PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

osmaan
22-10-2010, 09:28
اگر فکر میکنید نیاز هست رام دامپ شده را اپلود میکنم
سلام
رام دامپ یعنی چی؟

اگه کامله و هیچ مشکلی نداره بزار دوست عزیز

9vin
22-10-2010, 09:55
والا من با گوشيم داتلود كردم,يه فايل فشرده بود كه توش فايلي به اسم
win7spbshell
بود و رمز نداشت.

حالا اگه نشد,هر وقت تونستم,فايلش رو اپ ميكنم!

ممنونم حل شد...نصب کردم باحال بود :20:

KAKHMAL
22-10-2010, 10:16
قیمت متغیرش واسه چیه؟

ویندوز xp معمولی که روی کامپیتر نصب میشه روی اینم نصب میشه؟

از کدوم سایت خارجی میتونم انلاین خریداریش کنم؟
گارانتي و...
بابا بيخيال
اين ويندوز موباله اون ويندوزه
ولي فك كنم ميتوني روش ويندوز بريزيد
gooshishop.com
-------------

ho33einf
22-10-2010, 10:17
درود

کسی اطلاع داره ، با مشخصات فنی که این گوشی داره آیا میشه وین7 روش نصب کرد؟
من سعی کردم بفهمم حداقلهای سخت افزار برای نصب وین 7 چیه اما متاسفانه از سایت ماکروسافت چیزی دستگیرم نشد!کسی میدونه؟؟

cpu 1GH میخواد و مولتی تاچ برا cpu فکر نکنید چون کوکر ها میتونن کاری کنن. ولی مولتی تاچ و چی کار کنن. البته به نظر شخصی من اینم قابل حله. باید صبر کنیم چون هنوز این گوشی هایی که با این سیستم عامل کار میکنند ارئه به بازار نشده. حتی برا پرت روی hd2 هم مشکل پیدا کردن چون انگار تمام درایور هارو ماکروسافت عوض کرده. و اینه اون مشکل بزرگی که نمیشه راحت حل کرد

osmaan
22-10-2010, 11:00
آقا ممنون، این رام‌رو هم که چند صفحه پیش معرفی شده‌رو خواستی نصب کن، خوبه، اینترفیس تاچ‌فلو هم روش هست ...
منظورت این لینکه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sageet
22-10-2010, 11:04
منظورت این لینکه؟

آره، همینه

manmikrobam
22-10-2010, 13:48
منظورت این لینکه؟

ببخشید این تاچ فلو چیه؟چیز بدرد بخوریه؟میشه یکم راجع بهش توضیح بفرمایید!:23:

Amin.M.1986
22-10-2010, 15:30
ببخشید این تاچ فلو چیه؟چیز بدرد بخوریه؟میشه یکم راجع بهش توضیح بفرمایید!:23:
محیط کاربری هست .. همون اینترفیس گوشی و بقیه منو ها رو شامل میشه.. اس پی بی شل به مراطب بهتره به نظرم چون فینگر تاچ بهتری داره..

mehrradg23
22-10-2010, 18:13
گارانتي و...
بابا بيخيال
اين ويندوز موباله اون ويندوزه
ولي فك كنم ميتوني روش ويندوز بريزيد
gooshishop.com
-------------

منظورم سایت خارجی بود با قیمت ارزون تر

KAKHMAL
22-10-2010, 18:51
هزینه پستش چی؟!!
بعدم اکثر سایتهای خارجی با یه مقدار مشخص تماس و اس و... بهت گوشی با سیمکارت میدن
بدرد ایران نمیخوره:41:

mamsana
22-10-2010, 23:20

دوست عزيز اگه ايران هستي خريد اين گوشي از ايران از هر نظر به صرفه تره!

AryanLand
22-10-2010, 23:28
نوشته شده توسط godleo [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان من هر نو رام ی رو که بگین توی گوشیم تست کردم ولی حالا به این نتیجه رسیدم که اولین رام ی که روی گوشیم نصب بود بهترینشه حالا کسی میدونه از کجا گیر بیارمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ b7300xxja1 این رامو میگم !!! خیلی گشتم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر فکر میکنید نیاز هست رام دامپ شده را اپلود میکنم
سلام.

شما از پست بالا چه نتیجه دیگه ای میتونید بگیرید که سوال کردید اگه لازمه رام دامپ شده رو آپلود کنید؟!!!

سلام
رام دامپ یعنی چی؟

سلام.

رام دامپ شده یعنی رامی که از گوشی استخراج شده.(همون رام اصلی و اولیه گوشی که معمولا" توسط شرکتهای سازنده در اختیار کاربرا قرار نمیگیره).:11:

euthanasia
23-10-2010, 03:29
سلام.

شما از پست بالا چه نتیجه دیگه ای میتونید بگیرید که سوال کردید اگه لازمه رام دامپ شده رو آپلود کنید؟!!!

درود
عجب
اگر میخواستم لینکی از جایی قرار دهم و سوال میکردم که قرار بدهم یا نه شاید شگفت انگیز میشد ولی با اگاهی بر احوال اینترنت در این سرزمین مقدس نباید عجیب باشد که اپلود کردن فایلی به حجم حدود 200 مگا بایت نیاز به انگیزه فراوانی خواهد داشت
پس سوالم برای این بود که اگر کاربر گرامی که درخواست این رام را کرده بودند فکر میکنند که این رام ارزش اپلود کردن را دارد این کار را برایش انجام دهم با در نظر گرفتن اینکه بسیاری دیگر از کاربران گفته اند که رام های جدید تر در کل بهتر از رام اولیه هستند

euthanasia
23-10-2010, 03:30
کامله مشکلی نیست
کافی هست برنامه دانلودر را باز کنید و در قسمت PDA فایل دانلود شده را انتخاب کنید

4shared.com/file/zn9ACHpr/PDA_B7300XXJA1_ENpart1.html
4shared.com/file/Sx97_N35/PDA_B7300XXJA1_ENpart2.html

ali_net1376
23-10-2010, 04:11
بچه ها برنامه های sb p و inter face وshell و رام کوک شده با رام معمولی داستانشون چی هستش؟

و بازی های جاوا که نیاز به کلید جهت نما دارن مثل فیفا تکلیفشون چی هست لطفا دقیق بگین؟!

9vin
23-10-2010, 08:48
سلام دوستان .من به تازگی وایرلس گرفتم واسه خونه.... الان میخوام با گوشی وصل بشم سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه

تنظیمات خاصی داره ؟

manmikrobam
23-10-2010, 10:16
سلام دوستان .من به تازگی وایرلس گرفتم واسه خونه.... الان میخوام با گوشی وصل بشم سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه

تنظیمات خاصی داره ؟
فکر نکنم گوشی با اون نوع وایرلسی که به خونه میدن بتونه ارتباط برقرار کنه !:41:
درود
اون نوع از وایرلس رو از طریق lan استفاده میکنن ! یعنی اینطوریه که شما یه سوکت RG45 رو به کارت شبکه PC یا لپ تاپتون میزنید و حالش رو میبرید ! دریافت کننده اش هم یه آنتنه که روی سقف میذارن ، درسته ؟ فرکانس امواجش بالاست عزیزم !
وایرلسی که گوشی میتونه بهش وصل شه فرکانسش پاینتره و بوسیله Access point منتشر میشه !
یعنی اگر الان میخوای با WiFi گوشی به نت وصل بشی نیازه که یه َAccess point بسونی و کابل وایرلست رو بتپونی دورونش و بعد از اینرنت wifi استفاده کنی عسیسم !
بواقع اصلاً نیاز نبود برای استفاده از Wifi بری اینرنتش رو بگیری ، اگر ADSL داشتی هم کفایت میکرد...خرجش این بود که بجای مودم معمولی ADSL یه مودم Access point دارش رو بخری و تنظیمش کنی و حالش رو ببری...همین:31:

manmikrobam
23-10-2010, 13:42
بچه ها برنامه های sb p و inter face وshell و رام کوک شده با رام معمولی داستانشون چی هستش؟

و بازی های جاوا که نیاز به کلید جهت نما دارن مثل فیفا تکلیفشون چی هست لطفا دقیق بگین؟!
درود
بی خیال بازیهای جاوا شو برادر...حالا که اینهمه خرج کردی برو بازی تحت PPC بگیر و حالشو ببر:8:...فوتبال سه بعدی بازی کن...جاوا دیگه خز شده...:2:
رام کوک شده یعنی رامی ویندوز و برنامه های مربوطه اش روش نصب باشه...همه رام ها کوک شدن مگر اینکه خام باشن...کوکها ممکنه فرق کنه !:20:
اینترفیس هم یعنی رابط گوشی با کاربر...نوع منوها و دسترسی بهشون و ... و اینرفیسهای متفاوتی وجود داره...:34:

sageet
23-10-2010, 23:27
اگه یه‌وخ خواستین کیبوردِ فینگرکیبوردتون این‌شکلی شه این‌و دانلود کنین‌و به جای فولدر اسکینز تو محل نصب این فولدر رو جایگزین کنین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mamsana
24-10-2010, 00:14
اگه یه‌وخ خواستین کیبوردِ فینگرکیبوردتون این‌شکلی شه این‌و دانلود کنین‌و به جای فولدر اسکینز تو محل نصب این فولدر رو جایگزین کنین

ممنون دوست عزيز
ولي فكر كنم 4 جهت باشه با توجه به اين كه اين گوشي كليد 4 جهت سخت افزاري نداره،بهتره!

sageet
24-10-2010, 00:17
ممنون دوست عزيز
ولي فكر كنم 4 جهت باشه با توجه به اين كه اين گوشي كليد 4 جهت سخت افزاري نداره،بهتره!

آره، گفتم دیگه اگه یه‌وخ خواستین ;)

Royce
24-10-2010, 00:46
با این برنامه کم حجم و بسیار مفید میتونید جلوی قطع شدن پروسه های در حال اجرا رو با خاموش شدن صفحه نمایش بگیرید.
شیوه کارش هم به این صورته که پس از نصب این برنامه رو به کلید اکشن(کلید وسط) گوشی معرفی میکنید

gelayor14
24-10-2010, 09:14
یکی که رام‌شو عوض نکرده، گوگل مپ‌رو از پوشه‌ی ویندوز گوشیش ورداره آپلود کنه جایی لطفا، چون این‌یکی‌ها سَت ویو ندارن فقط مپ‌ن
دوست عزیز دقیقا میگی توی کدام پوشه هست،من گوشی ام را دو سه هفته ای هست خریدم -رام اش هم عوض نشده-فکر کنم بتوانم برایتان آپ کنم

mamsana
24-10-2010, 10:25
کامله مشکلی نیست
کافی هست برنامه دانلودر را باز کنید و در قسمت PDA فایل دانلود شده را انتخاب کنید

ممنون دوست عزیز!:11:

واقعا درکت میکنم :7:واسه آپلود این 260 مگ چقدر صبوری :42::45::34: از خودت نشون دادی!
من دان کردم،میخواستم بدونم که فایل ها رو چک کردی،مشکلی نداره؟
میشه رو گوشی که فریمور B7300jc2 هست ریخت با توجه به اینکه ماله JA1 هست؟

sageet
24-10-2010, 10:49
دوست عزیز دقیقا میگی توی کدام پوشه هست،من گوشی ام را دو سه هفته ای هست خریدم -رام اش هم عوض نشده-فکر کنم بتوانم برایتان آپ کنم

ممنون، یکی آپ کرد ...

euthanasia
24-10-2010, 17:34
در مورد رام همانگونه که گفتم مشکلی نیست من خودم رام jc2 را بار گزاری و بعد از ان تنها ja1 را بار گزاری کردم بدون eboot و phon
نکته ای که دارد این است که این رام partion مربوط به زبان را ندارد بنابراین در برنامه BUCKINGHAM_Downloader هم در قسمت زبان انتخابی نخواهیم داشت و زبان رام همان ربان اصلی انگلیسی هست
partion زبان حجمی حدود 60 MB دارد و من این قیمت را دامپ نکردم
برای dump رام از انواع گوشی های PPC از برنامه رایگان itsutils میتوان استفاده نمود
یا اینکه از برنامه EXEcutor (که از همان itsutils برای dump بهره مگیرد ) که دارای User Interface خوب و ابزارهای فراوان دیگری است و برای کسانی که کار با CMD برایشان خوش ایند نیست مفید است

srh124
24-10-2010, 20:11
سلام مجدد به همه
يه سوال. توي محيط spbb shell موقعي كه ايكون backlight رو به صفحه اضافه مي كنيم بعد از كليك روش يه صفحهه مياد با 6 تا ايكون. 5 تاش كه درجات مختلف نور صفحه رو نشون ميده ويده ولي اخريش نفهميدم چيكار مي كنه. كسي ميدونه؟

9vin
24-10-2010, 20:16
سلام دوستان
کی میدونه در محیط spb shell اون محیط 3d اس ام اس هارو بیاریم رو دسکتاپ ؟؟

Moh3nB
24-10-2010, 22:43
سلام مجدد به همه
يه سوال. توي محيط spbb shell موقعي كه ايكون backlight رو به صفحه اضافه مي كنيم بعد از كليك روش يه صفحهه مياد با 6 تا ايكون. 5 تاش كه درجات مختلف نور صفحه رو نشون ميده ويده ولي اخريش نفهميدم چيكار مي كنه. كسي ميدونه؟

از این قسمت میتونید به عنوان چراغ قوه استفاده کنید . که نورشم قابل تنظیمه .

srh124
24-10-2010, 23:54
از این قسمت میتونید به عنوان چراغ قوه استفاده کنید . که نورشم قابل تنظیمه .

تنظيماتش چطوريه؟ چون من ميذارم توي اون حالت ولي بازصفحه زود خاموش ميشه

9vin
25-10-2010, 01:14
سلام دوستان
کی میدونه در محیط spb shell اون محیط 3d اس ام اس هارو بیاریم رو دسکتاپ ؟؟

کسی اطلاع نداره ؟؟

euthanasia
25-10-2010, 09:22
برای dump رام از گوشی b7300 دستگاه را به PC وصل کنید به گونه ای که برنامه ActiveSync دستگاه را شناسایی کند برنامه EXEcutor را اجراکنید در قسمت tools قسمت Dump DSK و سپس read را انتخاب کنید
دکمه go را فشار دهید نوشته choose disk نمایان میشود که چند انتخاب خواهیم داشت معمولا DSK1 که حجمی حدود 300 مگابایت دارد حاوی رام دستگاه هست آنرا انتخاب و دکمه Go را بفشارید فایل DSK1.bin روی PC ذخیره میشود
و در پایان پنجره ای نمایان که محل قرار گیری فایل dump و درستی کار را نشان میدهد و اگر مشکلی در شناسایی دیسکها و یا خواندن اطلاعات از روی دستگاه پیش امد وارد Registry ویندوز موبایل دستگاه میشویم ( به کمک برنامه های مختلف مانند TotalCommander ) در ادرس HKLM\Security\Policies\Policies مقدار کلید '00001001' را اگر 2 هست به 1 تغییر میدهیم
فایل DSK1.bin همان PDA.nb0 است البته نه کاملا بنابراین
برای تبدیل فایل دامپ DSK1.bin به فایل PDA.nb0 در همان برنامه EXEcutor در قسمت PDA و سپس Other گزینه DSK1 > PDA را انتخاب و فایل DSK1.bin را نشان مدهیم و ( ...PDA.nb0 (B7300 را انتخاب و دکمه Go را می فشاریم

برای دامپ رام گوشی های دیگر باید مستقیما از برنامه itsutil استفاده کنیم
وارد خط فرمان ویندوز میشویم (CMD) دستور pdocread.exe -l را اجرا و بر اساس نتیجه ای که خواهیم دید دیسک و پارتیشن درست را در می یابیم سپس دستور pdocread -w -d DSK1: -b 0x800 -p Part00 0 0x31f000 Part00.raw را اجرا میکنیم که البته به جای DSK1 و Part00 دیسک و پارتیشن های مورد نگرمان که وابسته به دستگاه های مختلف می تواند متفاوت باشد را وارد میکنیم
فایل Part00.raw روی سیستم کپی میشود
میتوان کل یک دیسک را دامپ کرد یا شبیه دستور بالا یک پارتیشن از چند پارتیشن موجود در یک DSK را

برای نمونه با اجرای دستور pdocread.exe -l در یک دستگاه این مقادیر نمایان میشود

210.38M (0xd260000) FLASHDR
| 3.12M (0x31f000) Part00
| 3.50M (0x380000) Part01
| 69.38M (0x4560000) Part02
| 134.38M (0x8660000) Part03
STRG handles:
handle e7489c1a134.38M (0x8660000)
handle 474960e6 69.38M (0x4560000)
handle c74b0fda 3.50M (0x380000)
handle 074b0eee 3.12M (0x31f000)
disk e7489c1a
.....

و در دستگاه دیگری این نتایج

457.75M (0x1c9c0000) DSK1:
| 3.12M (0x31f000) Part00
| 4.50M (0x480000) Part01
| 126.50M (0x7e80000) Part02
| 323.63M (0x143a0000) Part03
7.61G (0x1e6e80000) DSK7:
| 7.60G (0x1e6a80000) Part00
.....

