مشاهده نسخه کامل
: Call of Duty: Black Ops - نسخه PC
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
havas_1980
07-12-2010, 22:04
والا هومان جان من نصبش کردم افت فریم بد تر شد :دی . دیگه سیستم من که MW 2 رو روی High با 30-40 تا فریم میگرفت نباید تو این با رزولیشن 800*600 کم بیاره . اونم با یه فریم ؟!
خب... تو پست قبل قبلیم عنوان کرده بودم که بعد از نصب پچ رسمی اخر, در بعضی جاها مشاهده شده که مشکلات اجرای بازی رفع نشده و یا خرابتر شده... فعلا صبر کن برای پچ های بعدی.
HoJJaT_007
07-12-2010, 22:19
ok مجبوریم صبر کنیم برای پچ اصلی . اینم شد مثل GTA IV که اولا هم افت فریم داشت هم نصف تکستچرا لود نمیشد . بعد یه پچ دادن درست شد .
smallfrank
07-12-2010, 23:32
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم و هیچ پچی نریختم...کرک هم SkidRow هست...
میشه لینک همه پچها و کرکهاش رو بزارید...
ممنون..
Javadgenral
08-12-2010, 13:10
داداش یه یکم بگرد تقریبا تو هر دو صفحه یک صفحه اش یک نفر درخواست کرک و پچ کرده خوب همین صفحه قبل دوستمون گذاشته
SA.JJ.AD
08-12-2010, 13:25
دوستان من این بازیو چند وقته که خریدم ! اما با بازی های دیگه مشغول بودم وقت نشد ! حالا به نظرتون اینو شروع کنم (با توجه به مشکلاتی که دوستان ذکر میکنند!) دوست ندارم بازی حروم شه و تجربه ی بدی تو ذهنم بزاره و منتظر یه پچی چیزی بمونم که میکلات بازی رو از بین ببره یا همینجوری برم ؟!نظرتون چیه ؟! عجله ای هم ندارم :5:
Javadgenral
08-12-2010, 13:31
داداش من خود کرکی که توی سی دی بود بازی رو تا اخر رفتم و فقط یکمی خیلی خیلی کم یه تو مرحله افت فریم داشت بعد هم مرحله اخر باید برای چند لحضه بازی رو از حالت فول اسکرین در بیاری همین ... مشکلات زیادی نداره از من میشنوی بازی رو شروع کن
ارزشش رو داره . توی دو روز بازی رو تموم کردم
marshal2600
08-12-2010, 13:49
سلام
من سی دی بازی رو ندارم
تو نت بوکم هم ارور می ده
video card or driver doesnt support UBYtT4EN vertex data
ویندوزم سون هست
کسی راهکاری داره ؟
دوم این که می تونم بازی نصب شده رو تو پی سی کپی کنم؟
ممنون
HoJJaT_007
08-12-2010, 15:23
دوستان من این بازیو چند وقته که خریدم ! اما با بازی های دیگه مشغول بودم وقت نشد ! حالا به نظرتون اینو شروع کنم (با توجه به مشکلاتی که دوستان ذکر میکنند!) دوست ندارم بازی حروم شه و تجربه ی بدی تو ذهنم بزاره و منتظر یه پچی چیزی بمونم که میکلات بازی رو از بین ببره یا همینجوری برم ؟!نظرتون چیه ؟! عجله ای هم ندارم :5:
مشخصات سیستمو بده :دی
یارو با یه سیستم ضعیف افت فریم نداره یکی با سیستم خفن افت فریم داره . کلا این بازی رو از نظرم بازی نکن مثل من از بازی زده میشه تا پچ بیاد واسش .من الان احساس میکنم بازی بسیار آشغال و ضعیف تر از Medal of honor ولی خب اینطور نیست . فقط به خاطر همون افت فریم یه همچین احساسی به آدم دست میده
masoudtr
08-12-2010, 19:13
بعد از اونکه ودز دراگویچ را میکشه تو مرحله بعد که با رزنوف میره و کسی نباید ببیندش و از نور هلکوپتر هم دوری کنه
من هر کار میکنم میبینن منو
چکار کنم؟
havas_1980
08-12-2010, 20:07
بعد از اونکه ودز دراگویچ را میکشه تو مرحله بعد که با رزنوف میره و کسی نباید ببیندش و از نور هلکوپتر هم دوری کنه
من هر کار میکنم میبینن منو
چکار کنم؟وودز میزنه کراوچنکو رو میکشه نه دراگوویچ رو.
حتما جای اشتباهی میرین و گرنه خیلی سر راسته مسیر حرکتتون... شما یه نگهبان رو میزنین بعد میرین زیر سایه بون. کانتینر که اومد پایین مسیر پشتشو ادامه میدین و بعد از رد شدن نگهبون ها خدمت سربازی رو میرسونین که پشتت با شماست. بعدش هم بازم میرین زیر سایه بون بعدی...
خیلی عالیه من رسیدم اونجایی که یادش میاد چی شده.... خیلی داستانش داره پیچیده میشه و البته قشنگ و جالب....:31:
اگه سیستمت توپه و ویندوز سون داری بازی رو شروع کن وگرنه که صبر کنی بهتره
mohammad_s7201
08-12-2010, 20:45
آقاجان دو تا مشکل:
یکی اینکه من هرچی بازی میکنم، بعد که میام بیرون از بازی و دوباره میرم تو بازی از اول شروع میشه. هیچی سیو نمیشه. دو سه تا چک پوینت رو هم رد کردم ولی سیو نمیشه
دوم اینکه این ماشین ها چرا از درودیوار پرت میشن وسط خیابون؟ :31:
عکس زیر رو ببینید. ماشینه از آسمون پرت شد اون وسط :18: مسیرش هم مشخصه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahi-007
08-12-2010, 20:55
ببین برو تو setting بعد برو تو همون campain می بینی که resume game اومد
دوستان multiplayer کرک شده؟
Steps-Rap
08-12-2010, 21:18
دوستان میشه لینک آخرین کرک این بازیرو بدید.ممنون.
mina tina
08-12-2010, 21:29
من یجایی رسیدم که با زدن عدد 6 و کلیک چپ امواج مخابره میشه بعد کمی جلوتر دیوار رو هل میدیم صدا و یه قطب نما کنار ساعت ویه فلش زرد رنگ روی صفحه هست و صفحه سیاه میشه هر چقدر وایستادم نشد جریان چیه ؟صدا کامل تیراندازی هم میشه ولی صفحه سیاهه چیکار باید کرد؟
mina tina
08-12-2010, 22:43
وقتی Alt+shift+Delete رو میزنم تسک منیجر باز نمیشه تا مقدار سی پی یو رو کم کنم چرا؟:41:
HoJJaT_007
08-12-2010, 23:02
برادر Task Manager با CTRL + ALT + DELETE نه اونی که شما گفتی !
بعدشم اون مقدار CPU رو کم نمیکنه . فقط میتونی ببینی چقدر داره مصرف میشه .
من یجایی رسیدم که با زدن عدد 6 و کلیک چپ امواج مخابره میشه بعد کمی جلوتر دیوار رو هل میدیم صدا و یه قطب نما کنار ساعت ویه فلش زرد رنگ روی صفحه هست و صفحه سیاه میشه هر چقدر وایستادم نشد جریان چیه ؟صدا کامل تیراندازی هم میشه ولی صفحه سیاهه چیکار باید کرد؟
اونجا رو دوستان بارها گفتن که از توی تنظیمات باید بازی رو از روی فول اسکرین بزارین روی ویندوز . اینطوری اونجا رو بدون مشکل رد میکنید .
پ.ن : خدا رو شکر اینجا و آخرای بازی، جایی که هادسون میسون رو میزنه . توی هیچکدوم بازی برام گیر نکرد و تا آخر بدون مشکل رفتم . برام عجیب بود که اندفعه بدشانسی نیاوردم :31:.
.
masoudtr
08-12-2010, 23:50
مگه ودز وقتی کراچنکو را کشت خودش هم نمرد
پس چرا وقتی اسنایدر را میسون کشت ودز هم اونجا بود
همونی که با هادسون پنجره را شکست
meshkiposh2200
09-12-2010, 01:17
دوستان من نصب که میکنم با کرک و بدون کرک این ارور را میده ممکنه فایل توی دی وی دی خراب شده باشه .ممکنه کسی ببینه این فایل توی پوشه ی نصب شدش هست و اگه هست جایی اپلود کنه
virus2009
09-12-2010, 02:45
دوستان من نصب که میکنم با کرک و بدون کرک این ارور را میده ممکنه فایل توی دی وی دی خراب شده باشه .ممکنه کسی ببینه این فایل توی پوشه ی نصب شدش هست و اگه هست جایی اپلود کنه
DirectX داخل دیسک رو نصب کن
shahi-007
09-12-2010, 09:25
یکی سوال ما رو هم جواب بده!
multiplayer کرک شده؟
keylogger
09-12-2010, 11:03
یکی سوال ما رو هم جواب بده!
multiplayer کرک شده؟
نخیر مگه کشکه که به این زودی کرک شه :31:
ولی اگه می خواین محیطشو ببینین یه کرک هست که قسمت مولتی رو باز میکنه بدون Steam :
بر گرفته از وبلاگ IR-Blackops
خوب یک خبر خوب برای دوستداران این بازی ، Teknogod از نو یک حرکت درست حسابی از خودش نشون داد و یک لودر برای قسمت مولتی پلی Black Ops به صورت آفلاین منتشر کرد ، برای بازی کردن دیگه نیازی به وصل بودن به نت نیست و منتظر نسخه های جدیدتر آن باشید.
راهنما :
( پیشنهاد می کنم که قبل از همه ، از بازی یک Back up بگیرید و کارای زیر رو روی اون انجام بدید )
1 - در ابتدا دو فایل زیر را دانلود کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/RIGHT]
2 - بعد از دانلود هر دو را در محل نصب بازی اکسترکت کنید
3 - در مرحله بعد برنامه BOLoader.exe را اجرا کنید ( برنامه ای شبیه به عکس زیر باز می شود )
5 - بعد از دیدن این برنامه و تغییر گزینه های آن Save/Start را انتخاب کنید
6 - بعد از بالا آمدن بازی کلید ALT+F10 را فشار دهید ( می بینید که کنسول باز می شود و بعد از چند ثانیه وارد مپ می شود )
نکته : اگر بعد از لود مپ با ارور Fatal ERROR در کنسول مواجه شدید فایل زیر را دانلود کنید
نسخه ی 3 پارت :
پارت 1 :
پارت 2 :
پارت 3 :
توجه : دوستان دقت کنید بعد از دانلود محتوایات پوشه SKIDROW را در محل بازی کپی و جایگزین کنید.
smallfrank
09-12-2010, 11:03
ما بازی رو نصب کردیم...لگ داشت...
بعدش پچ 2و3 رو ریختیم...
فریم از 10 اومد 30 و نتیجه داد...
keylogger
09-12-2010, 11:26
یه سوتی دادم ببخشید منظورم قسمت ONLINE Multi player هنوز کرک نشده ولی فکر کنم این بالایی واسه LAN جواب بده :)
kurosh08
09-12-2010, 12:26
بعد از اینکه پچ آپدیت 2 و 3 رو نصب کردم بازی بدون هیچ افت فریمی اجرا شد.
عالیه
smallfrank
09-12-2010, 12:52
برای من هم درست شد...
وقتی هم رفتم مرحله دوم عالی شد و هیچ مشکلی نداشت...
mina tina
09-12-2010, 13:54
برادر Task Manager با CTRL + ALT + DELETE نه اونی که شما گفتی !
بعدشم اون مقدار CPU رو کم نمیکنه . فقط میتونی ببینی چقدر داره مصرف میشه .
ممکنه این آقا اشتباه کرده باشه؟
masoudtr
09-12-2010, 14:53
من که بازی را بدون هیچ مشکل و گیر و افت فریمی بازی کردم
خیلی خوب بود ولی خیلی کوتاه بود
دیگه میخوام پاکس کنم
چیز دیگه ای که نداره برای بازی ؟
مثلا مرحله مخفی ای؟
یا دمویی ؟
smallfrank
09-12-2010, 15:16
همون Zombie Mode هست...
اگه میخای اونو بازی کن ولی من با زامبی تو COD حال نمیکنم...
HoJJaT_007
09-12-2010, 15:36
ممکنه این آقا اشتباه کرده باشه؟
این الان افزایش مقدار cpu بود ؟ اصلا میتونید مقدار cpu چیه ؟!
Mohammad King
09-12-2010, 17:21
سلام
برای چی نمیتنم به صورت شبکه توی بازی بازی کنم؟
meshkiposh2200
09-12-2010, 17:49
DirectX داخل دیسک رو نصب کن
ممنون اجرا شد فقط این منوش را چطوری به انگلیس تعغیرش بدم
بعد از اینکه پچ آپدیت 2 و 3 رو نصب کردم بازی بدون هیچ افت فریمی اجرا شد.
عالیه
شما زحمت میکشید مشخصات سیستمتون رو بنویسید ؟! ما که پچ ها رو ریختیم هیچ تغییری ندیدیم:41: گفتم شاید سیستمم نمیکشه! باید بازی رو uninstsll کنیم یا نه؟درکل در مورد نصب پچ ها یه توضیحی بدید ماهم روشن شیم.
HoJJaT_007
09-12-2010, 18:17
این بازی cpu +core 2 duo میخواد . + یه gpu حداقل بالای سری 200 .
و یه رم 2 گیگ . درست که اینا min نیستش ولی بدون اینا افت فریمتون در حد تـــــــیم ملی میشه .
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
پچا هم نصب کنید بعد کرک بریزید . که صد البته تاثیری نداره . ما که مردم از این همه تعریف که شنیدیم :دی یکم از داستانشو خوندم واقعا خداست . حیف که دادن دست چنین شرکتی :دی
smallfrank
09-12-2010, 18:40
من که بدون Uninstall کردن پچ 2 و 3 رو ریختم جواب داد...
از مرحله دو به بعد که دیگه همش میشه باقلوا و هیچ مشکلی نداره...
این بازی cpu +core 2 duo میخواد . + یه gpu حداقل بالای سری 200 .
و یه رم 2 گیگ . درست که اینا min نیستش ولی بدون اینا افت فریمتون در حد تـــــــیم ملی میشه .
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
پچا هم نصب کنید بعد کرک بریزید . که صد البته تاثیری نداره . ما که مردم از این همه تعریف که شنیدیم :دی یکم از داستانشو خوندم واقعا خداست . حیف که دادن دست چنین شرکتی :دی
مشخصات سیستم من اینه :
cpu amd athlon x3 8650
ram 2gb
graphic nvidia 8600gt 512
HoJJaT_007
09-12-2010, 19:05
به نظرتون با سیستم زیر من با چه رزولیشن و تنظیماتی بازی کنم که لگ نداشته باشه.
Geforce 8600 GT 512 MB
2GB Of Ram
Intel 3.06 GHZ Hyper Threading
Windows 7
مونیتورم E1950S هست . با چه رزولیشن وایدی میتونم با پچ و .... بدون لگ بازی کنم ؟ :دی
sima_6600
09-12-2010, 19:39
سلام یکی چیت قسمت زامبی رو بزاره
REGISTERED-USER
09-12-2010, 19:53
منم امروز تمامش کردم ... ولی حیف که باید تا نسخه بعدی اش که بیاد حسرت بخوریم !!!
احتمالا یک سالی رو باید صبر کنیم ؛ امیدوارم داستانش ادامه داشته باشه
amirakhavan
09-12-2010, 21:38
من مشکل سیاه شدن صفحه بازی رو دارم ...
توی یه مرحله یهو همه چیز سیاه میشه ... بعد از اون هل دادن در ...
واس چیکار کنم ... :11:
سلام
دوستان من تو اون قسمت که شیمیایی زدن،دو تا هلیکوپتر رو باید بندازی گیر کردم
هرکاری میکنم نمیشه این هلیکوپترارو انداخت!
چه کنم
من مشکل سیاه شدن صفحه بازی رو دارم ...
توی یه مرحله یهو همه چیز سیاه میشه ... بعد از اون هل دادن در ...
واس چیکار کنم ... :11:
دوست عزیز...
خوبه حداقل 2 تا صفحه عقبتر هم نگاه می کردید ولی در هر صورت...
شما همون مرحله رو از اول برید درست میشه..این یک باگ واسه ورژن بازی هست
سلام
چه کنم
شما باید پازوکا رو از روی زمین برداشته(کنار جعبه ها) و چند ثانیه رو حدفتون قفل کنید سپس شلیک کنید...
منم امروز بازی رو تموم کردم خیلی قشنگ بود....
یه نکته مهم اسم حدود 600 -700 نفر رو توی قسمت آخرش نوشت من فقط اسم یک ایرانی رو دیدم اونم توی قسمت تجاری بازی!!!
سلام
بچه ها این مرحله ی امتیاز بگیریه چند تا رونده؟؟؟
آخرش همشو بری چی میشه؟؟
این رادیو هایی که به صورت مخفی تو مرحله جا سزازی شده رو اگه همشو بگیری چه اتفاقی میفته؟؟
راستی واسه مرحله ی امتیاز بگیریه (زامبیها) هی باس مرحله آخر رو رد کرد آسفالت شدیم راه دیگه ای نداره؟؟
sirchicco
10-12-2010, 00:43
سلام
راستی واسه مرحله ی امتیاز بگیریه (زامبیها) هی باس مرحله آخر رو رد کرد آسفالت شدیم راه دیگه ای نداره؟؟
COD:BO Update 1 + skidrow crack
mina tina
10-12-2010, 01:03
باریستارت از منوی بازی وشروع از اول همون مرحله مشکل سیاه شدن صفحه حل شد
mohammad_s7201
10-12-2010, 09:29
من تو بازی مشکل دارم. حرکت ها آهسته هستند.
اگه کسی حال داره این تنظیمات رو یه توضیحی بده ببینم چیه؟ (anti alising, aspect ratio, screen refresh rat,...)
ممنون
mohammad_s7201
10-12-2010, 09:51
تنظیمات گرافیکی من اینه:
به نظر شما چیکار کنم که تو بازی حرکت ها اهسته نباشه؟
SA.JJ.AD
10-12-2010, 10:07
تنظیمات گرافیکی من اینه:
به نظر شما چیکار کنم که تو بازی حرکت ها اهسته نباشه؟
منظورتون اینه که افت فریم دارین ؟! برای بهبود این وضعیت . قسمت ANTI-ALIASING غیر فعال کنید (زیاد تو گرافیک تاثیر نداره) و فقط بعضی جا ها تو بازی لبه دار میشه - و SHADOWS v رو فعال کنید . البته اگه دیدید افت فریم دارید میتونید رزولیشن برو کم کنید که خیلی تاثیر داره !البته شما مشخصات سیستمتون رو بگید بهتر میشه راهنماییتون کرد :10:
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
راستی قسمت sync every frame رو هم غیر فعال کنید - اگه بارم افت فریم داشتید . پس یا برا سیستم ضعیفتون هست و یا مشکل از بازیه .
sima_6600
10-12-2010, 10:08
سلام یکی چیت قسمت زامبی رو بزاره
سلام کسی نداره:13:
من بازیو اینستال میکنم ولی نمیره توش هیچ اروری نمیده یه کرک دارید که کار کنه؟اسکیدرو ریختم میگه استیم میخاد
mohammad_s7201
10-12-2010, 10:50
منظورتون اینه که افت فریم دارین ؟! برای بهبود این وضعیت . قسمت ANTI-ALIASING غیر فعال کنید (زیاد تو گرافیک تاثیر نداره) و فقط بعضی جا ها تو بازی لبه دار میشه - و SHADOWS v رو فعال کنید . البته اگه دیدید افت فریم دارید میتونید رزولیشن برو کم کنید که خیلی تاثیر داره !البته شما مشخصات سیستمتون رو بگید بهتر میشه راهنماییتون کرد :10:
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
راستی قسمت sync every frame رو هم غیر فعال کنید - اگه بارم افت فریم داشتید . پس یا برا سیستم ضعیفتون هست و یا مشکل از بازیه .
cpu: dual core 2GHz
RAM: 2GB
Graphic: Geforce 8500 GT )512 MB RAM)
مونیتور 19 اینچ واید
بیشتر مواقعی افت فریم دارم که بازی شلوغ میشه. یعنی همش تیراندازی و و انفجار اگه تو صحنه باشه بازی آهسته میشه
درضمن رزولوشن رو هرچی غیر از 1440*900 بذارم ، دو تا نوار باریک مشکی میاد دوطرف چپ و راست صفحه.
