PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: Black Ops - نسخه PC

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

Saeed System
13-11-2010, 10:18
دوستان یه توضیحی میدین چه دلیلی داره که مودم adsl زو خاموش کنیم لگ بازی برطرف میشه؟؟

خاموش کردن مودم چه ارتباطی با گرافیک بازی داره؟

من تو همین پست صفحه قبل تازه دیدم باید این کارو کرد می خواستم بدونم دلیلش چیه؟

باید کلید پشت مودم adsl رو بزنیم و خاموش کنیم و بعد وارد بازی بشیم؟

دوستان کسی ترینر برای بازی نداره؟؟

من یک ترینر دارم برای نسخه روسی..

>هر کی نسخه روسی بازی رو داره این ترینرشه:

خودم آپلود کردم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed30
13-11-2010, 10:27
دوستان یه توضیحی میدین چه دلیلی داره که مودم adsl زو خاموش کنیم لگ بازی برطرف میشه؟؟

خاموش کردن مودم چه ارتباطی با گرافیک بازی داره؟

من تو همین پست صفحه قبل تازه دیدم باید این کارو کرد می خواستم بدونم دلیلش چیه؟

باید کلید پشت مودم adsl رو بزنیم و خاموش کنیم و بعد وارد بازی بشیم؟
عده ای از دوستان میگن مودم adsl ,dialup رو قطع کنید درست میشه ،بعضی از دوستان این کار رو کردن ظاهرا درست شده ولی برای بعضی ها کار گرنبوده .حالا اونایی که میگن با قطع کردن مودم درست میشه ،مودم رو روشن کنن ببینن مشکل دار میشه یا نه؟یا کلا مشکل چیز دیگه ای هست.

Bobby Sands
13-11-2010, 10:28
سلام .

با CPU مدل Q6600 و گرافیک 4870x2 و 6 گیگ رم به طرز وحشتانکی لگ داره . ( مودم هم خاموش هستش )

فقط 20 فریم میتونم از بازی بگیرم ! واسه MW2 حداقل 65 فریم میگرفتم !

ما که از خیرش گذشتیم .

مخلصیم .
شما حتما اون کرکت یا کلا فایلهای بازیت مشکل داره . من با CPU E8400 گرافیک 4850 راحت و بدون لگ بازی میکنم.
واسه من 2 تا دی وی دی بود . کرک هم انگار خودش نصب کرد چون من پوشه کرک توی فایها ندیدم.

S A M S U N G
13-11-2010, 10:31
شما حتما اون کرکت یا کلا فایلهای بازیت مشکل داره . من با CPU E8400 گرافیک 4850 راحت و بدون لگ بازی میکنم.
واسه من 2 تا دی وی دی بود . کرک هم انگار خودش نصب کرد چون من پوشه کرک توی فایها ندیدم.
سلام .

دوباره دارم بازی رو دانلود میکنم . ببینم چی میشه !

مخلصیم .

ANAMORPH
13-11-2010, 10:32
سلام .

boy iran عزیز شما مشکل از بازیت هستش . بازیت خودش میاد کرک نصب میکنه و به همین خاطر هرچی کرک بریزی دیگه قبول نمیکنه .

این رو نصب کنین :

Call.of.Duty.Black.Ops.Zombies.Solo.Mode.Enabler-SKIDROW

مخلصیم .

سلام دوست من اگه میشه یه لینک دیگه بده دانلود نمیشه :41:

hamed30
13-11-2010, 10:40
تو یه سری سایت ها واسه مشکل lag اینا رو نوشتن (البته فکر میکنم مربوط به نسخه اصلی باشه)
1. Make sure you run steam in Offline Mode
2. Start Black Ops
3. Go back to Windows, press ctrl+alt+delete and end the steam.exe process

1. Open windows taskmanger (ctrl+alt+delete)
2. Set Black Ops to HIGH priority
3. Set steam.exe to LOW priority

hobgoblin
13-11-2010, 10:42
بچه ها كسي اين ورژن جديد كرك رو كه Reloaded داده بيرون تست كرده؟

تا جايي كه توي فاروماي خارجي خوندم مشكل لگ رو كاملا حل كرده فقط لود مراحل طولاني تر شده و مشكل كرش توي منو ها هم رفع شده. براي بعضي ها هم بازي اجرا نشده

S A M S U N G
13-11-2010, 10:47
سلام دوست من اگه میشه یه لینک دیگه بده دانلود نمیشه :41:
سلام .

خدمت شما :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخلصیم .

ANAMORPH
13-11-2010, 10:52

هی میگین NO رو بزن برو تو بازی بابا چه yes میزدم چه NO نمیرفت تو بازی

حل مشکل :
چند تا فایل دوستان گذاشته بودن ریختم تو system32 بعد کرک Skidrow ریختم تو محل نصب بازی مشکلم حل شد.:31:

با هزار امید و آرزو یک مرحله بازی کردم:5: بعد ولی وقتی میخواد بره مرحله دوم گیر میکنه :37::22::blink:
هر بلایی هم سرش آوردم نرفت که نرفت
کسی تونسته یه همچین مشکلی رو حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستانی که تموم کردن save شونو آپلود کنن ما هم بتونیم یه فیضی ببریم

سلام .

خدمت شما :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مخلصیم .

من که از مرحله اول نتونستم بالاتر برم لااقل بشینیم یکم ZOMBIE بکشیم دلمون خنک شه
دستت درد نکنه :10::31:

S A M S U N G
13-11-2010, 10:59

هی میگین NO رو بزن برو تو بازی بابا چه yes میزدم چه NO نمیرفت تو بازی

حل مشکل :
چند تا فایل دوستان گذاشته بودن ریختم تو system32 بعد کرک Skidrow ریختم تو محل نصب بازی مشکلم حل شد.:31:

با هزار امید و آرزو یک مرحله بازی کردم:5: بعد ولی وقتی میخواد بره مرحله دوم گیر میکنه :37::22::blink:
هر بلایی هم سرش آوردم نرفت که نرفت
کسی تونسته یه همچین مشکلی رو حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستانی که تموم کردن save شونو آپلود کنن ما هم بتونیم یه فیضی ببریم

سلام .

کلا دوستانی که مشکل این 2 ارور رو دارن :

شما تاریخ کامپیوتر رو به 11/11/2010 تغییر بدین مشکلتون حل میشه .

مخلصیم .

arash rashno
13-11-2010, 11:08
من که از مرحله اول نتونستم بالاتر برم لااقل بشینیم یکم ZOMBIE بکشیم دلمون خنک شه
دستت درد نکنه :10::31:
وقتی من اینو کپی کردم
مشکلی که ایجاد میکنه اینه که وقتی روی EXIT میزنی از بازی خارج نمیشه و صفحه سیاه میمونه

ANAMORPH
13-11-2010, 11:08
سلام .

کلا دوستانی که مشکل این 2 ارور رو دارن :

شما تاریخ کامپیوتر رو به 11/11/2010 تغییر بدین مشکلتون حل میشه .

مخلصیم .

حل نمیشه بازم وقتی میخواد بره مرحله دوم گیر میکنه :41:

وقتی من اینو کپی کردم
مشکلی که ایجاد میکنه اینه که وقتی روی EXIT میزنی از بازی خارج نمیشه و صفحه سیاه میمونه
منم همین مشکل و دارم :31:

gigi_alex
13-11-2010, 11:51
اون مرحله ای که تو کوهستان هست که باید یه رادار رو از کار بندازیم. وقتی اون مرحله تموم میشه میخواد بره مرحله ی بعد اررور میده میگه نمیتونه نقشه رو لود کنه و از بازی میاد بیرون
کسی همچین مشکلی داشته ؟

کسی سیو 100% بازیو داره بزاره

SNOW PATROL
13-11-2010, 12:00
خب دوستان افلاینر طبق اعلام گروه نت افلاین این بازی امشب از ساعت 10 شب دانلود میشه برای اطلاعات بیشتر بیاید تو امضام

gigi_alex
13-11-2010, 12:23
اون مرحله ای که تو کوهستان هست که باید یه رادار رو از کار بندازیم. وقتی اون مرحله تموم میشه میخواد بره مرحله ی بعد اررور میده میگه نمیتونه نقشه رو لود کنه و از بازی میاد بیرون
کسی همچین مشکلی داشته ؟

اینم اررورش :
couldn't find the bsp for this map . please build the fast file associoted whit maps/pow.d3dbps and try again

amirardallan
13-11-2010, 12:31
بچه ها اجرتون با هر کی که دوست دارید . یکی به من بگه این یعنی چه :
باید چی کار کنم . اصلا تا حالا نتونستم وارد مرحله 1 بشم . بعد از دمو شروع بازی این میاد بالا و دیگر هیچ ..... کمک

M A X I M U M
13-11-2010, 13:08
خب بازی اومد دستم
در حال نصبه
ببینم منم به مشکل برمیخورم یا نه :دی

Spaniuly
13-11-2010, 13:10
می دونید وقتی فکرش رو می کنم می بینم این کم لطفی های شرکت ها تصادفی نیست و کاملا عمدی هست این همه مشکل اجرا ... واقعا چرا؟ بازی کال آف دیوتی هیچ وقت این همه مشکل براش پیش نمیومد... الان چرا اینطوریه پس؟ همه اینها سیاست ناجوانمردانه شرکت های بازی سازی هست که پلتفورم PC خراب کنن ولی واقعا برای بازی های فول شوتر PC خیلی خوراکه... من هنوز هم بعد دو ماه که از خرید ایکس باکسم می گذره بازی هایی مثل Gears of War لذت بخش نیست... چون فول شوتر هست و Lock On هم نداره... من نسخه ایکس باکس بازی رو خریدم ولی یه مرحله اش رو هم تموم نکردم واقعا نمی چسبه با کنسول حالا هم که می بینم برای اجرای بازی واسه PC اینهمه دنگ و فنگ وجود داره حسابی حالم بد میشه.

aram24
13-11-2010, 13:15
دوستان اين بازي لن داره ؟

alpha007
13-11-2010, 13:22
موقع اجرا این پیغامو میده:

directx هم نصب کردم ولی بازم ایراد میگیره
مشکل از کجاست؟

MILAD2799
13-11-2010, 13:27
خوب دوستان اینم تموم شده . هم داستان جالبی داشت و هم گیم پلی خوبی . حالا بریم و منتظر کرک مالتیش باشیم . البته امیدوارم بیاد

امير موسر
13-11-2010, 13:29
موقع اجرا این پیغامو میده:

directx هم نصب کردم ولی بازم ایراد میگیره
مشکل از کجاست؟

forum.p30world.com/showpost.php?p=5601203&postcount=525

Masoud King
13-11-2010, 13:31
می دونید وقتی فکرش رو می کنم می بینم این کم لطفی های شرکت ها تصادفی نیست و کاملا عمدی هست این همه مشکل اجرا ... واقعا چرا؟ بازی کال آف دیوتی هیچ وقت این همه مشکل براش پیش نمیومد... الان چرا اینطوریه پس؟ همه اینها سیاست ناجوانمردانه شرکت های بازی سازی هست که پلتفورم PC خراب کنن ولی واقعا برای بازی های فول شوتر PC خیلی خوراکه... من هنوز هم بعد دو ماه که از خرید ایکس باکسم می گذره بازی هایی مثل Gears of War لذت بخش نیست... چون فول شوتر هست و Lock On هم نداره... من نسخه ایکس باکس بازی رو خریدم ولی یه مرحله اش رو هم تموم نکردم واقعا نمی چسبه با کنسول حالا هم که می بینم برای اجرای بازی واسه PC اینهمه دنگ و فنگ وجود داره حسابی حالم بد میشه.
آرمین جان چطوری به این کشف و شهود رسیدی؟

aramesh_61
13-11-2010, 13:36
دوست عزیز شما بازیو روی xp sp3 نصب کن و اگه adsl داری مودمتو خاموش کن، این روش جواب میده، من اولش روی سون نصب کردم و مودمم هم روشن بود، واقعاً غیر قابل بازی بود، ولی رفتم روی xp sp3 نصب کردم درسته درست شد،خیلی روون اجرا میشه، شما این روش رو امتحان کردید؟

Pami
13-11-2010, 13:42
واقعا ضعف مشهودی که داره نسبت به MW2 موزیک متن هست که در حد صفره !! MW2 یکی از جذابیت هاش که به بازی هیجان میداد Sound Track بازی بود که تو این یکی انگار مستند دفاع مقدس داره پخش میشه !!

Bobby Sands
13-11-2010, 13:50
واقعا ضعف مشهودی که داره نسبت به MW2 موزیک متن هست که در حد صفره !! MW2 یکی از جذابیت هاش که به بازی هیجان میداد Sound Track بازی بود که تو این یکی انگار مستند دفاع مقدس داره پخش میشه !!
حالا شما اینو میگی ولی بنظر من اون مرحله ای که اولش هادسون به تیکه شیشه گذاشت تو دهن اون یارو ، موزیک متنش خیلی باحال بود و حسابی حس میداد .:31:

halflife g
13-11-2010, 13:57

دو بحث اینجا داریم ما:

1-این مشکلی که واسه pc در مورد این بازی پیش اومده یه مورد استثنا هستش و خیلی مواقع این موضوع واسه کنسولها هم پیش میاد ولی واسه pc پیش نمیاد....... .