دریافت برنامه EXEcutor 3.05

w.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/286865/executor/
دریافت برنامه itsutil

xs4all.nl/~itsme/projects/xda/tools.html

KAKHMAL
25-10-2010, 17:37
کسی اطلاع نداره ؟؟
چرا شما روی شکل اس ام اس هات نگه دار انگشتت دارو
بعد گزینه ست دیفالت اکشنو بزن
بعدشم دیگه واضحه:10:

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------

سلام مجدد به همه
فک کنماطلاعات دوستمون Moh3nB ناقص باشه!!!
با این گزینه راحت میتونید نور پشت ضمینتونو تغییر بدید(مثلا وقتی جایی هستی کهنور نیست روی نور کم بذاری ولی وقتی رفتی بیرون بذاری روی نور زیاد)
راستی از کجا باید این آیکونو بیارم
بعد از هارد ریست آخرم دیگه این آیکونو پیدا نکردم!!!!
کمک:10:

srh124
25-10-2010, 21:54
[/COLOR]
فک کنماطلاعات دوستمون Moh3nB ناقص باشه!!!
با این گزینه راحت میتونید نور پشت ضمینتونو تغییر بدید(مثلا وقتی جایی هستی کهنور نیست روی نور کم بذاری ولی وقتی رفتی بیرون بذاری روی نور زیاد)
راستی از کجا باید این آیکونو بیارم
بعد از هارد ریست آخرم دیگه این آیکونو پیدا نکردم!!!!
کمک:10:

جان !!!!! بله ؟!!!!!!
متوجه نشدم منظورت چیه. آخه واضحه که backlight برای تغییر نورصفحه هست یا همون نور ضمینه ولی اون ایکون اخر از مجموعه 6تایی ایکون ها چی کار می کنه؟ 5 تای قبلی نور صفحه رو تنظیم می کنند ولی آخری !!!!!
ضمنا من spb shell نصب کردم که اضافه کردن این ایکون مثل اضافه کردن بقیه ایکون های استاندارد هست مثل ساعت، باتری و ...
بازم ممنون

Real Madrid C.F
25-10-2010, 22:42
دوستان یکی که از همه اوستا تره میشه بگه که دلیل اصلی و منطقیه استقبال از این تاپیک و این گوشی چیه؟؟؟؟ آخه کل پستای HTC HD و HTC DIA2 رو رو هم بزاریم اندازه ی این تاپیک نمیشه!! نکنه توش آلیاژ طلا بکار میبرن به مردم نمیگن:18:

Moh3nB
25-10-2010, 23:03
دوستان یکی که از همه اوستا تره میشه بگه که دلیل اصلی و منطقیه استقبال از این تاپیک و این گوشی چیه؟؟؟؟ آخه کل پستای HTC HD و HTC DIA2 رو رو هم بزاریم اندازه ی این تاپیک نمیشه!! نکنه توش آلیاژ طلا بکار میبرن به مردم نمیگن:18:

نخیر اشتباه نکنید:

تو طلا آلیاژی از این گوشی بکار میبرن .

یه دلیل خوب بگو ما بریم از اون گوشیای گرون قیمت بگیریم . در حالی که این گوشی همه انتظارات رو برآورده میکنه .

mamsana
25-10-2010, 23:25
[/COLOR]

نه عزيز!
خوب هركس براساس يه معياري خريد مي كنه!
قيمت و امكانات اين گوشي سبب ميشه طرفش برن ، هر جند بهتره نرن (جلوگيري از خز شدن(
البته اكه اچ تي سي اين كوشي رو ميزد،زير 400 نبود قيمتش!
ولي خوب قبول دارم،اج تي سي يه چبز ديگست همونطور كه سوني وايو يه چيز ديگست!

دليل زياد بودن بست هاي اين تابيك هم بايه بودن افراد اون است!

manmikrobam
26-10-2010, 01:53
درود
من خودم رو میدونم که چرا زیاد اینجا میام : این گوشی به دلیل قیمت مناسب و امکانات عالی مورد پسند و خریدم قرار گرفت
از اونجایی که اولین اسمارت فون من بحساب میاد کلی چیز هست که دلم میخواد راجع بهش بدونم و کلی سوال و مورد هم پیش میاد که لازمه حلشون کنم...چه جایی از اینجا بهتر !
شاید خیلی ها مثل من این اولین اسمارت فونشونه پس...

---------- Post added at 01:53 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

کسی اطلاع نداره ؟؟
درود
مشکل وایرلس حل شد کا ؟:5:

I arrived !
26-10-2010, 07:17
سلام
دوستان من زیاد رو گوشی و برنامه و... کار نمی کنم.لطفا به سوالام جواب زیر دیپلم و کامل بدین:
1- وین 7 چی شد بالاخره ،کسی تونسته رو این گوشی نصب کنه؟
2-از لحاظ آپدیت چی ؟این رام زدن و فریم ویر همون آپدیته دیگه ،نه؟فرقی به حال گوشی می کنه؟
3-مشکل جی سنسور چی شد؟یه بار یکی تو این تاپیک دو تا لینک گذاشته بود،اونا رو من زدم،ولی فقط مشکل با resco bubble حل شد و هنوز هم وقتی گوشی رو چپ و راست می کنم گیج می زنه
4-قاب هم که کسی فعلا جایی ندیده،نه؟
ممنون که وقت می ذارین و جواب میدید.

manmikrobam
26-10-2010, 09:47
سلام
دوستان من زیاد رو گوشی و برنامه و... کار نمی کنم.لطفا به سوالام جواب زیر دیپلم و کامل بدین:
1- وین 7 چی شد بالاخره ،کسی تونسته رو این گوشی نصب کنه؟
2-از لحاظ آپدیت چی ؟این رام زدن و فریم ویر همون آپدیته دیگه ،نه؟فرقی به حال گوشی می کنه؟
3-مشکل جی سنسور چی شد؟یه بار یکی تو این تاپیک دو تا لینک گذاشته بود،اونا رو من زدم،ولی فقط مشکل با resco bubble حل شد و هنوز هم وقتی گوشی رو چپ و راست می کنم گیج می زنه
4-قاب هم که کسی فعلا جایی ندیده،نه؟
ممنون که وقت می ذارین و جواب میدید.
درود
1- هنوز که کسی موفق نشده

2-ویندوز آپدیت مشکل داره و مشکل از خود ماکروسافته . این فریم ویر ها و رم ها هم چیزی رو زیاد عوض نمیکنه و بعضی از دوستان که چندین رم کوک شده و فریم ویر رو تست کردن اذعان داشتن که همون رمی که از ابتدا روی گوشی بوده از همه بهتر بوده و اگر دقت کنید پست دوم همین صفحه هم رم اولیه گوشیه که به درخواست دیگر دوستان آپ شده !

3-من که با جی سنسور مشکلی ندارم !وقتی گوشی رو از یه مقدار زاویه مشخصی بچرخونم صفحه هم میچرخه !
البته برای بازی و اینها تا حالا مورد استفاده قرار ندادم . فقط یکبار کالیبرش کردم و تا حالا نشده که گیج بزنه !

4- من ندیدم و نشنیدم کسی هم گفته باشه

موفق باشید

ali_net1376
26-10-2010, 15:57
منو که عربی شده چه جوری به حالت اول بر گر دونیم setting- reginal رو رفتم اما چیزی مربوط به زبان گوشی که ندیدم

manmikrobam
26-10-2010, 20:00
منو که عربی شده چه جوری به حالت اول بر گر دونیم setting- reginal رو رفتم اما چیزی مربوط به زبان گوشی که ندیدم
درود
چی عربی شده ؟
زبان گوشی من هم عربی بود ( تازه دیدم :31: ) اما منوهام عربی نبود!فقط تقویم،که تازه اون هم میلادی بود رو به عربی مینوشت!
حالا شما بگو کجاها دقیق عربی شده
در همون reginal بعد که زبان رو En میکنید میگه ریست کنید،کردی؟

KAKHMAL
26-10-2010, 20:32
با این توضیحاتی که دادی فک کنم اشکال از فارسی سازت باشه
حالا توضیحات دقیقتر بده ببینیم چی شده!!!:10:

mamsana
27-10-2010, 00:56
ديدم خيلي گيره وين مو هفت هستيد,گفتن اين لينك رو بزارم

manmikrobam
27-10-2010, 10:09
ديدم خيلي گيره وين مو هفت هستيد,گفتن اين لينك رو بزارم

درود
ممنون از لینکت
با چیزایی که اینجا نوشته همچین آش دهن سوزی هم نیست اااااااااااا !
یه جورایی کاملاً اختصاصی شده برای ماکروسافت و باید از همون برنامه هایی استفاده کنی که اونها میخوان...

معایب :
- عدم وجود یک فایل منیجر سیستمی
- عدم پشتیبانی از تماس ویدیوئی:worried:
- عدم پشتیبانی از انتقال فایل توسط بلوتوث:19::41::18:
- نداشتن حالت mass storage هنگام اتصال با کابل USB
- عدم پشتیبانی از کارت حافظه:18::18::18::18::18:
- وابستگی بیش از حد به نرم افزار zune در هنگام کار با کامپیوتر
- نداشتن نقشه ی مجانی برای جهت یابی:9:
- نداشتن اکولایزر و همچنین عدم پشتیبانی از DivX/Xvid :13::blink:

- تنها یک عکس می توان به پیامک ضمیمه کرد
- در برنامه های آفیس copy paste وجود ندارد :41::wac:
- در تقویم ولی از Google calendar پشتیبانی نمی شود.
- نقشه های Bing :گفته می شود نقشه ها رایگان نیستند و امکان فرمان صوتی حتی با استفاده از Windows Mobile 6.x can do it نیز وجود ندارد.:19:

صد رحمت به Win Phone 6.5

----------------------------------------

منبع : همون سایت لینک شده

ashkanliver
27-10-2010, 12:08
ویندوز موبایل 6.5.5 برای Omnia Lite B7300
سلام
ظاهرا این رام اولین رام ویندوز موبایل 6.5.5 کوک شده برای این مدل هست

من رام رو داونلود و نصب کردم تفاوتهایی که دیدم رو بهشون اشاره میکنم

بعد از نصب رام اینترفیس پیش فرض به TouchFlo تغییر میکنه و جایگزین اینترفیس اصلی سامسونگ میشه . اینترفیس کاملا روان هست و کوچکترین افت سرعتی مشاهده نمیشه

لیست برنامه هایی که از رام گوشی حذف شده

كد:
1. Samsung widgets
2. Gettinf Started
3. Memo
4. Video Editor
5. Midomi
6. Streamnig Player
7. QIK
8. RSS
9. Smart Search
10. Adobe Raader
11. Uconverter
12. Digital frame
13. Messenger
14. Markerplace
15. MS MyPhone
16. Windows Live
17. Communities
18. Search Phone
19. Search Windgets
20. Facebook
21. Help
22. MSN Weather
23. MSN Money
24. YouTube
25. Opera
26. Standard Screen Blocking
27. Ringtones

کیبورد و اینترفیس سامسونگ از رام گوشی حذف شدن
همچنین با فریمور اصلی به محض قرار دادن سیم کارت جدید و روشن کردن گوشی کانکشن ها رو به صورت خودکار ایجاد میکرد که با این رام این مورد رو انجام نداد

تعدادی برنامه به صورت پیش فرض به این رام اضافه شده از جمله

كد:
Resco File Manager Resco Photo Manager
Rhymes
S2P
Showcase
MVBKL
Auto Rotate
ClearTemp
SipChanger
S2U2

قبل از نصب این رام و با فریمور B7300XXJC2 بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری میزان حافظه گوشی به این شکل بود

Main Storage 169
Memory 91.9

که با نصب رام به مقادیر زیر افزایش پیدا کرد

Main Storage 273
Memory 93.5

- برنامه Net Framework کاملا آپدیت شده

- فایل HTCSensorSDK که برای اجرای بازیها مثل RescoSnake استفاده میشه از پیش روی گوشی نصب هست و نیازی به نصب درایور مخصوص وجود نداره

مشکل کندی SMS حل شده و میانبر برنامه پیش فرض ویندوز رو در منوی استارت میتونید پیدا کنید البته برنامه سامسونگ همچنان در گوشی وجود داره

بعد از نصب رام و کار کردن با گوشی افزایش سرعت گوشی رو به طور محسوس حس خواهید کرد

در نهایت میتونم بگم نصب این رام نه تنها مشکلی به وجود نمیاره بلکه توصیه هم میشه و در صورتی هم که مورد پسند کسی قرار نگرفت به راحتی میتونه فریمور اصلی رو جایگزین کنه

برای داونلود از لینک زیر استفاده کنید که نسخه فیکس شده فایل اصلی هست

كد:

و یا لینک مستقیم
كد:

منبع ir-tci
انهایی که می تونند نصب کنند و خبر شو بدن که خوب بود یا نه

mamsana
27-10-2010, 12:48
ویندوز موبایل 6.5.5 برای Omnia Lite
[B]انهایی که می تونند نصب کنند و خبر شو بدن که خوب بود یا نه

ممنون دوست عزيز
اين رام رو قبلا اقا فرشاد تو اين تاپيك معرفي كرده بود و بعد تو اي ار تي سي اي هم زد!
منبع اصليش هم موداكو هست!

رام او هم من ,اقا سگيت و يه چند نفر ديگه ريختيم!

سرعت بالا
استارت اومده پايين!
گرافيكش هم خيلي عاليه!خصوصا اگه تم بزاري كه ديگه حرف نداره!

ولي قفل ويندوز به حالت وين مو 6 رفته و وقتي كسي هم زنگ ميزنه حالت پيشفرض وين مو شده! كه من با inesoft حلش كردم!

اگه تريپ ماجراجوييت بالاست,بريز!

manmikrobam
27-10-2010, 13:07
ممنون دوست عزيز
اين رام رو قبلا اقا فرشاد تو اين تاپيك معرفي كرده بود و بعد تو اي ار تي سي اي هم زد!
منبع اصليش هم موداكو هست!

رام او هم من ,اقا سگيت و يه چند نفر ديگه ريختيم!

سرعت بالا
استارت اومده پايين!
گرافيكش هم خيلي عاليه!خصوصا اگه تم بزاري كه ديگه حرف نداره!

ولي قفل ويندوز به حالت وين مو 6 رفته و وقتي كسي هم زنگ ميزنه حالت پيشفرض وين مو شده! كه من با inesoft حلش كردم!

اگه تريپ ماجراجوييت بالاست,بريز!
درود
این دوستمون که گویا نصب کردن و اول پستشون اشاره کردن که نصب کردن خودشون
اما چرا نصب این رام یه جور ماجراجوییه؟
بنظرتون این رام بهتره یا رام اوریجینال گوشی ؟ چون دیدم در آخر بعضی بچه گفته بودن که همون رام اوریجینال بهتر بوده!
با سپاس

mamsana
27-10-2010, 16:52
درود
بنظرتون این رام بهتره یا رام اوریجینال گوشی ؟ چون دیدم در آخر بعضی بچه گفته بودن که همون رام اوریجینال بهتر بوده!
با سپاس

فكر كنم كه ايشون نصب نكردن,پست رو عينا كپي كردن واسه همين حرفهاي اول,حرف خودشون نيست!

را اصلي از نظر هماهنگي قسمت ها با هم بهتره!
رام كوك شده يه ذره وقت ميبره تا عادت كني بهش!
تسك منيجر سامسونك هم عوض شده كه باحال بود!
ولي حالا باز شب يه چندتا اسكرين شات از رام خودم ميزارم تا گرافيك رو ببينيد!

Amin.M.1986
27-10-2010, 16:54
درود
با سپاس

دوست گرامی رام های کوک شده به دلیل اینکه بعضی برنامه های اضافی که شما لازم نداری رو از روش پاک میکنن مقبولیت داره و گاهی توی تنظیمات دستکاری میکنند که سرعت بعضی کارها بیشتر بشه اما از طرفی هم یک سری مشکلات رو به دنبال داره.. شما خودت باید ببینی چی به کارت میاد انما از من به شما نصیحت اگر با رام اصلی گوشیت مشکلی نداری بذار همون بمونه اما اگر اذیتت میکنه یک رام عوض کن.. نهایتا بعدا دان گرید میکنی.. مشکلی نیست.:11:

m_azadeh
27-10-2010, 17:45
با تشکر
این رام را چطور نصب بکنیم
ببخشیدها

\[QUOTE=ashkanliver;5557683

osmaan
27-10-2010, 17:59
درود
ممنون از لینکت
با چیزایی که اینجا نوشته همچین آش دهن سوزی هم نیست اااااااااااا !
یه جورایی کاملاً اختصاصی شده برای ماکروسافت و باید از همون برنامه هایی استفاده کنی که اونها میخوان...

