2010, 19:58
لطفا پستهای 1002-1003-1005-1006 پاک شوند
ممنون:11:

black.assassin
15-11-2010, 20:02
لطفا پستهای 1002-1003-1005-1006 پاک شوند
ممنون:11:

اینقدر بدم میاد خودتو ... می کنی :دی
به پستای من چیکار داری ؟ در مورد پستای خودت حرف بزن . شرمنده از اساتید بزرگ گیم که تاپیک به این قشنگی به اسپم سرا تبدیل شده ولی واقعا اعصابم خورده که نمی تونم رانش کنم بازیو .

ejbaree
15-11-2010, 20:22
حداقل سیستم مورد نیاز :

Processor: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
Memory: 2GB
HDD: 12GB
Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
Sound: DirectX 9.0c-compatible
DirectX: 9.0c

این یعنی با سیستم من نمیشه؟؟؟!چرا واضح نمیگید؟

Scary Feelings
15-11-2010, 20:31
این یعنی با سیستم من نمیشه؟؟؟!چرا واضح نمیگید؟
واضح هست دیگه , پس میخوای چجوری بگن؟!
بعدشم ما از کجا بدونیم سیستم شما چیه که بگیم میشه یا نمیشه!! @-)

ejbaree
15-11-2010, 20:37
واضح هست دیگه , پس میخوای چجوری بگن؟!
بعدشم ما از کجا بدونیم سیستم شما چیه که بگیم میشه یا نمیشه!! @-)

آخه اصل سوال من این بوده:

سلام.

دوستان من میخواستم این بازی رو دانلود کنم.
ولی قبل باید بدونم سیستمم جواب میده یا نه.

این مشخصات سیستم منه.

Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.59 GHz

Memory: 3072MB RAM

windows XP sp2

NVIDIA GeForce 8400 GS Total Memory:512.0 MB

DirectX Version: DirectX 9.0c

حالا امیدی هست؟

میشه بازی رو اجرا کرد یانه؟

Lamanta
15-11-2010, 21:15
هر کس هر مشکلی داره این کرک منو دانلود کنه ببینه درست میشه یا نه اگه شد خبر بده

اینم کرکم :

imana
15-11-2010, 21:52
من با صدا مشکل دارم با direx هم نصب کردم درست نشد چی کار کنم ؟؟

امير موسر
15-11-2010, 21:53
هر کس هر مشکلی داره این کرک منو دانلود کنه ببینه درست میشه یا نه اگه شد خبر بده

اینم کرکم :

من مشکل سیاه شدن تصویر تو مرحله 6 رو دارم ! با این هم حل نشد !

satrianism
15-11-2010, 22:03
آخه اصل سوال من این بوده:

میشه بازی رو اجرا کرد یانه؟
اره اجرا میشه فقط باید کیفیت گرافیک بازی را بیاری پایین.چون گرافیک و سی پیو کمی ضعیفه

ANAMORPH
15-11-2010, 22:19
این مشکل از ورژن بازی که دست شماست ماله منم وضعیتش خرابه
4 تا مرحله رو نتونستم بازی نکم :13:

ولی این نسخه میشه گفت افتضاحه ، MW2 و Medal of Honor خیلی بهترن ، این ورژن بودن، هیجانم نداره :41:

yashar_silverboy
15-11-2010, 22:30
واسه من هی تیک داره..حتی گرافیکشم پایین میارم دوربین رو میچرخونم فریم پایین میادش..با اینکه مشکلی نداره..چون تو گرافیک LOW هم همینجوریه..باید چی کار کنم؟

metana
15-11-2010, 22:43
سلام. خسته نباشید.

دیروز CoD 7 رو خریدم نصبیدم. اما اصلا ازش خوشم نیومد. مخصوصا داستانش. اما چون عادت دارم داستانو تمام کنم دارم تمامش میکنم...

اما دیروز یه سوتی باحال تو CoD 7 پیدا کردم! یه مرحله که تو سال 1968 انجام میشه، جلوتر که میرم رو زمین یه اسلحه به اسم AK-74u  پیدا میکنم!!!

یعنی اسلحه ای که مال 6سال جلوتر از زمان داستان هست...!

واقعا عجیبه که چطور فکر اینجاشو نکردن!!! نه؟

اینم عکساش:

ابتدای مرحله، به سال دقت کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم وسطا، به اسم اسلحه دقت کنید:

erno69
15-11-2010, 22:52

ولی این نسخه میشه گفت افتضاحه ، MW2 و Medal of Honor خیلی بهترن ، این ورژن بودن، هیجانم نداره :41:

یعنی شما میکی MOH بهتر از این نسخه هستش؟؟؟
چون شما نتونستی درست بازی کنی و مشکل داشتی دلیل نمیشه بگی افتضاحه!!!:13:
کمی هم انصاف داشته باشید:11:

saman_s755
15-11-2010, 22:53
سلام

بچه ها من تازه بازی رو تهیه کردم ونصب کردم

مشکلم اینه که وقتی بازی شروع میشه کیبورد اصلا کار نمیکنه؟!

یعنی تمامی حروف روی کیبورد کار نمیکنه ولی اعداد و... کار میکنند

لطفا یکی راهنماییم کنه

موفق باشید
یا حق

miladddd
15-11-2010, 23:19

بی نظیره
من نیمی از بازی رو رفتم، واقعا محشر بوده
مدال افتخار یه اکشن کاملا متوسط بود

Mr.Pooya
15-11-2010, 23:24
سلام
من یک چیزی رو متوجه نشدم :

بازی نسخه های مختلف دارد ؟؟ نسخه Skidrow نسخه نهایی بازی است ؟؟ Skidrow نسخه نهایی بازی است نسخه نهایی کرک بازی ؟؟

behzad_zn
15-11-2010, 23:30
منم الان وسای بازی هستم خیلی چنگی به دل نمیزنه قسمت زامبی هم که واقعا مضخرفه:41:

godsmak
15-11-2010, 23:32
سلام
من یک چیزی رو متوجه نشدم :

بازی نسخه های مختلف دارد ؟؟ نسخه Skidrow نسخه نهایی بازی است ؟؟ Skidrow نسخه نهایی بازی است نسخه نهایی کرک بازی ؟؟
درود دوست گرامی.
نه بازی چندین نسخه نداره، ولی Skidrow ، کسی که بازی رو کرک کرده یه نسخه مخصوص خودش رو منتشر کرده که هیچ مشکلی نداره، نه لگ، نه Error و نه مشکلات دیگه!
موفق باشید.

B.3.S.T
16-11-2010, 00:24

این مشکل رو منم داشتم بار اول و با یک ریستارت مرحله درست شد.الان هم که دارم واسه بار دوم تمومش می کنم حتی یک باگ هم ندیدم
+چقدر نظرات متناقض هست...یکی میگه بازی خوبه یکی میگه افتضاح!!!خیلی جالبه..فکر نکنم جایی اینهمه تناقض دیده باشم!

alizshah
16-11-2010, 00:32
من veteran انتخاب کردم بعضی جاهاش خیلی سخته ... تا سرتو میبری بالا 300 نفر head shot میکنن
در ضمن یه گروه از ایرانی ها اورجینالش رو خریدن اگه شما هم خواستید بخرید انلاین بازی کنیم .

اخرین کرک های که من ریختم و تا الان مشکلی نداشتم :

kortol
16-11-2010, 00:36
ولی Skidrow ، کسی که بازی رو کرک کرده یه نسخه مخصوص خودش رو منتشر کرده که هیچ مشکلی نداره، نه لگ، نه Error و نه مشکلات دیگه!

می گم سران آکتیویژن یه پولی از سود بازی رو به این دوستان کرک ساز بدن که حد اقل نسخه های دزدی و کرکی مشکل لگ در بازی رو ندارن ....من که هر جا سر زدم دوستان PC باز برای همین لگ ها کلی مشکل داشتند..............حالا نسخه PS3 بماند که حتی باهاش نمی شد آن لاین زد و دارن یه پچ براش می دن بیرون ............... بهترین نسخه گویا همون 360 بوده که فهمیدن و قبل از انتشار یه چند نفری سارق لطفی بزرگ رو به جماعت 360 داره ا کردند و حدود 100 نسخه اصلی و کلی هم نسخه آماده برای پک شدند رو دزدیدند...................

ما که هنوز این بازی رو نگرفتیم و فکر هم نکنم بگیرمش...........فعلا با PC همون آن لاین MW2 رو می زنیم تا ببینیم که چی میشه..........

mmkashavarz
16-11-2010, 00:41
توجه __________________________________________________ ________________ توجه

اینم هدیه من به کاربرای p30world بعد از 2 روز گشت و گذار بالاخره یه ترینر درست و حسابی پیدا کردم.

call of duty black ops + 14 trainer
لینک مستقیم:

پسورد : Love king

سلام دوست عزیز پسورد اشتباه!

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

کسی تا حلا به این مشکل بر خورده که بازی هنگ کنه؟ چه باید کرد؟

ANAMORPH
16-11-2010, 00:45
یعنی شما میکی MOH بهتر از این نسخه هستش؟؟؟
چون شما نتونستی درست بازی کنی و مشکل داشتی دلیل نمیشه بگی افتضاحه!!!:13:
کمی هم انصاف داشته باشید:11:
من خودم یکی از طرفداران COD هستم ولی رفته رفته داره گندش در میاد
Black Ops فکر کنم بیشتر داره پول تبلیغاتشو میخوره ، ولی Modern Warfare 2 به نظر من از Black Ops خیلی سرتره مخصوصا اون مرحله هواپیما و مخفی کاری تو برف :31:
Call of Duty Black Ops و Medal of Honor هر کدوم یه برتریهایی دارن
الانم که شایعه شده قسمت بعدی توو فضا ست ، ای کاش یه چیز درست و حسابی از آب در بیاد :19:

aha2012
16-11-2010, 00:46
سلام دوست عزیز پسورد اشتباه!

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

کسی تا حلا به این مشکل بر خورده که بازی هنگ کنه؟ چه باید کرد؟
شاید پسووردو باید بینش space بزنی.زدی؟
آره من یه بار وسط بازی،سیستمم هنگ کرد و مجبور شدم crtl+alt+deleteکنم و از بازی بیام بیرون
مرحله ی برف هم بود

B.3.S.T
16-11-2010, 00:47
می گم سران آکتیویژن یه پولی از سود بازی رو به این دوستان کرک ساز بدن که حد اقل نسخه های دزدی و کرکی مشکل لگ در بازی رو ندارن ....من که هر جا سر زدم دوستان PC باز برای همین لگ ها کلی مشکل داشتند..............حالا نسخه PS3 بماند که حتی باهاش نمی شد آن لاین زد و دارن یه پچ براش می دن بیرون ............... بهترین نسخه گویا همون 360 بوده که فهمیدن و قبل از انتشار یه چند نفری سارق لطفی بزرگ رو به جماعت 360 داره ا کردند و حدود 100 نسخه اصلی و کلی هم نسخه آماده برای پک شدند رو دزدیدند...................

ما که هنوز این بازی رو نگرفتیم و فکر هم نکنم بگیرمش...........فعلا با PC همون آن لاین MW2 رو می زنیم تا ببینیم که چی میشه..........

اگر زیاد اهل آنلاینی اینو بازی نکردی چیزی از دست نمیدی...گیم پلی فوتوکپی MW2 هست.تنها چیز جدیدی که تو این بازی دیده میشه اکشنهای بیشتر و داستان متفاوتش هست.البته بعضی سلاحهای جدید هم اضافه شده که lol...من یکی از اون وینچستره که آتیش میزد دشمن رو و یکی هم همون زوبینه خیلی خوشم اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من veteran انتخاب کردم بعضی جاهاش خیلی سخته ... تا سرتو میبری بالا 300 نفر head shot میکنن

آره ... چه عجب یکی از سختی بازی گفت!:31:بسیار شدید سخت میشه..طوری که انگار دشمن فقط شما رو میبینه و 10 نفری شما رو حدف میگیرن!

Mr.Pooya
16-11-2010, 00:51
سلام
ببخشید یک سوال برام پیش آمد اگر بخوام این بازی رو بخرم یا دانلودش کنم فرق داره از چه شرکتی باشه یا از چه سایتی باشه ؟؟ اخه مثل اینکه بعضی از این نسخه ها از اول انگلیسی نبودند .

ممنون

ali racer
16-11-2010, 00:59
من خودم یکی از طرفداران COD هستم ولی رفته رفته داره گندش در میاد
Black Ops فکر کنم بیشتر داره پول تبلیغاتشو میخوره ، ولی Modern Warfare 2 به نظر من از Black Ops خیلی سرتره مخصوصا اون مرحله هواپیما و مخفی کاری تو برف :31:
Call of Duty Black Ops و Medal of Honor هر کدوم یه برتریهایی دارن
الانم که شایعه شده قسمت بعدی توو فضا ست ، ای کاش یه چیز درست و حسابی از آب در بیاد :19:
بله کاملا موافقم
بلک اوپس اصلا نظر منو به خودش جلب نکرد
مخصوصا در زمینه صدا که بطرز قابلت توجهی پسرفت داشت نسبت به وافر 2

به نظر
مدرن وافر 2 خیلی بهتر بود

کلا سری کال همین جوری شدن یکی خوب یکی بد
مثل
وافر 1 بعد ورلد ات وار بعد وار فر 2 بعد بلک اوپس

اگه این همه هم این بازی فروش کرد جدا از اسم سری کال
مربوط میشد به وافر 2

Lamanta
16-11-2010, 01:00
Black ops بازی خیلی قشنگی بود فراموش نکنیم که ترای تک این بازی رو ساخت و مسلما به پای اینفینیتی وارد نمیرسه ولی بازی محشر بود.....