مثلا نسخه کنسولی ac2 چند تا باگ در مورد سیو شدن داشت ولی نسخه pc اون سالم بود........یا مثلا بازی کستلوانیا که واسه هر دو کنسول بودن رو یکیشون باگدار بود که واسش پچ اومد ولی واسه یکیشون کلا مشکلی نداشت.اینا مشکلای اجتناب ناپذیرن.
در مورد cod هم این نسخه که pc مشکل لگ داره......... .بقیه مشکلهاش مربوط به نسخه دزدی هستش که ما داریم........ .

2-این یه بحث قدیمیه که موس بهتره و اینا ...درسته موس بهتره ولی آنالوگ هم خوبه و این بستگی به عادت داره و تداوم بازی با آنالوگ........ .(اگر غیر این بود الان این همه ملت میلیونی رو کنسول اول شخص یا سوم شخصی که lock on نداره بازی نمی کردن)

این جور بحثها رو لطفا تو فروم به راه نندازین که جالب نیس...... .:11:
.

hobgoblin
13-11-2010, 13:58

كم لطفي شركت ديگه چيه آرمين جان

شما كه ديگه جزو گيمر با سوادي چرا اينو ميگي؟

اين بازي مشكل زياد داره چون نسخه هاي زيادي ازش تو دست بچه ها هست(نسخه روسي و استيم و ....) تازه اگرم نسخه اصلي رو كسي داشته باشه و مشكلي داشته باشه احتمال قوي اشكال از كرك بازي هست. از بازي كرك شده اونم وقتي 2-3 روز بيشتر از كرك شدنش نگذشته چه انتظاري ميشه داشت؟

ماجراي assassinns creed 2 و POP forgotten sands و خيلي بازي هاي ديگه كه كرك اوليشون مشكل داشت رو هممون يادمونه

R O O T
13-11-2010, 14:04
باید چی کار کنم . اصلا تا حالا نتونستم وارد مرحله 1 بشم . بعد از دمو شروع بازی این میاد بالا و دیگر هیچ ..... کمک

سلام برا منم بعد از شروع مرحله اول این میومد بعدش رفتم کارت گرافیکو اپدیت کردم درست شد دیگه ارور نداد:46:

ali_disslove
13-11-2010, 15:03
من مرحله هشتمم مرحله که برفه

تا حالاش که به نظر من افتضاح بوده اگه یه اسم دیگه داشت میگفتم خیلی خوبه بازیش اما وقتی اسمش call of duty هست این شکل بازی خیلیم بده-اصلا انتظار همچین بازی نداشتم گفتم بازیش اوجه حاله 5شنبه رفتم خریدم با هزار ذوق 3 تا dvd هم تو پاچمون کرد جا 2 تا نخوابیدم ظهر از دانشگاه اومدم نشستم بازی کردم اما بد جور زد تو ذوقم

به نظر من medal of honer با اینکه گرافیکش پایین تر بود اما هیجانی ترو قشنگتر بود با اینکه اندازه این بازی هم ازش انتظار نداشتم

امیدوارم تا به آخر بازی نرسیدم یه تغییر تحولی بکنه ---کسی نمیدونه چند مرحلست ؟؟؟

Bobby Sands
13-11-2010, 15:08
از همون اول که Frank Woods رو دیدم یاد Ghost خدا بیامرز افتادم ، آخرش فهمیدم که بی دلیل نبوده:45:

soranstar
13-11-2010, 15:41
سلام خدمت دوستان
من امروز که بازیو گرفتمو نصب کردم . ولی بازی من وقتی بالا میاد اون پیش نمایشا صدا داره ولی وقتی میرم تو بازی اصلا صدا نداره . اگه ممکنه یه راهنمایی کنید . . .

Pami
13-11-2010, 15:50
سلام خدمت دوستان
من امروز که بازیو گرفتمو نصب کردم . ولی بازی من وقتی بالا میاد اون پیش نمایشا صدا داره ولی وقتی میرم تو بازی اصلا صدا نداره . اگه ممکنه یه راهنمایی کنید . . .

شما هم مشکل من رو داری ، یکبار DirectX رو دوباره نصب کن و سیستم رو Restart کن یه دعایی چیزی هم بزن تنگش ایشالا درست میشه !!

The Rover
13-11-2010, 15:53
دقیقا!
به نظر من اگه تو خوشبینانه ترین حالت این بازی رو با MW برابر در نظر بگیریم حداقل موسیقی و شخصیتاش جلوی MW کم میارن!

imanparsa
13-11-2010, 16:10
سلام دوستان من رفتم نسخه ي روسي بازي كال اف ديوتي بلك اوپس رو خريدم ولي اجرا نميشه - تمام فايل هاي داخل فولدر پتچ هم نصب كردم ولي فايده اي نداشت.

دوستان راهنمايي كنيد بايد چيكار كنم ؟

B.3.S.T
13-11-2010, 16:30
دوست عزیز شما بازیو روی xp sp3 نصب کن و اگه adsl داری مودمتو خاموش کن، این روش جواب میده، من اولش روی سون نصب کردم و مودمم هم روشن بود، واقعاً غیر قابل بازی بود، ولی رفتم روی xp sp3 نصب کردم درسته درست شد،خیلی روون اجرا میشه، شما این روش رو امتحان کردید؟
+
یک نصیحت دوستانه:آمار اجرای بدون مشکل اکثر بازیها روی ویندوز sp3 از همه بالاتر بوده و من خودم به شخصه تا بحال امکان نداشته بازی رو این ویندوز به مشکل برخورد کنم...البته اینم بگم ویندوز واسه اجرای بازی یکی از چند نکته ای هست که باید بهش توجه بشه.اینکه بازی رو از جایی بگیریم که مطمئن هست و توان سخت افزار سیستمتون چی باشه واسه اجرای بازی هم خیلی مهمه...

ali racer
13-11-2010, 16:35
سلام بر دوستداران کال اف دیوتی

آقا ما سالی 2 مرتبه این دوروبرا پیدامون میشه
یکی زمان ریلیز پرنس یکی هم این بازی

میخوام برم بازی رو بخرم
کدوم نسخه اش بی مشکله ؟
یوی استیم؟ یا روسی یا نسخه های دیگه؟
فقط زود جواب بدین

راستی این نسخه اش هم سگ داره ؟:31::31:

amirardallan
13-11-2010, 16:37
سلام برا منم بعد از شروع مرحله اول این میومد بعدش رفتم کارت گرافیکو اپدیت کردم درست شد دیگه ارور نداد:46:
با اپدیت کارت گرافیکی هم متاسفانه درست نشد ):

Mehdi.ss
13-11-2010, 16:41
سلام
شما هم مثل من بازیتون لگ داره ؟
گرافیکمم gts250 هست
کسی راهی بلده ؟

aramesh_61
13-11-2010, 16:46
+
یک نصیحت دوستانه:آمار اجرای بدون مشکل اکثر بازیها روی ویندوز sp3 از همه بالاتر بوده و من خودم به شخصه تا بحال امکان نداشته بازی رو این ویندوز به مشکل برخورد کنم...البته اینم بگم ویندوز واسه اجرای بازی یکی از چند نکته ای هست که باید بهش توجه بشه.اینکه بازی رو از جایی بگیریم که مطمئن هست و توان سخت افزار سیستمتون چی باشه واسه اجرای بازی هم خیلی مهمه...
حرفت رو قبول دارم، سیستم من بد نیست، گرافیکش ati 4890 هستش، هیچ بازی ای نبوده تا الان که نتونم خیلی خوب اجراش کنم، ولی ویندوز سون مثل اینکه یه ذره مشکل داره هنوز، مثلاً بازیه fall out:new vegas نصبش کردم ولی روی ویندوز 7 کند اجرا میشد!!!:13: ولی روی xp sp3 خیلی عالی اجرا میشد.:20: به همه ی دوستانی که با این بازی مشکل دارن توصیه میکنم که یه بار هم روی xp sp3 امتحانش کنن و مودمشونم خاموش بفرمایند! راستی ویندوز 8 هم تو راهه ایشالا cod 8 رو روی ویندوز 8 بازی میکنیم! :31:

Masoud King
13-11-2010, 16:54
راستی این نسخه اش هم سگ داره ؟
آره یه جا اون آخرا توش یه دونه سگ هست... همش یه دونه :دی

godsmak
13-11-2010, 17:10
سلام دوستان من رفتم نسخه ي روسي بازي كال اف ديوتي بلك اوپس رو خريدم ولي اجرا نميشه - تمام فايل هاي داخل فولدر پتچ هم نصب كردم ولي فايده اي نداشت.

دوستان راهنمايي كنيد بايد چيكار كنم ؟
از سایت توی امضام خرید کن، نسخه Skidrow و 100% سالم بازی با پایین ترین قیمت.

R O O T
13-11-2010, 17:54
سلام دوستان من اون اخرا فکر کنم مرحله اخر باشه دارم تو بیمارستانه تلو میخورم بعد اون یارو میزنه تو سرم بعد که اسلحهشو میگیره طرفم دیگه تکون نمیخوره همینجوری مثل مجسمه وایمیسته و هیچ کاری نمیشه کرد مشکل از کجاست ؟

اگه کسی از دوستان از داستان بازی سر در اورد بذاره تا ما هم بفهمیم چی شد.

ممنون

S A M S U N G
13-11-2010, 18:02
سلام بر دوستداران کال اف دیوتی

آقا ما سالی 2 مرتبه این دوروبرا پیدامون میشه
یکی زمان ریلیز پرنس یکی هم این بازی

میخوام برم بازی رو بخرم
کدوم نسخه اش بی مشکله ؟
یوی استیم؟ یا روسی یا نسخه های دیگه؟
فقط زود جواب بدین

راستی این نسخه اش هم سگ داره ؟:31::31:
سلام .

چطوری علی .

نه سگ نداره :دی یعنی من که ندیدم هنوز :دی

هرجا بری بخری مثل هم هستن فقط روسی نباشه .

راستی ما که باهاش حال نکردیم . زیاد دل خودتو صابون نزن واسه یه بازی توپ !

مخلصیم .

aramesh_61
13-11-2010, 18:07
دوستان بازی ای که من خریدم همه جاش انگلیسیه ولی وقتی داره یک مرحله لود میشه و یک سری حرف بین میسن و اون یارو (!!!) رد و بدل میشه روسی حرف میزنن! الان این نسخه روسیه؟؟

Layken
13-11-2010, 18:16
نه رفیق اونا اونجا تو خود بازی روسی حرف میزنن نسخه شما کامله...

M A X I M U M
13-11-2010, 18:18
سلام دوستان
من نصب کردم من سیستمم خیلی خوبه اما نمیدونم چرا موقع بازی همش گیر داره !

aramesh_61
13-11-2010, 18:24
سلام دوستان
اگه adsl داری مودمو خاموش کن و بعد بازی کن، اگه روی xp sp3 هم نصبش کنی که خیلی بهتره

Advanced Ali-001
13-11-2010, 18:26
سلام دوستان
سلام
مشخصات سیستمتوبگو؟
ممنون.

urum
13-11-2010, 18:51
خیلی گشتم این مشکلو کسی نداشت انگار. کمکم کنین.
سیستمم بالاست. بازی هم نصب میشه. directX خود بازی رو هم نصب میکنم. بازی هم از اون 2dvd هاست نسخه انگلیسی بدون کرک. بعد از نشون دادن دموهای بازی این ارور رو میده و از بازی خارج میشه:
directX encounteredan unrecoverable error.
check the read me for possible solutions.

کمکم کنید خواهش می کنم.

این بازی پر از ارور هست

neon_91
13-11-2010, 19:58
یه سوال میشه کسی اطلاعات اولیه از بازی قرار بده که ما بدونیم تو این سری در واقع قرار چیکار کنیم.نه اینکه داستان این بازیو بگه.فقط اطلاعات اولیه که بدونیم برای چه هدفی بازی کنیم.ممنون:11:

urum
13-11-2010, 19:59
من خودم اینو پیدا کردم از فروم خارجی:

"DirectX Encountered an unrecoverable error. Check the readme for possible solutions."
If this happens for you, then try the following:
-- Reinstall DirectX or Upgrade it
-- Upgrade your video / graphics card drivers
-- Set the game's compatibility mode to Windows XP SP3

gigi_alex
13-11-2010, 20:19
اینم اررورش :
couldn't find the bsp for this map . please build the fast file associoted whit maps/pow.d3dbps and try again

کسی نیست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

Mehdi Bayern
13-11-2010, 20:46
بازی رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم صفحه سیاه میشه و خارج نمیشه و قفل میکنه، مشکل چیه؟
کرک Skidrow رو هم دارم

Senator_Offline
13-11-2010, 20:58
بازی رو نصب کردم ولی وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم صفحه سیاه میشه و خارج نمیشه و قفل میکنه، مشکل چیه؟
کرک Skidrow رو هم دارم

این کرک جدید Skidrow رو بریز حل میشه.:46:

L.A.MESSI
13-11-2010, 21:18
دوستااااااااااااااااااااا اااااااااااااااان بازیه من سیو نمیشه یعنی اگه برم جلو یه تیر بخورم بمیرم دوباره میره از اول بازی حتی تنظیمات ستینگم که تغییر میدم بیام بیرون بر میگرد به ستینگه خودش. کلا هیچی سیو نمیشه چیکار کنم لطفا کمک. مردم از بس گفتمو هیچکی جواب نداد.

