مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
دوستان برای این مشکل صدا راه حل مشخصی وجود نداره ؟ من دوباره بازی رو نصب کردم و باز صدا ندارم !
ویرایش : با راهنمایی havas_1980 مشکل حل شد ، مرسی ( در صفحات قبلی )
دوستان باید DirectX داخل خود بازی رو نصب کنن .
mehraboun1985
22-05-2011, 10:10
منم 3 بار بازی رو گرفتم رو PC نصب کردم نشد ولی روی لپتاپ که نصب کردم کار کرد.
2تا بازی CODMW1 , CODMW2 خیلی بهتر بود. این خیلی آسون لود.من که با دکمه های لپتاپ تا حالا بازی نکرده بودم 6 ساعته بازی تموم شد.ناامید کننده بود:41:
با این حال سناریوش بد نبود.
حالا صبرکنیم تا نوامبر ببینیم بازی بعدیش که میاد چی میشه
Amirrezaajalli
22-05-2011, 13:01
طی یه تجربه کوچه بازاری به نظر من نسخه های زوج Call Of Duty همیشه بهتر میشه!!!!!!!یکم مقایسه کنید اینطوره.
به خاطر همین چشم بسته غیب میگم نسخه بعدی کولاکه.....!
vahid5564
23-05-2011, 20:33
سلام سیو مرحله ی 4و 5 رو میخواستم میتونید برام اینجا بزارید تا دانلودش کنم
با تشکر
vahid5564
23-05-2011, 20:33
سلام سیو مرحله ی 4و 5 رو میخواستم میتونید برام اینجا بزارید تا دانلودش کنم
با تشکر:20:
mh.mahmoudi68
23-05-2011, 21:57
بچه ها آنلاین این جونور حک نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Davood_titan
23-05-2011, 22:15
بچه ها آنلاین این جونور حک نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نمیکنم به این راحتیا حکاکی بشه
vahid5564
24-05-2011, 09:26
سلام :46:
سیو مرحله ی 4 و 5 رو میخواستم میتو نی سیو رو برام اینجا بزاری :10:
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11:
tasnim68
30-05-2011, 22:27
سلام دوستان؛ بازی رو نصب کردم ولی 2 فایل iw_16.iwd و iw_21.iwd رو کم دارم، اگر ممکنه از پوشه main این 2 تا فایل رو برام آپلود کنید. مرسی.
siavashjal
31-05-2011, 20:22
سلام دوستان تو مرحله اول وقتی کاسترو رو می کشم و می خوام از اون محوطه فرار کنم وقتی اون دو ت sniper رو می کشم و rpg می زنم بعد از اون دیگه هر چی سرباز می کشم هیچ اتفاقی نمی افته و اونا هی می یان. مشکل کجاست؟
mh.mahmoudi68
01-06-2011, 19:57
سلام من اون مرحله را که از رو صندلی فرار میکنه بعد یواش یواش میخواد ار ساختمون خارج شه بعد اونی که با مشت میزنیش میگیرت میندازت و تفنگ روت میکشه
همون جا میمونه اما بازی هنگ نکرده مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟
pesilium
01-06-2011, 20:27
سلام داستان بازیو یکی برام تعریف میکنه من مرحله اخر هستم الان بالاخره نفهمیدم این mason مرده یا زندس؟
یا بقیه افراد مثله دراکژویچ و استانلر و .....؟؟؟؟
یه توضیح یکی میده داستان بازیو؟
منم خیلی کنجکاوم بدون این بازی بر اساس واقعیت ساخته شده یا خیالیه
mh.mahmoudi68
01-06-2011, 21:48
سلام دوستان؛ بازی رو نصب کردم ولی 2 فایل iw_16.iwd و iw_21.iwd رو کم دارم، اگر ممکنه از پوشه main این 2 تا فایل رو برام آپلود کنید. مرسی.
iw_16.iwd و iw_21.iwd حدود 400 مگ هست من نمیتونم
من هم iw_22.iwdra را میخوام
سلام من اون مرحله را که از رو صندلی فرار میکنه بعد یواش یواش میخواد ار ساختمون خارج شه بعد اونی که با مشت میزنیش میگیرت میندازت و تفنگ روت میکشه
همون جا میمونه اما بازی هنگ نکرده مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی رو از تنظیمات از حالت فول اسکرین خارج کنید و تنظیمات گرافیکی رو روی حداقل قرار بدید بعد که درست شد دوباره تنظیمات رو درست کنید .
diako1984
03-06-2011, 23:50
سلام
کسی میدونه چجوری میشه زامبی 7 رو تو LANبازی کرد؟:11:
Thanks
worldclass
04-06-2011, 16:01
سلام
کرک و آپدیت های Black Ops رو می خواستم.
فقط فوری لطفآ
amir_p30world
11-06-2011, 11:34
سلام تو اون مرحله دوستش wearer رو نجات میده بعد موشک رو با راکت منفجر میکنه و بعدش میره تو یه زیر زمین, تو اونجاهمه رو میکشم پشت یه در بسته با دوستش woods گیر میکنم. هیچ علامتی هم نمیده که کجا برم یا چی کار کنم؟؟؟؟:13:
لطفا کمک کنید اونجا چی کار باید بکنم. در ضمن تو object هم نوشته داگوویچ رو پیدا کن. ممکنه مشکل از خود بازی باشه؟؟؟
ALI&SOAP
11-06-2011, 21:58
سلام تو اون مرحله دوستش wearer رو نجات میده بعد موشک رو با راکت منفجر میکنه و بعدش میره تو یه زیر زمین, تو اونجاهمه رو میکشم پشت یه در بسته با دوستش woods گیر میکنم. هیچ علامتی هم نمیده که کجا برم یا چی کار کنم؟؟؟؟:13:
لطفا کمک کنید اونجا چی کار باید بکنم. در ضمن تو object هم نوشته داگوویچ رو پیدا کن. ممکنه مشکل از خود بازی باشه؟؟؟
میشه یه عکس بزارید؟
میتونید مرحله رو ریسارت کنید شاید باگ باشه
Alex Fera
12-06-2011, 14:31
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم باید با خراب کردن یه دیوار به بیرون از اون زیر زمین میرفتید.........
Arrowtic
13-06-2011, 22:13
آقا یکی داستانو به من درست میگه؟اینو شستشو مغزی دادن که چی بشه؟؟(Reznov میدونم که تو فرار مرده و ما تو ذهنمون میبینیمش ولی نمی دونم بعد از شستشو مغزی اونم کاری کرد رو ذهن ما؟آخه همش حرف اونو که اون 3 تا باید بمیرنو تکرار میکنیم.کلا نقشش چی بود؟؟به غیر از کمک به ما در فرار از زندان.)
الآن که ما رو شستشو دادن چی شد حالا؟؟؟(چرا شستشو کار نکردش و ما خوب شدیم؟؟اصلا سود ما برا دراگوویچ چی بود؟چرا هادسون اون استینر رو زنده میخواست؟)
بازیو تموم کردم ولی ابهامات برام هست هنوز.
ALI&SOAP
13-06-2011, 22:27
آقا یکی داستانو به من درست میگه؟اینو شستشو مغزی دادن که چی بشه؟؟(Reznov میدونم که تو فرار مرده و ما تو ذهنمون میبینیمش ولی نمی دونم بعد از شستشو مغزی اونم کاری کرد رو ذهن ما؟آخه همش حرف اونو که اون 3 تا باید بمیرنو تکرار میکنیم.کلا نقشش چی بود؟؟به غیر از کمک به ما در فرار از زندان.)
الآن که ما رو شستشو دادن چی شد حالا؟؟؟(چرا شستشو کار نکردش و ما خوب شدیم؟؟اصلا سود ما برا دراگوویچ چی بود؟چرا هادسون اون استینر رو زنده میخواست؟)
اینو شستشو مغزی دادن که چی بشه؟ که جان اف کندی رو ترور کنه
کلا نقشش چی بود؟؟ میشه گفت اونم ما رو شستشوی مغزی داد تا اون 3 تا رو بکشیم وبه حدف اون برسیم
الآن که ما رو شستشو دادن چی شد حالا؟؟؟ جان کشته شد
چرا شستشو کار نکردش و ما خوب شدیم؟؟ به خاطر کمک های هادسون ، گریکوری و رزنو
سود ما برا دراگوویچ چی بود؟ یه ترجمه کننده ی کد و قاتل جان کندی
چرا هادسون اون استینر رو زنده میخواست؟ برای بدست اوردن کد ها واین که خودشون هم از اون بمب استفاده کنند
Big-Boss
13-06-2011, 22:27
خلاصه:
رزنو که فهمید ذهن میسون اماده دریافت دستورات هست خودش هم چیزایی که مد نظرش بود بهش القا کرد (کشتن دراگوویچ،کرواچنکو،اشتاینر )
درباره این پروژه:
یه پروژه سری شوروی بود جاسوس های خفته.
فیلم Salt رو هم اگه ببینید در مورد همین موضوع هستش،روس ها روی ذهن افراد از بدو تولد کار میکردن بعد یه سری دستورات رو به صورت رمز وار بهشون میگفتن یه جوری تو ذهنشون همیشه این بود بعد اینها رو تو سن کم میبردن تو کشور هدف زندگی کنن اینا زندگی کاملا عادیشون رو اونجا میکردن (در راستای هدف مثلا ناخودآگاه میرفت آکادمی نظامی یا وارد سیاست می شد) تا یه نشانه ای یا کد رمز فعال سازی دریافت میکردن به وظیفه شون که در کودکی بهشون گفته شده بود عمل میکردن.
