مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
ali_disslove
11-11-2010, 00:10
من خودم فردا میرم دنبالش -نامردم اگه تا شب تمومش نکنم--البته بستگی به طولانی بودن بازی هم داره اما دیگه جمعه شب تمومه البته اینا همه به شرطی که فردا میرم پیداش کنم
بازی با این همه دنگ و فنگ تا بحال ندیده بودم!اصلآ معلوم نیست کرک سالم اومده یا نه!بازی هم که خود به خودی مشکل لگ داره!خسته شدیم به خدا....
ASM Gamer
11-11-2010, 00:44
سلام من بازیو از این سایت گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الانم دارم مرحله 4 رو تموم می کنم تا حالا هم که با کرک هیچ مشکلی نداشتم...
واقعا بعد از این همه بازیه شوتر الکی کال حسابی می چسبه...:5:
AlexMercer
11-11-2010, 01:26
بازی بدی نیست ولی اگر این بازی هم مثل مافیا2 زیر سایه عنوانش نبود بهتر میشد.
kumarbaz
11-11-2010, 01:30
من خودم فردا میرم دنبالش -نامردم اگه تا شب تمومش نکنم--البته بستگی به طولانی بودن بازی هم داره اما دیگه جمعه شب تمومه البته اینا همه به شرطی که فردا میرم پیداش کنم
دوست عزیزتا جایی که من دیدم و شنیدم Campaign اش کوتاهه.همون یه شبه تمومش میکنی : دی
خبری از آنلاین یا لنش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
AlexMercer
11-11-2010, 01:37
دوست عزیزتا جایی که من دیدم و شنیدم Campaign اش کوتاهه.همون یه شبه تمومش میکنی : دی
والا ما هرچی میریم تموم نمیشه. از سال 1963 پرید رفت سال 1945 وسط جنگ جهانی. 15 مرحله داره بازی.:13:
MaSoUd555
11-11-2010, 01:44
منم بازی رو از امشب گرفتم الان اونجام که 5 دقه وقت میده یه غلطی بکنیم:31:چون هنوز نرفتم نمیدونم چه غلطی باید بکنیم:20:
حتما روی veteran بازی کنید بچه ها بعد بگید کم بود زیاد بود آسون بود سخت بود!!!
در کل ارزش انتظار رو داشت:20:
راستی بازی برای من یه مشکل داشت!!!جالب اینجاست وقتی تازه وارد بازی میشی بعضی موقع resume game نمیاد!!!نمیدونم چرا اول باید برم توی ی قسمت دیگه مثلا Setting بعد برم توی Campaign تا Resume بیاد!!!
MaSoUd555
11-11-2010, 02:19
اکی فهمیدم چه غلطی باید میکردیم:31::8:
SIMON137
11-11-2010, 02:52
بازی زیبا بود ، نمی دونم چرا ولی یه حسی بهم هی میگفت اینفینیتی یه چیز دیگست :دی
دوستان محترم برای رفع لگ های بازی مودم ADSL رو خاموش کنید یا مودم دایل اپ رو از DEVICE MANAGER غیر فعال کنید بازی بدون لگ میشه من بدون مشکلی بازی میکنیم
این روش رو کسایی که مشکل داشتن امتحان کردن ببینن صددرصد عملیه یا نه ؟با تشکر
tranceyou
11-11-2010, 10:16
دوستان کمک و راهنمایی:
من بازی رو نصب کردم در ویندوز xp sp3 بازی run شد و وقتی به قسمت رانندگی میرسه و تموم میشه و لود میشه برای
مرحله بعد وقتی وارد مرحله دوم میشم پشتم رو که نگاه میکنم زمین تیکه تیکه سیاه هست وقتی نزدیکش میشم بازی
گیر میکنه و حتی تو ویندوز هم نمیاد.
کارت گرافیک من AIT 5770 msi هست و بازی کرایسیس رو در بهترین حالت ممکن اجرا کردم و مشکلی نداشت
حالا باید چیکار کرد؟؟؟
امير موسر
11-11-2010, 10:21
دوستان کمک و راهنمایی:
من بازی رو نصب کردم در ویندوز xp sp3 بازی run شد و وقتی به قسمت رانندگی میرسه و تموم میشه و لود میشه برای
مرحله بعد وقتی وارد مرحله دوم میشم پشتم رو که نگاه میکنم زمین تیکه تیکه سیاه هست وقتی نزدیکش میشم بازی
گیر میکنه و حتی تو ویندوز هم نمیاد.
کارت گرافیک من AIT 5770 msi هست و بازی کرایسیس رو در بهترین حالت ممکن اجرا کردم و مشکلی نداشت
حالا باید چیکار کرد؟؟؟
درایور کارتت رو آپدیت کن ببین چطور میشه !
HESAM_5700
11-11-2010, 10:23
سلام. دوستان اینجا تازه نسخه روسی اومده !!! میشه انگیلیسی کرد؟؟ ارزش داره الان بگیرم یا تا وقتی انگلیسی اومد وایسم؟؟
روسی هاش کامله؟
تنکس :40:
tranceyou
11-11-2010, 10:30
درایور کارتت رو آپدیت کن ببین چطور میشه !
ممنون این کارو همین الان انجام میدم ،یه چیز دیگه ممکنه از کرک هم باشـــه؟؟!!
babak2002
11-11-2010, 10:55
این روش رو کسایی که مشکل داشتن امتحان کردن ببینن صددرصد عملیه یا نه ؟با تشکر
این روشی که دستمون گفتن کاربرد نداره
کرک اگه درست باشه بازی راحت اجرا می شه
Bobby Sands
11-11-2010, 11:02
بسی روانمان شاد شد از این بازی:31:
خیلی حال داد یه ضرب 4 ساعت بازی کردیم دیشب تا سرمان درد گرفت.
دستشون درد نکنه خیلی باحاله گرچه یک کپی از MW2 هست ولی خوب خوب کپی کردن لامصبا :5:
mansour_hotboy
11-11-2010, 11:45
شاید جاش اینجا نباشه.من اولای بازی موندم اونجاش که از یه ساختمون خارج میشه جلوش 2تا برجک هست.من همه دشمنارو کشتم. یه دفعه از سمت چپ یه تانک میاد بیرون.بعدم یه دفعه میترکه بعد مینویسه :
your action caused to your team killed
چی کار باید بکنم اینجارو؟ ممنون.
آقا هنوز کرک سالمی نیومده که تیک نزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه
خبری از لن یا انلاین نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون :40::11:
AlexMercer
11-11-2010, 12:17
بله من که بدون شمکل بازی میکنم. ولی برادر شما یک سری به سایت های خبری بازی های کامپیوتری بزن. بازی اصلی بدون کرک هم کلی لگ داره ربطی به کرک نداره و مشکل بازیه که قراره واسه این مشکل پچ بیاد.:46:
مسئله همینه ،کرک سالم رو از کجا گیر بیاریم
mansour_hotboy
11-11-2010, 12:20
دوستانی که این قسمت که گفتم رو رد کردن لطف کنن بگن ما هم ردش کنیم.:19:
Mohammadkiller
11-11-2010, 12:50
سلام
من هنوز این بازی رو نخریدم
منتظرم نسخه ی شرکتیش بیاد
شما نمیدونید این شرکت های ایرانی کی میخوان این بازی رو منتشر کنند؟
amirardallan
11-11-2010, 12:59
نصب کردم . اما خطا میده . درایورهای همراهش رو هم نصب کردم .
این خطا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير موسر
11-11-2010, 13:05
نصب کردم . اما خطا میده . درایورهای همراهش رو هم نصب کردم .
این خطا :
DIRECTX رو هم نصب کردی !؟ اگر کردی و بازهم جواب نمیده فایل پیوست رو بگیر و بعد کپیش کن تو SYSTEM 32 !
tranceyou
11-11-2010, 13:20
آقایون ممکنه که از چه چیزی باشه که بازی اینجوری میشه برای من؟ ایا ویندوز 7 باید باشه؟؟
حداقل دوستان بیان بگن دقیقا به چه مشکلاتی خوردن ما هم ببینیم مشکلاتمون شبیه به اوناس؟
babak2002
11-11-2010, 13:21
مسئله همینه ،کرک سالم رو از کجا گیر بیاریم
من از این کرک استفاده می کنم و الان بدون هیچ مشکلی دارم بازی می کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ANAMORPH
11-11-2010, 14:25
من از این کرک استفاده می کنم و الان بدون هیچ مشکلی دارم بازی می کنم
اگه امکانش هست کرک رو یه جای دیگه آپلود کن
ممنون میشم
به این سایت دسترسی نداریم :31:
miladddd
11-11-2010, 14:34
بازی منم در 60 فریم در ثانیه لگ میزنه
چکار کنم؟
amirardallan
11-11-2010, 14:40
با لطفی که کردید و فایلی که فرستادید تونستم وارد بازی بشم . اما مشکلم با این خطاست . وقتی وارد اولین مرحله میشم و بعد از رد کردن دمو اول بازی .....
tranceyou
11-11-2010, 14:51
دوستان به عکسی که در زیر گذاشتم توجه کنید آیا کسانی هستن که این مشکل رو داشته باشن؟
babak2002
11-11-2010, 14:52
اگه امکانش هست کرک رو یه جای دیگه آپلود کن
ممنون میشم
به این سایت دسترسی نداریم :31:
توی پرشین گیگ هم اپلود کردم اگه با این هم مشکل دارین یه اپلود سنتر معرفی کنین اونجا اپلود کنم :46:
بازی منم در 60 فریم در ثانیه لگ میزنه
چکار کنم؟
شما هم از این کرک استفاده کن شاید مشکلت حل شد چون خودمم همین مشکل رو داشتم که حل شد
ANAMORPH
11-11-2010, 14:57
Lag Game Fixes
This section pertains to PC game fixes for lag
Call of Duty Black Ops Takes 100% of System Resources / Lag
This will hopefully be fixed by a patch later on. Big bug
1) Launch Steam in Offline Mode
2) Start the game
3) Exit Steam.exe via Task Manager (CTRL+ALT+DEL), Process Tab
Game Lags / Lagging / Stuttering / Jittery
If your game seems to be skipping frames or is just lagging, then try the following general game fixes first:
-- Exit all unneeded programs and services
-- Lower your game resolution / graphics settings
-- Turn OFF game shadows
If the above doesn't do it for you, as it likely won't, then try
1) Open Task Manger (CTRL+ALT+DEL)
2) Right click on the game under "Processes", Call of Duty: Black Ops
3A) Set the Affinity to ONE CPU
OR, if that doesn't help
3B) Right click the game under processes, and Set Priority to "HIGH" (you do not normally want to do this though
More PC Game Fixes for Lag
Try these:
-- Type cl_maxpackets 100 in the game console (then re-open the game)
-- Disabling Steam Cloud (right click the game in the Steam library) -> properties -> updates -- uncheck "Enable Steam Cloud sync
You Can Try the Following Tweaks:
-- These all help decrease lag
/cg_brass - set this to "0" to help decrease lag
/r_blur_allowed - set this to "0" to help decrease lag
/r_cachemodellighting - set this to "1" to help decrease lag
/r_cacheSmodellighting - set this to "1" to help decrease lag
/r_distortion - set this to "0" to help decrease lag
/r_dof_enable - set this to "0" to help decrease lag
/r_glow_allowed - set this to "0" to help decrease lag
/r_multiGpu - set this to "0" if you don't use a more than one graphics card
r_specular - set this to "0" to help decrease lag
Another PC game fix that you can try is a config_mp.cfg modification. It's simple to do and requires only editing 2 modifications.