HoJJaT_007
10-12-2010, 10:53
بعد چند روز تلاش بالاخره تونستم بازی رو بدون افت فریم اجرا کنم . مرحله 1 که یکم داشت ولی بعد اون بازی روون روون شد . مخصوصا اونجایی که از زندان فرار میکردیم یه مینیگان میگرفتی همه رو میزدی چه حالی داد :دی
راهشم کم کردن تنظیمات بازی . تکسچر اینا رو Auto قرار بدید .
رزولیشنو یکم کم کنید . مثلا من 1280*720 بازی میکنم . میدونم با رزولیشن بالا ترم میشه ولی خب با همینم خوبه کیفیتش
Shadow رو on کنید .فرقی نداره .
sync every frame بسیار موثره . شاید مثلا 10 تا فریم بیاره بالا.
و مهم تر . Patch 2&3 . اولای بازی که باید از دست پلیس در بری یکم نا امید شدم ولی بعدش تو مرحله کوبا بهتر شد و مرحله فرار از زندان عالی تر :دی
بیشتر چیزا رو از داستان فهمیدم . فقط یه سوال
رزنوف مرد ؟ هدفش فقط فراری دادن میسون بود ؟ :( یا دوباره انداختنش زندان ؟
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
cpu: dual core 2GHz
RAM: 2GB
Graphic: Geforce 8500 GT )512 MB RAM)
مونیتور 19 اینچ واید
بیشتر مواقعی افت فریم دارم که بازی شلوغ میشه. یعنی همش تیراندازی و و انفجار اگه تو صحنه باشه بازی آهسته میشه
درضمن رزولوشن رو هرچی غیر از 1440*900 بذارم ، دو تا نوار باریک مشکی میاد دوطرف چپ و راست صفحه.
در مورد دو تا نوار .
باید بگم .که از تنظیمات مونیتور عوض کنید . مثلا بعضی از مونیتورا یه چیزی دارند به اسم AUTO با استفاده از اون رزولیشنی که مونیتور میگیره و اون نوار ها رو از بین میبره . اگه نبود با تنظیمات دستی انجام بدید . صفحه رو چپ و راست ببرید و بکشید درست میشه .
یه سوال دیگه . اون اعدادی که هی میسون میشنید از کجا میومد ؟ اگه از طریق یه رادیویی چیزی بوده پس باید یه بی سیمی چیزی در گوش میسون باشه که نیست . جریانش چیه ؟
[
سلام
چه کنم
QUOTE=b3st1;5684234[]]دوست عزیز...
....
شما باید پازوکا رو از روی زمین برداشته(کنار جعبه ها) و چند ثانیه رو حدفتون قفل کنید سپس شلیک کنید...[/QUOTE]
مهندس!
میدونم باید پازوکارو برداشت!هدف گرفت قفل کرد بعد شلیک.
ولی همین قفل کردنش سخت هلیکوپترها متمرکز نیستن تا هم میای قفل کنی 4 تا تیر میزنند میترکی!
B U L U T
10-12-2010, 12:06
یه سوال دیگه . اون اعدادی که هی میسون میشنید از کجا میومد ؟ اگه از طریق یه رادیویی چیزی بوده پس باید یه بی سیمی چیزی در گوش میسون باشه که نیست . جریانش چیه ؟
صبر کن میفهمی
Steps-Rap
10-12-2010, 13:08
آقا واسه من بعد از حول دادن اون یارو دیواره صفحه همش سیاه میشه.اون لول رو هم یه بار ریستارت کردم از اول رفتم درست نشد...full screen رو هم no زدم...
چه کنم؟
آقا واسه من بعد از حول دادن اون یارو دیواره صفحه همش سیاه میشه.اون لول رو هم یه بار ریستارت کردم از اول رفتم درست نشد...full screen رو هم no زدم...
چه کنم؟
مرحله رو از دوباره برید ;)
Steps-Rap
10-12-2010, 13:29
مرحله رو از دوباره برید ;)
ینی چند بار باید مرحلشو از اول برم؟؟ آخه 2 بار این کارو کردم...
باریستارت از منوی بازی وشروع از اول همون مرحله مشکل سیاه شدن صفحه حل شد
اینطور که ایشون گفتن درست شده ;)
مهندس!
میدونم باید پازوکارو برداشت!هدف گرفت قفل کرد بعد شلیک.
ولی همین قفل کردنش سخت هلیکوپترها متمرکز نیستن تا هم میای قفل کنی 4 تا تیر میزنند میترکی!
دوست عزیز...
تنها راه نابودی هلی کوپتر همینه....
البته یک نصیحتت می کنم چون برای خودمم همین اتفاق می افتاد..شما بهترین راه اینه که بعد از برداشتن پازوکا بری بین اون 2تا جعبه به حالت سینه خیز کاور بگیری...معمولآ هلی کوپتر ها گشت میزنن و بعضی وقتها هم از دیدت خارج میشن...شما وقتی دیدی از تو تیررست خارج شدن,رو نشونه گیری باش هم اومدن سریع قفل می کنه...
نمیدونم ولی بیشتر دوستانی که این مشکل رو داشتن با یکبار ریستارت کردن مرحله درست شده حالا برای شما چرا عمل نمی کنه جای تعجبه..!
بهتره کرکتون رو تعویض کنید..
مال من سیو نمیکنه رزیوم داره ولی همش از مرحله اول میاره .چیکار کنم درست شه؟
mohammad_s7201
10-12-2010, 16:10
مال من سیو نمیکنه رزیوم داره ولی همش از مرحله اول میاره .چیکار کنم درست شه؟
یه بار برو تو setting بعد دوباره compain رو بزن درست میشه
meshkiposh2200
10-12-2010, 16:51
ممنون اجرا شد فقط این منوش را چطوری به انگلیس تعغیرش بدم
لطفا کمک کنید
سلام
اقا کرکی برای انلاین بازی کردن مولتی نیومده؟
HoJJaT_007
10-12-2010, 18:01
فعلا کسی کرک نکرده . ولی به نظرم می ارزه پول بدیم . چنده ؟
sima_6600
10-12-2010, 19:31
سلام اقا یکی این چیت بازی رو بده.مال زامبی رو.:19:
Steps-Rap
10-12-2010, 20:11
دوست عزیز...
تنها راه نابودی هلی کوپتر همینه....
البته یک نصیحتت می کنم چون برای خودمم همین اتفاق می افتاد..شما بهترین راه اینه که بعد از برداشتن پازوکا بری بین اون 2تا جعبه به حالت سینه خیز کاور بگیری...معمولآ هلی کوپتر ها گشت میزنن و بعضی وقتها هم از دیدت خارج میشن...شما وقتی دیدی از تو تیررست خارج شدن,رو نشونه گیری باش هم اومدن سریع قفل می کنه...
نمیدونم ولی بیشتر دوستانی که این مشکل رو داشتن با یکبار ریستارت کردن مرحله درست شده حالا برای شما چرا عمل نمی کنه جای تعجبه..!
بهتره کرکتون رو تعویض کنید..
پس میشه لطف کنین لینک آخرینکرکی که اومده رو بدین...؟
HoJJaT_007
10-12-2010, 22:29
بازی رو روی سومین درجه (هارد چی چی بود فکر کنم) 11 ساعته تو یه روز تموم کردمش :دی
خیلی حال داد . واقعا باید بگم شاید بهترین بازی عمرم بودش که کردم .
داستانش خیلی قشنگ بود . از AC II و .. هم قشنگ تر بود . ولی حیف که تهش همه مردن (رزنوف - Bowman - Woods)
و اینکه البته یکم تخیلی نیست که رزنوف همش خیال بوده ؟ خب بعضی وقتا میدیدیم رزنوف یکی رو کشته یا دست ما رو میگیره بلندمون میکنه . اونا همش توهم بود ؟
و اینکه تهش نشون نداد جان اف کندی ترور میشه . فقط یه ویدیو سیاه سفید اومد . اون داستانش چی بود :دی
راستی دقیقا معنی اون اعداد چی بود ؟ اینکه بره جان اف کندی رو ترور کنه ؟
پس میشه لطف کنین لینک آخرینکرکی که اومده رو بدین...؟
بهتره قبل از جایگزین کردن کرکتون این کار رو هم انجام بدید ضرر نداره:
قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.
اگر درست شد حتمآ به پست این دوستمون یک سر بزن و ازش تشکر کن..!:31:
HoJJaT_007
10-12-2010, 22:40
والا من نمیدونم شما ها چطوری مشکل داشتید .
من فقط مشکلم اوایل بازی افت فریم شدید بود که اونم از نو ریختم با پچ حل شد . فقط فریمم یکم کم بود . بعدش مثل باقلوا اجرا شد . موقع ای که هادسون اسلحه میگیره سیاه نشد اصلا .
مشکل شما صد درصد از کرکتون هست . از کرک Skidrow + UPDATE 2&3 استفاده کنید
آقا واسه این بازی dlc نیومده هنوز؟
سلام
من این مرحله ی امتیاز بگیری (زامبیا) رو با ترینر تا روند 41 رفتم (بدون ترینر شاهکار می کردم تا روند 7 میرفتم:31:)ولی همچنان ادامه داشت دیگه خسته شدم اومدم بیرون.هر 6 مرحله یه بار یه دکتره میومد که تفنگمو می گرفت هر چی دنبالش می دوییدم بهش نمیرسیدم من فک کنم اون باس مرحله است!
کسی نمی دونه باید چه جوری یارو رو بکشم؟؟
یا اصا این امتیاز بگیری آخر داره؟؟؟ یا من سر کارم؟؟؟:41:
kurosh08
11-12-2010, 12:02
رم 4 گیگ
گرافیک 8600
CPU Dual Core 2.6
ویندوز XP SP3
......
بعد از نصب کردم پچ 1 و 2 و 3 دیگه هیچ مشکلی با بازی نداره. با تنظیمات گرافیکی بالا دارم بازی میکنم. الان هم آخرای بازی هستم.
به هیچ عنوان افت فریم ندارم
بازی رو روی سومین درجه (هارد چی چی بود فکر کنم) 11 ساعته تو یه روز تموم کردمش :دی
خیلی حال داد . واقعا باید بگم شاید بهترین بازی عمرم بودش که کردم .
داستانش خیلی قشنگ بود . از AC II و .. هم قشنگ تر بود . ولی حیف که تهش همه مردن (رزنوف - Bowman - Woods)
و اینکه البته یکم تخیلی نیست که رزنوف همش خیال بوده ؟ خب بعضی وقتا میدیدیم رزنوف یکی رو کشته یا دست ما رو میگیره بلندمون میکنه . اونا همش توهم بود ؟
و اینکه تهش نشون نداد جان اف کندی ترور میشه . فقط یه ویدیو سیاه سفید اومد . اون داستانش چی بود :دی
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
راستی دقیقا معنی اون اعداد چی بود ؟ اینکه بره جان اف کندی رو ترور کنه ؟
اسپویلری چیزی بابا تو که همه داستانو تعریف کردی:laughing:
spoiler
اعداد در واقع کدهایی هستند که از ایستگاهی است که این کدهارو می فرستند و چون دکتر استاینر قابلیت ترجمه کردن کدهارو به میسون داده بود واسه همین این اعداد تو ذهنش بود.استاینر علاوه بر این میسون را برنامه ریزی کرده بود تا رئیس جمهور خودشو بکشه.
بله خیالات بود که به دلیل حضور در ورکوتا و فشار زندان و اینکه شست و شوی مغزی شده همین خودش را در قالب رزنوف میدید و کارهایی که می کرد شما یادتون هست اونجایی که اسلحه می گیره سمت استاینر میگه من رزنوف هستم در حالی که میسون بود.این بر این تاکید می کنه که میسون در طول ماموریت هاش با رزنوف هر کاری که خودش انجام می داده فکر می کرده رزنوف داره انجام میده:20:
david071
11-12-2010, 13:28
سلام
من این مرحله ی امتیاز بگیری (زامبیا) رو با ترینر تا روند 41 رفتم (بدون ترینر شاهکار می کردم تا روند 7 میرفتم:31:)ولی همچنان ادامه داشت دیگه خسته شدم اومدم بیرون.هر 6 مرحله یه بار یه دکتره میومد که تفنگمو می گرفت هر چی دنبالش می دوییدم بهش نمیرسیدم من فک کنم اون باس مرحله است!
کسی نمی دونه باید چه جوری یارو رو بکشم؟؟
یا اصا این امتیاز بگیری آخر داره؟؟؟ یا من سر کارم؟؟؟:41:
من مرحله اون یکی رو تا 51 رفتم خسته شدم اومدم بیرون فکر نکنم ته داشه باشه این بازی:31:.
در مورد اون دکتر هم وقتی تفنگت رو گرفت باید دنبالش بدویی و بهش تیر بزنی اولین باری که میاد راحت میمیره ولی هرچی مرحله ها میره بالا تر اونم جونش زیاد میشه :46:
یک سوال داشتم من آفلاین مالتی پلیر دارم ولی رنکم آپ نمیشه چیکار کنم کرکی چیزی کسی داره؟:11:
HoJJaT_007
11-12-2010, 13:41
اسپویلری چیزی بابا تو که همه داستانو تعریف کردی:laughing:
spoiler
اعداد در واقع کدهایی هستند که از ایستگاهی است که این کدهارو می فرستند و چون دکتر استاینر قابلیت ترجمه کردن کدهارو به میسون داده بود واسه همین این اعداد تو ذهنش بود.استاینر علاوه بر این میسون را برنامه ریزی کرده بود تا رئیس جمهور خودشو بکشه.
بله خیالات بود که به دلیل حضور در ورکوتا و فشار زندان و اینکه شست و شوی مغزی شده همین خودش را در قالب رزنوف میدید و کارهایی که می کرد شما یادتون هست اونجایی که اسلحه می گیره سمت استاینر میگه من رزنوف هستم در حالی که میسون بود.این بر این تاکید می کنه که میسون در طول ماموریت هاش با رزنوف هر کاری که خودش انجام می داده فکر می کرده رزنوف داره انجام میده:20:
شرمنده یادم رفت :دی
اونو میدونم . ولی معنیش چی بود ؟ رمزی بود یا معنی خاصی نداشت ؟
+ خودشو در نقش رزنوف میبنه چطور ممکنه خب ؟ یه بار رزنوف جونشو نجات داد یه بارم دستشو میگیره بلند میکنه . یعنی همش توهم بود ؟ :دی
پس اون کی بود که دستشو گرفت بلندش کرد یا یه جایی نجاتش داد ؟!
پس به خاطر همینه کلا میبینیم که wood توجهی به رزنوف نداره . جالبه که میسون هی میگفت رزنوف wood تعجب یا شک نمیکرد !
راستی توی چند سالی که میسون زندان بود چرا تلاشی واسه آزادیش نکردن ؟ (wood و bowman و ...)
Mehran-King
11-12-2010, 18:23
شاید کمتر کسی پیدا شود که تا به حال نام سری بازیهای Call of Duty به گوشش نخورده باشد. این بازی از سال ۲۰۰۳ با عرضه ی اولین عنوان خود یعنی Call of Duty شروع به کار کرد و در تاریخ 9 نوامبر 2010 نیز هفتمین نسخه ی رسمی بازی با نام Call of Duty Black OPS عرضه شد.
در این مطلب نقد و بررسی بازی Call Of Duty Black Ops انجام شده است .
چند سالی است که کمپانی Activision با انتشار نسخه های متفاوت از سری بازی های Call of Duty توانسته این بازی را به یک عنوان بسیار پر طرفدار و بسیار سود آور برای خود تبدیل کند. این سری از بازی ها
پس از نسخه Modern Warfare علاوه بر اینکه یک جهش بسیار بزرگ در سبک اکشن اول-شخص ایجاد کردند، دیدگاه ها و گفته های تازه ای را به همراه خود آورد. صحبت ما پیرامون نسخه جدید سری بازی های Call of Duty است که Black Ops نام دارد.
داستان بازی Black Ops بر خلاف داستان سری Modern Warfare که آینده نزدیک را روایت می کرد، این بار قسمتی از تاریخ را روایت می کند که در کمتر بازی ای اینطور به آن پرداخته شده بود. Black Ops بازیکنان را به بعد از جنگ جهانی دوم و دوران جنگ سرد می برد. داستان بازی توسط آقای دیوید ساموئل گویر (David Samuel Goyer) که در نویسندگی و کارگردانی تجربه زیادی هم دارد، نوشته شده است. بر خلاف بسیاری از بازی های اکشن اول-شخص این بازی از داستان بسیار غنی تری برخوردار است و همین مسئله روند بازی را بسیار بهتر و جذاب تر می کند. بازی از جایی آغاز می شود که بازیکن خود را در نقش الکس میسون (Alex Mason)، روی یک صندلی به صورت دست و پا بسته می بیند. الکس یک سرباز است که به این مکان آورده شده است. او به دلایلی که بعدا در طول بازی مشخص می شود، بخشی از حافظه خود را به خاطر نمی آورد و اتفاقات را به صورتی دیگر تصور می کند. الکس به این مکان آورده شده تا جواب سوال هایی را بدهد که به ظاهر چیزی از آن ها نمی داند. میسون با جواب دادن هر بخش از این سوال ها، عملیات های مختلفی را به یاد می آورد که او و همرزمانش آن ها را در طول جنگ سرد انجام داده اند. در بخشی از بازی او به خاطر می آورد که برای انجام یک ماموریت مهم از سوی جان اف کندی (John F. Kennedy) رئیس جمهور آمریکا دستور مستقیم می گیرد. پس از مدتی که سوال های اولیه بازی پاسخ داده می شوند، مشخص می شود که پای یک سلاح کشتار جمعی به نام Nova 6 در میان است. یک سلاح شیمیایی مرگبار که طرح های اولیه آن از زمان جنگ جهانی دوم به وسیله نیروهای نازی و نیروها کمونیستی شوروی سابق ریخته شده بود و اکنون پس از 20 سال به یک تهدید بسیار جدی برای دنیا تبدیل شده است. داستان بازی در مکان های مختلف مانند ویتنام، کوبا، شوروی و… اتفاق می افتد. در طول بازی مراحلی نمایش داده می شوند که به گفته سازندگان، این مراحل با الگوبرداری از واقعیت ساخته شده اند. ماموریت هایی مانند ترور فیدل کاسترو (Fidel Castro) و… از جمله ماموریت های پنهایی هستند که در این بازی بخشی از آن ها نمایش داده می شود. درست است که جنگ سرد در سال 1991 با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی پایان یافت، اما در بازی های مختلفی مانند این بازی می توانیم نشانه هایی از آن را ببینیم. جنگی که اکنون به آتش زیر خاکستر بدل شده و تنها منتظر بادی سهمگین است که آن را شعله ور سازد که البته اکنون به صورت نسیمی از سوی آمریکا در حال وزش است.