معایب :
- عدم وجود یک فایل منیجر سیستمی
- عدم پشتیبانی از تماس ویدیوئی:worried:
- عدم پشتیبانی از انتقال فایل توسط بلوتوث:19::41::18:
- نداشتن حالت mass storage هنگام اتصال با کابل USB
- عدم پشتیبانی از کارت حافظه:18::18::18::18::18:
- وابستگی بیش از حد به نرم افزار zune در هنگام کار با کامپیوتر
- نداشتن نقشه ی مجانی برای جهت یابی:9:
- نداشتن اکولایزر و همچنین عدم پشتیبانی از DivX/Xvid :13::blink:

- تنها یک عکس می توان به پیامک ضمیمه کرد
- در برنامه های آفیس copy paste وجود ندارد :41::wac:
- در تقویم ولی از Google calendar پشتیبانی نمی شود.
- نقشه های Bing :گفته می شود نقشه ها رایگان نیستند و امکان فرمان صوتی حتی با استفاده از Windows Mobile 6.x can do it نیز وجود ندارد.:19:

صد رحمت به Win Phone 6.5

----------------------------------------

منبع : همون سایت لینک شده
البته گفتن در آپدیت 2011 یه سری از این امکاناتی رو که فعلا نداره رو ارائه میکنن

srh124
27-10-2010, 19:55
سلام مجدد به همه

سلام مجدد
یکی از دوستان توی فروم آی ار تی سی آی می گفت که این برای تغیر اتوماتیک نور صفحه است که با استفاده از یک سنسور کنار دوربین جلویی انجام میشه.
ظاهرا روی امنیا I900 جواب میده. من که روی امنیا لایت تست کردم نتیجه ای نگرفتم. ظاهرا این سنسور رو نداره.
گفتم شما هم بدونید
یه سوال عمومی و نه فقط مخصوص امنیا لایت: چه جوری میشه تماس هغای دایورت شده رو تز بقیه تماس ها تمایز داد؟
این گوشی فقط موقعی صفحه روشن باشه و یه تماس دایورت شده بیاد مینویسه forwarded call.
موفق باشید

Moh3nB
27-10-2010, 20:08
سلام مجدد
یه سوال عمومی و نه فقط مخصوص امنیا لایت: چه جوری میشه تماس هغای دایورت شده رو تز بقیه تماس ها تمایز داد؟
این گوشی فقط موقعی صفحه روشن باشه و یه تماس دایورت شده بیاد مینویسه forwarded call.
موفق باشید

از دو راه زیر میتونید به اونجا برسید:

Start->Call Log
یا
Phone(کلید برقراری تماس)-> از دکمه های پایین دکمه سوم از سمت چپ

بعدش هم تب آخر

سپر صلح و صفا دارم و شمشیر محبت
با تو آن پنجه نبینم که به پیکار من آیی

manmikrobam
27-10-2010, 22:06
دوست گرامی رام های کوک شده به دلیل اینکه بعضی برنامه های اضافی که شما لازم نداری رو از روش پاک میکنن مقبولیت داره و گاهی توی تنظیمات دستکاری میکنند که سرعت بعضی کارها بیشتر بشه اما از طرفی هم یک سری مشکلات رو به دنبال داره.. شما خودت باید ببینی چی به کارت میاد انما از من به شما نصیحت اگر با رام اصلی گوشیت مشکلی نداری بذار همون بمونه اما اگر اذیتت میکنه یک رام عوض کن.. نهایتا بعدا دان گرید میکنی.. مشکلی نیست.:11:
درود بی پایان

ممنون از راهنماییتون و ممنون از mamsana بخاطر راهنمایشون

من که مشکلی ندارم...یه چندتا برنامه رو هم که زیادی بیخود بودن پاک کردم...یعنی برنامه رو از روی رام DEL کردم و بعد هم پوشه های مربوطه اش رو یافتم و پاک کردم و رام رو کمی خالی کردم ...
من زیاد وقت روش نمیذارم...یعنی بهتره که نذارم...گمون کنم یه جورایی اعتیاد آوره...اگر بخوای باهاش کلنجار بری خیلی پتانسیل داره که سرگرمت کنه...دنیای بی پایان دیجیتاله دیگه...هر روز یه برنامه جدید...هر روز یه مطلب نو...
موفق باشید

KAKHMAL
27-10-2010, 22:07
سلام مجدد
یکی از دوستان توی فروم آی ار تی سی آی می گفت که این برای تغیر اتوماتیک نور صفحه است که با استفاده از یک سنسور کنار دوربین جلویی انجام میشه.
ظاهرا روی امنیا I900 جواب میده. من که روی امنیا لایت تست کردم نتیجه ای نگرفتم. ظاهرا این سنسور رو نداره.
گفتم شما هم بدونید
موفق باشید
در مورد اين دكمه يه بااار پرسيدم كجاست
جواب داذيذ كه اد كردنش مثل بقيه است
ولي من منظورم خود جاش بود
ميشه جواب بديد

manmikrobam
27-10-2010, 22:12
البته گفتن در آپدیت 2011 یه سری از این امکاناتی رو که فعلا نداره رو ارائه میکنن
درود

این ماکروسافتی ها انقدر شلوغش کردن که ما گفتیم چه خبره...
روز رونمایی از 7 برداشتن IPHONE و BLACKBERRY رو تشییع کردن ما گفتیم حالا چه شاخیه این 7 !
این همه لفتش دادن که سیستم عاملشون از بلوتوث حمایت نکنه!!؟یا از کارت حافظه!
مسخره ها !

mamsana
27-10-2010, 23:59
سلام

دوستان من اهنگ زنگ ميخوام بذارم,هر فايلي كه مي خوام بذارم ميگه فايل خراب هست و نميشه!
هم از خوده سامسونگ و هم از ويندوز ميرم،نميشه!
ديروز اين جوري شد،هارد ريست كردم،درست شد،ولي باز الان اينجوري شده!

كسي تا حالا به اين مشكل برخورد نكرده!؟
راه حلي داره!؟

KAKHMAL
28-10-2010, 00:05
سلام

دوستان من اهنگ زنگ ميخوام بذارم,هر فايلي كه مي خوام بذارم ميگه فايل خراب هست و نميشه!

راه حلي داره!؟
نه!!!!!
ممكنه ايراد رامت باشه(چرت گفتم )
نه واسه من تا حالا اتفاق نيفتاده
ميتوني رام ارجينالو ورداري بريزي
و ببري نمايندگي :D

KAKHMAL
28-10-2010, 00:14
درود بی پایان

ممنون از راهنماییتون و ممنون از mamsana بخاطر راهنمایشون

من که مشکلی ندارم...یه چندتا برنامه رو هم که زیادی بیخود بودن پاک کردم...یعنی برنامه رو از روی رام DEL کردم و بعد هم پوشه های مربوطه اش رو یافتم و پاک کردم و رام رو کمی خالی کردم ...
من زیاد وقت روش نمیذارم...یعنی بهتره که نذارم...گمون کنم یه جورایی اعتیاد آوره...اگر بخوای باهاش کلنجار بری خیلی پتانسیل داره که سرگرمت کنه...دنیای بی پایان دیجیتاله دیگه...هر روز یه برنامه جدید...هر روز یه مطلب نو...
موفق باشید
دقيقا درسته
ولي اگه انگولكش نكني به چه دردي ميخوره!!!!
از نظر من وقتي سرت خلوته يه هفته دو هفته اي انگولكش كني بد نيست
بجاش اگه گير كردي راحت ميتوني مشكلتو حل كني
تازه تاپيكم جون ميگيره :D
راستي مامسانا شما كه گفتي تسك منيجر رامت باحال شده
احيانا مدلي نشده شبيه كامپيوتر
يعني حافظه اشغالي و درصد cpu رو نشون ميده!!!!!!!

mamsana
28-10-2010, 00:23
من تسك منجر خوده سامسونگ رو كه سه بعدي بود كفتم باحال بود نگفتم شده!
الانم يه تسك منجير خوده ويندوز هست!

sageet
28-10-2010, 01:12
سلام

راه حلي داره!؟

من یه بار یه پلیر نصب کرده بودم که شده بود دیفالت پلیر، این‌جوری شده بود، بعد با رسکو اکسپلورر عوض کردم گذاشتم رو مدیاپلیر خود ویندوز، درست شد

mamsana
28-10-2010, 01:25
من یه بار یه پلیر نصب کرده بودم که شده بود دیفالت پلیر، این‌جوری شده بود، بعد با رسکو اکسپلورر عوض کردم گذاشتم رو مدیاپلیر خود ویندوز، درست شد

ممنون
فك كنم مشكل همين باشه!

KAKHMAL
28-10-2010, 07:03
من تسك منجر خوده سامسونگ رو كه سه بعدي بود كفتم باحال بود نگفتم شده!
الانم يه تسك منجير خوده ويندوز هست!
پس احتمالا من پستتو بد يادم بود
شرمنده

srh124
28-10-2010, 08:14
از دو راه زیر میتونید به اونجا برسید:

Start->Call Log
یا
Phone(کلید برقراری تماس)-> از دکمه های پایین دکمه سوم از سمت چپ

بعدش هم تب آخر

سپر صلح و صفا دارم و شمشیر محبت
با تو آن پنجه نبینم که به پیکار من آیی

مطمئنی؟
من توی Call log هم که میرم چیزی نشون نمیده تماس های دریافتی و .. هست ولی در مورد تماس های دایورت شده به این گوشی چیزی نداره

در مورد اين دكمه يه بااار پرسيدم كجاست
جواب داذيذ كه اد كردنش مثل بقيه است
ولي من منظورم خود جاش بود
ميشه جواب بديد

ببخشید اگه توضیحم مبهم بود
من توی spb shell که ویجت اضافه می کنم توی اولین صفحه ای که ظاهر میشه کنار بقیه ویجت های خود spb مثل ساعت و .. آیکون backlight هم هست.
برای اضافه کردن ویجت ها یا آیکون برنامه های نصب شده هم که باید انگشت رو چند لحظه روی صفحه گذاشت و بعد هم علامت به علاوه
یا اینکه از آیکون سمت راست صفحه اصلی spb که فلاش رو به بالا هست گزینه Add widget رو انتخاب کرد

mamsana
28-10-2010, 09:24
ممنون
فك كنم مشكل همين باشه!

رفته بودم نمایشگاه رسانه های دیجیتال:21::21:،یه پک برنامه واسه سامسونگ دیدم خریدم:9:.ماله باران سی دی بود!

دیشب وقت کردم که بریزمش،یه چیزایی ریختم:44:،فکر کنم واسه همین بود.مدیا پلیر خوده ویندوز هم اصلا باز نمیشه:19: و جاش Cubicplayer اومده!:8:
باید یه هارد ریست کنم :34:و این دفعه اصلا پلیر نریزم!:15:

ممنون!:11:

osmaan
28-10-2010, 09:38
سلام

کسی میدونه چطور میشه توی ویندوز 7 دکستاپ (منظورم کامپیوتر) پوشه ویندوز که تو حافظه اصلی گوشی هست رو دید؟ و واردش شد؟

البته اون پوشه ویندوزی که تو کارت حافظه هست رو نمیگم

mamsana
28-10-2010, 10:05
سلام

کسی میدونه چطور میشه توی ویندوز 7 دکستاپ (منظورم کامپیوتر) پوشه ویندوز که تو حافظه اصلی گوشی هست رو دید؟ و واردش شد؟

البته اون پوشه ویندوزی که تو کارت حافظه هست رو نمیگم

شما وقتی میری تو مای کامپیوتر,اون پایین عکس یه گوشی به اسمه samsung gt-b7300 اومده اگه گوشیت وصل یاشه و حالتش رو active sync باشه!اگه حالت رو mass storage باشه فقط کارت حافظه میاد!

بعد که وارد اون میشی،یه درایو کارت حافظه هست و یه درایو حافظه گوشی،وارد گوشی که بشی،پوشه ویندوز معلومه!

m_azadeh
28-10-2010, 18:29
دوستان مساعدت کنند یک لینکی راهنمایی چیزی برای تعویض رام بدهند
ممنون

با تشکر
این رام را چطور نصب بکنیم
ببخشیدها

\[QUOTE=ashkanliver;5557683

9vin
28-10-2010, 22:26
ویندوز موبایل 6.5.5 برای Omnia Lite B7300
سلام
ظاهرا این رام اولین رام ویندوز موبایل 6.5.5 کوک شده برای این مدل هست

من رام رو داونلود و نصب کردم تفاوتهایی که دیدم رو بهشون اشاره میکنم

بعد از نصب رام اینترفیس پیش فرض به TouchFlo تغییر میکنه و جایگزین اینترفیس اصلی سامسونگ میشه . اینترفیس کاملا روان هست و کوچکترین افت سرعتی مشاهده نمیشه

لیست برنامه هایی که از رام گوشی حذف شده

كد:
1. Samsung widgets
2. Gettinf Started
3. Memo
4. Video Editor
5. Midomi
6. Streamnig Player
7. QIK
8. RSS
9. Smart Search
10. Adobe Raader
11. Uconverter
12. Digital frame
13. Messenger
14. Markerplace
15. MS MyPhone
16. Windows Live
17. Communities
18. Search Phone
19. Search Windgets
20. Facebook
21. Help
22. MSN Weather
23. MSN Money
24. YouTube
25. Opera
26. Standard Screen Blocking
27. Ringtones

کیبورد و اینترفیس سامسونگ از رام گوشی حذف شدن
همچنین با فریمور اصلی به محض قرار دادن سیم کارت جدید و روشن کردن گوشی کانکشن ها رو به صورت خودکار ایجاد میکرد که با این رام این مورد رو انجام نداد

تعدادی برنامه به صورت پیش فرض به این رام اضافه شده از جمله

كد:
Resco File Manager Resco Photo Manager
Rhymes
S2P
Showcase
MVBKL
Auto Rotate
ClearTemp
SipChanger
S2U2

قبل از نصب این رام و با فریمور B7300XXJC2 بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری میزان حافظه گوشی به این شکل بود

Main Storage 169
Memory 91.9

که با نصب رام به مقادیر زیر افزایش پیدا کرد

Main Storage 273
Memory 93.5

- برنامه Net Framework کاملا آپدیت شده

- فایل HTCSensorSDK که برای اجرای بازیها مثل RescoSnake استفاده میشه از پیش روی گوشی نصب هست و نیازی به نصب درایور مخصوص وجود نداره

مشکل کندی SMS حل شده و میانبر برنامه پیش فرض ویندوز رو در منوی استارت میتونید پیدا کنید البته برنامه سامسونگ همچنان در گوشی وجود داره

بعد از نصب رام و کار کردن با گوشی افزایش سرعت گوشی رو به طور محسوس حس خواهید کرد

در نهایت میتونم بگم نصب این رام نه تنها مشکلی به وجود نمیاره بلکه توصیه هم میشه و در صورتی هم که مورد پسند کسی قرار نگرفت به راحتی میتونه فریمور اصلی رو جایگزین کنه

برای داونلود از لینک زیر استفاده کنید که نسخه فیکس شده فایل اصلی هست

كد:

و یا لینک مستقیم
كد:

منبع ir-tci
انهایی که می تونند نصب کنند و خبر شو بدن که خوب بود یا نه

از دوستان خواهش میشه آموزش نصبو بزارن.... :11:

mamsana
28-10-2010, 23:28
از دوستان خواهش میشه آموزش نصبو بزارن.... :11:

اقا من پيشنهاد ميكنم اين رام رو نريزيد!

manmikrobam
28-10-2010, 23:57
درود
چشممان در آمد بسکه این صفحات تاپیک را گشتیم در پی یک لینک درست برای یافتم 2 عدد بازی درست و درمون...
بچه ها اگر بازی خفن سراغ دارید لینک بدید...دهانمان دارد سرویس میشود...هر چه لینک میابیم یک ایرادی دارد...
پیشاپیش سپاسگذارم

m_azadeh
29-10-2010, 00:08
درسته مشکل ممکن بوجود بیاد ولی اصولا چطور رام رو میشه عوض کرد
حداقل این مطلب رو یاد بگیریم
من که هر هفته یه بار هارد ریست میکنم
ببینیم اینطور چه میشه

mamsana
29-10-2010, 00:15
درود
چشممان در آمد بسکه این صفحات تاپیک را گشتیم در پی یک لینک درست برای یافتم 2 عدد بازی درست و درمون...
بچه ها اگر بازی خفن سراغ دارید لینک بدید...دهانمان دارد سرویس میشود...هر چه لینک میابیم یک ایرادی دارد...
پیشاپیش سپاسگذارم

بازي ميخواي چه كار!

dice خفن ترين بازي عمره وين مو رو ول كردي!

من تا 1 ماه تو نخ اين بودم كه اين بازي dice چيه!

ولي جداي شوخي,من خودم چون اين گوشي كليد جهار جهته سخت افزاري نداره,بازي هم بريزي توش مزه نمي ده,مگه اين
بازي فكري باشه!
قبلا يه چندتا ريخته بودم،فايلش رو پيدا كردم،اپ ميكنم

mamsana
29-10-2010, 00:45
درسته مشکل ممکن بوجود بیاد ولی اصولا چطور رام رو میشه عوض کرد
حداقل این مطلب رو یاد بگیریم
من که هر هفته یه بار هارد ریست میکنم
ببینیم اینطور چه میشه
خوب
وقتي فايل رو دانلود ميكنيد،جندتا جيز هست
يه فايل فرمت .nb0
يه چندتا فايل با فرمت .csc كه ماله زبانه
يه فايل كه واسه بوت شدنه!
و...