Danial_4139
16-11-2010, 01:10
دوستان یکی راهنمایم کنه ، بازی رو گرفتم خودش کرک اسکیدرو داخلش بود با همون کرک کردم و بازی کردم نه لگ داره و نه مشکل خاصی فقط بازی رو که سیو میکنم و میام بیرون و برمیگرم ادامه بدم وقتی میرم تو منو بازی فقط گزینه New Game هست ولی اگر یه بار از اون منو بیام بیرون و برگردم داخل ، ادامه بازی به گزینه ها اضافه میشه ولی تا هر جای بازی که پیش برم و سیو کنم و برم بیرون و بخاوم ادامه بدم مثلآ مرحله 4 وقتی ادامه رو میزنم از مرحله اول میاد :41:

از کرکی که دوستان گزاشته بودن و تست شده بود هم استفاده کردم بازم همون جوره ، قبلا این مشل رو با Dirt 1 داشتم LAN رو که غیر فعال میکردی مشکل حل میشد ولی رو این یکی جواب نمیده حالا باید چی کنم ؟

hobgoblin
16-11-2010, 07:45
دوستان یکی راهنمایم کنه ، بازی رو گرفتم خودش کرک اسکیدرو داخلش بود با همون کرک کردم و بازی کردم نه لگ داره و نه مشکل خاصی فقط بازی رو که سیو میکنم و میام بیرون و برمیگرم ادامه بدم وقتی میرم تو منو بازی فقط گزینه New Game هست ولی اگر یه بار از اون منو بیام بیرون و برگردم داخل ، ادامه بازی به گزینه ها اضافه میشه ولی تا هر جای بازی که پیش برم و سیو کنم و برم بیرون و بخاوم ادامه بدم مثلآ مرحله 4 وقتی ادامه رو میزنم از مرحله اول میاد :41:

از کرکی که دوستان گزاشته بودن و تست شده بود هم استفاده کردم بازم همون جوره ، قبلا این مشل رو با Dirt 1 داشتم LAN رو که غیر فعال میکردی مشکل حل میشد ولی رو این یکی جواب نمیده حالا باید چی کنم ؟

تا حالا بچه ها اينو 50 بار پرسيدن دوست عزيز

شما توي منو يه بار برو توي ستينگ دوباره برگرد resume game پيداش ميشه :)

kurosh08
16-11-2010, 09:01
منم بازی رو گرفتم.
3 تا DVD . البته DVD شماره 3 بازی خیلی حجمش کم بود.
خلاصه کلام اینکه بعد از نصب 3 تا DVD اومد و فایل های نصب بازی رو روی هارد کپی کرد. ولی وقتی میام روی هارد و حجم بازی رو میبینم به 8 گیگ نمیرسه.!!! یعنی الان میتونم به راحتی فایل های نصبی بازی رو روی 2 تا DVD رایت کنم.
خب
میدونم این کلاه برداریه بچه های فروشنده س.
ولی مگه حجم بازی اصلی 12 گیگ نیست؟؟؟؟
مگه نسخه اصلی بازی 3 تا DVD درسته و حسابی نیست.
حالا این نسخه ای که ما دارین ناقصه؟؟؟ فیلم های توی بازی رو حذف کردن؟؟؟؟
.......
همیشه از نسخه های Steam بازی متنفرم. همیشه مشکل دارن. بازی Silent Hill 5 هم همین مشکلات رو داشت و یا لگ داشت و یا مشکل صدا داشت.
نسخه های 4 - 5 - 6 کال اف دیوتی رو که دارم همشون وقتی نصب میشن با Setup ارجینال هستن و قبل از نصب شماره سریال میگیرن ولی این نسخه خیلی مسخره ست.
تا اینجای کار که توی SP3 دارن بازی میکنم مشکلی نداشته.

hobgoblin
16-11-2010, 09:20
منم بازی رو گرفتم.
3 تا DVD . البته DVD شماره 3 بازی خیلی حجمش کم بود.
خلاصه کلام اینکه بعد از نصب 3 تا DVD اومد و فایل های نصب بازی رو روی هارد کپی کرد. ولی وقتی میام روی هارد و حجم بازی رو میبینم به 8 گیگ نمیرسه.!!! یعنی الان میتونم به راحتی فایل های نصبی بازی رو روی 2 تا DVD رایت کنم.
خب
میدونم این کلاه برداریه بچه های فروشنده س.
ولی مگه حجم بازی اصلی 12 گیگ نیست؟؟؟؟
مگه نسخه اصلی بازی 3 تا DVD درسته و حسابی نیست.
حالا این نسخه ای که ما دارین ناقصه؟؟؟ فیلم های توی بازی رو حذف کردن؟؟؟؟
.......
همیشه از نسخه های Steam بازی متنفرم. همیشه مشکل دارن. بازی Silent Hill 5 هم همین مشکلات رو داشت و یا لگ داشت و یا مشکل صدا داشت.
نسخه های 4 - 5 - 6 کال اف دیوتی رو که دارم همشون وقتی نصب میشن با Setup ارجینال هستن و قبل از نصب شماره سریال میگیرن ولی این نسخه خیلی مسخره ست.
تا اینجای کار که توی SP3 دارن بازی میکنم مشکلی نداشته.

اگه نسخه اي كه شما داري Steam هست . برو يكي ديگه از يه جاي ديگه بگير كه نسخه استيم مفت نمي ارزه چون قبل از ريليز نهايي بازي اومده و پر از لگ و ايراده.

متاسفانه فروشنده ها براي اينكه جزو اولينا باشن هر نسخه اي كه اول ميادو دانلود مي كنن و تا كرك هاي اوليه كه معمولا پر از اشكاله مياد ميريزن توي بازار.

شما نسخه اصلي بازي رو كه بگيري Setup اورجينال داره. نصب كن و بعدش هم آپديت شماره 1 بازي رو كه آخرين كرك اسكيدرو رو هم داره و چند صفحه قبل بچه ها گذاشتن دانلود كن و بنصب. حتي كرك اولي اسكيدرو هم كه توي دي وي دي بازي هست براي بعضيا مشكل داره

Bobby Sands
16-11-2010, 09:48
سلام. خسته نباشید.

دیروز CoD 7 رو خریدم نصبیدم. اما اصلا ازش خوشم نیومد. مخصوصا داستانش. اما چون عادت دارم داستانو تمام کنم دارم تمامش میکنم...

اما دیروز یه سوتی باحال تو CoD 7 پیدا کردم! یه مرحله که تو سال 1968 انجام میشه، جلوتر که میرم رو زمین یه اسلحه به اسم AK-74u پیدا میکنم!!!

اینم عکساش:

ابتدای مرحله، به سال دقت کنید:

آقا شما چقد باحالی . چه چیزایی پیدا میکنی! :31:
اون احتمالا اشتباه تایپیه . شاید منظورش KA47 بوده :27:

saman_s755
16-11-2010, 09:49
سلام( جون من یکی راهنمایی کنه!)

لطفا یکی راهنماییم کنه

موفق باشید
یا حق

Mr.Pooya
16-11-2010, 09:57
سلام
بعد از نصب بازی از کجا باید فهمید که بازی Steam هست یا Skedrow ؟؟

ممنون

kurosh08
16-11-2010, 09:59
اگه نسخه اي كه شما داري Steam هست . برو يكي ديگه از يه جاي ديگه بگير كه نسخه استيم مفت نمي ارزه چون قبل از ريليز نهايي بازي اومده و پر از لگ و ايراده.

متاسفانه فروشنده ها براي اينكه جزو اولينا باشن هر نسخه اي كه اول ميادو دانلود مي كنن و تا كرك هاي اوليه كه معمولا پر از اشكاله مياد ميريزن توي بازار.

شما نسخه اصلي بازي رو كه بگيري Setup اورجينال داره. نصب كن و بعدش هم آپديت شماره 1 بازي رو كه آخرين كرك اسكيدرو رو هم داره و چند صفحه قبل بچه ها گذاشتن دانلود كن و بنصب. حتي كرك اولي اسكيدرو هم كه توي دي وي دي بازي هست براي بعضيا مشكل داره

بابت جوابت ممنونم
این نسخه اصلی بازی گیر میاد؟
چطوری میشه فهمید نسخه اصلیه. حجم DVD شما 3 بازی از نسخه Steam بیشتره؟؟؟؟ (اینجوری میتونم به راحتی بفهمم که نسخه Steam هست یا نه
الان کسی نسخه Setup اریجینال بازی رو خریده؟؟؟
(در ضمن کرکی که توی DVD بازی بود كرك اسكيدرو بود)

The Rover
16-11-2010, 10:22
این مشکل رو منم داشتم بار اول و با یک ریستارت مرحله درست شد.الان هم که دارم واسه بار دوم تمومش می کنم حتی یک باگ هم ندیدم
+چقدر نظرات متناقض هست...یکی میگه بازی خوبه یکی میگه افتضاح!!!خیلی جالبه..فکر نکنم جایی اینهمه تناقض دیده باشم!
آره تناقض زیاده ولی در کل بازی خوب وخوش ساختیه و کسی نمیتونه با دلیل منطقی اینو نقض کنه!
(اگه حداقل soundtrack هاش یه ذره بهتر بود دیگه عالی میشد :31:)

hobgoblin
16-11-2010, 11:01
بابت جوابت ممنونم
این نسخه اصلی بازی گیر میاد؟
چطوری میشه فهمید نسخه اصلیه. حجم DVD شما 3 بازی از نسخه Steam بیشتره؟؟؟؟ (اینجوری میتونم به راحتی بفهمم که نسخه Steam هست یا نه
الان کسی نسخه Setup اریجینال بازی رو خریده؟؟؟
(در ضمن کرکی که توی DVD بازی بود كرك اسكيدرو بود)

آره نسخه اصلي زياده توي بازار.

البته من نخريدمش خودم. من دانلودش كردم حجم فايل ايزو 7.28 گيگ بود.

نمي دونم شايدم مال شما نسخه استيم نباشه و به خاطر اينكه 3 تا دي وي دي بكننش Setup غير اورجينال براش گذاشتن.

در هر صورت اگه مطمئن شدي نسخه استيم يا نسخه روسي هست عوضش كن

Mohammad King
16-11-2010, 11:02
به نظر من این نسخه از بازی به قشنگی نسخه ی قبل نیست.

من از همون مرحله اول بازی خوشم نیامد!

mehdi30nema
16-11-2010, 11:38
بچه ها بازی روی ویندوز اکس پی سرویس پک 2 جواب مبده یا سرویس پک 3 میخاد ؟

black.assassin
16-11-2010, 11:46
به نظر من این نسخه از بازی به قشنگی نسخه ی قبل نیست.

من از همون مرحله اول بازی خوشم نیامد!

آره بازم اکتیویژن بعد از مدرن خراب کرد اون از سری 5 و اینم از سری 7 .
دوستان بالاخره تونستم اجرا کنم و دارم بازی می کنم . :20: البته مرحله اولش زیاد خوب نیست بعدا بهتر میشه .

rxa946
16-11-2010, 11:54

سلام .
موقع خرید بازی از کجا باید فهمید که نسخه steam هست یا نه ؟
این نسخه ای که سایت برای برای فروش گذاشته چطوره؟

Mehran Gamer
16-11-2010, 12:20
سلام من این بازی رو خریدم ولی وقتی وارد بازی میشم صفحه بازی سیاه میشه و همینطوریه میمونه ...

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

مشکل از چیه ؟

ANAMORPH
16-11-2010, 12:26
بچه ها بازی روی ویندوز اکس پی سرویس پک 2 جواب مبده یا سرویس پک 3 میخاد ؟
SP 3 نصب کن

ANAMORPH
16-11-2010, 12:38
اما دیروز یه سوتی باحال تو CoD 7 پیدا کردم! یه مرحله که تو سال 1968 انجام میشه، جلوتر که میرم رو زمین یه اسلحه به اسم AK-74u پیدا میکنم!!!

بله اسم این اسلحه
AKS-74U Shorty Assault Rifle

در سال 1974 تا 1979 تولید شده (منابع مختلف) یعنی 11 سال بعد :31:

ANAMORPH
16-11-2010, 12:45
دوستان اگه اطلاعاتی درباره اسلحه های Call of Duty Black Ops میخوان به این سایت سر بزنن ، باحاله

miladddd
16-11-2010, 13:03
SP 3 نصب کن

من با سون همش لگ داشتم
با sp2 اکس پی بدون مشکل اجرا میشه

silsin
16-11-2010, 13:13
سلام
من بازی رو گرفتم و نصب کردم ولی توی صفحه ای که می گه pres any key گیر می کنه .
جالب اینجاست که این بازی رو واسه یکی دیگه که سیستمش مثل مال من بود امتحان کردم مال اون بالا اومد یکی می تونه بگه من چیار باید بکنم.

silsin
16-11-2010, 13:52
هیچ کسی نمی تونه جواب سوال من رو بده ؟

nois3
16-11-2010, 14:19
دوستانی که میخوان این بازی داخل windows se7en لگ نداشته باشه

(((مودم ADSL خودشونو خاموش کنن.)))

humanaga
16-11-2010, 14:40
من این مشکل دارم

ali racer
16-11-2010, 14:53
سلام من این بازی رو خریدم ولی وقتی وارد بازی میشم صفحه بازی سیاه میشه و همینطوریه میمونه ...

---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

مشکل از چیه ؟

منم این مشکل رو داشتم
مشکل شما بر میگرده به آپدیت نبودن کارت گرافیکی ات
لینک آپدیت انواع کارت های گرافیکی چند صقحه قبل هست که دوستان زحمت کشیدن واسه من لینک کردن
برین از اونجا دانلود کنین
مشکلتون ایشالا حل میشه

virus2009
16-11-2010, 15:20
چرا اینقدر از این بازی بد میگید
بازی به این قشنگی
حالا به MW2 که نمیرسه دلیل نمیشه که بگیم مضخرفه
هرچی بازی میره جلوتر هم داستانش و هم سبکش قشنگتر میشه
منم همون مراحل اول از بازی خوشم نمیومد
ولی الان جالبتر شده
خداییش از cod 5 که بهتره و میشه با MW مقایسش کرد

--------------------------------------------------------
در کل این نظر من بود و می خواستم به کسانی که بازی رو تازه شروع کردن روحیه بدم:31:
شاید دوستان دیگه از بازی خوششون نیومده باشه
حالا میشه یک نظر سنجی هم گذاشت برای تاپیک
--------------------------------------------------------

aha2012
16-11-2010, 15:22
2-3تا باگ مسخره دیدم:
یکیش این بود که از تو میز رد میشدی ولی بهش تیر میزدی جای تیر روش میموند
یکی دیگه هم این بود که به طرف تیر زدم افتاد زمین ،هی سینه خیز میرفت یه تیر زدم تو مخش نمرد ولی تیر زدم تو پاش مرد:18:
یکی دیگه هم این بود که یه نفر اومد جولوم هی بهش تیر میزدم هیچیش نمیشد فکر کردم رفیقمه رفتم عقبتر همون طرف با یه ضربه منو کشت.:18:یه خشاب خالی کردم روش چیزیش نشد:31::18:

m_driver76
16-11-2010, 15:26
سلام من مرحله WMD گیر کردم همونجا که ار پی چی میزنن پل خراب میشه
باید چی کار کنم؟

ArashNAM
16-11-2010, 15:28
ولی به نظر من بازی بدی نیست مخصوصاً اون مینی گیمش
از نظر کارگردان هنری که فوق العاده است

!@#$%^&*()
16-11-2010, 15:42
یکی دیگه هم این بود که یه نفر اومد جولوم هی بهش تیر میزدم هیچیش نمیشد فکر کردم رفیقمه رفتم عقبتر همون طرف با یه ضربه منو کشت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gifیه خشاب خالی کردم روش چیزیش نشد:دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
فکر کنم اون سرباز هایی رو میگی که لباس زرهی دارن..........