گرافیک
بازی با همان موتور بازیسازی معروف سری بازی های Call of Duty یعنی IW 4 ساخته شده که برای ساخت بازی Call of Duty 4: Modern Warfare توسط Infinity Ward نوشته شد و از آن زمان تا کنون با تغییرات و به روز رسانی های جزئی چهار ستون بازی های Call of Duty را تشکیل داده است. در این موتور بازیسازی از مشکلات گرافیکی مرسوم مانند برش صفحه (Screen-Tearing) و دیر Load شدن بافت ها خبری نیست. کیفیت بافت های بازی همچنان در همان کیفیت نسخه های قبلی مانند Modern Warfare 2 است. البته شاهد کمی پیشرفت در جلوه هایی ویژه مانند انفجارها هستیم که در این نسخه بسیار بهتر طراحی شده اند. همچنین این نسخه بر خلاف شماره های قبلی از Draw to Distance بسیار بهتری بهره مند است. حتی کاملا مشخص است که سازندگان برای نمایش این برتری صحنه های بسیاری را درست کرده اند که محیط های وسیع بازی را تماشا کنید. از دیگر بخش هایی که در این نسخه پیشرفت داشته اند، طراحی صورت شخصیت ها است که بسیار زیبا و طبیعی تر شده اند. اما از طرف دیگر شاهد کمی افت کیفیت در طراحی سلاح ها هستیم. این نکته در مقایسه با طراحی سلاح های بازی Modern Warfare 2 کاملا مشاهده می شود. همچنین این بازی از معدود عنوان هایی است که از Mo-Cap کامل برای طراحی حرکات سربازان در بازی استفاده کرده و واکنش های بسیار طبیعی را به وجود آورده است. البته همانطور که گفته شد، این بازی در زمینه گرافیک پیشرفت قابل ملاحظه ای نسبت به نسخه های قبلی نداشته و Black Ops را می توان از این نظر همان بازی قبلی با محیط های بزرگ تر و مراحل متفاوت دانست. همچنین برای اولین بار است که در این سری از بازی ها در نبردهای اکشن و تیر اندازی با سلاح های قوی شاهد قطع عضو هستیم. این مسئله صحنه هایی را در بازی به وجود آورده که برای دیدن چندان جالب نیستند و از طرفی هم به نوعی خشونت بسیار زیاد جنگ را به نمایش در می آورد.
گرافیک بازی واقعا میتواند لحظات دلچسبی را برای شما ایجاد کند برگ ها،شاخه ها و همچنین جانورانی مانند موش ها و سوسک ها و تمامی مکان ها بسیار پر جزئیاتند و مثل همیشه افراد فوق العاده ساخته شده اند طراحی دشمنان هم بسیار متنوع و پرجزئیات است،سلاح ها واقعا شبیه نمونه واقعی شان ساخته شده اند در E3 امسال هم به 3D بودن مراحل بازی اشاره شد که شما بدون هیج پچی امکان سه بعدی دیدن آن را هم داشته باشید البته در تلوزیون های سه بعدی!!!!!
موسیقی/صداگذاری
همچنان صداگذاری یکی از نقاط قوت این سری از بازی ها به شمار می رود. عنصری که از Call of Duty 2 به بعد به یکی از قسمت های بسیار خوب بازی تبدیل شده است. افکت های صوتی بازی مانند انفجارها و… بسیار عالی در بازی به کار رفته اند. همانند نسخه های گذشته صداگذاری دقیقی برای سلاح ها صورت گرفته است. همچنین صداگذاری روی شخصیت های بازی نیز بسیار خوب است و نقطه ضعفی در آن ها دیده نمی شود. شخصیت ها در طول بازی و با توجه به شرایط، دیالوگ های بسیار خوبی را می گویند. البته زیبایی این بخش به دلیل وجود صداپیشگان و بازیگران معروفی مانند گری اولدمن (Gary Oldman) صداپیشه شخصیت ویکتور رزنو (Viktor Reznov) است. اولدمن بسیار زیبا با لهجه روسی جای این شخصیت در بازی صحبت کرده و آنقدر خوب این نقش را ایفا کرده که تشخیص صدای خود اولدمن در بازی بسیار دشوار است. در کنار او اشخاص دیگری از جمله اد هریس (Ed Harris) بازیگر مطرح هالیوود به جای شخصیت جیسون هادسون (Jason Hudson)، آیس کیوب (Ice Cube) خواننده هیپ هاپ آمریکایی به جای شخصیت سرجوخه بومن (Bowman) هم در بازی به صداپیشگی پرداخته اند. همچنین از چهره و صدای آقای جیمز سی برنز (James C. Burns) برای خلق شخصیت گروهبان وودز (Sergeant Woods) استفاده شده است. حضور این اشخاص در بازی باعث شده که قسمت صداگذاری روی شخصیت های بازی بسیار زیبا از کار دربیاید. همچنین موسیقی های بازی نیز ساخته آقای شون مورای (Sean Murray) از آهنگسازان برجسته هالیوود است که کار آهنگسازی فیلم ها و بازی های متعددی از جمله Call of Duty: World at War را انجام داده است. موسیقی های بازی هیجان لازم برای یک بازی اکشن را در این عنوان به وجود آورده اند. همچنین موسیقی در صحنه های حساس بسیار با جریان بازی هماهنگ می شود و حس خوبی را در بازی به وجود می آورد.
گیم پلی
گیم پلی از جمله عواملی است که همیشه سری بازی های Call of Duty را پیش بازیکنان محبوب نگه داشته است. این بازی نیز همچنان همان گیم پلی را داشته و در طول بازی با نمایش صحنه های سینمایی فوق العاده سعی در جذاب تر کردن آن نیز دارد. کارگردانی و به تصویر کشیدن صحنه های مختلف، از جمله هنرهای تیم سازنده این بازی بوده که حتی از عنوان قبلی یعنی بازی Modern Warfare 2 و استودیوی بازیسازی Infinity Ward نیز بهتر عمل کرده اند. بازی مملو از صحنه های درگیری و مبارزه های بسیار زیبا است که در قسمت های مختلف بازیکن را غافلگیر می کند. همانطور که گفته شد، بازی در زمان جنگ های سرد اتفاق می افتد و شما را راهی ماموریت هایی می کند که نمونه آن ها را در هیچ بازی ای ندیده اید. روند ماموریت ها و تنوع آن ها هیجان و انگیزه زیادی را برای ادامه بازی در بازیکنان به وجود آورده است. البته در برخی از صحنه های بازی به شدت زیاده روی شده و صحنه های فوق العاده خشنی را می بینیم. لازم به ذکر است که روایت داستانی بازی نیز تاثیر بسیار مثبتی در خلق این گیم پلی زیبا داشته است. همچنین فریم ریت بالا در این بازی از جمله عواملی است که باعث زیبایی این بخش شده است. سری بازی های Call of Duty از جمله بازی هایی هستند که به دلیل داشتن مخاطب و کاربر زیاد از بخش چندنفره بسیار خوبی هم بهره مند هستند. Black Ops نیز از این قاعده مستثنی نیست و همین مورد در این بازی نیز به چشم می خورد. بخش چندنفره بازی همچنان به صورت سیستم کسب تجربه (Experience Points) است و بازیکنان با بازی زیاد، آیتم های مختلفی را به دست می آورند. همچنین می توان سلاح های بازی را در این قسمت به صورت دلخواه تغییر داد و حتی نام گروه بازی خود را نیز روی آن بنویسید. همچنین در این نسخه می توان به صورت Split/Screen بخش آنلاین را هم بازی کرد.
گیم پلی بازی مثل بقیه بازی های سری کال آف فوق العاده است شما سوار اتومبیل،مینی قان،موتور،هلکوپتر و غیره میشوید،همچنین راندن این وسیله ها بسیار راحت،روان و دلچسب است،سلاح های بازی نیز بسیار متنوع اند و شما را بسیار سرگرم خواهند کرد همچنین در بازی شاهد بخش آنلاین پر محتوایی خواهید بود.
حداقل نیازمندی های سیستمی برای اجرای بازی Call of Duty: Black Ops :
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4800+
Memory: 1GB Windows XP, 2 GB Windows Vista, 7
Hard Drive: 12 Gb free
Video Memory: 256 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive
همه دوستان در جریانن که یک حالت مولتی پلیر افلاین داشته این بازی که تنها با خرید نسخه اصلی بازی میشه بازی کرد(در اون صورت افلاین چرا؟آنلاین میزنیم)
روشی میخوام براتون بزارم که با کمک اون میتونید این حالت رو فعال کنید و بازی کنید.خودم بازی میکنم و مشکلی نداره
برای اجرای این حالت دو متود هست که من متود دوم که راحت تره رو براتون میگم.
یک این فایل رو دانلد میکنیم با حجم 3 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل BLACKOPSMP.EXE که از فایل rar دانلد شده بدست میاد رو داخل فولدر اصلی بازی میریزیم و جایگزین فایل اصلی میکنیم.
فایل config_mp.cfg رو در این محل میریزیم x:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops\players .
حالا برنامه blackopsmp.exe رو اجرا میکنیم(از رو دسکتاپ یا فولدر بازی)
پس وارد شدن بازی سعی بر اتصال به سرور هاش داره ولی ار مودم شما خاموش باشه یا به اینترنت وصل نباشید(که نباید هم باشید)
ارور میده و شما اوکی میکنی و بعد دکمه ~ رو زده تا قسمت کنسول بازی فعال شه. حالا از اینجا میتونید با وارد کردن کد نقشه و یا مد بازی به اجرای مولتی پلیر افلاین بپردازین.
خوب برای اینکه مد انتخاب کنید این کد رو میزنیم g_gametype و بعد با ذاشتن یک فاصله هر کدوم از کدهای پایین رو که بخوایم میزنیم(بعضی کار نمیکنند.)
Game modes: Gametypes
Some can not work.
USAGE: / xxxxx g_gametype
Game type: Free-for-All
Abbreviation: dm
Game type: Team Deathmatch
Abbreviation: tdm
Game type: Search and Destroy
Abbreviation: sd
Game type: Domination
Abbreviation: dom
Game type: Sabotage
Abbreviation: sab
Game type: Capture the Flag
Abbreviation: ctf
Game type: Headquarters
Abbreviation: Koth
Game type: War
Abbreviation: TWAR
Game type: RC Car Race
Abbreviation: rcrace
Game type: World Domination
Abbreviation: wdom
Game type: Demolition
Abbreviation: dem
Game type: One in the Chamber
Abbreviation: oic
Game type: Rock, Paper, Scissors
Abbreviation: KTC
Game type: Flag Rush
Abbreviation: tktc
Game type: Waypoint Flag Rush
Abbreviation: wpfr
Game type: Sticks and Stones
Abbreviation: hlnd
Game type: Gun Game
Abbreviation: gun
Game type: Sharpshooter
Abbreviation: SHRP
برای تغییر نقشه هم این کد را میزنیم map و بعد با گذاشتن یک فاصله یکی از کدهای زیر را درج میکنیم
mp_array
mp_cairo
mp_cosmodrome
mp_cracked
mp_crisis
mp_duga
mp_firingrange
mp_hanoi
mp_havoc
mp_mountain
mp_nuked
mp_radiation
mp_russianbase
mp_villa
دقت کنید برای اجرای مد های بازی باید کدش رو قبل از زدن کد نقشه بزنید وگرنه کار نمیکنه. ولی اگر همون اول کد نقشه رو بزنید خود بازی براتون یک مد انتخاب میکنه:46:
اینم راهی برای استفاده از باقی تفنگها
or those who want to use different weapons: IN CONSOLE use / devmap mp_map instead of map [map]. then you can use commands like / demigod or / give l96a1_mp
LIST OF COMMANDS FOR CONSOLE
1.mk_mp
2.spas_mp
3.rottweil72_mp
4.ithaca_mp
5.hs10_mp
6.python_mp
7.m1911_mp
8.makarov_mp
9.cz75_mp
10.asp_mp
11.psg1_mp
12.l96a1_mp
13.wa2000_mp
14.stoner63_mp
15.rpk_mp
16.m60_mp
17.hk21_mp
18.m16_mp
19.m14_mp
20.galil_mp
21.g11_mp
22.fnfal_mp
23.famas_mp
24.enfield_mp
25.commando_mp
26.aug_mp
27.ak47_mp
28.uzi_mp
29.spectre_mp
30.skorpion_mp
31.pm63_mp
32.mpl_mp
33.mp5k_mp
34.mac11_mp
35.kiparis_mp
36.ak74u_mp
37.m72_law_mp
38.rpg_mp
39.china_lake_mp
40.knife_ballistic_mp
41.explosive_bolt_mp
42.strela_mp
43.m220_tow_mp_mp // tv guided missile
44.m202_flash_mp // grim reaper
45.minigun_mp // death machine
46.mp40_mp // cod5 mp40 - think its lots of fun
47.hatchet_mp//idk but this can be not a weapon
48.willy_pete //idk but this can be not a weapon
49.nightingale //idk but this can be not a weapon
50.frag_grenade_mp
51.smoke_grenade_mp
52.flash_grenade_mp
53.concussion_grenade_mp
54.satchel_charge_mp //c4 trigger buton?
55.mine_bouncing_betty_mp
56.rpg_mp
57.weapon_null_mp //lol?
58.camera_spike_mp
59.mp40_blinged_mp
60.mp40_drop_mp
61.//stragne weps here
62.briefcase_bomb_defuse_mp
63.briefcase_bomb_mp
64.scavenger_item_mp
65.syrette_mp //wtf?
66.//these can be not weapons below
67.tabun_fx_mp
68.tabun_center_mp
69.tabun_large_mp
70.tabun_medium_mp
71.tabun_small_mp
72.tabun_tiny_mp
73.//----
74.knife_mp
75.m21_mp
76.aw50_mp
77.barrett_mp
78.dragunov_mp
79.m40a3_mp // :D
80.remington700_mp
81.tabun_gas_mp //?
82.signal_flare_mp // flare?
83.c4_mp
84.tactical_insertion_mp
85.scrambler_mp
86.explosive_bolt_mp // ammo for crossbow?
87.nightingale_mp // ??!?!~~?~?
88.//NEW!
89.//Can be magicbullets if magicbulet is in bo...
90.supplydrop_mp // think its a impack damadge?
91.rcbomb_mp
92.auto_gun_turret_mp
93.mortar_mp
94.napalm_mp
95.airstrike_mp
96.dog_bite_mp
97.//11 Ks Choppas stuff
98.hind_rockets_mp
99.hind_rockets_firstperson_mp
100.hind_minigun_pilot_firstperson_mp
101.//chopper gunner
102.huey_minigun_gunner_mp
103.//--
104.tabun_gas_mp
105.
106.Head Camos
107.Code:
108.c_usa_sog_mp_head_
109.c_vtn_nva_mp_head_2
110.c_usa_cia_mp_head_2
111.c_usa_ciawin_mp_head_2
112.c_rus_spet_mp_head_2
113.c_rus_spetwin_mp_head_2
114.c_cub_rebels_mp_head_2
115.c_cub_tropas_mp_head_2
116.//-
117.c_usa_sog_mp_head_3
118.c_vtn_nva_mp_head_3
119.c_usa_cia_mp_head_3
120.c_usa_ciawin_mp_head_3
121.c_rus_spet_mp_head_3
122.c_rus_spetwin_mp_head_3
123.c_cub_rebels_mp_head_3
124.c_cub_tropas_mp_head_3
125.//-
126.c_usa_sog_mp_head_4
127.c_vtn_nva_mp_head_4
128.c_usa_cia_mp_head_4
129.c_usa_ciawin_mp_head_4
130.c_rus_spet_mp_head_4
131.c_rus_spetwin_mp_head_4
132.c_cub_rebels_mp_head_4
133.c_cub_tropas_mp_head_4
134.//-
135.c_usa_sog_mp_head_5
136.c_usa_sog_mp_head_5
137.c_usa_cia_mp_head_5
138.c_usa_ciawin_mp_head_5
139.c_rus_spet_mp_head_5
140.c_rus_spetwin_mp_head_5
141.c_cub_rebels_mp_head_5
142.c_cub_tropas_mp_head_5
143.Body camos these are the player perk models
144.Code:
145.c_usa_sog_mp_body_camo
146.c_vtn_nva_mp_body_camo
147.c_usa_cia_mp_body_camo
148.c_usa_ciawin_mp_body_camo
149.c_rus_spet_mp_body_camo
150.c_rus_spetwin_mp_body_camo
151.c_cub_rebels_mp_body_camo
152.c_cub_tropas_mp_body_camo
153.//-
154.c_usa_sog_mp_body_flak
155.c_vtn_nva_mp_body_flak
156.c_usa_cia_mp_body_flak
157.c_usa_ciawin_mp_body_flak
158.c_rus_spet_mp_body_flak
159.c_rus_spetwin_mp_body_flak
160.c_cub_rebels_mp_body_flak
161.c_cub_tropas_mp_body_flak
162.//arrmor
163.c_usa_sog_mp_body_armor
164.c_vtn_nva_mp_body_armor
165.c_usa_cia_mp_body_armor
166.c_usa_ciawin_mp_body_armor
167.c_rus_spet_mp_body_armor
168.c_rus_spetwin_mp_body_armor
169.c_cub_rebels_mp_body_armor
170.c_cub_tropas_mp_body_armor
171.//-
172.c_usa_sog_mp_body_standard
173.c_vtn_nva_mp_body_standard
174.c_usa_cia_mp_body_standard
175.c_usa_ciawin_mp_body_standard
176.c_rus_spet_mp_body_standard
177.c_rus_spetwin_mp_body_standard
178.c_cub_rebels_mp_body_standard
179.c_cub_tropas_mp_body_standard
180.//-
181.c_usa_sog_mp_body_utility
182.c_vtn_nva_mp_body_utility
183.c_usa_cia_mp_body_utility
184.c_usa_ciawin_mp_body_utility
185.c_rus_spet_mp_body_utility
186.c_rus_spetwin_mp_body_utility
187.c_cub_rebels_mp_body_utility
188.c_cub_tropas_mp_body_utility
من خودم این آخری رو تست نکردم فقط به جای map باید بنویسید devmap همین.(البته فکر کنم تست نکردم):46:
این فایل رو هم دانلد کنید و در فولدر بازی بریزین و بعد برنامه ItsModsloader.exe رو اجرا کنید تا بعد از اون درجه شما و یارانتون 50 باشه
سلام
من با زدن دکمه ~ وارد منو کددهی میشم و این کد g_gametype رو میزنم و بعد فاصله کد مدها رو مثل sd و بقیه رو میزنم اما اتفاقی نمیفته ایا بعد زدن این کد نباید خودش وارد بازی بشه یا نه کد رو میزنی هیچی نمیشه و بعد play رو میزنی چون این کار رو هم میکنم میخواد به سرور وصل بشه و ارورر میده که ارتباط برقرار نشد و exit رو باید بزنی
ممنون میشم راهنمائی کنین
david071
11-12-2010, 21:40
سلام
من با زدن دکمه ~ وارد منو کددهی میشم و این کد g_gametype رو میزنم و بعد فاصله کد مدها رو مثل sd و بقیه رو میزنم اما اتفاقی نمیفته ایا بعد زدن این کد نباید خودش وارد بازی بشه یا نه کد رو میزنی هیچی نمیشه و بعد play رو میزنی چون این کار رو هم میکنم میخواد به سرور وصل بشه و ارورر میده که ارتباط برقرار نشد و exit رو باید بزنی
ممنون میشم راهنمائی کنین
اول این کد g_gametype gun رو بزن بعد map mp_villa) map ) رو انخاب کن وارد بازی شو.:10:
HoJJaT_007
11-12-2010, 21:52
ای بابا چه کاریه . اون روش خیلی طولانی هستش . از این روش استفاده کنید :
خیلی ساده . یه نرم افزار اجرا میکنی . وسط بازی Alt F10 و تمام . میرید تو بازی . تنظیماتشم توی نرم افزار انجام میدید .