پ.ن:
بین واقعیت و تخیل،صورت گرفته یا در حد طرح و آزمایش در نوسان هست این جریان،له و علیه اش مدارک زیاده.
poloton7
15-06-2011, 08:47
سلام-- من امروز این بازی رانصب کردم بازی اول گیر دارد وقتی در قسمت setting تنظیماتش را به حالت فول اسکرین گذاشتم ورزولوشن را روی بالترین درجه گذاشتم تیک دار شد گرافیک من gtx 460 است--این بازی همین جوریه-----
lordspeed
15-06-2011, 09:59
سلام-- من امروز این بازی رانصب کردم بازی اول گیر دارد وقتی در قسمت setting تنظیماتش را به حالت فول اسکرین گذاشتم ورزولوشن را روی بالترین درجه گذاشتم تیک دار شد گرافیک من gtx 460 است--این بازی همین جوریه-----
مشخصات کامل سیستمت رو بنویس :8:
poloton7
16-06-2011, 08:01
مشخصات کامل سیستمت رو بنویس :8:
سلام--
این هم مشخصات
amd x4 640
ram:4 gb ddr3
gtx 460
sumsang 20500
windows 7 sp1
واخرین درایو گرافیک--
یک نکته ای دیگر من تا مرحله 3 ان رفتم ان قسمت را سیو کردم واز بازی امدم بیرون باز که بعدا رفتم توی بازی باز از مرحله اول می اید وگزینه بازگشت به اخرین سیو (resume game)نیست
آخرین پچ بازی رو هم نصب کنید...
ولی در کل گیمش مورد داره! من با GTX 570 هم این مشکلات رو داشتم:18:
The DarKnight
16-06-2011, 09:56
سلام
کسی میدونه چجوری میشه دوتا مپ جدید زامبی (Ascention, Escalation) رو بازی کرد؟
من فکر کنم همه ی فایل های لازم برای بازی رو گرفتم، حتی دموی زمین ها هم میان اما آخرش این ارور رو میده:
میشه بگین مشکل چیه؟
poloton7
16-06-2011, 10:10
آخرین پچ بازی رو هم نصب کنید...
ولی در کل گیمش مورد داره! من با GTX 570 هم این مشکلات رو داشتم:18:
متشکر----اخرین پیج بازی را از کجا گیر بیاورم--------با سیو نشدن مراحل چکار کنم با این پیچ حل می شود---
hasanak852
17-06-2011, 21:09
سلام
من تو این مرحله S.O.G. گیر کردم همونجایی که از اون چاله پایین میره بعد باید شروع کنی به کشتن من هرچی میکشم تموم نمیشه و به اون محلی که زرد رنگ نشون داده نمیرسم یعنی تو حالت veteran امکان نداره برسه آدم!
ردش کردم ولی کاهش سختی زدم. کسی رد کرده با همون حالت veteran? چجوری؟
diako1984
21-06-2011, 16:43
سلام
کسی میدونه چجوری میشه زامبی 7 رو تو LANبازی کرد؟:11:
Thanks
خواهشن بچه ها اگه کسی میدونه راهنمایی کنه،ثواب داره THanks:11:
بچه ها اون پچ که برای روان کردن بازی بود و اشکالات لگ رو برطرف میکرد رو میشه یکی لینک دانلودشو بزاره ممنون میشم.
dashali763
25-06-2011, 23:35
آقا که که بازی نیست همش فیلمه
کسی راهی سراغ نداره که بشه فیلماشو سریع تر رد کرد
lordspeed
26-06-2011, 06:56
آقا که که بازی نیست همش فیلمه
کسی راهی سراغ نداره که بشه فیلماشو سریع تر رد کرد
اصل بازی به داستانشه شما میخوایین ردش کنین :8:
dashali763
26-06-2011, 13:07
اصل بازی به داستانشه شما میخوایین ردش کنین :8:
خوب حالا اگه کسی داستانشو از قبل بدونه و بخواد دوباه بازی کنه چی؟
سلام دوستان
من مشکل save دارم.بازی در واقع سیو نمی شه.وقتی از بازی میام بیرون،همه ی سیوها میپره.
babak razaghi
27-06-2011, 12:54
سلام ، من هلیکوپتر و زدم و رسیدم به مرحله زامبی ها ، هر کاری میکنم نمیتونم ازین مرحله رد شم ، از آسانسور که میرم بالا تعدادشون زیاد میشه و تا بخوام بجنبم کشته میشم ، کسایی که این مرحله رو رد کردن کمک کنن ، کدی چیزی نداره که اسلحه خوب بشه انتخاب کرد یا زخمی و کشته نشی ؟ ممنون میشم کمک کنید چند روزه که گیر کردم .
havas_1980
27-06-2011, 18:04
سلام دوستان
من مشکل save دارم.بازی در واقع سیو نمی شه.وقتی از بازی میام بیرون،همه ی سیوها میپره.منظورتون حتما نداشتن Resume Game هست... این نبود Resume یک باگه که واسه رفعش باید اینطوری عمل کنین: از منو وارد Campaign میشین. بعدش ESC رو میزنین و دوباره Campaign رو انتخاب میکنین.
سلام ، من هلیکوپتر و زدم و رسیدم به مرحله زامبی ها ، هر کاری میکنم نمیتونم ازین مرحله رد شم ، از آسانسور که میرم بالا تعدادشون زیاد میشه و تا بخوام بجنبم کشته میشم ، کسایی که این مرحله رو رد کردن کمک کنن ، کدی چیزی نداره که اسلحه خوب بشه انتخاب کرد یا زخمی و کشته نشی ؟ ممنون میشم کمک کنید چند روزه که گیر کردم .رد کردنی نیست چون تمومی نداره این بخش..
منظورتون حتما نداشتن Resume Game هست... این نبود Resume یک باگه که واسه رفعش باید اینطوری عمل کنین: از منو وارد Campaign میشین. بعدش ESC رو میزنین و دوباره Campaign رو انتخاب میکنین.
نه دوست عزیز.
اون باگ رو که داره هیچ،اصلا سیو هم نمی کنه.البته تا وقتی که تو بازی هستم سیو می کنه و وقت مردن از چکپوینت قبلی میاد ولی وقتی از بازی میام بیرون همه چی می پره.حتی تنظیمات گرافیک هم نمی مونه.انگار واسه اولین باره که بعد نصب بازی واردش شدم.
سلام من توی اجرای BALCK OPS مشکل دارم.بازی نصب میشه.اون قسمتی که اون بابا به صندلی بسته شده هم میاد ولی بعدش که منوی اصلی میاد هر گزینه ای رو که میزنم یه مدت طولانی لود می کنه بعدش هم هنگ می کنه.مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم من : CPU 2.8Ghz AMD dual core RAM:3.25gb Graphic card:4550 ATI 1GB
سلام من توی اجرای BALCK OPS مشکل دارم.بازی نصب میشه.اون قسمتی که اون بابا به صندلی بسته شده هم میاد ولی بعدش که منوی اصلی میاد هر گزینه ای رو که میزنم یه مدت طولانی لود می کنه بعدش هم هنگ می کنه.مشکل از کجاست؟
مشخصات سیستم من : CPU 2.8Ghz AMD dual core RAM:3.25gb Graphic card:4550 ATI 1GB
دقیق نمیشه گفت چون بعضی از بچه ها چنین مشکلی داشتند که در اکثر مواقع با cpu_های تک هسته ای بوده!!
ولی شما اولین نفری هستی که میگی با یه دو هسته ای چنین مشکلی داری....ترجیحا درایور گرافیکت رو آپدیت و کرک سالم رو از اینجا دانلود کن ببین درست میشه:
DJ POLESTAR
09-07-2011, 11:43
من این بازی رو برای دومین بار دارم بازی میکنم البته این بار رو لپ تاپ.
اما مشکل اینجاست که بیش از هد هنگ میکنه و جاره ای جز خارج شدن از بازی با Ctrl+Alt+Delete نیست!
بازی رو لپتاپ که به راحتی و بدون مشکل اجرا میشه ولی وقتی گاها یه مرحله رد میکنم یا وسط یه مرحله هستم کلا هنگ میکنه (بزور میشه یه مرحله رو به پایان رسوند و سیو شد!)
قبلا که با PC بازی میکردم و مشخصات سخت افزاریش از لپتاپم پایینتره این مشکل رو نداشتم! مشکل چیه؟
سلام میدونم تکراریه ولی حوصله گشتن 250 تا صفحه را نداشتم.
من 6 را براحتی اجرا کردم و یه شبه هم تمومش کردم اما این 7 وقتی نصب میشه و دایرکس وکراک و یه نرمافزار دیگه که c++ تو اسمش هیت را نصب میکنم ولی موقع اجرا صفحه مشکی میشه و ساعت شنی و.....
بهمن پارسال هم نصبش کرده بودم که همینطوری میشد.دوتا سیستم دیگه هم نصب شده و اجرا هم شده.
لطفا کمک کنید
Arrowtic
10-07-2011, 18:12
gf.wiretarget.com
از اینجا کرک بازیو دان کنید.من که از اینجا دان کردم دیگه هیچ مشکلی نداشت.