1) Go to the players folder for Call of Duty: Black Ops. For Steam, it's located here:
Steam\steamappscommon\call of duty black ops\players\config_mp.cfg
2) Open config_mp.cfg and make the following changes
seta r_glow_allowed "1" to seta r_glow_allowed
seta r_gfxopt_dynamic_foliage "1" to seta r_gfxopt_dynamic_foliage "0
امتحان کنین خبر بدین ...
miladddd
11-11-2010, 15:50
این استیم چیه؟
ببخشید یکم آماتورم
من فقط کرکو میریزم، ولی بازم لگ داره و بیخود افت فریم پیدا میکنه
REZAt1980
11-11-2010, 16:00
دوستان از این فروشگاهی که پی سی ورلد تبلیغش رو زده؟ بگیرم؟ مطمئنه؟ کسی امتحان نکرده؟
بچه ها من بازی رو امروز گرفتم ، با بدبختی فایل d3dx9_43.dll رو همراهش نداشت از اینترنت پیدا کردم تو فولدر سیستم ویندوز کپی کردم ، حالا داخل بازی که میرم به غیر از دمو ها هیچ صدایی ندارم ، برای شماها هم اینطوری شده ؟ به کرک ربطی داره ؟
ویندوز 7 64 بیت Ultimate
H.A.M.E.D
11-11-2010, 16:14
منم مشکل صدا دارم بعضی جاها که باهام صحبت میکنن صورتشون حرکت میکنه ولی نه صدا داره نه زیر نویس
بعضی جاهام مشکلی ندارم
دوستان کسی با این مشکل برخورده؟
کسی هست اینجا مشکل نداشته باشه ؟!!!:31:
popowoody
11-11-2010, 16:37
با این سیستم روون اجرا میشه ؟
Ram : 3 GB
Graphic : NVIDIA GeForce GT 240 - 1 GB
Cpu : Intel Pentium D 3.00 GHz - 2 Cpus
کسایی که دارن بازی رو بدون مشکل بازی میکنن کرک هاشون رو اینجا قرار بدن تا بقیه هم بتونن بازی بکنن و لذتشو ببرن:31:
ممنون:40::11:
کسایی که دارن بازی رو بدون مشکل بازی میکنن کرک هاشون رو اینجا قرار بدن تا بقیه هم بتونن بازی بکنن و لذتشو ببرن:31:
ممنون:40::11:
من بدون هیچ مشکلی با کرک skidrow بازی میکنم بازی لگ داشت ولی اگر modem تون را غیر فعال کنین دیگه لگ هم نداره:11:
miladddd
11-11-2010, 17:13
اگه کسی هست بدون مکشکل بازی کنه چرا جواب نمیده؟!!؟؟
من مدمو غر فعال کردم هنوز همونه
من بدون هیچ مشکلی با کرک skidrow بازی میکنم بازی لگ داشت ولی اگر modem تون را غیر فعال کنین دیگه لگ هم نداره:11:[/QUOT
میتونی لینک کرک رو بذاری اینجا ما هم استفاده کنیم:46:
ممنون:11:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
[QUOTE=miladddd;5601941]اگه کسی هست بدون مکشکل بازی کنه چرا جواب نمیده؟!!؟؟
من مدمو غر فعال کردم هنوز همونه
دقیقا منم مودم رو غیر فعال کردم ولی همون لگ هارو داره اعصابمو خورد کرده
این همه منتظر این بازی بودیم آخر سر هم اینجوری از آب درومد:grrr:
Senator_Offline
11-11-2010, 17:27
این لینک کرک SKIDROW
این لینک کرک SKIDROW
الان تو خودت هم با این کرک بازی میکنی مشکلی نداری
tranceyou
11-11-2010, 17:31
ما این عکسو گذاشتیم تو صفحه قبلی نمیدونم یعنی واسه کسی این مشکل پیش نیومده؟!!!!!!
Senator_Offline
11-11-2010, 17:33
--------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
الان تو خودت هم با این کرک بازی میکنی مشکلی نداری
من فقط سیستمم ضعیفه بازی تیک داره!
miladddd
11-11-2010, 17:35
بابا همه این کرکا دقیقا یکیه
من تا حالا از 4 جای مختلف گرفتم
همش یکی بوده
به جز skidrow هم ظاهرا کسی کرک نکرده
بابا همه این کرکا دقیقا یکیه
من تا حالا از 4 جای مختلف گرفتم
همش یکی بوده
به جز skidrow هم ظاهرا کسی کرک نکرده
آخه Skidrow کرک های سالم میده بیرون تعجبیه این کرکش اینجوری از آب درومده:13:
s.hidden
11-11-2010, 18:26
آقا منم با همین کرک " اسکیدرو " بدون هیچ مشکلی بازی میکنم.
مگم این دختره تو پنتاگون چه آماری میده لا مصب ...
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
آقا منم با همین کرک " اسکیدرو " بدون هیچ مشکلی بازی میکنم.
مگم این دختره تو پنتاگون چه آماری میده لا مصب ...
Arrowtic
11-11-2010, 18:42
agha man vasam ye moshkeli dare:bazio ke ejra mikonam ye peigham mide radesh ke mikonam hichi nemishe.hich etefaghi nemiofte.bebakhshid font farsim kharab bood
The Rover
11-11-2010, 19:09
دوستان باید گفت این کرک اسکیدرو تست شده و 100در100 سالمه! همه اهل محله ما بازی رو دیشب تموم کردن
اگه دوستان مشکلی دارن مربوط به چیزای دیگست
آقا من با این بازی خیلی دارم حال می کنم بهتر از سری قبلش شده خیلی از مرحلهاشم رفتم موندم چرا از بقیه لگ داره نمیدونم ولی من وقتی modem را غیر فعال می کنم به راحتی اجرا میشه وهیچ لگی نداره ولی بهترین بازیه:40::40::19:
gigi_alex
11-11-2010, 19:36
ماله من اصلا تو بازی نمیره
این ارور رو میده .
Culdn't load image ' c-usa-jungle-marine-head-ass-m'
لطفا کمک کنید. از همین کرک اسکیدرو هم استفاده میکنم
سلام
من توی بازی یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی روی دوربین تفنگ ها میرم تصویرشون تاره
مال شما هم اینجوریه ؟
چیکارش کنم ؟
کرکم هم اینه SKIDROW-crack
agha man vasam ye moshkeli dare:bazio ke ejra mikonam ye peigham mide radesh ke mikonam hichi nemishe.hich etefaghi nemiofte.bebakhshid font farsim kharab bood
بازیو از روی دسکتاپ ران میکنی؟اگه آره این کارو نکن و برو از تو محلی که بازیو ریختی بازیو ران کن بعد یه پیغام میاد اونو no بزن.
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
کسی یه تخم کفتری چیزی نداره بدم به این یارام تا زبونشون باز بشه؟؟؟
چرا تو بازی کسی حرف نمیزنه؟ فقط دشمنا حرف میزنن که اونم یه زبون دیگس.رفیقام همشون لال مونی گرفتن.
چیکار کنم؟
بعد اونجایی که میگه cuba-airfield-rappel باید چیکار کرد؟؟
The Rover
11-11-2010, 20:48
چرا تو بازی کسی حرف نمیزنه؟ فقط دشمنا حرف میزنن که اونم یه زبون دیگس.رفیقام همشون لال مونی گرفتن.
چیکار کنم؟
برای من که همه حرف میزدن حتی کفترا :31:
یه ذره بیشتر توضیح بدید تا بشه راهنمایی کرد
ali_disslove
11-11-2010, 20:51
واااااااااااااااااااااااا ااااااای چه قدر ریپ میزنه اصلا این جوری گند زده به کل بازیو هیجانو گرافیک
چی کار کنیم ؟من میگم عیب از کرکه آخه اینا رو قبل از انتشار به خیلیا میدند تست کنند
این جوری که نمیشه
امير موسر
11-11-2010, 21:02
اونایی که لگ دارن مودماشون خاموش کنن موقع بازی کردن !
gigi_alex
11-11-2010, 21:13
کسی نیست جواب بده ؟
ماله شما چنتا دی وی دی بود؟
ghadami2005
11-11-2010, 21:18
مال من 3 تا دی وی دی بود البته سومی برای گرفتن پول اضافه بود کلا 100 مگم توش نبود بگذریم
من مشکلم اینه که وقتی بازی شروع میشه تو کافه موقعی که دوستم افسر رو میکشه و برام تفنگ پرتاب میکنن بعد 4-5 ثانیه سیستم هنگ کامل میکنه و باید حتما ریستارت کنم. مودم هم اصلا ریموو میکنم موقع بازی
درایور کارت 4650 من 9.6 هست فکر کنم خیلی قدیمیه میتونه مال اون باشه. لینک جدیدترین درایور برای ایکس پی ندارین؟
بقیه سیستم:
p5ql pro -- e7400 --4gig bus 800 - segate 500gb
چه کنم؟
من که هیچ مشکلی ندارم.مودمم هم روشنه و داره با سرعت 120 دانلود میکنه. هیچ مشکلی دیده نشده.من از شرکت سرزمین گرفتم.به نظر من یکم هوش مصنوعی تو این بازی هم یکم ضعیف کار شده
kiarash3500
11-11-2010, 21:29
تو رو خدا کمکم کنین
این چه اروریه آخه؟
با هزار امید رفتم خریدم
این فایل d3dx9_43 دیگه چه کوفتیه؟!!!
این همون مال دایرکت ایکس نیست؟!
یعنی من 4 ماهه دارم با سیستمم بدون دایرکت ایکس کار میکنم؟! میشه مشکل رو معرفی کنین؟
راستی همه چی خوب پیش رفت،چند دقیقه بعد از اینکه دی وی دی 3 رو گذاشتم تو دستگاه(داشتم متالیکا گوشمیکردم حالیم نیست شایم بیشتر از چند دقیقه بوده باشه!!) یه ارور اومد که دیسک 1 رو بنداز تو دی وی دی و بعد از اینکه دیسک 1 رو گذاشتم تو رام،یه دفه گفت ارور و من بسته میشم و ناز کرد و اینا که منو دوباره نصب کن و از این حرفا!!!