ای بابا چه کاریه . اون روش خیلی طولانی هستش . از این روش استفاده کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی ساده . یه نرم افزار اجرا میکنی . وسط بازی Alt F10 و تمام . میرید تو بازی . تنظیماتشم توی نرم افزار انجام میدید .
hممنون دوست عزیز امن این رو اجرا میکنم میگه اپدیت 2و3 فیکس نیستش در صورتیکه من نصبش کردم اما بازم استارت لودر رو میزنم همین پیام میده
meshkiposh2200
11-12-2010, 23:13
لطفا کمک کنید
سوالم خیلی سخته که کسی جواب نمیده:19:
HoJJaT_007
11-12-2010, 23:24
کرکشم نیست ؟
واسه من که مشکلی نداره . یه بار از لینکی که گفتم دوباره بریزید 2 و 3 رو . نشد uninstall کنید دوباره بریزید کلا
سلام به همه
من این بازی رو دانلود کردم از حالت فشرده که خارج کردم یه فایل iso با حجم 7.28 گیگ داده حالا نمیدونم چه جوری رایتش کنم.
منظورم اینه که باید رو DVD 8G رایت بشه؟
رایتش کنم ردیفه؟
مگه نباید دوتا فایل iso با حجم 4 گیگ میداد تا بشه راحت رایتش کرد؟
ممنون میشم کمکم کنید:11:
Zaghan_13
12-12-2010, 13:21
این رزنوف کیه؟آخر بازی چی شد؟قضیه چیه؟داستانش در مورد چیه؟اونHudson آخر بازی چی چی میگه؟
بازی رو تموم کردم اما نفهمیدم چی بازی بازی کردم!اصلا چی شد!فقط میرفتیم آدم میکشتیم.
لطفا یکی منو روشن کنه که تو خماریش موندم.
ممنون
HoJJaT_007
12-12-2010, 13:34
این رزنوف کیه؟آخر بازی چی شد؟قضیه چیه؟داستانش در مورد چیه؟اونHudson آخر بازی چی چی میگه؟
بازی رو تموم کردم اما نفهمیدم چی بازی بازی کردم!اصلا چی شد!فقط میرفتیم آدم میکشتیم.
لطفا یکی منو روشن کنه که تو خماریش موندم.
ممنون
داستان طولانیه . تاپیک Console رو بخون یه سری از دوستان در موردش توضیح دادن.
رزنوف همون رزنوف COD 5 بود . که بعد فرار از زندان میمیره . اما چون شما رو شستشوی مغزی داده بود که سه نفرو باید بکشید (داگویچ - استاینر و معاون دراگویچ اسمش سخته یادم نیست :دی) شما همش توهم میزدید این رزنوف زندست. حتی جایی که میرید استاینر رو بکشید با رزنوف (رزنوف خیاله . شما تنهایی میرید همه رو میکشید :18:) وقتی با میسون بازی میکنی نشون میده که رزنوف اسلحه رو میگیره به سمتشو میگه MY NAME IS VIKTOR REZNOV و میکشتش . ولی وقتی با هادسون که یه مامور CIA هست میرید میبینید میسون اسلحه رو گرفته و میگه My Name is viktor reznov که استاینر میگه No Mason و بعدش میمیره .
بعدشم که کلا میسون از حالت بازجویی میاد بیرون . دنبال رزنوف میگرده که یادش میفته دراگویچ و شرکا (:دی) چه بلایی سرش آوردن . بعدش هادسون میگرتش بهش میگه بابا رزنوف 5 سال پیش مرده به خدا . تو توهم میزدی . بعدم که باور میکنه یادش میاد محل Broadcast اون کدا یه کشتی هست . به اونجا حمله میکنید و بعد کشتن دراگویچ از زیر آب میاید بیرون و قدرت نظامی آمریکا رو نشون میده و بعدشم میرید با جان اف کندی زامبی :دی
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
راستی به نظر شما Woods مرد ؟ یعنی اونقدر راحت ؟ من که دقیقا مطمئن نیستم . حالا شاید پرت شده باشه اونور یا آویزون شده باشه یا ... ولی اگه میمرد چرا اصلا میسون ناراحت نشد ؟
بعدشم اون کی بود که دست میسون رو گرفت بلندش کرد ؟ رزنوف که توهم بود . نکنه اون woods بوده ؟
چون اول صدای woods میاد.
mohammad_s7201
12-12-2010, 13:49
سلام به همه
من این بازی رو دانلود کردم از حالت فشرده که خارج کردم یه فایل iso با حجم 7.28 گیگ داده حالا نمیدونم چه جوری رایتش کنم.
منظورم اینه که باید رو DVD 8G رایت بشه؟
رایتش کنم ردیفه؟
مگه نباید دوتا فایل iso با حجم 4 گیگ میداد تا بشه راحت رایتش کرد؟
ممنون میشم کمکم کنید:11:
رايت كردن نميخواد. يه درايو مجازي بساز ( با virtual clone drive) بعد فايل ايزو رو داخلش بذار.
انگار كه دي وي دي رو گذاشتي تو دي وي دي رام. بعد نصب كن
از اينجا هم ميتوني اين برنامه رو دانلود كن:
Zaghan_13
12-12-2010, 13:51
داستان طولانیه . تاپیک Console رو بخون یه سری از دوستان در موردش توضیح دادن.
رزنوف همون رزنوف COD 5 بود . که بعد فرار از زندان میمیره . اما چون شما رو شستشوی مغزی داده بود که سه نفرو باید بکشید (داگویچ - استاینر و معاون دراگویچ اسمش سخته یادم نیست :دی) شما همش توهم میزدید این رزنوف زندست. حتی جایی که میرید استاینر رو بکشید با رزنوف (رزنوف خیاله . شما تنهایی میرید همه رو میکشید :18:) وقتی با میسون بازی میکنی نشون میده که رزنوف اسلحه رو میگیره به سمتشو میگه MY NAME IS VIKTOR REZNOV و میکشتش . ولی وقتی با هادسون که یه مامور CIA هست میرید میبینید میسون اسلحه رو گرفته و میگه My Name is viktor reznov که استاینر میگه No Mason و بعدش میمیره .
بعدشم که کلا میسون از حالت بازجویی میاد بیرون . دنبال رزنوف میگرده که یادش میفته دراگویچ و شرکا (:دی) چه بلایی سرش آوردن . بعدش هادسون میگرتش بهش میگه بابا رزنوف 5 سال پیش مرده به خدا . تو توهم میزدی . بعدم که باور میکنه یادش میاد محل Broadcast اون کدا یه کشتی هست . به اونجا حمله میکنید و بعد کشتن دراگویچ از زیر آب میاید بیرون و قدرت نظامی آمریکا رو نشون میده و بعدشم میرید با جان اف کندی زامبی :دی
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
راستی به نظر شما Woods مرد ؟ یعنی اونقدر راحت ؟ من که دقیقا مطمئن نیستم . حالا شاید پرت شده باشه اونور یا آویزون شده باشه یا ... ولی اگه میمرد چرا اصلا میسون ناراحت نشد ؟
بعدشم اون کی بود که دست میسون رو گرفت بلندش کرد ؟ رزنوف که توهم بود . نکنه اون woods بوده ؟
چون اول صدای woods میاد.
ممنون از شما
من فکر میکنم مرد چون هرجا که افتاد رفت رو هوا.
واقعا.من توهمین موندم...فکر میکنم اونم توهمش بود چون بعد صدای رزنوف میاد...من فکر میکنم صدای Woods رو که میشنوه بخاطر اینه که شاید باورش نمیشده مرده و میتونیم بگیم از ناراحتیش بوده.:13:
والا من نمیدونم شما ها چطوری مشکل داشتید .
من فقط مشکلم اوایل بازی افت فریم شدید بود که اونم از نو ریختم با پچ حل شد . فقط فریمم یکم کم بود . بعدش مثل باقلوا اجرا شد . موقع ای که هادسون اسلحه میگیره سیاه نشد اصلا .
مشکل شما صد درصد از کرکتون هست . از کرک Skidrow + UPDATE 2&3 استفاده کنید
میشه لینک هارو بدید؟
ممنون دوست عزیز امامن این رو اجرا میکنم میگه اپدیت 2و3 فیکس نیستش در صورتیکه من نصبش کردم اما بازم استارت لودر رو میزنم همین پیام میده
دوستی که این لودر رو معرفی کرد میشه توضیح بده ممنون
اقا حجت بود فکر کنم
HoJJaT_007
12-12-2010, 14:13
میشه لینک هارو بدید؟
دوستی که این لودر رو معرفی کرد میشه توضیح بده ممنون
اقا حجت بود فکر کنم
دقیقا بگو چه اروری میده . فوقش نشد یه بار بازی رو از نو نصب کن با اون لینک بالا آپدیت کن یا کلا از نو نصب نکن یه بار اون آپدیتو بریز درست میشه صد درصد .
ولی خب آخه اون کی بود که یه بار جون میسون رو نجات میده . یه بار دستتو میگیره بلند میکنه . جدا این کی بودش ؟ یعنی این همه مراحلی که با رزنوف تنها انجام میدیم تنهای تنها بودیم ؟ تخیلی نیست یه نفر تنها 500 نفرو بکشه ؟ :دی
چون اول صدای woods میاد.
شما شک نکن که وودز مرده چون بازجو کننده به میسون میگه این دونفر یعنی بومن و وودز مردن فقط تو زنده موندی و اینکه چرا صدای وودز رو شنیده کامل طبیعیه چون اون در خیاله صدای هرکسیو میتونه بشنوه وودز رزنوف....
HoJJaT_007
12-12-2010, 15:05
حیف :( خیلی ازش خوشم میومدش :دی
رايت كردن نميخواد. يه درايو مجازي بساز ( با virtual clone drive) بعد فايل ايزو رو داخلش بذار.
انگار كه دي وي دي رو گذاشتي تو دي وي دي رام. بعد نصب كن
از اينجا هم ميتوني اين برنامه رو دانلود كن:
ممنون دوست عزیز
خوب اگه بخوام برایتمش چی فقط رو DVD 8G باید رایتش کرد؟
-------------
راستی من تاحالا DVD 8G نخریدم نمیدونم چنده؟:31:
دقیقا بگو چه اروری میده . فوقش نشد یه بار بازی رو از نو نصب کن با اون لینک بالا آپدیت کن یا کلا از نو نصب نکن یه بار اون آپدیتو بریز درست میشه صد درصد .
ولی خب آخه اون کی بود که یه بار جون میسون رو نجات میده . یه بار دستتو میگیره بلند میکنه . جدا این کی بودش ؟ یعنی این همه مراحلی که با رزنوف تنها انجام میدیم تنهای تنها بودیم ؟ تخیلی نیست یه نفر تنها 500 نفرو بکشه ؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
babak_gww
12-12-2010, 16:02
من skidrow رو ریختم
ولی باز هم شدیدا افت فریم دارم ، درضمن داخل بازی صدا هم نداره متاسفانه ( منوها صدا داره ولی)
8600 جیتی 256مگ
amd +4000 دو هسته
2 گیگ رم
ویندوز 7
HoJJaT_007
12-12-2010, 16:14
عزیزم آپدیتو نصب کردی ؟
تو بالا توضیح دادم.
در مورد مشکلم یه بار دیگه آپدیتو نصب کنید .
کلا همه چی با این حل میشه :
اول فایل اینیستالی رو اجرا کنید بعد کرکو بریزید .
من تازه بازی رو گرفتم نصب کنم ... چند ساعته میشه تمومش کرد ؟ :20:
اگه رو regular بازی کنید 6 7 ساعته میشه تمومش کرد به صورت یک ضرب
سلام میخواستم ببینم dlc بازی اومده یا نه؟
babak_gww
12-12-2010, 18:07
عزیزم آپدیتو نصب کردی ؟
تو بالا توضیح دادم.
ممون
دانلود شد بالاخره با هزار بدبختی
بریم ببینیم نتیجه اش چیه :31: :10:
من که بالاخره نتونستم افلاین رو بازی کنم اون اپدیت و اروررش حل شد و با اجرای لودربازی وارد بازی میشم و alt+f10 رو هم میزنم شروع به کانکت میشه اما باز ارورر میده که سرور فعال نیست و بعدا امتحان کنین اینترنتم رو هم مودم رو خاموش میکنم
حجت جان میشه راهنمائی کنین
من از روش کنسول رو هم میرم و اون کد g_gametype gun رو هم میزنم باز همین ارور رو میده
sinasalar2007
12-12-2010, 19:09
سلام اقایون ! کسی تا حالا به این مشکل برخورد نکرده ؟
windows 7 دارم ، Call of Duty: Black Ops رو که نصب میکنم موقع اجرا بازی این ارور رو میده :
اگر yes یا NO هم بزنم اتفاق خاصی نمی افته و فقط این ارور از بین میره ، تا حالا اصلا نتونستم بازی رو هم باز کنم
موقع نصب هیچ اروری نمیده ! راحت نصب میشه ...
(داخل تاپیک مربوطه پست دادم ولی جوابی نگرفتم )
mohammad_s7201
12-12-2010, 19:14
windows 7 دارم ، Call of Duty: Black Ops رو که نصب میکنم موقع اجرا بازی این ارور رو میده :
اگر yes یا NO هم بزنم اتفاق خاصی نمی افته و فقط این ارور از بین میره ، تا حالا اصلا نتونستم بازی رو هم باز کنم
من وقتی با زور از بازی میام بیرون ( یعنی با استفاده از تسک منیجر) :31:دوباره که میخوام برم تو بازی این ارور رو میده ولی NO رو میزنم ومیره تو بازی
babak_gww
12-12-2010, 19:20
سلام
دوست عزیز مشکلت از کرک هستش ... یه کرک سالم بریز ( اگه تونستم آپ میکنم برات )
sinasalar2007
12-12-2010, 20:31
سلام
دوست عزیز مشکلت از کرک هستش ... یه کرک سالم بریز ( اگه تونستم آپ میکنم برات )
اگه اپ کنی ممنونت میشم :11:
babak_gww
12-12-2010, 20:35
عزیزم آپدیتو نصب کردی ؟
تو بالا توضیح دادم.
سلام ... آقا دستت درست، صدا هم داره الان..
ولی مشکل فریم حل نشد :19: یعنی خیلی بهتر شد ( قبلا در حد 1 فریم در ثانیه بود)
ول الان میگیره و ول میکنه ... هرچند بازهم نمیشه بازی کرد :19: :13:
نسخه ی دیگه ای نداری؟ :31:
HoJJaT_007
12-12-2010, 20:46
نه عزیزم . مرحله اول اینطوریه بعدش راحت 30-40 تا رو میگیرید .
مرحله اول یکمی مشکل داره .
اگه اپ کنی ممنونت میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آپدیت صفحه قبل استفاده کنید کرکم داره .
من که بالاخره نتونستم افلاین رو بازی کنم اون اپدیت و اروررش حل شد و با اجرای لودربازی وارد بازی میشم و alt+f10 رو هم میزنم شروع به کانکت میشه اما باز ارورر میده که سرور فعال نیست و بعدا امتحان کنین اینترنتم رو هم مودم رو خاموش میکنم
من از روش کنسول رو هم میرم و اون کد g_gametype gun رو هم میزنم باز همین ارور رو میده
والا همچین مشکلی تا حالا ندیدم . شما کرک مولتی پلیرو ریختی ؟ چون کلا نباید کانکت شه .
babak_gww
12-12-2010, 21:15
اگه اپ کنی ممنونت میشم :11:
من قبلا این کرک رو ریختم و بازی اجرا نشد ... ولی حالا که چک کردم مشکل از چیز دیگه ای بود و کرک سالمه
این کرک رو بریزید
اول فیل Downloaded from OneDDL رو اجرا کنید ...
بعد فایل Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3
و بعد هم محتویات پوشه SKIDROW رو تو پوشه بازی کپی کنید
HoJJaT_007
12-12-2010, 21:21
زیاد نیست . واسه شما خوبه . من یه دقیقه رفتم رو به دیوار برگشتم دیدم همه تکسچرا بنفش و سفید شد :دی ولی خوب بود دشمنا سفید بودن :))
بعد یه بار ریست کردم . زیاد طولانی نیست زود تموم میشه .
منم همچین مشکلاتی داشتم ولی مرحله دوم حال میکنی شدید . به نظرم بهترین و حماسی ترین مرحله ای بود که توی یه بازی شوتر اول شخص انجام دادم . خیلی قشنگ و زیبا و غم انگیز بود .
babak_gww
12-12-2010, 21:22
نه عزیزم . مرحله اول اینطوریه بعدش راحت 30-40 تا رو میگیرید .
مرحله اول یکمی مشکل داره .
مطمئنید؟ آخه بدبختی اینه که صدا هم خیلی افتضاحه عرعر!!! و قیژ قیژ !!! میکنه همزمان با گیر فریمها :31:
به جون شما اصلا راه نداره بازی کنم :دی ... یه نسخه دیگه بپیچ بریم ... :دی ثواب داره
راستی این مرحله اول چقد طول میکشه؟ :13:
saeed774
12-12-2010, 21:36
مطمئنید؟ آخه بدبختی اینه که صدا هم خیلی افتضاحه عرعر!!! و قیژ قیژ !!! میکنه همزمان با گیر فریمها :31:
به جون شما اصلا راه نداره بازی کنم :دی ... یه نسخه دیگه بپیچ بریم ... :دی ثواب داره
راستی این مرحله اول چقد طول میکشه؟ :13:
شما در قسمت تنظیمات بازی رو از حالت فول اسکرین خارج کن و مرحله یک رو بازی کن ببین جواب میده ؟
HoJJaT_007
12-12-2010, 21:38
download from onedll دیگه چیه . اونو نمیخواد که . چی بود اصلا اون ؟ :دی
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
در مورد افت فریمم :
AA رو Off کنید . تاثیر زیادی نداره تو گرافیک ولی فریمو بالا میبره .
Sync Every Frame رو Off کنید . کلی تاثیر داره تو فریم .
Texture رو Automatic قرار بدید بذارید خود سیستم تنظیماتو اعمال کنه .
اینا + آپدیت فریمتونو کلی میبره بالا .