درضمن فایل steam.dll هم تو محل نصب بریز.احتمالا درست شه.
اینم لینکش با آموزش:
سلام
من این بازی رو قبلا نصب کردم و چند تا مرحله هم رفتم
بعد که ویندوز سون من قاطی کرد و مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم حالا موقع نصب بازی همش این پیغام که عکسش رو میزارم ظاهر میشه
این پیغام چی میگه؟؟؟
کمک کنید واقعا ممنون میشم
Alex Fera
12-07-2011, 15:58
درایو DVD رو خالی کن،آنتی ویروس رو خاموش کن،DVD بازی رو بزار و حالا شروع کن به نصب................
احتمالا درست میشه اگه نشد باید از یه DVD دیگه استفاده کنی.............
alizadehali94
13-07-2011, 21:22
سلام من در اجرا بازی مشکل دارم موقع ورود اخطار دایرکس میدهد در حالی که من دایرکس را در فایل درایور وهقع در دیسک3نصب کردم
نه دوست عزیز.
اون باگ رو که داره هیچ،اصلا سیو هم نمی کنه.البته تا وقتی که تو بازی هستم سیو می کنه و وقت مردن از چکپوینت قبلی میاد ولی وقتی از بازی میام بیرون همه چی می پره.حتی تنظیمات گرافیک هم نمی مونه.انگار واسه اولین باره که بعد نصب بازی واردش شدم.
اگه موقع خوروج save & guit رو نزنی همچین اتفاقی می افته...
alizadehali94
14-07-2011, 17:03
با سلام من یک مشکل در اجرای بازی دارم و از شمنا کمک میخواهم موقع ورود ارور دایرکس میدهد و به احتمال زیاد با دایرکسی که از قبل روی کامپیوتر داشتم هنخوانی دارد و گفته اند که باید دایرکس هارا یکی کنم
حالا کسی راهی پیشنهاد دارد؟ لطفا برایم بفرستد
با تشکر
علی:10:
من تو مرحله ای که می خواد فرار کنه خواب میبینهو... وقتی که او یا رو یک مشت بهش میزه و روش اصلحه می کشه دیگه هیچ کار نمیکنه....البته هنگ نمیکنه کلید esc هم کار میکنه چکار کنم؟
آقا کسی جواب منو نمیده.به هر کی دادم اجرا شده ولی برا خودم نمیشه.موقع اجرا صفحه سیاه میشه و کامپوتر هنگ میکنه.چیکار کنم رم اضافه کنم حل میشه؟کارتم geforce8600gt ddr3
سلام
سیستم من رم 2 گیگ و کارت گرافیک1 گیگ دارد ولی بازی بصورت یواش یواش اجرا می شود.
همون اول بازی در کوبا زمین کلا زرد است و صدا و حرکت افراد کند و بصورت آهسته است.
امیدوارم توانسته باشم مطلب رو رسانده باشم
باتشکر از شما دوستان عزیز
منتظر جواب شما هستم:11:
سلام
سیستم من رم 2 گیگ و کارت گرافیک1 گیگ دارد ولی بازی بصورت یواش یواش اجرا می شود.
همون اول بازی در کوبا زمین کلا زرد است و صدا و حرکت افراد کند و بصورت آهسته است.
امیدوارم توانسته باشم مطلب رو رسانده باشم
باتشکر از شما دوستان عزیز
منتظر جواب شما هستم:11:
سعی کن جزئیات بازی رو کم کنید تا مشکلتون تا حدودی حل بشه اما همه ما این مشکل رو کم یا زیاد داریم
سلام
کارت گرافیک جیفورس 9500 جی تی است.
رم نمی دونم چه مدلیه ولی 2 گیگه.
مشکل بازی اینکه نصب می شود و اولش که فرد روی تخت هست نیز خیلی خوب اجرا می شود
ولی وقتی در کوبا یعنی اولین مرحله در کافه شروع می شود با کندی حرکت روبرو می شوم
یعنی می گیرد و ول می کند و یواش یواش می رود جلو صحنه بازی خراب می شود زمین زرد می شود و .....
کارت گرافیکم یک گیگ هست یا نه ؟ یا باید ارتقاء بدم یا اینکه با نصب نرم افزاری مشکلم حل می شود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alone_boy
19-07-2011, 11:55
سلام
کارت گرافیک جیفورس 9500 جی تی است.
رم نمی دونم چه مدلیه ولی 2 گیگه.
مشکل بازی اینکه نصب می شود و اولش که فرد روی تخت هست نیز خیلی خوب اجرا می شود
ولی وقتی در کوبا یعنی اولین مرحله در کافه شروع می شود با کندی حرکت روبرو می شوم
یعنی می گیرد و ول می کند و یواش یواش می رود جلو صحنه بازی خراب می شود زمین زرد می شود و .....
کارت گرافیکم یک گیگ هست یا نه ؟ یا باید ارتقاء بدم یا اینکه با نصب نرم افزاری مشکلم حل می شود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مرحله کوبا همینجوریه
منم با 9500 GT توی مرحله کوبا گیر داشتم ولی وقتی اون مرحله رو رد کردم درست شد و بدون مشکل ادامه ش دادم!
حتی آپدیت بازی رو هم نصب کردم ولی مرحله کوبا درست نشد و گیر میکرد
گرافیکتون هم 1 گیگ هست
The DarKnight
22-07-2011, 23:40
سلام
اگه کسی از دوستان خواست این بازی رو به صورت مالتی پلیر با بات بازی کنه بهم pm بده.
من بازی رو نصب کردم و کرک skidrow رو هم ریختم ولی حدود دو دقیقه از بازی که میگذره(زمان نشان دادن عکس های رئیس جمهور ها و ...) از بازی میاد بیرون.دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون میشم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید.
یعنی واقعاً هیچ کس نمیتونه کمک کنه؟!؟
Zaghan_13
24-07-2011, 19:06
یعنی واقعاً هیچ کس نمیتونه کمک کنه؟!؟
شما کارت گرافیکت رو آپدیت کن درست میشه...
سلام دوستان منم مثل خیلیهای دیگه مشکل صدای دارم که تو مرحله لود بازی صدا دارم ولی تو خود بازی صدا ندارم
پست های زیادی هم تو این زمینه خوندم ولی مشکلم حل نشد
کسی هست بدونه که این مشکل چه جوری حل میشه؟
مرسی
SA3EDLORD
03-08-2011, 13:02
دوستان میشه این بازی رو مولتی پلیر بازی کرد؟
اگه اره چطوری؟
ALI&SOAP
04-08-2011, 00:05
سلام دوستان منم مثل خیلیهای دیگه مشکل صدای دارم که تو مرحله لود بازی صدا دارم ولی تو خود بازی صدا ندارم
پست های زیادی هم تو این زمینه خوندم ولی مشکلم حل نشد
کسی هست بدونه که این مشکل چه جوری حل میشه؟
مرسی
تو device manager سیستم قسمت sound &video &game controller گزینه ی unimodem half- duplx audio device رو disable کن ببین درست میشه ؟
اگه نشد پچ نصب کن
سلام دوستان
من وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده چیکارکنم؟
من بازی رو اجرا که میکنم این ارور رومیده
the program can "t start because d3dx9_43.dll is missing from your computer . try reinstalling the program to fix this problem
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
خواهشا کمک کنید چند با نصب کردم درست نشد
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Arrowtic
05-08-2011, 22:37
اين دو فايلو دان كنيد و درc:/windows/system 32 كپي كنيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد هم اين كركو كپي كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس فايل اول:
اين دو فايلو دان كنيد و درc:/windows/system 32 كپي كنيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد هم اين كركو كپي كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس فايل اول:
ممنون داش .
اما بعد اینکه اونهارو ریختم این اومد
همون متن اسم اون فایلxinput1_3.dll
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Arrowtic
05-08-2011, 23:29
دوستان الآن ديدم بيشتر پست هاي تاپيك شدن رفع مشكلات نصب.گشتم ديدم پستي نبوده كه همه مشكلا رو گفته باشه پس تصميم گرفتم اين پستو بذارم تا بيشتر مشكلات برطرف بشن و ديگه هي دوستان نيان مشكلات تكراري رو مطرح كنن.
Crash/Freeze:خوب براي حل اين مشكل دوستان ATI دار بايد catalyst 10.10e رو دانلود كنن.اينم دانلود Catalyst از سايتش:
اين كار رو دوستان ATI دار بايد بكنن.به غير از اين مشكل فريز شدن ميتونه از آنتي ويروسم باشه كه بايد REALTIME MONITORING در بيشتر آنتي ويروس ها يا Resident Shield رو در AVG غيرفعال كنيد.
سياه شدن تصوير:
Alt +Cntrl +Delete بزنيد بعد:آموزش رفع اين مشكل رو از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرفتم)
شكل ها مشخص هستن.
اگه گزينه CPU 02 هم بود اگه تيك داشت بر داريد تيكو يا اگه تيك نداشت تيكو بذاريد.
رفع مشكل ارور زير:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد دو فايل d3dx9_39.dll و d3dx9_43.dll رو در C:/windows/system32 كپي كنيد.