منم رفتم تو پوشه ای که اکسترکت کرده بودم نصب کردم و نصب تموم شد بدون هیچ اروری فقط اخرش گفته بود دایرکت و ویندوز سی 2008 نصب کنم که جفتش رو تیک زدم ولی نصب نکرد و قطع شد و بعدشم این ارور بالا میاد...
----------------
ویرایش:
این شمکل رو حل کردم...تو هیمن پست،صفحه 53 به بالا بگریدن،امیر موسر فایل مربوطه رو قرار داده البته خوب قبلش دیارکت رو نصب کنین تا اگه جواب نداد از اون روش استفاده کنین.....
حالا میشه یکی به من بدبخت بگه این استیم چیه؟! الان گیر داده به استیم!!
دوستان واسه من که بازی رو اول اجرا می کنم صفحه سیاهه تا یک دقیقه همین جوری می مونه تا اولین دموی بازی میاد . اصلا بازی خیلی طول میکشه تا بیاد .
مشکل از چیه ؟
kiarash3500
11-11-2010, 21:38
تو رو خدا کمکم کنین
این چه اروریه آخه؟
با هزار امید رفتم خریدم
تو رو خدا کمکم کنین...
این فایل d3dx9_43 دیگه چه کوفتیه؟!!!
این همون مال دایرکت ایکس نیست؟!
یعنی من 4 ماهه دارم با سیستمم بدون دایرکت ایکس کار میکنم؟! میشه مشکل رو معرفی کنین؟
راستی همه چی خوب پیش رفت،چند دقیقه بعد از اینکه دی وی دی 3 رو گذاشتم تو دستگاه(داشتم متالیکا گوشمیکردم حالیم نیست شایم بیشتر از چند دقیقه بوده باشه!!) یه ارور اومد که دیسک 1 رو بنداز تو دی وی دی و بعد از اینکه دیسک 1 رو گذاشتم تو رام،یه دفه گفت ارور و من بسته میشم و ناز کرد و اینا که منو دوباره نصب کن و از این حرفا!!!
منم رفتم تو پوشه ای که اکسترکت کرده بودم نصب کردم و نصب تموم شد بدون هیچ اروری فقط اخرش گفته بود دایرکت و ویندوز سی 2008 نصب کنم که جفتش رو تیک زدم ولی نصب نکرد و قطع شد و بعدشم این ارور بالا میاد...
آره جانم مال اینه شما بازیو که نصب کردی برو به مسیر بازی فایلی به اسم directx است داخلش شو بعد از اونجا نصب کن مال من که اینطوری بود:46:
این استیم چیه؟! کسی فایلش رو داره بده به من؟ گفتم که من بد نصبش کردم و حالا بعضی فایل هاش نیستن...فعلا که گیر داده به استیم!!
armin_punisher6
11-11-2010, 21:52
کسی لینک دانلود مستقیم این بازیرو داره؟عجیبه که وطن دانلود هنوز نذاشته.
امير موسر
11-11-2010, 21:53
تو رو خدا کمکم کنین
این چه اروریه آخه؟
با هزار امید رفتم خریدم
اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کن بعد از که از حالت فشرده در آوردی بندازش تو سیستم 32 ویندوز !
اگر جواب نداد هم اینم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بگیر بنداز همونجا !
اگر نشد هم ویندوز عوض کن !
تو رو خدا کمکم کنین...
شما ویندوزتو آپدیت نمی کنی.این آپدیتو نصب کن ببین مشکل حل میشه:
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
این استیم چیه؟! کسی فایلش رو داره بده به من؟ گفتم که من بد نصبش کردم و حالا بعضی فایل هاش نیستن...فعلا که گیر داده به استیم!!
فکر کنم از کرک باشه کرکو نصب کردید؟؟؟
کسی لینک دانلود مستقیم این بازیرو داره؟عجیبه که وطن دانلود هنوز نذاشته.
عزیز،7 و نیم گیگیه!! وطن دانلود که سهله!!! بیشتر سایت های خفنی که من دیدم،از همدیگه لینک کردن.....
حتی اگه 512 داشت هباشی مثل من،بعد از چند ساعت دانلود میری 2000 تومن رو میدی فروشگاه محل و میخریش و شروع میکنی به حل مشکلاتش!!! بعد از نصب تا اقا اجرا شن!!
به نظر من بهتره بری بخری...یه تصویه هستش فقط...
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
راستش رو بخوای،من کرک مرک بازی بلد نیستم نصب کنم!!!
من فقط فایل های پوشه ی اسکادریو رو ریختم تو جایی که نصب کرده بودم!!! میشه بگی باید کجا کپیشون کنم؟! اخه قبلا که کپی میکردم کرک رو میگفت این فایل هست و باید بریزی جای اون ولی این بار این اتفاق نیوفتاد!!
دوستان من فکر میکنم 90% مشکل کسانی که توی بازی لگ دارند یا با Error های مختلف مواجه میشن، مربوط به نسخه ای که تهیه کردن.
من خودم نسخه مخصوص Skidrow رو که خودش همراه کرکش ارائه کرده رو دانلود کردم و الان هم دارم بدون کوچکترین مشکلی بازی میکنم.
بازی هم اصلا لگ نداره و مودمم هم روشنه!
و در آخر اگه دوست دارین میتونین از سایت خودم که توی امضامه این نسخه رو با پایین ترین قیمت تهیه کنید.
humanaga
11-11-2010, 22:15
مشکل دایرکس حل شد حال که می خوام اجرا کنم اینو نشون میده
BMW.M3_E46
11-11-2010, 22:20
بابا ایول بازی عجب طرفدارایی داره Activision اگه بفهمه اینقدر طرفدار تو ایران داره سکته میکنه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش رو بخوای،من کرک مرک بازی بلد نیستم نصب کنم!!!
من فقط فایل های پوشه ی اسکادریو رو ریختم تو جایی که نصب کرده بودم!!! میشه بگی باید کجا کپیشون کنم؟! اخه قبلا که کپی میکردم کرک رو میگفت این فایل هست و باید بریزی جای اون ولی این بار این اتفاق نیوفتاد!!
اگه ارورتون این باشه steam must be running to play this game اونوقت با کرک باید مشکلتون حل شده باشه کلا سه تا فایله BlackOps BlackOpsMP Steamclient.dll.:20:که به محل بازی کپی میشن
بابا ایول بازی عجب طرفدارایی داره Activision اگه بفهمه اینقدر طرفدار تو ایران داره سکته میکنه!!
عزیز من یه تاپیکی زده بودم درباره ی دیدن جام جهانی از جایی غیر از صدا و سیما،تو شب افتتاحیه بیش از 70 بازدید کننده ی همزمان داشت و جوری بود که با هر پاسخ دادنی،1 صفحه میرفتی جلو!!!
ANAMORPH
11-11-2010, 22:23
کسی لینک دانلود این فایل رو داره iw_22.iwd واسه Black Ops نه Modern Warfare 2
ماله من 3 تا DVD بود ولی وقتی میخواد این فایل رو نصب کنه (اول DVD دوم) ارور میده تا Ignor نکنی دست بردار نیست نمیتونه کپی کنه :41:
هر چی گشتم فقط ماله Modern Warfare 2 رو واسه دانلود پیدا کردم که حجمش 156Mb بود.
کسی میدونه اگه ماله Modern Warfare 2 رو دان کنم بریزم تو Black Ops کار میکنه یا نه :40:
اه!! ارور جدید زاییییییییییییییید!!!
وقتی فایل رو از ایکون هایی که خودش انداخته رو دسکتاپ اجرا میکنم،میگه استیم باید اجرا بشه...(همون اروری که شما میگی!)
ولی وقتی فایل های کرک رو اجرا مکینم،این اروری که عکس گرفتم ازش نشون میده:
BMW.M3_E46
11-11-2010, 22:27
عزیز من یه تاپیکی زده بودم درباره ی دیدن جام جهانی از جایی غیر از صدا و سیما،تو شب افتتاحیه بیش از 70 بازدید کننده ی همزمان داشت و جوری بود که با هر پاسخ دادنی،1 صفحه میرفتی جلو!!!
فوتبالو و بازی !!!؟؟؟
آخه شنیدم بیشتر مردم از فوتبال خوشون میاد ولی بازی رو ندیدم 70 نفر دوست گرامی!:13:
kiarash3500
11-11-2010, 22:32
اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کن بعد از که از حالت فشرده در آوردی بندازش تو سیستم 32 ویندوز !
اگر جواب نداد هم اینم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بگیر بنداز همونجا !
آخه شنیدم بیشتر مردم از فوتبال خوشون میاد ولی بازی رو ندیدم 70 نفر دوست گرامی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم هست! ولی خوب اونم هست....برا یه بازی اره خوب خوبه!! لابته اگه به کیک اس تورنت برید،میبینید که فایلی که این اقای اسکایدرو اپلود کرده،بیش از 3000 دانلود کننده داره در حال حاظر!!!
Hamed 360
11-11-2010, 22:33
آقا یکی لینک دانلود رپیدشیر سالم رو بزاره !!
من با این نسخه ای که دارم خیلی تیک و افت فریم دارم
hastor111
11-11-2010, 22:35
سلام دوستان
یه سوال می کنم بهم نخندینا
من کلا زیاد اهل گیم نیستم و به خاطر تعریف زیاد این بازی هوس کردم بازی کنم
توی همون مرحله اولش که از هواپیما میپره پایین و باید رفت پشت ضد هواییه اگه اشتباه نکم...اونجا باید چی کار کرد...تا میرم پشت ضد هوایی 2 ثانیه بعدش میبازم
ممنون میشم راهنمایی کنید
مودم رو خاموش کن....دایل اپ مودم رو هم باید از تسک منیجر خاموش کنی!!!اگه بازی باز مشکل رو داشت،صفحات 42 به پایین،بچه ها لینک های رپید شر گذاشتن...
ANAMORPH
11-11-2010, 22:37
آقا یکی لینک دانلود رپیدشیر سالم رو بزاره !!
ببین اینجا کمکی بهت میکنه
Sلام دوستان من کرکشو ... رو انجام دادم وقتی که میخوام وارد بازی بشم این مینویسه:
Fatel Error
Steam must be running to ply this game
.
حل شد
ANAMORPH
11-11-2010, 22:38
کسی لینک دانلود این فایل رو داره iw_22.iwd واسه Black Ops نه Modern Warfare 2
ماله من 3 تا DVD بود ولی وقتی میخواد این فایل رو نصب کنه (اوله DVD دوم) ارور میده تا Ignor نکنی دست بردار نیست نمیتونه کپی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی گشتم فقط ماله Modern Warfare 2 رو واسه دانلود پیدا کردم که حجمش 156Mb بود.