ولی به نظر من بازی بدی نیست مخصوصاً اون مینی گیمش
از نظر کارگردان هنری که فوق العاده است

:دی
خب این چیزی که گفتی یعنی چه؟!؟

راستی دوستان کسی روش آنلاین بازی کردن با کرک رو بلده؟

silsin
16-11-2010, 15:51
یعنی چه ؟ واقعا هیچ کسی نمی دونه من باید چیکار کنم ؟ اقا من هم می خوام بازی کنم .
دوباره می گم من بازی رو اجرا می کنم سر صفحه pers any key هنگ می کنه .
این مال قبل بود حالا یکمی بهتر شده بازی بالا می اد سر این صفحه هنگ نمی کنه ولی نمی تونم هیچ دکمه ای رو بزنم علامت ساعت شنی ویندوز هم اصلا نمی ره و همراه علامت موس توی بازی هست لطفا لطفا یک نفر کمک کنه

moh72
16-11-2010, 16:11
یعنی چه ؟ واقعا هیچ کسی نمی دونه من باید چیکار کنم ؟ اقا من هم می خوام بازی کنم .
دوباره می گم من بازی رو اجرا می کنم سر صفحه pers any key هنگ می کنه .
این مال قبل بود حالا یکمی بهتر شده بازی بالا می اد سر این صفحه هنگ نمی کنه ولی نمی تونم هیچ دکمه ای رو بزنم علامت ساعت شنی ویندوز هم اصلا نمی ره و همراه علامت موس توی بازی هست لطفا لطفا یک نفر کمک کنه
خوب چرا به "حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها "یه سر نمیزنید

moeenn
16-11-2010, 16:19
سلام من مشکل صدا دارم چی کار کنم؟دمو ها صدا دارن ولی خود بازی صدا نداره!
اگه میشه ادرس دانلود پچی که باعث برطرف شدن لگ بازی میشه رو هم بزارین

mohammad450
16-11-2010, 16:25
لینک آپدیت انواع کارت های گرافیکی چند صقحه قبل هست
سلام دوست عزیز من نتونستم صفحه ای درایورا توش هست پیدا کنم
دوستان کسی میتونه لینک اخرین اپدیت 9500gt 1gigرو به من بده ممنون

bar333lona
16-11-2010, 16:26
سلام من مشکل صدا دارم چی کار کنم؟دمو ها صدا دارن ولی خود بازی صدا نداره!
اگه میشه ادرس دانلود پچی که باعث برطرف شدن لگ بازی میشه رو هم بزارین

دوست عزیز دایرکسی که تو مسیر نصب خود بازی هستو نصب کن مشکلت حل میشه

m_driver76
16-11-2010, 16:30
یعنی کسی نمیدونه مرحله WMD چجوری میشه ردش کرد؟

moeenn
16-11-2010, 16:32
دوست عزیز دایرکسی که تو مسیر نصب خود بازی هستو نصب کن مشکلت حل میشه
ایول دستت درست
مشکل حل شد:40:

بابا الحق که بارسلونایی هستی

bar333lona
16-11-2010, 16:39
ایول دستت درست
مشکل حل شد:40:

بابا الحق که بارسلونایی هستی

قابلی نداشت

دوستان یه پچی یا کرکی نیست که این باگ این بازی رو رفع کنه

واسه من گاهی اوقات موقع درگیری گیر میکنه بعد دوباره آزاد میشه
ویندوزم سون

سیستم :
رم : 3
گرافیک : 9400 جی تی ا گیگ
سی پی یو : دو هسته ای 5

!@#$%^&*()
16-11-2010, 16:49
سلام من مرحله WMD گیر کردم همونجا که ار پی چی میزنن پل خراب میشه
باید چی کار کنم؟

shift+ space میزنی از پل میپری میری کنار دوستات
(البته اگه اونجایی که فکر میکنم هستی{تو برف}):31:

m_driver76
16-11-2010, 16:55
shift+ space میزنی از پل میپری میری کنار دوستات
(البته اگه اونجایی که فکر میکنم هستی{تو برف}):31:

نه اونجایی که برق قطع میکنم
بعد پل با ار پی چی میزنن یکی میوفته پایین !!!

roteal2007
16-11-2010, 17:04
سلام دوستان این بازی در چه تاریخی ریلیز شده؟

!@#$%^&*()
16-11-2010, 17:08
نه اونجایی که برق قطع میکنم
بعد پل با ار پی چی میزنن یکی میوفته پایین !!!
همونحاس دیگه ... !!
همون کاری که گفتم بکن ..

arash66_2m
16-11-2010, 17:10
سلام مرحله های 5-6 یه جایی تو شهر طرف کمک می خواد منم میرم f ر و می زنم که در رو باز کنیم با کمک هم :ی
بعد باز میشه بمب هم در حالت فیلم مدلی میترکه ! بعد میره یه جای کاملا سیاه طرف میگه بیا هر کاری میکنم مثلا یه مانعی جلوی پام هستش نمی دونم چیکار کنم کمکم کنید ممنون

Ali*Reza
16-11-2010, 17:28
سلام

من تو اجرای بازی مشکل دارم.
وقتی بازی رو اجرا میکنم error زیر میاد!!!! لطفا راهنمایی کنید.

3Dmajid
16-11-2010, 18:04
نسبت به MW2 قشنگتره ؟
من هنوز بازی رو نخریدم ...

انصافا خیلی داره Call OF رو خزش میکنه :13:
چرا اینقدر تند تند نسخه میده بیرون ... یادش بخیر کال آف 2 که بازی کردیم بعد از چقدر وقت کال آف 4 MW اومد کلی باش حال کردیم ... :20:

arash66_2m
16-11-2010, 18:33
سلام مرحله های 5-6 یه جایی تو شهر طرف کمک می خواد منم میرم f ر و می زنم که در رو باز کنیم با کمک هم :ی
بعد باز میشه بمب هم در حالت فیلم مدلی میترکه ! بعد میره یه جای کاملا سیاه طرف میگه بیا هر کاری میکنم مثلا یه مانعی جلوی پام هستش نمی دونم چیکار کنم کمکم کنید ممنون

کسی جواب اینو نمیدونه ؟ :19::41:

!@#$%^&*()
16-11-2010, 18:38

اسم مرحله؟

نسبت به MW2 قشنگتره ؟
چرا اینقدر تند تند نسخه میده بیرون ... یادش بخیر کال آف 2 که بازی کردیم بعد از چقدر وقت کال آف 4 MW اومد کلی باش حال کردیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
بدک نیست:31:

2سال بعدش بود دیگه...هرسال یه نسخه........

yashar_silverboy
16-11-2010, 18:40
واسه من هی تیک داره..حتی گرافیکشم پایین میارم دوربین رو میچرخونم فریم پایین میادش..با اینکه مشکلی نداره..چون تو گرافیک LOW هم همینجوریه..باید چی کار کنم؟

آقا یکی کمکم کنه...خیلی اعصاب خورد کنه که هی گیر گیر داره

bar333lona
16-11-2010, 18:41
قابلی نداشت

دوستان یه پچی یا کرکی نیست که این باگ این بازی رو رفع کنه

واسه من گاهی اوقات موقع درگیری گیر میکنه بعد دوباره آزاد میشه
ویندوزم سون

سیستم :
رم : 3
گرافیک : 9400 جی تی ا گیگ
سی پی یو : دو هسته ای 5

:41::41::41::41::41:

3Dmajid
16-11-2010, 18:41
2سال بعدش بود دیگه...هرسال یه نسخه........

جدا یعنی یه سال گذشت ؟ :31:
آخه من هنوزم تو پی سی MW2 رو دارم فکر کردم یکی دو ماهی بیشتر نگذشته :31:

!@#$%^&*()
16-11-2010, 18:52
جدا یعنی یه سال گذشت ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
آخه من هنوزم تو پی سی MW2 رو دارم فکر کردم یکی دو ماهی بیشتر نگذشته :دی
تیکه بود؟:31:

سلام

من تو اجرای بازی مشکل دارم.
وقتی بازی رو اجرا میکنم error زیر میاد!!!! لطفا راهنمایی کنید.

کرک...............

danial_crazy
16-11-2010, 18:55
من هی میرم تو بازی بعضی جاهاش که لگ میندازه اعصابم خورد میشه یه مشت نصار کیبورد بدبخت میکنم میام بیرون ولی باز دوباره میرم تو!! خلاصه باید تمومش کرد کرد دیگه!!!!!
آخه این چه مشکل ک....!!!!:2:

SADEGH 7
16-11-2010, 18:57
دوستان من وقتی save & exit رو انتخاب می کنم، صفحه سیاه می شه و فقط کرسر موس می مونه. هرچقدر هم صبر کردم، بیرون نیومد. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

arash66_2m
16-11-2010, 19:07
اسم مرحله؟

اسم مرحله اینه : مرحله ششم هستش
میاد میگه بیا کمک کن در رو باز کنیم بعد اوکی میشه بعد میره همشون تو یه فضای تاریک میگن مثلا دنبالم بیان اینا !
کمکم کنید ..........

the defector

R O O T
16-11-2010, 19:11
من هی میرم تو بازی بعضی جاهاش که لگ میندازه اعصابم خورد میشه یه مشت نصار کیبورد بدبخت میکنم میام بیرون ولی باز دوباره میرم تو!! خلاصه باید تمومش کرد کرد دیگه!!!!!
آخه این چه مشکل ک....!!!!:2:

در چند صفحه پیش دوستان پچی گذشته بودن اونو بگیرید مشکل لگ حل میشه .برا من که درست شد

miladddd
16-11-2010, 19:11
آقا یکی کمکم کنه...خیلی اعصاب خورد کنه که هی گیر گیر داره

با ویندوز xp s2 و یا sp3 امتحان کنید
مشکل حل میشه

bar333lona
16-11-2010, 19:31
در چند صفحه پیش دوستان پچی گذشته بودن اونو بگیرید مشکل لگ حل میشه .برا من که درست شد

یکی میتونه این لینک پچو واسه دانلود بذاره هر چی گشتم پیدا نشد

saman_s755
16-11-2010, 19:45
نامردا چرا کسی راهنمایی نمیکنه/؟؟؟؟؟؟ بابا یه لحضه دیگه...

لطفا یکی راهنماییم کنه

موفق باشید
یا حق

aha2012
16-11-2010, 19:50
فکر کنم اون سرباز هایی رو میگی که لباس زرهی دارن..........

نه بابا.هد شاتش کردم.خشابمو خالی کردم رو مخش هیچیش نمیشد.ترمیناتور بود واسه خودش:31:

271
16-11-2010, 19:56

لطفا یکی راهنماییم کنه

موفق باشید
یا حق

سلام.
ببین اگه برنامه های جانبی مربوط به کیبورد فعال هستند از طریق تسکبار همه رو ببند

SNOW PATROL
16-11-2010, 20:05
دوستان من هرچی بازی میکنم سیو نمیشه چیکار کنم

bar333lona
16-11-2010, 20:22

دوستان یکی لینک این پچ بذاره

دمتون گرم

ANAMORPH
16-11-2010, 20:31
2-3تا باگ مسخره دیدم:
یکیش این بود که از تو میز رد میشدی ولی بهش تیر میزدی جای تیر روش میموند
یکی دیگه هم این بود که به طرف تیر زدم افتاد زمین ،هی سینه خیز میرفت یه تیر زدم تو مخش نمرد ولی تیر زدم تو پاش مرد:18:
یکی دیگه هم این بود که یه نفر اومد جولوم هی بهش تیر میزدم هیچیش نمیشد فکر کردم رفیقمه رفتم عقبتر همون طرف با یه ضربه منو کشت.:18:یه خشاب خالی کردم روش چیزیش نشد:31::18:
منم یکی بود با نارنجک انداز 6 بار بهش زدم نمرد آخر یه تیر زدم به پاش مرد:31: انگار مخش تو پاش بود:31:
با هلیکوپتر هم وقتی میخواستم دور بزنم از توی کوه رد شدم :18:

!@#$%^&*()
16-11-2010, 20:32
میاد میگه بیا کمک کن در رو باز کنیم بعد اوکی میشه بعد میره همشون تو یه فضای تاریک میگن مثلا دنبالم بیان اینا !
کمکم کنید ..........

the defector
رفتم اون مرحله رو....ولی فضای تاریک ندیدم من..........

ANAMORPH
16-11-2010, 20:40

لطفا یکی راهنماییم کنه

موفق باشید
یا حق

اگه cd کیبوردت رو نصب کردی پاکش کن ، Restart کن ببین حل میشه
یه زمانی بعضی کیبوردا بودن که توو بازی NFS گیر داشتن ولی تا حالا کسی توو این بازی به این مشکل بر نخورده

Mehran Gamer
16-11-2010, 20:44
سلامی دوباره میشه لینک آپدیت کارت گرافیک رو بگذارین ؟ اگه بذارین ممنون میشم ...:40:

ANAMORPH
16-11-2010, 20:46
کمکم کنید ..........

the defector
منم مشکل شما رو داشتم صفحه تاریک میشه ولی صداش میاد نقشه هم دیده میشه ولی هر قدر این ور اونور میری روشن نمیشه :31:
مشکل از ورژن بازی هست که نصب کردین ، من هر کاری کردم ولی حل نشد ، اون مرحله رو بیخیال بشین
پوشه Profile رو که دوستان گذاشتن رو دان کن بریز تو محل نصب برو مرحله بعدش
یه کپی از Profile خودت بردار

HoJJaT_007
16-11-2010, 20:48
یادش بخیر کال آف 2 که بازی کردیم بعد از چقدر وقت کال آف 4 MW اومد کلی باش حال کردیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مجید جان کال آو نه آف .
call off duty نیستش که .

راستی مثل MW2 توی سیستم های زاغارت قدیمی اجرا میشه ؟ :دی

یه سیستم خیلی قدیمی دارم البته با این تونستم MW2 رو بدون هیچ لگی اجراش کنم :)

سلامی دوباره میشه لینک آپدیت کارت گرافیک رو بگذارین ؟ اگه بذارین ممنون میشم ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا جای درایور نیست
برید به سایت مربوطه کارت گرافیکتون
اگه NVIDIA هست برید Nvidia.com
البته guru3d.com هم خوبه

!@#$%^&*()
16-11-2010, 20:49
سلام دوستان...
اقا قضیه این مشکل dll چیه!؟
راه حلی داره!؟

ممنون
اسم فایل چیه؟
اسم بده لینک تحویل بگیر:31:

ANAMORPH
16-11-2010, 20:54
کسی خبر نداره پچ بازی کی میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ANAMORPH
16-11-2010, 21:01

از دوستان با CPU تک هسته ای بدون مشکل بازش کردن ، شما هم یه سعی بکن
توکل کن به CPU و کارت گرافیکت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehran Gamer
16-11-2010, 21:19
مجید جان کال آو نه آف .
call off duty نیستش که .