دانلود فايل ها:(آپ شده توسط خودم :خخخخخ)
رفع ارور:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد فايل زير رو دان كنيد و در مسير نصب بازي كپي كنيد.(بازم آپلود شده توسط خودم:31:)
ارور فايل xinput1_e3.dll:كافيه فايل زير رو در system32 كپي كنيد:(براي اطمينان در محل نصبم كپي كنيد):
در آخر هم كرك سالم رو كه خودم تست كردم و باش بازي رو تموم كردمو ميذارم.حتما بعد از دانلود هر يك از فايلاي بالا اين كركو كپي كنيد:
منابع:گوگل(:31:)
فروم هاي خارجي
تصاوير ارور ها هم از سايت
داداش دمت گرم خیلی توضیحات کاملی دادی اما من اون فایلو که دانلود کردم دیگه ارور نداد اما
وقتی میخواد بره تو بازی یه چیزی میاد بخ اسم Steam که داره آپدیت میشه اشکال نداره؟
Saeed System
05-08-2011, 23:53
دوستان میشه این بازی رو مولتی پلیر بازی کرد؟
اگه اره چطوری؟
میشه فقط از طریق استیم و خریدن سریال کد ارجینال
سریال کد روسی 20 تومن و فول زبان 60 تومن
سریال کد روسی رو میشه با چیز پی ان روسی تو استیم اکتیو کرد.. بعد هم میشه دانلود کرد و از قسمت مولتی و زامبی سینگل فیض برد...
اگ رهم حوصله ندارید دانلود کنید 10 گیگ...بازی روبخریدتو پوشه استیم کپی بگیرید بعد استیم با چند مگ
دانلود کاملش میکنه
داداش دمت گرم خیلی توضیحات کاملی دادی اما من اون فایلو که دانلود کردم دیگه ارور نداد اما
وقتی میخواد بره تو بازی یه چیزی میاد بخ اسم Steam که داره آپدیت میشه اشکال نداره؟
یکی جواب این رو هم بده بزارم آپدیت شه؟
Arrowtic
06-08-2011, 02:17
یکی جواب این رو هم بده بزارم آپدیت شه؟
موقع بازي به اينترنت وصل نباش.
موقع بازي به اينترنت وصل نباش.
آخه بی steam بازی نمیاد. اگه کلیک کنی روش آپدیت میشه بعد باید یه اکانت بسازی
ALI&SOAP
07-08-2011, 11:13
من بازی رو اجرا که میکنم این ارور رومیده
the program can "t start because d3dx9_43.dll is missing from your computer . try reinstalling the program to fix this problem
خواهشا کمک کنید چند با نصب کردم درست نشد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
direct x توی مسیر نصب بازی رو نصب کن نه تو دی وی دی
بعد از نصب كرك رو محل نصب بازي كبي كردم و بعد براي اجراي بازي اين ارور رو ميده
steam must be running to play this game
naeinpatogh
17-08-2011, 16:28
بعد از دموي اول بازي اين ارور رو ميده
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
naeinpatogh
17-08-2011, 16:41
بعد از دموي اول بازي اين ارور رو ميده
directx encountered an unrecoverable error.
check the reame for possible solutions.
ممنون ميشم كمكم كنيد :11:
hamid1002
22-08-2011, 14:54
[QUOTE]با سلام
دوستان من توی مرحله 6 (the defector) بعداز باز کردن در همون مشکل سیاه شدن صفحه رو دارم در پستای قبلی دوستان گفته بودن مرحله ریست بشه یا قبل از رسیدن به مرحله باز شدن در alt+enter زده بشه این کارها رو هم انجام دادم ولی هنوز صفحه سیاه میشه راهی دیگه ای برای برطرف کردن این مشکل نیست در ضمن توی setting برای قرار دادن حالت safe windows کجا باید رفت پیداش نکردم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
Arrowtic
22-08-2011, 18:00
[QUOTE]با سلام
دوستان من توی مرحله 6 (the defector) بعداز باز کردن در همون مشکل سیاه شدن صفحه رو دارم در پستای قبلی دوستان گفته بودن مرحله ریست بشه یا قبل از رسیدن به مرحله باز شدن در alt+enter زده بشه این کارها رو هم انجام دادم ولی هنوز صفحه سیاه میشه راهی دیگه ای برای برطرف کردن این مشکل نیست در ضمن توی setting برای قرار دادن حالت safe windows کجا باید رفت پیداش نکردم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
hamid1002
23-08-2011, 16:08
[QUOTE=hamid1002;6390696]
تشکر دوست عزیز ولی بازم سیاه هستش و درست نشد اگه سیو مرحله بعدی رو دارید لطفا بذارید این مرحله دیگه بد جور داره میره رو اعصاب
mehdy206
24-08-2011, 16:01
[QUOTE=Sub-Zero70;6391299]
تشکر دوست عزیز ولی بازم سیاه هستش و درست نشد اگه سیو مرحله بعدی رو دارید لطفا بذارید این مرحله دیگه بد جور داره میره رو اعصاب
ُسلام
من هم همین مشکل رو داشتم . و دوباره بازی رو خریدم و درست شد .
من این مرحله رو رد کردم و یکی دو مرحله جلوتر هستم . ولی نمی دونم سیو بازی داحل کامپیوتر کجاست تا براتون سیو رو آپ کنم . راهنمایی کنید .
با تشکر
Arrowtic
24-08-2011, 17:47
C:\Users\user name\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of Duty – Black Ops\players
mehdy206
25-08-2011, 10:39
سلام
خیلی ممنون سیو رو پیدا کردم .ولی حجمش زیاده 7 میگه من هم اینترنت دیزلی دارم .
اگر بتونم به زودی براتون چند تیکه می کنم و آپ می کنم .
با تشکر
آقایون آیا این بازی رو میشه کوپ آفلاین بازی کرد ؟
goldenmember
26-08-2011, 13:04
ببخشید این بازی با اینکه گرافیکش زیاد تعریفی نداره اما تو کامپیوتر من ضعیف کار میکنه در صورتی که کامپیوتر من بازی هایی رو اجرا کرده که گرافیکش از این خیلی بهتر بود.چرا؟؟؟؟؟؟
سیستم من:
گرافیک 1 گیگ 9500
رم 2 گیگ
CPU 3.2
ALI&SOAP
26-08-2011, 13:14
من با این سیستم بازی رو با بالاترین رزلوشن و بالا ترین تنظیمات گرافیک اجرا کردم بدون هیچ افت فریمی:31:
vga:9500 gt 1gb
ram:2gb
cpu:2.6 dou core
SA3EDLORD
27-08-2011, 02:28
دوستان چطور باید گیم پد رو برای بازی فعال کرد؟
گیم پد به سیستم متصله اما در بازی تب Gamepad خاموشه
ممنون:40:
ببخشید این بازی با اینکه گرافیکش زیاد تعریفی نداره اما تو کامپیوتر من ضعیف کار میکنه در صورتی که کامپیوتر من بازی هایی رو اجرا کرده که گرافیکش از این خیلی بهتر بود.چرا؟؟؟؟؟؟
سیستم من:
گرافیک 1 گیگ 9500
رم 2 گیگ
CPU 3.2
شاید ویندوز 64 بیتی داری؟
بعضی از برنامه ها و بازی ها با این سیستم همگام نیستند .
آخرین ورژن آپدیت Call.of.Duty.Black.Ops.Update.4.Read.Nfo-SKIDROW.rar هست؟
اگر نه که لطفا آخرین لینک آخرین آپدیت را بدید
اگر هم هست بازم یه لینک سالم از همین بدید
اگر آپدیت آخر را بگیرم آپدیت های قبلی هم نیازه یا نه؟
اون اسمی که نوشتی اسم فایل دانلود هستش و مدل فایل آپدیت نیست .
meto_895
28-08-2011, 14:49
سلام
چی جوری میشه زامبیشو انلاین بازی کرد؟
منظورم اینه که اگه نرم افزار میخواد که میخواد لینک دانلودشو بدید ممنون.
راستی خود کال لف شم چی جوری میشه انلاین بازی کرد.
- Saman -
28-08-2011, 14:57
سلام
چی جوری میشه زامبیشو انلاین بازی کرد؟
منظورم اینه که اگه نرم افزار میخواد که میخواد لینک دانلودشو بدید ممنون.
راستی خود کال لف شم چی جوری میشه انلاین بازی کرد.
راستش من اطلاعات چندان زيادي ندارم. اما مي دونم كه زامبي و مولتي رو فعلا بايد با نسخه اوريجينال اونم توي استيم بازي كرد.
بعني نسخه اصلي بازي رو توي استيم داشته باشي تا بتوني زامبي و يا مولتي پلاير بازي كني.
masoodbr
29-08-2011, 21:01
من تازه الان ديدم (اپديت) چه چيزي اضافه ميكنه؟
معمولا ایراد های بازی رو میگیره
اما گاهی اوقات اسلحه و مرحله هم اضافه می کنه .
البته ایننظر من هستش و شاید اشتباه کنم
Howard24
30-08-2011, 13:40
آخرین ورژن آپدیت Call.of.Duty.Black.Ops.Update.4.Read.Nfo-SKIDROW.rar هست؟
اگر نه که لطفا آخرین لینک آخرین آپدیت را بدید
اگر هم هست بازم یه لینک سالم از همین بدید
اگر آپدیت آخر را بگیرم آپدیت های قبلی هم نیازه یا نه؟
این آپدیت 6 :
من تازه الان ديدم (اپديت) چه چيزي اضافه ميكنه؟
باگ های بازی رو برطرف میکنه،تکنیک Shader Warming و AA 16X رو در قسمت گرافیکی اضافه میکنه و بازدهی و پایداری فریم بر ثانیه ی بازی رو افزایش میده به خصوص رو پردازنده های 4 هسته ای و خیلی چیزای دیگه. به نظرم نصب کنید خیلی بهتره ...