بايد برنامه buckhingham downloader اسمش رو يادم نيست دقيق! رو داشته باشي،قبل از كار اكتيو سينك بايد نصب باشه و كوشي رو يه بار در حالت روشن و يه بار در حالت خاموش وصل كني تا درايورش شناخته شه!
بعد buckhingham downloader رو باز ميكني،فايلي كه فرمت nb0 داره رو تو قسمت
pda و فايل زبان رو تو قسمت csc يا language جايگذاري ميكني،بعد detct رو ميزني و گوشي رو در حالي كه خاموشه به يو اس بي وصل ميكني دكمه start download رو كه روشن شده فشار ميدي و تمام
واي ميسي تا بريزه,4 تا 5 دقيقه طول ميكشه
دستگاهارو تا زماني كه برنامه ننوشته joob done از يو اس بي در نمياري!
ديكه چيزي به ذهنم نميرسه!

اهان واسه زبان فقط فايلي كه ماله انگليسيه جايگذاري ميشه!
دوستاني كه رام ريختن،نوشته من رو غلط گيري كنن!

manmikrobam
29-10-2010, 00:46
بازي ميخواي چه كار!

dice خفن ترين بازي عمره وين مو رو ول كردي!

من تا 1 ماه تو نخ اين بودم كه اين بازي dice چيه!

ولي جداي شوخي,من خودم چون اين گوشي كليد جهار جهته سخت افزاري نداره,بازي هم بريزي توش مزه نمي ده,مگه اين
بازي فكري باشه!
قبلا يه چندتا ريخته بودم،فايلش رو پيدا كردم،اپ ميكنم
آخ گفتی...
من کلی به فلسفه وجودی Dice فکر کردم
میدونی به درد چه مواقعی میخوره؟
میخوای شیر یا خط کنی اما سکه نداری...میتونی از این Dice - نگیم بازی - استفاده کنی
بازیهای gsensor چی ؟
اولهای تاپیک بچه ها کلی حال کردن با resco bubble و shot me
جالبه که shot me رو در marketplace دیدم اما فرصت دست نداد دانلودش کنم
راستی شده شما از marketplace برنامه بگیرید؟یه راست نصب میکنه روی رام اصلی یا قبلش یه آهانی یه اوهونی میکنه و اجازه میگیره که روی کدوم رام نصب شه؟

manmikrobam
29-10-2010, 00:56
چطئر میشه اینترفیس گوشی رو کرد spbshell ؟
با اجرای فایل cab رئی گوشی نصب میشه؟
باید حتماً روی رام اصلی نصب شه یا فرقی نمیکنه؟

mamsana
29-10-2010, 00:58
آخ گفتی...
میخوای شیر یا خط کنی اما سکه نداری...میتونی از این Dice - نگیم بازی - استفاده کنی
بازیهای gsensor چی ؟
راستی شده شما از marketplace برنامه بگیرید؟یه راست نصب میکنه روی رام اصلی یا قبلش یه آهانی یه اوهونی میکنه و اجازه میگیره که روی کدوم رام نصب شه؟

اره منم بالاخره كشفش كردم،به درده منچ ميخوره!يعني بستر رو فراهم ميكنه!

من تا حالا دان نكردم،ولي فكر كنم ماركته بيشتر برنامه هاش يعني پوليه!

AryanLand
29-10-2010, 01:16
چطئر میشه اینترفیس گوشی رو کرد spbshell ؟
با اجرای فایل cab رئی گوشی نصب میشه؟
باید حتماً روی رام اصلی نصب شه یا فرقی نمیکنه؟

سلام.

شما با نصب فایل Cab یا EXE برنامه میتونی اینکارو بکنی و لزومی هم نداره روی رام اصلی باشه.میتونید تو کارت نصب کنید.:11:

manmikrobam
29-10-2010, 02:19

من امشب آفیس 2010 رو ازش گرفتم...البته یکم اذیتم کرد در کانکت شدن و مدام خطا میداد که سرور شلوغه بعدن تشریف بیارید...ما هم که لجباااااااااااااز...خلاصه با خود گوشی وصل شدم و برنامه گرفتم...
برنامه مجانی هم داره...برنامه خوب هم تووش مجانی ها پیدا میشه...
یه داست هم برنامه رو میریزه رو رتم اصلی و هیچ هم آدم حسابت نمیکنه که ازت بپرسه
آفیس 2010 رو که ریختم دیگه آفیس قبلی رو هم ندیدم...گونم جای اون نشسته...
بهر حال فکر کنم بد نباشه یکم انگولکش کنید :31:

--------------------------------------------

یه روش دیگه هم داره ! کشف کردم...
گوشی با Activesync وصل میره به گوشی (به قول برزو خان سپه سالار)
وصل میشد به
باید قبلاً اکانت ساخته باشید تا بتونید لاگین شید
لیست همه برنامه ها رو براتون میاره...در همه...هم مجانی داره و هم پولی...اما خوبیش اینه که سوا کردنیه...
هر برنامه ای رو که خواستید send to phone میکنید
بعدش باز باید با گوشی وصل شید به اینترنت و برنامه marketplace رو اجرا کنی
اگر قر نیاد و به سرور وصل شه پیغام میده که فلان برنامه آماده نصبه...و شما هم کلیک کینید و پروسه نصب شروغ میشه...
به همین آسونی...:27:

9vin
29-10-2010, 02:51

سلام ..مگه خودتون اینو نریختید؟؟ اگه آره علتش چیه که آپدیت نکنیم؟؟

اگرم این نیست لینک رامی که پیشنهاد میکنیدو بزارید....

ممنونم :11:

manmikrobam
29-10-2010, 02:54
سلام.

شما با نصب فایل Cab یا EXE برنامه میتونی اینکارو بکنی و لزومی هم نداره روی رام اصلی باشه.میتونید تو کارت نصب کنید.:11:
ممنون از راهنمایی تون
پس مثله برنامه های دیگه نصب میشه و اگر احیاناً نخواستم میتونم از لیست برنامه ها پاکش کنم...بله؟

------------------------

نصب کردم...فانی!

mamsana
29-10-2010, 06:04
آخ گفتی...
بازیهای gsensor چی ؟

mamsana
29-10-2010, 06:26
سلام ..مگه خودتون اینو نریختید؟؟ اگه آره علتش چیه که آپدیت نکنیم؟؟

اگرم این نیست لینک رامی که پیشنهاد میکنیدو بزارید....

ممنونم :11:

اين كه ميگم اين رام رو نريزيد اينه كه فكر كنم شما اولين ppc هست كه داريد،واسه همين بهتره با رام استاندارد كار كنيد!

اين رام يه باگ هايي داره ،هر وقت فيكس شدش اومد ميزارم!

manmikrobam
29-10-2010, 15:40
آموزش حذف کامل برنامه های نصب شده در Pocket PC با Resco Explorer
نحوه پاک کردن کامل برنامه در Pocket Pc بدون اینکه آیکونی از آن در Start Menu باقی بماند برای اینکار بعد از اینکه برنامه را Remove کردید برای پاک کردن آیکون برنامه ابتدا باید توسط File Explorer گوشی به قسمت Windows رفته سپس از آنجا به قسمت Start Menu رفته و بعد از آن به قسمت Programe بروید و در آنجا آیکون مربوطه را Delete کنید.

در کل مسیر مقابل را توسط File Explorer طی کنید:
File Explorer/Windows/Start Menu/Programe

برای پاک کردن برنامه هایی که در قسمت Start گوشی جای می گیرند نیز باید مسیر مقابل را طی کرد: File Explorer/Windows/Start Menu/Setting

این کار همچنین برای برنامه هایی که 2 یا 3 آیکون از آنها در Start Menu ایجاد می شود نیز صادق است . شما می توانید آیکون های اضافی را پاک کنید بدون آنکه مشکلی در برنامه ایجاد شود و برنامه همچنان سالم به کار خود ادامه می دهد.

منبع : i r - t c i

sageet
29-10-2010, 21:42
زدم یکی از خارهای پورت میکرو یواس‌بی رو خراب کردم که مربوط به هدست می‌شد، یعنی الان شارژ می‌شه ولی صدا از هدست پخش نمی‌شه، گارانتی قبول نمی‌کنه نه ؟

ramin005
29-10-2010, 22:02
از دوستان کسی شارژر قلمی یا شارژر خورشیدی برای این گوشی استفاده کرده؟
جواب میده؟

KAKHMAL
29-10-2010, 23:05
زدم یکی از خارهای پورت مینی یواس‌بی رو خراب کردم که مربوط به هدست می‌شد، یعنی الان شارژ می‌شه ولی صدا از هدست پخش نمی‌شه، گارانتی قبول نمی‌کنه نه ؟
امتحانش مجانیه D:

mamsana
29-10-2010, 23:26
امتحانش مجانیه D:

اره مجانيه!

اين پست رو زدم كه بگم اين شكلكي كه استفاده مبكني تو اين سايت تعريف نشده!
تو اس كاربرد داره!
ماله سايت شماره اي هست!

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

زدم یکی از خارهای پورت مینی یواس‌بی رو خراب کردم که مربوط به هدست می‌شد، یعنی الان شارژ می‌شه ولی صدا از هدست پخش نمی‌شه، گارانتی قبول نمی‌کنه نه ؟

اره فك كنم قبول نكنه!

ولي درست كردنش هم فكر نكنم زياد،خرج داشته باشه!

sageet
29-10-2010, 23:47
اره فك كنم قبول نكنه!

راسیَتش می‌ترسم بدم دست این تعمیراتیا، دوتا از رفیقام دادن گوشیاشون‌و از اون به بعد گوشی‌ها یه جورایی خُل می‌زنن ! (گوشیا Omnia Lite نبودن البته)

mamsana
30-10-2010, 00:08
راسیَتش می‌ترسم بدم دست این تعمیراتیا، دوتا از رفیقام دادن گوشیاشون‌و از اون به بعد گوشی‌ها یه جورایی خُل می‌زنن ! (گوشیا Omnia Lite نبودن البته)

اره
ولي نمايندگي هم دست كمي نداره از اونا،كلا دزدي از گوشي و يا هر توع كالاي تعميري مده!

بگرد اشنا پيدا كن!

manmikrobam
30-10-2010, 00:15
درود
خودت بلد نیستی عوض کنی؟
خرجش یه هویه کاریه ساده است !
تعمیرکاره که دلش نمیسوزه!تعمیرکار نمایندگی هم از همون قماشه!
هوا داغ رو میگیره رو برد تا قطعه رو در بیاره و دقت نمیکنه که ممکنه لحیم یه پایه آی سی دیگه یا یه خازنی،مقاومتی هم آب بشه...برا همینه که گوشیها یه قاطهای ریزی میزنن!
گر آشنا داری ببرم برات عوض کنه میگم آشنا که بتونی بالاسرش وایسی ببینی چه میکنه!
حال چطور شکوندی؟بگو ما درس عبرت بگیریم

sageet
30-10-2010, 00:23
درود
خودت بلد نیستی عوض کنی؟
خرجش یه هویه کاریه ساده است !
تعمیرکاره که دلش نمیسوزه!تعمیرکار نمایندگی هم از همون قماشه!
هوا داغ رو میگیره رو برد تا قطعه رو در بیاره و دقت نمیکنه که ممکنه لحیم یه پایه آی سی دیگه یا یه خازنی،مقاومتی هم آب بشه...برا همینه که گوشیها یه قاطهای ریزی میزنن!
گر آشنا داری ببرم برات عوض کنه میگم آشنا که بتونی بالاسرش وایسی ببینی چه میکنه!
حال چطور شکوندی؟بگو ما درس عبرت بگیریم

یه نگاهی می‌کنم اگه تونستم خودم یه کاریش می‌کنم اگه نه بگردم ببینم آشنایی که داشتم الان مغازه‌ش کجاست، داشتم یه تبدیل میکرو یو‌اس‌بی به جک هدفون ۳.۵mm تست می‌کردم که یکم خم شد خواستم با کارد درستش کنم اینجوری شد، نشکسته، چنتا نوار رو یه برد کوچیک کشیده شده که یکیشون قطع شده ...

manmikrobam
30-10-2010, 00:29
یه نگاهی می‌کنم اگه تونستم خودم یه کاریش می‌کنم اگه نه بگردم ببینم آشنایی که داشتم الان مغازه‌ش کجاست، داشتم یه تبدیل میکرو یو‌اس‌بی به جک هدفون ۳.۵mm تست می‌کردم که یکم خم شد خواستم با کارد درستش کنم اینجوری شد، نشکسته، چنتا نوار رو یه برد کوچیک کشیده شده که یکیشون قطع شده ...
گوشی رو باز کردی؟
منظورت از نوارها،تراکهای روی برد PCB ایه؟همون برد سبزه؟

mamsana
30-10-2010, 00:38
اقا كسي ميدونه فريمور b7300xxja9 چه قدر جديده؟
از ماله ما جديدتره؟

يه لينك ازش پيدا كردم!

mamsana
30-10-2010, 00:48
اينم لينكش!

فقط خودم تست نكردما!

KAKHMAL
30-10-2010, 17:30
اره مجانيه!

اين پست رو زدم كه بگم اين شكلكي كه استفاده مبكني تو اين سايت تعريف نشده!
تو اس كاربرد داره!
ماله سايت شماره اي هست!

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

اره فك كنم قبول نكنه!

داشتم با گوشي پست ميذارم
اگه ميخواستم از شكلكاي سايت استفاده كنم
پير ميشدم
:D
الانم دارم با گوشي پست ميزنم

davood_salehi
30-10-2010, 21:50
دوستان لطفآ راهنمایی کنید .من میخوام گوشی رو به حالته اولش ریست کنم.یعنی همه اطلااتم بپره و ستینگ خود کارخونه بشه دوباره.پیشاپیش ممنون.

godleo
30-10-2010, 22:01
دوستان لطفآ راهنمایی کنید .من میخوام گوشی رو به حالته اولش ریست کنم.یعنی همه اطلااتم بپره و ستینگ خود کارخونه بشه دوباره.پیشاپیش ممنون.
سافت ریست کن عزیزم >< گوشیتو OFF کن بعد دکمه LOCK نگه دار بعد دکمه ی قرمز و نگه دار (همون خاموش روشن ) بعد دکمه ی سبز و نگه دار .همه ی اینارو به ترتیب نگه دار .بعد میپرسه FPRMAT کنم ؟ شما هم تایید کن

KAKHMAL
30-10-2010, 22:01
هارد ریست کن
گوشیتو خاموش کن ودکمه ها رو اینجوری نگه دار
لاک-سبز-قرمز(اگه هیچی نشد اول شبزو بگیر بعد لاک :21:)

godleo
30-10-2010, 22:03
اول لاک بعد قرمز بعد سبز اینجوریه

mamsana
30-10-2010, 23:11

برو اين مسير
start/settings/memory setting/clear memory
بعد 1234 رو بزن و اوكي كن!
از شماره هات بكاب بكير!

AryanLand
30-10-2010, 23:47

سلام.

شما چه جوری میتونید اول لاک بعد قرمز رو بگیری بعد سبز رو و بعدش گوشی روشن بشه؟!!!!
قربان دکمه پاور این گوشی مگه همون کلید قرمز نیست؟ پس اول لاک بعد سبز بعد قرمز رو میگیری که گوشی روشن بشه.:11:

osmaan
31-10-2010, 10:09
دوستان نیازی نیست که این سه دکمه رو پشت سره هم نگه داریم کافیه اول لاک و بعد سبز و قرمز رو با هم نگه داریم. همین

mamsana
31-10-2010, 10:20

سافت ریست کن عزیزم >< گوشیتو OFF کن بعد دکمه LOCK نگه دار بعد دکمه ی قرمز و نگه دار (همون خاموش روشن ) بعد دکمه ی سبز و نگه دار .همه ی اینارو به ترتیب نگه دار .بعد میپرسه FPRMAT کنم ؟ شما هم تایید کن

هارد ریست کن
گوشیتو خاموش کن ودکمه ها رو اینجوری نگه دار
لاک-سبز-قرمز(اگه هیچی نشد اول شبزو بگیر بعد لاک :21:)

برو اين مسير
بعد 1234 رو بزن و اوكي كن!
از شماره هات بكاب بكير!
.

سلام.