کسی میدونه اگه ماله Modern Warfare 2 رو دان کنم بریزم تو Black Ops کار میکنه یا نه
kiarash3500
11-11-2010, 22:39
شما ویندوزتو آپدیت نمی کنی.این آپدیتو نصب کن ببین مشکل حل میشه:
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
بچه ها من وقتی میرم توی دوربین تفنگ ها تصویر تار میشه
مال شما هم اینجوریه ؟
از توی دوربین تفنگ هیچ جا رو نمیشه دید..........
اقایون شما استیم رو از کجا اوردین؟!! چرا مال من تو دی وی دی 3 موقع نصب ارور میده؟
kiarash3500
11-11-2010, 22:48
لینک هاتون خرابه
تو رو خدا امشب با هزار آرزو رفتم بازی رو خریدم...
گناه دارم بخدا...
لینک هاتون خرابه
گناه دارم بخدا...
اخوی!
امیر موسر تو پست های صفحات 42 به بعدشون(نمیدونم کدومشه راستش!!) فایل های مروبطه رو گذاشته....برید ببین به دردتون میخوره یانه!
ANAMORPH
11-11-2010, 22:56
به این میگن تبلیغات
Old_Chater
11-11-2010, 22:56
لینک هاتون خرابه
گناه دارم بخدا...
راست ميگه به خدا تازه خودش هم پول بازي رو نداده خواهشن كمكش كنين
دوستان cpu من 2.6GHz Dual-core E5300 هست
بازی رو اجرا میکنه ؟ اگه نکنه رسما دیوانه میشم :41:
بازی رو اجرا میکنه ؟ اگه نکنه رسما دیوانه میشم :41:
آره من با همین cpu و EVGA GTS 250 بازی رو راحت با تمام جزئیات میارم
فقط بچه ها تورو خدا جواب منم بدید :
مال شما هم اینجوریه ؟
امير موسر
11-11-2010, 23:01
لینک هاتون خرابه
گناه دارم بخدا...
هر جفتشو بگیر از حالت فشرده خارج کن و بندازشون تو سیستم 32 ببین چی میشه »
hastor111
11-11-2010, 23:04
سلام دوستان
توی همون مرحله اولش که از هواپیما میپره پایین و باید رفت پشت ضد هواییه اگه اشتباه نکم...اونجا باید چی کار کرد...تا میرم پشت ضد هوایی 2 ثانیه بعدش میبازم
ممنون میشم راهنمایی کنید
کسی راهنمایی نمی کنه؟
امير موسر
11-11-2010, 23:05
کسی راهنمایی نمی کنه؟
باید اون جلو اون کامیون و اینارو بزنی تا هواپیماتون بتونه بره ! بعد هم که همونجا دو نفر میزننت و تموم میشه !
بازی رو اجرا میکنه ؟ اگه نکنه رسما دیوانه میشم
بله مشکلی نداری از نظر CPU !
اقا پس این استیم ما چی شد؟ از کجا بیارم نصبش کنم؟
H.A.M.E.D
11-11-2010, 23:12
دوستان راهی برای اینکه صدای یارامون در بیاد نیست؟:31:
سلام
سایت ---------- لینک مستقیم برای دانلود رو گذاشته
دوستان اگه می خوان برن اونجا دانلود کنن من خودم الان گذاشتم برای دانلود
MaSoUd555
11-11-2010, 23:17
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
باهاش آدمای جلوی هواپیما رو بزن بعدش یکی میاد جفت پا میره تو صورتت بیهوش میشی
---------------------------------------
خدارو شکر تا الان که مشکلی پیش نیامده دوستان فکر کنم ماموریت آخر مرحله ی 4 هستم همونجا که یه متراژی داده و باید کلی آدم بزنیم بی وجدان سیو لحظه ای هم نداره حتما باید objective complete شه!!!
چرا هیچ کس جواب منو نمیده ؟ :
مال شما هم اینجوریه ؟
A.M.D.D.E.V.I.L
11-11-2010, 23:19
وای صبرم تموم شد فردا میرم بخرم
راستی لن یا مولتی پلیر میگفتن مجانیه ولی مثل اینکه خبری نیست؟
kiarash3500
11-11-2010, 23:22
راست ميگه به خدا تازه خودش هم پول بازي رو نداده خواهشن كمكش كنين
آخی!!!!
الهی من و زندگیم و همه دنیا فدات شیم
چقده تو مهربونی!!!:40::40::40::40::11::11::11::11:
MaSoUd555
11-11-2010, 23:23
چرا هیچ کس جواب منو نمیده ؟ :
برا من که روی دوربین کلی ان دماغ چسبیده!!!
اما دیده میشه
یه عکس بزار لا اقل ببینیم چه شکلیه!!!
دوستان من فکر میکنم 90% مشکل کسانی که توی بازی لگ دارند یا با Error های مختلف مواجه میشن، مربوط به نسخه ای که تهیه کردن.
من خودم نسخه مخصوص Skidrow رو که خودش همراه کرکش ارائه کرده رو دانلود کردم و الان هم دارم بدون کوچکترین مشکلی بازی میکنم.
بازی هم اصلا لگ نداره و مودمم هم روشنه!
و در آخر اگه دوست دارین میتونین از سایت خودم که توی امضامه این نسخه رو با پایین ترین قیمت تهیه کنید.
کرکتو بذار اینجا رفیق:20:
این مشکل نبودن صدا تو بازی رو چطوری حل کنیم ؟؟ با یه کرک دیگه درست میشه ؟
الان نگاه کردم کرک من SKIDROW هست ولی چه مرگشه نمیدونم !
اقا خدایی یکی یه کمکی هم به من بدبخت بکنه ببینم چجوری میتونم این بیصاب رو بالا بیارم؟
دوستان راهی برای اینکه صدای یارامون در بیاد نیست؟:31:
یکی هم بیاد به ما کمک کنه.صدای رفیقامون تو بازی در نمیاد.لال مونی گرفتن:13::13::41::19::19:
اینم اروری که میگیرم....
بازیکناش بگن بینیم بازی چگونه ـس...؟
گیم پلی و گرافیک مرافیک اینا و کل یوم داستان و بازی چیطوره...؟ به پای مادرفا... ا ببخشید مادرن وارفر 1 و 2ی میرسه یا نوچ...؟
ما شهید راه این مجموعه بازی بوده و هستیم ولی حیف شد که infinity ward کشید بیرون و قهر کردن...
امیدوارم موفقیتی که اینفینیتی وارد ایجاد کرد ادامه پیدا کنه نه اینکه تو این نسخه و بعدیا حالمون گرفته شه...
حالا بیگین چوگونه ـس...؟
عزیز مشکل شما از نسخه بازی ای هست که دارین، نه کرک!
بازی شما نسخه استیم روسی بوده که با پچ انگلیسی کردنش!
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
کرکتو بذار اینجا رفیق:20:
صلوات بفرستید !! درست شد :31:
یکی هم بیاد به ما کمک کنه.صدای رفیقامون تو بازی در نمیاد.لال مونی گرفتن:13::13::41::19::19:
مشکل شما هم مثل رفیق قبلیه که جوابشونو دادم!
MaSoUd555
11-11-2010, 23:49
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم اروری که میگیرم....
دایرکس یا اون یکی (vcredist_x86.exe) رو نصب کردی؟
جفتشو نصب کن ببین باز همین ارور رو میگیری یا نه
-------------------
الان نباید ارور بده چون اون فایل توی دایرکتوریت هست تو عکس معلومه!!!
H.A.M.E.D
11-11-2010, 23:53
عزیز مشکل شما از نسخه بازی ای هست که دارین، نه کرک!
بازی شما نسخه استیم روسی بوده که با پچ انگلیسی کردنش!
یعنی هیچ راهی برای درست کردنش وجود نداره؟
صلوات بفرستید !! درست شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل صداتون حل شد میشه بفرمایید چجوری؟
mmkashavarz
11-11-2010, 23:54
سلام
الان نصبش کردم یکم بازی کردم
کلا معرکه اس ولی خیلی شلوغ پلوغه !!!
وقتی میری تو میدون همه دشمنان فقط به تو شلیک می کنند! حالا تو 100 یار داشته باش!!!
MaSoUd555
11-11-2010, 23:56
سلام
الان نصبش کردم یکم بازی کردم
کلا معرکه اس ولی خیلی شلوغ پلوغه !!!
وقتی میری تو میدون همه دشمنان فقط به تو شلیک می کنند! حالا تو 100 یار داشته باش!!!
جالبش اینجاست دشمن پشت دیوار وای میسته تفنگشو میده بیرون د بزن همشم میخوره بهت:31:سربازاشون ماهرند حتی بدون اینکه ببینند تیرشون خطا نمیره
صلوات بفرستید !! درست شد :31:
بگو چیکار کردی تا رفیقات حرف زدن؟بگو تا صلوات بفرستم
تخم کفتر خریدی؟چند کیلو؟د بگو دیگه مردیم:31::31:
اگه مشکل صداتون حل شد میشه بفرمایید چجوری؟
اگه فهمیدم حتما میام اینجا میگم شماها هم استفاده کنین !! هنوز نمیدونم چطوری درست شد !
البته تهدید به Uninstall کردم ظاهرا اثر کرد !
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
من با اینکه بازی رو تموم نکردم ولی از همینجا داد میزنه که MW2 یه چیز دیگه بود که نظیرش رو فکر نکنم حالا حالاها ببینیم .
مخصوصا Sound Track عالی که داشت ، چیزی که هیجان بازی رو دوبرابر میکرد .
الان یه مرحله بازی کردم کسل شدم ولی MW2 رو یادمه تا صبح بازی کردم
این هنوز داره به این steam .dll من گیر میده....
فایل استیم رو توی سیستم 32 هم کپی کردم ولی مشکل حل نشد....رفقا هلپ می!
Amir_Ariamehr2003
12-11-2010, 00:12
بچه ها این سیستم من هست
M.B : Asrock m3a-Glan
Cpu : Amd 4000 X2
Vga : 4670 Vtx 512MB Gddr3
H.d.d : 500 Western
Power : 450Watt Rhmobus
مشکلم این هست که حتی دمو هم گاهی صحنه آهسته میشه حالا چه High بزارم همرو و چه Low
و اینکه صدا هم خیلی قطع و وصلی داره
حالا این بازی همینجوره بنیانش و یا اینکه سیستم من خیلی پایین هست؟
MaSoUd555
12-11-2010, 00:17
این هنوز داره به این steam .dll من گیر میده....
فایل استیم رو توی سیستم 32 هم کپی کردم ولی مشکل حل نشد....رفقا هلپ می!
این فایل منه اینو جای اون کپی کن ببین درست میشه یا نه
با سلام
مشکل اجرا نکردن بازی
Call of Duty: Black Ops - نسخه PC
تو سیستم بنده چیه و ارور زیر نشون داده میشه
امير موسر
12-11-2010, 00:30
با سلام
مشکل اجرا نکردن بازی
اینجارو ببین »
این فایل منه اینو جای اون کپی کن ببین درست میشه یا نه
ایول درست شد و رفتم تو...