Full Screen و رزولیشن زیاد ربطی نداره . البته موثره ولی بدون اینا نمیشه بازی کرد :دی
سعی کنید تنظیمات بالا رو انجام بدید با رزولیشن نسبتا بالا .
babak_gww
12-12-2010, 22:49
download from onedll دیگه چیه . اونو نمیخواد که . چی بود اصلا اون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو فایل تو بود دیگه :دی خیلی تاثیر داره :دی حتما نصب کن :دی
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
با هیچکودم از روشهاتون نشد .. نه فول اسکرین نه کم کردن گرافیک
همونه که بود ... اصلا نمیشه رد کرد
HoJJaT_007
12-12-2010, 22:52
الان کجایید ؟ پلیس دنبالتونه یا از یه تپه اومدید پایین یکی رو ترور کنید ؟
genius_islamic
13-12-2010, 00:49
سلام اقا ببخشید دوتا سوال داشتم ممنون میشم جوابم را بدین؟
1-من بازی را تموم کردم ولی نفهمیدم داستانش چیه؟میشه یک جوری قشنگ بگی چی به چی شد؟انگار ما از کسی صحبت می کردیم که نبود اره؟
mina tina
13-12-2010, 04:35
سلام
من به مرحله ای رسیدم که خون آشامها دنبالم هستم هر چقدر میکو شمشون تموم
نمیشن اینارو هم گرفتم (2x - چکش - جمجمه ) ولی نمیتونم از دستشون خلاص شم
آخه درد سرش اینجاست که SAVe نمیشه میره با اون ناوجنگی و زدن هلی کو پتر که سرطانه چطوری باید این خون آشامها رو رد کرد؟
ممنون دوست عزیز
خوب اگه بخوام برایتمش چی فقط رو DVD 8G باید رایتش کرد؟
-------------
راستی من تاحالا DVD 8G نخریدم نمیدونم چنده؟:31:
یکی جواب منم بده دیگه.
بازی رو دانلودش کردم نصبیدم.میخوام رایتش کنم یعنی فقط رو DVD 8G باید رایت شه؟
چنده؟
babak_gww
13-12-2010, 12:48
یکی جواب منم بده دیگه.
بازی رو دانلودش کردم نصبیدم.میخوام رایتش کنم یعنی فقط رو DVD 8G باید رایت شه؟
چنده؟
اره یه راه اسونش اینه که رو دی وی دی ناین رایتش کنی
ولی میتونی با وینرار هم بازی رو آرشیو پیوسته بزنی ... یعنی چندتا آرشیو میسازی و رو 2 دی وی دی رایت میکنی ولی موقع extract مشکلی پیدا نخواهی کرد ( مثلا اگه یه فایل 5 گیگی باشه 2 قسمتش میکنه ولی موقع extract میشه همون یک فایل 5 گیگی ... گرفتی؟
البته اگه بلد باشی :31:
???????????????????????????
babak_gww
13-12-2010, 14:07
???????????????????????????
سلام
شما منظورت از آفلاین چیه ؟ ... یعنی کلن مشکل اجرای بازی داری؟
یا شبکه کردی میخوای مولتی بازی کنی؟
genius_islamic
13-12-2010, 14:38
سلام
من به مرحله ای رسیدم که خون آشامها دنبالم هستم هر چقدر میکو شمشون تموم
نمیشن اینارو هم گرفتم (2x - چکش - جمجمه ) ولی نمیتونم از دستشون خلاص شم
آخه درد سرش اینجاست که SAVe نمیشه میره با اون ناوجنگی و زدن هلی کو پتر که سرطانه چطوری باید این خون آشامها رو رد کرد؟
سلام فکر نمیکنم تموم بشه اصلان مثل اینکه اون مرحله نیست توی یک نسخه فکر میکنم 5 هم زامبیا داشت و هدف این فقط رکورد هست
سلام
شما منظورت از آفلاین چیه ؟ ... یعنی کلن مشکل اجرای بازی داری؟
یا شبکه کردی میخوای مولتی بازی کنی؟
البته من تونستم بازی کنم
منظور هم از مولتی افلاینه به این پست سر بزن
آقا من پچ بازی رو دانلود و نصب کردم و بعد همون کرکی که باهاش بود رو نصب کردم
بعدش بازی همون ارور معرف The Steam Must be running رو داد
چیکار باید بکنم؟
hellbrain666
13-12-2010, 17:59
بالاخره بازی تموم شد ! :31:
حالا یکی داستان رو بگه دقیق بفهمیم
بالاخره بازی تموم شد ! :31:
حالا یکی داستان رو بگه دقیق بفهمیم
به تاپیک کنسول برید دوست عزیزمون hosseincode2008 فعلا تا مرحله 4 داستان بازیو گذاشتن ;)
تاپیک کنسول
babak_gww
13-12-2010, 19:29
آقا من پچ بازی رو دانلود و نصب کردم و بعد همون کرکی که باهاش بود رو نصب کردم
بعدش بازی همون ارور معرف The Steam Must be running رو داد
چیکار باید بکنم؟
باید اول آپدیت رو نصب کنی ، بعد کرک رو بریزی
اینطوری مشکل حل میشه
M . Sayid
13-12-2010, 20:04
این بازی کلا گیر داره یا مشکل از سیستم منه ؟؟
بازی یه جورایی یواشه !!
باید اول آپدیت رو نصب کنی ، بعد کرک رو بریزی
اینطوری مشکل حل میشه
بله
حل شد
Mohammad King
13-12-2010, 20:26
من نفهمیدم میسون را خود افراد ما گرفته بودن شکنجه میدادن؟ بعد ازادش کردن؟×
برای چی به میسون گفتن که استاینر را نکش؟
این بازی کلا گیر داره یا مشکل از سیستم منه ؟؟
بازی یه جورایی یواشه !!
نه این بازی سیستم پایین رو خوب حال نمیده!
باید پچ و کرک اسکید راو بریزید تا درست بشه
HoJJaT_007
13-12-2010, 21:02
من نفهمیدم میسون را خود افراد ما گرفته بودن شکنجه میدادن؟ بعد ازادش کردن؟×
برای چی به میسون گفتن که استاینر را نکش؟
دوست عزیز چیزی به اسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش . برای داستان از اون استفاده کنید
ببین میسون رو cia گرفته بود . میخواست ببینه که کلا چرا استاینر رو کشت ؟
که البته میسون هم اعتراف نمیکرد و شکنجش کردن . تهشم از اول شروع میکنه به اعتراف (از bay of pigs)
استاینر رو کشت چون رزناو شستشوی مغزیش داده بود . آمریکایی استاینر رو میخواستن چون میخواستند Nova 6 خودشون بسازن . یا یه بمب پیچیده تر . استاینر یه دکتر بود و خیلی به دردشون میخورد . مثل اینکه مثلا یکی یه بمب اتم بسازه آمریکا مسلما سریع میدزدتش که واسه اونا بسازه نه واسه روسیه و آلمان :دی که البته میسون کشتش .
جان اف کندی بهش گفته بود که تو فقط دراگویچ رو بکش و اینم بر خلاف میل آمریکا استاینر و کشت و اونام گرفتنش ببینند چرا اینکارو کرده .
sinasalar2007
13-12-2010, 21:25
دوست عزیز چیزی به اسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش . برای داستان از اون استفاده کنید
ببین میسون رو cia گرفته بود . میخواست ببینه که کلا چرا استاینر رو کشت ؟
که البته میسون هم اعتراف نمیکرد و شکنجش کردن . تهشم از اول شروع میکنه به اعتراف (از bay of pigs)
استاینر رو کشت چون رزناو شستشوی مغزیش داده بود . آمریکایی استاینر رو میخواستن چون میخواستند Nova 6 خودشون بسازن . یا یه بمب پیچیده تر . استاینر یه دکتر بود و خیلی به دردشون میخورد . مثل اینکه مثلا یکی یه بمب اتم بسازه آمریکا مسلما سریع میدزدتش که واسه اونا بسازه نه واسه روسیه و آلمان :دی که البته میسون کشتش .
جان اف کندی بهش گفته بود که تو فقط دراگویچ رو بکش و اینم بر خلاف میل آمریکا استاینر و کشت و اونام گرفتنش ببینند چرا اینکارو کرده .
حجت جون :20: میگم اخر بازی black ops همینی هست که عکسشو توی امضات گذاشتی ؟!
من به این مرحله رسیدم ولی بعد از این مرحله میره یه جای مسخره و شروع میکنه به زامبی کشتن ! این مرحله زامبی کشتنش دیگه چه صیغه ایه ؟
M . Sayid
13-12-2010, 22:02
نه این بازی سیستم پایین رو خوب حال نمیده!
باید پچ و کرک اسکید راو بریزید تا درست بشه
دد رایزینگ ، جنگ ستارگان و جیمزباند رو بدون مشکل اجرا کردم تو این بازی اینجوریه
Bobby Sands
13-12-2010, 22:26
این بازی انلاینش بالاخره کرک شد که بشه بازی کرد یا نه؟
A.M.D.D.E.V.I.L
13-12-2010, 22:31
نه آقا مشکل به بازی شما مربوطه
من زمانی که کرک شده بازی میکردم یکم تو مرحله ی اول لگ داشتم ولی الان از استیم که خودش چند وقت پیش آپدیت کرده بود اجرا میکنم (ارجینال) و لگ ندارم
مولتی پلیر این بازی به این زودی ها کرک نمیشه
اون نسخه ای هم که دارین بازی میکنید نسخه ی combat training هست که آفلاین هست و نیازی به آنلاین نداره
HoJJaT_007
13-12-2010, 22:58
حجت جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم اخر بازی black ops همینی هست که عکسشو توی امضات گذاشتی ؟!
من به این مرحله رسیدم ولی بعد از این مرحله میره یه جای مسخره و شروع میکنه به زامبی کشتن ! این مرحله زامبی کشتنش دیگه چه صیغه ایه ؟
بله عزیزم . تموم شد :دی
ظاهرا چیزی از داستان نفهمیدین .
طبیعیه :دی این بازی قبول دارم داستانش خیلی پیچیدس . بعد تموم شدن 2 ساعت Wikipedia خوندم تا تازه گرفتم داستان چی بود و اونم جان اف کندیه :27:
برای فهمیدن داستان sub tittle استفاده کنید موثره :دی
زامبی کشی هم مسخره نیست ولی تموم نمیشه . واسه رکورده . یه جورایی اگه با bot میشد بهتر بود . مثلا 10 نفری (تو و 9 نفر دیگه) زامبی میکشتید . البته من نرفتم زامبیشو خوشم نمیاد زیاد .
Mehran-King
14-12-2010, 13:23
من این بازی رو خریدم اما باز نمیشه :( صفحه سیاه میشه بعد همونطور میمونه 30 دقیقه صبر کردم چیزی نشد صفحه سیاه میشه و همونطور میمونه در ضمن سیستمم :
Windows : XP SP3
VGA : 512mb 8500 GT
Ram : 2GB
CPU : 2 Core Intel
NVIDIA GFORCE
مشکل از چیه ؟
HoJJaT_007
14-12-2010, 13:57
من این بازی رو خریدم اما باز نمیشه :( صفحه سیاه میشه بعد همونطور میمونه 30 دقیقه صبر کردم چیزی نشد صفحه سیاه میشه و همونطور میمونه در ضمن سیستمم :
Windows : XP SP3
VGA : 512mb 8500 GT
Ram : 2GB
CPU : 2 Core Intel
NVIDIA GFORCE
مشکل از چیه ؟
عجب مشخصاتی گفتی .
به هر حال . کرکتونو عوض کنید . از این کرک استفاده کنید
vahidgame
14-12-2010, 14:03
این مشکل لگ زدن این بازی توی پی سی رو فکر کنم تقریبا همه تجربه کردن :31:
توی پی سی کلا بازی مشکل داره. میانگین امتیاز پایینتر اون نسبت به کنسول هم اینو قشنگ نشون میده...
Mehran-King
14-12-2010, 14:10
عجب مشخصاتی گفتی .
لینک خراب ;):13:
HoJJaT_007
14-12-2010, 14:19
این مشکل لگ زدن این بازی توی پی سی رو فکر کنم تقریبا همه تجربه کردن :31:
توی پی سی کلا بازی مشکل داره. میانگین امتیاز پایینتر اون نسبت به کنسول هم اینو قشنگ نشون میده...
بله ولی اگه تنبل نباشید و میخواید یه بازی قشنگ بازی کنید زحمت میکشید و کلا یه 15 مگ دانلود میکنید و مشکل حل میشه . خطاب شما نیست کلا به همه کسانی گفتم که افت فریم دارن :دی
لینک خراب ;)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کاملا سالم است . همین الان چک شد.
دوستان بنظر من اصلا بازی جالب نیست
اصلا با مدال افتخار 2010 قابل مقایسه نیست چیزی شبیه باترفیلد هست البته در مورد داستان بازی نمیتونم چیزی بگم ولی
حداقل یه صحنه بیادمانی نداشت
Mehran-King
14-12-2010, 18:27
اصلا با مدال افتخار 2010 قابل مقایسه نیست چیزی شبیه باترفیلد هست البته در مورد داستان بازی نمیتونم چیزی بگم ولی
معلومه که فرق میکنه چون داستانش جداست و در رابطه با جنگ جهانی نیست ...
HoJJaT_007
14-12-2010, 18:33
چه نقد کارشناسانه ای کردید . معلوم شد که یا چیزی از بازی نفهمیدید یا کلا بازی نکردید ! :13:
اولا بازی به اسم باتر فیلد وجود نداره . بهتره یکم به اسم بازی ها توجه کنید . اون بتل فیلد (Battle Field) هست که بازی خیلی خوبی هم بود .
دوم اینکه چیه MOH از این سرتره ؟
MOH داستان قشنگی نداشت . سبکشم کلیشه ای بودش . داستانشم تکراری . بیا 500 تا بازی با داستان MOH . تنها نو آوری MOH نوع کاور گیری و سر خوردن رو زمین بود .
اما این بازی خیلی سرتری نسبت به اون داره . چه از نظر داستان چه گیم پلی و ... مثلا اینکه همون هلیکپتری که توی MOH بود اینجا همونو میرونیش . یا روندن قایق و اینا ... فقط یکمی هوش مصنوعی دشمنا پایین بود . کلا الکی نیستش که بهترین شوتر سال شناخته شد .
صحنه بیادماندنی ؟ مثلا چی ؟
اگه از نظر حماسی میخوای صحنه ای که WOODS کشته میشه . یا همون صحنه آخر بازی هم یه جورایی قشنگه
معلومه که فرق میکنه مثل اینکه اگه میدانستین این بازی به کمک مایکروسافت لگی ساخته شده مثل بتل فیلد هست به خاطر همین دوست عزیز :46: بتل فیلد 2 رو دیدی خیلی مسخره کردن رزولیشنش آخرش به 850×1024 کش میاد خاک تو سرشون فکر کردن با این کار میتونن سر گیمر ها رو کلاه بگذارن با این کار اگر دقت کنین گرافیک بازی کمی جذاب تر میشه اما ضررش اینه که بازی می ایسته و ... خاک تو سر اکتویژن امیدوارم MW3 رو مایکروسافت نسازه :11:
جـــــــــان ؟!
مایکرو سافت این بازی رو ساخته ؟! مایکروسافت لگی چیه دیگه عزیزم ؟! چی داری میگی واسه خودت
شما سیستمت ضعیفه دلیل نمیشه که BFBC2 بد باشه . اتفاقا اونم از بهترین شوترایی بود که بازی کردم . یکم مشکل هوش مصنوعی یارا بودش فقط .
Mehran-King
14-12-2010, 18:43
چه نقد کارشناسانه ای کردید . معلوم شد که یا چیزی از بازی نفهمیدید یا کلا بازی نکردید ! :13:
اولا بازی به اسم باتر فیلد وجود نداره . بهتره یکم به اسم بازی ها توجه کنید . اون بتل فیلد (Battle Field) هست که بازی خیلی خوبی هم بود .
دوم اینکه چیه MOH از این سرتره ؟
MOH داستان قشنگی نداشت . سبکشم کلیشه ای بودش . داستانشم تکراری . بیا 500 تا بازی با داستان MOH . تنها نو آوری MOH نوع کاور گیری و سر خوردن رو زمین بود .
اما این بازی خیلی سرتری نسبت به اون داره . چه از نظر داستان چه گیم پلی و ... مثلا اینکه همون هلیکپتری که توی MOH بود اینجا همونو میرونیش . یا روندن قایق و اینا ... فقط یکمی هوش مصنوعی دشمنا پایین بود . کلا الکی نیستش که بهترین شوتر سال شناخته شد .
اگه از نظر حماسی میخوای صحنه ای که WOODS کشته میشه . یا همون صحنه آخر بازی هم یه جورایی قشنگه
جـــــــــان ؟!
مایکرو سافت این بازی رو ساخته ؟! مایکروسافت لگی چیه دیگه عزیزم ؟! چی داری میگی واسه خودت
شما سیستمت ضعیفه دلیل نمیشه که BFBC2 بد باشه . اتفاقا اونم از بهترین شوترایی بود که بازی کردم . یکم مشکل هوش مصنوعی یارا بودش فقط .
اصلاح شد :20:
چـــــــــــــــــــی؟!؟!ب از تو حرف زدی؟!Black Ops رو ماکروسافت ساخته؟!هیچ جوکی اندازه این حرفت منو نخنندونده بود تا الان استاد مشاری العفاسی:دی:27:
لینک خراب ;):13:
لینک درسته.شما بلد نیستی دانلود کنی مشکل لینک نیس.
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
حجت ولش کن اینو مگه فیلم هندیه صحنه به یاد ماندنی داشته باشه:دی
HoJJaT_007
14-12-2010, 19:36
معلومه که فرق میکنه چون داستانش جداست و در رابطه با جنگ جهانی نیست ...
خب با اینکه پستتونو ویرایش کردید ولی باید خدمتون بگم که قبل اینکه حرف بزنید برید بازی رو انجام بدید .
نه MOH نه Battlefield Bad Company 2 درمورد جنگ جهانی نبودش . ماشالله اطلاعات منو کشته . من موندم شما از کجا این حرفا رو میارید . MOH که جنگ ناتو و افغانستان . BFBC هم فکر کنم روسیه و آمریکا باشه چون زیاد مراحلشو نرفتم .
armin_punisher6
14-12-2010, 20:30
عجب مشخصاتی گفتی .
لینک خرابه.شما اگه میخواین تست کنین ببینین به 1% میرسه.همون اولش ارور میده.
HoJJaT_007
14-12-2010, 21:23
لینک کاملا سالم و چک شده است . اگه دانلود منیجرتون مشکل داره لینکو ایراد نگیرید . همین الان یه بار دیگه دان کردم مشکلی نداشت . به هرحال اینم لینک مستقیم اگه با رپیدشیر مشکل دارید :
سلام
کسی قسمت زامبی رو تونسته تموم کنه؟اصلا تمومی داره؟!:wac::eh:
من 60 راند رفتم اخرش هیچ اتفاقی نیفتاد خودم این جوری شدم :34::24:بابا اصلا تو این قسمت زامبی چی کار باید کرد؟؟؟
سلام
کسی قسمت زامبی رو تونسته تموم کنه؟اصلا تمومی داره؟!:wac::eh:
من 60 راند رفتم اخرش هیچ اتفاقی نیفتاد خودم این جوری شدم :34::24:بابا اصلا تو این قسمت زامبی چی کار باید کرد؟؟؟
فکر کنم باید فیوز برق رو پیدا کنید.
M . Sayid
14-12-2010, 22:45
لینک کاملا سالم و چک شده است . اگه دانلود منیجرتون مشکل داره لینکو ایراد نگیرید . همین الان یه بار دیگه دان کردم مشکلی نداشت . به هرحال اینم لینک مستقیم اگه با رپیدشیر مشکل دارید :
آقا لینکه رپید سالمه !!
من با مرورگر خود فایرفاکس دانلود کردم !!
مرسی واقعا متشکرم !!
فکر کنم باید فیوز برق رو پیدا کنید.