A.M.D.D.E.V.I.L
13-11-2010, 21:19
سلام میشه یه جایی معرفی کنید که CD-key بفروشه؟ قیمتش چنده؟

Mehdi Bayern
13-11-2010, 21:22
این کرک جدید Skidrow رو بریز حل میشه.:46:

حل نشد :41: فکر کنم همین کرک رو داشتم چون هیچ تغییری نکرد

Lamanta
13-11-2010, 21:39
چرا همه با این سری مشکل دارن ؟! من خدارو شکر هیچ مشکلی نداشتم.......

mohammadaliarmin
13-11-2010, 21:56
منم الان نصب کردم اررور داد که شما فونت های بازی رو نصب نکردید :41:
ای خدااا این دیگه چه ارروریه راستی بازی هم portable بود

ببخشید اشتباه گفتم اررورم این بود
couldnot load this image(gamefonts
یا یه چیزی تواین مایه ها

The Rover
13-11-2010, 21:56
چرا همه با این سری مشکل دارن ؟! من خدارو شکر هیچ مشکلی نداشتم.......
این شانسیه دیگه!
بعضیا بازی رو 4 شنبه تموم کردن بعضیا هنوز درگیر اجراشن!

Vahid67
13-11-2010, 22:26
دوستان کسی لینک های این سایت رو تست کرده؟؟؟

night lord
13-11-2010, 22:33
یه سوال میشه کسی اطلاعات اولیه از بازی قرار بده که ما بدونیم تو این سری در واقع قرار چیکار کنیم.نه اینکه داستان این بازیو بگه.فقط اطلاعات اولیه که بدونیم برای چه هدفی بازی کنیم.ممنون:11:

آقا راست میگه . یکی تکلیف مارو با داستان بازی مشخص کنه اینکه ما نشستیم دارن هی ازمون سوال میپرسن چمیدونم آمپول تزریق میکنن ما چیز میز یادمون بیاد قضیش چیه؟

R O O T
13-11-2010, 22:38
سلام دوستان من اون اخرا فکر کنم مرحله اخر باشه دارم تو بیمارستانه تلو میخورم بعد اون یارو میزنه تو سرم بعد که اسلحهشو میگیره طرفم دیگه تکون نمیخوره همینجوری مثل مجسمه وایمیسته و هیچ کاری نمیشه کرد مشکل از کجاست ؟

ممنون

سلام لطفا یکی کمک کنه این اخرشم رد کنیم تو کف نمونیم

محمد ه ف
13-11-2010, 22:39
دوستان کسی لینک های این سایت رو تست کرده؟؟؟

دوست من اگه قصد دانلود بازی رو دارین من این لینک رو به شما پیشنهاد میکنم:

من خودم تضمین 100 درصد میدم سالمه و خودم هم دارم از این لینک دانلود میکنم
:10:

Aseman-z
13-11-2010, 22:43
دوستان اینجا کسی بازیو بدون لگ و گیرو ارور بازی کرده؟
ممنون میشم یه خبری بده.

mohammadaliarmin
13-11-2010, 22:55

یا یه چیزی تواین مایه ها
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:19::19::19:

Senator_Offline
13-11-2010, 23:00
اینم از اولین اپدیت بازی + کرک
تست کنیم ببینیم چه تغییری میکنه!
Call of.Duty Black Ops Update 1 Read Nfo-SKIDROW
Updates
- Friends fix for join in progress and Friends tab in server
browser- Performance improvement for dual and quad core systems
Size: 13.83 MB

پ.ن:برای من هیچ تغییری نکرد!

aban366
13-11-2010, 23:10
سلام
میگم اون مرررررحله که راکت رو باید متوقف کرد چیکار باید بکنیم؟

mansour_hotboy
13-11-2010, 23:10
دوستااااااااااااااااااااا اااااااااااااااان بازیه من سیو نمیشه یعنی اگه برم جلو یه تیر بخورم بمیرم دوباره میره از اول بازی حتی تنظیمات ستینگم که تغییر میدم بیام بیرون بر میگرد به ستینگه خودش. کلا هیچی سیو نمیشه چیکار کنم لطفا کمک. مردم از بس گفتمو هیچکی جواب نداد.
قسمت new game که رفتی esc بزن برگرد منوی قبلی دوباره برو باید resume game ظاهر بشه! برای من که جواب داد.باز کرکها با هم فرق میکنه.

darBdarII
13-11-2010, 23:12
ممنون

منم همین مشکلو دارم :19:

imanparsa
13-11-2010, 23:12
از سایت توی امضام خرید کن، نسخه Skidrow و 100% سالم بازی با پایین ترین قیمت.

سلام
اين Skidrow چيه؟
همون بلك اوپسه؟ زبانش چيه ؟ يكم توضيح بديد

ANAMORPH
13-11-2010, 23:16
عوض این حرفا یکی سیو 100% بازی رو بذاره
من همون اول مرحله دوم موندم (قفل میکنه)
کسی راه حلی داره

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

سلام
اين Skidrow چيه؟
Skidrow اسم شخصیه که کرک بازیهارو درست میکنه :31: که من و شما بتونیم مفتی بازی کنیم:21:

L.A.MESSI
13-11-2010, 23:17
قسمت new game که رفتی esc بزن برگرد منوی قبلی دوباره برو باید resume game ظاهر بشه! برای من که جواب داد.باز کرکها با هم فرق میکنه.

دادش دمت گرم که جواب دادی اما درست نشد.

godsmak
13-11-2010, 23:18
سلام
اين Skidrow چيه؟
بله دوست عزیز، همون بازیه، فقط تنها تفاوتش اینه که این نسخه رو خود کرک کننده منتشر کرده و هیچ گونه مشکلی هم نداره، نه لگ میزنه، نه ارور های مختلف میده!
زبانش هم انگلیسیه!

Senator_Offline
13-11-2010, 23:23
سلام
باید با راکت هدایت شونده بزنیش!:46:

ANAMORPH
13-11-2010, 23:23
اینم از اولین اپدیت بازی + کرک
تست کنیم ببینیم چه تغییری میکنه!
Call of.Duty Black Ops Update 1 Read Nfo-SKIDROW
Updates
- Friends fix for join in progress and Friends tab in server
browser- Performance improvement for dual and quad core systems
Size: 13.83 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ.ن:برای من هیچ تغییری نکرد!
کسی امتحان کرده .
با هزار مصیبت تونستیم اینو راش بندازیم ، نزنه اینم خراب کنه

یه توضیحی در مورد ای آپدیت بدین
(نحوه نصب)

aha2012
13-11-2010, 23:29
داداش کرکی که گذاشتی برای مد زامبی،من اونو ریختم درست هم شد ولی وقتی از بازی میخوام بیام بیرون باید حتما ctrl+alt+deleteبزنم تا بتونم از بازی بیام بیرون
راهی هست که این کار نیاز نباشه؟
این دیگه چی بود دادی.....؟ اه:31::31::31:

saeedblack
13-11-2010, 23:33
من وقتی مرحله the defector رو تمام میکنم بازی میاد رو منو اصلی و وارد مرحله بعد نمیشه لطفا کمک کنید

B.3.S.T
13-11-2010, 23:37
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 19 (19 کاربران و 0 مهمان)
خیلی جالبه...!!!! پر بیننده ترین تاپیک در ساعت 11:30 دقیقه روز شنبه 22 آبان:31:

دوستان اینجا کسی بازیو بدون لگ و گیرو ارور بازی کرده؟
ممنون میشم یه خبری بده.
آره..من خوشبختانه از همون اول هیچ مشکلی نداشتم..نه در اجرا نه در طول بازی

سلام
هیچی ... همون کنار دستت یک راکت انداز میزاری رو دوشت شلیک می کنی سمت موشک(البته خیلی پیشرفته هست راکت اندازه)! : دی خدایی بازی خیلی پیشرفته هست نسبت به زمانی که توش هستین!
+
کلآ خوب که مطالب تاپیک رو میبینم از 10 تاش 9تاش مشکل نصب و اجرا و لگ و باگ و .... بوده.cod جدآ سرگرم کننده هست!

Ghasem.M
13-11-2010, 23:40
آپدیت شماره 1 SKIDROW ( مشکل lag بازی برطرف شده) برای این بازی و کوبیدن گروه RELOADED از انتشار کرک فیکس مشکل دار برای مود زامبی! :31: info زیر رو بخونید!

night lord
13-11-2010, 23:45
بعضی جاها آدم کمبود تنوع اسلحه داره همش کلاشه , بعضی جاها انقدر انواع اسلحه های خفن ریختن یه جا , آدم دلش نمیخواد از اونجا بره همش دوست داره وایسه اسلحه هارو امتحان کنه:27:

AIRO
13-11-2010, 23:58
من امروز نصب کردم و بازی کردم کار خوبی از آب در اومده
و جاهای جالبی داره مخصوصا اون اسلحه ای که هم تیمیت از اون چینی (حالا هر چی ) می گیره و آدم تیکه تیکه می کنه .
ولی یه ضعفی که داره زیاد بین زمان جا به جا می شه مثلا از 68 پرید 45 و... (البته چیز خاصی نیست نظر شخصی است )
کسانی که زبانشون وارد نیست یکم گیج می شن
خلاصه به روز شده و افزایش یافته ی mw2 است و در کل خوبه !:5:

saeedblack
14-11-2010, 00:00
از دوستانی که on هستند کسی نیست جوابی به ما بده؟

godsmak
14-11-2010, 00:04
از دوستانی که on هستند کسی نیست جوابی به ما بده؟
در چه مورد دوست گرامی؟ :5:

Pami
14-11-2010, 00:09
آقا این زامبی مد رو بخوایم بازی کنیم چطوریه سیستمش ؟ کار خاصی باید کرد ؟

saeedblack
14-11-2010, 00:09
من وقتی مرحله the defector رو تمام میکنم بازی میاد رو منو اصلی و وارد مرحله بعد نمیشه لطفا کمک کنید
در این مورد دوست عزیز

h_zaman06
14-11-2010, 00:17
بعد از 4 روز خریدن بازی ... هنوز نتونستم یک ثانیه هم بازی کنم ... چه کنم ؟
اولشش که توی لود بالا اومدن بازی همونجا که تبلیغ سازنده هست گیر میکرد .... برداشتم کارت گرافیک را آپدیت کردم و اون فایلی که گفته بودید را توی سیستم 32 کپی کردم ... حالا میره توی بازی ... از منو که میزنی شروع بازی و سختی مرحته را انتخاب میکنی ... بازی میره تو فیلمش ... که شکنجش بده ... من اسپیس را نگه می دارم که رد شه ... گه توی لود مرحله گیر میکنه ... و یه دفعه قفل میکنه
حالا چه کنم ؟ راهی نداره ؟ بیخیل بشم ؟

Lamanta
14-11-2010, 00:23
من الان مرحله ی قایق ام ! :31:
ایشالا فردا تموم میشه...........

Layken
14-11-2010, 00:25
چند صفحه از تاپیک رو عقب رفتم...
اوضاع بدجوری خرابه..همه در بازی مشکل دارن.....
از دوستانی که بازی رو با کرک های سالم تموم کردن خواهش میشه اینجا هم سری بزنن و بچه های دیگرو یاری کنن..
+
والا اون روز یکی از دوستان ما هم بازیش لگ داشت که مودم رو Unistal کردیم دست شد..
دوستانی که با این موضوع مشکل دارند یک بار این کار رو امتحان کنن....
---------------------

LiverBarca
14-11-2010, 00:43
بازی فوق العاده ای هستش،الان فکر کنم اخراشم....ولی برام یه اتفاق عجیب افتاد،وقتی بازی روئ نصب کردم و وارد مرحله ی اول شدم بازی چنان لگ میزد که ازش ناامید شدم و تنظیمات گرافیکی رو توی normal و شایدم کمی پایین تر از اون تقریبآ 40% گذاشتم و بازم کمی لگ داشت....ولی وقتی وارد مرحله ی 4 شدم احساس کردم بازی روون شده و رفتم و تنظیمات رو high تقریبآ 75% گذاشتم و بازی به راحتی اجرا شد.....:18:موندم چرا مال من از اول راحت اجرا نمیشد...بعد از مرحله ی چهار هم همش رو high بازی میکنم....

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

راستی چند مرحله هستش؟؟؟؟؟

iCe m@n
14-11-2010, 00:44
soundtrack اون قسمتی که تو هنگ کنگ بود و داشت بارون میومد (با گیتار برقی زده بود) رو من فقط خوشم اومد اگه از دوستان کسی داره لطف کنه بزاره

دوستان کسی این Soundtrack رو نداره بذاره فقط هم همین رو میخوام نه کل Soundtrack هارو چون تو چند صفحه قبل یکی از دوستان کل Soundtrack ها رو گذاشت با حجم 227mb خیلی حجمش بالا بود
ممنون میشم اگه بذارید:11:

Pami
14-11-2010, 01:01
دوستان کسی این Soundtrack رو نداره بذاره فقط هم همین رو میخوام نه کل Soundtrack هارو چون تو چند صفحه قبل یکی از دوستان کل Soundtrack ها رو گذاشت با حجم 227mb خیلی حجمش بالا بود

معمولا یه مدت از تاریخ انتشار یک بازی بگذره تو اینترنت Sound Track اش میاد بیرون ، مثل MW2 که کل آلبومش برای دانلود اومد .