فقط یه سوال:
فک کنم من یه بازی دیگه گرفتم!!!
اینجا توش هیچ تانک و ضد هوایی نیست!!!
من یه جاییم یه بابایی هی منو شکنجه یمکنه و میگه ارتباطت با شماره ها رو بگو!!بعدشم که تو یه کافه بیدار میشم و هی میزنم میکشم که خوشم نیومد!!!
بلاخره بازی دست و پا شکسته اجرا شد البته بدون کرک هست بازیه من نمیدونم چرا..خودم موندم: دی!!!!ولی..(نظرات شخصی)
چند نکته مثبت و منفی که تو بازی به شخصه دیدم:
-گرافیک تغییر چندانی نسبت به mw2 نکرده ولی در ظاهر اینجوری نشون میده در باطن از حداکثر توان حافظه گرافیکی استفاده می کنه که در نوع خودش جالبه..!
-صحنه های اکشن بازی فوق العاده کار شده و کاملآ پیشرفت بازی نسبت به نسخه های قبل مشهوده
-هوش مصنوعی با اینکه خیلی ازش انتقاد شد ولی به نظرم رو هارد بازی کردن بسیار جذاب و وقتگیر هست(یه جورایی نمیزاره بازی زود تموم شه)
-گیم پلی زیاد تغییری با mw ها نداره
-داستان بازی فوق العاده قشنگ و از رو حساب کتاب چیده شده و یک مزیت خوب واسه این سبک حساب میشه
-صداگذاری هم به نظرم خوبه(ولی صداپیشگان یا همون دوبلرهای mw2 رو بیشتر خاص بود و پسندیدم)
-یک جورائی در حین بازی اعم از همه فاکتورهای world at war و mw2 رو دیدم...به نظرم treyarch از هر دوی این بازیها برای ساخت black ops استفاده کرده!
در کل به نظرم بازی از بین:
ضعیف...متوسط...خوب...عالی
خوب کار شده و بازم میگم mw2 خیلی عالی بود(البته مطمئنم این سری رکورد فروش چندگانه های cod رو خواهد شکست)
babak2002
12-11-2010, 04:05
ایول درست شد و رفتم تو...
فقط یه سوال:
فک کنم من یه بازی دیگه گرفتم!!!
اینجا توش هیچ تانک و ضد هوایی نیست!!!
من یه جاییم یه بابایی هی منو شکنجه یمکنه و میگه ارتباطت با شماره ها رو بگو!!بعدشم که تو یه کافه بیدار میشم و هی میزنم میکشم که خوشم نیومد!!!
شما تازه اولش هستی به اونجا هاش هم می رسی
توی یه اتاق هستی می خوان بدونن اون اعدادی رو که بلدی به چه دردی می خوره بعد خاطرات و عملیات هایی رو که انجام دادی با هم مرور می کنین و تو در واقع توی خاطراتش می جنگی تا اون ها بتونن اطلاعات مورد نیازشون رو بدست بیارن :46:
kiarash3500
12-11-2010, 08:01
اینجارو ببین »
بچه ها خدا عمرتون بده بازی اجرا شد اما یارام صدا ندارن
چی کار کنم؟
این لینک کرک SKIDROW
با این کرک صدای یارامون در میاد؟
armin_punisher6
12-11-2010, 08:39
بچه با گرافیک geforce 230 1GB بازی با حداکثر کیفیت اجرا میشه؟
با لطفی که کردید و فایلی که فرستادید تونستم وارد بازی بشم . اما مشکلم با این خطاست . وقتی وارد اولین مرحله میشم و بعد از رد کردن دمو اول بازی .....
دوستان منم این مشکل رو دارم .
باید چیکار کنم ؟
Arrowtic
12-11-2010, 09:41
بازیو از روی دسکتاپ ران میکنی؟اگه آره این کارو نکن و برو از تو محلی که بازیو ریختی بازیو ران کن بعد یه پیغام میاد اونو no بزن.
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
چیکار کنم؟
اون كارم كردم نشد!:41:
سلام چرا بازی انقدر گیر داره راهی نیست درست شه؟من با این سیستم mw2 رو راحت اجرا میکردم ولی این یکی رو پایینترین جزئیات بازم گیر داره.
kiarash3500
12-11-2010, 10:20
کسی تونست مشکل صدا رو حل کنه؟
من تمومش کردم فقط میتونم بگم شاهکار بود
مخصوصا داستانش اواوسط داستان dimitri petrenkov و reznov از cod world at warهم به بازی ملحق می شن آخر بازی هم که محشر تموم می شه
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
کسی تونست مشکل صدا رو حل کنه؟
منم همین مشکلو داشتم از بازی خارج شدم دوباره از new game شروع کردم درست شد:11:
parsa5564
12-11-2010, 10:26
من تمومش کردم فقط میتونم بگم شاهکار بود
مخصوصا داستانش اواوسط داستان dimitri petrenkov و reznov از cod world at warهم به بازی ملحق می شن آخر بازی هم که محشر تموم می شه
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
منم همین مشکلو داشتم از بازی خارج شدم دوباره از new game شروع کردم درست شد:11:
مشکل لگ هارو هم داشتید؟
برای من تحمل اینکه بازی رو بدون مشکل ولی با تاخیر انجام بدم بهتره
میترسم بعد از این همه انتظار بازی اذیت کنه و بخوره تو ذوقم
مشکل لگ هارو هم داشتید؟
برای من تحمل اینکه بازی رو بدون مشکل ولی با تاخیر انجام بدم بهتره
میترسم بعد از این همه انتظار بازی اذیت کنه و بخوره تو ذوقم
نه لگ نداشتم دوست عزیز
راستی بچه ها منم از مرحله اول خوشم نیومد ولی جلوتر تو شوروی و ویتنام از شدت هیجان می چسبید به سقف فقط مرحله اولش ضد حاله
بازی خیلی عالی شده
فقط یه سوالی داشتم چرا وقتی وسط یه مرحله می آی بیرون و از بازی بیرون می آی بعد دفعه ی بعد که میری تو بازی ادامه ی اون مرحلرو نمیده بازی کنی باید از اول اون چپتر رو رفت!
parsa5564
12-11-2010, 10:42
نه لگ نداشتم دوست عزیز
راستی بچه ها منم از مرحله اول خوشم نیومد ولی جلوتر تو شوروی و ویتنام از شدت هیجان می چسبید به سقف فقط مرحله اولش ضد حاله
بازی رو از کجا تهیه کردید؟کرکتون چی بود؟برای اینکه لگ نداشته باشه مودم رو خاموش می کردید؟
The Rover
12-11-2010, 10:42
داستان بازی اونقدرا شاهکار نیست (اون بخش بزرگش حداقل تو بازی مثل man hunt 2 وجود داشت)
به نظر من یه جورایی بازیشون داره تکراری میشه و زیر سایه MW قرار داره
نمیدونم دلیل اصلیش چیه(شاید جنگای مدرن جالبتر باشه) ولی با MW خیلی بیشتر حال کرده بودم
L.A.MESSI
12-11-2010, 11:07
دوستان من بازیم سیو نمیشه مشکل کجاس؟ چیکار باید بکنم؟!!!!
Sajad2006
12-11-2010, 11:22
سلام.
من فقط تو دموها (فیلم ها) صدا دارم؟ بقیه جاها اصلا صدا ندارم!
چیکار کنم؟ مشکل از کرکه یه نسخه بازی؟
ووووووووووووووووااااااااا اااااااااااااوووووووووووو وووووووو!!!!
نهایت بکش بکش تو این بازی اتفاق نمی افته!!!
بازی با کیفیت اکسترا بدون هیچ لگ و گیر و اینجور چیزا اجرا شد و تنها مشکل من اینه که تو اونجایی که با یارو کولیه فرار کردم مرحله ی بعدش گیر کرد و هر چی بازی کرده بودم پرید....
اون نامردای دشمن هم انگار از پشت دیوار میبینن!!! بابا یکی هلپ می!!
مشکل صدا هم ندارم....
babakeyan
12-11-2010, 11:36
سلام من بازی کالاف دیوتی بلک رو گرفتم 2 تا دی وی دی بود بازی رو نصب کردم دایرکس روهم نصب و همین طور ابدیت گرافیک اما وقتی وارد بازی میشم دموها رو نشون میده بعد از 3 دقیقه پیغام Ok میده و از بازی در میاد سیستمم بالاست رم 2 و گرافیک 9400 دارم نمیدونم مشکل از کجاست همین دیسک رو به دوستام دادم مشکلی باش نداشتن:41:....اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم
دوستان من بازی نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه باید با safe mode بری و بد بازم نمیره کسی میتونه کمک کنه
با سلام
مشکل اجرا نکردن بازی
این فایل رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید و بعدش بریزید تو مسیر C:\Windows\SysWOW64
یا اگه این فولدر نبود بریزید تو فولدر System
سلام.
من فقط تو دموها (فیلم ها) صدا دارم؟ بقیه جاها اصلا صدا ندارم!
چیکار کنم؟ مشکل از کرکه یه نسخه بازی؟
شما هم مشکلی که من داشتم رو داری ، برای من خود به خود درست شد .
سلام
من تازه بازی رو شروع کردم به نظرم گرافیکش اصلا نه در حد نسخه قبلش هستش، نه در هد بد کمپانی
برا لگ های بازی چیکار باد کرد؟ راهی نداره؟
بازی اونجوری که نسخه های قبلی رون بودن رون نیست مثلا موس رو در حد کمترین تنظیمات میزاری بازم تیز هستش حتی با کم کردن تنظیمات ویندوز
کسی از دوستان انلاین بازی کرده ؟کرکی هستش که بشه بازی کرد؟
D,Freeman
12-11-2010, 11:50
دوستانی که صدا ندارن شاید با ابن کار مشکلشون حل بشه...شاید هم نشه!!!:31:
برید تو device managerبعدش تو قسمت sound,video and game controlبعد گزینه unimodem half...رو disableکنن...
دوستان من بازی نصب کردم ولی وقتی میزنم بره تو بازی میگه باید با safe mode بری و بد بازم نمیره کسی میتونه کمک کنه
سلام
برا منم همین مشکل به وجود اومده
راهی هست تا این مشکل رفع بشه و بشه بازی کرد؟؟؟؟؟؟
Mohammadkiller
12-11-2010, 12:08
سلام
آقا من بازی رو نصب کردم ولی خیلی لگ میزنه.
خدای لگه
راهی وجود داره؟
Sajad2006
12-11-2010, 12:08
این فایل رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید و بعدش بریزید تو مسیر C:\Windows\SysWOW64
یا اگه این فولدر نبود بریزید تو فولدر System
شما هم مشکلی که من داشتم رو داری ، برای من خود به خود درست شد .