لیست کامل تغییرات ( تا پچ 1.06 رو بخونید)
jak_1300
30-08-2011, 20:23
sسلام از سري اين بازيهاي كال آف داتي اين بازي اخريشه؟؟؟ يا يكي مونده به آخره؟
havas_1980
30-08-2011, 22:17
sسلام از سري اين بازيهاي كال آف داتي اين بازي اخريشه؟؟؟ يا يكي مونده به آخره؟فعلا آخرین بازیه که منتشر شده.
jak_1300
31-08-2011, 00:27
فعلا آخرین بازیه که منتشر شده.
پس اين چيه؟ Call of Duty - World at War اين چندوميه ؟؟؟
havas_1980
31-08-2011, 00:34
پس اين چيه؟ Call of Duty - World at War اين چندوميه ؟؟؟World at War پنجمین بازیه که 2008 منتشر شد.
jak_1300
31-08-2011, 00:41
خب بعد از اين چن تا ديگه بازي اومده الان چندومي هستش آخرين بازي پس من خودمو كشتم بازي رو تموم كردم قديمي بود اين جديده كه ميگي چه سيستمي ميخواد؟
دوستان. روی سیستم من که ویندوز7 x64 باشه چندین نسخه ی مختلف از CoD نصبه از جمله MW1 و MW2 و CoD1 که همگی رو هم قبلاً تموم کردم. امروز هم بالای 7 گیگ دانلود black ops بصورت فایل یکپارچه ی iso تموم شد و خلاصه از روی cd مجازی نصبش کردم در هیچ مرحله ای چه ساخت مجازی سازی با daemon tools که خدا خیرش بده کارم رو راه انداخت و چه نصب بازی اروری نبود و توی درایو ویندوز نزدیک 8 گیگ پوشه اش و شورتکاتهاشم در دسکتاپ ساخته شده ولی چند تا مشکل اساسی دارم:
1-ضمن نصب بازی رم بسیار بالایی میخورد طوریکه از 6 گیگ رم 96 درصد رو پر میکرد و حالام که نصب تمومه در پس زمینه هم فعال نیست بازم 85 درصد از رم پره!
2-بازی اصلاً اجرا نمیشه!! یعنی هیج اتفاقی نیمفته نه پنجره ای نه اروری هیچی!
یه بار نصب کردم و ریستارت کردم تا رم خالی شه و اجرا کردم اینجوری بود پاک کردم و دوباره نصب کردم فرقی نکرده.
خواهشاً اونایی که با این نسخه واردن راهنمایی اساسی کنن کارم لنگه.
amiredge
02-09-2011, 21:19
کسی میدونه که چه جوری میشه بخش زامبی رو آفلاین بازی کرد؟
کسی میدونه که چه جوری میشه بخش زامبی رو آفلاین بازی کرد؟
زامبیش برنامه خاصی نمی خواهد .
همین طوری میتونی بری بازی کنی
amiredge
03-09-2011, 12:05
وقتی زامبی رو میزنم نمیاد و میگه باید به اینترنت وصل شی.
دوستان. روی سیستم من که ویندوز7 x64 باشه چندین نسخه ی مختلف از CoD نصبه از جمله MW1 و MW2 و CoD1 که همگی رو هم قبلاً تموم کردم. امروز هم بالای 7 گیگ دانلود black ops بصورت فایل یکپارچه ی iso تموم شد و خلاصه از روی cd مجازی نصبش کردم در هیچ مرحله ای چه ساخت مجازی سازی با daemon tools که خدا خیرش بده کارم رو راه انداخت و چه نصب بازی اروری نبود و توی درایو ویندوز نزدیک 8 گیگ پوشه اش و شورتکاتهاشم در دسکتاپ ساخته شده ولی چند تا مشکل اساسی دارم:
1-ضمن نصب بازی رم بسیار بالایی میخورد طوریکه از 6 گیگ رم 96 درصد رو پر میکرد و حالام که نصب تمومه در پس زمینه هم فعال نیست بازم 85 درصد از رم پره!
2-بازی اصلاً اجرا نمیشه!! یعنی هیج اتفاقی نیمفته نه پنجره ای نه اروری هیچی!
یه بار نصب کردم و ریستارت کردم تا رم خالی شه و اجرا کردم اینجوری بود پاک کردم و دوباره نصب کردم فرقی نکرده.
خواهشاً اونایی که با این نسخه واردن راهنمایی اساسی کنن کارم لنگه.
کسی نمیدونه بابا؟
gigi_alex
04-09-2011, 14:23
لطفا آموزش آفلاین بایزی کردن مولتی پلیر رو بزارید هرکی داره .
به صورت تک نفره روی یک سیستم
ممنون
sharifgraphic
04-09-2011, 14:55
سلام اگر كسي مولتي پلير آفلاين اين بازي رو ميخواد اون هم بصورت تك نفره اين دو فايل رو دانلود كنيد و بريزيد تو بازي
BlackOpsLoader V6
و
COD.Black Ops.Update 2.3-SKIDROW
دانلود كنيد و بازي كنيد
نميدونم اينجا لينك دانلود آزاده يا نه اگر آزاد بود حتما ميزارم باي تا بعد.
روی پی سی نمی دونم میشه یا نه... ولی روی xbox و ps3 امتحان کردم راحت میشد...
کافیه بری قسمت split screen توی بخش Multiplayer ... اونوقت از توی آپشن قبل بازی تعداد bot هارو هر چقدر می خوای بکن... حداکثرش 9 هست... توجه داشته باش فقط مود های team death match و free for all میشه با بوت بازی کرد...
بعدشم start کن بازی رو... همین...
sharifgraphic
04-09-2011, 15:16
سلام amiredge ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جون بخش زامبي فقط يه كرك ميخواد مثل Bolder
amiredge
05-09-2011, 21:26
سلام amiredge ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جون بخش زامبي فقط يه كرك ميخواد مثل Bolder
من هرچی گشتم پیداش نکردم.ممنون میشم اگه دانلودش رو بزارید.
shahin_mp3
06-09-2011, 12:37
زامبي رو ميشه با چند نفره بازي كرد يعني BOT :27:
فکر نکنم!:20:
shahin_mp3
08-09-2011, 05:18
فکر نکنم!:20:
كسي ديگه اطلاع نداره ؟ :21:
ALI&SOAP
08-09-2011, 10:49
كسي ديگه اطلاع نداره ؟ :21:
برای استفاده از کدهای این بازی ابتدا باید از روی صندلی شکنجه بلند بشین !
برای این کار وقتی حواس کسی به شما نبود و همه روشون به سمت دیگه بود ، یعنی وقتی اونقدر شکنجتون کرده بودن که دلشون براتون سوخته بود و شما هم نفستون در نمیآمد و حتی نمیتونستین به راحتی و بدون درد پلک بزنین ( خیلی نامردن راس میگی دستو باز کن تا بهت بگم باکی طرفی ، میزنم نصفت می کنم نه بذار .... )
قبل از اینکه هیچ کدوم از منو های Campaign و Multiplayer و Zombie و Option رو انتخاب کنید سر مبارک رو به سمت پائین بگیرید تا دستاتون رو ببینید . حالا با فشار دادن پدال نشونه ( LT ) یا پدال شلیک ( RT ) میتونید خودتون رو هلاک کنین تا دستاتون باز بشه ( خیلی کیف کردین نه ؟!!؟ نه ؟؟؟؟؟ حالا به مناسبت این حرکت انقلابی یک 15G میزنید به پروفایل ، زیاد خوشحال نشین هنوز جاهای خوبترش مونده . یه دوری تو اطاق بزنید تا یه کامپیوتر پیدا کنید . مراقب باشین که یه موقع نشینین چون باید دوباره برای بلند شدن بال بال بزنین . جلوی کامپیوتر که رسیدین X رو فشار بدید تا وارد سیستم بشید . حالا کلمات زیر رو وارد کنید .
ِDead ops arcade game :
برای باز کردن این مود فوق العاده داخل کامپیوتر DOA رو وارد کنید و Enter بزنید .
نشون دادن محل تمام Intel های بازی :
برای باز کردن این Cheat باید درون کامپیوتر عبارت 3ARC Intel رو وارد کنین . حواستون باشه که باید بین دو کلمه یک فاصله بدین . نکته ی جالبتر اینکه این کد
Closer Analysis Trophy/Achievement رو غیر فعال میکنه .
باز کردن تمام نقشه های Zombie :
برای باز کردن نقشه ها باید داخل کامپیوتر عبارت 3ARC Unlock رو وارد کنید .
باز کردن بازی آرکید Zork 1 :
برای باز کردن این بازی بسیار زیبا هم باید داخل کامپیوتر عبارت Zork رو تایپ کنید .