کسی آماری از فروشی که این بازی تا الان داشته رو داره بزاره ؟ فکر نکنم رکورد قبلی ها رو بزنه :13:

B.3.S.T
راستی چند مرحله هستش؟؟؟؟؟

15 مرحله هست

ghadami2005

دوست عزیز بنده دقیقا مشکل شما رو داشتم. اول درایور کارتت باید اپدیت بشه برای من کارت ati بود نسخه 10.10 انویدیا اگه داری نمیدونم

یه ویندوز جدید هم باید نصب کنی.من کردم حل شد.:11:

ghadami2005
14-11-2010, 01:08
دادش دمت گرم که جواب دادی اما درست نشد.

فکر کنم مشکل سیو داری. منم داشتم. بعد از اینکه وارد campagin شدی یه esc میایی بعد میری تو seeting

بعد میزنی تو گوش گرافیک, وقتی سمت راست, مشخصات ظاهر شد باز esc و بر میگردی میری تو campagin و حاجی رو سید میکنی:31:

B.3.S.T
14-11-2010, 01:10
فکر نکنم رکورد قبلی ها رو بزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
100% رکورد خواهد شکست(اون صفی که من تو انگلیس برای این بازی دیدم دیگه معلومه امار چجوری میشه!شاید غربیها قدر این بازی رو بدونن...ما ایرانیها که کلآ یاد گرفتیم یا به یه چی گیر بدیم یا مدام انتقاد کنیم...نمونش برنامه 90 که اصلآ ربطی هم به این تاپیک نداره:27:)
+
ممطمئن باشید اگر بازی رو همه بتونن راحت اجرا کنن و رو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی کنن دیگه حتی 1 نفر هم از بازی گله نمی کنه.مشکل ما اینه که بازی دزدی رو گرفتیم با هزارتا مشکل تو نصب و اجرا تازه از حداکثر کیفیت بازی هم استفاده نمی کنیم بعد توقع داریم از بازی خوشمون بیاد...
+
اینجا ایرانه یعنی جائیکه . . . بیخیار ! : دی

xzero
14-11-2010, 01:14
برای مشکل لگ باید چه کرکی رو دانلود کنیم ؟!!

این update skidrow که تو چند صفحه قبل هست چیه؟!! همین update رو بریزیم کافیه؟!! یا باید قبلش یه کرک دیگه هم بریزیم؟!!

GAM3-OV3R
14-11-2010, 01:26
این تاپیک حل مشکلات در نصب واجرای بازی هست یا تاپیک CALL OF DUTY ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟!
چقدر این بازی مشکل داره اوفففففففففف!!!!!!!!!الان بجای اینکه دوستان بیایند از خود بازی صحبت کنن دارن فقط مشکلات نصب بازی رو اینجا مطرح می کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا؟
من بازی رو دیروز تمام کردم فوق العاده زیبا بود.پیشنهاد می کنم همه برن این بازی رو بگیرن که از دستشون میره.1 سال تو خماریش بودیم حالا اومد و جبران کرد.دست treyarch درد نکنه

ali_disslove
14-11-2010, 01:36
اونایی که مشکل لگ دارند یه کم که برند جلو مشکلشون حل میشه

من خودم میخواستم بزارم کنار بازیو اما بعدش خیلی روون شد

LiverBarca
14-11-2010, 01:49
دوستان من در مرحله ی چهارده که اون سیاهه کلت رو به طرفم میگیره بازی گیر میکنه،چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

LiverBarca
14-11-2010, 01:55

ممنون
منظورم دقیقآ همینجاست...

ILLIDAN-D
14-11-2010, 02:02
بازی تموم شد و رفت جزو بازی های خاطره ساز مانند مافیا 1

فقط میشه گفت محشر بود

M A X I M U M
14-11-2010, 02:04
Call of Duty Black Ops Lag Patch

Treyarch has finally released a PC patch for Call of Duty: Black Ops in order to fix the game's broken multiplayer mode. As detailed in our (sad because pointing out documented technical issues shouldn't be f*cking controversial), the game has suffered from intense lag, stuttering and connection issues since launch.
The new patch aims to fix this issue, which ought to bump the game up from shattered mess to GOTY-contending classic. I have not yet personally tested the patch out, but should it work, you can add up to three extra points on our review score should you wish, since the game ought to now be rockin' awesome.
Black Ops was easily among the most miserable reviews I've written. It's never fun to have to bash a game that one knows is great, all due to some absolutely stupid technical problems that shouldn't be there, yet completely ruin the experience. This was Treyarch's big stamp on the series, and it's sad that this had to happen.

خلاصه : شرکت سازنده بازی تری آرک پس از متوجه شدن از مشکلات متعدد کاربران PC ا زجمله داشتن لگ زیاد در بازی و استفاده از تمامی منابع سیستمی از جمله استفاده 100 درصدی از پردازشگر کامپیوتر اولین پچ بازی را از طریق سیستم Steam منتشر کرد که طبق گفته اکتیویژن ناشر رسمی بازی این مشکلات رو حل می کنه :
improves performance for dual and quad core systems, reduces GPU hitching on certain graphics cards and makes tweaks to servers to reduce overall lag
بهبود بخشیدن عملکرد سیستم هایی با پردازشگر های دو هسته ای و چهارهسته ای، کاهش منقبض کردن وان کارت گرافیک در بعضی از کارت های و یه سری از تغییرات در سرورها برای کاهش میزان لگ
این پچ هم اکنون از طریق سیستم Steam برای کسانی که بازی رو خریده اند قابل دریافت است و تیم سازنده بازی در حال کار کردن برای نقص دیگر مشکلات بازی است
پچ رسمی بازی قابل دانلود Non-Steam مدتی بعد برای دیگر کاربران منتشر خواهد شد که می تواند انتقادات زیادی را روانه تری آرک کند، این اولین بار در سری این بازی محبوب است که چنین مشکلاتی باعث بدنام شدنش می شود

LiverBarca
14-11-2010, 02:57
منم بالاخره پس از خرابی بصره همین الان تمومش کردم،اون جایی رو که بالا گفتم گیر میکرد هم دوباره رفتم و خوشبختانه اینبار گیر نکرد....خلاصه بازی خیلی زیبایی بود ولی حیف بسیار کوتاه بود....ای کاش حداقل 40 50 تا مرحله داشت تا به این زودی تموم نمیشد....حالا باید یه سالم بشینیم و منتظر کال اف 8 بشیم تا اونم بیاد و 5 6 ساعته تمومش کنیم....:31:

---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:54 AM ----------

Call of Duty Black Ops Lag Patch

Treyarch has finally released a PC patch for Call of Duty: Black Ops in order to fix the game's broken multiplayer mode. As detailed in our (sad because pointing out documented technical issues shouldn't be f*cking controversial), the game has suffered from intense lag, stuttering and connection issues since launch.

The new patch aims to fix this issue, which ought to bump the game up from shattered mess to GOTY-contending classic. I have not yet personally tested the patch out, but should it work, you can add up to three extra points on our review score should you wish, since the game ought to now be rockin' awesome.

Black Ops was easily among the most miserable reviews I've written. It's never fun to have to bash a game that one knows is great, all due to some absolutely stupid technical problems that shouldn't be there, yet completely ruin the experience. This was Treyarch's big stamp on the series, and it's sad that this had to happen.

خلاصه : شرکت سازنده بازی تری آرک پس از متوجه شدن از مشکلات متعدد کاربران PC ا زجمله داشتن لگ زیاد در بازی و استفاده از تمامی منابع سیستمی از جمله استفاده 100 درصدی از پردازشگر کامپیوتر اولین پچ بازی را از طریق سیستم Steam منتشر کرد که طبق گفته اکتیویژن ناشر رسمی بازی این مشکلات رو حل می کنه :

improves performance for dual and quad core systems, reduces GPU hitching on certain graphics cards and makes tweaks to servers to reduce overall lag

بهبود بخشیدن عملکرد سیستم هایی با پردازشگر های دو هسته ای و چهارهسته ای، کاهش منقبض کردن وان کارت گرافیک در بعضی از کارت های و یه سری از تغییرات در سرورها برای کاهش میزان لگ

این پچ هم اکنون از طریق سیستم Steam برای کسانی که بازی رو خریده اند قابل دریافت است و تیم سازنده بازی در حال کار کردن برای نقص دیگر مشکلات بازی است

پچ رسمی بازی قابل دانلود Non-Steam مدتی بعد برای دیگر کاربران منتشر خواهد شد که می تواند انتقادات زیادی را روانه تری آرک کند، این اولین بار در سری این بازی محبوب است که چنین مشکلاتی باعث بدنام شدنش می شود

مگه فوتباله که پچ میدن،یه بار تمومش کردیم و من یقره الفاتحه...حالا تازه دارن پچ میدن!!!؟؟؟:27:

aban366
14-11-2010, 06:29
سلام میدونم باید بزنی چطوری باید بزنیمش
هر چی شلیک میکنم نمیخوره که روشی داره یا باید روش اول قفل کنه؟

hasani2008
14-11-2010, 09:55
من يه مشكل عجيب دارم وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين منو اجرا مي شه
it appears that call of duty: blackops did not quit properly the last time it ran.
do you want to run the game in safe mode?

this is recommended most pepole.
it will chang your system settings but not your controls
وقتي گزينه yes يا no رو مي زنم هم هيچ اتفاقي نمي افته
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.....

The Rover
14-11-2010, 10:23
سلام میدونم باید بزنی چطوری باید بزنیمش
هر چی شلیک میکنم نمیخوره که روشی داره یا باید روش اول قفل کنه؟
باید خودت بهش جهت بدی!

100% رکورد خواهد شکست(اون صفی که من تو انگلیس برای این بازی دیدم دیگه معلومه امار چجوری میشه!شاید غربیها قدر این بازی رو بدونن...ما ایرانیها که کلآ یاد گرفتیم یا به یه چی گیر بدیم یا مدام انتقاد کنیم...نمونش برنامه 90 که اصلآ ربطی هم به این تاپیک نداره:27:)
+
ممطمئن باشید اگر بازی رو همه بتونن راحت اجرا کنن و رو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی کنن دیگه حتی 1 نفر هم از بازی گله نمی کنه.مشکل ما اینه که بازی دزدی رو گرفتیم با هزارتا مشکل تو نصب و اجرا تازه از حداکثر کیفیت بازی هم استفاده نمی کنیم بعد توقع داریم از بازی خوشمون بیاد...
+
اینجا ایرانه یعنی جائیکه . . . بیخیار ! : دی
حرفت واسه اونایی که ایراد بی مورد میگیرن درسته نه همه کسایی که اشکالای بازی رو میگن مثل موسیقی بازی!
بازی خوبیه و همه ما حداقل اینو یه بار تموم میکنیم ولی آیا کل این بازی ارزش MW 2 رو داره؟ همه چیش مدیون انجین و زحمات IW هستش اگه رکوردی هم زد(که به نظر نمیرسه)دلیلش به کیفیت برتر نیست بلکه اثرات MW هستش!

senaps
14-11-2010, 10:40
بهظنرم ارزش 2 تومن پولی که دادیم رو نداشت!!!
بازی کوتاه،تو هوش مصنوعی واقعا ضعیف بود...
من با نیم میلیون نفر رفیق میرم تو،اونوقت اونا همه به نم شلیک میکنن!!! یا رو جلو روشونه و من اون پشت قایم شدم که اسنپ کنم،اونوقت گیر میدن به من و به بنده ی حقیر شلیک میکنن....
اصلا چششون دنیا رو نمی بینه...
اون یارو ویتنامی ها هم که نوبرن والا....پشت دیوار قایم میشن و تیر رهیاب میزنن!! فک میکم پیش انجلینا جولی دوره ی شلیک وانتدی دیدن!!!

صدا گذاری خنده دار بود حداقل برا من...هر جوری صدا رو بالا پایین کردم،بمش رو شلیک کردن بیخودی و نارنجک الکی انداختن...ولی بازم اکشن نداد بهم!!(چیزی که تو نسخه ی خبلش خیلی بهتر بود!!)

تعداد مراحل هم خیلی کم بود!!! بابا چیه این؟! داداشم تو نصف روز تمومش کرد و من با نیم ساعت بازی 4 ساعت اینترنت بازم دو روزه تمومش کردم!!!

البته از حق نگذریم که بازی کردن تو سطح خیلی سختش واقعا سخت بود و اذار دهنده.....

Saeed System
14-11-2010, 10:50
چه قدر گرافیک کار کردن چه قدر جلوه!!!!!!!

من دهنم باز مونده بود...

واقعا نمیدونم چی بگم...

فکر کنم با گرافیک ترین بازی دنیاست.

من برای x360 هم خریدم و بازی کردم اما گرافیکش اصلا به پای pc نمیرسه خیلی از جلوه های ویژه و گرافیکش کم کردن تو x360

2 تا عکس از بازی گرفتم :

mohammad450
14-11-2010, 10:52
سلام.دوستان من وقتی بازی رو اجرا میکنم گزینهyes/noمیده هرکدومو که بزنم میره تو بازی ولی بعدش یه صفحه سیاه میاد با یه زمان اما دیگه جلو نمیره !!به خاطر سخت افزار که نیست؟

S A M S U N G
14-11-2010, 11:37
من يه مشكل عجيب دارم وقتي بازي رو اجرا مي كنم اين منو اجرا مي شه
it appears that call of duty: blackops did not quit properly the last time it ran.
do you want to run the game in safe mode?

this is recommended most pepole.
it will chang your system settings but not your controls
وقتي گزينه yes يا no رو مي زنم هم هيچ اتفاقي نمي افته
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.....
سلام .