شما چه جوری میتونید اول لاک بعد قرمز رو بگیری بعد سبز رو و بعدش گوشی روشن بشه؟!!!!
قربان دکمه پاور این گوشی مگه همون کلید قرمز نیست؟ پس اول لاک بعد سبز بعد قرمز رو میگیری که گوشی روشن بشه.:11:

دوستان نیازی نیست که این سه دکمه رو پشت سره هم نگه داریم کافیه اول لاک و بعد سبز و قرمز رو با هم نگه داریم. همین

خسته نباشید :20::20::42::9::9::34::34:

نحوه هارد ریست سامسونگ B7300 OmniaLITE

1 - گوشی رو خاموش کنین
2 - کلید LOCK که در سمت راست گوشی است رو نگه دارین
3- در حالی که کلید LOCK رو نگه داشتین ، کلید چپ ( قبول تماس ) رو نگه دارین
4 - در حالی که 2 کلید بالا رو نگه داشتین کلید راست ( رد تماس ) رو هم نگه دارین
5 - در حالی که 3 کلید بالا رو نگه داشتین صبر کنین تا پیغام فرمت روی صفحه گوشی ظاهر بشه بعد کلیدها رو آزاد کنین

حالا با زدن کلید چپ ( قبول تماس ) هاردریست انجام میشه و با زدن کلید راست ( رد تماس ) هاردریست کنسل میشه

و یا

بعد 1234 و تایید!

srh124
31-10-2010, 23:14
سلامي دوباره
اقا اين گوشي من جديدا براي نمايش متون فارسي بازي در مياره. به جاي بعضي كلمات مربع نشون ميده. مثلا عنوان همين تاپيك.
finger keyboard هم حروف فارسي رو مربع نشون ميده اما spb keyboard درسته. الان هم دارم با همون پست ميدم.
البته اين مشكل فقط براي قسمتي از متون فارسي هست.
كسي راه حلي به ذهنش ميرسه؟!!!
فقط نگين هارد ريست كه با كلي زحمت برنامه ها رو نصب كردم و بعد ايكون هاشون رو روي صفحه spb shell تنظيم كردم.
راستي اين spb shell امكان ذخيره تنظيمات رو نداره؟؟
ممنون

mamsana
31-10-2010, 23:20
سلامي دوباره
اقا اين گوشي من جديدا براي نمايش متون فارسي بازي در مياره. به جاي بعضي كلمات مربع نشون ميده. مثلا عنوان همين تاپيك.
finger keyboard هم حروف فارسي رو مربع نشون ميده اما spb keyboard درسته. الان هم دارم با همون پست ميدم.
البته اين مشكل فقط براي قسمتي از متون فارسي هست.
كسي راه حلي به ذهنش ميرسه؟!!!
فقط نگين هارد ريست كه با كلي زحمت برنامه ها رو نصب كردم و بعد ايكون هاشون رو روي صفحه spb shell تنظيم كردم.
راستي اين spb shell امكان ذخيره تنظيمات رو نداره؟؟
ممنون

پاك كردن و ريختن دوباره فارسي ساز رو امتحان كردي؟
نشد فارسي سازت رو عوض كن!

srh124
31-10-2010, 23:29
پاك كردن و ريختن دوباره فارسي ساز رو امتحان كردي؟
نشد فارسي سازت رو عوض كن!

مشكلي براي بقيه برنامه ها ايجاد نميشه؟؟
چون معمولا ميگفتن بهتره فارسي ساز قبل از بقيه برنامه ها نصب بشه. واسه همين من دست بهش نزدم

mamsana
31-10-2010, 23:35
نه رفيق. چرا بي پست؟
فكر كنم بروبچ "مقتصد" هنوز مبهوت پست قبليت هستن.
دمش گرم اوني كه عنوان اين تاپيك رو گذاشته اقتصادي ترين پاكت پي سي. واقعا برازندشه

تازه اون موقع كه اين عنوان رو ميزاشتن قيمت گوشي 350 تومن بوده!

اكه الان ميخواستن اسم بزارن بايد ميزاشتن:
پاكت پي سي كه با وجودش چيزه ديگه بخري،خيلي ...

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

چون معمولا ميگفتن بهتره فارسي ساز قبل از بقيه برنامه ها نصب بشه. واسه همين من دست بهش نزدم

نه!
البته من خودم كردم,مشكلي ايجاد نشد!

mamsana
01-11-2010, 09:48

اگه میخواین حالت ویندوز دیفالت گوشیتون اینجوری شه ایینو بریزید:

با تشکر از roxandn

9vin
01-11-2010, 09:56
از spb استفاده میکنم .....تم هم ریختم روش....

اینم بخوام بریزم اختلال ایجاد نمیکنه ؟؟؟

mamsana
01-11-2010, 10:21
از spb استفاده میکنم .....تم هم ریختم روش....

اینم بخوام بریزم اختلال ایجاد نمیکنه ؟؟؟

فکر نکنم
:20::20::20::20::20::20:

KAKHMAL
01-11-2010, 16:08
بستگی به فارسی سازت داره!!!!
اسمش چیه؟؟

srh124
02-11-2010, 06:59
بستگی به فارسی سازت داره!!!!
اسمش چیه؟؟

mobidiv
پاك كردم از دوباره نصب كردم ولي فرقي نكرد
قكر كردم شايد از اين برنامه قران باشه كه جديد نصب كردم. اخه دو تا فايل cab داشت يكي هم واسه نصب فونتهاش
اونم پاك كردم و سافت ريست .... ولي حكايت همچنان باقيست

mohammad_77
02-11-2010, 11:40
mobidiv
قكر كردم شايد از اين برنامه قران باشه كه جديد نصب كردم. اخه دو تا فايل cab داشت يكي هم واسه نصب فونتهاش

آره برای من هم همین طور شد راه حلش هم نصب یک قرآندیگره . اسمش رو رسیدم خونه بهت میگم.

KAKHMAL
02-11-2010, 12:26
mobidiv
موبی دیو رو چه طوری پاک کردی؟؟!!
مگه تو لیست برنامه هات میاد!!!!:18::18::18::18:

srh124
02-11-2010, 13:10
آره برای من هم همین طور شد راه حلش هم نصب یک قرآندیگره . اسمش رو رسیدم خونه بهت میگم.

اونی که من نصب کردم KFGQPC Quran بود که خیلی عالی بود. این وهابیهای عربستان عجب نرم افزاری ساختن!!!!:41::41::18::18:
نرم افزار مشکات رو هم نصب کرده بودم ولی اصلا به پای اون قبلی نمیرسه

خب آره دیگه.
ولی پاک کردنش یه خورده سخت تر از بقیه نرم ا افزار هاس. اول باید غیرفعالش کرد از توی قسمت Multilingual support بعد سافت ریست و بعد uninstall

sageet
02-11-2010, 16:48
برنامه کاربردی جهت خاموش کردن، ری‌استارت، بوت‌لودر، هارد ریست و نیز امکان تعبیه میان‌بر برای برنامه‌ای خاص در ویندوز موبایل

توضيحات به زبان سازنده:

It is very fast to start !
All resolution are supported (for QVGA, the pictures are resized) and lanscape is as smooth as portrait (thank's to the new version of Manila SDK) !

The graphics are all stored in the \resources\VGA\ folder and you can change them at will.
You will find the available languages in the \resources\lang\ folder, but you can create your own file (add any files in this folder). To enable your chosen language, use the configuration tool and select your language file!
With the configuration tool, you can also modify the words directly by clicking!

What's new 1.5.5 New:
Screen ON when using shortButton to run a program
Hard reset slider added
Problem with HD2 resolved

دانلود:
منبع:

m9780d
02-11-2010, 18:47
salam
aval ozr khahi babate fingilish lotfan ye bozorgvari tarjome kone.
man az gprs iranvell estefade mikonam va gooshim lite va 6630 hast b khatere ghadimi boodan nokia soratam to pc kheyli kame kasi midoone chejoori gprs lite ro ba pc share konam??
pcsuite va sync nasb hast vali share nemishe
bazam sharmande ba mobile hastam

KAKHMAL
02-11-2010, 19:24
اونی که من نصب کردم KFGQPC Quran بود که خیلی عالی بود. این وهابیهای عربستان عجب نرم افزاری ساختن!!!!:41::41::18::18:
نرم افزار مشکات رو هم نصب کرده بودم ولی اصلا به پای اون قبلی نمیرسه

خب آره دیگه.
ولی پاک کردنش یه خورده سخت تر از بقیه نرم ا افزار هاس. اول باید غیرفعالش کرد از توی قسمت Multilingual support بعد سافت ریست و بعد uninstall
1.منکه نرم افزار KFGQPC Quran رو نصب کردم میگفت فایل های فونت نیست هیشکی بر نخورده بهش؟!!!!
2.اینی که گفتی دقیا کجاست؟!!(Multilingual support)

AryanLand
02-11-2010, 22:24

سلام.

شاید تو لیست شما به نام Karmba میاد که نمیشناسیدش.:11:

srh124
03-11-2010, 00:08
1.منکه نرم افزار KFGQPC Quran رو نصب کردم میگفت فایل های فونت نیست هیشکی بر نخورده بهش؟!!!!
2.اینی که گفتی دقیا کجاست؟!!(Multilingual support)

1. غير از فايل اصلي برنامه يه فايل سي.چهل مگي ديگه هم هست براي فونتهاش كه اونم بايد دان كني و بنصبي.
ولي مواظب باش گوشي من فكر كنم به خاطر نصب ايئ برنامه بود كه يه كم فارسيش به هم ريخت
2. ستينگ قسمت پيشرفته يعني تب دوم بخش ايتم هاي نصب ط
شده
جالبه!!! بعد از حذف و نصب موبيديو ديگه اون رو توي مسير بالا نميبينم

srh124
03-11-2010, 00:14
salam
aval ozr khahi babate fingilish lotfan ye bozorgvari tarjome kone.
man az gprs iranvell estefade mikonam va gooshim lite va 6630 hast b khatere ghadimi boodan nokia soratam to pc kheyli kame kasi midoone chejoori gprs lite ro ba pc share konam??
pcsuite va sync nasb hast vali share nemishe
bazam sharmande ba mobile hastam

منوي استارت برنامه internet sharing
نوع اتصالت با كامپيوتر رو انتماب مي كني و بعد هم كاننكت
فكر نياز باشه كه توي كامپيوتر هم يه كانننكشن اينترنت درست كني شبيه ايجاد كاننكشن ديالاپ

KAKHMAL
03-11-2010, 11:21
1. غير از فايل اصلي برنامه يه فايل سي.چهل مگي ديگه هم هست براي فونتهاش كه اونم بايد دان كني و بنصبي.
ولي مواظب باش گوشي من فكر كنم به خاطر نصب ايئ برنامه بود كه يه كم فارسيش به هم ريخت
2. ستينگ قسمت پيشرفته يعني تب دوم بخش ايتم هاي نصب ط
شده
جالبه!!! بعد از حذف و نصب موبيديو ديگه اون رو توي مسير بالا نميبينم
منظورم غیر فعال کردن موبی دیوه هاا!!!(Multilingual support):19:
توی اینستال ایتم هیچی نیود!!!!!:18:

srh124
03-11-2010, 13:06
منظورم غیر فعال کردن موبی دیوه هاا!!!(Multilingual support):19:
توی اینستال ایتم هیچی نیود!!!!!:18:

عرضم به حضور انورت كه
خب اگه نيست حتما نيست ديگه. برو ار توي همون قسمت برنامه هاي نصب شده موبيديو رو پاك كن.
واسه من اولش كه مي خواستم پاكش كنم ميگفت برنامه فعاله و امكاان حذف نيست كه رفتم از قسمت مالتي لينگوال غير فعالش كردم بعدشم حذف موبيديوو

mohammad_77
03-11-2010, 22:16
سلام.
یادم رفته بود بیام اسم نرم افزار رو بگم.
من خودم هرچی نرم افزار قرآن بود نصب کردم یا درست کار نمیکرد یا فونتش یک جوری بود و یا موقتی بود ولی تنها نرم افزاری که ازش استفاده میکنم و فونتش قابل قبوله و البته صوتی هم هست PocketIslam_PPC_v7 هستش .(مجانیه)
توی سایت زیر خودش رو میبیند که سایت اصلیش به چشمم نخورد :

البته ترجمه فارسی نداره .

9vin
04-11-2010, 01:25
تقویم پارسی Persian Calendar 0.2 برای WVGA+WQVGA

به جای -------- > i r - t c i . o r g

منبع : i r - t c i . o r g

KAKHMAL
04-11-2010, 23:45

ممنون ولي ويژگيه خاصش چيه؟
يعني چي داره كه ارزش نصب داشته باشه!!!

p30worldtizhosh
05-11-2010, 00:06
درود

چنتا تم جدید و قشنگ می خواستم،

سپاس

mamsana
05-11-2010, 00:19
درود

چنتا تم جدید و قشنگ می خواستم،

سپاس
aero style theme

tp://mylostblog.altervista.org/?dl_id=874

srh124
05-11-2010, 00:45
عليك سلام
ميگم اين تم روي spb shell هم كار مي كنه يا اصلا اون تم هاي خودش رو داره؟

mamsana
05-11-2010, 00:52
سلام
يه تمه
به شل ربط نداره
تو رام هاي استارت پايين بهتر جواب ميدهه!

9vin
05-11-2010, 00:57
ممنون ولي ويژگيه خاصش چيه؟
يعني چي داره كه ارزش نصب داشته باشه!!!

چیز خاصی نداره...فقط تقویم با نشون دادن کلیه مراسماتو و جزیات روزهای تعطیلو و..... همین !

gelayor14
05-11-2010, 14:42
با سلام و درود
چند تا سوال
1.در کیبورد فارسی finger حرف گ-چ ...را چجوری میشه پیدا کرد اصلا این حروف را دارد؟
2.می خواستم اگر ممکنه یه توضیح مجدد درباره قاب بدهید من هنوز نتوانستم چیزی پیدا کنم.جایی سراغ دارید در تهران معرفی کنید
3.برای دیدن یک فیلم در این گوشی باید چیکار کرد منظورم رزولوشن اش هست
4.یک کابل tv در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای گوشی های سامسونگ وجود دارد .می خواستم ببینم دوستان تا به حال از این کابل استفاده کرده اند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

9vin
05-11-2010, 18:29
با سلام و درود
چند تا سوال
1.در کیبورد فارسی finger حرف گ-چ ...را چجوری میشه پیدا کرد اصلا این حروف را دارد؟
2.می خواستم اگر ممکنه یه توضیح مجدد درباره قاب بدهید من هنوز نتوانستم چیزی پیدا کنم.جایی سراغ دارید در تهران معرفی کنید
4.یک کابل tv در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای گوشی های سامسونگ وجود دارد .می خواستم ببینم دوستان تا به حال از این کابل استفاده کرده اند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان در مورد اون کابل لطفا راهنمایی کنید....ممنونم

ramin005
05-11-2010, 19:56
دوستان در مورد اون کابل لطفا راهنمایی کنید....ممنونم
دوست عزیز این کابل فیش 3.5 میلیمتری داره و برای امنیا لایت قابل استفاده نیست!

amirhossein2010
05-11-2010, 23:33
سلام،
منم تازه Samsung B7300 Omnia LITE رو خریدم، به نظرم از نظر امکانات چیزی کم نداره:12:
فقط میشه لطفا یکی بهم بگه چه جوری میشه سیستم عامل این گوشیو که wm6.5 هس آپگرید کرد، من یه جا دیدم که یه رام جدید براش اومده با ورژن 6.5.5
ممنون میشم اگه کسی آموزش آپگرید کردن سیستم عامل این گوشی رو بذاره....

9vin
05-11-2010, 23:54
سلام،
منم تازه Samsung B7300 Omnia LITE رو خریدم، به نظرم از نظر امکانات چیزی کم نداره:12:
فقط میشه لطفا یکی بهم بگه چه جوری میشه سیستم عامل این گوشیو که wm6.5 هس آپگرید کرد، من یه جا دیدم که یه رام جدید براش اومده با ورژن 6.5.5

شما که تازه خریدی من پیشنهاد میکنم کار کن که دستت راه بیوفته ....

موفق باشی :11:

mamsana
05-11-2010, 23:58
سلام،

سلام دوست عزيز
خوش اومدي و اولين پستت مبارك

دوستانه يه چيزي ميگم بهت،فعلا رامت رو عوض نكن
يه رام جديد اومده،بزار من بريزم،اگه باگ نداشتم ميگم

srh124
06-11-2010, 13:17
با سلام و درود
چند تا سوال

در مورد فينگر كيبورد من زياد باهاش كار نكردم ولي تا اونجايي كه ياذمه براي بعضي حروف نياز داره كه كليدش رو يه خورده نگه داري مثلا بزاي گ احتمالل بايد ك رو يه خورذه نگه داري
من كه تا حالا غير لز يه كيف كه فيت گوشي باشه چيزي نديدم. پيدا كردي حتما خبر بده
ديدن فيلم كه واضحه. كافيه يه پلير مثل core player داشته باشي
اگه ميخواي تغيير رزولوشن بدي ميتوني از spb media dvd استفاده كني
در مورد تي وي و فيش 3.5 ميل فكركنم رابط ميكرو يو اس بي براش پيدا بشه
در هر صوزت دنيا بزرگه

srh124
06-11-2010, 18:18
سلام مجدد
یه زحمتی داشتم . فولدر فونت رو از توی فولدی ویندوز نگاه کنید ببینید این شکلی هست؟
چیزی اضافه یا کم نداره؟
برای مشکل خودم در نمایش فارسی میگم. ظاهرا فقط یه فونت خاص رو هست که نمیتونه نمایش بده.