باز کردن تمام فایلهای صوتی و عکس ها :
برای این کار داخل سیستم عبارت DIR رو تایپ کنید . وقتی لیست تمامی فایل ها رو دیدید می تونید با استفاده از فرمان Cat هر کدوم رو که خواستید باز کنید . ( درست مثل ویندوز 98 خودمون ) مثلا : cat notx.txt
نمایش لیست کاربرای کامپیوتر :
برای این کار داخل سیستم عبارت Who رو تایپ کنید . لیست تمام کاربرا براتون باز میشه البته برای اینکه بتونید با اون اسامی وارد بشید به پسورد احتیاج دارید . ( در حال حاضر یک تیم کار کشته از طرف M.b دارن کامپیوتر رو -- میکنن ، به زودی همه ی پسورد ها رو پیدا میکنیم )
Help :
با تایپ کردن این کد هم داخل کامپیوتر میتونید کاربردای دیگه ی اون رو ببینید . حتی میتونید ایمیلتون رو هم چک کنید ، جدا ، باور نمی کنی ؟ خوب امتحان کن دیگه !
ببخشید منبعشو یادم نمیاد:41:
ولی یادمه یکی از همین امجمنا بود:31::21:
sharifgraphic
08-09-2011, 13:20
سلام اگر از من ميخواهين از Multyplayer استفاده كنيد اين هم لينك دانلود
اين بولدره بايد از پوشه خارج كنيد و بريزيد به پوشه بازي
و اين هم لينك آپديت كه بايد فايل هاي توي پوشه را داخل پوشه بازي برزيد
و يادتون باشه هميشه كه بازي رو باز ميكنيد گزينه YES و اگر گزينه YES نيومد بريد Setting /Game Enable Console بزنيد
و در آخر F10 را بزنيد تا بازي استارت بشه
اگر مشكلي بود خبرم كنيد باييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييي
sharifgraphic
08-09-2011, 13:38
من هنوز توي دوره امتحان هستم چون تازه به اين جا جوين شدم واقهن حصاب آدم خورد ميشه پوست آدم دو روز بعد ميرسه
shahin_mp3
08-09-2011, 14:31
برای استفاده از کدهای این بازی ابتدا باید از روی صندلی شکنجه بلند بشین !
برای این کار وقتی حواس کسی به شما نبود و همه روشون به سمت دیگه بود ، یعنی وقتی اونقدر شکنجتون کرده بودن که دلشون براتون سوخته بود و شما هم نفستون در نمیآمد و حتی نمیتونستین به راحتی و بدون درد پلک بزنین ( خیلی نامردن راس میگی دستو باز کن تا بهت بگم باکی طرفی ، میزنم نصفت می کنم نه بذار .... )
قبل از اینکه هیچ کدوم از منو های Campaign و Multiplayer و Zombie و Option رو انتخاب کنید سر مبارک رو به سمت پائین بگیرید تا دستاتون رو ببینید . حالا با فشار دادن پدال نشونه ( LT ) یا پدال شلیک ( RT ) میتونید خودتون رو هلاک کنین تا دستاتون باز بشه ( خیلی کیف کردین نه ؟!!؟ نه ؟؟؟؟؟ حالا به مناسبت این حرکت انقلابی یک 15G میزنید به پروفایل ، زیاد خوشحال نشین هنوز جاهای خوبترش مونده . یه دوری تو اطاق بزنید تا یه کامپیوتر پیدا کنید . مراقب باشین که یه موقع نشینین چون باید دوباره برای بلند شدن بال بال بزنین . جلوی کامپیوتر که رسیدین X رو فشار بدید تا وارد سیستم بشید . حالا کلمات زیر رو وارد کنید .
ِDead ops arcade game :
برای باز کردن این مود فوق العاده داخل کامپیوتر DOA رو وارد کنید و Enter بزنید .
نشون دادن محل تمام Intel های بازی :
برای باز کردن این Cheat باید درون کامپیوتر عبارت 3ARC Intel رو وارد کنین . حواستون باشه که باید بین دو کلمه یک فاصله بدین . نکته ی جالبتر اینکه این کد
Closer Analysis Trophy/Achievement رو غیر فعال میکنه .
باز کردن تمام نقشه های Zombie :
برای باز کردن نقشه ها باید داخل کامپیوتر عبارت 3ARC Unlock رو وارد کنید .
باز کردن بازی آرکید Zork 1 :
برای باز کردن این بازی بسیار زیبا هم باید داخل کامپیوتر عبارت Zork رو تایپ کنید .
باز کردن تمام فایلهای صوتی و عکس ها :
برای این کار داخل سیستم عبارت DIR رو تایپ کنید . وقتی لیست تمامی فایل ها رو دیدید می تونید با استفاده از فرمان Cat هر کدوم رو که خواستید باز کنید . ( درست مثل ویندوز 98 خودمون ) مثلا : cat notx.txt
نمایش لیست کاربرای کامپیوتر :
برای این کار داخل سیستم عبارت Who رو تایپ کنید . لیست تمام کاربرا براتون باز میشه البته برای اینکه بتونید با اون اسامی وارد بشید به پسورد احتیاج دارید . ( در حال حاضر یک تیم کار کشته از طرف M.b دارن کامپیوتر رو -- میکنن ، به زودی همه ی پسورد ها رو پیدا میکنیم )
Help :
با تایپ کردن این کد هم داخل کامپیوتر میتونید کاربردای دیگه ی اون رو ببینید . حتی میتونید ایمیلتون رو هم چک کنید ، جدا ، باور نمی کنی ؟ خوب امتحان کن دیگه !
ببخشید منبعشو یادم نمیاد:41:
ولی یادمه یکی از همین امجمنا بود:31::21:
منظور منو متوجه شدي؟ :21:
ميگم بخوام قسمت ZOMBIE رو چند نفره بازي كنم يعني يار داشته باشم BOT ميشه ؟:27:
حالا نمي دونم شما چي توضيح دادين رمزه چيته؟ :21:
سلام اگر از من ميخواهين از Multyplayer استفاده كنيد اين هم لينك دانلود
اين بولدره بايد از پوشه خارج كنيد و بريزيد به پوشه بازي
و اين هم لينك آپديت كه بايد فايل هاي توي پوشه را داخل پوشه بازي برزيد
و يادتون باشه هميشه كه بازي رو باز ميكنيد گزينه YES و اگر گزينه YES نيومد بريد Setting /Game Enable Console بزنيد
و در آخر F10 را بزنيد تا بازي استارت بشه
اگر مشكلي بود خبرم كنيد باييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييي
اين براي زامبيه؟ كامپيوتر بهم يار ميده كه بتونم بازي كنم يعني BOT :21:
sharifgraphic
10-09-2011, 09:37
نه اين زامبي نيست اين بخش Multyplayer و بااين ميتوني Multyplayer بازي كني
Multyplayer كه بهتره از زامبي يه دفه بازي كن ديگه زامبي رو ياد نمي كني
منظور منو متوجه شدي؟ :21:
ميگم بخوام قسمت ZOMBIE رو چند نفره بازي كنم يعني يار داشته باشم BOT ميشه ؟:27:
حالا نمي دونم شما چي توضيح دادين رمزه چيته؟ :21:
اين براي زامبيه؟ كامپيوتر بهم يار ميده كه بتونم بازي كنم يعني BOT :21:
نه دوست عزیز، با بات لودر فقط میشه با هوش مصنوعی های کامپیوتر بصورت آفلاین بازی کرد، بخش زامبی از منوی اصلی (Main Menu) فقط در دسترسه که توسط بات لودر اجرا نمیشه!
sharifgraphic
10-09-2011, 14:41
پیش فروش سریال نامبر اورجینال Call of duty modern warfare 3
shahin_mp3
11-09-2011, 01:25
نه اين زامبي نيست اين بخش Multyplayer و بااين ميتوني Multyplayer بازي كني
Multyplayer كه بهتره از زامبي يه دفه بازي كن ديگه زامبي رو ياد نمي كني
زامبي چند نفره بزن اون موقع مي بيني :21:
من خودم Multyplayer بازي مي كنم :31:
FOURTH RETURN
21-09-2011, 20:36
اين بازي كه اينهمه تعريفش رو ميدادن همين بود؟ توي اين سريهايي كه به جنگ جهاني دوم مربوط نبود cod4 از همه بهتر بود اين يكي كه همش يا وراجيه يا توي اطاق عمله يك ساعت هم طول ميكشه تا وراجيها تموم بشه تا وارد مراحل بشي يه ملغمه اي بود از ويتنام و جنگ جهاني دوم و غيره كه داستانش هم عمدتا غير واقعيه خيلي اعصابم رو خورد كرد:13:
armardeh
21-09-2011, 23:33
اين بازي كه اينهمه تعريفش رو ميدادن همين بود؟ توي اين سريهايي كه به جنگ جهاني دوم مربوط نبود cod4 از همه بهتر بود اين يكي كه همش يا وراجيه يا توي اطاق عمله يك ساعت هم طول ميكشه تا وراجيها تموم بشه تا وارد مراحل بشي يه ملغمه اي بود از ويتنام و جنگ جهاني دوم و غيره كه داستانش هم عمدتا غير واقعيه خيلي اعصابم رو خورد كرد:13:
ای ی ی ی ی ی ی ی ی ی قربونت برم اما راستش cod6 از همشون بهتر بود!:40:
میشه انیمیشن های که توی بازی نشون میده به صورت جدا و خارج از بازی ببینیم !؟
amiredge
23-09-2011, 10:52
یکی ی کرک بزاره تا ما بتونیم زامبی رو آفلاین بازی کنیم.
چی میگی تو؟!! :18:
بهترین داستان رو تو کل سری داشته!!غیر واقعی؟ لول تمامش از رو اسناد و مدارک جنگ سرد بوده :27:
برو داستان بازی رو یا ترجمه اش به فارسی رو ! :دی بخون اونموقع متوجه داستان میشی.