متاسفانه این نسخه بازی داره همه جا پخش میشه که مشکل داره .

منم یه بار دانلود کردم که همین مشکل رو داشت ، شما تاریخ کامپیوتر رو به 11/11/2010 تغییر بدی مشکلت حل میشه .

مخلصیم .

reza_021
14-11-2010, 12:17
دوستان این بازی نیازمند چه directx هست؟ بی زحمت میشه فایل setup ش رو اینجا بزارید

Saeed System
14-11-2010, 12:29
دوستان این بازی نیازمند چه directx هست؟ بی زحمت میشه فایل setup ش رو اینجا بزارید

دایرکس در محل نصب بازی
آدرس :

C:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX

BM663
14-11-2010, 12:33
sپسلام من به یه مشکل برخوردم که وقتی از بازی میام بیرون و مثلا فردا برم سراغش از سیوم رزیوم نمیشه از اول مرحله میاد دوباره باس از اول برم

من بازیو از نمایشگاه خریدم 3 dvd

کامل بودا کرک هم نمیخواست

E Z I O
14-11-2010, 12:35
جدیدترن کرک گروه SKIDROW :

Password:

Saeed System
14-11-2010, 12:37
sپسلام من به یه مشکل برخوردم که وقتی از بازی میام بیرون و مثلا فردا برم سراغش از سیوم رزیوم نمیشه از اول مرحله میاد دوباره باس از اول برم

من بازیو از نمایشگاه خریدم 3 dvd

کامل بودا کرک هم نمیخواست

شما گزینه resume game رو میزنی؟؟

چون برای من هم بعضی وقتها این گزینه غیب میشه اما یه بار میام بیرون و بر می گردم ریزوم گیم ظاهر میشه.

شما از mession select میری؟

اگر از resume game میری و اینطوری میشه که have problem

وگرنه یکدفعه بیاید بیرون و برگردید resume game ظاهر میشه :11:

dehtoday
14-11-2010, 12:51
اسم اين بازيو بايد ميزاشتن : Call of Duty: Lag Ops

خير سرمون اين همه صبر كرديم گفته يه نسخه جديد بياد ! ولي دريغ از يه دقيقه بازي كردن ! همش گير !!! :13:

kiarash3500
14-11-2010, 12:57
تو رو خدا یه فکری به حال صدای بازی هم بکنین

jafar_cheshmekabod
14-11-2010, 13:04
من 2 روز پیش گرقتم بدون مشکلنصب شد و کامل بود
الان هم تمام شد
خیلی جالب بود ولی کم بود

Sajad2006
14-11-2010, 13:13

همونطوری که دوستان گفتن
دایرکس در محل نصب بازی
آدرس :

رو نصب کن،ریستارت کن،درست میشه!!!!

S A M S U N G
14-11-2010, 13:17
سلام .

دوست عزیز اینو تست کن :

دانلود و نصب کن . ایشاالله مشکلت حل میشه .

مخلصیم .

kiarash3500
14-11-2010, 13:21
همونطوری که دوستان گفتن
دایرکس در محل نصب بازی
آدرس :

رو نصب کن،ریستارت کن،درست میشه!!!!

سلام .

دوست عزیز اینو تست کن :

دانلود و نصب کن . ایشاالله مشکلت حل میشه .

مخلصیم .

مال من طلسم شده پس چرا درست نمیشه؟

S A M S U N G
14-11-2010, 13:23
تست کردی ؟

حالا یه تست بزن فکر کنم درست میشه .

56 مگ بیشتر نیست که :دی

مخلصیم .

!@#$%^&*()
14-11-2010, 13:52
سلام..آخرین کرک واسه این بازی رو یکی میزاره؟(بدون اشکال!؟!)

mohammadaliarmin
14-11-2010, 13:59

یا یه چیزی تواین مایه ها
لطفا یکی جواب بده:41:

AIRO
14-11-2010, 14:10
آقا من داخل اون قسمتش که سوار اون هواپیما تخیلیه(جاسوسی و ... )می شم هم اونجا که خونه رو پاک سازی می کنن
بعدش نمی دونم باید چه کنم
وقتی می سوزم دوباره بازی گیر می کنه چه کنم !؟؟؟

erno69
14-11-2010, 14:22
با سلام من بازی رو از همین سایت bazijadid خریده بودم که امروز دستم رسید...
هیچ مشکلی ندارم و راحت دارم بازی می کنم...نمی دونم دوستان چرا انقدر تو این بازی مشکل دارن!!!:13:

kiarash3500
14-11-2010, 14:22
مال من طلسم شده پس چرا درست نمیشه؟

خدا رو شکر صداش راه افتاد
حالا مشکل جدید!!!!

چرا هی بازی قفل میکنه و باید ریست کنم؟
رمم 2 گیگ
کارت گرافیکم 9500 جی تی

m_driver76
14-11-2010, 14:23
این کرک من تست کردم سالم
محل سیو بازی کجاس؟

paroucia
14-11-2010, 14:45
دوستان من هم مشکل دارم:دی
داخل بازی میره و نوع سختی بازی هم انتخاب می کنم دموش که تموم میشه می خواد بره تو خود بازی این ارور رو میده:
در ضمن دایرکتس هم نصب هست.

D,Freeman
14-11-2010, 14:53

دوباره پاک ویه دایرک ایکس دیگه نصب کردی؟؟؟مال خودشو ول کن...یکی دیگه ینصب...:46:

ANAMORPH
14-11-2010, 14:58
دو سوپرایز Retro در Black Ops قرار داده است که یکی از آنها Dead Ops Arcade می باشد. در این Mode از بازی شما همانند دیگر مپ های زامبی مود در مقابل موج هجوم زامبی قرار میگیرد. اما نه در نمای اول شخص بلکه از نمای بالا ! این Mode بسیار سرگرم کننده طراحی شده است و بصورت چندنفره هم قابل بازی است. و سوپرایز دیگر هم یک بازی Adventure مبتنی بر متن است.

اما برای بازکردن این دو بازی باید چه کاری انجام دهیم ؟ این کار بسیار ساده است. در منوی اصلی بازی دو دکمه ی RT + LT یا L2 + R2 را پشت سرهم بزنید تا شخصیت بازی از صندلی بلند شود، حالا بسوی کامپیوتر رفته و با استفاده از آن کد های زیر را وارد کنید.

برای باز کردن Dead Ops Arcade کلمه ی DOA را وارد کرده و Enter بزنید. همچنین برای باز کردن دیگر بازی نام برده شده واژه ی ZORK را وارد کنید.

گفتنی است شما با بلند شدن از روی صندلی در منوی اصلی یک اچیومنت ، با وارد شدن به Dead Ops Arcade یک اچیومنت و با وارد شدن به بازی دوم اچیومنتی دیگر دریافت میکنید. بعلاوه Dead Ops Arcade شامل اچیومنت های دیگر نیز هست.

Mehdi Bayern
14-11-2010, 15:00
مشکل سیاه شدن صفحه هنوز راه حلی براش پیدا نشده؟ :41:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

paroucia
14-11-2010, 15:09
دوباره پاک ویه دایرک ایکس دیگه نصب کردی؟؟؟مال خودشو ول کن...یکی دیگه ینصب...:46:

پاک که نمیشه کرد اما یه بار دیگه اینبار مال فیفا 11 رو نصب می کنم

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

دایرکتس رو عوض کردم باز هم نشد!

paroucia
14-11-2010, 15:19
دایرکتس 10 یا 11 رو نصب بکنم؟

R O O T
14-11-2010, 15:26
نوشته شده توسط xare32 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لطفا یکی کمک کنه :19::19:

parsa5564
14-11-2010, 15:28
دوستان من ههم این مشکلات رو داشتم اما با دستورالعمل زیر تونستم بازی رو بدون لگ و هیچ ایرادی اجرا کنم و حالشو ببرم:

اول فایل زیر رو دانلود کنید

حالا فایل اپدیت رو در مسیر نصب بازی نصب کنید و بعد محتویات پوشه crack رو همونجا کپی کنید
حالا در محل نصب بازی به مسیر زیر برید و دایرکت ایکس رو نصب کنید:

Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX

اینطوری میتونید بودن هیچ مشکلی بازی کنید.برای من که اینطور بود

BM663
14-11-2010, 15:59
شما گزینه resume game رو میزنی؟؟

چون برای من هم بعضی وقتها این گزینه غیب میشه اما یه بار میام بیرون و بر می گردم ریزوم گیم ظاهر میشه.

شما از mession select میری؟

اگر از resume game میری و اینطوری میشه که have problem

وگرنه یکدفعه بیاید بیرون و برگردید resume game ظاهر میشه :11:

سلام این مشکل resume game رو دارم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:13:

hasani2008
14-11-2010, 16:29
سلام .

متاسفانه این نسخه بازی داره همه جا پخش میشه که مشکل داره .

منم یه بار دانلود کردم که همین مشکل رو داشت ، شما تاریخ کامپیوتر رو به 11/11/2010 تغییر بدی مشکلت حل میشه .

مخلصیم .
مشكلم حل شد بي نهايت ممنونم

HASHEM289
14-11-2010, 16:41
امروز تمومش کردم خیلی باحال بود اما به نظر من به modern warfare 2 نمی رسید .

parsa5564
14-11-2010, 16:47
امروز تمومش کردم خیلی باحال بود اما به نظر من به modern warfare 2 نمی رسید .

موافقم.اون یه جورایی حماسی بود.حس خاصی به ادم میداد؟

B.3.S.T
14-11-2010, 16:53
حرفت واسه اونایی که ایراد بی مورد میگیرن درسته نه همه کسایی که اشکالای بازی رو میگن مثل موسیقی بازی!
بازی خوبیه و همه ما حداقل اینو یه بار تموم میکنیم ولی آیا کل این بازی ارزش MW 2 رو داره؟ همه چیش مدیون انجین و زحمات IW هستش اگه رکوردی هم زد(که به نظر نمیرسه)دلیلش به کیفیت برتر نیست بلکه اثرات MW هستش!
الان به نظر شما بازیی هم هست که اشکال نداشته باشه؟!شما الان بهترین بازی جهان رو هم بگیری باز یک ایراد کوچیک که زیادم به چشم نمیاد ازش می گیری...مشکل ما اینه که عادت کردیم به ایراد گرفتن دست خودمونم نیست(جسارت نباشه ولی کاملآ مشخصه شما از بازی خوشت نیومده از لحن حرفاتون)
+
به هر حال black ops رو اگر من و شما با هزار تا مشکل و ایراد چه تو نصب و چه تو خود بازی میبینیم هم سن و سالهای من و شما تو کشورهای دیگه که بازی اورجینال میگیرن یکی از بهترین لحظاته واسشون وقتی از بازی لذت میبرن(شاید کسی که میگه mw2 از این بازی برتره به خاطر سلیقه باشه که از سبک جنگهای مدرن پیروی می کنه)
و اون قسمت حرفتون هم جالبه...شما خیلی بدبینانه هم به قضیه نگاه کنید باز مقتضیات زمان و پیشرفت رو در نظر بگیرید فرق فروش دیروز mw2 رو با black ops امروز متوجه خواهید شد(فکر می کنید چند درصد تو این تاپیک از اجرا نشدن بازی به خاطر ضعف سیستمشون گلایه کردن؟!!بد نیست سری به تاپیک mw2 هم بزنید)
+
منظور از کیفیت برتر رو متوجه نشدم!!اگر کیفیت نداشت چرا همه منتقدا و سایتهای معتبر به این شماره از بازی نمره عالی 9 رو دادن؟؟!!!!و در اخر اینم خوبه در نظر بگیریم که اگر قرار بر اثرات گذاشتن باشه mw2 باید رو mw3 که قرار هست بیاد اثر میزاره...black ops کلآ از نظر داستان و ساختار با mwها فرق داره . . .

در هر صورت اگر من دارم اشتباه قضاوت می کنم عذر می خوام

mohammad450
14-11-2010, 17:15
مشکل سیاه شدن صفحه حل نشد؟:13:

iCe m@n
14-11-2010, 17:16
این کرک من تست کردم سالم
محل سیو بازی کجاس؟

توی پوشه اصلی خود بازی هست به نام **(players)**

saeed_136915
14-11-2010, 18:18
سلام هنوز کرکی واسه آنلاین نیومده؟؟

aban366
14-11-2010, 18:45
دو سوپرایز Retro در Black Ops قرار داده است که یکی از آنها Dead Ops Arcade می باشد. در این Mode از بازی شما همانند دیگر مپ های زامبی مود در مقابل موج هجوم زامبی قرار میگیرد. اما نه در نمای اول شخص بلکه از نمای بالا ! این Mode بسیار سرگرم کننده طراحی شده است و بصورت چندنفره هم قابل بازی است. و سوپرایز دیگر هم یک بازی Adventure مبتنی بر متن است.

اما برای بازکردن این دو بازی باید چه کاری انجام دهیم ؟ این کار بسیار ساده است. در منوی اصلی بازی دو دکمه ی RT + LT یا L2 + R2 را پشت سرهم بزنید تا شخصیت بازی از صندلی بلند شود، حالا بسوی کامپیوتر رفته و با استفاده از آن کد های زیر را وارد کنید.