شما چنتا مرحله بازی کردی تا درست شد؟
Senator_Offline
12-11-2010, 12:09
Call of Duty Black Ops Zombies Solo Mode Enabler-SKIDROW
This will enable the Zombies Solo mode of the game
Size: 8.6 MB
دوستان من از کرک skidrow استفاده میکنم unimodem هم disable کردم وقتی یک مرحله شروع میشه چند ثانیه صدا نداره بعد خودش درست میشه.
D,Freeman
12-11-2010, 12:24
سلام
آقا من بازی رو نصب کردم ولی خیلی لگ میزنه.
خدای لگه
راهی وجود داره؟
اشکال از خود بازیه دوست من...کاریش نمیشه کرد...مگه اینکه براش پچی چیزی بیاد...تا اون موقع هم که 100بار تا آخر رفتیمو دیگه به دردمون نمیخوره!!!:2:
babak2002
12-11-2010, 13:16
خوب من هم بازی رو تموم کردم بدون هیچ مشکلی (دلتون بسوزه :21::27:)
گرافیک بازی خوب بود
مراحلش کم بود که به نظر من خیلی بده اما خوبیه که داشت این بود که یکنواخت نبود و با همین مراحل کم سوار همه چی شدیم و همش رو زمین نبودیم
داستان بازی و صداگذاری هم از نظر من عالی بود
اما Sound Track جالبی نداشت و من اصلاً خوشم نیومد حس هیجانی بودن رو انتقال نمی داد
اگه بخوام بهش امتیاز بدم 8 می دم به خاطر مراحل کمش :13:
آقایون بازی را تمام کردم 15 مرحله بود خیلی حال کردم فقط یک ایراد داشت تعداد مرحله ها کم هست:31:من به بازی امتیاز 5/9 رامیدم اونم فقط برای این که مرحلش کم بود
Advanced Ali-001
12-11-2010, 13:16
بسلام.
بازی خوبیه فقط یه چیزی من اگر بخوام بهش نمره بدم:
گرافیک=0
صداگزاری=9.25
خوش دستی=9
داستان=9
امتیازنهایی=6.8
D,Freeman
12-11-2010, 13:20
آقایون بازی را تمام کردم 15 مرحله بود خیلی حال کردم فکر کنم اولین کسیم که بازی را تموم کرده فقط یک ایراد داشت تعداد مرحله ها کم هست
:31:...
یه نگاه به صفحات قبل یا همین پست بالائیت مینداختی!!!!!:31:
شوخی کردم!!!:11:
خوب من هم بازی رو تموم کردم بدون هیچ مشکلی (دلتون بسوزه :21::27:)
گرافیک بازی خوب بود
مراحلش کم بود که به نظر من خیلی بده اما خوبیه که داشت این بود که یکنواخت نبود و با همین مراحل کم سوار همه چی شدیم و همش رو زمین نبودیم
داستان بازی و صداگذاری هم از نظر من عالی بود
اما Sound Track جالبی نداشت و من اصلاً خوشم نیومد حس هیجانی بودن رو انتقال نمی داد
اگه بخوام بهش امتیاز بدم 8 می دم به خاطر مراحل کمش :13:
soundtrack اون قسمتی که تو هنگ کنگ بود و داشت بارون میومد (با گیتار برقی زده بود) رو من فقط خوشم اومد اگه از دوستان کسی داره لطف کنه بزاره
soundtrack اون قسمتی که تو هنگ کنگ بود و داشت بارون میومد (با گیتار برقی زده بود) رو من فقط خوشم اومد اگه از دوستان کسی داره لطف کنه بزاره
دقیقا منم با اون Soundtrack خیلی حال کردم اگر کسی داره لطفا بزاره
ممنون:11:
Advanced Ali-001
12-11-2010, 13:58
سلام.
بازی بدی نبود....
نمره های من:
گرافیک=0
خوش دستی=9.25
صداگزاری=9
داستان=9
نمره نهایی=6.8
سلام
من تازه بازی رو شروع کردم به نظرم گرافیکش اصلا نه در حد نسخه قبلش هستش، نه در هد بد کمپانی
برا لگ های بازی چیکار باد کرد؟ راهی نداره؟
بازی اونجوری که نسخه های قبلی رون بودن رون نیست مثلا موس رو در حد کمترین تنظیمات میزاری بازم تیز هستش حتی با کم کردن تنظیمات ویندوز
کسی از دوستان انلاین بازی کرده ؟کرکی هستش که بشه بازی کرد؟
?????????????????????????
سلام.
بازی بدی نبود....
نمره های من:
گرافیک=0 :18: (مطمئنی؟).................................. ....!!!
خوش دستی=9.25
صداگزاری=9
داستان=9
نمره نهایی=6.8
مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟
آهنگ اون مرحله ای که بارون میاد و همش روی سقفه خونه هاست رو کسی داره بزاره ؟
MaSoUd555
12-11-2010, 14:23
بازی خیلی عالی شده
فقط یه سوالی داشتم چرا وقتی وسط یه مرحله می آی بیرون و از بازی بیرون می آی بعد دفعه ی بعد که میری تو بازی ادامه ی اون مرحلرو نمیده بازی کنی باید از اول اون چپتر رو رفت!
یه دف برو توی منوهای دیگه بعد وارد شو resume game میاد
ali_disslove
12-11-2010, 15:02
من توی بازی lower dificulty رو زدم که آسون شه چون یه مرحله رو 2بار واسم تکرار کرد خواستم زود تموم شه اون مرحله
حالا دیگه نمیتونم ببرم روی درجه نرمال ---از کجا دوباره سختش کنم ؟اعصابمو ریخته به هم
یکی کمک کنه
گرافیکش پایینه ؟ هر جوری هم که باشه من نمیتونم بازی کنم .
Senator_Offline
12-11-2010, 15:44
اینم soundtrack های بازی
Sean Murray – Call Of Duty: Black Ops Score Soundtrack-2010-LS
Size: 226.368 MB (237,364,484 bytes)
Length: 96:57 min
Tracklist:
01. Cube One
02. Eagle Claw (Part 1)
03. Mac-V
04. Blackbird
05. Pegasus
06. Dwarka
07. Melville
08. Crash
09. Commies
10. Hard Target
11. The Wall
12. Virus
13. Invictus
14. Foe
15. Beheaded
16. Resurrection
17. Pentagon
18. Albion
19. Eagle Claw (Part 2)
20. Panthers
21. Flaming Dart
22. Delirious
23. Drexel
24. Anvil
25. Revenge
26. Punch Through
27. Deviant
28. Bendz
29. Rooftops
30. Epilogue
نمیشه تک تک بزاریشون ؟ 227Mb رو چطوری dl کنم ؟! :19:
SA.JJ.AD
12-11-2010, 15:54
سلام.
بازی بدی نبود....
نمره های من:
گرافیک=0
خوش دستی=9.25
صداگزاری=9
داستان=9
نمره نهایی=6.8
:16::16::16:خوش دستی دیگه چه نمره ایه ؟:18:شما باید برید تو گیم اسپات کار کنی:16::16::16:
سلام. چطوري بايد ادامه بازيرو بازي كنم؟؟؟؟
يعني بايد برم رو گزينه مرجحله ها و مرحله انتخاب كنم؟؟؟؟ اون گزينه سوم برا چيه؟؟؟
یه دف برو توی منوهای دیگه بعد وارد شو resume game میاد
سلام من هم همین مشکل سیو نشدن رو دارم منظورت از منو های دیگه چیه؟
یه سوال ؟؟؟؟
واسه همه همین جوریه
یعنی وقتی می خواد مشخصات مرحله رو بنویسه اینجوری ساسنسورش می کنه یا واسه خود بازی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B U L U T
12-11-2010, 17:03
نمیشه تک تک بزاریشون ؟ 227Mb رو چطوری dl کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر مستقیم:
آها راستی من مودم ADSL و مودم خود کامپیوترم رو خاموش و غیر فعال کردم تیک بازی درست شد :8::31:
یه سوال ؟؟؟؟
واسه همه همین جوریه
یعنی وقتی می خواد مشخصات مرحله رو بنویسه اینجوری ساسنسورش می کنه یا واسه خود بازی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برا منم همینطوری میشه خودشون اینطوری کردن
یه سوال ؟؟؟؟
واسه همه همین جوریه
مال خود بازیه......
کسی میدونه آهنگ های بازی رو چطوری میشه ازش درآورد ؟
بابا یکی به ما هم کمک کنه.ثواب داره هااااا:19:
من تو بازی رفیقام لال تشریف دارن.باید حرفاشونو لب خونی کنی تا بفهمی چی میگن:41::19:
کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:19:
بچه ها اينجارو چيكار كنم؟؟؟ هرچي ادم ميكشم كم نميان كه. يارامم جلو نميرن. خودمم تا ميرم جلو فرتي ميميرم.
بچه ها اينجارو چيكار كنم؟؟؟ هرچي ادم ميكشم كم نميان كه. يارامم جلو نميرن. خودمم تا ميرم جلو فرتي ميميرم.
کدوم مرحله ؟یه عکس بذار.
david071
12-11-2010, 17:35
برو پایین روی بشکه سبز ها کلید f بزن
ali_disslove
12-11-2010, 17:38
من توی بازی lower dificulty رو زدم که آسون شه چون یه مرحله رو 2بار واسم تکرار کرد خواستم زود تموم شه اون مرحله
حالا دیگه نمیتونم ببرم روی درجه نرمال ---از کجا دوباره سختش کنم ؟اعصابمو ریخته به هم
یکی کمک کنه
خوب یکی هم جوابه ما رو بده ---سوالم خیلیم سخت نیستا
کدوم مرحله ؟یه عکس بذار.
برو پایین روی بشکه سبز ها کلید f بزن
دستتون درد نكنه حل شد. يك ساعت بود داشتم ملتو به رگبار ميبستم!!:27:
خوب یکی هم جوابه ما رو بده ---سوالم خیلیم سخت نیستا
به مرحله بعدی که رسیدی بیا بیرون و مرحله رو دوباره شروع کن و قبل از شروع درجه ی بازیو تعیین کن
ali_disslove
12-11-2010, 17:51
به مرحله بعدی که رسیدی بیا بیرون و مرحله رو دوباره شروع کن و قبل از شروع درجه ی بازیو تعیین کن
ایول خدا هر چی میخوای بهت بده-دمت گرم--خیلی گلی
سلام دوستان
من هنوز این بازیو نگرفتم
ولی در مورد برداشتن صدای بازی باید بگم اگه این بازی هم مثا نسخه های قبلی
فرمت فایل های داخل پوشه ی data باشه iwd میتونید راحت صداها رو بیرون بکشید
کافیه همون فایل ها رو بکشید و تو محیط winrar ول کنید تا همه محتویاتش نشون داده بشه
دیگه بقیش معلومه
اگه گرفتم بازیو دقیقا بهتون میگم کدوم فایل و کدوم قسمت
موفق باشید
ANAMORPH
12-11-2010, 18:02
سلام یکی هم به داااااااده من برسه همه بازی رو تموم کردن من هنوز نتونستم بازش کنم .