KAKHMAL
06-11-2010, 18:34
در مورد فينگر كيبورد من زياد باهاش كار نكردم ولي تا اونجايي كه ياذمه براي بعضي حروف نياز داره كه كليدش رو يه خورده نگه داري مثلا بزاي گ احتمالل بايد ك رو يه خورذه نگه داري
من كه تا حالا غير لز يه كيف كه فيت گوشي باشه چيزي نديدم. پيدا كردي حتما خبر بده
ديدن فيلم كه واضحه. كافيه يه پلير مثل core player داشته باشي
اگه ميخواي تغيير رزولوشن بدي ميتوني از spb media dvd استفاده كني
در مورد تي وي و فيش 3.5 ميل فكركنم رابط ميكرو يو اس بي براش پيدا بشه
در هر صوزت دنيا بزرگه

در مورد فينگر كاملا درسته
در مورد كيفم من تو طبقه پايين علا الدين يه كيف با مارك سامسونگ كه بهش بخوره پيدا كرده بودم
ولي فك كنم دوستمون داره راجع به قاب صحبت ميكنه نه كيف !!

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

سلام مجدد
یه زحمتی داشتم . فولدر فونت رو از توی فولدی ویندوز نگاه کنید ببینید این شکلی هست؟
چیزی اضافه یا کم نداره؟
برای مشکل خودم در نمایش فارسی میگم. ظاهرا فقط یه فونت خاص رو هست که نمیتونه نمایش بده.

من فقط يكيه!!!!!!!!!!!!!

9vin
06-11-2010, 20:54
دوستان فارسی سازم پرید...لطفا یه فارسی ساز خوب + آموزش نصب بزارید ممنونتون میشم :11:

good boy 2010
06-11-2010, 22:40
با سلام به دوستان
بنده یه چند ماهی میشه به جمعتون پیوستم ولی فرست نکردم وارد بحثتون بشم
9vin خان من از mersad استفاده میکنم مشکلی هم برام نداشته:20:

mamsana
06-11-2010, 23:21
دوستان فارسی سازم پرید...لطفا یه فارسی ساز خوب + آموزش نصب بزارید ممنونتون میشم :11:

اگه كسي نذاشت،فردا صبح ميذارم
الان خونه نيستم

9vin
06-11-2010, 23:57
با سلام به دوستان
بنده یه چند ماهی میشه به جمعتون پیوستم ولی فرست نکردم وارد بحثتون بشم
9vin خان من از mersad استفاده میکنم مشکلی هم برام نداشته:20:
استفاده کردم یعنی نصب کردم فقط آیکون برنامه میاد....

تغییرات در sms هیچ !!!

لینکشو حالا بدید بینم کدومو شما ریختید....

srh124
07-11-2010, 00:13
در مورد فينگر كاملا درسته
در مورد كيفم من تو طبقه پايين علا الدين يه كيف با مارك سامسونگ كه بهش بخوره پيدا كرده بودم
ولي فك كنم دوستمون داره راجع به قاب صحبت ميكنه نه كيف !!

---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

من فقط يكيه!!!!!!!!!!!!!

يعني فقط يه فونت هست؟!!!!
به نظرم حداقل بايد دو تا باشه يكي تاهوما و يكي هم تاهوما بولد

بقيه دوستان هم گوشيشون رو يه نيگاه مي كتن بلكه ما هم از اين ...... دربيايم

mamsana
07-11-2010, 00:21
استفاده کردم یعنی نصب کردم فقط آیکون برنامه میاد....

تغییرات در sms هیچ !!!

لینکشو حالا بدید بینم کدومو شما ریختید....

منم از مرصاد مي استفادم!
mersad v1 build 100
اينو اگه پيدا كردي بريزش

KAKHMAL
07-11-2010, 00:22

البته من با رسکو نگاه نکردما
چون رسکوم کار نمیکنه¡¡¡¡¡¡¡¡

mamsana
07-11-2010, 00:25

تو ماله منم يكيه!
mersadPLP.ttf

9vin
07-11-2010, 00:26
منم از مرصاد مي استفادم!
mersad v1 build 100
اينو اگه پيدا كردي بريزش

من اینو ریختم

Mersad Persian Language pack V1 b100 Final

نوشته ها اینطور میاد .......> س ل ا م (سلام) و برعکس

mamsana
07-11-2010, 00:37
من اینو ریختم

Mersad Persian Language pack V1 b100 Final

نوشته ها اینطور میاد .......> س ل ا م (سلام) و برعکس

چي بگم والا!
تو ماله من درست كار ميكنه

موبي ديو رو امتخان كردي؟

9vin
07-11-2010, 00:42
چي بگم والا!
تو ماله من درست كار ميكنه

موبي ديو رو امتخان كردي؟

اها قبلیش همین بود اوکی بود......لینکککککککککککککککک ککککک بده ! :40:

mamsana
07-11-2010, 01:10
اها قبلیش همین بود اوکی بود......لینکککککککککککککککک ککککک بده ! :40:

شرمنده
لينك ندارم
پيدا كردم ميگم
.........

mamsana
07-11-2010, 01:37
اينو امتحان كن
موبي ديو!

i r - t c i

9vin
07-11-2010, 01:44
حالا یه سوال فرعی

میگم وقتی میزنم شارز بزارم چراغ قرمز سبز بشه یا نیازی نیست چون 100 در 100 زده.....چه کنیم؟؟

mamsana
07-11-2010, 09:13
حالا یه سوال فرعی

میگم وقتی میزنم شارز بزارم چراغ قرمز سبز بشه یا نیازی نیست چون 100 در 100 زده.....چه کنیم؟؟

نه باید بزاری چراغ سبز شه!:20:

درصدهایی که این گوشی نشون میده درست نیست!:10:

saeedfweb
07-11-2010, 11:46

nسلام
دوستان بنده این نرم افزار رو نصب کردم
قبلا یه تقویم فارسی داشتم persian calendar اونو حذف کردم
اینو نصبیدم
حالا فارسی ریخته بهم هم فونتش عوض شده
هم جدا جدا هستش
فارسی سازم هم مرصاد هستش
کسی راهی به ذهنش نمی رسه

برم تو کار هارد ریست؟
نبود راهنمایی ؟؟
ممنون

mamsana
07-11-2010, 11:51
Android Taskbar For Win 6.5 And Win 6.5.X

Win 6.5:

Win 6.5.X:

Moh3nB
07-11-2010, 12:08
nسلام
اینو نصبیدم
هم جدا جدا هستش
فارسی سازم هم مرصاد هستش
کسی راهی به ذهنش نمی رسه

برم تو کار هارد ریست؟
نبود راهنمایی ؟؟
ممنون

سلام
فارسی سازتونو دوباره نصب کنید به احتمال خیلی زیاد درست میشه .

mamsana
07-11-2010, 12:25
nسلام
اینو نصبیدم
هم جدا جدا هستش
فارسی سازم هم مرصاد هستش
کسی راهی به ذهنش نمی رسه

برم تو کار هارد ریست؟
نبود راهنمایی ؟؟
ممنون

سلام

اگه یه چندتا فارسی ساز نصب کردی و نشد برو تو کارش!:10: هارد ریست رو میگم!:18:

من که دارم شبانه روز هارد ریست می کنم! چشم بسته میرم رو هارد ریست!:20:

srh124
07-11-2010, 12:56
تو ماله منم يكيه!
mersadPLP.ttf

كسي موبيديو نداره يه نگاهي بندازه؟!!!!
با فايل اكسپلورر خود گوشي هم ميشه چك كرد.

Moh3nB
07-11-2010, 13:06
كسي موبيديو نداره يه نگاهي بندازه؟!!!!
با فايل اكسپلورر خود گوشي هم ميشه چك كرد.

تو این فولدر در حالت اولیه فقط یه فونت هستش و اونم tahoma هست .

احتمالا شما یه نرم افزاریو نصب کردین که یه ویرایش از این فونت رو که توش کاراکترهای فارسی نیست نصب کرده

و یا

شما یه نرم افزاریو رو مموری کارتتون نصب کردین که اون نرمافزار اومده فولدر فونت رو تو مموری کارت ساخته که تو اون فولدر فونت ویندوز نیست . اگر اینجوری باشه شما باید یه فولدر ویندوز تو مموری کارتتون و فولدر فونت رو تو اون داشته باشین . برای درست کردنش باید شما یکبار دیگه این نرم افزارو نصب کنید منتها روی حافظه اصلی .

با حق صحبت من و عهد قدیم خویش
یادم نکرد یار قدیمی که یاد از او

KAKHMAL
07-11-2010, 14:19
آقا اسم تاپيكو عوض كنيد
اقتصاديترين پاكت پيسي accer e101
هست
البته شك دارم كار بكنه!!

saeedfweb
07-11-2010, 15:04
Moh3nB نقل قول:
نوشته شده توسط saeedfweb [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nسلام
اینو نصبیدم
هم جدا جدا هستش
فارسی سازم هم مرصاد هستش
کسی راهی به ذهنش نمی رسه

برم تو کار هارد ریست؟
نبود راهنمایی ؟؟
ممنون

سلام
فارسی سازتونو دوباره نصب کنید به احتمال خیلی زیاد درست میشه .

سلام

اگه یه چندتا فارسی ساز نصب کردی و نشد برو تو کارش!:10: هارد ریست رو میگم!:18:

من که دارم شبانه روز هارد ریست می کنم! چشم بسته میرم رو هارد ریست!:20:

آقا با نصبیدن دوباره مرصاد درست شد

Android Taskbar For Win 6.5 And Win 6.5.X
حج آقا اینی که شوما گوذاشتین چیکار می کنه
نصبیدم فقط شکل باطریم عوض شد
غلط کردمش (unistal) کردنش چطوری بید
مثل باقی نرم افزارها؟
ممنون

mamsana
07-11-2010, 16:24
آقا با نصبیدن دوباره مرصاد درست شد

حج آقا اینی که شوما گوذاشتین چیکار می کنه
نصبیدم فقط شکل باطریم عوض شد
غلط کردمش (unistal) کردنش چطوری بید
مثل باقی نرم افزارها؟
ممنون

تسك بار رو شبيه گوشيهاي اندروييدي ميكته!
ماله من كه شده!
dark ninja android task bar رو پاك كن

9vin
07-11-2010, 16:52
سلام .....

برنامه ای نیست محیط اس ام اسو کلا عوض کنه ؟؟؟

KAKHMAL
07-11-2010, 21:11
راستي ماماسنا
يه بار گفته بودي يه رام جديد اومده و تستش ميكني و. . .
چي شد؟!

nazaninsha
07-11-2010, 21:50
می دونم این پستم مال این تاپیک نیست! ولی میگم شما ببخشید!
بچه ها من این گوشی رو خریدم چند ماه پیش هنوز هم یک ماه از گارانتیش مونده ولی دیگه از پاکت پی سی خوشم نمیاد.
بنابراین میخوام گوشی رو بفروشم.آیا کسی اینجا این گوشی رو میخره یا کسی رو میشناسه که بخره.
سالم هم هست با رم 8گیگ.
اصلا چند بفروشمش؟
ممنون

srh124
07-11-2010, 22:58
تو این فولدر در حالت اولیه فقط یه فونت هستش و اونم tahoma هست .

احتمالا شما یه نرم افزاریو نصب کردین که یه ویرایش از این فونت رو که توش کاراکترهای فارسی نیست نصب کرده

و یا

شما یه نرم افزاریو رو مموری کارتتون نصب کردین که اون نرمافزار اومده فولدر فونت رو تو مموری کارت ساخته که تو اون فولدر فونت ویندوز نیست . اگر اینجوری باشه شما باید یه فولدر ویندوز تو مموری کارتتون و فولدر فونت رو تو اون داشته باشین . برای درست کردنش باید شما یکبار دیگه این نرم افزارو نصب کنید منتها روی حافظه اصلی .

با حق صحبت من و عهد قدیم خویش
یادم نکرد یار قدیمی که یاد از او

ممنون از کمکتون
من روی مموریم که فولدر ویندوز ندارم ولی این نرم افزار یه فولدر ساخته توی روت مموری کارت برای منابع خودش که توشون اصلا فونت نیست. خود نرم افزار هم یه چهل مگی میشه واسه همین نمیشه روی حافظه اصلی نصب کرد.

یکی زحمت میکشه این فونت تاهوما رو از روی گوشیش برای من اپلود کنه؟:19::19::19:
ثواب داره .... چند شب دیگه شب جمعه است:10:
زیاده منت است.:11:
خود این فونت هم توی فولدر فونت نبود من از توی زیرفولدر بکاپ از فولدر ویندوز پیداش کردم و کپی کردم اونجا

mamsana
07-11-2010, 23:11
راستي ماماسنا
يه بار گفته بودي يه رام جديد اومده و تستش ميكني و. . .
چي شد؟!

ولا ديروز كفتم

رامش روسيه،انگليسيش كه اومد تست ميكنم!

mamsana
08-11-2010, 00:02
سلام .....

برنامه ای نیست محیط اس ام اسو کلا عوض کنه ؟؟؟

برنامه كه زياد هست،ولي چيزي كه جالب باشه من نديدم!

راستي يه سوال فني به قول خودت!
aliorak اشنا نيست واست؟
ممنون!

9vin
08-11-2010, 00:06
برنامه كه زياد هست،ولي چيزي كه جالب باشه من نديدم!

راستي يه سوال فني به قول خودت!
aliorak اشنا نيست واست؟
ممنون!

آره عزیزم خودمم.در خدمتم ....!:10::40::10:

mamsana
08-11-2010, 00:49
آره عزیزم خودمم.در خدمتم ....!:10::40::10:

خدمت از ماست...
يه اشنا اونور داريم پس!

اون برنامه benz sms رو من ريختم،تغييري نديدم!

9vin
08-11-2010, 00:53
خدمت از ماست...
يه اشنا اونور داريم پس!

اون برنامه benz sms رو من ريختم،تغييري نديدم!

چاکریم.همچنین ( من اینجارو بیشر دوس دارم... احساس میکنم اونجا همه غریبن ....!)

برنامه جالبی نیست

mamsana
08-11-2010, 04:29
می دونم این پستم مال این تاپیک نیست! ولی میگم شما ببخشید!
بچه ها من این گوشی رو خریدم چند ماه پیش هنوز هم یک ماه از گارانتیش مونده ولی دیگه از پاکت پی سی خوشم نمیاد.
بنابراین میخوام گوشی رو بفروشم.آیا کسی اینجا این گوشی رو میخره یا کسی رو میشناسه که بخره.
سالم هم هست با رم 8گیگ.
اصلا چند بفروشمش؟
ممنون

دوست عزيز شما گوشي رو هر جقدر بالاتر از 200 بفروشيد بهترهه
قيمت رم رو ندارم كه با رم بگم جقدر مي ارزه!

ولي اگه كسي خواست بخرهه،به ايشون پخ بده

ali_net1376
09-11-2010, 00:33
نمیدونم چه برنامه ای رونصب کردیم خود به خود گوشی سایلنت میشه از سایلنت که درش میارم دوباره باز علامت ویبره میاد!!!!

(راستی هارد ریست رو بیخیال)

mamsana
09-11-2010, 00:48
نمیدونم چه برنامه ای رونصب کردیم خود به خود گوشی سایلنت میشه از سایلنت که درش میارم دوباره باز علامت ویبره میاد!!!!

به احتمال زياد برنامه مديريت تماس يا دايلر يا چيزي مثل اين رو نصب كرديد!

تو تنظيمات اين برنامه ها ببنيد چيزه مرتبطي پيدا ميكنيد و يا برنامه هاشون رو پاك كنيد!

mohammad_77
09-11-2010, 09:46

حق با پست قبلی هست نرم افزار Inesoft Phone وقتی پروفایلش فعال باشه این طوری میشه .

Dr Amin Gholi
09-11-2010, 12:19
سلام
Remove Program رو از کجا میشه انجام داد؟
بعدش تو sms ها مینوسه یک دونه جدید داری در حالی که من همرو delete کردم ,بازم میگه یک دونه جدید داری,چیکارش کنم؟ :دی

srh124
09-11-2010, 18:27
ممنون از کمکتون
من روی مموریم که فولدر ویندوز ندارم ولی این نرم افزار یه فولدر ساخته توی روت مموری کارت برای منابع خودش که توشون اصلا فونت نیست. خود نرم افزار هم یه چهل مگی میشه واسه همین نمیشه روی حافظه اصلی نصب کرد.

یکی زحمت میکشه این فونت تاهوما رو از روی گوشیش برای من اپلود کنه؟:19::19::19:
ثواب داره .... چند شب دیگه شب جمعه است:10:
زیاده منت است.:11:
خود این فونت هم توی فولدر فونت نبود من از توی زیرفولدر بکاپ از فولدر ویندوز پیداش کردم و کپی کردم اونجا

اقا كسي موبيديو نداشت؟
حجم فونت چند كيژوبايت بيشتر نيست.

mohammad_77
09-11-2010, 20:51
اقا كسي موبيديو نداشت؟
حجم فونت چند كيژوبايت بيشتر نيست.

سلام.
دلم برات کباب شد . زودتر میگفتی دیگه :31: .