برای باز کردن Dead Ops Arcade کلمه ی DOA را وارد کرده و Enter بزنید. همچنین برای باز کردن دیگر بازی نام برده شده واژه ی ZORK را وارد کنید.

گفتنی است شما با بلند شدن از روی صندلی در منوی اصلی یک اچیومنت ، با وارد شدن به Dead Ops Arcade یک اچیومنت و با وارد شدن به بازی دوم اچیومنتی دیگر دریافت میکنید. بعلاوه Dead Ops Arcade شامل اچیومنت های دیگر نیز هست.
سلام من امتحان کردم تو پی سی باید دکمه space رو نگه داری تو منو اصلی از صندلی بلند میشی و میری سمت کامپیوتر
من تونستم مد زامبی رو با وارد کردن DOA بازی کنم خیلی باحاله اما مد دوم رو با وارد کردن ZORK نتونستم بازی کنم
اما خیلی جالبه حتما امتحان کنین

beckham7
14-11-2010, 18:48
واقعا همه چی سری اولش خوبه بعدش چینی میشه مدرن 1 و 2 و WAW کجا و این کجا همون مرحله اولش بازی کردم با توجه به گیم پلی باز ی متوجه شدم مالی نیست

Angel Of Darkness
14-11-2010, 18:58
سلام من نسخه روسی رو دانلود کردم
اما بجز 2 تا فایل steam چیز دیگه ای برای نصب نیست چطوری باید نصبش کنم

ELSIN
14-11-2010, 19:02
- دانلود کرک نهایی SKIDROW آپدیت شماره ۱ ، برای رفع مشکل در هنگ کردن بازی و فعال سازی گزینه Zombie

13mb

منبع

The Rover
14-11-2010, 19:45
الان به نظر شما بازیی هم هست که اشکال نداشته باشه؟!شما الان بهترین بازی جهان رو هم بگیری باز یک ایراد کوچیک که زیادم به چشم نمیاد ازش می گیری...مشکل ما اینه که عادت کردیم به ایراد گرفتن دست خودمونم نیست(جسارت نباشه ولی کاملآ مشخصه شما از بازی خوشت نیومده از لحن حرفاتون)
+
به هر حال black ops رو اگر من و شما با هزار تا مشکل و ایراد چه تو نصب و چه تو خود بازی میبینیم هم سن و سالهای من و شما تو کشورهای دیگه که بازی اورجینال میگیرن یکی از بهترین لحظاته واسشون وقتی از بازی لذت میبرن(شاید کسی که میگه mw2 از این بازی برتره به خاطر سلیقه باشه که از سبک جنگهای مدرن پیروی می کنه)
و اون قسمت حرفتون هم جالبه...شما خیلی بدبینانه هم به قضیه نگاه کنید باز مقتضیات زمان و پیشرفت رو در نظر بگیرید فرق فروش دیروز mw2 رو با black ops امروز متوجه خواهید شد(فکر می کنید چند درصد تو این تاپیک از اجرا نشدن بازی به خاطر ضعف سیستمشون گلایه کردن؟!!بد نیست سری به تاپیک mw2 هم بزنید)
+
منظور از کیفیت برتر رو متوجه نشدم!!اگر کیفیت نداشت چرا همه منتقدا و سایتهای معتبر به این شماره از بازی نمره عالی 9 رو دادن؟؟!!!!و در اخر اینم خوبه در نظر بگیریم که اگر قرار بر اثرات گذاشتن باشه mw2 باید رو mw3 که قرار هست بیاد اثر میزاره...black ops کلآ از نظر داستان و ساختار با mwها فرق داره . . .

در هر صورت اگر من دارم اشتباه قضاوت می کنم عذر می خوام
اول اینو بگم که من بازی رو بدون هیچ مشکلی و با بالاترین کیفیت بازی کردم وکلی باهاش حال کردم و در ضمن هیچ وقت از بازی به خاطر اجرای مشکل دار نسخه کرکش ایراد نمیگیرم!
فقط میگم که black ops امروز نسبت به modern دیروز از کیفیت کمتری (نسبت به زمان خودش) برخورداره!
منظورمم از کیفیت برتر نسبت به modern بود چون بحث مقایسه فروش 2 تا بازی بود یعنی میگم فروش بیشتر black دلیل برتریش به modern نیست!
در کل سری مدرن حال مضاعفی میداد نه این که این بد باشه!اگه شما نظر عکس اینو دارید لطفا بگید!

S A M S U N G
14-11-2010, 19:56
سلام .

خب دوستانی که میخوان بخش زامبی رو به صورت استراژیکی :دی بازی کنن این کارو انجام بدن .

توی منو اصلی موس رو بیار پائین تا دستای طرف معلوم بشه . بعد کلید Space رو نگه دارید تا دستاشو باز کنه . حالا برید پشت کامپیوتری که پشت سرش هستش . حالا تایپ کنین CD و بعد DOA و بعد .....

بله اینجاست که وارد بهترین بازی جهان میشین :دی فقط زیاد کف نکنین :دی

کجائی infinity که این بازی رو ببینی :دی

مخلصیم .

aha2012
14-11-2010, 20:01
سلام .

خب دوستانی که میخوان بخش زامبی رو به صورت استراژیکی :دی بازی کنن این کارو انجام بدن .

توی منو اصلی موس رو بیار پائین تا دستای طرف معلوم بشه . بعد کلید Space رو نگه دارید تا دستاشو باز کنه . حالا برید پشت کامپیوتری که پشت سرش هستش . حالا تایپ کنین CD و بعد DOA و بعد .....

مخلصیم .
من این مد رو بازی کردم.واقعا چرته:31:البته جز بازیهای arcade شناخته میشه
ولی نه داستان داره نه گیم پلی فقط فقط تیر بزن برو جلو زامبی بکش.همین:20:

hadi h
14-11-2010, 20:04
:27:
سلام .

مخلصیم .

دمت گرم عجب چیز باحالیه
:8::21:

aban366
14-11-2010, 20:05
سلام
پچ جدید رو کسی لینک میده که خود بازی سازا داده تو اسلیم گذاشتن؟
کسی تونسته انلاین بازی کنه؟
من در هارد بازی رو شروع کردم دهنم سرویس شده

hadi h
14-11-2010, 20:24
13mb

منبع

اینو که رختم دیگه نمی ذاره برم تو بازی (سینگل رو می گم )

ELSIN
14-11-2010, 20:49
سلامممممممممممم هادی جون
چرااااااااااا چه اروری میده ؟؟؟
نیستی عزیز

ELSIN
14-11-2010, 21:04
پچ جدید و زیبا با نام .Zombies.Solo.Mode

فکر کنم همونیه که صفحه قبل گذاشتم :31:

Angel Of Darkness
14-11-2010, 21:27
کسی نمیخواد این لانچر لعنتی رو برای آنپک بزاره
تا حالا 3 تا گرفتم ولی همه یه پسورد مسخره دارن 16 مگم بیشتر نیست

Pami
14-11-2010, 21:32
بچه ها لطفا یه لینک سالم از پچی که برای زامبی مد هست قرار بدید ، بشه این زامبی مد رو فعال کرد ، خود بازی چنگی به دل نمیزنه حداقل زامبی مد رو بازی کنیم .
MW2 رو یادمه شب ساعت 9 بازی اش به دستم رسید صبح نزدیک 6 تمومش کردم ولی این یکی اینطور هیجان نداره !

paroucia
14-11-2010, 21:38
داخل بازی میره و نوع سختی بازی هم انتخاب می کنم دموش که تموم میشه می خواد بره تو خود بازی این ارور رو میده:

آقا یکی به ما بگه مشکل از کجاست؟منتظریما....

godsmak
14-11-2010, 21:41
بچه ها لطفا یه لینک سالم از پچی که برای زامبی مد هست قرار بدید ، بشه این زامبی مد رو فعال کرد ، خود بازی چنگی به دل نمیزنه حداقل زامبی مد رو بازی کنیم .
MW2 رو یادمه شب ساعت 9 بازی اش به دستم رسید صبح نزدیک 6 تمومش کردم ولی این یکی اینطور هیجان نداره !
فایل هارو براتون آپلود کردم، اینم لینک مستقیم هر دو پچ بازی:

silsin
14-11-2010, 21:44
کسی میتونه جواب منو بده .
من وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از رد کردن دمو اول اون صفحه pers any key میاد و بعد هنگ می کنه کسی می تونه کمکم کنه خیلی گیرم خواهش می کنم

kiarashyk
14-11-2010, 21:45
آقا یکی به ما بگه مشکل از کجاست؟منتظریما....

شما لطفا یک ویندوز سرویس پک 3 بزن ترجیحا 2002 باشه ختما مشکلت خل میشه :8::8::8::8:

silsin
من وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از رد کردن دمو اول اون صفحه pers any key میاد و بعد هنگ می کنه کسی می تونه کمکم کنه خیلی گیرم خواهش می کنم

Pami

ممنون عزیز لطف کردی ، ولی ظاهرا parsaspace اجازه دانلود رو نمیده .
شما اگه میتونی تو 4shared یا جای دیگه آپ کن که من تو Rapidbaz مستقیم کنم برای همه بزارم دانلود کنن .

kiarashyk
14-11-2010, 21:47
سلام سی پی یو یا رمت مشکل داره :8::8:

saeed_136915
14-11-2010, 21:48
میشه یه نفر بگه آیا کرک آنلاین برای بازی اومده یا نه؟ ممنون

paroucia
14-11-2010, 21:58
شما لطفا یک ویندوز سرویس پک 3 بزن ترجیحا 2002 باشه ختما مشکلت خل میشه :8::8::8::8:

سرویس پک 3 هست و 2002 هم هست!
حالا ما چه کار کنیم؟کارت گرافیک آپدیت کنیم؟دایرکتس بالاتر نصب کنم؟

D,Freeman
14-11-2010, 22:05
سرویس پک 3 هست و 2002 هم هست!
حالا ما چه کار کنیم؟کارت گرافیک آپدیت کنیم؟دایرکتس بالاتر نصب کنم؟

حالا که نمیتونی دایرک ایکس رو پاک کنی ویه جدید نصب کنی چاره ای نداری جز اینکه بازیو پاک کن...تو نصب بعدی دایرک ایکس که بطور اتوات میخواد نصب کنه رو نصب نکن وبرو یکی دیگه بنصب!!!ایشالله این دفعه دیگه میتونی راش بندازی!!!

godsmak
14-11-2010, 22:07
ممنون عزیز لطف کردی ، ولی ظاهرا parsaspace اجازه دانلود رو نمیده .
شما اگه میتونی تو 4shared یا جای دیگه آپ کن که من تو Rapidbaz مستقیم کنم برای همه بزارم دانلود کنن .
دوست عزیز، لینک ها رو چک کردم، مشکلی ندارن.
متاسفانه فعلا امکان آپلود رو ندارم، ولی در اولین فرصت چشم.

paroucia
14-11-2010, 22:12
حالا که نمیتونی دایرک ایکس رو پاک کنی ویه جدید نصب کنی چاره ای نداری جز اینکه بازیو پاک کن...تو نصب بعدی دایرک ایکس که بطور اتوات میخواد نصب کنه رو نصب نکن وبرو یکی دیگه بنصب!!!ایشالله این دفعه دیگه میتونی راش بندازی!!!
موقع نصب بازی که دایرکتس رو نصب نمی کنه!خودم بعدا نصب کردم.البته قبلش بازیو تست کردم دیدم اجرا نمی کنه و یه فایل که مربوط به دایرکس هست رو می خواد اون موقع دایرکسشو نصب کردم و رفت تو بازی اما...

Steps-Rap
14-11-2010, 22:13
جریان پچ زامبی چیه؟؟

ANAMORPH
14-11-2010, 22:38
یه مرد پیدا نمیشه save بازیو بذاره
ماله منم میخواد بره مرحله 2 گیر میکنه لااااااااااااااااامسب :41:
ای جماعتی که هی POZ میدین تموم کردم تموم کردم

D,Freeman
14-11-2010, 22:42
موقع نصب بازی که دایرکتس رو نصب نمی کنه!خودم بعدا نصب کردم.البته قبلش بازیو تست کردم دیدم اجرا نمی کنه و یه فایل که مربوط به دایرکس هست رو می خواد اون موقع دایرکسشو نصب کردم و رفت تو بازی اما...

خب نمیتونی دایرک ایکس داخل پوشه بازیو پاک کنی؟؟؟؟!!!!:18:چرا نمیشه!!!
اگه نتونستی پاکش کنی همون کاری که گفتم بکن...بازیو یه بار دیگه بنصب ولی دایرکت ایکس خودشو بی خیال شو برو یکی دیگه از یه بازیه دیگه گیر بیار!!!
دیگه به ذهن من چیزی نمیرسه ...بقیه اگه چیزبیشتریی میدونن کار این دوستمون رو راه بندازن...

این بازی چقدر این ملتو عذاب داده خدائیش!!!:31:

AIRO
14-11-2010, 22:57
خوب اینم از این پدر سوخته که ما رو از درس عقب انداخت .
تموم شد...