FOURTH RETURN
24-09-2011, 20:22
بهترین داستان رو تو کل سری داشته!!غیر واقعی؟ لول تمامش از رو اسناد و مدارک جنگ سرد بوده :27:
برو داستان بازی رو یا ترجمه اش به فارسی رو ! :دی بخون اونموقع متوجه داستان میشی.
نه اصلا اينطور نيست واقعي و غير واقعي قاطيه تو به من بگو مثلا اون مرحله كه اون موشك رو با بازوكا ميزني كي و كجا اتفاق افتاده؟
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
من ميترسم زامبي ها رو بازي كنم:31: توي cod5 هم هر كار كردم نتونستم بازيش كنم به نظر من زامبيها خيلي سخته مخصوصا وقتي چند نفري حمله ميكنن تفنگ درست و حسابي هم نداري ديگه هيچي نميدونم چرا دلم نمياد زامبي ها رو بازي كنم
FOURTH RETURN
24-09-2011, 20:27
يه چيز ديگه ما آخرش نفهميديم داريم وسط فيلم سينمايي بازي ميكنيم يا وسط بازي فيلم سينمايي نگاه ميكنيم جالبه نميشه فيلمها و حرفها رو كه يا تو اتاق عمله يا توي اتاق شكنجه اسكيپ كرد بايد تا آخرش رو نگاه كني اين افتضاح ترين سري cod بود
ALI&SOAP
24-09-2011, 20:50
يه چيز ديگه ما آخرش نفهميديم داريم وسط فيلم سينمايي بازي ميكنيم يا وسط بازي فيلم سينمايي نگاه ميكنيم جالبه نميشه فيلمها و حرفها رو كه يا تو اتاق عمله يا توي اتاق شكنجه اسكيپ كرد بايد تا آخرش رو نگاه كني اين افتضاح ترين سري cod بود
یعنی شما دوس نداری داستان این نسخه که بهترین داستان این سری بود رو بفهمی:18:
نه اصلا اينطور نيست واقعي و غير واقعي قاطيه تو به من بگو مثلا اون مرحله كه اون موشك رو با بازوكا ميزني كي و كجا اتفاق افتاده؟
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
من ميترسم زامبي ها رو بازي كنم:31: توي cod5 هم هر كار كردم نتونستم بازيش كنم به نظر من زامبيها خيلي سخته مخصوصا وقتي چند نفري حمله ميكنن تفنگ درست و حسابي هم نداري ديگه هيچي نميدونم چرا دلم نمياد زامبي ها رو بازي كنم
اون موشک مشابهش اتفاق افتاده اما نه دقیقا این جوری اگه credit آخربازی رو نگا کنی اسم افرادی از cia رو میبینی که الان بازنشسته شدن
زامبی هم که خیلی راحته شاتگان رو بگیر همه رو بفرست جهنم:31:
حالا کسی شما رو مجبور نکرده اینو بازی کنی:)
در ضمن فکر کنم شما اصلا اون دیالوگ هارو نخوندی...;)
این یکی از بهترین بازی های این سبک هستش .
چطورمیتونین بگید که خوب نبوده .
من 3 بار تا انتهاش رفتم
ashk1377
26-09-2011, 18:51
1.اون وراجی نیست اگه یکم انگلیسی بلد باشی میفهمی که اگه اونا نباشه بازی داستان نداره.
2.اون اتاق عمل نیست اتاق شکنجه ست.
3.برای کسایی که به بازی اهمیت نمیدن فقط می خوان بگن ما هم بازی کردیم بایدم اینطور باشه.
البته توهین نشه ها
shahin_mp3
27-09-2011, 03:18
حالا يه چيزي گفت ول كنين بابا CALL OF فقط Zombie اونم Multi :31:
ashk1377
27-09-2011, 13:08
آخه تعادل عصبی آدم رو بهم میزنن
اه
تا ماجرای بازی رو ندونی بازی کردن که حال نمی ده
ashk1377
28-09-2011, 15:01
راستی جدید ترین پچ هارو از کجا دان کنیم؟
من یه مشکلی دارم
توی همون مرحله ی اول صفحه سیاه میشه و وقتی میام تو ویندوز و دوباره برمیگردم هیچ فرقی نمیکنه و بعد از چند ثانیه سیستم خود به خود ریست میشه !
مشکل از بازیه یا از سیستم من؟؟ با لپ تاپ بازی میکنم
بازی مسخره ای بود چون مراحلش خیلی کم بود!
ashk1377
29-09-2011, 17:13
کسی نمی دونه ؟
بازی مسخره ای بود چون مراحلش خیلی کم بود!
متاسفم ولی مجبورم با شراط بدی که آنلاین بازی داره با این دوستمون موافقت کنم البته بازی چرت نبود ولی مراحل زیادی نداشت
این مرحله آخرش بازی رو مسخره کرد....
یه سری خون آشام میومدن هرچی هم میزدی تموم نمیشد.
نمیدونم چرا اینکارو کردن و چه منظوری داشتن ولی به کل سناریو بازی بهم ریخت.
انگار ورژن 5 و6 بیشتر مراحل داشتن....
شایدم مراحلش مخفی بودن سر ما کلاه رفته آخه حجمش که شدید زیاد بود.
shahin_mp3
29-09-2011, 22:08
دوست عزيز اسم اونا ZOMBIE هست اگه اونا رو چند نفره بازي كنيم خيلي فاز ميده :31:
ashk1377
29-09-2011, 23:33
cd key خریدی شاهین جان؟
خریدی بگو از کجا ما هم بخریم فاز بگیریم؟؟!!
shahin_mp3
30-09-2011, 00:58
cd key خریدی شاهین جان؟
خریدی بگو از کجا ما هم بخریم فاز بگیریم؟؟!!
نه والا من يه گيم نت ميشناسم اونجا Zombie و LAN ميزنيم خيلي فاز ميده :31:
اون زامبی ها هیچ ربطی به بازی ندارن و جزو مراحل بازی محسوب نمیشن . این اولین باری نبوده که بازی های cod با اینجور مراحل تموم بشن . مثل 4 و 5 و اتفاقا این مرحله هم دوستداران خاص خودش رو داره . حالا شما از اینا خوشت نیومد . خوب این قسمت رو بازی نکن.
در مورد مراحل هم باید بگم که cod 5 خیلی طولانی تر بود ولی cod6 که به مراتب کوتاه تر از این بود . نکنه cod6 مراحل مخفی داشته و ما نمیدونستیم .
ashk1377
04-10-2011, 21:37
شاید!!!!!!!!!
در کل همه ورژن هاش حال داد . به نظر من قسمت زامبی هاش باحال بود
اگهمی تونی از تورنت بگیر، آخرین آپدیت هاش شماره 5-6 اسکیدور بوده.
با این که دو ورژن آخر call of خیلی زود تموم شدن(مراحل بازی خیلی کم بود!)، اما ما دیگه معتاد call of شدیم!!:31:
ورژن جدیدش قرار نیست بیاد؟ فکر میکنم از ورژن قبلیش یه سال گذشته باشه؟!
Captain Sj
22-10-2011, 14:10
انصافا تا الان قشنگ ترین بازی هستش که من کردم.عالی بود ترکونده بود.وودز و بومن خیلی بد مردن براشون فاتحه هم خوندم.من بالاخره نفهمیدم رزنوو تو ذهنشه یا واقعا هستش.بی زحمت توضیح بدین.
انصافا تا الان قشنگ ترین بازی هستش که من کردم.عالی بود ترکونده بود.وودز و بومن خیلی بد مردن براشون فاتحه هم خوندم.من بالاخره نفهمیدم رزنوو تو ذهنشه یا واقعا هستش.بی زحمت توضیح بدین.
شتشوی مغزی داده بودنش ،رزنو تو همون مرحله ی فرار دستگیر شد یا مرد ...(تو ذهنش بود)
سلام
دوستان ببخشید بد جا این سوال رو میکنم.
من سری بازی های Call Of Duty رو شماره 1و 2 و همچنین 4 به بعدش رو دارم و بازی کردم اما تا حالا اسمی از نسخه 3 این بازی نشنیدم، اصلا نسخه 3 این بازی برای PC منتشر شد؟ چون من هر چی گشتم ندیدم دانلود کنم.؟
armardeh
25-10-2011, 15:17
سلام
دوستان ببخشید بد جا این سوال رو میکنم.
من سری بازی های Call Of Duty رو شماره 1و 2 و همچنین 4 به بعدش رو دارم و بازی کردم اما تا حالا اسمی از نسخه 3 این بازی نشنیدم، اصلا نسخه 3 این بازی برای PC منتشر شد؟ چون من هر چی گشتم ندیدم دانلود کنم.؟
پسر نسخه ي 3 واس pc نيومد.:10:
اولين گند كاري treyarch بود!:2:
UP-SNAKE
24-11-2011, 19:05
سلام دوستان
برای بازی کردن مد زامبی به صورت چند نفره (lan)چه کارهای باید کرد؟؟
Alter ops
یه کارایی کرد ولی بنا به دلایلی کنسلش کرد
شما باید CD Key بخرید فکر کنم
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
من که با رمز god mode و unlimited ammo زامبی رو رفتم ولی تا wave 57 هم رفتم تموم نشد
حال داد زامبی ها گله ای میریختن یه LAW میزنم وسط : : : : دی
mohsen_1363
29-11-2011, 17:53
به نظرم black ops از نظر جذابیت بازی خیلی بهتر از mw3 هست
دوستان یه کرک درستش رو میدید ؟؟ من یکی ریختم بتزی لگ داشت.
mw3 که بهم حال نداد ببینم این چه طوریه ...
n.a.b.a.t
02-12-2011, 18:39
مرحله سوم چطوره ؟ راهنمایی کنید.