اینجا جای درایور نیست
برید به سایت مربوطه کارت گرافیکتون
اگه NVIDIA هست برید Nvidia.com
البته guru3d.com هم خوبه

اینجا مثل تاپیک WOW نیست گم شو و با من اصلا صحبت نکن ...:47::47:

bar333lona
16-11-2010, 21:36
ای بابا میخواین یه پچ بزارینا چقدر طول میدین

یکی از بچه ها گفت یه پچ هست چند صفحه ی قبل ولی من پیدا نکردم

پچ مربوط میشه به لگ بازی

یکی لطف کنه لینکشو بذاره

HoJJaT_007
16-11-2010, 21:58
CPU من تک هسته هم نداره :دی

شوخی کردم
یه هسته واقعی داره یه هسته مجازی همون HT
گرافیکم که چه عرض کنم 8600 GT !

اینجا مثل تاپیک WOW نیست گم شو و با من اصلا صحبت نکن ...:47::47:
جان ؟!

بنده چیزی به شما گفتم توهین کردید ؟

Mehran Gamer
16-11-2010, 22:18
CPU من تک هسته هم نداره :دی

شوخی کردم
یه هسته واقعی داره یه هسته مجازی همون HT
گرافیکم که چه عرض کنم 8600 GT !

جان ؟!

بنده چیزی به شما گفتم توهین کردید ؟

با من یک کلمه هم حرف نزن به قول دوستان با تو یارو هستم ...

ali racer
16-11-2010, 22:50
این نقل قول پست هایی که بروبچز زحمت کشیدن لینک دادن

این برای مشکل لگ

من بازی رو بدون لگ و از این چیزی تموم کردم اصلا مشکل نداشتم به هرکسی هم بازی رو دادم مشکلی نداشته

من ویندوزم seven هست و تا آخرم آپدیته
سیستمم هم اینه :
Intel E5300
EVGA GTS 250
OCZ 2GB fsb 800

اینم کرکم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم مشکلاتتون حل شه
اگه این کرک براتون کار کرد یه نفر یه جای دیگه آپلودش کنه تا من اینو پاک کنم ممنونم..........

این برای آپدیت کارت گرافیم

از اینجا دانلود کن :

برای گیر کردن تو مرحله 6

خودم همین مشکل داشتم با این کرک حل میشه

اینم که تابلوئه

اونای که مشکل مرحله 14 رو دارن این فایل بریزن تو محل نصب و بعد کرک رو کپی کنن

این سیو بازی واسه اون هایی که بازیشون سیو نمیشه یا با هر کلکی نتونستن بعضی از مرحله ها رو رد کنن

تو پستای قبل دیدم چند نفر سیو خواسته بودن ! ..
این هم سیوای منه اگر کسی خواست .... کل پوشه ی player رو گذاشتم ....
لینکش رو هم با رپیدباز مستقیم کردم ...

نمی دونم به درد می خوره یا نه دیگه !!!

دست همه ی پست دهندگان بالا که نقل قول کردم پست هاشونو درد نکنه
ایشالا شاد باشن همیشه

با من یک کلمه هم حرف نزن به قول دوستان با تو یارو هستم ...
دوستان یه کم رعایت کنین
ما اینجا نیومدیم که با هم دعوا کنیم:13:
اومدیم به هم کمک کنیم :11:

mes que un club
16-11-2010, 23:31
سلام:31:
آقا یک کلام کرک هست که زامبی رو بتونی بازی کنی:19:

virus2009
16-11-2010, 23:34
بالاخره تموم شد
چقدر طولانی بود ( البته نسبت به بعضی بازی های دیگه )
داستانش که خیلی قشنگ بود
گیم پلیش هم خوب بود
کمی هم ضعف داشت ( + چندتا باگ مثل اون میزه :31: )
ولی در کل قشنگ بود.

danial_crazy
17-11-2010, 00:12

اونو که نصب کردم!! بازم بعضی جاها میزنه :31:

Pami
17-11-2010, 00:35
دیدم جاش خالیه گفتم یادی بکنیم از McTavish و Ghost ! :31:

Roach مرحوم رو هم کسی عکس ازش داره بزاره !

B.3.S.T
17-11-2010, 00:42
دست گلت درد نکنه بابت یادآوریه بجات....:31:
اصلآ وقتی عکس این 2 تا رو گذاشتی شدید هوس mw2 زد به سرم!
حالا حالا ها این دو شخصیت جزء محبوبترین های cod خواهند بود.
+
ایشالا تو mw3 باز با همین شخصیتها(با کمال تاسف نبود ghost رو باید تحمل کرد) کنار هم خاطره دیگه ای مثل mw2 بسازیم

ANAMORPH
17-11-2010, 00:43
اینم جالبه

امير موسر
17-11-2010, 01:19
منم الان بازی و تموم کردم ! ولی کلا MWها قشنگتر بودن هر دوشون ! من با WORLD AT WAR هم زیاد حال نکرده بودم ! این از اون ولی بهتر بود باز !

BMW.M3_E46
17-11-2010, 01:24
اقا بازیش خیلی قشنگه به نظر من از MW ها بهتره
مخصوصا مرحله اولش واقعا خوشم اومد از تیپ یارو که رو دست سربازه رو چاقو میزنه

3Dmajid
17-11-2010, 01:26
بزارید بازی بیاد بعد تمومش کنید :31:

مجید جان کال آو نه آف .
call off duty نیستش که .

به نکته ی خوبی اشاره کردی :11:
من زبون محاوره ایشو گفتم :31:

david071
17-11-2010, 01:43
داشتم بازی رو یک بار دیگه میرفتم به یک چی زی پی برم خودتون ببینید:31:
جناب آقای reznov بدون داشتن انگشت اشاره تیر میزنه .

لینک عکس ها
File 1 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 2 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File 3 : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Danial_4139
17-11-2010, 01:49
من که بیشتر از این خوشم اومده تا MW2 ، این یکی رو Veteran خیلی باحاله میشه و آدم واقعا باید حواسش به حرکاتش باشه ولی تو MW2 خر تو خر بود میرفتی وسط قشون اجنبی میزدی همه رو نابود میکردی تو این یکی عطسه کنی کارت تمامه :21:

a_mehr
17-11-2010, 05:26
اوووف بابا فضا عجب کیفیتی داره.

همه گیم باز حرفه ای آدم روش نمیشه سوال در پیت بکنه.

ولی بیخیال به قول قدیمیا ندانستن عیب نیست نپرسیدن و مثل خر وسط یه مرحله بازی موندن تو گل عیب است.

ترجمه:
آقایون خانوما ، اون مرحله ای که سوار هواپیما میشی با دوربین حرارتی پایینو نگاه می کنی باید آدرس کیو بدی؟ کیا دشمنن؟

اصلا باید چکار کنی ؟ من همه اش دکمه sapace رو می زنم و آدرس می دم ولی مثل اینکه طرف مقابل مال یه شهر دیگه است اصلا حالیش نمیشه من چی میگم.

یه راهنمایی کوچولو بفرمایید که عجیب گیر کردم.

virus2009
17-11-2010, 09:02

ولی بیخیال به قول قدیمیا ندانستن عیب نیست نپرسیدن و مثل خر وسط یه مرحله بازی موندن تو گل عیب است.

ترجمه:
آقایون خانوما ، اون مرحله ای که سوار هواپیما میشی با دوربین حرارتی پایینو نگاه می کنی باید آدرس کیو بدی؟ کیا دشمنن؟

اصلا باید چکار کنی ؟ من همه اش دکمه sapace رو می زنم و آدرس می دم ولی مثل اینکه طرف مقابل مال یه شهر دیگه است اصلا حالیش نمیشه من چی میگم.

:31::31:

شما یکم اطراف رو که نگاه کنی یک نقطه قرمز می بینی ( با چپ کلیک و راست کلیک میتونی زوم کنی ) باید روش space بزنی که اعضای تیم رو راهنمایی کنی کجا برن
بعضی جاها هم چندتا دشمن هستند که باید اول رو اونا space بزنی تا بزننشون و یکم جلوتر هم همه حمله می کنن:31: و باید بگی مخفی بشن

Ardavan
17-11-2010, 09:40
خب من دیشب تمامش کردم،نم نم بازی کردم،اخ چه مزه ای داد،واقعا تمام فاکتور های یک بازی ناب رو داشت،رو درجه سخت هم بازی کردم!!
این نسخش خیلی به من فاز داد:27::27:

rxa946
17-11-2010, 11:24
دوستان بابا یکی این وسط به داد این بنده سراپا تقصیر برسه ...
این کندی حرکت بعضی صحنه ها مخصوصا تو شروع اول ( تو شروع بعدی وقتی میسوزم این مشکل یا نیست یا خیلی کمتر میشه)
بدجور رو اعصابم راه میره .... دلیلش چیه؟ همه ترفندا رو هم تاحالا امتحان کردم نشد که نشد :41:
ویندوزم 7 هست ... ممکن از اون باشه؟ یا از سیستم منه؟ از کرکه؟
:41::41::41:

hastor111
17-11-2010, 11:29
سلام
دوستان من یه جا گیر کردم
توی مرحله دوم توی ویتنام همون اول یه یارو میره رو سر و کله ی آدم ..........اینجا باید چی کار کرد؟؟

rxa946
17-11-2010, 12:37
سلام
دوستان من یه جا گیر کردم
توی مرحله دوم توی ویتنام همون اول یه یارو میره رو سر و کله ی آدم ..........اینجا باید چی کار کرد؟؟

فکر کنم خودش راهنماییت میکنه.... باید کلید f رو پشت سر هم بزنی تا یارو با مشت و لگد خودت به سرای باقی بره

ANAMORPH
17-11-2010, 12:42

ترجمه:

با کلید V میتونی بهشون بگی استتار کنن ،مثلا وقتی ماشینا میان یا دشمن زیاده و دارن میان ،V رو نگه دار استتار میکنن کسی اونارو نمیبینه بعده رد شدنشون میتونی بگی کجا برن

morrigan_neit
17-11-2010, 12:44
خیلی بازیه جالبی بوود:D
عالی بوود
من دیشب نصبش کردم تا صب نشستم بازی کردم همین الان تموم شد
از همه لحاظ عالی بوود
داستان فوق العاده ای داشت مثل فیلم بوود میخواستم زودتر تموم کنم ببینم آخرش چی میشه

Creeping Death
17-11-2010, 13:05
رفقا من یه گیر ناجوری کردم ! اون مرحله که تو آزمایشگاه دست mason رو باز می کنن راه می افته برا خودش هی میره جلو و همه چیز یادش میاد بعد یه یاروهه با مشت می زنه تو صورتش می افته . الان اونجا گیر کرده . یارو تنفگ رو طرفم نشونه رفته ولی هیچ حرکتی نمی کنه منم هیچ کاری نمی تونم بکنم . چیکار کنم ؟ به نظرتون مشکل چیه ؟

Majid-6120
17-11-2010, 13:09
سلام

دوستانی که بازی رو بازی کردن میشه یه چیزی رو بگن؟

به Modrn Warfare 2 چه امتیازی میدین؟اونوقت به این چی؟

میخوام ببینم از نظر کیفی ارزشش رو داره برم بخرمش؟ (اوضاع مالی خرابه نمیشه بابت هرچیزی پول داد : دی)

ممنون

hastor111
17-11-2010, 13:20
فکر کنم خودش راهنماییت میکنه.... باید کلید f رو پشت سر هم بزنی تا یارو با مشت و لگد خودت به سرای باقی بره
هرچی میزنم هیچی نمیشه............:41:

A.M.D.D.E.V.I.L
17-11-2010, 13:29
انصافا افکت bloom خیلی باحال شده مخصوصا وقتی رعد و برق میزنه

abc.abc
17-11-2010, 13:49
سلام
مشکل صدا چطوری حل میشه؟ (با دایرکت ایکس درست نشد)

kian-sh
17-11-2010, 13:55
عجب بازی محشریه.
درسته که به MW نمیرسه ولی در نوع خودش عالیه.:5:

R O O T
17-11-2010, 14:07
رفقا من یه گیر ناجوری کردم ! اون مرحله که تو آزمایشگاه دست mason رو باز می کنن راه می افته برا خودش هی میره جلو و همه چیز یادش میاد بعد یه یاروهه با مشت می زنه تو صورتش می افته . الان اونجا گیر کرده . یارو تنفگ رو طرفم نشونه رفته ولی هیچ حرکتی نمی کنه منم هیچ کاری نمی تونم بکنم . چیکار کنم ؟ به نظرتون مشکل چیه ؟

برا منم همینجوری شد یه پچ در چند ده صفحه پیش بود البته دقیق نمیدونم کجا چون ماشالله این تاپیک روزی 3 4 صفحه جلو میره به اسم Call.of.Duty.Black.Ops.Update.1 یا همچین چیزی اونو که نصب کردم درست شد.

سلام

دوستانی که بازی رو بازی کردن میشه یه چیزی رو بگن؟

به Modrn Warfare 2 چه امتیازی میدین؟اونوقت به این چی؟

میخوام ببینم از نظر کیفی ارزشش رو داره برم بخرمش؟ (اوضاع مالی خرابه نمیشه بابت هرچیزی پول داد : دی)

ممنون

به mw2 نمیرسه اگه به اون 10 از 10 بدم به این 9 از 10 میدم .در کل با داستانش حال نکردم ولی بخرش ارزششو داره

e_mohsen83
17-11-2010, 14:09
دوستان من بازی رو نصب کردم ولی کرک همراهش نبود برای همین وارد بازی نمیشه
چی کارکنم

ali_disslove
17-11-2010, 15:19
به نظر من این بازی واسه سری call of duty اصلا جالب نبود اصلا به mw2 نمیرسه

صداگذاریش افتضاح -زحمت ساختن 2 تا فیلمم نکشیده بودند همش این یارو رو صندلی داشت اعتراف میکرد -داستانش هم خیلی مبهم بود

در کل من زیاد خوشم نیومد اما خوب بدم نیست بازی کنید

parsgiga_3
17-11-2010, 15:35
دانلود کرک نهایی(پچ) SKIDROW آپدیت شماره ۱ ، برای رفع مشکل در هنگ کردن بازی و فعال سازی گزینه Zombie
لینک دانلود:

پسورد در صورت نیاز:

:11:

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

دوستان تهران میدان انقلاب آورده برم بخرم؟
تو کف بازی موندم:41:

A.M.D.D.E.V.I.L
17-11-2010, 15:36
لینک کار نمیکنه

metana
17-11-2010, 15:51
آقا شما چقد باحالی . چه چیزایی پیدا میکنی! :31:
اون احتمالا اشتباه تایپیه . شاید منظورش KA47 بوده :27:

:31:

نه بابا، چه اشتباه تایپی؟ تنها مدل U از سرا AK همون AK-74 هست. AK-47 که مدل U نداشت!!!