این فونتهای اصلی گوشی هستش و باید داخل خود ویندوز کپی بشه و نه داخل پوشه ای دیگه (یعنی اصولیش این طوریه)

ali_net1376
10-11-2010, 16:16
با نصب اسفالت 4 منم باهمون مشکل سنتی بر خوردم "ماشین دور خودش میچرخه "

البته g 3ensor مخصوص امنیا لایت هم نصبیدم

رسکو بوبل اکثر این تیب بازی ها هم راحت اجرا میشه

اساتید نسخه ما رو بپیچند:5:

ali_net1376
10-11-2010, 18:38
یه چند تا برنامه خوب معرفی میکنم برای تازه کار ها که خیلی مشکل هاشون روحل میکنه

یکی quick mnue که هم استارتتون رو مثل ویندوز های قبلی میکنه هم یه دنیا برنامه کاربردی داره

یکی دیگه TMS Uninstaller که مشکل پاک کردن برنامه هارو حل میکنه

برنامه JSPA program manager خود گوشی که کار بر نامه قبلی رو میکنه

یه راه دیگه راحت پاک کردن برنامه ها از طریق اکتیو سینک pc گزینه remove program

البته ستینگ >maine storege هم راه اصلی پاک کردن برنامه ها ست

برنامه پاکت مکانیک این هم ابزاری لازم برای کارهایی مثل مدریت حافظه گوشی مثل دفرگ

از میهن دانلود

برنامه برای گرفتن بک اپ از کل گوشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کمیاب

اینم بازی توپ فوتبال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نید فور شیفیت ماشین سواری

برنامه وین رار که از شام شب واجب تره

از 4پی دی

قران جیبی که هر کی تو گوشی نداشته باشه .....

شطزنج برای اینکه بعضی وقتها برای اینکه از آکبندی درش بیاریم خوبه
بیر موبایل

اینم RF از یه جای دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چند تا وال پیپر که تا دانلود نکنین توگوشی نبینین ارزشش رو متوجه نمیشین

یه باری عالی موتور سواری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کسایی که شبیه ساز psp رو نصب کردن این بازی رو از دست ندن

بازی تخته نرد 240*320 ولی جالبه

برای ادیت رجیستری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسخه نهایی فایر فاکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پی سی سیتی

اجرای انواع فایل متنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پیسی دی

برنامه قران از یه سایت عربی که نرمافزار های قرانی توپی داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نرمافزار معروف به ال سی دی شکسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی همیشه قشنگ بی جوالد

دو تا برنامه کاربردی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( سنسور)

یه سایت خارجی مخصوص دارودسته امنیا داران

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا میخوام محبوب ترین سایت خارجی موبایل از نظر خودم رو بگم احتمالا خیلی هاتون میشناسیدش که از اون وقت که 5300 داشتم با این سایت خیلی حال میکردم چون هر مارک و مدل موبایلی داشته باشی دست خالی بر نمیگردی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

100% این پست تکراری وتمام برنامه های ارائه شده; در همین سایت به وفور ارائه شدند ولی خواستم یکجا این نکات رو به دوستان جدید یاداوری کنیم

amirhossein2010
10-11-2010, 19:57
سلام دوستان
من آخرین فریمور b7300 رو از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود و نصب کردم، الان مشکلم اینه که بعد از اینکه گوشیم رو به کامپیوترم کانکت میکنم برنامه Samsung New PC Studio وقتی میخواد گوشیم رو بشناسه میگه
An unregistered model has been connected
Communication can not be proceed
و به گوشیم دیگه وصل نمیشه، برنامه ی Jeyo Mobile Companion 2.1 رو هم نصب کردم اما این یکی اصلا هیچ کاری نمیکنه و کانکت نمیشه

خواهش میکنم کمکم کنید:23:

ممنون:12:

AryanLand
10-11-2010, 21:07

سلام.

هر برنامه ای باشه یه پروفایل داره اون پروفایل رو شما فعال کردید.:11:

srh124
11-11-2010, 00:14
سلام.
دلم برات کباب شد . زودتر میگفتی دیگه :31: .

این فونتهای اصلی گوشی هستش و باید داخل خود ویندوز کپی بشه و نه داخل پوشه ای دیگه (یعنی اصولیش این طوریه)

اي جونننننن ........ كجا بودي تا الان؟!!!!
فونتها رو ريختم درست شد يعني الان كه با يوسي وب اين صفحه رو باز كردم همه محتويات صفحه رو درست نشون ميده
نتيجه منطقي اين كه اگه ديديم فارسي گوشي مشكل داره بهتره اول فونت رو چك كنيم بعد ......
ضمن اين كه Kfgqpc quran همچنان بهترين نرم افزار قرانه واسه پاكت پي سي

mamsana
11-11-2010, 11:36
wallpaper pack For OmNiA LiTe IN WQVGA Res

دانلود پک 130 تايي عکس زمينه برای امنيا لايت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9vin
11-11-2010, 12:32
سلام رفقا:10:

اگر تو قسمت ویندوز بعد فولدر فونت / فونتهای دیگری بریزیم فونتهاش عوض میشه؟ اگه آره بزارید دیگه !! :11:

یه سوال دیگه : موقع نوشتن s فونت گوشی خیلی ریز شده یعنی کوچیک شده ! اینطور نبود :13:چه کنم ؟

Dr Amin Gholi
11-11-2010, 14:47
یه چند تا برنامه خوب معرفی میکنم برای تازه کار ها که خیلی مشکل هاشون روحل میکنه

یکی quick mnue که هم استارتتون رو مثل ویندوز های قبلی میکنه هم یه دنیا برنامه کاربردی داره

یکی دیگه TMS Uninstaller که مشکل پاک کردن برنامه هارو حل میکنه

برنامه JSPA program manager خود گوشی که کار بر نامه قبلی رو میکنه

یه راه دیگه راحت پاک کردن برنامه ها از طریق اکتیو سینک pc گزینه remove program

البته ستینگ >maine storege هم راه اصلی پاک کردن برنامه ها ست

اگر زحمت نیست و لینک های این چند برنامه اول هم دم دسته میشه بزاریشون؟:11:

osmaan
11-11-2010, 16:18
کسی قطب نمای wqvga سراغ داره که روی لایت امتحان کنیم؟

srh124
11-11-2010, 20:16
اي ول ممسانا. رسما تركوندي
ميگم اين پاكت پيسي بك گراند متحرك نداره؟ يعني انيميشني مثل گوشي هاي ديگه؟

سلام رفقا:10:

اگر تو قسمت ویندوز بعد فولدر فونت / فونتهای دیگری بریزیم فونتهاش عوض میشه؟ اگه آره بزارید دیگه !! :11:

یه سوال دیگه : موقع نوشتن s فونت گوشی خیلی ریز شده یعنی کوچیک شده ! اینطور نبود :13:چه کنم ؟

فگر تكنم اينجوري عوض بشه چون هر برنامه دنبال فونت خودش يا فونت استاندارد تاهوما ميگرده. اگه اسم فايل فونت رو قبل از كپي كردن عوض كني شايد بشه.
يادمه يه نفر اين كاررو كرده بود يعني تغيير فونت ظاهرا توي انجمن اي ار ني سي اي ولي راهش رو يادم نيست. عكسي هم كه ازش ديدم فونتهاي انگليسي بود

mamsana
11-11-2010, 23:16
اي ول ممسانا. رسما تركوندي
ميگم اين پاكت پيسي بك گراند متحرك نداره؟ يعني انيميشني مثل گوشي هاي ديگه؟

فگر تكنم اينجوري عوض بشه چون هر برنامه دنبال فونت خودش يا فونت استاندارد تاهوما ميگرده. اگه اسم فايل فونت رو قبل از كپي كردن عوض كني شايد بشه.
يادمه يه نفر اين كاررو كرده بود يعني تغيير فونت ظاهرا توي انجمن اي ار ني سي اي ولي راهش رو يادم نيست. عكسي هم كه ازش ديدم فونتهاي انگليسي بود

خواهش!

قبلا يه برنامه اپ كردم به اسمه ING font changer گذاشته بودم
با اون ميشه فونت سيستم،منو،و... رو عوض كرد

تو پست هاي 3 هفته پيش بايد باشه!
اگه پيدا نشد،دوباره مي اپم!

9vin
11-11-2010, 23:23
خواهش!

قبلا يه برنامه اپ كردم به اسمه ING font changer گذاشته بودم
با اون ميشه فونت سيستم،منو،و... رو عوض كرد

تو پست هاي 3 هفته پيش بايد باشه!
اگه پيدا نشد،دوباره مي اپم!

دانلودش کردم ولی هیچ تاثیری نداره.....

حتی بعدش ریستم زدم هیچ !

mamsana
11-11-2010, 23:35
دانلودش کردم ولی هیچ تاثیری نداره.....

حتی بعدش ریستم زدم هیچ !

من ديگه دارم شك ميكنم كه امنيا لايت خريدم،خيلي از برنامه رو ماله من اجرا ميشه،ولي رو ديگران نه!

يه اموزش تصويري ميذارم واسش،شايد كمكي كنه!

9vin
11-11-2010, 23:45
نه اجرا که میشه ولی فونتارو که تغییر میدم هیچ تاثیری دیده نمیشه !:18:

AryanLand
12-11-2010, 00:51
نه اجرا که میشه ولی فونتارو که تغییر میدم هیچ تاثیری دیده نمیشه !:18:

سلام.

برنامه Rc Mode رو نصب کنید علاوه بر تغییر فونت میتونید رنگ صفحات مختلف رو هم تغییر بدید.مثلا" رنگ اس ام اس ها یا صفحه کانتکت و.....:11:

amirhossein2010
12-11-2010, 16:05
سلام دوستان
من آخرین فریمور b7300 رو از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود و نصب کردم، الان مشکلم اینه که بعد از اینکه گوشیم رو به کامپیوترم کانکت میکنم برنامه Samsung New PC Studio وقتی میخواد گوشیم رو بشناسه میگه
An unregistered model has been connected
Communication can not be proceed
و به گوشیم دیگه وصل نمیشه، برنامه ی Jeyo Mobile Companion 2.1 رو هم نصب کردم اما این یکی اصلا هیچ کاری نمیکنه و کانکت نمیشه

خواهش میکنم کمکم کنید:23:

ممنون:12:

کسی از دوستان نیست جواب بده؟!:37:
ممنون میشم اگه حداقل یه pc suite خوب برای این گوشی معرفی کنید(سیستم عاملم ویندوز سونه)، آخه من عادت دارم از کامپیوترم رو گوشیم برنامه نصب میکنم
باتشکر:11:

Real Madrid C.F
12-11-2010, 20:24

مگه این گوشی قطب نمای داخلی داره!؟

وقتی نداره یعنی به هیچ وجه نمیشه روش نصب کرد..:10:

Moh3nB
12-11-2010, 21:50

مگه این گوشی قطب نمای داخلی داره!؟

وقتی نداره یعنی به هیچ وجه نمیشه روش نصب کرد..:10:

سلام به دوستان

درسته قطب نما نداره ولی میشه با جی پی اس این کارو کرد .

یه راهش همین برنامه های معمولی مثل ناویتل هستش که بهمون میگه .

یه راه اصاصی هم این نرم افزاره

*- اون فاصله بین ir و - رو بردارید
که با اون می تونید یه قطبنما یا قبله نما داشته باشید .

فقط یه توضیح برا کار کردن با قطب نمای این نرم افزارا اینه که شما وقتی به جی پی اس وصل شدید باید یه چند متری به یه جهت حرکت کنید .

وقت آزاده به تشویش تبه نتوان کرد
من افتاده درویش چه کارم با تو

AryanLand
12-11-2010, 22:37
کسی از دوستان نیست جواب بده؟!:37:
ممنون میشم اگه حداقل یه pc suite خوب برای این گوشی معرفی کنید(سیستم عاملم ویندوز سونه)، آخه من عادت دارم از کامپیوترم رو گوشیم برنامه نصب میکنم
باتشکر:11:
سلام.

برای ویندوز موبایل روی XP باید مایکروسافت اکتیو سینک و روی Visat و سون باید مایکروسافت دیوایس سنتر رو نصب کنید هر دو رو میتونید از سایت مایکروسافت دانلود کنید.:11:

ramin005
13-11-2010, 14:11
میشه برای نمایش آنلاین کانال های تلویزیونی ( کانال های فارسی هم ساپورت کنه ) برنامه ای رو معرفی کنید؟

good boy 2010
13-11-2010, 20:06
my tv & Satellite TV On My PC

lexuses
13-11-2010, 20:49
دوستان این برنامه Rc Mode را چیه؟
کسی لینکی چیزی ازش نداره؟:46:

mamsana
13-11-2010, 23:20
میشه برای نمایش آنلاین کانال های تلویزیونی ( کانال های فارسی هم ساپورت کنه ) برنامه ای رو معرفی کنید؟

spb tv رو امتحان كردي ؟

mamsana
14-11-2010, 11:00
ING Font Changer
برنامه برای تغییر نوع و اندازه فونت

نمونه تغییر فونت

نمونه تغییر نوع فونت و اندازه

میحط نرم افزار

گزینه Font system فونت کلی دستگاه رو عوض می کند.
گزینه Font menu فونت Message Box ها رو عوض می کند.
گزینه Font PoPUP فونت منوهای PoPUP رو عوض می کند.
گزینه Font OOM را هم هر شخصی کارش را فهمید به ما هم بگوید!

1- این برنامه فونت قسمت هایی مثل اینترفیس سامسونگ نوشته ایکونهای منو رو تغییر نمی دهد.
2- برای اضافه کردن فونت به برنامه از Menu/import استفاده کنید.
3- پس از یکبار استفاده از برنامه و ریستارت سیستم،برنامه خودکار تمامی فونتهای موجود در سیستم را اضافه می کند.

manmikrobam
14-11-2010, 22:27
سلام دوستان
کسی مثل من به این مشکل برخورد کرده که جی-سنسورش در بعضی بازیها عمل کنه و در بعضی نکنه!مثلاً تو آسفالت4 کار نمبکنه اما تو رسکو بابل کار میکنه!

srh124
14-11-2010, 23:24
اره. جي سنسور من هم همينجوره.
توي مدتي كه من با اين تاپيك بودم اين مشكل همه ببوده.

ali_net1376
15-11-2010, 04:55
اگر زحمت نیست و لینک های این چند برنامه اول هم دم دسته میشه بزاریشون؟:11:

درخواستتون رو تازه دیدم

برنامه ای برای حذف برنامها: tms unistalleer

کامیاب

بهترین استارت منو برای ویندوز موبایل qic menu

osmaan
15-11-2010, 07:24
mamsana جان بابت فونت چنجر ممنون ولی فرمت فونتاش چیه و کجا باید ریخت؟ اصلا با فونت های word فرق داره یا همونه؟
----------------------------------------------------------------------
راستی کسی که این rc mode رو معرفی کرد امتحانش کرده درست کار میکنه؟

mamsana
15-11-2010, 12:08
mamsana جان بابت فونت چنجر ممنون ولی فرمت فونتاش چیه و کجا باید ریخت؟ اصلا با فونت های word فرق داره یا همونه؟
----------------------------------------------------------------------
راستی کسی که این rc mode رو معرفی کرد امتحانش کرده درست کار میکنه؟

خواهش میکنم!

شما همون فونت های تو پوشه ویندوز کامپیوترتون (دسکتاپ) رو میتونید بریزید تو گوشی و بعد به این برنامه import کنید!

saeedfweb
15-11-2010, 16:32
دوستان
گوشی رو با کابل وصل می کنم به کامپیوتر
حالا می خوام با کامپیوتر sms بفرستم
چه کنم؟
نرم افزاری می خواد ؟ غیر از اکتیو سینک؟

lexuses
15-11-2010, 18:17
آقا می خوام منوهای گوشیمو (دیالر وتاچ پلیر و ....) مشکی کنم. با rc mode میشه دیگه ؟ نه؟
دوستان اگه لینک دارن بذارن
شما از کجا گرفتید؟ ما که پیدا نکردیم
با تشکر!

ramin005
15-11-2010, 22:11
my tv & Satellite TV On My PC
و
spb tv رو امتحان كردي ؟

ممنون از راهنمایی دوستان
اما اولی که مربوط به پی سی هست از اسمشم پیداست
دومی برنامه خیلی خوبی هست ولی متاسفانه کانال های ترکی کم داره (در حد سه چهارتا) و فارسی هم که اصلا نداره!

لطفا اگر برای نمایش شبکه های رادیویی و تصویری از نرم افزار خاصی استفاده میکنید معرفی کنید( برنامه ویندوز موبایل! )

KAKHMAL
15-11-2010, 22:15
دوستان
چه کنم؟
آره pc suit

mamsana
15-11-2010, 23:27
دوستان
چه کنم؟

jeyo mobile companian

يه چيزي شبيه اين!

لينكش رو پيدا كنم ميذارم!

saeedfweb
15-11-2010, 23:29
آره pc suit

توی CD همراه با گوشی هست؟ اگر نه از کجا باید دانلود کنم PC suite که به این گوشی بخوره؟

mamsana
15-11-2010, 23:51
توی CD همراه با گوشی هست؟ اگر نه از کجا باید دانلود کنم PC suite که به این گوشی بخوره؟

اينجا رو نگاه كن:

.......>i r - t c i

srh124
16-11-2010, 00:23
ممنون از راهنمایی دوستان
اما اولی که مربوط به پی سی هست از اسمشم پیداست
دومی برنامه خیلی خوبی هست ولی متاسفانه کانال های ترکی کم داره (در حد سه چهارتا) و فارسی هم که اصلا نداره!