دوستانی که مشکل دارن برن نیلوفر آبی اش رو بخرن تو قسمت نصبش تمام چیز هایی رو که می خوان داره !!!!!
یه چیزی که اعصاب آدم رو بهم می ریزه کوتاه بودن داستان است
ولی برخلاف اون چیزی بود که تبلیغ می شد

behzad_zn
14-11-2010, 23:18

اینا دانلود نمیشه اگه حجمش زیاده منبع بدید من آپلود کنم یه جا دیگه یا خودت زحتشو بکش:10:

Angel Of Darkness
14-11-2010, 23:24
یه لانچر 16 مگی کسی نیست بزاره
آپلودش فکر نکنم بیشتر از 10 دقیقه وقت بگیره
همه بازی تموم کردن من هنوز تو استرکتش موندم

saegheh67
14-11-2010, 23:31
محل سیو بازی را در اکس پی به من بگید تا براتون اپلود کنم

HASHEM289
14-11-2010, 23:39
دوستانی که مشکل دارن برن نیلوفر آبی اش رو بخرن تو قسمت نصبش تمام چیز هایی رو که می خوان داره !!!!!
یه چیزی که اعصاب آدم رو بهم می ریزه کوتاه بودن داستان است
ولی برخلاف اون چیزی بود که تبلیغ می شد

منم همون نسخه رو گرفتم هیچ مشکلی نداره

ماله منم میخواد بره مرحله 2 گیر میکنه لااااااااااااااااامسب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:31:تا فردا اگه کسی برات آپ نکرد خودم برات آپلود میکنم طفلکی ...

Angel Of Darkness
14-11-2010, 23:43
Unlocker
کامل بازی
به آدرس بالا برین و یکی از آنلوکرها رو دانلود کنید

ببخشید کسی منو میبینه یه من کلا invisible هستم ؟

ANAMORPH
14-11-2010, 23:43
محل سیو بازی را در اکس پی به من بگید تا براتون اپلود کنم
خدا رو شکر یکی جواب داد
دستتون درد نکنه
فکر کنم تو فولدری که بازی رو نصب میکنین سیو میشه.من جای دیگه نتونستم چیزی به عنوان سیو پیدا کنم
اگه زحمتی نباشه فولدر players رو آپلود کنین ( خود فولدر با محتویات داخلش )
توو همون پوشه ای که بازی رو نصب کردین
حجمش فکر کنم 3 یا 4 مگ همین بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lamanta
15-11-2010, 00:21
خوب منم تموم کردم بازی بسیار زیبایی بودش........حیف که کم بود مراحلش ولی خیلی حال داد....

mohsentanha
15-11-2010, 00:30
یه فایل میخواهید اپلود کنید دیگه امروز فردا نداره ۱۰ مگ شد این فایله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درجه سختیش هم رو هارد بیده تا اخرین مرحلشو هم رفتم (الان یادم نمیاد اخرین مرحله چی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

یا

توصیه منم اینه که رو اکس پی بازی کنید دیگه لگ نزنه

ANAMORPH
15-11-2010, 00:49
یه فایل میخواهید اپلود کنید دیگه امروز فردا نداره ۱۰ مگ شد این فایله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درجه سختیش هم رو هارد بیده تا اخرین مرحلشو هم رفتم (الان یادم نمیاد اخرین مرحله چی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوصیه منم اینه که رو اکس پی بازی کنید دیگه لگ نزنه

دستتون درد نکنه
ولی هیچکدوم دانلود نمیشه :41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search.

saegheh67
15-11-2010, 00:50

این هم 2 تا فایلی که داخل پوشه player بود که یادم رفته بود اپ کنم که همراه با فایل سیو بالایی تمام محتویات پوشه player هستش

lucky_luke
15-11-2010, 01:00
کسی به لیست سازندگان بازی دقت کرده؟
توی PRODUCER یه رضا داریم
اولین نفر لیست مهندس ها هم پروینه!!!

ANAMORPH
15-11-2010, 01:05
saegheh67 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز دستت درد نکنه
بازم هر کاری کردم نشد که نشد
ماله شمارو Paste کردم و ماله خودمم پاک کردم ولی سیوهای شمارو نشون نمیده
نمیدونم ایندفعه این لامسب چیه درست کردن:41:
من که توو کفش موندم ، اصل کاریشم از مرحله 2 به بعده که من ندیدم :37:
جهنم یکی 2 هفته صبر میکنم یه نسخه بی عیبش بیاد :41:
بازم ممنون

ANAMORPH
15-11-2010, 01:14
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم 2 تا فایلی که داخل پوشه player بود که یادم رفته بود اپ کنم که همراه با فایل سیو بالایی تمام محتویات پوشه player هستش

دست خوش الان که این 2 تا فایل دومیرو ریختم باز کرد
مخلصیم :31:

mohsentanha
15-11-2010, 01:24
دستتون درد نکنه
ولی هیچکدوم دانلود نمیشه :41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or try to make a search.
یه ۴تا فحش هم به سرورش دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو 4shared آپ کردم البته دوستمون زحمتشو کشیدن آپ کردن براتون:10:
players.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lg123
15-11-2010, 03:13
سلام این بازی در واقع میشه همون 6؟یا کلا فرق داره سلاح هاش چه جوریلست؟ قدیمیه؟

Amin.P30
15-11-2010, 06:57
سلام این بازی در واقع میشه همون 6؟یا کلا فرق داره سلاح هاش چه جوریلست؟ قدیمیه؟
سلام.
نه خیر این جدید ترین نسخه از این سری بازی هاست که میشه گفت شماره 7 هستش.

tahoori
15-11-2010, 10:12
این که یارو تفنگ میگیره سمتت بعد خشکش میزنه چه جوری درست میشه؟

bejanyar
15-11-2010, 10:47
من بازی رو تموم کردن پریروز (شنبه ) .....
بازی خیلی قشنگی بود .. گرافیکش هم خوب بود ... ولی من بیشتر از این ها انتظار داشتم از این بازی ... به نسبت mw2 پیشرفت قابل ملاحظه ای نداشت .... صحنه هایی که آدم رو متحیر کنه داخلش بود .. اما من موقع بازی کردنش اصلا احساساتی نشدم .. یا عصبانی .. یا خوشحال ... کاملا بی حس بودم !!!!! در حالی که وقتی mw2 رو بازی می کردم .. یه مرحله شاد بودم .. یه مرحله دق می کردم و ...
آخر بازی و تموم شدنش هم به نظر من جالب نبود ... ! راستش من درست نفهمیدم چه اتفاقی افتاد تو جریان بازی !!!
از این ها که بگذریم ... گرافیک عالی بود .. صدا گذاری عالی بود ... گیم پلی عالی بود ... و مسلما جزو بهترین بازی های این فصل یا شایدم سال حساب مبشه .... امیدوارم اگه 8 رو ساختن .. دوباره موقع بازی کردنش شگفت زده بشم ...

paroucia
15-11-2010, 10:56
خب نمیتونی دایرک ایکس داخل پوشه بازیو پاک کنی؟؟؟؟!!!!:18:چرا نمیشه!!!
اگه نتونستی پاکش کنی همون کاری که گفتم بکن...بازیو یه بار دیگه بنصب ولی دایرکت ایکس خودشو بی خیال شو برو یکی دیگه از یه بازیه دیگه گیر بیار!!!
دیگه به ذهن من چیزی نمیرسه ...بقیه اگه چیزبیشتریی میدونن کار این دوستمون رو راه بندازن...

این بازی چقدر این ملتو عذاب داده خدائیش!!!:31:

داخل بازی که فولدری برای دایرکس نیست اگه ادرسشو داری بگو پاک کنم؟شاید تو خود ویندوز باشه که ادرس اونو هم ندارم!

bejanyar
15-11-2010, 11:02
تو پستای قبل دیدم چند نفر سیو خواسته بودن ! ..
این هم سیوای منه اگر کسی خواست .... کل پوشه ی player رو گذاشتم ....
لینکش رو هم با رپیدباز مستقیم کردم ...

نمی دونم به درد می خوره یا نه دیگه !!!

hadi h
15-11-2010, 11:18
این که یارو تفنگ میگیره سمتت بعد خشکش میزنه چه جوری درست میشه؟

اره واسه من هم همین جوری شده !!
کسی نی دونه چی کارش باید کنیم ؟؟؟؟

اینم عکسش :

یکی کمک کنه !

bejanyar
15-11-2010, 11:22

اینم عکسش :

یکی کمک کنه !

چرا بعضی ها این مشکلات رو دارن ؟؟
خوب چرا از نسخه های درستش استفاده نمی کنین ؟
من و دوستم هر دو بدون هیچ مشکلی بازی رو تموم کردیم ... !
نمی دونم چرا اینجوری میشه واسه شما ...

amirpers
15-11-2010, 11:30
دوستان كرك Reloaded كه تازه اومده رو كسي لينكي ازش نداره ؟

Bobby Sands
15-11-2010, 11:43
این که تموم شد . دوستان MW3 کی میاد؟ :31:

bejanyar
15-11-2010, 11:51
این که تموم شد . دوستان MW3 کی میاد؟ :31:

الان باید بریم مولتی پلیر بازی کنیم !!!!
مولتی پلیرش چه جوری کار می کنه ... هنوز چیزی واسش نیومده !؟!
من که میرم توش .. هی می خواد وصل بشه به اینترنت ...

AKBARPARS
15-11-2010, 12:14

منم همچین مشکلی رو دارم پتچی یا چیزی نیومده که مشکل رو حل کنه ..

با تشکر !؟
و ارزوی نشاط:20: و سلامتی:40: و موفقیت:10:...

ali racer
15-11-2010, 12:16
سلام دوستان
از دیروز دارم با بازی سرو کله میزنم میزنم
دایرکس 10 ذو نصب کردم
ارور نبودن xinput1_3.dll رو دادن
اونو جداگانه دانلود کردم و ریختم تو فولدر سیستم32
دوباره ارور نبودن D3DX9_43.dll
رو داد
اونم با کمک دوستان دانلود شد

الان میرم تو بازی دمو میاد لود دینگ مرحله اول رو نشون میده ولی وارد مرحله اول نمیشه

تاریخ پی سی رو عوض کرد اما فرقی نداشت !
آپدیتی هم که اومده بود اونم دانلود و نصب کردم
بازم مشکل حل نشد
کرک اولیه رو دی وی دی امSkidrow بود
که آخرین ریلیز اونم نصب کردم

بازم نشد که ما بازی کنیم
به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟

از لحاظ سخت افزاری کمبودی ندارم
از xp sp3 هم استفاده میکنم

hobgoblin
15-11-2010, 12:36
سلام دوستان
دایرکس 10 ذو نصب کردم
رو داد

الان میرم تو بازی دمو میاد لود دینگ مرحله اول رو نشون میده ولی وارد مرحله اول نمیشه

بازم مشکل حل نشد

بازم نشد که ما بازی کنیم

آخرين درايور كارت گرافيكتو اگه نصب نكردي نصب كن

rxa946
15-11-2010, 12:36
سلام دوستان .
من بازی رو از پک skidrow نصب کردم... و بدون مشکل بازی میکنم ... البته با یک مورد مشکل جالب ...
جالب از این نظر که در حین اجرا مخصوصا تو مرحله اول (فرار از دست پلیس شهری) تصویر خیلی کند میشه ... حالا جالبش ایجاست که بعد از این مرحله دیگه مشکل کند شدن ندارم جز توی بعضی از دمو ها و یا شروع مرحله جدید که اونم وقتی میسوزم و دوباره از همون مرحله و از همون نقطه دیگه کندی ندارم!!! :31: تا بحال تو هیچ بازی همچین مشکلی نداشتم ... غیر از این کند شدن تصویر ( اونم فقط یکی دو ثانیه اول) بازی رو در 95% خیلی روون بازی میکنم ...
به نظرتون حالا این مشکل ازکجاست؟ سخت افزار سیستم خودم ... کرک ... ویا نسخه بازی که من دارم؟!؟!

امير موسر
15-11-2010, 12:41
من مشکل سیاه شدن تصویر دارم ! تو اون مرحله که هلیکوپترمون اولش سقوط میکنه ! بعد از این که آخرای مرحله اون درو باز میکنیم صفحه سیاه میشه ولی بازی صدا داره و نقشه رو نشون میده و میگه باید چیکار کنی ! جایی که باید بری هم رو تصویر مشخص ولی تصویر سیاهه ! کسی همچین مشکلی نداشته !؟

MILAD2799
15-11-2010, 12:51
دوستان خبری از بخش مالتیه کرک شده نیست ؟

mooli11mooli11
15-11-2010, 13:01

اینم عکسش :

یکی کمک کنه !