کلا به نظرم این نسخه خیلی ضعیف هست.

mohrd
17-11-2010, 16:07
سلام.
من بازی رو نصب کردم.
این لینکی که به اسم Update 1 گذاشته بودند (پست 1138) رو هم ریختم.
اما هنوز تو بازی تیک داره ... سیستم هم بالا هست. رم 4، گرافیک 1، ویندوز 7.
چه کار کنم؟؟؟؟؟

metana
17-11-2010, 16:13
خوب، دوباره میزارم که همه ببینن.:

MJ assassins creed
17-11-2010, 16:58
سلام ببخشید من بازی ام بدون کرک هست بازم باید برای بر طرف شدن لگ کرک بریزم؟

Steps-Rap
17-11-2010, 17:05
بازیه قشنگیه واقعا...
ولی همونطور که بعضی از دوستان هم گفتن به modern warfare 2 نمیرسه....

!@#$%^&*()
17-11-2010, 17:12
چقدر توقع دوستان بالا رفته.....همه هم یه چیز رو میگن:

به mw2 نمیرسه

آخه شما بر چه اساسی میگی نمیرسه...:13:

Steps-Rap
17-11-2010, 17:19
چقدر توقع دوستان بالا رفته.....همه هم یه چیز رو میگن:

آخه شما بر چه اساسی میگی نمیرسه...:13:

توقع بالا رفته چیه؟؟؟
خوب داداش وقتی بازیه بعدی رو میدن بیرون باید کلی تغییر و تحول جدید توش بدن و کلی قشنگ ترش کنن.ولی این نسخه بازم مثل mw2.داستان ... صحنه ها ....

ali_ranger22
17-11-2010, 17:38
تموم کردم ولی لذت زیادی نبردم
دلیل لذت نبردنمو نمی دونم چیه، شاید بخاطر اینه که با هیلو ریچ خیلی خیلی حال کردم، شاید بخاطر اینه که اینم یه تقلیدیه از MW2 مثل کارای قبلی تری ارک که تقلیدی بودن، شاید بخاطر داستان و نوع روایت اونه که یک تقلید کورکورانه از فیلم Fight Club هست، شاید بخاطر میان پرده های مسخره بود که هیچ هدفی نداشت و فقط یه سری تصاویر تاریخی رو به خورد گیمر می داد، شاید بخاطر گیم پلی تکراری و ضعیف تر از MW2 و مراحلی که کاملا بوی تقلید رو می داد، شاید بخاطر هوش مصنوعی مسخره ای که توی WaW بود و تو درجه ی Veteran بازی سختیه مسخره ای به خودش می گیره در حالی که چالش این درجه توی MW2 خیلی لذت بخش بود، شاید بخاطر شات آخر بازی که ناو های آمریکایی اومدن....
در کل من لذتی که انتظارشو داشتم از این بازی نبردم، حالا دلیلش می تونه یکی از موارد بالا باشه یا همش
فقط دوست دارم بدونم کی قراره یه تغییر تحول اساسی توی سری CoD بدن، فعلا که چهار ساله یه بازی رو با مراحل مختلف دارن بیرون میدن و فوق العاده هم از نظر فروش موفقند

Little Sparrow
17-11-2010, 18:14
دوستان در حق بازی خیلی کم لطفی می کنین.واقعا بازی اونقدرها هم که می گین بد نیست.

Watson
17-11-2010, 19:02
بازی قشنگی بود ولی اصلا به پای MW2 نمیرسید.

abc.abc
17-11-2010, 19:03
سلام

کسی نیست؟؟؟؟

e_mohsen83
17-11-2010, 19:30
دانلود کرک نهایی(پچ) SKIDROW آپدیت شماره ۱ ، برای رفع مشکل در هنگ کردن بازی و فعال سازی گزینه Zombie
لینک دانلود:

پسورد در صورت نیاز:

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

دوستان تهران میدان انقلاب آورده برم بخرم؟
تو کف بازی موندم:41:

کار نمیکنه کرک

playstation 3
17-11-2010, 20:23
دوستان در حق بازی خیلی کم لطفی می کنین.واقعا بازی اونقدرها هم که می گین بد نیست.

اتفاقا من از این بیشتر از mw2خوشم اومد

Bobby Sands
17-11-2010, 20:46
خوب، دوباره میزارم که همه ببینن.:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون که این اسلحه چند سال بعد تولید شده به کنار . وقتی هم تولید شده اینو فقط تو کشورهای بلوک شرق استفاده میکردن نه تو لائوس:31: ولی اینا کلا حال کردن از این اسلحه خوششون اومده آوردن تو بازی همینطوری
اون U آخرش فکر کنم اصلاو اسه اوکراین باشه :39:
این سوتیاش آدمو یا سریال یوزارسیف میندازه:27:

t.sunami
17-11-2010, 21:18
کسی ترجمه خط داستان بازی رو داره؟بزاره ببینیم .به نظرم داستان جالبی باید داشته باشه

soranstar
17-11-2010, 21:23
سلام
دوست عزیز شما با چیه صدا مشکل داری ؟
ینی بازیتون اصلا صدا نداره یا منوها صدا داره و بازی صدا نداره ؟

robert
17-11-2010, 22:16
آقا ما این بازی رو تموم کردیم...

این مراحل zombie چجوریه...؟؟ من تا شش round بیشتر نتوستم برم... حداثکر چند تا هست...؟؟

popowoody
17-11-2010, 22:42
بازی چند دی وی دیه ؟؟ چند گیگه ؟؟ برای من 2 دی وی دی 7 گیگ فکر می کنم کم باشه !

R O O T
17-11-2010, 22:47
بازی چند دی وی دیه ؟؟ چند گیگه ؟؟ برای من 2 دی وی دی 7 گیگ فکر می کنم کم باشه !

برا من دو تا دی وی دی بود ولی بازی 7.84 بود

popowoody
17-11-2010, 23:09
ممنون ! حالا کلی لگ داره چکار کنم ؟؟

A.M.D.D.E.V.I.L
17-11-2010, 23:11
آقا ما این بازی رو تموم کردیم...

این مراحل zombie چجوریه...؟؟ من تا شش round بیشتر نتوستم برم... حداثکر چند تا هست...؟؟
تا مرحله ی 12 خودم تونستم برم ولی تا ترینر تونستم تا 65 تا برم که خسته کننده شد

alfex
17-11-2010, 23:18
دوستان بازی واسه من خیلی خوب اجرا میشه ولی نمیدونم چرا سیو)save( و نگه نمیداره؟تا تو بازیم کانتینو و داره ولی خارج شو دیگه سری بعد سیو ندارم باید از اول بازی کنم!
پ.س:من بازی رو روی هارد اکسترنالم ریختم و بازی میکنم

Maziar_69
17-11-2010, 23:22
آقا برای من اینقدر هنگه که اصلا نمیشه رفت تو بازی.
مشکل از کرکه؟
چون فکر نمیکنم سیستمم نخواد بکشه این بازی رو.

saddegh
17-11-2010, 23:36
دوستان بازی واسه من خیلی خوب اجرا میشه ولی نمیدونم چرا سیو)save( و نگه نمیداره؟تا تو بازیم کانتینو و داره ولی خارج شو دیگه سری بعد سیو ندارم باید از اول بازی کنم!

بار اول که میزنی نیو گیم داره حالا یه بار اسکپ بزن برمیگردی توی منوی قبلی بعد دوباره برو سیوات میاد برای من اینجوریه

parsa5564
17-11-2010, 23:41
این بازی اینجوری که میگید مشکل نداره دوستان
من دی وی دی بازی رو گرفتم.2 تا دی وی دی
اپدیت و کرکی که تو این تاپیک گذاشته بودن دوستان ریختم
بدون هیچ لگ یا مشکل صدایی یا تصویری بازی اجرا میشه
روی ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب کردم

saddegh
17-11-2010, 23:44
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید.:19:

arash66_2m
17-11-2010, 23:55
من توی مرحله ای که با یه دستگاه روی ساختمان علامت میزنیم بعد هلیکوپتر میاد تخریب میکنه یه جاباید دیوار هل بدیم ومیگه دگمه اف رو بزن بعد ماشن که نزدیکمونه منفجر میشه ودیگه صفحه سیاه میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه اینجا گیر کردم کمک کنید.:19:

پست های دوستان رو یه نگاهی بکنید تقریبا صفحه دوم هستش /.
مشکل از خود بازی هستش /.:46:
منم همین مشکل رو داشتم /.

AlexMercer
18-11-2010, 00:11
همه دوستان در جریانن که یک حالت مولتی پلیر افلاین داشته این بازی که تنها با خرید نسخه اصلی بازی میشه بازی کرد(در اون صورت افلاین چرا؟آنلاین میزنیم)

روشی میخوام براتون بزارم که با کمک اون میتونید این حالت رو فعال کنید و بازی کنید.خودم بازی میکنم و مشکلی نداره

برای اجرای این حالت دو متود هست که من متود دوم که راحت تره رو براتون میگم.

یک این فایل رو دانلد میکنیم با حجم 3 مگ

فایل BLACKOPSMP.EXE که از فایل rar دانلد شده بدست میاد رو داخل فولدر اصلی بازی میریزیم و جایگزین فایل اصلی میکنیم.

فایل config_mp.cfg رو در این محل میریزیم x:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\players .

حالا برنامه blackopsmp.exe رو اجرا میکنیم(از رو دسکتاپ یا فولدر بازی)

پس وارد شدن بازی سعی بر اتصال به سرور هاش داره ولی ار مودم شما خاموش باشه یا به اینترنت وصل نباشید(که نباید هم باشید)
ارور میده و شما اوکی میکنی و بعد دکمه ~ رو زده تا قسمت کنسول بازی فعال شه. حالا از اینجا میتونید با وارد کردن کد نقشه و یا مد بازی به اجرای مولتی پلیر افلاین بپردازین.

خوب برای اینکه مد انتخاب کنید این کد رو میزنیم g_gametype و بعد با ذاشتن یک فاصله هر کدوم از کدهای پایین رو که بخوایم میزنیم(بعضی کار نمیکنند.)

Game modes: Gametypes
Some can not work.
USAGE: / xxxxx g_gametype

Game type: Free-for-All
Abbreviation: dm

Game type: Team Deathmatch
Abbreviation: tdm

Game type: Search and Destroy
Abbreviation: sd

Game type: Domination
Abbreviation: dom

Game type: Sabotage
Abbreviation: sab

Game type: Capture the Flag
Abbreviation: ctf

Game type: Headquarters
Abbreviation: Koth

Game type: War
Abbreviation: TWAR

Game type: RC Car Race
Abbreviation: rcrace

Game type: World Domination
Abbreviation: wdom

Game type: Demolition
Abbreviation: dem

Game type: One in the Chamber
Abbreviation: oic

Game type: Rock, Paper, Scissors
Abbreviation: KTC

Game type: Flag Rush
Abbreviation: tktc

Game type: Waypoint Flag Rush
Abbreviation: wpfr

Game type: Sticks and Stones
Abbreviation: hlnd

Game type: Gun Game
Abbreviation: gun

Game type: Sharpshooter
Abbreviation: SHRP

برای تغییر نقشه هم این کد را میزنیم map و بعد با گذاشتن یک فاصله یکی از کدهای زیر را درج میکنیم

mp_array
mp_cairo
mp_cosmodrome
mp_cracked
mp_crisis
mp_duga
mp_firingrange
mp_hanoi
mp_havoc
mp_mountain
mp_nuked
mp_radiation
mp_russianbase
mp_villa

دقت کنید برای اجرای مد های بازی باید کدش رو قبل از زدن کد نقشه بزنید وگرنه کار نمیکنه. ولی اگر همون اول کد نقشه رو بزنید خود بازی براتون یک مد انتخاب میکنه:46:

اینم راهی برای استفاده از باقی تفنگها
or those who want to use different weapons: IN CONSOLE use / devmap mp_map instead of map [map]. then you can use commands like / demigod or / give l96a1_mp