فیوز رو پیدا کردم و دستگاه تله پورت رو راه انداختم هر بار که میرفت تو اون اتاق بالایی موقع برگشت چتد ثانیه تو یه اتاق دیگه میداد از اونجا یه فیلم بر میداشتم و میبردم میزاشتم تو پروژکتور بعداز چند بار که این کار رو کردم هیچی نشد و دیگه فیلم نمیداد؟؟؟
meshkiposh2200
15-12-2010, 01:52
زبان منو ها روسی هست برای تغییر به انگلیسی چه کاری باید بکنم؟
armin_punisher6
15-12-2010, 10:28
خیلی ممنون بابت لینک.اینو دانلود کردم.قبلا هم همینو نصب کردم.ولی بعضی از جاهای بازی کند میشه.ممنون میشم بگین چی کار کنم.
HoJJaT_007
15-12-2010, 13:01
سلام
از اونجایی که هر روزه افراد جدیدی میان و مشکلاتی دارن و سوال میپرسند گفتم این پستو بزنیم که دیگه به این پست رجوع کنند . ماشالله کم مشکلات نداره .
علاوه بر اون میتونیم چیزای دیگه هم بذاریم توی این پست . مثلا محل Intel ها و ...
-------------------------------------------
آپدیت 1 :
مـــشــکـل افــت فــریــم
خب یکی از مشکلات واقعا بدی که این بازی داره و شاید گیمر رو در ابتدای بازی زده کنه همین مشکل هستش .
چون بازی توسط تریآرچ ساخته شده ممکن است که روی بعضی از سیستم ها حتی سیستم های خیلی قوی هم مشکل داشته باشه . البته نگران نباشید راه حلش هم هست .
برای این مشکل دو تا راه حل وجود داره .
Update
اول اینکه بهتون حتما توصیه میکنم این آپدیتو نصب کنید . حتی اگه مشکلی ندارید . کلی به افزایش فریم و ... کمک میکنه .
or
نحوه کار هم به این صورت هست که اول فایل Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3.exe رو اجرا کرده . سپس محتویات فلدر SKIDROW رو توی محل بازی کپی کنید .
Setting
معمولا برای سیستم های قوی باید با آپدیت بالا مشکلتون حل شده باشه . اما خب اگه سیستمون ضعیفه یا بازم مشکل دارید باید دست به تنظیمات بزنید .
اول اینکه قبل هر کاری Sync Every Frame رو Off کنید . خیلی موثر هستش .
دوم اینکه Texture ها رو روی Automatic قرار بدید . کیفیت تکسچر بر اساس قدرت سیستم شما میشه .
سوم اینکه اگه با راه های بالا بازم مشکلتون حل نشد AA رو Off کنید . تاثیر زیادی نداره . فقط لبه دار میشه .
چهارم اینکه اگه بازم فریم کمی داشتید دست بزنید به رزولیشن . البته هیچ وقت به 600*800 یا 768*1024 تغییر ندید . مگه اینکه کلا سیستمتون ضعیف باشه !
حتما درایور کارت گرافیک خودتونو آپدیت کنید .
از اونجایی که سایت Nvidia ایرانو تحریم کرده از این سایت استفاده کنید :
آپدیت 2 :
Multiplayer With BOT
اینم قبلا واسش یه تاپیک زدم ولی خالی از لطف ندونستم که اینجا توضیح ندم .
Call Of Duty Black Ops Loader V0.6
By Teknogods
لینک دانلود با حجم 800 کیلو بایت :
نکته : این Loader حتمال نیاز به آپدیت 2/3 داره .
نحوه کار هم اینه که Loader رو توی محل نصب بازی بریزید و اجراش کنید . تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید .توی منو بازی کلید Alt + F10 رو بزنید و وارد بازی میشید .
Call Of Duty Black Ops Classes Customize Tool
خب اینم یه نرم افزار بسیار ساده برای ادیت کردن Class ها و غیره هستش که توی Loader بالا نبود . با Loader V0.6 هم کار میکنه .
نحوه کارشم اینه که توی محل بازی بریزید .
آپدیت 3 :
مشکل مرحله Revelations
اینم یه مشلک دیگست که برای بعضی از دوستان پیش میاد . وقتی که هادسون اسلحه رو میگیره به سمت میسون بازی سیاه میشه یا هنگ میکنه .
باید بگم که این مشکل باید با پچ + کرک بالا حل شه .
اگه نشد اون مرحله رو از اول برید . ولی اینبار با Windowed Mode . درست میشه .
اگه بازم درست نشد تنظیمات گرافیکی رو به حداقل برسونید .
آپدیت 4 :
Call Of Duty : Black Ops OST & Extract Sounds
خب از اونجایی که بعضی از آهنگای این بازی بسیار قشنگ هستش . تصمیم گرفتم راه های به دست آوردن Soundtrack های این بازی رو بگم .
دو راه وجود داره :
Download
حجمش 223 مگ هست . تورنته .
من اینو تست نکردم و مسوئلیتیم در قبالش نمیپذریم .
Extract
این روش برای کسانیه که اینترنت پر سرعت ندارن . اما خب مشکلش اینه که نه تنها Soundtrack ، بلکه تمامی موزیکا ، صدا ها ، افکت ها و ... بازی استخراج میشه و خودتون باید بگردین .
حجمش هم 900 مگه . یعنی 3-4 برابر Soundtrack ها . ولی خب بهتره .
به نقل از دوست عزیزمون atheistboy که زحمتشو کشیده و من نقل قول میکنم :
موزیکها در پوشهی main و در 6 فایل زیر قرار دارند:
iw_17.iwd
iw_18.iwd
iw_19.iwd
iw_20.iwd
iw_21.iwd
iw_22.iwd
دقیقا مثل COD های قبلی، این فایلها هم در واقع فایل هایzip هستند.
پسوند این فایلها رو به zip تغییر بدید و از حالت فشرده خارجشون کنید.
موزیکها در داخل پوشههایی به نام mus قرار داره و پسوندشون هم wav هست.
این فایلهای wav ، از نوع ms adpcm هستند و header ندارند.
باید بوسیلهی نرم افزار زیر به این فایلها header اضافه کنید:
راهنما
1. بعد از دانلد فایل بالا، اون رو از حالت فشرده خارج و تمام فایل wav دلخواه موجود در پوشههای mus رو به پوشهی EXTRACTOR انتقال بدید.
2. روی combiner.bat کلیک کنید تا عملیات اضافه کردن header شروع بشه.
> اگه ms adpcm codec در سیستم شما نصب باشه، می تونید این فایلها رو پخش کنید. بوسیلهی Media Codec Pack می تونید این codec رو نصب کنید. اما راه بهتر اینه که این فایلها رو بوسیلهی یک Converter مثل FairStars Audio Converter به mp3 یا فرمتهای دلخواه دیگه تبدیل کنید.
آپدیت 5 :
Update 4
و بالاخره آپدیت 4 هم اومدش.
اونطور که شنیدم میگن تاثیر خیلی زیادی توی گرافیک و افت فریم و اینا داره و تقریبا نصف مشکلاتو حل کرده .
من که هنوز وقت نکردم بازی کنم ولی توصیه میشه حتما دانلودش کنید .
حجمشم 80 مگه .
or
این پست به مرور زمان آپدیت میشود .
armin_punisher6
15-12-2010, 16:56
به نظر شما رو سیستم من این بازی نباید روون اجرا شه؟
CPU:I7 720qm 6MB
Ram:4GB DDRIII
VGA:geforce 230m 1GB up to 2815
babak_gww
15-12-2010, 16:58
سلام
از اونجایی که هر روزه افراد جدیدی میان و مشکلاتی دارن و سوال میپرسند گفتم این پستو بزنیم که دیگه به این پست رجوع کنند . ماشالله کم مشکلات نداره .
خب یکی از مشکلات واقعا بدی که این بازی داره و شاید گیمر رو در ابتدای بازی زده کنه همین مشکل هستش .
چون بازی توسط تریآرچ ساخته شده ممکن است که روی بعضی از سیستم ها حتی سیستم های خیلی قوی هم مشکل داشته باشه . البته نگران نباشید راه حلش هم هست .
Update
اول اینکه بهتون حتما توصیه میکنم این آپدیتو نصب کنید . حتی اگه مشکلی ندارید . کلی به افزایش فریم و ... کمک میکنه .
or
نحوه کار هم به این صورت هست که اول فایل Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3.exe رو اجرا کرده . سپس محتویات فلدر SKIDROW رو توی محل بازی کپی کنید .
Setting
معمولا برای سیستم های قوی باید با آپدیت بالا مشکلتون حل شده باشه . اما خب اگه سیستمون ضعیفه یا بازم مشکل دارید باید دست به تنظیمات بزنید .
دوم اینکه Texture ها رو روی Automatic قرار بدید . کیفیت تکسچر بر اساس قدرت سیستم شما میشه .
سوم اینکه اگه با راه های بالا بازم مشکلتون حل نشد AA رو Off کنید . تاثیر زیادی نداره . فقط لبه دار میشه .
چهارم اینکه اگه بازم فریم کمی داشتید دست بزنید به رزولیشن . البته هیچ وقت به 600*800 یا 768*1024 تغییر ندید . مگه اینکه کلا سیستمتون ضعیف باشه !
اصلا مشکل خیلی بالاتر از این 3 مورده
من سیتمم ضعیف نیست اصلا
همه کارایی هم که گفته شده انجام دادم ...
و چند مرحله هم با بدبختی رد کردم ... ولی اونطور که گفته شد بعد از چند مرحله اصلا بهتر نشد فریم و صدا
HoJJaT_007
15-12-2010, 17:01
به نظر شما رو سیستم من این بازی نباید روون اجرا شه؟
CPU:I7 720qm 6MB
Ram:4GB DDRIII
VGA:geforce 230m 1GB up to 2815
سیستم شما باید این بازی رو بخوره :دی
اصلا مشکل خیلی بالاتر از این 3 مورده
من سیتمم ضعیف نیست اصلا
همه کارایی هم که گفته شده انجام دادم ...
و چند مرحله هم با بدبختی رد کردم ... ولی اونطور که گفته شد بعد از چند مرحله اصلا بهتر نشد فریم و صدا
مشخصات سیستم ؟
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
پست آپدیت شد . درایور کارت گرافیکتونو آپدیت کنید
حجت جان خود شما هم فکر کنم گفته بودی این پچ برات خیلی توی فریم ریت بازی تاثیر نداشته!!
چون من هم قبلا با نصبش تقریبا تاثیری ندیدم!!
البته همینطور که قبلا گفتم بدترین گیر این بازی به cpu هست و بیشترین افت فریم هم در بازی به خاطر همینه دلیل صدق بر این مسئله هم اینه که شما در بازی افت فریم دائم وتقریبا ثابت ندارید(ضعف گرافیک)بلکه افت فریمها در این بازی اکثرا شدید و لحظه ای هست یعنی اینکه شما در یک لحظه 50 فریم دارید ولی در عرض کمتر از دو دهم ثانیه فریم ریت شما ممکنه به کمتر از 15 هم برسه که این گونه افت فریمها ذاتا دو گونه دلیل داره یا مشکل از موتور بازیه یا اینکه cpu داره در بعضی پردازشهای لحظه ای کم میاره که به سلامتی در این بازی هر دوی این مشکلات وجود داره!!!
البته فکر کنم هومان جان گفت که قراره چندتا پچ دیگه مخصوص همین مشکلات cpu عرضه بشه که تا اونا بیاد باید با این مشکلات سوخت وساخت:13:
mehdiporbaba
15-12-2010, 17:54
سلام به همه
کسایی که مولتی رو با بوت بازی می کنن
این مود رو دستکاری کردم خیلی به درد می خوره بازی جذاب تر میشه
پرک ها و کاستوم کلاس ها بازه
یک سری دیگه از مود ها رو دارم که خیلی بازیش سخت میشه و فکر کنم از حوصله جمع خارج بشه اینو فعلا می زارم اگه استقبال شد بقیه ادیت های مودم رو می زارم
این برای اپدیت 2 و 3 و با بوت لودر v.5 یا 6 کار می کنه
اینم لینکش
Hapoofesgeli
15-12-2010, 18:15
سلام
Update
or
Setting
حتما درایور کارت گرافیک خودتونو آپدیت کنید .
از اونجایی که سایت Nvidia ایرانو تحریم کرده از این سایت استفاده کنید :
بعد از آپدیت سیو ها میپره؟
HoJJaT_007
15-12-2010, 19:08
حجت جان خود شما هم فکر کنم گفته بودی این پچ برات خیلی توی فریم ریت بازی تاثیر نداشته!!
چون من هم قبلا با نصبش تقریبا تاثیری ندیدم!!
البته همینطور که قبلا گفتم بدترین گیر این بازی به cpu هست و بیشترین افت فریم هم در بازی به خاطر همینه دلیل صدق بر این مسئله هم اینه که شما در بازی افت فریم دائم وتقریبا ثابت ندارید(ضعف گرافیک)بلکه افت فریمها در این بازی اکثرا شدید و لحظه ای هست یعنی اینکه شما در یک لحظه 50 فریم دارید ولی در عرض کمتر از دو دهم ثانیه فریم ریت شما ممکنه به کمتر از 15 هم برسه که این گونه افت فریمها ذاتا دو گونه دلیل داره یا مشکل از موتور بازیه یا اینکه cpu داره در بعضی پردازشهای لحظه ای کم میاره که به سلامتی در این بازی هر دوی این مشکلات وجود داره!!!
البته فکر کنم هومان جان گفت که قراره چندتا پچ دیگه مخصوص همین مشکلات cpu عرضه بشه که تا اونا بیاد باید با این مشکلات سوخت وساخت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل این بود که من اول آپدیت 1و میریختم بعد 2-3 رو . نمیدونم چی شد . ولی یه شب uninstall کردم از نو آپدیت 2-3 + تنظیمات گرافیکی که گفتم انجام دادم فریم از 2 به 20 ریسد .
بعد از آپدیت سیو ها میپره؟
خیر سیوتون نمیپره
سلام به همه
کسایی که مولتی رو با بوت بازی می کنن
این مود رو دستکاری کردم خیلی به درد می خوره بازی جذاب تر میشه
پرک ها و کاستوم کلاس ها بازه
یک سری دیگه از مود ها رو دارم که خیلی بازیش سخت میشه و فکر کنم از حوصله جمع خارج بشه اینو فعلا می زارم اگه استقبال شد بقیه ادیت های مودم رو می زارم
این برای اپدیت 2 و 3 و با بوت لودر v.5 یا 6 کار می کنه
اینم لینکش
سلام .
علاوه بر مد این دوستمون میتونید هر مدی که میخواید با این نرم افزار بسازید . این دوستمون هم از این نرم افزار استفاده کردن .
HoJJaT_007
15-12-2010, 19:31
پست آپدیت شد
راستی یه توصیه .
اگه میخواید واقعا مولتی پلیر بازی کنید 23 تومن (فکر کنم 23تومان باشه) بدید و CDKEY بخرید . چون امکان کرکش وجود نداره . اگرم وجود داشته باشه خیلی طول میکشه .
Hapoofesgeli
15-12-2010, 20:00
دوستان میشه این بازی رو آنلاین انجام داد یا نه؟
اگه آره لطفا آ»وزشش رو بدید...
mehdiporbaba
15-12-2010, 20:01
سلام .
علاوه بر مد این دوستمون میتونید هر مدی که میخواید با این نرم افزار بسازید . این دوستمون هم از این نرم افزار استفاده کردن .
[/QUOTE]
این نرم افزار به درد کسایی می خوره که بلد نیستن کدها رو تغییر بدن یعنی با اینترفیس متنی اشنا نیتن
این مدی که گذاشتم 90% همون کدهاست با یه سری تغییرات
می خواستم منو هارو فعال کنم اما دیدم نمی ارزه چون دوباره کاریه
در هر صورت دوستانی که بلدن به ادیت کدها بهم پیغام بدن با کمک هم یه مد اختصاصی به نام بچه های پی سی ورلد بسازیم
من یه مد ساختم که هر 30 ثانیه یه b52 میاد مپ رو بمباران می کنه به شدت سخته ولی خیلی حال میده
اما مشکل انتخاب اسلحه وجود داره و نمیشه کاستومایزش کرد
در هر صورت من اماده همکاری ام
HoJJaT_007
16-12-2010, 15:00
دوستان میشه این بازی رو آنلاین انجام داد یا نه؟
اگه آره لطفا آ»وزشش رو بدید...
بهتر بود اون پست بالا رو میخوندیدا :|
حداقل وارد تاپیک میشید اون صفحه رو بخونید
joe_satriani
16-12-2010, 17:27
با سلام
دوستان من این بازی رو نصب کردم روی XP صدا داره بازی
اما روی 7 صدا نداره :41:
روی 7 فقط توی بازی صدا نداره اما موقعی که میخواد بازی از مرحله ای بره مرحله ی بعد صدا داره
روی XP چون خیلی تیک تیک میزنه نمیتونم بازی کنم واسه همین روی 7 میخوام بازی کنم
اما صدا نداره
چه کنم؟ :41::31:
mohammad_s7201
16-12-2010, 18:30
دوستان من یه جایی گیر کردم.
اون جا که از روی صندلی بازش میکنن و حالش بده و فرار میکنه. آخرش که یارو میاد میسون رو میزنه و میفته روی زمین و اسلحه میگیره جلوش همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ حرکتی نمیکنه.
باید چیکار کنم؟
saadat68
16-12-2010, 18:37
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید
توی مرحله جنگ با ویتنامی ها یه جایی هست که باید از بالای کوه که سنگرامون هست بیایم به سمت پایین و برسیم به یه سنگر که 100 متر پایین تره ( این مرحله بعد از زدن 3 تانک ویتنامی با rpg هست متوجه شدید کدومو میگم ؟! )
این ویتنامی ها تموم بشو نیستن نمیشه رسید به نقطه مورد نظر تا 16 متریش بیشتر نمیتونم برم آیا قلقی داره ؟ باید کار اضافه ای کنیم
این دوستمون یه بشکه که بمب بهش بسته شده رو با پاش میزنه به سمت ویتنامی ها گفتم شاید این رو باید منفجر کنیم آره ؟
ممنون
havas_1980
16-12-2010, 18:41
اون جا که از روی صندلی بازش میکنن و حالش بده و فرار میکنه. آخرش که یارو میاد میسون رو میزنه و میفته روی زمین و اسلحه میگیره جلوش همونجا گیر میکنه و دیگه هیچ حرکتی نمیکنه.
باید چیکار کنم؟قبل از فریز شدن اون قسمت وارد تنظیمات گرافیک بازی بشین و بازی رو از حالت Full Screen دربیارین. بعضی جاها هم توصیه شده علاوه بر این, تنظیمات گرافیکی رو به صورت حداقل تنظیم کنین.
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید
توی مرحله جنگ با ویتنامی ها یه جایی هست که باید از بالای کوه که سنگرامون هست بیایم به سمت پایین و برسیم به یه سنگر که 100 متر پایین تره ( این مرحله بعد از زدن 3 تانک ویتنامی با rpg هست متوجه شدید کدومو میگم ؟! )
این ویتنامی ها تموم بشو نیستن نمیشه رسید به نقطه مورد نظر تا 16 متریش بیشتر نمیتونم برم آیا قلقی داره ؟ باید کار اضافه ای کنیم
این دوستمون یه بشکه که بمب بهش بسته شده رو با پاش میزنه به سمت ویتنامی ها گفتم شاید این رو باید منفجر کنیم آره ؟
ممنونبله. شما هم عین همون کار رو برای بقیه بشکه ها باید بکنین با کلید F...