چند تا از دوستان هم مشکل منو دارن
وقتی میخوام start کنم
1 )... اول این میاد
2)...
3)...اینم محتویات پوشه منه .
ولی نسبت به ماله شماها خیلی کمتره :41:
هر کاریم گفته بودین کردم باز نشد که نشد :37::37::45::37::37:
کرک هم زدم فایده نداشت :42:
کمک کمک کمک
L.A.MESSI
12-11-2010, 18:06
دوستان من بازیم سیو نمیشه مشکل کجاس؟ چیکار باید بکنم؟!!!!
سلام یکی هم به داااااااده من برسه همه بازی رو تموم کردن من هنوز نتونستم بازش کنم .
وقتی میخوام start کنم
1 )... اول این میاد
2)...
3)...اینم محتویات پوشه منه .
ولی نسبت به ماله شماها خیلی کمتره :41:
هر کاریم گفته بودین کردم باز نشد که نشد :37::37::45::37::37:
کرک هم زدم فایده نداشت :42:
کمک کمک کمک
چه yes و چه no رو بزنی بازی باز میشه برا دفعات بعد نمیاد برا منم اینجوری بود بعد که بازی کردم بعدا دیگه نیومد
من yes رو زده بودم
Saeed System
12-11-2010, 18:18
سلام برای من که اول بسمه ا.. بازی اجرا نمیشه :41:
موقع نصب بازی که تمام شد....موقع زدن دکمه finish ده بود اینتسال دیرکس و یه چیز دیگه...من ردم هر دو رو نصب کن
که اومد دایرکس نصب کنه ارور داد و اون یکی هم که اومد نصب کنه گفتش رو سیستمت داریش..
حالا من برداشتم بازی رو دوباره نصب کردم بازم آخر بازی موقع نصب دیرکس ارور داد.
اگر کسی لطف کن دایرکس این بازی رو به من آدرسش رو بده ممنون میشم
اینم عکس ایراد گرفتن از نبود دایرکس خود بازی
عکس ارور:
The Rover
12-11-2010, 18:23
وقتی میخوام start کنم
1 )... اول این میاد
2)...
منظورت چیه؟ برای منم همیشه این پیغام میاد no میزنم میره تو بازی.مشکل شما چیه؟
ali_disslove
12-11-2010, 18:23
1-من یه جا رسیدم که یارو از بالا میپره روم و خفم میکنه منم هر چی دکمه میزنم فایده ای نداره --این جا باید چی کار کرد؟؟؟
2-اگه میشه بگید سیو بازی توی ویندوز 7 کجاست هر چی گشتم پیدا نکردم
3-فکر کنم زیادی آدم کشتم توی بازی خدا بلا به سرم اورده یارام هم پا ندارند و ناقص الخرقه هستند هم لال شدند فقط دهناشون تکون میخوره --اگه این سیو ها رو بگید کجاست بازی رو پاک و رینستال کنم
akharenee
12-11-2010, 18:27
بچه ها سلام خسته نباشید
من امروز بازی رو نصب کردم کرک رو هم کپی کردم دایرکس رو هم نصب کردم ولی وقتی بازی رو شروع میکنم همون اول که عکس اول بازی میاد که باید اینتر کنم دیگه قفل میشه و باید کامپیوتر رو ری استارت کنم
گرافیک 1گیگ هست رم هم 4 گیگ ویندوز 7 دارم 64 بیتی خواهش میکنم از بچه ها رانمایی کنید
مرسی
The Rover
12-11-2010, 18:27
اشکال از خود بازیه دوست من...کاریش نمیشه کرد...مگه اینکه براش پچی چیزی بیاد...تا اون موقع هم که 100بار تا آخر رفتیمو دیگه به دردمون نمیخوره!!!:2:
اشکال از بازی نیست! برای خیلیا پیش نیومد از جمله خودم
در ضمن دوستان 100 بار گفتن مودمو خاموش کنید غیر فعال کنید درست میشه
حالا باز دوستان بگن بازی خرابه! :13:
1-من یه جا رسیدم که یارو از بالا میپره روم و خفم میکنه منم هر چی دکمه میزنم فایده ای نداره --این جا باید چی کار کرد؟؟؟
3-فکر کنم زیادی آدم کشتم توی بازی خدا بلا به سرم اورده یارام هم پا ندارند و ناقص الخرقه هستند هم لال شدند فقط دهناشون تکون میخوره --اگه این سیو ها رو بگید کجاست بازی رو پاک و رینستال کنم
سیو بازی توی پوشه اصلی خود بازی هست به نام ** (players)**
موقع نصب بازی که تمام شد....موقع زدن دکمه finish ده بود اینتسال دیرکس و یه چیز دیگه...من ردم هر دو رو نصب کن
که اومد دایرکس نصب کنه ارور داد و اون یکی هم که اومد نصب کنه گفتش رو سیستمت داریش..
عکس ارور:
برا من هم diretx بازی نصب نشد ولی به جاش diretx فیفا و پیس11 رو نصب کردم بدون مشکل اجرا شد .اگه این بازیا رو داری diretx همینا رو نصب کن
-من یه جا رسیدم که یارو از بالا میپره روم و خفم میکنه منم هر چی دکمه میزنم فایده ای نداره --این جا باید چی کار کرد؟؟؟
منظورت همون یارو ویتنامیست؟باید کلید f رو پشت سر هم بزنی
خب صدای رفیقام هم بالاخره دراومد.مثل اینکه مرحله اول و دوم همچین مشکلی داشت.مراحل بعدی صداشون درمیاد.فکر کنم با هم یه پولی گذاشتن رفتن یه چند کیلویی تخم کفتر خریدنو خوردن:31:
حالا یه مشکل دیگه:
من تو مد زامبی میرم مینویسه :server is not found
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
h_zaman06
12-11-2010, 18:38
توی پیشنیازها گفته سی پی یو amd باید 3 هسته ای باشه
از من 2 هسته ای هست ... یعنی کار نمیده ؟
با تشکر
[QUOTE=ANAMORPH;5605144][B]سلام یکی هم به داااااااده من برسه همه بازی رو تموم کردن من هنوز نتونستم بازش کنم .
وقتی میخوام start کنم
1 )... اول این میاد
2)...
سلام
منم همچین مشکلی دارم
کسی نیست به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تند تند f بزن بعد نارنجکش رو میکشه و منفجرش میکنه!!!!
اقا من داداشم بردش تا اخر!!!!!
امتیازات من! به این بازی:
گرافیک: خیلی خوب(عالی نبود...حالت اکسترا بازی کردیم ما!)
صدا: 0 من نمیدونم چرا صدای تفنگ ها اینجوریه؟!! هر کاری کردم یه صدای خفن بدن بیرون نشد که نشد!! اصلا حال نداد...صداش رو تا اخر بم کردم و بردم بالا ولی افاقه نکرد راهنمایی میکنین؟!!
داستان: خوب بود!! داداشم بازی کرد و زیاد نذاشت گوش کنم که چی میگه!!! ولی گرفتم کلا داستان چیه و باحال بودش...
تعداد مراحل کمه:19:
اقای اکتیویژن ما 3000 تومن!! پول بازی شما رو ندایدم که تو یه روز تموم بشه!!این چه وضع بازی زدنه؟ من دیگه عمرا بازی شما رو نمی خرم!!
SNOW PATROL
12-11-2010, 18:57
دوستان مولتی پلیر بازی -- شده یا نه؟؟
MaSoUd555
12-11-2010, 18:58
یعنی چند باز منوها رو عوض کن مثلا دو سه دف برو توی setting بعد بیا بیرون،میبینی Resume game آمده منم همسن مشکل رو دارم و با همین راه حل میشه
[QUOTE=ANAMORPH;5605144][B]سلام یکی هم به داااااااده من برسه همه بازی رو تموم کردن من هنوز نتونستم بازش کنم .
وقتی میخوام start کنم
1 )... اول این میاد
2)...
سلام
منم همچین مشکلی دارم
No بزن برو تو بازی دیگه
درضمن این بازی به هیچ وجه با اینترنت مشکلی نداره!!!!
دیشب که خودم بازی میکردم سیستم داشت دانلود میکرد!!
تالانم اینترنتم وصله و بازی میخوام برم بکنم فقط خواستم یاداوری کنم که کسانی که مشکلی ندارن،مشکلی نخواهند داشت!!
ویندوز 7 + دی اس ال+ تی پی لینک! + 512 کیلو
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
این شمکل دیگه چیه؟!!! یعنی چی؟
من بازی هنگ میکنه دوباره بر میگردم تو بازی از همونجا ادامه میدم!!!
HESAM_5700
12-11-2010, 19:02
سلام.
رفتم بازی رو گرفتم.... داره نصب میشه .. برای اجرا از کرک توی دی وی دی استفاده کنم یا چیز دیگه؟؟؟؟؟؟؟
( خدا کنه ارور و ... نده :41: )
MaSoUd555
12-11-2010, 19:03
این شمکل دیگه چیه؟!!! یعنی چی؟
من بازی هنگ میکنه دوباره بر میگردم تو بازی از همونجا ادامه میدم!!!
بازی هنگ میکنه؟؟؟بازی رو چجوری میبندید؟؟؟میخواید امتحان کنید یه دف قبل این که save an quit رو بزنید با task manager خارج شید حالا ببینید از سر ماموریت میاد یا از اول مرحله:46:
منظور ایشون اینه از بازی خارج میشند و دوباره برمیگردند تو چیزی به اسم resume game وجود نداره:31:
dehtoday
12-11-2010, 19:15
سلام بچه ها !
چرا اين بازي همش واسه من گير مي كنه ؟ با اينكه من رمم 2 گيگ هست و گرافيكم Gefroce 220GT هست !
يعني اصلا نميشه بازي كرد ! همش گير ميكنه و خيلي آهسته بازي مي كنه !
پليز هلپ مي ...
[QUOTE=bayern;5605299]
No بزن برو تو بازی دیگه
YES , NO رو میزنم.ولی بعد که میره تو بازی.میگه یه کلید رو فشار بده....ولی هنگ کرده و هر کلیدی رو هم فشار بدیم بازی اجرا نمیشه
mohsentanha
12-11-2010, 19:21
بازی هنگ میکنه؟؟؟بازی رو چجوری میبندید؟؟؟میخواید امتحان کنید یه دف قبل این که save an quit رو بزنید با task manager خارج شید حالا ببینید از سر ماموریت میاد یا از اول مرحله:46:
منظور ایشون اینه از بازی خارج میشند و دوباره برمیگردند تو چیزی به اسم resume game وجود نداره:31:
وقتی ریزوم نداره یه بار اسکیپ رو بزن دوباره برگرد میاد برا منم همینه میبینم فقط نوشته نیو گیم بعد اسکیپ رو میزنم دوباره اینتر میکنم میاد:10:
MaSoUd555
12-11-2010, 19:23
وقتی ریزوم نداره یه بار اسکیپ رو بزن دوباره برگرد میاد برا منم همینه میبینم فقط نوشته نیو گیم بعد اسکیپ رو میزنم دوباره اینتر میکنم میاد:10:
بعضی موقع ها ESC هم جواب نمیده حتما باید چند تا منو عوض کنم!!!