LIST OF COMMANDS FOR CONSOLE
1.mk_mp
2.spas_mp
3.rottweil72_mp
4.ithaca_mp
5.hs10_mp
6.python_mp
7.m1911_mp
8.makarov_mp
9.cz75_mp
10.asp_mp
11.psg1_mp
12.l96a1_mp
13.wa2000_mp
14.stoner63_mp
15.rpk_mp
16.m60_mp
17.hk21_mp
18.m16_mp
19.m14_mp
20.galil_mp
21.g11_mp
22.fnfal_mp
23.famas_mp
24.enfield_mp
25.commando_mp
26.aug_mp
27.ak47_mp
28.uzi_mp
29.spectre_mp
30.skorpion_mp
31.pm63_mp
32.mpl_mp
33.mp5k_mp
34.mac11_mp
35.kiparis_mp
36.ak74u_mp
37.m72_law_mp
38.rpg_mp
39.china_lake_mp
40.knife_ballistic_mp
41.explosive_bolt_mp
42.strela_mp
43.m220_tow_mp_mp // tv guided missile
44.m202_flash_mp // grim reaper
45.minigun_mp // death machine
46.mp40_mp // cod5 mp40 - think its lots of fun
47.hatchet_mp//idk but this can be not a weapon
48.willy_pete //idk but this can be not a weapon
49.nightingale //idk but this can be not a weapon
50.frag_grenade_mp
51.smoke_grenade_mp
52.flash_grenade_mp
53.concussion_grenade_mp
54.satchel_charge_mp //c4 trigger buton?
55.mine_bouncing_betty_mp
56.rpg_mp
57.weapon_null_mp //lol?
58.camera_spike_mp
59.mp40_blinged_mp
60.mp40_drop_mp
61.//stragne weps here
62.briefcase_bomb_defuse_mp
63.briefcase_bomb_mp
64.scavenger_item_mp
65.syrette_mp //wtf?
66.//these can be not weapons below
67.tabun_fx_mp
68.tabun_center_mp
69.tabun_large_mp
70.tabun_medium_mp
71.tabun_small_mp
72.tabun_tiny_mp
73.//----
74.knife_mp
75.m21_mp
76.aw50_mp
77.barrett_mp
78.dragunov_mp
79.m40a3_mp // :D
80.remington700_mp
81.tabun_gas_mp //?
82.signal_flare_mp // flare?
83.c4_mp
84.tactical_insertion_mp
85.scrambler_mp
86.explosive_bolt_mp // ammo for crossbow?
87.nightingale_mp // ??!?!~~?~?
88.//NEW!
89.//Can be magicbullets if magicbulet is in bo...
90.supplydrop_mp // think its a impack damadge?
91.rcbomb_mp
92.auto_gun_turret_mp
93.mortar_mp
94.napalm_mp
95.airstrike_mp
96.dog_bite_mp
97.//11 Ks Choppas stuff
98.hind_rockets_mp
99.hind_rockets_firstperson_mp
100.hind_minigun_pilot_firstperson_mp
101.//chopper gunner
102.huey_minigun_gunner_mp
103.//--
104.tabun_gas_mp
105.
106.Head Camos
107.Code:
108.c_usa_sog_mp_head_
109.c_vtn_nva_mp_head_2
110.c_usa_cia_mp_head_2
111.c_usa_ciawin_mp_head_2
112.c_rus_spet_mp_head_2
113.c_rus_spetwin_mp_head_2
114.c_cub_rebels_mp_head_2
115.c_cub_tropas_mp_head_2
116.//-
117.c_usa_sog_mp_head_3
118.c_vtn_nva_mp_head_3
119.c_usa_cia_mp_head_3
120.c_usa_ciawin_mp_head_3
121.c_rus_spet_mp_head_3
122.c_rus_spetwin_mp_head_3
123.c_cub_rebels_mp_head_3
124.c_cub_tropas_mp_head_3
125.//-
126.c_usa_sog_mp_head_4
127.c_vtn_nva_mp_head_4
128.c_usa_cia_mp_head_4
129.c_usa_ciawin_mp_head_4
130.c_rus_spet_mp_head_4
131.c_rus_spetwin_mp_head_4
132.c_cub_rebels_mp_head_4
133.c_cub_tropas_mp_head_4
134.//-
135.c_usa_sog_mp_head_5
136.c_usa_sog_mp_head_5
137.c_usa_cia_mp_head_5
138.c_usa_ciawin_mp_head_5
139.c_rus_spet_mp_head_5
140.c_rus_spetwin_mp_head_5
141.c_cub_rebels_mp_head_5
142.c_cub_tropas_mp_head_5
143.Body camos these are the player perk models
144.Code:
145.c_usa_sog_mp_body_camo
146.c_vtn_nva_mp_body_camo
147.c_usa_cia_mp_body_camo
148.c_usa_ciawin_mp_body_camo
149.c_rus_spet_mp_body_camo
150.c_rus_spetwin_mp_body_camo
151.c_cub_rebels_mp_body_camo
152.c_cub_tropas_mp_body_camo
153.//-
154.c_usa_sog_mp_body_flak
155.c_vtn_nva_mp_body_flak
156.c_usa_cia_mp_body_flak
157.c_usa_ciawin_mp_body_flak
158.c_rus_spet_mp_body_flak
159.c_rus_spetwin_mp_body_flak
160.c_cub_rebels_mp_body_flak
161.c_cub_tropas_mp_body_flak
162.//arrmor
163.c_usa_sog_mp_body_armor
164.c_vtn_nva_mp_body_armor
165.c_usa_cia_mp_body_armor
166.c_usa_ciawin_mp_body_armor
167.c_rus_spet_mp_body_armor
168.c_rus_spetwin_mp_body_armor
169.c_cub_rebels_mp_body_armor
170.c_cub_tropas_mp_body_armor
171.//-
172.c_usa_sog_mp_body_standard
173.c_vtn_nva_mp_body_standard
174.c_usa_cia_mp_body_standard
175.c_usa_ciawin_mp_body_standard
176.c_rus_spet_mp_body_standard
177.c_rus_spetwin_mp_body_standard
178.c_cub_rebels_mp_body_standard
179.c_cub_tropas_mp_body_standard
180.//-
181.c_usa_sog_mp_body_utility
182.c_vtn_nva_mp_body_utility
183.c_usa_cia_mp_body_utility
184.c_usa_ciawin_mp_body_utility
185.c_rus_spet_mp_body_utility
186.c_rus_spetwin_mp_body_utility
187.c_cub_rebels_mp_body_utility
188.c_cub_tropas_mp_body_utility

من خودم این آخری رو تست نکردم فقط به جای map باید بنویسید devmap همین.(البته فکر کنم تست نکردم):46:

این فایل رو هم دانلد کنید و در فولدر بازی بریزین و بعد برنامه ItsModsloader.exe رو اجرا کنید تا بعد از اون درجه شما و یارانتون 50 باشه

H M R 0 0 7
18-11-2010, 00:17

کی کم لطفی کرد؟
بازی به این خوبی!!
شاید در بعضی موارد از MW2 ضعیف تر باشه ولی در خیلی موارد از اون قویتره!
یکی از نقاط قوت MW صحنه های سینماتیک بازی بود که توی این نسخه هم به وفور دیده میشه
گرافیک هم که از اون بالاتره
اکشن بازی بالاتره
انفجار ها عالی کار شده بر عکس انفجار های ضعیف MW
فیزیک بازی هم خیلی خوبه
کمی نور پردازی در کل از MW پاینتره ولی جاهایی دیده میشه که از اون هم بهتره
توی این جور بازی ها سلاح و تنوع سلاح یک مولفه اصلی هست.من به شخصه با سلاح های مدرن که تو MW بود بیشتر حل میکنم ولی خوب دیگه نمتونستن واسه سال 1968 اون سلاح ها رو بیارن که!
از نظر باگ هم من تا الان باگ خاصی ندیدم جز چند مورد خیلی ریز
موتور گرافیکی هم که دیگه آخر روان بودن هستش و خیلی بهینه شده.
بازی هم که تا دلت بخواد طولانی شده!
داستانشم که ماشالله شده فیلم!(البته باید زبانتون خوب باشه تا اون صحبت های تند رو متوحه شید)
و ...

rezadevilmaycry
18-11-2010, 00:27
خوب دوستان منم این بازیرو چند ساعت پیش گرفتم و نصبیدم و کمی رفتم...:31:
گفتم بیام این خبرو به شما هم بدم...:31:
تا اینجایی که من اومدم فکرکنم مرحله 3 هستم فعلا بهترین برتری و نوآوری این بازی به نظرم حرکات موتور و ماشینش بود که خیلی خوبتر از قبل و بازی های دیگه ای که رفته بودم کار شده بود
البته خود بازیش از نظره گرافیکی که به نظرم به پای مدرن وار فیر2 نمیرسه ولی جزوه اون گرافیک بالاهاست و یکچیزی که خیلی خوب شده در این بازی به نظرم سیستم نشونه گیری بازی هست (البته منظورم از این لحاظه که مثلا وقتی شیشه دوریبن تفنگت کثیفه خوب نمیتونی ببینی یا در کنار پنجره قرار میگیری که نور داخل دوربینت میوفته تغییر رنگ لنز خیلی جالب شده)به نظره من که تا اینجا خوب بوده حالا برم باقیشو ببینم دیگه چیمیشه
تاالان هم که خداروشکر به باگی برنخوردم و نسخه ی بازیم هم 2 دی وی دی هست
راستی دوستان این نسخه ی 2 دی وی دی یا 3 دی وی دی چه فرقی داره؟؟؟از بازی کم شده یا فقط در نسخه 2 دی وی دی بازی فشرده تر شده؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif

parsa5564
18-11-2010, 00:29
خوب دوستان منم این بازیرو چند ساعت پیش گرفتم و نصبیدم و کمی رفتم...:31:
گفتم بیام این خبرو به شما هم بدم...:31:
تا اینجایی که من اومدم فکرکنم مرحله 3 هستم فعلا بهترین برتری و نوآوری این بازی به نظرم حرکات موتور و ماشینش بود که خیلی خوبتر از قبل و بازی های دیگه ای که رفته بودم کار شده بود
البته خود بازیش از نظره گرافیکی که به نظرم به پای مدرن وار فیر2 نمیرسه ولی جزوه اون گرافیک بالاهاست و یکچیزی که خیلی خوب شده در این بازی به نظرم سیستم نشونه گیری بازی هست (البته منظورم از این لحاظه که مثلا وقتی شیشه دوریبن تفنگت کثیفه خوب نمیتونی ببینی یا در کنار پنجره قرار میگیری که نور داخل دوربینت میوفته تغییر رنگ لنز خیلی جالب شده)به نظره من که تا اینجا خوب بوده حالا برم باقیشو ببینم دیگه چیمیشه
تاالان هم که خداروشکر به باگی برنخوردم و نسخه ی بازیم هم 2 دی وی دی هست
راستی دوستان این نسخه ی 2 دی وی دی یا 3 دی وی دی چه فرقی داره؟؟؟از بازی کم شده یا فقط در نسخه 2 دی وی دی بازی فشرده تر شده؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو نسخه 3 دی وی دی یه 100 مگ میریزن برای پول بیشتر

rezadevilmaycry
18-11-2010, 00:37
تو نسخه 3 دی وی دی یه 100 مگ میریزن برای پول بیشتر
خوب پس خوب شد اون نسخه رو نگرفتم داشت شیطون گولم میزد...:31:
راستی یک سوال سیو بازی باید حتما هر مرحله میری سیو بشه؟؟؟مثل شماره های قبلی نیست که وقتی از بازی میومدی بیرون سیو میشد؟؟؟
مال من که اینطوریه وقتی وسط بازی میام بیرون و سیو هم میزنم سیو نمیشه تا مرحله تموم نشده باشه

Maziar_69
18-11-2010, 01:02
واسه من که یه دی وی دی 9 بود. :دی

B.3.S.T
18-11-2010, 01:28
کسانی که می خوان تو منوی بازی میسون از روی صندلیش بلند شه و بتونه از کامپیوتر استفاده کنه فقط کافیه space رو نگه دارید و راست کلیک کنید چند بار...

موفق باشید

ghadami2005
18-11-2010, 01:43

شما برای اینکه سیو رو یا همون RESUM رو داشته باشی :

زمانی که وارد بازی میشی ابتدا باید بری تو campagin میبینی که resum نیست حالا esc میزنی میای تو منو اصلی و بعد میری تو قسمت setting وقتی رفتی میری رو گرافیک یه اینتر میکنی تا سمت راست مشخصات مربوط به گرافیک بیاد حالا دوباره esc میزنی و میری تو قسمت campagin میبینی که resum اومده

احتمالا یه باگ ست

B.3.S.T
18-11-2010, 03:19
بعد از مقایسه تصویر به تصویر و کلی انداز برانداز کردن mw2 و bo منم کاملآ نظرم راجب بازی عوض شد!نرمی و انعطاف گرافیک و گیم پلی mw2 به مراتب بیشتر حس میشه و از اینها بگذریم صداگذاری بسیار برتر از این سری بوده...در نهایت قصد هیچ مقایسه ای ندارم فقط می خوام بگم بهتر بود سری ها cod بیشتر رو جنگهای مدرن برنامه ریزی میشد.

saddegh
18-11-2010, 07:37

یکی نیست جواب بده؟؟؟

---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------

پست های دوستان رو یه نگاهی بکنید تقریبا صفحه دوم هستش /.
مشکل از خود بازی هستش /.:46:
منم همین مشکل رو داشتم /.

صفحه دوم که مال 5 ماه پیشه سر کاری بود ؟:41:

havas_1980
18-11-2010, 08:04
حالا اون که این اسلحه چند سال بعد تولید شده به کنار . وقتی هم تولید شده اینو فقط تو کشورهای بلوک شرق استفاده میکردن نه تو لائوس:31: ولی اینا کلا حال کردن از این اسلحه خوششون اومده آوردن تو بازی همینطوری
اون U آخرش فکر کنم اصلاو اسه اوکراین باشه :39:
این سوتیاش آدمو یا سریال یوزارسیف میندازه:27:
درسته که سوتیه اما به نظرم تمامی این موارد تعمدیه... باورش سخته که نویسنده بازی این موارد رو سهوا گذاشته باشه.

قبل از مشت خوردن بازی رو به صورت Windows mode دربیارین... این طور ی اون صحنه شاهد فریز شدن هادسون نمیشین.

abc.abc
18-11-2010, 08:15
دوست عزیز شما با چیه صدا مشکل داری ؟
ینی بازیتون اصلا صدا نداره یا منوها صدا داره و بازی صدا نداره ؟

دمو صدا داره داخل خوب بازی صدا قعط میشه
چیکار کنم؟
ممنون

popowoody
18-11-2010, 08:24
برای مشکل لگ چکار کنم ؟

havas_1980
18-11-2010, 09:49
دمو صدا داره داخل خوب بازی صدا قعط میشه
چیکار کنم؟
ممنون
DXSETUP که به همراه بازی وجود داره رو اجرا کنین.

برای مشکل لگ چکار کنم ؟
برای رفع LAG فعلا این راه ها پیشنهاد میشه:

- کسانی که کارت های ATI دارند Catalyst AI رو غیر فعال کنند.

- فایل Config بازی رو به صورت زیر ویرایش کنین...

multigpu = 0
multicore = 1
vsync = 0
maxpackets = 100

- حین اجرای بازی پنجره Windows Task Manager رو باز کنین و Set priority بازی رو در حالت Low قرار بدین و Set Affinity رو در حالت تک سی پی یو در بیارین.

- تمامی تنظیمات رو یا در حداقل قرار بدین یا هم در حداکثر بزارین.

popowoody
18-11-2010, 09:56

multigpu = 0
multicore = 1
vsync = 0
maxpackets = 100

- حین اجرای بازی پنجره Windows Task Manager رو باز کنین و Set priority بازی رو در حالت Low قرار بدین و Set Affinity رو در حالت تک سی پی یو در بیارین.

- تمامی تنظیمات رو یا در حداقل قرار بدین یا هم در حداکثر بزارین.

فایل Config کجاست ؟؟

Creeping Death
18-11-2010, 10:36
بچه ها من برای اون مشکل قفل کردن هادسون وقتی مشت می زنه هر کاری که پیشنهاد شد انجام دادم بازم حل نشد . کسی راه دیگه ای نداره ؟

R O O T
18-11-2010, 10:53
بچه ها من برای اون مشکل قفل کردن هادسون وقتی مشت می زنه هر کاری که پیشنهاد شد انجام دادم بازم حل نشد . کسی راه دیگه ای نداره ؟

سلام برا منم همینجوری شد این پچ پایینی رو نصب کردم درست شد

SA33D_GT
18-11-2010, 10:54

برای منم همین طور به احتمال زیاد مشکل از کرک میتونه باشه مثل مافیا پس باید دنبال یه کرک سالم بگردیم.