لطفا اگر برای نمایش شبکه های رادیویی و تصویری از نرم افزار خاصی استفاده میکنید معرفی کنید( برنامه ویندوز موبایل! )

web tv رو ديدي؟
تمام شبكه هاي ايران رو تو ليستتش مياره اما من نتونستم باهاش.چيزي ببينم
اصولا تماشاي تلويزيون اينترنتي سرعت حدود 300 kb/s ميخواد
با همون spb tv اگه بذاري روي مود با كيفيت پايين و اينترنت شبكه شما هم edge باشه ميشه كانال هاي خارجي رو ديد.

ali_net1376
16-11-2010, 02:28
متاسفانه ما فقط دنبال دانلود نرم افزار جدید هستیم

ایا میدونین که یه دوجین نرم افزار کاربردی توی خود گوشی هست؟

اصلا سری به دفتر چه راهنما تا بحال زدبد؟

اگر استقبال کنید از معرفی نرمافزار های خود گوشی به مرور یا طبق در خواست شما اینکار رو انجام خواهیم داد.

KAKHMAL
16-11-2010, 16:54
آق يا علي
كار نيك و پرسش؟!ا
متاسفانه ما فقط دنبال دانلود نرم افزار جدید هستیم

ایا میدونین که یه دوجین نرم افزار کاربردی توی خود گوشی هست؟

اصلا سری به دفتر چه راهنما تا بحال زدبد؟

اگر استقبال کنید از معرفی نرمافزار های خود گوشی به مرور یا طبق در خواست شما اینکار رو انجام خواهیم داد.

kaktoos.sa
16-11-2010, 22:39
اقا من هم امروز گوشی رو رفتم گرفتم 220 تومن
اولین سوالم هم اینه گوشی رو با یو اس بی و بلوتوث به سیستم وصل میکنم ولی سیستم (به همراه برنامه دیوایس سنتر) گوشی رو نمیشناشه گوشی هم بعضی وقتا هی قطع و وصل میشه

mamsana
16-11-2010, 23:11
اقا من هم امروز گوشی رو رفتم گرفتم 220 تومن
اولین سوالم هم اینه گوشی رو با یو اس بی و بلوتوث به سیستم وصل میکنم ولی سیستم (به همراه برنامه دیوایس سنتر) گوشی رو نمیشناشه گوشی هم بعضی وقتا هی قطع و وصل میشه

شما پك گوشيتون پلمپ بود موقع خريد؟
از نمايندگي با گاراتتي معتبر خريديد؟

به نظره من به جايي كه خريديد مراجعه كنيد!

اول كاري نبايد اين جور شه!

sageet
17-11-2010, 01:41
آقا می‌گفتم این سوکت‌ئه میکرو یواس‌بی‌رو باید عوض کنم، کل شهر رو گشتم پایه هفت پین(که مال این گوشی‌ئه) اصلا اینجا ندارن فقط ۵ پین داشتن که اونم نمی‌شه ...

mamsana
17-11-2010, 02:23
آقا می‌گفتم این سوکت‌ئه میکرو یواس‌بی‌رو باید عوض کنم، کل شهر رو گشتم پایه هفت پین(که مال این گوشی‌ئه) اصلا اینجا ندارن فقط ۵ پین داشتن که اونم نمی‌شه ...

چه بد!
شما محل سكونتت كجاست!؟

kaktoos.sa
17-11-2010, 04:44
مشکل حل شد

mamsana
17-11-2010, 06:20
مشکل حل شد

خوب خدا رو شكر!

sageet
17-11-2010, 10:36
چه بد!
شما محل سكونتت كجاست!؟

با اجازه‌تون من تو ارومیه هستم :)

mamsana
17-11-2010, 14:19
با اجازه‌تون من تو ارومیه هستم :)

شرمنده،ناراحت شدي!

اخه من تهرانم، اگه ميخواي اينجا يه سوال كنم ببينم پيدا ميشه؟

sageet
17-11-2010, 14:28
شرمنده،ناراحت شدي!

اخه من تهرانم، اگه ميخواي اينجا يه سوال كنم ببينم پيدا ميشه؟

لطف می‌کنی، ممنون می‌شم اگه بپرسی، فقط دقت کن که جهت قرارگیریش برعکس گوشی ما نباشه، قیمت‌و اینارو هم بگو تا من بفرستم حسابت اگه پیدا کردی (حالا می‌گی من یه تعارف کردم چه پررو شد!)

mamsana
17-11-2010, 17:16
لطف می‌کنی، ممنون می‌شم اگه بپرسی، فقط دقت کن که جهت قرارگیریش برعکس گوشی ما نباشه، قیمت‌و اینارو هم بگو تا من بفرستم حسابت اگه پیدا کردی (حالا می‌گی من یه تعارف کردم چه پررو شد!)

خواهش ميكنم

شما بكو كه من رفتم ببرسم,بكم جي ميخوام دقيق!?

sageet
17-11-2010, 17:48
خواهش ميكنم

شما بكو كه من رفتم ببرسم,بكم جي ميخوام دقيق!?

مرسی، سوکت میکر یواس‌بی ئه هفت پین، خودتم نگاه کنم که هفت پین باشه پایه‌هاش، اکثرا مغازه‌دارا نمی‌فهمن فکر می‌کنن مال نوکیا می‌خوره در حالی که مال نوکیا پنج پین‌ئه، اگه مال خود سامسونگ باشه که خیلی خوب می‌شه، این تعمیرکار می‌گفت باس بری از تهران بگیری منم منتظر یه فرصت بودم که بیام، بازم ممنون آقا

mamsana
17-11-2010, 19:08
مرسی، سوکت میکر یواس‌بی ئه هفت پین، خودتم نگاه کنم که هفت پین باشه پایه‌هاش، اکثرا مغازه‌داره نمی‌فهمن فکر می‌کنن مال نوکیا می‌خوره در حالی که مال نوکیا پنج پین‌ئه، اگه مال خود سامسونگ باشه که خیلی خوب می‌شه، این تعمیرکار می‌گفت باس بری از تهران بگیری منم منتظر یه فرصت بودم که بیام، بازم ممنون آقا

خواهش ميكنم
محله خودمون يه جندتا تعميركار موبايلي هست,ميبرسم ازشون

اكه نبود يه جند روز ديكه مبخوام برم علاعدين,اونجا هست حتما

خبر ميدم

ali_net1376
18-11-2010, 14:23
آق يا علي
كار نيك و پرسش؟!ا

ابتدا نرم افزار های کاربردی تر رو معرفی میکنم:

نرم افزار smart reader :

حتما توی همین تایپیک برخورید به نرمافراری که از عکس یا تکست pdf تهیه میکند

همین نرم افزار رو خود گوشی داره

نرم افزاری که مثلا یک صفحه کتاب رو بجای ااینکه بشینی تایپ کنی با یه عکس تبدیل به متن میکنی

یه داستان جالب تر اینکه با عکس گرفتن از یک کارت ویزیت بجای اینکه با دست تایپ کنی اسم و ادرسو تلفن رو خود برنامه خود کار این کارو انجام میده

یه خورده با این برنامه ور برید اگر مشکلی بود در خدمتیم.

ali_net1376
18-11-2010, 14:41
نرم افزار qik:

نرمافزاری که به شما اجازه میدهد براحتی ویدئو های زنده خود را در اینتر نت منتشر کنید

ابتدا وارد برنامه میشوید سپس یک یوزر جدید میسازید با یوزر جدید وارد میشویدو از on screen instruction پیروی میکنید

در وب سایت qik ساین این میکنید. دکمه را تپ میکنید برای دیدن ویدئو های خود وارد صفحه شخصی خود میشوید

نا گفته نماند حتما باید یه خورده با نرم افزار کار کنید تا داستان تو دستتون بیاد

a_ostad
18-11-2010, 20:09

نرم افزار smart reader :

نرم افزاری که مثلا یک صفحه کتاب رو بجای ااینکه بشینی تایپ کنی با یه عکس تبدیل به متن میکنی

یه داستان جالب تر اینکه با عکس گرفتن از یک کارت ویزیت بجای اینکه با دست تایپ کنی اسم و ادرسو تلفن رو خود برنامه خود کار این کارو انجام میده

یه خورده با این برنامه ور برید اگر مشکلی بود در خدمتی
داداش مطمئنی که این برنلمه فارسی رو هم ساپورت میکنه؟

a_ostad
18-11-2010, 20:23
منم چندتا نرم افزار که خودم استفاده میکنم میگم شاید بدرد کسی خورد!
1-blue audio ppc که با این برنلاه میتونید با هندزفری بلوتوث آهنگ هم گوش بدید! که در حالت عادی نمیشه!
2-wmda(download accelerator ) f که منیجر مطمئن دانلود هست البته فقط لینکای مستقیم رو باید معرفی کنید!
3-scheduler ppc که برنامه زمان بندی ارسال اسمس هست!
4_persian suite که از نظر من کاملترین دیکشنری هست!
و .....:دی

ali_net1376
18-11-2010, 21:31
اول در جواب دوست عزیز مون
(a_ostad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )بگم که من دارم سعی میکنم که بگم کلی از این برنامه هایی که ما دانلود میکنیم توی خود گوشیمون داره !!!!

ضمنا به دوستانی که دو برنامه spb shell و spb english cardهنوز امتحان نکردند توصیه اکید میکنم که توی همین تایپیک سرچ کنند و استفاده کنند که اولی واقعا انقلابی تو اینتر فیس یا قیافه همه جانبی گوشی میکنه ودومی هم انقلابی در یاد گیری کاربردی زبان خارجی

شاید برای کسانی که دایال اپ دارند کمی سخت باشند چون هر دو 10 -11 مگ هستند ولی واقعا لازم است مخصوصا برای کسانی که از چهره گوشی خود خسته شدند

ضمنا یه توصیه دیگه هم دارم میتونید dvd های نرم افزار پاکت پی سی رو از سی دی فروشی ها بگیرید قیمتشون هم از 2500 تومن هست که تکیه وتا 4 تایی که 12500 تومنه.

a_ostad
18-11-2010, 22:34
اول در جواب دوست عزیز مون
( a_ostad)بگم که من دارم سعی میکنم که بگم کلی از این برنامه هایی که ما دانلود میکنیم توی خود گوشیمون داره !!!!

میشه بگید کدوم نرم افزار تو گوشی خودمون ، کار کدوم نرم افزار که دانلود میکنیم رو انجام میده؟؟
نگفتید اون نرم افزار فارسی رو هم ساپورت میکنه یا نه؟

ali kaka
18-11-2010, 23:21
یه مشکل دارم دوستان.هر کاری میکنم my info یا همون my own من حذف نمیشه.چیکار کنم؟

AryanLand
18-11-2010, 23:43
یه مشکل دارم دوستان.هر کاری میکنم my info یا همون my own من حذف نمیشه.چیکار کنم؟

سلام.

یعنی چی حذف نمیشه؟ یا بهتر بگم از کجا حذف نمیشه؟:11:

KAKHMAL
19-11-2010, 00:07

نرم افزار smart reader :

یه خورده با این برنامه ور برید اگر مشکلی بود در خدمتیم.
این نرم افزارش درس کار نمیکنه من قبلا امتحان کردم یه خورده قاطی داره
حالا که داری معرفی میکنی منم یکی بگم
midomi
تو این برنامه کافیه ۱۰ ثانیه از یه آهنگو داشته باشین تا براتون توی نت \یدا کنه(البته آهنگای فارسی رو نمیشناسه!!!)
حتی میتونید آهنگو زمزمه کنید تا واستون \یداش کنه(این یکیو باید ۳۰ ثانیه ایشو حفظ باشین:21:)

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

داداش مطمئنی که این برنلمه فارسی رو هم ساپورت میکنه؟
نه نمیکنه فقط اینگلیش و فک کنم فرانسه!!!

ali_net1376
19-11-2010, 01:14
دوستان یه سری بازی توپ جار گیر اوردم والا در حد بازیهای کب چند مگی هستند فقط اساتید بگن چی جوری مستقیم اپ کنم داخل سایت ؟؟؟؟

لطفا پیغام خصوصی بدید!!

ali_net1376
19-11-2010, 01:21
منم چندتا نرم افزار که خودم استفاده میکنم میگم شاید بدرد کسی خورد!
1-blue audio ppc که با این برنلاه میتونید با هندزفری بلوتوث آهنگ هم گوش بدید! که در حالت عادی نمیشه!
2-wmda(download accelerator ) f که منیجر مطمئن دانلود هست البته فقط لینکای مستقیم رو باید معرفی کنید!
3-scheduler ppc که برنامه زمان بندی ارسال اسمس هست!
4_persian suite که از نظر من کاملترین دیکشنری هست!
و .....:دی

persian suite اگه لینکشو داری محبت کن بذار

mamsana
19-11-2010, 06:34
دوستان یه سری بازی توپ جار گیر اوردم والا در حد بازیهای کب چند مگی هستند فقط اساتید بگن چی جوری مستقیم اپ کنم داخل سایت ؟؟؟؟

لطفا پیغام خصوصی بدید!!

امكان اپلود براي ما تو سايت نيست،شما تو جاي ذيگه اپ كن!

srh124
19-11-2010, 09:59
به به
خب به سلامتی این تاپیک هم به صفحه 200 رسید. گفتیم در این روز تاریخی (و این صفحه تاریخی) ما هم یه پست بزنیم.
اول در مورد برنامه smart reader واضحه که فارسی رو ساپورت نمی کنه (که البته KAKHMAL عزیز فرموده بودند). برنامه های pc هم همچین امکانی رو ندارن که بتونن عکس ها رو به متن فارسی تبدیل کنن چه برسه به ppc. اونم برمیگرده به نحوه نوشتن ما که حروف رو چسبیده به هم می نویسیم
در مورد perssian suite هم اگه درست فهمیده باشم منظورتون محصولات lingvosoft هست. توی فروم ir-tci در بخش نرما افزار های پاکت پی سی قسمت دیکشنری واسه دانلود هست. مجموعه خیلی خوبیه البته برای انگلیسی به فارسی و برعکس ولی انگلیسی به انگلیسی اون چندان جالب نیست. برای انگلیسی به انگلیسی بهترین برنامه به نظر من MSDict هست که حداقل 10 تا دیکشنری خوب داره (آکسفورد، کمبریج، مترادف، متضاد، و ....)
یه نکته در مورد lingvosoft اینکه می تونی کرکش رو از سایت های فارسی دانلود کنی (ورژن 2008) و خود برنامه رو با از سایت اصلیش بگیری. کرکش هم ساده است کتفیه فایل اجرایی کرک شده رو جایگزین فایل اصلی کرد.

در آخر هم یه سوال در مورد Midomi: میگم شما امتحان کردی ببینی خوب کار می کنه؟ رضایت بخشه؟
الان چند وقته یه آهنگ شنیدم که شبکه العالم موقع پخش آب و هوا قسمت هاییش رو پخش می کنه. دربدر دنبالشم

(آخیشششششششششش. یه چند وقت بود پست نداده بودم ها . داشتم از دست میرفتم)

srh124
19-11-2010, 10:06
آهان یه نکته دیگه
برو بچ مستفید از ucweb بگوش: نسخه 7.4 این مرورگر وب هم رسید.
اینم لینکش:

الیته ناگفته پیداست که جای اون قسمت فیلتر شده باید بذارید : ir-tci با دومین org

ali kaka
19-11-2010, 12:17
سلام.

یعنی چی حذف نمیشه؟ یا بهتر بگم از کجا حذف نمیشه؟:11:
با فعال كردن my own وقتي گوشي رو روشن ميكنيم و يا قفلش رو باز ميكنيم صفحه اي مياد كه اطلاعات دلخواه رو نشون ميده و با يه ضربه ميره.حالا هر كاري ميكنم غير فعال نميشه.

a_ostad
19-11-2010, 13:13
persian suite اگه لینکشو داری محبت کن بذار

پسورد فایل:pda4pda.com

osmaan
19-11-2010, 18:55
روش قطع صدای دوربین امنیا لایت
برای این کار شما باید اول با یه برنامه ادیت صدا یه فایل خالی درست کنی با فرمت wav (برای این کار یه new درست کن و همون رو save کن) حالا همون فایل رو به گوشی انتقال بده و با برنامه resco explorer وارد پوشه ویندوز بشو دکمه find رو بزن " اگه میخوای صدا فوکوس یا شاتر رو قطع کنی" همونو تایپ کن و دکمه find رو بزن روی فایل شاتر یا فوکوس کلیک کن و یه کپی ازش بگیر تا موقعی که خواستی به حالت قبل در بیاد بتونی جایگزین کنی ، حالا برو جایی که بک آپ گرفتی و اسم فایل رو کپی کن و بزار برای اون فایل بی صدا. حالا همین فایل بی صدا که اسمش دقیقا شده مثل فایل اصلی رو به پوشه ویندوز CUT کن دقت کن که برای بار اول باید cut کنی و حالا لذت ببر!
حتی میتونی با صدا های دیگه جای گزین کنی
نویسنده osmaan