عکس ارور:
سلام
شما دایرکت ایکسی که در محل نصب ایجاد شده رو نصب کن نه اونی که تو دی وی دی بازی بوده
بعد نصب در محل نصب یه پوشه ایجاد میشه به نام driver
تو اون دایرکت ایکس هستش اون رو باید نصب کنی
beckham7
12-11-2010, 19:30
یجواریی شبیه مدال شده!
ali_disslove
12-11-2010, 19:36
توی پیشنیازها گفته سی پی یو amd باید 3 هسته ای باشه
از من 2 هسته ای هست ... یعنی کار نمیده ؟
با تشکر
چرا کار میده منتها شاید باید با گرافیک کمتر بازی کنی
منم تمومش کردم نمیخواستم سریع تمومش کنم ولی چون اصلا باحاش حال نکردم زود تمومش کردم
اصلا انتظار منو که از call of duty داشتم برآورده نکرد
به هیچ عنوان به پای سری های mw نمیرسه
HESAM_5700
12-11-2010, 19:49
سلام. :34:
نصب کردم ولی گیر دار میاد :19:
چه کنم؟؟؟؟؟؟ رزولوشنم کمترین حده !!
یعنی امیدی نیس؟
Advanced Ali-001
12-11-2010, 19:52
خوش دستی دیگه چه نمره ایه ؟شما باید برید تو گیم اسپات کار کنی
اه یه پستتو هدردادی که مارو مسخره کنی؟
به نظرت 3گیگ حافظه گرافیک یه جوری کارنمیکنه که بازی روان خوشگل بنظربیاد فریم بسیار بالایی که داره باعث بالا رفتن جذابیت وبهترنشون دادن گیم پلی بازی بشه؟
من به جرات میتونم نمره0روبه گرافیک بازی بدم.
SNOW PATROL
12-11-2010, 19:58
دوستان اخر مولتی پلیرش ه ک شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HESAM_5700
12-11-2010, 20:02
یعنی امیدی نیس؟
:41::19::41::19::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
دوستان لینک مستقیم بازی
S A M S U N G
12-11-2010, 20:18
وقتی میخوام start کنم
1 )... اول این میاد
2)...
سلام
منم همچین مشکلی دارم
سلام .
تاریخ کامیپوتر رو بکن 11/11/2010 درست میشه !
مخلصیم .
akharenee
12-11-2010, 20:24
بچه ها سلام خسته نباشید
من امروز بازی رو نصب کردم کرک رو هم کپی کردم دایرکس رو هم نصب کردم ولی وقتی بازی رو شروع میکنم همون اول که عکس اول بازی میاد که باید اینتر کنم دیگه قفل میشه و باید کامپیوتر رو ری استارت کنم
گرافیک 1گیگ هست رم هم 4 گیگ ویندوز 7 دارم 64 بیتی خواهش میکنم از بچه ها رانمایی کنید
مرسی
دوستانی که سیستم شون فایل d3dx9_43.dll رو نداره همین فایل رو تو گوگل سرچ کنین اولین سایتی که میاره برید دانلود کنید ، بعدش فایل رو باید در فولدری که بقیه فایلهای مربوط به DirectX هست بریزید ، یا System32 یا SysWOW64 ، برای اینکه مسیر درست رو پیدا کنید تو دایرکتوری ویندوزتون فایل d3dx9_40.dll رو سرچ کنید ببینید کجا هست ، این فایلی هم که دانلود کردید رو بریزید همونجا درست میشه .
یعنی امیدی نیس؟
اگه adsl دارید مودم رو خاموش کنید اگر هم دیال اپ دارید مودم رو از device manager غیرفعال کنید
gomgashte_r
12-11-2010, 21:25
با سلام خدمت همه
اینم آخرین ورژن کرک skidrow که با این کرک میتونید قسمت zombies solo رو بازی کنید.
update : 12.11.2010
Senator_Offline
12-11-2010, 21:38
با سلام خدمت همه
اینم آخرین ورژن کرک skidrow که با این کرک میتونید قسمت zombies solo رو بازی کنید.
دوست عزیز گذاشتم این کرک رو :46:یه سرچی میکردی بد نبود.
تو تاپیک بازی نسخه ی کنسول همه بازیو لو دادن
اه اه اه
حالا من با چه شور و شوقی بازیو ادامه بدم
خوشم میاد هی میگیا ولی بازم همه میان بازیو لو میدن و از اسپویلر کوفتی استفاده نمیکنن
اه.....................
boy iran
12-11-2010, 22:34
سلام
برای من هم این مشکل رو داره
راه حلش چی هست؟
Gune Baxan
12-11-2010, 22:43
با سلام خدمت همه
همراهش اشانتیون داره؟ :31:
این فایل MP3 دیگه چیه همراهش؟
S A M S U N G
12-11-2010, 23:01
سلام
راه حلش چی هست؟
سلام .
کرکتون مشکل داره .
مخلصیم .
amirardallan
12-11-2010, 23:08
سلام !
وسط بازی همون مرحله اول بازی به کلی قفل میکنه! نمیشه هیچ کتری کردد ! مشکل چیه دوستان! ممنون میشم راهمایی کنید!
سلام
راه حلش چی هست؟
عزیز،مشکل از فایل استیمی هست که با کرکتون دان کردین!! براتون میگردم و تو همین پست میذارم....
این فایل پایینو،میریزی توی سیستم 32!
boy iran
12-11-2010, 23:15
کرک درست درمون که اجرا بشه نداره ده تا امتحان کردم !
aga hadi
12-11-2010, 23:36
آقا مال منDVD 9 هست ولی تو خوندنش ایراد داره( به مثبت و منفی بودنش مربوط میشه
کسی نرم افزاری چیزی میشناسه با اون نصبش کنم؟
night lord
12-11-2010, 23:57
آقا این بازی چرا انقدر گرافیکش پایینه ؟ من با یه 9500 و یه 465 راحت با بالاترین جزییات اجراش کردم .
ghadami2005
13-11-2010, 00:12
بازی بهتر از نسخه قبلی این سازندست ولی تفاوتش با ساخته های infinity و خصوصا mw2 خیلی زیاده
کال اگه ابرویی داره فقط و فقط بخاطر اینفینیتی هست
L.A.MESSI
13-11-2010, 00:26
دوستان مشکل سیو ما حل نشدااااااااااااااااااا کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککک بازیم سیو نمیشه چیکار کنممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممم
mohsentanha
13-11-2010, 00:42
dostane aziz azin fonte farsi nadaram sharmande
manam moshkel dashtam ba in bazi hey lag mizad vali ba xp hadeaghal daram ba 40 frame ela 70 frame bazi mikonam pishnaahad mikonam ba xp bazi konid
taze drivere graphic version 6 bide:31:
ye 2 rozi man ba in bazi var raftam akharesh ro xp nasbidim die:5:
mansour_hotboy
13-11-2010, 00:48
آقا این بازی چرا انقدر گرافیکش پایینه ؟ من با یه 9500 و یه 465 راحت با بالاترین جزییات اجراش کردم .
دوست عزیز گرافیک بازی خیره کنندس.حالا چون با سیستم متوسط روون اجرا میشه گرافیکش پایینه؟!!!
روون اجرا شدن بازی به علت قدرت بالا و ضعف نداشتن موتور بازیه.
MILAD2799
13-11-2010, 07:40
دوستان این مد زامبی بازیو چطوری میشه فعال کرد من هر کاری کردم نشد .
چطوری؟
دوست عزیز گرافیک بازی خیره کنندس.حالا چون با سیستم متوسط روون اجرا میشه گرافیکش پایینه؟!!!
روون اجرا شدن بازی به علت قدرت بالا و ضعف نداشتن موتور بازیه.
کاملا قبولت دارم
من تمام تنظیمات رو در اخرین حالت ممکن گراشتم با رزلوشن 1920 بسیار راحت و روان اجرا میشه بدون چیزی،و واقعا زیباست:18::21::27::40:
Saeed System
13-11-2010, 08:07
توجه توجه
دوستان قبلا یه عزیز چند صفحه قبل منو راهنمایی کرد حالا مکنم بگم که بدونید..
کسانی که موقع اجرا ارور دایرکس میده بازیشون
باید دایرکس خود بازی رو نصب کنند
مسیرش در محل نصب بازیه احتیاجی نیست از اینترنت دنبالش بگردید.
مسیر :
C:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX
imanparsa
13-11-2010, 09:28
سلام دوستان من رفتم نسخه ي روسي بازي كال اف ديوتي بلك اوپس رو خريدم ولي اجرا نميشه - تمام فايل هاي داخل فولدر پتچ هم نصب كردم ولي فايده اي نداشت.
دوستان راهنمايي كنيد بايد چيكار كنم ؟
ali_santori
13-11-2010, 09:59
بچه ها یه لینک دانلود کامل و کرک شده و بدون ایراد بزارین امشب دانلودش کنم
S A M S U N G
13-11-2010, 10:10
سلام .
با CPU مدل Q6600 و گرافیک 4870x2 و 6 گیگ رم به طرز وحشتانکی لگ داره . ( مودم هم خاموش هستش )
فقط 20 فریم میتونم از بازی بگیرم ! واسه MW2 حداقل 65 فریم میگرفتم !
ما که از خیرش گذشتیم .
مخلصیم .
boy iran
13-11-2010, 10:14
عزیز،مشکل از فایل استیمی هست که با کرکتون دان کردین!! براتون میگردم و تو همین پست میذارم....
این فایل پایینو،میریزی توی سیستم 32!
هنوز همین پیغام رو میده
S A M S U N G
13-11-2010, 10:16
سلام .
بچه ها یه لینک دانلود کامل و کرک شده و بدون ایراد بزارین امشب دانلودش کنم
دوستان لینک مستقیم بازی
هنوز همین پیغام رو میده
boy iran عزیز شما مشکل از بازیت هستش . بازیت خودش میاد کرک نصب میکنه و به همین خاطر هرچی کرک بریزی دیگه قبول نمیکنه .
دوستان این مد زامبی بازیو چطوری میشه فعال کرد من هر کاری کردم نشد .
چطوری؟
این رو نصب کنین :
Call.of.Duty.Black.Ops.Zombies.Solo.Mode.Enabler-SKIDROW
مخلصیم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.