HoJJaT_007
16-12-2010, 18:45
باید چیکار کنم؟
پست 1910 رو بخونید
havas_1980
16-12-2010, 18:50
با سلام
دوستان من این بازی رو نصب کردم روی XP صدا داره بازی
اما روی 7 صدا نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 7 فقط توی بازی صدا نداره اما موقعی که میخواد بازی از مرحله ای بره مرحله ی بعد صدا داره
روی XP چون خیلی تیک تیک میزنه نمیتونم بازی کنم واسه همین روی 7 میخوام بازی کنم
اما صدا نداره
چه کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در مورد رفع مشکلات صدا این روش ها توصیه میشه:
* مسیر زیر رو (در ویندوز 7) طی کنین:
تب Control Panel > Sound > Communications
و گزینه Do Nothing رو انتخاب کنین.
* مسیر زیر رو (در ویندوز Vista یا 7) طی کنین:
تب Speakers > Properties > Advanced < تب Control Panel > Sound > Playback
و گزینهi24 bit, 48000 Hz (Studio Quality)iرو انتخاب کنین. (بعضی جاها i16 bitهم عنوان شده.)
saadat68
16-12-2010, 18:54
بله. شما هم عین همون کار رو برای بقیه بشکه ها باید بکنین با کلید F...
آقا ممنون خیلی لطف کردی
بازی خیلی توووپه
A.M.D.D.E.V.I.L
16-12-2010, 19:02
سلام دوستان
این بازی مد زامبیش کرک شد؟
joe_satriani
16-12-2010, 19:02
در مورد رفع مشکلات صدا این روش ها توصیه میشه:
* مسیر زیر رو (در ویندوز 7) طی کنین:
تب Control Panel > Sound > Communications
و گزینه Do Nothing رو انتخاب کنین.
* مسیر زیر رو (در ویندوز Vista یا 7) طی کنین:
تب Speakers > Properties > Advanced < تب Control Panel > Sound > Playback
و گزینهi24 bit, 48000 Hz (Studio Quality)iرو انتخاب کنین. (بعضی جاها i16 bitهم عنوان شده.)
با سلام
ممنون از راههایی که گفتی
اما همرو الان انجام دادم بازم درست نشد
همونطوریه هنوز :41:
havas_1980
16-12-2010, 19:17
با سلام
ممنون از راههایی که گفتی
اما همرو الان انجام دادم بازم درست نشد
همونطوریه هنوز :41:والا همین روش ها همه جا معرفی شده و عمل هم کرده! :23:
....
مگه اینکه DXSETUP که در محل نصب بازی وجود داره رو اجرا نکرده باشین! ( Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX )
سلام آقايون pc دار. يه خواهشي ازتون دارم. وقتي تو منو وارد قسمت زامبي ميشي ، يه آهنگ خيلي جالب ميزنه. ازتون خواهش دارم اين آهنگ رو با كيفيت و كامل با يه برنامه اي مثل jet audio برام ضبط كنيد. خيلي خيلي خيلي ممنون ميشم اگه يكي بهم يه همچين لطفي كنه.
موفق باشيد.
HoJJaT_007
16-12-2010, 19:50
hosiyar جان شما میتونید تمامی ساند ترک های بازی رو از خود بازی استخراج کنید . روششم به زودی توی همون پست 1910 میگم .
havas_1980
16-12-2010, 19:51
سلام آقايون pc دار. يه خواهشي ازتون دارم. وقتي تو منو وارد قسمت زامبي ميشي ، يه آهنگ خيلي جالب ميزنه. ازتون خواهش دارم اين آهنگ رو با كيفيت و كامل با يه برنامه اي مثل jet audio برام ضبط كنيد. خيلي خيلي خيلي ممنون ميشم اگه يكي بهم يه همچين لطفي كنه.
موفق باشيد.شما امکان استخراج ترک های صوتی این بازی رو به راحتی دارین... مراجعه کنین به آدرس زیر, اواخر پست اولش که زحمتش رو atheistboy عزیز کشیده:
HoJJaT_007
16-12-2010, 20:20
همونطور که هومان جان گفتن شما هم میتیونید EXTRACT کنید هم دانلود کنید . ولی خب Extract یه مشکلاتی داره . توی پست 1910 بیشتر توضیح دادم .
دوستان یه تم قشنگ از Black Ops واسه ویندوز 7
لینک
armin_punisher6
17-12-2010, 00:35
سیستم شما باید این بازی رو بخوره :دی
مشخصات سیستم ؟
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
پست آپدیت شد . درایور کارت گرافیکتونو آپدیت کنید
منم میدونم لپ تاپم باید این بازی رو بخوره ولی حتی تنظیماتم پایین میارم کنده.خیلی اعصاب خرد کنه.از اون کرکی هم که گفتین استفاده میکنم ولی بازی کنده.حالا چی کار کنم؟
mohammad_87
17-12-2010, 01:34
سلام
ا
آپدیت 2 :
Multiplayer With BOT
اینم قبلا واسش یه تاپیک زدم ولی خالی از لطف ندونستم که اینجا توضیح ندم .
Call Of Duty Black Ops Loader V0.6
By Teknogods
لینک دانلود با حجم 800 کیلو بایت :
نکته : این Loader حتمال نیاز به آپدیت 2/3 داره .
نحوه کار هم اینه که Loader رو توی محل نصب بازی بریزید و اجراش کنید . تنظیمات دلخواه رو اعمال کنید .توی منو بازی کلید Alt + F10 رو بزنید و وارد بازی میشید .
Call Of Duty Black Ops Classes Customize Tool
خب اینم یه نرم افزار بسیار ساده برای ادیت کردن Class ها و غیره هستش که توی Loader بالا نبود . با Loader V0.6 هم کار میکنه .
نحوه کارشم اینه که توی محل بازی بریزید .
لطفا این دو تا فایل رو یه جای دیگه غیر از همین دوتا سایت بذارین.کانکشنم با اینا مشکل داره.:13:
من بازی رو وقتی می خوام اجرا کنم میگه که دفعه آخر بازی درست بیرون نیومده و باید safe run کنید.بعد چه تایید کنم چه نکنم پنجره بسته میشه ولی هیچی نمیاد.مشکل از چیه؟ضمنا تاحالا اصلا بازی رو نتونستم اجرا کنم.چند بار هم نصب کردم بازم همین بود.(win 7)
HoJJaT_007
17-12-2010, 02:54
منم میدونم لپ تاپم باید این بازی رو بخوره ولی حتی تنظیماتم پایین میارم کنده.خیلی اعصاب خرد کنه.از اون کرکی هم که گفتین استفاده میکنم ولی بازی کنده.حالا چی کار کنم؟
والا کلا این بازی با سی پی یو های چند هسته ای مشکل داره . مخصوصا با i7 یا Core 2 QUad ها . راه حلشم همون پچ بود . اگه بهتر نشد باید صبر کرد واسه پچ بعدی .
لطفا این دو تا فایل رو یه جای دیگه غیر از همین دوتا سایت بذارین.کانکشنم با اینا مشکل داره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی رو وقتی می خوام اجرا کنم میگه که دفعه آخر بازی درست بیرون نیومده و باید safe run کنید.بعد چه تایید کنم چه نکنم پنجره بسته میشه ولی هیچی نمیاد.مشکل از چیه؟ضمنا تاحالا اصلا بازی رو نتونستم اجرا کنم.چند بار هم نصب کردم بازم همین بود.(win 7)
از rapidbaz.com استفاده کنید . با free میتونید تا 20 مگ تبدیل کنید .
+ در مورد مشکلتون از کرک هست . از کرک skidrow استفاده کنید .
Hapoofesgeli
17-12-2010, 13:08
بهتر بود اون پست بالا رو میخوندیدا :|
حداقل وارد تاپیک میشید اون صفحه رو بخونید
خوب خوندم دیگه :31:
شما گفتین نمیشه تو اون پست...
اما تو پست آپدیت اسمی از Multiplayer With BOT بردین...
من هم همینجوری نتونستم کاری بکنم...
میخوام ببینم آخرش بدون خرید cdkey مشه یا نه...
اگه هست لطفا لینک تاپیک یا پست(آموزش)رو بزارید
HoJJaT_007
17-12-2010, 13:25
خوب خوندم دیگه :31:
شما گفتین نمیشه تو اون پست...
اما تو پست آپدیت اسمی از Multiplayer With BOT بردین...
من هم همینجوری نتونستم کاری بکنم...
میخوام ببینم آخرش بدون خرید cdkey مشه یا نه...
اگه هست لطفا لینک تاپیک یا پست(آموزش)رو بزارید
دوست عزیز .
BOT یعنی کامپیوتر . از Robot میاد :دی
مولتی پلیر با دیگران اصلا امکان پذیر نیست بدون سی دی کی . و به نظرم کرک هم نخواهد شد .
hosiyar جان شما میتونید تمامی ساند ترک های بازی رو از خود بازی استخراج کنید . روششم به زودی توی همون پست 1910 میگم .
شما امکان استخراج ترک های صوتی این بازی رو به راحتی دارین... مراجعه کنین به آدرس زیر, اواخر پست اولش که زحمتش رو atheistboy عزیز کشیده:
خيلي ممنون. ولي من نسخه xbox رو دارم! به خاطر همين دست به دامن شما شدم. ممنون ميشم اگر كسي اون آهنگ مورد نظر من رو استخراج كنه براي من آپلود كنه.
موفق باشيد.
HoJJaT_007
17-12-2010, 15:43
خب دوست عزیز اسم دقیق آهنگو بگو من بتونم استخراج کنم . نمیشه که همینطوری. 459 تا فایل صوتی هست !
یا اینکه همون OST که گفتمو دانلود کنید و از اون پیدا کنید . لینکشو به زودی در اختیارتون قرار میدم اگه با تورنت مشکل دارید و نمیتونید اونو دانلود کنید
سلام
دوستان من توی یک مرحله که با رادیو چند تا ساختمون رو خراب کردیم و بعد از اون یکی از دوستان میسون داشت یک چوب رو هول میداد و منم رفتم کمکش بعد یک ماشین به سمت ما پرت شد و دمو شد بعد اون میسون هست توی یک جای تاریک من هر کاری کردم نفهمیدم باید چیکار کنم تا صفحه روشن بشه و یا ازون مکان خارج بشه لطفا رهنمایی کنید
17-12-2010, 18:44
سلام.
دقیقا میتونید یه عکس بگیرید یا هدفتون رو بگید ؟ منظور از هدف Objective بازی هست . Esc رو بزنید میاد . دقیقا یادم نمیاد کجاس ولی فکر کنم ویتنام باشه .
سلام.
دقیقا میتونید یه عکس بگیرید یا هدفتون رو بگید ؟ منظور از هدف Objective بازی هست . Esc رو بزنید میاد . دقیقا یادم نمیاد کجاس ولی فکر کنم ویتنام باشه .
این عکس خدمت شما
HoJJaT_007
17-12-2010, 19:16
والا دقیقا یادم نمیاد . فکر کنم همونجایی باشه که باید یه بمب بکارید توی دیوار . اگه اونجا نیست فقط یادمه یه جایی ماشین به سمتتون پرتاب میشد شما میرید تو یه خونه و WOODS شما رو بلند میکنه و یه اسلحه بهتون میده .
سلام
دوستان من توی یک مرحله که با رادیو چند تا ساختمون رو خراب کردیم و بعد از اون یکی از دوستان میسون داشت یک چوب رو هول میداد و منم رفتم کمکش بعد یک ماشین به سمت ما پرت شد و دمو شد بعد اون میسون هست توی یک جای تاریک من هر کاری کردم نفهمیدم باید چیکار کنم تا صفحه روشن بشه و یا ازون مکان خارج بشه لطفا رهنمایی کنید
واسه منم همین اتفاق افتاد و تنها کاری که کردم از اول همون مرحله رو رفتم و درست شد...
شما هم یک امتحان کن ضرر که نداره..
HoJJaT_007
17-12-2010, 19:48
منم فکر کنم باگه . چون توی این بازی دوربین دید در شب کشف نشده که تاریک باشه اتاق :O
هر چقدر به مهم فشار آوردم یادم نیومد . :دی
منم فکر کنم باگه . چون توی این بازی دوربین دید در شب کشف نشده که تاریک باشه اتاق :O
هر چقدر به مهم فشار آوردم یادم نیومد . :دی
آره حجت جان...باگه..واسه ورژن بازیه بعضی از دوستانه
اقا الان من چیکار کنم ؟ از اول باید بازی کنم ؟ یعنی صفحه ی سایه مشکلی از بازی هست یا جزئی از بازی ؟ چون نقشه و اینا همه میاد فقط صفحه ی بازی تاریکه
HoJJaT_007
17-12-2010, 21:51
کی گفت از اول بازی .
فقط اون مرحله رو از اول برید درست میشه .
خب دوست عزیز اسم دقیق آهنگو بگو من بتونم استخراج کنم . نمیشه که همینطوری. 459 تا فایل صوتی هست !
یا اینکه همون OST که گفتمو دانلود کنید و از اون پیدا کنید . لینکشو به زودی در اختیارتون قرار میدم اگه با تورنت مشکل دارید و نمیتونید اونو دانلود کنید
والا من اسمشو نمیدونم . فقط میدونم که تو منو زامبی مود پخش میشه . منتظر لینک دانلود میمونم .
دوست عزیز...
واسه منم همین اتفاق افتاد و تنها کاری که کردم از اول همون مرحله رو رفتم و درست شد...
شما هم یک امتحان کن ضرر که نداره..
من سه بار این مرحله رو از اول رفتم ولی بازم بعد اون صفحه سیاه هست و صدای تیر اندازی فقط میاد . اینم عکس از این مکان تاریک
HoJJaT_007
17-12-2010, 22:54
عجیبه .
شما نسختون چیه ؟ از آپدیت 2-3 + کرک SKIDROW استفاده کنید . لینک توی امضام هستش .
--------
Hosiyar جان شرمنده لینک دانلود برای ost های این بازی نیست . هر چیم بودش پاک شده . انجمن موسیقیم بستس :دی من فقط همون یدونه تورنتو پیدا کردم
من سه بار این مرحله رو از اول رفتم ولی بازم بعد اون صفحه سیاه هست و صدای تیر اندازی فقط میاد . اینم عکس از این مکان تاریک
ببین منظور این نیست که از چکپوینت شروع کنیداااا!...!کلآ استارت رو بزنید بعد ریستارت لیول رو بزنید...
اگر باز درست نشد حجت جان گفت کرک و پچ جدید رو نصب کنید..
عجیبه .
شما نسختون چیه ؟ از آپدیت 2-3 + کرک SKIDROW استفاده کنید . لینک توی امضام هستش .
--------
Hosiyar جان شرمنده لینک دانلود برای ost های این بازی نیست . هر چیم بودش پاک شده . انجمن موسیقیم بستس :دی من فقط همون یدونه تورنتو پیدا کردم
من این رو گرفتم
الان باید چیکار کنم دوست عزیز ؟
ویندوز من سرویس پک 3 هستش
havas_1980
17-12-2010, 23:51
موفق باشيد.
بفرمایین... این ترک مدت زمانش 1:38 هست که بعد از اتمامش تکرار میشد.
من این رو گرفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان باید چیکار کنم دوست عزیز ؟
ویندوز من سرویس پک 3 هستشفایل Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3.exe رو اجراش میکنین و محتویات پوشه SKIDROW رو هم کپی میکنین به محل نصب بازی.
اون فایل Downloaded from OneDDL هم پیام بازرگانیه! :31:
عجیبه .
دشمنت شرمنده عزیز . تورنت رو خودم هم گیر آوردم . در ضمن مدیر انجمن زحمت آهنگ رو کشیدن .
به هر حال ممنون که پیگیر بودی .
موفق باشی .
MILAD2799
19-12-2010, 07:51
و این هم اپدیت 4 این بازی که بیشتر مشکل هارو حل میکنه و تایید شده هست
Call.of.Duty.Black.Ops.Update.4.Read.Nfo-SKIDROW
دانلود با حجم 80 مگ
دوستان من اون کرک رو ریختم ولی بازم بعد از اون دمو تاریک هستش لطفا راهنمایی کنید
آریا ایرانی
19-12-2010, 10:48
این Bug بازیه؟ یا خود بازی؟
این بازی گرافیکش نصبت به نسخه های پیشین اُفت کرده یا مشکل دارم؟
تنظیمات بازی من رو نهایت کارایی کارت گرافیکمه.
ولی خودمونیم عجب بازی تبلیغاتی و مزخرفیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HoJJaT_007
19-12-2010, 13:57
ولی خودمونیم عجب بازی تبلیغاتی و مزخرفیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bug بازی نیست . مشکل کرکتونه احتمالا . یه بار از اول اون مرحله رو برید . اگه نشد کرکتون رو با پچ عوض کنید .
یا از این آپدیت 4 استفاده کنید
سوال :
این آپدیت 4 نیازی به نصب 2&3 نداره ؟ یعنی اگه اونا رو نصب کردم اینم روش نصب کنم ؟ بعد دوباره بازی رو نصب کردیم نیازه هر دوش نصب شه یا همون 4 کار 2&3 هم انجام میده ؟ بهتر بگم . باید مثل gta iv به ترتیب باشه یا نه ؟
sirchicco
19-12-2010, 18:12
سوال :
این آپدیت 4 نیازی به نصب 2&3 نداره ؟ یعنی اگه اونا رو نصب کردم اینم روش نصب کنم ؟ بعد دوباره بازی رو نصب کردیم نیازه هر دوش نصب شه یا همون 4 کار 2&3 هم انجام میده ؟ بهتر بگم . باید مثل gta iv به ترتیب باشه یا نه ؟
You don't need to have any of the previous updates installed,
as this update is featuring all previous updated content
nسلام
میلادجان و حجت عزیز و وستان دیگه که همیشه راهنمای ما بودن میشه در مورد مولتی انلاین هم اطلاعاتی بدین
که ایا کرکی براش اومده یا نه و اصلا قراره بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehdiporbaba
19-12-2010, 19:47
nسلام
میلادجان و حجت عزیز و وستان دیگه که همیشه راهنمای ما بودن میشه در مورد مولتی انلاین هم اطلاعاتی بدین
که ایا کرکی براش اومده یا نه و اصلا قراره بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همچین کرکی نیومده و نخواهد امد
این نوع سیستم انلاین بازی بر مبنای استیم تقریبا غیر قابل کرک شدنه
برای انلاین باید سی دی کی اصلی رو بخرید
amirpers
20-12-2010, 07:27
من آپديت 4 رو گرفتم. زياد بازي نكردم اما مثل اينكه واقعا مشكلات بازي رو كم كرده.
mostafa_gm
20-12-2010, 08:41
آپديت 4 رو نصب كردم. مشكل افت فريم و تيك هاي وسط بازي كمتر شد ولي كامل رفع نشد.
نميدونم چرا اين treyarch نميتونه مثل infinity درست و حسابي بازي بسازه.
آریا ایرانی
20-12-2010, 12:12
Bug بازی نیست . مشکل کرکتونه احتمالا . یه بار از اول اون مرحله رو برید . اگه نشد کرکتون رو با پچ عوض کنید .
یا از این آپدیت 4 استفاده کنید
سوال :
می دونی مشکل از چیه؟ از فعال بودن و ناسازگاری Trainer بازی! که البته دیگه با این Update 4 که دوست مون گذاشته کار نمی کنه.