خودم همین مشکل داشتم با این کرک حل میشه

troy200489
15-11-2010, 13:08
اونای که مشکل مرحله 14 رو دارن این فایل بریزن تو محل نصب و بعد کرک رو کپی کنن

ANAMORPH
15-11-2010, 13:11
سلام دوستان
دایرکس 10 ذو نصب کردم
رو داد

بازم مشکل حل نشد

بازم نشد که ما بازی کنیم

ماله منم مرحله 2 اینجوری میشد
save رو که دوستان زحمت کشیدن گذاشتن رو دان کن (کلا پوشه Profile رو باید بریزی)
مرحله اول رو بیخیال شو برو از 2 بازی کن
منم 2 رو بیخیال شدم رفتم 3 :31:

bar333lona
15-11-2010, 14:31
با سلام خدمت دوستان محترم

من امروز بازی cod7 رو نصب کردم این ارور رو میده در اجرای بازی کرک رو هم ریختم

ویندوزم سون هستش

اینم عکسش:

aha2012
15-11-2010, 14:45
با سلام خدمت دوستان محترم

من امروز بازی cod7 رو نصب کردم این ارور رو میده در اجرای بازی کرک رو هم ریختم

ویندوزم سون هستش

اینم عکسش:
داداش باید direx و نصب کنی.فکر کنم تو دی وی دیه بازی باشه.

ali_disslove
15-11-2010, 14:55
یکی به ما بگه این بازی چند مرحلست ؟

ali racer
15-11-2010, 14:57
ماله منم مرحله 2 اینجوری میشد
save رو که دوستان زحمت کشیدن گذاشتن رو دان کن (کلا پوشه Profile رو باید بریزی)
مرحله اول رو بیخیال شو برو از 2 بازی کن
منم 2 رو بیخیال شدم رفتم 3 :31:
این کار رو کردم
میشن سلکت اومد
ولی بازم بعد از لود هر مرحله ای تو صفحه سیاه قبل از بازی گیر میکنه:31::41:

تنها گزینه مونده آپدیت کارت گرافیکیه
فقط سایت اینویدا از دیشب واسم باز نمیشه
کسی لینک آپدیت جی فورس 8500 جی تی رو لینک میکنه
واسه ما
ثواب داره بخدا :31:

aha2012
15-11-2010, 14:58
یکی به ما بگه این بازی چند مرحلست ؟
15مرحله داره:46:

HWT
15-11-2010, 14:59
این کار رو کردم
میشن سلکت اومد
ولی بازم بعد از لود هر مرحله ای تو صفحه سیاه قبل از بازی گیر میکنه:31::41:

تنها گزینه مونده آپدیت کارت گرافیکیه
فقط سایت اینویدا از دیشب واسم باز نمیشه
کسی لینک آپدیت جی فورس 8500 جی تی رو لینک میکنه
واسه ما
ثواب داره بخدا :31:

از اینجا دانلود کن :

bar333lona
15-11-2010, 15:13
داداش باید direx و نصب کنی.فکر کنم تو دی وی دیه بازی باشه.

دایرکس رو نصب کردم ولی باز این اخطار رو میده

nois3
15-11-2010, 15:17
باگ - لگ - باگ - لگ
دوستانی که میگن بازیو بدون باگ و لگ تا اخر رفتن،لطف کنن بگن تو کدوم ویندوز بازی کردن.
جالب اینجاست که داخل نمایش فیلمهای بازی لگ(تیک تیک) وجود داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون من خودم seven نصب دارم.یکی از رفیقام میگفت این باگ و لگ ها فقط توی ویندوز seven به وجود میاد.اگه راست میگه من برم xp نصب کنم که بشه بازی کرد.
ممکن هست مشکل لگ از کرکم باشه؟

ali racer
15-11-2010, 15:18
از اینجا دانلود کن :

ممنون دوست من
ولی مثل این 8500 نداره تو لیستش!
شایم چشم های من بابا قوری شده !:31:

دو تا فایلی که برات آپ کردم رو بریز تو داریو سی
فولدر سیستم 32

HWT
15-11-2010, 15:21
ممنون دوست من
ولی مثل این 8500 نداره تو لیستش!
شایم چشم های من بابا قوری شده !:31:

فولدر سیستم 32

شما سیستم عاملی که قراره روش نصب بشه رو انتخاب کنید .
تمامی کارتها رو پشتیبانی میکنه :

This driver package supports GeForce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, and 400-series desktop GPUs as well as ION desktop GPUs

bar333lona
15-11-2010, 15:35
بازی من توی منوهاش صدا داره ولی وقتی میری تو بازی صداش پخش نمیشه
چیکار کنم؟

Lamanta
15-11-2010, 15:50
من بازی رو بدون لگ و از این چیزی تموم کردم اصلا مشکل نداشتم به هرکسی هم بازی رو دادم مشکلی نداشته

من ویندوزم seven هست و تا آخرم آپدیته
سیستمم هم اینه :
Intel E5300
EVGA GTS 250
OCZ 2GB fsb 800

اینم کرکم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم مشکلاتتون حل شه
اگه این کرک براتون کار کرد یه نفر یه جای دیگه آپلودش کنه تا من اینو پاک کنم ممنونم..........

hadi h
15-11-2010, 15:55
اونای که مشکل مرحله 14 رو دارن این فایل بریزن تو محل نصب و بعد کرک رو کپی کنن

وقتی اینو بریزید قست زامبی بازی هم فعال میشه :21:
:8:

aha2012
15-11-2010, 16:13
برو درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن:20:

bar333lona
15-11-2010, 16:15
برو درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن:20:

اون مشکلم حل شد الان یه مشکل دیگه دارم

بازی تو منو صدا داره ولی تو خوده بازی صدا نداره

چیکار کنم ؟

soranstar
15-11-2010, 16:27
بازی من توی منوهاش صدا داره ولی وقتی میری تو بازی صداش پخش نمیشه
چیکار کنم؟
دوست عزیز دایرکسی که تو مسیر نصب خود بازی هستو نصب کن مشکلت حل میشه .

Lamanta
15-11-2010, 16:27
اون مشکلم حل شد الان یه مشکل دیگه دارم

بازی تو منو صدا داره ولی تو خوده بازی صدا نداره

چیکار کنم ؟

کرک منو دانلود کن و بزار من که مشکل صدا نداشتم

moeenn
15-11-2010, 16:36
بچه ها برای من این ارور رو تو ویندوز 7 میده:

the program not start because d3dx9_43.dll is missing from your computer.
چی کار کنم؟

hadi h
15-11-2010, 16:48

چی کار کنم؟

این پیغام دایرکس هست
نصب کن درست میشه
کارت گرافیک رو هم آپدیت کن

bar333lona
15-11-2010, 16:49

چی کار کنم؟

مشکل من هم این بود این کارو کن درست میشه

فولدر سیستم 32

ejbaree
15-11-2010, 16:52
سلام.

دوستان من میخواستم این بازی رو دانلود کنم.
ولی قبل باید بدونم سیستمم جواب میده یا نه.

این مشخصات سیستم منه.

Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.59 GHz

Memory: 3072MB RAM

windows XP sp2

NVIDIA GeForce 8400 GS Total Memory:512.0 MB

DirectX Version: DirectX 9.0c

حالا امیدی هست؟

Saeed System
15-11-2010, 16:55
توجه __________________________________________________ ________________ توجه

اینم هدیه من به کاربرای p30world بعد از 2 روز گشت و گذار بالاخره یه ترینر درست و حسابی پیدا کردم.

call of duty black ops + 14 trainer
لینک مستقیم:

پسورد : Love king

bar333lona
15-11-2010, 17:02
ممنون از همه صدا هم درست شد واسه دایرکس بود

حالا این ترینر چی هست ؟ چیکار میکنه ؟

Saeed System
15-11-2010, 17:18

ضد ضربه و تیر تموم نشه و سیو پازیشن و چندین قابلیت دیگه

NUMPAD1 Toggle Infinite Ammo and Grenades
2 NUMPAD2 Toggle Infinite Health
3 NUMPAD3 Toggle Super Speed
4 NUMPAD4 Toggle Super Jump
5 F1 Save Position
5 F2 Restore Position
6 NUMPAD5 Super Accuracy
7 NUMPAD6 No-Recoil
8 NUMPAD7 Rapid Fire
9 F3 Toggle No Weapon Overheating
10 NUMPAD8 Toggle One Hit Kill
11 NUMPAD9 Toggle Translocation Ammo
12 NUMPAD0 Disable Grenade Impact
13 DIVIDE Toggle Super Throw
14 MULTIPLY Super Grenade Impact

14 F4 Restore Grenade Impact

B.J.U
15-11-2010, 17:27
یعنی نمیدونید ترینتر چیکار میکنه؟
ترینر به جای رمز عمل میکنه و کار شما رو راحت میکنه
مثلا:جون بی نهایت.تیر بی نهایت و ...

imana
15-11-2010, 17:58
من direx هم نصب کردم ولی بازم مشکل صدا دارم

popowoody
15-11-2010, 17:59
سلام.

دوستان من میخواستم این بازی رو دانلود کنم.
ولی قبل باید بدونم سیستمم جواب میده یا نه.

این مشخصات سیستم منه.

Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.59 GHz

Memory: 3072MB RAM

windows XP sp2

NVIDIA GeForce 8400 GS Total Memory:512.0 MB

DirectX Version: DirectX 9.0c

حالا امیدی هست؟

حداقل سیستم مورد نیاز :

Processor: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
Memory: 2GB
HDD: 12GB
Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
Sound: DirectX 9.0c-compatible
DirectX: 9.0c

Mr.Pooya
15-11-2010, 18:12
سلام.
دوستانی که این بازی را بازی کردند :
1) بازی قشنگیه ؟؟ از نسخه های قبلی بهتره ؟؟

2) با رم 4 گرافیک 1 گیگ 8600 و CPE Core 2 Due E4600 2.4 میشه بازی کرد ؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟ لگ دار نمیشه ؟؟

در کل چطوری ؟؟

R O O T
15-11-2010, 18:19
سلام.
دوستانی که این بازی را بازی کردند :
1) بازی قشنگیه ؟؟ از نسخه های قبلی بهتره ؟؟

2) با رم 4 گرافیک 1 گیگ 8600 و CPE Core 2 Due E4600 2.4 میشه بازی کرد ؟؟ مشکلی پیش نمیاد ؟؟ لگ دار نمیشه ؟؟

در کل چطوری ؟؟

1-به نظر من که از نسخه های قبلی بهتر نبود ولی ارزششو داره بازی کنی .
2-بله اجرا میشه برا رفع لگ چند صفحه پیش دوستان پچی گذاشته بودن اون رو نصب کنید درست میشه
در کل خوبه

Mr.Pooya
15-11-2010, 18:23
1-به نظر من که از نسخه های قبلی بهتر نبود ولی ارزششو داره بازی کنی .
2-بله اجرا میشه برا رفع لگ چند صفحه پیش دوستان پچی گذاشته بودن اون رو نصب کنید درست میشه
در کل خوبه

یعنی بدون اون پچ بازی لگ داره ؟؟ من بازی نکردم تا حالا فقط میخواستم ببینم سیستمم برای این بازی چطوره .

R O O T
15-11-2010, 18:31
یعنی بدون اون پچ بازی لگ داره ؟؟ من بازی نکردم تا حالا فقط میخواستم ببینم سیستمم برای این بازی چطوره .

برا من که بدون اون پچ لگ داشت البته برای بعضیها بدون لگ بود .سیستمتون خوبه :46:

Mr.Pooya
15-11-2010, 18:36
برا من که بدون اون پچ لگ داشت البته برای بعضیها بدون لگ بود .سیستمتون خوبه :46:

سلام
خیلی ممنون CPU چطوره ؟؟ چون یکی از کاربران همینجا نوشته بود حداقل CPU 6600 میخواد ولی ماله من 4600 . مشکلی پیش نمیاره ؟؟

imana
15-11-2010, 18:39
من با صدا مشکل دارم با direx هم درست نشد چی کار کنم ؟؟

night lord
15-11-2010, 18:40
آقا من اینو رو هارد بازی میکنم یه جا گیر کرده بودم روی اون کاهش سختی بازی کلیک کردم که آسونتر بشه بتونم رد کنم , حالا کلا آسون شده حال نمیده , چجوری دوباره سختش کنم؟
این سیوش کجاست؟

R O O T
15-11-2010, 18:44
سلام
خیلی ممنون CPU چطوره ؟؟ چون یکی از کاربران همینجا نوشته بود حداقل CPU 6600 میخواد ولی ماله من 4600 . مشکلی پیش نمیاره ؟؟

من با intel 3.2 تک هسته ای این بازیو رو اجرا کردم برا شما که حتما خوبه :46:

آقا من اینو رو هارد بازی میکنم یه جا گیر کرده بودم روی اون کاهش سختی بازی کلیک کردم که آسونتر بشه بتونم رد کنم , حالا کلا آسون شده حال نمیده , چجوری دوباره سختش کنم؟
این سیوش کجاست؟

وقتی رفتی مرحله بعد بیا بیرون دوباره مرحله رو شروع کن و درجه بازیو عوض کن .
سیو ها در پوشه ی players در محل نصب بازیه

!@#$%^&*()
15-11-2010, 18:50

وقتی بازی رو اجرا میکنید روی Campaign و بعد روی Mission Select کلیک کن و درجه سختی رو انتخاب کن !

این سیوش کجاست؟
پوشه players داخل پوشه بازی!

imana
15-11-2010, 19:03
من با صدا مشکل دارم با direx هم نصب کردم درست نشد چی کار کنم ؟؟

satrianism
15-11-2010, 19:12
سلام سیستم مورد نیازش چیه

black.assassin
15-11-2010, 19:14
دوستان من بازی رو نصبیدم ولی اجرا نمیشه . بازی 2 dvd و ریپک شدست . اجرا که می کنم همون 2 تا ارور معروف مربوط به اعمال تنظیمات میاد . قبول می کنم ولی بازی بالا نمیاد . هیچ کرک و پچی هم نصب نکردم . روی xp , 7 هر دو همین طوریه .

R O O T
15-11-2010, 19:16
سلام سیستم مورد نیازش چیه

حداقل سیستم مورد نیاز :

Processor: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
Memory: 2GB
HDD: 12GB
Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
Sound: DirectX 9.0c-compatible
DirectX: 9.0c