دوستان یه کرک درستش رو میدید ؟؟ من یکی ریختم بتزی لگ داشت.
mw3 که بهم حال نداد ببینم این چه طوریه ...
لطفا ...:10::10:
قبلنم چند بار پرسیدم ولی بازم فکر نکنم کسی هنوز راه حل اساسی برای سیاه شدن صفحه بعد از انفجار ماشین داشته باشه؟
هر چی راهنمایی دیدم مسخره بوده و گفته بودن Set Affinity رو بذار روی یک هسته! کسی نیست بگه در یک CPU چهار+چهار هسته ای(با HT) که فرکانس پایه اش 1.6 هست اینکار یعنی دیوانگی و از کار افتادن بازی! این که اسمش راه حل اساسی نیست!هر چند روی بعضی CPU ها جواب داده باشه..
اگه یه گیمر حرفه ای پیدا شد راهنمایی درست و درمون بده متشکر خواهیم شد بسی.
لطفا ...:10::10:
روی ویندوز xp که 32 بیت هست نصب کن لگ هم نداره
قبلنم چند بار پرسیدم ولی بازم فکر نکنم کسی هنوز راه حل اساسی برای سیاه شدن صفحه بعد از انفجار ماشین داشته باشه؟
هر چی راهنمایی دیدم مسخره بوده و گفته بودن Set Affinity رو بذار روی یک هسته! کسی نیست بگه در یک CPU چهار+چهار هسته ای(با HT) که فرکانس پایه اش 1.6 هست اینکار یعنی دیوانگی و از کار افتادن بازی! این که اسمش راه حل اساسی نیست!هر چند روی بعضی CPU ها جواب داده باشه..
اگه یه گیمر حرفه ای پیدا شد راهنمایی درست و درمون بده متشکر خواهیم شد بسی.
قبل از اینکه به اون قسمت برسی بازی رو تو حالت windowed mode قرار بده(با زدن Alt+Enter)
امید وارم درست شه
قبل از اینکه به اون قسمت برسی بازی رو تو حالت windowed mode قرار بده(با زدن Alt+Enter)
امید وارم درست شه
عزیزم همون زمان این روش رو هم امتحان کردم فرقی نکرد.آخرش کسی نفهمید این مشکل بخاطر چی پیش میاد؟ یعنی Infinity Ward اینقدر ضعیفه که مشکل رو هنوز با یه پچ برطرف نکرده؟
روی ویندوز xp که 32 بیت هست نصب کن لگ هم نداره
حالا بيام به خاطر يه بازي ويندوزم نصب كنم؟
اصن پاكش كردم.خيلي مسخره بود.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
حالا بيام به خاطر يه بازي ويندوزم نصب كنم؟
اصن پاكش كردم.خيلي مسخره بود.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
من رو xp نصبش کردم اصلا لگ نداشتم
یه تعداد از بازیها قدیمی و جدید (که این جدیدها کم هم هست) روی ویندوز xp بهتر جواب میده
رو ویندوز 7 که بازی کردم واقعا مسخره بود اما روی xp عالی بود
Amir rza
29-12-2011, 13:21
سلام به همه.
برای هواداران این بازی یه چیزی آوردم که خیلی خوشحال کننده س:
قفط بجای راست کلید و چپ کلید در PC اسپیس رو پشت سر هم فشار دهید.
من بازی بلک آپس رو قبلا نصب کرده بودم و بازی مکیردم.
حالا دوباره میخام بازی کنم و نصبش هم میکنم اما موقع اجرا این پیغام رو میده
مشکلش چیه؟
من بازی بلک آپس رو قبلا نصب کرده بودم و بازی مکیردم.
حالا دوباره میخام بازی کنم و نصبش هم میکنم اما موقع اجرا این پیغام رو میده
مشکلش چیه؟
گزینه no رو بزن بازی کن
اگه گزینه yes رو بزنی تنظیمات گرافیک بازی رو حالت low یا normal میزاره
samypersian
06-03-2012, 16:24
سلام دوستان اقا من یه جا کیر کردم تو مرحله ای که سوار هلیکوپتر هست بعد با طناب میان پایین
و هلیکوپتر سقوط میکنه همین جور که میریم جلو من باید تانک خودی رو ساپورت کنم یه جا هست کاپیتانه زور میزنه در باز کنه
منم میرم کمکش با دکمه F وقتی در باز میشه همه جا تاریک هیچ کاری نمیتونم کنم مشکل چیه من اینجا گیر کردم
و یه سوال دیگه این save چه جوری من تا هر جا که میرم save نمیکنه مثلا من save and exit میکنم ولی میام بیرون از
بازی باید از اول مرحله باز برم
farshid_civil
08-03-2012, 16:25
پچ واسه برطرف شدن lag تو ویندوز سون نیومده؟!
mahdy2504
11-05-2012, 21:24
سلام دوستان
کجا میتونم اطلاعاتی در مورد شبکه بازی کردن به صورت lan (offline بازی call of duty black ops بدست بیارم اطلاعتی در مورد اینکه چطور باید بین چند لپ تاپ که به هم شبکه شدن سرور معرفی کرد و بقیه لپ تاپ ها و بازیکنان رو join کرد به بازی و به تونیم تیمی بازی کنیم ...ممنون میشم راهنمایی کنید گه باید اطلاعات رو از کجا بدست بیارم ...ممنون
این رو هم اضافه کنم که در حال حاضر با یک سری کرک و برنامه Boloader میتونیم خودم بازی کنم اما می خوام به صورت شبکه بازی کنم با دوستام توی خونه..
مرسی
EngineeR EhsaN
18-05-2012, 01:23
سلام دوستان
کجا میتونم اطلاعاتی در مورد شبکه بازی کردن به صورت lan (offline بازی call of duty black ops بدست بیارم اطلاعتی در مورد اینکه چطور باید بین چند لپ تاپ که به هم شبکه شدن سرور معرفی کرد و بقیه لپ تاپ ها و بازیکنان رو join کرد به بازی و به تونیم تیمی بازی کنیم ...ممنون میشم راهنمایی کنید گه باید اطلاعات رو از کجا بدست بیارم ...ممنون
این رو هم اضافه کنم که در حال حاضر با یک سری کرک و برنامه Boloader میتونیم خودم بازی کنم اما می خوام به صورت شبکه بازی کنم با دوستام توی خونه..
مرسی
منم دقیقا همین مشکلو دارم لطفا هر کی میدونه دریغ نکنه
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
pay_man_utd
12-09-2012, 16:28
سلام دوستان من قبلا این بازی رو نصب کرده بودم ولی همون اول بازی جلوی هتل صفحه سیاه می شد و باعث شد من بازی رو پاک کنم ولی چند روز پیش یه نسخه خیلی خوب از بازی گیر آوردم که تمام کرک ها روش بود و یه جورایی نسخه فاینالش بود داشتم بدون مشکل بازی می کردم که تو اون مرحله ای که در نقش کاپیتان موزلی هستیم و داریم از توی جت اعضای تیم کیلو 1 رو راهنمایی می کنیم بعد از این که از خونه امن بیرون میایم وقتی یه بار می میریم دفعه دومی که بازی رو لود می کنه دیگه قسمت حروف و esc کیبورد من کار نمیکنه و من مجبورم از بازی خارج بشم و دوباره بازی رو از اول اجرا کنم خواستم ببینم این مشکل منو کسی داشته و اگر داشته کمکم کنه که بتونم بازی رو ادامه بدم
با تشکر
سلام....
دوستان قبلا که این بازی رو انجام میدادم مشکل صدا نداشتم...
الان دوباره نصب کردم و بازیم مشکل صدا داره!! یعنی مراحل هیچکدوم هیچ صدایی نداره....(صدای شلیک و اینا رو هم ندارم وصدای افراد هم نیست....)
ولی بازی صدا داره! و دمو ها صدا دارن..... صحنه های شکنجه و بازی کردن بدون هیچ صدایی هستش(نه صدای افراد، نه صدای موزیک، نه صدای شلیک و تجهیزات!)...
راه حل چی بوده؟! من تا صفحهی 75 رو خوندم(از 53 که اولین روزایی بود که بازی اومده بود و با هم نشستیم حل کردیم مشکلاتش رو!!! ولی الان خودم تو بحث صداش گیر کردم!!)
سلام چطور میتونم black ops 1 رو آنلاین بازی کنم؟ لطفا کمکم کنید.
سلام چطور میتونم black ops 1 رو آنلاین بازی کنم؟ لطفا کمکم کنید.
htotti2006
10-01-2016, 15:55
سلام خسته نباشید
آقا من وقتی بازی رو اجرا میکنم صدا میاد ولی تصویر نمیاد رو مانیتور مینویسه out of rage مشکل از کجا هستش
مانیتورم LG 20 M35 هستش و رم 8 گرافیکم 8 سی پی یو I5 6400
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.