Creeping Death
18-11-2010, 11:16

نه متاسفانه با این پچ هم کارم راه نیافتاد :41:

kurosh08
18-11-2010, 11:17
بازی خیلی لگ دارم
ضد حاله
چیکار کنیم؟
من با سیستمم COD6 رو با حداکثر گرافیک به راحتی بازی میکردم

havas_1980
18-11-2010, 11:56

اولین پچ بازی این مشکل رو به هیچ وجه حل نمیکنه... به احتمال زیاد در پچ دوم این مشکل برطرف میشه.
اگه بعد نصب پچ, مشکلتون زده و برطرف شده, این اطمینان رو میدم که ربطی به اون پچ نداشته... چون برای خود من هم این مشکل فریز شدن هادسون پیش اومد در حالی که پچ اول بازی رو قبل از شروع بازی نصب کرده بودم.

فقط یه راه حل موقت برای این مشکل وجود داره که اونم تنظیم کردن اجرای بازی قبل از مشتن خوردن, به صورت Windows Mode هستش و غیر اون هیچ (البته تنظیمات رو هم باید در حداقل قرار بدین)... بعد از رد شدن اون قسمت به حالت فول اسکرین بازی رو برمیگردونین و تنظیمات گرافیکی رو هم به حالت قبل در میارین.

برای منم همین طور به احتمال زیاد مشکل از کرک میتونه باشه مثل مافیا پس باید دنبال یه کرک سالم بگردیم.این مورد فریز شدن هادسون, از کرک نیست بلکه از خود بازیه. (نسخه های ارجینال)

بازی خیلی لگ دارم
ضد حاله
چیکار کنیم؟
من با سیستمم COD6 رو با حداکثر گرافیک به راحتی بازی میکردم
چند پست بالاتر روش های موقت حل این مشکل رو عنوان کردم.

saddegh
18-11-2010, 13:45

یکی نیست بگه چیکار کنم؟؟؟:41:

david071
18-11-2010, 13:53
فکر میکنم Viktor Reznov در نسخه پنج بازی انگشتش رو از دست داده ( توی این عکس که اصلحه رو درست گرفته:31:)
اینم مشخصاتش

Appears in: Call of Duty: World at War,
Call of Duty: Black Ops[1]
Rank Sergeant (Call of Duty: World at War), Unknown (Call of Duty: Black Ops)
Affiliations: 3rd Shock Army, 62nd Rifle Division (Stalingrad) Studies and Observations Group (Black Ops)
Status Alive
Weapons: Unknown

ولی اینجا باز جوگیر شده

KAHAKDAM
18-11-2010, 14:23
سلام
اینجور که من فهمیدم بازی قابلیت LAN هم داره!درسته؟

Opera-Baz
18-11-2010, 15:18
بچه ها زامبی رو چطوری فعال کنم ؟

B.3.S.T
18-11-2010, 15:23
بچه ها زامبی رو چطوری فعال کنم ؟

چند صفحه قبل کرکی دوستان گذاشتن که میتونید این مد رو فعال کنید

manli7
18-11-2010, 15:41
سلام بازي رو نصب كردم ولي توش كه ميره تصيور سياه ميشه و چيزي ديگه بالا نمياد..!:41::41::41:

بايد چه كرد..؟:41::41::41:

matrix_3s
18-11-2010, 16:31
دوستان مد زامبی چی هستش؟؟؟ چی کار میشه کرد باهاش؟؟؟

e2e
18-11-2010, 16:36
بالاخره منم تموم کردم دیروز صبح نصب کردم شب تموم شد 8 مرحله ی آخر بازی عالی بود ولی مرحله های اول به جز مرحله ی فرار از معدن و مرحله ای که باید اون موشک رو منفجر میکردیم خیلی بد بود طوری که به جای لذت بردن از بازی تحملش می کردم

A.M.D.D.E.V.I.L
18-11-2010, 17:09
سلام بالاخره تونستم چیت های این بازی رو گیر بیارم
ریسک نکنید و روی نسخه ی ارجینال امتحان نکنید که ممکنه بن بشید
اول برید به این محل
Call of Duty - Black Ops\players
و فایل config.cfg رو با نت پد باز کنید بعد با زدن کلید های ctrl+F دنبال کلمه seta monkeytoy "1" بگردید و اون رو تبدیل کنید به seta monkeytoy "0" بعد فایل رو ببندید و سیو کنید ولی باز روی config.cfg راست کلیک کنید و read-only رو فعال کنید
حالا برید به بازی و با زدن ~ متوجه میشید که کنسول اومد
برای اینکه بتونید از چیت ها توی مراحل بازی استفاده کنید باید حتما مراحل رو از طریق کنسول لود کنید
برای اینکار اول توی کنسول /devmap رو بزنید و بعد اسم مپ رو وارد کنید مثل
wmd یا /devmap zombie_theater یا /devmap zombie_pentagon
توجه کنید که اون / که اول همه ی کد ها هست رو باید وارد کنید وگرنه کار نمیکنن
و devmap رو وارد میکنید که بفهمه چیت مورد نظر مربوط به مپ و لول هست و نام مپ رو هم با 1 فاصله بنویسید کنار اون /devmap
حالا که بازی لود شد کنسول رو بازم باز کنید
و از این چیت ها استفاده کنید
God mode /god Juggernaut /demigod Extra weapons /give all Infinite ammunition /player_sustainammo 1 Extra ammunition /give ammo No clipping mode /noclip Flight mode /ufo Set player speed /g_speed [number] Show framerate cg_drawfps 1
میتونید از همین جا ctrl+C کنید و توی کنسول Ctrl+v کنید بعد با زدن enter تاثیرشو میبینید
چیت ها زیادن میتونید از همین منبع پیداشون کنید

Hapoofesgeli
18-11-2010, 17:13
دوستان اگه وسط بازی درجه سختی رو کم کنیم بعدش میتونیم دوباره زیادش کنیم؟
بعد از ترکوندن اون موشک وقتی میریم تو یه ساختمون یک قسمتش هر چی آدم میکشم بازم میان!نمیشه هم جلو رفت درجا میکشنم!اعصاب برام نزاشته این قسمت :دی

R O O T
18-11-2010, 17:21
دوستان اگه وسط بازی درجه سختی رو کم کنیم بعدش میتونیم دوباره زیادش کنیم؟
بعد از ترکوندن اون موشک وقتی میریم تو یه ساختمون یک قسمتش هر چی آدم میکشم بازم میان!نمیشه هم جلو رفت درجا میکشنم!اعصاب برام نزاشته این قسمت :دی

بله میشه بعد از رفتن به مرحله بعد بیاید بیرون و مرحله جدید رو دوباره شروع و درجه بازیو تعیین کنین

باید سریع بزنیشون بعد بری جلو پشت یه چیزی سنگر بگیر یکم که جلوتر بری دوستاتم میان جلو

masbeh
18-11-2010, 18:00
سلام
در کل بازی خوبی بود مخصوصا داستانش عالی بود ولی با این حال محصولات infinity یه چیز دیگس...
راستی کسی برای مولتی پلیرش راهی داره....کرکی، پچی، چیزی بیرون اومده؟؟؟؟

parsgiga_3
18-11-2010, 18:06
دوستان من یک مشکلی دارم
دمو بازی صدا داره اما تو خود بازی صدا قطع می شه
فایل update رو هم نصب کردم درست نشد:13:
چه کار باید بکنم؟

Prince_M
18-11-2010, 18:30
من بازی رو گرفتم. بازی لگ داشت.

کسی میدونه باید چی کار کرد؟

tanatos
18-11-2010, 18:33
آقا دموهای بازی من سایلنتند!
چی کارش میشه کرد؟

Opera-Baz
18-11-2010, 18:35
دوستان منم همچین مشکلی دارم کسی هست کمک منه ؟

R O O T
18-11-2010, 18:46
من بازی رو گرفتم. بازی لگ داشت.

کسی میدونه باید چی کار کرد؟

فعلا راه حل درست حسابی نیومده ولی اینا رو جناب havas گذاشتن رو انجام بدین ببینین درست میشه

نوشته شده توسط havas_1980 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

multigpu = 0
multicore = 1
vsync = 0
maxpackets = 100

urum
18-11-2010, 19:28
من تو یه قسمت گیر کردم کمک کنین
یه جا هست که اسم ماموریت push back to nva هست آدمای دشمن مثل مور و ملخ میریزن و میان تو سنگرهاشون هرچقدر میزنیشون بازهم نیرو اضافه میشه. یه چک پوینت هم هست که فقط میشه تا 6 متریش رفت بعدش از هر طرف میزنن. چطوری میشه رد کرد این قسمتو؟

Prince_M
18-11-2010, 19:28
فعلا راه حل درست حسابی نیومده ولی اینا رو جناب havas گذاشتن رو انجام بدین ببینین درست میشه

فایل config بازی کجاست؟ من که نیافتـــــــمش!!!

R O O T
18-11-2010, 19:38
فایل config بازی کجاست؟ من که نیافتـــــــمش!!!

در پوشه ی players قرار داره :20:

Prince_M
18-11-2010, 19:43
دوستان شما میتونید فقط با دانلود آپدیت زیر و نصب آن و بعد کپی کرک آن در محل نصب بازی ، بازی رو بدون هیچ مشکل و باگ یا لگی و با سرعت فـــــــــــــــــول بازی کنید.

havas_1980
18-11-2010, 19:51
فایل Config کجاست ؟؟
معذرت! من اینو یادم رفت بگم... این تغییر تنظیماتی که گفتم مربوط به رفع لگ های بازی هست در نسخه های Steam در مسیر زیر قرار داره:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players

اما در بعضی جاها در محل نصب بازی, پوشه player یه فایل config.cfg هم داریم که داخلش قسمت های زیر رو تغییر میدیم:

seta r_multiGpu "0"
seta r_multithreaded_device "1"
i
مورد اول مربوطه به چند گرافیکه بودن و دومی هم به چند سی پی یو بودن... تک هسته ای بودن سی پی یو و تک گرافیک باشین میشه 0 و غیر اون میشه 1.

من تو یه قسمت گیر کردم کمک کنین
یه جا هست که اسم ماموریت push back to nva هست آدمای دشمن مثل مور و ملخ میریزن و میان تو سنگرهاشون هرچقدر میزنیشون بازهم نیرو اضافه میشه. یه چک پوینت هم هست که فقط میشه تا 6 متریش رفت بعدش از هر طرف میزنن. چطوری میشه رد کرد این قسمتو؟
یه سری بشکه می بینین. میرین طرفشون و F رو میزنین.

mr6768
18-11-2010, 20:20
آقا من یه مشکلی دارم که فقط مخصوص این COD نیس .
تو تمام COD ها این مشکل واسم پیش میاد .

من هر موقع تیر میزنم خودش سینه خیز میکنه بدون اینکه من Ctrl رو بزنم . بعد من پا میشم دوباره تیر میزنم دوباره سینه خیز میشه.
اصلا بازی بم حال نمیده .
مشکل به نظر شما از چیه ؟
کیبورد هم خراب نیست.فقط تو COD ها این مشکل پیش میاد !!

OSEN
18-11-2010, 20:45
آقا من یه مشکلی دارم که فقط مخصوص این COD نیس .
تو تمام COD ها این مشکل واسم پیش میاد .

من هر موقع تیر میزنم خودش سینه خیز میکنه بدون اینکه من Ctrl رو بزنم . بعد من پا میشم دوباره تیر میزنم دوباره سینه خیز میشه.
اصلا بازی بم حال نمیده .
مشکل به نظر شما از چیه ؟
کیبورد هم خراب نیست.فقط تو COD ها این مشکل پیش میاد !!
منم دقیقا همین مشکل رو تو همه ی سری این بازی دارم . اولش که فکر میکردم یجور کاور گیری اتومات هست!!! . یعنی وقتی تو تیررس بودم و مشغول تیرخوردن ! خودش سینه خیز میشه . بعد دیدم خیلی اعصاب خوردکنه .
حالا قضیش چیه ؟!

.

my comi
18-11-2010, 20:50
سلام دوستان
کسی کرک این بازی رو داره. هرچی تو این 120 صفحه گشتیم پیدا نشد

simorgh_m3
18-11-2010, 20:56
سلام دوستان
کسی کرک این بازی رو داره. هرچی تو این 120 صفحه گشتیم پیدا نشد

- دانلود کرک نهایی SKIDROW آپدیت شماره ۱ ، برای رفع مشکل در هنگ کردن بازی و فعال سازی گزینه Zombie

13mb

alpha007
18-11-2010, 21:15
من تو اون قسمت برفی که میخواد از رو یه پل بپره و یه آرپیجی زن میاد پل رو میزنه گیر کردم
تا میاد رو پل دیگه حرکت نمیکنه تا طرف بیاد و بزنتش
راهش چیه؟

linkinkurd
18-11-2010, 21:17
دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه. وقت نشد 122 صفحه تاپیک رو مرور کنم.

من بعد از دو روز بازی کردن و رسیدن به مرحله 4- یهو امروز وقتی روفتم تو بازی اون پیغام مربوط به بالا اومدن بازی روی تنظیمات دیفالت بالا اومد. البته اولین بار هم که بازی رو اجرا کردم این پیغام اومد. بعد که اوکی میزنم میرم تو بازی میبینم همه چی رو صفر رفته. انگار تازه بازی رو نصب کردم. راه حل چیه؟ کرک اسکیدرو هستش. (اگه تازه پریده پیشرفتم- لطفا سیو های بازی رو بذارید تا از اول نرم).

saamy4
18-11-2010, 21:21
سلام.
آقا یه مشکل واسه من پیش اومده که نمیدونم از کجاست.
فیلم های بازی صدا دارن ولی وقتی که میرم واسه بازی کردن صدا به کل قطع میشه. باید چیکار کرد؟

امير موسر
18-11-2010, 21:21
دوستان ببخشید اگه سوالم تکراریه. وقت نشد 122 صفحه تاپیک رو مرور کنم.

من بعد از دو روز بازی کردن و رسیدن به مرحله 4- یهو امروز وقتی روفتم تو بازی اون پیغام مربوط به بالا اومدن بازی روی تنظیمات دیفالت بالا اومد. البته اولین بار هم که بازی رو اجرا کردم این پیغام اومد. بعد که اوکی میزنم میرم تو بازی میبینم همه چی رو صفر رفته. انگار تازه بازی رو نصب کردم. راه حل چیه؟ کرک اسکیدرو هستش. (اگه تازه پریده پیشرفتم- لطفا سیو های بازی رو بذارید تا از اول نرم).