این چه گرافیک مزخرفیه؟؟؟ گرافیکش اندازه ی Resident Evil 4 هست!!! بی شرفا برای پیش برد اهداف شون ببین چند سال دانش رو به عقب انداختن!
iMbaQ_SiR
20-12-2010, 14:09
سلام.
من که دیدم بازی شو بد نبود. هرچی باشه از Modern war 2 بهتره.
multiplay هم که نگو دیگه حرف نداره. البته بگم بیشتر دادشم می زنه تا خودم.
HoJJaT_007
20-12-2010, 14:24
می دونی مشکل از چیه؟ از فعال بودن و ناسازگاری Trainer بازی! که البته دیگه با این Update 4 که دوست مون گذاشته کار نمی کنه.
این چه گرافیک مزخرفیه؟؟؟ گرافیکش اندازه ی Resident Evil 4 هست!!! بی شرفا برای پیش برد اهداف شون ببین چند سال دانش رو به عقب انداختن!
دوست عزیز ندانسته حرف نزنید . سیستم شما ضعیفه دلیل نمیشه بازیش گرافیک بدی داره . اتفاقا به نظرم گرافیک بازی در سطح واقعا خوبیه . حالا شما یا کیفیتشو آوردی پایین یا سیستمت میکشه دلیل نمیشه بیای توهین کنی که .
100 درصد این نظر شخصی شماست...
mostafa_gm
20-12-2010, 14:38
100 درصد این نظر شخصی شماست...
موافقم.
قصه مبهم و پيچ در پيچ و گرافيك الكي سنگين!
ميشه گفت بازي خوبيه ولي الزاما بهتر از شماره قبلش نيست.
Mohammad King
20-12-2010, 16:10
سلام
این بازی فوق العاده ضعیف بود توی این نسخه به نظر من گرافیک مطلوبی هم نداشت که بشه ازش تعریف کرد چون من روی آخرین حد گرافیک بازی کردم.
فورن پس تموم شدن بازی از روی کامپیوتر پاکش کردم....
iMbaQ_SiR
20-12-2010, 16:21
سلام
این بازی فوق العاده ضعیف بود توی این نسخه به نظر من گرافیک مطلوبی هم نداشت که بشه ازش تعریف کرد چون من روی آخرین حد گرافیک بازی کردم.
فورن پس تموم شدن بازی از روی کامپیوتر پاکش کردم....
بله دیگه پوله کم که میدی ی بازی توپ می خرین بدم با کلی اب و تاب ازش بد می گین .
اگه الان 59.99$ داده بودین اینجوری نمی گفتین:
1- چون اول قشنگ تحقیق می کردین که چه طوره بازیش چند تا مجله می خوندین ، سایت های مختلف می رفتین.
2-تلیلر می دیدین که گرافیک رو حدس بزنین در چه حدی.
کسانی هم که می گن این از Modern War2 بهتر نیست ، یا کلن Multi باز نیستن یا هنوز بازی نکردن multi این بازی رو.
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش.:46:
david071
20-12-2010, 17:09
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش.
دقیقا درست میفرمایید زمانی که cod 5 اومد من که ازش تعریف میکردم دوستام بهم میخندیدند میگفتن اصلا با cod 4 قابل مقایسه نیست و این حرفا...:37:
ولی من واقعا باهاش حال کردم cod 7 هم منو یاد cod 5 انداخت واقا خیلی محشره :26:
من فکر می کنم که دوستان یه کم .
کم لطفی می کنن نسبت به بازی.
بازی چیزی کم نداشت.
مراحل متفاوت.
داستان خوب.
گرافیک که زیاد تغییری نکرده بود.ولی بهتر شده بود.
اینم بگم می تونستن هوش مصنوعی بازی رو بیشتر روش کار کنن نسبت به نسخه ی قبلی.
و ...
کلا خوب در اومده بود.و در کل سلیقه ای است دیگه:46:
البته این نظر من بود.
من این بازیو بازی کردم و تا اخرش هم رفتم 4 تا کال قبلیرم بازی کردم
black ops خیلی زیبا تر هیجان انگیز تر و متفاوت تر بود به طوری که با جنگهای خسه کننده روبه رو نبودیم داستانی جذاب پشت این قسمت بود
کسانی هم که از بازی ایراد میگیرن یا کالهای قبلو بازی نکردن یا بلک اپسو نتونستن بازی کنن یا بی معرفتی میکنن نسبت به بازی
HoJJaT_007
20-12-2010, 19:08
1- چون اول قشنگ تحقیق می کردین که چه طوره بازیش چند تا مجله می خوندین ، سایت های مختلف می رفتین.
کسانی هم که می گن این از Modern War2 بهتر نیست ، یا کلن Multi باز نیستن یا هنوز بازی نکردن multi این بازی رو.
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر شما حرص نخور . اکثر ایرانیا همینطورین . هم میخرن بازی میکنند . تهش حالا به هر دلیلی یا اینکه انگلیسی بلد نیستن از داستان چیزی نفهمیدن یا سیستمشون ضعیفه یا هر چیز دیگه ای میان میگن عجب بازی مضخرفی بود یه 6-7 تا فحشم به اون شرکت سازنده میگن :دی سر GTA IV هم اینطوری شده بود . یارو سیستمش ضعیف بود نمیتونست اجرا کنه میومد میگفت بازیش چرته :18:
نمیدون ولی به نظرم این بازی مخلوطی از COD های زوج و فرد بود . جنگهای دهه 60 که هم تو مایه های جنگهای جهانی بود و هم جنگهای مدرن . خیلی حال کردم با این نسخه . نسخه قبلی هم خوب بود ولی به نظرم همین بهتره فقط به خاطر داستانش . البته موزیک نسخه قبل به نظرم هیجان بیشتری داشت .
HoJJaT_007
20-12-2010, 21:08
البته موزیکای BO به من هیجان بیشتری داد :دی مخصوصا مرحله آخرش خیلی موزیکش باحال بود :دی
نمیخوام الکی گیر به خوب یا بد بودن بازی بدم.
بنظر من نسخه قبل از همه لحاظ بهتر بود.برای این نسخه هم زحمت زیاد کشیده شده.
من هم این نسخه رو و هم نسخه قبلو ۲بار تا آخر رفتم-
-نسخه قبل خیلی جاهای به یاد ماندنی داشت،(یه قسمت بازی که هیچ وقت از یادم نمیره همون جایی که همکارت Ghost میکشن بد تورو آتیش میزنن،موزیک اون قسمت بازی خدا بود)
در کل به پای نسخه قبلی نمیرسه.
HoJJaT_007
20-12-2010, 21:55
-نسخه قبل خیلی جاهای به یاد ماندنی داشت،(یه قسمت بازی که هیچ وقت از یادم نمیره همون جایی که همکارت Ghost میکشن بد تورو آتیش میزنن،موزیک اون قسمت بازی خدا بود)
اینم کم نداشت . مرحله ورکوتا که کلا به یادماندنی بود . خیلی حماسی و قشنگ بود .
مخصوصا جایی که سرجی میمیره
+ یه جا های دیگه ای هم بود مثل مردن دیمیتری و اینا : دی
البته اون صحنه Ghost + صحنه آخر mw 2 که شفرد میمیره یه چیز دیگه بود
بدم این که Moder war 2 بهتره هم دقیقاً نظر شخصی شماست. اینم بگم من از همون اوله اول با call of dutty های فرد 1،3 ،5 و الان 7 بیشتر حال می کردم تا زوج هاش.:46:
برادر شما چرا اینقدر الکی حرص می خوری...!شما میگی این خوبه یکی دیگه میگه قبلی بهتر بوده...ولی اینا فقط نظرات شخصیه
الان به نظر من اگر mw2 و bo رو تو یک روز و تو یک تاریخ ریلیز کنن متوجه میشین برتری با کدام یک هست..خیلی از دوستانی که این بازی رو بهتر میدونن فقط دلیلش اینه که mw2 واسشون قدیمی و تکراری شده..(چه داستان و چه موزیک و گرافیکش)..منم روز اول آنچنان از bo تعریف الکی می کردم که بعدآ که خوب از رو منطق حساب کردم فهمیدم این یه تلقین کردن هست که تو گیمرها زیاده....ضرب المثلشم که هست(نو که میاد به بازار کهنه میشه دلازا..: دی)نظر شخصی : این بازی نه تنها تو گرافیک پیشرفتی نداشت بلکه خیلی جاها بیهوده به نظر میرسید گرافیکش..داستان هم کاملآ امر سلیقه ایه...
برادر شما حرص نخور . اکثر ایرانیا همینطورین . هم میخرن بازی میکنند . تهش حالا به هر دلیلی یا اینکه انگلیسی بلد نیستن از داستان چیزی نفهمیدن یا سیستمشون ضعیفه یا هر چیز دیگه ای میان میگن عجب بازی مضخرفی بود یه 6-7 تا فحشم به اون شرکت سازنده میگن :دی سر GTA IV هم اینطوری شده بود . یارو سیستمش ضعیف بود نمیتونست اجرا کنه میومد میگفت بازیش چرته :18:
حجت تو آخر بن میشی از بس بو دار حرف میزنی.. : دی
کلآ حرفات درسته فقط یک نکته اینکه داستان حالا هر مضمونی هم نداشته باشه باید به نوعی گیمر رو جذب خودش کنه(خیلی از بازیها با اینکه نصف یا بیشتر ملت گیمر باز ما حتی 1 خط از حرفاشونم نفهمیدن ولی داستان بازی طوری بوده که آدم می خواسته تا تهش با شور و اشتیاق ادامه بده...نمیگم mw2 داستان فوق العاده ای داشته نه..فقط منظورم اینه که این سری هم درست راه قبل رو پیش گرفته بود...
البته اون صحنه Ghost + صحنه آخر mw 2 که شفرد میمیره یه چیز دیگه بود
اینو خراااااااب باهات موافقم...: دی
هر چند تا cod هم نیاد باز اون صحنه خاطره شده..البته خاطره بدی هم بود
sima_6600
21-12-2010, 00:12
والا چی بگم من که بازی خوب بد زشت هر چی :46:.من که راضی بودم نکته بد تو بازی بود اما از نظر سینماتیک 1 کلام از mw2 بهتر بود این رو من نمگم همه میگن.خوب mw2 هم بازی خوبی بود اما بدون اشکال نبود کلی مسخره بازی داشت.من امید وار شدم که Tryrech در بازی بعدی که میسازه همه رو شوکه کنه:18:.من بیشتر بازی ها رو به خاطر داستان بازی میکنم من مثل اکثر شما به دنبال گرافیک گیم پلی و ... نیستم.ولی باز میگم هر کسی نظر خودش رو داره و نظر همه محترم هست.با تشکر از همه:10:
iMbaQ_SiR
21-12-2010, 00:15
والا چی بگم من که بازی خوب بد زشت هر چی :46:.من که راضی بودم نکته بد تو بازی بود اما از نظر سینماتیک 1 کلام از mw2 بهتر بود این رو من نمگم همه میگن.خوب mw2 هم بازی خوبی بود اما بدون اشکال نبود کلی مسخره بازی داشت.من امید وار شدم که Tryrech در بازی بعدی که میسازه همه رو شوکه کنه:18:.من بیشتر بازی ها رو به خاطر داستان بازی میکنم من مثل اکثر شما به دنبال گرافیک گیم پلی و ... نیستم.ولی باز میگم هر کسی نظر خودش رو داره و نظر همه محترم هست.با تشکر از همه:10:
معیار من فقط Multi play هست Singel اصلاً حال نمی ده.
Multi balack ops خیلی بهتر شده از MW2 . از همه نظر مخصوصاً در قسمت Kiill sTirick
آریا ایرانی
21-12-2010, 00:36
سلام.
multiplay هم که نگو دیگه حرف نداره. البته بگم بیشتر دادشم می زنه تا خودم.
ببين سري بازي هاي جنگي ديگه جذابيتي نداره. چون ديگه روند بازي يکنواخت شده.
تنها گزينه ي بازي گرافيکه که اونم زدن تو سرش. وقتي بازي زنده باشه آدم لذت مي بره يا کارتني؟
تازه اين نسخه ديگه تو تبليغات و دروغ پراکني شورش رو درآورده. کاسترو مملکت رو ول کرده داره اين بابا رو شکنجه مي ده! آخه ياه گويي هم اندازه اي داره.
ولی بازی از هنگ کنگ به بعد قشنگ می شه
البته از لذت تکه تکه کردن ادما هم نباید گذشت :31:
الان داشتم MW2 رو میزدم مرحله 2 برفیه . خداییش موقع جت اسکی سواریش خیلی حال کردم . در کل من با هر دوتاش حال کردم :31:
HoJJaT_007
21-12-2010, 11:47
ببين سري بازي هاي جنگي ديگه جذابيتي نداره. چون ديگه روند بازي يکنواخت شده. تنها گزينه ي بازي گرافيکه که اونم زدن تو سرش. وقتي بازي زنده باشه آدم لذت مي بره يا کارتني؟ تازه اين نسخه ديگه تو تبليغات و دروغ پراکني شورش رو درآورده. کاسترو مملکت رو ول کرده داره اين بابا رو شکنجه مي ده! آخه ياه گويي هم اندازه اي داره. ولی بازی از هنگ کنگ به بعد قشنگ می شه
شما داستانو نفهمیدی کلا . پیشنهاد میکنم تاپیک کنسولو بخون . همین که نفهمیدید باعث میشه اینطوری در مورد بازی فکر کنید .
کاسترو کسی رو شکنجه نمیکنه . فقط میریم ترورش کنیم که ما رو میگیره و به دراگویچ میده . اونم در قبال همکاریاش که دراگویچ میتونه توی مرز های کوبا هر غلطی که بخواد بکنه :دی
kurosh08
21-12-2010, 12:10
تا آخرش رفتم. به نظر من از نظر تنوع مرحله و داستان یه سر و گردن از MW2 بهتر بود.
بابا الکی از بازی ایراد نگیرین. بازیش فوق العاده بود. طولانی هم بود. فقط یه کم گرافیکش میتونست بهتر باشه.
دمشون گرم.
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
اگه میشه یکی لینک آپدیت و کرک 4 رو بذاره.
برو بچ این مود زامبی هم بسی حال میده ها :31:
پایه این یه تاپیک زده بشه در رابطه با مود زامبی و رکورد شما در این مود
البته یه عنوان بهتر براش می ذاریم.نظرتون چیه؟؟من سرچ نکردم اگه تاپیکش هست بگین.
آریا ایرانی
21-12-2010, 15:14
شما داستانو نفهمیدی کلا . پیشنهاد میکنم تاپیک کنسولو بخون . همین که نفهمیدید باعث میشه اینطوری در مورد بازی فکر کنید .
کاسترو کسی رو شکنجه نمیکنه . فقط میریم ترورش کنیم که ما رو میگیره و به دراگویچ میده . اونم در قبال همکاریاش که دراگویچ میتونه توی مرز های کوبا هر غلطی که بخواد بکنه :دی
آره بعدش فهمیدم
حالا اگه داستان رو توضیح بدی ممنون می شم، چون انگلیسی بلد نیستم، دوست نداشتم. :46:
این بابا که تو روسیه با این پسره رفیق شده بوده، اول داستان مرد؟ بقیه ش توهمه؟
برو بچ این مود زامبی هم بسی حال میده ها :31:
پایه این یه تاپیک زده بشه در رابطه با مود زامبی و رکورد شما در این مود
البته یه عنوان بهتر براش می ذاریم.نظرتون چیه؟؟من سرچ نکردم اگه تاپیکش هست بگین.
مود زامبی مگر غیر از خود بازی هست!!!
از اونجا که تاپیک بازی دیگه از تب و تاب اولیش افتاده همین جا در موردش بحث بشه خیلی بهتره...
دوستانی هم که مشکل نصب و اجرا داشتن میتونن به این تاپیک مراجعه کنن :
الان 80 درصد تاپیک pc شده مشکلات نصب و اجرا و باگ!!!
(کاش دوستانی که بازی رو تموم می کنن حداقل یک نقد کوتاه هم میزاشتن)
حالا اگه داستان رو توضیح بدی ممنون می شم، چون انگلیسی بلد نیستم، دوست نداشتم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
تاپیک کنسولی بازی 2 یا 3 صفحه آخرش حسین جان زحمت کشیدن کل داستان رو ترجمه کردن واسه دوستان...
سلام
من Black Ops رو میخوام با بهترین کیفیت و جزییات بالا بازی کنم مشخصات سیستمم هم اینه ...
core i3----------XFX ATI 5770 -------4GB ram DDR3
grafic setting رو که خیلی بالا بزارم یه ذره سرعت میاد پایین و بعضی صحنه ها پیکسل پیکسل میشه ....اگه نخواسته باشم کارت گرافیکم رو ارتقا بدم چه راههایی هست....
update کردن درایور کارت گرافیک یا مثلا share کردن گرافیک با رم میتونه مشکل رو رفع کنه؟
اگه میتونه در مورد share کردن رم در ویندوز 7 توضیح دهید
آریا ایرانی
21-12-2010, 15:50
سلام
من Black Ops رو میخوام با بهترین کیفیت و جزییات بالا بازی کنم مشخصات سیستمم هم اینه ...
core i3----------XFX ATI 5770 -------4GB ram DDR3
grafic setting رو که خیلی بالا بزارم یه ذره سرعت میاد پایین و بعضی صحنه ها پیکسل پیکسل میشه ....اگه نخواسته باشم کارت گرافیکم رو ارتقا بدم چه راههایی هست....
update کردن درایور کارت گرافیک یا مثلا share کردن گرافیک با رم میتونه مشکل رو رفع کنه؟
اگه میتونه در مورد share کردن رم در ویندوز 7 توضیح دهید
کارت من ATI 4890 هست. البته CorssFireX. مشکلی هم نداشتم. Full Game بازی کردم.
سلام به همه
من یه جایی رفتم گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم هر چقدر میکشم تموم نمیشن:18:
اینم عکسشه ممنون میشم راهنماییم کنین
Big-Boss
21-12-2010, 19:27
سلام به همه
همونجایی که علامت گذاری شده 2-3 تا بشکه قابل اشتعال هست اون ها رو بنداز تو خندق راه عبورشون بسته میشه.
sima_6600
21-12-2010, 19:31
سلام به همه
سلام خوبی باید بری پاین سریع.بعد نقطه بعدی رو میده فقط یک نکته مواظب باش چون ممکنه کشته بشی:31:.روش بالا هم میشه اما من خطر بیشتر رو دوست دارم این جور بهتره چون یک نوع نو اوریه
Big-Boss
21-12-2010, 19:36
سلام خوبی باید بری پاین سریع.بعد نقطه بعدی رو میده فقط یک نکته مواظب باش چون ممکنه کشته بشی:31:.
کجا نقطه بعدی رو میده؟!!!
اگه نقطه بعدی رو میداد که مشکلی کسی نداشت.مشکل اینه که بازی هیچی نمیگه میری اون نقطه میبینی بازم همون آش و همون کاسه.
همون تو تصویر نگاه کنی 3تا بشکه متمایز میبینی اون ها رو بنداز پایین یکیش هم وودز کمک میده میندازه.همین!
هـــــــــــــــــی جوونی !!!. ما چه بساطی داشتیم سر این مرحله . چنتا از دوستان و من، توی این مرحله اون بشکه ها رو کشف نکردیم و تا اون پایین با دست خالی رفتیم و قتل عام کردیم :27:. ولی رسما دهن من آسفالت شد تا ردش کردم .
بعدش تازه فهمیدیم که چنتا بشکه ئم اون وسط مسطا بوده :31:.
.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.