اون پیغام رو داد NO رو بزن !

popowoody
18-11-2010, 21:25
معذرت! من اینو یادم رفت بگم... این تغییر تنظیماتی که گفتم مربوط به رفع لگ های بازی هست در نسخه های Steam در مسیر زیر قرار داره:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players

اما در بعضی جاها در محل نصب بازی, پوشه player یه فایل config.cfg هم داریم که داخلش قسمت های زیر رو تغییر میدیم:

seta r_multiGpu "0"
seta r_multithreaded_device "1"
i
مورد اول مربوطه به چند گرافیکه بودن و دومی هم به چند سی پی یو بودن... تک هسته ای بودن سی پی یو و تک گرافیک باشین میشه 0 و غیر اون میشه 1.

یه سری بشکه می بینین. میرین طرفشون و F رو میزنین.

چطوری ویرایش کنم ؟ فایل CFG هست با NotePad باز کردم اون پایین اضافه کردم دو خط رو اما وقتی وارد بازی میشه هم لگ هست و وقتی خارج میشم فایل Config.CFG برگشته به حالت اولیه ! ( 2 خط پاک شده )

bar333lona
18-11-2010, 22:09
- دانلود کرک نهایی SKIDROW آپدیت شماره ۱ ، برای رفع مشکل در هنگ کردن بازی و فعال سازی گزینه Zombie

13mb

اصلا این کرک عمل نمیکنه که
من نصبش کردم پچ رو و کرک رو هم ریختم باز هم همینطور تیک میزنه بازی گاهی اوقات :41:

havas_1980
18-11-2010, 22:09
چطوری ویرایش کنم ؟ فایل CFG هست با NotePad باز کردم اون پایین اضافه کردم دو خط رو اما وقتی وارد بازی میشه هم لگ هست و وقتی خارج میشم فایل Config.CFG برگشته به حالت اولیه ! ( 2 خط پاک شده )
لازم به اضافه کردنشون نیست. خودشون اون وسط موجود هستن. فقط باید تغییر کنن.
سیو بشه و برگرده به حالت سابق دیگه غیر ممکنه آخه!

Mehran Gamer
18-11-2010, 22:22
این بازی خرابه یا سیستم من نمیکشه ؟ صفحه سیاه میشه و ریستارت میکنم :13:

Reza Azimy_RW
18-11-2010, 23:20
سلام دوستان
بازی من چرا زبانش روسیه ؟ اصلا معلوم نیست دقیقا چه زبانیه ولی فک کنم روسیه .
با این زبان نمیشه تنظیمات کلیدها و گرافیکو تعغیر داد . کلیدهای بازی هم که افتضاحه ! مثلا با راست کلیک میره جلو و با W نشونه گیری میکنه !
نمیدونید چیکار باید بکنم ؟ اینجوری اصلا نمیشه بازی کرد ؟

katlots
19-11-2010, 00:19
به نظر من این بازی واقعا بد بود شما اگر نسخه 4 - 5 -6 رو بازی کرده باشید می بینید این سری زیاد جالب نیست سردرگمی در بازی بیداد می کنه هی به گذشته می ری؟ تو نسخه های قبلی یه هدف مشخص خوب داشتیم اما این سری... در کل من بیشتر از 4 و 5 خوشم میومد

A.M.D.D.E.V.I.L
19-11-2010, 00:33
کسایی که میگن multi player ش بده خیلی زیاد توقع دارن
به نظر من خیلی خیلی باحاله مخصوصا اون ماشین کنترل از راه دور شما هم برید بخرید به نظر من ارزش داره که به خاطرش 28 تومن پول بدید ولی 78 تومن نمی ارزه

nois3
19-11-2010, 00:44
بابا شما هم همش بهانه بد بودن بازیو میارید :19:
بازی به این خوبی‌ کجاش بده من که دارم بازی می‌کنم.بنظر من از مدال اوف هنور هم بهتره
درسته از نسخه قبل بهتر نیست ولی‌ ارزش بازی کردن رو داره.

این بازی خرابه یا سیستم من نمیکشه ؟ صفحه سیاه میشه و ریستارت میکنم :13:
اونایی که تا بحال صفحه بازیشون سیا ه میشد رفتن دراور جدید کارت گرافیکشنو نصب کردن درست شد
شما هم این کارو بکن ببین مشکلت حل می‌شه.

simorgh_m3
19-11-2010, 01:20
دوستان سلام
میخواستم بپرسم این نسخه انگار بازم lan نمیشه بازی کرد
راستی مگه نگفته شده بود که قراره بات داشته باشه پس چی شد؟کلا قسمت مولتیش که اینترنت میخواد

saamy4
19-11-2010, 01:28
آقا این مشکل مارو هیچکی نمیدونه چیه؟ تو بازی صدا نداره ولی فیلم های بازی صدا دارن؟

farhad07
19-11-2010, 02:39
من تازه بازی رو گرفتم 4 مرحله رفتم جلو فقط میتونم بگم یه شاهکاره !!

sahar-hd
19-11-2010, 08:23
دوستان
صدا نداشتم بازی بخاطر دایرکت هست
شما جدیدترین نسخه(جدیدترین) دایرکس بگیر نصب کن صداش هم میاد

popowoody
19-11-2010, 09:59
لازم به اضافه کردنشون نیست. خودشون اون وسط موجود هستن. فقط باید تغییر کنن.
سیو بشه و برگرده به حالت سابق دیگه غیر ممکنه آخه!

ممنون ، من با Ctrl + F تو فایل TxT سرچ کردم هر دوتایی که گفتین همون شکلی بودن ! ( خودشون همونی بودن که گفتی ! )

rxa946
19-11-2010, 10:45
سلام. آخرش کسی جواب منو نداد ... لا اقل دلیلش رو ؟
1-کند شدن تو شروع بازی و تو هر مرحله ؟
2- هنگ کردن تو مرحله ای که بعد از برداشتن ماسک ضد nova6 که وارد پایگاه میشیم... ؟
ممنون

ramin1988
19-11-2010, 10:52
the program can`nt start becaus d3dx9_43.dll is missing from your compiuter . try reinstalling the program to fix this problem.

این اخطار چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

R O O T
19-11-2010, 10:59
the program can`nt start becaus d3dx9_43.dll is missing from your compiuter . try reinstalling the program to fix this problem.

این اخطار چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

diretx رو نصب کن درست میشه

ramin1988
19-11-2010, 11:03
عزیز تو دی و دی نداره چرا پس ؟

Reza Azimy_RW
19-11-2010, 11:04
سلام دوستان
با این زبان نمیشه تنظیمات کلیدها و گرافیکو تعغیر داد . کلیدهای بازی هم که افتضاحه ! مثلا با راست کلیک میره جلو و با W نشونه گیری میکنه !

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

nois3
19-11-2010, 11:05

این اخطار چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم یکی‌ از فایل های directx 9 باشه،که میگه خرابه. شما دوباره directx 9 رو نصب کن درست می‌شه.

R O O T
19-11-2010, 11:27
عزیز تو دی و دی نداره چرا پس ؟

تو کامپیوترتون به این ادرس برید

D:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX

اگر هم نصب نشد diretx بازیهای دیگه رو نصب کنین البته بازیش جدید باشه مثل فیفا11 یا پیس 11

havas_1980
19-11-2010, 11:49
سلام دوستان
خب رضا جان! رفتی نسخه روسی بازی رو گرفتی دیگه که تبدیل کردنش به نسخه انگلیسی به زحمتش نمی ارزه... دنبال نسخه انگلیسش برو.

این اخطار چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این فایل رو از آدرس زیر بگیرین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از حالت فشرده خارج و در C:\Windows\System32 کپی کنین.

ممنون ، من با Ctrl + F تو فایل TxT سرچ کردم هر دوتایی که گفتین همون شکلی بودن ! ( خودشون همونی بودن که گفتی ! )
پس اگه که به این صورت هست. دیگه هیچچی! باید صبر کرد...

آقا این مشکل مارو هیچکی نمیدونه چیه؟ تو بازی صدا نداره ولی فیلم های بازی صدا دارن؟

در مورد رفع مشکلات صدا این روش ها معرفی میشه:

* مسیر زیر رو (در ویندوز 7) طی کنین:
تب Control Panel > Sound > Communications
و گزینه Do Nothing رو انتخاب کنین.

* مسیر زیر رو (در ویندوز Vista یا 7) طی کنین:
تب Speakers > Properties > Advanced < تب Control Panel > Sound > Playback
و گزینهi24 bit, 48000 Hz (Studio Quality)iرو انتخاب کنین. (بعضی جاها i16 bitهم عنوان شده.)

* مسیر زیر رو (در ویندوز XP) طی کنین:
تب Control Panel > Sounds and Audio Devices > Volume
در بخش Speaker Settings روی Advanced کلیک کنین و بعدش تب Performance رو انتخاب کنین.
و بخش Sample rate conversion quality رو در حالت GOOD و بخش Hardware acceleration رو در حالت NONE تنظیم کنین.

* DirectX در محل نصب بازی (Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX) رو اجرا کنین.

* درایور کارت صوتی رو به روز کنین.

* بازی رو به صورت Compatibility to Windows XP اجرا کنین.

ramin1988
19-11-2010, 12:04
برادران رفتم تو منو بازی ولی واسه ورود میگه update :41:

simorgh_m3
19-11-2010, 12:38
دوستان سلام
راستی مگه نگفته شده بود که قراره بات داشته باشه پس چی شد؟کلا قسمت مولتیش که اینترنت میخواد

اینم بگین ممنون میشم

Lamanta
19-11-2010, 13:29
بچه ها این مشکل گیر کردن تصویر توی مرحله های آخر که اون کچله کلت به سمتت گرفته چطوری حل میشه ؟
من بازی رو کامل تموم کردم ولی وقتی دادمش به دوستم اینجوری شده براش

GiggleClub
19-11-2010, 13:31
من بازی برام اجرا نمیشه؟ :(
کرک رو هم ریختم ولی اجرا که میکنم بازی رو اول یه پیغام میاد که میگه بره safe mode که اگه no کنم هیچی نمیشه اگه yes کنم صفحه سیاه میاد ولی بازی اجرا نمیشه و هنگ میکنه

راهش چیه؟

havas_1980
19-11-2010, 13:49
دوستان سلام
دقیقا. قبلا حرفش بودش...
LAN وجود نداره. فقط از طریق Steam میشه.

برادران رفتم تو منو بازی ولی واسه ورود میگه update
اولین پچ بازی + کرکش رو از از آدرس زیر بگیرین:

بچه ها این مشکل گیر کردن تصویر توی مرحله های آخر که اون کچله کلت به سمتت گرفته چطوری حل میشه ؟
من بازی رو کامل تموم کردم ولی وقتی دادمش به دوستم اینجوری شده براش

قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.

من بازی برام اجرا نمیشه؟ :(
کرک رو هم ریختم ولی اجرا که میکنم بازی رو اول یه پیغام میاد که میگه بره safe mode که اگه no کنم هیچی نمیشه اگه yes کنم صفحه سیاه میاد ولی بازی اجرا نمیشه و هنگ میکنه

راهش چیه؟برای رفع مشکل سیاه شدن صفحه تنها روشهایی که پیشنهاد شده اینه که درایور کارت گرافیک رو به روز کنین و یا رزولیشن ویندوز رو تغییر بدین.
(البته شاید سیستم تون هم ضعیف باشه.)

david071
19-11-2010, 14:41
سلام من کرک آفلاین مولتی رو گرفتم دارم بازی میکنم ولی رنکم آپدیت نمیشه چیکار کنم؟:20:

ma_softnet
19-11-2010, 15:33
سلام
کسی از دوستان لینک سالم و فول ورژن این بازی را نداه؟
لینکی که سالم باشه و بهترین کرک همراهش باشه برای دانلود میخواهم.

mehdi30nema
19-11-2010, 15:59
من بازی را روی 360 تمام کرده بودم .
الان یه نسخه هم گرفتم و روی لپ تاپم ریختم .
اولین نکته اینه که همون اول بازی تمام مرحله ها باز بود . خودمم نمیدونم چرا ؟
نکته دوم اینه که من هر بار که از ابتدا شروع میکنم و میرم جلو بعد که از بازی میام بیرون و دوباره میرم تو اصلا سیو های قبلیم نیست و باید از اول شروع کنم . فکر میکنید مشکل چیه ؟

sajad-tnt
19-11-2010, 16:14
سلام دوستان.

بلاخره من بازيرو گرفتم و نصب كردم :26:.
ولي همون اول (بعد از ديدن دموي اوليه بازي ، همونجايي كه روي صندلي هست و...:31:) صفحه سياه ميشه و اين ارور زيز رو ميده :41:! :

سيستم من :

CPU : INTEL PENTIUM 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.20Ghz)
VGA : NVIDIA XFX GEFORCE 9500 GT 1GB
RAM : TRANSCEND 2GB DDR2 800
HDD : WESTERN DIGITER 500GB

دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد.:37:
ممنونم.:11::40:

KINGTATu
19-11-2010, 16:24
modern warfare 2 از این قشنگ تر بود،

miladddd
19-11-2010, 16:35
این بازی واقعا قشنگه
داستان از همیشه قوی تره و گیم پلی نفسگیر تر
کسایی که میگن جالب نبود خیلی کم لطفی میکنن
فکر نمیکردم اینقدر خوب باشه
به سازنده هاش تبریک میگن
البته جای mw , mw2 رو برام نمیگیره، ولی در حد اونها زیباست

nois3
19-11-2010, 16:45
من بازی را روی 360 تمام کرده بودم .
الان یه نسخه هم گرفتم و روی لپ تاپم ریختم .
اولین نکته اینه که همون اول بازی تمام مرحله ها باز بود . خودمم نمیدونم چرا ؟
نکته دوم اینه که من هر بار که از ابتدا شروع میکنم و میرم جلو بعد که از بازی میام بیرون و دوباره میرم تو اصلا سیو های قبلیم نیست و باید از اول شروع کنم . فکر میکنید مشکل چیه ؟

۱کی‌ از مشکلات این بازی همین سیو بازی هست که بعضی‌ از دوستان فکر می‌کنن بازی سیو نشده.
شما وقتی‌ می‌خوای از ادامه بازی بری باید بری تو گزینه CAMPAIGN بد بک کنی‌ ۲باره میری تو CAMPAIGN حالا گزینه RESUME GAME میاد.
حالا میتونی‌ از ادامه بازی بری.